مشاهده نسخه کامل
: ADSL / مخابرات استان تهران
payamaliabadi
15-05-2013, 14:04
حالا اینکار رو کردی چی شد بالا رفت؟
این دوتا سیم باید باشه یه سیم زوج هستش یه سیم دیگه فرد.مثل فاز و نول برق هستش دیگه
نه.تغییری نکرد.ولی واقعا تعجب کردم چرا با یه سیم تک dsl مودم فعال میشه.
مودم dlink قرض کرفتم برای تست نویز خطم ولی چون طرف یوزر پسورد سرویسشو نداشت دیگه یوزر خودمو نزدم دردسرش نشه.با این حال این جزئیات سرویس هست .نویزم چه طوره؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hossein019940
15-05-2013, 14:21
سرعتت چیه؟
الان طبق این تست از سرور های داخل باید 62 تا بگیری
االان 63.7 سرعتشه.
اگه 512 نامحدود باشه خوبه دیگه
hossein019940
15-05-2013, 14:25
مودم dlink قرض کرفتم برای تست نویز خطم ولی چون طرف یوزر پسورد سرویسشو نداشت دیگه یوزر خودمو نزدم دردسرش نشه.با این حال این جزئیات سرویس هست .نویزم چه طوره؟
نویز خطت بالاست.زیاد با مرکزتون فاصله داری؟
کیفیت خطت هم خوبه.درسته خطت رو خودشون رو 1 مگ بستن.اگه نبسته بودن این نویز باعث میش تا نوسان داشته باشه.الیته رو اینم تاثیر داره.یه نامه دیگه بزن بازرسی همین عکس رو براشون ارسال کن وبگو که نویزت رو بالا هستش هست
خطت هم تا 23 مگ توانایشو داره .
payamaliabadi
15-05-2013, 14:32
نویز خطت بالاست.زیاد با مرکزتون فاصله داری؟
کیفیت خطت هم خوبه.درسته خطت رو خودشون رو 1 مگ بستن.اگه نبسته بودن این نویز باعث میش تا نوسان داشته باشه.الیته رو اینم تاثیر داره.یه نامه دیگه بزن بازرسی همین عکس رو براشون ارسال کن وبگو که نویزت رو بالا هستش هست
تامرکز مخابرات حدود 1 کیلومتر فاصله هست ولی کابل نوری هست .نویز باید تا چه اندازه باشه؟یعنی چقدر بالاس؟
hossein019940
15-05-2013, 14:36
تامرکز مخابرات حدود 1 کیلومتر فاصله هست.فاصلم زیاده؟نویز باید تا چه اندازه باشه؟یعنی چقدر بالاس؟
نه زیاد نیست مرکزتون تا 5 کیلومتر برای adsl
7کیلومتر برای adsl+2
کامل توضیح داده شده
تامرکز مخابرات حدود 1 کیلومتر فاصله هست ولی کابل نوری هست .نویز باید تا چه اندازه باشه؟یعنی چقدر بالاس؟
دوست عزیز شما سرعت دانلودت در روز حدودا چقدره؟؟؟
payamaliabadi
15-05-2013, 14:52
نه زیاد نیست مرکزتون تا 5 کیلومتر برای adsl
7کیلومتر برای adsl+2
کامل توضیح داده شده
پس با توجه به لینکی که زحمت کشیدید من snr خوبی دارم(خیلی بالاتر از 30 دسی بل) ولی مقدار attenuation و output power بسیار نا مناسبی دارم که اینها بدلیل مشکل در خط تلفنه.درسته؟
اینارو جهت اطلاع خودم پرسیدم که بدونم چی به چی هست و اشتباه نکنم.
ممنون
payamaliabadi
15-05-2013, 14:53
دوست عزیز شما سرعت دانلودت در روز حدودا چقدره؟؟؟
18 البته با نوسان بین 10 تا 24
Bigkiller
15-05-2013, 14:55
عزیزم شما وضعیت خطتت فوق العاده عالی هست. SNR Margin بالای شما یعنی خطتت بهترین کیفیت رو داره . فاصله مرکز مخابراتی شما هم خیلی کم هست Line Attenuation بیانگر این قضیه هست.
یا علی
payamaliabadi
15-05-2013, 15:03
عزیزم شما وضعیت خطتت فوق العاده عالی هست. SNR Margin بالای شما یعنی خطتت بهترین کیفیت رو داره . فاصله مرکز مخابراتی شما هم خیلی کم هست Line Attenuation بیانگر این قضیه هست.
یا علی
درسته snr خوبه.لی با توجه به لینکی که دوستمون زحمت کشید اینطور که معلومه attenution مطلوب زیر 20 هست وبالای 60 فاجعه هست که برای من 160 هست!!:n13:
همچنین power output مناسب نیست
البته به استناد به مطلب شیر شده
Tehranshahr
15-05-2013, 15:54
درسته snr خوبه.لی با توجه به لینکی که دوستمون زحمت کشید اینطور که معلومه attenution مطلوب زیر 20 هست وبالای 60 فاجعه هست که برای من 160 هست!!:n13:
همچنین power output مناسب نیست
البته به استناد به مطلب شیر شده
دوست عزیز اونو با ضریب ۱۰ نوشته مقدارش در اصل ۱۶ هست برای شما که خوبه ، این مودم جدیدا اینجوری شده.
payamaliabadi
15-05-2013, 16:24
دوست عزیز اونو با ضریب ۱۰ نوشته مقدارش در اصل ۱۶ هست برای شما که خوبه ، این مودم جدیدا اینجوری شده.
اره به ضریبش توجه نداشتم.پس مشکل اینترنت من در چیه؟!!پس با این توضیح snr من زیاده
Tehranshahr
15-05-2013, 16:39
اره به ضریبش توجه نداشتم.پس مشکل اینترنت من در چیه؟!!پس با این توضیح snr من زیاده
ظاهرا مشکل از سمت مخابراته و ریت خط رو اشتباها تغییر دادن آوردن پایین.
Armin.Computer
15-05-2013, 16:40
این که نوشته 160؟
اون 23 مگ با این چه فرقی داره؟
payamaliabadi
15-05-2013, 16:55
این که نوشته 160؟
اون 23 مگ با این چه فرقی داره؟
اون 23 مگ جا داره که سرعت رو پشتیبانی کنه که الان با این سرعتا که عمرا به اونجاها برسیم
160 کیلو بایت سرعتی که الان برام بستن بجای اینکه 1024 ببندن
hossein019940
15-05-2013, 17:05
این سرویسی که میگین 2 مگ گرفتین سرعتتون رو 1 مگ بستن نامحدود گرفتین یا محدود؟
تازه باید رو 2 مگ بسته بشه
Armin.Computer
15-05-2013, 17:26
مخابرات سرعت دانلود از سرورهای خارجی و ایرانی یکیه؟
hossein019940
15-05-2013, 17:28
دوستان مخابرات سرعت دانلود از سرورهای خارجی و ایرانی یکیه؟
نه دادش.اینجوری نیست:n02:
payamaliabadi
15-05-2013, 17:28
اگه منظورتون منم 1 مگ گرفتم که روی 160 بستن
masoud_9861
15-05-2013, 20:33
کی ثبت نام کردی؟ کدوم مرکز مخابرات؟
الان روز سوم هستش که دارم استفاده میکنم
شنبه سفارش دادم فرداش سرعتم رو افزایش دادن
سرویس 256 قبلا داشتم و فقط افزایش سرعت دادم
masoud_9861
15-05-2013, 20:34
اشتب کردی داش، مخابرات در حال حاظر کلا نداره، باز شاتل روزا داشته !
چیو اشتباه کردم ؟
شاتل چیش خوبه روز سرعت 300 کیلوبایت شب سرعت 8 کیلوبایت
مخابرات روز 63 کیلوبایت شب هم 63 کیلوبایت
masoud_9861
15-05-2013, 20:38
ماله من هیچ فرقی نداره چه سرور داخلی باشه چه خارجی با 63 میگیره
Persian-swag
15-05-2013, 21:57
Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Sorry, players from Iran, Islamic Republic of are not allowed due to ping issues
love4love
15-05-2013, 23:12
دوستان اینم از سرویس منه 512
ممنون میشم نظرتون رو بگید
دنبال یه مشکل هستم تا شکایت کنم
خیلی پینگ ادیتم میکنه
GHAGHALEELEE
15-05-2013, 23:22
مخابرات سرعت دانلود از سرورهای خارجی و ایرانی یکیه؟
برای من یک جور بوده و هست.شاید واسه منم چند روز دیگه ... بدن
Persian-swag
15-05-2013, 23:23
باید اینجوری باشه :n09:
CRC بالاتر بهتر !
Armin.Computer
16-05-2013, 00:37
پس چه جوریه؟
مثلا اگر از سرور داخلی 460 کیلو بگیری از سرور خارجی چه قدر می گیری؟
Setareh 2006
16-05-2013, 02:40
سلام
وقتی ثبت نام کردیم کارشناس مخابرات برای راه اندازی میاد خونه یا از طریق تلفن راهنمایی می کنن. منظورم اینه اگر خودمون راه اندازی مودم رو بلد باشیم .
دوستان میشه لطفا پاسخ این پرسش رو بدین ؟
italodance
16-05-2013, 06:26
دوستان میشه لطفا پاسخ این پرسش رو بدین ؟
نه نمیاد همش رو خودت بکن 1 سوت
vpi 0
vci 35
رو بزن و خلاص
Setareh 2006
16-05-2013, 07:48
نه نمیاد همش رو خودت بکن 1 سوت
vpi 0
vci 35
رو بزن و خلاص
ممنونم از پاسخت . آخه دیدم بعضی دوستان می گفتن برای راه اندازی اینترنت کارشناس مخابرات به خونه شون اومده ، برای همین سوال کردم
باز هم ممنون که راهنمایی کردی و پاسخ دادی :n16:
hossein019940
16-05-2013, 07:54
ممنونم از پاسخت . آخه دیدم بعضی دوستان می گفتن برای راه اندازی اینترنت کارشناس مخابرات به خونه شون اومده ، برای همین سوال کردم
باز هم ممنون که راهنمایی کردی و پاسخ دادی :n16:
کارشناس میاد همین کار هایی رو که میخوای انجام بدی اونا همین کار رو میکنن
سلام بر دوستان عزیز
اگر مستجر باشیم ,شرایط adsl مخابرات چیه؟حضور مالک و شماره ملیشو که نمیخواد؟:n13:این سایت برای خود مخابراته؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا نوشته که فقط کد اجاره میخواد!اگه همینا باشه که مشکلی ندارم:n02:
سرویس قبلیمو که خواستم انتقال بدم گفتن فیبر نوریو نمیشه ولی از مخابرات که اومدن خط جدید وصل کنند گفت اینجا فقط شاتل و مخابرات ارائه میدن!
فیبر نوری بودن خط با توجه به تکنولوژی پیشرفته تر باعث کیفیت بهتر نمیشه؟
الان سرعت بالا با کارت دانشجویی راحت میدن؟
من 1 مگشو میخوام.سرعت دانلودش چه طوره؟با مودمasus am 604 سازگاری داره؟آخه بعضی شرکت ها خالی می بندن که بااین مودم نمیشه یا میشه:n24:
کسی این طرفا(نیاوران-پشت کاخ) از مخابرات نداره؟اگر داشت از کیفیتش راضیه؟من الان موبین نت گرفتم.سرعتش بدک نیست.ولی اصلا با محدوده حجمی حال نمیکنم.اگه میدونستم فیبر نوری هم امکانات adsl-ش به ایران رسیده به جای اینکه 250 پول مودم بدم یک خط به نام خودم میخریدم.حالا اگر adsl ردیف شد,مودم وایمکس با ضرر ردش میکنم:n15:
پیشاپیش ممنون:n12:
Mr_100_dolari
16-05-2013, 19:19
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ماهی 40 تومن باید پول این و بدیم این تازه نسبت به ماه قبل مثلا سرعت خوبشه
Armin.Computer
16-05-2013, 21:37
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ماهی 40 تومن باید پول این و بدیم این تازه نسبت به ماه قبل مثلا سرعت خوبشه
1 مگ نامحدود داری؟
Firebirds
16-05-2013, 21:43
از سپید تستی که گذاشتی نشون میده خطت مال تهران نیست،
شما برای این سرعت چقدر پول میدید، شرایط اونجا به چه صورت هست، رایگان شبانه هم دارید ؟
Mr_100_dolari
16-05-2013, 22:43
1 مگ نامحدود داری؟
بله 1 مگ نامحدود هستش .
Armin.Computer
16-05-2013, 22:53
بله 1 مگ نامحدود هستش .
همیشه اینجوریه؟
Kianoosh
16-05-2013, 23:32
یک مگ طلایی مخابرات :n19:
Unexampled Orion
17-05-2013, 00:19
یک مگ طلایی مخابرات :n19:
سرور New York City?! درسته سرعت دانلودش به هر حال پایینه ولی یه تستم با سرورهای مختلف از ایران بگیرید.
Kianoosh
17-05-2013, 00:35
سرور New York City?! درسته سرعت دانلودش به هر حال پایینه ولی یه تستم با سرورهای مختلف از ایران بگیرید.
سرور ایران چرا مگه اکثر تبادل اطلاعاتم با ایرانه!؟ :n06: میزان سرور خارجی است!:n02: اینترنت نه اینترانت ...
در ضمن نیویورک و قطب شمال هم نداره خارج از ایران محدود شده برای ما خیلی وقته ظهر تا 2 شب سرعت 1 مگ 256 هم نیست با سرور خارجی!اینم بغداد:
abolfazlwest72
17-05-2013, 00:42
چطوره :n09: 256 نامحدود
italodance
17-05-2013, 06:57
بدون شرح
:n29:
Unexampled Orion
17-05-2013, 07:40
سرور ایران چرا مگه اکثر تبادل اطلاعاتم با ایرانه!؟ :n06: میزان سرور خارجی است!:n02: اینترنت نه اینترانت ...
در ضمن نیویورک و قطب شمال هم نداره خارج از ایران محدود شده برای ما خیلی وقته ظهر تا 2 شب سرعت 1 مگ 256 هم نیست با سرور خارجی!اینم بغداد:
اوه اوه پس واقعاً وضع خرابه :دی ، حالا یه دونه ام از یه سرور ایرانی بذار ببینیم چی میگه این دفعه.
بدون شرح
یعنی چی این حرف؟! نشد یکی یه حرفی بزنه شما نیش و کنایه نزنی! راستی HBO رو خریدی؟!
چطوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 256 نامحدود
256 قاعدتاً باید تا 32 رو بده واسه دانلود، اگه اینجوریه که عالی. :n01:
Setareh 2006
17-05-2013, 08:00
ممنونم از پاسخت . رفته بودم مودم dlink بگیرم فروشنده گفت بهتره اول برای اینترنت ثبت نام کنی بعد مودم ذو بگیری . واسه همین من هنوز مودم نگرفتم . فروشنده درست گفته ؟
hossein019940
17-05-2013, 08:14
ممنونم از پاسخت . رفته بودم مودم dlink بگیرم فروشنده گفت بهتره اول برای اینترنت ثبت نام کنی بعد مودم ذو بگیری . واسه همین من هنوز مودم نگرفتم . فروشنده درست گفته ؟
نه .چه ربطی داره.
من قبل از اینکه اینترنت مخابرات تو منطقمون بیاد مودم خریدم اتفاقا سود هم کردم من خریدم 40000تومن الان شده 70000.
هیچ فرقی نداره چون این مارک به تمام شرکتا میخوره دیلینک
Armin.Computer
17-05-2013, 08:15
شاید به خاطر این گفته که شاید دیر رانژه شه
نمی دونم منظورش چی بوده
مگه چه فرقی داره؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم 512 تهران:n30:
Kianoosh
17-05-2013, 11:03
اوه اوه پس واقعاً وضع خرابه :دی ، حالا یه دونه ام از یه سرور ایرانی بذار ببینیم چی میگه این دفعه.
البته این سرعت ها با سرور خارجی کندی نیست ها!!یه سه چهار روزم برای توسعه شبکه قطع بود قطعی نیست ها یه هفته قبلش هم اختلالی نداشتیم و کلا ... :thumbsup:
گفتم که سرورهای خارجی محدود شده سرعت داخل درسته ... حالا نمیدونم شاید اینترنت شبکه ای است داخل ایران و کلا 95% دیتا سنتر های اساسی توی ایران هستند!:n19:
Armin.Computer
17-05-2013, 11:40
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم 512 تهران:n30:
خطط نویز نداره؟
Persian-swag
17-05-2013, 11:53
البته این سرعت ها با سرور خارجی کندی نیست ها!!یه سه چهار روزم برای توسعه شبکه قطع بود قطعی نیست ها یه هفته قبلش هم اختلالی نداشتیم و کلا ... :thumbsup:
گفتم که سرورهای خارجی محدود شده سرعت داخل درسته ... حالا نمیدونم شاید اینترنت شبکه ای است داخل ایران و کلا 95% دیتا سنتر های اساسی توی ایران هستند!:n19:
درسته حالا shit زدن به نت ولی دیگه اینطوری نیست کلا سرورهای خارجی اینطوری شه ...
من از سرورهای خارجی با همون پهنای باند اصلی خودم دان می کنم .
مشکل از بعضی host ها هم هست مثلا الان با viena تست گذاشتم نصف پهنای بایندم رو نشون داد ولی rome کامل بود .
در کل باتوجه به این تست هاس مشکلی تو دانلود ندارم از سایت های خارجی !
یعنی چی این حرف؟! نشد یکی یه حرفی بزنه شما نیش و کنایه نزنی! راستی HBO رو خریدی؟!
256 قاعدتاً باید تا 32 رو بده واسه دانلود، اگه اینجوریه که عالی. :n01:
سلام
ببین دوست عزیز شرایط مخابرات تهران اینجوریه:
شما در ۲۴ ساعت از ساعت ۱۰ صبح تا ۳ نصفه شب سرعت شما با همه سرور های خارجی در حد چند کیلو بیشتر نمیشه یعنی شما چه ۱ مگ چه ۵۱۲ و... داشته باشی توی این ساعات با هر سرور خارجی دانلود بکنید باید حتما حداقل ۱۶ کانکشن ای دی ام برای دانلود فعال باشه و اصلا نمیتونید ویندوز و انتی ویروس اپدیت کنید و حتی با این وضعیت بازی بکنید نمیتونید از هیچ فایل شرینگی که کانکشن معمولا ۱ میدن دانلود بکنید و سرعتتون چند کیلو بیشتر نمیشه در این ساعت شما از تورنتی که سیدش کم باشه و کانکشن ریموتش کم باشه بازم نمیتونید دانلود بکنید
در روزهای تعطیل که اوضاع خیلی زیاد افتضاح تر میشه
در کل در این ساعت فقط میتونید از سایتای دانلود خودمون (سایتای فیلم و بازی و..) با کانکشن زیاد و دانلود هم زمان چند فایل بتونید از سرعتتون استفاده کنید
اما معمولا از ساعت ۳ نصفه شب تا ۱۰ صبح میتونید از حداکثر سرعتتون با ۱ کانکشن یا ۲ تا نهایت سرعتتون رو بگیرید و تمام اون مواردی که گفتم رو تو این ساعات میتونید انجام بدید
به نوعی راحت تر بهتون بگم سهمیه بندی شده مثل شرکت های خصوصی که حجمی هستش تو طول روز خوبه موقع رایگان سرعت رو کم میکنن اینجا برعکس هستش
شما هرچی سرعت بالا تر و هزینه بیشتری بکنی حرص بیشتری میخوری که سرعتت چند کیلو بیشتر نمیشه
حالا با توجه به این شرایط ببین بدردت میخوره یا نه
اینکه دوستان میان شرایط توضیح میدن شما چه به مخابرات بیان چه نیاین به حال ما که فرق نمیکنه قصدمون راهنمایی هستش من احساس کردم میخوای زورکی به خودت بقبولونی که شرایطش خیلی خوبه
:n02:
اون ۲۵۶ که ابوالفضل هم گذاشته مربوط به شهر قزوین هستش که شرایطش به اون شکله هرچند وقت یک بار یه شات میذاره اینجا دو ساعت باید برا ملت توضیح بدیم این اون نیست:n02:
من یه مشکل عجیب پیدا کردم
امروز صبح یه دفعه سرعت دانلودم از حدود 60 اومد تا حدود 40 پایین و هنوز بعد از 5-6 ساعت همون جور مونده
جالبیش اینه که با وجود اینکه وایرلس مودم رو خاموش میکنم و سیستم هم خاموشه ولی بازهم چراغ اینرتنت یا ACT و همین جور شماره پورت رو مودم به سرعت چشمک میزنه (مثل زمان دانلود کردن) حتی مودم رو خاموش و حتی ریست هم کردم ولی هیچ فرقی نکرده
نمیدونم واقعا از چیه؟؟
کسی نظری نداره!!؟؟
Persian-swag
17-05-2013, 13:28
امروز صبح یه دفعه سرعت دانلودم از حدود 60 اومد تا حدود 40 پایین و هنوز بعد از 5-6 ساعت همون جور مونده
جالبیش اینه که با وجود اینکه وایرلس مودم رو خاموش میکنم و سیستم هم خاموشه ولی بازهم چراغ اینرتنت یا ACT و همین جور شماره پورت رو مودم به سرعت چشمک میزنه (مثل زمان دانلود کردن) حتی مودم رو خاموش و حتی ریست هم کردم ولی هیچ فرقی نکرده
نمیدونم واقعا از چیه؟؟
کسی نظری نداره!!؟؟
پسورد گذاشتی روی مودم ؟ اگر نه زود اینکار بکن چون ممکن کسی داره استفاده می کنه .
لاین رو هم در بیار و یک بار مودم رو دوباره کانفیگ کن اگه بلدی !
پسورد گذاشتی روی مودم ؟ اگر نه زود اینکار بکن چون ممکن کسی داره استفاده می کنه .
لاین رو هم در بیار و یک بار مودم رو دوباره کانفیگ کن اگه بلدی !
پسورد که همون پسورد دیفل تنظیماته
آخه اگه کسی از اکانت من استفاده کنه اتوماتیک باید من اینترنتم قطع بشه چون دو تا آی پی با یه اکونت نمیشه وصل شده
عجیب اینجاست با وجود اینکه وایرلس خاموشه و همه کابلهای لن هم قطع کردم ولی باز هم سند و ریسیو شدید داره !!؟؟
کلا ریست و بعد هم کانفیگش کردم
من فکر کنم مشکل از خود پورت مخابراته چون همزمان سرعت دانلودم هم کم شده و این اصلا سابقه نداشته !!
malek911
17-05-2013, 13:58
نمیدونم واقعا از چیه؟؟
کسی نظری نداره!!؟؟
کار کار svchost هستش برو end process tree بکنش
Persian-swag
17-05-2013, 14:11
پسورد که همون پسورد دیفل تنظیماته
آخه اگه کسی از اکانت من استفاده کنه اتوماتیک باید من اینترنتم قطع بشه چون دو تا آی پی با یه اکونت نمیشه وصل شده
عجیب اینجاست با وجود اینکه وایرلس خاموشه و همه کابلهای لن هم قطع کردم ولی باز هم سند و ریسیو شدید داره !!؟؟
کلا ریست و بعد هم کانفیگش کردم
من فکر کنم مشکل از خود پورت مخابراته چون همزمان سرعت دانلودم هم کم شده و این اصلا سابقه نداشته !!
اون که برای وارد شدنه برو تو قسمت وایرلس پسورد بزار .
آره از مخابراته البته سند و ریسیو گاهی اوقات به دلیل run بودن یه سری از برنامه ها پیش میاد و لی دیگه نه اینطوری ...
کلا مزخرفه این اینترنت مخابرات !
آخه با سرعت 256 باید به من 20 سرعت بده ؟!! ظلم نیست ؟
silverbios
17-05-2013, 14:57
کلا مزخرفه این اینترنت مخابرات !
آخه با سرعت 256 باید به من 20 سرعت بده ؟!! ظلم نیست ؟
مشکله از خدمات دهندتونه!
من هم 256 دارم. که سرعته دانم راحت 32 هست!
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
Unexampled Orion
17-05-2013, 14:58
سلام
ببین دوست عزیز شرایط مخابرات تهران اینجوریه:
شما در ۲۴ ساعت از ساعت ۱۰ صبح تا ۳ نصفه شب سرعت شما با همه سرور های خارجی در حد چند کیلو بیشتر نمیشه یعنی شما چه ۱ مگ چه ۵۱۲ و... داشته باشی توی این ساعات با هر سرور خارجی دانلود بکنید باید حتما حداقل ۱۶ کانکشن ای دی ام برای دانلود فعال باشه و اصلا نمیتونید ویندوز و انتی ویروس اپدیت کنید و حتی با این وضعیت بازی بکنید نمیتونید از هیچ فایل شرینگی که کانکشن معمولا ۱ میدن دانلود بکنید و سرعتتون چند کیلو بیشتر نمیشه در این ساعت شما از تورنتی که سیدش کم باشه و کانکشن ریموتش کم باشه بازم نمیتونید دانلود بکنید
در روزهای تعطیل که اوضاع خیلی زیاد افتضاح تر میشه
در کل در این ساعت فقط میتونید از سایتای دانلود خودمون (سایتای فیلم و بازی و..) با کانکشن زیاد و دانلود هم زمان چند فایل بتونید از سرعتتون استفاده کنید
اما معمولا از ساعت ۳ نصفه شب تا ۱۰ صبح میتونید از حداکثر سرعتتون با ۱ کانکشن یا ۲ تا نهایت سرعتتون رو بگیرید و تمام اون مواردی که گفتم رو تو این ساعات میتونید انجام بدید
به نوعی راحت تر بهتون بگم سهمیه بندی شده مثل شرکت های خصوصی که حجمی هستش تو طول روز خوبه موقع رایگان سرعت رو کم میکنن اینجا برعکس هستش
شما هرچی سرعت بالا تر و هزینه بیشتری بکنی حرص بیشتری میخوری که سرعتت چند کیلو بیشتر نمیشه
حالا با توجه به این شرایط ببین بدردت میخوره یا نه
اینکه دوستان میان شرایط توضیح میدن شما چه به مخابرات بیان چه نیاین به حال ما که فرق نمیکنه قصدمون راهنمایی هستش من احساس کردم میخوای زورکی به خودت بقبولونی که شرایطش خیلی خوبه
:n02:
اون ۲۵۶ که ابوالفضل هم گذاشته مربوط به شهر قزوین هستش که شرایطش به اون شکله هرچند وقت یک بار یه شات میذاره اینجا دو ساعت باید برا ملت توضیح بدیم این اون نیست:n02:
والا من خودم سرویس اینترنتم به حد کافی عالی هست و قصد تعویضش رو ندارم، برای یکی از بستگان میخواستم که اونم الآن با توجه به توضیحات کاملی که دادید متوجه شدم که زیاد مناسبشون نیست. ممنون :n16:
Kianoosh
17-05-2013, 18:35
درسته حالا shit زدن به نت ولی دیگه اینطوری نیست کلا سرورهای خارجی اینطوری شه ...
من از سرورهای خارجی با همون پهنای باند اصلی خودم دان می کنم .
مشکل از بعضی host ها هم هست مثلا الان با viena تست گذاشتم نصف پهنای بایندم رو نشون داد ولی rome کامل بود .
در کل باتوجه به این تست هاس مشکلی تو دانلود ندارم از سایت های خارجی !
نه عمو جون! :دی تمام پهنای باند خارجی محدود میشه حداقل برای من که اینطوره و فرقی نداره سرورهای قدرتمند گوگل باشه یا یک آپلود سنتر متوسط این سرورهای speedtest هم همگی بی مشکل هستند من چون تو اون ساعات تست کردم همه جا هر سروری باشه درست نشون میده حالا 10 kb تفاوت که مهم نیست یه سرور رو چند بار تست بگیری نتایج مختلف میده همینهایی که خودت گذاشتی هر 3 سرور خارجی حدود نصفه بله برای دانلود چند کانکشن IDM مشکلی نداری!هر ارتباطی که تک کانکشن باشه سرعت خیلی کمی داره توضیح کافی داده شده قبلا...
اینم برای اینکه مطمئن بشی مشکل از سرور و .. نیست!همون سرورها با پروکـسی :
:n06:
Persian-swag
17-05-2013, 19:11
نه عمو جون! :دی تمام پهنای باند خارجی محدود میشه حداقل برای من که اینطوره و فرقی نداره سرورهای قدرتمند گوگل باشه یا یک آپلود سنتر متوسط این سرورهای speedtest هم همگی بی مشکل هستند من چون تو اون ساعات تست کردم همه جا هر سروری باشه درست نشون میده حالا 10 kb تفاوت که مهم نیست یه سرور رو چند بار تست بگیری نتایج مختلف میده همینهایی که خودت گذاشتی هر 3 سرور خارجی حدود نصفه بله برای دانلود چند کانکشن IDM مشکلی نداری!هر ارتباطی که تک کانکشن باشه سرعت خیلی کمی داره توضیح کافی داده شده قبلا...
اینم برای اینکه مطمئن بشی مشکل از سرور و .. نیست!همون سرورها با پروکـسی :
:n06:
فازت چیه دایی ؟ :n19:
دیگه قسمت اینه فعلا با سرعت پایین دانلود کنی ...:n02:
صلوات بفرست حل میشه :n08:
در کل منم منظور دقیقم این نبود کلا سرورها مشکل دارن ( خراب هستن ) نه فقط اینکه ممکن متفاوت باشن چون پینگ و فاصله متفاوت هست .
حالا این تست ها اصلا مهم نیست من تو تست هایی که گذاشتم می بینی که هر4 تا متفاوت هست اما چه سرور داخلی و یا خارجی با همون 1152 که Downstream هست دان می کنم یعنی حدودا 130kb/s .
لپ تاپ و گوشیت تو حلقم از dv6 داشتنت راضی ام اما از اون یکی نه ! :n09:
Mr_100_dolari
17-05-2013, 20:32
همیشه اینجوریه؟
قبلا بدترم بود
Kianoosh
17-05-2013, 20:36
در کل منم منظور دقیقم این نبود کلا سرورها مشکل دارن ( خراب هستن ) نه فقط اینکه ممکن متفاوت باشن چون پینگ و فاصله متفاوت هست .
حالا این تست ها اصلا مهم نیست من تو تست هایی که گذاشتم می بینی که هر4 تا متفاوت هست اما چه سرور داخلی و یا خارجی با همون 1152 که Downstream هست دان می کنم یعنی حدودا 130kb/s .
اگه با صلوات و دعا حل میشد خوب بود که... :n09: فاصله جغرافیایی که مهم نیست مهم مسیر اینترنتی هست که از اون به سرور مقصد دسترسی پیدا میکنی ممکنه پینگ و سرعت با سرورهای عراق و قطر خیلی بدتر از مسکو و لندن باشه!بله همه نتایج دقیقا یکسان نیستن اما یه حداقل مثلا 100 هست برای 1 مگ نه اینکه تهران 130 باشه بغداد 30!شما با IDM حدود 120-130 همه 1 مگ ها دانلود میکنن اما با مرورگرت اینو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کن ببین سرعتت چقدره ... شاید محدودیت نداری اصلا!
آب هویج بستنی قیمت پ.خ کن ... :n02:
Persian-swag
17-05-2013, 21:03
این فایل که آخرین ورژن گوگل کروم هست ( DEV ) رو با همین ورژن کروم دان می کنم با 16 دان می کنه اما با IDM با 130 ...
آخه دایی این که مسیر زیاد مهم نیست درست ولی مثلا من با سرور Viena و Rome تقریبا اختلاف زیادی دارم اینکه تو اون تایم که داره تست می گیره Packet چحوری بره مهمه
چون پینگ بالاست تا میاد پر کنه زود تست تموم میشه و نمی تونه کل پهنای باندن رو چک کنه !
ضمنا من 2مگ نامحدود داشتم کردمش 1 مگ نامحدود !
اوه اوه فازت بدجور بالاست حالا بازی می خوای ؟
چی ؟
بفرمیو دایی جون :
ضمنا نسخه های جدیدترین برنامه ها به خصوص کروم ( خیلی دوسش دارم ) رو همیشه از اینجا بگیر نرو از سرور خودش که بد دان می کنه !
old_snake1370
17-05-2013, 21:17
این فایل که آخرین ورژن گوگل کروم هست ( DEV ) رو با همین ورژن کروم دان می کنم با 16 دان می کنه اما با IDM با 130 ...
آخه دایی این که مسیر زیاد مهم نیست درست ولی مثلا من با سرور Viena و Rome تقریبا اختلاف زیادی دارم اینکه تو اون تایم که داره تست می گیره Packet چحوری بره مهمه
چون پینگ بالاست تا میاد پر کنه زود تست تموم میشه و نمی تونه کل پهنای باندن رو چک کنه !
چی ؟
بفرمیو دایی جون :
خسته نباشید!
با 16 تا کانکشن دایل آپ از این بیشتر پر میکنه. مهم سرعت دانلود با 1 کانکشنه. IDM رو با یک کانکشن بزار ببینیم سرعتت چه جوریه واسه من که به 10 کیلوبایت هم نمیرسه!
اینم سرویس مثلا 1 مگابیت ما:
Persian-swag
17-05-2013, 21:23
من سرعت تک کانکشنم تو فایلی غیر از کروم 50 هست که با نت آشغال ایران خیلی عالیه !
دکی جون با این نت پر از محدودیت Ip و ....مسلما تک کانکشن سرعت خیلی میاد پایین انتظار داری انفجاره نور بشه !
old_snake1370
17-05-2013, 22:03
من سرعت تک کانکشنم تو فایلی غیر از کروم 50 هست که با نت آشغال ایران خیلی عالیه !
دکی جون با این نت پر از محدودیت Ip و ....مسلما تک کانکشن سرعت خیلی میاد پایین انتظار داری انفجاره نور بشه !
مهندس جان چرا این نت پر از محدودیت نصف شبها و صبحها سرعت تک کانکشن انفجار نوره ولی بعد از ظهر ها انفجار گ**!!!
گفتم یه سر بزنم و دلتنگتون بودم :n12:
Kianoosh
18-05-2013, 00:23
چی ؟
بفرمیو دایی جون :
ضمنا نسخه های جدیدترین برنامه ها به خصوص کروم ( خیلی دوسش دارم ) رو همیشه از اینجا بگیر نرو از سرور خودش که بد دان می کنه !
خب بحث ما هم همینه دیگه تک کانکشن سرعت چطوره من تا زمانی که 512 هم داشتم تمام روز همه سرورها سرعت ثابت بود کف 60!گفتم که مساله پینگ بالا هم نیست شما تستهای صفحه قبل رو ببینی با پینگ 300-400 حداکثر پهنای باند رو تست کرده در هر صورت ... این محدودیت رو باید از مخابرات پرسید چیه!:n06:
عمو جون اون کروم رو هم مثال زدم برات(تازه همون لینک رو s رو برداری کمی سرعتت بهتر میشه!:n01:) وگرنه محدودیت از طرف سرور رو خیلی راحت میشه دور زد(سرعت محدود-تعداد کانکشن پایین-تحریم ip ایران-فیلترینگ وپروتکلهای امن کند و ...)من همه چیز رو fetch میکنم مشکلی نیست leecher (رایگان) یا سرورهای الترناتیو دیگه هم که خیلی زیاده + پروکـسی!ولی یه سری استفاده ها دانلود نیست که با IDM کار راه بیوفته مشکل اینه!:n23:
کلا هرچی داری با قیمتش لیست پ.خ کن :دی
گفتم یه سر بزنم و دلتنگتون بودم
چی کار کردی درست شد؟:n18:
Setareh 2006
18-05-2013, 06:56
نه .چه ربطی داره.
من قبل از اینکه اینترنت مخابرات تو منطقمون بیاد مودم خریدم اتفاقا سود هم کردم من خریدم 40000تومن الان شده 70000.
هیچ فرقی نداره چون این مارک به تمام شرکتا میخوره دیلینک
شاید به خاطر این گفته که شاید دیر رانژه شه
نمی دونم منظورش چی بوده
مگه چه فرقی داره؟
برای مشورت خرید مودم Dlink DSL 2520 به خدمات کامپیوتری محل که رفته بودم هم بهم گفت اول ثبت نام کن بعد مودم رو بگیر .
من هم موندم که آخه چه ربط یا فرقی داره ...
رانژه یعنی چی ؟ منظور از دیر رانژه شدن چیه ؟
hossein019940
18-05-2013, 07:01
برای مشورت خرید مودم Dlink DSL 2520 به خدمات کامپیوتری محل که رفته بودم هم بهم گفت اول ثبت نام کن بعد مودم رو بگیر .
من هم موندم که آخه چه ربط یا فرقی داره ...
رانژه یعنی چی ؟ منظور از دیر رانژه شدن چیه ؟
وقتی ثبتنام میکنی برای اینترنت یه نامه به مخابرات ارسال میشه که خط این مشترک با این شماره رانژه یا دایر شود.
ارتباط رو به اینترنت وصل میکنه.کارش 5دقیقه هم طول نمیکشه ابن کار با مخابرات هست.یه سیم رو باید وصلش کنن به اسپلیتر مرکز و به خط شما
مودم بری راحت تری چون رانژه شده باشه خودت میفمی زودتر هم خودت نصب میکنی کارت زودتر انجام میشه
Armin.Computer
18-05-2013, 11:42
وقتی ثبتنام میکنی برای اینترنت یه نامه به مخابرات ارسال میشه که خط این مشترک با این شماره رانژه یا دایر شود.
ارتباط رو به اینترنت وصل میکنه.کارش 5دقیقه هم طول نمیکشه ابن کار با مخابرات هست.یه سیم رو باید وصلش کنن به اسپلیتر مرکز و به خط شما
مودم بری راحت تری چون رانژه شده باشه خودت میفمی زودتر هم خودت نصب میکنی کارت زودتر انجام میشه
تایید میشه
واسه کانفینگ مودم از دفترچه راهنما می تونی استفاده کنی و اگرم سوالی پیش اومد بیا تو همین انجمن
Saeed System
18-05-2013, 12:15
اینترنت من نمیدونم چش شده..نه گوگل باز میشه نه یاهو مسنجر نه تو بازی میره نه خیلی از سایتها باز میشه فقط همین فروم و چنتا سایت ایرانی:n13:
Armin.Computer
18-05-2013, 12:46
اینترنت من نمیدونم چش شده..نه گوگل باز میشه نه یاهو مسنجر نه تو بازی میره نه خیلی از سایتها باز میشه فقط همین فروم و چنتا سایت ایرانی:n13:
با یک مروگر دیگه امتحان کن
دی ان اس ها رو عوض کن
italodance
18-05-2013, 15:54
۲۰/ارديبهشت/۱۳۹۲
آزادی اینترنت یا آزادی فیلترشکن ؟
فیلترینگ اینترنت به معنای از دست دادن دسترسی افراد به هر آنچه که میخواهند است. یک روزنامهنگار ایرانی از منظر حق کاربران ایرانی به این مسئله نگاه نکرده و از زاویهی «ضرورت وجود فیلترینگ» به این چالش نگاه کرده است.
نویسندهی این متن، شهرام شریف، معتقد است فیلترشکنها در هر صورت ابزار مفیدی هستند.
شریف در ادامه مطلب خود در دنیای اقتصاد آورده: «کاربران ایرانی در مواجهه با اینترنت دچار محدودیتهای فراوانی هستند که از سوی شرکتهای آمریکایی و اروپایی و عموما به واسطه تحریمها وضع شده است. کاربر ایرانی اجازه دانلود از مهمترین فروشگاههای نرمافزاری یا تحقیق در بانکهای اطلاعاتی و کتابخانههای دیجیتالی را ندارد، مجموع حقوقی كه توسط کمپانیها و شرکتهای خارجی از کاربر ایرانی سلب شده با هیچ کاربر دیگری در سراسر جهان قابل مقایسه نیست.»
او ادامه داده: «کاربران ایرانی تبلتها و تلفنهای هوشمند را با قیمت گزاف و بدون بهرهگیری از خدمات پس از فروش واقعی تهیه میکنند، اما حتی برخی شرکتها که در ایران نمایندگی فروش دارند هم دسترسی آنها به نرمافزارهایشان را مسدود میکنند. فیلترشکنها در این سالها بزرگترین کمک برای دور زدن تحریمها و دسترسی به نرمافزارها و منابعی است که از کاربران ایرانی دریغ شده است. از طرف دیگر برخی سیاستهای چندگانه در زمینه فیلترینگ و برخی سختگیریهای بیمورد و اشتباهات متعدد سیستم فیلترینگ نیز در سوق دادن و عادت دادن مردم به فیلترشکنها موثر بوده و سرانجام نکته مهمتر اینکه محدودیتها تنها به فیلترشکنها محدود نشده و بسیاری از پروتکلهایی که موارد استفاده فنی قابل توجهی دارند نیز از دسترس خارج شده است.»
منبع پنهان هست
ولی عجب گیری افتادیم هان بدبخت مردم ایران
Saeed System
18-05-2013, 16:16
با یک مروگر دیگه امتحان کن
دی ان اس ها رو عوض کن
بلد نیستم دی ان اس ها رو عو ض کنم تو هیچ موتور جست جویی هم نمیره که بزنم آموزش تغییر دئ ان اس :n29:
اینترنت اکسپلورر هم مثل کورمی هر جفتشون نمیرن...بعدش بازی ها هم خراب شدن...چه طوری میشه دی ان اس ها رو عو ض کرد؟ تغییر د یان اس روی بازیها هم تاثیر میزاره ( یاهو مسنجر و بازیها هم دست میشن؟) شاید مشکل از مخابرات نیست؟:n28:
avator20002000
18-05-2013, 17:04
برای منم چند بار اینجوری شده بود مودم رو ریست کنی درست میشه
Saeed System
18-05-2013, 17:29
برای منم چند بار اینجوری شده بود مودم رو ریست کنی درست میشه
تشکر.. الان مودم رو ریست کردم کانکشن هم بریج کردم بازم درست نشد....تا ساعت 12 ظهر درست بود بعدش یهویی اینطوری شد...:n29: شاید از خود مخابراته مشکل..شاید فردا درست بشه :n13:
تست در بریج کانکشن:
majid322
18-05-2013, 17:48
امروز دیگه اینترنت کلا پوکیده .
گوگل ، سایتهای خارجی غیر شیلتر ( همشون ) و حتی یه سری از سایتهای ایرانی هم باز نمیشه .
Armin.Computer
18-05-2013, 18:03
تشکر.. الان مودم رو ریست کردم کانکشن هم بریج کردم بازم درست نشد....تا ساعت 12 ظهر درست بود بعدش یهویی اینطوری شد...:n29: شاید از خود مخابراته مشکل..شاید فردا درست بشه :n13:
تست در بریج کانکشن:
به پشتیبانی زنگ بزن ببین چی میگن
نتیجه رو اعلام کن
SAHANDE3
18-05-2013, 18:15
فکر کنم اینترنت ملی شد :n21:
امروز دیگه اینترنت کلا پوکیده .
گوگل ، سایتهای خارجی غیر شیلتر ( همشون ) و حتی یه سری از سایتهای ایرانی هم باز نمیشه .
فکر کنم اینترنت ملی شد :n21:
ولی برا من سایتای خارجی و غیر شیلتر و گوگل و چیزشکن و... مثل روال عادی روزای دیگس:n02:
احتمال میره این مدل مشکلات به دی ان اس سرور ربط داشته باشه
با توجه به این عکس تغییر بدید
Saeed System
18-05-2013, 18:32
به پشتیبانی زنگ بزن ببین چی میگن
نتیجه رو اعلام کن
زنگ زدم 2020 ...گفتم امروز اینترنت خرابه تو گوگل نمیره ..گفتش بله مشکل از شبکست ...یادم رفت بپرسم کی درست میشه :9:
Saeed System
18-05-2013, 18:38
ولی برا من سایتای خارجی و غیر شیلتر و گوگل و چیزشکن و... مثل روال عادی روزای دیگس:n02:
آقا دمت گرم..درست شد:11:
:n12:
این عددا که نوشتی ...رو وارد کردم ...گوگل تو 1 ثانیه با زمیشه + بقیه سایتها ..خداییش گل کاشتی :n11:
majid322
18-05-2013, 18:40
dns رو تغییر دادم درست شد...دستت درد نکنه....دوستان دیگه هم از همین استفاده کنن مشکل رفع میشه.
Saeed System
18-05-2013, 18:46
آقا saeid72 این عددا چی بود؟ بازیم هم درست شد..الان دارم cod mw3 online میزنم هم یاهو مسنجرمم درست شد.عددها ی جادویی بودن؟خیلی کارت درسته ...خلاصه بلکل همه چیز درست شد...خیلی دمت گرم ..:n12::n12::n11::n11:
آقا saeid72 این عددا چی بود؟ بازیم هم درست شد..الان دارم cod mw3 online میزنم هم یاهو مسنجرمم درست شد.عددها ی جادویی بودن؟خیلی کارت درسته ...خلاصه بلکل همه چیز درست شد...خیلی دمت گرم ..:n12::n12::n11::n11:
وقتی یه درخواستی از طرف شما به یه ای پی میفرستید مثلا به سرور های گوگل ٬ در اولین مرحله در خواست شما به dns server ای اس پی فرستاده میشه و به بعد از شناسایی سایت و در کل سرور مورد نظر ارتباط شما باهاش برقرار میشه
اما وقتی dns ای اس پی بروز رسانی نشه و... باعث میشه که شما نتونید به یه سری سایتها وصل بشید(یه dns ساده هم نمیتونن مثل آدم انجام بدن میخوان اینترانت راه بندازن برامون:n02:)
در این بین اون عدد ها قسمتای اول که مربوط به تنظیم ای پی سیستم و ارتباط کارت شبکه با مودم بود که بشناسه و قسمت پایینی اولین دی ان اس مربوط به dns server google هستش که خیلی قوی و سریع و بروز هستش برا همین همیشه بهتر از دی ان اس های داخلی جواب میده(دیگه این تنها چیزی از اینترنتمون هست که میتونیم از خارجیش استفاده کنیم و حق انتخاب داریم:n02:)
دومی هم دی ان اس سرور های gtei هستش که خیلی معروف هم هستش همونی که همش پینگش میکنیم ببنیم پینگمون چنده:n02:
خواهش میکنم:n12::n16:
یعنی ارتباطتت دی سی نمیشه بعد از 2 مین؟:n04: جل الخالق
وقتی یه درخواستی از طرف شما به یه ای پی میفرستید مثلا به سرور های گوگل ٬ در اولین مرحله در خواست شما به dns server ای اس پی فرستاده میشه و به بعد از شناسایی سایت و در کل سرور مورد نظر ارتباط شما باهاش برقرار میشه
اما وقتی dns ای اس پی بروز رسانی نشه و... باعث میشه که شما نتونید به یه سری سایتها وصل بشید(یه dns ساده هم نمیتونن مثل آدم انجام بدن میخوان اینترانت راه بندازن برامون:n02:)
در این بین اون عدد ها قسمتای اول که مربوط به تنظیم ای پی سیستم و ارتباط کارت شبکه با مودم بود که بشناسه و قسمت پایینی اولین دی ان اس مربوط به dns server google هستش که خیلی قوی و سریع و بروز هستش برا همین همیشه بهتر از دی ان اس های داخلی جواب میده(دیگه این تنها چیزی از اینترنتمون هست که میتونیم از خارجیش استفاده کنیم و حق انتخاب داریم:n02:)
دومی هم دی ان اس سرور های gtei هستش که خیلی معروف هم هستش همونی که همش پینگش میکنیم ببنیم پینگمون چنده:n02:
خواهش میکنم:n12::n16:
آقا شما یه نگاه به تنظیمات مودم بنداز ببین dhcp اف هستش؟
البته قاعدتا آفه!
منم وقتی دیزبلش می کنم و دستی آی پی میدم متاسفانه اینترنتم کار نمی کنه! و مجبور میشم بذارم enable بمونه
Golbarg01
18-05-2013, 19:20
دوستان من امروز سرعت اینترنتم خیلی کند شده صفحات فروم خیلی طول می کشه باز بشه گاهی وقتا هم نصفه کاره می مونه و کامل باز نمیشه! چرا اینجوری شده؟واسه همه همینجوریه؟
Saeed System
18-05-2013, 19:20
یعنی ارتباطتت دی سی نمیشه بعد از 2 مین؟:n04: جل الخالق
نه خداوکیلی ...درست شد..الان یه دست پوکر زدم 8 هزار تا بردم .. اون عددارو زدم اصلا سرعت باز شدن سایتها هم زیاد شد...خلاصه خیلی دم آقا سعید 72 گرم :n12:
Armin.Computer
18-05-2013, 19:27
دوستان من امروز سرعت اینترنتم خیلی کند شده صفحات فروم خیلی طول می کشه باز بشه گاهی وقتا هم نصفه کاره می مونه و کامل باز نمیشه! چرا اینجوری شده؟واسه همه همینجوریه؟
سرویست چیه؟
مشکل نویز نداری؟
آقا شما یه نگاه به تنظیمات مودم بنداز ببین dhcp اف هستش؟
البته قاعدتا آفه!
منم وقتی دیزبلش می کنم و دستی آی پی میدم متاسفانه اینترنتم کار نمی کنه! و مجبور میشم بذارم enable بمونه
برا منم on هستش:n02:
نمیخواد disable کنی خب ای پی نمیگیره به مشکل میخوری
همینجوری که فعال هست نگاه کن ۹۹ درصد موارد تو مودم تنظیمات به همین شکل هست اگه همینجوره همون اعداد رو که تو عکس تنظیم dns بود بزن مشکلی پیش نمیاد
defult getway همون ای پی هستش که میری تو کنسول مودمت 192.168.1.1
ip adress هم باید یه چیز تو رنج همین بزنی مثل 192.168.1.2 تا مثلا مودم من 192.168.1.254
اون subnet mask هم برا همه همونه
در کل اشکال نداره شما هم تو تنظیمات کارت شبکه هم تو مودم ای پی بدی
old_snake1370
18-05-2013, 19:42
سرعت دانلود با 16 تا کانکشن ثابت روی 130KB/s
ولی باز کردن جیمیل ، اتچ کردن 2.5 مگ فایل و فرستادنش 15 دقیقه طول کشید!!!
من که امروز مسئولین رو حسابی دعا کردم:n24:
Golbarg01
18-05-2013, 19:48
سرویست چیه؟
مشکل نویز نداری؟
256 نامحدود
نه
مشکل نویز چیه؟
برا منم on هستش:n02:
نمیخواد disable کنی خب ای پی نمیگیره به مشکل میخوری
همینجوری که فعال هست نگاه کن ۹۹ درصد موارد تو مودم تنظیمات به همین شکل هست اگه همینجوره همون اعداد رو که تو عکس تنظیم dns بود بزن مشکلی پیش نمیاد
defult getway همون ای پی هستش که میری تو کنسول مودمت 192.168.1.1
ip adress هم باید یه چیز تو رنج همین بزنی مثل 192.168.1.2 تا مثلا مودم من 192.168.1.254
اون subnet mask هم برا همه همونه
در کل اشکال نداره شما هم تو تنظیمات کارت شبکه هم تو مودم ای پی بدی
داش سعید این تنظیمات dns که گفتی برای مودم وایمکس ایرانسل هم کار میکنه یا مال مخا برات فقط ؟
Golbarg01
18-05-2013, 21:22
سرویست چیه؟مشکل نویز نداری؟زنگ زدم پشتیبانی مخابرات گفتم سرعت خیلی پایینه گفت برو تو کنترل پنل و نتورک کانکشن و روی ethernet کلیک کن و تنظیمات زیر رو اعمال کن :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بعدش سرعت یه کم بهتر شده.البته هنوز کاملا مطلوب نیست
داش سعید این تنظیمات dns که گفتی برای مودم وایمکس ایرانسل هم کار میکنه یا مال مخا برات فقط ؟
آره هیچ فرقی نمیکنه مودمت رو با هرچی (کارت شبکه کامپیوترت یا usb) وصل کردی آداپتور مربوط به همون رو تنظیمات اعمال بکن
[QUOTE=saeid72;7644430]آره هیچ فرقی نمیکنه مودمت رو با هرچی (کارت شبکه کامپیوترت یا usb) وصل کردی آداپتور مربوط به همون رو تنظیمات اعمال بکن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/QUOTE
من از روی لپتاپم این تغیرات را دادم ولی دیگه مودم را نشناخت مجبور شدم برگردونم به automatic ..
کار دیگه ای باید انجام میدادم ؟
and-roid2
18-05-2013, 21:42
آره هیچ فرقی نمیکنه مودمت رو با هرچی (کارت شبکه کامپیوترت یا usb) وصل کردی آداپتور مربوط به همون رو تنظیمات اعمال بکن
اقا سعید من اسیاتک دارم
میخوام بدونم 217.218.127.127 چطوره؟
وضعیت پینگش این شد:
Pinging 217.218.127.127 with 32 bytes of data:
Reply from 217.218.127.127: bytes=32 time=39ms TTL=122
Reply from 217.218.127.127: bytes=32 time=45ms TTL=122
Reply from 217.218.127.127: bytes=32 time=64ms TTL=122
Reply from 217.218.127.127: bytes=32 time=51ms TTL=122
Ping statistics for 217.218.127.127:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss)
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 39ms, Maximum = 64ms, Average = 49ms
راستی الان چه تاثیری داره dns عوض کنم؟
من از روی لپتاپم این تغیرات را دادم ولی دیگه مودم را نشناخت مجبور شدم برگردونم به automatic ..
کار دیگه ای باید انجام میدادم ؟
احتمالا ای پی تداخل کرده قبل از اینکه تغییرات بدی از این قسمت هر سه تا ای پی که علامت زدم نگاه کن مطابق این وارد کن
اقا سعید من اسیاتک دارم
میخوام بدونم 217.218.127.127 چطوره؟
وضعیت پینگش این شد:
Pinging 217.218.127.127 with 32 bytes of data:
Reply from 217.218.127.127: bytes=32 time=39ms TTL=122
Reply from 217.218.127.127: bytes=32 time=45ms TTL=122
Reply from 217.218.127.127: bytes=32 time=64ms TTL=122
Reply from 217.218.127.127: bytes=32 time=51ms TTL=122
Ping statistics for 217.218.127.127:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss)
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 39ms, Maximum = 64ms, Average = 49ms
راستی الان چه تاثیری داره dns عوض کنم؟
این دی ان اس سرور شرکت زیر ساخت هستش روی مخابرات هم همین هستش . چند وقت یه بار به مشکل کندی و باز نشدن سایتها و افزایش پینگ میخوره(اگه میخوای حمایت از کار و سرمایه ایرانی بکنی همین رو ست کن:n02:)
تاثیرش مثبته باعث افزایش سرعت باز شدن صفحات اینترنتی میشه و اختلال اینچنینی که امروز برای بچه ها پیش اومده به وجود نمیاد البته در صورتی که از دی ان اس سرور های پدر و مادر دار و پر قدرت استفاده کنید نه از این داخلیا
and-roid2
18-05-2013, 22:07
احتمالا ای پی تداخل کرده قبل از اینکه تغییرات بدی از این قسمت هر سه تا ای پی که علامت زدم نگاه کن مطابق این وارد کن
این دی ان اس سرور شرکت زیر ساخت هستش روی مخابرات هم همین هستش . چند وقت یه بار به مشکل کندی و باز نشدن سایتها و افزایش پینگ میخوره(اگه میخوای حمایت از کار و سرمایه ایرانی بکنی همین رو ست کن:n02:)
تاثیرش مثبته باعث افزایش سرعت باز شدن صفحات اینترنتی میشه و اختلال اینچنینی که امروز برای بچه ها پیش اومده به وجود نمیاد البته در صورتی که از دی ان اس سرور های پدر و مادر دار و پر قدرت استفاده کنید نه از این داخلیا
بغیر از 4.2.2.4 و 8.8.8.8 , dns دیگه ای سراغ نداری که بدرد اسیاتک بخوره؟
چون پینگم با این dns ها خیلی بالاست!!:n02:
بازم ممنون
Armin.Computer
18-05-2013, 22:11
زنگ زدم پشتیبانی مخابرات گفتم سرعت خیلی پایینه گفت برو تو کنترل پنل و نتورک کانکشن و روی ethernet کلیک کن و تنظیمات زیر رو اعمال کن :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بعدش سرعت یه کم بهتر شده.البته هنوز کاملا مطلوب نیست
البته عکس واسه من ارور داد
عکس رو یجا دیگه آپ کن
شما dns عوض کردی؟
بغیر از 4.2.2.4 و 8.8.8.8 , dns دیگه ای سراغ نداری که بدرد اسیاتک بخوره؟
چون پینگم با این dns ها خیلی بالاست!!:n02:
بازم ممنون
همه dns server های خارجی پینگشون بالاس:n09:مثل همه ای پی های خارجی! ولی با این وجود ببین چقدر دی ان اس داخل داغونه که بازم بهتر و سریع تره:n02:
اینا چند تا از معروفاش
Free Public DNS Server
=> Service provider: Google ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Google public dns server IP address:
8.8.8.8
8.8.4.4
=> Service provider:Dnsadvantage ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Dnsadvantage free dns server list:
156.154.70.1
156.154.71.1
=> Service provider:OpenDNS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
OpenDNS free dns server list / IP address:
208.67.222.222
208.67.220.220
=> Service provider:Norton ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Norton free dns server list / IP address:
198.153.192.1
198.153.194.1
=> Service provider: GTEI DNS (now Verizon)
Public Name server IP address:
4.2.2.1
4.2.2.2
4.2.2.3
4.2.2.4
4.2.2.5
4.2.2.6
=> Service provider: ScrubIt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Public dns server address:
67.138.54.100
207.225.209.66
اینم هست داخلیه برا اوراکل
91.186.192.3
217.218.29.3
================================================== ================================================== =============
تاریخ مخابره : ۱۳۹۲/۲/۲۸ - ۱۴:۳۸
وزیر ارتباطات:
صدا و تصویر امام زمان از لایه ای بالاتر از فیبر نوری برای تمام جهان ارسال میشود
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه هم اکنون با ارتقای فیبر نوری لایه های مختلف جو برای انتقال دیتای صوتی و تصویری به کار گرفته می شود، گفت: صدا و تصویر آقا امام زمان از این لایه های جدید و بالاتر از فیبر نوری برای تمام جهانیان ارسال خواهد شد.
به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسن نامی امروز در سومین جشنواره ملی ارتباطات و فن آوری اطلاعات و پنجمین همایش ملی روابط عمومی دستگاه های اجرایی با اشاره به دستاوردهای ایران و حوزه فناوری و اطلاعات و ارتباطات به گزارش هفته گذشته اجلاس جامعه اطلاعاتی جهانی که با حضور 193 کشور در مقر سازمان ملل برگزار شد اشاره کرد و به تشریح دستاوردهای ایران و راهکارهای ارائه شده در این اجلاس جهانی پرداخت.
وی از پیشنهاد ارائه اینترنت پاک در جهان به عنوان پیشنهاد ایران در این اجلاس جهانی نام برد و گفت: اینترنت در تمامی ابعاد زندگی بشر تاثیرگذار است و گفت باید جنبه های غیراخلاقی آن حذف شود این درخواستی است که یک درصد کشورهای حاکم بر اینترنت باید آن را بپذیرند.
وی همچنین گفت: از آنجا که برخی از سازمان های بین المللی مانند سایت مجازی گوگل ارث تاثیر بسیاری در دنیای واقعی کشورهای در حال توسعه دارند، ایران پیشنهاد کرد که این قبیل سازمان ها باید برای جذب درآمد و کاربران کشورهای در حال توسعه مالیات پرداخت کنند.
وی با تاکید بر اینکه نباید اینترنت توسط آمریکا اداره شود، گفت: تمامی پیشنهادهای ایران در تمامی محافل جهانی مورد استقبال مردم دنیا قرار می گیرد و در این اجلاس نیز این پیشنهادات مورد توجه واقع شد به نحوی که در ملاقات با دبیر کل اتحادیه جهانی مخابرات وی اعلام کرد که من به ایران عشق می ورزم و سخنرانی های آقای احمدی نژاد را می خوانم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه فناوری اطلاعات راهی به سوی توسعه و اقتصاد پایدار است، گفت: این حوزه محرک سایر صنایع به میزان 85 درصد است به نحوی که در سال گذشته حجم تجارت دیجیتال در دنیا 2/3 ترلیون دلار بوده که امسال از 5/3 ترلیون عبور خواهد کرد. این در حالی است که تجارت نفت و گاز در جهان 2/4 ترلیون دلار برآورد می شود.
وی با بیان اینکه فناوری اطلاعات به ژئوپلتیک انرژی نزدیک می شود، خاطرنشان کرد: هم اکنون سهم ICT در تولید ناخالص داخلی 8/4 درصد است که پیش بینی می شود تا پایان دولت یازدهم به 11 درصد برسد.
وی از ایجاد سازمان اقتصاد دیجیتالی و وزارتخانه نوآوری که در دست بررسی است، خبر داد و گفت: در راستای فرمایش رئیس جمهور ایجاد یک سایت بین المللی برای ارائه ارزش ها و اقدامات ایران در عرصه بین المللی مدنظر قرار دارد تا با سایت هایی گوگل ارث، ویکی پدیا، ویکی مدیا و بینگ که هم اکنون بیشترین نیاز نسل جوان را با روش های زندگی غربی برآورده می کند قابل رقابت باشد.
وی گفت: این سایت ها متصل به یکی از سازمان های 16گانه آمریکا هستند و با ایجاد یک سایت بین المللی در کشور و ارائه نظراتمان خواهیم توانست ایران مجازی، مجلس مجازی، حوزه علمیه مجازی و دانشگاه مجازی را به جهان معرفی کنیم.
وی گفت: در شروع راه اندازی گوگل ارث 200 نفر پرسنل در سال 1396 در این سازمان به کار گرفته شده است که امروزه این سازمان با 262 هزار نفر دانشمند اداره می شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به دستاوردهای کشورمان در این حوزه از وجود 113 میلیون سیم کارت با ضریب نفوذ 105 درصد خبر داد که در ابتدای دولت نهم 24 درصد بود. همچنین وجود 140 هزار کیلومتر فیبر نوری و 81 درصد ایستگاه های تحت ارتباط از دیگر ارقامی بود که وی به آن اشاره کرد و گفت: این در حالی است که یک میلیارد و هشت میلیون نفر در جهان فاقد هرگونه ارتباط هستند.
وی با اشاره به یکسان سازی کدهای مخابراتی استانی نیز گفت: با دستور رئیس جمهور اجرای این طرح در استان فارس به انجام رسید و به زودی در آذربایجان غربی و گیلان و مازندران با هدف کاهش هزینه برای کسانی که خارج از مراکز استان زندگی می کنند، اجرایی می شود.
وزیر ارتباطات با تاکید بر تاثیرگذاری فناوری اطلاعات در حوزه های امنیتی و اخلاقی که مورد توجه استکبار جهانی است، گفت: نیمه دوم دهه حاضر با حملات بسیاری در حوزه سایبر مواجه بودیم که به دلیل زیرساخت های علمی و پتانسیل های موجود هیچ مشکلی برای کشور به وجود نیامد.
وی گفت: 5/4 میلیون نفر دانشجو در کشور وجود دارد که 17 درصد آنها جذب دو رشته فناوری و برق هستند و 84 درصد رتبه های برتر کنکور جذب این حوزه شده اند که این نشان از ظرفیت های بالای این بخش دارد بر این اساس ایجاد پژوهشگاه فناوری اطلاعات را در 11 دانشگاه در دستور کار قرار دادیم.
وی گفت: با دانشگاه های تهران، شریف، علم و صنعت، خواجه نصیر، امیرکبیر و علوم تحقیقات نیز برای ایجاد پژوهشگاهICT وارد مذاکره شدیم.
دکتر نامی با اشاره به روز ارتباطات و ایمنی جاده نیز گفت: استفاده از ایده های جدید می تواند از ضایعات و تصادفات این بخش جلوگیری کند به نحوی که امروزه شاهد هستیم وضعیت تصاویر ماهواره ای به حدی رسیده است که دقت و بزرگنمایی را در جاده ها 50 درصد افزایش داده است.
این چه گیری داده به گوگل ارث!!:n09:
Golbarg01
18-05-2013, 22:14
البته عکس واسه من ارور دادعکس رو یجا دیگه آپ کنشما dns عوض کردی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من سر در نمیارم dns عوض کردن یعنی چیامروز این مشکل پایین بودن سرعت واسه من پیش اومد زنگ زدم مخابرات گفتم این کار رو بکن.این مشکل موقتیه یا همیشه باید تنظیمات اینجوری باشه؟اگر dns دیگه ای بهتر هست لطفا بگید ما اعمال کنیم.من ناشی هستم سر در نمیارم
تغییر سریع و آسان dns:n02: (اصلا یدفه اینو تو یکی از سایتای رقیب گذاشتن برا دانلود! کمک های غیبی آیا:n02: اصلا یاد این برنامه نبودم کارش درسته
old_snake1370
18-05-2013, 22:34
وزیر ارتباطات:
صدا و تصویر امام زمان از لایه ای بالاتر از فیبر نوری برای تمام جهان ارسال میشود
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه هم اکنون با ارتقای فیبر نوری لایه های مختلف جو برای انتقال دیتای صوتی و تصویری به کار گرفته می شود، گفت: صدا و تصویر آقا امام زمان از این لایه های جدید و بالاتر از فیبر نوری برای تمام جهانیان ارسال خواهد شد.
khahesh
به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسن نامی امروز در سومین جشنواره ملی ارتباطات و فن آوری اطلاعات و پنجمین همایش ملی روابط عمومی دستگاه های اجرایی با اشاره به دستاوردهای ایران و حوزه فناوری و اطلاعات و ارتباطات به گزارش هفته گذشته اجلاس جامعه اطلاعاتی جهانی که با حضور 193 کشور در مقر سازمان ملل برگزار شد اشاره کرد و به تشریح دستاوردهای ایران و راهکارهای ارائه شده در این اجلاس جهانی پرداخت.
وی از پیشنهاد ارائه اینترنت پاک در جهان به عنوان پیشنهاد ایران در این اجلاس جهانی نام برد و گفت: اینترنت در تمامی ابعاد زندگی بشر تاثیرگذار است و گفت باید جنبه های غیراخلاقی آن حذف شود این درخواستی است که یک درصد کشورهای حاکم بر اینترنت باید آن را بپذیرند.
وی همچنین گفت: از آنجا که برخی از سازمان های بین المللی مانند سایت مجازی گوگل ارث تاثیر بسیاری در دنیای واقعی کشورهای در حال توسعه دارند، ایران پیشنهاد کرد که این قبیل سازمان ها باید برای جذب درآمد و کاربران کشورهای در حال توسعه مالیات پرداخت کنند.
وی با تاکید بر اینکه نباید اینترنت توسط آمریکا اداره شود، گفت: تمامی پیشنهادهای ایران در تمامی محافل جهانی مورد استقبال مردم دنیا قرار می گیرد و در این اجلاس نیز این پیشنهادات مورد توجه واقع شد به نحوی که در ملاقات با دبیر کل اتحادیه جهانی مخابرات وی اعلام کرد که من به ایران عشق می ورزم و سخنرانی های آقای احمدی نژاد را می خوانم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه فناوری اطلاعات راهی به سوی توسعه و اقتصاد پایدار است، گفت: این حوزه محرک سایر صنایع به میزان 85 درصد است به نحوی که در سال گذشته حجم تجارت دیجیتال در دنیا 2/3 ترلیون دلار بوده که امسال از 5/3 ترلیون عبور خواهد کرد. این در حالی است که تجارت نفت و گاز در جهان 2/4 ترلیون دلار برآورد می شود.
وی با بیان اینکه فناوری اطلاعات به ژئوپلتیک انرژی نزدیک می شود، خاطرنشان کرد: هم اکنون سهم ICT در تولید ناخالص داخلی 8/4 درصد است که پیش بینی می شود تا پایان دولت یازدهم به 11 درصد برسد.
وی از ایجاد سازمان اقتصاد دیجیتالی و وزارتخانه نوآوری که در دست بررسی است، خبر داد و گفت: در راستای فرمایش رئیس جمهور ایجاد یک سایت بین المللی برای ارائه ارزش ها و اقدامات ایران در عرصه بین المللی مدنظر قرار دارد تا با سایت هایی گوگل ارث، ویکی پدیا، ویکی مدیا و بینگ که هم اکنون بیشترین نیاز نسل جوان را با روش های زندگی غربی برآورده می کند قابل رقابت باشد.
وی گفت: این سایت ها متصل به یکی از سازمان های 16گانه آمریکا هستند و با ایجاد یک سایت بین المللی در کشور و ارائه نظراتمان خواهیم توانست ایران مجازی، مجلس مجازی، حوزه علمیه مجازی و دانشگاه مجازی را به جهان معرفی کنیم.
وی گفت: در شروع راه اندازی گوگل ارث 200 نفر پرسنل در سال 1396 در این سازمان به کار گرفته شده است که امروزه این سازمان با 262 هزار نفر دانشمند اداره می شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به دستاوردهای کشورمان در این حوزه از وجود 113 میلیون سیم کارت با ضریب نفوذ 105 درصد خبر داد که در ابتدای دولت نهم 24 درصد بود. همچنین وجود 140 هزار کیلومتر فیبر نوری و 81 درصد ایستگاه های تحت ارتباط از دیگر ارقامی بود که وی به آن اشاره کرد و گفت: این در حالی است که یک میلیارد و هشت میلیون نفر در جهان فاقد هرگونه ارتباط هستند.
وی با اشاره به یکسان سازی کدهای مخابراتی استانی نیز گفت: با دستور رئیس جمهور اجرای این طرح در استان فارس به انجام رسید و به زودی در آذربایجان غربی و گیلان و مازندران با هدف کاهش هزینه برای کسانی که خارج از مراکز استان زندگی می کنند، اجرایی می شود.
وزیر ارتباطات با تاکید بر تاثیرگذاری فناوری اطلاعات در حوزه های امنیتی و اخلاقی که مورد توجه استکبار جهانی است، گفت: نیمه دوم دهه حاضر با حملات بسیاری در حوزه سایبر مواجه بودیم که به دلیل زیرساخت های علمی و پتانسیل های موجود هیچ مشکلی برای کشور به وجود نیامد.
وی گفت: 5/4 میلیون نفر دانشجو در کشور وجود دارد که 17 درصد آنها جذب دو رشته فناوری و برق هستند و 84 درصد رتبه های برتر کنکور جذب این حوزه شده اند که این نشان از ظرفیت های بالای این بخش دارد بر این اساس ایجاد پژوهشگاه فناوری اطلاعات را در 11 دانشگاه در دستور کار قرار دادیم.
وی گفت: با دانشگاه های تهران، شریف، علم و صنعت، خواجه نصیر، امیرکبیر و علوم تحقیقات نیز برای ایجاد پژوهشگاهICT وارد مذاکره شدیم.
دکتر نامی با اشاره به روز ارتباطات و ایمنی جاده نیز گفت: استفاده از ایده های جدید می تواند از ضایعات و تصادفات این بخش جلوگیری کند به نحوی که امروزه شاهد هستیم وضعیت تصاویر ماهواره ای به حدی رسیده است که دقت و بزرگنمایی را در جاده ها 50 درصد افزایش داده است.
این چه گیری داده به گوگل ارث!!:n09:
اینا جوک اند بخدا!:n08:
یارو هنوز درک درستی از اینترنت نداره بعد شده وزیر ارتباطات!
این گوگل ارث خیلی داره فشار میاره:n10: زیر ابی رفتناشون لو میره:n02:
احتمالا ملیش کره زمین از دور نشون میده اگه بخوای بیاری از جلو با صفحه پیوند ها روبه رو میشی:n08: هرجای دنیا خواستی باید بهش نگاه کنی مجسم کنی تا با قدرتی بالاتر از فیبر نوری(امام زمانی) بهش دسترسی پیدا کنی:n02:
Armin.Computer
18-05-2013, 22:40
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من سر در نمیارم dns عوض کردن یعنی چیامروز این مشکل پایین بودن سرعت واسه من پیش اومد زنگ زدم مخابرات گفتم این کار رو بکن.این مشکل موقتیه یا همیشه باید تنظیمات اینجوری باشه؟اگر dns دیگه ای بهتر هست لطفا بگید ما اعمال کنیم.من ناشی هستم سر در نمیارم
ظاهرا شما زنگ زدید مخابرات به شما عدد های 4.2.2.4 و 217.218.127.104 رو داده
این ها dns هستن
تاثیر تو پیج باز کردن داره
مودمت چیه؟
صفحه ی اول مودم می تونی dns ها رو ببینی؟
Persian-swag
18-05-2013, 22:59
بالاخره ورق برمیگرده چنان فیبر نوری نشونشون بدیم که دنیا مبهوت بمونه !
یه مشت عقب مونده که مثل سرطان افتادن به جون ما !
Golbarg01
18-05-2013, 23:19
ظاهرا شما زنگ زدید مخابرات به شما عدد های 4.2.2.4 و 217.218.127.104 رو دادهاین ها dns هستنتاثیر تو پیج باز کردن دارهمودمت چیه؟صفحه ی اول مودم می تونی dns ها رو ببینی؟راستش من چندان تاثیری در سرعت حس نکردم!مودمم broadkam هست.صفحه اول مودم یعنی کجا؟صفحه اول این تاپیک منظورتونه؟
Firebirds
19-05-2013, 00:34
هرچی ملی شدنه شبا اول برای اینترنت مخابرات پیش میاد. :n21:
Persian-swag
19-05-2013, 00:42
از چند Min قبل پشت هم داره قطع و و صل میشه !
ولی امشب تست زدم بعد از 20 روز مشکل لایو بازی کردن کلا حل شد !
بتل 3 بدون Lag و Delay !
اونایی که دارن تست کنن بگن !
اره ادفه دیگه به dns ربط نداره ملی شد:n09::n02:
الان برا من دوباره قطع میشه
ویرایش:اومدم دوباره!!
یکی داره هی باز و بسته میکنه اقا نکن خطر داره:n02:
ویرایش:احتمالا امشب نامی خواب زده شده افتاده به جون سیم میما
دعا کنید که زودتر ....... :n02:
ویرایش: دالییییی:n19:
Kianoosh
19-05-2013, 01:28
برای منم چند دقیقه یک بار حلال میشه ...:n21: سادیسم متاسفانه درمان قطعی نداره!:n10:
KING_DESIGNER2
19-05-2013, 01:31
آخه این چه مسخره بازیه ؟ :n04:
زندگی من داره فنا میشه یکی به این مسخره ها بگه من بدبخت باید تحقیقمو حاضر کنم.
برای همه اینجوریه ؟ دیگه کلا دسترسی رو بستن من صد هزارتا کار دارم جواب صد نفر رو باید بدم آخه مگه میشه اینجوری کار کرد.
KING_DESIGNER2
19-05-2013, 01:37
برای منم چند دقیقه یک بار حلال میشه ...:n21: سادیسم متاسفانه درمان قطعی نداره!:n10:
بابا من بدبخت صدتا کار دارم اینها یک جورایی خریت رو به حد اعلا رسوندن. مگه میشه اخه .
Kianoosh
19-05-2013, 01:39
دوستان راه حل بدید با IDM با 160 کانکشن درست میشه یا با کریـو و ساکـس و ... :n09:
دوستان راه حل بدید با IDM با 160 کانکشن درست میشه یا با کریـو و ساکـس و ... :n09:
چاره ای نیست باید صبر کنیم کپشونو بزارن:n27::n02:
SAHANDE3
19-05-2013, 01:49
اینترنتم سکته زده:n18:
پس مال همه همینطوره
mrmaster
19-05-2013, 02:10
جدی جدی چت زده اینترنتا . من رسیو ندارم اما میتونم حکم آنلاین بازی کنم .:n02:
KING_DESIGNER2
19-05-2013, 02:10
......بببببببببببببببببببببب بب
سناریو به اتمام رسیذ ما همچنان بیدار:n10:
KING_DESIGNER2
19-05-2013, 02:34
همون که گفتم جواب اینها رو باید به همون شکل داد..
شناسنامه هاتون رو برای چند روز گم کنین.. بعد ببینین کی ضرر میکنه شما یا اونها :n07:
Kianoosh
19-05-2013, 02:37
خب دیگه خوش گذشت برین بخوابین ...:n08:
KING_DESIGNER2
19-05-2013, 02:43
:n12:
خب دیگه خوش گذشت برین بخوابین ...:n08:
الهی بگردم ارباب تو هنوز بیداری ؟ برو بخواب قربونش برم
Setareh 2006
19-05-2013, 05:16
تایید میشه
واسه کانفینگ مودم از دفترچه راهنما می تونی استفاده کنی و اگرم سوالی پیش اومد بیا تو همین انجمن
ممنونم از راهنماییتون . :n16:
طریقه ی کانفیگ مودم رو سرچ کرده بودم و مطالعه کردم دیدم خیلی راحت و آسونه . با این حال اگر در این مورد به مشکلی برخوردم حتما از شما دوستان کمک میگیرم
میرم اول مودم رو بگیرم بعد زنگ میزنم مخابرات برای ثبت نام .
یک فروشگاه این مودم رو زیر قیمت همه میداد ظاهرا آکبند هم بود بنظر شما همین رو بگیرم ؟
اگر بعد از ثبت نام ، مخابرات گفت حالا حالا ها امکان برقراری اینترنت برای خط شما نیست ، مودمی که گرفتم قدیمی نمیشه ؟
Persian-swag
19-05-2013, 05:25
ممنونم از راهنماییتون . :n16:
طریقه ی کانفیگ مودم رو سرچ کرده بودم و مطالعه کردم دیدم خیلی راحت و آسونه . با این حال اگر در این مورد به مشکلی برخوردم حتما از شما دوستان کمک میگیرم
میرم اول مودم رو بگیرم بعد زنگ میزنم مخابرات برای ثبت نام .
یک فروشگاه این مودم رو زیر قیمت همه میداد ظاهرا آکبند هم بود بنظر شما همین رو بگیرم ؟
اگر بعد از ثبت نام ، مخابرات گفت حالا حالا ها امکان برقراری اینترنت برای خط شما نیست ، مودمی که گرفتم قدیمی نمیشه ؟
اگر تهرانی به دلیل اینکه مخابرات شلوغه ممکن بری تو صف بهتره اول ثبت نام کنی بعد بری واسه مودم ...
من نمی تونم پست های قبلی رو بخونم مودم چی بود زیر قیمت میداد ؟
Kianoosh
19-05-2013, 07:17
رابطه اسرارآمیزی بین حلال شدن اینترنت و استفاده از تحریم شکنها وجود داره تا وصل میشی یهو حلال میشه و این قطع شدنا شروع!:n08:یعنی اون موقع که وزیر محترم فرمود: سال 92 قطعی و کندی نداریم مخصوصا به دلیل امنیتی و هر دلار هم 48 ریاله!! این وضعیت الان رو میشد حدس زد ...
نتیجه پینگ 4.2.2.4:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شیرین کاری هم حدی داره دیگه ... :n09:
Setareh 2006
19-05-2013, 07:39
اگر تهرانی به دلیل اینکه مخابرات شلوغه ممکن بری تو صف بهتره اول ثبت نام کنی بعد بری واسه مودم ...
من نمی تونم پست های قبلی رو بخونم مودم چی بود زیر قیمت میداد ؟
بله تهران هستم . مشخصات مودمی که میخوام بگیرم :
Dlink DSL 2520
قبلا یه کاری کردن هر سه دقیقه چیز چیز قطع میشد
از دیشب کاری کردن هر 3 دقیقه خود اینترنت قطع میشه نیم ساعت بعد وصل میشه
دیگه ملی هم نمیشه کلا قطع میشه
Kianoosh
19-05-2013, 09:20
قبلا یه کاری کردن هر سه دقیقه چیز چیز قطع میشد
از دیشب کاری کردن هر 3 دقیقه خود اینترنت قطع میشه نیم ساعت بعد وصل میشه
دیگه ملی هم نمیشه کلا قطع میشه
همیشه قطع میشه یا فقط اگه از تحریم شکن استفاده کنی؟!:n15:
Saeed System
19-05-2013, 09:27
برا ی منم هیمنطوره..از صبح چند دقیقه وصله دوباره قطع میشه چند دقیقه ... آیکن network تو تسکبار هی روش علامت تعجب زرد میزنه باز علامته میره فک رکنم 7-8 باری اینجوری شد از صبح
SAHANDE3
19-05-2013, 09:30
مال من که با فیلی بی فیلی قطع می شه
خدا کنه تمام دنیا تحریمشون کنن حالا که ما رو تحریم می کنن
از دیشب ساعت 2 صبح این اتفاق افتاده
چند دقیقه وصله دوباره قطع میشه ربطی هم به "اسمشو نبر" نداره
GHAGHALEELEE
19-05-2013, 09:48
یا امامزاده بیژن ، باز این نت ترکید !!
بچه ها الان تست کردم از اپلودباز میشه دانلود کرد ، امامزاده بیژن دعام رو مستجاب کرد.
من دیشب از ساعت 10 همه چیز برگشت به قبل از این ماجراها.
فندق شکنم کار میکرد. تو 1 ساعت 1 تایم اوت هم نداشتم.
بازی آنلاین هم 2 ساعت انجام دادم و همه چیز خوب بود.
راس ساعت 12 یهو اینترنتم پوکید و چراغ لینک مودم چشمک هم نمیزد.
انگار خط از رانژه دراومده بود. زنگ زدم به سپنتا گفت از مخابراته و تا ظهر درست میشه.
الان زنگ زدم تو خونه تلفن هم قطع شده.
خدا میدونه چه خبره
انگار خط از رانژه دراومده بود. زنگ زدم به سپنتا گفت از مخابراته و تا ظهر درست میشه.
خدا میدونه چه خبره
منم از سپنتا دارم دقیقا از ساعت 12 دیشب اینترنت ترکیده تا الان تایم اوت های یک ساعته میده -.-
italodance
19-05-2013, 10:35
خدا میدونه چه خبره
واسه من که دیروز از سر کار امدم خونه هم تلفن قطع بود هم اینترنت ...:n28:چه خبره؟
از دیشب حول و حوش 2 دیگه هیچ سایتی باز نمیشد ظاهرا همه چی اکی بود یعنی مودم داشت کار میکرد ولی اتصال نبود عملا.
صبح پرداخت پول به حساب دانشگاه داشتم. درگاه پرداخت بانک ملت باز نمیشد. با چیز شکن تست کردم باز شد!
بعد دیدم ای-میل و تمام سایتهای خارجی بدون استثنا فقط با چیز شکن باز میشن اما فرومها و سایتهای ایرانی هنوز مشکلی ندارن (غیر همون بانک)
من الان فکم افتاده از این اینترنت!!!
واقعا چه خبره؟؟؟
حدود هر نیم ساعت هم یه قطع و وصل میشه و سرعت هم نگم چه جوریه بهتره :n04:
Persian-swag
19-05-2013, 10:47
بله تهران هستم . مشخصات مودمی که میخوام بگیرم :
Dlink DSL 2520
این مدال وایرلس نداره سعی کنین وایرلس دار بگیرین ...
احتمال بالا برین تو صف چون مخابرات پورتش کمه .
amirkalak6
19-05-2013, 11:01
برا ی منم هیمنطوره..از صبح چند دقیقه وصله دوباره قطع میشه چند دقیقه ... آیکن network تو تسکبار هی روش علامت تعجب زرد میزنه باز علامته میره فک رکنم 7-8 باری اینجوری شد از صبح
بره منم دقیقا از صبح همین بود لان انگار که درست شده...
Persian-swag
19-05-2013, 11:12
پینگ من همین الان البته با Set کردن DNS جدید 10 تا اومد پایین !
قابل توجه بعضی ها که دنبال بازی بودن ( بتل 3 پرمیوم ) خودش می دونه کیه !
اخه دیگه از این بهتر که نمیشه
italodance
19-05-2013, 15:33
واسه من که دیروز از سر کار امدم خونه هم تلفن قطع بود هم اینترنت ...:n28:چه خبره؟
امروز وصله یعنی بوق هم دارم انگار 3 ساعت پیش وصل شد
انگار دیروز که هم اینترنت و هم تلفن یعنی بوق که قطع بود بخاطر فیلترینگ بود :n08:
فیلترینگ جدید مخابرات قطع بوق تلفن :n08:
:n08::n08::n08::n08::n08::n08:
Persian-swag
19-05-2013, 16:14
من از سه شنبه شب تا الان حدود 30 گیگ دان کردم ( واقعا لازم داشتم ) سرعتم فیکس 130 بود از صبح شده 90 بعد نگاه کردم دیدم DownStream مودم از 1152 شده 821 :n04:
محدودم کردن مگه این نامحدود نیست آخه .
کسی اینجوری شده قبلا ...
آقا یه نفر نامحدودی پیدا شه بگه DownStream تغییر کرده یا نه ...
از 1152 شد 821 زنگ زدم میگه قطعی سراسریه آخه چه ربطی به تعریف سرعت برای خط داره اون که نباید تغییر کنه !
Undisclosed
19-05-2013, 16:32
فیلترنت پرمحدود ناسرعت
دوستان این چه وضعیه صبح من راحت فیس و یوتیوب رفتم بعد الان حدود نیم ساعته فقط به سایتای داخلی میره:n24::n30::n30:
Persian-swag
19-05-2013, 16:36
برای من هم نصف شده
پهنای باندت چقدر بود که الان کم شده ( عدد بگو ) ؟.
یه تست بزار از دانلود .
Daniel-Fire
19-05-2013, 16:46
باز چه مرگش شده این نت ؟دانلود که نموتنم بکنم..سرعت کم...
کال آفو هم نمیتونم باز کنم دیگه!
288 بود 136 شده سرعت به حدی پایین اومده که قسمت نظردهی پایین صفحه باز نمیشه همین پست رو هم خیلی شانسی تونستم ارسال کنم امروز به مدت یک ساعت به هیچ سرور خارجی دسترسی نداشتم! برای یک ساعت اینترانت داشتم...
برای منم خیلی کند شده (با ۴۸ کانکشن سرعت میکشم:n09:)
ولی محدود نشده روی همون ۵۷۶ که بستن همونه
شاید اونایی که زیاد مصرف کردن ان چهند وقته اینطوری کردن!:n04:
همین مونده اینجوریم دزدی کنن
Persian-swag
19-05-2013, 17:21
نه زنگ زدم گفت به خاطر دانلود نیست آخه 30 گیگ تو 4 روز گرفتم ...
اگرم بخواد محدود شه که نمیشه 821 /
eblisandenzo
19-05-2013, 17:22
من از سه شنبه شب تا الان حدود 30 گیگ دان کردم ( واقعا لازم داشتم ) سرعتم فیکس 130 بود از صبح شده 90 بعد نگاه کردم دیدم DownStream مودم از 1152 شده 821 :n04:
محدودم کردن مگه این نامحدود نیست آخه .
کسی اینجوری شده قبلا ...
آقا یه نفر نامحدودی پیدا شه بگه DownStream تغییر کرده یا نه ...
از 1152 شد 821 زنگ زدم میگه قطعی سراسریه آخه چه ربطی به تعریف سرعت برای خط داره اون که نباید تغییر کنه !
من نامحدود 512 دارم و DS روی 574 هستش ! تغییری هم نداشته !
Persian-swag
19-05-2013, 17:27
من نامحدود 512 دارم و DS روی 574 هستش ! تغییری هم نداشته !
همه جا اینجوری نشده الان باز یه زنگ دیگه میزنم ببینم چه میگن .
----------------------------------------------------------------------
ویرایش آبگوشت : زنگ زدم یارو اصن نذاشت حرف بزنم گفت سراسریه فردا اوکی میشه .
با این سرعت افتضاح که هیچ سایتی باز نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عین برق و باد باز میشه!! یعنی ملی شدیم دیگه؟
payamaliabadi
19-05-2013, 18:39
پس واسه بقیه هم اینط.ری هست؟!!
من یک هفتس اینترنت مخابرات 1 مگ خریدم که از روز اول downstream روی 160 بود.هر روز زنگ میزدم چند بار .هر چی میگفتم مشکل داره میگفتن کندی شبکه هست.هر چی هم من میگم شما رو 1024 ببند کندی شبکه به دردک که به گوششون نمیره و میگن 1024 بسته شده
فکر میکنم سیاستشون اینجوربه الان
در ضمن من کرج هستم
Persian-swag
19-05-2013, 18:50
برگشت رو همون 1152 .
hossein019940
19-05-2013, 18:51
شما هنوز شکایت نکردی؟
اینترنت من هم از دیروز شروع کرده به قطع شدن های پی در پی. سرعت هم اینقدر پایینه که به Dial Up میگه وایسا تا با هم بریم!!
Armin.Computer
19-05-2013, 19:59
اینترنت من هم از دیروز شروع کرده به قطع شدن های پی در پی. سرعت هم اینقدر پایینه که به Dial Up میگه وایسا تا با هم بریم!!
چراغ dsl خاموش میشه؟
خط نویز نداره؟
چطوره ؟ نتم همش تایم اوت میده :n03:
Downstream
Upstream
SNR Margin (dB):
32.9
30.6
Attenuation (dB):
37.5
21.1
Output Power (dBm):
11.8
13.3
Attainable Rate (Kbps):
9400
946
Rate (Kbps):
576
159
MSGc (number of bytes in overhead channel
message):
59
11
B (number of bytes in Mux Data Frame):
18
4
M (number of Mux Data Frames in FEC Data
Frame):
1
1
T (Mux Data Frames over sync bytes):
1
4
R (number of check bytes in FEC Data
Frame):
0
0
S (ratio of FEC over PMD Data Frame
length):
1.0000
0.9524
L (number of bits in PMD Data Frame):
152
42
D (interleaver depth):
1
1
Delay (msec):
0
0
Kianoosh
19-05-2013, 20:34
برای من همون 1152/319 هست اما سرعت شده انفجار نور!:
پینگ هم حماسی شده:
البته دلخوش به این مقدار نباشید ... :n08:از آقای وزیر محترم درخواست داریم همون قدیم که کندی و قطعی داشتیم خیلی بهتر بود انقدر زحمت نکشند هی دارن موجب خیر و برکت میشن!!:n09:
Armin.Computer
19-05-2013, 20:37
چطوره ؟ نتم همش تایم اوت میده :n03:
Downstream
Upstream
SNR Margin (dB):
32.9
30.6
Attenuation (dB):
37.5
21.1
Output Power (dBm):
11.8
13.3
Attainable Rate (Kbps):
9400
946
Rate (Kbps):
576
159
MSGc (number of bytes in overhead channel
message):
59
11
B (number of bytes in Mux Data Frame):
18
4
M (number of Mux Data Frames in FEC Data
Frame):
1
1
T (Mux Data Frames over sync bytes):
1
4
R (number of check bytes in FEC Data
Frame):
0
0
S (ratio of FEC over PMD Data Frame
length):
1.0000
0.9524
L (number of bits in PMD Data Frame):
152
42
D (interleaver depth):
1
1
Delay (msec):
0
0
وضعیت ظاهرا که خوبه :دی
من خودمم آسیاتک دارم تایم اوت دارم
تا فردا صبر کن ببین بهتر نمیشه
Kianoosh
19-05-2013, 20:45
تا فردا صبر کن ببین بهتر نمیشه
آره باید صبر کنیم این همه مشکل داریم اینترنت که چیزی نیست ماهی 40 تومن دارن حلال میکنن! مردم همش باید صبر کنن و آخ هم نگویند که دشمن شاد نشود :n19: مشکلات هم خودکار حل میشن همین اینترنت الان چند ماهی(سال!) هست سراسریه فردا درست میشه کابل پاره شده و ...
اگه تا فردا درست نشد تا پس فردا صبر کنید!:n09:
Persian-swag
19-05-2013, 20:58
برای من همون 1152/319 هست اما سرعت شده انفجار نور!:
پینگ هم حماسی شده:
البته دلخوش به این مقدار نباشید ... :n08:از آقای وزیر محترم درخواست داریم همون قدیم که کندی و قطعی داشتیم خیلی بهتر بود انقدر زحمت نکشند هی دارن موجب خیر و برکت میشن!!:n09:
دایی جون حرفای آشنا میزنی انفجار نورت تو حلقم ...:n08:
از بس چشت شوره مال منم داشت خراب نیشد خداروشکردرست شد نزدیک بود برم صدر عصلام .:n09:
پینگمو نگاه کم فک نکن فقط خودت ای ی ی نا داری .
راستی دیدی خریدار نیستی دایی حالا هی فاز گیم بردار ! :n25:
Kianoosh
19-05-2013, 21:16
توجه کردین دوستان بدون دیسکانکت تو پینگ هی ttl کم و زیاد میشه مسیر هی عوض میشه روتر و فایروال عزیز و فیلتـرینگ و اینا:n09: پس نتیجه میگیریم که کابل اینترنت ایران تو سوئز پاره شده و برادران هیچ کاری دارن نمیکنن!!:n02:
SAHANDE3
19-05-2013, 21:17
italodance
19-05-2013, 21:30
توجه کردین دوستان بدون دیسکانکت تو پینگ هی ttl کم و زیاد میشه مسیر هی عوض میشه روتر و فایروال عزیز و فیلتـرینگ و اینا:n09: پس نتیجه میگیریم که کابل اینترنت ایران تو سوئز پاره شده و برادران هیچ کاری دارن نمیکنن!!:n02:
سرعت اینترنت خارجی برای بچه های تهران امروز تعطیله ولی شهرستانها خوبه :n29:
حالا فردا برعکس :n08:
Kianoosh
19-05-2013, 21:53
سرعت اینترنت خارجی برای بچه های تهران امروز تعطیله ولی شهرستانها خوبه :n29:
حالا فردا برعکس :n08:
اینترنت خارجی واقعا مفهوم جدیدی هست که باید بیشتر تبیین بشه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته برای استفاده از گوگل ارث اسلامی و موتور جست و جوگری که bing و google رو میخوره و سرویس ایمیل ملی و ... نیاز به یک اینترنت داخلی!! هم بود که خب با دستور آقای رئیس داره کار میشه روش به زودی افتتاح میشه ...:n20:البته امیدواریم که کشور دوست و همسایه چین تحت تاثیر جوسازی ها و تحریمها و جریمه های استکبار قرار نگیره و به وظایف و تعهدات خودش عمل کنه که بتونیم مثل اونا بشیم شده نفت خام میدیم به کره شمالی تجهیزات میگیریم ...
Persian-swag
19-05-2013, 22:05
بچه ها کل آبگوشت بستنیا داره کار می کنه الان یونوب رو راحت باز می کنم بدون استفاده از اون برنامه قبلی که گذاشتم ...
HS SHIELD داره عالی کار می کنه !
512 مخابرات , 5 روز میشه که در حد دایل آپ شده سرعت
واقعا جای تشکر داره
خدا لعنتشون کنه صبح تا حالا کلی کار داشتم ملی شده بود.
واسه شما anonymox کار میکنه؟
Kianoosh
19-05-2013, 23:07
خدا لعنتشون کنه صبح تا حالا کلی کار داشتم ملی شده بود.
واسه شما anonymox کار میکنه؟
Freegate/AW/HSS/CProxy/UltraSurf و ... باقیش که خودت بهتر میدونی! برای من که کار نمیکنن راستی وضعیت پهنای باند چطوره؟:دی شما هم انقدر فحش و لعنت نده بالاخره وظیفه هست و اونا در قبال پولی که دریافت میکنن باید محدودیت اینترنت و نظارت شدید حتی شنود و جاسوسی و ... رو انجام بدن وگرنه سادیسم ندارن که!!:n09:
نمیدونم این کابل تو کانال سوئز چطوری پاره میشه که با تحریم شکن سرعت سرور خارجی درسته!؟:n13:
من الان 2 روزه که راس ساعت 10 اینترنتم فضایی میشه و همه فندق شکن ها و . . . خیلی عالی کارمیکنن.
بعد سر ساعت 12 یهو همه چی قطع میشه و بعد از 10 دقیقه کلا اینترنتم قطع میشه.
در کل تو سایت هیچ کدوم از یانکها هم نمی تونم برم.
آقا این چه وضعیه.
Persian-swag
20-05-2013, 00:04
خیلی جالبه این HSS برای من تا 2 روز پیش تو تایم شب کار میکرد ولی یونوب و فیک بوق باز نمیشد اما الان دارم با 130 از یونوب استریم می کنم ...
اصلا نمی تونم ارتباطی بین این اتفاقات پیدا کنم یه روز دزست یه روز خراب !
abolfazlwest72
20-05-2013, 00:22
اینجا اینترنت مخابرات قزوین kerio وصل شده و دیگه قطع نمیشه :n19::n20: واسه شما چطور
Kianoosh
20-05-2013, 00:39
یکم بهتر شده اما خب تعجبی نداره ساعت نزدیک 2!!
اینجا اینترنت مخابرات قزوین kerio وصل شده و دیگه قطع نمیشه :n19::n20: واسه شما چطور
اینجا تاپیک مخابرات تهران : درب خروج >>> :n02:
+
برای من هنوز همه چیز قطعه ...
Setareh 2006
20-05-2013, 05:37
این مدال وایرلس نداره سعی کنین وایرلس دار بگیرین ...
احتمال بالا برین تو صف چون مخابرات پورتش کمه .
با توجه به اینکه مودم مورد نیاز برای استفاده و کاربری خانگی و پی سی هست اگر وایرلس دار نباشه ایرادی داره ؟
اگر ضروری هست که وایرلس دار بگیرم چه مدلی بگیرم ؟ لطفا مشخصاتش رو دقیقا برام بنویسید .
brothers000
20-05-2013, 09:57
Freegate/AW/HSS/CProxy/UltraSurf و ... باقیش که خودت بهتر میدونی! برای من که کار نمیکنن راستی وضعیت پهنای باند چطوره؟:دی شما هم انقدر فحش و لعنت نده بالاخره وظیفه هست و اونا در قبال پولی که دریافت میکنن باید محدودیت اینترنت و نظارت شدید حتی شنود و جاسوسی و ... رو انجام بدن وگرنه سادیسم ندارن که!!:n09:
نمیدونم این کابل تو کانال سوئز چطوری پاره میشه که با تحریم شکن سرعت سرور خارجی درسته!؟:n13:
اتفاقا این سوال منم هست
اگه کابل پاره شده پس چرا جور در نمیاد حرفا و اعمالشون !
یکم بهتر شده اما خب تعجبی نداره ساعت نزدیک 2!!
اینجا تاپیک مخابرات تهران : درب خروج >>> :n02:
+
برای من هنوز همه چیز قطعه ...
برای منم قطع میباشد
شما کدوم مرکزی ؟
من کـاشـانی :n03:
اگه بخوای با چندتا دیوایس (دستگاه) به اینترنت وصل بشی خب وجود مودم وایرلس دار ضروری ولی به نظر من شما که میخوای بگیری یهو وایرلس دار بگیر که راحت بشی مدل مودمت هم بستگی به پولی که میخوای بدی داره من زایکسل p650w دارم ازش خیلی راضیم از نظر امنیت عالیه
Persian-swag
20-05-2013, 11:08
با توجه به اینکه مودم مورد نیاز برای استفاده و کاربری خانگی و پی سی هست اگر وایرلس دار نباشه ایرادی داره ؟
اگر ضروری هست که وایرلس دار بگیرم چه مدلی بگیرم ؟ لطفا مشخصاتش رو دقیقا برام بنویسید .
نه مشکلی نیست ولی اگر از نظر مالی براتون زیاد سنگین نیست بهتره WireLess دار بگیرین به دلیل این که به هر حال ممکن از یه دیوایسی استفاده کنین که نیاز به وایرلس داره مثل لپ تاپ و ...!
آینده نگری مهمه .
برای انتخاب مدل هم باز بستگی داره به هزینه ای که می خواین بکنین برند با برند فرق داره ...
مثلا هم میشه Tp-Link خرید هم Asus اما مسلما Asus گرون تره به دلیل امکانات بیشتری که به درد کاربر خونگی زیاد نمی خوره یا اینکه ممکن دو آنتن داشته باشه ...
من خودم قبلا Tp-Link داشتم فوق العاده عالیه برای کار خونگی و اینکه قیمت و ساپورت خوبی هم داره اما مجبور شدم Asus بخرم چون نیاز به قدرت بیشتری داشتم به خاطر برد و این حرفا !
این مدل ها برای شما عالیه TP-Link 54Mbps Wireless ADSL2+ Modem Router TD-W8901G ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) / PROLINK - PWH2004 /TD w8961ND .
کلا سعی کنین از Tp=Link بخرین مدل های دیگه هم هست اما این برند خیلی قیمت های خوب و کیفیت عالی داره و .
KING_DESIGNER2
20-05-2013, 11:53
بحث مودمو ول کنین . من یه چیزی رو متوجه شدم. روزا دسترسی به قندشکن و فندق شکن و ان و گوز میسر نیست . شبها برای ده ساعت کار میکنه.
اینترنته شده مثل کانالهای سوپر که شبها -18 میزنه و بخش بزرگسالان شروع به کار میکنه.
خدایی سطح دیدگاه این مسئولین تا چقدره ؟ . اخه من نوعی که باید به سیصد نفر جواب پس بدم چرا باید تحت فشار قرار بگیرم. خدایی تو کار این تاپاله ها موندم :n21:
Persian-swag
20-05-2013, 12:03
HSS کار می کنه !
به بحث مودم ما چیکار داری !:n25:
KING_DESIGNER2
20-05-2013, 12:22
HSS کار می کنه !
به بحث مودم ما چیکار داری !:n25:
همون نرم افزاره .... وضل بشه ...!:n23: من چیز دیگه ای نمیخوام !
سرورای امریکاش به فاک رفته.
درضمن عزیز یک بخش خرید مودم هست و همه چی از جون مرغ تا شیر ادمیزاد داخلش توضیح داده شده.
مودم منم ایسوزه وایرلس هم گرفتم که مکافات سیم کشی نداشته باشم و الان ! میفهمم چه نعمتیه ! . برا سه چهارتا از مشتریهام هم خریدم و همشون هم خوب بودند. فقط یک مشکلی داره....مودم با این کیفیت و با این کوالیتی داره با این خطوط وو سرعت مزخرف از بین میره...:n23:
Persian-swag
20-05-2013, 12:27
همون نرم افزاره .... وضل بشه ...!:n23: من چیز دیگه ای نمیخوام !
سرورای امریکاش به فاک رفته.
درضمن عزیز یک بخش خرید مودم هست و همه چی از جون مرغ تا شیر ادمیزاد داخلش توضیح داده شده.
مودم منم ایسوزه وایرلس هم گرفتم که مکافات سیم کشی نداشته باشم و الان ! میفهمم چه نعمتیه ! . برا سه چهارتا از مشتریهام هم خریدم و همشون هم خوب بودند. فقط یک مشکلی داره....مودم با این کیفیت و با این کوالیتی داره با این خطوط وو سرعت مزخرف از بین میره...:n23:
واسه من عالی وصل میشه HSS ..
حالا دیگه یه نفر راهنمایی می خواد تو خرید شما دیگه کوتاه بیا ! :n25::n24:
KING_DESIGNER2
20-05-2013, 12:33
اخه یک مسئله ای هم هست . تو دو مگ برداشتی من 256 گرفتم . تو اگه سرعتت کم بشه فوقش میشی یک مگ ! ولی اگه سرعت من کم بشه میشه ناک اوت !
Persian-swag
20-05-2013, 12:38
اخه یک مسئله ای هم هست . تو دو مگ برداشتی من 256 گرفتم . تو اگه سرعتت کم بشه فوقش میشی یک مگ ! ولی اگه سرعت من کم بشه میشه ناک اوت !
4-5 روزه کردم 1 مگ حالا جالبه از دیشب هی این سرعت DownStream تو مودم من عوض میشه 1152 شد 821 بعد برگشت سرجاش دوباره از صبح شده 825 ...
نمی دونم چه غلطی دارن می کنن
نه ! خوبی HSS اینه اصلا پینگو تغییر نمیده حتی 5 تا ..
مثلا الان پینگم بده (210) نرم افزار رو Online کنم بازم همون 210 میمونه ...
ورژن آخرشو بگیر ( 2.90) ..
---------------------------------------
دیگه ای دفعه یه ذره زیاد شد دفعه قبل این مشکلات اصلا تغییر نمی کرد ...
with HSS :
without HSS :
سرعت اینترنت 1 مگ با سرور امریکا ساعت 3:52
نتیجه:
بقیه هم که سرویس 1 مگ دارن لطفا توی روز از سرور های خارجی تست بذازن نرجیحا امریکا باشه چون دوره
فک کنم برای 1 مگ زیادی سرعت کمه توی طول روز
فقط ایران سرورش قویه
1 مگ واقعی فقط از سرور های داخلی قابل استفاده اس
اینم سرور مونیخ المان
hossein01994
20-05-2013, 15:54
دوستان سرعتتون خوب شد؟
KING_DESIGNER2
20-05-2013, 16:03
دلخوش به این مقدار نباشید :n08:
DaRiOuShJh
20-05-2013, 17:46
اقا من کچل شدم
یه هفتس روزی 1-2 ساعت بیشتر نمیتونم به اینترنت وصل شم اونم با 200 بار رفرش و ...
الانم زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکل dns برای بعضی پورت ها هست و کاریش نمیشه کرد:n14: چه کنم! کمک!×!
Golbarg01
20-05-2013, 18:33
دوستان این مشکل پایین بودن سرعت کی حل میشه؟من 2 روزه این مشکلو دارم.زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکل قطعی داریم سراسریه به زودی حل میشه.راه حل چیه؟
اقا من کچل شدم
یه هفتس روزی 1-2 ساعت بیشتر نمیتونم به اینترنت وصل شم اونم با 200 بار رفرش و ...
الانم زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکل dns برای بعضی پورت ها هست و کاریش نمیشه کرد:n14: چه کنم! کمک!×!
dns عوض کن
hossein01994
20-05-2013, 19:08
مخابرات مازندران قاطی داره امروز باسرعت 480 البته تا ظهر الان 30
کل مخابراتا اینجوری هستن؟
سلام دوستان.
من میخوام از مخابرات، سرویس اینترنت نامحدود بگیرم (ترجیحاً بالای 512). ولی یه سوالی برام پیش اومده. (ببخشید اگه تکراریه)
اگه من زیاد دانلود کنم (با سرویس نامحدود) آیا باید مبلغ اضافی بابت گیگهایی که دانلود میکنم بپردازم؟ و یا اینکه از اونجایی که نامحدوده، فقط همون هزینهی اشتراک میاد روی قبض؟
منظورم اینه که: مثلا قیمت 512 نامحدود، 20480 تومنه؛ حالا اگه من این سرویس رو بگیرم و در عرض همین یک ماه، مثلا 15 گیگ دانلود کنم، آیا روی قبض تلفن، هزینهی مصرف گیگ اضافی هم محاسبه میشه یا نه؟
راستش چون من از یک شرکت دیگه میخوام کوچ کنم روی نامحدود مخابرات، این قضیه برام مهمه.
پیشاپیش ممنون :n16:
Persian-swag
20-05-2013, 19:30
سلام دوستان.
من میخوام از مخابرات، سرویس اینترنت نامحدود بگیرم (ترجیحاً بالای 512). ولی یه سوالی برام پیش اومده. (ببخشید اگه تکراریه)
اگه من زیاد دانلود کنم (با سرویس نامحدود) آیا باید مبلغ اضافی بابت گیگهایی که دانلود میکنم بپردازم؟ و یا اینکه از اونجایی که نامحدوده، فقط همون هزینهی اشتراک میاد روی قبض؟
منظورم اینه که: مثلا قیمت 512 نامحدود، 20480 تومنه؛ حالا اگه من این سرویس رو بگیرم و در عرض همین یک ماه، مثلا 15 گیگ دانلود کنم، آیا روی قبض تلفن، هزینهی مصرف گیگ اضافی هم محاسبه میشه یا نه؟
راستش چون من از یک شرکت دیگه میخوام کوچ کنم روی نامحدود مخابرات، این قضیه برام مهمه.
پیشاپیش ممنون :n16:
نه ! اصلا ! من از سه شنبه شب تاالان 40 گیگ دانلود کردم پس محدودیتی نداره !
مخابرات مثل شاشتل نیست بیاد بن کنه هرچقدر خواستی دانلود کن بدون مشکل !
سرعتت که بالاست فقط بگو ترافیک ماهیانت چقدره
2 گیگ یا 3 گیگ در ماه؟
Golbarg01
20-05-2013, 20:06
دوستان این مشکل پایین بودن سرعت کی حل میشه؟من 2 روزه این مشکلو دارم.زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکل قطعی داریم سراسریه به زودی حل میشه.راه حل چیه؟من چیکار کنم؟همه همینجورین؟راه حل چیه؟؟
من چیکار کنم؟همه همینجورین؟راه حل چیه؟؟
اگر دانلود مستقیم میگیری راه اولت اینه
8 تا 10 فایل هم زمان هر کدوم هم با 8 تا کانکشن بذار برای دانلود
اگر هم تورنت استفاده میکنی 4 تا فایل 4 تا فایل بذار برای دانلود(فایلهایی که SEEDER خوبی داشته باشه)
ولی برای وبگردی راه حلی ندارم
Persian-swag
20-05-2013, 20:27
بچه ها این داستان تعرفه نامحدود چجوریه من اصلا تو فاز پول اینا نیستم بابای گلمون میده :n02:
تو سایت مخابرات ایران زده 44 واسه نامحدود که از اوایل اسفند هم اعمال شده اما تو سایت مخابرات تهران زده 38 ...
کسی دقیقا این چیزارو زیر نطر داشته ببینم تغییر چقدر بوده ؟
بچه ها این داستان تعرفه نامحدود چجوریه من اصلا تو فاز پول اینا نیستم بابای گلمون میده :n02:
تو سایت مخابرات ایران زده 44 واسه نامحدود که از اوایل اسفند هم اعمال شده اما تو سایت مخابرات تهران زده 38 ...
کسی دقیقا این چیزارو زیر نطر داشته ببینم تغییر چقدر بوده ؟
فعلا که همون 38 تومنه
اینجا هم قیمت رو زده
Golbarg01
20-05-2013, 20:33
اگر دانلود مستقیم میگیری راه اولت اینه8 تا 10 فایل هم زمان هر کدوم هم با 8 تا کانکشن بذار برای دانلود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر هم تورنت استفاده میکنی 4 تا فایل 4 تا فایل بذار برای دانلود(فایلهایی که SEEDER خوبی داشته باشه)ولی برای وبگردی راه حلی ندارمنه کلا میگم که راه حل چیه؟از dns هست یا چیز دیگه؟چون یکی گفت پشتیبانی بهش گفته مشکل از dns هست.من dns های مختلف رو امتحان کردم از نرم افزار dns jumper هم استفاده کردم تاثیری نداشت.
Firebirds
20-05-2013, 21:14
آورین آورین :n02:
شما تا یک ماه دیگه رکورد 1000 GB دانلود میزنی :n02:
مشتاق شدم بدون با این حجم فایل چیکار میکنی ؟ برای دل خودت بلوری آرشیو میکنی ؟
به نکته کلفتی اشاره کردی:n02:
دقیقا:n10:
DVD9 & BLU-RAY
mrmaster
20-05-2013, 21:32
سرعت دوباره کند شده؟
میخواستم ریا نشه ولی دیدم نمیشه و باید گفت:n06:
این الان تصویر دستکتاپ منه
من 3 خط اینترنت از مخابرات دارم (3 تا 1 مگ)
و الان از طریق 2 تا ویندوز مجازی و خود ویندوز در حال دانلودم
قبلا از شاتل داشتم ماهی 230 هزار تومن پول برای سرویس 1 مگ میدادم:n30:
وسط ماه هم محدود میشدم
ولی حالا ماهی 3تا 38 تومن میدم:n20:
italodance
20-05-2013, 21:33
ای خدا کی میشه زودتر این انتخابات بیاد و بره
بابا این وزیر بی سواد وزارت فناوری 2 ماه امده به اندازه 10 سال پدر مردم رو دراورده چی میخواد این نظامی؟؟ چرک دست همون اسکناسها رو زودتر بدید بره دیگه اهههه :n21:
نمیدونم از ساعت 18 تا 21 اینترنت نرمال و ان داستان قطعی سرور نداشتیم از 21 تا 21:30 سرعت افتضاح از 21:30 تا 22 دوباره نرمال و از 22 به بعد برگشت به داستان 30 ثانیه یا یک دقیقه از سرور خارجی+سرعت خارجی مزخرف
همه جور این مردک.......:n24:
ای بابا گور پدر پول اینترنت پول سرورهامو چیکار کنم :n29:
Persian-swag
20-05-2013, 21:36
وااااااای فک کنم دوبار ری...دن الان پینگا اومد پایین مثل خالت عادی ولی دوباره موقع وصل شدن به سرور Time-Out میده !
دوباره مثل قبل شد دوروز بود حل شده بود !
Persian-swag
20-05-2013, 21:51
تبریک ویژه میگم دوباره همه چی از کار افتاد این دفعه دیگه 30 ثانیه هم کانکت نمیشه همون لحظه قطع !
بازی هم دوباره تعطیل شد چون دیگه وصل نمیشم .
منم وقتی وصل نشم یعنی کسی وصل نمیشه چون مال من از همه بهتر بود تو این چند وقت اخیر .
صلوات بعدی رو بلندتر بکش
Saeed System
20-05-2013, 21:57
تایید میشه ..دوباره بازی ا ز کار افتاد ....نیم ساعت هی دارم زور میزنم برم تو بازی هی نمیره..آخر ش اومدم اینجا فهمیدم دوباره بازی خراب شد :n27:
یعنی این سری یه جوری اینترنت رید که با آب چشمه زمزم هم نمیشه تمیزش کرد.
اصلا دیگه وصل نمیشه.
حتی به سرورهام هم نمیتونم وصل بشم.
باید به چند تا شرکت ایمیل میزدم اما جیمیل باز نمیشه.
برم کاغذ بیارم نامه بنویسم.
Persian-swag
20-05-2013, 22:03
تایید شد !
با دوستان صحبت کردم همه تایید کردن .
دستشون درد نکنه خودشون قبر خدشون رو زودتر میکنن .
میخواستم ریا نشه ولی دیدم نمیشه و باید گفت:n06:
این الان تصویر دستکتاپ منه
من 3 خط اینترنت از مخابرات دارم (3 تا 1 مگ)
و الان از طریق 2 تا ویندوز مجازی و خود ویندوز در حال دانلودم
قبلا از شاتل داشتم ماهی 230 هزار تومن پول برای سرویس 1 مگ میدادم:n30:
وسط ماه هم محدود میشدم
ولی حالا ماهی 3تا 38 تومن میدم:n20:
مامان:n04:
ریا شد دیگه:n02: این همه پول از کجا میاری؟ نه قشنگ توضیح بده!:n10:
نه الان باید یه تیکه بهت بگم:پولدار ٬ کچل ٬ کوتوله:n09::n02:
من ماهی ۲۰ تومن میدم ٬ چند وقت یه بار سرش با بابام دعوام میشه:n02:(اون مودم برمیداره میگه فردا میرم میگم قطع کنن پول مفت ندارم ٬ من میگم اگه قطع کنی ول میکنم میرم اصلا!):n08:
خلاصه این جور در سختی و مشقت من دارم زندگی میکنم:n02:
همه کامنت هارو خوندم درسته پینگ اومد پایین سرعت هم درست شد
مامان:n04:
ریا شد دیگه:n02: این همه پول از کجا میاری؟ نه قشنگ توضیح بده!:n10:
نه الان باید یه تیکه بهت بگم:پولدار ٬ کچل ٬ کوتوله:n09::n02:
من ماهی ۲۰ تومن میدم ٬ چند وقت یه بار سرش با بابام دعوام میشه:n02:(اون مودم برمیداره میگه فردا میرم میگم قطع کنن پول مفت ندارم ٬ من میگم اگه قطع کنی ول میکنم میرم اصلا!):n08:
خلاصه این جور در سختی و مشقت من دارم زندگی میکنم:n02:
نه کچلم نه کوتوله نه پولدار:n30:
قشر متوسط رو به پایینم وگرنه 3 تا 2 مگ میگرفتم
پول این اینترنت هم خودم میدم نه بابام :n15:
بعد الان با این وضعیت ماهی 120 هزار تومن به نظرت زیاده:n27:
دیروز رفتم بازار میوه خریدم 85 هزار تومن پول دادم برای 6 نوع میوه.:n28:
دوستان میشه یکی من رو هم راهنمایی کنه ...
ما تا پارسال پارس آنلاین بودیم و خداییش هیچ مشکلی نداشتیم نمیدونم چی شد خوشی زد زیر دلمون اومدیم مخابرات و
الان هر چه قـ نـ د شــ کــ ن های مختلف عوض میکنم نمیشه و پـ یـ ج رو که اصلا باز نمیکنه و سرعت رو نگید که افتضاحه ...
من نامحدود 256 هستم ... اگه بخوام بالا ببرم و ارتقا بدم یادمه میگفتن شرایط داره .. لطفا بگید یه بار رفتم باهاشون صحبت کنم ولی
متاسفانه انقدر برخورد نا مناسبی داشتند که من دعوام شد و گفتم دیگه ... ولی نشد موندگار شدیم ... لطفا راهنمایی بفرمایید چون خیلی فاجعه ست...
یه جوری که کارم بهشون گیر نیافته... :n28:
با تشکــــر ... :n16:
Persian-swag
20-05-2013, 22:23
تو با این اینترنت کار می کنی وگرنه مال کاربری خونگی نیست استفاده ت .
کارت فیلمه یا چیزی تو همین مایه ها ..
Persian-swag
20-05-2013, 22:29
ما تا پارسال پارس آنلاین بودیم و خداییش هیچ مشکلی نداشتیم نمیدونم چی شد خوشی زد زیر دلمون اومدیم مخابرات و
الان هر چه قـ نـ د شــ کــ ن های مختلف عوض میکنم نمیشه و پـ یـ ج رو که اصلا باز نمیکنه و سرعت رو نگید که افتضاحه ...
من نامحدود 256 هستم ... اگه بخوام بالا ببرم و ارتقا بدم یادمه میگفتن شرایط داره .. لطفا بگید یه بار رفتم باهاشون صحبت کنم ولی
متاسفانه انقدر برخورد نا مناسبی داشتند که من دعوام شد و گفتم دیگه ... ولی نشد موندگار شدیم ... لطفا راهنمایی بفرمایید چون خیلی فاجعه ست...
اولا تو مخابرات مرکز خیلی مهمه حتما جای شلوغی هستی وگرنه همه جا بد نیست من دارم واقعا عالیه اما یه چیز رو در نظر بگیر مخابرات مثل isp نیست درسته که ساپورت خوبی داره و بهترم شده اما کاملا مثل isp براشون مهم نیستی و فقط می خوان سرویست همونی که به همه میدن باشه ...
خلاصه ش این که مشتری مداری isp رو ندارن اما مطلق هم نیست این موضوع من داشتم موری اشتباهی دستم به کلید گوشی خورد ثبت خرابی شد نیم ساعت بعدش زنگ زد بهم !
اما در مورد اینکه چیلتر کار نمی کنه ربطی نداره و چیزی هست که رو پهنای باند کل کشور اعمال میشه همین 30 مین پیش دوستم تو شیراز هم مشکل داشت و گفت وصل نمیشه به سرور ...
پارس آفلاین هم زیاد جالب نیست .
تو با این اینترنت کار می کنی وگرنه مال کاربری خونگی نیست استفاده ت .
کارت فیلمه یا چیزی تو همین مایه ها ..
چقدر اینجا اسپم کردم:n02:
من کارم اینترنت و این حرفا نیست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی معدن حوالی تهران کار میکنم.
چون که معتاد به فیلم و سریال هم هستم و عادت ندارم
غیر ارجینال یا دایویکس ببینم خودم نسخه های اصلی رو دانلود میکنم
mrmaster
20-05-2013, 22:43
نخواستیم بابا اه تازه تورنت و بازی این چیزا درست شده بود . :n28::n28::n28::n28:
خداروشکر:n02::n16:
۲مگ اکثر جاها مجوز میخواد و گرنه میزدی تو گوشش! آب نمیبینی ... مجوز نمیبینی:n10: البته در اون صورت ۳ تا ۲ مگ٬ اتهام اختلاص گر هم بهت وارد بود:n02:
اها پس دستت تو جیب خودته:n16:
بعد الان با این وضعیت ماهی 120 هزار تومن به نظرت زیاده :n27:
پ ن: طبقه متوسط ماهی ۱ تومن درامدش باشه میشه تقریبا ۱ به ۱۰ که برای متوسط زیاده(البته قضیه تو فرق میکنه چون خودت کار میکنی و خرجی هم نداری مشکل نیست)
والا یا ما قشر فقیر محسوب میشیم شما متوسط یا ما متوسطیم شما هم متوسط:n02:
من که از فصل زمستون تا همین عید سیب و پرتقال میخورم:n09: میگم این چیه همش دیگه حالم بهم میخوره! میگه بیشتر از کوپنت حرف نزن همین دو قلم فقط ارزونه(یه همچین بابای لارجی دارم من:n02:)
چقدر اینجا اسپم کردم
آره! تقصیر خودته ریا کردی:n02:
کلا شوخی کردم بخندیم:n12::n16:
پس خوب پول میدن !
:n08:
Persian-swag
20-05-2013, 22:58
من کارم اینترنت و این حرفا نیست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس خوب پول میدن !
حالا همون 1080 رو ببین دیگه چه حوصله ای داری مثلا میشینی skyfall 16 گیگ رو دان می کنی !
راستی مواظب باش تو معدنی اخبار حوادثش کم نیست چیزی که مهم نیست برای اینا جون انسانه !
abolfazlwest72
20-05-2013, 23:02
خدایا شکر ساکس همجنان با قدرت به کار خود ادامه میدهد :n09:
puya2010
20-05-2013, 23:08
خدایا شکر ساکس همجنان با قدرت به کار خود ادامه میدهد :n09:
با ساکس الان فیس بوق و یو.تیوب باز میشه؟
با ساکس تو آندروید میشه وصل شد؟
شما از کجا سرویس داری؟ اگه سرعتش خوبه بهم پی ام کن
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
چرا اکانت +t.u.n.n.e.l نمیگیرید؟ جایگزین شده دیگه الان یه هفتس مشکلی هم با چیزترینگ جدید نداره
Firebirds
20-05-2013, 23:13
مشکل اینجاست
شما اهل شعر و ادبی... اونا اهل خریت و نفمیدن...
شما دنبال یه زندگی بی دق دقه... اونا دنبال خفه کردن ....
این دوبیتی را جسارت کردم الان سرودم! :n02:
راستی توی توی این لینک اگه با مرورگر اینترنت اکسپلور بری میتونی اینترنتت رو به سرعت های بالاتر بدون مشکلی ارتقا بدی، در ضمن DNS ها تو هم به 8.8.8.8 عوض کن ( آموزشش توی دو سه صفحی قبلی هست ) احتمال داره مشکل عدم بازکردن صفحات برطرف بشه.
:n16:
SAHANDE3
20-05-2013, 23:14
سلام من به اینترنت میلی زوری سلام من به دوران ماقبل تاریخ سلام من به قبر....
بچه ها از فردا لوازم مورد احتیاج برای ایجاد دود رو تهیه کنید که شیوه ارتباط داخل ایران همینه:33::15:
چرا اکانت +t.u.n.n.e.l نمیگیرید؟ جایگزین شده دیگه الان یه هفتس مشکلی هم با چیزترینگ جدید نداره
افتضاح میباشد چون :) صفحات نصفه باز میشن
abolfazlwest72
20-05-2013, 23:18
با ساکس الان فیس بوق و یو.تیوب باز میشه؟
با ساکس تو آندروید میشه وصل شد؟
شما از کجا سرویس داری؟ اگه سرعتش خوبه بهم پی ام کن
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
اره واسه من میره با سرویس جدید inet همه سایت ها باز میشه در ضمن از مخابرات دارم اینم ادرس سایتی که ازش خریدم ادرسش تو لینک زیره
abolfazlwest72
20-05-2013, 23:25
البته یه روش جدید هم هست برای دور زدن فیلترینگ و کلا این فیلترینگ جدید که 5 یا 6 نفری با دوستاتون vps بگیرید و توسط vps فیلترینگ جدید رو دور بزنید اما خوب یکم هزینش بالاست :n16:من چون تست کردم میگم جواب میده البته یکی هست که میفروشه اگه خواستید پیام بدید ایدیشو بدم
Firebirds
20-05-2013, 23:28
saied72 دیگه هرچی من میخواستم بپرسم رو قبلا گذاشت رو دایره :n02:
آقا شما که برای دله خودت فیلم میگیری اگه یکی از قشر سعید و من :n02:
بیاد ازت چند تا بولوری بخاد بهش میدی، که اونم بتونه فیلم با کیفیت تصویر، صدای آینه ببینه جیگرش حال بیاد ؟ :n02: بهرحال هرچی باشه ما متوسطیون حرف همه باید بهتر بفمیم :n02:
حالا ازینا گذشته شما به نظرم یه دستگاه میکروتیک ( Mikrotik ) معمولی بگیر و سه تا لینک ها توی همون دستگاه با هم ادقام (Loadbalance ) کن یه خروجی سه مگ بگیر روی پی سیت.
بعد تاجایی هم که میتونی دانلود کن که روایت داریم بسیار صواب داره و هر بایت به مصابح آجریست در آن دنیا :n06:
الان تنها سایتی که واسه من باز میکنه همین p30 خودمون هست !!!
Kianoosh
20-05-2013, 23:31
اینترنت داره قطع میشه شماها هنوز دنبال روشهای جدید دور زدن فیلتـرینگ هستین!؟:دی جالبه یاهو میل user/pass اشتباهه!معلوم نیست موقع login به کجا redirect میشده!!:n09: البته با پروکـسی باز شد حالا شما دنبال تحریم شکن جدید باشید تو یک دور باطل!جوک بگید که کی چقدر چی دانلود میکنه کی بازی میکنه کی چه سایتی میره و فحش بدین خنک بشین آفرین به این همه تدبیر و تاثیر :n08:خلایق هرچه لایق ...
افتضاح میباشد چون :) صفحات نصفه باز میشن
فکر کنم این مشکلتون برمیگرده به ناشی بودن فروشنده
چون اینجور که من متوجه شدم سورس راه اندازیش روی سرور ویندوز فقط ۲۵۰ کانکشن همزما کلی برای همه یوزر ها قبول میکنه! اگر یکم تعداد یزر ها زیاد بشه اینجوری میشه
جایی که میخرید باید مطمین باشید روی سرور لینوکسی باشه که این محدودیت نداره
اینترنت داره قطع میشه شماها هنوز دنبال روشهای جدید دور زدن فیلتـرینگ هستین!؟:دی جالبه یاهو میل user/pass اشتباهه!معلوم نیست موقع login به کجا redirect میشده!!:n09: البته با پروکـسی باز شد حالا شما دنبال تحریم شکن جدید باشید تو یک دور باطل!جوک بگید که کی چقدر چی دانلود میکنه کی بازی میکنه کی چه سایتی میره و فحش بدین خنک بشین آفرین به این همه تدبیر و تاثیر :n08:خلایق هرچه لایق ...
الان جک نگیم دنبال دور زدن نباشیم چی بگیم پس؟:n02:
باو خودت مگه نمیگفتی فکرتون خطرناکه؟ ما هم زدیم تو کار بی خیالی دیگه؟:n08:(زدیم تو کار اصل..احات دوران طلایی)
نکنه نظرت به نظر یکی از دوستان همین تاپیک نزدیک شده که باید دینامیت بریزیم همرو بترکونیم از اول؟:n02:
یا شاید طبق نظرات قبلی بر این باوری که عادی سازی کنیم اینترنت رو مثل موبایل؟:n02:
با ارباب سایه ها موافقم عملا نت رو قطع کردن با 4 تا خط و وایمکس و رایتل و مایتل بازم نمیشه مثل آدم توی اینترنت بود ! بیخیال من که رفتم آهنگ رانندگی در مستی شاهین رو گوش بدم الان میچسبه :n28: تو مستی آدما دوباره مهربون میشن حتی برادرای توی ایست بازرسی :n30:
البته یه روش جدید هم هست برای دور زدن فیلترینگ و کلا این فیلترینگ جدید که 5 یا 6 نفری با دوستاتون vps بگیرید و توسط vps فیلترینگ جدید رو دور بزنید اما خوب یکم هزینش بالاست :n16:من چون تست کردم میگم جواب میده البته یکی هست که میفروشه اگه خواستید پیام بدید ایدیشو بدم
دوست گرامی
بنده 2 تا سرور دارم الان هر دوتاشون وصل نمیشن.
وقتی اتصال به پورتها رو می بندن دیگه نمیشه کاریش کرد.
البته اگر دوستتون راهی بلده بگه ما هم از خماری دربیایم. :n24:
وسایل موردنیاز جهت شبکه جدید اطلاع رسانی :
1- چادر سرخپوستی . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . به تعداد نفرات
2- هیزم خیس جهت ایجاد دود . . . . . . . . . . . . . . . . 2 تن
3- وسایل آتش زنه . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . به میزان لازم
4- پتو جهت ایجاد صفر ویک . . . . . . . . . . . . . . . . . . یک تخته
5- چپق دوستی جهت استفاده بعد از ایجاد ارتباط . . . . یک فروند
راهنمای استفاده از شبکه جدید به زودی در همین پیج
Kianoosh
21-05-2013, 00:01
الان جک نگیم دنبال دور زدن نباشیم چی بگیم پس؟:n02:
باو خودت مگه نمیگفتی فکرتون خطرناکه؟ ما هم زدیم تو کار بی خیالی دیگه؟:n08:(زدیم تو کار اصل..احات دوران طلایی)
نکنه نظرت به نظر یکی از دوستان همین تاپیک نزدیک شده که باید دینامیت بریزیم همرو بترکونیم از اول؟:n02:
یه ایراد اساسی این مردم همیشه در صحنه اینه که 0 و 100 هستن! یا مقابل انواع مشکلات زورگویی ها و بی عدالتی ها سکوت کامل میکنن و هیچ واکنشی ندارن یا یهو بلند میشن میرن دینامیت بازی میکنن!!!اینم ناشی میشه از همون ناآگاهی به حقوق به قانون که رو مسائل کوچیک هیچ واکنش اعتراضی نیست جمع میشه جمع میشه نارضایتی عمومی و رفتارهای احساسی که از فحش دادن و مسخره کردن تو تاکسی و فیسبوک بگیر تا مثلا اعتراض کشاورزا به مساله آب و ... هر عملی که از روی احساس و ناآگاهی باشه خطرناکه و محکوم به شکست و ممکنه شرایط رو خیلی بدتر هم بکنه!الان این فروشنده های محترم ابزارآلات دور زدن پیچ ها خیلی خوبن دیگه؟وی پی ان بهت میفروشن هنوز 2 ماه اشتراک داری قطع میشه کریو میدن قطع میشه آی نت تونل مونل :n19: یه تحلیل جالبی بود که میگفت قطع شدن اینترنت شبکه های ارتباطی-اجتماعی اتفاقا برعکس اون چیزی که فکر میکنن به اتحاد و ارتباط در یک راستای خاص کمک میکنه!حالا یک بار این اقایون فروشنده!که معلوم نیست کی هستن!! لطف کنن انقدر به فکر این مردم(جیب خودشون!+...) نباشن لطفا انقدر روشهای جدید تولید! نکنن این کاربرها یا کنار میان با عدم دسترسی به هزاران سایت و اطلاعات و ... در نهایت اینترنت! یا خودشون ریشه ای حل میکنن نه اینکه مردم فقط چاپیده بشن این وسط!!!دلالیسم داره پدر این مردم رو در میاره تو همه سطوح از تحریم بودن از فیلـتر بودن از خیلی چیزا یه عده بی شرف کیسه دوختن و دارن نون میخورن بعله من خیلی حرف دارم بزنم ولی خب ;)
حالا شما هی بگید تو سرعتت چقدره چرا چی دانلود میکنی تو بازی میکنی اونیکی میره فیسبوک اون سرور داره بازی وصله الان فیسبوک قطعه الان سرور وصل شد بازی قطع شد لعنت به این اخ به اون :thumbsup:
دیگه هرچی من میخواستم بپرسم رو قبلا گذاشت رو دایره :n02:
آقا شما که برای دله خودت فیلم میگیری اگه یکی از قشر سعید و من :n02:
بیاد ازت چند تا بولوری بخاد بهش میدی، که اونم بتونه فیلم با کیفیت تصویر، صدای آینه ببینه جیگرش حال بیاد ؟ :n02: بهرحال هرچی باشه ما متوسطیون حرف همه باید بهتر بفمیم :n02:
دشواری نداره فقط باید هارد بهم برسونی
حالا ازینا گذشته شما به نظرم یه دستگاه میکروتیک ( Mikrotik ) معمولی بگیر و سه تا لینک ها توی همون دستگاه با هم ادقام (Loadbalance ) کن یه خروجی سه مگ بگیر روی پی سیت.
حاجی گرونه، ارزون ارزونش 300-400 هزار تومنه.
منم هم دارم با 2 تا ویندوز مجازی و خود ویندوز اصلی همین کار رو میکنم
بعد تاجایی هم که میتونی دانلود کن که روایت داریم بسیار صواب داره و هر بایت به مصابح آجریست در آن دنیا :n06:
به روی چشم
Persian-swag
21-05-2013, 00:05
الان این پینگمه ولی هیچکارنمی تونم بکنم !
من یه محاربم ببین کی گفتم !
KING_DESIGNER2
21-05-2013, 00:08
من به این خیمه شب بازیها اعتقادی نداشتم و ندارم ولی با این کارشون اعصاب منو به هم ریختن . میخوام صد سال سیاه هر چهارسال برگزار نشه . هروقت برگزار شده روزگار ما بدتر از سال قبلش شده.
دروغ میگم ؟ پارسال فیس چوق و زدن شیلتر کردن امسال کل اینترنت رو بستن مخشون معیوبه . یک روانپژشک میگفت نصفشون مریض روانین اگه نباشن این وضعیت امروزمون نیست.
گوگل / یاهو / ایمیل / قندشکن / اخه کثافتها شاید یه بدبختی صد تا کار داشته باشه این چه معرکه ای راه انداختین ؟ به من چه خرس بزرگ میخواد بالا بیاد یا اون یکی کفتار پیر به من چه واقعا به من چه. ای اغ ت شاشیدم به اول تا اخرتون که بویی از شرافت نبردین.
یکی میگفت آخه گناه من چیه که از بین این همه جای خوب تئو دنیا باید تو این خراب شده به دنیا بیام والا وضع افغانستان و هند و عراق از ما بهتره . قبول کنین مشکل مردم نیستند قبول کنین فرمون دست میمون افتاده !
Undisclosed
21-05-2013, 00:16
اتفاقا اگه به اینا بگی دیوانه و روانی داری یه جورایی تبرئه شون میکنی !
البته کاملا درسته که یه سریهاشون حالات روانی شدیدی دارن ولی اصل قضیه چیزای دیگه هست . قدرت و پول و فساد و غیره ، موجودات کثیفی هستن .
در ضمن نمیدونم چرا فکر میکنید صرفا به خاطر این مسائل جاری هست و بعد از 1 ماه دیگه درست میشه ؟! چی تو این مملکت خراب شده که بعدش درست بشه من نمیدونم !
یه ایراد اساسی این مردم همیشه در صحنه اینه که 0 و 100 هستن! یا مقابل انواع مشکلات زورگویی ها و بی عدالتی ها سکوت کامل میکنن و هیچ واکنشی ندارن یا یهو بلند میشن میرن دینامیت بازی میکنن!!!اینم ناشی میشه از همون ناآگاهی به حقوق به قانون که رو مسائل کوچیک هیچ واکنش اعتراضی نیست جمع میشه جمع میشه نارضایتی عمومی و رفتارهای احساسی که از فحش دادن و مسخره کردن تو تاکسی و فیسبوک بگیر تا مثلا اعتراض کشاورزا به مساله آب و ... هر عملی که از روی احساس و ناآگاهی باشه خطرناکه و محکوم به شکست و ممکنه شرایط رو خیلی بدتر هم بکنه!الان این فروشنده های محترم ابزارآلات دور زدن پیچ ها خیلی خوبن دیگه؟وی پی ان بهت میفروشن هنوز 2 ماه اشتراک داری قطع میشه کریو میدن قطع میشه آی نت تونل مونل :n19: یه تحلیل جالبی بود که میگفت قطع شدن اینترنت شبکه های ارتباطی-اجتماعی اتفاقا برعکس اون چیزی که فکر میکنن به اتحاد و ارتباط در یک راستای خاص کمک میکنه!حالا یک بار این اقایون فروشنده!که معلوم نیست کی هستن!! لطف کنن انقدر به فکر این مردم(جیب خودشون!+...) نباشن لطفا انقدر روشهای جدید تولید! نکنن این کاربرها یا کنار میان با عدم دسترسی به هزاران سایت و اطلاعات و ... در نهایت اینترنت! یا خودشون ریشه ای حل میکنن نه اینکه مردم فقط چاپیده بشن این وسط!!!دلالیسم داره پدر این مردم رو در میاره تو همه سطوح از تحریم بودن از فیلـتر بودن از خیلی چیزا یه عده بی شرف کیسه دوختن و دارن نون میخورن بعله من خیلی حرف دارم بزنم ولی خب ;)
حالا شما هی بگید تو سرعتت چقدره چرا چی دانلود میکنی تو بازی میکنی اونیکی میره فیسبوک اون سرور داره بازی وصله الان فیسبوک قطعه الان سرور وصل شد بازی قطع شد لعنت به این اخ به اون :thumbsup:
دقیقا همینه دیگه غیر از ۰ و ۱۰۰ هیچ روش دیگه جواب نمیده ما که تو قلب اروپا نیستیم مثلا روش ۲۰ درصد بریزیم تو خیابون اعتراض کنیم فرداش بگن که ما چیز خوردیم ببخشید تقصیر ما بود دیگه تکرار نمیشه سرعتا هم از فردا ۱۰ برابر و قیمت ها تقسیم بر ۱۰ و محدودیت ها ۰ میشه(یادمه همین چند وقت پیش شاید ۶ ماه پیش تو انگلیس مردم ریختن بیرون اعتراض کردن به سرعت کم اینترنتشون(۶ مگ فکر متوسط سرعت انگلیسه) دیو..د کامرون اومد گفت قول میدم سرعت ببرم بالا حق با شماست
منم که خودت این چند وقت شاهد بودی کم فحش بهشون ندادم ولی دیگه خسته شدم چون با فحش که درست نمیشه روش های مابین ۰ تا ۱۰۰ هم که جواب نمیده
بعله فرصت طلب که خیلی هست ولی مسوئولش همین ها هست که با انواع محدودیت ها و فشار ها راه رو برای سو استفاده فراهم میکنن
د..لار گرون میشه؟ خب منم میام هرچی سرمایه دارم میدم میخرم کلا همین مقدار ارز موجود در کشورم تموم بشه! ریشه مشکل به مردم نیست به اصل قضیه هستش
این که گفتی قطع بشه بهتر میشه و کمک میکنه به اتحاد و اینها رو خیلی قبول دارم قطعا همینطوره منم ترسی ندارم اگه روزی در اینترنت تخته کردن اوضاع برای خودشون سخت میشه!(ولی مثل اینکه خودشونم اینو میدونن هرجور شده درش تخته نکردن فقط دمیخوان سخت کنترلش کنن) الان انواع اقسام چیزترینگ دارن انجام میدن و ۹۰ درصد ضررش برای خودشونه ۱۰ درصدش به مردم میخوره! اما افسوس که ...........ها همیشه خودشون با دست خودشون نابود میشن
Firebirds
21-05-2013, 00:22
دشواری نداره فقط باید هارد بهم برسونی
حاجی گرونه، ارزون ارزونش 300-400 هزار تومنه.
منم هم دارم با 2 تا ویندوز مجازی و خود ویندوز اصلی همین کار رو میکنم
به روی چشم
آره راست میگی با این قیمتا...، یه لحظه فکر کردم در دوران طلایی ... هستیم :24:
دوستان عزیز با فحاشی مشکل حل نمیشه.
من شاید یکی از کسانی هستم که از این برنامه ها بیشترین ضرر رو میکنم.
من دانشگاه مجازی درس میخونم با هزینه متوسط ترمی 1200 تا 1500 دلار. الان وقت امتحاناتمه و این مشکل پیش اومده.
فردا اولین امتحانمه که دقیقا درس پیش نیاز 4 تا از واحد های ترم بعده. درس پیش نیاز هم جبرانی نداره.
الان فشار عصبی که داره به من وارد میشه اصلا قابل اندازه گیری نیست. اگر تا فردا بعدازظهر درست نشه کارم تمومه.
شاید فکر کنید بچه پولدارم. نه من حسابدار یه شرکتم و ماهی 600 تومن درآمدمه.
منتها چون تصمیم دارم در آینده برم خارج گفتم مدرکم رو هم از اونجا بگیرم.
با فحاشی کردن فقط مقدمات بسته شدن این تاپیک رو فراهم میکنیم.
درصورتی که شاید من و امثال من بتونیم اینجا راه حلهای احتمالی رو به اشتراک بزاریم
aria2059
21-05-2013, 00:24
تایید میشه.
Kianoosh
21-05-2013, 00:29
بخش اعظمی از مشکل و مسئولیت گردن خود همین مردمه!حاکمیت برگرفته از اعتقادات و خواسته ها و... مردمه!انقدر هم فحش ندید عاقبت فحش دادن و خطوط قرمز و س.ب رو دیدین که چی شد!؟الان این امضای شما رو هم اول به خاطر خودت بعد فروم عوض کن برای محکم کاری گزارش هم کردم :دی
اسپیدتست هم گذاشتم داره انجام میده تموم شد میذارم بس که سرعتش بالاست :n08:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.