PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ADSL / مخابرات استان تهران

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 [91] 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105

Ashkan R
05-05-2019, 13:30
واسه شما هم سوم حجمتون صفر شد و سرعت اومد پایین؟
من 3 ماهه شارژ کرده بودم و نزدیک 1 ماهش رو هم خونه نبودم که استفاده کنم، برای همین حجم زیاد داشتم، اگه استفاده معمول کرده بودم حتما صفر میشد. چون فک کنم حدود 400 گیگ بین الملل مونده بود (از مجموع 600) و یدفعه شد 40 گیگ! دیگه مجبور شدم کجدار و مریز فعلا راه بیام باش. 15 روز دیگه مونده و 20 گیگ بین الملل!

hamed_korn
05-05-2019, 13:41
امروز پنل مخابرات یه قابلیت جدید به ریز مصرف اضافه کرده که میزان مصرف رو به تفکیک روز در قالب نمودار نشون میده البته چیز جدیدی نیست بقیه اپراتورها سال هاست دارن اینو
ولی نکته جالب این بود که مصرف من رو در تاریخ 3 اردیبهشت 123 گیگ نشون میده! من حساب کردم طول شبانه روز 86400 ثانیه هست و اگر کل 24 ساعت هم بکوب در حال دانلود باشم بیشتر از 86 گیگ نمی تونم دانلود کنم چون سرعتم 1 مگابایت بر ثانیه هست. ولی پنل شاهکار مخابرات 123 گیگ از حجمم کم کرده!!
و دقیقا همون 3 اردیبهشت حجم من صفر شد و سرعتم اومد روی 128 و مجبور شدم برای 20 روز باقی مانده حجم اضافه بخرم و تو این 12 روز 60-70 تومن پول حجم اضافه دادم! سرویس سرشار 3 ماهه 8 مگ دارم از 23 بهمن تا 23 اردیبهشت 300 گیگ روزانه 600 شبانه. حدود 80 گیگ از حجم روزانم مونده بود که یهو 123 گیگ ازش کم کردن
هر چی هم زنگ میزنم به اپراتورشون میگن شما مصرف کردید و پنل ما ایراد نداره! می خواستم زنگ بزنم 195 شکایت کنم ولی بعد از کلی معطلی پشت خط وقتی می خواستم شکایت ارائه بدم یهو صدا قطع شد دفعه دومم معطیلش زیاد شد منم حوصلم سر رفت بیخیال شکایت شدم
ولی این پولا خوردن نداره!
اگه به خاطر انحصار فیبر نوری نبود یه روز هم تو این مخابرات بی در و پیکر نمی موندم ولی حیف که زندانی مخابراتیم و نت همراهم گرونه نمیصرفه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام.
دوست عزیز شماره ۱۹۵ فکر کنم ۲۴ ساعته باشه.شما شب زنگ بزن ۲۱ ۲۲ ۲۳ بالاخره خط خلوت میشه.
لطفا بیخیالش نشید.
حق گرفتنی هست.

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

hamed_korn
05-05-2019, 13:42
درود و تشکر

روی PC چی ؟از pc خبر ندارم.
اگه کسی چیزه خوبی سراق داره برای pc بگه ماهم نصب کنیم.

Mana5
05-05-2019, 14:07
سلام.
دوست عزیز شماره ۱۹۵ فکر کنم ۲۴ ساعته باشه.شما شب زنگ بزن ۲۱ ۲۲ ۲۳ بالاخره خط خلوت میشه.
لطفا بیخیالش نشید.
حق گرفتنی هست.

تو سایتش شکایت ثبت کردم. ببینم چی میشه

BPNIROU
05-05-2019, 14:07
من امروز ساعت ۸.۴۰ رسیدم خونه مودم رو ریستارت کردم و دانلودهامو انجام دادم و ساعت ۱۱ هم مودم رو ریستارت کردم، حدود ۸ گیگ دانلود کردم و حتی ۱ کیلوبایت از حجم اصلیم کم نکرد، پنل درسته و مشکلی نداره حداقل برای من مطمئن شدم در حال حاضر مشکلی نیست.
نکته: اینکه اسکرین شات قرار بدید بگید فلان نرم افزار میگه انقدر نت مصرف کرده این مورد محدود میشه به مصرف PC نه سایر دیوایس‌هایی که به مودم شما متصل هستند، ضمنا اون مصرفی که یکی از دوستان اعلام کرد من در کل روز نمیتونم با سرعت ۱ مگابیت دانلود کنم هم اشتباه محاسباتی خودشون هست چون اولا درسته که سرعت اسمی سرویسشون ۱ مگابیته اما پورتشون رو قطعا چندبرابر بیشتر بستند، دوما میزان مصرف شده در پنل رو باید تقسیم بر ۴ کنند تا مصرف بین المللشون رو متوجه بشند، اینکه عنوان کردند مثلا امروز ۸۰ گیگ مصرف شده امکانپذیر نیست اون ۸۰ گیگ در اصل ۲۰ گیگ هست و مصرف ۲۰ گیگ کاملا امکانپذیر هست، به این شکل محاسبه شما نمیتونید نتیجه بگیرید.
در خصوص موضوع بعدی اینکه دوستی فرمود کلی منتظر پشتیبان ۱۹۵ بود حوصله‌ش سر رفت بیخیال شد اصلا نیاز به تماس تلفنی نیست و خیلی راحت میتونند بدون اتلاف وقت از طریق وب سایت ۱۹۵ شکایت خودتون رو ثبت کنید

Sent from my iPhone using Tapatalk

BPNIROU
05-05-2019, 14:12
در خصوص قندشکن هم من سیستمم iMac هست و گوشیم iPhone و نمیتونم این نرم افزارها رو انتخاب کنم اما چیزی که مهمه اسم و نوع نرم افزار نیست چون هر قندشکنی از یک پروتوکول و یک پورت منحصر به فرد استفاده میکنه، چیزیکه مهمه اینه که بدونیم اینترنت مخابرات با چه پروتوکولی سرعتش کم نمیشه، به شخصه تا این لحظه با پروتوکول L2TP به شدت کاهش سرعت داشتم سرعتم از ۱۶ مگابیت تبدیل میشه به کمتر از ۲۵۶ کیلوبیت، پروتوکول‌های SSTP و Tunneling هم به همین ترتیب، الان دارم پورت‌های مختلف رو امتحان میکنم ببینم به نتیجه خاصی میرسم یا خیر

BPNIROU
05-05-2019, 14:14
سلام

دوستان کسی ادرس جدید پنل مشترکین ADSL مخابرات تهران رو داره ؟!

ادرس قبلی باز نمیشه متاسفانه...

تمامی شهرها پنل‌های قدیم رو جمع آوری کردند و در یک پنل کشوری متمرکز شدند، آدرس پنل مخابرات برای کل کشور [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست، جهت ورود نام کاربری همان شماره تلفن شما به همراه کد شهر بدون ۰ و رمز عبور هم که دارید اگر خطا داد تماس بگیرید با ۲۰۲۰ و رمز عبور خود را دریافت کنید.

Rahpooyan
05-05-2019, 15:11
تمامی شهرها پنل‌های قدیم رو جمع آوری کردند و در یک پنل کشوری متمرکز شدند، آدرس پنل مخابرات برای کل کشور [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست، جهت ورود نام کاربری همان شماره تلفن شما به همراه کد شهر بدون ۰ و رمز عبور هم که دارید اگر خطا داد تماس بگیرید با ۲۰۲۰ و رمز عبور خود را دریافت کنید.

خیر، هنوز کامل و جامع نیست. می توانید در مخابرات کشوری ثبت نام کنید ولی امکان خرید طرح ندارید البته بسته به استانی که در ان زندگی می کنید. شاید برای تهران از طریق همین سایت مخابرات ایران دسترسی داشته باشید.

Mana5
05-05-2019, 15:22
من امروز ساعت ۸.۴۰ رسیدم خونه مودم رو ریستارت کردم و دانلودهامو انجام دادم و ساعت ۱۱ هم مودم رو ریستارت کردم، حدود ۸ گیگ دانلود کردم و حتی ۱ کیلوبایت از حجم اصلیم کم نکرد، پنل درسته و مشکلی نداره حداقل برای من مطمئن شدم در حال حاضر مشکلی نیست.
نکته: اینکه اسکرین شات قرار بدید بگید فلان نرم افزار میگه انقدر نت مصرف کرده این مورد محدود میشه به مصرف PC نه سایر دیوایس‌هایی که به مودم شما متصل هستند، ضمنا اون مصرفی که یکی از دوستان اعلام کرد من در کل روز نمیتونم با سرعت ۱ مگابیت دانلود کنم هم اشتباه محاسباتی خودشون هست چون اولا درسته که سرعت اسمی سرویسشون ۱ مگابیته اما پورتشون رو قطعا چندبرابر بیشتر بستند، دوما میزان مصرف شده در پنل رو باید تقسیم بر ۴ کنند تا مصرف بین المللشون رو متوجه بشند، اینکه عنوان کردند مثلا امروز ۸۰ گیگ مصرف شده امکانپذیر نیست اون ۸۰ گیگ در اصل ۲۰ گیگ هست و مصرف ۲۰ گیگ کاملا امکانپذیر هست، به این شکل محاسبه شما نمیتونید نتیجه بگیرید.
در خصوص موضوع بعدی اینکه دوستی فرمود کلی منتظر پشتیبان ۱۹۵ بود حوصله‌ش سر رفت بیخیال شد اصلا نیاز به تماس تلفنی نیست و خیلی راحت میتونند بدون اتلاف وقت از طریق وب سایت ۱۹۵ شکایت خودتون رو ثبت کنید

1- مصرفی که در نمودار مربوطه میزنه بین الملله نه داخلی. با توجه به گزارش مصرف بقیه روزها مشخصه
2- من برای گزارش مصرف از برنامه networx استفاده می کنم و گذاشتمش روی حالت UPnP که مصرف کل دستگاه های متصل به مودم رو محاسبه می کنه نه فقط کامپیوتر رو

BPNIROU
05-05-2019, 15:33
1- مصرفی که در نمودار مربوطه میزنه بین الملله نه داخلی. با توجه به گزارش مصرف بقیه روزها مشخصه
2- من برای گزارش مصرف از برنامه networx استفاده می کنم و گذاشتمش روی حالت UPnP که مصرف کل دستگاه های متصل به مودم رو محاسبه می کنه نه فقط کامپیوتر رو

گرافی که در پنل مخابرات نشانگر مصرف هست ترافیک رو بر اساس ترافیک داخلی نشان میده دوست عزیز، برای مثال برای من حجم بین الملل ۳ ماهه من ۲۴۰ گیگ هست که در گراف مخابرات ۴ برابر و بر اساس ترافیک داخلی ۹۶۰ نمایش میده، برای چندتن دیگر از دوستان که از شهرهای مختلف اسکرین شات قرار دادند رو دیدم کاملا مشخص بود که بر اساس ترافیک داخلی هست نه بین الملل

BPNIROU
05-05-2019, 15:37
خیر، هنوز کامل و جامع نیست. می توانید در مخابرات کشوری ثبت نام کنید ولی امکان خرید طرح ندارید البته بسته به استانی که در ان زندگی می کنید. شاید برای تهران از طریق همین سایت مخابرات ایران دسترسی داشته باشید.

تهران، البرز، قزوین، گیلان حداقل این ۴ استان رو که اطمینان کامل دارم هم منتقل شدند رو این پنل و هم امکان خرید سرویس و تمدید و ... دارند و این پنل سراسری هست اگر استانی منتقل نشده بزودی میشه و اگر روزی پنل قدیمی اون شهر در استان مربوطه وا نشد قطعا منتقل شده رو جدید یا در حال انتقاله اگر هم امکان خرید نداره خب مشخصه منتقل شده و مدتی بروز رسانیش طول میکشه

Mana5
05-05-2019, 15:49
گرافی که در پنل مخابرات نشانگر مصرف هست ترافیک رو بر اساس ترافیک داخلی نشان میده دوست عزیز، برای مثال برای من حجم بین الملل ۳ ماهه من ۲۴۰ گیگ هست که در گراف مخابرات ۴ برابر و بر اساس ترافیک داخلی ۹۶۰ نمایش میده، برای چندتن دیگر از دوستان که از شهرهای مختلف اسکرین شات قرار دادند رو دیدم کاملا مشخص بود که بر اساس ترافیک داخلی هست نه بین الملل

اون دایره بالا داخلی نشون میده
ولی ریزمصرف و گراف که جدیدا اضافه شده خارجی نشون میده
مثلا مصرف پریروز منو زده 2.5 گیگ که با برنامه هم دیدم همین حدود بود. اگه داخلی بود باید ضربدر 4 میکرد میزد 10 گیگ
واسه شما تا حالا بدون مشکل بوده ولی واسه من و خیلیای دیگه مثل کاربر اشکان روز 3 اردیبهشت حجم دزدی شدید داشتن

BPNIROU
05-05-2019, 16:18
اون دایره بالا داخلی نشون میده
ولی ریزمصرف و گراف که جدیدا اضافه شده خارجی نشون میده
مثلا مصرف پریروز منو زده 2.5 گیگ که با برنامه هم دیدم همین حدود بود. اگه داخلی بود باید ضربدر 4 میکرد میزد 10 گیگ
واسه شما تا حالا بدون مشکل بوده ولی واسه من و خیلیای دیگه مثل کاربر اشکان روز 3 اردیبهشت حجم دزدی شدید داشتن
من هنوز معتقدم اشکال کار از محاسبات هست و نه مخابرات اما نظر شما و بقیه دوستان هم محترمه، سوم اردیبهشت رو اطلاع ندارم چون همینطوری که تو همین فروم راهنمایی گرفتم و سرویس جدید رو خریدم تازه مشترک مخابرات شدم و نمیتونم سوم رو چک کنم و فعلا خودم به مشکل بر نخوردم و امیدوارم به همین منوال همه چیز خوب پیش بره

Mana5
05-05-2019, 16:29
من هنوز معتقدم اشکال کار از محاسبات هست و نه مخابرات اما نظر شما و بقیه دوستان هم محترمه، سوم اردیبهشت رو اطلاع ندارم چون همینطوری که تو همین فروم راهنمایی گرفتم و سرویس جدید رو خریدم تازه مشترک مخابرات شدم و نمیتونم سوم رو چک کنم و فعلا خودم به مشکل بر نخوردم و امیدوارم به همین منوال همه چیز خوب پیش بره

نمی دونم شما چرا اصرار دارید اشکال از محاسبات ماست و مخابرات مشکلی نداره در حالی که که فقط 3 روز مشترک مخابرات شدین
این عکس ریز مصرف من در 3 اردیبهشته
اون کادرهایی که قرمز رنگ هست مصرف قبل و بعد رو نشون میده. مصرف از 4 فررودین تا 3 اردیبهشت = 146 گیگ و مصرف از 3 اردیبهشت تا 6 اردیهشت = 13 گیگ
ولی عکس دوم که مربوط به گراف هست میگه در 3 اردیبهشت 123 گیگ مصرف داشتم! و دقیقا همون روز حجم من صفر شد و سرعتم اومد پایین
حالا بازم معتقدین اشکال از محاسبات ماست؟

BPNIROU
05-05-2019, 16:45
نمی دونم شما چرا اصرار دارید اشکال از محاسبات ماست و مخابرات مشکلی نداره در حالی که که فقط 3 روز مشترک مخابرات شدین
این عکس ریز مصرف من در 3 اردیبهشته
اون کادرهایی که قرمز رنگ هست مصرف قبل و بعد رو نشون میده. مصرف از 4 فررودین تا 3 اردیبهشت = 146 گیگ و مصرف از 3 اردیبهشت تا 6 اردیهشت = 13 گیگ
ولی عکس دوم که مربوط به گراف هست میگه در 3 اردیبهشت 123 گیگ مصرف داشتم! و دقیقا همون روز حجم من صفر شد و سرعتم اومد پایین
حالا بازم معتقدین اشکال از محاسبات ماست؟

من اصراری ندارم چون خودم ۱ گیگم اختلاف تو پنل ندیدم تو این چند روز، در خصوص مورد شما عرض کردم به هیچ عنوان نرم افزارهایی چون networx رو منبعی قابل اعتماد جهت استناد نمیدونم چون نمیتونند تمام دیوایس‌ها رو به طور کامل مونیتور کنند حالا چه شما بهش بشناسونید چه نشناسونید، من به کل حجم خوری توسط شرکت‌های مختلف رو رد نمیکنم فقط در این میزان رو به طور کامل با قاطعیت رد میکنم. این نظر شخصیه من هست و فقط یه نظر هست مثل نظر شما، نکته مهم بعدی اینه که گراف جدید تازه اضافه شده اون امار پنل شما متعلق به حدود ۱ ماه هست و شما مدت کانکشنت همینقدر طولانیه این گراف نمیتونه این طول زمان رو برای ر روز تفکیک کنه چون تازه اضافه شده و به همین دلیل به این مورد نمیشه استناد کرد شما ۱۰۰ بار هم تو ۱۹۵ شکایت کنید به نتیجه نخواهید رسید با این اسکرین شات‌ها، چون الان منی که هیچ نفعی ندارم قانع نمیشم چه برسه بازرس رسیدگی کننده

ESPSV
05-05-2019, 17:52
در خصوص قندشکن هم من سیستمم iMac هست و گوشیم iPhone و نمیتونم این نرم افزارها رو انتخاب کنم اما چیزی که مهمه اسم و نوع نرم افزار نیست چون هر قندشکنی از یک پروتوکول و یک پورت منحصر به فرد استفاده میکنه، چیزیکه مهمه اینه که بدونیم اینترنت مخابرات با چه پروتوکولی سرعتش کم نمیشه، به شخصه تا این لحظه با پروتوکول L2TP به شدت کاهش سرعت داشتم سرعتم از ۱۶ مگابیت تبدیل میشه به کمتر از ۲۵۶ کیلوبیت، پروتوکول‌های SSTP و Tunneling هم به همین ترتیب، الان دارم پورت‌های مختلف رو امتحان میکنم ببینم به نتیجه خاصی میرسم یا خیر

درود

راهشو پیدا کردم ... اینقدر اینترنت را قطع و وصل کنید تا آی پی عوض بشه
تا از از آی پیهای که سایت speedtest نشون میده که آسیاتک هست خارج بشید
سرعت میره بالا
آسیاتک که نشون میده سرعت داغون میشه

Mana5
05-05-2019, 17:57
من اصراری ندارم چون خودم ۱ گیگم اختلاف تو پنل ندیدم تو این چند روز، در خصوص مورد شما عرض کردم به هیچ عنوان نرم افزارهایی چون networx رو منبعی قابل اعتماد جهت استناد نمیدونم چون نمیتونند تمام دیوایس‌ها رو به طور کامل مونیتور کنند حالا چه شما بهش بشناسونید چه نشناسونید، من به کل حجم خوری توسط شرکت‌های مختلف رو رد نمیکنم فقط در این میزان رو به طور کامل با قاطعیت رد میکنم. این نظر شخصیه من هست و فقط یه نظر هست مثل نظر شما، نکته مهم بعدی اینه که گراف جدید تازه اضافه شده اون امار پنل شما متعلق به حدود ۱ ماه هست و شما مدت کانکشنت همینقدر طولانیه این گراف نمیتونه این طول زمان رو برای ر روز تفکیک کنه چون تازه اضافه شده و به همین دلیل به این مورد نمیشه استناد کرد شما ۱۰۰ بار هم تو ۱۹۵ شکایت کنید به نتیجه نخواهید رسید با این اسکرین شات‌ها، چون الان منی که هیچ نفعی ندارم قانع نمیشم چه برسه بازرس رسیدگی کننده

من غیر از networx از ریز مصرف خود پنل مخابرات عکس گذاشتم و همه چیز توش واضحه
می تونم از تک تک روزهای فروردینم ریزمصرف بذارم ولی می دونم بازم زیر بار نمیری
چون برای خودت مشکی پیش نیومده فکر می کنی مخابرات مو لا درزش نمیره و بقیه دروغ میگن
بیخیال

afshkh
05-05-2019, 19:36
[QUOTE=Mana5;9108745]امروز پنل مخابرات یه قابلیت جدید به ریز مصرف اضافه کرده که میزان مصرف رو به تفکیک روز در قالب نمودار نشون میده البته چیز جدیدی نیست بقیه اپراتورها سال هاست دارن اینو
ولی نکته جالب این بود که مصرف من رو در تاریخ 3 اردیبهشت 123 گیگ نشون میده! من حساب کردم طول شبانه روز 86400 ثانیه هست و اگر کل 24 ساعت هم بکوب در حال دانلود باشم بیشتر از 86 گیگ نمی تونم دانلود کنم چون سرعتم 1 مگابایت بر ثانیه هست. ولی پنل شاهکار مخابرات 123 گیگ از حجمم کم کرده!!
و دقیقا همون 3 اردیبهشت حجم من صفر شد و سرعتم اومد روی 128 و مجبور شدم برای 20 روز باقی مانده حجم اضافه بخرم و تو این 12 روز 60-70 تومن پول حجم اضافه دادم! سرویس سرشار 3 ماهه 8 مگ دارم از 23 بهمن تا 23 اردیبهشت 300 گیگ روزانه 600 شبانه. حدود 80 گیگ از حجم روزانم مونده بود که یهو 123 گیگ ازش کم کردن
هر چی هم زنگ میزنم به اپراتورشون میگن شما مصرف کردید و پنل ما ایراد نداره! می خواستم زنگ بزنم 195 شکایت کنم ولی بعد از کلی معطلی پشت خط وقتی می خواستم شکایت ارائه بدم یهو صدا قطع شد دفعه دومم معطیلش زیاد شد منم حوصلم سر رفت بیخیال شکایت شدم
ولی این پولا خوردن نداره!
اگه به خاطر انحصار فیبر نوری نبود یه روز هم تو این مخابرات بی در و پیکر نمی موندم ولی حیف که زندانی مخابراتیم و نت همراهم گرونه نمیصرفه
]
راستش من نمیفهممش این گراف رو
من هرروز دانلود دارم/ حالا یه روز بیشتر یه روز کمتر
ولی دیگه اینقدر اختلاف با هم نداره

بعضیی روزا رو صفر زده

misam5526
05-05-2019, 19:41
چون این بحث داره طولانی میشه یه توضیح بدم که قبلاً هم گفته شده و تکراریه مطلبی که میگم ولی ضرر نداره.

در حال حاضر کاربرا وقتی شکایت میکنن از مسئله ای مثل حجم خوری، کارشناس سازمان تنظیم براحتی یک درخواست استعلام میفرسته به مرکز کنترل و مانتیتورینگ منطقه ای شبکه در محلی که شما سرویس دارید. مرکز کنترل شبکه یا همون ناک (NOC) جاییه که در مقیاس بزرگ شبکه و تمام تجهیزات و کل پهنای باند و هر دیتایی که جابجا میشه ثبت و کنترل میشه. در اینجا دیتای منتقل شده چک میشه. خلاصه مطلب اینکه یک خط تلفن مورد بهره برداری چقدر دیتا در یک بازه زمانی رو استفاده کرده (چقدر دیتا از اون خط بین مشترک و دستگاه های مستقر تبادل شده) اطلاعاتیه که ثبت میشه.

احتمال خطای سرور هست. احتمالا باگ پنل هست. احتما اینکه در یک گزارش مصرف شرکت (هر شرکتی) اعداد تحویلی به مشتری دروغ یا نادرست باشن هست ... ولی با شکایت در 195 و بررسی (خصوصا بعد از تجدید نظر دوم) دیگه نتیجه اعلامی حاصل از استعلام توسط کارشناس سازمان تنظیم (نه لزوماض شکایت اول، بلکه شکایت تجدید نظر) به نوعی فصل الخطاب بحث میشه.

misam5526
05-05-2019, 19:44
راستش من نمیفهممش این گراف رو
من هرروز دانلود دارم/ حالا یه روز بیشتر یه روز کمتر
ولی دیگه اینقدر اختلاف با هم نداره

بعضیی روزا رو صفر زده

این نمودار یا گراف مشکل داره ظاهرا در نمایش اطلاعات. و بهتره نادیده گرفته بشه. کنترل مصرف رو یکی بر اساس شمارنده بالای پنل و دیگری گزارش ریز مصرف انجام بدید.

afshkh
05-05-2019, 19:59
سرویس 3 ماهه 8 مگ در قالب کمپین رنگین نت، ماهیانه 400 گیگ حجم +800 گیگ حجم شبانه میده ( مثل شما بر حسب ترافیک داخلی نوشتم) با همون قیمت 50 هزار تومن در ماه.

سلام
من ماهانه در حدود 90 الی 100 گیگ ترافیک بین الملل مصرف دارم. که میشه 360 الی 400 گیگ داخلی
برام تفاوتی هم نداره 12 شب به بعد دانلود کنم یا روز
میخواستم راهنمایی کنید که کدومیک از این دو طرح بیشتر به دردم میخوره
چون راستش من منظورش رو نمیفهمم
الان ماهی چقدر میشه مصرف کردهرکدومشو؟آیا مصرف منو پوشش میده؟
من الان 8 مگ 360 گیگ داخلی میخرم 54500 ولی آخرای ماه کم میارم همیشه
این توضیحاتش رو خوب نمیفهمم
الان از این دو تا سرویس تصویر زی که لینکشو گزاشتم کذومش بهتره واسم؟ و آیا ازون یک ماهه 360 گیگ داخلی 8 مگ که الان دارم بهتره یا خیر؟

misam5526
05-05-2019, 20:34
سلام
من ماهانه در حدود 90 الی 100 گیگ ترافیک بین الملل مصرف دارم. که میشه 360 الی 400 گیگ داخلی
برام تفاوتی هم نداره 12 شب به بعد دانلود کنم یا روز
میخواستم راهنمایی کنید که کدومیک از این دو طرح بیشتر به دردم میخوره
چون راستش من منظورش رو نمیفهمم
الان ماهی چقدر میشه مصرف کردهرکدومشو؟آیا مصرف منو پوشش میده؟
من الان 8 مگ 360 گیگ داخلی میخرم 54500 ولی آخرای ماه کم میارم همیشه
این توضیحاتش رو خوب نمیفهمم
الان از این دو تا سرویس تصویر زی که لینکشو گزاشتم کذومش بهتره واسم؟ و آیا ازون یک ماهه 360 گیگ داخلی 8 مگ که الان دارم بهتره یا خیر؟

اگه کشش خطط در همون محدوده 8 مگه، سرویس با حجم بیشتر سمتی چپی رو بگیر. اگه کشش خط بیشتره سرویس سمت راست که 90 گیگ ترافیک ماهانه داره ولی سرعت رو بالاتر میبندن بگیر

afshkh
05-05-2019, 20:41
اگه کشش خطط در همون محدوده 8 مگه، سرویس با حجم بیشتر سمتی چپی رو بگیر. اگه کشش خط بیشتره سرویس سمت راست که 90 گیگ ترافیک ماهانه داره ولی سرعت رو بالاتر میبندن بگیر

سلام
الان سرویس سمت چپی ماهی چقدر میتونم ترافیک بین الملل استفاده کنم؟ اگر یه ماه کمتر استفاده کنم اضافه شو تو دو ماه بعدی میشه استفاده کرد یا میسوزه؟
و ساعت استفاده چه ساعتی یه؟
از 8 مگ 360 گیگ (یعنی 90 گیگ بین الملل) یکماهه که من میگیرم این به صرفه تره یا نه؟ حجمش چی؟ از 90 گیگ در ماه بیشتره یا نه؟
ممنون

afshkh
05-05-2019, 20:44
---- تو انجمن تون
کسکش پدرای بیناموس ! ادرس ---- خونه محله تون رو ک نخواستم خارکسه ها

- - - Updated - - -

---- تو انجمن تون
کسکش پدرای بیناموس ! ادرس ---- خونه محله تون رو ک نخواستم خارکسه ها

حاجی فازت چیه؟
الان اینا رو با کی بودی؟ :)

afshkh
05-05-2019, 20:48

راستش تا الان بیشتر از 8 مگ نگرفتم و نمیدونم کشش خط چقدره
الان 1200 گیگ سه ماهه رو بگیرم یا 1080 گیگ سه ماهه؟

misam5526
05-05-2019, 20:49
سلام
الان سرویس سمت چپی ماهی چقدر میتونم ترافیک بین الملل استفاده کنم؟ اگر یه ماه کمتر استفاده کنم اضافه شو تو دو ماه بعدی میشه استفاده کرد یا میسوزه؟
و ساعت استفاده چه ساعتی یه؟
از 8 مگ 360 گیگ (یعنی 90 گیگ بین الملل) یکماهه که من میگیرم این به صرفه تره یا نه؟ حجمش چی؟ از 90 گیگ در ماه بیشتره یا نه؟
ممنون

ببخشید. الان عکس رو دوباره دیدم فک کنم جاشون رو پست قبل بر عکس گفتم.

اگه حجم بیشتر (100 گیگ روزانه +200 گیگ شبانه) و سرعت 8 سرویس سرشار (سمت راستی)
اگه حجم 90 گیگ در ماه میخوای ولی سرعت بیشتر از 8 سرویس سمت چپی (افزایش سرعت)

** هردوی این سرویسها از اونی که الان میگیرید بهتره.

hamed_korn
05-05-2019, 21:00
راستش تا الان بیشتر از 8 مگ نگرفتم و نمیدونم کشش خط چقدره
الان 1200 گیگ سه ماهه رو بگیرم یا 1080 گیگ سه ماهه؟سلام.
تو مودم باید زده باشه کشش خطتون رو

Ashkan R
05-05-2019, 21:13

شما اجازه بده یه ماه از سرویست بگذره بعد یه چیزایی میبینی که شاخ در میاری
والا ما 8 سال مشترک مخابراتیم، تو این مدت اتفاقاتی افتاده که اگه هر کدوم از ماها حق انتخاب داشتیم، همون ماه های اول رفته بودیم جای دیگه
اگه هم علاقه دارید که نظرتون در مورد "من هنوز معتقدم اشکال کار از محاسبات هست" عوض بشه تشریف ببرید 50 صفحه قبل رو مطالعه بفرمایید شاید اون موقع متوجه شدید که این مسائل عادی هست تو مخابرات

hamed_korn
05-05-2019, 21:33
شما اجازه بده یه ماه از سرویست بگذره بعد یه چیزایی میبینی که شاخ در میاری
والا ما 8 سال مشترک مخابراتیم، تو این مدت اتفاقاتی افتاده که اگه هر کدوم از ماها حق انتخاب داشتیم، همون ماه های اول رفته بودیم جای دیگه
اگه هم علاقه دارید که نظرتون در مورد "من هنوز معتقدم اشکال کار از محاسبات هست" عوض بشه تشریف ببرید 50 صفحه قبل رو مطالعه بفرمایید شاید اون موقع متوجه شدید که این مسائل عادی هست تو مخابراتدقیقا همینطوره منم مشترک قدیم مخابرات هستم و پی این شرکت حسابی به تنم خورده و دولا پهنا برای منم حساب کردن و فقط با شکایت تونستم درستش کنم.
حالا خوبه من طرح غزال هستم و شبانه رایگان و این داستان ها رو ندارم .
وگرنه الان مثل شما ها باز داستان داشتم.
ماهی ۱۷۵ گیگ بین الملل یا ۷۰۰ گیگ داخلی دارم.

afshkh
05-05-2019, 21:47
سلام.
تو مودم باید زده باشه کشش خطتون رو

سلام
کجای مودم میزنه کشش خط رو؟؟؟

afshkh
05-05-2019, 21:52
ببخشید. الان عکس رو دوباره دیدم فک کنم جاشون رو پست قبل بر عکس گفتم.

اگه حجم بیشتر (100 گیگ روزانه +200 گیگ شبانه) و سرعت 8 سرویس سرشار (سمت راستی)
اگه حجم 90 گیگ در ماه میخوای ولی سرعت بیشتر از 8 سرویس سمت چپی (افزایش سرعت)

** هردوی این سرویسها از اونی که الان میگیرید بهتره.

ممنون از اینکه سریع جواب دادین. همون سمت راستی رو گرفتم چون فیلم میگیرم دانلودم بالاست

راستی در مورد سرویسهای غیر از کمپین ها که سوال کرده بودم به نظرتون قیمتها احمقانه نیست؟

مثلا 8 مگ با 360 گیگ داخلی یه ماهه رو میده 50 تومن (که الان من دارم)
و 8 مگ با 360 گیگ داخلی سه ماهه رو میده 150 تومن
یعنی آدم مگه مریضه سه ماهه بگیره؟

یا من اشتباه متوجه شدم و منظور از سه ماهه 360 گیگ اینه که هر ماه 360 گیگ؟

Ashkan R
05-05-2019, 21:59
دقیقا همینطوره منم مشترک قدیم مخابرات هستم و پی این شرکت حسابی به تنم خورده و دولا پهنا برای منم حساب کردن و فقط با شکایت تونستم درستش کنم.
حالا خوبه من طرح غزال هستم و شبانه رایگان و این داستان ها رو ندارم .
وگرنه الان مثل شما ها باز داستان داشتم.
ماهی ۱۷۵ گیگ بین الملل یا ۷۰۰ گیگ داخلی دارم.

مسئله اینه همه وقتی با یه ISP به مشکل میخورن میرن جای دیگه. ولی ما عین اسیر هرچی گفتن باید بگیم چشم چون آپشن دیگه ای نداریم. وقتی تو این شرایط کسی میاد میگه مخابرات مشکل نداره و شما هستید که دارید اشتباه میکنید خیلی دیگه زور داره. کاش حالا میذاشت حداقل ماه اولش تموم بشه بعد. بنده خدا خبر نداره یه چیز ساده مثل شارژ کردن سر ماه هم برای ما بارها مسئله بوده و شده 3 روز بدون اینترنت بودیم و نتونستیم یه شارژ ساده کنیم.
راستی حامد جان یه سوال کرده بودم فک کنم ندیدی، اینجا کپیش میکنم اگه وقت داشتی جواب بده : (در ضمن قابل توجه دوست جدیدمون که با مشکلات آشنا بشن!)
"حامد جان مشکل احراز هویت رو غیر حضوری حل کردی یا مجبور شدی بری مرکز؟اگه امکانش هست یه توضیح مختصری از زمان شکایت به 195 تا رفع شدنش بده"

misam5526
05-05-2019, 22:12
ممنون از اینکه سریع جواب دادین. همون سمت راستی رو گرفتم چون فیلم میگیرم دانلودم بالاست

راستی در مورد سرویسهای غیر از کمپین ها که سوال کرده بودم به نظرتون قیمتها احمقانه نیست؟

مثلا 8 مگ با 360 گیگ داخلی یه ماهه رو میده 50 تومن (که الان من دارم)
و 8 مگ با 360 گیگ داخلی سه ماهه رو میده 150 تومن
یعنی آدم مگه مریضه سه ماهه بگیره؟

یا من اشتباه متوجه شدم و منظور از سه ماهه 360 گیگ اینه که هر ماه 360 گیگ؟

هر ماه 360 گیگ.

hamed_korn
05-05-2019, 23:49
مسئله اینه همه وقتی با یه ISP به مشکل میخورن میرن جای دیگه. ولی ما عین اسیر هرچی گفتن باید بگیم چشم چون آپشن دیگه ای نداریم. وقتی تو این شرایط کسی میاد میگه مخابرات مشکل نداره و شما هستید که دارید اشتباه میکنید خیلی دیگه زور داره. کاش حالا میذاشت حداقل ماه اولش تموم بشه بعد. بنده خدا خبر نداره یه چیز ساده مثل شارژ کردن سر ماه هم برای ما بارها مسئله بوده و شده 3 روز بدون اینترنت بودیم و نتونستیم یه شارژ ساده کنیم.
راستی حامد جان یه سوال کرده بودم فک کنم ندیدی، اینجا کپیش میکنم اگه وقت داشتی جواب بده : (در ضمن قابل توجه دوست جدیدمون که با مشکلات آشنا بشن!)
"حامد جان مشکل احراز هویت رو غیر حضوری حل کردی یا مجبور شدی بری مرکز؟اگه امکانش هست یه توضیح مختصری از زمان شکایت به 195 تا رفع شدنش بده"اون احراز هویت و چندتا مشکل دیگه رو داشتم تو این سامانه جدید که فکر کنم زمستان ۹۷ برای تهران هم وصلش کردند و الان داریم استفاده میکنیم.
به ۱۹۵ شکایت کردم.
یک خانمی بود که زنگ میزد پیگیری میکرد هفته ای یک بار زنگ میزد میگفت فلان ایراد حل شد یا نه و...
از طریق همون حل شد.
شاید یک ماه درگیر اون مجموعه شکایت بودم.

hamed_korn
05-05-2019, 23:56
سلام
کجای مودم میزنه کشش خط رو؟؟؟داخل تنظیمات مودم برید هست.
مثلا این برای مودمasusهست.
برای هر مودم یکجا نوشته.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

misam5526
06-05-2019, 14:52
فلاح جوشقانی با اشاره به این که موضوع کم‌فروشی به هر یک از اپراتورها تذکر داده شده، افزود: رگولاتوری نیز بر اجرای این الزامات به طور دقیق نظارت می‌کند و مشترکان در صورت مشاهده تخلف در زمینه کم‌فروشی اینترنت می‌توانند در تماس با سامانه ثبت و پاسخگویی به شکایات ۱۹۵ یا مراجعه به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۱۹۵.cra.ir شکایت خود را ثبت کنند.

با توجه به تاکید وزیر و رییس سازمان تنظیم مقررات، کاربرانی که احساس میکنند حجم و ترافیک مصرفیشون معقول کم نمیشه شکایت خودشون رو حتماض ثبت کنند. برای شکایت در این مورد نیاز به اسکرین شات و مدارک نیست و خود رگلاتوری ابزار لازم برای کنترل ترافیک مصرفی مشترکین رو داره.

Rahpooyan
06-05-2019, 15:50
داخل تنظیمات مودم برید هست.
مثلا این برای مودمasusهست.
برای هر مودم یکجا نوشته.

موقع اتصال به اینترنت مشخصات مودم این بوده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] okbNmeROQmNnLU/p/DLink.PNG

من میتونم سرعت 16 مگ دریافت کنم یا خیر؟ با دانلود منیجر و 32 کانکشن تا حدود دو مگ دانلود داره ولی تک کانکشن کمتر میشه و همچنین موقع پخش فول اچدی در فیلیمیو هم نکث و توقف داره. 720p بدون مشکل پخش می کنه. سرعت فعلی هم 8 مگ هستش.

sia0368
06-05-2019, 17:39
سلام
الان سرویس 8 مگ مخابرات دارم که زیاد قطع و وصل میشه و البته snr هم حدود 10 11 هستش(پشت کنتور هم تست کردم)
حالا به نظرتون با تغییر شرکت وضعیت بهتر میشه یا نه؟

zadis
07-05-2019, 07:56
حط شما نهایت تا هفت مگ یعنی سرعت 8 مگ هم بگیری به مشکل میخوری شما باید اینترنت 4 مگ خریداری کنی

sia0368
07-05-2019, 10:31
حط شما نهایت تا هفت مگ یعنی سرعت 8 مگ هم بگیری به مشکل میخوری شما باید اینترنت 4 مگ خریداری کنی
با تغییر شرکت هیچ تفاوتی نمیکنه؟تفاوت شرکتها فقط سر قیمت و حجمه؟

rioman
07-05-2019, 11:19
با تغییر شرکت هیچ تفاوتی نمیکنه؟تفاوت شرکتها فقط سر قیمت و حجمه؟

شما یه عکس از مشخصات خط تو مودم اینجا بزار ببینیم چطوریه؟

شرکتهای مختلف بسته به کیفیت سخت افزار ممکنه تفاوتهای جزئی
داشته باشند مثلا اینطور نیست که تو یه شرکت شما نهایت 8 مگ بگیری
و تو یه شرکت دیگه راحت 16 مگ بتونی بگیری.

sia0368
07-05-2019, 19:15
شما یه عکس از مشخصات خط تو مودم اینجا بزار ببینیم چطوریه؟

شرکتهای مختلف بسته به کیفیت سخت افزار ممکنه تفاوتهای جزئی
داشته باشند مثلا اینطور نیست که تو یه شرکت شما نهایت 8 مگ بگیری
و تو یه شرکت دیگه راحت 16 مگ بتونی بگیری.

rioman
07-05-2019, 19:57

طبق این عکسی که گذاشتین:

خط شما را بیشتر از 8 مگ بستند. وقتی تست سرعت میگیرین باید بین 9 تا 10 مگ
سرعت داشته باشین درسته؟ تست کردین؟
اگه تست نکردین یه تست سرعت بگیرین به من بگین چقدر هست.

طبق برآورد مودمتون تا 14 مگ میتونین بگیرین.
هرچند با توجه به SNR خط و Attenuation من انتظار داشتم حداکثر کشش خط شما
16 مگ به بالا باشه!

قطع و وصلی بخاطر آپلود شماست اگر به پشتیبانی بگین حدود 700 کیلو بیت
بزاره درست میشه.
SNR آپلود 5.6 هست که باعث ناپایداری خط میشه.
این عکس رو بلا فاصله بعد از ریستارت یا روشن کردن مودم گرفتین؟

annex type رو بزار رو A ببین تغییری می کنه

partab1
07-05-2019, 21:46
سلام
مشکلی در اتصال اینترنت داشتم. موقعی که با لپ تاپ مستقیما به مودم وصل میشم علی رغم اینکه اینترنت کانکشن برقرار است ولی تبادل دیتا انجام نمی شه. این در خالی ست که بقیه دیوایسها مثل موبایل و تلویزیون براحتی و با سرعت خوبی به مودم وصل می شوند. اگز لپ تاپ را به وای فای تی وی که به همان مودم وصل است وصل کنم اینترنت به خوبی متصل می شود. در ضمن تنظیمات دی ان اس و ای پی هم بصورت خودکار ست شده است. ممنون می شم راهنمایی ام بکنید.
با سپاس

sia0368
08-05-2019, 08:18
طبق این عکسی که گذاشتین:

خط شما را بیشتر از 8 مگ بستند. وقتی تست سرعت میگیرین باید بین 9 تا 10 مگ
سرعت داشته باشین درسته؟ تست کردین؟
اگه تست نکردین یه تست سرعت بگیرین به من بگین چقدر هست.

طبق برآورد مودمتون تا 14 مگ میتونین بگیرین.
هرچند با توجه به SNR خط و Attenuation من انتظار داشتم حداکثر کشش خط شما
16 مگ به بالا باشه!

قطع و وصلی بخاطر آپلود شماست اگر به پشتیبانی بگین حدود 700 کیلو بیت
بزاره درست میشه.
SNR آپلود 5.6 هست که باعث ناپایداری خط میشه.
این عکس رو بلا فاصله بعد از ریستارت یا روشن کردن مودم گرفتین؟

annex type رو بزار رو A ببین تغییری می کنه
اولش سرویس 16 مگ افزایش سرعت جشنواره گرفته بودم که هرروز قطع و وصل میشد و زنگ زدم پشتیبانی که سرعتم رو اورد رو 8 مگ

rioman
08-05-2019, 09:24
اولش سرویس 16 مگ افزایش سرعت جشنواره گرفته بودم که هرروز قطع و وصل میشد و زنگ زدم پشتیبانی که سرعتم رو اورد رو 8 مگ

سرعتتون رو 8 مگ نکردن گذاشتن رو 10 مگ تقریبا

annex type رو عوض نکردین؟ بزارینش رو A دوباره یه عکس بزارین ببینیم تغییر
به سمت مثبت می کنه؟

به پشتیبانی بگین برای تست آپلود رو بزاره مثلا 650 یا 700 ببینین قطعی کم میشه؟

Mana5
09-05-2019, 12:37
این اپراتورای مخابرات شاهکاری هستن واسه خودشون!! طرف هنوز فرق شبانه و روزانه رو نمی دونه!!
معلوم نیست اینا فامیلاشونن پارتی دارن چجوریه که با این سطح از سواد و اطلاعات میان اپراتور میشن که به مشکلات ملت رسیدگی کنن!
زنگ زدم 2020 میگم آقا من سرویس سرشار دارم که شبانه و روزانه جداست ولی چرا تو پنل از حجم شبانم چیزی کم نمیشه و فقط روزانه کم میشه؟
بهم میگه ما چیزی به اسم شبانه نداریم اینکه نوشته شبانه به این معناست که روزها 4 برابر از حجمتون کم میشه و شب ها 2 برابر! یعنی قیافه من بعد از شنیدن این استدلال = :n04: یه جوریم با اعتماد به نفس میگفت که من خودم شک کردم نکنه اینجوری بوده و من اشتباه می کنم ولی هر چی باهاش بحث کردم که اقا شبانه یعنی هر چی از 2 تا 11 صبح مصرف میشه باید از اون شبانه کم بشه نه از حجم کل قبول نمیکرد و اخر سر گفت اگر با سرویستون مشکل دارید من وصلتون میکنم به بخش فروش بگید براتون عوض کنن. بعدش چند دقیقه پشت خط منتظر موندم برای بخش فروش تا اپراتورش جواب داد ولی با یه لحن بد و توهین امیزی گفت شما مشکلت مربوط به بخش فنیه چرا با فروش تماس گرفتید منم گفتم اپراتور فنی خودش منو وصل کرد به شما بعد گفت من نمی تونم سرویس شما رو عوض کنم چون رنگین نت هست و باید تا اخر سرویس صبر کنید و فقط می تونید حجم اضافه بخرید بعدم قطع کرد!
و اینگونه بود که مشکل من در کمال احترام و رضایت توسط کارشناسان زبده مخابرات حل شد!:n08:
یعنی قشنگ داریم تو برره زندگی می کنیم!

hamed_korn
09-05-2019, 14:22
این اپراتورای مخابرات شاهکاری هستن واسه خودشون!! طرف هنوز فرق شبانه و روزانه رو نمی دونه!!
معلوم نیست اینا فامیلاشونن پارتی دارن چجوریه که با این سطح از سواد و اطلاعات میان اپراتور میشن که به مشکلات ملت رسیدگی کنن!
زنگ زدم 2020 میگم آقا من سرویس سرشار دارم که شبانه و روزانه جداست ولی چرا تو پنل از حجم شبانم چیزی کم نمیشه و فقط روزانه کم میشه؟
بهم میگه ما چیزی به اسم شبانه نداریم اینکه نوشته شبانه به این معناست که روزها 4 برابر از حجمتون کم میشه و شب ها 2 برابر! یعنی قیافه من بعد از شنیدن این استدلال = :n04: یه جوریم با اعتماد به نفس میگفت که من خودم شک کردم نکنه اینجوری بوده و من اشتباه می کنم ولی هر چی باهاش بحث کردم که اقا شبانه یعنی هر چی از 2 تا 11 صبح مصرف میشه باید از اون شبانه کم بشه نه از حجم کل قبول نمیکرد و اخر سر گفت اگر با سرویستون مشکل دارید من وصلتون میکنم به بخش فروش بگید براتون عوض کنن. بعدش چند دقیقه پشت خط منتظر موندم برای بخش فروش تا اپراتورش جواب داد ولی با یه لحن بد و توهین امیزی گفت شما مشکلت مربوط به بخش فنیه چرا با فروش تماس گرفتید منم گفتم اپراتور فنی خودش منو وصل کرد به شما بعد گفت من نمی تونم سرویس شما رو عوض کنم چون رنگین نت هست و باید تا اخر سرویس صبر کنید و فقط می تونید حجم اضافه بخرید بعدم قطع کرد!
و اینگونه بود که مشکل من در کمال احترام و رضایت توسط کارشناسان زبده مخابرات حل شد!:n08:
یعنی قشنگ داریم تو برره زندگی می کنیم!عزیز شما کارت اگه قرار هست حل بشه.
باید شکایت ثبت کنی و پگیری جواب شکایتت رو بکنی.
همین الان به ۱۹۵ زنگ بزن شکایت ثبت کن.
اون پشتیبانی مخابرات مثل ۰۹۶۴۴۰ ایران خودرو میمونه.

Mana5
09-05-2019, 15:55
عزیز شما کارت اگه قرار هست حل بشه.
باید شکایت ثبت کنی و پگیری جواب شکایتت رو بکنی.
همین الان به ۱۹۵ زنگ بزن شکایت ثبت کن.
اون پشتیبانی مخابرات مثل ۰۹۶۴۴۰ ایران خودرو میمونه.

شکایت که تو سایتش ثبت کردم پیامکش اومد.
این قضیه مال چند روز پیشه قبل از شکایت

misam5526
11-05-2019, 15:14
ظاهرا مشکل سایت اپارات به رنج ای پی **.185.147.178حل شده و ترافیک حساب شده برای این سایت در پنل مخابرات دوباره داخلی محسوب میشه.

همینطور سایت شاتلند هم مشکل خارجی حساب شدن ترافیکش برطرف شده.

Abolfazl3007
11-05-2019, 22:09
دوستان من از مشترکین قدیمی 512 نا محدود هستم

امروز قبض میان دوره ام رو دیدم خیلی بالا شده خیلی

میگم خبری نشده ؟ ما رو تبدیل به محدود نکردن احتمالا ؟ که برا اضافه دانلود پول اضافه کنن به قبض

misam5526
12-05-2019, 13:09
دوستان من از مشترکین قدیمی 512 نا محدود هستم

امروز قبض میان دوره ام رو دیدم خیلی بالا شده خیلی

میگم خبری نشده ؟ ما رو تبدیل به محدود نکردن احتمالا ؟ که برا اضافه دانلود پول اضافه کنن به قبض

خب یا یه عکس از پنلتون قرار بدید تا بشه راهنمایی کرد و یا تماس بگیرید از 2020 بپرسید.

mmanhap
12-05-2019, 14:08
نزدیک 1ماهه نمیتونم وارد پنلم بشم. تهران

کسی هست این مشکل رو داشته باشه؟

Ashkan R
12-05-2019, 15:40
نزدیک 1ماهه نمیتونم وارد پنلم بشم. تهران

کسی هست این مشکل رو داشته باشه؟

اینجا که مشکلی نیست، یوزرنیم شماره تلفن همراه با کد بدون صفر
پسورد هم رمز اینترنت

آرین 0098
14-05-2019, 00:46

میزان ریزش بسته ها در طول شبانه روز به تفکیک ساعت

TAEL
14-05-2019, 13:18
لیست به‌روز سایت های داخلی که ترافیک 1/4 حساب میشه کجاست؟

TAEL
14-05-2019, 13:46

Hamedd321
15-05-2019, 08:02
جالبه فقط دو روز از طرحم مونده و بالاخره مصرف حجم شبانه ام درست شد و خريد سرويسم واسم باز شده . الان من موندم و ٢٥٥٠ گيگ حجم كه نمى تونم ازش استفاده كنم .

Mana5
15-05-2019, 18:09
دوستان اینکه سرویس رنگین نت رو نمیشه وسط دوره تغییر داد تخلف محسوب نمیشه؟
اگه چند تایی به 195 شکایت کنیم ممکنه تاثیری داشته باشه؟

misam5526
15-05-2019, 22:07

Dr Nima
16-05-2019, 00:44

این افزونه هم میتونه کمک کنه. لینک دانلود هم میتونید راست کلیک کنید و روی گزینه بررسی لینک بزنید هم میشه فهمید نیم بها هس یا نه

البته به سرویس دهنده هم بستگی داره که لیستش بروز باشه

TAEL
16-05-2019, 02:06

این لیست درست نیست، چون لزوماً همه‌ی سایت‎هایی که IP ایرانی دارن، جزو ترافیک داخلی محسوب نمیشن.

misam5526
16-05-2019, 08:47
این لیست درست نیست، چون لزوماً همه‌ی سایت‎هایی که IP ایرانی دارن، جزو ترافیک داخلی محسوب نمیشن.

اولاً که این لیست همه سایت های با IP ایرانی نیست!! بلکه لیست سایتهای ثبت شده به عنوان سایت داخلی جهت محاسبه ترافیک داخلی توسط خود وزارت هست!

و برای شرکت مخابرات لیست تقریباً درسته و مشکلی نداره. گاهی مشکل تغییر ای پی پیش میاد که درستش میکنند بعد از مدتی.

m_amin
16-05-2019, 11:51
دوستان اینکه سرویس رنگین نت رو نمیشه وسط دوره تغییر داد تخلف محسوب نمیشه؟
اگه چند تایی به 195 شکایت کنیم ممکنه تاثیری داشته باشه؟چرا دوست عزیز تخلف هست من ۱۹۵ شکایت کردم
و یک خانومی از بازرسی مخابرات زنگ زد و گفت من براتون الان صحبت کردم
شما برید سرویس رو براتون باطل میکنند و میتونید یه سرویس دیگه بگیرید
گفتم خوب چرا درستش نمیکنید
گفت دیگه این دست مدیراست ولی اگه کسی شکایت کنه ما براش تغییر میدیم
یعنی خودش میدونست خلاف هست اینکار
شما هم اینکار رو بکنید

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

PouriaTech
16-05-2019, 12:01
دوستان قیمت سرویس های adsl و vdsl مخابرات یکیه
الان من 8 مگ adsl استفاده میکنم رو خط مسی و مخصوصا پر از نویز و سرعت دانلود سرور ایرانیم فیکس 1 مگ اینطوراست.
دارم نقل مکان میکنم محل جدید خط فیبر هست (تا خود خونه فکر میکنم!) و باید از مخابرات بگیرم دیگه
سوالی که دارم اینکه همین سرویس 8 مگی ک استفاده میکنم رو اون خط vdsl بگیرم چقدر تفاوت سرعت داره؟ ارزشش رو داره هزینه کنم واسه مودم vdsl یا نه چشمگیر نیست تفاوت و همون adsl دوباره بگیرم؟
تانوما چطور
ممنون میشم کسی اطلاع داره کمکی بکنه :n12:

misam5526
16-05-2019, 12:38
دوستان قیمت سرویس های adsl و vdsl مخابرات یکیه
الان من 8 مگ adsl استفاده میکنم رو خط مسی و مخصوصا پر از نویز و سرعت دانلود سرور ایرانیم فیکس 1 مگ اینطوراست.
دارم نقل مکان میکنم محل جدید خط فیبر هست (تا خود خونه فکر میکنم!) و باید از مخابرات بگیرم دیگه
سوالی که دارم اینکه همین سرویس 8 مگی ک استفاده میکنم رو اون خط vdsl بگیرم چقدر تفاوت سرعت داره؟ ارزشش رو داره هزینه کنم واسه مودم vdsl یا نه چشمگیر نیست تفاوت و همون adsl دوباره بگیرم؟
تانوما چطور
ممنون میشم کسی اطلاع داره کمکی بکنه :n12:

نکته اول، فیبر تا خود خونه میشه سرویس تانوما یا همون FTTH. این بحث جدایی داره. ولی اگه سیم وارد شده به خونه سیم مسیه پس فقط کافوی اون محل نوریه.

در مورد سوال بعد هم vdsl و adsl تکنولوژی انتقال دیتا هستن و هر دو از یک خانواده هستن. 8 مگ یعنی سرویسی با سرعت 8 مگابیت بر ثانیه. از لحاظ سرعت تفاوتی نداره . تفاوت در سقف و حداکثر سرعت هست که در ADSL2+ برای بهترین شرایط به 24 مگ میرسه ولی در vdsl سرعتها بسته به تکنولوژی روز50 یا 100 و حتی بیشتر میتونه باشه.

PouriaTech
16-05-2019, 13:31
نکته اول، فیبر تا خود خونه میشه سرویس تانوما یا همون FTTH. این بحث جدایی داره. ولی اگه سیم وارد شده به خونه سیم مسیه پس فقط کافوی اون محل نوریه.

در مورد سوال بعد هم vdsl و adsl تکنولوژی انتقال دیتا هستن و هر دو از یک خانواده هستن. 8 مگ یعنی سرویسی با سرعت 8 مگابیت بر ثانیه. از لحاظ سرعت تفاوتی نداره . تفاوت در سقف و حداکثر سرعت هست که در ADSL2+ برای بهترین شرایط به 24 مگ میرسه ولی در vdsl سرعتها بسته به تکنولوژی روز50 یا 100 و حتی بیشتر میتونه باشه.

خب پس adsl و vdsl با یه نوع سرویس (یه سرعت) تفاوت سرعتی ندارن؟
تانوما رو اگه ببینم جواب بده و تا خود خونه باشه میگیرم(البته اگه واقعا سرعتش بچربه به adsl و vdsl و ارزش هزینه بیشتر رو داشته بشه)
چون ما تا حالا ندیدیم چیزی 100 درصد واقعی باشه اینجا ...

rioman
16-05-2019, 16:19
خب پس adsl و vdsl با یه نوع سرویس (یه سرعت) تفاوت سرعتی ندارن؟
تانوما رو اگه ببینم جواب بده و تا خود خونه باشه میگیرم(البته اگه واقعا سرعتش بچربه به adsl و vdsl و ارزش هزینه بیشتر رو داشته بشه)
چون ما تا حالا ندیدیم چیزی 100 درصد واقعی باشه اینجا ...
شما رو همین خط جدیدت که فیبره میتونی 16 مگ بگیری.
اگه فکر می کنی به سرعت بیشتری نیاز داری انوقت به فکر
VDSL و تانوما باش که سرویس 20 - 30 - 50 مگ رو میتونی بگیری.

amirg2d
18-05-2019, 13:20
دوستان توی بخش خرید سرویس هم برای شما همه سرویس ها 3 ماه شده ؟

تا آخر بیاد پایین مثلا سرویس ها رو اینجوری زده

نام سرویس: سرویس 2mb استاندارد غیر حجمی سه ماهه پیش پرداخت 160 گیگ ترافیک داخلی یا 40 گیگ ترافیک بین الملل
سرویس 1mb استاندارد غیر حجمی سه ماهه پیش پرداخت 100 گیگ ترافیک داخلی یا 25 گیگ ترافیک بین الملل

amirg2d
18-05-2019, 13:22
دوستان برای شما هم توی خرید سرویس ( تا اخری بیاد پایین ) سرویس ها رو به صورت 3 ماه نشون میده؟

برای مثال

سرویس 1mb استاندارد غیر حجمی سه ماهه پیش پرداخت 100 گیگ ترافیک داخلی یا 25 گیگ ترافیک بین الملل
یا مثلا زده 8 مگابیت 3 ماه 140 تومن ؟

misam5526
18-05-2019, 13:46
مشکل سرویس رنگین نت برای خرید یا تغییر سرویس حل شده.

دوستانی که از سرویسهای کمپین رنگین نت (3 ماهه و یا بیشتر) استفاده میکنند و نمیتونستند سرویسی رو رزرو کنند یا سرویس فعلی رو ابطال کنند، الان میتونند بدون مشکل از طریق پنل اینکار رو انجام بدند. همینطور گزینه تغییر سرویس هم دوباره فعال شده.

misam5526
18-05-2019, 13:49
دوستان برای شما هم توی خرید سرویس ( تا اخری بیاد پایین ) سرویس ها رو به صورت 3 ماه نشون میده؟

برای مثال

در پنل (برای من) سرویس ها از 12 ماه شروع میشه، 6 ماههف سه ماهه و در نهایت سرویسهای معمولی 1 ماهه.

L.utus
18-05-2019, 14:07

برای مثال

درسته
من چند روز پیش سرویسم تموم شده بود ولی کلا 1 ماهه تو پنل نداشت زنگ زدم 2020 درست کردن
ولی الان دوباره دیدم خراب شده

Ashkan R
18-05-2019, 15:42

دوستانی که از سرویسهای کمپین رنگین نت (3 ماهه و یا بیشتر) استفاده میکنند و نمیتونستند سرویسی رو رزرو کنند یا سرویس فعلی رو ابطال کنند، الان میتونند بدون مشکل از طریق پنل اینکار رو انجام بدند. همینطور گزینه تغییر سرویس هم دوباره فعال شده.

شما 3 ماه به بالا داشتی؟ مثلا 6 ماهه یا 12 ماهه؟ چون من خودم 3 ماهه داشتم و 5 روز به پایان، خرید برام فعال شد، شاید جوری تعریف کردن که فقط به آخر نزدیک میشه باز میشه. البته دوستانی که 6 ماهه دارن تایید بکنن یعنی مشکل بر طرف شده.
با همین استدلال پیش خودم گفتم اینکه شبانه فعال شده هم بخاطر اینه که آخرای سرویسه! با این کار دوباره مردم رو ترغیب کنن دوباره سرویس جدید بخرن و دوباره بعد چند روز شبانه از کار بیوفته! که طبق تجربه از مخابرات اصلا بعید نیست.

Mana5
18-05-2019, 16:02

حل نشده
فقط میشه رنگین نت خرید نه همه سرویس ها رو

misam5526
18-05-2019, 16:06
شما 3 ماه به بالا داشتی؟ مثلا 6 ماهه یا 12 ماهه؟ چون من خودم 3 ماهه داشتم و 5 روز به پایان، خرید برام فعال شد، شاید جوری تعریف کردن که فقط به آخر نزدیک میشه باز میشه. البته دوستانی که 6 ماهه دارن تایید بکنن یعنی مشکل بر طرف شده.
با همین استدلال پیش خودم گفتم اینکه شبانه فعال شده هم بخاطر اینه که آخرای سرویسه! با این کار دوباره مردم رو ترغیب کنن دوباره سرویس جدید بخرن و دوباره بعد چند روز شبانه از کار بیوفته! که طبق تجربه از مخابرات اصلا بعید نیست.

من بیشتر از دو ماه به پایان سرویس باقی مونده.

کلیه سرویسها در بخش خریددر حال حاضر در دسترسه. چه سرویس استاندارد یک ماهه و چه سرویس کمپین رنگین نت.
شبانه هم از اول برای من مشکلی نداشت. (حتمالا مشکل استانی بوده ). تنها ایراد شبانه اینه که خیلی کم حجم کم میکنه :n02::n02: (کلا شبانه رو داخلی حساب میکنه، از هر ای پی که باشه و این یعنی عملا ماهی 800 گیگ شبانه داره برای من حتی اگه از سایتای خارجی محتوایی دانلود یا استفاده بشه)

Ashkan R
18-05-2019, 16:49
من بیشتر از دو ماه به پایان سرویس باقی مونده.

کلیه سرویسها در بخش خریددر حال حاضر در دسترسه. چه سرویس استاندارد یک ماهه و چه سرویس کمپین رنگین نت.
شبانه هم از اول برای من مشکلی نداشت. (حتمالا مشکل استانی بوده ). تنها ایراد شبانه اینه که خیلی کم حجم کم میکنه :n02::n02: (کلا شبانه رو داخلی حساب میکنه، از هر ای پی که باشه و این یعنی عملا ماهی 800 گیگ شبانه داره برای من حتی اگه از سایتای خارجی محتوایی دانلود یا استفاده بشه)

تهران فقط میشه رنگین نت خرید(باز خوبه میشه یه چیزی خرید!)، شبانه هم فقط 10 روز اول سرویس کار کرد و 10 روز آخر! از 90 روز یعنی فقط 20 روز

Abolfazl-Star
18-05-2019, 23:19
سلام دوستان

من از قم بخوام از مخابرات سرویس بگیرم پیشنهاد میدید؟!
و اینکه این تعرفه ها رو دیدم ببینم چجوریه میصرفه؟!
و اینکه تو این عکس نوشته سرعت 4 برابری یکی اینو توضیح بده یعنی من سرعت
16 مگ بگیرم سرعتش 4 برابر میشه ؟!!!
یه تو ضیح جامع بدید ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6%20%D9%86%D8%AA%201.jpg?ver=1397-12-05-103106-533

Abolfazl-Star
18-05-2019, 23:34
..............

hitmax77
19-05-2019, 12:38
سلام از طرف مخابرات برای کسی پیامک اومده که سرویس شما طبق مصوبه 266 تغییر می یابد؟ درحالی که من قبلا نامحدود داشتم و چند وقت پیش تبدیل به غزال کردم.

TAEL
19-05-2019, 13:55
سلام از طرف مخابرات برای کسی پیامک اومده که سرویس شما طبق مصوبه 266 تغییر می یابد؟ درحالی که من قبلا نامحدود داشتم و چند وقت پیش تبدیل به غزال کردم.

آره برای منم الان اومد. من نامحدود نداشتم، ۸ مگ داشتم ماهی ۵۰ تومن که تبدیل کرده بودم به غزال ۱۶ مگ ماهی ۵۰ تومن. الان قراره چه تغییری بکنه؟

مشتری گرامی سرویس اینترنت شماره ...
با توجه به الزامات اجرای مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات و طبق مصوبه 266، مشخصات سرویس اینترنت شما به سرویس های جدید تغییر می یابد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره 2020 تماس حاصل نموده و یا به پنل کاربری خود به آدرس ADSL.TCI.IR ویابصورت حضوری به مرکز مخابراتی مربوطه مراجعه نمایید.
شرکت مخابرات ایران-منطقه تهران

jabi7joon
19-05-2019, 13:57
برای منم الان اومد.‌من ۵۱۲ نامحدود دارم.‌
دوستان کسی زنگ زده به ۲۰۲۰ ببینیم داستان چیه؟

Mehdi Bayern
19-05-2019, 13:58
برای من و یکی دو تا از دوستام که طرح غزال داشتیم هم اومده، لعنت به مخابرات

alireza93644
19-05-2019, 14:10
برای منم اومده برای شما تغییر کرده سرویستون؟؟؟

masonbrook
19-05-2019, 14:54
منم طرح غزال دارم برام اس ام اس اومده کسی خبری داره؟

hitmax77
19-05-2019, 15:06
فکر کنم اونایی که طرح غزال رو دارن مجبور می کنن که تغییر بدن اگه این بار هم به اجبار سرویس رو تغییر بدن میرم شکایت میکنم چون این دومین باره که دارن این کارو میکنن.

jabi7joon
19-05-2019, 15:22
برای من رفتم توی پنل اینو میگه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

test84
19-05-2019, 15:45
برا منم اومد، نامحدود 512 دارم.

darvish1900
19-05-2019, 15:58
گند زدن با این پیامکشون /جای نگرانی نیست قبلا مخابرات کل حجم بین الملل حساب میکرد. الان طبق جدول fup.
یعنی هر حجمی دارید تقسیم بر 4 کنید حجم بین الملل میشه
360گیگ=90 گیگ بین الملل

- - - Updated - - -

هر چقدر حجم دارید تا پس فردا دانلود کنید.:n19::n11:

Mehdi Bayern
19-05-2019, 15:59
برای من رفتم توی پنل اینو میگه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

چرا انقدر نامفهوم پیام میدن، این پیام برای منم اومده من حجمی دارم پس مصرف منصفانه چه صیغه ایه؟ فکر کنم همه رو میخوان بیارن رو سرویس های پایه و آشغالشون

گند زدن با این پیامکشون /جای نگرانی نیست قبلا مخابرات کل حجم بین الملل حساب میکرد. الان طبق جدول fup.
360گیگ=90 گیگ بین الملل

- - - Updated - - -

الان هم همین 4 برابر حساب میکنه ولی تو این پیام ازت میخوان کل سرویس رو عوض کنی

jabi7joon
19-05-2019, 18:04
حالا کدوم طرحشو بگیریم؟داستان درست کردنا

jomong666
19-05-2019, 19:22
چه غلطی میخوان بکنن باز ؟

ERF@NIAN
19-05-2019, 19:22
یک سال و نیم از مصوبه 266 میگذره ولی هنوزم بودن کسایی که از طرح های قدیمی استفاده میکردن. منظور این پیام اینه که دیگه سرویس های قدیمی (نامحدود و...) رو نمیفروشن

DarkLords
19-05-2019, 19:33
دوستان این سرویسهای جدید سرشار و سحرخیز و ... حجمشون برا کل دوره است یا ماهیانه؟ خیلی نامفهومه!

Rahpooyan
19-05-2019, 20:15
دوستان این سرویسهای جدید سرشار و سحرخیز و ... حجمشون برا کل دوره است یا ماهیانه؟ خیلی نامفهومه!
1. ترافیک سرویس های جدید برای کل دوره‌ست. در توضیحات همه ذکر شده است کل ترافیک از همان ابتدا شارژ می شود.
2. سرعت سرویس ها هم همان است که ذکر می شود. یعنی 8 مگ همان 8 مگ ارایه می شود و نه بیشتر. مگر طرح هایی که دقیقا ذکر کنند مثلا 2 مگ اپ تا 4 مگ.

Rahpooyan
19-05-2019, 20:21
چرا انقدر نامفهوم پیام میدن، این پیام برای منم اومده من حجمی دارم پس مصرف منصفانه چه صیغه ایه؟ فکر کنم همه رو میخوان بیارن رو سرویس های پایه و آشغالشون

اخه این یکی از بهانه های بنی اسراییلی شماست. درسته که یوقت هایی یکارایی می کنند که اعصاب واسه کاربر نمی مونه ولی این یه مورد که خیلی رک و پوست کنده‌ست. جدید هم نیست و همچنین این پیام صرفا برای شما نیست. برای همه مشترکین است. توضیحش هم اینه:
سرویس های جدید همه محدودیت منصفانه دارد. مثلا ماهیانه 40 گیگ اینترنت داخلی (یا 20 یا 10 گیگ اینترنت بین الملل بسته به شرکتی که ازش اینترنت می گیرید). این ترافیک که تمام شد سرعت شما محدود به 128 میشه. در این حالت میتونید مجدد ترافیک (مثلا 5 گیگ) خریداری کنید که در نتیجه دوباره سرعت به همان سرعت قبل بر می گردد.

Rahpooyan
19-05-2019, 20:28

آره برای منم الان اومد. من نامحدود نداشتم، ۸ مگ داشتم ماهی ۵۰ تومن که تبدیل کرده بودم به غزال ۱۶ مگ ماهی ۵۰ تومن. الان قراره چه تغییری بکنه؟

مشتری گرامی سرویس اینترنت شماره ...
با توجه به الزامات اجرای مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات و طبق مصوبه 266، مشخصات سرویس اینترنت شما به سرویس های جدید تغییر می یابد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره 2020 تماس حاصل نموده و یا به پنل کاربری خود به آدرس ADSL.TCI.IR ویابصورت حضوری به مرکز مخابراتی مربوطه مراجعه نمایید.
شرکت مخابرات ایران-منطقه تهران

برای من و یکی دو تا از دوستام که طرح غزال داشتیم هم اومده، لعنت به مخابرات

برای منم اومده برای شما تغییر کرده سرویستون؟؟؟

منم طرح غزال دارم برام اس ام اس اومده کسی خبری داره؟

فکر کنم اونایی که طرح غزال رو دارن مجبور می کنن که تغییر بدن اگه این بار هم به اجبار سرویس رو تغییر بدن میرم شکایت میکنم چون این دومین باره که دارن این کارو میکنن.
این یه پیام سیستمی هستش. همچنین این مسئله جدید نیست و خیلی وقته اجرایی میشه. همین طرح غزال 360 گیگ ماهانه (90 گیگ بین الملل) که همینه دیگه. همچنین طرح غزال کمپین بود که مدتی میشه تمام شده و الان رنگین نت ارایه میشه. اینم تا یه مدت دیگه حذف میشه و کمپین دیگه میاد.
حال افرادی که نامحدود داشتند تا پایان مهلت قرارداد همان نامحدود هست ولی بعد باید طرح جدید بگیرند. اما طرح هایی مثل غزال که از همون اول همین طور بوده اند و مسئله جدید اتفاق نیفتاده است

test84
19-05-2019, 20:30
یک سال و نیم از مصوبه 266 میگذره ولی هنوزم بودن کسایی که از طرح های قدیمی استفاده میکردن. منظور این پیام اینه که دیگه سرویس های قدیمی (نامحدود و...) رو نمیفروشن

متن پیام نوشته که سرویس شما رو به سرویس های جدید تغییر میدیم، بحث سر فروش سرویس جدید نیست.

GHAGHALEELEE
19-05-2019, 20:56
حالا چه سرویسی بگیریم نامحدود رو دارن برمیدارن ؟

Mehdi Bayern
19-05-2019, 20:59
اخه این یکی از بهانه های بنی اسراییلی شماست. درسته که یوقت هایی یکارایی می کنند که اعصاب واسه کاربر نمی مونه ولی این یه مورد که خیلی رک و پوست کنده‌ست. جدید هم نیست و همچنین این پیام صرفا برای شما نیست. برای همه مشترکین است. توضیحش هم اینه:
سرویس های جدید همه محدودیت منصفانه دارد. مثلا ماهیانه 40 گیگ اینترنت داخلی (یا 20 یا 10 گیگ اینترنت بین الملل بسته به شرکتی که ازش اینترنت می گیرید). این ترافیک که تمام شد سرعت شما محدود به 128 میشه. در این حالت میتونید مجدد ترافیک (مثلا 5 گیگ) خریداری کنید که در نتیجه دوباره سرعت به همان سرعت قبل بر می گردد.

پیامک تهدید آمیز تغییر سرویس اونم یک جانبه چیز جدیدی نیست واسه شما؟ من 7 ماهه سرویس غزال دارم 90 گیگ بین المللیه خودم میدونم بیشتر از 90 بشه سرعت محدود میشه ربطش به پیامک چیه ؟

misam5526
19-05-2019, 21:55
پیامک تهدید آمیز تغییر سرویس اونم یک جانبه چیز جدیدی نیست واسه شما؟ من 7 ماهه سرویس غزال دارم 90 گیگ بین المللیه خودم میدونم بیشتر از 90 بشه سرعت محدود میشه ربطش به پیامک چیه ؟

احتمالا مخابرات این پیام رو برای مشترکین پس پرداخت (به طور کلی) ارسال کرده. کسانی که قبل از این خودشون به طرح های جدید تغییر دادند که هیچی، کسایی که بواسطه پس پرداخت بودن هنوز از طرح های قدیمی استفاده میکنن سرویس هاشون تغییر خواهد کرد.

misam5526
19-05-2019, 21:56
حالا چه سرویسی بگیریم نامحدود رو دارن برمیدارن ؟

بودجتون ماهی چقدره؟
کشش خط چقدره؟
دانلود شبانه میخواید یا نه؟

GHAGHALEELEE
19-05-2019, 22:09
بودجتون ماهی چقدره؟
کشش خط چقدره؟
دانلود شبانه میخواید یا نه؟
ماهی 25-30
فکر کنم 2 مگ هست
دانلود شبانه اگر رایگان باشه اره ولی نیم بها نه

راستی یک سوال تمام سایتها با دامنه ir ترافیک داخلی حساب میشن یا نه فقط همون لیست خود مخابرات داخلی حساب میشه ؟

misam5526
20-05-2019, 00:17
ماهی 25-30
فکر کنم 2 مگ هست
دانلود شبانه اگر رایگان باشه اره ولی نیم بها نه

راستی یک سوال تمام سایتها با دامنه ir ترافیک داخلی حساب میشن یا نه فقط همون لیست خود مخابرات داخلی حساب میشه ؟

2 مگ بعیده کشش خط باشه مگه اینکه خیلی وضعیت خط خراب باشه. ولی من همین 2 مگ رو هم لحاظ میکنم...

سرویس 2 مگ سه ماهه - ماهی 20 گیگ روزانه + 30 گیگ شبانه -- ماهانه 15 تومن (45 تومن کل دوره)
سرویس 2 مگ سه ماهه - ماهی 30 گیگ روزانه + 60 گیگ شبانه -- ماهانه 25 تومن (75 تومن کل دوره)
سرویس 4 مگ سه ماهه - ماهی 35 گیگ روزانه - 70 گیگ شبانه - ماهانه 30 تومن (90 تومن کل دوره)
سرویس 4 مگ سه ماهه - ماهی 50 گیگ روزانه - 100 گیگ شبانه - ماهانه 40 تومن (120 تومن کل دوره)

GHAGHALEELEE
20-05-2019, 00:45
2 مگ بعیده کشش خط باشه مگه اینکه خیلی وضعیت خط خراب باشه. ولی من همین 2 مگ رو هم لحاظ میکنم...

سرویس 2 مگ سه ماهه - ماهی 20 گیگ روزانه + 30 گیگ شبانه -- ماهانه 15 تومن (45 تومن کل دوره)
سرویس 2 مگ سه ماهه - ماهی 30 گیگ روزانه + 60 گیگ شبانه -- ماهانه 25 تومن (75 تومن کل دوره)
سرویس 4 مگ سه ماهه - ماهی 35 گیگ روزانه - 70 گیگ شبانه - ماهانه 30 تومن (90 تومن کل دوره)
سرویس 4 مگ سه ماهه - ماهی 50 گیگ روزانه - 100 گیگ شبانه - ماهانه 40 تومن (120 تومن کل دوره)

تو لینک تعرفه های مخابرات تهران اینو که شما گفتی نداره ولی گزینه زیر رو داره :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2 مگ - 40 گیگ - 25تومان

misam5526
20-05-2019, 01:36
تو لینک تعرفه های مخابرات تهران اینو که شما گفتی نداره ولی گزینه زیر رو داره :

2 مگ - 40 گیگ - 25تومان

اینهایی که گفتم جشنواره فعلی مخابرات به اسم رنگین نته. با 2020 تماس بگیرید برای اطلاعات دقیقتر.

Mana5
20-05-2019, 01:39
360گیگ=90 گیگ بین الملل

- - - Updated - - -

حجم رو که خیلی وقته تقسیم بر 4 می کنن
چند ماهی میشه و از وقتی که پنل عوض شده
برای شما هنوز کلش بین الملله؟

mehrdadb3
20-05-2019, 11:32
حالا چرا تو این رنگین نت طرح اقتصادیش رو برداشتن الان فقط سرشار - شب خیز و صیح خیزش مونده

Rahpooyan
20-05-2019, 12:40
حالا چرا تو این رنگین نت طرح اقتصادیش رو برداشتن الان فقط سرشار - شب خیز و صیح خیزش مونده
با 2020 تماس گرفتید یا صرفا به پنل خرید مراجعه کردید؟ بعضی طرح ها در پنل نیست و از 2020 یا نمایندگی ها قابل خرید است.

alireza20202003
20-05-2019, 13:08
این پنل قدیمی مخابرات کلا دیگه کار نمیکنه ؟‌ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از کجا مشخصات سرویسمو ببینم ؟!

djkavehtnt
20-05-2019, 14:09
این پنل قدیمی مخابرات کلا دیگه کار نمیکنه ؟‌ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از کجا مشخصات سرویسمو ببینم ؟!

از اینجا :

mehrdadb3
20-05-2019, 17:06
با 2020 تماس گرفتید یا صرفا به پنل خرید مراجعه کردید؟ بعضی طرح ها در پنل نیست و از 2020 یا نمایندگی ها قابل خرید است.

نه تو پنلم تا 4 5 روز پیش بودش امروز سر زدم دیدم اون طرح اقتصادیش نیستش تو خود سایتم Tci.ir هم برداشتن

test84
20-05-2019, 20:46
سلام دوتا سوال داشتم، ما که نامحدود قدیم بودیم، الان تو سایت لاگین کنیم میتونیم طرح جدید پیش پرداخت بخریم یا باید زنگ بزنیم 2020 و مکافات و حضوری و اینها؟ سوال دیگه ام اینه که چطوری باید تو این سایت مخابرات لاگین کنم؟ یوزرنیم و پسوردم نمیدونم چیه اصلا تاحالا لاگین نکردم.

GHAGHALEELEE
20-05-2019, 23:58
سلام دوتا سوال داشتم، ما که نامحدود قدیم بودیم، الان تو سایت لاگین کنیم میتونیم طرح جدید پیش پرداخت بخریم یا باید زنگ بزنیم 2020 و مکافات و حضوری و اینها؟ سوال دیگه ام اینه که چطوری باید تو این سایت مخابرات لاگین کنم؟ یوزرنیم و پسوردم نمیدونم چیه اصلا تاحالا لاگین نکردم.
وارد ادرس زیر میشی . یوزرینم شماره تلفنت با کد شهری بدون صفر هست مثلا 2122334455 . پسوردت هم همون پسوردی هست که باهاش به مودم وصل میشی.

بقیش رو خودمم نمیدونم.حیف شد نامحدود رو از دست دادیم.من از صبح تا شب میگذاشتم یوتیوب تماشا میکردم انواع پادکستها که باهاش میتونستم کارهای دیگمم انجام بدم.حالا از غصه فکر کنم بمیرم:n02:

misam5526
21-05-2019, 00:30
وارد ادرس زیر میشی . یوزرینم شماره تلفنت با کد شهری بدون صفر هست مثلا 2122334455 . پسوردت هم همون پسوردی هست که باهاش به مودم وصل میشی.

بقیش رو خودمم نمیدونم.حیف شد نامحدود رو از دست دادیم.من از صبح تا شب میگذاشتم یوتیوب تماشا میکردم انواع پادکستها که باهاش میتونستم کارهای دیگمم انجام بدم.حالا از غصه فکر کنم بمیرم:n02:

چرا غصه یا مرگ؟

یه کاربری هست اینجا که سرویسهای وی پی ان داخلی میفروشه که اینترنت بین الملل رو داخلی میکنه. و اخرین بار تاکید کرد که روی اینترنت مخابرات همکار میکنه. اگه یوتیوب مصرف بالایی داری میتونی از این سرویس داخلی کننده ترافیک خریداری و استفاده کنی. حجمت رو چهار برابر میکنه در واقع برای مصرف یوتیوب نسبت به چیزی که هست. فک میکنم 100-150 گیگ در ماه برات کافی باشه که روزی 8-9 ساعتی یوتیوب روی 480 ببینی.

aalarma
21-05-2019, 03:11
سلام
من 256نامحدود داشتم مخابرات و برای کارم بدک نبود کفاف میداد
این طرح جدیدشون چیه؟حجم من تموم شد سرعت کم میشه؟
ذاتا 32کیلوبایتم نمشد سرعت دانلودم:n27:

test84
21-05-2019, 06:25

ممنون، لاگین کردم. مشخص نیست کجا باید چیکار کنیم ولی رفتم رو خرید سرویس زد که شما چون پس پرداخت هستین نمیتونین سرویس بخرین و منطقیه. حالا نمیدونم این 1 خرداد چه اتفاقی برای اکانت های ما میفته. باید بزنگ بزنیم 2020 احتمالا.

اتفاقا منم دیگه دانلود نمیکردم باهاش و یوتیوب میدیدم کیفیت 360. حالا موندم چه سرویسی بگیریم بی‌ارزه. من تاحالا از مخابرات سرویس نگرفتم و از اول همین نامحدود بود، الان مثکه فقط میشه رنگین نت گرفت، درسته؟ ظاهرا گزینه های زیادی نیست، من میخواستم یه زمان کوتاه بگیرم ببینم چی میشه و مصرفم چقدره که ظاهرا گزینه ای جز 270 گیگ برای سه ماه به مبلغ 150 تومن ندارم، بقیه طرح ها دانلود تو ساعات مشخص داره که به درد من نمیخوره چون طرح میزنم رو گوشی 2 تومن و خیلی بیشتر از این حرفا میشه گرفت که مثلا طرح سرشار داره میده. درسته؟ کسی این سرویس رو گرفته؟ این که نوشته «طرح افزایش سرعت» منظورش از افزایش سرعت چیه؟

Xx Hossein xX
21-05-2019, 14:41
چرا غصه یا مرگ؟

یه کاربری هست اینجا که سرویسهای وی پی ان داخلی میفروشه که اینترنت بین الملل رو داخلی میکنه. و اخرین بار تاکید کرد که روی اینترنت مخابرات همکار میکنه. اگه یوتیوب مصرف بالایی داری میتونی از این سرویس داخلی کننده ترافیک خریداری و استفاده کنی. حجمت رو چهار برابر میکنه در واقع برای مصرف یوتیوب نسبت به چیزی که هست. فک میکنم 100-150 گیگ در ماه برات کافی باشه که روزی 8-9 ساعتی یوتیوب روی 480 ببینی.

تایید میکنم. منم همون سرویس رو روی روتر WR740N ست کردم و اینطوری حتی وایفایم هم نیم بها حساب میشه و مودمی که اینترنت روشه رو کامل وایفایش رو خاموش کردم که هیچی 4 برابر مصرف نشه.
الان سرویس 2مگ با سرعت چهاربرابر و حجم 960 گیگ 6 ماهه رو گرفتم و عین 960 گیگ رو میتونم عادی و بین المللی مصرف کنم.
بنده روزی 2-4 ساعت یوتویب و لیندا 1080 میبینم و به زور ماهی 50 گیگ مصرف میشه. برای دانلود فایل و بازی و فیلم هم سرویس پراک*سی ایرانشون جواب میده و کامل نامحدوده.

3zar3zar
21-05-2019, 15:29
اگر سوال های منو بترتیب پاسخ بدین واقعا متشکرم.
سلام وقتتون خوش.. مخلصم یک سوال داشتم من مثلا طرح زیر رو میخرم و یا یک طرح دیگه البته طرح زیر مثال هست ولی همه پس پرداخت یعنی روی قبض تلفن اونم یک ساله:
مثلا سرعت 8 مگ 1 ساله ماهی 25000 تومان بین الملل 40 گیگ(حجم داخلی 4 برابر بین الملل)

حالا سوال من اینه من مثلا هر طرحی مثل طرح بالا بخرم مثلا ترافیکم در ماه تموم میشه ایا ماه بعد اتوماتیک خودش شارژ میشه(سرویس پس پرداخت هست)روی قبض.

سوال دوم اگر تموم بشه میشه خرید روی پس پرداخت؟؟اگر بخریم دوباره به صورت ماهانه اتومات خودش شارژ میشه؟؟

سوال سوم چطوری میتونم وارد پنلم بشم؟؟؟چون من نامحدود 10 سال پیش بودم اصلا با این سیستم جدید وارد نیستم و تو این 10 سال روی قبض پرداخت کردم.تشکر.:n12:

renfield
21-05-2019, 15:32
اگر سوال های منو بترتیب پاسخ بدین واقعا متشکرم.
سلام وقتتون خوش.. مخلصم یک سوال داشتم من مثلا طرح زیر رو میخرم و یا یک طرح دیگه البته طرح زیر مثال هست ولی همه پس پرداخت یعنی روی قبض تلفن اونم یک ساله:

حالا سوال من اینه من مثلا هر طرحی مثل طرح بالا بخرم مثلا ترافیکم در ماه تموم میشه ایا ماه بعد اتوماتیک خودش شارژ میشه(سرویس پس پرداخت هست)روی قبض.

سوال دوم اگر تموم بشه میشه خرید روی پس پرداخت؟؟اگر بخریم دوباره به صورت ماهانه اتومات خودش شارژ میشه؟؟

سوال سوم چطوری میتونم وارد پنلم بشم؟؟؟چون من نامحدود 10 سال پیش بودم اصلا با این سیستم جدید وارد نیستم و تو این 10 سال روی قبض پرداخت کردم.تشکر.:n12:

پس پرداخا همه امکاناتی رو گفتید داره

پورتال سراسری مخابرات باید وارد شید

adsl.tci.ir

3zar3zar
21-05-2019, 15:35
پس پرداخا همه امکاناتی رو گفتید داره

پورتال سراسری مخابرات باید وارد شید

adsl.tci.ir

اینجا دکمه تشکر نداره اسپم نشه.واقعا ممنون تشکر از شما.این پست جهت تشکر میباشد.:n12:

renfield
21-05-2019, 15:40
اینجا دکمه تشکر نداره اسپم نشه.واقعا ممنون تشکر از شما.این پست جهت تشکر میباشد.:n12:

منمخلصم

البته

پارس انلاین بهتره اگر دغدفه قیمت ماهانه و ترافیک و نبم بها و فیره را نداشته باشید

3zar3zar
21-05-2019, 17:01
این پورتال adsl.tci.ir یوزر که شماره تلفن هست پسورد چیه؟؟؟چون من مخابرات ثبت نام کردم حضوری البته 10 سال پیش که نامحدود بود:n12:

renfield
21-05-2019, 17:12
بزنید پسورد فداموش کردم . شاید با کد ملی و موبایل پسورد بده یا از اون راحت تر زنگ بززنید 2020 پسورد بخاید ازشون

aalarma
21-05-2019, 17:32
سلام
من 256نامحدود داشتم مخابرات و برای کارم بدک نبود کفاف میداد
این طرح جدیدشون چیه؟حجم من تموم شد سرعت کم میشه؟
ذاتا 32کیلوبایتم نمشد سرعت دانلودم:n27:

اینو بچها کسی نمیدونه چیه جریانش؟
بعدش من واسم ترافیک مصرفی رو خیلی زیاد داره حساب میکنه چرا اخه؟

ده هزار گیگ برای 16سال با سرویس نامحدود 256 محدودیت اعمال کرده که الان دو روزه 400گیگش رفته من اصلا با 32کیلوبایت سرعت تو یسالم نمتونم این حجم رو دانلود کنم.
سرسال تمومه

3zar3zar
21-05-2019, 18:20
بزنید پسورد فداموش کردم . شاید با کد ملی و موبایل پسورد بده یا از اون راحت تر زنگ بززنید 2020 پسورد بخاید ازشون

با تشکر من الان سر کارم هست شب میرم منزل پسورد همون یوزر و پسورد اصلی نیست که تو مودم ذخیره هست؟؟؟؟منظور پسورد مودم؟؟؟؟؟چون اون پسورد رو دارم هم یوزر را دارم و هم پسورد. چون شب دیر وقت میرم خونه الان دارم میپرسم.:n12:

renfield
21-05-2019, 18:27
با تشکر من الان سر کارم هست شب میرم منزل پسورد همون یوزر و پسورد اصلی نیست که تو مودم ذخیره هست؟؟؟؟منظور پسورد مودم؟؟؟؟؟چون اون پسورد رو دارم هم یوزر را دارم و هم پسورد. چون شب دیر وقت میرم خونه الان دارم میپرسم.:n12:

نه دوست گرامی

پسورد مودم معمولا فرق میکنه

اگر بهت نداد زنگ بزن 2020 ازشون پسرود بخا

مخابلارت استان ما که سه سوت میدن

GHAGHALEELEE
21-05-2019, 19:56
این پورتال adsl.tci.ir یوزر که شماره تلفن هست پسورد چیه؟؟؟چون من مخابرات ثبت نام کردم حضوری البته 10 سال پیش که نامحدود بود:n12:
پسورد همونی هست که مودم باهاش به نت کانکت میشه.(پسورد مودم).یوزرت هم با اول کد شهری بدون صفر بعلاوه شماره تلفن هست مثلا 2122334455
اگر پسورد نداری زنگ بزن 2020 الان داخلی 1 خلوت شده بخاطر خول بازی این مخابرات برعکس داخلی 2 معمولا 40 دقیقه باید منتظر بمونی.من حالا میخوام چند روز صبر کنم ببینم چه اتفاقی می افته.سرویس نامحدود من رو اتومات به 512 کیلو با حجم 10 گیگ بین الملل تغییر دادند از اول فروردین ولی سرعت و حجم تو اردیبهشت هم 512 نامحدود بود ولی احتمالا از 1 خرداد اگر بیشتر از 10 گیگ استفاده کنم سرعتم رو تا اخر ماه میخوان روی 128 محدود کنن.

jabi7joon
21-05-2019, 22:20
تایید میکنم. منم همون سرویس رو روی روتر WR740N ست کردم و اینطوری حتی وایفایم هم نیم بها حساب میشه و مودمی که اینترنت روشه رو کامل وایفایش رو خاموش کردم که هیچی 4 برابر مصرف نشه.
الان سرویس 2مگ با سرعت چهاربرابر و حجم 960 گیگ 6 ماهه رو گرفتم و عین 960 گیگ رو میتونم عادی و بین المللی مصرف کنم.
بنده روزی 2-4 ساعت یوتویب و لیندا 1080 میبینم و به زور ماهی 50 گیگ مصرف میشه. برای دانلود فایل و بازی و فیلم هم سرویس پراک*سی ایرانشون جواب میده و کامل نامحدوده.
سلام..میشه نحوه کار رو یکم ابندایی تر توضیح بدین.

3zar3zar
21-05-2019, 22:39
تشکر از همگی.:n26:

GHAGHALEELEE
21-05-2019, 23:29
سلام بچه ها مخابرات الان نت نامحدود 512 من رو به مورد زیر 2 مگ استاندار 160 گیگ تغییر داده.منظورش همون 40 گیگ ترافیک بین الملل هست ؟ (اون طرح 10 گیگ فروردین رو هم خودشون تغییر داده بودند ولی نامحدود مونده بود)

test84
21-05-2019, 23:35
[

سلام بچه ها مخابرات الان نت نامحدود 512 من رو به مورد زیر 2 مگ استاندار 160 گیگ تغییر داده.منظورش همون 40 گیگ ترافیک بین الملل هست ؟ (اون طرح 10 گیگ فروردین رو هم خودشون تغییر داده بودند ولی نامحدود مونده بود)

مال منم همین شده ولی سرعت من 2 مگ نشده با اینکه مودم رو هم restart کردم. آدم از کار اینا سر در نمیاره.

jomong666
21-05-2019, 23:38
مال ما هم همین طوره هزینه اش مثل قبله حدوده 25 هست یا خیر - چرا یک طرفه هر کاری میکنن -

Xx Hossein xX
21-05-2019, 23:48
سلام..میشه نحوه کار رو یکم ابندایی تر توضیح بدین.

بیشتر روتر ها که پورت WAN دارن قابلیت کانکت کردن V-P-N هم دارن. اونم فقط پروتکل pptp مدل های خیلی گرون امکان اتصال اوپن V P N هم دارن که برای این کار اصلا نیاز نیست.
شما از مودمی که روش اینترنت مخابرات داری یک کابل به پورت WAN این روتر میزنی و داخل تنظیماتش اطلاعات pptp رو وارد میکنی.
در نهایت روی وایفایتون این سرویس که اینترنت رو نیم بها میکنه فعال میشه.
روی دیوایس نهایی که گوشی یا هر چیزی هست میتونید V P N خارجی هم بزنید که بدون چیزتر اینترنت نیم بها داشته باشید.

jomong666
21-05-2019, 23:50

از تو سایت خوندم 40 گیگ بین الملل ماهانه 25 هزار تومن پس پرداخت -
به ازای هر گیگا بایت آستانه FUP (ترافیک بین الملل) امکان استفاده از چهار گیگا بایت ترافیک داخلی میسر است .

GHAGHALEELEE
22-05-2019, 00:30
مال منم همین شده ولی سرعت من 2 مگ نشده با اینکه مودم رو هم restart کردم. آدم از کار اینا سر در نمیاره.

سرعت منم 2 مگ نشده همون 512 هست

مال ما هم همین طوره هزینه اش مثل قبله حدوده 25 هست یا خیر - چرا یک طرفه هر کاری میکنن -

تو سایتشون که نوشته 25 تومان هست.

victor021
22-05-2019, 01:55
سلام من طرح پس پرداخت 8 مگ 360 گیگ داشتم،الان مثلا تغییرش دادن ولی بازم همین طرحه،منتها سرعتم محدود شده چرا،سرعت دانلود اومده رو 16 کیلوبایت،چه باید کرد؟

afshkh
22-05-2019, 02:30
سلام

این پیغام برای من هم اومده با اینکه پیش پرداختم و نامحدود هم ندارم

امروز از ساعت 9 صبح سروییس جدید خریدم تا ساعن 10 شب بیست بار به 2020 زنگ زدم و آخرش هم تهدید کردم که شماره اپراتور رو به بازرسی مخابرات ایران گزارش میکنم تا بالاخره سرویس رو فعال کردن.
گندشو درآوردن دیگهجالبه که تا سرویس نخریده بودم جای 8 مگ لااقل 128 داشتم. به محض اینکه سرویس 8 مگ خریدم همون 128 کی هم قطع شد تا ده شب!!! اپراتورهای 2020 هم که یکی از یکی جاکش تر
هرکدوم گوشی رو برمیداشتن میگفتن سرویس رزروتون رو فعال کردیم پنج دقیقه دیگه مدم رو روشن خاموش کن وصل میشه
نمیشد
آخرش اپراتوری که ساعت 22 جواب داد رک و راست بهش گفتم شماره اپراتورت اینه. یادداشت کردم. قطع کنی بگی پنج دقیقه دیگه فعال میشه و نشد میرم سایت بازرسی مخابرات ایران شکایت میکنم و شماره اپراتورتو هم میدم. گفت چرا حالا اینقدر عصبی ؟ گفتم تو هم از نه صبح تا الان 20 بار با 2020 تماس گرفته باشی سرکارت گذاشته باشن بدتر ازین میکنی
خلاصه که گیر کردیم از دست این مخابرات. آخرش میرم آنتن میزارم سرویس وایرلس شرکتها یا پ 2 پ رو میگیرم راحت بشم. آشغالن این احمقها

test84
22-05-2019, 09:08
بعد از 25 دقیقه انتظار تونستم با پشتیبانی مخابرات حرف بزنم، این سرویسی که تبدیل کردن ماهانه 40 گیگ بین الملل داره و سرعتش قراره 2 مگابیت باشه (که طرف ضرب و تقسیم هم نمیتونه بکنه هی به من میگه شما الان 2 مگ داری! ای خدا) که باید به پشتیبانی بگم که چرا همین 2 مگ رو هم نمیدین که زنگ زدم گفت زنگ میزنن.

حالا به نظر شما به چه سرویسی تغییر بدیم خوبه؟ من تو نظرم بود طرح افزایش سرعت رو بگیرم (8 مگ اسمی و 16 مگ تحویلی (که اینم یه جوک جالبیه برا خودش) ولی نمیدونم خوبه یا نه و ظرفیت خط ام هم نمیدونم چقدره یادم رفته کدوم گزینه تو صفحه مودم بود باید پیداش کنم.

alireza20202003
22-05-2019, 10:40
به به تبریک به دارندگان سرویس های نامحدود قدیمی هنوز سرعتی که خطتون رو بسته شده همونه که قبلش بوده فقط محدودیت حجمی اعمال شده و بالای ۵۰ درصد کسایی که این سرویس ها رو دارن نمی‌دونم اصلا چه سرویسی دارن

aalarma
22-05-2019, 10:46
بعد از 25 دقیقه انتظار تونستم با پشتیبانی مخابرات حرف بزنم، این سرویسی که تبدیل کردن ماهانه 40 گیگ بین الملل داره و سرعتش قراره 2 مگابیت باشه (که طرف ضرب و تقسیم هم نمیتونه بکنه هی به من میگه شما الان 2 مگ داری! ای خدا) که باید به پشتیبانی بگم که چرا همین 2 مگ رو هم نمیدین که زنگ زدم گفت زنگ میزنن.

حالا به نظر شما به چه سرویسی تغییر بدیم خوبه؟ من تو نظرم بود طرح افزایش سرعت رو بگیرم (8 مگ اسمی و 16 مگ تحویلی (که اینم یه جوک جالبیه برا خودش) ولی نمیدونم خوبه یا نه و ظرفیت خط ام هم نمیدونم چقدره یادم رفته کدوم گزینه تو صفحه مودم بود باید پیداش کنم.

واسه چی زنگ میزنن؟

GHAGHALEELEE
22-05-2019, 11:25
به به تبریک به دارندگان سرویس های نامحدود قدیمی هنوز سرعتی که خطتون رو بسته شده همونه که قبلش بوده فقط محدودیت حجمی اعمال شده و بالای ۵۰ درصد کسایی که این سرویس ها رو دارن نمی‌دونم اصلا چه سرویسی دارن

با بالا رفتن قیمت دلار اینها دارن نتهای نامحدود رو برمیدارن بعد هم محدودیت حجم رو کمتر و کمتر میکنن.اگه الان 40 گیگ بین الملل دارن با 25 تومان یکسال دیگه همین میشه 10 گیگ 25 تومان.

Mana5
22-05-2019, 14:12
حالا درسته که مخابرات خیلی بدرد نخوره ولی بعضیا چجوری هنوز با سرعت های 512 و 256 سر می کنن؟ و الان شاکین که داره عوض میشه
دیگه با این سرعتا وبگردی ساده هم نمیشه کرد

test84
22-05-2019, 15:56
واسه چی زنگ میزنن؟

حس کردم طرف خودش کامل نمیدونست چه اتفاقی افتاده چون سر سرعت من هم گیج بود و بعد از اینکه درس تقسیم رو باهم یادگرفتیم براش حجمم رو توضیح دادم و گفت گوشی و داشت با یکی حرف میزد و باز نفهمید. فک کنم هنوز در جریان نیست پشتیبانی که چی شده فقط یه چیزی رو مثل نوار تکرار میکنه که اعمال مقررات شده. ظهر که میگفت 40 دقیقه باید تو صف وایسی، الان که میگه 4 دقیقه بعد از 8 دقیقه میگه ما با شما تماس میگیریم که هنوز منتظریم.

ظاهرا باید سرویسم رو تبدیل کنم به پیش پرداخت که اون پنل باز بشه و بتونم رنگین نت یا هرچیز دیگه رو بخرم، الان که میگه پس پرداخت و بسته است.

ویزایش: یکی لطف میکنه بگه از کجای تنظیمات مودم بفهمم کشش خطم چقدره؟ سرچ میکنم پیدا نمیکنم. ممنونم.

GHAGHALEELEE
22-05-2019, 16:14
حالا درسته که مخابرات خیلی بدرد نخوره ولی بعضیا چجوری هنوز با سرعت های 512 و 256 سر می کنن؟ و الان شاکین که داره عوض میشه
من با همون 512 نامحدود یوتیوب 360p میدیدم.شما یه جوری میگی انگار از اول واسه وبگردی سرعت 2 مگ داشتی.ما با همون 128 هم راحت وبگردی میکردیم.

Hosseinymy
22-05-2019, 16:17
از دوستان پس پرداخت
حجم این ماه رو ریختن برای شما؟پنل من هنوزشارژ نشده از حجمم هم 2گیگ مونده(500مگ بین الملل):n27:
ماه قبل 80 گیگ رو تو 2 روز اول ماه خوردن هرچی هم بهشون گفتم اشتباه حساب شده واز فروردین اومده تو مصرف اردیبهشت و پنل مشکل داره قبول نکردن.الانم که شارژ نمیکنن کلا داستان داریم با این مخابرات

xomax
22-05-2019, 16:32
بیشتر روتر ها که پورت WAN دارن قابلیت کانکت کردن V-P-N هم دارن. اونم فقط پروتکل pptp مدل های خیلی گرون امکان اتصال اوپن V P N هم دارن که برای این کار اصلا نیاز نیست.
شما از مودمی که روش اینترنت مخابرات داری یک کابل به پورت WAN این روتر میزنی و داخل تنظیماتش اطلاعات pptp رو وارد میکنی.
در نهایت روی وایفایتون این سرویس که اینترنت رو نیم بها میکنه فعال میشه.
روی دیوایس نهایی که گوشی یا هر چیزی هست میتونید V P N خارجی هم بزنید که بدون چیزتر اینترنت نیم بها داشته باشید.

من از همین سرویس گرفتم ولی متاسفانه سرعت و کیفیت خیلی پایینه. قند شکن که روش میزنم دیگه فاجعه میشه

franchescaolsonEqP
22-05-2019, 16:46
حس کردم طرف خودش کامل نمیدونست چه اتفاقی افتاده چون سر سرعت من هم گیج بود و بعد از اینکه درس تقسیم رو باهم یادگرفتیم براش حجمم رو توضیح دادم و گفت گوشی و داشت با یکی حرف میزد و باز نفهمید. فک کنم هنوز در جریان نیست پشتیبانی که چی شده فقط یه چیزی رو مثل نوار تکرار میکنه که اعمال مقررات شده. ظهر که میگفت 40 دقیقه باید تو صف وایسی، الان که میگه 4 دقیقه بعد از 8 دقیقه میگه ما با شما تماس میگیریم که هنوز منتظریم.

ظاهرا باید سرویسم رو تبدیل کنم به پیش پرداخت که اون پنل باز بشه و بتونم رنگین نت یا هرچیز دیگه رو بخرم، الان که میگه پس پرداخت و بسته است.

ویزایش: یکی لطف میکنه بگه از کجای تنظیمات مودم بفهمم کشش خطم چقدره؟ سرچ میکنم پیدا نمیکنم. ممنونم.

مودمتون چیه؟ تو قسمت status یه جا باید نوشته باشه maximum attainable rate که حداکثر کشش خط رو نوشته.
اگه هم دی لینکه باید تو قسمت diagnose بذارید اسکن کنه.

test84
22-05-2019, 16:56
مودمتون چیه؟ تو قسمت status یه جا باید نوشته باشه maximum attainable rate که حداکثر کشش خط رو نوشته.
اگه هم دی لینکه باید تو قسمت diagnose بذارید اسکن کنه.

ASUS N10-E
اون عدد رو تقسیم بر 1024 میکنم میشه 13.8، حالا اگه من سرویس 8 مگ اسمی و تحویلی 16 مگ بگیرم، پینگ ام خراب میشه؟ چه سرعتی بگیرم که پینگ ام خراب نشه؟

ممنونم.

راستی اون Diagnose رو داره وقتی میزنم سه دقیقه تلاش میکنه و بعد میزنه Failed.

Mana5
22-05-2019, 17:32
من با همون 512 نامحدود یوتیوب 360p میدیدم.شما یه جوری میگی انگار از اول واسه وبگردی سرعت 2 مگ داشتی.ما با همون 128 هم راحت وبگردی میکردیم.

والا من خودم تا همین پارسال 512 نامحدود داشتم که البته به خاطر انحصار مزخرف فیبرنوری بود که مجبور بودم فقط از مخابرات سرویس بگیرم تا اینکه اذری جهرمی تعرفه ها رو عوض کرد و حجما ارزون شد و سرعتمو ارتقا دادم
منم اون موقع از این سرعت راضی بودم ولی کامپیوتر از 24 ساعت 16 ساعتش در حال دانلود بود!
شبانه روز روشن بود تا دانلود ها انجام بشه
ضمن اینکه هر وقت چیزی در حال دانلود بود دیگه نمیشد وبگردی کرد
در حالت عادیشم سرعت لود صفحات پایین بود فقط برای صفحات کم حجم مناسب بود
اون 360p رو که میگی میشد دید ولی وسطش هزار دفعه قطع و وصل میشد
برای دیدن ویویدها و گیف های تلگرام و اینستا باید کلی صبر میکردی لایو دیدنم که کلا تعطیل تازه با فیلترشکنم باید وارد میشدی که قوز بالاقوز میشد
الان که سرعتم رفته بالا تازه میفهمم چقدر داغون بوده

به هر حال نظرات متفاوته بعضیا تو همین سایت 16 مگ رو هم ذغالی می دونن و بعضیا به 512 راضین

Rahpooyan
22-05-2019, 17:33

راستش واسه من هم سواله. من طرح جدید 8 مگ داشتم. یه ویدئو 720p یوتیوب نتونستم ببینم. حتی از خیر دانلود هم گذشتم. طرح رو تغییر دادم. از 1.2 ترابایت شبانه رایگان را بی خیال شدم تا سرعت بالاتر داشته باشم. با 128 حتی یک اینستاگرام نمیشه چک کرد.

xomax
22-05-2019, 18:58
من پس پرداخت 16 مگ ماهی 105 گیگ ترافیک بین الملل داشتم، از طرح های قدیمی بود. برای من رو تغییر دادن به 16 مگ شب نشین با 80 گیگ بین الملل و 250 گیگ شبانه از 2 تا 7. حالا موضوع اینه ترافیک شبانه اش از همین الان که 1 خرداده صفره!

djkavehtnt
22-05-2019, 20:11

والا ما که همیشه از 512 راضی بودیم
هم میشه وبگردی کرد هم روزی 5 گیگ دانلود
من در ماه بین 120 تا 150 گیگ دانلود داشتم از همون 512
که الان شده 2 مگ با 40 گیگ ماهانه :/

hamed_korn
22-05-2019, 21:45
سلام.
من سرویس غزال ۴ مگ با سرعت ۴ برابر ماهی ۷۰۰ داخلی یا ۱۷۵ گیگ بین الملل دارم.پس پرداخت هستم.
اول هر ماه باید ۷۰۰ گیگ شارژ شود .
امروز تو صفحه اصلی حجم باقیمانده رو برام صفر زده.
دلیلش چیه؟

jomong666
22-05-2019, 22:36
هنوز سرعت مثل قبله - تو پنل هم هیچ اطلاعاتی به جز نام و نوع سرویس عوض نشده -

Hosseinymy
22-05-2019, 23:55
سلام.
من سرویس غزال ۴ مگ با سرعت ۴ برابر ماهی ۷۰۰ داخلی یا ۱۷۵ گیگ بین الملل دارم.پس پرداخت هستم.
اول هر ماه باید ۷۰۰ گیگ شارژ شود .
امروز تو صفحه اصلی حجم باقیمانده رو برام صفر زده.
دلیلش چیه؟

دقیقا منم پس پرداختم و حجم این ماه رو نریختن حجمم هم تموم شده ولی سرعت پایین نیومده و حجم اضافی احتمالا رو قبض میاد با این که موقع ثبت نام گفتم بعد تموم شدن حجم سرعت بیاد پایین بعدشم یه بار دیگه برا اطمینان زنگ زدم گفتم ولی بازم پول اضافی قراره رو قبض بیاد
دی ماه هم بیشتر از حجم ماهانه مصرف کردم و پولش اومد رو قبض(اون موقع سایت مشکل داشت و نمیشد حجم باقی مونده و مصرفی رو دید)از بدبختی های داشتن نت مخابرات اونم از نوع پس پرداخت:n34:

Xx Hossein xX
23-05-2019, 00:46
من از همین سرویس گرفتم ولی متاسفانه سرعت و کیفیت خیلی پایینه. قند شکن که روش میزنم دیگه فاجعه میشه

بله یک روزه اینطوری شده. با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن دارن بررسی میکنن مشکل از سرویس دهنده سروره.

dani_86
23-05-2019, 07:59
سلام - من هم ۵۱۲ نامحدود داشتم که تغییر کرده به سرویس 2mb استاندارد غیر حجمی یکماهه 160G پس پرداخت --- ۱۶۰ گیگ یعنی ۴۰ گیگ بین الملل؟ هزینه‌ش رو از کجا میتونم ببینم ؟ چطور میشه عوضش کرد ؟‌ تو خرید سرویس میزنه چون پس پرداخت هستید نمیشه، تو تغییر سرویس میگه چون پیش پرداخت هستید نمیشه :n13:

John Cena723
23-05-2019, 09:08
آقا الان منی که سرویس طرح غزال پس پرداخت 2M با سرعت چهاربرابر 12 ماهه دارم و از اول خرداد ترافیکم صفر شده تکلیفم چیه؟ عین سابق همون 90 گیگ بین الملل رو بهم میدن یا کمترش کردن؟

aalarma
23-05-2019, 10:03
آقا الان منی که سرویس طرح غزال پس پرداخت 2M با سرعت چهاربرابر 12 ماهه دارم و از اول خرداد ترافیکم صفر شده تکلیفم چیه؟ عین سابق همون 90 گیگ بین الملل رو بهم میدن یا کمترش کردن؟

کمش کردن از 2 3 روز دیگه محدودیت ها رسما اعمال میشه
تو پنل هنوز نیومده
جیره بندی شده همه چی دیگه

PouriaTech
23-05-2019, 11:43
من دیروز ثبت نام کردم تو مخابرات گفتم 8 مگ استاندارد غیرحجمی یک ماهه میخوام گفت اوکی
الان اون سرویس رو ندارم هیچ
تو پنلم اصلا استانداردها وجود ندارن یک ماهه ها نیستن که بخرم! فقط 3 ماه به بالا اونم همه رنگین نت
دیروز زنگ زدم گفتم گفت فردا زنگ بزن تو تایم اداری واست اوکی کنن الان زنگ میزنم میگه مال همه اینجوریه!
منم وارد پنل دو تا از رفیقام شدم دیدم تو مال جفتشون همه استانداردا و یک ماهه ها هست!
و الان دیگه هرچی زنگ میزنم که بگم تکلیف چیه جواب نمیگیرم تو صف نگه نمیداره گویا میگه خودمون تماس میگیریم :\
اینم حال و احوال ما ! حیف پول

djkavehtnt
23-05-2019, 12:58
خوب حجم پنل ها هم امروز شارژ شد
سرعت هم که همون 512 قبلیه :/
خدا به خیر کنه بعد از تموم شدن این حجم 40 گیگ رو
چون فاعدتا سرعت میاد روی 128 :|

aalarma
23-05-2019, 13:56
خوب حجم پنل ها هم امروز شارژ شد
سرعت هم که همون 512 قبلیه :/
خدا به خیر کنه بعد از تموم شدن این حجم 40 گیگ رو
چون فاعدتا سرعت میاد روی 128 :|

قرار نیست ینی سرعتا زیاد بشه؟
من 256 داشتم سرعتو زده 1مگ نباید مگه 2 مگ باشه؟

odeyseh
23-05-2019, 14:02
سلام
ظاهرا از ابتدای ماه رو همه پنلها دیگه مصرف داخلی هم حذف شده کلا همه رو بین الملل حساب میکنند الان تو ریز کارکرد خرداد دیگه مصرف داخلی محاسبه نکردند

rioman
23-05-2019, 15:00
یه سوال داشتم:

شما وقتی مودم جدید میخرین مودم های قبلی رو چطوری می فروشین؟! :blush:

Xx Hossein xX
23-05-2019, 15:43
یه سوال داشتم:

شما وقتی مودم جدید میخرین مودم های قبلی رو چطوری می فروشین؟! :blush:

نمیشفروشیم معمولا یک مودم اضافی تو خونه به درد میخوره همیشه.
ولی میتونید توی سایتای دست دوم آگهی کنیدش.

PouriaTech
23-05-2019, 16:52
نت من درست شد
فقط سوالی که هست من جای قبلی به همین سرویس 8 مگ و نویز خط حدود 6 ، سرعت دانلودم فیکس 1 مگ بود پینگ ایرانم 5
الان با همون سرویس و نویز خط 20 ، سرعت دانلودم نهایتا 200k !
یعنی چی این عادیه؟ :\

rioman
23-05-2019, 17:19
نت من درست شد
فقط سوالی که هست من جای قبلی به همین سرویس 8 مگ و نویز خط حدود 6 ، سرعت دانلودم فیکس 1 مگ بود پینگ ایرانم 5
الان با همون سرویس و نویز خط 20 ، سرعت دانلودم نهایتا 200k !
یعنی چی این عادیه؟ :\
یه عکس از مشخصات خط تو مودم اینجا بزارین ببینیم چطوریه؟

PouriaTech
23-05-2019, 18:05
والا قبلا که نویز خالی بود خط سرعت و پینگ خیلی خیلی بهتر بود الان که اوضاع خط خیلی خوبه سرعت اینجوری پینگ ایرانی 80 !!!
زوم کردم عکس رو
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](98).png

alireza20202003
23-05-2019, 18:30
این تیکت های پنل رو اصلا نگاه میکنن ؟ ۲۰۲۰ که باید ۴۰ دقیقه پشت خط وایسی

djkavehtnt
23-05-2019, 19:45
قرار نیست ینی سرعتا زیاد بشه؟
من 256 داشتم سرعتو زده 1مگ نباید مگه 2 مگ باشه؟

چه بدونم والا
به 2020 زنگ زدم خودشون هم نمی دونستن ، گفتن که باهاتون تماس میگیریم :/
ولی خیلی احمقانه است که هنوز همون سرعت آشغال قبلی هستیم ولی قیمتش رفته بالا و محدودیت حجم هم اومده روش :|

نکته دیگه اینکه چون شما 256 داشتید به 1 مگ تبدیل شدید من 512 بودم تبدیل شدم 2 مگ (بسته به قیمتی که قبلا پرداخت می کردید مناسب ترین بسته رو توی همون قیمت براتون اعمال کردن که توی عکس احمقانه ی زیر جزئیاتش هست)

rioman
23-05-2019, 20:00
والا قبلا که نویز خالی بود خط سرعت و پینگ خیلی خیلی بهتر بود الان که اوضاع خط خیلی خوبه سرعت اینجوری پینگ ایرانی 80 !!!
زوم کردم عکس رو
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](98).png
خط شما رو روی 2 مگ بستند.
واسه همین سرعت دانلود 200 کیلو هست.
ضمنا ADSL Type رو بزار رو Annex A بعد یه عکس دیگه بزار.

aalarma
24-05-2019, 03:15
چه بدونم والا
به 2020 زنگ زدم خودشون هم نمی دونستن ، گفتن که باهاتون تماس میگیریم :/
ولی خیلی احمقانه است که هنوز همون سرعت آشغال قبلی هستیم ولی قیمتش رفته بالا و محدودیت حجم هم اومده روش :|

نکته دیگه اینکه چون شما 256 داشتید به 1 مگ تبدیل شدید من 512 بودم تبدیل شدم 2 مگ (بسته به قیمتی که قبلا پرداخت می کردید مناسب ترین بسته رو توی همون قیمت براتون اعمال کردن که توی عکس احمقانه ی زیر جزئیاتش هست)

256 گرونترین تعرفه ممکن خورده بهش امکانش هست به 2مگ حجمی تغییر داد؟ یا نمیشه؟
خیلی افتضاح شد

GHAGHALEELEE
24-05-2019, 09:41
سلام بچه ها الان برای من حجم مصرفی رو زده 10 گیگ از 160 گیگ ، یعنی من 10 گیگ حجم بین الملل استفاده کردم از 10 گیگ مجازم ؟ بقیه گزینه ها ی ریز مصرف برای این اکانتی که ازش استفاده کردم نمایش درستی نمیده (دو تا نت مخابرات دارم)

rioman
24-05-2019, 10:15
سلام بچه ها الان برای من حجم مصرفی رو زده 10 گیگ از 160 گیگ ، یعنی من 10 گیگ حجم بین الملل استفاده کردم از 10 گیگ مجازم ؟ بقیه گزینه ها ی ریز مصرف برای این اکانتی که ازش استفاده کردم نمایش درستی نمیده (دو تا نت مخابرات دارم)

مخابرات حجم رو بر اساس حجم داخلی میزنه.
شما اگه 10 گیگ مصرف کردید یعنی 2.5 گیگ بین الملل بوده.

djkavehtnt
24-05-2019, 11:07
256 گرونترین تعرفه ممکن خورده بهش امکانش هست به 2مگ حجمی تغییر داد؟ یا نمیشه؟
خیلی افتضاح شد

فعلا که بخش تغییر سرویس و خرید شارژ و خرید سرویس و هیچ بخش دیگه ای کار نمی کنه
چون از نظر سایت هنوز هم مشترک با ترافیک نامحدود هستیم

djkavehtnt
24-05-2019, 11:10

والا این بخشش که خیلی جالبه برای همه ورداشتن 10 گیگ کم کردن :))
در صورتی که من خیلی بیشتر مصرف کردم
نکته دوم اینکه حجم بر اساس ترافیک داخلی محاسبه میشه
یعنی یا اینکه شما 2.5 گیگ خارجی مصرف کرده اید یا 10 گیگ داخلی (یا حتی ترکیبی از این 2 تا مثلا 1.5 گیگ خارجی و 5 گیگ داخلی)

GHAGHALEELEE
24-05-2019, 11:21
والا این بخشش که خیلی جالبه برای همه ورداشتن 10 گیگ کم کردن :))
در صورتی که من خیلی بیشتر مصرف کردم
نکته دوم اینکه حجم بر اساس ترافیک داخلی محاسبه میشه
یعنی یا اینکه شما 2.5 گیگ خارجی مصرف کرده اید یا 10 گیگ داخلی (یا حتی ترکیبی از این 2 تا مثلا 1.5 گیگ خارجی و 5 گیگ داخلی)
این حجم داخلی و بین المللشون خیلی مسخره هست.از 100 تا سایت پر بیننده کدومشون تو نت داخلی هست.همه چیز این مملکت ظاهرسازی هست.میخوان بگن ما 160گیگ حجم داریم بهتون میدیم.دلار گرونتر بشه ورمیدارن حجم بین الملل رو 10 برابر داخلی محاسبه میکنند

jomong666
24-05-2019, 13:56
سرعت که هنوز مثل قبله - فقط یه محدودیت هم اضافه شد -

misam5526
24-05-2019, 14:20
سرعت که هنوز مثل قبله - فقط یه محدودیت هم اضافه شد -

برای افزایش سرعت از جشنواره مخابرات به اسم رنگین نت استفاده کنید. یه طرح افزایش سرعت داره که تقریبا با همین هزینه فعلی تا 4 برابر سرعت بیشتر به شما ارائه میدن.

m_amin
24-05-2019, 14:21
زوم کردم عکس رو
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](98).pngسرعت شما روی ۲ من ست شده
باید زنگ بزنید درست کنند
بگید دیتا ریت خط رو ببرند رو ۸ من
بعد هم اون نویز خط که میگیم اسمش نویز خط نیست
یه ضریب از مقدار ی بر حسب نویز هست که اون عدد هر چی بالاتر باشه بهتره نه اینکه هر چی کمتر باشه
هر چقدر سرعت سرویس بالاتر بسته شه اون عدد میاد پایین و ب عکس

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

aalarma
24-05-2019, 15:06
من الان زنگ زدم بهشون میگه مشکل داریم فعلا سرعتا عوض نشده.
ولی گفت به هر کدوم از طرحهها میتونی تغییر بدی دیگه
پس پرداخت رنگین نت دارن اون خیلی خوب بود حالا من گذاشتم درست بشه وضعیتشون تغییر بدم

گفت حجم تموم بشه فقط سایتای ایرانی باز میشه با سرعت 128 دانلودم نمیشه کرد حتی دیگه ولی.

djkavehtnt
24-05-2019, 16:16
برای افزایش سرعت از جشنواره مخابرات به اسم رنگین نت استفاده کنید. یه طرح افزایش سرعت داره که تقریبا با همین هزینه فعلی تا 4 برابر سرعت بیشتر به شما ارائه میدن.

مسئله اینجاست که چون هنوز نامحدود محسوب میشیم بخش تغییر سرویس غیرفعاله :)

newsaber
24-05-2019, 18:36
دوستان طرح غزال توی خرید سرویس نیست یعنی جمش کردن نامردا؟

Rahpooyan
24-05-2019, 19:58
دوستان طرح غزال توی خرید سرویس نیست یعنی جمش کردن نامردا؟
طرح غزال جزو کمپین بود و حذف شد. الان کمپین رنگین نت داده میشه.

zelda64
25-05-2019, 07:30
سلام دوستان من 512 نامحدود مخابرات تهران داشتم به طور خودکار و اتوماتیک از دیروز تبدیل شد به
« سرویس 2mb استاندارد غیر حجمی یکماهه 160G پس پرداخت » تا اینجاش مشکلی ندارم.

اما وقتی از طریق خود پنل مخابرات و سامانه سنجش سرعت تست سرعت می‌گیرم نتیجه‌اش میشود این:

PING 35 ms (Jitter: 10ms)
DOWNLOAD = 1.87 Mbps
UPLOAD = 937 Kbps

با اسپید تست و اسپید چک هم همین نتایج به دست می‌آید.

می‌خواستم بدونم آیا این موضوع طبیعیه که سرعت دانلود من از 2 مگابیت اسمی کمتره و حدود 1.87 مگابیت است؟

سرعت دانلود با IDM هم از سایتهای داخلی حدود 222 کیلوبایت بر ثانیه است.

فاصله خانه ما تا مرکز مخابراتی مالک اشتر تهران به استناد گوگل مپ حدود 1200 متر است.

اینم مقادیر SNR=27.8 و Attenuation=30 از داخل صفحه مودم IPLINK

Up Stream 639 kbps
Down Stream 2303 kbps
Attenuation Down Stream 30
Attenuation Up Stream 19
SNR Margin Down Stream 27.8
SNR Margin Up Stream 19.7

اپراتورهای 2020 هم که فقط دنبال پیچوندن کاربر هستند و میگویند برنامه‌های دیگر روی سیستم‌تان دارند اینترنت شما را مصرف میکنند ولی وقتی بهشان میگویم الان دارم با برنامه NetLimiter کل ترافیک ورودی و خروجی سیستم خودم را مانیتور میکنم و هیچ خبری از برنامه دیگری به جز مرورگر فایرفاکس نیست جوابی ندارند بدهند.

قبلاً با 512 مخابرات 64 کیلوبایت دانلود داشتم چرا الان سرعت اسمی 2 مگابیت در ثانیه را ندارم آیا میشود کاری کرد ؟
آیا برای شما دوستان ساکن تهران هم همینگونه است؟ ممنون.

این هم عکس تست سرعت.

aalarma
25-05-2019, 08:47
سلام دوستان من 512 نامحدود مخابرات تهران داشتم به طور خودکار و اتوماتیک از دیروز تبدیل شد به

اما وقتی از طریق خود پنل مخابرات و سامانه سنجش سرعت تست سرعت می‌گیرم نتیجه‌اش میشود این:

DOWNLOAD = 1.87 Mbps
UPLOAD = 937 Kbps

می‌خواستم بدونم آیا این موضوع طبیعیه که سرعت دانلود من از 2 مگابیت اسمی کمتره و حدود 1.87 مگابیت است؟

فاصله خانه ما تا مرکز مخابراتی مالک اشتر تهران به استناد گوگل مپ حدود 1200 متر است.

Up Stream 639 kbps
Down Stream 2303 kbps
Attenuation Up Stream 19

اپراتورهای 2020 هم که فقط دنبال پیچوندن کاربر هستند و میگویند برنامه‌های دیگر روی سیستم‌تان دارند اینترنت شما را مصرف میکنند ولی وقتی بهشان میگویم الان دارم با برنامه NetLimiter کل ترافیک ورودی و خروجی سیستم خودم را مانیتور میکنم و هیچ خبری از برنامه دیگری به جز مرورگر فایرفاکس نیست جوابی ندارند بدهند.

قبلاً با 512 مخابرات 64 کیلوبایت دانلود داشتم چرا الان سرعت اسمی 2 مگابیت در ثانیه را ندارم آیا میشود کاری کرد ؟

این هم عکس تست سرعت.

وضع خط و اینترنتت کاملا نرماله این استرست واسه چیه؟
یک اسکرین از دانلود بفرست
ینی الان 512 ات شده 2 مگ؟ واسه هیشکی تغییرات اعمال نشده هنوز خیلی عجیبه سرویست عوض شده کاملا

zelda64
25-05-2019, 09:24

akhoda
25-05-2019, 09:50
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نرخ پهنای باندی که خطت داره میگیره درست.
اما ۲۵۶ کیلوبایت دقیقتره

djkavehtnt
25-05-2019, 12:33

DOWNLOAD = 1.87 Mbps
UPLOAD = 937 Kbps

Up Stream 639 kbps
Down Stream 2303 kbps
Attenuation Up Stream 19

این هم عکس تست سرعت.

سامانه سنجش سرعت مخابرات ایراد داره و کلا سرعت رو پایین تر محاسبه می کنه
وگرنه سرعتت اوکی هست
فقط سوالی که برام پیش اومده اینه که توی مودم تنظیماتی رو عوض کردی ؟ یا مودم رو ریست کردی که سرعتت شد 2 مگ ؟
چون برای من هنوز همون 512 هست

zelda64
25-05-2019, 14:18
سامانه سنجش سرعت مخابرات ایراد داره و کلا سرعت رو پایین تر محاسبه می کنه
وگرنه سرعتت اوکی هست
فقط سوالی که برام پیش اومده اینه که توی مودم تنظیماتی رو عوض کردی ؟ یا مودم رو ریست کردی که سرعتت شد 2 مگ ؟
چون برای من هنوز همون 512 هست

نه تنظیمات مودم رو تغییر ندادم فقط یکبار دیگه مودم رو از Setup Wizard تنظیم کردم و دوباره یوزر و پسورد مخابرات رو وارد کردم اونم برای اینکه شاید سرعتم 2 مگابیت واقعی بشه وگرنه دیروز صبح که کامپیوتر و مودم رو روشن کردم خودش خودبه‌خود سرعتش بالا رفته بود تنظیمات مودم هم که همون تنظیمات مخابراته.

VPI = 0
VCI = 35
Encapsulation = LLC
Connection Mode: PPP over Ethernet(PPPoE)

franchescaolsonEqP
25-05-2019, 22:08
سلام دوستان
مخابرات با توجه لیست ito(همون سامانه ثبت آدرس های اینترنتی با میزبانی داخلی:n37:نمیتونم آدرس بدم تو گوگل بزنید میاد ) داخلی حساب میکنه یا خودش یه لیست دیگ داره؟
پ.ن:پس کی این محدودیت url برداشته میشه....:n35:

misam5526
25-05-2019, 22:34
سلام دوستان
مخابرات با توجه لیست ito(همون سامانه ثبت آدرس های اینترنتی با میزبانی داخلی:n37:نمیتونم آدرس بدم تو گوگل بزنید میاد ) داخلی حساب میکنه یا خودش یه لیست دیگ داره؟
پ.ن:پس کی این محدودیت url برداشته میشه....:n35:

اون لیست تقریبا برای مخابرات درسته. (میگم تقریبا چون گاهی سایتها ایپی خودشون رو بخاطر مسمائل سرور تغییر میدن یا مشکلاتی پیش میاد مثل اپارت که اخیرا خارجی حساب کردف ولی باز درست میشه بعد از مدتی)

سایتهای محتواش رو که چک کردم درست بودن.

سوال دوم شما، میشه گفت از پیگیری اون قضیه (همه ای پی های داخل) منصرف شده وزارت چون احتمالا شرکتها در عکسالعملش سا گرون کنن یا ترافیک اصلیشون (بین الملل) رو کاهش بدن.

PouriaTech
26-05-2019, 12:02
خط شما رو روی 2 مگ بستند.
واسه همین سرعت دانلود 200 کیلو هست.
ضمنا ADSL Type رو بزار رو Annex A بعد یه عکس دیگه بزار.

سرعت شما روی ۲ من ست شده
باید زنگ بزنید درست کنند
بگید دیتا ریت خط رو ببرند رو ۸ من
بعد هم اون نویز خط که میگیم اسمش نویز خط نیست
یه ضریب از مقدار ی بر حسب نویز هست که اون عدد هر چی بالاتر باشه بهتره نه اینکه هر چی کمتر باشه
هر چقدر سرعت سرویس بالاتر بسته شه اون عدد میاد پایین و ب عکس

بعد 3 روز سر و کله زدن سر مشکلات خط و بعدش دوباره خود adsl ؛ همین الان تونستم به نتیجه برسم !
سرعت دانلود سرور چه ایرانی چه خارجی زیر 1.6مگ نمیاد

اینم دیتا ریت مودم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](100).png

m_amin
26-05-2019, 12:18
بعد 3 روز سر و کله زدن سر مشکلات خط و بعدش دوباره خود adsl ؛ همین الان تونستم به نتیجه برسم !
سرعت دانلود سرور چه ایرانی چه خارجی زیر 1.6مگ نمیاد

اینم دیتا ریت مودم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](100).pngالان خط شما رو روی ۱۴ من بستند
اگه سرویس ۸ گرفتین
که خوب خوبه بالاتر بستند براتون

aalarma
26-05-2019, 14:05
کسی دوستان طرح سرشار داره اینجا ؟
برای من حجم ساعات خاص(2تا11) رو نشون نمیده از کجا میشه دید؟

jabi7joon
26-05-2019, 14:43
مشکل مسخره جدید

من 2 مگ 160 گیگی هستم...صبح اس ام اس اومده حجمت تموم شده.محدود کردن سرعتو روی 128..در حالی که من توی پنل 145 گیگ دارم از 160 گیگ..
تماس با 2020 گرفتم..با سه تا اپراتور..(آخریه صداشو دوس داشتم).بنده خداها گفتن آره..راس میگی..ولی کاری نمیتونیم بکنیم..اعلام شکایت میکنیم..
زحمت کشیدن..

Abolfazl-Star
26-05-2019, 14:53
سرعت چقدر متفاوته خارج و داخل :n27:

PouriaTech
26-05-2019, 16:25
سرعت چقدر متفاوته خارج و داخل :n27:

شما ftth داری ؟ این سرعت رو adsl و vdsl که در نمیاد

aalarma
26-05-2019, 16:28

دوستان این سرعت اپلود ایا برای سرویس 2مگ نرماله؟
حدودا نباید 900کیلوبایت باشه سرعت اپلودم؟

xomax
26-05-2019, 18:36
دوستان کسی با ترافیک مصرفی مشکلی نداره؟ من فکر میکنم کل ترافیک رو خارجی حساب می کنند الان توی 5 روز که از خرداد گذشته، 60 گیگابایت از ترافیک من کم کرده. با وجود اینکه بخشی از ترافیک مصرفی من داخلی هست. حجم شبانه هم که از اول خرداد کلا زده 0

Abolfazl-Star
26-05-2019, 20:15
شما ftth داری ؟ این سرعت رو adsl و vdsl که در نمیاد

بله FTTH بر بستر فیبر نوری

PouriaTech
26-05-2019, 21:31
بله FTTH بر بستر فیبر نوری

کدوم سرعت (سرویس) ؟
سرعت دانلودتون از سرور داخلی و خارجی چقدره ؟ (با IDM)
و اینکه مودمی که استفاده میشه برای ftth چی هست ؟ همون مودم adsl و vdsl ؟
ممنونم:n12:

Abolfazl-Star
26-05-2019, 21:49
کدوم سرعت (سرویس) ؟

سرعت کمتر از 12 مگ IDM نشون نميده، سرعت و پینگ با ثباتی داره

Rahpooyan
26-05-2019, 22:09
کدوم سرعت (سرویس) ؟
FTTH برای سرویس های تانوما استفاده میشه. واسه همین هم مودم خودشو می خواد.
FTTC برای سرویس های VDSL استفاده میشه.

m2music
28-05-2019, 08:35
سرعت اینترنت دو روزه باز افتضاح شده. چراغ خاموش به سوی اینترنت میلی حرکت می‌کنند و طبق گفته خودشون 80 درصد پیشرف کردند.

djkavehtnt
28-05-2019, 17:23
سرعت اینترنت دو روزه باز افتضاح شده. چراغ خاموش به سوی اینترنت میلی حرکت می‌کنند و طبق گفته خودشون 80 درصد پیشرف کردند.

این حجم از پیشرفت بی سابقه است ....

نامحدودا که حذف شدن ، قیمت ها که بالاتر رفته ، سرعت هم که همون 512 سابقه :/
زیبا نیست ؟ :)

aalarma
28-05-2019, 17:29
این حجم از پیشرفت بی سابقه است ....

نامحدودا که حذف شدن ، قیمت ها که بالاتر رفته ، سرعت هم که همون 512 سابقه :/
زیبا نیست ؟ :)

سلام دوست عزیز
شماهم سرویس دو مگ داری درسته؟
ممنون میشم اگر از پنلت یک تست سرعت بگیری با سرور تهران اینجا بزاری

test84
29-05-2019, 04:48
شما با قطعی روبرویین؟ نت من از حدود نیمه شب قطع شده تا الان.

ویرایش: حل شد ظاهرا.

m2music
29-05-2019, 08:00
من چهار ماهه سرویس دو مگ با سرعت 4 برابری رو گرفتم و سرعت اینترنت حدود 6_7 مگابیت بود و سرعت دانلود هم حدود 850 کیلوبایت. چند روزه سرعتم اینترتم اومده روی 2 مگابیت و دانلود هم از 300 کیلوبایت بالاتر نمیره.

djkavehtnt
29-05-2019, 10:25
شما با قطعی روبرویین؟ نت من از حدود نیمه شب قطع شده تا الان.

ویرایش: حل شد ظاهرا.

قطع کردن که سرعت ها رو درست کنن
در حال حاظر من سوییچ شدم روی 2 مگ :)

test84
29-05-2019, 10:32
نه تو پنلم تا 4 5 روز پیش بودش امروز سر زدم دیدم اون طرح اقتصادیش نیستش تو خود سایتم Tci.ir هم برداشتن

چرا غصه یا مرگ؟

قطع کردن که سرعت ها رو درست کنن
در حال حاظر من سوییچ شدم روی 2 مگ :)

چه خوب، امیدوارم برای بقیه هم درست بشه و در نهایت بتونیم سرویسی که میخوایم رو بخریم مثل همین رنگین نت.

اون مشکل من فک کنم از سمت من بود چون با مودم ور رفتم درست شد. حالا به احتمال خیلی کم همزمان اون هم ممکنه درست شده باشه و مشکل ار سمت اون بوده باشه!

ویرایش: این نقل قول های اضافی نمیدونم چرا هر دفعه میاد. حذف هم نمیشه.

djkavehtnt
29-05-2019, 10:38
سلام دوست عزیز
شماهم سرویس دو مگ داری درسته؟
ممنون میشم اگر از پنلت یک تست سرعت بگیری با سرور تهران اینجا بزاری

بله 2 مگ دارم و از دیشب سرعت ها هم سوییچ شده روی 2 مگ
این از تست سرعت با پنل خوده مخابرات :

که البته به نظرم پنل مخابرات سرعت رو درست حساب نمی کنه و ایراد داره
این هم از سایت Speedtest
تست سرعت با سرور داخلی :

تست سرعت با سرور خارجی :

از نظر سرعتی بد نیست ولی اینکه حجمی شده خیلی احمقانه است و قاعدتا باید دنبال یه اینترنت دیگه باشم :/

behnambazi
29-05-2019, 12:22
اقا این ترافیک دزدی خیلی اذیت میکنه منو

misam5526
29-05-2019, 12:26
اقا این ترافیک دزدی خیلی اذیت میکنه منو

به سایت 195 برید و ثبت شکایت کنید. بررسی اولیه قانع نشدید درخواست تجدید نظر بدید. جواب دوم دقیق خواهد بود در مورد میزان مصرف واقعی شما.

Mr.Crow
29-05-2019, 14:36
بعضی وقت‌ها یه حالتی برای اینترنت پیش میاد که انگار رسما رفته تو فاز اینترنت ملی! هیچ سایتی باز نمیشه به جز بعضی سایت‌های داخلی مثل دیوار و عصرایران. خیلی وقت بود این طوری نشده بود، ولی الان دوباره این مدلی شده و معلوم نیست جریان چیه.

aalarma
29-05-2019, 18:07

سلام دوستان
آیا این سایت در زمره حجم داخلی قرار میگیره؟

Rahpooyan
29-05-2019, 20:09
سلام دوستان
آیا این سایت در زمره حجم داخلی قرار میگیره؟
ببینید:

hamed_korn
30-05-2019, 00:00
بعضی وقت‌ها یه حالتی برای اینترنت پیش میاد که انگار رسما رفته تو فاز اینترنت ملی! هیچ سایتی باز نمیشه به جز بعضی سایت‌های داخلی مثل دیوار و عصرایران. خیلی وقت بود این طوری نشده بود، ولی الان دوباره این مدلی شده و معلوم نیست جریان چیه.سلام.
حالا من چند وقت هست .
تعداد قطعی اینترنتم بسیار زیاد شده.
امروز که به سختی میشد استفاده کرد اکثرا قطع بود
به ۲۰۲۰ زنگ زدم گفت ما کاری نمیتونیم بکنیم این مشکلات هست .میتونید صبر کنید.
جواب زیبایی داد.
منم هم تو سامانه ۱۹۵ شکایت زدم و هم بخش پشتیبانی داخل پنل.

xomax
30-05-2019, 00:11
پنل از 7 خرداد به این ور فریز شده. حجم مصرفی رو نشون نمیده، نمودار 14 روزه هم به کل صفر شده. نامحدوده یه داستان، حجمی میشه یه داستان
بخوای مصرف رو کنترل کنی هم نمیذارن

ahora339
30-05-2019, 00:43
مصرف منصفانه واقعا خنده داره

hamed_korn
30-05-2019, 23:59
سلام.
کسی با قطع و وصل شدن زیاد این چند روز مشکلی نداره.
من کلا نمیتونم استفاده کنم دیگه.

hamed_korn
31-05-2019, 00:29
سلام.

jabi7joon
31-05-2019, 11:49
سلام.کدوم سایت ها برای دانلود فیلم ترافیکشون داخلی حساب میشه؟

اینم سایت جالبیه... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jabi7joon
31-05-2019, 11:54
من مشکلی با قطعی نداذم..
کدوم سرویس رو پیشنهائد میدین برای ماهی 40 تومن؟

misam5526
31-05-2019, 11:58
سلام.کدوم سایت ها برای دانلود فیلم ترافیکشون داخلی حساب میشه؟

اینم سایت جالبیه... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یسری سایتها برای دانلود فیلم هستن که ممکنه در لیست ترافیک داخلی نباشند و خارجی اعلام بشه بوسیله این سایتهای تشخیص ترافیک یا افزونه ها، اما مخابرات اونها رو داخلی حساب میکنه.

به طور کلی تر شما میتونید از سایتهایی مثل trainbit استفاده کرده و لینکها رو از طریق این سایت دانلود کنید تا داخلی محسوب بشه.

misam5526
31-05-2019, 11:59
سلام.

اگه قطع وصلی شما به این صورته که چراغ ADSL خاموش روشن میشه، مشکل شما از نویز هست.

misam5526
31-05-2019, 12:02
پنل از 7 خرداد به این ور فریز شده. حجم مصرفی رو نشون نمیده، نمودار 14 روزه هم به کل صفر شده. نامحدوده یه داستان، حجمی میشه یه داستان
بخوای مصرف رو کنترل کنی هم نمیذارن

پنل مخابرات در حال تعمیره والان خیلی از بخشهاش در نمایش داده مشکل داره. ریز مصرفش دچار خطای محاشبه شده و کاربر رو به اشتباه میندازه، گرافش بدرستی نمایش نمیده دیتا رو، شبانه قادر به تفکیک داخلی و خارجی نیست...

ولی برای خود من هنوز شمارنده ترافیک اصلی کاملا بدرستی وضعیت رو نشون میده

djkavehtnt
31-05-2019, 12:31
بله 2 مگ دارم و از دیشب سرعت ها هم سوییچ شده روی 2 مگ
این از تست سرعت با پنل خوده مخابرات :

که البته به نظرم پنل مخابرات سرعت رو درست حساب نمی کنه و ایراد داره
این هم از سایت Speedtest
تست سرعت با سرور داخلی :

تست سرعت با سرور خارجی :

از نظر سرعتی بد نیست ولی اینکه حجمی شده خیلی احمقانه است و قاعدتا باید دنبال یه اینترنت دیگه باشم :/

خوب :)
آستانه مصرف منصفانه من هم تموم شد و سرعت سوییچ شد روی 128 :))

test84
31-05-2019, 13:12
از حدود ساعت 12 امروز مشکل جدیدی نداشتین؟ یهو ارتباط من با مودمم قطع میشه و کانکشن میپره و بعد از چند دقیقه برمیگرده، گاهی هر چند دقیقه و گاهی طولانی تر مثلا چهل دقیقه. متاسفانه پیش مودم نیستم اون لحظه ببینم مشکل سخت افزاری داره و ریست میشه یا مشکل از سمت مخابراته.

hamed_korn
31-05-2019, 13:43
از حدود ساعت 12 امروز مشکل جدیدی نداشتین؟ یهو ارتباط من با مودمم قطع میشه و کانکشن میپره و بعد از چند دقیقه برمیگرده، گاهی هر چند دقیقه و گاهی طولانی تر مثلا چهل دقیقه. متاسفانه پیش مودم نیستم اون لحظه ببینم مشکل سخت افزاری داره و ریست میشه یا مشکل از سمت مخابراته.سلام.
این هفته من چند روز این مورد رو داشتم.
چراغ adsl هم هنگام قطع شدن اینترنت سبز رنگ و ثابت هست.
دیشب که دیوانه کرد منو.
هم سرعتم کم شده بود هم دایم قطع و وصل میشد.

misam5526
31-05-2019, 13:56
از حدود ساعت 12 امروز مشکل جدیدی نداشتین؟ یهو ارتباط من با مودمم قطع میشه و کانکشن میپره و بعد از چند دقیقه برمیگرده، گاهی هر چند دقیقه و گاهی طولانی تر مثلا چهل دقیقه. متاسفانه پیش مودم نیستم اون لحظه ببینم مشکل سخت افزاری داره و ریست میشه یا مشکل از سمت مخابراته.

یه اسکرین شات از مودم (وقتی وصله) اینجا بزارید تا بشه در مورد مشکل بحث کرد.

test84
31-05-2019, 14:25
سلام.
این هفته من چند روز این مورد رو داشتم.
چراغ adsl هم هنگام قطع شدن اینترنت سبز رنگ و ثابت هست.
دیشب که دیوانه کرد منو.
هم سرعتم کم شده بود هم دایم قطع و وصل میشد.

من متاسفانه بالا سر مودم نیستم ببینم وضعین چراغا وقتی قطع میشه چطوریه ولی اصلا ریتم منظمی نداره. برای شما هم کلا کانکشن میپرید؟ یعنی ویندوز قطع میشه از مودم و میره تو وضعیت Connecting که وصل بشه؟ (تو ویندوز 10 کنار علامت wifi یه ستاره میاد). یه چیزی که باعث میشه یکم کمتر شک کنم به مودم اینه که اسم WiFi من هست و نمیپره. با یه مودم دیگه خیلی سال پیش مشکلم این بود که اسم شبکه هم وقتی قطع میشد تو لیست شبکه ها نبود و مشخص بود یه بلایی سر مودم اومده.

یه اسکرین شات از مودم (وقتی وصله) اینجا بزارید تا بشه در مورد مشکل بحث کرد.

متوجه نشدم.

hamed_korn
31-05-2019, 18:25
من متاسفانه بالا سر مودم نیستم ببینم وضعین چراغا وقتی قطع میشه چطوریه ولی اصلا ریتم منظمی نداره. برای شما هم کلا کانکشن میپرید؟ یعنی ویندوز قطع میشه از مودم و میره تو وضعیت Connecting که وصل بشه؟ (تو ویندوز 10 کنار علامت wifi یه ستاره میاد). یه چیزی که باعث میشه یکم کمتر شک کنم به مودم اینه که اسم WiFi من هست و نمیپره. با یه مودم دیگه خیلی سال پیش مشکلم این بود که اسم شبکه هم وقتی قطع میشد تو لیست شبکه ها نبود و مشخص بود یه بلایی سر مودم اومده.

متوجه نشدم.بله.قطع میشه.

misam5526
31-05-2019, 20:34
متوجه نشدم.

چند صفحه ای از تاپیک زیر رو مطالعه کنید تا با مسائل اولیه در بحث نویز آشنا بشید. منظور از اطلاعات مودم و اسکرین از اون هم در همونجا توضیح داده شده:

Mana5
01-06-2019, 01:56
من هنوز نصف بیشتر حجمم مونده ولی تو قسمت تغییر سرویس مینویسه:
امکان تغییر سرویس برای شما وجود ندارد، زیرا: ارزش سرویس فعال شما بر پایه‌ی ترافیک مانده از سرویس صفر ریال است.

mohsenP3000
01-06-2019, 08:20
سلام دوستان

آیا مخابرات تهران اجازه داشته که بدون اطلاع طرح من رو که 512 نامحدود بوده به 2 مگ محدود تغییر بده.

امروز سرویسم قطع بود زنگ زدم گفتن سرویس های قبلی قطع شده و الان این رو وصل می کنیم.

کارشون قانونی بوده؟ می شه شکایت کرد؟ کسی تجربه ای داشته؟

Superist
01-06-2019, 11:03
سلام

منم مشکل دوستمون آقا محسن رو دارم. من اینترنت قدیمی نامحدود 256 داشتم که از دیشب انگار تغییر کرده و سرعت دنلودم از 30 رسید به 110 - 140! معلوم سرویس عوض شده. آیا این 1 مگ هست یا 2 مگ؟ به نظر 1 مگ باشه. زنگ زدم 2020 ولی خطها شلوغه و هنوز موفق نشدم صحبت کنم. البته در مورد من قبلا 2 بار از طریق اس ام اس به گوشی هشدار و خبر دادند که خطم باید تغییر بکنه ولی من اقدامی نکردم و ترجیح دادم همون سرعت افتضاح 256 با سرعت دنلود 30 رو داشته باشم. خودمم از اون سرعت خسته شدم. من بیشتر فیلم و سریال از سایتهای ایرانی می گیرم. آیا سرعت 1 مگ 1 ماه برام کافیه؟ ماهی 20 تومن پیش پرداخت رو می خوام بگیرم که خودکار شارژ نشه سر ماه قبض زیاد بیاد و هر وقت تموم شد بگیرم.
یه سوال دیگه که دارم اینه که فیلم و سریال هایی که از سایتهای ایرانی می گیریم ترافیک داخلی حساب میشه یا خارجی؟
دوستان نکته و کمکی اگر می دونید بفرمائید برای من که با طرح قدیم نامحدود کار کردم و با این جدیدها زیاد آشنا نیستم.

ممنون

misam5526
01-06-2019, 12:30
سلام دوستان

آیا مخابرات تهران اجازه داشته که بدون اطلاع طرح من رو که 512 نامحدود بوده به 2 مگ محدود تغییر بده.

امروز سرویسم قطع بود زنگ زدم گفتن سرویس های قبلی قطع شده و الان این رو وصل می کنیم.

کارشون قانونی بوده؟ می شه شکایت کرد؟ کسی تجربه ای داشته؟

بله. طبق دستور وزارت ارائه سرویس های نامحدود ممنوعه. درواقع خیلی وقته این دستور داده شده و حتی بعضی از شرکتها از ترس وزارت برای ترافیک رایگان شبانه هم عنوان نامحدود رو حذف کردند و یه ترافیکی براش مشخص کردند.

سلام

منم مشکل دوستمون آقا محسن رو دارم. من اینترنت قدیمی نامحدود 256 داشتم که از دیشب انگار تغییر کرده و سرعت دنلودم از 30 رسید به 110 - 140! معلوم سرویس عوض شده. آیا این 1 مگ هست یا 2 مگ؟ به نظر 1 مگ باشه. زنگ زدم 2020 ولی خطها شلوغه و هنوز موفق نشدم صحبت کنم. البته در مورد من قبلا 2 بار از طریق اس ام اس به گوشی هشدار و خبر دادند که خطم باید تغییر بکنه ولی من اقدامی نکردم و ترجیح دادم همون سرعت افتضاح 256 با سرعت دنلود 30 رو داشته باشم. خودمم از اون سرعت خسته شدم. من بیشتر فیلم و سریال از سایتهای ایرانی می گیرم. آیا سرعت 1 مگ 1 ماه برام کافیه؟ ماهی 20 تومن پیش پرداخت رو می خوام بگیرم که خودکار شارژ نشه سر ماه قبض زیاد بیاد و هر وقت تموم شد بگیرم.
یه سوال دیگه که دارم اینه که فیلم و سریال هایی که از سایتهای ایرانی می گیریم ترافیک داخلی حساب میشه یا خارجی؟
دوستان نکته و کمکی اگر می دونید بفرمائید برای من که با طرح قدیم نامحدود کار کردم و با این جدیدها زیاد آشنا نیستم.

ممنون

برای فیلم و سریال میتونید لینک مربوطه رو از طریق سایت trainbit تبدیل کنید و لینکی رو بگیرید که ترافیک داخلی محسوب میشه.

سرعت 1 مگ خیلی کمه. حداقل 2 مگ رو بگیرید. 5 هزار تومن اختلافشون این روزها دقیقا پول یک نوشابه خانوادست و ارزش نداره دیگه 1 مگ واقعا.

Superist
01-06-2019, 13:10
برای فیلم و سریال میتونید لینک مربوطه رو از طریق سایت trainbit تبدیل کنید و لینکی رو بگیرید که ترافیک داخلی محسوب میشه.

سرعت 1 مگ خیلی کمه. حداقل 2 مگ رو بگیرید. 5 هزار تومن اختلافشون این روزها دقیقا پول یک نوشابه خانوادست و ارزش نداره دیگه 1 مگ واقعا.

چطوری باید لینک رو در trainbit تبدیل کنم؟ رفتم به trainbit ولی نمی دونم چکار باید بکنم؟ لینک آموزش این کار رو دارید برم بخونم یاد بگیرم؟ آیا با یک کپی و پیست لینک در سایت trainbit تبدیل به ترافیک داخلی میشه یا مراحل بیشتر و آپلود داره؟

بله حق با شماست فقط اختلافش 5 تومن هست که احتمالاً اون رو بگیرم. تو فهرست فروش سرویس ها وقتی این 2 مگ که پیشنهاد فرمودید رو که می زنم حجم ترافیک ماهانه رو می زنه 160 گیگابایت و ترافیک بین المللی رو میزنه 40 گیگابایت. آیا 40 جزء همین 160 هست یا جداست و کلا میشه 200 گیگابایت؟ اگر مثلا 40 گیگ ترافیک همه صرف ترافیک بین الملل بشه یعنی کل 160 رفته و تمام شده؟ من اصلا تماشای یوتیوب ندارم و فقط سایتهای خارجی رو مثل فروم ها و از این قبیل رو می رم و یا مطلب می خونم یا پستی می زارم و دنلود از سایتهایی مثل یوتیوب یا تورنت و از این چیزها ندارم. فقط دنلودم از سایتهای رایگان فیلم و سریال وطنی خودمون هست؛ لطف می کنید که به سوالاتم جواب می دهید؛ خیلی ممنون :n16:

alimcc
01-06-2019, 13:18
سلام دوستان من خیلی وقته (نزدیک ۸ ماه) هست که مشکل سرعت دارم ۶ ماه پیش رفتم طرح غزال ۴ مگ ۴برابر ( ۱۶ مگابیت ) ۶ ماهه تمدید کردم بعد از چند هفته مشکلات سرعت شروع شد و هر چی هم ۱۹۵ و ۲۰۲۰ شکایت کردم فقط بهم میگن کیفیت سرویس مطلوب هست و موردی نداره. بعد از اون هم رفتم طرح رنگین نت ۱۶ مگابیت سرشار ۳ ماهه گرفتم که بازم مشکل سرعت و تایم اوت داشت. ایندفه رفتم ۸ مگابیت ۱ ماهه عادی تمدید کردم و با خودم گفتم شاید مشکل از طرح بوده و سرعت رو لیمیت کردن ولی بازم فرقی نکرده

این مشکل سرعت به این صورته که هر روز از ساعت ۱:۳۰ بامداد فیکس میشه تا ۱۳ بعد از ۱۳ افت سرعت دوباره برمیگرده. و از ساعت ۲۱:۰۵ تا ۱:۳۰ دیگه اصلا قابل استفاده نیست

برای تست امروز دو تا تست تک کانکشن توی ساعت های ۹:۳۲ و ۱۳:۵۷ گرفتم که اختلاف رو ببینید

تست تک کانکشن داخلی ساعت ۹:۳۲

تست تک کانکشن داخلی ۱۳:۵۷

دلیلم از پست کردن این موضوع این بود که اگه راهکاری دارید بهم بگید تا از این وضعیت در بیام
واقعا مثه سرطان شده

misam5526
01-06-2019, 13:23
چطوری باید لینک رو در trainbit تبدیل کنم؟ رفتم به trainbit ولی نمی دونم چکار باید بکنم؟ لینک آموزش این کار رو دارید برم بخونم یاد بگیرم؟ آیا با یک کپی و پیست لینک در سایت trainbit تبدیل به ترافیک داخلی میشه یا مراحل بیشتر و آپلود داره؟

بله حق با شماست فقط اختلافش 5 تومن هست که احتمالاً اون رو بگیرم. تو فهرست فروش سرویس ها وقتی این 2 مگ که پیشنهاد فرمودید رو که می زنم حجم ترافیک ماهانه رو می زنه 160 گیگابایت و ترافیک بین المللی رو میزنه 40 گیگابایت. آیا 40 جزء همین 160 هست یا جداست و کلا میشه 200 گیگابایت؟ اگر مثلا 40 گیگ ترافیک همه صرف ترافیک بین الملل بشه یعنی کل 160 رفته و تمام شده؟ من اصلا تماشای یوتیوب ندارم و فقط سایتهای خارجی رو مثل فروم ها و از این قبیل رو می رم و یا مطلب می خونم یا پستی می زارم و دنلود از سایتهایی مثل یوتیوب یا تورنت و از این چیزها ندارم. فقط دنلودم از سایتهای رایگان فیلم و سریال وطنی خودمون هست؛ لطف می کنید که به سوالاتم جواب می دهید؛ خیلی ممنون :n16:

سایت trainbit اموزش خاصی نداره. اول ثبت نام میکنید. بعد وارد قسمت فایلهای من در پنل میشید. از قسمت اپلود از ادرس، یک کادر باز میشه که لینک یا لینکهای مورد نظر رو کپی میکنید. بعد اپلود رو شروع میکنید. فایلها بعد از اپلود به فضای "فایلهای من" اضافه میشه و میتونید دانلودشون کنید.

ترافیک هنوان شده تماما بصورات داخلی هست (160 گیگ) برای هر گیگ استفاده از ترافیک بین الملل 4 برابر کم میشه. یعنی اگه همش رو بین الملل استفاده کنه فرد میشه 40 گیگ.

یک مورد دیگه هم هست که زنگ بزنید بپرسید از 2020 و اون جشنواره مخابرات به اسم کمپین رنگین نته. برای سرویس شما سه ماهه 2 مگ رو میتونید بگیرید (یا شش ماهه... چون پس پرداختید فرقی نداره) که ماهانه برای همون 25 تومن 120 گیگ ترافیک روزانه میده (داخلی) + 240 گیگ ترافیک دانلود شبانه (داخلی)

فک کنم این مناسب شما باشه چون اون ترافیک ماهانه شبانش برای دانلود فیلم و سریال خیلی مناسبه.

franchescaolsonEqP
01-06-2019, 15:16
سلام
نت منم دیشب تبدیل به دو مگ شد.اما تو status مودم کمتر نشون میده زده 1671kbps برا شمام همین جوری؟؟خطم نویز داره اما تا 2.5 مگ رو میکشه.پروفایل هم هنوز رو fast بگم که بندازن رو interleaved؟

Adsl Line Status
SHOWTIME.L0

Adsl Mode
G992.5 AnnexM

Channel Mode
FAST

Up Stream
639 kbps

Down Stream
1671 kbps

Attenuation Down Stream
62

Attenuation Up Stream
37

SNR Margin Down Stream
7.9

SNR Margin Up Stream
13.4

misam5526
01-06-2019, 15:38
سلام
نت منم دیشب تبدیل به دو مگ شد.اما تو status مودم کمتر نشون میده زده 1671kbps برا شمام همین جوری؟؟خطم نویز داره اما تا 2.5 مگ رو میکشه.پروفایل هم هنوز رو fast بگم که بندازن رو interleaved؟

Adsl Line Status
SHOWTIME.L0

Adsl Mode
G992.5 AnnexM

Channel Mode
FAST

Up Stream
639 kbps

Down Stream
1671 kbps

Attenuation Down Stream
62

Attenuation Up Stream
37

SNR Margin Down Stream
7.9

SNR Margin Up Stream
13.4

خط شما روی پروفایل fast بسته شده در حالیکه نویز داره و مناسب این پروفایل نیست. تماس بگیرید و بگید که روی پروفایل Interleave قرار بدند خط رو که مناسب خطوط نویز داره. در این حالت کشش خط بیشتر ولی پینگ بالاتر میره.

ERF@NIAN
01-06-2019, 16:03
سلام

Adsl Line Status
SHOWTIME.L0

Adsl Mode
G992.5 AnnexM

Channel Mode
FAST

Up Stream
639 kbps

Down Stream
1671 kbps

Attenuation Down Stream
62

Attenuation Up Stream
37

SNR Margin Down Stream
7.9

SNR Margin Up Stream
13.4

ا annex m رو هم داخل تنظیمات مودم غیرفعال کنید بجاش A بزارید کشش خط بالاتر میره

rioman
01-06-2019, 17:45
تو مودم های TPLink پروفایل خط رو کجا میشه دید؟

misam5526
01-06-2019, 18:03
تو مودم های TPLink پروفایل خط رو کجا میشه دید؟

معمولا اطلاعات خط در تب ADSL قرار میگیره.

Mana5
01-06-2019, 18:12
این سایت هایی که تو لیست ترافیک داخلی گذاشته بعضیاش الکیه
مثلا من از سایت plus.ir یه فایل 500 مگی دانلود کردم ولی 2 گیگ از حجمم کم کرد یعنی 4 برابر معادل بین الملل

rioman
01-06-2019, 20:01
معمولا اطلاعات خط در تب ADSL قرار میگیره.

متاسفانه نیست.

misam5526
01-06-2019, 21:40
متاسفانه نیست.

مدل دقیق مودم رو بگید پیدا میشه.