PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ADSL / مخابرات استان تهران

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 [63] 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105

Paimon
07-05-2015, 09:01
دوستان آپلود سرویس مخابرات رایگانه؟
لطفا اگه ممکنه یه پینگ 4.2.2.4 هم بذارید.

mi13
07-05-2015, 12:27
حضوری برم سریع تره؟
مدارک نیاز داره؟

فرق نمیکنه برا من که همون روز وصل کردن تلفنی ، مدارک هم آخرین قبض تلفن و کپی کارت ملی صاحب خط میخوان که اونم از من نگرفتن ولی حضوری برید میگیرن

optis2005
07-05-2015, 12:52
دوستان خط من فیبر نوریه..میتونم از مخابرات بگیرم؟حتما صاحب خط باید حضورا بره؟نمیشه اجاره نامه برد؟

alivw71
07-05-2015, 16:05
دوستان آپلود سرویس مخابرات رایگانه؟
لطفا اگه ممکنه یه پینگ 4.2.2.4 هم بذارید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mi13
07-05-2015, 19:36
امروز اخبار و دیدید که در این مورد صحبت میکرد ؟ طرف میگفت ما باید به سمته اینترنت حجمی حرکت کنیم چون کاربرا سرعت بالاتر از ما میخوان!!!
یعنی واقعا اینقد سوادشون کمه یا کاربرارو جیگر فرض کردن سرعته بالاتر با این حجم از اینترنت به چه درد میخوره ؟کدوم کاربر اینو میخواد؟
متاسفانه هیچ صحبتی هم راجع به لغو این طرح نکرد احتمالا دوباره اجرا کنن فقط شل کن صفت کن درآوردن تا کاربرا جون به لب شن به یه چیزی راضی شن.
آخه چقد عقب موندگی :grrr: سرعت بالاتر نخواستیم همین نامحدود نگه دارین کافیه مارا به خیر تو امید نیست شر مرسان جناب!!!

GHAGHALEELEE
08-05-2015, 07:37
امروز اخبار و دیدید که در این مورد صحبت میکرد ؟ طرف میگفت ما باید به سمته اینترنت حجمی حرکت کنیم چون کاربرا سرعت بالاتر از ما میخوان!!!
یعنی واقعا اینقد سوادشون کمه یا کاربرارو جیگر فرض کردن سرعته بالاتر با این حجم از اینترنت به چه درد میخوره ؟کدوم کاربر اینو میخواد؟
متاسفانه هیچ صحبتی هم راجع به لغو این طرح نکرد احتمالا دوباره اجرا کنن فقط شل کن صفت کن درآوردن تا کاربرا جون به لب شن به یه چیزی راضی شن.
آخه چقد عقب موندگی :grrr: سرعت بالاتر نخواستیم همین نامحدود نگه دارین کافیه مارا به خیر تو امید نیست شر مرسان جناب!!!
شما فرض کن اینترنت با سرعت 20 مگ بدن با حجم 3 گیگ در ماه!طرف یک ذره جو گیر بشه تو وبگردی در عرض چند ساعت ممکنه تمامش کنه 3 گیگ رو بره:n02:
اگر هم خواستند این کار رو دوباره انجام دهند ما هم دوباره همین اعتراض ها رو انجام میدیم.شما مطمئن باش اگر این اعتراض ها نبود اینها اجرا کرده بودند...
در ضمن دیگه تا زمانی که بطور رسمی در سایت با تمام جزئیات اشاره نشه دیگه دنبال اخبارش هم نرو چون اینها هر روز میخوان یک عرض اندامی کنند.

behnood1367
08-05-2015, 10:51
دوستان مخابرات چیکا رکرده؟ من اینترنت 2 مگ مخابرات تهران دارم همش قطع میشه..یه دست 10 دقیقه نمیشه آنلاین بازی کرد...هی قطع میشه معلوم نیست چی شده..:n15:

peymanmo
08-05-2015, 12:40
من به شخصه اگر اطمینان داشتم اینترنت رایگان شبانه همیشگی هست حاضر بودم 512 نامحدود و با 2 مگ حجمی عوض کنم ولی چون اینترنت شبانه هم شرایطش مشخص نیست پس روی همین 512 می مونم و به قطره اکتفا میکنم.

Vahid67
08-05-2015, 12:50
دوستانسلام
من برای لاگین توی سایت و دیدن وضعیت سرویس یوزرنیم و پسورد رو از کجا میتونم بگیرم ؟

Pejii
08-05-2015, 14:04
دوستانسلام
من برای لاگین توی سایت و دیدن وضعیت سرویس یوزرنیم و پسورد رو از کجا میتونم بگیرم ؟

از روی خطی که ADSL روش وصل هست تماس میگیری با 2020 پشتیبانی بهت میده یوزر و پستو.

MILIN3M
08-05-2015, 15:06
سلام دوستان من اینترنت یک مگ نامحدود دارم. الان یه مدته دایما اینترنت قطع و وصل میشه. اصلا پایدار نیست. پشتیبانی هم میگه سراسریه تهرانه.

AliROCK
08-05-2015, 16:18
سراسری نیست چاخان کرده

MILIN3M
08-05-2015, 17:21
خب چه کار کنم انقد هی قطعو وصل میشه

Firebirds
08-05-2015, 21:27
داستان جدید ، آخر هفته میشه میزنن، K e r i o رو قطع میکنن.

SAHANDE3
08-05-2015, 22:46
اینترنت من هم داغون شده 15 روز اون بازی رو سرمون در آوردن حالا اینجوری:n34:

Pejii
09-05-2015, 12:28
دیدن با مصرف منصفانه نمیتونند نامحدود ها رو برونند سمت حجمی، دارند قطعی و کاهش سرعت و افزایش پینگ ایجاد میککند تو سرویس ها. چند وقت دیگه برای کاهش سرعت و یا قطعی ها زنگ بزنید پشتیبانی میگند "نامحدودها همینجوریه دیگه، به خاطر ضریب اشتراک بالاشون اینجوری میشه، بیایید حجمی بگیرید مشکل حل میشه"

امین1356
09-05-2015, 13:28
دلیل قطعی‌های مکرر ADSL مخابرات بالاخره کشف شد/ فراخوان تعویض مودم‌های معیوب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Mr_100_dolari
09-05-2015, 15:58
سلام

همونطوری که قبلا هم سایر دوستان گفتند امروز با من هم تماس گرفتند و گفتند خیالتون راحت اینا اشتباهی اطلاع رسانی کردن این طرح برای کسانی بوده که میخواستند از سرعت بالاتری نسبت به قبل

برخوردار باشند و برای همین مخابرات چنین طرحی رو به صورت محدود در سرعت های بالاتر ارائه کرده و ...

خلاصه هر طور بود بهش فهموندم که مشکل اینکه پس چرا اینا برداشتن گفتن اضافه دانلود شامل هزینه میشه ؟ گفت اصلا همچین چیزی نیست و اون برای کسانی هست که تغییر به محدود یا همون منصفانه با سرعت بالاتر بدن ...

گفتم اگر این ماه قبض بالاتر به خاطر اضافه دانلود بیاد کی جوابگو هست ؟ گفت از طریق همین سایت شکایت کنید رسیدگی میشه ...

گفتم این طرح قراره در آینده اجرا بشه ؟ گفت اگرم بخواد بشه باید با ما هماهنگ بشن و مصوبش به تصویب برسه همین طوری الکی نیست و حتما درست اطلاع رسانی بشه نه این طوری ....

گفتم پس با خیال راحت دانلود کنم ؟ گفت به خاطر همون بهت زنگ دیم بگیم با خیال راحت دانلود کن :دی

هر چند که من چند روزی دانلود رو شروع کردم ولی باز گفتم به سایر دوستان هم اطلاع رسانی کرده باشم ... بازم خودتون میدونید اگر میخواید اعتراض دوم رو هم بزنید تا بهتون زنگ بزنن که خیالتون راحت بشه ...

در ضمن گفتش توی نمیدونم چند صد هزار مشترک نت نامحدود مخابرات برای تهران فقط یه عده مثل شما شکایت کردن و گرنه عالم و آدم که خبر ندارن و شاید دانلود هم کنن اگر قرار باشه براشون قبض فضایی بیاد که رسما دهنمون (بوق) :n02:

ما بریم سراغ ادامه دانلود GTA با حجم 62 گیگ :n09:

موفق باشید ...

========

پ ن : راستی دوستان اگر براتون ممکنه توی همون قسمت پرسش و پاسخ مخابرات براشون بنویسید که چرا بدون هماهنگی با ما گفتین اضافه دانلود شامل هزینه اضافی میشه و به ملت استرس دادین و ما رو چند وقت سر کار گذاشتین و برای این نوع رفتار و بی مسئولیتی شما (مخصوصا همونی که جواب سوال ها رو میده) باید کجا ازتون شکایت کنیم ... :دی

دوستان من براشون این متن رو فرستادم اگر براتون ممکن شما هم همین متن رو براشون بفرستین که بفهمن دیگه سر خود ملت و سر کار نذارن :

با سلام

چند وقتی است که بدون هر گونه هماهنگی به مشترکین نامحدود گفتین که اضافه دانلود با توجه به حجمی که براشون تعیین شده شامل اضافه هزینه میباشد و طی شکایت های صورت گرفته و تماس از طرف سازمان تنظیم و مقرارت با تعدادی از دوستان مشخص شد که این طرح تنها برای کسانی است که به درخواست خودشان تصمیم به داشتن نت محدود اما با سرعت بالاتر می باشد و سایر مشترکین نت نامحدود طبق روال گذشته میتوانند دانلود نامحدود بدون پرداخت هزینه اضافی داشته باشند ...

حالا سوالم این هست که برای این نوع پاسخگویی غلط از طرف شما و همکارانتان و همچنین گمراه کردن مشترکین نت نامحدود طی ماه گذشته از چه طریقی میتوانیم از شما و همکارانتان اقدام به شکایت کنیم ؟

با تشکر ...

Firebirds
09-05-2015, 17:25
سلام

همونطوری که قبلا هم سایر دوستان گفتند امروز با من هم تماس گرفتند و گفتند خیالتون راحت اینا اشتباهی اطلاع رسانی کردن این طرح برای کسانی بوده که میخواستند از سرعت بالاتری نسبت به قبل

برخوردار باشند و برای همین مخابرات چنین طرحی رو به صورت محدود در سرعت های بالاتر ارائه کرده و ...

خلاصه هر طور بود بهش فهموندم که مشکل اینکه پس چرا اینا برداشتن گفتن اضافه دانلود شامل هزینه میشه ؟ گفت اصلا همچین چیزی نیست و اون برای کسانی هست که تغییر به محدود یا همون منصفانه با سرعت بالاتر بدن ...

گفتم اگر این ماه قبض بالاتر به خاطر اضافه دانلود بیاد کی جوابگو هست ؟ گفت از طریق همین سایت شکایت کنید رسیدگی میشه ...

گفتم این طرح قراره در آینده اجرا بشه ؟ گفت اگرم بخواد بشه باید با ما هماهنگ بشن و مصوبش به تصویب برسه همین طوری الکی نیست و حتما درست اطلاع رسانی بشه نه این طوری ....

گفتم پس با خیال راحت دانلود کنم ؟ گفت به خاطر همون بهت زنگ دیم بگیم با خیال راحت دانلود کن :دی

هر چند که من چند روزی دانلود رو شروع کردم ولی باز گفتم به سایر دوستان هم اطلاع رسانی کرده باشم ... بازم خودتون میدونید اگر میخواید اعتراض دوم رو هم بزنید تا بهتون زنگ بزنن که خیالتون راحت بشه ...

در ضمن گفتش توی نمیدونم چند صد هزار مشترک نت نامحدود مخابرات برای تهران فقط یه عده مثل شما شکایت کردن و گرنه عالم و آدم که خبر ندارن و شاید دانلود هم کنن اگر قرار باشه براشون قبض فضایی بیاد که رسما دهنمون (بوق) :n02:

ما بریم سراغ ادامه دانلود GTA با حجم 62 گیگ :n09:

موفق باشید ...

========

پ ن : راستی دوستان اگر براتون ممکنه توی همون قسمت پرسش و پاسخ مخابرات براشون بنویسید که چرا بدون هماهنگی با ما گفتین اضافه دانلود شامل هزینه اضافی میشه و به ملت استرس دادین و ما رو چند وقت سر کار گذاشتین و برای این نوع رفتار و بی مسئولیتی شما (مخصوصا همونی که جواب سوال ها رو میده) باید کجا ازتون شکایت کنیم ... :دی

دوستان من براشون این متن رو فرستادم اگر براتون ممکن شما هم همین متن رو براشون بفرستین که بفهمن دیگه سر خود ملت و سر کار نذارن :

آقا دیگه لوسش نیکنین دیگه، یه جایی هم برای اعتراض های بعدی بزارید.
به نظر من همین قدر که گوشی دستشون اومده و طرح رو اجرا نشده برداشتن کافیه،

Mr_100_dolari
09-05-2015, 19:40
آقا دیگه لوسش نیکنین دیگه، یه جایی هم برای اعتراض های بعدی بزارید.
به نظر من همین قدر که گوشی دستشون اومده و طرح رو اجرا نشده برداشتن کافیه،

آقا شما فکر نکن که همین الان هم اگر درست اطلاع رسانی کرده بودن به خاطر شکایت من و شما میمودن طرحشون رو لغو کنن ...

پس از اولش هم قصد چنین طرحی رو نداشتن که اگر هماهنگ شده تر بود از شکایت من و شما کار به جایی نمیرسید ...

به هر حال قبلا هم گفتم هر جای دیگه دنیا بود به خاطر اینکه این طوری هماهنگ نشده عمل میکنن و ملت میزارن سر کار باید جواب پس میدادن ...

شما میدونی تا همین الان چند نفر رفتن از نامحدود به خاطر همین اطلاع رسانی اشتباه انصراف دادن ... اما اگر شما فکر میکنی لوس شدن هست خوب مشکلی نداره کاری نداشته باش تا اینا از سری های بعدی هم مثل این باز هر طور دوست داشته باشن ملت و بازی بدن ...

ما براشون فرستادیم ...

mamoush1
10-05-2015, 00:38
تماشاکنید: گزارش اخبار سیما از سیاست مصرف منصفانه اینترنت مخابرات

GHAGHALEELEE
10-05-2015, 08:44

از سیمای دروغ گو بعید بود یک همچین گزارشی رو تهیه کنه ! در هر حال از اونجایی که هنوز حداقل توی خود سایت هیچ جزئیاتی منتشر نشده و روابط عمومیش هم گفته در حال حاضر اجرا نشده میشه دانلود کرد

Firebirds
10-05-2015, 08:47

@GHAGHALEELEE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

به نظرت در آینده اینطوری راحت تر نمی تونن، از "عطف به ما سبق" استفاده کنند ؟

Yi Yi
10-05-2015, 09:04
با کدوم نسخهذ ی نامحدود مخابرات میشه gta دان کرد؟ مگه بالاتر از 512 نامحدود میده؟

Bahman No1
10-05-2015, 09:52
سلام :n28:

آی هوار که پدر ما رو درآوردن:n34:

یک ماه پیش خط تلفنامون قطع شد... زنگ زدیم گفتن کابل برگردونه... بعد که تلفنا وصل شد فهمیدیم شمارمون عوض شده... به خاطر همین قضیه به مدت سه هفته اینترنتمون قطع بود... زنگ میزدیم میگفتن داریم رو خط تلفنهای جدید ست میکنیم!!!

بعد که اینترنت درست شد دو سه روز خوب بود... تا این که از پریروز دوباره قاط زده و 90 درصد سایتها رو (حتی همین پی سی ورلد) باز نمیکنه... اکثر DNS ها رو امتحان کردم نشد که نشد ... زنگ زدم مخابرات یارو میگه فیبر نوری کشیدن به اون خاطره...خلاصه اینکه الان نزدیک یه ماهه اینترنت نداریم...

سلام من از چند وقت پیش این مشکل رو داشتم. به هر دری هم زدم درست نشد.چند تا به اصطلاح کارشناس و کارشناس ارشد مخابرات به صورت حضوری و تلفنی هیچ کاری برای من نکردن.
تا این که گفتم یه سنگی بندازم و به پشتیبانی مودمم ایمیل بزنم و مشکل رو شرح بدم . مودمم Linksys wag 120n هستش. امروز ایملم رو جواب دادن و گفتن به احتمال قوی مقدار MTU توسط سرویس دهدتون تغییر کرده. داخل تنظیمات مودمتون بشید و MTU رو از حالت اتوماتیک خارج کنید و بصورت دستی مقدار 1392 رو بهش بدید. این کار رو کردم و در کمال ناباوری درست شد. MTU من روی اتوماتیک و مقدار 1500 ست شده بود که با تغییر مقدار کارم راه افتاد.
حالا به صورت نرمال در حالت PPPOE دارم از اینترنت استفاده میکنم. بازم دم این خارجیا گرم. گفتم اینجا بگم شاید کسی مشکل مشابه من رو داشت.

اینم اطلاعاتی در مورد MTU :

چیست ؟
این کلمه در اصطلاحات شبکه مخفف Maximum transmission unit به معنای حد اکثر واحد انتقال است.
در سیستم های ارتباط کامپیوتری برای انتقال اطلاعات آنها را در به پکتهایی تقسیم میکنند که توسط این پکتها اطلاعات به مقصد میرسد و این پکتها با توجه به بستر مخابراتی حجم متفاوتی میتوانند داشته باشند به صورت مثال در Ethernet به صورت پیش فرض سایز پکتها 1500 بایت میباشد.
این عدد در اکثر سیستم عامل ها و دیوایس های شبکه (لایه 3 و بالاتر) قابل تنظیم میباشد که در ویندوز XP فقط از طریق رجیستری میتوانید آن را تعیین نمایید.
در مورد PPPoE نیز حد اکثر قابل انتقال برای آن 1492 میباشد که این به خاطر آن است که باید از Ethernet عبور کند و مک آدرس ( 6 بایت) و Protocol-ID PPP ( 2 بایت ) نیز به آن اضافه میشود که نتیجه 1500-8=1492 میشود .

netwait
10-05-2015, 12:53
5 روز مانده تا برگزاری مجمع سالانه شرکت مخابرات ایران، مدیرعامل شرکت برکنار شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]برکناری-مدیرعامل-مخابرات-ایران/

GHAGHALEELEE
10-05-2015, 13:33
@GHAGHALEELEE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

به نظرت در آینده اینطوری راحت تر نمی تونن، از "عطف به ما سبق" استفاده کنند ؟
چند صفحه قبل هم گفتم عطف بماسبق توی چند مورد خاص هست و اصلا به قوانین ائین نامه ای تعلق نمیگیره.(فقط توی قوانین کیفری هست)
اما متن قرار داد ما با مخابرات چی بوده و قوانین ارائه خدمات اینترنتی چه توضیحاتی درباره امکان تغییر قرارداد داره دیگه چیزیه که باید وقتی کار به شکایت رسمی کشید باید دنبالش رفت.
مثلا خاطرتون باشه چند سال قبل کسانی که معافیت چاقی و لاغری خدمت سربازی رو گرفته بودند بعد از 3 سال ازشون خواستند که دوباره بیان برای معاینه،در ابتدا خیلی ها گفتند قانون جدید که بسیار سخت گیرانه تر بود نباید برای کسانی که معافیشون رو گرفتند اعمال بشه (عطف بماسبق نشه) ولی از طرفی در قانون نظام وظیفه بود که رئیس سازمان نظام وظیفه میتونه تا 5 سال پس از پایان معافی فرد معاف شده رو دوباره برای معاینه فرا بخونه.اما میدونه نتیجه چی شد وقتی تعدادی از مردم بهدیوان عدالت اداری شکایت کردند؟
"طبق اصل حقوق مکتسبه، بررسی مجدد امکانپذیر نمیباشد"
یعنی اصل حقوق مکتسبه که یک اصل حقوقی هست بالاتر از قانون سازمان نظام وظیفه که میگفت بعد از 5 سال میتوانند دوباره معاینه کنند قرار گرفت.اصل حقوق مکتسبه نه تنها نگذاشت قانون سخت گیرانه جدید به معافی ها وارد بشه ، حتی نگذاشت امکان معاینه مجدد با همان قانون قدیم هم اجرا بشه.
تمام موارد بالا رو گفتم تا بگم عطف بماسبق شدن چیزی نیست که در این مورد اتفاق بیفته.
ممکنه در قانون خدمات مخابراتی کشور بندهایی وجود داشته باشه که دست مخابرات رو برای اجرای مصرف منصفانه باز بگذاره (البته اگر خود قرار داد مخابرات همچین چیزی نداشته باشه)
شاید همه اینها برای تست بوده تا ببینند در این 2 هفته که تعدادی از کاربران پر مصرف دانلود نمیکنند چقدر به نفع مخابرات میشود و یا موارد دیگر...
در نهایت هم اگر اجرا بشه اینم یک حق دیگری از هزاران حقی هست که از ما گرفتند کار رو باید از جای دیگری درست کرد

MILIN3M
10-05-2015, 13:59
دوستان من تو جریان اخبار نیستم.. اینترنت یک مگ نامحدوده و با سرعت 120-130 دانلود دارم.. الان بازم مبتونم مثل قبل صبح تا شب بزارم دانلود؟؟؟ با هزینه میاد رو قبض؟
ممنون

GHAGHALEELEE
10-05-2015, 15:23
دوستان من تو جریان اخبار نیستم.. اینترنت یک مگ نامحدوده و با سرعت 120-130 دانلود دارم.. الان بازم مبتونم مثل قبل صبح تا شب بزارم دانلود؟؟؟ با هزینه میاد رو قبض؟
ممنون
فعلا روابط عمومی سایت مخابرات که مهمترین منبع ما شده بود "گفته طرح اجرا نشده اگر اجرا بشه اطلاع رسانی میشه".با توجه به این صحبت بنده و تعدادی از بچه ها دانلود میکنیم

Vahid67
10-05-2015, 15:52
دوستان وضعیت سرویس چند روزی هست که خیلی خراب شده ... پینگ خیلی بالا حدود 500 , اکثر قیلترشکن ها کار نمی کنن نرم افزار وایبر به سختی وصل میشه و تلگرام که اصلا وصل نمیشه مگر با قیلترشکن !!

birang1357
10-05-2015, 18:39
دوستان وضعیت سرویس چند روزی هست که خیلی خراب شده ... پینگ خیلی بالا حدود 500 , اکثر قیلترشکن ها کار نمی کنن نرم افزار وایبر به سختی وصل میشه و تلگرام که اصلا وصل نمیشه مگر با قیلترشکن !!
متاسفانه سرعت و پینگ خیلی بد شده. وایبر هم که اصلا وصل نمیشه. تا کی قراره اینجوری باشه؟؟؟؟

Yi Yi
10-05-2015, 20:15
مخابرات نامحدود حداکثر با چه سرعتی میده الان؟

paiom
10-05-2015, 21:39
مخابرات نامحدود حداکثر با چه سرعتی میده الان؟

قبلا تا 1 و 2 مگ هم میداد ولی الان انگار فقط تا 512 نامحدود میده

Apollo
10-05-2015, 22:20
متاسفانه سرعت و پینگ خیلی بد شده. وایبر هم که اصلا وصل نمیشه. تا کی قراره اینجوری باشه؟؟؟؟
من پارسال همین موقع این مشکل رو داشتم و دی ماه درست شد.
الان دوباره همین طور شده دی ماه درست میشه صبر کنید

scorpion2
11-05-2015, 10:56
درود
اینو تو قسمت پرسش و پاسخ سایت مخابرات روابط عمومی گفته:

باسلام مشترك گرامي به بهبود سرعت اینترنت، حفظ مبلغ تعرفه دریافتی از مشترکین و ارائه ترافیکی به قیمت نصف تعرفه مصوب می گردد و به منظور افزایش رضایت مشترکین گرامی اتخاذ شده است. سیاست مصرف منصفانه شرکت مخابرات استان تهران در حال حاضر اجرا نشده است و زمان اجرای آن متعاقباً اعلام خواهد شد.
احتمالا آخرش این داستان رو پیاده سازی میکنند.

GHAGHALEELEE
11-05-2015, 10:56
٢٠/٢/٩٤
باسلام مشترك گرامي به بهبود سرعت اینترنت، حفظ مبلغ تعرفه دریافتی از مشترکین و ارائه ترافیکی به قیمت نصف تعرفه مصوب می گردد و به منظور افزایش رضایت مشترکین گرامی اتخاذ شده است. سیاست مصرف منصفانه شرکت مخابرات استان تهران در حال حاضر اجرا نشده است و زمان اجرای آن متعاقباً اعلام خواهد شد.وسقف اعلام شده ٥١٢K ٢٠گیگ و٢٥٦K ١٠ گDگ و ١٢٨K شش گیگ می باشد.روابط عمومی
گوش به زنگ باشید ، اینها در نظر دارند طرح رو در اینده اجرا کنند ، تا جایی که میتونیم باید فشار بیاریم تا حداقلحجم بیشتری برامون ببرند.

DarkLords
11-05-2015, 14:28
جالبه امروز بدون قندشکن حتی سایتهای ایرانی روهم باز نمیکنه!

H_O_S_E_I_N
12-05-2015, 09:53
با سلام
من یه سوال دارم:
چند روزه ک/ر/ی/و هی تند تند قطع و وصل میشه و کار نمیکنه
میخواستم ببینم مشکل از ک/ر/ی/و هست یا از مخابرات؟

SAHANDE3
12-05-2015, 10:33
با سلام
من یه سوال دارم:
چند روزه ک/ر/ی/و هی تند تند قطع و وصل میشه و کار نمیکنه
میخواستم ببینم مشکل از ک/ر/ی/و هست یا از مخابرات؟

خوبه برای تو وصل می شه بعد قطع می شه برای من که کلا خرابه همه جور تست کردم
پارسال همین موقع خطها رو خراب کردن و تا فصل سرما ادامه داشت:n31:

کلا با این طرح منصفانه تکلیفشون با خودشون معلوم نیست هر روز یک چیزی می گن ولی احتمالا اجراش می کنن

H_O_S_E_I_N
12-05-2015, 11:42
خوبه برای تو وصل می شه بعد قطع می شه برای من که کلا خرابه همه جور تست کردم
پارسال همین موقع خطها رو خراب کردن و تا فصل سرما ادامه داشت:n31:

کلا با این طرح منصفانه تکلیفشون با خودشون معلوم نیست هر روز یک چیزی می گن ولی احتمالا اجراش می کنن
برای منم خراب بود
حدود یه ماه اخیر بدون قطعی کار میکرد ولی یه چند روزه که قطع و وصل میشه
مورد بهتری از این نداری؟

XENON24
12-05-2015, 11:49
برای من که هیچ کدوم از قند شکن هام کار نمی کنه فقط این کریو مونده که اون هم قطع و وصلی داره کلا 1 ساعت خوبه 23 ساعت اختلال داره ...

Firebirds
13-05-2015, 09:45
K e r i o زدن نابود کردن.

Firebirds
13-05-2015, 20:14
دوستان DNS Primary سرورتون رو بزارید روی 8.8.4.4 هم امن هست و هم پینگ تایم پایینی دارد.

گوگل اومده یه سرور توی عمان گذاشته که پینگ این دی ان اس سرور رو رسونده به 50ms

Abolfazl3007
13-05-2015, 21:36
به سایت هم بخش کمپین ها و طرح ها رو اضافه کردن با انواع تبلیغات
کم کم دیگه صد در صد منصفانه اعمال میشه

جالبه برام تو این طرح ها هم با همون قیمت میشه همون مقدار شبانه رایگان دانلود کرد ، خب چه کرمیه !!!

512 نامحدود 24 ساعت بزاری دانلود 4-5 گیگ میگیری ، طرح بهاره 2 مگ هم شب رایگان بزاری 4-5 گیگ میگیری

GHAGHALEELEE
14-05-2015, 10:29
به سایت هم بخش کمپین ها و طرح ها رو اضافه کردن با انواع تبلیغات
کم کم دیگه صد در صد منصفانه اعمال میشه

جالبه برام تو این طرح ها هم با همون قیمت میشه همون مقدار شبانه رایگان دانلود کرد ، خب چه کرمیه !!!

512 نامحدود 24 ساعت بزاری دانلود 4-5 گیگ میگیری ، طرح بهاره 2 مگ هم شب رایگان بزاری 4-5 گیگ میگیری
سرعت دانلود شبانه اش رو نگفته که ، شما چه جوری میگید همون مقدار میشه دانلود کرد! ضمن اینکه دانلود شبانه مثل هدیه میمونه ، میتونند هر وقت خواستند پیچ سرعت رو کم و زیاد کنند یا اصلا بردارند.از اون مهمتر فایلهایی هست که شاید شما بخواهید چند ساعت پس از ریلیز ببینید مثل سریالها و لایوهای ورزشی، با دانلود شبانه احتمالا یک 40 ساعتی با تاخیر میشه اینها رو دید

S.A.M.S.U.N.G
15-05-2015, 00:44
طرح مصرف منصفانه اینترنت در استان تهران لغو شد ! جالبه توی خوزستان هم اعتراض شد یه مدت سرویس های نامحدود برگشت اما برادران مخابراتی چاره کار رو در این دیدن که یه گروه درست کنن برای خودشون که اوکی باشه از همه لحاظ وگور بابای بقیه کاربرها ... چرا یه شرکت باید نمایندگیش توی تهران یه سرویس رو ارائه بده امای توی خوزستان نه ... نفت مال تهرانه حتما ... #تبعیض :n01: کلا باید تهرانی باشی یا هیچی ... :n26::n29:

SAHANDE3
15-05-2015, 11:26
طرح مصرف منصفانه اینترنت در استان تهران لغو شد ! جالبه توی خوزستان هم اعتراض شد یه مدت سرویس های نامحدود برگشت اما برادران مخابراتی چاره کار رو در این دیدن که یه گروه درست کنن برای خودشون که اوکی باشه از همه لحاظ وگور بابای بقیه کاربرها ... چرا یه شرکت باید نمایندگیش توی تهران یه سرویس رو ارائه بده امای توی خوزستان نه ... نفت مال تهرانه حتما ... #تبعیض :n01: کلا باید تهرانی باشی یا هیچی ... :n26::n29:

نه دوست عزیز روابط عمومی گفته زمان اعمال این طرح اعلام می شه یعنی طرح مثل خودتون موقتی اجرا نشده یعنی برای تهران و خوزستان نداره کلا جیبشون مهمه وگرنه من به عنوان یک تهرانی امیدوارم به شما 10 مگ نا محدود بدن به ما همین 2 مگ رو بدن مشکل ما مردم ایران همینه که پشت سر هم قرار نمی گیریم و هر مثلا آدم ...... هر کاری دلش می خواد سرمون میاره وگرنه الان به قول شما حق مردم به خصوص شما این نیست

Milad4171
15-05-2015, 19:43
سلام دوستان.
سروس 2 مگ محدود ماهی 8 گیگ / سرویس دانلود شبانه داره ؟؟ یا نه !؟
اصلا مخابرات این سرویس دانلود شبانه رو داره ؟؟

Pejii
16-05-2015, 12:03
سلام دوستان.
سروس 2 مگ محدود ماهی 8 گیگ / سرویس دانلود شبانه داره ؟؟ یا نه !؟
اصلا مخابرات این سرویس دانلود شبانه رو داره ؟؟

سرویس های حجمی معمولی اشان نداره، فقط کمپین هایی که توشون ذکر شده باشه شبانه دارند.

Milad4171
16-05-2015, 12:24
سرویس های حجمی معمولی اشان نداره، فقط کمپین هایی که توشون ذکر شده باشه شبانه دارند.
کمپین ؟؟ مگه الان کمپین داره؟؟

reza2700
16-05-2015, 12:56
بله کمپین بهاره

alone one
16-05-2015, 13:56
دوستان هنوز 512 نامحدود میدن؟

mohammad_s7201
16-05-2015, 14:16
دوستان من الان 512 نامحدود دارم ولی سرعتش کمه. زیاد هم دانلود ندارم.
با همین پول میتونم کمپین بهاره 2مگ ماهی 10گیگ بگیرم.
به نظرتون خوبه؟
اگه کسی داره میشه لطفا بگه سرعت دانلودش چنده؟
اصلا این کمپین ها با حالت معمولی چه فرقی دارن؟

نکته دیگه اینکه تو سایت مخابرات درخواست تغییر سرویس رو که میزنم فقط 128 و 256 رو میاره:n13:

porya.mhm
16-05-2015, 17:09
دوستان شرکت های خیلی بزرگ مثل مخابرات تهران ، شاتل اکانتینگشون چیه؟؟

Milad4171
16-05-2015, 18:36
دوستان هنوز 512 نامحدود میدن؟

بعله هستش هنوز. ولی میگن انگار بعضی جاها 512 هم برداشتن . اینترنتی میشه تغییر تعرفه داد.

دوستان من الان 512 نامحدود دارم ولی سرعتش کمه. زیاد هم دانلود ندارم.
با همین پول میتونم کمپین بهاره 2مگ ماهی 10گیگ بگیرم.
به نظرتون خوبه؟
اگه کسی داره میشه لطفا بگه سرعت دانلودش چنده؟
اصلا این کمپین ها با حالت معمولی چه فرقی دارن؟

نکته دیگه اینکه تو سایت مخابرات درخواست تغییر سرویس رو که میزنم فقط 128 و 256 رو میاره:n13:

من تحقیق کردم سرعت که همون سرعت نامحدود هست. اینو دارن جایگذین نامحدود میکنن. با توجه به سرعت بالاتر به نظرم خیلی به صرفه تره.
+
شما اگر الان 512 داری خوب تو لیست 512 رو نمی بینی :n02: اگر 256 داشته باشی تو لیست 128 و 512 رو می بینی.

mohammad_s7201
16-05-2015, 18:53
بعله هستش هنوز. ولی میگن انگار بعضی جاها 512 هم برداشتن . اینترنتی میشه تغییر تعرفه داد.

من تحقیق کردم سرعت که همون سرعت نامحدود هست. اینو دارن جایگذین نامحدود میکنن. با توجه به سرعت بالاتر به نظرم خیلی به صرفه تره.
+
شما اگر الان 512 داری خوب تو لیست 512 رو نمی بینی :n02: اگر 256 داشته باشی تو لیست 128 و 512 رو می بینی.

ممنون دوست عزیز.:n16:
یعنی اون 5گیگ هدیه رو هرماه میدن؟ آخه 5گیگ واسم کمه ولی 10گیگ خیلی خوبه.
اگر نمیدن از کمپین شگفت انگیر بگیرم. با همین قیمت 2مگ ماهی 7گیگ میگیرم.
منورم این بود که چرا کمپین ها توی لیست نیست که انتخاب کنم. گویا فقط تلفنی میشه.

Milad4171
16-05-2015, 19:53

خواهش میکنم.
کمپین ها چون دائمی نیستن تو لیست اصلی تعرفه ها قرار ندارن.
باید حضوری برید یا تلفنی. خودم امروز خواستم زنگ بزنم هیچ کدام از پاسخگویان نبودن پاسخگو باشند:n02: . امروز تعطیله گویا.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mr_100_dolari
16-05-2015, 20:12

من قبلا دیده بودم میشد از طریق سایتشون نامحدود رو به بهاره تغییر داد ....

نبود میتونی حضوری درخواست بدی ...

فقط این رو در نظر داشته باش که دانلود شبانه فعلا ممکنه به صورت طرح تشویقی باشه و در آینده هر تغییری رو درش ایجاد کنند از محدود کردن ساعت دانلود و سرعت دانلود تا حتی جمع کردنش ...

وگرنه این همه درگیری که طی ماه گذشته برای جمع نشدن نت نامحدود از طرف کاربرها اینجا صورت گرفت بی دلیل نبود و همه از اول میرفتن سراغ طرح بهاره یا شگفت انگیز که به ظاهر بهتره

از خود سایت مخابرات هم بپرسین خیلی سر بسته در مورد جزئیات طرحشون جواب میدن نه واضح ...

پس شما بهتره وقتی حضوری مراجعه کردی هم ازمدت قرار داد که یک ساله باشه هم از سرعت شبانه و هم از ساعتش مطمئن بشی که اگر دو روز دیگه دیدی دانلود رایگان شبانت رو جمع کردن تعجبی نکنی ...

mohammad_s7201
16-05-2015, 21:34
من قبلا دیده بودم میشد از طریق سایتشون نامحدود رو به بهاره تغییر داد ....

نبود میتونی حضوری درخواست بدی ...

فقط این رو در نظر داشته باش که دانلود شبانه فعلا ممکنه به صورت طرح تشویقی باشه و در آینده هر تغییری رو درش ایجاد کنند از محدود کردن ساعت دانلود و سرعت دانلود تا حتی جمع کردنش ...

وگرنه این همه درگیری که طی ماه گذشته برای جمع نشدن نت نامحدود از طرف کاربرها اینجا صورت گرفت بی دلیل نبود و همه از اول میرفتن سراغ طرح بهاره یا شگفت انگیز که به ظاهر بهتره

از خود سایت مخابرات هم بپرسین خیلی سر بسته در مورد جزئیات طرحشون جواب میدن نه واضح ...

پس شما بهتره وقتی حضوری مراجعه کردی هم ازمدت قرار داد که یک ساله باشه هم از سرعت شبانه و هم از ساعتش مطمئن بشی که اگر دو روز دیگه دیدی دانلود رایگان شبانت رو جمع کردن تعجبی نکنی ...

جمع کردنش که حتمیه فقط زمانش معلوم نیست. شاید همین الان هم محدودیت دانلود داشته باشه ولی نمیگن.
اون 5گیگ هدیه روزانه چی؟ یعنی تا آخر سال اون رو میدن یا اونم ممکنه بعد از یکی دوماه قطع کنن؟

djkavehtnt
16-05-2015, 23:38
جمع کردنش که حتمیه فقط زمانش معلوم نیست. شاید همین الان هم محدودیت دانلود داشته باشه ولی نمیگن.
اون 5گیگ هدیه روزانه چی؟ یعنی تا آخر سال اون رو میدن یا اونم ممکنه بعد از یکی دوماه قطع کنن؟

قراردادی رو که با شما می بندن یک ساله است و تا یک سال تموم نشه ، قراردادتون تغییر نمی کنه ولی ممکنه که از سال بعدش دیگه طرح های هدیه دار و این جور چیز ها نذارن ! :n23:

farshin.rezaei
17-05-2015, 01:57
پورت های تورنت را بستن مثل اینکه

AliROCK
17-05-2015, 03:44
برا من که درسته احتمالا مشکل seed هست

optis2005
17-05-2015, 10:00
دوستان من خطم فیبره..مخابرات منطقه میگه فعلا امکانات نداریم..درخواستم آرشیو شده
کاریش نمیشه کرد؟کسی این مشکلو نداشته؟

mohammad_s7201
17-05-2015, 10:36
دوستان من خطم فیبره..مخابرات منطقه میگه فعلا امکانات نداریم..درخواستم آرشیو شده
کاریش نمیشه کرد؟کسی این مشکلو نداشته؟

واسه منم فیبر بود. خودشون اومدن سیم کشی رو عوض کردن
اگه از خود مخابرات اینترنت بگیری سیم کشی رو عوض میکنن

optis2005
17-05-2015, 10:50
واسه منم فیبر بود. خودشون اومدن سیم کشی رو عوض کردن
اگه از خود مخابرات اینترنت بگیری سیم کشی رو عوض میکنن
رفتم مخابرات ثبت نامم کردم بعد ارشیو شد
رفتم گفتن فیبره خطت کلی ام تو نوبتن نمیشه کاری گرد:|

mohammad_s7201
17-05-2015, 11:04
رفتم مخابرات ثبت نامم کردم بعد ارشیو شد
رفتم گفتن فیبره خطت کلی ام تو نوبتن نمیشه کاری گرد:|

اگه خط جدید بخری چی؟
فکر کنم دردسرش کمتر باشه. از همون اول مسی میدن اینترنت هم میتونی بگیری.
کمتر از یه هفته خطت رو میدن
یه سوالی ازشون بکن

Milad4171
17-05-2015, 17:39
سلام. دوستان
من امروز سرویس 2 مگ ماهی 10 گیگ رو با 512 نامحدود عوض کردم
تست سرعت همین الان

البته من خودم نرفتم یکی رو فرستادم که بره واسم تغییر بده. گویا گفته دانلود شبانه 1 تا 6 محدود به 10 گیگ در ماهه . البته باز مطمعن نیستم . باید برم خودم بپرسم دوباره.

joibari2
17-05-2015, 17:41
مخابرات سرویس 1مگ نامحدود میده؟512نامحدود دارم.

Mr_100_dolari
17-05-2015, 17:59
سلام. دوستان
تست سرعت همین الان

البته من خودم نرفتم یکی رو فرستادم که بره واسم تغییر بده. گویا گفته دانلود شبانه 1 تا 6 محدود به 10 گیگ در ماهه . البته باز مطمعن نیستم . باید برم خودم بپرسم دوباره.

سلام

اگر طرح بهاره باشه ماهی 10 گیگ حجم دانلود اما ترافیک شبانه از 1 تا 6 رایگانه و محدودیتی گفته بودن ندارن ...

تو قراردادتون مدتش هم ذکر شده ؟ یک ساله هست ؟

برای اضافه حجم دانلود بالای 10 گیگ روزانه نت قطع میشه یا اینکه بدون اینکه متوجه بشین براتون کنتور میندازن ؟

Milad4171
17-05-2015, 18:10
سلام

اگر طرح بهاره باشه ماهی 10 گیگ حجم دانلود اما ترافیک شبانه از 1 تا 6 رایگانه و محدودیتی گفته بودن ندارن ...

تو قراردادتون مدتش هم ذکر شده ؟ یک ساله هست ؟

برای اضافه حجم دانلود بالای 10 گیگ روزانه نت قطع میشه یا اینکه بدون اینکه متوجه بشین براتون کنتور میندازن ؟

سلام.
اکانت که به قول خودشون یک ساله هست. چیزی که من خوندم اینه که میشه بسته رو خریداری کرد مثلا یک گیگ دو گیگ و پولش میاد رو قبض تلفن.
البته چیزی که گفتن این بود که شبانه یک تا شش محدودیت 10 گیگ داره. جالبه اینه که آنی وصل کردن. یعنی طرف من ساعت 12 و نیم رفت وقتی برگشت وصل شده بود.
امیدوارم محدودیت دانلود شبانه نداشته باشه !!
البته من دانلود ندارم واسه همین اومدم رو محدود ولی سرعت بالا ( نسبت به چیزی که قبلا داشتم ) واسم مهم بود.

چیز دیگه ای در مورد این تعرفه نمیدونم ولی هرچی که هست با توجه به مشکلاتی که مرکز مخابراتی من ( پر بودن پرت ) داره مجبور بودم روی همین مخابرات شیفت بدم خودم رو .

+

واسه دانلود بالای ده گیگ رو نمیدونم
ولی فکر میکنم اتوماتیک تعرفه آزاد حساب میکنه یا پیغام میده مثل وایمکس. چون خیلی وقته محدود ندارم اطلاع ندارم

Mr_100_dolari
17-05-2015, 20:54
سلام.
اکانت که به قول خودشون یک ساله هست. چیزی که من خوندم اینه که میشه بسته رو خریداری کرد مثلا یک گیگ دو گیگ و پولش میاد رو قبض تلفن.
البته چیزی که گفتن این بود که شبانه یک تا شش محدودیت 10 گیگ داره. جالبه اینه که آنی وصل کردن. یعنی طرف من ساعت 12 و نیم رفت وقتی برگشت وصل شده بود.
امیدوارم محدودیت دانلود شبانه نداشته باشه !!
البته من دانلود ندارم واسه همین اومدم رو محدود ولی سرعت بالا ( نسبت به چیزی که قبلا داشتم ) واسم مهم بود.

چیز دیگه ای در مورد این تعرفه نمیدونم ولی هرچی که هست با توجه به مشکلاتی که مرکز مخابراتی من ( پر بودن پرت ) داره مجبور بودم روی همین مخابرات شیفت بدم خودم رو .

+

واسه دانلود بالای ده گیگ رو نمیدونم
ولی فکر میکنم اتوماتیک تعرفه آزاد حساب میکنه یا پیغام میده مثل وایمکس. چون خیلی وقته محدود ندارم اطلاع ندارم

اگر واقعا همچین چیزی باشه که جزو عجایب هست چون بارها دوستان ازشون پرسیدن شبانه محدودیتی داره یا نه که گفتن نه البته از اینها هیچی بعید نیست ...

اگر تو اون طرح واقعا شبانه ده گیگ بیشتر حجمش نباشه و ده گیگ هم روزانه پس با همون 512 که الان کلا 20 گیگ ماهانه گفته بودن حجم دانلودش هست و فعلا لغو شده هیچ فرقی نداره ...

hamed_korn
17-05-2015, 22:03
منم پارسال سرویس 2مگ ماهی 7.5 گیگ گرفتم شبانه 1 تا 7 رایگان.
سرویسو خودشون رو 4 مگ گزاشتن و آپلودم رو 1 مگ .
من حتی در طول روز هم استفادمو حساب میکردم از اون 7.5 گیگ بیشتر میشد و مجموعا در ماه به 15 تا 17 گیگ هم میرسید و کلا شبانه زیاد استفاده نمیکردم ولی بازم همون رقمی که برای 7.5 گیگ با هم قرار داد بسته بودن میومد .
انگار بیشتر از 7.5 گیگ رو فکر میکردن تو تایم دانلود رایگان استفاده کردم.
اینش که تا امروز حال داده

mohammad_s7201
17-05-2015, 22:58
سلام. دوستان
تست سرعت همین الان

مبارکه.
منم میخوام همین سرویس رو بگیرم. تا آخر سال اون 5گیگ هدیه روزانه رو میدن؟ یا مدتش محدوده؟
چون 5گیگ خیلی کمه واسه من. اگه اینطور باشه کمپین شگفت انگیز بگیرم که 7گیگه و 1500تومن هم ارزونتر:n02:

GHAGHALEELEE
18-05-2015, 13:56
اگر واقعا همچین چیزی باشه که جزو عجایب هست چون بارها دوستان ازشون پرسیدن شبانه محدودیتی داره یا نه که گفتن نه البته از اینها هیچی بعید نیست ...

اگر تو اون طرح واقعا شبانه ده گیگ بیشتر حجمش نباشه و ده گیگ هم روزانه پس با همون 512 که الان کلا 20 گیگ ماهانه گفته بودن حجم دانلودش هست و فعلا لغو شده هیچ فرقی نداره ...

داداش فن اوا هم مصرف منصفانه اعمال کرده ، خوب شد صبر کردم نرفتم فن اوا، باز الان مخابرات نامحدودهاش برقرار هست.
اگر بلا به دور ، گلاب به روتون ، روم به دیوار مخابرات هم نامحدودهاش رو برداره باید با سرویسهای حجمی فقط سایتهای خبری و فیسبوک و توییتر رو چک کنیم!
البته اگه بساط رو دوباره برپا کنی با اکانتهای سیسکم که نه قیمتی داره نه مصرف حجمی میشه کلی شبکه رو باهاش باز کرد.مثل دانلود سریال و فیلم و ... نمیشه ولی از رسانه جمهوری.ا بهتره.

navid_fo
18-05-2015, 14:03
چرا انقد شبانه سخت میگیرن؟!! 5 گیگ و 10 گیگ اونم برای یک ماه؟!!!!!

peagle
18-05-2015, 14:51
تبدیل 256 نامحدود به 2 مگ (کمپین بهاره)
..................
تست

peagle
18-05-2015, 15:03
یادآوری کنم شبانه رایگان 1 تا 6 صبح . موفق و پیروز باشید

GHAGHALEELEE
18-05-2015, 15:31
بدیل 256 نامحدود به 2 مگ (کمپین بهاره)
..................
تست
شما یک سرور در خارج ایران انتخاب کنید تا پینگ اون رو هم ببینیم.ضمن اینکه اگر محدود باشه که دیگه پینگ و لاست پیج باید ایده ال باشه.

H_O_S_E_I_N
18-05-2015, 19:38
با سلام من یه سوالی دارم:
حدود یه هفته ای میشه که ک/ر/ی/و هی قطع و وصل میشه و هیچ سایتیو باز نمیکنه
آیا مشکل از سیستم منه یا مشکل سراسریه؟

XENON24
18-05-2015, 20:37
با سلام من یه سوالی دارم:
حدود یه هفته ای میشه که ک/ر/ی/و هی قطع و وصل میشه و هیچ سایتیو باز نمیکنه
آیا مشکل از سیستم منه یا مشکل سراسریه؟

سراسریه عزیز ...

behnood1367
19-05-2015, 10:19
به صورت آنلاین نمیشه نامحدود رو به حجمی تغییر داد؟باید حتما بریم مخابرات؟

2. مثلا 2 مگ 10 گیگ گرفتیم اگر حجممون تموم شه اینترنت قطع میشه؟ یا اینکه حجم اضافه پولش حساب میشه و روی قبض میاد.

اگر به سرویس پیش پرداخت تغییر بدیم اونجوری میشه 2 مگ حجمی گرفت؟

endoftime
19-05-2015, 18:08
سلام دوستان
کمپین بهاره ثبت نام کرده بودم که بعد یک ماه بلاخره وصل شد
میخواستم ببینم ساعت رایگان چند تا چنده و اینکه سرعت شبانه چند هست الان
لازمه بعد دانلود شبانه مودم خاموش روشن کنم یا نیاز نیس؟ (واسه این که از ترافیک کم نکنه)
لطفا راهنمایی کنید

behnood1367
19-05-2015, 18:09
یه جور دیگه هم میشه 2 مگ کرد راهشو پیدا کردم از تو خونه بدون رفتن به مخابرات..اول سرویستون رو از روی قبض بر میدارید pre paid میکنید فقط یادتون باشه پول تو کارت عابر بانک با رمز دوم داشته باشید.

بعد که prepaid شد میرید قسمت تغییر پهنای باند رو به 2 مگ تغییر میدید. اگر نامحدود باشید 1 مگ و 2 مگ نداره ولی وقتی pre paid بشه 1 مگ و 2 مگ ظاهر میشه.

بعد که 2 مگ شد. میرید تو قسمت خرید شارژ فقط 6 ماهه داره با 1 ساله 6ماهش فکر کنم 115 هزا رتومنه 1 سالش نمیدونم 200 تومن فکر کنم حجمشم نمیدونم.

mohammad_s7201
19-05-2015, 19:34
منم امروز کمپین بهاره 2مگ ماهی 10گیگ گرفتم. اینم تستش:

سرور داخلی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سرور خارجی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

iran79
19-05-2015, 21:09
بنظر من این کمپین بهاره بهش میخوره یکم دزدی از مردم باشه
اخه سرویسی که میدن چه 11 و چه 2 مگ هردو بصورت عادی 5 گیگش برابر با همین قیمت های کمپین های جدید هست. الان 5 گیگ اضافه میدن، بعد که فصل بهار تموم شد میگن کمپین بهاره تموم شده و اون 5 گیگ اضافه رو نمیدن و مجبوری با همون 5 گیگ سیر کنی.
ودستانی که گرفتن توی قرارداد این قضیه رو چجوری توضیح داده؟ به مخابرات این حق رو میده که اون حجم اضافه رو دیگه نده؟

با این اوصاف فکرکنم اگه اینطوری باشه بهتره که طرح کمپین شگفت انگیز رو ورداریم که حداقل 2-3 گیگ بیشتر داره

mohammad_s7201
19-05-2015, 21:42
اخه سرویسی که میدن چه 11 و چه 2 مگ هردو بصورت عادی 5 گیگش برابر با همین قیمت های کمپین های جدید هست. الان 5 گیگ اضافه میدن، بعد که فصل بهار تموم شد میگن کمپین بهاره تموم شده و اون 5 گیگ اضافه رو نمیدن و مجبوری با همون 5 گیگ سیر کنی.
ودستانی که گرفتن توی قرارداد این قضیه رو چجوری توضیح داده؟ به مخابرات این حق رو میده که اون حجم اضافه رو دیگه نده؟

با این اوصاف فکرکنم اگه اینطوری باشه بهتره که طرح کمپین شگفت انگیز رو ورداریم که حداقل 2-3 گیگ بیشتر داره

منم همین فکر شما رو کردم ولی توی قرارداد نوشته تا آخر دوره این شرایط هستش.
قرارداد هم یکساله هستش. فکر کنم تا یکسال اون 5گیگ هدیه رو بدن

mohammad_s7201
19-05-2015, 22:05

منم همین فکر شما رو کردم ولی توی قرارداد نوشته تا آخر دوره این شرایط هستش.
قرارداد هم یکساله هستش. فکر کنم تا یکسال اون 5گیگ هدیه رو بدن

behnood1367
19-05-2015, 22:39
من اینترنتم رو pre paid کردم یعنی هزینش رو از روی قبض برداشتم 18 گیگ ترافیک گرفتم اما حجم ترافیکم رو نزده :

حجم ترافیک
undefined

آخه من از کجا بفهمم چه قدر حجم مونده حجمم رو مدیریت کنم؟من 4 سال پیش پارس آنلاین بودم مدیریت حجمش هم گرافیکی بود هم نوشتنی بود این مخابرات که بوق بوقه........

behnood1367
20-05-2015, 08:59
من همین الان زنگ زدم مخابرات 2020 کاشکی صداشو ظبط میکردم..گفتم حجمم رو نزده یه کلمه انگلیسی نوشته به جاش میگه من نمیدونم چیکا رکنید..خیلی مسخرس به خدا این مخابرات تهران. آخه من الان حجمم رو از کجا بفهمم چه قدر مصرف شده؟
من دیروز سرویس 512 18 گیگ 6 ماهه خریدم 81 هزار تومن حالا میخوام بدونم حجمم رو از کجا باید ببینم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aliani92
20-05-2015, 09:34
دوستان به صورت غیر حضوری میشه کار تبدیل نامحدود رو به محدود انجام داد؟

aliani92
20-05-2015, 09:36
من اینترنتم رو pre paid کردم یعنی هزینش رو از روی قبض برداشتم 18 گیگ ترافیک گرفتم اما حجم ترافیکم رو نزده :

حجم ترافیک
undefined

آخه من از کجا بفهمم چه قدر حجم مونده حجمم رو مدیریت کنم؟من 4 سال پیش پارس آنلاین بودم مدیریت حجمش هم گرافیکی بود هم نوشتنی بود این مخابرات که بوق بوقه........

سلام دوست عزیز.

شما قبلش اینترنت نامحدود داشتید و به Prepaid تبدیل کردید؟

چطوری اینکار رو انجام دادید؟ حضوری رفتید؟

behnood1367
20-05-2015, 10:02
سلام دوست عزیز.

شما قبلش اینترنت نامحدود داشتید و به Prepaid تبدیل کردید؟

چطوری اینکار رو انجام دادید؟ حضوری رفتید؟

درسته نامحدود داشتم. از خود سایت مخابرات

یکی از این 2 قسمت بود بعد گزینه تغییر سرویس به پیش پرداخت رو زدم. همون ثانیه تبدیل شد به pre paid.

mohammad_s7201
20-05-2015, 10:40
من همین الان زنگ زدم مخابرات 2020 کاشکی صداشو ظبط میکردم..گفتم حجمم رو نزده یه کلمه انگلیسی نوشته به جاش میگه من نمیدونم چیکا رکنید..خیلی مسخرس به خدا این مخابرات تهران. آخه من الان حجمم رو از کجا بفهمم چه قدر مصرف شده؟
من دیروز سرویس 512 18 گیگ 6 ماهه خریدم 81 هزار تومن حالا میخوام بدونم حجمم رو از کجا باید ببینم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز توی قسمت خدمات+ یه گزینه هست به نام "گزارش کارکرد سرویس". اونجا میزان حجم مصرفیت رو میزنه.
به اون قسمت سر زدی؟

behnood1367
20-05-2015, 11:08
دوست عزیز توی قسمت خدمات+ یه گزینه هست به نام "گزارش کارکرد سرویس". اونجا میزان حجم مصرفیت رو میزنه.
به اون قسمت سر زدی؟

ممنون اومدش.

مجموع حجم کل دریافت اطلاعات
2.4 GB
مجموع حجم دریافت رایگان شبانه
0 B
مجموع حجم ارسال اصلاعات
434.0 MB

یعنی من از دیروز تا الان 3 گیگ مصرف کردم؟ اینجوری که 16 گیگ برای 6 ماه 5 روز دیگه نتم تموم میشه که.یعنی 81 تومن تو 6 روز تموم میشه بدبخت شدم رفت وقتی 512 نامحدود بود که ماهی 25 تومن بود حداقل 3 ماه میشد استفاده کرد..

عجب خبطی کردم.81 تومنم رفت به باد :n28:

behnood1367
20-05-2015, 11:16
حالا مانده ترافیک رو کجا باید ببینم؟

mohammad_s7201
20-05-2015, 11:24
حالا مانده ترافیک رو کجا باید ببینم؟

تو پست قبلی گفتم دیگه.
تو همون عکسی که گذاشتی بالاش نوشه خدمات+ اونو بزن. یه گزینه ای داره به اسم گزارش کارکرد سرویس.
وارد اون که بشی میتونی میزان مصرفت رو توی هر تاریخی که بخوای ببینی

A/|\IR
20-05-2015, 16:50
دوستان سرویس های حجمی مثلا 512 یا 256 الان وسط روز سرعت دانلود و اپلودشون چنده؟
نصفه شب چقدر میشه؟

bleu2u4u
20-05-2015, 23:23
دوستان الان کدوم یکی از سرویس ها بدون مشکل فعاله؟
من قبلا از inet بدون مشکل استفاده میکردم ولی الان سرعتش خیلی کم شده
openv.p.n هم همینطور
اونم سرعتش کم شده
مشکل از سرویس دهنده منه یا همگانیه؟

scorpion2
21-05-2015, 00:05
openv.p.n هم همینطور
اونم سرعتش کم شده
درود
کـــــــریو دو سه روزی هست که خوب شده. بقیه سرویس ها هم مثل سابق هستند.

mohammad_s7201
21-05-2015, 00:16
openv.p.n هم همینطور
اونم سرعتش کم شده

+Tunnel و cisco anny connect هم خوبن. من مشکلی ندارم باهاشون.

reza2700
21-05-2015, 00:18
ایا برای استفاده از شبانه رایگان قبل یک شب باید مودمو خاموش روشن کرد؟

dj77
21-05-2015, 01:45
شما هنوز تو مخابرات گیر کردید؟خخخخخخخخخخخخخخخخخ :n02:

من که رفتم تخلیه زدم رفتم شاتل هم گرفتم این یکی خط رو تمو م شد رفت پینگش هم پایین تره دق هم نمیده شاتل حداقل..:n18:

SAHANDE3
21-05-2015, 09:46
شما هنوز تو مخابرات گیر کردید؟خخخخخخخخخخخخخخخخخ :n02:

من که رفتم تخلیه زدم رفتم شاتل هم گرفتم این یکی خط رو تمو م شد رفت پینگش هم پایین تره دق هم نمیده شاتل حداقل..:n18:
الان که طرح مصرف فعلا پیچیده ما هم در حال دانلودیم
برای من که وضعیتشش چند روزه خیلی خوب شده نه مشکل چیز شک#ن دارم نه پینگ

smit.doctor
21-05-2015, 11:19
..............

smit.doctor
21-05-2015, 11:22
منم امروز کمپین بهاره 2مگ ماهی 10گیگ گرفتم. اینم تستش:

سرور داخلی:

سرور خارجی:

دوست عزیز سرعت دانلود شبانش هم همینقدره؟

mohammad_s7201
21-05-2015, 12:39
دوست عزیز سرعت دانلود شبانش هم همینقدره؟

شبانه رو امتحان نکردم. امشب امتحان میکنم و تستش رو میذارم اینجا

mohammad_kheyri
21-05-2015, 14:00
سلام .اقا من میخوام 2 مگ مخابرات بگیرم فقط به خاطر دانلود شبانهاش .
کدوم طرح برای من خوبه .و حداکثر میتونم تو 5ساعت جقدر دانلود کنم

aliani92
21-05-2015, 15:55
یه جور دیگه هم میشه 2 مگ کرد راهشو پیدا کردم از تو خونه بدون رفتن به مخابرات..اول سرویستون رو از روی قبض بر میدارید pre paid میکنید فقط یادتون باشه پول تو کارت عابر بانک با رمز دوم داشته باشید.

بعد که prepaid شد میرید قسمت تغییر پهنای باند رو به 2 مگ تغییر میدید. اگر نامحدود باشید 1 مگ و 2 مگ نداره ولی وقتی pre paid بشه 1 مگ و 2 مگ ظاهر میشه.

بعد که 2 مگ شد. میرید تو قسمت خرید شارژ فقط 6 ماهه داره با 1 ساله 6ماهش فکر کنم 115 هزا رتومنه 1 سالش نمیدونم 200 تومن فکر کنم حجمشم نمیدونم.

سلام دوست عزیز.

تغییرات نامحدود به prepaid و تغییر پهنای باند به 2 مگ به صورت فوری انجام می شه یعنی اتوماتیکه ؟ یا باید امور مشترکین هم تایید کنه؟

من راستش درخواست تغییر نامحدود به شگفت انگیز رو زدم نوشت در انتظار تایید امور مشترکین. 2 ساعت بعد امورمشترکین زنگ زد گفت نمیشه...

mohammad_s7201
21-05-2015, 17:31
سلام دوست عزیز.

تغییرات نامحدود به prepaid و تغییر پهنای باند به 2 مگ به صورت فوری انجام می شه یعنی اتوماتیکه ؟ یا باید امور مشترکین هم تایید کنه؟

من راستش درخواست تغییر نامحدود به شگفت انگیز رو زدم نوشت در انتظار تایید امور مشترکین. 2 ساعت بعد امورمشترکین زنگ زد گفت نمیشه...

فکر میکنم فعلا کمپین شگفت انگیز اجرا نمیشه. الان فقط کمپین بهاره هست.
چون من رفتم مخابرات که سرویسم رو عوض کنم توی فرمش فقط سرویس های عادی و کمپین بهاره رو داشت.
اگر برید مخابرات در عرض چندساعت وصل میشه.

aliani92
21-05-2015, 18:47
فکر میکنم فعلا کمپین شگفت انگیز اجرا نمیشه. الان فقط کمپین بهاره هست.
چون من رفتم مخابرات که سرویسم رو عوض کنم توی فرمش فقط سرویس های عادی و کمپین بهاره رو داشت.
اگر برید مخابرات در عرض چندساعت وصل میشه.

خیلی ممنون از پاسختون.

یک مورد دیگه هم که امور مشترکین گفت اینه که باید پورت رو ابتدا خالی کنند و دوباره وصل کنند تا به حجمی تغییر پیدا کند؟ واقعا اینطوریه؟ بنظرم که یک کلکی تو کارش بود. چون همین اینترنت رو 6 ماه در صف بودم تا گرفتم بخاطر فیبر نوری بودن خطوط

برای همین از اینکار منصرف شدم! و به اینترنت نامحدود فعلی قناعت کردم!!

mohammad_s7201
21-05-2015, 21:10
خیلی ممنون از پاسختون.

یک مورد دیگه هم که امور مشترکین گفت اینه که باید پورت رو ابتدا خالی کنند و دوباره وصل کنند تا به حجمی تغییر پیدا کند؟ واقعا اینطوریه؟ بنظرم که یک کلکی تو کارش بود. چون همین اینترنت رو 6 ماه در صف بودم تا گرفتم بخاطر فیبر نوری بودن خطوط

برای همین از اینکار منصرف شدم! و به اینترنت نامحدود فعلی قناعت کردم!!

شما که الان اینترنت داری دیگه چرا پورت خالی؟؟والا اینشو دیگه نمیدونم.
خوب تو درخواست بده هروقت پورت خالی شد واست وصل میکنن.

asstubirs
21-05-2015, 21:28
من پارس و فن اوا داشتم .پارس با طرح جدیدش حجم کم میاوردم .هیچی نامحدود نمیشه. الان مخابرات دارم.

mohammad_s7201
22-05-2015, 00:17
اینم تست دانلود شبانه.
سرور داخلی

سرور خارجی

درضمن لازم نیست مودم رو خاموش و روشن کنید چون سر ساعت یک برای چند ثانیه اینترنت قطع میشه و دوباره وصل میشه

mohammad_kheyri
22-05-2015, 12:00
دوستان سرعت دانلود 2 مگ شبانه چقدره .
و اینکه حجم ازاد هست یا داستان داره .من 256 مخابرات دارم ولی اصن نمیشه دان کرد .بشه حجمی بگیرم 10 گیگ در ماه و شبانه رایگان برای دانلودهایم.

Ali/sh
22-05-2015, 16:35
اینم تست دانلود شبانه.
سرور داخلی

سرور خارجی

درضمن لازم نیست مودم رو خاموش و روشن کنید چون سر ساعت یک برای چند ثانیه اینترنت قطع میشه و دوباره وصل میشه

الان دانلود شبانه رو تو سیستم جدا از دانلود روزانه نشون میده؟ینی مشخصه چقدر از دانلود مربوط به شبه؟

mohammad_s7201
22-05-2015, 18:06
الان دانلود شبانه رو تو سیستم جدا از دانلود روزانه نشون میده؟ینی مشخصه چقدر از دانلود مربوط به شبه؟

بله. حجم مصرفی شبانه رو جدا نشون میده

sh93
22-05-2015, 18:20
512 نامحدود در حال حاظر چند میده دوستان؟ تهران

Firebirds
22-05-2015, 19:38
512 نامحدود در حال حاظر چند میده دوستان؟ تهران

sh93
22-05-2015, 19:41

عزیز سرعت دانلود منظورمه .
60 اینا میده یا رو 40 هست.
ویرایش : دوستان پیشنهاد شما بین این دو مورد؟ با توجه به اینکه مصرفم هم بالاهست
512 نامحدود مخابرات
512 نامحدود پارس آنلاین

پارس 20 گیگ اول رو روی 4مگ میبندنده 10 گیگ بعدی روی 2 مگ بعدش تا آخر ماه میشه 512 اما ماهی 90 تومن
مخابرات خیلی ارزونتره اما خیلی بحث پولش نیست میخوام ثبات داشته باشه اگه 512 مخابرات روی 40-50 هست جالب نیست...
اگه اطلاعی دوستان از 512 مخابرات و یا پارس دارن ممنون میشم راهنمایی کنند

mohammad_s7201
22-05-2015, 19:54
512 نامحدود مخابرات
512 نامحدود پارس آنلاین

پارس 20 گیگ اول رو روی 4مگ میبندنده 10 گیگ بعدی روی 2 مگ بعدش تا آخر ماه میشه 512 اما ماهی 90 تومن
مخابرات خیلی ارزونتره اما خیلی بحث پولش نیست میخوام ثبات داشته باشه اگه 512 مخابرات روی 40-50 هست جالب نیست...

من512 نامحدود داشتم. سرعت همیشه بین 50تا 60 بود.

mohammad_s7201
22-05-2015, 20:06
512 نامحدود مخابرات
512 نامحدود پارس آنلاین

من512 نامحدود داشتم. سرعت همیشه بین 50تا 60 بود.

djkavehtnt
22-05-2015, 20:54
512 نامحدود مخابرات
512 نامحدود پارس آنلاین

من هم 512 نامحدود دارم . سرعتش هم بیشتر ساعات پایداره و کم و زیاد نمیشه
این هم تست سرعتش

sh93
22-05-2015, 21:08
من هم 512 نامحدود دارم . سرعتش هم بیشتر ساعات پایداره و کم و زیاد نمیشه
این هم تست سرعتش

خیلی ممنون .
دوستان شرق تهران هم کسی هست یه آمار یده ممنونش میشم. مرکز نبوت

mehryar1973
22-05-2015, 21:58
سلام به همگی
منم 512 نامحدود داشتم یهو جوگیر شدم تخلیه کردم از فن آوا گرفتم اونم که الان وضعیتش ریخته بهم
خلاصه به چیز خوری افتادم:n34:
محض اطلاع دوستان سرعت مخابرات رو 58،59 میچرخید ولی مال فن آوا رو 55،56 :n35:
و پینگ داخلی بمراتب بدتر از مخابرات

sh93
22-05-2015, 22:02
سلام به همگی
منم 512 نامحدود داشتم یهو جوگیر شدم تخلیه کردم از فن آوا گرفتم اونم که الان وضعیتش ریخته بهم

من 512 مخابرات داشتم برای من 45-50 بود برا همین کلا رفتم 1 مگ فن آوا .حالا ام موندم چه کنم

mehryar1973
22-05-2015, 22:25
512 نامحدود مخابرات
512 نامحدود پارس آنلاین

مخابرات آپلود رو خیلی پایین میبنده حتی کمتر از 128 مثلا یه ایمیل بخواید بدید فایلی رو اتچ کنید دیگه هیچی!!
برای دانلود هم ساعتی 200 مگ میده ، از نظر هزینه هم بنظر من هم ماهی 90 گرونه تازه اگه خط تون 4 مگ رو بکشه
و پرش لینک و ازین حرفا نداشته باشید

sh93
22-05-2015, 22:55
دوستان کمپین بهاره 94 چی هست؟
سرویس های حجمی شبانه رایگان دارند؟ چه ساعتی و اینکه اگه هست سرعتش با طی روز متفاوته یا نه؟
و اینکه مثلا من 20 گیگ حجم بخرم گیگی 1600 هست؟

GHAGHALEELEE
23-05-2015, 02:09
سلام به همگی
و پینگ داخلی بمراتب بدتر از مخابرات

من هم مثل شما میخواستم از فن اوا بگیرم ولی پیش خودم گفتم فن اوا که در نمیره یک ماه صبر میکنم اگر مخابرات منصفانه رو اجرا کرد میرم فن اوا، حالا که دیدم فن اوا منصفانه رو اجرا کرده و مخابرات هنوز دست نگه داشته گفتم عجب شانسی داشتم.
البته من دانلود مخابراتم روی 61.5 هست.یعنی تو یک ساعت 218 مگ دانلود میکنه.با این توصیفی هم که شما از پینگ فن اوا کردید فکر کنم دیگه ارزش شبانه گرفتن هم نداشته باشه.

mehryar1973
23-05-2015, 07:07
من هم مثل شما میخواستم از فن اوا بگیرم ولی پیش خودم گفتم فن اوا که در نمیره یک ماه صبر میکنم اگر مخابرات منصفانه رو اجرا کرد میرم فن اوا، حالا که دیدم فن اوا منصفانه رو اجرا کرده و مخابرات هنوز دست نگه داشته گفتم عجب شانسی داشتم.
البته من دانلود مخابراتم روی 61.5 هست.یعنی تو یک ساعت 218 مگ دانلود میکنه.با این توصیفی هم که شما از پینگ فن اوا کردید فکر کنم دیگه ارزش شبانه گرفتن هم نداشته باشه.
شما کار عاقلانه ای کردید
برادر فن آوا هیچ مزیتی جز آپلود بالاتر نسبت به مخابرات نداره که چیز بدرد نخوریه(ما که آپلودر نیستیم) الانم که وضعیتش معلوم نیست...
من اگه بتونم دوباره بر میگردم همون 512 نامحدود مخابرات قبلی البته اگه بازی در نیارن وبدن

mohammad_s7201
23-05-2015, 11:09
دوستان این مبالغ چیه که اینجا زده؟
بعدشم اینکه اینجا مجموع حجم مصرفی روزانه تقریبا 600 مگ میشه ولی توی جدول نوشته حجم ترافیک کل در ماه شمسی جاری تا 1394/03/01، 850 مگ؟؟:n13:

smit.doctor
23-05-2015, 11:28
من امروز رفتم ثبت نام کردم. نیم ساعته adsl رو وصل کردن!

دوستان از چه آدرسی میشه وارد کنترل پنل شد؟ یادم رفت ازشون بپرسم.

mohammad_s7201
23-05-2015, 11:36
من امروز رفتم ثبت نام کردم. نیم ساعته adsl رو وصل کردن!

دوستان از چه آدرسی میشه وارد کنترل پنل شد؟ یادم رفت ازشون بپرسم.

smit.doctor
23-05-2015, 11:55
من کمپین بهار رو گرفتم اما تو پنلم نوشته دانلود شبانه رایگان نیست. داستان چیه؟

mohammad_s7201
23-05-2015, 12:14
من کمپین بهار رو گرفتم اما تو پنلم نوشته دانلود شبانه رایگان نیست. داستان چیه؟

منظورش اینه که هزینه شبانه رو از قبضتون حذف میکنن. رایگانه

sh93
23-05-2015, 12:22
سرویس های حجمی شبانه رایگان دارند؟ چه ساعتی و اینکه اگه هست سرعتش با طی روز متفاوته یا نه؟
و اینکه مثلا من 20 گیگ اضافه بر پایه ی ماهیانه استفاده کنم روی قبضم میاد ؟ طبق سایت اگه بالای 10 گیگ استفاده کنم گیگی 1600 هست؟ یه نه حجم اضافه رو از پنل باید خرید کنم

smit.doctor
23-05-2015, 13:31
و اینکه مثلا من 20 گیگ اضافه بر پایه ی ماهیانه استفاده کنم روی قبضم میاد ؟ طبق سایت اگه بالای 10 گیگ استفاده کنم گیگی 1600 هست؟ یه نه حجم اضافه رو از پنل باید خرید کنم

اینجا توضیح داده:
سرعت دانلود رو بچه ها دو صفحه قبل گذاشتن.

sh93
23-05-2015, 15:34
پاک شود ....

endoftime
24-05-2015, 08:13
سلام دوستان
بنده کمپین بهاره ثبت نام کرده بودم
دو سه روزه که وصل شده توو این مدت هم فقط دانلود شبانه داشتم!
اما در پنل کاربری اونو به حساب روزانه ام اورده
مشکل کجاست؟
یه سوال دیگه هم داشتم , برای افزایش پهنای باند باید از کجا نامه بگیرم؟

jamshidjap
24-05-2015, 10:14
سلام
من 512 دارم . میخام برم سراغ این کمپین ممپینها !.

حجماش چقدریه ؟ سرعت دانلود روزانه و شبانه ش چقدره ؟

هزینش چقدره ؟

mohammad_s7201
24-05-2015, 10:38
به نظرم حجم ها رو زیادی زده. یعنی سه روز وبگردی اونم فقط روزی 3-4 ساعت میشه 2گیگ؟؟
تا هفته پیش که 512 نامحدود داشتم مصرف دوسه روزم میشد 300مگ. الانم که وبگردی و دانلودم مثل قبله.
من اصلا روز جمعه خونه نبودم که 900مگ مصرف شده. فقط بعدازظهر 2ساعت وبگردی کردم بدون هیچ دانلودی. این از کجا اومده آخه؟:n03:
اینطوری که تا آخر هفته حجمم تموم میشه.

djkavehtnt
24-05-2015, 12:19
سلام
من 512 دارم . میخام برم سراغ این کمپین ممپینها !.

حجماش چقدریه ؟ سرعت دانلود روزانه و شبانه ش چقدره ؟

هزینش چقدره ؟

شما می تونید با کمپین شگفت انگیز 512 خودتون رو به سرعت 1 مگ و یا 2 مگ ارتقا بدید
دانلود شبانه هم رایگانه
این هم لیست قیمت ها »»»

djkavehtnt
24-05-2015, 12:25
به نظرم حجم ها رو زیادی زده. یعنی سه روز وبگردی اونم فقط روزی 3-4 ساعت میشه 2گیگ؟؟
تا هفته پیش که 512 نامحدود داشتم مصرف دوسه روزم میشد 300مگ. الانم که وبگردی و دانلودم مثل قبله.
من اصلا روز جمعه خونه نبودم که 900مگ مصرف شده. فقط بعدازظهر 2ساعت وبگردی کردم بدون هیچ دانلودی. این از کجا اومده آخه؟:n03:
اینطوری که تا آخر هفته حجمم تموم میشه.

مخابرات حجم مصرفی شما رو همیشه بیشتر از حجم مصرف شده می زنه
من خودم 512 نامحدود دارم و روی کامپیوترم نرم افزار کنترول ترافیک نصب کردم که ببینم در روز و ماه و سال چقدر از اینترنت استفاده می کنم
طبق این نرم افزار از اول خرداد تا الان من 8 گیگ دانلود کردم ولی مخابرات توی کنترول پنلش نوشته 13 گیگ دانلود کردم :n04:

djkavehtnt
24-05-2015, 12:31
سلام دوستان
بنده کمپین بهاره ثبت نام کرده بودم
دو سه روزه که وصل شده توو این مدت هم فقط دانلود شبانه داشتم!
اما در پنل کاربری اونو به حساب روزانه ام اورده
مشکل کجاست؟
یه سوال دیگه هم داشتم , برای افزایش پهنای باند باید از کجا نامه بگیرم؟

نشون ندادن مقدار دانلود شبانه مشکل از پنل مخابرات است ، شما حجمی که شبانه به صورت رایگان دانلود کردین رو باید از قسمت گزارش کارکرد سرویس ببینید
در مورد سوال دوم هم شما می تونید با مراجعه به (سازمان تنظیم مقررات رادیویی) یا (سازمان ارتباطات و فناوری اطلاعات) با بردن مدارک لازم ، پهنای باند بیشتری بگیرید

mohammad_s7201
24-05-2015, 12:37
مخابرات حجم مصرفی شما رو همیشه بیشتر از حجم مصرف شده می زنه
من خودم 512 نامحدود دارم و روی کامپیوترم نرم افزار کنترول ترافیک نصب کردم که ببینم در روز و ماه و سال چقدر از اینترنت استفاده می کنم
طبق این نرم افزار از اول خرداد تا الان من 8 گیگ دانلود کردم ولی مخابرات توی کنترول پنلش نوشته 13 گیگ دانلود کردم :n04:

اینکه زیاد میزنه قبول. حرف من اینه که از وقتی 512 رو کردم 2مگ مصرفم رو خیلی بیشتر میزنه

djkavehtnt
24-05-2015, 16:26
اینکه زیاد میزنه قبول. حرف من اینه که از وقتی 512 رو کردم 2مگ مصرفم رو خیلی بیشتر میزنه

مخابرات به افرادی که این مشکل رو دارن این طور جواب داده

endoftime
24-05-2015, 18:40
نشون ندادن مقدار دانلود شبانه مشکل از پنل مخابرات است ، شما حجمی که شبانه به صورت رایگان دانلود کردین رو باید از قسمت گزارش کارکرد سرویس ببینید
در مورد سوال دوم هم شما می تونید با مراجعه به (سازمان تنظیم مقررات رادیویی) یا (سازمان ارتباطات و فناوری اطلاعات) با بردن مدارک لازم ، پهنای باند بیشتری بگیرید
مشکل اینجاست که در قسمت گزارش کارکرد هم دانلودی که در ساعات رایگان انجام شده رایگان محاسبه نشده!
واسه همه این مشکل هست یا قسمته منه؟!

djkavehtnt
24-05-2015, 18:55
مشکل اینجاست که در قسمت گزارش کارکرد هم دانلودی که در ساعات رایگان انجام شده رایگان محاسبه نشده!
واسه همه این مشکل هست یا قسمته منه؟!

حجم استفاده شبانه شما رو 0 بایت زده . به خاطر این که هنوز تعرفه ی اینترنت شما روی نامحدوده و هنوز به کمپین مورد نظرتون تغییر نکرده
و اگر شما تعرفه تون رو به محدود تغییر بدید ، برای مصرف روزانه که به عنوان مثال شما در تاریخ 1394/3/2 میزان 4.4 گیگ رو استفاده کردید باید براتون مبلغ استفاده رو بنویسه
مثل عکس زیر »»»»»

Yi Yi
25-05-2015, 09:33
بالاخره من نفهمیدم اگه سرعت 5 مگ بگیرم شبانه رایگانه دانلد یا نه؟

اینجا نوشته رایگانه:

اینجا نوشته حداکثر تا 2 مگ رایگانه:

sh93
25-05-2015, 09:50

اینجا نوشته رایگانه:

تو اون یکی هم نوشته :
(مزایای فوق فقط برای سرویس های مشخص شده در جدول میباشد)
که تا سرویس 2 مگ مشخص کرده ، منظورش کل جدول نیست.2020 بزنگید مطمئن شید :)

mohammad_s7201
25-05-2015, 09:50

اینجا نوشته رایگانه:

فکر کنم فقط 1مگ و 2مگ شبانه رایگان دارن.
برای اطمینان از 2020 بپرس.

endoftime
25-05-2015, 09:53
دوستان یه سوال
زنگ زدم 2020 میگفت اینکه دانلود شبانه رو توو سامانه نمیزنه اشکالی نداره در قبض اصلاح میشه.عملا از پنل کاربری نمیشه اطلاعاتی دست اورد!
با این تفاسیر چطور حجم روزانه مصرفی رو میشه کنترل کرد؟

hamed_korn
25-05-2015, 10:01
من باید 7.5 گیگ در ماه دانلود کنم.شبانه رایگانم 1 تا 7 دارم.ولی اکثرا روزا استفاده میکنم.شده ماهی 17 گیگ هم دانلود کردم ولی همون هزینه 7.5 گیگ رو برام رو قبض اوردن

mohammad_s7201
25-05-2015, 10:09
دوستان یه سوال
زنگ زدم 2020 میگفت اینکه دانلود شبانه رو توو سامانه نمیزنه اشکالی نداره در قبض اصلاح میشه.عملا از پنل کاربری نمیشه اطلاعاتی دست اورد!

از قسمت گزارش کارکرد سرویس میشه هم مصرف شبانه و هم مصرف روزانه رو دید

من باید 7.5 گیگ در ماه دانلود کنم.شبانه رایگانم 1 تا 7 دارم.ولی اکثرا روزا استفاده میکنم.شده ماهی 17 گیگ هم دانلود کردم ولی همون هزینه 7.5 گیگ رو برام رو قبض اوردن

چه خوب:n02::n10:
یعنی وقتی حجمت تموم میشه اتوماتیک گیگ اضافه واست اعمال میشه؟
اصلا خودت میتونی گیگ بخری؟

sh93
25-05-2015, 10:14
این پست بالا سوال منم هست . من مثلا 2 مگ با 10 گیگ ماهیانه خریدم اگه مثلا ماهی 30 گیگ اضافه بر 10 گیگ بخوام استفاده کنم باید از پنلی جایی بخرم یا روی قبض اعمال میشه ؟ گیگی 1600

و اینکه دوستانی که 1 مگ و 2 مگ این طرح و دارند سرعت شبانه و روزانه شون رو میشه بگن.
شبها افت سرعت هست یا خیر؟

djkavehtnt
25-05-2015, 10:15
دوستان یه سوال

با این وضع کنترول پنل مخابرات شما می تونید روی کامپیوتر خودتون ، نرم افزار کنترول ترافیک نصب کنید تا میزان حجم مصرفی تون رو کنترول کنید

djkavehtnt
25-05-2015, 10:22
این پست بالا سوال منم هست . من مثلا 2 مگ با 10 گیگ ماهیانه خریدم اگه مثلا ماهی 30 گیگ اضافه بر 10 گیگ بخوام استفاده کنم باید از پنلی جایی بخرم یا روی قبض اعمال میشه ؟ گیگی 1600

و اینکه دوستانی که 1 مگ و 2 مگ این طرح و دارند سرعت شبانه و روزانه شون رو میشه بگن.

اگر بخواهید 30 گیگ اضافه تر استفاده کنید ، برای شما به ازای هر گیگ مبلغ 1600 تومان روی قبض شما حساب می شود ، مگر این که سرویس شما به صورت پیش پرداخت باشد که در این صورت باید از سایت در قسمت گزارش خرید شارژ حجم اضافه بخرید
سرعت اینترنت نیز در شب و روز یکسان است . فقط در شب اندکی پینگ شما بالاتر می رود

mohammad_s7201
25-05-2015, 10:39

مطمئنید همه 30 گیگ رو 1600 حساب میکنن؟ پلکانی نیست؟
اینجوری که 5گیگ اول رو 3600، 5 گیگ دوم رو 2600 و 20گیگ بقیه رو 1600 حساب میکنن.
فکر کنم اینطوری باشه. مطمئن نیستم. ISPهای دیگه که پلکانی هستن.

سرعت من تو شب و روز فرقی نداره و حدود 250 هست.

djkavehtnt
25-05-2015, 10:46

تا اون جایی که من می دونم همون طور که گفتید شرکت هایی مثل شاتل و فن آوا و افق نت و .... خیلی ISP های دیگه هزینه رو به صورت پلکانی حساب می کنن . ولی مخابرات این طور نیست

rioman
25-05-2015, 11:59
تا اون جایی که من می دونم همون طور که گفتید شرکت هایی مثل شاتل و فن آوا و افق نت و .... خیلی ISP های دیگه هزینه رو به صورت پلکانی حساب می کنن . ولی مخابرات این طور نیست

مخابرات هم پلکانی حساب می کنه.

Abolfazl3007
25-05-2015, 12:26
راهی هست از بهاره برگردیم به نامحدود قبلیمون ؟

hamed_korn
25-05-2015, 12:38
وقتی تموم میشه اینترنتت قطع نمیشه و خودشون برات گیگ اضافه اختصاص میدن.لازم نیست شما گیگ بخری.
خودشونم گفتن میزان گیگ اضافه رو قبض میاد.
ولی من با اینکه بیشتر از حجم ماهانم استفاده کردم ولی تا امروز که پول گیگ اضافه ندادم

mohammad_s7201
25-05-2015, 14:08

فکر کنم بشه ولی چون قرارداد یکساله هستش احتمالا یه مقداری جریمه ازت میگیرن.

Yi Yi
25-05-2015, 22:27

چرا میخوایید برگردید؟ چیه ضعف هاش نسبت به نامحدود؟

endoftime
26-05-2015, 10:05
بعد سه روز از راه اندازی طرح کمپین صبح برام پیامک اومد که حجم تموم شده و ازین به بعد مازاد حساب میشه!
در صورتی که یک گیگ هم مصرف روزانه نداشتم با این حساب رفتم مرکز مخابراتی و گفتن نگران نباش توو قبض درست میکنن اگرم نکردن بیا درستش میکنیم!

دوستان توو سامانه بازه ای که به عنوان شبانه (اگر اشتباه نکرده باشم ) قرار داره یک تا هفت صبح هست ولی به ما گفتم کمپین یک تا شیش هست حالا بنظرتون تا هفت بزارم واسه دانلود
به حساب شبانه میزنه برام؟!

Abolfazl3007
26-05-2015, 11:19
چرا میخوایید برگردید؟ چیه ضعف هاش نسبت به نامحدود؟

نه دوستم میخواد برگرده ۱۲۸ هزینش کمتر باشه و ....

من خودم نامحدود داشتم اومدم طرح بهاره

Yi Yi
26-05-2015, 11:34
من الان نامحدودم 512. به نظرتون 2 مگ بگیرم بهاره یا تغییر ندم. نقاط قوت و ضعف هر کدوم چیه؟

هر جفتش 4 گیگ در روز میشه حداکثر دانلد رایگان کرد.

hamed_korn
26-05-2015, 21:12
من از 128 شروع کردم بعد رفتم 256 و بعد 512 نا محدود.حالا 512 یکم بهتر بود ولی اون 128 و 256 فاجعه بودن .دیوانه میشی بخوای چیزی باهاش دانلود کنی.
اخه تو سال 2015 باسرع 16 و 32 کیلوبایت دیگه خیلی ضایعست.
الانم 2مگ دارم که رو 4.بستن برام.باز الان اوضاع بهتر شده. ولی دوستانی که میتونن برن سرعت بالا بگیرن.ادم پیر میشه با این سرعتای کم دانلود کنه.

sh93
26-05-2015, 21:23
دوستان محدود پلکانی حجم حساب میشه ؟
یا نه من اگه ماهی 30 گیگ اضافه به پابه استفاده کنم آخر روی قبض 30 گیگ چون بالاتر از 10 گیگه ،گیگی 1600 تومن حساب میشه؟

mohammad_s7201
26-05-2015, 21:29
من از 128 شروع کردم بعد رفتم 256 و بعد 512 نا محدود.حالا 512 یکم بهتر بود ولی اون 128 و 256 فاجعه بودن .دیوانه میشی بخوای چیزی باهاش دانلود کنی.
اخه تو سال 2015 باسرع 16 و 32 کیلوبایت دیگه خیلی ضایعست.
الانم 2مگ دارم که رو 4.بستن برام.باز الان اوضاع بهتر شده. ولی دوستانی که میتونن برن سرعت بالا بگیرن.ادم پیر میشه با این سرعتای کم دانلود کنه.
جدا رو 4مگ بستن؟ مخابرات از این کارا نمیکنه.
کاش واسه منم رو 4مگ‌ می‌بستن.:n02:

دوستان محدود پلکانی حجم حساب میشه ؟
یا نه من اگه ماهی 30 گیگ اضافه به پابه استفاده کنم آخر روی قبض 30 گیگ چون بالاتر از 10 گیگه ،گیگی 1600 تومن حساب میشه؟

دوست عزیز سوالت تکراریه. صفحه قبل رو یه نگاهی بنداز

sh93
26-05-2015, 21:36
اگر بخواهید 30 گیگ اضافه تر استفاده کنید ، برای شما به ازای هر گیگ مبلغ 1600 تومان روی قبض شما حساب می شود ، مگر این که سرویس شما به صورت پیش پرداخت باشد که در این صورت باید از سایت در قسمت گزارش خرید شارژ حجم اضافه بخرید
سرعت اینترنت نیز در شب و روز یکسان است . فقط در شب اندکی پینگ شما بالاتر می رود

مخابرات هم پلکانی حساب می کنه.

وقتی تموم میشه اینترنتت قطع نمیشه و خودشون برات گیگ اضافه اختصاص میدن.لازم نیست شما گیگ بخری.
خودشونم گفتن میزان گیگ اضافه رو قبض میاد.
ولی من با اینکه بیشتر از حجم ماهانم استفاده کردم ولی تا امروز که پول گیگ اضافه ندادم

جدا رو 4مگ بستن؟ مخابرات از این کارا نمیکنه.
کاش واسه منم رو 4مگ‌ می‌بستن.:n02:

دوست عزیز سوالت تکراریه. صفحه قبل رو یه نگاهی بنداز

دوست عزیز سوال پرسیدم شما به من پاسخ دادید خودتونم نمیدونستید چطوریه ! و واسه خودتونم سوال پیش اومد...
با این جوابا که همه تناقض داره باس به جواب برسم ؟
دیدم چند نفر جدید فعال کردن طرح بهاره رو دوباره پرسیدم فکر نمیکنم مشکلی باشه .
mohammad_s7201
26-05-2015, 21:47
دوست عزیز سوال پرسیدم شما به من پاسخ دادید خودتونم نمیدونستید چطوریه ! و واسه خودتونم سوال پیش اومد...
با این جوابا که همه تناقض داره باس به جواب برسم ؟
دیدم چند نفر جدید فعال کردن طرح بهاره رو دوباره پرسیدم فکر نمیکنم مشکلی باشه .
خوب شما که دیدید این همه تناقض هست خیلی راحت یه تماس با 2020 بگیرید و ازشون بپرسید.
ناراحتی نداره که:n01::n16:

sh93
26-05-2015, 21:52
خوب شما که دیدید این همه تناقض هست خیلی راحت یه تماس با 2020 بگیرید و ازشون بپرسید.
ناراحتی نداره که:n01::n16:

بخش فروش گفت هست پلکانی
بخش اپراتور گفت نیست
:n41:

djkavehtnt
26-05-2015, 22:40
بخش فروش گفت هست پلکانی
بخش اپراتور گفت نیست

من هم امروز به 2020 زنگ زدم ، به من که گفتن پلکانی نیست
والا خود مخابرات هم نمی دونه که چه جوری داره حساب می کنه
ولی طبق بخشنامه 192 سازمان تنظیم مقررات رادیویی ایران ، کل ISP ها باید بر اساس تعرفه پلکانی حجم استفاده رو حساب کنن

djkavehtnt
26-05-2015, 22:45
بخش فروش گفت هست پلکانی
بخش اپراتور گفت نیست

ولی طبق بخشنامه 192 سازمان تنظیم مقررات رادیویی ایران ، کل ISP ها باید بر اساس تعرفه پلکانی حجم استفاده رو حساب کنن

mohammad_s7201
26-05-2015, 23:22

بخش فروش گفت هست پلکانی
بخش اپراتور گفت نیست

تنها راهش اینه که یکی بیشتر از 5گیگ حجم اضافه بخره تا ببینیم پلکانی هست یا نه :n13:

hamed_korn
26-05-2015, 23:50
تنها راهش اینه که یکی بیشتر از 5گیگ حجم اضافه بخره تا ببینیم پلکانی هست یا نه :n13:
دوست عزیز من یادمه تو کمپین ها ذکر میشد پلکانی هست.شما هرچی میخوای دانلود کن.خودشون اخر ماه رو قبض تلفنتون میارن.

Abolfazl3007
27-05-2015, 00:16
دوست من تو اصفهان کمپین داره ، حجم خارج قبض میخره ، پلکانی نیست

اینچا سیستم فرق داره البته

mohammad_s7201
27-05-2015, 00:36
تاحالا دقت کردین بین ساعت 1 تا '1:3 شب برای چند ثانیه اینترنت قطع میشه و دوباره وصل میشه؟؟
من خیلی دقتم بالاست:n02::n10::n33:

sh93
27-05-2015, 01:02
پیام :

با سلام در مورد اینکه چرا دیگه سرویس نامحدود 1 مگ و 2 مگ ارائه نمیشه توضیح میدید؟این یه عقب گرد نیست در حالی که انتظار میرفت سرعت 4 مگ هم اضافه کنید؟بعد در مورد اینکه پشت قبوض نوشته شده سرویس نامحدود از اول اردیبهشت شامل مصرف منصفانه میشه شفاف سازی میکنید؟

پاسخ :

مشترك گرامي به دليل اينكه مبلغ دريافتي از مشترك های نامحدود با تعرفه هاي مصوب سازمان(تنظیم مقررات) هماهنگي لازم را نداشت سياست مصرف منصفانه براي مشتركين كنوني شركت مخابرات در نظر گرفته كه به شرح ذيل مي باشد مصرف حداكثر سقف دانلود ماهيانه براي مشتركين ٢مگ ٨٠ گيگ ،يك مگ ٤٠ گيگ و ٥١٢ K ٢٠گیگ و٢٥٦K ١٠ گDگ و ١٢٨K شش گیگ می باشد.روابط عمومی

p30g
27-05-2015, 10:26
سلام
این سرویس 2 مگ با80 گیگ حجم قیمتش چقدره؟

sh93
27-05-2015, 11:05
سلام
این سرویس 2 مگ با80 گیگ حجم قیمتش چقدره؟

ارائه نمیشه دیگه . برای کاربران قدیمی هست.
الان نامحدود بالاترین سرعت 512 هست

netwait
27-05-2015, 12:49
پیام :
با سلام در مورد اینکه چرا دیگه سرویس نامحدود 1 مگ و 2 مگ ارائه نمیشه توضیح میدید؟این یه عقب گرد نیست در حالی که انتظار میرفت سرعت 4 مگ هم اضافه کنید؟بعد در مورد اینکه پشت قبوض نوشته شده سرویس نامحدود از اول اردیبهشت شامل مصرف منصفانه میشه شفاف سازی میکنید؟

پاسخ :
مشترك گرامي به دليل اينكه مبلغ دريافتي از مشترك های نامحدود با تعرفه هاي مصوب سازمان(تنظیم مقررات) هماهنگي لازم را نداشت سياست مصرف منصفانه براي مشتركين كنوني شركت مخابرات در نظر گرفته كه به شرح ذيل مي باشد مصرف حداكثر سقف دانلود ماهيانه براي مشتركين ٢مگ ٨٠ گيگ ،يك مگ ٤٠ گيگ و ٥١٢ K ٢٠گیگ و٢٥٦K ١٠ گDگ و ١٢٨K شش گیگ می باشد.روابط عمومی

ای بابا باز مسخره بازی رو شروع کردن ها
ایندفعه مثل اینکه دلشون تجمع مسالمت آمیز میخواد!:n09:

fade2amin
27-05-2015, 19:35
دوستان الان 512 نا محدود قیمتش چنده ؟
می ارزه بنظرتون ؟
ممنونم .

sh93
27-05-2015, 19:41
دوستان الان 512 نا محدود قیمتش چنده ؟
می ارزه بنظرتون ؟
ممنونم .

قیمت که ارزونه
پشتیبانی روش حساب نکن اصلا و ابدا
سرعت هم سرعت اسمی
قطعی و.. همه جا دارن
کلا مناسبه اما :
اما اگه مصرف منصفانه اجرا شه شما ماهی 20 گیگ بیشتر دانلود نمیتونی بکنی هنوز اجرا نشده البته

fade2amin
27-05-2015, 19:47
ممنون عزیز
. حالا اگه حجمی بخوام کدوم سرویس مخابرات بهتره که دانلود شبونه داشته باشه. ضمنا قیمتاشونم اگه لینکی باشه که ببینم خوبه.
خودم پارس یکساله داشتم که قراردادم تموم شد وگرنه عمرا عوضش نمیکردم .

sh93
27-05-2015, 19:54
ممنون عزیز
. حالا اگه حجمی بخوام کدوم سرویس مخابرات بهتره که دانلود شبونه داشته باشه. ضمنا قیمتاشونم اگه لینکی باشه که ببینم خوبه.
خودم پارس یکساله داشتم که قراردادم تموم شد وگرنه عمرا عوضش نمیکردم .

اینم طرح بهار : (با 2020 تماس بگیرید اگه هنوز باشه این کمپین تا دیروز که بود )

Abolfazl3007
27-05-2015, 21:29
کسی از البرز طرح بهاره و کلا طرح داره اینجا ؟ بیاد کشفیاتی کنیم با هم از این اکانتینگ !

optis2005
28-05-2015, 17:03
دوستان من خطم فیبر بود بعد از دو هفته نت مخابرات وصل شده
حالا میخوام بدونم هنوز خطم فیبره؟میخوام از یه شرکت خصوصی بگیرم
میترسم تخلیه کنم بعد بگن فیبره و نمیشه!

Firebirds
29-05-2015, 07:56
دوستان من خطم فیبر بود بعد از دو هفته نت مخابرات وصل شده
حالا میخوام بدونم هنوز خطم فیبره؟میخوام از یه شرکت خصوصی بگیرم
میترسم تخلیه کنم بعد بگن فیبره و نمیشه!
از مرکز مخابراتی خودتون باید پیگیری کنید

p30g
29-05-2015, 14:23
سلام
از دوستان کسی سرویس بهاره توی تهران گرفته
شبانه سرعت محدود میشه؟

hamed_korn
29-05-2015, 16:08
سلام
از دوستان کسی سرویس بهاره توی تهران گرفته
شبانه سرعت محدود میشه؟
دوست عزیز من کمپین هستم ولی نه بهاره.کلا مخابرات سرعتش اگه مشکلی در شبکه نباشه ثابت هست.شبا سرعت کم نمیشه.خیالت راحت.

p30g
29-05-2015, 16:54
دوست عزیز من کمپین هستم ولی نه بهاره.کلا مخابرات سرعتش اگه مشکلی در شبکه نباشه ثابت هست.شبا سرعت کم نمیشه.خیالت راحت.

شما چه طرحی پیشنهاد میکنید که شبانه رایگان داشته باشه و
حداقل بشه شبی 4-5 گیگ دانلود کرد؟

hamed_korn
29-05-2015, 18:34
مگه الان چحدتا طرح و کمپین وجود داره؟من باشم زیر 2 مگ نمیگیرم و موردیو انتخاب میکنم که شبانه رایگان داشته باشه.خودت یه سرچ کن ببین به جیبت کدوم میخوره.

Pejii
29-05-2015, 21:30
اگه کاربر جدید باشی و شبانه رایگان بخواهی ماکزیمم 2 مگابیت دارند الان. سرویس های بالاتر با شبانه رایگان فقط مخصوص کاربرهای قدیمی است که میخواهند سرویس های 1 و 2 مگابیت نامحدود رو به کمپین استثنائی تبدیل کنند.

smit.doctor
30-05-2015, 10:52
دوستان حجم ترافیک شبانه از ترافیک کل کم میشه؟ من متوجه نشدم یعنی من الان کل حجمم رو استفاده کردم یا نه؟

Pejii
30-05-2015, 14:36
سیستم اکانتینگ فعلی مخابرات یک کمی داغونه، ترافیکی که به عنوان مصرف کل نوشته در حقیقت هم شبانه و هم روزانه است، آخر ماه میزان مصرف رایگان شبانه رو از میزان کل مصرف شما کم میکنند، باقی مانده رو به عنوان ترافیک مصرفی شما حساب میکنند.

behnood1367
30-05-2015, 18:00
چه جوری میشه سرویس 5 مگ گرفت؟ به مشترکین معمولی میدن؟

jjjan
31-05-2015, 08:18
محدودیت برای سرویس نامحدود اعمال شد یا نه؟

fade2amin
31-05-2015, 08:50
دوستان خط من از زانژه پارس در اومد و میخوام از مخابرات بگیرم. نظر خودم روی کمپین بهاره 2MB هست فقط میخوام بدونم شبونه رایگانش چجوره ؟
درست و درمون حساب میکنه یا نه حجم میپرونه وسطاش. برای من فقط شبونه رایگانش مهمه. اصلا برای همین از پارس اومدم بیرون .
ضمنا من مودمشو نمیخوام و میخوام ترافیک free بهم بده ؟
کلا بنظرتون این طرح خوبه یا بازم میتونم انتخاب دیگه ای داشته باشم ؟
ممنونم .

fade2amin
31-05-2015, 08:51
دوستان خط من از رانژه پارس در اومد و میخوام از مخابرات بگیرم. نظر خودم روی کمپین بهاره 2MB هست فقط میخوام بدونم شبونه رایگانش چجوره ؟
درست و درمون حساب میکنه یا نه حجم میپرونه وسطاش. برای من فقط شبونه رایگانش مهمه. اصلا برای همین از پارس اومدم بیرون .
ضمنا من مودمشو نمیخوام و میخوام ترافیک free بهم بده . مودمش چه مارکیه ؟
ممنونم .

djkavehtnt
31-05-2015, 09:05
دوستان خط من از رانژه پارس در اومد و میخوام از مخابرات بگیرم. نظر خودم روی کمپین بهاره 2MB هست فقط میخوام بدونم شبونه رایگانش چجوره ؟
ممنونم .

فکر نکنم مخابرات به جای مودم رایگان بهتون ترافیک بده
درمورد سوال دوم هم باید بهتون بگم که مودم مارک iplink بهتون می دن که البته جنسش هم نسبتا خوبه (برای من که 5 ساله که داره بکوب کار می کنه)
درمورد سوال سوم هم باید بگم مخابرات اینترنتش نسبت به بقیه ی شرکت ها خیلی ارزون تره و کیفیتش هم نسبتا خوبه (سرعت پایدار بهتون میده)

fade2amin
31-05-2015, 09:15
ممنون عزیز. فقط یچیزی این مودم امانیه یا نه ؟

netwait
31-05-2015, 09:40
نرخ اینترنت نامحدود مخابرات تهران تغییر کردتعرفه اینترنت پرسرعت نامحدود شرکت مخابرات استان تهران براساس مصوبه 152 سازمان تنظیم مقررات از تاریخ اول خرداد ماه تغییر یافت.
به گزارش تسنیم، محمدرضا بیدخام معاون تجاری شرکت مخابرات استان تهران ضمن اعلام این مطلب گفت: براساس مصوبه 151 سازمان تنظیم مقررات رادیویی کشور تعرفه اینترنت پرسرعت نامحدود شرکت مخابرات استان تهران به شرح ذیل تغییر کرد.

سرعت (kbps)

تعرفه ( ریال )

128

118.550

256

143.900

512

231.200

1024

418.300

2048

741.400

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

smit.doctor
31-05-2015, 10:31
ممنونم .

منم قبلا پارس داشتم الان کمپین بهاره گرفتم. برای من خودشون 5 گیگ رایگان گذاشتن و اصلا مودم نداشتن. شبانه هم سرعتش مثل همون روز هست. من خودم چند روزه گرفتم فقط بگم که سیستم اکانتینگ خیلی بدی داره و فقط مصرف روز قبل رو نشون میده. قطع و وصلی هم بیشتر از پارس داره.

Leon-117
31-05-2015, 10:34
الان ارزون تر شده یا گرون تر؟! :دی
قبلا هم همین حدودا بود آخه :|

fade2amin
31-05-2015, 10:43
اساتید. یعنی هیچ رقمه امکانش نیست که ترافیک مصرفی شبونه رو مجزا روی پنل نشون بده ؟
برای این میپرسم که نکنه اینا حساب نکن و کلا از روی ترافیک روزانمون کم شه ؟
من همین الان یه 2MB طرح بهارشو ثبت نام کردم و منتظر رانژه شدن هستم .

farid_givehchin
31-05-2015, 11:02
یه مقدار خیلی جزیی کمتر شده فقط 2 مگ یکم گرونتر شده
جدول تعرفه اینترنت پرسرعت نامحدود شرکت مخابرات استان تهران

سرعت (kbps)

تعرفه ( ریال )

128 118.550

256 143.900

512 231.200

1024 418.300

2048 741.400

سرعت (هزینه ماهیانه (ریال
128 kb/s 125000

256 Kb/s 150000

512 Kb/s 240000

1 Mb/s 430000

2 Mb/s 740000

magiteq1
31-05-2015, 11:47
مگه 2 مگ نامحدود هم میده؟

sh93
31-05-2015, 12:18
جالبه قیمت سرویسهای 1 و 2 مگ نامحدود تو سایت اضافه شده
خرید اینترنتی نامحدود اما هنوز تا 512 هست.
و در نظر داشته باشید احتمال بسیار زیاد اگه بخوان دوباره ارائه بدن بالای 512 نامحدود رو ، مصرف منصفانه اعمال میشه ، در اینترنت 1 مگ ماهی 40 گیگ در 512 ماهی 20 گیگ میشه استفاده کرد.

farid_givehchin
31-05-2015, 12:39
اینکه قیمت 1 و2 مگ تو لیست هست دلیلش اینه که برای مشترکین قدیمی با این تعرفه محاسبه میشه
مصرف منصفانه هم فعلا منتفی شده دوباره هم بخوان از این بامبولا در بیارن شکایت میکنیم ازشون چون الان وزارت خونه هم با اینا چپ افتاده خوب میتونیم جواب بگیریم
منم امیدوارم دوباره 1 و 2 مگ نامحدود مثل ادم ارائه بشه چون واقعا لازمه

mohammad_s7201
31-05-2015, 12:43
اساتید. یعنی هیچ رقمه امکانش نیست که ترافیک مصرفی شبونه رو مجزا روی پنل نشون بده ؟
برای این میپرسم که نکنه اینا حساب نکن و کلا از روی ترافیک روزانمون کم شه ؟
من همین الان یه 2MB طرح بهارشو ثبت نام کردم و منتظر رانژه شدن هستم .

اتفاقا نشون میده. مصرف کل و مصرف شبانه رو جداگونه نشون میده. کاملا هم درسته

sh93
31-05-2015, 12:44
اینکه قیمت 1 و2 مگ تو لیست هست دلیلش اینه که برای مشترکین قدیمی با این تعرفه محاسبه میشه
مصرف منصفانه هم فعلا منتفی شده دوباره هم بخوان از این بامبولا در بیارن شکایت میکنیم ازشون چون الان وزارت خونه هم با اینا چپ افتاده خوب میتونیم جواب بگیریم
منم امیدوارم دوباره 1 و 2 مگ نامحدود مثل ادم ارائه بشه چون واقعا لازمه

من که از خدامه ارائه بدن.نامحدود فن آوا داشتم تخلیه کردم رفت هنوز بعد 2 هفته عزیز پاسخ شکایت هم ندادن :)
مصرف منصفانه فعلا کنسله اما 2020 و مرکز مخابراتی جفتشون گفتن بالاخره اجرا میشه حالا کی و برای همه کابرا یا جدیدا ایناش دیگه معلوم نیست.

behzadee
31-05-2015, 12:53
معلوم نیست دارن چیکار مکنن
از یه طرف به شرکت ها فشار میارن نامحدود رو حذف کنین اون وقت الان خودشون 1 مگ و 2 مگ رو هم اضافه کردن
شاید هم میخواستن نامحدود رو انحصاریه مخابرات کنن

steveaustin
31-05-2015, 13:24
درود

دوستان کمپین بهار تا بهار، 1 ماهه هم داره یا فقط یه ساله ست؟

dj77
31-05-2015, 13:43
اینترنت نامحدود مخابرات گران شد / جدول جزییات را ببینید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

djkavehtnt
31-05-2015, 18:57
ممنون عزیز. فقط یچیزی این مودم امانیه یا نه ؟

منظورتون رو دقیق متوجه نشدم
ولی به نظرم سوالتون اینه که آیا بعد از آوردن مودم ، مودم مال خودتون میشه یا نه؟
درمورد این سوال باید بگم که بله ، حتی اگه چند ماه بعد از استفاده اینترنت انصراف بدید ، مودم مال خودتونه و از شما پس گرفته نمی شه :)

Milad4171
31-05-2015, 20:03
سلام.
دوستان چطوری میشه این سرویس کمپین رو مدیریت کرد؟؟
محلی واسه چک کردن ترافیک مصرفی هست ؟؟

fade2amin
31-05-2015, 20:25
اساتید من از امشب میخوام بذارم برای دانلود شبونه. فقط میخوام خیالم راحت باشه که بدون مشکل بذارم برای دانلود، یعنی اینکه داستان خاصی نداره که از حجم روزانم بزنه ؟
ضمنا اینی که میگن با حجم روزانه حساب میشه و بعد تو فیش کسر میشه رو من متوجه نشدم. برای همه این مدلیه ؟
آدرس پنل کاربری هم بدین ممنون میشم .

fade2amin
31-05-2015, 20:25
اساتید من از امشب میخوام بذارم برای دانلود شبونه. فقط میخوام خیالم راحت باشه که بدون مشکل بذارم برای دانلود، یعنی اینکه داستان خاصی نداره که از حجم روزانم بزنه ؟
ضمنا اینی که میگن با حجم روزانه حساب میشه و بعد تو فیش کسر میشه رو من متوجه نشدم. برای همه این مدلیه ؟

djkavehtnt
31-05-2015, 20:46

نه ، دانلود شبانه کاملا دقیق محاسبه میشه و حجم اضافی ازتون کم نمی کنن
ساعت 1 شب هم به مدت چند ثانیه اینترنت قطع و وصل میشه و از اون ساعت تا 6 صبح می تونید رایگان دانلود کنید
حجم شبانه هم فقط برای برخی کاربران توی پنل به درستی نشون داده نمیشه ، اما معمولا برای بیشتر افراد توی همون قسمت اول کنترول پنل حجمی رو که شبانه مصرف کردید میزنن
این هم آدرس پنل کاربری »»» [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

djkavehtnt
31-05-2015, 20:48
سلام.
دوستان چطوری میشه این سرویس کمپین رو مدیریت کرد؟؟
محلی واسه چک کردن ترافیک مصرفی هست ؟؟

از کنترول پنل مخابرات می تونید میزان مصرف و کمپینتون رو کنترول کنید
لینک ورود به پنل مخابرات »»» [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

fade2amin
31-05-2015, 21:31
لینک ورود به پنل مخابرات »»» [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون عزیز بابت راهنماییت. فقط من با یوزر / پسم نتونستم وارد بشم. فک کنم چون روز اوله هنوز پنلم را نیفتاده. حالا اگه فردا نشد باید زنگ بزنم .

fade2amin
31-05-2015, 21:33
خیلی ممنون عزیز بابت راهنماییت. فقط من با یوزر / پسم نتونستم وارد بشم. فک کنم چون روز اوله هنوز پنلم را نیفتاده. حالا اگه فردا نشد باید زنگ بزنم .

amirpers
31-05-2015, 22:55
یعنی اینترنت نامحدود تا 2 مگ داده میشه بدون مصرف منصفانه تو مخابرات؟؟؟

Tehranshahr
31-05-2015, 23:21
تلگرام تو مخابرات پکیده اینجا، اما ظاهرا isp های دیگه اوکیه

sh93
31-05-2015, 23:28

اوکیه برای من تلگرام

netwait
01-06-2015, 11:07

نسخه ویندوزش فیلتره

Tehranshahr
01-06-2015, 11:12
نسخه ویندوزش فیلتره

اوکیه برای من تلگرام
برا من برعکسه تو ویندوز کار میکنه ولی تو گوشی بدون قند شکن وصل نمیشه [emoji19]

raana
01-06-2015, 12:53
برا من برعکسه تو ویندوز کار میکنه ولی تو گوشی بدون قند شکن وصل نمیشه [emoji19]

برای من که تلگرام هم ویندوز هم تو گوشی فیلتره...بدون قندشکن وصل نمیشه....

ولی هر کی از این نت های شرکتی داره...راحت تلگرام براش میاد بالا بدون مشکل

Tehranshahr
01-06-2015, 13:00

شما هم منطقه 4 مخابراتی هستین؟
فامیلمون منطقه 5 مشکلی نداره.

mohammad_s7201
01-06-2015, 13:15

منم هیچ مشکلی ندارم. بدون چیزشکن وارد میشه.
به نسخه جدید اپدیتش کنید شاید درست شد.
اگه گوشیتون اندرویده از بازار اپدیت نکنید. یا از گوگل پلی یا از سایتهای معروف ایرانی برنامه رو دانلود کنید.

Mr_100_dolari
01-06-2015, 14:05

برای من که هم تو ویندوز هم گوشی اکی هست ...

دوستان افزونه تلگرام برای کرئم رو دانلود کنید راحت وصل میشه ....

در صورت نیاز به قند شکن هم خود کروم افزونه داره مثل بنز براتون سایت باز میکنه تلگرام که دیگه هیچ ...

==============

یه سوالم داشتم »

دوستان با سرعت 1 مگ نامحدود مخابرات دقیقا ساعتی چند گیگ میشه دانلود کرد ؟ (قیمت 1 مگ نامحدود که الان شده 41830 تومان قبلا ماهی چند بود ؟)

با سرعت 2 مگ طرح بهاره که دانلود رابگان شبانه داره دقیقا ساعتی چند گیگ تو ساعات شب میشه دانلود کرد ؟ (تو ساعت شبانه افت سرعت نداره ؟ )

ممنون

Abolfazl3007
01-06-2015, 14:42
با سرعت 2 مگ طرح بهاره که دانلود رابگان شبانه داره
دقیقا ساعتی چند گیگ تو ساعات شب میشه دانلود کرد ؟ (تو ساعت شبانه افت سرعت نداره ؟ )

سرعت هیچ فرقی نداره
فقط باید سرور خوب دانلود کنی مثل ساعت صبح هست
4 گیگ میشه گرفت رو به 4.5 گیگ
---------------------------------

behnood1367
01-06-2015, 19:13
سرعت هیچ فرقی نداره

دوستان چرا از حجم باقیمانده من کم نمیشه ؟؟؟

از کدوم آدرس وارد این صفحه شدید؟

GHAGHALEELEE
01-06-2015, 19:28
سرعت هیچ فرقی نداره
سرورهای اکسپرس لیچ سرعت کامل رو میده ؟

Mr_100_dolari
01-06-2015, 19:45
سرعت هیچ فرقی نداره

یعنی ساعتی 1 گیگ هم دانلود نمیکنه ....

دوستان کسی جواب این سوال رو نمیدونه :

با سرعت 1 مگ نامحدود مخابرات دقیقا ساعتی چند گیگ میشه دانلود کرد ؟ (قیمت 1 مگ نامحدود که الان شده 41830 تومان قبلا ماهی چند بود ؟)

aluminum
01-06-2015, 20:10
سرعت هیچ فرقی نداره
سرعت دانلود شما روی چند بسته شده و متوسط توی یه ساعت چقدر دانلود میکنید؟ اونی که من دیدم حداکثر سرعت (بطور متوسط) 220 کیلو بایته که زور بزنه توی اون 5 ساعت 3.5 گیگ بیشتر نمیتونه دانلود کنه(سرور های ایرانی)

djkavehtnt
01-06-2015, 20:55

با سرعت 1 مگ نامحدود مخابرات دقیقا ساعتی چند گیگ میشه دانلود کرد ؟ (قیمت 1 مگ نامحدود که الان شده 41830 تومان قبلا ماهی چند بود ؟)

با سرعت 1 مگ شما می تونید ساعت 440 مگابایت دانلود داشته باشید
قیمت 1 مگ هم برای مشترکان قدیمی قبلا ماهی 38100 تومان بود ، برای مشترکین تقریبا جدید هم 43000 تومان بود

p30g
01-06-2015, 23:48
برای مشترکین تقریبا جدید هم 43000 تومان بود

مگه بالای 512 هم ثبت نام جدید میکنن؟

mohammad_87
02-06-2015, 02:39

دقیقا میشه 421 مگ چون اپلود هم موقع دانلود انجام میشه.

djkavehtnt
02-06-2015, 09:48
مگه بالای 512 هم ثبت نام جدید میکنن؟

فعلا ، بالای 512 نمی دن ولی تا چند ماه قبل می دادن

raana
02-06-2015, 11:00
شما هم منطقه 4 مخابراتی هستین؟
فامیلمون منطقه 5 مشکلی نداره.

منطقه 6 مخابرات هستیم

Firebirds
02-06-2015, 11:07
تلگرام رو مخابرات منطقه دو هم مشکل نداره

djkavehtnt
02-06-2015, 12:17
من هم منطقه 2 هستم و تلگرام برای من مشکلی نداره

Abolfazl3007
02-06-2015, 17:27
سرورهای اکسپرس لیچ سرعت کامل رو میده ؟

بله میده

سرعت دانلود شما روی چند بسته شده و متوسط توی یه ساعت چقدر دانلود میکنید؟ اونی که من دیدم حداکثر سرعت (بطور متوسط) 220 کیلو بایته که زور بزنه توی اون 5 ساعت 3.5 گیگ بیشتر نمیتونه دانلود کنه(سرور های ایرانی)

2300 پهنای باند زده
والله بکوب هم تا حالا نزاشتم شب بگیره میانگین گفتم نسبت به سرعت دانلود

payampop
02-06-2015, 18:11
سلام
الان اینجا اینترنت نامحدود مخابرات دو مگ رو نوشته :

ارائه می دن ؟ سرعت دومگ چنده ؟ مصرف منصفانه داره ؟

ممنون

Mr saeed
02-06-2015, 20:10
جدیدا 1818برای سرویس های حجمی زنگ زده باشید می گه هزینه شما از اول فلان ماه تا هم اکنون یعنی آنلاین کردن هزیه تا اون لحظه اعلام می کنه

هزینه هم بره بالای 65 هزار تومان سرویس اینترنت درجا قطع می شه :n36:

Yi Yi
04-06-2015, 08:02
قسمت پیشنهادات انتقادات داره مخابرات؟

چند نفر بهش بگیم این جور بسته هارو هم در نظر بگیره شاید توجه کنن:

کل روز مثلا سرعت 512-1 مگ حجم محدود ولی 1 الی 6 صبح سرعت بره تا 3-4 مگ حجم نا محدود.

Firebirds
04-06-2015, 08:33
قسمت پیشنهادات انتقادات داره مخابرات؟

چند نفر بهش بگیم این جور بسته هارو هم در نظر بگیره شاید توجه کنن:

کل روز مثلا سرعت 512-1 مگ حجم محدود ولی 1 الی 6 صبح سرعت بره تا 3-4 مگ حجم نا محدود.
مخابرات امکان فنی ایکار رو نداره، چون هر بار که تغییر سرعتی اعمال میشه، کارمند هست که این کار را انجام میده

AMINGERAMI
04-06-2015, 09:13
سلام...

دوستان الان داستان چطوری شده؟بیست گیگ بیشتر میشه دانلود کرد یا نه؟....من سرویس 512 نامحدود دارم.....