مشاهده نسخه کامل
: ADSL / مخابرات استان تهران
arash-king
05-03-2013, 20:06
ممنون ... بله تهرانم ولی خود شهر تهران نه ! شهرک اندیشه ...... اینترنتم 128 نامحدوده ..... اینطور که شما گفتی یعنی باید 16 کیلوبایت دانلود بده ؟؟؟؟؟؟
پس چرا 60-50 کیلوبایت میده ؟؟؟!!! :n02: کلا هروقت دانلود دارم میرم شرکت :n02:
دوستان لطفا یکی جواب ما را بده !!! :n13:
1- برای شرکت خودمون 128 مخابرات گرفتم 60 کیلوبایت دانلود میده ! اگه برای خونه 512 بگیرم چند کیلوبایت دانلود میده ؟؟؟
2- ضریب اشتراک همشون 1 به 10 ؟؟؟
abolfazlwest72
05-03-2013, 20:10
تأمین اینترنت عراق و افغانستان توسط ایران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86)
عضو هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: ترانزیت ترافیک و تامین اینترنت برای دو کشور افغانستان و عراق توسط ایران انجام میشود.
احمد پورنگ نیا اظهار داشت: در حال حاضر اینترنت دو کشور افغانستان و عراق توسط ایران تامین میشود.
عضو هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: ایران برای این دو کشور ترانزیت ترافیک و تامین پهنای باند را انجام میدهد.
وی گفت: شرکت ارتباطات زیرساخت از ابتدا به دنبال این هدف بود که راهی برای ترانزیت ارتباطات منطقه و در نهایت تامین کننده اینترنت باشد و هماکنون نیز این کار را در سطح اولیه برای دو کشور افغانستان و عراق انجام میدهد.
پورنگ نیا تاکید کرد: برای رسیدن به این منظور شرکت ارتباطات زیرساخت چندین پروژه را در دستور کار دارد که با اجرایی شدن آنها گامهای بزرگی در رسیدن به این هدف برداشته میشود.
عضو هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: یکی از این پروژهها، پروژه EPEG است که این پروژه علاوه بر اینکه در جهت ترانزیت ترافیک از مسیر ایران است، منبعی برای تامین اینترنت برای کشورهای دیگر نیز خواهد بود.
وی ادامه داد: همچنین در پروژه SEMIV 5 نیز خواهان انتقال ظرفیت انتقال این پروژه از ایران به اروپا شدهایم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n08::n08:
vivabarca
05-03-2013, 20:24
کسی مشکل نداره با لاگین یاهو مسنجر ؟
کسی مشکل نداره با لاگین یاهو مسنجر ؟
خیر!.............
mohammad.2mt
05-03-2013, 22:51
با 32 تا کانکشن فول اسپید نمیده
:n28:
بگم خدا کیو لعنت کنه؟
از نظر اقتصادی کدوم سرویس مخابرات بیشتر ارزش داره ؟
Firebirds
05-03-2013, 23:26
دوستان لطفا یکی جواب ما را بده !!! :n13:
1- برای شرکت خودمون 128 مخابرات گرفتم 60 کیلوبایت دانلود میده ! اگه برای خونه 512 بگیرم چند کیلوبایت دانلود میده ؟؟؟
2- ضریب اشتراک همشون 1 به 10 ؟؟؟
غیر طبیعی هست. اول باید چک کنی Down Stream , Upstream توی مودم چند بسته شده.
برای این کار از شرکت توی مرورگر میزنی 192.168.1.1 یوزر و پسورد هم admin
2- باید این طور باشد...
abolfazlwest72
05-03-2013, 23:55
سلام دوستان وضعیت خط من چطوره 256 نامحدود مخابرات:n16:
Firebirds
06-03-2013, 00:19
سلام دوستان وضعیت خط من چطوره 256 نامحدود مخابرات:n16:
اگه لینکت استیبل باشه، خوبه.
البته من یک بار هم بهت گفتم داستان نامحدود قزوین فرق میکنه، همون طوری که سرعت بالاتر از 256 به عنوان نامحدود میدن، اگر بیشتر از یه حدی در ماه ازشون DL کنی کلا سرویست رو میبندن،
سرعت دانلودت الان چقدر هست ؟ البته با نرم افزار DU Meter یا از طریق TaskManager نه از IDM
با 32 تا کانکشن فول اسپید نمیده
:n28:
بگم خدا کیو لعنت کنه؟
از رییس سازمان تنظیم مقررات رادیویی بگیر (لعنتش نکنیا:n02:)برو بالا همینجوری رییس رییس رییس تا ببین اخرسر به کجا میرسی که کسی رییسش نیست حالا لعنت کن:n10:
از نظر اقتصادی کدوم سرویس مخابرات بیشتر ارزش داره ؟
فکر کنم اقتصادیش 256 باشه وقتی سرعت نابوده حرص نمیخوری که 20 یا 37 پول دادی افت سرعتشم نسبت به کل سرعتش کمتره
arash-king
06-03-2013, 01:14
غیر طبیعی هست. اول باید چک کنی Down Stream , Upstream توی مودم چند بسته شده.
برای این کار از شرکت توی مرورگر میزنی 192.168.1.1 یوزر و پسورد هم admin
2- باید این طور باشد...
ممنون ولی بازم جواب اصلی را نگرفتم ..... 512 چندکیلوبایت دانلود میده ؟؟؟
از لحاظ وبگردی چطوره ؟؟ سایت ها را باسرعت میاره ؟؟
یکی لینک پنل مخابرات رو میده؟
همون که با یوزر پسورد ای دی اس ال واردش میشه
misam5526
06-03-2013, 02:52
ممنون ولی بازم جواب اصلی را نگرفتم ..... 512 چندکیلوبایت دانلود میده ؟؟؟
از لحاظ وبگردی چطوره ؟؟ سایت ها را باسرعت میاره ؟؟
512 نامحدود مخابرات 64-70 سرعت دانلود داره ...
وبگردی معمولی (نه خیلی عالی ) ... ولی به هر حال چون نا محدوده بدون استرس میشه وب گردی کرد ....
hosein_artist
06-03-2013, 03:45
من از تهران هستم 256 نامحدود داشتم .دیروز از طریق سایت مخابرات تقاضای 512 کردم امروز دیدم سرعت دانلود شده بین 60 تا 70 خیلی عالی هست . وب گردی نرمال هست ولی با اینکه پینگ زیاد تعریفی ندارد اما من راحت توانستم فیلم تماشا کنم. به احتمال زیاد به 1 مگ تغییر بدهم .حالا باید صبر کرد و دید شرکتهای خصوصی برای حفظ مشتری های خود چه کار می کنند ؟چون 512 نامحدود ماهی 24 هزار تومان واقعا عالی هست.
amirr_amirr
06-03-2013, 04:26
من از تهران هستم 256 نامحدود داشتم .دیروز از طریق سایت مخابرات تقاضای 512 کردم امروز دیدم سرعت دانلود شده بین 60 تا 70 خیلی عالی هست . وب گردی نرمال هست ولی با اینکه پینگ زیاد تعریفی ندارد اما من راحت توانستم فیلم تماشا کنم. به احتمال زیاد به 1 مگ تغییر بدهم .حالا باید صبر کرد و دید شرکتهای خصوصی برای حفظ مشتری های خود چه کار می کنند ؟چون 512 نامحدود ماهی 24 هزار تومان واقعا عالی هست.
چه جوری ؟ کدوم سایت ؟
hosein_artist
06-03-2013, 04:30
از سایت مخابرات البته این سایت مخابرات تهران هست .
سلام
قضیه تعرفه های جدید چیه؟
نوشته نامحدود زیرش نوشته حداکثر ... (معلوم نیست مثل 108 ، 1.8 ...:n02:)
تغییر تعرفه که پول نمیگیرن اما من یکبار گرفتم بعد ۲روز درخواست جمع آوری دادم و ۲روز بعدش درخواست دایری دوباره!
دوست عزیز، شما میدونید من اگر مثلا سرویس دو مگ رو برای سه هفته فعال و استفاده کنم و بعدش مجددا کم کنم باید همون سه هفته پول دو مگ رو بدم یا دو ماه؟ سوالم جوابش منطقا مشخصه اما از اینا هیچی بعید نیست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1160%21[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ffff%2114%21logosample.gif%214%2113&m=ca74954446f221138848اینترنت مخابرات فعلا گران نمیشود
مدیر کل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران در ارتباط با افزایش قیمت اینترنت در سال آتی این گونه عنوان کرد که فعلا برنامهای برای افزایش تعرفه اینترنت نداریم.
داوود زارعیان در گفتوگو با خبرنگار ارتباطات و فنآوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، تعداد فعلی مشترکان اینترنت مخابرات را بالغ بر یک میلیون و 300 هزار کاربر دانست و یادآور شد: به همین تعداد هم در میان شرکتهای PAP کاربر اینترنت وجود دارد.
وی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در موارد متعددی کاربران اینترنت مخابرات از کیفیت پایینتر این شرکت نسبت به شرکتهای PAP یا ندا گلایه دارند، توضیح داد: کیفیت ما پایینتر نیست اما تا چندی پیش به دلیل مصوباتی که از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی و سازمان تنظیم مقررات ابلاغ شده بود، محدودیتها را رعایت میکردیم اما شرکتهای PAP همکار ما این کار را نمیکردند و حتی در تبلیغات آنها میدیدیم که تا اینترنت چهار مگ نیز تبلیغ میشود و شاید همین موضوع موجب شده که برخی فکر کنند ممکن است ما سرعت پایینتری داشته باشیم.
وی در عین حال یادآور شد: مدتی است شرکت مخابرات تغییرات اساسی در ساختار ارائه خدمات ADSL ایجاد کرده و با ایجاد مراکز خدماتدهی و سرویسهای هوشمند سرویس مناسبی به کاربران خود ارائه میکند و درنهایت تفاوت چندانی میان این شرکت و شرکتهای PAP وجود ندارد.
زارعیان در ادامه در پاسخ به این سوال ایسنا که به طور مثال شما فکر میکنید کاربری که از شما اینترنت 512 میگیرد در نهایت با چه سرعتی به دنیای مجازی دسترسی دارد، گفت: سرعت براساس مصوبه واگذاری ADSL در تمام شرکتها مشابه یکدیگر است.
مدیر کل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران در پاسخ به این مطلب که حتی بنا بر اعلام مرکز متما شرکتها از نظر سرعت کیفیت مختلفی دارند یادآور شد: بحث سرعت تا حدی به بحث زیرساختها برمیگردد که در مجموع زیرساختهای ما ضعیف است اما با این حال ما هرچه پهنای باند تحویل بگیریم آن را تحویل میدهیم.
وی در پاسخ به این سوال که با این وجود باید با توجه به این ساختارهایی که ضعیف دانسته میشود شما با توجه به تعداد بالای مشترکانی که دارید پهنای باند خود را در میان جمعیت بیشتری تقسیم کنید، توضیح داد: به هیچ عنوان غیر استاندارد share نمیکنیم. ما براساس قوانین نمیتوانیم پهنای باند را بین بیش از 10 کاربر تقسیم کنیم. حال ممکن است پهنای باندی که در ورودی تحویل میگیریم کمی پایینتر از میزان واقعی باشد که به همین نسبت پهنای کاربران هم کاهش پیدا میکند.
زارعیان در پایان یادآور شد: در سالی که گذشت برخی اتفاقات افتاد که تا حدی اینترنت کشور را تحت تاثیر قرار داد که از جمله این موارد میتوان به نوسانات نرخ ارز و همچنین قطعی اینترنت توسط برخی کشورها به ایران اشاره کرد که در نهایت مسائلی از این دست ارائه اینترنت در کشور را با مشکلاتی مواجه کرد.
٠٨:٥٧ - چهارشنبه ١٦ اسفند ١٣٩١ / عدد : ٤٦٢٢١ / تعداد نمایش : ٣٣
یکی لینک پنل مخابرات رو میده؟
همون که با یوزر پسورد ای دی اس ال واردش میشه
sharif.ehsani
06-03-2013, 11:36
تأمین اینترنت عراق و افغانستان توسط ایران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86)
عضو هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: ترانزیت ترافیک و تامین اینترنت برای دو کشور افغانستان و عراق توسط ایران انجام میشود.
احمد پورنگ نیا اظهار داشت: در حال حاضر اینترنت دو کشور افغانستان و عراق توسط ایران تامین میشود.
عضو هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: ایران برای این دو کشور ترانزیت ترافیک و تامین پهنای باند را انجام میدهد.
وی گفت: شرکت ارتباطات زیرساخت از ابتدا به دنبال این هدف بود که راهی برای ترانزیت ارتباطات منطقه و در نهایت تامین کننده اینترنت باشد و هماکنون نیز این کار را در سطح اولیه برای دو کشور افغانستان و عراق انجام میدهد.
پورنگ نیا تاکید کرد: برای رسیدن به این منظور شرکت ارتباطات زیرساخت چندین پروژه را در دستور کار دارد که با اجرایی شدن آنها گامهای بزرگی در رسیدن به این هدف برداشته میشود.
عضو هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: یکی از این پروژهها، پروژه EPEG است که این پروژه علاوه بر اینکه در جهت ترانزیت ترافیک از مسیر ایران است، منبعی برای تامین اینترنت برای کشورهای دیگر نیز خواهد بود.
وی ادامه داد: همچنین در پروژه SEMIV 5 نیز خواهان انتقال ظرفیت انتقال این پروژه از ایران به اروپا شدهایم.
:n08::n08:
خیلی باحال بود :n19:
حتما پورنگ به این توجه نکرده:
سرعت عمومی اینترنت افغانستان = 1147 kb/s
ایران = 256 kb/s :n28:
+++
طبق آخرين آماري كه از سوي سايت «نت ايندكس» منتشر شده جايگاه افغانستان به لحاظ متوسط سرعت دانلود اينترنت "خانگي" از ميان 170 كشور جهان در جايگاه 140 جهان قرار دارد.
به گزارش پایگاه بین المللی همکاریهای خبری شیعه (شفقنا)؛ در اين نمودار روند سرعت دانلود اينترنت در كشورهاي مختلف جهان در دوره شش ماهه (از 8 نوامبر 2010 تا 8 مي 2011) مورد بررسي قرار گرفته است.
در اين آمار كره جنوبي با سرعت دانلود بيش از 31 مگا بايت بر ثانيه (31 هزار كيلو بايت بر ثانيه) در جايگاه نخست و كشور هاي ليتواني، سويدن، روماني و لتوني در جايگاههاي دوم تا پنجم قرار دارند.
متوسط سرعت دانلود اينترنت در افغانستان در دوره شش ماهه مورد بحث 1460كيلو بايت بر ثانيه است كه در رده 140 جهان قرار دارد.
ناگفته نماند که این منبع جایگاه ایران را بلحاظ سرعت اینترنت در رده 168 جهان می داند.
سرویس محدود مخابرات مثلا ۴ گیگ ،شبهادانلود رایگان داره ؟
Firebirds
06-03-2013, 12:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1160%21[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ffff%2114%21logosample.gif%214%2113&m=ca74954446f221138848
وی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در موارد متعددی کاربران اینترنت مخابرات از کیفیت پایینتر این شرکت نسبت به شرکتهای PAP یا ندا گلایه دارند، توضیح داد: کیفیت ما پایینتر نیست اما تا چندی پیش به دلیل مصوباتی که از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی و سازمان تنظیم مقررات ابلاغ شده بود، محدودیتها را رعایت میکردیم اما شرکتهای PAP همکار ما این کار را نمیکردند و حتی در تبلیغات آنها میدیدیم که تا اینترنت چهار مگ نیز تبلیغ میشود و شاید همین موضوع موجب شده که برخی فکر کنند ممکن است ما سرعت پایینتری داشته باشیم.
٠٨:٥٧ - چهارشنبه ١٦ اسفند ١٣٩١ / عدد : ٤٦٢٢١ / تعداد نمایش : ٣٣
تا جایی که من یادمه هنوز مصوبه ارائه سرعت بالاتر از 128 به کاربر خانگی هنوز تصویب نشده. ( حالا من کاری به غلط یا درست بودن قانونش ندارم )
جناب وکیل GHAGHALEELEE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) الان حکم ایشون چیه از تیربون دولتی جار بر قانون شکنی میزنند ؟ :n02::n08:
جل خالق وضع مملکت و ببین میگه چون اونا کردن مام کردیم ؟! آخه اینم شد استدلال ؟! :n13: :n08:
Firebirds
06-03-2013, 12:13
سرویس محدود مخابرات مثلا ۴ گیگ ،شبهادانلود رایگان داره ؟
فکر نمی کنم داشته باشه.
hosein_artist
06-03-2013, 13:13
من امروز از طریق سایت مخابرات تقاضای 1 مگ نامحدود کردم زنگ زدم مخابرات گفت 1 مگ نامحدود چیزی حدود ماهی 38 هزار تومان هست .الان هم 512 نامحدود دارم واقعا عالی هست سرعت دانلود بین 60 تا 70 هست .شرکتهای خصوصی باید ماست خود را کیسه کنند .خدایی در طول این سالها این شرکتهای خصوصی با حقه بازی و حجم دزدی هر بلایی که دوست داشتند سر کابر می آوردند و هر سازی که می زدند کاربر بیچاره باید می رقصید.ولی اینطور به نظر می رسد که مخابرات به صورت جدی وارد میدان رقابت شده و من حدس می زنم که شرکتهای خصوصی با مشکلات جدی روبه رو خواهند بود .
دوست عزیز، شما میدونید من اگر مثلا سرویس دو مگ رو برای سه هفته فعال و استفاده کنم و بعدش مجددا کم کنم باید همون سه هفته پول دو مگ رو بدم یا دو ماه؟ سوالم جوابش منطقا مشخصه اما از اینا هیچی بعید نیست.
منم همین سوال رو دارم ولی به جوابی نرسیدم!
مثلا من قصد دارم بعضی روزا سرویسم رو بکنم 1 مگ(بالاتر نداره) وقتی استفاده ام رو کردم فرداش دوباره برگردم رو 512 هزینه اش چطوری میشه؟
hosein_artist
06-03-2013, 15:01
منم همین سوال رو دارم ولی به جوابی نرسیدم!
مثلا من قصد دارم بعضی روزا سرویسم رو بکنم 1 مگ(بالاتر نداره) وقتی استفاده ام رو کردم فرداش دوباره برگردم رو 512 هزینه اش چطوری میشه؟
به احتمال زیاد به اندازه تغییر پهنای باند هزینه هم تقسیم می شود برای مثال اگر شما برای 1 ماه از سرویس 1 مگ استفاده کرده باشید و ماه دوم از سرویس 512 روی قبض تلفن شما هم برای ماه اول هزینه 1 مگ و برای ماه دوم هزینه 512 محاسبه خواهد شد .
Tehranshahr
06-03-2013, 16:42
هزینه تعرفه روز شمار حساب میشه حتی اگه سرویس کنسل هم بشه فقط هزینه روز های استفاده شده میاد رو قبض.
سلام..
من اینترنت مخابرات گرفتم ..۱-اگر الان بخوام طرح ام را عوض کنم چند روز بعد عوض میشه و از کجا بفهمم که عوض شده ؟
۲- طرح محدود بگیرم شب دانلود رایگان داره ؟
abolfazlwest72
06-03-2013, 17:11
فروش قطرهاي اينترنت، متناقض با منافع ملي
بايت - مورخ چهارشنبه 1391/12/16 شماره انتشار 18358
نويسنده: سعيد طباطبايي
يکي از انتقاداتي که از گذشته يا شايد بهتر باشيد بگوييم از اولين روزهاي ورود ADSL به کشور به وضعيت اينترنت وارد شده است، نحوه محاسبه هزينهها بود. هزينههاي اين خدمات در کشور ما به شکلي کاملا متفاوت با ديگر نقاط جهان و به خصوص کشورهاي در حال توسعه محاسبه ميشود. آمارهاي جهاني که اخيرا در اسپانيا منتشر شد، نشان ميداد که با افزايش پهناي هر کشور به اندازه 10 درصد پهناي باند فعلي، 1 درصد بر توليد ناخالص داخلي آن کشور اضافه ميشود. نکته اين جاست که معناي افزايش پهناي باند يک کشور، افزايش پهناي باند کاربران است، به طوري که کيفيت و کميت ميزان بهرهبرداري از اينترنت توسط مردم افزايش يابد. از گذشته نحوه محاسبه تعرفه اينترنت در کشور به گونهاي بوده است که کاربران را به مصرف کمتر تشويق ميکرده است و نحوه محاسبه قطرهاي که اخير توسط سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي تنظيم، تصويب و ابلاغ شده، گام بسيار بلندي براي دورتر شدن از توسعه اينترنت در کشور است.
در روش محاسبه قطرهاي، هر کاربر موظف به پرداخت آبونماني ثابت متناسب با پهناي باندي است که دريافت ميکند. در کنار اين آبونمان ثابت، کاربر بابت ميزان ترافيکي که مصرف ميکند، هزينهاي اضافي پرداخت ميکند. دست آخر تنها لطف رگولاتوري در حق مشترکان اين بوده است که هر کاربر ميتواند به اندازه 25 درصد ترافيک استفاده شده، به صورت رايگان ترافيک دريافت کند. اين روش محاسبه جديد کاملا به نفع کاربران کم کار اينترنت است، کساني که به ندرت از طريق اينترنت به بررسي حسابهاي بانکي، مرور اخبار و صرفا مطالعه متون از اينترنت ميپردازند و به ترافيک بالا نيازمند نيستند. در مقابل هزينه کاربران جدي اينترنت را که کم هم نيستند، تا چند برابر افزايش ميدهد و آنان را به طور غيرمستقيم تشويق يا شايد مجبور ميکند که به جمع کاربران کم مصرف اينترنت بپيوندند. PAPها و ISPها نيز از اين به بعد ميتوانند با خريد کمتر پهناي باند، هزينههاي خود را کاهش داده و صرفا از طريق آبونماني که از کاربران کم مصرف خود دريافت ميکنند، به در آمد بيشتري دست يابند؛ بيآنکه در عمل قدمي براي توسعه فناوريها، خدمات و کيفيت اينترنت برداشته باشند.
به نظر ميرسد مسئولان به سياست روشني در زمينه اينترنت دست نيافتهاند. از يک سو وقتي پاي سخنرانيها و ارائه کارنامهها به ميان ميآيد، دم از افزايش کاربران اينترنت، ضريب نفوذ بالا و قيمتهاي مناسب ميزنند و زماني که بايد در گود عمل ادعاي خود را ثابت کنند، درست خلاف جهت حرکت ميکنند و با تغيير روش محاسبه قيمتها، در جهت دفع مشتريان اينترنت گام برميدارند. کشورهايي مانند ژاپن، کره جنوبي، چين، دانمارک، سوئد، انگليس و آلمان به طور کاملا روشني به اينترنت يارانه ميدهند و عمده هزينه مصرف اينترنت کاربران را دولتها پرداخت ميکنند. چون که به خوبي ميدانند با صرف هزينهاي نسبتا اندک براي اينترنت از صرف هزينههاي بسياري مانند هزينههاي حمل و نقل، بهداشت و درمان، پست و موارد ديگر صرفهجويي ميکنند و صد البته راندمان صنعت و اقتصاد کشورشان را بالا ميبرند اما سيستم محاسبه اينترنت در کشور ما کاملا برعکس است و به سود بسيار بسيار اندک فروش اينترنت دل خوش ميکند. چه بسا بارها مسئولان شرکت ارتباطات زيرساخت عنوان کردهاند که اين شرکت بايد هزينههاي خود را با استفاده از فروش پهناي باند تامين کند و گراني اخير اينترنت نيز توسط همين شرکت و با اين توجيه انجام شد که اين شرکت ضرر ندهد. اين دقيقا يعني نگاه کلان، منافع ملي و سود همگاني را فداي ضرر ندادن يک شرکت کوچک دولتي کردن.
hosein_artist
06-03-2013, 17:41
سلام..
من اینترنت مخابرات گرفتم ..۱-اگر الان بخوام طرح ام را عوض کنم چند روز بعد عوض میشه و از کجا بفهمم که عوض شده ؟
۲- طرح محدود بگیرم شب دانلود رایگان داره ؟
من که از طریق سایت خود مخابرات تقاضا دادم و 1رزو بعد هم 256 به 512 تغییر کرد .فهمیدن آن کار سختی نیست یک فایل دانلود کنید سرعت دانلود گویا همه چیز هست.در مورد طرح محدود من چیزی نمی دانم ولی به نظر من قیمتهای نامحدود واقعا عالی هستند و از لحاظ اقتصادی به صرفه نیست آدم حجمی را انتخاب کند.
یه زنگ بزنید پشتیبانی قطع کنید. کسی تو صف نیست مستقیم وصل میشی. اکثرا هم یه نفر بیشتر جواب نمیده!
هزینه تعرفه روز شمار حساب میشه حتی اگه سرویس کنسل هم بشه فقط هزینه روز های استفاده شده میاد رو قبض.
خیلی خوبه . مشکل هم پیش نمیاد؟ 4 -5 بار در ماه این حرکتو بزنی؟
Tehranshahr
06-03-2013, 20:27
یه زنگ بزنید پشتیبانی قطع کنید. کسی تو صف نیست مستقیم وصل میشی. اکثرا هم یه نفر بیشتر جواب نمیده!
خیلی خوبه . مشکل هم پیش نمیاد؟ 4 -5 بار در ماه این حرکتو بزنی؟
اونو دیگه نمیدونم تست نکردم هزینشم که هر ۲ماه میاد کلی باید صبر کرد تا دید، کارمند مخابرات اون زمان که سرویسا داغون بود و میخواستم قطعش کنم بهم گفت.
دو روز بود خوب شده بودا
ترکید باز :n02:
مثل اینکه از ساعت 9 دوباره PPTP رو بستن . برا شما ها هم همین طوره؟
pptp رو بستن ... ها
هرروز یه بازی ...
hosein_artist
06-03-2013, 23:59
بله متاسفانه بسته شده .به نظر می رسد در حال آزمون و خطا می باشند که در نهایت برای همیشه آن را ببندند.
GHAGHALEELEE
07-03-2013, 00:17
موقعی که میخواستم اکانت دور زدن تحریم :n02: یا رفع محدودیت :n08:یا گذر از مسدودیت :n04: بخرم شانسی هم وی-پی گرفتم و هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]الان با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وصلم.جاتون خالی دارم تو سایتای ممنوع-ه خرغلط میزنم:n05:.ایشاله چند ساعت بعد شما هم محلق میشید:n11:
misam5526
07-03-2013, 02:06
pptp رو بستن ... ها
هرروز یه بازی ...
بله متاسفانه بسته شده .به نظر می رسد در حال آزمون و خطا می باشند که در نهایت برای همیشه آن را ببندند.
تایید میشه ...
سراسری تمام کشور و isp ها بسته شده پورت PPTP
ترکیده اینترنت باز، بدون چیز پی ان با چیز پی اینترنت تعطیله !
brothers000
07-03-2013, 10:49
pptp رو بستن ... ها
هرروز یه بازی ...
تایید میشه ...
سراسری تمام کشور و isp ها بسته شده پورت PPTP
ترکیده اینترنت باز، بدون چیز پی ان با چیز پی اینترنت تعطیله !
پس باز قطع سراسریه !
حالا ال تو فلان بسار از کجا گیر بیاریم تو این هاگیر واگیر...
اصلا جواب میده اگر گیرم بیاد ؟
old_snake1370
07-03-2013, 10:54
پس باز قطع سراسریه !
حالا ال تو فلان بسار از کجا گیر بیاریم تو این هاگیر واگیر...
اصلا جواب میده اگر گیرم بیاد ؟
فعلا که l2^tp مشکلی نداره!
Firebirds
07-03-2013, 11:12
دوستان Viber ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو هم زدن فیلتر کردن ؟
italodance
07-03-2013, 11:15
فعلا که l2^tp مشکلی نداره!
این قدر کنده که پشیمون میشی
abolfazlwest72
07-03-2013, 12:28
سلام بچه ها این تست چطوره 256 نامحدود مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Firebirds
07-03-2013, 12:44
اینترنت برای دقایقی ملی شد.
من تا حالا از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده نکردم کسی تنظیمات اون رو برای fire fox میدونه ممنون میشم یه توضیحی بده
که چجوری اون رو ست کنم
old_snake1370
07-03-2013, 13:11
l2tp و openv*n هم رفتن پیش pptp!
روحشون شاد و یادشون گرامی:n28:
Bobby Sands
07-03-2013, 13:21
تف به ذات هرچی آدم بی شرفه:n15:
hosein_artist
07-03-2013, 13:29
خوب اشکالی ندارد با بسته شدن باید به فکر راه های جدیدتری بود.
mrmaster
07-03-2013, 13:38
کلا تعطیل شد؟:n04: pptp l2tp :n03:
کاربران VPNها به زودی شناسایی میشوند
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به این که تعرفه های تلفن همراه و پست در حال کاهش است گفت: این وزارتخانه در نظر دارد تا علاوه بر تعرفه های تلفن همراه و پست تعرفه تلفن ثابت را نیز کاهش دهد.
به گزارش سافت گذر به نقل از آی تیانالیز؛ ˈمحمد حسن نامیˈ ظهر در پایان نشست هیات دولت و در اولین گفت و گوی خود با خبرنگاران این مطلب را بیان کرد.
نامی با بیان این که در حال حاضر تعرفه های پست 10 تا 30 درصد کاهش داشته است، افزود: قرار است در بخش اپراتورها نیز نشست هایی را برای بررسی کاهش این قیمت ها برگزار کنیم و به نوعی کاهش تعرفه ها را به دوره های بسیار قبل تر بازگردانیم.
وی افزود: کاهش تعرفه های تلفن همراه و پست تا اوایل اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره اختلالات اخیر در تلفن های همراه و ثابت اظهارداشت: به نظر نمی رسد اختلالاتی در تلفن های همراه و ثابت ایجاد شده باشد مگر آن که آن منطقه از لحاظ فنی دچار مشکل شده باشد.
به گزارش ایرنا، نامی خبر داد که VPN های موجود در کشور نیز به زودی شناسنامه دار خواهند شد تا بر این اساس ماهیت حقیقی و حقوقی بودن آنها مشخص شود.
Firebirds
07-03-2013, 14:04
سرعت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 443 نیومده پایین ؟!
این طور که مشخص به نظر فقط مخابرات سراسری بسته شرکت خصوصی نه؟
Abolfazl3007
07-03-2013, 16:02
سرعت من که از صبح افتضاحه .....
GHAGHALEELEE
07-03-2013, 16:09
سرعت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 443 نیومده پایین ؟!
نه رفیق.البته برای من.داره مثل فوش فوشه کار میکنه.بچه ها یه سیستمی رو توی فروم ای تی ست دیدم به اسم +[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون چیه؟
راستی اینجا کسی از وی چی ان sstp استفاده کرده ببینیم سرعت اون چه جوریه؟
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به این که تعرفه های تلفن همراه و پست در حال کاهش است گفت: این وزارتخانه در نظر دارد تا علاوه بر تعرفه های تلفن همراه و پست تعرفه تلفن ثابت را نیز کاهش دهد.
به گزارش سافت گذر به نقل از آی تیانالیز؛ ˈمحمد حسن نامیˈ ظهر در پایان نشست هیات دولت و در اولین گفت و گوی خود با خبرنگاران این مطلب را بیان کرد.
نامی با بیان این که در حال حاضر تعرفه های پست 10 تا 30 درصد کاهش داشته است، افزود: قرار است در بخش اپراتورها نیز نشست هایی را برای بررسی کاهش این قیمت ها برگزار کنیم و به نوعی کاهش تعرفه ها را به دوره های بسیار قبل تر بازگردانیم.
وی افزود: کاهش تعرفه های تلفن همراه و پست تا اوایل اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره اختلالات اخیر در تلفن های همراه و ثابت اظهارداشت: به نظر نمی رسد اختلالاتی در تلفن های همراه و ثابت ایجاد شده باشد مگر آن که آن منطقه از لحاظ فنی دچار مشکل شده باشد.
به گزارش ایرنا، نامی خبر داد که VPN های موجود در کشور نیز به زودی شناسنامه دار خواهند شد تا بر این اساس ماهیت حقیقی و حقوقی بودن آنها مشخص شود.
شناسایی بشن مثلا میان در خونه میگن تقت شما چون قیلم بالای 18 دانلود کردی میری زندون ؟ اینجوری که کل ایران یه شبه میره تو پاسگا که ....
dany_3p4u
07-03-2013, 16:21
کسی ار اینجا اکانت گرفته آیا؟!
سوالم اینه اگه پورتش رو بستن پس چه جور خودشون دارن میفُروشن؟!
محض اطلاع دوستان ، مخابرات اصفهان پورت V*PN رو کاملا بست . چهار وی*پی*ان از چهار سرویس دهندهء متفاوت داشتم که همگی از کار افتادند . or*bot هم از کار انداختند .
البته دبیر شورای عالی فضای مجازی گفته بود تا آخر بهمن تمام v*pn ها و فیلترشکن ها مسدود میشن . اما از صبح امروز حرفش عملی شد .
اگه این ابزار برای شما هنوز کار میکنند زیاد خوشحال نباشید . احیانا تا چند روز دیگه مال شما هم از کار میفته .
نهایتا اینکه آدمی به امید زندس . منم امیدوارم قطعی فعلی آزمایشی باشه برای مواقع بحرانی !!! نه قطعی دائمی ..
چی بگم دیگه فکر کنم باید قید اینا رو زد اگر مسئله انتخابات باشه عجیب چون واقعا زود چرا باید از الان ببندن
کلا خداحافظ اینترنت ......... :n21:
فتحه بفرستید...
من که کلا ip sec و pptp و l2tp و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و سوسک کلا برام کار نمیکنه فک کنم دیگه کاملا اسلامی شدن نت هام نه مخابرات نه آسیاتک نه ایرانسل هیچ کدوم وصل نمیشن !
hosein_artist
07-03-2013, 17:50
من فکر می کنم در حال حاظر خرید اکانت onspeed بهترین گذینه ممکن باشد البته اگر پورتهای آن را نبسته باشند.و در آخرین مرحله در صورتی که آن هم بسته شده باشد اینرنت ماهواره ای یک طرفه آخرین راه حل باشد.
abolfazlwest72
07-03-2013, 18:01
دوستان در حال حاضر فری جون با سرعت بالا کار میکنه.
Firebirds
07-03-2013, 18:27
کسی ار اینجا اکانت گرفته آیا؟!
سوالم اینه اگه پورتش رو بستن پس چه جور خودشون دارن میفُروشن؟!
یه توصیه دارم، از وی پی ان فروشانی که از دامین .ir استفاده میکنند وی پی ان نگیر.
بسیار مشکوک اند.
The Jok3r
07-03-2013, 18:41
یه توصیه دارم، از وی پی ان فروشانی که از دامین .ir استفاده میکنند وی پی ان نگیر.
بسیار مشکوک اند.
تایید میشه :n01:
misam5526
07-03-2013, 18:54
l2pt الان باز شده و بدون مشکل داره کار میکنه .....
ولی pptp همچنان دربنده !
l2pt الان باز شده و بدون مشکل داره کار میکنه .....
ولی pptp همچنان دربنده !
من هیچ وقت تو عرم با l2 نتونستم کانکت شم. به غیر از shared key تنظیم دیگه ای لازم داره؟
The Jok3r
07-03-2013, 19:11
از دیشب که vp n قطع شده من تو فیسبوک نمیشه رفت
misam5526
07-03-2013, 19:17
من هیچ وقت تو عرم با l2 نتونستم کانکت شم. به غیر از shared key تنظیم دیگه ای لازم داره؟
یه فایل رجیستری همراه کانکشن بود اونو اجرا میکنی بعد ریستارت میکنی بعد مشکل حل میشه ... البته فکر کنم انتی ویروس رو هم اگه گیر بود باید غیر فعال کنی
مطمئن نیستم ... کاری که من کردم همون فایل رجیستری بود
Bobby Sands
07-03-2013, 19:46
l2tp که برای من کار نمیکنه!
شما چطوری وصل میشین؟!!
تنظیمات Proxi - fier برای Face -book
نحوه نصب و تنظیم در Windows:
۱- Proxifier را باز کنید و از منوی "profile | name resolution" گزینه اول را غیر فعال و دومی را انتخاب کنید.
۲- وارد آدرس زیر شده و مطابق شکل زیر "Secure Browsing" را فعال کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]§ion=browsing&view ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تنظیمات FireFox: در صورتی که از مرورگر Firefox استفاده می کنید، این تنظیمات را نیز باید از منوی "options" انجام دهید:
فیس بوک هم عجیب خلوت شده!:n08:
GHAGHALEELEE
07-03-2013, 20:13
از دیشب که vp n قطع شده من تو فیسبوک نمیشه رفت
اگه پرا-کسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارید میتونید وارد فیس بوک بشید ولی باید توی تنظیمات فیس بوکتون پروتکل امنیتی رو فعال کنید تا تمام صفحه ها رو با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ابتدا نمایش بده در غیر این صورت صفحات با وجود استفاده از پراکسی براتون فیل-تر شده نمایش داده میشه.
GHAGHALEELEE
07-03-2013, 20:15
.و در آخرین مرحله در صورتی که آن هم بسته شده باشد اینرنت ماهواره ای یک طرفه آخرین راه حل باشد.
برادر اخرین مرحله ای که فرمودید در حقیقت جزء اولین مراحله.شما برای سند در یک طرفه احتیاج به وی -پی ان دارید اونم دو تا.مگر این که اکانت اینترنت ما-هواره ای رو از شرکت با هزینه بسیار بالا بخرید که اون هم خیلی به صرفه نیست.
sharif.ehsani
07-03-2013, 20:24
نسلمون تباه شد رفت :n04:
hosein_artist
07-03-2013, 20:41
برادر اخرین مرحله ای که فرمودید در حقیقت جزء اولین مراحله.شما برای سند در یک طرفه احتیاج به وی -پی ان دارید اونم دو تا.مگر این که اکانت اینترنت ما-هواره ای رو از شرکت با هزینه بسیار بالا بخرید که اون هم خیلی به صرفه نیست.
درباره هزینه آن که شکی نیست و از لحاظ هزینه برای همه هم مقدور نیست ولی در شرایط بحرانی و اگر این شرایط بخواهد برای همیشه ادامه پیدا کند دیگر راهی وجود ندارد من که 1 ماه بیشتر صبر نمی کنم.
adrenalin
07-03-2013, 20:58
بازم زدن چیز پی ان ها داغون کردن :n30::n28:
عاقا ولی فری گیت کار می کنه برید دانلود کنید
misam5526
07-03-2013, 21:07
درباره هزینه آن که شکی نیست و از لحاظ هزینه برای همه هم مقدور نیست ولی در شرایط بحرانی و اگر این شرایط بخواهد برای همیشه ادامه پیدا کند دیگر راهی وجود ندارد من که 1 ماه بیشتر صبر نمی کنم.
دوست خوبم
اینترنت ما*واره ای قانونی بر حسب قیمت دلار محاسبه میشه ... چون شرکت خارجی پلنهاش بر حسب دلاره ....
فکر کنم دیگه لازم به گفتن نباشه که اون زمان که دلار 1200 بود گرون بود این سرویسا و نمی صرفید! حالا که دلار 3700 تومنه دیگه ....
یعنی یه پلن 40 دلاری ساده میشه 140 هزار تومن در ماه !!
keyvan360
07-03-2013, 21:45
مرکز مخابرات پیام نور تهران الان 3000 نفر تو نوبت دریافت اینترنت پر سرعت مخابرات هستن !! ، در نتیجه اگر در این مرکز مخابراتی هستید دو دستی سرویستون رو بچسبید که اوضاعش ناجوره ! ، شرکت های خصوصی و بزرگ هم در این مرکز دیگه کلا پورت خالی ندارن. اصلا اوضاعیه !!
GHAGHALEELEE
07-03-2013, 21:51
دوست خوبم
اینترنت ما*واره ای قانونی بر حسب قیمت دلار محاسبه میشه ... چون شرکت خارجی پلنهاش بر حسب دلاره ....
فکر کنم دیگه لازم به گفتن نباشه که اون زمان که دلار 1200 بود گرون بود این سرویسا و نمی صرفید! حالا که دلار 3700 تومنه دیگه ....
ولی یه راه دیگه هست.البته دیگه دلبخواهی نیست.این که سایتهای اینترنت افلاین بیان جلو و مشترک بگیرند و چون تعداد مشترکین زیاد خواهد شد هزینه کمتر و پهنای باند بالاتر میتونند بخرند.تازه اگه خیلی رونق بگیره ممکنه بعضی گروهها تخصصی کار کنند.مثلا یکی بره تو کار کشتی کچ و رزمی یکی سریال جدید , فیلم سال , موزیک خارجی , موزیک ایرانی , .... چه با حال میشه.(میگم منم تخیل قوی دارم ها!!!!:n13:)
misam5526
07-03-2013, 21:56
ولی یه راه دیگه هست.البته دیگه دلبخواهی نیست.این که سایتهای اینترنت افلاین بیان جلو و مشترک بگیرند و چون تعداد مشترکین زیاد خواهد شد هزینه کمتر و پهنای باند بالاتر میتونند بخرند.تازه اگه خیلی رونق بگیره ممکنه بعضی گروهها تخصصی کار کنند.مثلا یکی بره تو کار کشتی کچ و رزمی یکی سریال جدید , فیلم سال , موزیک خارجی , موزیک ایرانی , .... چه با حال میشه.(میگم منم تخیل قوی دارم ها!!!!:n13:)
همه اینا که فرمودید الان در بازار به صورت هارد به هارد عرضه میشه !! هزینشم خیلی کمتر از راه هایه که گفتید ...
اینترنت برای دانلود با حجم زیاد مناسب نیست ... اگه کسی بخواد حجم زیاد بگیره (کالکشنها و فیلمهای مختلف و یا موزیک زیاد و ...) همین هارد به هارد توصیه میشه ...
Bobby Sands
07-03-2013, 22:14
آقا این اینترنت چمدونی چی شد فرار بود بیاد؟
راستی یه سوال ، میگم اینترنت ماهواره ای هست که سند رو رسیوش هردوتا از طرق دیش باشه؟:n02:
مگ مگ امریکا
abolfazlwest72
07-03-2013, 22:28
اخرین نسخه فری jon :n16:
fg739p.exe - ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یه فایل رجیستری همراه کانکشن بود اونو اجرا میکنی بعد ریستارت میکنی بعد مشکل حل میشه ... البته فکر کنم انتی ویروس رو هم اگه گیر بود باید غیر فعال کنی
مطمئن نیستم ... کاری که من کردم همون فایل رجیستری بود
نبود همچین فایلی داخلش
نبود همچین فایلی داخلش
از همون که خریدی باید بگیری، سعی کن اما کار نمیکنه !
misam5526
07-03-2013, 22:51
آقا این اینترنت چمدونی چی شد فرار بود بیاد؟
راستی یه سوال ، میگم اینترنت ماهواره ای هست که سند رو رسیوش هردوتا از طرق دیش باشه؟:n02:
مگ مگ امریکا
البته که هست ...
فقط در حین استفاده ممکنه برادران زحمت کش اطلاعات بیان درخونتون رو بزنن و .... :sq_17:
GHAGHALEELEE
07-03-2013, 23:22
همه اینا که فرمودید الان در بازار به صورت هارد به هارد عرضه میشه !! هزینشم خیلی کمتر از راه هایه که گفتید ...
اینترنت برای دانلود با حجم زیاد مناسب نیست ... اگه کسی بخواد حجم زیاد بگیره (کالکشنها و فیلمهای مختلف و یا موزیک زیاد و ...) همین هارد به هارد توصیه میشه ...
هارد به هارد برای همه مردم که مقدور نیست.ضمن این که باید توافقی روی ترانزیت فایلهاتون صورت بگیره که شاید کار رو سخت کنه.مثلا نمیصرفه که شما از این سر تهران بری اون سر واسه بده بستون 10 تا فیلم.ضمن این که اگه نت تعطیل بشه هارد به هارد هم تعطیل میشه علی الخصوص برای محصولات جدید که خوب اکثر مردم طالب محصولات جدید هستند.
البته یکی از سایتهای افلاین این کاری که گفتم در صورت حجمی شدن اینترنت ممکنه انجام بده.
Bobby Sands
07-03-2013, 23:50
حذف شود............
hosein_artist
08-03-2013, 01:10
دوست خوبم
من هم که گفتم هزینه بالایی دارد و برای همه مقدور نیست.البته من قبلا اکانت on speed می خریدم که الان 1 سالی هست که نخریدم الان دو دل هستم می خواستم از سایت on speed اکانت 1 ساله بخرم که شک کردم ممکن هست پورتهای آن را هم مسدود کرده باشند و 30 یورو به باد بره برای همین من 1 ماه بیشتر صبر نمی کنم چون کارت --- دارم و دیشم هم تنظیم هست اگر این جریان ادامه پیدا کند چاره ای به جز اینترنت ماهواره ای نیست ولی این نوع اینترنت 100% امینت دارد و آدم با خیال راحت صفا می کند چون من 2 سال پیش هم به مدت 6 ماه از اینترنت ماهواره ای استفاده کردم و واقعا معرکه هست.
من هم که گفتم هزینه بالایی دارد و برای همه مقدور نیست.البته من قبلا اکانت on speed می خریدم که الان 1 سالی هست که نخریدم الان دو دل هستم می خواستم از سایت on speed اکانت 1 ساله بخرم که شک کردم ممکن هست پورتهای آن را هم مسدود کرده باشند و 30 یورو به باد بره برای همین من 1 ماه بیشتر صبر نمی کنم چون کارت --- دارم و دیشم هم تنظیم هست اگر این جریان ادامه پیدا کند چاره ای به جز اینترنت ماهواره ای نیست ولی این نوع اینترنت 100% امینت دارد و آدم با خیال راحت صفا می کند چون من 2 سال پیش هم به مدت 6 ماه از اینترنت ماهواره ای استفاده کردم و واقعا معرکه هست.
خوب ردتو بگیرن میری زندون که!
GHAGHALEELEE
08-03-2013, 03:34
خوب ردتو بگیرن میری زندون که!
داره میگه مک رو میخرم (-- نمیکنه) ولی سند رو با adsl انجام میدم.ارسال با دیش که فقط 500 تومن تجهیزاتش بود قبل گرونی دلار.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
GHAGHALEELEE
08-03-2013, 05:35
بچه ها برای تغییر پهنای باند تو سایت خود مخابرات یک قسمت هست که نوشته شماره موافقت نامه,اونجا رو خالی بگذارم یا حتما باید شماره موافقت نامه داشته باشم؟
راستی کسی از 512 به 1 مگ تغییر داده ؟ سرعت هر کانکشن دو برابر میشه یا مثل قبل میمونه؟
همچین پورتهای وی پی ان رو قطع کردن..انگار ما چاوز رو کشتیم...:n15:
آقا این رایگان دروازه !!! چرا این جوریه؟ دو برابره دانلودش آپلود میکنه؟ چی آپلود میکنه؟ طبیعیه؟ مگه تونل زدن انقدر آپلود کردن داره؟
old_snake1370
08-03-2013, 11:19
بچه ها برای تغییر پهنای باند تو سایت خود مخابرات یک قسمت هست که نوشته شماره موافقت نامه,اونجا رو خالی بگذارم یا حتما باید شماره موافقت نامه داشته باشم؟
راستی کسی از 512 به 1 مگ تغییر داده ؟ سرعت هر کانکشن دو برابر میشه یا مثل قبل میمونه؟
شماره موافقت نامه رو خالی بزار.
آره من این کار کردم ظرف کمتر از 24ساعت ارتقا یافت
نه سرعت تک کانکش مواقعی که اوضاع خرابه همونه. یعنی من 512 که داشتم ساعت های افتضاح سرعتم به 10کیلوبایت هم نمیرسید وقتی هم که 1 مگ گرفتم بازم همون بود!
در کل پیشنهاد نمیکنم بگیری! همون 512 از همه اش به صرفه تره
Firebirds
08-03-2013, 11:45
سلام بر رفیق گرامی،
نباید برای افزایش از 512 به 1 مگ شماره موافقت نامه ای بخواد چون قبلا مرکز مخابراتی از شما به تهدی در این زمینه گرفته که به شما سرویس بالاتر 128 داده و این شماره موافقت نامه در سیستم و مرکز مخابراتی وجود داره.
تا جایی که من می دونم روال کار این طور هست که در خواست میره مرکز مخابراتی در صورتی که تعهد موجود باشه و مرکز مخابراتی پهنای باند کافی در کل مرکز داشته باشه ( این قسمتش و زیاد جدی نگیرید ! ) موافقت میکنه در خواست میره برای یک بخشی از پشتیبانی مخابرات که آنها Down / Up Stream درخواستی رو اعمال کنند.
قبلا ترافیک کاری افزایش / کاهش ها کم بود این وسط یه زنگ هم ممکن بود به شما بزنند و تایید تلفنی رو از شما بگیرند بعد اعمال کنند ولی الان دیگه کمتر پیش میاد زنگ بزنند.:n01:
و در نهایت تک تک در خواست های شما در پروفایل خط شما به تاریخ ثبت می شود.
این داستان سرعت هم کاملا شانسی هست چون هنوز مخابرات به یک روند هوشمند برای تخصیص پهنای باند به هر مرکز مخابراتی نرسیده ممکنه، سرعت ممکنه باب طبع نباشه. یا اگه کندی سراسری پیش میاید برای شما به علت ترافیک بالا مرکز مخابراتی تون مزید بر علت بشه.
به به، به چمن نیز آراسته گشت.
من دیگه نمی تونم mkv دانلود کنم، شما هم همچین مشکلی دارین؟
hosein_artist
08-03-2013, 14:09
من که به مگ1 کردم سرعت دانلود من بین 110 تا 120 هست برای من به صورت تک لینک هم 24 ساعته سرعت ثابت هست من مرکز مخابرات زارعی هستم.
دوستان سلام معمولا چند روز طول میکشه 512 رو بهت واگذار کنن؟؟؟؟؟؟
hosein_artist
08-03-2013, 14:42
دوستان سلام معمولا چند روز طول میکشه 512 رو بهت واگذار کنن؟؟؟؟؟؟
بستگی به مرکز مخابراتی شما دارد ولی چیزی حدود 24 ساعت.
old_snake1370
08-03-2013, 16:02
دوستان کسی sstp امتحان نکرده بیینیه کار میکنه یا نه!
به به، به چمن نیز آراسته گشت.
من دیگه نمی تونم mkv دانلود کنم، شما هم همچین مشکلی دارین؟
نه مشکلی نیست راحت باز میشه.
من که به مگ1 کردم سرعت دانلود من بین 110 تا 120 هست برای من به صورت تک لینک هم 24 ساعته سرعت ثابت هست من مرکز مخابرات زارعی هستم.
چند وقته 1 مگ کردید؟
یعنی هیچوقت افت سرعت نداشتید؟
تک لینک با تک کانکشن قضیه اش فرق میکنه. بسته به تنظیمات idm شما وقتی یک لینک رو دانلود میکن بین 1 الی 16 کانکشن ارتباط برقر میکنه و دانلود میکنه که به صورت دیفالت اگر تنظیمات idm رو دست نزده باشید با 8 کانکشن دانلود میکنه.
لطف میکنید یک تست از speedtest.net با سرور انگلیس بزارید.
امیدوارم براتون همیشه اینطوری بمونه!:n02:واسه ما که خیلی داغونه!:n28:
من الان ۲۵۶ مخابرات رو دارم و میخوام به ۵۱۲ ارتقا بدم
ممنون میشم راهنمایی کنید باید چه کارهایی انجام بدم
مخابرات دانشگاه
Tehranshahr
08-03-2013, 19:47
سلام بر رفیق گرامی،
نباید برای افزایش از 512 به 1 مگ شماره موافقت نامه ای بخواد چون قبلا مرکز مخابراتی از شما به تهدی در این زمینه گرفته که به شما سرویس بالاتر 128 داده و این شماره موافقت نامه در سیستم و مرکز مخابراتی وجود داره.
تا جایی که من می دونم روال کار این طور هست که در خواست میره مرکز مخابراتی در صورتی که تعهد موجود باشه و مرکز مخابراتی پهنای باند کافی در کل مرکز داشته باشه ( این قسمتش و زیاد جدی نگیرید ! ) موافقت میکنه در خواست میره برای یک بخشی از پشتیبانی مخابرات که آنها Down / Up Stream درخواستی رو اعمال کنند.
قبلا ترافیک کاری افزایش / کاهش ها کم بود این وسط یه زنگ هم ممکن بود به شما بزنند و تایید تلفنی رو از شما بگیرند بعد اعمال کنند ولی الان دیگه کمتر پیش میاد زنگ بزنند.:n01:
و در نهایت تک تک در خواست های شما در پروفایل خط شما به تاریخ ثبت می شود.
این داستان سرعت هم کاملا شانسی هست چون هنوز مخابرات به یک روند هوشمند برای تخصیص پهنای باند به هر مرکز مخابراتی نرسیده ممکنه، سرعت ممکنه باب طبع نباشه. یا اگه کندی سراسری پیش میاید برای شما به علت ترافیک بالا مرکز مخابراتی تون مزید بر علت بشه.
آقا اینا همش کشکه! من فقط با یک تماس با ۲۰۲۰ سرویس یک مگ گرفتم بدون هیچ تعهد و مدرکی!
اولش گفت پیک میاد کپی کارت ملی بگیره اما همونم نیومد بگیره!
جدیدا همه درخواست ها متمرکز شده تو همون پشتیبانی ۲۸۲۸ و مرکز تنها کاری که میکنه رانژه کردن خطه!
تغییر سرعت رو اونا انجام میدن.
Tehranshahr
08-03-2013, 19:52
دوستان کسی sstp امتحان نکرده بیینیه کار میکنه یا نه!
نه مشکلی نیست راحت باز میشه.
چند وقته 1 مگ کردید؟
یعنی هیچوقت افت سرعت نداشتید؟
تک لینک با تک کانکشن قضیه اش فرق میکنه. بسته به تنظیمات idm شما وقتی یک لینک رو دانلود میکن بین 1 الی 16 کانکشن ارتباط برقر میکنه و دانلود میکنه که به صورت دیفالت اگر تنظیمات idm رو دست نزده باشید با 8 کانکشن دانلود میکنه.
لطف میکنید یک تست از speedtest.net با سرور انگلیس بزارید.
امیدوارم براتون همیشه اینطوری بمونه!:n02:واسه ما که خیلی داغونه!:n28:
اینجا تک کانکشن اینجوریه که مثلا ۱۰ ثانیه فوله بعد میره پایین چندین ثانیه نوسان دار میشه دوباره ۱۰ثانیه فوله ، چون نامحدوده اینکارو کردن که شبکه نترکه.
Firebirds
08-03-2013, 20:35
آقا اینا همش کشکه! من فقط با یک تماس با ۲۰۲۰ سرویس یک مگ گرفتم بدون هیچ تعهد و مدرکی!
اولش گفت پیک میاد کپی کارت ملی بگیره اما همونم نیومد بگیره!
جدیدا همه درخواست ها متمرکز شده تو همون پشتیبانی ۲۸۲۸ و مرکز تنها کاری که میکنه رانژه کردن خطه!
تغییر سرعت رو اونا انجام میدن.
این مواردی بود که پشتیبانی 2020 به من گفت، راست و دورغ اش پای خودشون :n13:
I3 E L O \/ E D
08-03-2013, 20:45
دوستان 1 مگ الان دوماهی چنده؟
من یادمه اول سال پیش که پرسیدم 84.600 تومن بود
الان فرقی کرده؟
farhad_realmadrid
08-03-2013, 20:48
برای درخواست 512 نمیشه از اینترنت درخواست داد سایت tct.ir یا فقط باید از 2828 درخواست بدیم؟
alireza1411
08-03-2013, 21:10
بستگی داره چه ساعتی باشه و چه لینکی
من از پی سی دانلود سر صبحی با دو کانشکن 120 هم میگیرم. اما با لینک میهن دانلود و یا پی سی دی با 4 کانکشن اگه سر صبح باشه میره رو 100. بعد از ظهر میره رو 60 70.
میبینی که کلا بستگی به ساعت و لینک داره.
باید به کدوم بخش ۲۸۲۸ درخواست بدیم؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
من وقتی با ساکس به یوتیوب میرم این مشکلو دارم که ویدیو رو نمایش نمیده و صفحه برفکی مثل تلویزیونهای انالوگ
میاد کسی بلده مشکل از چیه اصلا با ساکس میشه یوتیوب دید ؟
مشکل از پورت ۴۴۳ هست
با وییی پیی انن درست میشه که الان بستس
مشکل از پورت ۴۴۳ هست
با وییی پیی انن درست میشه که الان بستس
ممنون پس یعنی با ساکس به هیچ عنوان نمیشه یوتیوب دید درسته ؟
I3 E L O \/ E D
08-03-2013, 21:39
دوستان 1 مگ الان دوماهی چنده؟
من یادمه اول سال پیش که پرسیدم 84.600 تومن بود
الان فرقی کرده؟
این سول من جا نمونه
sstp وصل میشه ولی بازم فیلترن سایتها !!
Firebirds
08-03-2013, 22:14
این سول من جا نمونه
Undisclosed
08-03-2013, 23:51
همچین پورتهای وی پی ان رو قطع کردن..انگار ما چاوز رو کشتیم...:n15:
فکر نمیکنم ربطی به اون مرتیکه که به درک واصل شد داشته باشه.
بیشتر به وزیر جدید ارتباطات و تحصیلات ایشون برمیگرده :
نامی دارای دکترای مدیریت استراتژیک از دانشگاه عالی دفاع ملی و دکترای مدیریت کشورداری از دانشگاه کیم ایل سونگ کره شمالی است .
I3 E L O \/ E D
09-03-2013, 01:12
این قیمت هر ماه یا هر 2 ماه؟
این قیمت هر ماه یا هر 2 ماه؟
قیمت برای 1 ماه هست.
hosein_artist
09-03-2013, 05:08
به نظر من قیمت 1 مگ مخابرات واقعا عالی هست شما چیزی حدود 80 هزار تومان هر دو ماه برای اینترنت نامحدود 1 مگ می پردازید ولی دیگر از حجم دزدی شرکتهای خصوصی و آن فیلمی که سر اینترنت رایگان شبانه اجرا می کنند خلاص می شود من که واقعا راضی هستم و سرعت دانلودم بین 100 تا 120 هست .هر لینکی هم داشته باشم راحت دانلود می کنم .البته این وضعیت بسته شدن چیز پی ان خیلی رو عصاب هست که آن هم به مخابرات تنها نیست و در کل کشور بسته شده.
farhad_realmadrid
09-03-2013, 09:23
برای درخواست 512 نمیشه از اینترنت درخواست داد سایت tct.ir یا فقط باید از 2828 درخواست بدیم؟
kasi hast javab in post bde?
tnx
italodance
09-03-2013, 09:28
فکر کنم منظورشون همه و تمامی کابران اینترنت در ایران هست
نمیدونم زندانها گنجایش این همه رو دارند
20 میلیونی میشند
kasi hast javab in post bde?
tnx
سلام
فکر نکنم اینترنتی همچین اقدام کنن. یه بار با مالک تلفن پاشو برو مرکز مخابراتی همون روز هم فعال میکنن برات مدارک هم کارت ملی مالک + آخرین قبض تلفن + کپی هاشون کارت دانشجویی هم اگه داری کپیش رو ببر اگه سرعت بالای 256 میخوای (البته جدیدا فکر کنم این محدودیت رو برداشتن و تا 512 میدن همینطوری)
sadegh_195
09-03-2013, 12:04
سلام
با توجه به مشکلات دانلودم!!! آشنا سراغ داری واسه خرید هارد به هارد ؟؟ هم قیمت مناسب هم کیفیت خوب و مطمئن؟اگه آشنا داری یه ندا بده
فکر کنم منظورشون همه و تمامی کابران اینترنت در ایران هست
نمیدونم زندانها گنجایش این همه رو دارند
20 میلیونی میشند
شاید احتمال فقط شناسایی و بستن اون باشه یعنی در این حد ......
همون طور میگی این کار نمیکن .... واقعا ضایع بازی این مورد بخوان انجام بدن البته از این دو..ل..ت هر چی اماکن داره :n09:
hosein_artist
09-03-2013, 14:32
سلام
فکر نکنم اینترنتی همچین اقدام کنن. یه بار با مالک تلفن پاشو برو مرکز مخابراتی همون روز هم فعال میکنن برات مدارک هم کارت ملی مالک + آخرین قبض تلفن + کپی هاشون کارت دانشجویی هم اگه داری کپیش رو ببر اگه سرعت بالای 256 میخوای (البته جدیدا فکر کنم این محدودیت رو برداشتن و تا 512 میدن همینطوری)
به صورت اینترنتی هم این را انجام می دهند من اولین بار از طریق سایت مخابرات از 256 به 512 ارتقا دادم که در عرض 24 ساعت به صورت خودکار انجام شد و چند روز بعد دوباره از طریق سایت مخابرات به 1 مگ تغییر دادم و دوباره در عرض 24 ساعت تغییر کرد احتیاجی به مخابرات رفتن و کارت ملی و ........... نیازی نیست.
مثل اینکه یه قسمتی تو سایتشون هست برای تغییر پهنای باند و ارتقا
alireza1411
09-03-2013, 18:39
موافقم
این شرکت های خصوصی همچنان دارن گرون فروشی میکنن
پینگ یکیشون رو امروز با مخابرات مقایسه کردم و یکسان بود ولی سرعت دانلودشون خوبه که اون هم برای دریافت پول بیشتر از مشتریه.
alireza1411
09-03-2013, 18:42
چه جوری؟ من رفتم درخواست دادم از طریق همون بخش سایت. تعهد استفاده به منظور ..... هم اونجا بود، دقیقا مثل فرمی که حضوری رفتم مرکز منطقه پر کردم. ولی یه چیزی نبود، شماره نامه یا همچین اسمی ...
به هر حال همه رو درست پر کردم و بدون شماره درخواست یا نامه یا تو این مایه ها، فرستادم
ولی خبری نشد
شما چه جوری از چه جایی و با چه مدارکی ارسال کردی که سریع انجام دادن؟
یک سوال مهم
شنیدم سرویس دو مگ مخابرات با همین قیمت فعلی قراره سرعتش بشه 4 مگ. فقط در مورد سرویس 2 مگ که ماهی 78 این طورا در میاد این کار رو میخوان بکنن. این آیا درسته و آیا فقط در مورد سرویس 2 مگ نامحدود هستش؟
کسی چیزی شنیده؟
Firebirds
09-03-2013, 18:44
موافقم
این شرکت های خصوصی همچنان دارن گرون فروشی میکنن
پینگ یکیشون رو امروز با مخابرات مقایسه کردم و یکسان بود ولی سرعت دانلودشون خوبه که اون هم برای دریافت پول بیشتر از مشتریه.
این ها همش به خاطر همون سیاست دوگانه ای که دامان اینترنت رو از روز اولش گرفت.
alireza1411
09-03-2013, 18:46
نه کلا بالاتر تا 2 مگ هم میدن بدون کارت و این داستانا
farhad_realmadrid
09-03-2013, 19:53
سلام
من از اینترنت درخواست دادم، کمتر از 1 روز وصل شد!!! سرعت 512.
به نظرم خیلی راحت ار 2828 است.
من از اینترنت درخواست دادم، کمتر از 1 روز وصل شد!!! سرعت 512.
به نظرم خیلی راحت ار 2828 است.
من اینترنتی درحواست دادم و یک کد بهم داد
اما وقتی تو صفحه ی پیگیری کد رو وارد می کنم میگه اشتباهه
یک سوال مهم
شنیدم سرویس دو مگ مخابرات با همین قیمت فعلی قراره سرعتش بشه 4 مگ.
من نمیدونم اصلا 100 مگ سرعت بدن وقتی به سایتای خارجی دسترسی نیست سرعت زیاد به چه درد میخوره؟؟؟
الان هم که هر روز دسترسی به سایتای خارجی سخت تر میشه!
majid322
09-03-2013, 22:26
VPPPPPN وصل شده
برا من که هنوز قطعه !!
برا من که هنوز قطعه !!
برای من هم قطعه!
برا من که هنوز قطعه !!
برای من هم قطعه!
شایعه بود :n02:
سلام
دوستان کسی سرویس های جدید محدودیت دار مخابرات رو داره بدونیم سرعتش دانلودش چنده؟
امروز این عکس رو از تو روزنامه همشهری انداختم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یعنی چی ترافیک رایگان شبانه؟!!!!!!!!!
تو تهران که همه نامحدودن!این یعنی دارن میرن به سمت حجمی کردن؟!:n24:
Firebirds
10-03-2013, 01:12
امروز این عکس رو از تو روزنامه همشهری انداختم:
این یعنی باید منتظر هجوم موج دوم، افت کیفیت باشیم با اینکه الانشم همچین آش دهن سوزی نیست :n21:
اگه در کنار یوزر گرفتن زیرساخت شبکه رو هم گسترش میدادن آدم دلش نمی سوخت :n21:
این اینترنت به جزء عصاب خوردی برای ما هیچی نداشت
کم کم دارم به این نتیجه میرسم برم یه 4 تا گوسفند بگیرم؛ برم یه کوره دهی بقیه زندگی مو بگذرونم :n02:
GHAGHALEELEE
10-03-2013, 02:29
کم کم دارم به این نتیجه میرسم برم یه 4 تا گوسفند بگیرم؛ برم یه کوره دهی بقیه زندگی مو بگذرونم :n02:
من خیلی وقته دارم به این مساله فکر میکنم:n03:.اگه پایه بودی بریم یه کلونی از انسانهای سرخورده ی عشق نت تو یه ناکجاابادی تشکیل بدیم:n13:
سهرستانها که مخابرات نامحدود نیست.عیدی خواسته مثلا یه حالی بدن گفتن بیاین اینم شبانه رایگان (شب اول 400KB/S و شبهای بعد 400Bit/S:n20:)
hosein_artist
10-03-2013, 02:58
اینترنت تو ایران کلا تعطیل هست ولی من از کار مخابرات خوشم آمده این شرکتهای خصوصی در طول این سالها پوست کاربران را کنده بودند حجم دزدی دیگه تو همه شرکتهای خصوص کاری عادی بود و دست کاربر بیچاره به جایی نمی رسید .یادم هست زمانی من از صبانت سرویس می گرفتم به علت حجم دزدی من و کاربران دیگر در همین سایت و در بخش صبانت شکایتی تنظیم کردیم زمانی که می خواستیم این شکایت را به امضاء کاربران برسانیم در یک چشم به هم زدن تایپک صابت ناپدید شد و من و خیلی از کاربران دیگر اخطار دریافت کردیم که اگر بر علیه صبانت حرفی بزنیم اخراج می شویم حالا چه برنامه ای پشت پرده بود صبانت حق حساب به این سایت داده بود؟ و حالا هر چه که بود این را گفتم تا بدانید این شرکتها چه دزدهایی هستند .از طرفی هم یک کلک دیگر راه انداخته بودند به نام اینترنت شبانه که افتضاح بود تو هفته 3 روز قطع و ...........حالا که مخابرات وارد میدان شده این شرکتهای خصوصی به غلط کردن افتادند البته خیلی هم خوب شد حالا باید دید این شرکتها برای جذب مشتری چه امکاناتی به کاربران پیشنهاد می کنند چون اگر بخواهند با سیستم قبلی ادامه بدهند به زودی زیر پای مخابرات له می شوند.
اینترنت تو ایران کلا تعطیل هست ولی من از کار مخابرات خوشم آمده این شرکتهای خصوصی در طول این سالها پوست کاربران را کنده بودند حجم دزدی دیگه تو همه شرکتهای خصوص کاری عادی بود و دست کاربر بیچاره به جایی نمی رسید .یادم هست زمانی من از صبانت سرویس می گرفتم به علت حجم دزدی من و کاربران دیگر در همین سایت و در بخش صبانت شکایتی تنظیم کردیم زمانی که می خواستیم این شکایت را به امضاء کاربران برسانیم در یک چشم به هم زدن تایپک صابت ناپدید شد و من و خیلی از کاربران دیگر اخطار دریافت کردیم که اگر بر علیه صبانت حرفی بزنیم اخراج می شویم حالا چه برنامه ای پشت پرده بود صبانت حق حساب به این سایت داده بود؟ و حالا هر چه که بود این را گفتم تا بدانید این شرکتها چه دزدهایی هستند .از طرفی هم یک کلک دیگر راه انداخته بودند به نام اینترنت شبانه که افتضاح بود تو هفته 3 روز قطع و ...........حالا که مخابرات وارد میدان شده این شرکتهای خصوصی به غلط کردن افتادند البته خیلی هم خوب شد حالا باید دید این شرکتها برای جذب مشتری چه امکاناتی به کاربران پیشنهاد می کنند چون اگر بخواهند با سیستم قبلی ادامه بدهند به زودی زیر پای مخابرات له می شوند.
فعلا که ما مخابراتی های قدیمی داریم زیر پای این همه کاربر جدید له میشیم
Firebirds
10-03-2013, 10:36
من خیلی وقته دارم به این مساله فکر میکنم:n03:.اگه پایه بودی بریم یه کلونی از انسانهای سرخورده ی عشق نت تو یه ناکجاابادی تشکیل بدیم:n13:
سهرستانها که مخابرات نامحدود نیست.عیدی خواسته مثلا یه حالی بدن گفتن بیاین اینم شبانه رایگان (شب اول 400KB/S و شبهای بعد 400Bit/S:n20:)
من در این حد پایم که از امروز دارم سعی میکنم، یاد بگیرم با یکم کُلوخ و یه تیکه چوب آتیش روشن کنم :n02:
Tehranshahr
10-03-2013, 10:55
مثل اینکه شما یادت نیست همین سرویس مخابراتی که ازش تعریف میکنی دقیقا ۳ماه پدر کاربراشو در آورد با اون کیفیت شدیدا افتضاحش!
هنوزم من بعنوان بک آپ بهش نگاه میکنم و ریسک نمیکنم وایمکس ایرانسلو قطع کنم چون مخابرات اصلا کارش حساب کتاب نداره.
hosein_artist
10-03-2013, 13:59
مثل اینکه شما یادت نیست همین سرویس مخابراتی که ازش تعریف میکنی دقیقا ۳ماه پدر کاربراشو در آورد با اون کیفیت شدیدا افتضاحش!
هنوزم من بعنوان بک آپ بهش نگاه میکنم و ریسک نمیکنم وایمکس ایرانسلو قطع کنم چون مخابرات اصلا کارش حساب کتاب نداره.
من مدت 1 سال هست که ار مخابرات سرویس می گیرم از 256 نامحدود شورع کردم تا الان که 1 مگ کردم و سرعت دانلودم بین 110 تا 120 هست شما فقط به من یک شرکت خصوصی معرفی کنید که اینترنت 1 مگ نامحدود را با قیمت 38 هزار تومان در ماه ارائه کند؟
من مدت 1 سال هست که ار مخابرات سرویس می گیرم از 256 نامحدود شورع کردم تا الان که 1 مگ کردم و سرعت دانلودم بین 110 تا 120 هست شما فقط به من یک شرکت خصوصی معرفی کنید که اینترنت 1 مگ نامحدود را با قیمت 38 هزار تومان در ماه ارائه کند؟
بحث فوق العاده تکراریه. بله سرویس خوبیه اگر برقرار باشه. مشکل اینه اکثر اوقات برای بیشتر مشترکا یا قطعه یا کیفیت اصلی رو نداره.
دیروز درخواست دادم امروز 1 مگ شده فردا باز 512 میکنمش. IDM با 16 تا کانکشن تا 130 میره . تست لندن:
رفقا چرا اینجوری شده؟
من نمیتونم از آپلودباز و رودفایل چیزی دانلود کنم!
رفقا چرا اینجوری شده؟
من نمیتونم از آپلودباز و رودفایل چیزی دانلود کنم!
با سپاس گزاری از دوستان
مشکل از نود32 هستش، اینترنت مشکلی نداره!
Firebirds
10-03-2013, 19:14
saeid72 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان چه کنیم الان !
الان که زدن PPTP , L2TP رو بستن ،
OPen V P N ام که برای ما روی هیچ پرتوکلی کانکت نمیشه
برداشت ما هم که از DPI کاملا اشتباهه :n01:
ازون طرف یه SSTP عین آدم کار میکنه که هیچ کی هم این وی --- پی --- ان -- فروشا، نمی فروشه !
آخرشم از ما اینقدر اصرار از شما آن قدر انکار دیدی به آسانی با DPI زدن این Open V P N ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو نفله کردن.
:n16:
saeid72 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان چه کنیم الان !
ازون طرف یه SSTP عین آدم کار میکنه که هیچ کی هم این وی --- پی --- ان -- فروشا، نمی فروشه !
آخرشم از ما اینقدر اصرار از شما آن قدر انکار دیدی به آسانی با DPI زدن این Open V P N ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو نفله کردن.
سلام:n02:
اره در جریان هستم یه جا هم مطرح کردم جریان dpi رو که بیشتر روشن بشه نظر بقیه ولی هیچ کس عکس العملی نشون ندادن نصبت بهش ولی دروغ چرا من خودم شک کردم الان دیگه نظریه شما رو نه تایید و نه تکذیب میکنم
دلیلش اینه که هنوز به خیلی از دلایل نمیشه مطمین گفت که بله جریان اینه از طرفی هم نمیشه گفت که اینجوری نیست هنوز هیچ دلیل درستی براش پیدا نکردم
اون 50 درصد که باعث میشه هنوز مطمین نشم اینه که با این کار میتونستن جلوی سا//کس و s.s...tp رو هم بگیرن که این کار نشده (یعنی سرعت پورت 443 انقدر اوردن پایین ولی s.s...tp نبستن من حدسم اینه که اگر میتونستن این کارم انجام میدادن(از طرفی ssh هم هنوز بازه و من دارم استفاده میکنم خودم فعلا)
احتمال داره که فقط تونسته باشن جلوی سرتیکیفت openvpn رو بگیرن ولی s...s...t.p خیر و یا شاید دلایل دیگه ای داشته باشه که هیچ اطلاعاتی وجود نداره که قضیه روشن بشه
در مورد s.s..tp سرعت رو در حد 8 کیلو (همون دایل اپ کردن)
الان فعلا میتونید با ساکس یا ssh یا openvpn/icmp استفاده کنید
فعلا اینها وصله حالا اگر در اینده بسته شد مجبوریم دنبال چیزهای جدیدتری باشیم(کی و چه زمانی به این توانایی میرسن که اینهارم مسدود کنن مشخص نیست)
GHAGHALEELEE
10-03-2013, 20:47
سلام
:n02:
اره در جریان هستم یه جا هم مطرح کردم جریان dpi رو که بیشتر روشن بشه نظر بقیه ولی هیچ کس عکس العملی نشون ندادن نصبت بهش ولی دروغ چرا من خودم شک کردم الان دیگه نظریه شما رو نه تایید و نه تکذیب میکنم
دلیلش اینه که هنوز به خیلی از دلایل نمیشه مطمین گفت که بله جریان اینه از طرفی هم نمیشه گفت که اینجوری نیست هنوز هیچ دلیل درستی براش پیدا نکردم
اون 50 درصد که باعث میشه هنوز مطمین نشم اینه که با این کار میتونستن جلوی سا//کس و s.s...tp رو هم بگیرن که این کار نشده (یعنی سرعت پورت 443 انقدر اوردن پایین ولی s.s...tp نبستن من حدسم اینه که اگر میتونستن این کارم انجام میدادن(از طرفی ssh هم هنوز بازه و من دارم استفاده میکنم خودم فعلا)
احتمال داره که فقط تونسته باشن جلوی سرتیکیفت openvpn رو بگیرن ولی s...s...t.p خیر و یا شاید دلایل دیگه ای داشته باشه که هیچ اطلاعاتی وجود نداره که قضیه روشن بشه
فعلا اینها وصله حالا اگر در اینده بسته شد مجبوریم دنبال چیزهای جدیدتری باشیم(کی و چه زمانی به این توانایی میرسن که اینهارم مسدود کنن مشخص نیست)
یا ابر فرض:n04:
سعید میگم مثل این که بایت بستن این وی -پی- ان ها خیلی اعصابت خرد بوده ها (:n16:)
Tehranshahr
10-03-2013, 21:06
مطمئن باش پهنای باندی که دست مخابراته قیمتش خیلی کمتر از اونی که به شرکتای خصوصی میدن میفته براشون. بحث هم فقط دانلود نامحدود مولتی کانکشن نیست ، کیفیت هم مهمه و زمانی بدرد میخوره که با تک کانکشن فول دانلود کنه اما ۳ماه بود که در طول روز سرعت نصف دیال آپ هم نبود الان تازه ۳هفتس خوب شده تقریبا اونم احتمالا بخاطر سیل اعتراض های ملت بود که مجبور شدن بالاخره درستش کنن.
ترافیک اوپن و پ ن براحتی قابل دیتکت هست رو هر پورتی و پروتکلی و خیلی وقته تو چین مسدود شده.
یا ابر فرض:n04:
سعید میگم مثل این که بایت بستن این وی -پی- ان ها خیلی اعصابت خرد بوده ها (:n16:)
:n08:
جا به جا شده حروفش:n02:
سرتیفیکیت
سرتیکیفت
اصلا نخواستیم پارسی رو پاس بداریم گواهی دیجیتالی :n09:
سلام..
مخابرات ۵۱۲ ...چرا اینقدر سرعت پائینه ؟
چی کار کنم ؟
amirkalak6
10-03-2013, 21:42
این نته من که نمیخواد درست بشه ........
Bobby Sands
10-03-2013, 22:07
بزنن همه چیو ببندن راحت بشیم خلاص.
میریم عیین آدم پی کارو زندگیمون . مگه این همه ادم توی این مملکت که رایانه رو از یارانه تشخیص نمیدن زندگی نمیکنن . هیچ موشکلی هم ندارن . خیلی هم خوبه ، یکه
مگه اون زمونا که اینترنت نبود زندگی نمیگردیم .بخدا خیلی هم خوب بود . من که همیشه حسرت دوران بچگیم رو میخورم:n28:
Firebirds
10-03-2013, 22:24
سلام:n02:
خیلی ساده هست، با دید Cost/Benefit بهش نگاه کنی خیلی چیزا روشن میشه.
GHAGHALEELEE
10-03-2013, 23:02
بزنن همه چیو ببندن راحت بشیم خلاص.
میریم عیین آدم پی کارو زندگیمون . مگه این همه ادم توی این مملکت که رایانه رو از یارانه تشخیص نمیدن زندگی نمیکنن . هیچ موشکلی هم ندارن . خیلی هم خوبه ، یکه
مگه اون زمونا که اینترنت نبود زندگی نمیگردیم .بخدا خیلی هم خوب بود . من که همیشه حسرت دوران بچگیم رو میخورم:n28:
تازه تو بچگی که الان سی و چهار , ببخشید بیست و چهار سال پیش بود هچ دوشواری نداشتیم.تو بگو یه نفر اتاری منو برده نبرده.
socks هم برای من باز نمی کنه شما هم همینطورید؟
Zeitgeist
11-03-2013, 00:56
کی و چه زمانی به این توانایی میرسن که اینهارم مسدود کنن مشخص نیست
این توانایی سال هاست وجود دارد و 2 سال پیش این توانایی به نمایش گذاشته شد و برای مدت طولانی ای امکان استفاده از ssh نبود (no matter what encrypting alg u use) و اتصال ssl هم مدتی برای سرورهای خارج از کشور مسدود بود. شما یا در ایران زندگی نمیکردید یا تازه با این مقولات آشنا شده اید.
سیستم Deep Packet Inspection که ارتباطات زیرساخت حداقل 2 سال پیش خریداری و پیاده سازی کرده و تا امروز پیشرفتش دادن، توانایی خواندن پکت ها را تا هر چند لایه از تانل بدون رمزنگاری که استفاده کنید دارد.
علت نبستن این است که اولی برای سرورهای تحت لینوکس بسیار حیاتی است و ssl هم پروتکل مورد استفاده امروز در بسیاری اتصالات امن به وبسایت ها است.
GHAGHALEELEE
11-03-2013, 01:24
socks هم برای من باز نمی کنه شما هم همینطورید؟
نه واسه من کار میکنه
Firebirds
11-03-2013, 01:29
Zeitgeist ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گرامی شما الان در محل سکونتت دوشواریی، چیزی نداری ؟! :n02:
اونجا زمان هم خم میشه ، شما چه جوری اومدی اینجا کامنت گذاشتی ؟! :n02: یکم از حس و حالت برامون بگو ما هم یه درکی از اون فضا داشته باشیم :n02:
Zeitgeist
11-03-2013, 01:33
Zeitgeist ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گرامی شما الان در محل سکونتت دوشواریی، چیزی نداری ؟! :n02:
اونجا زمان هم خم میشه ، شما چه جوری اومدی اینجا کامنت گذاشتی ؟! :n02: یکم از حس و حالت برامون بگو ما هم یه درکی از اون فضا داشته باشیم :n02:
بنده در لبه افق رویداد هستم. اینجا دوشواری ندارد و اتفاقاتی که نام بردید هنوز به آن شدت نمی افتد.
از لحاظ galactic measures اگر نگاه نمایید، ما همه در لبه یک supermassive blackhole قرار داریم.
hosein_artist
11-03-2013, 01:39
آقا ما دل را به دریا زدیم و قید 30 یورو را زدیم و اکانت 1 ساله on speed را خریدم .خیلی می ترسیدم که پورتهای آن را هم بسته باشند که ظاهرا بسته نیست مثل هلو کار می کنه عجب چیزی هست.مسئله قابل توجه و جالب این هست که حتی سایت on speed را فیلتر نکردند.
این توانایی سال هاست وجود دارد و 2 سال پیش این توانایی به نمایش گذاشته شد و برای مدت طولانی ای امکان استفاده از ssh نبود (no matter what encrypting alg u use) و اتصال ssl هم مدتی برای سرورهای خارج از کشور مسدود بود. شما یا در ایران زندگی نمیکردید یا تازه با این مقولات آشنا شده اید.
سیستم Deep Packet Inspection که ارتباطات زیرساخت حداقل 2 سال پیش خریداری و پیاده سازی کرده و تا امروز پیشرفتش دادن، توانایی خواندن پکت ها را تا هر چند لایه از تانل بدون رمزنگاری که استفاده کنید دارد.
علت نبستن این است که اولی برای سرورهای تحت لینوکس بسیار حیاتی است و ssl هم پروتکل مورد استفاده امروز در بسیاری اتصالات امن به وبسایت ها است.
زود قضاوت نکنید و چیزی رو که ما هنوز ازش اطلاعات کاملی نداریم در این حد گنده نکنید
2 سال پیش هیچ اتفاقی برای ssh نیفتاد اتفاقا اون دوران من مشغول نت ماهواره و اینا بودم و این ssh حیاتی بود برای من تنها کاری که کرده بودن پورت 22 رو محدود کرده بودن و با تعویض پورت هیچ محدودیتی نبود
در مورد علت نبستن ssl دوشواری نیست میتونن بدون dpi این کارو بکنن فقط کافیه یه لیستی از کل ای پی ادرس های داخلی کشور بعلاوه تمام ای پی ادرس های مجاز (از نظر خودشون) رو اجازه دسترسی به پورت 443 و ssl بدن بقیه رو کلا ببندن(عین کاری که احتمالا الان میخوان بکنن بستن پورت چیز پی ان روی ای پی های خارج کشور و دادن چیز پی ان قانونی با ای پی ادرس داخلی که اجازه اتصال به پورت های چیز پی ان داشته باهش)
خلاصه اینکه مطالبی که گفتید نمیتونه صد درصد ثابت بکنه که بله جریان dpi هستش و.... چون به این شکل هم میشه بهش نگاه کرد(من خودم هم خیلی پیگیر هستم که دلیل قاطع و اصلی پیدا کنم ولی این موضوع دو پهلو هست فعلا به دو شکل میشه بهش نگاه کرد)
آقا ما دل را به دریا زدیم و قید 30 یورو را زدیم و اکانت 1 ساله on speed را خریدم .خیلی می ترسیدم که پورتهای آن را هم بسته باشند که ظاهرا بسته نیست مثل هلو کار می کنه عجب چیزی هست.مسئله قابل توجه و جالب این هست که حتی سایت on speed را فیلتر نکردند.
چطوری خریدی از داخل؟ یا با پی پال؟
Daniel4u
11-03-2013, 02:07
اين توانايي سال هاست وجود دارد و 2 سال پيش اين توانايي به نمايش گذاشته شد و براي مدت طولاني اي امکان استفاده از ssh نبود (no matter what encrypting alg u use) و اتصال ssl هم مدتي براي سرورهاي خارج از کشور مسدود بود. شما يا در ايران زندگي نميکرديد يا تازه با اين مقولات آشنا شده ايد.
سيستم Deep Packet Inspection که ارتباطات زيرساخت حداقل 2 سال پيش خريداري و پياده سازي کرده و تا امروز پيشرفتش دادن، توانايي خواندن پکت ها را تا هر چند لايه از تانل بدون رمزنگاري که استفاده کنيد دارد.
علت نبستن اين است که اولي براي سرورهاي تحت لينوکس بسيار حياتي است و ssl هم پروتکل مورد استفاده امروز در بسياري اتصالات امن به وبسايت ها است.
دو سال پيش شما مگه تست کردي بقيه پورت هارو نه باو فقط پورت اصلي اونجوري شده بود
همينجوري برا خودتون ميگيد dpi هستش الکي يه چيزي رو به يه چيز ديگه ربط ميديد
hosein_artist
11-03-2013, 02:21
چطوری خریدی از داخل؟ یا با پی پال؟[/QUOTE]
نه من برادم آمریکا هست به اون گفتم خرید اکانت را ایمیل کرد یعنی موقع خرید آدس ایمیل من را داده بود و اکانت به ایمیل من فرستاده شد .فکر می کنم دیگه الان اکترا کسی را خارج کشور داشته باشند .ولی از داخل ایران هم اگر کسی کارت اعتباری داشته باشد و بتواند ip خودش را عوض کند می تواند خرید کند ولی اگر با ip ایران هستید این کار را نکنید که من 2 ماه پیش این کار را کردم و کارتی که برادرم به من داده بود تا تو ایران بتوانم با آن خرید کنم مسدود شد که داستانی شد.
Zeitgeist
11-03-2013, 02:40
زود قضاوت نکنید و چیزی رو که ما هنوز ازش اطلاعات کاملی نداریم در این حد گنده نکنید
2 سال پیش هیچ اتفاقی برای ssh نیفتاد اتفاقا اون دوران من مشغول نت ماهواره و اینا بودم و این ssh حیاتی بود برای من تنها کاری که کرده بودن پورت 22 رو محدود کرده بودن و با تعویض پورت هیچ محدودیتی نبود
در مورد علت نبستن ssl دوشواری نیست میتونن بدون dpi این کارو بکنن فقط کافیه یه لیستی از کل ای پی ادرس های داخلی کشور بعلاوه تمام ای پی ادرس های مجاز (از نظر خودشون) رو اجازه دسترسی به پورت 443 و ssl بدن بقیه رو کلا ببندن(عین کاری که احتمالا الان میخوان بکنن بستن پورت چیز پی ان روی ای پی های خارج کشور و دادن چیز پی ان قانونی با ای پی ادرس داخلی که اجازه اتصال به پورت های چیز پی ان داشته باهش)
خلاصه اینکه مطالبی که گفتید نمیتونه صد درصد ثابت بکنه که بله جریان dpi هستش و.... چون به این شکل هم میشه بهش نگاه کرد(من خودم هم خیلی پیگیر هستم که دلیل قاطع و اصلی پیدا کنم ولی این موضوع دو پهلو هست فعلا به دو شکل میشه بهش نگاه کرد):n16:
بله حدوداً دو سال پیش برای یه مدت بلوکه شد و بعد بازش کردن که چندین ماه به محض شناسایی توسط سیستمشون، سرعت اون اتصال به کمتر از 5-6 کیلوبایت محدود میگشت. بازکردن چون بسیاری افراد نیاز داشتن.
بله روی تمام پورت ها محدود کرده بودند و روی هر پورتی کافی بود سیستمشون ببینه تا اوایل بلوکه و بعداً سرعت رو محدود کنه.
ببینید مشکل اینا این چیزا نیست، مشکل اینه که این ها دشمن انواع اقسام رمزنگاری اطلاعات و کدگذاری هستند.
اینا تمام اطلاعات رو کف دستانشون میخوان و میخوان که همه چیز رو سیستماشون انالیز کنه و روی مردم کنترل کامل داشته باشن.
حالا الان که کاهش سرعت خاصی وجود نداره، ولی وقت هایی که این کار رو کردن و مردم با گزارش "کاهش سرعت دسترسی به gmail و امثالهم" شکایت میکردن، در اون زمان ها اگر تست میکردید میدیدید که کاملاً مشخصه سیستمی داره دونه دونه پکت ها رو اسکن میکنه.
من به شخصه بسیار تست کردم و اگر شما روی همون پورت 443 یا دیگر پورت های معروف به استفاده توسط تونل های رمزنگاری شده تونلی کانفیگ میکردید، ولی هیچ رمزنگاری ای درکار نبود، سرعتتون هیچ افتی نمیداشت.
ولی به راحتی میتونستید با یه openssl یا openvpn روی هر پورتی تست کنید تا ببینید مهم نیست روی چه پورتی باشید، به محض شناسایی استفاده از رمزنگاری در این تونل، سرعت اتصالتون روی اون پورت به 1 کیلوبایت بر ثانیه محدود میشه...
نمیدونم چرا انقدر براتون عجیبه! در اغلب کشورهای dictatorship این سیستم در حال اجراس ولی نه به این شدت. کار شاقی هم نیست و خیلی آسونه. کافیه زیرساخت و بستر مناسب و قدرت پردازشی کافی داشته باشید تا براتون مثل آب خوردن باشه؛ که وقتی پول نفت و گاز یه کشور دستتون باشه این مبالغ چیزی نیستن. روی پیشونی هر پکت نوشته شده کارش چیه و هدفش چیه...!
ایران در سال های اخیر برترین سیستم های سانسور و شنود اطلاعات و ارتباطات رو از بزرگترین سازندگان جهان تأمین کرده (تحریم کشکه وقتی به این چیزا میرسه؛ بسیاری از این سیستما از کشورای غربی خریداری میشن!)...
سیستمی که از مردمش میترسه، از اطلاعاتی که نتونه ببینه هم میترسه.
پروتکل های تاریخ گذشته vpn مثل pptp و l2tp اسمشون رمزنگاری نیست! اونم ایرانی هایی که فروشندگان همه از سیستمای اکانتینگ عهد بوق استفاده میکردن و به همین دلیل یوزرا باید تمام تنظیمات رمزنگاری رو غیرفعال میکردن. به این خاطر بود که vpn ـها نهایتاً یکی دو روز در هر چند ماه میشد بهش گیر میدادن چون تهدیدی نبود و اطلاعاتشون کف دست سیستمای انالایزرشون بود.
Tehranshahr
11-03-2013, 02:48
در حال حاضر SSH رو نبستن اما سرعتشو کم کردن حتی تعویض پورت هم باعث نمیشه سرعتش درست شه و فقط بدرد همون کامند لاین میخوره.
milad1993xx
11-03-2013, 03:12
سلام دوستان من هفته ی پيش وايمکسمو فروختمو مخابرات ثبت نام کردم (تلفنی)بعد 1هفته ميگن مدارکت رفته مخابرات منطقه حضوری برو ببين چی ميگن رفتم ميگه ما 2ماهه پورت نداريم:-Sمعلوم هم نيست کی پورت جديد بدن( مخابرات شهيد کرمی)الان به نظرتون تا آخر سال ميدن؟صبر کنم بياد؟پورت ميدن اصلا به اين زوديا؟ يا برم از شرکتای خصوصی بگيرم:-(عجب گيری کرديم از دست اينا
از مرکز مخابرات حکمت شعار کسی هست؟
پیش شماره هاش: 7713, 7718, 7719, 7720, 7721, 7722, 7723, 7724, 7727, 7744, 7745, 7749, 7780, 7789
Bobby Sands
11-03-2013, 08:38
آقا این چه وضعیه . پس چرا مخبرات هشتگرد وی پی انو نبسته؟ مگه هشتگرد جزو مخابرات تهران نیست ؟ تهران و کرج که همه شون بسته است. این رفیق ما هی پز وی پی انشو میده میگه هشتگرد کار میکنه . میخوام زنگ بزنم مخابرت یه تذکر بدم بهشون بابت اینگونه تبعیضا :n22:
sharif.ehsani
11-03-2013, 09:15
آقا این چه وضعیه . پس چرا مخبرات هشتگرد وی پی انو نبسته؟ مگه هشتگرد جزو مخابرات تهران نیست ؟ تهران و کرج که همه شون بسته است. این رفیق ما هی پز وی پی انشو میده میگه هشتگرد کار میکنه . میخوام زنگ بزنم مخابرت یه تذکر بدم بهشون بابت اینگونه تبعیضا :n22:
فخر فروشی میکنن :n28:
GHAGHALEELEE
11-03-2013, 10:33
حسین جان این on speed چی کار میکنه؟ سرعت نت رو 5 برابر میکنه؟:n16:
brothers000
11-03-2013, 10:45
اینم نتایج تست بنده با سرویس 256
سرور داخلی :
سرور خارجی :
البته پینگ داخلی و همچنین سرعت دانلود رو هر دو سرور (چه داخلی چه خارجی) تقریبا بهبود یافته !
ولی خب به قیمت بسته شدن تمام پورت ها... :n28:
جناب brothers000 شما چه مرکز مخابراتی ای هستین؟
Firebirds
11-03-2013, 11:09
بله حدوداً دو سال پیش برای یه مدت بلوکه شد و بعد بازش کردن که چندین ماه به محض شناسایی توسط سیستمشون، سرعت اون اتصال به کمتر از 5-6 کیلوبایت محدود میگشت. بازکردن چون بسیاری افراد نیاز داشتن.
بله روی تمام پورت ها محدود کرده بودند و روی هر پورتی کافی بود سیستمشون ببینه تا اوایل بلوکه و بعداً سرعت رو محدود کنه.
ببینید مشکل اینا این چیزا نیست، مشکل اینه که این ها دشمن انواع اقسام رمزنگاری اطلاعات و کدگذاری هستند.
اینا تمام اطلاعات رو کف دستانشون میخوان و میخوان که همه چیز رو سیستماشون انالیز کنه و روی مردم کنترل کامل داشته باشن.
حالا الان که کاهش سرعت خاصی وجود نداره، ولی وقت هایی که این کار رو کردن و مردم با گزارش "کاهش سرعت دسترسی به gmail و امثالهم" شکایت میکردن، در اون زمان ها اگر تست میکردید میدیدید که کاملاً مشخصه سیستمی داره دونه دونه پکت ها رو اسکن میکنه.
من به شخصه بسیار تست کردم و اگر شما روی همون پورت 443 یا دیگر پورت های معروف به استفاده توسط تونل های رمزنگاری شده تونلی کانفیگ میکردید، ولی هیچ رمزنگاری ای درکار نبود، سرعتتون هیچ افتی نمیداشت.
ولی به راحتی میتونستید با یه openssl یا openvpn روی هر پورتی تست کنید تا ببینید مهم نیست روی چه پورتی باشید، به محض شناسایی استفاده از رمزنگاری در این تونل، سرعت اتصالتون روی اون پورت به 1 کیلوبایت بر ثانیه محدود میشه...
نمیدونم چرا انقدر براتون عجیبه! در اغلب کشورهای dictatorship این سیستم در حال اجراس ولی نه به این شدت. کار شاقی هم نیست و خیلی آسونه. کافیه زیرساخت و بستر مناسب و قدرت پردازشی کافی داشته باشید تا براتون مثل آب خوردن باشه؛ که وقتی پول نفت و گاز یه کشور دستتون باشه این مبالغ چیزی نیستن. روی پیشونی هر پکت نوشته شده کارش چیه و هدفش چیه...!
ایران در سال های اخیر برترین سیستم های سانسور و شنود اطلاعات و ارتباطات رو از بزرگترین سازندگان جهان تأمین کرده (تحریم کشکه وقتی به این چیزا میرسه؛ بسیاری از این سیستما از کشورای غربی خریداری میشن!)...
سیستمی که از مردمش میترسه، از اطلاعاتی که نتونه ببینه هم میترسه.
پروتکل های تاریخ گذشته vpn مثل pptp و l2tp اسمشون رمزنگاری نیست! اونم ایرانی هایی که فروشندگان همه از سیستمای اکانتینگ عهد بوق استفاده میکردن و به همین دلیل یوزرا باید تمام تنظیمات رمزنگاری رو غیرفعال میکردن. به این خاطر بود که vpn ـها نهایتاً یکی دو روز در هر چند ماه میشد بهش گیر میدادن چون تهدیدی نبود و اطلاعاتشون کف دست سیستمای انالایزرشون بود.
در حال حاضر SSH رو نبستن اما سرعتشو کم کردن حتی تعویض پورت هم باعث نمیشه سرعتش درست شه و فقط بدرد همون کامند لاین میخوره.
حرف جفت دوستان تایید میشه، حتی این امکان در کشور وجود داره که ترافیک پکت های ارسال شده رو یک پورتی رو ( به عنوان مثال 443 ) که از قصد خروج از درگاه های مرزی رو دارند رو محدودیت اعمال کنند ولی در آن واحد همان پورت برای مقاصد داخلی هیچ مشکلی نداشته باشد. ( به عنوان مثال تراکنش های امن بانکی بدون وقفه ای انجام شود ولی ارتباطات امن خارجی با مشکل مواجه شود )
و یا در لایه های بالاتر حتی امکان این وجود دارد که ترافیک امن فقط یک سری سایت های خاص را محدود کنند البته نه کل ترافیک امن سایت ها خارجی.
و حتی در موارد بسیار پیشرفت تر سیستم فیلترینگ ایران قادر به hijack ( دزدین ) session ارتباطی شما رو دارد ( اعتبار سنجی های دو مرحله ای برای مقابله با تحدید ها به وجود آمده اند )
و حتی در موارد نادر بسیار پیشرفته تر امکان جعل گواهی SSL یک سری سایت های معروف ( Gmail, Yahoo) در جهت حمله MiTM نیز وجود داره.
دقت کنید بزرگی این اقدامات زمانی به چشم میاد که یکی از موارد بالا روی ترانزیت دیتا کل کشور اتفاق می افتد، میزان منابعی که برای بررسی این حجم از تراکنش ها اتفاق می افتد واقعا غیر قابل توصیف است.
Firebirds
11-03-2013, 11:17
حسین جان این on speed چی کار میکنه؟ سرعت نت رو 5 برابر میکنه؟:n16:
On speed فکر میکنم یک کش سرور هست که به صورت پراکسی از نوع Transparent عمل میکند و فقط باعث تغییر IP شما میگردد.
تا جایی که یادم هست در On speed اطلاعات رو رمز نگاری نمی کند. در سایت خودشان هم چیزی از رمزنگاری ذکر نکرده اند.
این داستان 5 برابر شدن سرعت هم تقریبا جنبه تبلیغاتی دارد، خاصیت کش سرور ها کاهش استفاده از منابع پهنای باند است ولی اگر پارامتر های مسافت ( ما تا سرور Onspeed ) و پهنای باند مارو در نظر بگیریم بیشتر جنبه تبلیغاتی پیدا میکند.
البته این موارد رو من از 5 ~ 6 سال پیش به یاد دارم
ممکنه تغییراتی در سیستم اعمال کرده باشند.
Kianoosh
11-03-2013, 12:32
در واقع در تمامی کشورهای دارای نفوذ بالای اینترنت این سیستم کم و بیش (چه بسا بسیار پیشرفته تر از ایران!و بدون مسدود و محدود کردن چیزی!!)در حال اجرا هست از تجهیزاتی که از چین گرفتیم و روسیه و خود امریکا نمونه بارزشه منتها تفاوتهایی داره که جدا از بحث فناوری , امکانات و دانش سایبری , موضوع مهم تعریف حکومتها از امنیت ملی هست!اینجا دسترسی آزاد به اطلاعات ( صرف نظر از محتوای اطلاعات) تهدید جدی علیه امنیت ملی تلقی میشه و این روشن کننده همه چیزه!مهندسی اجتماعی که یکی همینجا بهش اشاره کرد کوچکترین و پیش پا افتاده ترین موضوع هست!اینترنت هم مثل خیلی چیزای دیگه فرصتی بود که تهدید شد...
این برادرای زحمت کشی که اینجا دارن تلاش میکنن کاربر عادی رو شیرفهم کنن که تمام ارتباطات امن و پکت های شما شنود میشه تواناییش هست رمزنگاری شما ایمن نیست و اطلاعات شما به سرقت میره... نمیدونم واقعا چه هدفی دارن ولی دارن وقتشونو تلف میکنن!
تا زمانی که دنبال برطرف کردن معلول ماجرا هستیم همیشه عقب و بازنده ایم!اینی که الان این پورت بسته شد اون پورت رو جایگزینش کنیم hss از کار افتاد fg استفاده کنیم pptp نیست ssh هست و ... فعلا اینا همش تسته:n08:نمیدونم چرا این دوستان نظرشون رو در مورد آینده اینترنت نمیگن!مثلا 3 ماه دیگه وضعیت چه خواهد بود؟ اون موقع هم این راهکارها جوابگو هست؟! ... وقتی کاربر حقیقی!نتونه ارتباط ایمنی با خارج از کشور داشته باشه دیگه آیا رمزنگاری و شنودش مهم هست!؟یه سری میگن اینترنت ماهواره ای دو طرفه!عزیز اونو که دیگه ... :n24:
به عنوان نکته پایانی اکثر اطلاعات به دست اومده از عناصر مخرب جدول مندلیف یا از طریق نفوذ به سیستم بوده یا دسترسی مستقیم به سیستم!یا همکاری های صادقانه!در بازگویی رمزها و اطلاعات مهم و یا ترکیبی از اینها ... و این بعضا باعث میشد که ما به توانایی های دستان توانمند شک کنیم که با شفاف سازی هایی که اینجا انجام میدن برادرا متوجه شدیم که اینطوریا هم نیست!و قدرت سایبری ایران بسیار بیشتر از اونی هست که فکرشو میکردیم و بستن pptp و l2tp -که اکثرا optional encryption هم بودند!+ ثبت تمامی ارتباطات انجام شده-از نشانه های بارز آن است!
بنده این چند وقت هیچی نگفتم الان هم فقط نصیحت میکنم!:n09:
البته پینگ داخلی و همچنین سرعت دانلود رو هر دو سرور (چه داخلی چه خارجی) تقریبا بهبود یافته !
ولی خب به قیمت بسته شدن تمام پورت ها...
شما زحمت بکش ساعت 8 شب هم یک تست بگیر!بله این ساعت که خوبه...
اعضای سایت این یه نظرسنجی :
به نظر شما برنامه فردای مخابرات و زیرساخت برای نابود کردن اعصاب ما چیه؟
1 قطع چیز پی ان (از سوی زیرساخت)
2 کابل برگردون مخابرات
3 قطع دسترسی به جیمیل(از سوی زیرساخت)
4 بستن شیر فلکه ترافیک خارجی حتی با 50 کانکشن
لطفا عدد گزینه مورد نظرتون رو اعلام کنید
که ما گزینه 1 رو ارسال کردیم و اتفاقا برنده یک دستگاه پسته خندان نیز شدیم!:n02: باز بیاید بگید نظر مردم ارزش نداره ...
پ.ن: قطع نشه یهو !:14:
Saeed System
11-03-2013, 13:04
من که سرم کلاه رفت...بیچاره شدم رفت نزدیک 50 هزا رتومن پولم رفت تو جوب کلی هم ضر رکردم دانلود نکردم الان توضیح میدم..
آ قا من 1 مگ گرفتم به صورت preepaid یعنی پولش رو قبض نمیاد. 4 گیگ د رماه 17 تومن.....آقا خلاصه دانلود نمیکردم از ترس اینکه حجمم تموم نشه و خوشحا لبودم که سرعت 1 مگ رو دارم تجربه میکنم با هزینه کم...
به جان خودم دیروز ا ز مخابرات زنگ زدن به صورت کامپیوتری...قبض میان دورتون 100 هزا رتومن اومده...من شوک شدم ما تا حالا قبض 30 تومن بیشتر نداشتیم...
سرفتم مخابرات گفتم داستان چیه گفت پول ای دی اس التونه دیگه!! گفتم من که preepaid کردم پولش نباید حساب بشه رو قبض... من 60 هز ار تومن خودم پول ریختمن ا زعابر بانک تو حساب prepaid ...
خلاصه...هیچی دیگه ..کارمنده مخابرات گفت ما اصلا prepaid هارو جمع کردیم همشونو...خلاصه پول 1 مگ نامحدود رو زدن رو قبض منم انور پول 1 مگ حجمی دادم 3 تا 17 تومن..اون که همش از بین رفت اون 3 تا 17 تومن...
خلاصه هیچی ....الان فقط ناراحتم..الانم به احتما لزیاد سرعت اینترنتم رو بکنم 512 یا 256 که پولش کم بشه سر ماه..خلاصه یه 50-60 تومنی پولم سوخت...
خلاصه فعلا کسی prepaid نکنه ..این تجربه من شد....مخابرات واقعا قاطی داره...
Zeitgeist
11-03-2013, 13:12
@arbabe.sayeha
بله در تمام کشورها انجام میگیره ولی تعاریف امنیت ملی همونطور که گفتید فرق میکنه و برای سازمان مرکزی اطلاعات و امنیت آمریکا، هدف از این کار جلوگیری از تهدیدات امنیتیه؛ توی ایران، مردم و اطلاعاتشون تهدید امنیتی هستن اساساً و عزیزان خیلی دلشون میخواد تا ته و توی زندگی افراد رو ببینن. هر جا که نتونن ببینن رو نابود میکنن...
این برادرای زحمت کشی که اینجا دارن تلاش میکنن کاربر عادی رو شیرفهم کنن که تمام ارتباطات امن و پکت های شما شنود میشه تواناییش هست رمزنگاری شما ایمن نیست و اطلاعات شما به سرقت میره... نمیدونم واقعا چه هدفی دارن ولی دارن وقتشونو تلف میکنن!
کاربر بیسواد حق داره بدونه که چه خطراتی وجود داره و باید آموزش داده بشه چطور امنیت حداقلیش رو حفظ کنه.
فروشندگان که فقط براشون پول مهمه و به یارو یه socks میدن طرف میره میگه aaaa ایول تمام بساط فیلترینگ عالم رو پشت سر گذاشتیم حالا بریم کامنت بزاریم فحش بدیم؛ غافل از اینکه هرچی مینویسه کف دست سیستم شنود زیرساخته و یه مدت خیلی پافشاری کرده و ادامه بده، در خونه ـشن و بعدم طرف توی ا وی ن و پس فرداشم بهشت زهرائه... :mellow:
الانم که بسته شدن و پراکسی های الکی هم که دیگه چیزی باز نمیکنن پس چه فرقی میکنه بحث کنیم یا نه...
arbabe.sayeha ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Zeitgeist ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Firebirds ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خب دیگه نقل قول نمیکنم چون حرف زیاد زده شد تاپیک به هم میریزه
ببنید همه این حرفا درسته ولی برداشت هر کس فرق میکنه
در مورد مثلا dpi این کار از نظر من نمیتونه چیزی باشه که بتونن باهاش محدودیت دایمی ایجاد بکنن فقط به شکل موقت حالا چرا اینو میگم به این دلیل که بازرسی داده ها به اون شکل و رد کردن ترافیک از پشت یک فایروال به قول شما لایه 7 باعث نابود شدن کل ترافیک شبکه اینترنت اعم از پینگ سرعت و کیفیت اینترنت میشه به نوعی بخوام سادع تر بگم خشک و تر رو با هم دیگه میسوزونه
مثلا شما که گفتید فلان موقع سال اومدن ترافیک رو کنترل میکردن و سرعت نابود شده بود ایمیل ها باز نمیشد و ..... این دقیقا همونیه که نمیشه همیشه انجام داد چون دیگه چیزی به عنوان اینترنت نمیمونه حتی از دایل اپ هم کندتر میشه(در واقع فایرال باید همه بسته هارو بررسی بکنه حالا چه مجاز چه غیر مجاز)
اما حالا من چرا گفتم که باید به این توانایی برسن تا بتونن بقیه رو هم ببندن و نمیشه به روش dpi یا بازرسی اطلاعات به اون شکل در مدت زمان طولانی استفاده کرد همینه باید بتونن مثلا ssh رو به طور کامل شناسایی و مسدود بکنن بدون بازرسی کل ترافیک این اون چیزیه که باید بهش برسن نه بازرسی کل اطلاعات که اینترنت رو نابود میکنه!
در مورد اینکه کاربرها امنیت ندارن بله همینطور من الان دارم تایپ میکنم چهارتا فش هم ببندم بهشون اطلاعات من در isp ذخیره میشه تا چند ماه بهش دسترسی دارن!
اینکه گفتید دنبال راه اصلی بریم و به این فکر نکنیم که خب v..p..n بستن s....s...h میزنیم و.... خب شما بگید ما یکار کنیم؟ اگه اینجوری بخوایم فکر کنیم از اول باید پشت ف..لتر میموندیم و از چیز پی ان استفاده نمیکردیم چون به هر حال الان تونستن چیز پی ان ها رو ببندن!
آیا منظورتون اینه که باید دست به کار بشیم و... خب یک دست صدا نداره مردم هنوز یک دست نشدن چاره ای نیست
من که سرم کلاه رفت...بیچاره شدم رفت نزدیک 50 هزا رتومن پولم رفت تو جوب کلی هم ضر رکردم دانلود نکردم الان توضیح میدم..
آ قا من 1 مگ گرفتم به صورت preepaid یعنی پولش رو قبض نمیاد. 4 گیگ د رماه 17 تومن.....آقا خلاصه دانلود نمیکردم از ترس اینکه حجمم تموم نشه و خوشحا لبودم که سرعت 1 مگ رو دارم تجربه میکنم با هزینه کم...
به جان خودم دیروز ا ز مخابرات زنگ زدن به صورت کامپیوتری...قبض میان دورتون 100 هزا رتومن اومده...من شوک شدم ما تا حالا قبض 30 تومن بیشتر نداشتیم...
سرفتم مخابرات گفتم داستان چیه گفت پول ای دی اس التونه دیگه!! گفتم من که preepaid کردم پولش نباید حساب بشه رو قبض... من 60 هز ار تومن خودم پول ریختمن ا زعابر بانک تو حساب prepaid ...
خلاصه...هیچی دیگه ..کارمنده مخابرات گفت ما اصلا prepaid هارو جمع کردیم همشونو...خلاصه پول 1 مگ نامحدود رو زدن رو قبض منم انور پول 1 مگ حجمی دادم 3 تا 17 تومن..اون که همش از بین رفت اون 3 تا 17 تومن...
خلاصه هیچی ....الان فقط ناراحتم..الانم به احتما لزیاد سرعت اینترنتم رو بکنم 512 یا 256 که پولش کم بشه سر ماه..خلاصه یه 50-60 تومنی پولم سوخت...
قبض میان دوره حالا چرا صد تومان اومده؟ باید پول یک ماه میومد یعنی پنجاه تومن! شما ماه پیش پول تلفن رو داده بودید؟ از چه تاریخی سرعت یک مگ رو فعال کردید؟ (دو ماه شده؟)
همون طور که حتما خودت هم میدونی اینا خیلی گیجن، حتما کتبا اعتراض کن به رئیس مرکز مخابرات؟ نذار راحت از گلوشون پایین بره!
دوستان من الان دو ساله سرعت دانلودم (سرویس 512) فیکس رو 250 بود از مخابرات نامحدود هم داشتم اما الان دو روزه از 60 بیشتر نمیره، آخه چرا روز به روز کیفیت همه چی میاد پایین تو این مملکت؟ چه بر سر ما اومده... یه جورایی به سرعت بالا عادت کردیم اما الان با این وضعیت هیچی نمیشه دیگه دانلود کرد. آدم حرف هم بخواد بزنه تا دلش خنک شه میره تو جاده خاکی هیچی ولش کنیم اینم از عیدی ما.
GHAGHALEELEE
11-03-2013, 19:28
من همین دیشب رفتم واسه افزایش پهنای باند گزینه پرداخت بصورت خرید شارژ هم بود.اینا دارن جینگولک بازی درمیارن.برو اعتراض کن فقط هم پیش رئیس برو نه این کارمندها.(من که اعصاب بهم ریخت :n24:)
GHAGHALEELEE
11-03-2013, 19:30
دوستان من الان دو ساله سرعت دانلودم (سرویس 512) فیکس رو 250 بود از مخابرات نامحدود هم داشتم اما الان دو روزه از 60 بیشتر نمیره، آخه چرا روز به روز کیفیت همه چی میاد پایین تو این مملکت؟ چه بر سر ما اومده... یه جورایی به سرعت بالا عادت کردیم اما الان با این وضعیت هیچی نمیشه دیگه دانلود کرد. آدم حرف هم بخواد بزنه تا دلش خنک شه میره تو جاده خاکی هیچی ولش کنیم اینم از عیدی ما.
تو تهران که ما نامحدوده بالای 60-70 نداریم.
روزهای اولش سخته به این عدد عادت میکنی.
سلام ..من اینترنت مخابرات ۵۱۲ گرفتم ..چند تا سوال داشتم ..
۱- حد اکثرسرعت دانلود م ۶۰-۶۵ هست ...کم نیست ؟
۲-وقتی با کابل LAN کانکت میشم هم ADSL کانکت هست هم WIMAX که تو خونه هست..
حالا از کجا بدونم به کدوم وصل میشه ؟..برام عجیبه که به جفتشون کانکت هست
سلام دوستان مخابراتی فری گیت هم برا شما خراب شده؟؟؟؟؟؟ من از شاتل دارم خیلی بد فیس بوق و یوتیوب رو باز میکنه وی پی .... هم که کلا قطع شده:n21::n30:
old_snake1370
11-03-2013, 22:26
سلام ..من اینترنت مخابرات ۵۱۲ گرفتم ..چند تا سوال داشتم ..
۱- حد اکثرسرعت دانلود م ۶۰-۶۵ هست ...کم نیست ؟
۲-وقتی با کابل LAN کانکت میشم هم ADSL کانکت هست هم WIMAX که تو خونه هست..
حالا از کجا بدونم به کدوم وصل میشه ؟..برام عجیبه که به جفتشون کانکت هست
1. مخابرات سرعت هاش رو روی همون چیزی که میخرین میبنده. 512کیلو بیت بر ثانیه= 64 کیلو بایت بر ثانیه
2. از روی ip میتونید بفهمید که به کدوم وصلید. میتونید برید به این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و سایت هایی از این قبیل ببینید isp شما کدومه. speedtest.net هم مینویسه.
بهترین راه اینه که هر کدوم رو که نمیخواید کارت شبکه اش رو disable کنید مثلا وقتی wimax رو نمیخواید کارت شبکه وایرلس رو غیر فعال کنید و فقط از LAN استفاده کنید.
سلام دوستان مخابراتی فری گیت هم برا شما خراب شده؟؟؟؟؟؟ من از شاتل دارم خیلی بد فیس بوق و یوتیوب رو باز میکنه وی پی .... هم که کلا قطع شده:n21::n30:
نه!
ورژن 7.39 به خوبی کار می کنه!سرعت خوبی هم داره
گزارش ها از ایران حاکی است که مقامات این کشور در روزهای گذشته استفاده از وی... پ.ی ان یا شبکه های خصوصی مجازی را در بسیاری از مناطق کشور مسدود کرده اند.وی... پی.. ان ابزاری است که بسیاری از شهروندان ایرانی برای عبور از سد فی...لترین.گ مورد استفاده قرار می دهند.
در همین حال گزارش شده که دسترسی به بعضی از سایت ها، از جمله یاهو و گوگل مسدود شده است.
روز یکشنبه ۲۰ اسفند، رمضانعلی سبحانی فرد، رئیس کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات مجلس، در گفتگو با خبرگزارش مهر گفت که ظرف چند روز گذشته پورت های وی... پی. ان "غیرقانونی" در کشور مسدود شده و براساس اعلام قبلی مسئولان، از این پس تنها وی پی ان های "قانونی و ثبت نام شده" قابلیت استفاده خواهند داشت.
به گفته او، این احتمال وجود دارد که قطع ورودی وی پی ان ها مشکلات فنی در دسترسی کاربران به سایر سایتهای اینترنتی به همراه داشته است.
او از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران خواست که در این زمینه پاسخگو باشد و اطلاع رسانی لازم را برای بیش از ۳۵ میلیون کاربر اینترنت ارائه دهد.
کارشناسان فن آوری اطلاعات معتقدند دعوت مردم به استفاده از وی پی ان های ثبت شده به مسئولان امکان می دهد آسانتر بتوانند فعالیت های اینترنتی کاربران را رصد کنند.
شیوه مسدودسازی
وی پی ان چیست؟
وی.. پ.ی ان (Virtual Private Network) یا شبکه خصوصی مجازی، همانطور که از نام آن پیداست، شبکه ای است خصوصی که امکان تبادل اطلاعات را از طریق اینترنت فراهم می سازد ولی در عین حال محل کاربر را در کشور دیگری نشان می دهد. در ایران از وی پی ان برای گذر از فی..لترین.گ اینترنتی استفاده می شود. گفته می شود وی پی ان هایی که مسئولان آنها را "غیرقانونی" می دانند، ماهانه بین دو تا پنج هزار تومان به کاربران اینترنتی اجاره داده می شوند.
کاربران اینترنت در ایران در روزهای گذشته پیام های بسیاری در این زمینه در شبکه های اجتماعی ارسال کرده اند. بعضی از آنان گفته اند که که پورت ها (درگاه های ویژه رد و بدل کردن اطلاعات در شبکه) باز است هر چند امکان دسترسی به وبسایت های مسدود شده وجود ندارد.آنان این احتمال را مطرح می کنند که شیوه به کار گرفته شده توسط دولت ایران، روش موسوم به " کلیک بازرسی ژرف بستهها" (Deep packet inspection) باشد.
این در حالی است که بعضی از کاربران دیگر می گویند که تمام پورت ها بسته است. به گفته آنان دسترسی به نرم افزارهایی مانند اسکایپ و وایبر که برای برقراری تماس های صوتی تصویری استفاده می شود، نیز قطع شده است.
کارل کاتوریا، معاون شرکت کانادایی سای. ..فون، ارائه دهنده خدمات و فن آوری فیل.ترش.کن، می گوید که اظهار نظر دراین باره که دقیقا چه شیوه ای برای مسدودسازی وی... پی.... ان.. ها به کار گرفته شده در این مرحله کاری دشوار است.
او می گوید: دلایل متعددی (برای باز بودن درگاه ها و در عین حال مسدود بودن سایت ها) وجود دارد و این موضوع لزوما به دلیل به کار گیری شیوه "بازرسی ژرف بسته ها" نیست؛ از جمله این دلایل تنظیمات اشتباه نرم افزار ها یا استفاده از نرم افزارهایی است که برای عبور از فی.لت.رینگ قابل اتکا نیستند.
افزایش ترافیک ف....یلتر.ش...کن ها
قطع دسترسی به وی پی ان ها سبب شده که کاربران بیشتری به استفاده از شیوه های دیگر عبور از فی...لترین..گ، از جمله ف..یلترش..کن ها، رو بیاورند.
به گفته کارل کاتوریا، در روزها شنبه و یکشنبه هفته جاری بیش از یک میلیون ارتباط از داخل ایران با سایت های ف..یلترش...کن س..ایفون برقرار شده است. از جمله میزان مراجعه به کلیک فی..لترشکن آزمایشی سای..فون برای دسترسی به سایت ب...ی ب..ی س....ی فارسی از ایران، شاهد ۶۵ درصد افزایش بوده است.
به گفته او گرچه دسترسی به وی... پی... ان ها در ایران راحت بوده است، ولی بعضی از آنها دارای پروتکل های شبکه پیچیده هستند که روی دسترسی به محتوا موثر است. کاتوریا می گوید که فیل..ترش.کن هایی که استفاده از آنها راحت تر هم است، می توانند همان دسترسی را به محتوای اینترنتی مسدود شده ایجاد کنند.
اینترنت و س یاس ت
قطع دسترسی به ایمیل و سایر خدمات اینترنتی، که در حالت عادی مسدود نیستند، پیش از این هم در ایران نیز سابقه داشته است، از جمله در سال گذشته، بسیاری از این خدمات از دسترس کاربران اینترنتی خارج شد.
گفته می شود که قطع وی پی ان ها در ایران قبلا هم سابقه داشته، مثلا مهر ماه سال پیش وی پی ان ها برای چند روز قطع شده عده ای آن را در راستای طرح راه اندازی اینترنت ملی ارزیابی کردند.
منبع هم که نمیشه گفت بی ب
معروف شدیم رفت!:n08:
نظر کارل کاتوریا هم اینه که معلوم این دقیقا از چه روشی استفاده کردن(حالا باز دوستان بیان با قاطعیت بگن dpi:n02:)
یه سری قسمتاش حذف کردم(سانسور):n02:که 30یا30 نشه
آبرومون رفت!!!
تو رو خدا اطلاع رسانی و پیگیری کنید!به خدا دولت کره شمالی هم اینکارو با مردمش نمیکنه که دولت ما داره این کارو با ما میکنه!!!
مگه جوونای ما جز این اینترنت ذغالی با 99% فیلتر چیز دیگه هم دارن که اینا اومدن همینم از ما گرفتن؟!؟
بعد از اینکه لینک زیر رو مشاهده کردین کامنت های کاربرا رو هم بخونین!واقعا شوک زده میشین,ببینید خارجی ها درباره ما ودولتمون چه تفکری دارند:
engineerhossein
12-03-2013, 08:17
دوستان من هفته پیش مرکز مخابرات الغدیر به صورت حضوری درخواست adsl دادم امروز که از 2828 پیگیری کردم گفت به خاطر عدم امکانات و پورت فعلا درخواستتون آرشیو شده . میخواستم ببینم دوستانی که در این مرکز یا مراکز مشابه همچین جوابی بهشون دادند چقدر طول میکشه تا امکانات فراهم بشه ؟؟
نکته مهم دیگه من فکر میکنم خط تلفن خونه با توجه به این که دایال آپ بیشتر از 32 نمیشه وصل شد pcm باشه و عدم واگذاری adsl هم در واقع همین باشه ؟؟؟:n03:
دوستان من هفته پیش مرکز مخابرات الغدیر به صورت حضوری درخواست adsl دادم امروز که از 2828 پیگیری کردم گفت به خاطر عدم امکانات و پورت فعلا درخواستتون آرشیو شده . میخواستم ببینم دوستانی که در این مرکز یا مراکز مشابه همچین جوابی بهشون دادند چقدر طول میکشه تا امکانات فراهم بشه ؟؟
نکته مهم دیگه من فکر میکنم خط تلفن خونه با توجه به این که دایال آپ بیشتر از 32 نمیشه وصل شد pcm باشه و عدم واگذاری adsl هم در واقع همین باشه ؟؟؟:n03:
من هم pcm بودم متاسفانه باید منتظر بمونی که با توجه به تحریم ها و نبود امکانات ممکنه طول بکشه
majid322
12-03-2013, 12:06
دوستان از hotspot shield استفاده کنید...سرعت بسیار خوبی هم داره.
Ehsan Fire
12-03-2013, 12:21
آبرومون رفت!!!
تو رو خدا اطلاع رسانی و پیگیری کنید!به خدا دولت کره شمالی هم اینکارو با مردمش نمیکنه که دولت ما داره این کارو با ما میکنه!!!
مگه جوونای ما جز این اینترنت ذغالی با 99% فیلتر چیز دیگه هم دارن که اینا اومدن همینم از ما گرفتن؟!؟
بعد از اینکه لینک زیر رو مشاهده کردین کامنت های کاربرا رو هم بخونین!واقعا شوک زده میشین,ببینید خارجی ها درباره ما ودولتمون چه تفکری دارند:
باوا اونا که اصن اینترنت ندارن...حتی موبایل هم به زور میتونن استفاده کنن
engineerhossein
12-03-2013, 12:45
من هم pcm بودم متاسفانه باید منتظر بمونی که با توجه به تحریم ها و نبود امکانات ممکنه طول بکشه
خوب عزیز برای شما چقدر طول کشید میخوام ببینم اگر زیاد طول میکشه وایمکس بگیرم ، بدبختی خوشحال و خندان رفتم مودم هم خریدم
مال من ۲ سال هست هنوز درست نشده .:n27:..من هم رفتم سراغ وایمکس
Kianoosh
12-03-2013, 13:40
دوستان شما سرعتتون درسته یا هنوز 12 همه چیز خراب میشه!؟:n29:
old_snake1370
12-03-2013, 14:00
دوستان شما سرعتتون درسته یا هنوز 12 همه چیز خراب میشه!؟:n29:
iهنوزم همونه! صبخ ها پرواز میکنه یکدفعه کن فیکون میشه!!!
هر روز همینه ولی ساعتش فرق میکنه بعضی وقت ها تا 3 هم خوبه!
الآن مثلا برای من درسته! این تست ها رو فعلا داشته باش. چند ساعت دیگه هم تست میزارم(اگر اسپید تست بازشه!!!)
ساعت 4 بعد از ظهر : پینگ چی میگه؟!! انقلاب شده؟!!
آدم 1 مگ میگیره هی دوست داره تست بگیره:n08:
دوستان از hotspot shield استفاده کنید...سرعت بسیار خوبی هم داره.
چیه چیکار میکنه رو همه مرورگرا جواب میده؟
لینک دی ال بده
taha0095
12-03-2013, 16:32
لینک دی ال بده
میشه بیشتر توضیح بدی ؟
میشه بیشتر توضیح بدی ؟
من خودم توضیح لازمم
کسانی که مشکل چیز دارن
port: 443
ip adress :proxy.freeanti.tk
use:free
pass:95102
با برنامه چیزوکسی فایر
کسانی که مشکل چیز دارن
با برنامه چیزوکسی فایر
------ فایر منظورته؟
------ فایر منظورته؟
دقیقا:n02:
کسانی که مشکل چیز دارن
با برنامه چیزوکسی فایر
ip address یادتون رفته.
ببخشید دوستان ای پی یادم رفته بود ویرایش شد!!
کسانی که مشکل چیز دارن
با برنامه چیزوکسی فایر
Kianoosh
12-03-2013, 17:38
اینکه گفتید دنبال راه اصلی بریم و به این فکر نکنیم که خب v..p..n بستن s....s...h میزنیم و.... خب شما بگید ما یکار کنیم؟ اگه اینجوری بخوایم فکر کنیم از اول باید پشت ف..لتر میموندیم و از چیز پی ان استفاده نمیکردیم چون به هر حال الان تونستن چیز پی ان ها رو ببندن!
آیا منظورتون اینه که باید دست به کار بشیم و... خب یک دست صدا نداره مردم هنوز یک دست نشدن چاره ای نیست
شما کلا یه چیزیت میشه!:دی یه بار به دوستتم گفتم این افکار خطرناکو از سرتون بیرون کنید همون گذشته یک عده دست در دست هم دادن کافیه برای هفت نسلمون!باید تلاش کنید اینترنت هم بشه مثل موبایل و ویدیو و ماهواره و ... از اون حساسیت ها و محدودیت و انحصار اولیه در بیاد :n08:وگرنه شما هر راهی پیدا کنی اینا هم با پول و سرمایه و نیروی نامحدود راه بستن و کنترلش رو دیر و زود پیدا میکنن!!
با برنامه چیزوکسی فایر
من بهت اعتماد ندارم اول دستاتو از زیر در نشون بده!:دی
ساعت 4 بعد از ظهر : پینگ چی میگه؟!! انقلاب شده؟!!
آدم 1 مگ میگیره هی دوست داره تست بگیره:n08:
آره چون تمام تبادل دیتا ما با سرورهای داخل ایران و مخصوصا تهرانه سرعت اونم که فوق العادست!!!:n19:ولی باقی سرورها/کشورها چون اصولا نیازی نداریم لطف کردن پهنای باندشو محدود کردن ما تشکر میکنیم!!!:n09:
انقدر تست میگیریم که اسپید تست خراب بشه!:دی
ساعت 5:
البته ما کاملا دلخوش به این مقدار هستیم دیگه از این بدتر نشه یه وقت ...
لینک دی ال بده
خودتو میزنی به اون راه شیطون؟:دی
البته همین الانم مشکوک میزنه مثل همیشه نیست! ولی خب همه اینها موقتی هستند و قابل بسته شدن!!
ultra surf/psiphone3/freegate/hotspot shield /tunnel bear/your freedom/JonDo/Safe IP
یه سری صرفا تغییر IP یه سری + رمزنگاری در مجموع اکثرا با امنیت متوسط!دانلودشم که یه سرچه دیگه ... البته معرفی و تشویق به استفاده از هرگونه ابزار دور زدن فیلترینگ جرمه!:n24:
این سری پیشدستی مسئولین بازتاب جهانی هم داشته اما هیچ انتظاری از اونها نمیره که کاری بکنن جدی ترین واکنش رو گروه هکرهای ناشناس داشته و OpIRAN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو شروع کرده ارواح عمش :دی اینا هنوز قدرت دستان توانمند (+دوستان توانمند تر!)رو درک نکردند بالاخره الکی نیست که 4 سال پیاپی لقب دشمن اینترنت رو گرفتیم!... یه چیز دیگه هم میگن اینکه این مورد دائمی نیست به زودی دوباره VPN ها قابل استفاده میشه بعید به نظر میاد ...
من مخابرات ۵۱۲ دارم..ping هم با سرعت تغیر میکنه ؟
پینگ چند باشه خوبه ؟
شما کلا یه چیزیت میشه!:دی یه بار به دوستتم گفتم این افکار خطرناکو از سرتون بیرون کنید همون گذشته یک عده دست در دست هم دادن کافیه برای هفت نسلمون!باید تلاش کنید اینترنت هم بشه مثل موبایل و ویدیو و ماهواره و ... از اون حساسیت ها و محدودیت و انحصار اولیه در بیاد :n08:وگرنه شما هر راهی پیدا کنی اینا هم با پول و سرمایه و نیروی نامحدود راه بستن و کنترلش رو دیر و زود پیدا میکنن!!
چرا بحث به جای باریک میرسه جا خالی میده پس:n02:
ای چه افکار خطرناکی:n09:(تا قدرت دست اینهایی هست که یه چیزی رو سرشون دارن هیچ وقت نمیشه عادی سازیش کرد جریان ماهواره هم فرق فوکوله چون اون پ..ارازیت روی کل جهان اثر میزاره نمیتونن زیاد ور برن ولی این تا دلشون بخواد انجام میدن هیچ وقت عادی نمیشه چون اینها مخالف گردش ازاد اطلاعات هستن پس کار نهایی و اصلی همونیه که گفتی خطرناکه!
بیا خوبی کن :n02:
اره از عوامل چیزم:n02:(حالا باید تحت تاثیر صداقتم قرار بگیری و اشتفاده بکنی:n10:)
نمیخواد فعالیت 30یا30 انجام بدی که همینجوری برای رد شدن از چیز
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کسانی که مشکل چیز دارن
با برنامه چیزوکسی فایر
old_snake1370
12-03-2013, 18:35
این سری پیشدستی مسئولین بازتاب جهانی هم داشته اما هیچ انتظاری از اونها نمیره که کاری بکنن جدی ترین واکنش رو گروه هکرهای ناشناس داشته و OpIRAN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو شروع کرده ارواح عمش :دی اینا هنوز قدرت دستان توانمند (+دوستان توانمند تر!)رو درک نکردند بالاخره الکی نیست که 4 سال پیاپی لقب دشمن اینترنت رو گرفتیم!... یه چیز دیگه هم میگن اینکه این مورد دائمی نیست به زودی دوباره VPN ها قابل استفاده میشه بعید به نظر میاد ...
OpIran چی کار مثلا میخواد بکنه؟ ته تهش 4 تا سایت رو با ddos داون کنه! خسته نباشن واقعا.
نه این دفعه فرق میکنه. همونطور که خودت میدونی بستن چیر پی ان 1001 مشکل برای شرکت ها و سازمان ها ایجاد میکنه. دفعه های هم قبل هم که به خاطر همین موضوع بازش کردند ولی این دفعه سایت vpn.ir رو زدند. میری اونجا ثبت نام میکنی(شخص حقوقی نه حقیقی) و آدرس سرور مورد نظرتو میزنی بعد بهت اجازه دسترسی به اون سرور رو میدن!!! تازه یه پولی هم ازت میگیرن! یعنی برای استفاده از حق مسلم شرکتت باید ازشون اجازه بگیری + یه پولی هم بهشون بدی!!
این احمقا سایت رو با private ip زدن به جای اینکه پابلیک بزنن!! فقط با اینترنت ایران میتونی بری توش!
دوستان من علت افت سرعت مخابرات رو پیدا کردم البته مربوط به شهر ما هست حالا تهران هم ممکنه همین باشه یا نه نمیدونم.
این برادران عزیز ما تو مخابرات اومدن یک سرور سوییچ فایروال یا هرچی اسمش مهم نیست اضافه کردن که قبلا اصلا وجود نداشته دلیل هم دارم این سرور جدید اجازه عبور سرعت بیشتر از 60 تو دانلود رو نمیده. از این طریق این موضوع رو فهمیدم که تو مودم IP جدید برای مقصد (یا همون Default Gateway) تو قسمت کانکشن PPPOE ثبت شده بود که قبلا وجود به هیچ وجه این شماره رو ندیده بودم برای من اینه 172.30.50.50 حالا من اومدم چندین بار دیسی کردم از داخل مودم و کانکت زدم بعد از سی چهل بار دیدم این IP عوض شد به شماره سابق اگه اشتباه نکنم 2.185.202.1 بعد از این سرعت رو تو دانلود دیدم رو 250 بود بطور ثابت.
حالا مشکل اینجاست که مودم به راحتی به اون IP دوم و اصلی وصل نمیشه و شاید حتی چندروز دیگ کلا اون سرور رو هم بردارن بنابراین عمدا با گذاشتن فایروال سرعت رو محدود کردن.
من اینجا یه سوال برام پیش اومد آیا میشه تنظیماتی تو قسمت PPPOE مودم وارد کرد و Default Gateway مورد نظر رو داد که فقط به اون مقصد دلخواه وصل بشه؟
س ا یفون با مخابرات کار میکنه ؟
این بهتره یا چیزکسی فایر ؟
سرعت نت از ساعت 12 ظهر تا 12 شب افتضاح میشه
سرعت دانلودم گاه به زیر 3 کیلوبایت هم میرسه
خیر سرم اینترنت یک مگابایت گرفتم
آره چون تمام تبادل دیتا ما با سرورهای داخل ایران و مخصوصا تهرانه سرعت اونم که فوق العادست!!!:n19:ولی باقی سرورها/کشورها چون اصولا نیازی نداریم لطف کردن پهنای باندشو محدود کردن ما تشکر میکنیم!!!:n09:
انقدر تست میگیریم که اسپید تست خراب بشه!:دی
ساعت 5:
البته ما کاملا دلخوش به این مقدار هستیم دیگه از این بدتر نشه یه وقت ...
خودتو میزنی به اون راه شیطون؟:دی
البته همین الانم مشکوک میزنه مثل همیشه نیست! ولی خب همه اینها موقتی هستند و قابل بسته شدن!!
ultra surf/psiphone3/freegate/hotspot shield /tunnel bear/your freedom/JonDo/Safe IP
یه سری صرفا تغییر IP یه سری + رمزنگاری در مجموع اکثرا با امنیت متوسط!دانلودشم که یه سرچه دیگه ... البته معرفی و تشویق به استفاده از هرگونه ابزار دور زدن فیلترینگ جرمه!:n24:
اصلا به سرور نگاه نکردم! معمولا سا کسم بازه و اتومات یه سرور انتخاب می کنم و بدون نگاه کردن نتیجه رو میذارم. در هر صورت بازم پینگ 28 جالبیه!
این برنامه ها هر کدوم مزایا و معایبی یکی امنیت کم میکنه یکی پورت باز می کنه نمی بنده یکی فقط رو اسکپلورر کار می کنه از اونی که استفاده کرده ویژگیاشو پرسیدم ببینم ارزش دانلود برای روز مبادا داره یا نه.
در مورد اون قضیه کارای خطرناک هم چون یه بار بد نتیجه داده دلیل نمیشه بازم همون اتفاق بیفته وقتی تجربه وجود داشته باشه روند حرکت های بعدی هم هوشمندانه تر میشه دستگاه فعلی انقدر خراب و غیرقابل اصلاح شده که فقط یه راه برای اصلاحش هست اونم با خاک یکسان شدن و از نو ساختنه یه سری استادیوما تو جهان هست انقدر درب و داغون میشه که دیگه بازساری توش فایده نداره فقط باید با دینامیت صافش کرد زمین برای ساخت یه استادیوم جدید باز بشه./
Kianoosh
12-03-2013, 20:00
من مخابرات ۵۱۲ دارم..ping هم با سرعت تغیر میکنه ؟
پینگ چند باشه خوبه ؟
تا جایی که من میدونم پینگ به طور مستقیم رابطه ای با سرعت نداره!هرچند بالارفتن دیتا میتونه نویز رو هم افزایش بده و اگه کیفیت خط خوب نباشه ثابت نبودن لینک و دی سی و اینجا خطوط اشتراکی که اینم تاثیر داره!و ... اما برای پینگ شما نسبت به کدوم سرور کدوم کشور منظورته!؟ بستگی به مسیری که از اون طریق به اون سرور وصل میشی و gateway و بعدش dns و نهایتا خود سرور داره اینی که چقدر روتر تو مسیره چه بلاهایی سر یک پکت میاد تا از ایران بره و برگرده بماند!:n08:
در مجموع فکر میکنم اکثر کاربرها اینجا خارج بین 100 تا 300 و داخلی زیر 50 ms هستند!
OpIran چی کار مثلا میخواد بکنه؟ ته تهش 4 تا سایت رو با ddos داون کنه! خسته نباشن واقعا.
نه این دفعه فرق میکنه. همونطور که خودت میدونی بستن چیر پی ان 1001 مشکل برای شرکت ها و سازمان ها ایجاد میکنه. دفعه های هم قبل هم که به خاطر همین موضوع بازش کردند ولی این دفعه سایت vpn.ir رو زدند. میری اونجا ثبت نام میکنی(شخص حقوقی نه حقیقی) و آدرس سرور مورد نظرتو میزنی بعد بهت اجازه دسترسی به اون سرور رو میدن!!! تازه یه پولی هم ازت میگیرن! یعنی برای استفاده از حق مسلم شرکتت باید ازشون اجازه بگیری + یه پولی هم بهشون بدی!!
این احمقا سایت رو با private ip زدن به جای اینکه پابلیک بزنن!! فقط با اینترنت ایران میتونی بری توش!
شاید همین که شما میگی باشه در هر صورت سوال اینه که کاربر عادی بازم میتونه دسترسی داشته باشه ؟حالا به هر شکلی با همین تحریم شکن ملی :دی و اینکه این راه ادامه دارد ؟یا بعد از انتخابات ... با ما همراه باشید!:n09:
دوستان من علت افت سرعت مخابرات رو پیدا کردم البته مربوط به شهر ما هست حالا تهران هم ممکنه همین باشه یا نه نمیدونم.
این برادران عزیز ما تو مخابرات اومدن یک سرور سوییچ فایروال یا هرچی اسمش مهم نیست اضافه کردن که قبلا اصلا وجود نداشته دلیل هم دارم این سرور جدید اجازه عبور سرعت بیشتر از 60 تو دانلود رو نمیده. از این طریق این موضوع رو فهمیدم که تو مودم IP جدید برای مقصد (یا همون Default Gateway) تو قسمت کانکشن PPPOE ثبت شده بود که قبلا وجود به هیچ وجه این شماره رو ندیده بودم برای من اینه 172.30.50.50 حالا من اومدم چندین بار دیسی کردم از داخل مودم و کانکت زدم بعد از سی چهل بار دیدم این IP عوض شد به شماره سابق اگه اشتباه نکنم 2.185.202.1 بعد از این سرعت رو تو دانلود دیدم رو 250 بود بطور ثابت.
حالا مشکل اینجاست که مودم به راحتی به اون IP دوم و اصلی وصل نمیشه و شاید حتی چندروز دیگ کلا اون سرور رو هم بردارن بنابراین عمدا با گذاشتن فایروال سرعت رو محدود کردن.
من اینجا یه سوال برام پیش اومد آیا میشه تنظیماتی تو قسمت PPPOE مودم وارد کرد و Default Gateway مورد نظر رو داد که فقط به اون مقصد دلخواه وصل بشه؟
بله نصب تجهیزات جدید!و یا بهینه سازی ها!که مثل روز روشنه و اون قطعی ها و اختلالات چند وقت برای آلودگی هوا نبوده! اما نمیدونم این چطور به پهنای باند بین المللی و سرعت ارتباط داره؟!شما به قول همین بچه ها 32 تا کانکشن دانلود بذاری یا به هر نحوی با چندین app همزمان بخوای پهنای باند اشغال کنی تقریبا به حداکثرسرعت میرسی اما همه استفاده ها که این نیست و نمیشه برای همه چیز پیادش کرد + من تغییری تو gateway و کلاس ip ندیدم!یکی از دوستان بیاد اینجا خداییش!علت این محدودیت رو شفاف سازی کنه خیلی خوب میشه :دی حالا سرعت و پهنای باند خارجی برای چی باید محدود باشه؟ملت زیاد دانلود میکنن و پهنای باند نداریم و کاربر زیاد گرفتیمو و باشه قبول!تمام ارتباطات امن و پورتهای شبکه خصوصی مجازی :دی چرا باید مسدود یا بسیار کند باشه؟من هرچی فکر می کنم نمیتونم اینا رو به هم ربط بدم!!:34:
شبانه رو داغون کنید لطفا!:
Undisclosed
13-03-2013, 07:13
این افکار خطرناکو از سرتون بیرون کنید همون گذشته یک عده دست در دست هم دادن کافیه برای هفت نسلمون!باید تلاش کنید اینترنت هم بشه مثل موبایل و ویدیو و ماهواره و ... از اون حساسیت ها و محدودیت و انحصار اولیه در بیاد :n08:وگرنه شما هر راهی پیدا کنی اینا هم با پول و سرمایه و نیروی نامحدود راه بستن و کنترلش رو دیر و زود پیدا میکنن!!
دوست عزیز !
چی چی رو تلاش کنیم اینترنت بشه مثل موبایل و ویدیو و ماهواره ؟!
اول اینکه موبایل رو من یادم نمیاد کی چنین بساطی داشته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اتفاقا چون نون خوبی توش بود حسابی ترویجش دادن. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم اینکه تا این جماعت مهمون هستن از این خبرا نیست ، ماهواره رو هم اولش زیاد عین خیالشون نبود بلکه خودشون هم شروع کردن به کاسبی ! بعد که دوتا کله گنده هر کدوم یه بخش فارسی راه انداخت ، دیدن ای دل غافل ! حالا با انواع طرح جمع آوری و پارازیت و غیره حتی به قیمت سرطان گرفتن کل مردم ایران هم میخوان جمعش کنن.
اینترنت آزاد در این مملکت برای اینا مصداق بر اندازی از نوع گرم و نرم یا به اصطلاع از نوع ایشون رو داره :
در نتیجه از این خبرا نیست ! خودشون دارن همه جوره اعلام میکنن که باید چکشی کار کرد !
Kianoosh
13-03-2013, 13:52
YouTube را خدا آزاد کرد!:n19:البته خیلی ذوق مرگ نشید ویدیو ها لود نمیشن!شاید برای همه هم نباشه...اختلاله موقتیه آلودگی هوا هنوز دقیق نمیدونیم!:دیقبلا هم با 1001 روش ساده و سخت در دسترس بود ... :15:
اگه Facebook و یه سری چیزای دیگه رو هم بشه دسترسی داشت خیلی خوبه واقعا به نفع همه هست!بگذریم از اینکه لینک به فیسبوک و ... جرمه!!:14:
دوست عزیز !
چی چی رو تلاش کنیم اینترنت بشه مثل موبایل و ویدیو و ماهواره ؟!
اول اینکه موبایل رو من یادم نمیاد کی چنین بساطی داشته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اتفاقا چون نون خوبی توش بود حسابی ترویجش دادن. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم اینکه تا این جماعت مهمون هستن از این خبرا نیست ، ماهواره رو هم اولش زیاد عین خیالشون نبود بلکه خودشون هم شروع کردن به کاسبی ! بعد که دوتا کله گنده هر کدوم یه بخش فارسی راه انداخت ، دیدن ای دل غافل ! حالا با انواع طرح جمع آوری و پارازیت و غیره حتی به قیمت سرطان گرفتن کل مردم ایران هم میخوان جمعش کنن.
اینترنت آزاد در این مملکت برای اینا مصداق بر اندازی از نوع گرم و نرم یا به اصطلاع از نوع ایشون رو داره :
در نتیجه از این خبرا نیست ! خودشون دارن همه جوره اعلام میکنن که باید چکشی کار کرد !
دوست عزیز!منظور انحصاری هست که موبایل در ابتدا داشت!دیگه شما یادت نمیاد تقصیر خودته :دی الانم به نحوی داره ولی مثل اول نیست! سر مکالمه تصویری/پیام تصویری میبینی که چه کارایی میکنن!!وقتی انحصار باشه و همه چیز محدود به یک سازمان و یک عده نتیجه این میشه که هر بلایی بخوان سرش بیارن گرون کنن محدود کنن سانسور کنن اصلا کلا قطعش کنن کسی کاری نمیتونه بکنه!!سر تلویزیون هم قرار بود بریده بشه یه زمانی مقایسه کن با الان !ماهواره همچنین.فقط اشتغال زایی!شده برای یک عده ... وی پی ان هم بخش زیادیش پول هست!بالاخره درسته که 1 دلار 48 ریال هست!! ولی خب ... :n08:
در کل منم فکر میکنم هرچی بخوان بسته تر کنن فضا رو بیشتر ضرر میکنن!اما شما میخوای بری مخملی کنی اون دوستمون میخواد بره استادیوم رو کلا با دینامیت منفجر کنه اینا اشتباه و خطرناکه خیلی مواظب باشید!:n09:باز دم انتخاباته یه سری فدای یه سری دیگه میشن!سال 88 دیدید که چطور یک عده موضوعی رو مطرح کردن مردم(مخصوصا جوونا) رو تحریک کردن و چه اتفاقاتی افتاد چقدر هزینه شد برای مردم در درجه اول!!و بعدش چی شد؟!همونایی که مدعی بودن حرفشونو پس گرفتن و توبه کردن!!و الان بهشون میگن فتنه زده!:n08:یکیشون میخواد کاندید بشه یکیشون میخواد به آغوش برگرده! نتیجه میگیریم که هیزم آتیش کسی نشید بالاخره این سری هم ... !!
این برنامه ها هر کدوم مزایا و معایبی یکی امنیت کم میکنه یکی پورت باز می کنه نمی بنده یکی فقط رو اسکپلورر کار می کنه از اونی که استفاده کرده ویژگیاشو پرسیدم ببینم ارزش دانلود برای روز مبادا داره یا نه.
خیلی با تخفیف گفتم امنیت متوسط بعضی از اینها خودشون مشکوکن :دی با همه مرورگر ها هم اونی که میگی کار میکنه تنظیم دستی میتونی بکنی خودشم داره ... البته گویا hss هم به قدرت دستان توانمند قابل دسترس نیست!:n20:یا شاید هجوم زیاد برده شده سرورها پاسخگو نیستند!در هر صورت به ما چه :n09: خب یه جای امن! معرفی کنید ما هم بریم بگیریم :n13:
اینم وضعیت اینترنت ما!:
نامی در جمع خبرنگاران خبر داد
دستور ویژه رئیسجمهور برای ساماندهی VPN
خبرگزاری فارس: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از دستور ویژه رئیسجمهور برای ساماندهی ویپیانها در داخل کشور خبر داد.
به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، محمدحسن نامی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پایان جلسه هیئت دولت و در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره اینکه گفته می شود ویپیانها در شبکه اینترنت کشور مسدود شده اند گفت: همانطور که قبلا اعلام کرده بودیم هماکنون ویپیانها در حال ساماندهی هستند.وی افزود: البته گستره سازمانهایی که در بحث وی پیان دخیل هستند بسیار متعدد هستند و تنها وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات متولی این امر نیست.وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: خوشبختانه امروز رئیسجمهور دستور ویژهای را در خصوص بحث ویپیانها صادر کردهاند و امیدواریم که بتوانیم در آینده نزدیک این کار را به سرانجام برسانیم.نامی همچنین با انتقاد از انعکاس برخی از سخنان وی در مورد اینکه گفته است ارزش واقعی دلار تنها 48 ریال است گفت: من در آن برنامه گفتم که اگر قیمت دلار در قبل از انقلاب شش تومان بود با سازندگی که در کشور صورت گرفته است این قیمت باید هماکنون 48 ریال باشد درحالیکه رسانهها این صحبت من را به درستی انعکاس ندادند.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
همونجور که یارانه ها ساماندهی کردن:n02:
حالا بگین اینترنت عادی سازی کنید مثل موبایل:n08:
البته به همین جا ختم نمیشه و سرش به مقامات بالاتری بنده!
armandesign
13-03-2013, 17:58
VHS هم یه زمانی ممنوع بود...
اگر ما خودمون بجون هم نیافتیم هیچ نیروی خارجی ای نمیتونه برای ما مشکل ساز شه. والا کشورهای عربی هم فیلترینگ دارند حالا شما مسلموناشونو با ما [ که هم ماهواره ممنوعه هم فیلترینگ روز به روز عجیب تر از روز قبل] مقایسه کن . برای مثال لبنان اغلب بچه های شیعه oprah رو می شناختن یا شوهاشو تماشا می کردن اینترنتشونم مثل ایران گرون بود ولی چپ و راست به سایتی مثل پیوندها ریدایرکت نمی شد . حالا شیعه های اونها رو با کشوری که "مثلآ" بالای 80% شیعه داره مقایسه کن جوونامون بتونن 12 امام رو بترتیب بگن نماز اول وقت و واجبات بماند!
جوون ایرانی نصف وقتش تو اینترنت باس صرف دور زدن محدودیتهای خواسته یا نا خواسته بشه. تو این اوضاع که دشمن شمشیر و از رو بسته دیگه تو روز روشن حرف از تقسیم کردن ایران میزنه اینها جای اینکه اطلاعات به خورد ملت بدن برعکس جلوی ورودش رو می گیرن اونم که نمیدونه حقو میده به عامل خارجی. والا جوون ایرانی تو فرومهای خارجی نمیتونه از تاریخ کشورش دفاع کنه حالا در شرایطی که یه سری عرب مثل مور و ملخ دارن شر و ور درمورد ایران تو فرومها بلغور می کنن جوون ما می خواد یا فیلم و سریال دانلود کنه یا page اپدیت کنه و ... با اینترنت مثلا پرسرعت 1024KBit که همین تمام وقتشو می گیره.
اون موقع که تو ایران ADSL اومد تو عمان هنوز دایال اپ بود الان اونجا عمانتل تا 40 مگ اینترنت میده ...
GHAGHALEELEE
13-03-2013, 19:15
YouTube را خدا آزاد کرد!:n19:البته خیلی ذوق مرگ نشید ویدیو ها لود نمیشن!شاید برای همه هم نباشه...اختلاله موقتیه آلودگی هوا هنوز دقیق نمیدونیم!:دیقبلا هم با 1001 روش ساده و سخت در دسترس بود ... :15:
اگه Facebook و یه سری چیزای دیگه رو هم بشه دسترسی داشت خیلی خوبه واقعا به نفع همه هست!بگذریم از اینکه لینک به فیسبوک و ... جرمه!!:14:
دوست عزیز!منظور انحصاری هست که موبایل در ابتدا داشت!دیگه شما یادت نمیاد تقصیر خودته :دی الانم به نحوی داره ولی مثل اول نیست! سر مکالمه تصویری/پیام تصویری میبینی که چه کارایی میکنن!!وقتی انحصار باشه و همه چیز محدود به یک سازمان و یک عده نتیجه این میشه که هر بلایی بخوان سرش بیارن گرون کنن محدود کنن سانسور کنن اصلا کلا قطعش کنن کسی کاری نمیتونه بکنه!!سر تلویزیون هم قرار بود بریده بشه یه زمانی مقایسه کن با الان !ماهواره همچنین.فقط اشتغال زایی!شده برای یک عده ... وی پی ان هم بخش زیادیش پول هست!بالاخره درسته که 1 دلار 48 ریال هست!! ولی خب ... :n08:
در کل منم فکر میکنم هرچی بخوان بسته تر کنن فضا رو بیشتر ضرر میکنن!اما شما میخوای بری مخملی کنی اون دوستمون میخواد بره استادیوم رو کلا با دینامیت منفجر کنه اینا اشتباه و خطرناکه خیلی مواظب باشید!:n09:باز دم انتخاباته یه سری فدای یه سری دیگه میشن!سال 88 دیدید که چطور یک عده موضوعی رو مطرح کردن مردم(مخصوصا جوونا) رو تحریک کردن و چه اتفاقاتی افتاد چقدر هزینه شد برای مردم در درجه اول!!و بعدش چی شد؟!همونایی که مدعی بودن حرفشونو پس گرفتن و توبه کردن!!و الان بهشون میگن فتنه زده!:n08:یکیشون میخواد کاندید بشه یکیشون میخواد به آغوش برگرده! نتیجه میگیریم که هیزم آتیش کسی نشید بالاخره این سری هم ... !!
خیلی با تخفیف گفتم امنیت متوسط بعضی از اینها خودشون مشکوکن :دی با همه مرورگر ها هم اونی که میگی کار میکنه تنظیم دستی میتونی بکنی خودشم داره ... البته گویا hss هم به قدرت دستان توانمند قابل دسترس نیست!:n20:یا شاید هجوم زیاد برده شده سرورها پاسخگو نیستند!در هر صورت به ما چه :n09: خب یه جای امن! معرفی کنید ما هم بریم بگیریم :n13:
اینم وضعیت اینترنت ما!:
ادمین جان هم یوتوب و هم فیس بوک با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز میشن.فیس بوک ویدیوهاش هم با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود میشن ولی یوتیوب نه.حتی یوتیوب رو بدون قیلترشکن میشه با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واردش شد.
amirkalak6
13-03-2013, 22:11
,واسه من که همچنان قیلتره جفتشون...
GHAGHALEELEE
13-03-2013, 22:31
,واسه من که همچنان قیلتره جفتشون...
حتی با پرا-کسی-فایر؟ ببین فیس-بوک بخوای بری باید تنظیمات امنیتی ت رو فعال کنی ها.
amirpers
13-03-2013, 23:25
حتی با پرا-کسی-فایر؟ ببین فیس-بوک بخوای بری باید تنظیمات امنیتی ت رو فعال کنی ها.
ای که وگفتی ای یعنی چه ؟
Kianoosh
13-03-2013, 23:29
ادمین جان هم یوتوب و هم فیس بوک با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز میشن.فیس بوک ویدیوهاش هم با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود میشن ولی یوتیوب نه.حتی یوتیوب رو بدون قیلترشکن میشه با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واردش شد.
قاقالی لی جان :دی من که گفتم قبلا هم خیلی راحت در دسترس بود!ولی خب همین که بدون هیچ چیزی باز شده جالب بود که طبق گفته خودشون هنوز نتونستن این رو از مثلا سرچ (گوگل) با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا جیمیل جدا کنن... :n13: الان باز همه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ها برای من شدیدا کنده!برای شما چطوره؟!
+ یوتیوب قبلا (بدون هیچ دستکاری!) با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم از دسترس خارج بود!ادمین هم یکی دیگست :n09:
matr!x_2008
13-03-2013, 23:50
v-p-n ها هنوز بستس؟> برا من که باز نمیشه:n28:
قاقالی لی جان :دی من که گفتم قبلا هم خیلی راحت در دسترس بود!ولی خب همین که بدون هیچ چیزی باز شده جالب بود که طبق گفته خودشون هنوز نتونستن این رو از مثلا سرچ (گوگل) با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا جیمیل جدا کنن... :n13: الان باز همه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ها برای من شدیدا کنده!برای شما چطوره؟!
+ یوتیوب قبلا (بدون هیچ دستکاری!) با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم از دسترس خارج بود!ادمین هم یکی دیگست :n09:
موقتی بوده چون الان باز نمیشه:n02:
البته اگر میخواید به یوتوب با ssl دسترسی داشته باشید بدون ابزار عبور(هر چند کاربردی نداره)ولی با این تغییر در درون فایل host در دسترس میشه(با حالت admin باز و ادیت شود سپس سیو کنید)
با این کار یوتوب بدون چیزشکن با ssl باز میشه فقط برا قشنگی:n02:
v-p-n ها هنوز بستس؟> برا من که باز نمیشه:n28:
بله احتمالا هیچ وقت باز نخواهد شد!
abolfazlwest72
14-03-2013, 00:34
این هم تماشای انلاین youtube با قیلتر شکن جدید pm9 هر کی خواست pm بده id بدم بهش.:n16:
Undisclosed
14-03-2013, 01:07
اینم وضعیت اینترنت ما!:
دوست گرامی
- اونی که شما میگی به نفع همه هست ، اینطور نیست. جریان آزاد اطلاعات به نفع همه نیست !
- در مورد انحصار ، خیلی وقته که همه چیز در انحصار یه عده خاصی هست !
- اینکه کسانی رو که هزینه دادن ، فریب خورده و هیزم آتیش بدونیم واقعا توهین بزرگیه ، اونا برای چیزی که بهش عقیده داشتن هزینه دادن ، درسته که انتظارشو نداشتن که چنین اتفاقاتی بیفته ، ولی مسلما فریب کسی رو نخوردن و هیزم آتیش کسی هم نشدن.
- اگه تغییر در روند وقایع از اون موقع به اینطرف رو نمی بینید دیگه "تقصیر خودتونه :n02:"
- روند وقایع ثابت کرده که یه راه بیشتر باقی نمونده. بنده هم نمیخوام مخملی کنم :n02: بنده میخوام چکشی کنم :n09:
VHS هم یه زمانی ممنوع بود...
اگر ما خودمون بجون هم نیافتیم هیچ نیروی خارجی ای نمیتونه برای ما مشکل ساز شه. والا کشورهای عربی هم فیلترینگ دارند حالا شما مسلموناشونو با ما [ که هم ماهواره ممنوعه هم فیلترینگ روز به روز عجیب تر از روز قبل] مقایسه کن . برای مثال لبنان اغلب بچه های شیعه oprah رو می شناختن یا شوهاشو تماشا می کردن اینترنتشونم مثل ایران گرون بود ولی چپ و راست به سایتی مثل پیوندها ریدایرکت نمی شد . حالا شیعه های اونها رو با کشوری که "مثلآ" بالای 80% شیعه داره مقایسه کن جوونامون بتونن 12 امام رو بترتیب بگن نماز اول وقت و واجبات بماند!
جوون ایرانی نصف وقتش تو اینترنت باس صرف دور زدن محدودیتهای خواسته یا نا خواسته بشه. تو این اوضاع که دشمن شمشیر و از رو بسته دیگه تو روز روشن حرف از تقسیم کردن ایران میزنه اینها جای اینکه اطلاعات به خورد ملت بدن برعکس جلوی ورودش رو می گیرن اونم که نمیدونه حقو میده به عامل خارجی. والا جوون ایرانی تو فرومهای خارجی نمیتونه از تاریخ کشورش دفاع کنه حالا در شرایطی که یه سری عرب مثل مور و ملخ دارن شر و ور درمورد ایران تو فرومها بلغور می کنن جوون ما می خواد یا فیلم و سریال دانلود کنه یا page اپدیت کنه و ... با اینترنت مثلا پرسرعت 1024KBit که همین تمام وقتشو می گیره.
اون موقع که تو ایران ADSL اومد تو عمان هنوز دایال اپ بود الان اونجا عمانتل تا 40 مگ اینترنت میده ...
کدوم دژمن ؟ دشمن همین جاست کجا میروید ؟! :دی
GHAGHALEELEE
14-03-2013, 01:11
ای که وگفتی ای یعنی چه ؟
پرا-کسی فایر که فکر نکنم ندونی چیه.توی فیس بوک هم که وارد شدی برو تو تنظیمات امنیتی ت و حالت امن مرورگرت رو فعال کن بعدش راحت تو فیس بوک میتونی فیلم هم ببینی .
من یوتیوب رو بدون این که ای هیچ قیلترشکنی استفاده کنم و با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واردش میشدم تا لینک فیلمها رو بگیرم بدم به سایبرتیوب برام مستقیمش کنی.چه قبل دستکاری یوتیوب و چه بعدش.
ببین تو هم مثل سرهنگ ها هستی دیگه بازنشست هم بشی بهت میگن جناب سرهنگ.تازه به همسر سرهنگ ها هم باز میگن "جناب سرهنگ".خلاصه بخوای نخوای این برچسب ادمین خورده بهت:n02:
Kianoosh
14-03-2013, 01:13
موقتی بوده چون الان باز نمیشه
:n02:
البته اگر میخواید به یوتوب با ssl دسترسی داشته باشید بدون ابزار عبور(هر چند کاربردی نداره)ولی با این تغییر در درون فایل host در دسترس میشه(با حالت admin باز و ادیت شود سپس سیو کنید)
+ یوتیوب قبلا (بدون هیچ
دستکاری
!) با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم از دسترس خارج بود!
vpn باز میشه به دستور دکتر مدل ملی :دی
این هم تماشای انلاین youtube با قیلتر شکن جدید pm9 هر کی خواست pm بده id بدم بهش
نیکی و پرسش؟:n18: البته لیچر برای یوتیوب زیاده و بعضی تحریم شکنها هنوز کار میکنن! ولی پ.خ بفرست برای لایو استریم تست کنیم!اصلا هم بهت اعتماد ندارم :n02:
من یوتیوب رو بدون این که ای هیچ قیلترشکنی استفاده کنم و با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واردش میشدم تا لینک فیلمها رو بگیرم بدم به سایبرتیوب برام مستقیمش کنی.چه قبل دستکاری یوتیوب و چه بعدش.
ببین تو هم مثل سرهنگ ها هستی دیگه بازنشست هم بشی بهت میگن جناب سرهنگ.تازه به همسر سرهنگ ها هم باز میگن "جناب سرهنگ".خلاصه بخوای نخوای این برچسب ادمین خورده بهت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا همین دیگه اینی که شما میگی برای من تازه اتفاق افتاده یک لحظه فکر کردم کلا باز شده دیدم نه ویدیو ها لود نمیشن!:دی
اونایی هم که گفتی همش خودتی :دی
GHAGHALEELEE
14-03-2013, 02:08
vpn باز میشه به دستور دکتر مدل ملی :دی
نیکی و پرسش؟:n18: البته لیچر برای یوتیوب زیاده و بعضی تحریم شکنها هنوز کار میکنن! ولی پ.خ بفرست برای لایو استریم تست کنیم!اصلا هم بهت اعتماد ندارم :n02:
دقیقا همین دیگه اینی که شما میگی برای من تازه اتفاق افتاده یک لحظه فکر کردم کلا باز شده دیدم نه ویدیو ها لود نمیشن!:دی
اونایی هم که گفتی همش خودتی :دی
اه اه اه الان نگاه کردم دیدم شش ستاره ای!یعنی اگه بزرگ ارتش داران نباشی خود ارتشبدی:n08:
راستی بچه ها اینجا بعضی فعالیت های مشکوک میکنند فکر کنم با حاله
آقا یوتوب و فیس بوق با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم که فیلترن ..چه جوری میرین شما ؟
GHAGHALEELEE
14-03-2013, 07:01
آقا یوتوب و فیس بوق با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم که فیلترن ..چه جوری میرین شما ؟
یوتیوب بدون قندشکن و با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد میشه ولی فیلم نمیشه دید.(اگه با پراک-سی هم بری بازم فیلم نمیتونی ببینی)
فیس بوق با قندشکن و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد میشه ویدیو هم میشه دید و دانلود کرد(اگه با پرا-کسی ولی بدون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بری به پست قیلترینگ میخوری)
همین الان تست کردم.
سلام ..
من عید ۱ هفته نیستم ،میخواستم ببینم میتونم قبل عید درخواست کنسلی بدم بعد از عید ۲ باره وصل شم ..چقدر طول میکشه این کار ؟
Firebirds
14-03-2013, 11:06
سلام ..
من عید ۱ هفته نیستم ،میخواستم ببینم میتونم قبل عید درخواست کنسلی بدم بعد از عید ۲ باره وصل شم ..چقدر طول میکشه این کار ؟
سلام...
از طریق چه سامانه ای می شود درخواست کنسلی و سپس دایری را زد ؟
این داستان 15 تومان هم برای هر بار کنسلی و دایری اعمال می شود ؟
Tehranshahr
14-03-2013, 13:32
سلام ..
فقط بخاطر یک هفته!؟
بهترین راه اینه درخواست تغییر سرعت به ۶۴k بدی تا اون روزهایی که نیستی ارزون بیفته.
فقط بخاطر یک هفته!؟
بهترین راه اینه درخواست تغییر سرعت به ۶۴k بدی تا اون روزهایی که نیستی ارزون بیفته.
منظورم ۲ هفته بود اشتباه شد
اونوقت من درخواست بدم از کی درخواستم اعمال میشه ؟
Tehranshahr
15-03-2013, 00:02
منظورم ۲ هفته بود اشتباه شد
اونوقت من درخواست بدم از کی درخواستم اعمال میشه ؟
معمولا در روز اداری بعد انجام میشه.
Saeed System
15-03-2013, 09:03
قبض میان دوره حالا چرا صد تومان اومده؟ باید پول یک ماه میومد یعنی پنجاه تومن! شما ماه پیش پول تلفن رو داده بودید؟ از چه تاریخی سرعت یک مگ رو فعال کردید؟ (دو ماه شده؟)
همون طور که حتما خودت هم میدونی اینا خیلی گیجن، حتما کتبا اعتراض کن به رئیس مرکز مخابرات؟ نذار راحت از گلوشون پایین بره!
سلام....شرمنده که دیر پاسخ دادم :11:
ببین من 1 بار قشنگ توضیح بدم...من 1 مگ 4 گیگ گرفتم ا زمخابرات به صورت prepaid ماهی 17 تومن. سرویسهای prepaid مخابرات محدود هستن ماهی 4 گیگ ...و قیمتشون کمتره به نسبت سرویسهای نامحدود....
به این صورت که 1 مگ نامحدود 40 تومن و 1 مگ 4 گیگ 17 تومن...قبض تلفن ما نیومده هنوز 20 فروردین میاد...ولی قبض میان دوره رو از مخابرات زنگ زدن گفتن 100 تومن شده! منم فرداش رفتم مخابرات. خانمی که پشت میز بود گفتم چه طور شده اینقدر شده..
گفت مقداری حدود 40 تومن برای صحبت کردن با تلفنتونه و حدود 60 تومن برای اینترنت adsl 1مگ ...بهش گفتم ببخشید من که prepaid ماهی 17 تومن آنلاین دارم پولشو میدم دیگه رو قبض چرا شما پول نامحدودش رو زدید؟ برگشت میدونی چی گفت؟؟
گفتش 1مگ 17 تومن!!!!!کجاست بگو منم برم بگیرم.. منم بهت زده شدم از این حرفش....گفتم یا خدا این پول 1 مگ نامحدود رو زده رو قبض 1 مگ prepaid هم نمیدونه چیه....بعدش گفتش ما اصلا تو مرکزمون سرویس prepaid نداریم اگرم کسی واسه خودش آنلاین
prepaid کنه ما تو مرکز روی قبض خونش نامحدودش رو میزنیم...حرف زور...خلاصه آخرش گفت ببین من اینترنتتو کلا میندازم رو قبض تلفن postpaid که دیگه 2 طرف پول ندی...هم رو قبض هم آنلاین....منم که دیگه چی بگم گفتم مرسی ممنون اومدم خونه...
و اینترنتمو به 256 کاهش دادم
سلام.
یه سوال:
چرا سرویسهای ADSL مخابرات انقد ارزونه؟
از اونحایی که تو ایران هیچ ارزونی بدون دلیل نیست به شک افتادم و گفتم حتما مشکلی دارن؟
behnmah66
15-03-2013, 16:00
بهتره بگیم مشکلاتی هست
آقا چرا مخابرات تهران امروز اینطوری شده؟
مودم میزنه connected ولی no internet acssess?
شما هم این مشکل را دارین؟
magiteq1
15-03-2013, 17:01
lمال من یک ربع اینطوری شد بعد درست شد
GHAGHALEELEE
15-03-2013, 21:05
چیز جدی نیست.من از روز اول این مشکل رو دارم:n07:
arash-king
15-03-2013, 21:09
بهتره بگیم مشکلاتی هست
والا من نمیدونم توقع شما از اینترنت مخابرات چیه ؟؟؟؟ :n13: همونقدر که پول میدیم داریم اینترنت تحویل میگیریم ! غیر اینه ؟؟؟
من که توی شرکت 128 نامحدود دارم با IDM نزدیک به 40K دانلود دارم ... تازه بدون قطعی و با 2 سیستم !!! ماهی هم 11 تومن میدم و انصافا راضیم ..... فقط از لحاظ وبگردی یه ذره ( فقط یه ذره ) اذیت میکنه ، همین !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.