PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ADSL / مخابرات استان تهران

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 [62] 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105

farid_givehchin
26-04-2015, 13:52
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینکه شکایت به وزارت خونه

اینم لینک تالار گفت و گو

دوستان یه سری چقدر زود ناامید شدید!!برید اعتراض کنید احتمالش هست جواب بگیریم حالا اگه نشد میریم تو فکر عوض کردن طرح و یه ای اس پی دیگه و....اولویت باید با شکایت باشه

paiom
26-04-2015, 14:34
بله. اولویت شکایته که مخابرات درست کنه این قانون مسخره رو. آی اس پی های دیگه یا نامحدود ندارن یا خیلی قیمتشون بالاس.

دوستان همه شکایت کنید. همین تغییراتی که تو بخش پرسش و پاسخ مخابرات گفته قراره اتفاق بیفته بخاطر همین شکایتهاس.

Amaru
26-04-2015, 14:45
من نمیدونم چرا بعضی از دوستان به جای برطرف کردن این مشکل یه جورایی دوست دارن بهش دامن بزنن و اگر حتی مخابرات هم قصد انجام ش رو هم نداشته باشه کاری کنن که مخابرات واقعا سرویس های نامحدود قدیمی رو محدود کنه؟!!!
امروز رفتم مرکز دیتا تو اتوبان کردستان محض اطمینان لطفا خودتون هم برید و از مسئول اونجا سوال کنید. منظور از طرخ مصرف منصفانه پیشنهادی هست که به مشترکین نامحدود در غالب همون طرح بهاری میدن! چون سرویس من 2مگه اونو بهم توضیح داد که برای 2 مگ به صورت داوطلبانه و دلخواه میتونن تغییرش بدن به 5 یا 10 مگ با 30 و 31 گیگ مصرف ماهیانه و 1تا 6 رایگان که حساب کردم همین 2 مگ نامحدود میشه ترافیکش!!! پیگیر اون عزیزی ه م که در بخش پرسش و پاسخ دروغ تحویل ملت میده شدم و شرح کارای ایشونو به مدیر همون بخش روابط عمومی گفتم که قول پیگیری دادن!!!

Mr saeed
26-04-2015, 17:17
دوستان امروز فهمیدم فقط بعضی مناطق تهران پیشت قبض ها درج شده برای ما منطقه 3 مخابراتی هستیم همچین چیزی نبود

dj77
26-04-2015, 17:26
دوستان امروز فهمیدم فقط بعضی مناطق تهران پیشت قبض ها درج شده برای ما منطقه 3 مخابراتی هستیم همچین چیزی نبود

پشت قبض ما هم هیچی نزده بود!

farid_givehchin
26-04-2015, 17:31
منم یه چیز جدید دستگیرم شد اینکه با اپلیکیشن موبایل اندروید وقتی لاگ این میکنید نوشته که unlimited و پایینش هم( remamained (kB هستش که زده 0 و این نشون دهنده این هستش که هنوز اتفاقی نیوفتاده

karbar200
26-04-2015, 17:44
من که 1 مگ نامحدود دارم و از 2/1 تا به حال 42 گیگ دانلود کردم و دانلود هم می کنم نهایتش اینه که بیخیال خط تلفن می شوم چون به من اطلاع رسانی نکردند.

یادمه از 128 کیلو بایت به 1 مگ تغییر سدویس دادم بهم زنگ زدند که مطمینی که می خواهی تغییر بدهی و پولش در ماه این قدر می شود گفتم بله مطمینم.

ولی حالا چی دریغ از یک اطلاع رسانی رسمی

پشت قیض شد اطلاع رسانی اگر شماها نمی گفتید اصلا به پشت قبض دقت نمی کردم.

dj77
26-04-2015, 17:44
منم یه چیز جدید دستگیرم شد اینکه با اپلیکیشن موبایل اندروید وقتی لاگ این میکنید نوشته که unlimited و پایینش هم( remamained (kB هستش که زده 0 و این نشون دهنده این هستش که هنوز اتفاقی نیوفتاده

بخوان هم نمی زاریم اتفاقی بیوفته...

karbar200
26-04-2015, 17:53
اینجا رو حتما بخونید

لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Amaru
26-04-2015, 18:22
اینجا رو حتما بخونید

لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

چیزی که ازین مطلب دستگیرم شد اینه که خیلی دلشون میخواد محدودش کنن ولی:
1- از خیر پولی که میگیرن نمیتونن بگذرن
2- از اینکه این تعداد یوزرو از دست بدن میترسن
3 و از همه مهم تر بازم اجباری در کار نیست!!! وگرنه مطمئنا تو این گزارش بهش اشاره میشد!

ALI(007
26-04-2015, 21:33
بخدا این حرف مسخرس طرف 256 میگره با سرعت دانلود 35kb دیگه دانلود منصفانه چیه اخه . شرکت خصوصی میاد نامحدود میده سرعت 128kb بعد سرعت دانلود 600 - 700 تا بعد هر چقدر بیشتر مصرف کنی سرعت کم میشه تا برسه به سرعت نامی (همینی ک مال مخابرات هست ) بعد من یه سوال داشتم اینایی ک سرویس 128 - یا 256 دارن با سرعت دانلود 30 کیلو بایت کسی هست که همش دانلود بزنه یا شب ها رو دانلود بزاره ؟ اخه پول برق هست.. پول اصتحلاک دستگاه هست .. نمیدونم میصرفه یا نه . ولی در کل با این سرعت ها فقط بدرد یه وب گردی ساده میخوره

netwait
26-04-2015, 21:52
من نمیدونم چرا بعضی از دوستان به جای برطرف کردن این مشکل یه جورایی دوست دارن بهش دامن بزنن و اگر حتی مخابرات هم قصد انجام ش رو هم نداشته باشه کاری کنن که مخابرات واقعا سرویس های نامحدود قدیمی رو محدود کنه؟!!!
امروز رفتم مرکز دیتا تو اتوبان کردستان محض اطمینان لطفا خودتون هم برید و از مسئول اونجا سوال کنید. منظور از طرخ مصرف منصفانه پیشنهادی هست که به مشترکین نامحدود در غالب همون طرح بهاری میدن! چون سرویس من 2مگه اونو بهم توضیح داد که برای 2 مگ به صورت داوطلبانه و دلخواه میتونن تغییرش بدن به 5 یا 10 مگ با 30 و 31 گیگ مصرف ماهیانه و 1تا 6 رایگان که حساب کردم همین 2 مگ نامحدود میشه ترافیکش!!! پیگیر اون عزیزی ه م که در بخش پرسش و پاسخ دروغ تحویل ملت میده شدم و شرح کارای ایشونو به مدیر همون بخش روابط عمومی گفتم که قول پیگیری دادن!!!

دوست عزیز ممنون از پیگیریت بیشتر به اینجا سر بزن
دوستان از خبرگزاری ایستنا هم قول پیگیری دادند :n02:

نهایت اینکه اینترنت نامحدود واس ماس کلا اینترنت ماس ماس
نمیدونم چرا وقتی اعتراض اینقدر خوب جواب میده جاهای دیگه یادمون رفته یا خوابمون برده

kasi58
26-04-2015, 22:49
دوستان در مورد اینترنت همراه اول کجاهای تهران 3g,4g راه افتاده ..
من خیلی جاها امتحان کردم E میزنه یعنی 2g هستش هنوز ؟؟
گوشمیم هم گلکسی s5 هست

p30g
26-04-2015, 22:58
چطوری میشه از مخابرات اینترانت گرفت ؟
تعرفه های چقدره؟

netwait
26-04-2015, 23:58
دوستان در مورد اینترنت همراه اول کجاهای تهران 3g,4g راه افتاده ..
من خیلی جاها امتحان کردم E میزنه یعنی 2g هستش هنوز ؟؟
گوشمیم هم گلکسی s5 هست
اگر دوستان نیان گیر بدن که چرا تو این تاپیک در این مورد سوال جواب میشه!
تو میدون ونک 4gشده تری جی رو نمیدونم از اپ open signal استفاده کن رو وبسایتش هم نقشه داره

تعرفه های چقدره؟
اینترانت نداره! داره؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

dj77
27-04-2015, 00:05
تعرفه های چقدره؟

به نظر من به صرفه نیست گیگ اینترانت رو میفروشه 800تومن... در ضمن برای اشخاص حقیقی فکر نکنم بده
باز یه سوال کنید شما از واحد فروش
2020

hamid_saeid
27-04-2015, 08:36
درود دوستان
کسی فرم قرارداد کمپین بهاره رو نداره ؟
من از 2 صفحه اولش عکس دارم ولی صفحه سوم ناخوانا هست متاسفانه .
میخوام بدونم این قرارداد یکساله ، اگه بعد از 2 ماه مثلا بخوای کنسلش کنی چه جوریه و چقدر جریمه میگیرن؟
سپاس

SAHANDE3
27-04-2015, 09:51

نه دوست عزیز احتمالا اون آقایی که شما باهاش حرف زدید از مرحله پرت بوده اصلا مگر طرح های دیگه مثل بهاره نبوده تا حالا ؟
بعد پشت قبض نوشته اینترنت نامحدود از 1 اردیبهشت براش مصرف منصفانه اعمال می شه چه ربطی به طرح بهاره داره ؟ اصلا خودت فکر کن
به نظرم دوستان این 1 ماه رو رعایت کنید تا وضعیت معلوم بشه البته وضع بقیه شرکت ها از این خیلی بدتر
ایرانسل زنگ زدم می گه دیگه وایمکس نمی دیم:n38: پیش به سوی غار نشینی

Mr saeed
27-04-2015, 14:10
نه دوست عزیز احتمالا اون آقایی که شما باهاش حرف زدید از مرحله پرت بوده اصلا مگر طرح های دیگه مثل بهاره نبوده تا حالا ؟
بعد پشت قبض نوشته اینترنت نامحدود از 1 اردیبهشت براش مصرف منصفانه اعمال می شه چه ربطی به طرح بهاره داره ؟ اصلا خودت فکر کن
به نظرم دوستان این 1 ماه رو رعایت کنید تا وضعیت معلوم بشه البته وضع بقیه شرکت ها از این خیلی بدتر

پشت قبض ما هیچی نبود برای چند منطقه مخابراتی تهران فقط درج شده

farid_givehchin
27-04-2015, 15:18
٧/٢/٩٤
مشترك گرامي با توجه به اين كه اين طرح باعث انتقاد زيادي شده لطفا منتظر باشيد انشالله اين طرح لغو شود در غير اينصورت اطلاعات بيشتري را در اختيارتان خواهيم گذاشت.روابط عمومي

به همه خسته نباشید میگم تا اینجا خوب بوده باید فشار بیاریم بازم روشون من بازم خواهش میکنم هر کس وقتشو داره بره رو تالار گفت و گو براشون پیام بفرسته

195 هم فراموش نشه چون از وزارت خونه هم روشون فشار بیارن بهتره

GHAGHALEELEE
27-04-2015, 15:55
٧/٢/٩٤
مشترك گرامي با توجه به اين كه اين طرح باعث انتقاد زيادي شده لطفا منتظر باشيد انشالله اين طرح لغو شود در غير اينصورت اطلاعات بيشتري را در اختيارتان خواهيم گذاشت.روابط عمومي

به همه خسته نباشید میگم تا اینجا خوب بوده باید فشار بیاریم بازم روشون من بازم خواهش میکنم هر کس وقتشو داره بره رو تالار گفت و گو براشون پیام بفرسته

195 هم فراموش نشه چون از وزارت خونه هم روشون فشار بیارن بهتره

راستی شما صفحه قبلش رو ندیدید :

٧/٢/٩٤

باسلام مشترك گرامي اطلاع رساني از طريق قبض شده و همين تغييرات اعتراض بسياري از مشتركين را به همراه داشت اين واحد بر حسب وظيفه اعتراضات و انتقادات را به واحد مربوطه ارسال انشالله به زودي تغييري در اين تصميم گيري صورت پذيرد.روابط عمومي

٦/٢/٩٤
باسلام مشترك گرامي در قبض تلفن اطلاع رساني صورت گرفته در ضمن مشترك محترم انتقادات و پيشنهادات مشتركين به واحد مربوطه اعلام انشالله تغييراتي در اين تصميم صورت پذيرد در صورت آمدن جوابيه به شما مشتركين عزيز اطلاع رساني خواهد شد.روابط عمومي

SAHANDE3
27-04-2015, 17:45
پشت قبض ما هیچی نبود برای چند منطقه مخابراتی تهران فقط درج شده
بله مثل اینکه برخی مثل شما بودن احتمال داره روی نوبت بعدی چاپ بشه
اما در قبضی که برای ما آمده با رنگ قرمز در پشت قبض این هشدار چاپ شده جالب تر اینکه روی قبض طرح بهاره رو تبلیغ کرده که ربطی به سیاست منصفانه نداره در حقیقت سیاست منصفانه برای کسانی هست که می خواهند هنوز اینترنت مثلا نا محدود داشته باشند این طرح در بقیه isp ها در حال اجرا هست همه یک ترافیکی رو در نظر گرفتن که مخابرات داره لابه لاشون شاهی می کنه

Pessimist
27-04-2015, 22:26
باز نمیدونم چی شده که سرعت ها افت کرده من 2 مگ دارم اما سرعت دانلود من به 10 کیلوبایت هم نمیرسه !
واقعا این مخابرات آخرش ما رو دق مرگ میکنه . روز سرویس دهی ضعیف تر میشه و هیچکس هم پاسخگو نیست . آخر اردیبهشت کلاس های دانشگاه تموم میشه و من کلی باید فیلم آموزشی دانلود کنم و یه چند تا پروژه درست کنم که اصلا با این سرعت امکانش نیست . به نظر شما منی که ماهی هفتاد و خرده ای میدم درسته که تو خونه اینترنت باشه و برم بیرون خدا تومن پول بدم واسه کارهای برنامه نویسی؟؟؟

I.LIKE.U
28-04-2015, 02:09
من ١ مگ با ترافيك ٨ گيگ دارم سرعتهم بد نيست بيشتر وقتا روي ١٣٠ ثابت هست
ولي ميخوام تبديل كنم به نامحدود از تو سايت رفتم نامحدود نميشه كرد
چجوري بايد نامحدودش كنم؟
زنگ بزنم بهشون انجام ميدن؟

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

pipo4713
28-04-2015, 02:52
باز نمیدونم چی شده که سرعت ها افت کرده من 2 مگ دارم اما سرعت دانلود من به 10 کیلوبایت هم نمیرسه !
واقعا این مخابرات آخرش ما رو دق مرگ میکنه . روز سرویس دهی ضعیف تر میشه و هیچکس هم پاسخگو نیست . آخر اردیبهشت کلاس های دانشگاه تموم میشه و من کلی باید فیلم آموزشی دانلود کنم و یه چند تا پروژه درست کنم که اصلا با این سرعت امکانش نیست . به نظر شما منی که ماهی هفتاد و خرده ای میدم درسته که تو خونه اینترنت باشه و برم بیرون خدا تومن پول بدم واسه کارهای برنامه نویسی؟؟؟

زمانیکه این اتفاق براتون میفته با پشتیبانی تماس بگیرید و مشکل رو بگید و درخواست ریست کردن پورت رو کنید اگر باز همینطور بود باز تماس بگیرید تا مجبور شن برای شما تیکت درست کنن و بعد خودشون باهاتون تماس بگیرن.. احتمالا نویز روی خط هست و باید بر طرف بشه...

Pessimist
28-04-2015, 06:37
زمانیکه این اتفاق براتون میفته با پشتیبانی تماس بگیرید و مشکل رو بگید و درخواست ریست کردن پورت رو کنید اگر باز همینطور بود باز تماس بگیرید تا مجبور شن برای شما تیکت درست کنن و بعد خودشون باهاتون تماس بگیرن.. احتمالا نویز روی خط هست و باید بر طرف بشه...

این افت سرعت مال همه ی کسانی هست که تو منطقه ما زندگی میکنن و فقط مال من نیست .

SAHANDE3
28-04-2015, 10:54
من ١ مگ با ترافيك ٨ گيگ دارم سرعتهم بد نيست بيشتر وقتا روي ١٣٠ ثابت هست
ولي ميخوام تبديل كنم به نامحدود از تو سايت رفتم نامحدود نميشه كرد
چجوري بايد نامحدودش كنم؟
زنگ بزنم بهشون انجام ميدن؟

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
1 مگ نامحدود دیگه نمی دن تا 512 بیشتر نمی دن که اونهم از 1 اردیبهشت سقف مصرفش 20 گیگ شده و عملا محدود حساب می شه:n39:

farid_givehchin
28-04-2015, 12:31
اقا من که میگم برید شکایت کنید که این داستان مصرف منصفانه کنسل بشه،شما خودتون جدیدا رفتید مرکز مخابراتی بهتون گفتن 512 بیست گیگ ترافیک شده؟

GHAGHALEELEE
28-04-2015, 12:52
اقا من که میگم برید شکایت کنید که این داستان مصرف منصفانه کنسل بشه،شما خودتون جدیدا رفتید مرکز مخابراتی بهتون گفتن 512 بیست گیگ ترافیک شده؟
من امروز تلفنی از 2020 پرسیدم گفت بخشنامه هنوز نیومده ، همونی که پشت قبض نوشته برای طرح بهاره هست !! ولی گفت اون 20 گیگ برای 512 که تو سایت نوشته بخشنامه ای هنوز ازش نیومده.

٨/٢/٩٤
باسلام مشترك گرامي انتقادات شما به واحد مربوطه اعلام انشالله تغييري در اين تصميم گيري صورت پذيرد.روابط عمومي

باسلام مشترك گرامي به علت نارضايتي كه صورت پذيرفته فعلا اطلاعاتي گذاشته نشده انشالله به زودي اين محدوديت برداشته شود در صورت پايداري مطمئنا اطلاعات بيشتري در سايت اعلام خواهد شد.روابط عمومي

باسلام مشترك گرامي انتقادات شما به واحد مربوطه اعلام انشالله تغييري در اين تصميم گيري صورت پذيرد.روابط عمومي

.
.
.

یعنی دم همگیمون گرم خواهر و مادر مخابرات رو به دیدار هم رسوندیم.البته هنوز هم من دانلود نمیکنم تا مطمئن بشم.

karbar200
28-04-2015, 13:23
من كه دارم ١ مگ نامحدود ٢٤ شاعته دانلود مي كنم

Howard24
28-04-2015, 13:38
من كه دارم ١ مگ نامحدود ٢٤ شاعته دانلود مي كنم

کار عاقلانه ای نمیکنی. تو تا آخر ماه 300 گیگ دانلود میکنی، 40 گیگ سقف مجازته و اگر این مسئله مصرف منصفانه صحت داشته باشه، اینطوری برای 260 گیگ باید پول بدی که هر گیگ 1600 تومن میشه 416 هزار تومن... اونم توی یه ماه و جدا از پول ماهیانه...

karbar200
28-04-2015, 13:43
به من كه اطلاع رسامي رسمي نشده كه
پشت قبض شد اطلاع رساني؟!!!
نهايتش بيخيال خط مي شم و پرداختش نمي كنم

XENON24
28-04-2015, 13:53
جالبه امروز گوگل برای من نیم ساعتی فیلتر بود!!!!

Mr_100_dolari
28-04-2015, 14:24
سلام

دوستان برای من تا الان که یک هفته گذشته زده 13 گیگ مصرف کردم و هنوز آنچنان دانلودی نداشتم با این حساب اگر برای هفته های بعدی هر هفته 10 گیگ مصرف کنم از 20 گیگ خودشون میزنه بالاتر و هنوزم معلوم نیست قرار چی کار کنن ...

از طرفی در مورد این طرح بهاره هم گفتن :

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام می‌خواستم بدونم این کمپین بهاره تا چه زمانی اعتبار داره؟ یعنی اگه خریداری بشه فقط برای 3 ماه این شرایط(10 گیگ ماهیانه + شبانه رایگان) برقراره؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

٥/٢/٩٤
باسلام مشترك گرامي كمپين بهاره به صورت يك ساله مي باشدوبعد از اتمام قرارداد خود به خود تمديد مي شود البته به ياد داشته باشيد اين قوانين براي اين زمان است لطفا يك ماه قبل از اتمام قرارداد از طريق ٢٠٢٠ استعلام نماييد.روابط عمومي

و الان از طریق سایتشون میشه درخواست داد ... فقط یک سوالی به نظرتون ماهی 10 گیگ با سرعت 2 مگ برای وب گردی توی یک ماه کافی هست و طوری نمیشه که یهو از 10 گیگ با توجه به سرعت 2 مگ بگذریم و بخوایم گیگ 3600 پول اضافه بدیم اونم فقط تا 5 گیگ اضافه :

تعرفه حجم اضافه دانلود(ریال) :

یکی هم اینکه توی ماه های بعدی ممکن نیست طرح های بهتری ارائه بدن چون توی نظرات دیدم که مثلا طرح پاییز پارسال ساعت دانلود رایگان شبانش از ساعت 1 تا 7 صبح بوده که توی طرح بهاره امسال 1 ساعت کمتر کردن ... یا همین فرصتم از دست میدیم ؟

لطفا دوستانی که از این نوع طرح های فصلی داشتن راهنمایی کنند ؟

GHAGHALEELEE
28-04-2015, 14:37
سلام

دوستان برای من تا الان که یک هفته گذشته زده 13 گیگ مصرف کردم و هنوز آنچنان دانلودی نداشتم با این حساب اگر برای هفته های بعدی هر هفته 10 گیگ مصرف کنم از 20 گیگ خودشون میزنه بالاتر و هنوزم معلوم نیست قرار چی کار کنن ...

و الان از طریق سایتشون میشه درخواست داد ... فقط یک سوالی به نظرتون ماهی 10 گیگ با سرعت 2 مگ برای وب گردی توی یک ماه کافی هست و طوری نمیشه که یهو از 10 گیگ با توجه به سرعت 2 مگ بگذریم و بخوایم گیگ 3600 پول اضافه بدیم اونم فقط تا 5 گیگ اضافه :

مخلص داداش
ببین اون 13 گیگ رو اگر بری روی گزارش روزانه میبنی اکثرش مل 30 -31 فروردین هست که به اشتباه تو این ماه حساب شده.
ضمن اینکه اگر نت نامحدود رو برنگردونن که ارزش موندن نداره.
10 گیگ برای وبگردی خوبه ولی اگر فیلم یا سریالی هم بخوای بزنی احتمالا کم میاد.

جالبه امروز گوگل برای من نیم ساعتی فیلتر بود!!!!
حالا من به گوگل ژاپن وصل شده بود تمام سایتهای قیلتر هم برام باز بود

karbar200
28-04-2015, 17:47
این مصرف من تا به حال

اگر حجمی شده پس چرا جلوی حجم ترافیک نزده به طور مثال 40 گیگ

من به 2020 زنگ زدم گفتند این طرح ما ازش خبری نداریم و اگر همچین چیزیی بود حتما ما خبر داشتیم

GHAGHALEELEE
28-04-2015, 18:12
این مصرف من تا به حال

Click here to view the original image of 736x73px.

اگر حجمی شده پس چرا جلوی حجم ترافیک نزده به طور مثال 40 گیگ

من به 2020 زنگ زدم گفتند این طرح ما ازش خبری نداریم و اگر همچین چیزیی بود حتما ما خبر داشتیم
منظور اون 62 گیگی هست که در انتها نوشته ولی اگر نامحدود رو بردارند شما میتونی اعتراض کنی بگی در پشت قبض من که چیزی ننوشته بود تو سایت هم که فعلا خبری نیست، ولی ما نمیتونیم اعتراض کنیم چون رو قبضمون بوده برای همین جانب احتیاط رو رعایت میکنیم تا ببینیم تکلیف چیه.

lifealley
28-04-2015, 18:22
کسی از ddos سر در میاره؟

I.LIKE.U
28-04-2015, 18:29
این دانلود شبانه رایگان برای کدوم سرویس ها هست؟
من 1 مگ با ترافیک 8 گیگ ماهانه دارم آیا به من تعلق میگیره؟
اگه تعلق نمیگیره باید چیکار کنم تا بتونم ازش استفاده کنم؟
ممنون

pipo4713
28-04-2015, 19:03
این افت سرعت مال همه ی کسانی هست که تو منطقه ما زندگی میکنن و فقط مال من نیست .

شما از سرعت و مشکلتون عکس بگیرید مدرک درست کنید.. به بازرسی مخابرات اطلاع بدید.. خیلی سریع با شما تماس میگیرین و درخواستتون رو بررسی و چک میکنن..
من چنین مشکلی رو داشتم با من بالغ بر 5 بار در روز تماس گرفتن و مشکل رو بر طرف کردن.. جالبیش اینجا بود که الان یک هفته هست گذشته و باز هم هر از گاهی برای اینکه نظر من رو بدونن باز تماس میگیرن تا رضایت کاملی باشه..

karbar200
28-04-2015, 20:49
منظور اون 62 گیگی هست که در انتها نوشته ولی اگر نامحدود رو بردارند شما میتونی اعتراض کنی بگی در پشت قبض من که چیزی ننوشته بود تو سایت هم که فعلا خبری نیست، ولی ما نمیتونیم اعتراض کنیم چون رو قبضمون بوده برای همین جانب احتیاط رو رعایت میکنیم تا ببینیم تکلیف چیه.

اتفاقا پشت قبض من هم نوشته .

ولی با این حال دارم دانلود می کنم.

charlize
28-04-2015, 22:32
دوستان اینقدر خودتون رو نگران نکنید
یه زنگ بزنید به 2020 که آقا اینجور داستانی روی خط ما هم هست یا نه
یا میگن بله؛ که خب مشخصا درخواست جمع آوری خط رو میدید!
یا میگن نه، -همونجور که به من گفتن-؛ که دیگه با خیال راحت به دانلودتون ادامه میدید...
اینجوری اگه پس فردا روزی مشکلی پیش اومد، دیگه شما با مدرک میگید که در جریان نبودید و تماس هم گرفتید و گفتن نامحدود هستید و میتونید دانلود کنید راحت! (مسئولیت میوفته با اونها)

magiteq1
28-04-2015, 23:31
من به بازرسی شکایت کردم و امروز از بازرسی یه گلابی با من تماس گرفت
گفت من با مخابرات منطقه صحبت کردم و شما میتونی افزایش پهنای باند بدی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این دقیقا چه ربطی به شکایت من در خصوص مصرف منصفانه داره دوستان!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خلاصه بهش گفتم اقای گلابی شکایت من در خصوص مصرف منصفانه بوده , گفت اهان خب این طرح گذاشته شده و ما نمیتونیم کاری کنیم
بهش گفتم تو قرار داد من نامحدود ذکر شده بدون محدودیت ترافیک , گفت که مخابرات میتونه در متن قرار داد تغییر ایجاد کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اخه مردک الاغ اگر در متن قرار داد بشه تغییر ایجاد کرد که دیگه اسمش قرار داد نیست
خلاصه اینکه اصلا یارو تو باغ نبود
بهش گفتم برای مشترک قدیمی ه هستم , گفت اره برای شما هم شامل میشه. ولی کلا یارو شوت بود و نمیشه به حرف اطمینان کردم

Mr saeed
28-04-2015, 23:39
من به بازرسی شکایت کردم و امروز از بازرسی یه گلابی با من تماس گرفت
گفت من با مخابرات منطقه صحبت کردم و شما میتونی افزایش پهنای باند بدی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این دقیقا چه ربطی به شکایت من در خصوص مصرف منصفانه داره دوستان!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خلاصه بهش گفتم اقای گلابی شکایت من در خصوص مصرف منصفانه بوده , گفت اهان خب این طرح گذاشته شده و ما نمیتونیم کاری کنیم
بهش گفتم تو قرار داد من نامحدود ذکر شده بدون محدودیت ترافیک , گفت که مخابرات میتونه در متن قرار داد تغییر ایجاد کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اخه مردک الاغ اگر در متن قرار داد بشه تغییر ایجاد کرد که دیگه اسمش قرار داد نیست
خلاصه اینکه اصلا یارو تو باغ نبود
بهش گفتم برای مشترک قدیمی ه هستم , گفت اره برای شما هم شامل میشه. ولی کلا یارو شوت بود و نمیشه به حرف اطمینان کردم

به گلابی می گفتی قرداد طرفه بدون اطلاع قابل تغیر نیست باید به صورت کتبی به مشترکین اعلام بشه
این مثل این هست خونه اجاره کردید وسط سال طرف بیاد بگه آقا روزی 3 ساعت حق داری خونه باشی بیشتری باشی باید هر ساعت 10 هزار تومان پرداخت کنی آخه شدنی هست ؟
واقعا کجا زندگی می کنیم ؟ آبدارچی چند سال پیش اومده شده کارمند بازرسی :n02:

GHAGHALEELEE
29-04-2015, 00:14
البته ما همچین قراردادهایی هم داریم (که دست یک طرف رو کاملا برای تغییر قرارداد بازگذاشته باشه) ولی این قراردادها هم باید از "قاعده انصاف" (یک اصل حقوقی هست) پیروی کنه.
من البته قصدم طرفداری از کار مخابرات نبود فقط خواستم این مورد رو اصلاح کنم.

حالا شما ببین مملکت رو که بازرسی مخابرات میگه طرح گذاشته شده و کاری نمیشه کرد ، روابط عمومی سایت مخابرات میگه انشاله به زودی لغو میشود ، بخش فروش 2020 میگه بخشنامه هنوز نیومده و اطلاعاتی نداریم!! سن میوه فروش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

pipo4713
29-04-2015, 00:50
دوستان من متن قرارداد رو ندیدم ... اما دقیقا اگر بندی باشه که توی اون اجازه به شرکت مخابرات داده شده باشه تا بتونه هر موقع خواست تغییری انجام بده.. که مطمئنا همینطوره نمیتونید جز اینکه هی تماس بگیرید و درخواست کنید و یا حضوری ساختمان شاهد تشریف ببرید کاری کنید.. در غیر اینصورت.. میتونید با خیال راحت استفاده کنید و اگر روزی مخابرات مدعی بشه میتونید به صورت اکیپی درخواست شکایت کنید و با مخابرات روبرو بشید.. این رو هم بگم توی سازمان تنظیم مقررات به جز 195 بخش دیگری وجود داره که مدیریت اون بخش تا قبل از عید به عهده یک خانم بود که شکایات رو بررسی میکردن و حکم سازمان تنظیم مقررات هستش...میتونید پیگیری کنید و این موضوع رو درخواست کنید و مجبور میشن باهاتون باز تماس بگیرن.. اما اگر از 195 شکایت کنید حدودا 2 هفته طول میکشه... که البته بعد از 1 هفته تا 1هفته و نیم باهاتون تماس میگیرن...
در ضمن هر هفته فکر میکنم مدیران مخابرات مناطق در سر منطقه مخابرات جمع میشن .. مثلا برای مخابرات پیش شماره 2 .. بیشترشون سر منطقه میشه مخابرات استقلال.. میتونید اونجا هم برید و با مدیر مخابرات این موضوع رو درمیان بگذارید و درخواست بررسی بدید... البته اول ممکنه بپیچونن اما اگر گیر بدید مجبور به جواب میشن... و همینطور میتونید از منطقه خودتون درخواست کنید تا با بخش بازرسی منطقه خودتون صحبت کنید که بهتون شماره ایی میدن تا بتونید این کار رو انجام بدید..

omiga
29-04-2015, 02:09
اینا چرت و پرته!!!
اینجوری دارن می پیچونندمون! به نظر میاد اینجا هم نفوذی داره زیاد میشه! اصن یعنی چی مخابرات اینترنت حجمی بده! مگه مجلس قانون نگذاشته خط 1 مگ بین 8 نفر تقسیم بشه! اینا کارشون با اصل قانون ارائه خدمات اینترنت تو این مملکت در تناقضه!

میگم باید سیستماتیک تر برخورد کنیم!
فاز اول کار تا اینحا خوب بوده! منتها مشکل اینه که درست و حسابی خدمتشون نرسیدیم! ما دقیقا 2 ماه وقت داریم! چون اینا علاوه بر این گند قیمت رو هم افزایش دادن! این دیگه آخر مسخره بازیه! 2 ماه دیگه که قبض ها بیاد سر و صدای بیشتری در میاد! ما تا اون موقع باید به یه یک سر منزل مقصود رسیده باشیم!
تا اینجا خوب پیش اومدیم! بازرسی به نظرم فاز اوله! اگه جواب نگرفتیم یه پله می رویم بالاتر! می ریم سراغ دفتر شکابات رئیس جمهوری، مجلس و خبرگزاری ها! یه سری دیتای آماری می خواهیم راجع به منافعی که این مسئله برای مخابرات داره! اینا اصن فکر نکنم سر در بیارن مخابرات چه غلطی داره می کنه! باید یه بروشور کامل از شرح اتفاق درست کنیم و برای این سه تا بفرستیم، خبر گذاری ها که احتمالا استفبال کنن، مجلس هم بدش نمیاد یه چیز آماده دم دستش باشه فقط می مونه ریاست جمهوری! می تونیم در کنارش تومار آنلاین هم درست کنیم!

یه مسئله! بچز هماهنگ کنیم! ما که بهر حال باید سرویس رو عوض کنیم! ولی با هم کنسل کنیم! من می گم این دو ماه رو هم بدون دانلود سر کنیم تا اون موقع این مسئله رو به انجام برسونیم! اگه به جواب رسیدیم که هیچ نشد! با هم کنسل می کنیم! اینجوری مخابرات وحشت می کنه! مخصوصا 2 ماه دیگه کاربرای عادی هم خیلیاشون ممکنه بیان برای فسخ! اگه اون موقع بریم که یه موج راه می افته!!! ;)

این نمی دونم چقدر جدیه! ولی به نظرم باید سفت و سخت پشتش رو بگیریم!

Amir M.ohAma.D
29-04-2015, 09:22
سلام دوستان
من 512 نامحدود دارم میخوام به 2مگ ماهانه 10گیگ 1تا 6 صبح رایگان تغییرش بدم
چیکار باید کنم؟چون در پنل کاربری برای تغییر پهنای باند همچین چیزی نیست

اینو میخوام بگیرم

SAHANDE3
29-04-2015, 11:06
اینا چرت و پرته!!!
اینجوری دارن می پیچونندمون! به نظر میاد اینجا هم نفوذی داره زیاد میشه! اصن یعنی چی مخابرات اینترنت حجمی بده! مگه مجلس قانون نگذاشته خط 1 مگ بین 8 نفر تقسیم بشه! اینا کارشون با اصل قانون ارائه خدمات اینترنت تو این مملکت در تناقضه!

فاز اول کار تا اینحا خوب بوده! منتها مشکل اینه که درست و حسابی خدمتشون نرسیدیم! ما دقیقا 2 ماه وقت داریم! چون اینا علاوه بر این گند قیمت رو هم افزایش دادن! این دیگه آخر مسخره بازیه! 2 ماه دیگه که قبض ها بیاد سر و صدای بیشتری در میاد! ما تا اون موقع باید به یه یک سر منزل مقصود رسیده باشیم!
تا اینجا خوب پیش اومدیم! بازرسی به نظرم فاز اوله! اگه جواب نگرفتیم یه پله می رویم بالاتر! می ریم سراغ دفتر شکابات رئیس جمهوری، مجلس و خبرگزاری ها! یه سری دیتای آماری می خواهیم راجع به منافعی که این مسئله برای مخابرات داره! اینا اصن فکر نکنم سر در بیارن مخابرات چه غلطی داره می کنه! باید یه بروشور کامل از شرح اتفاق درست کنیم و برای این سه تا بفرستیم، خبر گذاری ها که احتمالا استفبال کنن، مجلس هم بدش نمیاد یه چیز آماده دم دستش باشه فقط می مونه ریاست جمهوری! می تونیم در کنارش تومار آنلاین هم درست کنیم!

یه مسئله! بچز هماهنگ کنیم! ما که بهر حال باید سرویس رو عوض کنیم! ولی با هم کنسل کنیم! من می گم این دو ماه رو هم بدون دانلود سر کنیم تا اون موقع این مسئله رو به انجام برسونیم! اگه به جواب رسیدیم که هیچ نشد! با هم کنسل می کنیم! اینجوری مخابرات وحشت می کنه! مخصوصا 2 ماه دیگه کاربرای عادی هم خیلیاشون ممکنه بیان برای فسخ! اگه اون موقع بریم که یه موج راه می افته!!! ;)

من چند روزی دارم isp های مختلف رو نگاه می کنم اکثریت حجمی می دن اونهایی هم که به اصطلاح نامحدود دارند با قیمت نجومی دوباره همین محدودیت حجم رو اعمال کردن جالبه یکیشون می گفت اگر از 40 گیگ در یک مگ نامحدود بیشتر مصرف کنی سرعتت کم می شه خودتون بفهمید سرعتتون کم می شه دیگه یعنی چی :n31:
خلاصه کلام جایی برای کوچ کردن نیست فکر کنم خودمون کوچ کنیم راحت تره:n18:
بعید هم می دونم دیگه از این طرح مخابرات عقب بکشه نهایتش حجم رو کمی بالا ببره

farid_givehchin
29-04-2015, 11:37
دونه دونتون برید 195 شکایت کنید با اینجا حرف زدن مشکلی حل نمیشه رو فروم خود سایت مخابراتم برید پست بدید

Lord Farshad
29-04-2015, 11:38
من چند روزی دارم isp های مختلف رو نگاه می کنم اکثریت حجمی می دن اونهایی هم که به اصطلاح نامحدود دارند با قیمت نجومی دوباره همین محدودیت حجم رو اعمال کردن جالبه یکیشون می گفت اگر از 40 گیگ در یک مگ نامحدود بیشتر مصرف کنی سرعتت کم می شه خودتون بفهمید سرعتتون کم می شه دیگه یعنی چی :n31:

فن آوا نامحدود هاش، واقعی (سرعت اسمی) هستند (اون سرویس هاییش که گرون تره، سرعت رو مثلا برای 512 روی 1 مگ میبندند) و تا الان مصرف منصفانه نداره، اون حجمی که توی سایتش جلوی سرویس هاش نوشته، الکی هست.

babak2111
29-04-2015, 11:46
دوستان تهرانی عزیز کلا این نامحدودی که الان دارین استفاده کنید اخرین بازمانده نسل نامحدودهای ارزونه امیدوارم برای شما برندارن اما متاسفانه این کاررو تو همه استان ها انجم دادن دیگه تقریبا تو هیچ استانی نیست بقیه isp ها که حتی تو شبانه هم محدودیت گذاشتن چه برسه به نامحدوداشون
تنها جایی که مونده فن اواست که البته قیمتاش نسبت به مخابرات بیشتره اونم معلوم نیست تا کی دووم بیاره
پسگه قرارشد برین رو جاهای دیگه بدونید که خبری نیست همین مخابرات با شبانه دومگش فعلا ازخیلی جا ها بهتره
کلا گند زدن به اینترنت مملکت تازه بافاز جدید فیلترینگشون ازماه دیگه داستان های جدیدتری هم خواهیم داشت

paiom
29-04-2015, 11:52
اینا چرت و پرته!!!

همه حرفهات درست، ولی فک میکنی نماینده های مجلس حتی یک درصد از همچین شکایتی استقبال کنن؟!!! همون نماینده هایی که وزیر رو بخاطر افزایش پهنای باند بازخواست میکنن!!!!
اگه این قانون مصوبه شورای فضای مجازی باشه، کارمون سخته!!!

dj77
29-04-2015, 12:07
سلام دوستان
من 512 نامحدود دارم میخوام به 2مگ ماهانه 10گیگ 1تا 6 صبح رایگان تغییرش بدم
چیکار باید کنم؟چون در پنل کاربری برای تغییر پهنای باند همچین چیزی نیست

اینو میخوام بگیرم

مراجعه کنید به مرکز مخابراتی برای تغییر

SAHANDE3
29-04-2015, 12:16
به نظرم آسیاتک و فن آوا وضعیتشون بهتره حداقل ترافیک شبانه دارند البته آسیاتک وقتی داشتم شبها حسابی از خجالت خط در می آمد

farid_givehchin
29-04-2015, 12:18

اینم بامبول جدیدشونه برشون لعنت مخابرات مملکت که برای همه بود الان افتاده دست کیا خدا میدونه

SAHANDE3
29-04-2015, 12:22
دوستان تهرانی عزیز کلا این نامحدودی که الان دارین استفاده کنید اخرین بازمانده نسل نامحدودهای ارزونه امیدوارم برای شما برندارن اما متاسفانه این کاررو تو همه استان ها انجم دادن دیگه تقریبا تو هیچ استانی نیست بقیه isp ها که حتی تو شبانه هم محدودیت گذاشتن چه برسه به نامحدوداشون
تنها جایی که مونده فن اواست که البته قیمتاش نسبت به مخابرات بیشتره اونم معلوم نیست تا کی دووم بیاره
پسگه قرارشد برین رو جاهای دیگه بدونید که خبری نیست همین مخابرات با شبانه دومگش فعلا ازخیلی جا ها بهتره
کلا گند زدن به اینترنت مملکت تازه بافاز جدید فیلترینگشون ازماه دیگه داستان های جدیدتری هم خواهیم داشت

همین الان شبکه های اجتماعی مثل وایبر با ف***تر هوشمند دچار اختلال کردن

dj77
29-04-2015, 12:24

اینم بامبول جدیدشونه برشون لعنت مخابرات مملکت که برای همه بود الان افتاده دست کیا خدا میدونه

باشه بهش میگم...
من که دارم کارهای تخلیه رو انجام میدم برم شاتل ولی به همین راحتی ها دست از سر این مخابرات ور نمی دارم...

SAHANDE3
29-04-2015, 12:26

یعنی همه جوره می خوان این خط های نامحدود رو جمع کنن فکر کنم دیگه جدی جدی تمام شدست:n28:
شکایت تو خفا فایده کافی نداره بریم به خبر گذاری مثل تابناک بگیم شاید یک اتفاقی افتاد

MJHamed
29-04-2015, 12:52
دوستان یه چیزی به نظرم اومد اینکه اینا همیشه طرح های مشوق میزارن که کاربرا رو از نامحدود به سمت محدود بکشونن. روی قبض ها هم حدود یک ساله یا بیشتره که برای اینترنت محدود تبلیغ میکنن با مودم رایگان و ....
ولی مثل اینکه از لحاظ قانونی نمیتونن بگن هر کی نامحدوده از فلان تاریخ طرحش به محدود تبدیل میشه.
البته همونطور که میدونید تقریباً 99 درصد بقیه شرکت ها نامحدود (کاملاً نامحدود) ارائه نمیکنن و سرعت نامحدود ها رو بعد از حجم خاصی کم میکنن.
من فکر میکنم اگه طرحی هم قرار باشه تصویب بشه به همین صورت باشه و در نهایت مخابرات سرعت رو بعد از حجم خاصی کم کنه نه اینکه پول بیشتر بیاد رو قبض.
عملاً فرقی نمیکنه ولی اینطوری آدم خیالش راحته پول اضافه نمیده.

GHAGHALEELEE
29-04-2015, 13:01
فن آوا نامحدود هاش، واقعی (سرعت اسمی) هستند (اون سرویس هاییش که گرون تره، سرعت رو مثلا برای 512 روی 1 مگ میبندند) و تا الان مصرف منصفانه نداره، اون حجمی که توی سایتش جلوی سرویس هاش نوشته، الکی هست.
اگر مخابرات نامحدودهاش رو برداره شما مطوئن باش علیرغم هزینه بالاتر فن اوا باز درصد بالایی از نامحدودی های مخابرات میرن فن اوا ، و به این ترتیب اگر فن اوا بدتر از شاتل و پارس انلاین نشه حداقل تو چند ماه اول به شدت کمبود پهنای باند پیدا میکنه و نامحدودی ها رو محدود میکنه، مثل بقیه شرکتها.
خوش به حال اونایی که افغانستان و ارمنستان و اذربایجان و .. زندگی میکنند:n28:

Amaru
29-04-2015, 13:04
[QUOTE=Amaru;8610313]من نمیدونم چرا بعضی از دوستان به جای برطرف کردن این مشکل یه جورایی دوست دارن بهش دامن بزنن و اگر حتی مخابرات هم قصد انجام ش رو هم نداشته باشه کاری کنن که مخابرات واقعا سرویس های نامحدود قدیمی رو محدود کنه؟!!!

دوستان این طرح جدید نیست و همون طرحیه که من عرض کردم مسئول امور مشترکین مرکز دیتا به من گفت!!! و سهند جان گفتن طرف از مرحله پرت بوده!!! ما عادت کردیم به آیه یاس خوندن و با این کامنتامون داریم راه جلوی پای مخابرات میزاریم که اگرتا الان جرات نکرده سرویسی رو تغییر بده با خوندن کامنتی بعضی از دوستان که ناراحت اینن چرا اعلام نشده این محدودیت یا حجمش کمه, انگار که یا بهش راضین و تسلیم شدن, جرات انجامش رو پیدا کنه!!! خوبه بعضی وقتا به جای غر زدن تو اینترنت کارو از راهش انجام بدیم و به خودمون زحمت بدیم و اگر حرف یا مشکلی داریم از راه درستش یعنی حضوری با مسئولین صحبت کنیم. اینجوری هم اعصابمون رحت تره و هم راه سوءاستفاده رو میبندیم! اینجا یه مکان عمومیه و ممکنه هر کسی کامنتارو بخونه و به فراخور به نوعی ازش سوء استفاده کنه.
موفق باشید

magiteq1
29-04-2015, 13:41
دوستان تا میتونید شکایت کنید

kasi58
29-04-2015, 14:11
من ۵۱۲ نامحدود دارم
الان اینی که گذاشتن حجمی ،شبانه اش نامحدود هست ؟
از ساعت چند تا چند هست ؟

dj77
29-04-2015, 14:48
من ۵۱۲ نامحدود دارم
الان اینی که گذاشتن حجمی ،شبانه اش نامحدود هست ؟
از ساعت چند تا چند هست ؟

شبانه روزانه نداره شما حجم 20گیگ در ماه دانلود رو رد کنی هر گیگ پات 3600تومن حساب میشه

peagle
29-04-2015, 15:39
پشت قبض نوشته مصرف منصفانه برای مشترکین نامحدود می باشد . نه کمپین .
ساعت دانلود رایگان از 1 تا 6 بامداد
.................................................. .........................................
30 گیگ بهت میده با سرعت 10 مگ با حجم دانلود رایگان شبانه با قیمت نسبتا مناسب .
بازم ملتت مینالن عجججب
آخه مگه می خوای دیتا سنتر راه بندازید والااا .

kasi58
29-04-2015, 16:11
شبانه روزانه نداره شما حجم 20گیگ در ماه دانلود رو رد کنی هر گیگ پات 3600تومن حساب میشه
نامحدود رو از قبل میدونستم
منظورم این طرحی هست که میخوان همرو به حجمی انتقال بدن ..

dj77
29-04-2015, 17:02
.................................................. .........................................
بازم ملتت مینالن عجججب

ببین منو داستان قورباغه آرام پره... مهم اینه که 1ماه دیگه آیا این سرویسی که شما می گیرو اریه می کنند یا نه! اینم جمع میشه!
یه جا باید مقابله کرد!

Living DEATH
29-04-2015, 17:21
سلام دوستان
خط ما فیبر نوری هست که ظاهرا فقط مخابرات روی فیبر سرویس میده
سوالم اینه که باید توی نوبت وایستیم برای ای دی اس ال؟ یا زود میدن؟

مخابرات اینترنت 10 مگ با 8گیگ حجم رو میده 33500 تومن؟
دانلود رایگان شبانه نداره دیگه؟

SAHANDE3
29-04-2015, 17:37
بازم ملتت مینالن عجججب
قطعا یک سراب دارن به ملت نشون می دن اگر قرار بشه 10 مگ رو به اینصورت بدن براشون از 2 مگ نامحدود پر ضرر تر هست اصلا یک ماه دیگه اگر گفتن دیگه شبانه نداره اونوقت چی تازه شما مطمئن باش بلایی به سر خط میارن که 128 برات آرزو می شه وگرنه من خودم الان خطم 2 مگ هست

SAHANDE3
29-04-2015, 17:39
سلام دوستان
خط ما فیبر نوری هست که ظاهرا فقط مخابرات روی فیبر سرویس میده
سوالم اینه که باید توی نوبت وایستیم برای ای دی اس ال؟ یا زود میدن؟

مخابرات اینترنت 10 مگ با 8گیگ حجم رو میده 33500 تومن؟
دانلود رایگان شبانه نداره دیگه؟
تا 2 مگ اونهم در کمپین بهاره شبانه رایگان داره

mamoush1
29-04-2015, 17:44

همین جدولو دو سه روز پیش که باز مصرف منصفانه رو جویا شدم تو منطقه کارنشناسشون به من نشون داد!
گفت مصرف منصفانه همینه دیگه! اون موقع بی خیال شدم ولی الآن کمی مشکوکم به قضیه.
مثلاً تعرفه فعلی 512 که 24 تومنه نه 20 تومن که اینجا زده!
حجم تشویقی رایگان چقدره؟
قرارداد جدید می بندند؟

Living DEATH
29-04-2015, 17:44
تا 2 مگ اونهم در کمپین بهاره شبانه رایگان داره

ببخشید متوجه نشدم
یعنی فقط اینترنت تا 2 مگ میده مخابرات؟

SAHANDE3
29-04-2015, 17:54
ببخشید متوجه نشدم
یعنی فقط اینترنت تا 2 مگ میده مخابرات؟

اونی که شبانه ساعت دانلود رایگان داره حداکثر سرعت 2 مگ هست وگرنه تا 10 مگ حجمی هم می ده بدون ساعت رایگان شبانه
این 10 مگی هم که شبانه رایگان گذاشتن براش برای مشترکین قدیمی هست که خطشون 2مگ نامحدود بوده مثل من به جدیدها نمی دن
اگر دانلود رایگان در ساعتهای شب می خوای باید تو کمپین بهاری اسم بنویسی

Living DEATH
29-04-2015, 18:01
اونی که شبانه ساعت دانلود رایگان داره حداکثر سرعت 2 مگ هست وگرنه تا 10 مگ حجمی هم می ده بدون ساعت رایگان شبانه
این 10 مگی هم که شبانه رایگان گذاشتن براش برای مشترکین قدیمی هست که خطشون 2مگ نامحدود بوده مثل من به جدیدها نمی دن
اگر دانلود رایگان در ساعتهای شب می خوای باید تو کمپین بهاری اسم بنویسی

برای 2مگ باید توی کمپین ثبت نام کنم یا برای بالای 2 مگ

حالا سرعت 2 مگ چقدر میشه حدودا توی روز و توی ساعت دانلود رایگان؟
هزینه ش چقدره؟

aluminum
29-04-2015, 18:41

همین جدولو دو سه روز پیش که باز مصرف منصفانه رو جویا شدم تو منطقه کارنشناسشون به من نشون داد!
گفت مصرف منصفانه همینه دیگه! اون موقع بی خیال شدم ولی الآن کمی مشکوکم به قضیه.
مثلاً تعرفه فعلی 512 که 24 تومنه نه 20 تومن که اینجا زده!
حجم تشویقی رایگان چقدره؟
قرارداد جدید می بندند؟
512 همون 20 تومنه 20400
دوستانی که تجربه دانلود شبانه رایگان دارن، آیا توی اون ساعت ها سرعت افت میکنه؟
این طرح شگفت انگیز خیلی عجیبه و گنگ
اولا که ساعت دانلود شبانه را مشخص نکرده و حجم دانلود اضافه رایگان ماهیانه را مشخص نکرده و آیا مثل * 10Mbps در ساعت دانلود شبانه هم همین پهنای باند ارائه میشه؟!!! من بعید میدونم:n04:

mamoush1
29-04-2015, 18:59
512 همون 20 تومنه 20400
دوستانی که تجربه دانلود شبانه رایگان دارن، آیا توی اون ساعت ها سرعت افت میکنه؟
این طرح شگفت انگیز خیلی عجیبه و گنگ
اولا که ساعت دانلود شبانه را مشخص نکرده و حجم دانلود اضافه رایگان ماهیانه را مشخص نکرده و آیا مثل * 10Mbps در ساعت دانلود شبانه هم همین پهنای باند ارائه میشه؟!!! من بعید میدونم:n04:

rioman
29-04-2015, 19:38
این طرح شگفت انگیز کمی عجیبه.
مثلا یک مگ با 8 گیگ در این طرح میشه 20480 تومن
ولی تو کمپین بهاره میشه 17500 :n13:

Hossein_it
29-04-2015, 20:34
مخابرات شبانه رایگان داره ؟

SAHANDE3
29-04-2015, 21:20
برای 2مگ باید توی کمپین ثبت نام کنم یا برای بالای 2 مگ

حالا سرعت 2 مگ چقدر میشه حدودا توی روز و توی ساعت دانلود رایگان؟
هزینه ش چقدره؟

کمپین همان جشنواره هست و معمولا 3 ماه تا یک ساله هستن منظورم اینه که نباید انتظار دایمی بودن شرایطش رو داشته باشی ممکن الان شبانه رایگان بدن ماه دیگر نباشه اگر بیشتر از 2مگ سرعت می خوای باید حالت معمولی اسم بنویسی ولی شبانه نداری باید دفعه اول بری مرکز مخابراتتون
برای من اینترنت نامحدود 2 مگ هست تمام طول 24 ساعته 256 کیلو در ثانیه دانلود داره ولی شبها پینگ به شدت زیاد می شه بالای 300 می ره ولی صبح خوبه
ولی شبانه نداشتم تاحالا اما داخل مخابرات به خاطر همین که مدت جشنواره ها محدوده فکر نمی کنم مشکلی ایجاد کنن
اگرشبانه میخوای باید در کمپین بهاره اسم بنویسی

Mr_100_dolari
29-04-2015, 21:35
دوستان تا الان کمپین بهاره با قرارداد یک ساله سرعت 2 مگ حجم 10 گیگ ماهانه و رایگان شبانه 1 تا 6 خوبه ...

باید دید طرح شگفت انگیزشون 2 مگ 7 گیگ ترافیک ماهانه ساعت دانلود شبانه چند تا چنده ؟ و حجم ماهانه تشویقی چند گیگ هست ؟ و قرداد چند وقتست ؟

که بین این دو تا یکی رو انتخاب کنیم ...

افزایش سرعت پهنای باند به 2 یا 4 برابر سرعت فعلی
ü حجم دانلود اضافه رایگان ماهیانه تشویقی در بازه قراردادکه برای محصولات اعمال شده است.
ü ارائه دانلود شبانه رایگان برای محصولات ستاره دار

یا اینکه صبر کنیم ببینیم تکلیف کسایی که این ماه بالای حجم مورد نظر مخابرات دانلود کردن قبضشون چند میاد ...

ولی چیزی که به نظر میاد قطعا نامحدود فعلی جمع میشه دیر یا زود ....

Living DEATH
29-04-2015, 21:53
کمپین همان جشنواره هست و معمولا 3 ماه تا یک ساله هستن منظورم اینه که نباید انتظار دایمی بودن شرایطش رو داشته باشی ممکن الان شبانه رایگان بدن ماه دیگر نباشه اگر بیشتر از 2مگ سرعت می خوای باید حالت معمولی اسم بنویسی ولی شبانه نداری باید دفعه اول بری مرکز مخابراتتون
برای من اینترنت نامحدود 2 مگ هست تمام طول 24 ساعته 256 کیلو در ثانیه دانلود داره ولی شبها پینگ به شدت زیاد می شه بالای 300 می ره ولی صبح خوبه
ولی شبانه نداشتم تاحالا اما داخل مخابرات به خاطر همین که مدت جشنواره ها محدوده فکر نمی کنم مشکلی ایجاد کنن
اگرشبانه میخوای باید در کمپین بهاره اسم بنویسی

دوست عزیز ممنون از پاسخ شما

چندتا سوال دارم

اینترنت نامحدود 2 مگ شما چقدر هزینه ش هست و آیا بعد از مقدار دانلود مثلا 30 گیگ محدود میشه یا هزینه ی اضافه ایی روی قبض میاد؟
چون توی سایت مخابرات نامحدودها فقط تا 512 توی لیست هست

میشه بگین شبها سرعت دانلود روی چند میاد و از ساعت چند تا چند؟

SAHANDE3
29-04-2015, 22:19
دوست عزیز ممنون از پاسخ شما

چندتا سوال دارم

اینترنت نامحدود 2 مگ شما چقدر هزینه ش هست و آیا بعد از مقدار دانلود مثلا 30 گیگ محدود میشه یا هزینه ی اضافه ایی روی قبض میاد؟
چون توی سایت مخابرات نامحدودها فقط تا 512 توی لیست هست

میشه بگین شبها سرعت دانلود روی چند میاد و از ساعت چند تا چند؟
تا اول اردیبهشت 2مگ نامحدود به معنای واقعی بود ماهی 80 هزار تومان در مطلب قبل گفتم تو کل شبانه روز سرعتش فرق نمی کرد فقط پینگش بالا می رفت اما الان سیاست مصرف منصفانه گذاشتن دیگه اگر بیشتر از 80 گیگ مصرف کنی باید پول اضافه بدی واسه همینه که کار به شکایت بازی کشیده
ولی ما مشترک قدیمی هستیم الان مدتی هست دیگه بیشتر از 512 نمی دن اونهم با حجم 20 گیگ بیشتر مصرف کنی باید پول بدی اسمش فقط نامحدوده

karbar200
29-04-2015, 22:35
چیزی که من از این خبر متوجه شدم اینه که اجباری در حال حاضر برای مشترکین نامحدود به کمپین شگفت انگیز نیست به چند دلیل

1 - اینها این کمپین شگفت انگیز گذاشتند تا خود کاربر ها بیاییند این طرح فعلا اجباری نیست به اصلاح چند برابر کردن سرعت دانلود را ولی از کجا می دونید که حجم دانلود را باهاتون چند برابر حساب نمی کنند؟

2 - اگر این طرح از اول اردیبهشت گذاشته شده که من نامحدود 1 مگ نباید از 40 گیگ فراتر می رفتم که دانلود کردم و رفتم باید حجم اضافی را از طریق پس پرداخت خریداری می کردم یعنی اینکه من نباید الان بتونم دانلود کنم که دارم دانلود می کنم

پس نتیجه می گیریم فعلا اجباری در کار نیست چون نهایتش می خواهند خط 50 هزار تومانی من را بگیرند که نصف هزینه دانلود من نمی شود.

دارند این کار می کنند تا بتوانند حداقل یک سری از دوستان نامحدود را به این طرح تشویق کنند تا از مشترکین نامحدود کاسته شود.

omiga
29-04-2015, 23:00
من فقط این رو می تونم بگم که برای بعضیامون متاسفم!
ما نمونه بارز دیدن هر مصیبت در هر مسئله ای هستیم!!!

آقا یا میشه یا نمیشه! الان وقت جنگه! به جای اینکه فکر گرفتن حقمون باشیم مدام آه و ناله که ای نمیشه! کی بهتر سرویس میده و ...!!! در حالی که اگه همه با هم میرفتیم اشتراکا رو کنسل می کردم مخابرات به تته پته می افتاد!!! ولی حاضر نیستیم لحظه ای فکر کنیم! بزرگترین مشکلمون اینه که چرا الان یه هفته است شبا فیلم دانلود نکردیم!

Living DEATH
29-04-2015, 23:28
تا اول اردیبهشت 2مگ نامحدود به معنای واقعی بود ماهی 80 هزار تومان در مطلب قبل گفتم تو کل شبانه روز سرعتش فرق نمی کرد فقط پینگش بالا می رفت اما الان سیاست مصرف منصفانه گذاشتن دیگه اگر بیشتر از 80 گیگ مصرف کنی باید پول اضافه بدی واسه همینه که کار به شکایت بازی کشیده
ولی ما مشترک قدیمی هستیم الان مدتی هست دیگه بیشتر از 512 نمی دن اونهم با حجم 20 گیگ بیشتر مصرف کنی باید پول بدی اسمش فقط نامحدوده

خب با این حساب اصلا نمیشه روی نامحدودش حساب کرد

حالا اون طرح 10 مگ 8گیگ محدودیت خاصی داره؟
اگه توی کمپین بهاره ثبت نام کنم دانلود شبانه میاد روی این طرح؟

dj77
29-04-2015, 23:40
در مخابرات دیگه چیزی به اسم نامحدود وجود نداره...

bleu2u4u
29-04-2015, 23:52
در مخابرات دیگه چیزی به اسم نامحدود وجود نداره...
درست ترش اینه که در مخابرات برای مشتریان جدید دیگه چیزی به اسم نامحدود وجود نداره
وگرنه مشتری های قدیم هنوز هم سرویس نامحدودشون فعاله

dj77
30-04-2015, 00:02
درست ترش اینه که در مخابرات برای مشتریان جدید دیگه چیزی به اسم نامحدود وجود نداره
وگرنه مشتری های قدیم هنوز هم سرویس نامحدودشون فعاله

پس بفرمااید این چی میگه:

آیا سرویسهای جدیدی که در حال واگذاری هست سرعتهایی مانند 1مگ و 2مگ دارد ؟!...:n27:

magiteq1
30-04-2015, 00:06
از مشترکین نامحدود قدیمی مگر کسی پول ترافیک اضافه داده؟
مگر دو ماه از این طرح گذشته؟
پس چه جوری میگید دیگه نامحدود وجود نداره؟!

dj77
30-04-2015, 00:09
از مشترکین نامحدود قدیمی مگر کسی پول ترافیک اضافه داده؟
مگر دو ماه از این طرح گذشته؟
پس چه جوری میگید دیگه نامحدود وجود نداره؟!

سند اداعای بنده بنده در بالا موجوده! سایت رسمی مخابرات استان تهران!

از 1اردیبهشت ماه عملا نامحدود حذف شده و سقف دانلود در نظر گرفته شده! هزینش هم قطعا وقتی مشخص میشه که قبض پایان دوره دست مشترک برسه...

paiom
30-04-2015, 00:23

از 1اردیبهشت ماه عملا نامحدود حذف شده و سقف دانلود در نظر گرفته شده! هزینش هم قطعا وقتی مشخص میشه که قبض پایان دوره دست مشترک برسه...

بعد اون پرسش، دیروز هم اینو گفتن:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فعلا هنوز هیچی مشخص نیست! هنوز خودشونم نمیدونن چند چندن با خودشون !!!!!

خدایا از اینترنت افغانستان نصیب ما هم بفرمااااا !!!

dj77
30-04-2015, 00:28
بعد اون پرسش، دیروز هم اینو گفتن:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فعلا هنوز هیچی مشخص نیست! هنوز خودشونم نمیدونن چند چندن با خودشون !!!!!

خدایا از اینترنت افغانستان نصیب ما هم بفرمااااا !!!

اینطوری بهت بگم خودشونم نمی دونن جی غلطی می خوان بکنن! امروز هم که این طرح تبدیل اومد که مثلا از نارضایتی ملت کم کنه! باز به نظر بنده اینطوری که از شواهد و غران پیداست نامحدود داره نفسهای آخرشو می کشه. مخابرات سعی داره ذهن ملت رو به طرف دیگه ای منحرف کنه

الهی آمـــــــین.

karbar200
30-04-2015, 04:52
پس بفرمااید این چی میگه:

آیا سرویسهای جدیدی که در حال واگذاری هست سرعتهایی مانند 1مگ و 2مگ دارد ؟!...:n27:

سلام

دوست شما از کدام قسمت سایت مخابرات تهان به بخش پرسش و پاسخ سوالات adsl میروید

من پیدایش نکردم میشه راهنماییم کنید با تشکر

mrm2007
30-04-2015, 07:25
aftabnews.ir : کمپین-اجباری-مخابرات-برای-نابود-کردن-مشترکان-اینترنت-نامحدود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%D9%85%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%B4%D9%88%D9%86%D8%AF)

dj77
30-04-2015, 08:41
سلام

دوست شما از کدام قسمت سایت مخابرات تهان به بخش پرسش و پاسخ سوالات adsl میروید

من پیدایش نکردم میشه راهنماییم کنید با تشکر

ارتباط با ما>تالار گفتگو>پیام ها

mamoush1
30-04-2015, 08:56
اینطوری بهت بگم خودشونم نمی دونن جی غلطی می خوان بکنن! امروز هم که این طرح تبدیل اومد که مثلا از نارضایتی ملت کم کنه! باز به نظر بنده اینطوری که از شواهد و غران پیداست نامحدود داره نفسهای آخرشو می کشه. مخابرات سعی داره ذهن ملت رو به طرف دیگه ای منحرف کنه

الهی آمـــــــین.

اینا استراتژیشون اینه که " میریم نامحدودا رو جمع میکنیم، خدا بزرگه" بعداً که نشد می گن "قسمت نبود!"
اپراتور هیئتی!

magiteq1
30-04-2015, 09:55

خب حرف من هم همین هست , هنوز که هیچ قبضی برای مشترکین قدیمی نامحدوده نیومده
قبض های چند صد هزارتومنی هم مساوی هست با طلبکاری شدید مخابرات از مشترکین
اخه کی میاد واسه دو ماه 300-400 تومن بده

farid_givehchin
30-04-2015, 10:01
گیوه چین منم!!!به قول اون دوستمون الان وقته جنگه نه اه و ناله کردن تا وقتی قبش دوره بعدی که خرداد ماه میاد نرسه هیچی معلوم نیست
دیروز در مغازه دوستم بودم یکی اومد تازه نت گرفته بود از مخابرات پرسیدم که چی گرفتی گفت 512 نامحدود تازه 3 روز بود گرفته بود ازش پرسیدم 1 نامحدود نمیدادن گفت نه فقط حجمی بود
من اگه میدونستم چه جوری میشه از طریق خبرگزاری ها مساله مطرح کنم حتما انجام میدادم ولی نه اشنا دارم نه وارد هستم یکی پیدا بشه این مساله به خبرگزاری بکشونه خیلی خوب میشد

یه چیز جالبی که این کمپین شگفت انگیزشون داره اینه که مثلا به 1 مگ سرعت 5 مگ میدن با ترافیک شبانه رایگان حالا نکته اینجاست که حتی اگر 5 ساعتم تو شب ترافیک داشته باشی خب کلی میتونی دانلود کنی که در جمع میشه شبی 10 گیگ!!!

magiteq1
30-04-2015, 10:36
گیوه چین منم!!!به قول اون دوستمون الان وقته جنگه نه اه و ناله کردن تا وقتی قبش دوره بعدی که خرداد ماه میاد نرسه هیچی معلوم نیست
دیروز در مغازه دوستم بودم یکی اومد تازه نت گرفته بود از مخابرات پرسیدم که چی گرفتی گفت 512 نامحدود تازه 3 روز بود گرفته بود ازش پرسیدم 1 نامحدود نمیدادن گفت نه فقط حجمی بود
من اگه میدونستم چه جوری میشه از طریق خبرگزاری ها مساله مطرح کنم حتما انجام میدادم ولی نه اشنا دارم نه وارد هستم یکی پیدا بشه این مساله به خبرگزاری بکشونه خیلی خوب میشد

یه چیز جالبی که این کمپین شگفت انگیزشون داره اینه که مثلا به 1 مگ سرعت 5 مگ میدن با ترافیک شبانه رایگان حالا نکته اینجاست که حتی اگر 5 ساعتم تو شب ترافیک داشته باشی خب کلی میتونی دانلود کنی که در جمع میشه شبی 10 گیگ!!!

افرادی که pc high end دارن باید چیکار کنن؟ چند ساعت روشن بزار فقط واسه دانلود و سر سال سیستم منفجر بشه
شب بیداری و هزارتا مشکل
من به شخصه پس از استفاده دو ساله از شبانه دیگه حالم ازش بهم میخوره

GHAGHALEELEE
30-04-2015, 10:40
شما از کجا میدونی ترافیک شبانه، شبی 10 گیگ میشه ؟ ضمن اینکه ترافیک شبانه اعتبارش در حد باد هواست ، از سیاست منصفانه بدتر هست هر لحظه میتونند جمعش کنند شما هم هیچ حق اعتراضی نداری چون میگن این یک هدیه و تشوق از طرف ما بوده حالا دلمون نمیخواد بهتون نت شبانه رایگان بدیم.

XENON24
30-04-2015, 10:41
خوب دوستان الان سقف دانلود منی که 512 نامحدود دارم چقدر؟؟

dj77
30-04-2015, 10:43
خوب دوستان الان سقف دانلود منی که 512 نامحدود دارم چقدر؟؟

2صفحه قبل مخابرات جواب شما رو داده
512=20گیگ

karbar200
30-04-2015, 10:47
من يك چيزي برايم مهمه كه مي خواهم بدانم چرا در سايت مخابرات به طور رسمي حرفي از سياست منصفانه اسمي نبرده و اطلاع رساني نكرده است
اگر اينطور كه پشت قبض هايمان نوشته كه براي اطلاعات بيشتربه سايت مخابرات مراجعه كنيد

به نظر من با اين كار مي خواهند يكسري از مشتركين را از نامحدود به محدود حجمي ببرند بدون دردسر

aluminum
30-04-2015, 10:50
خیلی اوضاع جالبه...
امروز زنگ زدم 2020 .اپراتور میگه مصرف منصفانه همون طرح شگفت انگیزه:n04:
بعد که یک مقدار براش توضیح دادم خودش ترسید گفت خود من هم 512 نامحدود دارم نکنه اینجوری باشه که شما میگید:n04:
دقیقا سیستم برعکس شده بود 15 دقیقه پشت خط صبر کردم تا اپراتور 2020 را نسبت به وضعیت اینترنت مخابرات توجیه کنم
قسمت روابط عمومی هم که انگار از چهارشنبه تعطیل کرده...رفت برای یک شنبه که دوباره یه خبر جدید بیاد

dj77
30-04-2015, 10:59
خیلی اوضاع جالبه...
امروز زنگ زدم 2020 .اپراتور میگه مصرف منصفانه همون طرح شگفت انگیزه:n04:
بعد که یک مقدار براش توضیح دادم خودش ترسید گفت خود من هم 512 نامحدود دارم نکنه اینجوری باشه که شما میگید:n04:
دقیقا سیستم برعکس شده بود 15 دقیقه پشت خط صبر کردم تا اپراتور 2020 را نسبت به وضعیت اینترنت مخابرات توجیه کنم
قسمت روابط عمومی هم که انگار از چهارشنبه تعطیل کرده...رفت برای یک شنبه که دوباره یه خبر جدید بیاد

اپراتورهای 2020 همون اپراتورهای 118 هستند هیچ آموزشی ندیدنند خلیی شیر توشیره مخابرات کلا...

GHAGHALEELEE
30-04-2015, 10:59
پسر این تیکه رو گل گفتی ، ما داریم اونا رو توجیه میکنیم!

peagle
30-04-2015, 11:09
قطعا یک سراب دارن به ملت نشون می دن اگر قرار بشه 10 مگ رو به اینصورت بدن براشون از 2 مگ نامحدود پر ضرر تر هست اصلا یک ماه دیگه اگر گفتن دیگه شبانه نداره اونوقت چی تازه شما مطمئن باش بلایی به سر خط میارن که 128 برات آرزو می شه وگرنه من خودم الان خطم 2 مگ هست
من که همین 256 واسم بسه چون نیازی ندارم . حالا برام آرزو بشه یا نه بماند نا محدود بماند یا حجمی بماند و ........... . چرا چون دخلمون با خرجمون یکی است . عرض کردم بعضی از دوستان سرعت بالا می خوان این طرح الان طرح خوبیه// و برخی کاستی های خودشم داره// مثل اوایل کمپین ها که یک سری از دوستان مشکل داشتن با دانلود شبانه یک سری نداشتن. به هر روی یکی از دوستان حرف قشنگی زد به جای اینکه اینجا هی پست بزنید بروید از خود شرکت مخابرات به طور حضوری و با اطلاعات کامل سوال ها را بپرسید قطعا ابهامات و شایعات کمتر خواهد شد . موفق باشید

SAHANDE3
30-04-2015, 11:10
خب با این حساب اصلا نمیشه روی نامحدودش حساب کرد

حالا اون طرح 10 مگ 8گیگ محدودیت خاصی داره؟
اگه توی کمپین بهاره ثبت نام کنم دانلود شبانه میاد روی این طرح؟
نه 10 مگ شبانه رایگان نداره
تو طرح بهاره که شبانه رایگان داره حداکثر سرعت 2 مگ هست

aluminum
30-04-2015, 11:16
من که همین 256 واسم بسه چون نیازی ندارم . حالا برام آرزو بشه یا نه بماند نا محدود بماند یا حجمی بماند و ........... . چرا چون دخلمون با خرجمون یکی است . عرض کردم بعضی از دوستان سرعت بالا می خوان این طرح الان طرح خوبیه// و برخی کاستی های خودشم داره// مثل اوایل کمپین ها که یک سری از دوستان مشکل داشتن با دانلود شبانه یک سری نداشتن. به هر روی یکی از دوستان حرف قشنگی زد به جای اینکه اینجا هی پست بزنید بروید از خود شرکت مخابرات به طور حضوری و با اطلاعات کامل سوال ها را بپرسید قطعا ابهامات و شایعات کمتر خواهد شد . موفق باشید

این طرح شگفا انگیز طرح خوبی هست ولی کلی ابهام داره
2 مگ باید بشه 4 م گ و 8 مگ چرا زده 5 مگ و 10 مگ؟!!!
حجم دانلود اضافه رایگان ماهیانه تشویقی در بازه قراردادکه برای محصولات اعمال شده است.
این بازه قرارداد چقدر هست؟ و این مقدار این حجم چقرده؟ هیچ توضیحی داده نشده
ارائه دانلود شبانه رایگان برای محصولات ستاره دار
ساعت دانلود شبانه از کی هست تا کی؟ و سرعت دانلود توی این بازه زمانی چقدره؟ آیا سرعت برای اینترنت 10 مگ تو ساعت رایگان هم همون 10 مگه؟
(یک سوال دوستانی که در کمیپنهای قبلی که دانلود شبانه رایگان داشت عضو هستن آیا سرعت در بازه زمانی رایگان افت میکنه یا اینکه همون سرعتی هست که شما خرید کردید؟)

بنظر شما اینترنت 10 مگ با حجم 30 گیگ با اینترنت 5 مگ و حجم 31 گیگ در یه رده و رنج هستند که قیمتشون باید یکی باشه؟!!

توی دو سه تا پست بالا که در مورد 2020 گفتم...مراکز هم بی درپیکر تر هستند اونها هم خبر ندارن

SAHANDE3
30-04-2015, 11:24
این دارن مردم رو بازی می دن چه طور مایی که پشت قبضمون یک خط قرمز نوشته می دونیم بد کارشناسان محترم مخابرات نمی دونن اون آقایی که دوستان توجیهش کردن احتمالا سرویسش سرویس همکاران مخابرات هست شاید برای اونها اعمال نمی شه و حالت دوم اینکه یا خیلی خواب تشریف داشته یا خودش زده به خواب
اتفاقا مطمئن باشید خوب هم می دونن به قول یکی از دوستان ما جماعت جالبی هستیم وقتی سختی برامون ایجاد می شه چند روز ناسزا می گیم بد یک مدت غر می زنیم چند روز بدش عادت می کنیم این قضیه هم همینه 3 ماه دیگه عادی شده خیالتون راحت بازم می گم طرح شگفت انگیز کشک هم نیست البته کشک زوری شبیه قیمت دلار شده از 1000 تومان رسید به 3400 همه قیمت هار ترکوند بعد 200 تومان ازش انداختن ملت گفتن چقدر اوضاع داره خوب می شه:n41:
اتفاقا الان اکثر خط ها رو به صورت pcm می دن تا کلا کارتون بهشون گیر باشه وقتی بخواهید یک خط دیگر بگیرید بدهی ها براتون مشکل ساز می شه:n25:

SAHANDE3
30-04-2015, 11:26
بنظر شما اینترنت 10 مگ با حجم 30 گیگ با اینترنت 5 مگ و حجم 31 گیگ در یه رده و رنج هستند که قیمتشون باید یکی باشه؟!!
توبرخی از مراکز مخابراتی می گن خطت کشش 10 مگ رو نداره

peagle
30-04-2015, 11:35
این طرح شگفا انگیز طرح خوبی هست ولی کلی ابهام داره
2 مگ باید بشه 4 م گ و 8 مگ چرا زده 5 مگ و 10 مگ؟!!!
حجم دانلود اضافه رایگان ماهیانه تشویقی در بازه قراردادکه برای محصولات اعمال شده است.
این بازه قرارداد چقدر هست؟ و این مقدار این حجم چقرده؟ هیچ توضیحی داده نشده
ارائه دانلود شبانه رایگان برای محصولات ستاره دار
ساعت دانلود شبانه از کی هست تا کی؟ و سرعت دانلود توی این بازه زمانی چقدره؟ آیا سرعت برای اینترنت 10 مگ تو ساعت رایگان هم همون 10 مگه؟
(یک سوال دوستانی که در کمیپنهای قبلی که دانلود شبانه رایگان داشت عضو هستن آیا سرعت در بازه زمانی رایگان افت میکنه یا اینکه همون سرعتی هست که شما خرید کردید؟)

توی دو سه تا پست بالا که در مورد 2020 گفتم...مراکز هم بی درپیکر تر هستند اونها هم خبر ندارن

بنده خودم کمپین ندارم / ولی در محله ما دوستانی که در این چند ماه اخیر سرویس گرفتن اکثریتشون از کمپین ها سرویس دارند . سرعت دانلود شبانه هیچ افتی برای این عزیزان تا الان که نداشته بازه دانلود 5 ساعت ( 1 تا 6 بامداد برای کمپین بهاره و شگفت انگیز ). در خصوص مراکز هم همشون این شرایطی را که شما فرمودید ندارند /// حالا دیگر در منطقه شما چه خبر است بماند .
در خصوص قیمت هم من کارشناس برنامه ریزی فروش شرکت مخابرات نیستم . یک کاربر ساده هستم که اطلاعات را از مرکز مخابراتیمون جویا شدم همین و بس .
....................................
بازم دوستان من دوباره متذکر میشیم . هر کسی به یه نحوی دوست داره از وسیله یا کالایی یک استفاده خاص را بکنه و خوب این حق اون طرفه ولی شما ببینید برخی از کاربرا چه بلایی سره این نامحدود آوردند که اینجوری شده وضع .

karbar200
30-04-2015, 11:43
بازم دوستان من دوباره متذکر میشیم . هر کسی به یه نحوی دوست داره از وسیله یا کالایی یک استفاده خاص را بکنه و خوب این حق اون طرفه ولی شما ببینید برخی از کاربرا چه بلایی سره این نامحدود آوردند که اینجوری شده وضع .

اينكه هر كسي دارد از هر وسيله به نحو كامل ازش استفاده كند امري است طبيعي
ولي اينكه مي گيد يكسري از كاربرا دارند از اين قضيه نامحدود سو استفاده كردند يا هر چيزي اين حرفتان اشتباه است چون اون زمان اين سرويس به اين مبلغ بوده و خواسته كه به طور كامل ازش بهره ببرد و گر نه چه نيازي به يك يا دو مگ نامحدود بود مي رفت ١٢٨ يا ٢٥٦ نامحدود مي گرفت
پس ديگر كاربران را متهم نكنيد

GHAGHALEELEE
30-04-2015, 11:43
برخی از کاربرا چه بلایی سره این نامحدود آوردند که اینجوری شده وضع .
از اول اردیبهشت که اکثر نامحدودی ها دیگه دانلود نمیکنند چرا اینقدر سرعت و پینگ و ... گند هست !! من اتفاقا قبل اردیبهشت سرعت وبگردیم بد نبود الان که دیگه کسی 24 ساعته دانلود نمیکنه افتضاح شده .
البته ما قبلا هم این بحث رو داشتیم ولی اون یارو رو هر چی میگفتیم انگار داری تو گوش خر یاسین میخونی.

magiteq1
30-04-2015, 12:41
من دوست دارم 24/7 بزارم برای دانلود , مشکلی هست؟
داریم 3000 برابر زاپن و امریکا و هزار جای دیگه پول میدیم برای یک سرویس اشغال و حالا افرادی مثل شما از کلمه سوء استفاده , استفاده میکنن!!!!!!!!!!!
ما داریم سوء استفاده میکنیم یا مخابرات؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
زیر ساخت کلی اینترنت کشور افتضاح هست و اینکه کی چقدر استفاده بکنه یا نه در اصل قضیه هیچ فرقی نمیکنه
یعنی این اینترنت داغون اینقدر زیر ساخت اشغالی داره که با چهارتا دانلود هزارتا ایراد پیدا کنه!!!!!!!!!!!!!
مخابرات غلط کرده که صدبرابر ظرفیت پهنای باندش یوزر جذب کرده!
شما یا ساده لوح هستی یا ما رو احمق فرض کردی
در این وضعیت فعلی اشخاصی مثل شما با این جملات نه تنها کمکی نمیکنن , بلکه اعصاب بقیه رو هم بهم میریزن
تا زمانی که در کشور یک هیچ سرگرمی کم هزینه و درست و حسابی وجود نداره , لطفا این نظرات رو ول ندید

aluminum
30-04-2015, 12:50
بنظر دوستانی که قصد دانلود دارن بهتره توی سایتهای مربوطه شکایت کنن و به 2020 هم زنگ بزنن تا مدرک و سند داشته باشن که مخابرات اطلاع رسانی درست نکرده
امروز من دوباره توی سایت 195 شکایت کردم...شکایت اولی هنوز در مرحله رسیدگی هست

peagle
30-04-2015, 13:09
همین همه چیزمون درست شده حالا مونده نتمون را با ژاپن و امریکا مقایسه کنیم . دوست عزیز اون پست ها نظر بنده بود حال درست یا غلط نه نیازی به چکش هست نه اره نه تیشه .. .
/ No More Tension.The End \

paiom
30-04-2015, 13:15
امروز جواب شکایتم تو 195 اومد:
متن جوابشونو یکی ترجمه کنه !!!! :

" احتراماً باطلاع ميرساند طي پيگيري بعمل آمده، تغيير در نحوه ارائه سرويس ADSL نامحدود تعرفه اي است كه بصورت امتياز پيشنهادي براي مشترك ارائه شده ومي توانيد داوطلبانه و در صورت لزوم به مركز مربوطه مراجعه فرماييد."

میگه نامحدود امتیازی است که بصورت پیشنهادی ارائه شده.

آخه احمق جان اگه نامحدود امتیازه پس فرق بین ما و سرویسهای محدود چیه ؟ برم مرکز مراجعه کنم چی بشه؟ تو مرکز هم یکی نشسته از این بی اطلاع تر!
همچین جواب میدن که اصن نمیفهمی الان بالاخره این امتیااااااز رو میخوان وردارن یا چی ؟

از کجا باید درخواست تجدیدنظر بدم؟

GHAGHALEELEE
30-04-2015, 13:36
تغيير ، در نحوه ارائه سرويس ADSL نامحدود تعرفه اي است ، كه بصورت امتياز پيشنهادي براي مشترك ارائه شده

تغيير در نحوه ارائه سرويس ADSL نامحدود ، تعرفه اي است كه بصورت امتياز پيشنهادي براي مشترك ارائه شده

یعنی اول تا اخر اون پاسخ دهنده 195 که اگر بفرستیش دبستان ، تصمیم کبری رو رو تجدید میاره.

omiga
30-04-2015, 14:05

" احتراماً باطلاع ميرساند طي پيگيري بعمل آمده، تغيير در نحوه ارائه سرويس ADSL نامحدود تعرفه اي است كه بصورت امتياز پيشنهادي براي مشترك ارائه شده ومي توانيد داوطلبانه و در صورت لزوم به مركز مربوطه مراجعه فرماييد."

آخه احمق جان اگه نامحدود امتیازه پس فرق بین ما و سرویسهای محدود چیه ؟ برم مرکز مراجعه کنم چی بشه؟ تو مرکز هم یکی نشسته از این بی اطلاع تر!
همچین جواب میدن که اصن نمیفهمی الان بالاخره این امتیااااااز رو میخوان وردارن یا چی ؟

ببین من این رو اینطوری می خونم!!!
" احتراماً باطلاع ميرساند طي پيگيري بعمل آمده، تغيير در نحوه ارائه سرويس ADSL نامحدود ، تعرفه اي است كه بصورت امتياز پيشنهادي براي مشترك ارائه شده ومي توانيد داوطلبانه و در صورت لزوم به مركز مربوطه مراجعه فرماييد."

یعنی مخابرات گفته ما داریم بهشون پیشنهاد میدیم که سرویس سریعتر ولی محدود بگیرن! اجباری در کار نیست!

ولی این جمله دقیقا مصداق قضیه "بخشایش ، لازم نیست اعدامش کنید!" و "بخشایش لازم نیست، اعدامش کنید!" معروفه!
من جات بودم یه نامه میزدم زیرش و می نوشتم دادا! من دوزاریم یه ریزه کجه و دیر می افته! ماحصل کلام یعنی چی؟ یعنی من اگه طرح تشویقی رو قبول نکنم سیستم به همون صورت سابق هست؟

اینطوری که بوش میاد! مخابرات حجم ما رو فروخته به یکی دیگه! واسه همین هم الان مشکل حجم داره و داره سعی می کنه ما رو بندازه به جون هم و خودش رو بکشه کنار! تو این چند روزه سرعت افتضاح تر شده و اوضاع بدتر! اصن نمی تونی به یه جا 10 دقیقه وصل باشی! این سرویس به درد عمشون می خوره ولاغیر!

magiteq1
30-04-2015, 16:02
به تابناک هم گزارش بدید
از این لینک استفاده کنید
خودم گزارش دادم

timemachine2029
30-04-2015, 16:48
سلام
در مورد کمپین اجباری یخورده بحث شد ترسیدم
من 1 مگ نامحدود دارم از چند سال پیش
حالا با خیال راحت دانلود کنم یدفعه قبض فضایی نیاد
من اگر نامحدود نباشه عمرا سرویس بگیرم از مخابرات چون گزینه های بهتری هست

Mr saeed
30-04-2015, 17:08

منظورش هست به جای نامحدود سرویس های جدید پیشنهاد شده

farid_givehchin
30-04-2015, 17:09
احتراماً باطلاع ميرساند طي پيگيري بعمل آمده، تغيير در نحوه ارائه سرويس ADSL نامحدود تعرفه اي است كه بصورت امتياز پيشنهادي براي مشترك ارائه شده ومي توانيد داوطلبانه و در صورت لزوم به مركز مربوطه مراجعه فرماييد.

به منم دقیقا همین جواب داده شده حالا باید چیکار کنیم؟درخواست تجدید نظر چه جوری بفرستیم؟؟ما مشکلمون اون سقف دانلودههههه !!اینای اصلا شعور ندارن خوبه من براشون عکس ضمیمه کردم

bleu2u4u
30-04-2015, 17:17
منم بار اول که جمله رو خوندم احساس کردم منظورش اینه که تعرفه های جدید به عنوان پیشنهاد به مشترکین داده شده و قبول کردن یا نکردنش داوطلبانه است

rioman
30-04-2015, 19:59
از طریق سایت مخابرات چطوری باید برای کمپین بهاره ثبت نام کنم؟
چون در حال حاضر سرویس 512 دارم برای همین شماره تلفن درخواست جدید
قبول نمی کنه.

djkavehtnt
30-04-2015, 23:16
دوستان عزیز ، به نظرتون الان که مخابرات طرح مصرف منصفانه رو گذاشته چی کار کنم
دانلود کنم یا نه؟
من از اول ماه تا الان 35 گیگ دانلود کردم
اینترنتم هم نامحدوده 512 هست
حالا موندم چی کار کنم؟

جالبیه مخابرات این جاست که خودشون هم نمی دونن این طرح داره اجرا میشه یا نه !!!
آخه اگه نمی دونن پس چه جوری بعدا می خوان روی قبض بر اساس مصرف منصفانه محاسبه کنن ؟؟؟
من که گیج شدم :n19::n13:

omiga
01-05-2015, 00:43
هیچی چی می خواد بشه!
مخابرات سر دو ماه قبض 400 تومنی برات صادر می کنه! شما هم نمیدی! خط جمع میشه! نهایتش اینه که دیگه به خونه شما تلفن نمیدن! مخابرات اب باریکه درآمدش به خونه شما رو هم قطع می کنه!!! :D

من هر چی فکر می کنم ما تو این بازی نمی بازیم! باید پوستشون رو بکنیم! :v

birang1357
01-05-2015, 08:01
حداقل 5 روزه که حجم استفاده شده سرویس من رو یک عدد ثابت شده در حالیکه آخرین تاریخ محاسبه رو دیروز زده. این مدت بارها مودم رو روشن خاموش کردم ولی اون عدد ثابت مونده. به نظر میرسه دارن تغییراتی روی اکانتینگ اعمال می کنند به همین دلیل محاسباتش به روز نیست

farid_givehchin
01-05-2015, 09:00
دانلود کنم یا نه؟
حالا موندم چی کار کنم؟

آخه اگه نمی دونن پس چه جوری بعدا می خوان روی قبض بر اساس مصرف منصفانه محاسبه کنن ؟؟؟

هیچی چی می خواد بشه!
مخابرات سر دو ماه قبض 400 تومنی برات صادر می کنه! شما هم نمیدی! خط جمع میشه! نهایتش اینه که دیگه به خونه شما تلفن نمیدن! مخابرات اب باریکه درآمدش به خونه شما رو هم قطع می کنه!!! :D

من هر چی فکر می کنم ما تو این بازی نمی بازیم! باید پوستشون رو بکنیم! :v

شما که دیگه 20 گیگ رد کردین کاریش نمیشه کرد ولی از اینجا به بعدشو یکم رعایت کنید که اگر احیانا خواستن ازاد حساب کنن حجمو پول اینترنتتون زیاد نیشه(جانب احتیاط نگه دارید) چون هنوز نمیشه قطعی گفت که طرحشون اجرا شده و در نهایت هم لطف کنید قبض که اومد اطلاع رسانی کنید که ازتون بیشتر گرفتن یا ثابت مونده
درسته ما نمیبازیم پوستشونم میکنیم

حداقل 5 روزه که حجم استفاده شده سرویس من رو یک عدد ثابت شده در حالیکه آخرین تاریخ محاسبه رو دیروز زده. این مدت بارها مودم رو روشن خاموش کردم ولی اون عدد ثابت مونده. به نظر میرسه دارن تغییراتی روی اکانتینگ اعمال می کنند به همین دلیل محاسباتش به روز نیست

دقیقا برای منم همین اتفاق افتاده و از 16 گیگ تکون نخورده!البته من ماههای قبلم که نگاه میکردم همینجوری بوده ظاهرا و چند روز بین به روز رسانیشون فاصله بوده

در نهایتم که خدا به هممون رهم کنه امیدوارم این طرح اجرایی نشده باشه و خودمم تا جایی که بتونم اذیتشون میکنم

XENON24
01-05-2015, 11:30
من نگاه کردم تا دیروز 5 گیگ استفاده کردم با سرعت 512 نامحدود
راستی یه سوال الان این 20 گیگ محدوددیت ی که من دارم برای 1 ماهه یا 2 ماه؟؟؟چون قبض هر 2 ماه یه بار پرداخت میکنم

djkavehtnt
01-05-2015, 12:00
من نگاه کردم تا دیروز 5 گیگ استفاده کردم با سرعت 512 نامحدود
راستی یه سوال الان این 20 گیگ محدوددیت ی که من دارم برای 1 ماهه یا 2 ماه؟؟؟چون قبض هر 2 ماه یه بار پرداخت میکنم

هر ماه قراره 20 گیگ محدودیت اعمال بشه
یعنی در هر دوره که قبض میاد شما می تونید 40 گیگ استفاده کنید :n27:

Mr.Crow
01-05-2015, 13:59
دوستان شما به همین 2020 زنگ میزنین؟ من هر وقت تماس میگیرم میگه n دقیقه پشت خط بمون، کلی هم می مونم ولی خبری نمیشه. :| میخوام ببینم تکلیف این 8،9 گیگ که از فروردین انداختن روی اردیبهشت چی میشه. من متأسفانه یا خوشبختانه این ماه زیاد نیازی به دانلود نداشتم و اگه خبرهای ضد و نقیض محدودیت نبود هم دانلود خاصی انجام نمیدادم، ولی خیلی مسخره هست که 8.7 گیگ از ماه قبلی رو بندازن روی اردیبهشت.

dj77
01-05-2015, 16:21
کمپین اجباری مخابرات برای نابود کردن مشترکان اینترنت نامحدود/نیمی از کاربران جهان آنلاین می‌شوند
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

:n05::n05::n05:

SAHANDE3
01-05-2015, 17:18
دانلود کنم یا نه؟
حالا موندم چی کار کنم؟

دوست عزیز هیچ کس قرار نیست قبض شما رو پرداخت کنه 50 درصد احتمال اجرای این طرح رو بدی عقل می گه دانلود نکنی 1 ماه صبر کن ببین چی می شه تا حالا 15 گیگ بیشتر مصرف کردی:n41:

birang1357
01-05-2015, 18:57
گیرم که محدود م کنید
با این سرعتافتضاح چه کنیم ...

سرعت داغونه

GHAGHALEELEE
01-05-2015, 19:39
کمپین اجباری مخابرات برای نابود کردن مشترکان اینترنت نامحدود/نیمی از کاربران جهان آنلاین می‌شوند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پس به گفته های روابط عمومی تالار کفتگو سایت مخابرات هم نمیشه اعتماد کرد ، فکر کنم دیگه باید برم برای تخلیه.

mani V-A
01-05-2015, 21:36
سلام دوستان ، وقت بخیر ..

می بخشید وسط بحث می پرم ، متاسفانه نمی تونم بشینم هزار و خورده ای صفحه رو هم بخونم که ببینم قبلا کسی مشکل منو مطرح کرده یا نه ، پس ممنون می شم کمک کنید ...

من تازه سرویس گرفتم و الان که مودم رو وصل کردم دیدم چراغ دی اس ال دارم ، منتهی این مرکز مخابراتی به من یوزر و پس نداده ، فقط یه برگه رسیده ، می خواستم بدونم یوزر و پس دیفالتی که برای سرویس ها می دن چطوریه ؟ مثلا بعضی از مناطق اینطوریه :
یوزر : شماره تل بدون صفر
پس : چهار رقم آخر تل

کسی اطلاعی داره ؟ آدرس پنل کاربری مخابرات رو هم بدید ممنون می شم ،آخه فردا شنبه تعطیل رسمیه می ره برای یکشنبه که من بتونم برم مراجعه کنم به مرکز مخابراتی ، منتظر راهنماییتون هستم اورژانسی ... تشکر پیشاپیش ...

AliROCK
01-05-2015, 21:40
یه ورق به من دادن یوزر پسورد روش بود :n02:

nazi-ba
01-05-2015, 21:40

می بخشید وسط بحث می پرم ، متاسفانه نمی تونم بشینم هزار و خورده ای صفحه رو هم بخونم که ببینم قبلا کسی مشکل منو مطرح کرده یا نه ، پس ممنون می شم کمک کنید ...

من تازه سرویس گرفتم و الان که مودم رو وصل کردم دیدم چراغ دی اس ال دارم ، منتهی این مرکز مخابراتی به من یوزر و پس نداده ، فقط یه برگه رسیده ، می خواستم بدونم یوزر و پس دیفالتی که برای سرویس ها می دن چطوریه ؟ مثلا بعضی از مناطق اینطوریه :

کسی اطلاعی داره ؟ آدرس پنل کاربری مخابرات رو هم بدید ممنون می شم ،آخه فردا شنبه تعطیل رسمیه می ره برای یکشنبه که من بتونم برم مراجعه کنم به مرکز مخابراتی ، منتظر راهنماییتون هستم اورژانسی ... تشکر پیشاپیش ...

یوزر و پس رو از مخابرات بگیر بعد مودمتو کانفیگ کن
مودمت tp-link یا d-link ؟

hosein_artist
01-05-2015, 21:41
من کاری ندارم که اصلا مخابرات اجازه چنین کاری را دارد یا نه ولی ما فرض را میگذاریم که در صورت اینکه مخابرات اجازه چنین کاری را داشته باشد باید در قبوض تلفن گدشته و چندین بار این موضوع را به کاربران اطلاغ می داد .من فکر نمی کنم مخابرات جرات چنین کاری را داشته باشد چرا؟چون اگر بخواهد بدون هیچ اطلاع رسانی به صورت رسمی و شفاف ریالی روی قبوض اضافه کنه بیشتر کاربران خود را از دست می دهد چون تعداد قابل توجهی از کابران اصلا اطلاعی از این بازی جدید مخابرات ندارند و در صورت چنین حماقتی از طرف مخابرات نهایت این هست که از خط می گذریم و کلی هم شرکت دیگر وجود دارد حداقل خوبی شرکت ها این هست که پشتیبانی بهتری هم دارد .به هر حال مخابرات جان ما منتظر این هستیم که ببینیم چه خوابی دیدی و به احتمال زیاد بعد از 3 سال باید کوچ کنیم .

mamoush1
01-05-2015, 21:46

من که خطم وقتی دایر شد یوزر پسمو از 2020 گرفتم.
ورود به سيستم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

muhammad_gh
01-05-2015, 22:52

دوست عزیز، یه زنگ بزن به ۲۰۲۰ ازشون بخواه. برات به شماره موبایلی که دادی به مخابرات اس ام اس میکنن.

djkavehtnt
01-05-2015, 23:24
دوست عزیز هیچ کس قرار نیست قبض شما رو پرداخت کنه 50 درصد احتمال اجرای این طرح رو بدی عقل می گه دانلود نکنی 1 ماه صبر کن ببین چی می شه تا حالا 15 گیگ بیشتر مصرف کردی:n41:

خیلی ممنون که راهنمایی کردید
این یه ماه هم دانلود نمی کنیم تا ببینیم چی میشه
ای بابا ، آخه چه جوری از دانلود جی تی ای وی برای کامپیوتر بگذرم ؟؟؟
:41::n15::n28: :n30: :n29:

درضمن یه نکته این که من طبق نرم افزاری که روی کامپیوترم دارم و میزان ترافیک اینترنتم رو کنترول می کنه از اول ماه تا الان 35 گیگ دانلود کردم ولی سایت مخابرات 6 روزه که میزان دانلود من رو 17.3 گیگ نشون می ده و تغییر نکرده
من تو این چند روز ، چند بار مودم رو خاموش و روشن کردم ولی هنوز توی میزان دانلود تغییری صورت نگرفته که واقعا این قضیه داره نگرانم میکنه
احتمالا دارن روش محاسبه قیمت ها رو عوض می کنن :n36:

karbar200
01-05-2015, 23:42
نخير اينطور نيست چند روز ديگه سر بهزن به سيستم مي بيني از حجم مصرفيت هم بيشتر محاسبه كرده

GHAGHALEELEE
02-05-2015, 08:47
من کاری ندارم که اصلا مخابرات اجازه چنین کاری را دارد یا نه ولی ما فرض را میگذاریم که در صورت اینکه مخابرات اجازه چنین کاری را داشته باشد باید در قبوض تلفن گدشته و چندین بار این موضوع را به کاربران اطلاغ می داد .من فکر نمی کنم مخابرات جرات چنین کاری را داشته باشد چرا؟چون اگر بخواهد بدون هیچ اطلاع رسانی به صورت رسمی و شفاف ریالی روی قبوض اضافه کنه بیشتر کاربران خود را از دست می دهد چون تعداد قابل توجهی از کابران اصلا اطلاعی از این بازی جدید مخابرات ندارند و در صورت چنین حماقتی از طرف مخابرات نهایت این هست که از خط می گذریم و کلی هم شرکت دیگر وجود دارد حداقل خوبی شرکت ها این هست که پشتیبانی بهتری هم دارد .به هر حال مخابرات جان ما منتظر این هستیم که ببینیم چه خوابی دیدی و به احتمال زیاد بعد از 3 سال باید کوچ کنیم .
بارها دیدم دوستان گفتند نهایت از خط مون میگذریم! فارغ از اینکه شما ممکنه خط تلفنتون رو به کلی دوست و اشنا داده باشید ، شما اگر مستاجر باشید صاحبخانه از پول رهن شما مبلغ رو کم میکنه ، اگر صاحبخانه باشید هنگام فروش منزل باید در بنگاه املاک این خط رو از ملک ازاد کنید که بازم باید برید مخابرات.
ضمن اینکه اگر از خط بگذرید اصلا ممکنه دیگه مخابرات اجازه دایری اینترنت رو هر خطی رو به منزل شما نده.
جلوی ضرر رو هر وقت بگیرید کار عقلانی کردید، از اینجا به بعد رو دانلود نکنید تا وضعیت مشخص بشه اگر تا 2-3 هفته دیگه وضعیت به همین منوال بود اون موقع میتونید برید یک شرکت دیگه که امکان نامحدود داره یا با همین مخابرات بر اساس قانون جدید سر کنید.

Firebirds
02-05-2015, 09:18
خاک بر سری اینجاست، برای ما اصلا قبض نمیاد :n08:
هر چی میریم اصلاح آدرس میزنیم فاید ای هم نداره :n24:

دوستان قبض ها اومد یه ندا بدید، ما هم بریم یه آمار بگیریم.

birang1357
02-05-2015, 09:40
بهترین بهونه برای حداقل به تعویق انداختن اجرای طرح حجمی اعتراض به محاسبه گر اونهاست
با این وضعیتی که نرم افزار اکانتینگ مخابرات داره و نحوه عجیب و غریب محاسبه حجم استفاده شده جای اعتراض زیادی برای کاربرها وجودداره.

SAHANDE3
02-05-2015, 10:26
بارها دیدم دوستان گفتند نهایت از خط مون میگذریم! فارغ از اینکه شما ممکنه خط تلفنتون رو به کلی دوست و اشنا داده باشید ، شما اگر مستاجر باشید صاحبخانه از پول رهن شما مبلغ رو کم میکنه ، اگر صاحبخانه باشید هنگام فروش منزل باید در بنگاه املاک این خط رو از ملک ازاد کنید که بازم باید برید مخابرات.
ضمن اینکه اگر از خط بگذرید اصلا ممکنه دیگه مخابرات اجازه دایری اینترنت رو هر خطی رو به منزل شما نده.
جلوی ضرر رو هر وقت بگیرید کار عقلانی کردید، از اینجا به بعد رو دانلود نکنید تا وضعیت مشخص بشه اگر تا 2-3 هفته دیگه وضعیت به همین منوال بود اون موقع میتونید برید یک شرکت دیگه که امکان نامحدود داره یا با همین مخابرات بر اساس قانون جدید سر کنید.
دقیقا حرف شما درسته تا بدهی adsl صاف نشه خبری از اینترنت جدید نیست ولی برخی دوستان خیلی قضیه را شوخی گرفتن البته به خودشون ربط داره ولی به اون دوستمون گفتم یک ماه صبر کنید تا ببینیم آخرش حجم رو چقدر می شه افزایش پیدا می کنه یا نه

omiga
02-05-2015, 11:13

در مورد خونه اجاره ای و ... حق با شماست! من اون قسمت رو توجه نکردم!
ولی شرکت پدر من خیلی سال پیش یک همچین مشکلی داشت! سر یه قضیه ای مخابرات و اینا افتادم به جون هم 700 تومن خط بدهی داشت! شرکت پدر من دو تا خط تلفن داشت و دومی رو کاری نمی تونستند بکنند! ولی توی اون مرکز مخابراتی هر چی خط به نام طرف اول بود مصادره کرده بودند!!!

در ضمن شما رو نمی دونم ولی من اگه از مخابرات کوچ کنم صد در صد وایمکس می گیریم! همون شرایط رو داره ولی عوضش قابل حرکته! هر جا بخواهی استفاده می کنی نه فقط توی خونه! واسه همین برام مهم نیست! از اون طرف هم فکر نمی کنم برای عمو و خاله و باقی اتفاقی بیافته یه مدت عوض زنگ زدن به خونه زنگ بزنن به موبایل اگر کاری دارند! ;)

علی ای حال هر کس شرایط خودش رو داره! و خودش بهتر می دونه چه کار می تونه بکنه! این روش منه!

hosein_artist
02-05-2015, 11:58

دقیقا حرف شما درسته تا بدهی adsl صاف نشه خبری از اینترنت جدید نیست ولی برخی دوستان خیلی قضیه را شوخی گرفتن البته به خودشون ربط داره ولی به اون دوستمون گفتم یک ماه صبر کنید تا ببینیم آخرش حجم رو چقدر می شه افزایش پیدا می کنه یا نه

دوستان شاید حرف شما تا حدودی درست باشد ولی برای همه اینطور نیست مثلا من الان مستاجر نیستم و 2 خط تلقن دارم خط اول به نام مادرم هست که قبلا روش از صبانت اینرنت داشنم و خط دوم به نام خودم هست که فقط و فقط برای اینترنت مخابرات این خط را خریدم .حالا اگر مخابرات بخواهد پرو بازی دربیاه و ریالی اضافی روی قبض بکشه خیلی راحت از خط می گذرم و مخابرات نمی تواند خط اول را قطع و یا محدودیت دریافت اینترنت از isp دیگه را اعمال کنه چون خط به نام مادرم هست .حالا من فرض را بر این می گیرم مخابرات خیلی خواست هارت و پورت کمه و حتی خط دوم را هم قطع کنه باز هم برای من یکی حداقل مهم نیست چون مادرم طبقه بالا زندگی می کنه نهایت از روی خط مادرم اینترنت می گیرم چون من به شغال باج نمی دم تمام.

GHAGHALEELEE
02-05-2015, 13:02
در ضمن شما رو نمی دونم ولی من اگه از مخابرات کوچ کنم صد در صد وایمکس می گیریم! همون شرایط رو داره ولی عوضش قابل حرکته! هر جا بخواهی استفاده می کنی نه فقط توی خونه! واسه همین برام مهم نیست! از اون طرف هم فکر نمی کنم برای عمو و خاله و باقی اتفاقی بیافته یه مدت عوض زنگ زدن به خونه زنگ بزنن به موبایل اگر کاری دارند! :wink:

علی ای حال هر کس شرایط خودش رو داره! و خودش بهتر می دونه چه کار می تونه بکنه! این روش منه!
برای گرفتن وایمکس هم باز شما به خط تلفن احتیاج دارید دیگه! اگر منظورتون هم اینترنت 3g با مودم 3g بوده باشه باز هم به مخابرات مربوطه.تمام اینترنت بقیه شرکتها هم به هر نحوی از مخابرات میگذره.
علی ای حال مشخصه شرایط برای همه یکسانه : اگر بر اساس حجم اضافه محاسبه کنند شما هر چی بیشتر دانلو کردید باید هزینه بپردازید ، وگرنه از نت خبری نیست.

دوستان شاید حرف شما تا حدودی درست باشد ولی برای همه اینطور نیست مثلا من الان مستاجر نیستم و 2 خط تلقن دارم خط اول به نام مادرم هست که قبلا روش از صبانت اینرنت داشنم و خط دوم به نام خودم هست که فقط و فقط برای اینترنت مخابرات این خط را خریدم .حالا اگر مخابرات بخواهد پرو بازی دربیاه و ریالی اضافی روی قبض بکشه خیلی راحت از خط می گذرم و مخابرات نمی تواند خط اول را قطع و یا محدودیت دریافت اینترنت از isp دیگه را اعمال کنه چون خط به نام مادرم هست .حالا من فرض را بر این می گیرم مخابرات خیلی خواست هارت و پورت کمه و حتی خط دوم را هم قطع کنه باز هم برای من یکی حداقل مهم نیست چون مادرم طبقه بالا زندگی می کنه نهایت از روی خط مادرم اینترنت می گیرم چون من به شغال باج نمی دم تمام.

اخه خط تلفن خود شما رو به یک منزل واگذار کردند مساله اینجاست که صاحب ملک باید پاسخگو باشه نه شما.یعنی حتی اگر خط اول هم به نام مادرتون باشه و منزل به نام پدرتون باز این پدرتون هستند که پاسخگو هستند.

omiga
02-05-2015, 13:17
برای گرفتن وایمکس هم باز شما به خط تلفن احتیاج دارید دیگه! اگر منظورتون هم اینترنت 3g با مودم 3g بوده باشه باز هم به مخابرات مربوطه.تمام اینترنت بقیه شرکتها هم به هر نحوی از مخابرات میگذره.
علی ای حال مشخصه شرایط برای همه یکسانه : اگر بر اساس حجم اضافه محاسبه کنند شما هر چی بیشتر دانلو کردید باید هزینه بپردازید ، وگرنه از نت خبری نیست.

وات؟
عموجان وایمکس به مخابرات چه ربطی داره؟ زیرساخت جای دیگری است! مخابرات بستر تلفن خانگی (زوج سیم و فیبر) دستشه ها! ;) گرفتن وایمکس هیچ ربطی به مخابرات نداره!!!

میلیون ها راه هست واسه رسیدن به اینترنت! ممکنه سراغ 3G هم برم! ولی من یکی اگه قرار باشه مخابرات خطم رو با کسی به صورت زمانی هم به اشتراک بگذاره صد در صد ولش می کنم! سرعت پایین! پینگ افتضاح! سرویس دهی ضعیف و ......!!! از همه مهمتر غیر قابل حمل بودن! الان مخابرات با باقی جاها هیچ فرقی نداره! در حالی که وایرلس بودنش کلی مزیته! همون سرعت (بلکه هم ببشتر!) همون خجم و قابل حمل!

بعد هم من بمیرم به مخابرات باج نمیدم! اگه قیمت اینترنت تو ایران زیاده واسه باج گیری مخابراته! باقی شرکتهای خصوصی کلی باید بهش باج بدن کلی هم به دولت، واسه همینم قیمتشون بالاست! ولی عوضش توی اون شرکتها کسی با پارتی بازی استخدام نشده! جداقل اگه محبورم پول زیادی بدم نمیریزم توی شیکم مخابرات که فردا بره واسه من باد به غبغب بندازه که ما بعد وزارت نفت بالاترین سود رو داریم! میریزم جایی که اشتعال سالم حداقل توی این مملکت بیشتر شه! نه ناسالم!

استفاده از اینترنت 3G و وایمکس هیچ ربطی به مخابرات نداره! ریالی هم پولش توی جیب مخابرات نمیره! ;)

dj77
02-05-2015, 13:38
آغاز به کار کمپین شگفت انگیز مخابرات استان تهران: اینترنت نامحدود مخابرات؛ محدود شد! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mi13
02-05-2015, 15:00
دوستان غوله این دانلود شبانه رایگان تو کمپین جدید رو نخورین الان از یک تا شیش صبحه ماه دیگه یهو میگن از سه تا هفت صبحه دو ماه دیگه میتونن بگن به مشکل برخوردیم دیگه این امتیاز دانلود رایگان شبانه رو نداریم مثل خیلی از شرکتها که این کارو کردن این گیگ رایگان اضافی هم از اونجایی که هیچ توضیحی راجبش داده نشده مشخصه فقط برای اوایل کاره بعدا بر میدارن من که نا محدود میمونم اصلا بگن سرعت تو کمپین ده برابر میشه وقتی هفت هشت گیگ میدن به چه دردی میخوره هفته اول گیگت تموم میشه

GHAGHALEELEE
02-05-2015, 16:10
وات؟
عموجان وایمکس به مخابرات چه ربطی داره؟ زیرساخت جای دیگری است! مخابرات بستر تلفن خانگی (زوج سیم و فیبر) دستشه ها! :wink: گرفتن وایمکس هیچ ربطی به مخابرات نداره!!!
استفاده از اینترنت 3G و وایمکس هیچ ربطی به مخابرات نداره!
تمامی فرکانسهای رادیویی تحت نظارت مخابرات هست

میلیون ها راه هست واسه رسیدن به اینترنت!
اگر بود که ملت سراغ اینترنت انلاین ما-هو-اره ای و ه-ک مک نمیرفتند

ولی من یکی اگه قرار باشه مخابرات خطم رو با کسی به صورت زمانی هم به اشتراک بگذاره صد در صد ولش می کنم! سرعت پایین! پینگ افتضاح! سرویس دهی ضعیف و ......!!! از همه مهمتر غیر قابل حمل بودن
همبن الانش هم اشتراکی هستی. کجای دنیا اینترنت adsl قابل حمل میشه!

بعد هم من بمیرم به مخابرات باج نمیدم! اگه قیمت اینترنت تو ایران زیاده واسه باج گیری مخابراته! باقی شرکتهای خصوصی کلی باید بهش باج بدن کلی هم به دولت، واسه همینم قیمتشون بالاست! ولی عوضش توی اون شرکتها کسی با پارتی بازی استخدام نشده! جداقل اگه محبورم پول زیادی بدم نمیریزم توی شیکم مخابرات که فردا بره واسه من باد به غبغب بندازه که ما بعد وزارت نفت بالاترین سود رو داریم! میریزم جایی که اشتعال سالم حداقل توی این مملکت بیشتر شه! نه ناسالم!
این صحبتها هم ارتباطی با موضوع بحث شروع شده نداشت هر چند که بنده هم باهات موافقم.:n16:

djkavehtnt
02-05-2015, 16:16
آغاز به کار کمپین شگفت انگیز مخابرات استان تهران: اینترنت نامحدود مخابرات؛ محدود شد! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مشکل این خبر ، این جاست که جایی تو این خبر ، از قضیه طرح مصرف منصفانه اینترنت و سقف 20 گیگ مصرف مطرح نشده
توی سایت خود مخابرات هم همین رو نوشته ولی اون جا هم خبری از طرح مصرف منصفانه اینترنت نیست
این هم لینکش »» [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mr saeed
02-05-2015, 16:36

اخه خط تلفن خود شما رو به یک منزل واگذار کردند مساله اینجاست که صاحب ملک باید پاسخگو باشه نه شما.یعنی حتی اگر خط اول هم به نام مادرتون باشه و منزل به نام پدرتون باز این پدرتون هستند که پاسخگو هستند.

در مورد چیزی اطلاعاتی ندارید اظهار نظر نکنید

خط به مکان واگذار نمی شه برای شخص حقیق یا حقوقی واگذار می شه خط برای 10 میلیونی هم قبض بیاد مخابرات تنها کاری می تونه بکنه این خط های دیگه شما رو بردار برای خودش همین .

SAHANDE3
02-05-2015, 16:43
وات؟
عموجان وایمکس به مخابرات چه ربطی داره؟ زیرساخت جای دیگری است! مخابرات بستر تلفن خانگی (زوج سیم و فیبر) دستشه ها! ;) گرفتن وایمکس هیچ ربطی به مخابرات نداره!!!

میلیون ها راه هست واسه رسیدن به اینترنت! ممکنه سراغ 3G هم برم! ولی من یکی اگه قرار باشه مخابرات خطم رو با کسی به صورت زمانی هم به اشتراک بگذاره صد در صد ولش می کنم! سرعت پایین! پینگ افتضاح! سرویس دهی ضعیف و ......!!! از همه مهمتر غیر قابل حمل بودن! الان مخابرات با باقی جاها هیچ فرقی نداره! در حالی که وایرلس بودنش کلی مزیته! همون سرعت (بلکه هم ببشتر!) همون خجم و قابل حمل!

استفاده از اینترنت 3G و وایمکس هیچ ربطی به مخابرات نداره! ریالی هم پولش توی جیب مخابرات نمیره! ;)
دوست عزیز کلا حرف ما سر این موضوع هست که انقدر ها هم که شما فکر می کنید دست اینها برای گرفتن حقشون بسته نیست
بعد تا حالا وایمکس داشتید ؟ من داشتم مبین نت
فقط بهت بگم صد رحمت به مخابرات پینگ داغون شبانه که دیگه الان نداره داغون بود سرعت یک دهمت بهت نمی دادن پشتیبانی افتضاح تازه دکلش سر خیابانمون هست ایرانسل هم که دومی حساب می شه دیگه وایمکس به مشترک جدید نمی ده هر چند همین محدودیت مخابرات روی سرویسهاش گذاشته بعد من به شخصه کلی گفتم منظورم با شخص شما نبود

omiga
02-05-2015, 16:51
تمامی فرکانسهای رادیویی تحت نظارت مخابرات هست

اگر بود که ملت سراغ اینترنت انلاین ما-هو-اره ای و ه-ک مک نمیرفتند

همبن الانش هم اشتراکی هستی. کجای دنیا اینترنت adsl قابل حمل میشه!

این صحبتها هم ارتباطی با موضوع بحث شروع شده نداشت هر چند که بنده هم باهات موافقم.:n16:

عمو مشقا رو خوب انجام ندادیا!

ببین مخابرات یک شرکت جداست! اونی که شما منظورته سازمان تنظیم مقرراته! به شرکت مخابرات ربطی نداره! ;)
منم کاری به اینترنت ماهواره ای ندارم! امکان انجامش تو تهران نیست!
در ضمن الان اشتراکی نیست! خطوط از پشت DSLAM کانفیگ میشن! یعنی شما وقتی 128 داری سخت افزاری اون 128 مال شماست! ربطی به ما باقی نداره! حالا اینکه این خطوط با هم ادغام میشن یه بحثه اینکه شما در یک زمان مشخص چقدر از اون پهنای باند مال شماست یه بجثه! من دارم 128 کیلوبیت رو می خرم! یعنی جدای از ادغام بستر در لایه های پایین تر توی لایه بالا منم و من! نه اینکه با باقی از نظر زمان اشتراک داشته باشم! مخابرات تنها فرقش با باقی شرکتها این بود که می گفت من چون مصرف کننده ام زیاده می ارزه برام DSLAM بخرم و بدم به مشتری! حالا به این نتیجه رسیده از این تجهیزات سود کاذب داشته باشه یه مسئله چدیده! من قرار نیست سرعت 16 کیلوی تحمیل شده به خاطر DSLAM رو تحمل کنم و در عین حال از نظر زمانی هم مشکل داشته باشم!

شرکتهای خصوصی می گفتن ما پول DSLAM نداریم خط رو زمانی به اشتراک می گذاشتند و به هرکی حجم می دادند! یعنی خط 1 مگابیت که در آن واحد 128 کیلو رو میده باید مثلا می دادند به 10 نفر و به هرکی 16 کیلو میرسید! منتها شما اگه توی اون زمان تنها بودی نرم افزار به شما اجازه افزایش سرعت تا 128 تایی که دستش بود رو می داد!!! هر چند اونها هم دروغ می گفتند و عملا به 10 نفر نمی دادن! تعداد خیلی بیشتر از این حرفها بود! خط در حالت عادی می تونست 300 گیگ در ماه حجم بکیره! شما اگه نفری 10 کیک هم ترافیک داشتید میشد 30 نفر اشتراک! اگر هم در یک زمانی تعداد نفرات روی خط زیاد میشدن شرکت می گفت اختلال داریم! البته این اتفاق رو نمی گذاشتند بیفنه چون مشترک تجاری و خانگی رو قاطی می کردن تا الگوی مصرفشون متفاوت باشه!

مخابرات مال ما رو سخت افزاری کانفیگ کرده! ما از پهنای باند هم نمی تونیم استفاده کنیم! نتیجه اینکه وقتی میگه 128 شما سخت افزاری به 16 کیلو لیمیت شدی! کسی بیاد نباید سرعتت افت کنه کسی هم بره نباید سرعت افزایش پیدا کنه! که نمی کنه هم! مشکل افت سرعت توی ایران مشکل پروسس فیلترینگه نه سخت افزار! واسه همینم میگم اونایی که از دانلود باقی شاکی خودشون رو گذاشتن سر کار!

اما اینی که مخابرات حجم من رو محدود می کنه یعنی خط 128 من رو هم می خواد با باقی از الان به صورت نرم افزاری به اشتراک بگذاره! یعنی از این به بعد اگه 7 نفر رو بزاره روی یک خط و هم اونها هم وصل باشند سرعت من میشه 2.5 کیلوبایت! یا به بیان دیگه خط 20 کیلوبیت بر ثانیه داره می فروشه نه خط 128!!!

نگه داشتن این سرویس یک جور حماقت از نظر من یکی محسوب میشه! 3G و وایمکس دارند حجم می فروشن! نه اینترنت حجمی! اون خیلی به نظرم بهتره!

در ضمن هر دو شون هم قابل حمل هستند هر چند به خاطر ضعف سخت افزار وایمکس توی ایران در حال حرکت با سرعت بالا نمیشه وایمکس داشت (باقی دنیا میشه! اینجا سخت افزارها نمی تونن!) ولی حداقلش من هر جا باشم (سر کلاس، سر کار، یا توی خونه!) همون اینترنت رو دارم! زمان هم نداره حجمم بپره! (البته برای 3G منظورمه!)

این طرح مخابرات به درد فک و فامیل خودش می خوره و بس! دره ای مصرف کننده رو به نگه داشتن سرویسش تشویق نمی کنه!

شبانه مجانی هم ارزونی خودش!

اشتراک زمانی اینترنت و تخصیص حجم یه مدل کلاه برداری پیشرفته است که چون کسی سر از قضیه در نمیاره خیلی ساله توی این مملکت باب شده! منم اینقدر پولدار نیستم به این اقایون اجازه بدم یه همچین کلاه گشادی رو سرم بزارن! پیشنهاد می کنم شما هم اگه نمی خواین این مرض پیشرفت کنه اینقدر راحت زیر بارش نرید!

omiga
02-05-2015, 16:53
دوست عزیز کلا حرف ما سر این موضوع هست که انقدر ها هم که شما فکر می کنید دست اینها برای گرفتن حقشون بسته نیست
بعد تا حالا وایمکس داشتید ؟ من داشتم مبین نت
فقط بهت بگم صد رحمت به مخابرات پینگ داغون شبانه که دیگه الان نداره داغون بود سرعت یک دهمت بهت نمی دادن پشتیبانی افتضاح تازه دکلش سر خیابانمون هست ایرانسل هم که دومی حساب می شه دیگه وایمکس به مشترک جدید نمی ده هر چند همین محدودیت مخابرات روی سرویسهاش گذاشته بعد من به شخصه کلی گفتم منظورم با شخص شما نبود

خوب می رویم سراغ 3G! یا Sky Wire! بالاخره یه راه پیدا میشه!
ببین من تجربه هیچ کدوم رو ندارم! 3 ساله از مخابرات دارم! قبلش با GPRS همراه اول بودم و تجربه اون رو دارم! خوب بود! اما خوب مخابرات نامحدود و اقتصادی بود! اگه قرار باشه این دو شرطش رو از دست بده اون خیلی بهتر بود!!!!

SAHANDE3
02-05-2015, 16:56
یعنی دیگه باید زوری بریم شگفت انگیز؟:n31:
ساعت شبانه چند ساعته؟ کسی پرسیده؟:n18:

SAHANDE3
02-05-2015, 17:06
خوب می رویم سراغ 3G! یا Sky Wire! بالاخره یه راه پیدا میشه!
من فقط تجربه مبین نت که گندشون هست رو برات گفتم الان برخی شرکت ها دیگه هم می دن شاید خوب باشن:n41:
3g رایتل هم استفاده کردم جوابگو نیازهات نیست به خصوص نسبت به قیمتش ولی برای بقیه رو نمی دونم هرچند شکایت ازیشون زیاد شنیدم به خصوص دربازه ی حجم مصرف باور کن از همه بهتر در شرایط فعلی adsl

hosein_artist
02-05-2015, 17:16
در مورد خط تلفن به مالک خانه هیچ ارتباطی ندارد برای مثال طرف خانه خودش را اجاره داده و مستاجر یک خط به نام خودش از مخابرات خریده بعد که مستاجر خانه را تخلیه کنه ممکنه روی خطی که به نام خودش بوده بدهی هم داشته باشد و این به مالک خانه و کسی که صاحب خط بدون بدهی هست هیچ ارتباطی ندارد و مخابرات تنها می نواند خطی که بدهی دارد و یا خطهایی که به نام آن شخص خاص هست را مسدود کند این از خط تلفن.

اما صحبت از اینرنت ماهواره ای شد بله امکان استفاده از اینترنت ماهواره ای در ایران هست اما نه برای هر کسی چون باید کارت اعتباری مثل ویزا کارت و یا مستر کارت داشته باشید و به خاطر داشته باشید اینرنت ماهواه ای 2 مدل دارد یکطرفه و دوطرفه که استفاده از نوع دو طرفه آن که قابلیت سند و ریسیو داشته باشد در ایران ممنوع هست اما در نوع یکطرقه شما برای سند نیاز به یک خط تلفن و اینرنت معمولی دارید ولی رسیو را از طریق ماهواره انجام می دهید که البته یاید در نظر داشت فیمت این نوع اینرنت گران هست و سایتهایی مثل اسکای نت چنین سرویس هایی را ارائه می کنند که البته برای خرید از آنها همانطور که گفتم نیار به مسترکارت و یا پی پل دارید البته هزینه کارت دی وی بی و غیره بماند ولی برای خودش دنیایی دارد و فیلتر هم نیست .

SAHANDE3
02-05-2015, 17:30
در مورد خط تلفن به مالک خانه هیچ ارتباطی ندارد برای مثال طرف خانه خودش را اجاره داده و مستاجر یک خط به نام خودش از مخابرات خریده بعد که مستاجر خانه را تخلیه کنه ممکنه روی خطی که به نام خودش بوده بدهی هم داشته باشد و این به مالک خانه و کسی که صاحب خط بدون بدهی هست هیچ ارتباطی ندارد و مخابرات تنها می نواند خطی که بدهی دارد و یا خطهایی که به نام آن شخص خاص هست را مسدود کند این از خط تلفن.

اما صحبت از اینرنت ماهواره ای شد بله امکان استفاده از اینترنت ماهواره ای در ایران هست اما نه برای هر کسی چون باید کارت اعتباری مثل ویزا کارت و یا مستر کارت داشته باشید و به خاطر داشته باشید اینرنت ماهواه ای 2 مدل دارد یکطرفه و دوطرفه که استفاده از نوع دو طرفه آن که قابلیت سند و ریسیو داشته باشد در ایران ممنوع هست اما در نوع یکطرقه شما برای سند نیاز به یک خط تلفن و اینرنت معمولی دارید ولی رسیو را از طریق ماهواره انجام می دهید که البته یاید در نظر داشت فیمت این نوع اینرنت گران هست و سایتهایی مثل اسکای نت چنین سرویس هایی را ارائه می کنند که البته برای خرید از آنها همانطور که گفتم نیار به مسترکارت و یا پی پل دارید البته هزینه کارت دی وی بی و غیره بماند ولی برای خودش دنیایی دارد و فیلتر هم نیست .
بدهی adsl مشکل ساز می شه که به اسمت هست فقط مشکل خط نیست
اینترنت ما*هوا** همه جوره غیر قانونی هست اگر سند داشته باشه که اتهام شدیدی ممکن بهت بزنن دستگاهاش از شما بگیرن بیچاره می شی فقط آفلاینش تو ایران کاربرد داره که نیازهات و برطرف نمی کنه هزار تا مشکل داره در حقیقت فقط برای دانلود از فایلهای دیگران هست شما حتی اگر اکانت هم بخری باز یرای سند نیاز به اینترنت دیگری داری

omiga
02-05-2015, 17:57
من فقط تجربه مبین نت که گندشون هست رو برات گفتم الان برخی شرکت ها دیگه هم می دن شاید خوب باشن:n41:
3g رایتل هم استفاده کردم جوابگو نیازهات نیست به خصوص نسبت به قیمتش ولی برای بقیه رو نمی دونم هرچند شکایت ازیشون زیاد شنیدم به خصوص دربازه ی حجم مصرف باور کن از همه بهتر در شرایط فعلی adsl

من خوره دانلود نیستم! البته دانلود کم هم ندارم! اکثر نرم افزارهایی که می خوام اصن تو ایران پیدا نمیشه و باید خودم دانلود کنم! ولی مخابرات بدون شبانه و با این حرفی که الان زده میشه قضیه همون باقی! در حالی که باقی شرکت خصوصین و مخابرات یه دولتی!!! گفتم به نظرم قرار باشه بریم ترجیح میدم شرکت خصوصیه کار کنه دو تا شغل تو مملکت ایجاد شه نه یه سری مفت خور پروار تر هم بشن!
مخابرات از این کلاه برداری ها زیاد کرده!
یادمه یه زمانی هزینه رانژه 3 تومن بود ولی مجلس تصویب کرده بود 1 تومن باید باشه! مخابرات تا سه چهار سال اجرا نکرد و بعدها علیه اش پرونده درست شد که 900 میلیارد تومن پول الکی گرفته!!! به کی پس داد ما نفهمیدیم! الانم که چراغ خاموش هر کدومشون هر غلطی می خوان بکنن می کنن!!!

ببین من این رو می دونم مخابرات داره خطی که حالا به قول زیر ساخت 3000 دلار تموم میشه (که دروغ میگه!) رو می کنه 40 میلیون! حالا هوس کرده خط رو بکنه 280 میلیون! سود خالص! شونه ات رو پیاری پایین تا عمر داری سوارتن! من بمیرم شونه ام رو نمیارم پایین! مخابرات هم کلی هزینه کرده! همون یه فلم سخت افزاری که بهت گفتم سرچ کن ببین چقدره قیمتش! یا مجبور میشه دیگه دندون طمعش رو بکشه یا اینکه یه دفعه فاصله بین دو ماه مشتریاش می پرن و از نون خوردن می افته! من که تصمیمم رو گرفتم! باقی رو نمی دونم!

این بازی یه بازنده داشته باشه مخابراته! هر چی بیشتر باشیم سریعتر غلاف می کنه! هر چی هم کمتر ما میریم و باقی با همین وضعیت سر می کنن! :n40:

راستی هیج مشکلی هم ایحاد نمیشه! مگر براش قانون جدید مملکتی بگذارند که اونم نمیشه! چون مال قبلیا حساب نیست!
اتفاقی که می افته اینه که مخابرات برات قبض میلیونی میفرسته شما هم پرداخت نمی کنی و خط مصادره میشه! بعدش هم ته ته ته اش اینه که به خونه شما تلفن نمی دن! :D این دیگه آخرشه! اونم اگه خونه رو فروختی نفر بعد میره میگیره!

در ضمن مخابرات باید اطلاع رسانی می کرده! شما دادگاه هم بری تهش حق رو به شما میدن! یه خظ پشت قبض ملاک نیست! شبیه همون اتفاقی که برای قبض جریمه ماشین می افته برای شما می افته! نهایتا اگه بعد از مدتی ببینی قبض رو باید پرداخت کنی چون می خوای به همون نام تلفن بگیری باید بری دادگاه و تهش هم اون پول دست مخابرات رو نمیگیره!!!

از طرفی مخابرات با این حرکتش اون پولی رو هم که مطمئن بود سر ماه از ما میگیره از دست میده! خلاصه سرت رو درد نیارم! من اصلا نمی ترسم! چون می دونم کارش غیر قانونیه و دستش هم به جایی بند نیست! خدمتش می رسم! پیشنهاد می کنم شما و باقی هم دست رو دست نگذارید که اگه تعداد زیاد باشه همین الان میشینن سر جاشون! وگرنه ذره ذره ما رو قیچی می کنن و وضع بدتر هم ممکنه بشه!

hosein_artist
02-05-2015, 18:21

بدهی adsl مشکل ساز می شه که به اسمت هست فقط مشکل خط نیست
اینترنت ما*هوا** همه جوره غیر قانونی هست اگر سند داشته باشه که اتهام شدیدی ممکن بهت بزنن دستگاهاش از شما بگیرن بیچاره می شی فقط آفلاینش تو ایران کاربرد داره که نیازهات و برطرف نمی کنه هزار تا مشکل داره در حقیقت فقط برای دانلود از فایلهای دیگران هست شما حتی اگر اکانت هم بخری باز یرای سند نیاز به اینترنت دیگری داری
اون آفلاین که شما گفتی با چیزی که من گفتم فرق می کنه.در این نوع اینترنت شما اصلا سند ندارید و باید یک خط اینترنت معمولی حتی با اینترنت دیال آپ هم می توانید انجام بدهید ولی ریسیو را با ماهواره انحام می دهید درست مثل آقلاین در دانلود آقلاین در واقع شما دارید دربافت دیتا و ریسیو را با ماهواره انجام می دهید .ولی همانطور که گفتم هزینه این نوع اینترنت حتی اگر کارت دی وی بی و غیره را هم داشته باشید بالا هست .ولی خوب با این بازی که مخابرات درآورده و آشغال بودن Isp های دیگر چاره ای نیست و بهترین گزینه ممکن هست.

Igla
02-05-2015, 19:23
برای حرص خوردن بیشتر که کلیه متخصصین معتقدند برای رفع! سلامتی! خیلی واجبه, تعرفه قیمت های اینترنت نامحدود بیلاین ارمنستان رو براتون میزارم.
توجه داشته باشید که ارمنستان هست نه کره, ژاپن, اروپا, استرالیا, عامریکا و ...
بازهم توجه داشته باشید که این تعرفه شامل مالیات بر ارزش افزوده هم هست, و همچنین مشترکین جدید روتر WiFi دریافت می کنند.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

هر درام AMD رو هفت تومان محاسبه بفرمایید

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ].VUTkmo6qqko)

mani V-A
02-05-2015, 19:32
من که خطم وقتی دایر شد یوزر پسمو از 2020 گرفتم.
ورود به سيستم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوست عزیز، یه زنگ بزن به ۲۰۲۰ ازشون بخواه. برات به شماره موبایلی که دادی به مخابرات اس ام اس میکنن.

بچه ها خیلی لطف کردید ممنونم ازتون ... زنگ زدم 2020 یوزر و پس رو به یه بدبختی گرفتم ، دوتا اپراتور می گفتن شما هنوز 24 ساعت از زمان ثبت نامت نگذشته ، باید منتظر باشید اول زنگ بزنن سرویستون رو تایید بکنن و ...
یکیشونم برام اس ام اس کرد که اولا یه کامیون بود دوما کلا بهم ریخته بود و ... به هر حال بگذریم ، یه جوری گرفتم ، اما حالا مشکل اینه با اون یوزر و پس نمی تونم وارد سامانه ای که دادید بشم ، می گه شناسه کاربری معتبر نیست که حدس خودم اینه هنوز توی سیستم سامانه ثبت نشده یوزر من که خب طبیعیه ، چون من 5شنبه ظهر ثبت نام کردم و جمعه و شنبه هم که تعطیل بوده ... اما حالا با اون یوزر و پس تونستم مودمو کانفیگ کنم ، من از این 10 مگ های مخابرات گرفتم که هزینه ش روی قبض میاد ، حالا سوالم اینه :

چون یکی از مسئولین مخابرات بهم گفت شما ماهی 30 تومن میاد روی قبضت و هرچی بیشتر گیگ مصرف کنی 3600 پات درمیاد ، آیا من دیگه سامانه مدیرت حساب ندارم ؟

( داخل پرانتز هم بگم سرعت دانلود تا 1700-1800 می ره منتهی اصلا ثابت نیست ، گاهی میاد روی 200 ! پینگم هم از 8.8.8.8 حدودا 230 هستش در بهترین حالت ... )

hamed_korn
02-05-2015, 20:00
شما هم سیستم محدود گرفتی و سامانه مدیریت حساب داری بزار بعد تطیلات تست کن ببین باید بتونی بری و ریز مصرفتو ببینی.
شما چند گیگ در ماه میتونی دانلود کنی .سهمیت ماهی چند گیگه؟

omiga
02-05-2015, 20:15
برای حرص خوردن بیشتر که کلیه متخصصین معتقدند برای رفع! سلامتی! خیلی واجبه, تعرفه قیمت های اینترنت نامحدود بیلاین ارمنستان رو براتون میزارم.
توجه داشته باشید که ارمنستان هست نه کره, ژاپن, اروپا, استرالیا, عامریکا و ...
بازهم توجه داشته باشید که این تعرفه شامل مالیات بر ارزش افزوده هم هست, و همچنین مشترکین جدید روتر WiFi دریافت می کنند.

هر درام AMD رو هفت تومان محاسبه بفرمایید

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ].VUTkmo6qqko)

اونا اختمال شرکتشون در حال ضرر دادنه! باید رئیس مخابرات رو بفرستند ارزش سهامشون رو ببره بالا! :n02:

mani V-A
02-05-2015, 23:36
شما هم سیستم محدود گرفتی و سامانه مدیریت حساب داری بزار بعد تطیلات تست کن ببین باید بتونی بری و ریز مصرفتو ببینی.
شما چند گیگ در ماه میتونی دانلود کنی .سهمیت ماهی چند گیگه؟

ماهانه ۸ گیگه داداشم .. ممنون از پاسخت ..

DarkLords
03-05-2015, 00:56
همه جای دنیا قیمت یه سرویس بر اساس سرعتش محاسبه میشه. در واقع سرعت یا همون پهنای باند رو میفروشن ولی تو ایران به ما حجم رو میخوان بفروشن چون نمیخوان سرعت رو بالا ببرن.
حتی برای سرویسهای موبایل که حجمی محاسبه میشن هم اینطوری نیست که طرف حجم بخره، یه حجم اولیه داره که با حداکثر سرعت میتونه استفاده کنه و بعد که اون حجم تموم شد سرعت کم میشه، مثل همین مصرف منصفانه. ولی برا موبایله نه adsl.
در واقع این ما هستیم که باید محدود باشیم، بهمین خاطر اینترنت رو محدود میکنن. زیر ساخت بابت حجم انتقالی پول نمیده به شرکتهای خارجی، بابت پهنای باندش پول میده.
اینکه ما محدود باشیم در واقع رانتی هست که به شرکتهای اینترنتی داده میشه که هرچه بیشتر جیب مارو خالی کنن. برای اونا سود خالص برای ما ضرر کامل.

omiga
03-05-2015, 01:25
همه جای دنیا قیمت یه سرویس بر اساس سرعتش محاسبه میشه. در واقع سرعت یا همون پهنای باند رو میفروشن ولی تو ایران به ما حجم رو میخوان بفروشن چون نمیخوان سرعت رو بالا ببرن.
حتی برای سرویسهای موبایل که حجمی محاسبه میشن هم اینطوری نیست که طرف حجم بخره، یه حجم اولیه داره که با حداکثر سرعت میتونه استفاده کنه و بعد که اون حجم تموم شد سرعت کم میشه، مثل همین مصرف منصفانه. ولی برا موبایله نه adsl.
در واقع این ما هستیم که باید محدود باشیم، بهمین خاطر اینترنت رو محدود میکنن. زیر ساخت بابت حجم انتقالی پول نمیده به شرکتهای خارجی، بابت پهنای باندش پول میده.
اینکه ما محدود باشیم در واقع رانتی هست که به شرکتهای اینترنتی داده میشه که هرچه بیشتر جیب مارو خالی کنن. برای اونا سود خالص برای ما ضرر کامل.

اینی که پهنای باند می فروشن درسته! چون اصلا حجم معنی نداره! اگه یه پهنای باندی رو خریدی 24 ساعته مال شماست! دیگه حجم اینقدر یعنی چی؟
البته لاینهای خیلی سنگین (200 مگابیت به بالا!) محدودیت حجمی برای دانلود از بعضی سرورها دارن (Peer to Peer نه! اصلا تورنت و باقی دوستان واسه همین به وجود اومدن!) چون اگه این محدودیت گذاشته نشه بعضی سرورها رو دان می کنن!!!! ولی نه واسه حجم 128 کیلوبیت!
اما این داستان ربطش به بالا نبردن سرعت رو چطوری دادی من نفهمیدم!

ببینید اینی که من دارم می بینم اینه که اینا دارن از بی اطلاعی ملت از زیر ساخت سو استفاده می کنن! به اسم اینکه نمی دونم یکی 24 ساعته گذاشته رو دانلود و ... مردم رو انداختن به جون هم! قانون رو هم به مسخره گرفتن! اگه قانون میگه خط باید بین اینقدر آدم تقسیم بشه اینا نمی تونن تخلف کنن!!!
من حقوق دان نیستم! ولی مثل روز برام روشنه که اینا دارن از اصل قانون هم تخطی می کنن! یکی که به این جور متون تسلط داره و بلده بیاد یه لایحه بنویسه بفرستیم کمیسیون و مجلس! جواب ندادن ریاست جمهوری و ...!!! مخابرات ارگان دولتیه!
اینی که میگه ملت حجمی می خوان یه بحثه پذیرفته است کسی هم چیزی نمی تونه بهش بگه!
اینی هم که میگه سرویس جدید نامحدود نمیدم باز پذیرفته است! امکان ارتقا در شرایط فعلی رو نداره!
اما اینی که میگه سرویسهای قدیمی رو یه طرفه تغییر میدم و از نامحدودیت در میارمشون نه هیچ رقمه من یکی نمی فهمم چطوری میگه! نه قانون اجازه این مدل اشتراک رو در صورت نارضایتی مشتری داده و نه اصلا می تونه یه قرارداد رو اینطوری تغییر بده! فقط نمی دونم چرا کسی گوشش بدهکار نیست و نمیاد این کار رو تموم کنیم!

من امشب واسه 5 تا خبرگزاری نامه فرستادم! امیدوارم اونا حداقل مطلب رو چاپ کنن!

mohammad_87
03-05-2015, 01:52
چیزی که فعلا قطعی هست و رسمی اعلام شده فقط یه طرح پیشنهادی برای مشترکین قدیمی هست که اینترنت فعلا نامحدود رو با یکی از طرح های شگفت انگیز جایگزین کنند.
بحث محدود کردن اینترنت های نامحدود فعلا رو هواست و چیزی رسما اعلام نشده.در سایت مخابرات که به هر سوال یه جور جواب میدهند به شکایات دوستان هم گفتند تا رسمی اعلام نشه چیزی برای شکایت و پیگیری ممکن نیست.این تناقض نشون میده فعلا این طرح دانلود منصفانه در حال حاضر در حال اجرا نیست.(من دانلود زیاد ندارم اما مشخصا به این طرح اعتراض دارم و شکایت خواهم کرد)

فقط لطفا دوستان نیان طرح شگفت انگیز رو اجباری نام ببرند و ناخواسته یه امتیاز برای مخابرات درست کنند.این فقط یک پیشنهاده که میتونی تغییر بدی یا اینکه سرویس فعلی رو نگه داری تا تغییرات بعدی.

SAHANDE3
03-05-2015, 09:41
اون آفلاین که شما گفتی با چیزی که من گفتم فرق می کنه.در این نوع اینترنت شما اصلا سند ندارید و باید یک خط اینترنت معمولی حتی با اینترنت دیال آپ هم می توانید انجام بدهید ولی ریسیو را با ماهواره انحام می دهید درست مثل آقلاین در دانلود آقلاین در واقع شما دارید دربافت دیتا و ریسیو را با ماهواره انجام می دهید .ولی همانطور که گفتم هزینه این نوع اینترنت حتی اگر کارت دی وی بی و غیره را هم داشته باشید بالا هست .ولی خوب با این بازی که مخابرات درآورده و آشغال بودن Isp های دیگر چاره ای نیست و بهترین گزینه ممکن هست.
دوست عزیز قیمت این نوع اینترنت حتی خارج از ایران هم زیاده این اکانتهایی هم که برخی افراد سود جو می فروشن هک شده و دزدی از دیگران و معمولا طی مدت کوتاهی از کار می افته و سرعتش هم خیلی کمتر از اون چیزی که می گن وگرنه اگر اکانتهای اصلی رو بخوای بخری که از بیشتر شرکتهای اصلی در ایران امکان نداره و قیمتش هم اصلا به صرفه نیست بعد از این هم همه جور اینترنت ماهوا ** هم جوره جرمه حتی آفلاینش خیلی راحت هم ردت رو می تونن بگیرن

MahZi
03-05-2015, 12:31
سلام
دوستان مخابرات دیگه سرویس نامجدود ارائه نمیکنه؟
تو صفحه خرید هیچ فیلدی برای انتخاب نوع سرویس (حجمی یا نامحدود) وجود نداره. فقط میشه نوع کمپین انتخاب کرد.

و اینکه تو همین تاپیک یکی از دوستان گفته 512 نامحدود داره و محدودیت 20 گیگ
مگه مخابرات هم استفاده عادلانه و از این دری وری ها داره؟

hosein_artist
03-05-2015, 12:58

دوست عزیز قیمت این نوع اینترنت حتی خارج از ایران هم زیاده این اکانتهایی هم که برخی افراد سود جو می فروشن هک شده و دزدی از دیگران و معمولا طی مدت کوتاهی از کار می افته و سرعتش هم خیلی کمتر از اون چیزی که می گن وگرنه اگر اکانتهای اصلی رو بخوای بخری که از بیشتر شرکتهای اصلی در ایران امکان نداره و قیمتش هم اصلا به صرفه نیست بعد از این هم همه جور اینترنت ماهوا ** هم جوره جرمه حتی آفلاینش خیلی راحت هم ردت رو می تونن بگیرن

دوست عزیز امکان خرید این اکانتها از شرکنهای اصلی در ایران وچود دارد و همانطور که گفتم نیار به حساب پی پل و یا مستر کارت دارید . و اما درباره غیر قانونی بودن آن شما منوجه توضیحات من نشدید دوست عزیز در ابن نوع اینترنت شما اصلا سند ندارید که قابل ردیابی باشید .برای اینکه متوجه بشوید شما به قول خودتان یک مدت دانلود آفلاین انجام دادید آیا کسی ردتان را زد و مشکلی برای شما پیش آمد؟این اینتنرت دقیقا مثل همان آقلاین هست اما با این تفاوت که در اینترنت آفلاین شما حق انتخاب روی فایلهایی که دانلود می کنید ندارد اما در این نوع اینترنت شما آنلاین هستید یعنی می توانید خودتان در اینترنت سرچ کنید و هر چه دوست دارید با سرعت بالا تا 3 مگابایت در ثانیه دانلود کنید .اما توجه داشته باشید برای استفاده از این نوع اینترنت شما نیاز به یک خط اینترنت معمولی دارید حتی اینترنت 64 یا 128 هم جواب می دهد.

vivabarca
03-05-2015, 13:11
دوستان من قبض تلفن رو هفته پیش اینترنتی پرداخت کردم، ولی امروز اس ام اس اومده که نسبت به پرداخت بدهی اقدام کنید. کسی می دونه برای پیگیری باید با چه شماره ای تماس گرفت ؟

Firebirds
03-05-2015, 15:32
دوستان من قبض تلفن رو هفته پیش اینترنتی پرداخت کردم، ولی امروز اس ام اس اومده که نسبت به پرداخت بدهی اقدام کنید. کسی می دونه برای پیگیری باید با چه شماره ای تماس گرفت ؟

باید با شماره پیگیری پرداخت اینترنتی بری مرکز مخابراتی.

من یک پینگ تایم میزارم، توضیح تقسیرش باخودتون دیگه :n02:

karbar200
03-05-2015, 15:37
با این وضع دانلود و پینگ های موجود دارند آماده‌سازي شبكه براي واگذاري يك ميليون و 400 هزار پورت اينترنت پرسرعت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) می فروشند

farid_givehchin
03-05-2015, 16:06
دوستانی که پیگیر شکایت بودن من درخواست تجدید نظر فرستادم براشون تا ببینم چی میشه حالا

SAHANDE3
03-05-2015, 17:31
دوست عزیز امکان خرید این اکانتها از شرکنهای اصلی در ایران وچود دارد و همانطور که گفتم نیار به حساب پی پل و یا مستر کارت دارید . و اما درباره غیر قانونی بودن آن شما منوجه توضیحات من نشدید دوست عزیز در ابن نوع اینترنت شما اصلا سند ندارید که قابل ردیابی باشید .برای اینکه متوجه بشوید شما به قول خودتان یک مدت دانلود آفلاین انجام دادید آیا کسی ردتان را زد و مشکلی برای شما پیش آمد؟این اینتنرت دقیقا مثل همان آقلاین هست اما با این تفاوت که در اینترنت آفلاین شما حق انتخاب روی فایلهایی که دانلود می کنید ندارد اما در این نوع اینترنت شما آنلاین هستید یعنی می توانید خودتان در اینترنت سرچ کنید و هر چه دوست دارید با سرعت بالا تا 3 مگابایت در ثانیه دانلود کنید .اما توجه داشته باشید برای استفاده از این نوع اینترنت شما نیاز به یک خط اینترنت معمولی دارید حتی اینترنت 64 یا 128 هم جواب می دهد.
دوست من نگفتم حتما ردت رو می گیرن بلکه اگر بخوان با تجهیزاتی دارند براحتی این کار رو می کنن که نمی تونم بحث رو باز کنم اصلا برای رد گیری نیازی به سند کردن شما نیست ماهوره وقتی برات سیگنال مورد نظرت رو می فرسته می شه به راحتی مکانت رو پیدا کرد تازه چندین راه دیگر هم هست مثلا از طریق خود اینترنت در ضمن هزینه این اینترنت برای ما گران هست چون هر ماهواره ای روی ایران پوشش نداره قیمتش خیلی زیاد خب می ری اینترنت تجاری می خری ارزان تر هست

hosein_artist
03-05-2015, 17:41
درست هست اینجا نمی توان این بحث را باز کرد ولی باز تکرار می کنم تا موقعی که شما سند نداشته باشید مشکلی ندارد چون شما الان روی همان جهت اینترنت کانال های ماهواره هم دارید آیا چندید میلیون نفری که دارند ماهوراه تماشا می کنند را ردیابی می کنند ؟بله می شود اما در این نوع اینترنت شما دارید فرکانس دریافت می کنید مثل زمانی که دازید با ریسیور فرکانس کانالی را دریاقت می کنید و آن را تماشا می کنید این بحث ها فنی هست و اینجا هم امکان آن نیست .در مورد قیمت هم این لیست قیمتی که شما گذاشتی مربوط به اینترنت 2 طرفه هست که اگر این اینترنت را راه اندازی کنید در عرض 5 دقیقه در منرل شما هستند اما قیمتهای اینترنت یکطرفه از 22 یورو شروع می شود .

دوست من نگفتم حتما ردت رو می گیرن بلکه اگر بخوان با تجهیزاتی دارند براحتی این کار رو می کنن که نمی تونم بحث رو باز کنم اصلا برای رد گیری نیازی به سند کردن شما نیست ماهوره وقتی برات سیگنال مورد نظرت رو می فرسته می شه به راحتی مکانت رو پیدا کرد تازه چندین راه دیگر هم هست مثلا از طریق خود اینترنت در ضمن هزینه این اینترنت برای 1مگ نزدیک 500 دلار آمریکا در شرکت skynet به طور متوسط خوب کسی بخواهد اینهمه پول بده اینترنت تجاری می خره سند هم داره غیر قانونی هم نیست

نمونه قیمت

Packages

:

Download
Upload
Type
Price
Payment
FAP

Fibre Optic Service ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
10 Mbit/s
5 Mbit/s
home
$56,01
monthly
15 GB

Fibre Optic Service ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
15 Mbit/s
7.5 Mbit/s
home
$84,02
monthly
25 GB

15 Mbit/s
7.5 Mbit/s
home
$140,03
monthly
50 GB

15 Mbit/s
7.5 Mbit/s
home
$227,20
monthly
100 GB

20 Mbit/s
10 Mbit/s
home
$426,24
monthly
200 GB

20 Mbit/s
10 Mbit/s
home
$512,05
monthly
275 GB

25 Mbit/s
12.5 Mbit/s
home
$853,65
monthly
500 GB

Lord Farshad
03-05-2015, 18:01
درود.

دوستان لطفا از موضوع بحث تاپیک خارج نشید + از قوانین فروم و زیر بخش هم که اطلاع دارید پس بحث های مورد دار لطفا انجام نشه.

:n16:

سپاس.

SAHANDE3
03-05-2015, 18:08
درست هست اینجا نمی توان این بحث را باز کرد ولی باز تکرار می کنم تا موقعی که شما سند نداشته باشید مشکلی ندارد چون شما الان روی همان جهت اینترنت کانال های ماهواره هم دارید آیا چندید میلیون نفری که دارند ماهوراه تماشا می کنند را ردیابی می کنند ؟بله می شود اما در این نوع اینترنت شما دارید فرکانس دریافت می کنید مثل زمانی که دازید با ریسیور فرکانس کانالی را دریاقت می کنید و آن را تماشا می کنید این بحث ها فنی هست و اینجا هم امکان آن نیست .در مورد قیمت هم این لیست قیمتی که شما گذاشتی مربوط به اینترنت 2 طرفه هست که اگر این اینترنت را راه اندازی کنید در عرض 5 دقیقه در منرل شما هستند اما قیمتهای اینترنت یکطرفه از 22 یورو شروع می شود .
بله برای دو طرفه هستند اما یک طرفه مشکلات زیادی دارند معمولا هک شده هستند به خصوص اینهایی که داخل ایران می فروشند به خاطر پروتکل های استفاده می کنه احتمال محدود شدن زیاده به هر حال فقط می خواستم بگم با تجهیزاتی که هست جای دقیقتون می شه پیدا کرد
ببین من هم مثل شما هزار تا مشکل پیدا کردم باور کن فقط 500 گیگ از سایتهای لیچ خریداری کرده بودم خدا لعنتشون کنه برای یک کم پول بیشتر مردم به هزار تا مشکل انداختن الان هم معلوم شده برای فروش بیشتر پورت این رفتارها رو شروع کردن به نظرم اگر می خواهید به سمت اون نوع اینترنت برید اول با آفلاین شروع کنید سمت 2 سویش هم اصلا نرید که هزار تا تهمت ممکن بهتون بزنند اگر تجهیزاتش رو ازتون بگیرند .............

SAHANDE3
03-05-2015, 18:09
درود.

دوستان لطفا از موضوع بحث تاپیک خارج نشید + از قوانین فروم و زیر بخش هم که اطلاع دارید پس بحث های مورد دار لطفا انجام نشه.

سپاس.
ببخشید اشتباه ازمن بود کشش دادم

SAHANDE3
03-05-2015, 18:11
دوستانی که پیگیر شکایت بودن من درخواست تجدید نظر فرستادم براشون تا ببینم چی میشه حالا
بعید می دونم با توجه به خبری که دوستمون در بالا زده دیگر راه برگشتی باشه قرار بوده اینترنت هر نفر رو به 100 نفر بدن :n35:

hosein_artist
03-05-2015, 18:36

بله برای دو طرفه هستند اما یک طرفه مشکلات زیادی دارند معمولا هک شده هستند به خصوص اینهایی که داخل ایران می فروشند به خاطر پروتکل های استفاده می کنه احتمال محدود شدن زیاده به هر حال فقط می خواستم بگم با تجهیزاتی که هست جای دقیقتون می شه پیدا کرد
ببین من هم مثل شما هزار تا مشکل پیدا کردم باور کن فقط 500 گیگ از سایتهای لیچ خریداری کرده بودم خدا لعنتشون کنه برای یک کم پول بیشتر مردم به هزار تا مشکل انداختن الان هم معلوم شده برای فروش بیشتر پورت این رفتارها رو شروع کردن به نظرم اگر می خواهید به سمت اون نوع اینترنت برید اول با آفلاین شروع کنید سمت 2 سویش هم اصلا نرید که هزار تا تهمت ممکن بهتون بزنند اگر تجهیزاتش رو ازتون بگیرند .............

آفلاین خدا بیامرز که 8 سال پیس استقاده می کردم.نوع آنلاین 1 طرفه هم 2 سال پیش 6 ماه استفاده کردم که هیچ مشکلی نداشتم در مورد اکانت های هک شده که اصلا ارزش ندارند باید اکانت را از سایتهای شرکتهای ارائه کننده خرید . تا اینکه مخابرات اینترنت نامحدود ارائه کرد و من هم دیدیم نسبت به قیمت ارزش ندارند و برای همین بیخیال ماهواره ای شدم و از مخابرات سرویس گرفتم تا الان که ظاهرا مخابرات دارد بازی درمیاره که اگر بخواهد چنین کاری کتد بهترین گذینه ممکن هست که فعلا منتظرم ببینم محابرات چه کار می کنه همین الان هم خیلی از دوستام دارند استفاده می کتند و مشکلی هم ندارند 2 طرفه هم کلا منتفی هست .اما 1 طرفه آنلاین هیچ مشکلی ندارد.

vivabarca
03-05-2015, 19:23
این قضیه برداشتن نامحدود چیه؟ نکنه اس ام اس امروز که واسه من اومده (اقدام به پرداخت بدهی) به خاطر دانلود بیش از حد باشه ؟؟؟ :n04:

MJHamed
03-05-2015, 20:37
فکر نمیکنم ربطی به اون داشته باشه
با شماره ۱۸۱۸ میتونی مشخصات قبض و ریز مکالمات رو بفهمی

Sent from my iPhone using Tapatalk

Apollo
03-05-2015, 22:51
دوباره وضعیت اینترنت من برگشت به سال گذشته همین موقع که پینگ رفت روی 300 350 و نه ماه جنگ و دعوا داشتم. تا درست شد.

SAHANDE3
03-05-2015, 23:18
وقتی قراره اینهمه پورت اضافه کنن چاره ای جز تخلیه نیست فکر کنم پینگ بره رو 600 یعنی شده کارت بخرم دیگه به این مخابرات پول نمی دم

a2016
03-05-2015, 23:26
پس یعنی با این کار دیگه نمیشه آنلاین بازی کرد..

scorpion2
04-05-2015, 01:16
درود
این طرح مصرف منصفانه آخر ما نفهمیدیم اجرایی شده یا خیر من زنگ زدم 2020 میگه خبری نیست هنوز یکی از بچه ها هم زنگ زده گفته دانلود کنید شما مشترک قدیم هستید شامل شما نمیشه!
ملت هم که تو سایت مخابرات استان طهران پیام گذاشتن جوابی نگرفتن! این طرح الان تکلیفش چیه دقیقا؟

مشاهده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

birang1357
04-05-2015, 08:58
فاجعه ای به نام اکانتینگ مخابرات
بالاخره بعد از ۷ روز میزان حجم مصرفی به روز شد. ولی در حالیکه در گزارش ریز مصرف 750 مگ ثبت شده در صفحه اصلی 1.5 گیگ نمایش داده شده. اگر از دوستان کسی به روش محاسبه آن پی برد لطفا راهنمایی کند:n19:

Tehranshahr
04-05-2015, 12:16
من نمیدونم چرا شماها دارید دنبال مخابرات میدویید؟
این وظیفه خود مخابراته که در سطح وسیع و از چند طریق رسما اطلاع رسانی کنه.
مخابرات نمیتونه برا چند صد هزار مشترک قبض مازاد صادر کنه براش خیلی گرون تموم میشه.

aluminum
04-05-2015, 13:05
درود
این طرح مصرف منصفانه آخر ما نفهمیدیم اجرایی شده یا خیر من زنگ زدم 2020 میگه خبری نیست هنوز یکی از بچه ها هم زنگ زده گفته دانلود کنید شما مشترک قدیم هستید شامل شما نمیشه!
ملت هم که تو سایت مخابرات استان طهران پیام گذاشتن جوابی نگرفتن! این طرح الان تکلیفش چیه دقیقا؟

مشاهده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من از روز اول پیگیر قضیه بودم و بعد از بارها زنگ زدن به 2020 و عدم درج اطلاعات در سایت مخابرات به این نتیجه رسیدم که هنوز مصرف منصفانه اجرایی نشده
نتیجه شکایت در سایت 195 هم این شده
با سلام احتراما عطف به شكوائيه ارسالي جنابعالي باطلاع مي رساند طي پيگيري بعمل امده تغيير در نحوه ارائه سرويس adsl نامحدود تعرفه اي است كه بصورت امتياز پيشنهادي براي مشترك ارائه شده ومي توانيد داوطلبانه ودر صورت لزوم به مركز مربوطه مراجعه فرماييد-

که همون صحبت و حرفهایی هست که اپراتورهای 2020 میگن...
بنظرم میشه با خیال راحت و البته تا زمانی که دوباره یه داستان جدید درست نکردن از اینترنت استفاده کرد

GHAGHALEELEE
04-05-2015, 13:20
با سلام احتراما عطف به شكوائيه ارسالي جنابعالي باطلاع مي رساند طي پيگيري بعمل امده تغيير در نحوه ارائه سرويس adsl نامحدود تعرفه اي است كه بصورت امتياز پيشنهادي براي مشترك ارائه شده ومي توانيد داوطلبانه ودر صورت لزوم به مركز مربوطه مراجعه فرماييد-
اساسا این متن مشکلی بزرگ داره ، البته صفحات قبل هم مورد بحث بود.ما چیزی بنام" adsl نامحدود تعرفه ای" نداریم ، برای همین شما هر جور هم که متن رو با ایجاد کاما بخوانید باز هم بی معنی است
تغيير ، در نحوه ارائه سرويس adsl نامحدود تعرفه اي است
تغيير در نحوه ارائه سرويس adsl نامحدود ، تعرفه اي است
اما همینطور که شما و دوستان فرمودید و به لحاظ منطقی باید حداقل حداقل سیستم گزارشگیری سایت درست کار میکرد تا بتوان حجم مصرفی رو محاسبه کرد، ولی ما در ایران زندگی میکنیم و هر چیزی حتی "عطف بماسبق شدن قوانین" هم امکانپذیر هست و انجام شده.

aluminum
04-05-2015, 13:26
اساسا این متن مشکلی بزرگ داره ، البته صفحات قبل هم مورد بحث بود.ما چیزی بنام" adsl نامحدود تعرفه ای" نداریم ، برای همین شما هر جور هم که متن رو با ایجاد کاما بخوانید باز هم بی معنی است
تغيير ، در نحوه ارائه سرويس adsl نامحدود تعرفه اي است
تغيير در نحوه ارائه سرويس adsl نامحدود ، تعرفه اي است
اما همینطور که شما و دوستان فرمودید و به لحاظ منطقی باید حداقل حداقل سیستم گزارشگیری سایت درست کار میکرد تا بتوان حجم مصرفی رو محاسبه کرد، ولی ما در ایران زندگی میکنیم و هر چیزی حتی "عطف بماسبق شدن قوانین" هم امکانپذیر هست و انجام شده.

بنظرم هر جوری بخوانید این معنی رو میده که تغییر در وضعیت یه طرح پیشنهادی هست و شما این رو به این مطلب اضافه کن که تمامی اپراتورها دارن روی این قضیه تاکید میکنن و یک مرحله بالاتر سایت مخابراتی که قبض ها ما را به اونجا ارجاع دادن هیچ مطلبی در این مورد کار نکرده

بعد از تغییر کاما گذاشتن کلا جمله را بی معنی میکنه

MahZi
04-05-2015, 14:21
بعد از این حرف و حدیث ها کسی جدیدا سرویس نامحدود گرفته؟ یا کلا دیگه نامحدود ارائه نمیکنن؟

Mr_100_dolari
04-05-2015, 14:46
دوستان اینا هنوزم میگن ممکنه این طرح تغییر کنه :

طرح مصرف منصفانه
با مطرح شدن طرح مصرف منصفانه ، آیا این طرح در حال حاظر ، در حال اجرا می باشد؟ یا خیر؟ و با رد کردن سقف حجم مجاز از اینترنت فایل دانلود بکنیم یا نه؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
١٤/٢/٩٤
اين واحد بر حسب وظيفه اعتراضات و انتقادات را به واحد مربوطه ارسال انشالله به زودي تغييري در اين تصميم گيري صورت پذيرد درحال هم حاضر قوانين پابرجاست .روابط عمومي

در مورد اون حجم ماهانه تشویقی برای طرح شگفت انگیز هم منظورشون همش 1 گیگ بود ...:n19: خدا زیاد کنه واقعا ....

ساعتشم همون 1 تا 6 صبح هست ...

طرح شگفت انگیز
با سلام لطفا به این چند تا سوال جواب بدین : در طرح شگفت انگیز ساعات دانلود رایگان شبانه چند تا چند هست ؟ قرارداد در این طرح چند وقته هست ؟ حجم ماهانه تشویقی برای سرعت 2 مگ با ترافیک 7 گیگ ماهانه چند گیگ هست ؟ از طریق سایت مخابرات هم میشه درخواست داد ؟ ممنون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
١٤/٢/٩٤
باسلام مشترك گرامي ساعت دانلود شبانه براي شما ١شب تا ٦صبح مي باشد درضمن يك گيگ به عنوان تشويقي مي باشد در صورتيكه تا اين لحظه سرويس اي دي اس ال نداشته ايد از طريق تماس با٢٠٢٠ و يا سايت مخابرات ثبت نام نماييد در غير اينصورت مي بايست به مركز مراجعه نماييد.روابط عمومي

اون وقت الان این شگفت انگیز که مثلا طرح جدیدشون بود چه فرقی با بهاره داره ...

توی سرعت 2 مگ اون ماهی 10 گیگ حجمش بود این با 1 گیگ تشویقی میشه ماهی 8 گیگ

ساعت دانلودشم که همونه ... در مورد مدت قرار دادشونم که چیزی نگفتن که چند وقتست ...

شما فرق دیگه ایی توی این دو تا طرح برای سرعت 2 مگ دیدن ؟

SAHANDE3
04-05-2015, 17:27

در مورد اون حجم ماهانه تشویقی برای طرح شگفت انگیز هم منظورشون همش 1 گیگ بود ...:n19: خدا زیاد کنه واقعا ....

ساعتشم همون 1 تا 6 صبح هست ...

اون وقت الان این شگفت انگیز که مثلا طرح جدیدشون بود چه فرقی با بهاره داره ...

توی سرعت 2 مگ اون ماهی 10 گیگ حجمش بود این با 1 گیگ تشویقی میشه ماهی 8 گیگ

ساعت دانلودشم که همونه ... در مورد مدت قرار دادشونم که چیزی نگفتن که چند وقتست ...

شما فرق دیگه ایی توی این دو تا طرح برای سرعت 2 مگ دیدن ؟
فرقش در سرعتش برای 2مگ نامحدود در شگفت انگیز 5 یا 10 مگ می تونید انتخاب کنید ولی در بهاره حداکثر 2 مگ هست

farid_givehchin
04-05-2015, 17:29
امروز از بازرسی سازمان تنظیم مقررات تماس گرفتن گفتن که در مورد جمله پشت قبض حق با شماست و درست اطلاع رسانی نکردن در کل هم گفتن که این طرح اختیاری هست و هرکس دوست داشته باشه میتونه به اون طرح شگفت انگیز کوچ کنه و شما هم میتونید رو همین تعرفه بمونید اگر هم یه وقت صورت حسابتون زیاد شد دوباره شکایت کنید ما حتما پیگیری میکنیم

GHAGHALEELEE
04-05-2015, 17:33
ببین به صحبتهای این روابط عمومی اصلا نمیشه اعتماد کرد ، تا حالا بارها حرفش تغییر کرده ، فکر میکنم اینا میخوان زمان بخرن تا این وضعیت جدید برای مشترکین جا بیفته ، بازگرداندن نامحدود که هیچ من حتی فکر میکنم محدوده حجمی رو برای مثلا 512 ، به 50-60 گیگ هم نرسونند.من که دو هفته از یک ماهی که منتظر تعیین وضعیت بودم رو رد کردم ، دو هفته دیگه مشخص نشه رفتم یک شرکت دیگه.حتی اگه نامحدودش ، محدود باشه . 20 گیگ چیزی نیست که باهاش بشه سر کرد.

SAHANDE3
04-05-2015, 17:53
امروز از بازرسی سازمان تنظیم مقررات تماس گرفتن گفتن که در مورد جمله پشت قبض حق با شماست و درست اطلاع رسانی نکردن در کل هم گفتن که این طرح اختیاری هست و هرکس دوست داشته باشه میتونه به اون طرح شگفت انگیز کوچ کنه و شما هم میتونید رو همین تعرفه بمونید اگر هم یه وقت صورت حسابتون زیاد شد دوباره شکایت کنید ما حتما پیگیری میکنیم
بهش می گفتی آقا اگر حسابمون زیاد بشه تو میای پرداخت کنی ؟
حتما باید بلا سرمون بیاد بعد تازه 2 برابر خرج کنیم بریم شکایت کشی
اینها مردم گذاشتن سر کار آخه طرح شگفت انگیز به مصرف منصفانه چه مربوطه؟ مصرف ظالمانه وقتی اعمال می شه که شما روی طرح نامحدودت بمونی

Mr_100_dolari
04-05-2015, 18:43
فرقش در سرعتش برای 2مگ نامحدود در شگفت انگیز 5 یا 10 مگ می تونید انتخاب کنید ولی در بهاره حداکثر 2 مگ هست

برای ما که الان 512 هستیم در هر دو طرح نمیتونیم بیشتر از 2 مگ بگیریم ...

منتها بهاره با حجم 10 گیگ و شگفت انگیز با حجم 8 گیگ ماهانه ... اومدن ابرو درست کنن زدن چشمشم درآوردن ...

زیادم به اون سرعت 5 مگ و 10 مگ دل خوش نکنید ... سر موقعش یه کاری می کنن طرف خودش یره بگه آقا ما نخواستیم سرعت 10 مگ ارزونی خودتون ...

ببین به صحبتهای این روابط عمومی اصلا نمیشه اعتماد کرد ، تا حالا بارها حرفش تغییر کرده ، فکر میکنم اینا میخوان زمان بخرن تا این وضعیت جدید برای مشترکین جا بیفته ، بازگرداندن نامحدود که هیچ من حتی فکر میکنم محدوده حجمی رو برای مثلا 512 ، به 50-60 گیگ هم نرسونند.من که دو هفته از یک ماهی که منتظر تعیین وضعیت بودم رو رد کردم ، دو هفته دیگه مشخص نشه رفتم یک شرکت دیگه.حتی اگه نامحدودش ، محدود باشه . 20 گیگ چیزی نیست که باهاش بشه سر کرد.

بین وضعیت نت ما دقیقا شده عین پادگان که آدم روز شماری میکرد برای هر چه زودتر آزادی :دی

برای منم به 15 گیگ رسید خیلی وقته واقعا اصلا هیچ دانلودی ندارم ... تا ببینیم خدا چی میخواد بالاخره از دست نت منصفانه آزاد میشیم یا باید با پرداخت یه قبض چند صد هزارتومنی جام شهادت سر بکشیم :n28:

اینها مردم گذاشتن سر کار آخه طرح شگفت انگیز به مصرف منصفانه چه مربوطه؟

دقیقا از روی همین طز جدیدشون که طرح شگفت انگیز بود مشخص شد فکر میکنن با بچه طرفا ...

همچین گفتن حجم تشویقی ما گفتیم چقدر هست ... شایدم 1 گیگ خیلی زیاده منتهی هنوز کاربرهای فوق پیشرفته ما خبر دار نشدن :n13:

netwait
04-05-2015, 20:02
بدبین نباشید اینقدر
اعتراضات و شکایات و پیگیری های ما کارو به اینجا رسوند اینو مطمئن باشید

مخابرات معظم هم الان اومده یه ترفندی زده یه طرح پیشنهادی اختیاری برای کم کردن مشترکان نامحدود همین
اگر دوست دارید برید ندارید میمونید رو همین نامحدود واقعی!
ممکنه این طرح در آینده پیش زمینه ای باشه برای کوچکتر کردن جمعیت نامحدودها تا راحتتر بتونن هر کاری میخوان بکنن!
الان چیزی که مشخص مصرف منصفانه مالیدست و فهمیدن که ملت کی هستن و مسجد جای فیلان نیست!

GHAGHALEELEE
04-05-2015, 20:22
مخابرات معظم هم الان اومده یه ترفندی زده یه طرح پیشنهادی اختیاری برای کم کردن مشترکان نامحدود همین
اگر دوست دارید برید ندارید میمونید رو همین نامحدود واقعی!
ممکنه این طرح در آینده پیش زمینه ای باشه برای کوچکتر کردن جمعیت نامحدودها تا راحتتر بتونن هر کاری میخوان بکنن!
الان چیزی که مشخص مصرف منصفانه مالیدست و فهمیدن که ملت کی هستن و مسجد جای فیلان نیست!
طرح پیشنهادی اختیاری !! اگر اختیاری بود که این همه ادم علاف روابط عمومی سایت مخابرات و تماس با 2020 و شکایت و ... نمیشدند.فعلا هم اخرین چیزی که روابط عمومی گذاشته و دوستمون در تاپیک قرار دادند ، گفته بود قوانین مصرف منصفانه پا برجاست.اگر اختیاری بود که الان همه با خیال راحت میتونستند چیزی که میخواستند رو دانلود کنند.
چیزی که مشخصه نه مصرف منصفانه مالیده هست و نه اطمینان از اجراش داریم!

karbar200
04-05-2015, 21:33
طرح پیشنهادی اختیاری !! اگر اختیاری بود که این همه ادم علاف روابط عمومی سایت مخابرات و تماس با 2020 و شکایت و ... نمیشدند.فعلا هم اخرین چیزی که روابط عمومی گذاشته و دوستمون در تاپیک قرار دادند ، گفته بود قوانین مصرف منصفانه پا برجاست.اگر اختیاری بود که الان همه با خیال راحت میتونستند چیزی که میخواستند رو دانلود کنند.
چیزی که مشخصه نه مصرف منصفانه مالیده هست و نه اطمینان از اجراش داریم!

دوست عزیز من تمام پست های شما را خوندم نمی دونم چرا همش حرف از نمیشه و دانلود نکنبد و یک سری از کاربرا سو استفاده می کنند از این حرفهای می زنید که من را به فکر انداختید که نکنه از طرف مخابرات هستی که انقدر سنگشو به سینت می زنی

جدی میگم دوستان پست های این دوستمون را بخوانید متوجه میشید.

SAHANDE3
04-05-2015, 23:10
دوست عزیز من تمام پست های شما را خوندم نمی دونم چرا همش حرف از نمیشه و دانلود نکنبد و یک سری از کاربرا سو استفاده می کنند از این حرفهای می زنید که من را به فکر انداختید که نکنه از طرف مخابرات هستی که انقدر سنگشو به سینت می زنی

آره دوست عزیز پشت قبض خانه ما و روابط عمومی مخابرات هم مال این بنده خداست گرفتی ما رو ؟
این از خدا بی خبرا با طرح شگفت انگیز وبهاره و اینها فقط می خوان نامحدود ها رو جمع کنن تا اینترنت رو به 100 نفر بفروشند اون یک میلیون چهارصد هزار تا پورت هم از همین جا جور می شه و گرنه شگفت انگیز جیب حضرات که پر هنوز نشده

GHAGHALEELEE
05-05-2015, 00:22
وست عزیز من تمام پست های شما را خوندم نمی دونم چرا همش حرف از نمیشه و دانلود نکنبد و یک سری از کاربرا سو استفاده می کنند از این حرفهای می زنید که من را به فکر انداختید که نکنه از طرف مخابرات هستی که انقدر سنگشو به سینت می زنی

شما یک نگاه به امضاء بنده بندازید متوجه میشید چه طرز فکری دارم.شما اگر تمام پستهای بنده رو میخوندید همچین حرفی نمیزدید.از یک طرف میگید یک سری از کاربرا سو استفاده میکنند از طرف دیگه میگید از طرف مخابرات هستم! یعنی یا چشم هات مشکل بینایی داره که پستهای من رو چپه میخونی یا ذهنت که ننمیگیره دارم از مخابرات انتقاد میکنم یا طرفداری !
شما دانلودت بکن.

GHAGHALEELEE
05-05-2015, 08:36
سیاست مصرف منصفانه
سلام میخواستم بدونم که اگه مشترکان اینترنت نامحدود در سیاست مصرف منصفانه از سقف دانلود مجاز تجاوز کنن چه اتفاقی میفته؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

١٥/٢/٩٤
باسلام مشترك گرامي ودر ازاي استفاده از١ تا ٥ گيگ هر گيگ ٣٦٠٠ تومان ٥تا١٠ گيگ ٢٦٠٠ واز ١٠گيگ به بالا هر گيگ ١٦٠٠ تومان محاسبه مي شود.روابط عمومي
اخر ماه یک قبض تپل برای اونایی که میگن مصرف منصفانه اجرا نشده و با خیال راحت دانلود میکنند میاد دم در خونشون.

paiom
05-05-2015, 10:08
دیشب ساعت 12 تو 195 درخواست تجدیدنظر زدم و تو متنش گفتم که اختیاریه این طرحتون یا اجباری؟ اگه اختیاریه چرا تو قبض و تو بخش پرسش و پاسخ سایت مخابرات تهران گفته که این طرح از اول اردیبهشت درحال اجراست ؟!؟ لینک اون تالار مخابرات هم دادم.

امروز کله صبح ساعت 9 از بازرسی زنگ زدن. گفت اصلا اجباری در کار نیست و اختیاریه. اگه بخوای میتونی حضوری بری مرکز و نامحدودت رو تبدیل به این طرح شگفت انگیز و.... بکنی. میخواستم بگم مگه مغز خر خوردم ؟؟!؟!!؟

تنها امتیازش هم اینه که سرعتت چندبرابر میشه. گفتم پس چرا تو سایت مخابرات هر روز یه چیزی جواب میدن و میگن در حال اجراس؟ گفت اصلا همچین چیزی نیست. متاسفانه اطلاع رسانیشون مشکل داره. قبضهای تلفن شده مثل روزنامه و .... باعث شده که کاربرا هم ناراضی بشن و شکایت کنن ....... خلاصه گفت خیالت راحت.

من که تقریبا 95 درصد مطمئن شدم اختیاریه. به نظرم حرفهای این بازرسی خیلی معتبرتر از اون اپراتورای بی خبر مخابراته که هر روز یه چیزی میگن!!!!

arisa
05-05-2015, 11:49
همه میدونیم که این طرح اختیاریه! و ایشون هم بدیهیات را تایید کرده. مشکل اینجاست که در صورت اختیار به حفظ شرایط فعلی مصرف منصفانه شامل حال افراد میشه. چیزی که در پرسش و پاسخ ها سعی میشه از اشاره به اون اجتناب بشه. مشکل رفتن به کمپین یا نرفتن نیست. مشکل مصرف منصفانست که چون همه شرکت ها اعمال میکنند پس مخابرات هم به راحتی اعمالش خواهد کرد احتمالا. تنها موردی که از سمت کاربران روش میشه مانور داد شیوه ی ادامه ی بعد از اتمام مصرف منصفانست. به علت شکایت کاربران اینترنت موبایل سازمان تنظیم طرحی را اماده کرده مبنی بر اعلام اتمام حجم بسته های افزایشی به کاربران تا حقشون ضایع نشه بعد از اتمام حجم و سوئیچ به حالت عادی. حالا اگر مخابرات بخواد سیستم فعلی اتمام حجم و بعد گیگی 3600 را پیاده کنه یقینا یک ظلم . کاسبی بزرگ نسبت به کاربران هست که با مصوبه ی اخیز سازمان لااقل مجبور خواهد بود شیوش را عوض کنه.

Bensonw3x
05-05-2015, 12:21
ملی شده نتم ، فقط سایتای ایرانی باز میشه :n37:

GHAGHALEELEE
05-05-2015, 14:00
فکر کنم موقتی باشه ، چون برای من هم یک ربع اینطوری بود درست شد

Mr.Crow
05-05-2015, 14:13
من که بعید میدونم این طرح فعلاً اجرا بشه. مگه چند نفر پشت قبض رو با دقت نگاه میکنن که ببینن چی نوشته؟ یا چند نفر توی فروم ها دنبال اخبار این قضیه میگردن؟ یعنی اگه انقدر سریع این اتفاق بیفته، خیلی ها که بی خبر بودن با قبض های چند صدهزار تومنی روبرو میشن و اوضاع بدجوری بهم میریزه و اعتراضات خیلی بالا میره. اون هم نه اعتراض چند نفر، بلکه ده هزار نفر.
البته با همه اینا من این ماه دارم صرفه جویی میکنم و نمیخوام الکی ریسک کنم و منتظرم ببینم آخرش چی میشه.
حالا اگه همچین قضیه ای اتفاق بیفته، نحوه محاسبه حجم اضافه دقیقاً چطوریه؟ یعنی وقتی نوشتهبالای 10 گیگ میشه هر گیگ 1600 تومن، منظور اینه که مثلاً اگه 20 گیگ اضافه دانلود کنیم میشه 32000 تومن دیگه؟
نه اینکه 5 گیگ اول ضربدر 3600 بشه 18000 تومن. 5 گیگ بعدی ضربدر 2600 بشه 13000 تومن و 10 گیگ بعدی ضربدر 1600 بشه 16000 تومن، یعنی مجموعش بشه 47000 تومن! این طوری که نیست؟!
یعنی مثلاً اگه 11 گیگ اضافه دانلود کنیم، ارزون تر از 5 گیگ اضافه میشه؟

aluminum
05-05-2015, 16:31
دیشب ساعت 12 تو 195 درخواست تجدیدنظر زدم و تو متنش گفتم که اختیاریه این طرحتون یا اجباری؟ اگه اختیاریه چرا تو قبض و تو بخش پرسش و پاسخ سایت مخابرات تهران گفته که این طرح از اول اردیبهشت درحال اجراست ؟!؟ لینک اون تالار مخابرات هم دادم.

امروز کله صبح ساعت 9 از بازرسی زنگ زدن. گفت اصلا اجباری در کار نیست و اختیاریه. اگه بخوای میتونی حضوری بری مرکز و نامحدودت رو تبدیل به این طرح شگفت انگیز و.... بکنی. میخواستم بگم مگه مغز خر خوردم ؟؟!؟!!؟

تنها امتیازش هم اینه که سرعتت چندبرابر میشه. گفتم پس چرا تو سایت مخابرات هر روز یه چیزی جواب میدن و میگن در حال اجراس؟ گفت اصلا همچین چیزی نیست. متاسفانه اطلاع رسانیشون مشکل داره. قبضهای تلفن شده مثل روزنامه و .... باعث شده که کاربرا هم ناراضی بشن و شکایت کنن ....... خلاصه گفت خیالت راحت.

من که تقریبا 95 درصد مطمئن شدم اختیاریه. به نظرم حرفهای این بازرسی خیلی معتبرتر از اون اپراتورای بی خبر مخابراته که هر روز یه چیزی میگن!!!!

منم درخواست تجدید نظر دادم و 10 دقیقه بعد به من زنگ زدند
دقیقاً همین صحبتها شد و گفت این داستان برمیگرده به برج 11 پارسال ولی هنوز اجرای نشده و اگر قرار بر اجرا باشه اطلاع رسانی خواهد شد
بهش گفتم نکنه الام ما استفاده بکنیم و آخر ماه برامون قبض میلیونی باید؟ گفت خیالتون راحت.این طرح فقط برای کسایی ارجا میشه که به مرکز مراجعه میکنند و درخواست تغییر اینترنت نامحدود به محدود میکنند و برای کسی که درخواست نکنه فعلا اجرا نمیشه.
حالا باز اگه دوستان شک دارن میتونن خودشون به 195 شکایت کنن و نتیجه را ببین
حداقل من به شخصه خیالم راحته که سند و مدرک دارم و اگر قبض میلیونی :n02: اومد بتونم به مراجع بالاتر شکایت کنم

Mr_100_dolari
05-05-2015, 16:39
دوستان برای منم جواب دادن که اون طرح یه امتیاز و از این حرف ها منم دیدم انگار اصلا تو باغ نیستن یا دارن خودشون رو به اون راه میزنن نمیدونم واقعا ...

این و براشون فرستادم :

با سلام مجدد

ببخشید اینکه اومدن برای نت نامحدودی که از لحاظ حجم دانلود داشتیم اعمال محدودیت به اسم مصرف منصفانه کردن و بعد گفتن میتونین از سایر طرح ها استفاده کنید اسمش رو میزارید امتیاز ... خوب من نیازی به این امتیاز و هیچ نوع طرح تشوبقی و اختیاری دیگه ندارم و میخوام با همین نت نامحدودی که داشتم طبق روال گذشته مصرف نامحدود داشته باشم
ضمنا انگاری شما احتمالا از طرحی که مخابرات به صورت اجباری درحال اجرا برای مشترکین نامحدود گذاشته که هم پشت قبض تلفن مشترکین نت نامحدود گفته از اول اردیبهشت این طرح اجرا میشه و هم توی سایت خودشون گفتن که برای نت نامحدودی که تا قبل از این داشتیم چنانچه از حدی که معین کردن رد بشیم (سقف دانلود تعیین کردن) باید هزینه اضافه پرداخت کنیم که احتمالا انگاری شما در جریان نیستین و ما مشکلمون اینکه اگر این ماه قبض چند صد هزار تومنی برامون فرستادن شما میرید جوابشون رو میدین یا ما خودمون بریم مخابرات رو سرشون خراب کنیم ؟

این لینکی که براتون میزارم یک نگاهی کنید سوال یکی از مشترکین نامحدود در مورد اینکه اگر از حجم
مورد نظری که ( برای نت نامحدود) تعیین کردن عبور کنیم چی میشه و به جواب مخابرات نگاه کنید تا بهتر متوجه مشکل ما بشین

در مورد میزان مصرف بنده هم که فرمودین درست اعمال شده اصلا بنده اشتباه کردم اون حرف و زدم من نتم نامحدود هست طبق قرار داد قبلی و مهم نیست چقدر دانلود داشته باشم اگر شما رسیدگی کنید و اگر قبلا مشترک نت نامحدود شدم به خاطر این بود که دائم نگران تموم شدن حجم نتم نباشم طرح تشویقی و جایزه هم نمیخوام شما فقط پی گیر باشید که بعدا نگن میزان مورد نظر ما رو رد کردی باید پول بیشتر بدی تا لازم هم نباشه ما خودمون بریم مخابرات و باهاشون درگیر بشم

امیدوارم رسیدگی کنید

ممنون از شما

SAHANDE3
05-05-2015, 17:39
دوستان برای منم جواب دادن که اون طرح یه امتیاز و از این حرف ها منم دیدم انگار اصلا تو باغ نیستن یا دارن خودشون رو به اون راه میزنن نمیدونم واقعا ...

این و براشون فرستادم :

سوال درست رو شما پرسیدید ببین من فکر می کنم با توجه به شواهد و تجربه این طرح داره اجرا می شه ولی احتمال داره با توجه به شکایات اگر قبضی صادر بشه تخفیفی یا چیزی در نظر بگیرن ولی فکر نمی کنم دیگه برای خرداد بهانه ای باشه این 195 کلا تو جریان نیست یک هزار پیچی درست کرده برای ملت طرح هایی رو که بهم ربط ندارن بهم مربوط کرده باور کن اصلا فکر نکنم زحمت پیگیری رو به خودشون بدن فردا یک قبض صادر بشه به ما می گن به ما ربطی نداره حالا به نظرم این یک ماه رو صبر کنید زیاد دانلود نکنید اگر طرح اجرا نشد ماه دیگه از خجالتشون در می آییم:n25:

farid_givehchin
05-05-2015, 18:34
برایند صحبت های دوستان و گزارشاتشون از مکالمه با بازرسی سازمان تنظیم این هست که این طرح اختیاریه و هنوز طرح اصلی اجرایی نشده
چیزی که روشنه مثل روز اینه که میخوان تعداد مشترکین نامحدود خودشون کاهش بدن و برای این هدف از این طرحای بزک کرده استفاده میکنن اگر کسی استقبال نکنه مطمئنن پشیمون میشن اگر هم که ببینن دارن با اینکار جواب میگیرن چند ماه دیگه همین نامحدود جمع میکنن میکنن محدود همونجوری که اعلام کردن رو تالارشون
یه نکته خیلی خیلی جالبی که داره اینه که این کمپین شگفت انگیز مثلا شما میری با نامحدود 1 مگ درخواست تبدیل به 5 مگ محدود میدی و از ساعت 1 تا 6 صبح هم دانلود رایگان میدن بهت که تو این 5 ساعت شما میتونید با سرعت 5 مگ حدود10 گیگ دانلود کنید(دوستان محاسبه کنید با 1 مگ ساعتی 400 مگ دانلود میشه پس با 5 مگ ساعتی 2 گیگ میشه که 5 ساعتش همین عدد میشه) که دذر یک ماه میشه 300 گیگ!!!!
خب ما که الان داریم 250 گیگ با همین 1مگ دانلود میکنیم اینا چرا میخوان این دیونه بازی در بیارن؟احتمال زیاد اینه که بار شبکه به شب منتقل بشه

SAHANDE3
05-05-2015, 18:45
برایند صحبت های دوستان و گزارشاتشون از مکالمه با بازرسی سازمان تنظیم این هست که این طرح اختیاریه و هنوز طرح اصلی اجرایی نشده
چیزی که روشنه مثل روز اینه که میخوان تعداد مشترکین نامحدود خودشون کاهش بدن و برای این هدف از این طرحای بزک کرده استفاده میکنن اگر کسی استقبال نکنه مطمئنن پشیمون میشن اگر هم که ببینن دارن با اینکار جواب میگیرن چند ماه دیگه همین نامحدود جمع میکنن میکنن محدود همونجوری که اعلام کردن رو تالارشون
یه نکته خیلی خیلی جالبی که داره اینه که این کمپین شگفت انگیز مثلا شما میری با نامحدود 1 مگ درخواست تبدیل به 5 مگ محدود میدی و از ساعت 1 تا 6 صبح هم دانلود رایگان میدن بهت که تو این 5 ساعت شما میتونید با سرعت 5 مگ حدود10 گیگ دانلود کنید(دوستان محاسبه کنید با 1 مگ ساعتی 400 مگ دانلود میشه پس با 5 مگ ساعتی 2 گیگ میشه که 5 ساعتش همین عدد میشه) که دذر یک ماه میشه 300 گیگ!!!!
خب ما که الان داریم 250 گیگ با همین 1مگ دانلود میکنیم اینا چرا میخوان این دیونه بازی در بیارن؟احتمال زیاد اینه که بار شبکه به شب منتقل بشه
روبط عمومی که قطعا آگاه تر هست از 195 می گه طرح داره اجرا می شه ولی هنوز شانس عوض شدن طرح هست
اما در مورد شگفت انگیز دوست عزیز اون جشنواره هست یعنی زمان محدود داره دائمی نیست عملا وقتی بری نامحدود رو برای همیشه از دست دادی ولی اگر طرح منصفانه قطعی بشه برای تسویه حساب با مخابرات طرح خوبی من 2 مگ نامحدود دارم می برم رو 10 مگ هارد 4 ترا هم هست از خجالتشون تا پایان جشنواره در می آیم:n31:

Mr_100_dolari
05-05-2015, 19:29
حداقل من به شخصه خیالم راحته که سند و مدرک دارم و اگر قبض میلیونی
:n02:
اومد بتونم به مراجع بالاتر شکایت کنم

البته فکر نکنم قضیه انقدر جنایی باشه در حد میلیون و این حرفا ولی صد در صد حرفتون درسته اینا نگاه کردن ببینن رفتار یوزرها چی هست اگر کوتاه میومدیم همون اول مطمئنا اینام با خیال راحت نت رو منصفانه میکردن از این حرفا ...

یکی از ترفند هاشون همیشه اینکه کم کم که ذهنتون اماده شد برای مثلا محدود شدن نت بعدش بیان با یه طرحی مثل شگفت انگیز و بهاره به ملت حال بدن که همینم از دستتون میره که دیدن خیلی هام سریع رفتن تغییر دادن از نامحدود به طرح های جدید ولی خوب چون در مورد همه کارساز نبود و خیلی ها مثل ما شکایت کردن شاید مجبور بشن کم کم حداقل در برابر ما کوتاه بیان ...

یه نکته خیلی خیلی جالبی که داره اینه که این کمپین شگفت انگیز مثلا شما میری با نامحدود 1 مگ درخواست تبدیل به 5 مگ محدود میدی و از سا

عت 1 تا 6 صبح هم دانلود رایگان میدن بهت که تو این 5 ساعت شما میتونید با سرعت 5 مگ حدود10 گیگ دانلود کنید(دوستان محاسبه کنید با 1 مگ ساعتی 400 مگ دانلود میشه پس با 5 مگ ساعتی 2 گیگ میشه که 5 ساعتش همین عدد میشه) که دذر یک ماه میشه 300 گیگ!!!!

تو ادامه صحبت بالا اگر دو روز دیگه بیان دانلود رایگان شبانه رو جمع کنن یا هزار جور فیلم دیگه در بیارن کسی نمیتونه اعتراضی کنه ولی اونی که مونده تو نامحدود به شرط اینکه نتونن طرح منصفانه رو اجرا کنن دیگه بعدا هم نمیتونن باز فیلم جدید براش پیاده کنن ...

=========

اگر به منم زنگ بزنن بگن با خیال راحت دانلود کن از امشب میندازم زیر دانلود و دوست دارم فقط قبض بیشتر از قیمت همیشگی بیاد ...

اون وقته که ... :n24:

ofogh
05-05-2015, 19:50
نمی دونم چرا بعضی ها الکی شلوغش می کنند ؟
در حال حاضر برای نامحدودها اصلا محدودیتی اعمال نشده و تمام سعی بر این است که نامحدودها را با طرح های تشویقی به سوی طرحهای محدود سوق دهند . پس فعلا نگران نباشید .

kasi58
05-05-2015, 20:02
250گیگ در ماه چی دانلود میکنید؟؟؟ ؟

Sent From my Nexus 7 2013 using Tapatalk

fg_war2000
05-05-2015, 20:15
من پریروز ظهر رفتم درخواست جمع‌آوری دادم مرکز مخابرات هجرت،ساعت 4 نتم قطع شد و جمع شد! حالا بدیش اینه هیچ پورت خالی وجود نداره تا من از جای دیگه بتونم سرویس بگیرم!الکی نبود طرف پرسید مطمئنی؟گفتم آره!:n36:

Igla
05-05-2015, 22:15

نه دوست من, احتمال زیاد اینه که بعد از انتقال تمام نامحدودها به محدود (کمپین و حجمی و ...) اون وقت مثل حالا میگن دانلود رایگان شبانه یه امتیاز بوده که اون موقع عشق مون کشید بهتون دادیم الان دیگه نمیدیم.

Lord Farshad
06-05-2015, 02:10
درود.

شاید اگر در حالت عادی میبود، میگذاشتم پست ها باشه ولی وقتی دیگه کار به دعوا و بی احترامی به همدیگه میرسه، شرایط قابل تحمل نیست.

کلیه ی پست های اینچنینی و نقل قول ها حذف شدند، دوستان لطفا رعایت کنند و با لحن دوستانه و مودبانه تری با همدیگه صحبت کنند.

تاپیک پاکسازی شد.

شاد و پیروز و سربلند باشید.

Pejii
06-05-2015, 12:32
من هم امروز هر دو سرویسم رو از مخابرات قطع کردم، چه مصرف منصفانه رو راه انداخته باشند و چه ننداخته باشند، دارند میرند به سمت روند باقی شرکت ها و جیبشون براتون ارجهیت بیشتری پیدا کرده تا رضایت کاربرها، دیگه یه قرون بهشون پول نمیدم.

امروز حدود 11 هم قطع شد سرویس ها، ساعت 1 هم از سیستک اومدند برای مکان یابی، دارم بی سیم میگیرم ازشون و از شر سرویس های ADSL خودم رو خلاص میکنم.... دانلود رایگان نداره، ولی خوشبختانه من تمام دانلود های مهم ام رو انجام دادم. یه هفته یک بار نهایت یه قسمت از یه سریال رو لازم دارم که پولش رو میدم ولی تو یکی دو دقیقه به دستم میرسه. راحت!

mi13
06-05-2015, 12:35
این جوابی بود که به من دادن چقد قشنگ سوالو سانسور میکنن من گفته بودم اگر اجرا میشه شفاف سازی کنید تکلیفمون روشن شه بریم چون با این حجم کم اینترنت مخابرات به درد نمیخوره :n31:

mi13
06-05-2015, 12:40
امروز و دیروز خیلی ها اعتراض کردن و مثله این که نتیجه داده و فعلا طرح اجرا نشده در حالی که تا دیروز در جواب میگفتن اجرا شده

GHAGHALEELEE
06-05-2015, 12:55
این جوابی بود که به من دادن چقد قشنگ سوالو سانسور میکنن من گفته بودم اگر اجرا میشه شفاف سازی کنید تکلیفمون روشن شه بریم چون با این حجم کم اینترنت مخابرات به درد نمیخوره :n31:
حداقل باز خوبه تکلیف رو روشن کرده.
دقیقا بخاطر اعتراضها و غیر قانونی بودن کارشون بوده.یعنی از دو نفر باید تشکر ویژه کرد:
اول کسی که متن قرارداد نت نامحدود رو تنظیم کرده (چند سال پیش) چون اگر به مصرف منصفانه اشاره کرده بود میگفتند کارمون قانونی هست ولی حتما اشاره نشده بوده که تونستند کوتاه بیان.
دوم از دوست عزیزمون dj1 اگر اسمشون رو درست نوشته بشم که با اینکه خودشون از مخابرات رفتند ولی تونستند یک اعتراض جمعی رو ایجاد کنند.

farid_givehchin
06-05-2015, 13:33
١٦/٢/٩٤
با سلام مشترك گرامي در حال حاضر پياده نشده است در صورت اجراي اين قانون متعاقبا اعلام خواهد شد.روابط عمومي
6750

١٦/٢/٩٤
با سلام مشترك گرامي در حال حاضر پياده نشده است در صورت اجراي اين قانون متعاقبا اعلام خواهد شددر ضمن اين قوانين براي مشتركين نامحدود در نظر گرفته شده است.روابط عمومي
6747

magiteq1
06-05-2015, 15:25
حداقل باز خوبه تکلیف رو روشن کرده.
دقیقا بخاطر اعتراضها و غیر قانونی بودن کارشون بوده.یعنی از دو نفر باید تشکر ویژه کرد:
اول کسی که متن قرارداد نت نامحدود رو تنظیم کرده (چند سال پیش) چون اگر به مصرف منصفانه اشاره کرده بود میگفتند کارمون قانونی هست ولی حتما اشاره نشده بوده که تونستند کوتاه بیان.
دوم از دوست عزیزمون dj1 اگر اسمشون رو درست نوشته بشم که با اینکه خودشون از مخابرات رفتند ولی تونستند یک اعتراض جمعی رو ایجاد کنند.

ولی به من بازرسی گفت قرار داد
عطف بماسبق هست

GHAGHALEELEE
06-05-2015, 15:36
ولی به من بازرسی گفت قرار داد
عطف بماسبق هست

عطف بماسبق تو چند مورد خاص هست و در قرارداد نمیتونه وارد بشه ، در حقیقت "عطف بماسبق نشدن قوانین" یک اصل حقوقی هست که همه جا پذیرفته هست تا الان در مورد قوانین مدنی من ندیدم اجرا (عطف بماسبق نشدن قوانین) نشده باشه.

Mr_100_dolari
06-05-2015, 15:46

یکی نیست یه این آقایون بگه اگر پیاده نشده برای چی یه ماه به ملت استرس دادی که برای حجم اضافه دانلود باید پول بیشتری بدین ...

واقعا هر جای دنیا بود به خاطر این رفتارشون الان باید تو دادگاه جواب پس میدادن ...

==========

ممنون از همه دوستان بابت پی گیری ...

بنده هم از همین لحظه به بعد دانلودی رو که تقریبا از اول ماه تا الان متوقف کرده بودم شروع میکنم ...

واقعا خیلی مسخره هست شاید اصلا من نوعی نه قبض یه دستم رسیده باشه که پشتش رو بخونم نه اگر رسیده باشه دلیلی داشته باشه بشینم کلش بخونم ببینم این آقایون لحظه ایی قانون جدیدی رو پیاده کردن یا نه ... و نه از طریق سایت مخابرات پی گیر بوده باشم ...

هر وقت خواستن از این طرح ها پیاده کنن اگر زحمت یک زنگ زدن رو به خودشون دادن که آقا شرایط میخواد عوض شه حداقل یه چیزی ...

مشاوره 2020 که باید از همه بیشتر اطلاع داشته باشه در جریان هیچی نیست اون وقت من یوزر ازهمه جا بی خبر باید بی خود استرس هر شب خواب نما شدن آقایون رو برای اجرای طرح های جدید داشته باشم ...

به قول یکی از دوستام که میگفت از روزی که طرح مصرف منصفانه رو مطرح کردن میزان دانلودم دو برابر شده ... منم از الان به بعد با خیال راحت دانلودم رو شروع میکنم ...

موفق باشید ...

SAHANDE3
06-05-2015, 17:02
آقا اینترنت من 2 روزه داغونه شبها که هیچی پینگش انقدر می ره بالا که به هیچ ** بشکنی وصل نمی شه بعضی صفحات رو هم به زور باز می کنه مال شما هم اینجوریه؟
نکنه شیرینی اجرا نشدن طرح به من یکی دادن:n31:

momo1364
06-05-2015, 17:38
دوستان من 2 سال هست که نت نامحدود دارم مرگز مخابراتی زارعی تهران هستیم... هنوز هیچ اخطاری نیومده که مثلا فلان روز نت تمام میشه؟؟؟!!! مثل اینکه قراره نامحدود جمع کنن...کی این کار میکنن؟512 نامحدود دارم روقبض میاد

GHAGHALEELEE
06-05-2015, 17:55
آقا اینترنت من 2 روزه داغونه شبها که هیچی پینگش انقدر می ره بالا که به هیچ ** بشکنی وصل نمی شه بعضی صفحات رو هم به زور باز می کنه مال شما هم اینجوریه؟
نکنه شیرینی اجرا نشدن طرح به من یکی دادن:n31:

برای من هم از اول اردیبهشت اینجوری شده

دوستان من 2 سال هست که نت نامحدود دارم مرگز مخابراتی زارعی تهران هستیم... هنوز هیچ اخطاری نیومده که مثلا فلان روز نت تمام میشه؟؟؟!!! مثل اینکه قراره نامحدود جمع کنن...کی این کار میکنن؟512 نامحدود دارم روقبض میاد

برادر شما دیر به بحث وارد شدی، این طرح قرار بود اجرا بشه ولی بچه ها شکایت کردند منتفی شد.

paiom
06-05-2015, 19:13
دو هفته س این اپراتورای مخابرات نذاشتن یه دانلود خوش از گلومون پایین بره، بازم از رو نمیرن. تو جوابا میگن در صورت اجرا شدن اعلام خواهد شد!!

djkavehtnt
06-05-2015, 19:24
دو هفته س این اپراتورای مخابرات نذاشتن یه دانلود خوش از گلومون پایین بره، بازم از رو نمیرن. تو جوابا میگن در صورت اجرا شدن اعلام خواهد شد!!

من که از 3 ساعت پیش بکوب دارم دانلود می کنم تا این چند روزی که دانلود نکردم رو جبران کنم
بر فرض این هم که بخوان همچین طرحی رو اجرا کنن مطمئنا این ماه اجرا نمی کنن ، چون وقتی بیشتر مردم اطلاعی درباره این طرح ندارن و خود مخابرات هم همین رو گفته پس نمی تونن همیچین طرحی رو اجرا کنن
مگر این که وقتی قبض بعدی اومد ، به صورت کاملا واضح و خوانا روی قبض همچین طرحی رو بنویسن
که البته با ابن کار مخابرات خیلی از کاربراش رو از دست می ده

ولی مهم اینه که بالاخره شکایت ها علیه مخابرات جواب داد:n20:

paiom
06-05-2015, 19:47
من که از 3 ساعت پیش بکوب دارم دانلود می کنم تا این چند روزی که دانلود نکردم رو جبران کنم
بر فرض این هم که بخوان همچین طرحی رو اجرا کنن مطمئنا این ماه اجرا نمی کنن ، چون وقتی بیشتر مردم اطلاعی درباره این طرح ندارن و خود مخابرات هم همین رو گفته پس نمی تونن همیچین طرحی رو اجرا کنن
مگر این که وقتی قبض بعدی اومد ، به صورت کاملا واضح و خوانا روی قبض همچین طرحی رو بنویسن
که البته با ابن کار مخابرات خیلی از کاربراش رو از دست می ده

ولی مهم اینه که بالاخره شکایت ها علیه مخابرات جواب داد:n20:

آره. در کل دیگه خیلی بعیده بخوان یه همچین اشتباهی بکنن.

منم احتمالا پروژه سنگین GTA V رو وردارم از امشب :n02:

Abolfazl3007
06-05-2015, 20:02
آقایاون من احساس میکنم بیشتر از حجم مصرفیم تو مخابرات کنتور میندازه !!

قضیه چیه ؟ چجوره ؟

یهو مثلا 4 مگ دان میکنم ، به Last day summary یهو 10 مگ اضافه میشه !

ولی اون اطلاعاتی که سمت چپ از حجم زده درسته
در ضمن باقیمونده حجم هم 10240 مونده کم نمیشه

djkavehtnt
06-05-2015, 20:06
آره. در کل دیگه خیلی بعیده بخوان یه همچین اشتباهی بکنن.

منم احتمالا پروژه سنگین GTA V رو وردارم از امشب :n02:

چه جالب ، من هم همین الان دارم GTA V رو دانلود می کنم
24 گیگ بیشتر نمونده تا دانلودش تموم بشه :V2:

فقط خداکنه وسط دانلود به خاطر لغو طرح مصرف منصفانه ، سرعت اینترنت به صورت افتضاحی پایین نیاد
البته تا الان که داره فول سرعت دانلود میشه

mj94
06-05-2015, 20:10
دوستان، الان من میتونم از مخابرات سرویس نا محدود بخرم یا نه؟

djkavehtnt
06-05-2015, 20:33

اگه مخابرات منطقه شما پورت خالی داشته باشه می تونید نامحدود بگیرید
یکی از فامیل ها مون 5 روز پیش رفت مخابرات و چون مخابرات اون منطقه پورت خالی داشت بهش اینترنت نامحدود با سرعت 512 دادن

mi13
07-05-2015, 01:22

بله میتونید من که زنگ زدم چون چند ساله پیش هم درخواست داده بودم ولی گفتن حضوری باید بیاین نرفتم درخواستم مونده بود اینترنتی نمیتونستم ثبت نام کنم به 2020 زنگ زدم اپراتور اول گفت نمیتونید غیر حضوری ثبت نام کنید گفتم پس این که تو سایت زده چیه قط کرد ! اپراتور دوم هم قط کرد اما دست بردار نبودم اپراتور سوم اوکی کرد فک کنم سر جم یه ساعتی پشته خط تو نوبت بودم اون روز ، واقعا این کارشناس هاشون خیلی نا آگاهن و رفتاره بدی با کاربرا دارن به قوله یکی از دوستان تو فروم ما باید زنگ بزنیم کارشناس رو آموزش بدیم!!

mj94
07-05-2015, 08:32
حضوری برم سریع تره؟
مدارک نیاز داره؟