مشاهده نسخه کامل
: ADSL / مخابرات استان تهران
bardia-vr
16-07-2015, 00:38
غیر حضوری از نامحدود به محدود تبدیل میکنن؟
با پشتیبانی مخابرات تماس بگیرید.
دوستان میخوام سرویس با دانلود شبانه رایگان بگیرم الان مخابرات قدیمی نامحدود با سرعت پایین دارم 256.
چی بگیرم و از کجا بگیرم .
رفتم تو سایت مخابرات ولی چیزی از دانلود شبانه رایگان نگفته بود .
هزینه هم بین 20 تا 25 تومن در ماه میتونم پرداخت کنم . ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .
دوستان میخوام سرویس با دانلود شبانه رایگان بگیرم الان مخابرات قدیمی نامحدود با سرعت پایین دارم 256.
چی بگیرم و از کجا بگیرم .
رفتم تو سایت مخابرات ولی چیزی از دانلود شبانه رایگان نگفته بود .
هزینه هم بین 20 تا 25 تومن در ماه میتونم پرداخت کنم . ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .
سلام
اول از طریق سایت به 512 ارتقا بدین بعد از یک ماه میتونین از کمپین شگفت انگیز
سرویس یک یا دو مگ بگیرین که حجمی هست و دانلود شبانه داره.
لینک زیر رو ببینین.
کمپین شگفت انگیز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
666hamed666
17-07-2015, 11:54
فک کنم گوگل دم خونمون سرور راه اندازی کرده :n31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از مخابرات بعیده همچین پینگی بده :n04:
خوب نامحدود هاش رو ورداشت روشون مصرف منصفانه گزاشت، دیگه کسی دانلود نمیکنه. پهنای باند باز! پینگ پایین. یه عالمه هم از کاربرهاش تخلیه کردند. چرا بعید؟ :n23:
666hamed666
17-07-2015, 12:10
خوب نامحدود هاش رو ورداشت روشون مصرف منصفانه گزاشت، دیگه کسی دانلود نمیکنه. پهنای باند باز! پینگ پایین. یه عالمه هم از کاربرهاش تخلیه کردند. چرا بعید؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا من که هنوز نامحدوده. اوضائ پینگشم بگیر نگیر داره. الان خوبه 2 روز دیگه داغون میشه.:n13:
شایدم دلیلش این خبر باشه: امیدوار بودیم با این کیفیت یه تصمیمی بگیرن
and-roid2
17-07-2015, 12:20
این پینگ پایین از 8.8.8.8 بخاطر راه اندازی سرور گوگل در عمان هست.
خوب نامحدود هاش رو ورداشت روشون مصرف منصفانه گزاشت، دیگه کسی دانلود نمیکنه. پهنای باند باز! پینگ پایین. یه عالمه هم از کاربرهاش تخلیه کردند. چرا بعید؟ :n23:
شما مطمئنی که مصرف منصفانه داره اجرا میشه؟
تو سایتش که میگه فعلا اجرا نمیشه.
Tehranshahr
17-07-2015, 19:04
اینجا همچنان اوضاع فاجعه باره، از ساعت 12ظهر به بعد سرعت تک کانکشن میره زیر 100 اونم تو سرویس محدود!
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
برا من خیلی وقته این وضعیت پیش اومده
شما میگی زیر ۱۰۰ من میگم ۱۳ ۱۶ ۳۰ کیلوبایت محدود ۲ مگ اگه ادامه داشته باشه کوچ میکنم
reza2700
17-07-2015, 22:46
برا من خیلی وقته این وضعیت پیش اومده
شما میگی زیر ۱۰۰ من میگم ۱۳ ۱۶ ۳۰ کیلوبایت محدود ۲ مگ اگه ادامه داشته باشه کوچ میکنم
زنگ بزن 2020من زنگ زدم درست کردن
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
بیشتر از 20 مرتبه تماس گرفتم اینقدر چرت و پرت تحویلم دادن خسته شدم
reza2700
17-07-2015, 22:57
بیشتر از 20 مرتبه تماس گرفتم اینقدر چرت و پرت تحویلم دادن خسته شدم
خطط نویز نداره؟؟
worldclass
17-07-2015, 23:12
سلام
دوستان کسی تو منطقه اشرفی اصفهانی اینترنت نامحدود داره؟
من 512 دارم الان 1 ماهه افتضاح بهترین واژه برای این سرویسه از جمیع جهات اعم از باز کردن سایت های خارجی,پینگ و packet loss...
رو همین خط 16 مگ داشتم تا 22 رو میکشه
منطقه ما شلوغه بیشتر از ظرفیت کاربر داره خود مخابرات هم کلا کمبود پهنای باند داره همه اینا باعث یه سری اختلال عجیب تو شبکه میشه خونه آخر امثال من باید جور پر پول شدن جیب مخابرات رو بکشن
worldclass
19-07-2015, 10:13
سلام
من 512 دارم الان 1 ماهه افتضاح بهترین واژه برای این سرویسه از جمیع جهات اعم از باز کردن سایت های خارجی,پینگ و packet loss...
کسی منطقه اشرفی اصفهانی سرویس نداره از مخابرات؟
mehryar1973
19-07-2015, 12:26
سلام
در مورد پینگ چند بار مودمو خاموش و روشن کن هر دفعه از 4.2.2.4 پینگ بگیر مسیر های مختلف از لحاظ پینگ تفاوت دارن
برای صفحه باز کردن هم dnsست کن یکم بهتر میشه
gomnam23
19-07-2015, 14:05
دوستان یه سوال داشتم، من برای جایی اینترنت میخوام که استفاده ام در ماه در حد شاید چند روز باشه و شاید برخی ماهها اصلاً استفاده ای نداشته باشم، میخواستم بدونم محاسبه ی هزینه چجوری انجام میشه. همچنین هزینه راه اندازی در تهران چقدره؟
Geronimo_AD
19-07-2015, 19:48
دوستان برای اینترنت مخابرات یه چیزی معادل Browsec سراغ دارین؟ این پلاگین تو پارس آنلاین خوب کار میکنه ولی برای مخابرات اصلا کار نمیکنه. چی پی ان خوب چی؟ مثلا youtube رو چطور میبینید؟
mohammad_s7201
21-07-2015, 12:47
دوستان برای اینترنت مخابرات یه چیزی معادل Browsec سراغ دارین؟ این پلاگین تو پارس آنلاین خوب کار میکنه ولی برای مخابرات اصلا کار نمیکنه. چی پی ان خوب چی؟ مثلا youtube رو چطور میبینید؟
دیگه باید پول خرج کنی.
واست پخ کردم.
SAeedBaa
21-07-2015, 19:35
بچه ها کسی خبر نداره که هنوز طرح بهار تا بهار قابل عرضه هست یا نه؟
qwertyuz
21-07-2015, 19:58
سلام به دوستان عزیز.
دوستان چند تا سوال داشتم .لطفا جواب بدین.
1-اینترنت مخابرات تهران حداکثر تا چه سرعتی ارایه میشه؟
2-سرویسی با سرعت 10 مگ و شبانه رایگان دارد یا خیر؟
3-بهترین سرویسی با سرعت بالا و شبانه رایگان داشته باشه چیه؟
با تشکر.
بچه ها کسی خبر نداره که هنوز طرح بهار تا بهار قابل عرضه هست یا نه؟
خیر. تمام شده.
qwertyuz
22-07-2015, 23:30
سلام به دوستان عزیز.
دوستان چند تا سوال داشتم .لطفا جواب بدین.
1-اینترنت مخابرات تهران حداکثر تا چه سرعتی ارایه میشه؟
2-سرویسی با سرعت 10 مگ و شبانه رایگان دارد یا خیر؟
3-بهترین سرویسی با سرعت بالا و شبانه رایگان داشته باشه چیه؟
با تشکر.
کسی نیست چواب منو بده.
کسی نیست چواب منو بده.
با ٢۰٢۰ تماس بگیرید
mohammad_87
23-07-2015, 12:34
من چند وقتی میشه با بازکردن سایتهای خارجی مشکل دارم.یعنی دقیقا سایتهای داخلی حتی اگه سرورشون داخل نباشه راحت باز میشه اما سایتهای خارجی یا اصلا باز نمیشه یا نصفه و نیمه.چند بار باید ریفرش کنم تا درست بشه.با ریستارت مودم هم مشکل که حل نمیشه هیچ،گاهی کاملا اینترانت میشه
این مشکل رو شما هم دارید؟
hasht_sh782
23-07-2015, 12:44
با سلام
دوستان نظر بدهند راجب adsl نامحدود مخابرات كه كيفيت آن آلان چطوره در محدوده بازار تهران مي خواهم بگيرم الان وايمكس مبين نت دارم كه هر سه روز شارز تمام مي كنه و بايد شارژ شود كه از اين رو اينترنت محدود بدرد من نمي خورد نا محدود هم تا جايي كه مي دانم فقط مخابرات ميده
ممنون مي شم اگر دوستان لطف كنند نظرشان را به بنده بدهند
سلام
من یه اینترنت حجمی از مخابرات گرفتم ولی چند تا سوال برام پیش اومده. من 2 مگ 5 گیگ گرفتم. این حجم تموم بشه نت قطع میشه و باید حجم بخرم ؟؟ یا اینکه حجم مصرفی اضافی میاد رو قبض ؟؟ اگه باید حجم بخرم از کجا باید این کار رو کرد چون تو پنل خودش گزینه ای برای این کار نداره.
سلام
من یه اینترنت حجمی از مخابرات گرفتم ولی چند تا سوال برام پیش اومده. من 2 مگ 5 گیگ گرفتم. این حجم تموم بشه نت قطع میشه و باید حجم بخرم ؟؟ یا اینکه حجم مصرفی اضافی میاد رو قبض ؟؟ اگه باید حجم بخرم از کجا باید این کار رو کرد چون تو پنل خودش گزینه ای برای این کار نداره.
میاد رو قبض.
میاد رو قبض.
ممنون. یه سوال دیگه این که تو پنل من میخواستم میزان مصرف رو ببینم ولی هر چی میزنم فقط مال 30 تیر رو نشون میده و دیروز و امروز اصلا نیست تو آمارش اون 30 تیر هم من مطمئنم بیشتر مصرف کردم ولی اون خیلی کم ثبت کرده . اون پنل درست کار نمیکنه ؟؟
ممنون. یه سوال دیگه این که تو پنل من میخواستم میزان مصرف رو ببینم ولی هر چی میزنم فقط مال 30 تیر رو نشون میده و دیروز و امروز اصلا نیست تو آمارش اون 30 تیر هم من مطمئنم بیشتر مصرف کردم ولی اون خیلی کم ثبت کرده . اون پنل درست کار نمیکنه ؟؟
تا جایی که من میدونم ملاک هزینه اینترنت همون قسمت ریز مصرفه اگه درست کار نکنه به نفع یا به ضرر شماس. هر ۲۴ ساعت آپدیت میشه هر روز چک کنید تا مطمئن بشید.
Firebirds
24-07-2015, 15:14
من چند وقته تهران نبودم، اینترنت مخابرات چرا اینقدر افتضاح شده ؟!
این چیه واقعه !!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من یه مشکلی دارم ممنون میشم راهنماییم کنید.
از 5 سال پیش که دانشگاه قبول شدم ورفتم تلفن خونمون قطع شده . حالا من به اینترنت نیاز دارم . اون تلفن رو میشه دوباره وصل کرد؟ یا اینکه صلب امتیاز شده؟ یه مشکل دیگه هم دارم اینکه اصلا نمیدونم شماره اون خط چند بود!:n13:
reza2700
24-07-2015, 16:06
این چیه واقعه !!!
نتیجه زیر ساخت ضعیف بیشتر از اینم نمیشه...
این چیه واقعه !!!
برا من که خیلی وقته اینجوریه :n02:
سلام
دوستان من یه سوال خیلی مهم دارم. خواهشا کمک کنید و یک خانواده رو از نگرانی درارید
دیروزخط ما دایر شد و زنگ زدن برید مخابرات رمز بگیرید
خط به نام پدر منه. فرستادمش مخابرات و اونجا دو سه تا برگه دادن امضا کنه. ایشونم نخونده امضا کرده داده
حالا میخواستم ببینم کسی اخیرا این قراردد رو امضا کرده؟
توش چیا نوشته؟
نیان سر برج بگیرن ببرنش؟ :D
من دانلود زیاد دارم و کار 30یا30 ام نمیکنم. فیلم و سریال و توتوریال و این چیزا
ما که شانس ندداریم. اونجا ننوشته ترافیکتون مانیتور میشه و کار بد کنین میایم میبریم دعواتون میکنیم؟
سلام
دوستان من یه سوال خیلی مهم دارم. خواهشا کمک کنید و یک خانواده رو از نگرانی درارید
دیروزخط ما دایر شد و زنگ زدن برید مخابرات رمز بگیرید
خط به نام پدر منه. فرستادمش مخابرات و اونجا دو سه تا برگه دادن امضا کنه. ایشونم نخونده امضا کرده داده
حالا میخواستم ببینم کسی اخیرا این قراردد رو امضا کرده؟
توش چیا نوشته؟
نیان سر برج بگیرن ببرنش؟ :D
من دانلود زیاد دارم و کار 30یا30 ام نمیکنم. فیلم و سریال و توتوریال و این چیزا
ما که شانس ندداریم. اونجا ننوشته ترافیکتون مانیتور میشه و کار بد کنین میایم میبریم دعواتون میکنیم؟
تو از دیروز شروع کردی کار بد کردنرو من حداقل 5 ساله دارن با اینترنتم کار بد می کنم :n02:از این حرف ای بچه گونه نزن تو مخابرات سگ صحابشو نمیشناسه.فکر کن بیکار باشن بیان در خونت بگن چرا پ*و*ر*ن دانلود کردی !!!
منم از سال 83-84 مشغول کار بدم عزیز ولی خب حالا که کوچ کردم مخابرات گفتم یه سوال کنم ضرر نداره :D
الان محدودیت هنوز اعمال نشده که؟ تو قرار دادای جدید میترسم حرفی از محدودیت زده شده باشه و بدبخت شم با قبض سر ماه
سلام
دوستان برای منطقه 4 تهران(اکباتان) چه اینترنتی پیشنهاد میدید
سرعت بالا...دانلود شبانه و هزینه مناسب
مخابرات خوبه؟سرعت 10 مگ هم تو لیست دیدم
سرعت 10 به کاربرای خانگی میدن؟
ممنونم
alireza3dshadow
27-07-2015, 20:04
دوستان برای خونه یک خط اضافه خریدم اومدن نصب کردن نت مخابرات برقرار شود
من حداقل 200گیگ دانلود رو زمین مونده باید انجام بدم
چه طرحی بگیرم ؟؟
1.سرویس 10 مگابیت با 10گیگ ترافیک استفاده دانلود شبانه
2. سرویس های نامحدود 512 یا اگر تونستم 1 مگ بگیرم خودم زیاد مطمئن نیستم 1 مگ نامحدود بهم بدن چون گفتن
مشترک خانگی نمیدن دوستانی که اطلاع دارن کلا سرویس های بالای 512 نامحدود دارن و به کسی میدن؟:n13:
3.سرویس دیگه ای هم داره مخابرات غیر از اینا کمپین ها که شامل من نمیشه ؟؟
سلام دوستان 1 سوال داشتم ...
الان روی خط اینترنت دارم ... حالا میخواستم خط رو به نام خودم کنم ... 2 مگ نامحدود دارم ... حالا اگه تغییر نام بدم اینترنت رو تخلیه می کنن و دیگه 2 مگ نمی دن ؟؟؟
alireza3dshadow
27-07-2015, 23:07
دوستان برای خونه یک خط اضافه خریدم اومدن نصب کردن نت مخابرات برقرار شود
من حداقل 200گیگ دانلود رو زمین مونده باید انجام بدم
چه طرحی بگیرم ؟؟
1.سرویس 10 مگابیت با 10گیگ ترافیک استفاده دانلود شبانه
2. سرویس های نامحدود 512 یا اگر تونستم 1 مگ بگیرم خودم زیاد مطمئن نیستم 1 مگ نامحدود بهم بدن چون گفتن
مشترک خانگی نمیدن دوستانی که اطلاع دارن کلا سرویس های بالای 512 نامحدود دارن و به کسی میدن؟:n13:
3.سرویس دیگه ای هم داره مخابرات غیر از اینا کمپین ها که شامل من نمیشه ؟؟
:V31::V31::V31:
shahryar84
28-07-2015, 04:20
:V31::V31::V31:
سرویس ۱۰مگ برای مشترکین حقوقی است، اگه بتونید بگیرید سرویس شبانه نداره.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
آیا کمپین شگفت انگیز تفاوتش با بهاره فقط در میزان دانلود روزانه است؟ 10 گیگ در مقابل 7 گیگ؟ آیا تفاوت مهم دیگری هم وجود داره؟
توصیه میکنید به تبدیل اینترنتم از 512 نامحدود به 2 مگ شگفت انگیز؟
لطفا جواب بدید چون میخوام این هفته تغییر بدم.
آیا کمپین شگفت انگیز تفاوتش با بهاره فقط در میزان دانلود روزانه است؟ 10 گیگ در مقابل 7 گیگ؟ آیا تفاوت مهم دیگری هم وجود داره؟
توصیه میکنید به تبدیل اینترنتم از 512 نامحدود به 2 مگ شگفت انگیز؟
لطفا جواب بدید چون میخوام این هفته تغییر بدم.
فکر کنم کمپین بهاره جمع شد. شما فقط میتونی تا ۲ مگ محدود ارتقا بدی (کمپین شگفت انگیز)
فکر کنم کمپین بهاره جمع شد. شما فقط میتونی تا ۲ مگ محدود ارتقا بدی (کمپین شگفت انگیز)
میدونم. تفاوت های اصلیش رو میخواستم بدونم
میدونم. تفاوت های اصلیش رو میخواستم بدونم
الان که کمپین بهاره جمع شده چه فرقی میکنه !
بهاره قرارداد یک ساله داشت + ترافیک رایگان
الان که کمپین بهاره جمع شده چه فرقی میکنه !
بهاره قرارداد یک ساله داشت + ترافیک رایگان
شگفت انگیز شبانه رایگان نداره؟ تو سایتش زده داره که.
شگفت انگیز شبانه رایگان نداره؟ تو سایتش زده داره که.
بله برای محصولات ستاره دار
بله برای محصولات ستاره دار
2 مگ که میخوام بگیرم ستاره داره.
شبانه از 1 تا 6 صبحه؟ یا تا 7؟
2 مگ که میخوام بگیرم ستاره داره.
شبانه از 1 تا 6 صبحه؟ یا تا 7؟
برای اطمینان از پشتیبانی بپرس اما فکر کنم برای همه سرویس ها ۱ تا ۶ باشه
به تازگی مخابرات اختلالی در دانلود از طریق برنامه های تورنت ایجاد کرده بطوری که در ساعات عادی روز که از حجم استفاده میشه، سرعت تورنت در حداکثر خود (برای من که 1 مگ گرفتم روی 300 هست) ولی در وقت شبانه که تمام دانلود کاربران صورت میگیره، سرعت دانلود رو روی 25 آورده اند!
با چند برنامه تورنت معروف تست کردم همین نتیجه رو گرفتم.
با VPN هم هیچ تاثیری نداشت.
و البته این در حالیست که اگر با تورنت سر و کار نداشته باشید، سرعت شما حتی در همان وقت شبانه بسیار بالاست، برای مثال در حالی که تورنت رو روی 25 آورده اند اما با IDM میتوان تا 300 kbs دانلود کرد و سرعت بالاست.
دوستان آیا راه حلی برای این کار غیراخلاقی مخابرات سراغ دارید؟ تورنت رو چه کنم؟
با تشکر:n12:
پینگ من حدود 270 میلی ثانیه است واسه سایتای خارجی! شایدم خیلی بدتر. در حالی که حدود 10 تاست واسه سایتای داخلی.
واسه شما هم اینجوریه؟
راهی هست واسه پایین اوردن پینگ سایتای خارجی به جز ترور رییس مخابرات؟
پینگ من حدود 270 میلی ثانیه است واسه سایتای خارجی! شایدم خیلی بدتر. در حالی که حدود 10 تاست واسه سایتای داخلی.
واسه شما هم اینجوریه؟
راهی هست واسه پایین اوردن پینگ سایتای خارجی به جز ترور رییس مخابرات؟
راهش خرید اکانت کاهش پینگه البته قبلش امتحان کن ببین جواب میده
djkavehtnt
28-07-2015, 13:54
به تازگی مخابرات اختلالی در دانلود از طریق برنامه های تورنت ایجاد کرده بطوری که در ساعات عادی روز که از حجم استفاده میشه، سرعت تورنت در حداکثر خود (برای من که 1 مگ گرفتم روی 300 هست) ولی در وقت شبانه که تمام دانلود کاربران صورت میگیره، سرعت دانلود رو روی 25 آورده اند!
با چند برنامه تورنت معروف تست کردم همین نتیجه رو گرفتم.
با VPN هم هیچ تاثیری نداشت.
و البته این در حالیست که اگر با تورنت سر و کار نداشته باشید، سرعت شما حتی در همان وقت شبانه بسیار بالاست، برای مثال در حالی که تورنت رو روی 25 آورده اند اما با IDM میتوان تا 300 kbs دانلود کرد و سرعت بالاست.
دوستان آیا راه حلی برای این کار غیراخلاقی مخابرات سراغ دارید؟ تورنت رو چه کنم؟
با تشکر:n12:
والا مشکل کندی تورنت شما احتمال داره از تعداد Seed ها و Peer های تورنتتون در شب باشه ، چون خود من و فامیل هامون با اینترنت 1 مگ نامحدود مخابرات کلا 24 ساعته از تورنت فایل دانلود می کنیم
تا به حال هم شب ها کندی سرعت نداشتیم
البته مراکز مخابراتی با هم فرق دارن
شاید مرکز مخابراتی شما محدودیتی اعمال کرده باشه که البته احتمالش خیلی کمه ، چون مخابرات همچین دستگاه هایی نداره که بیاد پورت های تورنت رو کند کنه
مشکل کندی شما از چه ساعتی شروع میشه؟
djbehnam73
28-07-2015, 14:28
سلام
اقا 10 مگ رو مخابرات راحت میده ؟
سلام
اقا 10 مگ رو مخابرات راحت میده ؟
اگر از مخابرات 2 مگ نامحدود داشته باشی میتونی تبدیل کنی به 10 مگ اما حالت عادی فقط تا 2 میتونی بگیری
جالبه سرعت پخش یوتیوب و سایتای ویدیوی خارجی قبلا 0.1 مگابیت بود در 512 نامحدود. در طرح 2 مگ شگفت انگیز هم سرعت پخش ویدیو 0.1 مگابیت در ثانیه است.
20 برابر کاهش سرعت هنگام پخش ویدیو!!!
واقعا هم شگفت انگیزه این طرح شگفت انگیز مخابرات!
حیفه این همه پول.
والا مشکل کندی تورنت شما احتمال داره از تعداد Seed ها و Peer های تورنتتون در شب باشه ، چون خود من و فامیل هامون با اینترنت 1 مگ نامحدود مخابرات کلا 24 ساعته از تورنت فایل دانلود می کنیم
تا به حال هم شب ها کندی سرعت نداشتیم
البته مراکز مخابراتی با هم فرق دارن
شاید مرکز مخابراتی شما محدودیتی اعمال کرده باشه که البته احتمالش خیلی کمه ، چون مخابرات همچین دستگاه هایی نداره که بیاد پورت های تورنت رو کند کنه
مشکل کندی شما از چه ساعتی شروع میشه؟
دوست عزیزم نه مشکل از Seed و Peer نیست، هر کدومش بالای چند هزار هستن، دیگه اینو بلدم :)) ممنونم.
دقیقا سر ساعتی که شبانه شروع میشه، با زیرکی سرعت رو میارن پایین، سر ساعتی هم که شبانه رایگان تموم میشه، سرعت 20 برابر میره بالا.
این مخابرات تبریز هست البته، خیلی چیزاش با سایر مخابرات ها فرق داره.
جالبه سرعت پخش یوتیوب و سایتای ویدیوی خارجی قبلا 0.1 مگابیت بود در 512 نامحدود. در طرح 2 مگ شگفت انگیز هم سرعت پخش ویدیو 0.1 مگابیت در ثانیه است.
20 برابر کاهش سرعت هنگام پخش ویدیو!!!
واقعا هم شگفت انگیزه این طرح شگفت انگیز مخابرات!
حیفه این همه پول.
بله بله این مشکل رو برادر من هم داره، واقعا حیف این همه پول.
من در فکر استفاده از شرکت دیگه ای هستم.
بله بله این مشکل رو برادر من هم داره، واقعا حیف این همه پول.
من در فکر استفاده از شرکت دیگه ای هستم.
ریشه مشکل اینه که سرعتم 4 برابر شده. ولی سرعت قندشکن ثابت مونده.
اینترنت ایران هم بلااستفاده بدون قندشکن.
djkavehtnt
29-07-2015, 00:25
دوست عزیزم نه مشکل از Seed و Peer نیست، هر کدومش بالای چند هزار هستن، دیگه اینو بلدم :)) ممنونم.
دقیقا سر ساعتی که شبانه شروع میشه، با زیرکی سرعت رو میارن پایین، سر ساعتی هم که شبانه رایگان تموم میشه، سرعت 20 برابر میره بالا.
این مخابرات تبریز هست البته، خیلی چیزاش با سایر مخابرات ها فرق داره.
پس به احتمال زیاد مخابرات پورت تورنت شما رو کُند کرده
یه بار از توی تنظیمات Number Port (اون عدد 5 رقمی) رو عوض کن
چون محاله که مخابرات بتونه همه ی پورت های تورنت رو کُند کنه
این راه رو یه بار تست کن ببین چی میشه
دانلد شبانه داشتم. ولی در سایت مخابرات زده 0 گیگ دانلد شبانه داشتم.
مشکلی ایجاد نمیکنه؟
دوستان ما الان تو این انجمن چند نفریم که از نامحدود استفاده میکنیم و زیاد دانلود میکنیم?
میشه یه آمار بدید
میدونم مخابرات عین خیالشم نیست که مشتری چی میگه ولی به نظرتون تعداد زیاد باشه تو تصمیم گیری هاشون سر این اعمال محدودیت ها تاثیری داره؟
پس به احتمال زیاد مخابرات پورت تورنت شما رو کُند کرده
یه بار از توی تنظیمات Number Port (اون عدد 5 رقمی) رو عوض کن
چون محاله که مخابرات بتونه همه ی پورت های تورنت رو کُند کنه
این راه رو یه بار تست کن ببین چی میشه
متاسفانه هیچ فرقی نکرد.
خیلی کار بدی میکنن، پس اصلا شبانه نذارن خب!
توی ساعت عادی بالای 300 هستش، توی شبانه به محض شروع وقت رایگان میشه 50 :n08:
رسما دیگه نمیشه ویدئو دید.
پینگ بالا ، تایم اوت ، سرعت پایین دانلود از سرورهای خارجی.
اینترانت که میگفتن همینه دیگه پس چیه
رسما دیگه نمیشه ویدئو دید.
پینگ بالا ، تایم اوت ، سرعت پایین دانلود از سرورهای خارجی.
اینترانت که میگفتن همینه دیگه پس چیه
این وضعیت اشتراک ۲ مگ حجمی !؟ دیشب زنگ زدم پشتیبانی میگه شما سرعتت عالیه هیچ مشکلی نداری
djkavehtnt
30-07-2015, 22:55
دوستان ما الان تو این انجمن چند نفریم که از نامحدود استفاده میکنیم و زیاد دانلود میکنیم?
میشه یه آمار بدید
میدونم مخابرات عین خیالشم نیست که مشتری چی میگه ولی به نظرتون تعداد زیاد باشه تو تصمیم گیری هاشون سر این اعمال محدودیت ها تاثیری داره؟
من اینترنت نامحدود دارم و 24 ساعته هم دارم دانلود می کنم
تا الان هم تقریبا هیچ وقت مشکلی توی دانلود نداشتم
ولی باز کردن صفحات وب افتضاحه افتضاحه
پینگ و تایم اوت مخابرات واقعا مزخرفه
victor021
31-07-2015, 02:01
رسما دیگه اینترانت شده.
4 روز گذشته تست کردم سایتای خارجی و ویدیو و تایم اوت و ... رو . فقط پنج شنبه سرعت عالی بود. 3 روز سرعت فاجعه و تایم اوت افتضاح.
زنگ بزنیم همگی به 2020 و ... . حداقل بفهمن سایز نارضایتی در چه حدیه!
سرعت 2 مگ شده 0.1 مگ واسه سایتای خارجی. 20 برابر سرعتر کمتر با همون قیمت قبلی!
پارسال هم اینجوری بود. پیارسال هم همینطور.
من یه فروم دیگه دیدم کاربران سایر isp ها هم مشکلات زیادی داشتن با تایم اوت افتضاح در طی هفته ی اخیر. شاید مشکل از زیرساخته که به هر دلیلی نمیخوان بهبودش بدن.
siamak_mu
31-07-2015, 12:01
آقا برای منم چند روزه سرعت سایت هایی که رو سرور خارجی هستن افتضاح به تمام معنا شده. :n34:
از اعصاب خوردی موسم رو انقدر کوبیدم در و دیوار بیچاره گریه میکنه از دست من :n02:
ولی جالبه سایت هایی که سرورشون داخل ایرانه مثل دیجی و همین p30world خودمون رو مثل بنز با سرعت 120 کیلوبایت باز میکنه (من 1 مگ نامحدود دارم)
اگه همین طور بمونه من یکی که بعد از چند سال کاربر مخابرات بودن بر میگردم شاتل. چون واقعاً غیر قابل تحمله جز اعصاب خوردی چیزی نیست.:n34:
زنگ زدم میگه دقیقاً همین مشکل هست خصوصاً سایت های خارجی مشکل تو ایران سراسیه. باز خوبه تایید کرد نزد زیرش. گفتم چقدر طول میکشه گفت طبق تجربه خودم چند روز آینده درست میشه.
Bensonw3x
31-07-2015, 21:55
دوستان وضعیت پینگ شما جطوره ؟ برا من که خیلی بده ، پشته هم تایم اوت پینگم هم حولو هشه 350 تا 500
امروز صبح سرعت عالی شده دوباره. پینگ 160 بدون تایم اوت. یه روز درمیون سوییچ میکنه بین 2 مگ و دیال اپ. #طرح شگفت انگیز
shahryar84
01-08-2015, 09:01
داخلی:
خارج:
victor021
01-08-2015, 11:25
دوستان به نظرتون اگه همگی از طریق سایت وزارت ارتباطات از مخابرات شکایت کنیم نتیجه ای میگیریم؟ خود مخابرات که هرچی میگیم اتفاقی نمیفته.الان سه روزه فقط سایت های داخلی باز میشه.
djbehnam73
01-08-2015, 18:00
اگر از مخابرات 2 مگ نامحدود داشته باشی میتونی تبدیل کنی به 10 مگ اما حالت عادی فقط تا 2 میتونی بگیری
یعنی اینطوری که 1 ماه نامحدود بگیری و بعد تبدیلش کنی به 10 مگ ؟
تعرفه هاش چطوریه ؟
یعنی اینطوری که 1 ماه نامحدود بگیری و بعد تبدیلش کنی به 10 مگ ؟
تعرفه هاش چطوریه ؟
نه دوست عزیز الان نامحدود فقط تا 512 میده
این 1 و 2 مگ نامحدود مربوط به مشترکینی هست که قبل از تغییر تعرفه ها گرفته بودن
قیمت ها تو سایت مخابرات هست
and-roid2
01-08-2015, 20:52
دوستانی که اینترنت 1مگ و 2مگ نامحدود واقعی بدون محدودیت سرعت میخوان پ.خ بدن بهشون راهکار میدم....
Tehranshahr
02-08-2015, 00:51
آخرش پیر میشیم و همچنان مخابرات داغونه، واقعا دیگه شورشو در آوردن، کم فروشی آشکار!
تو یه سایت زده بود مخابرات به زیرساخت بدهکاره زیرساختم بهش پهنای باند نمیده :| کاربر بدبخت هم که پول اینترنت میده ولی اینترانت بهش میدن!
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
karbar200
02-08-2015, 10:30
من مدتی هست که 1 مگ نامحدود دارم که از 79000 تومان هزینه روی قبض پرداخت کردم ولی برای دوره دوم سال 94 هزینه ADSl به مبلغ 88800 تومان امده در صورتی که تعرفه الان تو خود سایت مخابرات 83660 هست.
1 خواستم ببینم سیستم محاسبه به چه صورت هست و چرا باید بیشتر هزینه بدیم تازه مالیات و عوارض جدا حساب می شود و به این مبلغ اضافه می شود.
2- منظور از حداقل تبادل ترافیک ماهیانه برای 1 مگ 20 گیگ چیست؟ یعنی من ماهانه از 20 گیگ فراتر برم باید هزینه اضافی پرداخت کنم؟
and-roid2
02-08-2015, 10:49
دوستانی که سرور خارجیشون مشکل داره یه سر به تاپیک بزنید:
shahryar84
02-08-2015, 14:08
تکرار - حذف شود
shahryar84
02-08-2015, 14:13
زیرساخت قرار بود از امروز اینترنت و تلفن بین الملل شرکت مخابرات را در ۹ استان قطع کند، که مثل اینکه با دستور رییس جمهور منتفی شد
reza2700
02-08-2015, 16:41
زیرساخت قرار بود از امروز اینترنت و تلفن بین الملل شرکت مخابرات را در ۹ استان قطع کند، که مثل اینکه با دستور رییس جمهور منتفی شد
اینام شورشو در اوردن دیگه یعنی جوری شده هر کاری کنن اخرش ملت باید ضرر بدن عقل تو کله اینا نیست
victor021
02-08-2015, 19:57
گوش شیطون کر وضعیت یکم خوب شده،این موقع شب در حالت عادی هم پینگم انقدر نبود.
number-1
02-08-2015, 21:07
این حداقل تبادل ترافیک واقعیه؟
یهنی مخابرات هم مثل بقیه شد؟
با دانلود محدود میکنه؟
کسی که عملا تجربه شو داره بگه
گوش شیطون کر وضعیت یکم خوب شده،این موقع شب در حالت عادی هم پینگم انقدر نبود.
اما برا من همچنان همون کیفیت آشغالی هست که قبلا بوده
اما برا من همچنان همون کیفیت آشغالی هست که قبلا بوده
dns در تنظیمات مودم رو به ترتیب بزار:
8.8.8.8
8.8.4.4
بعد فلاش کن dns رو در cmd بوسیله ی تایپ عبارت زیر و فشردن کلید اینتر:
ipconfig /flushdns
اگر هنوز خوب نیست یه بار ریست کن مودمت رو و دوباره فلاش کن dns رو.
8.8.8.8
8.8.4.4
ipconfig /flushdns
باور کن اگه شبکه کیفیت مناسبی داشته باشه هیچ کاری احتیاج نیست انجام بدی. در ضمن این راهنمایی شما درصد خیلی کمی تاثیر داره روی وبگردی چون اکثر آدرس های دی ان اس به ویژه گوگل خیلی وقته مسدود یا محدود شدن
ممنون از پیشنهادت
باور کن اگه شبکه کیفیت مناسبی داشته باشه هیچ کاری احتیاج نیست انجام بدی. در ضمن این راهنمایی شما درصد خیلی کمی تاثیر داره روی وبگردی چون اکثر آدرس های دی ان اس به ویژه گوگل خیلی وقته مسدود یا محدود شدن
ممنون از پیشنهادت
dns گوگل مسدود و محدود نشده. خودم دارم استفاده میکنم.
فلاش کردن dns بعضی اوقات برای من تاثیرگزار بوده وقتی تایم اوت افتضاحه.
murchehh
03-08-2015, 12:19
سلام دوستان
می گم این طرح مصرف منصفانه در حال حاضر روی سرویس های 512، 1 مگ و 2 مگ نامحدود اجرا میشه یا نه؟؟؟و اگه اجرا میشه بعد از استفاده از مصرف منصفانه اینترنت قطع میشه و باید حجم خرید یا چه اتفاقی میفته؟؟؟
امروز پینگ بالای 200 بود و تایم اوت هم افتضاح.
DNS رو فلاش کردم و مودم رو دوبار ریست کردم. پینگ شده زیر 50 بدون تایم اوت!
شاید کیفیت بد مخابرات نیاز داره به ریست متوالی مودم. شاید هم کیفیت بد مودم یا خط ام.
امتحان کنید هنگام بد شدن کیفیت شاید جواب داد شاید نداد!
GHAGHALEELEE
03-08-2015, 15:53
شاید کیفیت بد مخابرات نیاز داره به ریست متوالی مودم. شاید هم کیفیت بد مودم یا خط ام.
برادر شما درست میفرمایید
من تنها با تغییر dns و فلش dns وضعیتم بهتر شده:n16:
shahryar84
03-08-2015, 18:30
ببخشید کسی میدونه
annexM یا annexA
فرقشون چیه؟ کدومو باید انتخاب کرد؟
Sent from my Windows 10 using Tapatalk
shahryar84
03-08-2015, 18:36
ببخشید کسی میدونه
annexM یا annexA
ببخشید کسی میدونه
annexM یا annexA
پیش فرض نداره ؟ فرقی نداره :-)
فکر کنم تو m اولویت سرعت آپلود بیشتر از a هست
Annex M (ADSL2+)
Xx Hossein xX
03-08-2015, 19:33
سلام.
دوستان برای تخلیه خط مخابرات راهی جز مراجعه حضوری هست؟
از سایتش نمیشه؟
:n16:
سلام.
دوستان برای تخلیه خط مخابرات راهی جز مراجعه حضوری هست؟
از سایتش نمیشه؟
:n16:
فکر نکنم از سایت بتونی اما از ۲۰۲۰ بپرس
mohammad_s7201
04-08-2015, 08:19
چطوری باید این کار رو بکنیم؟
میشه یه راهنمایی کنید؟ من اصلا بلد نیستم
چطوری باید این کار رو بکنیم؟
میشه یه راهنمایی کنید؟ من اصلا بلد نیستم
8.8.8.8
8.8.4.4
تنظیمات مودم معمولا در ادرس 192.168.1.1 در مرورگر قرار داره.
ipconfig /flushdns
تاثیرش زیاد نیست همیشه. مشکل اصلی از مخابراته.
سلام.من 4 5 روز پیش رفتم مخابرات اکباتان (طبری) adsl ثبت نام کردم و گفتند 1 و 2 روز بعد کارت انجام میشه
دیروز که زنگ زدم 2020گفتن به علت اینکه تلفن فیبر نوری هست ممکنه 1 هفته...15 روز و یا حتی چند ماه طول بکشه.خود مرکزم زنگ زدم گفتش 15 روز حداکثر!!
حالا کسی میدونه چقدر طول میکشه؟فیبر نوری فقط مخابرات ارایه میده
فکر میکنید چقدر طول بکشه؟؟چه کار کنم
سلام.من 4 5 روز پیش رفتم مخابرات اکباتان (طبری) adsl ثبت نام کردم و گفتند 1 و 2 روز بعد کارت انجام میشه
دیروز که زنگ زدم 2020گفتن به علت اینکه تلفن فیبر نوری هست ممکنه 1 هفته...15 روز و یا حتی چند ماه طول بکشه.خود مرکزم زنگ زدم گفتش 15 روز حداکثر!!
حالا کسی میدونه چقدر طول میکشه؟فیبر نوری فقط مخابرات ارایه میده
فکر میکنید چقدر طول بکشه؟؟چه کار کنم
هیچ کاری جز صبر نمیتونید انجام یدید
همونطور هم خودتون گفتید روی فیبر فقط خود مخابرات میتونه اینترنت بده
اینم شانس شماست
خود من حدود 2 ماه توی نوبت بودم
ولی برای کسی اینترنتی درخواست دادم فرداش با طرف تماس گرفتن
که بیاد مدارک رو بده و تا ظهر اینترنتش وصل شد
brothers000
04-08-2015, 12:19
سلام دوستان
می گم این طرح مصرف منصفانه در حال حاضر روی سرویس های 512، 1 مگ و 2 مگ نامحدود اجرا میشه یا نه؟؟؟و اگه اجرا میشه بعد از استفاده از مصرف منصفانه اینترنت قطع میشه و باید حجم خرید یا چه اتفاقی میفته؟؟؟
تا جایی که بنده اطلاع دارم فعلا این موضوع در حد همون طرح میبایست باشه
ولی احتمال اینکه در آینده ای نزدیک اجرایی بشه، وجود داره !
گرچه سایر دوستان هم اگه تجربه خودشون ازین امر رو بگن، اطلاع درست تری میشه ازین موضوع پیدا کرد...
سلام دوستان وضعیت اینترنت شما خوبه که اینجا خبری نیست؟من دارم دیونه میشم از دست این مخابرات تا حالا دیگه انقدر اشغال نشده بود اینترنتم.اصلا قابل تحمل نیست.لطفا اگه کسی مشکلی نداره بگه به من من بدونم مشکل فقط از منه
سلام دوستان وضعیت اینترنت شما خوبه که اینجا خبری نیست؟من دارم دیونه میشم از دست این مخابرات تا حالا دیگه انقدر اشغال نشده بود اینترنتم.اصلا قابل تحمل نیست.لطفا اگه کسی مشکلی نداره بگه به من من بدونم مشکل فقط از منه
دیگه چقدر در موردش بحث کنیم ! چیزی تغییر میکنه ؟ به نظرم باید به ISP دیگه کوچ کرد یا حداقل اونایی که فیبر نوری دارن از رایتل و ایرانسل استفاده کنن. بین بد و بدتر، 'بد' انتخاب خوبیه تو این وضعیت
farshin.rezaei
05-08-2015, 20:14
تا جایی که بنده اطلاع دارم فعلا این موضوع در حد همون طرح میبایست باشه
ولی احتمال اینکه در آینده ای نزدیک اجرایی بشه، وجود داره !
گرچه سایر دوستان هم اگه تجربه خودشون ازین امر رو بگن، اطلاع درست تری میشه ازین موضوع پیدا کرد...
متاسفانه طرح مصرف منصفانه اجرا شده
اگر حد مصرف مجاز (وابسته به نوع سرویس متغییر) را رد کنید اینترنت قطع نمیشه!!
فقط قبض که بیاد با یه مبلغ کذائی روبرو خواهید شد!!
از کجا میگی اجرا شده الکی جو نده
Bensonw3x
05-08-2015, 21:54
خداحافظ فیلترینگ ...
#اینترنت پرسرعت رایگان از مهر امسال با وای فای و ماهواره
دولت آمریکا رسما اعلام کرد که از نیمه دوم سال جاری (اکتبر ۲۰۱۵) با شروع پروژه بزرگ «اوترنت» که چندین میلیارد دلار صرف راهاندازی آن شده، اینترنت پرسرعت و فراگیر بدون سانسور و بصورت مجانی از طریق چندین ماهواره پرقدرت که در جو زمین قرار گرفته، در دسترس مردم در تمام کشورهای جهان (از جمله مردم ایران) و حتی ساکنان مناطق منزوی و دور افتاده کره زمین قرار خواهد گرفت! بر اساس این گزارش کاربران در سراسر دنیا تنها با فعال کردن وای فای در اسمارت فونها یا لپتاپ های خود برای اولین بار در جهان قادر به استفاده از اینترنت ماهوارهای رایگان و پرسرعت خواهند بود. جزییات بیشتر این پروژه قرارست ماه آینده منتشر شود.
با پارازیت راحت میشه این جریان رو نابود کرد
کیفیت اینترنت مخابرات 2،3 هفته ای هست که واقعاً افتضاح شده. سرعت دانلود مثل قبل هست، ولی بقیه موارد زیر خط فقره.
شما منبعی برای این قضیه دارین؟
توی خود سایت که یکی از جدیدترین سوال ها در این زمینه رو این طوری جواب دادن و گفتن محدودیتی وجود نداره:
خداحافظ فیلترینگ ...
دولت آمریکا رسما اعلام کرد که از نیمه دوم سال جاری (اکتبر ۲۰۱۵) با شروع پروژه بزرگ «اوترنت» که چندین میلیارد دلار صرف راهاندازی آن شده، اینترنت پرسرعت و فراگیر بدون سانسور و بصورت مجانی از طریق چندین ماهواره پرقدرت که در جو زمین قرار گرفته، در دسترس مردم در تمام کشورهای جهان (از جمله مردم ایران) و حتی ساکنان مناطق منزوی و دور افتاده کره زمین قرار خواهد گرفت! بر اساس این گزارش کاربران در سراسر دنیا تنها با فعال کردن وای فای در اسمارت فونها یا لپتاپ های خود برای اولین بار در جهان قادر به استفاده از اینترنت ماهوارهای رایگان و پرسرعت خواهند بود. جزییات بیشتر این پروژه قرارست ماه آینده منتشر شود.
منبع این خبر؟
farazfar
05-08-2015, 23:46
لطفا منبع خبرتون رو هم اعلام کنید
Sent from my K016 using Tapatalk
منبع این خبر؟
بله همچین برنامه ای راه اندازی شده منبع رو نمیدونم مجاز هست بگم یا نه :n02:
یه چیزی تو مایه های اینترنت افلاین هست
با عرض پوزش از دوستان تاپیک تا حدودی منحرف شد :n02:
farshin.rezaei
06-08-2015, 09:38
کیفیت اینترنت مخابرات 2،3 هفته ای هست که واقعاً افتضاح شده. سرعت دانلود مثل قبل هست، ولی بقیه موارد زیر خط فقره.
شما منبعی برای این قضیه دارین؟
توی خود سایت که یکی از جدیدترین سوال ها در این زمینه رو این طوری جواب دادن و گفتن محدودیتی وجود نداره:
منبع قبض تلفن هست که برام اومده، صریحا به این موضوع اشاره داشته!
brothers000
06-08-2015, 10:43
نه دوست عزیز، فقط شما نیستید که مشکل دارید !
بنده هم اخیرا با قطعی های مقطعی و افت سرعت و ازین قبیل مشکلات روبرو هستم
ولی از اونجا که بارها مطرح شده دیگه راه چاره ای نیست !
اگه براتون مقدوره حتما اینترنتی یا تلفنی اعلام مشکل کنید بلکه فرجی بشه (گرچه بعیده)
خب دوست عزیز لطف بفرمائید اطلاعات کاملتری بدید
مثلا در فلان منطقه یا مرکز مخابراتی با اشتراک نامحدود فلان سرعت شما اتقدر مصرف داشتید که در قبالش مبلغ مازاد اومد رو قبض!
البته قبلا گویا در مورد مصرف منصفانه اینطور محدودیت میخواستن قایل بشن که:
٢مگ ٨٠ گيگ ،
يك مگ ٤٠ گيگ
و ٥١٢ K ٢٠گیگ
و٢٥٦K ١٠ گیگ
و128K شش گیگ
و قرارم بوده از ادیبهشت انجام بشه
ولی بنده خودم با سرعت 256 تا حالا تو ماه هایی که ازین قضیه میگذره حد دانلودم رو رد کردم و اضافه قیمتی نبوده !
ضمن اینکه به هیچ عنوان چنین طرحی پذیرفته نیس ولی همونطور که قبلا هم گفته شد سرویس نامحدود واسه مخابرات نفع زیادی نداره و به همین دلیل سرعت 1 مگ و 2 مگ رو در واگذاری حذف کردن !
الانم که میگن مصرف منصفانه !
خدا بخیر کنه فردا روز چی میخوتن بگن !
خداحافظ فیلترینگ ...
این موردی که شما فرمودید احتمالا از طرف سرویس خبری دولت آمریکا که به زبون فارسیه اعلام شده
معمولا هم این قبیل چیزا رو اعلام میکنه
ولی متاسفانه اگه سرویس ماهواره ای باشه فقط باید توقع افزایش پـارازِت رو داشت و فکر نمیکنم تاثیر خوبی برای همه داشته باشه !
گرچه اگه پوشش سراسری باشه میشه بدلیل عدم پوشش دهی و هزینه بر بودن تجهیزات پـارازِت تا حدی امیدوار بود
vivabarca
06-08-2015, 11:12
دوستان نرخ ADSL گرون شده ؟ این ماه 49600 اومده رو قبض ولی دور گذشته 42300 بود! :n13:
bardia-vr
06-08-2015, 16:22
دوستان نرخ ADSL گرون شده ؟ این ماه 49600 اومده رو قبض ولی دور گذشته 42300 بود! :n13:
ظاهرا به دلیل ۳۱ روزه بودن ماه ها در نیمه نخست سال است .
mehrdadb3
06-08-2015, 17:40
خوبه باز برای من سری قبل 47000 تومان اومده این قبضم اومده 55000 تومان معلوم چجوری حساب میکنن
Bensonw3x
06-08-2015, 19:57
عاقا این طرح منصفانه رو نیان اجرا کنن بعده اینکه اجرا کردن بیان بگن !!؟ الان این جدول تو خوده سایتشون ستونه وسط یعنی چی ؟ من که هر چی فکر کردم متوجه نشدم ؛ حداقال ترافیک ؛ یعنی چی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MOH@ND3S
06-08-2015, 20:14
عاقا این طرح منصفانه رو نیان اجرا کنن بعده اینکه اجرا کردن بیان بگن !!؟ الان این جدول تو خوده سایتشون ستونه وسط یعنی چی ؟ من که هر چی فکر کردم متوجه نشدم ؛ حداقال ترافیک ؛ یعنی چی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یعنی تضمین میکنن که در ماه شما حداقل اونقدرو دانلود میتونی کنی.
دوستان يه چند وقت براي من قبض نمي اومد من هم چك نميكردم الان اومدم از طريق ١٨١٨ پرداخت كنم نزديك ٥٠٠ هزار گفت ولي نميدونم چرا تا الان قطع نكردند؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bensonw3x
06-08-2015, 20:24
یعنی تضمین میکنن که در ماه شما حداقل اونقدرو دانلود میتونی کنی.
اخه مهندس اگه اینجور باشه که یه چی خنده داره بودن یا نبودنه این ستون هیچ اهمیتی نداره من گفتم اینا دارن کلک رشتی میزنن یه جور دیگه عنوان میکنن گول زدنی بعد میان میگن ما که گفته بودیم از این حرفا... حالا خلاصه ببینم چی میشه دیگه من ۵۱۲ نامحدود دارم حداقال ۱۰۰ گیگ دانلود میکنم تو یه ماه خدا به خیر کنه
جالبه میشه در عرض 15 دقیقه کل حجم سهمیه روزانه ی اینترنت 2 مگ شگفت انگیز رو مصرف کرد!!! ( 7 گیگ در ماه ) . مملکته داریم.
نامحدود یک مگابیت قبض جدید 100000 هزار تومن تبریک میگم
mehryar1973
07-08-2015, 14:04
عجب:n04:
یعنی صد هزار تومن فقط پول اینترنت شده؟اگه اینطوره که باید گفن مخابرات مصرف منصفانه رو اجرا کرده و بد جوری هم اجرا کرده!
George Shelly
07-08-2015, 14:06
دوستان میشه لطف کنید بگید تا کی می خواین همین جوری ساکت بمونین و صداتون در نیاد ؟
دارن یه سرطان واقعی رو به جای اینترنت بهمون میفروشن به خدا من مشکلات روانی پیدا کردم از دست این نت خیلی اعصابم خراب شده هیچ کار نمی تونم بکنم نه لایو می تونم بازی کنم نه ویدیو لایو می تونم ببینم اکانتم میخرم واسه افزایش سرعت وبگردی اونم هر 5 دقیقه یه بار قطعه توروخدا یه فکری کنید چقدر آخه می خواین ساکت باشین زنگ بزنید هرچی میاد بگین بهشون اینا شعور ندارن که بفهمن فک می کنن مردم احمقن حالیشون نیست چه نتی دارن بهشون میدن ...
لعنت به اون نسل که مارو به این روز انداخت لعنت هزاران بار لعنت ...
farazfar
07-08-2015, 14:31
این قیمتها هرچی هست ماله مصرف منصفانه نیست، دلیل دیگری باید داشته باشه جون اگه منصفانه رو در نظر میگرفتن که خیلی بالاتر باید میومد، الان نامحدود ۵۱۲ برا همه اومده ۴۹۶۰۰ تومن
قبض adsl اومده بدون مالیات این چیزا 50000 تومن برای 512 نامحدود . یعنی ماهی 25000 تومن + مالیات adsl . گرونتر کردن ولی هنوز نامحدود. با این حساب هر ماه داره گرونتر میشه و به قیمت باقی شرکت هایی میرسه که نامحدود میدن. نظر من اینه که داره فراری میده کاربران نامحدودشو به سرویس های دیگر مخابرات. اونهایی هم که فراری نمیشن پول خوبی ازشون در میاره.
aluminum
07-08-2015, 16:24
قبلاً چقدر بود؟
- - - Updated - - -
قبلاً چقدر بود؟
گرون شده یا مصرف منصفانه رو اجرا کردن؟؟؟الان قیض من هزینه adsl رو زده 49 تومن در حالی که همیشه میزد 40 تومن!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان میشه لطف کنید بگید تا کی می خواین همین جوری ساکت بمونین و صداتون در نیاد ؟
دارن یه سرطان واقعی رو به جای اینترنت بهمون میفروشن به خدا من مشکلات روانی پیدا کردم از دست این نت خیلی اعصابم خراب شده هیچ کار نمی تونم بکنم نه لایو می تونم بازی کنم نه ویدیو لایو می تونم ببینم اکانتم میخرم واسه افزایش سرعت وبگردی اونم هر 5 دقیقه یه بار قطعه توروخدا یه فکری کنید چقدر آخه می خواین ساکت باشین زنگ بزنید هرچی میاد بگین بهشون اینا شعور ندارن که بفهمن فک می کنن مردم احمقن حالیشون نیست چه نتی دارن بهشون میدن ...
لعنت به اون نسل که مارو به این روز انداخت لعنت هزاران بار لعنت ...
همشون اطلاع دارن. وزیر و نماینده مجلس اطلاع دارن. در واقع نزدیک 10 ساله اطلاع دارن از وضعیت اسفبار اینترنت.
از نظر سیاسی و رفتار حکومت های مشابه ایران نگاه کنی اصلا مردم ایران نباید اینترنت می داشتند. همین افتضاح فعلی واقعا نهایت چیزیه که باید انتظار داشت.
Bensonw3x
07-08-2015, 20:48
قبض adsl اومده بدون مالیات این چیزا 50000 تومن برای 512 نامحدود . یعنی ماهی 25000 تومن + مالیات adsl . گرونتر کردن ولی هنوز نامحدود. با این حساب هر ماه داره گرونتر میشه و به قیمت باقی شرکت هایی میرسه که نامحدود میدن. نظر من اینه که داره فراری میده کاربران نامحدودشو به سرویس های دیگر مخابرات. اونهایی هم که فراری نمیشن پول خوبی ازشون در میاره.
جوابی که خودشون دادن برا این قضیه راست یا دروغشو نمیدونم :
باسلام مشترك گرامي نرخ خدمات ADSLطبق مصوبات سازمان تنظیم مقررات وارتباطات به صورت ماهانه(٣٠روز) می باشد لذا نرخ مذکور در٦ماه اول سال ،به صورت ٣١ روزه محاسبه خواهدشد.روابط عمومی
دوستانی که سرور خارجیشون مشکل داره یه سر به تاپیک بزنید:
تنها راه عملی واسه افزایش سرعت سایتای خارجی هزینه ی دوباره است.
سرویس بالا رو خریدم یکماهه چند روزه تستش کردم سرعت رو بهتر کرده. چون دیگه از طریق مخابرات وصل نمیشم به سرورهای خارجی.
George Shelly
07-08-2015, 23:06
انقدر وضع مخابرات خرابه قشنگ معلومه ip کم دارن شما یه بار روتر رو خاموش روشن کنید می بینید 10 دقیقه بعد وصل میشه به خاطر اینکه ip کم هست !
من اصلا از نت خود مخابرات استفاده نمی کنم از رسپینا از همین اکانت های تبدیل اینترانت به نت دارم که کیفیتش یکم از اسیاتک بهتره پینگش کمتره ولی خیلی قطعی داره البته تو این مورد فک می کنم تایم اون خود مخابرات خیلی تاثیر داره تو قطع شدن مثلا همین الان تو بازی بودم قطع شد به خاظر تایم اوت خود مخابرات !
داشتم تو یوتیوب میدیدم طرف کامنت گذاشته بود تو رومانی نت 400 مگ دان 400 مگ آپ رو میدن 17 دلار + خط تلفن + 800 کانال رایگان توپ ! با income که اونا دارن یعنی 0 یعنی هیچی !
تازه این مثلا خیلی معمولیه 1 گیگ هم هست !
نمی دونم بی خیال اصلا چی بگم جزء اینکه اعصاب خودمو شما رو خرد کنم با مرور این وضعیت چیزی دیگه اتفاق نمی افته !
فقط ماها خیلی آدمای سیاه بختی هستیم که تو بدترین و وحشتناک ترین دوران تاریخ هزاران ساله ایران بدنیا اومدیم و تو یه کشور اشغال شده توسط متحجران عمرمون رو به فنا میره !
افسوس .
bleu2u4u
08-08-2015, 04:52
دوستان الان بهترین چیزشکن که با اینترنت مخابرات مشکلی نداشته باشه چیه؟
من یه 6 کانکشنه (openv.pn - in.et - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - s-tunnel - pm-9)داشتم خیلی بد بود
نمیدونم از سرویس دهنده بود یا از بخاطر محدودیت های مخابرات اینطور بود
پ.ن:اگه سایت خوبی و مطمئن با قیمت مناسب هم سراغ دارین تو پیغام خصوصی برام بفرستین
Meysam Raz
08-08-2015, 11:24
خوب بالاخره بعد از چند ماه برای ما قبض + پول نت اومد
700.000 ناقابل
خوشبختانه دوتا خط داریم و این خط به نام خودمه الانم دارم میرم بدم:n09::n02: خداحافظ 1 مگ نامحدود :n15:
دوستان مثل اینکه بدون اطلاع اعمال مصرف منصفانه رو شروع کردن متاسفانه :(
دوستان من الان 2 مگ نامحدود دارم ... می تونم به طرح شگفت انگیز برم ؟ این طرح به چه صورتی هستش ؟ 31 گیگ 10 مگ میدن ؟ بعد از چه ساعتی تا چه ساعتی رایگان هستش ؟ با چه سرعتی شبانه رایگان داره و آیا شبانه محدودیتی داره یا نه ؟
با تشکر
George Shelly
08-08-2015, 12:29
من فک نمی کنم اعمال کرده باشن واسه من چند روز پیش اومد 100 تومن که البته پدرم گفت مثل اینکه زیاد شده گفتم نه دو ماه یکباره البته میدونه ولی باز میپرسه ...
1 مگ نامحدود مشترک قدیمی از اواخر 91 .
دوستان من مجدد تماس گرفتم با پشتیبانی خیلی محکم و قوی گفت برای مشترکین قدیمی هیچگونه محدودتی اعمال نشده ...
واقعا عجیبه !!!!
من هم سال 92 دو مگ نامحدود ثبت نام کردم
یعنی حتی اگر محدودیت اعمال نشه و ما پول اضافی هم ندیم ولی دیر یا زود باید چند ده میلیون پول عمل قلب بدیم، بسک ه هر روز یه سکته ناقص بهمون میدن. اه اه اه اه
منبع این دوستانی که میگن اعمال نشده 2020 و سایت مخابرات هست. اونایی که میگن اعمال شده رو چه حسابی میگن؟
قبض براتون اومده. مگه قبوض همزمان پخش نمیشه؟ چرا برا ما هنوز قبض نیومده؟
farazfar
08-08-2015, 14:09
بابا دوستان اینهمه دانلود کردید، اونوقت روی قبض سرویس ۵۱۲ فقط حدود ۴۰۰۰ تومن اضافه شده؟ اگه منصفانه اجرا شده بود که ماهی ۲ تومن اضافه نمیشد الان حداقل ۳۰۰۰۰ تومن اضافه میشد، یه حساب کتاب بکنید مشخص میشه
alireza3dshadow
08-08-2015, 14:43
خوب بالاخره بعد از چند ماه برای ما قبض + پول نت اومد
700.000 ناقابل
خوشبختانه دوتا خط داریم و این خط به نام خودمه الانم دارم میرم بدم:n09::n02: خداحافظ 1 مگ نامحدود :n15:
شایعه ایجاد نکنید !!!!:V9:
اگه قرار بود مصرف منصفانه و این جور چیزا رو در نظر بگیرن، باید مبلغ خیلی بیشتری می اومد. من توی خرداد و تیر در مجموع حدود 200 گیگ استفاده داشتم، ولی قبض این دو ماه 55 تومن اومده. بقیه دوستان هم میگن 49 تومن شده. این 6 تومن اضافه ای که من دارم هم نمیدونم برای چی هست، ولی هرچی هست ربطی به مصرف زیاد نداره و احتمالاً یکی از اعضای خونواده از تلفن استفاده کرده.
کلاً قبض این دو ماه که نشون میده هزینه گیگ های اضافه رو نگرفتن و به جاش یه مبلغ کلی برای همه اضافه کردن. ولی باید دید در آینده چی میشه. شاید به قول دوستان تصمیم دارن کم کم انقدر هزینه رو بالا ببرن تا خودمون بی خیال بشیم. :|
bleu2u4u
08-08-2015, 15:07
یعنی یه نفر رنگ نزده بپرسه این پول اضافه برای چیه؟ما هنوز قبض جدید نیومده
ولی اخری رو یه هفته پیش دادیم همون مبلغ سابق بود
عکس قبض رو بزار ببینیم دوست عزیز بعد از چند گیگ دانلود این شکلی شد؟
سرعت افتضاح بدک هم نیستا برای اونایی که حجم محدود دارن!!! کمک میکنه پول قبض کمتری بیاد!!!
Meysam Raz
08-08-2015, 19:05
شایعه ایجاد نکنید !!!!:V9:
فشار خونت رو حفظ کن عزیز
این داستان ربطی به مصرف منصفانه نداره
یک مدت بود پول نت برام توی قبض اعمال نمیشد و فقط مقداری که صحبت کرده بودیم میومد و ما هم پرداخت میکردیم
احتمالا مشکل از نرم افزارشون بوده
کل پولش جمع شده و یک هو اومده ، که البته به نظر خودم خیلی بیشتر از اون مدتیه که پول نمیدادم
این پول برای چیزی حدود 14 ماه اینترنت 45 تومنیه
alireza3dshadow
08-08-2015, 19:20
فشار خونت رو حفظ کن عزیز
یک مدت بود پول نت برام توی قبض اعمال نمیشد و فقط مقداری که صحبت کرده بودیم میومد و ما هم پرداخت میکردیم
کل پولش جمع شده و یک هو اومده ، که البته به نظر خودم خیلی بیشتر از اون مدتیه که پول نمیدادم
هههههه خندیدیم
چی شد سریع تغییر موضع دادی
خالی بهتری نداشتی ببندی :n02:
پی نوشت: این کسایی که میان جو راه می اندازن تو این تاپیک برای منحرف کردن اینجا برای جمع کردن سرویسشون و پیوستن به اوپراتورهای دیگه هست
همین امروز سرویس 512 نامحدود برای خودم خریدم تو قرارداد اینا هیچ خبری از مصرف منصفانه نیست !!
تا 72 ساعت وصل میشه
- - - Updated - - -
فشار خونت رو حفظ کن عزیز
هههههه خندیدیم
پی نوشت: این کسایی که میان جو راه می اندازن تو این تاپیک برای منحرف کردن اینجا برای جمع کردن سرویسشون و پیوستن به اوپراتورهای دیگه هست
همین امروز سرویس 512 نامحدود برای خودم خریدم تو قرارداد اینا هیچ خبری از مصرف منصفانه نیست !!
تا 72 ساعت وصل میشه
Meysam Raz
08-08-2015, 19:26
هههههه خندیدیم
تا 72 ساعت وصل میشه
چند سالته شما عمو؟
مشقات رو نوشتی اومدی نت بازی؟ :n02:
ایشالله قبض بیاد عکس میزارم تا اون موقع میشه 750.000 تومن
در ضمن یک نگاه به تاریخ این پست بنداز :
هفت ماه پیش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این تبلیغ نیست!!! مدرکیه برای آیندگان که بدونن در گذشته دولت چجوری دزدی می کرد از مردم!
امشب که دوباره مخابرات به گند کشیده سرعت سایت های خارجی رو ، سرویس افزایش سرعت صفحه قبل رو رو آزمایش کردم. اختلاف چشمگیره! 4 برابر افزایش سرعت!
مخابرات داره کم فروشی میکنه. 20 هزار تومن میگیره واسه 2 مگ ولی اغلب روزای هفته سرعت سایتای خارجی 4-5 برابر پایین تره. اینم مدرک اش:
ایینترنت 2 مگ شگفت انگیز:
سرعت و پینگ مخابرات :
سرعت و پینگ مخابرات با پ.ر.و.ک.س..ی افزایش سرعت:
چه وضعشه؟ چرا من باید هزینه دوباره کنم واسه افزایش سرعت سایت های خارجی؟
Bensonw3x
08-08-2015, 20:47
خداییش زشته علنن دارید تبلیغات میکنید من کاره ای نیستم تو این سایت ولی ۲-۳ پسته شمارو مطالعه کردم فقط قصد تبلیغات داشتید. این کار خلاف قوانینه فرومه.
خداییش زشته علنن دارید تبلیغات میکنید من کاره ای نیستم تو این سایت ولی ۲-۳ پسته شمارو مطالعه کردم فقط قصد تبلیغات داشتید. این کار خلاف قوانینه فرومه.
من مصرف کننده ام استاد. 20 هزار تومن هدر دادم این ماه فقط واسه افزایش سرعت. چی گیرم میاد از تبلیغ اخه؟ دارم مدرک نشون میدم از کم فروشی مخابرات!!!
دارم ناله میکنم چرا باید هزینه اضافه بدم واسه افزایش سرعت بعد شما میگی زشته نکن!!!
دارم ناله می کنم میگم مخابرات 4 برابر سرعتم رو اورده پایین چرا داره از من هنچنان 20تومن پول میگیره؟!!!
با دیدن اینجور پست ها احساس توهین میکنی مشکل از خودته!
برو از دولت انتقاد کن نه از من. زشت اینه که انحصار درست کرده حکومت گرون و بی کیفیت میفروشه حتی حاضر نیست سرعت 2 مگ رو کامل بده به من 1/4 اش رو فقط میده با پول 2 مگ.
shahryar84
08-08-2015, 22:56
برای منم افتضاح شده :n03::V9:
djkavehtnt
08-08-2015, 23:48
برای منم افتضاح شده :n03::V9:
واقعا باید یه فکری به حاله اینترنت مخابرات کرد
مثل اینکه به مخابرات زیادی روو دادیم و مخابرات هم داره از مشترک هاش سوء استفاده می کنه
درود
آیا این سایت رو میتونید باز کنید من الان 1 روزه کامله که نمیتونم وارد شم ! آیا کس دیگه هم این مشکل رو داره ؟
ممنون
pipo4713
09-08-2015, 00:23
از تست سرعت خودتون توی ساعات متفاوت عکس بگیرید و در یک عکس 4تکه و یا 8 تکه قرار دهید.. 2 فایل هم از سرورهای خارجی دانلود کنید و در زمان دانلود با استفاده از دانلود منیجر میزان سرعت رو ببینید و عکس بگیرید و بعد توی شکایت به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بفرستید تا مثل سری قبل باز براتون پیگیری کنند...
این تبلیغ نیست!!! مدرکیه برای آیندگان که بدونن در گذشته دولت چجوری دزدی می کرد از مردم!
امشب که دوباره مخابرات به گند کشیده سرعت سایت های خارجی رو ، سرویس افزایش سرعت صفحه قبل رو رو آزمایش کردم. اختلاف چشمگیره! 4 برابر افزایش سرعت!
مخابرات داره کم فروشی میکنه. 20 هزار تومن میگیره واسه 2 مگ ولی اغلب روزای هفته سرعت سایتای خارجی 4-5 برابر پایین تره. اینم مدرک اش:
ایینترنت 2 مگ شگفت انگیز:
سرعت و پینگ مخابرات :
سرعت و پینگ مخابرات با پ.ر.و.ک.س..ی افزایش سرعت:
چه وضعشه؟ چرا من باید هزینه دوباره کنم واسه افزایش سرعت سایت های خارجی؟
شخصا حاضرم اینترنت نداشته باشم ولی این سرویس رو خریداری نکنم پول زور هست چون :n18: شما هم نگیر دوست عزیز
bleu2u4u
09-08-2015, 01:55
تهران
امریکای شمالی
من نمیدونم وضعیت دوستان چطوره ولی من الان دیگه هیچ سایتی رو نمیتونم باز کنم و مسئله مدت زمان و اینجور چیزها هم نیست
صفحه اصلا باز نمیشه و هرچقدر هم رفرش کنم سریع Server not found میزنه
سلام. سروریس های نامحدود مخابرات قانون مصرف منصفانه دارن؟ یکی میگفت با سرویس 1 مگ نامحدود ماهی 500 گیگ دانلود میکمنه! حقیقت داره؟ اگر حقیقت داره چرا شرکت های دیگه ورشکست نمیشن؟
اصلا تو ایران isp هست با 150 تومن در ماه بتونی بیش از 300 گیگ دانلود کنی؟ اگر هست معرفی کنید ممنون میشم. مخابرات چنین تعرفه ای داره؟
شخصا حاضرم اینترنت نداشته باشم ولی این سرویس رو خریداری نکنم پول زور هست چون :n18: شما هم نگیر دوست عزیز
همه چیز اینترنت ایران پول زوره! . 20 هزار تومن میدی به مخابرات برای 2 مگ فقط باید 200 مگ مصرف کنی در روز!!! بعد 70 درصد اینترنتش هم ف-ی-ل-تر-ه. بعد سرعت سایتای خارجی 1/5 سرعت داده شده!!!
طبق توصیه شما به مخابرات هم نباید پول داد.
دقیقا مخابرات به این وضع ادامه بده تخلیه
من و شما هستیم که زور رو خلق میکنیم :n26:
Meysam Raz
09-08-2015, 16:58
سلام. سروریس های نامحدود مخابرات قانون مصرف منصفانه دارن؟ یکی میگفت با سرویس 1 مگ نامحدود ماهی 500 گیگ دانلود میکمنه! حقیقت داره؟ اگر حقیقت داره چرا شرکت های دیگه ورشکست نمیشن؟
اصلا تو ایران isp هست با 150 تومن در ماه بتونی بیش از 300 گیگ دانلود کنی؟ اگر هست معرفی کنید ممنون میشم. مخابرات چنین تعرفه ای داره؟
مصرف منصفانه که تا الان برای من اعمال نشده
با یک مگ مخ ابرات ماهی 200-300 گیگ هم دانلود زدم
گویا برای مشتریان جدید یک خبرایی هست که اونم در حد شایعه هستش بازم بچه ها نظر بدن ببینم تکلیف چیه فقط میدونم یک مگ نامحدود دیگه نمیدن
arminkoo
09-08-2015, 18:48
من نمیدونم شماها دنبال چی هستین (قاتل بروسلی)
یکی میاد میگه اعمال شده یکی میاد میگه نشده
بابا ول کنید دیگه
هی میایم تو تاپیک میبینم هی دارن میگن.
اقا دانلود تو بکنید هیچ قانونی هم نیومده .
یکی میاد میگه 300 گیگ دانلود کردم یکی میاد میگه 1 گیگ دانلود کردم یکی میاد میگه من چند گیگ دانلود کردم یهو سرعتم نصف شد .خوب حتما به خاطر این که سرور ها پوکیده دیگه .یا مسیر خراب شده
- - - Updated - - -
من نمیدونم شماها دنبال چی هستین (قاتل بروسلی)
یکی میاد میگه اعمال شده یکی میاد میگه نشده
بابا ول کنید دیگه
هی میایم تو تاپیک میبینم هی دارن میگن.
اقا دانلود تو بکنید هیچ قانونی هم نیومده .
یکی میاد میگه 300 گیگ دانلود کردم یکی میاد میگه 1 گیگ دانلود کردم یکی میاد میگه من چند گیگ دانلود کردم یهو سرعتم نصف شد .خوب حتما به خاطر این که سرور ها پوکیده دیگه .یا مسیر خراب شده
Xx Hossein xX
09-08-2015, 19:10
مودمم رو تغییر دادم فکر نمیکردم نتایج انقدر فرق کنه!
کیفیت خط خیلی بیشتر شد.
یک مگ نامحدود
SNR هم اومد روی 30، قبلا فکر کنم در بهترین حالت 13 بود
مودمم رو تغییر دادم فکر نمیکردم نتایج انقدر فرق کنه!
کیفیت خط خیلی بیشتر شد.
یک مگ نامحدود
SNR هم اومد روی 30، قبلا فکر کنم در بهترین حالت 13 بود
دلیل اختلاف زیاد اینه که در عکس اول اینترنت داخلیه ( سرور تهران) ولی در عکس دوم وصل شدی به سرور خارجی ( آمستردام ).
Xx Hossein xX
09-08-2015, 21:26
دلیل اختلاف زیاد اینه که در عکس اول اینترنت داخلیه ( سرور تهران) ولی در عکس دوم وصل شدی به سرور خارجی ( آمستردام ).
این تست ها همه در یک زمان گرفته شده.
قبلا به زور به 0.3 مگابیت میرسید، با پینگ 400+
و اگه دقت کنید عکس دوم و سوم واقعا اختلافی نداره، پینگ بالاتره که طبیعیه کاملا.
- - - Updated - - -
این تست ها همه در یک زمان گرفته شده.
قبلا به زور به 0.3 مگابیت میرسید، با پینگ 400+
و اگه دقت کنید عکس دوم و سوم واقعا اختلافی نداره، پینگ بالاتره که طبیعیه کاملا.
djkavehtnt
10-08-2015, 21:49
دوستان ، وضع اینترنت چرا این قدر امروز خراب شده ؟
من که همیشه بیشتر از 4 - 5 بار در سال قعطی اینترنت نداشتم امروز 19 بار اینترنت قطع شد !
من چند بار با 2020 تماس گرفتم گفتن اصلا نامحدود نداریم. چطور شماها نامحدود دارین؟ یعنی مشترک های قدیمی همیشه نامحدود دارن؟
mohammad_87
11-08-2015, 18:49
دیشب برای من در یک ساعت 6-7 بار قطع و وصل شد.به 2020 هم زنگ میزنم ارجاع میده به مشکلات مرکز مخابراتی.اون هم ساعت 11 شب!!!!!!
سایتهای خارجی هم مدام با ریفرش باز میشه.ابزارها هم که یا کانکت نمیشن یا بعد از چند دقیقه دیسی میشن
:n27::n27::n27:
سلام دوستان.
من 1 مگ نامحدود مخابرات دارم, الان به مدت 3 ماه است که اینترنت من فقط شب ها از ساعت 12 تا 9 صبح وصله و در تمام مدت روز به هیچ وجه وصل نمی شه!
یکی دو هفته اول با 2020 تماس نگرفتم, گفتم شاید مشکلی پیش اومده, مثل همیشه و این مسئولین وظیفه شناس مخابرات! این مشکل رو برطرف می کنند.
اما هر چقدر از طرف من حجب و حیا و صبر و تحمل و اخلاق مداری شد, از اون طرف ( مخابرات ) بی خیالی بی مسئولیتی بی احترامی و توهین به شعور مشترک دیدم!
تصمیم گرفتم با 2020 مشکل رو مطرح کنم بلکه فرجی شد!
این مسئولین از دل مردم برآمده و مردم دوست و خداشناس با مرکز مخابراتی ما پاسکاری می کردن, یعنی تیکی تاکا در حد و اندازه بارسلونا!
و در ماه مبارک رمضان که میگن زبان شما هم باید روزه باشد! به راحتی و گوارایی آب خوردن دروغ می گفتند.
انواع و اقسام مشکلات رو مطرح می کردند از قبیل سیم کشی داخلی, سیم برق, مودم و ...
من هم برای تک تک این بهانه هاشون با علم به اینکه هیچ مشکلی نداشتند ولی به هر حال رفتم اداره برق, مامور برق اومد گفت هیچ مشکلی نیست
و مخابرات شمارو می بخشید اسکل کرده! نویز خط چک شد توسط خود مرکز مخابراتی ما, گفت شرایط خط شما خیلی هم ایده آل است! و فنی های اونجا گفتن
از اینجا همه چی درسته و ما data رو می فرستیم به همون 2020 اونا هستند که فعال نمی کنن اکانت شما رو! و پیشنهاد دادن که به شرکت های خصوصی مهاجرت کنم!
خلاصه کلام اینکه 2020 به من گفت مشکل خودته همینی هست که هست!
حالا از شما عزیزان سوال دارم, آیا کسی هست که نامحدود مخابرات داشته باشه و این مشکل مارو داشته باشه؟ یه راهنمایی بفرمایید چی کار کنم؟
mehryar1973
12-08-2015, 10:32
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ترکوندن باز
پینگ از 4.2.2.4 کلا تایم اوت میده،رسما دیگه اینترانت شده!!!
- - - Updated - - -
مخابراتم مثه اینکه سرعتا رو میبنده رو 16 مگ ؛ پشت قبض تلفنو دیدم که زده بود : up to 16mb !!!!!!!!!!
16 مگ سرعت 2 کیلوبایت دانلود.
Xx Hossein xX
12-08-2015, 23:28
نمیدونم به چه تکنولوژی رسیدن که سایتایی از قبیل توییتر، یوتوب حتی با *یلترشکن هم باز نمیشن!
دو هفته ای هست این مشکلو دارم.
pipo4713
13-08-2015, 17:30
[QUOTE=Aeco;8687571]سلام دوستان.
من 1 مگ نامحدود مخابرات دارم, الان به مدت 3 ماه است که اینترنت من فقط شب ها از ساعت 12 تا 9 صبح وصله و در تمام مدت روز به هیچ وجه وصل نمی شه!
شما از طریق
و
شکایت خودتون رو اعلام کنید و برای شکایت در سایت مخابرات ضرب العجل هم تعیین کنید که اگر تا تاریخی بطور مثال 1هفته بعد مشکل حل نشه از طریق مراجع قضایی مشکل رو پیگیری خواهید کرد...
بهتون قول میدم خیلی زود مشکلتون رو حل می کنند..
البته بهتون پیشنهاد میکنم اول پسورد خودتون رو هم تغییر دهید و بعد دوباره تست کنید...
و تمامیه مدارکی که دارید رو کتبی هم داشته باشید بطور مثال بررسی مخابرات رو بگید مخابرات کتبی نوشته باشه...
و میتونید در عین حال هم به سر رئیس مخابرات منطقه شکایت خودتون رو بگید و از اون طریق هم پیگیر باشد.. مثلا اگر در شهرک غرب هستید باید به سر رئیس مخابرات های کد 8 شکایت خودتون رو اعلام کنید..
من مشکل کندی سرعت فراوانی در محل کار داشتم و از هر طریقی که پیگیر بودم درست نشد.. از هر 3 طریق رفتم جلو و هر 3 خدا رو شکر پیگیری کردن و مشکل رو خیلی راحت حل کردن...
اینم لینک مراکز مخابراتی و مدیر کل مراکز
زمانی هم که تماس میگیرید حتما قید کنید که تمامیه مراحل رو رفتین همه ی کار ها رو انجام دادید از مخابرات استعلام کیفیت خط دارید و...
برای سامانه 2020 و اینترنت پرسرعت ،مخابرات یک نظر سنجی گذاشته که اصلا نیازی به وارد کردن شماره تلفن و غیره نیست.. پیشنهاد میکنم همه دوستان هم این نظر سنجی رو پر کنن و مشکلات خودشون رو اعلام کنن....
- - - Updated - - -
Pessimist
13-08-2015, 20:30
سلام دوستان
من 2 مگ مخابرات دارم تا دو سه هفته پیش اینترنت خیلی خوب بود اما از اون موقع به بعد یه دو سه روزی قطع شد وقتی هم که وصل شد الان اصلا درست کانکت نمیشه و دم به ساعت قطع میشه. تو ویدئو چت که با آمریکا انجام میدم همش چند دقیقه به چند دقیقه قطع میشه. نمیدونم مشکل مال کجاست شنیده بودم شرکت زیرساخت با مخابرات مشکل پیدا کرده و الان هم تو خبرها داشتیم که مشکلشون حل شده اما وضعیت اینترنت تغییری نکرده.
- - - Updated - - -
سلام دوستان
من 2 مگ مخابرات دارم تا دو سه هفته پیش اینترنت خیلی خوب بود اما از اون موقع به بعد یه دو سه روزی قطع شد وقتی هم که وصل شد الان اصلا درست کانکت نمیشه و دم به ساعت قطع میشه. تو ویدئو چت که با آمریکا انجام میدم همش چند دقیقه به چند دقیقه قطع میشه. نمیدونم مشکل مال کجاست شنیده بودم شرکت زیرساخت با مخابرات مشکل پیدا کرده و الان هم تو خبرها داشتیم که مشکلشون حل شده اما وضعیت اینترنت تغییری نکرده.
hamidrezaj
13-08-2015, 21:41
سلام دوستان
توی قبض تلفن که میاد چرا عوارض و مالیات رو براساس جمع مبلغ تلفن و اینترنت حساب میکنن؟ مگه نباید فقط براساس هزینه تلفن حساب کنن؟ چون قبلا عوارض و مالیات رو روی adsl حساب کردن و ماهیانه توی قبض میاد ولی علاوه بر اون انگار به مبلغ adsl دوبار مالیات و عوارض میخوره , یه بار موقع ثبت نام و یه بار هم هر ماه با جمع هزینه تلفن و
دوستان با مخابرات کسی میتونه از آیتونر با سرعت خوب دانلود کنه ؟ :|
وی پی ان هم میزنم جواب نیست
شاتل بدون وی پی هم اوکیه اما میخوام از نت مخابراتم استفاده کنم
[QUOTE=Aeco;8687571]سلام دوستان.
شما از طریق
و
شکایت خودتون رو اعلام کنید و برای شکایت در سایت مخابرات ضرب العجل هم تعیین کنید که اگر تا تاریخی بطور مثال 1هفته بعد مشکل حل نشه از طریق مراجع قضایی مشکل رو پیگیری خواهید کرد...
بهتون قول میدم خیلی زود مشکلتون رو حل می کنند..
البته بهتون پیشنهاد میکنم اول پسورد خودتون رو هم تغییر دهید و بعد دوباره تست کنید...
و تمامیه مدارکی که دارید رو کتبی هم داشته باشید بطور مثال بررسی مخابرات رو بگید مخابرات کتبی نوشته باشه...
و میتونید در عین حال هم به سر رئیس مخابرات منطقه شکایت خودتون رو بگید و از اون طریق هم پیگیر باشد.. مثلا اگر در شهرک غرب هستید باید به سر رئیس مخابرات های کد 8 شکایت خودتون رو اعلام کنید..
من مشکل کندی سرعت فراوانی در محل کار داشتم و از هر طریقی که پیگیر بودم درست نشد.. از هر 3 طریق رفتم جلو و هر 3 خدا رو شکر پیگیری کردن و مشکل رو خیلی راحت حل کردن...
اینم لینک مراکز مخابراتی و مدیر کل مراکز
زمانی هم که تماس میگیرید حتما قید کنید که تمامیه مراحل رو رفتین همه ی کار ها رو انجام دادید از مخابرات استعلام کیفیت خط دارید و...
برای سامانه 2020 و اینترنت پرسرعت ،مخابرات یک نظر سنجی گذاشته که اصلا نیازی به وارد کردن شماره تلفن و غیره نیست.. پیشنهاد میکنم همه دوستان هم این نظر سنجی رو پر کنن و مشکلات خودشون رو اعلام کنن....
- - - Updated - - -
می بخشید که دیر پاسخ دادم زیرا متاسفانه به اینترنت دسترسی نداشتم, یک دنیا سپاس از شما دوست گرامی.
طبق فرمایش شما عمل می کنم و اگر لازم بود نتیجه رو همین جا اعلام می کنم تا دوستان دیگری که به این مشکل برخوردند,
از راه حل خوب شما استفاده کنند.
به علت اینکه من تازه وارد هستم کلید تشکر برایم فعال نیست و از این طریق دوباره مراتب تشکر و قدردانی خود را از شما اعلام می نمایم.
درود.
یکی از دوستان یک اینترنت ارزان فقط برای استفاده با گوشی موبایل می خواد، آیا اینترنت نامحدود ماهانه 128 مخابرات جوابگوی چک کردن واتس آپ و تلگرام و اینا هست؟
آیا واقعن طبق آگهی هاشون مودم رایگان هم میدن؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
- - - Updated - - -
درود.
یکی از دوستان یک اینترنت ارزان فقط برای استفاده با گوشی موبایل می خواد، آیا اینترنت نامحدود ماهانه 128 مخابرات جوابگوی چک کردن واتس آپ و تلگرام و اینا هست؟
دوست عزیز مخابرات انچنان کیفیت جالبی برا این برنامه ها نداره دنبال یه شرکت دیگه باشید.
shahryar84
14-08-2015, 18:20
اگه برای موبایل و وبگردی کم مصرف میخواهید سرویس حجمی با سرعت بالا انتخاب بهتری است.
درود.
- - - Updated - - -
درود.
djkavehtnt
14-08-2015, 20:44
دوستان با مخابرات کسی میتونه از آیتونر با سرعت خوب دانلود کنه ؟ :|
وی پی ان هم میزنم جواب نیست
شاتل بدون وی پی هم اوکیه اما میخوام از نت مخابراتم استفاده کنم
والا من توی دانلود از آیتونز مشکلی ندارم و حتی بدون قند شکن راحت دانلود می کنم
البته بعضی شب ها هر کاری می کنم ، بدون قند شکن نمی تونم از آیتونز فایل دانلود کنم
متاسفانه کاری هم نمی شه کرد
این هم از مزایای فــــــــــــــیلترینگ هوشمنده
اگه برای موبایل و وبگردی کم مصرف میخواهید سرویس حجمی با سرعت بالا انتخاب بهتری است.
من خودم حجمی دارم به درد موبایل نمی خوره وقتی وای فای دائم روشنه اینترنتم زود تموم میشه برای همین نامحدود رو به دوستم پیشنهاد دادم.
بعد فقط خودش نیست خواهر و برادرش هم استفاده خواهند کرد.
دوست عزیز مخابرات انچنان کیفیت جالبی برا این برنامه ها نداره دنبال یه شرکت دیگه باشید.
از چه بابت، از نظر سرعت؟
مثلن چطوری میشه کار با این برنامه ها؟
دوستان مخابرات اینترنت بهم نمیده . من موندم اینترنت بی کیفیت همراه نامرد و ایران سل . من موندم سه تا سایتم که داره از بازدید میفته . به نظرتون چی کار کنم ؟
mehryar1973
15-08-2015, 07:59
از چه بابت، از نظر سرعت؟
مثلن چطوری میشه کار با این برنامه ها؟
ببینید وایبر وقتی بخواید تماس صوتی داشته باشید چون آپلود پایینه کیفیت صدا بد میشه،یا تلگرام بعضی ساعت ها انگار قطعه
George Shelly
15-08-2015, 13:20
واسه وایبر touch vpn رو از google play دانلود کنید همه چی عالی میشه!
من خودم با عموم و دختر عموهام تو united حرف میزنم خیلی عالیه صدا البته فقط با touch چون این حرامی های بی همه چیز ولا-یت سرورهای وایبر رو تقریبا فیلتر کردن !
ببینید وایبر وقتی بخواید تماس صوتی داشته باشید چون آپلود پایینه کیفیت صدا بد میشه،یا تلگرام بعضی ساعت ها انگار قطعه
با 256 چطور؟ اونم اذیت میکنه؟
این رفیق ما اصلن کامپیوتر نداره از شارژ کردن اینترنت تو سایت و اینا سر در نمیاره می خوام یه چیزی براش بگیرم راحت باشه و دائمی که دیگه به من نیاز نداشته باشه که کاراشو انجام بدم.
حالا مودم رایگان میدن؟
پس حکومت به مخابراتی که گرونفروشه کم فروشه و افتضاحه کیفیتش اجازه میده انحصارا اینترنت خیلی جاها رو تامین کنه!!! :n08: :n13:
mehryar1973
15-08-2015, 22:50
این رفیق ما اصلن کامپیوتر نداره از شارژ کردن اینترنت تو سایت و اینا سر در نمیاره می خوام یه چیزی براش بگیرم راحت باشه و دائمی که دیگه به من نیاز نداشته باشه که کاراشو انجام بدم.
حالا مودم رایگان میدن؟
مودم رایگان یه موقعی تو این کمپین هاشون میدادن
باید ببینید دانلود ایشون زیاده یا کم،البته فقط دانلود نیست همین مسنجر ها(تلگرام،وایبر...)در صورت استفاده زیاد حجم خوری بالایی دارن اگه مخابرات میخواید و نامحدود بنظرم 512 کمتر نگیرید
- - - Updated - - -
shahryar84
16-08-2015, 00:28
برای من هرشب ساعت ۱۲:۵۴ اینترنت قطع میشه و ۱۰ دقیقه بعد وصل میشه!
reza2700
16-08-2015, 13:17
واقعا شورشو در اوردن خیلی بی کیفیت شده اینترنت مخابرات
دوستان مخابرات اینترنت بهم نمیده . من موندم اینترنت بی کیفیت همراه نامرد و ایران سل . من موندم سه تا سایتم که داره از بازدید میفته . به نظرتون چی کار کنم ؟
همون بهتر که از مخابرات نگیری،. چون واقعا کیفیتش اومده پایین. ترجیحا از شرکتای دیگه بگیر.
حالا مودم رایگان میدن؟
مودم رایگانشون بخوره تو سرشون، اگه از این مودمای (آشنای اول) باشه مفتش هم گرونه. خیلی مزخرفه. ترجیحا مودم رو خودتون تهیه کنید
دوستان سلام
من چند ساله كه ٥١٢ نامحدود از مخابرات دارم قبض دوره قبل اينترنتش واسم اومد ٤٢٣٠٠ تومن اين دوره (تا ١مرداد) قبض اينترنت اومده ٤٩٦٠٠ كسي ديگه از دوستان اين افزايش قيمت رو داشته؟
ممنون ميشم جواب بدين
farazfar
17-08-2015, 13:04
دوستان سلام
من چند ساله كه ٥١٢ نامحدود از مخابرات دارم قبض دوره قبل اينترنتش واسم اومد ٤٢٣٠٠ تومن اين دوره (تا ١مرداد) قبض اينترنت اومده ٤٩٦٠٠ كسي ديگه از دوستان اين افزايش قيمت رو داشته؟
ممنون ميشم جواب بدين
مال همه دقیقا این قیمت اومده
George Shelly
17-08-2015, 15:56
نمی خواستم اینو بگم ولی هرچی بکشین حقتونه به خاطر اینکه صداتون در نمیاد حداقل نمی تونید زنگ بزنید هرچی از دهنتون در میاد بگین ؟
وقتی زنگ نمیزنید مفهومش چیه ؟
یعنی اینکه راضیم!
غیر از اینم نیست !!
من حداقل کاری که می کنم زنگ میزنم هر چی میاد میگم ربطی هم به با ادب بودن یا نبودن نداره اینا لیاقتشون همینه ماهیانه داریم کلی هزینه میدیم نتی می گیریم که حتی dial up واقعی هم نیست به شدت کند ! پینگ وحشتناک خراب !
تایم اوت و ....!
شرمنده تند گفتم اما تقصیر خودمونه اینا از خداشونه نت خراب بدن ماهارو کلافه کنن که کردن اما ماها هم کم مقصر نیستیم وقتی صدامون در نمیاد !
رک کفتم حالا نیاین حمله کنین خواهشا !
بیاین بگین چیکار کنیم !
من خسته شدم از بس اکانت کاهش پینگ خریدم گیگی 2000 تومن !
نمی خواستم اینو بگم ولی هرچی بکشین حقتونه به خاطر اینکه صداتون در نمیاد حداقل نمی تونید زنگ بزنید هرچی از دهنتون در میاد بگین ؟
وقتی زنگ نمیزنید مفهومش چیه ؟
یعنی اینکه راضیم!
غیر از اینم نیست !!
من حداقل کاری که می کنم زنگ میزنم هر چی میاد میگم ربطی هم به با ادب بودن یا نبودن نداره اینا لیاقتشون همینه ماهیانه داریم کلی هزینه میدیم نتی می گیریم که حتی dial up واقعی هم نیست به شدت کند ! پینگ وحشتناک خراب !
تایم اوت و ....!
شرمنده تند گفتم اما تقصیر خودمونه اینا از خداشونه نت خراب بدن ماهارو کلافه کنن که کردن اما ماها هم کم مقصر نیستیم وقتی صدامون در نمیاد !
رک کفتم حالا نیاین حمله کنین خواهشا !
بیاین بگین چیکار کنیم !
من خسته شدم از بس اکانت کاهش پینگ خریدم گیگی 2000 تومن !
حالا تو که خوبی من هفته پیش زنگ زدم پرسیدم که طرحی دارین که شبانه رایگان بده گفت :آره 5 مگ ماهی 5 گیگ 22500 تومن
من هم بخاطر همین پارسانلاینمو تخلیه کردم و امروز زنگ زدم که بگیرم حالا میگه ما چند ماهه که سرویس شبانه دار نمیفروشیم!:n30:
از صبحم زنگ زدم همه آی اس پی ها رو چک کردم هیچکدوم پورت خالی ندارن به خدا اینقدر که من از صبح واسه یه اینترنت گشتم اشکم داره در میاد و بغض کردم:n29:
الان هم با ایرانسل اینجام که دیگه از همه بدتره:n09:
اگه این اوترنت واقعا رایگان باشه تجهیزاتشو میگیرم (البته اگه شانس مائه میان میبرنمون:n03:)
George Shelly
17-08-2015, 19:09
پروژه اوترنت regular internet نیست یعنی مثل چیزی که الان داریم کار می کنیم ! یعنی آپلود نداره !
در اصل همون نت افلاین هست که user رو وصل می کنه به یه سرور خیلی خیلی گسترده با محتوای خیلی عالی اما اینترنت عادی نیست !
شما فقط به content دسترسی داری نه یه اینترنت عادی ! محدودیت هم داره !
پروژه گوگل نت regular هست که اولین کشور رو هم کاور کرده که سریلانکا هست هر اینچ از خاکش به نت پرسرعت دسترسی دارن الان !
پروژه outernet خیلی جالب نیست البته تو مراحل اولیه هست تقریبا !
مردم ایرانم فقط در یه صورت می تونن به نت پرسرعت دسترسی پیدا کنن اونم با رفتن ج.اسها.......لی محقق میشه !
bleu2u4u
17-08-2015, 19:55
چرا قیمتا بالا رفته
512 شده 49600
به خاطر این که کیفیت پایین اومده و مخابرات باید گند بدهیش به دولت رو جمع و جور کنه (۴۰۰ میلیارد)
واعظی خبر داد:
واعظی خبر داد:
فقط بلدن به مردم دروغ تحویل بدن
Ali.A1990
18-08-2015, 00:09
سلام. آقا یکی کمک کنه چطوری میتونم از طریق سایت صاب مرده حجم مصرفی رو افزایش بدم. من که گزینه ی وامونده ای به جز توضیحات درخواست ندیدم :D
Ali.A1990
18-08-2015, 00:29
چرا سرعت اینترنت فقط نصف شبا به حد اکثر میرسه؟
Ali.A1990
18-08-2015, 00:33
عزیزان یکی به من بگه چه گزینه ای واسش وجود داره؟
reza_khoshtip
18-08-2015, 09:24
دوستان سلام
ممنون ميشم جواب بدين
برا منم دقیقا همین قیمت اومده
George Shelly
18-08-2015, 11:28
سلام. آقا یکی کمک کنه چطوری میتونم از طریق سایت صاب مرده حجم مصرفی رو افزایش بدم. من که گزینه ی وامونده ای به جز توضیحات درخواست ندیدم :D
چی ؟ ویندوز اکس پی ؟
من دیگه نمی خوام زنده بمونم اصلا !
عزیزان یکی به من بگه چه گزینه ای واسش وجود داره؟
برای من هر گیگی که اضافه مصرف کنم هزینه اش رو قبض میاد احتیاج به خرید ترافیک حجمی ندارم. برای اطمینان میتونی از ۲۰۲۰ بپرسی
shahryar84
18-08-2015, 17:30
حجم مصرفی به این صورته که هرچی شما مصرف کنید رو قبض محاسبه می شه
Abolfazl3007
19-08-2015, 00:36
دوستانی که طرح بهاره ۲ مگ دارن شبانه چند گیگ دان میکنید ؟
amin_v30
19-08-2015, 10:38
آقا درود،الان 512 نامحدود مصرف منصفانه روش اعمال کردن آیا؟
djkavehtnt
19-08-2015, 10:52
آقا درود،الان 512 نامحدود مصرف منصفانه روش اعمال کردن آیا؟
خودشون که میگن قصد اجرای هیچ گونه محدودیتی ندارند
aryan_60
19-08-2015, 14:08
آقایون سلام من تازه درخواست ۵۱۲ نامحدوددادم به مخابرات. می خواستم بدونم خط را روی چند مگ میبندن و سرعتش چقدر هست.
تشکر منتظر جواب هستم.:n02:
- - - Updated - - -
آقایون سلام من تازه درخواست ۵۱۲ نامحدوددادم به مخابرات. می خواستم بدونم خط را روی چند مگ میبندن و سرعتش چقدر هست.
تشکر منتظر جواب هستم.:n02:
aryan_60
19-08-2015, 14:13
دوستان سلام
۵۱۲ نا محدود درخواست دادم میخواستم بدونم خط و روی چند مگ میبندن وسرعت دانلود چقدره ؟ محدودیت دانلود داره ؟
ممنون:n02:
djkavehtnt
19-08-2015, 16:52
دوستان سلام
۵۱۲ نا محدود درخواست دادم میخواستم بدونم خط و روی چند مگ میبندن وسرعت دانلود چقدره ؟ محدودیت دانلود داره ؟
ممنون:n02:
Down Stream رو همون 512 می بندن و سرعت دانلود هم بیشتر وقت ها به صورت ثابت همون حدود 512 هست ، محدودیت دانلود هم نداره و می تونید 24 ساعته فایل دانلود کنید
mohammad_87
19-08-2015, 20:53
سلام
روی قبض نوشته،مودم رایگان سرعت تا 16 مگابیت.تو سایت اصلا چنین سرعتی نزده.این کدوم طرحه؟
shahryar84
19-08-2015, 23:25
کلا کلمه تا تو مخابرات خیلی مهمه! دقت کنی ۵مگ و ۱۰ مگ هم بغلش ریز نوشتن تا
یعنی منی که دو مگ دارم و شمایی که ۱۰ مگ دارین الان تو اوج مصرف، سرعتمون فرقی نداره (حتی کمتر از ۱ مگ)
اما وقتی خلوت باشه، برای من تا ۲ مگ میره، ۱۰ مگ هم تا ۱۰ مگ سرعت میده
سلام
روی قبض نوشته،مودم رایگان سرعت تا 16 مگابیت.تو سایت اصلا چنین سرعتی نزده.این کدوم طرحه؟
mohammad_87
19-08-2015, 23:28
کلا کلمه تا تو مخابرات خیلی مهمه! دقت کنی ۵مگ و ۱۰ مگ هم بغلش ریز نوشتن تا
یعنی منی که دو مگ دارم و شمایی که ۱۰ مگ دارین الان تو اوج مصرف، سرعتمون فرقی نداره (حتی کمتر از ۱ مگ)
اما وقتی خلوت باشه، برای من تا ۲ مگ میره، ۱۰ مگ هم تا ۱۰ مگ سرعت میده
اینکه درست اصلا به سرویسهای مخابرات نمیشه اطمینان کرد.اما کلا کدوم طرح هست؟چیزی در سایت ندیدم
alireza3dshadow
20-08-2015, 01:22
512 نامحدود مخابرات سرعت تقریبا ثابت
هم پینگ خوبه و هم خوراک دانلود هست
همسایه اسباب کشی کرد خطش داد به ما منم وصل کردم به خودمون تازه امروز برام وصل شد خلاص شدم از دست حجم تموم کردن:n20:
از اونور شاتل سرویس گرفتم کلا وصل نشد برام یعنی خط بسته رو 64 کیلوبایت بسته باید 2مگ باشه
قیمت adsl روی قبض این دوره نشون میده که حدود 10 در صد قیمتو بیشتر کردن. همه جای دنیا اینترنت هر سال قیمتش کمتر میشه, اینجا بیشتر میشه...
کسی زنگ زده بگه وضع اینترنت چرا اینقدر داغونه؟
DarkLords
20-08-2015, 16:04
کسی زنگ زده بگه وضع اینترنت چرا اینقدر داغونه؟
زنگ زدن نمیخواد، تو تی وی گفت مخابرات به زیرساخت ۴۰۰ میلیارد بدهکاره. اگه پرداخت نکنه همینم قطع میشه :-/
این همه پولی رو که میگیرن معلوم نیست چیکار میکنن که ۴۰۰ میلیارد بدهی داره!
دودش هم میره تو چش ما که مجبوریم این اینترنت ت.. رو تحمل کنیم.
قبض ما اگه یه روز دیرتر پرداخت بشه یه طرفه میکنن خط رو اونوقت خودشون اینجوری.
shahnam2s
21-08-2015, 02:30
سلام
دوستانی که تجربه ی استفاده از سرویس های حجمی مخابرات رو دارند لطفا راهنمایی کنند
من چند ماهی هست که از سرویس یک مگ نامحدود مخابرات استفاده می کنم و به علت اینکه قبض تلفن برای ما نمیاد دقیقا نمی دونم که طرح منصفانه برای من عملی شده یا نه! به علت اینکه زیاد دانلود می کنم و عمده استفاده من هم از اینترنت دانلود هست ( چون صبح تا عصر سر کار هستم کارهای عیر از دانلودم رو با اینترنت انجام میدم) پس غیر از دانلود حجم آنچنانی استفاده نمیکنم برای وب گردی و عیره .... حالا سوالی دارم این که آیا واقعا طرح منصفانه شروع شده ؟ و اینکه اگر از اینترنت حجمی مخابرات استفاده کنم شبی چهار گیگ رو میتونم دانلود کنم؟! یعنی به نظر شما بهتره حجمی بگیرم؟ در حال حاضر با سرویس نامحدود فعلی مشکل سرعت توی دانلود ندارم و فقط با بازکردن سایت ها مشکل دارم که گویا مشکل همه ست! ممنون میشم راهنمایی کنید
p30worlduser1
21-08-2015, 09:25
1 مگابیت نامحدود مخابرات (با ویلچر شکن هات اسپات نسخه پولی-سرور کیف اوکراین)
MohammadKingstar
21-08-2015, 13:19
اینترنت من هم 512 هست که واقعی 480 کیلو بیت در ثانیه هست شما حال فکر کنید مخابرات به 100 هزار نفر اشتراک 512 بده از هر کدوم 36 کیلو بیت کم کنه چقدر میشه
10000*36=360000 کیلو بیت براش میمونه
حالا باز اگه بخواد این پنهای باند رو بفروشه با 480 کیلو بیت ثانیه بفروشه
360000/480=750 نفر جا داره باز به دیگران بده.:n02::n09:
- - - Updated - - -
اینترنت من هم 512 هست که واقعی 480 کیلو بیت در ثانیه هست شما حال فکر کنید مخابرات به 100 هزار نفر اشتراک 512 بده از هر کدوم 36 کیلو بیت کم کنه چقدر میشه
10000*36=360000 کیلو بیت براش میمونه
حالا باز اگه بخواد این پنهای باند رو بفروشه با 480 کیلو بیت ثانیه بفروشه
360000/480=750 نفر جا داره باز به دیگران بده.:n02::n09:
Setareh 2006
21-08-2015, 13:25
سلام
مشترک اینترنت مخابرات هستم مودم هم Tplink TD-W8968 هست. کابل ها هم همه نو و سالم هستن .
قبلا وقتی مودم رو روشن می کردم بعد از روشن شدن چراغ مودم ، چراغ اینترنت هم بعد از چند لحظه روشن می شد اما الان چند وقته که بعد از روشن شدن چراغ مودم ، چند دقیقه طول می کشه و چراغ اینترنت با تاخیر روشن میشه .
شما می دونین مشکل چیه ؟
djkavehtnt
21-08-2015, 15:11
سلام
مشترک اینترنت مخابرات هستم مودم هم Tplink TD-W8968 هست. کابل ها هم همه نو و سالم هستن .
قبلا وقتی مودم رو روشن می کردم بعد از روشن شدن چراغ مودم ، چراغ اینترنت هم بعد از چند لحظه روشن می شد اما الان چند وقته که بعد از روشن شدن چراغ مودم ، چند دقیقه طول می کشه و چراغ اینترنت با تاخیر روشن میشه .
شما می دونین مشکل چیه ؟
مخابرات آی پی کم داره و برای همین موقع وصل شدن به اینترنت در ساعات ترافیک ، وصل شدن به اینترنت مقداری طول می کشه
بعضی مواقع هم میشه که حتی 5 دقیقه هم منتظر باشید تا اینترنت وصل بشه (معمولا در روز های جمعه)
mehryar1973
21-08-2015, 21:13
مخابرات آی پی کم داره و برای همین موقع وصل شدن به اینترنت در ساعات ترافیک ، وصل شدن به اینترنت مقداری طول می کشه
بعضی مواقع هم میشه که حتی 5 دقیقه هم منتظر باشید تا اینترنت وصل بشه (معمولا در روز های جمعه)
عزیز این مشکل خیلی وقته بوده تو این چند وقته هم بدتر شده
من از دیروز تا بحال با این اینترنت کوفتی شون هیچ کاری نتونستم بکنم یا IP نمیگیره یا وقتی هم بگیره پینگ بالا
و پکت لاست فراوان
مثلا یکبار صفحه اصلی پی سی رو میاره اما لاگین نمیشه،گاهی اوقات هم اصلا نمیاره!!!
- - - Updated - - -
عزیز این مشکل خیلی وقته بوده تو این چند وقته هم بدتر شده
من از دیروز تا بحال با این اینترنت کوفتی شون هیچ کاری نتونستم بکنم یا IP نمیگیره یا وقتی هم بگیره پینگ بالا
و پکت لاست فراوان
مثلا یکبار صفحه اصلی پی سی رو میاره اما لاگین نمیشه،گاهی اوقات هم اصلا نمیاره!!!
dvb_hamed
21-08-2015, 23:42
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Bensonw3x
21-08-2015, 23:43
میشه لطفا کمک کنید که چطوری میتونم وضعیت خط رو داخل مودم پیگیری کنم ؟ قبلا یه مودم سیمی داشتم میرفتم داخل کانفیگ مودم راحت نشون میداد این Max Rate , SNR .... ولی الان فقط اینارو میزنه رو sTATUS میزنم :
shahryar84
22-08-2015, 05:05
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
ایول
خداکنه حداقل ۸ که نوشته رو باشه
WraithMaster
22-08-2015, 08:07
میشه لطفا کمک کنید که چطوری میتونم وضعیت خط رو داخل مودم پیگیری کنم ؟ قبلا یه مودم سیمی داشتم میرفتم داخل کانفیگ مودم راحت نشون میداد این Max Rate , SNR .... ولی الان فقط اینارو میزنه رو sTATUS میزنم :
آقا مدل مودمت چیه؟
Bensonw3x
22-08-2015, 10:10
آقا مدل مودمت چیه؟
از این آشنای اول هاست :n02:
از این آشنای اول هاست :n02:
بزن status بعد کلیک کن رو statics
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Bensonw3x
22-08-2015, 13:25
بزن status بعد کلیک کن رو statics
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
اها خیلی ممنون
حالا یکی به ما بگه وضعیت خطه ما چطوریه :n16:
اها خیلی ممنون
وضعیتت عالیه
خطت تا 15 16 مگ رو راحت میکشه
- - - Updated - - -
اها خیلی ممنون
وضعیتت عالیه
خطت تا 15 16 مگ رو راحت میکشه
reza2700
22-08-2015, 15:53
اها خیلی ممنون
خوبه خطت نویز نداره میتونی تا 8مگ هم از مخابرات بگیری[emoji3]
djkavehtnt
22-08-2015, 16:42
اها خیلی ممنون
خطت عالیه و خیل راحت تا سرعت دانلود 16 مگ رو پشتیبانی می کنه
فقط CRC Error هات یه کم زیاده
shahryar84
22-08-2015, 18:12
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اها خیلی ممنون
amin_v30
22-08-2015, 20:36
آقا این حداقل تبادل ترافیک ماهیانه که جلو 512 نامحدود زده تو سایت tct الان اجرا میشه؟
mehryar1973
23-08-2015, 07:42
سلام
آقا کسی پکت لاست وقطعی نداره؟!
برای من الان سه روزه که دیگه بیچاره ام کرده قطعی هر چند ساعت یکبار پکت لاست بالا ....
دیگه اینجام بزور میتونم بیام
farsad05111
23-08-2015, 15:30
سلام
کسی کمپین تابستانه داره؟
خوبه
korosh.MD
23-08-2015, 22:36
دوستان در کمال ناباوری امروز بعد از دو هفته که تو سایت 195 تیکت دادم خطم رو از حالت pcm در آوردن !! وضعیت مرکز فرد اسدی چطوره ؟
من در شروع میتونم سرویس 2مگ محدود را بگیرم ؟ ساعت شبانه رایگان داره؟ ساعت شبانه فقط برای خرید یکساله هست یا به خرید ماهانه هم میدن ؟
worldclass
24-08-2015, 13:13
سلام
دوستان لطفا درباره این حداقل تبادل ترافیک ماهانه که مقابل تعرفه های نامحدود نوشته توضیح بدید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.