مشاهده نسخه کامل
: ADSL / مخابرات استان تهران
arash59b
02-09-2014, 13:54
سلام
سرعت محدود ۱ مگ مخابرات شبانه داره؟ از ساعت چندتا چند؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
shayan0o21
02-09-2014, 14:01
سلام
سرعت محدود ۱ مگ مخابرات شبانه داره؟ از ساعت چندتا چند؟
همون سرعت اسمی هست ، 1 تا 7 اگه وجود داشتـــه باشه:n24:
arash59b
02-09-2014, 14:05
همون سرعت اسمی هست ، 1 تا 7 اگه وجود داشتـــه باشه:n24:
معمولا سرعتم روی ۲۲۰ هست
چطور میشه از وجود شبانه مطمئن شد تو اکانت مشخص نیست؟
دوباره ترکید:n21:
پینگ از بس بالا رفته دیگه کهکشانی شده
arash59b
02-09-2014, 15:09
1 مگ محدود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shayan0o21
02-09-2014, 16:49
معمولا سرعتم روی ۲۲۰ هست
چطور میشه از وجود شبانه مطمئن شد تو اکانت مشخص نیست؟
با 2020 تماس بگیرید
Mr saeed
02-09-2014, 18:38
1 مگ محدود
شما یک ساعت قبلش وضعبت می پرسید بعدش خودتون تست می زارید ؟
1 مگ فکر نکنم به این سرعت بسته بشه اینطوری 2 مگ هم باید 4 مگ باشه
mohammad_87
02-09-2014, 21:08
1 مگ محدود
مخابرات تهران؟
کدوم منطقه مخابراتی؟
arash59b
02-09-2014, 21:16
مخابرات تهران؟
کدوم منطقه مخابراتی؟
سعادت اباد. اینم تست الان
اینو تازه برای خونه گرفتم اگه دانلود شبانه داره تا اینجا هستم استفاده کنم
در حال حاضر تو کمپین تابستانه همه این موارد داده میشه؟
مشخصات محصولات کمپین:
ارائه سرعت دو برابر به مشترکین
ارائه مودم رایگان مختص محصولات ستاره دار(با قیمت 140.000 ریال و بالاتر)
ارائه ۲ گیگابایت حجم اضافه رایگان ماهیانه در صورت عدم درخواست مودم رایگان از سوی مشترک
ترافیک شبانه رایگان بین ساعات 1 تا 7 بامدادمختص محصولات ستاره دار(با قیمت 140.000 ریال و بالاتر)
قرعه کشی هفتگی برای یک دستگاه laptop و قرعه کشی روزانه ۱۰ عدد hard externalمختص محصولات ستاره دار (با قیمت 140.000 ریال و بالاتر)
1 مگابایت نامحدود.
کل روز همین پینگو دارم.
1 مگابایت نامحدود.
کل روز همین پینگو دارم.
سرور امریکا هم تست کن
SAEED 120
04-09-2014, 06:55
دوستان کسی یه راه حلی نداره که سرعت دانلود تک لینک در ساعات محدود شدن افزایش پیدا کنه؟
یه dns که مخصوص مخابرات باشه که بزنیم تو کارت شبکه و این محدودیت که برا یمن از ساعت 11-12 صبح اعمال میشه رو دور بزنه؟
محدودیت شامل همون کم شدن سرعت دانلود از سرورهای خارج ایران. اما سایتهایی که هاستشون داخل ایران هستن رو با 240 میگیره اما سایتهای با میزبان خارجی رو نهایت 80
و همچنین مشکل های زیاد دیگه ای که به وجود میاد.
ممنون میشم اگر راه حلی دارید ارائه بدید :11:
amin_v30
04-09-2014, 11:02
دوستانه عزیزم سلام،کسی هست اطلاعاتی راجب نا محدود 512 مخابرات شرق تهران بهم بده که مثلا فیکس رو 64 هست سرور داخلی و خارجی؟
و اینکه محدودیت خاصی نداره؟
و اینکه برای ثبت نام کدوم سایت باید برم و هزینه هاش چه جوری محاسبه میشه؟
پیشاپیش ممنون بابت راهنماییتون:n16:
دوستانه عزیزم سلام،کسی هست اطلاعاتی راجب نا محدود 512 مخابرات شرق تهران بهم بده که مثلا فیکس رو 64 هست سرور داخلی و خارجی؟
1-بله64ثابت
2-خیر
3- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا مراجعه حضوری به مرکز مخابراتی
SAEED 120
04-09-2014, 12:12
دوستمون پاسختون رو نوشتند. اما میخواستم عرض کنم. 512 خودش 64 تا بیشتر نمیده و محدودیت مخابرات روی سرویس 1 مگ و 2مگ مشخص میشه.
من 1 سالی که 512 داشتم اصلا متوجه نشدم وقتی 2 مگ گرفتم برام نمایان شد.
ببین سروسهای 128 و 256 و 512 به هیچ عنوان کاربرانش متوجه نمیشوند چون 128 که 16 تا بیشتر نمیگیره 256 هم 30 512 هم که 64 پس تا اینجا متوجه نمیشن چون سرعت تک لینک در محدودیت 60 کمتر نمیشه.
میدونی چی میگم؟ :n11:
konjkavkhan
04-09-2014, 12:36
1-بله64ثابت
2-خیر
3- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا مراجعه حضوری به مرکز مخابراتی
من ١٠مگابيت محدود دارم. سرعتش كاملا بگير نگير داره.ولي كلا سرعتش مزخرفه. اصولا حداقل سرعت با فرض اشتراك بين ٨ نفر بايد ١٤٠ كيلىبايت در ثانيه باشه. ولي خيلي وقتا سرعت به زور به ٦٠ ميرسه. البته از سرورهاي داخلي هيچ مشكلي نداره و اينكه بعضي وقتا كه خيلي كمه سرعت تا ١٢٠٠ كيلو بايت در ثانيه هم ميرسه.
سلام
دقیق میشه ساعتی 200-204 مگ.
جدیدا کمی سرعت سرورهای خارجی بعضی ساعتهای روز پایین اومده اما روی دانلود فکر نمیکنم تاثیر زیادی بذاره بیشتر تو مرور صفحات حس میشه.
10 مگ باید 1.4 باشه نه 140 کیلو.
نامحدود من چند ساله دارم اکثرا سرعت فیکسه مگه موارد خاص...
Leon-117
04-09-2014, 17:33
امروز کسی افت سرعت داشته؟
برا من تقریبا از ساعت 11 به بع دسرعتم افت کرده.قبلا سرعتم دانلودم 125--130 بود امروز دوروبر 100-110 میچرخه.............
SAEED 120
04-09-2014, 17:55
برا من تقریبا از ساعت 11 به بع دسرعتم افت کرده.قبلا سرعتم دانلودم 125--130 بود امروز دوروبر 100-110 میچرخه.............
من که هر رور افت سرعت دارم.
اصلا صبح ساعت 6 الی 11 صبح اینترنت دارم از 11 صبح تا 6صبح فردا میشه اینترانت.
صبح 240 تا تک لینک از هر سروری تو کره زمین میگیرم. ساعت 11 ظهر به بعد تک لینک 60 تا.
amin_v30
04-09-2014, 18:03
1 مگ دارین شما؟
alone one
04-09-2014, 21:12
آقا من 512 نامحدود دارم،مدتیه سرعتم افت کرده،مخصوصا تو لود سایتا خیلی اعصاب خوردکن شده،واسه بقیه ام همینه یا من فقط مشگل دارم؟
فرد اسدی
Leon-117
04-09-2014, 22:18
1 مگ دارین شما؟
بله 1 مگ نامحدود،فقط امروز اینطوری شده سرعتم اومده پایین........
امروز زنگ زدم 2020 گفتم پینگم با 8.8.8.8 رفته بالای 350
صد تا کار گفت انجام بدم اخرش میگه حالا با 4.2.2.4 تست بگیر گفتم سرور اروپا خوبه امریکا بالاست
گفتم خب این الان سرور کجاست میگه شاخه ایی از گوگل میگم من که گفتم سرور امریکا میخوام
میگه داداش گلم معیار همینه کاریش نمیشه کرد
پیشنهادتون چیه؟
konjkavkhan
04-09-2014, 23:52
سلام
دقیق میشه ساعتی 200-204 مگ.
جدیدا کمی سرعت سرورهای خارجی بعضی ساعتهای روز پایین اومده اما روی دانلود فکر نمیکنم تاثیر زیادی بذاره بیشتر تو مرور صفحات حس میشه.
10 مگ باید 1.4 باشه نه 140 کیلو.
نامحدود من چند ساله دارم اکثرا سرعت فیکسه مگه موارد خاص...
درسته. سرعت دانلود ١٠مگ حداكثر ١.٤مگ هست به شرطي كه شير يك به يك باشه. ولي طبق قرداد شير يك به ٨ ميشه و اين بعني حداق سرعت حدود ١٤٠ و حداكثر حدود ١.٤.
دیروز یه کی از دوستام زنگزد بهم گفت اینترنت عموش 512 نامحدود هستش....مثل برای من و دوستم....گفتش چند روزی افت سرعت دانلود داشته زنگ زده 2020 گفته سرعت دانلودش کمه اونام یه چنتا کار بهش گفتن انجام بده تو کامپیوترش سرعت دانلودش الان شده حدود 200....:n29:
میخواستم بدونم همچین چیزی امکان پذیره؟؟؟ واقعیت داره؟؟؟ میشه کاری کرد سرعت دانلود بره بالا؟؟؟ :n13:
shayan0o21
05-09-2014, 11:41
دیروز یه کی از دوستام زنگزد بهم گفت اینترنت عموش 512 نامحدود هستش....مثل برای من و دوستم....گفتش چند روزی افت سرعت دانلود داشته زنگ زده 2020 گفته سرعت دانلودش کمه اونام یه چنتا کار بهش گفتن انجام بده تو کامپیوترش سرعت دانلودش الان شده حدود 200....:n29:
میخواستم بدونم همچین چیزی امکان پذیره؟؟؟ واقعیت داره؟؟؟ میشه کاری کرد سرعت دانلود بره بالا؟؟؟ :n13:
بله میشه
اپراتور باید این کارو بکنه
اکانتیگ این جور چیزا که اصلا همچین کاری نمی کنن
اون هم شما رو از سرکار گذاشته :n08:
بچه ها من می خوام از این طرحای جشنواره تابستانی مخابرات بگیرم
سرعت 2 مگش چه جوریاست؟ سرعت دانلودش تو حالت عادی در چه حدیه؟
فکر می کردم مودم وایرلس رایگان هم بدن رو طرحای ستاره دار، ولی میگه به مستأجرا نمیدن
راهی جز بردن صاحبخونه نیست که مودم هم بدن؟
zahedy2006
05-09-2014, 19:27
سلام
یه چندتا سوال:
- من به تازگی اینترنت مخابرات گرفتم نمی تونم میزان حجم مصرف شده رو تو سایت tct.ir ببینم یعنی جای اون نمودار یک عکس قرار بوده بیاد که لود نشده می زنه! کسی همچین مشکلی داره؟ با چندتا مرورگر هم امتحان کردم
- من تو تابستان مشترک شدم و طرح یک مگ دارم پس طبیعتا خودکار باید جزء کمپین باشم. یعنی اینترنت شبانه هم دارم؟ چون نمی تونم تافیک مصرفی رو ببینم می ترسم سر برج به جای 15.500، چندمیلیونی قبض بیاد !!
- تو این چند روزه چند بار افت سرعت و قطعی داشتم. همیشه اینجوریه یا الان اینجوری شده؟
shayan0o21
05-09-2014, 20:49
بچه ها من می خوام از این طرحای جشنواره تابستانی مخابرات بگیرم
سرعت 2 مگش چه جوریاست؟ سرعت دانلودش تو حالت عادی در چه حدیه؟
فکر می کردم مودم وایرلس رایگان هم بدن رو طرحای ستاره دار، ولی میگه به مستأجرا نمیدن
راهی جز بردن صاحبخونه نیست که مودم هم بدن؟
سرعت همون سرعت اسمی نه بیشتر نه کمتر
مودم رو هم بدون صاحب خونه اصلا نمیدن
آقا این سایت بی صحاب مخابرات چشه ریز مصرف رو نمیاره هر کاری میکنم تاریخ رو تنظیم میکنم مثلا از 1 شهریور تا 12 شهریور هیچی نمیاره :n24:
سرعت همون سرعت اسمی نه بیشتر نه کمتر
مودم رو هم بدون صاحب خونه اصلا نمیدن
خب این سرعت دانلود اسمی اینترنت 2 مگ مخابرات چنده تو تهران؟
فکر کنم قاعدهاش یک هشتم باشه ... یعنی 256 کیلوبایت در ثانیه
درسته؟
منم 1مگ نامحدود دارم
چند هفتست که لود شدن صفحات منم اعصاب خورد کنه! حوصله ندارم 20 دقیقه تو صف اپراتوراشون بمونم! چه وضعشه آخه!
پینگ 4.2.2.4 برا من 336 و 50% پکت لاست!
خب این سرعت دانلود اسمی اینترنت 2 مگ مخابرات چنده تو تهران؟
فکر کنم قاعدهاش یک هشتم باشه ... یعنی 256 کیلوبایت در ثانیه
درسته؟
بله درسته سرعتهای مخابرات سرعت اسمی سرویس هست و سرویسهای نامحدود هم به هیچ عنوان محدودیت دانلود ندارند
konjkavkhan
05-09-2014, 23:40
بله درسته سرعتهای مخابرات سرعت اسمی سرویس هست و سرویسهای نامحدود هم به هیچ عنوان محدودیت دانلود ندارند
براي سرورهاي داخلي درسته ولي براي سرورهاي خارجي اصلا اينطور نيست.سرعت به شدت افت ميكنه
براي سرورهاي داخلي درسته ولي براي سرورهاي خارجي اصلا اينطور نيست.سرعت به شدت افت ميكنه
من که طبق تجربه ای که خودم در استفاده از سرویس مخابرات دارم گفتم رو هوا حرف نزدم چون خودم دارم استفاده می کنم.
بله گاهی اختلالات چند ساعته افت سرعت برای من هم پیش اومده ولی اینطور نیست که یه تیکه اینطوری باشه
ولی در کل سرعت ثابت هست.
konjkavkhan
06-09-2014, 00:36
من که طبق تجربه ای که خودم در استفاده از سرویس مخابرات دارم گفتم رو هوا حرف نزدم چون خودم دارم استفاده می کنم.
بله گاهی اختلالات چند ساعته افت سرعت برای من هم پیش اومده ولی اینطور نیست که یه تیکه اینطوری باشه
ولی در کل سرعت ثابت هست.
من نميدونم شما چه تعرفه اي استفده مي كنيد و از كدوم مركز. ولي من الان يك هفتست كه از مركز لطيفي تهران اينترنت محدود ١٠ مگابيت گرفتم. در كل روز سرعت از سرورهاي داخلي كمتر از ٧مگ نميشه اما سرورهاي خارجي افتضاحه. حوالي ٧ تا ٩ صبح سرعت خوبه ولي بعد از اون سرعت دانلود به زور و بدبختي به نيم مگ هم نميرسه. اينم تجربه منه از مخابرات
من نميدونم شما چه تعرفه اي استفده مي كنيد و از كدوم مركز. ولي من الان يك هفتست كه از مركز لطيفي تهران اينترنت محدود ١٠ مگابيت گرفتم. در كل روز سرعت از سرورهاي داخلي كمتر از ٧مگ نميشه اما سرورهاي خارجي افتضاحه. حوالي ٧ تا ٩ صبح سرعت خوبه ولي بعد از اون سرعت دانلود به زور و بدبختي به نيم مگ هم نميرسه. اينم تجربه منه از مخابرات
خوب شما حتماً از مخابرات در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کن تا به شکایتت رسیدگی بشه
پول دادی بالاخره باید تکلیف سرویست مشخص بشه
brothers000
06-09-2014, 12:38
آقا این سایت بی صحاب مخابرات چشه ریز مصرف رو نمیاره هر کاری میکنم تاریخ رو تنظیم میکنم مثلا از 1 شهریور تا 12 شهریور هیچی نمیاره :n24:
منم هر کاری کردم ریز مصرف رو نیاورد
یه بار یه ماه پیش تا بازه ی زمانی رو انتخاب کردم دقیق اورد ولی انگار اینم به خاطرات پیوست !
واقعا مسخره اس ! (بعد این همه سال تازه همچین چیزی راه افتاد که اونم انگار مقطعی بود)
دريافت تنديس و لوح تقدير جشنواره ديموند توسط مخابرات استان تهران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
امروز زنگ زدم 2020 گفتم پینگم با 8.8.8.8 رفته بالای 350
صد تا کار گفت انجام بدم اخرش میگه حالا با 4.2.2.4 تست بگیر گفتم سرور اروپا خوبه امریکا بالاست
گفتم خب این الان سرور کجاست میگه شاخه ایی از گوگل میگم من که گفتم سرور امریکا میخوام
میگه داداش گلم معیار همینه کاریش نمیشه کرد
پیشنهادتون چیه؟
شما تونستید از آخر پینگ رو پایین بیارید با کارایی که اونا گفتن انجام بدین؟ حتی با اروپا؟
mahdi_abbasnasab
06-09-2014, 14:17
یه سوال : برای مخابرات چه مودمی خوب جواب میده؟{میخوام برم بازار یه مودم بگیرم,گفتم یه مشورت با بچه ها بزنم!!!}
یه سوال : برای مخابرات چه مودمی خوب جواب میده؟{میخوام برم بازار یه مودم بگیرم,گفتم یه مشورت با بچه ها بزنم!!!}
Zyxel بگیر مودم خوبیه
.Ashkan.
06-09-2014, 15:00
تمام مودم های حال حاضر بازار ایران با تمام شرکت ها سازگاری دارن و اگه شرکتی بهانه میاره که سیستمشون با فلان برند سازگارتره برای فروش مودم های خودشونه. مخابرات هم با همه مودم ها سازگاره. D-Link و TP Link بهترین برندهای موجود تو بازار هستند که چه از نظر امکانات، چه سخت افزار و چه طول عمر قطعات نسبت به بقیه برندها بهتر عمل میکنن. بسته به هزینه ای که میخوای بکنی میتونی مودم خوب و به روز از 100 به بالا تهیه کنی.
برای دی لینک، مودم 2750u (حدود 110) و 2770L (حدود 225) و اگه مبلغش مهم نیست، طلایه دار دی-لینک یعنی 2890AL (حدود 720) مودم های خوبی هستند و امکاناتشونم خوبه. برای تی پی لینک هم، w8968 (حدود 120) و w8970 (حدود 200) مودم های موفقی هستن.
برندهای دیگه مثل ایسوس و زایکسل و تندا تو رده های بعدی قرار دارن. بازم باید به نسبت کارایی و قیمت یه مودم انتخاب کنی که پول اضافی برای چیزی که استفاده نداری ندی.
شهید لطیفی؟؟ لویزان دیگه؟؟
منم از اونجام! از اینا پست تر تو تهران نیست! 128من با کلی نامه نگاری و صحبت و دعوا و اعصاب خوردی بعد از 3ماه شد 1مگ!(شرح ما وقع تو همین تاپیک هست!!!!!!) یک ماه خوب بود! الان دو ماهه آشغال شده تو پکت لاست و پینگ و باز کردن صفحات!
من یه چیزیو درست متوجه نمیشم دوستان حرف از این میزنن که با اینترنت شبانه مخابرات تا 7 8 گیگ شبی دانلود میکنن ولی من این سوال دارم که در ما میشه نزدیک 200 گیگ در صورتی که مخابرات روی سرویساش محدودیت 96 گیگ داره . بعد آیا واقعا شبانه مخابرات ارزش داره من از مخابرات نامحدود دارم میخوام به محدود شبانه رایگانه تغییر بدم آیا سرعت شبانه همانجوری که دوستان میگن یا نه ؟
میدونید گُه ترین مرکز مخابرات در کائنات (مریخ عطارد مشتری اورانوس و ... رو هم در نظر بگیرید چون کره خاکی برای بیان جان مطلب شکسته نفسیه) کجاست ؟!!!
.
.
.
.
.
.
.
درست حدس زدین مرکز مخابرات ((پیام نور))
در حسرت یک روز بهری بُغ کرده قناری
اشتباه به عرضتون رسوندن! تو کائنات اول مرکز شهید لطیفی لویزان نامبر وان سوپر آشغالترین خدمات و کیفیته! بعد گزینه های دیگه! طرف به من میگفت 128 رو حال دادیم بت دادیم! بیشترم نمیدیم! اینجور آدمایی بودن و هستن! الانم که یک مگشون از هر 3تا سایت 2تارو باز نمیکنه! هی رفرش میزنی سایت نصفه و نیمه بالا میاد! 50% پکت لاست! و متاسفانه دائمه و برخلاف نظر کاربر dj77 مقطعی نیست!
SAHANDE3
06-09-2014, 17:01
سرعت دانلود من با 2 مگ نامحدود 50 کیلو شده :n24:
mahdi_abbasnasab
06-09-2014, 17:50
تمام مودم های حال حاضر بازار ایران با تمام شرکت ها سازگاری دارن و اگه شرکتی بهانه میاره که سیستمشون با فلان برند سازگارتره برای فروش مودم های خودشونه. مخابرات هم با همه مودم ها سازگاره. D-Link و TP Link بهترین برندهای موجود تو بازار هستند که چه از نظر امکانات، چه سخت افزار و چه طول عمر قطعات نسبت به بقیه برندها بهتر عمل میکنن. بسته به هزینه ای که میخوای بکنی میتونی مودم خوب و به روز از 100 به بالا تهیه کنی.
برای دی لینک، مودم 2750u (حدود 110) و 2770L (حدود 225) و اگه مبلغش مهم نیست، طلایه دار دی-لینک یعنی 2890AL (حدود 720) مودم های خوبی هستند و امکاناتشونم خوبه. برای تی پی لینک هم، w8968 (حدود 120) و w8970 (حدود 200) مودم های موفقی هستن.
برندهای دیگه مثل ایسوس و زایکسل و تندا تو رده های بعدی قرار دارن. بازم باید به نسبت کارایی و قیمت یه مودم انتخاب کنی که پول اضافی برای چیزی که استفاده نداری ندی.
:n12:
یه دنیا ممنون ازت یه دنیا حال دادی
SAEED 120
06-09-2014, 18:03
سرعت دانلود من با 2 مگ نامحدود 50 کیلو شده :n24:
چنتایی داناود کن...مثلا 4 تا فیلم با هم که بشه 200. احتمالا داری از خارج دالنود میکنی..منم امروز تکی شده 50 ولی ستاییش کردم شد 150
worldclass
06-09-2014, 20:08
سلام
دوستان 2 تا سوال داشتم.
1) تو صفحه درخواست تغییر پهنای باند طبق عکسی که گذاشتم مشخص نکرده که سرویس 512 حجمیه یا نامحدود.چطور میشه 512 نامحدود رو انتخاب کرد؟
2) من الان 4 ساله 256 نامحدود دارم و هر دو ماه 26000 تومن رو قبض میاد در صورتی که طبق سایت میبایست 30 تومن بیاد!
میخوام بدونم اگر 512 نامحدود بگیرم اون هر دو ماه 48 تومن میاد یا برای من کمتر میشه؟
شما تونستید از آخر پینگ رو پایین بیارید با کارایی که اونا گفتن انجام بدین؟ حتی با اروپا؟
برای کاهش پینگ کاری نگفتن انجام فقط خواستن از سایت speedtest.ir تست بگیرم بعد هم گفتن نرماله
ما برای کاهش پینگ هیچ کاری نمیتونم بکنیم مگر خرید اکانت کاهش پینگ که تا حالا تست نکردم ولی سرور اروپا همیشه برای من 130 بوده
shayan0o21
06-09-2014, 21:00
سلام
دوستان 2 تا سوال داشتم.
1) تو صفحه درخواست تغییر پهنای باند طبق عکسی که گذاشتم مشخص نکرده که سرویس 512 حجمیه یا نامحدود.چطور میشه 512 نامحدود رو انتخاب کرد؟
2) من الان 4 ساله 256 نامحدود دارم و هر دو ماه 26000 تومن رو قبض میاد در صورتی که طبق سایت میبایست 30 تومن بیاد!
میخوام بدونم اگر 512 نامحدود بگیرم اون هر دو ماه 48 تومن میاد یا برای من کمتر میشه؟
سلام
1- نامحدود هست
2- با قیمت جدید حساب میشه از این بع بعد
worldclass
06-09-2014, 21:46
سلام
1- نامحدود هست
2- با قیمت جدید حساب میشه از این بع بعد
من الان درخواست دادم.چقدر طول میکشه تا اعمال بشه؟
mohammad_87
06-09-2014, 21:54
سرویس من نامحدوده
در بخش کاربری در قسمت گزارشات وقتی یک تاریخ رو انتخاب میکنم نمایش حجم مصرف شده رو نشون نمیده
برای شما هم اینجوریه؟
SAHANDE3
06-09-2014, 22:23
سرور داخلی هم برای من ریپ داره می زنه:n23:
SAHANDE3
06-09-2014, 22:28
چنتایی داناود کن...مثلا 4 تا فیلم با هم که بشه 200. احتمالا داری از خارج دالنود میکنی..منم امروز تکی شده 50 ولی ستاییش کردم شد 150
میدونم همین کار روهم می کنم ولی تا 2 روز پیش سرور خارجی تک لینک 120 بود الان شده 50
البته دقیقا از ساعت 2 صبح تا 11 صبح 256 تای خودش رو می گیره
shayan0o21
06-09-2014, 22:36
من الان درخواست دادم.چقدر طول میکشه تا اعمال بشه؟
فردا صبــح :n12:
من یه چیزیو درست متوجه نمیشم دوستان حرف از این میزنن که با اینترنت شبانه مخابرات تا 7 8 گیگ شبی دانلود میکنن ولی من این سوال دارم که در ما میشه نزدیک 200 گیگ در صورتی که مخابرات روی سرویساش محدودیت 96 گیگ داره . بعد آیا واقعا شبانه مخابرات ارزش داره من از مخابرات نامحدود دارم میخوام به محدود شبانه رایگانه تغییر بدم آیا سرعت شبانه همانجوری که دوستان میگن یا نه ؟
یعنی دوستان هیچکدوم حجمی ندارند ؟ دوستان با این قضیه 96 گیگ چی یعنی دوستانی که 1 مگ یا مگ دارند راحت لاتر از 96 گیگ دانلود کردن ؟
shayan0o21
07-09-2014, 05:46
یعنی دوستان هیچکدوم حجمی ندارند ؟ دوستان با این قضیه 96 گیگ چی یعنی دوستانی که 1 مگ یا مگ دارند راحت لاتر از 96 گیگ دانلود کردن ؟
سرویس های حجمی مخابرات شبانه ندارد
در طرح های کمپین فقط در بعضی از مراکز ارائه می شود شبانه رایگان
Leon-117
07-09-2014, 09:36
سرعت و پینگ من به طرز عجیبی خوب شده :|
سرعت دانلودم که اومده بود پایین و نوسان داشت برگشته روی همون 125-130 و پینگ هم دیشب ساعت 10 با یه سری سرور های آلمانی 130 بود،قبلا با همین سرور ها حداقل پینگ 170 میگرفتم............
سرعت و پینگ من به طرز عجیبی خوب شده :|
سرعت دانلودم که اومده پایین و نوسان داشت برگشته روی همون 125-130 و پینگ هم دیشب ساعت 10 با یه سری سرور های آلمانی 130 بود،قبلا با همین سرور ها حداقل پینگ 170 میگرفتم............
یه توضیحی میدی چکار کردی درست شد؟ اقدامی انجام دادی؟ چه اتفاقی افتاد؟ منطقه مخابراتی تون کجاست؟
Leon-117
07-09-2014, 11:15
یه توضیحی میدی چکار کردی درست شد؟ اقدامی انجام دادی؟ چه اتفاقی افتاد؟ منطقه مخابراتی تون کجاست؟
هیچ کاری نکردم :| :دی همینجوری دیشب تست کردم دیدم پینگ خیلی خوب شده و تایم اوت و پکت لاست و ... هم ندارم.(تقریبا 1-2 هفته ای میشد که پکت لاست خیلی رفته بود بالا و پینگ هم داغون بود)
منطقه مخابراتی بعثت........
armin321
07-09-2014, 12:07
دوستان الان قيمت جديد 512 نا محدود ماهانه چقدر ميشه؟
جايي هست كه تعرفه هاي جديد رو زده باشه؟
نامحدود512 شده 18.5تقریباً ,حالا 1000تومن بالا پایین
مهندس جان اینها همش نعرفه های قدیمه. به عنوان مثال الان اینجا 1مگ رو زده ماهی 43تومن ولی الان 1مگ نامحدود هست 37تومن(ماهیانه)
جالب خود مرکز مخابراتمونم نمیدونه چه سرویسی داره میده به 2020 میگی میگه برو مرکز مخابرات خودتون بپرس رفتم مرکز مخابراتمون میگن نمیدونیم آیا شبانه هست یا نه . من میخوام سرویسم به این محدود 2 مگ تغییر بدم ولی تست درست حسابی پیدا نکردم . قرار داداشم یک سال است اگر بخوام بعدا کنسل کنم باید به ازای هر ماه 7200 بدم . تا حالا هیچکدوم از دوستان از این سرویسا استفاده نکرده .
armin321
07-09-2014, 13:34
منم فكر كنم طبق فرمايش dj77 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اين تعرفه ها قديمي باشه. چون برادرم 1 مگ داره الان ماهي براش 37 ميفته درحاليكه اينجا 43 نوشته. ولي 512 رو نميدوستم
منم فكر كنم طبق فرمايش dj77 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اين تعرفه ها قديمي باشه. چون برادرم 1 مگ داره الان ماهي براش 37 ميفته درحاليكه اينجا 43 نوشته. ولي 512 رو نميدوستم
512 امروز مخابرات بودم زده بود 25000 تومان
تعرفه هایی که رو کاغذ پشت شیشه زدن تعرفه های قدیمین. یه 20 درصد ارزونتر شدن
armin321
07-09-2014, 17:21
سلام
مخابرات سرویسهای محدودش آیا ساعت رایگان میده؟
shayan0o21
07-09-2014, 17:38
سلام
خیــر :n29:
پ ن : خواهشا حداقل یک صفحه قبل رو بخونید
سلام
هیچکس درست نمیدونه به 2020 زنگ میزنی میگه برو مخابرات میری مخابرات کلی از این تبلیغات رو میزاشون که شبانه رایگان داره ولی ازشون اونجام میپرسی بازم کسی نمیدونه . آخه نامردم میگه باید حتما یکساله ببندی .
سلام
هیچکس درست نمیدونه به 2020 زنگ میزنی میگه برو مخابرات میری مخابرات کلی از این تبلیغات رو میزاشون که شبانه رایگان داره ولی ازشون اونجام میپرسی بازم کسی نمیدونه . آخه نامردم میگه باید حتما یکساله ببندی .
تعرفه هایی که رو کاغذ پشت شیشه زدن تعرفه های قدیمین. یه 20 درصد ارزونتر شدن
یعنی اینجوری که شما میگین باید 512 شده باشه 20000 تومان
یعنی اینجوری که شما میگین باید 512 شده باشه 20000 تومان
رفیق دقیق 30 درصد ارزون شده و نامحدود 18500 فک کنم.
مطمعا ؟ اگر اینجوری باشه من میرم سرویسم 512 میکنم . این تغییر پهنای باند میشه از سایت انجام داد ؟
مطمعا ؟ اگر اینجوری باشه من میرم سرویسم 512 میکنم . این تغییر پهنای باند میشه از سایت انجام داد ؟
خیــر :n29:
پ ن : خواهشا حداقل یک صفحه قبل رو بخونید
نوشته هایی که پایین صفحه هست نگاه کنید اینجوری که مشخصه مخابراتم خوب سر هم رو کلاه گذاشته .
رفیق من تهران نیستم.کرمانم کرمان هم اصلا نامحدود نداره.این چیزیی که من از بچه های همین تاپیک شنیدم ولی مطمئنم 512 قیمتش 18500.در مورد پهنای باند هم بهتره حضوری مراجعه کنی ولی فک کنم اینرنتی هم بشه.ولی باز حضوری مراجعه کن تا کارتو سریع راه بندازن.
این چه وضعشه آخه اصلا از ساعت 2 ظهر به بعد اینترنت تعطیل بود سایت های داخلی رو هم باز نمیکرد سرعت دانلودم از 60 شده بود 16 کیلوبایت
رفیق من تهران نیستم.کرمانم کرمان هم اصلا نامحدود نداره.این چیزیی که من از بچه های همین تاپیک شنیدم ولی مطمئنم 512 قیمتش 18500.در مورد پهنای باند هم بهتره حضوری مراجعه کنی ولی فک کنم اینرنتی هم بشه.ولی باز حضوری مراجعه کن تا کارتو سریع راه بندازن.
آخه خط به ناما داداشم نمیتونه مرخصی بگیر بیاد . این قیمتی که شمامیگینو من هر چقد سرچ کردم تو هیچ سایتی ندیدم ولی شد فردا میرم از خود مخابرات میپرسم . والا موندم خودم سرویس 256 نامحدود دارم میخواستم عوض کنم از این شرکتی ها بگیرم ولی هیچکدوم نمیبینم دوستان راضی باشن . خالا موندم صبر کنم تا از های وب سرویس بگیرم یا همین مخابرات ÷هنای باندم افزایش بدم به 512 نظر دوستان چی ؟
آخه خط به ناما داداشم نمیتونه مرخصی بگیر بیاد . این قیمتی که شمامیگینو من هر چقد سرچ کردم تو هیچ سایتی ندیدم ولی شد فردا میرم از خود مخابرات میپرسم . والا موندم خودم سرویس 256 نامحدود دارم میخواستم عوض کنم از این شرکتی ها بگیرم ولی هیچکدوم نمیبینم دوستان راضی باشن . خالا موندم صبر کنم تا از های وب سرویس بگیرم یا همین مخابرات ÷هنای باندم افزایش بدم به 512 نظر دوستان چی ؟
رفیق خط به نام دادشت باشه شما یه کپی کارت ملی ازش ببر.گبر نمیدن.منم خط خونه به نام پدرمه ولی کپی کارته ملشی بردم هیچی هم نگفتن.ولی مطمئنم 18500 چون قبل از این که اینرنت ارزون بشه بود 25000 که حتی مخابرات کرمان هم داشت خودمم 512 داشتم.بعد تعرفه اینرنت 30 درصد ارزون شد که میشه 18500.از لحاظ قیمت 99 درصد مطمئنم.
Meysam Raz
08-09-2014, 08:55
توی سایت قیمتش انقدره
بعضی از دوستان میگفتن قیمت کمتر بوده که من خودم هنوز ندیدم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mehdi-sh
08-09-2014, 09:00
مخابرات اس ام اس زده مانده حجمی شما تمام شده در صورتیکه من دو هفته ای میشه دیگه ازش استفاده نمیکنم کلا مخابرات سیستم قشنگی برای محدود داره و خوب جیب مشترک خالی میکنه.
رفیق خط به نام دادشت باشه شما یه کپی کارت ملی ازش ببر.گبر نمیدن.منم خط خونه به نام پدرمه ولی کپی کارته ملشی بردم هیچی هم نگفتن.ولی مطمئنم 18500 چون قبل از این که اینرنت ارزون بشه بود 25000 که حتی مخابرات کرمان هم داشت خودمم 512 داشتم.بعد تعرفه اینرنت 30 درصد ارزون شد که میشه 18500.از لحاظ قیمت 99 درصد مطمئنم.
مخابرات اون 20 30 درصدی که باید ارزون کنه رو هنوز اعمال نکرده تو یکی از این سایتهای خبرم دیدم که شاتل اعتراض کرد که چرا مخابرات این درصد اعمال نکرده . به 2020 هم زنگ زدم رفتم مخابرات هر دو همون 24000 تومان گفتن .
مخابرات اون 20 30 درصدی که باید ارزون کنه رو هنوز اعمال نکرده تو یکی از این سایتهای خبرم دیدم که شاتل اعتراض کرد که چرا مخابرات این درصد اعمال نکرده . به 2020 هم زنگ زدم رفتم مخابرات هر دو همون 24000 تومان گفتن .
نه رفیق ارزون کرده مثلا الان ترافیکی که بوده 4200 رو داره میده 3600 یا مثلا اینرنت بنده 2 مگ با 2 گیگ ترافیک بود که بود 17500 یک گیگ ترافیکش رو اضاف کردن ولی قیمت دست نخورده.
SAEED 120
08-09-2014, 13:26
دوستانی که 2 مگ به بالا دارند. و سرعت دانلودشون ا زخارج محدوده به 80 تا.
من راهش رو فهمیدم یه چیزی باید بخریم مثل یه اکانت اتصالی میومنه این محدودیت رو بر میداره..
الان میخواستم کاملا توضیح بدم اما گفتم نگن داره تبلیغ میکنه..
یه اکانت بهش وصل میشی این محدودیتی که سرعت 240 تای من بعد ظهرها از خارج میشه 80 تا رو بر میداره ا زخارج هم میشه 240 تا ولی حیف 100 حیف گرونه...
ولی من خیالم رحت شد راه حلشو پیدا کردم. حتما هم می خرم. یه خاکانت تست گرفتم دیدم با 240 از خارج میگیره وقتی قطعش میکنم میشه 80 تا. ولی بازم میگم گرونه...حیف
دوستانی که 2 مگ به بالا دارند. و سرعت دانلودشون ا زخارج محدوده به 80 تا.
من راهش رو فهمیدم یه چیزی باید بخریم مثل یه اکانت اتصالی میومنه این محدودیت رو بر میداره..
الان میخواستم کاملا توضیح بدم اما گفتم نگن داره تبلیغ میکنه..
یه اکانت بهش وصل میشی این محدودیتی که سرعت 240 تای من بعد ظهرها از خارج میشه 80 تا رو بر میداره ا زخارج هم میشه 240 تا ولی حیف 100 حیف گرونه...
ولی من خیالم رحت شد راه حلشو پیدا کردم. حتما هم می خرم. یه خاکانت تست گرفتم دیدم با 240 از خارج میگیره وقتی قطعش میکنم میشه 80 تا. ولی بازم میگم گرونه...حیف
شما از هر جا یه پرو.کسی یا وی.پی.ان ایرانی پیدا کنی همین خاصیت رو داره...
توی این سایتای پرو.کسی بعضی وقتا ایرانیش هم پیدا میشه...
hamed_1989
08-09-2014, 20:18
دوستان من سرویس 2 مگ دارم ولی هنوز سرعت دانلودم درست نشده سرعت دانلود من هنوز 50-60 هست، آخه این چه وضعیه:n24:
دوستان هم هنوز مشکل دارن؟
سرعت تک کانگشن افتضاححححححححح
یه سایت هم کامل لود نمیشه
اینترنت مخابرات فقط به درد دانلود با 16 تا کانکشن میخوره و لاغیر
رفیق من نمیخام تبلیغ کنم ولی تو تاپیک مخابرات اصفهان یه کاربر به اسم سینا که یه ماهه نامحدود رو میده 3000 تومن.ip هاش هم از پارس انلاینه.ولی سایت شبانه ip هاش اسیاتکه.
SAEED 120
08-09-2014, 21:45
م
رفیق من نمیخام تبلیغ کنم ولی تو تاپیک مخابرات اصفهان یه کاربر به اسم سینا که یه ماهه نامحدود رو میده 3000 تومن.ip هاش هم از پارس انلاینه.ولی سایت شبانه ip هاش اسیاتکه.
من یه پلن دیدم 20 گیگ 15 هزار تومن ماهی..اینجوری که شما میگید 3هزار تومن نامحدود واقعا مفته!! جدی میگی ماهی 3 تومن ترافیک نامحدود؟:n04: بابا دمش گرم هر کی با این قیمت میفروخه
SAHANDE3
08-09-2014, 22:20
اگر مال ایران باشه خطرناکه تو از کجا می دونی طرف کیه و اطلاعاتت دست کی می افته
بله به نظر منم کاملا خطرناکه ادم باید از ip های یک isp های مطمئن مثلا سرویس شبانه از اسیاتکه یا اقای سینا پارس انلاینه اینجوری خیلی مطمئن تره.
SAHANDE3
08-09-2014, 22:52
اشتباه دوبار فرستادم
با سلام سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدین:
میزان مصرف اینترنت 128 با 2 مگ فرق میکنه؟ منظورم اینه که مثلا من روزی 10 15 تا سایت دیدن میکردم ماهی هم شاید 40 مگ هم دانلود نمیکرئم با سرعت 128 البته با این وجود آخر ماه حتی 2 گیگم نمیتونم کامل مصرف کنم حالا سرعت دو مگ مخابرات گرفتم ولی تو عرض یه ساعت وبگردی و بدون انلود الان چک کردم دیدم نوشته میزان مصرف تو همین دو ساعته 110 مگ بوده اینجوری باشه که خیلی میشه مصرف
این چجوریه همون سایتا همون عمکرد و همون تعداد چنجر باز کردن ولی باسرع بیشتر چقدر رو میزان مصرف تاثیر داره مثلا 40 تا پیج تو اون سرعتو با40 تا پیجو با این سرعت دیدن میکنم مصرفش زیاد میشه
چیکار باید کرد که اینجوری نشه و مصرفش کم بشه؟
با تشکر
سوال دیگه آیا اینترنت مخابرات دانلود رایگان داره ؟شبانه ؟از کی تا کی کلا رایگانه ؟
با سلام سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدین:
میزان مصرف اینترنت 128 با 2 مگ فرق میکنه؟ منظورم اینه که مثلا من روزی 10 15 تا سایت دیدن میکردم ماهی هم شاید 40 مگ هم دانلود نمیکرئم با سرعت 128 البته با این وجود آخر ماه حتی 2 گیگم نمیتونم کامل مصرف کنم حالا سرعت دو مگ مخابرات گرفتم ولی تو عرض یه ساعت وبگردی و بدون انلود الان چک کردم دیدم نوشته میزان مصرف تو همین دو ساعته 110 مگ بوده اینجوری باشه که خیلی میشه مصرف
این چجوریه همون سایتا همون عمکرد و همون تعداد چنجر باز کردن ولی باسرع بیشتر چقدر رو میزان مصرف تاثیر داره مثلا 40 تا پیج تو اون سرعتو با40 تا پیجو با این سرعت دیدن میکنم مصرفش زیاد میشه
چیکار باید کرد که اینجوری نشه و مصرفش کم بشه؟
با تشکر
حجم صفحات وب و در نتیجه میزان مصرف ربطی به سرعت اینترنت نداره اما خب دو نکته هستش:
طی یکی دو سال اخیر با فراگیرتر شدن وب 2 حجم صفحات وب هم به شدت افزایش پیدا کرده.... گوگل و یاهو و مایکروسافت و .... الان سایتشون 6 -7 برابر نسبت به دو سال پیش حجیم تر شدن....
وقتی سرعت بیشتر باشه صفحات سریعتر لود میشن در نتیجه در اکثر مواقع به طور کامل لود میشن.... وقتی سرعت کمتر باشه خیلی وقتا صفحه رو آدم قبل از اینکه کامل لود بشه میبنده و در نتیجه ترافیک کمتری مصرف میشه.....
به نظر من برای کاهش حجم مصرفی دو تا کار تمیز میشه انجام داد.... بقیه ی روش ها آدم رو عملا بر میگردونه به دوران دایال آپ :n09::
کش بروزر (browser cache) یا همون temporary internet files رو پاک نکنید و ترجیحا حجمش رو هم افزایش بدین طوری که حداقل 1 گیگ فضا برای این کار اختصاص داده شده باشه.
از ادبلاکر استفاده کنید تا تبلیغات سایتا رو براتون بلاک کنه.... هم کروم و هم فایرفاکس پلاگ-این های خوبی برای این کار داره....
farshad0123
08-09-2014, 23:33
بله به نظر منم کاملا خطرناکه ادم باید از ip های یک isp های مطمئن مثلا سرویس شبانه از اسیاتکه یا اقای سینا پارس انلاینه اینجوری خیلی مطمئن تره.
من میرم از سایتای خارجی اکانت پیدا میکنم همینا که لیستی میزارن و همیشه آپدیت میشن الان چه خطری منو تهدید میکنه؟:n13:
استفاده ام برا بالا بردن سرعت دانلوده
خطرش زیاد فرقی نداره :n09: تازه وقتی شما اکانت میخری به مراتب خطرش بیشتره...چون وقتی اکانت میخری طرف از روی پرداختی که انجام دادی یه سری اطلاعات شخصیت رو به دست میاره... تمام کارایی هم که با اون اکانت انجام میدی رو میتونه ریز به ریز ردیابی کنه...
اونایی که ای-پی شون مال یه جای مطمئنه فقط معنیش اینه که طرف رفته از یه جایی سرور گرفته که اینترنتش رو از این شرکتا میگیره همین... حتی ممکنه هاست رو مستقیم از این شرکتا نگرفته باشه....
من میرم از سایتای خارجی اکانت پیدا میکنم همینا که لیستی میزارن و همیشه آپدیت میشن الان چه خطری منو تهدید میکنه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استفاده ام برا بالا بردن سرعت دانلوده
تقریبا هیچی... تازه در واقع از این که بری از یه جا اکانت بخری امن ترم هستش.....
پ.ن: راستی شما وقتی اکانت میگری معمولاً طرف یه نرم افزار چیز- پی-ان کلاینت هم بهت میده که اونم احتمالش هست آلوده باشه و خطرناکه.....
paiinful
09-09-2014, 00:00
دوستان مخابرات نت 1 مگ یا 512 نامحدود داره؟
یا شبانه رایگان
قیمتشم بگید ممنون میشم
خطرش زیاد فرقی نداره :n09: تازه وقتی شما اکانت میخری به مراتب خطرش بیشتره...چون وقتی اکانت میخری طرف از روی پرداختی که انجام دادی یه سری اطلاعات شخصیت رو به دست میاره... تمام کارایی هم که با اون اکانت انجام میدی رو میتونه ریز به ریز ردیابی کنه...
اونایی که ای-پی شون مال یه جای مطمئنه فقط معنیش اینه که طرف رفته از یه جایی سرور گرفته که اینترنتش رو از این شرکتا میگیره همین... حتی ممکنه هاست رو مستقیم از این شرکتا نگرفته باشه....
تقریبا هیچی... تازه در واقع از این که بری از یه جا اکانت بخری امن ترم هستش.....
پ.ن: راستی شما وقتی اکانت میگری معمولاً طرف یه نرم افزار چیز- پی-ان کلاینت هم بهت میده که اونم احتمالش هست آلوده باشه و خطرناکه.....
اقا فکر بد به دلت راه ندین همشون خوبن از هر کدومشون میخاین استفاده کنین.ما هم که اصلاعات خاصی رو pc نداریم پسورد facebook شخصی ترینشونه که اونم اگه بخان براشون راحت میدیم دیگه نیاز به دزدی نیست.
اقا فکر بد به دلت راه ندین همشون خوبن از هر کدومشون میخاین استفاده کنین.ما هم که اصلاعات خاصی رو pc نداریم پسورد facebook شخصی ترینشونه که اونم اگه بخان براشون راحت میدیم دیگه نیاز به دزدی نیست.
:n09:
آره.... در کل با این حرفت موافقم.... کسایی مثل خانم جنیفر لاورنس باید بترسن...:n08:
mohammad_87
09-09-2014, 01:35
سرویس من نامحدوده
در بخش کاربری در قسمت گزارشات وقتی یک تاریخ رو انتخاب میکنم نمایش حجم مصرف شده رو نشون نمیده
برای شما هم اینجوریه؟
Leon-117
09-09-2014, 08:53
سرویس من نامحدوده
برای شما هم اینجوریه؟
آره چند روزی هست اینجوری شده.........
Tehranshahr
09-09-2014, 11:49
کلا چند هفته ای هست کیفیت زیر صفره! :n21:
Meysam Raz
09-09-2014, 15:09
اینطوریکه توی خبر ها فهمیدیم دارن تجهیزات نسل بعد رو وصل میکنن
خود 2020 هم گفت دارن توی محدوده شما یک کارایی میکنن
چند روز پیش از 8 صبح تا 10 شب قطع بودم
پینگ اینترنت مخابرات چجوریه؟
با سلام
چند راه حل خوب میشه بفرمایید که چجوری میشه میزان مصرف از حجم ترافیک در سرعتهای بالا کم کرد؟
و بهترین برنامه برای تست سرعت و پینگ اینترنت چیه و میشه لینکشو هم بدین
با سلام
چند راه حل خوب میشه بفرمایید که چجوری میشه میزان مصرف از حجم ترافیک در سرعتهای بالا کم کرد؟
و بهترین برنامه برای تست سرعت و پینگ اینترنت چیه و میشه لینکشو هم بدین
برای تست سرعت و پینگ بهتره به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید در ضمن برای مانیتورینگ سرعت دانلود و آپلود برنامه زیاد هست من خودم از networx استفاده میکنم که تو سایت ---------- پیدا میشه. سوال اولت رو هم زیاد اطلاع ندارم ولی گوگل کروم ی پلاگین داره بنام add block که تبلیغ سایت ها رو غیرفعال میکنه بازم میگم این راهی هست که من بلدم.
ممنونم از شما منظورم همون برنامه ای که دوستان تو تاپیکهای مختلف از سرعت و پینگ اینترنتشون قرار میدن چجوریه انجام میدن؟و عکس میگیرن؟
ممنونم از شما منظورم همون برنامه ای که دوستان تو تاپیکهای مختلف از سرعت و پینگ اینترنتشون قرار میدن چجوریه انجام میدن؟و عکس میگیرن؟
برای پینک توی قسمت run بزنید cmd بعد که کنسول اومد بزنید:
برای تست سرعت برید سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و یه سرور انتخاب کنید خودش شروع میکنه... بعد که تموم شده کلید SHARE THIS RESULT رو بزنید. بعد هم لینک IMG رو کپی کنید...
برای مانیتور کردن سرعت هم همونطور که دوستمون گفت برنامه ی NetWorx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برنامه ی خوبیه....
ممنونم از شما برنامه فلش پلیر میخاد سایت لینک دانلودش کار نمیکنه میشه شما یه لینک دانلود کم حجم فلش پلیر بدین؟
Firebirds
09-09-2014, 22:15
پینگ اینترنت مخابرات چجوریه؟
افتضاح هست.
ممنونم از شما برنامه فلش پلیر میخاد سایت لینک دانلودش کار نمیکنه میشه شما یه لینک دانلود کم حجم فلش پلیر بدین؟
با قیلتر :n02: شکن برید از این لینک فایلی که برای مرورگرتون مناسب هست رو بگیرید:(فایرفاکس و کروم plug in based محسوب میشن)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ساده تر بگم برای اکسپلورر اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). برای فایرفاکس و کروم اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
بدون شرح
خیلی ممنونم ازشما
حجم ترافیک اضافی چقدره و چجوری محاسبه میشه؟
Leon-117
10-09-2014, 09:47
بدون وی پی ان:
با وی پی ان داخلی:
البته صبحا کلا وضع اینترنت بهتره کلا،غروب و شب هم تست میگیرم میزارم.......
alireza20202003
10-09-2014, 14:30
از ساعت 12 اینترنت مخابرات من قطعه ! لاین ADSL وصله ولی آی پی نمیگیره. پشتیبانی هم که :n08:
خیلی ممنونم ازشما
حجم ترافیک اضافی چقدره و چجوری محاسبه میشه؟
من اینترنت مخابرات ندارم... فکر کنم بقیه دوستان تو این مورد بهتر بتونن کمکتون کنن.
konjkavkhan
10-09-2014, 18:54
من اینترنت مخابرات ندارم... فکر کنم بقیه دوستان تو این مورد بهتر بتونن کمکتون کنن.
تا جايي كه من مي دونم. وقتي كه حجمتون ماهيانتون تموم بشه مخابرات اتوماتيك حجم اضافه بهتون ميده. فرض كنيد حجم ماهيانتون ٨گيگ بوده و شما ١٥گيگ مصرف كرديد. تا ٨ گيگ كه هيچ. اما بابت اون ٧تاي اضافه تا ٥تاشو هر گيگ ٣٦٠٠ تومن محاسبه ميشه و ٢گيگ باقي مونده هم ٢٦٠٠ تومن بابت هر گيگ. مخابرات كلا سيستمش با بقيه فرق مي كنه.
تا جايي كه من مي دونم. وقتي كه حجمتون ماهيانتون تموم بشه مخابرات اتوماتيك حجم اضافه بهتون ميده. فرض كنيد حجم ماهيانتون ٨گيگ بوده و شما ١٥گيگ مصرف كرديد. تا ٨ گيگ كه هيچ. اما بابت اون ٧تاي اضافه تا ٥تاشو هر گيگ ٣٦٠٠ تومن محاسبه ميشه و ٢گيگ باقي مونده هم ٢٦٠٠ تومن بابت هر گيگ. مخابرات كلا سيستمش با بقيه فرق مي كنه.
این مخابرات تهرانه که اینجوریه.مثلا تو کرمان وقتی ترافیک تموم شه میره رو صفحه ibs اونجا میتونی 1 گیگ حجم بخری بعد پولش رو قبض بیاد.
birang1357
10-09-2014, 21:00
متاسفانه سرعت افتضاحه
اگه خطم فیبرنوری نبود از یه شرکت خصوصی خدمات می گرفتم:n27:
Milad4171
10-09-2014, 21:22
این مخابرات تهرانه که اینجوریه.مثلا تو کرمان وقتی ترافیک تموم شه میره رو صفحه ibs اونجا میتونی 1 گیگ حجم بخری بعد پولش رو قبض بیاد.
بعید میدونم ربطی به کرمان و تهران و جاهای دیگه داشته باشه. من محدود ندارم اما یادم میاد اون اوایل یه اتفاقی افتاد که اینترنت قطع شد اما به اینترانت داخلی وصل بودم. هر آدرسی میزدم وصل می شدم به سایت مخابرات بخش کنترلی.
بعید میدونم ربطی به کرمان و تهران و جاهای دیگه داشته باشه. من محدود ندارم اما یادم میاد اون اوایل یه اتفاقی افتاد که اینترنت قطع شد اما به اینترانت داخلی وصل بودم. هر آدرسی میزدم وصل می شدم به سایت مخابرات بخش کنترلی.
نه رفیق بنده مطمئنم هر استان برای خودش یه پشتیبانی یه سامانه داره.مثلا شما برو نگاه کن مخابرات کرمان اینرنت نا محدود نداره ولی تهران داره.کلا همر استان برای خودش جدایه تو مخابرات.از نظر سرعت هم فرق میکنه مثلا مخابرات تبریز 128 رو روی 2 مگ میبنده ولی مخابرات هیچ جا اینکا رو نمیکنه یا همین مخابرات کرمان سرویسساش دوبرابرن ولی تهران نیست.
Milad4171
10-09-2014, 21:28
از ساعت 12 اینترنت مخابرات من قطعه ! لاین ADSL وصله ولی آی پی نمیگیره. پشتیبانی هم که :n08:
من تا دلتون بخواد این مشکل رو داشتم با مخابرات.
مجبورم DHCP رو ON کنم لیست آی پی بدم. الان بهتر شده قبلا که هر روز باید مودم رو ریست میکردم که آی پی عوض کنه . اما الان مدتی هست این مشکل رو ندارم. البته دو سه بار DG رو مودم گم میکرد. نمیتونست به ISP وصل بشه من فکر میکردم از مودمم باشه ( چون مال دوستم بود ) اما با یه مودم دیگه تست کردم دیدم همچنان این مشکل وجود داره. به نظرم مودم رو باید بذارید یه جایی دم دست که تا اگر موقع روشن شدن سیستم آی پی نگرفت مودم رو ریست کنید. :n02:
Milad4171
10-09-2014, 21:32
نه رفیق بنده مطمئنم هر استان برای خودش یه پشتیبانی یه سامانه داره.مثلا شما برو نگاه کن مخابرات کرمان اینرنت نا محدود نداره ولی تهران داره.کلا همر استان برای خودش جدایه تو مخابرات.از نظر سرعت هم فرق میکنه مثلا مخابرات تبریز 128 رو روی 2 مگ میبنده ولی مخابرات هیچ جا اینکا رو نمیکنه یا همین مخابرات کرمان سرویسساش دوبرابرن ولی تهران نیست.
کاملا درسته. هر استان به سایت خودش وصل میشه. منظور من این بود که بهرحال موقع اتمام ترافیک یا مشکلات خارجی به سایت مخابرات اون قسمت وصل میشه ( همونجایی که بتونید از طریقش ترافیک بخرید .
درسته . تعرفه های هر استان به هم دیگه فرق داره. سرویس نامحدود تهران هم خیلی به صرفه نیست. من خودم 1 مگ داشتم ولی خیلی سختم بود این همه پول بابت 1 مگی که همش قطعی داره بدم. الان 512 گرفتم اما از ماه دیگه تعرفه یک مگ ماهی 5 گیگ رو میخوام امتحان کنم. قیمتش اندازه 256 نامحدوده . یه چیزی حدود 18 تومن ! بسته های اضافه هم خیلی ارزونه. 5 گیگش میشه یه چیزی حدود 7 تومن. وایمکس ایرانسل 1 گیگو میداد 7 تومن
کاملا درسته. هر استان به سایت خودش وصل میشه. منظور من این بود که بهرحال موقع اتمام ترافیک یا مشکلات خارجی به سایت مخابرات اون قسمت وصل میشه ( همونجایی که بتونید از طریقش ترافیک بخرید .
درسته . تعرفه های هر استان به هم دیگه فرق داره. سرویس نامحدود تهران هم خیلی به صرفه نیست. من خودم 1 مگ داشتم ولی خیلی سختم بود این همه پول بابت 1 مگی که همش قطعی داره بدم. الان 512 گرفتم اما از ماه دیگه تعرفه یک مگ ماهی 5 گیگ رو میخوام امتحان کنم. قیمتش اندازه 256 نامحدوده . یه چیزی حدود 18 تومن ! بسته های اضافه هم خیلی ارزونه. 5 گیگش میشه یه چیزی حدود 7 تومن. وایمکس ایرانسل 1 گیگو میداد 7 تومن
اره رفیق پس هر استان برا خودش یه سامانه داره سامانه مخابرات کرمان جوریه که باید خود ترافیک بخری و برات ترافیک نمیخره.تا اونجایی که من میدونم اصفهان هم همینجوریه ولی مثل اینکه مخابرات تهران کلا فرق میکنه.
اره رفیق پس هر استان برا خودش یه سامانه داره سامانه مخابرات کرمان جوریه که باید خود ترافیک بخری و برات ترافیک نمیخره.تا اونجایی که من میدونم اصفهان هم همینجوریه ولی مثل اینکه مخابرات تهران کلا فرق میکنه.
داداش چه جوری حسابی کرد شد 7000 تومن پنج گیگ ؟ تا پنج گیگ به ازای هر گیگ 3600 تومان و از 5 تا 10 2600 یعنی برای پنج گیگ 18000 تومان
سلام:
دوستان لطفاً راهنمایی کنید:
1-اینترنت 1 مگ نامحدود مخابرات سرعتش دانلودش چقدر هست؟
2- روزی چقدر میشه دانلود کرد؟
3- واقعاً نامحدود هشتش؟! منظورم اینه که بعد سرعت دانلود رو محدود نمیکنند؟
4- کلاً مخابرات خوبه که ازشون اشتراک بگیرم؟ اینو بگم که اینترنت رو صرفاً برای دانلو میخوام.
5- حجمی هاش چطور هستند مثلاً سرعت 10 مگش خوبه که بگیرم؟ ضمناً دانلود شبانه رایگانش چطوره؟
یه دنیا ممنونم
shayan0o21
10-09-2014, 22:20
سلام:
4- کلاً مخابرات خوبه که ازشون اشتراک بگیرم؟ اینو بگم که اینترنت رو صرفاً برای دانلو میخوام.
5- حجمی هاش چطور هستند مثلاً سرعت 10 مگش خوبه که بگیرم؟ ضمناً دانلود شبانه رایگانش چطوره؟
یه دنیا ممنونم
120 هست دیگه معلومه
روزی 8 گیگ فول دائم دانلود
دانلود زیاد نه در حد 120 150 گیگ
حجمی شبانه اصلاً نداره
دوستان من هم یه چند روزی صبر میکنم ببینم چی میشه اگه اکی نشد میرم سمت پارس آنلاین و یا مخابرات. امکان داره یه تغییراتی بدند.
Milad4171
10-09-2014, 22:35
داداش چه جوری حسابی کرد شد 7000 تومن پنج گیگ ؟ تا پنج گیگ به ازای هر گیگ 3600 تومان و از 5 تا 10 2600 یعنی برای پنج گیگ 18000 تومان
آره ببخشید اشتباه حساب کردم. :n02:
ولی بهرحال تعرفه ها قیمت خوبی دارن. نسبت به ایرانسل که هر گیگش 8 تومن هست .خیلی به صرفه هست. 5 گیگ میشه 18000 تومن در صورتی که ایرانسل 5 گیگ رو میده 32000 تومن ! ! !
Firebirds
10-09-2014, 22:49
یعنی افتضاح به تمام معنی، سه ساعت صبح خوبه ظهر نشده گند میزنه
قطع کنید کل اینترنت رو ملت همه رو راحت کنید.
یعنی افتضاح به تمام معنی، سه ساعت صبح خوبه ظهر نشده گند میزنه
قطع کنید کل اینترنت رو ملت همه رو راحت کنید.
از شما خوبه پینگ از ورزش 3
کسی توان رقابت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n08:
SAHANDE3
10-09-2014, 23:06
سلام:
یه دنیا ممنونم
سرورهای خارجی بیشتر ساعات نابودن دانلود که سهل صفحه هم به زور باز می شه اگر بخواهی از سرورهای خارجی دانلود کنی باید 10 تا لینک بزاری تا برسی به سرعتت برای من 2 مگ نا محدود بعضی ساعات 20 کیلو دانلود تک لینکش:n30:
Firebirds
10-09-2014, 23:23
دو ماهه وضع همینه، اصلا یه چیزی دارن به ملت تحویل میدن که ... بدتر.
من واقعا عمرم داره سر یک صفحه باز کردن تلف میشه، :n21::n21::n21:
arminkoo
10-09-2014, 23:29
ای بابا چرا این جوری میکنن اینا دیگه .... در آرودن دیگه
کلن ببندین بره دیگه .
تابناک 250 داخلی !!!!!!
سرور اروپا هم 600
farshad0123
10-09-2014, 23:45
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پینگ بالای 600 و سرعت تک کانکشن 7 کیلوبایت هم شد اینترنت ؟
لعنت بر باعث و بانیش
Leon-117
11-09-2014, 00:25
خوشبختانه وضع اینترنت من به بدی دوستان نیست :| (این مخابرات ما یوزر کم داره :دی ) ولی در کل شبا یکم بدتر میشه :
v p n :
سلام
دوستان من اینترنت شرکت مخابرات استان تهران با سرعت 512 نامحدود رو دارم. میخوام تو این کمپین تابستانه شرکت کنم و به 2 مگ با 5 گیگ در ماه تغییر وضعیت بدم.
نوشته کسایی که مودم رایگان رو نخوان میتونن ماهی 2 گیگ رایگان بگیرن. در ضمن دانلود شبانه از ساعت 1 تا 7 هم رایگان هست.
میخواستم نظرتون رو بپرسم که ارزش داره عوض کنم؟ از لحاظ مادی که خوبه الان 21400 میدم ولی سرویس جدید قیمتش 17500 هست.
یه سوال دیگه اینکه شبانه رایگان که نوشته سرعتش چطوریاست، خوبه؟ و اینکه شبها محدودیت دانلود هم داره یا نه هر چی دانلود کردی
سوال آخر اینکه بعد از یک سال بازم میشه این سرویس رو با تمام شرایط تمدید کرد یا نه
ممنون
SAEED 120
11-09-2014, 10:15
مخابرات هر کی میخواد سرعت دانلودش و تک کانکشنش خوب بشه.. باید یه سرویس افزایش سرعت دانلود و کاهش پینگ بخره..
اصلا فایده نداره..ما که دیگه خسته شدیم.
یه اتصالیه که به صورت میکروتیک یعنی یکاری میکنه که مخابرات فکر میکنه شما تو سرورهای داخلی هستید واسه همین سرعت دانلود و تک لینکتون ا زخارح ایران هم مثل داخل میشه.
الان من میرم آپارات سرعت دانلود و پینگم عالیه ولی میرم یوثوب هم سرعتم کم میشه هم پینگم زیاد ولی وقتی سرویس رو کانکت میکنم یوثوب هم مثل آپارات که تو داخل انگا رمیاد تو داخل. سرعتش و پینگش مثل داخل ایران میشه.
ببین میبینی ما چه می کشیم؟ میبینی؟ یه سرویس ا زمخابرات گرفتم ماهی 75 تومن 2 مگ نامحدود که حال کنم..بعد باید یه سرویس کاهش پینگم بخرم که به سرعت واقعیم برسم.اونم ماهی 30 تومن ..2 تا 20 گیگ بخریم در ماه..ماهی 100 هزا رتومن میشه ..
ماهی 100 تومن که تازه بشه همون 2 مگی که مخابرات باید با کیفیت میداد ولی محدودش کرده..میینی چه اذیت میکنن مردم رو؟ خداوکیلی این انصافه؟
سلام
دوستان من اینترنت شرکت مخابرات استان تهران با سرعت 512 نامحدود رو دارم. میخوام تو این کمپین تابستانه شرکت کنم و به 2 مگ با 5 گیگ در ماه تغییر وضعیت بدم.
نوشته کسایی که مودم رایگان رو نخوان میتونن ماهی 2 گیگ رایگان بگیرن. در ضمن دانلود شبانه از ساعت 1 تا 7 هم رایگان هست.
میخواستم نظرتون رو بپرسم که ارزش داره عوض کنم؟ از لحاظ مادی که خوبه الان 21400 میدم ولی سرویس جدید قیمتش 17500 هست.
یه سوال دیگه اینکه شبانه رایگان که نوشته سرعتش چطوریاست، خوبه؟ و اینکه شبها محدودیت دانلود هم داره یا نه هر چی دانلود کردی
سوال آخر اینکه بعد از یک سال بازم میشه این سرویس رو با تمام شرایط تمدید کرد یا نه
ممنون
رفیق اگه مصرفهروزانتون کمه اره میصرف سرعت دانلودشبانه 250 از سرور داخل و خارج که شانسیه یه بار خوبه یه بار بده.در ضمن مخابرات هیچ محدودیتی نداره درمورد تمدید هم اره میشه تمدید کرد
Mohsen_mzh
11-09-2014, 11:40
مخابرات هر کی میخواد سرعت دانلودش و تک کانکشنش خوب بشه.. باید یه سرویس افزایش سرعت دانلود و کاهش پینگ بخره..
اصلا فایده نداره..ما که دیگه خسته شدیم.
یه اتصالیه که به صورت میکروتیک یعنی یکاری میکنه که مخابرات فکر میکنه شما تو سرورهای داخلی هستید واسه همین سرعت دانلود و تک لینکتون ا زخارح ایران هم مثل داخل میشه.
الان من میرم آپارات سرعت دانلود و پینگم عالیه ولی میرم یوثوب هم سرعتم کم میشه هم پینگم زیاد ولی وقتی سرویس رو کانکت میکنم یوثوب هم مثل آپارات که تو داخل انگا رمیاد تو داخل. سرعتش و پینگش مثل داخل ایران میشه.
ببین میبینی ما چه می کشیم؟ میبینی؟ یه سرویس ا زمخابرات گرفتم ماهی 75 تومن 2 مگ نامحدود که حال کنم..بعد باید یه سرویس کاهش پینگم بخرم که به سرعت واقعیم برسم.اونم ماهی 30 تومن ..2 تا 20 گیگ بخریم در ماه..ماهی 100 هزا رتومن میشه ..
ماهی 100 تومن که تازه بشه همون 2 مگی که مخابرات باید با کیفیت میداد ولی محدودش کرده..میینی چه اذیت میکنن مردم رو؟ خداوکیلی این انصافه؟
با اون قیمت کلا آدم ISP رو عوض کنه منطقی تره به نظرم. اون سرویس کاهش پینگ قیمت هاش هیچ فرق خاصی با یک سرویس اینترنت جداگانه نداره ، خیلی طبیعی هم هست چون سرور ها داخل ایران هستند و باید پول اینترنت داخلی رو داد.
دیروز از صبح اینترنت منم اوضاعش خراب بود حتی با سرور های داخلی با سرعت 40 تا 50 کیلوبایت دانلود میکردم سرور های خارجی که در حد دایل آپ بود ولی امروز اوضاع یکم بهتره شده هم پینگ هم سرعت دانلود
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=183ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=202ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=183ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=181ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=182ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=196ms TTL=51
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=188ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=180ms TTL=51
Pinging tabnak.ir [94.182.146.59] with 32 bytes of data:
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=18ms TTL=52
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=15ms TTL=52
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=16ms TTL=52
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=26ms TTL=52
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=17ms TTL=52
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=29ms TTL=52
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=26ms TTL=52
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=529ms TTL=52
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=280ms TTL=52
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=553ms TTL=52
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=521ms TTL=52
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=20ms TTL=52
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=56ms TTL=52
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=21ms TTL=52
پینگ دوم از تابناک هست.
Setareh 2006
11-09-2014, 13:52
سلام
از دیروز آدم جون به لب میشه تا صفحات ف یس بوک باز بشه خیلی کند خیلی کند باز میشه . برای شما هم همینطوره ؟
این صفحهی در زمینهی پشت عکس هم مربوط به ف یس بوک هست که داره کند باز میشه .
SAEED 120
11-09-2014, 14:07
اقا من برای همین سرعت دانلود یه سرویس پیدا کردم خیلی ارزون ماهی 9 هزا رتومن نامحدود. الان قشنگ 2مگم شد 2 مگ تا دیدم سریع خریدم..شانس آوردم نزدیک بود اون گرونرو بخرم مما لاون سایته 20 گیگ 15 هزا رتومن. آخه من هر ساعت 1 گیگ حدودا دانلودمه ..
خلاصه خداروشکر مشکل منم حل شد. گفتم شاید اینجا کسی دعا کرد ..نمیدونم والا اصلا جا خوردم یهویی دیدم با ترافیک نامحدود 9 تومن..دم همه گرم.
Tehranshahr
11-09-2014, 15:15
همه این مشکلات بخاطر اینه که به نسبت تعداد کاربرا پهنای باند نخریدن، کم فروشی آشکار!
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
arash-king
11-09-2014, 15:28
خدا رو شکر میکنم که از اونموقع که مخابرات گرفتم (نزدیک 1 سال و 4 ماه پیش)
نه قطعی داشتم ، نه افت سرعت دانلود ، نه کُند شدن لودِ صفحه ، و نه هیچ چیز دیگه !
شما چرا انقد مشکل دارین !؟؟؟
تازه من پهنای باند 256 دارم ، به شدت راضیم !
ساکن اندیشه - شهریار
نبــــــــود ؟
نبــــــــود ؟
رفیق شما دیگه رکورد ما رو زدی باز از من 1500 بود:n08: ولی یه چیزی رو بهت بگم از ورزش 3 پینگ 600 داشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n07:
رفیق شما دیگه رکورد ما رو زدی باز از من 1500 بود:n08: ولی یه چیزی رو بهت بگم از ورزش 3 پینگ 600 داشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n07:
سایت داخلی مشکلی ندارم ، اما به ندرت با سایت های داخلی سر و کار دارم ، پینگش بخوره تو سرش :n09:
سایت داخلی مشکلی ندارم ، اما به ندرت با سایت های داخلی سر و کار دارم ، پینگش بخوره تو سرش :n09:
از ما که کلا داغونه چه داخلی چه خارجی:n02:
xXxMAHDI100
12-09-2014, 00:03
خدا رو شکر میکنم که از اونموقع که مخابرات گرفتم (نزدیک 1 سال و 4 ماه پیش)
نه قطعی داشتم ، نه افت سرعت دانلود ، نه کُند شدن لودِ صفحه ، و نه هیچ چیز دیگه !
شما چرا انقد مشکل دارین !؟؟؟
تازه من پهنای باند 256 دارم ، به شدت راضیم !
ساکن اندیشه - شهریار
منم میخوام مخابرات بگیرم ولی میترسم سزعت خیلی بالا \ایین داشته باشه که میره رو اعصاب :n03:
اینم یه تست تک کانکشن از مخابرات با فیلتر شکن.فک کن با این بخای تو یوتیوب ویدیو 1080p ببینی؟؟؟؟؟؟؟؟:n19:
تک کانکشن بدون چیز پی ان
دوستان ورزشکار دقت کنید که ساعت 2 نیمه شبه !
ساعت 4 ، 5 صبح وضعیت عادی میشه ، به مدت یکی دو ساعت تا اگه خدایی نکرده ملت با اینترنت کار دارن تو همون ساعات مقدس انجام بدن
همه این مشکلات بخاطر اینه که به نسبت تعداد کاربرا پهنای باند نخریدن، کم فروشی آشکار!
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
داداش کم فروشی فقط در مورد شیر ، خرما ، نخود و کلا این چیزا صدق میکنه
تازه اون هم محدود به احادیث 1400 سال پیشه و در حد داستان های آموزنده کتاب دبستانیه
الان زیاد این چیزا مهم نیست
چه برسه که بخواد در مورد اینترنت صدق کنه
استغفراله ...
تک کانکشن بدون چیز پی ان
دوستان ورزشکار دقت کنید که ساعت 2 نیمه شبه !
ساعت 4 ، 5 صبح وضعیت عادی میشه ، به مدت یکی دو ساعت تا اگه خدایی نکرده ملت با اینترنت کار دارن تو همون ساعات مقدس انجام بدن
بیا همدردی کنیم وضع دو تامون خرابه:n27:
mahdi_abbasnasab
12-09-2014, 02:30
یه سوالی از بچه های تاپیک داشتم,لطفا بنده رو راهنمایی کنید:n16:
من میخوام از مخابرات سرویس 2مگ محدود بگیرم.اونطور که شنیدم مخابرات سرعت دانلود رو تو تایم شبانه (تایم رایگان)محدود نمیکنه(یعنی بخاطر دانلود زیاد محدود نمیشی)!ایا درسته؟من به این امید میخوام بیام مخابرات که شبی چیزی در حدود 5گیگ اینا دانلود کنم!ایا میشه شبی 5گیگ دانلود کرد؟محدودت نمیکنن؟(چون الان من از شاتل سرویس میگیرم و حدود 90 درصد روزا محدود هست سرعتم!)راستی مرکز مخابراتی من هم سید الشهدا تهران هست.
ممنون میشم اگه این مطلب رو برام روشن کنید.مرسی.:n12:
یه سوالی از بچه های تاپیک داشتم,لطفا بنده رو راهنمایی کنید:n16:
من میخوام از مخابرات سرویس 2مگ محدود بگیرم.اونطور که شنیدم مخابرات سرعت دانلود رو تو تایم شبانه (تایم رایگان)محدود نمیکنه(یعنی بخاطر دانلود زیاد محدود نمیشی)!ایا درسته؟من به این امید میخوام بیام مخابرات که شبی چیزی در حدود 5گیگ اینا دانلود کنم!ایا میشه شبی 5گیگ دانلود کرد؟محدودت نمیکنن؟(چون الان من از شاتل سرویس میگیرم و حدود 90 درصد روزا محدود هست سرعتم!)راستی مرکز مخابراتی من هم سید الشهدا تهران هست.
ممنون میشم اگه این مطلب رو برام روشن کنید.مرسی.:n12:
اصلا محدود نمیکنه ولی سرعت از سرور های خارجی کم میشه تو ساعت های خاص تقریباً از 8 شب تا 2 صبح
اما از سرور های داخلی عالیه
یعنی به پینگ بستگی داره مثلا برای من پینگ bing.com 120 ولی google.com 350 در حالی هر دو سرور در امریکاست
اینم یه تست تک کانکشن از مخابرات با فیلتر شکن.فک کن با این بخای تو یوتیوب ویدیو 1080p ببینی؟؟؟؟؟؟؟؟:n19:
1080 بخوره تو سرش 140p باز کنه من راضی ام
arash-king
12-09-2014, 03:27
منم میخوام مخابرات بگیرم ولی میترسم سزعت خیلی بالا \ایین داشته باشه که میره رو اعصاب :n03:
همونطور که گفتم و دوباره میگم ، من 1 سال و 4 ماه میشه که مخابرات دارم ، به شدت راضیم ، خداشاهده تا الان مشکلی واسم پیش نیومده
البته یه نکته ای رو باید دقت کنی ، که عملکرد اینترنت هر مرکز مخابراتی با هم متفاوته ! شاید توی منطقه شما مخابرات با کُندی سرعت و نوسان همراه باشه
شایدم خوب باشه ، معلوم نیست ، ولی من که ساکن شهرک اندیشه هستم ، مخابرات عالی داره واسم کار میکنه
تا الان نزدیک 1 تِرا دانلود داشتم ، از فیلم بگیر تا بازی و برنامه و . . .
البته همونطور که گفتم من پهنای باند 256 دارم که توی IDM نزدیک 32 کیلوبایت میگیرم
با اینکه هر دانلود مدت زمان خاص خودشو طول میکشه (مثلا یه فیلم 700 مگابایتی ، برای من 7 ساعت طول میشکه)
ولی خب بخدا ارزششو داره
شما همینجا برید توی تاپیک اینترنت های شرکتی ، ببینین چقد دارن بدبختی میکشن
arash59b
12-09-2014, 05:33
همونطور که گفتم و دوباره میگم ، من 1 سال و 4 ماه میشه که مخابرات دارم ، به شدت راضیم ، خداشاهده تا الان مشکلی واسم پیش نیومده
البته یه نکته ای رو باید دقت کنی ، که عملکرد اینترنت هر مرکز مخابراتی با هم متفاوته ! شاید توی منطقه شما مخابرات با کُندی سرعت و نوسان همراه باشه
شایدم خوب باشه ، معلوم نیست ، ولی من که ساکن شهرک اندیشه هستم ، مخابرات عالی داره واسم کار میکنه
تا الان نزدیک 1 تِرا دانلود داشتم ، از فیلم بگیر تا بازی و برنامه و . . .
البته همونطور که گفتم من پهنای باند 256 دارم که توی IDM نزدیک 32 کیلوبایت میگیرم
با اینکه هر دانلود مدت زمان خاص خودشو طول میکشه (مثلا یه فیلم 700 مگابایتی ، برای من 7 ساعت طول میشکه)
ولی خب بخدا ارزششو داره
شما همینجا برید توی تاپیک اینترنت های شرکتی ، ببینین چقد دارن بدبختی میکشن
تعرفه ۲۵۶ معمولا همجا یه تعرفه پایدار و بدون نوسان هست
اخه سرعت دانلود ۳۰ کیلو چیه که کله پاچش چی باشه
شما اول تعرفه های ۱ و ۲ مگ بگیر اگه مخابرات منطقه تون شروع نکرد به اذیت کردن بعد ازش تعریف کن
mahdi_abbasnasab
12-09-2014, 06:19
اصلا محدود نمیکنه ولی سرعت از سرور های خارجی کم میشه تو ساعت های خاص تقریباً از 8 شب تا 2 صبح
اما از سرور های داخلی عالیه
یعنی به پینگ بستگی داره مثلا برای من پینگ bing.com 120 ولی google.com 350 در حالی هر دو سرور در امریکاست
اول از همه ممنون بابت راهنمایی:n16:
همونطور که گفتم من میخوام سرویس محدود بگیرم فعلا,یعنی اکثر دانلود هام رو میخوام بذارم تو تایم شبانه!(ساعت رایگان از کی شروع میشه تا چند؟)
اگه از سرورهای داخل سرعت خوب باشه که میشه دانلود از سرور خارجی رو از طریق سرورهای داخلی انجام داد(یعنی سرعت دانلود رو با سرعت دانلود از سرور داخلی یکی کرد)که در اینصورت عالی میشه!!!
راستی من وقتی بخوام سرویسم رو سفارش بدم باید برای اینکه سرویس دانلود رایگان شبانه داشته باشم کاری انجام بدم یا اینکه بصورت پیش فرض خودش اعمال میشه؟(یعنی یه وقت بصورت یه اپشن اضافه نباشه؟)
سلام دوستان
من چند وقتیه از مخابرات دانلود شبانم محدود شده
محدودیت به این صورته که فقط 2 برابر حجم خریداری شده میتونم شبانه دانلود کنم
مثلا اگه 5 گیگ حجم خریدم میتونم 10 گیگ شبانه دانلود کنم
واسه شما همچین چیزی پیش اومده؟؟ این محدودیت کی رفع میشه؟؟
سلام دوستان
من چند وقتیه از مخابرات دانلود شبانم محدود شده
محدودیت به این صورته که فقط 2 برابر حجم خریداری شده میتونم شبانه دانلود کنم
مثلا اگه 5 گیگ حجم خریدم میتونم 10 گیگ شبانه دانلود کنم
واسه شما همچین چیزی پیش اومده؟؟ این محدودیت کی رفع میشه؟؟
سلام
یعنی الان ده گیگ رو دانلود کردی و دیگه نمیتونی شبا دانلود کنی؟
سلام
یعنی الان ده گیگ رو دانلود کردی و دیگه نمیتونی شبا دانلود کنی؟
دقیقا
تا زمانی که دوباره سرویس تازه رو نخرم نمی تونم شبانه دانلود کنم
دقیقا
تا زمانی که دوباره سرویس تازه رو نخرم نمی تونم شبانه دانلود کنم
ای بابا، من میخواستم شنبه برم مخابرات ۲ مگ محدود بگیرم، اگه اینجوری باشه مجبوم برم ۵۱۲ نامحدود بگیرم!
Milad4171
12-09-2014, 10:40
ما آخرین نفهمیدیم. تهران شبانه رایگان داره یا نه ؟؟؟ کسی محدود داره ؟؟ جزو تعرفه های فصلیش هست؟؟ ( تعرفه فصلی من ندیدم ):n13:
دوستان من جدیدن اینترنتم قیر قابل تحمل شده می خوام بدونم من تنها مشکل دارم یا مشکل کلی هست(مخابرات تهران مرکز توحید)
دوستان من جدیدن اینترنتم غیر قابل تحمل شده می خوام بدونم من تنها مشکل دارم یا مشکل کلی هست(مخابرات تهران مرکز توحید)
نه کلا داغونه . فقط سایتای داخلی درسته. من الان از ساعت 12 دارم سعی میکنم 4 تا پیج بزنم نمیتونم فقط کروم بیچاره دور خودش میچرخه!
victor021
12-09-2014, 12:06
دوستان من جدیدن اینترنتم قیر قابل تحمل شده می خوام بدونم من تنها مشکل دارم یا مشکل کلی هست(مخابرات تهران مرکز توحید)
فقط شما مشکل نداری،این وضعیت حال حاضر نت منه.
نه کلا داغونه . فقط سایتای داخلی درسته. من الان از ساعت 12 دارم سعی میکنم 4 تا پیج بزنم نمیتونم فقط کروم بیچاره دور خودش میچرخه!
خدا لعنتشون کنه حالا یک بارم که من کار علمی دارم با اینترنت اینا ..یدن توش .با زنگ زدن به پشتیبانی کوفتیش کاری درست می شه؟
خدا لعنتشون کنه حالا یک بارم که من کار علمی دارم با اینترنت اینا ..یدن توش .با زنگ زدن به پشتیبانی کوفتیش کاری درست می شه؟
نه پشتیبانی هیچ کارس . مشکل بزرگتر از این حرفاست چون همه الان مشکل دارن. الان یک ماهی میشه اینطوری شده به خاطر کمبود پهنای باند هست و هی داره شدید تر میشه . روزای تعطیل قشنگ خودش نشون میده و به اوج خودش میرسه . پهنای باند کم دارن ولی همینجوری کاربر جدید میگیرن
دردمو به کی بگم آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نتایج زیر برای سرعت یک مگابیت نامحدود می باشد(تهران مرکز شهید لطیفی واقع در لویزان) اونم لحظاتی پیش: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینا کمبود شدید پهنای باند دارن این تست الان کافیه 7-8 شب بری پینگ 2000 برا میده:n02:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام کسی ازاین سرویس استفاده کرده
سرویس افزایش سرعت دانلود شبانه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز اینقدر همه جا نپرس:n24: روی پینگ و وبگردی تاثیر داره و مقداری روی سرعت دانلود.دوست عزیزمون هم سینا هست که با میفروشه خیلی هم ارزونتر از سایت شبانه لینک پروفایلشون هم تو تاپیک مخابرات اصفهان برات گذاشتم.
من درخواست دادم اینترانت ملی رو به 256 کاهش بدن
حداقل پول کمتری تو شکم مخابرات بریزیم
از گلوشون پایین نره
من درخواست دادم اینترانت ملی رو به 256 کاهش بدن
حداقل پول کمتری تو شکم مخابرات بریزیم
از گلوشون پایین نره
رفیق شما اینترنت داری؟؟؟ اگه داری لطف میکنی تعرفه هاشو بگی؟؟؟.ممنون
shahrooztk
12-09-2014, 14:05
سلام
من قبلا مخابرات 1مگ نامحدود داشتم سرعتم همیشه رو 110-120 ثابت بود. جدیدا رفتم 2 مگ گرفتم سرعتم یه موقع هایی خوبه رو 220-230 ثابت ولی بعضی موقع ها میار رو 30-40 ثابت میشه چند ساعت اینجوری چند ساعت اونجوری.
چه مدلی به نظرتون ؟؟:n13:
رفیق شما اینترنت داری؟؟؟ اگه داری لطف میکنی تعرفه هاشو بگی؟؟؟.ممنون
اینترنت که نیست ، اینترانت ملی !
لینک تعرفه ها تو سایت مخابرات [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 512 نامحدود دارم ، تو سایت زده 24 تومن ، اما تو قبض ماهی 20 تومن حساب میشد
اینترنت که نیست ، اینترانت ملی !
لینک تعرفه ها تو سایت مخابرات [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 512 نامحدود دارم ، تو سایت زده 24 تومن ، اما تو قبض ماهی 20 تومن حساب میشد
منظور منم اینترانت بود موقع تایپ الف نگرفته بود:n02:
سلام کسی ازاین سرویس استفاده کرده
سرویس افزایش سرعت دانلود شبانه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این پست رو نباید بیش تر از یکبار توی هر تاپیک ارسال کنی....:n15: اسپم دادنم بلد نیستی :n08:
arash59b
12-09-2014, 15:29
من سرویس 1 ماه با ترافیک 5 گیگ گرفته بودم الان نگاه کردم ترافیک مصرفی رو زده 5.7 گیگ. حالا داره اون اضافه مصرف رو به چه قیمتی حساب می کنه؟
از کجا می تونم دوباه 5 گیگ شارز کنم؟ میشه قبل از اتمام دوره اون رو کنسل کرد و دوباره همین سرویس رو قعال کرد؟
جایی نمیشه شکایت کرد از مخابرات؟ خودش چیزی گفته در مورد این مشکل؟
این مشکل اینترانت و دسترسی کند به سایت های خارجی فقط محدوده به مخابرات؟
مشکل اگه از کمی پهنای بانده، چرا سرورهای داخلی کند نیستن؟
من سرویس 1 ماه با ترافیک 5 گیگ گرفته بودم الان نگاه کردم ترافیک مصرفی رو زده 5.7 گیگ. حالا داره اون اضافه مصرف رو به چه قیمتی حساب می کنه؟
از کجا می تونم دوباه 5 گیگ شارز کنم؟ میشه قبل از اتمام دوره اون رو کنسل کرد و دوباره همین سرویس رو قعال کرد؟
مخابرات تهران کلا سیستمش عجیب غریبه اگه شما 5.7 گیگ ترافیک مصرف کردی هر چی بیشتر از 5 گیگ مصرف کنی پولش رو قبض میاد مثلا اگه ترافیک مصرفیت 15 گیگ بشه 10 گیگ اضافه رو قبض میاد که ده گیگ طبق قیمت پلکانی ترافیک میشه حدودی 26-27 تومن.(در کل برام عجیبه که فقط مخابرات تهران همچین سیستمی داره مخابرات یزد کرمان اصفهان و.... باید ترافیک بخری که موقع خرید ترافیک یا باید از طریق قبض بپردازی یا کارت بانکی یعنی اتومات برات ترافیک نمیخره:n13:
جایی نمیشه شکایت کرد از مخابرات؟ خودش چیزی گفته در مورد این مشکل؟
این مشکل اینترانت و دسترسی کند به سایت های خارجی فقط محدوده به مخابرات؟
مشکل اگه از کمی پهنای بانده، چرا سرورهای داخلی کند نیستن؟
یه وی پی ان ایرانی از ip های پارس یا اسیاتک بگیر برای وبگردی عالیه و پینگ رو هم از خارج کم میکنه برا دانلود هم که میتونی تو اپلود سنتر هایی مثل اپلود بوی یا اکسپرس لیچ لینک رو مستقیم کنی اگه وی پی ان داخلی خاستی پخ بده.
arash59b
12-09-2014, 15:49
مخابرات تهران کلا سیستمش عجیب غریبه اگه شما 5.7 گیگ ترافیک مصرف کردی هر چی بیشتر از 5 گیگ مصرف کنی پولش رو قبض میاد مثلا اگه ترافیک مصرفیت 15 گیگ بشه 10 گیگ اضافه رو قبض میاد که ده گیگ طبق قیمت پلکانی ترافیک میشه حدودی 26-27 تومن.(در کل برام عجیبه که فقط مخابرات تهران همچین سیستمی داره مخابرات یزد کرمان اصفهان و.... باید ترافیک بخری که موقع خرید ترافیک یا باید از طریق قبض بپردازی یا کارت بانکی یعنی اتومات برات ترافیک نمیخره:n13:
خوب حالا چطور و از کجا میشه گیگ اضافه خرید یا سرویس رو کنسل و دوباره از امروز فعال کرد؟
خوب حالا چطور و از کجا میشه گیگ اضافه خرید یا سرویس رو کنسل و دوباره از امروز فعال کرد؟
خودشون برات اتومات گیگ اضافه میخرن در مورد سوال دوم نمیدونم چون بنده کرمانم:n02: اینایی هم که گفتم تو تاپیک شنیدم
خدا شاهده الان تو یوتیوب ویدیو فول اچ دی راحت دیدم الان دارم از ذوق گریه میکنم:n28:(اشک ذوقه)
farshad0123
12-09-2014, 18:03
خدا شاهده الان تو یوتیوب ویدیو فول اچ دی راحت دیدم الان دارم از ذوق گریه میکنم:n28:(اشک ذوقه)
ما که تا صفحه باز میکنیم 100مگ از شارژمون میپره:n02:
ما که تا صفحه باز میکنیم 100مگ از شارژمون میپره:n02:
کاری به ترافیک ندارم سرعت تک کانکشن 400 بود اونم با سرویس 2 مگ اصلا اشک تو چشمام جمع شد.الان دیگه سرعت تک کانکشنم شده15:n02:
برای کاهش پینگ وی پی ان ایرانی بهتره یا سرویس کاهش پینگ؟
farshad0123
12-09-2014, 21:56
سرویس کاهش پینگ یا وی پی ان خارجی
Leon-117
13-09-2014, 09:06
v p n ایرانی/داخلی و "سرویس کاهش پینگ" جفتشون یه چیز هستن :دی
فقط سرور ها و مسیر هاشون فرق میکنه،سرویس های کاهش پینگ و کلا وی پی ان هایی که پینگ رو خیلی پایین میارن 90%ـشون مسیر ثابت آذربایجان دارن،که برای همین هم قیمتشون بالاتره.الان وی پی ان معمولی نامحدود قیمتش حدودا 9-10 هزارتومن هست و سرویس های کاهش پینگ با حجم 3 گیگ هم حدودا همین قیمت (10 تومن ) رو دارن.
برای بازی آنلاین از کاهش پینگ استفاده کنید و برای وبگردی و دانلود از وی پی ان های عادی.......................
Leon-117
13-09-2014, 09:14
فقط سرور ها و مسیر هاشون فرق میکنه،سرویس های کاهش پینگ و کلا وی پی ان هایی که پینگ رو خیلی پایین میارن 90%ـشون مسیر ثابت آذربایجان دارن،که برای همین هم قیمتشون بالاتره.الان وی پی ان معمولی نامحدود قیمتش حدودا 9-10 هزارتومن هست و سرویس های کاهش پینگ با حجم 3 گیگ هم حدودا همین قیمت (10 تومن ) رو دارن.
برای بازی آنلاین از کاهش پینگ استفاده کنید و برای وبگردی و دانلود از وی پی ان های عادی.......................
دوستان من برای ثبت نام رفتم مخابرات میگه حتما باید مالک خط باشه.مالک خط هم پدرمه و وقت نمیکنه در ساعات اداری بیاد مخابرات اگه از طریق 2020 ثبت نام کنم فرقی میکنه؟
shayan0o21
13-09-2014, 11:03
دوستان من برای ثبت نام رفتم مخابرات میگه حتما باید مالک خط باشه.مالک خط هم پدرمه و وقت نمیکنه در ساعات اداری بیاد مخابرات اگه از طریق 2020 ثبت نام کنم فرقی میکنه؟
برای طرح کمپین رفته بودید؟
طرح های نامحدود ثبت نام کنید که نیاز به حضور مالک نیست
یه وی پی ان ایرانی از ip های پارس یا اسیاتک بگیر برای وبگردی عالیه و پینگ رو هم از خارج کم میکنه برا دانلود هم که میتونی تو اپلود سنتر هایی مثل اپلود بوی یا اکسپرس لیچ لینک رو مستقیم کنی اگه وی پی ان داخلی خاستی پخ بده.
IP پارس یا آسیاتک از کجا بگیریم؟ :n06:
IP پارس یا آسیاتک از کجا بگیریم؟ :n06:
از وی پی ان های ایرانی استفاده کن.یکی از بچه های همین فروم هم میفروشه اگه خواستی بگو تا لینک پروفالشو پخ کنم.(اکانت تست 24 ساعته هم میده)
سلام دوستان
من قصد تغییر سرویس رو دارم و میخوام از مخابرات استفاده کنم
مخابرات پینگش به سرورهای داخلی خوب هست؟؟
و اینکه دانلود شبانه سرعتش به چه شکل هست؟؟
الان صبانتم هر روز دزدی رو بیشتر میکنن، تا 2 برابر حجمی که خریداری میشه امکان استفاده از دانلود شبانه هست بعد از اون محدود میشه:n27:
مخابرات اینطور نیست؟
Meysam Raz
13-09-2014, 13:06
سلام دوستان
من قصد تغییر سرویس رو دارم و میخوام از مخابرات استفاده کنم
مخابرات پینگش به سرورهای داخلی خوب هست؟؟
و اینکه دانلود شبانه سرعتش به چه شکل هست؟؟
الان صبانتم هر روز دزدی رو بیشتر میکنن، تا 2 برابر حجمی که خریداری میشه امکان استفاده از دانلود شبانه هست بعد از اون محدود میشه:n27:
مخابرات اینطور نیست؟
با سرور داخلی خوبه
اما خارجی تعریفی نداره و توی ساعت های مشخص اذیت میکنه ، مخصوصا اگر مشکلی داشته باشن
بیشتر روی دانلودش حساب باز کن
سرویس نامحدودش واقعا نامحدوده و هرچی دانلود کنی محدود نمیشی
محدودش هم تا جاییکه من میدونم شبانه رایگان نداره و نمیارزه بگیری
تعرفه ها
با سرور داخلی خوبه
اما خارجی تعریفی نداره و توی ساعت های مشخص اذیت میکنه ، مخصوصا اگر مشکلی داشته باشن
بیشتر روی دانلودش حساب باز کن
سرویس نامحدودش واقعا نامحدوده و هرچی دانلود کنی محدود نمیشی
محدودش هم تا جاییکه من میدونم شبانه رایگان نداره و نمیارزه بگیری
تعرفه ها
شبانه رایگان نداره؟؟؟؟؟؟ :|
شهرستانها دارن تهران چطور نداره !!
shayan0o21
13-09-2014, 14:02
شبانه رایگان نداره؟؟؟؟؟؟ :|
شهرستانها دارن تهران چطور نداره !!
نــداره دوست عزیز:n02:
از وی پی ان های ایرانی استفاده کن.یکی از بچه های همین فروم هم میفروشه اگه خواستی بگو تا لینک پروفالشو پخ کنم.(اکانت تست 24 ساعته هم میده)
این دوستمون IP هاش پارس آفلاین و آسیاتک هست؟ خودت استفاده میکنی؟
بازی نمی کنم بیشتر با یوتوب کار دارم اگه میشه اسم سرویس مناسب و این که از کجا میتونم تهیه کنم برام پ.خ کنید
این دوستمون IP هاش پارس آفلاین و آسیاتک هست؟ خودت استفاده میکنی؟
پارس افلاینه این دوستمون خودمم هم اره تقریبا راضیم.
بازی نمی کنم بیشتر با یوتوب کار دارم اگه میشه اسم سرویس مناسب و این که از کجا میتونم تهیه کنم برام پ.خ کنید
منم سوالم دقیقا همینه از کجا وی پی ان برای یوتیوب بگیریم؟؟؟؟؟؟؟ خیلی گشتم ولی پیدا نکردم؟؟؟؟؟؟؟ اگه کسی میدونه دریغ نکنه.ممنون:n16:
farshad0123
13-09-2014, 17:33
منم سوالم دقیقا همینه از کجا وی پی ان برای یوتیوب بگیریم؟؟؟؟؟؟؟ خیلی گشتم ولی پیدا نکردم؟؟؟؟؟؟؟ اگه کسی میدونه دریغ نکنه.ممنون:n16:
یوتیوب که خیلی راحته باز کردنش فقط کافیه ipتون رو تغییر بدید راحت باز میشه:n01:
یوتیوب که خیلی راحته باز کردنش فقط کافیه ipتون رو تغییر بدید راحت باز میشه:n01:
چه جوری؟؟؟؟؟ اگه منظورتون فیلتر شکنه اره باز میشه؟؟؟؟؟؟ ولی ویدیو خیلی کند لود میشه میخام یه وی پی گیر بیارم که سرعت تک کانکشن رو خوب کنه.
farshad0123
13-09-2014, 17:38
چه جوری؟؟؟؟؟ اگه منظورتون فیلتر شکنه اره باز میشه؟؟؟؟؟؟ ولی ویدیو خیلی کند لود میشه میخام یه وی پی گیر بیارم که سرعت تک کانکشن رو خوب کنه.
نه سرعتش خوبه
نه سرعتش خوبه
خوب چه جوری ip رو عوض کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
victor021
13-09-2014, 17:59
واقعا گند زدن به این نت،من درخواست دادم 256 کنن تا حداقل پول مفت کمتری نصیبشون بشه.
قسمت توضیحاتش هم گفتم به خاطر کیفیت مزخرف سرویسی که ارائه میدین اینکارو میکنم.
SAEED 120
13-09-2014, 18:06
واقعا گند زدن به این نت،من درخواست دادم 256 کنن تا حداقل پول مفت کمتری نصیبشون بشه.
قسمت توضیحاتش هم گفتم به خاطر کیفیت مزخرف سرویسی که ارائه میدین اینکارو میکنم.
عاقلانه ترین کارو کردی. مخابرات تهران 1 مگ به بالا پول هدر دادنه. دمت گرم.
SAEED 120
13-09-2014, 18:09
منم که از مخابرات 2 مگ گرفتم از در آمد خودم نیست از پول یارانه دولت ..وگرنه حرومه پول زحمت کشیده شده رو بدم به 2 مگی که سرعتش اندازه 512.
اگر پول خودم رو بدم یعنی یارانمو قطع کنن 512 میگیرم.نه بیشتر.
mahdi_abbasnasab
13-09-2014, 18:27
واقعا سرویس های حجمی مخابرات تهران دانلود رایگان شبانه نداره؟:n13:
پارس افلاینه این دوستمون خودمم هم اره تقریبا راضیم.
پخ کن مشخصاتشو بی زحمت.
xXxMAHDI100
13-09-2014, 19:21
دوستان سرعت و پینگ سرویس 512 و 1 مگ نامحدود مخابرات در چه حدیه ؟؟
shayan0o21
13-09-2014, 20:54
پیــنگ ایــران حداکثر 50
پینگ خارج بین 180 تا 2500 :n02:
پیــنگ ایــران حداکثر 50
پینگ خارج بین 180 تا 1500 :n02:
نه من 2500 ام گرفتم:n02:
xXxMAHDI100
13-09-2014, 21:16
نه من 2500 ام گرفتم:n02:
شوخی نکن !!!!!!!!! :n19:
فردا برم بگیرم پس (شوخی:n04:)
بابا چه وضعیه !!؟!! من نصف روزم تو بازی های انلاینه مخصوصا سرور خارج !
مثل دوتا 2 و بتلفیلد 3-4 << یعنی میگید امیدی بهش نیست ؟؟
سرویس 512
تک کانکشن اکثر مواقع 10 کیلو بایت
پینگ از اذان صبح تا اقامه ظهر حدودا 200
از بعد از ظهر تا پاسی از شب پینگ 600
در شرایط داغون بالای 2000
اما برای دانلود یا 16 کانکشن تقریبا همیشه میشه با 60 تا 64 دانلود کرد
1 مگ هم همینه فقط سرعت دانلود رو 120
شوخی نکن !!!!!!!!! :n19:
فردا برم بگیرم پس (شوخی:n04:)
بابا چه وضعیه !!؟!! من نصف روزم تو بازی های انلاینه مخصوصا سرور خارج !
مثل دوتا 2 و بتلفیلد 3-4 << یعنی میگید امیدی بهش نیست ؟؟
نه دارم راست میگم تازه تستشو هم تو همین فروم گذاشتم.اگه میخای بازی انلاین بزنی اصلا به هیچ وجه 100 درصد سمت مخابرات نیا دارم قسم ات میدم.
xXxMAHDI100
13-09-2014, 21:23
سرویس 512
تک کانکشن اکثر مواقع 10 کیلو بایت
پینگ از اذان صبح تا اقامه ظهر حدودا 200
از بعد از ظهر تا پاسی از شب پینگ 600
در شرایط داغون بالای 2000
اما برای دانلود یا 16 کانکشن تقریبا همیشه میشه با 60 تا 64 دانلود کرد
1 مگ هم همینه فقط سرعت دانلود رو 120
نه دارم راست میگم تازه تستشو هم تو همین فروم گذاشتم.اگه میخای بازی انلاین بزنی اصلا به هیچ وجه 100 درصد سمت مخابرات نیا دارم قسم ات میدم.
جووون جه حالیه پس :n01:
با اوضاع و احوال که ازش تعریف کردید خیلی شیفتش شدم :n09:
من الا صبانت دارم تا اخر ما دیگه میخوام جمع کنم این ISP دزد و برم مخابرات یا پارس انلاین
پارس انلاین اطلاع دارید در مورد پینگ و سرعت دانلود شبانش و مخصوصا محدودیت چیزی :n12:
ممنون
من الا صبانت دارم تا اخر ما دیگه میخوام جمع کنم این ISP دزد و برم مخابرات یا پارس انلاین
پارس انلاین اطلاع دارید در مورد پینگ و سرعت دانلود شبانش و مخصوصا محدودیت چیزی :n12:
ممنون
در مورد شبانه خیلی بستگی به مرکز مخابرتیتون داره امکان داره به 100 نرسه امکان داره 1 مگ باشه.محدودیت هم اره پارس داره ولی نه مثل صبا وشاتل یعنی سرور های معروف مثل ایران فیلم سافت 98 رو محدودت میکنه ولی لینک کمکی خوبه.پینگ هم پارس خیلی خوبه همیشه از 8.8.8.8 دوروبر 130 هست ولی خوب اگه مرکز مخابرتیتون مشکل داشته باشه تایم اوت فراوان.
ممنون
هرجا بری همین آش و همین کاسه س
در محاصره قافله دزد ها گرفتار شدیم
قصه ی ما رو تو کتابا بعدا مینویسن واسمون گریه میکنن
هرجا بری همین آش و همین کاسه س
در محاصره قافله دزد ها گرفتار شدیم
قصه ی ما رو تو کتابا بعدا مینویسن واسمون گریه میکنن
اگه دانلودت شبانت کمه بنده بهت شاتلو پیشنهاد میکنم. بازم بسته به مرکز مخابرتیته
xXxMAHDI100
13-09-2014, 21:32
در مورد شبانه خیلی بستگی به مرکز مخابرتیتون داره امکان داره به 100 نرسه امکان داره 1 مگ باشه.محدودیت هم اره پارس داره ولی نه مثل صبا وشاتل یعنی سرور های معروف مثل ایران فیلم سافت 98 رو محدودت میکنه ولی لینک کمکی خوبه.پینگ هم پارس خیلی خوبه همیشه از 8.8.8.8 دوروبر 130 هست ولی خوب اگه مرکز مخابرتیتون مشکل داشته باشه تایم اوت فراوان.
الان صبانت تایم اوت ندارم پینگم بین 150-220 میچرخه ولی از بعد از این سیاست معرکشون خیلی رو 200 میچرخه
این مخابراتم برا این می خوام که خدا میدونه چقد پول 1 گیگ 1 گگ میره تو این محدودا ولی اگه پینگ نمیده اصلا جواب منو نمیده :n24:
الان صبانت تایم اوت ندارم پینگم بین 150-220 میچرخه ولی از بعد از این سیاست معرکشون خیلی رو 200 میچرخه
این مخابراتم برا این می خوام که خدا میدونه چقد پول 1 گیگ 1 گگ میره تو این محدودا ولی اگه پینگ نمیده اصلا جواب منو نمیده :n24:
شما هم بزرگ شدی دیگه دست از سر این بازیا بردار:n02:
xXxMAHDI100
13-09-2014, 21:36
شما هم بزرگ شدی دیگه دست از سر این بازیا بردار:n02:
اصلا شوخیشم قشنگ نیست:n24: مهرماه مسابقات دارم بابا انتخابی کشوری
اصلا شوخیشم قشنگ نیست:n24: مهرماه مسابقات دارم بابا انتخابی کشوری
بازی چی انلاین میزنی؟
xXxMAHDI100
13-09-2014, 22:06
بازی چی انلاین میزنی؟
NFS most wanted
Dota 2
battlefield 3-4
*Batman*
14-09-2014, 01:37
عملیات کابل برگردان با هدف توسعه شبکه کابل در مراکز مخابرات استقلال، شهید مشهدی مهدی، پیام نور، شهید اکبری، شهدای گمنام، دکتر حسابی (مارلیک) از تاریخ 23 شهریورماه آغاز می شود.
به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران، با اجرای عملیات مذکور ارتباط تلفنی مشترکین در مرکز مخابرات استقلال با پیش شماره های 2201 الی 2205، 2620، 2621، 2266، در محدوده خیابان های آفریقا، گلپاد، مریم شرقی و در مرکز مخابرات شهید مشهدی مهدی با پیش شماره های 3345 الی 3349، 3357، 3386، 3387 در محدوده خیابان شهید شیرودی، کوچه های شهید گرجی، دهم شیرازی، هانی میرزایی و در مرکز مخابرات پیام نور با پیش شماره های 4440 الی 4449، 4460 الی 4462 در محدوده بلوار لاله شرقی، خیابان های شهید خجسته پور( باهنر)، شهید ستاری، شهید امیر ابراهیم به مدت 3 روز دچار اختلال می شود.
براساس همین گزارش با اجرای عملیات کابل برگردان ارتباط تلفنی مشترکین در مرکز مخابرات شهید اکبری با پیش شماره های 7711، 7712، 7714، 7732 الی 7735، 7739، 7778، 7779، 7796 در محدوده خیابان های جشنواره، دماوند، درختی و در مرکز مخابرات شهدای گمنام با پیش شماره های 7704 الی 7708، 7736 الی 7738 در محدوده بزرگراه شهید بابایی ، بزرگراه شهید باقری خیابان های استقلال، کوهستان و در مرکز مخابرات دکتر حسابی( مارلیک) با پیش شماره های 6510، 6511، 6514 الی 6517، 6519، 6559، 3961 در محدوده خیابان دکتر حسابی، گل محمدی، کوچه گلزار حداکثر به مدت 72 ساعت با اختلال همراه است.
دوستان من میخوام درخواست جمع آوری بدم چیکار باید کنم خط به نام برادرم اونم دیگه تهران نیست نمیرسه بیاد به 2020 مخابرات زنگ زدم میگم برادر نیست میگه وایستا تا بیاد .
motefarreghe
14-09-2014, 22:09
سلام دوستان یه سوال دارم:من الان اینترنت پارس آنلاین دارم 256 نامحدود ولی پینگش با سرور های لندن بین 105 تا 140 هست .ولی خب سرعتش کمه.می خواستم ببینم 2 مگ نامحدود مخابرات چه طوره؟روی 2 مگ همیشه فیکسه؟پینگش چه طوره؟با سرور های خارجی مثل لندن زیر 150 هست؟راستش برای گیم هم می خواستم.دوستان رهنمایی کنید
shayan0o21
14-09-2014, 22:10
سلام دوستان یه سوال دارم:من الان اینترنت پارس آنلاین دارم 256 نامحدود ولی پینگش با سرور های لندن بین 105 تا 140 هست .ولی خب سرعتش کمه.می خواستم ببینم 2 مگ نامحدود مخابرات چه طوره؟روی 2 مگ همیشه فیکسه؟پینگش چه طوره؟با سرور های خارجی مثل لندن زیر 150 هست؟راستش برای گیم هم می خواستم.دوستان رهنمایی کنید
سرعت ثابت هست
ولی پینگ خارجی = :n21: ( 180 تا 3000 4000 )
shayan0o21
14-09-2014, 22:10
دوستان من میخوام درخواست جمع آوری بدم چیکار باید کنم خط به نام برادرم اونم دیگه تهران نیست نمیرسه بیاد به 2020 مخابرات زنگ زدم میگم برادر نیست میگه وایستا تا بیاد .
کارت ملی یا کپی کارت ملی از ایشون ببر مرکزتون
سرعت ثابت هست
ولی پینگ خارجی = :n21: ( 180 تا 3000 4000 )
کم لطفی کردی شما دیگه پینگ 3000 دیگه انگشت شماره ولی خوب 1500 تا 2000 عا:n02:دیه
motefarreghe
15-09-2014, 00:17
کم لطفی کردی شما دیگه پینگ 3000 دیگه انگشت شماره ولی خوب 1500 تا 2000 عا:n02:دیه
جدا شما چنین پینگی دارید؟ولی من بعضی ها رو دیدم که پینگشون با سرور های لندن 120 یا 110 هست!!خیلی ها رو دیدم که می گن مخابرات هم سرعتش خوبه هم بهترین پینگ رو داره و به درد گیم می خوره!!ضمنا خطی که می خوام مخابرات بگیرم فیبر هست.
shayan0o21
15-09-2014, 00:30
جدا شما چنین پینگی دارید؟ولی من بعضی ها رو دیدم که پینگشون با سرور های لندن 120 یا 110 هست!!خیلی ها رو دیدم که می گن مخابرات هم سرعتش خوبه هم بهترین پینگ رو داره و به درد گیم می خوره!!ضمنا خطی که می خوام مخابرات بگیرم فیبر هست.
مرکزتون خلوت باشه و مشکل پهنای نداشته باشه بله درست حرفشون :n12:
motefarreghe
15-09-2014, 01:45
مرکزتون خلوت باشه و مشکل پهنای نداشته باشه بله درست حرفشون :n12:
الان با توجه به اینکه با این مرکز مخابراتی با پارس آنلاین پینگ 110 می گیرم،فکر کنم بتونم با مخابرات هم چنین پینگی بگیرم؟ضمنا خطم هم فیبره!
mohammad_87
15-09-2014, 02:35
الان با توجه به اینکه با این مرکز مخابراتی با پارس آنلاین پینگ 110 می گیرم،فکر کنم بتونم با مخابرات هم چنین پینگی بگیرم؟ضمنا خطم هم فیبره!
پارس آنلاین مگه روی فیبر نوری سرویس میده؟
شما کدوم منطقه مخابراتی هستی؟
سلام.
دوستان کلا برای جمع آوری سرویس از روی خط ، اگه تا یکی دو ماه بعد، هزینه پرداخت نشه ، خودشون اتوماتیک جمع آوری نمیکنن احیانا ؟
mv217010
15-09-2014, 08:52
سلام.
دوستان کلا برای جمع آوری سرویس از روی خط ، اگه تا یکی دو ماه بعد، هزینه پرداخت نشه ، خودشون اتوماتیک جمع آوری نمیکنن احیانا ؟
مخابرات به هیچ وجه جمع نمیکنه .باید درخواست بدی
birang1357
15-09-2014, 09:34
سلام به دوستان
دیروز از مخابرات تماس گرفته بودند و بوسیله تلفن گویا خبر دادند که اگر تا ۲۷ شهریور ۱۰۴ هزار تومن پرداخت نکنم اینترنت قطع میشه
کسی دلیلش رو می دونه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.