مشاهده نسخه کامل
: ADSL / مخابرات استان تهران
شما احتمالا داری از یه برنامه ای به عنوان چیز-p- ان ا ستفاده می کنی و اون این گزینه رو ایجاد کرده نرم افزار a-o--l این طوری بود البته وقتی که از اون بیرون میومدی معمولا خودبخود کانکشن ساخته شده هم می رفت.
نه من که نکردم احتمالا گس دیپه ای تو خونه استفاده کرده
مرسی که گفتی ، نمیدونستم
gharibe63
27-01-2012, 14:49
سلام
یکی از دوستام از adsl 128 مخابرات استفاده میکنه میخواد بره درخواست 256 بده
میخواستم بدونم راحت میتونه256 دریافت کنه یا نه
البته خودش کارمند یک شرکت خدمات کامپیوتر هستش و تو شرکتشون از 1 مگ استفاده میکنه ولی قانون مخابراتو نمیدونه
ممنون میشم دوستانی که 256 گرفتن راهنمایی کنن و راهنمایی کنند که چه مدارکی لازم هستش
مرسی
brothers000
27-01-2012, 20:56
سلام
البته خودش کارمند یک شرکت خدمات کامپیوتر هستش و تو شرکتشون از 1 مگ استفاده میکنه ولی قانون مخابراتو نمیدونه
ممنون میشم دوستانی که 256 گرفتن راهنمایی کنن و راهنمایی کنند که چه مدارکی لازم هستش
مرسی
دوست عزیز این مساله بارها و بارها در همین تاپیک بحث شده
با مدرک شناسایی معتبر مبنی بر دانشجو بودن فرد متقاضی این اشتراک تعلق میگیره
البته در صورتی که امکان واگذاری از سمت خود مرکز مخابرات مورد نظر فراهم باشه
adslspeed
27-01-2012, 21:42
سلام
مرسی
بله دوست عزیز با کارت دانشجیی ارشد میشه گرفت
---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------
سلام
مرسی
بله دوست عزیز با کارت دانشجویی میشه گرفت
gharibe63
27-01-2012, 22:01
بله دوست عزیز با کارت دانشجیی ارشد میشه گرفت
---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------
بله دوست عزیز با کارت دانشجویی میشه گرفت
خیلی ممنون که راهنمایی کردید ولی دوستم دانشجو نیست ولی از مدیر شرکت میتونه سربرگه شرکت بگیره
درضمن تلفن باید به نام دوستم باشه یا به صاحب خط احتیاجی نیست؟؟
دوستانی که اهل فن هستن لطفا به این سوال جواب بدن
از غروب امروز که سرعتم به شدت پایین اومده و 2828 میگه که دارن تغییراتی ایجاد می کنن اما حالا که دارم کار می کنم یه چیزی برام عجیبه یه فایلی رو از مایکروسافت که دانلود می کنم سرعتم حدود 23 و 24 هستش اما با این وجود سایت اسپیدتست لود نمیشه و به عبارتی وقتی از اینترنت دانلود منیجر استفاده نمی کنم فکر می کنم سرعتم حتی 23 کیلو بایت هم نیست چه توجیهی برای این حالت وجود داره چرا اسپدتست کامل لود نمیشه و توی 100 درصد گیر می کنه
با تشکر
SASAN-BSE
28-01-2012, 23:35
دوستانی که اهل فن هستن لطفا به این سوال جواب بدن
از غروب امروز که سرعتم به شدت پایین اومده و 2828 میگه که دارن تغییراتی ایجاد می کنن اما حالا که دارم کار می کنم یه چیزی برام عجیبه یه فایلی رو از مایکروسافت که دانلود می کنم سرعتم حدود 23 و 24 هستش اما با این وجود سایت اسپیدتست لود نمیشه و به عبارتی وقتی از اینترنت دانلود منیجر استفاده نمی کنم فکر می کنم سرعتم حتی 23 کیلو بایت هم نیست چه توجیهی برای این حالت وجود داره چرا اسپدتست کامل لود نمیشه و توی 100 درصد گیر می کنه
با تشکر
برا منم همینه !
کلا بعضی سایته خوبه سرعتش بعضی ها نه !
گوگل که کلا برا من مشکل داره ! یدفعه با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز میشه یه دفعه هم با http هر دفعه باید یکیشو امتحان کنم تا باز بشه !
برا منم همینه !
کلا بعضی سایته خوبه سرعتش بعضی ها نه !
گوگل که کلا برا من مشکل داره ! یدفعه با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز میشه یه دفعه هم با http هر دفعه باید یکیشو امتحان کنم تا باز بشه !
برای گوگل من یه چیز جالب فهمیدم فایرفاکس که خودش بالا سمت راست گوگل رو داره سریع کار می کنه و نتایج رو میاره اما آی ایی جون می کنه شما هم امتحان کنید احتمالا همینطوره سرچهای گوگل رو با فایرفاکس انجام بدید با گوگل خودش
برای 2 روزه که سرعتم به شدت اومده پائین و سرعت دانلودم با idm هم کمه مدام بالا و پائین میره ایا برای شما هم اینطوریه یا باید زنگ بزنم به جایی ؟
hamed987
29-01-2012, 10:40
سرعت من هم از دیشب کم شده. مشکل کلی هست گمون کنم. متغیر از 46 تا 94 کیلو بیت!!
کسی میدونه تا کی اینجوری هست؟
PersianSharing
29-01-2012, 11:50
سلام
512 هم با کارت دانشجویی ارشد میدن؟
mam ye 256k darim ke shode 128 az to modem ham 128 k zade :18:
سرعت من هم از دیشب کم شده. مشکل کلی هست گمون کنم. متغیر از 46 تا 94 کیلو بیت!!
کسی میدونه تا کی اینجوری هست؟
برای منم همینطور بود پشتیبانی می گفت دارن تغییراتی ایجاد می کنن اون از دیشب اینم از الان
اشتراک 256
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
bleu2u4u
29-01-2012, 23:43
سرعت دو روزه افتضاحه
تو این 1 سال هیچوقت اینجور نبوده
همیشه حتی تو بدترین مواقع و یوم الله ها هم سرعت دانلود از لینک مستقیم پایین نمی اومد ولی الان ...
کاملا تایید میشه فکر کنم ما به عنوان موشهای ازمایشگاهی اولین قربانیان اینترنت و اینترانتیم پس هیچ ارزونی بی حساب نیست
FerineFast
30-01-2012, 02:28
به عنوان اینترنت یدک تو این شرایط بد نیست !!
فقط جالبی کار اینه که پینگ اومده پائین
فقط جالبی کار اینه که پینگ اومده پائین
ببخشید پینگ تهران منظورتونه دیگه؟ اونوقت این پینگ تهران چقدر ارزش و کاربرد داره؟ عوضش پینگهای دیگه دو برابر شده!
سرعت منم از پریشب داغونه البته پینگ و آپلود مثل قبلن ولی دانلود افتضاحه
256 مثلا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همچنان افتضاح
256
سرور خارجی
سرور تهران
به نظرم باید اسم سرویس رو هم کم کم عوض کنن سرویس پرسرعت اینترانت
ببخشید پینگ تهران منظورتونه دیگه؟ اونوقت این پینگ تهران چقدر ارزش و کاربرد داره؟ عوضش پینگهای دیگه دو برابر شده!
حرفم رو به شدت پس میگیرم
قبلا روزی بالای 1 گیگ دانلود داشتم الان 300 مگ رو به زور همش Request timed out
لعنت به این نت که مفتش هم گرونه
آقا سرعتم بازم خرابه چرا کسی گزارشی و اعتراضی بیان نمی کنه. نکنه اشتراک من مشکل داره سرور داخلی 220 اما سرور خارجی 100 120 یا 150 اصلا حساب کتاب نداره نکنه مخابرات داره ضریب یک به ده رو جدی جدی روی اینترنت خارجی اعمال می کنه؟
brothers000
31-01-2012, 00:40
چرا اسپید تست اعداد و ارقام تست ها رو داخل عکس مخصوص برای قرار دادن تو فروم نمایش نمیده ؟
نتایج تست من از سرور داخلی :
پینگ : 88
دانلود : 0.22
آپلود : 0.10
نتایج تست من از سرور خارجی :
پینگ : 413
دانلود : 0.22
آپلود : 0.09
بعد از دو روز سرعت افتضاح گویا مثل قبل شده
bleu2u4u
31-01-2012, 20:10
برای من که سایتای خارجی رو یکی درمیون بازی میکنه
مثلا imdb که از هر 10 دفعه فقط یه بار بازش میکنه (این مشکل جدای از پایین اومدن سرعته)
John Haughm
31-01-2012, 20:57
با درود بر دوستان
من بیشتر از یک سال هست که از ADSL شرکت رسانه تهران استفاده می کنم و بد نیست اما قیمتش بالا هست. برای همین تصمیم دارم از ADSL مخابرات استفاده کنم. این نمونه نت الان من هست که سرعت 128 داره. اگر نت مخابرات بگیرم (با وجود اینکه شنیدم کیفیت جالب نیست) اما سرعت 512 رو بگیرم از این نت الان من که 128 هست بهتر میشه؟ محدودیت دانلود مخابرات به چه صورت هست یعنی شبها آزاد هست برای دانلود؟ هزینه هر ماه 512 چقدر هست؟
پیشاپیش ممنونم از لطفتون
با درود بر دوستان
من بیشتر از یک سال هست که از ADSL شرکت رسانه تهران استفاده می کنم و بد نیست اما قیمتش بالا هست. برای همین تصمیم دارم از ADSL مخابرات استفاده کنم. این نمونه نت الان من هست که سرعت 128 داره. اگر نت مخابرات بگیرم (با وجود اینکه شنیدم کیفیت جالب نیست) اما سرعت 512 رو بگیرم از این نت الان من که 128 هست بهتر میشه؟ محدودیت دانلود مخابرات به چه صورت هست یعنی شبها آزاد هست برای دانلود؟ هزینه هر ماه 512 چقدر هست؟
پیشاپیش ممنونم از لطفتون
اگر استاد دانشگاهی یا برای شرکت دولتی می خواهی در مورد 512 مخابرات پیگیر باش
با درود بر دوستان
پیشاپیش ممنونم از لطفتون
سلام.
مخابرات سرعت 128 رو به کاربران خانگی میده و برای 256 حتما کارت دانشجویی باید داشته باش.
البته 128 رو برای کاربرا روی 160 میبندن . تا کیفیت یه کمی بهتره بشه. حدودا 17 کیلوبایت میشه دانلود کرد.
و ساعتی حدود 55 مگابایت.
مخابرات محدودیت دانلود هم نداره. و تمام سرویس ها نامحدودن. و در ما با سرعت 128 میشه 42 گیگ دانلود کرد (24 ساعته دانلود کنه) با 256 میشه 84 گیگ دانلود کرد.(24 ساعته دانلود کن)
John Haughm
31-01-2012, 21:51
اگر استاد دانشگاهی یا برای شرکت دولتی می خواهی در مورد 512 مخابرات پیگیر باش
سلام.
مخابرات سرعت 128 رو به کاربران خانگی میده و برای 256 حتما کارت دانشجویی باید داشته باش.
البته 128 رو برای کاربرا روی 160 میبندن . تا کیفیت یه کمی بهتره بشه. حدودا 17 کیلوبایت میشه دانلود کرد.
و ساعتی حدود 55 مگابایت.
مخابرات محدودیت دانلود هم نداره. و تمام سرویس ها نامحدودن. و در ما با سرعت 128 میشه 42 گیگ دانلود کرد (24 ساعته دانلود کنه) با 256 میشه 84 گیگ دانلود کرد.(24 ساعته دانلود کن)
ممنون دوستان،
دانشجو هستم، پس نمیتونم 512 بگیرم گویا. اما هزینه چقدر هست برای هر ماه 256؟ خیلی خوبه که محدودیت دانلود نداره. کارت دانشجویی رو که نشون بدی همونجا تمومه یا مدرک خاصی میخوان؟
من اینترنت 256 مخابرات دارم دو هفته پیش از همین مخابرات 128 داشتم. الان سرعت دانلود خیل اومده پائین و رسیده به 5 تا 7 کیلوبایت. می خواستم بدونم کسی هست که این مشکلو داشته باشه؟
ویروس هم ندارم. نرم افزار خاصی هم نصب نیست.
ممنون دوستان،
دانشجو هستم، پس نمیتونم 512 بگیرم گویا. اما هزینه چقدر هست برای هر ماه 256؟ خیلی خوبه که محدودیت دانلود نداره. کارت دانشجویی رو که نشون بدی همونجا تمومه یا مدرک خاصی میخوان؟
باید صاحب خط هم حضور داشته باشه. باید یه فتوکپی از کارت یا گواهی تحصیلی که ضمیمه پرونده بشه برای درخواست 256 .
هزینه هم هر ماه 12 هزار تومنه. روی فیش تلفن میاد.
---------- Post added at 12:02 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------
من اینترنت 256 مخابرات دارم دو هفته پیش از همین مخابرات 128 داشتم. الان سرعت دانلود خیل اومده پائین و رسیده به 5 تا 7 کیلوبایت. می خواستم بدونم کسی هست که این مشکلو داشته باشه؟
ویروس هم ندارم. نرم افزار خاصی هم نصب نیست.
شما باید snr داخل مودم رو ببینید چنده . اگه از 10 پایین باشه کیفیت بده.
باید صاحب خط هم حضور داشته باشه. باید یه فتوکپی از کارت یا گواهی تحصیلی که ضمیمه پرونده بشه برای درخواست 256 .
---------- Post added at 12:02 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------
با سپاس از شما مودم من دی لینک 2640یو وایرلس چگونه می تونم ای ان ار رو ببینم؟
بله دوست عزیز منم همینطورم فقط اینقدر به شما بگم که توی این چند روز اخیر معمولا 7 کیلوبایت فیکس هم نداشتم یه بار صفر یه بار 10 یه بار 20 میشه و با اسپید تست میشه 70 90 100 با اشتراک 256 برای من مرکز بعثته شما کدوم مرکزی امروز که 2828 می گفت مرکز بعثت مشکل داره نمی دونم راست می گفت یا از سرش وا کرد
اینم سورپرایز مخابرات واقعا پولی که از ما میگرن حلالشون باشه از شیر مادر هم حلال تر ( چی کار کنم فحش بلد نیست بدم)
از منوی سمت چب روی adsl کلیک کنید. واسه asus به این صورت بود. یه سری اعداد و ارقام مربوط به مشخصات و کیفیت خط رو نشون میده.
با تشکر از پاسخگویی شما از کدوم منو میتونم اس ان ار را ببینم؟
بله دوست عزیز منم همینطورم فقط اینقدر به شما بگم که توی این چند روز اخیر معمولا 7 کیلوبایت فیکس هم نداشتم یه بار صفر یه بار 10 یه بار 20 میشه و با اسپید تست میشه 70 90 100 با اشتراک 256 برای من مرکز بعثته شما کدوم مرکزی امروز که 2828 می گفت مرکز بعثت مشکل داره نمی دونم راست می گفت یا از سرش وا کرد
اینم سورپرایز مخابرات واقعا پولی که از ما میگرن حلالشون باشه از شیر مادر هم حلال تر ( چی کار کنم فحش بلد نیست بدم)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fresult%2F1742705856.png)
من مرکز پیام نور پونک هستم. واقعا سرعت افتضاح شده
تو تنظیمات مودم قسمت Device Info برو به Statistics بعد ADSL
SNR Margin که بر حسب دسی بل هست (dB) رو اونجا میتونی ببینی
ضمنا snr من الان روی 27.3 برای downstream هست ولی 4 روزه که سرعت دانلودم مثل بقیه دوستان خیلی کم شده
تو تنظیمات مودم قسمت Device Info برو به Statistics بعد ADSL
SNR Margin که بر حسب دسی بل هست (dB) رو اونجا میتونی ببینی
ضمنا snr من الان روی 27.3 برای downstream هست ولی 4 روزه که سرعت دانلودم مثل بقیه دوستان خیلی کم شده
ضمن سپاس از شما در مودم من
DownstreamUpstreamSNR Margin (dB):32.6 30.2
ویل للمطففین
وای بر کم فروشان
نمی دونم چه جوری پولمون از گلشون پایین میره حداقل مزخرفها نمیان اطلاع رسانی کنن یه معذرت خواهی کنن. سایت که ندارن به درک! حداقل بیان توی سایت مخابرات تهران یه زری بزنن
hamidkashani
31-01-2012, 23:55
آقا این جا کسی هست از مرکز مخابرات تسلیحات اینترنت گرفته باشه؟
اگه هست ، وضعیت سرعت چجوریه؟
اینم یه تست از یه سایت دیگه اشتراک 256
Download Speed: 109 kbps (13.6 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 82 kbps (10.3 KB/sec transfer rate)
Latency: 379 ms
2012/01/31 11:53:50
سایت تست : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] a%2F)
یقین دارن به مناسبت راه اندازی شبکه ملی اطلاعات دارن یه بلای اساسی سر اینترنت میارن شما ببینید من عکس تست خودم رو توی سایت پس سی ورد نمی بینم وقتی هم که آدرس رو توی ادرس بار وارد می کنم زمانی که لود داره تموم میشه صفحه می پره و به قول فایرفاکس صفحه ریست میشه ارور فایرفاکس رو ببینید
The connection to the server was reset while the page was loading.
اما زمانی که با اینترنت غیر ایران آدرس رو وارد کردم عکس را قشنگ نشون میده
سلام خدمت دوستان
میخواستم ببینم کسی مشکل وایرلس بودن رو داره یا خیر
من قبل از مخابرات از شرکت های مختلفی ( صبانت-پارس آنلاین-آزادنت-شاتل و.... ) سرویس داشتم و الان از مخابرات سرویس گرفتم منتهی یک مشکلی که فقط با مخابرات به اون برخوردم اون هم نمیتونم از امکان وایرلس بودن مودم استفاده کنم.
وقتی که با پشتیبانی تماس گرفتم هیچ گونه توضیحی ندادن و گفتن فقط میتونیم کسی رو بفرستیم براتون درست بکنه.
لازم به توضیح است که شرکت هایه گذشته رو خودم وایرلس میکردم و هیچ مشکلی وجود نداشت ولی الان وقتی تنظیمات رو درست میکنم همه چراغ های مودم سبز هستش و ظاهرا هیچ مشکلی با کانکت شدن نداره ولی هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه و انگاری اصلا کانکت نیستی.
کسی همچین مشکلی با مخابرات داشته ؟
مودمم هم ZyXEL P660HW هستش
ممنون
سلام خدمت دوستان
من قبل از مخابرات از شرکت های مختلفی ( صبانت-پارس آنلاین-آزادنت-شاتل و.... ) سرویس داشتم و الان از مخابرات سرویس گرفتم منتهی یک مشکلی که فقط با مخابرات به اون برخوردم اون هم نمیتونم از امکان وایرلس بودن مودم استفاده کنم.
وقتی که با پشتیبانی تماس گرفتم هیچ گونه توضیحی ندادن و گفتن فقط میتونیم کسی رو بفرستیم براتون درست بکنه.
لازم به توضیح است که شرکت هایه گذشته رو خودم وایرلس میکردم و هیچ مشکلی وجود نداشت ولی الان وقتی تنظیمات رو درست میکنم همه چراغ های مودم سبز هستش و ظاهرا هیچ مشکلی با کانکت شدن نداره ولی هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه و انگاری اصلا کانکت نیستی.
ممنون
شما ببین اصلا می تونی با آی پی مودمت بعد از اتصال با وای فای به تنظیمات مودمت توی گوشیت وارد بشی
John Haughm
01-02-2012, 12:49
امروز رفتم درخواست نت 256 رو دادم. برای این سرعت نیازی به کارت دانشجویی نیست و با این کارت میتونید نت 512 بگیرید! من مودم دارم و گفت میخوای کارشناس بیاد برای تنظیمش؟ گفتم نه، برای این دست تنظیمات جایی هست که راهنمایی بکنه؟
با سپاس
امروز رفتم درخواست نت 256 رو دادم. برای این سرعت نیازی به کارت دانشجویی نیست و با این کارت میتونید نت 512 بگیرید! من مودم دارم و گفت میخوای کارشناس بیاد برای تنظیمش؟ گفتم نه، برای این دست تنظیمات جایی هست که راهنمایی بکنه؟
با سپاس
مبارک باشه
جواب سوالت رو اینجا پیدا میکنی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما ببین اصلا می تونی با آی پی مودمت بعد از اتصال با وای فای به تنظیمات مودمت توی گوشیت وارد بشی
هم با لب تاپ و هم گوشی وای فای رو شناسایی میکنن و وقتی میخوام باهاشون وارد بشم پسوردی که گذاشتم رو میخوان و بعد از وارد کردن پسور هیچ سایتی باز نمیشه - ارروری که میده اینه که انگار اصلا" کانکت نیستی.
هم با لب تاپ و هم گوشی وای فای رو شناسایی میکنن و وقتی میخوام باهاشون وارد بشم پسوردی که گذاشتم رو میخوان و بعد از وارد کردن پسور هیچ سایتی باز نمیشه - ارروری که میده اینه که انگار اصلا" کانکت نیستی.
شما جواب سوال من رو نداید آیا می تونید داخل گوشی تنظیمات مودمتون رو ببینید؟
شما وارد تنظیمات مودمتون بشین و کلا رمزتون رو (wep) بردارید و سپس وصل بشین. ببینید اصلا تغییری می کنه
یه کی یه آمار دقیق بده ببینم این سرعتا چرا اینقدر اومده پایین ؟
من سرعتم روی 120 بود دقیقا از بهمن که شروع شد رسیده به 32 تا ؟
موفق باشین../.
John Haughm
02-02-2012, 13:30
مبارک باشه
جواب سوالت رو اینجا پیدا میکنی:
ممنونم، ولی از راهنمایی های این تاپیک چیزی دستگیرم نشد. من حتی نمیدونم که برای این نت مخابرات باید همون سیم تلفن رو بزنی پشت روتر یا نه؟! یعنی اسپلیتر الزامی هست داشتنش؟ بعد که از طریق 192.168.1.1 وارد تنظیمات روتر میشم جز یوزر پسوردی که مخابرات داده باید چه تنظیمات دیگه ای رو وارد کنم؟! شرمنده اگر اینجا جاش نیست...
The Alien
02-02-2012, 13:36
سلام خدمت دوستان
ممنون
فکر کنم vpi و vci رو غلط گذاشتی. مال مخابرات 0 و 35 هست.
ممنونم، ولی از راهنمایی های این تاپیک چیزی دستگیرم نشد. من حتی نمیدونم که برای این نت مخابرات باید همون سیم تلفن رو بزنی پشت روتر یا نه؟! یعنی اسپلیتر الزامی هست داشتنش؟ بعد که از طریق 192.168.1.1 وارد تنظیمات روتر میشم جز یوزر پسوردی که مخابرات داده باید چه تنظیمات دیگه ای رو وارد کنم؟! شرمنده اگر اینجا جاش نیست...
بله همون سیم تلفن رو به مودم وصل کنید هم مشکلی نیست.اسپلیتر الزامی نیست.
واسه تنظیمات هم همون تنظیمات خود مودم موقع نصب فقط این که pppoe رو انتخاب کنید و یوزر و پسورد مخابرات رو وارد کنید.حواست باشه که اینا Port/VPI/VCI به ترتیب از راست به چپ 0/0/35 باشند
اگه به مشکلی برخوردید بپرسید.
brothers000
02-02-2012, 15:12
با سپاس
این قانون جدیده ؟
یعنی به کاربر خانگی تا 256 میدن ؟
یا فقط مرکز مخابراتی شما اینجوریه ؟
اینم تست بنده واسه لحظاتی قبل :
John Haughm
02-02-2012, 15:25
بله همون سیم تلفن رو به مودم وصل کنید هم مشکلی نیست.اسپلیتر الزامی نیست.
واسه تنظیمات هم همون تنظیمات خود مودم موقع نصب فقط این که pppoe رو انتخاب کنید و یوزر و پسورد مخابرات رو وارد کنید.حواست باشه که اینا Port/VPI/VCI به ترتیب از راست به چپ 0/0/35 باشند
اگه به مشکلی برخوردید بپرسید.
خیلی ممنون، اما این پورت و VPI و VCI کجای این تنظیمات هست؟ هرچقدر منوها رو میگردم نیست جایی...
مودم من TP-Link TL-WR542G هست.
این قانون جدیده ؟
یعنی به کاربر خانگی تا 256 میدن ؟
یا فقط مرکز مخابراتی شما اینجوریه ؟
اینم تست بنده واسه لحظاتی قبل :
نمیدونم، اینو که گفت خود منم تعجب کردم... خودم 256 بدون هیچ کارتی گرفتم. مرکز مخابرات اقدسیه بود.
یه کی یه آمار دقیق بده ببینم این سرعتا چرا اینقدر اومده پایین ؟
من سرعتم روی 120 بود دقیقا از بهمن که شروع شد رسیده به 32 تا ؟
موفق باشین../.
چهار پنج روز بود سرعت منم از حد افتضاح هم گذشته بود اما ظاهرا الان شرایط عادی شده. (گوش شیطون کر)
چهار پنج روز بود سرعت منم از حد افتضاح هم گذشته بود اما ظاهرا الان شرایط عادی شده. (گوش شیطون کر)
تایید
واسه من بهتر شده ولی مثل قبل نه هنوز
GHAGHALEELEE
03-02-2012, 05:39
بچه ها من با v*p*n و socks مشکل دارم.میخواستم ببینم شما هم مشکل دارید؟ v*p*n که کانکت میشه ولی یاتاقان میزنه . socks هم سرعتش خیلی پایینه.البته v*p*n از پروتکل pptp و ساکس از پروتکل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده میکنم.میخوام ببینم اگه sstp یا socks 4-5 درست کار میکنه برم اکانت اونها رو بگیرم.
مرسی
brothers000
03-02-2012, 21:01
خیلی ممنون، اما این پورت و VPI و VCI کجای این تنظیمات هست؟ هرچقدر منوها رو میگردم نیست جایی...
مودم من TP-Link TL-WR542G هست.
نمیدونم، اینو که گفت خود منم تعجب کردم... خودم 256 بدون هیچ کارتی گرفتم. مرکز مخابرات اقدسیه بود.
خب رو 256 زیاد گیر نیستن
ولی بعید میدونم 512 رو حتی با کارت دانشجویی هم بدن
بچه ها من با v*p*n و socks مشکل دارم.میخواستم ببینم شما هم مشکل دارید؟ v*p*n که کانکت میشه ولی یاتاقان میزنه . socks هم سرعتش خیلی پایینه.البته v*p*n از پروتکل pptp و ساکس از پروتکل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده میکنم.میخوام ببینم اگه sstp یا socks 4-5 درست کار میکنه برم اکانت اونها رو بگیرم.
مرسی
کلا سرعت اینایی که شما فرمودید رو هر از چند گاهی کم میکنن
دیگه باید این برای شما عادی شده باشه
ضمنا در بحث چیز*پی*ان پروتکل SS*TP کمتر گرفتار کاهش سرعت میشه
ولی در مورد سا*کس همون پروتکل HTT*PS تقریبا پر سرعت ترین راه حل فعلیه !
GHAGHALEELEE
03-02-2012, 23:19
کلا سرعت اینایی که شما فرمودید رو هر از چند گاهی کم میکنن
دیگه باید این برای شما عادی شده باشه
ضمنا در بحث چیز*پی*ان پروتکل SS*TP کمتر گرفتار کاهش سرعت میشه
ولی در مورد سا*کس همون پروتکل HTT*PS تقریبا پر سرعت ترین راه حل فعلیه !
ممنون از راهنماییتون.ولی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم و سرعتش پایینه.با راهنمایی هایی که دوستان کردند پرسرعتترین روش ساکس ورژن 5-4 میباشد.
از همه دوستان واسه راهنمایی هاشون چه پ.خ چه پست تشکر میکنم:11:
ای جان.
یا پینگ بالاست و سرعت بالاست یا پینگ پایینه و سرعت پایینه...
در کل همواره شرایط برای شطرنج یاهو نامساعده
شما جواب سوال من رو نداید آیا می تونید داخل گوشی تنظیمات مودمتون رو ببینید؟
شما وارد تنظیمات مودمتون بشین و کلا رمزتون رو (wep) بردارید و سپس وصل بشین. ببینید اصلا تغییری می کنه
بله با لب تاپ و گوشی وارد تنظیمات مودم میشه.
---------- Post added at 10:16 AM ---------- Previous post was at 10:14 AM ----------
فکر کنم vpi و vci رو غلط گذاشتی. مال مخابرات 0 و 35 هست.
عزیز فقط به صورت وایرلس وارد نت نمیشه ولی با سیم ( Bridge ) به اینترنت وصل هستم.
بله با لب تاپ و گوشی وارد تنظیمات مودم میشه.
---------- Post added at 10:16 AM ---------- Previous post was at 10:14 AM ----------
عزیز فقط به صورت وایرلس وارد نت نمیشه ولی با سیم ( Bridge ) به اینترنت وصل هستم.
مگه شما مودمتون رو به شکل بریج تنظیم کردید؟ در این صورت قطعا نمی تونید با وایرلس وصل بشید. حتما باید به شکل pppoe مودمتون رو تنظیم کنید
از دوستانی که اطلاع دارند توضیح بدن آیا تخصیص اشتراکی یک به ده بلا استثنا روی همه سرویسهای نامحدود مخابرات سراسر ایران اجرا شده؟ یا فقط در مناطق خاصی هست.
بنده از سرویس 512 مخابرات لرستان استفاده میکنم و تو این یکماهی که گذشت مسئولین محترم بدلیل رضایت بیش از حد مشترکین زحمت کشیدند و سرعت دانلود رو از 120KByte/s به 20KByte/s در همه ساعات شبانه روز کاهش دادند !! و به بخش پشتیبانی هم سپردن که جواب سر بالا بده...
از دوستانی که اطلاع دارند توضیح بدن آیا تخصیص اشتراکی یک به ده بلا استثنا روی همه سرویسهای نامحدود مخابرات سراسر ایران اجرا شده؟ یا فقط در مناطق خاصی هست.
بنده از سرویس 512 مخابرات لرستان استفاده میکنم و تو این یکماهی که گذشت مسئولین محترم بدلیل رضایت بیش از حد مشترکین زحمت کشیدند و سرعت دانلود رو از 120KByte/s به 20KByte/s در همه ساعات شبانه روز کاهش دادند !! و به بخش پشتیبانی هم سپردن که جواب سر بالا بده...
سراسر ایران رو اطلاع ندارم ولی ضریب اشتراک adsl مخابرات استان تهران 10 هست (حداقل)
طبق گفته سایت خودشون
ولی بیشتر از اینا هم میبندن واسه مشتری ها این ضریب رو
سلام ناراحت نباشین ، این مسئله همگانی هست من هم همین مشکل رو پیدا کردم برای دو سه روز ، البته از اول بهمن اینطوری شد دقیقا ، بعد من که قبلا DNS م رو تغییر داده بودم ، حالا برش گردوندم به حالت پیشفرض و شده مث قبل باور کن حتی یکم بهتر شده ، سرعتم 120 ثابت. قبلا این یک 10 15 روزه شده بود 25 تا ! به امید پشتیبانیشون نباش ، اصلا سواد ندارن.
پس نگران نباش دوست خوبم درست میشه ،
تا آخر بهمن شاید اینطوری بمونه برای شما اما بعید میدونم
شاد باشین../.
سرویس پیش پرداخت هزینه تلفن ثابت و اینترنت پرسرعت مخابرات استان تهران راه اندازی شد
شرکت مخابرات استان تهران در راستای مشتری مداری و رفاه حال مشترکین تلفن ثابت امکان پیش پرداخت هزینه تلفن ثابت و اینترنت پرسرعت را بر روی سامانه 1818 فراهم کرد.
به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران، مهندس علی عرب مدیر کل امور مالی شرکت مخابرات استان تهران ضمن اعلام این مطلب گفت: به منظور حل مشکل مشترکین تلفن ثابت و اینترنت پرسرعت مخابرات استان تهران که به دلایلی همچون مسافرت های چندماهه امکان پرداخت به موقع کارکرد تلفن ثابت خود را ندارند این امکان فراهم شد تا بتوانند به دلخواه نسبت به پیش پرداخت (prepaid) مبالغی بیشتر از 100 هزار ریال اقدام کنند.
وی ادامه داد: با راه اندازی روش پیش پرداخت (prepaid) از این پس متقاضیان اینترنت پرسرعت که تلفن ثابت به نام خودشان نمی باشد نیازی به ارائه اجاره نامه ندارند بلکه می توانند ضمن مراجعه به مرکز و انجام مراحل ثبت نام با استفاده از این روش نسبت به خرید یک پورت اینترنت پرسرعت اقدام کنند.
عرب خاطر نشان کرد: مشترکین مذکور می بایست برای خرید یک پورت اینترنت پرسرعت حداقل نسبت به پیش پرداخت 200 هزار ریال برای سرعت 128 کیلو بایت، 250 هزار ریال برای سرعت 256 کیلو بایت و 400 هزار ریال برای سرعت 512 کیلو بایت اقدام کنند و مراکز مخابراتی نیز موظف هستند با رعایت ضوابط قانونی قبلی بدون نیاز به اجاره نامه اقدام به برقراری سرویس برای متقاضیان کنند.
وی گفت: در صورت پرداخت قبوض ماهیانه کارکرد تلفن ثابت و یا اینترنت پرسرعت مبلغ پیش پرداخت واریز شده در قبض مشترک باقی مانده و ارتباط مشترک به صورت مستمر برقرار خواهد بود.
مدیر امور مالی افزود: سامانه 2828 مرکز فروش، دایری و پشتیبانی اینترنت پرسرعت بصورت 24 ساعته در هفت روز هفته آماده ارایه خدمات به متقاضیان است و متقاضیان می توانند پس از تماس با شماره 2828 بدون هیچگونه مراجعه حضوری نسبت به خرید (برحسب ضوابط) و رفع خرابی اینترنت پرسرعت اقدام کنند.
وی در پایان گفت: درخواست مشترکین، پس از تماس در سیستم ثبت شده و کارشناسان در اسرع وقت به صورت مکانیزه درخواست را پیگیری می کنند.
tct.ir
vivabarca
04-02-2012, 20:39
دوستان برای دریافت سرویس 512 مخابرات ، کپی کارت دانشجویی کافی هست ؟ در ضمن منظور از ضریب اشتراک 10 چیه ؟ یعنی سرعت دانلود یک دهم عددی هست که تحت عنوان سرعت اینترنت ، میدن ؟
دوستان برای دریافت سرویس 512 مخابرات ، کپی کارت دانشجویی کافی هست ؟ در ضمن منظور از ضریب اشتراک 10 چیه ؟ یعنی سرعت دانلود یک دهم عددی هست که تحت عنوان سرعت اینترنت ، میدن ؟
سلام دوست عزیز...
برای 512 که از ما مدرک کارشناسی ارشد خواستن و اساس نامه ی شرکت.. کلا برای 512 اذیت میکنن.
سرعت دانلود همیشه اینطوریه، مثلا اگه شما 512 Kb میگیرین تقسیم بر 8 میشه که 64 KB برای اونایی که نامحدود میگیرن، و دور و بر 120 برای محدودها.
اون ضریب هم ، ضریب تبدیل کیلو بیت به کیلو بایت هستش.
موفق باشین../.
brothers000
04-02-2012, 21:07
ممنون از راهنماییتون.ولی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم و سرعتش پایینه.با راهنمایی هایی که دوستان کردند پرسرعتترین روش ساکس ورژن 5-4 میباشد.
از همه دوستان واسه راهنمایی هاشون چه پ.خ چه پست تشکر میکنم:11:
خواهش میکنم
ولی کلا HTT*PS از لحاظ سرعت (تا جایی که من تحقیق کردم) و البته از لحاظ امنیت بهتره
ولی کلا امیدوارم روزی برسه که دیگه احتیاجی به این داستان ها نباشه
خواهش میکنم
ولی کلا HTT*PS از لحاظ سرعت (تا جایی که من تحقیق کردم) و البته از لحاظ امنیت بهتره
ولی کلا امیدوارم روزی برسه که دیگه احتیاجی به این داستان ها نباشه
EEE !!! :دی
نمیشه که ! چطوری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سریعتر از HTTP هست ؟ :دی
یه پیج وقتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست تموم محتواش رمز نگاری شده ، و برای خوندن اون پیج باید دوباره رمزگشایی بشه که زمان زیادی رو میگیره،
االبته امنیت زیادتری داره :دی مثلا گوگل رو یکبار با هردو باز کنین سرعت رو مقایسه کنین :دی
شاد باشین../. :دی
GHAGHALEELEE
05-02-2012, 02:07
نمیشه که ! چطوری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سریعتر از HTTP هست ؟ :دی
یه پیج وقتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست تموم محتواش رمز نگاری شده ، و برای خوندن اون پیج باید دوباره رمزگشایی بشه که زمان زیادی رو میگیره،
االبته امنیت زیادتری داره :دی مثلا گوگل رو یکبار با هردو باز کنین سرعت رو مقایسه کنین :دی
سلام اوست امین چطوری داداش گلم:11:
اره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرعتش کمتر هست.اتفاقا واسه کدگذاریش هستش که اینها هم پورتش رو دست میزنن.ساکس من هم چون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود سرعتم رو نابود کرده بود.
چند تا از بچه ها ارشادمون کردند :31:و ما هم لبیک گفتیم:31: و یه استخاره کردیم :31:و گسیل شدیم سمت socks 5:31:.یسم اله گفتیم:31: و شروع کردیم تحریم های استکبار رو دور زدن:31:الانم هی دور میزنم هی دور میزنیم:31:به قول قهرمان ملی مون : قطار هسته ای ما ترمز چی عزیزان ممممممن ندارهههههه:27::27::27:
John Haughm
05-02-2012, 07:37
خب رو 256 زیاد گیر نیستن
ولی بعید میدونم 512 رو حتی با کارت دانشجویی هم بدن
جدی اینطور هست! خود منم فکر کردم آیین نامه جدید اومده... خانمه اینو گفت، دوبار هم پرسیدم... البته کارت دانشجویی کارشناسی ارشد نشون دادم.
feizol65
05-02-2012, 13:37
سلام ناراحت نباشین ، این مسئله همگانی هست من هم همین مشکل رو پیدا کردم برای دو سه روز ، البته از اول بهمن اینطوری شد دقیقا ، بعد من که قبلا DNS م رو تغییر داده بودم ، حالا برش گردوندم به حالت پیشفرض و شده مث قبل باور کن حتی یکم بهتر شده ، سرعتم 120 ثابت. قبلا این یک 10 15 روزه شده بود 25 تا ! به امید پشتیبانیشون نباش ، اصلا سواد ندارن.
پس نگران نباش دوست خوبم درست میشه ،
تا آخر بهمن شاید اینطوری بمونه برای شما اما بعید میدونم
شاد باشین../.
كدوم شهر هستيد كه سرعتتون 120 هستش؟ تهران هستيد؟ نامحدوده؟
سلام دوست عزیز...
سرعت دانلود همیشه اینطوریه، مثلا اگه شما 512 Kb میگیرین تقسیم بر 8 میشه که 64 KB برای اونایی که نامحدود میگیرن، و دور و بر 120 برای محدودها.
اون ضریب هم ، ضریب تبدیل کیلو بیت به کیلو بایت هستش.
موفق باشین../.
توضيح درباره ضريب اشتراك 1 به 10 :
فرض كنيد شما سرويس 512Kbps (كيلوبيت) گرفتي. سرعت دانلود اين سرويس ، 64KBps (كيلوبايت) خواهد بود.
حالا طبق قانون ميتونن كه سرويس 512 شما رو بين 10 نفر به اشتراك بذارن.
اگه فقط شما استفاده كني ، سرعتت 64 كيلوبايت خواهد بود ، ولي اگه تمام 10 نفر در حال استفاده باشن ، سرعتت به 6.4 كيلوبايت مي رسه.
اين مورد ، كاملا قانونيه و شما حق هيچ گونه اعتراضي رو نداريد. :21:
سلام اوست امین چطوری داداش گلم:11:
اره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرعتش کمتر هست.اتفاقا واسه کدگذاریش هستش که اینها هم پورتش رو دست میزنن.ساکس من هم چون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود سرعتم رو نابود کرده بود.
چند تا از بچه ها ارشادمون کردند :31:و ما هم لبیک گفتیم:31: و یه استخاره کردیم :31:و گسیل شدیم سمت socks 5:31:.یسم اله گفتیم:31: و شروع کردیم تحریم های استکبار رو دور زدن:31:الانم هی دور میزنم هی دور میزنیم:31:به قول قهرمان ملی مون : قطار هسته ای ما ترمز چی عزیزان ممممممن ندارهههههه:27::27::27:
سلام آقا نیما...:11:
اوضاع اوحوال روبراس؟
اگه این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نبود اکانت همه تا بحال هــک شده بود!
كدوم شهر هستيد كه سرعتتون 120 هستش؟ تهران هستيد؟ نامحدوده؟
سلام.. من شهر اراک هستم مهربون. و اینکه محدود هستش.
شاد باشین../.
brothers000
06-02-2012, 12:22
دوست عزیز جسارتا شما موضوع رو غلط متوجه شدید
بنده منظورم این نبود که HTT*PS سریعتر از HTT*P هست
هر عقل سلیمی میدونه HTT*PS به همون دلایلی که شما ذکر کردید (رمز گشایی محتوای رمزنگاری شده و ...) زمان بیشتری میگیره
ولی منظور بنده مقایسه پروتکل HTT*PS و So*cks 5 در بحث Pro*xy بود
که طبق تجربه شخصی و تحقیقی که کردم برام مشخص شد پروتکل HTT*PS از سرعت مناسب تری برخورداره
جدی اینطور هست! خود منم فکر کردم آیین نامه جدید اومده... خانمه اینو گفت، دوبار هم پرسیدم... البته کارت دانشجویی کارشناسی ارشد نشون دادم.
آخه اگه آیین نامه جدید ابلاغ شده باشه پس چرا هیچ جا صداشو در نیاوردن
اگه کسی از دوستان خبری در این مورد داره ممنون میشم اطلاع رسانی کنه
دوست عزیز جسارتا شما موضوع رو غلط متوجه شدید
بنده منظورم این نبود که HTT*PS سریعتر از HTT*P هست
هر عقل سلیمی میدونه HTT*PS به همون دلایلی که شما ذکر کردید (رمز گشایی محتوای رمزنگاری شده و ...) زمان بیشتری میگیره
ولی منظور بنده مقایسه پروتکل HTT*PS و So*cks 5 در بحث Pro*xy بود
که طبق تجربه شخصی و تحقیقی که کردم برام مشخص شد پروتکل HTT*PS از سرعت مناسب تری برخورداره
سلام..
چه روحیه ی جنگنده ای داری شما :دی
فرمایشتون محترمه قربان !
مبحث پـــروکســی یا غیر پــروکســی نیستش دوست خوبم..
>>>>
SOCKet Secure یا همون S O C K S درهرصورت الان سریعترین محسوب میشه به عنوان آخرین پروتکل موجود..
حالا سوای اون مسئله یک سری ها خیال میکنن S O C K S 5 خیلی بهتر از S O C K S 4 هست.. تنها تفاوتایی که این دوتا با هم دارن محدوده ی آی پی هست که از IPv6 استفاده میکنه ، authentication وسیعتر برای اتصال به سرور.. که تا حدودی از ساختار UDP هم پیروی میکنه که به شدت سریعتر از TCP هستش.
یه مثال
S O C K S: رضا میخواد از طریق اینترنت به محمد وصل بشه. اما بینشون روی شبکه یک فایروال وجود داره.
خود رضا اجازه و دسترسی نداره که بتونه از بین فایروال عبور کنه تا بتونه با محمد ارتباط برقرار کنه... پس به پــــروکســـی S O C K S خودش متصل میشه و میگه که من میخوام با محمد این نوع از Connection رو داشته باشم و اطلاعات فرستاده میشه..حالا S O C K S میاد یک کانکشن از طریق فایروال ایجاد میکنه و ارتباط بین رضا و محمد برقرار میشه.
<<<<
عذر خواهی میکنم که بحث من ارتباط چندانی به موضوع تاپیک نداره شرمندم
کسی از دوستان هست که از مرکز شهید جعفری اینترنت مخابرات گرفته باشه؟ سرعتش مناسبه؟
اگه کارت دانشجویی ببرم بهم 256 یا 512 میدن؟
brothers000
07-02-2012, 22:56
سلام..
چه روحیه ی جنگنده ای داری شما :دی
فرمایشتون محترمه قربان !
مبحث پـــروکســی یا غیر پــروکســی نیستش دوست خوبم..
>>>>
SOCKet Secure یا همون S O C K S درهرصورت الان سریعترین محسوب میشه به عنوان آخرین پروتکل موجود..
حالا سوای اون مسئله یک سری ها خیال میکنن S O C K S 5 خیلی بهتر از S O C K S 4 هست.. تنها تفاوتایی که این دوتا با هم دارن محدوده ی آی پی هست که از IPv6 استفاده میکنه ، authentication وسیعتر برای اتصال به سرور.. که تا حدودی از ساختار UDP هم پیروی میکنه که به شدت سریعتر از TCP هستش.
یه مثال
S O C K S: رضا میخواد از طریق اینترنت به محمد وصل بشه. اما بینشون روی شبکه یک فایروال وجود داره.
خود رضا اجازه و دسترسی نداره که بتونه از بین فایروال عبور کنه تا بتونه با محمد ارتباط برقرار کنه... پس به پــــروکســـی S O C K S خودش متصل میشه و میگه که من میخوام با محمد این نوع از Connection رو داشته باشم و اطلاعات فرستاده میشه..حالا S O C K S میاد یک کانکشن از طریق فایروال ایجاد میکنه و ارتباط بین رضا و محمد برقرار میشه.
<<<<
عذر خواهی میکنم که بحث من ارتباط چندانی به موضوع تاپیک نداره شرمندم
عزیزم اگه یه نگاه به اسم تاپیک بندازی متوجه میشی که بنده منظورم چی بوده
بحث این بود که دوستمون پرسید تو پروتکل های موجود پرو*کسی برای دور زد*ن تحـ*ریمـ*ات این بهتره یا اون
منم اصلا حرفی نسبت به بحث تخصصی شما ندارم
حرفم این بود که در حال حاضر طبق تجربه خودم پروتکل HTT*PS تو این قضیه سرعتش بهتره
اینجا هم بحث درباره ADSL مخابراته
منم چیزی که با این اینترنت سازگاری بهتری داره رو طبق تجربه عرض کردم
شایدم بخاطره اینه که مخابرات کمتر میتونه رو کاهش سرعت HTT*PS مانور بده
ولی تو اکثر سایت هایی که واسه فروش این قضیه هست خودشون HTT*PS رو به عنوان سرعت بهتر و قطعی کمتر معرفی میکنن
ولی گذشته از این حرفا من سطح بالای اطلاعات تخصصی شما رو تحسین میکنم
شما علمی پاسخ دادید و منم تجربی
حالا انتخاب با خود دوستان
عزیزم اگه یه نگاه به اسم تاپیک بندازی متوجه میشی که بنده منظورم چی بوده
بحث این بود که دوستمون پرسید تو پروتکل های موجود پرو*کسی برای دور زد*ن تحـ*ریمـ*ات این بهتره یا اون
منم اصلا حرفی نسبت به بحث تخصصی شما ندارم
حرفم این بود که در حال حاضر طبق تجربه خودم پروتکل HTT*PS تو این قضیه سرعتش بهتره
اینجا هم بحث درباره ADSL مخابراته
منم چیزی که با این اینترنت سازگاری بهتری داره رو طبق تجربه عرض کردم
شایدم بخاطره اینه که مخابرات کمتر میتونه رو کاهش سرعت HTT*PS مانور بده
ولی تو اکثر سایت هایی که واسه فروش این قضیه هست خودشون HTT*PS رو به عنوان سرعت بهتر و قطعی کمتر معرفی میکنن
ولی گذشته از این حرفا من سطح بالای اطلاعات تخصصی شما رو تحسین میکنم
شما علمی پاسخ دادید و منم تجربی
حالا انتخاب با خود دوستان
من معذرت میخوام دوست خوبم ، بخدا قصد جسارت نداشتم ببخشید..شما سرور مایی مهربون..:11:
حالا برای اینکه پست من اسپم محسوب نشه ، خواستم بگم که الان اصلا شاهد هیچ نوع قطعی نیستم و اون قطعی ها که داشتم به کلی درست شده خداروشکر...
شاد باشید..:)
سلام دوستان.من مرکز مالک اشتر هستم.از دیشب ساعت 2 نصفه شب تا الان که ساعت 1 ظهر هستش اینترنت قطع شده.زنگ زدم گفتن پیش شماره های 66 این مشکل رو دارن.کسی اینجا هستش که با این پیش شماره باشه؟میخوام ببینم راست میگن یا نه
سلام دوستان.من مرکز مالک اشتر هستم.از دیشب ساعت 2 نصفه شب تا الان که ساعت 1 ظهر هستش اینترنت قطع شده.زنگ زدم گفتن پیش شماره های 66 این مشکل رو دارن.کسی اینجا هستش که با این پیش شماره باشه؟میخوام ببینم راست میگن یا نه
بله 12 ساعته قطعه معلوم نیست چه غلطی کردن ترکیده . گفت شاید 1 ساعت دیگه درست بشه شاید 1 روز !!!!! خدا لعنتشون کنه فکر کن 1 درصد کسی به خاطر این یک روز عدم اتصال ما خسارت بهمون بده!!
01110362
08-02-2012, 20:30
برای ما که وصل هست که اینترنتمون پوکیده سرعت دانلود از 1 تا 7 وگاهی هم به بایت می رسه ...
معلوم نیست چه مرگشه ...
البته یه حدثهایی میشه زد بحث لنگر کشتی و....
موفق باشید.
بله 12 ساعته قطعه معلوم نیست چه غلطی کردن ترکیده . گفت شاید 1 ساعت دیگه درست بشه شاید 1 روز !!!!! خدا لعنتشون کنه فکر کن 1 درصد کسی به خاطر این یک روز عدم اتصال ما خسارت بهمون بده!!
برای من هم جراغ اینترنت مودم روشنه ولی به اینترنت وصل نمیشه و چیزی نمی اره منم از این مرکزم و پیش شمارم با 66 هست
چند مدت پیش هم کلا تلفنم قطع شده برای 3 روز و بعدش خودش خود به خود وصل شد. پناه بر خدا
yashar2k
08-02-2012, 23:44
با سلام.adsl من 128 kb مخابرات منطقه مهدیه هستش. مدتیه که نوسان داره.یعنی بعضی موقع ها سرعت دانلود روی 16-17 هست بهضی موقع ها 4-5 هستش.!!مشکل از چیه؟؟.قبلا این جوری نبودش. بین15-17 سرعتش بود.
samypersian
09-02-2012, 00:11
با سلام.adsl من 128 kb مخابرات منطقه مهدیه هستش. مدتیه که نوسان داره.یعنی بعضی موقع ها سرعت دانلود روی 16-17 هست بهضی موقع ها 4-5 هستش.!!مشکل از چیه؟؟.قبلا این جوری نبودش. بین15-17 سرعتش بود.
سلام دوست عزیز بیرون از تهران و نمیدونم ولی تهران همه از ADSL مخابرات شاکی هستند
فکر کنم برای 22 بهمن این کارو کردن برای منم این جور نبود ولی الان 2 هفته ای هست که اصلا بالا نمیاد
زنگ هم میزنی 2828 بترکونند برات کاری انجام بدن میگن ADSL رو ریست میکنیم برات که هیچ اتفاقی رخ نمیده
البته من به همه پیشنهاد میکنم که زنگ بزنند که بفهممندکه چه گندی زدند
حالا من بد بخت که امروز صبح انتخاب واحد هم داشتم!!!!!!!!!!!!!!:18:
خدا لعنتشون کنه..
(مخابرات مالک اشتر)
الانم با ایرانسل اومدم:13:
سلام
یکی از آشنا های ما 128 داره نامحدود
سرعتش بزور به 14-15 میرسه البته نمیشه گفت عجیبه همون 1 به 8 هم حساب کنیم تقریبا درسته
ولی سوال اینجاست که بعضی دوستان میگن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 128 داریم و شبی 1.5 گیگ دانلود دارن و یا روزانه شون رو روی 3 مگ بستن.
منظورشون سرویس محدوده یا نامحدود؟
کلا مخابرات سرویس محدود هم میده؟
brothers000
09-02-2012, 13:27
من معذرت میخوام دوست خوبم ، بخدا قصد جسارت نداشتم ببخشید..شما سرور مایی مهربون..:11:
حالا برای اینکه پست من اسپم محسوب نشه ، خواستم بگم که الان اصلا شاهد هیچ نوع قطعی نیستم و اون قطعی ها که داشتم به کلی درست شده خداروشکر...
شاد باشید..:)
خواهش میکنم دوست عزیز
یه بحث بود که بر طبق نظرات دو طرف ادامه پیدا کرد
اگه این بحث ها هم تو اینجور تاپیک ها نباشه که دیگه تبادل نظری ایجاد نمیشه
ضمنا خوشحالم که قطعی های شما رفع شده
واسه ما که تازه اختلال تو اینترنتمون شروع شده :41:
برای ما که وصل هست که اینترنتمون پوکیده سرعت دانلود از 1 تا 7 وگاهی هم به بایت می رسه ...
معلوم نیست چه مرگشه ...
البته یه حدثهایی میشه زد بحث لنگر کشتی و....
موفق باشید.
اینترنت بنده هم از دیروز دچار اختلال شد
طوری که حتی دیشب نتونستم بیام تو فروم
یا تست سرعت بگیرم
خدا میدونه چه خبره !
سلام
یکی از آشنا های ما 128 داره نامحدود
سرعتش بزور به 14-15 میرسه البته نمیشه گفت عجیبه همون 1 به 8 هم حساب کنیم تقریبا درسته
ولی سوال اینجاست که بعضی دوستان میگن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 128 داریم و شبی 1.5 گیگ دانلود دارن و یا روزانه شون رو روی 3 مگ بستن.
منظورشون سرویس محدوده یا نامحدود؟
کلا مخابرات سرویس محدود هم میده؟
تا جایی که بنده هم خبر دارم مخابرات تهران سرویس محدود نداره
حالا باز دوستانی که اطلاعات بیشتری دارن لطف کنن بیان و این قضیه رو توضیح بدن
برای من هم جراغ اینترنت مودم روشنه ولی به اینترنت وصل نمیشه و چیزی نمی اره منم از این مرکزم و پیش شمارم با 66 هست
چند مدت پیش هم کلا تلفنم قطع شده برای 3 روز و بعدش خودش خود به خود وصل شد. پناه بر خدا
تف تو شرف نداشته شون به قرآن اگه مملکت داشتیم الان یا خدات تومن خسارت می گرفتیم یا در این شرکت تخته می شد
شاتل کجایی که یادت بخیر دزد بودی خون آدمو تو شیشه می کردی ولی نیم ساعت قطعی داشتی نه 3 روز !!!!!!
ببینید دوستان مخابرت تهران کلا چند تا ناک داره که اینترنت رو بین مراکز مخابراتی تقسیم می کنن و اگر این ناکها مشکل پیدا کنن و یا دچار تغییراتی بشن اینترنت مشترکین مراکز مرتبط با اون ناک متزلزل میشه چند روز پیش ناک شهید قندی مشکل داشت و مرکز ما (بعثت) هم که به اون وصل بود مشکل داشت اما بعد از چهار روز مشکل کاملا برطرف شد و به حالت قبلی برگشت شما هم یه چند روز صبر کنید ان شاء الله درست میشه. خودشون که ادعا می کنند تغییرات در جهت بهبوده خدا کنه این طوری باشه حالا هم فکر می کنم ناک دانشگاه مشکل پیدا کرده.
اینم تست الان من از پاریس
bleu2u4u
09-02-2012, 17:09
از امروز صبح بعد شروع ساعت كاري دوباره ssl گوگل رو از كار انداختن
يه ١ ماهي بود مشكلي نداشتا
hamidras
09-02-2012, 17:59
از امروز صبح بعد شروع ساعت كاري دوباره ssl گوگل رو از كار انداختن
يه ١ ماهي بود مشكلي نداشتا
كلا ssl مشكل پيدا كرده من حتي نميتونيم با ssl برم تو سي پنل سايت خودم!
مزکز مالک اشتر الان وصل شد!
مزکز مالک اشتر الان وصل شد!
تایید میشه :31:
به سلامتی و میمنت و خبر مرگشون بالاخره وصل شد اما نمیشد بهتر بود!
دوستان برای شما هم یاهو و جیمیل و http s و چیز پی ان و چولترا تعطیل شده؟!:41:
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------
ببینید دوستان مخابرت تهران کلا چند تا ناک داره که اینترنت رو بین مراکز مخابراتی تقسیم می کنن و اگر این ناکها مشکل پیدا کنن و یا دچار تغییراتی بشن اینترنت مشترکین مراکز مرتبط با اون ناک متزلزل میشه چند روز پیش ناک شهید قندی مشکل داشت و مرکز ما (بعثت) هم که به اون وصل بود مشکل داشت اما بعد از چهار روز مشکل کاملا برطرف شد و به حالت قبلی برگشت شما هم یه چند روز صبر کنید ان شاء الله درست میشه. خودشون که ادعا می کنند تغییرات در جهت بهبوده خدا کنه این طوری باشه حالا هم فکر می کنم ناک دانشگاه مشکل پیدا کرده.
اینم تست الان من از پاریس
شوخی کردی دیگه؟:31:
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------
شوخی کردی دیگه؟:31:
بله تعطیل شده!
میگن به خاطر 22 بهمنه:13:
سلام دوستان اره از عصری وصل شدش.دانلودش همونه اما از عصر تا حالا هر چی سعی کردم نتونستم تو چت یاهو برم.نه با این نه با دیال اپ.چجوری اینکارا رو میکنن؟دانلود مثل همیشه خوبه حتی بیشتر هم شده اما سایتها و چت و اینا بای بای شده
hamidras
09-02-2012, 23:28
دوستان برای شما هم یاهو و جیمیل و http s و چیز پی ان و چولترا تعطیل شده؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله همينه :|
الان تنها دريچه اميد من سا كسه كه اونم ببندن ديگه كاربردي نداره نت برام :|
بابا این گوگل رو چیکار کردن باز نمیشه اصلا!!!!!!!!!!
بله تعطیل شده!
میگن به خاطر 22 بهمنه:13:
25 بهمن راهپیمایی ئه برای همین بستن که اطلاع رسانی کم بشه و ملت نفهمند:31:
{sahand}
10-02-2012, 11:38
اوه اوه! من فک کردم منطقه ما مشکل داره! نگو بهترین وضعو ما داریم!
بابا این گوگل رو چیکار کردن باز نمیشه اصلا!!!!!!!!!!
برای من یاهو درسته، چیز پی ان که ماه هاست داغونه (وصل می شه ولی سرعت پایینه). H.t.t.p.s هم فقط پریروز مشکل داشت (سرعت پایین)، دیروز اوکی شد.
تنها مشکلی که الان دارم گوگله که هیچ کدوم از سرویساش باز نمی شن! حتی با بروگسی!
دوستان کسی هست اینجا که مخابرات محدود داشته باشه؟
اگر می خواهید به جیمیل و یاهو دسترسی داشته باشد از ف ر ی گ ی ت استفاده کنید
برای من جواب میده!
روی WIN 7 تست شده و به خوبی کار می کنه!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] file%2F7258333010%2Ffg723p.rar.html)l ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] file%2F7258333010%2Ffg723p.rar.html)
به خاطر همین گفتم وصل نمیشد سنگین تر بود !
وقتی گوگل و یاهو و فیس بوق بسته باشه چیزی از نت باقی میمونه؟! پول میدیم بیایم نت بریم فارس نیوز؟! خوب همون اخبار سراسری رو تماشا میکنیم کمتر هم چرت و پرت میگه!
حالا اینا به جهنم cpanel سایت من و اکثر سایت ها با http s هست ، من الان هیچ دسترسی به مدیریت سایتم ندارم دردمو به کی بگم؟!:41:
تمام مکاتبات کاری من با جیمیل هست پیش کی فریاد بزنم؟!:41:
اگر می خواهید به جیمیل و یاهو دسترسی داشته باشد از ف ر ی گ ی ت استفاده کنید
برای من جواب میده!
روی WIN 7 تست شده و به خوبی کار می کنه!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] file%2F7258333010%2Ffg723p.rar.html)l ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] file%2F7258333010%2Ffg723p.rar.html)
اینکه منبعش مشخص نیست لینک دی ال معتبر نداری؟
mr.dengo
10-02-2012, 17:29
سلام بچه ها
یکی از دوستام از مخابرات اشتراک گرفته و یک مودم dlink 2520u گرفته
این مودم رو چطوری نصب میکنن ؟!
shabgard1373
10-02-2012, 19:42
اینترنت داغون شده که گوگل هم اصلا نمیره!!!!
راهی هست؟
FerineFast
10-02-2012, 23:05
Use:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
mr.dengo
11-02-2012, 00:01
سلام بچه ها
یکی از دوستام از مخابرات اشتراک گرفته و یک مودم dlink 2520u گرفته
این مودم رو چطوری نصب میکنن ؟!
اقا ممنون مشكلو حل كرد
بچه ها ريت دانلود 256 مخابرات چنده؟
سلام دوستان
میخام از مخابرات ADSL بگیرم 256
سرعت دانلودتون چنده؟؟
512 هم به خونه میدن یا نه؟؟
یاهو مسنجر شماها هم تعطیله؟مال من از دیروز کلا وصل نمیشه
سلام دوستان
میخام از مخابرات ADSL بگیرم 256
سرعت دانلودتون چنده؟؟
512 هم به خونه میدن یا نه؟؟
سلام
27 الی 29
خیر
یاهو مسنجر شماها هم تعطیله؟مال من از دیروز کلا وصل نمیشه
دو روزه پس داریم چی میگیم؟ بله
سرویس پیش پرداخت هزینه تلفن ثابت و اینترنت پرسرعت مخابرات استان تهران راه اندازی شد
شرکت مخابرات استان تهران در راستای مشتری مداری و رفاه حال مشترکین تلفن ثابت امکان پیش پرداخت هزینه تلفن ثابت و اینترنت پرسرعت را بر روی سامانه 1818 فراهم کرد.
به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران، مهندس علی عرب مدیر کل امور مالی شرکت مخابرات استان تهران ضمن اعلام این مطلب گفت: به منظور حل مشکل مشترکین تلفن ثابت و اینترنت پرسرعت مخابرات استان تهران که به دلایلی همچون مسافرت های چندماهه امکان پرداخت به موقع کارکرد تلفن ثابت خود را ندارند این امکان فراهم شد تا بتوانند به دلخواه نسبت به پیش پرداخت (prepaid) مبالغی بیشتر از 100 هزار ریال اقدام کنند.
وی ادامه داد: با راه اندازی روش پیش پرداخت (prepaid) از این پس متقاضیان اینترنت پرسرعت که تلفن ثابت به نام خودشان نمی باشد نیازی به ارائه اجاره نامه ندارند بلکه می توانند ضمن مراجعه به مرکز و انجام مراحل ثبت نام با استفاده از این روش نسبت به خرید یک پورت اینترنت پرسرعت اقدام کنند.
عرب خاطر نشان کرد: مشترکین مذکور می بایست برای خرید یک پورت اینترنت پرسرعت حداقل نسبت به پیش پرداخت 200 هزار ریال برای سرعت 128 کیلو بایت، 250 هزار ریال برای سرعت 256 کیلو بایت و 400 هزار ریال برای سرعت 512 کیلو بایت اقدام کنند و مراکز مخابراتی نیز موظف هستند با رعایت ضوابط قانونی قبلی بدون نیاز به اجاره نامه اقدام به برقراری سرویس برای متقاضیان کنند.
وی گفت: در صورت پرداخت قبوض ماهیانه کارکرد تلفن ثابت و یا اینترنت پرسرعت مبلغ پیش پرداخت واریز شده در قبض مشترک باقی مانده و ارتباط مشترک به صورت مستمر برقرار خواهد بود.
مدیر امور مالی افزود: سامانه 2828 مرکز فروش، دایری و پشتیبانی اینترنت پرسرعت بصورت 24 ساعته در هفت روز هفته آماده ارایه خدمات به متقاضیان است و متقاضیان می توانند پس از تماس با شماره 2828 بدون هیچگونه مراجعه حضوری نسبت به خرید (برحسب ضوابط) و رفع خرابی اینترنت پرسرعت اقدام کنند.
وی در پایان گفت: درخواست مشترکین، پس از تماس در سیستم ثبت شده و کارشناسان در اسرع وقت به صورت مکانیزه درخواست را پیگیری می کنند.
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
ببخشید دوستان منظورشون از پیش پرداخت چیه الان؟ یعنی منی که خط به نامم نی میتونم الان برم بگیرم !؟ فقط باید همون اول 20 هزار تومن مثلا بابت 128 بدم؟ پس ماه های دیگه چی؟ رو قبض میاد ؟ !!
برای 256 هنوزم نامه میخوان؟ پینگش چط.ره راستی چون برای بازی میخوام بگیرم در اصل یه که دوستانم 256 داره پینگ ش با 4.2.2.4 110 بود
پیش پرداخت فقط برای کسانی مناسب که متقاضی هستند اما خط به نامشون نیست که اینها باید هزینه دوره را پیشاپیش واریز کنند بر خلاف ما که بعد از اومدن قبض واریز می کنیم و صاحب خط تقاضا داده.
خوب الان من خط به نامم نیست ! میرم میگیرم 20 تومن بابت 2 ماه اول هم میدم ! 2 ماه بعد قضیش به چه صورت هست ؟ یعنی ماه 3 و4 خودم باید دوباره حضوری برم پول رو بدم به مخابرات یعنی یا تو ماه های دیگه رو قبض میاد؟
خوب الان من خط به نامم نیست ! میرم میگیرم 20 تومن بابت 2 ماه اول هم میدم ! 2 ماه بعد قضیش به چه صورت هست ؟ یعنی ماه 3 و4 خودم باید دوباره حضوری برم پول رو بدم به مخابرات یعنی یا تو ماه های دیگه رو قبض میاد؟
خیر شما 20 تومن اونجا میگذارید . دوره اول که قبض اومد پرداخت می کنید به این ترتیب هر قبضی که بیاد اون 20 تومن ثابت اونجا میمونه و نیازی نیست دوباره حضوری برید.
پس یعنی 20 تومن یه جور گرویی حساب میشه درسته؟و میمونه تو حساب !؟ بعد من فردا برم درخواست بدوم چقدر طول میکشه وصل شه ؟ مدارک چی میخوان ؟
پس قبضی که این دوره میاد توش قسمت ADSL زده میشه و مبلغ رو مینویسن دیگه !
بر فرض من تو تابستون بخوام جا به جا بشم و دیگه ADSL نخوام برای قطع کردنش که برم اون 20 تومن گرویی که ازم گرفتن رو پس میدن؟
پس یعنی 20 تومن یه جور گرویی حساب میشه درسته؟و میمونه تو حساب !؟ بعد من فردا برم درخواست بدوم چقدر طول میکشه وصل شه ؟ مدارک چی میخوان ؟
پس قبضی که این دوره میاد توش قسمت ADSL زده میشه و مبلغ رو مینویسن دیگه !
بر فرض من تو تابستون بخوام جا به جا بشم و دیگه ADSL نخوام برای قطع کردنش که برم اون 20 تومن گرویی که ازم گرفتن رو پس میدن؟
شما برای اطلاعات بیشتر با 2828 تماس بگیر من جزئیاتشو نمی دونم اما شما احتمالا با 1818 هزینه یک دوره ای دس ال رو مستقل می پردازید و اصلا روی قبض شما هزینه ای دی اس ال احتمال زیاد نمیاد چون شما هزینه اون رو دادید حالا انصراف و مسائل دیگه رو از همون 2828 بپرسید یا از مرکز مخابراتی پیگیر بشید بالاخره شما باید به اونها درخواست بدین
brothers000
11-02-2012, 20:09
نمیدونم داستان چیه که یه مدتیه نمیتونم از اسپید تست سرعتمو بسنجم
کسی مشکل مشابه داره ؟
حالا دوستان بگن پینگتون با 4.2.2.4 چقدری هست؟
حالا دوستان بگن پینگتون با 4.2.2.4 چقدری هست؟
250-300 ms
bleu2u4u
12-02-2012, 05:31
برنامه هایی که تو ایپدم با ssl کار میکردن و تو این چند روز قطع بودن همشون راه افتادن (هرچن با سرعت خیلی کم) ولی هنوز با pc نمبتونم وصل بشم
01110362
12-02-2012, 15:21
سلام دوستان
قضیه سرعت 256 به کجا کشیده بالاخره ؟
براحتی میدن به خونه یا نه ؟ تا ما هم بالاخره بعد ار مدتها ارتقا بدیم به 256 .
از دوستان کسی تازه 256 گرفته ؟
بستگی زیادی به مرکز داره.
یکی از دوستان میگفت با اینکه مستاجرند راحت ظرف یک روز با کپی کارت ارشد تونست 256 بگیره.حتی اصلشو هم نخواستند.
(بلوار کشاورز)ولی من صاحب خطم با کارت ارشد برادرم هم ندادند.به رییس مرکز هرچی گفتم قبول نکرد.گفت ظرفیت نداریم
منم تو دلم گفتم به ....با ناراحتی زدم بیرون.قانون نداریم که از این مرکز تا اون مرکز فرق میکنه.
brothers000
13-02-2012, 09:57
سلام دوستان
قضیه سرعت 256 به کجا کشیده بالاخره ؟
براحتی میدن به خونه یا نه ؟ تا ما هم بالاخره بعد ار مدتها ارتقا بدیم به 256 .
از دوستان کسی تازه 256 گرفته ؟
شما برو یه سر مرکز مخابراتی از اونجا سوال کن
بعضی مراکز که براشون مقدوره حتی خودشون پیشنهاد میدن اشتراک 256 بگیرید به جای 128
بعضی جاها هم 128 رو نوبتی و با بدبختی میدن (که البته الان خیلی کمتر اینجوریه)
اینم تست سرعت پریشب از یه سرور خارجی :
اینم تست سرعت لحظاتی قبل از همون سرور :
Tehran server
New york server
karaj server
Tehran server
New york server
karaj server
شما سرویس 512 نا محدود مخابرات تهران رو دارید؟
پس چطور تا 680 کیلوبیت هم رفته؟
ضمنا شما قبلا مشخصات خطتون رو این طور نوشتید
وضعیت من :
downstream:1489kb
Upstream:508kb
سرویسم هم 512 هست و دانلودم هم خداروشکر عالیه.
لطفا کمی شفاف سازی کنید چی به چی؟ و بالاخره اشتراک شما و سرعتتون چه جوریه؟
آدرس پست شما:
شما سرویس 512 نا محدود مخابرات تهران رو دارید؟
ضمنا شما قبلا مشخصات خطتون رو این طور نوشتید
وضعیت من :
downstream:1489kb
Upstream:508kb
سرویسم هم 512 هست و دانلودم هم خداروشکر عالیه.
لطفا کمی شفاف سازی کنید چی به چی؟ و بالاخره اشتراک شما و سرعتتون چه جوریه؟
آدرس پست شما:
سلام
البته وضعیت اون موقع با روز 24 بهمن اصلا قابل مقایسه نیست میدونی که چی میگم ؟
نرخ سرعت من برحسب کیلوبایت گذاشته شده نه مگابیت.. یعنی 680 نیست همون 85 کیلوبایت بود که الان هم شده 106 کیلوبایت
تازه اونوقتا من DNS ام بهینه شده بود ، این تستی که اینجا گذاشتم نه ، چون با اون دی ان اس دیگه کار نمیکنه..
اما تست جدیدم بعد از انتخاب یک دی ان اس سریعتر :
اینم شفاف سازی : دی
من البته اراک هستم دوست عزیز..
اون Downstream و Up هم که گفته بودم واقعا همون بود اما الان زدن همه چیز رو خراب کردن البته الان up ام 512 هست ولی دانلود 990 هست..:41:
کاش دوباره مث اون موقع بشه !
شاد باشید..
ما شاء الله با اینکه از مخابرات اراک سرویس دارید توی تاپیک مخابرات تهران هم فعالید!! :5::13::13::13:
ضمنا من فکر نمی کنم دی ان اس روی دانلود تاثیر داشته باشه هر چند توی باز کردن صفحات موثره
ما شاء الله با اینکه از مخابرات اراک سرویس دارید توی تاپیک مخابرات تهران هم فعالید!! :5::13::13::13:
مخابرات دولتیه دیگه اینجا اونجا نداره :دی
وقتی که دارین صفحه باز میکنین بازم دارین دانلود میکنید..! سرعت باز شدن صفحات سوای سرعت دانلود نیست.
مخابرات دولتیه دیگه اینجا اونجا نداره :دی
وقتی که دارین صفحه باز میکنین بازم دارین دانلود میکنید..! سرعت باز شدن صفحات سوای سرعت دانلود نیست.
منظورم فقط از حیث زمان شروع به لود هستش و از حیث ترجمه آدرس به آی پی اصلی سایت، دی ان اس تاثیر گذاره و کلا دی ان اس ها مترجمهای آدرسهای غیر دیجیتال هستن اما وقتی ارتباط بین دو آی پی برقرار شد دیگه دی ان اس نقشی در مقدار سرعت نداره
من رفتم درخواست بدم گفت هنوز اون قضیه پیش پرداخت ابلاغ نشده ! بعد گفتم خوب الان با اجاره نامه میدین دیگه ! گفت آره رفتم اجاره نامه رو بردم حالا شروع کرد به .... شر جدید گفتن ! یه اینترنت زپرتی میخواین بدین بمپ اتم که ثبت نام نمیکنین ! یه کارایی رو گفت باید انجام بدم که برای اقامت تو کشور خارجی هم انجام نمیدن ! یه 1000 تایی تاییدیه میخواست خاک تو سرشون کنن
از یه طرف هم سایت اعلام کرده که پیش پرداخت از 15 تصویب شده ! ولی هنوز انگار نه انگار پولم مبخوان بگیرن ناز دارن !!!!!!
ولی گفت با یه کارت دانشجویی هم 256 میدن !
من الان خودم پارس دارم سرعت دانلود خوبی داره این مخابرات رو برای بازی میخوام ! اصلا به درد بازی آنلاین میخوره ؟؟؟ چون پارس واقعا پینگش ترکیده هست !
من الان خودم پارس دارم سرعت دانلود خوبی داره این مخابرات رو برای بازی میخوام ! اصلا به درد بازی آنلاین میخوره ؟؟؟ چون پارس واقعا پینگش ترکیده هست !
جدی؟من اتفاقا یه خاطر همین پینگ و بازی آنلاین درخواست از پارس آنلاین دادم و گفتن تا 2 هفته دیگه وصل می کنیم (البته مخابرات رو قطع نمی کنم و روی اون خطمون پارس رو می گیریم).ولی در مورد پینگ مخابرات بگم که برای بازی تو سرور های ایرانی هم خیلی جالب نیست(بر اساس تجربه ای که برای call of duty 6 دارم می گم)چند باری هم kick شدم به خاطر پینگ از سرور های ایرانی ،برا سرور های خارجی هم همیشه پینگ داخل بازی بالای 500 .حالا دیگه خود دانید .پارس آنلاین مگه پینگش تو بازی در سرورهای خارجی چند میشه؟
من رفتم درخواست بدم گفت هنوز اون قضیه پیش پرداخت ابلاغ نشده ! بعد گفتم خوب الان با اجاره نامه میدین دیگه ! گفت آره رفتم اجاره نامه رو بردم حالا شروع کرد به .... شر جدید گفتن ! یه اینترنت زپرتی میخواین بدین بمپ اتم که ثبت نام نمیکنین ! یه کارایی رو گفت باید انجام بدم که برای اقامت تو کشور خارجی هم انجام نمیدن ! یه 1000 تایی تاییدیه میخواست خاک تو سرشون کنن
از یه طرف هم سایت اعلام کرده که پیش پرداخت از 15 تصویب شده ! ولی هنوز انگار نه انگار پولم مبخوان بگیرن ناز دارن !!!!!!
ولی گفت با یه کارت دانشجویی هم 256 میدن !
اره پارس اصلا به درد بازی نمیخوره . مخابرات هم الان من دارم تنها مشکلی که دارم با خارجی هاست . من فیفا ارجینال بازی میکنم که سرورهاش خیلی قویه . LOL هم میزدم که چون با خارجی ها بود لگ داشت ولی قابل بازی بود .
فقط الان مدتیه که به خاطر این اتفاقات اخیر که واسه اینترنت میفته سرعتها به ... رفته که کلا نمیشه انلاین زد .
تقریبا میتونم بگم کل این سه ماهه اخر که مخابرات رو شارژ کردم اصلا نتم خوب نبود و همیشه قطعی و ... داشت . ولی قبلش خیلی خوب بود . محدودیت حجمی هم که نداری برو حالش رو ببر (من فیفا که میزنم هر بازی تقریبا 10 مگ میشه)
من مخابرات 512 نامحدود دارم سه ماهی 64 تومن .
من دبروز رفتم خونه میخواستم به اینترنت وصل شم این ارور رو میداد:
قبلا سالم بود، دیروز اینطوری شده بود. مشکل از کامپیوتر منه یا از مخابرات؟ چیکار باید بکنم؟
سلام
دوستان یه چند نفر یه لطفی بکنن بگن سرعت اینترنت 256 شون چه جوریه؟(موندم بین داتک و مخابرات کدوم رو بگیرم،البته برام سرعت مهم هست و زیاد دانلود نمیکنم و بیشتر وقت ها برای دانلود میرم دانشگاه،برای قیمتش هم نهایتا تا 13 تومن میتونم ماهی بدم)
feizol65
14-02-2012, 11:57
اره پارس اصلا به درد بازی نمیخوره . مخابرات هم الان من دارم تنها مشکلی که دارم با خارجی هاست . من فیفا ارجینال بازی میکنم که سرورهاش خیلی قویه . LOL هم میزدم که چون با خارجی ها بود لگ داشت ولی قابل بازی بود .
فقط الان مدتیه که به خاطر این اتفاقات اخیر که واسه اینترنت میفته سرعتها به ... رفته که کلا نمیشه انلاین زد .
تقریبا میتونم بگم کل این سه ماهه اخر که مخابرات رو شارژ کردم اصلا نتم خوب نبود و همیشه قطعی و ... داشت . ولی قبلش خیلی خوب بود . محدودیت حجمی هم که نداری برو حالش رو ببر (من فیفا که میزنم هر بازی تقریبا 10 مگ میشه)
من مخابرات 512 نامحدود دارم سه ماهی 64 تومن .
ميشه PES و يا FIFA رو آنلاين بازي كرد ؟ چطوري ؟
جدی؟من اتفاقا یه خاطر همین پینگ و بازی آنلاین درخواست از پارس آنلاین دادم و گفتن تا 2 هفته دیگه وصل می کنیم (البته مخابرات رو قطع نمی کنم و روی اون خطمون پارس رو می گیریم).ولی در مورد پینگ مخابرات بگم که برای بازی تو سرور های ایرانی هم خیلی جالب نیست(بر اساس تجربه ای که برای call of duty 6 دارم می گم)چند باری هم kick شدم به خاطر پینگ از سرور های ایرانی ،برا سرور های خارجی هم همیشه پینگ داخل بازی بالای 500 .حالا دیگه خود دانید .پارس آنلاین مگه پینگش تو بازی در سرورهای خارجی چند میشه؟
بیسش 250 هست و نرمال روی 300-320 میچرخه که یه جورایی نمیشه بازی کرد اصلا !
صبانت داشتم بیسش 120 بود پر پر 200-250 ! که عالی بود و همیشه تو بازی پینگ من 180-190 بود
اما تو پارس نه خیلی داغونه پینگ !
brothers000
14-02-2012, 12:10
سلام
دوستان یه چند نفر یه لطفی بکنن بگن سرعت اینترنت 256 شون چه جوریه؟(موندم بین داتک و مخابرات کدوم رو بگیرم،البته برام سرعت مهم هست و زیاد دانلود نمیکنم و بیشتر وقت ها برای دانلود میرم دانشگاه،برای قیمتش هم نهایتا تا 13 تومن میتونم ماهی بدم)
دوست عزیز شما نگاهی به صفحات قبلی این تاپیک بندازید تست سرعت خیلی از دوستان رو از انواع اشتراک 128 و 256 که از مراکز مخابراتی مختلف گرفتند رو میتونید مشاهده کنید
ولی اگه سرعت براتون مهم تره بهتره برید و سرویس محدود از شرکت هایی که به منطقتون سرویس میدن بگیرید
البته نمیدونم این قضیه صحت داره یا نه ولی انگار مخابرات هم محدود میده ولی من خودم تجربه ای در این زمینه ندارم
حالا خودتون میتونید با پشتیبانی مخابرات تماس بگیرید و دقیق سوال کنید
خدمت شما و سایر دوستان هم تست سرعت لحظاتی قبل رو که از سرور خارجی گرفتم میذارم :
جالبه که یا از دانلود کم میشه به آپلود اضافه میشه یا برعکس
mohammad_dj96
14-02-2012, 17:23
دوست عزیز شما نگاهی به صفحات قبلی این تاپیک بندازید تست سرعت خیلی از دوستان رو از انواع اشتراک 128 و 256 که از مراکز مخابراتی مختلف گرفتند رو میتونید مشاهده کنید
ولی اگه سرعت براتون مهم تره بهتره برید و سرویس محدود از شرکت هایی که به منطقتون سرویس میدن بگیرید
البته نمیدونم این قضیه صحت داره یا نه ولی انگار مخابرات هم محدود میده ولی من خودم تجربه ای در این زمینه ندارم
حالا خودتون میتونید با پشتیبانی مخابرات تماس بگیرید و دقیق سوال کنید
خدمت شما و سایر دوستان هم تست سرعت لحظاتی قبل رو که از سرور خارجی گرفتم میذارم :
جالبه که یا از دانلود کم میشه به آپلود اضافه میشه یا برعکس
جدا ؟ حجمی که میده چقدره به هر کاربر ؟ از این موضو خبر داره کسی؟
من خودم به طور میانگین روزی 700/800 Mb دانلود دارم خیلی وقته !!
ميشه PES و يا FIFA رو آنلاين بازي كرد ؟ چطوري ؟
فیفا رو باید ارجینال بخری اما pes رو نمیدونم . در ضمن پینگ صبانت بهتره . اگه دانلودر نیستی بهتره صبا بخری .
بعید می دونم تهران حجمی بشه. احتمالا دوست قبلی یا برای تهران نیست یا اینکه فقط یه چیزی از یه جایی همینطوری شنیده.و الا مخابرات تهران نامحدوده
dany_3p4u
14-02-2012, 21:14
سلام
از عصر نت مدام قطع می شه و مجبورم مودم را خاموش روشن کنم تا وصل شه !
الآنم که یک ساعتی هست اصلا وصل نمی شه و ما یک جور دیگه نت اومدیم !
مرکز پیام نور - کسی همچین مشکلی داره الآن؟
سلام
سلام
من هم تقریبا از ساعت 8:15 که میشه تقریبا 1 ساعت هیچی دیگه باز نمیشه و الآن هم با دایال آپ اومدم.
مرکز هم باهنر هست.
مرکز مالک اشتر هم از ساعت 9 قطع شده ....یعنی وصل میشه ولی هیچ صفحه ای رو باز نمی کنه!!
الانم با ایرانسل اومدم!
prance666
14-02-2012, 23:31
ماله من و رفیقمم قطع شده
سلام
طبق معمول سرویس آشغال مخابرات ترکیده زنگ زدم گفت کل تهران مشکل داره و چند ساعت بعد هم درست نمیشه. وقتی میگه چند دقیقه بعد یعنی چند ساعت و وقتی میگه چند ساعت طول میکشه یعنی دقیقا چند روز طول میکشه. درست مثل اتفاقی که هفته قبل برای مرکز ما افتاد و سه روز قطع بود! طی دو هفته دو بار قطعی سراسری و طولانی رو باید یک رکورد جهانی به حساب آورد! متاسفم برای این شرکت و خودم که ازش سرویس گرفتم. بدون هیچ گونه عذرخواهی و جبران خسارت
تقریبا 10 دقیقه است که برای من درست شده،ولی واقعا دیگه داره .... ولش کن.
اینترنت مخابرات:2:
برا من از 2 دقیقه پیش وصل شد.
هر 1 دقیقه رفرش می کردم
نکته کنکوری : در زمان قطعی سایت های داخلی مثل فارس و مهر و... که توی ایران هستن باز میشد ولی خارجی ها نه!
در هر صورت این چند 4-5 ساعت قطعی هم در نوع خود فاجعه است
من فکر کردم اینترنت ملی شد!
چند تا سایت %$@# زیر رو که آدرسشون رو یادم بود زدم وارد می شد!
موندم اگه یهو بزنن کلن ملیش! کنن باید چه کنیم :41:
feizol65
15-02-2012, 09:04
فیفا رو باید ارجینال بخری اما pes رو نمیدونم . در ضمن پینگ صبانت بهتره . اگه دانلودر نیستی بهتره صبا بخری .
اينجا تاپيكي داره براي FIFA آنلاين ؟
ميخوام بدونم چطوري ميتوني رقيب پيدا كني و سايتش چيه و ... ؟
پينگ مخابرات ، به درد اين بازي ميخوره ؟
GHAGHALEELEE
15-02-2012, 10:49
بچه ها من سرعتم بدجور نوسان داره.دیشب تا 8 خوب بود ولی برق محلمون که رفت از اون موقع دیگه هی نوسان داره.الان اوضاع شما چطوره؟
برای من که بهتر هم شده.:8:
hamid_diablo
15-02-2012, 12:27
سلام دوستان
یه سئوال کلی دارم
من میخوام اینترنت پر س رعت بگیرم .منطقه 17 تهران هم هستیم.میخواستم بدونم اینترنت مخابرات خوبه؟
به نظرتون از شرکت بگیرم بهتره یا مخابرات؟
هر روز هم با اینترنت کار دارم و قطع بودنش ازارم میده
اگه قطع بودن ازارتون میده
فکر مخابرات رو به طور کامل از سرتون بیرون کنید
چون وحشتناک قطعی داره
hamid_diablo
15-02-2012, 14:08
اگه قطع بودن ازارتون میده
فکر مخابرات رو به طور کامل از سرتون بیرون کنید
چون وحشتناک قطعی داره
واسه شرکتی ها خوبه؟
صبا نت؟یا مبین نت؟
در ضمن برای مخابرات واسه سرعت 128 برجی چقدر باید داد؟
واسه شرکتی ها خوبه؟
صبا نت؟یا مبین نت؟
تعرفه ADSL مخابرات استان تهران
واسه شرکتی ها خوبه؟
صبا نت؟یا مبین نت؟
من شاتل پارس انلاین صبانت و شبدیز داشتم
شاتل از همه کمتر قطعی داره اگه برات قطعی مهمه
Extreme-Forces
15-02-2012, 15:13
ما اومديم از مخابرات بگيريم گفتن پورت خالي نداريم !!! مگه اونا هم مثل شركت ها بايد پورت داشته باشن ؟
ما اومديم از مخابرات بگيريم گفتن پورت خالي نداريم !!! مگه اونا هم مثل شركت ها بايد پورت داشته باشن ؟
نه په نه ........
ببخشید دوست عزیز از باب مزاح بود.
فرقی نمی کنه از نظر سخت افزاری مودمهای دی اس لام وجود داره که یک زوج از سیم تلفن شما روی اون بسته میشه . این مودمها ظرفیتی دارن که اگر تمام ظزفیت (بوختها) اشغال شده باشه خوب نمی تونن مشترک جدید اضافه کنن دیگه. مگر اینکه مشترکی انصراف بده یا امکانات جدید بزارن.
rezausa2020
15-02-2012, 18:51
سلام ببخشید بهترین پینگ رو کدوم شرکت میده؟
siamak_mu
15-02-2012, 20:38
سلام ببخشید بهترین پینگ رو کدوم شرکت میده؟
کلاً پینگ تو ایران تعطیله. فرق زیادی نداره کدوم باشی. مرکز با مرکز هم فرق داره. ممکن پینگ دو نفر از پارس آنلاین در مراکز مخابراتی مختلف یکی 200 یکی 400 باشه! مخابرات برای من پینگش تقریباً مثل شاتل هست.
brothers000
15-02-2012, 23:06
جدا ؟ حجمی که میده چقدره به هر کاربر ؟ از این موضو خبر داره کسی؟
من خودم به طور میانگین روزی 700/800 Mb دانلود دارم خیلی وقته !!
دوست عزیز اگه متن رو با دقت میخوندید متوجه میشدید بنده عرض کردم خودم هم تجربه ای ندارم
ضمنا وقتی هر روز با این حجم دانلود میکنید بازم دنبال اینترنت محدود هستید ؟ :18:
بعید می دونم تهران حجمی بشه. احتمالا دوست قبلی یا برای تهران نیست یا اینکه فقط یه چیزی از یه جایی همینطوری شنیده.و الا مخابرات تهران نامحدوده
اگه منظورتون با بنده هست باید عرض کنم منم اشتراک از تهران دارم
اونم از نوع نامحدودش (که البته هیچوقت نمیشه گفت نامحدود چون به تناسب سرعت در بهترین شرایط هم باز از یه حدی بیشتر نمیشه دانلود کرد)
و نکته بعد هم اینکه میتونید خودتون یه نگاهی به صحبت های بعضی از دوستان تو همین تاپیک بندازید که اشاره میکردن سرویس محدود از مخابرات تهران گرفتن (پس اینجوری هم نبوده که فقط یه چیزی از یه جایی شنیده شده باشه و برخی ادعای این قضیه رو کردن، حالا راست و دروغش با خودشون)
دیشب هم که نت کلا قطع شد
ولی الان تست سرعت از سرور نیویورک و تهران (به ترتیب) اینو میگه :
FerineFast
16-02-2012, 01:49
که البته هیچوقت نمیشه گفت نامحدود چون به تناسب سرعت در بهترین شرایط هم باز از یه حدی بیشتر نمیشه دانلود کرد
جالب بود حالا منم یه محاسبه حدودی کردم ببینم چقدر میشه ؟
فرض کردم قطع نشه(فرض محال)
بهترین حالت با 128 نامحدود (سرعت 16)
16*60*60*24*30 = 41.472 گیگابایت
بدترین حالت با 128 نامحدود(سرعت 5)
5*60*60*24*30 = 12.960 گیگابایت
پیدا کنید پرتقال فروش را :>
دوستان کسی از منطقه مخابراتی توحید سرویس دازه یه تست بزاره مننون میشم:11:
vivabarca
17-02-2012, 22:34
دوستان تو منطقه ی ما ، متاسفانه فقط مخابرات دولتی ، پوشش ADSL داره ، من فقط برای دیدن آنلاین فوتبال می خوام اینترنت بگیریم ( چون بقیه ی کارها رو دانشگاه انجام میدم ) ، حالا برای این کار به چه سرعتی نیاز هست ؟ در ضمن آیا مخابرات هم مثل شرکت های خصوصی ، شب افت سرعت داره ؟
brothers000
18-02-2012, 09:31
جالب بود حالا منم یه محاسبه حدودی کردم ببینم چقدر میشه ؟
فرض کردم قطع نشه(فرض محال)
بهترین حالت با 128 نامحدود (سرعت 16)
16*60*60*24*30 = 41.472 گیگابایت
بدترین حالت با 128 نامحدود(سرعت 5)
5*60*60*24*30 = 12.960 گیگابایت
پیدا کنید پرتقال فروش را :>
دقیقا یادمه تو تلویزیون هم یه بار همینو گفت البته فقط به ذکر بهترین شرایط پرداخت
اونم نه اینکه بگه در شرایط خوب، گفت یعنی همیشه باید همینجوری باشه ! ! !
اینم تست سرعت لحظاتی قبل :
سرور تهران :
سرور نیویورک :
که البته میشه گفت این بهترین شرایطه و معمولا این شرایط ناپایداره !
بازگشت به اوضاع سابق !!
الان سرعتم شده مث روزای خوب قبل اینم rate نگین دروغ میگم :دی
سلام به همه
من با کارگزاری های بورس تهران بصورت الکترونیکی کار میکنم. می خوام برای کار توی خونه اینترنت 512 مخابرات بگیرم. چه مدارکی باید ارایه بدم.
اگر کسی اطلاعاتی در این مورد داره لطفا راهنماییم کنه
18-02-2012, 15:17
سلام دوستان
به نظرتون اینترنت پر سرعت از مخابرات بگیرم بهتره یا اینکه با ترافیک 3 GB شرکت ماهان نت یا پارس انلاین بگیرم ؟
در ضمن من روزی 2 ستعت تو اینترنت میچرخم و کمی هم دانلود میکنم به نظرتون اینترنت محدود 3GB برام بسه یا اینکه بیشتر لازم دارم؟
اگه از 3 گیگ بیشتر مصرف کنم چی میشه؟جایی هست که بفهمم چقدر از مصرف گذشته؟
سلام به همه
من با کارگزاری های بورس تهران بصورت الکترونیکی کار میکنم. می خوام برای کار توی خونه اینترنت 512 مخابرات بگیرم. چه مدارکی باید ارایه بدم.
اگر کسی اطلاعاتی در این مورد داره لطفا راهنماییم کنه
اگر تهران یا کرج هستید که باید یا دانشجوی کارشناسی ارشد باشین یا خبرنگار یا پزشک یا عضو هیئت علمی
rezausa2020
18-02-2012, 16:44
سرعت اینترنت افتضاحههه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! البته تعجب نداره ها :دی
سلام دوستان
به نظرتون اینترنت پر سرعت از مخابرات بگیرم بهتره یا اینکه با ترافیک 3 GB شرکت ماهان نت یا پارس انلاین بگیرم ؟
در ضمن من روزی 2 ستعت تو اینترنت میچرخم و کمی هم دانلود میکنم به نظرتون اینترنت محدود 3GB برام بسه یا اینکه بیشتر لازم دارم؟
شما می تونی با نصب DUMETER یا نرم افزارهای دیگه گزارش روزانه و یا هفتگی و یا ماهیانه مصرف خودتون رو کنترل کنید
دیو میتر رو که انصافا نرم افزار خوبیه می تونید از فضای عمومی وبلاگ من در لایو.کام از لینک زیر بگیرید
Mr.Mazmamfi
18-02-2012, 18:27
سلام دوستان
سلام
منطقه ی مخابراتتیون کجاست ؟
منطقه ی مخابرتیه من "شهید رمضانی" هست . (شما هم تو پست های قبلیت گفته بودی منطقه 17 تهران هستی (البته تقسیم بندی مراگز مخابراتی متفاوته ) )
نکته » سرویس 128 مخابرات مفت هم نمارزه ، اگر خواستید از مخابرات بگیرید بهتره سرویس 256 رو درخواست بدید .
از دوستان کسی هست سرویس adsl مخابرات، مرکز توکلی رو استفاده کنه؟
سرویس 256 چطوریاس، دانلود متوسطش چقدره؟
Mr.Mazmamfi
19-02-2012, 13:58
سرویس 256 چطوریاس، دانلود متوسطش چقدره؟
256 بهتر از 128 هست . و راحت میتونی مکالمه ی صوتی و تصویری تو "یاهو مسنجر" و "اسکایپ " داشته باشی .
سرعت دانلود بین 29 تا 32 هست .
برای باز کردن صفحه ی وب هم اصلا مشکلی نداری ، پشتیبانیشم خوبه ، من که تا حالا به مشکل بر نخوردم ، به جز یه دفعه که اونم کلا همه ی اینترنت ها مشکل داشت.
موفق باشید .
Mr.Mazmamfi ممنون، ولی بیشتر کیفیت 256 مرکز توکلی مهمه.
vivabarca
19-02-2012, 16:30
دوستان تو منطقه ی ما ، متاسفانه فقط مخابرات دولتی ، پوشش ADSL داره ، من فقط برای دیدن آنلاین فوتبال می خوام اینترنت بگیریم ( چون بقیه ی کارها رو دانشگاه انجام میدم ) ، حالا برای این کار به چه سرعتی نیاز هست ؟ در ضمن آیا مخابرات هم مثل شرکت های خصوصی ، شب افت سرعت داره ؟
کسی نظری نداره ؟
Mr.Mazmamfi
19-02-2012, 17:17
Mr.Mazmamfi ممنون، ولی بیشتر کیفیت 256 مرکز توکلی مهمه.
خواهش میکنم .
ولی بعید میدونم اختلاف سرعت بین مراکز مخابراتی زیاد باشه .
شاید به 2 الی 3 تا برسه .
الان شما از هر کی که 256 مخابرات داره بپرسی ، سرعتش بین 29 الی 31 هست . گه گداری میشه سرعت یکی 2 تا پایین بالا میره .
موفق باشید .
---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:14 PM ----------
کسی نظری نداره ؟
مخابرات تهران حجمی نیست به خاطر همین هر موقع از شبانه روز که بری اینترنت و یا دانلود کنی ، سرعتت یکسانه .
مگر تو شرایطی که کل اینترنت کشور ایراد داشته باشه . (مثل همین روزا که 30یا 30 شده :18:)
کلا یه ایرادی که اینترنت مخابرات داره اینه که گاهی اوقات گوگل و جیمیل رو باز نمیکنه . (البته کم پیش میاد)
پیشنهاد : سایتی رو که میخوایی تماشا کنی رو بده ، یه تست بگیریم ، اگر خوب بود ، شمام برو بگیر .
نکته 1 » سرعت دانلود تو مخابرات واقعیه ، یعنی هر اشتراکی که داشته باشی تقسیم بر 8 میکنی و میشه سرعت دانلود ت .
256/8=32
128/8=16
ولی ما در عمل برای 256 سرعت 29 الی 31 رو میبینیم و برای 128 سرعت 16 الی 19 رو .
نکته 2 » مخابرات سرویس 128 خودش رو ، رو 192 بسته .
Mr.Mazmamfi
19-02-2012, 17:39
نتایج تماشای پخش زنده از اینترنت مخابرات (اشتراک 256 دارم )
سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
وقتی شما بخوایی شبکه ای رو تماشا کنی ، بهت میگه که با کدوم نرخ بهت نمایش بده .
در حالت نرخ 64 : بدون هیچ مشکلی پخش میکنه ولی کیفیت تصویر خوب نیست و شطرنجیه .
درحالت نرخ 128 : کیفیت تصویر متوسطه و مشکلی برای پخش نداره فقط هر 40 ثانیه که فیلم میبینی حدود یه ثانیه عقب میفته .
نکته » اگر شما بخوایی 45 دیقه یه بازی فوتبال رو نگاه کنی ، میبینی یه بازی 45 دیقه حدود یه ساعت طول میکشه واون لگ هایی که وسط بازی میزنه حال گیرییه .
در حالت نرخ 256 : در این حالت کیفیت خوبه ولی هر 10 ثانیه لگ داره .
نتیجه گیری : پس با توجه به توضیحاتی که دادم هیچ موردی برای شما مناسب نیست .
موفق باشید .
rezausa2020
19-02-2012, 18:38
خواهش میکنم .
ولی بعید میدونم اختلاف سرعت بین مراکز مخابراتی زیاد باشه .
شاید به 2 الی 3 تا برسه .
الان شما از هر کی که 256 مخابرات داره بپرسی ، سرعتش بین 29 الی 31 هست . گه گداری میشه سرعت یکی 2 تا پایین بالا میره .
موفق باشید .
---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:14 PM ----------
مخابرات تهران حجمی نیست به خاطر همین هر موقع از شبانه روز که بری اینترنت و یا دانلود کنی ، سرعتت یکسانه .
مگر تو شرایطی که کل اینترنت کشور ایراد داشته باشه . (مثل همین روزا که 30یا 30 شده :18:)
کلا یه ایرادی که اینترنت مخابرات داره اینه که گاهی اوقات گوگل و جیمیل رو باز نمیکنه . (البته کم پیش میاد)
پیشنهاد : سایتی رو که میخوایی تماشا کنی رو بده ، یه تست بگیریم ، اگر خوب بود ، شمام برو بگیر .
نکته 1 » سرعت دانلود تو مخابرات واقعیه ، یعنی هر اشتراکی که داشته باشی تقسیم بر 8 میکنی و میشه سرعت دانلود ت .
256/8=32
128/8=16
ولی ما در عمل برای 256 سرعت 29 الی 31 رو میبینیم و برای 128 سرعت 16 الی 19 رو .
نکته 2 » مخابرات سرویس 128 خودش رو ، رو 192 بسته .
جدی میگی؟:5:من فکر میکردم خیلی بدتر باشه
بقیه هم اینو تایید میکنن؟
من میخوام این ماه بگیرما
خونمونم توی منطقه 14 هست(طرفای شیوا(داورزنی)) کسی هست اونجا باشه؟
بعد ببخشید امکان داره یک مرکز مخابرات کارت دانشجویی نخواد؟ اگر یه کارت دانشجویی جور کنم چی؟ نیان واسه پیگیری و اینا:27:
Mr.Mazmamfi
19-02-2012, 18:56
جدی میگی؟:5:من فکر میکردم خیلی بدتر باشه
مشتی مگه باهات شوخی دارم ؟ ؟ ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مزاح بود :46:
بعد ببخشید امکان داره یک مرکز مخابرات کارت دانشجویی نخواد؟ اگر یه کارت دانشجویی جور کنم چی؟ نیان واسه پیگیری و اینا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونی کارت دانشجوی یکی دیگه رو ببری ، فامیل باشه چه بهتر ، پسر عموییی ، پسر خاله ای و . . . . البته اونقدر ها گیر نیستن ، مگر پورت هاشون پر شده باشه .
بقیه هم اینو تایید میکنن؟
بهتره بچه های دیگه هم نظرشون رو بدن .
در ضمن پیشنهاد میکنم صفحه ی زیرو کامل بخونی :
و پست زیر :
موفق باشید .
جناب مزمفی شما دنبال اینکه 512 بگیرید نبودید ؟
Mr.Mazmamfi
19-02-2012, 22:09
جناب مزمفی شما دنبال اینکه 512 بگیرید نبودید ؟
والا خودم که نبودم.
ولی با یکی از بچه ها رفتیم براش بگیریم ، یه مقدار شل بازی در آورد وگرنه میتونست بگیره .
ما چند تا کارت دانشجویی بردیم (البته مقطع کاردانی بود ، اگر بتونی ارشد ببری خیلی بهتره )
پدرش جانبازی داشت ، هر کاری کردیم ، نیومد یه نامه بهمون بده تا 512 بگیریم . (احتمال قوی از این روش بشه گرفت ، چون تو همین فروم چند نفر رو سراغ دارم که از این طریق گرفتن )
ذیگه اگه تجاری ( البته به هر تجاری ی هم نمیدن ، باید کله گنده باشه ) باشه هم میدن ، همین چند روز پیش صابکار رفیقم رفت 512 رو گرفت ، البته میگفت خیلی سخت دادن .
من فکر میکنم آشنا تو مخابرات هم داشته باشی بهت بدن .
چون پورت هاشون پر شده ، یه مقدار سخت گیری میکنن . (الان به زور 256 میدن)
512 مخابرات ارزش فوق العاده بالایی داره هم نامحدوده و هم قیمت پایینی داره .
این لینک رو نگاه کن (مطمئنم فکت میفته ) : :18:
میتونی از خودش بپرسی که چجوری گرفته !!! (البته اگه لو بده :27:)
موفق باشید .
samypersian
20-02-2012, 15:07
والا خودم که نبودم.
ولی با یکی از بچه ها رفتیم براش بگیریم ، یه مقدار شل بازی در آورد وگرنه میتونست بگیره .
ما چند تا کارت دانشجویی بردیم (البته مقطع کاردانی بود ، اگر بتونی ارشد ببری خیلی بهتره )
پدرش جانبازی داشت ، هر کاری کردیم ، نیومد یه نامه بهمون بده تا 512 بگیریم . (احتمال قوی از این روش بشه گرفت ، چون تو همین فروم چند نفر رو سراغ دارم که از این طریق گرفتن )
ذیگه اگه تجاری ( البته به هر تجاری ی هم نمیدن ، باید کله گنده باشه ) باشه هم میدن ، همین چند روز پیش صابکار رفیقم رفت 512 رو گرفت ، البته میگفت خیلی سخت دادن .
من فکر میکنم آشنا تو مخابرات هم داشته باشی بهت بدن .
چون پورت هاشون پر شده ، یه مقدار سخت گیری میکنن . (الان به زور 256 میدن)
512 مخابرات ارزش فوق العاده بالایی داره هم نامحدوده و هم قیمت پایینی داره .
این لینک رو نگاه کن (مطمئنم فکت میفته ) : :18:
میتونی از خودش بپرسی که چجوری گرفته !!! (البته اگه لو بده :27:)
موفق باشید .
دوست عزیز این که چیزی نیست اینو ببین حالشو ببر
esisuzuki
20-02-2012, 15:12
دوست عزیز این که چیزی نیست اینو ببین حالشو ببر
شما خطتون خيلي نويز داره چطور ممكنه لاين ريتتون انقدر باشه . عملا نميتونيد بيشتر از 128 كيلوبايت در ثانيه دانلود كنيد .
حاجی snr ت 3 !
این تصاویر زیاد اعتباری ندارن.
از speedtest تست بذارید.
سلام
بچه ها من 4 سال سرویس 256 نا محدود داتک دارم و ماهی 25 هزار تومان پول میدم. عکس تست سرعتمو لینکشو گذاشتم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fresult%2F1784744668.png)
این تست ساعت 3 بعد از ظهر انجام شده
حالا شما اگه جای من بودید 256 مخابرات که نصف قیمت این سرویس هست رو میگرفتید یا همینو نگه میداشتید؟
مرکز مخابراتی سعادتمند محدوده مرزداران هستیم
samypersian
20-02-2012, 16:01
شما خطتون خيلي نويز داره چطور ممكنه لاين ريتتون انقدر باشه . عملا نميتونيد بيشتر از 128 كيلوبايت در ثانيه دانلود كنيد .
حاجی snr ت 3 !
این تصاویر زیاد اعتباری ندارن.
از speedtest تست بذارید.
دوستان دچار سوتفاهم نشید این اکانت من نیست
اگه مال من بود که دیگه غمی نداشتم عزیزان دل برادر
این اکانت توسط خودم -- شده ولی متاسفانه اصلا OFF نمیشه
و اصلا دنبال دردسر هم نیستم
فقط میخواستم اینترنت از ما بهترون رو نشونتون بدم
vivabarca
20-02-2012, 16:10
نتایج تماشای پخش زنده از اینترنت مخابرات (اشتراک 256 دارم )
سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ex2.htm) :
وقتی شما بخوایی شبکه ای رو تماشا کنی ، بهت میگه که با کدوم نرخ بهت نمایش بده .
در حالت نرخ 64 : بدون هیچ مشکلی پخش میکنه ولی کیفیت تصویر خوب نیست و شطرنجیه .
درحالت نرخ 128 : کیفیت تصویر متوسطه و مشکلی برای پخش نداره فقط هر 40 ثانیه که فیلم میبینی حدود یه ثانیه عقب میفته .
نکته » اگر شما بخوایی 45 دیقه یه بازی فوتبال رو نگاه کنی ، میبینی یه بازی 45 دیقه حدود یه ساعت طول میکشه واون لگ هایی که وسط بازی میزنه حال گیرییه .
در حالت نرخ 256 : در این حالت کیفیت خوبه ولی هر 10 ثانیه لگ داره .
نتیجه گیری : پس با توجه به توضیحاتی که دادم هیچ موردی برای شما مناسب نیست .
موفق باشید .
ممنون بابت راهنمایی ، ولی منظور از پخش زنده ، مطمئنا سایت های خارجی هست ، چون اگه شبکه 3 بازی رو پخش کنه مگه مرض دارم با اینترنت ببینم :31: ( هر چند که احتمال اینکه پخش کنه کم هست ! )
در ضمن من شاید بتونم 512 بگیرم ، با اون میشه بدون مشکل دید ؟
اینجا هم چندتا سایت پخش زنده میذارم ، اگه تونستی حین پخش یه مسابقه ی فوتبال ، تست کن ببین وضعیتشون از لینک های صداسیمای خودمون بهتر هست یا بدتر :
rezausa2020
20-02-2012, 16:43
سلام اینهمه رو خوندم یه سوال برام پیش اومد:11:
کسی هست که اینترنت مخابرات 2مگ داشته باشه:13:
فکر نکنم به رئیس جمهور هم 2مگ بدن:27::21:
سلام
بچه ها من 4 سال سرویس 256 نا محدود داتک دارم و ماهی 25 هزار تومان پول میدم. عکس تست سرعتمو لینکشو گذاشتم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fresult%2F1784744668.png)
حالا شما اگه جای من بودید 256 مخابرات که نصف قیمت این سرویس هست رو میگرفتید یا همینو نگه میداشتید؟
باید بگی این 34 سرعت همیشگی ات هست یا نه؟ اگر هست این سرعت تفاوت زیادی با 256 مخابرات داره. 256 مخابرات در 99% مواقع سرعتش روی 28 باقی میمونه و 6 کیلوبایت از سرعت شما کمتر هست. خوب این خودش یه پوئن منفی هست و میتونه نیمی از اختلاف قیمت شما رو پوشش بده. تا اینجا میتونیم هزینه خط شما رو 17 هزار تومن و هزینه مخابرات رو 12 در نظر بگیریم.
حالا باید بری سراع گزینه های دیگه. کیفیتت چطوری هست؟ قطعی چطوره؟ پشتیبانی چطوره؟ اگر این هارو هم در نظر بگیری شاید برات ارزش داشته باشی تغییر بدی شایدم عطای 5 هزار تومنو به لقاش بخشیدی!
ممنون بابت راهنمایی ، ولی منظور از پخش زنده ، مطمئنا سایت های خارجی هست ، چون اگه شبکه 3 بازی رو پخش کنه مگه مرض دارم با اینترنت ببینم :31: ( هر چند که احتمال اینکه پخش کنه کم هست ! )
در ضمن من شاید بتونم 512 بگیرم ، با اون میشه بدون مشکل دید ؟
اینجا هم چندتا سایت پخش زنده میذارم ، اگه تونستی حین پخش یه مسابقه ی فوتبال ، تست کن ببین وضعیتشون از لینک های صداسیمای خودمون بهتر هست یا بدتر :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .eu%2F)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e)
با 512 راحت میتونی نگاه کنی. البته اگر گیر بیاری
باید بگی این 34 سرعت همیشگی ات هست یا نه؟ اگر هست این سرعت تفاوت زیادی با 256 مخابرات داره. 256 مخابرات در 99% مواقع سرعتش روی 28 باقی میمونه و 6 کیلوبایت از سرعت شما کمتر هست. خوب این خودش یه پوئن منفی هست و میتونه نیمی از اختلاف قیمت شما رو پوشش بده. تا اینجا میتونیم هزینه خط شما رو 17 هزار تومن و هزینه مخابرات رو 12 در نظر بگیریم.
حالا باید بری سراع گزینه های دیگه. کیفیتت چطوری هست؟ قطعی چطوره؟ پشتیبانی چطوره؟ اگر این هارو هم در نظر بگیری شاید برات ارزش داشته باشی تغییر بدی شایدم عطای 5 هزار تومنو به لقاش بخشیدی!
اصلا قطعی نداره. پشتیبانیش فوق العاده است. حتی بیاد خونه درست کنن هم پولی نمیگیرن زمانی هم که دانلود میکنم انقدر سرعتم پایداره که رو نمودار DU Meter انگاری با خط کش خط دانلودمو کشیدن. پینگش هم که خوبه. مرسی راهنماییم کردی همین سرویس خوبه نگهش میدارم
با 512 راحت میتونی نگاه کنی. البته اگر گیر بیاری
نه اقا من 512 دارم بازم لگه
feizol65
20-02-2012, 18:47
سلام
مخابرات ارزون تره. اما محدودیتهای بیشتری هم داره.
مثلا :
یکسری سایتها هستن که نه فیلتر هستن و نه بالا میان !
vivabarca
20-02-2012, 19:32
با 512 مخابرات هم نمیشه آنلاین دید ؟!!!
با 512 مخابرات هم نمیشه آنلاین دید ؟!!!
نه والا لگ داره
نه من آپشن 256 رو گفتم. آپشن HD رو انتخاب کنی معلومه نمیکشه
اصلا قطعی نداره. پشتیبانیش فوق العاده است. حتی بیاد خونه درست کنن هم پولی نمیگیرن زمانی هم که دانلود میکنم انقدر سرعتم پایداره که رو نمودار DU Meter انگاری با خط کش خط دانلودمو کشیدن. پینگش هم که خوبه. مرسی راهنماییم کردی همین سرویس خوبه نگهش میدارم
پشتیبانی که حرف نزنم بهتره. همین دو سه روز پیش سه ساعت قطعی سراسری داشت. چند روز پیش هم 48 ساعت منطقه ما قطع بود. در کل همون قدری که پول میگیره سرویس میده. سرویس شما هم بالاتر از 256 بستن تا در نهایت سرعت واقعی به دستتون برسه(افت در اثر دوری از مرکز و سیم کشی و... جبران بشه)
mohammad_dj96
21-02-2012, 23:38
بیشتر اوقات یاهوم باز نمیشه کسی این مشکلو داره اینجا؟:13:
سلام
شرایط گرفتن adsl 256 از مخابرات چیه؟
من الان 128 دارم
من دانشجوی کارشناسی ارشدم بهم میدن؟
مدارک چی میخواد؟
mohammad_dj96
22-02-2012, 18:14
سلام
شرایط گرفتن adsl 256 از مخابرات چیه؟
من الان 128 دارم
من دانشجوی کارشناسی ارشدم بهم میدن؟
مدارک چی میخواد؟
سلام.اره میدن بهت.کارت دانشجویی + صاحب خط + اخرین قبض تلفن.
قبلا اینارو میخواستن.بستگی به منطقه مخابراتیم داره بعضی جاها هس بدون کارت دانشجویی ارشدم 256 هم ارایه میشه
shahrooztk
22-02-2012, 19:18
سلام . من اگه بخوام 512 مخابرات بگیرم واسه خونه . با چیا میدن ؟؟
کارت دانشجووی دارم (البته نه ارشد ) اگرم نامه از شرکت و محل کار و این جور چیزا بخوان دارم
بعد سرعت دانلود 256 و 512 چنده ؟ چون فقط میخوام رو یه خط واسه دانلود مخابرات بگیرم
brothers000
22-02-2012, 23:12
بله، اخیرا این موضوع زیادتر از قبل شده
اینم تست لحظاتی قبل
سرور تهران :
سرور نیویورک :
Mr.Mazmamfi
22-02-2012, 23:17
بعضی وقت ها پورتشو میبندن ، ولی الان بیشتر به خاطر مسائل 30 یا 30 هست .
من الان رفتم درست بود .
---------- Post added at 01:17 AM ---------- Previous post was at 01:15 AM ----------
کارت دانشجووی دارم (البته نه ارشد ) اگرم نامه از شرکت و محل کار و این جور چیزا بخوان دارم
بعد سرعت دانلود 256 و 512 چنده ؟ چون فقط میخوام رو یه خط واسه دانلود مخابرات بگیرم
بعید میدونم ، بتونی با این مدرک هایی که داری 512 بگیری ، جانبازی ، پارتی تو مخابرات و . . . نداری ؟ با اونا شاید بشه .
سرعت دانلود 256 (خودم دارم ) بین 29 تا 31 هست .
سرعت 512 هم فکر کنم بین 58 تا 62 باشه . (باز دوستانی که دارن نظر بدن ، ممنون) 512/8=64
موفق باشید .
rezausa2020
22-02-2012, 23:45
پینگ های مخابرات خوبه؟(چون 50درصد مواقع میخوام بازی کنم :دی)
mohammad_dj96
23-02-2012, 09:27
پینگ های مخابرات خوبه؟(چون 50درصد مواقع میخوام بازی کنم :دی)
بد نیس من خودم خیلی وقته MW2 بازی میکنم 128 هم داشتم لگ نداشتم موقع بازی.
shahrooztk
23-02-2012, 12:50
بعید میدونم ، بتونی با این مدرک هایی که داری 512 بگیری ، جانبازی ، پارتی تو مخابرات و . . . نداری ؟ با اونا شاید بشه .
سرعت دانلود 256 (خودم دارم ) بین 29 تا 31 هست .
سرعت 512 هم فکر کنم بین 58 تا 62 باشه . (باز دوستانی که دارن نظر بدن ، ممنون) 512/8=64
ممنون . من رفتم مرکز مخابراتیمون پرسیدم گفت که اصلا این جا 512 نداریم که بدیم فقط 128 و 256 .
256 ام شرایطش همینایی که شما گفتید ( دانشجوی ارشد . هیت علمی اینا .... ) ولی گفتم ندارم چی ؟ راه داره ؟ گفت آره یه تبصره هایی هست گفتم پس حله !
ولی اول باید خط جدید وصل کنم واسه این اینترنت مخابرات
rezausa2020
23-02-2012, 18:03
سلامی دوباره ببخشید من اینقدر سوال میکنما ولی این دیگه آخریشه و اگر مطمئن بشم مخابرات بهتره دیگه حتما مخابرات میگیرم
سوال 1: الان شما اینو نگاه کن به نظر شما سرعت مخابرات چه 128 چه 256 عین این نوسان داره؟
سوال 2:تست پینگ تستتون از این بهتره؟ (البته این تقریبا 128هه ولی سرعت دانلودش هر از گاهی تا 25 میره البته با همین نوسان:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:: 2:)
(اصلا تست اسپید نمیاد:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:: 2:)
سوال 3:کسی هست تو منطقه 14 داشته باشه بگه سرعتش چجوریه؟
بعد من یه مشکل دیگه هم دارم اونم اینه که با اینیستالر یا فایل هایه یک قسمتی که میخواد دانلود کنه سرعت از دیال آپ کمتره!!!!!!(خداییش سرعت 1 هم بزوره مزاح نمیکنم ها!!!!!!:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:)
سرویس :2::2:از این:2::2: بدتر:2::2: ندیدم:2::2:
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2 ::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:: 2::2::2::2::2::2:
brothers000
24-02-2012, 13:28
دیشب هم طرفای آخر شب باز اینترنت قطع شد کامل
قبلشم همش با جون کندن سایت بالا میاورد
دوستان آیا با کارت ایثار سرعت 512 یا 1مگ میدن یا نه طبق قوانینشون عمل میکنن؟
یک سوال دیگه منطقه ی مخابراتی ما توحید هست کسی اینجا از مرکز توحید سرویس داره؟
با تشکر:11:
Saeed System
24-02-2012, 23:03
سلام دوستان من تلفن خونمون ...صاحبش شخص دیگریه..یعنی خودمون صاحب خط نیستیم...مستاجریم..
چه طوری میتونم اینترنت مخابرات بگیرم؟ آیا باید صاحب خونه امضا بزنه؟ چون صاحبخونه اصلا نیستش خونش خیلی دوره
ما تو واحد آپارتمانشیم...یعنی اگر صاحبخونه باید امضا بزنه من نمیتونم بگیرم...
ممنون میشم راهنمایی کنید..:11:
mohammad_dj96
24-02-2012, 23:33
دوستان آیا با کارت ایثار سرعت 512 یا 1مگ میدن یا نه طبق قوانینشون عمل میکنن؟
یک سوال دیگه منطقه ی مخابراتی ما توحید هست کسی اینجا از مرکز توحید سرویس داره؟
با تشکر:11:
من توحید هستم.منطقه ما خیلی خیلی مقرراتین من به زوره پارتی 256 گرفتم
شما باز یه سر بزن ایشالا که میدن بهت
سلام به همه دوستان
ميخواستم ببينم الان پورت هاي .. پي ان تو مخابرات بازه يا نه؟(مخصوصا ال تو تي پي)اين آيتم براي من مهمترين...
الان من پارس آنلاين دارم ولي ديگه نميخوام تمديد كنم.ولي الان تو پارس پورت ها باز هستن.
ميخواستم ببينم تو شبكه اي دي اس ال مخابرات هم همينجوريه يا نه؟
سلام دوستان من تلفن خونمون ...صاحبش شخص دیگریه..یعنی خودمون صاحب خط نیستیم...مستاجریم..
چه طوری میتونم اینترنت مخابرات بگیرم؟ آیا باید صاحب خونه امضا بزنه؟ چون صاحبخونه اصلا نیستش خونش خیلی دوره
شما ببین اگر طرح پیش پرداخت توی مرکزتون راه اندازی شده از اون استفاده کن
من توحید هستم.منطقه ما خیلی خیلی مقرراتین من به زوره پارتی 256 گرفتم
شما باز یه سر بزن ایشالا که میدن بهت
خدا رو شکر یکی پیدا شد که در منطقه مخابراتی توحید هست:42: قطع شدن و از این مشکلات زیاد دارن؟ و یک سوال دیگه سرعتتون رو چند هست؟ 25 کیلوبایت؟
mohammad_dj96
25-02-2012, 13:17
خدا رو شکر یکی پیدا شد که در منطقه مخابراتی توحید هست:42: قطع شدن و از این مشکلات زیاد دارن؟ و یک سوال دیگه سرعتتون رو چند هست؟ 25 کیلوبایت؟
نه قطعی که میشه گفت تو این مدت 1 سالو خورده ای که من داشتم کم بوده اونم مواقعی که خودشون صلاح دونستن :31:
من 256 دارم سرعت دانلودم با IDM 29.30 هستش.:11:
من 128 داشتم....امروز رفتم به مسئولش گفتم میخام 256 بگیرم اونم یه نامه داد گفت بروپیش رییس امضا کنه!....نکته جالبش اینجا بود که هیچ مدرکی ازم نخاستن(کارت دانشجویی و...)...جای تعجب داشت!:دی
mohsen137
26-02-2012, 00:00
سلام دوستان.من میخوام از مخابرات ADSL بگیرم.چه مدارکی لازمه؟از اینترنت هم میشه ثبت نام کرد یا نه؟
ممنونم
brothers000
26-02-2012, 00:19
اینم پاسخ کامل سوال شما که قبلا دوستان زحمت کشیدن و تو همین تاپیک ذکر کردن
tct.ir
سلام به همه دوستان
ميخواستم ببينم الان پورت هاي .. پي ان تو مخابرات بازه يا نه؟(مخصوصا ال تو تي پي)اين آيتم براي من مهمترين...
الان من پارس آنلاين دارم ولي ديگه نميخوام تمديد كنم.ولي الان تو پارس پورت ها باز هستن.
نه قطعی که میشه گفت تو این مدت 1 سالو خورده ای که من داشتم کم بوده اونم مواقعی که خودشون صلاح دونستن :31:
من 256 دارم سرعت دانلودم با IDM 29.30 هستش.:11:
256شما رو دقیقا رو چند بستن؟
brothers000
26-02-2012, 20:49
سلام به همه دوستان
دوست عزیز تا جایی که من اطلاع دارم و آخرین بار (چند ماه پیش) استفاده کردم باز بود
ولی بعد از اون قطعی سراسری و در پی اون قطعی های بعدی به نظر میرسه زیاد امیدی به باز بودنش نباشه
یا اگه باشه هم با کاهش سرعت مواجه بشید
حالا اگه دوستان دیگه ای هستن که تجربه استفاده در حال حاضر رو دارن خوشحال میشیم اطلاع رسانی کنند
Saeed System
27-02-2012, 08:57
سلام دوستان...هرمودمی که بخواهیم می تونیم استفاده کنیم؟ یا مارک بخصوصی رو فقط میشه استفاده کرد؟
برای adsl مخابرات
بله از هر نوع مودم بیسیم یا با سیم میتوانید استفاده کنید با هر مارک دلخواه.
با سلام
من چند وقته که چراغ adsl وinternet مودمم هم چند دقیقه یک بار خاموش میشه
بعد دوباره کانکت میشه
مارک مودم tp-link هست
به پشتیانی هم زنگ زدم میگه اشکالی نداره .مشکلی نیست و از این جور چرت ها
العان باید چه کار کنم
به نظر تون مشکل از چیه
feizol65
27-02-2012, 14:44
با سلام
من چند وقته که چراغ adsl وinternet مودمم هم چند دقیقه یک بار خاموش میشه
بعد دوباره کانکت میشه
به پشتیانی هم زنگ زدم میگه اشکالی نداره .مشکلی نیست و از این جور چرت ها
به نظر تون مشکل از چیه
مودمت رو ببر سر خط و دوباره چك كن.
اگه بازم همون وضعيت سابق بود ، مشكل از مخابرات منطقه اته (نه 1818).
(بايد زيرساخت خطت رو درست كنن.)
m@jid2011
27-02-2012, 20:48
سلام دوستان عزيز ميخواستم بدونم مدارك لازم براي سرويس گرفتن از مخابرات چيه ممنون 128 kb
mohammad_dj96
27-02-2012, 21:59
256شما رو دقیقا رو چند بستن؟
چطور دوست عزیز ؟!
سلام دوستان عزيز ميخواستم بدونم مدارك لازم براي سرويس گرفتن از مخابرات چيه ممنون 128 kb
دوست عزیز، آخرین قبض تلفن پرداخت شده، به همراه کارت ملی صاحب خط و خود شخص صاحب خط.
اگر هم مستاجر هستید + اجاره نامچه.
Saeed System
28-02-2012, 11:44
من امروز در خواست سرویس دادم و کارهارو انجام دادم..گفتن فردا بیا یوزر و پس رو بگیر...م یخواستم بدونم چند روز طول میکشه سرویس وصل بشه؟ چون الان که چراغ استاتوس مودمم خاموشه...
من از طرح پیش پرداخت اسنفاده کردم یعنی هیچ مدرکی ازم نخواستن نه اجاره نامه نه آخرین قبش نه فتوکپی شناسنامه حتی!
فقط 25 هزار تومن پیش پرداخت شارژ کردم شماره تلفنمو و گفتن فردا بیا یوزر و پس رو بگیر..دلیلشم این بود که به اجاره نامه دسترسی ندارم...
حالا چند رو ز طول میکشه خط روتر بشه؟ یعنی آماده اتصال بشه؟
brothers000
28-02-2012, 12:49
من امروز در خواست سرویس دادم و کارهارو انجام دادم..گفتن فردا بیا یوزر و پس رو بگیر...م یخواستم بدونم چند روز طول میکشه سرویس وصل بشه؟ چون الان که چراغ استاتوس مودمم خاموشه...
من از طرح پیش پرداخت اسنفاده کردم یعنی هیچ مدرکی ازم نخواستن نه اجاره نامه نه آخرین قبش نه فتوکپی شناسنامه حتی!
فقط 25 هزار تومن پیش پرداخت شارژ کردم شماره تلفنمو و گفتن فردا بیا یوزر و پس رو بگیر..دلیلشم این بود که به اجاره نامه دسترسی ندارم...
حالا چند رو ز طول میکشه خط روتر بشه؟ یعنی آماده اتصال بشه؟
تو حالت معمول که میرفتی و از مخابرات درخواست میدادی که یادمه اواخر یه هفته تا 10 روز زمان میبرد
ولی این طرح پیش پرداخت رو اطلاع ندارم
ممنون میشم شما به عنوان اولین تجربه تو این زمینه در صورت وصل شدن اطلاع رسانی کنید
چطور دوست عزیز ؟!
هیچی
آخه چون 256 من رو 252 بسته شده گفتم اگه ببینم مال شما چه جوری هاست
128 شون رو 160 میدن ولی 256 رو کمتر هم میدن (نیم کیلو هم بالاخره یه چیزی یه واسه خودش:31:)
منم چون به صاحب تلفن دسترسی نداشتم 20 تومن پیش پرداخت دادم و 3 روزه وصل شد!
joibari2
28-02-2012, 19:19
سلام من الآن adsl مخابرات دارم میشه به یه خط دیگه تو همون محدوده مخابراتی انتقال بدمش؟چند روزه وصلش میکنن؟
mohammad_dj96
28-02-2012, 22:24
هیچی
128 شون رو 160 میدن ولی 256 رو کمتر هم میدن (نیم کیلو هم بالاخره یه چیزی یه واسه خودش:31:)
اووف چه دقیقی شما :8:
دقیق نمیدونم خودمم !!:27:
اووف چه دقیقی شما :8:
دقیق نمیدونم خودمم !!:27:
نه بابا دقت از خودتونه :31:
ولی اگه بگی خوبه چون من دیگه روم نشد زنگ بزنم بگم :
"4 کیلوبیت ما کجاست":19:
برداشت عوضی می کنن همین هم معلق میشه:27:
ولی اکه بدونم جای دیگه درسته میشه اعتراض کرد
یه مو از خرس کندن هم غنیمته:21:
Saeed System
29-02-2012, 10:15
تو حالت معمول که میرفتی و از مخابرات درخواست میدادی که یادمه اواخر یه هفته تا 10 روز زمان میبرد
ولی این طرح پیش پرداخت رو اطلاع ندارم
ممنون میشم شما به عنوان اولین تجربه تو این زمینه در صورت وصل شدن اطلاع رسانی کنید
همین امروز وصل شد...یعنی دیروز که در خواست دادم و پیش پرداخت رو دادم امروز رفتم یوزر و پس رو گرفتم و همین الان هم با ای دی اس ال مخابرات وصلم...یعنی 2 روز طول کشید کلا:11:
rubimori
29-02-2012, 10:54
سلام به همگی
میخواستم بدونم سرعت شماها هم انقدر پایین آمده؟؟؟؟ من الان 5-6 روزی میشه سرعتم خیلی پایین آمده . 120 دانلودش بود الان به 10 هم نمیرسه:sad::9:
درود
کسی به تازگی ها از مخابرات سرویس گرفته؟مخابرات من پیام نور است
سرویساش چجوریه؟
من تماس گرفتم هنوز نپرسیده گفت بعد از جشن نوروز و تعطیلات میدهیم
جریان چیه؟
هیچی
با سلام
سرویس 128 مخابرات با 32kb over head ارایه میشود یعنی 128 + 32 = 160
ولی سرویس 256 بدون اضافه اور هد است در نتیجه 256 را شما نمیگیرید و بزودی اضافه خواهد شد
یا 256 + 32 = 288
اگر در منطقه 8 مخابراتی ( شروع شماره با رقم 8 ) باشی با یک معرفی نامه از شرکت معتبر یا اداره سرعت 512 واگذار میشود
brothers000
29-02-2012, 18:34
سلام به همگی
میخواستم بدونم سرعت شماها هم انقدر پایین آمده؟؟؟؟ من الان 5-6 روزی میشه سرعتم خیلی پایین آمده . 120 دانلودش بود الان به 10 هم نمیرسه:sad::9:
قطعی شبکه خیلی زیاد شده
سرعت هم بعضی ساعت ها نوسان شدید داره
احتمالا تا جمعه اینجوریه ! (به تقویم نگاه کنید)
rezausa2020
29-02-2012, 19:26
سلام ببخشید چند تا سوال داشتم(فوری لطفا)
1:اگر یک مودم یک پورت لن و یک پورت یو اس پی داشته باشه میتونه به 2تا کامپیوتر وصل بشه؟(یعنی یه دونش با usb یه دونش با lan)
2:اگر مودم دکمه ی خاموش و روشن داشته باشه (اصلا ممکنه نداشته باشه؟) اونوقت دیگه لازم نیست یه کامپیوتر روشن باشه تا اینترنت شیر باشه؟
3: میشه یه مودم خوب ارزون معرفی کنید که هم دکمه خاموش و روشن داشته باشه هم یک پورت لن و یو اس پی؟
ممنون
لطفا به 3سوال جواب بدید
با تشکر
با سلام
سرویس 128 مخابرات با 32kb over head ارایه میشود یعنی 128 + 32 = 160
ولی سرویس 256 بدون اضافه اور هد است در نتیجه 256 را شما نمیگیرید و بزودی اضافه خواهد شد
یا 256 + 32 = 288
این به زودی یعنی کی؟!
1 ماهی هست همین طوره!:13:
تازه اون اوایل که 128 بودم 159 بسته بودن نه 160 ! :31::31:
راستی شما از کجا میدونید؟!:46:
سلام به همگی
قطعی شبکه خیلی زیاد شده
سرعت هم بعضی ساعت ها نوسان شدید داره
احتمالا تا جمعه اینجوریه ! (به تقویم نگاه کنید)
من فقط یه نیم ساعتی دیروز قطع بودم (تلفن قطع شده بود)
گه گاهی قطعی داره ولی سریع بعدش وصل میشه
ولی این طور که شما دوستان میگید نبوده
خدا صبر بهتون بده با این اوضاع:2:
درود
کسی به تازگی ها از مخابرات سرویس گرفته؟مخابرات من پیام نور است
سرویساش چجوریه؟
من تماس گرفتم هنوز نپرسیده گفت بعد از جشن نوروز و تعطیلات میدهیم
جریان چیه؟
با 2828 تماس گرفتین دیگه نه؟
اول از دوست و همسایه ای کسی بپرسید چه جوریه بعد بگیرید هرچند خودتون هم امتحان کنید ضرر زیادی نداره
اگه با 2828 تماس گرفتید این طوری گفته شاید خودتون حضوری برید مرکز بهتون بدن و برعکسش
ولی خداییش خیلی حرف چرتی زده یارو!
بعد از تعطیلات؟!:18:
[QUOTE=cool11;6874113]این به زودی یعنی کی؟!
1 ماهی هست همین طوره!:13:
تازه اون اوایل که 128 بودم 159 بسته بودن نه 160 ! :31::31:
راستی شما از کجا میدونید؟!:46:
با سلام
استپ های افزایش سرعت در مخابرات 32kb مبباشد به عبارتی 32 - 64 - 96 - 128 - 160 ...........که البته فقط چند سرعت خاص واگذار میشود
دانستنش هم خوب شاید انجا کار میکنم:46:
Saeed System
01-03-2012, 06:54
سلام دوستان من از دیروز بعدظهر ارور یوزر و پس م یگیرم و نمنیتونم وصل بشم....زنگ زدم پشتیبانی گفتن مودمت تنظیم نیست..من 3
ساله ای دی اس ال داشتم از پارس آنلاین تا حالا همچین مشکلی نداشتم...
دیروز که سرویسم وصل شد تا بعدظهر درست بود و بعد ارور یوزر و پس میداد..مودم روی حالت بریج تنظیمه یعنی کانکشنیه..
بعد من دوباره تنظیمات wan رو پاک کردم و دوباره بریج ساختم بازم نشد همون ارور یوزر و پس رو میده...
بعد دوباره تنظیمات بریج رو پاک کردم و این دفعه روی nat تنظیم کردم بازم وصل نمیشه....
انگار یوزر و پس من عوض شده... تروخدا یکی کمک کنه...
سلام ببخشید چند تا سوال داشتم(فوری لطفا)
1:اگر یک مودم یک پورت لن و یک پورت یو اس پی داشته باشه میتونه به 2تا کامپیوتر وصل بشه؟(یعنی یه دونش با usb یه دونش با lan)
2:اگر مودم دکمه ی خاموش و روشن داشته باشه (اصلا ممکنه نداشته باشه؟) اونوقت دیگه لازم نیست یه کامپیوتر روشن باشه تا اینترنت شیر باشه؟
3: میشه یه مودم خوب ارزون معرفی کنید که هم دکمه خاموش و روشن داشته باشه هم یک پورت لن و یو اس پی؟
ممنون
لطفا به 3سوال جواب بدید
با تشکر
1.بله من در مودم zyxcel دیدم اینکارو کردن.
2.اگر pppoe روی مودم تعریف کنی نیاری نیست یکی روشن باشه هر کدوم باشه کار میکنه
3.همشون تو یه حدند ولی d.link فکر میکنم بهتر باشه.بازم اساتید نظر بدهند.user friendly است
hamid_diablo
01-03-2012, 11:01
سلام
بلاخره اینترنت پر سرعت مخابرات رو گرفتم با سرعت 256 کیلو بیت
تا الان که 2 روزی میشه استفاده کردم بد نبوده .سرعت دانلود تقریبا بین 23 تا 35 کیلو بیته!!!
حمید جان چند روزه وصل شد؟
من دوشنبه ثبت نام کردم هنوز چراغ مودم روشن نشده.
mehryar1973
01-03-2012, 12:37
دوست عزیز، آخرین قبض تلفن پرداخت شده، به همراه کارت ملی صاحب خط و خود شخص صاحب خط.
اگر هم مستاجر هستید + اجاره نامچه.
سلام
اجاره نامه رو که تازگی مثل اینکه گفتن نمیخواد
hamid_diablo
01-03-2012, 14:44
حمید جان چند روزه وصل شد؟
من دوشنبه ثبت نام کردم هنوز چراغ مودم روشن نشده
والا بعد از اینکه مدارک رو تو مخابرات دادیم.3 روز بعدش اومدن.
در اومد چراغ مودم هم بگم که اپراتوری که برای نصب اومده بود گفت که بعضی از خطها اشکال داره و بخاطر اینه که چراغ مودمروشن نمیشه
دوستان 256 دار rate هاشون همه مثل منه یا بالاتر ، پایینتر ، چه طوری؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.