مشاهده نسخه کامل
: ADSL / مخابرات استان تهران
amirbrad
21-09-2016, 10:52
والا به من گفتن كابل برگردون شده بعد من گفتم بابا من الان رو اون يكى خطمون كه مال همين ساختمونه سرويس دارم گفت اونم جمع آورى كنى ديگه نميتونى بگيرى[emoji52] ديگه اين شد كه از خود مخابرات رو اين خطم سرويس گرفتم اون يكى خطم هنوز قراردادم با پارس آنلاين تموم نشده كه بدردم هم نميخوره پارس با سرويساى مزخرفش
از وقتی خطتتون فیبر شده مقادیر snr چک کردید و کشش خط بهتر شده تو اطلاعات مودم چک کردین؟
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
از وقتی خطتتون فیبر شده مقادیر snr چک کردید و کشش خط بهتر شده تو اطلاعات مودم چک کردین؟
وحشتناك بهتر شده! من خطم نهايتش 5 مگ مى كشيد (البته از پارس آنلاين سرويس داشتم كه مطمئن نيستم فرقى مى كنه يا نه!) ولى الان تا 23 مگ مى كشه كه قابل مقايسه نيست اصلا!
hes_luckey
21-09-2016, 14:28
والا به من گفتن كابل برگردون شده بعد من گفتم بابا من الان رو اون يكى خطمون كه مال همين ساختمونه سرويس دارم گفت اونم جمع آورى كنى ديگه نميتونى بگيرى[emoji52] ديگه اين شد كه از خود مخابرات رو اين خطم سرويس گرفتم اون يكى خطم هنوز قراردادم با پارس آنلاين تموم نشده كه بدردم هم نميخوره پارس با سرويساى مزخرفش
چیزی که من بعد از کلی سر و کله زدن با این مخابرات و دعوا و اعصاب خوردی فهمیدم اینه که این حرفا همش شعره، مخابرات واسه اینکه از خودش سرویس بگیرید از این چرندیات استفاده میکنه پ نکته جالبش اینه که من با پشتیبانی هایوب صحبت میکردم میگفت مخابرات مال دولته و ما هم زورمون نمیرسه بهشون
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
amirbrad
21-09-2016, 15:20
وحشتناك بهتر شده! من خطم نهايتش 5 مگ مى كشيد (البته از پارس آنلاين سرويس داشتم كه مطمئن نيستم فرقى مى كنه يا نه!) ولى الان تا 23 مگ مى كشه كه قابل مقايسه نيست اصلا!
درسته الان محدودیت دارین تو نت گرفتن از شرکتهااما خیلی خوبه که فیبر شدید کشش خط مثل من بوده من بر عکس شما دوست دارم فیبر باشم بالاخره تو اینده همه مجبورن رو فیبر سرویس بدن. شما کدوم شهر و محله و مرکز مخابرات هستین ؟ممنون.
درسته الان محدودیت دارین تو نت گرفتن از شرکتهااما خیلی خوبه که فیبر شدید کشش خط مثل من بوده من بر عکس شما دوست دارم فیبر باشم بالاخره تو اینده همه مجبورن رو فیبر سرویس بدن. شما کدوم شهر و محله و مرکز مخابرات هستین ؟ممنون.
نه قضيه اينه كه من اينقدر از سرويس مخابرات بد شنيده بودم واقعا فكر نمى كردم اينطورى باشه و اگه مى دونستم اينقدر خوبه زودتر از دست پارس خلاص مى كردم خودم رو!!! تهران، واحد مخابراتى مركز قدس
منم دوست عزیز همین مشکلو دارم. سرویسم پس پرداخته. ۱۰۰ گیگ خریدم ولی هیچ خبری ازش نیست. ۲۰۲۰ هم زنگ میزنم میگه باید زنگ بزنی واحد فروش.
من واحد فروش هم زنگ زدم، گفتن پس پرداخت ترافیک باقیمانده نشون نمیده! :(
پس باید همینطوری بدون اطلاع از اینکه چقد حجم مونده، اینترنت استفاده کنیم و امیدوار باشیم که سیستمشون رو درست کنن!!!!
من خودم کشتم که خط از فیبر ببرم به مسی گفتن تنها راه اینه خط رو با یکی از همسایه ها تغییر بدیم ...
دروغ گفته که جمع کردن بردن رو فیبر ... چون هیچ طرحی برای جمع آوری خط مسی ندارن و بخوان این کار بکن نمیگن چون خط رانژه بود تغییر ندادیم از رانژه در بیاد فیبر میشه! بخوان فیبر کنن کلا فیبر میکنن نمیصرفه که یکی یکی این کار بکنن ...
personal_68
22-09-2016, 20:53
آقا کجا میزنه حجممون چقدره و چقدر مونده؟
من تو گزارشات مصرف پیدا نمیکنم
الان 5 گیگ حجم اضافی هم خریدم
سرویس 2مگ up to 16mb هستم پس پرداخت
کلا تو پنل پیدا نمی کنم !!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی عکس بندازه ممنون
hamed_1989
22-09-2016, 22:39
دوستان من سرويس نامحدود دارم ١ مگ چه جوري ميشه وارد پنل كاربري بشم؟ نام كاربري و رمز عبور بايد چي وارد كنم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
amir_taheri
23-09-2016, 02:37
دوستان من سرويس نامحدود دارم ١ مگ چه جوري ميشه وارد پنل كاربري بشم؟ نام كاربري و رمز عبور بايد چي وارد كنم.
نام کاربری شماره تلفن با کد شهر هست. رمز عبور هم رمز اتصال کانکشن PPPOE هست که داخل مودم وارد میکنید.
dvb_hamed
23-09-2016, 18:58
مقدار حجم خرید شده ولی ازش کم نمیشه و در قسمت باقیمانده حجم هم خط تیره کشیده.خدا رحم کنه سر ماه چه خواهد شد
عکس دوم هم مقدار snr رو 12 زده ولی در مودم من 6 میزنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Tehranshahr
23-09-2016, 21:57
مقدار حجم خرید شده ولی ازش کم نمیشه و در قسمت باقیمانده حجم هم خط تیره کشیده.خدا رحم کنه سر ماه چه خواهد شد
عکس دوم هم مقدار snr رو 12 زده ولی در مودم من 6 میزنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس اول که تیکته چه ربطی به حجم داره؟
در مورد عکس دوم هم اینکه snr و att رو اینجا اشتباه میزنه.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
djbehnam73
24-09-2016, 18:04
دوستان سلام
این اپراتور های مخابرات چقدر قطع و وصل میشن ، اخر نفهمیدم که چی گفتن :n15:
امروز از مخابرات این طرح تابستانه رو گرفتم ، بعد زنه گفت که پس پرداخت میشه برای شما ، دقیق یعنی چی ؟
بعد که بهم زنگ زدن واسه گرفتن مدارک پرسید که انتی ویروستون چیه و اپدیت هست یانه ، دورم شلوغ بود و حواسم نبود که واسه لانسیس میخواد سوال کنه ، گفتم نود دارم و فعال ، خلاصه میخوام بدونم که نپیچونن لانسیس کسپرسکی رو :n02:
در ضمن ، اپلود رو ، روی چند می بندن وهم چنین رایگانه ؟ ، خطمم تا 16 مگ میکشه ، خودشون خطم رو باز میزارن یا باید زنگ بزنم که بزارن روی 16 مگ ؟
کلا تو سایت هر چی دیدم خوب بوده ، ایشالله که خوب دراد و همچنین شبانش
اگر کسی جواب بده ممنون میشم :n16:
personal_68
24-09-2016, 18:43
اقا من گزارشات مصرف رو می بینم ، چند روزه اینترنت رو خریدم سرویس 2 مگ اپ تو 16 مگ
الان ، هم ساعات مصرفم و هم شبانه رو حساب کرده تو عکس
الان یه شب 5 گیگ دانلود کردم ، خواستم ببینم برای شما دوستان هم نشون میده چقدر دانلود کردید شبانه؟
بعدش اون بالا زیر نمودار مصرفی هم زده حجم کلی مصرفی 7 گیگ و خورده ای زده
ایا اون همین طوری زده جمع کل مصرف هارو ؟؟؟؟ یعنی مثلا شما 20 گیگ هم دانلود شبان مفتی کنید باز اون 20 گیگ رو تو مجموع میزنه؟
نگرانم شدید :n03:
اگه فقط محض اطلاع زده مجموع کلی مصرفی رو اشکال نداره
اگه برای شما دوستان ، حجم شبانه رو حساب نمیکنه تو این لیست اعلام کنید
mohammad_s7201
24-09-2016, 23:34
اقا من گزارشات مصرف رو می بینم ، چند روزه اینترنت رو خریدم سرویس 2 مگ اپ تو 16 مگ
الان ، هم ساعات مصرفم و هم شبانه رو حساب کرده تو عکس
الان یه شب 5 گیگ دانلود کردم ، خواستم ببینم برای شما دوستان هم نشون میده چقدر دانلود کردید شبانه؟
بعدش اون بالا زیر نمودار مصرفی هم زده حجم کلی مصرفی 7 گیگ و خورده ای زده
ایا اون همین طوری زده جمع کل مصرف هارو ؟؟؟؟ یعنی مثلا شما 20 گیگ هم دانلود شبان مفتی کنید باز اون 20 گیگ رو تو مجموع میزنه؟
نگرانم شدید :n03:
اگه فقط محض اطلاع زده مجموع کلی مصرفی رو اشکال نداره
اگه برای شما دوستان ، حجم شبانه رو حساب نمیکنه تو این لیست اعلام کنید
سلام. من قبلا که شبانه رایگان داشتم توی جدول تو ستون شبانه رایگان نشونش میداد. ولی جدیدا انگار سیستمشون خرابه و نشون نمیده.
اون هم حجم کلی رو میزنه که باید شبانه رو ازش کم کنید.
من خودم نمیدونم چرا شبانه رایگان دیگه ندارم. سرویس من اینه :" اینترنت 2 مگابیت در ثانیه حجمی 10Gیکماهه- طرح بهار در بهار 94 شبانه رایگان" ولی از فروردین به بعد شبانه اش دیگه رایگان نیست.
hamed_korn
24-09-2016, 23:47
سلام
اینا شبانه رابگان رو یکساله در نظر میگیرن.
مثلا از فروردین 94 برای شما سرویس 2 مگ با 10 گیگ حجم ماهانه +شبانه رایگان هست تا فروردین 95.
بعد از این تاریخ شبانه رایگان دیگه کنسل میشه .
سر من هم همین بلا اومد.دیگه شبانه رایگان ندارم.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
سعید سیستم
25-09-2016, 11:02
شبانه رایگان منم جمع شده خوب شد فهمیدم وگرنه یه قبض سنگین 200 هزار تومنی تو 20 روز میومد تلفنم قطع میشد
عکس مصرف :
Tehranshahr
25-09-2016, 11:47
شبانه رایگان جمع نشده بلکه تو ستون مربوطه نمیزنه. دایی من پارسال گرفته و هنوزم شبانش رایگانه. ترافیک 1 تا 7 رو تو قبض حساب نمیکنن. برای اطمینان قبض میان دوره رو چک کنید.
این تغییر سرویس رو شما تو سایت می تونید انجام بدید . من هر کاری می کنم از طریق سرویس جدید اصلا نمی شه که نمی شه . با مرورگرها مختلف هم انجامش دادم . اصلا نمی شه/
personal_68
25-09-2016, 18:16
آقا الان کسی نیست که تو گزارش مصرفاتش حجم رایگان رو بزنه که مثلا 5 گیگ دانلود کرده و چیزی هم رو قبضش حساب نشده باشه؟
اگه برای اطلاع رسانی نشون میده شبانه رایگان رو موردی نداره
ولی اگه صرفا بودن این حجم دانلود شبانه نشونه اینه که شبونه رو حساب کردن رو قبض یکی بگه ، دارم سکته میکنم تا الان تو 3 شب رایگان 20 گیگ دانلود کردم. نکنه بیاد رو قبض؟ میان دوره هم شانس من تا 28 شهریور نشون میده و من 30 شهریور ثبت نام adsl کردم و تا 4 مهر 5 روزه اینترنت دارم ، قبض تلفن 29 شهریور تا 4 مهر هم فعلا نمی تونم میان دورشو ببینم که ببینم اعمال شده یا نه
یه سوال چرا همیشه تو ساعات حساب کردن میزنه ساعت 1:50 تا 7 گزارش میده؟
مگه دانلود رایگان 2 تا 6 نیست ، چرا یه ساعت عقب تر هم نشون میدند؟
amir_taheri
26-09-2016, 01:23
آقا الان کسی نیست که تو گزارش مصرفاتش حجم رایگان رو بزنه که مثلا 5 گیگ دانلود کرده و چیزی هم رو قبضش حساب نشده باشه؟
اگه برای اطلاع رسانی نشون میده شبانه رایگان رو موردی نداره
ولی اگه صرفا بودن این حجم دانلود شبانه نشونه اینه که شبونه رو حساب کردن رو قبض یکی بگه ، دارم سکته میکنم تا الان تو 3 شب رایگان 20 گیگ دانلود کردم. نکنه بیاد رو قبض؟ میان دوره هم شانس من تا 28 شهریور نشون میده و من 30 شهریور ثبت نام adsl کردم و تا 4 مهر 5 روزه اینترنت دارم ، قبض تلفن 29 شهریور تا 4 مهر هم فعلا نمی تونم میان دورشو ببینم که ببینم اعمال شده یا نه
یه سوال چرا همیشه تو ساعات حساب کردن میزنه ساعت 1:50 تا 7 گزارش میده؟
مگه دانلود رایگان 2 تا 6 نیست ، چرا یه ساعت عقب تر هم نشون میدند؟
در مورد حجم کمپین تابستانه برای سرویس های پس پرداخت. داخل پنل قسمت "حجم ترافیک باقیمانده "و یا "وضعیت فعلی سرویس" حجم رو نشون نمیده؟ چون اگر شبانه جزو ترافیک عادی حساب شده باشه باید از این مقدار کم بشه.
Silent TR
26-09-2016, 01:34
دوستان عزیز من 512 نامحدود دازم ، بدجور عادت کردم به سرویس نامحدود
خونمون رو داریم عوض میکنیم ولی اینطور که فهمیدم دیگه مخابرات نامحدود نمیده
پیشنهادتون چیه ؟ چیکار کنم که هر موقع خواستم بتونم دانلودم رو داشته باشم ؟؟ این سرویس های غیرحجمی که البته حجم 17 و 25 گیگ هم داره چطوره ؟ کیا دارن ؟ کلا پیشنهادی دارید ممنون میشم بگید ( غیر از خرید و دانلود شبانه با ایرانسل و.... )
دوستان عزیز من 512 نامحدود دازم ، بدجور عادت کردم به سرویس نامحدود
خونمون رو داریم عوض میکنیم ولی اینطور که فهمیدم دیگه مخابرات نامحدود نمیده
پیشنهادتون چیه ؟ چیکار کنم که هر موقع خواستم بتونم دانلودم رو داشته باشم ؟؟ این سرویس های غیرحجمی که البته حجم 17 و 25 گیگ هم داره چطوره ؟ کیا دارن ؟ کلا پیشنهادی دارید ممنون میشم بگید ( غیر از خرید و دانلود شبانه با ایرانسل و.... )
دوست عزیز
شما چیزی از دست نمیدین. دیگه دوره 512 گذشته.
اون نامحدود بودنش هم خیلی بدرد بخور نیست. برای 3 گیگ
باید یه شبانه روز سیستم رو روشن بذاری و دست آخر داغونش کنی.
بالاخره منم دلم رو به دریا زدم رفتم سرویس up to 16 گرفتم منتها چون خط من کشش نداشته
رو 11 مگ بستن.
دانلود 11304 و آپلود 2379
Snr هم حالا شده 6.2
سرعت دانلودم هم شده 1.22 مگ
فقط نمیدونم شبانه دایگان الان فعال هست یا نه؟
از کجا بفهمم؟!
خود مخابرات می گفت از همین الان دانلود شبانه فعال شده.
personal_68
26-09-2016, 12:26
بالاخره منم دلم رو به دریا زدم رفتم سرویس up to 16 گرفتم منتها چون خط من کشش نداشته
رو 11 مگ بستن.
دانلود 11304 و آپلود 2379
Snr هم حالا شده 6.2
سرعت دانلودم هم شده 1.22 مگ
فقط نمیدونم شبانه دایگان الان فعال هست یا نه؟
از کجا بفهمم؟!
خود مخابرات می گفت از همین الان دانلود شبانه فعال شده.
دقیقا وضعیت شما مثله منه ، برای منم کششش نداره با اینکه 16 مگ هست اخرش تا 11000 نشون میده تو مودم
همون سرعت دانلود و همون snr هم میده
ما صادقیه هستیم
همین که طرح یک ساله بخری و زده باشه 2 تا 6 رایگان یعنی رایگان هستی
دقیقا وضعیت شما مثله منه ، برای منم کششش نداره با اینکه 16 مگ هست اخرش تا 11000 نشون میده تو مودم
همون سرعت دانلود و همون snr هم میده
ما صادقیه هستیم
همین که طرح یک ساله بخری و زده باشه 2 تا 6 رایگان یعنی رایگان هستی
سرویس من بمناسبت نمایشگاه تلکام ارائه شده.
ترافیک ما 4 گیگ هست.
اسم سرویس تو سایت اینه :
اینترنت تلکام 2016 4GB -2048Kbps up to16M پس پرداخت
تو بروشور ترافیک رایگان شبانه 2-6 صبح + آنتی ویروس + قرعه کشی نوشته شده بود.
رفقا
مهلت این طرح محدوده. اینطور که مسئول ثبت نام میگفت مهلتش سه روزه
که از دیروز شروع شده. می گفت فردا آخرین روزه
این چیزی بود که به من گفتند.
shahryar84
26-09-2016, 14:43
منم ۲مگ دارم، ارزش داره برم up to 16 کنم؟ از ۲مگم راضیم و همیشه سرعت یکنواخت داره
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
shahryar84
26-09-2016, 14:44
رفقا
مهلت این طرح محدوده. اینطور که مسئول ثبت نام میگفت مهلتش سه روزه
که از دیروز شروع شده. می گفت فردا آخرین روزه
این چیزی بود که به من گفتند.
کدام طرح دقیقا؟
چقدر این پشتیبانی مخابرات تعطیله؟! راه دیگه ای نیست نجات پیدا کنیم ازشون؟
کدام طرح دقیقا؟
همین طرح تلکام up to 16 + 4GB
shahryar84
26-09-2016, 14:53
تو سایت مخابرات نیست
چقدر میگیرن؟ شبانه رایگان داره؟
شما راضی هستید؟
shahryar84
26-09-2016, 15:36
مخابرات استان تهران همزمان با تلکام ۲۰۱۶ به ارائه و رونمایی سرویس VDSL2 که امکان دسترسی به اینترنت ۱۰۰ مگابیتی را فراهم می کند،خواهد پرداخت.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، سخنگوی مخابرات استان تهران با اشاره به ارائه آزمایشی این سرویس در برخی مناطق تهران اظهار کرد: VDSL۲ در اغلب موارد کارکردی مشابه ADSL دارد با این تفاوت که در این سرویس امکان ارائه سرعت ۱۰۰ مگابیتی حداکثر تا فاصله ۱۲۰۰ متری بر روی بستر کابل مسی قابل ارائه است.
محمدرضا بیدخام همچنین عنوان کرد: این سرویس می تواند برای مشترکان تجاری و حتی خانگی مورد استفاده قرار گرفته و سرعت دسترسی بیشتری را برای مشترکان فراهم کند.
ak313
بدو بدو تاپیک
سرویس VDSL2 رو هم بزن !!!
---------------------
ماشالله این اپراتورها همه به فکر سرعت بیشتر افتادن دستشون درد نکنه
@ak313 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بدو بدو تاپیک
سرویس VDSL2 رو هم بزن !!!
---------------------
ماشالله این اپراتورها همه به فکر سرعت بیشتر افتادن دستشون درد نکنه
دمت گرم
:n04:
الان میرم میزنم
hosein_artist
26-09-2016, 19:01
من کاربر قدیمی مخابرات هستم و 1 مگ نامحدود دارم .1 هفته ای هست که وضعیت افتضاح هست و پینگ روی 3000 هست .از دوستان کسی مشکل من داره؟فردا میخوام برم مخابرات و رنگیشون کنم ظاهرا با این اذیت کردن میخوان کاری کنن که به زور بریم و اینترنت حجمی ارشون بگیریم ولی کور خوندین.
GHAGHALEELEE
26-09-2016, 19:12
من کاربر قدیمی مخابرات هستم و 1 مگ نامحدود دارم .1 هفته ای هست که وضعیت افتضاح هست و پینگ روی 3000 هست .از دوستان کسی مشکل من داره؟فردا میخوام برم مخابرات و رنگیشون کنم ظاهرا با این اذیت کردن میخوان کاری کنن که به زور بریم و اینترنت حجمی ارشون بگیریم ولی کور خوندین.
برای منم گاهی اینجوری میشه بخصوص تو یکی دو روز اخیر.اصلا خطت رو ول نکن اگر اهل دانلودی.من دو تا خط نامحدود 512 دارم که با یک سیستم 24/7 در حال دانلوده.این طرح های شبانه 4g و غیره هم زودگذر هستند بعد یک مدت احتمالا تعطیل بشن.
تو سایت مخابرات نیست
چقدر میگیرن؟ شبانه رایگان داره؟
شما راضی هستید؟
ماهی 8000 تومن + شبانه رایگان
باید برید مرکز مخابراتی درخواست بدین.
amir_taheri
26-09-2016, 22:11
طرح تلکام :
milad1993xx
27-09-2016, 02:04
دوستان جفت چراغ مودم من لینک و adsl هر دو خاموش شدن یک ساعته به نظرتون مودم خراب شده؟ یا ایراد از مخابراته؟چراغی که نشون میده خط رانژه هست خاموش شده و این به شک انداختم که شاید مودم خراب شده تلفن بوق داره liNe status : down
Adsl sync ; fail مودم Tp-link هست
دوستان جفت چراغ مودم من لینک و adsl هر دو خاموش شدن یک ساعته به نظرتون مودم خراب شده؟ یا ایراد از مخابراته؟چراغی که نشون میده خط رانژه هست خاموش شده و این به شک انداختم که شاید مودم خراب شده تلفن بوق داره liNe status : down
Adsl sync ; fail مودم Tp-link هست
برای منم به همین شکله
منطقه ما از دیروز کابل برگردون شده و تا فردا هم قطعه
milad1993xx
27-09-2016, 02:18
برای منم به همین شکله
منطقه ما از دیروز کابل برگردون شده و تا فردا هم قطعه
الان سایت مخابرات رو چک کردم دیدم درسته ممنون مال ما شهید کرمیه
عملیات کابل برگردان با هدف توسعه شبکه کابل در مراکز مخابراتی شهید حکمت شعار، شهید کرمی و شهید اکبری از تاریخ ششم مهر ماه آغاز می شود.به گزارش روابط عمومی مخابرات استان تهران با اجرای عملیات مذکور ارتباط تلفنی مشترکین در مرکز مخابرات شهید حکمت شعار با پیش شماره های ۷۷۱۳، ۷۷۱۸ الی ۷۷۲۲، ۷۷۲۴، ۷۷۲۷، ۷۷۴۴، ۷۷۴۵، ۷۷۴۹، ۷۷۸۰، ۷۷۸۹ در محدوده خیابانهای والائیان جنوبی، دلاوران، فرجام اول، دوم و سوم شرقی به مدت ۷۲ ساعت و در مراکز مخابراتی شهیدکرمی و شهید کبری از ساعت ۲ بامداد به مدت ۴ ساعت دچار اختلال می شود
amirbrad
27-09-2016, 02:18
مخابرات استان تهران همزمان با تلکام ۲۰۱۶ به ارائه و رونمایی سرویس VDSL2 که امکان دسترسی به اینترنت ۱۰۰ مگابیتی را فراهم می کند،خواهد پرداخت.
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، سخنگوی مخابرات استان تهران با اشاره به ارائه آزمایشی این سرویس در برخی مناطق تهران اظهار کرد: VDSL۲ در اغلب موارد کارکردی مشابه ADSL دارد با این تفاوت که در این سرویس امکان ارائه سرعت ۱۰۰ مگابیتی حداکثر تا فاصله ۱۲۰۰ متری بر روی بستر کابل مسی قابل ارائه است.
محمدرضا بیدخام همچنین عنوان کرد: این سرویس می تواند برای مشترکان تجاری و حتی خانگی مورد استفاده قرار گرفته و سرعت دسترسی بیشتری را برای مشترکان فراهم کند.
اخه این چه نتی هستش که تا 1200 متر فقط میشه داد مثل همون adsl میمونه که! یکم خرج نمیکنن فیبرنوری بزنن ما که فاصلمون زیاده و خطمون هم جدیدا زدن ترکوندن بتونیم از همون adsl استفاده کنیم، vdsl2 پیشکششون
shahryar84
27-09-2016, 02:31
من فکر کردم کف سرعت ۴ ، حداکثر ۱۶
اخه این چه نتی هستش که تا 1200 متر فقط میشه داد مثل همون adsl میمونه که! یکم خرج نمیکنن فیبرنوری بزنن ما که فاصلمون زیاده و خطمون هم جدیدا زدن ترکوندن بتونیم از همون adsl استفاده کنیم، vdsl2 پیشکششون
دوست عزیز تو سرویس vdsl فیبر تا کابینت مخابرات که معمولا سر خیابان های اصلی و کوچه ها هست میاد. Dslam رو هم میارن توهمون کابینت تنظیم میکنن. در نتیجه شما تا فاصله ۱۲۰۰ متری از کابینت سرعت ۱۰۰ مگ خواهی داشت.
hamed_korn
27-09-2016, 10:38
خیلی جالبه سرعت 100 مگ با سرویس پاییزه 2 گیگ ماهی 10 هزار تو مان.
بقیشم برید حجم بخرید بسته 100 گیگ رو.
این سرویس ها رو برای خودشون استفاده کنند. بهتره.
amirbrad
27-09-2016, 10:43
دوست عزیز تو سرویس vdsl فیبر تا کابینت مخابرات که معمولا سر خیابان های اصلی و کوچه ها هست میاد. Dslam رو هم میارن توهمون کابینت تنظیم میکنن. در نتیجه شما تا فاصله ۱۲۰۰ متری از کابینت سرعت ۱۰۰ مگ خواهی داشت.
اگر اینطور که شما میگید خوبه همه میتونن استفاده کنن نه اینکه از خود مخابرات فاصله حساب کنن. اگر شانس منه کابینت هم فاصلش تا منزل زیاده! یعنی باید بریم مخابرات درخواست فیبر بدیم یا صبر کنیم خودشون فیبر بکشن بعد درخواست بدیم؟ اینطوری فکر کنم خیلی زمان میبره.
اگر اینطور که شما میگید خوبه همه میتونن استفاده کنن نه اینکه از خود مخابرات فاصله حساب کنن. اگر شانس منه کابینت هم فاصلش تا منزل زیاده! یعنی باید بریم مخابرات درخواست فیبر بدیم یا صبر کنیم خودشون فیبر بکشن بعد درخواست بدیم؟ اینطوری فکر کنم خیلی زمان میبره.
مخابرات خودش پروژه فیبر رو شروع کرده تو کل کشور. حالا کی کاملا سراسری بشه معلوم نیست.
m3hrdad.x
27-09-2016, 11:10
سلام.
سرویس تلکام رو گرفتم . تا سرعت 16 مگابیت
دوستان نگاه بندازین ببینید درست سرعت رو بستن؟ الان روی حداکثر هست ؟
ضمنا ترافیک مصرفی رو هم نشون نمیده!
amirbrad
27-09-2016, 11:32
سلام.
سمت چپ statics بزنید مقادیر کامل معلومه اینجا هم قرار بدین نویز .... ببینیم.
آقا اين VDSL رو دارن ارائه ميدن الان..؟!! كسى خبر داره چى به چيه..؟!!
سلام.
جالبه مال شما رو روى 20 مگ بستن، براى من روى 18 هست![emoji848] البته من آپلودم رو روى 2.5 مگ بستن در عوض كه مال شما روى 1 مگ هست، اينا جدى چجوريه هركى رو يه جور مى بندن..؟!! روند مشخصى نداره..؟!!:)))
Lithium-wall
27-09-2016, 12:57
من سرویس 1 مگ دارم به شدت افت کیفیت پیدا کرده چند وقته
سایتها باز نمیشن!
پینگ 3000
پشتیبانی میگه مشکلی نداره به دروغ!
من به CRA.ir نامه زدم
:| واقعا مسخرست
amir_taheri
27-09-2016, 13:09
دوستان کسی طرح تلکام پیش پرداخت یا تابستانه پیش پرداخت ثبت نام کرده؟
من امروز صبح ثبت نام کردم ولی هیچ username و password برای کانکشن PPPOE بهم نداد. حتی بهم گفت که همون حجم 48 گیگ خود سرویس رو هم باید از سایت بخری و مبلغی نگرفت بابت برقراری سرویس.
الان چراغ DSL مودم روشن شده یعنی خط رانژه هست. داخل سایت ecare خرید ترافیک رو هم که میزنم میگه شماره تلفن صحیح نمیباشد.
الان روال کار چجوریه؟ به 2020 هم زنگ میزنم میگه باید صبر کنی تا از طرف خود مخابرات باهات تماس بگیرن.
من دیروز حجم خریدم ( 100 گیگ ) شماره موبایلم رو وارد کردم ولی الان که 24 ساعت
گذشته هیچ پیامکی نفرستادن. تو قسمت ترافیک باقیمانده هم هیچی نزده؟!
m3hrdad.x
27-09-2016, 14:12
مخابرات محل ما تجهیزاتش جدید هست ضمن اینکه فاصله ای هم تا مخابرات نداریم.شاید به این علت باشه!
این هم استاتیک مودم :
amirbrad
27-09-2016, 14:56
مخابرات محل ما تجهیزاتش جدید هست ضمن اینکه فاصله ای هم تا مخابرات نداریم.شاید به این علت باشه!
این هم استاتیک مودم :
البته مودمتون 2730 جدیده تو اون قسمت مشخصات خط نزده قسمت دیگری هستش ، اگر خواستین میتونین زنگ بزنید اپلود کمی بالاتر ببندن اگر احتیاج به اپلود دارین .اما به هر حال خطتون عالیه و لذتشو ببرید.
m3hrdad.x
27-09-2016, 15:42
آقا این down stream باید ثابت باشه ؟
البته دو ساعت پیش زنگ زدم گفتم سرعت رو تا حداکثر ببرن .الان میبینم رو 23 مگ آوردن انگار
amirbrad
27-09-2016, 15:51
البته دو ساعت پیش زنگ زدم گفتم سرعت رو تا حداکثر ببرن .الان میبینم رو 23 مگ آوردن انگار
اگر یکی دو مگ بالا پایین بشه موردی نداره و ثابت نیست معمولا ، میتونید مودالاسیون عوض کنید ببنید رو کدوم بهتر اپ میشه مثلا adsl+ یا gdm.t.......
من دیروز حجم خریدم ( 100 گیگ ) شماره موبایلم رو وارد کردم ولی الان که 24 ساعت
گذشته هیچ پیامکی نفرستادن. تو قسمت ترافیک باقیمانده هم هیچی نزده؟!
دوستانی که حجم خریدن واسه شما چند روزه اومد تو حسابتون؟
شما ترافیک باقیمانده و گزارش مصرف رو می بینین؟!
دوستانی که حجم خریدن واسه شما چند روزه اومد تو حسابتون؟
شما ترافیک باقیمانده و گزارش مصرف رو می بینین؟!
عزیز خیلی ها این مشکل رو دارن. حجم خریداری شده رو نشون نمیده و باقیمانده حجم هم مشخص نیست. شما زنگ بزن ۲۰۲۰ واحد فروش و بگو چک کنن بسته به حسابت اضافه شده باشه. بعد بگو اطمینان بدن که حجم استفادت از این بسته کم میشه. چون صداشون ضبط میشه بعدا میطونی اگه مشکلی پیش اومد پیگیری کنی. این بسته ۱۰۰ گیگ هم خودت باید کنترل کنی بسته به استفادت که کی تموم میشه. خیلی سیستم اکانتینگ مخابرات عقبه. منم بسته ۱۰۰ گیگ خریدم.
amir_taheri
27-09-2016, 20:22
امروز جشنواره تلکام سفارش دادم. سرویس 2 تا 16
سرویس رو طبق عکس زیر روی 5 مگ بستن برام . با اینکه طبق عکس تا 23 هم جواب میده.
amir_taheri
27-09-2016, 23:34
پست تکراری.
لطفا پاک شود.
amir_taheri
27-09-2016, 23:35
تماس گرفتم 2020 داخلی 1 (خرابی سرویس) یه مشت چرت و پرت تحویلم داد.
دوستانی که سرعت خطشون کم بوده از چه طریقی پیگیری کردن که سرعت خط رو بالاتر بستن؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
m3hrdad.x
28-09-2016, 01:04
از طریق اصرار.متاسفانه همیشه اون حداقل سرعت اعمال میشه.اما سخت پیگیر باش مشکلت رفع میشه
Tehranshahr
28-09-2016, 07:14
تو ecare سرویس شمارو چی زده؟ احیانا ۲تا ۴نزده؟
پست تکراری.
لطفا پاک شود.
آقا شما کدوم قسمت زنگ زدین سرعتتون رو زیاد کردن..؟!؟:n04:
مال من الان رو ۱۸ بستن البته خوبه دیگه اینجوری تا نهایتش بالا ببندن ممکنه قطعی پیدا کنه ولی حالا امتحانش ضرر نداره:n02:
ممنون میشم بگین کدوم قسمت تماس گرفتین
آقا من چند بار زنگ زدم زیر بار نرفتن گفتن نمیشه اصلا خیلی باحالن اینا! یکیشون می گفت شماره ش رو بده ببینیم چیه سرویسش:n02: شما کدوم سرویس رو گرفتین..؟!؟ من که هرچی زنگ زدم گفتن زیادتر نمی کنیم
m3hrdad.x
28-09-2016, 12:32
نه دیگه برادر نباید مثال میزدین.شما اول یه تیکت از تو سایت بفرست به پشتیبان.بعد خودشون تماس میگیرن.شرح واقعی سرعتت رو بده
ecare.tct.ir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعد اینکه الان واسه من روی 23 مگ هست اما نمیدونم چرا سرعتم روی حداقل فیکس شده و 2 مگابیت دریافت دارم! یعنی حدود 250k . شما حداکثر سرعت دانلودت چقدر هست ؟
نه دیگه برادر نباید مثال میزدین.شما اول یه تیکت از تو سایت بفرست به پشتیبان.بعد خودشون تماس میگیرن.شرح واقعی سرعتت رو بده
ecare.tct.ir ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعد اینکه الان واسه من روی 23 مگ هست اما نمیدونم چرا سرعتم روی حداقل فیکس شده و 2 مگابیت دریافت دارم! یعنی حدود 250k . شما حداکثر سرعت دانلودت چقدر هست ؟
آخه من سرويسم همين up to 16 هستش بهم گفتن از اين بالاتر نمى تونيم ببنديم، سرويس شما هم همين اينترنت خوب با طعم تابستان هستش..؟!!
جدی..؟!؟ نه من روی ۱۸ مگ بسته شده سرعت دانلودم هم ۲ مگابایت فیکس هستش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Tehranshahr
28-09-2016, 12:46
شما احیانا مرکز حافظ نیستین؟
m3hrdad.x
28-09-2016, 13:45
آخه من سرويسم همين up to 16 هستش بهم گفتن از اين بالاتر نمى تونيم ببنديم، سرويس شما هم همين اينترنت خوب با طعم تابستان هستش..؟!!
جدی..؟!؟ نه من روی ۱۸ مگ بسته شده سرعت دانلودم هم ۲ مگابایت فیکس هستش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ایولا . خب همینم خوبه آقا رضایت بده. نه من تازه گرفتم. تلکام
- - - Updated - - -
نه عزیز
...
ایولا . خب همینم خوبه آقا رضایت بده. نه من تازه گرفتم. تلکام
- - - Updated - - -
نه عزیز
...
شما خطتون فیبر نوریه؟!
امروز بالاخره بسته ای که خریده بودم تو سیستم ثبت شد!
بعد کلی تماس و دلیل و مدرک و ...
وقتی یاد اکانتینگ ایرانسل میوفتم چقدر حسرت میخورم.
بسته خریداری شده به محض خرید تو برنامه ایرانسل من ثبت میشه و میشه دید چقدرش
مصرف شده چقدرش مونده.
اما اینجا تو مخابرات ما مجبوریم چشم بسته استفاده کنیم! و کورمال کورمال جلو بریم!
اصلا نمیدونیم چقدر از ترافیکمون مونده؟
نمیشه برنامه ریخت که چطوری مصرف کنیم. کم باشه یا زیاد
یعنی سیستم اکانتینگ اینقدر پیچیده و مشکله که مجموعه عریض و طویلی بنام مخابرات
از راه اندازی اون عاجزه؟!!!!!!!
hamed_korn
28-09-2016, 15:47
چون براشون مهم نیست مشتری.
و به کسی نباید جواب پس بدن.
هرجور دلشون بخواهد رفتار میکنن.
از سال ها قبل همین بوده و حالا حالا ها هم خواهد بود.
نظارتی یا باز خواستی هم وجود نداره برای اینها.....
آره والله هنوز که هنوز من نتونستم سرویس رو فعال کنم . نمی شه
m3hrdad.x
28-09-2016, 16:36
در جریان نیستم.فکر میکنم باشه
Tehranshahr
28-09-2016, 17:58
احتمال زیاد خط شما ONU هست، دایی منم مرکز حافظ سرویس ۲مگ ۳گیگ داره خطش رو روی 20مگ بستن ولی سرعتش بیشتر از ۲مگابیت نمیشه. درخواست کمپین تابستانه هم دادم رد کردن گفتن بیشتر از ۲مگ نمیدیم باز خوبه به شما دادن! من فقط خواستم تعرفش ارزون تر بشه ولی زیر بار نرفتن. مخابرات هرجا یه داستانی داره.
faramobile
28-09-2016, 21:56
احتمال زیاد خط شما ONU هست، دایی منم مرکز حافظ سرویس ۲مگ ۳گیگ داره خطش رو روی 20مگ بستن ولی سرعتش بیشتر از ۲مگابیت نمیشه. درخواست کمپین تابستانه هم دادم رد کردن گفتن بیشتر از ۲مگ نمیدیم باز خوبه به شما دادن! من فقط خواستم تعرفش ارزون تر بشه ولی زیر بار نرفتن. مخابرات هرجا یه داستانی داره.
نه منم همون مرکز هستم خط های منم ONU هست الان هر سه خطم ۱۸ مگ بسته شده و ۲ مگابایت دانلود میده هر کدوم، همین طرح تابستان هم گرفتم
amir_taheri
28-09-2016, 22:03
بالاخره اینترنت من درست شد. سرویس 2 تا 16 مگ طرح تلکام - پیش پرداخت ماهی 4 گیگ
تست سرعت:
مشخصات خط:
البته یه توضیحی راجع به SNR باید بدم. من روی یه خط دیگه 1 مگ نامحدود دارم. وقتی که هر 2 سرویس وصل میشن SNR این سرویس تا 8 پایین میاد (طبق عکس بالا). ولی وقتی که فقط سرویس تلکام وصل هست SNR بالای 15 هست و نشون میده که خط تا 23 مگ کشش داره.
دوستان ترافیک باقی مانده رو داخل پنل نشون میده (البته شاید برای پیش پرداخت و پس پرداخت فرق کنه!). قسمت "سرویس ها" رو انتخاب کنید. جلوی سرویستون روی "جزئیات" کلیک کنید. از پایین صفحه "حجم ترافیک باقیمانده" رو انتخاب کنید. فقط سیستم خیلی ابتدایی هست و اون حجمی که نشون میده موقعی آپدیت میشه که 1 بار مودم رو خاموش روشن کنید. ( یا اینترنت رو قطع و وصل کنید.)
amir_taheri
28-09-2016, 22:07
تو ecare سرویس شمارو چی زده؟ احیانا ۲تا ۴نزده؟
نه درست شد.
البته از دیشب تا الان مودم رو خاموش کرده بودم و فرصت تست کردن نداشتم.
الان که تست کردم دیدم خود به خود درست شده.
سرویس رو زده :
اینترنت تلکام 2016 48GB -2048Kbps up to 16M پیش پرداخت
Lithium-wall
28-09-2016, 22:48
من سرویس 1 مگ دارم به شدت افت کیفیت پیدا کرده چند وقته
سایتها باز نمیشن!
پینگ 3000
پشتیبانی میگه مشکلی نداره به دروغ!
من به CRA.ir نامه زدم
:| واقعا مسخرست
امروز از پشتیبانیشون باهام تماس گرفتن گفتن ، پینگ 3000 و باز نشدن سایتها ربطی به ما نداره حتما همه سایتها مشکل دارن
نویز خطتتون کم و خط شما وصله پس اینترنت شما مشکلی نداره
فکر نکنم 195 هم کاری بتونه انجام بده! باید از یه شرکت دیگه اشتراک بگیرم ظاهرا:n35::n03:
shahryar84
29-09-2016, 00:03
من که رفتم گفتن باید طرح قبلی قطع بشه تا طرح تلکام وصل بشه و چون امروز آخرین روز تلکام بود، گفتن نمیشه و باید دیروز میومدی
نه درست شد.
البته از دیشب تا الان مودم رو خاموش کرده بودم و فرصت تست کردن نداشتم.
الان که تست کردم دیدم خود به خود درست شده.
سرویس رو زده :
اینترنت تلکام 2016 48GB -2048Kbps up to 16M پیش پرداخت
مودم شما چیه؟
amir_taheri
29-09-2016, 09:41
مودم شما چیه؟
D-link dsl-2790u
HeRcKoOl
29-09-2016, 12:18
سلام.
من نامحدود دارم.در حال حاظر طرحی هست که صد در صد شبونه رایگان داشته باشه؟!
m3hrdad.x
29-09-2016, 12:59
آقا دم همتون گرم . آره واسه من اونو یا همون فیبر هست. کارشناسشون میگفت من الان نمیتونم snr شما رو ببینم شما رو ارجاع میدم به مسئول فنی. من میگفتم کاهش کیفیت سرویس دارم سرعتم الان دو مگابیته بعد ایشون میگفت خب درسته دیگه دو مگابایت باید دانلود داشته باشید.میگفتم نه خانوم ریت دانلودم 250 هست ... میگفت نه سرعتتون 16 مگابیته و زیر بار نمیرفت . آخر سر نزدیک بود از پشت تلفن بزنم !
آقا این snr مربوط به نویزه ؟ چقدر باید باشه ؟ به مشکل من مرتبطه؟
سوال آخر اینکه ساعت دو باید مودم ری استارت کنم واسه دانلود رایگان ؟
سلام.
من نامحدود دارم.در حال حاظر طرحی هست که صد در صد شبونه رایگان داشته باشه؟!
اون موقع دیگه خیلی خوش به حالت میشه . دستور بدید چیز دیگه ای میل ندارید !! همین نامحدودش رو هم میخوان جمع کنن
amir_taheri
29-09-2016, 13:46
آقا دم همتون گرم . آره واسه من اونو یا همون فیبر هست. کارشناسشون میگفت من الان نمیتونم snr شما رو ببینم شما رو ارجاع میدم به مسئول فنی. من میگفتم کاهش کیفیت سرویس دارم سرعتم الان دو مگابیته بعد ایشون میگفت خب درسته دیگه دو مگابایت باید دانلود داشته باشید.میگفتم نه خانوم ریت دانلودم 250 هست ... میگفت نه سرعتتون 16 مگابیته و زیر بار نمیرفت . آخر سر نزدیک بود از پشت تلفن بزنم !
سوال آخر اینکه ساعت دو باید مودم رو خاموش ری استارت کنم واسه دانلود رایگان ؟
مگه خط های فیبر با هم فرق میکنن؟ چون خط من هم فیبر هست ولی از تظر سرعت ظاهرا مشکلی نداره.
طبق گفته ی خودشون به طور خودکار مصرف اون ساعت از حجم کم نمیشه. من دیشب دانلود گزاشتم 2.5 گیگ که تست کنم واقعا شبانه رایگان هست یا نه. صبح دیدم 10% دانلود شده و چراغ اینترنت هم قرمزه. یعنی تقریبا همون اول اینترنت قطع شده بوده. حالا امشب دوباره تست میکنم. اگر به نتیجه رسیدم خبر میدم.
Jayfiend
29-09-2016, 14:28
مشکل لگ شدید دارم در بتلفیلد 3
فقط منم یا بقیه هم اینطورین؟
amirbrad
29-09-2016, 15:11
خط شما خوبه snr هم مربوط به نویز خطه که زیر 6 بیاد اتصال قطع میشه هیچ ربطی به سرعت نداره. مشکل شما اینه یا با اکانتینگ محدودتون کردن رو 2 مگ یا پهنای باند مخابرات محلتون محدوده وگرنه خطتون عالیه.
personal_68
29-09-2016, 15:43
شما هر شرکتی بگیری چه تلکام چه مخابرات بزنه تو مودم 16000 یعنی تا 16مگ جواب میده
مثلا من 16 مگ گرفتم ولی تا 12000 بیشتر نمیاد یعنی سرعت دانلودم بین 1 تا 2 مگ میده
سرعت دانلود 1 مگ در ثانیه یعنی اینترنت 8 مگ
سرعت دانلود 2 مگ در ثانیه یعنی 16 مگ
سرعت دانلود 2.2 مگ یعنی 18 مگ
2.4 مساوی 20 مگ
SNR هم باید بالای 6 باشه به قول دوستمون تا سرعت اینترنت 8 مگ به بالا بتونی بگیری
بعضی خط خونه ها نویز داره سرعت دانلود 500 کیلو بالاتر نمیره ، یعنی اون سیمی که کشیدن تا دم خونتون کشش سرعت بالاتر از 4 تا 8 مگ نداره یعنی سرعت دانلودتون 500 تا 1مگ می چرخه
حالا بخواهید نویزتون درست شه و سرعت دانلود 1 مگ بالاتر شه
باید سیم کشی تلفن خونتون رو چک کنید قدیمی نباشه
اسپلیتر 5هزار تومانه یکی بخرید نو و سیم از پریز تلفن به اون وصل کنید حالا یه دو تا خروجی میده اسپلیتر یکیش بره به تلفن خونه و یکی هم بره مودم
بعد ببینید تو مودمتون snr میره بالاتر یا نه ؟ مهم اینه پایین نیاد و بالاتر بره
HeRcKoOl
29-09-2016, 22:49
اون موقع دیگه خیلی خوش به حالت میشه . دستور بدید چیز دیگه ای میل ندارید !! همین نامحدودش رو هم میخوان جمع کنن
خب میخوام اگه طرحی باشه نامحدود رو تخلیه کنم یه محدود با شبونه رایگان بگیرم:|
Tehranshahr
29-09-2016, 23:14
فیبر مدلای مختلف داره. اون سیستمی که الان سمت شما پیاده کردن پهنای باندش محدوده و بیشتر از ۲مگ نمیدن به کسی. از مرکز هم سوال کنید همینو میگن.
فیبر نوری یهکی دیگه از این اصطلاحات بازاری هست که اینا از خودشون در اوردن , هر کی خونش pcm خط تلفن داشته باشه بهش میگن فیبر ! و میگن فلا ن شرکت میتونه رو فیبر ! سرویس بده جلا الخالق ! فیبر فقط بین مراکز مخابراتی هست و از دم مرکز میشه سیم مسی تا به خونه برسه . ایر باس 380 هم به ایران برسه اینا به خونه فیبر نمیدن فوقش اینه که ای دی اس ال میشه وی دی اس ال , ولی همونم نمیشه چون تو اون تکنولوژی همه ی پهنای باند خط تلفن به دیتا اختصاص پیدا میکنه و باید رو خط اینتنرت ویپ بدن که اونو نمیدن چون دیگه تلفن ها رو نمیتونن چک کنن همه باهاش زنگ میزنن بی بی سی فارسی و صدای امریکا
timsar jackson
30-09-2016, 14:40
سرویس 8 مگ ماهی 12 گیگ مخابرات تهران رو کسی داره؟ سرعت دانلودش چه جوریه؟ شبانه داره؟
m3hrdad.x
30-09-2016, 15:32
یادمه یه زمانی خیلی قطعی داشتم. بی نهایت .. تماما مشکل رو گردن من مینداختن که سیم کشی و فلان و بهمان.آخر سر خودشون درستش کردن من دست به هیچ چی نزده بودم.
راستش خونه نوسازه فکر نمیکنم سیم کشی نیازی به تعمیر یا تعویض و غیره داشته باشه. هر چی هست باید از مرکز درست بشه! مثل همیشه .
اگه نتونن حداکثر سرعت یعنی 16 رو ارائه بدن مجبورم کلا اینترنتو قطع کنم.بیخیال بشم و با ایرانسل و همراه اول سر کنم
m3hrdad.x
30-09-2016, 15:34
به شدت به محاسبه میزان ترافیک مصرفیم هم معترض هستم اما قبول نمیکنن. اصلا دانلود شبانه نداشتم اما وقتی زنگ زدم گفتن شما 700 مگ دانلود داشتین .. متاسفم که قید نامحدود رو زدم
چراغ های مودم من همش قطع و وصل میشه
زنگ زدم 2020 میگه مشکل از سخت افزار خودتونه
کسی این مورد رو داشته؟
عجب سرویس های آشغالی رو میندازن به مردم
hamed_korn
01-10-2016, 16:42
برای منم تو 24 ساعت حدودا 10 بار اینترنت قطع میشه و باز وصل میشه.
mehryar1973
01-10-2016, 20:46
سلام
امروز برای منم سر ظهری دو سه بار اینطور شد!(قطع و وصل)
farshin.rezaei
02-10-2016, 11:53
دوباره اینترنت را گاز گرفتن؟
یه مدت بود گفتیم خوبه چشم خورد , پینگ ۴.۲.۲.۴ که میگیری
دقیقهای یکبار ۵ خط تایم اوت میده!
تاثیر مدارس بر اینترنت ایران :n03:
Toranj_mhg
02-10-2016, 12:20
سلام عزیزان
بنده پس از افت سرعت غریبی که مدتی داشتم تصمیم به تعویض تعرفه نا محدود فعلی به محدود جشنواره تابستان گرفتم و پس از چندین بار مراجعه به مرکز مخابرات پاسداران در نهایت با گرفتن مرخصی ساعتی و کشاندن مادر پیر خود بعنوان صاحب خط به مرکز مخابرات موفق به انجام این امر خطیر شدم !! از این ها که بگذریم چند سوال داشتم :
بعد از تموم شدن این 2 گیگ حجم ماهانه می توانم از اکانت خود اقدام به خرید ترافیک کنم یا باز همراه والده باید برم اونجا؟ ( چون تاحالا نا محدود داشتم نا آشنا هستم)
و سوال بعدی اینکه آیا آلارمی مبنی بر اینکه حجم ترافیکم تموم شده می ده یا یهو می بینی آزاد محاسبه می کنند و یه قبض نجومی میاد؟
با سپاس فراوان
Antonio1991
02-10-2016, 13:56
سلام عزیزان
بنده پس از افت سرعت غریبی که مدتی داشتم تصمیم به تعویض تعرفه نا محدود فعلی به محدود جشنواره تابستان گرفتم و پس از چندین بار مراجعه به مرکز مخابرات پاسداران در نهایت با گرفتن مرخصی ساعتی و کشاندن مادر پیر خود بعنوان صاحب خط به مرکز مخابرات موفق به انجام این امر خطیر شدم !! از این ها که بگذریم چند سوال داشتم :
بعد از تموم شدن این 2 گیگ حجم ماهانه می توانم از اکانت خود اقدام به خرید ترافیک کنم یا باز همراه والده باید برم اونجا؟ ( چون تاحالا نا محدود داشتم نا آشنا هستم)
و سوال بعدی اینکه آیا آلارمی مبنی بر اینکه حجم ترافیکم تموم شده می ده یا یهو می بینی آزاد محاسبه می کنند و یه قبض نجومی میاد؟
با سپاس فراوان
سلام. طبق تجربه ی من از پنل مخابرات این شرکت هیچ آماری اعم از مصرف و دانلود و حجم باقی مانده و... رو به مشترک ارائه نمیده و علاوه بر اونها تفکیک دانلود شبانه و روزانه رو هم متاسفانه نداره. یعنی عملا فقط باید منتظر بشی تا رو قبض بیاد تا بفهمی چقد مصرف داشتی.
(شما تلفن رو به نام خودت بزنی بهتره تا راحت تر بشه رفت و آمدت. منم همین کارو کردم. هزینه ای هم نداشت.)
Toranj_mhg
02-10-2016, 14:52
سلام. طبق تجربه ی من از پنل مخابرات این شرکت هیچ آماری اعم از مصرف و دانلود و حجم باقی مانده و... رو به مشترک ارائه نمیده و علاوه بر اونها تفکیک دانلود شبانه و روزانه رو هم متاسفانه نداره. یعنی عملا فقط باید منتظر بشی تا رو قبض بیاد تا بفهمی چقد مصرف داشتی.
(شما تلفن رو به نام خودت بزنی بهتره تا راحت تر بشه رفت و آمدت. منم همین کارو کردم. هزینه ای هم نداشت.)
یعنی وقتی حجم پایه (2 گیگ) تموم میشه ، کلا نت قطع میشه؟ یا گرونتر حساب میکنه و همچنان نت وصله؟
hamed_korn
02-10-2016, 16:09
نت وصل میمونه ولی براتون روی قبض میاد.
شما همین اول کاری یه بسته حجیم مثلا 100 گیگ بخر که برای چند وقت خیالت راحت باشه.به صرفه تر هست از نظر اقتصادی.
Toranj_mhg
03-10-2016, 08:36
نت وصل میمونه ولی براتون روی قبض میاد.
شما همین اول کاری یه بسته حجیم مثلا 100 گیگ بخر که برای چند وقت خیالت راحت باشه.به صرفه تر هست از نظر اقتصادی.
خیلی ممنون از پاسختون
طبق توصیتون الان یه 100 گیگ خریدم نوشت موفق بود و تا 5 دقیقه دیگه وصل میشه ، می خواستم ببینم امکان چک کردن مقدار باقیمانده از بسته خریداری شده وجود داره؟
و اینکه من طرحم اینه ینترنت خوب با طعم تابستانه 2GB -2M up to8M پس پرداخت ، و سرعت دانلود حدودا 560kbps هست آیا راهی داره بیشتر کنم سرعت رو؟ گزینه توربو اسپید چیه ؟ آیا هزینه ای داره؟
ممنون میشم
Antonio1991
03-10-2016, 18:43
خیلی ممنون از پاسختون
طبق توصیتون الان یه 100 گیگ خریدم نوشت موفق بود و تا 5 دقیقه دیگه وصل میشه ، می خواستم ببینم امکان چک کردن مقدار باقیمانده از بسته خریداری شده وجود داره؟
و اینکه من طرحم اینه ینترنت خوب با طعم تابستانه 2GB -2M up to8M پس پرداخت ، و سرعت دانلود حدودا 560kbps هست آیا راهی داره بیشتر کنم سرعت رو؟ گزینه توربو اسپید چیه ؟ آیا هزینه ای داره؟
ممنون میشم
سلام. گزینه ی توربو اسپید رو من 6 ماه بیشتر هست که میبینم تو پنل مخابرات ولی تا الان فقط دکور بوده و هیچ کاربردی نداره. (روش کلیک کنید هیچ پاسخی نمیده).
- - - Updated - - -
خیلی ممنون از پاسختون
ممنون میشم
سلام. گزینه ی توربو اسپید رو من 6 ماه بیشتر هست که میبینم تو پنل مخابرات ولی تا الان فقط دکور بوده و هیچ کاربردی نداره. (روش کلیک کنید هیچ پاسخی نمیده).
mehryar1973
03-10-2016, 21:47
سلام
امروز عصری باز دوباره هی قطع و وصل میشد...
mohammad_s7201
03-10-2016, 22:20
سلام دوستان.
سرویس من الان پس پرداخت حجمی هست ولی نمیتونم حجم اضافه بخرم. فردا میخوام برم طرح اینترنت خوب با طعم تابستانه 2GB -2M up to 16M پس پرداخت رو بگیرم.
به نظرتون اگه سرویس رو عوض کنم امکان خرید حجم اضافه توی پنل باز میشه؟
اصلا چی کار باید بکنم تا خرید حجم واسه من راه بیفته؟
کسی از دوستان هستش که پس پرداخت باشه و حجم اضافه خریده باشه؟؟
Toranj_mhg
04-10-2016, 14:56
سلام دوستان.
سرویس من الان پس پرداخت حجمی هست ولی نمیتونم حجم اضافه بخرم. فردا میخوام برم طرح اینترنت خوب با طعم تابستانه 2GB -2M up to 16M پس پرداخت رو بگیرم.
به نظرتون اگه سرویس رو عوض کنم امکان خرید حجم اضافه توی پنل باز میشه؟
اصلا چی کار باید بکنم تا خرید حجم واسه من راه بیفته؟
کسی از دوستان هستش که پس پرداخت باشه و حجم اضافه خریده باشه؟؟
من همون اینترنت خوب تابستان پس پرداخت رو دارم و دیروز 100 گیگ خریدم که پیام داده که بعد از خرید تا 48 ساعت اگه شارژ نشد پیگیری کنید. حالا همچنان منتظرم...
darvish1900
04-10-2016, 18:15
من قبلا نامحدود 256 داشتم و به اشتباه سرویس پس پرداخت 4گیگ تلکام گرفتم و از اون روز مشکلات ما شروع شد سرعت خیلی عالی تا 2 مگ در ثانیه دانلود میکند اما ایراددات
1- صفحه چک کردن مصرف به روز نیست و هر روزی که شما مصرف کنی فردا ساعت 9:30-10 به بعد نشون میده(هیچ شرکتی بجز مخابرات اینگونه نیست)
2- اسما شبانه رایگان داری به شخصه 2 بار این کار رو تست کردم دانلودم ساعت 2:15 شب شروع و ساعت 5:50 قطع و خاموش شد جالب اینکه نصف دانلودم رو قبل ساعت 2 حساب کرده(تکرار میکنم دو بار این کار رو تست کردم)
3- بهشون زنگ میزنی میگی آقا چقدر مصرف کردم چقدر حجم بسته ام میونده میگم ما نمیدونیم؟!!!!!!!!!!! پس چه پشتیبانی؟ پس برای چی اونجا نشستید؟ پساخی نمیدهند
4- امروز در مخابرات درگیر بودم حتی لاگ مودم بردم پیششون الکی برام زده 9 گیگ از ساعت 10 صبح تا 2 شب دانلود داشتی. که اصلا نداشتم. گفتن شاید هک شدی
گفتم مودمم مخفی و مک فیلتر استفاده میشه. گفتم مودم میارم اینجا پسورد وای فای رو هم بهتون میدم اگر به مودمم وصل شدی جایزه بهت میدم.
گفتم کنسل کن گفت خسارت باید بدی گفتم میدم خلاصه زوری تبدیلش کرد به پیش پرداخت گفتم دیگه یانجوری نمیشه و از این حرفها البته من که هنوز شارژ نکردم
برای دانلود شبانه حتما باید مودم روشن خاموش بشه
darvish1900
04-10-2016, 19:47
برای دانلود شبانه حتما باید مودم روشن خاموش بشه
خودشون میگن نه نیازی نیست. تو ریز مصرف هم اتومات خودش از 2 شروع میکنه دوباره به گزارش زدن. ولی کلا به نظر من هم خاموش باید بشه ورگنه تو پاچت میره
m3hrdad.x
04-10-2016, 22:34
من قبلا نامحدود 256 داشتم و به اشتباه سرویس پس پرداخت 4گیگ تلکام گرفتم و از اون روز مشکلات ما شروع شد سرعت خیلی عالی تا 2 مگ در ثانیه دانلود میکند اما ایراددات
1- صفحه چک کردن مصرف به روز نیست و هر روزی که شما مصرف کنی فردا ساعت 9:30-10 به بعد نشون میده(هیچ شرکتی بجز مخابرات اینگونه نیست)
2- اسما شبانه رایگان داری به شخصه 2 بار این کار رو تست کردم دانلودم ساعت 2:15 شب شروع و ساعت 5:50 قطع و خاموش شد جالب اینکه نصف دانلودم رو قبل ساعت 2 حساب کرده(تکرار میکنم دو بار این کار رو تست کردم)
3- بهشون زنگ میزنی میگی آقا چقدر مصرف کردم چقدر حجم بسته ام میونده میگم ما نمیدونیم؟!!!!!!!!!!! پس چه پشتیبانی؟ پس برای چی اونجا نشستید؟ پساخی نمیدهند
4- امروز در مخابرات درگیر بودم حتی لاگ مودم بردم پیششون الکی برام زده 9 گیگ از ساعت 10 صبح تا 2 شب دانلود داشتی. که اصلا نداشتم. گفتن شاید هک شدی
گفتم مودمم مخفی و مک فیلتر استفاده میشه. گفتم مودم میارم اینجا پسورد وای فای رو هم بهتون میدم اگر به مودمم وصل شدی جایزه بهت میدم.
گفتم کنسل کن گفت خسارت باید بدی گفتم میدم خلاصه زوری تبدیلش کرد به پیش پرداخت گفتم دیگه یانجوری نمیشه و از این حرفها البته من که هنوز شارژ نکردم
حاجی عینا مثل همیم . گرفتار شذیم . منم باید برم پس پردات کنم . خودم دارم میبینم 500 مگ مصرف داشتم بعد پشتیبان میگه 2 گیگ بوده !
darvish1900
04-10-2016, 22:53
حاجی عینا مثل همیم . گرفتار شذیم . منم باید برم پس پردات کنم . خودم دارم میبینم 500 مگ مصرف داشتم بعد پشتیبان میگه 2 گیگ بوده !
پس پرداختش کنی بدتره بعد قبضت میاد خداد تومان
منم اول سرويسم يه دو سه هفته اى پيگيرى كردم تا شبانه م فعال شد ولى الان شبى چهل گيگ دانلود ميشه شبايى كه ميذارم[emoji28][emoji23]
darvish1900
05-10-2016, 09:40
منم اول سرويسم يه دو سه هفته اى پيگيرى كردم تا شبانه م فعال شد ولى الان شبى چهل گيگ دانلود ميشه شبايى كه ميذارم[emoji28][emoji23]
تو ریزت شبانت جدا میزنه ؟ یا همون ساعت فقط میزنه؟
سرویست چی بوده؟
تو ریزت شبانت جدا میزنه ؟ یا همون ساعت فقط میزنه؟
سرویست چی بوده؟
منم همين اينترنت خوب با طعم تابستان رو دارم ولى پيش پرداختم، تو ترافيك مجانى شبانه نمى زنه ولى ترافيكش كم نميشه از حجمم ديگه، اولش مى شد كه دو سه هفته اى پيگيرى كردم تا درست كردن ولى الان ديگه كم نمى كنه
m3hrdad.x
05-10-2016, 11:45
Attenuation Down Stream
8
Attenuation Up Stream
9
SNR Margin Down Stream
6.0
SNR Margin Up Stream
8.7
دوستان snr من حد نرمال و خوب نیست ظاهرا . چاره چیه ؟
دوستان عزیز سلام ( در خصوص دانلود شبانه)
/ اگر تمامی دوستان به قسمت پیام مشتری در صفحه اول سایت مخابرات مراجعه کنند و مشکل را در بخش ارسال پیام مطرح کنند شاید یک معجزه بشه تماس تلفنی که هیچ ارزشی ندارد .
با تشکر
Antonio1991
06-10-2016, 21:00
برای شماهم تو این چندوقت اخیر قطعی لحظه ای داشته یانه ؟ مثلا میری تلگرام میبینی زده Connecting... یا تو گیم آنلاین یهو قطع میشه. در صورتی که همون لحظه سایت رو بدون مشکل باز میکنم.
dvb_hamed
07-10-2016, 01:44
از ساعت 1 کم نمیکنه یا از 2؟مودم ساعت 1 دیس میشه
mehryar1973
07-10-2016, 09:51
برای شماهم تو این چندوقت اخیر قطعی لحظه ای داشته یانه ؟ مثلا میری تلگرام میبینی زده Connecting... یا تو گیم آنلاین یهو قطع میشه. در صورتی که همون لحظه سایت رو بدون مشکل باز میکنم.
بله بوده مخصوصا برای تلگرام
همین امروز صبح چند تا تکست از چند نفر یهو برای من اومد بعضی هاشون مال دیشب بود!(البته بعضی وقت ها هم سرور های خود تلگرام فکر کنم مقصر هستن)
از ساعت 1 کم نمیکنه یا از 2؟مودم ساعت 1 دیس میشه
جالبه از 1 كم نمى كنه تا 7:))))
faramobile
08-10-2016, 08:41
جالبه از 1 كم نمى كنه تا 7:))))
به ریسکش نمیارزه، چون هر لحظه امکان اینکه درستش کنن هست واصلا شاید از قصد اینکارو کردن که یهو درستش کنن و با این سرعت بالایی که داره راحت کل حجممون به فنا میره تو همون ۲ ساعت! تازه اگه پس پرداخت باشه که اصلا نمیفهمی داره میزنه به حسابت و آخر ماه قبض چند صد هزار تومنی میاد
darvish1900
08-10-2016, 10:51
شبانه 2 تا 6 اشتباه نکنید قبضتون خداد تومان بیاد.
darvish1900
08-10-2016, 10:54
در ضمن من مودم خاموش و روشن میکنم دوبار تو پاچم رفته از اینکه میگن اتومات میره رو شبانه.
تازه همونش دوبار تست میکنم از حجمم کم نکرده باشه بعد با خیالت راحت میزارم دانلود
با سرعت 1.6 مگ تقریبا 20 تا 25 گیگ دانلود داریم.
hes_luckey
08-10-2016, 12:04
من دیروز تا حالا توی باز کردن صفحات مشکل دارم و service unavailable میده
واسه کسی همچین مشکلی هست؟
به ریسکش نمیارزه، چون هر لحظه امکان اینکه درستش کنن هست واصلا شاید از قصد اینکارو کردن که یهو درستش کنن و با این سرعت بالایی که داره راحت کل حجممون به فنا میره تو همون ۲ ساعت! تازه اگه پس پرداخت باشه که اصلا نمیفهمی داره میزنه به حسابت و آخر ماه قبض چند صد هزار تومنی میاد
من پيش پرداختم هر شبى هم كه دانلود گذاشتم تا حالا هر دفعه قبل و بعدش ترافيكم رو چك كردم كه كم نشده باشه كه خدا رو شكر تا حالا نشده[emoji28] حالا ادامه ميديم روند رو فوقش اگه تغيير دادن يه شب از ترافيكم كم ميشه كه به شبى چهل گيگش مى ارزه:)))
darvish1900
08-10-2016, 18:32
من پيش پرداختم هر شبى هم كه دانلود گذاشتم تا حالا هر دفعه قبل و بعدش ترافيكم رو چك كردم كه كم نشده باشه كه خدا رو شكر تا حالا نشده[emoji28] حالا ادامه ميديم روند رو فوقش اگه تغيير دادن يه شب از ترافيكم كم ميشه كه به شبى چهل گيگش مى ارزه:)))
سرعت دانلودت چقدره که 40گیگ مصرف میکنی؟
ShadowDragon
08-10-2016, 19:07
سلام
1-مخابرات هنوز سرویس نامحدود داره؟ و آیا هنوز تا 512 نامحدود به مشترک میده؟ قیمت 256 و 512 چقدره؟
2-امکان ثبت نام پس-پرداخت وجود داره؟ یا اجبارا رو قبض میاد؟
تازه خط تلفن گرفتم فکر میکنم فیبر نوری باشه و مجبورم از مخابرات سرویس بگیرم،
3-در مورد سرویس حجمی ، همه سرویسا تایم رایگان دارن؟ کسی جدولی ،لینکی از قیمت سرویسای مخابرات داره لطفا بفرسته
ممنون:n16:
دو مگابايت بر ثانيه[emoji28][emoji23]
darvish1900
09-10-2016, 00:49
سلام
1-مخابرات هنوز سرویس نامحدود داره؟ و آیا هنوز تا 512 نامحدود به مشترک میده؟ قیمت 256 و 512 چقدره؟
2-امکان ثبت نام پس-پرداخت وجود داره؟ یا اجبارا رو قبض میاد؟
تازه خط تلفن گرفتم فکر میکنم فیبر نوری باشه و مجبورم از مخابرات سرویس بگیرم،
3-در مورد سرویس حجمی ، همه سرویسا تایم رایگان دارن؟ کسی جدولی ،لینکی از قیمت سرویسای مخابرات داره لطفا بفرسته
ممنون:n16:
1- خیر
2- اجباری نیست اتفاقا بیشتر رو پیش پرداخت رو بیشتر مانور میدن
3-خیر همه تایم رایگان ندارند
darvish1900
09-10-2016, 00:55
مال من 1.6
Lithium-wall
09-10-2016, 01:46
بله بنده هم با خیلی صفحات این مشکل را دارم شما چه سرویسی دارید/؟
hes_luckey
09-10-2016, 09:07
بله بنده هم با خیلی صفحات این مشکل را دارم شما چه سرویسی دارید/؟
من 128 تا 8مگ رو گرفتم
مثل اینکه مشکل رفع شده. فکر کنم خیلیا مشکل داشتن چون زومیت هم خبرشو گذاشته
Sent from my MI Max using Tapatalk
ShadowDragon
09-10-2016, 13:56
1- خیر
2- اجباری نیست اتفاقا بیشتر رو پیش پرداخت رو بیشتر مانور میدن
3-خیر همه تایم رایگان ندارند
ممنون از جواب کامتون.
الان اروزن ترین طرحی که شبانه رایگان داره
۲۰۴۸Kb
۴Mbps
۲ گیگابایت
پیش پرداخت
۸۲۰,۰۰۰
تخفیف تعرفه سرویس+ آنتی ویروس KasperSky شش ماهه + دانلود رایگان شبانه بین ساعات ۲-۶ صبح+ شرکت در قرعه کشی سالیانه
این میشه، درسته؟
سرعت ساعت رایگانش چنده؟
در مورد نامحدود ، هیچ مرکزی ارایه نمیشه؟
دوستان کسی اکباتان از مخابرات سرویس داره؟ پینگش چطوره؟ میشه یه دوتا 2 زد؟
مشترکان جدیدی،فکر نامحدود رو از کلشون بیرون کنند . دیگه چیزی به نام نامحدود نیست .تازه یواش یواش می خوان برنامه بچینن ، نامحدودای مشترکان قدیمی رو هم حذف کنند / دارن فعلا دونه می پاشن تا بعد
darvish1900
10-10-2016, 09:44
بله این اروزن تر
بین 1.6تا 2 مگ
نامحدودی وجود ندارد
شما شبانه کم کم 20 تا 25گیگ دانلود میتونی انجام بدید
ShadowDragon
10-10-2016, 10:45
بله این اروزن تر
بین 1.6تا 2 مگ
نامحدودی وجود ندارد
شما شبانه کم کم 20 تا 25گیگ دانلود میتونی انجام بدید
اینقدر دانلود ندارم... قیمتاش که خوبه یه سال 82 تومن.. البته پس پردخت ارزونتره اما خطرناک ( ریش وقیچی دست مخابراته!!!)
darvish1900
10-10-2016, 10:53
اینقدر دانلود ندارم... قیمتاش که خوبه یه سال 82 تومن.. البته پس پردخت ارزونتره اما خطرناک ( ریش وقیچی دست مخابراته!!!)
پس پرداخت گرفتی منتظر قبوض نجومی باش
jabi7joon
10-10-2016, 12:57
یه چیز جالب.
من 512 نامحدود مخابرات دارم.الان که میخوام پیج باز کنم منو میفرسته به سایت شاتل.مودمم روشن خاموش کردم بازم همون داستانه.
مگه میشه..مگه داریم؟؟؟!!
مگه
ShadowDragon
10-10-2016, 13:11
پس پرداخت گرفتی منتظر قبوض نجومی باش
بقیه 2مگ ه چطورن؟ منظورم اون 89 تومی و اونیکیه؟ سرعت اینا فرق نداره؟
وضع پینگ چطوره؟
aluminum
10-10-2016, 16:14
دوست عزیز شما چه جوریدانلود میکنی که میشه 40 گیگ
و اگه شما طرح ۱۶Mbps رو هم داشته باشید ماکزیمم دانلودتون توی 4 ساعت به 30 گیگ هم نمیرسه!!!
faramobile
10-10-2016, 16:44
و اگه شما طرح ۱۶Mbps رو هم داشته باشید ماکزیمم دانلودتون توی 4 ساعت به 30 گیگ هم نمیرسه!!!
چون ایشون داره ریسک میکنه رو حجمش و از ساعت ۱ میزاره دانلود تا ۷ که میشه ۶ ساعت ( که البته گفتم حتی پیش پرداخت هم باشی تو همون ۲ ساعت فقط کافیه یه شب ساعت رو درست کنن که کل حجم موجود رو تموم کنه، پس پرداخت که هم همشو میارن تو قبض آخر ماه و خداد تومن پیاده بشیم)
mohammad_s7201
10-10-2016, 21:49
منم باید برم پس پرداخت رو بکنم پیش پرداخت. تاحالا دو دفعه قبض نجومی اومده واسم:n27:
میشه همین طرح تابستان رو بصورت پیش پرداخت بخرم؟ (الان سرویسم پس پرداخته)
دقيقا همين جورى كه دوستمون حساب كردن! از يك تا هفت[emoji23]
hes_luckey
11-10-2016, 09:37
کسی اختلال نداره؟
hes_luckey
11-10-2016, 09:41
کسی اختلال نداره تو سرویسش؟
darvish1900
11-10-2016, 10:05
منم باید برم پس پرداخت رو بکنم پیش پرداخت. تاحالا دو دفعه قبض نجومی اومده واسم:n27:
میشه همین طرح تابستان رو بصورت پیش پرداخت بخرم؟ (الان سرویسم پس پرداخته)
بله پیش پرداخت میکنند پول بکسال ازت میگیرند
من شانس اوردم تو تلکام گرفتم جای 2گیگ 4گیگ گرفنم
hes_luckey
11-10-2016, 11:29
ریزه یه ذره، روش کلیک کنید مشخص میشه:n02::n02:
dvb_hamed
11-10-2016, 14:36
خب خدا رو شکر از 1 تا 18 مهر میان دوره اومده و 4500 تومن adsl
شبانه همون 1 تا 7 هستش
فقط تنها مشکل ما الان اینه که 100 گیگ خریدیم و نمیدونیم چقدرش استفاده شده.
Jayfiend
11-10-2016, 17:41
مشکل لگ کسی نداره؟ تو بتلفیلد؟
مشکل لگ کسی نداره؟ تو بتلفیلد؟
سلام.
با توجه به اینکه یبار دیگه هم مشکل لگ داشتید و اینجا ذکر کردید و خودم هم بتلفیلد بازی میکنم و در جریان قضایا هستم. عرضم به خدمت شما که روی اینترنت مخابرات در زمینه پایداری و کیفیت و پینگ حساب نکنید و ترجیحا از قند شکن داخلی برای کاهش پینگ و حذف packet loss و غیره استفاده کنید. (اگر خواستید بفرمایید پخ کنم خدمتتون ، گرون هم نیست)
گرچه الان مدتی هست که کیفیت اینترنت مخابرات نسبتا بهتر شده ولی تجربه نشون داده هر چند وقت یکبار پهنای باند کم میارند و با شرکت زیر ساخت سر بدهی و مسایل مالی به مشکل میخورن و کیفیت و سرعت به شدت افت میکنه.
یه چندتا سوال هم داشتم که ممکنه کمکتون کنه. 1- اینکه سرعتتون چقدره؟ 2- چند نفر از اینترنت استفاده میکنید؟ 3- با کابل شبکه به مودم وصل هستید یا وای فای؟ 4- تعداد دستگاه هایی که بصورت همزمان به مودم وصل هستند؟
WhiteHat
12-10-2016, 01:04
مربوط به فاز جدید شیلترینگ هوشمنده و برای بقیه isp ها هم هست
mehryar1973
12-10-2016, 13:47
سلام
دوستان من 512 نامحدود از مخابرات دارم الان رفتم قبضم رو چک کردم دیدم جمع ریر موارد با مبلغ نهایی گفته شده حدود 12 تومن فرق داره خودتون ملاحضه کنید:
بعد رفتم مصرفم رو چک کردم برای این دوره نزدیک 29 گیگ بود آیا کسی از دوستان هست که 512 نامحدود مخابرات داشته باشه و مشکل مشابهی داشته باشه یعنی جمع هزینه های رو قبض با
ریز هزینه ها نخونه در ضمن من بدهی هم نداشتم ومبلغ دوره قبل هم علی الحساب پرداخت نکردم
reza2700
12-10-2016, 14:50
سلام
دوستان من 512 نامحدود از مخابرات دارم الان رفتم قبضم رو چک کردم دیدم جمع ریر موارد با مبلغ نهایی گفته شده حدود 12 تومن فرق داره خودتون ملاحضه کنید:
بعد رفتم مصرفم رو چک کردم برای این دوره نزدیک 29 گیگ بود آیا کسی از دوستان هست که 512 نامحدود مخابرات داشته باشه و مشکل مشابهی داشته باشه یعنی جمع هزینه های رو قبض با
ریز هزینه ها نخونه در ضمن من بدهی هم نداشتم ومبلغ دوره قبل هم علی الحساب پرداخت نکردم
برا منم دقیقا مثل شماست..احتمالا اشکال سیستمی هستش
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
reza2700
12-10-2016, 14:52
سلام
برای منم مثل شماست
این پنل مخابرات کماکان لنگ میزنه؟ بسته های ترافیک و حجم باقی مانده رو نشون نمیده هنوز؟ . یکی از مشکلات اساسی که باعث میشه نیام سمت اینترنت حجمی همین پشتیبانی ضعیفه. واقعا چنین چیز پیش پا افتاده ای که همه شرکت ها دارن رو مخابرات توش مونده. همین وب سایت مخابرات تهران تا یکی دو ماه پیش مثل پورتال های دهه 90 میلادی بود، الان که ظاهرش قابل تحمل شده واقعا انقلاب کردن!. ذره ای پیشرفت اگر تو این شرکت دیدین ندیدین.
meysam2578
12-10-2016, 20:48
این پنل مخابرات کماکان لنگ میزنه؟ بسته های ترافیک و حجم باقی مانده رو نشون نمیده هنوز؟ . یکی از مشکلات اساسی که باعث میشه نیام سمت اینترنت حجمی همین پشتیبانی ضعیفه. واقعا چنین چیز پیش پا افتاده ای که همه شرکت ها دارن رو مخابرات توش مونده. همین وب سایت مخابرات تهران تا یکی دو ماه پیش مثل پورتال های دهه 90 میلادی بود، الان که ظاهرش قابل تحمل شده واقعا انقلاب کردن!. ذره ای پیشرفت اگر تو این شرکت دیدین ندیدین.
چه جالب . من از اصفهان هستم . اینجا هم پنل مشکل پیدا کرده و حجم باقی مانده رو نشون نمیده .
mehrdadb3
12-10-2016, 21:54
سلام
برای من هم همینطوره ولی جمعش درست خورده فقط اون مبلغ شهری دیگه چیه اضافه شده خط من فقط adsl بهش وصل و گوشی نداره اصلا 3000 تومان الکی الکی اضافه کردن
reza2700
12-10-2016, 22:47
چه جالب . من از اصفهان هستم . اینجا هم پنل مشکل پیدا کرده و حجم باقی مانده رو نشون نمیده .
مخابراته دیگه...خخخ
reza2700
12-10-2016, 22:48
برای من هم همینطوره ولی جمعش درست خورده فقط اون مبلغ شهری دیگه چیه اضافه شده خط من فقط adsl بهش وصل و گوشی نداره اصلا 3000 تومان الکی الکی اضافه کردن
ثابت برا همه هست حتی اگه استفاده نکنی..جدیدا قانون شده
darvish1900
13-10-2016, 09:51
تو سیستم پس پرداخت حجم بسته ها خریداری شده را نشون نمیده. هر چی هم به پشتیبانی بگویید میگه ما نمیدونم
اما تو سیستم پیش پرداخت شما بعد از هر بار قطع کردن اینترنت باقی مانده بسته ات رو میتونی ببینی
darvish1900
13-10-2016, 09:54
مبلغ 3000 تومان مخابرات برای همه زده. چه شما استفاده بکنی یا نکنی 3000 تومان پول شهری ازت میگیره.
تو سیستم پس پرداخت حجم بسته ها خریداری شده را نشون نمیده. هر چی هم به پشتیبانی بگویید میگه ما نمیدونم
اما تو سیستم پیش پرداخت شما بعد از هر بار قطع کردن اینترنت باقی مانده بسته ات رو میتونی ببینی
یعنی به هر ضرب و زوری میخوان پیش پرداخت بکنن تو پاچه ملت. من واقعا نمیتونم ریسک کنم بیام سمت پیش پرداخت و قبض نجومی پرداخت کنم. از 4G ایرانسل استفاده کنم بهتره. حداقل حجم باقی مانده بسته رو نشون میده!
m3hrdad.x
13-10-2016, 14:47
دوستان این آنتی ویروس 6 ماهه کسپراسکای که قرار بود رایگان بدن چی شد ؟ به کسی ایمیل کردن !؟
mehryar1973
13-10-2016, 15:25
سلام
دوستان من امروز رفتم مخابرات امور مشترکین و در رابطه با اینکه چرا جمع ریز هزینه ها روی قبض ده تومن بیشتر از اونی هستش که باید باشه ازشون پرسیدم
بمن اینطور گفتن که این ارزش افزوده مبلغ خط تون(50 تومن) هست که داریم الان میگیریم حالا چرا الان بعد از حدودا 15 ماه دیگه اونو نمیدونم!
hes_luckey
13-10-2016, 15:52
یه سوال
من الان کمپین ۱۲۸ تا ۸ مگابیت رو استفاده میکنم. میتونم اون رو به سرویسی که شبانه داشته باشه تغییر بدم یا نه؟
ShadowDragon
13-10-2016, 17:55
سلام
دوستان من امروز رفتم مخابرات امور مشترکین و در رابطه با اینکه چرا جمع ریز هزینه ها روی قبض ده تومن بیشتر از اونی هستش که باید باشه ازشون پرسیدم
بمن اینطور گفتن که این ارزش افزوده مبلغ خط تون(50 تومن) هست که داریم الان میگیریم حالا چرا الان بعد از حدودا 15 ماه دیگه اونو نمیدونم!
متوجه نشدم! امکانش هست بیشتر توضیح بدید؟
دوستان تحت هیچ شرایطی پس پرداخت نگیرم؟ یعنی ممکنه بدون استفاده، هزینه اضافی بگیرن؟
toomaj2911
13-10-2016, 18:04
دوستان من 2مگ نامحدود دارم. میگن قراره قطع کن سرویس نامحدود . درسته؟
یکی میگفت گرون میشه. و تا 40 گیگ بیشتر نمیشه دیگه دانلود کرد. من الان ماهی 250 گیگ دانلود میکنم.
darvish1900
13-10-2016, 18:13
دوستان این آنتی ویروس 6 ماهه کسپراسکای که قرار بود رایگان بدن چی شد ؟ به کسی ایمیل کردن !؟
نه بابا خوردن رفت. چیزی نیومد
darvish1900
13-10-2016, 18:14
یه سوال
من الان کمپین ۱۲۸ تا ۸ مگابیت رو استفاده میکنم. میتونم اون رو به سرویسی که شبانه داشته باشه تغییر بدم یا نه؟
بله امکانش هست
یکی میگفت گرون میشه. و تا 40 گیگ بیشتر نمیشه دیگه دانلود کرد. من الان ماهی 250 گیگ دانلود میکنم.
قراره مشترکین پر مصرف که فکر کنم شامل شما هم میشه شناسایی بشن و باهاشون تماس بگیرند و پیشنهاد تغییر سرویس به حجمی رو بدن و اگر قبول نکردند آخر سال یا سر تاریخ انقضای قرارداد (قرارداد های مخابرات یکساله است) سرویسشون دیگه تمدید نشه. من خودم 1 مگ نامحدود دارم و به شما پیشنهاد میکنم فعلا جدی نگیرید چون این مخابرات کارش حساب کتاب نداره. الان دوستانی که سرویس های شبانه نامحدود دارن شبی راحت 30-40 گیگ دانلود میکنن و کمش ماهی میشه 900 گیگ.
darvish1900
13-10-2016, 18:18
فعلا چیزی اعلام نشده. ولی امکان داره جریان مصرف منصفانه رو قرار بدن.
سرویس شبانه رایگان دارم بین 20تا 30گیگ دانلود دارم. سرعت دانلودم 2مگ در ثانیه می باشد
شبی 20گیگ هم حساب کنید ماهی 600 گیگ میشه.
darvish1900
13-10-2016, 18:22
دوستان تحت هیچ شرایطی پس پرداخت نگیرم؟ یعنی ممکنه بدون استفاده، هزینه اضافی بگیرن؟
ببنی دوست عزیز پنل مخابرات مثل شاتل و .... نیست که مصرفت رو درست نشون بده همون دقیقه
حتی بسته بخری بسته ات رو نشون نمیده
ریز مصرفت 24 ساعت بعد نشون میده. و شما اگر حواست نباشه آخر ماه با قبض نجومی مواجه خواهی شد
تو پیش پرداخت لاقال حجم بسته ات رو نشون میده و اینکه چقدر باقی مانده بعد از هر بار اتصال
darvish1900
13-10-2016, 18:24
یعنی به هر ضرب و زوری میخوان پیش پرداخت بکنن تو پاچه ملت. من واقعا نمیتونم ریسک کنم بیام سمت پیش پرداخت و قبض نجومی پرداخت کنم. از 4G ایرانسل استفاده کنم بهتره. حداقل حجم باقی مانده بسته رو نشون میده!
شما پیش پرداخت کنی دیگه قبض نجومی نمیگیری. تو پس پرداخت همچین مشکلی خواهی داشت
شما پیش پرداخت کنی دیگه قبض نجومی نمیگیری. تو پس پرداخت همچین مشکلی خواهی داشت
درسته، قاطی کرده بودم با هم. شما قبلا چه سرویسی داشتین و الان راضی هستین؟
darvish1900
13-10-2016, 18:31
درسته، قاطی کرده بودم با هم. شما قبلا چه سرویسی داشتین و الان راضی هستین؟
من قبلا 256 نامحدود داشتم البته یک مدت هم 512 بود.
با 512 زور میزدم روزی 6گیگ دانلود داشت.بعد از بسته های 1000 تومان همراه اول استفاده میکردم 20گیگ میگرفتم
الان من سرویس اینترنت تلکام 2016 48GB -2048Kbps up to 16M پیش پرداخت دارم. البته پس پرداخت بود از ترسم پیش پرداختش کردم.
شبها هم 2 تا 6 بین 20 تا 30گیگ دانلود میکنم. سرعتم هم بین 1.6 تا 2 مگ در ثانیه است.
toomaj2911
13-10-2016, 19:07
فعلا چیزی اعلام نشده. ولی امکان داره جریان مصرف منصفانه رو قرار بدن.
سرویس شبانه رایگان دارم بین 20تا 30گیگ دانلود دارم. سرعت دانلودم 2مگ در ثانیه می باشد
شبی 20گیگ هم حساب کنید ماهی 600 گیگ میشه.
برادر از چه سرویسی استفاده میکنی
برادر از چه سرویسی استفاده میکنی
بالا ذکر کردن. اینترنت 2 تا 16 مگ یکساله 48 گیگ. بسته های حجم هم داره با قیمت پایین که تو سایت مخابرات میتونید ببینید. البته سرویس ایشون مربوط به جشنواره تلکام هست و حجمشون دو برابره، جایگزین اون الان با 24 گیگ حجم سالیانه تو جشنواره تابستانه تا اول آبان ماه قابل خریده. شبانه هم 2 تا 6 اگر اشتباه نکنم
toomaj2911
13-10-2016, 19:19
الان من سرویس رو عوض کنم ضرر نمیکنم. میترسم این 2 مگ از دستم بپره. یا فعلا استفاده کنم. الان دوستمون شبی بیست گیگ تو 4 ساعت دانلود میکنه من باید کامپیتر رو همیشه روشن بزارم.
الان واقعا دیگه این نامحدود به صرفه نیست.
چیکار کنم من الان.
الان من سرویس رو عوض کنم ضرر نمیکنم. میترسم این 2 مگ از دستم بپره. یا فعلا استفاده کنم. الان دوستمون شبی بیست گیگ تو 4 ساعت دانلود میکنه من باید کامپیتر رو همیشه روشن بزارم.
چیکار کنم من الان.
منم شرایطم کاملا مشابه شماست و دارم با خودم کلنجار میرم که سرویس رو عوض کنم یا نه. چون راه برگشت هم نداره و دیگه سرویس 1 مگ و 2 مگ نامحدود ارائه نمیشه. الان چند وقتی هست دارم نظرات و تجربیات دوستان رو اینجا میخونم بلکه به نتیجه برسم. موضوع اینجاست که روی شبانه این سرویس ها تضمینی نیست و ممکنه یهو مثل شرکت های دیگه برداشته بشه، یکی این موضوع ، موضوع دیگه هم پنل درب و داغون مخابرات هست که بروز عمل نمیکنه. البته باز خوبه تو پیش پرداخت حجم باقی مانده رو میزنه. به نظرم شما اگه به نتیجه رسیدید حتما سراغ پیش پرداخت برید که هزینه روی قبض نیاد. نکته دیگه هم اینکه کیفیت خط رو هم چک کنید که تا بالای 16 مگ بکشه. این کمپین هم ظاهرا تا آخر مهرماه هست، میتونید تا اون موقع فکراتون رو بکنید
mehryar1973
13-10-2016, 20:16
دوست گرامی نمیدونم شما این پست من رو که دو صفحه قبل هست دیدید یا نه:
سلام
خوب حالا این میگن این مبلغ اضافی مالیات بر ارزش افزوده مبلغ 50 تومن پول خط تون هست که الان داریم میگیریم:n02:
mehrdadb3
13-10-2016, 21:06
مبلغ 3000 تومان مخابرات برای همه زده. چه شما استفاده بکنی یا نکنی 3000 تومان پول شهری ازت میگیره.
خوبه هر روز یه چیزه جدید میچپونن تو پاچه ملت عوارض و مالیات و ابونمان کم بود اینم اضافه کردن من نمیدونم این آبونمان چه نقشی داره که این شهری رو هم اضافه کردن
قبض های پارسال 46 میومد از 46 شد 50 بعد کم کم شد 53 حالا هم کردن 56 :n23:
اینا جبران ارزون کردن اینترنتشون هست
ShadowDragon
13-10-2016, 21:40
به نظر من این شبانه های بالا خیلی ادامه نداره و میخوان نامحدود ها رو جمع کنن... اونایی که نامحدود دارین، به نظرم اشتباهه!
خوب حالا این میگن این مبلغ اضافی مالیات بر ارزش افزوده مبلغ 50 تومن پول خط تون هست که الان داریم میگیریم:n02:
فکر کنم علتش رو بدونم چیه
قبلا تلفن 50 هزار تومان بوده
ولی الان شده 200 هزار تومان
حالا دارن این مابه التفاوت رو اینطوری برداشت میکنن
darvish1900
13-10-2016, 22:55
چیکار کنم من الان.
اگر حساب استهلاک کامپیوتر و پول برقت رو بکنی مطمئنا به صرفه است فکر کنم مال من از صبح تا شب روشن بود 6گیگ اصلا به صرفه نیست
darvish1900
13-10-2016, 23:02
من روی یک خط دیگه 256 دارم ولی قبضم درست
Lithium-wall
13-10-2016, 23:21
دوباره 5 شنبه شد و سرعت خراب!:n03:
GHAGHALEELEE
13-10-2016, 23:41
چیکار کنم من الان.
من خودم دو تا نامحدود 512 دارم و نگهش داشتم.شما اگر بخوای برنامه ای رو روز دانلود کنی و ببینی فقط با سرویس نامحدود روزانه میتونه اینکار رو کنی (حجمی روزانه بصرفه نیست).اما اگر فقط و فقط برای ارشیو دانلود میکنی و احتیاج نداری روز برنامه ببینی یا حجمی بگیر یا 4g ایرانسل.من کلا با 125 مودم و 25 سیمکارت 950 گیگ تو این دو هفته شبانه ایرانسل دانلود کردم.روزی 4.5 تومان میدادم.یعنی حدود 65 دادم 950 گیگ دان کردم.
ولی با توجه به اینکه نامحدود دیگه نمیشه از مخابرات گرفت بنظرم نگه دار یا سرعتت رو بیار پایینتر که هزینه کمتر بیافته
من خودم دو تا نامحدود 512 دارم و نگهش داشتم.شما اگر بخوای برنامه ای رو روز دانلود کنی و ببینی فقط با سرویس نامحدود روزانه میتونه اینکار رو کنی (حجمی روزانه بصرفه نیست).اما اگر فقط و فقط برای ارشیو دانلود میکنی و احتیاج نداری روز برنامه ببینی یا حجمی بگیر یا 4g ایرانسل.من کلا با 125 مودم و 25 سیمکارت 950 گیگ تو این دو هفته شبانه ایرانسل دانلود کردم.روزی 4.5 تومان میدادم.یعنی حدود 65 دادم 950 گیگ دان کردم.
ولی با توجه به اینکه نامحدود دیگه نمیشه از مخابرات گرفت بنظرم نگه دار یا سرعتت رو بیار پایینتر که هزینه کمتر بیافته
دوست عزیز مودمت چیه؟راضی ازش؟من قصد خرید دارم پیشنهاد میدی؟
GHAGHALEELEE
14-10-2016, 12:06
دوست عزیز مودمت چیه؟راضی ازش؟من قصد خرید دارم پیشنهاد میدی؟
مودمم از این usb خورها هست.تو سایت راستین روش انلاک کردنش هم گذاشته که بتونی بجز ایرانسل با اپراتورهای دیگه هم کار کنی.من مودم رو به لپ تاپ وصل میکنم اینجوری میتونم تو تمام اتاق جابجا بشم تا بهترین snir رو داشته باشم.بدون انتن و ... ، snir من تو ساعت 3 شب که پارا-زیتها قطع میشه به 14-15-16 و گاها تا 18 میرسه.جات خالی شب تاسوعا کسی دانلود نمیکرد میانگین سرعتم به 6.1 مگابایت بر ثانیه رسیده بود.اون شب 110 گیگ دانلود کردم.اصلا خدا 110 رو برام مقدر کرده بود
faramobile
15-10-2016, 09:31
مودمم از این usb خورها هست.تو سایت راستین روش انلاک کردنش هم گذاشته که بتونی بجز ایرانسل با اپراتورهای دیگه هم کار کنی.من مودم رو به لپ تاپ وصل میکنم اینجوری میتونم تو تمام اتاق جابجا بشم تا بهترین snir رو داشته باشم.بدون انتن و ... ، snir من تو ساعت 3 شب که پارا-زیتها قطع میشه به 14-15-16 و گاها تا 18 میرسه.جات خالی شب تاسوعا کسی دانلود نمیکرد میانگین سرعتم به 6.1 مگابایت بر ثانیه رسیده بود.اون شب 110 گیگ دانلود کردم.اصلا خدا 110 رو برام مقدر کرده بود
چطوری ۱۱۰ گیگ یه شبه دانلود کردید؟ مگه نهایتش اون طرح ۳ ساعت نامحدود( که در اصل محدوده)که ۶۰ گیگ حجم میده بهت نیست؟
GHAGHALEELEE
15-10-2016, 10:08
چطوری ۱۱۰ گیگ یه شبه دانلود کردید؟ مگه نهایتش اون طرح ۳ ساعت نامحدود( که در اصل محدوده)که ۶۰ گیگ حجم میده بهت نیست؟
گفتم با دو بسته 3 ساعته تو یک شب این مقدار دانلود کردم (یک بسته از 2 تا 5 و بسته بعدی از 5 تا 8).توی یک بسته 3 ساعته تا 60 گیگ میشه دانلود کرد ، اون شب هم ماشااله عزادارهای امام حسین همه تخت خوابیده بودند سرعتم به 6.1 مگابایت رسیده بود بطوری که مجبور شدم ساعت 7:45 صبح مودم رو قطع کنم چون نمیدونستم سرعت خودبخود صفر میشه یا میره بصورت ازاد از شارژ سیمکارتم کم میکنه.
اصلا اون شب به خودم و ایرانسل افتخار کردم.پیر که شدم میخوام واسه نوه هام "ماجراهای من و ایرانسل" رو شبها موقع خواب براشون تعریف کنم.
faramobile
15-10-2016, 11:39
لطفا حذف شود
GHAGHALEELEE
15-10-2016, 11:57
رفیق من که جواب پستتون رو دادم :n24:
:n16:
faramobile
15-10-2016, 17:25
رفیق من که جواب پستتون رو دادم :n24:
:n16:
بله عزیز مشکل از گوشی من بود دوباره پست رو تکرار کرده وقتی اومدم تو تاپیک
faramobile
15-10-2016, 17:30
گفتم با دو بسته 3 ساعته تو یک شب این مقدار دانلود کردم (یک بسته از 2 تا 5 و بسته بعدی از 5 تا 8).توی یک بسته 3 ساعته تا 60 گیگ میشه دانلود کرد ، اون شب هم ماشااله عزادارهای امام حسین همه تخت خوابیده بودند سرعتم به 6.1 مگابایت رسیده بود بطوری که مجبور شدم ساعت 7:45 صبح مودم رو قطع کنم چون نمیدونستم سرعت خودبخود صفر میشه یا میره بصورت ازاد از شارژ سیمکارتم کم میکنه.
اصلا اون شب به خودم و ایرانسل افتخار کردم.پیر که شدم میخوام واسه نوه هام "ماجراهای من و ایرانسل" رو شبها موقع خواب براشون تعریف کنم.
خیلی خوبه من نمیدونستم میشه چند تا بسته زد، چون من سرعت دانلودم ۱۱ مگ هست با ایرانسل راحت میتونم چند تا بسته بزنم کلی دانلود کنم
برای اون مساله کم شدن از شارژ هم میشه هم مدیریت مصرف رو فعال کرد که فقط از بسته دانلود کنه و تموم شد دیکه از شارژ نخوره، یا اینکخ یه سیم کارد که توش شارژ نداره استفاده کرد
ShadowDragon
15-10-2016, 19:44
این همه دانلود واقعا به چه دردی میخوره؟ :n02:
همچین سرعتایی با IDM ؟ تک لینکش چطوریه؟
djbehnam73
15-10-2016, 19:48
اقا ما زدیم یه شب دانلود کردیم
یه دفعه ای رفتیم دیدیم داره حساب میکنه
چیکار کنم الان ؟
شبانه گفتن رایگان که
در ضمن انتی ویروس 6 ماه کسپر رو فرستادن به ایمیلتون یا نه ؟
darvish1900
15-10-2016, 20:07
چیکار کنم الان ؟
شبانه گفتن رایگان که
اگر جزو قرادادتون شبانه رایگان باشه 2 تا 6 رایگان نگران نباشید
پنل مزخرفش رایگان تو ستون خودش نشون نمیده
خیلی خوبه من نمیدونستم میشه چند تا بسته زد، چون من سرعت دانلودم ۱۱ مگ هست با ایرانسل راحت میتونم چند تا بسته بزنم کلی دانلود کنم
برای اون مساله کم شدن از شارژ هم میشه هم مدیریت مصرف رو فعال کرد که فقط از بسته دانلود کنه و تموم شد دیکه از شارژ نخوره، یا اینکخ یه سیم کارد که توش شارژ نداره استفاده کرد
دوستان لطفا کمک کنید من یه طرح رو مودم دارم یه طرح جدیدم خرید پسوردشم دارم چطوری رو مودم ست کنم ؟ هر کسی میدونه کمکم کنه ممنون.
چیکار کنم الان ؟
شبانه گفتن رایگان که
دوست عزيز شما اون تايم بعد از ساعت سه رو عكسش رو حذف كردين..؟!![emoji848] چون از اون ساعت يك دفعه پريده، مى خواستم ببينم مال شما چه ساعتايى قطع و وصل ميشه براى ترافيك شبانه..
چیکار کنم الان ؟
شبانه گفتن رایگان که
دوستان ميگم چجوريه براى ما كه يك تا هفت هست يعنى اشتباه فعال شده..؟!![emoji28] چون مال ايشون انگار از دو قطع و وصل ميشه..
faramobile
16-10-2016, 01:24
دوستان ميگم چجوريه براى ما كه يك تا هفت هست يعنى اشتباه فعال شده..؟!![emoji28] چون مال ايشون انگار از دو قطع و وصل ميشه..
ایشون فکر کنم خودش خاموش روشن کرده مودمو یا نویز داره قطعی وصلیش زیاده
darvish1900
16-10-2016, 09:28
از ساعت 2 خودش جداگانه محاسبه میکنه.
ولی من با همه اینها خودم خاموش و روشن میکنم. 20 گیگ رفته تو پاچم
Toranj_mhg
16-10-2016, 10:25
برای من که هر روز رو بدون استثنا از ساعت 2 تا 5:59 رو به این ترتیبی که می بینید جدا محاسبه می کنه و خبری از ساعت 1 تا 7 نیست! البته من پس پرداخت هستم.
راستی دوستانی که اینهمه مصرف دارند چی دانلود می کنند ؟ بگید شاید ما هم یاد گرفتیم استفاده کردیم:n11:
برای من که هر روز رو بدون استثنا از ساعت 2 تا 5:59 رو به این ترتیبی که می بینید جدا محاسبه می کنه و خبری از ساعت 1 تا 7 نیست! البته من پس پرداخت هستم.
راستی دوستانی که اینهمه مصرف دارند چی دانلود می کنند ؟ بگید شاید ما هم یاد گرفتیم استفاده کردیم:n11:
الان مال ايشون هم دو تا شش هست، يعنى امكانش هست برا ما اشتباه فعال شده باشه..؟!![emoji28] البته من همون روزاى اول كه طرح شروع شده بود درخواست دادم بعدش حدود سه هفته پيگير بودم كه شبانه م فعال شه بعيد نيست ديگه روندشون درست شده باشه و تو سيستم وارد كرده باشن دو تا شش رو..
goli_bacha
16-10-2016, 12:45
سلام
مخابرات از اولین اتصال حساب میسه یا از روزی که وصل کردن؟
darvish1900
16-10-2016, 13:06
فیلم نرم افزار و.. دانلود میکنیم
armangarayan10
16-10-2016, 13:13
مرسی دوست خوبم
کارآمد بود
سارا
Mohsen_mzh
16-10-2016, 22:04
شرکت مخابرات تهران اینترنت ۱۰۰ مگابیت بر ثانیهای را بر بستر فناوری VDSL2 با موفقیت در تهران آزمایش کرد. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
محمدرضا بیدخام، سخنگوی مخابرات استان تهران اعلام کرد: «سرویس اینترنت پرسرعت ۱۰۰ مگابیتی بر پایه فناوری VDSL2 که به تازگی در نمایشگاه تلکام رونمایی شد، در حال حاضر در برخی مراکز مخابراتی تهران تست میشود.»
سخنگوی شرکت استان تهران با اشاره به اینکه VDSL2 امکان دسترسی کاربران به اینترنت را با سرعت ۱۰۰ مگابیت برثانیه فراهم میکند، توضیح داد: «VDSL2 در بیشتر مواقع کارکردی مشابه اینترنت ADSL دارد با این تفاوت که در این فناوری امکان ارائه سرعت ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه حداکثر تا فاصله ۱۲۰۰ متری بر بستر کابل مسی، قابل ارائه است.»
بیدخام ادامه داد: «در صورت موفقیت فاز آزمایشی این طرح، سرویس VDSL2 میتواند برای استفادههای تجاری و حتی خانگی کاربرد داشته باشد و سرعت دسترسی چندین برابر بیشتر را برای مشترکان فراهم کند.»
فناوری VDSL2 دارای دو نسخه است که در یک نسخه از آن سرعت دانلود و آپلود تا ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه میرسد اما در نسخه دیگر سرعت آپلود تا ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه و سرعت دانلودش تا ۳۰۰ مگابیت بر ثانیه خواهد رسید. این فناوری در بستر کابل مسی ارائه میشود و نیازی به فیبر نوری نیست.
ارائه این سرویس میتواند بازار رقابت بین فناوریهای دسترسی سیمی به اینترنت و دسترسی بدون سیم به اینترنت در کشور را افزایش دهد. VDSL2 را میتوان یکی از رقبای TD-LTE دانست، با این تفاوت که در TD-LTE با استفاده از فناوری mimo میتوان سرعت را تا بیش از ۱ گیگابیت بر ثانیه رساند ولی VDSL2 نهایت سرعت ۳۰۰ مگابیت برثانیه را دارد.
همچنین TD-LTE وابسته به خط تلفن ثابت نیست، در حالی که VDSL2 روی کابل مسی یا همان خط تلفن ثابت ارائه میشود.
Mohsen_mzh
16-10-2016, 22:07
شرکت مخابرات تهران اینترنت ۱۰۰ مگابیت بر ثانیهای را بر بستر فناوری VDSL2 با موفقیت در تهران آزمایش کرد. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
محمدرضا بیدخام، سخنگوی مخابرات استان تهران اعلام کرد: «سرویس اینترنت پرسرعت ۱۰۰ مگابیتی بر پایه فناوری VDSL2 که به تازگی در نمایشگاه تلکام رونمایی شد، در حال حاضر در برخی مراکز مخابراتی تهران تست میشود.»
سخنگوی شرکت استان تهران با اشاره به اینکه VDSL2 امکان دسترسی کاربران به اینترنت را با سرعت ۱۰۰ مگابیت برثانیه فراهم میکند، توضیح داد: «VDSL2 در بیشتر مواقع کارکردی مشابه اینترنت ADSL دارد با این تفاوت که در این فناوری امکان ارائه سرعت ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه حداکثر تا فاصله ۱۲۰۰ متری بر بستر کابل مسی، قابل ارائه است.»
بیدخام ادامه داد: «در صورت موفقیت فاز آزمایشی این طرح، سرویس VDSL2 میتواند برای استفادههای تجاری و حتی خانگی کاربرد داشته باشد و سرعت دسترسی چندین برابر بیشتر را برای مشترکان فراهم کند.»
فناوری VDSL2 دارای دو نسخه است که در یک نسخه از آن سرعت دانلود و آپلود تا ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه میرسد اما در نسخه دیگر سرعت آپلود تا ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه و سرعت دانلودش تا ۳۰۰ مگابیت بر ثانیه خواهد رسید. این فناوری در بستر کابل مسی ارائه میشود و نیازی به فیبر نوری نیست.
ارائه این سرویس میتواند بازار رقابت بین فناوریهای دسترسی سیمی به اینترنت و دسترسی بدون سیم به اینترنت در کشور را افزایش دهد. VDSL2 را میتوان یکی از رقبای TD-LTE دانست، با این تفاوت که در TD-LTE با استفاده از فناوری mimo میتوان سرعت را تا بیش از ۱ گیگابیت بر ثانیه رساند ولی VDSL2 نهایت سرعت ۳۰۰ مگابیت برثانیه را دارد.
همچنین TD-LTE وابسته به خط تلفن ثابت نیست، در حالی که VDSL2 روی کابل مسی یا همان خط تلفن ثابت ارائه میشود.
بیمارن کلا اینا. حتما باید یکی بیاد سرویس بهتر ارایه بده تا اینا مجبور شن برای موندن تو بازار یه حرکتی انجام بدن
mohammad_s7201
16-10-2016, 22:58
سلام دوستان.
منم امروز صبح سرویسم رو به اینترنت خوب با طعم تابستانه 24GB -2M up to16M پیش پرداخت تغییر دادم.
چرا مقدار ترافیک باقی مانده رو زده 28294 مگابایت؟ مگه نباید 24 گیگ باشه؟!؟!
اگر الان یه بسته 100 گیگی بخرم اونوقت اول کدوم بسته مصرف میشه؟ اول اون 2 گیگ ماهانه رو مصرف میکنه بعدش که تموم شد میاد از 100 گیگ کم میکنه؟
و اینکه این 2 گیگ ماهیانه قابل انتقال به ماه بعد هستش یا آخر هرماه میسوزه؟؟؟
hes_luckey
17-10-2016, 00:20
سلام دوستان.
منم امروز صبح سرویسم رو به اینترنت خوب با طعم تابستانه 24GB -2M up to16M پیش پرداخت تغییر دادم.
اگر الان یه بسته 100 گیگی بخرم اونوقت اول کدوم بسته مصرف میشه؟ اول اون 2 گیگ ماهانه رو مصرف میکنه بعدش که تموم شد میاد از 100 گیگ کم میکنه؟
سلام
شما چطور سرویس رو تغییر دادین؟ منم دقیقا میخوام همین حرکت رو بزنم
darvish1900
17-10-2016, 00:26
سلام دوستان.
دوست عزیز قبلا بسته خریده بودی؟
چون بهت تقریبا 27 گیگ و 630مگ دادند تقریبا 3گیگ اضافه دادند که احتمالا از بسته قبلیت
شما 28گیگ برای یک سال دادی حالا میخوای مصرف کن میخوای نکن
برای مصرف یکساله است.
اول 28گیگت تمام میشه بعد میاد سراغ بسته
darvish1900
17-10-2016, 00:27
سلام
شما چطور سرویس رو تغییر دادین؟ منم دقیقا میخوام همین حرکت رو بزنم
باید تشریف ببرید مخابرات تغییر بدید قرارداد امضا کنید و تمام
behzad1991
17-10-2016, 04:32
آقا پنل مخابرات چرا اینجوریه؟ من الان دو روزه سرویسم وصل شده هیچی از مصرفم تو پنل نیست؟ :n41:
تو پنل مخابرات برای اون نامحدودا دو گزینه اضافه شده
تغییر از نامحدود به محدود
تغییر از پس پرداخت به پیش پرداخت
hes_luckey
17-10-2016, 08:38
باید تشریف ببرید مخابرات تغییر بدید قرارداد امضا کنید و تمام
2020 به من گفت معادل باقیمانده سرویس به من هزینه عودت داده میشه و میتونم سرویس جدید خریداری کنم
اما مخابرات میگه سرویس قبلی میسوزه و بعد سرویس جدید تعریف میشه
darvish1900
17-10-2016, 09:04
2020 به من گفت معادل باقیمانده سرویس به من هزینه عودت داده میشه و میتونم سرویس جدید خریداری کنم
اما مخابرات میگه سرویس قبلی میسوزه و بعد سرویس جدید تعریف میشه
والا مال من هم سوزوندن. 195 شکایت کردم زنهاز 2020 زنگ زد انقدر زر زد گفتم باشه شما درست میگی
hes_luckey
17-10-2016, 17:02
والا مال من هم سوزوندن. 195 شکایت کردم زنهاز 2020 زنگ زد انقدر زر زد گفتم باشه شما درست میگی
از زمانی که درخواستتون ثبت شد چقدر طول کشید تا سرویستون فعال شه؟
darvish1900
17-10-2016, 20:31
1تا 2 ساعت بعد تغییر میکنه
دوستان سلام
یک سوال تو سرویس طعم تابستانه امکان خرید همزمان 2 بسته افزایشی 100 گیگ وجود داره که حجم کلی 200 گیگ بشه یا باید بسته اول تموم بشه بعد بتونیم بسته خریداری کنیم.
از لحاظ صرفه اقتصادی میپرسم چون تا اول آبان بسته ها تخفیف دارن
مرسی
hamed_korn
17-10-2016, 22:08
دوستان شاتل. یک جشنواره پاییزه گذاشته 18 ماه 144 گیگ حدود 91000 تومان.
به نظر از این طعم تابستان مخابرات خوش قیمت تر هست.
دوستان سلام
یک سوال تو سرویس طعم تابستانه امکان خرید همزمان 2 بسته افزایشی 100 گیگ وجود داره که حجم کلی 200 گیگ بشه یا باید بسته اول تموم بشه بعد بتونیم بسته خریداری کنیم.
از لحاظ صرفه اقتصادی میپرسم چون تا اول آبان بسته ها تخفیف دارن
مرسی
بله امكانش هست
اگه شبانه براتون مهم نيست اون صد در صد بهتره مخصوصا كه الان بسته ى صد گيگ رو داره هفتاد تومن ميده، ولى اگه شبانه براتون مهم هست خب مخابرات ميتونه بهتر باشه، البته شاتل سرويس شاتل لند داره..
پیشگامان هم یه بسته 500 گیگ 500 روزه 50 هزار تومن داره
Tehranshahr
17-10-2016, 23:39
جدیدا سرعت شبا داغونه باز بین ساعت 8 تا 1. کیفیت دوباره داره برمیگرده به زمان گذشته :|
جدیدا سرعت شبا داغونه باز بین ساعت 8 تا 1. کیفیت دوباره داره برمیگرده به زمان گذشته :|
جدى..؟!! من مشكلى نداشتم هنوز..
پیشگامان هم یه بسته 500 گیگ 500 روزه 50 هزار تومن داره
پيشگامان رو من تاپيكشو اينجا نگاه كردم همه ناراضى بودن..
Tehranshahr
18-10-2016, 07:20
جدى..؟!! من مشكلى نداشتم هنوز..
سرور خارجی تست کنید. تست دیشب من:
سرور خارجی تست کنید. تست دیشب من:
الان كه بد نيست حالا دوباره شب و نصف شب چك مى كنم[emoji4]
mohammad_s7201
18-10-2016, 13:05
دوست عزیز قبلا بسته خریده بودی؟
چون بهت تقریبا 27 گیگ و 630مگ دادند تقریبا 3گیگ اضافه دادند که احتمالا از بسته قبلیت
شما 28گیگ برای یک سال دادی حالا میخوای مصرف کن میخوای نکن
برای مصرف یکساله است.
اول 28گیگت تمام میشه بعد میاد سراغ بسته
قبلا پس پرداخت بودم اصلا نمیتونستم بسته بخرم. احتمالا حجمم تموم شده بوده خودشون حجم اضافه کردن.
shahryar84
18-10-2016, 13:12
من بردم رو ۱۶، متأسفانه snr م از ۳۶ به ۶ کاهش پیدا کرد و سرعت دانلودم که قبلا رو ۲ ثابت بود الآن از زیر ۲ تا ۴~۵ متغیر
آپدیت: یه تیکت تو سایت گذاشتم، تماس گرفتن، برخلاف انتظار کارشناس حالیش بود!
مشکل حل شد و فعلا که راضیم
shahryar84
18-10-2016, 15:09
من بردم رو ۱۶، متأسفانه snr م از ۳۶ به ۶ کاهش پیدا کرد و سرعت دانلودم که قبلا رو ۲ ثابت بود الآن از زیر ۲ تا ۴~۵ متغیر
Toranj_mhg
18-10-2016, 16:18
سلام
چه جوری بردید رو 16؟ من از نا محدود به جشنواره تغییر دادم اما سرعت دانلودم از 500 بالاتر نمیره !
shahryar84
18-10-2016, 16:46
سلام
چه جوری بردید رو 16؟ من از نا محدود به جشنواره تغییر دادم اما سرعت دانلودم از 500 بالاتر نمیره !
هیچی رفتم مخابرات. ۲ مگ داشتم، گفتم این سرویس اینترنت با طعم … ۲/۱۶ میخوام.
darvish1900
18-10-2016, 17:33
سلام
ببنید چه سرویسی انتخاب کردید
mohammad_s7201
18-10-2016, 21:34
سلام
اول از همه باید برید بسته بخرید. اونجا میتونید 2 تا 16 مگابایت رو انتخاب کنید.
واسه منم اولش 4 مگ بود به محض اینکه بسته رو خریدم 16 مگ شد.
shahryar84
18-10-2016, 23:18
من یه بسته ۱۰۰ گیگ گرفتم، اما تو گزارش مصرف و هیچ جا تو ای-کر پیداش نمیکنم!
پس پرداختين..؟!! اگه پس پرداختين ظاهرا نمى زنه بسته رو:|
اگه از پس پرداخت به پیش پرداخت تغییر بدیم، پول شارژ رو باید ماهیانه پرداخت کنیم یا 12 ماه یکجا؟
SMS فعالسازی بسته اومد برا شما؟
shahryar84
19-10-2016, 12:40
SMS فعالسازی بسته اومد برا شما؟
نه، مگه اس میاد؟
darvish1900
19-10-2016, 12:54
اگه از پس پرداخت به پیش پرداخت تغییر بدیم، پول شارژ رو باید ماهیانه پرداخت کنیم یا 12 ماه یکجا؟
12 ماه رو یکجا باید پرداخت کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.