ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ADSL / مخابرات استان تهران

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 [85] 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105

dele_tanha 1
09-07-2018, 10:34
برای من این طرح 4مگ هستش با سرعت 4برابر نوشته با این حجم هایی که مشخص کرده ، قیمت 240 هزار تومان :n41:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پارتاک-سامانه-مدیریت-مشتریان-اینترنت.pngبله برای منم هنینقده تو پنلم دقت کنی یکی از عکسها دقیقا همینه

فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk

SPIRIT PALST III
09-07-2018, 10:45
دقیقا

بار اول برداشته میگه اول ببینید کدوم چراغ هاتون روشنه :| اخه چه ربطی به پینگ داره ؟!
بار دوم میگه به ما ربطی نداره و مخابرات برای بازی انلاین نیست !!! :|

بار سوم زنگ زدم یه تغییراتی داد بدتر نویز خط و پینگم رفت بالا ولی بازم درست نشد....

مشکل شما کامل حل شده ؟

کامل نه قبلن ها که مشکلی نداشت 3 ساعت که شب بازی م کردم یک بار هم تایم اوت نداشت و قطع نمی شد...همین الان که داشتم پست های رو می خوندم دو بار پشت سر هم قطع شد...دیشب که بازی کردم دو بار قطع شد ولی بعدش اوکی بود کلا الان دو روز هست که مشکل به شدت یه هفته پیش نیست برای من خیلی بهتر شده ولی نه صد در صد....

آره کارشناس بی شعورش به من هم گفت که بازی آنلاین ساپورت نمی کنیم ولی شما اصلا حرفی از بازی آنلاین نیازی نیست بزنی بحث پینگ هم اصلا نیست مشکل قطعی و وصلی و تایم اوت زیاد هست...وقتی نت قطع و وصل بشه فقط برای بازی آنلاین مشکل پیش نمی یاد موارد دیگه هم هست که مشکل پیش میاد مثلا من خودم اون موقع که زیاد قطع و وصل میشد یه پرداخت الان داشتم که همون لحظه که پرداخت انجام شد قطع شد پول رو کم کرد ولی توی سایت پذیرنده نزده بود البته بعد اصلاحی خورد پول برگشت ولی قطع و وصلی و تایم اوت زیاد واسه مواردی مهمی مثل پرداخت آنلاین هم مشکل پیش میاره... در مورد ساپورت نکردن بازی آنلاین هم isp های ایران همینن بی شعور تر از این حرف ها هستن که براشون بازی آنلاین مهم باشه...البته من چون توی شهرکمون که حومه تهران هستیم adsl فقط مخابرات میده isp های معروف adsl هیچکدوم اینجا خدمات نمی دن...شما اگه می تونی از isp های دیگه بگیری تست کن یه بار من یه جا شنیده بودم که بعضی isp های adsl نت مخصوص بازی آنلاین دارن...

در آخر هم این سامانه پاسخ گویی وزارت ارتباطات می تونی ثبت شکایت کنی اتفاقا یه گزینه داره با عنوان "کیفیت اینترنت" که می تونی انتخاب کنی برای شکایت من که ثبت شکایت کردم از خود مخابرات دو روز بعدش زنگ زدن: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mr korash
09-07-2018, 13:36
بله برای منم هنینقده تو پنلم دقت کنی یکی از عکسها دقیقا همینه

طرح فعال کردم
حالا این حجم برای 183 روز یا هر ماه شارژ میشه ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

dele_tanha 1
09-07-2018, 13:38
طرح فعال کردم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]والا تو توضیحات نوشته ماه به ماه حجم لحاظ میشه و مثلا حجم این ماه به حجم ماه بعد منتقل نمیشه

dele_tanha 1
09-07-2018, 13:39
طرح فعال کردم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]منظورم اینه هر ماه 90 گیگ بین الملل داره که هر ماه شارژ میسه برات

milad1993xx
09-07-2018, 22:14
سلام قیمت بسته های VDSL و FTTH هم تقریبا مثل ADSL شده کسی از دوستان سرویس های جدید رو گرفته ؟

VDSL

:FTTH

cartesiba
09-07-2018, 22:51
سلام mr korash منم گرفتم اما انگار حجم کل 6 ماه بود

cartesiba
09-07-2018, 22:54
دوستان به نظرتون حجم مخابرات زود تمام نمیشه؟ انگار اصلا سایتهای داخلی را حساب نمیکنه .

dele_tanha 1
09-07-2018, 23:34
سلام mr korash منم گرفتم اما انگار حجم کل 6 ماه بودنه عزیز توضیحاتش نوشته که این حجم ماه به ماه لحاظ میشه.

01110362
10-07-2018, 07:17
دوستان به نظرتون حجم مخابرات زود تمام نمیشه؟ انگار اصلا سایتهای داخلی را حساب نمیکنه .

دقيقا ، برا منم همينطور بود عمرا من ميتونستم ٧٥ گيگ ماهيانه استفاده كنم ! ٢٨هزار كشيد رو قبض ، خيلي بي دروپيكر هست اين مخابرات ! تازه قبلش هم از طريق ٢٠٢٠ بهشون گفته بودم بعد از اتمام اينتزنتم طبق قانون بره رو ١٢٨ كه اينكارو نكردن ! شما هم اگر مخابرات هستي هنوز پيش پرداختش كن ! كه رو قبض نياد.

amirg2d
10-07-2018, 14:14
دوستانی که مشکل کم شدن حجم ( ترافیک داخلی رو حساب نمیکنه ) یا توی بازی های آنلاین مشکل دارند برند سایت 195 شکایت کنند

توی گوگل بزنید سامانه شکایت 195 بعدش تلفن ثابت و adsl رو انتخاب کنید و شکایت خودتون رو ثبت کنید.

milad1993xx
10-07-2018, 14:43
من که احتمالا بدم جمعش کنن پارس انلاینی چیزی بگیرم تا اومدن پچ wow 1ماه وقت دارم نتمو فیکس کنم :/ اخر فروردین 8 مگ گرفتم تازه داره 360 گیگش تموم میشه 9 گیگ مونده بعدش احتمال زیاد کوچ میکنم میرم بعد از 7 8 سال از مخابرات

dele_tanha 1
10-07-2018, 15:19
دوستان بنده امروز با 2020 تماس گرفتم و گفتن این حجم جشنواره نسیم ماه به ماه شارژ میشه یعنی مثلا من ک 6 ماهه دو مگ(سرعت چهار برابر که میشه 8 مگ) حجم 90 گیگ خارجی گرفتم،هرماه 90 گیگ حجمم میشه و ماه به ماه این 90 گیگ لحاظ میشه و اگر این 90 گیگ قبل اتمام 31 روزه یا 30 روزه تموم بشه سرعت میاد رو 128 ولی اگه حجم بخری باز میاد رو سرعت قبل.

m_amin
10-07-2018, 19:07
کامل نه قبلن ها که مشکلی نداشت 3 ساعت که شب بازی م کردم یک بار هم تایم اوت نداشت و قطع نمی شد...همین الان که داشتم پست های رو می خوندم دو بار پشت سر هم قطع شد...دیشب که بازی کردم دو بار قطع شد ولی بعدش اوکی بود کلا الان دو روز هست که مشکل به شدت یه هفته پیش نیست برای من خیلی بهتر شده ولی نه صد در صد....

آره کارشناس بی شعورش به من هم گفت که بازی آنلاین ساپورت نمی کنیم ولی شما اصلا حرفی از بازی آنلاین نیازی نیست بزنی بحث پینگ هم اصلا نیست مشکل قطعی و وصلی و تایم اوت زیاد هست...وقتی نت قطع و وصل بشه فقط برای بازی آنلاین مشکل پیش نمی یاد موارد دیگه هم هست که مشکل پیش میاد مثلا من خودم اون موقع که زیاد قطع و وصل میشد یه پرداخت الان داشتم که همون لحظه که پرداخت انجام شد قطع شد پول رو کم کرد ولی توی سایت پذیرنده نزده بود البته بعد اصلاحی خورد پول برگشت ولی قطع و وصلی و تایم اوت زیاد واسه مواردی مهمی مثل پرداخت آنلاین هم مشکل پیش میاره... در مورد ساپورت نکردن بازی آنلاین هم isp های ایران همینن بی شعور تر از این حرف ها هستن که براشون بازی آنلاین مهم باشه...البته من چون توی شهرکمون که حومه تهران هستیم adsl فقط مخابرات میده isp های معروف adsl هیچکدوم اینجا خدمات نمی دن...شما اگه می تونی از isp های دیگه بگیری تست کن یه بار من یه جا شنیده بودم که بعضی isp های adsl نت مخصوص بازی آنلاین دارن...

در آخر هم این سامانه پاسخ گویی وزارت ارتباطات می تونی ثبت شکایت کنی اتفاقا یه گزینه داره با عنوان "کیفیت اینترنت" که می تونی انتخاب کنی برای شکایت من که ثبت شکایت کردم از خود مخابرات دو روز بعدش زنگ زدن: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ماله منم هفته پیش خراب شد یه دو سه روز درست شده بود دوباره سه چهار روزی که خراب شده
هیچ کاریشم نمیشه‌کرد یهو ۳۰ دقیقه خوبه ۱ دقیقه تایم اوت میده

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

SPIRIT PALST III
11-07-2018, 08:56
ماله منم هفته پیش خراب شد یه دو سه روز درست شده بود دوباره سه چهار روزی که خراب شده
هیچ کاریشم نمیشه‌کرد یهو ۳۰ دقیقه خوبه ۱ دقیقه تایم اوت میده

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

برای من هم تا پریروز خوب بود ولی دوباره دیشب 4 بار توی بازی قطع شد...خاک بر سرها معلوم نیست چه تری زدن توی نت نمی تونن درستش کنن...

mr korash
11-07-2018, 18:10
سلام mr korash منم گرفتم اما انگار حجم کل 6 ماه بود

سلام
من دو بار با 2020 تماس گرفتم ، گفتن هر ماه همین حجم شارژ میشه :n10:

essien
11-07-2018, 21:45
دوستان تو پورتال مخابرات میتونید وارد بشید ؟
هر چی یوزر پسورد میزنم میگه ارور نامشخص ! و وارد نمیشه ...

sky1sky
11-07-2018, 22:53
سلام چه طرح هاش گرون کرده !!سرعت 1 مگ سالانه 212 تومن واسه 25 گیگ !!! این جوری موبایل به صرفه تره که !!!
از طرح های کمپین با صرفه چیزی نداره این مخابرات الان؟؟؟

hesam 63
12-07-2018, 01:47
سلام.
من به اجبار دارم از اینترنت مخابرات استفاده می کنم. سرعت 8 مگ برداشتم که خط نوسان و قطعی داشت و گفتن خط نمی کشه. حالا رو 4 مگ فیکس کردن و باز سرعت بین 2 تا 4 نوسان داره.
سوالم اینه که با توجه به سرعت 4، سرعت دانلود فایل ها باید چقدر باشه؟ یعنی باید تقسیم بر 8 کنم که بشه 512 یا همون 4 مگ باید باشه؟

dele_tanha 1
12-07-2018, 02:00
سلام.
من به اجبار دارم از اینترنت مخابرات استفاده می کنم. سرعت 8 مگ برداشتم که خط نوسان و قطعی داشت و گفتن خط نمی کشه. حالا رو 4 مگ فیکس کردن و باز سرعت بین 2 تا 4 نوسان داره.
سوالم اینه که با توجه به سرعت 4، سرعت دانلود فایل ها باید چقدر باشه؟ یعنی باید تقسیم بر 8 کنم که بشه 512 یا همون 4 مگ باید باشه؟دوست عزیز حداکثر کشش سیستم adsl, بیست و چهار مگابیت بر ثانیه هست که بسته بع فاصله از مرکز مخابراتی یرعت کم میشه. هرسرعتی گفتن باید بر 8 تقسیم کنی چون هر هشت بیت میشه یک بایت.

dele_tanha 1
12-07-2018, 02:02
سلام چه طرح هاش گرون کرده !!سرعت 1 مگ سالانه 212 تومن واسه 25 گیگ !!! این جوری موبایل به صرفه تره که !!!
از طرح های کمپین با صرفه چیزی نداره این مخابرات الان؟؟؟اون حجم منصفانه هر ماه هست که میتونی مصرف کنی نه کل سال

rioman
12-07-2018, 12:04
کسی از دوستان از سرویس VDSL استفاده می کنه؟
یا اطلاعات موثق از هزینه های اولیه و کیفیت اون داره؟

essien
14-07-2018, 10:29
دوستان کسی در این رابطه نظری نداره ؟

در ضمن میخایم اینترنت مخابرات و قطع کنیم از یه شرکت دیگه بگیریم . خطمون هم در حال حاضر معمولیه مشکلی نداره ...
ولی مخابرات تهدید کرد گفت اگه قطع کنی خطتون و کاری میکنیم از هیچ شرکتی نتونی سرویس بگیری . حالا نمیدونم فیبر میخان بکنن یا چی خودم چون حضورا نرفتم خبر ندارم .
کسی جدیدا با همچین پدیده ای روبرو نشده ؟
به 195 شکایت کنیم تو این مورد فایده ای داره ؟

essien
14-07-2018, 10:34
دوستان کسی در این رابطه نظری نداره ؟

در ضمن میخایم اینترنت مخابرات و قطع کنیم از یه شرکت دیگه بگیریم . خطمون هم در حال حاضر معمولیه مشکلی نداره ...
ولی مخابرات تهدید کرد گفت اگه قطع کنی خطتون و کاری میکنیم از هیچ شرکتی نتونی سرویس بگیری . حالا نمیدونم فیبر میخان بکنن یا چی خودم چون حضورا نرفتم خبر ندارم .
کسی جدیدا با همچین پدیده ای روبرو نشده ؟
به 195 شکایت کنیم تو این مورد فایده ای داره ؟

amirg2d
14-07-2018, 14:45
زیاد حرف میزنند ولشون کن

تو دوباره زنگ بزن اگه گفت چرا میخواید برید بگو ، حجمش کمه یا میخوام برم روی دیتا

البته میتونند محدودیت بزارند که نتونی از جایی بگیری و فقط باید از خودشون بگیری

ولی مثل اینکه شاتل و اسیا تک ارائه میدن ( طبق گفته جهرمی )

mInI_ClockEr
14-07-2018, 23:08
با سلام
دوستان من با این وضعیت چیکار کنم
میخوام برم فردا لغو کنم
هیچکاری نمیتونم کنم همش قطع و وصل میشه
چند دفعه هم زنگ زدم به 2020 کاری نکردن

essien
15-07-2018, 21:27
زیاد حرف میزنند ولشون کن

تو دوباره زنگ بزن اگه گفت چرا میخواید برید بگو ، حجمش کمه یا میخوام برم روی دیتا

البته میتونند محدودیت بزارند که نتونی از جایی بگیری و فقط باید از خودشون بگیری

ولی مثل اینکه شاتل و اسیا تک ارائه میدن ( طبق گفته جهرمی )
قطع کردم ، چند روز بعد اینترنت پارس آنلاین وصل شد بدون مشکل هیچ خاصی ! :n24:
مخابرات خیلی هار شده ...
همیشه اذیت میکرد ولی دیگه تهدید رسمی نداشتیم قبلا :n23:

essien
15-07-2018, 21:32
.....................................

milad1993xx
16-07-2018, 09:56
من که احتمالا بدم جمعش کنن پارس انلاینی چیزی بگیرم تا اومدن پچ wow 1ماه وقت دارم نتمو فیکس کنم :/ اخر فروردین 8 مگ گرفتم تازه داره 360 گیگش تموم میشه 9 گیگ مونده بعدش احتمال زیاد کوچ میکنم میرم بعد از 7 8 سال از مخابرات

خب دادم جمعش کردن الان نمیدونم پارس بگیرم یا شاتل :/ 300 تومن مودم +vdsl2/adsl2 خریدم دیروز موند رو دستم میگن به 4 تا مجتمع کلا میدیم 250 میفروشمش کسی خواست مدل : TP-link w9970 v2

WhiteHat
16-07-2018, 11:33
طرح 150گیگ نامحدود مخابرات تهران شبانه نداره؟

REZAHOSEYNGANI
17-07-2018, 09:58
سلام،من سرعتم 512 هست تا چند روز قبل سرعت دانلودم 124 بود ولی الان رسیده به 40-50 :| میخوام کلا قطعش کنم با این که نامحدوده خیلی رفته رومخ.چه شرکتی توصیه میکنید ؟

milad1993xx
17-07-2018, 13:44
سلام من دیروز درخواست تخلیه دادم امروز هم شکایت ثبت کردم تو 195 ولی فقط اکانتمو پاک کردن و تو سایت زده سرویس قطع شده ولی هنوز چراغ رانژه روشنه(دیگه ای پی نمیده ) :/ میخواستم ببینم عادیه؟ چقدر طول میکشه؟ چون از پارس آنلاین در خواست سرویس کرم دیروز برگشت خورده گفتن خط پره

mahan999
19-07-2018, 08:01
بله برای منم هنینقده تو پنلم دقت کنی یکی از عکسها دقیقا همینه

من تو پنل قسمت تغییر سرویس طرح نسیم رو نمی بینم

mahan999
19-07-2018, 08:03
معرفی جشنواره فروش

طرح نسیم

سرویسهای

ADSL , VDSL , FTTH

کلیه مشترکین موجود ( مشترکینی که در حال حاضر دارای یکی از سرویسهای مخابرات هستند) می توانند با ثبت نام سرویس موجود خود و یا ارتقا سرعت آن از مزایای سرویسی که سرعت آن دو برابر سرویس ثبت نام شده ( در صورت خریدسرویس سه ماهه ) بهره مند شوند و یا از مزایای سرویسی که سرعت آن چهار برابر سرویس ثبت نام شده ( در صورت خرید سرویس ۶ یا ۱۲ ماهه) بهره مند شوند ومشترکین غیر فعال ( مشترکینی که زمان سرویس پیش پرداخت آنها اتمام یافته وسرویس آنها جمع آوری نشده است) و مشترکین جدبد( متقاضیانی که در حاضر مشترک هیچیک از سروبسهای اینترنت مخابرات نمی باشند ) نیز می توانند با ثبت نام این سرویسها از مزایای آن بهره مند شوند

نکته : مشترکین موجود مجاز به ثبت نام سرویسهایی با سرعت کمتر از سرویس موجود خود نمی باشند

مثال: فرض کنید مشترک سرویس یک مگ را ثبت نام می نماید این مشترک با پرداخت مبلغ ماهیانه ۲۰ هزار تومان بجای سرعت ۱M ازسرعت ۴M بهره مند می شود وبجای بهره مندی ازحجم ماهیانه ۲۵ گیگ بین الملل از ۶۰ گیگ بین الملل بهره مند می شوند در واقع مشترک با پرداخت تعرفه سرویس ۱M از خدمات سرویس ۴M استفاده می کند

مشترکین غیر فعال وجدید چنانچه مایل نباشند از سرویسهای فوق استفاده نمایند برای آنها در طرح نسیم سرویسهای دیگری به شرح ذیل در نظر گرفته شده است این مشترکین با ثبت نام سرویسهای سه ماهه ، شش ماهه و دوازده ماهه به ترتیب از ۱ ، ۲ و ۴ ماه رایگان پس از اتمام قرار داد خود بهره مند شوند به عبارت دیگر ۳ ماه بخر ۴ ماه ببر، ۶ ماه بخر۸ ماه ببر ،۱۲ ماه بخر ۱۶ ماه ببر

مثال : مشترک جدید یا غیر فعال با ثبت نام سرویس ۱M دوازده ماهه به مدت ۱۲ ماه ازخدمات این سرویس بهره مند خواهد شد و پس از آن به مدت چهار ماه بصورت رایگان از خدمات این سرویس بهره مند خواهد شد

سرویسهای طرح نسیم هم برای مشترکین پری پید و هم پست پید قابل ثبت نام خواهد بود ومدت زمان استفاده از طرح نسیم به مدت ۶ ماه وتا تاریخ ۹۷/۹/۳۰ می باشد

مشترکینی که نسبت به ثبت نام سرویسهای فوق اقدام نمایند تا پایان مدت قرار داد ( ۳،۶،۱۲ماهه) از مزایای آن استفاده می نمایند و پس از آن مشترک از خدمات سرویس پایه بهره مند خواهد شد

تمام نقاط فروش اعم از دفاتر خدمات ارتباطی ، امور مشترکینها ، بازاریابان و نفرات ۲۰۲۰ دقت نمایند که سرویسهای طرح نسیم ( دریافت خدمات سرویسهای با سرعت ۲ یا ۴ برابر )فقط برای مشترکین شهرستانها می باشد که پهنای باند خود را از طریق بستر فیبر نوری دریافت می نمایند قابل ارائه می باشد

و اگر در خصوص دریافت سرعت ۲ یا ۴ برابر مطمئن نیستید ابتدا با تماس با نقاط فنی مطمئن شوید وسپس ثبت نام نمایید

شما کارمند مخابرات هستید؟ این لیست بالا رو از کجا آوردید من هر چی میگردم تو هیچ سایتی نیست جز اینجا

SAeedBaa
20-07-2018, 00:06
شما کارمند مخابرات هستید؟ این لیست بالا رو از کجا آوردید من هر چی میگردم تو هیچ سایتی نیست جز اینجا
با 2020 و یا عوامل فروش تماس برقرار کنید. این طرح الان در بیشتر استان ها دایره و به گفته ی دوستان چون بعضی طرح هایش برای برخی مشترکین امکان فعالسازی نداره در پنل بعضی دوستان وجود نداره.

aminsol70
20-07-2018, 00:28
به هیچ وجه پیشنهاد نمیکنم از اینترنت مخابرات استفاده کنید واقعا به درد نخوره

REZAHOSEYNGANI
21-07-2018, 09:38
من خطم فیبرنوریه مجبورم از مخابرات بگیرم ، این طرح 2 مگ و 40 گیگش چطوریه کسی استفاده کرده ؟؟

SAeedBaa
21-07-2018, 14:27
من خطم فیبرنوریه مجبورم از مخابرات بگیرم ، این طرح 2 مگ و 40 گیگش چطوریه کسی استفاده کرده ؟؟

من از طرح 2 مگ 160 گیگ داخلی (40 گ بین الملل) در استان هرمزگان استفاده میکنم. خطم روی 8 مگابیت بسته شده. سرعتم خوبه اما کیفیت میتونست بهر باشه.
البته پیشنهاد میدم طرح جدید نسیم رو بخرید که سرعت دو برابر طرح خریداری شده رو بهتون میده.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=175ms TTL=116
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=171ms TTL=116
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=171ms TTL=116
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=172ms TTL=116

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=168ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=166ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=168ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=165ms TTL=50

saadat68
22-07-2018, 15:33
سلام
آیا امکانش هست مثلا من یک میلیون تومن اینترنت مخابرات رو شارژ و مصرف کنم و دو ماه بعد رو قبض بیاد و پرداخت کنم؟

amirg2d
24-07-2018, 00:03
دوستانی که بازی های آنلاین میزنند و مشکل داشتند متن زیر رو بخونند

بعد 2 ماه چند روزی هست دیگ مشکلی توی بازی های انلاین نیست

بازی رینبو برای پی سی ، بازی های Xbox - ps4 و گوشی خود به خود مشکلش حل شده ولی بازی هایی مثل PUBG و gta v باید مراحل زیر رو برید تا Cache بازی پاک بشه و بازی بدون مشکل اجرا بشه.

توی استیم خودتون برید روی بازی راست کلیک کنید properties رو بزنید local file و سپس verifiy intergrity رو بزنید ( حدودا 10 دقیقه طول میکشه حداکثرم 20 دقیقه )

بعدش برید داخل بازی و مشکل بر طرف شده

توی Gta v اگه با ارور Connection lost - unknown network error مواجه شدید مراحل زیر رو برید

روی cmd راست کلیک کنید و Run as administrator بزنید و دستور زیر رو بنویسید.

netsh interface ipv4 show subinterface

کارت های شبکه رو مشاهده میکنید مثلا Wi-fi - Ethernet و... از هر کدوم که استفاده میکنید توی متن زیر جایگزین کنید.

netsh interface ipv4 set subinterface “Esm network shoma” mtu=1450 store=persistent

جای esm network shoma اسم اون شبکه ای که وصلید رو بزنید برای مشاهده اسم شبکه Control panel برید سپس به Network and Sharing Center برید و سمت راست رو به روی Connections اسم شبکه شما رو زده !

سپس کامپیوتر رو ریستارت کرده و تموم :)

dele_tanha 1
24-07-2018, 14:15
خیلی مسخرس ما روزی دو ساعت برقمون قط میشه اب هم که دوروزی 4 ساعت فقط داریم اینها کم بود الان شده روزی دوساعتم اینترنت قط میشه.بوشهرم.

SPIRIT PALST III
24-07-2018, 16:01
دوستانی که بازی های آنلاین میزنند و مشکل داشتند متن زیر رو بخونند

بعد 2 ماه چند روزی هست دیگ مشکلی توی بازی های انلاین نیست

بازی رینبو برای پی سی ، بازی های Xbox - ps4 و گوشی خود به خود مشکلش حل شده ولی بازی هایی مثل PUBG و gta v باید مراحل زیر رو برید تا Cache بازی پاک بشه و بازی بدون مشکل اجرا بشه.

توی استیم خودتون برید روی بازی راست کلیک کنید properties رو بزنید local file و سپس verifiy intergrity رو بزنید ( حدودا 10 دقیقه طول میکشه حداکثرم 20 دقیقه )

بعدش برید داخل بازی و مشکل بر طرف شده

توی Gta v اگه با ارور Connection lost - unknown network error مواجه شدید مراحل زیر رو برید

روی cmd راست کلیک کنید و Run as administrator بزنید و دستور زیر رو بنویسید.

netsh interface ipv4 show subinterface

کارت های شبکه رو مشاهده میکنید مثلا Wi-fi - Ethernet و... از هر کدوم که استفاده میکنید توی متن زیر جایگزین کنید.

netsh interface ipv4 set subinterface “Esm network shoma” mtu=1450 store=persistent

جای esm network shoma اسم اون شبکه ای که وصلید رو بزنید برای مشاهده اسم شبکه Control panel برید سپس به Network and Sharing Center برید و سمت راست رو به روی Connections اسم شبکه شما رو زده !

سپس کامپیوتر رو ریستارت کرده و تموم :)

من تخصصی در زمینه شبکه و it ندارم ولی آخه چه ربطی به کش بازی داره؟؟؟؟؟!!!!!!!! من pes بازی می کنم که بعضی وقت ها مشکل قطع شدن توی آنلاین دارم که اون هم به خاطر تایم اوت ( پاکت لاست) هست معلوم نیست چه جوریه ...همیشه که تایم اوت داره از موقعی که این مشکل به وجود اومده ولی نمی دونم چه جوری هست که بعضی تایم اوت ها بازی رو قطع می کنه بعضی هاش قطع نمی کنه....مشکل تایم اوت ربطی به کش بازی نداره مربوط به isp میشه...چه طور شما می گی کش بازی رو پاک کنی درست میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!

روش دوم فقط برای gta کاربرد داره؟؟؟؟ من پاک کردن کش رو تست کردم اگه مشکل حل نشد از روش دوم مخصوص gta میشه برای pes هم استفاده کرد؟؟؟

مرسی...

amirg2d
24-07-2018, 18:29
سلام والا من توی پی سی تحت استیم بازی میکنم
به چند نفرم که بازی میکردم گفتم مشکل حل شد

بازی های گوشی و اینا خود به خود درست شده و مشکلی نداره

SPIRIT PALST III
24-07-2018, 18:54

من هم pes با استیم بازی می کنم...حالا تست می کنم ببینم ولی کش بازی نباید ارتباطی با تایم اوت داشته باشه...روش دوم چی فقط برای gta هست یا میشه برای بازی دیگه هم تست کرد؟؟

SPIRIT PALST III
24-07-2018, 20:09

پاک کردن کش رو انجام داد هیچ تاثیری نداشت همونطور که انتظار داشتم 4 تا دست بازی کردم 2 تاش قطع شد....مشکل همون از تایم اوت هست.... .

amirg2d
24-07-2018, 23:21
ای بابا چند روزی بود مشکل نداشت
دوباره امروز هممون با هم تایم اوت میخوردیم :|

gta و پابجی رو خود سایتش زده بود با clear cache مشکل حل میشه به شرطی که اینترنتتون درست شده باشه.

mtu برای جی تی ای جواب داده بود و توی سایتش زده بود بازی های دیگ رو باید دید خودشون چی زدند.
نوشته بود 1500 اگه باز مشکل داشت زیر 1492 ببرید برای مثال 1450

milad1993xx
25-07-2018, 09:43
ای بابا چند روزی بود مشکل نداشت
دوباره امروز هممون با هم تایم اوت میخوردیم :|

gta و پابجی رو خود سایتش زده بود با clear cache مشکل حل میشه به شرطی که اینترنتتون درست شده باشه.

mtu برای جی تی ای جواب داده بود و توی سایتش زده بود بازی های دیگ رو باید دید خودشون چی زدند.
نوشته بود 1500 اگه باز مشکل داشت زیر 1492 ببرید برای مثال 1450

من که تخلیه کردم رفتم پارس آنلاین مخابرات شاید پینگم رو 80 85 هم میومد یا بود صبح ها ولی یهو شب میشد مثلا 140 150 و تایم اوتش... پارس همیشه ثابت روه 90-100 ه و پشتیبانی عاله داشته تو این 3 روز

dele_tanha 1
25-07-2018, 22:46
طرح «غزال» اینترنت شرکت مخابرات ایران با سرعت و زمان استفاده بیشتر آغاز شد

رمضانیان - ۱۳۹۷/۰۵/۰۳

طرح غزال شرکت مخابرات ایران با مزایای سرعت بیشتر و زمان استفاده بیشتر بدون افزایش تعرفه، آماده استفاده توسط مشتریان اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات ایران است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران، در سرویس‌های طرح غزال، مشتریان علاوه بر افزایش سرعت تا ۴ برابر، زمان استفاده از اینترنت خود را نیز افزایش می‌دهند، یعنی به ازای هر ۳ ماه تمدید قرارداد اینترنت، برای هر مشتری به میزان یک ماه اینترنت رایگان بدون دریافت هزینه اضافی ارائه می‌شود.

بر اساس این گزارش کلیه دارندگان خدمات تلفن ثابت شرکت مخابرات ایران، کلیه مشتریان فعال و غیرفعال ADSL مخابرات و همچنین مشتریان جدید می‌توانند از این طرح استفاده کنند.

گفتنی است در طرح غزال، سرویس‌های مختلف با سرعت ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه تا ۱۶ مگابیت بر ثانیه به مشتریان با شرایط ویژه و بدون افزایش تعرفه ارائه می‌شود.

هدف از اجرای این طرح، ارائه خدمت بیشتر به مشتریان وفادار شرکت و همچنین جذب مشتریان جدید است، به‌نحوی‌ که سبد محصولات اینترنت خانگی شرکت مخابرات ایران با ارزشی بیش از سبد محصولات استاندارد در اختیار عموم مصرف‌کنندگان اینترنت قرار می‌گیرد.

این سرویس‌ها شامل افزایش سرعت تا ۴ برابر بدون افزایش تعرفه برای قراردادهای یک‌ساله، افزایش سرعت تا دو برابر بدون افزایش تعرفه بدون قراردادهای ۶ ماهه، افزایش زمان استفاده مشتری به میزان یک ماه به ازای هر سه ماه تمدید قرارداد و بدون دریافت هزینه اضافی است.

[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]اینم لینک خبر از سایت مخابرات. همون طرح نسیم هس اسمش غزال گذاشتن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/service/news/details/109

Xx Hossein xX
26-07-2018, 07:27
سلام.
دوستان من سرویس 16 مگابیت گرفتم و ظاهرا خطم تا 11 مگ میکشه.
Downstream حدود 11
Upstream حدود 2.5
جفت snr ها رو دقیقا روی 6 میمونه.

مشکلم اینه که تقریبا هر یک ساعت یک پرش لینک رو تجربه میکنم.
میخواستم بدونم اگه تماس بگیرم و سرعت آپلود رو روی 1 مگ ست کنن ممکنه این مشکل پرش لینک حل بشه و روی snr داون استریم تاثیر مثبت بذاره؟
پشتیبانیش واقعا چیزی نمیدونه گفتم از شما دوستان بپرسم.

ممنون :n40:

Bensonw3x
26-07-2018, 09:47
اره تاثیر داره ، بگو بزارن رو 1 مگ اصن نویز خطت هم کم میشه

mInI_ClockEr
26-07-2018, 11:53
با سلام
دوستان من با این وضعیت چیکار کنم
میخوام برم فردا لغو کنم
هیچکاری نمیتونم کنم همش قطع و وصل میشه
چند دفعه هم زنگ زدم به 2020 کاری نکردن

دوستان کسی نظر خاصی نداره در مورد این وضعیت من ؟
البته دو هفته پیش قطعش کردم
ولی میخواستم بدونم کسی نظری نداره ؟
تو شاتل درخواست ثبت کردم ولی بعید میدونم حالا حالاها تماس بگیرن :n37::n37:

p30world970
26-07-2018, 19:30
الان وضعیت مخابرات چطوره؟

Silent TR
26-07-2018, 21:40
الان زنگ زدم مخابرات برای ارتقا سرویس به ۱۶ مگ ولی میگن خطت نهایت ۶ مگ ساپورت میکنه و باید سرویس ۴ مگ رو بخری ، داریم یه همچین چیزی ؟؟ اخه ۶ مگ ؟؟حالا با اینحال حتی حاضرم پول ۸ مگم بدم ولی بهم ۶ مگ بدن ولی میگن نمیشه. شرایطمم جوریه نمیتونم از جای دیگه ایی سرویس بگیرم

Ashkan R
27-07-2018, 00:22
بالاخره یک ماهه‌ی 16 مگ منم بعد از 2 ماه و 8 روز امروز قطع شد :n02:
البته حجمم تموم شد، اگه تموم نمیشد نمیدونم چقدر دیگه دووم میاورد، جالب اینه نزدیک 1 ترابایت بین الملل هم مصرف داشتم، چون Netlimiter دارم حجم دقیق مصرفیم دستمه
ببینیم این سری چه میکنه :n02:

rioman
27-07-2018, 06:19
الان زنگ زدم مخابرات برای ارتقا سرویس به ۱۶ مگ ولی میگن خطت نهایت ۶ مگ ساپورت میکنه و باید سرویس ۴ مگ رو بخری ، داریم یه همچین چیزی ؟؟ اخه ۶ مگ ؟؟حالا با اینحال حتی حاضرم پول ۸ مگم بدم ولی بهم ۶ مگ بدن ولی میگن نمیشه. شرایطمم جوریه نمیتونم از جای دیگه ایی سرویس بگیرم

اگه هم بهتون 16 مگ بدن همه اش قطع میشه و لاین پایدار نمیمونه
فایده ای براتون نداره فقط اعصاب خردی میمونه

Xx Hossein xX
27-07-2018, 09:29
چقدر این سرویس مخابرات مزخرفه، فقط پولمو دور ریختم. 90 تومن دادم هیچی به هیچی.
راهی نیست بشه پول رو پس گرفت؟

Silent TR
27-07-2018, 18:44
چقدر این سرویس مخابرات مزخرفه، فقط پولمو دور ریختم. 90 تومن دادم هیچی به هیچی.
راهی نیست بشه پول رو پس گرفت؟

منم با دو تا دیگه از کارشناساشون صحبت کردم گفتن اقا میشه بگیری خیلی هم شرایطت خوبه و این حرفا
خلاصه اینکه گرفتم الان سرعت دانلودم بین 500 تا 650kb/s هستش زنگم زدن میگن امروز یه ذره مشکل داریم تا فردا باید درست شه اگه نشد بگید
انتظار سرعت دانلود 1.6mb/s رو داشتم

whitewolf
28-07-2018, 22:37
الان ساعت 23:34 تاریخ 6 مرداد هست. حدود 2-3 ساعت هست که هیچ سایت خارجی حتی Google.com با اینترنت مخابرات تهران باز نمیشه
بعد از یه سری ازمایش فهمیدم که مشکل از dns های پیش فرض مخابرات هست. اگه شمام این مشکل رو دارین dns های جهانی زیر رو set کنید:
1.1.1.1
8.8.4.4

L.utus
29-07-2018, 02:40
البته حجمم تموم شد، اگه تموم نمیشد نمیدونم چقدر دیگه دووم میاورد، جالب اینه نزدیک 1 ترابایت بین الملل هم مصرف داشتم، چون Netlimiter دارم حجم دقیق مصرفیم دستمه
16 مگ که سقف مصرفش 700 گیگه
یعنی 1 ترا مصرف کردین بازم قطع نمیشد؟

Ashkan R
29-07-2018, 04:32
16 مگ که سقف مصرفش 700 گیگه
یعنی 1 ترا مصرف کردین بازم قطع نمیشد؟

940 گیگ استفاده کردم اون موقع دیگه حجم صفر شد

mostafa_gm
29-07-2018, 06:19
من 2 مگ یک ماهه گرفتم بعد از 3 ماه قطع نشده بود اشتباه کردم عوضش کردم 8 مگ گرفتم نامردا سر یه ماه قطع کردن.

Ashkan R
29-07-2018, 06:40
من 2 مگ یک ماهه گرفتم بعد از 3 ماه قطع نشده بود اشتباه کردم عوضش کردم 8 مگ گرفتم نامردا سر یه ماه قطع کردن.
حالا منم اولین باریه که دارم تمدید میکنم، ببینیم ایندفعه چی میشه

mehrdadb3
29-07-2018, 11:06
این طرح نسیم یا غزال رو از پنل میشه سفارش داد یا حتما باید زنگ زد 2020 برای تهران

Electronic-Arts
29-07-2018, 11:24
الان ساعت 23:34 تاریخ 6 مرداد هست. حدود 2-3 ساعت هست که هیچ سایت خارجی حتی Google.com با اینترنت مخابرات تهران باز نمیشه
بعد از یه سری ازمایش فهمیدم که مشکل از dns های پیش فرض مخابرات هست. اگه شمام این مشکل رو دارین dns های جهانی زیر رو set کنید:
1.1.1.1
8.8.4.4
من از صبانت دارم این فقط مشکل مخابرات نیست و من با dns اتومات هیچ سایتی باز نمیشد از دیروز و بعد از این که dns 1.0.0.1 و 4.2.2.1 ست کردم همه سایتا باز شد البته باز از اون ور دوستام توی اصفهان و تبریز مشکلی نداشتن پس یه غلطی کردن که بعضی جاها خراب شده

misam5526
29-07-2018, 12:56
این طرح نسیم یا غزال رو از پنل میشه سفارش داد یا حتما باید زنگ زد 2020 برای تهران

طرح نسیم فکر کنم داخل پنل اضافه شده.

whitewolf
29-07-2018, 23:03
من از صبانت دارم این فقط مشکل مخابرات نیست و من با dns اتومات هیچ سایتی باز نمیشد از دیروز و بعد از این که dns 1.0.0.1 و 4.2.2.1 ست کردم همه سایتا باز شد البته باز از اون ور دوستام توی اصفهان و تبریز مشکلی نداشتن پس یه غلطی کردن که بعضی جاها خراب شده

اره. همه این بدبختیا از فیلتر تلگرام شروع شد.
یادش بخیر قبلا زمان احمدی نژاد می گفتن لنگر کشتی زده کابل های اینترنت ته دریا رو قطع کرده. کسی ام باور نمی کرد ولی حالا حداقل خودمون می دونیم دلیلشو

amirpers
30-07-2018, 11:52
دوستان متاسفانه من خونه ام رو عوض كردم و اينجا خط تلفنش ظاهرا فيبر نوريه و بر خلاف چيزي كه گفته شده بود كه انحصار برداشته شده، متاسفانه ظاهرا فقط بايد از مخابرات سرويس بگيرم. با اين ترافيك كم و سرويس هاي واقعا بد.

حالا سوالم اينه كه فيبر نوري چه جوريه؟ آيا سرعت بالا ميده؟ مثلا 16 مگ رو پشتيباني ميكنه و سرعت دانلود مثلا حدود 2 مگ بده به من؟

misam5526
30-07-2018, 12:03
دوستان متاسفانه من خونه ام رو عوض كردم و اينجا خط تلفنش ظاهرا فيبر نوريه و بر خلاف چيزي كه گفته شده بود كه انحصار برداشته شده، متاسفانه ظاهرا فقط بايد از مخابرات سرويس بگيرم. با اين ترافيك كم و سرويس هاي واقعا بد.

حالا سوالم اينه كه فيبر نوري چه جوريه؟ آيا سرعت بالا ميده؟ مثلا 16 مگ رو پشتيباني ميكنه و سرعت دانلود مثلا حدود 2 مگ بده به من؟

از طرح نسیم مخابرات استفاده کنید. اگه سرویس 4 مگ رو شش ماهه بخرید، سرویس 16 مگ رو بهتون تحویل میدن. یعنی با ماهی 40 هزار تومن سرویس 16 مگ با ماهی 175 گیگ رو تحویل میگیرید.

در مورد کیفیت هم فیبر نوری مشکلی برای کشش خط نداره چوت در اغلب موارد فاصله شما با کافوی نوری زیر 2 کیلومتره.

amirpers
30-07-2018, 13:21
از طرح نسیم مخابرات استفاده کنید. اگه سرویس 4 مگ رو شش ماهه بخرید، سرویس 16 مگ رو بهتون تحویل میدن. یعنی با ماهی 40 هزار تومن سرویس 16 مگ با ماهی 175 گیگ رو تحویل میگیرید.

در مورد کیفیت هم فیبر نوری مشکلی برای کشش خط نداره چوت در اغلب موارد فاصله شما با کافوی نوری زیر 2 کیلومتره.

ممنون
فقط چند تا سوال

1- طرح نسيم يا غزال؟

2- اين طرح براي من كه تازه مي خوام سرويس بگيرم از مخابرات هم فعاله؟ و از طريق خود پنل كاربري ميشه خريد؟

3- آيا ترافيك هر ماه به ماه هاي بعد انتقال پيدا ميكنه تو سرويس 6 ماهه؟

misam5526
30-07-2018, 14:21
ممنون
فقط چند تا سوال

1- طرح نسيم يا غزال؟

2- اين طرح براي من كه تازه مي خوام سرويس بگيرم از مخابرات هم فعاله؟ و از طريق خود پنل كاربري ميشه خريد؟

3- آيا ترافيك هر ماه به ماه هاي بعد انتقال پيدا ميكنه تو سرويس 6 ماهه؟

اگه غزال فعال باشه بهتره ؛ اگه غزال نبود نسیم. (غزال نسبت به نسیم یکی دو ماه هدیه اضافه شده ولی 4 برابر فروختن سرعت و حجم در هر دو یکیه)

برای مشترک جدید هم قابل ارائست. فقط باید برای ثبت نام حضوری برید.

ترافیک مثل شاتلماهانست یعنی هر ماه 175 گیگ که به ماه بعد منتقل نمیشه

whitewolf
30-07-2018, 22:14
این نسیم و غزال فقط برای پیش پرداخت هاست دیگه درسته؟ پس پرداخت ها ندارن؟

amirpers
31-07-2018, 00:31
دوستان من طرح نسیم 8 مگ با سرعت دو برابر 700 گیگ برای 3 ماه رو فعال کردم.

چند تا مشکل دارم. سرعت دو برابر یعنی 16 مگابیت. یعنی 2 مگ بر ثانیه. اما 500 کیلوبایت داد در بهترین شرایط. چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟ به خدا مجبور شدم بیام سراغ مخابرات.

مشکل بعدی اینه که چرا هیچ جای پنل کاربری ترافیک باقیمانده رو نزده؟ میشه راهنمایی کنید؟

ممنون

misam5526
31-07-2018, 10:32

چند تا مشکل دارم. سرعت دو برابر یعنی 16 مگابیت. یعنی 2 مگ بر ثانیه. اما 500 کیلوبایت داد در بهترین شرایط. چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟ به خدا مجبور شدم بیام سراغ مخابرات.

مشکل بعدی اینه که چرا هیچ جای پنل کاربری ترافیک باقیمانده رو نزده؟ میشه راهنمایی کنید؟

ممنون

تصویری از مودم رو قرار بدید تا شرایط مودم رو ببینیم. احتمالا مشکلی باعث نویز و کاهش کشش خط شده.

Rahpooyan
31-07-2018, 13:32
تصویری از مودم رو قرار بدید تا شرایط مودم رو ببینیم. احتمالا مشکلی باعث نویز و کاهش کشش خط شده.
چجور میشه متوجه شد؟ تصور کدوم قسمت رو باید چک کرد و باید دنبال چی بود تا متوجه شد؟

amirpers
31-07-2018, 16:14

بفرمایید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سرعتم افتضاحه. الان به 2 مگ رسیده در حالی که باید 16 مگابیت باشه.:n04:

این رو هم لطفا بفرمایید که مقدار ترافیک باقیمانده رو چجوری ببینم.

ممنون

rioman
31-07-2018, 16:33

ممنون

دوست گرامی

خط شما رو 4 مگ بسته شده البته بیشتر از این هم کشش نداره.
قبل از خرید سرویس باید کشش خط رو چک می کردین.

hamed_korn
31-07-2018, 17:04
سلام.برای پس پرداخت هم هست.من امروز فعال کردم .هزینه روی قبض میاد.اینا اصلا گوش نمیدن چی میگی .میگن غزال همون نسیم هست فقط اسمشو عوض کردن.
یا شما باید سرعت ۴ برابر رو با قرارداد ۶ یا ۱۲ ماه انتخاب کنید یا اون حالتی که سرعت مثلا۲ مگ رو بگیرید باهمون سرعت بهتون میدیم و ۴۰ گیگ ترافیک بین الملل ولی به ازا هر۳ ماه تمدید قرارداد ۱ ماه اینترنت رایگان.
هر دو حالت باهم نمیشه که هم بخواین سرویس ۲ مگ بگیرید و سرعت ۴ برابر بشه و ماهی ۹۰ گیگ ترافیک بین الملل بگیرید با قیمت ماهی ۲۵۰۰۰ تومان و هم به ازا قرارداد یک ساله که بستید بیان ۴ ماه بعد قرارداد هم اینترنت رایگان بدن.
با ۲ کارشناس ۲۰۲۰ صحبت کردم هر جفتشون همینو گفتن.
برای من سرعت رو روی ۸۱۹۱kbps گذاشتند ولی سرعت دانلود از ۸۵۰ KB بالاتر نمیاد و اصلا به فکر دانلود با سرعت1 MB نباشید

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

hamed_korn
31-07-2018, 17:10
بفرمایید.

ممنونسلام ببینید دوست عزیز خط شما در حالت دانلود تو مودم هم گفتهmax rate 4469 kbps هست یعنی آخر کشش خط شما همین ۴.۵ مگابیت هست شما نهایت ۴ مگابیت سرعت میتونید بگیریدهمان حدود ۴۵۰ تا ۵۰۰ کیلوبایت در دانلود .
شما بگید سرویس ۱ مگ ۱۲ ماه با قیمت ماهانه ۲۰۰۰۰ تومان بهتون بدن (یا براتون به سرویس که گفتم تبدیل کننند) که سرعت ۴ برابری که بهتون بدن بشه ۴ مگابیت.خط شما کشش بیشتر از این سرعت رو نداره والکی پول اضافه هزینه نکنید.

amirpers
31-07-2018, 19:21
دوست گرامی

سلام ببینید دوست عزیز خط شما در حالت دانلود تو مودم هم گفتهmax rate 4469 kbps هست یعنی آخر کشش خط شما همین ۴.۵ مگابیت هست شما نهایت ۴ مگابیت سرعت میتونید بگیریدهمان حدود ۴۵۰ تا ۵۰۰ کیلوبایت در دانلود .
شما بگید سرویس ۱ مگ ۱۲ ماه با قیمت ماهانه ۲۰۰۰۰ تومان بهتون بدن (یا براتون به سرویس که گفتم تبدیل کننند) که سرعت ۴ برابری که بهتون بدن بشه ۴ مگابیت.خط شما کشش بیشتر از این سرعت رو نداره والکی پول اضافه هزینه نکنید.

من دو روز پیش همینجا پرسیدم که خط فیبر نوری تا چقدر رو جواب میده که دوستان راهنمایی کردن تا ۱۶ رو جواب میده.
خب چرا الان خط من تا ۴ جواب میده؟ مشکل از کجاست و باید چکار کرد؟
ضمن اینکه سرعت من بیشتر اوقات زیر ۴۰۰ کیلوبایته و این یعنی حدود ۳ مگ. حتی ۴ مگ هم نیست.

من مصرفم بالاست. هم ترافیک و هم سرعت. خونه قبلی فن آوا ۸ مگ داشتم با ۲۰۰ گیگ ماهیانه و شبانه رایگان. الان ببینید به چه داستانی مبتلا شدم...

rioman
31-07-2018, 19:57
من دو روز پیش همینجا پرسیدم که خط فیبر نوری تا چقدر رو جواب میده که دوستان راهنمایی کردن تا ۱۶ رو جواب میده.
خب چرا الان خط من تا ۴ جواب میده؟ مشکل از کجاست و باید چکار کرد؟
ضمن اینکه سرعت من بیشتر اوقات زیر ۴۰۰ کیلوبایته و این یعنی حدود ۳ مگ. حتی ۴ مگ هم نیست.

من مصرفم بالاست. هم ترافیک و هم سرعت. خونه قبلی فن آوا ۸ مگ داشتم با ۲۰۰ گیگ ماهیانه و شبانه رایگان. الان ببینید به چه داستانی مبتلا شدم...

شما مطمئنی خطت فیبره؟
از کجا متوجه شدید؟ مخابرات خودش گفته؟
فاصله شما از مرکز مخابراتی بالای 3 کیلومتره. در حالیکه معمولا فاصله
تا کافوی نوری خیلی کمتره.

rioman
31-07-2018, 20:31
سلام.برای پس پرداخت هم هست.من امروز فعال کردم .هزینه روی قبض میاد.اینا اصلا گوش نمیدن چی میگی .میگن غزال همون نسیم هست فقط اسمشو عوض کردن.
یا شما باید سرعت ۴ برابر رو با قرارداد ۶ یا ۱۲ ماه انتخاب کنید یا اون حالتی که سرعت مثلا۲ مگ رو بگیرید باهمون سرعت بهتون میدیم و ۴۰ گیگ ترافیک بین الملل ولی به ازا هر۳ ماه تمدید قرارداد ۱ ماه اینترنت رایگان.
هر دو حالت باهم نمیشه که هم بخواین سرویس ۲ مگ بگیرید و سرعت ۴ برابر بشه و ماهی ۹۰ گیگ ترافیک بین الملل بگیرید با قیمت ماهی ۲۵۰۰۰ تومان و هم به ازا قرارداد یک ساله که بستید بیان ۴ ماه بعد قرارداد هم اینترنت رایگان بدن.
با ۲ کارشناس ۲۰۲۰ صحبت کردم هر جفتشون همینو گفتن.
برای من سرعت رو روی ۸۱۹۱kbps گذاشتند ولی سرعت دانلود از ۸۵۰ KB بالاتر نمیاد و اصلا به فکر دانلود با سرعت1 MB نباشید

وقتی چیزی رو ارزون میدن حتما از سر و تهش میزنن.
حدس میزدم اینطور باشه.
من یه بار سرویس 2 مگ up to 16 داشتم. اوایل سرعتش خوب بود
سرعت دانلودش 1.5 الی 1.6 مگ میشد. البته کشش خط من همینقدر بود
بعدش یه مدتی سرعتم 7-8 مگ شد.
زنگ زدم 2020 هر چی گفتم نتونستن مشکل رو رفع کنن و اصلا علتش رو متوجه نشدن
بازم تیکت گزاشتم و خلاصه یه روز یه خانمی از مخابرات با عصبانیت زنگ زد و گفت:
مگه سرعت شما 2 مگ نیست؟ اون مقدار تا 16 مگ رو هر چقدر بخواییم میدیم
روش حساب نکن فقط همون 2 مگ رو اگه کمتر شد زنگ بزن وگرنه حق اعتراض نداری!!

hamed_korn
31-07-2018, 21:36
نمیشه بگیم سرعت رو از ۸مگابیت بالاتر با همین سرویس فعلی ببندن؟
من رو دانلود ۱ مگابایت حساب کرده بودم.که الان به زور ۸۵۰ میشه.خطم تا ۲۰ و ۲۲ مگابیت جاداره ولی من همین سرویس ۲مگ که ۴ برابر بشه رو انتخاب کردم.
در نتیجه دوستان سرعت ۸ مگ نهایت ۸۵۰ کیلوبایت و سرعت ۱۶ مگ نهایت ۱.۶ تا ۱.۷ مگابایت دانلود دارید ......
این حجم باقیمانده و مصرف شده رو کجا میزنه؟
من گزارش مصرف میگیرم برای همون سرویس قبلیم رو میاره..

misam5526
31-07-2018, 22:37
بفرمایید.

ممنون

خظ شما خیلی وضعیت خوبی نداره. در واقع کوچکترین شباهتی به خطوط فیبرنوری نداره! (یا خط فیبر نوری نیست و یا داخل خونه نویز شدید دارید) افت سرعت شما ناشی از نویز موجوده.

وضعیت مصرف هم در تب ریز مصرف داخل پنل هست. (البته مخابرات تهران رو نمیدونم ولی مخابرات کشوری پنلش به اون صورته)

amirpers
31-07-2018, 22:38
شما مطمئنی خطت فیبره؟
از کجا متوجه شدید؟ مخابرات خودش گفته؟
فاصله شما از مرکز مخابراتی بالای 3 کیلومتره. در حالیکه معمولا فاصله
تا کافوی نوری خیلی کمتره.

مطمئن که نیستم. خواستم خط رو تخلیه کنم چون ظاهرا قبلا روش فعال شده بود، مخابرات بهم گفت بعضی از خط ها رو فقط میشه از مخابرات سرویس گرفت و اگه تخلیه بشه نمیتونم از جای دیگه بگیرم.
زنگ زدم فن آوا و گفتم اینجوریه و گفتن مخابرات این اطلاعات فیبر نوری و مسی رو محرمانه داره و اعلام نمیکنه.
زنگ زدم 2020 و پرسیدم فیبر نوریه؟ گفتن بله. حالا راست گفتن یا نه نمیدونم.

حالا چکار کنم؟ یعنی واقعا راهی نداره؟ سرعتم خیلی پایینه. الان سرعت دانلودم 130 کیلوبایته. حتی 500 رو هم نمیده.
کلا بدبخت شدم.

amirpers
31-07-2018, 23:05
خظ شما خیلی وضعیت خوبی نداره. در واقع کوچکترین شباهتی به خطوط فیبرنوری نداره! (یا خط فیبر نوری نیست و یا داخل خونه نویز شدید دارید) افت سرعت شما ناشی از نویز موجوده.

وضعیت مصرف هم در تب ریز مصرف داخل پنل هست. (البته مخابرات تهران رو نمیدونم ولی مخابرات کشوری پنلش به اون صورته)
اگه مشکل نویز داخل خونه باشه باید چکار کنم ؟ یعنی از کجا بفهمم؟ راه حلی داره که حل بشه؟ البته تلفن یه مقدار خر خر داره گاهی اوقات.

در مورد مصرف هم بله مصرف رو نشون میده اما کل ترافیک رو نشون نمیده که مثلا چقدر ازش باقی مونده. این خیلی بده. یا حداقل من بلد نیستم پیداش کنم.

L.utus
01-08-2018, 02:17
دوستانی که این طرح نسیم یا غزال رو گرفتن بگن تو پنلشون حجم باقی مانده رو داخلی نشون میده یا خارجی؟
و آیا حجم خارجی رو 4 برابر کم میکنه یا همرو یه جور حساب می کنه؟
مقدار حجم باقیمونده رو از اینجا می تونید ببینید:
سرویس ها ---جزییات --- حجم ترافیک باقی مانده

rioman
01-08-2018, 05:45
مطمئن که نیستم. خواستم خط رو تخلیه کنم چون ظاهرا قبلا روش فعال شده بود، مخابرات بهم گفت بعضی از خط ها رو فقط میشه از مخابرات سرویس گرفت و اگه تخلیه بشه نمیتونم از جای دیگه بگیرم.
زنگ زدم فن آوا و گفتم اینجوریه و گفتن مخابرات این اطلاعات فیبر نوری و مسی رو محرمانه داره و اعلام نمیکنه.
زنگ زدم 2020 و پرسیدم فیبر نوریه؟ گفتن بله. حالا راست گفتن یا نه نمیدونم.

حالا چکار کنم؟ یعنی واقعا راهی نداره؟ سرعتم خیلی پایینه. الان سرعت دانلودم 130 کیلوبایته. حتی 500 رو هم نمیده.
کلا بدبخت شدم.

از سر خط چک کن ببین وضعیت همینه یا بهتره؟
اگه بهتر باشه از همونجا باید یه سیم مستقیم برای مودمت بکشی
اگه سر خط هم همین مشکل رو دارین که دیگه تقصیر مخابراته و معمولا
هم کاری برای رفعش انجام نمیدن.

hamed_korn
01-08-2018, 06:01
دوستانی که این طرح نسیم یا غزال رو گرفتن بگن تو پنلشون حجم باقی مانده رو داخلی نشون میده یا خارجی؟
سرویس ها ---جزییات --- حجم ترافیک باقی ماندهسلام.برای منکه اصلا حجم ترافیک باقیمانده یک خط تیره جلوش هست.دیروز این سرویس نسیم رو گرفتم.
شما مثلا ۹۰ گیگ بین الملل داری یا ۳۶۰ گیگ داخلی . تو گزارش مصرف برای من ترفیک داخل و بین الملل جدا حساب میشه.
بعد اتمام حجم به ازا هرگیگ داخلی ۱۰۰۰ تومن و هر گیگ بین الملل ۲۰۰۰ تومن رو قبض اضافه میشه.

amirpers
01-08-2018, 07:28
از سر خط چک کن ببین وضعیت همینه یا بهتره؟
اگه بهتر باشه از همونجا باید یه سیم مستقیم برای مودمت بکشی
اگه سر خط هم همین مشکل رو دارین که دیگه تقصیر مخابراته و معمولا
هم کاری برای رفعش انجام نمیدن.

سر خط كه نميدونم كجاست. يا حداقل پايين ساختمونه كه من بلد نيستم چجوريه و ما هم طبقه 5.

من كه يه شكايت تنظيم كردم تو 195 اما بعيد ميدونم نتيجه داشته باشه.

فكر كنين. من سرويس 8 نسيم گرفتم كه بايد 16 باشه. خطم 4.5 كشش داره نميدونم چرا و سرعت واقعيم 2 هم نيست.
آش شله قلم كاره.

misam5526
01-08-2018, 09:30
سر خط كه نميدونم كجاست. يا حداقل پايين ساختمونه كه من بلد نيستم چجوريه و ما هم طبقه 5.

من كه يه شكايت تنظيم كردم تو 195 اما بعيد ميدونم نتيجه داشته باشه.

فكر كنين. من سرويس 8 نسيم گرفتم كه بايد 16 باشه. خطم 4.5 كشش داره نميدونم چرا و سرعت واقعيم 2 هم نيست.
آش شله قلم كاره.

درخواست کارشناس حضوری کنید. خودشون میان سر خط چک میکنن.

یه نکته هم اینکه مودم رو خاموش روشن کنید (هربار میخواید کار با اینترنت رو شروع کنید) این برای خطوط نویز دار مهمه چون مودم شما میل به محافظه کاری داره و با نویز لحظه ای به حالت قبل بر نمیگرده و باید دستی خاموش روشن بشه تا از نو ت بشه.

misam5526
01-08-2018, 09:34
سرویس ها ---جزییات --- حجم ترافیک باقی مانده

بر اساس ترافیک داخلی نشون میده.

ترافیک رو کاملا جدا میکنه و خارجی 4 برابر از اعتبار کم میشه (برای پیش پرداخت)

amirpers
01-08-2018, 10:49
درخواست کارشناس حضوری کنید. خودشون میان سر خط چک میکنن.

یه نکته هم اینکه مودم رو خاموش روشن کنید (هربار میخواید کار با اینترنت رو شروع کنید) این برای خطوط نویز دار مهمه چون مودم شما میل به محافظه کاری داره و با نویز لحظه ای به حالت قبل بر نمیگرده و باید دستی خاموش روشن بشه تا از نو ت بشه.
ممنون.
البته مودم رو خیلی وقتا خاموش میکنم و دوباره روشن میکنم.

الان من دیدم زده ترافیک باقیمانده ۷۰۰۰ و خورده ای مگابایت.
الان این اگه داخلی باشه، یک چهارمش میشه ۱۷۵ گیگ.
میخوام بدونم این ۱۷۵ گیگ الان ماهیانه است یا برای کل دوره ۳ ماه؟
طرح من نسیم ۸ مگ بود که سرعت ۱۶ میده(مثلا) با ۷۰۰ گیگ.

Greedy
01-08-2018, 10:49
یه نفر تا حالا شکایت نکرده از این مخابرات که چرا تو پنلش باقی مانده حجم نشون نمیدن ؟
طرف اصلا نمیفهمه چقدر حجمش مونده

amirg2d
01-08-2018, 11:38
ماهی 175 گیگ هست

L.utus
01-08-2018, 11:41
سلام.برای منکه اصلا حجم ترافیک باقیمانده یک خط تیره جلوش هست.دیروز این سرویس نسیم رو گرفتم.
شما مثلا ۹۰ گیگ بین الملل داری یا ۳۶۰ گیگ داخلی . تو گزارش مصرف برای من ترفیک داخل و بین الملل جدا حساب میشه.
بعد اتمام حجم به ازا هرگیگ داخلی ۱۰۰۰ تومن و هر گیگ بین الملل ۲۰۰۰ تومن رو قبض اضافه میشه.

حتما پس پرداخت هستین که خط تیره جلوشو
حجم باقیمونده رو برای پیش پرداخت ها نشون میده هر چند باید برای پس پرداخت هم نشون بده

من تهران سرویس معمولی پیش پرداخت دارم 4 مگ 240 گیگ. در قسمت گزارش مصرف داخلی و خارجی رو تفکیک می کنه ولی تو قسمت حجم باقی مونده همه رو داخلی کم می کنه. مثلا من تو این ماه 30 گیگ بین الملل مصرف کردم ولی حجم باقی مونده رو زده 210 گیگ در حالی که اگر چهار برابر کم بشه باید بزنه 120 گیگ باقی مونده. در واقع کلش بین الملله. شاید تهران اینجوریه

دوستانی که استان تهران پیش پرداخت نسیم یا غزال دارن بگن برای اونا هم 4 برابر کم میشه یا کلش بین الملله؟ چند روز بگذره معلوم میشه

ممنون.
البته مودم رو خیلی وقتا خاموش میکنم و دوباره روشن میکنم.

الان من دیدم زده ترافیک باقیمانده ۷۰۰۰ و خورده ای مگابایت.
الان این اگه داخلی باشه، یک چهارمش میشه ۱۷۵ گیگ.
میخوام بدونم این ۱۷۵ گیگ الان ماهیانه است یا برای کل دوره ۳ ماه؟
طرح من نسیم ۸ مگ بود که سرعت ۱۶ میده(مثلا) با ۷۰۰ گیگ.

حتما منظورتون 700 هزار مگابایت هست که میشه تقریبا 700 گیگ چون 7000 مگ که میشه 7 گیگ

amirpers
01-08-2018, 12:52
حتما منظورتون 700 هزار مگابایت هست که میشه تقریبا 700 گیگ چون 7000 مگ که میشه 7 گیگ
بله درسته.
حالا بالاخره این ۷۰۰ گیگ برای یه دوره کامل ۳ ماهه است یا یک ماه؟
چون اگه کل دوره باشه که ۱۷۵ گیگ بین الملل خیلی کمه

rioman
01-08-2018, 13:48
بله درسته.

برای یکماه هست.

L.utus
01-08-2018, 14:07
بله درسته.

برای یه ماهه
حالا شما حجم باقی مونده رو چک کن ببین مصرف خارجیت با ضریب 1 کم میشه یا 4 بعد خبرشو بده
تهرانی؟

mohammadmohan
01-08-2018, 15:16
سلام دوستان :n16:
من تازه از مخابرات اینترنت گرفتم
وارد سامانه که میشم نمیتونم باقی مانده حجم رو پیدا کنم.
یه راهنمایی بکنید دقیقا کجا باقی مانده حجم رو زده

Rahpooyan
01-08-2018, 15:20
دوست گرامی

از کجا میشه فهمید کشش خط چند هستش؟ ایا راهی برای بهبود ان هست یا خیر؟

amirpers
01-08-2018, 15:51
برای یه ماهه
حالا شما حجم باقی مونده رو چک کن ببین مصرف خارجیت با ضریب 1 کم میشه یا 4 بعد خبرشو بده
تهرانی؟
بله تهرانم.
چك مي كنم. مگه بين الملل مخابرات يك چهارم نيست؟

rioman
01-08-2018, 17:04
از کجا میشه فهمید کشش خط چند هستش؟ ایا راهی برای بهبود ان هست یا خیر؟

تو قسمت Max Rate نوشته
خب معمولا باید از سرخط چک کرد اگه اونجا مشکل نباشه میشه یه سیم
مستقیم برای مودم کشید.
برای اطلاعات بیشتر به تاپیک بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنین.

L.utus
01-08-2018, 17:12
بله تهرانم.
چك مي كنم. مگه بين الملل مخابرات يك چهارم نيست؟

در اسم بله
ولی در عمل خارجی و داخلی تفکیک نمیشه
البته در قسمت گزارش مصرف جدا هستن ولی در حجم باقی مانده که ببینی همرو داخلی حساب می کنه و ضربدر 4 نمیشه و حتی بعضی مواقع دو سه ماه هم از 1 ماهش گذشته ولی قطع نشده
واسه من که 7 ماهه دارم اینجوری بوده

mohammadmohan
01-08-2018, 18:44
در اسم بله
البته در قسمت گزارش مصرف جدا هستن ولی در حجم باقی مانده که ببینی همرو داخلی حساب می کنه و ضربدر 4 نمیشه و حتی بعضی مواقع دو سه ماه هم از 1 ماهش گذشته ولی قطع نشده

سلام، اگه امکان داره بگید حجم باقی مانده رو از کجای سامانه میشه دید، هرچی نگاه میکنم نیست، دیگه دارم به چشمام شک میکنم :n41:

hamed_korn
01-08-2018, 18:56
سلام، اگه امکان داره بگید حجم باقی مانده رو از کجای سامانه میشه دید، هرچی نگاه میکنم نیست، دیگه دارم به چشمام شک میکنم :n41:سلام.
سرویس ها . جزییات . حجم ترافیک باقیمانده
تو این بخش باید باشه.برای منکه روی قبض باید پرداخت کنم فقط یک خط تیره هست.
حالا برای من تو گزارش مصرف حجم رایگان و حجم غیر رایگان و نرافیک بین الملل و ترافیک داخلی هم داره.
کسی میدونه این حجم رایگان مصرفی مربوط به از ساعت چند تا چند میشه؟

amirpers
01-08-2018, 23:26
در اسم بله
امتحان کردم. درست میگید. 2.5 گیگ دانلود کردم از سرور خارجی و ترافیکم از 716 رسید به حدود 713. یعنی داخلی حساب کرده.

دوستان یه اتفاق عجیب افتاد.
من به جای یه اسپلیتر دو تا اسپلیتر وصل کردم تا شاید نویز گرفته بشه. اینترنت قطع شد. دوباره همون یکی رو وصل کردم و درست شد و در کمال تعجب سرعت اینترنتم از حدود 2 تا 3 مگابیت یا حدود 200 کیلوبایت رسیده به 6 مگابیت یا 700 و خورده ای مگابایت بر ثانیه.
دلیلش چیه واقعا؟
ماکزیمم سرعتی هم که خطم کشش داره و تو تنظیمات مودم نشون میده بالا رفته نسبت به دیروز:

نمیدونم من کاری کردم که اینطور شده یا شکایتی که دیشب تو 195 ثبت کردم تاثیر داشته امشب.
البته سرعت 16 که باید بهم بده کجا و 6 کجا؟؟؟؟؟

SAHANDE3
02-08-2018, 10:05
من روزی 20 بار مودمم خاموش و روشن می شد هر چقدر تماس گرفتم درستش نکردن رفتم در خواست تخلیه دادم همون لحظه اینترنتم قطع شد ولی چراغ ADSL خاموش نمی شه (رانژه) تماس هم که می گیرم می گن خط شما تخلیه شده حالا می تونم از یک شرکت دیگه بگیرم یا الکی می گن خط تخلیه شده؟

mjavad205
02-08-2018, 10:27
دوستان برای اینکه مخابرات بیام باید حتما صاحب خط باشه؟
راهی نداره بی دردسر رانژه کنن خطتو؟

amirpers
02-08-2018, 13:29
امتحان کردم. درست میگید. 2.5 گیگ دانلود کردم از سرور خارجی و ترافیکم از 716 رسید به حدود 713. یعنی داخلی حساب کرده.

دوستان یه اتفاق عجیب افتاد.
من به جای یه اسپلیتر دو تا اسپلیتر وصل کردم تا شاید نویز گرفته بشه. اینترنت قطع شد. دوباره همون یکی رو وصل کردم و درست شد و در کمال تعجب سرعت اینترنتم از حدود 2 تا 3 مگابیت یا حدود 200 کیلوبایت رسیده به 6 مگابیت یا 700 و خورده ای مگابایت بر ثانیه.
دلیلش چیه واقعا؟
ماکزیمم سرعتی هم که خطم کشش داره و تو تنظیمات مودم نشون میده بالا رفته نسبت به دیروز:

نمیدونم من کاری کردم که اینطور شده یا شکایتی که دیشب تو 195 ثبت کردم تاثیر داشته امشب.
البته سرعت 16 که باید بهم بده کجا و 6 کجا؟؟؟؟؟
دوستان با توجه به توضيحاتي كه دادم يه سوال دارم.

آيا حتما بايد يه سيم وصل بشه به خط تلفن و بعد اتصال برقرار كنه به اسپليتر و از اونجا منتقل بشه به مودم و تلفن؟

نميشه مثلا مودم رو مستقيم وصل كرد به يه پريز و تلفن رو به اسپليتر وصل كرد و بعد به يه پريز ديگه؟ اگه شدنيه، اصلا تاثيري داره؟

يا مثلا مودم رو از طريق اسپليتر وصل كنم به پريز تلفن و تلفن رو با استفاده از يه اسپليتر ديگه وصل كنم به يه پريز ديگه؟

اين راه ها اگه شدني باشه، ميخوام بدونم ميتونه نويز رو كم كنه؟ يا اصلا تاثيري روي سرعت و كيفيت ميذاره؟

سوال بعديم هم اينه كه امروز از بازرسي مخابرات زنگ زدن(سايت 195) و گتن شكايتم رو پيگيري كردن و خط مشكلي نداره و اشكال از ساختمانه. حالا اينكه واقعا چك كردن يا نه رو نميدونم اما اگه اينطور باشه، واقعا بايد چكار كرد؟ آخه چه جوري ميشه سيم مستقيم كشيد از جعبه تلفن پايين ساختمون به بالا و طبقه 5؟

ممنون ميشم راهنمايي كنيد و ببخشيد بابت اين همه سوال. وقتي آدم علي رغم ميل باطنيش خونه رو عوض ميكنه و مجبور ميشه از مخابرات اينترنت بگيره، اينجوري ميشه.

hamed_korn
02-08-2018, 15:36
دوستان با توجه به توضيحاتي كه دادم يه سوال دارم.

آيا حتما بايد يه سيم وصل بشه به خط تلفن و بعد اتصال برقرار كنه به اسپليتر و از اونجا منتقل بشه به مودم و تلفن؟

نميشه مثلا مودم رو مستقيم وصل كرد به يه پريز و تلفن رو به اسپليتر وصل كرد و بعد به يه پريز ديگه؟ اگه شدنيه، اصلا تاثيري داره؟

يا مثلا مودم رو از طريق اسپليتر وصل كنم به پريز تلفن و تلفن رو با استفاده از يه اسپليتر ديگه وصل كنم به يه پريز ديگه؟

اين راه ها اگه شدني باشه، ميخوام بدونم ميتونه نويز رو كم كنه؟ يا اصلا تاثيري روي سرعت و كيفيت ميذاره؟

سوال بعديم هم اينه كه امروز از بازرسي مخابرات زنگ زدن(سايت 195) و گتن شكايتم رو پيگيري كردن و خط مشكلي نداره و اشكال از ساختمانه. حالا اينكه واقعا چك كردن يا نه رو نميدونم اما اگه اينطور باشه، واقعا بايد چكار كرد؟ آخه چه جوري ميشه سيم مستقيم كشيد از جعبه تلفن پايين ساختمون به بالا و طبقه 5؟

ممنون ميشم راهنمايي كنيد و ببخشيد بابت اين همه سوال. وقتي آدم علي رغم ميل باطنيش خونه رو عوض ميكنه و مجبور ميشه از مخابرات اينترنت بگيره، اينجوري ميشه.سلام. شما تمام موارد سوال اولت رو میتونی تک تک تست کنی و ببینی snr download&upload تغییر میکنه اگه این عدد بالا بره خوبه و نویزتون کمتر میشه‌.و اگه مثلاmax rate download 8mb باشه خط شما رو روی 7mb دانلود براتون بزارند snr downlod کمتر از زمانی هست که روی مثلا 6mb براتون بزارند.اگه کشش خطتتون کم هست نباید لب مرز براتون سرعت بزارند snrخیلی بیا پایین احتمال قطع شدن اینترنتتون هست.
سوال دوم شما مودم رو با دو رشته سیم تلفن و سوکت تلفن که به پشت مودم میزنید میبرید پایین کنار باکس تلفن مجتمعتون یه برق برای مودم اونجا با سیم رابط تهیه کنید یه پریز تلفن هم میزنید به سیم سوکت مودم .دو ترمینالی که مربوط به خط تلفن واحد خودتون هست رو از داخل باکس تلفن پیدا کنید با اون دورشته سیم تلفن یه سرشون رو به ترمینال داخل باکس و یه سرشون رو به دوشاخه تلفن که به مودم وصل هست بزنید.تو اینجا دیگه شما مستقیم مودم رو به باکس تلفن مجتمع وصل کردین (برای خط واحد خودتون) دیگه خبری از نویز و ایراد سیم کشی داخل ساختمان نیست.
اگه تغییری دیدین که وضعیت کشش خط بهتر شده و مثلا maxrate download رفته رو ۱۶mb یا بالاتر وایساده یعنی ایراد از باکس تلفن مجتمع به سمت بالا و داخل واحدتون هست هکه مثلا یا سیم تلفن خرابه تو مسیر یا چیزی داره نویز رو خطتتون میندازه.اگه میبینید ارزش داره میتونید یه چند متر سیم ۴ زوج جنس خوب بگیری از واحدتون یه سیم بکشی تا باکس مجتمع .مثلا گوشه فریم پنجره رو سوراخ کنی سیم رو از اونجا رد کنی بیاد تو حیاط و ادامه تا باکس تلفن.
اما اگه حوصله اینجور کارها رو ندارید و و تست مودم پای باکس هم با داخل واحد خیلی تفاوتی میبینی نداره بیخیال میشی چون به مخابرات و سیم کشی خودشون بیرون مجتمع برمیگرده و بعید هست بیان براتون کاری بکنن.

dele_tanha 1
02-08-2018, 20:20
سلام دوستان چندروز پیش پنل جدید مخابرات ایران فعال شد. من شهرستانم. اینم عکساش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amirpers
02-08-2018, 20:58
سلام. شما تمام موارد سوال اولت رو میتونی تک تک تست کنی و ببینی snr download&upload تغییر میکنه اگه این عدد بالا بره خوبه و نویزتون کمتر میشه‌.و اگه مثلاmax rate download 8mb باشه خط شما رو روی 7mb دانلود براتون بزارند snr downlod کمتر از زمانی هست که روی مثلا 6mb براتون بزارند.اگه کشش خطتتون کم هست نباید لب مرز براتون سرعت بزارند snrخیلی بیا پایین احتمال قطع شدن اینترنتتون هست.
سوال دوم شما مودم رو با دو رشته سیم تلفن و سوکت تلفن که به پشت مودم میزنید میبرید پایین کنار باکس تلفن مجتمعتون یه برق برای مودم اونجا با سیم رابط تهیه کنید یه پریز تلفن هم میزنید به سیم سوکت مودم .دو ترمینالی که مربوط به خط تلفن واحد خودتون هست رو از داخل باکس تلفن پیدا کنید با اون دورشته سیم تلفن یه سرشون رو به ترمینال داخل باکس و یه سرشون رو به دوشاخه تلفن که به مودم وصل هست بزنید.تو اینجا دیگه شما مستقیم مودم رو به باکس تلفن مجتمع وصل کردین (برای خط واحد خودتون) دیگه خبری از نویز و ایراد سیم کشی داخل ساختمان نیست.
اگه تغییری دیدین که وضعیت کشش خط بهتر شده و مثلا maxrate download رفته رو ۱۶mb یا بالاتر وایساده یعنی ایراد از باکس تلفن مجتمع به سمت بالا و داخل واحدتون هست هکه مثلا یا سیم تلفن خرابه تو مسیر یا چیزی داره نویز رو خطتتون میندازه.اگه میبینید ارزش داره میتونید یه چند متر سیم ۴ زوج جنس خوب بگیری از واحدتون یه سیم بکشی تا باکس مجتمع .مثلا گوشه فریم پنجره رو سوراخ کنی سیم رو از اونجا رد کنی بیاد تو حیاط و ادامه تا باکس تلفن.
اما اگه حوصله اینجور کارها رو ندارید و و تست مودم پای باکس هم با داخل واحد خیلی تفاوتی میبینی نداره بیخیال میشی چون به مخابرات و سیم کشی خودشون بیرون مجتمع برمیگرده و بعید هست بیان براتون کاری بکنن.

امروز این کار رو کردم و مودم رو به سر خط وصل کردم تو حیاط.
تقریبا هیج تفاوت سرعتی وجود نداشت.

از طرفی هم امروز از 195 زنگ زدن و گفتن هیچ مشکلی وجود نداره و مشکل از ساختمونه.

الان برای من ثابت شده یا داره کم فروشی میشه و یا خود خط از جانب مخابرات مشکل داره.
از طرفی هم هنوز مطمئن نشدم که بالاخره فیبر نوریه یا نه. چون اگه فیبر نوری باشه که نباید سرعت پایین باشه و اگه نباشه پس چرا نذاشتن از جای دیگه اینتنت بگیرم؟

همه این سوال ها بی جواب مونده.
من اگه بشه تو سایت 195 تجدید نظر میزنم هر وقت که جوابشون ثبت شد. هر چند میدونم که فایده ای نداره.

mahan999
02-08-2018, 22:33
سلام دوستان چندروز پیش پنل جدید مخابرات ایران فعال شد. من شهرستانم. اینم عکساش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از کدوم سایت میرید داخل پنل؟

dele_tanha 1
03-08-2018, 00:18
از کدوم سایت میرید داخل پنل؟سلام من بوشهرم از ادرس adsl.tci.ir وارد میشم پایین صفحه توجه کنی زده ورود به پنل جدید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SPIRIT PALST III
04-08-2018, 12:28
واسه من که آخر سر هم هیچ غلطی نکردن با اینکه از 195 هم شکایت کردم دوباره یه هفته هی زرت و زرت تایم اوت میداد و بازی قطع می شد...یه بار دیگه هم 2020 زنگ زدم این دفعه کارشناسش با شعورتر بود گفت مشکل تایم اوت رو نمی تونیم کاری کنیم باز این کارشناس شرف داشت قبول کرد که مشکل از isp هست اون قبلیه بی شعور که اصلا قبول نمی کرد مشکل رو من هم دیگه نا امید شدم گفتم بی فایده س دوباره شکایت کنم از طریق 195 ....مجبور شدم واسه بازی 4g همراه اول بگیرم...فقط مشکلش اینکه که 1v1 فرندلی لابی pes رو نمیشه بازی کرد به خاطر مشکل nat type... ولی چون الان فقط co-op بازی می کنم واسه co-op خیلی خوبه یه بار هم قطع نمیشه توی 3 تا 4 ساعت بازی... .

SAHANDE3
04-08-2018, 18:29
من رفتم تخلیه کردم زنگ زدم داتک بعد از ظهر پیام دادن نمی تونیم براتون نصب کنیم چون خط شما فیبر نوری عجب گیری افتادیم از دست این بی شرف ها
برام سوال شده این شرکت ها دقیقا به کی اینترنت می فروشن وقتی همه خط ها شده فیبر نوری؟

mahan999
05-08-2018, 14:16
من رفتم تخلیه کردم زنگ زدم داتک بعد از ظهر پیام دادن نمی تونیم براتون نصب کنیم چون خط شما فیبر نوری عجب گیری افتادیم از دست این بی شرف ها
برام سوال شده این شرکت ها دقیقا به کی اینترنت می فروشن وقتی همه خط ها شده فیبر نوری؟

کدوم مرکز ؟

SAHANDE3
05-08-2018, 17:27
کدوم مرکز ؟

برای مرکز عرب سرخی مشکل اینجاست که ما برای کار شرکت لازمش داریم حالا صبح به 195 شکایت کردم گفتن پیگیری می کنیم

فروشنده داتک که می گفت اگر از مخابرات بگیرید خودشون pcm می کنن تا دیگه از جایی نتونید اینترنت بگیرید این مشکل رو برای خیلی ها ایجاد کردن

mohammadmohan
05-08-2018, 23:39
دوستان سایت aparat حجم خارجی حساب میشه یا داخلی؟

mohammadmohan
05-08-2018, 23:48
دوستان یوزر و پسورد میزنم یه راست یه صفحه باز میکنه واسه ثبت نام، پنل کاربری و اینا رو نمیتونم ببینم، فقط منم یا شما مشکلی با رفتن به صفحه کاربری سایت مخابرات ندارید؟

Mr.Crow
06-08-2018, 09:45
آقا من تا امروز از مخابرات فقط اینترنت نامحدود گرفته بودم که خب یه زمانی بهش نیاز داشتم و ترجیح میدادم نامحدود باشه ولی با سرعت زیر خط فقر. ولی دیگه نیاز زیادی به حجم بالا ندارم و رفتم یه 4 مگ گرفتم به صورت پیش پرداخت. حالا سوالم اینه که وقتی حجمش تموم بشه، سرعت 128 میشه یا خودش گیگ اضافی میخره و میاره روی قبض؟ البته چون پیش پرداخت هست دیگه بعید میدونم روی قبض چیزی بیاد.
یه سوال دیگه هم در مورد همین اینترنت داشتم. قدیما که پس پرداخت بود، هر دو ماه یه بار قبض تلفن می اومد و نیازی به کار دیگه ای نبود. ولی الآن که پیش پرداخت هست، بعد از اتمام ماه چی میشه؟ باید از اول برم سرویس مورد نظر رو انتخاب کنم یا خودش روی همین 4 مگ می مونه و فقط باید پول ماه بعد رو واریز کنم؟

دوستان سایت aparat حجم خارجی حساب میشه یا داخلی؟
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])که نوشته داخلی هست، ولی مطمئن نیستم.

دوستان یوزر و پسورد میزنم یه راست یه صفحه باز میکنه واسه ثبت نام، پنل کاربری و اینا رو نمیتونم ببینم، فقط منم یا شما مشکلی با رفتن به صفحه کاربری سایت مخابرات ندارید؟
برای من مشکلی نداره. توی این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که میخواین یوزرنیم و پسورد رو وارد کنین، یه گزینه ثبت نام هم هست و شاید enter رو میزنین و به جای گزینه ورود، روی ثبت نام میخوره؟

hamed_korn
06-08-2018, 11:10
دوستان سایت aparat حجم خارجی حساب میشه یا داخلی؟قاعدتا باید داخلی باشه ولی اینا هرچی دانلود کنی و هر جامیری رو میزنن بین الملل.
برای اون مورد اپلیکیشنtct ecare رو نصب کنید تا برید داخل پنل کاربری و میزان حجم مصرفی رو ببینید

mohammadmohan
06-08-2018, 15:13
آقا من تا امروز از مخابرات فقط اینترنت نامحدود گرفته بودم که خب یه زمانی بهش نیاز داشتم و ترجیح میدادم نامحدود باشه ولی با سرعت زیر خط فقر. ولی دیگه نیاز زیادی به حجم بالا ندارم و رفتم یه 4 مگ گرفتم به صورت پیش پرداخت. حالا سوالم اینه که وقتی حجمش تموم بشه، سرعت 128 میشه یا خودش گیگ اضافی میخره و میاره روی قبض؟ البته چون پیش پرداخت هست دیگه بعید میدونم روی قبض چیزی بیاد.
یه سوال دیگه هم در مورد همین اینترنت داشتم. قدیما که پس پرداخت بود، هر دو ماه یه بار قبض تلفن می اومد و نیازی به کار دیگه ای نبود. ولی الآن که پیش پرداخت هست، بعد از اتمام ماه چی میشه؟ باید از اول برم سرویس مورد نظر رو انتخاب کنم یا خودش روی همین 4 مگ می مونه و فقط باید پول ماه بعد رو واریز کنم؟

آره هر ماه تعرفه‌ای که داری رو تمدید میکنی

- - - Updated - - -

آره هر ماه تعرفه‌ای که داری رو تمدید میکنی

cartesiba
06-08-2018, 16:37
سلام دوستان زده تو سایت مخابرات زده طرح
غزال پیش پرداخت3 ماهه4Mبه همراه90گیگ بین الملل یا360گیگ داخلی (سرعت سرویس 2 برابر)
ماهیانه 90 گیگ یا کلا 90 گیگ ؟

hamed_korn
06-08-2018, 20:06
سلام دوستان زده تو سایت مخابرات زده طرح
غزال پیش پرداخت3 ماهه4Mبه همراه90گیگ بین الملل یا360گیگ داخلی (سرعت سرویس 2 برابر)
ماهیانه 90 گیگ یا کلا 90 گیگ ؟سلام .ماهیانه ۹۰ گیگ هست. هرچی باقی بمونه هم سوخت میشه.ماه بعد مجدد ۹۰ گیگ براتون در نظر میگیرن

L.utus
07-08-2018, 02:38

اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])که نوشته داخلی هست، ولی مطمئن نیستم.

برای من مشکلی نداره. توی این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که میخواین یوزرنیم و پسورد رو وارد کنین، یه گزینه ثبت نام هم هست و شاید enter رو میزنین و به جای گزینه ورود، روی ثبت نام میخوره؟

پیش پرداخت دو حالت داره
یکی اینکه بعد از اتمام حجم مصرف مازاد میاد روی قبض و حالت دوم اینه که بعد از اتمام حجم سرعت میشه 128 که این بستگی به خواسته مشتری داره کدومو انتخاب کنه
احتمال زیاد برای شما هم سرعت میشه 128 ولی برای اطمینان زنگ بزن از 2020 بپرس و تاکید کن روی قبض چیزی نیاد

kamkar
08-08-2018, 21:57
سلام

من اینترنت نامحدودم رو با طرح های جدید عوض کردم.
سرعت 4 مگ با 700 گیگ حجم داخلی

مشکل اینه که سرعت دانلود بالاتر از 2 مگابیت نمیره. تو تنظیمات مودم روی 4 مگ بسته شده و مشکلی نیست، ولی سرعت دانلود دقیقا روی 2 مگه.
مشکل از چی میتونه باشه؟ پشتیبان هاشون هم هیچ ایده ای ندارند.

shahryar84
09-08-2018, 07:33
تست سرعت با سرور داخلی و فرانکفورت
۱۶مگ[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

hamed_korn
09-08-2018, 17:47
سلام

من اینترنت نامحدودم رو با طرح های جدید عوض کردم.
سرعت 4 مگ با 700 گیگ حجم داخلی

مشکل اینه که سرعت دانلود بالاتر از 2 مگابیت نمیره. تو تنظیمات مودم روی 4 مگ بسته شده و مشکلی نیست، ولی سرعت دانلود دقیقا روی 2 مگه.
مشکل از چی میتونه باشه؟ پشتیبان هاشون هم هیچ ایده ای ندارند.سلام یعنی سرویس سرعت ۴ مگابیت رو انتخاب کردید که باید ۴ برابر بشه و بهتون ۱۶ مگابیت ارائه بشه ؟
تو تنظیمات مودم ببینید سرعت دقیق که براتون بستن چقدر هست؟

kamkar
09-08-2018, 19:09
سلام یعنی سرویس سرعت ۴ مگابیت رو انتخاب کردید که باید ۴ برابر بشه و بهتون ۱۶ مگابیت ارائه بشه ؟
تو تنظیمات مودم ببینید سرعت دقیق که براتون بستن چقدر هست؟

مشکل از مودم من بود. ریست فکتوری کردم درست شد.

نکته جالب: سرعت 4 مگ خریدم، برام روی 6 بستند.
4 ساله اینجا ساکنم و دو خط تلفن دارم، با این که از سر خط سیم کشیدم تا مودم نتونستم سرعت بالای 4 بگیرم. (های وب و پارس آنلاین) اون وقت مخابرات تا 8 هم خط کشش داره، چون snr میرفت روی 5 گفتم روی 6 ببندند.
واقعا انتظار نداشتم سرعت بالای 4 بگیرم.

afshin.npps
14-08-2018, 11:40
سلام
تو این جشنواره ها ی مخابرات باید پولش رو اول بدیم؟(یعنی پیش پرداخته؟)

Bensonw3x
16-08-2018, 10:26

shat
17-08-2018, 21:15
دوستان یه سوال، سرویسی که من دارم 2 مگ 160 گیگ در ماه هست الان که داخل پنل مخابرات رفتم زده در مجموع 21 گیگ مصرف کردم که 20 گیگش ترافیک بین الملل بوده، الان این 21 گیگ از 160 گیگ کم میشه؟ یا از 40 گیگ ترافیک بین الملل ؟

L.utus
17-08-2018, 22:09
دوستان یه سوال، سرویسی که من دارم 2 مگ 160 گیگ در ماه هست الان که داخل پنل مخابرات رفتم زده در مجموع 21 گیگ مصرف کردم که 20 گیگش ترافیک بین الملل بوده، الان این 21 گیگ از 160 گیگ کم میشه؟ یا از 40 گیگ ترافیک بین الملل ؟

پیش پرداختی یا پس پرداخت؟
اگه پیش پرداختی برو تو قسمت سرویسها- جزییات-حجم باقی مانده ببین از 160 گیگ 21 گیگ کم شده یا 81 گیگ
اگه 21 گیگ کم شده باشه همرو داخلی حساب کرده

shat
17-08-2018, 22:19
پیش پرداختی یا پس پرداخت؟
اگه پیش پرداختی برو تو قسمت سرویسها- جزییات-حجم باقی مانده ببین از 160 گیگ 21 گیگ کم شده یا 81 گیگ
اگه 21 گیگ کم شده باشه همرو داخلی حساب کرده

پیش پرداختم، اما رفتم مسیری که گفتید هیچی نمیداد!!

mostafa_gm
18-08-2018, 07:56
این چیزی که تو سایت نوشته با اونی که میری مرکز مخابرات بهت میگین از زمین تا آسمون فرق داره.
من رفتم چیزی به اسم غزال که نداشتن، طرح نسیم بود که تنوعش هم خیلی کم بود، پیش پرداخت هاش فقط یک ساله بود و اگه کمتر مثلا سه ماهه میخواستی فقط پس پرداخت داشت.
منم بیخیال شدم گفتم نمیخوام.

arming900
18-08-2018, 12:42
من یه مشکلی دارم هر از گاهی مودم خود به خود ریست میشه بعد تا میخواد بیاد بالا چند باری پشت هم ریست میشه بعد درست میشه و البته داغ میکنه به نسبت حالتی که عادی کار میکنه،میخوام بدونم نوسانات مخابراته اینجوری میشه یا ایراد از مودمه ؟ قبلا اینجوری نبود حدود 4 ماهه مخابرات گرفتم

Xx Hossein xX
19-08-2018, 23:07
دوستان چطوری میشه به پشتیبانی مخابرات فهموند که یکمی آپ استریم رو کم کنن؟
به هر زبونی میگم نمیفهمن

misam5526
19-08-2018, 23:17
دوستان چطوری میشه به پشتیبانی مخابرات فهموند که یکمی آپ استریم رو کم کنن؟
به هر زبونی میگم نمیفهمن

در تنظیمات مودم تیک مقابل Annex M رو بردارید.

Xx Hossein xX
19-08-2018, 23:47
در تنظیمات مودم تیک مقابل Annex M رو بردارید.

ممنون.
طوری نیست که بتونم فقط M رو بردارم الان فقط A رو انتخاب کردم

البته اینکارو کردم آپ استریمم شد 1200 ، نمیدونم نویز افتاد یا واقعا تاثیر گذاشت

saman1010
20-08-2018, 09:37
امروز این کار رو کردم و مودم رو به سر خط وصل کردم تو حیاط.
تقریبا هیج تفاوت سرعتی وجود نداشت.

از طرفی هم امروز از 195 زنگ زدن و گفتن هیچ مشکلی وجود نداره و مشکل از ساختمونه.

الان برای من ثابت شده یا داره کم فروشی میشه و یا خود خط از جانب مخابرات مشکل داره.
از طرفی هم هنوز مطمئن نشدم که بالاخره فیبر نوریه یا نه. چون اگه فیبر نوری باشه که نباید سرعت پایین باشه و اگه نباشه پس چرا نذاشتن از جای دیگه اینتنت بگیرم؟

همه این سوال ها بی جواب مونده.
من اگه بشه تو سایت 195 تجدید نظر میزنم هر وقت که جوابشون ثبت شد. هر چند میدونم که فایده ای نداره.
سلام
دوستان یک نکته ای که باید بهش توجه کرد رد شدن سیم تلفن در کنار سیم برق هست که باعث کاهش کیفیت و یا نویز خواهد شد. این موضوع میتونه از جلوی ساختمان تا داخل واحدها صورت گرفته باشه. بنابراین اگر همه کار کردید (ریست کردن مودم، عوض کردن مودم و...) ولی باز هم مشکل داشتید کافیه یک برق کار حرفه ای بیاد سیم ها رو چک کنه. این موضوع رو من در زمان بازسازی منزل به چشم خودم دیدم که چطور از سرخط ساختمان سیم تلفن و آیفون از کنار سیم برق وارد واحد شده بود و هم تلفن و هم آیفون نویز شدید داشتن. باور کنید در ساختمان های نوساز هم که طرف اینکاره نبوده یا خواسته همه چی ارزون تموم بشه این موارد ممکنه رخ بده.
من کل سیم ها اعم از برق و تلفن و آیفون و آنتن رو عوض کردم و به همان نسبت کیفیت گرفتم به طوری که بدون محافظ کوچکترین نوسان برق هم مشاهده نمیشه و ولتاژ بین 216 تا 224 هست و مابقی سیم ها فاقد نویز هست. (این مورد توسط دستگاه برق کار نشان داده شد.)

Spectero
20-08-2018, 18:11
سلام

من 256 قدیمی هستم! که سرعتش خیلی افتضاح ولی به همین راضی هستم و فقط باهاش دنلود می کنم. راضی ام چون به این طرح جدید و حجمی مخابرات و شرکتهای دیگه اعتماد ندارم و سالها قبل که شرکتی داشتم و حجم می خریدم سر خیلی ها رو کلاه گذاشتن که یکیش من بودم و با همین سرعت افتضاح 256 چند سالی سر کردم. اما الان از مخابرات برام اس ام اس تهدید آمیز مودبانه!؟ که بیا سرویس رو عوض کن. حالا برای امتحان می خواهم 512 یکماه پیش پرداخت بگیرم می دزدن یا صادق هستند. تو سایت برای 512 یکماه زده 40 گیگ ترافیک / 10 گیگ ترافیک بین الملل.
یعنی 50 گیگ کلا؟ یا 10 گیگ ترافیک بین الملل جزء همون 40 گیگ هست؟

من بیشتر دنلود فیلم و سریال از سایتهای ایرانی رایگان دارم. آیا این دنلود بین اللملل حساب میشه یا جزء ترافیک ماهیانه محاسبه می شه؟

ممنون

hitmax77
20-08-2018, 18:27
من 512 نامحدود داشتم چند سال هفته پیش تغییر دادم به این طرح جدید غزال ولی امروز پیامک اومده که سرویس شما نیاز به تغییر داره! قضیه چیه؟ کسی خبر داره؟!

Mr.Crow
20-08-2018, 18:53
من 512 نامحدود داشتم چند سال هفته پیش تغییر دادم به این طرح جدید غزال ولی امروز پیامک اومده که سرویس شما نیاز به تغییر داره! قضیه چیه؟ کسی خبر داره؟!
من هم 512 نامحدود داشتم و 2،3 هفته پیش عوضش کردم ولی برام پیامک اومده! از اون طرف برای برادرم که هنوز همون 512 نامحدود رو داره هم پیامک اومده. حالا یا کلاً اشتباهی برای خیلی ها این پیامک رو فرستادن، یا هدفشون تعطیل کردن سرویس های نامحدود قدیمی بوده و سرویس هایی مثل من و شما هم چون تازه تغییر دادیم، هنوز یه نیمچه اثری از 512 قبلی توی سیستم داغون اینا مونده و اشتباهی پیامک زدن.

mjavad205
20-08-2018, 19:15
سلام

من 256 قدیمی هستم! که سرعتش خیلی افتضاح ولی به همین راضی هستم و فقط باهاش دنلود می کنم. راضی ام چون به این طرح جدید و حجمی مخابرات و شرکتهای دیگه اعتماد ندارم و سالها قبل که شرکتی داشتم و حجم می خریدم سر خیلی ها رو کلاه گذاشتن که یکیش من بودم و با همین سرعت افتضاح 256 چند سالی سر کردم. اما الان از مخابرات برام اس ام اس تهدید آمیز مودبانه!؟ که بیا سرویس رو عوض کن. حالا برای امتحان می خواهم 512 یکماه پیش پرداخت بگیرم می دزدن یا صادق هستند. تو سایت برای 512 یکماه زده 40 گیگ ترافیک / 10 گیگ ترافیک بین الملل.

من بیشتر دنلود فیلم و سریال از سایتهای ایرانی رایگان دارم. آیا این دنلود بین اللملل حساب میشه یا جزء ترافیک ماهیانه محاسبه می شه؟

ممنون
ینی شما میتونی کلا 40 گیگ استفاده کنی اگر از سایت داخلی استفاده کردی که سایتای کاربردی زیادی نیست بدرد بخوراش ورزش 3 و اپارت و شاتلند یا ی چند تا دیگست،حجم مصرفی مثل عادی کم میشه ولی اگه رفتی ی سری سایت دیگه 4 برابر کم میکنه
ینی شما میتونی 10 گیگ بین املل کلا استفاده کنی و یا 40 گیگ داخلی ولی ما بینش میشه ترکیب این دو تا

mmanhap
22-08-2018, 10:54
سلام من میخواستم اینترنت 2 مگ طرح ارغوان بگیرم برام سواله که یک سالشو زده 90گیگ ماهی و سرعت 4برابر که میشه 8 مگمیخواستم بپرسم کسی گرفنه طرح رو واقعا اینجوریه یا فقط میتونی یا سرعت بالاتر انتخاب کنی یا حجم بالا یا هردوتاشو میدن؟/؟؟؟؟؟:n13:

mohammadmohan
22-08-2018, 17:59
سلام دوستان
اینترنت شما هم کانکت نمیشه یا ماله من فقط اینجوری شده امروز
یا کانکت نمیشه یا وقتی میشه کلا تیام اوته، نت قطعه

Xx Hossein xX
22-08-2018, 18:00
سلام.
دوستان من هم حجم دارم هم تا تاریخ اتمام سرویسم مونده چند رو ولی فقط میتونم سایت مخابرات رو باز کنم.
داستان چیه؟
2020 حدود 150 نفر تو صف انتظارن. فکر کنم سراسری باشه.

mohammadmohan
22-08-2018, 18:04
سلام.
دوستان من هم حجم دارم هم تا تاریخ اتمام سرویسم مونده چند رو ولی فقط میتونم سایت مخابرات رو باز کنم.
داستان چیه؟

سلام
یه پینگ بگیر ببین نت شما هم قطع یا نه
نت منم امروز کانکت نمیشه، احتمالا سراسریه

Xx Hossein xX
22-08-2018, 18:09
سلام
یه پینگ بگیر ببین نت شما هم قطع یا نه
نت منم امروز کانکت نمیشه، احتمالا سراسریه

قطعه، فقط ecare.tct.ir باز میشه

mohammadmohan
22-08-2018, 18:11
سلام

ممنون

سلام
من تقریبا یک ماهه از مخابرات نت گرفتم
2مگ 160گیگ.. که بالاتر از 2مگ بستن. یعنی سرعت دانلودم بین 1 تا +2 میچرخه
میخوای عوض کنی سرعت بالاتر از 512 بگیر که گیگشم بالاتر باشه. تا الان ک چیزی ندزدیدن از من :n02:
این 2مگ 160گیگ با مالیات و اینا حدود 30تومن در اومد واسه من

L.utus
22-08-2018, 18:33
ظاهرا پنل مخابرات تهران داره یه کمی پیشرفت می کنه
چند روزه گزارش مصرف رو با چند دقیقه تاخیر نشون میده قبلا با 2 روز تاخیر نشون میداد!
هر چند ریز مصرف به تفکیک ساعت و روز رو هنوز نمیشه بدست اورد

سلام.
داستان چیه؟

برای منم همینطوره
فقط ecare و سایت های داخلی رو باز میکنه
چند ساعتیه اینترنت شده اینترانت

hamed2004
22-08-2018, 18:47
سلام اینترنت من از ۱ ساعت پیش ۸۰ درصد سایتها رو باز نمیکنه مخصوصا سایتهای خارجی رو ....۲۰۲۰ هم که جواب نمیدن.....برای شما هم اینطوری شده؟

Mr.Crow
22-08-2018, 19:03
برای منم درست کار نمیکنه و فقط توی بعضی سایتهای ایرانی مثل عصر ایران و آپارات میره!
فکر کنم طرح آزمایشی اینترنت ملی است! (شوخی)

akhoda
22-08-2018, 19:04
اختلال دلیل نداره ؟ میگه تا ۴۸ ساعت آینده رفع میشه ؟

mohammadmohan
22-08-2018, 19:41
درست شد آقا درست شد

Spectero
23-08-2018, 10:25
سلام من تقریبا یک ماهه از مخابرات نت گرفتم 2مگ 160گیگ.. که بالاتر از 2مگ بستن. یعنی سرعت دانلودم بین 1 تا +2 میچرخه میخوای عوض کنی سرعت بالاتر از 512 بگیر که گیگشم بالاتر باشه. تا الان ک چیزی ندزدیدن از من :n02: این 2مگ 160گیگ با مالیات و اینا حدود 30تومن در اومد واسه من سلام منظورتون از بستن چی بود؟ یعنی سرعت دنلود بیشتر از 2 مگابایت برای کاربر نیست؟ یعنی اگر طرف 16 مگابایت هم بگیره باز سرعت دنلودش با کسی که سرعت 2 مگابایت گرفته یکی هست؟ اولش یه مدت 512 می گیرم ببینم چطوریه و حجم کش مش نمیرن و کم فروشی نمی کنن بعد میرم بالاتر. کسی اینجا جواب این سوال من رو نداد یا نمی دونست. وقتی من فایل تصویری و صوتی از سایتهای ایرانی دنلود می کنم این ترافیک داخلی حساب میشه یا خارجی؟

Mehdi Bayern
26-08-2018, 22:50
من ۵۱۲ نامحدود قدیمی دارم به نظرتون ارزش داره این سرویس رو با یکی از سرویسای طرح غزال عوض کنم؟

shat
27-08-2018, 07:56
من طرحم پیش پرداخت الان چند روز که مدت زمانش تموم شده اما قطع نشده! آیا این مدت زمان اضافه هزینه اش میره رو قبض با این که پیش پرداختم؟ یا این که مشکل از سیستم خودشنونه و تا وقتی قطع نشده میشه استفاده کرد؟

hitmax77
27-08-2018, 12:49
من ۵۱۲ نامحدود قدیمی دارم به نظرتون ارزش داره این سرویس رو با یکی از سرویسای طرح غزال عوض کنم؟
اره دوست عزیز منم 512 داشتم دیگه سرعتش تو این دوران جوابگو نیست عوض کردم تا الان که راضی کننده بوده.

Mehdi Bayern
27-08-2018, 18:02
اره دوست عزیز منم 512 داشتم دیگه سرعتش تو این دوران جوابگو نیست عوض کردم تا الان که راضی کننده بوده.

من چون دانلود زیاد دارم میترسم حجمی بگیرم وسط ماه تموم شه چون سرعت که بالا باشه حجم بیشترم میخوره الان مصرف ماهانم تقریبا 40 گیگه، زیادم نمیتونم خرج کنم

alireza93633
27-08-2018, 18:37
سلام دوستان من میخوام از طرح غزال مخابرات اینترنت 4 مگ بگیرم که 4 برابر سرعت میده دوستانی که این سرویس تهیه کردند سرعت براشون واقعا 4 برابر شده؟؟

killeer
28-08-2018, 01:18
سلام دوستان من میخوام از طرح غزال مخابرات اینترنت 4 مگ بگیرم که 4 برابر سرعت میده دوستانی که این سرویس تهیه کردند سرعت براشون واقعا 4 برابر شده؟؟

اره سرعت حدود 16مگ میده

Mehdi Bayern
28-08-2018, 14:55
منم پس پرداخت طرح غزال گرفتم 2 مگ 90 گیگ سرعت رو 8 بستن
تو سایت مخابرات جایی نیست درست حسابی نشون بده چقدر نصرف کردی چقدر مونده اینا؟

shahryar84
28-08-2018, 14:58
چند شبه مودم ساعت ۲ و ۶ ری‌استارت نمی‌شه! جریان چیه؟
شبانه ما هم حذف شده؟
اسم سرویس:
اینترنت خوب با طعم تابستانه 2GB -2M up to16M پس پرداختFreeNight

Mr.Crow
28-08-2018, 20:09
سایت مخابرات چرا این شکلیه؟! :n27:
تا دو روز پیش درست نشون میداد، ولی الآن میخوام ببینم از 14 مرداد تا امروز چقدر مصرف کردم، هر چقدر 14 مرداد رو انتخاب میکنم باز خودش از 30 مرداد میاره! اون گزینه ترافیک باقیمانده هم که ترکیبی حساب میکنه و معلوم نیست چی به چیه.
الآن مثلاً ترافیک باقیمانده من رو که نوشته 195 گیگ (کل حجمی که دارم 240 گیگ هست که 60 گیگش میشه بین الملل)، از اونجایی که تقریباً هیچ استفاده ای از اینترنت داخلی ندارم یعنی حدود 45 گیگ ترافیک بین الملل مصرف کردم دیگه؟

hitmax77
28-08-2018, 23:37
من چون دانلود زیاد دارم میترسم حجمی بگیرم وسط ماه تموم شه چون سرعت که بالا باشه حجم بیشترم میخوره الان مصرف ماهانم تقریبا 40 گیگه، زیادم نمیتونم خرج کنم
خب الان تو طرح غزال 25ت ماهی میدید 90 گ تراقیک یا سرعت 8 مگ میگیرید که به نظرم بهتر از این سرویس 512 که دارید هست.

hitmax77
28-08-2018, 23:57
پنل مخابرات چرا اینطوری شده؟ از اول شهریور همه ترافیک مصرفی منو زده بین الملل در حالی من از فیلیمو و اپارات خیلی استفاده داشتم! برای بقیه دوستان هم همینطوره؟

zadis
29-08-2018, 09:51
دوستان من سرویس 4 مگ مخابرات گرفتم ولی سرعت دانلودم 200 هست زنگ زدم گفتم من 4 مگ گرفتم گفتن تلفن شما از سرعت 2 مگ بیشتر پشتیبانی نمیکنه آیا درسته یا چرت گفتن کسی اینجا 4 مگ گرفته از مخابرات که سرعتش واقعا 4 مگ باشه و 200 که دو مگ هست نباشه. چیکار کنم سرعتم بیشتر بتونم بگیرم

mInI_ClockEr
29-08-2018, 09:54
منم 8 مگ گرفته بودم
اینقدر زنگ زدم دیگه جواب نداشتن
اخراش سرعت اومده رو 4 مگ
بعد تو هفته بیش تر از 1000 بار قطعی داشت
قطعش کردم بی پدر های مفت خور رو :n34:

killeer
29-08-2018, 11:23
من سرراه یکی از گوشی تلفن اسپیلتر قرارندادم سرعت 4مگابایت شده بود وقتی اسپیلیتر گذاشتم سرعت 16 مگابات شده شاید به خاطر اینه سر راه همه گوشی ها اسپیلتر بزار

killeer
29-08-2018, 11:25
دوستان من سرویس 4 مگ مخابرات گرفتم ولی سرعت دانلودم 200 هست زنگ زدم گفتم من 4 مگ گرفتم گفتن تلفن شما از سرعت 2 مگ بیشتر پشتیبانی نمیکنه آیا درسته یا چرت گفتن کسی اینجا 4 مگ گرفته از مخابرات که سرعتش واقعا 4 مگ باشه و 200 که دو مگ هست نباشه. چیکار کنم سرعتم بیشتر بتونم بگیرم

من سرراه یکی از گوشی تلفن اسپیلتر قرارندادم سرعت 4مگابایت شده بود وقتی اسپیلیتر گذاشتم سرعت 16 مگابات شده شاید به خاطر اینه سر راه همه گوشی ها اسپیلتر بزار

zadis
29-08-2018, 18:03
ممنون من کله سیم رو مستقیم وصل کردم به مودم و از تلفن استفاده نمیکنم

hamed_korn
30-08-2018, 04:04
پنل مخابرات چرا اینطوری شده؟ از اول شهریور همه ترافیک مصرفی منو زده بین الملل در حالی من از فیلیمو و اپارات خیلی استفاده داشتم! برای بقیه دوستان هم همینطوره؟سلام من هم همین مشکل رو دارم از اول شهریور هرچی از آپارات و سایت های داخلی هم دانلود کردم کلا بین الملل حساب کرده و مصرف داخل رو ۰ نوشته قبلا اینجوری نبود.
یه مشکل دیگه تو ۲۴ ساعت راحت بالای ۱۰ بار اینترنت قطع میشه .......
کیفیت افتضاح هست.

zadis
31-08-2018, 05:39
سلام دوستان فرق این دو سروریس چیه ؟ کسی میدونه یکی نوشته بین الملل و یکی بین الملل ننوشته . یعنی کلا بین الملله هر ماه 160 گیگ سرعت دو مگ ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

iamsadegh2
31-08-2018, 11:07
پشتیبانیشون داغونه نخرید

shahryar84
31-08-2018, 21:05
لـطـفـاً پاک شود.
.
.

hamed_korn
01-09-2018, 15:43
سلام.
در مورد قطعی زیاد اینترنت زنگ زدم ۲۰۲۰ گفت ایراد از مودم .شبکه . نویز میتونه باشه.گفت خطت نویز نداره.مودمت خرابه احتمالا گفتم سالمه با مودم دیگه تست کردم قطعی همچنان بوده.گفت ایراد از پریز تلفن گفتم اونم سالمه آخر سر چند دقیق پشت خط گذاشت منو بعد گفت ایراد از شبکه هست اطلاع میدیم به مرکز مخابراتی
مشکل بعدی اینکه هر چی از سایت های داخلی دانلود میکردم همرو بین الملل حساب میکردن.اونم گفت برای چند نفر دیگه هم این مشکل بوده برای شما هم گزارش میدیم.
ببینیم چیکار میکنن.

javad_ft
01-09-2018, 17:35
سلام دوستان
من امروز طرح غزال با ماهیانه 40گیگ ترافیک فعال کردم. از کجا میتونم ببینم چقدر از ترافیکم باقی مونده؟(منظورم روی وب. گوشی هوشمند ندارم.)
تو سایت tci.ir پیدا نکردم چیزی. یه گزینه داره «مشاهده ریز مصرف». می‌زنم یه چیزی میاد ولی چیزی که من می‌خوام رو نشون نمی‌ده.
چه کنم؟

donkeyoxte
02-09-2018, 13:09
سلام
سرویس 4 مگ 40 تومن ماهانه, حجم داخلی رو که زده 240 مگ وقتی تموم بشه سرعت رو چند میاد؟

javad_ft
02-09-2018, 16:52
به من در مورد 512x4 گفتند میشه 128. فکر کنم برای همه سرویسها میشه 128.

ali-xc
02-09-2018, 16:55
.................

Hamed-M1
03-09-2018, 07:14
سلام دوستان فرق این دو سروریس چیه ؟ کسی میدونه یکی نوشته بین الملل و یکی بین الملل ننوشته . یعنی کلا بین الملله هر ماه 160 گیگ سرعت دو مگ ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

منظور از 160 و 240 گیگ حجم ترافیک داخلی است. مثلا 1 گیگ داخلی مصرف کنید 160 میشه 159 گیگ

Mr.Crow
04-09-2018, 15:39
آقا این جریانش چیه؟
حجم من 240 گیگ هست که 60 گیگش بین الملل هست. از یه طرف وقتی میرم توی بخش حجم مصرفی و از 14 مرداد تا امروز رو حساب میکنه، میگه شما 43 گیگ مصرف کردی. حجم رو هم به روز نشون میده و مثلاً امروز که 3 گیگ و خورده ای مصرف کردم، توی جدول نوشته.

از طرف دیگه توی بخش ترافیک باقیمانده مینویسه 180 گیگ.

الآن کدومش درسته؟ همین ترافیک مصرفی رو در نظر بگیرم، یعنی 18 گیگ ترافیک بین الملل برام مونده؟ پس اون 180 گیگ چطوری محاسبه شده؟ چون معنیش این هست که 60 گیگ مصرف داشتم در حالی که توی این جدول میگه 43 گیگ مصرف کردم.

AMIR-AIRGUNNER
04-09-2018, 18:16
دوستان لیست سایت های که در مخابرات به صورت ترافیک داخلی حساب میشن رو از کجا میتونم پیدا کنم ؟!
trainbit
upera
سافت98
دانلودها

اینا تو مخابرات ترافیک داخلی محسوب میشن ؟

hamed_korn
05-09-2018, 10:20
کلا بخش گزارش مصرف مخابرات ایراد داره فعلا
ایرادات من تا الان:

۱.از اول شهریور دیگه تفکیک اینترنت داخلی و بین الملل رو ندارم و هرچی از سایت های داخلی دانلود میکنم برام بین الملل حساب میکنه و همچنان جلوی ترافیک داخلی نوشته ۰ صفر

۲. میخواهم انتخاب کنم از اول شهریور تا ۱۳ شهریور چقدر حجم مصرف کردم خودش میزنه از ۷ شهریور تا ۱۳ شهریور انقدر استفاده کردی.از اول شهریور رو نمیاره

۳.در ۲۴ ساعت ۲۰ بار قطعی اینترنت دارم یا ۴۰ یا ۶۰ دقیقه یک بار
همه ایرادات رو زنگ زدم پشتیبانی ۲۰۲۰ میگن ایراد از ما هست خیلی ها شکایت کردن فعلا منتظر باشید

نکته بعد سرعت من روی ۸ مگابیت هست ولی سرعت دانلود از ۸۵۰ کیلو بایت بیشتر نمیشه و خبری از سرعت ۱ مگابایت نیست.
سرویس غزال گرفتم یک ساله سرعت ۲ مگ که ۴ برابر حساب میشود ماهانه ۹۰ گیگ بین الملل یا ۳۶۰ گیگ داخلی.پس پرداخت

hamed_korn
05-09-2018, 10:27
آقا این جریانش چیه؟
حجم من 240 گیگ هست که 60 گیگش بین الملل هست. از یه طرف وقتی میرم توی بخش حجم مصرفی و از 14 مرداد تا امروز رو حساب میکنه، میگه شما 43 گیگ مصرف کردی. حجم رو هم به روز نشون میده و مثلاً امروز که 3 گیگ و خورده ای مصرف کردم، توی جدول نوشته.

از طرف دیگه توی بخش ترافیک باقیمانده مینویسه 180 گیگ.

الآن کدومش درسته؟ همین ترافیک مصرفی رو در نظر بگیرم، یعنی 18 گیگ ترافیک بین الملل برام مونده؟ پس اون 180 گیگ چطوری محاسبه شده؟ چون معنیش این هست که 60 گیگ مصرف داشتم در حالی که توی این جدول میگه 43 گیگ مصرف کردم.شما اول هر ماه تا آخر هر ماه رو ببین برات چقدر میاره بزن گزارش مصرف اول مرداد تا آخر مرداد ببین چقدر استفاده کردی.برای مرداد سهمیه شما ۶۰ گیگ بین الملل بوده.حالا از اول شهریور مجدد تا ۳۱ شهریور ۶۰ گیگ بین الملل سهمیه داری یا ۲۴۰ گیگ داخلی استفاده کنید.البته اگه نرم افزار شما مثل من ایراد نداشته باشه.حتما پیشنهاد میکنم یک شکایت به ۲۰۲۰ بکنید

shahryar84
05-09-2018, 14:31
اینترنت مخابرات تهران فردا مختل می‌شود

ارتباط اینترنت پرسرعت (ADSL) مخابرات منطقه تهران در روز پنجشبنه ۱۵ شهریور ماه دچار اختلال می‌شود.

روابط عمومی مخابرات منطقه تهران اعلام کرد که با اجرای عملیات Down Time در ارتباطات بین الملل، ارتباط اینترنت پرسرعت (ADSL) مشتریان مخابرات منطقه تهران در روز پنجشنبه 15 شهریور بین ساعت 1:30 الی 8:30 با اختلال همراه است.

flashpoint1985
05-09-2018, 14:40
دوستان من منطقه ۱ تهران هستم و نمیتونم سرعت ۲ مگ بیشتر داشته باشم (از شاتل دارم) علت هم نویز بالاست و مدام قطعی خواهم داشت.

از طریق شرکت و متخصص هم بررسی و تست کردیم واضح بود مشکل از ساختمان نیست و از سر خط هم نویز به همون افتضاحیه، به من گفتن نتیجه اینکه بستر مخابراتی عامل نویز هست، یعنی فاصله‌ی بین مرکز مخابراتی تا باکس ساختمان جاییش عامل اشکال و ایجاد نویز هست.

الان هیچکس نه شرکت نه مانور مخابرات مشکل رو بهده نگرفتن، من از کی باید درخاست کنم بررسی و حل کنن؟ واقعا مسخرس که برای همین سرعت ۲ هم مشکل دارم. خواهشا راهنمایی کنید به کجا باید اعتراض یا درخواست بررسی کنم ممنون

donkeyoxte
05-09-2018, 15:59
سلام دوستان
سرویس 4 مگ گرفتم, فایل که میزارم دانلود شه(چه از آپارات یا سایت دیگه) پنج ثانیه اول سرعت رو همون 520 ولی بعدش نزول میکنه به 230
زنگم زدم گفتم مودم رو ریست کردن گفتن اوکی از سمت ما
اینم بخش مودم
مشکل از چیه؟

Mr.Crow
05-09-2018, 17:07
شما اول هر ماه تا آخر هر ماه رو ببین برات چقدر میاره بزن گزارش مصرف اول مرداد تا آخر مرداد ببین چقدر استفاده کردی.برای مرداد سهمیه شما ۶۰ گیگ بین الملل بوده.حالا از اول شهریور مجدد تا ۳۱ شهریور ۶۰ گیگ بین الملل سهمیه داری یا ۲۴۰ گیگ داخلی استفاده کنید.البته اگه نرم افزار شما مثل من ایراد نداشته باشه.حتما پیشنهاد میکنم یک شکایت به ۲۰۲۰ بکنید

آخه من 14 مرداد این سرویس رو گرفتم. یعنی قبلش 512 نامحدود داشتم و از 14 مرداد عوضش کردم و قاعدتاً باید یه ماه رو تا 14 شهریور حساب کنه.
حالا این به کنار، یه ماه اینترنت من تموم شده ولی هنوز قطع نشده. پیش پرداخت هم بوده، ولی هیچ جایی توی سایت نیست که بگه دوباره پول بریز برای ماه بعد. کلاً این سیستم مخابرات معلوم نیست چی به چیه و آدم حیرت میکنه!

hamed_korn
05-09-2018, 22:06
منم ۹ مرداد طرح اینترنتم رو عوض کردم ولی به همون شکلی که گفتم حساب میشه.کلا adslمخابرات وپشتیبانیش از زمانیکه من یادم میاد داغون بوده تازه الان کلی پیشرفت کردن به اینجا رسیدن که همچنان افتضاح هست.

hamed_korn
06-09-2018, 05:08
سلام دوستان
سرویس 4 مگ گرفتم, فایل که میزارم دانلود شه(چه از آپارات یا سایت دیگه) پنج ثانیه اول سرعت رو همون 520 ولی بعدش نزول میکنه به 230
اینم بخش مودم
مشکل از چیه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام من حدود دو سال سرعت سویس قبیلم شبیه شما بود ۴۶۴۸ kbبرام مخابرات تنظیم کرده بود و در عمل سرعت دانلودم بین ۴۵۰ تا ۴۸۰ کیلوبایت بود شما وضعیت خطتون خوبه مشکل نویز هم نداری تا ۱۹ مگابیت هم کشش داره خط باز باید به خود۲۰۲۰ زنگ بزنی بگی سرعتت افت میکنه و اگه دیدی کاری نمیکنن به ۱۹۵ شکایت کنید.

donkeyoxte
06-09-2018, 17:27
سلام من حدود دو سال سرعت سویس قبیلم شبیه شما بود ۴۶۴۸ kbبرام مخابرات تنظیم کرده بود و در عمل سرعت دانلودم بین ۴۵۰ تا ۴۸۰ کیلوبایت بود شما وضعیت خطتون خوبه مشکل نویز هم نداری تا ۱۹ مگابیت هم کشش داره خط باز باید به خود۲۰۲۰ زنگ بزنی بگی سرعتت افت میکنه و اگه دیدی کاری نمیکنن به ۱۹۵ شکایت کنید.

زنگ زدم دوباره میگن مشکل از اسپلیتر
اسپلیترو عوض کردم بازم همونه اوضاع
آخه مشکل اینجاست چرا تا چند ثانیه اول سرعت 520 بعد یدفعه ای نزول میکنه به 230
حالا واقعا هم نمیدونم مشکل از مخابراته یا من چون الان داشتم تست میکردم همزمان زنگ زدم به مخابرات یدفعه ای دیدم snr از 27 اومد رو 9 بعد تلفن هم یه صدای خش خشی میده, بعد برای چند ثانیه اینترنت قطع شد

rioman
07-09-2018, 13:08
سرویس 16 مگ رو روی چند میبندن؟ منظورم Data Rate هست؟

کیفیت خط من اینه :

روز :

شب :

سیمی که از مخابرات اومده رو آوردم پیش مودم یعنی مستقیم وصل شده
و سیم کشی خونه از مدار خارج شده.
این سیم رو به اسپلیتر وصل کردم و از اون برای تلفن خونه سیم کشیدم.

بنظر شما میتونم سرویس 16 مگ بگیرم؟
شبها ولی مشکل دار میشم درسته؟ باید بگم دیتا ریت رو کمتر ببندن؟

کلا سرویس 16 مگ روی یه عدد ثابت بسته میشه یا بسته به کیفیت خط
مشترک کم و زیاد میشه؟

با تشکر

hamed_korn
08-09-2018, 20:07
سرویس 16 مگ رو روی چند میبندن؟ منظورم Data Rate هست؟

کیفیت خط من اینه :

روز :

شب :

سیمی که از مخابرات اومده رو آوردم پیش مودم یعنی مستقیم وصل شده
و سیم کشی خونه از مدار خارج شده.
این سیم رو به اسپلیتر وصل کردم و از اون برای تلفن خونه سیم کشیدم.

بنظر شما میتونم سرویس 16 مگ بگیرم؟
شبها ولی مشکل دار میشم درسته؟ باید بگم دیتا ریت رو کمتر ببندن؟

کلا سرویس 16 مگ روی یه عدد ثابت بسته میشه یا بسته به کیفیت خط
مشترک کم و زیاد میشه؟

با تشکرسلام snr downloadمن هم شب ها کم میشه ولی سرعت ست شده تغییر نمیکنه.
مودمتون که میگه میتونید سرعت ۱۶ مگ رابگیرید ولی ممکن هستsnr شب ها خیلی بیاد پایین و اینترنتتون قطع بشه که میتونن براتون سرعت رو پایین تر ست کنند.

rioman
08-09-2018, 21:16
سلام snr downloadمن هم شب ها کم میشه ولی سرعت ست شده تغییر نمیکنه.
مودمتون که میگه میتونید سرعت ۱۶ مگ رابگیرید ولی ممکن هستsnr شب ها خیلی بیاد پایین و اینترنتتون قطع بشه که میتونن براتون سرعت رو پایین تر ست کنند.

من وقتی سیم اصلی رو به اسپلیتر میزنم ( بخاطر اینکه از خروجی برای تلفن خونه سیم بگیرم )
کم کم snr شروع می کنه به کم شدن و مکس ریت هم کم میشه بعدش که سیم اصلی رو
مستقیم به مودم وصل می کنم هر دو خوب میشن.
3 تا اسپلیتر دارم همه شون اینطوری هستند.

Greedy
09-09-2018, 11:17
سلام
من الان خونه یکی از اقوامم که سرویس مخابرات محدود 512 داره و به من گفت که میخواد سرعتشو ببره بالاتر
منم چون قبلا واسه کسی دیگه این کارو کرده بودم زنگ زدم 2020 که اینکارو کنم گفت باید از طریق سایت یا مراجعه به مرکز مخابراتی اینکارو کنن
رفتم سایت دیدم یه قسمت هست تغییر سرویس نامحدود به حجمی بعد گزینه های سرعت2 مگ دیدم :

این الان قیمت یکیه ولی الان حجم ها فرق داره ؟! چطوریه قضیش ؟ بعد سرویس پس پرداخت یا همون که رو قبض بیاد نداره چرا ؟

hitmax77
09-09-2018, 11:58
این قضیه تفکیک نشدن داخلی و بین الملل برای من هنوز ادامه داره به پشتیبانی هم زنگ زدم ولی اصلا متوجه نمیشه! دقبقا از اول شهریور تمام حجم مصرفی رو بین الملل حساب کرده راهی هست که شکایت کرد؟

hamed_korn
09-09-2018, 15:29
سلام
من الان خونه یکی از اقوامم که سرویس مخابرات محدود 512 داره و به من گفت که میخواد سرعتشو ببره بالاتر
منم چون قبلا واسه کسی دیگه این کارو کرده بودم زنگ زدم 2020 که اینکارو کنم گفت باید از طریق سایت یا مراجعه به مرکز مخابراتی اینکارو کنن
رفتم سایت دیدم یه قسمت هست تغییر سرویس نامحدود به حجمی بعد گزینه های سرعت2 مگ دیدم :

این الان قیمت یکیه ولی الان حجم ها فرق داره ؟! چطوریه قضیش ؟ بعد سرویس پس پرداخت یا همون که رو قبض بیاد نداره چرا ؟سلام.مرکز مخابراتی حتما باید مالک خط حضور داشته باشه.
من از طیق ۲۰۲۰ زنگ زدم داخلی ۲ بخش فروش گفتم طرح غزال میخواهم خودش توضیح داد حجم ماهانه بین الملل و داخلی چقدر هست و قیمت ماهانه چقدر هست من پس پرداخت انتخاب کردم
سرعت ۲ مگ که ۴ برابر میشه ماهی ۹۰ گیگ بین الملل یا ۳۶۰ گیگ داخلی ۲۵۰۰۰ تومان ماهانه روی قبض

hamed_korn
09-09-2018, 15:40
این قضیه تفکیک نشدن داخلی و بین الملل برای من هنوز ادامه داره به پشتیبانی هم زنگ زدم ولی اصلا متوجه نمیشه! دقبقا از اول شهریور تمام حجم مصرفی رو بین الملل حساب کرده راهی هست که شکایت کرد؟منم زنگ زدم شکایت گردم ۲۰۲۰میگن خودمون میدونیم گزارش دادیم درست بشه.و همچنان مشکل پابرجاست زمان درست شدنش هم نامشخص هست

Tehranshahr
10-09-2018, 11:23
سلام دوستان
اینم بخش مودم
مشکل از چیه؟

من خیلی وقت پیشا سرویس 10مگ گرفتم و همین مشکل وجود داشت میومد رو 2 مگ. اون زمان با چند بار زنگ به 2020 درست شد.
حالا 1ماه پیش سرویس 512 مغازه داییمو تبدیل به 8مگ کردم اونم باز همین مشکلو داره و میاد رو 2مگ. چند بارم زنگ زدم 2020 ولی درستش نکردن و همچنان مشکل داره.
مشکل مربوط به تنظیمات پورته از سمت مخابرات. ربطی به مودم و اسپلیتر نداره.

Meysam Raz
12-09-2018, 00:31
سلام یک سوال داشتم
من سرویس 8 مگ گرفته بودم پیش پرداخت اونم توی برج یک
این 360 گیگ داشت که امروز تموم شد
میخوام ببینم الان اگر همون رو بخرم یک ماهه تمومش میکنن و باید دوباره خرید کنم یا مثل قبل میشه بسته یک ماهه رو چند ماه استفاده کرد
و یک نکته دیگه برای من کلا 360 رو میشد بین الملل استفاده کرد این به کجا رسید

reza_e13
12-09-2018, 07:50
سلام این طرح غرال چه فرقی با طرح های قبلی داره من الان برای پیش پرداخت ۱۶ مگ فک کنم ۸۰ تومن میدم. ولی این طرح غزال برای ۱۶ مگ نصف بود تقریبا

mehryar1973
12-09-2018, 11:01
سلام
پنل مخابرات برای من باز نمیشه برای بقیه دوستان هم همینطوره؟

Ashkan R
12-09-2018, 11:27
سلام
پنل مخابرات برای من باز نمیشه برای بقیه دوستان هم همینطوره؟
من دیشب یه فایل ۳۰ گیگی گذاشتم دانلود بشه، صبح که بیدار شدم دیدم اینترنت قطع شده و سایت پنل مخابرات باز شده، پیش خودم گفتم پس بالاخره باگ رو درست کردن که یا حجم بین الملل همون چهار برابر حساب شده و حجمم تموم شده یا باگ زمان رو درست کردن و چون یک ماهم تموم شده قطع شده. با خود اینترنت مخابرات که نتونستم وارد پنل بشم و هی زور میزد، با یه اینترنت دیگه رفتم تو پنل و دیدم حجم دارم، از طرفی هم با اینکه ۶ شهریور زمانم تموم شده بود سرویس هنوز فعاله، ولی خب فعلا اینترنت قطعه. حالا یه مقدار صبر میکنم اگه وصل نشد ۲۰۲۰ یه تماس میگیرم.

alimcc
12-09-2018, 12:47
اینترنت من از ۱۰ صبح قطع. فکر کنم مشکل از سمت مخابرات باشه

m_amin
12-09-2018, 12:57
مال منم قطع هست
پنل هم باز نمیشه حتی با اینترنت دیگه
کسی زنگ زده ببینه چه خبره باز؟

Ashkan R
12-09-2018, 13:01
مال منم قطع هست
پنل هم باز نمیشه حتی با اینترنت دیگه
کسی زنگ زده ببینه چه خبره باز؟
من زنگ زدم ۵۰ نفر تو صف بودن، دیگه فهمیدم مشکل سراسریه و فقط باید صبر کرد

Mr.Crow
12-09-2018, 13:01
پس همگانیه! من رو بگو که صبح فکر کردم بالاخره فهمیدن اینترنتم تموم شده و قطعش کردن! خوشحال هم شدم، چون با اینکه زنگ زده بودم پرسیده بودم که چرا بعد از یک ماه قطع نمیشه و طرف گفت خیالت راحت باشه، هنوز خیالم راحت نیست و میترسم یه قبض عظیمی برام بیاد. به هر حال ایران هست و میشه انتظار هر چیزی رو داشت.

m_amin
12-09-2018, 14:30
پس همگانیه! من رو بگو که صبح فکر کردم بالاخره فهمیدن اینترنتم تموم شده و قطعش کردن! خوشحال هم شدم، چون با اینکه زنگ زده بودم پرسیده بودم که چرا بعد از یک ماه قطع نمیشه و طرف گفت خیالت راحت باشه، هنوز خیالم راحت نیست و میترسم یه قبض عظیمی برام بیاد. به هر حال ایران هست و میشه انتظار هر چیزی رو داشت.
پیش پرداخت هیچ قبضی نمیاد
اینم احتمالا یه کارایی دارن میکنند که پنل هم باز نمیشه!
احتمال داره بعد اینکه وصل شه اون باگ سیستم برطرف بشه!

Xx Hossein xX
12-09-2018, 16:17
برای من و دوستم هم از صبح قطعه. پنل هم باز نمیشه.
برای جفتمونم تاریخ انقضا تموم شده و در حال استفاده حجم هستیم.
نمیدونم دارن اون باگو برطرف میکنن یا کلا قطع شده اینترنت.

L.utus
12-09-2018, 16:38
کلا سایت tct.ir باز نمیشه و وقتی ادرسشو میزنم ریدایرکت میشه به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا هم اینجوری بود؟
شاید دارن پنل استان تهران رو تغییر میدن

amires
12-09-2018, 17:12
برای من هم قطعه از صبح پنل ecare هم باز نمیشه.

alimcc
12-09-2018, 17:14
زنگ زدم ۲۰۲۰ گفت سرویستون منقضی شده باید تمدید کنید. بعد گفتم سایت بستس. گفت ۲ ساعت دیگه باز میشه. حالا معلوم نی باگ رو فیکس کردن یا نه

hamed_korn
12-09-2018, 17:22
سلام برای من هم tctc ecare باز نمیشه. منکه بابت مشکلاتم تو سایت ۱۹۵ شکایت ثبت کردم به ۲۰۲۰ هم شکایت کردم ولی خوب فعلا که چیزی درست نشده.......

Ashkan R
12-09-2018, 17:53
از دوستان کسی هست که هنوز زمانش تموم نشده باشه و الان قطع باشه؟
نکنه فقط ماها که زمانمون تو پنل تموم شده قطع شدیم!

amires
12-09-2018, 19:09
از دوستان کسی هست که هنوز زمانش تموم نشده باشه و الان قطع باشه؟
نکنه فقط ماها که زمانمون تو پنل تموم شده قطع شدیم!

نه برام منم قطع شده من تازه سرویس گرفتم الان یه هفته نشده هنوز نه زمانم تموم شده نه حجمم ولی قطعه با اینترنت دیگه چک کردم سایت ecare باز نمیشه

mehryar1973
12-09-2018, 22:10
سلام
پنل درست شد ولی من هنوز فطع بودم تمدید کردم وصل شد،اگر چه بقول دوستان بازم زور میزد و من با یک اینترنت دیگه دوباره وارد شدم و پرداخت کردم
من فکر میکنم اینا چون سیستمشون مشکل داره در یک مقاطع بخصوصی یهو یه عده ای رو با هم قطع میکنن حالا ممکنه یک نفر یه ماه از زمان خرید سرویسش گذشته باشه
یکی سه ماه یکی دیگه هم حتی به یک ماه نرسیده باشه سری قبل هم اگه یادتون باشه اینطور شد:n13:

saeidshooji
12-09-2018, 22:21
سلام
پنل درست شد ولی من هنوز فطع بودم تمدید کردم وصل شد،اگر چه بقول دوستان بازم زور میزد و من با یک اینترنت دیگه دوباره وارد شدم و پرداخت کردم
من فکر میکنم اینا چون سیستمشون مشکل داره در یک مقاطع بخصوصی یهو یه عده ای رو با هم قطع میکنن حالا ممکنه یک نفر یه ماه از زمان خرید سرویسش گذشته باشه
یکی سه ماه یکی دیگه هم حتی به یک ماه نرسیده باشه سری قبل هم اگه یادتون باشه اینطور شد:n13:

شما از طریق همون پنل ecare وارد شدید؟

Ashkan R
12-09-2018, 22:24
سلام
برای من که هنوزم باز نمیشه (اینترنت ایرانسل)
آره معلوم نیست رو چه حسابی قطع میکنن، دفعه قبلی من 2 ماه و 8 روز طول کشید تا قطع بشم(تازه حجمم تموم شد) ایندفعه 1 ماه و 13 روز

mehryar1973
12-09-2018, 22:33
شما از طریق همون پنل ecare وارد شدید؟

بله البته بزور!

amires
13-09-2018, 08:16
برای من هنوز وصل نشده از دیروز صبح قطعه ecare هم همچنان کار نمیکنه. به 2020 هم که زنگ میزنم میگه 150 نفر تو صف انتظار مکالمه هستند ظاهرا سراسریه مشکل.

mehrdadb3
13-09-2018, 09:28
بله البته بزور!
برای ما بزور هم وارد پنل نمیشه مسخره کردن خودشون رو با این سیستمشون

Mr.Crow
13-09-2018, 10:41
همچنان بدون اینترنت و بدون پنل!
فکر نکنم توی کشورهای قحطی زده و در حال جنگ هم همچین چیزی باشه که طرف در سال ۲۰۱۸ مشتری یه شرکت اینترنتی باشه و دو روز پشت سر هم خراب و قطع، بدون هیچ راهی برای به نتیجه رسیدن.

amires
13-09-2018, 10:42
یه لحظه پنل وصل شد برای من رفتم دیدم هم حجم داشتم هم زمان ولی همچنان اینترنت کار نمیکنه پنل هم مجددا از کار افتاد. الان 2 روز شد که اینترنت قطعه.

Xx Hossein xX
13-09-2018, 11:00
قشنگ توی جنگل زندگی میکنیم. 2 روزه اینترنت مخابرات میلیونها نفر قطعه و هیچکس پاسخ نمیده.
از طرفی TDLTE ایرانسل 14 روزه توی محل ما قطعه پشتیبانی میگه داریم سعی میکنیم درست کنیم ولی هنوز نتونستیم.
تقریبا 2 روزه مبین نت هم قطع شده برای اونم هیچکس پاسخ درستی نمیده.
:n26:

ویرایش:
حدس میزنم باگ رو حل کردن و بخاطر مراجعه خیلی زیاد مشتریا باعث شده سایت داون بشه، چون به سختی باز میشه و گاهی اوقات اررور ERR_TOO_MANY_REDIRECTS نشون داده میشه که نشون دهنده همین مشکله.

amires
13-09-2018, 11:28
قشنگ توی جنگل زندگی میکنیم. 2 روزه اینترنت مخابرات میلیونها نفر قطعه و هیچکس پاسخ نمیده.
از طرفی TDLTE ایرانسل 14 روزه توی محل ما قطعه پشتیبانی میگه داریم سعی میکنیم درست کنیم ولی هنوز نتونستیم.
تقریبا 2 روزه مبین نت هم قطع شده برای اونم هیچکس پاسخ درستی نمیده.
:n26:

ویرایش:
حدس میزنم باگ رو حل کردن و بخاطر مراجعه خیلی زیاد مشتریا باعث شده سایت داون بشه، چون به سختی باز میشه و گاهی اوقات اررور ERR_TOO_MANY_REDIRECTS نشون داده میشه که نشون دهنده همین مشکله.

منم همین مشکل رو دارم هم ADSL قطعه و هم TDLTE ایرانسل. قشنگ معلومه با هم هماهنگ کردن جفتشون قطع باشن.

hosseinscoot
13-09-2018, 11:28
اینترنت قطعه. سایت هم باز نمیشه! 2020 هم زنگ میززنیم میگه نفر 290 هستی تو صف! کسی مید.نه داستان چیه؟

alimcc
13-09-2018, 11:30
به زور تونستم وارد سایت بشم و تمدید کنم
بعد از 5 دقیقه نت وصل شد

اونایی هم که هنوز مهلت استفاده از سرویسشون تموم نشده زنگ بزنن 2020
میگه 200 نفر توو صف هستن ولی 5 دقیقه ای وصل میشید به اپراتور

Xx Hossein xX
13-09-2018, 11:41
به زور تونستم وارد سایت بشم و تمدید کنم
بعد از 5 دقیقه نت وصل شد

اونایی هم که هنوز مهلت استفاده از سرویسشون تموم نشده زنگ بزنن 2020
میگه 200 نفر توو صف هستن ولی 5 دقیقه ای وصل میشید به اپراتور

دوستان منم تایید میکنم که باگ رو درست کردن متاسفانه از این به بعد باید پرداخت کنیم :n28:
بعد از پرداخت مشکل حل شد
البته پنل خیلی سخت باز میشه خیلی باید تلاش کنید. با یک اینترنت دیگه سعی کنید با خود مخابرات اصلا باز نمیشه.

Tombstone1
13-09-2018, 12:07
دوستان منم تایید میکنم که باگ رو درست کردن متاسفانه از این به بعد باید پرداخت کنیم :n28:
بعد از پرداخت مشکل حل شد
البته پنل خیلی سخت باز میشه خیلی باید تلاش کنید. با یک اینترنت دیگه سعی کنید با خود مخابرات اصلا باز نمیشه.

این طور نیست
من یک ماهه که از تاریخ سرویسم گذشته ولی همچنان حجم دارم
فقط از دیروز نویز خط به شدت بالا رفته و مدام لینک میپره ولی نت قطع نیست که این نشون میده که یه گندی زدن که هنوز نتونستن حلش کنن

Xx Hossein xX
13-09-2018, 12:21
این طور نیست
من یک ماهه که از تاریخ سرویسم گذشته ولی همچنان حجم دارم
فقط از دیروز نویز خط به شدت بالا رفته و مدام لینک میپره ولی نت قطع نیست که این نشون میده که یه گندی زدن که هنوز نتونستن حلش کنن

آخه برای من بعد از پرداخت مشکل حل شد و اینترنت وصل شد.
ولی الان طوری نویز رفتش بالا که حتی یک ثانیه هم لینک ثابت نمیشه

hosseinscoot
13-09-2018, 12:47
موافقم. منم نزدیک دو ماه شد از سرویس دارم استفاده میکنم و شارژ نکردم. ولی فلن ک از دیروز در حال قطع و وصلیه.

Ashkan R
13-09-2018, 14:18
من هم هرچی تلاش کردم پنل باز نمیشد، با اینترنت جای دیگه که اصلا محل نمیداد و با خود مخابرات هم که بعد از 10 بار رفرش، صفحه ناقص لود میشد و اگه تا پرداخت هم میرفتی صددرصد بعد از پرداخت و موقعی که میخواست به سایت برگرده دچار مشکل میشد. ساعتای 6 صبح دوباره با ایرانسل تست کردم دیدم وارد پنل شد و صفحه ها رو درست لود میکرد. سریع سرویس جدید گرفتم و بعد از 5 دقیقه وصل شد. فقط نمیدونم دوستانی که زمان دارن چرا قطع شدن. در مورد باگ هم فعلا نمیشه نظر داد، سابقه داشته که یه عده تو یه روز خاص قطع شدن، از بینشون بغضی ها یک ماه و چند روز استفاده کرده بودن و بعضی ها هم 3 ماه! انگار یه روز خاصی عده‌ی زیادی از اونایی که زمانش تموم شده رو قطع میکنن و ایندفعه گویا گریبان اونایی که زمان دارن رو هم گرفته.

amires
13-09-2018, 14:26
کسی خبر جدید نداره که کی وصل میشه ADSL؟
2020 که جوابگو نیست همش میگه کلیه خطوط ارتباطی مشغول میباشد.

amires
13-09-2018, 14:28
من هم هرچی تلاش کردم پنل باز نمیشد، با اینترنت جای دیگه که اصلا محل نمیداد و با خود مخابرات هم که بعد از 10 بار رفرش، صفحه ناقص لود میشد و اگه تا پرداخت هم میرفتی صددرصد بعد از پرداخت و موقعی که میخواست به سایت برگرده دچار مشکل میشد. ساعتای 6 صبح دوباره با ایرانسل تست کردم دیدم وارد پنل شد و صفحه ها رو درست لود میکرد. سریع سرویس جدید گرفتم و بعد از 5 دقیقه وصل شد. فقط نمیدونم دوستانی که زمان دارن چرا قطع شدن. در مورد باگ هم فعلا نمیشه نظر داد، سابقه داشته که یه عده تو یه روز خاص قطع شدن، از بینشون بغضی ها یک ماه و چند روز استفاده کرده بودن و بعضی ها هم 3 ماه! انگار یه روز خاصی عده‌ی زیادی از اونایی که زمانش تموم شده رو قطع میکنن و ایندفعه گویا گریبان اونایی که زمان دارن رو هم گرفته.

من هم حجم دارم هم زمان ولی کار نمیکنه حتی با بدبختی تونستم پنل رو با اینترنت ایرانسل باز کنم و 10 گیگ هم حجم اضافه بگیرم ولی باز هم وصل نشد ADSL
آی پی و گیت وی میگیره مودم از مخابرات ولی نت کار نمیکنه حتی gateway هم سعی کردم پینگ کنم ولی پینگ نمیده. توی پنل هم منو آفلاین نشون میده با وجود اینکه وصل هستم.

Ashkan R
13-09-2018, 14:57
من هم حجم دارم هم زمان ولی کار نمیکنه حتی با بدبختی تونستم پنل رو با اینترنت ایرانسل باز کنم و 10 گیگ هم حجم اضافه بگیرم ولی باز هم وصل نشد ADSL
شما گویا هرجور شده باید با 2020 تماس بگیری، تو 195 ثبت کن توی خود پنل هم تیکت باز کن

amires
13-09-2018, 15:01
شما گویا هرجور شده باید با 2020 تماس بگیری، تو 195 ثبت کن توی خود پنل هم تیکت باز کن

تیکت ها رو بستن انگار امکان ثبت تیکت وجود نداره.
195 الان یه شکایت ثبت کردم.

Ashkan R
13-09-2018, 16:18
یه آدرس جدید برای پنل دادن

khasragy
13-09-2018, 16:49
کسی احساس کرده جدید مخابرات توی یه ساعاتی از روز واقعا مزخرف کار میکنه؟ علتش چیه؟

mohammad_s7201
13-09-2018, 17:33
سرویس منم که باید اول شهریور قطع مشد تا دیروز همچنان وصل بود، ولی از دیروز قطع شد.:n03:
الان رفتم تو سایت که تمدید کنم دیدم سرعت 30 مگ هم گذاشته، همون 30 مگ رو خریدم ولی سرعت 16مگ وصل شد. توی سرویس هم نوشته سرویس 16مگ غیرحجمی ....:n13:

Mr.Crow
13-09-2018, 19:02
برای من که آخرش با VPN به پنل وصل شد! :n27:
دوستان یه سوال در مورد طرح غزال داشتم. این طرح هایی که توی سایت گذاشته، وقتی روشون کلیک میکنم مینویسه یه ماه اضافه میده. مثلاً طرح غزال 4 مگ 4 ماهه، پول 3 ماه رو میگیره. اون یکی طرح که 4 مگ میگرفتی ولی 8 مگ میدادن اسمش چی بود؟ پیداش نمیکنم توی پنل.
یه سوال دیگه هم داشتم. همین طرح غزال مثلاً برای مدل 4 ماهه نوشته 240 گیگ. منظورش 240 گیگ برای هر ماه هست دیگه؟ میدونم امکان نداره منظورش کل 4 ماه باشه، ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه! :n02:

Xx Hossein xX
13-09-2018, 19:38
من با بدبختی پرداخت کردم الان مشکلم اینه که دیگه لینک نمیگیرم. نهایت 5 ثانیه ثابت میمونه بعد میپره

mmanhap
14-09-2018, 09:48
زنگ زدم 2020 اینترنت شبانه رایگان داشتم
گفت خداحافظ اینترنت شبانه رایگان
بای بای

payampop
14-09-2018, 11:16
زنگ زدم 2020 اینترنت شبانه رایگان داشتم
گفت خداحافظ اینترنت شبانه رایگان
بای بای

من همین دیشب دانلود کردم و از حجم من چیزی کم نکرده. شما سرویستون چیه؟

mmanhap
14-09-2018, 11:24
من همین دیشب دانلود کردم و از حجم من چیزی کم نکرده. شما سرویستون چیه؟
من از نمایشگاه گرفته بودم
تلکام
دوسال پیش.
تازه 30 گیگ هم داشت ولی قط شد.
گویا دیر یا زود همه رو قط میکنن

payampop
14-09-2018, 14:00
من از نمایشگاه گرفته بودم
تلکام
دوسال پیش.
تازه 30 گیگ هم داشت ولی قط شد.
گویا دیر یا زود همه رو قط میکنن

سرویس من طعم تابستان مال 3 سال پیش هست.
البته تمام سرویس های حجمی نهایت تا آخر آذرماه تموم می شه و دیگه سرویس حجمی نداریم. فکر نمی کنم برای 3، 4 ماه بیان قطع کنن.

Xx Hossein xX
15-09-2018, 19:29
دوستان شما مشکل نویز بالا ندارید؟ کلافه شدم لینک اصلا ثابت نمیمونه

Tombstone1
15-09-2018, 22:40
دوستان شما مشکل نویز بالا ندارید؟ کلافه شدم لینک اصلا ثابت نمیمونه

من چهار روزه که این مشکلو دارم و تا حالا هم حل نشده
جالبه که نویز لحظه ای 20 هست و لحظه بعد 10 و نوسان عجیب و بالایی دارد و اصلا عادی نیست
بخش فنی مخابرات ریت خط رو نصف کردن اما باز هم وضع به همون صورته
به طرف میگم من 6 ماهه که با snr ثابت بدون مشکل داشتم استفاده میکردم، چطوری تو این چهار روز یه دفعه ظرفیت خط کم شد و نویز گرفت؟! :n13:
فعلا به 195 شکایت کردم تا ببینیم چی میشه