PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ADSL / مخابرات استان تهران

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105

Firebirds
13-05-2014, 21:12
شما وقتی از سرویس PPPOE استفاده میکنین انتظار دارین که فقط کامپیوتر شما باشه و کامپیوتری که سرور هست و از طریق اون به اینترنت دسترسی پیدا میکنین. اصلا اسمش همینو میگه (point-to-point)، نه اینکه مثل کاری که مهندسای احمق مخابرات انجام دادن هزار نفر توی یه LAN مانند شریک باشن و همه همدیگه رو ببینن

من بحثی ندارم، شما تمایز Public IP رو با Private IP کامل متوجه نشدی.
اگه میخوای از این بحث یه چیزی عایدت بشه برو یکم سرچ و مطالعه در این زمینه بکن، اگر نه هم روند کل کل رو ادامه بده و اینو اونو احمق خطاب کن،
ولی چیزی که مهمه اینکه پست بعدی شما هرچی که باشه از من دیگه شما جوابی نمی گیری.

alireza20202003
14-05-2014, 02:39
سلام دوستان
اگه اینترنت مخابرات تهران رو دارین میتونین این برنامه رو دانلود کنین که مجانیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . و بعد شروع به اسکن کردن آی پی ها بکنین، اونوقت میتونین به کامپیوترهای بقیه افرادی که از اینترنت مخابرات استفاده میکنن دسترسی پیدا کنین و اگه اونا پوشه شیر شده ای داشته باشن (که اکثرا یکی دوتا دارن) میتونین به فایلهای اون کاربرها دسترسی پیدا کنین :n19:. دست مخابرات و مهندساش درد نکنه :n08: :n10:

شما دقیقا تونستی پوشه شیر کسی رو ببینی ؟!

غریب به اتفاق مودمهای ای دی اس ال که روتر هم هستن قابلیت nat دارن و شما وقتی به مودم وصلی آی پی کامپیوترت یه آی پی محلی مثل ۱۹۲.۱۶۸.۱.۲۰۰ هست. یکی از خواص nat اینه که از خارج روتر به صورت پیش فرض قابل دسترسی نیست یعنی اگه داخل شبکه محلی من فایلی رو شیر کنم خارج از روتر و توسط آی پی اینترنت من ( مثلا ۲.۱۷۶.۱.۱) قابل مشاهده نیست. حالا اگه شما تونستی به پوشه شیر شده کسی دسترسی پیدا کنی یا تنظیمات پورت فورواردینگ nat رو انجام داده که خوب کسی که اینکار رو میکنه از امنیت هم سر در میاره یا اینکه از یک مودم خاص استفاده میکنه.

Meysam Raz
14-05-2014, 04:55
امروز زنگ زدن گفتن سرویس نامحدود این مرکز تموم شده و از دوره بعد فقط سرویس محدود ارائه میشه :n28::n14:

شوخی کردم اما شدیدا داره یک بوهایی به مشام میرسه
تا حالا هیچوقت بحث جم شدن سرویس نامحدود انقدر جدی نشده بوده
خلاصه یک مانور رفتیم تا بدونید داره اتفاق میوفته :n16:
دیگه هیچوقت نمیتونم سیستم رو روشن کنم و نسخه آنلاین و حک شده ی بازی BF3 رو با حجم 26.7 گیگ از تورنت !!!!! بگیرم و بعدش سیستم و خاموش کنم :n14: ( این داستان واقعیست )

alireza20202003
14-05-2014, 10:56
امروز زنگ زدن گفتن سرویس نامحدود این مرکز تموم شده و از دوره بعد فقط سرویس محدود ارائه میشه :n28::n14:

شوخی کردم اما شدیدا داره یک بوهایی به مشام میرسه
تا حالا هیچوقت بحث جم شدن سرویس نامحدود انقدر جدی نشده بوده
خلاصه یک مانور رفتیم تا بدونید داره اتفاق میوفته :n16:
دیگه هیچوقت نمیتونم سیستم رو روشن کنم و نسخه آنلاین و حک شده ی بازی BF3 رو با حجم 26.7 گیگ از تورنت !!!!! بگیرم و بعدش سیستم و خاموش کنم :n14: ( این داستان واقعیست )

عزیز این موضوع حتی شوخیشم خوب نیستا ! :n02:
جدی دوستان اگه سرویس نامحدود جمع شه چه می کنید ؟ من که اصلا توان اینو که مشغول مدیریت حجم و از این مسخره بازیا شم ندارم.

Milad4171
14-05-2014, 11:13
سلام.
نمیدونم کسی تا حالا این رو دیده. تاریخ به روز رستانی 93/2
سایت tct

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما سایت 2020

همچنان تعرفه های نامحدود رو زده.و کلا تعرفه محدود نداره .
:n13:

mrm88
14-05-2014, 11:42
دوستان تغییر تعرفه ای که تو سایت tct.ir انجام میدیم(128 نامحدود ----> 1مگ نامحدود) چقدر طول میکشه تا عملی بشه؟ صبح انجام دادم این تغییر تعرفه رو! اصلا پروسه های این داستان تغییر تعرفه رو یکی از دوستان که انجام داده و تعرفه جدیدش اعمال شده رو یکی توضیح میده؟ 128 مسخره ترین چیزیه که آدم تحت لوای ADSL بش میدن! بیشتر شبیه شوخیه! :n27:

AliROCK
14-05-2014, 13:14
عزیز این موضوع حتی شوخیشم خوب نیستا ! :n02:
جدی دوستان اگه سرویس نامحدود جمع شه چه می کنید ؟ من که اصلا توان اینو که مشغول مدیریت حجم و از این مسخره بازیا شم ندارم.
هیچی میشه مثل مبین نت حجمی کرد 50% مشترکاشو از دست داد حجمی کنه من سریعا سرویس میگم جمع کنن:n01:

hacker13
14-05-2014, 13:22
من مخابرات داشتم یه ماه پیش گقتن میخوایم حجمی کنیم منم گفتم جمعش کن ولی هنوز تغییر نداده ولی من راضیم اخه از اسیاتک گرفتم 256 10گیگ در ماه 1تا 8صبح رایگان سرعت دانلود تو روز 700 تو شب 30 :n26:

behnam-k
14-05-2014, 13:48
دوستان سرویس 10 مگ الان تو تهران ارائه میشه ؟؟؟؟؟؟کسی گرفته؟؟؟؟؟؟؟

mehdi-sh
14-05-2014, 15:53
دوستان سرویس 10 مگ الان تو تهران ارائه میشه ؟؟؟؟؟؟کسی گرفته؟؟؟؟؟؟؟

تبلیغش تو روزنامه ها و تو اینترنت زیاد شده ولی هنوز خبری نیست

Sent from my iPhone using Tapatalk

ghm122
14-05-2014, 17:01
سلام
فکر کنم تا الان درست شده:n02:

اون حجمی هم حماقت محضه
99.8% :n02: مشترکین نامحدود مخابرات حجم دانلودشون وحشتناک بالاست بخاطر همین اومدن سراغ این اپراتور افتضاح وگرنه حجمیش واقعا مفت گرونه.آی اس پی های دیگه سرعت دانلودشون بعضا تا 1 مگ بر ثانیه میرسه!! شبانه رایگان هم دارن اونوقت این مخابرات چی داره؟؟:n21:

AliROCK
14-05-2014, 18:18
من مخابرات داشتم یه ماه پیش گقتن میخوایم حجمی کنیم منم گفتم جمعش کن ولی هنوز تغییر نداده ولی من راضیم اخه از اسیاتک گرفتم 256 10گیگ در ماه 1تا 8صبح رایگان سرعت دانلود تو روز 700 تو شب 30 :n26:
والله ملت مخابرات میگیرن باسه نامحدود وقتی محدود کنه با شرکتای خصوصی فرقی نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohammad_s7201
15-05-2014, 10:13
سلام
من 1مگ با محدودیت 5گیگ داشتم. از دوشنبه تغییرش دادم به 512 نامحدود.
دوشنبه عصری از 2020 زنگ زدن گفتن سرویست وصل شده، اومدم خونه دیدم چراغ DSL چشمک میزنه.
از اون روز چندبار با 2020 تماس گرفتم، هی میگن سرویست وصله ولی همچنان چراغ DSL چشمک زنه.:n03:
کسی همچین مشکلی داشته تاحالا؟

THe DARk NighT .98
15-05-2014, 10:19
سلام
دوستان میشه خط ADSL رو انتقال داد به یه شماره دیگه؟(در واقع یه خونه دیگه در صورت تعویض خونه)
ممنون میشم جواب بدین:n16:

یعنی کسی نمیدونه؟؟

vavi
15-05-2014, 11:19
سلام دوستان خوبم سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدید

من 25 اسفند 92 اینترنت مخابراتم وصل شد با سرعت 512 نا محدود که در میاد ماهی 24 هزار تومن و باید روی قبض 48 تومن هر 2 ماه بیاد

سر برج 2/1/ 93 من قبض تلفن پرداخت کردم روی قبض 10 هزار تومن قسمت adsl نوشته بود که کلا قبض پرداخت کردم . اما دو هفته نشده تلفن زنگ زد که میان دورتون به سقف 50 هزار تومن رسیده و اگه پرداخت نکنید تلفن قطع میشه

خوب خونه هزینه تلفن بین شهری هرینه تماس با موبایل هم اضافه میشه

من باید چطوری محاسبه کنم که هی مدام تلفن زنگ نزنه بگه به سقف 50 تومن رسیده تلفن قطع میشه

مگه نبایدمن که 512دارم 48 تومن هر دوماه رو قبض بیاد ؟

پس اونایی که 2 مگابایت میگیرن و هر ماه 75 تومن باید بدن چطوری اینتر نتشونو پرداخت میکنن ؟؟

واقعا گیج شدم ممنون راهنمایی کنید . از کجا بفهمم چقدر مصرف کردم ؟؟؟؟؟

dj77
15-05-2014, 12:10
سلام دوستان خوبم سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدید

من 25 اسفند 92 اینترنت مخابراتم وصل شد با سرعت 512 نا محدود که در میاد ماهی 24 هزار تومن و باید روی قبض 48 تومن هر 2 ماه بیاد

سر برج 2/1/ 93 من قبض تلفن پرداخت کردم روی قبض 10 هزار تومن قسمت adsl نوشته بود که کلا قبض پرداخت کردم . اما دو هفته نشده تلفن زنگ زد که میان دورتون به سقف 50 هزار تومن رسیده و اگه پرداخت نکنید تلفن قطع میشه

خوب خونه هزینه تلفن بین شهری هرینه تماس با موبایل هم اضافه میشه

من باید چطوری محاسبه کنم که هی مدام تلفن زنگ نزنه بگه به سقف 50 تومن رسیده تلفن قطع میشه

مگه نبایدمن که 512دارم 48 تومن هر دوماه رو قبض بیاد ؟

پس اونایی که 2 مگابایت میگیرن و هر ماه 75 تومن باید بدن چطوری اینتر نتشونو پرداخت میکنن ؟؟

واقعا گیج شدم ممنون راهنمایی کنید . از کجا بفهمم چقدر مصرف کردم ؟؟؟؟؟

اون که زنگ میزنه میگه اگر تا فلان تاریخ پرداخت نکنید کلاً کشکه شما شک نکن
وقتی قطع میشه که قبض به دست شما برسه و مهلت پرداخت همک بگذره و شما پرداخت نکنی!
شما باید قبضتو ببینی یا قبض المثنی رو بگیری از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینی چقدر هزینه ADSL زده برات چون به اون هزینه مالیات و عوارض هم اضافه میشه و 24تومن خالص نیست.
میگم که چون برای سیستم تعریف شده که به مشترکین بالای 50تومن زنگ بزنه و اخطار بده فقط بخاطر همینه وگرنه این که قبض دوره دست شما نرسیده بگه ما بخاطر میان دوره شما رو قطع میکنیم اصلاً همچین چیزی نیست.
به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر بزن
اگر هم نت نامحدود داری که مصرف شما ملاک قیمت نیست اصلاً !

vavi
15-05-2014, 19:18
سلام دوست خوبم

نه ببینید اصول تلفن اینه شما کل خطو میخری 50 هزار تومن میان برا خونه تلفن میکشن خطو بنامت میزنن

خوب مخابرات زرنگه مثلا طرف خطو بگیره زنگ بزنه خارج کشور میتونه قد همون 50 هزار تومن صحبت کنه تا 50 تومن پر میشه اتومات پیام میاد که باید پرداخت کنی مگرنه قطع میشه و اگه پرداخت نکنه تلفن اتومات قطع میشه ( برا همه اینه ) و قانونه

اگه ازاد باشه که طرف دو ماه مستقیم خارجو میگیره مخابرات ضرر میکنه برای همین اینا محدودیت 50 هزار تومن گذاشتن برا همه

حالا سوال من اینه طرف مثلا اینترنت 2مگابایتی گرفته هزینه هر دوماهش که میشه 140 تومن مثلا تا 50 تومن پر میشه باید پرداخت کنه ؟؟

ase_pase
15-05-2014, 20:27
سلام

مخابرات تهران هنوز اينترنت نامحدود ميده ؟ 2مگ نامحدود ميده هنوز ؟
اگه آره ، ميدونيد سرعتش توي مرکز سلمان فارسي چطوري هست ؟
محدوديت دانلود داره ؟ (توي ليست قيمتش زده که حداکثر 108 گيگ) بيشتر از اون حد ميشه دانلود کرد يا نه ؟ بعد از اون مقدار کم کردن سرعت و... داره ؟
با نامه از طرف شرکت يا دانشگاه و... 2مگ ميدن يا نه؟
قضيه اين سرويس هاي 5مگ و 10 مگ چطوري هست ؟ واسه سرورهاي خارجي هم همچين سرعتي داره ؟ کلا کسي گرفته که بدونه چطوري هست ؟
مرسي

alireza20202003
15-05-2014, 21:01
سلام

مخابرات تهران هنوز اينترنت نامحدود ميده ؟ 2مگ نامحدود ميده هنوز ؟
اگه آره ، ميدونيد سرعتش توي مرکز سلمان فارسي چطوري هست ؟
محدوديت دانلود داره ؟ (توي ليست قيمتش زده که حداکثر 108 گيگ) بيشتر از اون حد ميشه دانلود کرد يا نه ؟ بعد از اون مقدار کم کردن سرعت و... داره ؟
با نامه از طرف شرکت يا دانشگاه و... 2مگ ميدن يا نه؟
قضيه اين سرويس هاي 5مگ و 10 مگ چطوري هست ؟ واسه سرورهاي خارجي هم همچين سرعتي داره ؟ کلا کسي گرفته که بدونه چطوري هست ؟
مرسي

شما اون کلمه گیگ تو لیست قیمت رو به من نشون بده اول اونجا که میگی 108 گیگ

ase_pase
15-05-2014, 21:06
شما اون کلمه گیگ تو لیست قیمت رو به من نشون بده اول اونجا که میگی 108 گیگ

توي فايل pdf قيمت ها ديدم که الان ميگردم پيدا کنم.
از خدامه که اشتباه کرده باشم.
حالا شما جواب بقيه سوال ها رو ميدونيد ؟

dj77
15-05-2014, 21:22
سلام دوست خوبم

نه ببینید اصول تلفن اینه شما کل خطو میخری 50 هزار تومن میان برا خونه تلفن میکشن خطو بنامت میزنن

خوب مخابرات زرنگه مثلا طرف خطو بگیره زنگ بزنه خارج کشور میتونه قد همون 50 هزار تومن صحبت کنه تا 50 تومن پر میشه اتومات پیام میاد که باید پرداخت کنی مگرنه قطع میشه و اگه پرداخت نکنه تلفن اتومات قطع میشه ( برا همه اینه ) و قانونه

اگه ازاد باشه که طرف دو ماه مستقیم خارجو میگیره مخابرات ضرر میکنه برای همین اینا محدودیت 50 هزار تومن گذاشتن برا همه

حالا سوال من اینه طرف مثلا اینترنت 2مگابایتی گرفته هزینه هر دوماهش که میشه 140 تومن مثلا تا 50 تومن پر میشه باید پرداخت کنه ؟؟

میگم که برای من همین داستان پیش اومد 1818زنگ زد گفت تا 24اردیبهشت پرداخت کن میان دوره تو منم پرداخت نکردم هنوز که هنوزه قطع هم نشده! نه خط نه اینترنت! بالای 100تومن هم بدهی داره خطه بخاطر اینترنت هم هست بدهیش. قبض بیاد اگر پرداخت نکنی دوره اول هیچی نمیشه دوره دوم خطت 1طرفه میشه و اینترنت هم قطع میشه
تست کردم که می دونم داستانشو

dj77
15-05-2014, 21:28
توي فايل pdf قيمت ها ديدم که الان ميگردم پيدا کنم.
از خدامه که اشتباه کرده باشم.
حالا شما جواب بقيه سوال ها رو ميدونيد ؟

نامحدود مخابرات هم نامحدود هست واقعاً و اون 108 که شما می بینی منظورش اشتراک 1به 8 هست فقط بد نوشته و مشترک به اشتباه می افته بله 2مگ نامحدود هم میده مخابرات استان تهران

ase_pase
15-05-2014, 21:37
نامحدود مخابرات هم نامحدود هست واقعاً و اون 108 که شما می بینی منظورش اشتراک 1به 8 هست فقط بد نوشته و مشترک به اشتباه می افته بله 2مگ نامحدود هم میده مخابرات استان تهران

مرسي.
حالا سرعتش و خصوصا وضعش با سرورهاي خارجي چطور هست ؟(ايرانسل که الان دارم خصوصا توي اين چند هفته شديدا با سرورهاي خارجي مشکل پيدا کرد و خيلي اوقات تعداد زيادي از سايت هايي که هاست خارجي داشتن رو اصلا باز نميکرد) با نامه 2مگ ميدن ؟
کسي از مخابرات سلمان فارسي داشته که بگه وضعش چطوري هست از نظر سرعت و پايداري و .... ؟

dj77
15-05-2014, 21:45
مرسي.
حالا سرعتش و خصوصا وضعش با سرورهاي خارجي چطور هست ؟(ايرانسل که الان دارم خصوصا توي اين چند هفته شديدا با سرورهاي خارجي مشکل پيدا کرد و خيلي اوقات تعداد زيادي از سايت هايي که هاست خارجي داشتن رو اصلا باز نميکرد) با نامه 2مگ ميدن ؟
کسي از مخابرات سلمان فارسي داشته که بگه وضعش چطوري هست از نظر سرعت و پايداري و .... ؟

نامه هیچی نمی خواد فقط افیه بری مرکز مخابراتیت سرعتشم خوبه روی 250ثابت بهت میده بعد یکی دوبار در ماه فقط افت سرعتهای چند ساعته داره سرعتت مثلا میاد روی 120 این مشکلی بوده که من ازش دیدم.
سرور خارجی داخلی هم نداره بهت سرعتو میده هر ساعت از شبانه روز دانلود کنی

ase_pase
15-05-2014, 21:55
نامه هیچی نمی خواد فقط افیه بری مرکز مخابراتیت سرعتشم خوبه روی 250ثابت بهت میده بعد یکی دوبار در ماه فقط افت سرعتهای چند ساعته داره سرعتت مثلا میاد روی 120 این مشکلی بوده که من ازش دیدم.
سرور خارجی داخلی هم نداره بهت سرعتو میده هر ساعت از شبانه روز دانلود کنی
آقا خيليي ممنون :n16:
ببخشيد همش سوال ميکنم:n16:
پس ثبت نام حضوري هست ؟ از توي سايتشون ثبت نام نکنم ؟
واسه نامه هم قطعا نميخواد و نرم بگيرم ؟

mohammad_s7201
15-05-2014, 22:47

اینترنتی هم میشه ولی حضوری سریعتره. همون موقع یوزرنیم و پسورد رو میگیری. حداکثر هم تا فرداش وصل میشه
نامه و اینا هم اصلا نمیخواد.
هرچقدر هم دلت میخواد دانلود کن:n02:

dj77
15-05-2014, 23:00

اینترنتی ثبت نام نکن بهتره... توی این مملکت همه چی برعکسه.. اینترنتی داستان داره... برو مرکز برات ردیف کنه
نه اصلا نامه نمی خواد! اونها فقط پول رو می شناسند که اونم به صورت دوبله سوبله روی قبض ازت می گیرند

Mr saeed
16-05-2014, 05:16
از این ماه به بعد دیگه نامحدود تهران هم جمع می شه , البته مشترکین قدیمی همچنان نامحدود می مونن که به احتمال زیاد اونها جوری محدود کنن که خودشون فرار کنن !

10 و 5 هم برای شرکت هست نه شخصی خیلی هم مدارک می خواد گرفتنش سخته باید حتما شرکت ثبت شده باشه پروانه فعالیت کپی از روزنامه رسمی خط هم حتما باید به اسم شرکت باشه نه شخص .

desperanish
16-05-2014, 08:22
خونمون 5تا قواره جابجا شد و گفتن نمیشه انتقال داد

هیچی اینترنت نامحدودم هم پرید و حالا هم میگن پر شده و فقط محدود میدن

dj77
16-05-2014, 09:42
از این ماه به بعد دیگه نامحدود تهران هم جمع می شه , البته مشترکین قدیمی همچنان نامحدود می مونن که به احتمال زیاد اونها جوری محدود کنن که خودشون فرار کنن !

10 و 5 هم برای شرکت هست نه شخصی خیلی هم مدارک می خواد گرفتنش سخته باید حتما شرکت ثبت شده باشه پروانه فعالیت کپی از روزنامه رسمی خط هم حتما باید به اسم شرکت باشه نه شخص .

آره نامحدود جدیداً نمی دن اینطوری که من فهمیدم ولی 5 و 10 مگ هم که فقط حجمی داره نیاز به مدرک خاصی نداره به مشترک خانگی هم میدن!

mohammad_s7201
16-05-2014, 12:39
خونمون 5تا قواره جابجا شد و گفتن نمیشه انتقال داد

هیچی اینترنت نامحدودم هم پرید و حالا هم میگن پر شده و فقط محدود میدن

پس من خیلی شانس آوردم. :n04: اینترنت حجمی داشتم. تازه چهار روز پیش کنسلش کردم و 512 نامحدود گرفتم

mehdi-sh
16-05-2014, 12:44

به نظر من که نامحدود هیچوقت جمع نمیشه من برای محل کارم و خونه با دوتا مرکز ملت و تندگویان سرکارم دارم خودشون تمایل بیشتر به فروختن نامحدود دارن

AliROCK
16-05-2014, 14:39
دوست عزیز جو ندید
نا محدود برا هر جا برداشته بشه برا طهران ورداشته نمیشه در ضمن منبع رو ذکر کنید

Mr saeed
16-05-2014, 19:09
آره نامحدود جدیداً نمی دن اینطوری که من فهمیدم ولی 5 و 10 مگ هم که فقط حجمی داره نیاز به مدرک خاصی نداره به مشترک خانگی هم میدن!

نه 5 و 10 فقط مشترکین تجاری مخابرات میدن کلی هم مدرک می خوان زنگ بزنید 2020 بپرسید البته در تهران بعضی شهر ها راحت می دن مثل مشهد

mehdi-sh
16-05-2014, 19:14
نه 5 و 10 فقط مشترکین تجاری مخابرات میدن کلی هم مدرک می خوان زنگ بزنید 2020 بپرسید البته در تهران بعشی شهر ها راحت می دن مثل مشهد

من زنگ زدم به هیچ مشترکی نمیدن تبلیغاتم درحد اطلاع رسانی و فعلا ۵ و۱۰ مگ نمیدن.

Mr saeed
16-05-2014, 19:16
دوست عزیز جو ندید
نا محدود برا هر جا برداشته بشه برا طهران ورداشته نمیشه در ضمن منبع رو ذکر کنید

نامحدود برداشته شده عزیز تا اخر این ماه میدن بعد کلا می ره

منبع

Mr saeed
16-05-2014, 19:19
من زنگ زدم به هیچ مشترکی نمیدن تبلیغاتم درحد اطلاع رسانی و فعلا ۵ و۱۰ مگ نمیدن.

میدن عزیز شما زنگ می زنید 2020 اون که می گه نمی دن اشتباه می کنه شماره شما می گیرن بعدا خودشون زنگ می زنن ولی خط باید به اسم شرکت باشه نه شخص .

در ضمن شما می خواهید 10 مگ بگرید شرکت خصوصی پره دیگه چرا بیای مخابرات بگیری ؟ نامحدود بود حالا چیزی

Mr saeed
16-05-2014, 19:25
به نظر من که نامحدود هیچوقت جمع نمیشه من برای محل کارم و خونه با دوتا مرکز ملت و تندگویان سرکارم دارم خودشون تمایل بیشتر به فروختن نامحدود دارن

عزیز من می گم برداشته شده رفته شما می گی برداشته نمی شه تعرفه مخابرت ببنید چیزی به اسم نامحدود نیست وقتی نامحدود در تعرفه نیست یعنی جمع شده !

نامحدود از همه شهر های ایران توسط مخابرات داره جمع می شه توی این ماه 3-4 استان رو جمع کردن ....

Milad4171
16-05-2014, 19:52
عزیز من می گم برداشته شده رفته شما می گی برداشته نمی شه تعرفه مخابرت ببنید چیزی به اسم نامحدود نیست وقتی نامحدود در تعرفه نیست یعنی جمع شده !

نامحدود از همه شهر های ایران توسط مخابرات داره جمع می شه توی این ماه 3-4 استان رو جمع کردن ....

سلام.
من این پست رو چند صفحه قبل زدم ولی کسی توجه نکرد

تعرفه مخابرات و 2020 از هم جدا هستند ! مخابرات تعرفه های محدود را ارائه میده اما با پهنای باند بیشتر

و 2020 که زیر مجموعه مخابرات است ، فقط نامحدود ارائه میدهد.

آدرس های زیر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکه مربوط به مخابرات هست وسرویسهاش محدود هست و در اختیار بیشتر شهرهای ایران هم هست تا حدودی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشرکت خدمات اول TCT که کاملا زیر مجموعه مخابرات است.
------
+
ویرایش:

این هم اضافه کنم طرح نامحدود در تعرفه های شهرهای دیگه هم گنجانده شده :
مثلا: مخابرات استان چهارمحال بختیاری

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Mr saeed
16-05-2014, 20:42
سلام.
من این پست رو چند صفحه قبل زدم ولی کسی توجه نکرد

تعرفه مخابرات و 2020 از هم جدا هستند ! مخابرات تعرفه های محدود را ارائه میده اما با پهنای باند بیشتر

و 2020 که زیر مجموعه مخابرات است ، فقط نامحدود ارائه میدهد.

آدرس های زیر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکه مربوط به مخابرات هست وسرویسهاش محدود هست و در اختیار بیشتر شهرهای ایران هم هست تا حدودی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشرکت خدمات اول TCT که کاملا زیر مجموعه مخابرات است.
------

اینها چون پیمانکاری هست هر کسی برای خودش سایتی زده همه زیر نظر tct.ir فعالیت می کنن اونها همه زیر نظر tci.ir هستن همین سایت 2020 زدید چند سالی هست آپدیت نشده

بنده اگه می گم نامحدود حذف می شه یکی از مدیران ارشد بخش ارتباطات ثابت که آشنا هستن ( نجفی ) اطلاع داده خوزستان و چند استان دیگه همین ماه جمع کردن تهران هم جمع می کنه .

مگه شهر بزرگی مثل مشهد نامحدود جمع شد اتفاقی افتاد ؟ تهران هم اتفاقی نمی افته

AliROCK
16-05-2014, 22:12
نامحدود برداشته شده عزیز تا اخر این ماه میدن بعد کلا می ره

منبع

من یکی خسته شدم از بس توضیح دادم:n27:

Mr saeed
16-05-2014, 22:49
من یکی خسته شدم از بس توضیح دادم:n27:

چند روزی صبر کن بعدی می فهمی چی می گم ...

dj77
16-05-2014, 22:51
آقا آمارشو گرفتم نامحدود دارن ارایه میدن و قرار هم نیست جمع بشه :n01: چون این مورد یه نقطه قوت برای مخابرات حساب میاد نسبت به شرکتهای خصوصی :n01: حالا شما یک ماه دیگه 2ماه دیگه بیا اینجا ببین نامحدود جمع شدنی هست تو تهران یا نه :n06:

AliROCK
16-05-2014, 23:40
والله ماهم داریم همینو میگیم طهران تو خیلی چیزا فرق داره :n09:

kkevinloren2006
17-05-2014, 09:17
حجمی از نامحدود سرعتش بیشتره؟

sdsab22
17-05-2014, 10:16
کسی تا بحال از وضعیت نامحدود به حجمی تغییر وضعیت داده؟ من نامحدود 512 دارم میخوام بشه 1024 محدود.
کجا باید برم و چکار باید بکنم؟

amin_v30
17-05-2014, 10:59
دوستان این سرویس های حجمی جدیدی که گذاشته توی سایتش،دانلود شبانه رایگان نداره؟

mrm88
17-05-2014, 11:00
دوستان تغییر تعرفه ای که تو سایت tct.ir انجام میدیم(128 نامحدود ----> 1مگ نامحدود) چقدر طول میکشه تا عملی بشه؟ صبح انجام دادم این تغییر تعرفه رو! اصلا پروسه های این داستان تغییر تعرفه رو یکی از دوستان که انجام داده و تعرفه جدیدش اعمال شده رو یکی توضیح میده؟ 128 مسخره ترین چیزیه که آدم تحت لوای ADSL بش میدن! بیشتر شبیه شوخیه! :n27:

بعد از تغییر تعرفه ای که در سایت tct.ir انجام دادم چند ساعت بعد رفتم قسمت پیگیری درخواست ها دیدم زده عدم تایید، امروز صبح(شنبه 27/2/93) دوباره رفتم درخواست دادم برای تغییر تعرفه، بازم بعد 2 ساعت تو سایت زده عدم تایید! یعنی چی؟ چرا 128 نمیتونه به 1مگ تبدیل بشه و چرا تایید نمیشه؟

farzad02
17-05-2014, 11:05
سلام
یکی از دوستان 2 هفته پیش با 2020 تماس گرفت و درخواست نامحدود کرد. گفتن چند روز دیگه وصل میشه
توی این مدت چند باری هم تماس گرفت و پیگیری کرد

تا اینکه چهارشنبه میره پیگیری میکنه و بهش میگن پورت خالی نداریم... باید 1-2 ماه صبر کنید

این دوست ما هم خیلی به اینترنت نیاز داره و میگه پس من میرم از یک شرکت دیگه میگیرم. مخابرات هم میگه نمیشه. تا یکسال حق ندارید از هیچ شرکتی خدمات بگیرید

چنین حرفی قانونیه؟
کسی به این مشکل تا الان برخورده؟
به کجا باید شکایت کنه؟

magiteq1
17-05-2014, 13:45
سلام
یکی از دوستان 2 هفته پیش با 2020 تماس گرفت و درخواست نامحدود کرد. گفتن چند روز دیگه وصل میشه

تا اینکه چهارشنبه میره پیگیری میکنه و بهش میگن پورت خالی نداریم... باید 1-2 ماه صبر کنید

این دوست ما هم خیلی به اینترنت نیاز داره و میگه پس من میرم از یک شرکت دیگه میگیرم. مخابرات هم میگه نمیشه. تا یکسال حق ندارید از هیچ شرکتی خدمات بگیرید

چنین حرفی قانونیه؟
به کجا باید شکایت کنه؟

باید شکایت کرد
به تنظیم مقررات

AliROCK
17-05-2014, 14:17
مخابرات هم میگه نمیشه. تا یکسال حق ندارید از هیچ شرکتی خدمات بگیرید

جلل خالق :n04: سریع شکایت کن

والله چند صفحه پیش یکی از دوستان گفت نداره حالا شاید تغییر کرده

victor021
17-05-2014, 18:16
روحانی :از شرایط پهنای باند اینترنت در کشور راضی نیستممنبع: ایسنا
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7_%D9%BE%D9%87%D9%86% D8%A7%DB%8C_%D8%A8%D8%A7%D9%86%D8%AF_%D8%A7%DB%8C% D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA_%D8%AF%D8%B1_%DA%A9% D8%B4%D9%88%D8%B1_%D8%B1%D8%A7%D8%B6%DB%8C_%D9%86% DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85/)

dj77
17-05-2014, 19:13
سلام

چنین حرفی قانونیه؟
به کجا باید شکایت کنه؟

من بعید می دونم شکایت به جایی برسه چون دوست شما از طرحهای 1ساله حجمی مخابرات استفاده کرده که مودم رایگان هم روش داشته در قراردادی هم که با ایشون بسته شده به صراحت گفته شده که شما تا 1سال حق تخلیه سرویس رو نداری و این مورد هم خود ایشون امضاء کرده!
ولی باز برای شکایت به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه بفرمایید

dj77
17-05-2014, 19:16

برای اطلاع دقیق می تونید با 2020تماس بگیرید و بپرسید,من چون نامحدود استفاده می کنم اطلاع ندارم از این موضوع :n01:

mohammad_s7201
17-05-2014, 21:09
دوستان برای روشن شدن قضیه به نکات زیر توجه کنید:
1- اینترنت حجمی شبانه رایگان نداره
2- سرعت حجمی و نامحدود یکیه. هیچ فرقی باهم ندارن
3-کسی که طرح کمپین (اینترنت حجمی با مودم رایگان) گرفته و قرارداد یکساله امضا کرده تا یکسال حق تغییر تعرفه نداره مگر اینکه خسارتش رو بده.
من یه ماه پیش سرویس 1 مگ ماهی 5 گیگ گرفتم (با مودم رایگان) و بعد از سه هفته پشیمون شدم، رفتم درخواست دادم و خط رو تخلیه کردم. طرف هم گفت حدود 100 تا 110 تومن بعنوان جریمه میاد رو قبضت.
فرداش رفتم 512 نامحدود گرفتم.
اون دوستی هم که بهش گفتن تا یک سال حق تخلیه نداره اگه بره بگه جریمش رو میدم، قبول میکنن.

AliROCK
18-05-2014, 01:45
روحانی :از شرایط پهنای باند اینترنت در کشور راضی نیستممنبع: ایسنا
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7_%D9%BE%D9%87%D9%86% D8%A7%DB%8C_%D8%A8%D8%A7%D9%86%D8%AF_%D8%A7%DB%8C% D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA_%D8%AF%D8%B1_%DA%A9% D8%B4%D9%88%D8%B1_%D8%B1%D8%A7%D8%B6%DB%8C_%D9%86% DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85/)
خیلیا راضی نیستن امیدوارم اهل عمل باشن
1مگ شرکتهای خصوصی 250 تومن نسل بماند

mrm88
18-05-2014, 08:20
بعد از تغییر تعرفه ای که در سایت tct.ir انجام دادم چند ساعت بعد رفتم قسمت پیگیری درخواست ها دیدم زده عدم تایید، امروز صبح(شنبه 27/2/93) دوباره رفتم درخواست دادم برای تغییر تعرفه، بازم بعد 2 ساعت تو سایت زده عدم تایید! یعنی چی؟ چرا 128 نمیتونه به 1مگ تبدیل بشه و چرا تایید نمیشه؟

بچه ها کسی نمیتونه کمکی به من بکنه؟ چرا من تغییر تعرفه میدم میزنه عدم تایید؟ خوب 128 ظلمه! من 1مگ میخوام!

XENON24
18-05-2014, 10:57
دوستان افزایش سرعت باعث بهتر شدن پینگ هم میشه؟مثلا از 256 به 512

AliROCK
18-05-2014, 12:22
خیر نمیشه...

dj77
18-05-2014, 12:26
بچه ها کسی نمیتونه کمکی به من بکنه؟ چرا من تغییر تعرفه میدم میزنه عدم تایید؟ خوب 128 ظلمه! من 1مگ میخوام!

برای تغییر تعرفه شما با کارت ملی صاحب خط باید بری مرکز مخابراتی درخواست تغییر سرعت بدی همون لحظه سرعت افزایش پیدا می کنه فقط خود صاحب خط هم فکر کنم باید باشه
با 2020هم تماس بگیری فکر کنم برات تغییر بدن ولی در ایران کلا خدمات الکترونیک تعطیله :n06:

dj77
18-05-2014, 12:27
دوستان افزایش سرعت باعث بهتر شدن پینگ هم میشه؟مثلا از 256 به 512

ببین سرویس گیم اگر داشته باشه می تونی درخواست بدی برای کاهش پینگ فعال بشه

music
18-05-2014, 14:14
ببین سرویس گیم اگر داشته باشه می تونی درخواست بدی برای کاهش پینگ فعال بشه

سلام
میشه بیشتر توضیح بدین

dj77
18-05-2014, 15:59
سلام
میشه بیشتر توضیح بدین

یه سرویسی هست البته شرکتهای خصوصی مثل پارس و شاتل من دیدم دارن مشترک درخواست فعال سازی میده به شرکت پینگ به زیر 150میرسه براش,البته میگم باید ببینی مخابرات داره همچین سرویسی یا نه بزنگ 2020آمارشو بگیر

prfr
18-05-2014, 16:43
سلام دوستان
من پارس انلاین دارم ADSL مخابرات خوب هست که با پارس عوض کنم یا نه ؟؟؟؟

dj77
18-05-2014, 17:36
سلام دوستان

سرعت مورد نظر شما چه سرعتی هست و چقدر می خواید به صورت ماهیانه برای اینترنت خرج کنید؟

mrm88
19-05-2014, 14:22
برای تغییر تعرفه شما با کارت ملی صاحب خط باید بری مرکز مخابراتی درخواست تغییر سرعت بدی همون لحظه سرعت افزایش پیدا می کنه فقط خود صاحب خط هم فکر کنم باید باشه
با 2020هم تماس بگیری فکر کنم برات تغییر بدن ولی در ایران کلا خدمات الکترونیک تعطیله :n06:

به 2020 زنگ زدم و گفتم من تو سایت 2 بار تغییر تعرفه دادم ولی نوشت عدم تایید! گفت چند لحظه صبر کن ببینم داستان چیه! بعد از یه مکث طولانی گفت سوییچ منطقه مخابراتیتون رو ما بستست! ما دسترسی نداریم براتون کاری بکنیم باید برین منطقه مخابراتیتون! منم که قبلا با رییس مرکز مخابراتمون رودر رو صحبت کرده بودم و همون موقع بم گفته بود ما از لحاظ فنی امکان دادن سرعت بالاتر از 128 رو نداریم! همین 128 هم کلی بتون حال دادیم که عرضه کردیم! اینم از اینترنت پرسرعت ADSL مخابرات! چه حماقتی کردم درخواست دادم وصل کنن برام! :n28: اونم پس از 3سال خالی نبودن پورت! لعنت به ADSL مخابرات :n22:

Erfandotm
19-05-2014, 15:16
سلام دوستان

من برعکس شما بودم! مخابرات داشتم اومدم پارس و الان خیلی راضیم
همون پارس بمون
مخابرات هم گرونه هم افتضاح!

Firebirds
19-05-2014, 21:44
به 2020 زنگ زدم و گفتم من تو سایت 2 بار تغییر تعرفه دادم ولی نوشت عدم تایید! گفت چند لحظه صبر کن ببینم داستان چیه! بعد از یه مکث طولانی گفت سوییچ منطقه مخابراتیتون رو ما بستست! ما دسترسی نداریم براتون کاری بکنیم باید برین منطقه مخابراتیتون! منم که قبلا با رییس مرکز مخابراتمون رودر رو صحبت کرده بودم و همون موقع بم گفته بود ما از لحاظ فنی امکان دادن سرعت بالاتر از 128 رو نداریم! همین 128 هم کلی بتون حال دادیم که عرضه کردیم! اینم از اینترنت پرسرعت ADSL مخابرات! چه حماقتی کردم درخواست دادم وصل کنن برام! :n28: اونم پس از 3سال خالی نبودن پورت! لعنت به ADSL مخابرات :n22:

این داستان برای کدام منطقه هست ؟!

mrm88
19-05-2014, 22:04
این داستان برای کدام منطقه هست ؟!

مرکز مخابراتی گور به گور شده لطیفی در محله لویزان!!! :n28:

dj77
19-05-2014, 22:08
مرکز مخابراتی گور به گور شده لطیفی در محله لویزان!!! :n28:

چرا از شرکتهای خصوصی نمی گیری وقتی 128بهت بالاتر نمیدن؟

mrm88
20-05-2014, 07:16

من نامحدود با قیمت مناسب میخواستم! چه میدونستم اینا میخوان بازی در بیارن! یکی از دوستام 2مگ نامحدود به راحتی گرفته بود و منطقه مخابراتیشون مشکلی نداشت! درثانی من الان سه هفته است سرویسم وصل شده! :n28:

mrm88
20-05-2014, 07:37

من نامحدود با قیمت مناسب میخواستم! چه میدونستم اینا میخوان بازی در بیارن! یکی از دوستام 2مگ نامحدود به راحتی گرفته بود و منطقه مخابراتیشون مشکلی نداشت! درثانی من الان سه هفته است سرویسم وصل شده! :n28:

dj77
20-05-2014, 09:21

خوب شما برو از شاتل آرت بگیر! هم نامحدودهست هم قیمتش مناسب! خوب سه هفته باشه وصل شده باشه! تخلیه کن برو شاتل وقتی می بینی 128بالاتر بهت نمیدن!

mrm88
20-05-2014, 09:50
خوب شما برو از شاتل آرت بگیر! هم نامحدودهست هم قیمتش مناسب! خوب سه هفته باشه وصل شده باشه! تخلیه کن برو شاتل وقتی می بینی 128بالاتر بهت نمیدن!

از یکی شنیدم اینایی که مشکل سرویس روی فیبر دارن و از مخابرات سرویس میگیرن اگه تخلیه کنن دیگه نمیشه از هیچ شرکتی بگیرن!

dj77
20-05-2014, 11:16
از یکی شنیدم اینایی که مشکل سرویس روی فیبر دارن و از مخابرات سرویس میگیرن اگه تخلیه کنن دیگه نمیشه از هیچ شرکتی بگیرن!

شما شنیدها رو ول کن بهترین کار اینه که شما با متخصصش صحبت کنی البته اگر میخوای سرعت بالاتر از 128داشته باشی.
شما زنگ بزن بخش فروش شاتل به شماره 23099 راهنماییت می کنند :n01:

Firebirds
20-05-2014, 11:38

نمیگم فردا با اینکار جواب میگیری، ولی لاقل دل خودت خنک میشه :n02:

یه فروم شکایت هم توی سایت تتنظیم مقررات پر کن،
توی فروم بگردی خیلی ها لینک و مراحلشو گذاشتن،

mrm88
20-05-2014, 13:08
شما شنیدها رو ول کن بهترین کار اینه که شما با متخصصش صحبت کنی البته اگر میخوای سرعت بالاتر از 128داشته باشی.

زنگ زدم شنیده هارو تایید کرد گفت خطوط روی فیبر رو فقط مخابرات میتونه ADSL بده! که داده ولی چه دادنی!

عزیز همین کار رو کردم سایت 195 دات آی آر

Mohsen_mzh
20-05-2014, 17:13
دوستان با دستور nslookup میتونید ip یک سایت رو بیینید ؟ قبلا میشد الان نمیشه برای من
//
بعد الان مخابرات تهران یا اصفهان نماینده شهر محسوب میشن به لحاظ اینترنت که تاپیکشون اومده زیر بخش اینترنت استان ها ؟

Firebirds
20-05-2014, 23:29
زنگ زدم شنیده هارو تایید کرد گفت خطوط روی فیبر رو فقط مخابرات میتونه ADSL بده! که داده ولی چه دادنی!

عزیز همین کار رو کردم سایت 195 دات آی آر

iran7000
21-05-2014, 01:49
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران همچنین گفت: درآمد سال 91 این شرکت از محل فروش خطوط پرسرعت اینترنت سه هزار میلیارد ریال بوده و این میزان درسال 92 به شش هزار میلیارد ریال افزایش یافته است.

ببینید چه پول هایی به جیب می زنند با گران فروشی و اینترنت بی کیفیت.

mrm88
21-05-2014, 07:13

ممنون عزیز آره همینجا شکایت کردم! ولی سازمانای دولتی مگه به شکایات توجه هم میکنن! مگه واسشون فرقی هم داره! حالا الکی امیدوار میمونم تا ببینم چی بشه

dj77
21-05-2014, 10:31
ممنون عزیز آره همینجا شکایت کردم! ولی سازمانای دولتی مگه به شکایات توجه هم میکنن! مگه واسشون فرقی هم داره! حالا الکی امیدوار میمونم تا ببینم چی بشه

ببین من خیلی بعید می دونم شما از سایت 195به سرعت بالاتری بتونی دست پیدا کنی! یه کاری کن برو مرکز مخابراتیت بگو من دانشجو هستم کارم لنگه اینترنته 128سرعتش خیلی پایینه بلکه 1مگ بگیری حداقل... ولی به نظر من بهترن راه حل مشکل شما در کوتاه ترین زمان بند پ هست اگر یه پارتی گیر بیاری اونجا راحت برات سرعتت رو ارتقاء میده...

mrm88
21-05-2014, 11:02
ببین من خیلی بعید می دونم شما از سایت 195به سرعت بالاتری بتونی دست پیدا کنی! یه کاری کن برو مرکز مخابراتیت بگو من دانشجو هستم کارم لنگه اینترنته 128سرعتش خیلی پایینه بلکه 1مگ بگیری حداقل... ولی به نظر من بهترن راه حل مشکل شما در کوتاه ترین زمان بند پ هست اگر یه پارتی گیر بیاری اونجا راحت برات سرعتت رو ارتقاء میده...

بذار یه توضیح بدم تا قضیه برات بهتر مشخص بشه:
ما یه قانون واگذاری پهنای باند داریم که میگه ISP ها برای اینکه سرعت بالاتر از 128 کیلوبیت بر ثانیه به مشترکانشون بدن باید مشترک معرفی نامه ای از دانشگاه و اداره و... بیاره این یه بحثه! بحث من این نیست اصلا!!! چون تا دلت بخواد میتونم معرفی نامه و از این آت و آشغالا ببرم براشون!

اینا تزشون اینه میگن "ما قبلا اصلا تجهیزات ADSL نداشتیم! دو سالی هست که این تجهیزات رو نصب کردیم! برای بعضی قسمتا که مثل شما رو فیبرن و قبلا ADSL نمیشد ارائه کرد تونستیم تجهیزات حداقلی نصب کنیم! به این معنی که 128 به بالاتر نمیشه ارائه داد از لحاظ فنی!!! و ما بتون لطف کردیم امکان کانکت شدن به اینترنت رو براتون فراهم کردیم" این عین جمله رییس مرکز مخابراتیمونه!

ببینید عمق فاجعه رو!!!! میدونید یعنی چی؟ یعنی اینا حتی حرفای رییس جمهورشون که اظهار ناراحتی کرد از پهنای باند رو قبول ندارند!!!!

یه زنگ زدم 2020 گفتم این آقاهه(رییس مرکز مخابراتی) چی بم گفته! بعدش بش گفتم یعنی اینا تجهیزات 20 سال پیش دنیا رو نصبیدن که فقط میتونن 128 بدن! گفت بزار یه چیزی بت بگم باید یه نفر از مرکزمون بره اونجا و براتون این پهنای باندارو افزایش بده! و چون برای اون مرکز مخابراتی هزینه داره اینا همچین حرفی رو بت زدن که بت پهنای باند بالاتر ندن!!!!

خودم وایمکس ایرانسل دارم این چند سال! کیفیت پایین قیمت بالا! محدود! از هیچ ISP هم به جز مخابرات نمیتونم ADSL بگیرم! مخابراتم که این داستان و داره میگه! خسته شدم دیگه :n28:

worldclass
21-05-2014, 13:08
سلام
مشترک قدیمی 256 نامحدود هستم.
میخواستم بدونم آیا بازهم اینترنتم نامحدود هست یا حجمی شده؟
ضمنا قیمت چه تغییری کرده؟
dj77
21-05-2014, 13:16
بذار یه توضیح بدم تا قضیه برات بهتر مشخص بشه:
ما یه قانون واگذاری پهنای باند داریم که میگه ISP ها برای اینکه سرعت بالاتر از 128 کیلوبیت بر ثانیه به مشترکانشون بدن باید مشترک معرفی نامه ای از دانشگاه و اداره و... بیاره این یه بحثه! بحث من این نیست اصلا!!! چون تا دلت بخواد میتونم معرفی نامه و از این آت و آشغالا ببرم براشون!

اینا تزشون اینه میگن "ما قبلا اصلا تجهیزات ADSL نداشتیم! دو سالی هست که این تجهیزات رو نصب کردیم! برای بعضی قسمتا که مثل شما رو فیبرن و قبلا ADSL نمیشد ارائه کرد تونستیم تجهیزات حداقلی نصب کنیم! به این معنی که 128 به بالاتر نمیشه ارائه داد از لحاظ فنی!!! و ما بتون لطف کردیم امکان کانکت شدن به اینترنت رو براتون فراهم کردیم" این عین جمله رییس مرکز مخابراتیمونه!

ببینید عمق فاجعه رو!!!! میدونید یعنی چی؟ یعنی اینا حتی حرفای رییس جمهورشون که اظهار ناراحتی کرد از پهنای باند رو قبول ندارند!!!!

یه زنگ زدم 2020 گفتم این آقاهه(رییس مرکز مخابراتی) چی بم گفته! بعدش بش گفتم یعنی اینا تجهیزات 20 سال پیش دنیا رو نصبیدن که فقط میتونن 128 بدن! گفت بزار یه چیزی بت بگم باید یه نفر از مرکزمون بره اونجا و براتون این پهنای باندارو افزایش بده! و چون برای اون مرکز مخابراتی هزینه داره اینا همچین حرفی رو بت زدن که بت پهنای باند بالاتر ندن!!!!

خودم وایمکس ایرانسل دارم این چند سال! کیفیت پایین قیمت بالا! محدود! از هیچ ISP هم به جز مخابرات نمیتونم ADSL بگیرم! مخابراتم که این داستان و داره میگه! خسته شدم دیگه :n28:

می دونم شما چی میگی بحث منم اصلاً خود اون مدرک برای سرعت بالاتر از 128 نبود میدونم چی میگی شما
من میگم باید سریش بشی یه آشنا هم گیر بیاری می تونی ردیف کنی کارتو...
اون رییس مرکز هم از لحاظ فنی کاملاً داره گوه مفت میخوره البته ببخشید من قصد توهین ندارم ولی با اعصاب ملت بازی می کنند این دست آدمهای زبون نفهم
ببین الان زنگ بزن به 195 بگو اینها دارند اینطوری می گند به من ببینند چند چنده بالاخره!

ولی روی اون بند پارتی که من گفتم شما بتونی کسی رو گیر بیاری برات انجام میده اپراتورش کاری هم به اون رییس مرکز خرتون نداره اصلاً :n22:

dj77
21-05-2014, 13:17
سلام
مشترک قدیمی 256 نامحدود هستم.
میخواستم بدونم آیا بازهم اینترنتم نامحدود هست یا حجمی شده؟
ضمنا قیمت چه تغییری کرده؟
نامحدود هست.نامحدود هیچ تغییری نکرده قیمتها

mrm88
21-05-2014, 13:30
می دونم شما چی میگی بحث منم اصلاً خود اون مدرک برای سرعت بالاتر از 128 نبود میدونم چی میگی شما
من میگم باید سریش بشی یه آشنا هم گیر بیاری می تونی ردیف کنی کارتو...
اون رییس مرکز هم از لحاظ فنی کاملاً داره گوه مفت میخوره البته ببخشید من قصد توهین ندارم ولی با اعصاب ملت بازی می کنند این دست آدمهای زبون نفهم
ببین الان زنگ بزن به 195 بگو اینها دارند اینطوری می گند به من ببینند چند چنده بالاخره!

ولی روی اون بند پارتی که من گفتم شما بتونی کسی رو گیر بیاری برات انجام میده اپراتورش کاری هم به اون رییس مرکز خرتون نداره اصلاً :n22:

ترو خدا ببین برای اینترنتم آدم باید پارتی گیر بیاره! ای بر ذات کثیفشون لعنت که با ما اینجوری برخورد میکنند.

m.b.z
21-05-2014, 13:30
دوستان برای شما هم از دیشب اختلال به وجوده اومده؟
برای من هر ساعت حدود 10 دقیقه سرویس تقریبا میشه گفت قطع میشه

shayan0o21
22-05-2014, 22:34
دوستان برای شما هم از دیشب اختلال به وجوده اومده؟
برای من هر ساعت حدود 10 دقیقه سرویس تقریبا میشه گفت قطع میشه

ما که مشکــل نداریم:n01:

shayan0o21
22-05-2014, 22:35
ترو خدا ببین برای اینترنتم آدم باید پارتی گیر بیاره! ای بر ذات کثیفشون لعنت که با ما اینجوری برخورد میکنند.

کی گفته مدرک میخوان :n13:

والله به ما 2 مگ همینجوری هم میگن بیا ببر :n02::n02:

AliROCK
23-05-2014, 02:17

رئیس مرکزشون گوش مالی میخواد:n02:
طرف میگه یه لیوان اب بده میگه تازه لوله کشی کردیم عمق فاجعه رو دیگه خودت ببین:n09:

mrm88
23-05-2014, 10:48

من که توضیح دادم بحث مدرک نیست! مشکل جای دیگشست! به قول AiRROCK باید گوش مالیش داد! ولی من متاسفانه پارتی ندارم!

m.b.z
23-05-2014, 10:58
دوستان توجه دارین که از صبح فیلترینگ از کار افتاده:n13:

shayan0o21
23-05-2014, 11:00

به صورت کامل قیلتر است :n02:

AliROCK
23-05-2014, 14:23

بعضی سایتا بازن بله به علت مورد دار بودن از نام بردن معذوریم:n02:

Meysam Raz
23-05-2014, 16:03
بعضی سایتا بازن بله به علت مورد دار بودن از نام بردن معذوریم:n02:

گفتم چرا سایت بلک باکس تمام عکس هاش داره لود میشه :n02: سایت میزبان عکس هاش فیلتر بود الان دیدم نیست :n09:
چنتا سایت ایرانی و ... گانول و یو تیوپ و خلاصه تقریبا همه به جز فیس بوق بازهستن:n09: اونیکه معمولا شیر اینترنت رو میبسته اینبار احتمالا فلکه رو برعکس چرخونده . فکر کنم امروز روز ظهور میشه ( جمعه هم هست )
یک همچین ISP با سرو صاحبی داریم ما

Bin4ry
23-05-2014, 16:06
دوستان کسی از مرکز مخابرات بعثت، اینترنت داره؟
سرعت و کیفیتش چطوره؟

a2015
23-05-2014, 16:31
دوستان به نظروتون عجیب نیست همه سایت ها باز هستند و فیلتر ازشون برداشته شده؟:n04:

AliROCK
23-05-2014, 17:44
نه عجیب نیست قبلا هم شده نگران نباش درستش میکنن:n09:

old_snake1370
24-05-2014, 10:03
هنوز هم واسه من همه جا بازه!:n13:
برای بقیه هم همینطوره؟

Meysam Raz
24-05-2014, 11:11
برای بقیه هم همینطوره؟
یوتیوپ بسته شد حالا فیس بوق باز شد :n08: بقیه هم بـــــــــــازن
پی نوشت : فیس بوق رو بستن

Mohsen_mzh
24-05-2014, 11:30
برای بقیه هم همینطوره؟
هدیه مخابرات به مشترکین خوش حسابه :x
دارن سیستم جدید فی*ترینگ رو تست می کنن احتمالا بعد یه بلایی سرمون بیارن

sadegh_195
25-05-2014, 09:25
سلام دوستان.
بزرگوارانی که از آیپد ایر استفاده میکنند تو این چند روز با اپلیکشن OPENDOOR مشکلی داشتند؟ من دو سه روز که اصلا نمیتونم از این اپلیکشن استفاده کنم. یه پیغام طولانی روی صفحه اپلیکشن میاد که توش یه چیزائی در مورد IP هم میگه. مشکل مال اپلیکشن یا برادرا اینو رو هم مشمول عنایت ف/یل/ت/ری/نگ کردن؟
کسی اطلاعی داره؟

bleu2u4u
29-05-2014, 03:01
من ۵۱۲ دارم ۹ شب تا فردا صبح اینترنتم داغوون میشه
سرعت دانلود با ۱۶ کانکشن زیر ۱ کیلوبایته
چند سال پیش هم یه مدت اینجور شد ولی الان یه چندی وقتی بود خوب شده بود تا اینکه تازگیا دوباره به فنا رفت

general geranger
29-05-2014, 11:27
سلام دوستان . مخابرات هنوز نامحدود میده؟ توی پرند وضعش چطوره؟ سرعت و پینگ خوبه؟ (اگه پینگ خوب نبودم کاهش پینگ هست فقط سرعت بالا باشههه) مرکز پرند ظاهرا تو رباط کریم پادگان لشکر (یه همچین اسمی ) هست:n02:

dj77
29-05-2014, 18:14
سلام دوستان . مخابرات هنوز نامحدود میده؟ توی پرند وضعش چطوره؟ سرعت و پینگ خوبه؟ (اگه پینگ خوب نبودم کاهش پینگ هست فقط سرعت بالا باشههه) مرکز پرند ظاهرا تو رباط کریم پادگان لشکر (یه همچین اسمی ) هست:n02:

نامحدود میده تو استان تهران آره,تهران که خوبه اوضاع نسبت به یکی دوسال پیش خیلی بهتر شده

senaps
30-05-2014, 22:43
سلام دوستان....
برای دانلود و بازی و وبگردی! :)....
یه اینترنت مناسب با قطع و وصل و مسخره بازی کم و قطعا دانلود شبانه مناسب، چی سراغ دارین؟ میدون قزوین یا طرافای مرکز به جنوب و این جور مناطق....
برای یکی از دوستان هستش...

Meysam Raz
02-06-2014, 22:22
سلام دوستان....
برای دانلود و بازی و وبگردی! :)....
یه اینترنت مناسب با قطع و وصل و مسخره بازی کم و قطعا دانلود شبانه مناسب، چی سراغ دارین؟ میدون قزوین یا طرافای مرکز به جنوب و این جور مناطق....
برای یکی از دوستان هستش...
سوالت رو اینجا بپرس

راهنمای انجمن اینترنت پرسرعت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
دوباره برگشتیم اینجا :n02:
خیلی حرکت خوبی بود همینجا از مدیران تشکر میکنم :n16:

netstat
02-06-2014, 22:27
دوران تبعیدتون تموم شد؟؟؟ :n02:

senaps
02-06-2014, 23:21
سوالت رو اینجا بپرس

عجب! :).... الان اون عنوان مخابراتش رو دیدم....
تا جایی که یادمه، اومده بودم توی اینترنت استان ها و تاپیک استان تهران پرسیده بودم نه اینجا! :| :|
چقد حواس پرتم من :(

alireza20202003
02-06-2014, 23:54
رفته بودین اونور من اصلا یادم رفته بود نت مخابرات هم دارم !

واقعا تو این مدت که مخابرات داشتم پایدارترین سرویس رو داشته البته پینگ داغون در عصر و سرعت کم شدن و باز نکردن سایتهای خارجی و ... مشکلات این اینترنت هست ولی با این حال کار آدم رو لنگ نمیذازه.

دوستان اونایی که اشتراک قیمت قدیم دارن تغییر سرعت دادن با قیمت قدیم براشون حساب شد یا جدید ؟

Meysam Raz
03-06-2014, 00:53
رفته بودین اونور من اصلا یادم رفته بود نت مخابرات هم دارم !

واقعا تو این مدت که مخابرات داشتم پایدارترین سرویس رو داشته البته پینگ داغون در عصر و سرعت کم شدن و باز نکردن سایتهای خارجی و ... مشکلات این اینترنت هست ولی با این حال کار آدم رو لنگ نمیذازه.

دوستان اونایی که اشتراک قیمت قدیم دارن تغییر سرعت دادن با قیمت قدیم براشون حساب شد یا جدید ؟
کوچکترین تغییر = قیمت جدید :n02:
من تغییر سرعت دادم به 512 دیدم اعصابم نمیکشه برگشتم 1 مگ
قیمت عوض شد

Yi Yi
03-06-2014, 09:31
کسی میدونه چجوری میشه مودم dlink رو متناسب با اینترنت مخابرات تنظیم کرد؟

Meysam Raz
03-06-2014, 12:38
کسی میدونه چجوری میشه مودم dlink رو متناسب با اینترنت مخابرات تنظیم کرد؟
چیز خاصی نداره
عکس از تنظیمات رو میزارم سوالی بود در خدمتیم
توی همه مودم ها این بخش هست فقط کمی شکلش شاید متفاوت باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

lمخابرات دوباره ترکید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

reza_khoshtip
03-06-2014, 14:59
سرعت اینترنت من به شدت امروز افت کرده
512 نامحدود مخابرات تهران

paradisepersian
03-06-2014, 16:20
سرعت اینترنت من به شدت امروز افت کرده
512 نامحدود مخابرات تهران

برای منم اینگونه هست
داخلی و خارجی بشدت پوکیدن

ghm122
03-06-2014, 16:40
کوچکترین تغییر = قیمت جدید :n02:
من تغییر سرعت دادم به 512 دیدم اعصابم نمیکشه برگشتم 1 مگ
قیمت عوض شد

سلام
برای من برای 1 ماه و 5 روز 256 و 26 روز 512 اومده 32800.
2020 هم که واقعا بعضیاشون تو حماقت رکورد ایران و جهان رو زدن و البته کلا هم یه حرف نمیزنند.یه سری سرعت دانلودم در حد 3 kb بود زنگ زدم نیم ساعت مغز منو خورد ای پی بده و از این کارا که به همه میگن که جواب هم نداد. دوباره زنگ زدم یه کارشناس دیگه بود واقعا انسان بود گفت اصلا ربطی نداشته چرت گفته سریع همون موقع پرت رو ریست کرد خدا روشکر حل شد مشکلم.

اما یکی دوستان همین جا قبض گذاشته بود براش دو ماهه 40 حساب کرده بودن تازه هم اینترنت گرفته بود .خلاصه اصلا معلوم نیست چه غلطی میکنن و با خودشون چندچندن؟؟ رییس مخابرات قبل عید گفته 20 % اعمال کردیم این موجود کم عقل 2020 میگه به ما نگفتن!

یکی از دوستان( xenon24 ) ایشون چند روز زودتر از من اقدام کردن و اگر دسترسی به خدمات اینترنتی و قبض المثنی داشته باشن احتمالا بتونن پاسخ درستی به شما بدن...

THe DARk NighT .98
03-06-2014, 18:09
بله خراب شده

Meysam Raz
03-06-2014, 18:43
سلام
برای من برای 1 ماه و 5 روز 256 و 26 روز 512 اومده 32800.
2020 هم که واقعا بعضیاشون تو حماقت رکورد ایران و جهان رو زدن و البته کلا هم یه حرف نمیزنند.یه سری سرعت دانلودم در حد 3 kb بود زنگ زدم نیم ساعت مغز منو خورد ای پی بده و از این کارا که به همه میگن که جواب هم نداد. دوباره زنگ زدم یه کارشناس دیگه بود واقعا انسان بود گفت اصلا ربطی نداشته چرت گفته سریع همون موقع پرت رو ریست کرد خدا روشکر حل شد مشکلم.

اما یکی دوستان همین جا قبض گذاشته بود براش دو ماهه 40 حساب کرده بودن تازه هم اینترنت گرفته بود .خلاصه اصلا معلوم نیست چه غلطی میکنن و با خودشون چندچندن؟؟ رییس مخابرات قبل عید گفته 20 % اعمال کردیم این موجود کم عقل 2020 میگه به ما نگفتن!

یکی از دوستان( xenon24 ) ایشون چند روز زودتر از من اقدام کردن و اگر دسترسی به خدمات اینترنتی و قبض المثنی داشته باشن احتمالا بتونن پاسخ درستی به شما بدن...
این حرف رو امور مشترکین زد
گفت مطمئنی میخوایی سرویست رو تغییر بدی؟ قیمت جدید میشه ها
بعدم اون برگه ای که زده بودن پشت شیشه رو نشون داد که روش قیمت های جدید بود
منتظرم قبض بیاد ببینم چقدر شده
چون این خط مال خودمه

aluminum
03-06-2014, 18:46
چون این خط مال خودمه

قیمتهای جدید برای سرویس 1 مگ و 2 مگ چقدره؟ نامحدود

ghm122
03-06-2014, 18:57
چون این خط مال خودمه

امور مشترکین هم حرف 2020 رو میزنه ولی بعیده حرفشون درست باشه.
اینجا این دوستمون زحمت کشیدن قبض گذاشتن .قبل از ایشون هم دوستان دیگه چند مورد عکس گذاشته بودن.

NOR-1
04-06-2014, 18:39
میخوام از مخابرات اینترنت بگیرم اما نمی دونم از کدوم سایت باید ثبت نام کنم؟

Pejii
04-06-2014, 18:44

پا شو برو مرکز مخابراتتون و درخواست بده، ثبت نام آنلاین و تلفنی رو درست و حسابی رسیدگی نمیکنند، ممکنه درخواستت بی مورد رد بشه و یا اصلاً جوابی بهش داده نشه.

این هم لینک سایت حالا باز اگه خواستی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).

NOR-1
04-06-2014, 19:09
سرعتش نامحدودش چطوره ؟ مثلا 1 مگ یا 2 مگ سرعت واقعی رو می ده؟

AliROCK
05-06-2014, 02:09
1مگ دانلود رو 131 هست

NOR-1
05-06-2014, 05:33
1مگ دانلود رو 131 هست

خیلی خوبه مصرف منصفانه نداره ؟ مثلا تا یه حجمی استفاده کنی بعد سرعت کاهش پیدا کنه؟ تو همه ساعت شبانه روز همین سرعته؟ وضعیت پینگش چطوره ؟
نمیدونین 2 مگ حدودا چند تا میده؟

forexet
05-06-2014, 12:47
سلام دوستان
لطفا راهنمایی کنید

من قبلا ۱۲۸ بودم و چند ماه پیش اینترنتی درخواست دادم ۱ روز نشده ۵۱۲ شد (نامحدود)
الان میخوام سرویس رو ۲ مگ یا ۱ مگ بکنم

۲ تا سوال داشتم

۱. الان که من نامحدود هستم اگر تغییر تعرفه بدم محدود که نمیشم؟
۲. گزینه ۲ مگابیت جدیدا قابل انتخاب هست (قبلا ۱ مگ بود حداکثر)، اگر انتخاب کنم مثل ۵۱۲ راحت تایید میشه یا دردسر داره؟ اگر دردسر داره همون ۱ مگ رو انتخاب کنم

Pejii
05-06-2014, 14:41
خیلی خوبه مصرف منصفانه نداره ؟ مثلا تا یه حجمی استفاده کنی بعد سرعت کاهش پیدا کنه؟ تو همه ساعت شبانه روز همین سرعته؟ وضعیت پینگش چطوره ؟

2مگ 210 تا 260 میده. مصرف منصفانه نداره و نامحدود واقعی هست، تناوب سرعت که تو مرکز ما نداره، تا نگیری معلوم نمیشه برای شما داره یا نه (البته تو زمان هایی که مشکل شبکه/پهنای باند برای کشور وجود داشته باشه این هم مشکل دار میشه) پینگ مخابرات هم از همه شرکت ها پایین تره چون سرورهای واسطه شرکتی درش وجود نداره (شرکت های دیگه بسته شما اول به سرورهای شرکت میره، بعد به روترهای مخابرات و بعد زیرساخت، تو مخابرات یکراست میره مخابرات و بعد زیرساخت).

سلام دوستان
لطفا راهنمایی کنید

من قبلا ۱۲۸ بودم و چند ماه پیش اینترنتی درخواست دادم ۱ روز نشده ۵۱۲ شد (نامحدود)
الان میخوام سرویس رو ۲ مگ یا ۱ مگ بکنم

۲ تا سوال داشتم

۱. الان که من نامحدود هستم اگر تغییر تعرفه بدم محدود که نمیشم؟
۲. گزینه ۲ مگابیت جدیدا قابل انتخاب هست (قبلا ۱ مگ بود حداکثر)، اگر انتخاب کنم مثل ۵۱۲ راحت تایید میشه یا دردسر داره؟ اگر دردسر داره همون ۱ مگ رو انتخاب کنم

1- خیر محدود نمیشی، اون سرویس های قابل انتخاب اونجا همشون نامحدود هستند، هنوز سرویس های حجمی از طریق اون پنل قابل تهیه نیست.
2- هیچ کدومشون هم دردسر ندارند، اگه مشکل هزینه نداری هر سرویسی رو که دوست داری تهیه کن، 1 مگ یا 2 مگ و یا 512.

Milad4171
05-06-2014, 14:44
سلام بر دوستان

کسی از تعرفه نامحدود به تعرفه های محدود سرعت بالا تغییر تعرفه داده؟؟ ( 2 مگ به بالا)

چقدر زمان میبره؟
میشه واسه یک دوره یک ماهه فعالش کرد ؟ یا باید 2 ماه باشه؟

AliROCK
05-06-2014, 16:52
نه کاهش پیدا نمیکنه سرعت ثابته
پینگ تو گیمی که من دارم سرور فرانسه 120 تا 220 هست
پینگشم خوبه

paradisepersian
05-06-2014, 20:32
سلام
از دوستان کسی هست اینجا از مرکز مخابرات بعثت نت داشته باشه
نت من 4 روز خراب شده هم سرور داخلی تایم اوت دارم هم خارجی
512 سرعت بیشتر از 20 نمیشه ترکیده. 2020 که جواب نمیده . خرابی اعلام میکنم نمیزنگن

bankggs
05-06-2014, 20:38
سلام
از دوستان کسی هست اینجا از مرکز مخابرات بعثت نت داشته باشه
نت من 4 روز خراب شده هم سرور داخلی تایم اوت دارم هم خارجی
512 سرعت بیشتر از 20 نمیشه ترکیده. 2020 که جواب نمیده . خرابی اعلام میکنم نمیزنگن

من از مرکز بعثت نیستم ولی 4 روزه که سرعت باز کردن page خیلی داغون شده و ده بار باید رفرش کنی تا باز بشن سرعتم1 مگ هست

Meysam Raz
05-06-2014, 22:48
من عادت ندارم اینطوری حرف بزنم
اما رسما داره دهنم مورد عنایت قرار میگیره :n02:
از اون خرابیاست هاااااااا :n19:
تا چهار روز پیش باید دانلود رو قطع میکردم پیج باز بشه ( که با توجه به سرعت طبیعی بود )
الا باید همزمان دانلود بزارم تا پیج راحت باز بشه :n02:
سرعت دانلود هم از 30 تا 65 بالاتر نمیره مگر از دو سرور مختلف دانلود بشه یا چند دانلود همزمان بزاری مثل قدیم
یک مدت مدیدی خوب شده بودا

paradisepersian
07-06-2014, 12:01
از دوستان کسی موفق شده متوجه بشه مشکل مخابرات چیه ؟ که 5 روز خراب شده درست نمیشه

bankggs
07-06-2014, 13:08
از دوستان کسی موفق شده متوجه بشه مشکل مخابرات چیه ؟ که 5 روز خراب شده درست نمیشه

من دیشب ساعت 2 نصف شب زنگ زدم اپراتورش خواب بود تو همون حالت خواب گفت مشکل سراسریه حالا دیگه نمیدونم چقد حرفش از روی عقل و هوشیاری بوده

shayan0o21
07-06-2014, 13:10

واسه من که خوبه تازه بهتر شــده :n02::n02:

alireza20202003
07-06-2014, 13:25
معمولا مخابرات فقط شب ها ساعت 8 شب تا 11 مشکل داره و بقیه ساعات برای من که خوب بوده :

forexet
07-06-2014, 14:05
از دوستان کسی هست هر ۲۰ دقیقه برای ۲۰ ۳۰ ثانیه اینترنتش قطع بشه یا فقط منم؟

dvb_hamed
07-06-2014, 16:10
سه روز پیش کرج بودم اونجا سرویش کلا قطع شد و گه گداری وصل میشد.از صبح تا حالا هم سرویس تهران مشکل داره ولی مثل کرج داغون نیست.تام اوت هر 10 تا یکی میده

Tehranshahr
07-06-2014, 18:17
مرکز ما که مشکل خاصی نداشته جز آخر شبا که ترافیک میره بالا یکم داغون میشه.

general geranger
07-06-2014, 19:55
سلام. پینگ مخابرات چطوره؟

forexet
07-06-2014, 20:02
سلام. پینگ مخابرات چطوره؟

سلام
مخابرات اگر وصل باشه و مشکلات نداشته باشه معمولا بهترین پینگ رو داره
چون یکی از سرورهای واسطه حذف شده

مثلا من با وایمکس به اروپا پینگم ۳۰۰ بود اما با مخابرات پینگ ۱۰۰ داشتم بالا پایین هم داره اما به اروپا زیر ۲۰۰ هست

نمونه پینگ
PING 4.2.2.4 (4.2.2.4): 56 data bytes
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=0 ttl=47 time=138.228 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=1 ttl=47 time=136.860 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=2 ttl=47 time=137.641 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=3 ttl=47 time=137.742 ms

نمونه به یک سرور بازی در اروپا
PING nexoneu.com (109.234.76.160): 56 data bytes
64 bytes from 109.234.76.160: icmp_seq=0 ttl=236 time=151.815 ms
64 bytes from 109.234.76.160: icmp_seq=1 ttl=236 time=153.401 ms
64 bytes from 109.234.76.160: icmp_seq=2 ttl=236 time=156.809 ms
64 bytes from 109.234.76.160: icmp_seq=3 ttl=236 time=156.115 ms

همین سرور بازی بالا در مواقعی که وضعیت خوبه پینگ ۱۰۰ تا ۱۱۰ میده

mamadalmani
08-06-2014, 10:59
سرعت نت منم داغون شده
اصلا سرعت دانلودم نسبت به قبل طوفان قابل مقایسه نیست:n02:

hfj
08-06-2014, 19:04
دوستان سلام
اگه برق مخابرات منطقه قطع بشه، اینترنت ما هم قطع میشه؟ یا اینکه قطعی برق مخابرات، تاثیری روی اینترنت نداره.
آخه بعد از این طوفان، اینترنت من خیلی قطع و وصل میشه. هوا هم که درست نمیشه (خودشو گرفته :n21:)
شما هم مشکل قطع شدن اینترنت دارید؟
البته بعضی مواقع وقتی مودم رو خاموش و روشن می‌کنم، دوباره راه میافته.

ولی باز قطع میشه. :42:

AliROCK
09-06-2014, 03:13
سرعت پسته بشکن پوکیده:n02:

m.b.z
09-06-2014, 10:22
از یک ساعت پیش اینترنت من قطع شده
و چراغ adsl مودم هم روشن نمیشه:n03:

@R3Z
09-06-2014, 10:42
از یک ساعت پیش اینترنت من قطع شده
و چراغ adsl مودم هم روشن نمیشه:n03:
من هم غرب تهران هستم,برای من هم از صبح قطع شده . زنگ زدم 2020 بعد 20 دقیقه گوشیو برداشته میگه تنظیمات مودمو دست نزدید؟ میگم نه میگه از شبکس,میگم کی حل میشه میگه نمیدونم :| یعنی من تو کف این پشتیبانی مخابراتم که انقدر پاسخگو هستند,احتمالا نصف بودجه مخابرات از زمان انتظار کاربرا پشت خط 2020 تامین میشه و چند وقت یک بار اینترنتها رو به صورت رندوم قطع میکنن که درآمدشون بره بالا, به همین خاطر اپراتورهاشون هیچکار خاصی نمیکنن!

m.b.z
09-06-2014, 11:50
من هم غرب تهران هستم,برای من هم از صبح قطع شده . زنگ زدم 2020 بعد 20 دقیقه گوشیو برداشته میگه تنظیمات مودمو دست نزدید؟ میگم نه میگه از شبکس,میگم کی حل میشه میگه نمیدونم :| یعنی من تو کف این پشتیبانی مخابراتم که انقدر پاسخگو هستند,احتمالا نصف بودجه مخابرات از زمان انتظار کاربرا پشت خط 2020 تامین میشه و چند وقت یک بار اینترنتها رو به صورت رندوم قطع میکنن که درآمدشون بره بالا, به همین خاطر اپراتورهاشون هیچکار خاصی نمیکنن!

من هم مثل شما غرب تهران هستم
الان برای من وصل شده ولی هنوز پینگ بالاست و پکت لاست هم زیاد داره

Yi Yi
09-06-2014, 12:00
وضعیت دانلد رایگان شبانه چجوریاست؟

مثلا من اگه سرعت 2 مگ با 3 گیگ حجم ماهانه بگیرم، شبانه رایگان وجود داره؟ از چه ساعتی تا چه ساعتی؟

H!DD3N
09-06-2014, 12:07
وضعیت دانلد رایگان شبانه چجوریاست؟

مثلا من اگه سرعت 2 مگ با 3 گیگ حجم ماهانه بگیرم، شبانه رایگان وجود داره؟ از چه ساعتی تا چه ساعتی؟

عزیز مخابرات اینترنت رایگان نداره.....شبا هم پول میندازه ولی یه کم کمتر....ولی رایگان نیست....

isbn
09-06-2014, 12:16
چرا اینجوری شد باز ! از وقتی مسیر رفته روی telia افتضاح شده وضع مخابرات

forexet
09-06-2014, 12:26
چرا اینجوری شد باز ! از وقتی مسیر رفته روی telia افتضاح شده وضع مخابرات

از کی رفته رو telia ؟
من امروز پینگم شده ۴۰۰ ...

isbn
09-06-2014, 12:33
از کی رفته رو telia ؟
من امروز پینگم شده ۴۰۰ ...

3 روز میشه از زمانی که افتش شروع شد تست مسیر گرفتم دیدم رفته روی telia !! بله پینگ منم 300-400 steam و origin هم آنلاین نمیشن :n21:

forexet
09-06-2014, 12:41
3 روز میشه از زمانی که افتش شروع شد تست مسیر گرفتم دیدم رفته روی telia !! بله پینگ منم 300-400 steam و origin هم آنلاین نمیشن :n21:

آقا برای من همین الان به صورت ناگهانی شد ۱۳۰ پینگم و سرعت درست شد پکت لاس هم دیگه نیست
عجیبه...

isbn
09-06-2014, 12:46
آقا برای من همین الان به صورت ناگهانی شد ۱۳۰ پینگم و سرعت درست شد پکت لاس هم دیگه نیست
عجیبه...

واسه منم همين الن بهتر شد ولي نه در اين حد پينگم شد ٢٣٠ سرعتم ١٩٠

forexet
09-06-2014, 13:53
بله متاسفانه لحظه ای شده و فقط دقیقه خوب میشه مجدد افتضاح معلوم نیست چه میکنن، فکر میکنی پینگ ۱۳۰ هست میری وسط بازی آنلاین میبینی ۹۰۰ شده

الان این پینگ هست

PING 4.2.2.4 (4.2.2.4): 56 data bytes
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=0 ttl=48 time=992.097 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=1 ttl=48 time=995.391 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=2 ttl=48 time=966.969 ms
Request timeout for icmp_seq 3
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=4 ttl=48 time=982.730 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=5 ttl=48 time=994.100 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=6 ttl=48 time=999.211 ms
Request timeout for icmp_seq 7
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=7 ttl=48 time=1005.355 ms

alireza20202003
09-06-2014, 14:06
واقعا عجیبه که مخابرات تهران تو مناطق مختلف اینقدر تفاوت داره ، تست الان :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

AliROCK
09-06-2014, 18:27
اره مخابرات به منطقست بد جور
پینگ من 800 بود الان شده 120

farid_givehchin
09-06-2014, 18:36
سلام دوستان
سرویس مخابرات منم خیلی داغونه!!!!من خودم مرکز ثابت قدم هستم منطقه 4 مخابراتی
برای پسر عمم هم افتضاح شده،اونا هم مرکز شیخ فضل الله هستن منطقه 8 مخابراتی
اینا معلوم نیست از هفته پبش دارن چیکار میکنن...شده مثل قبل از ابان و اذر پارسال،شبا فقط خوبه ساعت 12 به بعد تا 8 صبح،دیشب ساعت 7 و8 بود یکم خوب شده تا ساعت 10 باز دوباره خرابش کردن امروزم صبح خوب بود تا 10 بعدش چند دقیقه قطعش کردن باز وصلش کردن که همونجوری شد!!!چند دقیقه پیش من نمیتونستم حتی سایتای داخل کشور و باز کنم همشون تایم اوت میداد
پول یا مفت میگیرن بخدا

farid_givehchin
09-06-2014, 18:37
سلام دوستان
سرویس مخابرات منم خیلی داغونه!!!!من خودم مرکز ثابت قدم هستم منطقه 4 مخابراتی
برای پسر عمم هم افتضاح شده،اونا هم مرکز شیخ فضل الله هستن منطقه 8 مخابراتی
اینا معلوم نیست از هفته پبش دارن چیکار میکنن...شده مثل قبل از ابان و اذر پارسال،شبا فقط خوبه ساعت 12 به بعد تا 8 صبح،دیشب ساعت 7 و8 بود یکم خوب شده تا ساعت 10 باز دوباره خرابش کردن امروزم صبح خوب بود تا 10 بعدش چند دقیقه قطعش کردن باز وصلش کردن که همونجوری شد!!!چند دقیقه پیش من نمیتونستم حتی سایتای داخل کشور و باز کنم همشون تایم اوت میداد
پول یا مفت میگیرن بخدا

isbn
09-06-2014, 19:12

dvb_hamed
09-06-2014, 20:19
دوستان.میشه برای یک روز از سرویس 512 به 1 مگ رفت و فرداش برگشت رو 512؟
اگه بری روی 1 مگ چند وقت باشد بمونی بعد بشه عوضش کرد دوباره؟

forexet
09-06-2014, 20:21
دوستان.میشه برای یک روز از سرویس 512 به 1 مگ رفت و فرداش برگشت رو 512؟
اگه بری روی 1 مگ چند وقت باشد بمونی بعد بشه عوضش کرد دوباره؟

نمیشه متاسفانه
بعد از تغییر ۱ ماه نمیتونید مجددا درخواست تغییر بدید باید ۱ ماه همون رو استفاده کنید

prance666
10-06-2014, 00:28
سرویس مخابرات منم داغون شده سمته منطقه 14 مرکز اشرفی اصفهانی اصلن نمیشه یه ویدیو نگاه کرد با قندشکن کهه وصل میشی جون میکنه

عطارد
10-06-2014, 13:26
اینترنت مخابرات در منطقه مخابرات شهید جعفری ( ولنجک ) چطوره . کسی از دوستان داره ؟

عطارد
10-06-2014, 13:33
سرعتش نامحدودش چطوره ؟ مثلا 1 مگ یا 2 مگ سرعت واقعی رو می ده؟

این سوال منم هست. مخصوصا پایدار بودن اتصال برام خیلی مهمه . قطع و وصلیش و یکنواختی سرعتش چطوره ؟

AliROCK
10-06-2014, 17:30
کلا مخابرات از این شرکتای خصوصی خیلی بهتره از همه نظر سرعت یکنواخت کم پیش میاد قاطی کنه به منطقه بستگی داره

majifff
10-06-2014, 17:50
برای منم یک روزه قطعی شدید داره

NOR-1
11-06-2014, 00:52
تو منطقه هفت تیر- بهار کسی گرفته؟

dj77
11-06-2014, 00:57
تو منطقه هفت تیر- بهار کسی گرفته؟

دوست من کوچه بهارمستیان میشینه مخابرات هم داره راضیه اتفاقاً

dj77
11-06-2014, 09:59
یه سوال مخابرات سرویس کاهش پینگ داره زنگ بزنی فعال کنند؟

shayan0o21
11-06-2014, 11:28
یه سوال مخابرات سرویس کاهش پینگ داره زنگ بزنی فعال کنند؟

سلام دوست عزیز داره :n16: فقط بهشون بگید پینگم بالاس یا سروریس گیمینگ میخوام :n02: بهشون هم گیر بدید یه کمم صداتون رو ببرید بالا یک ساعت بعد حلِ :n02::n02:

shat
11-06-2014, 11:50
مرکز پاسداران کسی از مخابرات سرویس داره؟ اوضاعش چطور؟

isbn
12-06-2014, 10:41
یه مرض جدید گرفته بعد از هر بار ریست مودم حدود 1 دقیقه اول پینگ عالی هست زیر 100 بعد 1 دقیقه اتومات پینگ میره روی 200 :n13: مثل حالت دانلود که تا 3 مگ اول سرعت 245 کیوبایت هست بعد اون میشه 210 :n29: کاملا مشخصه از فصد هست ولی حالا چرا و چی کار میکنن معلوم نیست ! کلا هم یه مسیر داره اونم telia

ali2067
12-06-2014, 11:29
سلام دوستان من اینترنت 256 نامحدود مخابرات داشتم(دانلود 30) به تازگی (چند روز هست) که کردمش دومگ (دانلود 256)
درخواست را از طریق سایت دادم و فکر نمیکردم در عرض یک ربع وصل بشه (اخه موقع ثبت نام هم پیغام داد تا یک ماه آینده وصل میشه)
1.حالا آیا من باید پول یک ماه را در قبضی که می آید بدم (آخه 20 خرداد درخواست دادم)؟
2.این نامحدود بودن اسمی است و یک سقفی دارد یا نه؟
3.اگه برگردم به 256 این امتیازم میپره (یا نه هی میتونی پهنای باندت را برایش دخواست تغییر بدی)؟حداقلش زمانش چقدر است(مثلا میشه 1 روزه یا 1 هفته ای 2مگ کرد بعد برگشت به سرعت 256 قبلی)

ممنون

Pejii
12-06-2014, 13:10
سلام دوستان من اینترنت 256 نامحدود مخابرات داشتم(دانلود 30) به تازگی (چند روز هست) که کردمش دومگ (دانلود 256)
درخواست را از طریق سایت دادم و فکر نمیکردم در عرض یک ربع وصل بشه (اخه موقع ثبت نام هم پیغام داد تا یک ماه آینده وصل میشه)
1.حالا آیا من باید پول یک ماه را در قبضی که می آید بدم (آخه 20 خرداد درخواست دادم)؟
2.این نامحدود بودن اسمی است و یک سقفی دارد یا نه؟
3.اگه برگردم به 256 این امتیازم میپره (یا نه هی میتونی پهنای باندت را برایش دخواست تغییر بدی)؟حداقلش زمانش چقدر است(مثلا میشه 1 روزه یا 1 هفته ای 2مگ کرد بعد برگشت به سرعت 256 قبلی)

ممنون

1- هزینه روز شمار حساب میشه، اگه 10 روز 2 مگ داشته باشی 10 روز حساب میشه، 20 روز دیگه هزینه 20 روز 256 ات حساب میشه.
2- نامحدود واقعی هست بدون چون و چرا.
3- چیزی به اسم امتیاز نداره، هر سرعتی رو بخواهی که در لیست باشه در هر زمانی (مینیمم 1 ماه) میتونی تغییر بدی. درخواست تغییر سرعت حد اقل یک ماهه میباشه یعنی اگه امروز 2 مگ درخواست دادی تا یک ماه دیگه نمیتونی تغییر سرعت بدی.

ali2067
12-06-2014, 14:03
1- هزینه روز شمار حساب میشه، اگه 10 روز 2 مگ داشته باشی 10 روز حساب میشه، 20 روز دیگه هزینه 20 روز 256 ات حساب میشه.
2- نامحدود واقعی هست بدون چون و چرا.
3- چیزی به اسم امتیاز نداره، هر سرعتی رو بخواهی که در لیست باشه در هر زمانی (مینیمم 1 ماه) میتونی تغییر بدی. درخواست تغییر سرعت حد اقل یک ماهه میباشه یعنی اگه امروز 2 مگ درخواست دادی تا یک ماه دیگه نمیتونی تغییر سرعت بدی.

امتیاز:من از اول ADSL مخابرات داشتم از بعد دایال آپ........
یادمه خونمون را عوض کردیم ما دومین نفر تو مرکز lمخابرات محل جدید بودیم که درخواست ADSL داده بودیم....اما من رفتم سربازی و قطعش کردم....برگشتم رفتم وصل کنم مکافات داشتیم همچین تاقچه بالا میگذاشتن ....پورت ها پوره و ..1 ماه بعد بیا ، 6 ماه بعد بیا..با هاتون تماس میگیریم و....آخر با یک سفارش حلش کردیم....
اما داستان الان خیلی عالی شده بشین پشت لب تاپ و ...قطع و وصلش کن...

AVB
12-06-2014, 14:35
یه مرض جدید گرفته بعد از هر بار ریست مودم حدود 1 دقیقه اول پینگ عالی هست زیر 100 بعد 1 دقیقه اتومات پینگ میره روی 200 :n13: مثل حالت دانلود که تا 3 مگ اول سرعت 245 کیوبایت هست بعد اون میشه 210 :n29: کاملا مشخصه از فصد هست ولی حالا چرا و چی کار میکنن معلوم نیست ! کلا هم یه مسیر داره اونم telia

دیشب یه چند ساعتی قطعی داشتم تا حدود 2~3 نصفه شب. یه سری هم سرعت اومد رو 5 - 6 کیلو بایت واسه چند ساعت که بعدش هم قطع شد الانم اومدم دیدم لینک پریده ولی دوباره وصل شد.
دقیقاً تا 10 ثانیه اول سرعت میره رو 245 بعد میاد رو 215 وای میسته!!! خیلی شیک و مجلسی!

NOR-1
13-06-2014, 03:14
میشه یکی فرق این دو تا سایتو جهت ثبت نام بگه
tct.ir
2020.tct1.ir

Meysam Raz
13-06-2014, 06:48
میشه یکی فرق این دو تا سایتو جهت ثبت نام بگه
tct.ir
2020.tct1.ir
اولی از همون اول سایت مخابرات استان تهران بوده و هست
دومی بعدا افتتاح شده و شرکت خدمات همراه اول مخابرات هستش و بعدا با امضا قرار داد از شرکت های تابعه مخابرات شده که وظیفه فروش و پاسخگویی به مشتریان رو داره

راه اندازی بزرگترین مرکز تماس کشور / ارائه خدمات تلفنی مخابراتی

بزرگترین مرکز تماس ( contact center ) در کشور براساس تفاهمنامه شرکت مخابرات ایران با شرکت خدمات اول TCT مرداد 92 راه اندازی می‌شود.به گزارش خبرنگار مهر، ناصر قدیرکاشانی مدیرعامل شرکت خدمات اول TCT، با اشاره به تفاهم نامه امضاء شده میان این شرکت با شرکت مخابرات ایران اظهار داشت: طی این تفاهم نامه مقرر شده بزرگترین contact center کشور با هدف ارائه خدمات فروش و پس از فروش به مشترکین و متقاضیان شرکت مخابرات ایران در 2 استان و با 4300 نفر نیروی پاسخگو راه اندازی شود.وی با بیان اینکه در راه اندازی این contact center از نظرات گروه مشاوران خارجی شرکت مخابرات ایران استفاده می شود افزود: اولین ساختمان در استان تهران و با بهره گیری از آخرین متد پاسخگویی دنیا در حال آماده سازی است و با استفاده از یکی از بهترین برندهای نرم افزار مرکز تماس در دنیا، خدمات قابل توجه ارزش افزوده به تماس گیرندگان با این مرکز تماس ارائه خواهد شد.مدیرعامل شرکت خدمات اول TCT با تاکید براینکه این مرکز به صورت شبانه روزی حتی در ایام تعطیلات رسمی به تماس گیرندگان خدمت رسانی می‌کند تصریح کرد: مهمترین هدف از راه اندازی contact center ارائه خدمات تلفنی فروش و پس از فروش به مشتریان شرکت مخابرات ایران است و زمان افتتاح و بهره برداری از این مرکز نیز مرداد 92 خواهد بود.قدیرکاشانی با اشاره به اجرای طرح کاهش مراجعات مردمی به مراجع قضایی در حوزه تلفن همراه نیز خاطرنشان کرد: در این راستا مشترکان موبایل می توانند به 9 مرکز مشترکین تلفن ثابت که نشانی آن در سایت TCT1.IR درج شده است؛ مراجعه کرده تا در وقت و هزینه آنها صرفه جویی قابل توجهی شود.وی با تاکید بر اینکه این اقدام در سه فاز قابل انجام است افزود: در حال حاضر در فاز اول، دارندگان مکاتبات قضایی با مراجعه به 9 شعبه برگزیده مشترکین و پرداخت مبلغ یکصد هزار ریال می توانند ضمن تحویل مکاتبات، رسید انجام خدمت دریافت کرده و با استفاده از شماره نامه دریافتی حداکثر پس از 72 ساعت در جریان روند مکاتبه تحویلی و پاسخ آن قرار گیرند.قدیر کاشانی در عین حال از ارائه خدمات جامع به مشترکین موبایل در مراکز تلفن ثابت خبر داد و گفت: مشترکان مخابرات استانهای تهران و البرز، از ابتدای اردیبهشت 92 می توانند تمامی خدمات مورد نیاز خود را در شعب امور مشترکین مخابرات استان تهران دریافت کنند.مدیرعامل شرکت خدمات اول TCT با بیان اینکه تاکنون خدمات تلفن همراه از طریق مراجعه مشترک به ادارات مشترکین تلفن همراه، دفاتر بخش خصوصی و مراکز تلفن ثابت انجام می شده، از تجمیع و ارائه تمامی این خدمات در شعب امور مشترکین مخابرات استان تهران خبر داد و هدف از اجرای این طرح را مشتری مداری و سهولت در روند خدمت رسانی به مشترکان تلفن همراه خواند؛ به نحوی که مشترک با مراجعه به هر یک از 152 مرکز مشترکین که نشانی آن در سایت TCT1.IR موجود است؛ تمامی خدمات مورد نیاز خود را دریافت کنند.وی گفت: شرکت خدمات اول TCT در 16 شعبه مشترکین منتخب استانهای تهران و البرز در ایام از ساعت 9 صبح تا 15 به ارائه خدمت خواهد پرداخت .قدیرکاشانی افتتاح اولین شعبه از فروشگاه های زنجیره ای شرکت مخابرات ایران، آغاز فروش کالاهای دیجیتال ( گوشی موبایل، تبلت، لب تاپ، سیم کارت و کارت شارژ )، برنامه ریزی و اقدامات لازم برای تجمیع شعب noc در یک ساختمان به منظور پاسخگویی تخصصی و فروش اینترنت پرسرعت مخابرات ADSL از طریق سایت TCT2020.IR را از جمله مهم ترین اقدامات این شرکت در سال 91 عنوان کرد.

NOR-1
13-06-2014, 07:15
تو سایت 2020 فقط تعرفه نامحدود داره اما سایت اصلی مخابرات تعرفه های محدود نوشته

Meysam Raz
13-06-2014, 08:59

پا شو برو مرکز مخابراتتون و درخواست بده، ثبت نام آنلاین و تلفنی رو درست و حسابی رسیدگی نمیکنند، ممکنه درخواستت بی مورد رد بشه و یا اصلاً جوابی بهش داده نشه.

این هم لینک سایت حالا باز اگه خواستی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).

تو سایت 2020 فقط تعرفه نامحدود داره اما سایت اصلی مخابرات تعرفه های محدود نوشته
این شد معما :n02:
الان مشکل چیه و شما به چی میخوایی برسی ؟
توی سایت 2020 هم تعرفه نامحدود رو زده و هم محدود
توی سایت مخابرات تهران فقط محدود رو زده چیزی هم در مورد نامحدود نگفته دلیل اونم هیچکس فعلا نمیدونه ( یا من کسی رو ندیدم بدونه ) چون دارن سرویس نامحدود بدون مشکل میدن

الان شما میخوایی چیکار کنی ؟ میخوایی ثبت نام کنی؟ خوب بیا بگو میخوام ثبت نام کنم از چه راهی وارد شم ؟ اینجا بچه ها هستن و جواب میدن

اگر مشکلی با صاحب خط نداری ببرش امورمشترکین دم خونتون یک امضا و دوتا کپی میده تموم ، نت وصله
اگر مشکل داری و نت نامحدود میخوایی ، اینترنتی از همون سایت 2020 که نامحدود داره ثبت نام کن ( قیمت ها مشخصه و فرقی نداره )
جفتشون سایت معتبری هستن و وابسته به یک شرکت
موفق باشی :n16:

NOR-1
13-06-2014, 10:41
این شد معما :n02:
الان مشکل چیه و شما به چی میخوایی برسی ؟
توی سایت 2020 هم تعرفه نامحدود رو زده و هم محدود
توی سایت مخابرات تهران فقط محدود رو زده چیزی هم در مورد نامحدود نگفته دلیل اونم هیچکس فعلا نمیدونه ( یا من کسی رو ندیدم بدونه ) چون دارن سرویس نامحدود بدون مشکل میدن

الان شما میخوایی چیکار کنی ؟ میخوایی ثبت نام کنی؟ خوب بیا بگو میخوام ثبت نام کنم از چه راهی وارد شم ؟ اینجا بچه ها هستن و جواب میدن

اگر مشکلی با صاحب خط نداری ببرش امورمشترکین دم خونتون یک امضا و دوتا کپی میده تموم ، نت وصله
اگر مشکل داری و نت نامحدود میخوایی ، اینترنتی از همون سایت 2020 که نامحدود داره ثبت نام کن ( قیمت ها مشخصه و فرقی نداره )
جفتشون سایت معتبری هستن و وابسته به یک شرکت
موفق باشی :n16:

خیلی ممنون

Golbarg01
13-06-2014, 21:06
دوستان یه سوالی در مورد این طرح مودم رایگان مخابرات داشتم
یکی از اقوام می خواد اینترنت مخابرات بگیره
می خواستم بدونم برای چه سرویس هایی مودم رایگان بی سیم میدن؟
اگر بخواد 256 نامحدود بگیره هم مودمش رایگانه یا حتما باید سرویس های حجمی چند مگی باشه؟
بعد الان 256 نامحدود با مودم رایگان هم همون دو ماهی 30 تومن میشه؟

چایی
14-06-2014, 06:26
دوستان 4 روز درخواست سرویس دادم ...یوزر و پسمم گرفتم...اما هنوز خطم رانژه نشده ..هنوز اینترنتم وصل نشده...

تو سایت مخابرات زده درخواست دایری شما در وضعیت آرشیو شده می باشد..

یعنی تا کی باید صبر کرد؟پورت خالی یعنی موجود ندارند؟

amo.reza
14-06-2014, 10:52
برين خدا رو شكر كنين. اينجا خراسان رضوي 2 ساله اينترنت نامحدود نميدن.فقط طرح حجمي. هر صفحه رفرش كني 5 مگ از حجمت ميره. قيمت ها بسيار بالا. طرح طلايي 12 ماه 24 گيگ حجم 325 هزار تومان. به الله بيچاره كردن مردم رو. دزدي هاي بسيار زيادي توسط پشتيباني ميشه حجمتو كم ميكنن. هر وقت ميزني پشتيباني ميگه صف انتظار نوبت شما 50. ساعت 2 شب يا 12 ظهر هم كه زنگ بزني ميگه نوب شما 50. برا پوله خوبي گير مخابرات بياد يه 30 40 دقيقه منتظر وايستي. قطعي بسيار زياد داره. من خودم 6 ماه پيش به دليل كمبود پورت پورتمو قطع كردن وقتي پيگيري كردم ديدم براي يكي از آشناهاشون وصل كردن خلاصه با پيگيري كردن طرف به گ و ه خوردن افتاد. و دزدي هاي ديگه...............

AliROCK
14-06-2014, 13:56
دوستان 4 روز درخواست سرویس دادم ...یوزر و پسمم گرفتم...اما هنوز خطم رانژه نشده ..هنوز اینترنتم وصل نشده...

تو سایت مخابرات زده درخواست دایری شما در وضعیت آرشیو شده می باشد..

یعنی تا کی باید صبر کرد؟پورت خالی یعنی موجود ندارند؟

حتما پورت خالی ندارن رفتی مرکزتون درخواست دادی یا از طریق سایت ؟

Bobby Sands
14-06-2014, 17:18
برای افزایش پهنای باند از 1 مگ به 2 مگ چه مدرکی میخواد؟
من 2 بار درخواست دادم هر دوبار عدم تایید زدن. باید نامه ای ببرم؟ اصلا 2 مگ میدن به خونگی؟

dj77
14-06-2014, 17:26
برای افزایش پهنای باند از 1 مگ به 2 مگ چه مدرکی میخواد؟
من 2 بار درخواست دادم هر دوبار عدم تایید زدن. باید نامه ای ببرم؟ اصلا 2 مگ میدن به خونگی؟

برو مرکز مخابراتیت برا درست می کنند. مدرک هم چیزی ازت نمی خوان. سایت مخابرات تعطیله...

Bobby Sands
14-06-2014, 18:07
برو مرکز مخابراتیت برا درست می کنند. مدرک هم چیزی ازت نمی خوان. سایت مخابرات تعطیله...
آخه تو سایتش یه قسمت داشت به اسم "شماره نامه موافقت با پهناي باند" .اونو من خالی گذاشته بودم .فکر کنم باید نامه ای چیزی باشه که موافقت کنن.
مطمئنین برم مخابرات بدون هیچی برام 2 مگش میکنن و مدرکی نمیخوان؟

چایی
14-06-2014, 19:46
حتما پورت خالی ندارن رفتی مرکزتون درخواست دادی یا از طریق سایت ؟

آره اتفاقا رفتم مرکز مدارک هم دادم نیم ساعت هم الاف شدیم و خلاصه امضا صاحب خط و فلانو...

بعد یوزر نیمم داد
ولی نگفتش کی وصل میشه ..فقط گفتش حال حالاها عجله نکن...گفتم یعنی چی..خندید دیگه هیچی نگفت...:n27:

m.b.z
14-06-2014, 20:31
آره اتفاقا رفتم مرکز مدارک هم دادم نیم ساعت هم الاف شدیم و خلاصه امضا صاحب خط و فلانو...

بعد یوزر نیمم داد
ولی نگفتش کی وصل میشه ..فقط گفتش حال حالاها عجله نکن...گفتم یعنی چی..خندید دیگه هیچی نگفت...:n27:

دوست عزیز
وقتی یوزر و پسورد بهتون میدن پس 100% 2 تا 3 روزه سرویستون وصل میشه(مگر اینکه بدشانسی بیارید)
شما اگر مودم داری وصلش کن به خط، وقتی رانژه بشه چراغ لینک روشن میمونه

چایی
15-06-2014, 10:53
دوست عزیز
وقتی یوزر و پسورد بهتون میدن پس 100% 2 تا 3 روزه سرویستون وصل میشه(مگر اینکه بدشانسی بیارید)
شما اگر مودم داری وصلش کن به خط، وقتی رانژه بشه چراغ لینک روشن میمونه

آره مودم رو وصل کردم یوزر و پسی که دادن رو هم ست کردم رو مودم به صورت کانکشن ppoe هر روز من و داداشم چممون به چراغ مودمه تا ثابت بشه..ولی الان روز ششمه هنوز خبری نیست..

الانم رفتم سایت مخابرات شماه پیگیره که مرکز مخابرات داده بود تو برگه...رو وارد کردم اینو زده هنوز::n14: الانم با رایتل میام اینجا ...رایتلم که یا قطع میشه یا پینگش یهو میشه 1000 هم خیلی گرون نمیصرفه فقط واسه کار ضررویه نه میشه بازی کرد باهاش..
پینگش بالاست..

Bobby Sands
15-06-2014, 12:57
آره مودم رو وصل کردم یوزر و پسی که دادن رو هم ست کردم رو مودم به صورت کانکشن ppoe هر روز من و داداشم چممون به چراغ مودمه تا ثابت بشه..ولی الان روز ششمه هنوز خبری نیست..

الانم رفتم سایت مخابرات شماه پیگیره که مرکز مخابرات داده بود تو برگه...رو وارد کردم اینو زده هنوز::n14: الانم با رایتل میام اینجا ...رایتلم که یا قطع میشه یا پینگش یهو میشه 1000 هم خیلی گرون نمیصرفه فقط واسه کار ضررویه نه میشه بازی کرد باهاش..
پینگش بالاست..

مخابرات هم همچین پینگ درستو درمونی نداره .اگر واسه بازی میخواید اشتباه کردید مخابرات گرفتید!

AliROCK
15-06-2014, 13:22
مخابرات هم همچین پینگ درستو درمونی نداره .اگر واسه بازی میخواید اشتباه کردید مخابرات گرفتید!
برا من که بین 120 تا 200 هست پینگ گیم دیگه چه جوری بشه برسه به 400

چایی
15-06-2014, 15:06

از چه شکرتی باید میگرفتم ؟ شما اینو به ما بگید :n16::n11:

چایی
15-06-2014, 17:49
رفتم تو سایت مخابرت کل ایران ا زمخابرات تهران شکایت کردم...گفتم 6 روزه درخواست دادم یوزر و پس هم گرفتم اما وصل نشده و آرشیو شده و پورت نمیدن و فقط به فامیلهاشون میدن

Re Z a
15-06-2014, 18:32
دوستان کسی 5 و 10 مگ مخابرات داشته ؟ سرعتش چجوریه :n13:

Mohsen_mzh
16-06-2014, 15:10
مخابرات پهنای باندمون رو محدود کنه چطور میشه متوجه شد ؟ الان 2-3 روزه سرعت من با سرور های خارجی کم شده ولی در مورد سرور های داخلی فرقی نکرده
این چند روزه خیلی دانلود داشتم میخوام ببینم علتش همینه یا کلا مشکل پیدا کرده

netbazi
16-06-2014, 18:11
دوستان
سرعت نامحدود 1 مگ و دو مگ مخابرات چطور؟

پینگ هاشون چطورن؟

سرعت دانلود از سرور داخل با خارج چقدر فرق میکنه؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

m.b.z
16-06-2014, 18:20
دوستان
سرعت نامحدود 1 مگ و دو مگ مخابرات چطور؟

پینگ هاشون چطورن؟

سرعت دانلود از سرور داخل با خارج چقدر فرق میکنه؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.
سرعت 1 مگ 126 و سرعت 2 مگ 220
2 مگ باید سرعتش 256 باشه ولی چون اینها روی 2300 میبندن
و کیفیت خطها هم مناسب نیست سرهت 220 میشه
بگیر نگیر زیاد داره ولی در هفته 2 تا 3 روز پینگ به شدت بالاست
و سرورهای خارجی کلا نابود میشن ولی سرور های داخلی مشکلی ندارن
ولی هفته قبل برای من کلا 2 روز کامل قطع بود

AliROCK
17-06-2014, 02:40
مخابرات پهنای باندمون رو محدود کنه چطور میشه متوجه شد ؟ الان 2-3 روزه سرعت من با سرور های خارجی کم شده ولی در مورد سرور های داخلی فرقی نکرده
این چند روزه خیلی دانلود داشتم میخوام ببینم علتش همینه یا کلا مشکل پیدا کرده
عادیه چند وقت یه بار این کارو میکنن

forexet
17-06-2014, 14:43

منکه بهترین پینگی که دیدم مخابرات بوده که تا اروپا حتی زیر ۱۰۰ میاد (۹۰ اینا)
درحالی مثلا وایمکس ایرانسل به همون سرور پینگ ۳۵۰ داره

البته چند روزی هست وضعیت مخابرات هم خرابه اما هنوز وقتی درسته پینگ ۱۰۰ ۱۵۰ میده

shayan0o21
17-06-2014, 15:34
منکه بهترین پینگی که دیدم مخابرات بوده که تا اروپا حتی زیر ۱۰۰ میاد (۹۰ اینا)
درحالی مثلا وایمکس ایرانسل به همون سرور پینگ ۳۵۰ داره

البته چند روزی هست وضعیت مخابرات هم خرابه اما هنوز وقتی درسته پینگ ۱۰۰ ۱۵۰ میده

راست میگه پینگ ایران من 20 پینگ اروپا 100 واسه من ، آمریکا 120 بهترین پینگی هست که تا الان داشتم :n06:

victor021
17-06-2014, 16:02
چندروزه بدجور رو اعصابن،هی شل کن سفت کن در میارن.

general geranger
17-06-2014, 19:47
دوستان شما هم پینگتون پکیده الان؟

Ashkan_crash
17-06-2014, 19:56
دوستان شما هم پینگتون پکیده الان؟
سلام پینگ که نه اما این تستی که می بنین برای سرویس 1 مگ مخابرات کرج سرعت دانلود و آپلود رو نگاه کنین فقط....

general geranger
17-06-2014, 19:57
از چه مسیریه؟

دوستان مسیر telia از مازندران رد میشه؟

mpirayesh
17-06-2014, 23:06
میشه یکی از دوستان تعرفه های اینترنت مخابرات تهران رو برام بذاره

اگه تعرفه نامحدود هم داره بذارید

آیا اطلاعات این سایت درسته

Snuff
18-06-2014, 01:09
سلام دوستان دو ماهی هست که با برنامه های اندروید مثل Tango و Beetalk مشکل دارم
با وایرلس که به نت وصل میشم و وارد Peopol Nearby برنامه ها که میشم یه دفعه نتم قطع میشه و بعد چند ثانیه دوباره وصل میشه!
میخواستم بدونم برای شما هم همینطوره؟

birang1357
18-06-2014, 10:01
دوستانی که سرویس 1 مگ و 2 مگ دارن Down Stream , UP Stream این دو سرویس روی چه سرعتی بسته میشه؟؟؟

Pejii
18-06-2014, 13:09
دوستانی که سرویس 1 مگ و 2 مگ دارن Down Stream , UP Stream این دو سرویس روی چه سرعتی بسته میشه؟؟؟

مخابرات تهران سرعت آپلود سرویس های نامحدود:
640 کیلو بیت برای سرویس 2 مگ.
320 کیلوبیت برای سرویس 1 مگ.
160 کیلوبیت برای سرویس 512 کیلو.

general geranger
18-06-2014, 15:55
سلام دوستان شما پینگ داخلیتون خیلی نرفته بالا؟ من که با تابناک 100 - 110 میگیرم با تایم اوت. صبح اینجور نیست:n27: زنگ بزنم پشتیبانی؟

birang1357
18-06-2014, 18:01
مخابرات تهران سرعت آپلود سرویس های نامحدود:
640 کیلو بیت برای سرویس 2 مگ.
320 کیلوبیت برای سرویس 1 مگ.
160 کیلوبیت برای سرویس 512 کیلو.
اول ممنون از شما دوست عزیز
دوم اینکه من از مخابرات تهران یک هفته است سرویس 512 گرفته ام و خط من فیبر نوری است. می خواستم بدونم تعرفه های حجمی هم سرعتشون به همین شکلی هست که گفتید؟ و بعد اینکه سرویسهای حجمی شبانه رایگان داره یا نه؟

ساحل 1
19-06-2014, 11:35
سلام.من سه سال پیش رفتم اینترنت مخابرات بگیرم که گفتن شما خطتون pcm هست و فعلا نمیتونید باید صبر کنید شاید خطتتون از pcm دربیاد.حالا دوباره بعد از سه سال که رفتم باز همون حرف رو میزنن و منم واقعا دیگه خسته شدم از این وایمکس.جالبه میگن خط جدید هم بگیرید باز همین مشکل هست....جونم به لبم رسیده ... دارم چند برابر پول adsl برای وایمکس میدم اما چه فایده برام صرف نداره...خواهشا یکی بگه راهی نیست بتونم adsl بگیرم؟؟:n03:

birang1357
19-06-2014, 13:38
سلام.من سه سال پیش رفتم اینترنت مخابرات بگیرم که گفتن شما خطتون pcm هست و فعلا نمیتونید باید صبر کنید شاید خطتتون از pcm دربیاد.حالا دوباره بعد از سه سال که رفتم باز همون حرف رو میزنن و منم واقعا دیگه خسته شدم از این وایمکس.جالبه میگن خط جدید هم بگیرید باز همین مشکل هست....جونم به لبم رسیده ... دارم چند برابر پول adsl برای وایمکس میدم اما چه فایده برام صرف نداره...خواهشا یکی بگه راهی نیست بتونم adsl بگیرم؟؟:n03:
شما دو راه دارید یا همین وایمکس رو ادامه بدیداما نه ایرانسل یا مبین. من شنیدم وایمکس داتک کیفیتش خیلی خوبه. که با مودم ایرانسلت بهت اشتراک میدن و شبانه رایگان هم داره. دوم اینکه سرویس وایرلس استفاده کنید که شاید هزینه اولیش بالاست ولی بعدا خیلی کیفیت خوبی دریافت می کنی. یه شرکت خیلی خوب در این زمینه هست که اگه خواستید بهتون معرفی می کنم.

dvb_hamed
19-06-2014, 15:13
عجب گرفتاری شدیما.
پول حروم نداریم که بریزیم توو شکم این مال حروم خورا.
1 هفته هستش که مسیر رو عوض کردن بردن telia کلا اینترنت نداریم

Snuff
19-06-2014, 15:52
سلام دوستان دو ماهی هست که با برنامه های اندروید مثل Tango و Beetalk مشکل دارم
با وایرلس که به نت وصل میشم و وارد Peopol Nearby برنامه ها که میشم یه دفعه نتم قطع میشه و بعد چند ثانیه دوباره وصل میشه!
میخواستم بدونم برای شما هم همینطوره؟

birang1357
20-06-2014, 08:25
سرویسهای حجمی مخابرات تهران شبانه رایگان داره؟
تو پنل کاربری از کجا باید میزان مصرفمو ببیم؟:n16:

Pejii
20-06-2014, 12:37
سرویس های حجمی مخابرات تهران دانلود شبانه ندارند. در مورد سوالی هم که پرسیدید، سرعت آپلود این سرویس ها رو اطلاع ندارم، تا حالا استفاده نکردم، فقط میدونم که Burst ندارند، یعنی 128 حجمی بخری، سرعت 16 کیلوبایت رو حساب کن. 5 مگابیت بخری، همون 5 مگابیت میگیری، یک ذره اینور و اونور.

چون خودم استفاده نکردم نمیدونم میشه ریز مصرف رو دید یا نه، کسی از دوستان تهران حجمی داره؟ میتونه در مورد سرعت آپلود و ریز مصرف کمک کنه به دوستمون birang1357

Firebirds
20-06-2014, 16:59
سرویس های حجمی مخابرات تهران دانلود شبانه ندارند. در مورد سوالی هم که پرسیدید، سرعت آپلود این سرویس ها رو اطلاع ندارم، تا حالا استفاده نکردم، فقط میدونم که Burst ندارند، یعنی 128 حجمی بخری، سرعت 16 کیلوبایت رو حساب کن. 5 مگابیت بخری، همون 5 مگابیت میگیری، یک ذره اینور و اونور.

چون خودم استفاده نکردم نمیدونم میشه ریز مصرف رو دید یا نه، کسی از دوستان تهران حجمی داره؟ میتونه در مورد سرعت آپلود و ریز مصرف کمک کنه به دوستمون birang1357
چند نفر گرفتن راضی نبودن.
یه توصیه کلی برای اینترنت حجمی رو مخابرات حساب نکنید.

mrmaster
20-06-2014, 17:26
یکی از رفیقام یه مشکل عجیب با مخابرات پیدا کرده رو حالت بریج اینترنتش وصل میشه اما pppoe وصل نمیشه چراغ اینترنت روشن میشه اما رسیو نداره

Meysam Raz
20-06-2014, 17:56
یکی از رفیقام یه مشکل عجیب با مخابرات پیدا کرده رو حالت بریج اینترنتش وصل میشه اما pppoe وصل نمیشه چراغ اینترنت روشن میشه اما رسیو نداره
بگو زنگ بزنه بگه پورتش رو ریست کنن

aluminum
20-06-2014, 18:06
دوستان سرعت دانلود 2 مگ شما چقدره؟
من با پیگیری زیاد:n02: تونستم آخر سر 2 مگ بگیریم...از سایت درخواست دادم ولی نمیدونم الان نامحدود هستم یا محدود؟!!

فرخند
21-06-2014, 12:27
دوستان من حدود 5-6 ماه هر چند دقیقه 20تا 30 ثانیه تایم اوت دارم و یا پینگ خیلی میره بالا :n03:، نمیدونم چیکار کنم ، بعضیا میگفتن مشکل UDP اما برای همه این مشکل رفع شد اما مال من اصلا ربطی به این نداره و هم سرور داخلی و هم سرور خارجی تایم اوت میده.
اینم یه عکس :

مودمم رو جدید خریدم و هیچ فرقی نکرده ! خط هم تا 4 مگ میکشه ، دیگه نمیدونم چیکار کنم. خرابی هم زدم مخابرات فایده ای نداشته.
لطفا یکی راهنمایی کنه این مشکل منو نابود کرده.:n28:

3 جلد
21-06-2014, 15:06
درخواست دايري شما در وضعیت OMC می باشد
با تشکر
شرکت مخابرات استان تهران

دوستان سلام این وضعیت یعنی چی؟ اول mdf بود حالا omc شده ..بالاخره وصل میشه یا نه سر کاریه کلا؟

فرخند
21-06-2014, 15:25
سایت مخابرات هرکاری میکنم نمیتونم خرابی ثبت کنم ! همش صفحه رفرش میشه و کد پیگیری نمیده.
برای همه همینطوریه ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3 جلد
21-06-2014, 15:32
بالاخره وصل شد...2 مگ نامحدود مخابرات تهران

فرخند
21-06-2014, 15:59
از دوستان ترخدا یکی به من بگه چیکار کنم به خدا دیونه شدم سره این مشکل :n28::n14:

Sunderlan
21-06-2014, 16:14
سلام دوستان

اينترنت مخابرات با سرعت 256 کيلوبيت :

1. حداکثر سرعت دانلودش چند هست؟

2. شبها سرعت دانلودش چطور هست؟

3. افت سرعتش در طول روز چطور هست؟

با تشکر.

Firebirds
21-06-2014, 16:16
از دوستان ترخدا یکی به من بگه چیکار کنم به خدا دیونه شدم سره این مشکل :n28::n14:
اینطوری نیست که ما تایم اوت نداشته باشیم ولی کمتر از شماست.
بنظر من مشکل شما از سمت مرکز مخابراتی تون هست. و در این موارد معمولا کاری از دست شما ساخته نیست.
اگر همسایه بالاییتون هم نت مخابرات داره همین کار ها روی پی سی اونم انجام بدید و نتیجه رو مقایسه کنید.
اگر مشکل نداشت یعنی رانژه شما توی مرکز خرابه در خواست تعویض رانژه و پورت DSLAM بدید البته من بعید میدونم آنها براتون تعویض رو انجام بدم.
اگرهم همسایتون مشکل داشت که یعنی روتر مخابرات مشکل داره که انهم تا کامل از کارنیوفتد تعوض نمیکنند.

Majid.iran.peace
21-06-2014, 18:36
دوستان من حدود 5-6 ماه هر چند دقیقه 20تا 30 ثانیه تایم اوت دارم و یا پینگ خیلی میره بالا :n03:، نمیدونم چیکار کنم ، بعضیا میگفتن مشکل UDP اما برای همه این مشکل رفع شد اما مال من اصلا ربطی به این نداره و هم سرور داخلی و هم سرور خارجی تایم اوت میده.
اینم یه عکس :

مودمم رو جدید خریدم و هیچ فرقی نکرده ! خط هم تا 4 مگ میکشه ، دیگه نمیدونم چیکار کنم. خرابی هم زدم مخابرات فایده ای نداشته.
لطفا یکی راهنمایی کنه این مشکل منو نابود کرده.:n28:
شما باید چند تا پینگ همزمان داشته باشی تا متوجه بشی ارتباط دقیقا از کجا دچار مشکل میشه.
این آی پی که داری پینگش می کنی DNS مخابراته پینگ دوم رو روی ip مودم بزار و سومی رو روی 127.0.0.1 .
وقتی loss یا latancy شروع شد یه شات بنداز بزار اینجا

Majid.iran.peace
21-06-2014, 18:41
سایت مخابرات هرکاری میکنم نمیتونم خرابی ثبت کنم ! همش صفحه رفرش میشه و کد پیگیری نمیده.
برای همه همینطوریه ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با خطی که روش سرویس دارید زنگ بزنید به 2020

Majid.iran.peace
21-06-2014, 18:42
برید تو تنظیمات مودمش و مطمئن بشید NAT فعاله

alivw71
22-06-2014, 10:40
دوستان امروز روی قبض تلفن مبلغ 37 تومن برا سرویس 512 اومده . ارزون کردن؟ سرویس نامحدود هم هست!!

فرخند
22-06-2014, 11:38
اینترنت از دیروز قطع شده ! چراغ قرمز شده. با ایرانسل اومدم الان .اینترنت که وصل شه عکسی که گفتید رو میزارم تا کمکم کنید این مشکل رو حل کنم.

فرخند
22-06-2014, 14:52
شما باید چند تا پینگ همزمان داشته باشی تا متوجه بشی ارتباط دقیقا از کجا دچار مشکل میشه.
این آی پی که داری پینگش می کنی DNS مخابراته پینگ دوم رو روی ip مودم بزار و سومی رو روی 127.0.0.1 .
وقتی loss یا latancy شروع شد یه شات بنداز بزار اینجا
بالاخره دلشون سوخت اینترنت رو بعد 1 روز وصل کردن.
میلاد جان اینم اسکرین از چیزایی که گفتی :

پس به نتیجه میرسیم مودم هیچ مشکلی نداره اما مشکل کجاست خدا میدونه :n14:
دوستان یاری بدید به کمک همتون احتیاج دارم.

فرخند
22-06-2014, 15:01
اینطوری نیست که ما تایم اوت نداشته باشیم ولی کمتر از شماست.
بنظر من مشکل شما از سمت مرکز مخابراتی تون هست. و در این موارد معمولا کاری از دست شما ساخته نیست.
اگر همسایه بالاییتون هم نت مخابرات داره همین کار ها روی پی سی اونم انجام بدید و نتیجه رو مقایسه کنید.
اگر مشکل نداشت یعنی رانژه شما توی مرکز خرابه در خواست تعویض رانژه و پورت DSLAM بدید البته من بعید میدونم آنها براتون تعویض رو انجام بدم.
اگرهم همسایتون مشکل داشت که یعنی روتر مخابرات مشکل داره که انهم تا کامل از کارنیوفتد تعوض نمیکنند.

من وقتی این خط تلفن رو گرفتم حدود 3-4 هفته اول خیلی خوب بود حتی پینگم میشه گفت عالی بود ولی یدفعه به این مشکل بر خوردم !
قبل از این خط بنده توی مغازم چندین ماه قبل یه خط مثل همین داشتم که به این مشکل دچار شد اما کلا 1-2 هفته اینطوری بود و بعد درست شد.
اینطور که فهمیدم همه این مشکل رو ندارن و خیلی کم تو منطقه شاید کسی مشکل منو داشته باشه.
به نظرتون الان چیکار کنم ؟

amir_dre
22-06-2014, 16:12
دوستان من پارسال 256 نامحدود داشتم مخابرات .. چون خونه رو دادیم اجاره رفتیم مخابرات و گفتیم قطع کنن
امروز خودمون برگشتیم دوباره رفتم گفتم من مشترک بودم پارسال و اینا همون سرویسمو میخام خانمه هم فرمو داد امضا کردم و تمام
حالا من سرویسم حجمی هست یا نامحدوده ؟ مگه نمیگفتن جدید فقط حجمی میگیره ؟

dj77
22-06-2014, 20:44
دوستان من پارسال 256 نامحدود داشتم مخابرات .. چون خونه رو دادیم اجاره رفتیم مخابرات و گفتیم قطع کنن
امروز خودمون برگشتیم دوباره رفتم گفتم من مشترک بودم پارسال و اینا همون سرویسمو میخام خانمه هم فرمو داد امضا کردم و تمام
حالا من سرویسم حجمی هست یا نامحدوده ؟ مگه نمیگفتن جدید فقط حجمی میگیره ؟

توی برگه قراردادی که بهت داده زده نوع سرویستو ولی سرویس نامحدود هست هنوز و حذف نشده

mehryar1973
22-06-2014, 23:45
سلام
این مسیر telia دست از سر ما بر نمی داره،سرعت و پینگ هر دو ترکیده:n22:

mehryar1973
22-06-2014, 23:46
سلام

Majid.iran.peace
23-06-2014, 05:40
سلام
من پارسال زنگ زدم پشتیبانی یه کاری کردن پینگم اومد پایین کانتر رو مثل هلو بازی میکنم.
فقط زنگ زدی گیر بده

ShadowDragon
24-06-2014, 13:11
دوستان مخابرات نامحدودشو که حدف نکرده؟
256 نامحدود همون 12.5 هست؟
گیمر داریم اینجا؟

shayan0o21
24-06-2014, 17:04
بچــه ها عزیــز یه ســوال
برای تغییر سرعت از چه طریقی باید اقدام کنم؟ به جــز سایتش
2020 زنگ بزنم میشه؟ اگه میشــه چه قدر طول میکشه عوض بشـه؟
ممنون از راهنمایی تون :n16:

shayan0o21
24-06-2014, 17:06
دوستان مخابرات نامحدودشو که حدف نکرده؟
256 نامحدود همون 12.5 هست؟
گیمر داریم اینجا؟

گیمر داریم ، جان؟ :n02:

666hamed666
24-06-2014, 17:14
:n21::n21::n21:

متین 68
25-06-2014, 13:14
دوستان سلام..من تازه 2 مگ مخابرات گرفتم ( 4روزه) ...نامحدود... خداییش خیلی راضیم ثانیه ای 246 کیلوبایت میگیره و ساعتی حدود 1 گیگ و روزی حدود 22 گیگ

خلاصه ماهی 500 گیگ ..دیروز یه بازی گرفتم 9 گیگ تو 10 ساعت ....

خیلی راضیم خلاصه پینگشم معرکست با اروپا 120 همیشه تو سرورهای خارج راحت بازی میکنم تو ایران که هیچی پینگم در حد لن و شبکست...خیلی راضیم...

ولی در کل یه مقدار گرونه برام ماهی 80 تومن...برای همین دوست دارم یه سرویس 9 مگ پارس آنلاین بگیرم با حجم کم دیگه اینقدر دانلود نکنم از صبح تا شب ..

اینم تست همین الان 12:13 دقیقه ظهر با اروپا :

aluminum
25-06-2014, 14:32
دوستان این چند روز شما مشکل قطعی نداشتید؟
من دو سه روز هست که اینترنت قطع میشه و برای وصل مجدد باید مودم رو خاموش و روشن کنم؟!!!
معمولا صبحا این اتفاق می افته

متین 68
25-06-2014, 14:39
دوستان این چند روز شما مشکل قطعی نداشتید؟
من دو سه روز هست که اینترنت قطع میشه و برای وصل مجدد باید مودم رو خاموش و روشن کنم؟!!!
معمولا صبحا این اتفاق می افته

سلام من قطعی نداشتم.

شما خططتون رو چک کردین از لحاظ نویز؟ به بهترین منطقه خونه که قدرت بیشتری دارید و نویز کمتری دارید وصل کردید؟ مثلا من تو اتاقم وصل کرده بودم هر روز قطع میشد بخاطر قدرت کم و نویز بالا اما در ورودی تلفن پریز اول خونه در حا لخونه کنار در ورودی اونجا قدرتش بسیاز بالاتره و اونجا زدم و اصلا قطع نمیشه...اسپلیتر وصل کردید؟

نویزتون رو حتما از static پنل مودم چک کنید هم نویز هم قدرت :n11:
اگر SNR Margin زیر 10 دسیبل باشه فاجعست قطعی مکرر دارید...من 6 بود تو اتاقم... وصل کردم ورودی خونه شد 30 دیگه قطع نشد...مل من د رحد زمین لرزه بود فاجعه هم بدتر بود