مشاهده نسخه کامل
: ADSL / مخابرات استان تهران
دانلود رایگان شبانه اینترنت پرسرعت مخابرات تهران به دانلود با سقف محدود تغییر کرد.
به گزارش فارس، برای مشترکان اینترنت مخابرات تهران که در کمپین اینترنت پرسرعت، سرویس خریداری کردهاند، سقف دانلود شبانه در نظر گرفته شده است که کاربران یک سال می توانند از دانلود شبانه رایگان (از ساعت ۱ تا ۷ بامداد) استفاده کنند.
در این کمپین سرعت بالاتر از قرارداد به مشترکان ارائه میشود.
در فاز نخست کمپین شگفتانگیز دانلود شبانه رایگان به میزان نامحدود در نظر گرفته شده بود که اکنون برای دانلود شبانه رایگان بسته به سرویس، محدودیت دانلود از ۵ تا ۱۵ گیگابایت طی هر ماه تعیین شده است که به شرح زیر است:
پهنای باند در کمپین
ترافیک ماهیانه (GB)
دانلود شبانه رایگان
256 Kbps
5
ندارد
512Kbps
4
ندارد
512Kbps
5
ندارد
1Mbps
4
ندارد
1Mbps
8
5GB
2 Mbps
7
5GB
2 Mbps
13
10GB
5 Mbps
12
10GB
5 Mbps
31
15GB
10 Mbps
30
15G
پس از این تغییر نیز بنابر اعلام شرکت مخابرات تهران، اگر برای مشترکی هزینه دانلود شبانه محاسبه شده باشد، اصلاحات روی قبوض سیکل بعدی لحاظ میشود.
- - - Updated - - -
دانلود رایگان شبانه اینترنت پرسرعت مخابرات تهران به دانلود با سقف محدود تغییر کرد.
به گزارش فارس، برای مشترکان اینترنت مخابرات تهران که در کمپین اینترنت پرسرعت، سرویس خریداری کردهاند، سقف دانلود شبانه در نظر گرفته شده است که کاربران یک سال می توانند از دانلود شبانه رایگان (از ساعت ۱ تا ۷ بامداد) استفاده کنند.
در فاز نخست کمپین شگفتانگیز دانلود شبانه رایگان به میزان نامحدود در نظر گرفته شده بود که اکنون برای دانلود شبانه رایگان بسته به سرویس، محدودیت دانلود از ۵ تا ۱۵ گیگابایت طی هر ماه تعیین شده است که به شرح زیر است:
پهنای باند در کمپین
ترافیک ماهیانه (GB)
دانلود شبانه رایگان
256 Kbps
5
ندارد
512Kbps
4
ندارد
512Kbps
5
ندارد
1Mbps
4
ندارد
1Mbps
8
5GB
2 Mbps
7
5GB
2 Mbps
13
10GB
5 Mbps
12
10GB
5 Mbps
31
15GB
10 Mbps
30
15G
پس از این تغییر نیز بنابر اعلام شرکت مخابرات تهران، اگر برای مشترکی هزینه دانلود شبانه محاسبه شده باشد، اصلاحات روی قبوض سیکل بعدی لحاظ میشود.
Bensonw3x
16-11-2015, 13:15
بچه ها من الان اگه برا تخلیه اقدام کنم ، همون لحظه اینترنت قطع میشه ، با اینکه 2-3 رو بعد ؟ منظورم اینه قطع نکنن بعد تخلیه نشه ! حالا تخلیه بشه مشکلی نداره ولی از این میترسم اقدام کنم همون لحظه قطع بشه بعد بگن تخلیه نشده :n27:
DarkLords
16-11-2015, 15:17
قضیه این سرویسهای محدود شبیه همین فروش ماشین وامدار هست. مردم اولش خوشحال از اینکه سرعت بالا میگیرن وقتی نامحدودشون رو با محدود به اصطلاح سرعت بالا عوض کردن و یه مدت که گذشت میفهمن چه کلاه گشادی سرشون رفته. اولش همه خوشحال بودن سرعتشون رفته بالا حالا هر وقت میام اینجا سر میزنم شکایت مردم رو میبینم یا خبر محدودیت بیشتر. هرچی سرمون میاد حقمونه.
bilmazlar
16-11-2015, 16:15
قضیه ایجاد محدودیتها اصولن اجتنابناپذیر بود. از اول هم مشخص بود که شرکتها یه جایی مجبور به اعمال این محدودیتها میشن. (اگه دوستان شاکی نشن باید به عرضشون برسونم مختص ایرانم نیست. همه جای دنیا حتی آمریکا که بیشترین پهنای باند اینترنت جهان رو در حد 32 ترابیت در ثانیه داره هم اعمال میشه. نمونهاش comcast بزرگترین سرویسدهنده آمریکای شمالیه که محدودیت 300 گیگی گذاشته. البته اعداد و ارقام با ایران قابل مقایسه نیست. اما اونجا هم وجود داره.)
حساب دو دو تا چهارتاست.
کل پهنای باند اینترنت ایران الآن 280 گیگابیت در ثانیه است. حتی اگه فرض کنیم فقط 5 میلیون کاربر اینترنت وجود داره (که در حال حاضر حتمن بیشتر از این حرفاست)، سهم هر کاربر از این 280گیگابیت در ثانیه میشه 59 کیلوبیت در ثانیه. یعنی در کل ماه سهم هر کی فقط 18 گیگابایت ترافیک دانلوده. حالا اگه کسی بیشتر از این دانلود کنه یا ترافیک مصرف کنه، در واقع به دلیل اشتراکی بودن سرویسها، کاربر یا کاربران دیگهای دارن کمتر از این مصرف میکنن که اون براش این امکان به وجود اومده.
پهنای باند در کمپین
ترافیک ماهیانه (GB)
دانلود شبانه رایگان
256 Kbps
5
ندارد
512Kbps
4
ندارد
512Kbps
5
ندارد
1Mbps
4
ندارد
1Mbps
8
5GB
2 Mbps
7
5GB
2 Mbps
13
10GB
5 Mbps
12
10GB
5 Mbps
31
15GB
10 Mbps
30
15G
- - - Updated - - -
پهنای باند در کمپین
ترافیک ماهیانه (GB)
دانلود شبانه رایگان
256 Kbps
5
ندارد
512Kbps
4
ندارد
512Kbps
5
ندارد
1Mbps
4
ندارد
1Mbps
8
5GB
2 Mbps
7
5GB
2 Mbps
13
10GB
5 Mbps
12
10GB
5 Mbps
31
15GB
10 Mbps
30
15G
پس عملا میشه گفت که دانلود شبانه حذف شده
با این حساب فعلا خرید تری جی ایرانسل خیلی به صرفه تر هست.
مخابرات هم شورش رو در اورده
GHAGHALEELEE
17-11-2015, 17:52
قضیه ایجاد محدودیتها اصولن اجتنابناپذیر بود. از اول هم مشخص بود که شرکتها یه جایی مجبور به اعمال این محدودیتها میشن. (اگه دوستان شاکی نشن باید به عرضشون برسونم مختص ایرانم نیست. همه جای دنیا حتی آمریکا که بیشترین پهنای باند اینترنت جهان رو در حد 32 ترابیت در ثانیه داره هم اعمال میشه. نمونهاش comcast بزرگترین سرویسدهنده آمریکای شمالیه که محدودیت 300 گیگی گذاشته. البته اعداد و ارقام با ایران قابل مقایسه نیست. اما اونجا هم وجود داره.)
حساب دو دو تا چهارتاست.
کل پهنای باند اینترنت ایران الآن 280 گیگابیت در ثانیه است. حتی اگه فرض کنیم فقط 5 میلیون کاربر اینترنت وجود داره (که در حال حاضر حتمن بیشتر از این حرفاست)، سهم هر کاربر از این 280گیگابیت در ثانیه میشه 59 کیلوبیت در ثانیه. یعنی در کل ماه سهم هر کی فقط 18 گیگابایت ترافیک دانلوده. حالا اگه کسی بیشتر از این دانلود کنه یا ترافیک مصرف کنه، در واقع به دلیل اشتراکی بودن سرویسها، کاربر یا کاربران دیگهای دارن کمتر از این مصرف میکنن که اون براش این امکان به وجود اومده.
البته شما خودتون فرمودید که اعداد قابل مقایسه نیست ولی با گفتن بحث محدودیت در اونجا هم وجود داره دارید به نوعی عمل حکومت رو در محدودیت حجم تایید میکنید!
برای یک فرد تفاوت بین 300 گیگ با نامحدود خیلی خیلی کمتر از 5 گیگ با 300 گیگ هست.در اصل کسی که محدودیت 100 گیگ و 500 گیگ داره عملا انگار نامحدود داره ولی کسی که محدودیت 5 گیگ داره انگار اصلا از کلی بخشهای اینترنت مثل فیلم و استریم ویدیو و ... محروم هست.ضمن اینکه اگر در اونجا محدودیت وجود داره بخشیش به این دلیل هست که انقدر سرعت بالا هست که اگر فردی 24 ساعته ترافیک مصرف کنه در یک ماه رقم ترافیک بسیار بالا میشه ولی در اینجا که سرعت داغون هست ماکزیم دانلودی که نامحدود میتونه انجام بده 100-200-500 گیگ هست.
DarkLords
17-11-2015, 19:17
حساب دو دو تا چهارتاست.
دوست عزیز اطلاعات ناقص ندید لطفا. اون محدودیتی که برای اون شرکت گفتید برای پلنهای حجمی هست که از همون اول طرف میدونه که داره چه سرویسی رو میگره و هرکس که اون پلن رو میگیره برای اینه که هزینه کمتری بده نه اینکه بجای حجم دانلود سرعت بالاتر بدست بیاره.
در ضمن در متنی که تو سایتش در مورد این پلن هست نوشته که میزان محدوددیت به 300 گیگ "افزایش" پیدا کرده نه اینکه کم شده باشه.
اونجا اگر شرکتی کمتر از میزان قرار داد عمل کنه مشتری میتونه شکایت کنه و خسارت بگیره یعنی اینکه اونجا هیچ شرکتی نمیتونه به دلخواه خودش یهو محدودیت رو بیشتر کنه و از حجم قابل دریافت مشتری کم کنه.
در ادامه متنش هم نوشته بعد از اون 300 گیگ به ازای هر 50 گیگ 10 دلار هزینه اضافه میشه یعنی هر گیگ 720 تومان میشه نه 3600 تومان مخابرات یا 4000 تومان بقیه شرکتها.
به این نکته هم توجه داشته باشین که تو سرویسهاشون در اون مناطقی که سرویس دارن هات اسپات در سطح شهرها دارن که مشتریان میتونن استفاده کنن یعنی کسی که اون سرویسهارو میخره هم ADSL داره و هم WIFI همراه در سطح شهر.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن سرویسهای نامحدودشون مثل مال ایرانیها آپشن منصفانه نداره و اون 300 گیگ رو این پلن نامحدود اعمال نمیشه.
قیاس سرویسهای اونا با ما و حق دادن به مخابرات برای اعمال محدودیت بیشتر ضایع کردن حق خودتون و بقیه کاربرها هست.
بجای حمایت از سرمایه دار از حق خودت دفاع کن.
amir_dre
17-11-2015, 21:47
من 2 سال 256 نامحدود داشتم یک هفتس رفتم حجمی کردم 1مگ با 8گیگ ترافیک
هیچ پخی نیست به خدا شبا شدیدا سرعت دانلود و پینگ از سرور های خارجی افت میکنه نگاه کنید وضعیت سرور ترکیه که بغل گوشمونه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تو شرکت شاتل داریم واقعا هم از لحاظ مدیریت مشتری و هم از لحاظ کیفیت یه سروگردن بالاتره .
mehryar1973
18-11-2015, 07:52
از ساعت 8 یا حداکثر 9 شب دیگه تعطیله تا صبح:n35:
لینک مستقیم ،کیفیت خوب،سرعت 8تا 15 با سرویس 512
bilmazlar
18-11-2015, 12:37
البته شما خودتون فرمودید که اعداد قابل مقایسه نیست ولی با گفتن بحث محدودیت در اونجا هم وجود داره دارید به نوعی عمل حکومت رو در محدودیت حجم تایید میکنید!
برای یک فرد تفاوت بین 300 گیگ با نامحدود خیلی خیلی کمتر از 5 گیگ با 300 گیگ هست.در اصل کسی که محدودیت 100 گیگ و 500 گیگ داره عملا انگار نامحدود داره ولی کسی که محدودیت 5 گیگ داره انگار اصلا از کلی بخشهای اینترنت مثل فیلم و استریم ویدیو و ... محروم هست.ضمن اینکه اگر در اونجا محدودیت وجود داره بخشیش به این دلیل هست که انقدر سرعت بالا هست که اگر فردی 24 ساعته ترافیک مصرف کنه در یک ماه رقم ترافیک بسیار بالا میشه ولی در اینجا که سرعت داغون هست ماکزیم دانلودی که نامحدود میتونه انجام بده 100-200-500 گیگ هست.
حرف من این بود که ایجاد محدودیت حجم و مصرف منصفانه برای سرویسهای نامحدود بر مبنای ظرفیتهای موجود پهنای باند کشور اجتنابناپذیر بود. محاسبات رو هم خیلی خوشبینانه براتون گذاشته بودم. اصلن هم هدفم توجیه عمل حکومت نیست. دارم میگم با این پهنای باند و این تعداد کاربر اینترنت نمیشه چیزی غیر از این متصور شد. مثالی هم که از آمریکا زدم دقیقن برای همین بود. همین گوگل فایبر که قبله آمال خیلیها شده، هم تو سیاست مصرفش این رو به صراحت ذکر کرده که اگه تو یه منطقهای با پدیده تراکم پهنای باند (Bandwidth Congestion) مواجه بشه، آزاده که محدودیتهایی رو برای سرعت (پهنای باند) کاربرانش اعمال کنه. این کارش هم ربطی به سیاست حکومت و غیرحکومت نداره. بر اساس ظرفیتهاش پیشبینی کرده.:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد مقایسه 300 گیگ با 5 گیگ، من هم گفتم که خیلی قابل قیاس نیست. اما اگه بخوام یه قیاس خیلی ساده بکنم. اینه. پهنای باند اینترنت آمریکای شمالی (حداقل شامل آمریکا و کانادا) که بین این منطقه با اروپا، آسیا و آمریکای جنوبی قرار داره 32ترابیت در ثانیه است. در همین دو تا کشور حدود 280 میلیون کاربر اینترنت (حالا چه اینترنت مبتنی بر کابل ثابت چه اینترنت مبتنی بر موبایل چه حالتهای دیگه) وجود داره. این یعنی سهم هر کاربر از کل پهنای باند اینترنت حدود 122 کیلوبیت در ثانیه است و با این سهم هر کسی میتونه حدود 35 گیگ ترافیک دانلود داشته باشه. این رو البته بگذارید کنار این که آمریکا به عنوان مهد اینترنت تو جهان بیشترین محتوا رو تولید میکنه و برای استفاده از این محتوا مجبور نیست پهنای باند اینترنتش رو استفاده کنه بلکه پهنای باند شبکه داخل خود این منطقه استفاده میشه که هم قیمت خیلی ارزونتری داره طبیعتن و هم ظرفیت خیلی بیشتری. ولی اینم اون قدر نیست که باز امکان استفاده نامحدود 100 درصدی رو بده. بالآخره این شبکه داخلی هم یه جاهایی کم میآره. این محدودیت رو یه شرکتی مثل کامکست تو بعضی مناطق 300 گیگابایت در نظر گرفته. بعضی جاها هم مشمولش نمیشن.
اما برای ایران، کل پهنای باند اینترنت 280گیگابیت در ثانیه است. تعداد کاربران اینترنت تو ایران حدود 22 میلیون نفره. (حدود 8 تا 10 میلیون کاربر adsl و مابقی از کاربران موبایل و روشهای دیگه هستن.) بنابراین سهم هر کاربر ایرانی از پهنای باند اینترنت کشور حدود 13 تا 14 کیلوبیت در ثانیه است و با این سهم هر کسی میتونه حداکثر حدود 4 گیگ ترافیک دانلود ایجاد کنه.
بر اساس آمار برخی شرکتهای آمریکایی، متوسط مصرف کاربران اینترنت تو آمریکا حدود 20 تا 25 گیگ در ماه بوده. البته آماری از متوسط مصرف ایرانیها از اینترنت ندارم. ولی متوسط مصرف ایرانیها نمیتونه بیشتر از 3 گیگ باشه.
این اعداد و ارقام رو هم فقط برای مقایسه گذاشتم. هیچ نتیجه خاصی هم ازش نمیخوام بگیرم. نه قصد دارم از سیاست حکومت دفاع کنم نه قصد دارم از محدودیتهای ISPهای داخلی حمایت کنم. فقط هدفم این بود که از یه زاویه دیگه به این مسأله نگاه کنم. و گر نه برای من مصرف کننده که اتفاقن خودم اهل دانلود زیاد هستم (فعلن حدود 200 گیگ در ماه)، این محدودیتها خیلی آزاردهنده است.
Firebirds
18-11-2015, 13:19
دوستان یه لطفی بکنید یه فی لتر ش ک ن درست حسابی به من معرفی کنید که روی این اینترنت مخابرات درست کار کنه، من الان یک ساله از وی پی ا ن ميکر دارم که رو به اتمام هست، ولی واقعا بیخوده :n21:
اسمشه ما ۲۰۰ تا سرور داریم و.... ولی یه سایت رو توی هیچ کدوم از سرویس هاش راحت بازنمیکنه. حالا بماند که اصلا یوتیوب دیدن باش تبدیل به رویا شده.
:n16:
- - - Updated - - -
دوستان یه لطفی بکنید یه فی لتر ش ک ن درست حسابی به من معرفی کنید که روی این اینترنت مخابرات درست کار کنه، من الان یک ساله از وی پی ا ن ميکر دارم که رو به اتمام هست، ولی واقعا بیخوده :n21:
اسمشه ما ۲۰۰ تا سرور داریم و.... ولی یه سایت رو توی هیچ کدوم از سرویس هاش راحت بازنمیکنه. حالا بماند که اصلا یوتیوب دیدن باش تبدیل به رویا شده.
:n16:
bilmazlar
18-11-2015, 13:40
دوست عزیز اطلاعات ناقص ندید لطفا. اون محدودیتی که برای اون شرکت گفتید برای پلنهای حجمی هست که از همون اول طرف میدونه که داره چه سرویسی رو میگره و هرکس که اون پلن رو میگیره برای اینه که هزینه کمتری بده نه اینکه بجای حجم دانلود سرعت بالاتر بدست بیاره.
در ضمن در متنی که تو سایتش در مورد این پلن هست نوشته که میزان محدوددیت به 300 گیگ "افزایش" پیدا کرده نه اینکه کم شده باشه.
اونجا اگر شرکتی کمتر از میزان قرار داد عمل کنه مشتری میتونه شکایت کنه و خسارت بگیره یعنی اینکه اونجا هیچ شرکتی نمیتونه به دلخواه خودش یهو محدودیت رو بیشتر کنه و از حجم قابل دریافت مشتری کم کنه.
در ادامه متنش هم نوشته بعد از اون 300 گیگ به ازای هر 50 گیگ 10 دلار هزینه اضافه میشه یعنی هر گیگ 720 تومان میشه نه 3600 تومان مخابرات یا 4000 تومان بقیه شرکتها.
به این نکته هم توجه داشته باشین که تو سرویسهاشون در اون مناطقی که سرویس دارن هات اسپات در سطح شهرها دارن که مشتریان میتونن استفاده کنن یعنی کسی که اون سرویسهارو میخره هم ADSL داره و هم WIFI همراه در سطح شهر.
در ضمن سرویسهای نامحدودشون مثل مال ایرانیها آپشن منصفانه نداره و اون 300 گیگ رو این پلن نامحدود اعمال نمیشه.
قیاس سرویسهای اونا با ما و حق دادن به مخابرات برای اعمال محدودیت بیشتر ضایع کردن حق خودتون و بقیه کاربرها هست.
بجای حمایت از سرمایه دار از حق خودت دفاع کن.
اول این که این سرویسها حجمی نیستن. اما به دلایل محدودیتهای اون شرکت تو بعضی شهرها و مناطق مجبور شدن که این محدودیتها رو اعمال کنن. یعنی همون سرویس اگه تو شهر یا منطقهای که مشمول نباشه با همون قیمت به صورت نامحدود ارائه میشه. پس نمیتونی بگی اینا سرویس حجمی مثل اون چیزی که تو ایران متداوله هستن. قصهاش هم این جوریه. کامکست تا همین 2-3 سال پیش همه سرویسهاش رو بدون محدودیت ارائه میکرد. به خاطر همین هم اسم این سرویسا XFinity گذاشته شده که یه شبیهسازی از کلمه Infinity به معنای بینهایته حالا هم تو سرعت هم تو ترافیک. اما از چند سال پیش چون به تناسب افزایش پهنای باند سرویسها ظرفیتهای خودش رو نتونسته بود تو بعضی مناطق افزایش بده، و بعضی کاربرا خوب استفاده زیادی داشتن، سرعت و کیفیت مصرفکنندههای دیگه افت میکرد. از چند سال پیش شروع کردن به گذاشتن این سقف. اولش هم 250 گیگ بود که حالا میگه «افزایش» به همین خاطره. حالا هم وقتی شما میخوای سرویس بگیری زیر مشخصات سرویساش اعلام میکنه «An XFINITY Internet Data Usage Plan may apply.» یعنی ممکنه مشمول این طرح بشین. نه این که برای همه اعمال میشه.
در ضمن طرح با محدودیت 5گیگابایتی هم داره محض اطلاع عزیزان با عنوان «Flexible Data Option» که برای طرحهای Economy Plus و Performance Starter اعمال میشه. بر اساس این طرحش اگه کاربری زیر 5گیگ مصرف کنه 5 دلار اعتبار تشویقی هم میگیره. اما اگه در ماه بیشتر از 5 گیگ مصرف کنه ضمن این که دیگه اون 5دلار اعتبار تشویقی رو نمیگیره، به ازای هر گیگ اضافه مصرفش هم 1 دلار شارژ میشه. البته استفاده از این طرح انتخابیه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد امکان شکایت و تضمینهای موجود برای ارائه خدمات مطابق شرایط اعلام شده، حتمن با شما موافقم. اونجا مطمئنن نهادهای حمایت از حقوق مصرفکننده پدر صاب بچه رو در میآرن اگه خلاف توافقش کاری بکنه. حتی همین محدودیت 300 گیگ هم بر اساس اعلام خود شرکت کامکست فعلن برای آشناشدن مشتریان با طرح، این جوریه که بعد از 4مین ماه اضافه مصرف کاربر باید اون 10 دلار به ازای سقف مازاد 50 گیگ رو پرداخت کنه.
نکته دیگه این که طبیعتن اون دسته از کاربرانی که به هر حال تو همون مناطق اجرای این محدودیت ممکنه بخوان مصرف بیشتری داشته باشن، دستشون بسته نیست و به قول شما میتونن تو طرح «Unlimited Data Option» ثبت نام کنن. اما این گزینه براشون ماهی 30 تا 35 دلار هزینه اضافه داره. حتی اگه از 300 گیگ هم کمتر مصرف کنن بازم این هزینه رو باید بدن. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن برای محاسبه قیمت هر گیگ اضافی شما همون 1 دلار طرح Flexible Data Option رو در نظر بگیری هم بد نیست. گر چه وقتی قیمت هر مگابیت پهنای باند اینترنت تو داخل آمریکا حدود 2دلار در ماهه اما همین مقدار پهنای باند تو منطقه خاورمیانه (مصر و عمان) حدود 20 تا 25 دلاره، پس باید انتظار داشته باشی قیمت هر گیگ اضافه هم 1/10 ایران باشه.
بحثایی هم که من اینجا مطرح میکنم دلیل بر این نیست که به حق و حقوق خودم واقف نیستم یا نمیخوام پیگیری کنم یا با این محدودیتها موافقم. فقط برای اینه که همه چیز رو فقط از یه زاویه نگاه نکنیم. به خاطر همینم گفتم که «اعمال این محدودیتها اجتنابناپذیر بود.» اگه محدودیت پهنای باند کلی به نسبت تعداد کاربر و سرعتهای اونا وجود داشته باشه (هر جایی چه ایران، چه آمریکا چه انگلیس) بالأخره یه جایی شرکتها مجبور میشن محدودیت اعمال کنن روی میزان مصرف.
djkavehtnt
18-11-2015, 23:11
دوستانی که اینترنت 2 مگ مخابرات دارن
میشه بی زحمت یه تست سرعت بدن
باتشکر
اول این که این سرویسها حجمی نیستن. اما به دلایل محدودیتهای اون شرکت تو بعضی شهرها و مناطق مجبور شدن که این محدودیتها رو اعمال کنن. یعنی همون سرویس اگه تو شهر یا منطقهای که مشمول نباشه با همون قیمت به صورت نامحدود ارائه میشه. پس نمیتونی بگی اینا سرویس حجمی مثل اون چیزی که تو ایران متداوله هستن. قصهاش هم این جوریه. کامکست تا همین 2-3 سال پیش همه سرویسهاش رو بدون محدودیت ارائه میکرد. به خاطر همین هم اسم این سرویسا XFinity گذاشته شده که یه شبیهسازی از کلمه Infinity به معنای بینهایته حالا هم تو سرعت هم تو ترافیک. اما از چند سال پیش چون به تناسب افزایش پهنای باند سرویسها ظرفیتهای خودش رو نتونسته بود تو بعضی مناطق افزایش بده، و بعضی کاربرا خوب استفاده زیادی داشتن، سرعت و کیفیت مصرفکنندههای دیگه افت میکرد. از چند سال پیش شروع کردن به گذاشتن این سقف. اولش هم 250 گیگ بود که حالا میگه «افزایش» به همین خاطره. حالا هم وقتی شما میخوای سرویس بگیری زیر مشخصات سرویساش اعلام میکنه «An XFINITY Internet Data Usage Plan may apply.» یعنی ممکنه مشمول این طرح بشین. نه این که برای همه اعمال میشه.
در ضمن طرح با محدودیت 5گیگابایتی هم داره محض اطلاع عزیزان با عنوان «Flexible Data Option» که برای طرحهای Economy Plus و Performance Starter اعمال میشه. بر اساس این طرحش اگه کاربری زیر 5گیگ مصرف کنه 5 دلار اعتبار تشویقی هم میگیره. اما اگه در ماه بیشتر از 5 گیگ مصرف کنه ضمن این که دیگه اون 5دلار اعتبار تشویقی رو نمیگیره، به ازای هر گیگ اضافه مصرفش هم 1 دلار شارژ میشه. البته استفاده از این طرح انتخابیه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد امکان شکایت و تضمینهای موجود برای ارائه خدمات مطابق شرایط اعلام شده، حتمن با شما موافقم. اونجا مطمئنن نهادهای حمایت از حقوق مصرفکننده پدر صاب بچه رو در میآرن اگه خلاف توافقش کاری بکنه. حتی همین محدودیت 300 گیگ هم بر اساس اعلام خود شرکت کامکست فعلن برای آشناشدن مشتریان با طرح، این جوریه که بعد از 4مین ماه اضافه مصرف کاربر باید اون 10 دلار به ازای سقف مازاد 50 گیگ رو پرداخت کنه.
نکته دیگه این که طبیعتن اون دسته از کاربرانی که به هر حال تو همون مناطق اجرای این محدودیت ممکنه بخوان مصرف بیشتری داشته باشن، دستشون بسته نیست و به قول شما میتونن تو طرح «Unlimited Data Option» ثبت نام کنن. اما این گزینه براشون ماهی 30 تا 35 دلار هزینه اضافه داره. حتی اگه از 300 گیگ هم کمتر مصرف کنن بازم این هزینه رو باید بدن. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن برای محاسبه قیمت هر گیگ اضافی شما همون 1 دلار طرح Flexible Data Option رو در نظر بگیری هم بد نیست. گر چه وقتی قیمت هر مگابیت پهنای باند اینترنت تو داخل آمریکا حدود 2دلار در ماهه اما همین مقدار پهنای باند تو منطقه خاورمیانه (مصر و عمان) حدود 20 تا 25 دلاره، پس باید انتظار داشته باشی قیمت هر گیگ اضافه هم 1/10 ایران باشه.
بحثایی هم که من اینجا مطرح میکنم دلیل بر این نیست که به حق و حقوق خودم واقف نیستم یا نمیخوام پیگیری کنم یا با این محدودیتها موافقم. فقط برای اینه که همه چیز رو فقط از یه زاویه نگاه نکنیم. به خاطر همینم گفتم که «اعمال این محدودیتها اجتنابناپذیر بود.» اگه محدودیت پهنای باند کلی به نسبت تعداد کاربر و سرعتهای اونا وجود داشته باشه (هر جایی چه ایران، چه آمریکا چه انگلیس) بالأخره یه جایی شرکتها مجبور میشن محدودیت اعمال کنن روی میزان مصرف.
بهتره دیگه اطلاعات ناقص به مردم ندی.مردم همینطوری از کلاهبرداری شرکتهای دزد و بی انصاف که هروز قیمتا را بالا می برن و کیفیت و سرعت را پایین میارن خسته شدن.
حرفات کاملا باطله .آمریکا اگه میخواست با محدودیتها کنار بیاد اصلا پیشرفت نمیکرد و به اینجا نمیرسید.فکرکردی عینه شرکتهای دزد و کلاهبردار ایرانیه تا چیزی میشه با تیغ زدن مردم مشکلات پیش رویشون را رفع میکنن؟
- - - Updated - - -
بهتره دیگه اطلاعات ناقص به مردم ندی.مردم همینطوری از کلاهبرداری شرکتهای دزد و بی انصاف که هروز قیمتا را بالا می برن و کیفیت و سرعت را پایین میارن خسته شدن.
حرفات باطله .آمریکا اگه میخواست با محدودیتها کنار بیاد اصلا پیشرفت نمیکرد و به اینجا نمیرسید.فکرکردی عینه شرکتهای دزد و کلاهبردار ایرانیه تا چیزی میشه با تیغ زدن مردم مشکلات پیش رویشون را رفع میکنن؟
saeedhashemee
19-11-2015, 12:28
جالبه این فروم مدیریت نداره؟
یعنی هر کسی حق داره اطلاعات غلط و دروغ اینجا پست کنه؟
bilmazlar
19-11-2015, 12:46
حرفات کاملا باطله .آمریکا اگه میخواست با محدودیتها کنار بیاد اصلا پیشرفت نمیکرد و به اینجا نمیرسید.فکرکردی عینه شرکتهای دزد و کلاهبردار ایرانیه تا چیزی میشه با تیغ زدن مردم مشکلات پیش رویشون را رفع میکنن؟
باشه. اصلن شما راست میگی. منم دارم اطلاعات ناقص میدم. حرفامم با وجود منبعی که از سایت خود شرکت آمریکایی دادم باطله. تو آمریکا هم اصلن محدودیت وجود نداره. فقط و فقط هر چی گند و مزخرفه تو ایرانه.
کلن ما عادت کردیم اگه یه حرفی بر خلاف تصورات و باورامون باشه، بهش حمله کنیم. حالا یه ذره هم پیش خودمون به تصورات و باورامون شک نمیکنیم.
به هر حال اگه دوست داشتی میتون یه سری به سایت Stop The Cap ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بزنی که کاربران اینترنتی آمریکای شمالی راه انداختن برای مبارزه با سقف مصرف و محدودیتهای دیگه اینترنت Broadband تو این منطقه. همون صفحه اول بالای صفحه شعارش رو این زده:
یعنی: «ترویج اینترنت پرسرعت بهتر، مبارزه با سقف داده (یعنی همون محدودیت مصرف خودمون)، پرداخت بر اساس مصرف، و دیگر طرحهای اینترنتی منجر به شارژ هزینه اضافی»
ضمنن اگه یه کمی احساس کردی هنوز حرفای من باطله، میتونی تو همین گوگل عبارتهایی مثل broadband data caps، یا sbroadband data allowance یا fair use policy و عبارتهای مشابه رو جستجو کنی تا ببینی که تو کشورهایی مثل آمریکا و انگلیس شرکتای مثل Comcast یا AT&T یا Verizone یا BT (بریتیش تلکام) چه خبرهایی ازشون درج شده.
برای آخرین رفرنس، لطفن اولین پاراگراف این گزارش رو که مربوط به ژوئن همین امساله یه نگاهی بکن بعد بگو حرف من کاملاً باطله: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
bilmazlar
19-11-2015, 12:49
جالبه این فروم مدیریت نداره؟
یعنی هر کسی حق داره اطلاعات غلط و دروغ اینجا پست کنه؟
شما هم بهتره قبل از این که تهمت بزنی، یه کم فکر کنی. ارجاعت میدم به پست قبلیم.
در ضمن، من هیچ ادعایی نکردم که براش دلیل و مدرک نیاورده باشم. اگه جایی به نظرت ادعای دروغ کردم لطف کن با سند و مدرک ثابت کن که ادعایی که من کردم دروغ بوده.
George Shelly
19-11-2015, 15:03
خیلی از ips های خارجی محدودیت دارن حتی تو آلمان الان خود دوست من تو المان نتش کاملا نامجدود نیست اما طوری هست که اصلا به چشم نمیاد مثل سقف 300-400 گیگ داره تو سایت خیلی از isp های دیگه هم ببینی بسته به پکیجی که میگیری و قیمتش محدودیت هست اما مثل اینجا نیست مثلا 2 مگ 10 گیگ !
300-400 گیگ اینطورا اما بیشترشون نامحدود هست در کل !
این دوستمون درست میگه حرفاش صحیحه !
خیلی از ips های خارجی محدودیت دارن حتی تو آلمان الان خود دوست من تو المان نتش کاملا نامجدود نیست اما طوری هست که اصلا به چشم نمیاد مثل سقف 300-400 گیگ داره تو سایت خیلی از isp های دیگه هم ببینی بسته به پکیجی که میگیری و قیمتش محدودیت هست اما مثل اینجا نیست مثلا 2 مگ 10 گیگ !
15 مگ 1 روز 500 تومن :-)) :-)) :-)) :-))
مقایسه کنید خودتون دیگه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
bilmazlar
19-11-2015, 15:34
شاید نزدیکترین شرایط به وضعیت ایران رو استرالیا داره. اونجا هم به خاطر دور بودنش از مناطق اصلی رشد اینترنت (آمریکای شمالی و اروپا) پهنای باند اینترنتش چندان قابل توجه نیست و به همین خاطر سرویسهای حجمی مشابه ایران داره. اگه کسی علاقهمند به دونستن باشه میتونه به این سایت سر بزنه ببینه نمونه سرویسهای استرالیا چه طورین:
شاید نزدیکترین شرایط به وضعیت ایران رو استرالیا داره. اونجا هم به خاطر دور بودنش از مناطق اصلی رشد اینترنت (آمریکای شمالی و اروپا) پهنای باند اینترنتش چندان قابل توجه نیست و به همین خاطر سرویسهای حجمی مشابه ایران داره. اگه کسی علاقهمند به دونستن باشه میتونه به این سایت سر بزنه ببینه نمونه سرویسهای استرالیا چه طورین:
اونا از لحاظ موقعیت مکانی مشکل دارن
ولی ایران میشه نمیخوان
alireza20202003
19-11-2015, 16:02
بله تقریبا تمامی سرویس های نامحدود جهان FUP دارن و نمیذارن هرکار دلت خواست بکنی ولی خوب بعضی ها مثل کامکست شرایط سختی رو در نظر میگیرن (که نتیجه سوء استفاده از وضعیتشونه چون کامکست خیلی جاها سرویس ارائه میده که نمونه مشابهی وجود نداره!) و بعضی ها هم مثل ویرجین مدیا FUP هاشون تقریبا یعنی نامحدود واقعی.
مثلا سرویس های Broadband ویرجین مدیا که در لینک زیر میتونید لیستش رو ببینید (از منوی بالا اینترنت خالی رو انتخاب کنید نه اینترنت و تلفن) حداقل سرعتشون ۵۰ مگابیته که ماهی ۳۰ پونده که تقریبا ۱۶۴ هزار تومن به پول ما میشه. ویرجین مدیا دارای FUP هست اما فقط بر روی آپلود ! و دانلود رو میتونید ۲۴/۷/۳۶۵ فول استفاده کنید. این دیگه دست شماست که مثلا در انگلستان از ویرجین مدیا سرویس بگیرید یا از یک شرکت دیگه با یک دهم قیمت ویرجین مدیا بگیرید که ۱۰۰ گیگ FUP دانلود داره. هستن افرادی که سرویسی مثل سرویس فوق رو میگیرن (یا ۲۰۰ مگابیت ۲۲۰ هزار تومنی) و بین واحدهای یک آپارتمان به اشتراک میذارن و در نتیجه با هزینه کمتر به صورت توافقی استفاده میکنن.
سرویس : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مصرف منصفانه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا شما بگید سرویس ۵۰ مگابیت بدون محدودیت دانلود در ایران چه قیمتی میشه تهیه کرد ؟! احتمالا اگر مخابرات ۴ مگابیت نامحدود میداد قیمتش همین ۱۶۰ تومن درمیومد.
bilmazlar
19-11-2015, 16:11
اونا از لحاظ موقعیت مکانی مشکل دارن
ولی ایران میشه نمیخوان
درسته. حق با شماست. وقتی وزارت ارتباطات اومد یه مقدار پهنای باند رو اضافه کرد و از زیر 100 گیگابیت به 280 گیگابیت رسوند، بلافاصله بعضیا که سرشناس هم هستن این کار رو ممنوع یا بهتر بگم حرام کردن. همین اینترنت با همه این مشکلاتش رو باز هم نمیتونیم مثل بچه آدم استفاده کنیم. همین ف.ی.ل.ت.ر.ینگ مزخرفه همیشه رو اعصابه. حرف منم این نبود که اینترنت ایران مشکلی نداره. من فقط به دوستانی که از اعمال محدودیت حجمی متعجب بودن گفتم اصولن اعمال محدودیت یه بحث تکنیکال و فنیه. الزامن ربطی به سودجو بودن ISPها یا سیاستهای حکومت نداره.
درست مثل جاده چالوس که مواقع تعطیلات چون استفاده کننده ازش زیاد میشه، محدودیت تردد داره. خود به خود سرعت ماشینا توش کم میشه. پلیس تردد کامیونا رو توش ممنوع میکنه یا حتی جاده رو یه طرفه میکنه. خوب اینا محدودیت فنی اون جاده است. بیشتر از اون کشش نداره خوب.
ولی اگه همین جاده چالوس کیفیت آسفالتش خراب باشه یا راه به راه جلوی ماشینا رو پلیس بخواد بگیره و ایست بازرسی بذاره دیگه وافعن احمقانه است.
George Shelly
19-11-2015, 16:13
استرالیا رو گفتی یاد یه چیزی افتادم !
من انلاین زیاد بازی می کنم بعد تو انجمن مربوط به بازی دیدم یکی یه تاپیک زده در مورد اینکه مثلا بیاید تست speedtest رو share کنید ببینیم سرعتاتون چطوره بعد دیدم یه شخصی اومده از استرالیا ( پرچمش کنار اسمش زده میشه ) میگه بدترین نت دنیا رو استرالیا داره بعد سر اونم کلی بحث شد که خیلی طولانی میشه اگه بگم !
اما این که کلا داستان ما تو نت فرق داره و گیر وحوش آدم خوار قرون وسطایی افتادیم که شکی نیست .
SAeedBaa
19-11-2015, 16:14
بله تقریبا تمامی سرویس های نامحدود جهان FUP دارن و نمیذارن هرکار دلت خواست بکنی ولی خوب بعضی ها مثل کامکست شرایط سختی رو در نظر میگیرن (که نتیجه سوء استفاده از وضعیتشونه چون کامکست خیلی جاها سرویس ارائه میده که نمونه مشابهی وجود نداره!) و بعضی ها هم مثل ویرجین مدیا FUP هاشون تقریبا یعنی نامحدود واقعی.
مثلا سرویس های Broadband ویرجین مدیا که در لینک زیر میتونید لیستش رو ببینید (از منوی بالا اینترنت خالی رو انتخاب کنید نه اینترنت و تلفن) حداقل سرعتشون ۵۰ مگابیته که ماهی ۳۰ پونده که تقریبا ۱۶۴ هزار تومن به پول ما میشه. ویرجین مدیا دارای FUP هست اما فقط بر روی آپلود ! و دانلود رو میتونید ۲۴/۷/۳۶۵ فول استفاده کنید. این دیگه دست شماست که مثلا در انگلستان از ویرجین مدیا سرویس بگیرید یا از یک شرکت دیگه با یک دهم قیمت ویرجین مدیا بگیرید که ۱۰۰ گیگ FUP دانلود داره. هستن افرادی که سرویسی مثل سرویس فوق رو میگیرن (یا ۲۰۰ مگابیت ۲۲۰ هزار تومنی) و بین واحدهای یک آپارتمان به اشتراک میذارن و در نتیجه با هزینه کمتر به صورت توافقی استفاده میکنن.
مصرف منصفانه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا شما بگید سرویس ۵۰ مگابیت بدون محدودیت دانلود در ایران چه قیمتی میشه تهیه کرد ؟! احتمالا اگر مخابرات ۴ مگابیت نامحدود میداد قیمتش همین ۱۶۰ تومن درمیومد.
اینم قیمت 4 مگابیت نامحدود وایمکس ما
George Shelly
19-11-2015, 16:23
چند وقت پیش داشتم تو همون تاپیک که گفتم با یه امریکایی حرف میزدم گفت من نت 5 مگ دارم ماهی 45 دلار .
گفتم چی شوخی میکنی گفت نه من تو بدترین ایالت امریکا زندگی می کنم نیگا بود :n02: ( می سی سی پی ) .
می گفت من اطراف شهرم اینجا هیچ راه دیگه ای هم ندارم مجبورم اینو بگیرم اینو دیگه خود طرف می گفت اما خوب مثلا کسی نمیاد چنین چیزی رو بزرگ کنه بگه پس نت تو امریکا بده الان دیگه همه یه نت معقول دارن اون ور ...
من دو تا عموهام کالیفرنیا زندگی می کنن خودشون بالای 50 مگ دارن ولی جالبه دختر عموم که 14 سالشه اومده بود ایران تابستون می گفت هیچی نت آلمان نمیشه ! ( تو فرودگاه فرانکفورت رو آی پد استفاده کرده بود ) !
راستم میگه آلمان نتش فوق عالیه !
bilmazlar
19-11-2015, 16:35
بله. همه جای دنیا سرویس بهتر و با کیفیت بالاتر گرونتره. من تو همون چند تا پست قبلیم اشاره کردم که خود گوگل فایبر هم با این که محدودیت مشخصی نداره، اما دست خودش رو تو شرایط سرویس باز گذاشته که اگه یه زمانی به مشکل تراکم پهنای باند برخورد، سرعت یا سرویس کاربران پرمصرف رو محدود کنه.
رفتار متفاوت شرکتها تو کشورهای دیگه دلایل خاص خودش رو هم میتونه داشته باشه. الآن تو انگلیس شما اگه بخوای اینترنت DSL داشته باشی باید خط تلفنت هم ما همون شرکت باشه. اونجا شرکتها خدمات مخابراتی و ISP و حتی تلویزیون کابلی رو با هم ارائه میدن. یعنی اگه از BT بخوای اینترنت DSL بگیری حتمن باید خط تلفن رو هم از خودشون اجاره کنی که بر خلاف تصور خیلی از ماها اجاره ماهیانه خط تلفن تو اونجا هزینهاش قابل توجهه و حتی ممکنه از هزینه خود سرویس اینترنت هم بیشتر در بیاد. من نمیدونم این ویرجین مدیا که شما مثال زدی چه سهمی از بازار شبکه مخابرات و اینترنت انگلیس رو داره، اما یه شرکتی مثل BT که قبلنا شرکت ملی مخابرات بریتانیا بوده، شبکهاش گسترده است و احتمالن بزرگترین شرکته. طبیعتن ممکنه شرکتهای کوچکتر برای رقابت با یه همچین شرکت بزرگی مجبور بشن قیمتهاشون رو بشکنن یا محدودیتهای کمتری اعمال کنن.
از این حرفا گذشته، در مورد سروسی 4مگابیت نامحدود، همین الآن، آسیاتک سرویس نامحدود 4مگ برنزی رو با حداقل 160 گیگ ترافیک در ماه (یه چیزی تو مایه همون Data Cap خارجیا) داره میده 190 هزار تومن. یعنی یه چیزی تو مایه 60 دلار در ماه.
راجع به سرویس 50 مگ خونگی هم نمیشه حرفی زد. چون هنوز تو ایران متوسط سرعت کاربرا با ADSL2+ زیر 5مگابیته. بنابراین بحث 50مگابیت اصلن محلی از اِعراب نداره.
bilmazlar
19-11-2015, 16:36
استرالیا رو گفتی یاد یه چیزی افتادم !
من انلاین زیاد بازی می کنم بعد تو انجمن مربوط به بازی دیدم یکی یه تاپیک زده در مورد اینکه مثلا بیاید تست speedtest رو share کنید ببینیم سرعتاتون چطوره بعد دیدم یه شخصی اومده از استرالیا ( پرچمش کنار اسمش زده میشه ) میگه بدترین نت دنیا رو استرالیا داره بعد سر اونم کلی بحث شد که خیلی طولانی میشه اگه بگم !
اما این که کلا داستان ما تو نت فرق داره و گیر وحوش آدم خوار قرون وسطایی افتادیم که شکی نیست .
این «وحوش آدم خوار قرون وسطایی» رو خیلی خوب اومدی.
George Shelly
19-11-2015, 16:41
الان مثلا شاتل گفته می خواد تو دوسال اینده 300 مگ بده البته 300 مگ اینترانت نه نت واقعی !
ولی اینم وعده ای بیش نیست .
bilmazlar
19-11-2015, 16:41
چند وقت پیش داشتم تو همون تاپیک که گفتم با یه امریکایی حرف میزدم گفت من نت 5 مگ دارم ماهی 45 دلار .
گفتم چی شوخی میکنی گفت نه من تو بدترین ایالت امریکا زندگی می کنم نیگا بود :n02: ( می سی سی پی ) .
می گفت من اطراف شهرم اینجا هیچ راه دیگه ای هم ندارم مجبورم اینو بگیرم اینو دیگه خود طرف می گفت اما خوب مثلا کسی نمیاد چنین چیزی رو بزرگ کنه بگه پس نت تو امریکا بده الان دیگه همه یه نت معقول دارن اون ور ...
من دو تا عموهام کالیفرنیا زندگی می کنن خودشون بالای 50 مگ دارن ولی جالبه دختر عموم که 14 سالشه اومده بود ایران تابستون می گفت هیچی نت آلمان نمیشه ! ( تو فرودگاه فرانکفورت رو آی پد استفاده کرده بود ) !
راستش از ISPهای آلمانی زیاد اطلاعی ندارم. چون یه ذره هم از آلمانی سر در نمیآرم.:n06:
George Shelly
19-11-2015, 17:01
این «وحوش آدم خوار قرون وسطایی» رو خیلی خوب اومدی.
البته مرگشون خیلی نزدیکه من اون روز می بینم اینو مطمئنم و همه اون روز رو می بینن به امید اون روز که زوتر بیاد .
bilmazlar
19-11-2015, 17:14
الان مثلا شاتل گفته می خواد تو دوسال اینده 300 مگ بده البته 300 مگ اینترانت نه نت واقعی !
ولی اینم وعده ای بیش نیست .
این اینترانت و اینترنت تو کشورهای دیگه هم معنا داره. مثلن تو همین تاپیک چند وقت پیش، یکی از دوستان نتیجه اسپیدتست دوستش که فکر کنم دانشجو بود تو سوئد رو گذاشته بود که نزدیک به 1000مگابیت سرعتش بوده. خوب این سرعت، عملن سرعت اینترانت داخلی اونجاست نه سرعت اینترنتش. شبکه سونت تو سوئد یه شبکه داخلیه که بین چند تا شهر که دانشگاه دارن ایجاد شده و امکان ارتباط بسیار پرسرعت داخلی بین این مراکز دانشگاهی رو به وجود آورده. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کار شاتل هم همین طوریه. منتهی مشکل ما اینه که ما محتوای به درد بخور داخلی خیلی کم داریم. بنابراین عمده اتکامون به همون پهنای باند بینالملله. اما آمریکا و اروپا خیلی از سرویسهایی رو که مصرف بالایی هم دارن رو به شکل محلی و منطقهای دارن و خیلی اثر پهنای باند بینالمللی براشون پررنگ نیست مثل ایران.
بله المان جدای از سرعت عالیترین کیفیت نت رو داره .
George Shelly
19-11-2015, 17:20
این اینترانت و اینترنت تو کشورهای دیگه هم معنا داره. مثلن تو همین تاپیک چند وقت پیش، یکی از دوستان نتیجه اسپیدتست دوستش که فکر کنم دانشجو بود تو سوئد رو گذاشته بود که نزدیک به 1000مگابیت سرعتش بوده. خوب این سرعت، عملن سرعت اینترانت داخلی اونجاست نه سرعت اینترنتش. شبکه سونت تو سوئد یه شبکه داخلیه که بین چند تا شهر که دانشگاه دارن ایجاد شده و امکان ارتباط بسیار پرسرعت داخلی بین این مراکز دانشگاهی رو به وجود آورده. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کار شاتل هم همین طوریه. منتهی مشکل ما اینه که ما محتوای به درد بخور داخلی خیلی کم داریم. بنابراین عمده اتکامون به همون پهنای باند بینالملله. اما آمریکا و اروپا خیلی از سرویسهایی رو که مصرف بالایی هم دارن رو به شکل محلی و منطقهای دارن و خیلی اثر پهنای باند بینالمللی براشون پررنگ نیست مثل ایران.
دوست من بود آره اینترانت که دارن اما اینو در نظر بگیر اونجا گرفتن سرعت 400-500 مگ خیلی راحته وقتی اون یکی دوستم آلفرد می گفت ماهی 40 دلار میده واسه 300 مگ خوب مسلما تازه این خیلی ارزون با income که اونا دارن تو یوتیوب سرچ کن با 17 دلار تو رومانی نت یه گیگ میدن واقعی نه اینترانت چون رومانی رتبه اول رو داره تو دنیا .
alireza20202003
19-11-2015, 17:33
بله. همه جای دنیا سرویس بهتر و با کیفیت بالاتر گرونتره. من تو همون چند تا پست قبلیم اشاره کردم که خود گوگل فایبر هم با این که محدودیت مشخصی نداره، اما دست خودش رو تو شرایط سرویس باز گذاشته که اگه یه زمانی به مشکل تراکم پهنای باند برخورد، سرعت یا سرویس کاربران پرمصرف رو محدود کنه.
رفتار متفاوت شرکتها تو کشورهای دیگه دلایل خاص خودش رو هم میتونه داشته باشه. الآن تو انگلیس شما اگه بخوای اینترنت DSL داشته باشی باید خط تلفنت هم ما همون شرکت باشه. اونجا شرکتها خدمات مخابراتی و ISP و حتی تلویزیون کابلی رو با هم ارائه میدن. یعنی اگه از BT بخوای اینترنت DSL بگیری حتمن باید خط تلفن رو هم از خودشون اجاره کنی که بر خلاف تصور خیلی از ماها اجاره ماهیانه خط تلفن تو اونجا هزینهاش قابل توجهه و حتی ممکنه از هزینه خود سرویس اینترنت هم بیشتر در بیاد. من نمیدونم این ویرجین مدیا که شما مثال زدی چه سهمی از بازار شبکه مخابرات و اینترنت انگلیس رو داره، اما یه شرکتی مثل BT که قبلنا شرکت ملی مخابرات بریتانیا بوده، شبکهاش گسترده است و احتمالن بزرگترین شرکته. طبیعتن ممکنه شرکتهای کوچکتر برای رقابت با یه همچین شرکت بزرگی مجبور بشن قیمتهاشون رو بشکنن یا محدودیتهای کمتری اعمال کنن.
از این حرفا گذشته، در مورد سروسی 4مگابیت نامحدود، همین الآن، آسیاتک سرویس نامحدود 4مگ برنزی رو با حداقل 160 گیگ ترافیک در ماه (یه چیزی تو مایه همون Data Cap خارجیا) داره میده 190 هزار تومن. یعنی یه چیزی تو مایه 60 دلار در ماه.
راجع به سرویس 50 مگ خونگی هم نمیشه حرفی زد. چون هنوز تو ایران متوسط سرعت کاربرا با ADSL2+ زیر 5مگابیته. بنابراین بحث 50مگابیت اصلن محلی از اِعراب نداره.
بسیار هم خوب که BT رو مثال زدید من اون شرکت رو عنوان نکردم چون از فبریه ۲۰۱۳ تمامی محدودیت ها رو برداشته و FUP حجمی/زمانی رو حذف کرده. کلا برای دیدن وضعیت FUP تمامی شرکت های مطرح در انگلستان میتونید از لیست زیر استفاده کنید :
و البته بله در ایران ۵۰ مگابیت و بالاتر معنی نداره اما خوب وقتی میخواید مقایسه کنید میبینید که شرکت مثلا BT اصلا ۴ مگابیت نداره که من بیام با اون مقایسه کنم ! و همین BT هم که هیچگونه محدودیت نه در دانلود و نه در آپلود نداره برای سرعت ۱۷ مگابیت نامحدود (که سرویس حداقلیشون هست) ۷/۵ پوند برای سرویس اینترنت و ۱۸ پوند هم برای خط تلفن ماهانه میگیره که جمعش میشه کمتر از ۱۴۰ هزار تومان ما و سرویس ۳۸ مگابیت هم با هزینه خط ۱۶۰ هزار تومان که میبینیم چندان هم تفاوتی با ویرجین مدیا نداره.
سرویس ها : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 85&dclid=CPuO_InSnMkCFcONjwodczYDAg
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 85&dclid=CPuO_InSnMkCFcONjwodczYDAg)پ.ن : برای اینکه پست آف تاپیک نشه، مخابرات پینگش نسبتا رو به نابودی کامله ؟! قبلا چند وقت به چند وقت بهتر میشد ولی الان کلا نابوده دیگه
ایا الان مخابرات تهران اینترنت با دانلود رایگان شبانه میده؟
- - - Updated - - -
ایا الان مخابرات تهران اینترنت با دانلود رایگان شبانه میده؟
saeedhashemee
19-11-2015, 20:19
قیمت های ای اس پی های اینترنت استرالیا(همه نامحدود و با سرعتهای بسیار بالا) دوستان دقت کنید که تلفن رایگان هم روشه
قیمت های دو ای اس پی در امریکا(همه نامحدود و با سرعتهای بسیار بالا )
قیمت 500 گیگ اینترنت 100 مگابیت در کانادا(دقت کنید دلار کانادا 2700 هست و در اینترنت جستجو کنید مبیند شرکتهای بسیاری در کانادا جتی محدویت دانلود با این حجم بالا هم تازه ندارند
کلا این اقایی که مشغول ترویج دروغ در فروم هست حتما علتی داره
saeedhashemee
19-11-2015, 20:27
دوستان به این لینک بروید و تعرفه اینترنت زیر ساخت ایران که به ای اس پی ها داده میشه رو ببینید(یک pdf یک مگی هست)
تعجب نکنید اینترنت 1 مگ نامحدود ماهی 780 هزار تومان یا 220 دلار
اینترنت 100 مگ نامحدود ماهی 28 میلیون تومان یا 9000 هزار دلار
مقایسه کنید با اینترنت جهانی
صدهها برابر قیمت
saeedhashemee
19-11-2015, 20:36
اینترنت نامحدود در امارت ماهی 500 تومن با سرعت 50 مگ
اینترنت نامحدود در امارت ماهی 500 تومن با سرعت 50 مگ
تو قطر هم همینقدره
اصلا لزومی نداره با المان و امریکا مقایسه کنید
با ترکیه امارات قطر مقایسه کنید و ببینید چقدر اونجا ها ارزونتره
Firebirds
20-11-2015, 11:37
حرف هات رو، من تایید میکنم. کاربر خانگی یک تعریفی دارد که توی اون تعریف یک اینترنت با ثبات و سرعت مکفی و یک حجم متعارف ( حدود ۳۰۰ گیگ در ماه ) برام ۹۶٪ نیاز هایش بس و کافی خواهد بود.
فقط چند مورد. عمد مشکل اینترنت اینجا پایین بودن کیفیت آن است. این که پشت یک فی ل ترینگ ناکارامد باشید، و اینکه نتوانید با توجه به پولی که میدهید استفاده لازم را داشته باشید عمده مشکل است، ( در نظر بگیرید دوران دانلود کردن و آفلاین دیدن دیگر تمام شده، این ما هنوز همه چی را میخواهیم آرشیو کنیم، مشکل از نبود کیفیت نت مان هست. )
بعد میاییم روی بحث سرعت، و سقف ماهانه،
من اینقدر دانش فنی دارم که میتوانم بهتون قول بدم اگر روزی اراده ای بر سر و سامان دادن به این وضع اینترنت توی کشور ایجاد شود، ما در کمتر از ۶ ماه میتوانیم سرعت کاربران به ماکسیموم پهنای باند خطوط دی اس ال آنها بدون محدودیت حجمی برسانیم.
یه سوال بزرگ، چرا ما ظرفیت اینترانت خود را واقعا افزایش نمیدهیم ( یا شاید این طور بهتر باشد بگویم چرا خیلی خیلی کند افزایش میدهیم ) ؟
جواب ساده است، چون وقتی بزرگراه را ساخته باشیم، نصف بیشتر راه را آمده ایم، و این مشکل زا میشود اگر زمانی بخواهیم از همین بستر برای هدایت بسته های اینترنت بدون در نظر گرفتن محدودیتی استفاده کنیم.
مشکل اینترنت سیا سیت، وگر نه و تا وقتی به چشم تحدید به آن نگاه شود هیچ راه حلی برای بهبود چشمگیر برای آن متصور نیست.
پ.ن : یه توصیه دردناکنه، اگر این موضوع به دق دقه زندگی تان تبدیل شده، برنامه ریزی بلند مدت برای مهاجرت نمایید.
حرف هات رو، من تایید میکنم. کاربر خانگی یک تعریفی دارد که توی اون تعریف یک اینترنت با ثبات و سرعت مکفی و یک حجم متعارف ( حدود ۳۰۰ گیگ در ماه ) برام ۹۶٪ نیاز هایش بس و کافی خواهد بود.
فقط چند مورد. عمد مشکل اینترنت اینجا پایین بودن کیفیت آن است. این که پشت یک فی ل ترینگ ناکارامد باشید، و اینکه نتوانید با توجه به پولی که میدهید استفاده لازم را داشته باشید عمده مشکل است، ( در نظر بگیرید دوران دانلود کردن و آفلاین دیدن دیگر تمام شده، این ما هنوز همه چی را میخواهیم آرشیو کنیم، مشکل از نبود کیفیت نت مان هست. )
بعد میاییم روی بحث سرعت، و سقف ماهانه،
من اینقدر دانش فنی دارم که میتوانم بهتون قول بدم اگر روزی اراده ای بر سر و سامان دادن به این وضع اینترنت توی کشور ایجاد شود، ما در کمتر از ۶ ماه میتوانیم سرعت کاربران به ماکسیموم پهنای باند خطوط دی اس ال آنها بدون محدودیت حجمی برسانیم.
یه سوال بزرگ، چرا ما ظرفیت اینترانت خود را واقعا افزایش نمیدهیم ( یا شایر این طور بهتر باشد بگویم چرا خیلی خیلی کند افزایش میدهیم ) ؟
جواب ساده است، چون وقتی بزرگراه را ساخته باشیم، نصف بیشتر راه را آمده ایم، و این مشکل زا میشود اگر زمانی بخواهیم از همین بستر برای هدایت بسته های اینترنت بدون در نظر گرفتن محدودیتی استفاده کنیم.
مشکل اینترنت سیا سیت، وگر نه و تا وقتی به چشم تحدید به آن نگاه شود هیچ راه حلی برای بهبود چشمگیر برای آن متصور نیست.
پ.ن : یه توصیه دردناکنه، اگر این موضوع به دق دقه زندگی تان تبدیل شده، برنامه ریزی بلند مدت برای مهاجرت نمایید.300 گیگ شوخی کردی؟!! :n04:
میخای چیکار این همه حجم؟!!!!!!!!!!
Firebirds
20-11-2015, 13:49
300 گیگ شوخی کردی؟!! :n04:
وقتی سرویس های استریمینگ hd وارد زندگی مردم شد، تلویزیون کابلی آمد این عدد ها کم کم عادی میشود. ولی کیی هست که نداند این عدد ها با توجه به شرایط کنونی توهمی / فانزی بیش نیست.
Firebirds
20-11-2015, 13:52
منم حرفای شما رو تایید میکنم:n02: ولی یه توصیه جدی هم دارم برات :
تا بچه های بالا اینترنت کشور رو روبراه میکنن شمام برو یه دوره مقدماتی زبان و ادبیات فارسی رو پاس کن فک کنم نیازت بهش از اینترنت بیشتر نباشه کمترم نیست:n09:
یه خط ساده الان برای من ۵ دقیقه طول میکشه تایپش، دیگه کلا بیخیال چک دوباره مبشم ;)
alireza20202003
21-11-2015, 16:20
حذف شود لدفا
300 گیگ شوخی کردی؟!! :n04:
شما اگر خاستید می تونید استفاده نکنید.
کافیه یکی مثل شما در این کشور مدیر بشه .این میشه حکایت ما :n24:
George Shelly
21-11-2015, 20:56
شما اگر خاستید می تونید استفاده نکنید.
خواستید صحیح است .
مثل اینکه کوسه ها تکامل پیدا کردن و اخیراً ساعت 7 و 8 شب به بعد به سمت کابل ها حمله میکنن! یه وضعیتی شده که شاید کم کم امتیاز نامحدود بودن (تنها دلیلی که سراغ مخابرات رفتم) رو هم ول کنم و برم یه جای دیگه. باز قدیما dialup که داشتیم، با اینکه کُند بود ولی حداقل یه چیزی بالا می اومد. الآن از هر 10 صفحه، 5 تاش دفعه اول کار نمیکنه و باید هی refresh کنم تا راه بیفته.
George Shelly
22-11-2015, 21:17
هر بدبختی می کشیم از ا س . . . . !
آخرش ه داره .
George Shelly
24-11-2015, 00:23
اینم یه شات دیگه از سرعت یکی دیگه از بچه های خارجی اینو می شناسمش 22 سالشه هلندی هم هست !
نت 500 مگ دانلود 500 مگ آپلود 40 یورو با درامدهای اونا یعنی مثلا ماهی 10 هزار تومن ما !
mohammad_87
24-11-2015, 01:10
فیبر نوری لعنتی دست مارو گذاشته تو پوست گردو.
من یه مشکلی که دارم این هست که در طول 24 ساعت چندین بار قطعی لحظه ای دارم یعنی مثل موقعی که مودم ریستارت میشه،یه لحظه اینترنت قطع میشه و بعد از یکی دو دقیقه وصل میشه..این مشکل خیلی کارهام رو خراب میکنه.مودمم linksys wag120n هست.
این مشکل قطعی لحظه ای رو بقیه هم دارند؟راه حلی داره؟
meysam2578
24-11-2015, 13:09
من یه مشکلی که دارم این هست که در طول 24 ساعت چندین بار قطعی لحظه ای دارم یعنی مثل موقعی که مودم ریستارت میشه،یه لحظه اینترنت قطع میشه و بعد از یکی دو دقیقه وصل میشه..این مشکل خیلی کارهام رو خراب میکنه.مودمم linksys wag120n هست.
سلام ... من از اینترنت مخابرات اصفهان استفاده میکنم . این مشکلی که میگی رو چند وقته که باهاش درگیرم . امروز صبح هم چند بار قطع شد و بعد از حدود 3 دقیقه وصل میشد . پشتیبان میگفت اختلالات سراسری شبکه ی مخابراته .
mohammad_87
26-11-2015, 21:25
سلام ... من از اینترنت مخابرات اصفهان استفاده میکنم . این مشکلی که میگی رو چند وقته که باهاش درگیرم . امروز صبح هم چند بار قطع شد و بعد از حدود 3 دقیقه وصل میشد . پشتیبان میگفت اختلالات سراسری شبکه ی مخابراته .
نه مشکل من به دقیقه نمیرسه.به اندازه ریستارت کردن مودم هست که 30 ثانیه هم طول نمیکشه.سرچ که کردم بعضی ها همین مشکل رو با این مودم و مخابرات داشتند اما بازم مطمئن نیستم.مودم رو آپگرید کردم،طوری قرار دادم که هوای بیشتری زیر مودم جریان داشته باشه و تغییراتی در تنظیمات مودم هم دادم و در این چند روز یکم این قطعی کم شده اما هنوز این مشکل رو دارم.پشتیبانی هم که اصلا تو باغ نیست.اگه درست نشه مجبورم مودم رو تعویض کنم.
کسی از مخابرات مودم linksys wag120n یا هر مدل دیگری از لینکسیس داره؟آیا مشکل دارید یا نه؟
bilmazlar
26-11-2015, 21:37
نه مشکل من به دقیقه نمیرسه.به اندازه ریستارت کردن مودم هست که 30 ثانیه هم طول نمیکشه.سرچ که کردم بعضی ها همین مشکل رو با این مودم و مخابرات داشتند اما بازم مطمئن نیستم.مودم رو آپگرید کردم،طوری قرار دادم که هوای بیشتری زیر مودم جریان داشته باشه و تغییراتی در تنظیمات مودم هم دادم و در این چند روز یکم این قطعی کم شده اما هنوز این مشکل رو دارم.پشتیبانی هم که اصلا تو باغ نیست.اگه درست نشه مجبورم مودم رو تعویض کنم.
کسی از مخابرات مودم linksys wag120n یا هر مدل دیگری از لینکسیس داره؟آیا مشکل دارید یا نه؟
البته خیلی بهتره که شما حتمن از سلامت و صحت عملکرد مودمتون مطمئن بشین. اما به احتمال خیلی زیاد مشکل از طرف خود ISP یا مرکز مخابراتیه که در مورد شما هر دو تاشون یکی هستن: شرکت مخابرات.
mohammad_87
27-11-2015, 00:45
البته خیلی بهتره که شما حتمن از سلامت و صحت عملکرد مودمتون مطمئن بشین. اما به احتمال خیلی زیاد مشکل از طرف خود ISP یا مرکز مخابراتیه که در مورد شما هر دو تاشون یکی هستن: شرکت مخابرات.
اتفاقا مودم رو تست کرده ام.دو روز با صبانت که اصلا یکبار هم ریستارت نشد.در عوض هنوز نتونستم با یک مودم دیگه روی خط خودم تست کنم.
موردی که گزینه آخر بود الان محتمل ترین مورد هست یعنی ناسازگاری مودم و isp .سه بار با پشتیبانی تماس گرفتم هربار یه جواب مختلف گرفتم،با گارانتی مودم تماس گرفتم روشهای تست مودم رو گفت مشکلی نبود.حالا فقط مونده تجربه دیگران،موارد مشابهی در انجمن ها پیدا کردم اما مطمئن نیستم هنوز.اینجا هم این مشکل رو انگار کسی نداشته.
Ali.Larson
27-11-2015, 21:32
بچه ها كسايي كه مشكل قطعي چند دقيقه در طول روز رو دارن مشكل از خود مخابراته كه IP نداره به مشتركاش بده واسه اونه و در حاله خريد IP هستن
بنده چون در واحد نصب اينترنت مخابرات كار مي كنم و با پشتيباني فنيش در تماسم گفتم شمارم در جريان بزارم
کسی هست که در حال حاضر مخابرات نامحدود 1 یا 2 مگ داشته باشه ؟ (اگه هست بگه 1 یا 2)
اگه دارین از من به شما نصیحت هر طرحی دادن عوضش نکنید می خوان سرتون رو گول بمالن
چون دیگه ثبت نام نمی کنن میخان شما ها رو هم یه جوری بیرون کنن
bilmazlar
28-11-2015, 08:16
بچه ها كسايي كه مشكل قطعي چند دقيقه در طول روز رو دارن مشكل از خود مخابراته كه IP نداره به مشتركاش بده واسه اونه و در حاله خريد IP هستن
بنده چون در واحد نصب اينترنت مخابرات كار مي كنم و با پشتيباني فنيش در تماسم گفتم شمارم در جريان بزارم
دوست عزیز. ممنون بابت اطلاعرسانیتون.
ولی من متوجه نمیشم که قطعی متناوب چه ربطی به نداشتن IP داره؟
اولن که اگه مخابرات بدون داشتن رنج IP به قدر کفایت، اقدام به گرفتن مشترک میکنه که از بدیهیترین اصول اولیه این کار اطلاعی نداره (یا شایدم تعمدن تخطی میکنه). در ثانی، حتی اگه کمبود IP هم داشته باشه، مشکل نباید این جوری خودشو نشون بده. وقتی IP نداشته باشه که تخصیص بده، نهایتش کاربر یه مدت زمانی (چند ثانیه تا چند دقیقه یا حتی چند ساعت) تا تخلیه IP از طرف کاربرای دیگه معطل میمونه و بعد از برقراری ارتباط دیگه قرار نیست تا زمانی که خود کاربر ارتباط رو قطع کنه، اون IP ازش گرفته بشه. حالا این که به طور متناوب اینترنت قطع و وصل میشه یا مشکل از تنظیمات و تجهیزات خود مخابراته، یا این که مخابرات بدون اطلاعرسانی کافی داره به شکل خودکار اینترنت کاربراش رو مدوام قطع و وصل میکنه تا به قول شما مشکل کمبود IP خودش رو حل کنه.
bilmazlar
28-11-2015, 08:25
اتفاقا مودم رو تست کرده ام.دو روز با صبانت که اصلا یکبار هم ریستارت نشد.در عوض هنوز نتونستم با یک مودم دیگه روی خط خودم تست کنم.
موردی که گزینه آخر بود الان محتمل ترین مورد هست یعنی ناسازگاری مودم و isp .سه بار با پشتیبانی تماس گرفتم هربار یه جواب مختلف گرفتم،با گارانتی مودم تماس گرفتم روشهای تست مودم رو گفت مشکلی نبود.حالا فقط مونده تجربه دیگران،موارد مشابهی در انجمن ها پیدا کردم اما مطمئن نیستم هنوز.اینجا هم این مشکل رو انگار کسی نداشته.
خوب. پس مودم مشکلی نداره و مشکل از خود مخابراته.
در ضمن تا جایی که من میدونم مفهومی به اسم ناسازگاری مودم با ISP معنای خاصی نداره. بالأخره، اگه مودم از نوع ADSL2+ و از این مارکهای معمول بازار باشه (که مودم شما فکر کنم لینکسیس بود) باید با هر ISP کار کنه. وقتی هم مودم بدون مشکل با یه ISP کار میکنه باید با ISPهای دیگه هم بدون مشکل کار کنه. مگه این که تنظیمات خاصی نیاز باشه. به نظرم مشکل اصلی از خود مخابراته نه از مودم.
mehryar1973
28-11-2015, 09:18
دوست عزیز. ممنون بابت اطلاعرسانیتون.
ولی من متوجه نمیشم که قطعی متناوب چه ربطی به نداشتن IP داره؟
اولن که اگه مخابرات بدون داشتن رنج IP به قدر کفایت، اقدام به گرفتن مشترک میکنه که از بدیهیترین اصول اولیه این کار اطلاعی نداره (یا شایدم تعمدن تخطی میکنه). در ثانی، حتی اگه کمبود IP هم داشته باشه، مشکل نباید این جوری خودشو نشون بده. وقتی IP نداشته باشه که تخصیص بده، نهایتش کاربر یه مدت زمانی (چند ثانیه تا چند دقیقه یا حتی چند ساعت) تا تخلیه IP از طرف کاربرای دیگه معطل میمونه و بعد از برقراری ارتباط دیگه قرار نیست تا زمانی که خود کاربر ارتباط رو قطع کنه، اون IP ازش گرفته بشه. حالا این که به طور متناوب اینترنت قطع و وصل میشه یا مشکل از تنظیمات و تجهیزات خود مخابراته، یا این که مخابرات بدون اطلاعرسانی کافی داره به شکل خودکار اینترنت کاربراش رو مدوام قطع و وصل میکنه تا به قول شما مشکل کمبود IP خودش رو حل کنه.
بنده هم حرف های شما روکاملا تایید میکنم،مشکل IP نگرفتن بخصوص در شب ها مشاهده میشه که تعداد افراد بیشتری وصل هستن،مشکل قطع شدن به شکل حاد رو من باهاش درگیر نبودم البته بوده ولی نه به شکل آزار دهنده
اگه به مراکز مخابراتی مراجعه کنید متوجه میشید که تعداد افرادی که هر روزه میان برای ثبت نام اینترنت زیاده
ولی اینکه آیا مخابرات با توجه به افزایش یوزر ها ،امکانات هم اضافه میکنه یا نه رو باید ازین تاپیک و تاپیک های مشابه
و پرتال خود مخابرات صفحه پرسش و پاسخ ها فهمید:n39:
bilmazlar
28-11-2015, 10:02
بنده هم حرف های شما روکاملا تایید میکنم،مشکل IP نگرفتن بخصوص در شب ها مشاهده میشه که تعداد افراد بیشتری وصل هستن،مشکل قطع شدن به شکل حاد رو من باهاش درگیر نبودم البته بوده ولی نه به شکل آزار دهنده
اگه به مراکز مخابراتی مراجعه کنید متوجه میشید که تعداد افرادی که هر روزه میان برای ثبت نام اینترنت زیاده
ولی اینکه آیا مخابرات با توجه به افزایش یوزر ها ،امکانات هم اضافه میکنه یا نه رو باید ازین تاپیک و تاپیک های مشابه
و پرتال خود مخابرات صفحه پرسش و پاسخ ها فهمید:n39:
بله. بنا به دلایل مختلف از جمله قیمتهای به نسبت کمتر از شرکتهای دیگه (به دلیل انحصار شبکه تلفن)، مخابرات بیشترین مشترک رو در کشور داره. متقاضی ثبتنام هم زیاده. من یادمه 4-5 سال پیش برای ثبت نام ADSL تو مرکز مخابراتی خودمون که مراجعه کردم اسمم رو گذاشتن تو نوبت، بعد از 4 ماه طرف زنگ زده بود برای ثبتنام.
اما مسأله اینه که شرکت مخابرات بر اساس توسعههایی که انجام داده یه تعداد مشخصی پورت قابل واگذاری (حدود 5 میلیون پورت) در کل کشور داره. دیگه اگه ندونه که برای واگذاری این پورتها حداقل به همون تعداد احتیاج به IP داره، خوب احتمالن هیچ متخصص فنی تو این شرکت وجود نداره که من بعید میدونم. بنابراین اگه IP به تعداد نداره، نباید مشترک بگیره و پورت واگذار کنه.
با این حال، حتی اگه به هر دلیلی نتونسته تعداد IPهای مورد نیازش رو تأمین کنه به تعداد مشترکانش، مشکل همون طوری که شما گفتین به صورت IP نگرفتن در ابتدای زمان اتصال مودم به شبکه باید اتفاق بیافته. اگه مودم IP گرفت، دیگه قرار نیست هر 5 دقیقه اینترنت قطع و وصل بشه مگه این که خود مخابرات سهمیه زمانی استفاده از IPها رو همون 5 دقیقه گذاشته باشه که نقض حقوق مشترکه.
نکته دیگه هم اینه که بر اساس تجربیاتی که دوستان تو این تاپیک گذاشتن، وقتی ارتباط قطع میشه بعد از حدود 30 ثانیه دوباره ارتباط برقرار میشه. این فقط مدت زمانی که مودم برای برقراری مجدد ارتباط لازم داره. اگه مشکل کمبود IP بود، این مدت زمان اولن الگوی مشخصی نداشت و در ثانی بسته به میزان شلوغی ممکن بود زیاد و کم بشه و مثلن یه بار 30 ثانیهای وصل بشه یه بار چند دقیقه طول بکشه.
amirpers
28-11-2015, 21:50
دوستان مخابرات مچنان نامحدود بالای 512 نداره؟
واینکه آیا محودیت گذاشته رو سرویس های نامحدود؟ همون مصرف منصفانه.
- - - Updated - - -
gymclass.heroes
28-11-2015, 22:21
دقیقا همین مشکلو دارم روزی 10بار قطع میشم مشکل از فیبر نوریه؟قضیه چیه؟اپراتور دیگه این جوری نبود
نه دیگه بالاتر از 512 نمیده
خیر محدودیت نذاشته
mohammad_s7201
29-11-2015, 12:34
سلام.
کمپین بهاره هم شبانه رایگان دیگه نداره؟ قبلنا هرچی شبانه استفاده میکردم مبلغش رو صفر میزد ولی الان نه.:n13:
mohammad_s7201
29-11-2015, 12:44
سلام.
کمپین بهاره هم شبانه رایگان دیگه نداره؟ قبلنا هرچی شبانه استفاده میکردم مبلغش رو صفر میزد ولی الان نه.:n13:
reza2700
29-11-2015, 13:14
سلام.
اوه اوه مطمءنی داداش منم عضو کمپین بهاره هستم
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
[QUOTE=amirpers;8748935]دوستان مخابرات مچنان نامحدود بالای 512 نداره؟
نخیر دیگه نامحدود بالای 512 نمی دن
سرویس های نامحدود هم بطور کامل بدون محدودیت است
فقط دوستان من یک سوال داشتم قبلا پرسیده بودم کسی هم جواب نداده بود.
می خواستم بدونم مخابرات با اونایی که بالای 512 بودن چکار کرده؟
سرویس های اونایی که قبلا داشتن ادامه داره یا قطع کرده؟
اگر اطلاع دارین لطفا راهنمایی کنید.
Bensonw3x
29-11-2015, 14:00
الان تکلیف چیه Ip های مخابرات یه جورایی به هم وصله ؟ ینی حداقال برا یک بار هم شده بر فرض مثال : Ip اینترنت من رو شما یه بار بهش کانکت شدی ! اینو برا این گفتم الان سایت هایی که به آی پی حساسن ، اگه فرضو بر این بگیریم یکی تو این سایت بن شده باشه ، بعد من به صورت رندوم یه بار مودمو خاموش کردم Ip فرده بن شده برا من بیاد خوب منم بن میشم! چیکار کنیم الان |:
mohammad_87
29-11-2015, 19:14
خوب. پس مودم مشکلی نداره و مشکل از خود مخابراته.
در ضمن تا جایی که من میدونم مفهومی به اسم ناسازگاری مودم با ISP معنای خاصی نداره. بالأخره، اگه مودم از نوع ADSL2+ و از این مارکهای معمول بازار باشه (که مودم شما فکر کنم لینکسیس بود) باید با هر ISP کار کنه. وقتی هم مودم بدون مشکل با یه ISP کار میکنه باید با ISPهای دیگه هم بدون مشکل کار کنه. مگه این که تنظیمات خاصی نیاز باشه. به نظرم مشکل اصلی از خود مخابراته نه از مودم.
ممنون از توضیحات شما.درسته منم گفتم اون آخرین گزینه مدنظرم بود و برای خودم هم منطقی نیست و فقط در هنگام جستجوی این مشکل،برخی کاربران اینجوری گفته بودند که مسلما قابل تایید هم نیست.
البته بعد از آپدیت مودم و یه تنظیم دیگه در مودم،این مشکل کم شده اما برطرف نشده.
دقیقا همین مشکلو دارم روزی 10بار قطع میشم مشکل از فیبر نوریه؟قضیه چیه؟اپراتور دیگه این جوری نبود
فبیر نوری که ظرفیت و سرعت غیر قابل مقایسه ای با کابل مسی داره اما اینجا از ظرفیت استفاده نمیشه و فقط شده یه ابزار برای انحصارسازی مخابرات.
مشکل شما باید بررسی بشه اما اگه همه چیز اوکی باشه(مدم آپدیت باشه،زیاد داغ نکنه،نویز خیلی بالا نباشه،....) شما در تنظیمات مودم گزینه DSL Modulation رو روی G.dmt بذار.بعد از چند روز اگه تغییری نکرد روی T1.413 بذار اگه بازم تغییر نکرد مشکل از جای دیگست.
الان تکلیف چیه Ip های مخابرات یه جورایی به هم وصله ؟ ینی حداقال برا یک بار هم شده بر فرض مثال : Ip اینترنت من رو شما یه بار بهش کانکت شدی ! اینو برا این گفتم الان سایت هایی که به آی پی حساسن ، اگه فرضو بر این بگیریم یکی تو این سایت بن شده باشه ، بعد من به صورت رندوم یه بار مودمو خاموش کردم Ip فرده بن شده برا من بیاد خوب منم بن میشم! چیکار کنیم الان |:
تمام isp ها در ایران از ip مشترک و به اصطلاح متغییر استفاده میکنند و این مشکلی که گفتی صدق میکنه.برای نمونه خیلی از سایتهای دانلودی هم که محدودیت برای هر ip دارند منم با مشکل مواجه میکنند.برای رفعش هم شما مودم رو باید ریستارت کنید تا به یک ip دیگه وصل بشید.
pooya777
02-12-2015, 15:37
سلام دوستان مخابراتی :n16:
واقعا اینترنت تو ایران مزخرفه! پول خون باباشون رو میگیرن واسه یه اینترنت حجمی گرون...من 512 نامحدود دارم و حساب که میکنم با این سرعت کمش که خیلی بخواد بشه 60 کیلو بایت واسه دانلود میده میبینم گرونه...میخواستم تبدیل به حجمیش کنم تو کمپین شگفت انگیز که دلم نیومد! آخه حالم از هرچی محدودیت و حجمیه بهم میخوره الآنم که شبانه رایگانش رو برداشتن!
یه کمپین تا شب یلدا گذاشتن که نسبتا ارزونه ولی اون چی 2 گیگ ماهیانه با 2 گیگ شبانه :n38: آخه اینا چه جور حساب میکنن با 2 گیگ چیکار میشه کرد ماهی یه فیلم فول اچ دی هم نمیشه دانلود کرد باهاش :n13:
خلاصه ایرانسل تو منطقه ما آنتش ضعیفه وگرنه این مخابراتم جمع میکردم با همون ایرانسل 4 جی و اعتباری سر میکردم...درسته اونم گرونه ولی دلبخواهیه و سرعتشم بالاست.
بهرحال امیدوارم واسه دهه فجر که اینا مراسم میگیرن یه کمپین درست حسابی ارائه کنن با حجم معقول و شبانه رایگان و قیمت ارزون :12:
saeed sx
02-12-2015, 17:04
مخابرات یک تاکتیک خوب که میتونه برای جمع کردن مشتری بزنه به نظر من..سرعت 768 نامحدود رو اضافه کنه به سرویسهاش.یعنی دانلود با سرعت 96 نامحدود قیمت سرویسشم 35 تومن میکرد به نفع همه بود.
128 نامحدود= 12 تومن.256 نامحدود= 15 تومن.512 نامحدود=ماهی 25 تومن.768 نامحدود 35 تومن.
خیلی خوب میشد نه؟
من چند بار این سوالو مطرح کردم کسی جواب نداده:n34:
می خواستم بدونم مخابرات با کسانی که قبلا نامحدود بالای 512 داشتن چیکار کرده؟ سرویس شون رو قطع کرده یا هنوز، همون طور داره سرویس میده؟
یعنی یه نفر نیست جوابشو بدونه ؟؟؟؟
من چند بار این سوالو مطرح کردم کسی جواب نداده:n34:
می خواستم بدونم مخابرات با کسانی که قبلا نامحدود بالای 512 داشتن چیکار کرده؟ سرویس شون رو قطع کرده یا هنوز، همون طور داره سرویس میده؟
یعنی یه نفر نیست جوابشو بدونه ؟؟؟؟
مخابرات تا کسی خودش نخواد سرویس کسی رو تغییر نمیده.
همه سرویسهای نا محدود همچنان برقرارند فقط کمی گرونتر شدن.
saeed sx
03-12-2015, 15:26
این یه جور بی عدالتیه.باید یا به همه سرویس 1 و 2 نامحدود بده یا همرو جمع کنه.
والا بخدا من تو 35 روز 2 مگ محدود دارم 210 هزار تومن پول 110 گیگ حجم دادم.اندازه 3 ماه 2 مگ نامحدود تو 1 ماه پول دادم.
والا فکر کنم ایران تنها جای آفرینشه که اینترنتش اینجوری محاسبه میشه.کاربرای قبلی نامحدود کاربرای جدید محدود.
یا همه 1 و 2 مگ نامحدودها رو جمع کنید یا به ما هم بدید!شما کفایت صندلی مسئولیت رو ندارید.
چرا من باید 210 هزار تومن تو 30 روز پول بدم ولی 2 مگ نامحدود 80 هزار تومن؟
..بی کفایت بی کفایت مسئولیت رو رها کن
کسی مجبورت نکرده سرویس محدود بگیری. 512 نامحدود بگیر ماهی 150 گیگ دانلود کن.
saeed sx
03-12-2015, 21:45
کسی مجبورت نکرده سرویس محدود بگیری. 512 نامحدود بگیر ماهی 150 گیگ دانلود کن.
با 512 عمر آدم هدر میره.
Firebirds
03-12-2015, 23:50
سرعت لود صفحات خیلی خراب نیست ؟
سرعت لود صفحات خیلی خراب نیست ؟
از هشت شب به بعد داغون میشه
DarkLords
04-12-2015, 06:02
والا بخدا من تو 35 روز 2 مگ محدود دارم 210 هزار تومن پول 110 گیگ حجم دادم.اندازه 3 ماه 2 مگ نامحدود تو 1 ماه پول دادم.
والا فکر کنم ایران تنها جای آفرینشه که اینترنتش اینجوری محاسبه میشه.کاربرای قبلی نامحدود کاربرای جدید محدود.
یا همه 1 و 2 مگ نامحدودها رو جمع کنید یا به ما هم بدید!شما کفایت صندلی مسئولیت رو ندارید.
بهتون تبریک میگم، شما به دام مسئولین مخابرات افتادین. هدف همین بوده که با دادن سرویسهای محدود بی کیفیت و دزدی حجم و گذاشتن هزینه های نجومی رو دست مردم نارضایتی بوجود بیارن و بهانه برای حذف نامحدودها فراهم بشه.
شما چرا بجای اینکه حقتو از مخابرات طلب کنی و بخوای که کیفیت اینترنت رو بالا ببرن میخوای اینترنت خراب بقیه رو هم خرابتر کنی؟ بعضیا اینجا از هول حجم شبانه رایگان نامحدودهاشونو تبدیل به محدود کردن و بعد هم که دانلود شبانه رو برداشتن.
ما ملتی داریم که صدها بار مارگزیده میشن ولی باز هم دستشونو تو لونه مار میکنن.
عدالت یعنی قرارداد، من که قراردادم نامحدوده اگر محدودش کنن در حقم بی عدالتی شده نه شمایی که محدود داری یا به خواست خودت نامحدود رو محدود کردی.
arashaj74
04-12-2015, 13:05
سلام دوستان
من سرویس ۱مگ ماهی ۳گیگ گرفتم
این سرویس دانلود شبانه داره؟
فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk
arminkoo
04-12-2015, 14:31
این چیه حرفیه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mohsen_mzh
04-12-2015, 17:33
سلام
برای جمع آوری سرویس هم باید بریم امضا بدیم؟ چون برای تغییر سرعت که باید بریم
worldclass
06-12-2015, 12:43
سلام
چند روزی هست تایم اوت شدید با سرورهای خارجی دارم!
کسی این مشکل رو داره؟
djkavehtnt
06-12-2015, 13:18
سلام دوستان
من سرویس ۱مگ ماهی ۳گیگ گرفتم
این سرویس دانلود شبانه داره؟
فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk
نه ، مخابرات دیگه کلا شبانه های رایگانش رو برداشته
djkavehtnt
06-12-2015, 13:19
سلام
برای جمع آوری سرویس هم باید بریم امضا بدیم؟ چون برای تغییر سرعت که باید بریم
بله ، برای قطع کردن اینترنت هم باید مالک تلفن به مخابرات مراجعه کنه و درخواست بده
djkavehtnt
06-12-2015, 13:22
سلام
چند روزی هست تایم اوت شدید با سرورهای خارجی دارم!
کسی این مشکل رو داره؟
مخابرات همیشه همین مشکل رو داره
البته صبح ها قبل ساعت 12 خوبه
امروز پینگ بهتره شده ، تایم اوت زیاد نداره دمشون گرم
برای من کلا قطعه 2020 هم جواب نمیدن فکر کنم کم کم باید به فکر جمع آوری باشم
victor021
06-12-2015, 23:48
9 شب تا 2 بامداد کلا تعطیله،:n34:
DarkLords
07-12-2015, 04:23
این ساعت اوج مصرفه برا همه همینه.
amir_dre
08-12-2015, 21:55
خصوصا سرور ها و سایت های خارجی فاجعه هستن اکثر افراد شاغل شب با نت کار دارن که اینم تعطیله
256 نامحدود دارشتم رفتم 1 مگ محدود کردم بد تره
یک ماه نشده میرم لغو سرویس میکنم
feizol65
08-12-2015, 22:48
چراغ اینترنت مودمم از عصر به بعد خاموش میشه و اینترنت قطع میشه و دوباره صبح وصل میشه !!!
کسی شماره تلفنی برای اعلام قطعی داره ؟
2020 سرکار میذاره و کلی پشت خط نگه میداره و جواب نمیدن.
به نظرم باید اینترنت مخابرات رو جزو 10 ابزار شکنجه مرگبار تاریخ ثبت کنند...
The Dreadnaught
10-12-2015, 18:33
از دیروز که افتضاح شده وضعیت، البته فکر کنم دیروز سراسری بود
الان چک کردم با 8.8.8.8 حدود 20 درصد packet loss دارم
فقط نصفه شب به بعد میشه غلطی کرد.
فقط دانلد می شد کرد که اونم زدن سرعتشو داغون کردن.
این شرکت آشغال به چه حقی انحصار دادن بهش؟
۱۰۰ ساله با این اشغال داریم سر و کله می زنیم. هر سال هم بدتر میشه.
به نظرم باید اینترنت مخابرات رو جزو 10 ابزار شکنجه مرگبار تاریخ ثبت کنند...
واقعا . تو خونه مادرم بسته حجمی میگیره وقتی حجمش تموم میشه میگه تو بده استفاده کنم . هرچی فیلم تو تلگرام میزنه در حال دانلود همینجور میچرخه! فردا صبش میره بسته می خره:n02: حالا جالبیش اینه که بی خیالم نمیشه هر دفه باید تست کنه که مطمئن بشه:n09:
dimebag123
11-12-2015, 22:40
آشعال برای وضعیت فعلی اینترنت ایران کلمه بی مغهومی هست
از آشغال هم گذشته وضعیت اینترنت ایران
به بار به دنیا بیای اونم با این جونورا سر کله برنی خیلی حال گیریه
سگ اشغال به مخابرات شرف داره . اشغال نمیاد از ادم یدزده . فقط اشغاله . حتی اشغال رو هم میشه بازیافت کرد و ازش استفاده کرد . ولی این مخابرات فقط ابزار شکنجه است . من که یه ساعت دیگه تموم میشه سرویس یه ساله ام :n20: ولی بعد از این کجا برم ؟ :n03: دقیقا الان بین این دو اسمایلی گیر کردم .
سگ اشغال به مخابرات شرف داره . اشغال نمیاد از ادم یدزده . فقط اشغاله . حتی اشغال رو هم میشه بازیافت کرد و ازش استفاده کرد . ولی این مخابرات فقط ابزار شکنجه است . من که یه ساعت دیگه تموم میشه سرویس یه ساله ام :n20: ولی بعد از این کجا برم ؟ :n03: دقیقا الان بین این دو اسمایلی گیر کردم .
حسرت میخورم به شما که قراردادت تموم شد اما من تا سال دیگه باید این شرایطو تحمل کنم
mohammad_87
12-12-2015, 15:38
حسرت میخورم به شما که قراردادت تموم شد اما من تا سال دیگه باید این شرایطو تحمل کنم
همین رو هم شکرگزار باش.منکه هر جا میرم،فیبر نوریه مجبورم اول آخر برم مخابرات.با تمام شرکتهای خصوصی هم تماس گرفتم هنوز انحصار فیبر نوری در اختیار مخابراته:n03:
از وضعیت افتضاح پینگ و سایر مسایل که بگذریم،سرویس های حجمی مخابرات به سختی قابل مدیریت هستند.پنل کاربری که همیشه یکی دو روز عقبه از طرفی اگه حجم شما تموم بشه مجبورید تا آخر ماه با حجم اضافه بگذرونید!!!
----------------------------------------------------
سرویس یکماهه 2 مگ 8 گیگ،شبانه نداره؟
همین رو هم شکرگزار باش.منکه هر جا میرم،فیبر نوریه مجبورم اول آخر برم مخابرات.با تمام شرکتهای خصوصی هم تماس گرفتم هنوز انحصار فیبر نوری در اختیار مخابراته:n03:
از وضعیت افتضاح پینگ و سایر مسایل که بگذریم،سرویس های حجمی مخابرات به سختی قابل مدیریت هستند.پنل کاربری که همیشه یکی دو روز عقبه از طرفی اگه حجم شما تموم بشه مجبورید تا آخر ماه با حجم اضافه بگذرونید!!!
----------------------------------------------------
سرویس یکماهه 2 مگ 8 گیگ،شبانه نداره؟
ما برای همه بلاها و مصیبتی که سرمون میاد 'شکر گزاریم' و همیشه امیدواریم از این دو قلم جنس بیشتر سرمون بیاد. (اینم جواب شما) من تنها مشکلم قرارداد طولانی با این شرکت هست.
خیر، هیچ کدوم دیگه شبانه نداره.
aluminum
12-12-2015, 17:35
دوستان دو تا سوال
مخابرات هنوز نامحدود داره؟ میدونم 1 و2 مگ نمیدن ولی 512 چی؟ هزینه اش چقدره
و آیا الان طرحی هست که که دانلود شبانه رایگان داشته باشه.
سایت مخابرات بغیر از طرح ها اطلاعات دیگه ای نگذاشته
دوستان دو تا سوال
مخابرات هنوز نامحدود داره؟ میدونم 1 و2 مگ نمیدن ولی 512 چی؟ هزینه اش چقدره
و آیا الان طرحی هست که که دانلود شبانه رایگان داشته باشه.
سایت مخابرات بغیر از طرح ها اطلاعات دیگه ای نگذاشته
512 میدن.دو ماهش برای من میاد جدیدا 49000 تومن.
سوال دوم هم نمیدونم
saeed sx
12-12-2015, 22:55
امشب بدجور داغون شده مخابرات.
اینترنت من هیچ صفحه ای بالا نمیاد. انگار دیال آپ شده حتی ضعیفتر.الان که تونستم بیام تو این سایت با سرویس کاهش پینگ اومدم.وگرنه 1 صفحه هم باز نمیشه.
امشب بدجور داغون شده مخابرات.
اینترنت من هیچ صفحه ای بالا نمیاد. انگار دیال آپ شده حتی ضعیفتر.الان که تونستم بیام تو این سایت با سرویس کاهش پینگ اومدم.وگرنه 1 صفحه هم باز نمیشه.
من هم دقیقا شرایط شما رو دارم
یعنی شده کاملا اینترانت
Bensonw3x
13-12-2015, 00:10
اقا امشب چرا اینجوری شده ؟ قفل کرده اینترنت ، لامصب معلوم نیست چه حرکتی میزنن پینگ تایم اوت نداره ، دانلود بد نیست ، ولی قفله هیچی باز نمیکنه:n35:
تایید میشه
دریشب اینترنت در حد فاجعه بود
سلام. کسی از دوستان کمپین شگفت انگیز سرعت 5 مگ رو داره؟ من دو سال هست 1 مگ نامحدود دارم و همونطور که خودتون میدونید دیگه به لعنت خدا هم نمیارزه ماهی 40 تومن بدیم با این کیفیت آشغال. از طرفی هم سرعت 1 مگ دیگه کفاف نمیده. قبلا خبری از برنامه های موبایل گسترده و تبلت و اینا نبود اما الان حداقل 5 تا دیوایس تو خونه وصلن و همه هم مصرف میکنن و دیگه کشش نداره پهنای باند. بعد از ظهر به بعد که میشه پهنای باند خارجی میرسه به 10-20 کیلوبایت و اهل خونه ناراضی ان که چرا فیلم های تلگرام باز نمیشه و از این حرفا.من خیلی تلاش و صبر کردم تا سرعت که هیچی حداقل کیفیت سرویس مخابرات مثل اولش بشه اما از اونجایی که خود مخابرات اعلام کرده که سیاستش بر استفاده از سرویس های حجمی هست ، فکر نمیکنم که برای مشترکین نامحدود تره ای خرد کنن. من خیلی مقاومت کردم که به سرویس حجمی تغییر ندم اما با این وضع که تو خونه همه ناراضی ان مجبورم تغییر بدم. حالا چندتا سوال داشتم از دوستانی که سرویس حجمی دارن. اول اینکه سرعتش در ساعات پیک چقدر افت میکنه؟ پنل مشترکین در چه حدی افتضاحه؟ ترافیک دزدی میکنن؟پینگ؟ سرعتش با سرورهای خارجی چقدره؟ اگه با این شرایطی که گفتم واقعا ارزششو نداره که تغییر بدم بهم بگین لطفا. در ضمن برای دانلود و اینها در حال حاضر از ایرانسل استفاده می کنم و فعلا نگران دانلود نیستم. ممنون
reza2700
13-12-2015, 19:22
سلام. کسی از دوستان کمپین شگفت انگیز سرعت 5 مگ رو داره؟ من دو سال هست 1 مگ نامحدود دارم و همونطور که خودتون میدونید دیگه به لعنت خدا هم نمیارزه ماهی 40 تومن بدیم با این کیفیت آشغال. از طرفی هم سرعت 1 مگ دیگه کفاف نمیده. قبلا خبری از برنامه های موبایل گسترده و تبلت و اینا نبود اما الان حداقل 5 تا دیوایس تو خونه وصلن و همه هم مصرف میکنن و دیگه کشش نداره پهنای باند. بعد از ظهر به بعد که میشه پهنای باند خارجی میرسه به 10-20 کیلوبایت و اهل خونه ناراضی ان که چرا فیلم های تلگرام باز نمیشه و از این حرفا.من خیلی تلاش و صبر کردم تا سرعت که هیچی حداقل کیفیت سرویس مخابرات مثل اولش بشه اما از اونجایی که خود مخابرات اعلام کرده که سیاستش بر استفاده از سرویس های حجمی هست ، فکر نمیکنم که برای مشترکین نامحدود تره ای خرد کنن. من خیلی مقاومت کردم که به سرویس حجمی تغییر ندم اما با این وضع که تو خونه همه ناراضی ان مجبورم تغییر بدم. حالا چندتا سوال داشتم از دوستانی که سرویس حجمی دارن. اول اینکه سرعتش در ساعات پیک چقدر افت میکنه؟ پنل مشترکین در چه حدی افتضاحه؟ ترافیک دزدی میکنن؟پینگ؟ سرعتش با سرورهای خارجی چقدره؟ اگه با این شرایطی که گفتم واقعا ارزششو نداره که تغییر بدم بهم بگین لطفا. در ضمن برای دانلود و اینها در حال حاضر از ایرانسل استفاده می کنم و فعلا نگران دانلود نیستم. ممنون
اصلا و ابدا سمت سرویس های حجمی نرو دوست عزیز..همین 1مگ نامحدود رو داشته باش که الان اینم نمیدن به کسی
جدیدا توی سایت 195 یک بخش ملاقات با وزیر ارتباطات اضافه شده.
به نظرم باید یک پتیشن در مورد کیفیت اینترنت مخابرات درست کنیم بعد امضا جمع کنیم بعد درخواست ملاقات با وزیر بدیم و امضاهای جمع شده رو نشون بدیم اعتراض کنیم.
یا اینکه اصلا ولش کن حال داری، عوضش هر روز بیاید اینجا بگید وای وای سرعتم امروز ایفتیضا بود بچه ها شماها هم ایفتیضا بودید همه بگن بله بله من که اصن صفحاتم نصبه لود میشد بعد تو دلتون فحش بدید و منتظر بمونید نصفه شب پینگ بیاد پایین تایم اوت قط شه با خوشالی برید تو اینترنت خر کیف شید از سرعت 512 و یک مگ دومگ اصن ده مگ بیست مگ زمان شاه
xomax
به نظر من یک اکانت افزایش سرعت که توی این فروم میفروشن بگیر, اون سرویس نا محدود رو به فنا نده.
The Dreadnaught
14-12-2015, 03:43
تایید میشه من هم با همین اکانت ها کارمو راه میندازم
بچه ها این اکانت های افزایش سرعت داستانش چیه ؟ یه جور vpn هستش که سرور داخل ایران داره بعد ما از اون وصل میشیم اینترنت ؟
بچه ها این اکانت های افزایش سرعت داستانش چیه ؟ یه جور vpn هستش که سرور داخل ایران داره بعد ما از اون وصل میشیم اینترنت ؟
سلام. بله یه سرور داخل ایران هست که پهنای باند بین الملل مناسبی داره و میتونید در صورت افت سرعت و کیفیت اینترنت بین الملل از این اکانت ها استفاده کنید
iDownload & iGame
15-12-2015, 14:52
بله ترافیک اینترنت شما از طریق سرور داخل ایران رد میشه.
در لینک موجود در امضای بنده اکانت تست هست و میتونید تست کنید.
Miladran
15-12-2015, 18:34
1 ساعته دارم سعی میکنم کانکت نمیشه! مال شما هم اینجوری شده؟؟!!:n34::n21:
شماها موقع دیکانکت و ریکانکت یکی دو دقیقه ارور ppp link و ارور 691 میگیرید؟
George Shelly
15-12-2015, 22:27
اینا خیلی کثافتن خیلی بی همه چیزن نتی دیگه وجود نداره به خدا دیگه نمیشه زندگی کرد من تو یه بازی انلاین خیلی مهم و به شدت معروف و مجبوب ادمین چند تا سرورم بالای 10 تا سرور کلن خیلی مهمی هستم تو اروپا کلی اروپایی تو کلن ما بازی می کنن آبروم میره همش میرم تو بازی می بینن ادمین همش قطع و وصل میشه نمی دونن که از کدوم کثافت دونی هستم ....
اگر باور نمی کنید اینم شات از ADMIN CP ..
لعنت به اینا وای به روزی که روc مبادا برسه وای به اون روز ...
زندگی رو از مون گرفتن همه که فقط تو سایتای مزخرف اینا نمیرن من کلی کار دارم باید انجام بدم کلی روم حساب کردن این سرورا هر کدومشون شارژ 100 دلاری در ماه داره اسلاتی بالای 1 دلاره واسه هر بازیکن سرور 64 نفره خودتون دیگه حساب کنید ...
برای من هم حدود یک ساعت پیش چراغ مودم قرمز شد
برای همین بردم روی bridge اولش خطای 691 داد
ولی اینقدر دکمه کانت رو زدم تا وصل شد
mohammad_87
16-12-2015, 00:20
من سرویس 2 مگ 8 گیگ معمولی بدون طرح و جشنواره و ... دارم.سرویس حجمی من 10 آذر فعال شده.این حجمش تا 10 دی هست یا تا آخر ماه؟
اگه قبل از دوره 30 روز،مثلا بعد از 20 روز حجم تموم بشه روزهای باقی مانده رو باید گیگ اضافه بخرم یا میشه طرح رو تغییر داد؟
برای من هم حدود یک ساعت پیش چراغ مودم قرمز شد
برای همین بردم روی bridge اولش خطای 691 داد
ولی اینقدر دکمه کانت رو زدم تا وصل شد
آره من هفته پیش کامپیوتر مودم همه رو با هم خاموش کردم تا ساعت 12 شب نتونستم وصل بشم . امروز هم باز با ترس و لرز خاموش کردم نمی تونستم وصل بشم انقدر پشت سر هم کردم تا شد. آقا قطع نکنید نهایت عمر مفید مودم کمتر میشه:n02:
نمی دونم کی بود تو همین جا پرسیده بود گفته بودن آی پی کم آوردن. دیگه شرینگ 1 به 100 آی پی کم میاد دیگه
در واقع یک کاری کردن که کسی نتونه براحتی با خاموش روشن کردن مودم آی پی شو تغییر بده و سرعتش خوب بشه.
پیشرفت مخابرات تو این زمینه هاست.
راه حل ساده ای ام داره یه پتیشن با حداقل هزارتا امضا و شکایت توی ۱۹۵ و بخشهای مربوطه.
Milad4171
16-12-2015, 11:18
دوستان
کمپین تا 5 مگابیت و 10 مگابیت ( لینک زیر ) دانلود شبانه دارد ؟
در کل به نظر شما اگر کسی بخواد از کمپین بهاره ( 2مگ با 10گیگ روزانه و 10 گیگ شبانه ) سرعت رو بالاتر ببره کدوم بهتره. خودم در نظر دارم سرویس 5مگابیت (UP to 10 مگابیت ) SME رو بگیرم.
کسی پرسیده این طرحها دانلود شبانه داره ( رایگان یا نصف قیمت )
نظر دوستان چیه؟
سلام دوستان طرح با قیمت خوب با شبانه رایگان چی پیشنهاد می کنید؟
مثلا مثل طرح مشهدی ها اینترنت مخابرات 20 ماه 20 گیگ 4تا9 رایگان 43600 تومان !!!
از این طرح ها برای تهران هم داریم؟ می خوام بیام adsl
ممنون
Amin_0913
16-12-2015, 22:45
سلام
من چون برنامه نویسی تحت وب انجام میدم احتیاج به اینترنت نامحدود دارم
حالا با توجه به اینکه فقط فقط میتونم مخابرات بگیرم
نظرتون چیه؟
وایمکس بهتره یا مخابرات؟
Firebirds
16-12-2015, 23:49
دارن مانور میدن ؟!
چرا هیچ جا باز نمیشه ؟!
naderblue
17-12-2015, 00:33
کلا ترکید ip نمیشه عوض کرد
Milad4171
17-12-2015, 00:47
نامردا به من طرح بهاره رو به اسم 2 مگابیت ماهی 10 گیگ + 10 گیگ شبانه دادن ولی الان فهمیدم که 5+5 بوده. من میگم چقدر پول میاد .
الان بین تعرفه های موجود بهترین تعرفه SME هست که سرعت بالا و قیمت خوبی رو داره.
طرح یلدا که اصلا مفت نمی ارزه. ماهی 1 گیگ + 1 گیگ روزانه واسه طرح های 6 ماهه. واسه طرح های 12 ماهه ماهی 3 گیگ + 3 گیگ شبانه
که به قول خودشون فقط واسه یوزر های جدید هست.
من خواستم کمپینم رو به SME تغییر بدم گفتن کمپین فعلی تا اردیبهشت ماه هست اگه بخوای عوض کنی باید 50 تومن بدی تا طرح فعلی کنسل بشه.
از طرفی کلا مخابرات سرعتش خیلی بد شده.
فقط و فقط به درد سایت های داخلی میخوره .
حتی من در مورد سرعت به مخابرات منطقه گفتم گفت کلا مخابرات چون دولتی هست همینه . باید برید از شرکت های خصوصی سرویس بگیرید تا پایداری و کیفیت بهتری داشته باشه.
+
امروزواسه هر سرچ فقط 10 دقیقه صبر کردم تا گوگل نتیجه یه سرچ ساده رو نشونم بده . :n27:
shahryar84
17-12-2015, 03:17
دو روزه افتضاح به معنای واقعی
هیچ کاری نمیشه کرد
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
mehryar1973
17-12-2015, 10:14
سلام
کیفیت خرابه بله ولی اگه بخواید ISPعوض کنید ممکنه اوضاع بدتر بشه!لابد میپرسید چرا داستان خودم رو میگم
من اردیبهشت که صحبت منصفانه شدن و ازینحرفها تو مخابرات شد رفتم مخابرات جمع آوری کردم بعد رو صحبت های بقیه دوستان و چیزهایی که تو تاپیک ها خونده بودم رفتم فن آوا...
به یه ماه نکشیده فن آوا هم یهو مصرف منصفانه گزاشت و سرعت بعد از اتمام اون 1/8 میشد،خلاصه ما هم دم مون رو کول مون گزاشتیم و برگشتیم مخابرات
گفتم یه خط دیگه بخرم برم یه جا دیگه هم امتحان کنم هر کدوم خوب تر بود اونو نگه دارم ،رفتم های وب گرفتم سه ماهه
با سرعت 1 که تا 4 مگ باز بود اونم شبا از 8 شب تا دونصفه شب سرعتش میشه دایال آپ
DarkLords
17-12-2015, 18:48
فکر کنم باز کوسه گاز گرفت، هم ADSL خرابه هم ایرانسل.
سلام
کیفیت خرابه بله ولی اگه بخواید ISPعوض کنید ممکنه اوضاع بدتر بشه!لابد میپرسید چرا داستان خودم رو میگم
من اردیبهشت که صحبت منصفانه شدن و ازینحرفها تو مخابرات شد رفتم مخابرات جمع آوری کردم بعد رو صحبت های بقیه دوستان و چیزهایی که تو تاپیک ها خونده بودم رفتم فن آوا...
به یه ماه نکشیده فن آوا هم یهو مصرف منصفانه گزاشت و سرعت بعد از اتمام اون 1/8 میشد،خلاصه ما هم دم مون رو کول مون گزاشتیم و برگشتیم مخابرات
گفتم یه خط دیگه بخرم برم یه جا دیگه هم امتحان کنم هر کدوم خوب تر بود اونو نگه دارم ،رفتم های وب گرفتم سه ماهه
با سرعت 1 که تا 4 مگ باز بود اونم شبا از 8 شب تا دونصفه شب سرعتش میشه دایال آپ
مشکل اینه که توی ایران مشتری رو آدم حساب نمیکنن و فقط به چشم یه کیسه پول بهش نگاه میکنن. یعنی مشتری بیچاره باید بین بد و بدتر انتخاب کنه نه بین خوب و بد. مثلاً همین آزادسازی قیمت بلیت ها اگه توی فرنگ اتفاق می افتاد، یه رقابت خوبی بین شرکت ها ایجاد میشد و بعضی هاشون قیمت های خیلی مناسبی ارائه میدادن. ولی اینجا برعکس هست و بر سر بیچاره کردن مشتری و بالا بردن قیمت با همدیگه رقابت دارن. یا همین اینترنت، اوج رقابتون خلاصه میشه توی اینکه فلان جا 2 گیگ بیشتر میده و اون یکی 5هزار تومن ارزون تر هست و ...
alireza_asol
18-12-2015, 15:52
این وضعیت داغون نت تا چند ماه میخواد ادامه پیدا کنه؟
پینگ داغون سرعت تک کانکشن داغون
ماهی 45 میریزم تو حلق مخابرات 1024 نامحدود
شهدای گمنام تهران
من از همون اوایل که سرعت 128 بالاتر نمیداد مخابرات دارم. تازه به 16 هم نمیرسید حداکثر 14 میشد
اما عجب پینگی داشت :دی
سرعت آپلود من رفته زیر 1 کیلو!!!شده 0.7!!!
mohammad.2mt
18-12-2015, 20:38
باز ترکید :n29:
بعد چند هفته یکی دو روز خوب بودا
saeed sx
18-12-2015, 22:10
سلام دوستان خسته نباشید
سرویس من اینه:
میخواستم بدونم ساعات رایگانش ساعت چند تا چنده؟و بعد یعنی واقعا رایگان میشه؟ یا بازم پولش میاد رو قبض؟
reza2700
18-12-2015, 23:19
سلام دوستان خسته نباشید
سرویس من اینه:
میخواستم بدونم ساعات رایگانش ساعت چند تا چنده؟و بعد یعنی واقعا رایگان میشه؟ یا بازم پولش میاد رو قبض؟
1تا6...هزینع نداره شبانه اگه قبل مهر گرفته باشی
رسما اینترنت ملی همشون پیاده کردن . مخابرات بدتر از همه . قشنگ سایتهایی که سرور ایران راحت باز میشه ولی سرورهای خارجی زور میزنه بعد ده بار ریفرش باز میشه بی سر و صدا اینترنت ملیشون پیاده کردن .
رسما اینترنت ملی همشون پیاده کردن . مخابرات بدتر از همه . قشنگ سایتهایی که سرور ایران راحت باز میشه ولی سرورهای خارجی زور میزنه بعد ده بار ریفرش باز میشه بی سر و صدا اینترنت ملیشون پیاده کردن .
تزریق کردن دارو با سرنگ نمونه خوبیه برای این موضوع
آروم آروم تا صدا ها کمتر دربیاد.
بررسی سرویس های افزایش سرعت دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حد و سقف این آشغال تا کجاست؟ کِی قراره این احمقها به خودشون بگن بسه دیگه بیشتر از این گندتر نمیشه؟
دیال آپ سابق رو یک چهارمش کردن. این هم کافی شون نیست. اصلا حالیشون هست چه گندی دارن تحویل میدن هر روز اونم برای چند سال متوالی؟
سیاست شون کاملا واسم آشکار شده. می خوان کم کم دسترسی به سایت های خارجی رو قطع کنن.
می خوان سرعت رو بیار پایین اول تا کاربر خودش بیخیاله سایت های بیرون بشه. بعد که عادت کرد کلا قطع می کنن صدای کسی هم درنمیاد چون عادت کردیم.
مشکل رو عمدا بوجود اوردن. از اولش هم ناسازگار بود اینترنت و این حکومت
mani V-A
19-12-2015, 22:06
دوستان سلام وقت بخیر ، ممنون می شم چند دقیقه وقت بذارید جواب منم بدید :
من طرح 10 مگ مخابرات رو دارم ، سرعت رو واسم روی 11 بستن ( دانلود ) ، سرعت دانلود حدودا 1.200 هست که خیلی خوبه ، منتهی تک کانکشن وضع افتضاحی داره ! حالا از اینا که بگذریم من مشکلم پینگه ، چون بازی آنلاین می کنم . الان حتما می گین خب برو شرکت خصوصی بگیر ، آخه بدبختی اینجاست من شهرک دانشگاه تهران ( کیلومتر 12 جاده مخصوص کرج ) هستم و این آباد شده فقط و فقط مخابرات پوشش داره ! پینگ من در بهترین حالت 260 هستش با 8.8.8.8 و 4.2.2.4 ، تازه هر دو تا دونه پینگ یه تایم اوت داره ، یعنی به عبارتی تایم اوتیه که لاش پینگ داره می ده !
حالا سوالم اینه ، آیا می شه زنگ زد پشتیبانی ( ارادت ویژه داریم خدمتشون !!! ) که حالا سرعت رو محدودتر بکنن پینگ بیاد پایین و ثابت بشه ؟ من دو سه بار زنگ زدم برگشته می گه با کابل وصل کن بهترین پینگ همونه !! خیلی باحاله پشتیبانی مخابرات !
شما پیشنهادی برای من ندارین ؟ ( به جز سرویس کاهش پینگ چون اونم مشکلات خودشو داره برای من ) زنگ بزنم 2020 چی بگم بهشون ؟ طرحمو عوض کنم ؟ چه کنم ؟
پ.ن :
Adsl Line Status
SHOWTIME.L0
Adsl Mode
G992.5 AnnexM
Channel Mode
FAST
Up Stream
2311 kbps
Down Stream
11487 kbps
Attenuation Down Stream
18
Attenuation Up Stream
18
SNR Margin Down Stream
15.8
SNR Margin Up Stream
6.0
DarkLords
19-12-2015, 23:59
برگشتیم به دوران دیالآپ، یهو قطع میشه خودش تا ۲-۳ ساعت وصل نمیشه.
Bensonw3x
20-12-2015, 00:09
خیلی امشب وضع خراب بود:n27:
ترکیه
The Dreadnaught
20-12-2015, 02:08
دوستان سلام وقت بخیر ، ممنون می شم چند دقیقه وقت بذارید جواب منم بدید :
من طرح 10 مگ مخابرات رو دارم ، سرعت رو واسم روی 11 بستن ( دانلود ) ، سرعت دانلود حدودا 1.200 هست که خیلی خوبه ، منتهی تک کانکشن وضع افتضاحی داره ! حالا از اینا که بگذریم من مشکلم پینگه ، چون بازی آنلاین می کنم . الان حتما می گین خب برو شرکت خصوصی بگیر ، آخه بدبختی اینجاست من شهرک دانشگاه تهران ( کیلومتر 12 جاده مخصوص کرج ) هستم و این آباد شده فقط و فقط مخابرات پوشش داره ! پینگ من در بهترین حالت 260 هستش با 8.8.8.8 و 4.2.2.4 ، تازه هر دو تا دونه پینگ یه تایم اوت داره ، یعنی به عبارتی تایم اوتیه که لاش پینگ داره می ده !
حالا سوالم اینه ، آیا می شه زنگ زد پشتیبانی ( ارادت ویژه داریم خدمتشون !!! ) که حالا سرعت رو محدودتر بکنن پینگ بیاد پایین و ثابت بشه ؟ من دو سه بار زنگ زدم برگشته می گه با کابل وصل کن بهترین پینگ همونه !! خیلی باحاله پشتیبانی مخابرات !
شما پیشنهادی برای من ندارین ؟ ( به جز سرویس کاهش پینگ چون اونم مشکلات خودشو داره برای من ) زنگ بزنم 2020 چی بگم بهشون ؟ طرحمو عوض کنم ؟ چه کنم ؟
شما آنلاین بازی می کنی مشکل دیسکانکت شدن نداری؟
چون مشکل بازی آنلاین سراسری هست و به خاطر فیل تر ینگ هوشمندشون هست. من با اکانت کاهش پینگ هم حتی با اینکه پینگ پایین و بدن packet loss میگیرم ولی باز وسط بازی مرتب مشکل دیسکانکت شدن دارم. این قضیه ربطی به مخابرات نداره اگه صرفا بحث مخابرات بود با اکانت کاهش پینگ حل میشد.
الان یه عده میگن پارس آنلاین و شاتل واسه بازی خوبن چون سرویس مخصوص گیم فعال می کنن روی خط و امثال این حرفها ولی مشکل سراسری هست.
چند صفحه آخر این تاپیک رو بخونی همه چی رو متوجه میشی:
ادیت: فروم بازی سنتر هست جای خط چین ---------- بذارین - پی سی ورلد هم با این مسخره بازی هاش.
اگه این اختلالات نبود در حالت عادی مشکل شما با اکانت کاهش پینگ حل میشد و نیازی هم به تغییر ISP نبود.
Bensonw3x
20-12-2015, 02:27
خداییش ساعت الان 2 بامداده همیشه پینگ این موقعه ها خیلی خوب میشد الان رو 400 ئه !
mani V-A
20-12-2015, 03:08
شما آنلاین بازی می کنی مشکل دیسکانکت شدن نداری؟
چون مشکل بازی آنلاین سراسری هست و به خاطر فیل تر ینگ هوشمندشون هست. من با اکانت کاهش پینگ هم حتی با اینکه پینگ پایین و بدن packet loss میگیرم ولی باز وسط بازی مرتب مشکل دیسکانکت شدن دارم. این قضیه ربطی به مخابرات نداره اگه صرفا بحث مخابرات بود با اکانت کاهش پینگ حل میشد.
الان یه عده میگن پارس آنلاین و شاتل واسه بازی خوبن چون سرویس مخصوص گیم فعال می کنن روی خط و امثال این حرفها ولی مشکل سراسری هست.
چند صفحه آخر این تاپیک رو بخونی همه چی رو متوجه میشی:
ادیت: فروم بازی سنتر هست جای خط چین ---------- بذارین - پی سی ورلد هم با این مسخره بازی هاش.
اگه این اختلالات نبود در حالت عادی مشکل شما با اکانت کاهش پینگ حل میشد و نیازی هم به تغییر ISP نبود.
ممنون از اینکه جواب دادی داداش ... والا قطعی خیلی کم دارم ، بیشتر مشکل لگ دارم توی بازی ، طوری که بعضی ساعت ها دیگه کلا باید بیخیال گیم شد چون به شکل اعصاب خورد کنی داغون می شه بازی ، همه می گن تو در و دیواری !
این مشکل سراسری که می گی رو کاملا قبول دارم ، چون الان داشتم با سرویس کاهش پینگ ( پینگ 54 ! ) LoL می زدم ، یه وقتایی وسطش فیریز داشتم که مربوط به همین مشکلیه که گفتی .. منتهی خیلی رفیق دارم که از انواع شرکت های ISP نت دارن و اونایی که پارس آنلاین دارن خیلی راضین ، مثلا رفیقم دو روز پیش زنگ زد گفت پینگم 150 هستش ( پارس انلاین ) برای بازی آنلاین اذیتم می کنه ، براش تنظیماتی اعمال کردن الان پینگش از 90 بالاتر نمیاد. من خودم باهاش همه جا گیم می زنم دارم می بینم چقدر خوب شده وضع پینگش . نمی دونم این مشکل چرا روی بعضی از سرویس دهنده ها با بعضی از تنظیمات تاثیر گذار نیست ...
خداوکیلی درست نیست ماهی N تومن داریم پول نت می دیم آخرش نه می شه باهاش دانلود کرد نه گیم زد ! من ماه پیش اعصابم از پینگ خورد بود شدید ، عین اسب دانلود کردم ، قبض اومد 440 هزار تومن !!
حالا خوبه برای شما سایتهای داخلی رو باز میکنه. برای من روزها سایتهای داخلی رو هم باز نمیکنه. :n38:
اولش فکر میکردم مشکل از خط منه. کلی با اسپلیتر ور رفتم. شونصد بار مودم رو خاموش و روشن کردم. حتی رفتم توی باکس تلفن دم در هم یه نگاه انداختم! آخه قبلاً یه اسپلیتر هم توی باکس ورودی تلفن زده بودم! از بس نویز داشتم لامصب. باور کنید تا الان بیشتر از ده مدل اسپلیتر مختلف رو خریدم و تست کردم. جایزهی بهترین خریدار اسپلیتر سال 2015 رو باید به من اهدا کنن. :n18:انواع و اقسام. آخرسر مشکلم با اسپلیتر D-Link برطرف شد. یه دونه گذاشتم توی باکس تلفن ورودی خونه. یه دونه هم گذاشتم سر راه تلفن. یه دونهی دیگه هم زدم به مودم. چون متوجه شدم که اگه مودم و تلفن رو به دو تا پریز مختلف بزنم، بهتر میشه. بگذریم آقا. خلاصه پدرم در اومد تا تونستم این نویز رو مهار کنم. الان هم که تقریباً دو هفتهس که سرعت اینترنت به شدت اومده پایین... تا اینکه نظرات شما رو اینجا خوندم و فهمیدم مشکل سراسریه.
فقط شبها سرعت خوب میشه. برای من تقریباً از ساعت 2 نصفهشب به بعد خوب میشه.
گندش بزنن. آخه اینم شد زندگی؟ :n21:
dimebag123
20-12-2015, 21:05
این چه آشغالیه الان ؟
از این آشغال تر و مزخرفترو افتضاح تر هم میشه سرویس داد ؟
کشورهای دنیا تو پیشرفت علم و تکنولوژی هر روز دارن گوی سبقت رو از هم میبرن
اینا تو برگردوندن کشور به عهد دقیانوس و سرویس کردن دهن ملت در تمام عرصه ها
بسه دیگه بابا
arminkoo
21-12-2015, 13:12
اصلا هیچ پیجی باز نمیشه
این چه وضعشه خدایی. مگه چیکار دارن میکنن
زنگ زدم بهشون میگم با هر جا پینگ میگیرم همش تایم اوت میده میگه اگه از 4.2.2.4 تایم اوت داری شاکال از ماست :|
منم گفت نه پس مشکل از منه
Firebirds
21-12-2015, 22:23
یادتونه 15 سال پیش که کارت اینترنتی بود، مجبور بودی نصف شب وصل که تا بتونی یه صفحه رو عین آدم باز کنی. الان دقیقا وضع همونه ! شک دارید ساعت 3 نصف شب برید تو نت تست کنید.
مسئولین جدا از همین تریبون سلام و خسته نباشید عرض میکنم خدمتتون :n16:
mehryar1973
22-12-2015, 11:47
یادتونه 15 سال پیش که کارت اینترنتی بود، مجبور بودی نصف شب وصل که تا بتونی یه صفحه رو عین آدم باز کنی. الان دقیقا وضع همونه ! شک دارید ساعت 3 نصف شب برید تو نت تست کنید.
مسئولین جدا از همین تریبون سلام و خسته نباشید عرض میکنم خدمتتون :n16:
سلام برادر
دقیقا فرمایش تون درسته
البته اون موقع هم کارت های اینترنت متفاوتی بود،از البرز که تقریبا بی کیفیت ترین کارت و ارزون ترین سرویس ها رو میداد
تا پارس که گرون بود همون وقت هم ولی یخورده کیفیت بالاتر بود،این اواخر دیال آپ که شرکت ها تو روزنامه همشهری هم آگهی میدادن و بصورت تلفنی میشد اکانت به مقدار ساعت دلخواه خرید یا اکانت ماهیانه نامحدود که البته منظور از نامحدود در اون زمان از نظر تعداد ساعات بود و گرنه فکر کنم متوسط دانلود در اون زمان ها بسته به نوع سرویس 56Kیا 64Kیا 32K از
20 مگ به پایین بود
کلا من اگه یه ذره صدا داشتم این آهنگ محمد نوری رو به یاد اون روزها میخوندم:
ما برای جاودانه ماندن این عشق پاک ، خون دل ها خورده ایم ، خون دل ها خورده ایم:n02:
arminkoo
22-12-2015, 21:43
دوستان چقدر طول میشکه که خط تخلیه بشه
و برای تخلیه کردن چه مدارکی نیازه
دوستان میشه سرعت رو کم کرد؟من 256 داشتم کردم 512.الان می خوام برگردم همون 256 حداقل پول کمتری بدم ..
Firebirds
22-12-2015, 22:58
دوستان میشه سرعت رو کم کرد؟من 256 داشتم کردم 512.الان می خوام برگردم همون 256 حداقل پول کمتری بدم ..
اره فقط گویا باید 1 ماه بگذره بعد درخواست بدین.
رسما فاتحه اینترنت خونده است.هیچی رو باز نمیکنه پول چی ما داریم میدیم خدا میدونه
خدا نکنه بخوای بری شام بخوری یا کامپیوتر رو بذاری استند بای
دیگه محاله کانکت بشه. باید صبر کنی فردا ببینی چی میشه؟!
شاید شانس بیاری و چراغ سرویس روشن بمونه!
DarkLords
24-12-2015, 21:26
امروز دیگه شاهکار زدن٬ از ۳ بعد از ظهر قطع بود تا همین الان :-\
amirpers
24-12-2015, 23:39
سرعت آپلود سرویس های مخابرات چطوره؟
mohammad_87
25-12-2015, 02:17
من سرویس 2 مگ 8 گیگ معمولی بدون طرح و جشنواره و ... دارم.سرویس حجمی من 10 آذر فعال شده.این حجمش تا 10 دی هست یا تا آخر ماه؟
اگر تا وسط ماه بعد باشه چجوری باید حجم مصرفی دوره رو ببینم؟توی پنل کاربری میزنه حجم مصرفی در ماه جاری و نه دوره.با برنامه های کنترل ترافیک هم نمیشه وای فای رو کنترل کرد.
سه بار به پشتیبانی زنگ زدم یکی گفت نمی دونم دوتای بعدی هم کاملا در تناقض جواب دادند.
mehryar1973
25-12-2015, 07:09
سلام
برای نامحدود ها که افتضاح!
512 رو 9K معمولا هستش...
اگر تا وسط ماه بعد باشه چجوری باید حجم مصرفی دوره رو ببینم؟توی پنل کاربری میزنه حجم مصرفی در ماه جاری و نه دوره.با برنامه های کنترل ترافیک هم نمیشه وای فای رو کنترل کرد.
سه بار به پشتیبانی زنگ زدم یکی گفت نمی دونم دوتای بعدی هم کاملا در تناقض جواب دادند.
سلام
پنل مخابرات عملا غیر قابل استفاده هستش برای چک کردن حجم
ولی راهی که به ذهن میرسه اینه که از رو خود گوشی یا تبلت هم ترافیک رو چک کنید و حجم اونا هم اضافه کنید
البته ممکنه مثلا شما تلویزیون هوشمند داشته باشید و اون هم مثلا هر چند وقت یکبار فریم ویر خودش رو آپدیت کنه
و ... که فکر نکنم اینا مصرف چندانی بکنه
amir_dre
25-12-2015, 20:05
یک مگ محدود دارم سرعت آپش هم 1 مگ هست
mohammad_87
26-12-2015, 00:05
سلام
سلام
پنل مخابرات عملا غیر قابل استفاده هستش برای چک کردن حجم
ولی راهی که به ذهن میرسه اینه که از رو خود گوشی یا تبلت هم ترافیک رو چک کنید و حجم اونا هم اضافه کنید
البته ممکنه مثلا شما تلویزیون هوشمند داشته باشید و اون هم مثلا هر چند وقت یکبار فریم ویر خودش رو آپدیت کنه
و ... که فکر نکنم اینا مصرف چندانی بکنه
برای شرکت گرفتم و فقط کامپیوتر و گوشی هست.در پنل کاربری یه قسمت پیدا کردم که بازه زمانی خاصی رو میشه گزارش گرفت که البته همیشه یکی دو روز عقب هست.
اما نمیدونم دوره ها از زمان رانژه حساب میشن یا از اول برج؟
Bensonw3x
26-12-2015, 02:10
دقیق از ساعت 2 نصفه شب تا 11 صبح نت کاملا استیبل میشه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خوب اخه وقتی میتونید چرا روزا اینکارهارو نمیکنید!!
Bensonw3x
26-12-2015, 16:58
اصن خیلی وضع نت الان خراب شده اصن به کل قاطی کرده ، پینگ که کلا Time Out هستش ، سایتارو هم که تکو توک باز میکنه ، دانلود که اصن نمیکنه ، رسمن اینترنت ملیه آقا
Miladran
26-12-2015, 17:24
اینترنت مخابرات ترکید آیا؟؟
کلا تایم اوت!!:n21:
mani V-A
26-12-2015, 21:53
امروز از حدودا ساعت 4 برای من ترکید تا 5 . هیچ خراب شده ای پینگ نمی داد ... پونصد بار ریست و retrain کردیم تا وصل شد ! همون لحظه که وصل شد تا پنج مین پینگ زیر 110 بود ، گفتم معجزه ای چیزی شده ، باز الان برگشته روی 300 برای من ! ای خدا از شر این مخابرات خلاص شیم به قرآن ... :n27:
pooya777
27-12-2015, 00:13
دوستان مخابرات دقیقا داره چه غلطی میکنه؟ :n13:
والا خسته شدم.همین الان میخواستم این صفحه رو وا کنم اینترنتم پوکید!
دی ان اس مودمو عوض کردم کلی کانجار رفتم تا وصل شده! نکنه داره یه کارایی میکنه.انتخاباتم نزدیکه شاید بیربط نباشه.الکی دارم هزینه میدم ماهیانه:n14:
منکه دیگه از دانلود خسته شدم.دو تا هارد دو ترا دانلود کردم.بهتره جمش کنم برم یه جا دیگه...حالا کوجا برمممم:n28:
pooya777
27-12-2015, 00:16
راستی جالبه به همینم شک کردم.مثلا پی سی ورد رو باز نمیکرد و کلی سایت دیگه بعد رو ورزش 3 امتحان کردم باز میکرد!!! وا :n38:
Milad4171
27-12-2015, 01:19
امروز 5 ام / ساعت 11:30 شب اینترنتم قطع شد و تا ساعت 12 هم قطع بود.
جالبه که هم مخابرات قطع بود هم اینترنت همراه اول
بعد از یه ربع خاموش کردن مودم و روشن کردن دوباره ، درست شد . نمیدونم مشکلش چیه اما در حالت کلی نسبت به هفته پیش اوضاع بهتره /
اینم تست الان / ساعت 1:10 تاریخ 6 دی ماه
سرور داخلی :
سرور خارجی : مونیخ آلمان
GHAGHALEELEE
27-12-2015, 16:21
سلام
این CRC در بخش status مودم چی هست ؟ من گاهی برای دان استریمم 10 تا دارم.
amir_dre
27-12-2015, 20:46
آقایون داداشا اینا آی پی ندارن بدن . مودمو خاموش روشن کنید 10 مین طول میکشه آی پی بگیره تو لاگ مودم چک کنید میبینید به گت وی وصل نمیشه
از اون طرف این سیستم شیلترینگ هوشمند و که بستن رو گت وی میشه نتیجش این : پینگ سافت گذر 9 میلی ثانیه !! پینگ نزدیک ترین سرور خارجی بالایی 250 میلی ثانیه
من کارم دوربین مدار بسته هست مشتری هارو که میفرستادیم برن آی پی ولید بگیرن مخابرات میگفتن بهشون نداریم دیگه !!! تازه پارسال !!!
Milad4171
28-12-2015, 00:50
با توجه به بررسی های من تایم شبانه دقیقا ساعت 12:49 دقیقه شروع میشه. چون مودم در ساعت 12:48 دقیقه آی پی نمیگیره و یک دقیقه بعد فعال میشه . هر شب همین حالت هست .
یعنی الان ساعت 12:50 من در تایم شبانه هستم .
METZELDER
28-12-2015, 17:34
سلام خسته نباشید من تهران نمیشینم کرمانشاه هستم ولی این تاپیک فعاله گفتم یه کمکی بهم بکنید ممنون میشم
اقا خط من این مشخصاتشه
SNR margin Upstream 13.2 db
Line Attenuation Upstream 3.1 db
SNR margin Downstream 19.3
Line Attenuation Downstream 4.1
خطم رو 8 مگ بسته شده میخوام رو 20 مگ یا 12 مگ ببندم خطم رو میتونم این کارو بکنم ؟؟؟ باید به مرکز مخابرات درخواست بدم ؟؟؟
چون میخوام سرویس 12 مگ بگیرم
ممنون میشم راهنمایی بکنید
بعد این سرویس عید تا عید زده حجم رایگان شبانه 16 گیگ یعنی هر شب 16 گیگ میشه دانلود کرد یا نه برا کل 1 سال هست ؟
Miladran
28-12-2015, 22:41
اینم وضع پینگ ما همین الان یهویی!: :n34:
Tehranshahr
28-12-2015, 22:52
ظاهرا دوباره میخوان نامحدود 1 2 4 مگ بدن با قیمت 2برابر<br />تعرفه هاشو زدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
DarkLords
28-12-2015, 23:18
ظاهرا دوباره میخوان نامحدود 1 2 4 مگ بدن با قیمت 2برابر<br />تعرفه هاشو زدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یعنی برا مارو هم گرون میکنن؟ دو جور قیمت زده!
سلام خسته نباشید من تهران نمیشینم کرمانشاه هستم ولی این تاپیک فعاله گفتم یه کمکی بهم بکنید ممنون میشم
اقا خط من این مشخصاتشه
SNR margin Upstream 13.2 db
Line Attenuation Upstream 3.1 db
SNR margin Downstream 19.3
Line Attenuation Downstream 4.1
خطم رو 8 مگ بسته شده میخوام رو 20 مگ یا 12 مگ ببندم خطم رو میتونم این کارو بکنم ؟؟؟ باید به مرکز مخابرات درخواست بدم ؟؟؟
چون میخوام سرویس 12 مگ بگیرم
ممنون میشم راهنمایی بکنید
بعد این سرویس عید تا عید زده حجم رایگان شبانه 16 گیگ یعنی هر شب 16 گیگ میشه دانلود کرد یا نه برا کل 1 سال هست ؟
سلام.
این سؤال رو در تاپیکی که در مورد نویز خط بحث می شه، می پرسیدید بهتر بود.
اطلاعاتی که گذاشتید کامل نیست. به تصویر زیر دقت کنید:
قسمت Attainable Rate حداکثر ظرفیت خطتون هست که برای من تا 24 مگابیت هم می کشه.
قسمت Rate مقداری هست که ISP رو خطتون اعمال کرده.
mehryar1973
29-12-2015, 11:31
سلام
با این وضعیت افتضاح کیفیت سرویس در ساعات شلوغی(شب ها) که سرعت تا یک چهارم هم میرسه چطور میخوان نامحدود 4 مگ بدن:n02:
Firebirds
29-12-2015, 12:01
نامحدود 20 مگ هم بدن بازم فرقی نمی کنه وقتی سرعت تک کانکشنش تا 256kbps هم نمیرسه...
مخابرات اصلا پارامتر کیفیت نمی فهمه چیه، از اول خرکی بود تا آخر هم فکر کنم خرکی خواهد ماند :n21:
Tehranshahr
29-12-2015, 14:57
یعنی برا مارو هم گرون میکنن؟ دو جور قیمت زده!
تعرفه مشترک های فعلی رو نمیتونن عوض کنن.
سلام
با این وضعیت افتضاح کیفیت سرویس در ساعات شلوغی(شب ها) که سرعت تا یک چهارم هم میرسه چطور میخوان نامحدود 4 مگ بدن:n02:
سرعت اینترانتش در همه حال خوبه، پول اینترنت میگیرن و اینترانت تحویل مشترک میدن با یکم عصاره اینترنت.
ساعت 9 شبه و پینگ 120 هست. خبریه؟ :n02:
دوباره خراب شد. :n22:
Xx Hossein xX
30-12-2015, 09:59
سلام
دوستان این تبدیل های دوشاخه به RJ11 توی کیفیت اینترنت تاثیر میذاره؟
یعنی ممکنه باعث افزایش نویز بشه؟
از مخابرات سرویس گرفتم لینک دارم ولی نویزش بالاست، میخوام بدونم برای اینه یا فاصله ی من تا مخابرات زیاده
از اینا منظورمه:
iDownload & iGame
30-12-2015, 13:01
سلام
دوستان این تبدیل های دوشاخه به RJ11 توی کیفیت اینترنت تاثیر میذاره؟
یعنی ممکنه باعث افزایش نویز بشه؟
از مخابرات سرویس گرفتم لینک دارم ولی نویزش بالاست، میخوام بدونم برای اینه یا فاصله ی من تا مخابرات زیاده
از اینا منظورمه:
اگر تبدیلش محافظ برق هم داشته باشه باعث افزایش نویز میشه در غیر اینصورت خیر.
سلام 4 مگابیتو به خونه می دن دوستان کسی سوال کرده؟
Bensonw3x
31-12-2015, 11:00
من و مخابرات تهران و روسیه همین الان بهویی
Bensonw3x
31-12-2015, 11:05
ئا ئا ! این تعرفه نامحدودو من الان دیدم ! چرا 2 برابر کردن نامردا ! اخه یکی بیاد بگه چطوره 512 ماهی 23 تومنه ، بعد 1 مگ که 2 برابرش میشه مبلغشم باید 2 برابر بشه چرا دیگه نه 4 برابر ! رو چه منطقی اخه :n02: خدایی مملکته ؟ قشنگ میدونم ، گفتن ما گرون مییکنیم ملت میخرن دیگه تشنه سرعتن :|
والا ما که با همین 512 با همین قیمت راضیم! نه پولشو داریم ، از همه مهمتر اینکه هارد اضافی نداریم بخوایم بریم 2 مگ یا 4 مگ با این قیمت بگیریم :n09:
Tehranshahr
31-12-2015, 21:42
من و مخابرات تهران و روسیه همین الان بهویی
رنج جدید گرفتن قبلا ماله روسیه بوده هنوز تو تمام دیتابیس ها آپدیت نشده.
ئا ئا ! این تعرفه نامحدودو من الان دیدم ! چرا 2 برابر کردن نامردا ! اخه یکی بیاد بگه چطوره 512 ماهی 23 تومنه ، بعد 1 مگ که 2 برابرش میشه مبلغشم باید 2 برابر بشه چرا دیگه نه 4 برابر ! رو چه منطقی اخه :n02: خدایی مملکته ؟ قشنگ میدونم ، گفتن ما گرون مییکنیم ملت میخرن دیگه تشنه سرعتن :|
والا ما که با همین 512 با همین قیمت راضیم! نه پولشو داریم ، از همه مهمتر اینکه هارد اضافی نداریم بخوایم بریم 2 مگ یا 4 مگ با این قیمت بگیریم :n09:
دقیقا به همین خاطر گرونش کردن که کسی سمتش نره. هدف اصلی مخابرات فروش حجمیه.
Xx Hossein xX
02-01-2016, 11:07
سلام.
دوستان سرویس Prepaid گرفتم الان دارم سعی میکنم براش شارژ بخرم ولی توی این لینک گیر میکنه:
خرید ازشون روش خاصی داره؟
sina19-85
02-01-2016, 11:20
سلام دوستان
وضعيت نت مخابرات خوب هستش.ممنون
Bensonw3x
03-01-2016, 20:46
مخابرات whatsapp رو قیلتر کرده ؟ برنامرو نصب کردم پیام تایید برا سیم کارت نمیاد چرا :n27:
مخابرات whatsapp رو قیلتر کرده ؟ برنامرو نصب کردم پیام تایید برا سیم کارت نمیاد چرا :n27:
اگه با همراه اول امتحان کردی اس نیومد با ایرانسل امتحان کن
kandeloos1
04-01-2016, 09:08
عزیزان، بنده از پریروز تا حالا به هیچ آی پی از رنج 5.160 نمیتونم وصل بشم. همون رنج آی پی شرکت رسپینا و سرویس های کاهش پینگ و .... مشکل از سمت سیستم من نیست چون با ایرانسل وصل میشم. حتی پینگ هم به رنج مورد نظر انجام نمیشه. کس دیگه ای هم از دوستان همچین مشکلی پیدا کرده؟ یا تجربش رو داشته؟ سپاس
iDownload & iGame
04-01-2016, 10:23
عزیزان، بنده از پریروز تا حالا به هیچ آی پی از رنج 5.160 نمیتونم وصل بشم. همون رنج آی پی شرکت رسپینا و سرویس های کاهش پینگ و .... مشکل از سمت سیستم من نیست چون با ایرانسل وصل میشم. حتی پینگ هم به رنج مورد نظر انجام نمیشه. کس دیگه ای هم از دوستان همچین مشکلی پیدا کرده؟ یا تجربش رو داشته؟ سپاس
به بقیه رینج آی پی ها چطور؟
shahryar84
04-01-2016, 14:33
کسی میتونه با مخابرات تهران 172.22.23.19 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز کنه؟
مربوط به سرویس VAT میشه که تازه راهاندازی کرده اما انگار تنظیمات PVCخاصی میخواد
سلام. جدیدا مخابرات با سرویس های کاهش پینگ یا به عبارت دیگه سرور هاشون مشکل پیدا کرده. اگه مشکلتون همینه به پشتیبانی کاهش پینگ اطلاع بدید یه کانکشن دیگه براتون بفرستن
DarkLords
04-01-2016, 23:34
الان چند روزه باز یسری از سوکت هارو بستن. UDP کانکت نمیشه و در نتیجه چیز پی ان ها هم به فنا رفتن. خسته شدیم از این همه آزارو اذیت :n03:
mohammad_87
05-01-2016, 00:10
سلام
محدودیت تغییر طرح در سال چند بار هست؟
Bensonw3x
05-01-2016, 02:14
کسی نامحدود جدیدارو گرفته ببینیم چند چندیم ؟ :n02:
bleu2u4u
05-01-2016, 11:45
mohammad.2mt
05-01-2016, 11:46
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86_%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D 9%86_%D8%B3%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%B3_%D9%87%D8%A7%D B%8C_%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8 %B1%D8%AF.png
یه سوالی برای من به وجود اومده!
اگر قرار باشه سرویس یک مگابیت به بالا از دو برابر قیمت 512 بیشتر باشه واسه چی یکی باید یک مگابیت بگیره؟
خوب میره 2 تا 512 میگیره یکیش میکنه با هزینه کمتر!
:n13::n13:
الان من میخام نامحدود بگیرم 1 مگ ازون 75 تومنی به کاربر جدید میدن تو تهران؟
حالت پیش پرداخت بعد تجربه سرعت دانلود چطوریه راهنمایی کنین؟
سرعت ابن سرویس چجوریه برا تورنت فیکس رو 128 هست ؟
هر چقدر دانلود کنم که چیزی روقبض نمیاد؟
shayan0o21
06-01-2016, 03:19
سلام
محدودیت تغییر طرح در سال چند بار هست؟
سلام داداش
فکرکنم یکبار:n01:
djkavehtnt
06-01-2016, 10:25
الان من میخام نامحدود بگیرم 1 مگ ازون 75 تومنی به کاربر جدید میدن تو تهران؟
حالت پیش پرداخت بعد تجربه سرعت دانلود چطوریه راهنمایی کنین؟
سرعت ابن سرویس چجوریه برا تورنت فیکس رو 128 هست ؟
هر چقدر دانلود کنم که چیزی روقبض نمیاد؟
1) بله با هزینه ی 75 تومنی به کاربران جدید میدن
2) سرعت دانلود پیش پرداخت و پس پرداخت فرقی نداره ، و حدودا روی 120 تا 130 کیلو بایت بر ثانیه ثابته
3) سرعت دانلود از تورنتش معمولا کمه ، باز هم بستگی به تعداد سید ها داره ، اگه سید ها زیاد باشه ، سرعت به 130 هم می رسه
4) سرویس نامحدوده ور هر چقدر خواستید می تونید دانلود کنید
aluminum
06-01-2016, 15:00
1) بله با هزینه ی 75 تومنی به کاربران جدید میدن
2) سرعت دانلود پیش پرداخت و پس پرداخت فرقی نداره ، و حدودا روی 120 تا 130 کیلو بایت بر ثانیه ثابته
3) سرعت دانلود از تورنتش معمولا کمه ، باز هم بستگی به تعداد سید ها داره ، اگه سید ها زیاد باشه ، سرعت به 130 هم می رسه
4) سرویس نامحدوده ور هر چقدر خواستید می تونید دانلود کنید
اگه 75 میدن پس لیست قیمتهایی که تو سایت زدن یعنی چی؟!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86_%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D 9%86_%D8%B3%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%B3_%D9%87%D8%A7%D B%8C_%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8 %B1%D8%AF.png
اگر قرار باشه سرویس یک مگابیت به بالا از دو برابر قیمت 512 بیشتر باشه واسه چی یکی باید یک مگابیت بگیره؟
ببخشید چطوری میشه دو تا سرویس رو با هم یکی کرد؟
سلام 4 مگابیت هم میدن به خونه میشه دوستان بپرسین
pooya777
07-01-2016, 10:41
دوستان قضیه این پیش پرداخت چیه.اگه اعتباریش کنیم مدتی شارژش نکنیم جمعش میکنن خودشون یا بعد هم خواستیم شارژش کنیم سرجاش هس؟
برای من که 1مگ نامحدود دارم دو ماه یک بار 86 تومان میاد شاید اشتباه نوشته باشن
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
SAHANDE3
07-01-2016, 19:36
من 2 مگ نامحدود دارم از قدیم زنگ زدم پشتیبانی گفت برای شما همان قیمت قبلی نوشته شده ولی باز از کارشناس فروش بپرسید
دوستان کسی اطلاع داره چطوریه؟ اگر بخوان با قیمت جدید حساب کنند من که تخلیه می کنم چون دقیقا صرف نمی کنه برای یک اینترانت 2 مگی که یک اینترنت 512 درون خودش داره انقدر پول بدی اصلا سایتهای خارجی رو باز نمی کنه پینگش هم وحشتناک :n41:
mohammad.2mt
08-01-2016, 00:33
با وصل کردن دو تا مودم به سیستم و یه نرم افزار ساده واسه یکی کردنشون.
Tehranshahr
08-01-2016, 03:05
به این راحتیا هم که میگید نیست، سرعت تک کانکشن با این روش زیاد نمیشه. فقط دانلود مولتی کانکشن.
MR.MAHMOOD
08-01-2016, 07:39
با برنامه Connectify میتونید یکیش کنید که بهترین نرم افزار در زمینه کنترل اینترته (نمیدونم میشه کرکش کرد یا نه الان)
الان تو عکس ابی رنگه دو مگ نامحدود مخابرات و پایینیش ایرانسله
mohammad.2mt
08-01-2016, 21:44
به این راحتیا هم که میگید نیست، سرعت تک کانکشن با این روش زیاد نمیشه. فقط دانلود مولتی کانکشن.
کسی فکر نکنم 80-90 تومن واسه اینترنت یک مگابیت مخابرات بده واسه تک کانکشن و وب گردی
داره میده که دانلود کنه با 32 تا کانکشن وگرنه مخابرات ارزش همین 23 تومن 512 رو هم نداره بخواهی وبگردی کنی باهاش
این قیمت هایی که توی سایت مخابرات زده شده 100 درصد اشتباهه!
احتمالاً منظور مبلغ 2 ماه بوده که به اشتباه زده ماهانه. مگه میشه یه شبه قیمت سرویس های 1 و 2 مگ دو برابر بشه؟!
با برنامه Connectify میتونید یکیش کنید که بهترین نرم افزار در زمینه کنترل اینترته (نمیدونم میشه کرکش کرد یا نه الان)
الان تو عکس ابی رنگه دو مگ نامحدود مخابرات و پایینیش ایرانسله
پست خیلی مفیدی .مدت ها بود دنبال چنین روشی میگشتم.فقط یه سوال از شما دارم.
ساعت رایگان ایرانسل و همراه اول با هم فرق داره.
در باره ایرانسل با تنظیم خودکار گوشی تونستم ککاری کنم که سر ساعتی مشخص اینترنتش روشن و خاموش بشه.
ولی مکنه بگید که چیکار کنم که لب تاب سر ساعتی مشخی به اینترنت وایرلس خونه وصل بشه و سر ساعت معین هم از شبکه وایرلس خونه جدا بشه ؟
Tehranshahr
10-01-2016, 17:32
این قیمت هایی که توی سایت مخابرات زده شده 100 درصد اشتباهه!
احتمالاً منظور مبلغ 2 ماه بوده که به اشتباه زده ماهانه. مگه میشه یه شبه قیمت سرویس های 1 و 2 مگ دو برابر بشه؟!
قیمت کاملا درسته.
با این وضع اینترنت مخابرات، اینترانت 2مگ نامحدود آسیاتک به صرفه تره ماهی 75
کجا نوشته 75 تومان چیزی که من دیدم ارزانترینش که برنزی هست 1,089,600ریال نوشته من از اسیاتک رفتم مخابرات در حال حاضر هیچ کدام از شرکت ها تعرفه جالبی ندارن من هم شانس اوردم 1 مگ از قبل گرفتم
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
dimebag123
10-01-2016, 18:36
multi homing اینجوری نیست
چرا اطلاعات غلط میدید به ملت ؟
اصلا برای یوزر خونگی قابل اجرا نیست
alireza20202003
10-01-2016, 18:46
multi homing اینجوری نیست
چرا اطلاعات غلط میدید به ملت ؟
اصلا برای یوزر خونگی قابل اجرا نیست
شوما پس این پست رو توجیه کن ببینیم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dimebag123
10-01-2016, 21:11
شما manual همین connectify رو بخونی متوجه میشی چیکار میکنه
دو تا لینک شما رو یکی نمیکنه که عزیزم به ترتیب روی هر کدوم از لینکها که خالی تره مبفرسته
یعنی نه اینکه شما 2 تا لینک 10 مگ رو بکنی 20 مگ
aggregate کردن لینک که این نیست
- - - Updated - - -
دو تا لینک شما رو یکی نمیکنه که عزیزم به ترتیب روی هر کدوم از لینکها که خالی تره مبفرسته
قیمت کاملا درسته.
با این وضع اینترنت مخابرات، اینترانت 2مگ نامحدود آسیاتک به صرفه تره ماهی 75
شما از کجا اینقدر مطمئنی؟روی قبض تلفن که چیزی نیومده! کی و کجا اطلاع رسانی انجام شد؟ یعنی از ماه دیگه اونهایی که 2 مگ نامحدود دارن باید 296 تومن پول تلفن بدن؟!
آسیاتک 2 مگ نامحدود رو میده 75 تومن؟!! لینک میدی؟
Tehranshahr
10-01-2016, 21:49
شما از کجا اینقدر مطمئنی؟روی قبض تلفن که چیزی نیومده! کی و کجا اطلاع رسانی انجام شد؟ یعنی از ماه دیگه اونهایی که 2 مگ نامحدود دارن باید 148 تومن پول تلفن بدن؟!
آسیاتک 2 مگ نامحدود رو میده 75 تومن؟!! لینک میدی؟
برا کاربرای جدید فقط قیمت جدید محاسبه میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شبکه-اینترنت-ملی
برا کاربرای جدید فقط قیمت جدید محاسبه میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شبکه-اینترنت-ملی
عزیزم این اینترنت نیست و شبکه داخلی هست یعنی اینترانت شما فقط میتونی دامنه هایی که پسوند ir. داره باز کنی که قاعدتا سرعت چند برابر به شما میده و ارزان تر هم میشه یعنی insta فیض بوک تلگرام یوتوب snapshot و الی ماشاالله تعطیل
MR.MAHMOOD
10-01-2016, 22:25
- - - Updated - - -
اتفاقا دقیقا همین کارو میکنه میتونید دو تا نت 10 مگ رو یکی کنید بشه بیست مگ
حالا شاید منظور شما چیز دیگه ای هست
من ابتدا بخاطر همین یکی کردنش لایسنس قانونیشو خریداری کردم اما بعدا اینقدر امکاناتش زیاد بود که این ترکیب نتش کمتر به چشم میومد!!
alireza20202003
10-01-2016, 23:00
شوما که خوندی ! اونوقت این رو ندیدی ؟!
Connectify Dispatch is a network load balancing solution and Speedify a Link aggregation service
تا اونجا که میدونم لود بالانسینگ یعنی توزیع ترافیک نه اینکه بندازه رو خلوته ! یعنی اگه با دو نرم افزار تک کانشکن دانلود کنی هر کدوم از یک لینک میگیرن و جمع سرعتت میشه جمع دو لینک !
تازه Speedify که نرم افزار دیگه این شرکت هست لینک ها رو aggregate هم میکنه
پ.ن: دوستانی که فقط قابلیت load balancing احتیاج دارن لزومی نیست حتما connectify استفاده کنن. این نرم افزار رایگان : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این قابلیت رو بهتون میده.
Tehranshahr
11-01-2016, 08:42
عزیزم این اینترنت نیست و شبکه داخلی هست یعنی اینترانت شما فقط میتونی دامنه هایی که پسوند ir. داره باز کنی که قاعدتا سرعت چند برابر به شما میده و ارزان تر هم میشه یعنی insta فیض بوک تلگرام یوتوب snapshot و الی ماشاالله تعطیل
دوست عزیز با یک وی پی ان سرور ایران میشه تبدیل به اینترنتش کرد!
حالا 4 مگابیت رو به خونه هم میدن دوستان یکی میپرسه بعد آپلودش چقدره؟
Firebirds
11-01-2016, 09:51
اتفاقا دقیقا همین کارو میکنه میتونید دو تا نت 10 مگ رو یکی کنید بشه بیست مگ
حالا شاید منظور شما چیز دیگه ای هست
من ابتدا بخاطر همین یکی کردنش لایسنس قانونیشو خریداری کردم اما بعدا اینقدر امکاناتش زیاد بود که این ترکیب نتش کمتر به چشم میومد!!
Connectify Dispatch is a network load balancing solution and Speedify a Link aggregation service
تا اونجا که میدونم لود بالانسینگ یعنی توزیع ترافیک نه اینکه بندازه رو خلوته ! یعنی اگه با دو نرم افزار تک کانشکن دانلود کنی هر کدوم از یک لینک میگیرن و جمع سرعتت میشه جمع دو لینک !
پ.ن: دوستانی که فقط قابلیت load balancing احتیاج دارن لزومی نیست حتما connectify استفاده کنن. این نرم افزار رایگان : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این قابلیت رو بهتون میده.
بحث های خوبی شد،
یه راه راحل جالب دیگه هم من بگم،
یه Banana Pi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بگیرید، روش یه فایروال لینوکسی مثل pfsense بریزید، از این طریق هم لینک ها تون رو لود بالانس کنید
لینوکسه که مجانیه، اگه یه PC قدیمی هم داشته باشید کار Banana Pi رو براتون خواهد کرد...
پ.ن : حالی که یه لینک 1 مگ میده رو 2 تا لینک 512 نمیده، ولی در بعضی مواقع چاره ای نیست،
ما از این سولوشن ها بیشتر برای High Availability شبکه استفاده میکنیم تا Link aggregation,
ولی برای L.A هم خیلی عالی جواب میده.
iDownload & iGame
11-01-2016, 10:40
تو دیواسهای سخت افزاری لود بالانسر تی پی لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مدل +TL-R470T ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این کارو انجام میده.
تو UTM های نرم افزاری هم Kerio Control این کارو انجام میده.
MR.MAHMOOD
11-01-2016, 15:12
البته speedify اگه به عنوان چیز شکن استفاده بشه خوبه خودم چند ماهیه دارم از یکگیگش که رایگانه استفاده میکنم اما برای یکی کردن اصلا بدرد نمیخوره چون سرعت خیلی نوسان داره که طبیعی هم هست!
در مورد dispatch-proxy یادمه چند سال پیش امتحان کردم که فکر کنم هر دفعه که سیتمو خاموش کنیم باید مراحل رو از اول اجرا کنیم
alireza20202003
11-01-2016, 15:32
البته speedify اگه به عنوان چیز شکن استفاده بشه خوبه خودم چند ماهیه دارم از یکگیگش که رایگانه استفاده میکنم اما برای یکی کردن اصلا بدرد نمیخوره چون سرعت خیلی نوسان داره که طبیعی هم هست!
در مورد dispatch-proxy یادمه چند سال پیش امتحان کردم که فکر کنم هر دفعه که سیتمو خاموش کنیم باید مراحل رو از اول اجرا کنیم
dispatch رو سالهاست دارم استفاده میکنم. تنها چیزی که بعد از ریستارت لازمه این دستور : dispatch start که اونم میندازی داخل یک بچ اسکریپت و بعدش استارتاپ که دیگه نیازی به تایپ این کامند هم نباشه.
دلیل نوسان speedify هم مشخصه دیگه! داخل کشورهای دیگه بدون مشکل کار میکنه.
سلام دوست عزیز شما الان می تونید از dispatch به راحتی استفاده کنید من به شخصه سرعت adsl خونه رو با تری جی سیم کارت باهم استفاده می کنم که واقعا تاثیر داره می تونید از سایت -------.net فک کنم یا تو گوگل بزنید شاهوار بعد سمت راست سایت یه لینک نوشته چگونه چنتا اینترنت رو سرعتشون رو جمع کنیم همزمان استفاده کنیم
dimebag123
11-01-2016, 17:03
میشه بگید لود بالانس یعنی چی دقیقا ؟؟؟
سوال دوم برای اطمینان بیشتر از اینکه مطمئن شیم داریم علمی صحبت میکنیم
دو تا مودم چند تا ip پابلیک دارن ؟ چند تا گیتوی دارن ؟
شما چه جوری میتونی ترافیک به مقصد یک گیتوی که کلا توی یک نتورک دیگه هست رو بفرستی رو گیتوی تو یه نتورک دیگه ؟
کل مفهوم میره زیره سوال که
farid_givehchin
11-01-2016, 18:45
سلام خدمت اساتید محترم
بعضی وقتا که میام اینجا میبینم تقریبا من جلوی دوستان بی سواد حساب میشم،دوستان من براشون زیر همون خبر کامنت گذاشتم و نوشتم اشتباه تایپی دارید چون اولش زده بود 36 تومن ولی تو تعرفه ها 86 بود من گفتم خب الان شاید ارزونش کردن چه خوب شده....بعد دیدم جواب داده نوشته 86 تومن درسته فرداش هم یه سری دیگه کامنت تایید شد و اونا هم معترض بودن به این افزایش تعرفه
دیروز قسمت تالار گفت و گو پیام گذاشتم براشون که چه جوری این 2 برابر شده امروز جواب دادن که کمپین شگفت انگیز......یعنی اصلا چرت جواب دادن،بلافاصله بعدش یه پیام دیگه نوشتم که من سوالم اینه شما اینجوری جواب میدید؟؟حالا منتظرم اونو کی منتشر میکنن و چه جوابی میدن
دوستان عزیز لطف کنید برید قسمت تالارشون اعتراض کنید به افزایش تعرفه تا اگه ترتیب اثر ندادن به 190 شکایت کنیم من خودم احساس میکنم که تعرفه مربوط به 2 ماه هست و اشتباه درج شده چون الان قیمت دقیق 418300 برای یک ماه هست و اگر یادتون باشه قبلش دقیقا 43 تومن بود که یه مقدار ارزونش کردن شد 41 تومن،و به همین دلیل من میگم 86 تومن دقیقا 2 برابر 43 هست و همینطور اون زمان 74 تومن برای 2 مگ بود که الان 148 نوشته شده(تو همین اینترنت سرچ کنید اخبار چند ماه پیش سایتای خبری هست)مثلا لینک زیر
که این بعدا تبدیل شد به قیمت های 41830 و 74140
فقط امیدوارم که این کارشون اشتباه بوده باشه و تصحیح بشه چون 86 تومن برای 1مگ خیلی زیاده خیلی!!!من خودم تا همین قبل عید باید یه اینترنت 1مگ نامحدود بگیرم برای جایی و الان با این تعرفه ها نمیدونم چیکار کنم اصلا!!!
alireza20202003
11-01-2016, 19:36
میشه بگید لود بالانس یعنی چی دقیقا ؟؟؟
سوال دوم برای اطمینان بیشتر از اینکه مطمئن شیم داریم علمی صحبت میکنیم
دو تا مودم چند تا ip پابلیک دارن ؟ چند تا گیتوی دارن ؟
شما چه جوری میتونی ترافیک به مقصد یک گیتوی که کلا توی یک نتورک دیگه هست رو بفرستی رو گیتوی تو یه نتورک دیگه ؟
کل مفهوم میره زیره سوال که
:n02:
چرا من باید اصلا ترافیک به مقصد یک گیت وی رو بفرستم رو گیت وی دیگه ! لود بالانسینگ چه کاری به این داره !!! لود بالانسینگ مقصد ترافیک عوض میکنه ؟! لود بالانسینگ یعنی توزیع ترافیک ! شما وقتی با آی دی ام داری دانلود میکنی و دانلودت به صورت multi thread هست لود بالانسر میتونه هر thread رو از مسیر متفاوت عبور بده و برای هر thread یک لینک جداگانه استفاده کنه.
دو مودم ، دو آی پی ، دو گیت وی و دو نتورک جدا از هم -> استفاده از یک لود بالانسر نرم افزاری مثل همین dispatch proxy -> دریافت یک تک فایل با قابلیت رزیوم توسط IDM با حداقل دو کانکشن و سرعت مجموع دو لینک ! یعنی واقعا اینقدر سخته درک این موضوع ؟!!
من تو هدر ریکوئستم نصف حجم فایل رو درخواست میدم با لینک 1 و بعد تو ریکوئست موازی دوم نصف دیگه حجم فایل رو درخواست میدم با لینک 2 ! به همین سادگی این میشه 2 تا کانکشن در IDM با استفاه از dispatch proxy
@farid_givehchin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :
اشتباه تایپی نیست عزیز، کاملا خبرها با این عنوان مطرح شدند : با دو برابر شدن قیمت صورت میگیرد؛ واگذاری مجدد اینترنت نامحدود مخابرات
farid_givehchin
11-01-2016, 20:03
منبع خبری زومیت هم سایت خود مخابرات هست چون تازه امروز خبر منتشر کرد در صورتی که 3 روز پیش خبر اعلام شده برا همین میگم احتمال هم داره که رو سایتشون اشتباه وارد شده باشه فردا به صورت جدی از روابط عمومی پیگیری میکنم اگر پاسخ درست نشنوم به بازرسی خودشون و در نهایت از بازرسی وزارت خونه پیگیر میشم
اگر به اون لینک که من دادم برید و از مشترکین یه مقدار قدیمی باشید حتما این تعرفه ها یادتون هست و متوجه میشید چرا میگم شاید اشتباه رخ داده چون قبض صادر شده برای هر 2 ماه هست و اون اپراتوری که اینارو وارد سایت میکرده حواسش نبوده
البته قبول دارم که اگه اشتباه شده پس چرا قیمت پیش پرداخت که قطعا برای یک ماه هست 75 درج شده...نمیدونم فقط امیدوارم اشتباه شده باشه
شما دوستان هم خودتون میتونید پیگیری کنید ولی بدونید اگر واقعا یک شبه 2 برابر شده باشه میشه پیگیری کرد و شاید با شکایت به یه جایی برسیم اون سری قبلی که گفتن استفاده منصفانه مشمول میشه....یکم همه با هم متحد شدیم نتیجه گرفتیم مطمئن باشید هم 4 نفر زنگ بزنن بازرسی وزارت خونه(همون سامانه 190) اینا یه کاری میکنن
چه ربطی به پسوند ir داره بنده خدا. هر پسوندی باشه سرورش داخل ایران باشه با اینترانت open میشه.
dimebag123
11-01-2016, 20:26
شما که کلا موضوع رو عوض کردی رفت پی کارش
اول که میگفتید aggregate میکنه ما گفتیم نمیکنه فقط round robin میکنه
حالا الان کلا موضوع رو عوض کردید
اینا خوبه واسه خوندن
Tehranshahr
11-01-2016, 22:55
منبع خبری زومیت هم سایت خود مخابرات هست چون تازه امروز خبر منتشر کرد در صورتی که 3 روز پیش خبر اعلام شده برا همین میگم احتمال هم داره که رو سایتشون اشتباه وارد شده باشه فردا به صورت جدی از روابط عمومی پیگیری میکنم اگر پاسخ درست نشنوم به بازرسی خودشون و در نهایت از بازرسی وزارت خونه پیگیر میشم
اگر به اون لینک که من دادم برید و از مشترکین یه مقدار قدیمی باشید حتما این تعرفه ها یادتون هست و متوجه میشید چرا میگم شاید اشتباه رخ داده چون قبض صادر شده برای هر 2 ماه هست و اون اپراتوری که اینارو وارد سایت میکرده حواسش نبوده
البته قبول دارم که اگه اشتباه شده پس چرا قیمت پیش پرداخت که قطعا برای یک ماه هست 75 درج شده...نمیدونم فقط امیدوارم اشتباه شده باشه
شما دوستان هم خودتون میتونید پیگیری کنید ولی بدونید اگر واقعا یک شبه 2 برابر شده باشه میشه پیگیری کرد و شاید با شکایت به یه جایی برسیم اون سری قبلی که گفتن استفاده منصفانه مشمول میشه....یکم همه با هم متحد شدیم نتیجه گرفتیم مطمئن باشید هم 4 نفر زنگ بزنن بازرسی وزارت خونه(همون سامانه 190) اینا یه کاری میکنن
با شکایت هیچ چیز عوض نمیشه، مخابرات دوست داره گرون بفروشه و کاربر هم آزاده نخره.
برا کاربر قدیمی هم که همونه.
با این وضع افتضاح و فاجعه پهنای باند خارجیشون عملا این اینترانته و برای ۲مگ حتی 50تومنم زیاده در ماه.
alireza20202003
12-01-2016, 00:50
شما که کلا موضوع رو عوض کردی رفت پی کارش
اول که میگفتید aggregate میکنه ما گفتیم نمیکنه فقط round robin میکنه
حالا الان کلا موضوع رو عوض کردید
اینا خوبه واسه خوندن
من کی گفتم لود بالانسینگ aggregate میکنه ؟! اصلا صحبت سر aggregate کردن بود ؟ شما اولین بار این کلمه رو اینجا به کار بردید. کلا هر جور به نفعتونه پست ها رو میخونیدا ! اون که aggregate میکنه نرم افزار speedify هست یکم پست های من رو وقت بذارید بخونید دچار مشکل نمیشید. الان همین لینک که دادین رو هم حتی وقت بذارید قبل پست کردن محتواش رو بخونید خوبه براتون. الان تو همون لینک ویکیپدیا که دادین این کلمه رو جستجو کنید : Connectify ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])'s Speedify مشکل حل میشه :n02:
ROUND ROBIN ؟!!!! آقا اینها که میگی رو کامل میدونی چیه یا نه ؟ الان راند رابین چه ربطی داشت ! راند رابین مربوط به برش های زمانه چه ربطی اصلا به این موضوع داره ؟!
با شکایت هیچ چیز عوض نمیشه، مخابرات دوست داره گرون بفروشه و کاربر هم آزاده نخره.
برا کاربر قدیمی هم که همونه.
با این وضع افتضاح و فاجعه پهنای باند خارجیشون عملا این اینترانته و برای ۲مگ حتی 50تومنم زیاده در ماه.
در واقع مخابرات این تعرفه ها رو اضافه کردن که فقط اضافه کرده باشه وگرنه کسی نخواهد گرفت. 1 مگ مخابرات در 24/30 تهش 250 گیگ دانلود میده. حالا همین قدر رو به صورت پلکانی از آرت 1 شاتل شروع کنی بعد محدود شدن با مابهتفاوت بری آرت 2 و ... علاوه بر اینکه ارزونتر درمیاد تازه در طول روز هم اینترنت داری نه اینترانت.
Bensonw3x
12-01-2016, 02:06
قدیم دلمون خوش بود 512 داریم حداقال پینگمون ثابت رو 130 تا 150 میچرخید بدون تام اوت .... الان باید صبر کنی تا 2 نصفه شب بشه ، تازه پینگ تایم اوت نده بعد چی ؟ رو 280 ...
:n28::n28:
عملا با سرعت 512 نامحدود با چه سرعتی میشه دانلود کرد؟
lord_alone_dark
12-01-2016, 11:12
سلام این مخابرات رو 1مگ و 512 چقدر سرعت میده پینگ چطوره ؟ وایبر تلگرام اسکایپ و اینستاگرام کار میکنه؟کسی از مرکز خازنی توحید داره؟؟الان داتک دارم ول کنم بیام؟نامحدودیش ایا نامحدوده؟ بلاخره 87000یا 43000؟
magiteq1
12-01-2016, 13:35
farid_givehchin
12-01-2016, 14:39
ظاهرا که این قیمت ها واقعی هستن امروز با روابط عمومی صحبت کردم تایید کرد و گفت تعرفه جدید همینه دیگه دیدم کاری نمیشه کرد رو سایت وزارت خونه شکایت کردم رو اینستاگرام وزیر هم پست گذاشتم شاید حالا یکی ببینه یه کاری برامون انجام بده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.