مشاهده نسخه کامل
: ADSL / مخابرات استان تهران
AmirMomtaz
26-11-2011, 13:55
سلام
گوگل باز نمیشه با فایرفاکس هم تست کردم
بعضی از سایتها هم نصفه نیمه باز میشه
نت طوری شده ؟ (مرکز نبوت)
کسی دیگه ای هم همچین مشکلی داره؟
شنبه 5/9/90 (از دیشب متوجه شدم)
تا کی اینجوریه؟
:41:
سلام
گوگل باز نمیشه با فایرفاکس هم تست کردم
بعضی از سایتها هم نصفه نیمه باز میشه
نت طوری شده ؟ (مرکز نبوت)
کسی دیگه ای هم همچین مشکلی داره؟
شنبه 5/9/90 (از دیشب متوجه شدم)
تا کی اینجوریه؟
:41:
دققا همین جوریه
گوگل باز نمیشه
یه سری سایتای دیگه باز نمیشه
یه سری سایتا هم با مشکل باز میشه یا عکساش نمیاد یا وسط کار قطع میشه
اینم از شانس ماست هرجا میریم میپوکه
AMIR MOHAMMAD . M
26-11-2011, 15:49
سلام
اگه اشتراک اینترنت رو مثلا برای 1 سال نگیریم ، دوباره باید پول اتصال رو بدیم .
یعنی اتصال رو قطع میکنن ؟
من متعجبم پس چطور برای من گوگل با همون شکل secure لود میشه من فکر می کنم مرکز دیتای مخابرات توی تهران ثابته و فقط یک مرکزه و این تفاوت تا حدی عجیبه؟
دوستان به نظرم مشکل از dns تهران باشه که با عوض کردن اون مشکل حل میشه.
dns شما چیه؟
احتمالش قویه چون من که قبلا گفتم دارم بدون مشکل استفاده می کنم از قبل با برنامه namebench دی ان اس بهتر رو پبدا کرده بودم و عوضش کرده بودم
Primary Server 217.218.127.105 DCI Iran-2 IR
Secondary Server 91.186.192.3 Oracle IR
Tertiary Server 217.218.155.104 DCI Iran-4 IR
---------- Post added at 06:52 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------
برای تغییر dns بر روی کانکشن خود راست کلیک کنید و سپس گزینه پراپرتیز و از آنجا تب networking و سپس پروتکل ip4 رو انتخاب کرده و دی انسهای دلخواه خود را وارد کنید
احتمالش قویه چون من که قبلا گفتم دارم بدون مشکل استفاده می کنم از قبل با برنامه namebench دی ان اس بهتر رو پبدا کرده بودم و عوضش کرده بودم
---------- Post added at 06:52 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------
برای تغییر dns بر روی کانکشن خود راست کلیک کنید و سپس گزینه پراپرتیز و از آنجا تب networking و سپس پروتکل ip4 رو انتخاب کرده و دی انسهای دلخواه خود را وارد کنید
با dns جدید هم گوگل من باز نشد
دققا همین جوریه
گوگل باز نمیشه
یه سری سایتای دیگه باز نمیشه
یه سری سایتا هم با مشکل باز میشه یا عکساش نمیاد یا وسط کار قطع میشه
اینم از شانس ماست هرجا میریم میپوکه
یاهو هم اضافه شد:41:
:18:
یعنی چی اخه
نه گوگل نه یاهو ... بعضی وقتا گوگل اینجوری میشد و من بیخیال میشدم ولی الان دیگه داره روی اعصاب میره
یه مهندس نرم افزار نداریم علت این قضیه رو توضیح بده آخه برای من هر دو سایت راحت باز میشه.
مرکز مخابرات بعثت
starpars
27-11-2011, 20:26
dns های 217.218.127.104 یا 217.218.127.104 واسه من کلا از کار افتادن یعنی هیچ سایتی رو بالا نمیارن من الان با 4.2.2.4 و 8.8.8.8 وصل میشم مشکلی نداره
مشکل از جایی شروع شد که جمیل ها -- شدن و گوگل توصیه کرد از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده بشه و به تبع در ایران
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بسته شده من خودم به طور معمولی گوگل رو که وارد میکنم سرچ انجام میشه ولی بعضی اوقات وقتی ادرس گوگل رو میزنم خود گوگل برای امنیت بیشتر یوزر های ایران رو منتقل میکنه به
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که همونی میشه که گفتم یعنی مخابرات اجازه نمیده استفاده کنید ما که وی پی میزنیم
GHAGHALEELEE
28-11-2011, 03:47
بچه ها من واسه جیمل اول [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو تو ادرس بار به http تغییر دادم وارد شد و خودش به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تبدیل کرد.شما هم امتحان کنید.خداییش مملکته ! واسه اینترنت رفتنت هم باید معما حل کنی.بعد میگن ایرانی ها باهوشن.از بچگی ها همش دنبال کلک مرغابی بودیم دیگه
AmirMomtaz
28-11-2011, 11:01
مال ما نه با s میره نه بدون اون
milad_gta
28-11-2011, 12:17
دوستان ضریب اشتراک مخابرات چند هست !؟
سرویس 128 عموما سرعتش چقدره ؟ ( به بایت )
این چند صفحه رو که خوندم به این نتیجه رسیدم از مخابرات سرویس نگیرم !
حالا نظر شما چیه ؟
دوستان ضریب اشتراک مخابرات چند هست !؟
سرویس 128 عموما سرعتش چقدره ؟ ( به بایت )
این چند صفحه رو که خوندم به این نتیجه رسیدم از مخابرات سرویس نگیرم !
حالا نظر شما چیه ؟
ضریب اشتراک نداره
128 کیلوبیت واقعی هست
که برای دانلود بیشتر از 16 کیلوبایت نمیشه
کل پهنای باندت 16 کیلوباته بیشتر هم نمیشه
مخابرات سرویسای 256 به بالا بدک نیست برای دانلود
milad_gta
28-11-2011, 13:03
یعنی اشتراک 1 به 1 هست و سرعت زیر 16 نمیاد ؟
یعنی اشتراک 1 به 1 هست و سرعت زیر 16 نمیاد ؟
نوسان داره
ولی 128 بدرد نمیخوره اگه میتونین 256 یا 512 بگیرین
opera گوگل رو با http باز می کنه با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیشه
ولی فایرفاکس و کروم باز نمی کنن
البته فایرفاکس تو حالت private browsing باز می کنه !!
شما هم تست کنین ببینید چی میشه
وقتی گوگل رو با فایرفاکس باز می کنی خودش میره رو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]؟ نمیشه کاری کرد رو همون http بمونه؟
milad_gta
28-11-2011, 14:24
یکی از دوستان من هم که ار مخابرات سرویس داره با SSL مشکل داره ، دوستان به هیچ وجه بدون SSL وارد جمیل نشید ! ارزشش رو نداره ...
خیر سرم امروز میخواستم درخواست سرویس بدم به مخابرات ... همین شرکت در پیت ها بهتره باور کنید .
DaRiOuShJh
28-11-2011, 14:24
اشترا مخابرات گمونم یک به 10 هست
پینگش هم جالب نیست
سرعته دانلود 128 اش البته بعضی جاها تا 18-19 هم میره و دانلود دارن ولی بعضی جاها به 4-5 کیلو هم میرسه
بستگی داره منطقه مخابراتیتون چقدر یوزر داشته باشه
آقا یه مومنی پیدا بشه یه راه حلی پیدا کنه ما گوگل رو بتونیم باز کنیم!
بابا مخابرات منطقه ما (مالک اشتر) عجب مسخره هایی هستنا.شنبه نامه سربرگ دار با مهر و کلی مدرک بردم دادم مسئولش گفت دوروز دیگه بیا بررسی کنن و جواب بدن.امروز رفتم میگه درخواستتون رد شده.من 256 میخواستم خیر سرم.فقط با کارت دانشجویی میدن.حالا از کجا ارت دانشجویی گیر بیارم.همه دوست و اشنا ها هم گشتم و نداشتن.میگین چیکار کنم؟
majid322
28-11-2011, 15:20
بابا مخابرات منطقه ما (مالک اشتر) عجب مسخره هایی هستنا.شنبه نامه سربرگ دار با مهر و کلی مدرک بردم دادم مسئولش گفت دوروز دیگه بیا بررسی کنن و جواب بدن.امروز رفتم میگه درخواستتون رد شده.من 256 میخواستم خیر سرم.فقط با کارت دانشجویی میدن.حالا از کجا ارت دانشجویی گیر بیارم.همه دوست و اشنا ها هم گشتم و نداشتن.میگین چیکار کنم؟
مخاربات رو بیخیال شو و از یه شرکت خصوصی بگیر
اصلا گول نا محدود بودن مخابرات رو نخورید.
hosienmax100
28-11-2011, 15:39
256 كه هيچگونه محدوديتي نداشت تا به امروز؟ حتمآ دارن اشتباه ميكنن
اينا خدايش مردم ..گرفتن ها /
مخاربات رو بیخیال شو و از یه شرکت خصوصی بگیر
اصلا گول نا محدود بودن مخابرات رو نخورید.
اما همه دارن تعریفشو میکنن که سرعتش واقعی هستش.متاسفانه خیلی اذیت میکنه وقه دادن اشتراک
---------- Post added at 03:43 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------
256 كه هيچگونه محدوديتي نداشت تا به امروز؟ حتمآ دارن اشتباه ميكنن
اينا خدايش مردم ..گرفتن ها /
اره گرفتن اما مال ما اونم از شانس من فقط با کارت دانشجویی میده.رفتم با رئیسشم حرف زدم اما نتونستم از پسش بربیام.کیگه کارت دانشجویی بیار 256 ببر
hosienmax100
28-11-2011, 16:02
اگه اينجوريه كه نگير /
شركت هاي خصوصي خيلي بهترن مجيد راست ميگه / سرعت توي مخابرات ثابت نيست يه نامه بياد ميبيني به 1 كيلو بايت رسيدي
و جالبه هيچگونه اهميتي به اين مسائل نميدن اما شركت خصوصي نميتونن اينطوري با مشتري اشون رفتار كنن
حالا اگرم هزينه كمشون برات مهمه كارت دانشجويي رو يه جوري (از اونجوريا :46:) رديف كن
اگه اينجوريه كه نگير /
شركت هاي خصوصي خيلي بهترن مجيد راست ميگه / سرعت توي مخابرات ثابت نيست يه نامه بياد ميبيني به 1 كيلو بايت رسيدي
و جالبه هيچگونه اهميتي به اين مسائل نميدن اما شركت خصوصي نميتونن اينطوري با مشتري اشون رفتار كنن
حالا اگرم هزينه كمشون برات مهمه كارت دانشجويي رو يه جوري (از اونجوريا :46:) رديف كن
مشکل دیگه سرعت هست که شرکتهای دیگه سرویس نامحدود cra میدن که سرعتشو نصف میبندن و اما از نصف هم کمتره.همه شرکتها رو تا جایی که میشناختم زنگ زدم و پرسیدم و همه میگن که cra سرکاری هستن و خیلی سرعتشون کمه.من هم بیشتر کارم دریافت هستش و باید دانلود کنم.شرکتی که بقیه نسبتا راضی بودن داتک هست که وقتی زنگ زدم میگه 512 بگیرم تا نهایتش به من بین 20 تا 25 دانلود بده.این انصافه؟
GHAGHALEELEE
28-11-2011, 16:44
مسخره تر از این نمیشه!جی میل رو تونستم باز کنم حالا خود گوگل رو نمیتونم:21:برای جفتش یک کلک رو سوار کردم!یا چشام لوچ شده یا توهم زدم که بیدارم.
چی کار کنم اون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو واسه سرچ به http تبدیل کنم
بچه ها یه سوال.خط به نام پدرم هستش و یه کارت دانشجویی جور شده مال کس دیگه هست که توی شهر دیگه دانشجو کارشناسی هست.کارتشو پدرم ببره گیر نمیدن خود طرف دانشجو هم باید باشه؟با کارت یکی دیگه میتونه روی خط خونه سرویس بگیره؟
مگه قرار نبود از اول آذر 512 هم بدن؟
بره 256 باید حتما حضوری اقدام کنیم یا با حساب اینترنتی مخابرات هم میشه؟
brothers000
29-11-2011, 15:50
بچه ها یه سوال.خط به نام پدرم هستش و یه کارت دانشجویی جور شده مال کس دیگه هست که توی شهر دیگه دانشجو کارشناسی هست.کارتشو پدرم ببره گیر نمیدن خود طرف دانشجو هم باید باشه؟با کارت یکی دیگه میتونه روی خط خونه سرویس بگیره؟
من خودمم اخیرا با کپی کارت دانشجویی برادرم 256 گرفتم
یه درخواست کتبی نوشتم و کپی کارت دانشجویی هم پیوستش کردم
فکر نمیکنم اونقدر گیر باشن که بخوان کارت دانشجویی رو موشکافی کنن
البته به طرف هم بستگی داره که بخواد اذیت کنه یا نه
ولی کلا تا جایی که من فهمیدم کارت دانشجویی فقط یه عاملی هست که کارشون رو قانونی جلوه بده و اینکه واسه کیه و چیه مهم نیست
حالا شما هم برو ایشااله که بهت میدن
مگه قرار نبود از اول آذر 512 هم بدن؟
بره 256 باید حتما حضوری اقدام کنیم یا با حساب اینترنتی مخابرات هم میشه؟
خیلی چیزا قرار بود بدن که ندادن !
بگذریم
اگه منظورتون همون بخش کابربری سایت مخابرات هست که توش میشه درخواست قطع و وصل ADSL هم داد
باید بگم که احتمالا میشه
ولی خب باید مدرک احراز هویت دانشجویی ( که همون کارت دانشجوییه ) براشون از طریق همون بخش آپلود ارسال کنی
فکر کنم نسبت به حضوری یکم تاخیر داشته باشه
حالا شما امتحان کن ببین چه مدت طول میکشه واسه رسیدگی بهش
آقا یه مومنی پیدا بشه یه راه حلی پیدا کنه ما گوگل رو بتونیم باز کنیم!
:41::41::41:
واقعا دم بچه های مخابرات گرم
وقتی خودمون هوای همدیگه رو نداریم و کمک نمی کنیم و حداقل هم دردی نمی کنیم ، چه انتظاری از سرویس دهی مسئولان داریم؟ خوب اونا که اصلا ما براشون اهمیتی نداریم...
زنگ زدم پشتیبانی گوگل رو برام درست کردن . الان با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم باز میشه .
با تشکر از [Alislow[ که یه روش برای باز کردن گوگل بهم گفت. من مشکلم باز کردن گوگل نبود چون هرکدوم از ما هزار تا چیلترشکن و چیز پی ان داریم که باهاش میتونیم تو گوگل و هزار تا سایت دیگه بریم ولی قطعا کاهش سرعت و مشکلات دیگه ای رو که موجب میشه آزاردهنده است
dany_3p4u
29-11-2011, 20:40
واقعا دم بچه های مخابرات گرم
وقتی خودمون هوای همدیگه رو نداریم و کمک نمی کنیم و حداقل هم دردی نمی کنیم ، چه انتظاری از سرویس دهی مسئولان داریم؟ خوب اونا که اصلا ما براشون اهمیتی نداریم...
زنگ زدم پشتیبانی گوگل رو برام درست کردن . الان با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم باز نمیشه .
با تشکر از [Alislow[ که یه روش برای باز کردن گوگل بهم گفت. من مشکلم باز کردن گوگل نبود چون هرکدوم از ما هزار تا چیلترشکن و چیز پی ان داریم که باهاش میتونیم تو گوگل و هزار تا سایت دیگه بریم ولی قطعا کاهش سرعت و مشکلات دیگه ای رو که موجب میشه آزاردهنده است
منم بعد از چند روز که فکر می کردم ایراد از مرورگر هست که گوگل را باز نمی کنه تازه امروز متوجه شدم وقتی با فایرفاکس یه اکانت جی میل وارد شم دیگه گوگل.کام رو نمی تونم باز کنم !!!
شما چطوری مشکلت رو حل کردین ؟
گفتین پشتیبانی زنگ زدین درست شد یا نشد ؟
دی ان اس چی ؟ با اون نمی شه کاری کرد ؟ اگه می شه اعداد رو می گین ؟
dany_3p4u
29-11-2011, 20:48
آقا دمت گرم ... :11:
من دوتای اول رو دادم الآن بعد از چند روز روی ماه گوگل رو می تونم بی مشکل ببینم :20:
فقط شما این برنامه رو می گین ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن دانلودش کردم ، می شه کمی توضیح بدین این اعداد رو چطور با این برنامه بدست آوردین؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
منم بعد از چند روز که فکر می کردم ایراد از مرورگر هست که گوگل را باز نمی کنه تازه امروز متوجه شدم وقتی با فایرفاکس یه اکانت جی میل وارد شم دیگه گوگل.کام رو نمی تونم باز کنم !!!
شما چطوری مشکلت رو حل کردین ؟
گفتین پشتیبانی زنگ زدین درست شد یا نشد ؟
دی ان اس چی ؟ با اون نمی شه کاری کرد ؟ اگه می شه اعداد رو می گین ؟
اشتباه تایپی . شرمنده " باز میشه" رو نوشتم "نمیشه."
ولی بازم وضعم فرقی نکرد. 2 ساعت گوگل باز میشد ولی باز از کار افتاد. زنگ زم پشتیبانی دیگه . گفتم این چه وضعیه گوگل باز نمیشه. گفت اعلام خرابی کن اعلام خرابی کردم 1 ساعت بعد زنگ زد 4 تا سوال چرت و پرت پرسید که از ------ استفادخ میکنی یا نه ؟ از وی پی ان استفاده میکنی یا نه؟ که من همه رو گفتم نه و آخر درستش کرد اما خیر سرش 2 ساعت بعد دوباره خراب شد.
فردا باز باید زنگ بزنم
سلام دوستان.
وضعیت اینترنت مخابرات شما الان تو چه وضعیه؟
من 128 نامحدود دارم 2 ماهی هست اومدم مخابرات ، هیچ مشکلی ندارم همیشه دانلودم رو 30 می چرخه (تقریباً ثابته) ، امشب برای اولین باره دچار افت سرعت شدیدی شدم ، سرعتم حدود 10 کیلوبایت در ثانیه است! یعنی از 100 کیلوبیت هم کم تر! می خواستم ببینم بقیه ی دوستان در چه وضعی هست اینترنتشون؟
موفق باشيد :40:
dany_3p4u
30-11-2011, 00:42
اشتباه تایپی . شرمنده " باز میشه" رو نوشتم "نمیشه."
ولی بازم وضعم فرقی نکرد. 2 ساعت گوگل باز میشد ولی باز از کار افتاد. زنگ زم پشتیبانی دیگه . گفتم این چه وضعیه گوگل باز نمیشه. گفت اعلام خرابی کن اعلام خرابی کردم 1 ساعت بعد زنگ زد 4 تا سوال چرت و پرت پرسید که از ------ استفادخ میکنی یا نه ؟ از وی پی ان استفاده میکنی یا نه؟ که من همه رو گفتم نه و آخر درستش کرد اما خیر سرش 2 ساعت بعد دوباره خراب شد.
فردا باز باید زنگ بزنم
مطمنی عوض کردن دی ان اس جواب نمی ده ؟
برای من ردیف شد ها !
{sahand}
30-11-2011, 02:21
سلام دوستان.
من 128 نامحدود دارم 2 ماهی هست اومدم مخابرات ، هیچ مشکلی ندارم همیشه دانلودم رو 30 می چرخه (تقریباً ثابته) ، امشب برای اولین باره دچار افت سرعت شدیدی شدم ، سرعتم حدود 10 کیلوبایت در ثانیه است! یعنی از 100 کیلوبیت هم کم تر! می خواستم ببینم بقیه ی دوستان در چه وضعی هست اینترنتشون؟
موفق باشيد :40:
امشب برای اولین بار بعد از این یه سالو اندی سرعت اومد پایین و به حدودا 16-17 رسید و برای دو سه ساعتی همینجوری موند. اما الان خدا رو شکر درست شده و به همون 28 همیشگی برگشته، یا به قول DU Mete دقیقا 222.1 kbps.
اما در عوض سرعت و.ب.ن به صفر مطلق رسیده :41: .
مطمنی عوض کردن دی ان اس جواب نمی ده ؟
برای من ردیف شد ها !
خوب هرکس با اون یکی فرق داره دیگه
باور نداری فیلم بگیرم از صفحه مانیتورم بذارم!
bleu2u4u
30-11-2011, 12:40
دوستان راهي براي اعتراض به بستن ssl گوگل سراغ نداريد؟
من چون براي دسترسي به سرويسهاي گوگل از برنامه هاي ايپد استفاده ميكنم الان تقريبا ٢ هفته است ايپدم بلااستفاده شده
doncarllo1
30-11-2011, 17:10
کسی می دونه مخا برات سرویس 2 مگ هم میده به تجاری یا اداری البته محدود توی تهران یا کرج؟؟؟:5:
خوب هرکس با اون یکی فرق داره دیگه
باور نداری فیلم بگیرم از صفحه مانیتورم بذارم!
دوستان راهي براي اعتراض به بستن ssl گوگل سراغ نداريد؟
من چون براي دسترسي به سرويسهاي گوگل از برنامه هاي ايپد استفاده ميكنم الان تقريبا ٢ هفته است ايپدم بلااستفاده شده
گوگل برا من هم دوباره http شد و باز میشه.
ولی چه فایده یه مدت داشتیم با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حال می کردیم الان یه دونه عکس هم نمیشه سرچ کرد
GHAGHALEELEE
30-11-2011, 19:39
بچه ها سرعت شما هم با چیز پی ان خیلی خیلی کم شده؟واسه من از دیروز ظهر اینجوری شده
MASTERSELITE
30-11-2011, 20:00
دقیقا . سرعت کم شده. به خاطر جریان دیروزه . پینگ هم دیشب زیر 600 نمیومد ولی الان درست شده روی 90 هست. دوتان این GOOGLE رو چی کارش کنم باز بشه ؟
GHAGHALEELEE
30-11-2011, 20:05
واسه من گوگل باز میشه.بدون چیز پی ان.فقط gmail باز نمیشد که از همون روز اول من بجای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفتم http رو وارد کردم باز شد.البته بعد که باز شد با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اومد ولی کامل دیگه باز بود.فعلا اگه گوگل باز نمیشه با یاهو یا ask سرچ کن
بچه ها سرعت شما هم با چیز پی ان خیلی خیلی کم شده؟واسه من از دیروز ظهر اینجوری شده
برای منم با چیز پی ان و چیزشکن خیلی سرعت پایین اومده
یه کاری دیروز کردند حالا موندند توش : دی
دوستان با ای پی وارد بشید وارد گوگل.
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------
مثل این ادرس به جای گوگل ای پی رو وارد کنید.
brothers000
30-11-2011, 20:39
من تست کردم
ممنون دوست عزیز
مشکلی نبود
سلام دوستان.
موفق باشيد
میشه بفرمایید با 128 چه جوری به سرعت 30 کیلو بایت رسیدید ؟
در ضمن کسی میتونه سرعت متوسط 256 رو بگه ؟
GHAGHALEELEE
30-11-2011, 20:55
سرعت متوسط 256 روی 26-27 هست.128 هم بین 16-18 هست.چون 128 ها رو روی 160 میبندن
brothers000
30-11-2011, 21:10
سرعت متوسط 256 روی 26-27 هست.128 هم بین 16-18 هست.چون 128 ها رو روی 160 میبندن
پس این دوستمون که فرمودن با 128 سرعتشون روی 30 میچرخه داستانش چیه ؟
من تا چند وقت پیش که 128 داشتم تست سرعتم این بود:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان که مثلا 256 هست تست سرعت این شده:
انگار به اندازه همون 2-3 تومن اختلاف سرعتم بیشتر شده !
خوب ممکن اون آقا adsl غیر تهران رو داشته و اشتباهی اینجا پست زده چون توی خیلی از استانهای دیگه اینترنت محدود می دن و سرعتش هم کمی بالاتره اما توی تهران شک نکن تستت درسته و برای من هم همینطوره یعنی حدود 27.5 کیلوبایت
---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
آقا دمت گرم ... :11:
من دوتای اول رو دادم الآن بعد از چند روز روی ماه گوگل رو می تونم بی مشکل ببینم :20:
فقط شما این برنامه رو می گین ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن دانلودش کردم ، می شه کمی توضیح بدین این اعداد رو چطور با این برنامه بدست آوردین؟
ممنون
بله ظاهرا همینه
خود این برنامه dns های متفاوت را از نظر جوابگوئی تست می کنه و نهایتا اونهایی رو که سریعتر هستن رو خودش پیشنهاد می ده اینطور لود صفحات زودتر انجام میشه. اصل این برنامه برای گوگله و من هم همون سه پیشنهاد اول رو گذاشتم اینجا.
GHAGHALEELEE
30-11-2011, 21:49
والا چی بگم.مال همه 256 ها رو 26-27 میچرخه.
دقیقا اختلاف قیمتش مثل اختلاف سرعتشه.
bleu2u4u
30-11-2011, 22:33
واسه من گوگل باز میشه.بدون چیز پی ان.فقط gmail باز نمیشد که از همون روز اول من بجای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفتم http رو وارد کردم باز شد.البته بعد که باز شد با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اومد ولی کامل دیگه باز بود.فعلا اگه گوگل باز نمیشه با یاهو یا ask سرچ کن
عجب حرکت هوشمندانه ای
تا اونجایی که میدونم و برای خودم اتفاق افتاده مشکل با ssl گوگله نه خودش
اونوقت شما با از بین بردن مهمترین رکن امنیتی در ایمیل اومدید و میگید مشکلم حل شده
_______
کسی از سرعت 512 خبر داره؟با دانشگاه صحبت کردم قراره یه نامه برای کار تحقیقاته بهم بدن
میخوام ببینم ارزش پول بیشتر رو داره یا نه؟
GHAGHALEELEE
01-12-2011, 02:08
عجب حرکت هوشمندانه ای
تا اونجایی که میدونم و برای خودم اتفاق افتاده مشکل با ssl گوگله نه خودش
اونوقت شما با از بین بردن مهمترین رکن امنیتی در ایمیل اومدید و میگید مشکلم حل شده
اولا که خیلی ها اصلا وارد جی میل شون نمیتونستن بشن که با این روش حداقل میتونی ببینی کی برات ایمیل فرستاده
ثانیا بعدش بازم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه بالا هم توضیح دادم دقت نکردید
bleu2u4u
01-12-2011, 05:25
چرا ولی همین که بدون ssl وارد حسابتون شدید برای ناامن بودن روش کافیه
من تست کردم
ممنون دوست عزیز
مشکلی نبود
میشه بفرمایید با 128 چه جوری به سرعت 30 کیلو بایت رسیدید ؟
در ضمن کسی میتونه سرعت متوسط 256 رو بگه ؟
اینترنت رو اپتیمایز کردم :31: چه فرقی می کنه؟ پینگ رو ببین ! مهم اونه حالا سرعت هرچی از نظر من 1 مگابیت هم باشه فایده نداره...
---------- Post added at 05:43 AM ---------- Previous post was at 05:40 AM ----------
خوب ممکن اون آقا adsl غیر تهران رو داشته و اشتباهی اینجا پست زده چون توی خیلی از استانهای دیگه اینترنت محدود می دن و سرعتش هم کمی بالاتره اما توی تهران شک نکن تستت درسته و برای من هم همینطوره یعنی حدود 27.5 کیلوبایت
اگه روی سخنتون با منه که باید بگم تهران هستم ، نامحدود هم استفاده می کنم. در ضمن به نظرتون کاربر فعال اشتباه پست می ده جایی؟! (اگه منظورتون من بودم وگرنه که هیچ چی:31: )
---------- Post added at 05:43 AM ---------- Previous post was at 05:43 AM ----------
اگه روی سخنتون با منه که باید بگم تهران هستم ، نامحدود هم استفاده می کنم. در ضمن به نظرتون کاربر فعال اشتباه پست می ده جایی؟! (اگه منظورتون من بودم وگرنه که هیچ چی:31: )
---------- Post added at 05:46 AM ---------- Previous post was at 05:43 AM ----------
نترنت مخابرات - 128 نامحدود 9 آذر 1390 ساعت 3:42 بامداد :
اینترنت مخابرات - 128 نامحدود 10 آذر 1390 ساعت 4:22 بامداد :
واقعاً برای خودمون متإسفم که تا یه داستانی پیش میاد باید حبس شیم... تلفن قطع می شه ، اینترنت داغون می شه ، موبایل نمی گیره ، اس ام اس نمی رسه ، تلویزیون نمی گیره (!) و ... نمی شه آی اس پی ها صراحتاً محدودیت اینترنت در شرایط خاص رو به موافقت نامه ی قراردادشون اضافه کنن تا بدونیم حداقل اینترنت یعنی چی؟!...
شاید همه جای دنیا این جوری باشه (فرض محال) نمی دونم! ، آخه با این اینترنت چی کار می شه کرد؟ خود سایت مخابرات طول می کشه باز بشه چه برسه به بقیه... یه نگاهی بندازین ، نظر شما چیه؟!
اینجا زندگی حال میده با اینتر نت زغالی ماشین دودی موبایل فکستنی و....
حالشو ببرید.
اینجا زندگی حال میده با اینتر نت زغالی ماشین دودی موبایل فکستنی و....
حالشو ببرید.
می بخشید ها سوء تفاهم نشه قصد جر و بحث ندارم
ولی :
ما خودمون کور نیستیم می دونیم دور و برمون چه خبره
به جای این حرف ها یه چیزی بگو که به درد دیگران بخوره و به موضوع مربوط باشه
نه اینکه داغ دل مردمو تازه کنی
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------
مثل این ادرس به جای گوگل ای پی رو وارد کنید.
سرچ بار مرورگر (فایرفاکس) رو چیکار کنیم؟ اون بالا سمت راست
اینترنت رو اپتیمایز کردم :31: چه فرقی می کنه؟ پینگ رو ببین ! مهم اونه حالا سرعت هرچی از نظر من 1 مگابیت هم باشه فایده نداره...
---------- Post added at 05:46 AM ---------- Previous post was at 05:43 AM ----------
شما احتمالا پروفایلت 256 بسته شده . حالا یه اشتباهی کردن برو حالشو ببر .
optimize دیگه چه صیغه ایه برادر من؟ از نظر علمی منطقی از هر نظری بخواهی بررسی کنی ماکزیمم سرعت دانلود 128 کیلوبیت بر ثانیه ، 16 کیلوبایت بر ثانیه هست.
واقعاً برای خودمون متإسفم که تا یه داستانی پیش میاد باید حبس شیم... تلفن قطع می شه ، اینترنت داغون می شه ، موبایل نمی گیره ، اس ام اس نمی رسه ، تلویزیون نمی گیره (!) و ... نمی شه آی اس پی ها صراحتاً محدودیت اینترنت در شرایط خاص رو به موافقت نامه ی قراردادشون اضافه کنن تا بدونیم حداقل اینترنت یعنی چی؟!...
شاید همه جای دنیا این جوری باشه (فرض محال) نمی دونم! ، آخه با این اینترنت چی کار می شه کرد؟ خود سایت مخابرات طول می کشه باز بشه چه برسه به بقیه... یه نگاهی بندازین ، نظر شما چیه؟!
شما برای شفاف سازی لطفا مشخصات خط مودمتون را بزارید تا بررسی بشه
به نظر من به هیچ وجه اشتراک 128 نامحدود تهران چنین سرعتی نداره و تا حالا هم کسی توی فروم چنین چیزی نگفته سرعت 128 شما از 256 من بیشتره!!!
سرچ بار مرورگر (فایرفاکس) رو چیکار کنیم؟ اون بالا سمت راست
این ادرس رو تو مرور گر وارد کن بعد هر چی خاصتی میشه بدون مشکل سرچ کرد.
brothers000
02-12-2011, 00:36
دقیقا واسه منم موقع دانلود همین حدوده حالا یکم کمتر (ولی بیشتر خیلی خیلی کم پیش میاد بشه)
والا چی بگم.مال همه 256 ها رو 26-27 میچرخه.
دقیقا اختلاف قیمتش مثل اختلاف سرعتشه.
اینم داستان جالبیه
حالا کسایی که 512 هم دارن دقیقا رو 512 بسته شده یا بالاتر ؟
اگه کسی هست یه اطلاع رسانی بکنه
حالا بیشتر از 512 چون بعیده بشه از مخابرات گرفت گفتم وگرنه اگه کسی گرفته اونم خوشحال میشیم اطلاع رسانی کنه
---------- Post added at 05:43 AM ---------- Previous post was at 05:40 AM ----------
---------- Post added at 05:43 AM ---------- Previous post was at 05:43 AM ----------
درسته پینگ هم خیلی مهمه ولی سرعت دانلود شما هم داستانیه واسه خودش
حتی کم شدن سرعتتون هم به نظر من خیلی مشکوکه
شما احتمالا پروفایلت 256 بسته شده . حالا یه اشتباهی کردن برو حالشو ببر .
optimize دیگه چه صیغه ایه برادر من؟ از نظر علمی منطقی از هر نظری بخواهی بررسی کنی ماکزیمم سرعت دانلود 128 کیلوبیت بر ثانیه ، 16 کیلوبایت بر ثانیه هست.
یعنی میشه یه جا هم مخابرات به ضرر خودش اشتباه کنه ؟
من که بعید میدونم
شما برای شفاف سازی لطفا مشخصات خط مودمتون را بزارید تا بررسی بشه
به نظر من به هیچ وجه اشتراک 128 نامحدود تهران چنین سرعتی نداره و تا حالا هم کسی توی فروم چنین چیزی نگفته سرعت 128 شما از 256 من بیشتره!!!
منم دقیقا میخواستم همینو بگم که سرعت 128 ایشون از 256 من هم بیشتر هست
اگه به عکسای تست سرعت دقت کنید اینو کامل متوجه میشید
یعنی میشه یه جا هم مخابرات به ضرر خودش اشتباه کنه ؟
من که بعید میدونم
چرا نمیشه عزیز من؟ انسانه . عمدی که نیست . یه دکمه رو اشتباه میزنه پروفایلش عوض میشه. دوستمون همین جا گفت سرعت آپلودش پایین بود تماس گرفت 2 دقیقه بعد براش درست کردن .
---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------
این ادرس رو تو مرور گر وارد کن بعد هر چی خاصتی میشه بدون مشکل سرچ کرد.
نه داداش نگرفتی منظورمو. منظورم سرچ بار خود مرورگر بود اون گوشه بالا
فعلا که گوگل درست شده! هم با http هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . احتمالا به خاطر تموم شدن شلوغی ها . واقعا این زندگیه ما داریم؟!
GHAGHALEELEE
02-12-2011, 16:10
حالا اخه این سری رو خودشون شلوغ کردن.
amir_rahmani
02-12-2011, 16:27
128 من سرعت دانلود 0.11 mb/s و پینگ 700 بود
256 چنده الان؟(سرعت دانلود)
و اینکه این ضریب اشتراکی های شرکت های دیگه چه طوره؟
syamak790
02-12-2011, 17:47
سلام
اینم واسه منه
256 نامحدود
عجب پینگی !!!!!
اینم بنده هستم :
Take Care:40:
128 من سرعت دانلود 0.11 mb/s و پینگ 700 بود
256 چنده الان؟(سرعت دانلود)
و اینکه این ضریب اشتراکی های شرکت های دیگه چه طوره؟
سرعت دانلودت طبیعیه و حدود 115 کیلو بیته که 0.11 نشون داده برای 256 هم 0.21 نشون میده
به نظرتون دلیل اینکه سرعت Upload بیشتر از Download هست چیه داخل Result من؟
واسه دوست قبلی هم اینطوریه !!!!
سلام من چند ماه دیگه میخوام از مخابرات بگیرم:20:
اجاره نامه به نام پدرم هست و متاسفانه فقط 3سال پیش قرارداد نوشتیم بقیه اش دست نویس پشت اجاره نامه بریم گیر نمیدن؟؟
اجاره نامه واسه سال 87-88 هستش:20:
سلام
اینم واسه منه
256 نامحدود
عجب پینگی !!!!!
اینم بنده هستم :
از هاوایی یا کانادا هم یه پینگ بگیرید خوشحال میشیم.:31:
از هاوایی یا کانادا هم یه پینگ بگیرید خوشحال میشیم.:31:
سلام
اینم از کانادا :
الان خوشحالین دیگه ؟! الکی پینگ منو بیشتر کردین :31:
ولی Speed test اشتباه زده خدایی ، این به نظرم به واقعیت نزدیک تره
saeedscorpion
02-12-2011, 19:21
گند زدن تو اینترنت رفته ماله همه همینه
سلام
اینم از کانادا :
الان خوشحالین دیگه ؟! الکی پینگ منو بیشتر کردین :31:
ولی Speed test اشتباه زده خدایی ، این به نظرم به واقعیت نزدیک تره
بالاخره speed test یه معیاره دیگه
ممکنه درست نشون نده ولی واسه مقایسه مفیده!:31:
من چندتا تست توی 5 دقیقه گرفتم و آخرشم نفهمیدم سرعت اینترنتم واقعا چقدره ( توجه کنید اینترانت نگفتم!!!!!!) سرعت سرور تهران عادیه و قابل قبول اما بقیه سرورهای اجنبی یه جور دیگه هستش. اولین تست برای سرور تهرانه
اشتراک 256
من چندتا تست توی 5 دقیقه گرفتم و آخرشم نفهمیدم سرعت اینترنتم واقعا چقدره ( توجه کنید اینترانت نگفتم!!!!!!) سرعت سرور تهران عادیه و قابل قبول اما بقیه سرورهای اجنبی یه جور دیگه هستش. اولین تست برای سرور تهرانه
اشتراک 256
والله داداش من فکر کنم همین سرورهای اجنبی که گفتین دقیقتر باشن
البته شما نترس عزیزم همون اینترانت هم نیست جدیدا اکسترانت شده :31:
پینگ تهران هم چون سرور تهران نزدیکتره کمتره
بهتره با این سایت تست بگیرین:
دقیقتره
مخابرات با کارت دانشجویی 256 ارائه میکنه؟
مخابرات با کارت دانشجویی 256 ارائه میکنه؟
بله میده
نام اشتغال به تحصیل باید از اموزش دانشگاه اتون بگیرید و به مرکز مخابراتی خودتون مراجعه کنید
والله داداش من فکر کنم همین سرورهای اجنبی که گفتین دقیقتر باشن
البته شما نترس عزیزم همون اینترانت هم نیست جدیدا اکسترانت شده :31:
پینگ تهران هم چون سرور تهران نزدیکتره کمتره
بهتره با این سایت تست بگیرین:
دقیقتره
خود اسپید تست هم یه پینگ تست نوشته اون پایین
نتایجش با خودش فرق داشت
کمتر (=درست تر :31:) بود!
بچه ها من الان 256 دارم
امارشو ندارید کرج به دانشجوها 512 میده یا نه ؟
Arrowtic
02-12-2011, 23:24
دوستان کیفیت 128 مخابرات چطوره؟کرج هستم موندم شاتلو عوض کنم یا نه!
سرعت دانش چطوره؟
256ش چنده قیمتا؟
amir_rahmani
02-12-2011, 23:27
Arrowtic ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):
128 نگیر!!!
256 بتونی بگیری بهتره
دوستان کیفیت 128 مخابرات چطوره؟کرج هستم موندم شاتلو عوض کنم یا نه!
سرعت دانش چطوره؟
256ش چنده قیمتا؟
منم کرجم 256 دارم
دانلود معمولا 28 میچرخه
ولی دی سی زیاد داره مخابرات کرج
بچه ها تعرفه هایه سرویسadsl نامحمدود مخابرات رو دارین چه بگیرم بهتر هستش
512 نامحدود میدن به دانشجو میدن راستی من چالوس هستش کسی شماره تماس مخابرات رو داره بهم بده ببینم چجوری هستش خوبه بده
512 نامحدود میدن به دانشجو میدن راستی من چالوس هستش کسی شماره تماس مخابرات رو داره بهم بده ببینم چجوری هستش خوبه بده
امر دیگه ای باشه!!!!
برای تهران اینه که 256 فقط با کارت دانشجویی و یا نامه خیلی خیلی معتبر سربرگ دار میدن اما 512 باید وکیلی وزیری چیزی باشی:31: البته تهران اینجوریه.اونجا رو برو از مخابرات منطقه خودتون بپرس و اگه موفق شدی جواب بگیر که چی بهت میگن.شماره تلفن نمیخواد باید حضوری بری جواب بگیری.روی قبض تلفنی که برای اون شماره میخوای سرویس بگیری ادرس مخابرات منطقه هستش.من الان یک ماهه درگیر گرفتن 256 هستم و هنوز موفق نشدم.فردا بازم مخوام برم اکیدوارم موفق بشم:10:
MESHKIPOSH
04-12-2011, 00:07
اجاره نامه به نام پدرم هست و متاسفانه فقط 3سال پیش قرارداد نوشتیم بقیه اش دست نویس پشت اجاره نامه بریم گیر نمیدن؟؟
اینجوری فکر نمیکنم قبول کنن ، دردسر داره خیلی ، قبول نمیکنن . مخصوصا که معتبر هم نیست و پشت نویسی شده هست . اگر هم قبول کنن باید خود پدرت بره اقدام کنه.
بهتره بری یه خط بخری 50 تومن ، کمتر از 1 هفته سیمش دم در خونتون هست، بعد از اولین تماس هم که با خط گرفته بشه ، خط فعال میشه رو سیستمشون . بعد میری مخابرات و درخواست adsl میدی و بعد از 72 ساعت اینترنت هم وصل میشه .
منم به صاحب خط دسترسی نداشتم اینکار رو کردم. خط هم توی محدوده ی همون مرکز مخابراتی میتونی هروقت خواستی با 2-3 تومن انتقال بدی .
میتونی هم به صاحب خط بگی بره مخابرات درخواست adsl بده اگه در دسترس هست و میره .
دوست عزیز یکی از بستگان من تو نوشهر از یه شرکتی (isp) سرویس گرفته بود که حجم خیلی کمی داشت.
به پیشنهاد من رفت از مخابرات گرفت.
بدون هیچ مدرکی 256 دادند.ولی 8 گیگ در ماهه فکر میکنم کافی باشه.قیمت مخابرات فکر میکنم سراسری باشه چون اونم 12500 تومان گرفته بود.در کل راضی بود.
wichidika
04-12-2011, 11:09
توسایت tct.irعضو بشید راحت تر هست دیگه رفتن اومدن هم ندارد
توسایت tct.irعضو بشید راحت تر هست دیگه رفتن اومدن هم ندارد
این چرا از certificate اش ایراد می گیره؟
مهلتش که نگذشته!:27:
امروز من رفتم مرکز شیخ فضل الله
گفتش به دانشجو نهایتا 256
ارشد به بالا هم باید باشه
512 هم فقط به شرکت میدیم
1 مگ و 2 مگ امون هم تزئینی یه
فقط واسه اینکه پهنای باندمون رو به رخ جهانیان بکشیم:27:
تازه گفت هم خط هم باید به نام دانشجو یا بستگان درجه 1 اش باشه:18:
منم گفتم باشه میام میگیرم هر مدرکی هم بخوای داریم:21:
milad_gta
04-12-2011, 18:43
من هم دیروز رفتم مرکز مخابراتی مطنقه گفتن
کارت دانشجویی ، جواز کسب و ... 256
برا سرعت بالاتر نظام مهندسی !!! و باید برید مخابرات مرکزی استان
mehran_pqqp
04-12-2011, 19:01
سلام
ببخشید من از طریق سایت مخابرات می خوام درخواست adsl بدم یه سوالی داشتم
قسمت انتخاب فایل مجوز چی هست؟
milad_gta
04-12-2011, 19:18
فکر کنم برا سرعت بالاتر هست که ، تصویر مجوز ( کارت دانشجویی ، جواز کسب یا ... ) رو میتونی باهاش آپلود کنی .
دوستان اینترنت مخابرات نکا خیلی سرعت رو بالا برده سرعت دانلودم همیشه روی 460 کیلوبایت هستش بدون افت سرعت اینم تست سرعت (واقعی!)
darvish1900
04-12-2011, 19:40
دوستان اینترنت مخابرات نکا خیلی سرعت رو بالا برده سرعت دانلودم همیشه روی 460 کیلوبایت هستش بدون افت سرعت اینم تست سرعت (واقعی!)
این مرکز مطمئنی تهران؟ نکا کجا هست؟
دوست عزیز 460و512 که نشد سرعت دلت رو خوش میکنی
mehran_pqqp
04-12-2011, 20:08
از کدوم سرویس مخابرات استفاده می کنید:18:!! 128 ؟ 256 ؟ 512 یا بالاتر؟
mehran_pqqp
04-12-2011, 20:18
من امروز تو سایت مخابرات درخواست دایری adsl با سرعت 128 رو دادم چند تا سوال داشتم:
1-حدودا چند روز طول میکشه وصل بشه
2-خودم می تونم تنظیمات مودم رو انجام بدم؟
ممنون
سلام دوست عزیز اول اینکه باید خطی که اینترنت روش سوار بشه رو صفر کنی یعنی پولش رو بپردازی، دوم اینکه بچه های زحمت کش مخابرات باید بیان خطط رو وصل کنن، و در آخر می مونه کانفیگ کردن مودمت، اونم باید بری تو سایت 192.168.1.1 و تنظیمات مربوطه رو انجام بدی
شما خودت متن خبر رو بخوانی و نحوه نگارش اون رو متوجه همه چیز میشید:
سلام دوست عزیز اول اینکه باید خطی که اینترنت روش سوار بشه رو صفر کنی یعنی پولش رو بپردازی، دوم اینکه بچه های زحمت کش مخابرات باید بیان خطط رو وصل کنن، و در آخر می مونه کانفیگ کردن مودمت، اونم باید بری تو سایت 192.168.1.1 و تنظیمات مربوطه رو انجام بدی
دوست عزیز 192.168.1.1 سایت نیست بلکه آدرس آی پی مودمه
mehran_pqqp
05-12-2011, 00:55
از مخابرات چرا بیان؟
تو همون مخابرات خط رو رانژه می کنن ، سوال من این بود چند روز طول می کشه خط رو رانژه کنن؟
برای تنظیمات مودم هم منظورم این بود VPI و VCI و Encapsulation Mode رو چه مقادیری باید وارد کنیم؟
تهران نیست ، گویا خواستن یه حالی به مشتریها بدن برای اوایل کار
feizol65
05-12-2011, 09:45
دروغ میگه مثل ... ! :31:
AmirMomtaz
05-12-2011, 12:58
از مخابرات چرا بیان؟
تو همون مخابرات خط رو رانژه می کنن ، سوال من این بود چند روز طول می کشه خط رو رانژه کنن؟
برای تنظیمات مودم هم منظورم این بود VPI و VCI و Encapsulation Mode رو چه مقادیری باید وارد کنیم؟
بستگی به میزان آزاد بودن پورتهای منطقه داره مثلا واسه من 3 - 4 روزه وصل شد (نبوت)
تنظیمات هم معمولا: VPI = 0 ، VCI = 35 ، Encapsulation = LLC - Bridge
تو اون برگه که یوزر و پس میدن باید باشه
دروغ میگه مثل ... ! :31:
لطفا فحش نده سرعت من همین هستش قبلا سرعت دانلودم رو 65 کیلوبایت(نه کیلو بیت!) بود چند ماهه است رو 460کیلو بایت هستش و خواهد بود حتی چند بار پورت رو آزاد برای نامحدود گزاشتن که تو 4 ساعت بالای 5 گیگ دانلود کردم:21::21::21: هنوز هم سرعت بالا هستش و قصد پایین آوردنش رو ندارن مثل مخابرات بقیه جاها هم نیست و همش هم یه بار سرعتش تا حدودی افت کرد ولی بدون افت سرعت وصل هستم اینم یه تست سرعت دیگه:5::5::5:
لطفا فحش نده سرعت من همین هستش قبلا سرعت دانلودم رو 65 کیلوبایت(نه کیلو بیت!) بود چند ماهه است رو 460کیلو بایت هستش و خواهد بود حتی چند بار پورت رو آزاد برای نامحدود گزاشتن که تو 4 ساعت بالای 5 گیگ دانلود کردم:21::21::21: هنوز هم سرعت بالا هستش و قصد پایین آوردنش رو ندارن مثل مخابرات بقیه جاها هم نیست و همش هم یه بار سرعتش تا حدودی افت کرد ولی بدون افت سرعت وصل هستم اینم یه تست سرعت دیگه:5::5::5:
شما که شبانه رایگان ندارید پس این سرعت هم زیاد به درد نمیخوره باز میشه همون قضیه شرکت ها که برای استفاده از حجم و خرید حجم مازاد سرعت رو تو روز بالا میبرند , تنها نکته مثبتش اینه که 2 3 گیگ بیشتر از شرکت ها دارید
اینجا گفتید بدون شبانه
دوستان به من دوشنبه زنگ زدن گفتن ، یوزر و رمزت عوض شده ، 4 شنبه بیا بگیر، ولی من نتونستم تا 4 شنبه دووم بیارم :31:
زنگ زدم 1899 و پیام گذاشتم، یه ربع بعد زنگ زدن رمز و یوزر جدید رو گفتن.
ولی من یه هفته بود که سرعتمو 256 کرده بودم ، الان با یوزر و رمز جدید شده دوباره 128 :41: . برای کسی این اتفاق افتاده ؟ دلیلش چی میتونه باشه ؟
چی کار کنم بهتره ؟
tekken god
06-12-2011, 07:04
دوستان من 2 تا اینترنت 128 از مخابرات دارم ( تهران ) ، با جفتش یه مشکلی دارم .
اینترنت یه 3-4 دقیقه ای وصله ، بعد پینگ قطع میشه و تنها چیزی که قطع نمیشه یاهو ئه ! دیگه نه سایتی میاد و نه هیچی !
بعد 30 ثانیه تقریبا درست میشه ، ولی 30 ثانیه ، اونم هر 3-4 دقیقه یه بار خیلیه ، حالا از وبگردی هم که بگذریم ، دیگه اینجوری اصلا نمیشه بازی آنلاین کرد !
تا حالا کسی این مشکل رو داشته ؟ چون مطمئنم مشکل از خودم نیست ، اینجا گفتم !
اگر مطمئنی که مشکل از خودت نیست (تجهیزات و ...) زنگ بزن 1899
tekken god
06-12-2011, 16:28
زنگ میزنم ، میگن مشکل از خودته !!
یا میگن وی پی باز کنی اینجوری میشه ؛ یکیشون گفت پینگ DNS رو باز بذار درست میشه . ( که نشد ! )
کلا هر دفعه زنگ میزنم یه جوری میپیچونن !
الان توي اين تاپیک این تستو دیدم که برای مخابرات ساری هستش با 8 گیگ ترافیک و 14 تومن ماهیانه. این وسط فکر می کنم فقط مخابرات پایتخت کشور کم سرعت ترین هستش البته خوب نامحدوده اما من سرویس محدود با سرعت بالا رو ترجیح می دم چون اهل دانلود
فیلم و موزیک نیستم.
دوستان به من دوشنبه زنگ زدن گفتن ، یوزر و رمزت عوض شده ، 4 شنبه بیا بگیر، ولی من نتونستم تا 4 شنبه دووم بیارم :31:
زنگ زدم 1899 و پیام گذاشتم، یه ربع بعد زنگ زدن رمز و یوزر جدید رو گفتن.
ولی من یه هفته بود که سرعتمو 256 کرده بودم ، الان با یوزر و رمز جدید شده دوباره 128 :41: . برای کسی این اتفاق افتاده ؟ دلیلش چی میتونه باشه ؟
چی کار کنم بهتره ؟
چه جوری سرعت رو بالا بردید؟
اینترنتی یا حضوری؟
من با باز کردن صفحه مشکل دارم . وقتی آدرس رو میزنم تیتر صفحه میاد ولی چند دقیقه میگذره و صفحه لود نمیشه. باید دوباره رفرش کنم تا صفحه شروع کنه لود کردن و باز شدن.
شما هم این مشکلو دارین؟ 2-3 روزه اینجوری شده.( برای دانلود و سرعت و.... مشکلی نیست)
من با باز کردن صفحه مشکل دارم . وقتی آدرس رو میزنم تیتر صفحه میاد ولی چند دقیقه میگذره و صفحه لود نمیشه. باید دوباره رفرش کنم تا صفحه شروع کنه لود کردن و باز شدن.
شما هم این مشکلو دارین؟ 2-3 روزه اینجوری شده.( برای دانلود و سرعت و.... مشکلی نیست)
خير من این مشکل رو ندارم
خير من این مشکل رو ندارم
چیکار کنم حل شه
تو فایرفاکس
زنگ میزنم ، میگن مشکل از خودته !!
یا میگن وی پی باز کنی اینجوری میشه
جالبه هر اتفاقی که میافته و اینها از عهده پاسخ دهیش بر نمیان میگن از VPN استفاده میکنی بخاطر اونه!
جالبه هر اتفاقی که میافته و اینها از عهده پاسخ دهیش بر نمیان میگن از VPN استفاده میکنی بخاطر اونه!
به من کفته بودن از فیلتر شکن داری استفاده میکنی:31:
چیکار کنم حل شه
تو فایرفاکس
خیلی زجرآوره بخدا
10 بار رفرش کنی سایت باز شه:41:
saeed258s
08-12-2011, 15:35
با دروود
دوست گرامی من هم همین دشواری را دارم!شوربختانه چند روزی است به این درد دچار شده ام..این ناشی از کند شدن ترافیک http هست هرچند شتاب دریافتم هیچ تغییری نکرده اما وب باز کردن یک دشواری بزرگی شده که اگر از چیز میز استفاده کنم موردی نداره:11:
با دروود
دوست گرامی من هم همین دشواری را دارم!شوربختانه چند روزی است به این درد دچار شده ام..این ناشی از کند شدن ترافیک http هست هرچند شتاب دریافتم هیچ تغییری نکرده اما وب باز کردن یک دشواری بزرگی شده که اگر از چیز میز استفاده کنم موردی نداره:11:
راه حلی براش پیدا نکردی داداش؟
چیز میز که راه حل نیست چون خود به خود سرعتش از اینترنت عادی کمتره
سلام دوستان.بالاخره بعد کلی دوندگی موفق شدم و به جمع 256 های مخابرات اومدم.البته هنوز راه نیفتاده چون دیروز مدارک دادمو درخواستم و قبول کردن و گفتن تو 4 روز کاری انجام میشه و سرویس برقرار میشه.
سلام دوستان.بالاخره بعد کلی دوندگی موفق شدم و به جمع 256 های مخابرات اومدم.البته هنوز راه نیفتاده چون دیروز مدارک دادمو درخواستم و قبول کردن و گفتن تو 4 روز کاری انجام میشه و سرویس برقرار میشه.
خوش اومدی
چرخش بچرخه
خوش به حالت . ما که امروز با کلی ذوق دست بابامونو گرفتیم با هم رفتیم مخابرات محلمون ( شهدای گمنام )
گفتیم مدارک آوردیم که ADSL بگیریم گفت مگه باهاتون تماس گرفته شده بود ؟ گفتیم نه ! یه لیست گذاشتن جلومون هزاران تن اسمشون توش بود. تهش دست ما بود ولی سرش معلوم نبود کجا بود.
گگفتن اینا اینترنت دار شن انشالا نوبت شما میشه که تازه بیای برای ثبت نام. ماشالا برخورد جالبی هم نداشتن کلا همه رقمه طلب کار بودن.ما صدامون در نیومدا اونا فابریک طلب کار بودن.
سلام
دوستان امروز و دیروز کلا سرعت کند نشده به نظرتون؟
مثلا P30world صفحش کامل لود نمیشه و فایرفاکس هنوز در حال لود کردن هست و ./....
مشکل چی هست؟
سلام
دوستان امروز و دیروز کلا سرعت کند نشده به نظرتون؟
مثلا P30world صفحش کامل لود نمیشه و فایرفاکس هنوز در حال لود کردن هست و ./....
مشکل چی هست؟
واسه منم یه خورده کند شده بود که الآن درست شده
مشکلی وحود نداره ، تنظیماتتون رو چک کنید:31:
feizol65
09-12-2011, 08:46
به من کفته بودن از فیلتر شکن داری استفاده میکنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه متوجه میشن که دارید از وی-پی-ان استفاده می کنید ؟!!!!!!!!!!
یک بار دیگه تاپیک تهران ببینمت :46: ...
ترفند پشتیبانشونه کافیه از زبونتون در بره بیچارتون میکنه.
البته اگر بخواند می تونند بفهمند دارید از vpn استفاده می کنید ولی اون پشتیبانه انقدر دسترسی نداره.
دوستان یک سوال داشتم الان سرعت سرویس 1مگ و 2 مگ مخابرات تهران چقدر هست؟ قطعی و افت سرعت زیاد داره؟
دوستان یک سوال داشتم الان سرعت سرویس 1مگ و 2 مگ مخابرات تهران چقدر هست؟ قطعی و افت سرعت زیاد داره؟
ای بابا شما هم نفست از جای گرم بلند میشه
فک کن اینا 2 مگ بدن به کسی!:27:
اونم بیاد اینجا از سرعتش بگه:31:
اینترنت پر سرعت و ارزون هم تو ایران شوخیه
مثل خیلی چیرای دیگه:37:
ای بابا شما هم نفست از جای گرم بلند میشه
فک کن اینا 2 مگ بدن به کسی!:27:
اونم بیاد اینجا از سرعتش بگه:31:
اینترنت پر سرعت و ارزون هم تو ایران شوخیه
مثل خیلی چیرای دیگه:37:
پس سرویس مخابرات مثل بقیه شرکت ها به درد نخور هست :31: خواستم از وایمکس کوچ کنم برای چند وقت ADSL اما رسما وضع ADSL خرابه :41:
پس سرویس مخابرات مثل بقیه شرکت ها به درد نخور هست :31: خواستم از وایمکس کوچ کنم برای چند وقت ADSL اما رسما وضع ADSL خرابه :41:
اگه خراب بودن رو 2 مگ ندادن بدونید ،آره گندش رو در آوردن:13:
ولی کم هم نیستن کسایی که از مخابرات راضی هستن
چون با توجه به قیمتش بد نیست
اگه خراب بودن رو 2 مگ ندادن بدونید ،آره گندش رو در آوردن:13:
ولی کم هم نیستن کسایی که از مخابرات راضی هستن
چون با توجه به قیمتش بد نیست
آره قیمتش خوبه اما اگه سرعتش زیر 200 کیلوبایت باشه اصلا ارزش نداره که آدم این همه خرج کنه مودم بخره و این چیزا چون شرکت های دیگه نامحدودشون که اصلا بیخیال محدودشون هم چون یه حجم معین داره سرعتش روزا بالاس و شبا هم که منطقه به منطقه فرق داره و پایین هست اینجوری که من تو فروم دارم میخونم بیشتر کسایی که مثلا از یه شرکت سرویس دارن ناراضی هست(اونایی که دانلود زیاد میکنن) وگرنه بقیه که فقط در حد وب گردی هستن تا حدودی راضی هستن:13:
mehran_pqqp
10-12-2011, 15:20
من از طریق سایت مخابرات برای 128 درخواست دادم ، الان میرم تو سایتش زده "درخواست شما توسط مسئولین مرکز در دست اقدام است " یه شماره پیگیری هم داده معلوم نیست کجا باید پیگیری کنم :27: پس کی قراره اقدام کنن ؟ :31: الان 3 روزه دارن اقدام می کنن
برم مخابرات بهتر نیست؟
چون دو تا خط داریم یکیش adsl داشت که چند روز پیش مهلتش تموم شد و دیگه تمدید نکردم
الان هم به یاد گذشته ها با Dialup اومدم فکر می کنم dialup سرعتش از قدیما بیشتر شده :31:
hosein_artist
10-12-2011, 23:37
من از طریق سایت مخابرات برای 128 درخواست دادم ، الان میرم تو سایتش زده "درخواست شما توسط مسئولین مرکز در دست اقدام است " یه شماره پیگیری هم داده معلوم نیست کجا باید پیگیری کنم :27: پس کی قراره اقدام کنن ؟ :31: الان 3 روزه دارن اقدام می کنن
برم مخابرات بهتر نیست؟
چون دو تا خط داریم یکیش adsl داشت که چند روز پیش مهلتش تموم شد و دیگه تمدید نکردم
الان هم به یاد گذشته ها با Dialup اومدم فکر می کنم dialup سرعتش از قدیما بیشتر شده :31:
شما فکر کنم یک مدتی خارج از کشور زندگی کردید و تاره چند ماهی هست به ایران آمدید:39:مرد حسابی تو این مملکت وقتی به مخابرات مراجعه می کنید خیلی ببخشید آدم زا تخ...... هم حساب نمی کنند آن وقت شما از اینترنت ثبت نام کردید و منتظر هستید ؟:27:
من الان سرويس 512 سه گيگ شاتل دارم . هميشه با 64 k دانلود ميكنم (ماهانه 19 تومن دارم بابتش ميدم )
اما دقيقا با همين پول ، مخابرات 512 نامحدود ميده ! از نظر مجوز هم مشكلي ندارم . يعني مخابرات به خونه ي من 512 ميده .
به نظرتون از مخابرات بگيرم يا نه ؟ فرقشون چيه كه اين قد ارزونه ؟ چون من واقعا ترافيك بيشتري لازم دارم . كارم با سه گيگ راه نميفته
لطفا اگه كسي ميدونه راهنمايي كنه و ما رو از اين دوراهي دربياره !
dany_3p4u
11-12-2011, 00:56
حتما برو مخابرات، بدیش اینه فقط سرعت آپلودش برای 256 و 512 فرقی نمی کنه و 128 هست .
مخابرات ارزون نمی ده !!! بقیه گرون می دن .
mehran_pqqp
11-12-2011, 08:42
شما فکر کنم یک مدتی خارج از کشور زندگی کردید و تاره چند ماهی هست به ایران آمدید:39:مرد حسابی تو این مملکت وقتی به مخابرات مراجعه می کنید خیلی ببخشید آدم زا تخ...... هم حساب نمی کنند آن وقت شما از اینترنت ثبت نام کردید و منتظر هستید ؟:27:
نه والا خارج کجا بود ، اگه رفته بودم که دیگه برنمی گشتم:31: راستش تو چند صفحه قبل دوستی گفت از طریق اینترنت ثبت نام کرده و بعد از چند روز وصل کردن براش برای همین من هم از تو نت درخواست دادم ولی اینطوری که شما می گید باید یه روز مرخصی بگیرم برم مخابرات کاراش رو انجام بدم
ولی اینطوری که شما می گید باید یه روز مرخصی بگیرم برم مخابرات کاراش رو انجام بدم
دوست عزیز نیازی به یه روز مرخصی نیست.کل کارش نهایت یک ربع وقت بگره.صاحب خط و اخرین فیش پرداختی و مدرک برای بالاتر از 128 لازمه.البته کپی مدرک یا کارت دانشجویی هم لازمه که لای پرونده میذارن.و البته مدرک شناسایی صاحب خط.بعدش یه فرم هست که میدن صاحب خط فقط امضاش کنه.بعدش هم یوزر و پسورد بهتون میدن و میگن چند روز دیگه وصل میشه و باهاتون تماس میگیرن.البته مال من الان 4 روز کاریش تموم شده و هنوز تماس نگرفتن که وصل بشه:31:
feizol65
11-12-2011, 20:27
...
البته مال من الان 4 روز کاریش تموم شده و هنوز تماس نگرفتن که وصل بشه:31:
اِ ! من خیال می کردم فقط برا من اینطوریه ! میخواستم زنگ بزنم شاکی بشم. :31:
حتما برو مخابرات، بدیش اینه فقط سرعت آپلودش برای 256 و 512 فرقی نمی کنه و 128 هست .
مخابرات ارزون نمی ده !!! بقیه گرون می دن .
سرعت 512 مخابرات حدود 55 کیلویابته نه 64 کیلوبایت اما اگر می تونی بگیری قطعا بهتره فقط قیمتش فکر کنم 20500 تومنه
omid-bomb
11-12-2011, 23:47
سلام به همه
منم بالاخره 512 مخابرات گرفتم ...!!
سرعت دانلودم بین 50 تا 60 هستش...نوسان داره...خوبه؟
قبل از مخابرات... عصر تلکام512 داشتم که سرعت دانلودش تا 300 میرفت(بین 200 تا 300)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حیف که حجمی بود
سلام به همه
قبل از مخابرات... عصر تلکام512 داشتم که سرعت دانلودش تا 300 میرفت(بین 200 تا 300)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حیف که حجمی بود
شما کدوم مرکز هستین؟
آمار دی سی اش چه طوره؟
babak2111
12-12-2011, 00:58
فكركنم اين دوستمون اولين نفري هست كه اومده مي گه 512 گرفته
ممنون مي شيم بگي با چه مدركي گرفتي
سلام به همه
اولین نفری که 512 گرفته اید شما هستید :10:
دوست عزیز توضیحات کامل بفرما که دوستان دیگر منتظر هستند راه گرفتن 512 را بدانند.:31::40:
فقط نگو که برای مغازه یا شرکت گرفتید:41:.
اگه برای خونه گرفتی توضیح کامل تر بدهید :11:
اینم تست 512 امید بمب که من به جاش می زارم
دیدی گفتم 55 کیلو بایت دانلودته
اما آپلود واقعا افتضاحه فکر کندم باز مخابرات گند زد و یک چهارم دریافت خطت رو بست به نظرم اگر به آپلود بالاتر نیاز داری که باید داشته باشی با 1899 تماس بگیر تا پروفایلت رو عوض کنن
اولین نفر من داشتم. پارسال بود :دی
این speedtest.ir واقعی نشون میده؟؟
با دایال اپ تست گرفتم 53 نشون داد = 7 الان با ای دی اس ال 177 نشون میده =22
omid-bomb
12-12-2011, 20:56
سلام
با کارت دانشجویی 256 هم ندادند گفتند باید ارشد باشی که منم مدارک شرکت بردم ....
به همین راحتی نمیدند...
سلام
با کارت دانشجویی 256 هم ندادند گفتند باید ارشد باشی که منم مدارک شرکت بردم ....
به همین راحتی نمیدند...
یعنی با ارشد 512 میدادن؟!
بیشرف به من گفت عمرا بدیم !
دکترا هم باشی نمیدیم!:31:
باز خدا رو شکر شما گرفتی:46:
سلام
میدونم شاید جاش اینجا نباشه اما میخواستم بهم کمک کنید!!! من امروز رفتم مخابرات منطقه مون خواستم با کارت نظام مهندسی اینترنت بگیرم گفتش 256 بیشتر نمیدیم!!!! بعدش گفتم من دوتا خط دارم میشه واسه جفتش اقدام کرد گفتش میشه و 256 میدیم !!!
حالا سوال من اینه که من میتونم با لپ تاپ همزمان به دوتا خط از طریق وای فای وصل بشم یا نه؟! اگه میشه روشهاشو بگید! معایبشم بگید! بنظرتون سرعتش 512 میشه؟! پینگش خیلی افت میکنه؟! ممنون میشم جواب بدین
اگه نشد بنظر شما مبین نت ارزششو داره 1مگش و بگیرم؟!
hootas23
13-12-2011, 00:21
128 دارم.
چند روزیه نمیتونم مسنجر رو باز کنم و با چیز پی ان وصل میشه.
برای شما هم همینطوره؟
این speedtest.ir واقعی نشون میده؟؟
با دایال اپ تست گرفتم 53 نشون داد = 7 الان با ای دی اس ال 177 نشون میده =22
دوست من تقریباً درسته این پست من رو ببین :
حالا با این مقایسه اش کن :
موفق باشی :40:
omid-bomb
13-12-2011, 01:58
یعنی با ارشد 512 میدادن؟!
بیشرف به من گفت عمرا بدیم !
دکترا هم باشی نمیدیم!:31:
باز خدا رو شکر شما گرفتی:46:
من کی گفتم 512 میدن با ارشد
256 میدن
mohammad_smart
13-12-2011, 03:08
دوستان من میخوام اقدام کنم برای اینترت مخابرات البته 256.حالا کارت دانشجویی یا ... میشه جور کرد ولی تو یکی از پستها نوشته شده بود برایه سرعت بالایه 128 حود صاحب خط هم باید باشه؟یعنی من اجاره نامرو با کارت دانشجویی و اخرین قبض ببرم قبول نمیکنن؟(چون اصلا این امکان برام وجود نداره که صاحبخونرو بردارم ببرم مخابرات.اصلا نیمیگنجه براش)
واسه منم یه خورده کند شده بود که الآن درست شده
مشکلی وحود نداره ، تنظیماتتون رو چک کنید:31:
عزیز شما چطور میگی کند نشده ؟! من اصلا تنظیماتم رو دستکاری نکردم ، الان 3-4 روزه سرعت کم شده و سایت هایی که از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده می کنند ، سرعت باز شدنشون با صفر برابری می کنه. :41:
جونم به لبم میاد تا آندروید مارکت یا جیمیل باز کنم !! آقا کسی راه حلی نداره ؟ کی درست میشه ؟ میخوام سرمو بکوبم به دیوار !!:9::9: :31:
---------- Post added at 03:25 AM ---------- Previous post was at 03:21 AM ----------
دوستان من میخوام اقدام کنم برای اینترت مخابرات البته 256.حالا کارت دانشجویی یا ... میشه جور کرد ولی تو یکی از پستها نوشته شده بود برایه سرعت بالایه 128 حود صاحب خط هم باید باشه؟یعنی من اجاره نامرو با کارت دانشجویی و اخرین قبض ببرم قبول نمیکنن؟(چون اصلا این امکان برام وجود نداره که صاحبخونرو بردارم ببرم مخابرات.اصلا نیمیگنجه براش)
برا ما که خیلی گیر ندادن. ولی کپی کارت ملی صاحب خط رو میخوان.
mohammad_smart
13-12-2011, 03:27
عزیز شما چطور میگی کند نشده ؟! من اصلا تنظیماتم رو دستکاری نکردم ، الان 3-4 روزه سرعت کم شده و سایت هایی که از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده می کنند ، سرعت باز شدنشون با صفر برابری می کنه. :41:
جونم به لبم میاد تا آندروید مارکت یا جیمیل باز کنم !! آقا کسی راه حلی نداره ؟ کی درست میشه ؟ چیز میزا هم که یکی در میون وصل میشن. میخوام سرمو بکوبم به دیوار !!:9::9: :31:
---------- Post added at 03:25 AM ---------- Previous post was at 03:21 AM ----------
دوست عزیز میگن به منطقه مخابراتی هم بستگی داره و یجورایی بعضی جاها الکی گیر میدن.شما کدوم منطقه مخابراتی هستی؟
دوست عزیز میگن به منطقه مخابراتی هم بستگی داره و یجورایی بعضی جاها الکی گیر میدن.شما کدوم منطقه مخابراتی هستی؟
تند گویان.
نمیدونم شاید. یعنی واسه شما این جوری نیست ؟ سایتایی که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستن راحت و با سرعت باز می کنی؟
چیز پی -ان چی ؟ راحت وصل میشه برا شما ؟
mohammad_smart
13-12-2011, 03:46
تند گویان.
نمیدونم شاید. یعنی واسه شما این جوری نیست ؟ سایتایی که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستن راحت و با سرعت باز می کنی؟
چیز پی -ان چی ؟ راحت وصل میشه برا شما ؟
منظورم خواستن صاحب خط بود که بعضی جاها گیر میدن حتما باید باشه .در حال حاظر از ایرانسل استفاده میکنم که کلا با سایتهای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و جی میل مشکل اساسی داره
منظورم خواستن صاحب خط بود که بعضی جاها گیر میدن حتما باید باشه .در حال حاظر از ایرانسل استفاده میکنم که کلا با سایتهای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و جی میل مشکل اساسی داره
آهان، شرمنده. من فکر کردم در جواب سوال من اونو گفتین.
بله به مرکز مخابراتی هم بستگی داره.
مثلا قبلا یکی از دوستان به من گفته بود که برای 256 باید کارت دانشجویی و نامه از دانشگاه ببری ، ولی اصلاً این چیزا رو از من نخواستن.
امیدوارم برا شما هم جور بشه.
mehran_pqqp
13-12-2011, 04:44
فک کنم بیشتر تو تهران برای بالاتر از 128 کارت دانشجویی و .... میخوان ، چون یکی از دوستان تو یکی از شهرهای شمالی ، 256 بدون مدرک گرفته و جدیدا هم گفت رفته گفته 512 هم میدین گفتن آره از ماه بعد میخواد 512 بگیره
mohammad_smart
13-12-2011, 10:35
دوستان با کارت نظام مهندسی 512 میدن یا همون 256؟
من کی گفتم 512 میدن با ارشد
256 میدن
جونم به لبم میاد تا آندروید مارکت یا جیمیل باز کنم !! آقا کسی راه حلی نداره ؟ کی درست میشه ؟ میخوام سرمو بکوبم به دیوار !!:9::9: :31:
1-لحن جمله تون مبهم بود واسه همین پرسیدم تا مطمئن شم
2-من داشتم شوخی می کردم اگه لینک رو می خوندید و به (:31:) توجه می کردید می فهمیدید :27:
hootas23
13-12-2011, 13:23
امروز یاهو برای من درست شد.
ولی کلا انگاری مخابرات منطقه ما باهاش مشکل داره.
در مورد سرعت 256 :
با ارائه کارت دانشجویی کارشناسی براحتی افزایش سرعت رو بهت میدن.
یلام.بالاخره اینترنت منم وصل شدش.256 هستش.سرعتش که الان خوبه و داره بین 26 تا 35 بعضی وقتا هم 44 دانلود میکنه.راستی من میخوام تست سرعت و پینگ بگیرم چیکار باید بکنم.ممنون میشم راهنماییم کنین
یلام.بالاخره اینترنت منم وصل شدش.256 هستش.سرعتش که الان خوبه و داره بین 26 تا 35 بعضی وقتا هم 44 دانلود میکنه.راستی من میخوام تست سرعت و پینگ بگیرم چیکار باید بکنم.ممنون میشم راهنماییم کنین
راستی تو سایت speedtest رفتمو یه تست گرفتم اما نمیدونم عکسشو چجوری بذارم مثل بقیه تو اینجا.نوشته هاش اینجوریه که avg download 0.22 ---avg upload 0.11--- ping 106 ممنون بگین چجوریه سرعت؟و رو چه مبنایی میشه از این امار سرعت واقعی رو دراوردش
wichidika
13-12-2011, 15:20
راستی تو سایت speedtest رفتمو یه تست گرفتم اما نمیدونم عکسشو چجوری بذارم مثل بقیه تو اینجا.نوشته هاش اینجوریه که avg download 0.22 ---avg upload 0.11--- ping 106 ممنون بگین چجوریه سرعت؟و رو چه مبنایی میشه از این امار سرعت واقعی رو دراوردش
خودش لینک میده
شما بعد از اتمام تست گزینه شیر رو می زنی و سپس گزینه کپی را می زنی تا آدرس داخل مستطیل رو کپی کنه بعدشم اینجا گزینه وارد نمودن عکس رو می زنی و توی محل آدرس پیست می کنی
ضمنا از speedtest.ir یا هر سایت ایرانی تست نگیر
سرعت شما کاملا درسته
0.22 یعنی 220 کیلو بیت حدود 28 کیلوبایت سرعت شماست و سرعت اتفاقی اینترنت دانلود منیجر ملاک نیست چون ممکنه یه دفعه کل اطلاعات دریافتی رو نمایش بده و یک ثانیه سرعت شما رو 44 نمایش بده و اصولا امکان منطقی برای سرعت بالاتر از 32 نیست
سلام دوستان یه سوال که شاید جاش اینجا نباشه رو میپرسم.برای دانلود با idm اگه بخوام چند فایل رو برای دانلود بذارم جوری که دونه دونه دانلود کنه و یکی کامل تموم شد بره سراغ اون یکی چی کار باید بکنم؟توی قسمت scheduler لینکها رو توی main queue بذارم یا توی synch queue و اگه تنظیمات خاصی داره ممنون میشم بگین
سلام دوستان یه سوال که شاید جاش اینجا نباشه رو میپرسم.برای دانلود با idm اگه بخوام چند فایل رو برای دانلود بذارم جوری که دونه دونه دانلود کنه و یکی کامل تموم شد بره سراغ اون یکی چی کار باید بکنم؟توی قسمت scheduler لینکها رو توی main queue بذارم یا توی synch queue و اگه تنظیمات خاصی داره ممنون میشم بگین
دوست من ضمن تبریک اینترنت جدید ؛
در مورد سؤالتون خیلی راجع بهش تو تاپیک IDM بحث شده ، لطف کن صفحات آخر تاپیک IDM رو مطالعه کن اگه مشکلی بود همون جا بپرس تا راحت تر به جوابت برسی :
تاپیک IDM
موفق باشی :40:
jamshidjap
14-12-2011, 14:27
سلام
برای مشاهده گزارش کارکرد و حجم مصرفی باید به کدوم بخش از سایت مخابرات بریم ؟؟؟
سلام.الان 20 دقیقه هستش که سرعتم رو صفر گیر کرده و نتونسته توی این زمان یه فایل 2 مگ رو دانلود کنه.وصل هم که میشه نهایتش سرعتش میشه بین 4 تا 15 و بازم صفر میشه.256 دارم خیر سرم.چیکار کنم؟به مخابرات زنگ بزنم؟صفحه های اینترنتی خوب و پر سرعت باز میشه اما دانلود تعطیل شده.اومدیم ذوق کنیم که 256 گرفتیم اونم که اینجوری شدش
سلام.الان 20 دقیقه هستش که سرعتم رو صفر گیر کرده و نتونسته توی این زمان یه فایل 2 مگ رو دانلود کنه.وصل هم که میشه نهایتش سرعتش میشه بین 4 تا 15 و بازم صفر میشه.256 دارم خیر سرم.چیکار کنم؟به مخابرات زنگ بزنم؟صفحه های اینترنتی خوب و پر سرعت باز میشه اما دانلود تعطیل شده.اومدیم ذوق کنیم که 256 گرفتیم اونم که اینجوری شدش
مسئله ای نیست
اگر یکبار log off کنید ویندوز رو درست میشه
اگه نشد مودم رو یه خاموش روشن کنید حتما درست میشه
هر چی میشد سریع به مخابرات زنگ نزنید یه ذره دندون رو جیگر بگذارید :10:
سلام به همه
دوستان
عزیزان
هم شرکتی ها عزیز
لطفا بگید چطور 512 گرفتید و چه مدارکی لازم داشت و چه مراحل طی کردید تا ما هم بریم بگیریم
سلام
برای مشاهده گزارش کارکرد و حجم مصرفی باید به کدوم بخش از سایت مخابرات بریم ؟؟؟
مخابرات تهران همچین امکانی رو نداره
feizol65
15-12-2011, 12:03
من الان 3 هفته است که ثبت نام کردم ، اما بهم اینترنت ندادن.
فکر کنم نوبتم رو دادن به فرد دیگه ای.
چطوری میتونم این رو پیگیری کنم ؟
256 مخابرات تهران[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammad_smart
15-12-2011, 15:24
به من گفتن 48 ساعته وصل میشه.به شما یوزر و پس دادن و وصل نشده؟
برای منم اینجوری بود که باهام تماس نگرفتن..بعد 5 یا 6 روز خودم صبح مودمو وصل کردم دیدم چراغ adsl روشن شدش و تنظیم کردمو درست شدش و وصل شدم.یه بار خودت با مودم امتحان کن ببین چی میشه.اگه نشد برو مخابرات منطقه و بگو یا زنگ بزن 1899 و با اپراتور حرف بزن.اون شمارتو تو سیستم میزنه و میگه وصل هست یا نه.البته بازم به منطقه و شلوغی داره که پورت خالی داشته باشن یا نه
mohammad_smart
15-12-2011, 20:28
برای منم اینجوری بود که باهام تماس نگرفتن..بعد 5 یا 6 روز خودم صبح مودمو وصل کردم دیدم چراغ adsl روشن شدش و تنظیم کردمو درست شدش و وصل شدم.یه بار خودت با مودم امتحان کن ببین چی میشه.اگه نشد برو مخابرات منطقه و بگو یا زنگ بزن 1899 و با اپراتور حرف بزن.اون شمارتو تو سیستم میزنه و میگه وصل هست یا نه.البته بازم به منطقه و شلوغی داره که پورت خالی داشته باشن یا نه
دوست عزیر من تا اینترنتم وصل بشه با ایرانسل کار میکنم به جز حجم محدودش ازهمه چیش راضیم.شما که اینترنتت وصل شده سرعتش چطوره و با هیتلر شکن درست کار میده؟یعنی سرعتشو پایین نمیاره؟
feizol65
15-12-2011, 23:17
به من گفتن 48 ساعته وصل میشه.به شما یوزر و پس دادن و وصل نشده؟
2 هفته پیش به 1899 زنگ زدم ، گفتش 2 روز دیگه میتونم برم یوزر و پس رو از مخابرات منطقه ام بگیرم.
اما مخابرات بهم یوزر و پس رو نداد. چند بار هم به مخابرات زنگ زدم که میگن پورت خالی نداریم.
خب پورت نداره ، چرا 3 هفته پیش منو ثبت نام کرده ؟!!!!!!!!!!
مودم رو وصل کنم ، ببینم خط رانژه شده یا نه.
mohammad_smart
15-12-2011, 23:39
2 هفته پیش به 1899 زنگ زدم ، گفتش 2 روز دیگه میتونم برم یوزر و پس رو از مخابرات منطقه ام بگیرم.
اما مخابرات بهم یوزر و پس رو نداد. چند بار هم به مخابرات زنگ زدم که میگن پورت خالی نداریم.
خب پورت نداره ، چرا 3 هفته پیش منو ثبت نام کرده ؟!!!!!!!!!!
مودم رو وصل کنم ، ببینم خط رانژه شده یا نه.
مودمو که وصل کن ولی ببین مخابرات adsl وقتی بهت تحویل میده که یوزر و پس بده چون همون موقع سه تا برگه میدن امضا کنی و رو اونی که یوزر و پس داره در واقع رسیدشه.تو چیزی امضا کردی؟
siamak_mu
15-12-2011, 23:41
مخابرات تهران همچین امکانی رو نداره
شماره پرونده چیه؟ جایی باید درخواست داد؟
شماره پرونده چیه؟ جایی باید درخواست داد؟
هنگام ثبت نام به کاربرهای اولیه مخابرات داخل اون برگه که یوزرنیم و پسور بود می دادن . الان رو نمی دونم.
siamak_mu
16-12-2011, 11:48
هنگام ثبت نام به کاربرهای اولیه مخابرات داخل اون برگه که یوزرنیم و پسور بود می دادن . الان رو نمی دونم.
برای من فقط یوز و پس بود.
feizol65
16-12-2011, 14:55
مودمو که وصل کن ولی ببین مخابرات adsl وقتی بهت تحویل میده که یوزر و پس بده چون همون موقع سه تا برگه میدن امضا کنی و رو اونی که یوزر و پس داره در واقع رسیدشه.تو چیزی امضا کردی؟
2 تا برگه درخواست ADSL رو امضا کردم ، اما بهم یوزر و پس ندادن.
مودم رو به خطم وصل کردم ، هنوز خطم رانژه نشده.
میشه فهمید مخابرات نوبت من رو به فرد دیگه ای داده یا نه ؟
mohammad_smart
16-12-2011, 17:12
2 تا برگه درخواست ADSL رو امضا کردم ، اما بهم یوزر و پس ندادن.
مودم رو به خطم وصل کردم ، هنوز خطم رانژه نشده.
میشه فهمید مخابرات نوبت من رو به فرد دیگه ای داده یا نه ؟
اینو اگه بخوای بفهمی به نظر من باید حضوری بری مرکز مخابراتیتون و خودتو خیلی شاکی نشون بدی و بس بشینی تا برات وصل کنن اگه تونسطی صاحب خط اگه پدرته با خودت ببر(هرچی بیشتر نفر ببری تاثیر بیشتری داره)البته باز همه اینها برمیگرده به همون مرکز مخابراتی و لی این روشی که من گفتم تست کن ضرر نداره
tazevared2006
16-12-2011, 19:33
اقا من از مخابرات منطقه مون اینترنت 128 گرفتم و حالا میخوام عوض کنم از آسیاتک بگیرم. مسئله اینجاست که صاحب خط تلفن خودم نیستم. یه بنده خداییه که پیدا کردنش خیلی سخته و وقت نداره بیاد. فقط تونستم یه بار راضیش کنم بیاد و برام درخواست اینترنت پرسرعت بده تا مخابرات روی خط تلفن این آقا برام راه بندازه. حالا سوال....؟
من اگه بخوام از آسیاتک اشتراک بگیرم بازم باید همین آقای صاحب خط بیفته دنبالش یا دیگه خودم میتونم ردیفش کنم. میشه دقیقا پروسه اش رو برام شرح بدید؟؟؟
مرسی
feizol65
16-12-2011, 21:07
اینو اگه بخوای بفهمی به نظر من باید حضوری بری مرکز مخابراتیتون و خودتو خیلی شاکی نشون بدی و بس بشینی تا برات وصل کنن اگه تونسطی صاحب خط اگه پدرته با خودت ببر(هرچی بیشتر نفر ببری تاثیر بیشتری داره)البته باز همه اینها برمیگرده به همون مرکز مخابراتی و لی این روشی که من گفتم تست کن ضرر نداره
والا اینا محل سگم به کسی نمیذارن. انگار هر کدومشون ، مدیرعامل مخابراتن !
فکر نکنم جواب بده. (من یه همچین روحیه ای ندارم ، وسطش خنده ام می گیره. :31:)
اقا من از مخابرات منطقه مون اینترنت 128 گرفتم و حالا میخوام عوض کنم از آسیاتک بگیرم. مسئله اینجاست که صاحب خط تلفن خودم نیستم. یه بنده خداییه که پیدا کردنش خیلی سخته و وقت نداره بیاد. فقط تونستم یه بار راضیش کنم بیاد و برام درخواست اینترنت پرسرعت بده تا مخابرات روی خط تلفن این آقا برام راه بندازه. حالا سوال....؟
من اگه بخوام از آسیاتک اشتراک بگیرم بازم باید همین آقای صاحب خط بیفته دنبالش یا دیگه خودم میتونم ردیفش کنم. میشه دقیقا پروسه اش رو برام شرح بدید؟؟؟
مرسی
دوست عزیز فکر کنم اگر اجاره نامه داشته باشی یا اگر بتونی جورش کنی راحت بشی ولی پروسش اینه که صاحب خط درخواست جمع اوری بده بعد مجدد از اسیاتک درخواست کنه که اگر اسیاتک پورت داشته باشه جمعا حدود 2 هفته ممکنه طول بکشه.
حالا چرا میخواهی جمش کنی؟
سلام به دوستان من از مخا برات سرويس دارم 256 ولي سرعتش راضي كننده نيست مي خواستم بدونم
اگه فردا برم مخابرات مي تونم در خواست تخليه خطم رو بدم و اگر ميشه چند روز ميكشه تخليه خطم با سپاس از دوستان
سلام به دوستان من از مخا برات سرويس دارم 256 ولي سرعتش راضي كننده نيست مي خواستم بدونم
اگه فردا برم مخابرات مي تونم در خواست تخليه خطم رو بدم و اگر ميشه چند روز ميكشه تخليه خطم با سپاس از دوستان
مخابرات تهران سرعت واقعی رو میده به خاطر همین حداکثر سرعت واسه شما 32 میباشد.
برای جمع اوری هم اخرین قبض تلفن و صاحب خط یا هرکسی که درخاست سرویس رو داده میتونه انجام بده.
مدت زمان واسه جمع اوری دقیق نمیشه گفت . چون بعضی از دوستان همون روز و بعضی ها بعد از 2-3 روز طول کشید.
دوستان برای گرفتن سرعت 512 فقط یه راه میشناسم. که برای بعضی ها عملی میشه.
اگه بتونید دانشجوی اموزش مجازی یکی از دانشگاه بشید میتونید سرویس 512 رو دریافت کنید. با نامه کتبی از دانشگاه مبنی بر دریافت سرعت 512 کیلوبیت.
mohammad_smart
17-12-2011, 18:20
دوستان بالاخره اینترنت 256 من هم تو همون فرصت 48 ساعته وصل شد و سرعتش بد نیست از 25 تا 35 متغیره و تا 40 میره
تو تنظیمات مودم به یه قسمتی بر خوردم که دقیقا نمیدونم چیه.عکسشو میزارم اگه برایه دوستان زحمتی نیست و اطلاع دارن یه توضیحی بدن و بگن این مشخصات برایه سرعت 256 خوب هست یا نه.با تشکر
دوستان بالاخره اینترنت 256 من هم تو همون فرصت 48 ساعته وصل شد و سرعتش بد نیست از 25 تا 35 متغیره و تا 40 میره
تو تنظیمات مودم به یه قسمتی بر خوردم که دقیقا نمیدونم چیه.عکسشو میزارم اگه برایه دوستان زحمتی نیست و اطلاع دارن یه توضیحی بدن و بگن این مشخصات برایه سرعت 256 خوب هست یا نه.با تشکر
snr نسبت سیگنال به نویزه که هر چی بالاتر باشه بهتره و برای شما مناسبه
attenuation مقدار تضعیف خط که هرچی کمتر باشه بهتره برای من وحشتناکه 66
data rate هم سرعتی هستش که مخابرات برای خط شما بسته پس یقین بدون سرعتت بالاتر از 32 نمی تونه بره و 40 شما حاصل برخی اشتباهات
و کلا مشخصات شما خوبه
feizol65
17-12-2011, 19:27
SNR ، نسبت سیگنال به نویز هستش. هر چی بیشتر باشه ، بهتره. SNR شما عالیه.
مورد دوم هر چی کمتر باشه ، بهتره. این مورد هم برای شما خیلی خوبه.
(کلا کیفیت خطت ، فوق العاده است. انگار که خونه ات چسبیده به مرکز مخابراتیت.)
مورد آخر هم سرعت دانلود (256Kbps) و آپلودت (127Kbps) هستش.
دوستان من با snr و تضعیف خطم مشکلی دارم که توی قسمت عیب مودم پست کردم اگر کسی تمایل داشت و راه حلی می دونه به این پست یه سر بزنه
Kianoosh
17-12-2011, 20:35
البته این مورد بد نیست خوبه ولی عالی و فوق العاده نه!من با این مقدار نویز و میرایش پینگ و سرعتم کمی مشکل و نوسان داره مقدار عالیش برای میرایش زیر 10 و برای سیگنال به نویز بالا 40 هست البته رو سرعتهای 128 و 256 مخابرات اینا خیلی خودشو نشون نمیده ...
برای من اون کندی ها و اختلالات چند روزه کلا رفع شده و هم چنان دنبال 512 هستیم!:31: دانشجوی مجازی از کجا بیارم :19:
دوستان من با snr و تضعیف خطم مشکلی دارم که توی قسمت عیب مودم پست کردم اگر کسی تمایل داشت و راه حلی می دونه به این پست یه سر بزنه
شمام که 602 داری فکر کنم؟:31:
اول کل تلفنها رو از خط خونه خارج کن بعد یه اسپلیتر نو و سالم بزن به خط و به مودم وصل کن به ترجیحا سیم چند تیکه یا نزدیک سیم برق یا امواج الکترومغناطیس نباشه باز اگه مقدار نویز یا میرایش بالا بود برو ورودی منزل اونجا مودمو بزن ببین چطوره
گفتی که فاصله تا مرکز مخابراتی زیاده این قطعا افزایش میرایش رو داره اما برای نویز اگه کیفیت خط شما و سیمکشی داخلی نباشه یا رو خطت جریان دیگه ای نداشته باشی(تماس بگیری خرابی تلفن برا چک کردنش) از مخابرات هست بای بری ببینی میتونی مجبورشون کنی بررسی کنن خطتو و اون نویزگیر سمت خودشونو تعویض کنن ...
بعد شما کلا همیشه این اعداد رو داری یا نه تو ساعات و روزای خاصی اگه تغییراتش زیاده ممکنه از مودمت هم باشه! بعد در بهترین و بدترین حالت تست سرعت و پینگ بزار ببینیم چقدر تفاوت هست!
بله درسته 602 دارم و بعید می دونم مشکل از مودم باشه الان چند بار مودم رو ریبوت کردم اما فعلا نویز 15 هستش و توی چند بار تست هم نتیجه مشابه هم هست و معمولا با snr 10 هم تست همینه اما اگر حدود 8 برسه سرعته ها خراب میشه و این خیلی کم اتفاق می افته
تست 1 snr 15
تست دوم با همون 15
Kianoosh
17-12-2011, 22:48
تو تستهات که مشکلی نیست ...ببین این مقادیر کلا باید ثابت یا با نوسان خیلی کم باشن بخش زیادیش هم برای فاصله دور شما از مرکز مخابراتی و جنس و کیفیت خطوط و سیمکشی داخلیه گفتم که اگه ورودی ساختمون تست کردی درست بود خیلی دیگه اذیتت می کرد سیم جدا روکار ببند برای مودم از ورودی !اگه نه که باید بری مخابرات ...
mohammad_smart
18-12-2011, 05:40
ممنون از توضیحاتت.اینترنتت وصل شد؟کاری نکردی؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
256 مخابرات
feizol65
18-12-2011, 21:16
ممنون از توضیحاتت.اینترنتت وصل شد؟کاری نکردی؟
خواهش می کنم.
فعلا که وصل نشده. قراره بهم زنگ بزنن. (الله اعلم) :31:
jamshidjap
18-12-2011, 23:23
میگن اگه کارت دانشجویی ارائه بدیم تخفیف داره. حقیقته؟
{sahand}
19-12-2011, 14:17
یه چیز جالب! دوستم تو قزوین 256 گرفته از مخابرات براش 768 بستن!! با همون 12 تومن! نامحدود!
نامردیه...
میشه بگین اینو از کجا آوردین؟
یه چیز جالب! دوستم تو قزوین 256 گرفته از مخابرات براش 768 بستن!! با همون 12 تومن! نامحدود!
نامردیه...
من دیروز قم پیش یکی از دوستام بودم 6 ماهه با 14 گیگ ترافیک از مخابرات قم سرعت 128 رو 48 تومن گرفته بود اما با اسپیدتست 400و 450 دانلود داشت فکر کنم خطشو بالاتر از اینها هم بستن ای کاش تهران هم یه همچین کارهایی می کردن هر گیک اضافه هم 2500 بودش
mohammad_smart
19-12-2011, 18:37
میشه بگین اینو از کجا آوردین؟
دوست عزیز وقتی ip modem که 192.168.1.1 میزینی و وارد میشی برو قسمت status اون پایین صفحه نوشته شده
feizol65
20-12-2011, 21:10
برای منم بالاخره وصل شد.
سرویس 256 :
اینکه نامحدوده خیلی خوبه ، ولی خب پینگش پایینه.
mohammad_smart
20-12-2011, 23:50
برای منم بالاخره وصل شد.
سرویس 256 :
اینکه نامحدوده خیلی خوبه ، ولی خب پینگش پایینه.
مبارکه تبریک میگم.سرعتت تا چند بالا میره برای من تا 35 هم میره شانسی ولی متغیره بیشتر اوقات رو 27.5 هست
feizol65
21-12-2011, 05:12
مبارکه تبریک میگم.سرعتت تا چند بالا میره برای من تا 35 هم میره شانسی ولی متغیره بیشتر اوقات رو 27.5 هست
ممنون.
توهم توطئه زده بودم. :31:
برای منم بصورت مقطعی بالا و پایین میره ولی بطور کلی بین 20 تا 27 هستش. خدا رو شکر راضی ام.
اینم بصورت ساعتی :
ممنون.
برای منم بصورت مقطعی بالا و پایین میره ولی بطور کلی بین 20 تا 27 هستش. خدا رو شکر راضی ام.
اینم بصورت ساعتی :
اسم این نرم افزاری که عکسشو پیوست کردی چیه؟
{sahand}
21-12-2011, 11:57
ممنون.
اینم بصورت ساعتی :
یه مقدار پایینه برای شما، دانلود باید در هر ساعت 95 مگ باشه:
البته DUMeter دو سه مگ پایینتر از مقدار واقعی میزنه.
BEHZAD2007
21-12-2011, 12:22
سلام دوستان به این عکس نگاه کنید اولش snr روی 9 بودولی وقتی تلفنی که تو پذیرایی بود کشیدم اومد روی 33 ولی دومی همچنان
بالاست چه کنم
سلام دوستان به این عکس نگاه کنید اولش snr روی 9 بودولی وقتی تلفنی که تو پذیرایی بود کشیدم اومد روی 33 ولی دومی همچنان
بالاست چه کنم
قبل از اون تلفن اسپلیتر گذاشته بودی یا نه؟
BEHZAD2007
21-12-2011, 14:25
فقط واسه تلفن خواب که pc هست گذاشتم واسه پذیرایی نه
فقط واسه تلفن خواب که pc هست گذاشتم واسه پذیرایی نه
پس احتمالا این مساله ناشی از همین موضوعه احتمالا یه اسپلیتر قبل از تلفن پذیرائی هم بزاری مشکل حل میشه. ان شاء الله
256 مخابرات.ازش تا الان راضیم.بدون هیچ قعطی یه کله در حال دانلوده و سرعتش خوبه و خیلی کم نوسان داره.البته بسته به سروری که ازش دانلود میکنم متفاوته اما در کل سرعت دانلودش واقعی هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
feizol65
21-12-2011, 21:47
اسم این نرم افزاری که عکسشو پیوست کردی چیه؟
اسم نرم افزار : networx
256 مخابرات.ازش تا الان راضیم.بدون هیچ قعطی یه کله در حال دانلوده و سرعتش خوبه و خیلی کم نوسان داره.البته بسته به سروری که ازش دانلود میکنم متفاوته اما در کل سرعت دانلودش واقعی هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا شما میشه از یکی از سرور های هلند تست بگیری ببینیم پینگ تون چقدر میشه؟
خداییش خوبه پینگتون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این تست من برای اروپای شمالیه
---------- Post added at 01:06 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------
آقا شما میشه از یکی از سرور های هلند تست بگیری ببینیم پینگ تون چقدر میشه؟
خداییش خوبه پینگتون
خوب این سرور تهرانه. برای تهران من حدود 45 پینگ دارم و مهم کشورهای دیگه هستس
Ehsan Fire
21-12-2011, 23:53
در کل داره کارش خوب انجام میده! فقط اگه پشتیبانیشو یکم بهتر کنند ! اخ زنگ زدم ب یارو میگم پینگم بالاست با اروپا میگه ما مشکلی نداریم اونا اولویت ipهای ایرانو کم کردم! گفت زنگ بزن سازمان ملل شکایت کن! گفتم باشه پس ممنون! قطع کرد! عجبا انگار نه انگار ما مشتری هستیم! تازه این تو وضیتیه که یارو که پشت تلفن بود گوشی رو داد دست یه یارو که سوادش بالاتر بود اون اینارو گفت! بعدش با خودم گفتم ! اگه میگفتین اختلال داره قابل هضم تر بود! چطور صبحا خوبه در واقع عالیه و شبها! ولی در طول روز که میام بشینم یه دست Lol بازی کنم خراب میشه!ولی الان که خوبه همه چی چشم حسود و نااهلش کور!در کل اگه دیدین اطرافتون مخابرات سرویس میده .... حتما بگیرید چون نسبت به قیمتش و نامحدود بودنش نسبت به بقیه Isp ها سر تره! اگه تونستین بالاتر از 512 بگیرید که چه بهتر!
mohammad_smart
22-12-2011, 00:10
این هم تست من (سرعت 256)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammad_smart
22-12-2011, 00:15
این هم از سرور رم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این تست من برای اروپای شمالیه
---------- Post added at 01:06 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------
خوب این سرور تهرانه. برای تهران من حدود 45 پینگ دارم و مهم کشورهای دیگه هستس
این هم از سرور رم
حالا منوجه حرف من شدید؟
:2:
AMIR REZAs
22-12-2011, 14:45
این چه سرعتیه واقعا مسخرست من 256 دارم یکی دو روزه سرعت دانلودم بین 0 تا 2 کیلوبیته !!!!
mohammad_smart
22-12-2011, 20:34
اسم نرم افزار : networx
اقا دمت گرم این نرم افزاری که معرفی کردیو خیلی باهاش حال کردم به نظرم از dumeter بهتره تازه زبان فارسی هم داره.باز هم اگه از این چیزا داری رو کن
jamshidjap
22-12-2011, 22:22
بستگی به منطقه داره ... الان من 128 دارم سرعت روی 20 کیلو بایت فیکسه ....
سلام خدمت همه دوستان
یه سوال
می خواستم دوستانی که از مخابرات سرویس دارن با .. پی ان کانکت میشن
اخه مسئول نصب که اومده بود میگفت فقط شب ها کانکت شو چون صبح ها مانیتورینگ میکنن و اتصالتونو لغو میکنن
feizol65
23-12-2011, 08:29
اقا دمت گرم این نرم افزاری که معرفی کردیو خیلی باهاش حال کردم به نظرم از dumeter بهتره تازه زبان فارسی هم داره.باز هم اگه از این چیزا داری رو کن
چاکرتیم. :31:
فقط حواست باشه که در بخش setting ، در تب main ، تیک Ignore local traffic ... خورده باشه تا ترافیک شبکه داخلی ات رو حساب نکنه.
یه گزینه ای هم برای استفاده از چیز-پی-ان داشت که دوبله سوبله حساب نکنه. البت هر چی می گردم پیدا نمی کنم.
ای بابا دیگه شورشو دراوردن اخه این چه وضعیه الان چند روزه سرعت به شدت امده پایین سایتا به شدت دیر باز میشه یا اصلا باز نمیشه سرعت دانلودم که اومده زیره 15 دیگه واقعا خسته شدم . دوستان برای کیا مثل من شده ؟؟؟؟
shabgard1373
23-12-2011, 19:41
ای بابا دیگه شورشو دراوردن اخه این چه وضعیه الان چند روزه سرعت به شدت امده پایین سایتا به شدت دیر باز میشه یا اصلا باز نمیشه سرعت دانلودم که اومده زیره 15 دیگه واقعا خسته شدم . دوستان برای کیا مثل من شده ؟؟؟؟
برای منم همینطور شده جون میکنه یه صفحه باز کنه
با دایال اپ فرقی نداره الان:41:
starpars
23-12-2011, 19:57
از روز یکشنبه بعدظهر اینترنت مخابرات تو اکثر شهرها افتضاح شده سرعت به شدت افت کرده معلوم نیست چه گندی دارن میزنن
خوشبختانه تو این دو سه روزه مال من تغییری نکرده.چند روزه هم یه کله داره دانلود میکنه.256 مخابرات هستش.چیز پی ان رو هم که استفاده میکنم یه کم کند میشه تو صفحه باز کردن اما دانلودش خیلی محسوس فرقی نمیکنه.من راضیم.سرور دانلود رو عوض کنین ببینین فرقی میکنه؟پینگ رو نمیدونم دیگه باید چیکارش کرد.
واقعا چه خبره نتایج تستها افتضاحه با اشتراک 256
سرور اروپا
starpars
23-12-2011, 22:00
واقعا چه خبره نتایج تستها افتضاحه با اشتراک 256
سرور اروپا
خوبه حداقل واسه شما تست میگیره برا من که اینو میزنه :
mohammad_smart
24-12-2011, 02:01
درسته این پنج شنبه و جمعه سرعت پیج باز کردن افتضاح شده ولی دانلودش همونه
imanparsa
24-12-2011, 02:05
سلام دوستان 512 مخابرات چطوره واسه پیج باز کردن
mohammad_smart
24-12-2011, 02:14
چاکرتیم. :31:
فقط حواست باشه که در بخش setting ، در تب main ، تیک Ignore local traffic ... خورده باشه تا ترافیک شبکه داخلی ات رو حساب نکنه.
یه گزینه ای هم برای استفاده از چیز-پی-ان داشت که دوبله سوبله حساب نکنه. البت هر چی می گردم پیدا نمی کنم.
اره اون تیکو که بزنی میگه یه برنامه 800 کیلو بایتی دانلود کن .وقتی نصبش کنی دیگه ترافیک داخلیو حساب نمیکنه.در کل عالیه
256 مخابرات خوشبختانه مال من خوبه خوبه:31:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان 512 مخابرات چطوره واسه پیج باز کردن
256 هم خوبه برای این کار چه برسه به 512 که عالیه
feizol65
24-12-2011, 21:47
256 مخابرات خوشبختانه مال من خوبه خوبه:31:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم راضی ام.
نسبت به قیمتش ، کیفیتش خوبه.
brothers000
25-12-2011, 19:44
خوبه حداقل واسه شما تست میگیره برا من که اینو میزنه :
بله
واسه منم یه بار اینو زد
Try Again رو که زدم درست شد
درسته این پنج شنبه و جمعه سرعت پیج باز کردن افتضاح شده ولی دانلودش همونه
راستش از افتضاح هم یه چیزی اونور تر
راستی کسی نبود بگه واسه این قسمت ما که شماره پرونده نداریم از کجا باید بگیریم ؟
اینم تست سرعت من در شرایط فعلی (اشتراک 256)
اما tp://1899.tct.ir/CustomerSignIn.aspx
تا جایی که من می دونم برای اشتراک adsl نمیشه از قسمت درج شماره پرونده استفاده کرد و فکر می کنم این قسمت برای سایر مشترکین دیتای مخابراته که ای دی اس ال نیستن و خود مرکز مخابرات هم چیزی از این شماره پرونده نمی دونه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.