مشاهده نسخه کامل
: ADSL / مخابرات استان تهران
fifa_mw3
08-10-2013, 10:24
شما باید بری تو قسمت تنظیمات مودم . تو قسمت آدرس مرورگرت 192.168.1.1 رو وارد کن بعد یوزرو پسورد هم admin وارد کن. وقتی وارد صفحه مودم شدی توی قسمت status ( البته شاید مودم با مودم فرق داشته باشه ولی مال من که تی پی لینکه تو قسمت status سرعت رو زده) میری تو status بعد توی قسمت current rate اگه سرعتت 512 باشه باید downstream روی 500 تا 590 باشه
فکر کنم برای 256 عدد دان استریم 288 باشه و آپلودش 96
دوستان گرامی
الان ( امشب ) وضعیت اینترنت شما چطوره؟!
واسه من که افتضاحه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و حالا با اینترنت ملی ( اینترانت ) زندگی شیرین میشود! :37:
میبینین؟
شبها اینترنت ملی دارم.
واسه من نرماله فعلا البته صبح ی یک ساعت ملی بود
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=382ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=130ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=143ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=151ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=156ms TTL=49
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=147ms TTL=49
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=143ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=149ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=144ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=141ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=142ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=145ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=152ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=148ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=133ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=132ms TTL=49
این هم وضع پینگ ما
متاسفانه مخابرات سرویسهای پر سرعتش رو اصلا ساپورت نمی کنه.
من 256 داشتم. در بدترین حالت میشد مثل 128 و قابل تحمل بود.
حالا که یک مگ دارم از غروب میشه کمتر از 128 که اصلا برام قابل تحمل نیست.
درست یک هشتم میشه.
منتظرم یکماهم تموم بشه دوباره سرویس 256 می گیرم.
یک مگ بخوره تو سرشون.
وقتی عرضه ندارن سرویس بدن اصلا برای چی تقاضا رو قبول می کنن؟
فقط هزینه 3 برابر میشه.
استاد کم فروشی هستند.
نه خدا رو میشناسند و نه وجدان دارن.
من که حلال نمی کنم.
Arash4484
09-10-2013, 16:58
گردنم درد گرفت از بس برای اینکه چراغ DSL و Internet و Status روی روتر رو که اونور اتاقه چک کنم چپ و راست شدم : ) باید بزارمش رو سرم زین پس!
فقط این نت بدرد دانلود چند کانکشنه میخوره...مگه من قراره کل محتوای شبکه رو انتقال بدم رو سیستمم؟
اون اررور 404 هم که دوستان میگفتن رویت شد، الله اکبر.
برای گوگلینگ هیندامین هم دیگه جواب نمیده. باید سرور اختصاصی نصب کنی!
عجالتن همین پی سی میاد بالا...و نه هیچ سایت دیگری حتا داخلی....
-آپلود سنتر عکس انجمن هم بالا نیومد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گردنم درد گرفت از بس برای اینکه چراغ DSL و Internet و Status روی روتر رو که اونور اتاقه چک کنم چپ و راست شدم : ) باید بزارمش رو سرم زین پس!
فقط این نت بدرد دانلود چند کانکشنه میخوره...مگه من قراره کل محتوای شبکه رو انتقال بدم رو سیستمم؟
اون اررور 404 هم که دوستان میگفتن رویت شد، الله اکبر.
برای گوگلینگ هیندامین هم دیگه جواب نمیده. باید سرور اختصاصی نصب کنی!
عجالتن همین پی سی میاد بالا...و نه هیچ سایت دیگری حتا داخلی....
-آپلود سنتر عکس انجمن هم بالا نیومد:
عجب اوضاع بهم ریخته ای شده همین که اسم 5 شنبه و جمعه میاد اینترنت نابود میشه تا ساعت 3 ظهر هم جی آرم بود الان دوباره بهم ریخته تا کی؟؟؟؟؟ معلوم نیست:n24:
aluminum
09-10-2013, 17:34
از ظهر وضعیت اینترنت خیلی برای من داغون شده
قبلا کلا ارتباط قطع میشد خیالمون راحت بود ولی الان هر نیم ساعت ارتباط با دنیای خارج وصل میشه و خیلی سریع قطع.و دیگه نمیشه سایتهای خارجی رو باز کرد.
من از صبح که اینجوریم! هر چند یه باز ملی میشم و درمیام!
آقا جان کلاً ملیمون کنید خیال خودتون و مارو همه رو راحت کنید!
jabi7joon
09-10-2013, 19:55
ای بابا// اینا دارن چه غلطی میکنن آخه.. چرا سرورهای خارج ایرانو بستن..
در ضمن من اینترنتم 512.. 62کیلو بایت سرعت دانلودم و 10 کیلو بایت آپلود..
اگه اینا اینجوری قر و فر نیان راضیم.. البت من خیلی فیلم و سریال دان می کنم.. سیستمم 3 ساله خاموش نشده..(البت دروغ نگم مواقعی که برق می رفت خاموش می شد)
اون مزخرفاتی هم که در مورد افزایش پهنای باند و کاهش هزینه های تمام شده بذا کاربر می گفتن چی شد؟
Erfandotm
09-10-2013, 20:10
کــریـــو رو نمیشه کانکت کرد؟
فکر کنم وضع کسانیکه که اینترنت حجمی دارن بهتر باشه.
کلا هدف مخابرات اینه که سرویس نامحدود و اینترنت رو خراب کنه
تا کاربران به سمت اول اینترانت ملی برن و اگه رفتن سمت اینترنت
حداقل بسمت سرویسهای حجمی برن.
اگه مشکل فنی وجورد داره چرا بعضی ساعتها سرعت خوبه؟
چرا همیشه بعدازظهر خراب میشه؟
Ali Pacino
09-10-2013, 22:13
سلام به همگی
یه سوال دارم : من ADSL با سرعت 1024 از مخابرات گرفتم و با IDM سرعتش از 130 بالاتر نمی ره!!!:n04:
اصلا از سرعتش راضی نیستم می خوام ببینم سرعت همینه؟! می خوام برم 2 مگ بگیرم اون چقدر بهم می ده؟! تو دانشگامون با 400 تا سرعت دان می کردم وایرلس:n13:
می تونم با یه سری تنظیمات خاص تو IDM یا مودم یا هرجایی سرعتش رو افزایش بدم؟
دانلود از چند تا سرور مختلف رو امتحان کردم ولی سرعتش ثابت نیست و همانطور که گفتم از 130 هم بیشتر نمی ره!!!
خواهشا راهنمایی کنید
سلام به همگی
یه سوال دارم : من ADSL با سرعت 1024 از مخابرات گرفتم و با IDM سرعتش از 130 بالاتر نمی ره!!!:n04:
اصلا از سرعتش راضی نیستم می خوام ببینم سرعت همینه؟! می خوام برم 2 مگ بگیرم اون چقدر بهم می ده؟! تو دانشگامون با 400 تا سرعت دان می کردم وایرلس:n13:
دانلود از چند تا سرور مختلف رو امتحان کردم ولی سرعتش ثابت نیست و همانطور که گفتم از 130 هم بیشتر نمی ره!!!
خواهشا راهنمایی کنید
سرعت یک مگ همینه دیگه.
اگه جای دیگه ایی سرعت بالاتر میبینید بخاطر اینه که خط رو 2 مگ بستن.
شما دو مگ بگیری سرعتت 250-255 خواهد بود.
یا اکانت حجمی که معمولا سرعت بالاتر هست.
دوست من از شاتل 256 با 3 گیگ داره و سرعتش 260 هست.
ولی باید باد هوا دان کنه!
Erfandotm
09-10-2013, 22:28
سلام به همگی
خواهشا راهنمایی کنید
سرعتتون خیلی خوبه!!!!!!!!!!!!!!!!
سرعت دانلود در مخابرات اینجوریه که پهنای باند شما تقسیم بر 8 میشه!
کلا مخابرات سرعتش اینه!
اگر دنبال سرعت بالا هستید باید از سرویس های حجمی ISP های دیگه اینترنت بگیرید!
alireza20202003
10-10-2013, 02:49
سلام به همگی
خواهشا راهنمایی کنید
سرعتت باید 1024 باشه
اگه از این کمتره می تونی زنگ بزنی پشتیبانی دلیلشو بپرسی اگه بیشتره که هیچ
aluminum
10-10-2013, 09:07
به نظر امروز باز اینترنت ملی شده:n03:
سلام ..
من psiphone را که اجرا میکنم باز هم صفحه پیوند میاد برای من ..
مشکل از مخابرات هاست یا کار دیگه ایی باید انجام بدم ؟
mInI_ClockEr
10-10-2013, 09:34
آی خدا از دست این مخابرات ما رو نجات بده:n28::n28::n28::n28:
قبلا مخابرات خوب بود.
نسبت به تعرفه اش سرویسش قابل قبول بود ولی حالا دیگه بدرد نمیخوره.
بازم برای کسانیکه صبح تا شب کارشون دانلود هست خوبه ولی برای کسی
که میخواد اینترنت باکیفیت داشته باشه و سرویسهای اینترنتی مثل گیم آنلاین
و یا ویدئو و فیلم استفاده کنه اصلا بدرد نمیخوره.
در واقع سرویس های یک مگ و دو مگ مخابرات یه لاین دانلود هستند و هیچ ارزشی
دیگری ندارند.
امروز هم لطف کردن از صبح داغونش کردند.
بچه ها من دیشب بیدار بودم بطور اتفاقی متوجه شدم که اینترنت بین ساعت های 2 تا 5 صبح کار میکنه
خلاصه اگه با اینترنت کار دارین شب بیدار بمونین کارتون رو انجام بدین
روز ها هم کلا مودم رو از برق بکشین که شدیدا در افزایش طول عمر تاثیر داره
در ضمن شماره عمه مخابرات رو کسی نداره احیانا ؟
من چند ماهی میشه با پینگ خوب خداحافظی کردم (اونم نه کامل!) موندم توی کفه یه بازی آنلاین
آقا ترکی بگم اینگلیسی بگم فارسی بگم؟
خیلی آشغاله... :n21:2 هفتس خرابه. زنگ هم میزنم میگم چرا قطعی داره یه ترکه بر می داره میگه : :n13: مَن نَمیدونَم والله...:n29:
وری آشغال.
گیم آنلاینو خوب اومدی که سر قطعیش ضرر کردم.
وضعیت حال حاضر من : یک مگ نامحدود
لطفا بقیه دوستان هم تست بذارن ببینیم چه خبره؟
alimail3248
10-10-2013, 18:42
داون استریم و اپ استریم روی چه عددی بسته شدن ؟
داون استریم و اپ استریم روی چه عددی بسته شدن ؟
1152 و 319
Arash4484
10-10-2013, 19:30
یک مگ نامحدود/ مرکز مخابراتی مدنی
بعد از چند بار تلاش! :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گوز تو مخابرات
دوستم 512 نامحدود شاتل گرفته ماهی 30 تومن میگه سرعت دانلودم 200 هست باور نکردم امروز دیدم خودم به چشمم سرعت دانلودش 217 بود میگفت فقط شبانش بده
گفتم چرا ؟ گفت چون سرعت دانلودش میشه حدود 50 تا 30
گفتم خدایا ما 256 مخابرات داریم آرزومونه سرعت دانلودمون برسهه به 29 اونوقت تو اینطوری میگی ؟
یک مگ نامحدود/ مرکز مخابراتی مدنی
بعد از چند بار تلاش! :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هر چقدر جلو میره وضع بدتر میشه:
بعضی از کاربرا که با 2020 تماس گرفتن جواب شنیدن که ملاک سرورهای داخل کشور هست
که مشکلی نیست و در مورد خارج مسئولیتی نمی پذیرن.
من دیگه عقلم بجایی نمیرسه.
تصمیم دارم یکماه این سرویس که تموم شد دوباره برگردم به 256
نظرم اینه که با شرایط موجود بیشتر از 15 تومن هزینه اینترنت مخابرات کردن توجیه نداره
و در قبال اون چیزی گیر کاربر نمیاد.
سلام دوستان چند روزی هست توی گوگل که سرچ میکنم بجای اینکه روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بره برمیگرده روی http حتی اگه s را هم خودم وارد کنم شما هم همچین مشکلی پیدا کردید؟
سلام دوستان چند روزی هست توی گوگل که سرچ میکنم بجای اینکه روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بره برمیگرده روی http حتی اگه s را هم خودم وارد کنم شما هم همچین مشکلی پیدا کردید؟
سلام
نه مشکلی نیست
paradisepersian
10-10-2013, 20:23
تایید میشه الان امتحان کردم
ممنون خب راهی هست فعالش کنم؟ توی کروم این را میزنه SSL search is off This network has turned off SSL search, so you cannot see personalized results. The security features of SSL search are not available. Content filtering may be in place.
Firebirds
11-10-2013, 00:03
ممنون خب راهی هست فعالش کنم؟ توی کروم این را میزنه SSL search is off This network has turned off SSL search, so you cannot see personalized results. The security features of SSL search are not available. Content filtering may be in place.
این افزونه رو بگیر روی کروم یا فایرفاکس بریز همه چی درست میشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] everywhere
من با سایفون مشکل دارم و قتی وصل میشم باز هم صفحه پیوندها میاد. اشکال از مخابراته ؟
چی کار باید بکنم؟
Sent from my SGH-T989D using Tapatalk 2
این افزونه رو بگیر روی کروم یا فایرفاکس بریز همه چی درست میشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] everywhere
ممنون
اینم همون آدرس را بلوک میکنه میبره روی اون یکی آدرس که s داره! :)
معلوم نیست دارن چکار میکنند
Erfandotm
11-10-2013, 02:40
256 - هفت تیر - داخلی! همین الان
Erfandotm
11-10-2013, 02:43
256 - هفت تیر - خارجی! همین الان
256 - هفت تیر - خارجی! همین الان
اگه شما همین عکس رو به 2020 بدین میگن سرور خارجی ربطی به ما
نداره و شما باید از سرور داخلی تست بگیرین و ما اونو قبول داریم.
این حرف یعنی اینکه ملاک اینترانت هست نه اینترنت.
بزودی اینترانت دو مگ به کاربران خانگی میدن و اینترنت تقریبا استفاده ایی نخواهد داشت.
یعنی با این وضعی که شما تو تست نشون میدین بزور بتونین چند تا صفحه باز کنین
که اونم با توجه به فیل ترینگ همه اش درد و عذاب هست.
سایتهای ایرانی که سرویسهای اینترنتی ارائه میدن مجبور خواهند شد سرورها را بیارن داخل کشور
و در واقع همون کاری که الان رو سرورهای خارجی انجام میدن در داخل ادامه بدن.
بنابراین یه شبکه داخلی پر سرعت تشکیل میشه که همه راضی هستند.
واسه همینه که وقتی به 2020 زنگ میزنید و به سرعت اینترنت اعتراض می کنین جوابی ندارن
بهتون بدن.
بالاخره اوضاع طوری میشه که کاربر خودش ببینه استفاده از اینترنت براش فایده ایی نداره و کم کم
متقاعد میشه تا قیدش رو بزنه و به شبکه داخلی بپیونده.
اینترنت خارجی درست نخواهد شد بیخود چشم براه نباشید.
Erfandotm
11-10-2013, 09:44
اگه شما همین عکس رو به 2020 بدین میگن سرور خارجی ربطی به ما
نداره و شما باید از سرور داخلی تست بگیرین و ما اونو قبول داریم.
این حرف یعنی اینکه ملاک اینترانت هست نه اینترنت.
بزودی اینترانت دو مگ به کاربران خانگی میدن و اینترنت تقریبا استفاده ایی نخواهد داشت.
یعنی با این وضعی که شما تو تست نشون میدین بزور بتونین چند تا صفحه باز کنین
که اونم با توجه به فیل ترینگ همه اش درد و عذاب هست.
سایتهای ایرانی که سرویسهای اینترنتی ارائه میدن مجبور خواهند شد سرورها را بیارن داخل کشور
و در واقع همون کاری که الان رو سرورهای خارجی انجام میدن در داخل ادامه بدن.
بنابراین یه شبکه داخلی پر سرعت تشکیل میشه که همه راضی هستند.
واسه همینه که وقتی به 2020 زنگ میزنید و به سرعت اینترنت اعتراض می کنین جوابی ندارن
بهتون بدن.
بالاخره اوضاع طوری میشه که کاربر خودش ببینه استفاده از اینترنت براش فایده ایی نداره و کم کم
متقاعد میشه تا قیدش رو بزنه و به شبکه داخلی بپیونده.
اینترنت خارجی درست نخواهد شد بیخود چشم براه نباشید.
:n13: ملی کردن اینترنت یا همون اینترانت خیلی راحتم نیست! در واقع اینجوری ضرر سنگینی میکنن!
اما اینم وضعش نمیشه...:n24:
Arash4484
11-10-2013, 12:34
خوب SSL سرچ گوگل من هم از کار افتاد... کلن میام تو این تاپیک خبرهای بد رو میخونم و به تمهیدات فکر میکنم و در نهایت منتظر میشم کی برای من رخ میده!:n09:
با این پیغام:
در توضیح گوگل میخونیم که:
Disabling SSL
If you are a school or organization where SSL interferes with parental controls, monitoring programs, or auditing software, learn more about SSL Search for Schools ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خوب با ور رفتن در تنظیمات و افزونه ها و... موقتن برگشت...
یادش بخیر یه زمانی همه دنبال راحت شدن از دست این SSL Search بودند! به فکرمون بودن از کار انداختنش :n02:
تست الان: جمعه کله ظهر (سرویس یک مگ-البته راست و دروغش پای خودشون:n02:)
داخلی:
ارتباط با بیگانگان:
کسی از دوستان اینجا سرویس حجمی استفاده می کنه؟
اگه کسی داره لطفا یه توضیح کامل در موردش بده.
نحوه شارژ - آیا ترافیک درست محاسبه میشه؟ - پینگ - دانلود - هزینه روی قبض میاد؟
Kianoosh
11-10-2013, 14:30
خوب SSL سرچ گوگل من هم از کار افتاد... کلن میام تو این تاپیک خبرهای بد رو میخونم و به تمهیدات فکر میکنم و در نهایت منتظر میشم کی برای من رخ میده!:n09:
با این پیغام:
در توضیح گوگل میخونیم که:
Disabling SSL
If you are a school or organization where SSL interferes with parental controls, monitoring programs, or auditing software, learn more about SSL Search for Schools ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خوب با ور رفتن در تنظیمات و افزونه ها و... موقتن برگشت...
یادش بخیر یه زمانی همه دنبال راحت شدن از دست این SSL Search بودند! به فکرمون بودن از کار انداختنش :n02:
تست الان: جمعه کله ظهر (سرویس یک مگ-البته راست و دروغش پای خودشون:n02:)
داخلی:
ارتباط با بیگانگان:
به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دسترسی داری با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] everywhere یا کلا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ؟با تغییر ip چطور؟چی کار کردی؟:n18:
کلا به دلیل کمبود پهنای بانده :n09:
اینم رتبه بندی آزادی در اینترنت که اخیرا توسط freedomhouse منتشر شد (جدای سرعت و کیفیت که اونو تو 10 تای آخریم!)
صفحه آخر رتبه بندی آزادی در اینترنت با توجه به پارامترهای مختلف (امتیاز 0 بیشترین آزادی 100 کمترین آزادی همون در حد مطلق که مموتی میگفت!:n02:)
رتبه آخر آزادی اینترنت جهان!!تبریک میگم بزن دست قشنگه رو :n19: Not Free :n20:پایینتر از بحرین و سوریه (جنگ داخلی) عربستان و چین و پاکستان و ویتنام و زیمباوه و ونزوئلا و آذربایجان .... و ملت قهرمان رواندا :n08:
خب بالاخره از قدیم گفتن استقلال,آزادی ,.... :n09: انتظاری نمیره!:n21: راستی با بروز شدن رده بندی تورم با تورم 43% (رسمی) اونجا هم به رتبه 1 دنیا صعود کردیم همینطوری پشت هم داریم قله های عزت و اقتدار رو فتح میکنیم!دیگه فکر کنم وقت نرمش قهرمانیه :n09:
اینم وضعیت سرعت:
" دزدی و کم فروشی امر بسیار خوبی می باشد ":n10:
Arash4484
12-10-2013, 00:48
به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دسترسی داری با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] everywhere یا کلا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ؟با تغییر ip چطور؟چی کار کردی؟:n18:
هر دو ، در حالت عادی اولی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو افزونه فورس میکنه...با تغییر IP هم دومی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کار می افته...:n06:
اسپید تست، محل رو یکجایی حوالی یزد نشون میده...
یک مگ...
اغیار:
رفقا:
Firebirds
12-10-2013, 10:50
همین فرداس که بزنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم بترکونن، کل ملت رو در حد بچه مدرسه ای فرض کردن....
Google SafeSearch and SSL Search for Schools
About SafeSearch
SafeSearch provides you with the ability to change your browser settings to prevent adult content from appearing in your search results. No filter is 100% accurate, but SafeSearch should help you avoid most of this type of material.
No filter is perfect, and sometimes adult content shows up even with SafeSearch on. If you see a webpage that has adult content with SafeSearch turned on, report the offensive content ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
Turn SafeSearch on or off
Visit the Search Settings page at [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) or by clicking the [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gear icon then Search Settings.
In the "SafeSearch filters" section, check the box next to "Filter explicit results" to filter sexually explicit video and images from Google Search result pages, as well as results that might link to explicit content. If you choose to leave it unchecked, we will provide the most relevant results for your query and may serve explicit content when you search for it.
Click Save at the bottom of the page.
Learn more about SafeSearch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Enforce SafeSearch
There are currently two ways to enforce strict SafeSearch: 1) using the SafeSearch Lock or 2) updating the router configuration to change Google search requests. The SafeSearch Lock works well in smaller IT environments because it is easy to set up, and the benefit of updating router configuration is that it works independent from the browser.
SSL Search options
When searching over Secure Sockets Layer (SSL), the connection between the user and Google is encrypted. Because the connection is encrypted, the query rewriting techniques described in the Enforce SafeSearch section will not work. As a workaround, you may disable SSL using our No-SSL option (described in greater detail below). Note: SafeSearch Lock works with SSL and doesn’t require the No-SSL option to function.
If the scenario described above is problematic for your school, Google provides a NoSSLSearch option. The network administrator can adjust the DNS configuration for [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) to point to our NoSSLSearch end point. For regular http traffic, the user will see no difference.
To utilize the no SSL option for your network, configure the DNS entry for [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) to be a CNAME for nosslsearch.google.com.
We will not serve SSL search results for requests that we receive on this VIP. If we receive a search request over port 443, the certificate handshake will complete successfully, but we will then redirect the user to a non-SSL search experience. The first time a user is redirected, they will be shown a notice that SSL has been disabled by the network administrator.
Customization and personalization is dependent on SSL availability, thus some features may be affected. Utilizing the NoSSLSearch VIP will not affect other Google services outside of Search. Logging into Google Apps and authenticating to different services will continue to work (and will occur over SSL).
Blocking access
When students search using [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), content filtering systems in place on your network may not be able to read their searches or Google’s response. If this is problematic for your school, you can block [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). When students continue to search using [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] your content filtering will work as it always has in the past.
Google products may refer to or depend on resources on [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] As long as you do not block [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] your organization should still be able to access all of these services.
Kianoosh
12-10-2013, 12:29
همین فرداس که بزنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم بترکونن، کل ملت رو در حد بچه مدرسه ای فرض کردن....
نمیتونن کلا بترکونن که!مگر اینکه مثل گذشته کاملا SSL مختل بشه اونم شامل همه چیز میشه نه فقط (سرچ)گوگل الان باقی مشکلی ندارن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با تغییر ip بدون مشکل باز میشه و به صفحه دیگه ای redirect نمیشه!! تازه همه گیر نشده فعلا (ما چون با سی آی ای و موساد از طریق سرچ گوگل در ارتباطیم اول رو ما تست میکنن :n08:)... این تنظیمات راهنمای گوگل هم طرف کاربر نیست برای ادمین شبکه هست مشکل از طرف برادران رزمنده می باشد!:n09: و کلا قضیه خطرناکه حسن تغییرات عجیبی مشاهده کردم کاملا دارن شنود میکنن ما رو خوش بگذره! :n02:
+
اینطور که به نظر میاد گوگل هم privacy & terms رو بروز کرده!:n13:
جمعه, مهر 19, 1392
تواناتک: طی روزهای گذشته سیستم فیلترینگ ایران دچار تغییرات جدید شد.
با اینکه بارقههایی از امید برای رفع فیلتر فیسبوک و توییتر به چشم میخورد اما بررسیهای کارشناسان نشان میدهد که سیستم فیلترینگ ایران دچار تغییراتی شده٬ تغییراتی که به نظر خیلی محسوس نیست اما میتواند خطرهایی را برای کاربران ایرانی در برداشته باشد.
بسیاری از کاربران ایرانی در هنگام مراجعه به موتور جستجوی گوگل پیغام زیر را مشاهده کرده اند:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] U2uIGRV2uRGoZknOpkgxcI6Wksd6S3buj0LjBb2qNs6Fd8LI7u ART77FqZj37WQ
این پیغام که تا کنون و بر اساس گزارشهای رسیده فقط در مورد موتور جستجوی گوگل مشاهده شده ،به این معنی است که با تغییراتی که در «DNS» گوگل ایجاد کردند، موفق شدند که کاربران را به صفحه گوگل که از پروتکل «SSL» استفاده نمیکند، هدایت کنند.
به این ترتیب تمام «ISP»ها خواهند توانست جستجوی کاربران را تحت کنترل و نظارت خود قرار دهند.
تواناتک با توجه به این تغییر سه توصیه مهم امنیتی را برای شما ارائه میکند:
۱) برای جستجو در گوگل حتما و حتما از آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید و نه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۲) بر روی مرورگر خود افزونه «[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] EveryWhere» را نصب کنید تا اگر به سایتی مراجعه میکنید که دارای پروتکل«SSL» است به صورت خودکار به صفحه دارای پروتکل «SSL» هدایت شوید. این افزونه برای گوگل کروم ازاینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و برای فایرفاکس از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قابل دانلود است.
۳) در صورتی که به هر دلیلی به هیچ کدام از موارد بالا دسترسی نداشتید، سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای جستجو توصیه میشود که دارای پروتکل «SSL» است و بر اساس قرادادی که با کاربران دارد، جستجوی آنها را نیز کنترل نمیکند.
پیغام هشدارآمیز گوگل برای ایران
برخی کاربران داخل ایران گزارش دادهاند در زمانی که به جستجو بر روی گوگل پرداختهاند پیغامی هشدارآمیز از گوگل دریافت کردهاند.
کاربرانی که با اینترنت ایران در حال جستجو در گوگل باشند با پیغامی مواجه میشوند که اعلام میکند پروتکل امن SSL خاموش است و ممکن است اطلاعات رمزگذاری نشده دسترسی دیگران را به این اطلاعات فراهم کرده باشد.
مشکل به وجود آمده وقتی کاربران از اینترنت با فیلترشکن استفاده کنند وجود ندارد و به نظر میرسد علت آن اختلالات از سوی وزارت ارتباطات در ایران باشد.
پروتکل SSL که در آدرس های اینترنتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده میشود امنیت صفحات را برای کاربران بالا میبرد و امکان سرقت کد کاربری و رمز عبور و فعالیتهای داخل صفحه را کم میکند.
بروز اختلالاتی در صفحات امن، ایمنی آن را از بین برده و امکان کنترل جستجوهای کاربران را به وزارت ارتباطات و فناوری خواهد داد.
سلام چون من فقط این تاپیک میام گفتم سوالم را اینجا بپرسم
1.من با گوشی اندروید کروم که باز میکنم چند تا پیج که قبلا ها باز کردم همشون پیش زمینه هستند که باید تک تک ببندم قاعدتا من کروم را که میبندم اونها هم باید بسته بشن چی کار کنم که هنگام بستن کروم اونها هم بسته بشند
2.نرم افزاری مثل tapatalk برای ویندوز هست که از رو لپتاپم دنبال کنم؟
ممنون
Kianoosh
12-10-2013, 14:59
اوه اوه دیگه پاشو گذاشت روی سیم کلا قطع شده :دی
یعنی فقط کانکت میشه ملی هم نیست هیچ چیزی وصل نمیشه :n21:no Internet access
با دایل آپ خدمتتون هستیم با تشکر از مسئولین دلسوز برادران سایبری زیرساخت مخابرات , دیتا تهران کمیته مصادیق و فیلترینگ و شورای عالی و همه عزیزانی که ما را در دست یابی به چنین فناوری پیشرفته ای در سال2013 یاری کردند
dns server isnt responding
پشتیبانی هم که جواب نمیده یا تمام خطوط اشغاله ... :n19:
دزدی و کم فروشی(و نقض حقوق کاربران) امری واجب است :n09:
Erfandotm
12-10-2013, 15:30
اوه اوه دیگه پاشو گذاشت روی سیم کلا قطع شده :دی
یعنی فقط کانکت میشه ملی هم نیست هیچ چیزی وصل نمیشه :n21:no Internet access
با دایل آپ خدمتتون هستیم با تشکر از مسئولین دلسوز برادران سایبری زیرساخت مخابرات , دیتا تهران کمیته مصادیق و فیلترینگ و شورای عالی و همه عزیزانی که ما را در دست یابی به چنین فناوری پیشرفته ای در سال2013 یاری کردند
dns server isnt responding
پشتیبانی هم که جواب نمیده یا تمام خطوط اشغاله ... :n19:
دزدی و کم فروشی(و نقض حقوق کاربران) امری واجب است :n09:
منم این مشکلو تو همون ساعت داشتم! الان وصل شد!
[QUOTE=Erfandotm;7924771]منم این مشکلو تو همون ساعت داشتم! الان وصل شد!
دقیقا همه ی این مشکلات رو منم داشتم انصافا خیییییلی دزدن همه ی چراغ های مودم سبز بود ولی
no Internet access بود. فکر کنم روش استخدام تو مخابرات اینه که دزد های با سابقه رو استخدام میکنه:n24:
آیا میدانستید اون پولی که اپراتور های ایرانی بابت اینترنت از شما میگیرن از گوشت سگ هم حرام تره ؟
وزیر ارتباطات: سرعت اینترنت تا هشت برابر افزایش خواهد یافت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد که مردم به پست اعتماد دارند اما خواسته دولت افزایش سرعت در امور ارتباطی است.
به گزارش ایسنا، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره ابزارهای نوین ارتباطی و نقش آنها در جامعه اظهار کرد: سبک زندگی در دنیا عوض شده است و فناوریهای جدید، علاوه بر مزایای که دارند، معایبی هم دارند اما اگر خوب استفاده شوند مزایا بر معایب غالب است.
واعظی با نگاهی به عملکرد پست درباره تکنولوژیهای جدید تصریح کرد: نکته این است که تکنولوژیهای جدید ارتباطی جای نامه نگاری را نمی گیرد و از سوی دیگر کاربرد پست هم تفاوت کرده است. در گذشته پست به نامه نگاری محدود می شد اما امروزه پست در دنیا و ایران در ارتباط تنگاتنگ با زندگی خانوادههاست.
وی با اشاره به اینکه در حوزه پست نیاز به فرهنگ سازی داریم خاطرنشان کرد: اقدامات موثری از طرف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در این خصوص دنبال میشود و مردم به پست اعتماد دارند. اگر بتوانیم هر ماه یک سرویس جدید به مردم ارائه دهیم می توانیم در شرایط آمد و شدید همراه با ترافیک روند زندگی را تسهیل کنیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین گفت: می خواهیم علاوه بر اعتمادی که در بین مردم نسبت به پست وجود دارد سرعت عمل نیز بالا رود و از این رو در حال برنامه ریزی سامانهای تحت عنوان 193 هستیم که ارتباط نزدیکی بین شرکت پست و مردم باشد که نیازها و خواستههای و گلایههای مردم را بررسی می کند.
محمود واعظی در خصوص افزایش سرعت اینترنت در کشور گفت: متقاضی اینترنت در ایران بسیار بالاست و پهنای باند بین المللی ما محدود است که اکنون حدود 72 گیگابایت بر ثانیه است که باید چند برابر افزایش پیدا کند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت یازدهم که در گفتوگوی تلفنی با یک برنامه رادیویی س یادآور شد: پروژههای مختلفی در این خصوص طراحی شده است و با جدیت خواسته مردم دنبال خواهد شد و امید است که به تدریج سرعت اینترنت افزایش یابد و پیش بینی می شود سال آینده سرعت به دو برابر افزایش یابد اما برنامه ما تا پایان چهار سال این است که این رقم به هشت برابر افزایش یابد.
وزیر ارتباطات: سرعت اینترنت تا هشت برابر افزایش خواهد یافت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد که مردم به پست اعتماد دارند اما خواسته دولت افزایش سرعت در امور ارتباطی است.
به گزارش ایسنا، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره ابزارهای نوین ارتباطی و نقش آنها در جامعه اظهار کرد: سبک زندگی در دنیا عوض شده است و فناوریهای جدید، علاوه بر مزایای که دارند، معایبی هم دارند اما اگر خوب استفاده شوند مزایا بر معایب غالب است.
واعظی با نگاهی به عملکرد پست درباره تکنولوژیهای جدید تصریح کرد: نکته این است که تکنولوژیهای جدید ارتباطی جای نامه نگاری را نمی گیرد و از سوی دیگر کاربرد پست هم تفاوت کرده است. در گذشته پست به نامه نگاری محدود می شد اما امروزه پست در دنیا و ایران در ارتباط تنگاتنگ با زندگی خانوادههاست.
وی با اشاره به اینکه در حوزه پست نیاز به فرهنگ سازی داریم خاطرنشان کرد: اقدامات موثری از طرف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در این خصوص دنبال میشود و مردم به پست اعتماد دارند. اگر بتوانیم هر ماه یک سرویس جدید به مردم ارائه دهیم می توانیم در شرایط آمد و شدید همراه با ترافیک روند زندگی را تسهیل کنیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین گفت: می خواهیم علاوه بر اعتمادی که در بین مردم نسبت به پست وجود دارد سرعت عمل نیز بالا رود و از این رو در حال برنامه ریزی سامانهای تحت عنوان 193 هستیم که ارتباط نزدیکی بین شرکت پست و مردم باشد که نیازها و خواستههای و گلایههای مردم را بررسی می کند.
محمود واعظی در خصوص افزایش سرعت اینترنت در کشور گفت: متقاضی اینترنت در ایران بسیار بالاست و پهنای باند بین المللی ما محدود است که اکنون حدود 72 گیگابایت بر ثانیه است که باید چند برابر افزایش پیدا کند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت یازدهم که در گفتوگوی تلفنی با یک برنامه رادیویی س یادآور شد: پروژههای مختلفی در این خصوص طراحی شده است و با جدیت خواسته مردم دنبال خواهد شد و امید است که به تدریج سرعت اینترنت افزایش یابد و پیش بینی می شود سال آینده سرعت به دو برابر افزایش یابد اما برنامه ما تا پایان چهار سال این است که این رقم به هشت برابر افزایش یابد.
از زمانی که اینترنت امد تو این خراب شده هر کی بلند شد گفت تا دوسال دیگه افزایش پهنای باند و سرعت داریم وضع خراب تر شد خواهشا با شعور مردم بازی نکنید بجای حرف و شعار عمل کنید دیگه
ali_agha1981
12-10-2013, 22:04
برای من قیلترشگن ها تعطیله تعطیله...!!!!!!!
V P N PPTP که وصل نمیشه
کر/یو که وصل میشه ولی هیچ سایت قیلتری رو باز نمیکنه!!!
سایفون که وصل میشه ولی سرعت 1KB...!
پرو/کسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم که کلا پورت هاش رو بستن..!
دارم دیووونه میشم الان یکماهه مشکل کر/یو دارم و مطمئن هستم مشکل از سرویس دهنده کر/یو نیست چون یه تست 24 ساعته از یه جای دیگه زدم بازم همین مشکل رو دارم..اینجا هم که میپرسم همه میگن ما این مشکل رو نداریم..
یکی یه راه حلی پیش روی ما بذاره...!
برای من قیلترشگن ها تعطیله تعطیله...!!!!!!!
V P N PPTP که وصل نمیشه
کر/یو که وصل میشه ولی هیچ سایت قیلتری رو باز نمیکنه!!!
سایفون که وصل میشه ولی سرعت 1KB...!
پرو/کسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم که کلا پورت هاش رو بستن..!
دارم دیووونه میشم الان یکماهه مشکل کر/یو دارم و مطمئن هستم مشکل از سرویس دهنده کر/یو نیست چون یه تست 24 ساعته از یه جای دیگه زدم بازم همین مشکل رو دارم..اینجا هم که میپرسم همه میگن ما این مشکل رو نداریم..
یکی یه راه حلی پیش روی ما بذاره...!
VPN PPTP =خیلی وقته برای من وصل نمیشه
کریو=وصل میشه و به خوبی کار می کنه!!
سایفون=تعطیل!
ساکس=فقط فیس بوک بقیه تعطیل
مرکز مالک اشتر!
کلا سرویس هایی که الان خوب جواب میدن کریو و PM9 و تونل!
Firebirds
12-10-2013, 22:47
نمیتونن کلا بترکونن که!مگر اینکه مثل گذشته کاملا SSL مختل بشه اونم شامل همه چیز میشه نه فقط (سرچ)گوگل الان باقی مشکلی ندارن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با تغییر ip بدون مشکل باز میشه و به صفحه دیگه ای redirect نمیشه!! تازه همه گیر نشده فعلا (ما چون با سی آی ای و موساد از طریق سرچ گوگل در ارتباطیم اول رو ما تست میکنن :n08:)... این تنظیمات راهنمای گوگل هم طرف کاربر نیست برای ادمین شبکه هست مشکل از طرف برادران رزمنده می باشد!:n09: و کلا قضیه خطرناکه حسن تغییرات عجیبی مشاهده کردم کاملا دارن شنود میکنن ما رو خوش بگذره! :n02:
+
اینطور که به نظر میاد گوگل هم privacy & terms رو بروز کرده!:n13:
جمعه, مهر 19, 1392
تواناتک: طی روزهای گذشته سیستم فیلترینگ ایران دچار تغییرات جدید شد.
با اینکه بارقههایی از امید برای رفع فیلتر فیسبوک و توییتر به چشم میخورد اما بررسیهای کارشناسان نشان میدهد که سیستم فیلترینگ ایران دچار تغییراتی شده٬ تغییراتی که به نظر خیلی محسوس نیست اما میتواند خطرهایی را برای کاربران ایرانی در برداشته باشد.
بسیاری از کاربران ایرانی در هنگام مراجعه به موتور جستجوی گوگل پیغام زیر را مشاهده کرده اند:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] U2uIGRV2uRGoZknOpkgxcI6Wksd6S3buj0LjBb2qNs6Fd8LI7u ART77FqZj37WQ
این پیغام که تا کنون و بر اساس گزارشهای رسیده فقط در مورد موتور جستجوی گوگل مشاهده شده ،به این معنی است که با تغییراتی که در «DNS» گوگل ایجاد کردند، موفق شدند که کاربران را به صفحه گوگل که از پروتکل «SSL» استفاده نمیکند، هدایت کنند.
به این ترتیب تمام «ISP»ها خواهند توانست جستجوی کاربران را تحت کنترل و نظارت خود قرار دهند.
تواناتک با توجه به این تغییر سه توصیه مهم امنیتی را برای شما ارائه میکند:
۱) برای جستجو در گوگل حتما و حتما از آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید و نه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۲) بر روی مرورگر خود افزونه «[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] EveryWhere» را نصب کنید تا اگر به سایتی مراجعه میکنید که دارای پروتکل«SSL» است به صورت خودکار به صفحه دارای پروتکل «SSL» هدایت شوید. این افزونه برای گوگل کروم ازاینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و برای فایرفاکس از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قابل دانلود است.
۳) در صورتی که به هر دلیلی به هیچ کدام از موارد بالا دسترسی نداشتید، سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای جستجو توصیه میشود که دارای پروتکل «SSL» است و بر اساس قرادادی که با کاربران دارد، جستجوی آنها را نیز کنترل نمیکند.
پیغام هشدارآمیز گوگل برای ایران
برخی کاربران داخل ایران گزارش دادهاند در زمانی که به جستجو بر روی گوگل پرداختهاند پیغامی هشدارآمیز از گوگل دریافت کردهاند.
کاربرانی که با اینترنت ایران در حال جستجو در گوگل باشند با پیغامی مواجه میشوند که اعلام میکند پروتکل امن SSL خاموش است و ممکن است اطلاعات رمزگذاری نشده دسترسی دیگران را به این اطلاعات فراهم کرده باشد.
مشکل به وجود آمده وقتی کاربران از اینترنت با فیلترشکن استفاده کنند وجود ندارد و به نظر میرسد علت آن اختلالات از سوی وزارت ارتباطات در ایران باشد.
پروتکل SSL که در آدرس های اینترنتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده میشود امنیت صفحات را برای کاربران بالا میبرد و امکان سرقت کد کاربری و رمز عبور و فعالیتهای داخل صفحه را کم میکند.
بروز اختلالاتی در صفحات امن، ایمنی آن را از بین برده و امکان کنترل جستجوهای کاربران را به وزارت ارتباطات و فناوری خواهد داد.
چرا نمیشه ، کلا که نمی زنند 443 رو ببندند، برادران با این فایروال های در دست رس دارن، راحت میزنند
1) کلا میزنن دامین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مسدود میکنند،
2) یا بخوان حرفه ای تر عمل کنند دامین رو مسدود نمی کنند، میزنن certificate دامین رو بلاک میکنند، که نتیجه اش میشه => Secure Connection Failed که اصلا هم بعید نیست از این راه برن، و چون سرتیفیک های هر سرویس گوگل با اون یکی متفاوت هست، به همین خاطر میتونند یک سرویس امن رو مختل کنند ولی دیگر سرویس امن گوگل به کارش ادامه بده، یعنی با مسدود کردن cert سرچ ، سرویس میل گوگل تحد تاثیر قرار نخواهد گرفت.
hosein_artist
13-10-2013, 01:04
به احتمال زیاد کلید ساز قفل در طویله را باز کرده .:n08::n02::n09:
mohammad_87
13-10-2013, 01:35
الان چرا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راحت باز میشه ولی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دایرکت میشه به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
اینا مگه باهم تفاوت دارن؟
در واقع یه نوع (ه-ک هستش)های جک Hijack هستش هکر از آدرسی که میخوای، روی آدرسی که دلش میخواد هدایتت میکنه! گوگل را ایران نیاوردن؟
mohammad_87
13-10-2013, 02:49
در واقع یه نوع (ه-ک هستش)های جک Hijack هستش هکر از آدرسی که میخوای، روی آدرسی که دلش میخواد هدایتت میکنه! گوگل را ایران نیاوردن؟
مگه اون دایرکت از طرف مخابرات نیست؟شایدم کلا زیر ساخت؟
مگه اون دایرکت از طرف مخابرات نیست؟شایدم کلا زیر ساخت؟
حتما هست دیگه!وگرنه نباید اینطور بشه.البته اینطور هم میشه گفت که کار اونی هست که تنظیمات را اعمال میکنه:)
Firebirds
13-10-2013, 03:36
متاسفانه، واقعیتش هم همینه.
گوگل این خودش این امکان رو به مدیران شبکه ی مدارس داده؛ که در صورت تمایل برای اینکه بتونند رصد کنند دانش آموزان چی توی گوگل جستجو میکنند، آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو به روی روی آدرس غیر امن http هدایت کنند...
ولی فیلترینگ ایران اومده از این مساله سوء استفاده کرده و کل ترافیک کشور رو به سمت آدرس قابل شنود هدایت می کنه...:n29:
من در تعجبم، اینقدر شنود بدرد چه کاری می خوره ؟ اصلا چه طوری میخوان این حجم اطلاعات رو پردازش کنن ؟ از اون مهم تر کاربر عادی مگه میخواد توی این نت چی کار کنه که اینقدر هر روز یه مسخره بازی درست میکنند ؟ چیزی که پر واضحه اینه که هدف فقط کاربران عادی هستن و بس.
mohammad_87
13-10-2013, 04:19
.....
من در تعجبم، اینقدر شنود بدرد چه کاری می خوره ؟ اصلا چه طوری میخوان این حجم اطلاعات رو پردازش کنن ؟ از اون مهم تر کاربر عادی مگه میخواد توی این نت چی کار کنه که اینقدر هر روز یه مسخره بازی درست میکنند ؟ چیزی که پر واضحه اینه که هدف فقط کاربران عادی هستن و بس.
به چه درد میخوره؟اکثر کار برادران اطلاعات از همین شنودهاست دیگه
حالا از گوگل به چی میرسن؟به خیلی موارد
اصلا این میشه یک جامعه آماری که کلی مسایل کلی و جزیی رو میشه ازش درآورد.مخصوصا در روزهاییکه حوادثی خاص رخ میده،عکس العمل ملت کاملا در سرچ ها بازتاب داده میشه و کلی کاربردهای دیگه
هزینه اش رو هم که هر چقدر بشه مهم نیست چون خودمون داریم می پردازیم.ماهی 40 تومن برای اینترانت ملی
Abolfazl3007
13-10-2013, 08:28
من چند وقتیه دانلود هام ، هی تو لحظه آخر که میخواد فایل اسمبل بشه ارور میزنه و دوباره از اول شروع میشه !!
ربطی به نت داره یا مشکل نرم افزاریه ؟!
( قطعی زیاد داره نت من چند وقتیه )
italodance
13-10-2013, 09:08
دروغ دروغ دروغ
سواستفاده از اینترنت بجای واژه اینترنت ملی یا..
از ساده لوح بودن مردم حداکثر استفاده را دارند می برند
SSL رو هم برداشتند که راحت شنود کنند
تبریک به جهل و نادانی که همواره بر خلاقیت و نواوری در ایران چیره شده است
بچه ها هر چی خبر این روزها می بینید که تو روزنامه, تلویزیون, رادیو راجب بهتر شدن اینترنت, سرعت, نمیدونم و..میگند همش شبکه داخلی هست گول نخورید
سلام !
آقا الان وضع مخابرات چطوره ؟
قراره نامحدودا رو وردارن ؟
من خودم 6-7 سال (تقریبی) از آسیاتک سرویس دارم .. نامحدوداشو گرون کرده و براش محدودیدت گزاشته ... میخوام کوچ کنم مخابرات !
کوچ کنم مخابرات یا یه جای دیگه ؟ :n27:
Arash4484
13-10-2013, 12:58
سلام !
آقا الان وضع مخابرات چطوره ؟
قراره نامحدودا رو وردارن ؟
من خودم 6-7 سال (تقریبی) از آسیاتک سرویس دارم .. نامحدوداشو گرون کرده و براش محدودیدت گزاشته ... میخوام کوچ کنم مخابرات !
کوچ کنم مخابرات یا یه جای دیگه ؟ :n27:
سلام، وضعیت مخابرات رو از کامنتهای بچه ها میبینید دیگه گندی نمونده که بالا نیاورده باشن...
من دیروز برای گرفتن یک اتچ ایمیل بالای 20 بار مودم رو در فواصل چند دقیقه ای خاموش و روشن کردم ، اخرش سیم رایتل رو وصل کردم شارژ کردم طرح زدم و ایمیلم رو اینطوری گرفتم. باور میکنید بالای یک ساعت وقت گرفت؟
+خیر سرویسهای نامحدود پابرجاست(گویا برای مشترکان جدید گران شده) و محدود رو هم اضافه کردن...
Golbarg01
13-10-2013, 13:43
من از دیشب تا حالا پی سی ورلد فقط با قتدشکن برام باز میشه
برای شما هم همینطوره؟
البته خیلی سایت های دیگه هم باز نمیشن
Arash4484
13-10-2013, 14:10
من از دیشب تا حالا پی سی ورلد فقط با قتدشکن برام باز میشه
برای شما هم همینطوره؟
البته خیلی سایت های دیگه هم باز نمیشن
دیشب برای من هم همینطور بود، احتمال به مکان سرورها بستگی داره!
امروز درست شده...
Golbarg01
13-10-2013, 14:55
دیشب برای من هم همینطور بود، احتمال به مکان سرورها بستگی داره!
امروز درست شده...
واسه من تا همین نیم ساعت پیش باز نمیشد
ولی الان باز میشه منتها با سرعت خیلی پایین
panther99
13-10-2013, 14:59
در حال حاضر آشغال ترین اینترنت همین مخابراته !
هر روز قطعی ، هر روز ف ی لترینگ بیشتر ، پول خودتون دور نریزید با این آشغال !چون دست دولت هم نیست هیچ کس هم پاسخگو نیست .
trackshare
13-10-2013, 16:02
شرایط اینترنت تجاری مخابرات کسی نتونست پیدا کنه ؟
معلوم نیست این حرومی ها دارن چیکار میکنن
هر روز بدتر از دیروز
اینترنتی که هر نیم ساعت به نیم ساعت قطع بشه به چه دردی میخوره
این وزیر ارتباطات جدید هم انگار از دولت قبلی به یادگار جا مونده ، اصلا تو باغ نیست مردک
مشکل جدید برای مشترکان ADSL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در ادامه اختلافات موجود میان شرکت مخابرات ایران و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات این بار معاون شرکت مخابرات ایران از دستور توقف فروش پهنای باند اینترنت از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت به مخابرات خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، اختلاف و کشمکش میان شرکت مخابرات ایران با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سالهای پس از خصوصی سازی این شرکت بارها بروز پیدا کرده به نحوی که این وزارتخانه و سازمانها و شرکتهای تابعه آن طی چند ماه اخیر در موارد مختلفی همچون نرخ مکالمات و تعرفه گذاری، بدهی مخابرات به دولت و واگذاری مخابرات به بخش خصوصی، بارها از عملکرد این شرکت انتقاد کرده و آن را غیرقانونی اعلام کرده اند.
این بار معاون شرکت مخابرات ایران از دستور مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت برای توقف فروش پهنای باند اینترنت به مخابرات خبر داد.
داوود زارعیان در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه شرکت ارتباطات زیرساخت به بهانه اختلاف حساب و بدهی فروش پهنای باند اینترنت به مخابرات را متوقف کرده است، اظهار داشت: شرکت مخابرات ایران شاید اختلاف حساب جزئی با شرکت ارتباطات زیرساخت داشته باشد اما بدهی به این شرکت نداشته و این درحالی است که زیرساخت بدون برگزاری جلسه و ارائه جزئیات این بدهی، در اقدامی غیرمنطقی فروش پهنای باند اینترنت را به مخابرات متوقف کرده است.
وی گفت: متاسفانه در این جریان سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به جای آنکه حامی مردم باشد به صورت یکطرفه از شرکت ارتباطات زیرساخت حمایت می کند و در نامه ای به مخابرات اعلام کرده که اگر می خواهید پهنای باند دریافت کنید بدهی خود را بپردازید.
سخنگوی شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه در این نامه اشاره ای به مبلغ بدهی مخابرات نشده است، افزود: مخابرات آمادگی خود را برای مذاکره با شرکت ارتباطات زیرساخت و شفاف شدن بدهی عنوان شده اعلام کرده اما تاکنون جلسه ای در این زمینه از سوی این شرکت ترتیب داده نشده است.
زارعیان با اشاره به برنامه های توسعه ای شرکت مخابرات ایران برای اینترنت پرسرعت در کل کشور گفت: هم اکنون تمامی استانها نیاز به پهنای باند اینترنت داشته و تقاضای خود را پیش از این به شرکت زیرساخت اعلام کرده اند که دستور توقف فروش، توقف توسعه ADSL در کشور را به همراه دارد.
وی تصریح کرد: عدم اختصاص پهنای باند اینترنت به مخابرات نه تنها تقاضای متقاضیان ADSL را بی پاسخ خواهد گذاشت بلکه برای مشترکان فعلی مخابرات نیز مشکلاتی را به همراه دارد چرا که در صورت قطعی لینک و بروز مشکلات فنی، مخابرات امکان پشتیبانی از سرویس را با وجود محدودیت پهنای باند نخواهد داشت.
به گزارش مهر، اوایل سال 90 نیز جنجال بر سر بدهی مخابرات به شرکت زیرساخت، آغازگر کشمکشی میان این دو شرکت بود به نحوی که شرکت ارتباطات زیرساخت در اطلاعیه ای اعلام کرد که به علت بدهی مخابرات، تمامی ارتباطات مخابراتی کشور را که از سوی شرکت مخابرات ایران عرضه می شود برای حدود چند ده میلیون مشترک قطع خواهد کرد.
وی تصریح کرد: عدم اختصاص پهنای باند اینترنت به مخابرات نه تنها تقاضای متقاضیان ADSL را بی پاسخ خواهد گذاشت بلکه برای مشترکان فعلی مخابرات نیز مشکلاتی را به همراه دارد چرا که در صورت قطعی لینک و بروز مشکلات فنی، مخابرات امکان پشتیبانی از سرویس را با وجود محدودیت پهنای باند نخواهد داشت.
همه این داستان فقط برای گفتن این پاراگراف بود.
یعنی هر مشکلی پیش بیاد دیگه زبونشون درازتر از قبل میشه.
مخابرات خودش در حق مشترکین نامردی می کنه حقشه هر بلایی سرش بیارن.
aminharirchi
13-10-2013, 19:07
من از همه چیه مخابرات راضیم غیر از سرعت آپلودش خدایی خیلی کم می بندن تو این 2 هفته کلا خوب بوده.
mohammad.2mt
13-10-2013, 19:44
من از همه چیه مخابرات راضیم غیر از سرعت آپلودش خدایی خیلی کم می بندن تو این 2 هفته کلا خوب بوده.
مخابرات هم دوستت داره :n09:
بچسب بهش ولش نکن :n08:
aluminum
13-10-2013, 19:45
از شانس شماست وگرنه این چند روز عملا این چیزی که ما ازش استفاده میکنیم اسمش اینترنت نیست
سلام، وضعیت مخابرات رو از کامنتهای بچه ها میبینید دیگه گندی نمونده که بالا نیاورده باشن...
من دیروز برای گرفتن یک اتچ ایمیل بالای 20 بار مودم رو در فواصل چند دقیقه ای خاموش و روشن کردم ، اخرش سیم رایتل رو وصل کردم شارژ کردم طرح زدم و ایمیلم رو اینطوری گرفتم. باور میکنید بالای یک ساعت وقت گرفت؟
+خیر سرویسهای نامحدود پابرجاست(گویا برای مشترکان جدید گران شده) و محدود رو هم اضافه کردن...
عجیبه !!! :n13:
یکی دوتا از دوستام از منطقه خودمون مخابرات 512 گرفتن بدجور راضین !!
الان به شک افتادم که چیکار کنم ! از اینور آسیاتک گرون کرده و نامحدوداشو گند زده بهش ! از اینورم ک شما میگید ارزش نداره ! اذیت میکنن !:n27:
aluminum
13-10-2013, 20:23
دیروز وضعیت اینترنت خیلی خوب بود حداقل میدونستیم که سایتهای خارجی رو باز نمیکنه با خیال راحت کامپیوتر رو خاموش میکردیم ولی الان یکی در میان باز میکنه.خدا پدر دیال اپ رو بیامرزه که سرعتش بیشتر بود.
magiteq1
13-10-2013, 21:10
سرعت من از ساعت 7 بعد از ظهر خیلی کم شده در حد 10 یا 20k میده شما هم همین وضعیت رو دارید
60% loss package دارم!!!!!!!!!!!!! دردمو به کی بگم؟ (زنگ بزنی 2020 صفه انتظارش 15 دقیقه س!!!)
marvel2000
13-10-2013, 21:18
سرعت من از ساعت 7 بعد از ظهر خیلی کم شده در حد 10 یا 20k میده شما هم همین وضعیت رو دارید
تآیید میشه در حد جام جهانی 2014 برزیل.
farazfar
13-10-2013, 21:19
فکر کنم در حال حاظر گند ترین وضعیت رو مخابرات داره
Erfandotm
13-10-2013, 21:20
این پولا خوردن نداره به خدا....
farazfar
13-10-2013, 21:31
فعلا که دارند میخورند و به منو شما میخندند
Erfandotm
13-10-2013, 21:50
فعلا که دارند میخورند و به منو شما میخندند
خیلی سالِ دارن میخورن!
بیخیال...
من که میخوام ISP یمو عوض کنم :n22:
farazfar
13-10-2013, 21:58
خیلی سالِ دارن میخورن!
بیخیال...
من که میخوام ISP یمو عوض کنم :n22:
منم دیگه خسته شدم، میرم isp رو عوض کنم.
فکر کنم همین روزا باشه که مخابرات تعطیل شه:
فامیل ما هم مخابرات لندنه میگه خیلی خوبه راضیه !
واسه ما که مخابرات تهرانه افتضاحه
گذشته از شوخی شما جز معدود کسانی هستین که مشکل ندارین !
amirkalak6
13-10-2013, 22:03
بابا این چه وضعیهههههههههههههه اخه من پیشگامان دارم عالیه این3-4 روزه ترکیده به زور صفحه باز میکنه...پشتیبانیاش درخت کاج در خونمون بیشتر حالیشونه به خدا.... همین الان زنگ بزنید 2020 میگه به دلیل حجم بالای تماسها شرمنده ای!!!
farazfar
13-10-2013, 22:14
2020 که خطوطش ترکیده، اگر هم بگیره نیم ساعت پشت خطی و بعدشم بوق اشغال
شرکت مخابرات :22::34:
شرکت ارتباطات زیر ساخت :n10::n09:
وزارت ارتباطات و فناوری :25:
کاربران بدبخت :37: :n30: :2:
بعد از مخابرات ارزون ترین سرویس نا محدود برای کدوم شرکته بچه ها؟ کسی میدونه؟
باید به فکر عوض کردن سرویس باشیم اینطوری نمیشه!
Kianoosh
13-10-2013, 22:22
بله همونطور که گفتم ملت شریف آگاه باشید مشکل از پهنای بانده :n09: توجه میکنید غیر فعال شدن SSL و بعضی تحریم شکنها هدایت به صفحه جعلی login یاهو و جیمیل و اقدام به شنود و جاسوسی و فیلترینگ گسترده و هزاران مشکل اینترنت ایران... اینها همه از پهنای باند میباشد!:n08:یعنی کل مسئولین از بالا تا پایین میخوان به ما اینترنت با کیفیت و بدون سانسور بدن منتها به دلیل کمبود پهنای باند نمیشه لکن مجبورن به زور بهمون اینترانت حلال بدن که حیلی همه خوب و بی خطره!:n19:این جنگ زرگری بین زیرساخت و وزیر و و مخابرات و ... تنها یک بازنده داره اونم کاربره!:n29:
وضعیت فعلی:ضمن ملی شدن های همیشگی سرعت با 16 کانکشن سرور خارجی حداکثر 20 هست:n21:اسپیدتست هم باز نمیشه شما تک کانکشن رو 1.3 کیلوبایت در نظر بگیرید!:n20:
آخی نازی :n26: مملکت از بالاترین نقطه بستگان و نزدیکان .... بعد یک نهاد گسترده بعد دولت و مجلس تا جز در تمام اینها بی شک فساد و اختلاس و رانتخواری وجود داره نمونه علنی شده اخیرش دست داشتن چند نماینده مجلس تو ماجرای اختلاس بزرگ و برداشت پول دولت به حساب دانشگاه خود و ... میخورن یه لیوان آبم روش :
واعظان کاین جلوه در محراب و منبر میکنند چون به خلوت میروند آن کار دیگر میکنند :n06:
پرواضح هست که به دین و خدای خود هم اعتقادی ندارید حداقل از خشم مردم تحقیر شده بترسید و از سرنوشت حکام مستبد عبرت بگیرید! :n02:
دقیقا از خرداد به این طرف اینترنت من حتی یک روز رو هم بدون مشکل سپری نکرده
روحانی مچکریم :n08:
خدا لعنشون کنه
خدا بزنشون به زمین گرم
خدا کمرشونو بشکونه
خسته شدیم دیگه ...
farazfar
13-10-2013, 22:42
بعد از مخابرات ارزون ترین سرویس نا محدود برای کدوم شرکته بچه ها؟ کسی میدونه؟
باید به فکر عوض کردن سرویس باشیم اینطوری نمیشه!
منم همین سوال دارم، از دوستان کسی اگه میدونه راهنمایی کنه
alireza20202003
13-10-2013, 22:57
منم همین سوال دارم، از دوستان کسی اگه میدونه راهنمایی کنه
آسیاتک ، بهترین و پرسرعت ترین سرویس های نا محدود در ایران رو داره قیمتشم خیلی عالیه در واقع قیمت هاشم کپی مخابرات هست. بهترین سرویس هاشم نامحدودای برنزی هستن که سرعت دو برابر سرعت اسمیه و یک حجم هم داره که با سرعت شونصد دانلود میکنه تا اون حجم تموم شه و به دو برابر سرعت اسمی برسید.
666hamed666
13-10-2013, 23:03
آسیاتک ، بهترین و پرسرعت ترین سرویس های نا محدود در ایران رو داره قیمتشم خیلی عالیه در واقع قیمت هاشم کپی مخابرات هست. بهترین سرویس هاشم نامحدودای برنزی هستن که سرعت دو برابر سرعت اسمیه و یک حجم هم داره که با سرعت شونصد دانلود میکنه تا اون حجم تموم شه و به دو برابر سرعت اسمی برسید.
شما reception آسیاتک هستی؟ تا اونجا که ما شنیدیم بعد از مخابرات گندترین اینترنت از آن آسیاتکه
alireza20202003
13-10-2013, 23:10
شما reception آسیاتک هستی؟ تا اونجا که ما شنیدیم بعد از مخابرات گندترین اینترنت از آن آسیاتکه
چی چیپشن آسیاتک ؟! :n17:
شنیدن کی بود مانند دیدن !
فن آوا هم قیمت های نامحدودش خوبه
اما کیفیتش رو نمیدونم
ولی من همینجا در حضور جمع سوگند یاد میکنم که شما از هر جا سرویس بگیری کیفیتش از مخابرات قطعا بهتره
من مخابرات مزخرف رو از سر اجبار گرفتم به خاطر فیبر نوری
خونه رو که عوض کردیم گفتن اینجا فیبرنوریه و فقط میشه از مخابرات گرفت
یعنی نمیتونم ISP رو عوض کنم؟ باید بسوزیم و بسازیم؟
panther99
13-10-2013, 23:54
برعکس . نزدیک 15 ماهه که از آسیاتک اینترنت دارم . هر سرعت و حجمی که بگید امتحان کردم .
نتیجه : قطعی و کاهش سرعت در حد صفر ینی هیچی
پاسخگویی نسبت به مخابرات بی صاحب ، عالی . الان آسیاتک اول نباشه تو اینترنت با کیفیت این مملکت دومه . هیچ وقت دیگه با مخابرات مقایسه نکنید . حداقل جای دیگه اینو نگید ....:n02:
درضمن مخابرات رو هم تو محل کارم دارم که با این مقایسه کردم که کاریکاتوری از اینترنته فی الواقع :n21:
Undisclosed
14-10-2013, 01:01
هر کسی که فکر گرفتن سرویس نامحدود از آسیاتک به سرش زد اول بره تو تاپیکش حول و حوش صفحه 1600 یا چند صفحه عقب تر ، از حدود یک ماه پیش آسیاتک بلایی سر کاربران سرویس نامحدود آورد که همه رو شاکی کرد !
در ضمن آسیاتک هر وقت دلش بخواد قراردادش با کاربران رو تغییر میده ، به شخصه این رو به چشم خودم دیدم ، چند سال پیش که تعرفه سرویس های خودش رو تغییر داد و گرون تر کرد ، سرویس های نامحدود رو به سرویس "پرحجم" تغییر داد ، و برای اعلام این تغییر هم به یه ایمیل بسنده کرده بودن !
در مجموع از هر شرکتی که خواستین سرویس بگیرین برید توی تاپیکش و نظر چندین کاربر رو بپرسین (به نظر یکی دو نفر اکتفا نکنید) ترجیحا تو منطقه مخابراتی خودتون هم سعی کنید کسی رو پیدا کنید که از اون شرکت سرویس داشته باشه . دقیقا توی مناطق مخابراتی مختلف ، کیفیت سرویس دهی شرکت ها متفاوته !
حالت خوبه شما؟!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
1-2 ماه پیش آسیاتک نامحدوداش عالی بود ! 25 تومن اینا پول میدادیم نامحدود برنزی میگیرفتیم کلی فیلم اینا دانلود میکردیم !
ولی جدیداً محدودیت گزاشتن ! به این صورت که حدود 200 مگ با سرعت 60 میگیری بقیش میشه سرعت 20 !!
نامحدودای آسیاتک اصلاً توصیه نمیشه !
Erfandotm
14-10-2013, 09:29
نظرتون در مورد شاتل چیه؟ این که میگن زیاد دانلود کنید محدودتون میکنن...؟!
نظرتون در مورد شاتل چیه؟ این که میگن زیاد دانلود کنید محدودتون میکنن...؟!
اگه بخوای از سرویس های نامحدودش استفاده کنی مثلا 128 محدودیت دانلود داری حدود 18 تا 20 گیگ که بگیری دیگه سرعتت واقعی میشه یعنی 128 سرعت دانلودش میشه 16 تا قبل از محدودیت معمولا با 80 تا 100 کیلوبایت دان میکنی.
سرویس های محدودش هم چون دانلود در ساعت 1 تا 7 بامداد رایگانه بازم اگر زیاد دانلود کنی محدود میشی. ولی خب مزیت مهمش اینه که پشتیبانی خوبی داره درکل اگه تو کار دانلود وبازی هستی مخابرات بهتره
یه نکته رو بگم خومت عزیزانی که یه سال نه 100 سال از اسیاتک سرویس میگیرنو دیگه فک کردن خدای نت و اینا هستن خواهشن نطق نفرماین
بنده بیشتر از 4ساله مشترک اسیاتک هستم و از یکسال پیش تا الان به بعد کلمه ای جز مزخرف برای این شرکت در نظر ندارم
تمام طرح های داخلی و خصوصیشو امتحان کردم و اشغالترین شرکت بین شرکتایی که اسم در کردن هست. بقیه ریزه میزه ها که بحثشون جداس
و اونایی هم که تعریف مینکنن از بچه های پشتینای خودشون هستن چون یه بار خود پشتیبانی بد فشار زیاد که بش اوردم از دهنش در رفت ما خودمون انجمن هایی مثل این رو نظاره میکنیم (از p30world نام برد) برای بالا بردم خدماتمون منم گفتم ر..دی..
یه کلوم لپ کلوم خودتو الاف آسیاتک نکن
ارائه سرویس گیم به مشترکان ADSL استان تهران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به گفته مدیرعامل شرکت مخابرات استان تهران، برای ارتقاء شبکه مخابرات و ارایه سرویسهای ارزش افزوده برنامههای ویژه ای داریم.
به گزارش ایسنا، علیرضا صیدی با بیان این مطلب گفت: شرکت مخابرات استان تهران اکنون 450 هزار مشترک فعال ADSL دارد که امیدوارم همزمان با افزایش تعداد مشترکان ارایه سرویس های ارزش افزوده بر بستر ADSL به مشترکان مخابرات استان تهران افزایش یابد.
***تعرفه جدید IP TV به رگولاتوری برای تصویب ارایه میشود
وی افزود: در حال حاضر در دو منطقه 8 و 2 به صورت پایلوت سرویس IP TV راه اندازی شده و امیدواریم بتوانیم تا آخر سال این سرویس در هشت منطقه تهران آماده ارایه به مشترکان شود.
وی بیان کرد: از آنجا که در زمینه IP TV همکاری مشترکی با صدا و سیما داریم امیدواریم مدیران این سازمان نیز همکاری لازم را در جهت توسعه این سرویس داشته باشند.
صیدی در خصوص تعرفه استفاده از سرویس IP TV برای مشترکان تلفن ثابت گفت: در حال حاضر با توجه به اینکه این موضوع نیازمند فرهنگ سازی است فعلا کف تعرفه 10 هزارتومانی را بابت یک ماه استفاده از این سرویس در نظر گرفته ایم.
وی افزود: در زمینه تعیین تعرفه برای اجرای طرح پایلوت با رگولاتوری هماهنگی لازم انجام شده اما برای ارایه سرویس در سطح شهر تهران پیشنهاداتی را با همکاری سازمان صدا و سیما آماده کرده ایم که در صورت تصویب از سوی رگولاتوری تعرفه های جدید را در این زمینه اعمال خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه مذاکرات مختلفی با صاحبان محتوا داشته ایم تا سرویس های متنوعی روی بستر ADSL ارایه کنیم گفت: به عنوان نمونه ارایه سرویس گیم بر بستر ADSL یکی از این موضوعاتی بوده که پیش بینی می کنیم استقبال خوبی از این سرویس شود.
وی افزود: در حال حاضر یکی از شرکتهای فعال در زمینه گیم به ما پیشنهاد داده تا مشترکان ADSL شرکت مخابرات بدون استفاده از بستر اینترنت با استفاده از شبکه اینترانت امکان انجام بازی با سرعت بسیار بالا را داشته باشند که در این زمینه در حال مذاکره هستیم.
مدیرعامل شرکت مخابرات استان تهران افزود: برنامه هایی دیگری همانند راه اندازی سرویس های خرید، و آموزش از راه دور، را در دستور کار داریم که امیدواریم با راه اندازی این سرویس ها از آنها استقبال شود
وی در خصوص زمان راه اندازی این سرویسها گفت: امسال سعی می کنیم طرح پایلوت این سرویسها را انجام دهیم و سال آینده سرویس عملیاتی و با کیفیت را در اختیار متقاضیان این دسته از خدمات ارایه کنیم.
***مخابرات استان تهران دیتا سنتر راه اندازی می کند
صیدی با بیان اینکه در حال حاضر مذاکراتی را با شرکتها و صاحبان محتوایی که اطلاعات آنها خارج از مرزهای کشور است انجام داده ایم افزود: مخابرات استان تهران این آمادگی را دارد این محتواها را به داخل کشور منتقل کند و برای این منظور حاضریم امکانات پهنای باند، فضا، لینک و پاور را در اختیار این شرکت ها قرار دهیم و در ازای آن مشترکان مخابرات بتوانند با سرعت بسیار بالا به این اطلاعات دسترسی داشته باشند.
وی با تاکید بر اینکه اکنون مخابرات استان تهران دیتاسنتر اختصاصی ندارد، گفت: در این زمینه توسط شرکت خدمات اول TCT که زیر مجموعه شرکت مخابرات استان تهران محسوب می شود کارهای مطالعاتی برای راه اندازی دیتاسنتر در حال پیگیری است و ما هم به صورت همزمان زمینه فراهم کردن محتوای مناسب را در برنامه داریم.
اختلاف حسابی کهADSL مخابرات را قطع کرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موضوع اختلاف مالی بین مخابرات و زیرساخت بار دیگر علنی شده است. زیرساخت میگوید: ۴۵۰ میلیارد تومان از مخابرات طلبکار است؛ اما مخابرات تاکید دارد که حقوق اساسی زیرساخت مرتب پرداخت میشود؛ امروز هم ۷۵ میلیارد تومان چک صادر شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس، اخیرا موضوع اختلاف مالی بین شرکت مخابرات و شرکت ارتباطات زیرساخت بار دیگر علنی شده است. موضوعی که شرکت ارتباطات زیرساخت آن را بدهی قابل توجه میخواند و به خاطر آن فروش اینترنت به مخابرات را متوقف کرده و مخابرات از آن به عنوان اختلاف حساب جزئی یاد میکند.
مبلغ این اختلاف مالی بنابر گفته یکی از طرفین، 450 میلیارد تومان است که مخابرات باید به زیرساخت بپردازد.
شرکت زیرساخت، نماینده حاکمیت و دولت در تامین انحصاری پهنای باند و برقراری ارتباطات بیناستانی و بینالملل است.
در موضوع بدهی اخیر مطرح شده، این شرکت میگوید: «از میان مشتریهای شرکت زیرساخت، شرکت مخابرات ایران و همراه اول عمدهترین مشتریان این شرکت هستند و از سوی دیگر بیشترین بدهی را نیز به زیرساخت دارند و بدهی خود را پرداخت نمیکنند.»
مخابرات نیز پاسخ میدهد که «شرکت زیرساخت و مخابرات در بحث پرداختها اختلاف اساسی ندارند و آنچه که حقوق زیرساخت است به صورت مرتب و ماهانه پرداخت میشود؛ اما در بخشی از حسابها اختلاف نظر وجود دارد. »
با ادامه این موضوع که مخابرات 450 میلیارد تومان باید به زیرساخت بپردازد و با قطع فروش اینترنت به مخابرات، واگذاری ADSL این شرکت فعلا متوقف شده است،از شرکت مخابرات خبر میرسد که این شرکت بخشی از مبلغ بدهی را پرداخت کرده است.
داوود زارعیان به فارس، گفت: امروز طبق رویه معمول و نه براساس اخبار منتشر شده و خط و نشانها، مخابرات بابت بخشی از حسابها یک چک 75 میلیاردی به زیرساخت داده است.
paradisepersian
14-10-2013, 17:53
از دوستانی که زبانشون قوی هست خواهش میشه به شرکت های Chrome - Firefox - Opera ایمیل بزنند
بپرسند ایا میشه مرورگر رو جوری تنظیم کرد که از تعداد کانکشن بیشتری استفاده کنه برای وبگردی
مثلا مثل برنامه Internet Download Manager که میشه تا 16 کانکشن براش ست کرد ایا در مرورگر هم میشه همچین کاری کرد
اگه بشه که دیگه خیلی توپ میشه و کندی سرعت از بین میره
دوستان اینکه من نمیتونم وارد سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بشم و مرورگر میگه Webpage not available نشونه چی هست؟
آیا یعنی من به هیچ روشی نمیتونم در گوگل به شکلی جستجو کنم که نهادهایی مثل سپاه و وحوش سایبری نتونن شنود و رصد کنن؟
ممنون میشم کمکم کنین.
aminharirchi
14-10-2013, 23:12
یکم تعریف کردما دیروز امروز همش time out بهم میده :n15:
keyvan360
15-10-2013, 00:57
آسیاتک نامحدود ش خوب نیست چون جدیدا قانون مصرف منصفانه گذاشته مثل بقیه شرکت ها. قبلا من نامحدود آسیاتک داشتم و به همه توصیه می کردم ولی الان با این قانون هایی که جدیدا گذاشته دیگه بصرفه نیست و به هیچکس توصیه نمی کنم الان.
ولی سرویس های حجمی ش مشکل خاصی نداره و نرماله اوضاعش فعلا.
دیروز اینترنت خوب بود ، اما امروز دوباره ترماله
معمولا بعد چند روز قعطی و کاهش سرعت یک روز سرویس ها رو دستکاری نمیکنن تا همچنان اسم اینترنت روش باشه
امروز هم کلا باید بیخیالش بشیم ، چون وقتی اینجوری میشه تا آخر شب دیگه درست نمیشه
fg_war2000
15-10-2013, 12:56
آقا من چند تا از دوستام مخابرات سرویس دارن هیچکدوم این مشکلایی که شما دارید رو ندارن ! من خودم فردا میخوام برم مخابرات درخواست بدم ولی با این پستایی که از شما دیدم ترسیدم :n02: دوستم همین منطقه ما 256 داره سرعتش همیشه ثابته و نت گردیش هم مشکلی نداره . یکی دیگه از دوستام هم منطقه انقلاب سرویس 1 مگش رو گرفته میگه فیکس رو 130 دانلود میکنه !
amirkalak6
15-10-2013, 13:13
امروز دوباره ترماله
آقا من چند تا از دوستام مخابرات سرویس دارن هیچکدوم این مشکلایی که شما دارید رو ندارن ! من خودم فردا میخوام برم مخابرات درخواست بدم ولی با این پستایی که از شما دیدم ترسیدم :n02: دوستم همین منطقه ما 256 داره سرعتش همیشه ثابته و نت گردیش هم مشکلی نداره . یکی دیگه از دوستام هم منطقه انقلاب سرویس 1 مگش رو گرفته میگه فیکس رو 130 دانلود میکنه !
واسه منم تا 2 ماه پیش خوب بود ، مطمئن باش دیر یا زود این مشکلات دامن منطقه شما رو هم میگیره ، وقتی هم بگیره دیگه ول نمیکنه ، هر روز بدتر از دیروز
فاتحه مخابرات خوند س
به قول محسن نامجو : دور مخابرات رو بابا خط بکش ، تف و لعنت به این سرنوشت :n14:
magiteq1
15-10-2013, 13:15
از ساعت 12/5 دوباره سرعت ترکیده داره 10k میده زنگ میزنی میگه اختلال داریم. واقعا بی شرف هستن
موضوع ساده ست.
دارن کاری می کنن تا ملت خودشون به این نتیجه برسن که اینترنت فایده ایی
نداره و برن سراغ اینترنت ملی پرسرعت 2 مگ خانگی!!
بازی - IP TV و ...
دیشب داشتم برای سفارشی کردن فایرفاکس در اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جستجو میکردم که به این برخوردم Secure DNS with DNSSEC validator بعد وارد اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شدم و خوندم و سپس اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) حالا جدیدا دیدید که وقتی آدرس را توی مرورگر میزنید بعد خطای Server not found میاد حالا علتش را توی همون لینک آخر گفته.که فکرکنم ماهم جزو دسته دوم باشیم
mohammad_87
15-10-2013, 17:01
ارائه سرویس گیم به مشترکان ADSL استان تهران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
.................
بله چرا که نه
فقط لیستش میشه این:
شکست حصر آبادان
زندگی جدید سارا
شتاب در شهر
گرشاسب
تکاوران:حماسه کویر
خانم طلا یه مرغ شیطون و بلا
نبرد خیبر
قلب سیمرغ
کارآگاه علوی
و .......................
بله چرا که نه
فقط لیستش میشه این:
شکست حصر آبادان
زندگی جدید سارا
شتاب در شهر
گرشاسب
تکاوران:حماسه کویر
خانم طلا یه مرغ شیطون و بلا
نبرد خیبر
قلب سیمرغ
کارآگاه علوی
و .......................
خود سازنده های این بازی ها هم حاضر نیستن براش وقت بزارن حیففففففففففففف وقت با ارزش ما :n21:
navid_pmb
16-10-2013, 00:41
آقا منم اوضام خوبه
من فکر میکنم اگه بسته به اینترنت های ایران بسنجیم سرویس معمولی داره میده
و نسبت به قیمت بد نیست!
بگیر
hosein_artist
16-10-2013, 01:27
دوستان با تغییر isp مشکلی حل نمی شود بنده به جرات می توانم بگویم تمامی isp های به نام ایران را امتحان کردم و در آخر مخابرات را امتحان کردم و در انتها به این نتیجه رسیدم مشکل isp نیست مشکل زیرساخت اینرنت در ایران هست که این مسئله با وضعیت و سیستم فعلی هیچ وقت حل نخواهد شد پس زمان و پول خود برای تعییر isp حرام نکنید.صبانت .شاتل.پارس آنلاین .مخابرات و ............ همه مثل رودخانه ای هستند که در انتها به یک دریا می پیوندند.
aminharirchi
16-10-2013, 04:29
من واسه بازی آنلاین استفاده میکنم تو این چند وقت عالی بود ولی الان سه روزه که time out زیاد داره نمیشه بازی کرد اصلا :41:
bleu2u4u
16-10-2013, 13:49
اینترنت ۵۱۲
یک مگ
اینترنت ملی :
اینترنت :
alireza20202003
16-10-2013, 14:29
512 مخابرات :
اینترنت :
آشغال ملی : :n21:
alireza20202003
16-10-2013, 15:09
یعنی من الان باید خوشحال باشم رسما ؟! اینم سرور بالایی :
اگه همیشه اینجوریه که خیلی خوبه
دوستان چجوری میشه نت مخابرات رو به کل قطع کرد؟
با تلفن میشه یا باید حضوری بریم؟
صاحب خط هم باید باشه؟
ali_agha1981
16-10-2013, 19:56
دوستان چجوری میشه نت مخابرات رو به کل قطع کرد؟
با تلفن میشه یا باید حضوری بریم؟
صاحب خط هم باید باشه؟
والا منم شدیدا تو این فکر هستم از مخابرات بشکم بیرون و برم حجمی پارس آنلاین..
قطعا باید بری مرکز مخابرات منطقه ات و صاحب خط هم باید بیاد اونجا اعلام کنید که میخواید سرویس رو قطع کنید..
والا منم شدیدا تو این فکر هستم از مخابرات بشکم بیرون و برم حجمی پارس آنلاین..
قطعا باید بری مرکز مخابرات منطقه ات و صاحب خط هم باید بیاد اونجا اعلام کنید که میخواید سرویس رو قطع کنید..
چقدر مسخرس
همون موقع رفتن به زور بابامو بردم! حالا سر قطع کردنشم داستان داریم:|
Erfandotm
16-10-2013, 20:51
256
256
چقدر خوب شد شما این تست رو گذاشتی
شبها برای خارج فرقی بین سرویس یک مگ و 256 نیست!
avator20002000
16-10-2013, 21:21
اینترنت آشغالی حدود 2 هفتس همش timeout داره .برای همه مخابراتی های تهران اینطوره یا مرکزی که من بهش وصلم اینطوریه؟
Erfandotm
16-10-2013, 21:29
چقدر خوب شد شما این تست رو گذاشتی
شبها برای خارج فرقی بین سرویس یک مگ و 256 نیست!
مخابراته دیگه! :n21:
سلام دوستان میخواستم بدونم سرعت 1 مگ نامحدودش محدوده سرعت دانلودش چنده؟(مرکز ولیعصر)
سلام دوستان میخواستم بدونم سرعت 1 مگ نامحدودش محدوده سرعت دانلودش چنده؟(مرکز ولیعصر)
معمولا 130 رو با 8 تا کانکشن میده.
برای تک کانکشن روش حساب نکنید.
تنهااستفاده اش همین دانلوده!
bleu2u4u
16-10-2013, 23:01
دیشب داشتم برای سفارشی کردن فایرفاکس در اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جستجو میکردم که به این برخوردم Secure DNS with DNSSEC validator بعد وارد اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شدم و خوندم و سپس اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) حالا جدیدا دیدید که وقتی آدرس را توی مرورگر میزنید بعد خطای Server not found میاد حالا علتش را توی همون لینک آخر گفته.که فکرکنم ماهم جزو دسته دوم باشیم
یکی این رو زیر دیپلمش رو مینویسه
aminharirchi
17-10-2013, 00:05
اینترنت آشغالی حدود 2 هفتس همش timeout داره .برای همه مخابراتی های تهران اینطوره یا مرکزی که من بهش وصلم اینطوریه؟
واسه من 4 روز بدجور time out می ده مرکز مخابراتی جماران.
زنک زدم گفتن به مرکز اطلاع می دیم باهاتون تماس میگیرن.
معمولا 130 رو با 8 تا کانکشن میده.
برای تک کانکشن روش حساب نکنید.
تنهااستفاده اش همین دانلوده!
پینگ چطوره؟ اپلود چند میزنه؟
پینگ چطوره؟ اپلود چند میزنه؟
پینگ رو که تو تستهایی که میذاریم می بینید که افتضاحه ولی آپلود 25-28
پینگ رو که تو تستهایی که میذاریم می بینید که افتضاحه ولی آپلود 25-28
مرسی
یک مگ تا 200 هم میرسه؟
دو مگ تا چند میره؟
مرسی
مرسی
یک مگ تا 200 هم میرسه؟
دو مگ تا چند میره؟
مرسی
یک مگ 130
دو مگ 250
حدودی البته نامحدود
aminharirchi
17-10-2013, 16:09
time out کلافم کرده نه میشه بازی آنلاین کرد نه دانلود کرد نه وب گردی کرد هیچی!!!:n13:
اینترنت تعطیله فعلا!
ali_agha1981
17-10-2013, 20:13
این Time out که میگین یعنی چی ؟
اگه منظورتون اینه که تو ثانیه اون تبادل data پایدار و ثابت رو نداره و بعضی وقت ها ایست میشه..واسه من شدیدا اینجوریه...!!
نمیدونم تا کی این وضعیت ادامه داره..!!!! حتی نمیشه وبگردی کرد..بعضی سایت های سنگین رو که اصلا باز نمیکنه و قفل میکنه..باید چند بار رفرش کنم..
واسه شمام اینجوری میشه ؟
time out اینه ؟
amirkalak6
17-10-2013, 23:20
باز نته مخابرات ترکید الان 2 ساعتی هست......... قضیه چیه اخه......
Erfandotm
17-10-2013, 23:29
مرکز مخابرات هفت تیر - 256 - سرعت 2 روزه خوب شده- قطعی نداشتم اصلا-خدا کنه همینجوری بمونه! یه 1 هفته که به کل قطع بودم!!!
ما که روز خوب نداشتیم
تقریبا هر روز به مدت 2 3 ساعت اینترنتم قطع یا ملی میشه
الانم که نصفه شبه باز سرعت محدود شده در حد 5 کیلوبایت
سرعت دانلود از سرور خارج در حد دایل آپ هست،سرعت دانلود از دانلودها مثل قبل
aminharirchi
18-10-2013, 04:37
این Time out که میگین یعنی چی ؟
اگه منظورتون اینه که تو ثانیه اون تبادل data پایدار و ثابت رو نداره و بعضی وقت ها ایست میشه..واسه من شدیدا اینجوریه...!!
نمیدونم تا کی این وضعیت ادامه داره..!!!! حتی نمیشه وبگردی کرد..بعضی سایت های سنگین رو که اصلا باز نمیکنه و قفل میکنه..باید چند بار رفرش کنم..
واسه شمام اینجوری میشه ؟
time out اینه ؟
دقیقا همینه بد چیزیه لامذهب اولاش خوب بود الان نزدیک یه هفته رو مخ رفته اعلام خرابی سرویس کردم دو بار هم از طریق 2020 هم از طریق مرکز مخابراتی گفتن پیگیری میکنیم حالا ببینیم چی میشه:n24:
ali_agha1981
18-10-2013, 12:12
دقیقا همینه بد چیزیه لامذهب اولاش خوب بود الان نزدیک یه هفته رو مخ رفته اعلام خرابی سرویس کردم دو بار هم از طریق 2020 هم از طریق مرکز مخابراتی گفتن پیگیری میکنیم حالا ببینیم چی میشه:n24:
یک هفته ؟؟
من الان یکساله همین مشکل رو دارم
128 کیلوبایت دارم سرعت 16 هست..:n29:
تایم اوت که داره سرعت میاد روی 8 :n29:
از قیلترشکن هم استفاده کنم میشه 3 :n30:
دیگه رسما تصمیم گرفتم بکشم بیرون... برم حجمی بگیرم..واقعا شکنجه روحیه.. عصبی شدم دااااارم روانی میشم..:22:
Arash4484
18-10-2013, 13:16
اینم وضعیت یک مگ مخابرات در سرورهای خارجی (یعنی کل اینترنت )
مقایسه با وضع داخلی(بانکها و اینا :n02:)
که این نشون میده مشکل از چیه و نویز و اینها بهانه است....
اسپید تست میپرسه Are you on : Undefined؟ آره آقا ما از اول هم رو هوا بودیم :n02:
زنگ میزنم پشتیبانی دوتاخطشون که اپراتور خودکارش(2828 1899) از کار افتاده...شکایات و پیشنهادات(190) هم که لابد پول قبضشون رو نداده، روی خطشون اعلام میشه مشترک مورد نظر مسدوده:n02:
میریم سراغ خط چهارم(2020) اونم نیمه قطعه و اعلام خرابی نداره و میره رو اپراتور، بعد ارز اینهمه داستان میگه تلفنتون پاناسونیکه؟(یک چیزی شنیده ان از این تداخل فرکانسی و اینا) میگم آره یخچالمون هم ال جیه ، تلویزیون هم سامسونگه ، خوب برادر من 99 درصد تلفنهای بیسیم این مملکت پاناسونیکه،بهانه از این بهتر نداشتید؟
هیچی فرستادمون برای تست پورت...
یک نیم ساعت بعد دوباره زدم اپراتور بعدی میگه اصلا قطعی چراغ DSL به ما ربطی نداره...مشکل از اونوره
نیم ساعت بعداپراتور بعدی: مشکل 5روزه سراسریه و زمان رفعش نامعلومه
اینم از تست ساپورترها توسط یک کاربر...مرسی از وقتتون.
اینم وضعیت یک مگ مخابرات در سرورهای خارجی (یعنی کل اینترنت )
مقایسه با وضع داخلی(بانکها و اینا :n02:)
که این نشون میده مشکل از چیه و نویز و اینها بهانه است....
اسپید تست میپرسه Are you on : Undefined؟ آره آقا ما از اول هم رو هوا بودیم :n02:
زنگ میزنم پشتیبانی دوتاخطشون که اپراتور خودکارش(2828 1899) از کار افتاده...شکایات و پیشنهادات(190) هم که لابد پول قبضشون رو نداده، روی خطشون اعلام میشه مشترک مورد نظر مسدوده:n02:
میریم سراغ خط چهارم(2020) اونم نیمه قطعه و اعلام خرابی نداره و میره رو اپراتور، بعد ارز اینهمه داستان میگه تلفنتون پاناسونیکه؟(یک چیزی شنیده ان از این تداخل فرکانسی و اینا) میگم آره یخچالمون هم ال جیه ، تلویزیون هم سامسونگه ، خوب برادر من 99 درصد تلفنهای بیسیم این مملکت پاناسونیکه،بهانه از این بهتر نداشتید؟
هیچی فرستادمون برای تست پورت...
یک نیم ساعت بعد دوباره زدم اپراتور بعدی میگه اصلا قطعی چراغ DSL به ما ربطی نداره...مشکل از اونوره
نیم ساعت بعداپراتور بعدی: مشکل 5روزه سراسریه و زمان رفعش نامعلومه
اینم از تست ساپورترها توسط یک کاربر...مرسی از وقتتون.
منم مشکل شما رو دارم.
کاری نمیتونن بکنن چون خودشون خرابش کردن.
شما از وضعیت سرویسهای حجمی خبر موثق دارید؟
اونا هم همین وضع رو دارن؟
Arash4484
18-10-2013, 14:41
منم مشکل شما رو دارم.
کاری نمیتونن بکنن چون خودشون خرابش کردن.
شما از وضعیت سرویسهای حجمی خبر موثق دارید؟
اونا هم همین وضع رو دارن؟
نه متاسفانه...هنوز از نزدیک سرویس حجمی رو تست نکردم...
کمتر کسی میره سرویس حجمی مخابرات بگیره، تنها حسن مخابرات نامحدود واقعی(بدون مصرف منصفانه) بودنشه، اگر قرار به حجمی باشه صددرصد ISPهای تمام خصوصی بهتر از مخابراتند.(کیفیت بهتر و قیمت هم نه چندان بالاتر)
البته یک استثناء هست، برای افرادی که منطقه شون یا خطشون رو فقط مخابرات ساپورت میکنه، شاید این سرویس حجمی بدردشون بخوره...
silhouette
18-10-2013, 17:43
میشه راهنمایی کنید برای منزل چطور میتونم از مخابرات اینترنت بالای 128 بگیرم؟ممنون
میشه راهنمایی کنید برای منزل چطور میتونم از مخابرات اینترنت بالای 128 بگیرم؟ممنون
1. مراجعه به سایت مخابرات شهرتون
2. تماس با 2020
3. مراجعه به مرکز مخابراتی
به همه تا 2 مگ میدن
aminharirchi
18-10-2013, 18:19
اون واسه قبلا بود نامه باید می دادی.
الان برو مرکز مخابراتی بگو سرغت 2 مگ میخوام بهت می دن
Butterfly-Effect
18-10-2013, 18:30
درود
سرویس 2 مگابیت مخابرات
وضعیت پینگ دیشب:
و وضعیت پینگ الان:
واقعا نمیدونم چی باید بگم! :|
من 512دارم از امروز سرعت افتضاح شده،چی کار کنم؟من زیاد دانلود ندارم کدوم ispبرای مرکز مخابراتی غریبی قیطریه برم؟
silhouette
18-10-2013, 19:01
اون واسه قبلا بود نامه باید می دادی.
الان برو مرکز مخابراتی بگو سرغت 2 مگ میخوام بهت می دن
ممنون
فقط یه سوال دیگه ..من الان 128 مخابراتو دارم برای افزایشش باید مراجعه حضوری کنم یا تلفنی هم میشه این کاروکرد؟
Faridskystar
18-10-2013, 19:12
هیچ اینترنتی در ایران به مخابرات نمیرسه قبول دارید؟
ماهی 20 گیگ دانلود میکنم ماهی 20 هزا رتومن روی قبض میاد 2 ماه 40 تومن. هارد 1 ترابایتم پر شده. سرویسمم 512
فقط تنها ناراحتیم اینه که داریم تعویض خونه میکنیم میترسم انور مخابرات پورت نداشته باشه. بیچاره میشم باید برم پاس آنلاین و شاتل و ... خدا تومن پول حجم بدم.
alireza20202003
18-10-2013, 19:18
من 512دارم از امروز سرعت افتضاح شده،چی کار کنم؟من زیاد دانلود ندارم کدوم ispبرای مرکز مخابراتی غریبی قیطریه برم؟
اگه سرویس محدود میخوای بگیری و دانلود هم نداری :
1. پارس آنلاین (تو غریبی تست شده)
2. شاتل (تو غریبی تست شده)
3. های وب (تو اون منطقه تست نکردم)
ممنون
فقط یه سوال دیگه ..من الان 128 مخابراتو دارم برای افزایشش باید مراجعه حضوری کنم یا تلفنی هم میشه این کاروکرد؟
برو تو سایت مخابرات در خواست افزایش پهنای باند بده فورا انجام میدن
فقط در نظر داشته باش شبها مثل همون 128 هست ولی صبح ها خوبه!!
دانلودش بخصوص از سرورهای داخلی ثابت و خوبه
هیچ اینترنتی در ایران به مخابرات نمیرسه قبول دارید؟
ماهی 20 گیگ دانلود میکنم ماهی 20 هزا رتومن روی قبض میاد 2 ماه 40 تومن. هارد 1 ترابایتم پر شده. سرویسمم 512
فقط تنها ناراحتیم اینه که داریم تعویض خونه میکنیم میترسم انور مخابرات پورت نداشته باشه. بیچاره میشم باید برم پاس آنلاین و شاتل و ... خدا تومن پول حجم بدم.
کدوم منطقه ای ؟
اینجا ک همه مینالن !!
این هم از وضعیت پینگ 512 نا محدود مخابرات (الغدیر)
گریه داره
miladbilli
18-10-2013, 22:25
غریبی فکر کنم داتک هم بد نباشه
دوستان
من دو سالی میشه مشترک مخابرات هستم یعنی مشترک قدیمی هستم.
قبلا 256 داشتم. 12500 میدادم.
تو همین مهر ماه سرویس یک مگ گرفتم.
میخواستم بپرسم تعرفه من عوض میشه ( 43000 تومن ) یا همون تعرفه قدیم
محاسبه میشه ( 38000 )؟ :n13:
ممنون
Faridskystar
18-10-2013, 22:55
کدوم منطقه ای ؟
اینجا ک همه مینالن !!
من شرق تهرانم...جنوب شرق. بلوار ابوذر- منطقه مخابراتیمون اسمش اشرفی اصفهانیه
2 سال پارس آنلاین داشتم نزدیک 1 میلیون خورده ای همینجوری هی حجم میخریدم و نمیفهمیدم...که دارن سرم کلاه میزارن..بعدش خونمون رو عوض کردیم ا زمخابرات گرفتم 128 که خیلی ناراضی بودم سرعتش کم بود بعد 256 گرفتم بازم ناراضی بودم سرعتش کم بود
بالاخره وقتی سرعت 512 آزاد شد ...گرفتم الان صبح تا شب با 62 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنم تقریبا ساعت 200 مگ.....کلی فیلم و سریال خارجی دانلود کردم که الان فکرشو میکنم اگر پارس آنلاین میداشتم هیچ وقت این همه فیلم و سریال نمیتونستم ببینم....
فقط دارم میسوزم چرا این همه پول به پارس آنلاین دادم برای حجم ..حجمی که مفت داره میده مخابرات..سریال arrow سریال walking thed هزارن فیلم جدید هالیوودی .. و...بازی سرگرمی همینجوری دارم میکشم از اینترنت.بزار یه عکس از هاردم بزارم حالا که اینجوری شد ببینید داره لبریز میشه : درایو e و f همش دانلودیه
aminharirchi
18-10-2013, 23:12
درود
سرویس 2 مگابیت مخابرات
وضعیت پینگ دیشب:
و وضعیت پینگ الان:
واقعا نمیدونم چی باید بگم! :|
اینم وضغیت بنده 512 مرکز مخابراتی جماران.1هفته کلا تعطیل شده اینترنت:|:n24:
Arash4484
18-10-2013, 23:33
من شرق تهرانم...جنوب شرق. بلوار ابوذر- منطقه مخابراتیمون اسمش اشرفی اصفهانیه
2 سال پارس آنلاین داشتم نزدیک 1 میلیون خورده ای همینجوری هی حجم میخریدم و نمیفهمیدم...که دارن سرم کلاه میزارن..بعدش خونمون رو عوض کردیم ا زمخابرات گرفتم 128 که خیلی ناراضی بودم سرعتش کم بود بعد 256 گرفتم بازم ناراضی بودم سرعتش کم بود
بالاخره وقتی سرعت 512 آزاد شد ...گرفتم الان صبح تا شب با 62 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنم تقریبا ساعت 200 مگ.....کلی فیلم و سریال خارجی دانلود کردم که الان فکرشو میکنم اگر پارس آنلاین میداشتم هیچ وقت این همه فیلم و سریال نمیتونستم ببینم....
فقط دارم میسوزم چرا این همه پول به پارس آنلاین دادم برای حجم ..حجمی که مفت داره میده مخابرات..سریال arrow سریال walking thed هزارن فیلم جدید هالیوودی .. و...بازی سرگرمی همینجوری دارم میکشم از اینترنت.بزار یه عکس از هاردم بزارم حالا که اینجوری شد ببینید داره لبریز میشه : درایو e و f همش دانلودیه
درسته، مشکلی با دانلود بخصوص چند کانکشنه با مخابرات نیست(البته تا این هفته که به مشکلات نت من این هم اضافه شد بعلت قطعی) بیشتر مشکل بچه های این تاپیک با پینگ بالا ، قطع و وصلی ، قطع دسترسی به SSl ، ارورهای عجیب و غریب و امثالهمه...
وگرنه در خوب بودن مخابرات برای دانلود شکی نیست، و علت ماندن خیلی ها با وجود همه اشکالات در سیستم مخابرات همینه...
اما این که یک صفحه گاهی برای لود شدن نیاز به چندین بار رفرش و قطع کردن کانکشن و فعال کردن فیل شکن (برای سایتی که فیلـتر هم نیست!) و ... داشته باشه خوب ظلم بزرگیه...
بارگذاری همه اینترنت نیست ، گیم و چت و دیگر دسترسیهای آنلاین، از همه مهمتر وب نوردی، اهمیت اصلی رو دارند...
که البته اگر شما تایم اوت هم ندارید و این مشکلات برای شما وجود ندارد خیلی پورت خوبی گیرتون افتاده و منطقه مخابراتیتون هم عالیه...
aminharirchi
19-10-2013, 04:47
ساغت 4.46 صبح یه دونه time out نمیده پینگ 4.2.2.4 بالایه 150 نمیره :|
کاشکی همیشه اینطور بود
italodance
19-10-2013, 08:33
4 صبح گرفتی
بقیه ساعات بگیر ببین خوشحال میمونی :n02:
من که خیلی خوشحالم :n02:
اگه کسی ازبچه ها از مرکز نصرالهی گیشا سرویس نامحدود داره لطف کنه بگه سرعت دانلود 1024 متوسط چنده؟؟؟؟ ممنون
دوستان بنده میخوام از مخابرات بگیرم (مرکز اشرفی اصفهانی-بلوار ابوذر) وضعیت تورنت چطوره؟
alireza20202003
19-10-2013, 23:08
4 صبح گرفتی
بقیه ساعات بگیر ببین خوشحال میمونی :n02:
11:38 AM GMT میشه 4 صبح به نظرت ؟ :n02: ما فکر کردیم 3:30 بهش اضاف میکنن نگو 7:30 ازش کم میکنن.
پ.ن : پست رو بعد از شونصد روز نقل کنی همین میشه دیگه :n02:
دوستان بنده میخوام از مخابرات بگیرم (مرکز اشرفی اصفهانی-بلوار ابوذر) وضعیت تورنت چطوره؟
سرعت دانلود کلا خوبه چه از تورنت چه از لینک مستقیم ولی اگه برای کارهایی بغیر از دانلود میخوای فعلا مخابرات گزینه ی خوبی نیست
Arash4484
20-10-2013, 00:10
11:38 AM GMT میشه 4 صبح به نظرت ؟ :n02: ما فکر کردیم 3:30 بهش اضاف میکنن نگو 7:30 ازش کم میکنن
سر این قضیه یک چیزی یادم افتاد، پیشنهاد میکنم در اسپید تست ثبت نام کنید ، مزایای که داره : موندن هیستوری تستهاتون، مقایسه سرعت بین زمانهای مشخص، تنظیم سرور پیش فرض و...
اما یک حسن بزرگ داره که تصاویری که دوستان از تستهاشون رو شیر میکنند رو با تنظیمات خودتون میبینید.
یعنی الان من عکس مورد مناقشه:n02: رو با تنظیمات حساب خودم میبینم: واحد زمانی ایران ، سرعت برمبنای kB/s
یعنی به این شکل:
و بنظر از این قراره که سرورهای ذخیره سازیشون بعد از ذخیره سازی میلیاردها تست نترکیدن و تصاویر هربار بر مبنای اطلاعات ذخیره شده بازتولید میشن...
alireza20202003
20-10-2013, 03:09
از ساعت دو شب دچار اینترنت ملی مخابرات شدم و هنوز هم درست نشده. فعلا هم که با آسیاتک آنلاینم با سرعت ۶ کیلوبایت !
Arash4484
20-10-2013, 03:31
از ساعت دو شب دچار اینترنت ملی مخابرات شدم و هنوز هم درست نشده. فعلا هم که با آسیاتک آنلاینم با سرعت ۶ کیلوبایت !
من مشکل سرعت ندارم ولی هیچ چیز درست کار نمیکنه:n09: همه سرویسها(چنانکه افتد و دانی) از کار افتادن!
به ساعات طلایی مخابرات وارد میشیم:
ساعاتی که نویزهای که ساپورتر به این خط بینوا نسبت میدهند یکدفعه غیب میشن، ساعتی که دوشواری سرعتی نداریم.
مخابرات گرفتیم که ساعت 3 شب آنلاین نباشیم بخاطر حجم ، اینجا هم همون وضع حاکم شد...
esmaeeljam
20-10-2013, 15:30
سلام کسی از منطقه محلاتی داره؟ وضعیتش چطوره مخصوصا نامحدود و همینطور وضعیت فیلترشکنا؟
GHAGHALEELEE
20-10-2013, 16:01
افتضاحه برادر.من خودم همیشه با نرم افزارهای تورنت دانلود میکردم از وقتی اومدم مخابرات تورنتها رو فقط با لیچر دانلود میکنم.(مگر در یک حالت که هم نسبت سید به لیچ بالا باشه و هم تعداد سیدها زیاد باشه ، هر دو شرط لازمه.در غیر اینصورت 3 نصفه شب هم سرعتت اگه 64 باید باشه احتمالا 10 کیلو بشه).از ما گفتن بود:n16:
GHAGHALEELEE
20-10-2013, 16:02
سلام کسی از منطقه محلاتی داره؟ وضعیتش چطوره مخصوصا نامحدود و همینطور وضعیت فیلترشکنا؟
محله شما رو نمیدونم ولی توی چند جای تهران وی-پی-ان و پرا-کسی سا-کس کار نمیکنه ولی نرم افزارهای فیلت-رشکن راحت کار میکنند.همیوتیوب و همفیسبوک
Arash4484
20-10-2013, 17:28
به ساعات طلایی مخابرات وارد میشیم:
ساعاتی که نویزهای که ساپورتر به این خط بینوا نسبت میدهند یکدفعه غیب میشن، ساعتی که دوشواری سرعتی نداریم.
مخابرات گرفتیم که ساعت 3 شب آنلاین نباشیم بخاطر حجم ، اینجا هم همون وضع حاکم شد...
اونرو گذاشتم بد نیست اینهم ضمیمه کنم:
در ساعات جهنمی مخابرات...
داخلی
خارجی
خط بسته شده در:
Downstream Line Rate (Kbps:
....
1055
Upstream Line Rate (Kbps:
319
خوب حرفی بغیر از شیرینگ بالا و اختلالات عمدی و سهوی باقی نمیمونه...
------------------
کسی میدونه چه جور محدودیتی اعمال میکنند که قالب سایتهای مثل IMDB.com و kickass.to و... حتی با برنامه های رد تحریم و SSL و... بالا نمیاد؟
کسی میونه چه جور محدودیتی اعمال میکنند که قالب سایتهای مثل IMDB.com و kickass.to و... حتی با برنامه های رد تحریم و... بالا نمیاد؟
kickass.to رو نمیدونم ولی منم IMDB.com رو با آسیاتک مشکل داشتم فایل های عکس و ویدیو و فلش رو استریم نمی کرد:42:
شما از آی تانل استفاده کن هیچ مشکلی نداره:n01:
Arash4484
20-10-2013, 17:57
kickass.to رو نمیدونم ولی منم IMDB.com رو با آسیاتک مشکل داشتم فایل های عکس و ویدیو و فلش رو استریم نمی کرد:42:
شما از آی تانل استفاده کن هیچ مشکلی نداره:n01:
ممنون...منظورم اینه که چه روشی رو بکار میگیرند، مستقیم آدرس رو بلاک میکنند؟ (خوب این روش که خیلی باید در کیفیت نت تاثیر منفی بزاره که گذاشته... اگر اینطور باشه)
بعد چه تاثیری داره که هاست مدیا رو میندن ؟ IMDB که فیلـتر هم نیست محتوای سایتی مثل KAT هم با وجود این موضوع هم کامل قابل استفاده است، مشکلشون چیه؟! و روشی که بکار میبندن؟
ممنون...منظورم اینه که چه روشی رو بکار میگیرند، مستقیم آدرس رو بلاک میکنند؟ (خوب این روش که خیلی باید در کیفیت نت تاثیر منفی بزاره که گذاشته... اگر اینطور باشه)
بعد چه تاثیری داره که هاست مدیا رو میندن ؟ IMDB که فیلـتر هم نیست محتوای سایتی مثل KAT هم با وجود این موضوع هم کامل قابل استفاده است، مشکلشون چیه؟! و روشی که بکار میبندن؟
اینطور نیست که عکسا رو دنه دونه فیلتر کنن.در مورد این سایتهایی که اشاره کردید همه عکسا روی یک مسیر قرار گرفتن اونا میان اون مسیر رو مسدود میکنن و به این صورت همه چیزهایی که تو اون مسیر هست فیلتر میشه. عکس css اسکریپت ... همه چی
Undisclosed
20-10-2013, 19:33
یکی به این حسن کلید بگه اگه راست میگی برو با گوگل قرارداد ببند بیاد اینترنت ایران رو تامین کنه ، اونوقت ما میگیم کارت درسته :n09:
گوگل جان ، آ قربون پسر بیا یه چند تا از اون بالن هات بفرست بالای سر ما بلکه از شر این زیرساخت (کت) خلاص بشیم :n02:
اصن ما مردم ایران حاضریم به عنوان موش آزمایشگاهی جهت این پروژه با گوگل همکاری کنیم ، شرف داره به گرفتن فیلترنت از زیرساخت اونم با این کیفیت هاشون . همه جا از مخابرات گرفته تا ایرانسل و آسیاتک و فلان نت و غیره دارن از این خراب شده پهنای باند دریافت میکنن همشون هم افتضاح یکی زده روی دست اون یکی
تا سال 2020 "اینترنت بالنی" رایگان، همه جای دنیا را فرا می گیرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Arash4484
20-10-2013, 21:38
اینطور نیست که عکسا رو دنه دونه فیلتر کنن.در مورد این سایتهایی که اشاره کردید همه عکسا روی یک مسیر قرار گرفتن اونا میان اون مسیر رو مسدود میکنن و به این صورت همه چیزهایی که تو اون مسیر هست فیلتر میشه. عکس css اسکریپت ... همه چی
بله عزیز منم همین بود که گفتم هاست میزبان مدیا...برای مثال برای IMDB سایتmedia-imdb.com و برای کت هم kickass-static اگر درست یادم باشه میزبان بود...منظورم اینه چرا و چگونه در مسیریابها اینکارو میکنند؟...که برخی تونلها و برنامه ها رد نمیکنند؟
که اگه کسی میدونه توضیح فنیش رو بگه...
+راستی با SSL اجباری برخی عکسهای IMDB باز میشه که الان متوجه شدم...
راهنمایی از دوستانی که سرویس 1 مگ مخابرات دارند. سرعت دانلودتون بطور متوسط چقدره؟
Miladran
20-10-2013, 22:25
برای شما هم Vp-n از کار افتاده؟؟! مال من تا 1-2 روز پیش کار میکرد ولی الان کانکت میشه پینگ هم دارم ولی هیچ چیز باز نمیشه!!
Arash4484
20-10-2013, 23:10
راهنمایی از دوستانی که سرویس 1 مگ مخابرات دارند. سرعت دانلودتون بطور متوسط چقدره؟
همین تستهایی که در چند پست قبلتر در ساعات/سرورهای مختلف گذاشتم رو میتونید ببینید...برای سرویس یک مگه...
اگر منظورتون دانلود چند کانکشنه از سرورهای دوست! هست، 120 کیلو در شرایط عادی فیکسه...در ساعات اختلال و شلوغی و نویز و... هم که از 1 کیلو تا 60-70 کیلو...
این هم تست این لحظه با سرور لندن:
که این اعداد مشعشع جای چندانی برای حرف باقی نمیزاره...
رای شما هم Vp-n از کار افتاده؟؟! مال من تا 1-2 روز پیش کار میکرد ولی الان کانکت میشه پینگ هم دارم ولی هیچ چیز باز نمیشه!!
بله، پیش میامد...ولی الان شدیدتر...برای من هم همینطوره کمابیش
سلام . توی پنل استان نهران نمیشه فهمید چقدر مصرف داشتم .
Boushvek
21-10-2013, 10:42
الان چه قندشکن یا روشی برای دور زدن بی دردسر اینترنت مخابرات بکار میاد؟
الان چه قندشکن یا روشی برای دور زدن بی دردسر اینترنت مخابرات بکار میاد؟
من تقریبا همه رو تست کردم ...الان فقط کریو خوب کار می کنه
Kianoosh
21-10-2013, 22:30
این وضعیت سرعت و پینگ:
البته این برای تایم اوته حدود 300 در نظر بگیرید!
SSL گاهی درسته گاهی نه بیشتر کنده و مختله!
تایم اوت به شدت وجود داره!
تحریم شکن ها اکثرا کار میکنن ولی اختلال هم وجود داره UDP/time out
تغییرات فیلترینگ جدیده یا هرچی :n09: خیلی سایتها ناقص لود میشن عکس ها ویدیو ها و ... فکر میکنم مربوط به نویز خط یا پهنای باند یا شایدم ذهن بیمار باشه!:n08:
دیگه ساعت 4 صبح هم پینگ همچنان 300 ـه!:n15:
تا اطلاع ثانوی دانلود 24/7 تنها قابلیت اینترنت مخابراته :n19: خلاصه فعلا وزارت جلوگیری از ارتباطات دسته کلید با این درگیری با مخابرات فقط به کاربر ضرر زده!:n21:
خلاصه دزدی فقط زورگیری با قمه نیست!:n06:
بنده همینجا از یکی از سران نظام درخواست میکنم یه خاطره ای چیزی برای سرعت اینترنت هم مرحمت کنن! این وضعیت درست نیست آخه :n09:
اینا رو ولش کن مهم نیست که برای یه آپدیت 15 مگی 45 دقیقه علاف بشی یا سرچ گوگل کار نکنه یا یه فایل نتونی ضمیمه کنی یا یه ویدئو 144p بدون قطع و وصل شدنها اعصاب خورد کن ببینی یا تحریم شکنت وصل نشه به صفحه فیسـبوک وزیر نرمش قهرمانانه دسترسی نداشته باشی(البته بنده خدا بد نرمش کرد کمرش گرفت :n02:) یا ... مهم اینه که الان عیده الکی همینطوری با توجه به همه شرایط از خوشحالی غش کن ذوق مرگ شو :n08:
با این افت وحشتناک سرعت نت سرعت دانلود خوب مونده 129-130 فیکس!
مخابرات با اینکارش میخواد کاربراش رو راضی نگه داره!
این سرویس مخابرات بیشتر شبیه یه لاین FTP هست تا اینترنت!:n03:
من که سرعتم افتضاح شده،زنگ زدم میگه مرکز مخابراتیم مشکل داره،برم مرکز مخابرات چی بگم؟
ساعت 2:18 دقیقه اینترنت ملی شده و با هزار بدبختی این سایت هم باز شد ای لعنننننننننننننت به اینا ی شب خواستیم از یوتیوب استفاده کنیم
میخواستم تست سرعت بگیرم اما هر چی سعی کردم صفحه سایت اسپید تست کامل لود نشد تا تجربه اینترنت 1 کیلو بایتی رو با شما به اشتراک بذارم ، همین صفحه هم بعد 10 بار رفرش کردن باز ناقص لود شد
توجه داشته باشین که ساعت 2:30 نیمه شبه ، مشکل این حرومی ها پهنای باند نیست ، مشکل جای دیگه س و به زمان و نحوه ی تولدشون برمیگرده
Butterfly-Effect
22-10-2013, 04:12
وضعیت در حال حاضر:
اینم ویدیو اولی و دومی از دانلود ها وسطی از سرور خارجی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! لعنتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هرچقدر مودوم را خاموش و روشن میکنم آی پی جدید نمیگیره!
Arash4484
22-10-2013, 04:44
خوب ...به قطع و یقین اگر با دایل آپ کانکت بودم سرعتم به 5-6 کیلو میرسید لااقل ...من که امشبم رفتم برای شارژ سیم کارت شما چطور؟
:n21:
من از دیشب تا حالا به هیچ کدام از درسهای دانشگام که ارتباط مستقیم به اینترنت داره، نرسیدم.
از افتضاح هم اونورتر رفته اوضاع. از اواخر دیشب این کابوس شروع شده و تا الان که 6 صبح هست ادامه داره.
سرعت سایتهای با سرور خارجی به پایین ترین حد ممکن رسیده و حتی Frame قالب سایتها هم لود نمیشه.
سرعت دانلود دیشب تا حالای من از سایتهای خارجی: حداکثر 15 کیلوبیت در ثانیه (حدود یک پنجم سرعت مودمهای قدیمی 56K دایل آپ)
اما سایتهای داخلی رو با حداکثر سرعت ممکن باز میکنه که به درد هیچ یک از ماها نمیخوره.
این یعنی کم فروشی آشکار و غش در معامله که از لحاظ دین اسلامشون هم ناپسند و نکوهیده محسوب میشه.
یعنی اینکه به مردم ظاهرا "اینترنت" بفروشی اما در حقیقت بهشون در زمینه ارتباط داخلی کشور "اینترانت" سرویس بدی و بس!
فقط اتحاد و همبستگی میتونه باعث بشه به حرف حق ما گوش بدن. دارن میلیاردها تومان بابت هیچی مثل راهزن ها اخاذی میکنند.
مردم شجاع استان هرمزگان هم در برابر تجریه استان سکوت نکردند و هر روز مسالمت آمیز اعتراض میکنند. ما هم باید متحد بشیم.
Faridskystar
22-10-2013, 07:11
مخابرات خیلی جالبه...با اینکه سرویسم نامحدوده ولی از ساعت 1 شب تا 6 صبح سرعتم میشه 20-30 کیلوبایت دانلود...خنده داره! سرویس نامحدوده ولی شب تا سحر سرعتش کم میشه...
تازه فهمیدم...چون یه بازی 6 گیگی رو گذاشم واسه دانلود ..شبا سرعت دان از 60 کیلوبایت میرسه به 18 - 30 بیشتر نمیشه و تا وقتی ساعت 6 صبح میشه سرعت میشه 60 کیلوبایت 1 کیلو بایتم کم نمیشه...
خیلی جالبه سرویس نامحدود و این چیزا:n13:
Faridskystar
22-10-2013, 07:19
یه چیز بگم در حد لالیگا جالب...
اقا ما دیروز رفتیم دفتر نمایندگی رایتل سیمکارت دیتا بخرم...بعد با طرف سر صحبتمون باز شد ..همون فروشنده...بعد گفتم که آقا بهترین اینترنت مخابراته قبول داری؟ گفتش نه!!! من برات آسایتک نصب میکنم با سرعت 700 کیلوبایت دانلود کنی یه فیلم رو توی 10 دقیقه
بگیری ..گفتم درسته ...اما پول حجمش چی؟ اونجوری باید ماهی 400 هزار تومن پول حجم بدیم...گفتم من 512 مخابرات دارم سرعت دانلودم 60 اما ماهی حداقل 20 گیگ دانلود میکنم...بعد طرف حرف خودشو میزد نه آسیاتک بهتره...سرعتش بیشتره..
آره آسیاتک برای کسی که بخاد پولشو بریزه دور و خیلی پولدار باشه خوبه بخاد ماهی 200 هزار تومن حجم برخه خوبه...
بعدش همین دیگه..اینا فقط تو فکر سرعتن..این نمایندگیهای فروش...اصل کار حجم و پینگه و کیفیت پایدار ارتباطه...و تک لینک فول دانلوده...که خداروشکر مخابرات 512 من سرور فرانکفرت 160 میل تاخیر داره..سرور تهران 40 میل...
بعد به فروشنده گفتم پینگش چه طوره گفتش 150 گفتم با چه سروری؟ سرور ایران یا اروپا...بعد یارو دیگه هنگ کرد گفت با سرور خودمون :n13:..بنده خدا تو عمرش یه پینگ تست نگرفته فقط تو فکر سرعت دانلود
تو دلم گفتم این چی میگه ...
بعد اون فروشنده کناریش که حرفهای من و رفیقش رو شنید که تخصصش فروش مودم 3g بود اومد جلو گفت من سرویس آسیاتک خودم نصب میکنم با سرور واشنگتن پینگش 190 ! گفتم ایول این سرویس خوبیه اما از کدوم مسیر؟ بعد جفتشون هنگ کردن..رفتن پای مشتریهاشون...
تو دلم گفتم بند خدا آخه هر لایتنسی از مسیر خاص خودش میره از مسیر روسیه داریم از مسیر چین داریم..میشه با کوتاهترین مسیر یه سرویس مناسب انتخاب کرد که لاست پکیت دیتا کمتری داشته باشه.
پینگ رو ببینید !! :n09: تا 96 هم میاد :n02:.
Erfandotm
22-10-2013, 13:12
امروز که عالی...256 - هفت تیر - الان تست پینگ رو میذارم براتون
Arash4484
22-10-2013, 15:56
یه چیز بگم در حد لالیگا جالب...
اقا ما دیروز رفتیم دفتر نمایندگی رایتل سیمکارت دیتا بخرم...بعد با طرف سر صحبتمون باز شد ..همون فروشنده...بعد گفتم که آقا بهترین اینترنت مخابراته قبول داری؟ گفتش نه!!! من برات آسایتک نصب میکنم با سرعت 700 کیلوبایت دانلود کنی یه فیلم رو توی 10 دقیقه
بگیری ..گفتم درسته ...اما پول حجمش چی؟ اونجوری باید ماهی 400 هزار تومن پول حجم بدیم...گفتم من 512 مخابرات دارم سرعت دانلودم 60 اما ماهی حداقل 20 گیگ دانلود میکنم...بعد طرف حرف خودشو میزد نه آسیاتک بهتره...سرعتش بیشتره..
آره آسیاتک برای کسی که بخاد پولشو بریزه دور و خیلی پولدار باشه خوبه بخاد ماهی 200 هزار تومن حجم برخه خوبه...
بعدش همین دیگه..اینا فقط تو فکر سرعتن..این نمایندگیهای فروش...اصل کار حجم و پینگه و کیفیت پایدار ارتباطه...و تک لینک فول دانلوده...که خداروشکر مخابرات 512 من سرور فرانکفرت 160 میل تاخیر داره..سرور تهران 40 میل...
بعد به فروشنده گفتم پینگش چه طوره گفتش 150 گفتم با چه سروری؟ سرور ایران یا اروپا...بعد یارو دیگه هنگ کرد گفت با سرور خودمون :n13:..بنده خدا تو عمرش یه پینگ تست نگرفته فقط تو فکر سرعت دانلود
تو دلم گفتم این چی میگه ...
بعد اون فروشنده کناریش که حرفهای من و رفیقش رو شنید که تخصصش فروش مودم 3g بود اومد جلو گفت من سرویس آسیاتک خودم نصب میکنم با سرور واشنگتن پینگش 190 ! گفتم ایول این سرویس خوبیه اما از کدوم مسیر؟ بعد جفتشون هنگ کردن..رفتن پای مشتریهاشون...
تو دلم گفتم بند خدا آخه هر لایتنسی از مسیر خاص خودش میره از مسیر روسیه داریم از مسیر چین داریم..میشه با کوتاهترین مسیر یه سرویس مناسب انتخاب کرد که لاست پکیت دیتا کمتری داشته باشه.
-حرفهای شما درست ولی شما انتظار داری هر کاربری این چیزها رو بدونه...به کار چه که کدوم مسیر لاست کمتری داره...پول داده تا در آدرس بار که تایپ کرد google.com بدون قروفر بره.....من کار شبکه میکنم...در یک اداره اگر ارتباط کاربر کند شد اگر بهش بگم CMD رو باز میکنی و...همینجاش آنچنان با دهن باز نگاهم میکنه انگار میخام قورتش بدم. ما batch فایل میسازیم برای هر دستورCMD که آقا دستش از ماوس حرکت نکنه خدای نکرده بخوره به کیبورد:n02:
ببین عزیزجان اصلا و ابدا این چیزها به کاربر ربط نداره، ما مشترکان ISPها از ناچاری آی پی عوض میکنیم، مسیر عوض میکنیم، فلانکار و بیسارکار رو میکنیم...وب سرفینگ شده یک عملیات محیر العقول که نیاز به رد کردن دوره های تخصصی داره:n09:
-در مورد این حجم نامحدود همین دیشب چند نفر من جمله خودم حتی در حد دایل آپ هم نبودیم... هیچکس هم حتا نتونست تستی بزاره! ولی من دانلود از اکسپرس و رپیدباز رو وقتی با تایم اوت روان فرسا ب صفحه هاشون میرسیدم بعله با سرعت بالای 80-90 میگرفتم...
خوب نتیجه این شد موبایلم رو وصل کردم ، لینکهای دانلود رو میساختم و وبگردیم رو میکردم بعد مجدد قطع میکردم و با ADSL میرفتم و دانلود میکردم:n09:
خوب این که شد مرض برای من... یعنی رسمن همه مشترکهای مخابرات باید دو کانکشنه بشن تا بتونن خدای ناکرده از همه دنیای اینترنت استفاده کنند.
دیگه این مخابرات تعریف کردن نداره که مشتری هم براشون جور کنیم و مردم رو هم بندازیم به دردسر...
Tehranshahr
22-10-2013, 18:25
پکت لاس بخاطر سیاست غلط bandwidth shaping هست که احتمالا توسط یه بیسواد به اجرا گذاشته شده و هنوزم که هنوزه درستش نکردن و چند صد هزار کاربرو مسخره خودشون کردن :|
اگه خطم فیبر بود ۱ثانیه هم این سرویس آشغال رو تحمل نمیکردم.
-حرفهای شما درست ولی شما انتظار داری هر کاربری این چیزها رو بدونه...به کار چه که کدوم مسیر لاست کمتری داره...پول داده تا در آدرس بار که تایپ کرد google.com بدون قروفر بره.....من کار شبکه میکنم...در یک اداره اگر ارتباط کاربر کند شد اگر بهش بگم CMD رو باز میکنی و...همینجاش آنچنان با دهن باز نگاهم میکنه انگار میخام قورتش بدم. ما batch فایل میسازیم برای هر دستورCMD که آقا دستش از ماوس حرکت نکنه خدای نکرده بخوره به کیبورد:n02:
ببین عزیزجان اصلا و ابدا این چیزها به کاربر ربط نداره، ما مشترکان ISPها از ناچاری آی پی عوض میکنیم، مسیر عوض میکنیم، فلانکار و بیسارکار رو میکنیم...وب سرفینگ شده یک عملیات محیر العقول که نیاز به رد کردن دوره های تخصصی داره:n09:
-در مورد این حجم نامحدود همین دیشب چند نفر من جمله خودم حتی در حد دایل آپ هم نبودیم... هیچکس هم حتا نتونست تستی بزاره! ولی من دانلود از اکسپرس و رپیدباز رو وقتی با تایم اوت روان فرسا ب صفحه هاشون میرسیدم بعله با سرعت بالای 80-90 میگرفتم...
خوب نتیجه این شد موبایلم رو وصل کردم ، لینکهای دانلود رو میساختم و وبگردیم رو میکردم بعد مجدد قطع میکردم و با ADSL میرفتم و دانلود میکردم:n09:
خوب این که شد مرض برای من... یعنی رسمن همه مشترکهای مخابرات باید دو کانکشنه بشن تا بتونن خدای ناکرده از همه دنیای اینترنت استفاده کنند.
دیگه این مخابرات تعریف کردن نداره که مشتری هم براشون جور کنیم و مردم رو هم بندازیم به دردسر...
استاد گرامی
با این روشی که مخابرات در پیش گرفته کاربرا به دو دسته تقسیم میشن:
1. دانلودر های حرفه ایی که با سرعت دانلود مشکلی ندارند و در هر شرایطی با سرعت مناسب
فایلهای خودشون رو می گیرن.
حداقل سرورهای ایرانی فول سرعت میدن. خارجی ها هم قابل تحمل هستند.
2. کاربرانیکه دنبال جنبه های دیگه نت هستند مثا گیم آنلاین - ویدئو و فیلم آنلاین ... که مستلزم
داشتن پینگ مناسب و تایم اوت حداقل هست.
گروه اول باید به سراغ سرویسهای نامحدود برن و گروه دوم به سراغ سرویسهای حجمی
بنظر بنده با مدیریت حجم و زمانبندی مناسب برای آنلاین بودن میشه از سرویسهای حجمی استفاده کرد.
و جاییکه لازم باشه حجم خرید.
مثلا برای دیدن ویدئو آنلاین من با برنامه BWM چک کردم برای یکساعت حدود 175 مگ شد.
با 4 گیگ میشه 23 ساعت ویدئو دید.
حالا همه اش نباید پای ویدئو صرف بشه. بعنوان مثال گفتم.
بین یه دانلود مختصر و بقیه فعالیتها باید مدیریت کرد.
یه جا نشستن و عمر پای سرویس نامحدود تلف کردن دردی رو دوا نمی کنه.
راه دیگه اینکه بگیم اصلا مخابرات بدرد نمیخوره و بریم یه سرویس حداقل بگیریم
واسه وبگردی و خلاص!
بنظر شما با این شرایط ما باید چیکار کنیم؟
shaparak13
22-10-2013, 18:47
سرعت دانلود 256 مخابرات چنده؟ آیا بگیرم؟ مرسی:n06:
سرعت دانلود 256 مخابرات چنده؟ آیا بگیرم؟ مرسی:n06:
29-31 نوسان می کنه
shaparak13
22-10-2013, 19:10
29-31 نوسان می کنه
از چند نفر شنیدم که سرعت دانلود 256 فرقی با 128 نمیکنه و مخابرات داره کلک میزنه؟! درسته؟
از چند نفر شنیدم که سرعت دانلود 256 فرقی با 128 نمیکنه و مخابرات داره کلک میزنه؟! درسته؟
والا من که همین یه ماه پیش داشتم اینطوری بود.
Kianoosh
22-10-2013, 20:01
استاد گرامی
1. دانلودر های حرفه ایی که با سرعت دانلود مشکلی ندارند و در هر شرایطی با سرعت مناسب
2. کاربرانیکه دنبال جنبه های دیگه نت هستند مثا گیم آنلاین - ویدئو و فیلم آنلاین ... که مستلزم
بنظر بنده با مدیریت حجم و زمانبندی مناسب برای آنلاین بودن میشه از سرویسهای حجمی استفاده کرد.
مثلا برای دیدن ویدئو آنلاین من با برنامه BWM چک کردم برای یکساعت حدود 175 مگ شد.
واسه وبگردی و خلاص!
عجب! شما اینطور تقسیم بندی میکنید چقدر جالبه چون من فکر میکردم استفاده از اینترنت چیزی فراتر از این باشه یعنی ترکیبی از این دو دسته یا کاربردهای دیگه وجود نداره استاد!؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من نوعی بخوام یه موقع یک فیلم رو دانلود کنم یک موقع یک ویدیو رو با کیفیت بالا آنلاین ببینم یا تو گوگل با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرچ کنم و ....(این آخری اصلا یه دسته جدا میخواد به نام دسته براندازان :n08:) تو کدوم دسته قرار میگیرم؟!اگه بخوام پول برای دور زدن فیلترینگ ندم به همونایی که فیلترینگ رو ایجاد کردن تو کدوم دسته هستم!؟:n18:
گروه اول و دوم و سوم و الی آخر باید برن یقه متولی و مسئول این نابسامانی ها و دزدی ها و کم فروشی ها رو بگیرن نه اینکه کاربر مدیریت کنه آقایون جیبشون رو پر کنن! انقدر سریع خودتون رو لو ندید برادر :n09: دارن اینترانت رو به اسم اینترنت با قیمت کذایی و کیفیت فاجعه میفروشن کاربر بره مدیریت کنه حجمش رو سرویس حجمی بگیره ... شما برو 4 گیگ رو در ماه مدیریت کن بعدش هم لابد مردم با 40 تومن یارانه در ماه تورم 40% رو مدیریت کنن و شما هم مدیریت جهانی کنی بله؟!:n08:
به کسی ربطی نداره که کی کجا نشسته چه مقدار چه استفاده ای از اینترنت میکنه منتها اینجا یک استبداد شکل گرفته که میخواد تو کوچکترین مسائل مردم هم دخالت کنه و انقدر دریده شده که امروز بین این همه کشور در دنیا مملکت استقلال آزادی ما باید از نظر آزادی رسانه و آزادی در اینترنت (+ سرعت) در قعر باشه!!
ببخشید مردم کافی بود انقدر مدیریت کردن!!یکمم حاکمیت مدیریت کنه!دزدها و آقازاده ها و رانتخوار ها و هر فرد مسئول فاسدی رو بکنه بندازه دور!میترسم اگه این اتفاق بیفته دیگه چیزی نمونه ... 8 سال کشور رو به نابودی کشوندن امروز لازم شده همون قرار داد همون توافقات قبلی با شدت بیشتر با تحقیر و در جایگاه ضعف بپذیریم!!(البته به صورت محرمانه خیلی محرمانه کسی نفهمه حسن :n09:)عجب دستاوردی شد این انرژی هسته ای حق مسلم ماست دلار 800 تومن و تورم زیر 15% چی شد!(البته به روند نرخ ارز و تورم که توجه کنیم بعد از انقلاب همین بوده گاهی شیبش تند گاهی کند بهبود نداشتیم!)این وسط فقط دار و دسته خودی ها و نورچشمی ها بردند از دلالی و ارزبازی!
ولی خب تا شما نوعی هستید و این ملت شریفه(!) متاسفانه همینه شما (تفکر شما) باید برای مردم تصمیم بگیره چی بخورن چی بپوشن چی بخونن چه سایتی برن چقدر از اینترنت استفاده کنن به چی فکر کنن هرچیز غیر از این باشه عمرش تلف میشه و دردی دوا نمیشه(ممکنه برای بعضی ها دردی هم ایجاد بشه!) اگه سازمانی به تعهداتش عمل نمیکنه اگه فساد و تخلف در دولت و ... هست مردم مدیریت کنن احیانا کسی پاسخگویی نخواد از اون نهاد و سازمان ها به مصلحت نیست!!:n08:البته درست هم میفرمایند واژه هایی مثل اینترنت فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک و و و همگی کشک هستند و هیچ تاثیری در اقتصاد کلان اشتغال و بهبود سطح زندگی نداره اینها همش کار شیطان است!
دوستان عزیزان تورم 40% شده؟(نرخ رسمی!)نقدینگی زیاده نرخ بیکاری بالاست شما مدیریت کنید مرغ میخواهید چه کنید اشکنه بخورید :n19: اینترنت میخواهید چی کار کنید برید مسجد محله بروز ترین اخبار دنیا مسائل علمی و آموزشی و تفریحی رو در اختیارتون میذارن!ماهواره ها رو با تانک از روش رد میشیم صدا و سیما مگه چشه؟!
بگذریم اینم وضعیت فعلی(همیشگی!)
البته این صحبتها کلی بود ممکنه تو همین شرایط یک ISP وضعیت بهتر یکی بدتر یا حتی ISP مشابه یه منطقه خوب یه منطقه بد باشه فرض محال با خرید مجدد پهنای باند این مشکلات مخابرات هم حل بشه ولی گزارش های کلی اینترنت ایران رو در قعر رده بندی قرار میده چه سرعت و سایر شاخص های کیفیت چه قیمت و چه آزادی!اینم فقط محدود به اینترنت نمیشه آره قربونش ...:n06:حالا عید خوبی هم هست ما همینطوری اتوماتیک از خوشحالی داریم غش میکنیم شما دیگه انقدر خودتو اذیت نکن راه حل هم اینه دوست داری بمون مخابرات هر روز هم تست سرعت عالی بذار دوست نداری برو سرویس حجمی بگیر ولی هیچ وقت توپ رو تو زمین مردم ننداز!درسته در به وجود اومدن این نابسامانی های کلی در کشور مردم هم بسیار بسیار مقصر هستند (!) ولی مسئولیت بر گردن متولی و نهادها هست نه مردم و کاربر نهایی!!
:n16:
and-roid2
22-10-2013, 20:19
سلام.
کیانوش جان اینو ببین یکم حال کنی::n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اسم isp هم دقت کن!
البته این iran telecom... به ندرت برام میفته(ip 5).و اکثرا informaion technology هست....
عجب! شما اینطور تقسیم بندی میکنید چقدر جالبه چون من فکر میکردم استفاده از اینترنت چیزی فراتر از این باشه یعنی ترکیبی از این دو دسته یا کاربردهای دیگه وجود نداره استاد!؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من نوعی بخوام یه موقع یک فیلم رو دانلود کنم یک موقع یک ویدیو رو با کیفیت بالا آنلاین ببینم یا تو گوگل با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرچ کنم و ....(این آخری اصلا یه دسته جدا میخواد به نام دسته براندازان :n08:) تو کدوم دسته قرار میگیرم؟!اگه بخوام پول برای دور زدن فیلترینگ ندم به همونایی که فیلترینگ رو ایجاد کردن تو کدوم دسته هستم!؟:n18:
گروه اول و دوم و سوم و الی آخر باید برن یقه متولی و مسئول این نابسامانی ها و دزدی ها و کم فروشی ها رو بگیرن نه اینکه کاربر مدیریت کنه آقایون جیبشون رو پر کنن! انقدر سریع خودتون رو لو ندید برادر :n09: دارن اینترانت رو به اسم اینترنت با قیمت کذایی و کیفیت فاجعه میفروشن کاربر بره مدیریت کنه حجمش رو سرویس حجمی بگیره ... شما برو 4 گیگ رو در ماه مدیریت کن بعدش هم لابد مردم با 40 تومن یارانه در ماه تورم 40% رو مدیریت کنن و شما هم مدیریت جهانی کنی بله؟!:n08:
به کسی ربطی نداره که کی کجا نشسته چه مقدار چه استفاده ای از اینترنت میکنه منتها اینجا یک استبداد شکل گرفته که میخواد تو کوچکترین مسائل مردم هم دخالت کنه و انقدر دریده شده که امروز بین این همه کشور در دنیا مملکت استقلال آزادی ما باید از نظر آزادی رسانه و آزادی در اینترنت (+ سرعت) در قعر باشه!!
ببخشید مردم کافی بود انقدر مدیریت کردن!!یکمم حاکمیت مدیریت کنه!دزدها و آقازاده ها و رانتخوار ها و هر فرد مسئول فاسدی رو بکنه بندازه دور!میترسم اگه این اتفاق بیفته دیگه چیزی نمونه ... 8 سال کشور رو به نابودی کشوندن امروز لازم شده همون قرار داد همون توافقات قبلی با شدت بیشتر با تحقیر و در جایگاه ضعف بپذیریم!!(البته به صورت محرمانه خیلی محرمانه کسی نفهمه حسن :n09:)عجب دستاوردی شد این انرژی هسته ای حق مسلم ماست دلار 800 تومن و تورم زیر 15% چی شد!(البته به روند نرخ ارز و تورم که توجه کنیم بعد از انقلاب همین بوده گاهی شیبش تند گاهی کند بهبود نداشتیم!)این وسط فقط دار و دسته خودی ها و نورچشمی ها بردند از دلالی و ارزبازی!
ولی خب تا شما نوعی هستید و این ملت شریفه(!) متاسفانه همینه شما (تفکر شما) باید برای مردم تصمیم بگیره چی بخورن چی بپوشن چی بخونن چه سایتی برن چقدر از اینترنت استفاده کنن به چی فکر کنن هرچیز غیر از این باشه عمرش تلف میشه و دردی دوا نمیشه(ممکنه برای بعضی ها دردی هم ایجاد بشه!) اگه سازمانی به تعهداتش عمل نمیکنه اگه فساد و تخلف در دولت و ... هست مردم مدیریت کنن احیانا کسی پاسخگویی نخواد از اون نهاد و سازمان ها به مصلحت نیست!!:n08:البته درست هم میفرمایند واژه هایی مثل اینترنت فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک و و و همگی کشک هستند و هیچ تاثیری در اقتصاد کلان اشتغال و بهبود سطح زندگی نداره اینها همش کار شیطان است!
دوستان عزیزان تورم 40% شده؟(نرخ رسمی!)نقدینگی زیاده نرخ بیکاری بالاست شما مدیریت کنید مرغ میخواهید چه کنید اشکنه بخورید :n19: اینترنت میخواهید چی کار کنید برید مسجد محله بروز ترین اخبار دنیا مسائل علمی و آموزشی و تفریحی رو در اختیارتون میذارن!ماهواره ها رو با تانک از روش رد میشیم صدا و سیما مگه چشه؟!
بگذریم اینم وضعیت فعلی(همیشگی!)
البته این صحبتها کلی بود ممکنه تو همین شرایط یک ISP وضعیت بهتر یکی بدتر یا حتی ISP مشابه یه منطقه خوب یه منطقه بد باشه فرض محال با خرید مجدد پهنای باند این مشکلات مخابرات هم حل بشه ولی گزارش های کلی اینترنت ایران رو در قعر رده بندی قرار میده چه سرعت و سایر شاخص های کیفیت چه قیمت و چه آزادی!اینم فقط محدود به اینترنت نمیشه آره قربونش ...:n06:حالا عید خوبی هم هست ما همینطوری اتوماتیک از خوشحالی داریم غش میکنیم شما دیگه انقدر خودتو اذیت نکن راه حل هم اینه دوست داری بمون مخابرات هر روز هم تست سرعت عالی بذار دوست نداری برو سرویس حجمی بگیر ولی هیچ وقت توپ رو تو زمین مردم ننداز!درسته در به وجود اومدن این نابسامانی های کلی در کشور مردم هم بسیار بسیار مقصر هستند (!) ولی مسئولیت بر گردن متولی و نهادها هست نه مردم و کاربر نهایی!!
:n16:
دوست گرامی
طنزی که در پستهاتون بکار می برید اصلا جالب نیست!
بیشتر توهین آمیز هست.
خب جنابعالی اگه راه بهتری بلدید بفرمایید همه ما رو از این وضع اسف بار
نجات بدید.
با تمسخر دیگران بجایی نمیرسید.
بنده نتیجه سیاست زوری مخابرات رو اینجا گفتم.
شما راه حل درست درمونی ارائه بدید مخلصتون هم هستیم.
Kianoosh
22-10-2013, 20:55
سلام.
کیانوش جان اینو ببین یکم حال کنی::n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اسم isp هم دقت کن!
البته این iran telecom... به ندرت برام میفته(ip 5).و اکثرا informaion technology هست....
پینگ و سرعت عالیه!البته شما قمی اشتباه نکنم ... من با 100 بار ریست و کانفیگ مجدد هم iran telecom نمیگیرم itc هست همیشه ای پی 2 البته یه زمانی هم پینگ 100 داشتیم :n28:
حالا تست نذار من خودتو میبینم به اندازه کافی حال میکنم! :دی
دوست گرامی
طنزی که در پستهاتون بکار می برید اصلا جالب نیست!
بیشتر توهین آمیز هست.
خب جنابعالی اگه راه بهتری بلدید بفرمایید همه ما رو از این وضع اسف بار
نجات بدید.
با تمسخر دیگران بجایی نمیرسید.
بنده نتیجه سیاست زوری مخابرات رو اینجا گفتم.
شما راه حل درست درمونی ارائه بدید مخلصتون هم هستیم.
واقعیت همینه و البته تلخه دوست گرامی چه با زبان جدی چه طنز! تمسخری در کار نبوده کمی ظرفیت پذیرش صحبت مخالف رو داشته باشیم!اینها پاسخ تفکری هست که همیشه مردم رو میخواد مسئول بدونه!و اگه بگی بالای چشمت ابرو توهین به نظام و مقدسات و تبلیغ علیه نظام ... :n19:
واقعیت همینه و البته تلخه دوست گرامی چه با زبان جدی چه طنز! تمسخری در کار نبوده کمی ظرفیت پذیرش صحبت مخالف رو داشته باشیم!اینها پاسخ تفکری هست که همیشه مردم رو میخواد مسئول بدونه!و اگه بگی بالای چشمت ابرو توهین به نظام و مقدسات و تبلیغ علیه نظام ... :n19:
من علاقه ایی به سیاست ندارم.
من فقط یه اینترنت درست و حسابی میخوام که فقط یه لاین ftp نباشه.
فکر نمی کنم انتظار زیادی باشه.
خودتون حرفهایی که به من زدید رو بخونید
وجدانا انصاف رو رعایت کردید؟
یک جانبه نگری نکردید؟
اگه شما متولی اینترنت بودید با این افکارتون به حرف کاربرا توجه میکردید؟
اینترنت در تهران فردا ۴ ساعت مختل میشود خبرگزاری تسنیم: عملیات بهینهسازی شبکه زیرساخت توسط شرکت ارتباطات زیرساخت
در تاریخ اول آبانماه در استان تهران آغاز میشود. به گزارش سرویس فناوری اطلاعات و ارتباطات خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی
شرکت مخابرات استان تهران، با اجرای عملیات بهینهسازی شبکه زیرساخت ارتباط دیتای مشترکین اینترنت، Mpls در استان تهران از ساعت 2 الی 6 بامداد با اختلال همراه است.
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بهینه سازی اونم نصفه شب!!!!!!!!!!!
Kianoosh
22-10-2013, 22:06
Tuesday 22 Oct 2013سه شنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۲
آیا اینترنت مخابرات در شرایط هشدار است؟
مخابرات اعلام کرد که با وجود مشکل در تأمین پهنای باند، واگذاری ADSL ادامه مییابد. رگولاتوری میگوید: مخابرات بیش از ظرفیت ADSL واگذار و کیفیت سرویس افت کرده و مشترکان ناراضی شدهاند. اما واگذاری همچنان ادامه دارد.
در پی اختلاف حساب بین شرکت مخابرات و شرکت زیرساخت، این شرکت فروش اینترنت جدید به شرکت مخابرات را متوقف کرده است.
اگرچه در ابتدا معاون شرکت مخابرات در پاسخ به این سوال که با قطع فروش اینترنت از سوی زیرساخت به شرکت مخابرات، تکلیف مشترکان اینترنت مخابرات چه میشود، گفته بود: «در سرویس اینترنت مشترکان مخابرات خللی وارد نخواهد شد. اما مخابرات نمیتواند پورت ADSL جدید واگذار کند»، اما چندی بعد شرکت مخابرات اعلام کرد که واگذاری پورت جدید ADSL متوقف نشده است.
شرکت مخابرات ایران در اطلاعیهای تاکید کرد: «هر چند در چند ماه اخیر در تأمین پهنای باند با مشکلاتی مواجه بودهایم اما واگذاری ADSL در سراسر کشور ادامه دارد.»
به این ترتیب مخابرات هنوز به متقاضیان، سرویس ADSL واگذار میکند و واگذاری با توجه به وجود پورتهای خالی ADSL در مراکز انجام میشود.
اما واضح است که سرانجام در نتیجه این اختلاف حساب بین شرکت ارتباطات زیرساخت (به عنوان نماینده دولت) و شرکت مخابرات ایران (شرکت تازه خصوصی شده)، دود به چشم کاربر ADSL خواهد رفت.
در شرایطی که مخابرات از مدتها پیش از کمبود اینترنت گلایه میکند و اکنون با توقف رسمی فروش اینترنت، مواجه شده و با این حال کمپین فروش ADSL را ادامه میدهد، دیر یا زود افت کیفیت سرویس صدای اعتراض مشتریان را بلند خواهد کرد.
البته معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص تاثیر توقف فروش اینترنت به مخابرات روی کیفیت سرویس ADSL مشترکان، میگوید: مشکل پهنای باند برای مشترکان ADSL شرکت مخابرات، جدید نیست و این شرکت در دو سال گذشته، بدون فراهمکردن امکانات لازم، برای جذب و افزایش تعداد مشترکان اقدام کرده که این موضوع، به مرور زمان زمینه کاهش کیفیت سرویس و نارضایتی مشترکان را ایجاد کرده است.
حسن رضوانی تاکید کرده: شرکت مخابرات اگر منابع لازم را در اختیار ندارد برای رعایت حقوق مشترکان نباید ADSL جدید واگذار کند.
با توضیحات معاون نظارت و تنظیم مقررات رگولاتوری، این پرسش مطرح میشود که اگر نهاد نظارتی رگولاتوری از بیکیفیتی ADSL مخابرات مطلع بود، چرا پیش از علنی شدن موضوع بدهی مخابرات به زیرساخت برای احقاق حقوق مشترکان به این موضوع رسیدگی نکرد؟
رضوانی حتی پاسخ این سوال را نیز بیان کرده و گفته است: براساس شکایتهای دریافت شده از مشترکان درباره پایینبودن کیفیت سرویس اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات، رگولاتوری چند بار به مخابرات اخطار داده که بیتوجهی به این اخطارها باعث شده رگولاتوری براساس قوانین و مفاد پروانه مخابرات به این تخلفات رسیدگی کند.
دانستن این نکته که رگولاتوری بر عملکرد شرکت مخابرات نظارت دارد و بابت تخلفات و عدم رعایت حقوق مشترکان، جرایمی را برای آن در پرونده منظور خواهد کرد، اگرچه دلگرمکننده است؛ اما برای مشترک سودمند نیست.
زیرا برای مشترک ADSL مخابرات که امروز به گفته رگولاتوری به دلیلی واگذاری بیش از ظرفیت، با کندی سرعت اینترنت روبهرو است، سنگین شدن برگه جریمهها در پرونده مخابرات، کیفیت سرویس را بهتر نخواهد کرد.
علاوه بر این در حالیکه نهاد نظارتی رگولاتوری عنوان میکند که مخابرات بدون فراهم کردن امکانات، بیش از ظرفیت ADSL واگذار کرده و در نتیجه کیفیت سرویس آن افت کرده و مشترکان ناراضی شدهاند، اما در این شرایط نیز ایرادی به واگذاری ADSL از سوی شرکت مخابرات گرفته نمیشود.
خب الان در این کشمکش کاربر فقط داره ضرر میکنه!:n15:
من علاقه ایی به سیاست ندارم.
من فقط یه اینترنت درست و حسابی میخوام که فقط یه لاین ftp نباشه.
فکر نمی کنم انتظار زیادی باشه.
خودتون حرفهایی که به من زدید رو بخونید
وجدانا انصاف رو رعایت کردید؟
یک جانبه نگری نکردید؟
اگه شما متولی اینترنت بودید با این افکارتون به حرف کاربرا توجه میکردید؟
منم علاقه ای به سیاست ندارم ولی متاسفانه کشوری که توش زندگی میکنم کوچکترین مسائل هم سیاسی و عقیدتی هست!من اشاره کردم که شمای نوعی تفکر شما نه شخص شما :n01:
وگرنه من هم مثل شما!کیه که اینترنت آزاد و پرسرعت و بدون فیلتر(به این شکل) رو نخواد مثل وزیر و رئیس دولت و برادران سایبری و ... :n06:
HeRcKoOl
22-10-2013, 22:07
اینترنت در تهران فردا ۴ ساعت مختل میشود خبرگزاری تسنیم: عملیات بهینهسازی شبکه زیرساخت توسط شرکت ارتباطات زیرساخت
در تاریخ اول آبانماه در استان تهران آغاز میشود. به گزارش سرویس فناوری اطلاعات و ارتباطات خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی
شرکت مخابرات استان تهران، با اجرای عملیات بهینهسازی شبکه زیرساخت ارتباط دیتای مشترکین اینترنت، Mpls در استان تهران از ساعت 2 الی 6 بامداد با اختلال همراه است.
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بهینه سازی اونم نصفه شب!!!!!!!!!!!بگید میخوایم بزنیم قطع کنیم نت و دیگه. دلیل هم میارن اونم بهینه سازی:n08:
ارتباط دیتای مشترکین اینترنت اینترنت؟:n04: والا به این اینترانت هم نمیگن چه برسه به اینترنت
اصلا خود درگیری دارن بییاید همه با هم دعا کنیم خوب شن:n02:
silhouette
22-10-2013, 23:08
من سرعتم خیلی پایین اومده از دیشب بره شماها هم اینجوریه؟ احتمال داره بره بهینه سازی دارن خودشونو آماده میکنن؟
Arash4484
22-10-2013, 23:15
استاد گرامی
واسه وبگردی و خلاص!
دوست عزیز اول اینکه لطف داری و دوم متاسفانه هیچ روش و سرویس جایگزینی سراغ ندارم که به شما توصیه کنم...ترفندها هم مثل یک مسکن میمونه...
حیات و ممات عده اقتصادی-علمی-مطالعاتی-درسی و ... خیلی از ما به اینترنت بسته شده...
ببینید از طرفی بعد از 5 سال استفاده از سرویس های حجمی ISP ها بطور رسمی نفرتم رو از هر چه سرویس حجمی اعلام میکنم: )
من مجبورم به صورت نامحدود باقی بمونم...من گاهی آپلود سنگین دارم، گاهی باید یک کتاب 60-70 مگی یا فایل تصویری1300-400مگی رو ساعت 3 ظهر دانلود کنم و نمیتونم تا ساعت 1 شب و شروع دانلود رایگان صبر کینم...در سرویس حجمی یکدفعه بخودم میام و میبینم بعله ! چندین گیگ خرج اضافه داشتم+ چقدر شب نخوابی...چقدر صبح دیر به کار نرسیدن و... ببینید هر کدوم ما یک سیستم زندگی و درگیری داریم و نمیشه نسخه کامل برای همه پیچید...همونطور که کیانوش هم گفت گناه نیست که ما انتظار داشته باشیم یک سرویس واقع یک سرویس باشه و بخایم از همه جوانبش استفاده کنیم...
تنها چیزی که مطمئنم با این اختلالات سراسری در حال حاضر حجمی مخابرات هم تحفه ای نیست و اگر حجمی میگیرید از جای دیگه مثل بگیرید
اون راهی که گفتی مناسبه ...من کمابیش دارم از رایتل به همین شکل استفاده میکنم ولی در عمل خیلی مشکل هی سوییچ برای وبگردی 3G و برای دانلود ADSL.
منم علاقه ای به سیاست ندارم ولی متاسفانه کشوری که توش زندگی میکنم کوچکترین مسائل هم سیاسی و عقیدتی هست!من اشاره کردم که شمای نوعی تفکر شما نه شخص شما :n01:
وگرنه من هم مثل شما!کیه که اینترنت آزاد و پرسرعت و بدون فیلتر(به این شکل) رو نخواد مثل وزیر و رئیس دولت و برادران سایبری و ... :n06:
جالبه که عقیده ما حالا چقدر بهم نزدیک شد!!!
تا چند دقیق پیش من برادر بودم و خودم رو لو داده بودم و تمام مشکلات
اینترنت بخاطر تفکر من بود!!!
حالا مثل اینکه مشترکات بیشتری ظهور کردن!!
معلومه هیچ ثباتی ندارید.
حداقل بجای توهین و تمسخر یه راه حل ارائه میکردید بد نبود.
فقط بلدید برچسب بزنید و مسخره کنید آقای مدیر؟!
akharwarbaz
22-10-2013, 23:29
معلومه هیچ ثباتی ندارید.
داداش بیخیال تو ام گیر دادی حالا ها!
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
جدی جدی قطع شد. :grrr:
وصل شد. :n02:
faramobile
23-10-2013, 02:57
جدی جدی قطع شد. :grrr:
وصل شد. :n02:
واسه ما هنوز قطعه
Kianoosh
23-10-2013, 09:32
دیشب هم مثل هفته گذشته چند ساعتی قطع شد از حدود 2:30 جالب اینکه بعد از مدتی خاموش بودن مودم تو همون بازه زمانی تونستم وصل بشم برای دقایقی :n09: خب الان بهینه سازی انجام شده باید منتظر بشیم تا ساعت 12 نتیجه چیه :دی
معلومه هیچ ثباتی ندارید.
عقیده ما به هم نزدیک شد!؟:دی اگه پاسخ منطقی برای دفاع از گفته هاتون ندارید نیاز نیست هی مغلطه کنید و بگید بهم توهین شد!
عزیز جان الان دیگه اکثر کشورهایی که ادعای پیشرفت دارن کاربر نمیاد فیلم بلوری و کلیپ یوتیوب رو با هزار بدبختی و 16 کانکشن دانلود کنه رو هاردش!!به صورت آنلاین با سرعت بالا stream میکنن!یا کاربردهای دیگه مبتنی بر پهنای باند و سرعت بالا از cloud computing چیزی شنیدی حتما! شما تو ذهن خودت میتونی کابران اینترنت رو به دو دسته اونایی که میرن فیسبوک و یوتیوب و اونایی که دانلود میکنن تقسیم کنی و طبق این نظر بدی یا 4 گیگ حجم ماهیانه رو کاملا مناسب و قابل مدیریت بدونی!!یا صرفا سرعت دانلود از سرورهای ایرانی برات مهم و مناسب باشه یا هر گیگ اضافه به مبلغ گزافی خریداری بشه!(عجب مدیریتی)البته تا وقتی که اینها رو برای خودت نگه داری محترمه :n16:
انتظار نداشته باش کم فروشی و عدم پاسخگویی مسئولین رو بزنی به حساب کاربران و باهات موافق باشیم تنها نقطه مشترک من و شما میتونه درخواست اینترنت با کیفیت بهتر باشه!مشکلات اینترنت که هیچ مشکلات اساسی تر به خاطر این تفکر هست که فقط مردم باید مدیریت کنن و هیچ پاسخگویی از مسئولین نیست!:n06:اگه روز اول مقابل برخی کجروی ها و فساد ها سکوت نمیکردن مردم و واکنش جدی داشتن شاید امروز اختلاس های آنچنانی نمیشد که کک کسی هم نگزه!اتفاقات خیلی هم ثبات دارم شما اگه فکر میکنید تو پستی بهتون برچسب زده شده یا مسخره شدید حتما از کلید گزارش استفاده کنید!تنها توهینی که دیدم از طرف شما بود به شعور کاربران:
لازم نکرده شما تعیین تکلیف کنید که ما چقدر چگونه از اینترنت استفاده کنیم!البته مثل شما زیاد دیدم تو روزایی که SSL قطع میشد و فیلـترشکنها از کار میفتادن و با گوگل و یاهو مشکلات جدی بود یک عده هی میگفتن تقصیر کاربره که زیاد دانلود میکنه پهنای باند نداریم!:n08:یعنی سلب مسئولیت کامل از مخابرات یا ... که بیشتر از پهنای باند موجود مشتری گرفتند یا کم فروشی میکنن!یا نهادهای دیگه که تو کیفیت نهایی اینترنت تاثیر دارن!:n18:
این راهی که بریم یک سرویس دیگه هم بگیریم برای وبگردی و کاربردهای غیر دانلود یا اصلا بریم از شرکت دیگه سرویس بگیریم مشکل رو شاید تا حدی یا موقتا حل کنه ولی پاک کردن صورت مساله ست!وگرنه خیلی ها هستند 2 یا 3 سرویس استفاده میکنن برای سرعت بالاتر یا با یه سرویس وبگردی میکنن لینک میگیرن با یکی دانلود
این بحث تموم شده ست اگه صحبت تازه ای دارید بفرمایید وگرنه با مظلوم نمایی و "بهم توهین شد" کاری پیش نمیره دیگه!:n01:
به نظر من گره عمده کار دو جاست:
1-نوع نگاه به اینترنت در ایران که تهدید کننده امنیت ملی و خطر بالقوه و جنگ نرم و اینهاست همین تفکر باعث شکلگیری شورای عالی فضای مجازی و کمیته مصادیق مجرمانه و فیلترینگ و ... میشه که بسیار بسیار در کیفیت نهایی تاثیر دارن!
2- انحصاری بودن فروش پهنای باند شفاف نبودن و عدم نظارت کافی و البته که بازم به نوعی زیرمجموعه 1 هست و همراه خودش پشتیبانی ضعیف و عدم رسیدگی به شکایات رو هم داره!
شما هرچقدر هم ISP عوض کنی اینها برطرف نمیشه!!
Erfandotm
23-10-2013, 09:42
256 - هفت تیر - همین الان سرور خارجی
256 - هفت تیر - سرور داخلی
نظرتون چیه دوستان؟؟؟ :n24:
Kianoosh
23-10-2013, 09:54
256 - هفت تیر - همین الان سرور خارجی
256 - هفت تیر - سرور داخلی
نظرتون چیه دوستان؟؟؟ :n24:
بله این ساعات معمولا مشکلی وجود نداره :
اگه طول روز هم این باشه هیچ حرفی نیست ...:n29:
Erfandotm
23-10-2013, 10:03
بله این ساعات معمولا مشکلی وجود نداره :
اگه طول روز هم این باشه هیچ حرفی نیست ...:n29:
واقعا :n22:
دیشب هم مثل هفته گذشته چند ساعتی قطع شد از حدود 2:30 جالب اینکه بعد از مدتی خاموش بودن مودم تو همون بازه زمانی تونستم وصل بشم برای دقایقی :n09: خب الان بهینه سازی انجام شده باید منتظر بشیم تا ساعت 12 نتیجه چیه :دی
عقیده ما به هم نزدیک شد!؟:دی اگه پاسخ منطقی برای دفاع از گفته هاتون ندارید نیاز نیست هی مغلطه کنید و بگید بهم توهین شد!
عزیز جان الان دیگه اکثر کشورهایی که ادعای پیشرفت دارن کاربر نمیاد فیلم بلوری و کلیپ یوتیوب رو با هزار بدبختی و 16 کانکشن دانلود کنه رو هاردش!!به صورت آنلاین با سرعت بالا stream میکنن!یا کاربردهای دیگه مبتنی بر پهنای باند و سرعت بالا از cloud computing چیزی شنیدی حتما! شما تو ذهن خودت میتونی کابران اینترنت رو به دو دسته اونایی که میرن فیسبوک و یوتیوب و اونایی که دانلود میکنن تقسیم کنی و طبق این نظر بدی یا 4 گیگ حجم ماهیانه رو کاملا مناسب و قابل مدیریت بدونی!!یا صرفا سرعت دانلود از سرورهای ایرانی برات مهم و مناسب باشه یا هر گیگ اضافه به مبلغ گزافی خریداری بشه!(عجب مدیریتی)البته تا وقتی که اینها رو برای خودت نگه داری محترمه :n16:
انتظار نداشته باش کم فروشی و عدم پاسخگویی مسئولین رو بزنی به حساب کاربران و باهات موافق باشیم تنها نقطه مشترک من و شما میتونه درخواست اینترنت با کیفیت بهتر باشه!مشکلات اینترنت که هیچ مشکلات اساسی تر به خاطر این تفکر هست که فقط مردم باید مدیریت کنن و هیچ پاسخگویی از مسئولین نیست!:n06:اگه روز اول مقابل برخی کجروی ها و فساد ها سکوت نمیکردن مردم و واکنش جدی داشتن شاید امروز اختلاس های آنچنانی نمیشد که کک کسی هم نگزه!اتفاقات خیلی هم ثبات دارم شما اگه فکر میکنید تو پستی بهتون برچسب زده شده یا مسخره شدید حتما از کلید گزارش استفاده کنید!تنها توهینی که دیدم از طرف شما بود به شعور کاربران:
لازم نکرده شما تعیین تکلیف کنید که ما چقدر چگونه از اینترنت استفاده کنیم!البته مثل شما زیاد دیدم تو روزایی که SSL قطع میشد و فیلـترشکنها از کار میفتادن و با گوگل و یاهو مشکلات جدی بود یک عده هی میگفتن تقصیر کاربره که زیاد دانلود میکنه پهنای باند نداریم!:n08:یعنی سلب مسئولیت کامل از مخابرات یا ... که بیشتر از پهنای باند موجود مشتری گرفتند یا کم فروشی میکنن!یا نهادهای دیگه که تو کیفیت نهایی اینترنت تاثیر دارن!:n18:
این راهی که بریم یک سرویس دیگه هم بگیریم برای وبگردی و کاربردهای غیر دانلود یا اصلا بریم از شرکت دیگه سرویس بگیریم مشکل رو شاید تا حدی یا موقتا حل کنه ولی پاک کردن صورت مساله ست!وگرنه خیلی ها هستند 2 یا 3 سرویس استفاده میکنن برای سرعت بالاتر یا با یه سرویس وبگردی میکنن لینک میگیرن با یکی دانلود
این بحث تموم شده ست اگه صحبت تازه ای دارید بفرمایید وگرنه با مظلوم نمایی و "بهم توهین شد" کاری پیش نمیره دیگه!:n01:
به نظر من گره عمده کار دو جاست:
1-نوع نگاه به اینترنت در ایران که تهدید کننده امنیت ملی و خطر بالقوه و جنگ نرم و اینهاست همین تفکر باعث شکلگیری شورای عالی فضای مجازی و کمیته مصادیق مجرمانه و فیلترینگ و ... میشه که بسیار بسیار در کیفیت نهایی تاثیر دارن!
2- انحصاری بودن فروش پهنای باند شفاف نبودن و عدم نظارت کافی و البته که بازم به نوعی زیرمجموعه 1 هست و همراه خودش پشتیبانی ضعیف و عدم رسیدگی به شکایات رو هم داره!
شما هرچقدر هم ISP عوض کنی اینها برطرف نمیشه!!
دوست گرامی
میدونید مشکل چیه؟
شما اصلا منظور منو متوجه نمیشید چون پست منو بدقت نمی خونید.
فقط افکار خودتون رو هی تکرار می کنید.
شما فکر می کنید بقیه نمیدونن اینترنت خوب و بد چیه و فقط شما میدونید.
نه دوست گرامی اطلاعات بقیه بیشتر از شما نباشه کمتر نیست.
من نیازی به مظلوم نمایی هم ندارم.
توهین کردن و تمسخر دیگران که کاری نداره.
افراد فقط شخصیت خودشون رو به این صورت نشون میدن
هر کسی خودش انتخاب می کنه که جزو کدوم دسته باشه.
آدم محترمی باشه یا جور دیگه ایی باشه.
من پستهای خودم رو به فارسی نوشتم اگه برداشت شما این بوده که در جواب من
نوشتی واقعا جای شگفتی داره!!
هر چی هم دوست داشتی در جوابم بنویس چون اهمیتی برام نداره.
بعد از این برای شما جوابی نخواهم نوشت.
راستش وقت و انرژی اضافی ندارم که با افرادی مثل شما
تو نت جروبحث کنم.
موفق باشید
Erfandotm
23-10-2013, 10:47
صلوات بفرستید :| :n13:
صلوات بفرستید :| :n13:
Kianoosh
23-10-2013, 11:38
واقعا
:n22:
بله ساعت 11:30 و این هم وضعیت همیشگی::n21:
واقعا بهینه سازی خوبی بود فقط ای کاش کمی شفاف سازی میشد چی دقیقا بهینه سازی شده!؟:n13: سیستم فیلترینگ؟
دوست گرامی
میدونید مشکل چیه؟
شما اصلا منظور منو متوجه نمیشید چون پست منو بدقت نمی خونید.
فقط افکار خودتون رو هی تکرار می کنید.
شما فکر می کنید بقیه نمیدونن اینترنت خوب و بد چیه و فقط شما میدونید.
نه دوست گرامی اطلاعات بقیه بیشتر از شما نباشه کمتر نیست.
من نیازی به مظلوم نمایی هم ندارم.
توهین کردن و تمسخر دیگران که کاری نداره.
افراد فقط شخصیت خودشون رو به این صورت نشون میدن
هر کسی خودش انتخاب می کنه که جزو کدوم دسته باشه.
آدم محترمی باشه یا جور دیگه ایی باشه.
من پستهای خودم رو به فارسی نوشتم اگه برداشت شما این بوده که در جواب من
نوشتی واقعا جای شگفتی داره!!
هر چی هم دوست داشتی در جوابم بنویس چون اهمیتی برام نداره.
بعد از این برای شما جوابی نخواهم نوشت.
راستش وقت و انرژی اضافی ندارم که با افرادی مثل شما
تو نت جروبحث کنم.
موفق باشید
دوست گرامی!
اتفاقا با دقت میخونم نظرات رو ...
شما حق تعیین تکلیف برای دیگران رو ندارید (البته مخابرات اعلام کرده بود قصد "ترغیب" کاربران به استفاده از سرویس حجمی رو داره :دی) یا منظورتون از اینکه " استفاده از سرویس نامحدود تلف کردن عمره و دردی رو دوا نمیکنه!" چیز دیگه ای بوده که نیاز به متخصصان و رمزگشایان ویژه داره تا برای ما عوام تبیین کنن!
اینترنت خوب از نظر شما محدود 4 گیگ ترافیک در ماه هر گیگ اضافی 5 هزار تومن با فیلترینگ و نظارت شدید و استفاده از سرورهای داخلی و ایمیل ملی و هزاران مشکل دیگه هست و هر ایرادی هم باشه نهایتا کاربر و مردم باید مدیریت صرفه جویی تنظیم وقت و ... بکنن!نظرتون برای خودتون محترمه حق تحمیلش رو ندارید!دیگه نمیتونید گفته های خودتون رو انکار کنید ما هم چپکی برداشت نمیکنیم دیگه دسته بندیتون برای کاربردهای اینترنت بماند...
موافقم توهین به دیگران بیانگر شخصیت و تلاش برای انکارش نشون دهنده اهمیت نداشتنشه!وقت و انرژی رو جای تهمت زدن به دیگران و مظلوم نمایی صرف امور دیگه بکنید!
موفق باشید:n16:
Boushvek
23-10-2013, 14:16
این هم نتیجه تست سرویس "اینترانت" 512 من با سروری در نیویورک
این هم سرور داخلی. که البته به درد باز کردن سایتائی مثل لجن نیوز و سایر سایتای عقیدتی و حکومتی میخوره و بکار من نوعی نمیاد
از تمامی مسئولین و سران نظام مقدس از همان ابتدای شورش ننگین سال 57 تا به امروز کمال تشکر دارم.. پروردگارا از عمر ما بکاه و بر عمر ایشان بیفزای :n02:
shaparak13
23-10-2013, 15:05
اینترنت 256 مخابرات به درد انجمن گردی و گاهی دانلودهای گیگابایتی میخوره؟؟!!:n28::n27:
666hamed666
23-10-2013, 16:00
اینترنت 256 مخابرات به درد انجمن گردی و گاهی دانلودهای گیگابایتی میخوره؟؟!!:n28::n27:
نه.فقط به درد لای جرز میخوره :n21:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.