PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ADSL / مخابرات استان تهران

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 [99] 100 101 102 103 104 105

aalarma
25-05-2020, 12:17
سلام دوستان این وضعیت خط منه
فاصله از مرکز مخابرات هم حدود 700 متره (خط هم فیبر نوریه)

ایا میتونم سرویس 16 مگ بگیرم بدون مشکل؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamed_korn
25-05-2020, 12:31
بله راحت میتونید . سرعت هم روی ۱۸ تا ۱۹ مگابیت برتون میبندن.

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

faroqe
25-05-2020, 13:01
مخابرات هرمزگان خیلی اشغاله خط برای من تا ۲۴ مگ کشش داشت البته adsl همون ۱۶ مگ بسته ! میگه شما سرعت ۱۶ خریدی ! الان که سرعت روی ۱۶ بسته snr margin :21 و line attenuation:6 هست ...

mokhabezart
25-05-2020, 13:51
اون چیزی که توی پنل می‌بینین، با چیزی که توی سیستم اکانتینگ و دیتابیس هست کمی (گاهی خیلی) فرق داره و چیزی که جلوی چشم شماست فقط یه نمایش از اون هست که دیتا رو (احتمالا با چند لایه نرم‌افزاری) می‌گیره و به شکل اون نمودار درپیت نمایش می‌ده.
حواستون باشه یهو که باگ برطرف بشه اوضاع حجمتون بی‌ریخت نشه.

hamed_korn
25-05-2020, 14:46
از ۲ خرداد تا ۵ خرداد ساعت ۱۵:۲۳ مجموع مصرف من شده ۱۰۳ گیگ که از ۷۳۵ گیگ کم بشه میشه ۶۳۲ گیگ حجم باقیمانده.
حالا صفحه اصلی برام حجم باقیمانده میزنه ۵۲۸ گیگ.
مودم هم چند بار خاموش روشن کردم و حجم ریز مصرف بروز و به لحظه هست .
این باگ بیش از ۱۰۰ گیگ حجم باقیمانده من رو داره کمتر نشون میده اصلا ماه های قبل حداقل تو این مورد مشکل نداشتم از ۲ خرداد که حجم این ماه شارژ شده این مشکل ایجاد شد.
پشتیبانی هم مرخص هست تو حال و احوالات عید فطر هستند. همیشه عید هست براشون......[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amirhj65
25-05-2020, 19:15
سلام. کسی دیگه هست سیستم اکانتینگ براش با ایراد حجم کم شده رو حساب کنه.
برای من هنوز درست نشده.
هم بخش ریز مصرف ایراد پیدا کرده و هم صفحه اصلی حجم باقیمانده رو اشتباه نشون میده.

بله.مال منم از حجمم کم نمیشه

arsinn
26-05-2020, 11:34
مال منهم پنل قاطی پاتی هست مثلا ریز مصرف دیروز رو نگاه میکنم سه تا کانکشن داشتم مصرف داخلیم یک 1200 یک 600 و یک 700 مگ بوده که سرجمع میشه 2500 اما در پایین که مجموع مصرف رو نشون میده برام مصرف داخلی رو زده 4700 هرجور دلشون خواست تا می‌کنن دستمون هم بجایی بند نیست من نمیدونم چرا مخابرات فقط این اشکالات محاسبه رو داره! یک پنل کاربری که اپلو هوا کردن نیست من با همه شرکت‌ها سرویس داشتم و گاهی این مسائل رو ندیدم

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

hamed_korn
26-05-2020, 12:19
در سیستم مخابرات و پشتیبانیش رقابت شدید در نفهم بودن و خریت وجود دادره . هرچقدر میزان خریت بیشتر در نتیجه حقوق بیشتر.
من مشکلم رو چند پست بالاتر کامل توضیح دادم. بعد ۴ روز جواب میدن حجم بین الملل ضربدر ۴ میشه.
و هنوز مشکلم حل نشده.
این تازه سیستمشون به بلوغ رسیده اینه .....
همیشه ایرادات مختلف داشته و داره و خواهد داشت .
مزخرف به تمام معنا هست.

franchescaolsonEqP
26-05-2020, 12:44
ازون بدتر پشتیبانی بی سوادشون هستن که یه سوال میپرسی یه چرتی جواب میدن که اصلا به سوالت ربطی نداره!:hmm: اونم زحمت نمیده بنویسه کپی پیست میکنه:jealous:

franchescaolsonEqP
26-05-2020, 13:01
در سیستم مخابرات و پشتیبانیش رقابت شدید در نفهم بودن و خریت وجود دادره . هرچقدر میزان خریت بیشتر در نتیجه حقوق بیشتر.
من مشکلم رو چند پست بالاتر کامل توضیح دادم. بعد ۴ روز جواب میدن حجم بین الملل ضربدر ۴ میشه.
و هنوز مشکلم حل نشده.
این تازه سیستمشون به بلوغ رسیده اینه .....
همیشه ایرادات مختلف داشته و داره و خواهد داشت .
مزخرف به تمام معنا هست.

برا منم حدود یه سال پیش همین اتفاق افتاد بعد از زنگ زدن و تیکت های پشت سرهم درست شد. تو تیکتت براشون توضیح بده اونا یه مشت نفهمن نذار با جواب الکی تیکت ببندن مثلا تو تیکتت بگو جواب تکراری و کپی پیستی ندین و بگو میدونم حجم بین الملل 4 برابر میشه مصرفم تا فلان روز انقدر بوده و الان مخابرات بیشتر حساب کرده اگه جدی رسیدگی نکنید تو 195 شکایت میکنم. خلاصه راه فرار براشون نذار!! من چون با پشتیبانی مخابرات زیاد مشکل دارم قلقشون دستمه:دی
اینم بگم که اشتباه حساب کردن تو مخابرات یه مشکل خیلی کوچیک به حساب میاد!!:دی تو باید مراقب باشی یهو حجم صفر نکن!!!:laughing: برا من تا حالا فک کنم 3 بار اشتباهی حجمم رو صفر کردن! یه بار انقدری با پشتیبانی تلفنی بد حرف زده بودم که ارجاع دادنم به بخش فنی !:whistle:

arsinn
27-05-2020, 11:55
همون 195 هم خیلی وقته تعطیله یعنی اون سامانه پیگیر که اوایل بود نیست یازده اردیبهشت یک شکایت بابت نیم بها حساب نشدن یک سایتی که داخلی ثبت شده و تا قبل عید هم نیم بها حساب میشد ثبت کردم تا این تاریخ که نزدیک به یکماه میشه اپراتور حتی یک نگاه بهش ننداخته ظاهرا هیچ اجباری به پاسخ دهی ندارند حالا شرکت های خصوصی شاید دلشون بخواد بخاطر امتیاز و این حرفها پاسخی بدن اما مخابرات نه

ESPSV
27-05-2020, 16:10
درود

چند وقتی هست یه مشکلی دارم
سه عدد مودم adsl دارم ... تی پی لینک.. ایسوس و تندا
فقط با تی پی لینک میتونم وصل بشم اون دوتا را که تنظیم میکنم
آی پی wan آی پی private هست که با 10 شروع میشه و سایت خود
مخابرات فقط باز میشه مثل این آی پی WAN IP: 10.129.231.234
و آی پی پابلیک نمیگیره ... vpi,vci,user,pass
همه هم درسته و مثل همدیگه میزنم ولی 2 تا مودم دقیقا آی پی private میگیرن !!

hosseinzfff
27-05-2020, 16:35
درود

چند وقتی هست یه مشکلی دارم
سه عدد مودم adsl دارم ... تی پی لینک.. ایسوس و تندا
فقط با تی پی لینک میتونم وصل بشم اون دوتا را که تنظیم میکنم
آی پی wan آی پی private هست که با 10 شروع میشه و سایت خود
مخابرات فقط باز میشه مثل این آی پی WAN IP: 10.129.231.234
و آی پی پابلیک نمیگیره ... vpi,vci,user,pass
همه هم درسته و مثل همدیگه میزنم ولی 2 تا مودم دقیقا آی پی private میگیرن !!

به مک ادرس حساسه .. مودم عوض بشه وصل نمیشه اصلا ..باید مک ادرس مودم تو سیستم ثبت شده باشه

ESPSV
27-05-2020, 16:42
به مک ادرس حساسه .. مودم عوض بشه وصل نمیشه اصلا ..باید مک ادرس مودم تو سیستم ثبت شده باشه

درود بابت پاسخ
قبلا اینطوری نبود ... من مودمها را عوض میکردم وصل میشد
چند وقته روی مک قفل کردن ؟

دقیقا درست فرمودید مک کلون کردم از قبلی بقیه هم وصل شد
Amir1234646
27-05-2020, 23:13
یک ماهه که اومدم به مخابرات، امروز تمدید کردم مثل ماه قبل 8 مگ گرفتم، چند دقیقه بعد تمدید دیدم دانلودم خودکار شد 18 مگ و سرعتم هم بازه و 16 مگ میتونم دانلود کنم.:n19:

Downstream
Upstream

SNR Margin (0.1dB):
78
70

Attenuation (0.1dB):
185
120

Output Power (dBm):
16.0
14.0

Attainable Rate (Kbps):
22120
2475

Rate (Kbps):
18383
2399

D (interleave depth):
1
1

Delay (msec):
0.10
0.24

Rahpooyan
27-05-2020, 23:23
یک ماهه که اومدم به مخابرات، امروز تمدید کردم مثل ماه قبل 8 مگ گرفتم، چند دقیقه بعد تمدید دیدم دانلودم خودکار شد 18 مگ و سرعتم هم بازه و 16 مگ میتونم دانلود کنم.:n19:

دوست عزیز! حرف شما مثل اینه که همه مترو سوار بشن و شما خوشحال باشی اتوبوس گیرت اومده. بزرگوار دنبال سرویس های تانوما و وی دی اس ال باش. 2-3 روز دیگه باز ظرفیت تکمیل شد باز ممکنه سرعت پایین بیاد. باز برو دنبال شکایت از مخابرات و ... . 16 مگ هم سرعتیه که شما بهش افتخار می کنید؟

arsinn
28-05-2020, 11:16
اگر سرویس با کیفت باشه (از لحاظ پینگ و لاست و..) سرعت 16 که خوبه حتی سرعت 8 هم برای کلیه کارهای روزمره کاملا کفایت میکنه هیچ بازی آنلاینی سرعت بالاتر از این لازم نداره و استریم با بالاترین کیفیت بدون لگ هم جوابگو هست و درواقع برای نود درصد کاربران بیشتر از این فقط هزینه اضافی کردن هست

Rahpooyan
28-05-2020, 14:28
اگر سرویس با کیفت باشه (از لحاظ پینگ و لاست و..) سرعت 16 که خوبه حتی سرعت 8 هم برای کلیه کارهای روزمره کاملا کفایت میکنه هیچ بازی آنلاینی سرعت بالاتر از این لازم نداره و استریم با بالاترین کیفیت بدون لگ هم جوابگو هست و درواقع برای نود درصد کاربران بیشتر از این فقط هزینه اضافی کردن هست

اگه این خوبه پس چرا عموم کاربران از سرعت متوسط کشور ناراضی هستند و مدام آمارهای خارجی رو منبع میارن؟ ببینید بحث "کیفی" نیست بلکه "بحث کمی و عددی"ه. وی دی اس ال جایگزین ADSL است و نه یک سرویس جانبی. کسی مشکلی در کیفیت داشت دیگر باید در همان سرویس VDSL دنبالش باشد و نه آنکه در ADSL دنبال بهبود باشد. کاربری که نیازش با همان سرعت پایه هم برطرف می شود می تواند از VDSL استفاده کند ولی اونیکه سرعت بیشتر نیاز دارد باید تانوما در اختیارش باشد. بحث ADSL رو باید کلا کنار گذاشت چون اصلا جنبه خوبی ندارد. فقط باعث خرابی جایگاه ایران در متوسط سرعت جهانی می شود. عموم مردم فقط اعداد و ارقام رو می بینند و نه کیفیت خطوط.

Amir1234646
28-05-2020, 15:24
دوست عزیز! حرف شما مثل اینه که همه مترو سوار بشن و شما خوشحال باشی اتوبوس گیرت اومده. بزرگوار دنبال سرویس های تانوما و وی دی اس ال باش. 2-3 روز دیگه باز ظرفیت تکمیل شد باز ممکنه سرعت پایین بیاد. باز برو دنبال شکایت از مخابرات و ... . 16 مگ هم سرعتیه که شما بهش افتخار می کنید؟

از وقتی اینترنت غیر حجمی شد، نتونسته بودم 16 مگ بگیرم. برای من که کیفیت خطم خوبه 16 مگ کافیه. منم از سرعت بالاتر و VDSL بدم نمیاد ولی با این وضع اقتصادی و گرونی مودم ترجیح میدم فعلا از ADSL استفاده کنم. مخابرات ما هم فعلا فقط روی یک پیش شماره VDSL میده و نمیتونم بگیرم.

yasermoh
28-05-2020, 19:44
سلام
وقت به خیر
من دو تا خط تلفن دارم یکیش ای دی اس ال داتک
قبلا روی خط دیگر مخابرات داشتم. بعد سال ها چک کردم دیدم خطم هم چنان رانژه و آماده شارژ برای استفاده است!
سوالی که دارم من اگر مخابرات پیش پرداخت ۶ ماهه بگیرم ظاهرا مانده حجم به ماه بعد منتقل نمیشود درسته؟ و اگر حجم اون ماه زودتر استفاده شود باید تا پایان اون ماه صبر کنم یا حجم اضافه بخرم؟

پیشاپیش ممنون از راهنمایی

Rahpooyan
28-05-2020, 22:10
سلام
وقت به خیر
قبلا روی خط دیگر مخابرات داشتم. بعد سال ها چک کردم دیدم خطم هم چنان رانژه و آماده شارژ برای استفاده است!
سوالی که دارم من اگر مخابرات پیش پرداخت ۶ ماهه بگیرم ظاهرا مانده حجم به ماه بعد منتقل نمیشود درسته؟ و اگر حجم اون ماه زودتر استفاده شود باید تا پایان اون ماه صبر کنم یا حجم اضافه بخرم؟

اگه ترافیک تون زودتر تمام شد میتونید ترافیک خریداری کنید و نیازی نیست تا ماه تکمیل شود.

arsinn
30-05-2020, 13:17
سلام
وقت به خیر

درود. نوشتید "پیش پرداخت" اگر پیش پرداخت بگیرید کلیه ترافیک دوره در ابتدا در اختیارتون قرار میگیره بنابراین مسیله انتقال به ماه بعد و این چیزها رو نداريد مگر آنکه منظورتون پس پرداخت باشه که در اون صورت بله اضاف بیاد به ماه بعد منتقل نمیشه و کم بیاد مجبورید ترافیک اضافه بخرید که البته اون ترافیک اضافه اگه زیاد بیاد به ماه بعدی منتقل میشه

Rahpooyan
30-05-2020, 17:38
درود. نوشتید "پیش پرداخت" اگر پیش پرداخت بگیرید کلیه ترافیک دوره در ابتدا در اختیارتون قرار میگیره بنابراین مسیله انتقال به ماه بعد و این چیزها رو نداريد مگر آنکه منظورتون پس پرداخت باشه که در اون صورت بله اضاف بیاد به ماه بعد منتقل نمیشه و کم بیاد مجبورید ترافیک اضافه بخرید که البته اون ترافیک اضافه اگه زیاد بیاد به ماه بعدی منتقل میشه

پیش پرداخت کلیه ترافیک ابتدای دوره قرار می گیره؟ فکر نکنم. من خودم پیش پرداخت دارم و فقط همون ترافیک ماهیانه قرار میگیره.

arsinn
30-05-2020, 20:26
پیش پرداخت کلیه ترافیک ابتدای دوره قرار می گیره؟ فکر نکنم. من خودم پیش پرداخت دارم و فقط همون ترافیک ماهیانه قرار میگیره.
در کمپین ماندگار که من میخواستم بگیرم و شرایطش رو خوندم اینجوری بود که گفتم. یعنی پول رو جلو بدی همه ترافیک رو در ابتدا بهت میدن خودم یکساله گرفتم و کل 960 گیگ رو از ابتدا بهم دادن اما برای خواهر زادم که همین طرح رو پس پرداخت گرفتم ماهانه بهش ترافیک رو میدن. حالا شاید در طرح های دیگه که شما گرفتی شرایطشون فرق داره.

mrgspeed
03-06-2020, 09:07
سلام دوستان من یه سوالی داشتم، چه سایت های دانلودی رو مخابرات داخلی حساب میکنه ؟! لطفا اگر 100 درصد مطمئنید بگید چون توی لیست خود مخابرات که هیچ سایت دانلودی جز شاتل لند نیست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما تو لیست فناوری اطلاعات خیلی سایتا هستن

لطفا کمک کنید ممنون :»

franchescaolsonEqP
03-06-2020, 12:03
سلام دوستان من یه سوالی داشتم، چه سایت های دانلودی رو مخابرات داخلی حساب میکنه ؟! لطفا اگر 100 درصد مطمئنید بگید چون توی لیست خود مخابرات که هیچ سایت دانلودی جز شاتل لند نیست

اما تو لیست فناوری اطلاعات خیلی سایتا هستن

لطفا کمک کنید ممنون :»

اون pdf قدیمیه و الان مخابرات با لیست فناوری اطلاعات داخلی حساب میکنه. اینم بگم که آخرین آپدیت لیست مخابرات حدود 7 8 ماه پیش بوده !

شما میخواید دانلودی کنید اول بذارین مقداری دانلود شه بعد مودم خاموش روشن کنید تو قسمت زیرمصرف پنل چک کنید که داخلی حساب میکنه یا نه

اگه سایتی داخلی حساب نمیکنه به پشتیبانی بگید وقتی شکایتا زیاد شه شاید رسیدگی کنن...!!

mrgspeed
03-06-2020, 13:36
اون pdf قدیمیه و الان مخابرات با لیست فناوری اطلاعات داخلی حساب میکنه. اینم بگم که آخرین آپدیت لیست مخابرات حدود 7 8 ماه پیش بوده !

شما میخواید دانلودی کنید اول بذارین مقداری دانلود شه بعد مودم خاموش روشن کنید تو قسمت زیرمصرف پنل چک کنید که داخلی حساب میکنه یا نه

اگه سایتی داخلی حساب نمیکنه به پشتیبانی بگید وقتی شکایتا زیاد شه شاید رسیدگی کنن...!!

خیلی ممنون، شما چند تاشو میشناسید که میدونید داخلیه ؟ چون من که هر چی امتحان میکنم بین الملل حساب میکنه

arsinn
03-06-2020, 15:48
خیالتون راحت کنم حتی اونهایی که نامشون در لیست خود مخابرات هست مثلا سایت دوستی‌ها یا آپ تی‌وی رو هم بین الملل حساب میکنند و اصلا هم پاسخگو نیستند من 17 فروردین در این مورد شکایتی کردم هرچه پیگیری میکنم میگن دادیم مرکزتون درحال برررسی هست! پشتیبانی برخوردشون هم جالبه میگم خانم شما اسم چند سایت که قبول دارید داخلی هست رو بدید تا من از اونها دانلود کنم میگه لیستشون تو سایت مخابرات فلان قسمت هست میگم خوب مطابق همون لیست دانلود می‌کنم بازهم تمام بها باهام حساب میشه میگه خوب شکایت ثبت کن میگم بیش از دوماهه شکایت کردم و پاسخی نگرفتم میگه اونش دیگه بما مربوط نیست و گوشی رو قطع میکنه !!! من که خیلی سایتهای فیلم که داخلی ثبت شده بودند رو امتحان کردم همه رو بین الملل حساب کرد. شما اگر چیزی پیدا کردید بما هم خبر بدید

Rahpooyan
03-06-2020, 16:52

پیشنهاد می کنم بحث ترافیک داخلی را کلا بذارید کنار. ملاک استفاده شما از اینترنت همان اینترنت (بین المللی) باشد و پیگیر ترافیک داخلی نباشید.

hamed_korn
03-06-2020, 17:11
شما فیلم دوست داری یک اشنراک فیلیمو بگیر تا برات داخلی حساب بکنه.
آپارات هم داخلی حساب میکنه. بگردی توش سریال و فیلم بچه ها آپلود کردن.
دنبال لیست گشتن سخته اینا تقریبا همه چیز رو بین الملل حساب میکنن.

franchescaolsonEqP
03-06-2020, 20:30
خیلی ممنون، شما چند تاشو میشناسید که میدونید داخلیه ؟ چون من که هر چی امتحان میکنم بین الملل حساب میکنه
مثلا سرور dl6 دانلودها لینک دانلود gta v رو امتحان کردم داخلی حساب کرد ، سایت سافت 98 هم فک کنم سرور dl2 داخلی حساب میکنه.

اینکه دوستان میگن همش بین الملل میزنه درست چون اکثره سایت ها از لیستشون حذف کردن ولی نه همشون من خودم از یه وی پ..ی ان برای داخلی کردن حجم استفاده میکنم و تا حالا حدود 5 ماهی میشه هر سه تا آی پی بدون مشکل داخلی حساب کردن.

arsinn
03-06-2020, 22:53
مثلا سرور dl6 دانلودها لینک دانلود gta v رو امتحان کردم داخلی حساب کرد ، سایت سافت 98 هم فک کنم سرور dl2 داخلی حساب میکنه.

اینکه دوستان میگن همش بین الملل میزنه درست چون اکثره سایت ها از لیستشون حذف کردن ولی نه همشون من خودم از یه وی پ..ی ان برای داخلی کردن حجم استفاده میکنم و تا حالا حدود 5 ماهی میشه هر سه تا آی پی بدون مشکل داخلی حساب کردن.
آلان من درست متوجه شدم یعنی شما میگید از چیز پی ان برای داخلی حساب شدن ترافیک استفاده میکنید؟ واقعا چنین چیزی ممکن هست؟ آخه اون ای پی که اینها بر اساسش محاسبه می‌کند ای پی سایت هست نه ای پی کاربر که توسط چیز پی ان قابل تغییر باشه.

arsinn
03-06-2020, 23:13
شما فیلم دوست داری یک اشنراک فیلیمو بگیر تا برات داخلی حساب بکنه.
آپارات هم داخلی حساب میکنه. بگردی توش سریال و فیلم بچه ها آپلود کردن.
دنبال لیست گشتن سخته اینا تقریبا همه چیز رو بین الملل حساب میکنن.

درسته منهم هرچه گشتم جز امثال همین فیلیمو و آپارات و نماوا چیز دیگری برای تماشای نیم بهای فیلم سریال وجود نداشت. من فیلیمو دارم اما متاسفانه فقط بدرد کسانی که به فیلم سریال های ایرانی علاقه دارند میخوره خارجی ها بطرز وحشتناکی سانسور شده هست بطوریکه در مواردی اگه نسخه اصلی فیلم رو دیده باشی باخودت میگی این همون فیلمه! یعنی این سانسور فقط شامل صحنه های به اصطلاح غیر اخلاقی نیست کافیه هنرپیشه زن اصلی فیلم آستین کوتاه تنش باشه در اون صورت تا آخر فیلم تنها چیزی که میبینی کله بازیگر از چونه به بالا هست! حتی بعضی صحنه های فیلم‌های وحشتناک رو هم سانسور میکنند واقعا آدم حس میکنه به شعورش توهین شده اصلا بدرد اونهایی که مثل من عشق فیلم سریال های خارجی هستند نمیخوره.

saeidf1
03-06-2020, 23:19
خیالتون راحت کنم حتی اونهایی که نامشون در لیست خود مخابرات هست مثلا سایت دوستی‌ها یا آپ تی‌وی رو هم بین الملل حساب میکنند و اصلا هم پاسخگو نیستند من 17 فروردین در این مورد شکایتی کردم هرچه پیگیری میکنم میگن دادیم مرکزتون درحال برررسی هست! پشتیبانی برخوردشون هم جالبه میگم خانم شما اسم چند سایت که قبول دارید داخلی هست رو بدید تا من از اونها دانلود کنم میگه لیستشون تو سایت مخابرات فلان قسمت هست میگم خوب مطابق همون لیست دانلود می‌کنم بازهم تمام بها باهام حساب میشه میگه خوب شکایت ثبت کن میگم بیش از دوماهه شکایت کردم و پاسخی نگرفتم میگه اونش دیگه بما مربوط نیست و گوشی رو قطع میکنه !!! من که خیلی سایتهای فیلم که داخلی ثبت شده بودند رو امتحان کردم همه رو بین الملل حساب کرد. شما اگر چیزی پیدا کردید بما هم خبر بدید

برای منم بین الملل حساب کرد دو بار زنگ زدم پشتیبانی چرت تحویلم دادن شکایت مردم به 195 زنگ زدن از مخابرات گفتن سیستماشون قاطی داره همه رو از دم بین الملل حساب میکنه.حجمم برگردوندند.
تا شکایت نکنید کار انجام نمیدن

arsinn
03-06-2020, 23:32
برای منم بین الملل حساب کرد دو بار زنگ زدم پشتیبانی چرت تحویلم دادن شکایت مردم به 195 زنگ زدن از مخابرات گفتن سیستماشون قاطی داره همه رو از دم بین الملل حساب میکنه.حجمم برگردوندند.
تا شکایت نکنید کار انجام نمیدن
والا در 195 هم همین شکایت رو ثبت کردم و الان کم کم دوماه میشه حتی یه نگاه هم بهش نکردن که پاسخی بدن تا چه برسه رسیدگی. ظاهرا اپراتور اجباری در پاسخگویی در 195 نداره دلبخواهه شما شانستون خوب بوده پاسخ دادن. آیا اون سایت رو از اون ببعد باهاتون داخلی حساب کردن و مشکل حل شد یا اینکه فقط حجم اون شکایت رو برگردوندن؟

saeidf1
04-06-2020, 01:07
والا در 195 هم همین شکایت رو ثبت کردم و الان کم کم دوماه میشه حتی یه نگاه هم بهش نکردن که پاسخی بدن تا چه برسه رسیدگی. ظاهرا اپراتور اجباری در پاسخگویی در 195 نداره دلبخواهه شما شانستون خوب بوده پاسخ دادن. آیا اون سایت رو از اون ببعد باهاتون داخلی حساب کردن و مشکل حل شد یا اینکه فقط حجم اون شکایت رو برگردوندن؟

فقط حجم رو برگردوندند
موقع شکایت بخش عدم رعایت ترافیک داخلی رو انتخاب کردی ؟

arsinn
04-06-2020, 10:13
فقط حجم رو برگردوندند
موقع شکایت بخش عدم رعایت ترافیک داخلی رو انتخاب کردی ؟
بله انتخاب کردم. کاش اصلش درست میشد حالا اون چند گیگ رو برگردانند یا نه خیلی فرقی نداره

mrhamed
04-06-2020, 12:45
سلام
چطوری میتونم اشتراک پیش پرداخت 2 مگابیت 40 گیگ ماهیانه رو (پس از اتمام دوره ماهیانه) به پس پرداخت تبدیل کنم که هزینه اشتراک رو قبض تلفن بیاد؟ حتما باید حضوری برم مرکز مخابرات یا از پنل هم میشه؟

BPNIROU
04-06-2020, 19:29
دوستان سرویس من از کمپین رنگین نت 16 مگابیت یکساله پس پرداخت با 80 گیگ بین الملل و 250 گیگ دانلود ساعات خاص بین 5 تا 11 صبح هست، مدت هاست که دیگه مخابرات سرویس دانلود ساعات خاص ارایه نمیکنه، از این سرویسم 72 روز باقی مونده، وقتی این 72 روز یعنی قراردادمون تموم بشه از اونجایی که مخابرات قصدی برای ارایه کمپین های بهتر نداره این سرویس منقضی میشه و مجبورم از بین سرویس های موجود انتخاب کنم؟ یا امکانش هست تا اون موقع کمپین جدید معرفی بشه؟

arsinn
04-06-2020, 20:09
دوستان سرویس من از کمپین رنگین نت 16 مگابیت یکساله پس پرداخت با 80 گیگ بین الملل و 250 گیگ دانلود ساعات خاص بین 5 تا 11 صبح هست، مدت هاست که دیگه مخابرات سرویس دانلود ساعات خاص ارایه نمیکنه، از این سرویسم 72 روز باقی مونده، وقتی این 72 روز یعنی قراردادمون تموم بشه از اونجایی که مخابرات قصدی برای ارایه کمپین های بهتر نداره این سرویس منقضی میشه و مجبورم از بین سرویس های موجود انتخاب کنم؟ یا امکانش هست تا اون موقع کمپین جدید معرفی بشه؟
سوال شما رو که کسی جز خود مخابرات نمیتونه پاسخ بده که تا دو ماه دیگه چی میشه ولی تا حالا که چیزی بهتر نشده مثلا همین کمپین ماندگار هم تا چند ماه پیش طرح دانلود ساعت خاص درش بود منهم مثل شما دوماه مونده به پایان طرحم بررسی انجام دادم و یکساله اش انتخاب کردم تا بگیرم اما وقتی موقع خرید که رسید دیدم طرح یکساله با ساعات خاص رو حذف کردن و فقط بصورت فقط شش ماهه ارائه میشه که الان این طور که میگید همون شش ماهه هم دیگه نمیدن و حذفش کردن.

hamed_korn
04-06-2020, 20:15
شاید برای تابستون یه طرح با اسم جدید بزارن.
باز مشتری ها جدید بگیرن.
قیمت که ارزونتر نمیشه. طرح شبانه هم ۵۰ ۵۰ هست شاید بزارن.خوبه شما مصرفت کم هست .چون جدیدا حجم بین الملل هم داره آب میره تو طرحاشون.
کلا هر دوره بدتر از قبل....
شما ببین بعد پایان دورت شاید همون طرحتو تونستی استفاده کنی .عجله نکن.

Rahpooyan
04-06-2020, 21:06
سلام
چطوری میتونم اشتراک پیش پرداخت 2 مگابیت 40 گیگ ماهیانه رو (پس از اتمام دوره ماهیانه) به پس پرداخت تبدیل کنم که هزینه اشتراک رو قبض تلفن بیاد؟ حتما باید حضوری برم مرکز مخابرات یا از پنل هم میشه؟
بعید میدونم این کار شدنی باشد ولی امتحان ضرر ندارد:
1. داخل پنل سرویس ADSL قسمت تغییر طرح برید. ببینید ایا طرح مورد نظر شما موجود است یا خیر.
2. با 2020 تماس بگیرید.

qw1212
04-06-2020, 22:54
سلام رفقا ، مخابرات پروفایل رو از interleave نمیزاره رو FAST ? که پینگ بهتر بشه
زنگ زدم 2020 طرف نمیدونست اصن قضیه چیه گفتم باشه خداحافظ :دی

mrhamed
04-06-2020, 23:05
بعید میدونم این کار شدنی باشد ولی امتحان ضرر ندارد:
1. داخل پنل سرویس ADSL قسمت تغییر طرح برید. ببینید ایا طرح مورد نظر شما موجود است یا خیر.
2. با 2020 تماس بگیرید.

ممنون از پاسختون. کلا برای پس پرداخت باید حضوری برم مرکز مخابرات؟ طرح های پس پرداخت با پیش پرداخت فرق دارند؟ فهرست طرح های پس پرداخت کجا هست؟ تو سایت مخابرات که همه پیش پرداخت هستنن!

Xx Hossein xX
05-06-2020, 09:48

هیچکدوم از پشتیباناش سردر نمیارن دارید در مورد چی صحت میکنید.
برای من یکبار بعد از کلی تلاش روی Fast قرار گرفت پینگ فوق العاده شده اما بعد چند روز به حالت عادی برگشت خودبه خود
از مخابرات سرویس میگیرید کلا باید بیخیال پشتیبانی بشید.

hamed_korn
05-06-2020, 09:55
سلام. تو سایت برید هست احتمالاtci.ir
الان فقط کمپ ماندگار هست.
حضوری برید مرکزتون

alottadamage
05-06-2020, 11:29

پشتیبانی مخابرات کلا تو این بحثا تعطیله، به جا فست بگو پروفایل گیم شاید یکیشون فهمید آخرش چی میگی، اینا فست و اینترلیو بشنون همونجا سکته رو میزنن

arsinn
05-06-2020, 11:29
ممنون از پاسختون. کلا برای پس پرداخت باید حضوری برم مرکز مخابرات؟ طرح های پس پرداخت با پیش پرداخت فرق دارند؟ فهرست طرح های پس پرداخت کجا هست؟ تو سایت مخابرات که همه پیش پرداخت هستنن!
نیازی نیست که حضوری برید. شرایط سرویس و نوع پرداخت به اون طرحی که ارایه میشه بستگی داره که هنگام ارایه طرح ها اعلام می‌کنند. طرح های کمپین ماندگار که فعلا داره ارائه میشه شرایطش اینه که به انتخاب خودتون میتونه پیش، یا پس پرداخت باشه از لحاظ قیمت و حجم فرقی ندارن فقط اگر پیش پرداخت کنید کل ترافیک دوره رو در همون ابتدا بهتون میدن ولی اگه پس پرداخت کنید ترافیک رو ماهانه در اختیار قرار میدن و اضافه هم بیاد به ماه بعدی منتقل نمیشه.

Amir1234646
05-06-2020, 14:29
سلام
برای من این ماه که 8 مگ تمدید کردم، هم خودکار تبدیل شد به Fast شد هم دانلودم روی 18 مگ ست شد.:eh:

4amin
05-06-2020, 16:23
تو پنل درخواست پشتیبانی بزنید بگید که رو fast براتون بزارن ... من خودم قبلا که از مخابرات نت داشتم این کارو کردم, انجام میدن.

mrhamed
05-06-2020, 16:27
کمپین ماندگار که فعلا داره ارائه میشه شرایطش اینه که به انتخاب خودتون میتونه پیش، یا پس پرداخت باشه
از کجا باید انتخاب کنم؟ هرچی طرح هست که زده پیش پرداخت! الان پیش پرداخت دارم که تا پایانش 5 روز مونده؛ خودکار به پس پرداخت تبدیل نمیشه که؟!

پیش پرداخت کنید کل ترافیک دوره رو در همون ابتدا بهتون میدن
اگر در پیش پرداخت ترافیک باقی بمونه و بین دوره مثلا دوماه وقفه بیافته باز هم ترافیک به دوره کنونی منتقل میشه؟

aalarma
06-06-2020, 07:30
لطفا حذف شود

aalarma
06-06-2020, 07:32
دوستان کمپین ماندگار 80 گیگ ماهانه رو داره اینجوری حجمشو نشون میده
مگه نباید 320 بزنه؟ ضربدر 4

hamed_korn
06-06-2020, 08:08
سلام. درست میفرمایید . برای من هم تقریبا همچین مشکلی پیش اومده به نوعی دیگه ولی بعد ۲ هفته هنوز حل نشده.
اینها سیستم هاشون مشکل داره.
۱. زنگ بزنید ۲۰۲۰ بگید تیکت باتون ثبت کنند.
۲. تو پنل کاربری خودتون بخش پشتیبانی درخواست ثبت کنید همین اسکرین شات هم بزارید.
۳.سایت ۱۹۵ برید شکایت ثبت کنید با همین اسکرین شات.
۴.به ۲۰۲۱ زنگ بزنید بخش تماس با کارشناس موضوع رو بگید و شکایت ثبت کنید.
۵.سایت بازرسی مخابرات برید شکایت ثبت کنید و همین عکس رو با توضیحات بزارید.

همین امروز این کارهارو انجام بدین. نگید حالا شاید خودش درست بشه و ....

فقط باید شکایت کنید تعداد شکایات بالابره میشه کاری کرد.

arsinn
06-06-2020, 12:14
از کجا باید انتخاب کنم؟ هرچی طرح هست که زده پیش پرداخت! الان پیش پرداخت دارم که تا پایانش 5 روز مونده؛ خودکار به پس پرداخت تبدیل نمیشه که؟!

اگر در پیش پرداخت ترافیک باقی بمونه و بین دوره مثلا دوماه وقفه بیافته باز هم ترافیک به دوره کنونی منتقل میشه؟
اینکه پیش یا پس پرداخت رو از کجا انتخاب کنید در مراحل پرداخت یعنی سرویس رو که انتخاب کردید بخواهید خرید کنید موقع صدور فاکتور میشه انتخاب کرد یا موقع خرید از پشتیبانی هم میتونید بخواهید بگید این سرویس رو پس پرداخت میخوام. انتقال ترافیک وقتی میگیم منظور بین ماه های همون دوره هست وگرنه بین دوتا سرویس که انجام نمیشه یعنی شما پیش پرداخت هم که باشید مثلا سه ماهه باشه اگه سه ماه تموم بشه و حجم اضاف بیارید سوخت میشه و به سرویس بعدی که میخرید منتقل نمیشه حتی اگر بینش وقفه هم نباشه.

mrhamed
06-06-2020, 14:31

من سرویس 40 گیگ ماهیانه پیش پرداخت دارم. واسه منم 40 گیگ نشون میده و اگه ه ه ه از سرویس داخل استفاده کنم خودش یک-چهارم کم میکنه.

Rahpooyan
06-06-2020, 14:36

ترافیک اصلی یا همون ترافیک بین الملل رو نشون میده. این مهمتره و نه اون 320.

hamed_korn
06-06-2020, 14:54
مثلا ۴۰ گیگ بین الملل دارید تو بخش بالایی دایره.
شما ۱ گیگ داخلی مصرف کنید حجم باقیمانده چی نشون میده؟
۳۹.۷۵ گیگ؟

djkavehtnt
06-06-2020, 17:23

اگه پیش پرداخت هستی کاملا درست زده
برای پس پرداخت ها نمایش به این صورته که 4 برابر میزنه و 4 برابر هم کم می کنه که میشه 320
در صورتی که برای پیش پرداخت ها این طور نیست

persian.godfather
07-06-2020, 03:11

منم پس پرداختم همینجوری میزنه

arsinn
07-06-2020, 14:05
پنل کاربری در این بخش کلا ترافیک رو بصورت بین الملل نمایش میده ربطی به نحوه پرداخت هم نداره زمان خرید هم همینه شما ماهانه هشتاد گیگ بین الملل خریدید الان هم همونو داره نمایش میده. فقط اگر پیش پرداخت بودید اینجا بجای هشتاد گیگ کل ترافیک یکساله یعنی 960 گیگ رو نمایش میداد

ALI_METALL
07-06-2020, 16:23
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پس_پرداخت.jpg
پس پرداخت

sia0368
08-06-2020, 17:40
با روش یا نرم افزاری میشه میزان حجم مصرف شده ماهانه رو جداگانه حساب کرد؟
مدل مودمم TD-W9970 v2 00000000 هستش

Rahpooyan
08-06-2020, 18:51
با روش یا نرم افزاری میشه میزان حجم مصرف شده ماهانه رو جداگانه حساب کرد؟
مدل مودمم TD-W9970 v2 00000000 هستش
واسه نرم افزار DU Meter و BWMeter رو تست کرده ای؟ ببین کدوم یکی برات مناسب تره.

darvish1900
09-06-2020, 09:28
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پس_پرداخت.jpg
پس پرداخت

در سرویس استاندارد و کمپین غزال کل حجم بین الملل حساب میشه/ اگر حجم تمام بشه و ترافیک اضافه بخری اون ترافیک 1 به 4 حساب میشه
اما در کمپینهای جدید همه ضریب 1 به 4

arsinn
10-06-2020, 01:48
دوستان اینجا کسی اون طرح به اصطلاح یک ماه اشتراک هدیه تلوزیون های اینترتی که وزارت ارتباطات میده رو گرفته؟ چند تا سوال دارم اول که از کدوم تلوزیونها میدن یعنی فیلیمو یا نماوا یا چیز دیگری؟ بعد اینکه از کدوم یک از این شرکت‌ها گیرت بیاد انتخابی هست یا شانسی یکیشو بهت میدن؟ تو خبر گفته ترافیک تماشای فیلم‌ها هم رایگان هست اما چند کامنت دیدم یکی از مخابرات و دیگری شاتل که گفته بودن برای ما ترافیک رایگان حساب نشده. قضیه چیه؟ و سوال آخر اینکه آیا به کسانی که الان اشتراک این تلوزیونها رو دارن هم این هدیه رو میدن یا فقط کسانی که ندارند؟

hamed_korn
10-06-2020, 08:20
سلام.من نگرفتم هدیه رو ولی اگه فیلیمو بگیرید بهتره.حالا حجم هم کم بشه که خلاف صحبتشون هم باشه چیزی نمیشه. ترافیک داخلی هست بزار کم بشه. ترافیک داخلی فقط با همینا کم میشه. حالا روزی ۴ تا فیلم هم ببینید.....

allric
10-06-2020, 08:32
دوستان اینجا کسی اون طرح به اصطلاح یک ماه اشتراک هدیه تلوزیون های اینترتی که وزارت ارتباطات میده رو گرفته؟ چند تا سوال دارم اول که از کدوم تلوزیونها میدن یعنی فیلیمو یا نماوا یا چیز دیگری؟ بعد اینکه از کدوم یک از این شرکت‌ها گیرت بیاد انتخابی هست یا شانسی یکیشو بهت میدن؟ تو خبر گفته ترافیک تماشای فیلم‌ها هم رایگان هست اما چند کامنت دیدم یکی از مخابرات و دیگری شاتل که گفته بودن برای ما ترافیک رایگان حساب نشده. قضیه چیه؟ و سوال آخر اینکه آیا به کسانی که الان اشتراک این تلوزیونها رو دارن هم این هدیه رو میدن یا فقط کسانی که ندارند؟

چند تا سرويس دهنده است كه ٣ تا شو ميتونى انتخاب كنى اگر اشتراك فعال داشته باشى نمى تونى بگيرى ترافيك اينترنت هم نيم بها حساب ميكنه

arsinn
10-06-2020, 11:45
درواقع اصلش همون ترافیک رایگانش جذاب بود اخه فیلمه و مصرف بالا وگرنه یکماه اشتراک که دیگه اینهمه تبلیغ و دنگ و فنگ ثبت نام نداره فیلم گردی یا آیو خودش ثبت نام کنی یکماه اشتراک رو میدن یا لنز ایرانسل که دو سه ماه کرونا رایگان کرده بود حتی همون فیلیمو هم پیگیر باشی یکماه رایگان راحت پیدا میشه بعد آقایون اومدن هشتاد ملیارد تومن بودجه دولت رو اختصاص دادن به این به اصطلاح طرح! حالام نصفه نیمه اجراش می‌کنند در همه خبرها گفتن ترافیکش رایگان هست چرا دروغ میگن و مردم رو متضرر میکنن!بنده خدا نوشته من بحساب ترافیک رایگان که اعلام کردن یک هفته ای راحت نشستم و فیلم دیدم ییهو دیدم اینترنتم قطع شده و کل ترافیکی که برای طرح سه ماهه خریده بودم تمام شده!

hamed_korn
10-06-2020, 11:58
خوب این یک دام هست.
اولا نباید به حرف اونها اعتماد کرد که میگن ترافیک کم نمیشه.
دوم طرف یک ماه میره فیلم و سریال میبینه و معتادش میشه بعد مجبوره بره اشتراک بخره تا ادامه بده.
ترافیک و حجم هم مصرف باید بکنه برای isp ها خوب خبر خوبیه.
Vod ها هم بالاخره از این طح چند
درصدی مشترک جدید پیدا میکنند.

Rahpooyan
10-06-2020, 13:08
پنل کاربری در این بخش کلا ترافیک رو بصورت بین الملل نمایش میده ربطی به نحوه پرداخت هم نداره زمان خرید هم همینه شما ماهانه هشتاد گیگ بین الملل خریدید الان هم همونو داره نمایش میده. فقط اگر پیش پرداخت بودید اینجا بجای هشتاد گیگ کل ترافیک یکساله یعنی 960 گیگ رو نمایش میداد

من پیش پرداخت دارم و تازه هم تمدید کردم. همون ترافیک بین الملل ماهیانه رو نشون میده و نه سالانه.

arsinn
10-06-2020, 20:40
من پیش پرداخت دارم و تازه هم تمدید کردم. همون ترافیک بین الملل ماهیانه رو نشون میده و نه سالانه.
شما چه طرحی گرفتید؟ اونچه ما گفتیم برای کمپین ماندگار بود برای من که کل 960 گیگ یکسال رو نشون میده

ALI_METALL
12-06-2020, 12:38
قطع بدلیل بدهی
مشتری گرامی باسلام و احترام
درصورتیکه سرویس اینترنت سرویس شما بدلیل بدهی قطع شده، می‌توانید با مراجعه به آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا تماس با شماره تلفن ۲۰۰۰، از میزان بدهی سرویس، مطلع و نسبت به پرداخت آن، اقدام کنید، در صورت پرداخت از این درگاه‌ها، اینترنت شما در اسرع وقت و بدون نیاز به تماس با همکاران ما، وصل می‌شود.

Greedy
12-06-2020, 14:58
سلام
این سرویس کمپین ماندگار اقتصادی حذف شده ؟
بعد من سرویسم دو روز قطع بود کامل و چراغای Adsl م خاموش بود دیروز وصل شد زده قطع به علت ابونمان ! این چیه دیگه ؟تلفنم وصله و مشکلی نداره

arsinn
13-06-2020, 01:32
دیشب از حدود ساعت نه اینترنت ما قطع شد تا صبح. بعد از اون خوشبختانه اون سایتی که برای دانلود نیم بها روش اعتراض داشتم(دوستی‌ها) ظاهرا درست شده و امروز هرچه دانلود می‌کنم رو داخلی حساب میکنه.

aalarma
14-06-2020, 09:56
شماها هم حجم دزدی دارید؟
7روزه اینترنت گرفتم تو ریز مصرف حتی زده 15گیگ مصرفی 20 گیگ کم ردن عوضیا

بکجا شکایت کنم؟

hamed_korn
14-06-2020, 10:10
سلام. یعنی چی؟
شما باید تو بخش ریز مصرف جمع کل اینترنت مصرفی عددی که نشان میده تقسیم بر ۱۰۲۴ بکنید که حجم مصرفی شما از مگابایت به گیگابایت تبدیل بشه و عدد بدست آمده رو شما از حجم کل اینترنت داخلی که بهتون میدن (مثلا ۸۰ گیگ بین الملل یا ۳۲۰ گیگ داخلی .) کم کنید. عدد بدست آمده باید برابر با حج باقیمانده نشان داده شده در صفحه اصلی پنل کاربری (اون دایره آبی) باشه.
با اسکرین شات نشان دهید چه اتفاقی افتاده.

aalarma
14-06-2020, 11:12
سلام. یعنی چی؟
شما باید تو بخش ریز مصرف جمع کل اینترنت مصرفی عددی که نشان میده تقسیم بر ۱۰۲۴ بکنید که حجم مصرفی شما از مگابایت به گیگابایت تبدیل بشه و عدد بدست آمده رو شما از حجم کل اینترنت داخلی که بهتون میدن (مثلا ۸۰ گیگ بین الملل یا ۳۲۰ گیگ داخلی .) کم کنید. عدد بدست آمده باید برابر با حج باقیمانده نشان داده شده در صفحه اصلی پنل کاربری (اون دایره آبی) باشه.
با اسکرین شات نشان دهید چه اتفاقی افتاده.

سلام
کلا یهفته است اینترنت گرفتم و حدود 15 گیگ جمع اون ریز مصرفه که پایین اورده تو نمودارا
ولی اون دایره ترافیک رو نگاه کنید 20 گیگ کم شده

اینم ریز مصرف

x12x
14-06-2020, 11:16
برای منم میشه گاهی خیلی کم ، یا روشن خاموش کردن مودم درست میشه ، فکر کنم مشکل از آیپی باشه
نه بابا اینها یک کاری کردن وقتی ترافیک خطت کم میشه و کمتر با اینترنت کار میکنی سرعتت رو کم میکنن بجای اینکه بستر رو تقویت کنن و سرعت رو بالا ببرن تا یوزر جدید بگیرن یک برنامه نصب کردن هر کسی از اینترنتش کمتر استفاده کنه سرعتش رو کم میکنن تا بقیه استفاده کنن
این سیستم از قدیم بوده ولی اینقدر پیشرفته نبوده که در لحظه که داری کار میکنی سرعتت کم بشه.
du meter نصب کنید چندین بار این مسئله رو چک کنید بعد یک شکایت توی 195 ثبت کنید.

hamed_korn
14-06-2020, 11:36
بله دیدم درست میگید مشکل مشابه شما رو من هم داشتم. روش های شکایت هم در پست های من ببینید نوشتم. بهترینش هم اول شکایت به بازرسی مخابرات هست بعد ۱۹۵.
شما توجه داشته باشید برای اینکه دقیق چک کنید حجم مصرفیتون در بخش ریز مصرف حتما مودم رو خاموش کنید مثلا ۱۰ دقیقه بعد روشن کنید تا ترافیک مصرفی به صورت آنلاین تا زمان خاموش کردن مودم نشان داده شود و رکورد آن ثبت شود.
اگر همچنان این اختلاف وجود داشت. اسکرین شات از این بخش ها بگیرید تو یک سایت آپلود کنید و لینک اسکرین شات های آپلود شده رو برای شکایت در سایت هایی که قبلا گفتم قرار دهید اینجوری مستند حرف زدید و نمیتونند بامبول در بیارن.

hamed_korn
14-06-2020, 11:45
۱۵۲۵۴÷۱۰۲۴=۱۴.۸۹ گیگابایت
(با فرض خاموش و روشن کردن مودم و بروز بودن ترافیک مصرفیتون در بخش ریز مصرف)
شما ۱۴.۸۹ گیگ حجم از زمانیکه حجمتون شارژ شده مصرف کردین .
۳۲۰- ۱۵=۳۰۵
۳۰۵ گیگ حجم باقیمانده باید داشته باشید یا
۳۰۵÷۴= ۷۶.۲۵
یا ۷۶ گیگ ترافیک بین الملل باید براتون باقیمانده باشه.
که چون پنل شما اون دایره آبی ترافیک بین الملل رو نشون میده باید عدد ۷۶ گیگ براتون نشان بده که خوب همینجا مشکل اضافه کم شدن از حجم باقیمانده شما مشخص میشه.
(برای من حجم باقیمانده به صورت حجم داخلی نمایش میده)
شما تا الان ۱۶ گیگ بین الملل یا ۶۴ گیگ داخلی ازشون طلب دارید .

arsinn
14-06-2020, 11:54
شماها هم حجم دزدی دارید؟
7روزه اینترنت گرفتم تو ریز مصرف حتی زده 15گیگ مصرفی 20 گیگ کم ردن عوضیا

بکجا شکایت کنم؟
درسته منهم مورد مشابه رو دیدم البته برای خودم نه سرویس پس پرداخت که برای خواهر زادم گرفتم چهل گیگ در ماه داره بعد از 15 روز دیدم در قسمت دایره باقیمانده رو زده 8 گیگ یعنی که 32 گیگ مصرف کرده. نمودارها رو که جمع کردم شد نزدیک به 25 گیگ. آدم نمیدونه چی بگه مصرفی که سیستم خودشون داره نشون میده جزئیاتش با سرجمعش نمیخونه! دیگه از شکایت و سروکله زدن با پشتیبانی بی مصرف 2020 هم خسته شدم متاسفانه وقتی طرفت آدم درستی نباشه زور هم دستش باشه کار زیادی نمیشه کرد فعلا که مخابرات داره میتازوته

AMIR-AIRGUNNER
14-06-2020, 12:28
این مخابرات کم کم فکر کنم سایت های داخلی رو کلا حذف میکنه
دانلود ها و dlfox رو هم ترافیک خارجی کم کردن عوضی ها

x12x
14-06-2020, 12:44
توی کنترل پنل مخابرات میزنه
بستر ارتباطی:  زوج سیم ADSL

منظورش سیم مسی هست و میشه از شرکت های دیگه سرویس گرفت؟؟؟؟؟

hamed_korn
14-06-2020, 12:50
بله میتونید از شرکت هایی که با مرکز مخابریتیتون سرویس میدن خدمات بگیرید. به شرکت مدنظرتون زنگ بزنید شماره تلفنتون رو بگید میگن امکانش هست یا نه.

mostafa_gm
15-06-2020, 07:43
آره منم تعجب کردم تا چند روز قبل دانلود ها داخلی بود، رو همون حساب کلی دانلود کردم دیدم بی شرف دزد بین الملل زده و چهار برابر کم کرده

Rahpooyan
15-06-2020, 09:35
آره منم تعجب کردم تا چند روز قبل دانلود ها داخلی بود، رو همون حساب کلی دانلود کردم دیدم بی شرف دزد بین الملل زده و چهار برابر کم کرده
ای پی سرورهارو چک کنید. شاید جدیدا سرور جدید گذاشته باشه که ای پی اینها هنوز در لیست نباشه.

rezausa2020
21-06-2020, 00:04
دوستان پینگ مخابرات چطوره ؟ واسه گیم خوبه>؟ من فکر کنم مجبورم از مخابرات بگیرم واسه این میگم . و اینکه سرعت آپلودش چقدر هست سرویس 8 مگ

dadash42
21-06-2020, 06:00

والا از این بحث داخلی خارجی دست بردارید, اینترنت یعنی جهانی و برون مرزی. هیچ سایتی پیدا نمیشه جزئی از آن در سرورهای دور جهان پخش نشده باشه
اون 100 سایت به اصطلاح داخلی بی محتوا به درد عمه هم نمیخورن
فکر کاهش هزینۀ دانلود با استفاده از سرورهای به اصطلاح داخلی از کله بیرون کنید
بهترین و سریعترین سرورهای دانلود و کاربری دور دنیا در اختیار همۀ بنی آدم مجانی قرار گرفتن
این اصطلاحات و تبلیغات اینترنت داخلی یا بین المللی شیرمال فاسق در هیچ جای دنیا وجود ندارد

arsinn
21-06-2020, 19:22
والا از این بحث داخلی خارجی دست بردارید, اینترنت یعنی جهانی و برون مرزی. هیچ سایتی پیدا نمیشه جزئی از آن در سرورهای دور جهان پخش نشده باشه
بهترین و سریعترین سرورهای دانلود و کاربری دور دنیا در اختیار همۀ بنی آدم مجانی قرار گرفتن
این اصطلاحات و تبلیغات اینترنت داخلی یا بین المللی شیرمال فاسق در هیچ جای دنیا وجود ندارد
والا دراصل این حرفها رو باید به مخابرات بزنید نه کاربرها! وقتی مخابرات داره تبلیغ میکنه که داخلی رو یک به چهار حساب میکنم که برای خیلیها چیز کمی هم نیست و وقتی با این شرایط داره سرویس میفروشه چرا من کاربر نباید پیگیرش باشم اتفاقا باید بگیم و شکایت کنیم تا یا رعایت کنند یا بقول شما این تبلیغات رو بردارن. البته اینها عاشق چشم و آبروی ماهم نیستند دانلود داخلی هم براشون ارزونتره چون ترافیک بین الملل که باید خریداری کنند مصرف نمیشه هم با کوچ سایتها به داخل اون اهداف سیاسی کنترلیشون تامین میشه. ضمنا مخابرات این مورد رو اینقدر اذیت میکنه وگرنه من پارس آنلاین که بودم یه لیست نیم بها تهیه کرده بود به تفکیک اسم سایت دانلود یا سرگرمی و این چیزها و کاملا هم رعایت میشد.

rezausa2020
22-06-2020, 11:36
دوستان سرویس 16 مگ شما سرعت آپلودش چنده ؟ مال من روی 400کیلوبیت بستن بنظرم خیلی کمه!

Rahpooyan
22-06-2020, 12:35
دوستان سرویس 16 مگ شما سرعت آپلودش چنده ؟ مال من روی 400کیلوبیت بستن بنظرم خیلی کمه!
اسیاتک و مخابرات سرویس های تانوما و وی دی اس ال میدن. برای سرعت اپلود بالاتر باید سرویس تون رو تغییر بدید. از ADSL سرعت اپلود بالا انتظار نداشته باشید.

hamed_korn
22-06-2020, 12:44
1147 kb
اگه خطتتون بکشه تا ۲ مگ هم میبندن.

Mr.Crow
22-06-2020, 17:58
دوستان توی این طرح‌هایی که سه ماهه 300 گیگ میدن، هر ماه حجم مخصوص خودش رو داره یا حجم کلی برای همه ماه‌ها با همدیگه هستن؟ توی پنل که 300 گیگ رو یه جا نوشته و به نظر میرسه کلی باشه، ولی باز اعتمادی نیست به سیستم مخابرات! :laughing:

omid1994
22-06-2020, 18:22
دوستان راهی نیست قبل اینکه تعداد روزای سرویس تموم بشه سرویسو تغییبر داد:n27:

Rahpooyan
22-06-2020, 23:13
دوستان راهی نیست قبل اینکه تعداد روزای سرویس تموم بشه سرویسو تغییبر داد:n27:
داخل پنل اینترنت، امکان درخواست تغییر سرویس داره. اگر ترافیک تون تموم شده اول باید چند گیگ ترافیک بخرید.

omid1994
23-06-2020, 01:08
داخل پنل اینترنت، امکان درخواست تغییر سرویس داره. اگر ترافیک تون تموم شده اول باید چند گیگ ترافیک بخرید.

اره قبلا ترافیک اضافه مبخریدم امکان تغییر سرویس بپجود میومد ولی این دفعه نه باز نمیشه:n03:

dadash42
23-06-2020, 01:55
اسیاتک و مخابرات سرویس های تانوما و وی دی اس ال میدن. برای سرعت اپلود بالاتر باید سرویس تون رو تغییر بدید. از ADSL سرعت اپلود بالا انتظار نداشته باشید.
آسیاتک روی سایتش اشاره ای به vdsl نکرده, [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر نکنم حق استفاده از زیر ساخت فیبر نوری مخابرات داشته باشه, شاید اول میخوان تعدادی مشتری vdsl جلب کنن تا هزینه فیبر کشی فراهم کنن

rezausa2020
23-06-2020, 10:00
درخواست دادم امروز اومدن از پایین خطو درست کرد اصلا بالا هم نیومد - الان اپلود از 400 شد 1200 دانلودم از 14000 شد 18000

دوستان توی این طرح‌هایی که سه ماهه 300 گیگ میدن، هر ماه حجم مخصوص خودش رو داره یا حجم کلی برای همه ماه‌ها با همدیگه هستن؟ توی پنل که 300 گیگ رو یه جا نوشته و به نظر میرسه کلی باشه، ولی باز اعتمادی نیست به سیستم مخابرات! :laughing:
والا واسه منم نوشته 300 گیگ فکر میکنم همش یه جا باشه!

alidorost
23-06-2020, 11:09
آسیاتک روی سایتش اشاره ای به vdsl نکرده, [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر نکنم حق استفاده از زیر ساخت فیبر نوری مخابرات داشته باشه, شاید اول میخوان تعدادی مشتری vdsl جلب کنن تا هزینه فیبر کشی فراهم کنن

آسیاتک بنر به این گندگی درباره vdsl بالای سایتش زده مدیرشم که دم به دقه با رسانه ها مصاحبه میکنه
وات فاز یا سیدی؟

dadash42
23-06-2020, 11:49
دیشب رو سایت آسیاتک بنر بالای vdsl نبود, ولی هنوزم ارائه نمیشه, تازه در حال شروعه
سوال اینه, آیا آسیاتک و شاتل از کافو نوری های مخابراتی استفاده خواهند کرد, یا ما مخابراتی ها تا عبد محاصره مخابراتیم؟

arsinn
23-06-2020, 11:55
اینکه ترافیک رو چطور در اختیار بگذارند بستگی به طرحی که میخرید و نحوه پرداخت داره اما وقتی در پنل کل حجم دوره رو زده معنیش اینه که همه حجم رو در ابتدا بهتون دادن

Rahpooyan
23-06-2020, 13:00
دیشب رو سایت آسیاتک بنر بالای vdsl نبود, ولی هنوزم ارائه نمیشه, تازه در حال شروعه
سوال اینه, آیا آسیاتک و شاتل از کافو نوری های مخابراتی استفاده خواهند کرد, یا ما مخابراتی ها تا عبد محاصره مخابراتیم؟
مشکل حل شده است:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

dadash42
23-06-2020, 13:33
مشکل حل شده است:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنون, عالیه
بلاخره از این حجم های کم و هزینه بالای مخابرات رها میشیم

alidorost
23-06-2020, 19:04

آره کلا اسیاتک دنبال استفاده از زیرساخت مخابرات بوده و الانم مدام داره همین رو تکرار میکنه و قراردادش با مخابرات هم همینه

alidorost
23-06-2020, 19:06
ممنون, عالیه
بلاخره از این حجم های کم و هزینه بالای مخابرات رها میشیم

ولی اسیاتک نسبت به مخابرات پول بیشتری میگیره

mostafa_gm
24-06-2020, 09:39
اینا رو بهتر بود به مخابرات می گفتی!

محمد7966
24-06-2020, 14:24
سلام.دوستان حتی اگر ترافیک بخریم،باز انتهای هر ماه میسوزه؟
من سرویس پس پرداخت دارم و چندماه بود ترافیکی که اضاف می اومد رو به ماه بعد انتقال می دادن که ظاهرا زدن زیرش.الان میخوام ترافیک بخرم،گفتم اگر قراره اضافه ها رو بسوزند،به اندازه نیاز بخرم

sanso
25-06-2020, 01:03
سلام.دوستان حتی اگر ترافیک بخریم،باز انتهای هر ماه میسوزه؟
من سرویس پس پرداخت دارم و چندماه بود ترافیکی که اضاف می اومد رو به ماه بعد انتقال می دادن که ظاهرا زدن زیرش.الان میخوام ترافیک بخرم،گفتم اگر قراره اضافه ها رو بسوزند،به اندازه نیاز بخرم

ترافیک خریداری شده در صورتی که زمان دار نباشد نمیسوزه

navidrezazadeh
25-06-2020, 14:56
دوستان کسی هست از اینترنت مخابرات منطقه نهری استفاده کنه؟ نظرشو میخواستم ////به یکی از دوستان با پیش شماره 8869 گفتن که فقط از مخابرات میتونی سرویس بگیری ////ممنون میشم راهنمایی کنید

4amin
25-06-2020, 18:13
دوستان کسی هست از اینترنت مخابرات منطقه نهری استفاده کنه؟ نظرشو میخواستم ////به یکی از دوستان با پیش شماره 8869 گفتن که فقط از مخابرات میتونی سرویس بگیری ////ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام بستگی به کیفیت خطت داره من داشتم قطعی نداشت ولی چون کیفیت خطم خوب نبود دیگه شارژ نکردم ... یه زنگی هم به اسیاتک بزن ببین شاید بتونن سرویس بدن .. ما هم پیش شماره 8868 هستیم

amin_v30
26-06-2020, 12:19
دوستان کسی اینجا از مرکز مخابراتی حکمت شعار هست که adsl داشته باشه و درخواست vdsl کرده باشه؟

hrkhl
26-06-2020, 13:25
سلام دوست عزیز
گشتم نبود نگرد نیست!
تلفنی با مرکز صحبت بکنی میگن آره سرویس داده میشه باید حضوری بیاین مرکز
مرکز میری میگن که تکمیل شد و معلوم نیست که دوباره کی بخوان سرویس بدن!
اگر تونستی بگیری مارو هم خبر کن.

hrkhl
26-06-2020, 13:27
دوستان کسی اینجا از مرکز مخابراتی حکمت شعار هست که adsl داشته باشه و درخواست vdsl کرده باشه؟

سلام دوست عزیز
گشتم نبود نگرد نیست!
تلفنی با مرکز صحبت بکنی میگن آره سرویس داده میشه باید حضوری بیاین مرکز
مرکز میری میگن که تکمیل شد و معلوم نیست که دوباره کی بخوان سرویس بدن!
اگر تونستی بگیری مارو هم خبر کن.

navidrezazadeh
26-06-2020, 13:27
سلام بستگی به کیفیت خطت داره من داشتم قطعی نداشت ولی چون کیفیت خطم خوب نبود دیگه شارژ نکردم ... یه زنگی هم به اسیاتک بزن ببین شاید بتونن سرویس بدن .. ما هم پیش شماره 8868 هستیم

ممنون که وقت میزاری ///عزیز خیلی درگیر طرف تلفن میزنه به مخابرات ولی هیچ کس جواب گو نیست بش گفتم حضوری بره...تو کلی خدمات دهنده هست حالا میخواستم ببینم کدوم بهتره ممنون میشم بگین شما الان از کدوم خدمات دهنده استفاده میکنین راستی pcmکه نیست نه؟ xdslplus.ir

4amin
26-06-2020, 16:01
ممنون که وقت میزاری ///عزیز خیلی درگیر طرف تلفن میزنه به مخابرات ولی هیچ کس جواب گو نیست بش گفتم حضوری بره...تو کلی خدمات دهنده هست حالا میخواستم ببینم کدوم بهتره ممنون میشم بگین شما الان از کدوم خدمات دهنده استفاده میکنین راستی pcmکه نیست نه؟ xdslplus.ir

سلام نه PCM نیست الانم سرویس بیسیم دارم .. بهتره که بره مرکز مخابراتی اونجا مشکلشو حل میکنن متاسفانه مخابرات بدیش همینه .. کلا هیچ کاری رو نمیشه غیرحضوری انجام داد باهاشون.

navidrezazadeh
26-06-2020, 21:49
خدا از دهنت بشنوه من هم خودم اینترنت پوینت تو پوینت دارم تو خیابون مروارید ولی این دوستم که علامه جنوبی هستن مشترک شاتل بوده الان که رفتن اونجا منشی شاتل بش گفته اونجا pcm ما نمیتونیم خدمات بدیم با این وضعیت قیمت ها هم من بش گفتم اصلا سمت اینترنت پوینت نیا که خیلی گرون پات میفته حالا انشاالله که فردا خبر های خوبی بش بدن الان که من بش گفنم طرف بارش نبوده یک چی گفته کلی خوشحال شد ...

zadis
28-06-2020, 09:32
دوستان تو پنلم رفتم متوجه شدم تغییر سرویس که قبلا وجود داشت الان نیست کسی خبر داره ؟ شاید میخوان جشنواره جدید بزارن

navidrezazadeh
28-06-2020, 14:12
سلام نه PCM نیست الانم سرویس بیسیم دارم .. بهتره که بره مرکز مخابراتی اونجا مشکلشو حل میکنن متاسفانه مخابرات بدیش همینه .. کلا هیچ کاری رو نمیشه غیرحضوری انجام داد باهاشون.

بله فیبر نوری هستن همه جای دنیا باید با شنیدن این خبر خوشحال شد ولی تو ایران برعکس ///چی میگن دوستان مارا به طلای شما نیازی نیست همون مس را دهید////خلاصه با مراجعه به مخابرات گفتن خط تا 16 مگ هم ساپورت میکنه ما براتون فعال میکنمیم خلاصه اینکه گفتم کاچی به از هیچی این شد که سرویس تانوما گرفتن که تا 48 ساعت دیگه وصل میشه////

- - - Updated - - -

بله فیبر نوری هستن همه جای دنیا باید با شنیدن این خبر خوشحال شد ولی تو ایران برعکس ///چی میگن دوستان مارا به طلای شما نیازی نیست همون مس را دهید////خلاصه با مراجعه به مخابرات گفتن خط تا 16 مگ هم ساپورت میکنه ما براتون فعال میکنمیم خلاصه اینکه گفتم کاچی به از هیچی این شد که سرویس تانوما گرفتن که تا 48 ساعت دیگه وصل میشه////

sina.sa
28-06-2020, 14:18
درود
من اینترنتم روی همین پیش شماره از نهری هست. الان حدود یکسال و چند ماه میشه. چند سال پیش خیلی دنبال ISP گشتم برای adsl اما همشون گفتن این پیشماره فیبر نوری هست و نمیتونن سرویس بدن الان اطلاع ندارم. من سرعتم 16 هست و تو این مدت قطعی نداشتم و در کل میتونم بگم راضی بودم. مودمم الان بریج هست و نمی تونم مشخصات خط رو از مودم بزارم. اسپید تست رو میزارم البته داره از اینترنت استفاده میشه به طور معمول بالای 15 مگابیت هست.

حالت سینگل کانکشن

مولتی کانکشن

navidrezazadeh
28-06-2020, 15:52
اینجوری باشه که خیلی هم خوبه///من امروز رفتم مخابرات گفتن فیبر نوری هست یک سرویس پیش پرداخت دادن بهم با سرعت 8 مگ ///تنظیمات مودم خونه تنظیمات خاصی داره ؟

navidrezazadeh
28-06-2020, 16:01
توی کنترل پنل مخابرات میزنه
بستر ارتباطی:  زوج سیم ADSL

منظورش سیم مسی هست و میشه از شرکت های دیگه سرویس گرفت؟؟؟؟؟

برای ما هم همینو نویشته من سوال کردم گفتن نه منظور از unoتا خونه هست وگرنه از کافو تا مخابرات فیبر نوری هست که ispها خدکات نمیدن

Rahpooyan
28-06-2020, 17:16
چطور میشه در اسپید تست دو حالت تک کانکشن و مولتی کانکشن تست گرفت؟

sanso
28-06-2020, 18:00
چطور میشه در اسپید تست دو حالت تک کانکشن و مولتی کانکشن تست گرفت؟

حالت Multi چند کانکشن هست و حالت Single تک کانکشن

navidrezazadeh
28-06-2020, 20:31
دوستان تو پنل کاربری زده اماده نصب این یعنی تو چه مرحله ایی هست اخه وقتی مودم رو وصل میکنم چراغ روشن نمیشه و البته رمز و پسورد رو رو خود مودم ست کردم ولی هیچ اتفاقی نیوفتاده////

persian.godfather
29-06-2020, 02:39
همیشه قبض اینترنت پایان دوره مبلغ کمتری نسبت به میان دوره داشت که همیشه پایان دوره رو پرداخت میکردیم ولی اینبار یکجا با میان دوره و پایان دوره اومده و مبلغ خیلی زیاد ، سرویسم پس پرداخت هست

x12x
29-06-2020, 11:21
اینکه گفتن انحصار مخابرات روی خطوط فیبر نوری تموم شده چیه من از پشتیبانی شرکتهای دیگه میپرسم یکی میگه آره یکی میگه نه !! ؟ کسی اقدام کرده برای فرار از مخابرات؟

navidrezazadeh
29-06-2020, 13:33
اینکه گفتن انحصار مخابرات روی خطوط فیبر نوری تموم شده چیه من از پشتیبانی شرکتهای دیگه میپرسم یکی میگه آره یکی میگه نه !! ؟ کسی اقدام کرده برای فرار از مخابرات؟

نه عزیز اسیا تک اونم با پورت های محدود خدمات میدن////شما چه سرویسی از مخابرات دارین با فیبر///تهران هستین؟ پیش شماره شما چی

x12x
29-06-2020, 14:06
نه عزیز اسیا تک اونم با پورت های محدود خدمات میدن////شما چه سرویسی از مخابرات دارین با فیبر///تهران هستین؟ پیش شماره شما چی
ADSL هشت مگ
توی اکانت زده ذوج سیم ADSL منتها خدمات نمیدن
مرکز یزدان پناه

Rahpooyan
29-06-2020, 17:13
اسیاتک میتونه روی فیبر نوری خدمات بده. میتونید در سایت آسیاتک برای VDSL ثبت نام کنید.

navidrezazadeh
29-06-2020, 20:50
برای ما هم تو پنل زده 8 البته خانومه تو مخابرات میگفت فیبر تا 16 میکشه البته پاین تو پنل زده زوج سیمی که گفتم دلیلش اینکه از unoدم در خونه تا خونه با زوج مسی هست از کافو تا مخابرات نوری///الان سویس دریافت میکنی؟
اسیا تک هم تو تهران رو فیبر خدمات میده ولی خیلی خیلی سخت همش میگن پورت ها پره

sia0368
30-06-2020, 12:16
اینترنت مخابرات سرویس شبانه نداره؟

navidrezazadeh
30-06-2020, 15:17
خوب اینترنت فیبر ما هم راه افتاد پینگ 6 سرعت 2 مگ که البته ما 8 گرفتیم اگر تا فردا بیشتر نشه پشتیبانی میترکونیم باز//

ولی خدایی اگر به پشتیبانی شاتل از 10 نمره بدم 8 واگر به مخ بدم 2 هست

navidrezazadeh
30-06-2020, 15:19
ADSL هشت مگ
توی اکانت زده ذوج سیم ADSL منتها خدمات نمیدن
مرکز یزدان پناه

عزیز جان یک تست سرعت میگیری بزاری ببینیم برای ما هم هشت هست ولی تو تست 2 نشون میده البته خدایی پنگ عالی داره خراک بازی

vahid_sh2447
01-07-2020, 10:15
سلام. در مورد تعرفه جدید اینترنت نامحدود مخابرات اطلاعی دارین

navidrezazadeh
01-07-2020, 11:49
سلام. در مورد تعرفه جدید اینترنت نامحدود مخابرات اطلاعی دارین

تو پنل که انخاب سرویس هست هیج سرویسی به عنوان نامحدود نیست که من هم نامحدود درخواست دادم سرویس 90 گیگ رو برام فعال کردن اینا هنوز معنی نامحدود رو خوب درک نکردن اینی نود گیگ هم اگر تموم بشه اینترنت رو قطع نمیکنن ولی سرعت رو میارن پایین خیلی پایین البته که عملا فقط دیگه میتونی پیج فقط باز کنی از دانلود هیچ خبری نیست :sad:

arsinn
02-07-2020, 11:17
تو پنل که انخاب سرویس هست هیج سرویسی به عنوان نامحدود نیست که من هم نامحدود درخواست دادم سرویس 90 گیگ رو برام فعال کردن اینا هنوز معنی نامحدود رو خوب درک نکردن اینی نود گیگ هم اگر تموم بشه اینترنت رو قطع نمیکنن ولی سرعت رو میارن پایین خیلی پایین البته که عملا فقط دیگه میتونی پیج فقط باز کنی از دانلود هیچ خبری نیست :sad:
سرویس نامحدود به اون معنای واقعی اساسا دیگه ارائه نمیشه همگی سقف مصرف دارند. اون اوایل مخابرات نامحدود واقعی داشت ولی خوب اون وقت ها سرعت ها پایین بود و حداکثر روی سرعت 512 سرویس نامحدود میداد که با چنین سرعتی یک گیگ حدود سه چهار ساعت طول می‌کشید تا دانلود بشه یعنی باوجودیکه از لحاظ حجمی نامحدود بود عملا بخاطر کم بودن سرعت محدود بودی و چیز خیلی زیادی نمیتونستی دانلود کنی.

L.utus
02-07-2020, 18:13
دوستان اپلودسنتر رایگان که تو مخابرات نیم بها باشه و دارای قابلیت ریموت اپلود باشه سراغ دارید؟

Amir1234646
03-07-2020, 11:45
دوستان اپلودسنتر رایگان که تو مخابرات نیم بها باشه و دارای قابلیت ریموت اپلود باشه سراغ دارید؟

L.utus
03-07-2020, 17:51

ممنون
ترینبیت رو قبلا تو این تاپیک خوندم که از لیست نیم بها حذف شده ولی الان دیدم دوباره اضافه شده
یه سرچ زدم uplod.ir هم هست
بازم اگر هست دوستان معرفی کنن یه کالکشن از اپلودسنترهای نیم بها داشته باشیم

navidrezazadeh
03-07-2020, 21:28
دوستان پنل یا همون داشبورد مخابرات برای اندروید هست که با گوشی بشه پنل رو چک کرد هرچند که نمیشه بش گفت پنل یا همون داشبرد.....من گشتم چیزی تو سایت خود مخابرات نیود توجه کنید فایل apkمنظورمه

arsinn
04-07-2020, 10:29
ممنون
ترینبیت رو قبلا تو این تاپیک خوندم که از لیست نیم بها حذف شده ولی الان دیدم دوباره اضافه شده
یه سرچ زدم uplod.ir هم هست
بازم اگر هست دوستان معرفی کنن یه کالکشن از اپلودسنترهای نیم بها داشته باشیم
آیا ریموت کردن یک فایل آپلود حساب میشه؟ یعنی مثلا لینک یک فایل یک گیگی از یک سرور خارجی رو به این آپلود سنتر انتقال بدی یک گیگ آپلود باهات حساب میشه؟

navidrezazadeh
04-07-2020, 14:53
دوستان کسی برنامه پنل کاربری برای گوشی اندروید مخابرات نمیشناسه ؟

اخه از دیروز ما هرچی دان کردیم هرچی مصرف کردیم کم نکرده باد به گوششون نرسونه میترسم یک دفعه کم کنه....

نه به تون دوستنی که شکایت داشت تو یک روز 20 گیگ ازش کم کردن نه به ما که هرچی دان میکنمیم انگار نه انگار سرعت دانلودم هم همون 2 مگ هست با idm

jomong666
04-07-2020, 20:20
بعضی وقتا یهو کم میکنه . مثلا وقتی اینترنت را قطع یا مودم را خاموش میکنی . برنامه اندروید فکر کنم نداره .

arsinn
05-07-2020, 09:25
دوستان کسی برنامه پنل کاربری برای گوشی اندروید مخابرات نمیشناسه ؟

اخه از دیروز ما هرچی دان کردیم هرچی مصرف کردیم کم نکرده باد به گوششون نرسونه میترسم یک دفعه کم کنه....

نه به تون دوستنی که شکایت داشت تو یک روز 20 گیگ ازش کم کردن نه به ما که هرچی دان میکنمیم انگار نه انگار سرعت دانلودم هم همون 2 مگ هست با idm
پنل مخابرات تا آخرین کانکشنی که مودم رو خاموش کردی رو نشون میده. یعنی مثلا اگر 12 ساعت گذشته مودمت خاموش نشده باشه هر چه مصرف کردی فعلا نشون داده نمیشه تا زمانی که مودم رو خاموش کنی. پس بهرحال باهات حساب میشه خیالت راحت مخابرات ممکنه زیادی حساب کنه اما کم نه

Amir1234646
06-07-2020, 08:53
آیا ریموت کردن یک فایل آپلود حساب میشه؟ یعنی مثلا لینک یک فایل یک گیگی از یک سرور خارجی رو به این آپلود سنتر انتقال بدی یک گیگ آپلود باهات حساب میشه؟

نه .

r4mpage
06-07-2020, 11:20
دوستان یه سوال ، دیروز نتم تمام شد 8 مگ 90 گیگ در ماه (پیش پرداخت) خریدم الان پشیمون شدم میخوام 175 گیگ 16 مگ رو بگیرم، راهی هست تغییر داد و فقط مابه التفاوت هزینه رو پرداخت کرد ؟

Amir1234646
06-07-2020, 11:23
دوستان پنل یا همون داشبورد مخابرات برای اندروید هست که با گوشی بشه پنل رو چک کرد هرچند که نمیشه بش گفت پنل یا همون داشبرد.....من گشتم چیزی تو سایت خود مخابرات نیود توجه کنید فایل apkمنظورمه

برنامه اندروید که نداره، ولی برای اینکه راحت باشید یک بار با مرورگر فایرفاکس گوشی وارد صفحه پنل بشید و از طریق منوی بالای فایرفاکس (سه نقطه): صفحه---> "اضافه کردن میانبر صفحه" میانبرش رو اضافه کنید تا آیکونش مثل بقیه برنامه های اندرویدی ساخته بشه.

mesdakh
06-07-2020, 11:42
درود
من اینترنتم روی همین پیش شماره از نهری هست. الان حدود یکسال و چند ماه میشه. چند سال پیش خیلی دنبال ISP گشتم برای adsl اما همشون گفتن این پیشماره فیبر نوری هست و نمیتونن سرویس بدن الان اطلاع ندارم. من سرعتم 16 هست و تو این مدت قطعی نداشتم و در کل میتونم بگم راضی بودم. مودمم الان بریج هست و نمی تونم مشخصات خط رو از مودم بزارم. اسپید تست رو میزارم البته داره از اینترنت استفاده میشه به طور معمول بالای 15 مگابیت هست.

حالت سینگل کانکشن

مولتی کانکشن

سلام دوستان
بهترین تنظیمات dsl روی مودم دی لینک dsl2877al
برای اینترنت مخابرات چیه؟؟
کدام گزینه بهتره؟
Adsl2
یا adsl
از انکسا M بهتره یا A???

navidrezazadeh
06-07-2020, 12:04
سدوستان ممنون میشم اگر بگن وضعیت خط چطوره و اینکه تا چند مگ میشه نت گرف این اطلاعات دیشب هست نمیدونم چرا ولی بعضی وقت ها مثل همین الان یک دفعه نت قطع میشه میگم اگر سرویس رو کم کنم مثلا الان 8 هست برم رو چهار بهتر میشه////[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

navidrezazadeh
06-07-2020, 12:20
سلام دوستان
بهترین تنظیمات dsl روی مودم دی لینک dsl2877al
برای اینترنت مخابرات چیه؟؟
کدام گزینه بهتره؟
Adsl2
یا adsl
از انکسا M بهتره یا A???

پس شما هم هم درد هستنی این دوست من با پیش شماره 8869 برای علامه جنوبی هست هرجا ثبت نام کردیمش میگفتن قابل سرویس دادن بعد سه ..چهار روز که پیگیر میشدی میگفتن شرمنده شما فیبر هستین خلاصه الان یک هفته هست رفتیم مخابرات از اونجا سرویس گرفیتم ///خانومه میگفت اینجا دست مخابرات فقط وگرنه تا همین یک ماه پیش با همین پیش شکاره اسیاتک سرویس میداده البته الان پرت هاش پر شده و شما باید فقز از ما سرویس بگیرین حالا بماند سر همین سرویس پشتیبانی چی به سرما اورد خدایی هیچی بارش نبود .....

hamed_korn
06-07-2020, 12:44
سلام. شما سرعت دانلودت اگه از ۱۸ بیاد روی ۱۶ یا ۱۵ احتمالا مشکل قطعیتون حل بشه.
Snr download بیاد بالای ۱۰ خوب میشه.
من همین مشکل رو دارم.

navidrezazadeh
06-07-2020, 23:40
[QUOTE=hamed_korn;9156178]سلام. شما سرعت دانلودت اگه از ۱۸ بیاد روی ۱۶ یا ۱۵ احتمالا مشکل قطعیتون حل بشه.
Snr download بیاد بالای ۱۰ خوب میشه.
من همین مشکل رو دازنگ زدم 2020 میگم اگر میشه سرعت خط بیارین پایین که نویز snr کم بشه میگه شما الان رو 21 هستی همه میگن سرعت ببر بالا شما مگی بیار پایین خلاصه ابمون تو یک جوب نرفت گفت وصل میکنم پشتیبانی فنی گفتن خودت اگر قبول میکنی باشه شما سرویس 8 مگ گرفتی ما برات رو 18 بستیم اگر دوست داری باشه میگم باشه بعد میگه باید سویست تموم بشه بعد داستانی داریم باهاشون خدایی:jealous:

mesdakh
07-07-2020, 00:16
سلام میشه لطفا راهنمایی کنید
در مودم کدام گزینه هاباید تیک بخوره؟؟

سوال دوم:
Snr مودم من ۶ هست خوبه یابد؟؟؟

ممنون

arsinn
07-07-2020, 09:40
سلام میشه لطفا راهنمایی کنید
در مودم کدام گزینه هاباید تیک بخوره؟؟

سوال دوم:
Snr مودم من ۶ هست خوبه یابد؟؟؟

ممنون
اصلا نیازی نیست که این تنظیمات مودم رو دستکاری کنید خود مودم در حالت بهینه تنظیم هست و شما فقط همون کانفیگ اولیه رو که انجام بدید کافیه. Snr 6 هم خوب نیست لب مرز ناپایداری هست.

abbas_p
07-07-2020, 11:07
سلام
من میخوام بیام از مخابرات نت adsl بگیرم خط من بیشتر از 7 مگ جواب نمیده چه سرعتی میتونم بگیرم از مخابرات
ایا میتونم درخواست vdsl بدم که شرایط خطم بهتر بشه ولی از همون مودم adsl استفاده کنم؟

hamed_korn
07-07-2020, 12:31
سلام.مگه منطقه شما vdsl ارایه میشه که میخواید بیاید vdsl بگیرید؟
Adsl مخابرات هم خطتتون رو نهایت همین میبنده.
خطتتون که بیشتر نمیکشه رو همون ۶ میزارن.
اگه چیزه خاص و متمایزی در مخابزات دیدین تشریف بایرید.

navidrezazadeh
08-07-2020, 21:02
سلام دوستان اینترنت شما هم خراب شده .....

چی شد باز حتی همین پسی هم باز نمیکنه چرا
502 Bad Gateway

alidorost
08-07-2020, 23:02
سلام دوستان اینترنت شما هم خراب شده .....

چی شد باز حتی همین پسی هم باز نمیکنه چرا
502 Bad Gateway

فیبر طرف ارمنستان قطع شده

navidrezazadeh
09-07-2020, 20:13
دوستان نت ما درست شده ولی سرعت و پینگ خراب شده دوستان تهرانی میشه از اسپید یک تست بزارن با سرور داخلی هم باشه خوبه

چی شد اخه یک دفعه نت از ساعت 6 خراب شد الان هم که وصل شد سرعت این همه پایین چرا پینگ هم خراب شد/////

مارو باش گفتیم چه نت خوبیه

hamed_korn
09-07-2020, 21:30
سلام. چندروزه سرعت و پینگ بد شده. برای منم هست .
نگران نباش .
just relax

hellbrain666
12-07-2020, 20:03
قرار نیست این پینگ افتضاح رو درست کنن؟ :angry:

hamed_korn
12-07-2020, 21:30
سلام فعلا مردم عصبی هستند. احتمالا بدتر هم میشه.
پینگ و قطعی های زیاد و ......

franchescaolsonEqP
13-07-2020, 10:26
سلام دوستان
به نظرتون با این

Up Stream
864 kbps

Down Stream
2048 kbps

Attenuation Down Stream
52

Attenuation Up Stream
31

SNR Margin Down Stream
14.3

SNR Margin Up Stream
7.0

میتونم 4 مگ بگیرم؟ تو این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفته Attenuation زیر 56 میشه 4 مگ گرفت بعد اونوقت snr زیر 6 میره؟ قطعی ایجاد نمیکنه؟ گرچه من با snr آپلود زیر 6 هم رفته بود(حدود 5.3) قطعی نداشتم:blink:
میخوام ماندگار بگیرم اجازه میده مخابرات رو ریت پایین ببندم؟

Speed
Attenuation

2Mb
below 69dB

4Mb
below 56dB

8Mb
below 41dB

16Mb
below 25dB

21Mb
below 20dB

navidrezazadeh
13-07-2020, 16:44
سلام دوستان
به نظرتون با این

Up Stream
864 kbps

Down Stream
2048 kbps

Attenuation Down Stream
52

Attenuation Up Stream
31

SNR Margin Down Stream
14.3

SNR Margin Up Stream
7.0

میتونم 4 مگ بگیرم؟ تو این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفته Attenuation زیر 56 میشه 4 مگ گرفت بعد اونوقت snr زیر 6 میره؟ قطعی ایجاد نمیکنه؟ گرچه من با snr آپلود زیر 6 هم رفته بود(حدود 5.3) قطعی نداشتم:blink:
میخوام ماندگار بگیرم اجازه میده مخابرات رو ریت پایین ببندم؟

Speed
Attenuation

2Mb
below 69dB

4Mb
below 56dB

8Mb
below 41dB

16Mb
below 25dB

21Mb
below 20dB

این سایتی که معرفی کردین سایت خوبیه ولی یک بدی داره اونم اینکه شما تو ایران زندگی میکنی شاید بگی چه ربطی داره من از isp های ایران یک چیزایی دیدم که هیچ جوره با هیچ علمی حتی رو کاغذ عملی نباشه ولی اینا اون کارو انجام میدن برای سرعت بشتر هم شما باید نویز خط رو در نظر بگیری حالا فاصله دور از isp رو میشه یک کاریش کرد ولی نویز خط رو نه snr الان من روی 98 هست دان استریم سرعتم رو 16 بستن سویسی که خریدم هشت هست سرعن دانلود هم درست هست با idm 2.150

navidrezazadeh
13-07-2020, 16:52
قرار نیست این پینگ افتضاح رو درست کنن؟ :angry:

سلام فعلا مردم عصبی هستند. احتمالا بدتر هم میشه.
پینگ و قطعی های زیاد و ......

پنگ کلا خراب شده دیگه بازی پرید/////جالبه شما برید تو سایت مخابرات سرویس هاشو نیگاه کنین دیگه سرویس 90 گیگ 50 تومن نیست فکر کنم دیگه شمشیرو از رو بستن خخخخ:biggrin:

miss_ava7
13-07-2020, 17:13
سلام. من سرویس زیر رو چند ساله دارم استفاده میکنم که توی پنل مخابرات اینطور نوشته ولی 40 گیگ نیست و 4 گیگه که اگه بیشتر برم قبضم بیشتر میشه.

ویژگی‌های سرویس فعال شما:

نام سرویس:
سرویس 512kb استاندارد غیر حجمی- یکماهه 40G پس پرداخت

گروه سرویس :
استاندارد غیر حجمی مبتنی بر سرعت
نوع سرویس :
پس پرداخت محدود

حجم ماهیانه سرویس :
43008 مگابایت
مبلغ ماهیانه سرویس :
125,000 ریال

الان می خوام عوضش کنم و توی تغییر سرویس چند تا پیشنهاد داره که برام گنگه.
مثلا نوشته:

۲۶.۲۵ گیگابایت هر ماه ۲۰۰,۰۰۰ ریالسرویس 1mb استاندارد غیر حجمی - 25 گیگ حجم بین الملل - یکساله پس پرداخت

سوالم اینه که یعنی کلا تقریبا ماهی 2 گیگ دارم که برام 20 تومن درمیاد درعوض سرعتم دو برابر میشه دیگه؟
و باید یکسال تو این طرح بمونم و امکان تغییرش نیست؟ گرون نیست؟ اینجوری اینترنت گوشی که هم ارزون تر درمیاد هم سریع تر. مگه اصولا اینترنت خونگی ارزون تر نیست؟
یا مثلا یه طرح دیگه داره:

سرویس 512kb استاندارد غیر حجمی - 10گیگ حجم بین الملل - یکساله پس پرداخت
هر ماه ۱۲۵,۰۰۰ ریال

که همون سرعت و قیمت سرویس فعلیمه ولی 10 گیگ یکساله هست. یعنی کلا توی یکسال 10 گیگ می تونم برم و ماهی هم 12500 تومن بدم یا نه ماهی 10 گیگه؟ :|

توضیحات بسته ها و طرح ها برای من گنگه.
کسی هست اینارو استفاده کرده باشه و منو مطمئن کنه که منظور هر طرح چیه؟
سرویس فعلی خودم ماهی 4گیگ 12500 تومن نسبت به اینا به صرفه تر نیست؟

afshkh
13-07-2020, 21:53
راستش من کمپین ماندگار نخریدم تا حالا ببینم تغییر سرویسش چه جوری هست؟ مثل عادی هست یا فرق داره... .

ماه قبل من ترافیکم تموم شده بودم روزهام 10 روز باقی مونده بود تغییر سرویس غیرفعال بود و باید ترافیک اضافه می خریدم اما الان تازه شارژ کردم نگاه کردم تغییر سرویس فعاله و میشه تغییر سرویس داد ولی سرویسی که الان خریدم رو نمی شه انتخاب کرد سرویس های دیگه فعاله برای خرید: مثلا الان من 94 گیگ 8 مگ یکماه خریدم الان توی تغییر سرویس این گزینه رو نداره ولی گزینه های دیگه فعاله مثل 175 گیگ 16 مگ یکماه داره. و نکته دیگه هم دقت نکردم ببینم وقتی حجم تموم میشه و روز باقی مونده آیا تغییر سرویس که الان فعال هست غیر فعال میشه یا نه؟

nدقیقا همین اتفاق افتاد
16 روز مانده به پایان سرویس حجمم تموم شد. فقط اجازه خرید حجم اضافی میداد نه تغییر سرویس نه خرید سرویس
ناچار شدم 3 گیگ حجم خریدم که شاید تغییر سروی فعال بشه
بازهم نشد
به 195 زنگ زدم. شکایت کردم
اوناهم به مرکز ارجاع دادن
مرکز هم گفت فقط میتونی حجم بخری
در نتیجه کلا" این شانزده روز مودمم رو خاموش کردم یه مدم ایرانسل داشتم راه انداختم. خیلی هم بهتر از مخابرات کار میکرد و سرعتش بالا تر بود. الان شانزده روز تموم شد میتونم سرویس جدید بخرم

afshkh
14-07-2020, 00:25
دوستان برای ای دی اس ال مخابرات DNS Server رو روی چی بزارم که سریعتر سایتهای خارج از کشور رو بازکنه؟
روی اتوماتیک که میزارم دو سه بار باید ریفرش کنم تا بیاد

mesdakh
14-07-2020, 00:34
سلام و خسته نباشید
من وقتی Dhsp client را چک میکنم علاوه بر دستگاههام
یک دستگاه اضافه را نشون میده که هربار Mac اون فرق میکنه..
میشه لطفا راهنمایی کنید.ممنون

qw1212
14-07-2020, 06:41
دوستان برای ای دی اس ال مخابرات DNS Server رو روی چی بزارم که سریعتر سایتهای خارج از کشور رو بازکنه؟
روی اتوماتیک که میزارم دو سه بار باید ریفرش کنم تا بیاد

درود ، DNS های جهانی مثل گوگل یا کلودفلیر استفاده کن

گوگل معمولا پینگ بهتری داره و واسه مسیر ایران بهتر جواب میده

8.8.8.8
8.8.4.4

mesdakh
14-07-2020, 08:40
سلام و خسته نباشید
من وقتی Dhsp client را چک میکنم علاوه بر دستگاههام
یک دستگاه اضافه را نشون میده که هربار Mac اون فرق میکنه..
میشه لطفا راهنمایی کنید.ممنون

میشه لطفا راهنمایی کنید.

SPIRIT PALST III
14-07-2020, 17:58
nدقیقا همین اتفاق افتاد
16 روز مانده به پایان سرویس حجمم تموم شد. فقط اجازه خرید حجم اضافی میداد نه تغییر سرویس نه خرید سرویس
ناچار شدم 3 گیگ حجم خریدم که شاید تغییر سروی فعال بشه
بازهم نشد
به 195 زنگ زدم. شکایت کردم
اوناهم به مرکز ارجاع دادن
مرکز هم گفت فقط میتونی حجم بخری
در نتیجه کلا" این شانزده روز مودمم رو خاموش کردم یه مدم ایرانسل داشتم راه انداختم. خیلی هم بهتر از مخابرات کار میکرد و سرعتش بالا تر بود. الان شانزده روز تموم شد میتونم سرویس جدید بخرم

تنها راهش اینه که کمپین ماندگار سه ماهه بخری...

mesdakh
16-07-2020, 13:48
میشه لطفا راهنمایی کنید.

سلام هیچکس جواب نمیده؟؟؟

navidrezazadeh
16-07-2020, 14:00
میشه لطفا راهنمایی کنید.

عزیز جان شاید تلویزیون خودت یا حتی همسایه هم وصل بشه شما پس وایرلوس عوض کن بعد مودم روخاموش رو شن کن ببین بازاین ادرس هست؟

mesdakh
16-07-2020, 15:48
عزیز جان شاید تلویزیون خودت یا حتی همسایه هم وصل بشه شما پس وایرلوس عوض کن بعد مودم روخاموش رو شن کن ببین بازاین ادرس هست؟

وایرلس رو چه جوری عوض کنم؟
منظورتون اینه کا همسایه داره استفاده میکنه..

navidrezazadeh
16-07-2020, 16:22
وایرلس رو چه جوری عوض کنم؟
منظورتون اینه کا همسایه داره استفاده میکنه..

وایرلس پس داره دیگه اگر اره که فکر نکنم بتونه مگر اینکه هکر باشه تو مرورگر 192.168.1.1 رو وارد کن بعد ازت یوزر و پ میخواد هردو پیش فرض adminهست.....
اونجا مود وایرلس سکوریتی برو عوض کن......
مودمت چیه که بشه دقیق ادرس داد؟

Dr Nima
16-07-2020, 17:05
قسمت وایرلس مودمت Encryption روی AES بذار و یه رمز 12 رقمی مخلوط از عدد و حروف کوچک و بزرگ و نشانه
WPS هم خاموش کن و مک آدرس رو هم فعال کن
اپ موبایل و نرم افزار پی سی هم هس برای اینکه ببینی کیا به مودمت وصلن
البته از طریق خود مودم هم میشه

تو نت بگردی مطلب زیاده مثل لینک زیر

djkavehtnt
16-07-2020, 17:15
چرا مخابرات دیگه طرح های شبانه دار نمیده ؟ :(
همه ی اوپراتور ها دارن میان سمت طرح های شبانه دار چون اینترنت روزانه گرون تر در میاد
بعد مخابرات ورمیداره طرح هایی مثل غزال یا رنگین نت رو حذف می کنه :/
چه وضعیه واقعا

franchescaolsonEqP
16-07-2020, 19:45
میشه لطفا راهنمایی کنید.
یه سری از گوشی های هواوی هر بار اتصال به مودم یه آدرس مک جدید دارن گوشی هواوی ندارید؟

hamed_korn
16-07-2020, 21:55
اینترنت وضعیتش خراب شده .....

navidrezazadeh
17-07-2020, 11:26
اینترنت وضعیتش خراب شده .....

دیشب ساعت 9 بود که کلا قطع شد نیم ساعت بعد درست شد با سرعت کم ولی الان که ساعت 12 و نیم هست خدارو شکر درست شده......داستانی داره این نت مخ:eh:

mesdakh
17-07-2020, 13:36
یه سری از گوشی های هواوی هر بار اتصال به مودم یه آدرس مک جدید دارن گوشی هواوی ندارید؟

سلام ممنون از راهنماییتون
گوشی هوواوی ندارم قسمت مک آدرس درسته
Dhsp client زیاد نشون میده..
تلویزیون هم وایرلسش روشن نبود.

franchescaolsonEqP
17-07-2020, 14:41
سلام ممنون از راهنماییتون
گوشی هوواوی ندارم قسمت مک آدرس درسته
Dhsp client زیاد نشون میده..
تلویزیون هم وایرلسش روشن نبود.

رمز وای فای رو عوض کنید. wps هم غیر فعال کنید.
اگه بازم تونستن کانکت شن آدرس مک هایی که برای دستگاه هاتون نیستن رو فیلتر کنید.

این dhcp client تو بعضی مودما کل کلاینت های که مودم بهشون آی پی داده در 24 ساعت رو نشون میده نه تعداد کلاینت هایی که در حال حاضر به اینترنت متصلن! یعنی اگه تلویزیونتون تو 24 ساعت به مودم وصل شده باشه هنوز تو dhcp client نشون میده و برای دستگاه های دیگه هم همینطور! برای کلاینت های آنلاین باید یه چیزی مثل connected devices یا attached devices یا wireless clients تو مودمتون باشه.

Xx Hossein xX
18-07-2020, 11:09
دوستان این سرویس هر ماه 175 گیگ میده یا کلا برای سه ماه انقدره؟

شهرنوش.انوار
18-07-2020, 11:29
هر ماه 183.7 گیگ میده

شهرنوش.انوار
18-07-2020, 11:55
چون پیش پرداخته سه تا 183.7 گیگشم یجا میده

محمد7966
18-07-2020, 23:50
دوستان سلام

مخابرات یه سرویس اقتصادی داشت که 70 گیگ شبانه همراهش بود ولی الان میبینم نیست.کلا شبانه رو حذف کرده؟

djkavehtnt
19-07-2020, 13:03
دوستان سلام

مخابرات یه سرویس اقتصادی داشت که 70 گیگ شبانه همراهش بود ولی الان میبینم نیست.کلا شبانه رو حذف کرده؟

آره
تمام طرح های شبانه دار مثل رنگین نت حذف شده
از اونور کل طرح های اقتصادی کمپین ماندگار هم حذف شده
و در حال حاظر هیچ طرحی شبانه نداره :/

alireza93633
19-07-2020, 16:36
سلام دوستان برای سرویس پس پرداخت مخابرات اگه قبض دوره پرداخت نکنیم سرویس برای ماه بعد شارژ نمیشه درسته؟چون قبلا اینجوری نبود و خودش شارژ میشد حتی اگه قبض پرداخت نمیکردیم

hamed_korn
19-07-2020, 18:53
شارژ میشه. برای من به مرحله اخطار قطع تلفن هم رسیده ولی شارژ شده.

amin_v30
19-07-2020, 20:09
دوستان من برای vdsl ثبتنام کردم،اما بهم adsl دادن!! در صورتی که خودشون گفتن vdsl داریم،195 هم شکایت کردم ولی هنوز که جواب ندادن
حالا این صفحه مودم من هست یه چند تا سوال داشتم

1) سرویسم پیش پرداخت هست،من میتونم مثلا سرعت 8 یا 4 مگ بخرم که حجمشون کمتر هست ولی از نهایت سرعت خط استفاده کنم؟ یعنی خط باز هست؟ یا مثلا حتما باید سرویس 16 مگ رو بگیرم تا بیشترین سرعت رو داشته باشم؟

2) این خط استیبل میمونه با این snr؟

پیشاپیش ممنون از راهنمایی:»

hrkhl
19-07-2020, 21:36
دوستان من برای vdsl ثبتنام کردم،اما بهم adsl دادن!! در صورتی که خودشون گفتن vdsl داریم،195 هم شکایت کردم ولی هنوز که جواب ندادن
حالا این صفحه مودم من هست یه چند تا سوال داشتم

1) سرویسم پیش پرداخت هست،من میتونم مثلا سرعت 8 یا 4 مگ بخرم که حجمشون کمتر هست ولی از نهایت سرعت خط استفاده کنم؟ یعنی خط باز هست؟ یا مثلا حتما باید سرویس 16 مگ رو بگیرم تا بیشترین سرعت رو داشته باشم؟

2) این خط استیبل میمونه با این snr؟

پیشاپیش ممنون از راهنمایی:»

سلام دوست عزیز
با توجه به پهنای باند خط به احتمال 90 درصد خط vdsl هست اما شما با حالت adsl وصل شدین
اگر مودم vdsl ساپورت هسا توی تنظیمات فقط روی vdsl بزارین
داخل پنل مخابرات هم نگاه کنید ببینید بستر ارتباطی رو چی نوشته
اگر زوج سیم vdsl بود که باید بف فکر مودم vdsl
مودم هم از خود مخابرات به قیمت 381 می تونید تهیه کنید
اگر نمی خواید هزینه کنید هم مشکلی نیست و می تونید با همون adsl وصل بشید.
موفق باشید

amin_v30
19-07-2020, 21:40
سلام دوست عزیز
با توجه به پهنای باند خط به احتمال 90 درصد خط vdsl هست اما شما با حالت adsl وصل شدین
اگر مودم vdsl ساپورت هسا توی تنظیمات فقط روی vdsl بزارین
داخل پنل مخابرات هم نگاه کنید ببینید بستر ارتباطی رو چی نوشته
اگر زوج سیم vdsl بود که باید بف فکر مودم vdsl
مودم هم از خود مخابرات به قیمت 381 می تونید تهیه کنید
اگر نمی خواید هزینه کنید هم مشکلی نیست و می تونید با همون adsl وصل بشید.
موفق باشید
نه مودم vdsl که خودم دارم، asus n16
تو پنل مخابرات روز اول زده بود زوج سیم vdsl،ولی دیروز که چک کردم به " زوج سیم adsl" تغییر دادن !!
اول فقط رو پروفایل vdsl چک کردم چراغ مودم ثابت نمیموند
راجب سرعت سرویس هاشون هم اطلاع دارین؟
مثلا 4 مگ بخرم سرعت تا جایی که کشش داره باز هست یا روی 4 مگ سرعت رو محدود میکنن؟

hamed_korn
20-07-2020, 11:31
سلام.احتملا باز بزارن .
زنگ بزنید بپرسید. یا امتحانی یک ماه ۴ مگ بگیرید ببینید چی میشه.
خط شما وضعیتش خوبه. احتملاvdslهم میتونید بگیرید . اول پیگیر اون باشید.

Dr Nima
20-07-2020, 11:48
amin_v30@ بهتره بود اول تیکت به بخش پشتیبانی میزدی و جوابش رو میدیدی بعد اگه جوابش راضی کننده نبود شکایت میکردی اینجوری میتونستی جواب مخابرات هم بگی بهشون
خطت هم مکس 25 مگ میکشه گذاشته روی 24
ولی خب سرعت خریداری شده چن بوده مهمه معمولا - اکثرا هر سرعتی بخری 4 برابرش تحویل میدن - و همچنین ممکنه سرعت دریافتی رو مودم بالا باشه ولی خودشون محدودت میکنن به سرعت خاص که بخوان

سرعت خریداری شده و سرعت دریافتی در لینکهای پایین میتونی ببینی

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ESPSV
20-07-2020, 17:50
چون پیش پرداخته سه تا 183.7 گیگشم یجا میده

درود
پیش پرداخت 3 ماهه گرفتم ماهی 10.5 گیگ بین الملل فقط گیگ ماه اولو داد
و 3 ماهو یکجا نداد !!

شهرنوش.انوار
20-07-2020, 18:48
درود
و 3 ماهو یکجا نداد !!
ممکنه جدیدا تغییر کرده. قبلا اینطور نبود

shakib zero
21-07-2020, 00:42
درود

سرویس 16 مگ خریداری کردم ولی دانلود روی 10 مگ و آپلود هم روی 500 کیلوبیت بسته شده !!

شبی دو بار زنگ زدم با دو تا پشتیبانی مختلف صحبت کردم یکی از یکی بی سوادتر در نهایت هم گفت براتون خرابی ثبت میکنیم کارشناس فنی صبح میاد براتون درست میکنه !! پس اینایی که شبا به اسم پشتیبانی فنی تلفن جواب میدن چی هستن؟؟

در مورد آپلود پرسیدم تا چند باز میکنید گفت تا 1 مگابیت ازش خواستم بالاتر ببنده مثلا 2 مگابیت که گفت برای Adsl بیشتر از 1 مگ نمیشه بست و ساپورت نمیکنه !!

نمیشه بست یا نمیخوان ببندن؟

Dr Nima
21-07-2020, 10:10
درود
و 3 ماهو یکجا نداد !!

اگه تو قسمت داشبورد هم زده پیش پرداخت تیکت به پشتیبانی بزن ببین جوابش چیه چون پس پرداخت فقط ماه به ماهه و پیش پرداخت همون اول همه حجم نشون
میده - 5 روز آخر سرویس معمولا زنگ میزنن و جواب ندی هم بیخیال نمیشن و یسری پیشنهاد میدن که پس پرداخت بگیرین بنفعتونه یا مالیات روش نمیاد یا قراره از ماه بعد گرونتر بشه خلاصه یسری از این جور حرفها

درود

سرویس 16 مگ خریداری کردم ولی دانلود روی 10 مگ و آپلود هم روی 500 کیلوبیت بسته شده !!

شبی دو بار زنگ زدم با دو تا پشتیبانی مختلف صحبت کردم یکی از یکی بی سوادتر در نهایت هم گفت براتون خرابی ثبت میکنیم کارشناس فنی صبح میاد براتون درست میکنه !! پس اینایی که شبا به اسم پشتیبانی فنی تلفن جواب میدن چی هستن؟؟

در مورد آپلود پرسیدم تا چند باز میکنید گفت تا 1 مگابیت ازش خواستم بالاتر ببنده مثلا 2 مگابیت که گفت برای Adsl بیشتر از 1 مگ نمیشه بست و ساپورت نمیکنه !!

نمیشه بست یا نمیخوان ببندن؟

درود هر سرویس بخری با اینکه چه سرویسی میتونن یا بخوان بدن خیلی فرق داره حالا یا مشکل از خطته یا از مخابرات منطقه یا تجهیزات خودشون
اگه از سر خط هم امتحان کردی همینجور بود فقط میتونی پایینتر از اون سرویس بخری یا بخاطر حجمش بلاتر بخری ولی نهایت همون کشش خط مهمه
در مورد آپلود بگو بذارن رو annex m تا 2 مگ بشه ولی دانلودت میاد پایین در annex a نهایت همون یه مگه _ البته اگه همکاری کنن که متاسفانه دلبخواهی هستش
حالا یا بقول شما سوادش کمه یا توجیه نیس یا بخاطر ناراضی بودن از کارش لج و عقده اش رو یه جا دیگه خالی میکنه که متاسفانه تو سرویس دهنده های دیگه و سطح جامعه و بلا نسبت دوستان عزیز همین انجمن ها هم به وفور دیده میشه

shakib zero
21-07-2020, 12:10
درود هر سرویس بخری با اینکه چه سرویسی میتونن یا بخوان بدن خیلی فرق داره حالا یا مشکل از خطته یا از مخابرات منطقه یا تجهیزات خودشون
اگه از سر خط هم امتحان کردی همینجور بود فقط میتونی پایینتر از اون سرویس بخری یا بخاطر حجمش بلاتر بخری ولی نهایت همون کشش خط مهمه
در مورد آپلود بگو بذارن رو annex m تا 2 مگ بشه ولی دانلودت میاد پایین در annex a نهایت همون یه مگه _ البته اگه همکاری کنن که متاسفانه دلبخواهی هستش
حالا یا بقول شما سوادش کمه یا توجیه نیس یا بخاطر ناراضی بودن از کارش لج و عقده اش رو یه جا دیگه خالی میکنه که متاسفانه تو سرویس دهنده های دیگه و سطح جامعه و بلا نسبت دوستان عزیز همین انجمن ها هم به وفور دیده میشه
درود

والا کمپین ماندگار سرویس حرفه ای 1 مگ خریدم. از نظر کیفیت خط مشکلی نداره max rate دانلود روی 25550 هست تقریبا و آپلود هم 2500 به بالا بخاطر همین گفتم اگه انجام بدن رو 2 مگ ببندن آپلود رو ...

الانم تماس گرفتم باز گفت همکارم باهاتون تماس میگیره :/

arsinn
21-07-2020, 19:37
درود

والا کمپین ماندگار سرویس حرفه ای 1 مگ خریدم. از نظر کیفیت خط مشکلی نداره max rate دانلود روی 25550 هست تقریبا و آپلود هم 2500 به بالا بخاطر همین گفتم اگه انجام بدن رو 2 مگ ببندن آپلود رو ...

الانم تماس گرفتم باز گفت همکارم باهاتون تماس میگیره :/
شما بالاخره سرویس یک مگ خریدید یا 16 مگ! اگر 16 خریدید و خطتون هم کشش داره که موظفند همون 16 ببندند و معمولا هم این کارو میکنند مگه خط مشکل داشته باشه . اما اگر یک مگ خریدید ممکنه یه مقدار بالاتر بهتون بدن اما موظف نیستند که حداکثر کشش خط رو بشما بدن. در مورد آپلود adsl شرکت‌ها معمولا سرویس های تا هشت مگ رو روی 500 کیلوبایت میبندند و برای 16 روی یک یا یکونیم آپلود رو میبندند.

shakib zero
21-07-2020, 19:52
شما بالاخره سرویس یک مگ خریدید یا 16 مگ! اگر 16 خریدید و خطتون هم کشش داره که موظفند همون 16 ببندند و معمولا هم این کارو میکنند مگه خط مشکل داشته باشه . اما اگر یک مگ خریدید ممکنه یه مقدار بالاتر بهتون بدن اما موظف نیستند که حداکثر کشش خط رو بشما بدن. در مورد آپلود adsl شرکت‌ها معمولا سرویس های تا هشت مگ رو روی 500 کیلوبایت میبندند و برای 16 روی یک یا یکونیم آپلود رو میبندند.

درود

16 هست اشتباهی فقط 1 تایپ شده.

قبلا شاتل و پیشگامان داشتم که سرویس 8 مگ آپلود روی 1 مگ میبستن.

mehryar1973
23-07-2020, 11:13
سلام
یوتیوب بدون هیلتر شکن بازه همین الان:santa:
ولی در کل متاسفانه چند روزه قطعی زیاد شده

mahsmahs
23-07-2020, 13:07
سلام
بالاترین حجم مخابرات (پس پرداخت) 175 گیگه؟

mahsmahs
23-07-2020, 13:11
الان سرویسم اینه ولی 4 روز دیگه تموم میشه زنگ زدن گفتن دیگه این سرویس رو نداریم
نزدیک ترین سرویس بهش چیه؟

djkavehtnt
23-07-2020, 15:54
الان سرویسم اینه ولی 4 روز دیگه تموم میشه زنگ زدن گفتن دیگه این سرویس رو نداریم
نزدیک ترین سرویس بهش چیه؟

دقیقا من هم الان توی همین وضعیتم و 3 روز از رنگین نت ام مونده :(
متاسفانه هیچ سرویس جایگزینی حتی به این نزدیک هم نیست که 200 گیگ روزانه و 400 گیگ شبانه بین الملل بده
بالاترین سرویسی که مخابرات داره سرویس استاندارد 16 مگ هست با 183 گیگ ترافیک بین الملل روزانه
شبانه هم که هیچی :((

shakib zero
23-07-2020, 17:31
ظاهرا لیست سایت های نیم بها مخابرات خیلی تو دیواره -_____-

آپلود سنتری هست که نیم بها حساب بشه ترافیکش برای مخابرات؟؟

کلا اگه راهی بلدید بگید استفاده کنیم

shakib zero
23-07-2020, 17:58
طبق این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خیلی سایتها از جمله دانلودها باید داخلی محاسبه بشن ولی خود مخابرات این سایتا رو داخلی حساب نمیکنه :mellow:

babriman
23-07-2020, 18:50
طبق این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خیلی سایتها از جمله دانلودها باید داخلی محاسبه بشن ولی خود مخابرات این سایتا رو داخلی حساب نمیکنه :mellow:
مخابرات مثل اینکه گردنش خیلی کلفته و هر کار بخواد میکنه. من حتی شده با لینک ایرانی چک کردم و بای لیست تعرفه ترجیحی هم چک کردم ولی مخابرات داخلی حساب نمیکنه. شکایت هم کردم به جایی نرسید. البته دانلودها رو قبلا چک کردم داخلی بود.
بهترین راه اینه که همه شکایت کنن بلکه شیوه رو تغییر بدن.
حدود 6 ماهی میشه که دنبال یه سرویسی هستم که ترافیک خارجی رو به داخلی تبدیل کنه (مثل بیتسفا) ولی ظاهراً همچین سرویسی برای مخابرات به تاریخ پیوسته و دیگه نیست

shakib zero
23-07-2020, 18:59
مخابرات مثل اینکه گردنش خیلی کلفته و هر کار بخواد میکنه. من حتی شده با لینک ایرانی چک کردم و بای لیست تعرفه ترجیحی هم چک کردم ولی مخابرات داخلی حساب نمیکنه. شکایت هم کردم به جایی نرسید. البته دانلودها رو قبلا چک کردم داخلی بود.
بهترین راه اینه که همه شکایت کنن بلکه شیوه رو تغییر بدن.
حدود 6 ماهی میشه که دنبال یه سرویسی هستم که ترافیک خارجی رو به داخلی تبدیل کنه (مثل بیتسفا) ولی ظاهراً همچین سرویسی برای مخابرات به تاریخ پیوسته و دیگه نیست

یه 2 گیگ زدم دانلود از دانلودها سرور dl6 که دیدم عین 2 گیگ از حجمم کم شد فهمیدم داخلی حساب نمیکنه :/

والا من تازه 4 روزه اومدم مخابرات ( به اجبار فقط مخابرات سرویس میداد این منطقه ) که از همون ساعت اول شکایت زدم بخاطر اینکه خط منو رو 10 مگ بستن و افزایش هم نمیدن ( میگن مرکز مخابراتیت پروفایل ها رو قفل کرده کاری از دست ما بر نمیاد )

قبلا سرویس های زیادی بود مث همین بیتسفا که سر جریاناتی که پارسال پیش اومد جمعشون کردن. نمیدونم شاید الانم اگه یه سرور داخلی بگیریم بشه استفاده کرد و همه ترافیک داخلی بشه ( که البته هزینه سرور مجازی برای یک نفر به صرفه نیست )

babriman
23-07-2020, 19:04
یه 2 گیگ زدم دانلود از دانلودها سرور dl6 که دیدم عین 2 گیگ از حجمم کم شد فهمیدم داخلی حساب نمیکنه :/

والا من تازه 4 روزه اومدم مخابرات ( به اجبار فقط مخابرات سرویس میداد این منطقه ) که از همون ساعت اول شکایت زدم بخاطر اینکه خط منو رو 10 مگ بستن و افزایش هم نمیدن ( میگن مرکز مخابراتیت پروفایل ها رو قفل کرده کاری از دست ما بر نمیاد )

قبلا سرویس های زیادی بود مث همین بیتسفا که سر جریاناتی که پارسال پیش اومد جمعشون کردن. نمیدونم شاید الانم اگه یه سرور داخلی بگیریم بشه استفاده کرد و همه ترافیک داخلی بشه ( که البته هزینه سرور مجازی برای یک نفر به صرفه نیست )

ببین داخلی حساب میکنه اشتباه نکن. مخابرات اینطوری هست که اگر داخلی باشه همون مقدار که دانلود کردی کم میکنه ولی اگر خارجی باشه، در 4 ضرب میکنه و کم میکنه یعنی چهار برابر کم میشه
انحصار مخابرات هم پدر همه رو درآورده و فقط شما نیستی منم هستم
این سرور مجازی هم باید برم سراغش ببینم چی به چیه پدرم در اومد اینقدر پول نت دادم.

shakib zero
23-07-2020, 19:22
ببین داخلی حساب میکنه اشتباه نکن. مخابرات اینطوری هست که اگر داخلی باشه همون مقدار که دانلود کردی کم میکنه ولی اگر خارجی باشه، در 4 ضرب میکنه و کم میکنه یعنی چهار برابر کم میشه
انحصار مخابرات هم پدر همه رو درآورده و فقط شما نیستی منم هستم
این سرور مجازی هم باید برم سراغش ببینم چی به چیه پدرم در اومد اینقدر پول نت دادم.
درسته واسه بعضی سرویس ها ترافیک رو به داخلی مینویسه تو پنل ولی واسه سرویس من به همون بین الملل میزنه.

قبلا پیشگامان داشتم داخلیا رو خیلی خوب رعایت میکرد و از آپلودسنتر Trainbit هم استفاده میکردم که سروراشو داخلی حساب میکرد ...

babriman
23-07-2020, 21:24
درسته واسه بعضی سرویس ها ترافیک رو به داخلی مینویسه تو پنل ولی واسه سرویس من به همون بین الملل میزنه.

قبلا پیشگامان داشتم داخلیا رو خیلی خوب رعایت میکرد و از آپلودسنتر Trainbit هم استفاده میکردم که سروراشو داخلی حساب میکرد ...
نمیدونم والا دیگه اینطوری ندیده بودم، برای شما رو دیگه خیلی اجحاف میکنن در حقتون، البته بازم با یه سرور دیگه تست بگیرید و در هنگام تست حتما فیلترشکن رو خاموش کنید

navidrezazadeh
24-07-2020, 00:11

شما کدوم منطقه مخابراتی هستین////اخه سرعت هارو کلا بالاتر میبندن من 8 مگ گرفتم که رو 18 برام بستن علامه جنوبی هستم اینجا هم فقط مخ خدمات میده واسه فیبر نوری

shakib zero
24-07-2020, 00:25
شما کدوم منطقه مخابراتی هستین////اخه سرعت هارو کلا بالاتر میبندن من 8 مگ گرفتم که رو 18 برام بستن علامه جنوبی هستم اینجا هم فقط مخ خدمات میده واسه فیبر نوری
راستش من شیرازم ( این تاپیک دیدم فعاله پست گذاشتم )

منطقه ما به این شکله که اینور بلوار فقط مخابرات و شاتل میتونن سرویس بدن ولی اونور بلوار همه شرکتا سرویس میدن هر دو طرف بلوار هم مربوط به یه مرکز مخابراتی هست. ولی وضعیت خطوط اینور بلوار خیلی بهتره چون تا هفته پیش خونم اونور بلوار بود یه هفتس جابجا شدم :mellow::D

فعلا که شانس ما میگن مرکز مخابراتیتون پروفایلا رو قفل کرده ما نمیتونیم دسترسی داشته باشیم و همه خطوطی که بالای 10 مگ بودن رو خودشون آوردن رو 10 مگ بستن. بازم تماس گرفتم گفتن منتظر جواب از سمت مرکز مخابراتی هستیم جواب بدن باهاتون تماس میگیریم.

اگه بدونم با مراجعه حضوری زودتر به جواب میرسم شنبه پا میشدم میرفتم مرکز مخابراتیمون :thumbsdow

franchescaolsonEqP
24-07-2020, 16:14
دانلودها رو من هفته پیش چندتا تیکت پشت سرهم زدم و انقدر بحث کردم تا اینکه سرورای dl , dlnov18 , doc , dl5 , img ,img5 رو به لیست اضافه کردن سرور dl5 هم دو تا آی پی داشت که فقط یه آی پی ثبت شده بود که اونم اضافه کردن. کار من با سرور dl5 بود به سرورای دیگش کار نداشتم. شما هر سروری که میخواید تمام دامنه ها همراه با آی پی هایی که دارن رو لیست کنید و هر کدوم reverse dns رو کنارش بذارید تا ببینن که در داخل میزبانی میشه مثلا برای یکی از آی پی های دانلودها ho st ed-b y.h ost dl .c om.a siate c h.ir که مشخص میکنه مال hostdl و تو سرورای آسیاتکه و حتما هم اشاره کنید که تو سایت تنظیم مقررات هستش و عین متنی که تو سایت تنظیم مقررات هست رو کپی پیست کنید.
من یکمی سرم شلوغه اگه وقتم آزاد شه میفتم به جون مخابرات تا این لیست داخلیش رو بروز کنه.:devil:

franchescaolsonEqP
24-07-2020, 16:29

تو پست قبل توضیح دادم همین سرور dl6 رو با تمام آی پی هاش و reverse dns برا پشتیبانی بفرستین اضافه میکنن.

احتمالا پروفایل dlmo فعال کردن که برای کاهش قطعی پدر سرعت رو درمیاره:weird:
خطتتون کشش داره؟ قبلا از مخابرات بالای 10 مگ گرفتین؟ اگه snr بالاست بهشون بگید پروفایل dlmo حذف کنن که با تیکت زدن حل نمیشه حتما باید تماس بگیرید و پشتیبانی تلفنی هم همیشه میگه به پشتیبانی فنی میفرسته تا درخواست حذف پروفایل dlmo رو بررسی کنن ولی دست از سرشون برندارید! حتما پیگیری کنید تا dlmo رو حذف کنن وگرنه اگه موقت سرعت رو براتون ببرن بالا بعد 24 ساعت یا یه هفته که سیستمشون ریست میشه سرعت دوباره کاهش پیدا میکنه...

shakib zero
24-07-2020, 19:01
تو پست قبل توضیح دادم همین سرور dl6 رو با تمام آی پی هاش و reverse dns برا پشتیبانی بفرستین اضافه میکنن.

احتمالا پروفایل dlmo فعال کردن که برای کاهش قطعی پدر سرعت رو درمیاره:weird:
خطتتون کشش داره؟ قبلا از مخابرات بالای 10 مگ گرفتین؟ اگه snr بالاست بهشون بگید پروفایل dlmo حذف کنن که با تیکت زدن حل نمیشه حتما باید تماس بگیرید و پشتیبانی تلفنی هم همیشه میگه به پشتیبانی فنی میفرسته تا درخواست حذف پروفایل dlmo رو بررسی کنن ولی دست از سرشون برندارید! حتما پیگیری کنید تا dlmo رو حذف کنن وگرنه اگه موقت سرعت رو براتون ببرن بالا بعد 24 ساعت یا یه هفته که سیستمشون ریست میشه سرعت دوباره کاهش پیدا میکنه...

ممنون از راهنماییت :»

کیفیت خط خوبه Max Rate دانلود روی 26 مگ هست و آپلود هم روی 2.5 مگ ولی دانلود رو روی 10 مگ بستن و آپلود روی 500 کیلوبیت.

دقیقا هر بار زنگ میزنم میگن فرستادیم واسه تیم فنی و باهاتون همکارامون تماس میگیرن ولی کسی تا حالا به من زنگ نزده. گفتم شاید آخر هفتس کسی پیگیری نمیکنه حالا از شنبه باز هی زنگ میزنم تکلیفشو مشخص میکنم.

navidrezazadeh
24-07-2020, 20:36
دوستان تو طرح پیش پرداخت اگر حجم تموم بشه اینترنت قطع میشه یا سرعت میارن پایین اخه شاتل اینجوری بود که اگر حجمت تموم میشد ولی هنو از ماه مونده باشه یک صفه میومد که شما یک پیغام دارین هیچ جوره هم نمیرفت هر سایتی که باز میکردی این میومد تا اخر که میرفتی توش قیمت و سایت بانکی برای خرید حجم میومد/////حالا سوالم اینه اینجا چجوریه الان حجمم تموم بشه نت قطع میشه؟

hamed_korn
24-07-2020, 20:41
ممنون از راهنماییت :»

کیفیت خط خوبه Max Rate دانلود روی 26 مگ هست و آپلود هم روی 2.5 مگ ولی دانلود رو روی 10 مگ بستن و آپلود روی 500 کیلوبیت.

دقیقا هر بار زنگ میزنم میگن فرستادیم واسه تیم فنی و باهاتون همکارامون تماس میگیرن ولی کسی تا حالا به من زنگ نزده. گفتم شاید آخر هفتس کسی پیگیری نمیکنه حالا از شنبه باز هی زنگ میزنم تکلیفشو مشخص میکنم.سلام.شما همین الان برو سایت ۱۹۵ شکایت ثبت کن. عکس صفحه تنظیمات مودم که کشس خطت رو داره هم پیوست کن. منتظر اینا نباش.

hamed_korn
24-07-2020, 20:42
دوستان تو طرح پیش پرداخت اگر حجم تموم بشه اینترنت قطع میشه یا سرعت میارن پایین اخه شاتل اینجوری بود که اگر حجمت تموم میشد ولی هنو از ماه مونده باشه یک صفه میومد که شما یک پیغام دارین هیچ جوره هم نمیرفت هر سایتی که باز میکردی این میومد تا اخر که میرفتی توش قیمت و سایت بانکی برای خرید حجم میومد/////حالا سوالم اینه اینجا چجوریه الان حجمم تموم بشه نت قطع میشه؟سلام.خودشون میگن ۱۲۸ میشه سرعت

navidrezazadeh
24-07-2020, 20:49
پس نگران نباشم اخه گفتم الان که 4 گیگ مونده از ماه هم 6 روز مونده نشه گیگ تموم بشه نتونم شارژ کنم باید برم مخابرات////اخه زمانی که برام فعال کردن 100 مگ داشت که بشه خرید سرویس کرد واسه همین منو به شک انداخت.....ممنون از پاسخگویی عزیز:»

amin_v30
25-07-2020, 12:13
دوستان من از 28 تیر یوزر و پسورد مودم رو از طریق sms دریافت کردم،اما هنوز نتونستم به اینترنت وصل بشم،یعنی مودم ip دریافت نمیکنه
همه چی هم درست تنظیم کردم،vpi vci ،حتی گذاشتم رو حالت bridge ارور 651 میده!!
به نظرتون مشکل از کجاست؟
به پشتیبانی روزای قبل زنگ زدم میگفت اعلام خرابی کردیم براتون،ولی هنوز مشکل حل نشده
آخرین تماسی که داشتم،گفت بذار رو حالت bridge و شماره ارور رو زنگ بزن و بگو
به نظرتون با این کار مشکل حل میشه یا کلا مارو سنگ قلاب کردن؟
از آسیاتک اومدم اینجا،مخابرات واقعا پشتیبانی داغونی داره
-------------------------------------------------------
الان خودشون تماس گرفتن گفتن خططتون اوکی هست از سمت ما چراغتون روشن هست
میگم ارور 651 میده مودم در حالت bridge
میگه ارور یوزرنیم و پسورد هست
براش یوز و پسورد رو خوندم گفت درسته،گفت بذارین چک میکنم دوباره باهاتون تماس میگیرم

navidrezazadeh
25-07-2020, 14:19
دوستان من از 28 تیر یوزر و پسورد مودم رو از طریق sms دریافت کردم،اما هنوز نتونستم به اینترنت وصل بشم،یعنی مودم ip دریافت نمیکنه
به نظرتون مشکل از کجاست؟
به پشتیبانی روزای قبل زنگ زدم میگفت اعلام خرابی کردیم براتون،ولی هنوز مشکل حل نشده
براش یوز و پسورد رو خوندم گفت درسته،گفت بذارین چک میکنم دوباره باهاتون تماس میگیرم

بنده هم مشکل شمارو اول سرویس داشتم با خط گوشی میرفتم تو پروفایل تیکت میزدم طرف میگفت مشکلی نیست خلاصه بعد یک هفته یکی به گوشی زنگ زد گفت مودمو روشن کن من هم گفتم روشنه گفت پ خاموش کن دوباره روشن کن این کارو کردم گفت من چراغ مودمو دارم میبینم که روشنه بعد دیدم بله درست شده گفتم شما پشتی بانی هستی گفت خیر تو dslam یم همچین چیزی گفت که هست چون هی تیکت میزدم ارجاع دادن اونجا خلاصه مکافاتی داشتم راستی عزیز اون نام کاربیری که @ داره باید اخر بیاد ها سمت راست...

amin_v30
25-07-2020, 16:18
بنده هم مشکل شمارو اول سرویس داشتم با خط گوشی میرفتم تو پروفایل تیکت میزدم طرف میگفت مشکلی نیست خلاصه بعد یک هفته یکی به گوشی زنگ زد گفت مودمو روشن کن من هم گفتم روشنه گفت پ خاموش کن دوباره روشن کن این کارو کردم گفت من چراغ مودمو دارم میبینم که روشنه بعد دیدم بله درست شده گفتم شما پشتی بانی هستی گفت خیر تو dslam یم همچین چیزی گفت که هست چون هی تیکت میزدم ارجاع دادن اونجا خلاصه مکافاتی داشتم راستی عزیز اون نام کاربیری که @ داره باید اخر بیاد ها سمت راست...
مرسی رفیق بابت مطلبی که گفتی،خدا رو شکر حل شد مشکل،فکر کنم ارور رو که تو حالت bridge بهشون گفتم،مشکل رو حل کردن،خدا کنه چشم نخوره

Dr Nima
26-07-2020, 16:55
اشتراک یکماهه رایگان سایت های تماشای فیلم و سریال

بدون وارد کردن کد تخفیف می‌توانید از یک ماه اشتراک رایگان تلویزیون اینترنتی فیلیمو، تیوا ، تماشاخونه ، آیو ، نماوا سامانه تماشای آنلاین فیلم و سریال بهره‌مند شوید. جهت بهره‌مندی از این سرویس می‌بایست به وبسایت زیر مراجعه و با وارد کردن کد ملی، شماره ثابت و شماره همراه ثبت نام نمایید. لازم به ذکر است شماره ثابت شما می‌بایست در یکی از مراکز معتبر ارائه اینترنت خانگی ثبت شده باشد.

behzadee
26-07-2020, 17:11
به نظرتون مشکل از کجاست؟

منم دقیقاً امروز همین مشکل رو پیدا کردم
هر کاری کردم درست نشد
به منم Bridge رو گفتن انجام بده که اون موقع کامپیوتر در دسترس نبود امتحان کنم

amin_v30
27-07-2020, 10:32
منم دقیقاً امروز همین مشکل رو پیدا کردم
هر کاری کردم درست نشد
به منم Bridge رو گفتن انجام بده که اون موقع کامپیوتر در دسترس نبود امتحان کنم
رفیق این bridge رو حتما انجام بده شماره ارور رو زنگ بزن بهشون بگو،همون روز درست میشه

hellbrain666
27-07-2020, 14:01
سلام
پینگ من چند روزه در ساعت های خاصی عجیب میره بالا و بعدش خوب میشه
کسی این مشکلو نداره؟

navidrezazadeh
27-07-2020, 17:23
حق با دوستان بود وقتی حجم تموم بشه نت قطع نمیشه مثل شاتل ولی سرعت میاد رو 128 که دانلودش میشه16 وقتی این اتفاق افتاد یک لحظه رفتم به چندین سال پیش یادش بخیر/////الان هم سرعت 16 گرفتم که سرعتش با 8 هیچ فرقی نداره هردئ یکی هست.....یعنی 8 هم که داشتم همین سرعت بود که رو 18 بسته شده و دانلود هم که 2 مگ هست////

یک خوبی مخ اینه که من باش خدایی حال کردم اینکه زمانی که به پنج روز برسی میتونی سرویس عوض کنی ولی تو شاتل این امکان وجود نداره و باید تا روز اخر اگر حجم تموم بشه ترافیک بگیری//

shakib zero
27-07-2020, 21:31
حق با دوستان بود وقتی حجم تموم بشه نت قطع نمیشه مثل شاتل ولی سرعت میاد رو 128 که دانلودش میشه16 وقتی این اتفاق افتاد یک لحظه رفتم به چندین سال پیش یادش بخیر/////الان هم سرعت 16 گرفتم که سرعتش با 8 هیچ فرقی نداره هردئ یکی هست.....یعنی 8 هم که داشتم همین سرعت بود که رو 18 بسته شده و دانلود هم که 2 مگ هست////

یک خوبی مخ اینه که من باش خدایی حال کردم اینکه زمانی که به پنج روز برسی میتونی سرویس عوض کنی ولی تو شاتل این امکان وجود نداره و باید تا روز اخر اگر حجم تموم بشه ترافیک بگیری//
درود

اگه امکانش بود از قسمت status مودمتون یه شات بدید کیفیت خط و سرعتی که براتون ست کردن رو ببینم.

navidrezazadeh
27-07-2020, 21:42
درود

اگه امکانش بود از قسمت status مودمتون یه شات بدید کیفیت خط و سرعتی که براتون ست کردن رو ببینم.

Line Rate - Upstream (Kbps):
1291

Line Rate - Downstream (Kbps):
18383

اینم نویز

Line Coding(Trellis):
On
On

SNR Margin (0.1 dB):
73
64

Attenuation (0.1 dB):
170
94

Output Power (0.1 dBm):
191
124

Attainable Rate (Kbps):
21032
1291

Path 0

Path 1

Downstream
Upstream
Downstream
Upstream

Rate (Kbps):
18383
1291
0
0

اپ لود تا همین یک ساعت پیش 2 بود که الان این شده...

djkavehtnt
28-07-2020, 13:28
Line Rate - Upstream (Kbps):
1291

Line Rate - Downstream (Kbps):
18383

اینم نویز

Line Coding(Trellis):
On
On

SNR Margin (0.1 dB):
73
64

Attenuation (0.1 dB):
170
94

Output Power (0.1 dBm):
191
124

Attainable Rate (Kbps):
21032
1291

Path 0

Path 1

Downstream
Upstream
Downstream
Upstream

Rate (Kbps):
18383
1291
0
0

اپ لود تا همین یک ساعت پیش 2 بود که الان این شده...

این چیزی که من دارم می بینم به خاطر فعال نبودن AnnexM هست که سرعت آپلود رو آورده پایین و output power آپلودت هم اومده روی 124 در صورتی که باید روی 150 باشه
برو توی تنظیمات ADSL و annexM رو فعال کن
اگه فعال هست Annex های دیگه مثل L رو غیر فعال کن و فقط M فعال بمونه
تا دوباره برگردی به آپلود 2 مگ :)

navidrezazadeh
28-07-2020, 13:39
این چیزی که من دارم می بینم به خاطر فعال نبودن AnnexM هست که سرعت آپلود رو آورده پایین و output power آپلودت هم اومده روی 124 در صورتی که باید روی 150 باشه

دستت طلا عزیز این قطع شدن های یک دفعه ایی هم میشه که مشکل از همین باشه ؟

وسط دانلود یک دفعه نت میپره و دوباره وصل میشه .....

BPNIROU
28-07-2020, 17:45
18 روز دیگه سرویس یکساله من تمام میشه و متاسفانه دیگه اون کمپین وجود نداره و هیچ سرویسی نیست که دانلود تو ساعات خاص داشته باشه، من این رو داشتم، شما جایگزین مناسبی سراغ ندارید براش؟
سرویس 16M کمپین رنگین نت - سحرخیز- دوازده ماهه پس پرداخت 80G ترافیک بین الملل ساعت عادی یا 320G ترافیک داخلی عادی و 250G ترافیک بین الملل ساعت خاص یا 1000G ترافیک داخلی ساعت خاص-زمان خاص (5 تا 11 صبح)

hosseinzfff
28-07-2020, 23:10

علت قطعی هات میتونه نویز باشه SRA رو تو مودم فعال کن دیگر نباید قطع بشود با فعال نمودن این گزینه ...

amin_v30
29-07-2020, 11:45
پینگ واقعا ضعیفه واسه بازی آنلاین(تو ps4)
حالا تیکت زدم واسه پشتیبانی که به fast تغییر بدنپروفایل رو،امیدوارم بلد باشن و انجام بدن
چون در جواب تیکت من نوشت،"درخواست شما به واحد مربوطه ارسال شد"
دوستان قدیمی که از مخابرات سرویس دارن و اهل گیم هستن،راهکار دیگه ای به نظرشون نمیرسه؟

hamed_korn
29-07-2020, 11:54
سلام.اونfast رو انجام میدن راحت. ولی اینکه چقدر برای شما تاثیر داره رو نمیدونم.

amin_v30
29-07-2020, 11:55
لطفا حذف شود

djkavehtnt
29-07-2020, 13:33

اولا که رو مود fast هستی و به خاطر همین ، snr میزان نویز خط ات لب مرز قطع شدنه
دوما چون وضعیت لب مرزی داری هر نویزی باعث قطع شدن اینترنت میشه تا دوباره مودم به adsl وصل بشه و آیپی بگیره حدود 1 دقیقه قطع میشی
معمولا نویز های قوی باعث اینجور قطعی ها میشن مثل روشن شدن کولر ، حرکت آسانسور و ....
که اگه حوصله داشته باشی می تونی منبعش رو پیدا کنی ولی اصولا فایده ای نداره توی قطع شدن :)
ولی اگه نت پایدار می خوای یا باید یه ذره سرعت کمتر بگیری
یا اگر سرعت مد نظرته بری VDSL بگیری که هی قطع نشه

qw1212
29-07-2020, 22:20
18 روز دیگه سرویس یکساله من تمام میشه و متاسفانه دیگه اون کمپین وجود نداره و هیچ سرویسی نیست که دانلود تو ساعات خاص داشته باشه، من این رو داشتم، شما جایگزین مناسبی سراغ ندارید براش؟
سرویس 16M کمپین رنگین نت - سحرخیز- دوازده ماهه پس پرداخت 80G ترافیک بین الملل ساعت عادی یا 320G ترافیک داخلی عادی و 250G ترافیک بین الملل ساعت خاص یا 1000G ترافیک داخلی ساعت خاص-زمان خاص (5 تا 11 صبح)

درود ، هیچکدوم از سرویس هاژ مخابرات الان دانلود شبانه و ساعت خاص ندارن
الان جشنواره ماندگار هست که 16 مگ 80 گیگ ماهانه حدود 40 تومن
به صورت 3 و 6 ماهه و 1 ساله

navidrezazadeh
30-07-2020, 22:45

خیلی خیلی خیلی ممنون گفته شما درست بود با فعال کردن گزینه الان دیگه قطعی ندارم تو فرم نویز هم گفتم مشکل ولی گویا اطلاعات شمارو نداشتن اینم از وضعتی که شد و البته از همه مهم تر قطی درست شده دیگه مشکلی تو دانلود نیست

Path 0

Path 1

Downstream
Upstream
Downstream
Upstream

Rate (Kbps):

18383
2399
0
0

Line Coding(Trellis):

On
On

SNR Margin (0.1 dB):

73
70

Attenuation (0.1 dB):

170
121

Output Power (0.1 dBm):

183
130

Attainable Rate (Kbps):

20200
2463

از دوستان هم پوزش میطلبم که اینجا این سوال رو پرسیدم و قول میدم دیگه این اشتباه تکرار نشه هرچند مشکل با نت مخابرات بوده ولی درسته نویز تایپیک جدا داره ...:rolleye:

- - - Updated - - -

amin_v30
02-08-2020, 11:19
دوستان 2 تا تیکت گذاشتم برای تغییر پروفایل به fast اما دیروز زنگ زدن گفتن که انجام نمیشه،گفتم پینگ بازی آنلاین برام بالاست،خانومه گفت مخابرات گیم رو ساپورت نمیکنه!!
بنده خدا اصلا interleave و fast پروفایل گیم و این چیزا رو احساس میکنم نشنیده بود،فقط گفت مخابرات مثل شرکت های دیگه نیست،ساپورت نمیکه!!!
حالا تلفنی زنگ بزنم بهتره یا کلا کارشناساشون در همین حد هستن؟:hmm:

971971
02-08-2020, 15:59
دوستان 2 تا تیکت گذاشتم برای تغییر پروفایل به fast اما دیروز زنگ زدن گفتن که انجام نمیشه،گفتم پینگ بازی آنلاین برام بالاست،خانومه گفت مخابرات گیم رو ساپورت نمیکنه!!
بنده خدا اصلا interleave و fast پروفایل گیم و این چیزا رو احساس میکنم نشنیده بود،فقط گفت مخابرات مثل شرکت های دیگه نیست،ساپورت نمیکه!!!
حالا تلفنی زنگ بزنم بهتره یا کلا کارشناساشون در همین حد هستن؟:hmm:
مخابرات شهر ما دارد، اکثرشان اطلاعی ندارند ولی بعضیها در جریانند. بهتر است وقتتان را با پشتیبانی تلف نکنید مستقیما از طریق سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کنید.

Dr Nima
06-08-2020, 18:24
سید مجید صدری مدیرعامل شرکت ملی مخابرات ایران با تبریک فرا رسیدن عید غدیرخم به تمام مشتریان این شرکت گفت: به منظور پیاده‌سازی نقش‌های مسئولیت اجتماعی شرکت مخابرات و برای گرامی داشت عیدسعید غدیر خم تمام تماس‌های تلفن ثابت به ثابت درون شبکه‌ای شرکت مخابرات ایران از ساعت۲۴روزجمعه ۱۷ مرداد تا ساعت ۲۴ روز شنبه ۱۸ مرداد رایگان است.

وی افزود: مصرف اینترنت مشتریان خدمات باند پهن بر روی تمامی بستر‌های ارتباطی ADSL. VDSL و FTTH از ساعت ۲۴ روز جمعه ۱۷ مرداد تا ساعت ۲۴ روز شنبه ۱۸ مرداد تا سقف ۱۰ گیگا بایت رایگان است.

وی با تاکید بر اینکه ترافیک رایگان اینترنت به مشتریانی اختصاص داده می‌شود که سرویس فعال داشته باشند، اضافه کرد: این امکان تنها برای تلفن‌های ثابت به ثابت اعم از درون استانی و بین استانی خواهد بود.

صدری خاطر نشان کرد: تماس از طریق تلفن ثابت با تلفن همراه (همراه اول، ایرانسل و رایتل) شامل این طرح نخواهد شد.

منبع: خبرگزاری فارس

realdonaldtrump
06-08-2020, 18:40
سلام دوستان بنده در تهران منطقه فرد اسدی جدیدا ساکن شدم و برای اینترنت adsl اقدام کردم ولی متاسفانه مخابرات میگه بالاتر از ۴ مگ نمیده! با توجه به مصرف بالای پهنای باند و دیتا به خاطر بازی آنلاین و تلوزیون های اینترنتی و دانلود این سرعت و خدمات جدا کمه! به بقیه سرویس دهنده ها هم زنگ زدم از پارس آنلاین و شاتل تا های وب و داتک و امثال اینا یسری میگفتن مخابرات منطقه مشکل داره و نمیشه و یسری هم میگفتن پورت خالی ندارن. مشکلات از اینجا جالب و عجیب میشه که من قبلا از سرویس های tdlte مبین نت استفاده میکردم ولی اینجا به خاطر سیگنال ضعیف رسما اعلام کردن سرویس دهی نمیکنن ایرانسل هم همینطور! تنها راه باقی مونده استفاده از نت موبایله که خب نمیدونم چرا ولی اینجا اینم آنتن نمیده :| نه ایرانسل و نه همراه اول! با این توصیفات شاید فکر کنین وسط بیابونم ولی همه اینا مربوط به تهران اطراف میدون آزادیه!
من همه جا گشتم و آخر سر به این انجمن رسیدم اگر کسی راه حلی به ذهنش میرسه یا میتونه کمکم کنه یه دنیا ممنون میشم.

ariobarzan2
06-08-2020, 19:35
سلام دوستان بنده در تهران منطقه فرد اسدی جدیدا ساکن شدم و برای اینترنت adsl اقدام کردم ولی متاسفانه مخابرات میگه بالاتر از ۴ مگ نمیده! با توجه به مصرف بالای پهنای باند و دیتا به خاطر بازی آنلاین و تلوزیون های اینترنتی و دانلود این سرعت و خدمات جدا کمه! به بقیه سرویس دهنده ها هم زنگ زدم از پارس آنلاین و شاتل تا های وب و داتک و امثال اینا یسری میگفتن مخابرات منطقه مشکل داره و نمیشه و یسری هم میگفتن پورت خالی ندارن. مشکلات از اینجا جالب و عجیب میشه که من قبلا از سرویس های tdlte مبین نت استفاده میکردم ولی اینجا به خاطر سیگنال ضعیف رسما اعلام کردن سرویس دهی نمیکنن ایرانسل هم همینطور! تنها راه باقی مونده استفاده از نت موبایله که خب نمیدونم چرا ولی اینجا اینم آنتن نمیده :| نه ایرانسل و نه همراه اول! با این توصیفات شاید فکر کنین وسط بیابونم ولی همه اینا مربوط به تهران اطراف میدون آزادیه!
من همه جا گشتم و آخر سر به این انجمن رسیدم اگر کسی راه حلی به ذهنش میرسه یا میتونه کمکم کنه یه دنیا ممنون میشم.
دوست عزیز به سایت
سر بزنید شماره تلفنتون را وارد کنید شرکتهایی که می تونن بهتون سرویس بدن را بهتون نشون میده البته تلفنی یا از طربق سایت شرکتها باید چک کنید چون بعضاً برای یه شماره ای میزنه فلان شرکت میتونه سرویس بده ولی در عمل نمیتونه

- - - Updated - - -

دوست عزیز به سایت
سر بزنید شماره تلفنتون را وارد کنید شرکتهایی که می تونن بهتون سرویس بدن را بهتون نشون میده البته تلفنی یا از طربق سایت شرکتها باید چک کنید چون بعضاً برای یه شماره ای میزنه فلان شرکت میتونه سرویس بده ولی در عمل نمیتونه

- - - Updated - - -

دوست عزیز به سایت

- - - Updated - - -

دوست عزیز به سایت

navidrezazadeh
06-08-2020, 20:32
دوستان یک خبر خوب از تاریخ 17 مرداد ساعت 24 تا 18 مرداد ساعت 24اینترنت مخابرات مجانی////

از حالا لیست دانلود هاتونو اماده کنید////((البته تا سقف 10 گیگ ها))

shakib zero
07-08-2020, 01:28
تو پنل که چیزی در این رابطه نیست. از امشب بود دیگه؟ فعلا که از حجم کم میشه.