PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ADSL / مخابرات استان تهران

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 [81] 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105

misam5526
10-12-2017, 21:41
سرویس 2 مگابیت غیر حجمی 75 گیگ در ماه معادل 37.5 گیگ بین الملل

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این سرویسی که از مخابرات گرفتید همیشه اینقدر با کیفیته؟ ظاهرا خیلی اوضاعش بهتر شده. اگه اکثر ساعات روز همینجوری باشه خیلی گزینه خوبیه برای جایگزینی با پارس انلاین

xomax
10-12-2017, 23:33
این سرویسی که از مخابرات گرفتید همیشه اینقدر با کیفیته؟ ظاهرا خیلی اوضاعش بهتر شده. اگه اکثر ساعات روز همینجوری باشه خیلی گزینه خوبیه برای جایگزینی با پارس انلاین
مخابرات خیلی بالا و پایین داشت. من قبلا یه زمانی 1 مگ نامحدود داشتم بعضی اوقات از عهده تامین همین بر نمیامد و سرعت من عملا 200-300 کیلوبایت بود. کار به شکایت کشید و انقدر پیگیری کردم تا از دفتر مدیر عامل تماس گرفتند و آخرین جوابی که گرفتم این بود که کاری از دست ما بر نمیاد باید صبر کنید تا درست بشه. قصه هم از این قرار بود که مخابرات بدهی خودش به زیرساخت رو پرداخت نمی کرد اونا هم پهنای باند مخابرات رو محدود می کردند. گذشته از اون قضایا که مال 1-2 سال پیش بود از اواخر سال گذشته به این ور کیفیت تقریبا خوب بوده. پینگ همیشه خوب نیست و هیچ تضمینی نداره ولی سرعت تقریبا اکثر اوقات خوبه.

- - - Updated - - -

مخابرات خیلی بالا و پایین داشت. من قبلا یه زمانی 1 مگ نامحدود داشتم بعضی اوقات از عهده تامین همین بر نمیامد و سرعت من عملا 200-300 کیلوبایت بود. کار به شکایت کشید و انقدر پیگیری کردم تا از دفتر مدیر عامل تماس گرفتند و آخرین جوابی که گرفتم این بود که کاری از دست ما بر نمیاد باید صبر کنید تا درست بشه. قصه هم از این قرار بود که مخابرات بدهی خودش به زیرساخت رو پرداخت نمی کرد اونا هم پهنای باند مخابرات رو محدود می کردند. گذشته از اون قضایا که مال 1-2 سال پیش بود از اواخر سال گذشته به این ور کیفیت تقریبا خوب بوده. پینگ همیشه خوب نیست و هیچ تضمینی نداره ولی سرعت تقریبا اکثر اوقات خوبه.

misam5526
10-12-2017, 23:38

خیلی هم عالی. من پینگ خیلی فوق العاده نیاز ندارم چون اهل گیم نیستم. تایم اوت نباشه یا کم باشه و سرعت همینطور مناسب باشه کافیه.

lord_alone_dark
11-12-2017, 09:43
چه سرویسی دارین؟

Sent from my MI 5 using Tapatalk

نوشتم اون بالا 16 مگ

SAHANDE3
11-12-2017, 11:40
منم زنگ زدم گفت ترافیک داخلی نیم بها حساب می شه جالب اولش می گفتن یک به سه مردم انقدر اعتراض کردن کردنش یک به دو منم 16 مگ 350 گیگ در ماه گرفتم کیفیتش که خوبه سرعت دانلودش هم 2 مگ در ثانیه هست از سرور خارجی ولی پنل اصلا مشخص نمی کنه چقدر داخلی مصرف کردی چقدر خارجی

- - - Updated - - -

CasT!el
11-12-2017, 12:21
منم زنگ زدم گفت ترافیک داخلی نیم بها حساب می شه جالب اولش می گفتن یک به سه مردم انقدر اعتراض کردن کردنش یک به دو منم 16 مگ 350 گیگ در ماه گرفتم کیفیتش که خوبه سرعت دانلودش هم 2 مگ در ثانیه هست از سرور خارجی ولی پنل اصلا مشخص نمی کنه چقدر داخلی مصرف کردی چقدر خارجی

سلام
حالا شاید بعدا مصرف داخل و خارج رو اصافه کنه و نشون بده
الان ایا حجم مصرف شده و باقی مانده رو نشون میده ؟ و اینکه مثلا حجم اختصاصی شما که 350 گیگ هست رو نشون میده ؟ یا کلا هیچی رو حساب نمیکنه ؟
اگر میشه یه سری عکس از پنل این مخابرات بگذارید ممنون میشم

SAHANDE3
11-12-2017, 13:04
سلام
حالا شاید بعدا مصرف داخل و خارج رو اصافه کنه و نشون بده
الان ایا حجم مصرف شده و باقی مانده رو نشون میده ؟ و اینکه مثلا حجم اختصاصی شما که 350 گیگ هست رو نشون میده ؟ یا کلا هیچی رو حساب نمیکنه ؟
اگر میشه یه سری عکس از پنل این مخابرات بگذارید ممنون میشم
کلا همان پنل قدیمی حتی نوع سرویس رو هم نشون نمی ده از دیروز هم نزدیک 1 گیگ مصرف کردم ولی هنوز زده ترافیک مصرفی 0 کلا مشکل شده این پنل :n37:

hassan-mm
11-12-2017, 15:36
سلام
منم امروز سرعت 8 مگ 180 گیگ رو خریدم
سرعت رو 3800 بستن ولی سرعت نسبت به 512 خوب پیجو باز نمیکنه :|
سرعت دانلود هم 400 کیلو
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

karbist
11-12-2017, 15:44
خط شما بیشتر از 4 مگ نمیکشه.

mmanhap
11-12-2017, 15:47
اقا چرا تو پنل نمیتونم ببینم چقدر حجم دارم و چقدرش مصرف شده و چقدر مونده
ادرسش اینه دیگه؟

وقتی وارد پنل شدی برو تو قسمت :
سرویس
جزئیات(زرد رنگ)
اونجا همه چی مشخصه

milad1993xx
11-12-2017, 19:19
سلام من امروز عوض کردم به 2مگ ای پی ها همون رنج هستن اما بعد از عوض شدن سرویس هر رنج ای پی به یه سری سایت و سرور وصل نمیشن :| ایراد از سرویس جدیده یا امروز کلا خراب شده؟

اینم مشخصات خط بعد از تغییر

Mahdi11Najafi
11-12-2017, 21:44
سلام
تو نت غیر حجمی بعد از اتمام حجم منصفانه سرعت چقد میشه؟
128kbps یا 256 یا 512؟
مرسی

mahan999
11-12-2017, 23:25
سلام من امروز عوض کردم به 2مگ ای پی ها همون رنج هستن اما بعد از عوض شدن سرویس هر رنج ای پی به یه سری سایت و سرور وصل نمیشن :| ایراد از سرویس جدیده یا امروز کلا خراب شده؟

اینم مشخصات خط بعد از تغییر

خطتون فیبر نوریه؟

mahan999
11-12-2017, 23:27
سلام
منم امروز سرعت 8 مگ 180 گیگ رو خریدم
سرعت رو 3800 بستن ولی سرعت نسبت به 512 خوب پیجو باز نمیکنه :|
سرعت دانلود هم 400 کیلو
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شما نویز داخلی داری خطت تا 12 مگ هم میکشه مودم رو ببر سر ترمینال ورودی وصل کند سیمکشی داخلی رو هم از سر ترمینال قطع کن مستقیم وصل کنید ببین چجوری میشه.

milad1993xx
12-12-2017, 01:22
خطتون فیبر نوریه؟

سلام نه مسی هست

paiom
12-12-2017, 01:26
سرویس 2 مگابیت غیر حجمی 75 گیگ در ماه معادل 37.5 گیگ بین الملل

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا حضرت پینگ. یعنی حتی با این سرعت هم نمیشه یه بتل 1 با خیال راحت زد !!!!

mahan999
12-12-2017, 01:52
سلام نه مسی هست

فاصلتون تا مرکز مخابراتی چقدر هست ؟

milad1993xx
12-12-2017, 02:00
فاصلتون تا مرکز مخابراتی چقدر هست ؟

حدودا 500 متر

dele_tanha 1
12-12-2017, 02:35
سلام دوستان خوبید؟
من اینترنت همسر یکساله برج 6 گرفتم سرعت 2 مگ تا16(ینی2 مگ هس ولی تا16 هم اگه خط بکشه میره) ولی بیشتر ده مگابیت ازش ندیدم حتما بیشتر نمیکشه(خطمم فیبر نوریه)

فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk

dele_tanha 1
12-12-2017, 03:19
دوستان این مشخصات مودم بنده هست بنظر شما هط من تا چند رو ساپورت میکنه؟ اینم بگم بیشتر ده مگابیت نرسیده برام تا حالا چه تابستون 95 که سرعت 512تا8 گرفتم و چه الان که سرعت 2تا16 یکساله همسفر دارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hamed-M1
12-12-2017, 08:17
دوستان این مشخصات مودم بنده هست بنظر شما هط من تا چند رو ساپورت میکنه؟ اینم بگم بیشتر ده مگابیت نرسیده برام تا حالا چه تابستون 95 که سرعت 512تا8 گرفتم و چه الان که سرعت 2تا16 یکساله همسفر دارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalkخطتون روی 17 مگ بسته شده
اینکه بیشتر از 10 نمیده مشکل از خط یا مودم شما نیست و از خود شرکت هست

Sent from my MI 5 using Tapatalk

alyy
12-12-2017, 14:06
سلام
تو نت غیر حجمی بعد از اتمام حجم منصفانه سرعت چقد میشه؟
128kbps یا 256 یا 512؟
مرسی

همه طرحها به 128 تغییر میکنه

Firebirds
12-12-2017, 16:45
دوستان اگه من از 512 نامحدود برم سمت این طرح جدیدها، بعد یکماه اگه خوب نبود؛ میتونم برگردم به همین 512 نامحدود قبلی ؟

darvish1900
12-12-2017, 16:47
دوستان اگه من از 512 نامحدود برم سمت این طرح جدیدها، بعد یکماه اگه خوب نبود؛ میتونم برگردم به همین 512 نامحدود قبلی ؟

خیر. دیگه پریده

payampop
12-12-2017, 18:48
جدول مقایسه تعرفه اینترنت غیر حجمی شرکت‌ها؛ سرعت 16 مگابیت بر ثانیه

xomax
12-12-2017, 19:07
تکلیف ما با این پنل کاربری آشغال چیه واقعا؟ الان از کجا بفهمم چقدر ترافیک مصرف شده؟ چقدر مونده؟ اصلا ترافیک اضافه نمیشه خرید صفحه اش ارور میده.
این دوستانی که سرویس حجمی داشتن تا حالا چیکار میکردن؟

saeidsmxo
12-12-2017, 20:39

این همسفره پس پرداخت.با سیم مسی..به نظرتون سرویس جدید بگیرم؟
مصرفم زیر ۲۰ گیگ

victor021
12-12-2017, 22:04
تکلیف ما با این پنل کاربری آشغال چیه واقعا؟ الان از کجا بفهمم چقدر ترافیک مصرف شده؟ چقدر مونده؟ اصلا ترافیک اضافه نمیشه خرید صفحه اش ارور میده.
این دوستانی که سرویس حجمی داشتن تا حالا چیکار میکردن؟
خیلی خوبن اینا،زنگ زدم میگم مقدار حجمو نشون نمیده میگه ماهانه یه حجم مشخصی داری باید مصرفتو ازش کم کنی (یعنی خودت حساب کنی) گفتم خسته نباشی شرکت های دیگه حتی به تفکیک داخلی و خارجی حساب میکنن میگه اره مخابرات فعلا اینجوریه شاید دراینده پنل و اپدیت کنیم،دوباره زنگ زدم به یکی دیگه گفتم شماره رو گرفت گفت برو درست شد،ولی الان بازم فرقی نکرده
به نظرم باید از طریق 195 اقدام کنیم

mehryar1973
12-12-2017, 23:37
خیلی خوبن اینا،زنگ زدم میگم مقدار حجمو نشون نمیده میگه ماهانه یه حجم مشخصی داری باید مصرفتو ازش کم کنی (یعنی خودت حساب کنی) گفتم خسته نباشی شرکت های دیگه حتی به تفکیک داخلی و خارجی حساب میکنن میگه اره مخابرات فعلا اینجوریه شاید دراینده پنل و اپدیت کنیم،دوباره زنگ زدم به یکی دیگه گفتم شماره رو گرفت گفت برو درست شد،ولی الان بازم فرقی نکرده
به نظرم باید از طریق 195 اقدام کنیم

خودتون رو اذیت نکنید تو یه تاپیک دیگه دوستان گفته بودن که مخابرات استان خراسان رضوی گفته که ما نمیتونیم تفکیک کنیم و بنابراین همون نصف حجم رو میدیم فکر کنم اینجام همون وضعه
اصلا فکر کنید که کامل هم تفکیک کنند اکثر سایتهای هم که ما فکر میکنیم داخلیه تکلیفشون معلوم نیست مثلا من از سایت تلوبیون سریال دانلود میکردم با نت ایرانسل گاهی اوقات داخلی حساب میکرد بعضی وقتام خارجی یعنی اصلا معلوم نیست اینا با خودشون چند چندن اونوقت میان کل وضعیت اینترنت رو اینطوری میریزن به هم:n02:

ravani_13
13-12-2017, 01:35
من اصفهانم امروز سرویس ۸ مگ ۵۰ تومنی رو گرفتم ،قوانین مخابرات مثل همه

یه کلاه برداری شیک دیگه امروز متوجه شدم

توی وبسایت سراسری و هم استانی نوشته ۸ مگ ۱۸۰ گیگ که پشتیبان گفت نصف بین الملل هست ، یعنی من ۹۰ گیگ میتونم بین الملل استفاده کنم + ۹۰ گیگ از سایت های داخلی

بعد از خریداری در پنل تنها نوشته ۹۰ گیگ اینترنت بین الملل ، زنگ زدم پشتیبانی با کمال پر رویی میگه همونه دیگه از ایرانی استفاده کنی بجاش نیم گیگ حساب میشه
گفتم برادر شما سواد کافی برای شغلت داری ؟ فرضا من ۸۰ گیگ بین المللی استفاده کنم با اون ۱۰ گیگ باقی مونده میتونم ۲۰ گیگ داخلی استفاده کنم این کجاش میشه ۱۸۰ ؟ در
صورتی که قانونا باید بتونم ۹۰ گیگ بین الملل و ۹۰ گیگ جداگانه ملی استفاده کنم . گفت آهاااااااااااااااااا و پیگیری میکنم فردا مجدد زنگ بزنین

اینا ب کنار ۲ ساله طرح دیگه ای داشتم ۸ مگ و روی ۹۰۰ ک دانلود فیکس و همیشگی داشتم ، از زمان تغییر نت روی ۱ مگ هست تست ، و دانلود روی ۲۰۰ .

واقعا کاش توی افریقا ب دنیا می اومدیم حداقل میدونستیم نبودیم و نیستم و نداریم

ravani_13
13-12-2017, 01:36

توی وبسایت سراسری و هم استانی نوشته ۸ مگ ۱۸۰ گیگ که پشتیبان گفت نصف بین الملل هست ، یعنی من ۹۰ گیگ میتونم بین الملل استفاده کنم + ۹۰ گیگ از سایت های داخلی

بعد از خریداری در پنل تنها نوشته ۹۰ گیگ اینترنت بین الملل ، زنگ زدم پشتیبانی با کمال پر رویی میگه همونه دیگه از ایرانی استفاده کنی بجاش نیم گیگ حساب میشه
گفتم برادر شما سواد کافی برای شغلت داری ؟ فرضا من ۸۰ گیگ بین المللی استفاده کنم با اون ۱۰ گیگ باقی مونده میتونم ۲۰ گیگ داخلی استفاده کنم این کجاش میشه ۱۸۰ ؟ در
صورتی که قانونا باید بتونم ۹۰ گیگ بین الملل و ۹۰ گیگ جداگانه ملی استفاده کنم . گفت آهاااااااااااااااااا و پیگیری میکنم فردا مجدد زنگ بزنین

اینا ب کنار ۲ ساله طرح دیگه ای داشتم ۸ مگ و روی ۹۰۰ ک دانلود فیکس و همیشگی داشتم ، از زمان تغییر نت روی ۱ مگ هست تست ، و دانلود روی ۲۰۰ .

victor021
13-12-2017, 01:37
خودتون رو اذیت نکنید تو یه تاپیک دیگه دوستان گفته بودن که مخابرات استان خراسان رضوی گفته که ما نمیتونیم تفکیک کنیم و بنابراین همون نصف حجم رو میدیم فکر کنم اینجام همون وضعه
اصلا فکر کنید که کامل هم تفکیک کنند اکثر سایتهای هم که ما فکر میکنیم داخلیه تکلیفشون معلوم نیست مثلا من از سایت تلوبیون سریال دانلود میکردم با نت ایرانسل گاهی اوقات داخلی حساب میکرد بعضی وقتام خارجی یعنی اصلا معلوم نیست اینا با خودشون چند چندن اونوقت میان کل وضعیت اینترنت رو اینطوری میریزن به هم:n02:
نه اصلا بحث تفکیک خارجی و داخلی به کنار،این کلا نشون نمیده که چقدر حجم داری چقدرش مصرف شده و چقدر مونده

victor021
13-12-2017, 01:45

نه اینطوری نیست 90 گیگ خارجی +90 داخلی،شما اگه فقط ترافیک داخلی استفاده کنی 180گیگ داری،اگرم فقط خارجی استفاده کنی 90 گیگ داری،اگرم هردوش باشه که باید محاسبه و تفکیک کنن که با این وضع داغون نمیکنن یا نمیتونن در این صورت داخلی هم خارجی حساب میشه و مشترک ضرر میکنه

Firebirds
13-12-2017, 02:46

خیر. دیگه پریده

مطمئنی شما ؟

VBYOFSKI
13-12-2017, 09:49
4 شنبه هفته پیش زنگ زدم 2020 برای تغییر سرویس به 16 مگ.
تا دیروز هیچ خبری نشد و سرعت همون سرعت 512 قبل بود.
دوباره زنگ زدم گفتن که سرویس شما تغییر کرده، گفتم ولی من به زور دارم 30 کیلوبایت سرعت دانلود میگیرم. گفت اعلام خرابی میکنم.

الان تو پنل که نگاه میکردم تو قسمت تیکت بعد از بررسی زده که "پورت مشترک zte است ونیشتر از 2m نمیشود ،لطفا مشترک جهت تغییر تعرفه راهنمایی گردد."
دوستان این الان یعنی چی؟ در ضمن خط فیبر نوریه

darvish1900
13-12-2017, 12:59
دوستان عزیز در سرویس پس پرداخت مخابرات حجم باقی مانده را نشان نمیدهد. برای نشان دادن مصرف حتما باید پیش پرداخت باشید.
در پنل کاربری سرویس ---- جزییات--- حجم ترافیک باقی مانده
برای دیدن آخرین حجم باقی مانده یک بار مودم را خاموش رو روشن نمایید تا حجم باقی مانده به روز شود. در غیر اینصورت آخرین حجم باقی مانده از آخرین اتصال نمایش میده

darvish1900
13-12-2017, 13:01
مطمئنی شما ؟

بله مطمئن هستم. سرویس نامحدود سابق از دست بدی تمام. حواست باشه. تو خود مخابرات هم کاغذ به دیوار زدن و تذکرش رو دادن

ravani_13
13-12-2017, 13:28
نه اصلا بحث تفکیک خارجی و داخلی به کنار،این کلا نشون نمیده که چقدر حجم داری چقدرش مصرف شده و چقدر مونده

برادر من جلومه حرف الکی نیمی زنم که

فقط ۹۰ گیگ خارجی زده شده در پنل . پیش پرداخت هم حساب کردم

۱ گیگ از سرور داخلی دانلود کردم . و نیم گیگ از اون ۹۰ تا کم شد

رفت تو پاچه ، مبارکمون باشه ، امروز ب نتیجه نرسم ۱۹۵ و کل سایت های تکنولوژی اینقدر میگم تا بفهمن مردم گاو نیستن

dele_tanha 1
13-12-2017, 14:18

رفت تو پاچه ، مبارکمون باشه ، امروز ب نتیجه نرسم ۱۹۵ و کل سایت های تکنولوژی اینقدر میگم تا بفهمن مردم گاو نیستنوالا همون قبلا بهتر بود ی طرح تشویقی میزاشتن یکساله میخریدی با ی حجم اضافه. ترافیک داخلی و خارجی هم نداشن. سیصد گیگ حجم سیصد تومن مال همسفر عالی بود برای سرویس یکساله همسفر که سرعتشم 16 بود. کلا سرعت 16 یکساله با 90 گیگ و حجم اضافه 300 گیگ میشد که کلا هزینش میشد470 تومن. که روزی 1ونیم گیگ میشه. حیف شد من سرویس یساله خریدم 130 تومن ولی پول نداشتم حجم اضافه بخرم 300 گیگ رو.
در ضمن بگم که همون 90 گیگ درسته تو سایت مخابرات بر حسب ترافیک داخلی زده. ینی مثلا که زده 180 گیگ در صورتی میتونی 180 گیگ استفاده کنی که از ترافیک داخلی فقط این 90 گیگو استفاده کنی(که ترافیک داخلیم ی چیز مسخرس چون ما اصلا سایت دانلود فیلمو نرم افزارو... نداریم که ترافیکش داخلی حساب شه) در اصل شما پول 90 گیگ ازت گرفتن و فقط 90 گیگ حجم داری که این 90 گیگ میتونی همش خارجی استفاده کنی یا داخلی استفاده کنی که میشه 180 گیگ و ترکییی هم مثلا 80 گیگ خارجی استفاده کردی و اون ده گیگ باقی مونده رو داخلی استفاده کردی(ینی در اصل بیست گیگ داخلی استفاده کردی.
این جدولو ببینی بهتر متوجه میشی.

m_amin
13-12-2017, 16:30

رفت تو پاچه ، مبارکمون باشه ، امروز ب نتیجه نرسم ۱۹۵ و کل سایت های تکنولوژی اینقدر میگم تا بفهمن مردم گاو نیستن

دوست عزیز شما بد متوجه شدی
هیچ جا نگفتن اون حجم اعلامی نصف نصف هست یعنی هم ۹۰ گیگ داخلی داری هم ۹۰ خارجی
نه مخابرات نه هیچ کدوم از بقیه شرکتها
حجمی که اعلام کردن به صورت داخلی هست یعنی اگه همش‌ رو داخلی مصرف کنی اون مقدار داری اگه همش رو خارجی مصرف کنی نصف اون رو داری
اگه هم ترکیبی باشه که یه ترکیبی از اون مقدار
شما بد متوجه شدی که نصف هم داخلی داری و نصف خارجی
۱۹۵ هم شکایت کنی به حایی نمیرسی چون شما بد متوجه قضیه شدی

netwait
13-12-2017, 20:33
مشکلتون با پنل چیه؟

نمیتونن خارجی داخلیو جدا کنن
اینقدر همش نزنید
حجم دوبرابری دادن فعلا تا بقیه شرکتها نفهمیدن برن شکایت کنن از مخابرات برید حالشو ببرید

misam5526
13-12-2017, 20:49
مشکلتون با پنل چیه؟

اینقدر همش نزنید
حجم دوبرابری دادن فعلا تا بقیه شرکتها نفهمیدن برن شکایت کنن از مخابرات برید حالشو ببرید

این همون پنلیه که به ادرس adsl.tci.ir وجود داره؟

mahan999
13-12-2017, 21:54
4 شنبه هفته پیش زنگ زدم 2020 برای تغییر سرویس به 16 مگ.
تا دیروز هیچ خبری نشد و سرعت همون سرعت 512 قبل بود.
دوباره زنگ زدم گفتن که سرویس شما تغییر کرده، گفتم ولی من به زور دارم 30 کیلوبایت سرعت دانلود میگیرم. گفت اعلام خرابی میکنم.

الان تو پنل که نگاه میکردم تو قسمت تیکت بعد از بررسی زده که "پورت مشترک zte است ونیشتر از 2m نمیشود ،لطفا مشترک جهت تغییر تعرفه راهنمایی گردد."
دوستان این الان یعنی چی؟ در ضمن خط فیبر نوریه

خاک بر سر مخابرات یعنی تو کافو نوری نمیتونه بیشتر از 2 مگ سرویس بده الان باید به شما تا 24 مگ سرویس می دادن . حتما پیگیر باشید .

CasT!el
13-12-2017, 22:07
مشکلتون با پنل چیه؟

اینقدر همش نزنید

سلام دوست عزیز
الان منظور شما اینکه مثلا برای سرعت 16 که قراره 350 گیگ حجم بده کاملا 350 تا رو میشه بین الملل استفاده کرد و اصلا یک دوم نمیکنه ؟

silverbios
14-12-2017, 00:26
این سرعت هایی که برای طرح های جدید مطرح شده همه رو سرعت گفته شده با توجه به طرح بسته میشن یا Up to 16 هستن؟

dj77
14-12-2017, 09:14
نسخه جدید جدول مقایسه تعرفه‌های غیرحجمی بر اساس حجم بین‌الملل + طرح‌های تشویقی

saeidsmxo
14-12-2017, 09:34
این سرعت هایی که برای طرح های جدید مطرح شده همه رو سرعت گفته شده با توجه به طرح بسته میشن یا Up to 16 هستن؟
بله.سرعت.اسمی

dele_tanha 1
14-12-2017, 14:11
سلام دوستان تو ی خبر خوندم جهرمی گفته به زودی طوری میشه که کف سرعت تغییر کنه(منظورم کف سرعت بعد اتمام حجم منصفانه هس)ینی اینکه همه سرویسا به 128 کیلوبیت نرسه.

misam5526
14-12-2017, 16:09
من امروز با تیم ویور پنل مخابرات یکی از دوستان رو دیدم.

جداسازی ترافیک صورت میگیره فقط به شما مقدارش رو نشون نمیدن!! یعنی خود سیستم هر گیگ خارجی رو 2 گیگ محاسبه میکنه و وقتی از یکی از اون سایتای معرفی شده داخلی دان میکنی 1 گیگ حساب میکنه...

اما نمایشش نمیده به صورت تفکیکی

k1ozil
14-12-2017, 16:19
من امروز با تیم ویور پنل مخابرات یکی از دوستان رو دیدم.

جداسازی ترافیک صورت میگیره فقط به شما مقدارش رو نشون نمیدن!! یعنی خود سیستم هر گیگ خارجی رو 2 گیگ محاسبه میکنه و وقتی از یکی از اون سایتای معرفی شده داخلی دان میکنی 1 گیگ حساب میکنه...

اما نمایشش نمیده به صورت تفکیکی

دقیقن مخابرات کرمان هم همیجوریه یعنی هر گیگ خارجی رو ۲ گیگ کم میکنه و داخلی ۱ رو یک گیگ ولی بحث اینه ک پنل مخابرات میتونه خارجی و داخلی رو از هم تشخیص بده :n02:

Ssarshar
14-12-2017, 17:00
مخابرات گندش رو در آورده رسما ، سه روزه که مودم رو کانفیگ کردیم و تو خود پروفایل هم وضعیت رو زده آنلاین و ارتباط داره با isp ، ولی وضعیت سرویس رو زده در انتظار تحویل !
30 بار هم زنگ زدیم گفتن دارایی باید تایید کنه و امروز و فردا میکنن .
چه گناهی کردیم ما که خطمون فیبره و باید از این شرکت کرم خورده سرویس بگیریم ؟

netwait
14-12-2017, 17:01
این همون پنلیه که به ادرس adsl.tci.ir وجود داره؟

/ecare.tct.ir

netwait
14-12-2017, 17:08
سلام دوست عزیز
الان منظور شما اینکه مثلا برای سرعت 16 که قراره 350 گیگ حجم بده کاملا 350 تا رو میشه بین الملل استفاده کرد و اصلا یک دوم نمیکنه ؟

چیزی که من تو crm میبینم همه حجم یکاسه هست
حالا سرویس من فعال شد خبر میدم

Milad4171
14-12-2017, 17:11
دوستان پست اول آپدیت شد
مطالب اولیه مربوط به سرویس فعلی و موارد دیگه قرار گرفت
به مرور با اطلاعات تکمیلی پست اول تکمیل تر میشه
:n40:

starstarmaryam
14-12-2017, 17:19
کسی تا حالا از این غیر حجمی ها گرفته و حجمش تموم شده باشه، سرعتش تا چقدر افت کرده؟

amir_aria
14-12-2017, 18:24
کسی تا حالا از این غیر حجمی ها گرفته و حجمش تموم شده باشه، سرعتش تا چقدر افت کرده؟این سرویس از ۱۷ آذر اجرایی شده و گمان نمی‌کنم کسی به این زودی حجم مصرفی رو به پایان رسونده باشه....

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

L.utus
14-12-2017, 19:57
دوستان برای تغییر سرویس مخابرات و گرفتن طرح های جدید باید پاشیم حضوری بریم مخابرات!؟
چون من در پنل میزنم تغییر سرویس چیزی نمیاد و یه صفحه خالی میاد
الان 512 نامحدود دارم

amir_aria
14-12-2017, 20:11
دوستان برای تغییر سرویس مخابرات و گرفتن طرح های جدید باید پاشیم حضوری بریم مخابرات!؟
الان 512 نامحدود دارمبله باید حضوری برید و یک فرمی رو امضا کنید.

L.utus
14-12-2017, 20:19
بله باید حضوری برید و یک فرمی رو امضا کنید.

ای بابا عجب عقب موندست این مخابرات
همه شرکتا اینرتنی کاراشون انجام میشه اینا مث عهد قاجار باید حضوری بری امضا بدی انگشت بزنی
تازه خط به نام بابامه
باید بابامو یه نصف روز علاف کنم ببرم مخابرات برای تغییر سرویس
اگر بخوام برم مخابرات میرم کلا درخواست جمع اوری میدم و میرم یه شرکتی که پشتیبانی و پنل و سازوکار درست حسابی داشته باشه
البته اگر این انحصار onu و pcm لعنتی اجازه بده از گیر مخابرات خلاص شیم!!! :n34:

amir_aria
14-12-2017, 20:19
این دیکتاتوری مخابرات که پروانه‌ رقابت به شرکت‌های دیگه رو در برخی مناطق نمیده واقعا غیر قابل تحمله.
اما اینکه صاحب خط باید حضور داشته باشه خیلی هم بیراه نیست هان !

xomax
14-12-2017, 22:48
ای بابا عجب عقب موندست این مخابرات
همه شرکتا اینرتنی کاراشون انجام میشه اینا مث عهد قاجار باید حضوری بری امضا بدی انگشت بزنی
تازه خط به نام بابامه
باید بابامو یه نصف روز علاف کنم ببرم مخابرات برای تغییر سرویس
اگر بخوام برم مخابرات میرم کلا درخواست جمع اوری میدم و میرم یه شرکتی که پشتیبانی و پنل و سازوکار درست حسابی داشته باشه
البته اگر این انحصار onu و pcm لعنتی اجازه بده از گیر مخابرات خلاص شیم!!! :n34:

اگه میخواید از مخابرات خلاص شید یک بار برای همیشه پدر رو زحمت بدید ببرید مخابرات و جمع کنید ( همونطور که من چند سال پیش برای یه اینترنت ساده پدر 70 ساله ام رو به زور بردم مخابرات خراب شده چون "حتما مالک خط باید حضور داشته باشه" )
اما اگه میخواید سرویس رو عوض کنید با یک تماس ساده با 2020 عوض میکنند. فقط موقع تماس خودتون رو جای پدر معرفی کنید و شماره ملی ایشون رو هم داشته باشید، اگر گفتند حضوری باید بیاین برای امضا و ... مزخرفه، بعدا دوباره تماس بگیرید با یه اپراتور دیگه صحبت کنید.
من خودم همینجور سرویسم رو عوض کردم.

saeidsmxo
15-12-2017, 00:53
الان 512 نامحدود دارم
به.من.۲۰۲۰.گفت.میتونی.تلفنی. تعویض.کنی

kamivh1
15-12-2017, 01:19
من خطم فيبره و به پينگ زير ١٠٠ احتياج دارم چيكار كنم؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

victor021
15-12-2017, 02:34
الان 512 نامحدود دارم
نه نیازی نیست بری،زنگ بزن 2020 خودش تغییر میده

babriman
15-12-2017, 12:10
مخابرات گندش رو در آورده رسما ، سه روزه که مودم رو کانفیگ کردیم و تو خود پروفایل هم وضعیت رو زده آنلاین و ارتباط داره با isp ، ولی وضعیت سرویس رو زده در انتظار تحویل !
30 بار هم زنگ زدیم گفتن دارایی باید تایید کنه و امروز و فردا میکنن .
چه گناهی کردیم ما که خطمون فیبره و باید از این شرکت کرم خورده سرویس بگیریم ؟

دوست عزیز به گفته‌ی وزیر انحصار مخابرات گویا برداشته شده
من زنگ زدم میگن که آره رفع شده ولی گویا شرکت‌ها تجهیزات ندارن
ان‌شاءالله به زودی تجهیزات هم بیارن دیگه از دست مخابرات خلاص میشیم منم مثل شما فیبرم و در زندان مخابرات اسیرم

starstarmaryam
15-12-2017, 12:52
من که هنوز از سرویس قبلیم مونده بخوام فقط ترافیک اضافی بگیرم میشه همین ترافیک های عادی که گذاشتن رو بگیرم ؟ به ترافیک رزرو مم اضافه میشه؟

AVB
15-12-2017, 16:53
این خط تا چند میکشه؟

--- DSL Information ---

DSL Status: Showtime
DSL Mode: ADSL2+
DSL Channel:
DSL Upstream Rate: 641 Kbps
DSL Downstream Rate: 2299 Kbps

Down up
DSL Noise Margin: 33.3 dB 27.0 dB
DSL Attenuation: 5.0 dB 2.5 dB
DSL Transmit Power: 14.2 dBm 11.7 dBm

xomax
15-12-2017, 23:19
من خطم فيبره و به پينگ زير ١٠٠ احتياج دارم چيكار كنم؟

ارزون ترین راه فعلا استفاده از سرویس کاهش پینگه ( تو اینترنت سایت داره میفروشن)
دومین راه صبر کردن برای رفع محدودیت فیبر و مهاجرت به ISP های دیگه است
سومین راه اینترنت وایرلس PTP هست که حداقل 300-400 هزینه نصبش میشه جدا از تعرفه های فضاییش.
گرون ترین راه هم اینترنت فیبر نوری (FTTH) هست که گرفتنش فعلا خیلی دردسر داره و چون انحصار مخابرات هست فعلا، انتظار کیفیت و پینگ با ثبات رو نباید ازش داشته باشید.

منطقی ترین راه در حال حاضر کنار اومدن با پینگ 100 تا 120-30 هست چون برای حداکثر 10 یا 20 میلی ثانیه کمتر باید خیلی هزینه بکنید. با توجه به موقعیت و فاصله ایران از اروپا، بهترین پینگ در حالت ایده آل از 70-80 میلی ثانیه کمتر نمیشه

xomax
15-12-2017, 23:26
این خط تا چند میکشه؟

--- DSL Information ---

DSL Status: Showtime
DSL Mode: ADSL2+
DSL Channel:
DSL Upstream Rate: 641 Kbps
DSL Downstream Rate: 2299 Kbps

Down up
DSL Noise Margin: 33.3 dB 27.0 dB
DSL Attenuation: 5.0 dB 2.5 dB
DSL Transmit Power: 14.2 dBm 11.7 dBm

کیفیت خطتون عالی هست. تا 16 راحت میکشه

dele_tanha 1
15-12-2017, 23:32
سلام اینم نت مخابرات من سرعت16 فیبر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

dele_tanha 1
15-12-2017, 23:32
مخابرات بوشهر هستم من

dele_tanha 1
15-12-2017, 23:43
سلام دوستان. بنظرتون مشخصات هط من خوبه یا نه؟ نویز داره یا نه؟ و حداکثر تا جند مگابیت ساپورت میکنه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

m_amin
16-12-2017, 01:16
سلام دوستان. بنظرتون مشخصات هط من خوبه یا نه؟ نویز داره یا نه؟ و حداکثر تا جند مگابیت ساپورت میکنه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا ۲۴ مگ هم جا داری شما
خطط عالی هست

bandary
16-12-2017, 08:09
خط مثداری نویزی هست و حداکثر کشش خط 16 مگ هست

bandary
16-12-2017, 08:12

خط مثداری نویزی هست و حداکثر کشش خط 16 مگ هست

lord_alone_dark
16-12-2017, 10:11
اگه میخواید از مخابرات خلاص شید یک بار برای همیشه پدر رو زحمت بدید ببرید مخابرات و جمع کنید ( همونطور که من چند سال پیش برای یه اینترنت ساده پدر 70 ساله ام رو به زور بردم مخابرات خراب شده چون "حتما مالک خط باید حضور داشته باشه" )
اما اگه میخواید سرویس رو عوض کنید با یک تماس ساده با 2020 عوض میکنند. فقط موقع تماس خودتون رو جای پدر معرفی کنید و شماره ملی ایشون رو هم داشته باشید، اگر گفتند حضوری باید بیاین برای امضا و ... مزخرفه، بعدا دوباره تماس بگیرید با یه اپراتور دیگه صحبت کنید.
من خودم همینجور سرویسم رو عوض کردم.

یک خط برای خودت بخر 50 تومن تموم میشه این حرفا چقد سخت میگیرین

darvish1900
16-12-2017, 11:05

داداش خیلی وقت خط شده 200000 تومان. خدا بیامرزه 50 تومان

amir_aria
16-12-2017, 13:51
دوستان کسی موفق شد بدون مراجعه حوری سرویس رو تغییر بده ؟!

amir_aria
16-12-2017, 13:52
دوستان کسی موفق شد بدون مراجعه حضوری سرویس رو تغییر بده ؟!

italodance
16-12-2017, 13:59

:V27::V26::V7:

:V7::V7::V7::V7::V7::V7::V7::V7:

:V9::V9::V9::V9::V9::V9::V9:

ehsan_2000
16-12-2017, 14:01
دوستان کسی موفق شد بدون مراجعه حضوری سرویس رو تغییر بده ؟!

آره شما با همون شماره اي كه ADSL روشه زنگ بزنين 2020 خودشون عوض ميكنن سرويس رو . يك دو روز بعدش تو پنل ميتونين ببينين تو قسمت خريد ترافيك

payampop
16-12-2017, 15:16
برای مشترکان تهرانی؛
سرویس ADSL مخابرات فردا دچار اختلال می شود

به دلیل اجرای طرح توسعه، سرویس ADSL مخابرات استان تهران، فردا یکشنبه ۲۶ آذرماه دچار اختلال می شود.
مخابرات منطقه تهران اعلام و پیش بینی کرده است که با اجرای طرح توسعه در شبکه دیتای مخابرات منطقه تهران، اینترنت پرسرعت (ADSL) روز یکشنبه ۲۶ آذرماه از ساعت ۱۰ الی ۱۳ با اختلال همراه است.

Farbod3113
16-12-2017, 19:02
سلام دوستان
من سرویسم رو تلفنی از ۵۱۲ نامحدود به ۲ مگ ۷۵ گیگ تغییر دادم که اپراتور ۲۰۲۰ گفت تا ۱۰ روز وقت داری که با مراجعه به مرکز مخابرات قرارداد جدید بنویسی.
درحالیکه سرعت بعد از ۲۴ ساعت به ۲ مگ تغییر کرد اما توی پنل کاربری اونجایی که مشخصات سرویس رو مینویسه خالیه و به جاش یه تگ به اسم توربو اسپید اضافه شده که میزنه سرویس ۲ مگ و مدت اونو میزنه ۲۴ ساعت.
الان سه روزه که دارم بدون مشکل ازین سرویس استفاده میکنم. آیا نیازه که حتما برای امضای قرارداد به مرکز مخابرات برم؟ کسی تجربه این موردو داره؟

netwait
16-12-2017, 21:39
تست سرعت هم بذار برادر

George Shelly
16-12-2017, 21:44
پیشگامان جلو زد سایتش رو چک کنید .....

karbar200
16-12-2017, 21:48
خرید حجم اضافه قیمتش را بردن بالا

اینترنت خوب با طعم تابستانه 24GB -2M up to16M پیش پرداخت

hassan-mm
16-12-2017, 22:06
دوستان اینم تست سرعت 8 مگ

darvish1900
17-12-2017, 09:55
خرید حجم اضافه قیمتش را بردن بالا

اینترنت خوب با طعم تابستانه 24GB -2M up to16M پیش پرداخت

قرار دادهای ما رو گران کرده اند و مثل بقیه شده. قبلا طرح ما 100 گیگ 98000 تومان بود. دزدی دیگه حالش میبرن

SAHANDE3
17-12-2017, 11:48
برای من 3 روز پنل رو آپدیت نکردن اصلا معلوم نیست چه خبر تو این مخابرات

kourosh_ror
17-12-2017, 12:08
باید به 195 همگی شکایت کنند. جون تا اخر طرح حق اینکار رو ندارن. همگی به 195 شکایت کنید.

mrm88
17-12-2017, 12:13
دوستان الان 3 ساله اینترنتم از مخابرات و یک مگابیت نامحدود هست!

این مصوبه که برای اینترنت وزیر ارتباطات اعلام کرد برای اینترنت نامحدود همه شرکت ها روی خط ماها اتوماتیک اعمال میشه؟ یا ما همچنان و با همون تعرفه قبلی از سرویسمون استفاده میکنیم؟

(تا الان که سرعت و کیفیت همون آشغالی که بود هست :n02:)

payampop
17-12-2017, 12:45
فروش بسته‌های قدیمی اینترنت مخابرات ممنوع شد

معاون مخابرات ایران درباره تعرفه‌های جدید مخابرات برای اینترنت ثابت گفت: فروش جدید شرکت مخابرات براساس تعرفه‌های جدید بوده و فروش بسته قدیمی ممنوع است. البته هرکس قرارداد قبلی را داشته باشد، تا زمان سررسید قرارداد پابرجاست اما حداکثر قراردادها یک ساله است و اگر زمان قرارداد تمام شود، باید بسته جدید خریداری کند.

منبع : ایسنا

saeidsmxo
17-12-2017, 13:50
دوستان الان این سرویسای جدید رو هم میشه پیش پرداخت گرفت هم پس پرداخت؟
اونهایی که گرفتن هزینه یکماه رو قبلش دادن؟

dj77
17-12-2017, 14:29
نسخه جدید جدول مقایسه تعرفه‌های غیرحجمی بر اساس حجم بین‌الملل + طرح‌های تشویقی

بر اساس آخرین تغییرات
(25 آذر، پیشگامان)

jjjan
17-12-2017, 20:28
سرویس من تو منطقه قدوسی قطع شده 512 نامحدود مخاربرات رفتم میگه کل نا محدودا قطع میشه کم کم باید سرویس جدید بخری دوستان شمام اینطوری شدین؟؟؟؟؟

Farbod3113
17-12-2017, 20:29
تست سرعت هم بذار برادر

اینم تست سرعت
۲ مگ ۷۵ گیگ مثلا غیرحجمی!!!

L.utus
17-12-2017, 20:40
ببخشید سرعت اپلود رو چجوری تعیین می کنن؟
سرعت دانلود که باید همون سرعت اسمی باشه که میدن
ولی سرعت اپلود چی؟
هر چقدر خط کشش داشته باشه یا اونم قواعدی داره؟

mahan999
17-12-2017, 21:07
سرویس من تو منطقه قدوسی قطع شده 512 نامحدود مخاربرات رفتم میگه کل نا محدودا قطع میشه کم کم باید سرویس جدید بخری دوستان شمام اینطوری شدین؟؟؟؟؟

دروغ میگه برو تو اکنتت ببین وضعیتش چیه

ecare.tct.ir

hamed2004
17-12-2017, 21:13
اینم سرعت من 2M -75G مخابرات

jjjan
17-12-2017, 21:44
رفتم سرویس منقضی شده. اینترنت کلا قعطه

kamivh1
17-12-2017, 22:13
الان ترافیک بین الملل و مخابرات یک سوم حساب میکنه یا نصف؟

مهر داد
18-12-2017, 04:29
آقا حامد یعنی برای شما سرعت را باز گذاشته اند؟

alexfr
18-12-2017, 09:16
من تلفنی سرویس عوض کردم گفت 10 روز وقت داری بری برای قرارداد جدید لازمه برم یا الکیه؟ بعد پرسید وقتی حجم استفاده کردی می خوای بسته بخری یا سرعت کم شه؟ ها؟ اینم سوال داره؟ سرویس 2 75g بود.

hamed2004
18-12-2017, 09:58
آره داداش رو 25 بستن

ho66
18-12-2017, 10:38
سلام
من 1 مگ نامحدود دارم
به نظرتون عوضش کنم با این طرح جدید 2 مگ

alexfr
18-12-2017, 12:15
1مگ رو عوض نکن. من 512 رو عوض کردم به 2 قیمت یکیه و برای مصرف پدر مادر کافیه و imo و غیره خیلی بهتر می شه.

فکر می کنم بعد یه مدت سرویس های قدیمی رو قطع می کنند و مجبور شی عوض کنی تا اون وقت صبر کن.

Mehdi Bayern
18-12-2017, 13:00
سلام
من 1 مگ نامحدود دارم
به نظرتون عوضش کنم با این طرح جدید 2 مگ
اگه مصرفت کمه عوض کن ولی من جای تو بودم نامحدود رو ول نمیکردم اصلا تو این شرایط

kourosh_ror
18-12-2017, 16:16
گند ترین حجم رو داره مخابرات میده. تازه نه شبانه داره نه هیج مشوقی. تو مرکز ما رو 4 میدن بقیه شرکت ها خودش میتونه تا 16 هم بده. اما وقتی حجم نباشه سرعت هم بدرد نمیخوره باید تخیله کرد با این شرایط. نهایت سرعت 4 مگ میگیرم حجمش از 16 مخابرات بیشتر باشه. امروز شاتل هم افزایش داد این مخابرات مثل منگول ها مونده.

shahryar84
18-12-2017, 16:40
اینم سرعت من 2M -75G مخابرات

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ایول [emoji848]

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

hamidreza785
18-12-2017, 17:16
گند ترین حجم رو داره مخابرات میده. تازه نه شبانه داره نه هیج مشوقی. تو مرکز ما رو 4 میدن بقیه شرکت ها خودش میتونه تا 16 هم بده. اما وقتی حجم نباشه سرعت هم بدرد نمیخوره باید تخیله کرد با این شرایط. نهایت سرعت 4 مگ میگیرم حجمش از 16 مخابرات بیشتر باشه. امروز شاتل هم افزایش داد این مخابرات مثل منگول ها مونده.

مخابرات موقعی که طرح داد نسبت به بقیه شرکت ها نسبتا خوب بود ولی الان دیگه باید افزایش بده

البته مشتری ثابت خودشو داره و خیلی ها مجبورن ازش سرویس بگیرین پس ممکنه به همین راحتی تغییر طرح نده

kourosh_ror
18-12-2017, 17:42
بحث سود بیشتر هست. من چند وقت پیش صحبت میکردم با معاون مخابرات منطقه میگفت برای چی اینها که از ما سرویس میگرن بیشتر بفروشن ما باید بیشتر بفروشیم. اگر دقت بکنی خیلی مخابرات نسبت به قبل بهتر شده هر چند هنوز هم خیلی عقب مونده است. در مورد این طرح هم دیگه دوره مجبوری داره سر میاد. یا طرف میره رو 4 جی یا میره ثابت دیگه ای دی اس ال هم که داره از انحصار در میاد. فکر کنم مخابرات هم بزودی مجبور میشه تغییر بده. من سرویسم هست اما حجم دیگه با قیمت های جدید نمیرزه به 195 هم شکایت زدم تا ببینم چی میشه. اگر شرایط این باشه تخلیه میکنم میرم یه شرکت دیگه 4 مگ میگرم جه بسا 8 هم حواب بده الان با پارس و شاتل صحبت کردن. 4 تضمینی اوکی هست اما 8 رو قطعی نمیتونن بگن. در هر صورت درخت نیستیم که یه جا بمونیم. همین پارس و شاتل مجبور شدن تغییر بدن اینها هم میشن. ندادن میریم. حتی با سرعت پایین تر سرعت 4 خیلی بهتره که 8 داشته باشم اما حجم خیلی کم باشه.

mmanhap
18-12-2017, 18:16
28 آذر طرح من تموم میشه
پارسال گرفتم 100 تومن 60 گیگ داشت و دانلود شباه 2-6 رایگان
چه بلایی سرش میاد
تمدید میشه یا نه؟

mehrdadb3
18-12-2017, 18:32
28 آذر طرح من تموم میشه
چه بلایی سرش میاد
تمدید میشه یا نه؟
برای من هم دقیقا مثل شماست شانس نداریم نذاشتن 2 روز دیرتر بگن ما تمدید میکردیم حالا بجایه 100 تومن باید ماهی 40 50 تومن بدیم

darvish1900
18-12-2017, 18:34
28 آذر طرح من تموم میشه
چه بلایی سرش میاد
تمدید میشه یا نه؟

شانس بیارید تمدید میشه یکسال دیگه شانس هم نیارید به قانون جدید بخورید که هیچ سرویس قبلی تمدید نمیشه که هیچ
فردا که قرردادتون تمام میشه تو خرید ترافیک بزنید ببنید چی براتون میزنه تمدید قرارداد میاد یا سرویس جدید

mmanhap
18-12-2017, 18:42
شانس بیارید تمدید میشه یکسال دیگه شانس هم نیارید به قانون جدید بخورید که هیچ سرویس قبلی تمدید نمیشه که هیچ
فردا که قرردادتون تمام میشه تو خرید ترافیک بزنید ببنید چی براتون میزنه تمدید قرارداد میاد یا سرویس جدید

بی صبرانه منتظرم ساعت 24 بشه ببینم چطور میشه

alexfr
18-12-2017, 19:45
من تو ecare هیچی نمی تونم ببینم. نه اسم سرویس هست نه گرازش حجم و نه می توتم بسته حجمی بخرم کلا تعطیل! ولی خوب سرویس دارم! :n35:

mmanhap
18-12-2017, 19:46
من تو ecare هیچی نمی تونم ببینم. نه اسم سرویس هست نه گرازش حجم و نه می توتم بسته حجمی بخرم کلا تعطیل! ولی خوب سرویس دارم! :n35:

مگه طرح شما تموم شده؟
کی تموم شده؟

alexfr
18-12-2017, 19:52
نه من 512 نا محدود قدیمی داشتم که قطع کردن! زنگ زدم 2020 عوض کنن رو 2m و تا ظهر وصل شد ولی اصلا هیچ اطلاعاتی ندارم که چی دارم می گیرم توی سایت. قبلا بود!

alexfr
18-12-2017, 19:55
نه .من 512 نا محدود قدیمی داشتم زنگ زدم 2m جدید گرفتم. مشکل اینه که هیچ اطلاعاتی نمی تونم ببینم.

hassan-mm
18-12-2017, 23:02
اقا مخابرات افزایش نمیده؟
خیلی کمه

paiom
19-12-2017, 00:09
نه .من 512 نا محدود قدیمی داشتم زنگ زدم 2m جدید گرفتم. مشکل اینه که هیچ اطلاعاتی نمی تونم ببینم.

منم دقیقا دیروز همین کارو کردم و هیچ اطلاعاتی تو پنل کاربری نمیزنه. مثل عصر حجر میمونه پنل کاربری مخابرات، 4 تا بیسواد هم گذاشتن تو 2020

دارم دنبال یه net manager خوب میگردم که حجمم رو خودم محاسبه کنم!!!!

برا من از وقتی 2 مگ شده ، فایرفاکس جونش بالا میاد تا یه صفحه باز کنه قبلش اینجوری نبود اصلا، برا شما هم اینطور شده ؟!!

mmanhap
19-12-2017, 00:20
من طرحم تموم شدش و تو قسمت خرید ترافیک میرم اینطوریه

این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی تمدید نمبشه دیگه؟؟

Torch Bearer
19-12-2017, 00:37
دوستان یک سوال
با توجه به این که وزیر گفته بود این محدودیت سرویس دهی مخابرات روی خطوط فیبری برداشته شده و همه میتونن سرویس بدن، ولی من هی زنگ میزنم میپرسم میگن شما نمیتونی از جای دیگه ای اینترنت بگیری چون زیرساختشو نداره خط شما و هنوز فقط خود ما میتونیم سرویس بدیم
قضیه چیه؟ میتونم به 195 شکایت کنم؟

alexfr
19-12-2017, 01:09
منم دقیقا دیروز همین کارو کردم و هیچ اطلاعاتی تو پنل کاربری نمیزنه. مثل عصر حجر میمونه پنل کاربری مخابرات، 4 تا بیسواد هم گذاشتن تو 2020

دارم دنبال یه net manager خوب میگردم که حجمم رو خودم محاسبه کنم!!!!

برا من از وقتی 2 مگ شده ، فایرفاکس جونش بالا میاد تا یه صفحه باز کنه قبلش اینجوری نبود اصلا، برا شما هم اینطور شده ؟!!

اولش که وصل شده بود سرعت خوب بود ولی الان امشب انگار ترافیک خارج رو کند کردن.... از این vpn های افزایش سرعت زدم درست کار می کنه.... نمی دونم چی بگم واقعا...

مال من مرکز سلمان فارسی هستش و انگار اونجا 72 ساعت اختلال هست. شاید به خاطر اونه.

اگه ویندوز 10 داری خودش یه data usage داره یه تخمینی می ده از 30 روز گذشته.

m_amin
19-12-2017, 01:50

خوب بزن پیش فاکتور برات صادر کنه ببین چی میزنه
الان سرویست قطع هست!؟

mahan999
19-12-2017, 02:52

شماره خطی رو که روش سرویس داری درست میزنی؟ اگر رو تولید پیش فاکتور میزنی و ERROR میده یعنی طرحت رو حذف کردن.الان اینترنت قطعه ؟ صفحه باز نمیشه ؟

AVB
19-12-2017, 09:42
شماره خطی رو که روش سرویس داری درست میزنی؟ اگر رو تولید پیش فاکتور میزنی و ERROR میده یعنی طرحت رو حذف کردن.الان اینترنت قطعه ؟ صفحه باز نمیشه ؟

این ایرادِ سیستم مخابراته.
باید بری مرکز تلفنتون بگی خطت رو از حالت کمپین بزارن رو حالت طرح تا بتونی شارژ کنی.

mmanhap
19-12-2017, 09:58
همه چی رو درست میزنم.
بله ارور میده
Error

- - - Updated - - -

خوب بزن پیش فاکتور برات صادر کنه ببین چی میزنه
الان سرویست قطع هست!؟
مقداری حجم مونده
اینترنت قطع نیست
پیش فاکتور میزنم ارور میده

mahan999
19-12-2017, 10:24
همه چی رو درست میزنم.
بله ارور میده
Error

- - - Updated - - -

مقداری حجم مونده
اینترنت قطع نیست
پیش فاکتور میزنم ارور میده

این ایرادِ سیستم مخابراته.
باید بری مرکز تلفنتون بگی خطت رو از حالت کمپین بزارن رو حالت طرح تا بتونی شارژ کنی.

ایشون طرحش تموم شده حجمش که تموم نشده
اگر اینجوریه زودتر برو مرکز ولی بعید میدونم یا زنگ بزن 2020 بگو نمیتونم حجم بخرم.

mmanhap
19-12-2017, 11:08

زنگ زدم 2020 گفتن طرح رو باید عوض کنی و دیگه تمدید نمیشه
شبانه رایگان هم نداریم دیگه.

از اونجا که شرکت های ایرانی با مخابرات رقابت سالمی دارن!! به هر شرکتی زنگ میزنم میگن که مرکزه شما پورت نداریم.
یعنی حق انتخابه فقط مخابرات رو دارم

mehrdadb3
19-12-2017, 13:39
زنگ زدم 2020 گفتن طرح رو باید عوض کنی و دیگه تمدید نمیشه
شبانه رایگان هم نداریم دیگه.

از اونجا که شرکت های ایرانی با مخابرات رقابت سالمی دارن!! به هر شرکتی زنگ میزنم میگن که مرکزه شما پورت نداریم.
یعنی حق انتخابه فقط مخابرات رو دارم

برای من هم دقیق مثل شماست
این طرح ابریما که دارن رو میدن
ابریما 4 زده سرعت 1 اپ تو 16 90 گیگ سالانه 175000 تومن تو ویژگیهاش زده دانلود نامحدود و حجم رایگان کسی خبر داره از این طرح

و 1 سوال سرویس تا موقعی که حجم داشته باشیم میمونه یا نه برای من تا 27 بود تاریخش ولی قطع نشده هنوز

ardeshir n
19-12-2017, 16:09
درود.
دوستان یه چیز عجیب.
من سرویسم ۵۱۲ نامحدود مخابراته (مشترک قدیمی هستم).
هفته پیش تلفن و اینترنت قطع شدن با هم دیگه.
شنبه وصلش که کردن با سرعت ۲۴ مگ دانلود و یک مگ آپلود وصل کردن!!
یعنی توی سایت آپلود ecare.tct.ir سرویس ۵۱۲ مگابیت زده ولی اطلاعات مودم ۲۴ مگ هست و سرعت دانلود هم شده ۲ مگابایت!
در ضمن پینگ هم نصف شده(مخصوصا به سرور های دوتا ۲)
یه چیز دیگه اینه که سرعت اتصال خارج از کشور ۱۰۰ کیلوبایت و پکت لاس هم ۵۰ هست!!

Sent from my ASUS using Tapatalk

dj77
19-12-2017, 16:50
نسخه جدید جدول مقایسه تعرفه‌های غیرحجمی بر اساس حجم بین‌الملل + طرح‌های تشویقی جدید

بر اساس آخرین تغییرات
(27 آذر، شاتل و پیشگامان)

CasT!el
19-12-2017, 17:43
درود.
دوستان یه چیز عجیب.
یعنی توی سایت آپلود ecare.tct.ir سرویس ۵۱۲ مگابیت زده ولی اطلاعات مودم ۲۴ مگ هست و سرعت دانلود هم شده ۲ مگابایت!

اگر تعرفه ات جوري هست كه روي قبض نمياد و هر ماه خودت شارژ ميكني اصلا صداش رو نيار و حالش رو ببر ولي اگر تعرفه ات روي قبض حساب ميشه حتما پيگيري كن با ٢٠٢٠ وببين توي سيستم شون تعرفه شما رو چطور ثبت كردن ولي باز هم نگو سرعتت زياد شده چون ممكنه بزنه سرعت رو كم كنه فقط مطمىن بشو كه سره ماه روي قبض اين مخابراتي ها سرت خراب نش
پس اگر مطمين شدي هنوز تعرفه قديم هستي وقرار نيست پولي بدي اصلا به ٢٠٢٠ و مخابرات قضيه سرعتت رو نگو:n31:

ardeshir n
19-12-2017, 18:34
اگر تعرفه ات جوري هست كه روي قبض نمياد و هر ماه خودت شارژ ميكني اصلا صداش رو نيار و حالش رو ببر ولي اگر تعرفه ات روي قبض حساب ميشه حتما پيگيري كن با ٢٠٢٠ وببين توي سيستم شون تعرفه شما رو چطور ثبت كردن ولي باز هم نگو سرعتت زياد شده چون ممكنه بزنه سرعت رو كم كنه فقط مطمىن بشو كه سره ماه روي قبض اين مخابراتي ها سرت خراب نش
پس اگر مطمين شدي هنوز تعرفه قديم هستي وقرار نيست پولي بدي اصلا به ٢٠٢٠ و مخابرات قضيه سرعتت رو نگو:n31:سپاس از کمک شما.
اینترنتم شارژی نیست و نامحدوده. ماهی ۴۶۰۰۰۰ ریال.
روی قبض میاد با عنوان ADSL.
ممکنه موقع تعمیرات هاب توی کوچه خط رو مستقیم وصل کرده باشن به سیم اصلی؟

xomax
19-12-2017, 19:59
درود.
دوستان یه چیز عجیب.

دوست عزیز این قطع و وصل شدن به احتمال زیاد بخاطر کابل برگردان بوده و براتون پست فیبر نوری نصب کردن توی منطقه (شبیه جعبه های اداره برق هست که معمولا کنار پیاده رو هست). سرعت 24 مگ که میگیرید بخاطر نزدیک شدن فاصلتون با این جعبه هست. شرایط کاملا مشابه وضع شما برای یکی از دوستان من رخ داد، سرعتش تا 1 ماه شایدم کمتر از 1 مگابیت شده بود 4 مگابیت. خلاصه که استفاده کنید چون به زودی به حالت قبل بر می گرده. علاوه بر این خطش الان تا 28 مگابیت کشش داره و به احتمال زیاد کیفیت خط شما هم خیلی بهبود پیدا کرده. فکر کنم از این به بعد هم میتونید سرویس VDSL یا FTTH مخابرات رو بگیرید اگه بخواید.

ardeshir n
19-12-2017, 21:24
دوست عزیز این قطع و وصل شدن به احتمال زیاد بخاطر کابل برگردان بوده و براتون پست فیبر نوری نصب کردن توی منطقه (شبیه جعبه های اداره برق هست که معمولا کنار پیاده رو هست). سرعت 24 مگ که میگیرید بخاطر نزدیک شدن فاصلتون با این جعبه هست. شرایط کاملا مشابه وضع شما برای یکی از دوستان من رخ داد، سرعتش تا 1 ماه شایدم کمتر از 1 مگابیت شده بود 4 مگابیت. خلاصه که استفاده کنید چون به زودی به حالت قبل بر می گرده. علاوه بر این خطش الان تا 28 مگابیت کشش داره و به احتمال زیاد کیفیت خط شما هم خیلی بهبود پیدا کرده. فکر کنم از این به بعد هم میتونید سرویس VDSL یا FTTH مخابرات رو بگیرید اگه بخواید.

درود.
اتفاقا کابل برگردون هست.
و کشش خط هم دقیق 28 مگ :)
ممنون از اطلاعرسانی الآن حمله ور میشیم xD

alexfr
20-12-2017, 18:10
امروز ecare درست شد و اسم سرویس رو حداقل می گه ولی گزارش حجم تعطیله! هیچی! هر چی خواستم برم پس :n39:

victor021
20-12-2017, 20:07
دوستان شما پرش لینک ندارید؟ این چراغ مودم همش چشمک میزنه ،یهو نت قطع میشه باید مودمو ریست کنم درست شه دو باره چند دیقه بعد قطع میشه و همون اش و همون کاسه

Milad4171
20-12-2017, 23:10
دوستان شما پرش لینک ندارید؟ این چراغ مودم همش چشمک میزنه ،یهو نت قطع میشه باید مودمو ریست کنم درست شه دو باره چند دیقه بعد قطع میشه و همون اش و همون کاسه
شاید بی ربطی به نظر برسه ولی کانال رو تو مودم تغییر بدین. کانال 3 یا 5 رو انتخاب کنین.

netwait
21-12-2017, 13:59
خب
من عطای 512 نامحدود رو به لقاش بخشیدم
و تغییر سرویس دادم اومدم رو 2مگ 75 گیگ حجم

این سرعتیه که برام بستن:

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

24.5
27.8
db

Line Attenuation

:

32.3
22.8
db

Data Rate

:

2304
639
kbps

Max Rate

:

11284
2139
kbps

CRC

:

6
6

اینم تست سرعت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم دانلود از سرور داخلی:

اینم قیمت بسته های اضافی تو پنل مخابرات تهران:

حجم اضافه
Internet 6GB 12Month 65,400
Internet 10GB 12Month 103,550
Internet 20GB 12Month 196,200
Internet 40GB 12Month 370,600
Internet 60GB 12Month 523,200

putin0
21-12-2017, 14:07
دوستان چرا بینگ سرور خارجی بده؟

- - - Updated - - -

بینگ سرور المانی از 130 تا 170

ardeshir n
21-12-2017, 14:21

- - - Updated - - -

بینگ سرور المانی از 130 تا 170درود.
پینگ سرور لوکزامبورگ ۹۷
مشخصات مودم رو برام بفرستین.

xomax
21-12-2017, 16:52

- - - Updated - - -

بینگ سرور المانی از 130 تا 170

چند روزی هست خراب شده. کلا روی پینگ مخابرات هیچ اعتمادی نیست

alexfr
22-12-2017, 00:21
512 نا محدود واقعا به هیچ کاری نمی خورد اونم با اون قیمت. اگه حجم رو یکم زیاد کنن این طرج جدید 2m با همون قیمت upgrade بدی نیست. تا حالا راضیم. سرعت آپلود به 512 از 128 خیلی محسوسه...

کیفیت خط هم برای من بهتر شده. قبلا حد بالا 11M بود و موقع بازی OVERWATCH همش packet loss می زد. الان خیلی بهتره و پینگ بعضی وقتا به 90-95 هم می رسه. اینه خطم.

Downstream
Upstream

Line Coding(Trellis):
On
On

SNR Margin (0.1 dB):
406
260

Attenuation (0.1 dB):
115
51

Output Power (0.1 dBm):
124
124

Attainable Rate (Kbps):
24,352
1,319

Path 0

Path 1

Downstream
Upstream
Downstream
Upstream

Rate (Kbps):
2,304
639
0
0

jokereblis
22-12-2017, 10:06
دوستان .. سرعت دانلود بسته های غیر حجمی مخابرات ۸ و ۱۶ مگ چقدر هستش ؟

Milad4171
22-12-2017, 11:41
دوستان .. سرعت دانلود بسته های غیر حجمی مخابرات ۸ و ۱۶ مگ چقدر هستش ؟

پست اول تاپیک به روز رسانی شده

8مگابیت = یک مگابایت در ثانیه
16مگابیت = دو مگابایت در ثانیه

L.utus
22-12-2017, 12:45
دوستان کسی اینجا هست طرح های جدید غیرخجمی مخابرات رو گرفته باشه و سرویسش رو از پس پرداخت به پیش پرداخت تغییر داده باشه؟
از طریق 2020 سرویس رو تغییر دادین؟ و از تو پنل مخابرات پرداختی رو انجام دادین؟ چون قسمتی برای پرداخت من تو پنل نمیبینم

paiom
22-12-2017, 22:48
:n29:
خب
من عطای 512 نامحدود رو به لقاش بخشیدم
و تغییر سرویس دادم اومدم رو 2مگ 75 گیگ حجم

این سرعتیه که برام بستن:

Downstream
Upstream

SNR Margin

:

24.5
27.8
db

Line Attenuation

:

32.3
22.8
db

Data Rate

:

2304
639
kbps

Max Rate

:

11284
2139
kbps

CRC

:

6
6

اینم تست سرعت
اینم دانلود از سرور داخلی:

اینم قیمت بسته های اضافی تو پنل مخابرات تهران:

حجم اضافه
Internet 6GB 12Month 65,400
Internet 10GB 12Month 103,550
Internet 20GB 12Month 196,200
Internet 40GB 12Month 370,600
Internet 60GB 12Month 523,200

دوست عزیز این قیمتهای حجم اضافی رو کجا زده؟ میشه از تو همون پنل کاربری خرید ؟! منظورم ecare هست

putin0
22-12-2017, 23:00
مودم :IP-WDL-RT2T2R

سرعت:

Up Stream
2111 kbps

Down Stream
18046 kbps

نویز:

Attenuation Down Stream
4

Attenuation Up Stream
16

SNR Margin Down Stream
7.3

SNR Margin Up Stream
5.9

ping داخلی=4

المانی-برلین از 130 تا 200

نیویورک=240

خطم 16 فیبر

درود.
پینگ سرور لوکزامبورگ ۹۷
مشخصات مودم رو برام بفرستین.

qosmio
22-12-2017, 23:03
دوستان کسی اینجا هست طرح های جدید غیرخجمی مخابرات رو گرفته باشه و سرویسش رو از پس پرداخت به پیش پرداخت تغییر داده باشه؟
از طریق 2020 سرویس رو تغییر دادین؟ و از تو پنل مخابرات پرداختی رو انجام دادین؟ چون قسمتی برای پرداخت من تو پنل نمیبینم

از طریق 2020 انجام دادم من.
پرداخت هم توی قسمت خرید حجم اومد !!

putin0
22-12-2017, 23:07
خدایش با مبین نت راحت بودم بینکم در المان زیر 100 بود و سرعت 32mbps بود

اما اینبار به خاطر قیمت ارزون حجم نسبت به مبین نت و فیبر بودن خطم گرفتم

pipo4713
22-12-2017, 23:15
خدایش با مبین نت راحت بودم بینکم در المان زیر 100 بود و سرعت 32mbps بود

اما اینبار به خاطر قیمت ارزون حجم نسبت به مبین نت و فیبر بودن خطم گرفتم

میشه توضیح بدی توی کدوم شهر هستین و کدوم منطقه؟؟
و اینکه صاحب خونه هستین یا مستاجر؟ و سرویس قبلیتون چی بود؟
چون یکی از دوستان من سرعت 128 نامحدود هست و خسته شده از این صورت و به دلیل اینکه مستاجر هست و چند سالی هست نشسته و قرارداد رو امضاء نکرده دارن پیش میرن مخابرات قبول نکرده تا سرعت رو تغییر بده...
ممنون میشم توضیح بدی تا شاید به دردشون بخوره...
مرسی

putin0
22-12-2017, 23:22
میشه توضیح بدی توی کدوم شهر هستین و کدوم منطقه؟؟
و اینکه صاحب خونه هستین یا مستاجر؟ و سرویس قبلیتون چی بود؟
چون یکی از دوستان من سرعت 128 نامحدود هست و خسته شده از این صورت و به دلیل اینکه مستاجر هست و چند سالی هست نشسته و قرارداد رو امضاء نکرده دارن پیش میرن مخابرات قبول نکرده تا سرعت رو تغییر بده...
ممنون میشم توضیح بدی تا شاید به دردشون بخوره...
مرسی
تهران-
منطقه6-صاحب خانه-512 نامحدود

putin0
22-12-2017, 23:29
کاری هست بتونم بینکم کم کنم؟اگر نباشه همون مبین نت بهتره

putin0
22-12-2017, 23:31
تهران-
منطقه6-صاحب خانه-512 نامحدود

pipo4713
22-12-2017, 23:47

مرسی لطف کردی...
متاسفانه قرار داد رو چندین ساله تمدید نکرده و همینطوری با صاحبخونه در تماسه و براش خیلی سخت شده کار.. چراکه میخواست تغییر سرویس بده اجازه ندادن و خواست جمع آوری هم کنه بهش باز اجازه ندادن..
حالا ببینه میتونه تلفنی تغییر سرویس بده و مشکلی پیش نیاد یا خیر...

Milad4171
23-12-2017, 10:16
سلام. دوستان سرعت شما همچنان اسمی هستش ؟ من نمیدونم چه اتفاقی افتاده بعد از تغییر تعرفه سرعت محدود شد به 2 مگابیت اما الان دوباره اومده رو شانزده. :n02:
نمیدونم اشکال فنی هست یا خودشون اینکارو کردن. اگر کسی میخواد سرویس تهیه کنه حتماً یه سوال بپرسه که میشه سرعت رو بالا بست. :n13:
البته معلوم نیست ممکنه امروز دوباره به حالت قبل برگرده بازم:n29:

kourosh_ror
23-12-2017, 12:03
با این حجم و کیفیت مخابرات دیگه باید تخلیه کرد. نمیصرفه بخوای نصف شرکت های درست و حسابی حجم بگیری. بد شانسی شاتل پروت خالی نداره تو منطقه ما. پیشگامان و فناوا هم سرویس نمیده. میمونه پارس فقط.

nimakh
23-12-2017, 13:42
سلام من تا 10 ماه دیگه سرویس همسفر 2 تا 16 مگ دارم ولی حجمم تموم شده و می خوام 100 گیگ حجم بخرم که مخابرات از توی پنلش حذفش کرده و فقط 10 گیگ میده به قیمت 17 تومان. میشه تبدیل کرد به این تعرفه جدید ها یا برای کم فروشی شکایت کنم ازشون؟

L.utus
23-12-2017, 19:21
سامانه ورود به پنل مخابرات کدوم یکی از این دوتاست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تو اولی می تونم برم ولی تو دومی نه

mahan999
23-12-2017, 19:28
سامانه ورود به پنل مخابرات کدوم یکی از این دوتاست:

تو اولی می تونم برم ولی تو دومی نه

اولی برای تهرانی هاست

Milad4171
23-12-2017, 21:17
سلام من تا 10 ماه دیگه سرویس همسفر 2 تا 16 مگ دارم ولی حجمم تموم شده و می خوام 100 گیگ حجم بخرم که مخابرات از توی پنلش حذفش کرده و فقط 10 گیگ میده به قیمت 17 تومان. میشه تبدیل کرد به این تعرفه جدید ها یا برای کم فروشی شکایت کنم ازشون؟
سلام. میتونین تلفنی با 2020 درخواست تغییر تعرفه به طرح جدید رو بدین. کمتر از 24 ساعت فعال میشه بعد باید برید داخل پنل بزنید رو خرید ترافیک و بسته مورد نظر رو ( مثلا اگه 2 مگ بخواین حجم هایی که واسه 2 مگ داره میاد) رو انتخاب کنین و پرداخت انلاین انجام بدین بعد از پرداخت 5 دقیقه بعد فعال میشه. باید قبل از 10 رو هم برید مرکز مخابراتی منطقه و قرارداد جدید رو امضا کنین(صاحب خط یا اجاره نامه )
+ ترافیک های قبلی با قیمت قبلی هست کاری هم نمیشه کرد بهتره تغییر تعرفه بدین.

putin0
23-12-2017, 22:32

سرعت:

Up Stream
2111 kbps

Down Stream
18046 kbps

نویز:

Attenuation Down Stream
4

Attenuation Up Stream
16

SNR Margin Down Stream
7.3

SNR Margin Up Stream
5.9

ping داخلی=4

تهران-هفتم تیر

خطم 16 فیبر
دوستان کاری هست بتونم ping کم کنم؟

mahmoodsoft
23-12-2017, 23:11

سرعت:

Up Stream
2111 kbps

Down Stream
18046 kbps

نویز:

Attenuation Down Stream
4

Attenuation Up Stream
16

SNR Margin Down Stream
7.3

SNR Margin Up Stream
5.9

ping داخلی=4

تهران-هفتم تیر

خطم 16 فیبر
دوستان کاری هست بتونم ping کم کنم؟

پینگ داخلی طبق گفته خودتون 4 هست دیگه ازاین کمتر بایستی بری بچسبی یه سرور

alexfr
23-12-2017, 23:23
چرا کنار حجم های اضافه زده 12 ماهه؟ مگه ایتا ماهیانه نیست؟

m_amin
24-12-2017, 00:02
چرا کنار حجم های اضافه زده 12 ماهه؟ مگه ایتا ماهیانه نیست؟

یعنی از بین نمیره میتونین تا ۱۲ ماه استفاده کنین
بهتر هست دیگه
میشه از حجم های جدید عکس بزارین!؟

alexfr
24-12-2017, 00:32
یعنی از بین نمیره میتونین تا ۱۲ ماه استفاده کنین
بهتر هست دیگه
میشه از حجم های جدید عکس بزارین!؟

m_amin
24-12-2017, 00:38

قیمتاشم خوبه پس
مال من الان ۱۰۰ گیگش
۱۰۹ هزار تومن هست
اینکه شما گذاشتی ارزون ترم هست

alexfr
24-12-2017, 00:40
اینا رو باید نصف کنی. 60g نیست 30 تاست.

این قیمت ها رو گذاشتن تا هیچ کس نخره

Afshin.Aslani63
24-12-2017, 01:27
اینجا، اصفهانم همین وضعه... فکر کنم کل سیستم ها رو یکی کردن.

*K!nG*
24-12-2017, 08:43
اینا رو باید نصف کنی. 60g نیست 30 تاست.

این قیمت ها رو گذاشتن تا هیچ کس نخره

دوست عزیز برای مخابرات قزوین به این صورته . فکر نکنم برای شما حجم نصف بشه

putin0
24-12-2017, 11:11

مشکلم در سرور داخلی نیست :) سرور المانی خیلی بده

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

xomax
24-12-2017, 11:53

دوست عزیز مخابرات 90 درصد اوقات پینگش خرابه. یعنی اصلا برای بازی آنلاین روش حساب نکنید. میتونید از سرویس های کاهش پینگ استفاده کنید. سرویس های تبدیل اینترانت به اینترنت هم بعضا پینگ خوبی دارن و ارزون تر هستن.

saeidsmxo
24-12-2017, 14:35
سلام. میتونین تلفنی با 2020 درخواست تغییر تعرفه به طرح جدید رو بدین. کمتر از 24 ساعت فعال میشه بعد باید برید داخل پنل بزنید رو خرید ترافیک و بسته مورد نظر رو ( مثلا اگه 2 مگ بخواین حجم هایی که واسه 2 مگ داره میاد) رو انتخاب کنین و پرداخت انلاین انجام بدین بعد از پرداخت 5 دقیقه بعد فعال میشه. باید قبل از 10 رو هم برید مرکز مخابراتی منطقه و قرارداد جدید رو امضا کنین(صاحب خط یا اجاره نامه )
+ ترافیک های قبلی با قیمت قبلی هست کاری هم نمیشه کرد بهتره تغییر تعرفه بدین.

دوست عزيز من هم با 2020 مثلا" تغيير تعرفه دادم. براي پرداخت بايد از قسمت خريد ترافيک که ابتداي ورود ecare هست انجام بشه يا از داخل پنل کاربري؟ يا فرقي نداره؟ چون براي من هنوز بيش از دو روز خبري نيست. يکبار هم تماس گرفتم گفتن طول ميکشه.

alexfr
24-12-2017, 15:08
دوست عزیز برای مخابرات قزوین به این صورته . فکر نکنم برای شما حجم نصف بشه

خیر اینجا را ببین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مال شما خیلی خوبه!

a66sh
24-12-2017, 17:50
مخابرات نمی‌خواد حجمارو زیاد کنه..؟!!

Milad4171
24-12-2017, 19:02
دوست عزيز من هم با 2020 مثلا" تغيير تعرفه دادم. براي پرداخت بايد از قسمت خريد ترافيک که ابتداي ورود ecare هست انجام بشه يا از داخل پنل کاربري؟ يا فرقي نداره؟ چون براي من هنوز بيش از دو روز خبري نيست. يکبار هم تماس گرفتم گفتن طول ميکشه.
باید برید داخل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد تو قسمت سرویس برید ببینید سرویس تغییر کرده به اون چیزی که درخواست دادید. اگه آره برید قسمت خرید ترافیک یه همچین چیزی وقتی بزنید روش یه قسمت میاد که حجم هایی که برای اون سرویس پیشنهادیتون هست میاره که هرکدوم رو بخواین با قیمتش که نوشته شده انتخاب میکنید. مثلا 100 گیگ یا 70 گیک . هرچیزی که میخواین بعد که پرداخت کردید و تایید پرداخت داد 5 دقیقه بعد دیتا فعال میشه

واسه من کمتر از یک روز شد. عصر درخواست تغییر دادم فردا ظهر درست شد
میتونین حضوری هم برید مرکز مخابراتی منطقه

Tombstone1
24-12-2017, 19:45
دوستانی که این سرویس های جدید غیرحجمی رو خریدن:
میزان ترافیک بین الملل یک دوم محاسبه میشه یا یک سوم؟؟
مثلا 16 مگ، 350 گیگ چقدرش خارجی حساب میشه؟

alexfr
24-12-2017, 20:23

برای من هنوز تو صفحه وضعیت هیچی نمی گه چه قدر مونده و غیره..... همش خالیه. توی سایت زده 1/2. همه رو نصف کنید.

توی گزارش مصرف با 2-3 روز تاخیر می گه ولی هیچ تفکیکی وجود نداره.با توجه به مصرف خودم فکر می کنم این ارقام بین الملل هست. قبلا هم که نا محدود داشتم همین مصرف واقعی بود. حالا اینکه اینو چطور از حجم 75 ام دارن کم می کنن خدا می دونه فقط...

xomax
24-12-2017, 20:24

مخابرات یک دوم هست دوست عزیز. 16 مگ 175 گیگ خارجی داره

habib9
24-12-2017, 21:16
ببخشید الان کسایی که سرویس های جدید گرفتن سقف سرعت رو باز میزاره
یا سرعت اسمی رو میده
یعنی 4 مگ رو 512 کیلوبایت میده یا بازه سقفش؟

Milad4171
24-12-2017, 21:26
یا سرعت اسمی رو میده

برای من که محدودیت نداره رو شانزده مگابیت هست ولی آپلود داغونه به زور به 30 کیلوبایت میرسه
:n15:

alexfr
24-12-2017, 21:30
مال من 2مگ هست و همون 2 مگه! باز نیست.

habib9
24-12-2017, 21:33
اخه من امروز ازشون پرسیدم گفتن سقف بازه
ولی چون کارشناساشون خیلی تعطیلن گفتم شاید اشتباه کنن
اگر دوستان بیشتری نظر بدن میشه نتیجه دقیقتری گرفت.
چون مخابرات ممکنه اشتباه کنه برا یکی دو نفر

habib9
24-12-2017, 21:42
مال من 2مگ هست و همون 2 مگه! باز نیست.

مثلا شما اگر باشون تماس بگیری بگی 2020 اینو گفت سرعت منو افزایش بدید حدودا معلوم میشه چی به چیه

ho66
25-12-2017, 01:12
سلام
تو اين سرويسهاي جديد ٢مك ماهي ٧٥ گيك گرفتم
بعد ١٢ روز امروز چراغ مودم قرمز شد و قطع شد
فقط هم از تلگرام استفاده كرديم
از دو سه نفر پرسيدم ميكن جون از تلگرام استفاده ميكني حجم خارجي استفاده ميشه و فقط ٣٠ گيك ميتوني استفاده كني ايا درسته؟

darvish1900
25-12-2017, 01:22
بله مصرف بین الملل 1.2 البته نباید قطع بشه. اگر قطع شده شکایت کنید

siman12g
25-12-2017, 02:26
سلام.
دوستان ساختمونه ما نوسازه و فیبره نوریه (البته نه داخل ساختمون ) و مخابرات اجازه نمیده از هیچ شرکت دیگه ایی سرویس بگیرم الان فقط به مخابرات محدود شدم وزیرم گفته بود اوکی میشه ولی نشده چیکار کنم ؟؟ طرح های مخابرات و کیفیتشون افتضاحه

اگر نتونستم هیچکاری بکنم بنظرتون adsl 16 mb حجم 350 گیگ که میشه 175 گیگ بگیرم برای گیم و دانلود خوبه یا پینگش افتضاحه حتی روی سیمکشی نو ؟؟

بنظرتون میرزه vdsl سرعت 50 مگابیت دانلود 16 مگابیت اپلود بگیرم؟؟ پینگش بهتر هست که ارزش هزینه بیشترو داشته باشه؟؟؟ چون تعرفه 350 گیگ بین المل و 800 گیگ داخلی برای 6 ماه 600 تومن هست بنظرتون میرزه کسی استفاده کرده پینگ بهم بده؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

qosmio
25-12-2017, 03:34
سلام.
دوستان ساختمونه ما نوسازه و فیبره نوریه (البته نه داخل ساختمون ) و مخابرات اجازه نمیده از هیچ شرکت دیگه ایی سرویس بگیرم الان فقط به مخابرات محدود شدم وزیرم گفته بود اوکی میشه ولی نشده چیکار کنم ؟؟ طرح های مخابرات و کیفیتشون افتضاحه

اگر نتونستم هیچکاری بکنم بنظرتون adsl 16 mb حجم 350 گیگ که میشه 175 گیگ بگیرم برای گیم و دانلود خوبه یا پینگش افتضاحه حتی روی سیمکشی نو ؟؟

بنظرتون میرزه vdsl سرعت 50 مگابیت دانلود 16 مگابیت اپلود بگیرم؟؟ پینگش بهتر هست که ارزش هزینه بیشترو داشته باشه؟؟؟ چون تعرفه 350 گیگ بین المل و 800 گیگ داخلی برای 6 ماه 600 تومن هست بنظرتون میرزه کسی استفاده کرده پینگ بهم بده؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

پینگ ربطی به سیمکشی نداره . شما فعلا یک سرویس یک ماهه بگیر تا بعد ببینی این انحصار مخابرات لغو میشه یا نه .
برای بازی هم معمولی هست گاهی اوقات خوبه گاهی بد ، ثبات نداره .

ho66
25-12-2017, 13:08
چه سايتهاي داخلي و چه سايتهاي خارجييه
سايت دانلود داخلي جي پيشنهاد ميدين

saeidsmxo
25-12-2017, 13:40
دوستان رسيديم به صفحه 2020 . حالم از اين صفحه به هم ميخوره :n08:

بعد از چند بار تماس با اين 2020 لعنتي و گذشتن 3 روز ، بهم ميگه بايد بري مرکز مخابرات منطقه براي تغيير سريس. کاري که شاتل در عرض چند ثانيه انجام ميده!

alexfr
25-12-2017, 15:19
با توجه به این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه از سرویس های اینترانت به اینترنت استفاه کنیم همه ترافیک داخلی حساب می شه؟

bahram202
25-12-2017, 17:46
سلام

اقا ما یک سرویس 512 نا محدود داریم البته اسمش نا محدود و سرعت دانلود خیلی پایین روی 60 کیلو بایت و عملا نمیشه روی دانلود حساب کرد
ولی پینگ بد نسیت داخلی 15 و خارجی زیر 160
من میخواستم تغییر بدم به سرویس جدید 8 مگ با حجم 180 گیگ و بصورت پس پرداخت می خواستم نظر دوستان رو بدونم
البته اپراتور 2020 به من گفت اگر تغییر بد ی دیگه نمی تونی برگردی به حالت نا محدود قبل

behnamcp
25-12-2017, 18:30
درود
دوستان وقتی ترافیکم تموم بشه فقط می تونم تعدادی کمی سایت وطنی برم حتی داخل پی سی ورلد هم نمی تونم بشم به مخابرات هم تماس گرفتم گفت بعد اتمام ترافیک فقط سایت داخلی قابل دسترسه.می خواستم بدونم این موضوع قانونیه؟ یه نگاهی هم به لینک زیر بندازین

whitewolf
25-12-2017, 19:35
سلام
دوستان کسی سرویس 16 مگ طرح جدید از مخابرات گرفته که تست سرعت رو با IDM اینجا گذاشته باشه؟ مطمئنما توی صفحات قبل هست ولی تعداد صفحات خیلی زیاده. میشه لینک به تست های سرعتی که دوستانی در صفحات قبل گذاشتن رو بذارید؟

alexfr
25-12-2017, 20:40
درود
دوستان وقتی ترافیکم تموم بشه فقط می تونم تعدادی کمی سایت وطنی برم حتی داخل پی سی ورلد هم نمی تونم بشم به مخابرات هم تماس گرفتم گفت بعد اتمام ترافیک فقط سایت داخلی قابل دسترسه.می خواستم بدونم این موضوع قانونیه؟ یه نگاهی هم به لینک زیر بندازین
خیر قانونی نیست. برید شکایت کنید. سرعتون رو هم کم کردن؟

Ali/sh
25-12-2017, 21:52
5 روزه که اینترنت 2 مگ گرفتم تو ecare.tct.ir گزارش مصرفی اصلا درست حسابی نشون نمیده مصرفو. شما چجوری مصرف رو میبینین؟

behnamcp
25-12-2017, 22:22
ممنون بله سرعت نتم هم تقریبا روی 16 کیلوبایته(البته زیاد نوسان داره)

behnamcp
25-12-2017, 22:23
ممنون بله سرعت نتم هم تقریبا به روی 16 کیلوبایته(البته زیاد نوسان داره) کاهش یافته

L.utus
26-12-2017, 01:56
سلام دوستان
پریروز زنگ زدم 2020 و سرویس 512 نامحدود رو به 4 مگ غیرحجمی پیش پرداخت تغییر دادم
امروز تغییرات در پنل اعمال شد منتها اینترنتم قطعه و برای وصل شدنش باید برم قسمت خرید ترافیک
ولی قسمت خرید ترافیک مشکل داره و زنگ زدم اپراتور گفت این قسمت خرابه باید صبر کنید
حالا امشب رفتم تو سایت با این پیام مواجه شدم:

ولی یوزر پسورد که میزنم میگه اشتباه است
باید چیکار کنم!؟

alexfr
26-12-2017, 02:55
سلام دوستان
پریروز زنگ زدم 2020 و سرویس 512 نامحدود رو به 4 مگ غیرحجمی پیش پرداخت تغییر دادم
امروز تغییرات در پنل اعمال شد منتها اینترنتم قطعه و برای وصل شدنش باید برم قسمت خرید ترافیک
ولی قسمت خرید ترافیک مشکل داره و زنگ زدم اپراتور گفت این قسمت خرابه باید صبر کنید
حالا امشب رفتم تو سایت با این پیام مواجه شدم:

ولی یوزر پسورد که میزنم میگه اشتباه است
باید چیکار کنم!؟

هر دو شماره خط هست. پسورد رو نزنین.

نمونه:

02112345678 user

02112345678 pass

هر دو یکی هست

Firebirds
26-12-2017, 03:03
دوستان یک سوال
با توجه به این که وزیر گفته بود این محدودیت سرویس دهی مخابرات روی خطوط فیبری برداشته شده و همه میتونن سرویس بدن، ولی من هی زنگ میزنم میپرسم میگن شما نمیتونی از جای دیگه ای اینترنت بگیری چون زیرساختشو نداره خط شما و هنوز فقط خود ما میتونیم سرویس بدیم
قضیه چیه؟ میتونم به 195 شکایت کنم؟

دوست عزیز اگه فهمیدی به منم بگو، ما هم دقیقا همین مشکل رو داریم. :|
به هرجا درخواست دایری میدیم میگن خط فیبر نوری هست فقط میتونید از مخابرات بگیرید
مرکز مخابراتی سلمان فارسی - کوی فراز

mahan999
26-12-2017, 10:31
دوست عزیز اگه فهمیدی به منم بگو، ما هم دقیقا همین مشکل رو داریم. :|
به هرجا درخواست دایری میدیم میگن خط فیبر نوری هست فقط میتونید از مخابرات بگیرید
مرکز مخابراتی سلمان فارسی - کوی فراز

به فن آوا بده که تو سایتش نوشته.

Firebirds
26-12-2017, 11:52
به فن آوا بده که تو سایتش نوشته.

والا ما توی سایت فن آوا ثبت نام هم کردیم، پول هم دادیم، بعد یک هفته زنگ زدن گفتن، خط تون فیبر هست فقط از مخابرات میتونید سرویس بگیرید

این خبر پس چی میگه ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA%20%D9%88%20%D8% A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7%D8%A7%D8%AA/%D8%A7%D9%86%D8%AD%D8%B5%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D8%AE%D8%A7%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%A7%D9%8A%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D8%B1%D9%88%D9%8A-%D8%AE%D8%B7%D9%88%D8%B7-PCM-%D9%88-%D9%81%D9%8A%D8%A8%D8%B1-%D9%86%D9%88%D8%B1%D9%8A-%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%8A%E2%80%8C%D8%B4%D9%88%D8%AF

mahan999
26-12-2017, 14:21
والا ما توی سایت فن آوا ثبت نام هم کردیم، پول هم دادیم، بعد یک هفته زنگ زدن گفتن، خط تون فیبر هست فقط از مخابرات میتونید سرویس بگیرید

این خبر پس چی میگه ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA%20%D9%88%20%D8% A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7%D8%A7%D8%AA/%D8%A7%D9%86%D8%AD%D8%B5%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D8%AE%D8%A7%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%A7%D9%8A%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D8%B1%D9%88%D9%8A-%D8%AE%D8%B7%D9%88%D8%B7-PCM-%D9%88-%D9%81%D9%8A%D8%A8%D8%B1-%D9%86%D9%88%D8%B1%D9%8A-%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%8A%E2%80%8C%D8%B4%D9%88%D8%AF

خبر چیه صراحتا تو بخش تعرفه هاش نوشته :

fanava.net/services/adsl/تعرفه-ها

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]با توجه به دستور صریح وزیر محترم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مبنی بر رفع انحصار فروش اینترنت توسط شرکت مخابرات ایران بر روی خطوط PCM و ONU و الزام این شرکت بر دایر کردن سرویس متقاضیان اینترنت سایر شرکت ها ظرف حدااکثر 24 ساعت، شرکت داده پردازی فن آوا آمادگی ارائه خدمات به مشتریان عزیز در سریع ترین زمان ممکن را دارد.

- - - Updated - - -

این خبر پس چی میگه ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]با توجه به دستور صریح وزیر محترم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مبنی بر رفع انحصار فروش اینترنت توسط شرکت مخابرات ایران بر روی خطوط PCM و ONU و الزام این شرکت بر دایر کردن سرویس متقاضیان اینترنت سایر شرکت ها ظرف حدااکثر 24 ساعت، شرکت داده پردازی فن آوا آمادگی ارائه خدمات به مشتریان عزیز در سریع ترین زمان ممکن را دارد.

- - - Updated - - -

این خبر پس چی میگه ؟

Tombstone1
26-12-2017, 14:35

این خبر پس چی میگه ؟

منم همین مشکل فیبر بودن خط رو دارم اما تا چند روز پیش در قسمت "مناطق تحت پوشش" سایت فن آوا وقتی شماره خطم رو وارد میکردم، جواب میداد که امکان ارائه سرویس نیست (بدلیل همون فیبر بودن خط)
ولی از دیروز همون شماره رو که میزنم، اجازه ثبت نام میده و دیگه اون خطای قبلی رو نمیده
ظاهرا مشکل سرویس دهی روی خط های فیبر حل شده! :n04:
شما هم یه امتحان دیگه بکنید

siman12g
26-12-2017, 15:37
من تماس گرفتم گفتن هیچ شرکتی نمیتونه ارائه بده نه تنها فن اوا بلکه هیچ شرکتی نمیتونه و فعلا در انحصاره مخابراته.

من به 195 شدیدا شکایت کردم خواهش میکنم همه دوستان شکایت کنن به 195 و توی اینستاگرام و کله پیج های مرتبط به وزیر ارتباطات اعتراض کنید . ممنون از همه.
این مشکل درست نمیشه مگه اینکه به گوشه وزیر اعتراضه مردم برسه تا این مخابرات خودشو حمع کنه.
امروز برای شکایتم از مخابرات با من تماس گرفتن گفتن همینه که هست و مخابرات قصد داره کله تهرانو فیبر کنه تا دسته شرکتای دیگرو کوتاه کنه گفتم وزیر گفتن باید این انحصار از بین بره گفت وزیر برای خودشون گفتن پشته اینا به جاهای دیگه گرمه خواهش میکنم همه شکایت کنید حوابشونو بدید . ممنون از همگی

darvish1900
26-12-2017, 16:19
من تماس گرفتم گفتن هیچ شرکتی نمیتونه ارائه بده نه تنها فن اوا بلکه هیچ شرکتی نمیتونه و فعلا در انحصاره مخابراته.

من به 195 شدیدا شکایت کردم خواهش میکنم همه دوستان شکایت کنن به 195 و توی اینستاگرام و کله پیج های مرتبط به وزیر ارتباطات اعتراض کنید . ممنون از همه.
این مشکل درست نمیشه مگه اینکه به گوشه وزیر اعتراضه مردم برسه تا این مخابرات خودشو حمع کنه.
امروز برای شکایتم از مخابرات با من تماس گرفتن گفتن همینه که هست و مخابرات قصد داره کله تهرانو فیبر کنه تا دسته شرکتای دیگرو کوتاه کنه گفتم وزیر گفتن باید این انحصار از بین بره گفت وزیر برای خودشون گفتن پشته اینا به جاهای دیگه گرمه خواهش میکنم همه شکایت کنید حوابشونو بدید . ممنون از همگی

دوست عزیز تا حالا از خودتون پرسیدید چند سال پیش چه کسی تمام سهام مخابرات رو خرید؟ همون که پلاکش خودروهاشون ث می باشد. دیگه از این قوی تر کی رو میخوای

mohsenmas
26-12-2017, 20:50
یا سرعت اسمی رو میده
سلام
من با سرعت 2 مگ گرفتم روی همین سرعت بستن.
از شرکتهای دیگه هم سوال کردم همه گفتن سرعت رو دقیقا رو همون سرعت خریداری شده میبندن و دیگه مثل قبل تا سقف سرعت نیست چون این طرح جدید در حقیقت قیمت فروش متناسب با سرعت هست.

Pessimist
27-12-2017, 21:54
دوستان بعد از 6 سال من سرویس دو مگ نامحدود رو تحویل دادم یعنی برادرم بدون مشورت من عوضش کرد و الان 16 مگ طرح جدید رو گرفتیم که 350 گیگ حجم داره و ماهی 80 هزار تومن. الان نزدیک دو هفته است که وصلش کردن و خیلی نوسان داره و سرعت دانلود از 1 مگ بیشتر نمیره در حالی که باید 2 مگ باشه زنگ زدیم گفتن خط شما بیشتر از این کشش نداره و کاریش نمیشه کرد. من تو این 6 سال خیلی راضی بودم از سرویس 2 مگ و اصلا نوسان نداشت اما برادرم برای بازی های آنلاین میخواست که سرعتش بالاتر باشه. الان همش تند تند تو سایت چک میکنم ببینم چقدر مثلا تو یه روز حجم مصرف کردم....

در مورد قضیه ی فیبر نوری الکی وقت خودتون رو تلف نکنید و اعصاب خوتون رو خرد نکنید چون به غیر مخابرات از جای دیگه نمیتونید اینترنت بگیرید دعا کنید کیفیت مخابرات بره بالاتر

Pessimist
27-12-2017, 22:15
سلام
من با سرعت 2 مگ گرفتم روی همین سرعت بستن.
از شرکتهای دیگه هم سوال کردم همه گفتن سرعت رو دقیقا رو همون سرعت خریداری شده میبندن و دیگه مثل قبل تا سقف سرعت نیست چون این طرح جدید در حقیقت قیمت فروش متناسب با سرعت هست.

خودشون گفتن تا جایی که خط کشش داشته باشه وقتی محدودیت حجمی داری دیگه برای اونا که فرقی نمیکنه شما چه سرعتی داره شما نهایتش تا همون حجم رو استفاده میکنی دیگه نه بیشتر...
در ضمن هر چقدر سرعت بالاتر باشه نیاز شما به حجم بیشتر هم بیشتر میشه

mehrdadb3
28-12-2017, 10:38
دوستان بعد از 6 سال من سرویس دو مگ نامحدود رو تحویل دادم یعنی برادرم بدون مشورت من عوضش کرد و الان 16 مگ طرح جدید رو گرفتیم که 350 گیگ حجم داره و ماهی 80 هزار تومن. الان نزدیک دو هفته است که وصلش کردن و خیلی نوسان داره و سرعت دانلود از 1 مگ بیشتر نمیره در حالی که باید 2 مگ باشه زنگ زدیم گفتن خط شما بیشتر از این کشش نداره و کاریش نمیشه کرد. من تو این 6 سال خیلی راضی بودم از سرویس 2 مگ و اصلا نوسان نداشت اما برادرم برای بازی های آنلاین میخواست که سرعتش بالاتر باشه. الان همش تند تند تو سایت چک میکنم ببینم چقدر مثلا تو یه روز حجم مصرف کردم....

در مورد قضیه ی فیبر نوری الکی وقت خودتون رو تلف نکنید و اعصاب خوتون رو خرد نکنید چون به غیر مخابرات از جای دیگه نمیتونید اینترنت بگیرید دعا کنید کیفیت مخابرات بره بالاتر

خوب اگر خط شما 16 مگ رو جواب نمیده سرعتش رو تغییر بدید به 8 مگ که همون1مگ سرعت دانلودش هستش هزینه اضافه هم ندید

radarz
28-12-2017, 12:01
قیمت خطوط فیبر نوری مخابرات رو کسی اطلاع داره ؟؟؟

shahryar84
28-12-2017, 13:56
قیمت خطوط فیبر نوری مخابرات رو کسی اطلاع داره ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Pessimist
28-12-2017, 20:09
خوب اگر خط شما 16 مگ رو جواب نمیده سرعتش رو تغییر بدید به 8 مگ که همون1مگ سرعت دانلودش هستش هزینه اضافه هم ندید
امکانش نیست چون من حچم زیادی لازم دارم و این 8 مگ حجمش جوابگوی ما نیست که هفت هشت نفری داریم استفاده میکنیم

mostafa_gm
29-12-2017, 01:15
منم همین مشکل فیبر بودن خط رو دارم اما تا چند روز پیش در قسمت "مناطق تحت پوشش" سایت فن آوا وقتی شماره خطم رو وارد میکردم، جواب میداد که امکان ارائه سرویس نیست (بدلیل همون فیبر بودن خط)
ولی از دیروز همون شماره رو که میزنم، اجازه ثبت نام میده و دیگه اون خطای قبلی رو نمیده
ظاهرا مشکل سرویس دهی روی خط های فیبر حل شده! :n04:
شما هم یه امتحان دیگه بکنید
اين هم يه دروغ بزرگ ديگه مثل همه دروغ هاشون.
اصلا همچين خبري نيست. كماكان انحصار مخابرات روي خطوط فيبر برقراره.

m_amin
29-12-2017, 03:46
اين هم يه دروغ بزرگ ديگه مثل همه دروغ هاشون.
اصلا همچين خبري نيست. كماكان انحصار مخابرات روي خطوط فيبر برقراره.

انحصار برطرف شده در صورتی که اون شرکت تجهیزات رو فراهم کنه
اما چون جنبه اقتصادی نداره فعلا انجام نمیشه مگه اینکه مشتری زیاد باشه چون برای اینکه بتونن رو این قضیه سرویس بدند به تجهیزات دیگه ایی احتیاج هست که اون شرکت باید خریداری کنه که صرفه اقتصادی نداره مگه اینکه تو‌ مرکزی مشتری زیاد باشه

01110362
30-12-2017, 10:55
تو سايت ok ميده و تحت پوشش هست ولي شركت تماس بگيريد ميگن امكانش نيست.

862111014
30-12-2017, 12:03
انحصار برطرف شده در صورتی که اون شرکت تجهیزات رو فراهم کنه
اما چون جنبه اقتصادی نداره فعلا انجام نمیشه مگه اینکه مشتری زیاد باشه چون برای اینکه بتونن رو این قضیه سرویس بدند به تجهیزات دیگه ایی احتیاج هست که اون شرکت باید خریداری کنه که صرفه اقتصادی نداره مگه اینکه تو‌ مرکزی مشتری زیاد باشه

این جواب ابلهانه رو چند ساله مسئولای مخابرات به کاربرا میده .یکم فکر کن چرا وزیر هی میگه مخابرات باید انحصار فیبر برداره یعنی این موضوع به این سادگی نمیدونه البته تا الان زورش نرسیده .شرکت شاتل و اسیاتک هم چندین بار درخواست رفع انحصار دادن .این نکته رو هم در نظر داشته باش مخابرات خطوط رایگان فیبر نوری میکنه

m_amin
30-12-2017, 17:21
این جواب ابلهانه رو چند ساله مسئولای مخابرات به کاربرا میده .یکم فکر کن چرا وزیر هی میگه مخابرات باید انحصار فیبر برداره یعنی این موضوع به این سادگی نمیدونه البته تا الان زورش نرسیده .شرکت شاتل و اسیاتک هم چندین بار درخواست رفع انحصار دادن .این نکته رو هم در نظر داشته باش مخابرات خطوط رایگان فیبر نوری میکنه

به حای اینکه حرفای الکی بلغور کنید
یه ذره دانش کسب کنید در این مورد بهتر هست
احتیاج به نصب دستگاه اضافه تو اون مرکز توسط اون شرکت سرویس دهنده هست که باید انجام شه
قبلا انحصار بود اما الان دیگه نیست اگه خودشون نصب کنند
هی حرف الکی نزنید لطفا
درخواست رفع انحصار اصلا یعنی چی!؟ خندت نگرفت ازین جمله!؟
اون فیبر نوری که الان دارن انجام میدم با اون به اصطلاح فیبری که میگن هست و نمیشه سرویس داد فرق میکنه دوست عزیز

862111014
30-12-2017, 17:52
به حای اینکه حرفای الکی بلغور کنید
یه ذره دانش کسب کنید در این مورد بهتر هست
احتیاج به نصب دستگاه اضافه تو اون مرکز توسط اون شرکت سرویس دهنده هست که باید انجام شه
قبلا انحصار بود اما الان دیگه نیست اگه خودشون نصب کنند
هی حرف الکی نزنید لطفا
درخواست رفع انحصار اصلا یعنی چی!؟ خندت نگرفت ازین جمله!؟
اون فیبر نوری که الان دارن انجام میدم با اون به اصطلاح فیبری که میگن هست و نمیشه سرویس داد فرق میکنه دوست عزیز

یکم ادب داشته باش کسی به شما توهین نکرده اینطوری صحبت میکنید
اتفاقا اطلاعات کافی دارم . همین الانشم اسیاتک و شاتل این تجهیزات دارن .
مطمئن باش اگر مشکل از شرکت ها بود خیلی راحت وزیر میگفت مشکل از شرکت ها هست که تجهیزات ندارن
زیر کامنت های وزیرم بخونید نماینده های شرکت های خصوصی در این مورد گله داشتن و از زورگویی مخابرات گله داشتن

m_amin
30-12-2017, 18:11
یکم ادب داشته باش کسی به شما توهین نکرده اینطوری صحبت میکنید
اتفاقا اطلاعات کافی دارم . همین الانشم اسیاتک و شاتل این تجهیزات دارن .
مطمئن باش اگر مشکل از شرکت ها بود خیلی راحت وزیر میگفت مشکل از شرکت ها هست که تجهیزات ندارن
زیر کامنت های وزیرم بخونید نماینده های شرکت های خصوصی در این مورد گله داشتن و از زورگویی مخابرات گله داشتن

دوست عزیز من هر چی بگم که شما نمیخوای قبول کنی!
شما به راه خودت ادامه بده!

در ضمن حرف ابلهامه اگه بی ادبی تر از بلغور کردن نباشه بهتر نیست!

862111014
30-12-2017, 18:33
دوست عزیز من هر چی بگم که شما نمیخوای قبول کنی!
شما به راه خودت ادامه بده!

در ضمن حرف ابلهامه اگه بی ادبی تر از بلغور کردن نباشه بهتر نیست!

برو درست بخون من نوشتم این جواب ابلهانه رو مسئولای مخابرات میدن(چند سال همین میگن ) منظورم شما نبودید . مگه من ازار دارم کسیو که نمیشناسم بهش توهین بکنم

این واضحه که شرکت ها برای ارایه خدمات فیبر نوری باید تجهیزات جدید داشته باشن . خودشونم میدونن وزیرم میدونه ! الان مخابرات اجازه نمیده
شما بری سایت فناوا رسما نوشته

" توجه به دستور صریح وزیر محترم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مبنی بر رفع انحصار فروش اینترنت توسط شرکت مخابرات ایران بر روی خطوط PCM و ONU و الزام این شرکت بر دایر کردن سرویس متقاضیان اینترنت سایر شرکت ها ظرف حدااکثر 24 ساعت، شرکت داده پردازی فن آوا آمادگی ارائه خدمات به مشتریان عزیز در سریع ترین زمان ممکن را دارد."
مشکل گردن کلفتی مخابراته .این صحبت وزیرم درحد حرفه هنوز ابلاغیه رسمی نداده یا بهتر بگم نتونسته بده

m_amin
30-12-2017, 18:42
برو درست بخون من نوشتم این جواب ابلهانه رو مسئولای مخابرات میدن(چند سال همین میگن ) منظورم شما نبودید . مگه من ازار دارم کسیو که نمیشناسم بهش توهین بکنم

این واضحه که شرکت ها برای ارایه خدمات فیبر نوری باید تجهیزات جدید داشته باشن . خودشونم میدونن وزیرم میدونه ! الان مخابرات اجازه نمیده
شما بری سایت فناوا رسما نوشته

" توجه به دستور صریح وزیر محترم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مبنی بر رفع انحصار فروش اینترنت توسط شرکت مخابرات ایران بر روی خطوط PCM و ONU و الزام این شرکت بر دایر کردن سرویس متقاضیان اینترنت سایر شرکت ها ظرف حدااکثر 24 ساعت، شرکت داده پردازی فن آوا آمادگی ارائه خدمات به مشتریان عزیز در سریع ترین زمان ممکن را دارد."
مشکل گردن کلفتی مخابراته .این صحبت وزیرم درحد حرفه هنوز ابلاغیه رسمی نداده یا بهتر بگم نتونسته بده

دوست عزیز شما فقط اول بدون فیبر نوری هیچ ربطی به حرف شما نداره
انحصاز فیبر هنوز هم دست مخابرات هست اونی هم که وزیر صحبت کرده فیبر نیست
شما هنوز این‌رو نیمدونی
خطوط pcm و onu هیچ ربطی به فیبر ندارند! به اصلاح بهشون میگفتن فیبر شما اول یه تحقیق بکن بعد الکی رو حرفتون پافشاری کنید

بحثی با شما نیست دیگه وقتی دانش کافی ندارید و دوست دارید یه حرفی رو هی پشت هم تکرار کنید

862111014
30-12-2017, 18:49
دوست عزیز شما فقط اول بدون فیبر نوری هیچ ربطی به حرف شما نداره
انحصاز فیبر هنوز هم دست مخابرات هست اونی هم که وزیر صحبت کرده فیبر نیست
شما هنوز این‌رو نیمدونی
خطوط pcm و onu هیچ ربطی به فیبر ندارند! به اصلاح بهشون میگفتن فیبر شما اول یه تحقیق بکن بعد الکی رو حرفتون پافشاری کنید

بحثی با شما نیست دیگه وقتی دانش کافی ندارید و دوست دارید یه حرفی رو هی پشت هم تکرار کنید

ok فقط شما میفهمی وزیرم نمیفهمه اینجاس که باید گفت شاه میبخشه وزیر نمیبخشه

dele_tanha 1
30-12-2017, 18:54
ok فقط شما میفهمی وزیرم نمیفهمه اینجاس که باید گفت شاه میبخشه وزیر نمیبخشهخطوط onu همون فیبره. تجهیزات هم درسته باید نصب بشه ولی در کل مخابرات کسی جرات عرض اندام جلوشو نداره(دلیلشم خودتون برین تو اینترنت پیدا کنید). احتمال زیاد هنوز در انحصاره چون من هم دو روز پیش شاتل و های وب زنگ زدم گفتن رو فیبر ارایه نمیدیم انحصار مخابراته. به مخابراتم زنگ ردم گفتن انحصاریه.وزیر دوس داره از انحصار مخابرات در بیاره ولی زورش نمیرسه.

f_s10224
30-12-2017, 22:15
خطوط onu همون فیبره. تجهیزات هم درسته باید نصب بشه ولی در کل مخابرات کسی جرات عرض اندام جلوشو نداره(دلیلشم خودتون برین تو اینترنت پیدا کنید). احتمال زیاد هنوز در انحصاره چون من هم دو روز پیش شاتل و های وب زنگ زدم گفتن رو فیبر ارایه نمیدیم انحصار مخابراته. به مخابراتم زنگ ردم گفتن انحصاریه.وزیر دوس داره از انحصار مخابرات در بیاره ولی زورش نمیرسه.

دقیقا . و انحصار بیشتر از این حرفاست . مثلا خبر دارم در بعضی از مراکز در بعضی از شهر ها مافیایی شده این قضیه و شما حتی نمی تونین اینترنت غیر از مخابرات بدین اونجا یا باید حتما پورت ازشون کرایه کنین .... مسئله دقیقا خط اخر حرف وزیر که گفت "سهامداران عمده سپاه پاسداران و ستاد اجرایی فرمان امام باید در این مورد همکاری کنند"

albertxx
30-12-2017, 23:09
راستش من شنیدم درآمد مخابرات به دلیل استقال کم از تلفن ثابت کم شده !
و اینترنت یکی از درآمد های مخابراته !

وزیر که فکر نکنم زورش برسه ! و احتمالا به این زودیا از انحصار مخابرات در نیاد !( و شاید هیچوقت )

dele_tanha 1
30-12-2017, 23:25
راستش من شنیدم درآمد مخابرات به دلیل استقال کم از تلفن ثابت کم شده !
و اینترنت یکی از درآمد های مخابراته !

وزیر که فکر نکنم زورش برسه ! و احتمالا به این زودیا از انحصار مخابرات در نیاد !( و شاید هیچوقت )دوست عزیز تلفن ثابت شما هیچ استفاده ای هم نکنی ماهی1500تومن هزینه درون استانی برات میزنن یعنی هر دوره 3هزار تومن با مالیات و عوارض میشه 5000 تومن یعنی اگه ی خط ثابت بگیری و هیچ استفاده ای نکنی باید هر دوره(هر دو ماه) 5 هزارتومن پول تلفن ثابت بدی. این کم درامدی هس ب نظر شما؟ یعنی راحت ماهی 1500 ب ناحق از جیب شما میزنن.

L.utus
31-12-2017, 03:06
دوست عزیز تلفن ثابت شما هیچ استفاده ای هم نکنی ماهی1500تومن هزینه درون استانی برات میزنن یعنی هر دوره 3هزار تومن با مالیات و عوارض میشه 5000 تومن یعنی اگه ی خط ثابت بگیری و هیچ استفاده ای نکنی باید هر دوره(هر دو ماه) 5 هزارتومن پول تلفن ثابت بدی. این کم درامدی هس ب نظر شما؟ یعنی راحت ماهی 1500 ب ناحق از جیب شما میزنن.

5 تومنم بیشتره نزدیک 10 تومن میشه
ما یه خط داریم که فقط روش اینترنت وصله و ماهی یه دقیقه هم مکالمه نداره ولی هر بار تو قبضش نزدیک 10 تومن ابونمان و مالیات و از این جور چیزا میاد
پول زوره بخدا

alimcc
31-12-2017, 15:22

دوستان این خط برا ۱۶ مگابیت fup مخابرات خوبه؟
و اینکه دوستانی که ۱۶ مگابیت گرفتن الان سرعت آپلودشون چنده؟
ممنون

mehrdad2
31-12-2017, 16:46

دوستان این خط برا ۱۶ مگابیت fup مخابرات خوبه؟
و اینکه دوستانی که ۱۶ مگابیت گرفتن الان سرعت آپلودشون چنده؟
ممنون
بیشتر از این حرفها میکشه

kamivh1
31-12-2017, 17:44
Vdsl رو چه خطهایی ارایه میدن؟

darvish1900
01-01-2018, 09:51
براتون سیم کشی مجدد میکنه مخابرات

masoud_5april
01-01-2018, 15:19
سلام
ما خط تلفن فیبر هست و اینترنت مخابرات 1 مگ خریدم، اما سرعتش خیلی خوب نیست و حدود 200 کیلوبایت دانلود میده. موقع ثبت نام به من گفتند که خطتتون بیشتر از 1 مگ نمیکشه (اما نمیدونم از کجا میدونن یا درست میگن یا نه)، آیا من میتونم تو ماه بعد سرعتم رو بالاتر ببرم و اگر میتونم از کجا باید بفهمم که حداکثر سرعتی که میتونم بگیرم چقدره ؟ چون یادمه قبلا که شاتل داشتم، خودشون تنظیم میکردند ولی اینجا من تماس میگیرم میگن معلوم نیست ممکنه قطع بشه. این تصویر مودم هست حالا نمیدونم خوبه یا بد.
ممنون

a66sh
01-01-2018, 15:37
سلام
ما خط تلفن فیبر هست و اینترنت مخابرات 1 مگ خریدم، اما سرعتش خیلی خوب نیست و حدود 200 کیلوبایت دانلود میده. موقع ثبت نام به من گفتند که خطتتون بیشتر از 1 مگ نمیکشه (اما نمیدونم از کجا میدونن یا درست میگن یا نه)، آیا من میتونم تو ماه بعد سرعتم رو بالاتر ببرم و اگر میتونم از کجا باید بفهمم که حداکثر سرعتی که میتونم بگیرم چقدره ؟ چون یادمه قبلا که شاتل داشتم، خودشون تنظیم میکردند ولی اینجا من تماس میگیرم میگن معلوم نیست ممکنه قطع بشه. این تصویر مودم هست حالا نمیدونم خوبه یا بد.
ممنون

خط شما کیفیتش خوبه و تا ۲۳ مگ همون طور که خود مودم نوشته کشش داره

masoud_5april
01-01-2018, 17:21
خط شما کیفیتش خوبه و تا ۲۳ مگ همون طور که خود مودم نوشته کشش داره
ممنون پس یعنی این حرفهایی که خودشون میزنن اصلا درست نیست؟
بعد من باید حتما تا ماه بعد صبر کنم تا بتونم سرویسم رو تغییر بدم ؟ الان به صورت پس پرداختی هست، میشه پیش پرداخت کنم بعد اینترنتی پولش رو بدم؟

m_amin
01-01-2018, 19:30
ممنون پس یعنی این حرفهایی که خودشون میزنن اصلا درست نیست؟
بعد من باید حتما تا ماه بعد صبر کنم تا بتونم سرویسم رو تغییر بدم ؟ الان به صورت پس پرداختی هست، میشه پیش پرداخت کنم بعد اینترنتی پولش رو بدم؟
کلا بهتره پیش پرداخت بگیرین
برین بگیم پیش پرداخت میخوام سرویستون رو عوض کنید
خطتون هم جواب میده کامل

masoud_5april
01-01-2018, 19:44
کلا بهتره پیش پرداخت بگیرین
برین بگیم پیش پرداخت میخوام سرویستون رو عوض کنید
خطتون هم جواب میده کامل
تماس گرفتم گفتن که نمیشه باید یه ماه بگذره، حالا من یه ماه صبر میکنم، ماه بعد اگر بشه تلفنی عوضش میکنم.
موقع خرید هم هرچی من میگفتم پیش پرداخت میخوام و سرعتم رو بالا بدین قبول نمیکردن.
در هر صورت ممنون.

m_amin
01-01-2018, 20:20
تماس گرفتم گفتن که نمیشه باید یه ماه بگذره، حالا من یه ماه صبر میکنم، ماه بعد اگر بشه تلفنی عوضش میکنم.
موقع خرید هم هرچی من میگفتم پیش پرداخت میخوام و سرعتم رو بالا بدین قبول نمیکردن.
در هر صورت ممنون.

شما حضوری برو
تهش اینه بگو اصلا نمیخوام
قطعش کن همون موقع
فرداش برو پیش پرداخت بگیر خیلی راحت
تهش ۳-۴ روش نت نداری

albertxx
01-01-2018, 22:44
براتون سیم کشی مجدد میکنه مخابرات

مگه VDSL از پست سر کوچه تا منزل همون سیم مسی نیست ؟؟؟؟ :n13:
دیگه این مسیر هم سیم کشی میکنن ؟؟

darvish1900
02-01-2018, 10:28
مگه VDSL از پست سر کوچه تا منزل همون سیم مسی نیست ؟؟؟؟ :n13:
دیگه این مسیر هم سیم کشی میکنن ؟؟

از سرور کوچه که فیبر نوری تا توی خونتون همه رو فیبر نوری میکشند. مودمش هم فرق میکنه. اصلا کاری به سیم مسی ندارند و یک شماره جدید برای اون خط در نظر میگیرند

behnamcp
02-01-2018, 12:58
از سرور کوچه که فیبر نوری تا توی خونتون همه رو فیبر نوری میکشند. مودمش هم فرق میکنه. اصلا کاری به سیم مسی ندارند و یک شماره جدید برای اون خط در نظر میگیرند
سلام
ببخشید هزینه اینها رو خودمون باید بدیم؟اگه جواب مثبته چقدر میشه و قیمت مودمش چقدره؟ممنون میشم راهنمایی کنید

albertxx
02-01-2018, 19:35

جسارت نباشه ولی تا اونجا که میدونم

تو روش فیبر نوری یا همون FTTH
کل مسیر یعنی از مخابرات تا کافو و و از کافو تا منزل فیبر نوری میشه و داخل منزل فیبر تحویل میدن

ولی تو روش VDSL
تجهیزات فیبر نوری از مخابرات تا کافو توسط فیبر نوری کشیده میشه . در واقع فاصله بین مخابرات تا کافو ( پست ) فیبر هست
ولی خروجی این کافو ها سیم مسی هست که تا منزل مسی استفاده میشه و مودم هم VDSL لازمه ( البته مودم هایی تو بازار هستن که هم ADSL ساپورت میکنن و هم VDSL - دلیلش هم اینه ورودی جفت این تجهیزات سیم مسی هست )
یعنی تا منزل فیبر نیست چون اگه بود میشد همون FTTH

این اطلاعاتی بود که داشتم
هر جا هم در مورد فیبر و VDSL همینو میگن

حالا نمیدونم حرف شما چیه !:n13:

kamivh1
02-01-2018, 23:12
مزایای vdsl نسبت به adsl چیه؟

albertxx
02-01-2018, 23:36
مزایای vdsl نسبت به adsl چیه؟

ADSL در حداکثر سرعت میتونه سرعت دانلود 24 مگ رو بده ( اگرچه خیلی ها نمیتونن به این سرعت برسن و تا همون 16 مگ هم که شرکت ها ارائه میدن به زور دریارفت میکنن چون در بهترین شرایط سیم و نزدیک بودن به مرکز مخابراتی و کم بودن نویز این سرعت امکان پذیر هست )

در حالی که VDSL سرعت دانلود تا مرز 52 مگ میره وسرعت آپلود حدود 16 مگ
البته مخابرات سرعت 100 مگ ارائه میده که فکر کنم VDSL+ باشه

دلیل سرعت بیشتر هم اینه تو VDSL شما به فیبر نوری نزدیک تر هستید ( بالاتر توضیح دادم )

در واقع اینجوری میشه
فلش ها مسیر انتقال هستن >>>

ADSL
شبکه نت سراسری >>> فیبر >>> مخابرات شهر>>> مسی >>> کافو >>> مسی >>> مشترک

VDSL
شبکه نت سراسری >>> فیبر >>> مخابرات شهر>>> فیبر >>> کافو >>> مسی >>>مشترک

FTTH ( همون فیبر که میگن )
شبکه نت سراسری >>> فیبر >>> مخابرات شهر >>> فیبر >>> کافو >>> فیبر >>> مشترک

در واقع تو هر مرحله فیبر نوری به شما نزدیکتر میشه و سرعت بالاتر میره

ardeshir n
02-01-2018, 23:53
ADSL در حداکثر سرعت میتونه سرعت دانلود 24 مگ رو بده ( اگرچه خیلی ها نمیتونن به این سرعت برسن و تا همون 16 مگ هم که شرکت ها ارائه میدن به زور دریارفت میکنن چون در بهترین شرایط سیم و نزدیک بودن به مرکز مخابراتی و کم بودن نویز این سرعت امکان پذیر هست )

در حالی که VDSL سرعت دانلود تا مرز 52 مگ میره وسرعت آپلود حدود 16 مگ
البته مخابرات سرعت 100 مگ ارائه میده که فکر کنم VDSL+ باشه

دلیل سرعت بیشتر هم اینه تو VDSL شما به فیبر نوری نزدیک تر هستید ( بالاتر توضیح دادم )

در واقع اینجوری میشه
فلش ها مسیر انتقال هستن >>>

ADSL
شبکه نت سراسری >>> فیبر >>> مخابرات شهر>>> مسی >>> کافو >>> مسی >>> مشترک

VDSL
شبکه نت سراسری >>> فیبر >>> مخابرات شهر>>> فیبر >>> کافو >>> مسی >>>مشترک

FTTH ( همون فیبر که میگن )
شبکه نت سراسری >>> فیبر >>> مخابرات شهر >>> فیبر >>> کافو >>> فیبر >>> مشترک

در واقع تو هر مرحله فیبر نوری به شما نزدیکتر میشه و سرعت بالاتر میره
جسارت نباشه ولی تا اونجا که میدونم

تو روش فیبر نوری یا همون FTTH
کل مسیر یعنی از مخابرات تا کافو و و از کافو تا منزل فیبر نوری میشه و داخل منزل فیبر تحویل میدن

ولی تو روش VDSL
تجهیزات فیبر نوری از مخابرات تا کافو توسط فیبر نوری کشیده میشه . در واقع فاصله بین مخابرات تا کافو ( پست ) فیبر هست
ولی خروجی این کافو ها سیم مسی هست که تا منزل مسی استفاده میشه و مودم هم VDSL لازمه ( البته مودم هایی تو بازار هستن که هم ADSL ساپورت میکنن و هم VDSL - دلیلش هم اینه ورودی جفت این تجهیزات سیم مسی هست )
یعنی تا منزل فیبر نیست چون اگه بود میشد همون FTTH

این اطلاعاتی بود که داشتم
هر جا هم در مورد فیبر و VDSL همینو میگن

حالا نمیدونم حرف شما چیه !:n13:توی همین ۲ پست شما کلی اطلاعات تازه بدست آوردم.
سپاس ;)

Sent from my K00E using Tapatalk

kamivh1
03-01-2018, 00:29
از تعرفه هاش و قیمت مودم اطلاع دارین؟
الان رو این خط مسی من نهایت 8 مگ میگیرم

albertxx
03-01-2018, 00:57
سلام
ببخشید هزینه اینها رو خودمون باید بدیم؟اگه جواب مثبته چقدر میشه و قیمت مودمش چقدره؟ممنون میشم راهنمایی کنید
مودم ADSL/VDSL که تو همین دیجی کالا هم میفروشن
همین قیمت مودم معمولی هست