PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ADSL / مخابرات استان تهران

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 [104] 105

peagle
26-06-2022, 19:45
دوستان شما هم با اکثر پورت ها مشکل دارید؟ برای من مخابرات هیچکدوم وصل نمیشه.

peyman47
26-06-2022, 22:07
دوستان شما هم با اکثر پورت ها مشکل دارید؟ برای من مخابرات هیچکدوم وصل نمیشه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

djkavehtnt
27-06-2022, 12:55
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بسیار هم عالی
مبارکت باشه
توی این سایت بازرسی باید ثبت نام کرد ؟؟

Amir1234646
27-06-2022, 14:03
بسیار هم عالی
مبارکت باشه
توی این سایت بازرسی باید ثبت نام کرد ؟؟

بله. دو سال پیش بدون ثبت نام بود. جدیداً تغییر کرده.

djkavehtnt
29-06-2022, 13:10
بله. دو سال پیش بدون ثبت نام بود. جدیداً تغییر کرده.

امکانش هست آیدی تلگرامت رو بدی یه سوال ازت بپرسم ؟
خواستم پیام خصوصی بدم بهت ولی فروم اجازه ارسال پیام خصوصی رو نمیده

Amir1234646
30-06-2022, 22:13
امکانش هست آیدی تلگرامت رو بدی یه سوال ازت بپرسم ؟
خواستم پیام خصوصی بدم بهت ولی فروم اجازه ارسال پیام خصوصی رو نمیده

جواب پیام خصوصیت رو دادم.

Amir1234646
01-07-2022, 11:56
حذف شود.............

shakib zero
01-07-2022, 19:02
درود

دوستان مشکلی که دو سه هفتس باهاش مواجه شدم اینه که از ساعت دقیقا 19:39 دقیقه لینک میپره و تا 12 ساعت بعد یعنی 7 و نیم صبح لینک نمیگیره مودم و تلفن و همه چی قطعه !! ولی از 7 و نیم صبح دوباره همه چی اوکی میشه تا 19:39 دقیقه شب.

البته خط من کشش بالای 20 مگابیت داشت که الان اومده رو 12 مگابیت ... با مخابرات صحبت کردم گفتن باید خرابی تلفن ثبت کنید که اینکارو کردم اومدن از کوچه چک کردن گفتن مشکلی نداره و مربوط میشه به سیم کشی های داخل خونه . یکی از دوستان برق کار بود اومد چک کرد گفت سیم کشی خونه اوکیه

الان نمیدونم چیکار کنم تو نظرم هست یه برق کار دیگه بیارم ببینم چی میگه

hellbrain666
01-07-2022, 21:24
درود

دوستان مشکلی که دو سه هفتس باهاش مواجه شدم اینه که از ساعت دقیقا 19:39 دقیقه لینک میپره و تا 12 ساعت بعد یعنی 7 و نیم صبح لینک نمیگیره مودم و تلفن و همه چی قطعه !! ولی از 7 و نیم صبح دوباره همه چی اوکی میشه تا 19:39 دقیقه شب.

البته خط من کشش بالای 20 مگابیت داشت که الان اومده رو 12 مگابیت ... با مخابرات صحبت کردم گفتن باید خرابی تلفن ثبت کنید که اینکارو کردم اومدن از کوچه چک کردن گفتن مشکلی نداره و مربوط میشه به سیم کشی های داخل خونه . یکی از دوستان برق کار بود اومد چک کرد گفت سیم کشی خونه اوکیه

سلام
حتما هر طور شده مودم رو سر خط ورودی ساختمون برده و اونجا مقادیر رو چک کنید اگر تغییری نکرد صد در صد مشکل از مخابراته و زیر بار دروغی که میگن نرید

pipo4713
01-07-2022, 21:47
درود

از سر خط تست کنید و همینطور زمانیکه تلفن قطع میشه از یکی از همسایگان هم جویا بشید که تلفنشون وصل هست یا خیر..
در همان زمان با تلفن منزل هم تماس بگیرید و ببینید به چه صورت هست.. یک فیلم هم با گوشی بگیرید و به مخابرات نشون بدید که این اتفاق میوفته.
در ضمن وقتیکه قطع میشه گوشی رو بردارید و ببینید چه صدایی وجود داره.. آیا کاملا بی صدا میشه یا نه یک صدای ریزی میشنوید.
به رییس مرکز هم اعلام کنید که این موضوع هر روز سر یک ساعت مقرر اتفاق میوفته پس مشکل از سیم کشی داخلی هم نیست و ما بررسی کردیم موردی نداریم..
احتمالا شاید اسپیلیتری که در مرکز گذاشته شده مورد داره و باید اسپلیتر و پورت رو تغییر بدن شاید این مورد بر طرف بشه.. که مخابرات بابت اینکار خیلی اذیت میکنه.. باید به خودشون اعلام کنید و بگید تمامیه موارد رو تست کردید و باید زحمت اینکار رو بکشن..

Delkook
05-07-2022, 22:33
من سرویس ۱۶ مگ دارم تو تست دانلود بیشتر از ۱۳ نمیره آپلود هم تا 0.8 میره خط کشش داره درخواست بدم آپلود رو روی ۲ مگ ببندن؟ اصلا قبول میکنن؟

Amir1234646
05-07-2022, 22:47
من سرویس ۱۶ مگ دارم تو تست دانلود بیشتر از ۱۳ نمیره آپلود هم تا 0.8 میره خط کشش داره درخواست بدم آپلود رو روی ۲ مگ ببندن؟ اصلا قبول میکنن؟

درخواست بدی؟:biggrin: مخابرات چیزی به اسم درخواست نداریم، فقط با زور و شکایت به بازرسی باید مجبورشون کنی :wac:

Delkook
06-07-2022, 01:16
درخواست بدی؟:biggrin: مخابرات چیزی به اسم درخواست نداریم، فقط با زور و شکایت به بازرسی باید مجبورشون کنی :wac:
مود فست رو که راحت فعال کردن میترسم شکایت کنم لج بیفتن اذیت کنن

Amir1234646
07-07-2022, 19:28
مود فست رو که راحت فعال کردن میترسم شکایت کنم لج بیفتن اذیت کنن

نه شکایت کن، آپلود 2 مگ رو فقط با شکایت باید مجبورشون کرد. حالا میخوای درخواست بده شااااید انجام دادن. ولی اینجوری که متوجه شدم دیگه پروفایلی که آپلود 2 مگ داشته باشه در اختیار ندارن و دسترسی هم ندارن دستی آپلود رو تغییر بدن. باید شکایت کنی تا از بخش بالاتر که دسترسی دارن انجام بدن.

آرین 0098
15-07-2022, 22:12
حجم من ۴-۳ روز زودتر از پایان دوره (۲۵ام هر ماه) ریست شد، در حالی که هنوز داره روزهای دوره قبلی رو می شماره ... برای بقیه هم همین طور شد؟

allric
16-07-2022, 09:35
سلام عزیزان راهنمایی کنید این fast فایدش چیه ؟! من امروز در تنظیمات مودم گزینه adsl2 غیر فعال کردم و روی g.dmt فقط تیک زدم سرعت از ۱۵ مگ اومد روی ۸ مگ اما گزینه fast هم فعال شد میخوام ببینم اگر تاثیر چندانی نداره همون adsl2 فعال کنم

complement
16-07-2022, 13:35
سلام عزیزان راهنمایی کنید این fast فایدش چیه ؟! من امروز در تنظیمات مودم گزینه adsl2 غیر فعال کردم و روی g.dmt فقط تیک زدم سرعت از ۱۵ مگ اومد روی ۸ مگ اما گزینه fast هم فعال شد میخوام ببینم اگر تاثیر چندانی نداره همون adsl2 فعال کنم
سلام. این گزینه باعث کم شدن پینگ شما میشه. کسانی که بازی آنلاین میکنن به کارشون میاد.

allric
29-07-2022, 22:47
سلام خدمت شما امروز رفتم سرویس تمدید کنم خبری از کمپین نبود این طرح استاندارد کم حجم چطور حجمش محاسبه میشه ؟ مثلا زده سه ماهه ۵۴ گیگ هر ماه ۵۴گیگ شارژه میشه یا کلا سه ماهش۵۴ گیگ داره ؟

Amir1234646
29-07-2022, 23:17
سلام خدمت شما امروز رفتم سرویس تمدید کنم خبری از کمپین نبود این طرح استاندارد کم حجم چطور حجمش محاسبه میشه ؟ مثلا زده سه ماهه ۵۴ گیگ هر ماه ۵۴گیگ شارژه میشه یا کلا سه ماهش۵۴ گیگ داره ؟

سلام
این بسته ماهی 18 گیگ شارژ میشه. به قیمت بسته ها دقت کنید معلومه. بسته یک ماهه 8 مگ 18 گیگ 28 تومن، 3 ماهه 8 مگ 54 گیگ 84 تومن (قیمت و حجم و زمان 3 برابر، پس امکان نداره هر ماه 54 گیگ بده)

در متن قرار داد هم نوشته "ترافیک آستانه‌ی مصرف منصفانه برای خریدهای پیش پرداخت بصورت ماهیانه تنظیم خواهد شد و مانده‌ی استفاده نشده در هر ماه به ماه بعد منتقل نمی‌شود."

meysam_s2015
30-07-2022, 13:46
سلام . دوستان سرعت دانلود شمام کم شده ؟ تا چند روز پیش بالای یک مگابایت بر ثانیه با دانلود منیجر سرعتم بود الان حتی از سایت های داخلی هم سرعتم به زور به 300 کیلوبایت بر ثانیه میرسه . طرح 8 مگابیت دارم

paveej
30-07-2022, 15:04
سلام . دوستان سرعت دانلود شمام کم شده ؟ تا چند روز پیش بالای یک مگابایت بر ثانیه با دانلود منیجر سرعتم بود الان حتی از سایت های داخلی هم سرعتم به زور به 300 کیلوبایت بر ثانیه میرسه . طرح 8 مگابیت دارم

سلام.من هر وقت سرعت در این حد کم میشه آخرش میبینم یا اتصال سیم مودم به نویزگیر شل شده یا اتصال دوشاخه تلفن از سر خط مشکل پیدا کرده.به نظرم کل اتصالهای سیم تلفن رو چک کنید

Sent using Android ForumReader app

paveej
30-07-2022, 15:27
البته اگه کشش خط در این حد پایین باشه احتمالا سیم تلفن ایراد داره.ولی اگه کشش خط خوبه مشکل دیگه از سیم تلفن نبست

Sent using Android ForumReader app

armin321
08-08-2022, 10:42
سلام.
من یکی دو هفته میشه که با قیلترشکن هایی مثل شادوکس و اوپن وی پی و وایرد گارد (بقیه رو نداشتم و تست نکردم) اصلا نمیتونم وارد یوتیوب بشم. بقیه سایتها رو باز میشه و آی پی هم عوض میشه ولی یوتیوب باز نمیشه.
شماها هم همچین مشکلی دارید؟ راه حلی داره

لیونل_مسی
08-08-2022, 14:35
یوتیوب را دارن باسه یه سری قانونی و هدفمند میکنن

قند شکن های مجانی هیچ کدوم کار نمیکنن یکی دو هفته بیشتره

armin321
08-08-2022, 14:48
یوتیوب را دارن باسه یه سری قانونی و هدفمند میکنن

قند شکن های مجانی هیچ کدوم کار نمیکنن یکی دو هفته بیشتره

اره، دقیقا دو سه هفته هست که مشکل دارم تو باز کردنش.
حیف باشه، قبلا مجانی ها خیلی خوب باز میکرد و با سرعت خوب دانلود میکرد

لیونل_مسی
08-08-2022, 14:52
اره، دقیقا دو سه هفته هست که مشکل دارم تو باز کردنش.
حیف باشه، قبلا مجانی ها خیلی خوب باز میکرد و با سرعت خوب دانلود میکرد

دوست من
این دو تا دی ان اس را امتحان کن :

78.157.42.100 (Unencrypted)
78.157.42.101 (Unencrypted)

یوتیوب بعضا با یه تغییر دی ان اس ساده باز میشه

اگر رو مخابرات نه رو همراه اول صد در صد باز میشه

اگر باز هم نشد قند شکن روشن کن یه صفحه یوتیوب باز کن پخش کن بهد قند شکن را خاموش کن
اینجوری تا چند روز کار میکنه

armin321
09-08-2022, 20:05
دوست من
این دو تا دی ان اس را امتحان کن :

78.157.42.100 (Unencrypted)
78.157.42.101 (Unencrypted)

یوتیوب بعضا با یه تغییر دی ان اس ساده باز میشه

اگر رو مخابرات نه رو همراه اول صد در صد باز میشه

اگر باز هم نشد قند شکن روشن کن یه صفحه یوتیوب باز کن پخش کن بهد قند شکن را خاموش کن
اینجوری تا چند روز کار میکنه

بسیار عالی و ممنونم
روی همراه اول که جواب داد.
دم شما گرم انصافا کم بود فقط دکمه تشکر رو بزنم

hossf
13-08-2022, 14:04
سلام
دوستان امکان داره مخابرات کشش خط دستکاری کنه ؟ من سرویس 16 دارم ، هر موقع کشش خطم میره بالا میبینم سرعتم محدود کردند . بعد درخواست میدم محدودیت بردارند اونا هم برمیدارند ولی بعد چند روز دوباره کشش خطم میاد پایین . تا 3 روز پیش کشش خطم 14 بود ولی الان رسیده به 11 !!!!

Jayfiend
23-08-2022, 18:09
رو نت مخابرات هنوز نمیتونم با آی پی ایران از اینستاگرام استفاده کنم، فقط با وی پی ان لود میشه!!

کسی با نت مخابرات این مشکل رو نداره؟ نت های موبایل هم هنوز اینجوریه؟

محمد7966
23-08-2022, 19:42
رو نت مخابرات هنوز نمیتونم با آی پی ایران از اینستاگرام استفاده کنم، فقط با وی پی ان لود میشه!!

کسی با نت مخابرات این مشکل رو نداره؟ نت های موبایل هم هنوز اینجوریه؟

چند هفته ای هست اختلال وجود داره. من شاتل دارم دیجیکالا مشکل داشت . یا باز نمیشه یا اگر هم باز بشه خیلی کنده

apple021
25-08-2022, 18:04
داستان چیه هر 6 ساعت یه بار هر روز قطع میشه
12.45
18.45
00.45
06.45
خیلی جالبه

لیونل_مسی
25-08-2022, 21:11
مشکل سرور دی ان اس مخابراته

jabi7joon
27-08-2022, 13:32
سلامم..الان اینا توی پنل من در دسترس هست..بهتر از اینا نداریم؟ الان سالیانه 100 گیگ 50 تومن ماهی دارم پس پرداخت..

test84
07-09-2022, 23:42
برای اینکه فیبر بکشن تا خونه، کاری میشه کرد که جواب بده؟ مودم رو سر خط هم زدم سرعت تغییری نکرد گفتن فاصله از مرکز زیاده و با فیبر حل میشه فقط.

test84
15-09-2022, 23:17
سلام،

نزدیک 2 هفته میشه که دائم قطع و وصلی دارم، اول اینطور بود که فقط سایت باز نمیکرد که DNS رو از روی مودم برداشتم و درست شد ولی الان اینطور شده که قطع میشه و پینگ هم نداره موقع قطعی. گاهی خیلی زیاد میشه مثل 2 به بعد که هر چند ثانیه قطع و وصل میشه و در طول روز گاهی ثباتش بیشتر میشه. پشتیبانی هم که کاری از دستش برنمیاد و حرفهای عجیب میزنه که "refresh" کردم و این خرعبلات. حدس من اینه بخاطراین طرح جدید 30یاnat داره بازی درمیاره و یه تغییر ستادی دارن میدن.

میخواستم ببینم کسی این مشکل رو داره (تو تهران)؟

ممنونم.

salar_linux
16-09-2022, 13:04
سلام وقت بخير

من اينترنتم مخابرات بعضي ساعت ها اتوماتيك داخل مودم dns تغيير مي كنه و باعث قطعي ميشه سايت ها باز نميكنه.چطور مي تونم به شكلي تنظيم كنم كه روي حالت automatic ثابت بمونه

لينك عكس صفحه تنظيمات

لیونل_مسی
16-09-2022, 13:50
اتوماتیک نیست

مخابرات dns دوم اضافه کرده 8.8.8.8

لینکی که گذاشتید ویروسی هست . عکس نمیاد یه صفحه میاد یه سری فایل رو کامپیتور اضافه میکنه

لیونل_مسی
16-09-2022, 13:53
سلام،

نزدیک 2 هفته میشه که دائم قطع و وصلی دارم، اول اینطور بود که فقط سایت باز نمیکرد که DNS رو از روی مودم برداشتم و درست شد ولی الان اینطور شده که قطع میشه و پینگ هم نداره موقع قطعی. گاهی خیلی زیاد میشه مثل 2 به بعد که هر چند ثانیه قطع و وصل میشه و در طول روز گاهی ثباتش بیشتر میشه. پشتیبانی هم که کاری از دستش برنمیاد و حرفهای عجیب میزنه که "refresh" کردم و این خرعبلات. حدس من اینه بخاطراین طرح جدید 30یاnat داره بازی درمیاره و یه تغییر ستادی دارن میدن.

ممنونم.

هم سیانت هست هم dns

خیلی سرویس دهنده ها این مشکل را دارن مثل پارس آفلاین که dns هاش زارت از کار میفته

خارجی میزاری کار میکنه ، بعد از یه مدت باید برگردونی به سرور خودشون

لیونل_مسی
16-09-2022, 14:06
مدیران انجمن لطفا لینک این دوستمون سالار لینوکس را چک کنند .

ویروسی هست شدید عکس که نیست هیچی یه فولدر تو کامپیتور اجرا میکنه با bootstrap و از این قبیل فایل های ویروسی

complement
16-09-2022, 14:51
مدیران انجمن لطفا لینک این دوستمون سالار لینوکس را چک کنند .

ویروسی هست شدید عکس که نیست هیچی یه فولدر تو کامپیتور اجرا میکنه با bootstrap و از این قبیل فایل های ویروسی
برا کسایی خوبه که میخوان در مورد همه چی اظهار نظر کنن و تو هر سوراخی سر کنن :laughing::biggrin::laughing::biggrin:

لیونل_مسی
16-09-2022, 14:58
برا کسایی خوبه که میخوان در مورد همه چی اظهار نظر کنن و تو هر سوراخی سر کنن :laughing::biggrin::laughing::biggrin:

بله البته من ویندوز 11 دارم و آنتی ویروس بعیده ایشون بتونن شکری بخورن
ویروس ش به درد کسایی میخوره مثل این دخترا که ویندوز 7 و xp دارن

jabi7joon
19-09-2022, 14:59
سلام.. به کجا باید درخواست بدم تا AnnexM رو فعال کنن..2020 و پنل پاسخگو نیستند..

test84
19-09-2022, 21:02
کسی این مشکل رو داشته که هرجا رو پینگ میکنه time out میشه و گاهی یهو درست میشه بعد باز خراب میشه چند دقیقه بعد؟ هزاربار با پشتیبانی حرف زدم، همه کار کردم، از مخابرات هم چک کردن. مودم رو هم ریست کردم، نمیشه که نمیشه. تورنت دانلود میکنه تو همین شرایط ولی سایت اینا باز نمیکنه. مشکل به تنظر میاد از routing باشه چون با IP سایت ها رو عموما باز میکنه ولی پینگ نمیکنه همون لحظه جاهای معروف رو.

جالب تر اینکه گاهی با اینکه هیچ جا رو پینگ نمیکنه، سایت باز میکنه.

allric
20-09-2022, 09:35
سلام.. به کجا باید درخواست بدم تا AnnexM رو فعال کنن..2020 و پنل پاسخگو نیستند.. من از طریق پنل اقدام کردم سرعت آپلود هم درخواست دادم افزایش بدن بعد از یک روز تلفتی تماس گرفتند و گفتند انجام شد البته من استان اصفهان هستم

test84
20-09-2022, 22:08
کسی این مشکل رو داشته که هرجا رو پینگ میکنه time out میشه و گاهی یهو درست میشه بعد باز خراب میشه چند دقیقه بعد؟ هزاربار با پشتیبانی حرف زدم، همه کار کردم، از مخابرات هم چک کردن. مودم رو هم ریست کردم، نمیشه که نمیشه. تورنت دانلود میکنه تو همین شرایط ولی سایت اینا باز نمیکنه. مشکل به تنظر میاد از routing باشه چون با IP سایت ها رو عموما باز میکنه ولی پینگ نمیکنه همون لحظه جاهای معروف رو.

واقعا دیوانه کننده شده. هزاربار با پشتیبانی حرف زدم و هر کاری که میگن رو تاحالا سه چهار بار انجام دادم، درست نمیشه که نمیشه. الان مودم به سر خط وصله، SNR روی 8 هست هم آپلود هم دانلود، DNS های مختلف روی کامپیوتر و مودم تست کردم، مودم رو ریست کردم ودوباره کانفیگ کردم. از مخابرات محل دو بار تماس گرفتن و خیلی طلبکارانه گفتن مشکلی از سمت ما نیست. یه نفر هم گفت من اومدم دم در رو تست کردم که به نظرم نیومده بود. به 195 هم دو بار شکایت کردم دیروز و امروز، جوابی نگرفتم. از تو خود پنل سایت هم اعتراض میزنم میگن در حال بررسیه فقط یه بار گفتن SNR پایینه که درست بود و درستش کردم.

اینا همش میگن مگه سایت باز نمیشه الان؟ میگم چرا در همین لحظه باز میشه ولی شما قطع کنی اونم قطع میشه، میگه نمیشه. میگم پنج دقیقه پیش منو ببین وصل بوده یا نه، چرت جواب میدن. میگه DNS ست کن، میگم وقتی کلا پینگ نمیشه کرد، به DNS چه ربطی داره، قبول نمیکنن میگن از همونه! میگم 8.8.8.8 رو پینگ نمیکنه، میگه چون DNSش رو روی اونجا ست نکردی :)))

روانی شدم دیگه، کسی تجربه مشابهی داشته؟

complement
20-09-2022, 22:19
واقعا دیوانه کننده شده. هزاربار با پشتیبانی حرف زدم و هر کاری که میگن رو تاحالا سه چهار بار انجام دادم، درست نمیشه که نمیشه. الان مودم به سر خط وصله، SNR روی 8 هست هم آپلود هم دانلود، DNS های مختلف روی کامپیوتر و مودم تست کردم، مودم رو ریست کردم ودوباره کانفیگ کردم. از مخابرات محل دو بار تماس گرفتن و خیلی طلبکارانه گفتن مشکلی از سمت ما نیست. یه نفر هم گفت من اومدم دم در رو تست کردم که به نظرم نیومده بود. به 195 هم دو بار شکایت کردم دیروز و امروز، جوابی نگرفتم. از تو خود پنل سایت هم اعتراض میزنم میگن در حال بررسیه فقط یه بار گفتن SNR پایینه که درست بود و درستش کردم.

اینا همش میگن مگه سایت باز نمیشه الان؟ میگم چرا در همین لحظه باز میشه ولی شما قطع کنی اونم قطع میشه، میگه نمیشه. میگم پنج دقیقه پیش منو ببین وصل بوده یا نه، چرت جواب میدن. میگه DNS ست کن، میگم وقتی کلا پینگ نمیشه کرد، به DNS چه ربطی داره، قبول نمیکنن میگن از همونه! میگم 8.8.8.8 رو پینگ نمیکنه، میگه چون DNSش رو روی اونجا ست نکردی :)))

روانی شدم دیگه، کسی تجربه مشابهی داشته؟ حالا اونو ول کن. یه چک کنن ببین بعد از ثبت تیکت ازت 500 مگ کم نکردن؟:biggrin:

لیونل_مسی
21-09-2022, 11:11

به خاطر درسا امینی هست

War_Machine
25-09-2022, 12:31
سلام دوستان با کلی مصیبت از شاتل دزد به مخابرات دزد تر مهاجرت میخوام بکنم منتها نه میشه انلاین خرید نه از پنل مخابرات من
تلفنی تماس میگیرم واحد فروش 5-6 دقیقه صبر و اخرش هم هیچی میگه متاسفیم فعلا پیغام میگذارم برای فروش تماسی نمیگیرن

دقیقا جز حضوری راهی نیست من 5 کیلومتر نرم تا خراب شده مخابرات برای یه adsl داغون و پشتیبانی داغون ترش؟ حتما باید یه روز مرخصی بگیرم یعنی؟

محمد7966
27-09-2022, 11:14
سلام. دوستان کسی میدونه حداقل مبلغ قبض تلفن ثابت چقدره؟

من از مخابرات اومدم شاتل و از تلفن هم هیچ استفاده ای نمیکنیم. ولی برای شهریور ماه دیدم 12 هزارتومن زدند. مگه پول آبونمان و مالیات چقدره که 12 هزار برای آدم آب میخوره؟

تشکر از پاسخ گویی شما

مثل اینکه قرار بوده مخابرات حداقل مبلغی رو برای شهر تهران به اندازه 20 هزارتومن و بقیه شهرها 15 و 10 هزارتومن در نظر بگیره که ظاهرا از این ماه اعمال شده. این چیزی بود که توی خبرگزاری ها خوندم.

aalarma
28-09-2022, 15:46

من از مخابرات اومدم شاتل و از تلفن هم هیچ استفاده ای نمیکنیم. ولی برای شهریور ماه دیدم 12 هزارتومن زدند. مگه پول آبونمان و مالیات چقدره که 12 هزار برای آدم آب میخوره؟

تشکر از پاسخ گویی شما

مثل اینکه قرار بوده مخابرات حداقل مبلغی رو برای شهر تهران به اندازه 20 هزارتومن و بقیه شهرها 15 و 10 هزارتومن در نظر بگیره که ظاهرا از این ماه اعمال شده. این چیزی بود که توی خبرگزاری ها خوندم.

برو از مخابرات من قبض تلفنتو استعلام کن ریزشو ببین. نکنه برات هزینه اتصال به کارتخوان زده باشن! برای دوست من ماه پیش این جوری شد.

Amir1234646
28-09-2022, 22:57
سلام.. به کجا باید درخواست بدم تا AnnexM رو فعال کنن..2020 و پنل پاسخگو نیستند..

سلام
درخواست؟؟؟:biggrin:!!! فقط شکایت به 195 و چند روز بعدش شکایت به بازرسی مخابرات
یکی دو ماهی باید درگیر باشی تا به حقت برسی.

dokhtarak_e_darya
01-10-2022, 10:35

تشکر از پاسخ گویی شما

هزینه های قبض تلفن رو نگاه کنید یک قسمت از شهریور اجباری شده بنام هزینه مکالمه صوتی که برای شهر ما 15000 تومان هست. هیچ استفاده ای هم از خط نکنی این مبلغ رو ازت میگیرن.

franchescaolsonEqP
01-10-2022, 17:39
سلام
پنل مخابرات شما هم مشکل داره؟ واسه من ارور میده:

ACCESS DENIEDYou are not allowed to enter this part of the system.
URL: adsl.tci.ir/panel/

Client IP:

test84
01-10-2022, 23:24
سلام

ACCESS DENIED

You are not allowed to enter this part of the system.

Client IP:

امروز هم ساعت 14 هم الان که 23 هست من چک کردم درست بود.

amires
02-10-2022, 02:52
سلام

ACCESS DENIED

You are not allowed to enter this part of the system.

Client IP:

برای منم اینجوریه همین پیغامی که نوشتین بهم میده ولی جالبیش اینه که با موبایل همراه اول میشه وارد شد ولی روی خط ADSL این پیغام رو میده.

franchescaolsonEqP
02-10-2022, 12:53
برای منم اینجوریه همین پیغامی که نوشتین بهم میده ولی جالبیش اینه که با موبایل همراه اول میشه وارد شد ولی روی خط ADSL این پیغام رو میده.
بله فقط اینترنت مخابرات مشکل داره. با نت همراه و isp های دیگ مشکلی نداره.

mrhamed
02-10-2022, 14:13
به صورتحساب نت شما هم ۲۰۰۰۰ تومان اضافه شده؟ رسما دست در جیب همه میکنن!! اینا چه جانورانی هستن؟

amires
02-10-2022, 15:43
بله فقط اینترنت مخابرات مشکل داره. با نت همراه و isp های دیگ مشکلی نداره.

الان اتفاقی متوجه شدم با کروم اینجوری میشه ولی با edge درست کار میکنه. کل کش کروم هم پاک کردم ولی درست نشد.

peyman47
02-10-2022, 18:19
الان اتفاقی متوجه شدم با کروم اینجوری میشه ولی با edge درست کار میکنه. کل کش کروم هم پاک کردم ولی درست نشد.
مشکل از کروم ورژن 106 هست.

GHAGHALEELEE
02-10-2022, 19:47
به صورتحساب نت شما هم ۲۰۰۰۰ تومان اضافه شده؟ رسما دست در جیب همه میکنن!! اینا چه جانورانی هستن؟
برای من هم اضافه شده. قرار نیست قبض ها پرداخت بشه:biggrin:

symbian-freak
03-10-2022, 17:00
-----------

amires
03-10-2022, 17:07
خوب مشکل پنل که با کروم باز نمیشد هم انگار درست شد الان با کروم هم کار میکنه. من کاری نکردم خودش درست شد.

m.b.z
06-10-2022, 13:07
منطقه فرد اسدی
از یازدهم به اسم کابل برگردون اینترنت رو قطع کردن
و جالبه که خط وصله
بعد دوباره دیروز پیامک دادن که 72 ساعت دیگه هم بهش اضافه کن

Jayfiend
07-10-2022, 18:45
برای ویندوز - نت مخابرات
قندشکن معرفی کنید - سرعتش بالا باشه و قطعی نداشته باشه
نه سیفون کار میکنه نه پروتون نه التراسرف نه اوتلاین

Ali/sh
07-10-2022, 22:11
برای ویندوز - نت مخابرات
قندشکن معرفی کنید - سرعتش بالا باشه و قطعی نداشته باشه
نه سیفون کار میکنه نه پروتون نه التراسرف نه اوتلاین
این کانال روش های مختلف رو میگه شاید به کارت بیاد. t . me / wbnet

GHAGHALEELEE
12-10-2022, 18:19
سلام
ADSL مخابرات تهران الان 2 هفته ای هست که همه نوع قندشکن برام کار نمیکنه. یعنی
*حتی وب پروK-سی هایی هم که در همراه اول کار میکرد کار نمیکنه.
*شبکه تور هم همینطور.
*پراKسی های تلگرام هم که جدید هست وصل نمیشه .
*حتی سایتهایی که در حالت عادی قیلتر نبودن هم باز نمیشن بعضی هاشون. (تو همراه اول اینا باز میشن)
*در تمام ساعات روز هم این شکلیه.
شما هم نت مخابراتتون انقدر خرابه؟

allric
14-10-2022, 08:59
سلام
*شبکه تور هم همینطور.
*حتی سایتهایی که در حالت عادی قیلتر نبودن هم باز نمیشن بعضی هاشون. (تو همراه اول اینا باز میشن)
نه انقدر خراب نیست فقط تلگرام سخت وصل میشه احتمالا خونه شما نزدیک دفتر سازمان طرح صیانته برکاتش زودتر به شما رسیده

Bitter_Moon
18-10-2022, 23:10
سلام
*شبکه تور هم همینطور.

برای من تا سه روز پیش فقط تور کار می‌کرد. الان سه روزه که اصلا هیچ قندشکنی کار نمی کنه. اینترانت محض.

آرین 0098
24-11-2022, 16:33
این بی پدر و مادرها سرعت آپلود خارج رو چنان محدود کرده اند که کف هم نداره ... از ۱۲۸ کیلوبیت (فاجعه) شروع میشه و بعد از چند ثانیه آپلود تقریباً به صفر می رسه ... ولی سرعت آپلود سرورهای آشغال داخلی همچنان ۱ مگ ثابت ... برای بقیه هم همچین مشکلی هست؟ اون سرعت آپلود عملاً باعث Bufferbloat میشه و سرعت دانلود ۱۶ مگ هم به درد تزیین و دکور می خوره

Gamer956
24-11-2022, 17:38
این بی پدر و مادرها سرعت آپلود خارج رو چنان محدود کرده اند که کف هم نداره ... از ۱۲۸ کیلوبیت (فاجعه) شروع میشه و بعد از چند ثانیه آپلود تقریباً به صفر می رسه ... ولی سرعت آپلود سرورهای آشغال داخلی همچنان ۱ مگ ثابت ... برای بقیه هم همچین مشکلی هست؟ اون سرعت آپلود عملاً باعث Bufferbloat میشه و سرعت دانلود ۱۶ مگ هم به درد تزیین و دکور می خوره
بله کاملا تایید میشه، ADSL مخابرات کرج . فکر میکردم برای من فقط اینطوریه! تیکت زدم گفتم آقا سرعت آپلود از 200 کیلوبیت بیشتر نمیشه، احمق بیشعور زد پروفایل Fast تم رو به Interleaved تبدیل کرد و طلبکارم بود:ohno: مخابرات آشغال لعنتی خجالت بکش حرومتون بشه...

Gamer956
24-11-2022, 17:43
راهی نیست ؟ چرا اینطوری شده؟!! سرعت آپلود نت خارجه از 200 کیلوبیت بیشتر نمیره!!! ولی آپلود داخلی بدون مشکل و عادی هست!
سرعت دانلود هم عادی، چه داخلی چه خارجی:hmm:

آرین 0098
24-11-2022, 19:24
بخشنامه کاهش سرعت آپلود رو برای LTE دادن که سرعت آپلودش بالاست تا روی ۳-۲ مگ محدود بشه، نه ADSL که تهش زور بزنه ۱ مگ بیشتر نمیده ...
این وضعیت اینترنت مخابرات که قابل تحمل نیست ... از طرفی در شرایط غمناک فعلی، کی حال و حوصله پیدا کردن ISP جدید داره ... تازه اونم ممکنه بعد از معطلی و هزینه، بازم بره توی پاچه آدم ...
جالب این که مخابرات اومده برای ساختمون ما فیبر کشیده و التماس می کنه برای ثبت نام ... گفتیم بره گم شه ... اینترنت ۱ گیگابیتی هم بخواد با این همه محدودیت و اعصاب خردی باشه دوزار نمی ارزه

magiteq1
25-11-2022, 00:42
بخشنامه کاهش سرعت آپلود رو برای LTE دادن که سرعت آپلودش بالاست تا روی ۳-۲ مگ محدود بشه، نه ADSL که تهش زور بزنه ۱ مگ بیشتر نمیده ...
این وضعیت اینترنت مخابرات که قابل تحمل نیست ... از طرفی در شرایط غمناک فعلی، کی حال و حوصله پیدا کردن ISP جدید داره ... تازه اونم ممکنه بعد از معطلی و هزینه، بازم بره توی پاچه آدم ...
جالب این که مخابرات اومده برای ساختمون ما فیبر کشیده و التماس می کنه برای ثبت نام ... گفتیم بره گم شه ... اینترنت ۱ گیگابیتی هم بخواد با این همه محدودیت و اعصاب خردی باشه دوزار نمی ارزه

سرعت ابلود lte خیلی کمتر از vdsl و ftth و fd هست. اگر بخوای لیمیت باشه باید رو اینا باشه نه lte

amirg2d
01-12-2022, 02:46
منطقه فرد اسدی
از یازدهم به اسم کابل برگردون اینترنت رو قطع کردن
و جالبه که خط وصله
بعد دوباره دیروز پیامک دادن که 72 ساعت دیگه هم بهش اضافه کن

کدوم محله هستید؟
برای فیبر یا VDSL اقدام کردید، من چند بار رفتم هی میگن نمیشه نداریم !:sad:

m.b.z
01-12-2022, 17:54
کدوم محله هستید؟
برای فیبر یا VDSL اقدام کردید، من چند بار رفتم هی میگن نمیشه نداریم !:sad:
3 سال پیش برای VDSL درخواست دادم
هنوز به جایی نرسیده
کلا این مرکز یکی از سخت ترین جاهای برای اینترنت گرفتنه
اول که میگن بالای 4 مگ نمیدیم
بعد غیر از خودشون هم اجازه نمیدن از هیچ شرکت دیگه ای اینرنت بگیری
آسیاتک یه بسته 6 ماهه با قیمت خیلی خوب داشت
پولش هم دادم
موقع استعلام گفت داداش بیا پولتو پس بدیم
اونجا از دست ما خارجه

Amir1234646
04-12-2022, 09:32
بله کاملا تایید میشه، ADSL مخابرات کرج . فکر میکردم برای من فقط اینطوریه! تیکت زدم گفتم آقا سرعت آپلود از 200 کیلوبیت بیشتر نمیشه، احمق بیشعور زد پروفایل Fast تم رو به Interleaved تبدیل کرد و طلبکارم بود:ohno: مخابرات آشغال لعنتی خجالت بکش حرومتون بشه...

متاسفانه یه مشت گوسفند رو گذاشتن اونجا. برای من پیش اومده اینترنتم قطع هم شده صبر کردم تا خودش درست بشه، نه زنگ زدم نه تیکت چون با شکایت مجبورشون کردم دانلود و آپلود 18 و 2 مگ و Fast رو فعال کنن.

apple021
10-12-2022, 22:43
دوستان برای شما هم هر 6 ساعت یه بار قطع میشه ؟ 10:21 با 4:21 (2 دقیقه هم هست قطعیش)

jabi7joon
11-12-2022, 01:15
سلام.من بعد از حدود 12 سال میخوام برم پیشگامان.. طرحهای خوبی داره..خاک ب سر مخابرات با این طرح هاش. یه جشنواره نمیذاره. 120 گیگ 75 تومن آخه؟ یعنی 1440 گیگ یک ساله 900 تومن.الان پیشگامان یه ساله گذاسته 7000 گیگ یه تومن
اولا این داستان جمع آوری و تخلیه سرویس چجوریاست ؟ مرکز مالک اشتر
چقدر طول میکشه شرکت جدید رو رانژه کنن

Spectero
16-12-2022, 12:12
بعد از چند سال که از مخابرات اینترنت گرفتم حالا 17 روز دیگه قرار داد تمام میشه و باید با نرخ جدید بخرم. 120 گیگ ماهی 75 تومن داره با سرعت 16 که برای من سرعت 1 یا 2 هم کافیه و مهم حجم هست که همین سرعت 16 داره و هیچ حق انتخابی هم مشتری نداره. نمی دونم بعد از این 17 روز بگم جمع کنن و برم از شرکت دیگه بخرم یا نه. می ترسم برم بگم دیگه از شما نمی گیرم و شرکت دیگه بگیرم و اون سرعتش بد باشه یا مخابرات سر قطع و وصل مجدد از یک شرکت دیگه اذیت کنه. الان ماهی حجم 100 تا 120 شرکت های دیگه همین قیمت هست یا کمترن؟ منظورم همین اینترنت معمولی هست نه جشنواره ها. کدوم شرکت هم سرعت خوب بدون اختلال داره و هم همین حجم ماهیانه 100 تا 120 گیگ داخلی رو با ماهی مثلا 50 می ده؟ ایا هست؟ آیا تصمیم درستی هست از مخابرات دیگه نگیرم و شرکتی بخرم؟

ممنون

War_Machine
19-12-2022, 14:51
درود بعد از ماه ها سنگ اندازی و این شرکت و اون شرکت رفتن پریروز از خود مخابرات با کلی مصیبت اقدام به خریداری سرویس پیش پرداختشون کردم

دو روز گذشته و توی پنل از بخش پیگیری وضعیت اینو میگه:

به پشتیبانی تیکت زدم و فلان پاسخشون:

سوال اینجاست که پورت ندارن ایا؟ میرسه بهم؟ نمیرسه و قراره ماه های متوالی همینطوری بمونه؟ سرویسم هم پیش پرداخت گرفتم از شانس...:sad:

naasr
19-12-2022, 15:28
درود بعد از ماه ها سنگ اندازی و این شرکت و اون شرکت رفتن پریروز از خود مخابرات با کلی مصیبت اقدام به خریداری سرویس پیش پرداختشون کردم

سوال اینجاست که پورت ندارن ایا؟ میرسه بهم؟ نمیرسه و قراره ماه های متوالی همینطوری بمونه؟ سرویسم هم پیش پرداخت گرفتم از شانس...:sad:

سلام
به نظرم بری مرکز مخابراتی منطقه تون جواب بهتری بهتون میدن

jabi7joon
20-12-2022, 01:00
سلام.. یه چیزی اضافه شده به پنل من به اسم میزان ترافیک باندل سرویس

​این چی هست رفقا؟

لیونل_مسی
20-12-2022, 06:13

باندل احتمالا منظور ترافیک اعطا شده به همراه خود سرویس میباشد .
و جدا از ترافیک رزرو ، شبانه سحر خیز و غیره

- - - Updated - - -

jabi7joon
20-12-2022, 15:42

داداش چند گرفتی سرویستو؟
برای من اینه

فکر نکنم اونی باشه که شما میگی
500 گیگه واسه من

blackbird
21-12-2022, 12:17
سلام دوستان. من سرویس 20 مگ تانوما قرار داد قدیم دارم حجم 420 گیگ، داخل پنل مشترک روزهای مانده از سرویس ۳۶۶۲ بود که بالا عدی که مانده بود رو نشون میداد یعنی شروع قرار داد 10 سال و آخر ماه آبان مانده 2583 روز یعنی 7 سال بود که یک دفعه شد 3600 روز و 30 روز مانده که متوجه نشده بودم ! چند روز پیش پیام اومد سرویس 4 روزه دیگه تمومه و مرکز رفتم گفت قرار دادتون تموم شده باید قرار داد جدید ببندی که قیمتها خیلی بالاتر بودن من برای اون 110.000 میدادم و الان 50 مگ 500 گیگ 300.000 !!!
دوستان کسی تجربه اتمام قرار داد داره میشه شکایت کرد که 7 سال مونده بوده؟ 2020 میگه اون باگ سیستم هست که فکر نمیکنم و مرکز هم میگه همه قرار دادها به روز شده کسی اطلاعی داره ممنون میشم به اشتراک بگذاره. قیمت سرویسها و حجم هم دارید بگید هر منطقه و شهر انگار یه مدله برای خودش.

meysam_s2015
23-12-2022, 15:51
Deleted deleted

Amir1234646
24-12-2022, 14:12

به بازرسی مخابرات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شکایت کن شاید زودتر به نتیجه برسی.
این مخابرات کی میخواد درست بشه و قبل پرداخت امکان واگذاری رو بررسی کنه :grrr:

dadash42
24-12-2022, 20:57
50mb با 500gb حجم 330,000 تومان دادم با این اختلالات اینترنت به هیچ دردی نمیخوره ، انصافا مخابرات باید پول را پس بده، الکی پول میگیره ولی اینترنت محدود یا قطعه

آرین 0098
24-12-2022, 21:45
زنگ زدم ۲۰۲۰ ANNEX M رو فعال کنه (می‌دونستم نتیجه نمیده و همین جوری تیری در تاریکی زدم) اون به اصطلاح پشتیبان هم گفت درخواست رو می‌فرسته مرکز ... بعد از ۲۰۲۰ تماس گرفتن گفتن اعلام خرابی کرده‌اید :jealous: گفتم نه، می‌خواستم ANNEX M فعال بشه ... گفت یعنی کندی سرعت دارید؟ (معلوم بود نمی‌دونست ANNEX چیه) گفتم آره، مرکز، خودشون درخواست رفته براشون و می‌دونن ...
حالا کار امروزشون: Fast Path رو غیر فعال کردند (Interleave با Depth حداکثری گذاشتند)، سرعت آپلود رو آوردند روی ۸۰۰ کیلوبیت :grrr: (مثلاً قرار بود بشه ۲/۵ مگ) سرعت دانلود رو هم باز کردند روی 23 مگ ... یعنی خط تلفن داره پاره میشه ...
پاراگراف بالا رونشون هر کشوری بدید پناهندگی می‌گیرید ...
بعدم میگن شما که فیبر تا دم خونه‌تون اومده، چرا نمی‌گیرید؟

Amir1234646
27-12-2022, 12:13
زنگ زدم ۲۰۲۰ ANNEX M رو فعال کنه (می‌دونستم نتیجه نمیده و همین جوری تیری در تاریکی زدم) اون به اصطلاح پشتیبان هم گفت درخواست رو می‌فرسته مرکز ... بعد از ۲۰۲۰ تماس گرفتن گفتن اعلام خرابی کرده‌اید :jealous: گفتم نه، می‌خواستم ANNEX M فعال بشه ... گفت یعنی کندی سرعت دارید؟ (معلوم بود نمی‌دونست ANNEX چیه) گفتم آره، مرکز، خودشون درخواست رفته براشون و می‌دونن ...
حالا کار امروزشون: Fast Path رو غیر فعال کردند (Interleave با Depth حداکثری گذاشتند)، سرعت آپلود رو آوردند روی ۸۰۰ کیلوبیت :grrr: (مثلاً قرار بود بشه ۲/۵ مگ) سرعت دانلود رو هم باز کردند روی 23 مگ ... یعنی خط تلفن داره پاره میشه ...

برای من هم مدتی هست آپلود رو آوردن روی 1 مگ. فعلا حوصله شکایت کردن ندارم. تا حالا دو بار با شکایت به بازرسی مجبورشون کردم 2 مگ کنن ولی بعد چند ماه دوباره تغییرش میدن.

Mode:

G.992.5_Annex_M

Type:

Fast

Line Coding:
Enable

Status:
Up

Up Time:
252

Downstream
Upstream

SNR Margin (0.1dB):
63
260

Attenuation (0.1dB):
185
110

Output Power (dBm):
16.0
15.0

Attainable Rate (Kbps):
19796
2531

Rate (Kbps):
18383
1151

D (interleave depth):
1
1

Delay (msec):
0.10
0.24

- - - Updated - - -

برای من هم مدتی هست آپلود رو آوردن روی 1 مگ. فعلا حوصله شکایت کردن ندارم. تا حالا دو بار با شکایت به بازرسی مجبورشون کردم 2 مگ کنن ولی بعد چند ماه دوباره تغییرش میدن.

Mode:

G.992.5_Annex_M

Type:

Fast

Line Coding:
Enable

Status:
Up

Up Time:
252

Downstream
Upstream

SNR Margin (0.1dB):
63
260

Attenuation (0.1dB):
185
110

Output Power (dBm):
16.0
15.0

Attainable Rate (Kbps):
19796
2531

Rate (Kbps):
18383
1151

D (interleave depth):
1
1

Delay (msec):
0.10
0.24

mohammadmohan
01-01-2023, 14:30

خط من فیبر نیست تا 3مگابیت بیشتر اینترنت نمیکشه. آپلود هم نهایتا تا 80کیلوبایت میره انگار رو 512 بستن. جایی هست درخواست بدم که سرعت آپلود رو مثل دانلود ببندن یا کلا نمیشه؟

- - - Updated - - -

خط من فیبر نیست تا 3مگابیت بیشتر اینترنت نمیکشه. آپلود هم نهایتا تا 80کیلوبایت میره انگار رو 512 بستن. جایی هست درخواست بدم که سرعت آپلود رو مثل دانلود ببندن یا کلا نمیشه؟

meysam_s2015
01-01-2023, 22:39
حذف شد deletede

apple021
03-01-2023, 22:25
من ---- تو مرکز مخابراتی اسلامشهر هر 6 ساعت 2 مین قطع میکنید
جدیدا هم که کلا قطعه ...

لیونل_مسی
04-01-2023, 13:17
قطع سراسری اینترنت در ساعات برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۲ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

- - - Updated - - -

قطع سراسری اینترنت در ساعات برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۲ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

shabnam1986
04-01-2023, 14:31
مخابرات چرا اینقدر افتضاح شده؟ عملا از سر شب دیگه اینترنت وجود نداره اینقدر اختلال زیاده . راه به راه علامت تعجب میاد رو وای فای و قطعی و وصلی . سایتهای داخلی هم لود نمیشه یا ناقص بالا میاد . داریم پول به چی میدیم؟ واقعا وضعیت مضحکانه ای شده .

مودم شما چیه
مخابرات با مودم های دی لینک سازگاری نداره اکثرا

apple021
04-01-2023, 21:41
هر یک ساعت یه بار قطع میشه :thumbsup: مخابرات

apple021
06-01-2023, 23:00
خوب من این مشکل قطعی 4:16 و 10:16 (هر 6 ساعت تایم اوت خوردن و پیگیری کردم) گویا همه دارن این مشکل در رباط کریم تو مخابرات
لعنت به مخابرات من که جمع میکنم میره.....
زنگم میزنیم سر کارمون میذارن فقط سرکار همین

جالب تر اینجاس هزاران بار این شخص میگه من تیکت زدم درخواست دادم هیـــــــــیچ رسیدگی نشده(خود منم این یه ماه 100 بار زنگ و تیکت دادم)
قشنگ این برای خودش یه سوژه است

meysam_s2015
06-01-2023, 23:29
مودم شما چیه
دوست عزیز مودم چیه . ربطی نداره مودم من تی پی لینکه

- - - Updated - - -

مودم شما چیه
دوست عزیز مودم چیه . ربطی نداره مودم من تی پی لینکه

meysam_s2015
06-01-2023, 23:34
حذف شد شد شش

apple021
06-01-2023, 23:49
من نمیدونم بقیه شرکت های ADSL همینن یا نه . ولی مخابرات برداشته خط منو فیبر کرده که امکان خرید سرویس از هیچ شرکت دیگه ای ندارم . وگرنه یک لحظه سرویس رو نگه نمیداشتم .
منم که زنگ میزنم میگه شبکه خوبه و مشکل خاصی گزارش نشده . مشکل گزارش نشده !! ای خدا

ادم 50 گیگ 4 جی مصرف کنه سگش شرف داره به این مخابرات
راستی یادم رفت بگم اسیاتک داشتم قبلش همچین مشکلی نداشت .

abbas_p
15-01-2023, 16:28

سلام
ببخشید من از پیشگامان حدودا دوازده روز پیش درخواست سرویس adsl دادم وضعیت من هم همینطوری هستش میگن تو صف دایری هستش !
یعنی جدیدا هرکس درخواست رانژه میده باید بره تو صف ؟
کسی همچین مشکلی داشته ؟
بنظرتون بگم جمع کنن برم یه شرکت دیگه زودتر سرویس نت من وصل میشه ؟

War_Machine
21-01-2023, 15:34
سلام
ببخشید من از پیشگامان حدودا دوازده روز پیش درخواست سرویس adsl دادم وضعیت من هم همینطوری هستش میگن تو صف دایری هستش !
یعنی جدیدا هرکس درخواست رانژه میده باید بره تو صف ؟
کسی همچین مشکلی داشته ؟
بنظرتون بگم جمع کنن برم یه شرکت دیگه زودتر سرویس نت من وصل میشه ؟

بعد از چندین هفته امروز وصل شده

خودم کارای نصبشو انجام دادم

در عمل سرعت اپلود و دانلود از 20 کیلوبایت بر ثانیه بالاتر نمیره:laughing:

به پشتیبانی زنگ میزنی میگن بررسی میکنیم تیکت میزنی میگن جهت بررسی و رفع مشکل به مسئولین مربوطه ارسال شد مشکلتون.
حالا مشکل چیه و چیکار کنم نمیدونم باید انقدر زنگ بزنم تا یه کاریش بکنن ظاهرا
تو گزارش وضعیت سرویس توی پنل ولی هنوز زده "آماده به نصب"!

از مخابرات زنگ زدن میگه دسترسی ندارم به پارامترات:| باید به مرکز اصلی تهران هماهنگ کنم نیستن بچه هاش:|
حالا پیگیری میکنم فردا ببینن مشکلت چیه.

تست سرعت خود مخابرات سرویس 8 مگابیت:

به همین سادگی....:)

خب چندباری زنگ زدن و اینا یه بار که زنگ زدن میپرسن رضایت دارید از زمان تحویل سرویس؟ گفتم یه ماه بیشتر الاف شدم هیچی:laughing:

یه بارم زنگ زدن از پشتیبانی که بله خطت بیشتر از 2 مگ نمیکشه منم بعد کلی بحث گفتم خب به درک بکنید دو مگ و مجدد زنگ زدن دو مگ کردیم اوکی شد؟ منم همچنان همون مشکل پابرجاست

ده سال پیش اینترنت 512 مخابرات داشتم سرعتش چند برابر این بود واقعا نمیفهمم سال 2023 این چه مشکلاتیه گیر ما افتاده که 3 تا خیابون اینورتر اومدیم شاتل دزد سرویس نمیده و باید گیر شاه دزد مخابرات بیفتم خدایا ....

apple021
21-01-2023, 22:50
1 هفته است درخواست جمع اوری دادم
از 2 تا جا شکایت کردم ازشون بیشرفا

War_Machine
22-01-2023, 13:09
1 هفته است درخواست جمع اوری دادم
از 2 تا جا شکایت کردم ازشون بیشرفا

اصل کاری یکی دیگست که باید جمع کنه بره تا اونم نره همین مشکلات هست کم و بیش

shabnam1986
22-01-2023, 19:05
دوستان من سه تا خط دارم یکیش رو درخواست جمع آوری دادم(مخابرات)ی هفته شده هنوز جمع نکردن چیکا کنم؟
195 میتونه پیگیری کنه؟

Amir1234646
23-01-2023, 13:09
دوستان من سه تا خط دارم یکیش رو درخواست جمع آوری دادم(مخابرات)ی هفته شده هنوز جمع نکردن چیکا کنم؟
195 میتونه پیگیری کنه؟

تجربه ای که من داشتم برای خط یه نفر دیگه، از تو پنل درخواست دادیم کاری نکردن، حضوری رفتیم، باز هم بعد چند روز جمع آوری نکردن تا اینکه به 195 هم شکایت کردیم. شما اگه این سه مرحله جواب نداد به بازرسی مخابرات هم شکایت کنید.

Amir1234646
23-01-2023, 13:13
بعد از چندین هفته امروز وصل شده

خودم کارای نصبشو انجام دادم

در عمل سرعت اپلود و دانلود از 20 کیلوبایت بر ثانیه بالاتر نمیره:laughing:

کیفیت خط شما که عالیه! تا 24 مگ دانلود جواب میده.

War_Machine
23-01-2023, 17:40
کیفیت خط شما که عالیه! تا 24 مگ دانلود جواب میده.

نمیدونم چیکار کنم دیگه بارها و بارها تیکت تماس حتی شکایت به 195
هم قطعی فراوان هم سرعت 10-15 کیلوبایتی

از مرکز اینجا زنگ میزنن میگن ما به پارامترهات دسترسی نداریم و فلان به 2020 بگو کم پاس بدن به ما

farazfar
02-02-2023, 16:52
سلام من از 8 سال قبل نت مخابرات داشتم 250 گیگ بود ، آلان تکست دادن قرارداد تموم شده باید چیز دیگری بگیری؟ می‌خوام از جای دیگری بگیرم امکانش هست؟

allric
03-02-2023, 08:36
سلام من از 8 سال قبل نت مخابرات داشتم 250 گیگ بود ، آلان تکست دادن قرارداد تموم شده باید چیز دیگری بگیری؟ می‌خوام از جای دیگری بگیرم امکانش هست؟
]میشه اما اگه از کیفیت مخابرات راضی هستی جای دیگه نرو چون مخابرات قیمت هاش بهتره و فقط می ماند بحث کیفیت

farazfar
03-02-2023, 10:36
]میشه اما اگه از کیفیت مخابرات راضی هستی جای دیگه نرو چون مخابرات قیمت هاش بهتره و فقط می ماند بحث کیفیت
۱۲۰ کیک آلان میده ۷۵۰۰۰ پارس با همین قیمت ۴۱۰۰ گیگ سالیانه ، موندم چکار کنم؟

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

allric
07-02-2023, 10:09

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

من قبلا آسیاتک داشتم کیفیت در حد فاجعه بود بعد رفتم شاتل کیفیتش در حد اسم سرویسی بود که می گرفتی گرون هم بود حالا اومدم مخابرات کیفیتش و سرعتش بالاتر از سرویسی که میگیری اما قیمتش تازگی ها گرون شده که این هم دستپخت وزیر جدید و طرح توسعه فیبر نوریه در کل برای من کیفیت مهم تر از قیمته برای همین مخابرات موندم

SPIRIT PALST III
08-02-2023, 22:54
سلام

نت ام روی پی سی اوکی هست ولی با گوشی موبایل که به وای فای مودم وصلم صفحه باز نمیکنه و حتی توی اسپید تست هم سرور رو لود نمیکنه که تست بگیرم چند بار شد تست گرفتم 100 200 کیلوبیت بود. همین امشب اینطوری شده الان چند ساله دارم نت مودم رو وای فای روی گوشی استفاده میکنم تا دیشب هم اوکی بود.

مشکل از isp هست یا وای فای مودم ایراد پیدا کرده؟

باتشکر

test84
09-02-2023, 05:33
سلام

نت ام روی پی سی اوکی هست ولی با گوشی موبایل که به وای فای مودم وصلم صفحه باز نمیکنه و حتی توی اسپید تست هم سرور رو لود نمیکنه که تست بگیرم چند بار شد تست گرفتم 100 200 کیلوبیت بود. همین امشب اینطوری شده الان چند ساله دارم نت مودم رو وای فای روی گوشی استفاده میکنم تا دیشب هم اوکی بود.

مشکل از isp هست یا وای فای مودم ایراد پیدا کرده؟

باتشکر

اگه فقط صفحه باز نمیکنه و مثلا لینک مستفیم رو دانلود میکنه، مخصوصا داخلی، حدس من به DNS میره. اگه رو کامپیوتر هرچی ست کردین رو گوشی هم ست کنین، اگه رو مودم فقط ست کردین که از این احتمالا نیست.

SPIRIT PALST III
10-02-2023, 19:22
اگه فقط صفحه باز نمیکنه و مثلا لینک مستفیم رو دانلود میکنه، مخصوصا داخلی، حدس من به DNS میره. اگه رو کامپیوتر هرچی ست کردین رو گوشی هم ست کنین، اگه رو مودم فقط ست کردین که از این احتمالا نیست.

خودش خود به خود فردا صبح درست شد...

اگه منظور از dns‌ روی گوشی private dns هست off هستش...

مرسی...

SPIRIT PALST III
10-02-2023, 19:27
سلام...

دوستان می دونید کمپین ابر و باد برای پیش پرداخت چه زمانی توی پنل فعال میشه؟

نکته: من الان تا 30 روز دیگه یه سرویس فعال دارم اگه مثلا 10 روز دیگه کمپین فعال بشه و یکی از سرویس های کمپین رو فعال کنم این سرویسم که الان فعال هست میپره؟ (البته تا وقتی که روزهای سرویس به 5 روز نرسیده باید تغییر سرویس استفاده کرد به جای خرید سرویس این نکته رو می دونم ولی میخواستم بدونم ترافیک هم میپره یا منتقل میشه؟)

باتشکر

alipoortaghi
14-02-2023, 17:58
رفقا سلام وقتتون بخیر
من الان تقریبا دو هفته اس از مخابرات سرویس گرفتم... 16 مگ با ترافیک ماهیانه 120 گیگ
قبلا شاتل بودم و بهم یک مگ ثابت سرعت دانلود میداد ولی از وقتی اومدم مخابرات در بهترین حالت 200 کیلوبایت بهم سرعت دانلود میده بالای ده بار هم به 2020 زنگ زدم همش میگن از نظر ما سرویس شما مشکلی نداره و یکسری تنظیمات روی مودمت اعمال میکنیم تا بهتر بشه در حالی که هیچ تغییری نمیکنه...
خسته شدم از این وضعیت. میخوام برم پنل بزنم جمع آوری سرویس میگه شما با مودم خود آنلاین نیستید و امکان درخواست ندارید میرم دفتر مخابرات میگه زنگ بزن 2020 زنگ میزنم واسه جمع آوری میگن برو پیشخوان دولت اونجا هم میگن به ما ربطی نداره
چیکار کنم به نظرتون؟ کلافه شدم از دستشون. اگر درست شدنیه این وضعیت که بمونم مخابرات اگر نه که راهنمایی ام کنید چجوری سرویسم رو کنسل کنم ممنونم

meysam_s2015
15-02-2023, 00:26
رفقا سلام وقتتون بخیر
من الان تقریبا دو هفته اس از مخابرات سرویس گرفتم... 16 مگ با ترافیک ماهیانه 120 گیگ
قبلا شاتل بودم و بهم یک مگ ثابت سرعت دانلود میداد ولی از وقتی اومدم مخابرات در بهترین حالت 200 کیلوبایت بهم سرعت دانلود میده بالای ده بار هم به 2020 زنگ زدم همش میگن از نظر ما سرویس شما مشکلی نداره و یکسری تنظیمات روی مودمت اعمال میکنیم تا بهتر بشه در حالی که هیچ تغییری نمیکنه...
خسته شدم از این وضعیت. میخوام برم پنل بزنم جمع آوری سرویس میگه شما با مودم خود آنلاین نیستید و امکان درخواست ندارید میرم دفتر مخابرات میگه زنگ بزن 2020 زنگ میزنم واسه جمع آوری میگن برو پیشخوان دولت اونجا هم میگن به ما ربطی نداره
چیکار کنم به نظرتون؟ کلافه شدم از دستشون. اگر درست شدنیه این وضعیت که بمونم مخابرات اگر نه که راهنمایی ام کنید چجوری سرویسم رو کنسل کنم ممنونم
سلام . کلا مخابرات بین تمام شرکتا بهترین قیمت ADSL رو داره و ارزونترین شرکته . من چند ساله مخابراتم و مجموعا راضی هستم . به خاطر قیمتشم شده سعی کن انصراف ندی . با این وضعیت اسفناک فیلترینگ هم به نظرم خیلی ارزش نداره بخواین پول زیاد بابت ADSL بدین و در قبالش هیچی دریافت نکنید چون همه چیز فیلتره . احتمال زیاد تا یه مدت دیگه سرعت درست بشه . از مرکز مخابرات منطقه خودتون پیگیری کن حتما هم حضوری برید . در ضمن یه مدته کلا سرعت دانلود بین الملل خرابه و برا منم که سرویس هشت مگابیت دارم تعریفی نداره . در حد همین سیصد چهارصد کیلوبایته . ولی از سایتهای داخلی سرعت یک مگابایت بر ثانیه رو دارم . یه مدت صبر کن اگر درست نشد از طریق ۱۹۵ پیگیری کن و اینم در نظر بگیر که ملاک مخابرات تست سرعت از سایت اسپید تست اونم با سرور ایرانیه و یا دانلود منیجر از طریق لینکهای دانلود داخلی . با بین الملل کاری ندارن چون اختلال داره .

mhznima
18-02-2023, 23:12
دوستان از ظهر امروز 29 بهمن، تعداد زیادی از سایت ها روی اینترنت مخابرات برای من باز نمیشه، روی اینترنت های دیگه اوکیه، شما مشکلی نداشتین؟

ehsan_2000
21-02-2023, 13:49
سلام
دوستان یه مشکل با V*P*N دارم . اکانتی که خریدم با adsl مخابرات همه جا کار میکنه الا خونه !!!

سر کار ، شهرستان جفتش اینترنت مخابرات دارن تو جفتش وصل میشه ولی تو خونه وصل میشه هیچی باز نمیکنه !! تنظیم خاصی باید انجام بدم ؟

ESPSV
21-02-2023, 19:47
دوستان از ظهر امروز 29 بهمن، تعداد زیادی از سایت ها روی اینترنت مخابرات برای من باز نمیشه، روی اینترنت های دیگه اوکیه، شما مشکلی نداشتین؟

درود

از dns دیگه ای استفاده کنیدو تغییر بدید و کش رو پاک کنید و تست کنید

alireza20202003
22-02-2023, 12:27
این پیامک پایان اشتراک مخابرات چیه ؟ سرویس های پس پرداخت قدیمی تمدید نمیشن ؟ تا اونجا که من خبر داشتم مخابرات بعد از پایان اشتراک خودش زورکی تمدید میکرد سیستم عوض شده یا اینکه صرفا میخوان یه عده ای رو با ترفند پیامک به سمت سرویس های جدید بکشن ؟

blackbird
22-02-2023, 14:16
این پیامک پایان اشتراک مخابرات چیه ؟ سرویس های پس پرداخت قدیمی تمدید نمیشن ؟ تا اونجا که من خبر داشتم مخابرات بعد از پایان اشتراک خودش زورکی تمدید میکرد سیستم عوض شده یا اینکه صرفا میخوان یه عده ای رو با ترفند پیامک به سمت سرویس های جدید بکشن ؟

احتمالا قرار دادتون یک تا سه ساله بوده و زمانش تموم شده با همون قیمت قدیم حساب میشده الان قرار داد یک ساله قیمت جدید باید پرداخت کنید.

TAEL
28-02-2023, 12:19
این 300 گیگ سحرخیز که توی کمپین ابر و باد هست (طرح 16 مگ یکساله)، ماهانه 300 هست یا یه بسته 300 گیگی برای یکساله کلا؟

Ali/sh
01-03-2023, 19:24
............

windows-ps3
05-03-2023, 10:27
vdsl روی این خط جواب میده ؟

- - - Updated - - -

vdsl روی این خط جواب میده ؟

allric
06-03-2023, 09:15
هر وقت خواستید بفهمید vdsl روی خط اومده برید تنظیمانت مودم اگر max rat قسمت downstream روی ۲۴ مگ اومده باشه احتمال زیاد تجهیزات vdsl راه اندازی شده روی خط فقط سرویس و مودم باید تغییر بدید تا سرعت بالاتر از ۲۴ بگیرید البته در صورتی که vdsl نصب و بیارند با همین مودم های adsl معمولی هم میشه فول سرعت ۲۴ مگ گرفت

لیونل_مسی
07-03-2023, 08:07
شاید منظور دوستمون vdsl شاتل بود که تو بعضیی شهرستان های دور از مرکز مخابرات میبندن و نه کافوی vdsl

- - - Updated - - -

شاید منظور دوستمون vdsl شاتل بود که تو بعضیی شهرستان های دور از مرکز مخابرات میبندن و نه کافوی vdsl

War_Machine
14-03-2023, 17:59
کس دیگه ای هم مشکل پینگ افتضاح بالای 300-400 تو گیمای مختلف رو داره با مخابرات؟
تا یه هفته پیش اوکی بودم این چند روزه پینگ 500 هم دیدم
2-3 گیم مختلف 2-3 سرور مختلف چک کردم همینه قضیه

amin_v30
14-03-2023, 18:39
با pc یا کنسول؟
اگه با کنسول هست داداش یه راهنمایی کن چه جوری آنلاین میزنی؟:laughing:

War_Machine
14-03-2023, 23:39
با pc یا کنسول؟
اگه با کنسول هست داداش یه راهنمایی کن چه جوری آنلاین میزنی؟:laughing:

پی سی متاسفانه
تو csgo پینگ 250 میانگین
دوتایه لحظه 100 یه لحظه 400

جالبتر اینکه امروز الکترو ریختم با وایرگارد پینگ نسبتا ثابتی داشتم قابل تحمل بود
حالت عادی نه:|

پارسال هم با شاتل نزدیک عید وضعیت خراب بود ولی پینگ اوکی بود صرفا پاکت لاس بود بین 20 تا 50 که خب فاجعست ولی این دیگه خیلی فاجعست:laughing:

[ Ehsan ]
23-03-2023, 12:19
بسته های کم حجم 1 مگ و 2 مگ برای شماهم حذف شده از پنل ؟

medinem
25-03-2023, 06:22
پی سی متاسفانه
تو csgo پینگ 250 میانگین
دوتایه لحظه 100 یه لحظه 400

جالبتر اینکه امروز الکترو ریختم با وایرگارد پینگ نسبتا ثابتی داشتم قابل تحمل بود
حالت عادی نه:|

پارسال هم با شاتل نزدیک عید وضعیت خراب بود ولی پینگ اوکی بود صرفا پاکت لاس بود بین 20 تا 50 که خب فاجعست ولی این دیگه خیلی فاجعست:laughing:

دوست گلم اگر میخوای از الکترو استفاده کنی فقط dns هاشو ست کن و نرم افزارش رو استفاده نکن
نرم افزاری که الان داره برای دانلود ارائه میکنه تروجان و اطلاعات بانکی ت رو رو هوا میدزده
قبول نداری نرم افزارشو بفرست برای virustotal متوجه میشی درست میگم یا نه
من رو از دیسکوردشون بلاک کردن ( بخاطر اینکه دستشون رو رو کردم ) گفت نرم افزار اوپن سورس و روی گیت هستو رفتم گیت هاب رو چک کردم دیدم اخرین آپدیت گیتش مال یک سال پیش درحالی که آپدیت نرم افزار که توش تروجان کار گذاشتن مال یکی دوماه پیش
تا قبل از اون تروجان نداشت
دیگه دوستان الکترویی باید یه جورایی پول سروراشون رو در بیارن دیگه. میدونی که چی میگم :biggrin:

medinem
25-03-2023, 06:24
;9192260']بسته های کم حجم 1 مگ و 2 مگ برای شماهم حذف شده از پنل ؟

اگر بسته ترافیکی با ساعت خاص میگی آره حذف شده

mehrdadb3
02-04-2023, 12:21
دوستان برای شما ها هم همه پورت ها بسته هستش؟

775e
10-04-2023, 22:23
سلام به همگی سرویس های vpn روی اینترنت مخابرات کار می کنن ؟

free_loader
11-04-2023, 15:15
ررررررررررررررررررررررررر رررررررررر

[ Ehsan ]
15-05-2023, 09:37
جالبه مخابرات همه سرویسای کم حجمشو از پنل حذف کرده هیچکسم چیزی نمیگه .اگه کسی 50 گیگ در ماه مصرفش نباشه چرا به زور 42 تومن باید بده .

allric
15-05-2023, 10:06
;9193285']جالبه مخابرات همه سرویسای کم حجمشو از پنل حذف کرده هیچکسم چیزی نمیگه .اگه کسی 50 گیگ در ماه مصرفش نباشه چرا به زور 42 تومن باید بده .
چون اینجا سر گردنس در ضمن هزینه توسعه فیبر نوری و شبکه ملی از کجا بیاد ؟! با پول خودمون دارن برامون زندان میسازن !

ESPSV
08-06-2023, 11:59
درود
گیت هاب هم برای شما باز نمیشه و فیل ترشده ؟
با تشکر

- - - Updated - - -

درود
گیت هاب هم برای شما باز نمیشه و فیل ترشده ؟
با تشکر

mitokomon
08-06-2023, 14:48
با تشکر
سلام برای من باز میشه . من پارس آنلاین دارم

از دستور nslookup توی cmd میتونید متوجه بشید مشکل همین هست که گفتید یا نه

behnambazi
30-06-2023, 18:00
دوستان تعرفه یک ماه کلا برداشته شده ؟
تو پنل من نیست

[ Ehsan ]
30-06-2023, 18:21
بسته های زیر 20 گیگ در ماه حذف شده برای شماهم؟

behnambazi
30-06-2023, 18:54
;9194077']بسته های زیر 20 گیگ در ماه حذف شده برای شماهم؟
من 420 گیگ در ماه میگرفتم
زنگ زدم میگه اره حذف شده

behnambazi
30-06-2023, 19:01
;9194077']بسته های زیر 20 گیگ در ماه حذف شده برای شماهم؟
من 420 گیگ در ماه میگرفتم
زنگ زدم میگه اره حذف شده

David4None
02-07-2023, 14:40

من با اینکه مخابرات خراسان رضوی ام این مشکل و چند روزه تا به همین الان دارم حتی روی سرور های ایران که پینگ حول و حوش 25 ایناس بعد یهو میره بالای 600 تا 2000 و لگ میشه عملا نمیشه هیچ بازی انلاینی انجام داد چه روی سرور داخل چه خارج فقط بدرد دانلود میخوره نه هیچی دیگه :weird:

iran100
02-07-2023, 17:28
من با اینکه مخابرات خراسان رضوی ام این مشکل و چند روزه تا به همین الان دارم حتی روی سرور های ایران که پینگ حول و حوش 25 ایناس بعد یهو میره بالای 600 تا 2000 و لگ میشه عملا نمیشه هیچ بازی انلاینی انجام داد چه روی سرور داخل چه خارج فقط بدرد دانلود میخوره نه هیچی دیگه :weird:

از طریق سامانه زیر بابت این مسئله شکایت کنید:

Ali/sh
09-07-2023, 18:32
اگه برای کیفیت پایین خط تو 195 شکایت کنیم کاری میکنن؟به مخابرات که یه بار گفتم جواب دادن میتونی از جای دیگه بگیری.

alirecoba2
14-07-2023, 23:21
منم خراسانم. بعد از حدود ۵ دقیقه اتصال، اینترنت شروع میکنه به TIMEOUT. فقط به درد دانلود میخوره. به ظاهر وصله، ولی عملاً قطعه.

NinjaLord
17-07-2023, 20:11
اقایون باتجربه یه سوال دارم اینکه بین حضوری ثبتنام کردن و یا انلاین و اینترنتی چه تفاوتی وجود داره؟ مخصوصا از نظر خدمات دهی ! یادمه قبلا پرسنل مخابرات یک محدودیتهایی بین کاربرهایی که درخاست و ثبتنام حضوری و یا اینترنتی دادند قائل بودند

971971
02-08-2023, 20:11
اقایون باتجربه یه سوال دارم اینکه بین حضوری ثبتنام کردن و یا انلاین و اینترنتی چه تفاوتی وجود داره؟ مخصوصا از نظر خدمات دهی ! یادمه قبلا پرسنل مخابرات یک محدودیتهایی بین کاربرهایی که درخاست و ثبتنام حضوری و یا اینترنتی دادند قائل بودند
تا جاییکه من متوجه شدم از هر جایی می گیرید بگیرید ولی از نماینده‌ها نگیرید چون نماینده‌ها کمیسیون می گیرند و اگر بخواهید تغییر سرویس بدهید کمیسیونی که به نماینده داده‌اند را از شما کسر می کنند. همچنین ممکن است نماینده هزینه بیشتری از شما بگیرد.

Bensonw3x
12-08-2023, 12:20
من بخوام الان بیام مخابرات، ایا خودشون کار تخیله رو انجام میدن یا باید از سمت سرویس دهنده خودم اقدام کنم ؟

Amir1234646
13-08-2023, 22:28
من بخوام الان بیام مخابرات، ایا خودشون کار تخیله رو انجام میدن یا باید از سمت سرویس دهنده خودم اقدام کنم ؟

سرویس دهنده خودت

- - - Updated - - -

سرویس دهنده خودت

Mehdi Bayern
27-08-2023, 15:50
از طریق سایت مخابرات ثبت نام adsl کردم بعد 2 روز خبری نشده چقدر طول میکشه معمولا؟

Arcan
27-08-2023, 16:15
سلام
چه جوری میشه اینترنت ای دی اس ال مخابرات رو ثبت نام کرد؟
زنگ میزنم 2020 میره رو پیغام گیر، اپراتور نیست کلا

- - - Updated - - -

سلام
چه جوری میشه اینترنت ای دی اس ال مخابرات رو ثبت نام کرد؟
زنگ میزنم 2020 میره رو پیغام گیر، اپراتور نیست کلا

blackbird
27-08-2023, 20:13
سریعترین راه سرویس مخابرات رفتن به مرکز مخابرات منطقه هست و در شرایط خاص که مشکل سرویس دهی باشه بهتره یه سر هم به رئیس یا معاون مرکز بزنید.

alipesar12
28-08-2023, 05:49
صبانت وضعیت پینگش خوب بهتر از مخابرات هست یا نه؟

rtmreza
28-08-2023, 16:39
منم خراسانم. بعد از حدود ۵ دقیقه اتصال، اینترنت شروع میکنه به TIMEOUT. فقط به درد دانلود میخوره. به ظاهر وصله، ولی عملاً قطعه.
دفعه بعدی دقت کنی زمانی تایم اوت شدنت چراغ های مودم هنوز روشن هست ! ولی اینرتنت نداری
وقتی تایم اوت میگیری یعنی ارتباط ت از طریق گیت مخابرات یا محدود یا قطع شده مشکل هم برمیگرده به نوع ای پی که مخابرات داره استفاده میکنه مثلا شما اگر ای پی ثابت بگیری اصلا قطع نمیشی به 195 شکایت کن

Bensonw3x
29-08-2023, 14:57

دوستان Max Rate خط رو کجا میشه دید تو این مودم ؟ DSL-224

rtmreza
29-08-2023, 20:48

تو مودم های دیلینک معمولا نمیشه دید
تو تی پی لینک راحت تره
اما با این مشخصات خط برای شما تا 21 مگ حداکثر کشش خطت هست
شاید اگر از سیم ورودی مخابرات تست کنی و اعداد بهتر بشن تا 27 مگ هم بره
البته مخابرات فعلا حتی اگر بهترین خط دنیا هم داشته باشی طرح هاش بیشتر از 16 مگ نمیده

franchescaolsonEqP
29-08-2023, 21:43

Maintenance > Diagnostics > ADSL

استارت میزنی یه 5 دقیقه طول میکشه بعد ماگزیمم کشش خط میده.

thelegend1987
29-08-2023, 22:59
دوستان اینترنت مخابرات چرا از ساعت ۶ عصر تا ۱۲ شب مدام چراغ خط قطع و وصل میشه؟
برای شما هم همینطوره؟
برام عجیبه چرا این قطع و وصل شدن‌ها سر یک ساعت معین شروع میشه

rtmreza
31-08-2023, 11:17
دوستان اینترنت مخابرات چرا از ساعت ۶ عصر تا ۱۲ شب مدام چراغ خط قطع و وصل میشه؟
برای شما هم همینطوره؟
برام عجیبه چرا این قطع و وصل شدن‌ها سر یک ساعت معین شروع میشه

اول بگو کدوم چراغ ؟

اگر چراغ adsl باشه که نویز خط داری

اگر فقط چراغ لینک باشه مشکل از مخابراته و آی پی کم میاره

rtmreza
31-08-2023, 14:31

روانی شدم دیگه، کسی تجربه مشابهی داشته؟

سلام،

ممنونم.

مسخره بازی جدید اینترنت مخابرات ... اگه اینستا یا تلگرام باز کنی لینک اینترنت میپره و باید مودم رو ریست کنی ... :thumbsdow
سلام چطور این مشکل رو حل کردید ؟
من دو ماهی هست گرفتارش شدم تا تلگرام با چروکسی- میرم یا v2ray میزنم اینترنت ناپدید میشه با اینکه چراغ های مودم هنوز روشن هستن !

thelegend1987
02-09-2023, 18:54
سلام فکر میکنم مشکل رو پیدا کردم از کجاست
هوا که تاریک میشه شدیدا روی خط نویز میفته
احتمالا کابل برق لامپ‌های جلوی ساختمون از کنار کابل‌های تلفن رد شده، غروب که چراغها روشن میشه روی خط نویز میفته

thelegend1987
02-09-2023, 18:57
در طول روز مدولاسیون رو ADSL2_PLUS میزارم سرعت خط حدود ۱۵-۱۶ هست
عصرها هم سویچ میکنم روی ADSL_ANSI_T1.413 سرعت میاد روی ۸ اما خوب خط پایدارتر میشه

thelegend1987
02-09-2023, 19:01
وضعیت خط (عصرها)
فاصله از مخابرات حدود دو کیلومتر هست

thelegend1987
02-09-2023, 19:06
جالب اینجاست که وقتی کابل برق آداپتور رو از مودم دور می‌کنم SNR بیشتر میشه! :blink:

thelegend1987
02-09-2023, 19:11
من قبلا از شاتل سرویس گرفته بودم

شاتل:
سرعت دانلود خوب بود
قطع و وصل خط نداشتم
موقع دیدن ویدئو خصوصا از یوتوب مدام قطع میشد
این اواخر به شدت محدود شده بود
قیمت به شدت بالا رفته بود

مخابرات:
سرعت دانلود خوب هست
غروب‌ها خط قطع و وصل میشه
موقع دیدن ویدئو از یوتوب سیگنال پایدار هست
قیمت سرویس‌هاش مناسبه

mohammadmohan
11-09-2023, 23:12
دوستان یه چند روزی هست بعد از هر چند دقیقه اینترنت شروع میکنه به تایم اوت دادن خود به خود. وبسایت هم باز نمیکنه.. چراغ اینترنت و دی اس ال هم روشنه قطع نمیشه ولی اینترنت تایم اوته و سایت باز نمیشه. بعد از چند دقیقه خودش درست میشه و چند دقیقه بعدش دوباره خراب میشه.
فقط میخواستم بدونم واسه شماها هم اینجوریه؟
و اینکه من زنگ بزنم 2020 پیگیر بشم فایده داره یا نه؟

rtmreza
12-09-2023, 13:49
دوستان یه چند روزی هست بعد از هر چند دقیقه اینترنت شروع میکنه به تایم اوت دادن خود به خود. وبسایت هم باز نمیکنه.. چراغ اینترنت و دی اس ال هم روشنه قطع نمیشه ولی اینترنت تایم اوته و سایت باز نمیشه. بعد از چند دقیقه خودش درست میشه و چند دقیقه بعدش دوباره خراب میشه.
فقط میخواستم بدونم واسه شماها هم اینجوریه؟
و اینکه من زنگ بزنم 2020 پیگیر بشم فایده داره یا نه؟

سلام اره من هم همینطوری هستم
چراغ adsl و چراغ اینترنت روشن میمونن ولی
اگر تو خود مودم عیب یابی بزنی مینوسه ارتباط با گیت وی قطع شده
من علت ش رو فهمیدم
زمانی که تلگرام باز میکنم و از قبل یه عالمه( Pچرو کسی) بهش دادم و شروع میکنه به اینکه بگه کدومش انلاینه و سرعتش چقدره همون موقع اینترنت قطع میشه و فقط کافیه تلگرام رو کلا ببندم بعد وصل میشه
حالا اگر چند نفر از اون مودم استفاده کنن و همه( P رو کسی تلگرام) بزنن کلا رگباری هی قطع و وصل میشه

و اصلا با فیلتر شکن قطعی ندارم
رو بعضی از سرور های وی تو ری هم همین داستان هست

mohammadmohan
12-09-2023, 15:33
من علت ش رو فهمیدم
زمانی که تلگرام باز میکنم و از قبل یه عالمه( Pچرو کسی) بهش دادم و شروع میکنه به اینکه بگه کدومش انلاینه و سرعتش چقدره همون موقع اینترنت قطع میشه و فقط کافیه تلگرام رو کلا ببندم بعد وصل میشه
حالا اگر چند نفر از اون مودم استفاده کنن و همه( P رو کسی تلگرام) بزنن کلا رگباری هی قطع و وصل میشه

من تلگرام ندارم والا.. با وی پی ان یا بدون وی پی ان بازم قطع میشه.. گرفتاری شدیم بخدا

- - - Updated - - -

من علت ش رو فهمیدم

من تلگرام ندارم والا.. با وی پی ان یا بدون وی پی ان بازم قطع میشه.. گرفتاری شدیم بخدا

rtmreza
12-09-2023, 21:27

- - - Updated - - -

ببین خودت به تنهایی به مودم وصل شو تا بفهمی گیت وی مخابرات فایروالش ببین رو چه چیزی حساس شده
اول مثلا از سایت های داخلی شروع کن اپارات باز کن کلیپ فیلم ببین بعد برو رو نرم افزار های خارجی بالاخره یه جا که ارتباط قطع شد میفهمی

فوق ش زنگ بزن 2020 تقاضای کارشناس کن کارشناس میاد با مودم خودت یا خودش تست میگیره البته شانس بیاری جلوی کارشناس اینترنت قطع بشه وگرنه فقط پول هزینه رفت و امد کارشناس رو دادی و بدون نتیجه

mohammadmohan
13-09-2023, 15:34
ببین خودت به تنهایی به مودم وصل شو تا بفهمی گیت وی مخابرات فایروالش ببین رو چه چیزی حساس شده
اول مثلا از سایت های داخلی شروع کن اپارات باز کن کلیپ فیلم ببین بعد برو رو نرم افزار های خارجی بالاخره یه جا که ارتباط قطع شد میفهمی

فوق ش زنگ بزن 2020 تقاضای کارشناس کن کارشناس میاد با مودم خودت یا خودش تست میگیره البته شانس بیاری جلوی کارشناس اینترنت قطع بشه وگرنه فقط پول هزینه رفت و امد کارشناس رو دادی و بدون نتیجه

آخه یعنی فایروال مخابرات شبها کار نمیده؟ شبها نت اوکیه.. روزا خراب میشه.. تا چند روز پیش درست بود.

rtmreza
14-09-2023, 09:05
آخه یعنی فایروال مخابرات شبها کار نمیده؟ شبها نت اوکیه.. روزا خراب میشه.. تا چند روز پیش درست بود.

من خیلی زنگ زدم مخابرات یه بار یه اپراتورش گفت مخابرات چند وقتی هست محدودیت IP داره
یکی دیگه گفت دستگاه گیت وی محدودیت داره
تو همین فروم هم قبلا سرچ کردم تو سالهای مختلف 4 نفری بودن همین مشکل رو داشتن ولی بعد دیگه انلاین نشدن بگن چطور حل شده
تو سایت های امریکایی فروم adsl هم سرچ کردم بعضی هاشون مثلا کمپانی at@t آپدیت فریمور مودم داده این مشکل رو پیدا کردن بعد با گزارش مشکل و دوباره برگشت به اپدیت قبلی حل شده
تو فروم سافت 98 بعضی ها با تعویض پورت حل شده
کلا یه راه حل یکسان نداره

mohammadmohan
14-09-2023, 19:44
من خیلی زنگ زدم مخابرات یه بار یه اپراتورش گفت مخابرات چند وقتی هست محدودیت IP داره
یکی دیگه گفت دستگاه گیت وی محدودیت داره
تو همین فروم هم قبلا سرچ کردم تو سالهای مختلف 4 نفری بودن همین مشکل رو داشتن ولی بعد دیگه انلاین نشدن بگن چطور حل شده
تو سایت های امریکایی فروم adsl هم سرچ کردم بعضی هاشون مثلا کمپانی at@t آپدیت فریمور مودم داده این مشکل رو پیدا کردن بعد با گزارش مشکل و دوباره برگشت به اپدیت قبلی حل شده
تو فروم سافت 98 بعضی ها با تعویض پورت حل شده
کلا یه راه حل یکسان نداره
شبها که مخابرات تعطیله اینترنت اوکیه.. امروز که پنجشنبه بود و مخابرات تعطیل بود اینترنت کلا هیچ مشکلی نداشت.. :mellow:
اگه شنبه دوباره خراب بشه من سر به بیابون میزارم :mellow:

adameh_bahal
18-09-2023, 13:49
سلام دوستان من چند ماهی هست هی اینترنتم در حد یک دقیقه قطع میشه و بعد دوباره وصل میشه بیشترم تو روزای کاری و زمان هایی که تعطیل نیست این اتفاق میفته. Line Attenuation ام همیشه زیر ۲۰ هست ولی snr توی روزای غیرتعطیل از ۳ ۴ تا ۶ هست ولی غیر تعطیل از ۶ تا ۸ متغیره. مخابرات میگه سمت ما اوکیه سیم کشی ساختمان رو چک کنید در صورتی که من قبلا این مشکل رو نداشتم و روزای تعطیل هم تقریبا مشکلی نیست. واقعا روانیم کرده هر ساعت هی هی قطع میشه وصل میشه، کسی مشکل مشابه داشته و راه حلی داره؟

rtmreza
18-09-2023, 14:10
سلام دوستان من چند ماهی هست هی اینترنتم در حد یک دقیقه قطع میشه و بعد دوباره وصل میشه بیشترم تو روزای کاری و زمان هایی که تعطیل نیست این اتفاق میفته. Line Attenuation ام همیشه زیر ۲۰ هست ولی snr توی روزای غیرتعطیل از ۳ ۴ تا ۶ هست ولی غیر تعطیل از ۶ تا ۸ متغیره. مخابرات میگه سمت ما اوکیه سیم کشی ساختمان رو چک کنید در صورتی که من قبلا این مشکل رو نداشتم و روزای تعطیل هم تقریبا مشکلی نیست. واقعا روانیم کرده هر ساعت هی هی قطع میشه وصل میشه، کسی مشکل مشابه داشته و راه حلی داره؟

سلام

SNR
Downstream
خط شما افتضاحه-- حداقل باید 10 باشه نه الان که زده 3

شما باید مودم رو ببری دم درب ساختمان به کابل خود مخابرات بزنی و کابل ساختمان رو جدا کنی
و تست کنی ببینی SNR چقدر میشه ؟
اگر تغییری نکرد میتونی تقاضای کارشناس کنی تا مخابرات یه کاری کنه
ولی اگر بهتر شد دیگه خودت باید به فکر رفع مشکل داخل ساختمان باشی

adameh_bahal
18-09-2023, 14:18
سلام

SNR
Downstream
خط شما افتضاحه-- حداقل باید 10 باشه نه الان که زده 3

شما باید مودم رو ببری دم درب ساختمان به کابل خود مخابرات بزنی و کابل ساختمان رو جدا کنی
و تست کنی ببینی SNR چقدر میشه ؟
اگر تغییری نکرد میتونی تقاضای کارشناس کنی تا مخابرات یه کاری کنه
ولی اگر بهتر شد دیگه خودت باید به فکر رفع مشکل داخل ساختمان باشی

سلام ممنونم بابت راهنمایی واقعیت این قسمت
مودم رو ببری به کابل خود مخابرات بزنی و کابل ساختمان رو جدا کنی
رو نمیدونم چطوری باید انجام بدم... ولی زمانی که تو روزای تعطیل این مشکل نیست و قبلا هم با همین شرایط مشکلی نبوده ممکنه مشکل داخل ساختمان باشه؟

thelegend1987
18-09-2023, 16:43
منم همین مشکل رو دارم
با این تفاوت که از ساعت ۶ عصر تا ۶ صبح مدام چراغ لاین قطع و وصل میشه
مخابرات که گردن نمی‌گیره
قبلا با شاتل این مشکل رو نداشتم

Amir1234646
19-09-2023, 09:42
سلام ممنونم بابت راهنمایی واقعیت این قسمت
مودم رو ببری به کابل خود مخابرات بزنی و کابل ساختمان رو جدا کنی
رو نمیدونم چطوری باید انجام بدم... ولی زمانی که تو روزای تعطیل این مشکل نیست و قبلا هم با همین شرایط مشکلی نبوده ممکنه مشکل داخل ساختمان باشه؟

سلام
منظور دوستمون اینه که کابل تلفن که از کوچه وارد خونه شما شده رو پیدا کنی، معمولا داخل تابلوی برق کنار کنتور برق هست. مرحله بعد پیدا کردن خط تلفن خودتون هست. برای این کار یه تلفن که سه شاخه داشته باشه رو به تک تک زوج سیم های داخل جعبه تقسیم وصل کن و با موبایل به خط خودتون زنگ بزن ببین تلفن زنگ میخوره یا نه. بعد از پیدا کردن خط، سیم خودتون رو از جعبه تقسیم باز کن و بپیچ به سه شاخه تلفن و اون سر کابل هم به مودم وصل کن و وضعیت خط رو در مودم ببین.

adameh_bahal
20-09-2023, 05:52
سلام
منظور دوستمون اینه که کابل تلفن که از کوچه وارد خونه شما شده رو پیدا کنی، معمولا داخل تابلوی برق کنار کنتور برق هست. مرحله بعد پیدا کردن خط تلفن خودتون هست. برای این کار یه تلفن که سه شاخه داشته باشه رو به تک تک زوج سیم های داخل جعبه تقسیم وصل کن و با موبایل به خط خودتون زنگ بزن ببین تلفن زنگ میخوره یا نه. بعد از پیدا کردن خط، سیم خودتون رو از جعبه تقسیم باز کن و بپیچ به سه شاخه تلفن و اون سر کابل هم به مودم وصل کن و وضعیت خط رو در مودم ببین.
سلام خیلی ممنونم بابت توضیحاتتون این کارو انجام دادم ولی اس ان آر ها تغییری نکرد. ولی سرعت رو که گفتم از ۱۶ بیارن روی ۸ اس ان ار دان استریمم دوبرابرشده

meysam_s2015
25-10-2023, 22:18
سلام
دوستان امروز خودبخود طرح اینترنتم تغییر کرده . هرچی هم زنگ میزنم ۲۰۲۰ اصلا تماس برقرار نمیشه

asidbaz2000
03-11-2023, 12:07
سلام دوستان می‌خواستم تجربه خودمو از گرفتن اینترنت از مخابرات باهاتون به اشتراک بگذارم حدود دو هفته هست که من اینترنت از مخابرات گرفتم و snr از سر خط که چک می‌کنم شیش و نیم و ۱۱ هستش سرعتی که گرفتم ۱۶ مگ هست ریت دانلودم نهایت ۸۰۰ کیلو می‌باشد وقتی به ۲۰۲۰ زنگ می‌زنم اونا این snr 6 را روی خط من می‌بینن و قبول دارن که ایراد وجود داره و ارجاع میدن به مخابرات جعفری ولنجک مخابرات هم میگه که snr شما اینجا ۱۸ دیده میشه و کلا زیر بار نمیره و این دوگانگی بین ۲۰۲۰ و مخابرات محله یک معضل تبدیل شده خواستم بگم که به هیچ عنوان تا وقتی که مجبور نباشید از مخابرات سرویس اینترنت دریافت نکنید فقط تنها مزیتی که داره قیمت پایینه و کیفیت به هیچ عنوان ندارد جالبه اونکسی که از مخابرات امده بود برا چک تاکید می‌کرد باید سیم کشی ساختمان عوض بشه با این که سیم‌کشی جدید داره و بعد که ازش پرسیدم اگه کل سیم‌کشی عوض کنم مشکلم دیگه حل میشه برگشت گفت قول نمی‌دم و معلوم نمیکنه !!! یعنی حروم لقمگی حرومزادگی از تک تک ارکان این مملکت فاسد می‌باره...

asidbaz2000
03-11-2023, 12:52
سلام دوستان می‌خواستم تجربه خودمو از گرفتن اینترنت از مخابرات باهاتون به اشتراک بگذارم حدود دو هفته هست که من اینترنت از مخابرات گرفتم و snr از سر خط که چک می‌کنم شیش و نیم و ۱۱ هستش سرعتی که گرفتم ۱۶ مگ هست ریت دانلودم نهایت ۸۰۰ کیلو می‌باشد وقتی به ۲۰۲۰ زنگ می‌زنم اونا این snr 6 را روی خط من می‌بینن و قبول دارن که ایراد وجود داره و ارجاع میدن به مخابرات جعفری ولنجک مخابرات هم میگه که snr شما اینجا ۱۸ دیده میشه و کلا زیر بار نمیره و این دوگانگی بین ۲۰۲۰ و مخابرات محله یک معضل تبدیل شده خواستم بگم که به هیچ عنوان تا وقتی که مجبور نباشید از مخابرات سرویس اینترنت دریافت نکنید فقط تنها مزیتی که داره قیمت پایینه و کیفیت به هیچ عنوان ندارد جالبه اونکسی که از مخابرات امده بود برا چک تاکید می‌کرد باید سیم کشی ساختمان عوض بشه با این که سیم‌کشی جدید داره و بعد که ازش پرسیدم اگه کل سیم‌کشی عوض کنم مشکلم دیگه حل میشه برگشت گفت قول نمی‌دم و معلوم نمیکنه !!! یعنی حروم لقمگی حرومزادگی از تک تک ارکان این مملکت فاسد می‌باره...

rtmreza
03-11-2023, 14:10

ببین نامیدی لازم نیست
شما بی اطلاعی

در سایت بازرسی مخابرات bazresi tci ir شکایت بزن کل ماجرا رو کامل بنویس
من خیلی از مشکلات ام با همین بازرسی مخابرات حل شده
بازرسی مخابرات تو حل کردن مشکلات قدرت زیادی داره

دوم
اگر بازرسی حل نکرد که بعیده در پنل سایت مخابرات گوشه سمت راست زیر منوی پشتیبانی درخواست SLA رو اجرا کن به غلط کردن میفتن

indiaboy
03-11-2023, 16:47
دوستان اگر کسی تمایل داشت از این کمپین حمایت کنه. کمپین توقف فروش حجمی اینترنت ثابت هستش

- - - Updated - - -

دوستان اگر کسی تمایل داشت از این کمپین حمایت کنه. کمپین توقف فروش حجمی اینترنت ثابت هستش

asidbaz2000
04-11-2023, 12:03
سلام دوست عزیز منم دقیقا مشکل شما را دارم با این تفاوت که من از سر خط هم چک کردم و snr 6 میده زنگ میزنم 2020 اونا هم تایید میکنن اونا ارجاع میدن به مخابرات محل مخابرات محل هم یه سیم کش به عنوان کارشناس میفرسته آقای سیم کش میاد از سر خط سیم وصل میکنه به مودم خودش زنگ میزنه به مخابرات میگه چک کن از پشت خط طرف میگه snr 19 و عالیه و به به و چه چه!!! به آقای سیمکش میگم پس چرا اینجا رو لپتاب داره 6 نشون میده میگه من نمیدونم!!! من از لبتاب چیزی نمیفهمم!!!

asidbaz2000
04-11-2023, 12:04

سلام دوست عزیز منم دقیقا مشکل شما را دارم با این تفاوت که من از سر خط هم چک کردم و snr 6 میده زنگ میزنم 2020 اونا هم تایید میکنن اونا ارجاع میدن به مخابرات محل مخابرات محل هم یه سیم کش به عنوان کارشناس میفرسته آقای سیم کش میاد از سر خط سیم وصل میکنه به مودم خودش زنگ میزنه به مخابرات میگه چک کن از پشت خط طرف میگه snr 19 و عالیه و به به و چه چه!!! به آقای سیمکش میگم پس چرا اینجا رو لپتاب داره 6 نشون میده میگه من نمیدونم!!! من از لبتاب چیزی نمیفهمم!!!

soroori2
04-11-2023, 18:12
ببین نامیدی لازم نیست
شما بی اطلاعی

در سایت بازرسی مخابرات bazresi tci ir شکایت بزن کل ماجرا رو کامل بنویس
من خیلی از مشکلات ام با همین بازرسی مخابرات حل شده
بازرسی مخابرات تو حل کردن مشکلات قدرت زیادی داره

دوم
اگر بازرسی حل نکرد که بعیده در پنل سایت مخابرات گوشه سمت راست زیر منوی پشتیبانی درخواست SLA رو اجرا کن به غلط کردن میفتن

سلام
با درخواست SLA چه اتفاقی میفته ؟

mrhamed
16-11-2023, 23:15
امروز ۲۵ آبان ۱۴۰۲ از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۲۲ اینترنت نداشتم در حالی که چراغ مودم ثابت میشد و پنل هم پیام میداد که "در دسترس نیست" من که مجبورم از این لعنتی‌ها سرویس بگیرم؛ اما صادقانه پیشنهاد میکنم از ISP دیگری نت بگیرید.

alpha007
22-11-2023, 13:02
امروز ۲۵ آبان ۱۴۰۲ از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۲۲ اینترنت نداشتم در حالی که چراغ مودم ثابت میشد و پنل هم پیام میداد که "در دسترس نیست" من که مجبورم از این لعنتی‌ها سرویس بگیرم؛ اما صادقانه پیشنهاد میکنم از ISP دیگری نت بگیرید.
بدبختانه چرا ملت ميرن سمت مخابرات ؟ فقط بخاطر قيمت
وگرنه همين الان بين سرويس دهنده هاي مختلف اختلاف قيمت هست كه به عينه قابل مشاهده س

Bensonw3x
25-11-2023, 19:43
اینکه اینترنت قطع میشه هر 2-3 ساعت یکبار و با خاموش روشن کردن مودم درست میشه نشان دهنده چیه؟ ینی مشکل از منه؟

آپدیت: متوجه شدم یه کانفیگ خاص باعث میشد مخابرات نت رو قطع کنه تا وقتی قطعش کنم! تا حالا اینطوریشو ندیده بودم

rtmreza
28-11-2023, 17:55
اینکه اینترنت قطع میشه هر 2-3 ساعت یکبار و با خاموش روشن کردن مودم درست میشه نشان دهنده چیه؟ ینی مشکل از منه؟

آپدیت: متوجه شدم یه کانفیگ خاص باعث میشد مخابرات نت رو قطع کنه تا وقتی قطعش کنم! تا حالا اینطوریشو ندیده بودم

کانفینگ وی پی ان ؟

بامدادنیکنفس
02-12-2023, 10:22

و سایت های دیگر ....

- - - Updated - - -

و سایت های دیگر ....

mohammadmohan
02-12-2023, 17:59
از دو سه هفته پیش که هوا سرد شده اینترنت من هم افتضاح شده.
هم تایم اوت خیلی زیاده هم چراغ dsl میپره زیاد کلا دیگه نمیشه باش گیم زد. گرفتاری شدیم به مولا

Tehranshahr
02-12-2023, 21:00
چند وقته بعضی مناظق آی پی NAT شده و رفته روی رنج 100 :thumbsdow
چند روز هم هست پینگ و تایم اوت و سرعت افتضاح شده و پشتیبانی هم گردن نمیگیره.

بامدادنیکنفس
03-12-2023, 11:20

از این اتفاقا زیاد افتاده
الان بعضی مواقع همراه اول تو اسپید تست TCI نشون میده ...

- - - Updated - - -

از این اتفاقا زیاد افتاده
الان بعضی مواقع همراه اول تو اسپید تست TCI نشون میده ...

dvb55
16-01-2024, 20:25
دوستان اگر امکانش رو دارین پنل خودتون رو چک کنید برای تمدید یا تغییر ببنید سرویس های یکساله حذف شده؟ تا هفته قبل بود ولی الان من رو پنلم ندارم.
ممنون

ESPSV
16-01-2024, 20:53
درود

تا همین امروز ظهر من داشتم سرویسهای 1 ساله رو
ولی الان نیست و نهایت 6 ماه هست

luches
17-01-2024, 18:46
همون روز که صحبت افزایش قیمتها شد من سریع 1 ساله تمدید کردم (البته من VDSL دارم). امکان نداره مخابرات از قافله عقب بمونه و 100% دیر یا زود افزایش قیمت رو طرحاشون اعمال خواهند کرد یا حتی طرحهای بلند مدت رو حذف خواهند کرد.

David4None
26-01-2024, 19:01

سلام راهی نیست از این رنج 100 در اومد رو ای پی ولید؟ به غیر خریدن آی پی ثابت؟ آی پی قیمتش چنده ماهانه ؟:V25:

SPIRIT PALST III
14-02-2024, 22:38
سلام
یه مدته نت همش قطع میشه
چند روز پیش چراغ dsl و اینترنت مودم هر دو خاموش روشن میشد.
به پشتیبانی تیکت زدم میگن کابل مودم و پیریز و غیره رو چک کنید.
فکر کنم دارن میفرستن دنبال نخود سیاه چون این مشکل همیشگی نیست توی این یک هفته مثلا یک روز کاملا اوکی بود قطعی نداشت اگه مشکل از کابل پیریز مودم باشه مگه نباید همیشگی باشه؟ درست میگم یا اشتباه میکنم؟ مشکل از خود مخابرات هست آیا؟ کسی اطلاع داره؟ اگه درست نشد چی کار باید بکنم؟
باتشکر

Amir1234646
15-02-2024, 13:28
سلام
یه مدته نت همش قطع میشه
چند روز پیش چراغ dsl و اینترنت مودم هر دو خاموش روشن میشد.
به پشتیبانی تیکت زدم میگن کابل مودم و پیریز و غیره رو چک کنید.
فکر کنم دارن میفرستن دنبال نخود سیاه چون این مشکل همیشگی نیست توی این یک هفته مثلا یک روز کاملا اوکی بود قطعی نداشت اگه مشکل از کابل پیریز مودم باشه مگه نباید همیشگی باشه؟ درست میگم یا اشتباه میکنم؟ مشکل از خود مخابرات هست آیا؟ کسی اطلاع داره؟ اگه درست نشد چی کار باید بکنم؟
باتشکر

سلام
اول وضعیت SNR خط رو از تنظیمات مودم نگاه کنید ببینید چنده و موقعی که دچار قطعی میشه روی چند میره. اگه مشکل از نویز نباشه و از مخابرات باشه به 195 شکایت کنید.

jabi7joon
25-02-2024, 01:50
سلام.

سرعت اپلود سرویس 16 مگا بایت adsl مخابرات چقدر باید باشه؟
برای من 1 مگ هست؟ نباید 2 باشه؟:angry:

کجا پیگیری کنم زود جواب بگیرم؟

Amir1234646
26-02-2024, 13:31
سلام.

سلام
بله طبق قانون سرعت آپلود باید حداقل یک هشتم دانلود باشه که میشه 2 مگ
اتفاقاً من هم ماه پیش به بازرسی مخابرات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شکایت کردم و مجبورشون کردم انجام بدن. توجه کنید وقتی تماس گرفتن و گفتن نمیشه و خطت کشش نداره و استاندارد adsl فلانه و... شما نباید زیر بار برید. خانمه به من زنگ زد 10 دقیقه فک زد و چرت و پرت میگفت، منم میگفتم نه همونجوری که پارسال شد الان هم باید بشه! ولی باز حرفای خودش رو میزد. آخرش من جمله خودم رو تکرار کردم و گفتم مثل پارسال که شد الان هم باید بشه هر وقت درست شد خبر بده که درست شد خداحافظ! و قطع کردم. و مجبور شد درستش کنه :thumbsup: اسکرین شات متن شکایتم رو ببینید:

Tehranshahr
27-02-2024, 15:21
سلام راهی نیست از این رنج 100 در اومد رو ای پی ولید؟ به غیر خریدن آی پی ثابت؟ آی پی قیمتش چنده ماهانه ؟:V25:
فکر نکنم راهی باشه. اطلاعی از قیمتش ندارم.

سلام.

تیکت بزنید Annex M رو فعال کنن.
در بعضی موارد کارت ADSL مخابرات که خط شما روشه قابلیت Annex M نداره که در این صورت بالاتر از 1 نمیشه.

Amir1234646
28-02-2024, 17:01
فکر نکنم راهی باشه. اطلاعی از قیمتش ندارم.

در بعضی موارد کارت ADSL مخابرات که خط شما روشه قابلیت Annex M نداره که در این صورت بالاتر از 1 نمیشه.

با تیکت درست نمیشه. برای من هم Annex M فعال بود و تا 2.5 مگ کشش داشت ولی روی 1 مگ گذاشته بودن. تیکت میزدم فقط گند میزد بهش و Annex A میکرد!!! یه مشت گوسفند نشستن تیکت جواب میدن اصلا کاری ندارن مشکلت چیه، یا یه متن آماده کپی پیست میکنن یا اینکه میگن سرویس رو بدون مشکل داری دریافت میکنی!

meysam_s2015
28-02-2024, 19:15
مخابرات هم قیمت اینترنتش رو گرون کرد . ۱۲۰ گیگ یکماهه که میخریدم ۷۵ تومن الان شده ماهی ۱۰۰ تومن . ۸۰ گیگ ماهیانه ۶۰ تومن شده ماهیانه ۸۰ تومن . بازم خیلی قیمتاش خوب و به صرفه تر از شرکتای خصوصیه .

- - - Updated - - -

مخابرات هم قیمت اینترنتش رو گرون کرد . ۱۲۰ گیگ یکماهه که میخریدم ۷۵ تومن الان شده ماهی ۱۰۰ تومن . ۸۰ گیگ ماهیانه ۶۰ تومن شده ماهیانه ۸۰ تومن . بازم خیلی قیمتاش خوب و به صرفه تر از شرکتای خصوصیه .

jabi7joon
04-03-2024, 01:50
سلام
بله طبق قانون سرعت آپلود باید حداقل یک هشتم دانلود باشه که میشه 2 مگ
اتفاقاً من هم ماه پیش به بازرسی مخابرات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شکایت کردم و مجبورشون کردم انجام بدن. توجه کنید وقتی تماس گرفتن و گفتن نمیشه و خطت کشش نداره و استاندارد adsl فلانه و... شما نباید زیر بار برید. خانمه به من زنگ زد 10 دقیقه فک زد و چرت و پرت میگفت، منم میگفتم نه همونجوری که پارسال شد الان هم باید بشه! ولی باز حرفای خودش رو میزد. آخرش من جمله خودم رو تکرار کردم و گفتم مثل پارسال که شد الان هم باید بشه هر وقت درست شد خبر بده که درست شد خداحافظ! و قطع کردم. و مجبور شد درستش کنه :thumbsup: اسکرین شات متن شکایتم رو ببینید:

تیکت دادم اینو جواب داده.. منم علی الحساب یه شکایت توی 195 زدم. فردا هم یکی توی بازرس مخابرات میزنم.

jabi7joon
04-03-2024, 02:02

اتفاقا چند بار اینو گفتم ولی غیر از یکی از اپراتورها بقیشون نمیدونستن چی هست. اون یکی هم گفت فعال میکنم. ولی پیچوند..
قبلا Annex M فعال بود..

Bensonw3x
07-03-2024, 13:42
برفرض متوجه بشید مخابرات حجم خوری کرده، از کجا میخواید ثابت کنید ؟

زنگ زدم به پشتیبانی میگم من اصلا چطوری ثابت کنم؟ میگه راهی نداره

خب این الان بد نیست؟ بهش میگم خب شما باید سیستمی رو راه بندازید که بگه شما با این آیپی وارد این سایت یا آیپی شدید و این مقدار دیتا رد و بدل شده، بعد برگشته چی میگه؟ میگه اصلا نمیشه، هیچ جای دنیا اصلا نمیشه!

فقط خواستم بگم حتی الان یهو 50 گیگ حجم محو بشه ، شما تمیتونی اعتراض کنی و باید بگی لابد یه چی بوده دیگه...

arashsard
09-03-2024, 22:53
سلام . یکی جریان سرویس های پس پرداخت ( همونایی که رو قبض میاد ) رو برای ما یه توضیح بده . الان مثلا من ۱۶ مگ قرداد ۳ ماه ماهی ۱۲۰ گیگ رو میخرم . یهو مثلا ۲۵ روز گذشته حجمم تموم میشه . باید چه کار کنم ؟ حجم اضاف بخرم یا میشه دوباره همون سرویس رو فعال کنم . این قرداد سه ماه یعنی چی ؟

alireza20202003
09-03-2024, 23:50
سلام . یکی جریان سرویس های پس پرداخت ( همونایی که رو قبض میاد ) رو برای ما یه توضیح بده . الان مثلا من ۱۶ مگ قرداد ۳ ماه ماهی ۱۲۰ گیگ رو میخرم . یهو مثلا ۲۵ روز گذشته حجمم تموم میشه . باید چه کار کنم ؟ حجم اضاف بخرم یا میشه دوباره همون سرویس رو فعال کنم . این قرداد سه ماه یعنی چی ؟

اون 3 ماهه یک نقش خیلی مهم داره الان اگر شما زودتر از 3 ماه حجمتون تموم شه و بخواهید مجددا 16 مگ 120 گیگ بخرید تنها راه حل در پس پرداخت تغییر سرویس هست. اما نکته اینجاست که تو پنل وقتی تغییر سرویس رو انتخاب کنید اونوقت همین سرویسی که دارید رو نشون نمیده در نتیجه شما سوییچ می کنید رو مثلا 16 مگ 120 گیگ یک ماهه یا شش ماهه (متاسفانه خنده داره). البته یه نقش دیگه هم داره مثلا اگر قیمت خیلی اکازیون پیدا کنید بعد خیالتون راحته تا مدت قرارداد در صورت عدم تغییر سرویس همون قیمت رو دارید.

SPIRIT PALST III
12-03-2024, 10:09
سلام

بازی فیفا موبایل رو که با نت مخابرات وصل میشم پینگ هر چند ثانیه یه بار قرمز میشه و نمیشه بازی کرد ولی با نت سیمکارت تست کردم ثابت سبزه پینگ مشکل نت مخابرات چیه؟ و آیا میشه کاریش کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

بامدادنیکنفس
12-03-2024, 20:49
حتما رو گوشی با 5G وصل میشی
و نت adsl ت وضعش خرابه
یعنی snr نداره و سرعت میجسبونه پینگ میره بالا
که احتمالا اینطور نیست

- - - Updated - - -

حتما رو گوشی با 5G وصل میشی
و نت adsl ت وضعش خرابه
یعنی snr نداره و سرعت میجسبونه پینگ میره بالا
که احتمالا اینطور نیست

hitmax77
13-03-2024, 10:59
سلام
من چندساله که خطم تا 19 مگ باز بود ولی الان که سرویس جدید گرفتم سرعت رو 16بستن و به پشتیبانی هم که گفتم جواب داد سرعتا اصلاح شده و این سرعت نرماله
خواستم بپرسم برای بقیه دوستان هم همینجوریه؟

luches
14-03-2024, 12:47
سلام
من چندساله که خطم تا 19 مگ باز بود ولی الان که سرویس جدید گرفتم سرعت رو 16بستن و به پشتیبانی هم که گفتم جواب داد سرعتا اصلاح شده و این سرعت نرماله
خواستم بپرسم برای بقیه دوستان هم همینجوریه؟

درود. اخیرا سرعت یا دقیقا روی سرعت اسمی میبندن یا به درخواست شما پاینتر میبدن تا SNR خط بهتر و پایدارتر بشه ولی دیگه بالاتر از سرعت اسمی خریداری شده ست نمیکنن. برای 16 مگ حداکثر همون 16 مگ خواهد بود و سیاستشون عوض شده.

arashsard
15-03-2024, 03:40
دوستان سلام . این طرح جشنواره نوروزی که ترافیک نامحدود زمانی میدن مثلا اگه اون هزار گیگ رو بخریم قرار داد سه ماهمون تموم شه میشه از حجم استفاده کرد ؟

blackbird
16-03-2024, 20:50
دوستان سلام . این طرح جشنواره نوروزی که ترافیک نامحدود زمانی میدن مثلا اگه اون هزار گیگ رو بخریم قرار داد سه ماهمون تموم شه میشه از حجم استفاده کرد ؟

با مخابرات هر کاری میخوای انجام بدید هشت میخش کنید و کاملا مطمئن بشید بعد 3 ماه اگه بگن چون قرار دادت تموم شده حجم هم پر فکر نکنم بتونی کاری کنی. برو مرکز مخابرات قسمت امور مشترکین با مسئول امور مشترکین صحبت کن، کامل ازشون توضیح بخواه که به چه صورت هست اگه اصلا خبر داسته باشن از این طرح های جدید. و 2020 هم سوال کن به حرف من و بقیه اکتفا نکن اگه هزینش برات مهمه

jabi7joon
28-03-2024, 18:00
​[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

RichMindset
29-03-2024, 09:17
سلام با تغییر/تمدید قرارداد هم بسته رزرو نوروزی سرجاش هست نگران نباشید

RichMindset
29-03-2024, 09:22
آقا در ایام نوروز 1.1.1.1 روی مخابرات تهران درست شد و داشت کار می‌کرد
منم فریب خوردم و بسته جشنواره نوروزی خریدم
الان دوباره 1.1.1.1 از کار افتاده
قندشکن واسه مخابرات چی سراغ دارید؟ :biggrin:

alpha007
31-03-2024, 10:21
سلام
من میخوام ip ثابت بگیرم ولی بصورت پیش پرداخت
زنگ زدم 2020 میگه حتما حتما باید سرویس پس پرداخت باشه یعنی روی قبض بیاد !
کسی این موضوع براش پیش اومده؟ شاید یه نفر اصلا نخاد سرویسهاش رو قبض بیاد تکلیف چیه؟ امور مشترکین حضوری برم درست میکنن؟

Amir1234646
03-04-2024, 09:40
​[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مبارکه :thumbsup:
195 نتیجه داد یا بازرسی؟

nimanimaoo
05-04-2024, 23:58
ببخشید دوستان من داخل پنل کاربری که میشم این پیام هست :

"شما با مودم خود آنلاین نیستید"

در حالیکه با مودم خودم متصل هستم ...زنگ زدم گفتن شاید از دی ان اس باشه و عوضش کردن ولی بازم همین پیام میاد ...

کسی دلیل شو میدونه ؟...الان گیر کردم نه میشه تست گرفت نه میشه درخواسن جمع اور ی داد !!!!!!!!!

paveej
06-04-2024, 13:54

در حالیکه با مودم خودم متصل هستم ...زنگ زدم گفتن شاید از دی ان اس باشه و عوضش کردن ولی بازم همین پیام میاد ...

کسی دلیل شو میدونه ؟...الان گیر کردم نه میشه تست گرفت نه میشه درخواسن جمع اور ی داد !!!!!!!!!
شاید بخاطر مک آدرس مودم باشه.معمولا مخابرات مودم یوزر رو روی مک آدرس مودمش قفل میکنه و اگه مثلا مودم رو عوض کنید به نت وصل نمیشه.باید مودم جدید رو به نت وصل کنید و بعد به پشتیبانی بگید تنطیمات مربوط مک آدرس مودم جدید رو انجام بدن.البته اگه هم تازه از مخابرات نت گرفتید باید اینکارو خودشون انجام بدن

- - - Updated - - -

شاید بخاطر مک آدرس مودم باشه.معمولا مخابرات مودم یوزر رو روی مک آدرس مودمش قفل میکنه و اگه مثلا مودم رو عوض کنید به نت وصل نمیشه.باید مودم جدید رو به نت وصل کنید و بعد به پشتیبانی بگید تنطیمات مربوط مک آدرس مودم جدید رو انجام بدن.البته اگه هم تازه از مخابرات نت گرفتید باید اینکارو خودشون انجام بدن

Theoden
06-04-2024, 22:52

سلام و وقت بخیر
بنده از تابستان 1389 مشترک ADSL مخابرات هستم و از سال 1392 هم مودمم رو عوض نکردم. دقیقا مشکل شما رو دارم و به همین دلیل هم نمی تونم درخواست جمع آوری بدم. به دلیل این که حوصله مراجعه حضوری نداشتم ارزون ترین سرویس ۳ ماهه رو برداشتم که اتوماتیک خودش منقضی بشه و سرویس جمع بشه. دیگه قصد استفاده از سرویس مخابرات رو ندارم. خدا می دونه، شاید دستکاری تعمدی باشه که زحمت ما رو زیاد کنند.

David4None
08-04-2024, 23:03
درود، اومدم یک تیکت پشتیبانی ثبت کنم همچین چیزی اومد کسی این مشکل و داره :eh: هر روز بویی میرسد از این مخاظلات

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2024-04-08 at 23-00-30 the url you requested has been blocked.png

- - - Updated - - -

درود، اومدم یک تیکت پشتیبانی ثبت کنم همچین چیزی اومد کسی این مشکل و داره :eh: هر روز بویی میرسد از این مخاظلات

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2024-04-08 at 23-00-30 the url you requested has been blocked.png

darvish1900
08-04-2024, 23:54
دوستان برای شما هم سرویس پر گیگ نمایش داده نمیشه برای خرید؟

GHAGHALEELEE
12-04-2024, 17:19
سلام
دوستان وضعیت خط من چه جوره؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شیسم.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

- - - Updated - - -

سلام

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شیسم.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

- - - Updated - - -

bagbagoo
12-04-2024, 21:00
سلام

- - - Updated - - -

سلام

- - - Updated - - -

زیاد خوب نیست. دانلود خطت تا 4 مگ به زور جواب میده.ماکسیمم سرعتی که بتونی برای دانلود بگیری 4 مگ هست.وضعیت آپلودت بد نیست و روی 1 مگ هست.
در کل وضعیت خطت اصلا خوب نیست.

- - - Updated - - -

سلام

- - - Updated - - -

سلام

- - - Updated - - -

زیاد خوب نیست. دانلود خطت تا 4 مگ به زور جواب میده.ماکسیمم سرعتی که بتونی برای دانلود بگیری 4 مگ هست.وضعیت آپلودت بد نیست و روی 1 مگ هست.

GHAGHALEELEE
13-04-2024, 02:58

- - - Updated - - -

مرسی البته بیشتر منظورم SNR و Line بود. اعداد زیادن یا کم؟ نویز دارم؟
دانلود که تازه یک ماهی میشه به 4 مگ رسیده برای 7-8 سالی روی 1.5 مگ بود. قبل اونم که 512 نامحدود بود.

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

دانلود که تازه یک ماهی میشه به 4 مگ رسیده برای 7-8 سالی روی 1.5 مگ بود. قبل اونم که 512 نامحدود بود.

php-lover
13-04-2024, 11:48
دوستان برای شما هم سرویس پر گیگ نمایش داده نمیشه برای خرید؟

تبلیغاتش داخل کنترل پنل کاربری هست ، اما امکان خرید نداره برای من

luches
13-04-2024, 16:47

- - - Updated - - -

درود.. SNR ها هر جفت لب مرزن البته من شخصا به SNR زیر 10 اوکی نیستم ولی اگر بخوان رو 10 برات ست کنن دانلود میاد زیر 3.5 مگ. اگر ارور زیاد نداری و لینکت هم دراپ نمیشه همون 6 هم جواب میده ولی در شرایط ایده ال SNR زیر 10 اصلا مناسب نیست .

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

درود.. SNR ها هر جفت لب مرزن البته من شخصا به SNR زیر 10 اوکی نیستم ولی اگر بخوان رو 10 برات ست کنن دانلود میاد زیر 3.5 مگ. اگر ارور زیاد نداری و لینکت هم دراپ نمیشه همون 6 هم جواب میده ولی در شرایط ایده ال SNR زیر 10 اصلا مناسب نیست .

nimahandsomboy
13-04-2024, 18:59
دوستان خود مخابرات تفن اینترنتی داره ؟؟

از این تلفن ها روی بستر اینترنت هست

GHAGHALEELEE
13-04-2024, 20:31
[QUOTE=luches;9199018]درود.. SNR ها هر جفت لب مرزن البته من شخصا به SNR زیر 10 اوکی نیستم ولی اگر بخوان رو 10 برات ست کنن دانلود میاد زیر 3.5 مگ. اگر ارور زیاد نداری و لینکت هم دراپ نمیشه همون 6 هم جواب میده ولی در شرایط ایده ال SNR زیر 10 اصلا مناسب نیست .

پس برای همین نتم ساعتی یکبار قطع میشه. یک خرده سرعت رو بردن بالا کیفیت به فنا رفت. باید به پشتیبانی بگم حتی با کاهش سرعت هم شده این ثبات کانکشن رو حفظ کنن. خیلی رو اعصاب شده این چند روزه.
دم شما گرم دوست عزیز

darvish1900
14-04-2024, 12:57
تبلیغاتش داخل کنترل پنل کاربری هست ، اما امکان خرید نداره برای من

زنگ زدم پشتیبانی قسمت فروش درستش کرد گروه باید عوض کنه

tranceyou
30-04-2024, 20:13
با این وضعیت من ، الان 2 روزه که هر 3 دقیقه قطع میشه اینترنت و دوباره از نوع وصل میشه

luches
30-04-2024, 22:10
با این وضعیت من ، الان 2 روزه که هر 3 دقیقه قطع میشه اینترنت و دوباره از نوع وصل میشه

درود. کیفیت خط عالیه ولی ممکنه مشکل از سیم کشی داخل هم باشه.
اول زنگ بزن 2020 اعلام خرابی بکن و اونا از مخابرات تا باکس تقسیم خانه رو از سمت خودشون چک کنن . اگر که مشکل حل شد که خوبه ولی اگر گفتن مشکل از سمت ما نیست باید یک برقکار کاربلد بیاری سیم کشی داخل رو چک کنی !
در ضمن اگر تو مجتمع هستی ببین هر کسی به باکس تقسیم دسترسی داره یا نه ؟ ممکنه همسایه ها برقکار ناشی بیارن دستکاری میکنه و میزنه نت بقیه واحدها رو هم نابود میکنه . شخصا سر خودم اومده.
- - - Updated - - -

tranceyou
06-05-2024, 12:51
اول زنگ بزن 2020 اعلام خرابی بکن و اونا از مخابرات تا باکس تقسیم خانه رو از سمت خودشون چک کنن . اگر که مشکل حل شد که خوبه ولی اگر گفتن مشکل از سمت ما نیست باید یک برقکار کاربلد بیاری سیم کشی داخل رو چک کنی !
در ضمن اگر تو مجتمع هستی ببین هر کسی به باکس تقسیم دسترسی داره یا نه ؟ ممکنه همسایه ها برقکار ناشی بیارن دستکاری میکنه و میزنه نت بقیه واحدها رو هم نابود میکنه . شخصا سر خودم اومده.
- - - Updated - - -

مشکل حل شد ولی نه به خاطر سیم کشی ، من صبح رفتم مخابرات که درخواست جمع آوری بدم
خانومی که اونجا بود من و میشناخت بابت چندباری که سر اینترنت و خط رفته بودم اونجا گفت چـرا
میخوایی جمع کنی گفتم زنگ زدم 2020 میگن مشکلی نیست حتما سیم کشی ایراد داره گفتـــم
این اتفاق 2 روز افتاده چطوری ممکنه یهو سیم کشی ایراد پیدا کرده باشه الان 10 ماهه دارم بدون
مشکل استفاده میکنم ، خلاصه خودش زنگ زد بخش فنی یارو گفت الان 2 روز اون منطقه مشکل
داره و یسری هم کلا قطع هستن و یسری هم وصل میشن هر دو دقیقه قطع میشن ، بعد من
گفتم خب چرا از اول اینو نمیگن ، این چه پشتیبانی که اینا دارن اخه واقعا قدر پشتیبانیای شاتل و
اسیاتک کلا شرکتای خصوصی رو ندونستیم

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

مشکل حل شد ولی نه به خاطر سیم کشی ، من صبح رفتم مخابرات که درخواست جمع آوری بدم
خانومی که اونجا بود من و میشناخت بابت چندباری که سر اینترنت و خط رفته بودم اونجا گفت چـرا
میخوایی جمع کنی گفتم زنگ زدم 2020 میگن مشکلی نیست حتما سیم کشی ایراد داره گفتـــم
این اتفاق 2 روز افتاده چطوری ممکنه یهو سیم کشی ایراد پیدا کرده باشه الان 10 ماهه دارم بدون
مشکل استفاده میکنم ، خلاصه خودش زنگ زد بخش فنی یارو گفت الان 2 روز اون منطقه مشکل
داره و یسری هم کلا قطع هستن و یسری هم وصل میشن هر دو دقیقه قطع میشن ، بعد من
گفتم خب چرا از اول اینو نمیگن ، این چه پشتیبانی که اینا دارن اخه واقعا قدر پشتیبانیای شاتل و
اسیاتک کلا شرکتای خصوصی رو ندونستیم

NIMA_AZX
30-05-2024, 20:19
سلام.
اینجا کسی اینترنت مخابرات داره که مشکل ست کردن dns داشته باشه ؟ من از اول دی ان اس را داخل مودم ADSL تنظیم میکردم و کار میکرد. مثل شکن. بعضی اوقاتم که خود سرور های دی ان اس مشکل داشت سریع از مودم غیر فعالش میکردم تا دوباره تنظیمش کنم مجدد از دیفالت مخابرات استفاده میکرد . الان حدود یک ماهی هست انگار از سمت ISP این محدودیت گذاشته شده یا روی روتر های مخابرات cache اتفاق میوفته. به پشتیبانی هم گفتم تلفنی به جای برطرف کردن مشکل گفت روی هر وسیله ای که داری دستی ست کن و بهتره. :|
اول این کار به دلیل تعداد زیاد دستگاه ها کار غیر منطقی هست که دستی انجام بشه و هر موقع دی ان اس سرور ها دچار مشکل بشن باید تکی تکی قطع تغییرات بدم.

گرفتاری شدیم تو این مملکت دنبال آی تی و برنامه نویسی رفتیم بازی با روان ادم. نصف سایت ها یا تحریم هستند یا به دلیل حماقت فیلتر شدند یا اصلا باز نمیشن.

blackbird
01-06-2024, 20:25
سلام.
اینجا کسی اینترنت مخابرات داره که مشکل ست کردن dns داشته باشه ؟ من از اول دی ان اس را داخل مودم ADSL تنظیم میکردم و کار میکرد. مثل شکن. بعضی اوقاتم که خود سرور های دی ان اس مشکل داشت سریع از مودم غیر فعالش میکردم تا دوباره تنظیمش کنم مجدد از دیفالت مخابرات استفاده میکرد . الان حدود یک ماهی هست انگار از سمت ISP این محدودیت گذاشته شده یا روی روتر های مخابرات cache اتفاق میوفته. به پشتیبانی هم گفتم تلفنی به جای برطرف کردن مشکل گفت روی هر وسیله ای که داری دستی ست کن و بهتره. :|
اول این کار به دلیل تعداد زیاد دستگاه ها کار غیر منطقی هست که دستی انجام بشه و هر موقع دی ان اس سرور ها دچار مشکل بشن باید تکی تکی قطع تغییرات بدم.

گرفتاری شدیم تو این مملکت دنبال آی تی و برنامه نویسی رفتیم بازی با روان ادم. نصف سایت ها یا تحریم هستند یا به دلیل حماقت فیلتر شدند یا اصلا باز نمیشن.

قسمت LAN یا DHCP روتر DNS که دوست دارید رو ست کنید، روی همه دستگاها اگه دریافت IP اتوماتیک باشن، همون DNS ست میشه

NIMA_AZX
07-06-2024, 19:07
قسمت LAN یا DHCP روتر DNS که دوست دارید رو ست کنید، روی همه دستگاها اگه دریافت IP اتوماتیک باشن، همون DNS ست میشه
ممنون. بله این کار رو انجام میدم. ولی جدیدا وقتی مودم ریست میشه انگار از کار میوفته . مثلا از هر ده بار شاید دو سه بار عمل میکنه. مثل اینکه تو این منطقه یا کلا مخابرات این سیاست رو پیاده سازی میکنه . DNS Overriding یا جایگزینی دی ان اس. چند راه حل داره مثل وارد کردن دی ان اس روی خود دستگاه به جای مودم. ولی این جوری دردسر زیاد داره.

Bensonw3x
01-07-2024, 13:22
هزینه رانژه شده 120 تومن

meysam_s2015
03-07-2024, 11:21
هزینه رانژه شده 120 تومن
سال ۸۹ از مخابرات ADSL گرفتم . اون زمان هزینه رانژه رایگان بود

- - - Updated - - -

هزینه رانژه شده 120 تومن
سال ۸۹ از مخابرات ADSL گرفتم . اون زمان هزینه رانژه رایگان بود

nsm22
17-07-2024, 22:32
دوستان کسی امروز تایم اوت نداره ؟
بعضی وقت ها کلا اینترنت قطع میشه ولی مودم زده Connected بعد دوساعت وصل میشه
این مشکل از مخابراته یا مودم خراب شده؟

shakib zero
18-07-2024, 01:06
دوستان کسی امروز تایم اوت نداره ؟
بعضی وقت ها کلا اینترنت قطع میشه ولی مودم زده Connected بعد دوساعت وصل میشه
این مشکل از مخابراته یا مودم خراب شده؟
درود
امروز تنها مشکلی که داشتم این بود که مودم همه چراغا اوکی بود ولی روی گوشی علامت وایفای یه خطار میومد روش و برای دقایقی اینترنت قطع بود بعد مجدد اوکی میشد.
نمیدونم برای بقیه دوستان هم اینطور بوده امروز یا نه.

[ Ehsan ]
08-08-2024, 12:24
باز مخابرات سرویس های کم حجم رو حذف کرده؟

nsm22
09-08-2024, 17:35
سلام امروز کسی با اتصال به وی پی ان مشکل قطع وصل نداره ؟
---
اختلال برطرف شد