مشاهده نسخه کامل
: ADSL / مخابرات استان تهران
تقریبا یکسال میشه که از اشتراک اینترنت مخابراتم استفاده نکردم ( بدلایل امنیتی:n02:) چند وقت پیش زنگ زدم پشتیبانیشون صحبت کردم گفتن چون حضوری ثبتنام کردی حتما برای فعال کردن و تعویض اشتراک باید دوباره حضوری برم و... از این مذخرفات ک ناشی از نادانی موجودات کل مخابراته و میخوام بدونم الان راهی هست که بدون مراجعه حضوری اشتراک رو فعال یا عوض کنم ؟ از دوستان غیور و غیرتمند این تاپیک دعوت میکنم بنده را راهنمایی دقیق بفرمایند ( چند وقت پیش خبری شنیدم که گفته بودن این مشکل ثبتنام حضوری و اینترنتی کلا رفع شده و با یک تلفن قابل حله ایا واقعیت داره ؟ )
mohammad_s7201
27-08-2017, 20:49
سلام دوستان.
من اینترنت حجمی دارم طرح تلکام 2 تا 16 مگابیت پیش پرداخت. با اینکه مطمئنم هنوز از حجمم مونده ولی داخل پنل ecare حجم رو صفر نشون میده و با اینکه چراغ dsl و internet روشن میشه ولی سایتی رو باز نمیکنه. یعنی نشون میده که حجم تموم شده.
خواستم بدونم برای دوستان این مشکل پیش اومده ؟
منم طرح تابستانه 2تا 16 مگ دارم. حجمم یه دفعه از 30 گیگ شده 4 گیگ !!!!!! با اینکه دانلود نکردم و همه دانلودهام طبق معمول شب بوده بین ساعت 2 تا 6.
درضمن سرعتم دیگه از 2 مگ بالاتر نمیره. توی 10 ماه گذشته سرعتم همش 13-14 مگ بود ولی الان یهو شده 2 مگ:n03::n03:
amir_taheri
27-08-2017, 21:30
منم طرح تابستانه 2تا 16 مگ دارم. حجمم یه دفعه از 30 گیگ شده 4 گیگ !!!!!! با اینکه دانلود نکردم و همه دانلودهام طبق معمول شب بوده بین ساعت 2 تا 6.
درضمن سرعتم دیگه از 2 مگ بالاتر نمیره. توی 10 ماه گذشته سرعتم همش 13-14 مگ بود ولی الان یهو شده 2 مگ:n03::n03:
من اصلا دانلود شبانه هم نداشتم که بگم اشتباه محاسبه شده و ساعات رایگان شبانه هم از حجم کم شده. صبح پاشدم دیدم حجم اینترنت صفر شده !!!
داخل ecare تاریخ انتقای اینترنت من تقریبا یک ماه دیگست. به مخابرات زنگ زدم گفتن طرح شما ویژه بوده و حجم هم بخری در اون تاریخ انقضا دیگه تمدید نمیشه. اینجوری نیست که چون حجم 12 ماه اعتبار داره از الان تا 12 ماه دیگه اینترنت شما فعال بشه.
نمیدونم حرفش درست بود یا نه !؟!؟
Fonixion
27-08-2017, 23:38
منم طرح 16 مگ تابستانه دارم هفته پیش که یهو تو سه روز 17 گیگ حجمم تموم شد ! باز 100 گیگ خریدم و امروز حجم شده 75 گیگ :| تو روز روشن دارن دزدی می کنن ؟!!!:n04:
منم طرح 16 مگ تابستانه دارم هفته پیش که یهو تو سه روز 17 گیگ حجمم تموم شد ! باز 100 گیگ خریدم و امروز حجم شده 75 گیگ :| تو روز روشن دارن دزدی می کنن ؟!!!:n04:
100 گیگ رو چند خریدین؟
سرویس تون پیش پرداخت هست؟
سلام دوستان
من الان اینترنت مخابرات دارم که هزینش رو قبضم میاد
میخواستم طرحم رو پیش پرداخت کنم که اول هزینه رو بدم
میخواستم بدونم ایا پیش پرداخت و پس پرداخت نسبت به هم مزیتی دارن؟ (مثلا هزینه کمتر)
این پستهای شماها رو که دیدم اصلا پشیمون شدم نخواستیم:n04:
Fonixion
29-08-2017, 09:32
100 گیگ رو چند خریدین؟
سرویس تون پیش پرداخت هست؟
پیش پرداخته (با این اوضاع مخابرات پس پرداخت حماقته، چندین نفر دیدم که قبض نجومی اومده براشون )
100 گیگ طرح تابستانه 98 تومن میشه قیمتش
Zachyrock
29-08-2017, 10:07
دوستان من مخابرات رو خط فيبر نوري داشتم از نظر پينگ و كلا كيفيت خيلي راضي بودم الان من مخابرات واسه خط مسي بگيرم باز همون كيفيت داره يا نه ؟؟؟؟
victor021
29-08-2017, 13:00
اقا سرعت دانلود و قیمت نامحدود 1 مگ چنده؟میتونم از طریق سایت درخواست افزایش پهنای باند بدم؟در حال حاضر 512 نامحدود دارم.
گزارش مصرف سایت ecare مخابرات تو 25 مرداد گیر کرده! :n34:
Zachyrock
29-08-2017, 14:20
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من مخابرات رو خط فيبر نوري داشتم از نظر پينگ و كلا كيفيت خيلي راضي بودم الان من مخابرات واسه خط مسي بگيرم باز همون كيفيت داره يا نه ؟؟؟؟
- - - Updated - - -
من اصلا دانلود شبانه هم نداشتم که بگم اشتباه محاسبه شده و ساعات رایگان شبانه هم از حجم کم شده. صبح پاشدم دیدم حجم اینترنت صفر شده !!!
داخل ecare تاریخ انتقای اینترنت من تقریبا یک ماه دیگست. به مخابرات زنگ زدم گفتن طرح شما ویژه بوده و حجم هم بخری در اون تاریخ انقضا دیگه تمدید نمیشه. اینجوری نیست که چون حجم 12 ماه اعتبار داره از الان تا 12 ماه دیگه اینترنت شما فعال بشه.
نمیدونم حرفش درست بود یا نه !؟!؟
دوست گرامی مشکل شما چی شد بالاخره؟
سرویس شما را تمدید می کنن؟
منم سرویسم مثل شماست ولی پس پرداخت
میخواستم بدونم این سرویس های به قول خودشون ویژه تمدید میشن؟
mohandes23
29-08-2017, 17:17
- - - Updated - - -
خیر فعلا فیبر اخرین تکنولوژی در دنیا هست مسی از رده خارجه
amir_taheri
29-08-2017, 21:24
دوست گرامی مشکل شما چی شد بالاخره؟
سرویس شما را تمدید می کنن؟
منم سرویسم مثل شماست ولی پس پرداخت
میخواستم بدونم این سرویس های به قول خودشون ویژه تمدید میشن؟
چند بار که پیگیر شدم گفتن حجم بخری فقط همین 1 ماه و تا تاریخ انتضای 1 ساله سرویس اعتبار داره. به همین دلیل و اینکه حجم دزدی شد دیگه حجم نخریدم. گاهی اوقات از شبانه رایگانش استفاده میکنم فقط تا این 1 ماه بگذره و ببینم چی میشه.
شما که پس پرداخت هستین هم داخل ecare تاریخ انقضا مشخص شده براتون ؟
mehrdadb3
29-08-2017, 21:32
دوستان تو سرویس پس پرداخت 100 گیگ حجم خریدم ولی تو پنل چیزی نیومده چجوری میتونم بفهم 100 گیگم برام اومده ؟
زنگ بزنم بهم میگن که 100 گیگ اضافه شده و تایید میکنن ؟
چند بار که پیگیر شدم گفتن حجم بخری فقط همین 1 ماه و تا تاریخ انتضای 1 ساله سرویس اعتبار داره. به همین دلیل و اینکه حجم دزدی شد دیگه حجم نخریدم. گاهی اوقات از شبانه رایگانش استفاده میکنم فقط تا این 1 ماه بگذره و ببینم چی میشه.
شما که پس پرداخت هستین هم داخل ecare تاریخ انقضا مشخص شده براتون ؟
الان که نمیشه وارد ecare شد ولی قبلا که دیده بودم یه تاریخ پرتی رو نوشته بودند.
قائدتا تا مشترک خودش سرویس رو تغییر نده نباید خودشون عوضش کنن.
از سرویس من هم یک ماه مونده.
مخابرات خیلی بی در و پیکره!
نه ترافیک باقیمانده رو میشه دید. نه معلومه سر یه سال میخوان چیکار کنن.
همین گزارش مصرف رو هم درست آپدیت نمی کنن.
چند وقته تو 25 مرداد گیر کرده. حالا دیگه سایتش کلا بالا نمیاد.
دوستان تو سرویس پس پرداخت 100 گیگ حجم خریدم ولی تو پنل چیزی نیومده چجوری میتونم بفهم 100 گیگم برام اومده ؟
زنگ بزنم بهم میگن که 100 گیگ اضافه شده و تایید میکنن ؟
چقدر به پایان سرویست مونده؟
حتما زنگ بزن چک کن.
تو پس پرداخت ترافیک باقیمانده رو نشون نمیدن.
karbar200
30-08-2017, 03:58
پیش پرداخت بود برای من
شما طرحت تا وقتی که تغییرش ندی لغو نمیشه. بعد از یک سال که حجمت تموم شد میتونی دوباره با همون سرویس قبلی ترافیک بخری و برای یک سال دیگه استفاده کنی. مخابرات هم نیازی نیست بری. از همون پنل باید ترافیک خریداری بشه.
ولی متاسفانه تو جزییات پنل من اینطور زده و می ترسم که نشه همین طرح را تمدید کرد به تاریخ دقت کنید تا یک سال فقط اعتبار دارد.
اگر از این تاریخ بگذره من حجم بخرم و تمدید نشه پول خریدن حجم از دست می ره.
ولی متاسفانه تو جزییات پنل من اینطور زده و می ترسم که نشه همین طرح را تمدید کرد به تاریخ دقت کنید تا یک سال فقط اعتبار دارد.
مخابرات هیچیش درست نیست.
این تاریخ ها هم الکی هستند. واسه من تاریخ انقضا 95/1/1 زده!!
در حالیکه مهر 95 سرویس رو گرفتم!
باید صبر کنیم سر سال قرار دادمون ببینیم چی میشه.
اگه کلا اینترنت حجمی رو بردارن شاید تمدید نکنن.
ممکنه مجبورمون کنن بریم از این سرویس های نامحدود 10 گیگ بخریم!
بعد بصورت نامحدود تا سقف 10 گیگ دانلود کنیم!!!!!
امشب وضع اینترنت خیلی خرابه
shahryar84
31-08-2017, 16:34
چطور میشه اینترنت یه خط تخلیه کرد؟ خط به اسم برادرمه که ایران نیست!
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
چطور میشه اینترنت یه خط تخلیه کرد؟ خط به اسم برادرمه که ایران نیست!
کارت ملیش یا کپیش رو بردار برو مخابرات اونجا زور بزنی میتونی تخلیه کنی
منم همين سرويس رو دارم و ديروز سرويسم منقضى شد، زدم ترافيك بخرم ديدم ترافيكى براى خريد نيستش و سه تا گزينه براى خريد قرارداد هست ولى چون توضيح نداده بود چيه شك داشتم بخرم، از طرفى ديدم قيمتش همون قيمتيه كه من پارسال دادم، ديگه خريدم و ديدم همون سرويس يك سال ديگه تمديد شد[emoji1] دوستان مى تونين تمديد كنيد همين سرويسو، فعلا بهترين گزينه س چون هم ترافيك اضافه ش قيمتش خوبه هم شبانه داره!
منم همين سرويس رو دارم و ديروز سرويسم منقضى شد، زدم ترافيك بخرم ديدم ترافيكى براى خريد نيستش و سه تا گزينه براى خريد قرارداد هست ولى چون توضيح نداده بود چيه شك داشتم بخرم، از طرفى ديدم قيمتش همون قيمتيه كه من پارسال دادم، ديگه خريدم و ديدم همون سرويس يك سال ديگه تمديد شد[emoji1] دوستان مى تونين تمديد كنيد همين سرويسو، فعلا بهترين گزينه س چون هم ترافيك اضافه ش قيمتش خوبه هم شبانه داره!
من سرویسم پس پرداخت هست.
اگه تبدیلش کنم به پیش پرداخت چطوری میشه؟
یعنی گزینه های تمدید میاد؟
بنظرتون صبر کنم ترافیکی که خریدم ( 100 گیگ - موقع خرید سرویس پارسال) تموم بشه؟
یا درست سر سال قرار داد باید عوض کنم؟
نمیخوام ترافیکم بسوزه.
من سرویسم پس پرداخت هست.
اگه تبدیلش کنم به پیش پرداخت چطوری میشه؟
یعنی گزینه های تمدید میاد؟
بنظرتون صبر کنم ترافیکی که خریدم ( 100 گیگ - موقع خرید سرویس پارسال) تموم بشه؟
یا درست سر سال قرار داد باید عوض کنم؟
نمیخوام ترافیکم بسوزه.
راستش نحوه ى تغيير به پيش پرداخت رو نمى دونم ولى دوستان نگران تمديد سرويس بودن گفتم بهشون اطلاع بدم[emoji4]
mostafa_gm
02-09-2017, 14:13
این تاریخ مربوط به بسته ترافیکی هست که خریدید نه خود سرویس.
شما الان هر چی ترافیک بخرید به احتمال زیاد فقط تا همین تاریخ 96/8/28 قابل استفاده خواهد بود و بعدش حجمی هم اگر مونده باشه صفر میشه.
بعد از این تاریخ یعنی 96/8/29 وقتی از داخل پنل اقدام به خرید ترافیک می کنید فقط همون بسته ای که در ابتدای طرح خریداری کردید رو براتون ارائه میکنه که میزان ترافیک و مهلت استفاده رو نوشته و شما میتونید برای همون مدت دوباره سرویستون رو تمدید کنید.
اینقدر هم بی صاحاب نیست، اگه سرویس قابل تمدید نباشه قطعا بسته ترافیکی هم برای خریدن وجود نخواهد داشت.
victor021
03-09-2017, 10:27
اقا تو سایت، تعرفه طعم تابستان همه ی سرویسهاش زده ترافیک ماهانه 2 گیگ،یعنی این همه پول واسه دو گیگ؟بعد سرعت دانلودش مثلا برای سرویس 128-4m چقدره؟شبانه رایگان داره اگه اره حجمش چقدره؟
Tehranshahr
04-09-2017, 15:24
نت مخابرات من نیم ساعته پکیده. بقیه دوستان در چه وضعن؟
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Golbarg01
05-09-2017, 01:35
نت مخابرات من نیم ساعته پکیده. بقیه دوستان در چه وضعن؟
دیشب دو سه ساعتی کلا قطع بود قبلشم قطع و وصل میشد
silverbios
05-09-2017, 11:21
خوشابحالتون من دقیقا اشتباه کردم و طرح همسفر گرفتم و نکته جالب تصویر بالا قیمت طرح های ۵۰ گیگ و ۶۰ گیگ هست که ۵۰ گیگ گرونتر از ۶۰ گیگ هست!!!!م
از دوستان اینجا کسی از طریق سایت ecare سرویس پس پرداختش
رو به پیش پرداخت تغییر داده؟
میخوام بدونم اگه سر سال اینکار رو انجام بدم از طریق سایت میتونم ترافیک
ماهیانه ( برای من 4 گیگ در ماه که میشه 48 گیگ در سال) رو بخرم؟
یا باید برای همه این کارها برم مرکز مخابراتی؟
Sent from my SM-G920I using Tapatalk
silverbios
05-09-2017, 11:22
خوشابحالتون من دقیقا اشتباه کردم و طرح همسفر گرفتم و نکته جالب تصویر بالا قیمت طرح های ۵۰ گیگ و ۶۰ گیگ هست که ۵۰ گیگ گرونتر از ۶۰ گیگ هست!!!!میدان چدوم
از دوستان اینجا کسی از طریق سایت ecare سرویس پس پرداختش
رو به پیش پرداخت تغییر داده؟
میخوام بدونم اگه سر سال اینکار رو انجام بدم از طریق سایت میتونم ترافیک
ماهیانه ( برای من 4 گیگ در ماه که میشه 48 گیگ در سال) رو بخرم؟
یا باید برای همه این کارها برم مرکز مخابراتی؟
Sent from my SM-G920I using Tapatalk
Torch Bearer
05-09-2017, 17:55
من چند روز پیش درخواست داده بودم و الان نتم وصل شده، ولی مودمو که کانفیگ کردم اصلا چراغ DSLش روشن نمیشه
فقط چراغای پاور و وای فای روشنن
به 2020 هم زنگ زدم گفت مودمو بدون اسپلیتر و مستقیما وصل کن به تلفن، ببین همینجوری میمونه یا نه، که این کارو هم کردم بازم اصلا فرقی نکرد، انگار اصلا مودم به تلفن وصل نیست
مشکل از چی میتونه باشه؟
اگه اشتباه کانفیگ کرده باشم چراغش نباید قرمز بشه؟ الان کلا خاموشه
payampop
05-09-2017, 18:17
من چند روز پیش درخواست داده بودم و الان نتم وصل شده، ولی مودمو که کانفیگ کردم اصلا چراغ DSLش روشن نمیشه
به 2020 هم زنگ زدم گفت مودمو بدون اسپلیتر و مستقیما وصل کن به تلفن، ببین همینجوری میمونه یا نه، که این کارو هم کردم بازم اصلا فرقی نکرد، انگار اصلا مودم به تلفن وصل نیست
مشکل از چی میتونه باشه؟
اگه اشتباه کانفیگ کرده باشم چراغش نباید قرمز بشه؟ الان کلا خاموشه
سلام
کانفیگ هم اشتباه باشه، باز چراغ Adsl باید روشن بشه. شما هنوز اینترنتت وصل نشده. ضمنا مودم رو اگر قبلا اینترنتی روش بوده، کامل ریست کن و بعد درست کانفیگ کن.
Tehranshahr
05-09-2017, 20:06
مشکل از چی میتونه باشه؟
اگه اشتباه کانفیگ کرده باشم چراغش نباید قرمز بشه؟ الان کلا خاموشهمنم برای فامیلمون گرفته بودم طرف زنگ زد گفت وصل شد. ولی چراغ dsl روشن نمیشد. رفتم تو ecare تیکت خرابی باز کردم نوشتم لینک نداره. فرداش یکی از مخابرات اومد رفت از سر خیابون درستش کرد.
----
دوستان تاریخ انقضای سرویس منو تو ecare زده بود 4 شهریور ولی پیامی مبنی بر تمدید برای من نیومد و هنوزم بدون مشکل داره کار میکنه و حجمی که خریده بودم سر جاشه ولی الان موقع حجم خریدن گزینه خرید سرویس میاد فقط. ظاهرا تا وقتی حجم دارم کار میکنه و بعدش باید همون سرویس رو دوباره بخرم (پیش پرداخت-کمپین یاقوت جدید).
منم برای فامیلمون گرفته بودم طرف زنگ زد گفت وصل شد. ولی چراغ dsl روشن نمیشد. رفتم تو ecare تیکت خرابی باز کردم نوشتم لینک نداره. فرداش یکی از مخابرات اومد رفت از سر خیابون درستش کرد.
----
دوستان تاریخ انقضای سرویس منو تو ecare زده بود 4 شهریور ولی پیامی مبنی بر تمدید برای من نیومد و هنوزم بدون مشکل داره کار میکنه و حجمی که خریده بودم سر جاشه ولی الان موقع حجم خریدن گزینه خرید سرویس میاد فقط. ظاهرا تا وقتی حجم دارم کار میکنه و بعدش باید همون سرویس رو دوباره بخرم (پیش پرداخت-کمپین یاقوت جدید).
چه جالب! یعنی یکسال از تاریخ خرید بسته حجم اضافه حساب میشه نه از تاریخ خرید سرویس!
Tehranshahr
05-09-2017, 20:43
چه جالب! یعنی یکسال از تاریخ خرید بسته حجم اضافه حساب میشه نه از تاریخ خرید سرویس!این مخابرات اصن معلوم نیست سیستمش چجوریه. تو هر کمپین یه جوره. 2020 هم که کلا هیچی نمیدونن.
Torch Bearer
06-09-2017, 18:30
منم برای فامیلمون گرفته بودم طرف زنگ زد گفت وصل شد. ولی چراغ dsl روشن نمیشد. رفتم تو ecare تیکت خرابی باز کردم نوشتم لینک نداره. فرداش یکی از مخابرات اومد رفت از سر خیابون درستش کرد.
----
سلام
کانفیگ هم اشتباه باشه، باز چراغ Adsl باید روشن بشه. شما هنوز اینترنتت وصل نشده. ضمنا مودم رو اگر قبلا اینترنتی روش بوده، کامل ریست کن و بعد درست کانفیگ کن.
ممنون ازتون. تو سایت تیکت ثبت کردم و امروز صبح یکی اومد از سر خط چک کرد دید لینک نداره و گفت تا 72 ساعت آینده از مرکز وصل میکنن.
whitewolf
08-09-2017, 09:23
حذف
حذف
حذف
حذف
whitewolf
08-09-2017, 09:26
اقا سریع ترین DNS مخابرات تهران که قطع و وصلی نداشته باشه چیه؟
راستی به نظرتون DNS اولیه رو DNS مخابرات داخلی بزاریم و DNS ثانویه رو DNS خارحی؟ یا اینکه DNS اولیه رو یه DNS خارجی بزاریم و DNS ثانویه رو DNS مخابرات؟
DarkLords
11-09-2017, 13:43
سلام دوستان برا من از این شماره +98211818 این اساماس اومده:
مشترك شماره ......
به منظور بالابردن سطح كیفیت سرویس Adsl شما، ضروری است برند و مدل کودک خود را در اسرع وقت همچون مثال ذیل، به همین شماره پیامك نمایید.
شماره تلفن :.....
برند: Dlink
مدل: 2730u
این از طرف مخابراته؟
dandelionsland
13-09-2017, 12:50
سلام دوستان ما کرمانشاه هستیم و نقل مکان کردیم به مرکز مخابراتی رسالت کرمانشاه قبلا های وب داشتم اینجا فقط مخابرات سرویس میده نمیدونم چرا :n34:
از کسایی که اینترنت مخابرات دارن لطف کنن بگن که الان چه طرح هایی هست که به درد بخوره
من حداقل ماهی 20 گیگ مصرف دارم. لطف کنید جشنواره ای چیزی معرفی کنید که سرعت بالا باشه و ترافیک هم در حد مصرف من جواب بده
سپاس
- - - Updated - - -
سلام دوستان ما کرمانشاه هستیم و نقل مکان کردیم به مرکز مخابراتی رسالت کرمانشاه قبلا های وب داشتم اینجا فقط مخابرات سرویس میده نمیدونم چرا :n34:
از کسایی که اینترنت مخابرات دارن لطف کنن بگن که الان چه طرح هایی هست که به درد بخوره
من حداقل ماهی 20 گیگ مصرف دارم. لطف کنید جشنواره ای چیزی معرفی کنید که سرعت بالا باشه و ترافیک هم در حد مصرف من جواب بده
سپاس
dandelionsland
13-09-2017, 13:39
سپاس
ملا نصرالدین
13-09-2017, 14:53
سلام دوستان ما کرمانشاه هستیم و نقل مکان کردیم به مرکز مخابراتی رسالت کرمانشاه قبلا های وب داشتم اینجا فقط مخابرات سرویس میده نمیدونم چرا
:n34:
سپاس
الان معروف ترین طرح مخابرات طرح همسفر هست.که سرعتش از 128 تا 16 هست.یعنی ممکنه یه ساعتی در روز سرعتش 128 باشه یه ساعت بعدش 512 باشه یه ساعت بعدش 16 .کاملا متغیره
تعرفه ها رو کامل برایتان گذاشتم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
dandelionsland
13-09-2017, 21:11
الان معروف ترین طرح مخابرات طرح همسفر هست.که سرعتش از 128 تا 16 هست.یعنی ممکنه یه ساعتی در روز سرعتش 128 باشه یه ساعت بعدش 512 باشه یه ساعت بعدش 16 .کاملا متغیره
تعرفه ها رو کامل برایتان گذاشتم
خیلی ممنون از شما
بعد این بسته های ترافیکی سرویس کامل هستند ؟ یعنی من 300 تومن بدم برای 300 گیگ و تموم دیگه؟
mohammad_s7201
14-09-2017, 08:12
طرح همسفر شبانه رایگان نداره؟؟
مخابرات دیگه برای طرح های جدیدش شبانه رایگان نمیده.
یه چند وقت قبل هم یادمه با مثلا 3 گیگ!! میداد که اونم جمع کرد.
واقعا چقدر سخاوتمند بودند 3 گیگ!!
اشک تو چشام جمع شد
behnamcp
14-09-2017, 09:22
سلام و عرض ارادت خدمت دوستان
ببخشید دوستان من در تاریخ 31 اردیبهشت 1396 در طرح پس پزداخت همسفر ثبت نام کردم اما الان می خوام قرار دادم را فسخ کنم.سوالم اینه ایا امکانش هست ؟(آخه نوشته بود قرار داد یکساله هست)سپاسگذار میشم راهنمایی کنید(من ساکن شهر همدان هستم اما متاسفانه تاپیک همدان فعال نیست)
silverbios
14-09-2017, 18:08
سایت ecare.tct.ir مجددا از دسترس خارج شده!
silverbios
14-09-2017, 18:11
مشترك شماره ......
به منظور بالابردن سطح كیفیت سرویس Adsl شما، ضروری است برند و مدل کودک خود را در اسرع وقت همچون مثال ذیل، به همین شماره پیامك نمایید.
این از طرف مخابراته؟
در مورد این هم کسی اطلاعی داره بیزحمت بگه برای من هم 2 بار پیامک شده!
ایا تراست هست؟
هدف از طرح اعلام شده؟
ardeshir n
14-09-2017, 18:21
در مورد این هم کسی اطلاعی داره بیزحمت بگه برای من هم 2 بار پیامک شده!
ایا تراست هست؟
هدف از طرح اعلام شده؟درود بر شما.
اگر دقت کنید نوشته:
+98211818
۹۸ که کد کشور هست.
۲۱ هم کد شهر.
۱۸۱۸ هم مال مخابراته.
محض احتیاط تماس بگیرید با ۲۰۲۰ جهت تراست بودن :)
Sent from my ASUS using Tapatalk
dandelionsland
14-09-2017, 19:54
خیلی ممنون از شما
بعد این بسته های ترافیکی سرویس کامل هستند ؟ یعنی من 300 تومن بدم برای 300 گیگ و تموم دیگه؟
کسی میتونه این سوال رو جواب بده؟
mr korash
14-09-2017, 21:45
مشترك شماره ......
این از طرف مخابراته؟
مدل کودک چیه ؟ :n04:
dandelionsland
14-09-2017, 22:37
مدل کودک چیه ؟ :n04:
مدل کودک دیگه
مثلا طرف پسربچه مدل ۸۹ داره تمیز بدون خرج
mostafa_gm
16-09-2017, 11:28
مخابرات دیگه برای طرح های جدیدش شبانه رایگان نمیده.
یه چند وقت قبل هم یادمه با مثلا 3 گیگ!! میداد که اونم جمع کرد.
واقعا چقدر سخاوتمند بودند 3 گیگ!!
اشک تو چشام جمع شد
داداش اسمش سه گیگ بود من تو یه ماه 20 گیگ هم شبانه دانلود کردم اتفاقی نیفتاد. حتی یه بار حجم اینترنتم تموم شده بود ولی شبانه رایگانش میشد دانلود کرد!
Tombstone1
17-09-2017, 14:27
دوستان بهترین سرویس مخابرات از نظر دانلود زیاد چیه؟
کسی این سرویس های غیرحجمی مخابرات رو امتحان کرده؟ بعد از تموم شدن ترافیک حداقلی که گفته، چه اتفاقی میفته؟
سلام دوست گرامی
امروز منم سرویسم رو پیش پرداخت کردم.
بعدش فقط گزینه خرید سرویس اومد که خریدم و تا یکسال دیگه تمدید شد.
فقط یه نکته:
قبلا که پس پرداخت بودم تو اسم سرویس آخرش نوشته بود Free Night
اما الان که پیش پرداخت شده اون نوشته Free Night حذف شده.
میخواستم بدونم برای شما هم اینطوریه؟
شما مطمئنی که برای سال دوم هم دانلود شبانه تمدید شده؟
بعضی دوستان که قبلا سرویس های مشابه داشتند می گفتند که
دانلود شبانه فقط برای سال اول هست و در واقع یه هدیه هست.
سلام دوست گرامی
امروز منم سرویسم رو پیش پرداخت کردم.
بعدش فقط گزینه خرید سرویس اومد که خریدم و تا یکسال دیگه تمدید شد.
فقط یه نکته:
قبلا که پس پرداخت بودم تو اسم سرویس آخرش نوشته بود Free Night
اما الان که پیش پرداخت شده اون نوشته Free Night حذف شده.
میخواستم بدونم برای شما هم اینطوریه؟
شما مطمئنی که برای سال دوم هم دانلود شبانه تمدید شده؟
بعضی دوستان که قبلا سرویس های مشابه داشتند می گفتند که
دانلود شبانه فقط برای سال اول هست و در واقع یه هدیه هست.
سلام، اون free night رو هيچوقت برا من ننوشته بودن، شبانه هم از موقعى كه تمديد كردم خيلى دانلود نكردم و حتما چك مى كنم ولى چيزى كه مى دونم اينه كه ساعت دو و شش كه ساعات شبانه س مودم ديسكانكت ميشه كه برا شبانه اين كارو مى كنن، حالا ترافيك رو مى تونيم چك كنيم كه مطمئن شيم
سلام، اون free night رو هيچوقت برا من ننوشته بودن، شبانه هم از موقعى كه تمديد كردم خيلى دانلود نكردم و حتما چك مى كنم ولى چيزى كه مى دونم اينه كه ساعت دو و شش كه ساعات شبانه س مودم ديسكانكت ميشه كه برا شبانه اين كارو مى كنن، حالا ترافيك رو مى تونيم چك كنيم كه مطمئن شيم
من امشب بیدار شدم و چک کردم. خوشبختانه دانلود شبانه برقراره
از ترافیک کم نمی کنه.
هرچند من دانلود ندارم. امشب هم 2 گیگ دانلود کردم. واسه تست
DarkLords
20-09-2017, 21:19
چند روزه وی پی ان ها بعد از چند دقیقه قطع میشن، برا شما هم همینجوریه؟
saman02@ گرامی
لطفا سرویس تون رو هم بگین.
جالبه که با ایرانسل من این تستها رو بدون چیز شکن نمیبینم!
سلام آیا ترافیک ارسالی مخابرات هنوز رایگانه یا محاسبه میشه؟
shahryar84
22-09-2017, 11:35
اینستاگرام وزیر
.
مخابرات ایران روز گذشته طی نامه ای اعلام کرد که بنا دارد تعرفه های فوق را در مهرماه و برای برخی از استانها به صورت آزمایشی به اجرا درآورد. انتخاب این مدل برای مشترکین اختیاری است و مشترکین میتوانند در صورت تمایل از مدلهای قبلی بهره گیری کنند. این اقدام مخابرات در راستای بررسی آمادگی شبکه برای ارائه سرویسهای غیرحجمی است.
پ.ن: این مدل مصوبه وعده داده شده وزارت ارتباطات نیست و طبیعتا مدل پیشنهادی ما همچنان در حال بررسی است و مطابق وعده در صد روز اول فعالیت نهایی و اجرایی خواهد شد.
مخابرات ایران بایستی امکان ارائه سرویس ترکیبی مکالمه و داده را برای سایر شرکتهای اینترنتی نیز فراهم سازد.
خوشحال میشوم نظرات شما را در خصوص این مدل برای لحاظ در جمع بندی نهایی داشته باشم.
10 گیگ!!!!!!!
واقعا دستشون درد نکنه!
saman02@ گرامی
لطفا سرویس تون رو هم بگین.
جالبه که با ایرانسل من این تستها رو بدون چیز شکن نمیبینم!
سرویس من جشنواره الکامپ 95 با شبانه رایگان. رو 8 مگ بسته شد. کلا راضیم. ایرانسل که اینجا سرعت 1 مگه و همراه اول هم به صرفه نیست.
سلام آیا ترافیک ارسالی مخابرات هنوز رایگانه یا محاسبه میشه؟
دوستان لطفاً اعلام بفرمایید. الان مخابرات ترافبک آپلود رو هم محاسبه میکنه ؟
دوستان لطفاً اعلام بفرمایید. الان مخابرات ترافبک آپلود رو هم محاسبه میکنه ؟
نه دوست عزیز نه تنها مخابرات هیچ جای دیگه هم اپلود رایگان نیست از یک مدت پیش
djkavehtnt
22-09-2017, 22:36
اینستاگرام وزیر
.
این چه وضعیه آخه .... :n34::n34::n34:
تعرفه ها واقعا افتضاح شده
دوستان جریان این ترافیک داخلی چیه؟
برای همه سایتاست با فقط یه سری سایت خاص؟
hamidreza785
22-09-2017, 23:35
دوستان جریان این ترافیک داخلی چیه؟
برای همه سایتاست با فقط یه سری سایت خاص؟
همون سایت هایی که داخل لیست اعلام کردن
majnoon21
23-09-2017, 12:59
آقا یه سوال سایت هایی مثل تاینی مویز و لینک دانلودشون داخلی هست یا بین الملل؟
وضعیت 512 نامحدود مرکز بعثت:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان 5 روزه سرویس ما این شکلی شده
مستقیم میخوام شکایت کنم سامانه وزارتخونه
به 2020 هم زنگ نمیزنم
دوستان وضعیت خط چطوره؟
دوستان وضعیت خط چطوره؟
رو ۹ مک بسته شده
لب مرز هم هست یعنی ممکنه قطعی داشته باشی
بهتره یه ذره بیارن پایینتر سرعت رو تا استیبل بشه
مثلا۸ مگ بهتره
darvish1900
07-10-2017, 19:35
دوباره سرویس 16 مگ با شابانه رایگانم تمدید کردم. بدون مراجعه به مخابرات. تاریخش که تمام شدن جای ترافیک دوباره پرداخت یکساله اومد.
mehrdadb3
07-10-2017, 20:00
دوباره سرویس 16 مگ با شابانه رایگانم تمدید کردم. بدون مراجعه به مخابرات. تاریخش که تمام شدن جای ترافیک دوباره پرداخت یکساله اومد.
چقدر پرداخت کردید من پارسال گرفتم فکر کنم 100 تومن دادم واینکه 60 گیگ هم حجم بهت میده؟ اگر حجمی مونده باشه از قبل میمونه یا میسوزه؟
شما پارسال آنتی ویروس گرفتین؟
darvish1900
08-10-2017, 11:15
شما پارسال آنتی ویروس گرفتین؟
نه بابا ویروس هم ندادن چه برسه به آنتی ویروس
darvish1900
08-10-2017, 11:18
چقدر پرداخت کردید من پارسال گرفتم فکر کنم 100 تومن دادم واینکه 60 گیگ هم حجم بهت میده؟ اگر حجمی مونده باشه از قبل میمونه یا میسوزه؟
من تو تلکام گرفتم. قبل تلکام 24 گیگ بود. تو تلکام شد 48 گیگ+ 2تا 7 صبح رایگان
103500 پرداخت کردم
- - - Updated - - -
حجم هم نمیسوزه میاد رو سرویست
سلام
طرح من نمایشگاه الکامپ 95 هستش و خیلی نمونده تا یکسالش تموم بشه. دانلود 2تا6 هم رایگانه. سرعت2مگ آپ تو 16 مگ
من میتونم دوباره این طرح رو تمدید کنم یا باید یکی از طرح های مزخرفه فعلی رو انتخاب کنم؟
کسانی که سال پیش طرح تابستان خوب رو خریداری کردند و یکسالشون تموم شده، مجدد تونستن تمدید کنند یا نه؟
سلام
طرح من نمایشگاه الکامپ 95 هستش و خیلی نمونده تا یکسالش تموم بشه. دانلود 2تا6 هم رایگانه. سرعت2مگ آپ تو 16 مگ
من میتونم دوباره این طرح رو تمدید کنم یا باید یکی از طرح های مزخرفه فعلی رو انتخاب کنم؟
کسانی که سال پیش طرح تابستان خوب رو خریداری کردند و یکسالشون تموم شده، مجدد تونستن تمدید کنند یا نه؟
حجم بگیرم و یکسالم تموم بشه، این حجم هم میسوزه؟
darvish1900
11-10-2017, 20:15
سلام
وتی تاریخ انقضا قراردادتون تمام شد. بر روی خرید ترافیک بزنید و همین سرویس برای یکسال دیگه تمدید کنید
دوستان دنبال یه طرح هستم که شبانه دست کم 5 ساعت داشته باشه و یکساله میخوام بگیرم با گیگ بالا که گیگش نزدیک به هزار تومن برای هر گیگ در بیاد ، توی سایت اصلا اطلاع رسانیشون درست نیست و معلوم نیست چی به چیه
راستی دانلود 7 تا 11 رو جدا باید فعال کرد؟
من زنگ زدم گفتن شبانه فقط همین رنگ باران هست اما توی سایت عکسش بالا نمیاد پشتیبانی هم ماشالا اطلاعات نداشت بده کسی میدونی بهترین طرحش چیه 1 ساله بگیرم؟ شبانه رایگان حتما میخوام
shinigamice
17-10-2017, 13:58
دوستانی که توی مخابرات هستید مشکل حجم خوری ندارید؟
اگه مشکل داشته باشم باید حتما" از 195 پیگیری کنم؟ راه دیگه ای نداره؟
darvish1900
19-10-2017, 10:05
مشکلی از بابت حجم ندارم. یکساله درست حساب میکنه. البته اگر پیش پرداخت باشی. پس پرداخت تو پاچت میره
darvish1900
19-10-2017, 10:10
دوستان دنبال یه طرح هستم که شبانه دست کم 5 ساعت داشته باشه و یکساله میخوام بگیرم با گیگ بالا که گیگش نزدیک به هزار تومن برای هر گیگ در بیاد ، توی سایت اصلا اطلاع رسانیشون درست نیست و معلوم نیست چی به چیه
راستی دانلود 7 تا 11 رو جدا باید فعال کرد؟
من زنگ زدم گفتن شبانه فقط همین رنگ باران هست اما توی سایت عکسش بالا نمیاد پشتیبانی هم ماشالا اطلاعات نداشت بده کسی میدونی بهترین طرحش چیه 1 ساله بگیرم؟ شبانه رایگان حتما میخوام
شما 25000 تومانی که در ماه میدهید شامل
2تا7 صبح = 3گیگ
7تا 11 صبح=10گیگ
11تا 2 صبح=5گیگ
جمعا=18 گیگ خواهید داشت . جداگانه نیازی نیست چیزی فعال بشه. فقط اگر از من میشنوی حتما پیش پرداخت بگیر. پس پرداخت قبض نجومی برات میاد.
darvish1900
19-10-2017, 10:11
در ضمن قرارداد 6 ماهه می باشد
شایان ذکر است که حجم اضافه مشترکین پس پرداختی که اقدام به خرید بسته های حجم اضافه ننمایند، بصورت استاندارد و طبق ضوابط مصوبه ۱-۲۳۷ سازمان تنظیم مقررات و براساس جدول زیر می باشد :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0lEQVR4nO3d/1NTZ74H8OdP0AEJ1FnWMnPHbrkjyqxFaIFel2oW96o3K jCipmVaVbWsEWIDG4suEJKLLpglbBGy4YxQ4QUlw6QsWnUoAwp 9t5qwqqjkIzDVNPgOM4W8MfeH06 nHNyEqDSkyf4fub1Q3vIt0PzOe/nPF8o QENDQ0NDQ3thx9 OEHEusPgIaGhoaGRktDKKKhoaGhofkbQhENDQ0NDc3fOKFI0ND Q0NDQXrEWLRRfjJkBYGmhsgCohVAEEBsqC4BaCEUAsaGyAKiFU AQQGyoLgFoIRQCxobIAqIVQBBAbKguAWghFALGhsgCo9UqFomG kMr 6/VNR3qvrjnrbPvWp6difdaQTDz9o8hiOmLR/rM58S2MwRDk1Z3ut6aO9patllms9sT61uLTsKoseQl91e7NmUx Hnu rQj7SoTOqdeZnyEXvk77D9tEWrMlbmp5U1fLfoTxKjK4DjnEW 2zR0Kdb/IeLYsgnFnuneg/tkqklHlMd0mArTSrUdP b17c2awt9ZhkwLfgpVoSh44qyD9lMdhakphXuN2lqLodmiVfUa 9LNhrzM71HiiMC2v7I8mbe1g 4e92lqLuSvWpxaX4qqyRNN1R72tXKsL/ IthtBXfUhVSraYhi4xV4nSxNTSyg9M2oYRQ4NJe2REoKhNns7y 0sSManW1Sau2tNeZtMecFk18XAGGVKUkXWO4GOv/mnFseYRiz3TvwdJNUTt9Y YXYxdHKjMXHIpMiX58o3KbxmB4MdYzbZDnZe5eTFXQQ/DEuQftpy3aDzSFqYQQQlL3CV beqbNx0wf7S1NZP7sQ3aHuTvWpxaX4qeyRNN1R72loLL5pSNE6 Ks qtWs3hK4eeJ hxOlpkHBiu5yttcaK/NTmG/6pgqnI06uANcaqhMRii9lWYSivVmTmRbhOs62qFA0jFTm7vvo KBcGhhLNIxUZqYscCDFcc4izyAk43D7uZfr UZ/F/2Nqs0FZe93lGWXRuuTRg/Fbqc6myTmaz5SmbTHnJE6Fo62jk0r/Q9r0Xqi3ZH/CKZJrVy/0Ig1TWp3vvQtRSzFTWWJpGfaIM LmE/mF2Mv91UPhqKjrWPTypTCvUatytR OtKLzJorCghhHsYdMqHvChBuVKtZHQzFuK UmFgGodjzXbssJTF8fsswUinlfiMXFYoCZs0VBQu7PZo1HyxXt 30/qNr300689Uybj5m0akv7h0KjQNFPPHiwy6mV5SVu7uiNOhZqb9 ZkriSL7imbPO278xLzNWciXoNejJlfjHWYCtMDU0Emj0FZnSnJ K1NFSGjDSOVbeay7itmhDw9nppVWqiMmOmXipLJE86mlLG2 sHmJr3owFO1tprKMlMKDd6J9T3qmDfI8sjJP/mF4z4 6K4DAtE6HqTAzEIr8SoGFWAahGKGiHOcs8mzu7eOiQ3F26My/2PUzqtWslizgFS55tNICddvsWIepMH8BJdQzbVZrClMJWRk5CV 7GvMOnTHRF7aqPmWeHmvVlGSnbo0/c8pgmWyp6B89ZytIiX4y6nO1VmsK0AnVb4D WyWNoiHrt436wwSMtLWe97bKUeaOdDnFSWWK51lCdmLZEK DmGz51nLPI5/0OM90yocEnyq4As0MfHt60jVu27FCEH2MZhGKHqVCSVqn9fv5H 8gtmdlC1L5Gw7n4MI5WZrBGPbqc6l9vPEnovR1uH7KCTU2PMfD 4zHTHv L7J0/670jKV035puvdgKevqEPbxgu oM 3/wDlfMs0Oqsr9K484 RcYUeH9NkyTWmlK9MV4zFtvz1j49Wt2UKWo0n4/dsmj3ZaXmUbCX99 qqMwvbSyelC9LeIaP4fOJNsZMbAdOtOu8pFR84sh1b7M9GySGX XpLBXipLLEEmVtyJJ81Tlzisx3OG3e 6dZ4Zs8Ma8ApkmtNCXCPWtkF0cq8xceihEvMq wZRCK8469BG87uDHg0Jnkey2DZy3yTOYeZdZ8cF lxmOQ5/kHY3u a5elbKoIfd1HtZrVK1k3NOYXY YXQ6rSQpVH K0vebRFwS/orPngvlApfmpRqz1MPYS 9J9ayrL9jw/7eAt6R/upjsL/Zup/dlC1L5G5FvCuFNKUQpUnvE89qtWsJtxOdM937aWHORHY8127LD 1qF4R1mpc82i0kc7fFrO0o3NzRe8Yif4vbyw692qy5ooD9q2Zz 6Ezb13Kf2OXs Nj/SxtSlZKMw 1/ z/1Fqm6ZbJ9d17E/xy0iJPKEkuUO8Ul arzQnHM/L1hbxp/NdmnFnkpNwJZxRgk4hVgdrD28P4PJwc/PJyZO/ 9pkM/coqZ6eeFIqtSwk8zykXmFbYMQjHSnGJQMDUvebRbAhf9rjvqzS mJ Zozp72GvRsqmbsZaV6ZcmToTHDEg3elFp5RuNZQnZhRrW7gD3o 49CMtH2i2/y7wwZjOI3Mb6v/n6iOlgUWzPdPmY6yNU Efb553nB3S9vrX1AU oaOtY5PUNHTpBefEzbPmioJClYd78MVYl1NbVPqnKpM8MzSA4z hnqZJVVzWEisp erBy2 Fod4rs0wz0Q4m/K/q94f06bsROG R5TH96XXpeYvAmj7dAoNupzueEor1Zk5lWWtXocTCRySyazTjc fm52VHti/4/YVSaqOKks0UTu1y7NV73DVLg2FIH2NlOZ9Lj2g8OZmdXatmn/azacKJOdCC1B6Jk2q1nFG3hr0a4A/l1S8kHzuQXd YU6Ft1O9bbQ49mVwj/NqBeZV9gyCEXe6lPDSFUpb6gtNBJiP9Xh33VA8uR1I50qTWEq8 Q 4sUc8Ai0x/0RncPmZYaQyU2g2omfa3NBRlsH731SmFO418ndBdTvV2cFX1jT tDb1d5s6O9uaRM/LgkbCPN887Bt7uoqd9tz9mSGqwGNgnHjop9kGS6l o4tDfqAqsRE/MP9Gpmwy9ICEko7q eb7BHNZpkpV5ZcoR8ymLemceIVHXOJg4n7xSyT7BlMLyG5zfJC tNCSGZO/WGtjvtFdWZK0k8TCvGTWWJJMrq0yX5qnNLO7Dsa3ao8UTgkSmF 5TcGz1rkrDfK3Knn79YV8wqw8vCZ5hvavaWJRGjSofmEvJb7MU yTWmka0/Vv YCV5ZxK4Z3mhmgXmVcXWQ6h6N9EKB x97y41lD9dvgo3KeWsp0L/isPF0cqt4WNVyzJLqWwO57lSZTTjDZmRbv4qSzR0L9Okp4rQM9 37UXS8NHOaw3V24UqIp4rJSaWRyiamT9CsU mmhxQlYZPTTl0Jhl/JCSCnunegwJ/wMzefKLs/RsvNxc9O7Sw6YElwcwxXDt9hdfbdehHWiJvRhR6BUvkHV2inCY zJfwpd2rEMFL5VvzOgsRVZYnFob9RJf0xm pe qs O6T9zHDuO/PxaH hiaIrQHBpK/fFB1Xl8vAh6FClLOg0YRmFYoCjrWMTe8sas9w/fQFb 82BP 8U6e 5vIyeabOqOlMiVl/Y5OksL12drzmys4Az8Og/zhoTnv8V8jJlpoVW0dKf5uxQ44nC9NLKP1Rv2uz/2MwA77wLZSkWl5VFqZf qjv0N6ry0wpLz5Zl/jQbohhLWRqz5ooC9t5f 2nLR3tLV4eNP7MrRaTTXA6WXSgGttMFRtFTSyurFtAzMnkMdR1 lGWTRC6DnZfIYjjB/L2q XcNxTYzTnB3S9mr/GC8Th1HEaWXBj/JTlAazk3JlaHryo2P8tUjLolJiYhmGIgDlUFkA1EIoAogNlQVA LYQigNhQWQDUQigCiA2VBUAthCKA2FBZANSaJxTR0NDQ0NBeqR YtFG13nwHA0kJlAVALoQggNlQWALUQigBiQ2UBUAuhCCA2VBYA tRCKAGJDZdHJav/y8P7NhLyt6J2a78HeS237E8ibv267Y Uc2aLo9UR9i6sNNbsTmOUcq3Yrzt8aiPVZAw9CEUBsqCz6eHsv nXhvFRNWCwnFZ7avv1RsTCYbm3RfP7XdfWYb69 ziiT8tuvSePiDnw4MDbYMPbLdndLVbHuvxmz4 qlt/F8t728m84UoiA hSK2nA0Nf6Oxe291ntq9vneq9Z707patRNdh9sf5g8LJQWdRxX VX87M33ai401OyKForj93Rtx95bJW w 2x3nw70NmWQ5F8e/8p616Or2UJW7W 47uU 5enAUH/N/s1kY1XD0CPeq33Re w1sua9NlfsTx9YEIq0Gr/T8Ns3E3ac/cfXTy617U94 7TB9VVNvqpl7GnsPxu8HFQWrXy9bXLhUPTHYXLGfp2/q3rXX6Rk1f768yd SZIzar5kjYV6e3u7FDveJGTzHs2XvUK3j593ViUgFOmDUKQWM0 XBbryqg3iFyqKVUCj645CQjZWHe 9ZuU xXu/6NTPoGhxHDcXhm/6RUqH3str7Stijr0ANhCLFvv5SsTE5YX/5zH/JLCkUFm0CgtFZuIw2ooYV8OONYSQ12qufsE5krGn82GUx2OhDb UQijR7 nlnVcKqqghDpo8Mnd0tYRMViz8OYkNl0SpCKG6srOkUTC9mWpF JuNCEotV 9fjxygySnLG/9XjYzaXf L2ztbsTMPxDH4Qi3cb696wS7HIGB1d31Aw9eYnjEAOoLFoJzik Mpxvem8VSdjRdILXpxz/qubtZLKx6exg569XEf6gzvg93ZnWPRuTE3YcqxfMVObpPzumc8 X8xCEEoUi5hy37s355/KvwzqbVbjmwIyO8m7nY4yA VBatFrXQhr0x0aOr2RJhf8UjQ cFxY4sgQU1CEUqIRQp5 ttk2NacZlBZdEqcigy2FsyeBsTx/r3rCLk7dMGgYWmAa6riv/YrWi72jv zHb3kaGtKgPDp/RBKNLui95jr 3o6o31x4AlhMqijuuq4me8/31Q9M0STwzHd3AnI5gbx4w9nVdDS2n4r/bI0Hl6z8bk0EIbf0ACRRCKtLMOnX4ntLANlgNUFgC1EIoAYkNl AVALoQggNlQWALUQigBiQ2UBUAuhCCA2VBYAtRCKAGJDZQFQC6 EIIDZUFgC1EIoAYkNlAVALoQggNlQWALUQigBiQ2UBUGueUERD Q0NDQ3ulWrRQdPvmAGBpobIAqIVQBBAbKguAWghFALGhsgCohV AEEBsqC4BaCEUAsaGyAKiFUAQQGyqLBhOum7r6kiRmuaGkpK7X OR79Kd77upJ0IlHonM85R3K0/Z6Zed7O6 7/5FAWIan1Nx9yPsPwx8oC5iMkFWu7Rr0x/7UAQpFiXnf/P4OFOjNu/Zui84HbN f2PXdYr9uCdegZrlP2OGL aWHBUFkUmO6v3y6r/9zmmXF7J4x/LiBEWmd9EvUpM NWbRZJzqofHvfNuX0zzj5VEkkv7rw/IfBgr63PyhTphMumLk5nko8Tip7hupzkpOJzVs M23OruZibuBAjCEVqMRWYLmu9Ne6bm3ANVORs9xctu5a8E8Y/SwNVCvEBlUWbh1ZNKnld5u90cvhvKIu7Hb45t 9Jf72UEFnz6DN/GZZ0j3p5T/Ha nSKnNezlN02z4zbN91fn5tUrNF1arZzQvGZrVXmfynmjUZ1uSQ 5t/W2UMSCeBCKFPMM1 UkB7aTFig6bweSj6lMpiUHai/WnxYWDJVFGeaejx KgfHVAsUnw45A8k04u4slJKnkQtdJGf/m0uvu79TIJITkHPrY6uZnm6tbxgnFKaNyA1mj6X8ceMCkRSEhS UqLM/a/kFcaQpFmTK3m1lmn T atCgk/PkJiBeoLKpMuAYqcpLZU4OBOEzOUl7od/HGM5 PdiqSmP5ocIQmGIdR5ib5ofhAV/w6eVdnC95oPr5Zt4YQ/y0pxAxCkW7e283vvi40ovLM1irjVFSI19b3mVFgxj7ScRAbKos OD3TFrxP Qhtm2iLqshdXt4wQwu6tMkckKuNk5DEbXiiGRyBCkQ4IRcpFDL JUV0ua0IiINiN5f0o0nGIAVQWXbzuy38tSfLf QVW0yh1EXqQockL1oTic4f1s2ZlASEFitbPwm4u59w 3CnGDYQi7SZGdbmCPVDv7eZ3Nyn6pviPd9nUxRvCl95EOg7iQ2 VRx3u7 d3k0Ayfx9lVX5JE0v3LU1mPZJbDZNVbrZ2KJLKBV4ATrpt/bz2URdJl9V38TBUMxbA5RcyJxBxCkXqPb9atEby9m 6vL8BatXiEyqIOLxR9c27BhTbsjYnMOjjBTYoep/GCRiYp17n HTrID0XB1af8lAXxIRTp90BXLBVYa P7t6OzHP3KeITKir3HN t UVLXedPhnXP7vLZOVRZ74QwLa0sGb2Mi868L3kTBD0VmIWtg9T izT3EhfwcAfmIIRfpNGZXlQneKM86 uv/CnWIcQmVRgNlNGNjyJAkGZGTM3SR7FtD/N25UxpGLMoH/Kx9zpzjdX5/L/4l/4vC5w3oh8BkEV7pCDCAUAcSGygKgFkIRQGyoLABqIRQBxIbKAq AWQhFAbKgsAGohFAHEhsoCoBZCEUBsqCwAaiEUAcSGygKgFkIR QGyoLABqIRQBxIbKAqDWPKGIhoaGhob2SrVooXh FsAWFqoLABqIRQBxIbKAqAWQhFAbKgsAGohFAHEhsoCoBZCEUB sqCwAaiEUAcSGyoql698cPVKxlpBVByznWMf1lwf UJLPLD5csbXhkPF 1NfxtDTKV5A33mn8Ss858qsi/b0oT9RftlQc2LWCeZuEXUWnbpwN 2ACPwIRIRQpd /ogfIIZeZuqi0v0j I9SeERUNlxYr 8j93b32DyR1OKF4ZKFovWbG1tfHK1PkrNvnWN0iCvKLPE 3VrgwUrZeQ9Q1Hr0ydH/72vKVHmkBWbNO3XBd88I2a1htnhx8cPSDNPmBsujJ1/vr/1vw n4RC9N7RA78iCXvkF fH77fWLuHm7ggHoQi3ZhKK n5ROCnrpqS7OzGW7H/kLBIqKwYeXD0QPaKreqKRnUWJxTdTbW/IeQ3cqObeaTeeDKdSNJr7WGZ5Dmp1xdt3ZjdeOv88NRZfcNa/8OYSBPK0Ss3amor1pJ8aaOdd d3Tq9eRX7OlDD/Ha/b5RslZOPJJsGIhZ8SQpFy/HINuW6Xb5REyEugGiorxi7rszmh6KopWUdeUx 9FniAQGeUicM3yPqKP i/CUTXVxXb3iAJ8gOnmtKJZO2BAXbsBUZKJWtLTh 9HH7TOfVJq3KFPxSZf85mDfy4akrWkQRljWUq9r uVwxCkXqWHmmCUKf1sj6bEPQl4xEqK8b4oXirYuvPOaV0zVL0G iFb9SeHvw3FIcmXHhk4yS03fZ/ nQRCCAmNo7ImDqPMTeovdxeGRl8fnWzcy 37Pjh6IJuQvRWXH8X 1/WKQSjSz1VTsi7sjnDqk1bliv/MXpsQfhN5v6nVUCNQipGOg9hQWTHGC0VOBPKO3Dt64FeEvOGfC BR4tVsVW3/OnaFkEi7SrIf/8dzVNOERiFCMGYQi/aY aVWuYI/tDDPjNuvSa82HSjZybyKZJXAkbMQ10nGIAVRWjC3iTpEJxXxpb Y9QKDLTikzCsSYUr39zVHNCul5C1lfINZaTgmM517/5y8FdK/yDrrhTpAhCMR5c1mdzy0NvPJlOfiM3TnzSqlzBnXjQX/7n7q3reNMbUY6D FBZMSYYimFzioEHTJ01Gou2viGwTYJZDrO 4S8X/6OwII4z0m9QV6STxJ2Ff3VLJCpzNNfUx 9xoRi2JwirysMokAoxoNrlqLXWKHITO8zHVtLjzSBP8MPlENlx Rg/FAVXn66TtrpYzwpfaMPemMjcUApuUpw6azQfOLBrBXt4lhEKRe HVp1hGFxMIxXjACUVmoVqwYpl6nmfLMFAFlRVj/FBk1stI1pbom4L7FFkLZ1hYWzJ4GxMtPdKE Ra XbMUpe0qamQGVO83NSrXBtesMj3d9coKY3CfIoo6NhCK8eC6XZ 7bEBxI0Rtb3/l9d2ii4spA0fr/wUxhHEFlxQgzUcdtoSWmp6XrJYQQEnETBVv4XinmxnGdtPUbZq GN0Bvdb2o9GXgXQhKCAfntee6f1OFs/ABxIRQBxIbKAqAWQhFAbKgsAGohFAHEhsoCoBZCEUBsqCwAaiE UAcSGygKgFkIRQGyoLABqIRQBxIbKAqAWQhFAbKgsAGohFAHEh soCoNY8oYiGhoaGhvZKtWih6PbNAcDSQmUBUAuhCCA2VBYAtRC KAGJDZQFQC6EIIDZUFgC1EIoAYkNlAVALoQggNlQW3Z47rN11x enMQsSkYm3XqDf40wnX8MfKAsEfCfDe15WkE4lC53zOOZKj7ff MxPo0QRhCkXJP uv/VGd9IvAj7 3mknqj6/lSvyP85FBZVHt8s 4XJXW9znHf3IRroCInOZRhnuG6nOSk4nNWz4zbc6u5mBt4AmbG rdoskpxVPzzum3P7Zpx9qiSSXtx5fyLmpwkRIBTpNmlRSEiS0u IM 9GEs7tYQpJKuke9sf6QsEiorPgx3V fS0i5zvVvt ZrVVGiKx59Bnz04lRXS5Jzm29zU84r7u/UyOTMM960l8v9T LyVTULN0QipTj12HAjLOvLitnE3qd8QiVFT mjMoNgVCcMio3kDWa/seBn4b3Wf1xmJylvNAfGMUJ9F8vdJ2UESIVHvgBaiAUqTdpUUj CeqPe283v/Un3jZM/YwHxAJUVJ547 tSswc8HuuLXybs6W/A 7/HNujWEFHc7fME4JCTn0MdWN7ef ny0U5FECAm9FNALoUi/KaNyA3cEdcbZp0pVWpz Tiiv0ry2vs MAvP/kY6D2FBZtHN1ywJ/8Su0moYdgYzgEc9wXU4ykfhnIiO/YG6ddTr2ZwdRIRTpN PsUyWxB218U0alVNE35fbN TuhEpVxcib0r4SEjbhGOg4xgMqKFxMum7o4PTDmGflOkQnFnEP NfYKhyEwrEkKwCCAOIBTjgatb5p/VmHP75tyTFsWaYAoy46usyX XTV28IXyUJtJxEB8qK45MjOpyCUmtv/mQCcWwOcXU psPfXNun9fWq5VJBPZpMOtxsuqt1k5FEtkQ6M4CpRCK8eDxzbo 1oVB8aNWkFnc7fHMTrtHuUa/bN2VUyjAsE0dQWXGEFYqCq0 5IRe 0Ia9MdF/Q4lNilRDKMYDbihOjOpyc7T9nqe2VllSSffo4/u6ffWhG0egHiqLZg tmrXFGh2zWMZzW6csCC4Z9U/hK7ttwX2KggkX2pLxnLsxkdmnKLSLA6iBUIwH3tvNhdrQoI13w vjnAkJIUrFaVZxOSLqs9RYGReMIKotqHqex9VBWaKFNICB9c27 fc4f1giInmTBLSVn7LoR5bze/m8yZhvT/jRsVerHUQigCiA2VBUAthCKA2FBZANRCKAKIDZUFQC2EIoDYUF kA1EIoAogNlQVALYQigNhQWQDUQigCiA2VBUAthCKA2FBZANRC KAKIDZUFQK15QhENDQ0NDe2VahFDEQ0NDQ0N7VVuCEU0NDQ0ND R/ 39oPHAQB5TCywAAAABJRU5ErkJgggA=
مثال از نحوه محاسبه حجم اضافه : درصورتی که سه گیگابایت حجم اضافه مصرف کرده باشید میزان هزینه شما برابر با ستون اول
( ۳*۳۰۰۰ = ۹۰۰۰ تومان ) خواهد بود. درصورتی که ۱۰ گیگابایت مصرف کرده باشید سه گیگابایت از پله اول ( ۳*۳۰۰۰=۹۰۰۰ تومان) و هفت گیگابایت از پله دوم ( ۷*۲۲۰۰ = ۱۵.۴۰۰ تومان ) که جمعاً ۲۴.۴۰۰ تومان برای کل حجم اضافه مصرف شده به حساب پرداختی شما در قبض تلفن اضافه می شود.
توصیه می شود که مشترکین پس پرداخت نسبت به مدیریت همیشگی بسته خریداری شده خود از سایت Ecare.tct.ir ( ورود به حساب کاربری و مشاهده میزان مصرف ترافیک خود) اقدام نمایند.
djbehnam73
20-10-2017, 12:24
150 گیگ از من به ناحق کش رفتن
هر چی هم شکایت کردم نشد
تو 2 ماه 150 گیگ از من کم کردن
دیگه تمدید نکردم
darvish1900
22-10-2017, 20:10
دوستان در مورد سیستم مخابرات به یاد داشته باشید مخصوصا کسانیکه شبانه(2 تا 7 صبح) رایگان دارند.
در سیستم پیش پرداخت این اتفاق به صورت خودکار انجام میشه ولی پس پرداخت خیر
باید ساعت 2 یکبار اتصال مودم قطع و وصل بشه وگرنه از حجم اصلیتون کم میشه.
omid.pari
25-10-2017, 12:40
با سلام
تا چه زمانی سرویس اینترنتمنون تو مخابرات رو بعده اتمام سرویس تمدید نکنیم خط رو نمی بندن؟
سلام
اینجا کسی سرویس 10 مگ یا 8 مگ داره؟
سرعت من الان چند روزه نصف شده میخواستم ببینم بقیه دوستان هم همین مشکلو دارن؟
hamed_korn
25-10-2017, 12:48
با سلام
تا چه زمانی سرویس اینترنتمنون تو مخابرات رو بعده اتمام سرویس تمدید نکنیم خط رو نمی بندن؟سلام.من الان فکرنم 3 سال هست دیگه نرفتم برای تمدید و همان سرویس پابرجاست و دارم ازش استفاده میکنم.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
vivabarca
29-10-2017, 15:22
سلام.من الان فکرنم 3 سال هست دیگه نرفتم برای تمدید و همان سرویس پابرجاست و دارم ازش استفاده میکنم.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
سرویس های دوره ای مثل "اینترنت خوب با طعم تابستانه" هم خودش تمدید میشه ؟ من پارسال 10 آبان خریده بودم تو پنل هم انقضا رو 10 آبان امسال زده
سرویس های دوره ای مثل "اینترنت خوب با طعم تابستانه" هم خودش تمدید میشه ؟ من پارسال 10 آبان خریده بودم تو پنل هم انقضا رو 10 آبان امسال زده
دوباره پول اولیش رو میدی تمدید میشه یکسال
همون پولی که پارسال دادی برای سرویست
با سلام
دوستان اینترنتم 36 گیگ شبانه رایگان داشت امروز که نگاه کردم دیدم صفر شده اصلا هم مصرف نکرده ام به نظر شما علت چی میتونه باشه؟ آیا شبانه رایگان از اینترنت مخابرات حذف شده است؟
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنند.
darvish1900
31-10-2017, 09:51
با سلام
دوستان اینترنتم 36 گیگ شبانه رایگان داشت امروز که نگاه کردم دیدم صفر شده اصلا هم مصرف نکرده ام به نظر شما علت چی میتونه باشه؟ آیا شبانه رایگان از اینترنت مخابرات حذف شده است؟
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنند.
مگه مخابرات تفکیکی نشون میده؟
ترافیک باقیمانده برای من آپدیت نمیشه.
کسی این مشکل رو داره؟
قبض تلفن ثابت رو برای استان البرز از کجا میشه دید؟
مگه مخابرات تفکیکی نشون میده؟
آره نشان میده؟ الان شبانه من صفر شده در حالیکه دو روز پیش 36 گیگ شبانه داشتم.فکر کنم مخابرات شبانه رایگان را برداشته است
darvish1900
01-11-2017, 17:14
آره نشان میده؟ الان شبانه من صفر شده در حالیکه دو روز پیش 36 گیگ شبانه داشتم.فکر کنم مخابرات شبانه رایگان را برداشته است
زنگ زدید چی گفتند؟ تو ریز مصرفتون چی زده؟
زنگ زدم گفتند که شبانه رایگان حذف شده است تو ریزمصرف هم شبانه رایگان را نشون نمیده
mostafa_gm
02-11-2017, 09:39
اگه تو طرح بوده كه نميتونن وسط طرح حذفش كنن. طرح شما پيش پرداخت بوده؟
آره پیش پرداخت بوده و شش ماهه
darvish1900
02-11-2017, 18:22
از یک طرف به نفعتون بود ه چون برای شبانه باید 2 تا 6 صبح اسیر می شدید.
vivabarca
03-11-2017, 02:13
من سرویس "اینترنت خوب با طعم تابستانه" داشتم با دانلود شبانه رایگان (پیش پرداخت) که چند روز پیش یک سالش تموم شد. فعلا چند مگ ترافیک مونده و اینترنت هم قطع نشده. شبانه رایگان دانلود کنم رو قبض که نمیاد ؟؟
سلام
دوستان کسی اطلاع داره چطوری باید به پشتیبانای مخابرات بفهمونم که سرعت دانلود منو بیارن پایین تر؟ به خاطر نویزی که هست رو حالت ADSL2PLUS سرعتم تقریبا قرار داده شده روی بیشترین مقداری که خط کشش داره.(۸-۹مگ) و باعث میشه SNR دانلود بیاد زیر ۳ و قطعی زیادی پیش میاد.از پنل تیکت زدم و ۳-۴ نفر تماس گرفتن ولی عملا هیچ کاری نکردن و میگن مشکلی نیست!.نمیدونم نمیفهمن مشکل رو یا بلد نیستن یا نمیخوان انجام بدن.تلفن هم زدم ولی بازم فایده نداشت و تقریبا در تمام حالت ها این قطعی ها وجود داره(با شدت و ضعف متفاوت) و ناچارا برای اینکه ارتباط استیبل داشته باشم و خیالم از بابت قطعی راحت باشه روی حالت G.lite میزارم که اونم سرعتش خیلی پایینه(۱.۵ مگ در حالی که بیشترین مقدار رو حدود ۳.۵مگ نشون میده).کسی میتونه راهنمایی کنه در این خصوص؟
darvish1900
08-11-2017, 10:14
از طریق خود پنل تیکت بذارید کی بهتون زنگ میزنه میگه چرا تیکت گذاشتید از پشتیبای پیگیری کنید. مشکل بهش بگو. مجبور میشن درست کنند
mohammad_s7201
08-11-2017, 11:07
من سرویس "اینترنت خوب با طعم تابستانه" داشتم با دانلود شبانه رایگان (پیش پرداخت) که چند روز پیش یک سالش تموم شد. فعلا چند مگ ترافیک مونده و اینترنت هم قطع نشده. شبانه رایگان دانلود کنم رو قبض که نمیاد ؟؟
منم دقیقا همینطوری بودم ولی دانلود کردم مشکلی پیش نیومد. دوباره هم همین سرویس رو تمدید کردم و خوشبختانه هنوز شبانه رایگان داره
leo.unique
09-11-2017, 16:01
منم دقیقا همینطوری بودم ولی دانلود کردم مشکلی پیش نیومد. دوباره هم همین سرویس رو تمدید کردم و خوشبختانه هنوز شبانه رایگان داره
سرعت شبانه ؟:»
mohammad_s7201
11-11-2017, 20:19
سرعت شبانه ؟:»
والا تست نکردم ولی با روز فرقی نداره.
karbar200
11-11-2017, 22:06
بله با روز فرقی نداره و سرعت دانلود با idm 2 مگ هست.
shahryar84
14-11-2017, 08:36
.
مصوبه جدید سرویسهای پرسرعت غیر حجمی مطابق جدول فوق است.
ذکر چند نکته ضروری است:
۱) این تعرفه سرویسهای غیرحجمی مبتنی بر یک مصرف منصفانه (Fair Usage Policy) بنا شده و سقف مصرف منصفانه در بین ۱۸ شرکت فعال در ارائه سرویس به رقابت گذاشته خواهد شد. شرکتها موظفند جزئیات مصرف منصفانه خود را به اطلاع مشترکین برسانند. طبیعتا فضای رقابتی به نفع مصرف کننده نهایی فراهم است.
۲) این سرویس حجمی نیست و در صورت عدول یک مشترک از مصرف عادلانه، شرکتها موظف به ارائه سرویس در حداقل سرعت پایه(صد و بیست و هشت کیلو بیت در ثانیه)تا پایان دوره ماهانه خواهند بود.
۳) در مصرف منصفانه ترافیک داخلی بایستی حداقل دو برابر ترافیک بین الملل لحاظ میشود.
۴) تاریخ اجرای این مصوبه قبل از دهم آذرماه خواهد بود.
۵) تاکید مجدد میشود که این تعرفه صرفا برای دسترسی ثابت است.
از همه عزیزانی که با اشتراک نظرات ما را در تدوین و تصویب این نظام جدید تعرفه یاری کردند تشکر میکنم. اطلاعات بیشتر را امروز سازمان تنظیم مقررات به اطلاع عموم مردم شریف کشورمان خواهند رساند.
hamed_korn
14-11-2017, 21:55
خوب حجم هر سرویس چقدر هست.
این قیمت ها که خیلی گرون هست.کجاش به صرفه هست و ارزانتر شده؟
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
MMDFullHD
14-11-2017, 22:49
خوب حجم هر سرویس چقدر هست.
این قیمت ها که خیلی گرون هست.کجاش به صرفه هست و ارزانتر شده؟
بله گرون هست توش شکی نیست
الان اروپا 100 مگ رو با مصرف منصفانه داره 200 تومن ما میده اونم نت اروپا نه ایرانی
مصرف منصفانه هست هر شرکت بسته به سرعت میتونه حجم خودشو بده
باید دید کدوم شرکت چطوری سرویس میده
سلام
مشه سرویسی که فعاله رو به یه شماره دیگه انتقال داد؟
karbar200
17-11-2017, 10:40
سلام
خیر این امکان وجود ندارد.
darvish1900
17-11-2017, 11:38
سلام
اگر منطقه مخابراتی عوض نمیشه میتوانید خط انتقال بدید همراه با سرویس به مکان جدید
karbar200
19-11-2017, 22:52
سرویس اینترنت رو دیشب تمدید کردم و دانلود شبانه پا برجاست
اینترنت خوب با طعم تابستانه 24GB -2M up to16M پیش پرداخت
mehrdadb3
20-11-2017, 19:52
اقا نمیشه بریم زودتر تمدید کنیم تا این طرح جدید رو اجرایی نکردن
darvish1900
21-11-2017, 11:29
نگران نباشید قرارداد شما سر جاش می مونه
سلام
دوستان سرعت دانلود شبانه چنده ؟
همون سرعت روز رو میده ؟ بعد از مقداری دانلود محدود میکنن سرعت رو یا نه ؟
shahryar84
25-11-2017, 18:00
دوستان با طرح حذف اینترنت حجمی از 10 آذر مشترکین قدیمی سرویس نامحدود 256 و 512 مخابرات وضعیتشون چی میشه؟
قررادادشون لغو میشه یا اونا همچنان به قوت خودش باقیه؟
HeRcKoOl
26-11-2017, 14:19
میشد تمدید کرد؟:((
darvish1900
26-11-2017, 17:08
دوستان با طرح حذف اینترنت حجمی از 10 آذر مشترکین قدیمی سرویس نامحدود 256 و 512 مخابرات وضعیتشون چی میشه؟
قررادادشون لغو میشه یا اونا همچنان به قوت خودش باقیه؟
تا زمانیکه لغو نکنید سر جاش
karbar200
26-11-2017, 18:51
میشد تمدید کرد؟:((
مگه تمدید نکردی ؟ رفتی سرویس جدید گرفتی؟؟؟
من نامحدود 512 دارم. سرعتش افتضاحه، ولی جسدش می ارزه به این قیمت های جدید با حجم های فجیعی که دارن میدن.
سال 93 گرفتم و توی پنل که میرم، نوشته تا 98 اعتبار داره. نگران نباشم دیگه؟ یعنی نیاز به کار خاصی نیست و تا 98 مشکلی برای سرویسم پیش نمیاد؟
ایشالا تا اون موقع هم یه شهاب سنگی چیزی میخوره تو سرمون و نابود میشیم از دست این اوضاع.
victor021
30-11-2017, 08:42
من نامحدود 512 دارم. سرعتش افتضاحه، ولی جسدش می ارزه به این قیمت های جدید با حجم های فجیعی که دارن میدن.
سال 93 گرفتم و توی پنل که میرم، نوشته تا 98 اعتبار داره. نگران نباشم دیگه؟ یعنی نیاز به کار خاصی نیست و تا 98 مشکلی برای سرویسم پیش نمیاد؟
ایشالا تا اون موقع هم یه شهاب سنگی چیزی میخوره تو سرمون و نابود میشیم از دست این اوضاع.
منم همین سرویسو دارم ولی واقعا دیگه کاربردی نداره،نه میشه چیزی دانلود کرد،نه ویدیو دید نه بازی کرد،فقط به درد چک کردن تلگرام و اینستا میخوره،من منتظر بودم ببینم این سرویسهای غیرحجمی حجمی! چجوریه که اینم مضخرفی بیش نبود.حالا موندیم این وسط که چیکار کنیم
ehsan_2000
30-11-2017, 10:08
مثل اينكه مخابراتم اعلام كرد :
- - - Updated - - -
مثل اينكه مخابراتم تعرفه هاي جديد رو اعلام كرد :
Golbarg01
30-11-2017, 11:11
مثل اينكه مخابراتم تعرفه هاي جديد رو اعلام كرد :
ننوشته که چقدرش خارجیه چقدر داخلی؟
حتما دو سومش داخلیه
تماس گرفتم با مخابرات اینترنت بین الملل که ارایه میدن روی این طرح دو سوم هست
برای مثال اون طرح 16مگ ماهی 130گیگ 90 گیگیش اینترنت بین الملل هست بقیش داخلی
یا اون طرح 512 کیلو 7گیگ خارجی 7گیگ داخلی
albertxx
30-11-2017, 11:31
از 2020 استعلام گرفتید عزیز ؟؟؟
چون اینطور که گفتن باید دو سوم داخلی باشه !!! نه بر عکس !:n13:
جالب شد:n29:
از 2020 استعلام گرفتید عزیز ؟؟؟
چون اینطور که گفتن باید دو سوم داخلی باشه !!! نه بر عکس !:n13:
جالب شد:n29:
بله 2020 عین طرح ها رو هم پرسیدم که شک شبحه ای توش نباشه.
victor021
30-11-2017, 12:54
8 مگ با 32 گیگ 50 هزار!
8 مگ با 32 گیگ 50 هزار!
منبع این جدول کدوم سایته؟! چون جمع های ترافیکش اشتباهه حتی!!! سرعت 16مگ جمعش میشه 195گیگ نه 130 !
erfan.it
30-11-2017, 13:26
8 مگ با 32 گیگ 50 هزار!
این عکس با گفته ی دوستمون کاملا متناقضه !!!!
عوض اینکه یک سوم داخلی باشه ؛ دو سوم داخلیه چرا :n04:
اینم که مثه شاتله
کانال زومیت زده نصفش خارجیه
یکی از دوستان هم از ۲۰۲۰ پرسیده مثل اینکه دو سومش خارجیه
مخابرات مثل ادم چرا تعرفه هاشو نمیگه :/ شفاف
erfan.it
30-11-2017, 13:43
کانال زومیت زده نصفش خارجیه
یکی از دوستان هم از ۲۰۲۰ پرسیده مثل اینکه دو سومش خارجیه
مخابرات مثل ادم چرا تعرفه هاشو نمیگه :/ شفاف
آخه یه ابهام دیگه ای هم داره ! :n29:
تبادل ترافیک مجاز در هر ماه !!!!!
مثلا سرویس 512 که زده 14 گیگ و سقفش 17 گیگه
اگه 14 گیگ رو تموم کردی و سرعتت اومد رو ۱۲۸ ؛ فقط میتونی 3 گیگ استفاده کنی ؟ :n04::n04:
babak13592006
30-11-2017, 13:51
آخه یه ابهام دیگه ای هم داره ! :n29:
تبادل ترافیک مجاز در هر ماه !!!!!
مثلا سرویس 512 که زده 14 گیگ و سقفش 17 گیگه
اگه 14 گیگ رو تموم کردی و سرعتت اومد رو ۱۲۸ ؛ فقط میتونی 3 گیگ استفاده کنی ؟ :n04::n04:
نه اون که منظور اینه همه یکسال رو جلو بدی ماهیانه 17 گیگه واگرنه 14گیگ
erfan.it
30-11-2017, 13:54
نه اون که منظور اینه همه یکسال رو جلو بدی ماهیانه 17 گیگه واگرنه 14گیگ
آها بله درسته :n02:
ممنون که از هنگی در آوردی ما رو :n16:
Antonio1991
30-11-2017, 19:25
ترافیک بین الملل یک سوم داخیله
حواستون باشه کلاه نذاره سرتون مخابرات
.::Mohammad::.
30-11-2017, 19:33
کلا طرح های مخابرات تناقض داره
من با 2020 تماس گرفتم به من گفت برای
سرعت 16 مگ فقط 55 گیگ ترافیک خارج میده و 120 گیگ هم ترافیک ایران میده یعنی جمعا 175 گیگ
و برای سرعت 8 مگ هم به من گفت فقط 25 گیگ ترافیک خارج میده و 55 گیگ هم ترافیک ایران میده یعنی جمعا 80 گیگ
این نشون میده که حتی توی 2020 هم توی مناطق مختلف تعرفه ها ی گوناگون و متفاوت بهشون اعلام شده
خدایی شورش رو در اوردن با این تعرفه هاشون. اصلا معنی نداره مخابرات بخواد تو هر منطقه تعرفه متفاوت بده
کلا طرح های مخابرات تناقض داره
من با 2020 تماس گرفتم به من گفت برای
سرعت 16 مگ فقط 55 گیگ ترافیک خارج میده و 120 گیگ هم ترافیک ایران میده یعنی جمعا 175 گیگ
و برای سرعت 8 مگ هم به من گفت فقط 25 گیگ ترافیک خارج میده و 55 گیگ هم ترافیک ایران میده یعنی جمعا 80 گیگ
این نشون میده که حتی توی 2020 هم توی مناطق مختلف تعرفه ها ی گوناگون و متفاوت بهشون اعلام شده
خدایی شورش رو در اوردن با این تعرفه هاشون. اصلا معنی نداره مخابرات بخواد تو هر منطقه تعرفه متفاوت بده
مخابرات خودش هم نفمیده با خودش چند چنده هنوز پشتیبانیش بیت رو از بایت تشخیص نمیده.... نمی فهمه شما چی میگی اطلا... یه جا جواب دو دوتاش شده 4 یه جا شده منفی 10 تکلیفشون روشن نیست.
hamed_korn
01-12-2017, 10:27
سلام.
تو سایت ترافیک مصرفی هر ماه رو مینویسه.
این ترافیک مجموع دانلود و آپلود هست؟
یا فقط دانلود هست؟
ShadowDragon
01-12-2017, 10:52
یکب دیگه از مشکلات این طرح که به زودی متوجه میشید تفکیک داخلی و خارجیه! شما داخلی دانلود میکنی اما خارجی کم میشه و شرکت هم زی بار نمیره و شکابت و ۱۹۵ و میخره بازی شروع میشه.....
babak13592006
01-12-2017, 11:22
یکب دیگه از مشکلات این طرح که به زودی متوجه میشید تفکیک داخلی و خارجیه! شما داخلی دانلود میکنی اما خارجی کم میشه و شرکت هم زی بار نمیره و شکابت و ۱۹۵ و میخره بازی شروع میشه.....
البته به ایرانسل فعلا ایرادی وارد نیست چون داره دراصل هرگیگ روهمون بین المللی می ده ولی درهرحال چون در ظاهر قرار بوده ترافیک بداخلی رو نصف حساب کنه فقط برای وبگردی که رو سایتهای مشخص شده می ری می زنه حجم داخلی ولی من از هاستی که سرورش اسباتک هست دانلود می کنم جزو ترافیک داخلی حساب نمی کنه
برای این طرحم به قول شما ازاین ببعد ازاین داستانا زیاد خواهد بود
hamidreza785
01-12-2017, 12:08
منم همین سرویسو دارم ولی واقعا دیگه کاربردی نداره،نه میشه چیزی دانلود کرد،نه ویدیو دید نه بازی کرد،فقط به درد چک کردن تلگرام و اینستا میخوره،من منتظر بودم ببینم این سرویسهای غیرحجمی حجمی! چجوریه که اینم مضخرفی بیش نبود.حالا موندیم این وسط که چیکار کنیم
آره سرعتش که خیلی داغونه، ولی باز من همین رو ترجیح میدم به طرح های جدید. حداقل آدم خیالش راحته که حجم نامحدود هست و ماهی 70 گیگ هم دانلود کنی مشکلی پیش نمیاد، ولی الآن مثلا اینترنت 4 مگ مخابرات رو بگیریم، ماهی 20،30 گیگ حجم خارجی داره که برای من به درد نمیخوره و بعدش باید پول بدم کلی حجم بگیرم.
آدم اگه دانلود و استریم و ... نداشته باشه که اینترنت سریع نمیخواد. اگه اینا رو بخواد هم حجم بالا میخواد نه چیزی که خیلی سریع تموم میشه! :n27:
Golbarg01
01-12-2017, 13:34
علاوه بر این کاربر باید اسم 500 تا سایت داخلی رو حفظ باشه که بدونه این سایت که داره بازدید می کنه داخلیه یا خارجی
یا افزونه و اپلیکیشن تشخیص دهنده داخلی یا خارجی بودن سایت ها رو نصب کنه
که اینم خودش کلی دردسره که همش حواسش به این مساله باید باشه
victor021
01-12-2017, 13:47
علاوه بر این کاربر باید اسم 500 تا سایت داخلی رو حفظ باشه که بدونه این سایت که داره بازدید می کنه داخلیه یا خارجی
یا افزونه و اپلیکیشن تشخیص دهنده داخلی یا خارجی بودن سایت ها رو نصب کنه
که اینم خودش کلی دردسره که همش حواسش به این مساله باید باشه
البته این مورد رو امروز جهرمی در جواب یکی از کامنتا گفت که هر سایتی که سرور داخلی داشته باشه جزو ترافیک داخلی حساب میشه نه لزوما فقط 500 سایت
majnoon21
01-12-2017, 13:58
البته این مورد رو امروز جهرمی در جواب یکی از کامنتا گفت که هر سایتی که سرور داخلی داشته باشه جزو ترافیک داخلی حساب میشه نه لزوما فقط 500 سایت
یعنی عصر آپلود و آپلودبوی هم سرور ایرانش داخلی حساب میشه شاتل چون از انتقال لینک تو شاتل لند هم درآمد داره بعیده این کار رو بکنه.
عجب داستانیه ها!
این دیگه از کجا اومد
حالا پس پرداخت پیش پرداخت حجمشون فرق میکنه
تو پنل هم اینا هست:
ردیف
نام بسته ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نوع پرداخت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نوع سرویس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نوع پروژه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پهنای باند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حجم ترافیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حجم ترافیک اینترانت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مدت زمان (ماه) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مبلغ (ریال) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشمول مودم رایگان
مشمول دانلود شبانه رایگان
حجم دانلود شبانه رایگان
مشمول نصب رایگان
مشمول ایاب و ذهاب رایگان
مکالمه ثابت به ثابت شهری استاندارد رایگان (دقیقه در ماه)
درصد تخفیف مکالمات بین الملل از درگاه 2020
مشمول آنتی ویروس رایگان
1
سرويس 512kb استاندارد غير حجمي
PrePaid
اینترنت
٥١٢
9GB
1
125,000
خیر
خیر
خیر
خیر
خیر
2
سرويس 1mb استاندارد غير حجمي
PrePaid
اینترنت
1M
16GB
1
200,000
خیر
خیر
خیر
خیر
خیر
3
سرويس 2mb استاندارد غير حجمي
PrePaid
اینترنت
2M
22GB
1
250,000
خیر
خیر
خیر
خیر
خیر
4
سرويس 3mb استاندارد غير حجمي
PrePaid
اینترنت
3M
36GB
1
350,000
خیر
خیر
خیر
خیر
خیر
5
سرويس 4mb استاندارد غير حجمي
PrePaid
اینترنت
4M
45GB
1
400,000
خیر
خیر
خیر
خیر
خیر
6
سرويس 8mb استاندارد غير حجمي
PrePaid
اینترنت
8M
68GB
1
500,000
خیر
خیر
خیر
خیر
خیر
7
سرويس 16mb استاندارد غير حجمي
PrePaid
اینترنت
16M
130GB
1
800,000
خیر
خیر
خیر
خیر
خیر
8
PrePaid
اینترنت
3M
40GB
1
1,050,000
خیر
خیر
خیر
خیر
خیر
9
PrePaid
اینترنت
4M
48GB
1
1,200,000
خیر
خیر
خیر
خیر
خیر
10
PrePaid
اینترنت
8M
80GB
1
1,500,000
خیر
خیر
خیر
خیر
خیر
11
PrePaid
اینترنت
16M
170GB
1
2,400,000
خیر
خیر
خیر
خیر
خیر
12
PrePaid
اینترنت
٥١٢
15GB
1
1,500,000
خیر
خیر
خیر
خیر
خیر
13
PrePaid
اینترنت
1M
20GB
1
2,400,000
خیر
خیر
خیر
خیر
خیر
14
PrePaid
اینترنت
2M
32GB
1
3,000,000
خیر
خیر
خیر
خیر
خیر
15
PrePaid
اینترنت
3M
55GB
1
4,200,000
خیر
خیر
خیر
خیر
خیر
16
PrePaid
اینترنت
4M
70GB
1
4,800,000
خیر
خیر
خیر
خیر
خیر
17
PrePaid
اینترنت
8M
100GB
1
6,000,000
خیر
خیر
خیر
خیر
خیر
18
PrePaid
اینترنت
16M
200GB
1
9,600,000
خیر
خیر
خیر
خیر
خیر
misam5526
01-12-2017, 23:10
عجب داستانیه ها!
این دیگه از کجا اومد
حالا پس پرداخت پیش پرداخت حجمشون فرق میکنه
تو پنل هم اینا هست:
ردیف
نام بسته ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نوع پرداخت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نوع سرویس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نوع پروژه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پهنای باند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حجم ترافیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حجم ترافیک اینترانت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مدت زمان (ماه) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مبلغ (ریال) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشمول مودم رایگان
مشمول دانلود شبانه رایگان
حجم دانلود شبانه رایگان
مشمول نصب رایگان
مشمول ایاب و ذهاب رایگان
مکالمه ثابت به ثابت شهری استاندارد رایگان (دقیقه در ماه)
درصد تخفیف مکالمات بین الملل از درگاه 2020
مشمول آنتی ویروس رایگان
1
PrePaid
اینترنت
٥١٢
9GB
1
125,000
خیر
خیر
خیر
خیر
خیر
2
PrePaid
اینترنت
1M
16GB
1
200,000
خیر
خیر
خیر
خیر
خیر
3
PrePaid
اینترنت
2M
22GB
1
250,000
خیر
خیر
خیر
خیر
خیر
4
PrePaid
اینترنت
3M
36GB
1
350,000
خیر
خیر
خیر
خیر
خیر
5
PrePaid
اینترنت
4M
45GB
1
400,000
خیر
خیر
خیر
خیر
خیر
6
PrePaid
اینترنت
8M
68GB
1
500,000
خیر
خیر
خیر
خیر
خیر
7
PrePaid
اینترنت
16M
130GB
1
800,000
خیر
خیر
خیر
خیر
خیر
8
PrePaid
اینترنت
3M
40GB
1
1,050,000
خیر
خیر
خیر
خیر
خیر
9
PrePaid
اینترنت
4M
48GB
1
1,200,000
خیر
خیر
خیر
خیر
خیر
10
PrePaid
اینترنت
8M
80GB
1
1,500,000
خیر
خیر
خیر
خیر
خیر
11
PrePaid
اینترنت
16M
170GB
1
2,400,000
خیر
خیر
خیر
خیر
خیر
12
PrePaid
اینترنت
٥١٢
15GB
1
1,500,000
خیر
خیر
خیر
خیر
خیر
13
PrePaid
اینترنت
1M
20GB
1
2,400,000
خیر
خیر
خیر
خیر
خیر
14
PrePaid
اینترنت
2M
32GB
1
3,000,000
خیر
خیر
خیر
خیر
خیر
15
PrePaid
اینترنت
3M
55GB
1
4,200,000
خیر
خیر
خیر
خیر
خیر
16
PrePaid
اینترنت
4M
70GB
1
4,800,000
خیر
خیر
خیر
خیر
خیر
17
PrePaid
اینترنت
8M
100GB
1
6,000,000
خیر
خیر
خیر
خیر
خیر
18
PrePaid
اینترنت
16M
200GB
1
9,600,000
خیر
خیر
خیر
خیر
خیر
این جدول الان همه ترافیک رو بین الملل زده که ؟! اینترانت رو جدا نکرده ازش....
یعنی مخابرات میخواد حجم اعلامی رو مثل اسیاتک وهای وب کلا بین الملل بده و داخلی رو نصف حساب کنه احتمالا؟!
این جدول الان همه ترافیک رو بین الملل زده که ؟! اینترانت رو جدا نکرده ازش....
یعنی مخابرات میخواد حجم اعلامی رو مثل اسیاتک وهای وب کلا بین الملل بده و داخلی رو نصف حساب کنه احتمالا؟!
این نکته رو درگوشی داشته باشید
من فکر میکنم مخابرات اکانتیگ ش نمیتونه داخل خارج رو جدا کنه :n31:
تعرفه هایی هم که دوستان میذارن جدا کرده (یعنی اونی که زومیت زده و اینی که نقل کردم) تو سایتهای و تلگرامو اینستای مخابرات نیست!
خب خیلی هم ضایع هست مخابرات بیاد بگه نمیتونیم فعلا جدا کنیم
از اون ور هم اگر این حجم ها کلی باشه یه دامپینگ اساسی علیه بقیه شرکتهاست!
mahan999
02-12-2017, 02:50
ا
از اون ور هم اگر این حجم ها کلی باشه یه دامپینگ اساسی علیه بقیه شرکتهاست!
پسر خوب دامپینگ نمیشه که حجم منصفانه رو دست شرکتها بازه میتونند 1000 گیگ هم بدن مهم قیمتشه.
پسر خوب دامپینگ نمیشه که حجم منصفانه رو دست شرکتها بازه میتونند 1000 گیگ هم بدن مهم قیمتشه.
برادر من حالا هرچی میخوای اسمشو بذار
مخابرات پهنای باند براش ارزونتر تموم میشه
فیبرو به شرکت دیگه نمیده پی سی ام هم همینطور
بعد یه تعرفه مشخصی داریم که میاد دوبرابر بقیه روش حجم میده
بقیه هم نمیتونن رقابت کنن
این اسمش دامپینگه
ولی ما راضی هستیم!
برادر من حالا هرچی میخوای اسمشو بذار
مخابرات پهنای باند براش ارزونتر تموم میشه
فیبرو به شرکت دیگه نمیده پی سی ام هم همینطور
بعد یه تعرفه مشخصی داریم که میاد دوبرابر بقیه روش حجم میده
بقیه هم نمیتونن رقابت کنن
این اسمش دامپینگه
ولی ما راضی هستیم!
مخابرات اکثر استان ها نمیتونه خارج داخل تفکیک کنه کلن اکانتینگ مخابرات داغونه
faramobile
02-12-2017, 09:31
سلام
چطوری طرح تابستان خوب ( پیش پرداخت) یکساله رو تمدید میشه کرد؟
از تو پنل نمیزاره اصلا
darvish1900
02-12-2017, 17:55
سلام
چطوری طرح تابستان خوب ( پیش پرداخت) یکساله رو تمدید میشه کرد؟
از تو پنل نمیزاره اصلا
تاریخ قراردادتون که تمام شد بر روی خرید ترافیک بزنید. تمدید میاد.
2_ahmadzadeh
03-12-2017, 02:03
جایزه ی مودم قهوه ای با افتخار تمام تقدیم میشود به مخابرات!!! افتضاح ترین تعرفه از بزرگترین شرکت که کلا زیرساخت کشور دستشه
Meysam Raz
03-12-2017, 03:56
فعلا خط تخلیه شد و رفتیم روی اینترنت همراه اول با شبانه پاییزی و جالبه که ظرف یک ساعت تخلیه کردن
کارمنده که برای من داشت سرویس 17 گیگ رو میگفت 17 مگ :n02: ( فرق گیگابایت و مگابیت رو نمیدونست ) میگفت چون پیش شماره شما فلانه نمیتونی از جای دیگه نت بگیری میخوایی کاری کنم خط رانژه بمونه اما سرویس نداشته باشی و برات پول اینترنت نیاد:n09: حالا قبلش رفتم توی سایت های شرکت های دیگه پیش شماره رو چک کردم
خسته شدیم بس برای هر کاری رفتیم مرکز مخابراتی
پشتیبانی و کارمنداشون هم باشن برای فامیلاشون که استخدامشون کردن
البته خداییش زمانی سرویس های نامحدودش حرف نداشت موقعی که دولتی بود خیلی به کاربرا حال میداد و الان که خصولتی شده واقعا قابل تحمل نیست
برای اون زمان ازشون کاملا تشکر میکنم
victor021
03-12-2017, 10:26
خدایی این مخابرات خجالت نمیکشه با این تعرفه هاش؟
ehsan_2000
03-12-2017, 10:27
مهندس بید خام :
تعرفه های جدید اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات ایران از امروز اعمال می شود
سخنگوی شرکت مخابرات ایران از اعمال تعرفه های جدید اینترنت پرسرعت این شرکت بر اساس اصول سرعت محوری، کاهش هزینه مشتریان، تفکیک ترافیک داخلی و بین الملل به همراه رعایت مصرف منصفانه از امروز خبر داد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران، مهندس بیدخام با اعلام تعرفه های جدید اینترنت غیر حجمی، افزود: تعرفه های جدید در حوزه دسترسی ارتباطات ثابت در راستای اجرای مصوبه ۲۶۶ سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و درجهت بهبود کیفیت خدمات عرضه شده با توجه به نیاز مشتریان طراحی و با بررسی های کارشناسی تدوین گردیده است .
وی با بیان اینکه تعرفهی سرویسهای غیر حجمی مبتنی بر یک سقف مصرف منصفانه (Fair usage policy) مشخص شده ، افزود: تعیین این سقف حجم برای کاربر به منظور ایجاد رقابت بیشتر و به نفع کاربران به اپراتورهای ارائه دهنده خدمات اینترنتی سپرده شده است .
بیدخام با بیان اینکه منظور از آستانه مصرف منصفانه حداکثر میزان تبادل ترافیک است گفت: در آ ن حالت ترافیک داخلی نصف ترافیک بین الملل محاسبه می شود چنانچه مشترکی سرعت ۱۶ مگابایت به آستانه منصفانه ۳۵۰ گیگ خریده باشدو صرفا از ترافیک داخلی استفاده نمایید تا سقف ۳۵۰ و اگراز ترافیک بین الملل استفاده کند به میزان ۱۷۵ گیگ میتواند استفاده ترافیکی داشته باشد . در صورت استفاده ترکیبی نسبت ۱ به ۲ رعایت خواهد شد.
لازم به ذکر است نسبت ۲ ترافیک د اخلی و نسبت ۱ ترافیک بین الملل محاسبه می شود.
وی خاطرنشان کرد :جداول تعرفه خدمات دیتای پرسرعت به صورت پیش پرداخت و پس پرداخت به شرح زیر می باشد
تعرفه اينترنت غیرحجمی "مخابرات" تغییر کرد: 16مگابیت، 350 گیگ ماهانه، 80تومان
ترافیک داخل و خارج تفکیک نشده اما نکته بسیار مهم در رابطه با جدول ارائه شده این هست که اعداد، بر اساس سقف ترافیک «داخلی» درج شدند! یعنی برای مثال در طرح 16مگابیت، مقدار 350گیگ درواقع همان 175گیگ ترافیک آزادانه هست اما اگر خالص از ترافیک داخل استفاده کنید نیم بها حساب میشه و 350 گیگ در دسترس قرار میگیره
به بیان سادهتر: شما در تمام طرح ها، نصف اعداد درج شده در جدول حجم در اختیار خواهید داشت. ترافیک بین الملل (اینستاگرام، تلگرام و...) به صورت عادی و ترافیک داخل به صورت نیم بها از این مقدار کسر خواهد شد.
منبع: زومیت
این بهتر شد
الان بالاترین سقف مخابرات
erfan.it
03-12-2017, 11:57
این بهتر شد
الان بالاترین سقف مخابرات
فن آوا فعلا از همه بهتره :n16:
SAHANDE3
03-12-2017, 12:30
مشکل یکی مثل فن آوا اینه که هر ماه می تونه عوض بشه الان برای جلب مشتری اینها رو می گن ولی مخابرات تا خودت عوض نکنی اینترنتت رو داری
mohandes23
03-12-2017, 14:42
مشکل یکی مثل فن آوا اینه که هر ماه می تونه عوض بشه الان برای جلب مشتری اینها رو می گن ولی مخابرات تا خودت عوض نکنی اینترنتت رو داری
خوب با این طرح جدید که اپراتور رو بشه ظرف یه روز انلاین عوض کنی دیگه این مشکل هم حل میشه!
خوب با این طرح جدید که اپراتور رو بشه ظرف یه روز انلاین عوض کنی دیگه این مشکل هم حل میشه!
فک نکنم عملی بشه این طرح
الان کسی که pcm بوده تونسته از جای دیگه بگیره!؟
کسی امروز سرویس جدیدو گرفت؟
payampop
03-12-2017, 22:42
جدول مقایسه تعرفههای غیرحجمی اعلام شده توسط شرکتهای اینترنتی
djkavehtnt
03-12-2017, 22:47
دوستان ، تعرفه ها چقدر عاااالی شده ... :n19::n19::n19:
اگه کسی گرفت و تست کرد بی زحمت نتایج تست رو اینجا هم با ما به اشتراک بذاره
واقعا تعرفه ها و قیمت ها که خیلی خوب شده
فقط اگه محاسبه حجمشون اذیت نکنه ، واقعا عااالی میشه
دست وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درد نکنه :)))
djkavehtnt
03-12-2017, 22:49
جدول مقایسه تعرفههای غیرحجمی اعلام شده توسط شرکتهای اینترنتی
چرا همه جا حجم های مخابرات رو کم زده ؟؟؟
در صورتی که مخابرات سقف های حجمیش رو خیلی برده بالاتر ...
frozan2014
04-12-2017, 00:26
این جدول با ترافیک خارجی محاسبه شده
alireza12827
04-12-2017, 01:51
دوستان ، تعرفه ها چقدر عاااالی شده ... :n19::n19::n19:
اگه کسی گرفت و تست کرد بی زحمت نتایج تست رو اینجا هم با ما به اشتراک بذاره
واقعا تعرفه ها و قیمت ها که خیلی خوب شده
فقط اگه محاسبه حجمشون اذیت نکنه ، واقعا عااالی میشه
دست وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درد نکنه :)))
مشکل سرعت ها هستش خیلی پایین هستش
دوستان این خط چند چوق سرعت رو پشتیبانی میکنه؟
ehsan_2000
04-12-2017, 08:10
من با 2020 تماس گرفتم امروز گفتن فعلا اجرايي نشده هر موقع اوكي شد زنگ ميزنيم بهت !!
من گفتم سرعت 2 مگ رو ميخوام كارشناس فروشش گفت از اين 75 گيگ 25 گيگ خارجيه بقيش داخلي :n36:
djkavehtnt
04-12-2017, 16:04
دوستان این خط چند چوق سرعت رو پشتیبانی میکنه؟
خطت تا 20 مگ رو راحت میکشه ...
پنل crm مخابرات بروز شده! این یعنی امروز قاعدتا بعضی ها تونستن سرویس جدیدو بگیرن!
پنل crm مخابرات بروز شده! این یعنی امروز قاعدتا بعضی ها تونستن سرویس جدیدو بگیرن!
این برای پس پرداخت ها روی قبض تلفن:
این هم برای پیش پرداخت 1 ماهه 3 ماهه و 6ماهه ویکسال:
2_ahmadzadeh
04-12-2017, 22:03
این برای پس پرداخت ها روی قبض تلفن:
این هم برای پیش پرداخت 1 ماهه 3 ماهه و 6ماهه ویکسال:
چرا ردیف دانلود شبانه براش گذاشتن وقتی میخواستن از دم همه رو خیر بذارن؟
این چیزی که میبینی یه پنل کلی برای یوزر خودشون تا طرح های مختلفو توش وارد کنن و کارمند درخواست بده برای مشتری
7 8 تا ستون دیگه از نصب رایگان و آنتی ویروسو این چرتو پرتا بعد از این هم داره که من کات کردم
نکته طلایی که تو این عکس هست حجم رو بر مبنای کلی زده!!
hassan-mm
05-12-2017, 03:01
سلام
اقا من هر کاری میکنم تو این سیستم
بعد نمیشه فعال کرد چیکار باید بکنم :(
هی این تایید رو میزنم ولی خبری از اعمال نی
مخابرات محلم میرم میگه هنوز اعمال نشده
زنگ میزنم 2020 میگه شمارتون رو میگیرم تماس میگیریم
ولی خب خبری نی
چیکار باید بکنم؟
الان نمیدونم چجوری عکس بزارم هی ارور میده انجمن :|
دوستان من 1مگ نامحدود از چند سال پیش داشتم که الان از پنل عوض کردم به prepaid بعد اون شد به جای نامحدود ، 1مگ 24 گیگ . حالا میخوام از تعرفه های جدید استفاده کنم ولی پیداشون نمیکنم . توی قسمت تغییر سرویس هم که میزنم نیست این جدیدا اصلا . چه باید کرد؟
Firebirds
05-12-2017, 04:00
برای درخواست تخلیه باید حضوری رفت مرکز مخابراتی ؟
یا اینترنتی هم میشه درخواست رو ثبت کرد ؟
حدودا چقدر زمان میبره ؟
توصیه میکنید، قرارداد رو با شرکت مقصد ببندم بعد برم سراق تخلیه یا اول تخلیه کنم بعد برم سراق شرکت مقصد ؟
حدودا چقدر زمان میبره ؟
توصیه میکنید، قرارداد رو با شرکت مقصد ببندم بعد برم سراق تخلیه یا اول تخلیه کنم بعد برم سراق شرکت مقصد ؟
برای مخابرات آخرین بار به من گقتند صاحب خط حضوری مراجعه کنه به مرکز !
زمانش هم 1روز هم میتونند تخلیه کنند ولی معمولا 3-4 روز .
اول تخلیه کنید بعد با شرکت مقصد قرارداد ببندید چون کار های قرارداد نهایتا 1 ساعت تمومه و بعد اون باید پورت شما خالی شده باشه که ادامه داستان جلو بره .
2_ahmadzadeh
05-12-2017, 04:16
این چیزی که میبینی یه پنل کلی برای یوزر خودشون تا طرح های مختلفو توش وارد کنن و کارمند درخواست بده برای مشتری
7 8 تا ستون دیگه از نصب رایگان و آنتی ویروسو این چرتو پرتا بعد از این هم داره که من کات کردم
نکته طلایی که تو این عکس هست حجم رو بر مبنای کلی زده!!
یعنی راه نداره مخابراته بی صفت و دزد شبانه بذاره؟
mjjarian
05-12-2017, 09:29
میشه یکی که اینترنت جدید مخابراتو گرفته(۱۶ مگابیت) بگه که وضعیتش چطوره؟ سرعت دانلود و پینگ و ...
سلام
قیمت حجم اضافه مخابرات افزایش یافته که
سلام
اقا من هر کاری میکنم تو این سیستم
بعد نمیشه فعال کرد چیکار باید بکنم :(
هی این تایید رو میزنم ولی خبری از اعمال نی
مخابرات محلم میرم میگه هنوز اعمال نشده
زنگ میزنم 2020 میگه شمارتون رو میگیرم تماس میگیریم
ولی خب خبری نی
چیکار باید بکنم؟
الان نمیدونم چجوری عکس بزارم هی ارور میده انجمن :|
من الان رفتم مرکز مخابراتی
گفتند که هنوز نمیتونیم تعرفه های جدید و انتخاب کنیم
حتی دیدم با همکارش صحبت کرد و گفت الان crm بسته است!
دوستان من 1مگ نامحدود از چند سال پیش داشتم که الان از پنل عوض کردم به prepaid بعد اون شد به جای نامحدود ، 1مگ 24 گیگ . حالا میخوام از تعرفه های جدید استفاده کنم ولی پیداشون نمیکنم . توی قسمت تغییر سرویس هم که میزنم نیست این جدیدا اصلا . چه باید کرد؟
شما عجب ریسکی کردی حیف اون 1 مگ
زنگ بزن 2020 ببین میتونه برگردونه چون این تعرفهای حجمی که الان تبدیل کردی بهش دیگه نمیدن و باید طبق تعرفه جدید بدن
حدودا چقدر زمان میبره ؟
زنگ بزنید 2020 درخواستتونو ثبت میکنند تماس میگیرن
میشه یکی که اینترنت جدید مخابراتو گرفته(۱۶ مگابیت) بگه که وضعیتش چطوره؟ سرعت دانلود و پینگ و ...
میتونم مطمئنان بگم هنوز کسی نتونسته بگیره
چون خودم الان مرکز مخابراتی بودم
من الان رفتم مرکز مخابراتی
گفتند که هنوز نمیتونیم تعرفه های جدید و انتخاب کنیم
حتی دیدم با همکارش صحبت کرد و گفت الان crm بسته است!
شما عجب ریسکی کردی حیف اون 1 مگ
زنگ بزن 2020 ببین میتونه برگردونه چون این تعرفهای حجمی که الان تبدیل کردی بهش دیگه نمیدن و باید طبق تعرفه جدید بدن
اون یک مگ گه داشتم از چند سال پیش برای مصرف خانواده بود و ماهی بیشتر از 60 گیگ استفاده نمیشد . الان 8 مگ 90 گیگ همون قیمت هست برای همون تغییر خواستم بدم .
دوستان کسی تونسته این طرح های جدید رو بگیره؟ برای من تو پنل طرح های قدیمی هست. پنل کاربری کلا فاجعه است
Ssarshar
05-12-2017, 16:59
پنل کاربری مخابرات واقعا جوکه !
کسی تلفنی تونسته تعرفه تغییر بده ؟
mjjarian
05-12-2017, 18:37
اگر مشترک حال حاضر اینترنت مخابرات باشین اگر با همون خط تماس بگیرین همون لحظه براتونتغییر میدن، من امروز خونه نبودم ونتونستم تغییر بدم، ولی گفتن فردا هم هستن تا ساعت ۴. شمارهی ۲۰۲۰ داخلی ۲ بعد داخلی ۱
فرمودند درخواستتون رو ثبت میکنیم ...تماس میگیریم!
بالاتر هم گفتم من رفتم مرکز مخابراتی...پنل crm حتی برای تخیلیه و کارهای دیگه هم باز نبود براشون!
mjjarian
05-12-2017, 19:09
دیروز میگفتن یادداشت میکنیم، ولی امروز تلفنی فعال میکردن، من خودم تماس گرفتم
دیروز میگفتن یادداشت میکنیم، ولی امروز تلفنی فعال میکردن، من خودم تماس گرفتم
شما فعال کردید؟
کیفیت سرویس خوبه؟
mjjarian
05-12-2017, 22:51
خیر، من امروز منزل نبودم، باید با شمارهای که روش نت فعاله زنگ بزنین، من خونه نبودم که این کاروبکنم
ravani_13
05-12-2017, 23:19
سلام . اقا لطفا یه راهنمایی دقیق انجام بدین
این عدد ها رو از مدم در اوردم الان ۸ مگ مخابرات رو دارم ولی هیچوقت ۱ مگ رو موقع دانلود نمیده ، ثابت و شیک رو ۸۰۰ک هست راضیم خوبه کار راه اندازه
الان میخوام ۱۶ مگ بگیرم ایا این خط کشش داره یا تفاوتی نخواهد کرد . مرسی
SNR Margin
10.8 / 20.3 db
Line Attenuation
36.0 / 25.6 db
Data Rate
6631
Max Rate
7056 kbps
کشش نداره. حداکثر سرعتی که وصل میشه, همون 6.6 مگ هست که معادل 800 کیلوبایت میشه.
saeidsmxo
06-12-2017, 01:18
سلام دوستان
الان با این سرویسای جدید یه سوالی این وسط میمونه
که آیا همه ی سرویسها تا ۱۶ مگ بازه یا مثلا یک مگ همون یک مگ واقعیه؟؟!!؟!
siamosi60
06-12-2017, 10:16
اسکار بهترین طرح می رسه به..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
دوستان من تماس گرفتم با مخابرات برای تغییر تعرفه و انجام دادن ولی گفتن تا 3 روز طول میکشه ! برای شما هم همینطور بود ؟ ( تهران)
مقایسه طرح شرکتها
___ ۱۶ مگابیت، ماهانه ۸۰ تومان
هایوب: 275 گیگ آزادانه (طرح جدید)
(کسر ترافیک داخل بهشکل یک چهارم)
فنآوا: 225 گیگ آزادانه
(کسر ترافیک داخل بهشکل نیم بها)
مخابرات (طرح جدید): 175 گیگ آزادانه
شاتل: 160 گیگ ازادانه
آسیاتک: 150 گیگ آزادانه
پیشگامان: 150 گیگ ازادانه
(کسر ترافیک داخل بهشکل یکسوم)
صبانت: 120 گیگ آزادانه
پارس آنلاین: 100 گیگ آزادانه
مخابرات تماس گرفتم و گفتن 350 گیگ بین الملل هم بخواید استفاده کنید تقسیم به 3 میشه نه 2
با سلام خدمت عزیزان دل :n16:
الان داستان اصلی از چه قراره بالاخره نحوه مخاسبه حجم بین المللی به چه صورتی است. :n41:
2_ahmadzadeh
06-12-2017, 13:48
فکر کنم داستان شبانه برای دیکتاتوری مخابرات تموم شده باشه و دیگه باید بیخیالش شد
victor021
06-12-2017, 13:53
پاک شود............
SAHANDE3
06-12-2017, 14:04
اگر مخابرات
تقسیم به 3 بکنه بدرد نمی خوره من درخواست لغو سرویس میدم
dokhtarak_e_darya
06-12-2017, 22:16
این طرح های جدید کلاه برداریه محضه.
من یک سرویس چند ماه پیش از مخابرات گرفتم سرعتم 16 مگابیته (البته طبق تست ها واقعیش 13.5مگابیت هست و 1.7 مگابایت سرعت دانلود میده) و دانلود رایگان داره از 6 تا 12 , البته در تایم دانلود رایگان پهنای باند محدود میشه و سرعت دانلود به 950kbps کاهش پیدا میکنه.
این طرحو یکساله با 90 گیگ حجم 130 هزار تومان خریداری کردم و در تایم رایگان روزی 20 گیگابایت دانلود میکنم. یعنی میشه با این طرح طی یکسال 7 ترابایت دانلود داشت. حالا مقایسه کنید با این طرح های جدید با این قیمت های فضاییشون که حتی دانلود رایگان ندارن.
اگر بالاترین سرویس این طرح های جدید مخابرات رو در نظر بگیریم 350 گیگ یکساله رو میده 920 هزار تومان که 2 به 1 هست یعنی فقط یک سومش حدود 117 گیگش اینترنت بین الممل حساب میشه.
اگر این سرویسی که من دارم رو با این طرح های جدید مقایسه کنیم میبینیم سرعت ها که یکیه (16 مگابیت) حجم ها هم تقریبا یکیه (90 گیگ در مقابل 117 گیگ) ولی قیمت ها 7 برابر شده (130 در مقابل 921) و دانلود رایگان حذف شده.
به طور خلاصه بگم قیمتها 7 برابر شده و 7 ترابایت دانلود فایل پریده.
اینم مدرک در مورد سرویس من:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یبببببب.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]للعتبلتلت.png
saeidsmxo
07-12-2017, 05:02
این طرح های جدید کلاه برداریه محضه.
دوست عزیز یه جایی رو اشتباه متوجه شدی
هر ماه ۳۵۰ گیگ هست
babak13592006
07-12-2017, 08:58
لطفا حذف شود
دوست عزیز یه جایی رو اشتباه متوجه شدی
هر ماه ۳۵۰ گیگ هست
1/2 این مقدار ترافیک ازاد هست یعنی 175 گیگ
به گفتهی بیدخام، منظور از آستانهی مصرف منصفانه حداکثر میزان تبادل ترافیک است و در آن حالت ترافیک داخلی نصف ترافیک بینالملل محاسبه میشود؛ چنانچه مشترکی سرعت ۱۶ مگابایت به آستانه منصفانه ۳۵۰ گیگ خریده باشد و صرفا از ترافیک داخلی استفاده کنید تا سقف ۳۵۰ و اگر از ترافیک بینالملل استفاده کند به میزان ۱۷۵ گیگ میتواند استفاده ترافیکی داشته باشد. در صورت استفاده ترکیبی نسبت ۱ به ۲ رعایت خواهد شد.
البته شنیده شده که پشتیابنی گفته 1/3 هست که خلاف متن صریح گفته شده می باشد
SAHANDE3
07-12-2017, 11:44
1/2 این مقدار ترافیک ازاد هست یعنی 175 گیگ
البته شنیده شده که پشتیابنی گفته 1/3 هست که خلاف متن صریح گفته شده می باشد
منم زنگ زدم گفت یک به 3 اشتباه گفتن قبلا !!
یعنی از مخابرات بدتر نداریم:n24:
منم زنگ زدم گفت یک به 3 اشتباه گفتن قبلا !!
یعنی از مخابرات بدتر نداریم:n24:
کی اشباه گفته؟!
SAHANDE3
07-12-2017, 12:25
کی اشباه گفته؟!
بیدخام
اصلا معلوم نیست با خودشون چند چندن
از طریق پنل که نمی شه باید زنگ بزنی تا تغییر سرویس بدن . زنگ هم که می زنی می گه کی گفته 1 به دو ؟!!
حداقل داخل سایتشون شفاف سازی نمی کنن که بگن یک به 3 تا مشترک تکلیف خودش رو بدنه
اینم کلاه برداری به سبک مخابرات تو سایت نوشته نصف این ترافیک بین و الملل هست زنگ میزنی میگن یک سوم
SAHANDE3
07-12-2017, 13:24
مثل اینکه بعضی ها تونستن عوض کنن می گن به طرز عجیب و غریبی دارن حجم کم می کن :n13:
دوستان عزیز تا داستان ابن تفکیک حچم مشحص نشده است سرویس نگیرید چون با این اوضاع هر روز یک تعبیر میاد بیرون و این داستان همچنان ادامه دارد...
بیدخام
اصلا معلوم نیست با خودشون چند چندن
از طریق پنل که نمی شه باید زنگ بزنی تا تغییر سرویس بدن . زنگ هم که می زنی می گه کی گفته 1 به دو ؟!!
حداقل داخل سایتشون شفاف سازی نمی کنن که بگن یک به 3 تا مشترک تکلیف خودش رو بدنه
مگه میشهاشتباه گفته باشه با صراحت تمام و به صورت کاملا شفاف گفته 1/2 هست...
ولی دزدی فقط از دیوار مردم بالا رفتن نیست!!!
کجان اون هایی که از این تعرفه ها دفاع می کردن؟!!
saeidsmxo
07-12-2017, 19:40
الان یک مگ همون یک مگ میشه یا تا ۱۶ مگ بازه؟
victor021
08-12-2017, 00:54
دوستان من 512 نامحدود داشتم خطمم تا 6 مگ میکشه نویز هم نداشتم،الان سرویس جدید رو که گرفتم snr که قبلا 35 بود الان شده 6 و به همین دلیل نوسان و افت سرعت دارم.به پشتیبانی گفتم گفت خططت نویز داره،خب الان رو 6 بسته خطمم که تا 6 میکشه پس مشکل کجاست؟ امکانش هست نویز از طرف خود مخابرات باشه؟
قبلش اینطوری بود
دوستان من 512 نامحدود داشتم خطمم تا 6 مگ میکشه نویز هم نداشتم،الان سرویس جدید رو که گرفتم snr که قبلا 35 بود الان شده 6 و به همین دلیل نوسان و افت سرعت دارم.به پشتیبانی گفتم گفت خططت نویز داره،خب الان رو 6 بسته خطمم که تا 6 میکشه پس مشکل کجاست؟ امکانش هست نویز از طرف خود مخابرات باشه؟
قبلش اینطوری بود
خطط رو بزاره رو ۵ مگ درست میشه
۶ ته آخر کشش خطت هست واسه همین SNR لب مرز هست و قطعی ممکنه داشته باشی
البته افت سرعتت ربطی به این نداره
2_ahmadzadeh
08-12-2017, 14:13
قبلش اینطوری بود
تو عکس پایینی موده مودمت adsl2+ هست ولی تو عکس بالایی gdmt یه دست بزن ببین فرقی میکنه
victor021
08-12-2017, 17:29
از قصد گذاشتم رو gdmt گزینه های دیگه snr از اینی که هست بدتر میشه
babriman
08-12-2017, 18:39
سلام گروه تلگرام برای همفکری و اعتراض به تعرفههای تازه ارائه شده و رسیدن به اینترنت نامحدود واقعی
- - - Updated - - -
سلام گروه تلگرام برای همفکری و اعتراض به تعرفههای تازه ارائه شده و رسیدن به اینترنت نامحدود واقعی
kourosh_ror
09-12-2017, 13:12
سرویس طعم تابستان رو 2 هفته پیش تمدید کردم. جالبت قبلا خرید 100 گیگ 98200 با مالیات بود. الان خرید حجم رو عوض کردن 120 گیگ شده 163000
همه افرادی که طعم تابستان رو دارن چک کنن و اعتراض کنن تو خرید حجم به 195
kourosh_ror
09-12-2017, 13:19
سرویس طعم تابستان رو 2 هفته پیش تمدید کردم. جالبت قبلا خرید 100 گیگ 98200 با مالیات بود. الان خرید حجم رو عوض کردن 120 گیگ شده 163000
آره نامردا عوض کردن تعرفه رو، چیکار باید بکنیم..؟!!
پینگ مخابرات یه 60 تا اومده روش 140 بود الان 200
کسی این طرح های جدید رو نگرفته؟
بالاخره 1/3 ترافیک داره یا 1/2؟
hamidreza785
09-12-2017, 18:37
اصلاحیه : قیمت 10 گیگ 9500
kourosh_ror
09-12-2017, 19:14
باید همگی به 195 شکایت کنیم. این تعرفه های که تو این صفحه هم خیلی عالیه اگر بتونیم اینها رو بگیریم خیلی خوبه. فقط تا اخر دوره منظورش 1 ماه باشه یعنی اصلا بدرد نمیخوره.
lord_alone_dark
09-12-2017, 19:34
من زنگ زدم کردم خطمو 16 اما تو پنل نیومد پنج شنبه زنگ زدم جمعه عوض کردن سرعتم خوبه .برای مصرف عادی خوبه طرحش اما اگه خوره هستین جریان فرق داره
سرور خارجی
سرور داخلی
مشخصات خطم
نظر من این هست بخرین خوبه
من زنگ زدم کردم خطمو 16 اما تو پنل نیومد پنج شنبه زنگ زدم جمعه عوض کردن سرعتم خوبه .برای مصرف عادی خوبه طرحش اما اگه خوره هستین جریان فرق داره
نظر من این هست بخرین خوبه
مشکل اینه هنوز تکلیف ما با ترافیک مشخص نیست. وزیر میگه سایت داخلی نیم بها، مصوبه میگه نیم بها، خود رییس مخابرات میگه نیم بها، بعد تماس میگیری 2020 میگه فقط 1/3 ترافیک بین الملل هست. مشکل من با این خر تو خری حل بشه از این خوبایی که شما داری میگیرم حتما
lord_alone_dark
09-12-2017, 20:22
مشکل اینه هنوز تکلیف ما با ترافیک مشخص نیست. وزیر میگه سایت داخلی نیم بها، مصوبه میگه نیم بها، خود رییس مخابرات میگه نیم بها، بعد تماس میگیری 2020 میگه فقط 1/3 ترافیک بین الملل هست. مشکل من با این خر تو خری حل بشه از این خوبایی که شما داری میگیرم حتما
چه یک دوم چه یک سوم بازم برای مصرف دم دستی خونگی خوبه برای یک ماه اگه نخواستین عوض کنید
mehrdad2
09-12-2017, 20:35
دوستان فعلا مخابرات قدرت تشخیص مصرف داخل و بین الملل رو نداره.
amir_aria
09-12-2017, 23:58
من هم سرویس 2 مگابیت با محدودیت حجمی 75گیگ رو امروز خریداری کردم.
تفکیک مصرف داخلی و خارجی رو هنوز آزمایش نکردم اما وضعیت تست سرعت بدین شکل هست :
saeidsmxo
10-12-2017, 00:27
چه یک دوم چه یک سوم بازم برای مصرف دم دستی خونگی خوبه برای یک ماه اگه نخواستین عوض کنید
شما چه سرویسی خریدین که بعد تماس گرفتین و تقاضای ۱۶ مگ کردین؟
lord_alone_dark
10-12-2017, 01:07
شما چه سرویسی خریدین که بعد تماس گرفتین و تقاضای ۱۶ مگ کردین؟
من قبلا 4 مگ 34 گیگ بودم
milad1993xx
10-12-2017, 02:52
من هم سرویس 2 مگابیت با محدودیت حجمی 75گیگ رو امروز خریداری کردم.
تفکیک مصرف داخلی و خارجی رو هنوز آزمایش نکردم اما وضعیت تست سرعت بدین شکل هست :
سلام لطف کنید یه فایل مثلا یک گیگی دانلود کنید از سایت خارجی ببینید چقدر ازتون کم میکنه توی پنل مخابرات تا ببینیم 1/2 هستش یا 1/3
computera13
10-12-2017, 09:24
منظور از اعداد 50 گیگ و 12.5 گیگ چیه؟تصویر مربوط به سرویس مخابرات هست
Hamed-M1
10-12-2017, 09:51
سرور خارجی
سرور داخلی
مشخصات خطم
نظر من این هست بخرین خوبهچه سرویسی دارین؟
Sent from my MI 5 using Tapatalk
خب امروز زنگ زدم مخابرات از سرویس های جدید سوال کردم، گفت نسبت ترافیک همون 1/2 هست و در این صورت تعرفه هایی که اعلام کردن همون نصفش حجم بین الملل هست. فعلا سرویس 2 مگ ماهی 75 گیگ رو درخواست دادم. هر زمان وصل شد سرعت و پینگ و نحوه کسر ترافیک رو اطلاع میدم خدمت دوستان.
اگه همون 1/2 باشه دوباره باید لیست تعرفه شرکت هارو اصلاح کنیم.
bernybeast
10-12-2017, 18:38
مخابرات شبانه نداره نه؟
من تهرانم اسیاتک دارم میخواستم برم فناوا گفتن کابل برگردونه هیچ شرکتی نمیتونی بری...مخابراتم نمیتونم؟ یعنی گیر کردم با اسیاتک؟:n28: اصن کابل برگردون یعنی چی؟:n13:
victor021
10-12-2017, 20:46
اقا چرا تو پنل نمیتونم ببینم چقدر حجم دارم و چقدرش مصرف شده و چقدر مونده
ادرسش اینه دیگه؟
سرویس 2 مگابیت غیر حجمی 75 گیگ در ماه معادل 37.5 گیگ بین الملل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا چرا تو پنل نمیتونم ببینم چقدر حجم دارم و چقدرش مصرف شده و چقدر مونده
ادرسش اینه دیگه؟
پنل کاربری فاجعه است. هیچی معلوم نیست. منم هیچ اطلاعاتی از حجم مصرفی و باقی مانده و ... ندارم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.