مشاهده نسخه کامل
: ADSL / مخابرات استان تهران
سلام...
دوستان الان داستان چطوری شده؟بیست گیگ بیشتر میشه دانلود کرد یا نه؟....من سرویس 512 نامحدود دارم.....
بله میشه. این دوره دو ماهه قبض 50 هزار تومن اومد که هر ماه حدود 40 گیگ دانلود داشتم. و البته 512 نامحدود دارم
تلگرام در ویندور فون مشکل داره
دوستان این مشکل کم شدن اکانت در ساعات رایگان شبانه حل شده ؟ سرعت شبانه در حال حاضر چه جوری فایده ای داره کوچ کنیم از 512 نامحدود به محدود ؟
djkavehtnt
05-06-2015, 12:15
دوستان این مشکل کم شدن اکانت در ساعات رایگان شبانه حل شده ؟ سرعت شبانه در حال حاضر چه جوری فایده ای داره کوچ کنیم از 512 نامحدود به محدود ؟
شب ها هیچ وقت اینترنت مخابرات کند نبوده که بخواد کندیش حل بشه
سرعت اینترنت شبانه هم مثل اینترنت روزانه ثابته
شب ها هیچ وقت اینترنت مخابرات کند نبوده که بخواد کندیش حل بشه
سرعت اینترنت شبانه هم مثل اینترنت روزانه ثابته
نه کندی سرعت قبلا این ساعت رایگان از کانت اصلی کم میکرد بعضی وقتها و خیلیها تو سایت مخابرات نسبت به این موضوع شکایت کرده بودن منظورم اون بود . الان مخابرات یک مگ یا دو مگ سرعت دانلود روزانه و شبانش چند ؟ آیا به صرفه هست از نامحدود بریم به سمت محدود یا نه ؟
mohammad_s7201
05-06-2015, 14:07
دوستان قضیه این مبالغی که تو جدول مصرف میزنه چیه؟
مثلا من 440 مگ استفاده کردم حدودا 54000 تومن زده.
واسه شبانه ها نمیزنه. فقط روزانه مبلغ داره:n13:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
djkavehtnt
05-06-2015, 17:22
نه کندی سرعت قبلا این ساعت رایگان از کانت اصلی کم میکرد بعضی وقتها و خیلیها تو سایت مخابرات نسبت به این موضوع شکایت کرده بودن منظورم اون بود . الان مخابرات یک مگ یا دو مگ سرعت دانلود روزانه و شبانش چند ؟ آیا به صرفه هست از نامحدود بریم به سمت محدود یا نه ؟
درسته ، قبلا مخابرات کندی داشت ولی الان دیگه مشکلی نداره
سرعت 1 مگ و 2 مگ هم سرعت دانلود روزانه و شبانش برابره ولی من توصیه نمی کنم که از نامحدود به محدود برید چون اشتباهات زیاد حساب نکردن دانلود رایگان شبانه مخابرات واقعا اعصاب خورد کنه
دوستان برای کنترل حجم مصرفی چه برنامه ای پیشنهاد میدید ؟
دو خط دارم اگه قابلیت اینو داشته باشه که انتخاب کنم کدوم یکی رو مصرفش رو شمارش کنه خوبه
دو خط دارم اگه قابلیت اینو داشته باشه که انتخاب کنم کدوم یکی رو مصرفش رو شمارش کنه خوبه
bwmeter
dumeter
djkavehtnt
05-06-2015, 23:18
برنامه Bandwidth Monitor هم عالیه و گزارشات کاملی رو بهتون میده
Abolfazl3007
07-06-2015, 06:09
دوستان این حجمهای کمپین هر ماه ریست میشه یا تاریخی که ثبت نام کردی ؟
fade2amin
07-06-2015, 20:05
دوستان این حجمهای کمپین هر ماه ریست میشه یا تاریخی که ثبت نام کردی ؟
آقا من الان زنگ زدم، ظاهرا باید 10 گیگ رو تو همون بازه 1 ماهه مصرف کرد و قابل انتقال به ماه بعد نیست !
نمیدونم این بنده خدا درست متوجه نشد یا واقعا اینجوریه. ممنون میشم دوستانیکه اطلاع دارن راهنمایی کنن .
دوستان مخابرات تهران نامحدود 2 مگ میده ؟
خیر 512 آخرین سرعتی که میده
دادا تو سایتش زده ولی من رفتم مرکز مخابراتی میگه نمیدیم . میخوام بدونم کسی داره اگه داره چطو گرفته ؟
دادا تو سایتش زده ولی من رفتم مرکز مخابراتی میگه نمیدیم . میخوام بدونم کسی داره اگه داره چطو گرفته ؟
اونایی که دارن بالای 512 از قدیم دارن ، مثل من که از 3 سال پیش 1 مگ نامحدود دارم. این قیمتی هم که بالاتر از 512 ها رو زده برای ما کاربرای قدیمی هست که بدونیم تغییر قیمت داده سرویس ها رو .اگه نه الان بالاترین سرعت نامحدود 512 میده اما محدود 1-2-.. مگ میده که در سایتش زده اطلاعاتش رو
behnood1367
08-06-2015, 12:08
چون کلی کاربر قدیمی هستش که 1 و 2 مگ نامحدود دارن. پس شاید هنوز هم بده مخابرات به افراد خاص.
به نظرم بهتره با رئیس مرکز مخابراتی تون یک صحبتی بکنی. هواشو داشته باش .
behnood1367
08-06-2015, 12:12
ما همسایمون تازه اومد این محل همه پورتهای مخابرات پر بود . پسرش گفت مخابرات گفته 1 ماه باید صبر کنی تو نوبت تا پورت خالی بشه.
بعد یهویی دیدم اینترنتشون وصل شد. بهش گفتم چیکار کردی. گفتش بابام رو بردم پیش رئیس مرکز . نمیدونم چی گفت به رئیس اینترنت رو وصل کردن نوبت رو جلو انداختن 1 ماه.
تو سایت تازه اضافه شده
با 2020 یه تماس بگیر آمار بگیر
تو سایت تازه اضافه شده
با 2020 یه تماس بگیر آمار بگیر
اون به خاطره تغییر قیمتهاست اضافه شده تا کسانی که از قدیم یک مگ یا دو مگ دارند در جریان باشن همین الانشم مخابرات میخواد این نامحدود برداره .
mehryar1973
09-06-2015, 07:01
سلام
شما کدوم سرویس نامحدود رو خواستید که گفتن نمیدیم:n03:
سلام ...
دوستان سرعت اینترنت شما هم افت کرده ؟ برای من با قیلتر شکن سرعت خیلی پایینه و به سختی یک صفحه باز میشه ...
ویرایش : با لپ تاپ تست کردم همه چیز اوکی هست فکر کنم مشکل از مودم وای فای کامپیوتر باشه
Firebirds
10-06-2015, 12:40
سلام ...
دوستان سرعت اینترنت شما هم افت کرده ؟ برای من با قیلتر شکن سرعت خیلی پایینه و به سختی یک صفحه باز میشه ...
ویرایش : با لپ تاپ تست کردم همه چیز اوکی هست فکر کنم مشکل از مودم وای فای کامپیوتر باشه
نه مشکلی نداره،
کسیی آمار نگرفت ، که دوباره آیا میشه 1 مگ نامحدود گرفت یا خیر ؟
Mr_100_dolari
11-06-2015, 22:49
سلام دوستان
امروز قبض ماه جدید اومد ...
نگاه کردم روش فقط طرح شگفت انگیز و تبلیغ کرده و کاملا به صورت پیشنهادی گفته کسایی که نامحدود دارن میتونند از سرعت های دو تا چهار برابر بالاتر / دانلود رابگان شبانه و ... استفاده کنند ...
البته جوری تبلیغ کرده کسایی که مطلع نباشند فکر کنند چه خبر شده و دارن حلوا خیرات میکنند ... البته خوب همه هم که 24 ساعت دانلود نمیکنند و شاید خیلی ها سرعت بالاتر محدود رو به نامحدود حال حاضر ترجیح بدن و تغییر طرح بدن ...
به هر حال فعلا با خیال راحت دانلودتون رو کنید ....
نکته در رابطه با قبض های جدید این هست که به عنوان یک مشترک قدیمی که تعرفه نامحدود 512 همیشه 20400 یا همین حدود محاسبه میشد اینبار شاهد تغییر اندکی شاید در حدود 1700 تومان یعنی 4000 تومان حدودا در جمع دو ماهه هست. حالا دلیل این افزایش قیمت چی بوده؟ من دوره پیش کمی بیش از 20 گیگ مصرف کردم شاید در حدود یکی دو گیگ. تعرفه مشترکین جدید هم که با تعدیل اندک اخیر 23000 هست تقریبا و باز هم با 4000 تومان افزایش جور در نمیاد.
دوستان من میخوام اینترنت نامحدود 512 بگیرم.تهران-منطقه سیدخندان
کسی از دوستان در این منطقه داره این سرویس رو؟
اصلا سرویس های نامحدود مخابرات،واقعا نامحدوده یا حد و مرز داره و محدود میکنن؟
لطفا یه توضیح کلی بدین.
salar_linux
13-06-2015, 08:44
سلام دوستان
می خواستم بپرسم مقدار حجم دانلودی 2مگ محدود در شب و نامحدود در ماه چقدره؟ وسرعت IDM بر روی این 2 سرویس در روز چقدره؟
ایا امکان ثبت نام 2مگ محدود وجود داره؟چون من رفتم تو سایت مخابرات اما فقط تو قسمت مشخصات فنی سرویس ADSL امکان ثبت نام محدود داشت!!!
farazfar
13-06-2015, 11:18
چرا چند روزیه صفحات به کندی باز میشه؟
نکته در رابطه با قبض های جدید این هست که به عنوان یک مشترک قدیمی که تعرفه نامحدود 512 همیشه 20400 یا همین حدود محاسبه میشد اینبار شاهد تغییر اندکی شاید در حدود 1700 تومان یعنی 4000 تومان حدودا در جمع دو ماهه هست. حالا دلیل این افزایش قیمت چی بوده؟ من دوره پیش کمی بیش از 20 گیگ مصرف کردم شاید در حدود یکی دو گیگ. تعرفه مشترکین جدید هم که با تعدیل اندک اخیر 23000 هست تقریبا و باز هم با 4000 تومان افزایش جور در نمیاد.
محدودیت حجمی برای ماه قبل حساب نکردن و قبض ها همگی یک قیمت داره و یه ذره گرون تر از قبل شده. من ماه قبل با سرعت 512 حدود 38 گیگ مصرف داشتم، ولی مجموع قبض فروردین و اردیبهشت 46،47 تومن اینا شد.
این طور که به نظر میرسه کلاً بی خیال این قضیه شدن، حداقل تا اطلاع ثانوی! :دی
asstubirs
13-06-2015, 16:10
با سلام میخوام یه نرم افزار دانلود کنم حجمش 4 گیگه.
این مصرف منصفانه برای نامحدود ها اجرا شده یا نه ؟
asstubirs
13-06-2015, 16:11
چون روی قبض جدید چیزی ننوشته ولی روی قبلی نوشته بود.
دوستان من میخوام اینترنت نامحدود 512 بگیرم.تهران-منطقه سیدخندان
کسی از دوستان در این منطقه داره این سرویس رو؟
اصلا سرویس های نامحدود مخابرات،واقعا نامحدوده یا حد و مرز داره و محدود میکنن؟
لطفا یه توضیح کلی بدین.
??? ??? ???
victor021
14-06-2015, 08:43
مخابرات 5 گیگ ماهانه رو 15500 میده که روقبض 17500 حساب میشه و نامحدود همین 512 در حدود25 هزارتومان هست.
سوالم اینه چه چیزی باعث میشه مشترکین طرح نامحدود خودشونو به این طرح حجمی 5گیگ تغییر بدن؟
نظرات سایتهای مختلف رو که میخوندم خیلیها اینکارو کردن.
بعضی از این طرح های مخابرات از فحش بدتره ولی وقتی مشترکین انتخاب میکنند اونها هم وقیح تر میشن و طرح های اینچنینی رو بیشتر میکنن و به ریش مون میخندن.
مخابرات 5 گیگ ماهانه رو 15500 میده که روقبض 17500 حساب میشه و نامحدود همین 512 در حدود25 هزارتومان هست.
سوالم اینه چه چیزی باعث میشه مشترکین طرح نامحدود خودشونو به این طرح حجمی 5گیگ تغییر بدن؟
نظرات سایتهای مختلف رو که میخوندم خیلیها اینکارو کردن.
بعضی از این طرح های مخابرات از فحش بدتره ولی وقتی مشترکین انتخاب میکنند اونها هم وقیح تر میشن و طرح های اینچنینی رو بیشتر میکنن و به ریش مون میخندن.
خوب یه سری از کاربرها مصرف چندانی ندارند. تو خانواده ما برادر خودم رو مثال میزنم، روزها سر کاره، بعد از ظهر ها با خانومش میان خونه ما، آخر شب میرند خونه. نهایتش دو سه ساعت در روز هم به اینترنت دست نمیزنه. فقط نت رو برای این گرفته که وقتی خونه شونه وایبر داشته باشه که اون هم فعلاً انقدر اختلال داره فکر نکمنم استفاده ای ازش بکنه.
تعداد کاربران اینچنینی زیاده، اکثر روز رو اصلاً خونه نیستند و با نت کاری ندارند. برای این افراد هزینه کمتر دادند برای مصرفی که میدونند ندارند به صرفه تره.
بعد یه سری دیگه هستند که براشون به صرفه نیست کامپیوترشون رو روشن رها کنند برای دانلود، براشون سرویسی که شبانه داشته باشه بهتره. البته از میان این افراد که به این دلیل سرویس رو به حجمی تغییر میدند کمتر از مورد قبلی است.
تعدادی هم هستند که بدون اطلاع از اینکه واقعاً دارند به سراغ چه گونه از سرویسی میرند و تنها با دیدن قیمت پایین تر، به فکر گرفتن چنین سرویس هایی میافتند.
بین کاربران، کم نیستند افرادی که واقعاً 2 - 2 تا میکنند و حساب میکنند که آیا مصرف ماهیانه اشان با چنین سرویس ها و تعرفه ها خوانایی داره و آیا براشون به صرفه هست دنبالش برند؟ بعد اقدام به تغییر سرویس میکنند اگه براشون به صرفه باشه.
و یه سری هم اشتباه میکنند، با دیدن آمار و ارقامی که کاربران مخابرات حجمی از سرویس هاشون تو مراکز و استان های دیگه گزاشتند، با تفکر اشتباه و اطلاع رسانی غلط اقدام به تغییر سرویس میکنند، خودتون به تاپیک و سرعت های قرار گرفته توسط کاربران شهرستان و استان های دیگه نگاهی بندازید، بعضی جاها سرویس 128 سرعت Burst بالای 10 مگابیت میبندند کارپیماهایی که سرویس مخابرات میفروشند و کاربرانشون شبی دو برابر یک ماه سرعت 128 نامحدود تهران دانلود میکنند باهاشون.
این ها یک سری از دلایلی بود که به ذهن من خورد، باید دلایل دیگه ای وجود داشته باشه. اگه کسی میدونه بگه یه جمع بندی بکنیم.
تلگرام شما هم فیلتر شده؟ با سیم کارت تست میکنم فیلتر نیست ولی با وای فای فیلتره
djkavehtnt
14-06-2015, 11:25
تلگرام شما هم فیلتر شده؟ با سیم کارت تست میکنم فیلتر نیست ولی با وای فای فیلتره
تلگرام برای من مشکلی نداره ولی وایبر برای من این طوریه
Tehranshahr
14-06-2015, 12:08
دلیل یکم گرونتر بودن قبض این دوره بخاطر 31روزه بودن ماهه مخابرات روزانه حساب میکنه تعرفشو.
سلام
دوستان یه چند تا سوال داشتم
1. برای ثبت نام حتما باید مالک خط باشه یا مثل بقیه سرویس دهنده ها هر کسی میتونه ثبت نام کنه؟
2. اینترنت 10 مگ محدود و موقع ثبت نام میدن یا شرایط خاصی داره گرفتنش برای مصارف خانگی؟
3. آیا اینترنت محدود (10 مگ مثلا) شامل شبانه رایگان هست؟
جزئیات افزایش تعرفه اینترنت نامحدود مخابرات
خبرنامه دانشجویان ایران: حمیدرضا بیدخام در پاسخ به این سوال که تغییرات تعرفه اینترنت نامحدود مخابرات از چه قرار است، اظهار کرد: تاکنون تعرفه اینترنت نامحدود، براساس مصوبه 49 سازمان تنظیم مقررات ارتباطات که مربوط به اواخر دهه 80 بود محاسبه میشد، این در حالی است که در این زمینه از سال 1390 از سوی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مصوبه دیگری ابلاغ شده است. به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ معاون تجاری مخابرات استان تهران ادامه داد: طی این مدت ما به دلیل اینکه برخی مسائل کیفی را هم مدنظر داشتیم مصوبه و تعرفههای جدید را اجرا نکرده و براساس همان تعرفههای قبلی هزینههای اینترنت کاربران خود را محاسبه کردیم و بدین ترتیب افزایش تعرفهها به زمان بهبود کیفیت موکول شد. وی همچنین عنوان کرد: اکنون کیفیت اینترنت مخابرات تا حدی بهبود یافته و برهمین اساس از اول خردادماه تعرفههای ما براساس مصوبه 152 اعمال خواهد شد البته ما در تغییرات صورت گرفته سقف رقمی که مجاز بود را انتخاب نکرده و تنها 75 درصد رقم مذکور را اعمال کردهایم که این افزایش تعرفه در مجموع حدود 10درصد میشود. معاون مخابرات استان تهران درباره اینکه آیا همچنان واگذاری اینترنت نامحدود توسط مخابرات ادامه دارد، گفت: واگذاری اینترنت فعلا به صورت نامحدود و غیرحجمی همچنان در مخابرات صورت میگیرد، چرا که نیاز برخی مشترکان است اما تفاوتی که وجود دارد آنکه اینترنت نامحدود دیگر تنها تا سرعت 512 کیلوبایت ارائه میشود و برای سرعتهای یک و دومگابایتی لازم است مشترک از سرویس حجمی استفاده کند. بیدخام در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به اینکه تعرفه اینترنت نامحدود مخابرات از سال 1387 به بعد تغییر نکرده بود، گفت: تغییر در تعرفهها نیز بیشتر به استانهای تهران و البرز مربوط میشود، چرا که در بسیاری استانها از ابتدا اینترنت به شکل حجمی و پیش پرداخت واگذار میشد. وی در پایان یادآور شد: سیاست مخابرات بر آن است که مشترکان اینترنت نامحدود به طور تدریجی به استفاده از اینترنت حجمی روی آورند برهمین اساس نیز مشوقهایی مانند «کمپین شگفتانگیز»در حال اجراست تا اقبال مشترکان نسبت به اینترنت حجمی افزایش پیدا کند.
behnood1367
14-06-2015, 16:59
مخابرات تهران به هیچ عنوان 2 و 1 مگ نامحدود دیگه نمیده.با رئیس مخابرات منطقمون صحبت کردم گفت حتی پسر شهید هم باشی یا پدرت جانباز باشه اصلا دیگه امکان نداره 2 و 1 مگ نامحدود بدیم. تموم شد.
Milad4171
14-06-2015, 17:35
دوستان سلام. یه سوال دارم. اگر ترافیکمون تموم بشه اینترنت قطع میشه ؟ یا با یک تعرفه دیگه اینترنت به صورت آزاد حساب میکنه!!؟
من سرویسم ماهی 10 گیگ هست ولی حس میکنم بالای 10 گیگ مصرف داشتم ( به پنل هم دسترسی ندارم )
دوستان سلام. یه سوال دارم. اگر ترافیکمون تموم بشه اینترنت قطع میشه ؟ یا با یک تعرفه دیگه اینترنت به صورت آزاد حساب میکنه!!؟
من سرویسم ماهی 10 گیگ هست ولی حس میکنم بالای 10 گیگ مصرف داشتم ( به پنل هم دسترسی ندارم )
سلام
اینترنت قطع نمیشه. ترافیک اضافه میاد روی قبض.
تا 5 گیگ 3600
5 تا 10 گیگ 2600
بقیه 1600
farhad_realmadrid
15-06-2015, 09:15
سلام
این چند روز اینترنت 1 مگ من ، نوسان شدید داشته کسی مثل من بوده؟ Line Rate - Downstream (Kbps): 923 دان استریم همش بین 300 تا 900 نوسان داره بعضی موقعها به صفر میرسه!!!!
farhad_realmadrid
15-06-2015, 09:19
سلام
این چند روز اینترنت 1 مگ من ، نوسان شدید داشته کسی مثل من بوده؟ Line Rate - Downstream (Kbps): 923 دان استریم همش بین 300 تا 900 نوسان داره بعضی موقعها به صفر میرسه!!!!
دوستان سلام
ما اخیرا آپارتمان جدید خریدیم که قبلا چند بار معامله شده و خط تلفن موجود، به اسم اون نفر اول هست. الان دیگه به اون شخص دسترسی نیست که خط رو تغییر نام بدیم. مخابرات میگه برای اینترنت باید مالک خط درخواست بده. میخواستم بپرسم شما راه حلی سراغ دارید؟؟ (به غیر از خرید خط جدید که زمانبر هست و ممکنه خط pcm وصل کنند). ممنون میشم اگر تجربه ای در این مورد دارید راهنمایی کنید
دوستان سلام
ما اخیرا آپارتمان جدید خریدیم که قبلا چند بار معامله شده و خط تلفن موجود، به اسم اون نفر اول هست. الان دیگه به اون شخص دسترسی نیست که خط رو تغییر نام بدیم. مخابرات میگه برای اینترنت باید مالک خط درخواست بده. میخواستم بپرسم شما راه حلی سراغ دارید؟؟ (به غیر از خرید خط جدید که زمانبر هست و ممکنه خط pcm وصل کنند). ممنون میشم اگر تجربه ای در این مورد دارید راهنمایی کنید
هیچ راه حلی نداره و حتما باید کسی که صاحب خط هست با مدارک شناسایی بره و درخواست بده
من خودم این مشکل رو داشتم و به هیچ طریقی نتونستم اینترنت بگیرم برای همین رفتم و خط جدید خریدم
amirhoseinshz
15-06-2015, 11:48
مخابرات زنجان
سرعت 512 گرفتم و 8 برابر کردن واقعا راضیم عالیه
با این سرعت و ترافیگ 8گیگ ماهیانه 17 تومن میشه
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
mohammad_s7201
15-06-2015, 12:21
دوستان سلام
خرید خط جدید اصلا زمانبر نیستا.
من خط جدید خریدم یه هفته ای وصل شد.
درضمن همون موقع که میری خط جدید بخری تو فرمش گزینه اینترنت هم داره که همزمان اینترنت رو هم وصل میکنن
سلام
1. اینترنت 10 مگ محدود و موقع ثبت نام میدن یا شرایط خاصی داره گرفتنش برای مصارف خانگی؟
2. آیا اینترنت محدود (10 مگ مثلا) شامل شبانه رایگان هست؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچ راه حلی نداره و حتما باید کسی که صاحب خط هست با مدارک شناسایی بره و درخواست بده
من خودم این مشکل رو داشتم و به هیچ طریقی نتونستم اینترنت بگیرم برای همین رفتم و خط جدید خریدم
خرید خط جدید اصلا زمانبر نیستا.
من خط جدید خریدم یه هفته ای وصل شد.
درضمن همون موقع که میری خط جدید بخری تو فرمش گزینه اینترنت هم داره که همزمان اینترنت رو هم وصل میکنن
ممنون از راهنماییتون. راستش میخواستم هر جور شده این خط موجود را نگه دارم، حتی اگه شده اجاره نامه صوری بگیرم و ...!! چون قابلیت ADSL با کیفیت خوب رو داره. نگرانم خط جدید که میخرم نویز بالا داشته باشه یا اصلا قابلیت ADSL نداشته باشه!! ولی مثل اینکه چاره ای جز خرید نیست
asstubirs
15-06-2015, 13:15
با سلام
دوستان مصرف منصفانه برای نامحدود ها اجرا شده یا نه؟
با تشکر
چندین بار پرسیده شده...........
خیر هنوز اجرا نشده
ممنون از راهنماییتون. راستش میخواستم هر جور شده این خط موجود را نگه دارم، حتی اگه شده اجاره نامه صوری بگیرم و ...!! چون قابلیت ADSL با کیفیت خوب رو داره. نگرانم خط جدید که میخرم نویز بالا داشته باشه یا اصلا قابلیت ADSL نداشته باشه!! ولی مثل اینکه چاره ای جز خرید نیست
یک نکته موقع خرید خط
وقتی میخواهید خط جدید بگیرید حتما بگید که برای ADSL میخوام
و حتی اگر شده برید واحد مهندسیشون و بخواهید که
نقشه منطقه شما رو چک کنن که یک وقت PCM بهتون ندن
behnood1367
16-06-2015, 08:03
منم 512 نامحدود داشتم در 2 دقیقه 2 مگش کردم. از تو خونه . خیلی آسون. اول تبدیلش کردم به prepaid اون 1 ثانیه انجام شد. یعنی از روی قبض تلفن جدا کردم هزینشو از ماه بعد اصلا گزینه adsl زو نمیزنه.بعدشم 1 و 2مگ باز شد برای انتخاب.
2 مگ رو انتخاب کردم و 1 دقیقه بعد تغییر کرد پهنای باندم به 2 مگ.یه 2 مگ 6 ماهه خریدم با کارت عابر بانکم و رمز دومش. 113 تومن. 16 گیگ حجم داره روش. هر وقت اون 16 گیگ تموم شدحجم اضافه هم هر گیگ 3800.
اینم تست سرعت:
منم 512 نامحدود داشتم در 2 دقیقه 2 مگش کردم. از تو خونه . خیلی آسون. اول تبدیلش کردم به prepaid اون 1 ثانیه انجام شد. یعنی از روی قبض تلفن جدا کردم هزینشو از ماه بعد اصلا گزینه adsl زو نمیزنه.بعدشم 1 و 2مگ باز شد برای انتخاب.
2 مگ رو انتخاب کردم و 1 دقیقه بعد تغییر کرد پهنای باندم به 2 مگ.یه 2 مگ 6 ماهه خریدم با کارت عابر بانکم و رمز دومش. 113 تومن. 16 گیگ حجم داره روش. هر وقت اون 16 گیگ تموم شدحجم اضافه هم هر گیگ 3800.
اینم تست سرعت:
مبارکه دوست عزیز.
2 تا سوال:
یعنی ماهی 3 گیگ هم نمیشه؟!
حالا اون 2 مگ به چه دردی میخوره؟
دوستان میشه یکی برام روشن کنه این جملات یعنی چی دقیقا؟
۱- کمپین شگفتانگیز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حجم دانلود اضافه رایگان ماهیانه تشویقی در بازه قراردادکه برای محصولات اعمال شده است.
۲- کمپین بهاره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ارائه 5 گیگابایت حجم اضافه رایگان ماهیانه تشویقی مختص مشترکین سرویس 2Mbps و 3گیگابایت حجم دانلود اضافه رایگان ماهیانه تشویقی مختص مشترکین سرویس 1Mbpsدر بازه قراردادکه برای محصولات اعمال شده است.
دقیقا این بازه قرارداد یعنی چی؟
سلام
1. اینترنت 10 مگ محدود و موقع ثبت نام میدن یا شرایط خاصی داره گرفتنش برای مصارف خانگی؟
سلام
1- بستگی داره اون کارمند مخابراتی که هنگام رجوع شما میخواد سرویس بده گیر باشه یا نه، مرکز قدوسی اکثر کارمنداش حتی شما رو راهنمایی هم میکنند اگه زیر و بمی داشته باشه و راحت و بدون گیر هم سرویس های سرعت بالا رو ارائه میدند.
2- اینترنت های حجمی رایگان شبانه ندارند. فقط طرح های کمپین ستاره دار هست که شبانه دارند، به عنوان کاربر جدید هم فقط میتونی تا 2 مگ کمپین بگیری. کمپین های شگفت انگیز 5 مگی و 10 مگی با شبانه رایگان فقط به کاربران فعلی سرویس های 1 مگابیت و 2 مگابیت نامحدود که بخواهند تغییر سرویس به کمپین بدهند ارائه داده میشه. یک سال هم نمیتونی تعرفه رو تغییر بدی یا تخلیه کنی اگه کمپین بگیری و اگرنه باید جریمه پرداخت کنی.
babakpanir
18-06-2015, 21:45
پینگ سرویسهای مخابرات بالاست و همین باعث تاخیر در دیدن میشه.اگه پینگش بالا بود که قیمتش این نمیشد.
با رایتل هم تست کردی؟
فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk
pooya777
18-06-2015, 22:01
دوستان یکی بگه طرح شگفت انگیز با کمپین بهاره فرقشون چیه و کدوم بهتره؟!بهاره 5 گیگ میدن به اضافه 5 گیگ تشویقی.شگفت 7 گیگ میدن.منکه گیج شدم! از تو سایتش هم فقط میشه به شگفت انگیز تغییر داد.512 نامحدود رو 2 مگ محدود کنم به نظرتون؟ با کدوم طرح؟
aluminum
18-06-2015, 22:33
دوستان مقدار Upstream بنده رو تقریبا نصف کردن؟!! برای شما هم همین داستانه؟
قبلا 600 خورده ای بود الان شده 355
mohammad_s7201
19-06-2015, 01:33
دوستان یکی بگه طرح شگفت انگیز با کمپین بهاره فرقشون چیه و کدوم بهتره؟!بهاره 5 گیگ میدن به اضافه 5 گیگ تشویقی.شگفت 7 گیگ میدن.منکه گیج شدم! از تو سایتش هم فقط میشه به شگفت انگیز تغییر داد.512 نامحدود رو 2 مگ محدود کنم به نظرتون؟ با کدوم طرح؟
کمپین بهاره به نظر من بهتره. من 2مگ بهاره گرفتم.
بهاره ماهی 10گیگ و شگفت انگیز ماهی 7 گیگ. قیمتشون هم زیاد با هم فرقی نداره.
حداقل تا یک سال که قرارداد داری ماهی 10 گیگ بهت میدن.
بهتره بری مخابرات کمپین بهاره بگیری. یکی دو ساعته وصل میشه
aliani92
19-06-2015, 09:31
اینم تست سرعت:
سلام دوست عزیز.
این تغییرات که انجام دادید فوری و آنلاین اعمال میشد یا باید امور مشترکین هم تایید می کرد؟؟
چون من تغییر نامحدود به شگفت انگیز رو که زدم در مرجله بعدی باید امور مشترکین تایید می کرد.
دوستان مقدار Upstream بنده رو تقریبا نصف کردن؟!! برای شما هم همین داستانه؟
قبلا 600 خورده ای بود الان شده 355
شاید به علت نویز روی خط باشه
برای من هم پیش اومده بود و با تعویض splitter مشکل رفع شد
GHAGHALEELEE
19-06-2015, 13:14
با رایتل هم تست کردی؟
عذر میخوام خاطرم نیست موضوع بحث چی بوده ، راجع به تماشای انلاین سایت بخصوصی بوده ؟
من تا الان از رایتل استفاده نکردم.
یکی بمن گفته که در سایت مخابرات با تغییر سرویس به وضعیت اعتباری , سرعت 5 و 10 مگابایت هم میشه انتخاب کرد ! راست گفته ؟
samijavid
19-06-2015, 16:14
سلام دوستان
من الان 512 نامحدود دارم میخوام یه سرویس حجمی با سرعت بالاتر با دانلود شبانه بگیرم این قضیه prepaid و شگفت انگیز و اینا چین هرکدوم ؟؟ :n13:
aluminum
19-06-2015, 18:50
شاید به علت نویز روی خط باشه
برای من هم پیش اومده بود و با تعویض splitter مشکل رفع شد
چرا فقط مقدار Upstream کم شده و Downstream تغییری نکرده...
یک مشکلی هم هست که دو سه روز باهاش درگیرم اینه که هر چند لحظه یک بار کلا ارتباطم قطع میشه . فاصله بین قطع شدن ها بعضی مواقع کمتر از 5 دقیقه هست و بعضی اوقات تا چند ساعت هم قطع نمیشم....بعد از قطع شدن با خاموش روشن کردن مودم ارتباطم وصل میشه...و بعضی اوقات میبینم Upstream هم به مقدار قبلی برگشته ولی خیلی کم پیش میاد
mohammad_s7201
21-06-2015, 17:22
اینم از sms مخابرات.
500 مگ واسم مونده. بعضی روزا مصرفم رو زیادی زده مثلا جمعه من مثل همیشه کار کردم ولی مصرف رو زده 600 مگ :n13::n03:
mojtaba0007
21-06-2015, 22:22
512 نامحدود دارم .مرکز آیت الله کاشانی.
2 روزه سرعت دانلود سرور خارجی هی داره کمتر و کمتر میشه.
قبلا با 1 کانکشن 60 کیلو میداد الان با یه کانکشن 5 کیلو میده با 16 تا کانکشن 58. با سرور داخلی مشکلی نداره سرعت.
کسی دیگه هم این مشکل رو داره یا من رفتم تو لیست سیاه ؟!!
nima_solook
22-06-2015, 03:21
بله منم همین مشکل رو دارم سرویس من 2 مگ حجمی هست !
نمیدونستم مخابرات هم لیست سیاه داره واقعا داره ؟
به نظرم "مشکل تهیه پهنای باند دارن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])" تو ماه رمضون ترافیک شبکه میره بالا این دوتا از دلایلش هست باید صیر کنیم ببینیم بعد از این ایام مشکل برطرف میشه یا نه !
m3hrdad.x
22-06-2015, 11:48
سلام دوستان
بنده 256 نامحدود دارم میخاستم تغییر به سرویس کمپین شگفت انگیز یا بهاره بدم.
میخام بدونم الان که من بدون دردسر با سرعت 32 دانلود دارم آیا با گرفتن طرح حجمی در ساعات رایگان شب سرعت افت نمیکنه و ثابت هست ؟؟؟
از دوستانی که استفاده میکنند تقاضای راهنمایی دارم
nima_solook
22-06-2015, 15:43
از سه روز پیش کیفیت شبکه چه روز و چه شب افت کرده و معلوم نیست کی به حالت عادی برگرده البته فکر میکنم به مرکز مخابراتی هم مربوط باشه
اما حالت نرمال بله به من 2 مگ رو 200-220 میداد نه بیشتر
mehryar1973
22-06-2015, 23:00
مخابرات لیست سیاه و ازین حرفا نداره یعنی تا حالا که نداشته:n02:
فقط شبا پینگ میره بالا تو ساعات اوج مصرف تو این شرایط طبیعیه که نوسان هم زیاد میشه،این وضعیت تو مرکزی اگه تعداد
یوزر های مخابرات زیاد باشن بدتر میشه
سلام . دوستانی که کمپین بهاره ثبت نام کردن آیا دانلود شبانه رایگان تو ساعتی که اعلام کردن برقراره ؟ یکی از بستگان که کمپین بهاره 2 مگ ثبت نام کرده بود امروز اینترنتش وصل شد ولی تو صفحه کاربریش اعلام شده بود
به اطلاع مشترکین محترم سرویس حجمی کمپین ADSL با طرح دانلود شبانه رایگان می رساند که هزینه حجم مصرفی شبانه، از صورتحساب شما کسر خواهد شد.
آپلود رایگان حساب نمیکنه ؟
یه چیزیو هنوز متوجه نشدم . اینکه صرف میکنه از 512 نامحدود به دو مگ محدود کوچ کرد چون همونطوری که میدونید با 512 نامحدود توی روز نهایت بتونین 2 3 گیگ دانلود میکنین اونم دستگاه باید 24 ساعت روشن باشه ولی در حالت محدود همون مقدار حجم میتونین توی 5 ساعت شبانه دانلود کنین ولی باید اینو هم در نظر گرفت آیا شبانش همیشه آپ هست قطعی نداره یکشب باشه یه شب نباشه .
سلام . دوستانی که کمپین بهاره ثبت نام کردن آیا دانلود شبانه رایگان تو ساعتی که اعلام کردن برقراره ؟ یکی از بستگان که کمپین بهاره 2 مگ ثبت نام کرده بود امروز اینترنتش وصل شد ولی تو صفحه کاربریش اعلام شده بود
به اطلاع مشترکین محترم سرویس حجمی کمپین ADSL با طرح دانلود شبانه رایگان می رساند که هزینه حجم مصرفی شبانه، از صورتحساب شما کسر خواهد شد.
این یعنی رایگانه و دانلود شبانه رو از دانلود کل کم میکنن و اون میزان دانلود رو حساب میکنن .
pooya777
24-06-2015, 08:23
کمپین بهاره به نظر من بهتره. من 2مگ بهاره گرفتم.بهاره ماهی 10گیگ و شگفت انگیز ماهی 7 گیگ. قیمتشون هم زیاد با هم فرقی نداره. حداقل تا یک سال که قرارداد داری ماهی 10 گیگ بهت میدن.بهتره بری مخابرات کمپین بهاره بگیری. یکی دو ساعته وصل میشهمن اینجور که دستگیرم شده درسته که کمپین بهاره از نظر گیگ و قیمت به صرفه تره ولی کسایی که این کمپین رو انتخاب میکنند اینترنت نامحدود خودشون رو از دست میدن و دیگه نمیتونند بهش برگردند.چون کاربران جدید هم میتونند تو اون کمپین بهاره ثبت نام کنند.ممکنه بعد از پایان قرارداد اون 5 گیگ تشویقی کمتر بشه یا کلن برش دارند.ولی کمپین شگفت انگیز مخصوص نامحدود دارهاست و بعد از تموم شدن مدت قرارداد یکساله دوباره باید برگرده به همون نامحدود فعلی.اون موقع آدم میتونه تصمیم بگیره چه طرح دیگری رو انتخاب کنه یا رو نامحدود خودش باقی بمونه.فکر کنم فرق اصلی این دوتا کمپین همین باشه که بهمین خاطر اون بهاره گیگ بیشتری میده برای جذب بیشتر کاربرها.
mouzi4us
24-06-2015, 10:41
سلام دوستان ، من تو مرکز مخابراتی شهید لطیفی هستم ، چون خونه ما به صورت مجتمع با تعداد واحد زیاد هست ، گفتن میخوان کل واحد ها رو خطشون رو فیبر نوری کنند ، منم عزا گرفتم حالا اینترنتم چی میشه ، ظاهرا فقط خود مخابرات میده اونم ، کسی اینترنت فیبر نوری از مخابرات داره ؟؟؟ دانلود رایگان داره یا نه ؟؟؟ سرعتش چطوره ؟؟
عجب گیری کردیما : از فیبر نوری بودن پشیمان گشته ایم ....مرحمت فرموده ما را مس کنید :n28::n28:
Amir M.ohAma.D
24-06-2015, 12:02
دوستان چند وقتی میشه اینترنت مدام قطع میشه یهو چراغ اینترنت و adsl مودم خاموش میشه تا چند بار مودمو خاموش روشن نکنم درست نمیشه
از وقتی 512 نامحدود گرفتم اینطوری شده اصلا نمیشه دانلود کرد انگار تایمر داره قطع بشه
مقدار MTU در تنظیمات مودم باید تغییر بدید. در همین فروم تاپیک آموزش هست.
DarkLords
24-06-2015, 22:58
امروز حسابی اعصاب مارو بهم ریختن اینا. همش قطعی، پینگ افتضاح، حتی سایتهای ایرانی هم بزور باز میشن.
babakpanir
24-06-2015, 23:34
آقا این پیام شما هر وقت میاد آدم کوپ میکنه! یعنی چی که مخابرات استان تهران. منظور اسم پست شماست؟ همه ش هم توی هشدار میاد. یه مقدار توضیح بدین؟!
فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk
nima_solook
25-06-2015, 00:51
دوستان چند وقتی میشه اینترنت مدام قطع میشه یهو چراغ اینترنت و adsl مودم خاموش میشه تا چند بار مودمو خاموش روشن نکنم درست نمیشه
از وقتی 512 نامحدود گرفتم اینطوری شده اصلا نمیشه دانلود کرد انگار تایمر داره قطع بشه
اسپیلیتر و کابل های اتصال خط تلفن به مودم و لن سیستم رو چک کنید (شاید موضوع پیش پا افتاده ای باشه اما گاهی واقعا راه گشاست) یا مودم رو ریست فکتوری کنید و تنظیمات رو دوباره انجام بدید در نهایت اگر نتیجه نگرفتید با پشتیبانی تماس بگیرید گرچه پشتیبانی واقعی نداریم اما از هیچی بهتره . . .
در ضمن کیفیت شبکه مخابرات اخیرا تو بعضی مناطق افت کرده و سرویس شما نامحدود هم هست
دوستان کسی میدونه مخابرات آپلود رایگان حساب میکنه یا نه
نه خیر پولیه
چه دلیلی داره همچین آدمایی خدمات رایگان بدن به شما؟
گذشته از اون سرعت آپلود بسیار افتضاحی هم داره
mouzi4us
25-06-2015, 13:20
سلام دوستان ، من تو مرکز مخابراتی شهید لطیفی هستم ، چون خونه ما به صورت مجتمع با تعداد واحد زیاد هست ، گفتن میخوان کل واحد ها رو خطشون رو فیبر نوری کنند ، منم عزا گرفتم حالا اینترنتم چی میشه ، ظاهرا فقط خود مخابرات میده اونم ، کسی اینترنت فیبر نوری از مخابرات داره ؟؟؟ دانلود رایگان داره یا نه ؟؟؟ سرعتش چطوره ؟؟
عجب گیری کردیما : از فیبر نوری بودن پشیمان گشته ایم ....مرحمت فرموده ما را مس کنید :n28::n28:
ینی کسی نیست فیبر نوری داشته باشه ؟؟؟
mohammad_s7201
25-06-2015, 13:52
فکر کنم رایگانه. چون ماه گذشته من حدود 2گیگ آپلود کردم ولی از 10گیگ حجم ماهیانم کم نشد.
ولی برای اطمینان از 2020 بپرسی بهتره
Firebirds
25-06-2015, 16:38
کسی از دوستان طرح شرح کمپین بهار ه 94 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دارد ؟
من الان 256 نامحدود دارم، ولی واقعا سرعتش پایین هست، این طرح 1 مگ بهاره شون با 8 گیگ ترافیک ماهانه چطور هست ؟
کسی با این طرح شب دانلود کرده ببینه، آیا واقعا رایگان حساب میشود ؟!!
این طرح را میشود، PrePaid کرد ؟
nima_solook
25-06-2015, 17:30
سرعت رو چند هست ؟ 256 باید 32 کیلو بایت دانلود داشته باشید
اگه 1 مگ بگیرید 128 کیلو بایت سرعت دانلود دارید کلا برای وبگردی 256 هم کافیه (البته با پینگ و پایداری مناسب شبکه)
بله واقعا رایگان اما قرارداد یک ساله هست یعنی اگر قبل از یک سال انصراف بدید هزینه تمام گیگ های تشویقی رو ازتون میگیرن
فکر نکنم بشه تبدیل به پیش پرداخت (Pre Paid) کرد بازم از قسمت فروش 2020 بپرسید
aluminum
25-06-2015, 17:47
lمن هم دقيقاً چنين مشكلي دارم ... بعدي ميدونم مشكل از اسپيليتر و ... باشه:n03:
GHAGHALEELEE
25-06-2015, 18:24
سلام
بچه ها هنوز هم سرویس نامحدود 512 میدن ؟
Firebirds
25-06-2015, 18:50
سلام
بچه ها هنوز هم سرویس نامحدود 512 میدن ؟
آره، نباید مشکلی باشه
Milad4171
25-06-2015, 19:53
سلام
اینترنت قطع نمیشه. ترافیک اضافه میاد روی قبض.
تا 5 گیگ 3600
5 تا 10 گیگ 2600
بقیه 1600
سلام دوستان. این موضوع که ترافیک اضافه میاد رو قبض رو چطوری حساب میکنن؟؟
من دسترسی به پنل ندارم نمیدونم آخر ماه قراره چقدر قبض بیاد :n03:
چون خودم میدونم بیشتر از 10 گیگ مصرفم شده
سلام دوستان. این موضوع که ترافیک اضافه میاد رو قبض رو چطوری حساب میکنن؟؟
من دسترسی به پنل ندارم نمیدونم آخر ماه قراره چقدر قبض بیاد :n03:
چون خودم میدونم بیشتر از 10 گیگ مصرفم شده
اگه 10 گیگ اضافه مصرف کردید. هزینه سرویس + 18 هزار تومان برای 5 گیگ اولیه اضافه + 13 هزار تومان برای 5 گیگ بعدی که اضافه مصرف کردید توی همون ماه و بعد از اون هم هر گیگ دیگر اضافه 1600 تومان حساب میشه.
mohammad_s7201
26-06-2015, 11:31
اگه 10 گیگ اضافه مصرف کردید. هزینه سرویس + 18 هزار تومان برای 5 گیگ اولیه اضافه + 13 هزار تومان برای 5 گیگ بعدی که اضافه مصرف کردید توی همون ماه و بعد از اون هم هر گیگ دیگر اضافه 1600 تومان حساب میشه.
یعنی به محض اینکه 10 گیگ تموم شد یهو 5گیگ به حسابمون میره؟ شاید ما یه گیگ بیشتر نخوایم:n13:
reza_khoshtip
26-06-2015, 16:24
دوستان چند روزی هست که سرعت اینترنتم بدجوری افت کرده,صفحات وب به سختی باز میشه
512 نامحدود تهران
Firebirds
26-06-2015, 16:57
دوستان چند روزی هست که سرعت اینترنتم بدجوری افت کرده,صفحات وب به سختی باز میشه
512 نامحدود تهران
باید از صفحه Status مودمت عکس بگیری + با نرم افزار PingPlotter در ساعت های مختلف گراف بگیری، بزاری اینجا تا بشه نظر داد.
کلا چند روزی سرویس مخابرات افت کرده . دوستان این کمپین شگفت انگیزه قرارداد یک سال است ؟ چن مستاجریم کمتر از یکسال مونده که بلند بشیم .
سلام
دوستان جدیدا کسی از مرکز پیام نور از مخابرات اینترنت نامحدود گرفته
من دیروز ثبت نام کردم و امروز این پیامک واسم اومده
متقاضي گرامي درخواست سرويس ADSL شما بررسي و با توجه به عدم وجود امکانات فني آرشيو گرديد و در اولين فرصت بعد از تامين امکانات، سرويس شما برقرار و اطلاع رساني خواهد شدمعاونت تجاري شرکت مخابرات استان تهران
کارم تمومه؟
چیکار میتونم کنم الان؟
یعنی به محض اینکه 10 گیگ تموم شد یهو 5گیگ به حسابمون میره؟ شاید ما یه گیگ بیشتر نخوایم:n13:
خیر. بعد از پایان ترافیکتون، گیگ به گیگ به حسابتون میره. شما گفتید 10 گیگ اضافه مصرف کردید که من اون رو نوشتم.
بعد از پایان حجم سرویس ماهانه، 1 بایت که بیشتر مصرف کنید. 1 گیگ با هزینه ترافیک اضافه اولیه به حساب شما میره
بعد از مصرف 5 گیگ اضافه اولیه، 1 بایت که بیشتر مصرف بشه، 1 گیگ با هزینه ترافیک تخفیفی....
و به همین منوال، پس از 10 گیگ مصرف، هر گیگ دیگه که اضافه میشه با تخفیف نهایی.
Tehranshahr
27-06-2015, 18:15
خیر. بعد از پایان ترافیکتون، گیگ به گیگ به حسابتون میره. شما گفتید 10 گیگ اضافه مصرف کردید که من اون رو نوشتم.
بعد از پایان حجم سرویس ماهانه، 1 بایت که بیشتر مصرف کنید. 1 گیگ با هزینه ترافیک اضافه اولیه به حساب شما میره
بعد از مصرف 5 گیگ اضافه اولیه، 1 بایت که بیشتر مصرف بشه، 1 گیگ با هزینه ترافیک تخفیفی....
و به همین منوال، پس از 10 گیگ مصرف، هر گیگ دیگه که اضافه میشه با تخفیف نهایی.
شما از کجا به این نتیجه رسیدین که بابت یک بایت 1گیگ حساب میکنه؟
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
سلام
دوستان جدیدا کسی از مرکز پیام نور از مخابرات اینترنت نامحدود گرفته
من دیروز ثبت نام کردم و امروز این پیامک واسم اومده
کارم تمومه؟
چیکار میتونم کنم الان؟
بله شما کار خودتون رو انجام دادید
و باید منتظر باشید تا پورت منطقه تون خالی بشه
و بعد با شما تماس میگیرن و در صورت تایید شما اینترنت شما ظرف مدت نصف روز فعال میشه
farhad_realmadrid
28-06-2015, 00:07
کسی میدونه سرعت محدود 2 مگ ، فیکسه یا مثل شرکتهای دیگه روی 4 یا 6 مگ میبدندن؟
samijavid
28-06-2015, 00:08
دوستان این نوشته بالا چی میگه ؟؟ :n38:
farshad0123
28-06-2015, 00:13
دوستان این نوشته بالا چی میگه ؟؟ :n38:
یعنی ترافیک شبانه رایگان هزینه ای ندارد
بله شما کار خودتون رو انجام دادید
و باید منتظر باشید تا پورت منطقه تون خالی بشه
و بعد با شما تماس میگیرن و در صورت تایید شما اینترنت شما ظرف مدت نصف روز فعال میشه
یعنی برم اونجا گریه زاری کاری پیش نمیره؟
راستی من داییم تو مخابرات کار میکنه. بخش دفتری. این جریان همکار چیه تو بخش ثبت نام؟ کمکی نمیکنه؟
یعنی برم اونجا گریه زاری کاری پیش نمیره؟
راستی من داییم تو مخابرات کار میکنه. بخش دفتری. این جریان همکار چیه تو بخش ثبت نام؟ کمکی نمیکنه؟
اگر آشنا توی مخابرات دارید میتونید ازش استفاده کنید و نوبتتون رو جلو بندازید
در غیر اینصورت باید منتظر بمونید تا با شما تماس بگیرن
اون بخش برای کارمندای مخابرات هست و فکر کنم با تخفیف میتونن اینترنت بگیرن
شما از کجا به این نتیجه رسیدین که بابت یک بایت 1گیگ حساب میکنه؟
کارمند مخابرات مرکز رو سوال پیچ کردم وقتی رفته بودم برای پیگیری قضیه مصرف منصفانه و تغییر سرویسم. البته آخرش به این نتیجه رسیدم که سرویسم رو قطع کنم و پولش رو جمع کنم آنتن بخرم و برم وایرلس. از شر این ADSL ها راحت بشم.
hameo981
28-06-2015, 09:37
امروز زنگ زدم مخابرات گفتم اگه من 512 نامحدود ازتون بگیرم ، زیاد دانلود کنم سرعتمو میارید پایین ، گفت نباید بت بگم اما میاریم پایین ، هر جای دیگه ای هم که باشه میارن پایین.
کسانی که 512 دارن این درسته ؟؟ سرعت همیشه روی 60 ثابت نیست و در صورت دانلود بیش از حد سرعتتون رو میارن پایین ؟؟
باز بحث محدود کردن اینترنت شروع شده؟! :| اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])توی بخش اینترنت نامحدود، محدودیت گذاشته. 9 گیگ برای 512 از فحش بدتره! مثل آدم هم اطلاع رسانی نمیکنن که بفهمیم قضیه از چه قراره و این جدول دقیقاً جریانش چیه.
امروز زنگ زدم مخابرات گفتم اگه من 512 نامحدود ازتون بگیرم ، زیاد دانلود کنم سرعتمو میارید پایین ، گفت نباید بت بگم اما میاریم پایین ، هر جای دیگه ای هم که باشه میارن پایین.
کسانی که 512 دارن این درسته ؟؟ سرعت همیشه روی 60 ثابت نیست و در صورت دانلود بیش از حد سرعتتون رو میارن پایین ؟؟
من توی خرداد حدود 90 گیگ استفاده داشتم و سرعت دانلود همیشه ثابت بود. یعنی تا آخرین روز همون 60،65 بود و فرقی نکرد. سرعت اینترنت بعضی وقت ها به مشکل میخورد و بعضی صفحه ها دیر باز میشدن، ولی سرعت دانلود مشکلی نداشت! حالا نمیدونم شاید جدیداً یه تصمیم دیگه ای گرفتن، ولی تا امروز که خبری نبوده.
djkavehtnt
28-06-2015, 10:55
آقایون ، دوستان . این تعرفه های جدید که توی سایت مخابرات زده چی میگه؟؟؟
حداقل تبادل ترافیک ماهیانه؟؟؟
یعنی مثلا در سرعت 512 بعد از استفاده 9 گیگ سرعت ما رو میارن رو 128 ؟؟؟
Tehranshahr
28-06-2015, 14:35
کارمند مخابرات مرکز رو سوال پیچ کردم وقتی رفته بودم برای پیگیری قضیه مصرف منصفانه و تغییر سرویسم. البته آخرش به این نتیجه رسیدم که سرویسم رو قطع کنم و پولش رو جمع کنم آنتن بخرم و برم وایرلس. از شر این ADSL ها راحت بشم.
اما من بعید میدونم همچین چیزی باشه، احتمالا مگابایتی حساب میکنن، اگر گیگی بود مبلغ قبض رند درمیومد ولی اینطور نیست.
Mohsen_mzh
28-06-2015, 23:49
سلام
دوستان من 2 مگابیت نامحدود دارم ، سرعت دانلودم چند روزه با آیپی های خارج از ایران 1/10 ام شده یعنی حدود 0.2 مگابیت.
برای بقیه هم همینطوره؟
آقایون ، دوستان . این تعرفه های جدید که توی سایت مخابرات زده چی میگه؟؟؟
حداقل تبادل ترافیک ماهیانه؟؟؟
یعنی مثلا در سرعت 512 بعد از استفاده 9 گیگ سرعت ما رو میارن رو 128 ؟؟؟
خیر، پس از مصرف اون میزان ترافیک، براتون ترافیک اضافه حساب میکنند، یعنی در حقیقت دیگه سرویس نامحدود وجود نداره. شما سرویس 512 حجمی خواهید داشت با 9 گیگ ترافیک اولیه اگه از مخابرات سرویس به نام نامحدود بگیرید از این به بعد. برای کاربران فعلی نمیدونم اعمال شده هنوز یا نه، تا چند وقت پیش که میگفتند اعمال نشده روی سرویس های فعلی که نامحدود هستند.
mehryar1973
29-06-2015, 09:51
خیر، پس از مصرف اون میزان ترافیک، براتون ترافیک اضافه حساب میکنند، یعنی در حقیقت دیگه سرویس نامحدود وجود نداره. شما سرویس 512 حجمی خواهید داشت با 9 گیگ ترافیک اولیه اگه از مخابرات سرویس به نام نامحدود بگیرید از این به بعد. برای کاربران فعلی نمیدونم اعمال شده هنوز یا نه، تا چند وقت پیش که میگفتند اعمال نشده روی سرویس های فعلی که نامحدود هستند.
این سوال رو اینجا یکی:
پرسیده و هنوز جواب ندادن همین سکوت میتونه شک برانگیز باشه که برنامه ای دارن (با توجه به اینکه به سولات بعد از اون تاریخ با موضوعات دیگه پاسخ داده شده...)
farhad_realmadrid
29-06-2015, 12:02
کسی میدونه سرعت محدود 2 مگ ، فیکسه یا مثل شرکتهای دیگه روی 4 یا 6 مگ میبدندن؟
کسی هست جواب بده؟
djkavehtnt
29-06-2015, 12:20
این سوال رو اینجا یکی:
پرسیده و هنوز جواب ندادن همین سکوت میتونه شک برانگیز باشه که برنامه ای دارن (با توجه به اینکه به سولات بعد از اون تاریخ با موضوعات دیگه پاسخ داده شده...)
آخه یعنی چه ؟ خود مخابرات توی فروم پاسخ و پرسشش چندین بار اعلام کرده که دیگه نمی خواد طرح مصرف منصفانه رو اجرا کنه و به همین دلیل هزینه ها رو گرون کردن
ولی واقعا نمی فهمم که این محدودیت دیگه چیه؟
احتمالا می خوان یه طرح جدید راه بندازن به نام طرح مصرف غیر منصفانه :n13:
اصلا معلوم نیست چه خبر 2020 هم زنگ زدم پرسیدم اصلا خبر ندارن از سایت
mehryar1973
29-06-2015, 19:55
اصلا معلوم نیست چه خبر 2020 هم زنگ زدم پرسیدم اصلا خبر ندارن از سایت
به احتمال زیاد اینا اینجا و فروم همسایه وچند فروم پرکاربر دیگه رو مانیتور میکنن اول یه چیزی رو بصورت سر بسته میگن
و عکس العمل ها رو ارزیابی میکنن اون موقعی که بحث منصرف منصفانه مخایبرات تو اردیبهشت راه افتاده بود و بچه ها دنبال جای دیگه ای بودن خیلی ها میگفتن فن آوا من همش منتظر بودم که فن آوا هم یه بامبولی در بیاره که اینطور شد
البته شخص خاصی مقصر نبود ولی جوی که تو تاپیک ها راه افتاده بود این حس رو منتقل میکرد بهISPها که الان وقت ماهی
گرفتن از آب گل آلوده:n35:
bardia-vr
29-06-2015, 22:38
۹ گیگابایت برای سرعت ۵۱۲ واقعا کمه ،اگه طرح مصرف منصفانه پیاده بشه دیگه مخابرات به صرفه نیست و باید تخلیه کرد و از شرکت دیگه ای اینترنت گرفت
optis2005
30-06-2015, 08:54
دوستان خط من فیبر بود و بعد کلی انتظار مخابرات نتمو وصل کرد
حالا میخوام تخلیه کنم..میخواستم بدونم مخابرات رو خط فیبر سرویس میده یا تبدیلش میکنه با مسی؟الان میترسم تخلیه کنم برم بگن خطت فیبره و نمیشه:|
Firebirds
30-06-2015, 09:14
دوستان خط من فیبر بود و بعد کلی انتظار مخابرات نتمو وصل کرد
حالا میخوام تخلیه کنم..میخواستم بدونم مخابرات رو خط فیبر سرویس میده یا تبدیلش میکنه با مسی؟الان میترسم تخلیه کنم برم بگن خطت فیبره و نمیشه:|
از مرکز مخابراتیت باید بپرسی
hameo981
30-06-2015, 12:56
باز بحث محدود کردن اینترنت شروع شده؟! :| اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])توی بخش اینترنت نامحدود، محدودیت گذاشته. 9 گیگ برای 512 از فحش بدتره! مثل آدم هم اطلاع رسانی نمیکنن که بفهمیم قضیه از چه قراره و این جدول دقیقاً جریانش چیه. من توی خرداد حدود 90 گیگ استفاده داشتم و سرعت دانلود همیشه ثابت بود. یعنی تا آخرین روز همون 60،65 بود و فرقی نکرد. سرعت اینترنت بعضی وقت ها به مشکل میخورد و بعضی صفحه ها دیر باز میشدن، ولی سرعت دانلود مشکلی نداشت! حالا نمیدونم شاید جدیداً یه تصمیم دیگه ای گرفتن، ولی تا امروز که خبری نبوده.ممنون از پاسختون.من امروز زنگ زدم دوباره مخابرات گفتم این قضیه ی جدول چیه که زدید اقلا 9 گیگ برای 512 نامحدود.گفتن هنوز بخش نامه ابلاغ نشده و از این چرت و پرتا. گفت فعلا محدودیت مصرف اعمال نشده.اما اگه بخواد اعلام شه روی قبض نوشته میشه.الان من موندم بیام مخابرات 512 نامحدود بگیرم یا فن آوا 512 نامحدود(چون اگه محدودیت مخابرات اعلام شه،فن آوا بهتره اقلا به جای 9 گیگ مخابرات، 20 گیگ میده با قیمت 28تومن)
Mohsen_mzh
30-06-2015, 13:29
من سرویس 10 مگابیت گرفتم جلوش ستاره داره نوشته یعنی دارای سرویس شبانه رایگان هست. ساعاتش رو کجا نوشته الان ؟ ماشالا طراحی سایت در حد تیم ملی کلا
Aria2009
30-06-2015, 14:45
سلام به همه دوستان،
میخواستم بدونم هر مودمی رو میشه با اینترنت مخابرات تهران استفاده کرد؟ آخه توی سایت یه سری مدل های خاص رو زده؟؟
مودم من Linksys WAG120N هست کسی میدونه با این مودم میشه از اینترنت مخابرات استفاده کرد؟
mohammad_s7201
30-06-2015, 17:43
من سرویس 10 مگابیت گرفتم جلوش ستاره داره نوشته یعنی دارای سرویس شبانه رایگان هست. ساعاتش رو کجا نوشته الان ؟ ماشالا طراحی سایت در حد تیم ملی کلا
1 تا 6 صبح
سلام به همه دوستان،
میخواستم بدونم هر مودمی رو میشه با اینترنت مخابرات تهران استفاده کرد؟ آخه توی سایت یه سری مدل های خاص رو زده؟؟
مودم من Linksys WAG120N هست کسی میدونه با این مودم میشه از اینترنت مخابرات استفاده کرد؟
بله دوست عزیز. با هر مودمی میشه. اصلا فرقی نداره.
اون مدلهایی که نوشته مودم هاییه که خودشون واسه فروش دارن
mohammad_s7201
30-06-2015, 17:47
دوستان از دیروز تاحالا نمیتونم وارد حساب کاربری بشم. واسه شما هم همینطوره؟
edomanoo
30-06-2015, 18:02
سرعت تو روز و سرعت شبانه رایگان چنده؟
Mohsen_mzh
30-06-2015, 20:05
1 تا 6 صبح
ممنون، از کجا میشه مطمئن شد دانلود اون ساعت رایگان حساب شده؟
منم از دیروز نمیتونیم صفحه رو باز کنم
سرعت تو روز و سرعت شبانه رایگان چنده؟
من خط تلفنم خیلی بده بیشتر از 6 مگابیت جواب نمیده اینه که سرعتم همون 6 هست عملا( یعنی حدود 750 دانلود میده) ، شبانه رو هم امشب امتحان می کنم
البته خب سرعت باز کردن صفحات خارجی هیچ تناسبی با این سرعت دانلود نداره و کمتره. به خصوص تو دیدن ویدیو خودش رو نشون میده
mohammad_s7201
30-06-2015, 20:25
ممنون، از کجا میشه مطمئن شد دانلود اون ساعت رایگان حساب شده؟
از 2020:n02:
توی حساب کاربریتون حجم مصرفی شبانه رو میزنه
اونجا میتونید ببینید چقدر مصرف کردید و رایگان حساب شده یا نه. اون حجمی که رایگان نباشه (روزانه) جلوش یه مبلغی مینویسه ولی شبانه رایگان رو جلوش 0 میذاره
djkavehtnt
30-06-2015, 20:31
آره ، برای من هم باز نمی شه . مثل این که دارن تغییراتی اون پشت مشت ها انجام میدن !!!
البته فکر نکنم بخوان مصرف منصفانه بذارن
چون خود مخابرات هم اعلام کرده که هیچ محدودیتی قرار نیست اعمال بشه
GHAGHALEELEE
30-06-2015, 23:22
آره ، برای من هم باز نمی شه . مثل این که دارن تغییراتی اون پشت مشت ها انجام میدن !!!
البته فکر نکنم بخوان مصرف منصفانه بذارن
چون خود مخابرات هم اعلام کرده که هیچ محدودیتی قرار نیست اعمال بشه
درسته میگه هزینه ها تغییر و محدودیتها برداشته شده . هزینه ها رو هم من ماه قبل که دیدم هزینه 512 نامحدود برای دو ماه 42 تومان اومده بود که نشون میده از 24 تومان به 20 تومان کاهش پیدا کرده.
دوستان این جریان حداقل پهنای باند مصرفی برای نامحدود ها چیه؟
الان من 512 دارن فقط 9 گیگ میشه دانلود کرد یا حداقل 9 گیگ باید دانلود کنم؟
دوستان این جریان حداقل پهنای باند مصرفی برای نامحدود ها چیه؟
الان من 512 دارن فقط 9 گیگ میشه دانلود کرد یا حداقل 9 گیگ باید دانلود کنم؟
تا 9 گیگ میتونی روش دانلود کنی، بعد از 9 گیگ هر چقدر اضافه مصرف کنی برات ترافیک بر حسب گیگ اضافه حساب میشه و روی قبض میاد.
Tehranshahr
02-07-2015, 09:51
تا 9 گیگ میتونی روش دانلود کنی، بعد از 9 گیگ هر چقدر اضافه مصرف کنی برات ترافیک بر حسب گیگ اضافه حساب میشه و روی قبض میاد.
چیزی که شما فرمودید اشتباهه.
منظور از حداقل تبادل ترافیک اینه که مثلا تا 9گیگ سرعت رو 512کیلوبیت تضمین شدس و بعد از این مقدار مصرف دیگه تضمینی رو سرعت نیست.
البته همچین چیزی تو سیستم مخابرات تهران فعلا در حد حرفه چون سیستمشون هنوز قابلیت محدود کردن سرعت رو نداره.
منظور از حداقل تبادل ترافیک اینه که مثلا تا 9گیگ سرعت رو 512کیلوبیت تضمین شدس و بعد از این مقدار مصرف دیگه تضمینی رو سرعت نیست.
البته همچین چیزی تو سیستم مخابرات تهران فعلا در حد حرفه چون سیستمشون هنوز قابلیت محدود کردن سرعت رو نداره.
خیلی مسخرس دیگه سرعت دانلود 60 چیه که بخوان کمش هم بکنن!!
معلوم نیست از کی دزدی شروع میشه؟
mouzi4us
02-07-2015, 14:46
دوستان آیا مخابرات هنوزم کمپین داره ؟؟؟؟ منطقه ما کلا همه خطها رو دارن فیبر نوری میکنن ، یه سری تجهیزات خاص هم قرار شده بیان تو ساختمونمون کار بذارن .
کسی فیبر نوری نداره ؟؟؟
DarkLords
02-07-2015, 15:59
یعنی هر وقت وزیر ارتباطات اومد گفت سرعت اینترنت افزایش پیدا کرده وضع اینترنت بدتر شده! بازم پریروز تو تی وی گفت 1200 گیگابیت به پهنای باند اضافه شده امروز بدترین وضع اینترنت تو یک سال گذشته رو دارم. هیچی باز نمیشه!
خودشون توی تالار گفتمان توضیح داده بودند درباره مصرف منصفانه و نحوه اعمال هزینه برای گیگ های بالاتر مصرفی روی سرویس های نامحدود. من اون رو دقیقاً از خود تالار گفتمان TCT.IR در آوردم.
سلام
من 2 مگ با شبانه رایگان دارم
ولی توی حساب کاربری مصرف شبانه ها هست و جلوشونم مبلغ نوشته می خواستم بدونم اینا از حجمم کم میشه یا اینکه حسابشون نمیکنن؟
این عکس ببینید
djkavehtnt
03-07-2015, 11:21
سلام
من 2 مگ با شبانه رایگان دارم
ولی توی حساب کاربری مصرف شبانه ها هست و جلوشونم مبلغ نوشته می خواستم بدونم اینا از حجمم کم میشه یا اینکه حسابشون نمیکنن؟
این عکس ببینید
دریافت شبانه کاملا رایگان حساب شده و از حجم شما کم نمی کند
خودشون توی تالار گفتمان توضیح داده بودند درباره مصرف منصفانه و نحوه اعمال هزینه برای گیگ های بالاتر مصرفی روی سرویس های نامحدود. من اون رو دقیقاً از خود تالار گفتمان TCT.IR در آوردم.
حرف شما درست مطعا چون هدف مخابرات از ایجاد این محدودیت مطمعا همینه راستی دوستان برین اینجا نظر بدین در مورد کمپین ها
حالا دوستان که تو کمپین ها هستن چقد از سرویسی که دارند راضی هستن و آیا شبانه مخابرات واقعا پاسخگو هست که آدم از نامحدود به محدود بره ؟
reza2700
04-07-2015, 09:53
حالا دوستان که تو کمپین ها هستن چقد از سرویسی که دارند راضی هستن و آیا شبانه مخابرات واقعا پاسخگو هست که آدم از نامحدود به محدود بره ؟
من 512نامحدود داشتم تبدیلش کردم به 2مگ با حجم10گیگ بهاره..خیلی بهتر از نامحدوده شبا سرعت دانلود زیر 250نمیاد
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
سلام دوستان ببخشید سوال بنده اینه که از پیشگامان اینترنت 2-4 mb دارم که سرعتش واقا مزخرف شده پینگ هم که دورو بر 400 500 حالا من دانلود شبانه ام ندارم یعنی سرعت و پینگ روز برام مهمه . از مخابرات بگیرم ؟ منطقه لطیفی هستم
ممنون میشم یک راهنمایی کلی کنین
سلام دوستان ببخشید سوال بنده اینه که از پیشگامان اینترنت 2-4 mb دارم که سرعتش واقا مزخرف شده پینگ هم که دورو بر 400 500 حالا من دانلود شبانه ام ندارم یعنی سرعت و پینگ روز برام مهمه . از مخابرات بگیرم ؟ منطقه لطیفی هستم
الان دلیل این 2 تا پست همین اینترنت مزخرف ام هست 30 ثانیه ای طول کشید .....ادمین جان اگر لطف کنی یکیشونو پاک کنی
bardia-vr
04-07-2015, 15:10
پینگ من بیشتر اوقات ثابته ، الان پینگ گرفتم و پینگ داخلی ۲۰ بود و گوگل هم ۲۷۰ و یاهو هم ۳۷۰ بود.
bardia-vr
04-07-2015, 15:16
پینگ من بیشتر اوقات ثابته ، الان پینگ گرفتم و پینگ داخلی ۲۰ بود و گوگل هم ۲۷۰ و یاهو هم ۳۷۰ بود.
خیلی ممنون دوست عزیز
من 512نامحدود داشتم تبدیلش کردم به 2مگ با حجم10گیگ بهاره..خیلی بهتر از نامحدوده شبا سرعت دانلود زیر 250نمیاد
رفتین مخابرات یا از سایت تبدیل کردین . شبی چند گیگ دانلود میکنی ؟ شده شبانه رو اشتباه حساب کنه با روزانه ؟ آپلود میدونین رایگان حساب میکنن یا نه ؟
reza2700
05-07-2015, 08:04
رفتین مخابرات یا از سایت تبدیل کردین . شبی چند گیگ دانلود میکنی ؟ شده شبانه رو اشتباه حساب کنه با روزانه ؟ آپلود میدونین رایگان حساب میکنن یا نه ؟
باید حضوری صاحب خط بره مخابرات...شبی 5گیگ راحت دانلود میشه..نه خدایی تا حالا اشتباهی حساب نکرده...خیر اپلود رایگان نیست و از حجم کم میشه...ولی انصافا سرعت شب و روز ثابته250کیلو بابته
rezacpu07
06-07-2015, 02:11
بچه ها در مورد لاگ مصرفی من کسی چیزی نمیتونه بگه ؟ 2020 میگه هزینه رو ما نمیتونیم چک کنیم ، 195 هم شکایت کردم با همین عکس ها گفتن باید صبر کنی قبض بیاد! کسی تا حالا لاگ های مصرفی اینطوری داشته توی روز هم صد در صد کمتر از 5 گیگ مصرف کردم // یکم تا 6ام نا محدود داشتم بعد از 6 ام به بعد حجمی کردم ولی لاگ هاش مزخرفه
mohammad_s7201
06-07-2015, 12:03
بچه ها در مورد لاگ مصرفی من کسی چیزی نمیتونه بگه ؟ 2020 میگه هزینه رو ما نمیتونیم چک کنیم ، 195 هم شکایت کردم با همین عکس ها گفتن باید صبر کنی قبض بیاد! کسی تا حالا لاگ های مصرفی اینطوری داشته توی روز هم صد در صد کمتر از 5 گیگ مصرف کردم // یکم تا 6ام نا محدود داشتم بعد از 6 ام به بعد حجمی کردم ولی لاگ هاش مزخرفه
سلام. مشکل شما چیه الان؟
اون قیمتها الکیه، روی قبض همون قیمت ماهیانه سرویستون میاد.
اگه بخوای اینارو حساب کنی که در ماه ار 100تومن هم میزنه بالاتر
rezacpu07
06-07-2015, 13:08
سلام. مشکل شما چیه الان؟
اون قیمتها الکیه، روی قبض همون قیمت ماهیانه سرویستون میاد.
اگه بخوای اینارو حساب کنی که در ماه ار 100تومن هم میزنه بالاتر
آی دستت درد نکنه حداقل یکی یه چی به ما گفت! دقیقا الان روی قبضم یه میلیونی باید بیاد ولی خوب حجم مصرفی نامحدودم رو آورده روی حجمی اون 4 گیگه رو میگم !!!
بعدش اینو توی سایت الان زده به نظر شما اینم الکیه ؟
حجم ترافیک کل در ماه شمسی جاری تا 1394/04/14
حجم ترافیک رایگان شبانه
23.3 GB
13.9 GB
الان با این چیزی که اینا زده توی قبض چقدر هزینه اینترنت میاد ؟
mohammad_s7201
06-07-2015, 15:10
آی دستت درد نکنه حداقل یکی یه چی به ما گفت! دقیقا الان روی قبضم یه میلیونی باید بیاد ولی خوب حجم مصرفی نامحدودم رو آورده روی حجمی اون 4 گیگه رو میگم !!!
بعدش اینو توی سایت الان زده به نظر شما اینم الکیه ؟
حجم ترافیک کل در ماه شمسی جاری تا 1394/04/14
حجم ترافیک رایگان شبانه
23.3 GB
13.9 GB
الان با این چیزی که اینا زده توی قبض چقدر هزینه اینترنت میاد ؟
خوب اون 4 گیگ هم جزء مصرف این ماهت حساب میشه دیگه ولی چون رایگان بوده هزینه ای واسش نمیاد.
من نمیدونم کدوم طرح رو دارید. اگه 10 گیگ در ماه باشید، حدودا الان 10 گیگ روزانه مصرف کردید که باید اون مقدار قبل از 6ام رو ازش کم کنید. اونوقت معلوم میشه چقدر از 10 گیگ ماهیانتون مونده.
روی قبض هم همون 21تومن میاد
دوستان تلگرام وایبر برای شما هم مشکل داره ؟ چند روزی اینجوری . وایبر که اصلا دیگه نمیزاره کد ارسال کنه .
bardia-vr
06-07-2015, 16:27
دوستان تلگرام وایبر برای شما هم مشکل داره ؟ چند روزی اینجوری . وایبر که اصلا دیگه نمیزاره کد ارسال کنه .
وایبر برای من مثل همیشه است و به جز هنون کندی همیشگی مشکل دیگه ای نداره و راحت کار میکنه
تلگرام برای من بیشتر از 1 ماهه که قطعه و باید با چیز شکن برم.
وایبر هم مثل همیشه کندی داره.
تلگرام فقط با فیل شکون کار میکنه!
vahid_sh2447
07-07-2015, 09:46
دوستانی که 2 مگ بهاره دارن ساعات شبانه سرعتشون کم نشده؟
برای من قبلن 250 بود الان 2 شبه شده 125
علت این که یه صفه ی اینترنتی رو باید صد بار ریفرش کنیم و اینتر بزنیم تا بیاد چیه ؟
مثلا خیر سرمون میخوایم یه لینک باز کنیم ، میگه صفه موجود نیست ، باید چند بار هی صفه رو ری اینتر کنم تا بیاد.
با فیلطر شکن این مشکل نیست (یا کمتره).
به این میگن تایم آوت ؟ چی میگن ؟ راه حلش چیه ؟ تنظیمات مودم یا DNS یا 2020 ؟
سرویس : 10 مگ 10 گیگ حجمی / مودم : D-Link 2520U
bardia-vr
07-07-2015, 18:45
علت این که یه صفه ی اینترنتی رو باید صد بار ریفرش کنیم و اینتر بزنیم تا بیاد چیه ؟
مثلا خیر سرمون میخوایم یه لینک باز کنیم ، میگه صفه موجود نیست ، باید چند بار هی صفه رو ری اینتر کنم تا بیاد.
با فیلطر شکن این مشکل نیست (یا کمتره).
به این میگن تایم آوت ؟ چی میگن ؟ راه حلش چیه ؟ تنظیمات مودم یا DNS یا 2020 ؟
سرویس : 10 مگ 10 گیگ حجمی / مودم : D-Link 2520U
مشکل شما تایم اوت است که به شرکت مخابرات مربوط می شود، تنها راه حل کاهش این مشکل از طرف شما این است که تعداد دستگاه هایی که از وای فای به مودم وصل می شود را کاهش دهید.
مشکل شما تایم اوت است که به شرکت مخابرات مربوط می شود، تنها راه حل کاهش این مشکل از طرف شما این است که تعداد دستگاه هایی که از وای فای به مودم وصل می شود را کاهش دهید.
ممنونم - اما من اصن وای فای ندارم . یعنی اصن مودمم وایرلس نیست و فقط یه کامپیوتر به نت وصله .
حالا چی ؟ بازم راهی نیست ؟
کلا مخابرات اینجوریه یا شرکتای دیگه هم توی سرعت بالا این مشکل رو دارن ؟
bardia-vr
07-07-2015, 23:15
ممنونم - اما من اصن وای فای ندارم . یعنی اصن مودمم وایرلس نیست و فقط یه کامپیوتر به نت وصله .
حالا چی ؟ بازم راهی نیست ؟
کلا مخابرات اینجوریه یا شرکتای دیگه هم توی سرعت بالا این مشکل رو دارن ؟
از شرکت های دیگه خبر ندارم اما من هم که مثل شما مخابرات دارم با مشکل تایم اوت مواجه هستم
منم دقیقا همین مشکل رو دارم وقتی از فیل.. استفاده میکنم بهتره خیلی وقتا یه لینک ده بار ریفرش میکنم تا باز شه، امروزم زنگ زدم به اصطلاح پشتیبانی میگه شما سایت آپارات رو الان باز کن ببین چجوری باز میشه، میگم یعنی آپارات باز شه مشکل حله؟؟؟
همچنین کلا زور میزنه یه صفحه باز شه :n02:
دوستانی که 2 مگ بهاره دارن ساعات شبه سرعتشون کم نشده؟
برای من قبلن 250 بود الان 2 شبه شده 125
برای منم سرعت کم شده مشکل چیه؟
Sent from my Xperia Arc (LT15i) using Tapatalk 2
djkavehtnt
08-07-2015, 11:18
من هم 512 نامحدود هستم
ولی چند روزه سرعتم به زور به 480 کیلوبیت بر ثانیه میرسه
برای بقیه هم همین طوره؟
امروز خوده سایت مخابرات هم به زور باز میشه واقعا خسته نباشن :n26:
bardia-vr
08-07-2015, 21:04
برای من هم کمی کند شده ،اما در حد خیلی جزئی
dvb_hamed
08-07-2015, 22:19
چندتا سوال داشتم ولی جوابشون رو پیدا کردم گفتم اینجا بزارم شاید به درد کسی خورد
تفاوت طرح کمپین بهاره با طرح شگفت انگیز
اول اینکه طرح شگفت انگیز فقط برای مشترکانی هستش که در حال حاضر از سرویس نامحدود دارن استفاده میکنن و میتونن شیفت بدن به این طرح
دوما در طرح شگفت انگیز به ازای سرعت 2 مگ ماهی 5 گیگ حجم+شبانه رایگان 20.400 تومان.در صورتی که قرارداد 1ساله ببندی ماهی 2 گیگ جایزه میده
(دیگه نمیدن،منتظر طرح تابستانی هستیم)ولی در کمپین بهاره به ازای سرعت 2 مگ ماهی 5 گیگ حجم+شبانه رایگان 21.500 تومان.اگر قرارداد 1 ساله ببندی ماهی 5 گیگ حجم یا یه مودم رایگان بهتون میدن.درضمن اگر 1 ساله ببندی و بعدش پشیمون بشی و بخوایی سرویس رو تخلیه کنی باید جریمه پرداخت کنی.
***نمیدونم چرا اصلا طرح شگفت انگیز رو گذاشتن.شما ماهی 1.100 تومن بیشتر میدی به جای 2 گیگ جایزه 5 گیگ میگیری***
سرعت دانلود سرویس 2 مگ هم حدود 250 کیلوبایت بر ثانیه هستش و فعلا دوستان در این تالار گفتن کیفیت سرعت شبانه و روزانه به یک اندازه هستش(بعدا معلوم نیست سرعت شبانه چطور بشه پس حواستون به کمپین باشه)
worldclass
09-07-2015, 00:58
سلام
من با کارت دانشجویی 512 نامحدود گرفتم.
آیا الان میتونم به 1 مگ نامحدود ارتقاء بدم؟ حضوری یا اینترنتی؟
مرسی
bardia-vr
09-07-2015, 01:55
سلام
من با کارت دانشجویی 512 نامحدود گرفتم.
آیا الان میتونم به 1 مگ نامحدود ارتقاء بدم؟ حضوری یا اینترنتی؟
مرسی
خیر ،فعلا بالاترین سرعت نامحدود همان ۵۱۲ می باشد.
worldclass
09-07-2015, 11:33
خیر ،فعلا بالاترین سرعت نامحدود همان ۵۱۲ می باشد.
پس این تعرفه های نامحدود برای کیاست؟
nima_solook
09-07-2015, 13:09
پس این تعرفه های نامحدود برای کیاست؟
برای کسانی که قبلا درخواست دادن (قبل از تعرفه ها و سیاست های جدید)
nima_solook
09-07-2015, 13:14
چندتا سوال داشتم ولی جوابشون رو پیدا کردم گفتم اینجا بزارم شاید به درد کسی خورد
تفاوت طرح کمپین بهاره با طرح شگفت انگیز
اول اینکه طرح شگفت انگیز فقط برای مشترکانی هستش که در حال حاضر از سرویس نامحدود دارن استفاده میکنن و میتونن شیفت بدن به این طرح . . . . . .
محدودیت انتخاب تو پهنای باند یا همون سرعت اینترنت دارن
طرح شگفت انگیز پهنای باند تا 10 مگ
طرح بهاره تا 2 مگ نه بیشتر
طرح بهاره هنوز هم میدن به ملت یا وقتش گذشته؟
Firebirds
09-07-2015, 14:31
طرح جدید قراره کی اعلام بشه ؟
سلام
کیفیت اینترنت مخابرات تو تهران چطوره؟
من برای گیم می خوام
پینگ و تایم اوتش چطوره؟ آیا لگ داره یا نه؟
مرسی
reza2700
09-07-2015, 17:49
سلام
من برای گیم می خوام
مرسی
بی خیال مخابرات شو..فقط دانلودش خوبه
سلام
من برای گیم می خوام
مرسی
والا تایم اوتش که افتضاحه . یه صفه رو باید صد بار ریفرش کنی تا بیاد.
ولی پینگش خوبه ، واسه من اغلب پینگم 7 و گاهی 1 (!) هست که یه کم عجیبه !
جدای از بحث حجم و نامحدود و اینا .
سرویس : 10مگ 10گیگ
djkavehtnt
09-07-2015, 20:43
والا تایم اوتش که افتضاحه . یه صفه رو باید صد بار ریفرش کنی تا بیاد.
ولی پینگش خوبه ، واسه من اغلب پینگم 7 و گاهی 1 (!) هست که یه کم عجیبه !
جدای از بحث حجم و نامحدود و اینا .
سرویس : 10مگ 10گیگ
پینگتون بین هفت تا یکه ؟؟؟؟؟!!!!
من همین الان تو سایت SpeedTest پینگ گرفتم ، پینگم با داخل کشور 239 بود
farazfar
09-07-2015, 20:52
دوستان کسی دقیقا میدونه این 9 گیگ مصرف منصفانه برای سرویس نامحدود 512 مخابرات دقیقا چیه و ایا داره اجرا میشه؟ منظور از حداقل چیه؟
DarkLords
09-07-2015, 21:13
سلام
من برای گیم می خوام
مرسی
برا گیم بیخیال مخابرات باش. تایم اوت، پینگ بالا، قطعی... فقط برا دانلود خوبه. که اونم دارن منصفانه میکنن و اگه اجرا بشه دیگه بدرد نمیخوره.
حتی بازیهای معمولی فلش هم گیر میکنن چه برسه به بازیهای سنگین.
من خودم اگه این طرح منصفانه اجرا بشه از مخابرات میرم. اگه قراره زیاد پول بدم میدم جایی که حداقل تایم اوت و پینگ بالا نداشته باشه.
djkavehtnt
09-07-2015, 21:44
دوستان کسی دقیقا میدونه این 9 گیگ مصرف منصفانه برای سرویس نامحدود 512 مخابرات دقیقا چیه و ایا داره اجرا میشه؟ منظور از حداقل چیه؟
سرعت اینترنتم چند روزه که اومده پایین ، من هم امروز زنگ زدم به 2020 تا ببینم مشکل از کجاست
2020 هم گفت که طبق سیاست اعمال شده جدید مخابرات وقتی شما حجم مشخص شده در سرعتتون (9 گیگ برای سرعت 512) رو استفاده کنید ، بعد از 9 گیگ دیگه تضمین سرعتی وجود نداره
الان هم به زور سرعت اینترنتم توی دانلود به 460 کیلوبیت بر ثانیه میرسه درصورتی که قبلا از 520 کیلوبیت بر ثانیه پایین نمیومد
واقعا برای اینترنت ایران متاسفم :n14:
این هم تست سرعت اینترنتم : 512 نامحدود تهران هستم مثلا
این هم تست سرعت از خارج کشور
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این هم تست سرعت از داخل کشور
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
farshin.rezaei
09-07-2015, 22:30
یعنی مصرف منصفانه آخرش اجرائی شد؟
من 2-3 ساله همین اینترنت 512 مخابرات رو دارم تا حالا اینقدر افتضاح نبوده سرعت دانلود رو همون 65 ایناست ولی سرعت باز کردن پیج خیلی افتضاح شده همین سایت پی سی ورد 7-8 بار ریفرش کردم تا باز شه
djkavehtnt
09-07-2015, 22:53
این طور که معلومه ، متاسفانه بله
من 2-3 ساله همین اینترنت 512 مخابرات رو دارم تا حالا اینقدر افتضاح نبوده سرعت دانلود رو همون 65 ایناست ولی سرعت باز کردن پیج خیلی افتضاح شده همین سایت پی سی ورد 7-8 بار ریفرش کردم تا باز شه
برای همه همین طوریه
من هم هر سایت رو باید چندین بار رفرش کنم تا باز بشه
mohammad_s7201
09-07-2015, 23:44
یه مقداری از این مشکلات مربوط میشه به تاریخهای خاصی که خودشون سرعت رو کم میکنن مثل 18ام همین ماه.
معمولا از چند روز قبلش سرعت افتضاح میشه ولی بعدش درست میشه
bardia-vr
09-07-2015, 23:46
من با ۲۰۲۰ تماس گرفتم و گفت که مصرف منصفانه ای وجود نداره و منظور از ۹ گیگ اینه که مخابرات تضمین میکنه از نظر سرعت و کیفیت،دست کم تا ۹ گیگ در ماه دانلود دارید.
پینگتون بین هفت تا یکه ؟؟؟؟؟!!!!
من همین الان تو سایت SpeedTest پینگ گرفتم ، پینگم با داخل کشور 239 بود
حالا دروغ نباشه ، الان از SpeedTest.net تست گرفتم پینگم 8 بود .
نمیدونم خودمم گفتم که خیلی عجیبه این عدد ، اما معمولا از 7 تجاوز نمیکنه ، یه بارم گرفتم پینگم
1 بود که شاخام داشت میزد بیرون .
اول که این پینگو دیدم خیلی خر کیف شدم فک کردم خیلی مخابرات خوبه ، اما وقتی دیدم که برا
لود هر صفه باید 100 بار ریفرش کنم پی به حقیقت ماجرا بردم .
پینگ شما ام اوضاش خرابه یه فکری بکنید ! من با فیلطر شکن آمریکا وصل میشم پینگم میشه 250 !
راسی این اسپید تست رو چه جوری عکسشو بذارم این جا ؟ وقتی روی share کلیک میکنم لینک عکس
اینه :
0.png
من با ۲۰۲۰ تماس گرفتم و گفت که مصرف منصفانه ای وجود نداره و منظور از ۹ گیگ اینه که مخابرات تضمین میکنه از نظر سرعت و کیفیت،دست کم تا ۹ گیگ در ماه دانلود دارید.
نه الان من بیشتر از نه گیگ دالنود دارم هنوز اینجوری نشده به اون 2020 هم اعتمادی نیست هنوز خودشونم نمیدونن یکی میگه نه یکی میگه آره تو سایت مخابراتم تو قسمت پیامها اعلام شده که هنوز هیچ محدودیت اعمال نشده کلا این مشکلات باز شدن صفحه کندی سرعت تو همه شرکتها چند روزی هست و دوباره ور میرن با اینترنت تلگرام که خیلی جاها فیلتر شده وایبرم تو اکثر جاها نمیشه دیگه اکانت جدید ساخت باید 20 30 بار ریفرش کنی
سلام دوستان الان قند شکن کدوما کار می کنه.برای من ها*ت اسپ*ات همش قطع و وصل میشه.لطفا بگید با کدوم قند شکن کار می کنید
djkavehtnt
10-07-2015, 11:15
حالا دروغ نباشه ، الان از SpeedTest.net تست گرفتم پینگم 8 بود .
نمیدونم خودمم گفتم که خیلی عجیبه این عدد ، اما معمولا از 7 تجاوز نمیکنه ، یه بارم گرفتم پینگم
1 بود که شاخام داشت میزد بیرون .
اول که این پینگو دیدم خیلی خر کیف شدم فک کردم خیلی مخابرات خوبه ، اما وقتی دیدم که برا
لود هر صفه باید 100 بار ریفرش کنم پی به حقیقت ماجرا بردم .
پینگ شما ام اوضاش خرابه یه فکری بکنید ! من با فیلطر شکن آمریکا وصل میشم پینگم میشه 250 !
راسی این اسپید تست رو چه جوری عکسشو بذارم این جا ؟ وقتی روی share کلیک میکنم لینک عکس
اینه :
0.png
موقعی که تست اسپید میگیرید ، به قسمت Share This Result بروید و گزینه Forum رو انتخاب کنید . بعد کد توی کارد رو کپی کرده و این جا پیست کنید
در حال حاطر هم اینترنت من برگشته به سرعت قبلش ولی چند روز پیش خیلی افتضاح بود
این هم تست سرعت
Tehranshahr
10-07-2015, 14:41
چند روزه حسابی گند زده شده به نت!
قبلن سرعت داخل برا من زیر 10مگ نمیومد اما الان بزور 3-4
سرعت خارج هم که کلا تعطیله :(
سلام دوستان الان قند شکن کدوما کار می کنه.برای من ها*ت اسپ*ات همش قطع و وصل میشه.لطفا بگید با کدوم قند شکن کار می کنید
بحث درباره ی قند شکن و شکر ریز و اینا ممنوعه . اما سربسته بگم تا پول خرج نکنی الافی. خرجم بکنی کمتر الافی.
این متن پاک شود
راه بهتر جلوگیری از یک تخلف، کلیک روی گزارش تخلفه.
موقعی که تست اسپید میگیرید ، به قسمت Share This Result بروید و گزینه Forum رو انتخاب کنید . بعد کد توی کارد رو کپی کرده و این جا پیست کنید
در حال حاطر هم اینترنت من برگشته به سرعت قبلش ولی چند روز پیش خیلی افتضاح بود
این هم تست سرعت
خوب حالا دیگه من الان یقین پیدا کردم که مشکل من یه مشکل ماوراء الطبیعیه !
چون وقتی روی Forum یا Image و اینا میرم ، لینکی که بم میده ، آخرش این جوریه :
0.png
یعنی اون عدد 0 ، مشکل اصلیه . چرا که اون باید یه عدد باشه که نشان دهنده شماره ی تست
انجام شده باشه ، این که چرا به من عدد تست نمیده ، نمیدونم . قضیه چیه واقعا ؟ الان بیشتر
از 8 باره چک کردم جواب نداد .
amirpers
10-07-2015, 15:44
گروه تلگرام راهنمایی در خصوص سرویس دهنده های اینترنت:
reza2700
10-07-2015, 17:28
عزیز دل برادر لینککه کار نمیکنه
طرح بهاره هنوز اجرا میشه؟
الان من برم طرح بهاره از 512 نامحدود ، چه بلایی سر چند ده گیگ که از اخرین قبض تلفن داشتم میاد؟ پول اونا رو نیاره مخابرات رو قبض؟
amirpers
10-07-2015, 21:54
عزیز دل برادر لینککه کار نمیکنه
لینک کار میکنه و دوستان عضو گروه شدند.
Firebirds
11-07-2015, 01:12
لینک کار میکنه و دوستان عضو گروه شدند.
گویا مشکل دارد
Firebirds
11-07-2015, 01:14
هنوز هم کیفیت اینترنت مشکل دارد ؟
هنوز هم کیفیت اینترنت مشکل دارد ؟
منظورتون رو از کیفیت نمیدونم دقیق اما هنوز که هنوزه این مشکل تایم اوت وجود داره .
یعنی از همون روزی که گرفتم این سرویس مخابرات رو ، این مشکل بود ، حل نشد ، به 2020 هم زنگ
زدم بازم حل نشد . و کلا بنا بر تجربه ی بقییه ظاهرا اصلا حل شدنی نیست .
کلا میخوام بی خیال مخابرات شم برم یه جای دیگه .
ولی خوب سرعتش رو کیف کردم ! تورنت با سرعت 1 مگ و 200 در ثانیه خیلی مزه میده . که خوب
این البته هیچ هنری نیست . مهم تایم اوتشه که رو اعصابه. اگه تایم اوت نداشت هر آینه همین سرویس
رو ادامه میدادم چون به صرفه تر از جاهای دیگه است حجم اضافه مخابرات (ظاهرا).
من متوجه یه مشکل عجیب غریب دیگه هم شدم .
وارد یک سایت که میشم ، عکس های بیسیک قالب سایت توسط مخابرات نشون داده نمیشه .
نمیدونم چرا . با این که لوکیشن عکس هم خود همون سایت هست نه سرور دیگری که مثلا فرض
کنیم اون سرور توسط مخابرات قیلتر شده . این موضوع رو من با دو اینترنت مخابرات تهران و شهرستان
چک کردم ، هر دو نیاز به قیلتر شکن داشتن تا تصاویر لود شه ، اما خود سایت بدون قیلتر شکن باز میشه.
اما الان که با یه ISP دیگه وارد اون سایت میشم ، هیچ مشکلی در لود عکسا نیست .
این علتش چیه واقعا ؟ اینم بگم که لپ تاپ یه لپ تاپه ، نه دو تا لپ تاپ . برای همین هم مشکل سیستم
من نیست.
کلا اینترنت مخابرات یه مشکل اساسی دیگم داره سر صفحه باز کردن که یهو یه پیجی ارور میده که اصلا این سایت نیست باید دو سه بار ریفرش کنی باز کنی ولی همه این مشکلات از زمان فیلترینگ هوشمند و اینترنت ملی شروع شده و همش بر میگرده به اون دو قضیه
کمپین بهاری از سایت حذف شد و فقط کمپین شگفت انگیز فعلا هست
دیروز تو سایت خود مخابرات سوالی مطرح کردم :
محدودیت در سرویسهای اینترنت پرسرعت
با عرض سلام . آیا محدودیت در اینترنت نامحدود صورت گرفته ؟ و تا یک حجمی سرعت پایدار و بعد از آن افت میکند ؟ در مورد کمپین ها سوالی داشتم ما مستاجریم و اجاره نامه به نام پدرم هست و پدرم هم چند وقتی در خانه بسترین میخواستم ببینم از طریق سایت میتونم از نامحدود به محدود درخواستی بدم و انجام بشه ؟آیا مخابرات به کافی نتها و شرکتها نامحدود سرعت بالاتر ارائه میکند ؟
جواب مخابرات :
٢٠/٤/٩٤
باسلام مشترک گرامی در حال حاضر محدودیتی درنظر گرفته نشده است -خیر ،فقط مالک ویا مستاجر با اجاره نامه معتبر به مرکز مراجعه نماید-در حال حاضر ١٠ مگ اس مي ارائه مي شود.روابط عمومي
چیزی که مشخصه جمله در حال حاظر جریانی داره که گفتن در حال حاظر یعنی مخابرات میخواد محدودیت اعمال کنه .
Firebirds
11-07-2015, 23:24
دوستان دسترسی وب واتس اپ هم برای شما مسدود شده ؟
faramobile
11-07-2015, 23:30
بله البته من پارس آنلاین دارم فقط اولش برام بالا نمیاد ، یعنی اول یه قندشکن مثل کــریو میزنم بعد که اون نوار سبز چرخید رسید اونجا که کد میده اسکن کنی ( یا میخواد وصل بشه به گوشی ) دیگه قطع میکنم و با اینترنت معمولی کار میکنه
Firebirds
11-07-2015, 23:37
بله البته من پارس آنلاین دارم فقط اولش برام بالا نمیاد ، یعنی اول یه قندشکن مثل کــریو میزنم بعد که اون نوار سبز چرخید رسید اونجا که کد میده اسکن کنی ( یا میخواد وصل بشه به گوشی ) دیگه قطع میکنم و با اینترنت معمولی کار میکنه
مشکل اینه الان برای من ک ر ی و هم کار نمیکنه، وصل میشه، خیلی خیلی کند هست.
مریضا به خدا.
mohammad_87
11-07-2015, 23:47
قبل از این،دسترسی به سایت وایبر مسدود شده بود و نسخه ویندوزش هم اصلا کار نمیکنه. :n03:
کمپین بهاره لغو شده. مشابهش چقدر باید صبر کرد تا بیاد؟
bardia-vr
12-07-2015, 22:53
کمپین بهاره لغو شده. مشابهش چقدر باید صبر کرد تا بیاد؟
ظاهرا با پایان بهار،طرح بهاره هم لغو شده ،مشخص نیست و باید صبر کرد دید چه طرح های جدیدی پیش رو دارن
با این سرعت ها و حجم ها ، کمپین بهاره حکم فحش رو داره اونور آب. زمانش رو هم محدود کردن که مثلا چه پیشنهاد خفنیه.
اینا هم اینترنت دارن ما هم اینترنت داریم
ما فقط دلمون رو خوش کردیم که یه چیزی به اسم اینترنت داریم
اینترنت 60مگ با حجم 450گیگ ماهی 45دلار
گروه تلگرام راهنمایی در خصوص سرویس دهنده های اینترنت:
نمیدونم مشکل از لینکه یا بعضی گوشیا اما برا من این خطا رو میده:
گروهه از بین رفته یا پاک شده یا لینکه خرابه
آره والا / حالا چاره چیه دیگه به قول یکی میگفت باید بگردیم ببینیم کی کمتر دزده از اون سرویس بگیریم .
من که به شخصه میخوام اینترنت 10مگ 10گیگ مخابرات رو به علت این تایم آوت رو اعصابش تقدیم خودشون
کنم برم دنبال یه کلاه بردار و یه شیاد دیگه . الان در انتخاب شیاد ها دچار تردیدم که کی رو انتخاب کنم !
mohammad_kheyri
13-07-2015, 16:41
دوستان سلام .
256 نامحدود دارم .
میخوام تبدیل به محدود 2 مگ کنم .
تایم دانلود شبانه از 1-6 یا 7 ؟سرعتش فیکس هست ؟رو چنده ؟شبی 6 گیگ میشه دان کرد ؟؟
هزینش ماهی 20 تومنه ؟7گیگش ؟
یه سوالی؟ روزی 300 مگ برای وب گردی برنامهای اجتماعی بس است یا خیر ؟(البته شخصی هست ولی شاید یه حدودی داشته باشه )
کلا برای دانلود ارزش داره این سرویسو بگیری یا نه ؟چون واقعا با 32 بخوایی 2 گیگ دانلود کنی عملا 24 ساعت نمیشه از نت استفاده کرد
ممنون
اگر شما اینقدر این مسائل برات مهمه باید کلا شرکت اینترنتی رو عوض کنی
mohammad_kheyri
13-07-2015, 17:21
کدوم دوشواری؟
میگم سرعتش چنده و ثابته و تایمش از کی هست ؟هزینه ماهیانه و حجمش جقدره همین!
تجربه من تا الان اینه که سرویس های مخابرات نوسان داره چه پینگ چه سرعت چه پایداری شبکه یه روز خوبه یه روز نه یک ساعت خوبه یک ساعت نه کلا کیفیت را با مخابرات تجربه نکنید
قیمت و مشخصات رو هم میتونی از 2020 بپرسی
آره والا / حالا چاره چیه دیگه به قول یکی میگفت باید بگردیم ببینیم کی کمتر دزده از اون سرویس بگیریم .
من که به شخصه میخوام اینترنت 10مگ 10گیگ مخابرات رو به علت این تایم آوت رو اعصابش تقدیم خودشون
کنم برم دنبال یه کلاه بردار و یه شیاد دیگه . الان در انتخاب شیاد ها دچار تردیدم که کی رو انتخاب کنم !
این مخابرات با خودش درگیره
همین سرویس شما رو تو یه منطقه دیگه یکی از آشناهامون داره دیروز من اونجا بودم و تست کردم خیلی خوب بود( سمت سه راه جمهوری)
amirpers
13-07-2015, 21:32
گروهه از بین رفته یا پاک شده یا لینکه خرابه
والله این گروه رو من خودم ساختم و مشکلی نداره و همین الان هم که رو لینکش کلیک کردم بازم مشکلی نداشت.
mehryar1973
13-07-2015, 21:39
مخابرات خوبه ناشکری نکنید هنوز گیر فن آوا نیفتادید تا ببینید دو برابر پول میدید و اوضاع تون هم بدتر از قبله(تجربه من از تعویض 512 نامحدود مخابرات با 512 نامحدود فن آوا)
battle.designer
13-07-2015, 21:41
اگه یه نگاه دقیق تر بندازید می بینید که 45 دلار برای 6 ماه و هر ماه 450 گیگ ترافیک میده :n02:
این مخابرات با خودش درگیره
همین سرویس شما رو تو یه منطقه دیگه یکی از آشناهامون داره دیروز من اونجا بودم و تست کردم خیلی خوب بود( سمت سه راه جمهوری)
سرعتش که حرفی نداره ، من واقعا وقتی میبینم تورنت رو دارم با 1 مگ و 200 ( بین 900 تا 1200 نوسان ) دانلود میکنم
یه حس قدرت کاذب بم دست میده . پینگمم خیلی عالیه ( 1 تا 8 ) .
اما یه چیزی که به همه ی اینا گند میزنه ، همین تایم اوته ، که مثلا یه سایت رو میزنیم باز شه ، بعد میگه همچین سایتی
اصن نیست ، بعد شما شک میکنی که الان بامبول تایم اوته مخابراته یا این که واقعا این سایته چند ساله جمع شده
ما بی خبریم . اینه که اذیت میکنه .
تازه اینم بگم که من با فیلطر شکن هم تا 800 کیلوبایت تو ثانیه دانلود کردم .
حالا به نظر شما راهی داره که تنظیمات مودم رو دستکاری کنیم این تایم اوته از بین بره ؟ یا این که مشکل از مرکز
مخابراتی هست ؟
اگه یه نگاه دقیق تر بندازید می بینید که 45 دلار برای 6 ماه و هر ماه 450 گیگ ترافیک میده :n02:
با این که شاید گیر بدن به خاطر ادامه ی این بحث ، اما خیر ، ماهی 45 دلاره . نشون به این نشون که نوشته $45/mo
یعنی 45 دلار ماهانه ، اما خوب تا شیش ماه رو یه جا پولش رو میگیرن ( 6 تا 45 دلار ) .
البته نباید تبدیل واحد کنیم مثلا 45 رو ضربدر 3300 کنیم ، چون که واسه اونا با درامدایی که دارن 45 دلار حکم خرید
نیم کیلو زولبیا بامیه رو داره ( حالا اغراق نکنم ، دو کیلو ! ).
یک سوال :
چرا دیگه در تعرفه های مخابرات اینترنت محدود بالاتر از سرعت 2 مگ موجود نیست ؟
یعنی این سرویس 10 مگی من رو به کسی دیگه نمیدن ؟
بعد نکته ی از اون جالب تر اینه که من دارم 10 مگ 10 گیگ رو ماهی 30 تومن میدم . چرا اینا 2 مگ 8 گیگ رو دارن
31 تومن میدن ؟! جالب تر این که سرعت نوظهور 64 هم به مخابرات اضافه شده . واقعا جای تکبیر داره ! 64 !!!
و اما یه محاسباتی که در زمان تحیرم بین مخابرت و فن آوا کردم رو این جا میذارم شاید به درد کسی خورد ، ببخشید
دیگه اگه بی ربطه :
مقایسه ی قیمت اینترنت 10 مگ 10 گیگ مخابرات ( دانلود 1200 در ثانیه ) با فن آوا 1 مگ 30 گیگ ( دانلود 600 در ثانیه ) :
1- میزان حد اکثر دانلود در اینترنت فن آوا :
30 گیگ دیفالت سرویس + 30 تا 5 ساعت در هر ثانیه سرعت میانگین 120 کیلوبایت = 64 گیگ (شبانه رایگان)
جمعا : 94 گیگ ==> ماهی 90 هزار تومان ( 83500 + 6000 مالیات )
2- میزان دانلود 94 گیگ با اینترنت مخابرات ( مسلما با خرید ترافیک اضافه ) :
10 گیگ دیفالت (30هزارتومان) + 84 گیگ اضافه ( =10 گیگ اولیه 30 هزار تومان 74 گیگ بعدی = 74 تا
1600 تومن = 119 هزار تومان )
جمعا ماهانه به مبلغ 179 هزار تومان
خلاصه : 94 گیگ دانلود با فن آوا و مخابرات :
فن آوا : 90 تومن
مخابرات : 180 تومن !
مزایای مخابرات نسبت به فن آوا :
1- سرعت 2 برابر
معایب مخابرات نسبت به فن آوا :
1- قیمت 2 برابر
2- تایم اوت
یعنی واسه کسی که دانلود داره داشتن مخابرت اشتباه بزرگی محسوب میشه.
من از اینترنت مخابرات استفاده میکنم، دوستان راهنمایی کنند مشکل زیر رو دارم. مورد شماره 4 مشکل منه.
1- سایتهایی که سرورشون داخل ایرانه مثل ورزش3 به راحتی باز میشه. :n19:
2- سایتهای معروف و پربیننده ایرانی مثل همین p30world خودمان با اینکه سرورشون تو خارجه (سرور p30world الان که دارم تایپ مینم تو آلمانه) به راحتی و تقریباً بدون مشکل باز میشن. :n01:
3- سایتهای رسماً فــیــلــتر شده مثل یوتوب و فیسبوک، خدا رو شکر بدون هیچ مشکی همچنان فــیــلــترشون برقراره و شما رو سه سوته میبرند به صفحه پیوندها. :n41:
4- اما مهمترین مشکل سایت های خارجیای که فیلتر هم نیستند، این سایتها با بدبختی باز میشوند، مثلاً سایت 4upld.com که برای آپلود فایل استفاده میشه و یا مثلاً سایت یه روزنامه انگلیسی یا یه سایت سینمایی فرانسوی زبان این سایتها فــیــلــتر نیستند ولی برای بازکردنشان بیشتر از 10 بار باید آدرشان رو در مرورگر رفرش کنم که یه چیزی حدود 30ثانیه تا 1 دقیقه طول میکشه. اینم بگم که موقع به کار انداختن ضد هیتلر و قندشکن این مشکل شماره 4 وجود نداره. :n34:
اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.
shahryar84
14-07-2015, 09:33
این شایعات برای حذف رایگان شبانه چیه، راه انداخته مخابرات؟ کلا فقط بعضی کمپینها دانلود رایگان شبانه دارن که اون هم میخواد حذف کنه؟
[
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
aliani92
14-07-2015, 09:44
من از اینترنت مخابرات استفاده میکنم، دوستان راهنمایی کنند مشکل زیر رو دارم. مورد شماره 4 مشکل منه.
1- سایتهایی که سرورشون داخل ایرانه مثل ورزش3 به راحتی باز میشه. :n19:
2- سایتهای معروف و پربیننده ایرانی مثل همین p30world خودمان با اینکه سرورشون تو خارجه (سرور p30world الان که دارم تایپ مینم تو آلمانه) به راحتی و تقریباً بدون مشکل باز میشن. :n01:
3- سایتهای رسماً فــیــلــتر شده مثل یوتوب و فیسبوک، خدا رو شکر بدون هیچ مشکی همچنان فــیــلــترشون برقراره و شما رو سه سوته میبرند به صفحه پیوندها. :n41:
4- اما مهمترین مشکل سایت های خارجیای که فیلتر هم نیستند، این سایتها با بدبختی باز میشوند، مثلاً سایت 4upld.com که برای آپلود فایل استفاده میشه و یا مثلاً سایت یه روزنامه انگلیسی یا یه سایت سینمایی فرانسوی زبان این سایتها فــیــلــتر نیستند ولی برای بازکردنشان بیشتر از 10 بار باید آدرشان رو در مرورگر رفرش کنم که یه چیزی حدود 30ثانیه تا 1 دقیقه طول میکشه. اینم بگم که موقع به کار انداختن ضد هیتلر و قندشکن این مشکل شماره 4 وجود نداره. :n34:
اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوست عزیز آدرس DNS هاتون رو عوض کنید احتمالا درست بشه... برای من هم همینطوری بود بعد از تغییر DNS درست شد::
آدرسهای سرورهای DNS شبکه دیتای کشور به شرح زیر است:
217.218.127.127
217.218.155.155
mohammad_s7201
14-07-2015, 13:29
دیشب از ساعت 1 تا 6 صبح یعنی زمان دانلود شبانه رایگان اینترنت من قطع بود.
این اتفاق واسه کسی افتاده؟
سرویس 2 مگ ماهی 10 گیگ با شبانه رایگان دارم.
بله قطع بود امیدوارم دوباره پیش نیاد !
WhiteHat
14-07-2015, 14:06
کجا نوشته که اجرایی شده؟؟
mohammad_kheyri
14-07-2015, 16:18
دیشب از ساعت 1 تا 6 صبح یعنی زمان دانلود شبانه رایگان اینترنت من قطع بود.
این اتفاق واسه کسی افتاده؟
سرویس 2 مگ ماهی 10 گیگ با شبانه رایگان دارم.
سلام دوست عزیز من میخوام مثل سرویس شومارو بگیرم.
هزینه و سرعت دانلودش روچنده ؟
تو ساعات رایگان چقدر میشه زد ؟
الان به منی که نامحدود دارم این سرویسو میدن یا نه ؟
سلام دوست عزیز من میخوام مثل سرویس شومارو بگیرم.
هزینه و سرعت دانلودش روچنده ؟
تو ساعات رایگان چقدر میشه زد ؟
الان به منی که نامحدود دارم این سرویسو میدن یا نه ؟
برات پ.خ کردم شاید کمکت کنه.
Milad4171
14-07-2015, 19:09
سلام. به نظر میرسه دیشب اختلال کلی وجود داشته . درسته؟؟؟
برای من که قطع بود امیدوارم فقط اختلال بوده باشه
یک سوال :
چرا دیگه در تعرفه های مخابرات اینترنت محدود بالاتر از سرعت 2 مگ موجود نیست ؟
یعنی این سرویس 10 مگی من رو به کسی دیگه نمیدن ؟
بعد نکته ی از اون جالب تر اینه که من دارم 10 مگ 10 گیگ رو ماهی 30 تومن میدم . چرا اینا 2 مگ 8 گیگ رو دارن
31 تومن میدن ؟! جالب تر این که سرعت نوظهور 64 هم به مخابرات اضافه شده . واقعا جای تکبیر داره ! 64 !!!
و اما یه محاسباتی که در زمان تحیرم بین مخابرت و فن آوا کردم رو این جا میذارم شاید به درد کسی خورد ، ببخشید
دیگه اگه بی ربطه :
مقایسه ی قیمت اینترنت 10 مگ 10 گیگ مخابرات ( دانلود 1200 در ثانیه ) با فن آوا 1 مگ 30 گیگ ( دانلود 600 در ثانیه ) :
1- میزان حد اکثر دانلود در اینترنت فن آوا :
30 گیگ دیفالت سرویس + 30 تا 5 ساعت در هر ثانیه سرعت میانگین 120 کیلوبایت = 64 گیگ (شبانه رایگان)
جمعا : 94 گیگ ==> ماهی 90 هزار تومان ( 83500 + 6000 مالیات )
2- میزان دانلود 94 گیگ با اینترنت مخابرات ( مسلما با خرید ترافیک اضافه ) :
10 گیگ دیفالت (30هزارتومان) + 84 گیگ اضافه ( =10 گیگ اولیه 30 هزار تومان 74 گیگ بعدی = 74 تا
1600 تومن = 119 هزار تومان )
جمعا ماهانه به مبلغ 179 هزار تومان
خلاصه : 94 گیگ دانلود با فن آوا و مخابرات :
فن آوا : 90 تومن
مخابرات : 180 تومن !
مزایای مخابرات نسبت به فن آوا :
1- سرعت 2 برابر
معایب مخابرات نسبت به فن آوا :
1- قیمت 2 برابر
2- تایم اوت
یعنی واسه کسی که دانلود داره داشتن مخابرت اشتباه بزرگی محسوب میشه.
داداش اخه چیرو با چی مقایسه میکنی ؟ شبانه فن اوا که رایگان داریو با روزانه مقایسه میکنی ؟ شما با شبانه خود مخابرات محاسبه کن ببین میصرفه یا نه ؟ من خودم مخابرات خونه دارم نامحدود و مغازه های وب ؟ حالا مقایسه این سه تا رو برات میزنم .
با مخابرات شبانه با یه سرویس معمولی ماهی 20000 تومان شبانه رایگان ( 1 تا 6 صبح) سرعت 2 مگ ؟ سرعت شبانه 250 کیلو بایت حداقل شبی 4 گیگ دانلود دارین که در ماه میشه 120 گیگ ولی مخابرات مثل اینکه محدودیت 90 گیگی داره پس برای 90 گیگ فقط 20000 تومن میدین .
و اما اگر به خوایم روزانه دانود داشته باشیم به صرفه ترین های وب ؟ فشفشه 15 گیگ 10000 تومن با عوارض و مالیات . 94 گیگ دانلود مطمعا چون مثل شبانه محدودیت ساعتی نداری یا مشکل اینو داشته باشی سرعتت افت کنه یه شبو از دست دادی روز شب میتونی دانلود کنی با سرعت دانلود یک مگ میشه 63 تومن و با سرویسی که بگیری 83 تومن در صورتی که هر موقع لازم داشته باشی میتونی دانلود کنی نه فقط شب .
داداش اخه چیرو با چی مقایسه میکنی ؟ شبانه فن اوا که رایگان داریو با روزانه مقایسه میکنی ؟ شما با شبانه خود مخابرات محاسبه کن ببین میصرفه یا نه ؟ من خودم مخابرات خونه دارم نامحدود و مغازه های وب ؟ حالا مقایسه این سه تا رو برات میزنم .
با مخابرات شبانه با یه سرویس معمولی ماهی 20000 تومان شبانه رایگان ( 1 تا 6 صبح) سرعت 2 مگ ؟ سرعت شبانه 250 کیلو بایت حداقل شبی 4 گیگ دانلود دارین که در ماه میشه 120 گیگ ولی مخابرات مثل اینکه محدودیت 90 گیگی داره پس برای 90 گیگ فقط 20000 تومن میدین .
و اما اگر به خوایم روزانه دانود داشته باشیم به صرفه ترین های وب ؟ فشفشه 15 گیگ 10000 تومن با عوارض و مالیات . 94 گیگ دانلود مطمعا چون مثل شبانه محدودیت ساعتی نداری یا مشکل اینو داشته باشی سرعتت افت کنه یه شبو از دست دادی روز شب میتونی دانلود کنی با سرعت دانلود یک مگ میشه 63 تومن و با سرویسی که بگیری 83 تومن در صورتی که هر موقع لازم داشته باشی میتونی دانلود کنی نه فقط شب .
خو آخه مخابرات شبانه دار باید یه ساله یا شیش ماهه بگیریم ، یه ماهه نمیدن . واسه همین بود که من این دو تا
رو با هم مقایسه کردم.
این های وب فشفشه رو میرم ببینم چی به چیه ، تا حالا سمت های وب نرفته بودم .
فکر میکنم هر ماه باشه چون یکی از اقوام نزدیک من داره از همین سرویس تو کانادا استفاده میکنه و من دوباره ازش پرسیدم گفت ماهی 45 دلاره البته شما اینو به پول ما حساب نکن میشه مثلا ماهی 140 هزار تومن اونا درآمداشون بالاتره
سرعتش که حرفی نداره ، من واقعا وقتی میبینم تورنت رو دارم با 1 مگ و 200 ( بین 900 تا 1200 نوسان ) دانلود میکنم
یه حس قدرت کاذب بم دست میده . پینگمم خیلی عالیه ( 1 تا 8 ) .
اما یه چیزی که به همه ی اینا گند میزنه ، همین تایم اوته ، که مثلا یه سایت رو میزنیم باز شه ، بعد میگه همچین سایتی
اصن نیست ، بعد شما شک میکنی که الان بامبول تایم اوته مخابراته یا این که واقعا این سایته چند ساله جمع شده
ما بی خبریم . اینه که اذیت میکنه .
تازه اینم بگم که من با فیلطر شکن هم تا 800 کیلوبایت تو ثانیه دانلود کردم .
حالا به نظر شما راهی داره که تنظیمات مودم رو دستکاری کنیم این تایم اوته از بین بره ؟ یا این که مشکل از مرکز
مخابراتی هست ؟
من که هیچ کاری نتونستم بکنم امیدوارم بعد از ماه رمضون و این جریان مذاکرات شاید به اوضاع قبلی برگرده
دوستان یه سوال خیلی فنی داشتم !
میشه با یک مودم هم از طریق وایرلس و هم از طریق لن به طور همزمان به اینترنت وصل شد ?
Sent from my HTC One using Tapatalk
.Ashkan.
15-07-2015, 05:47
میشه با یک مودم هم از طریق وایرلس و هم از طریق لن به طور همزمان به اینترنت وصل شد ?
بسته به نوع مودم، به تعداد پورت های لن و به تعداد تقریبا نامحدود میشه بطور همزمان هم با کابل اترنت و بصورت وایرلس به اینترنت وصل شد.
بله میشه با لپ تاپ یا اگه pc داری یه کارت شبکه بیسیم لازم داری
الان نت pc وصله 3 تا موبایل هم وایرلس دارن از نتم استفاده میکنن
mohammad_kheyri
15-07-2015, 20:11
غیر حضوری از نامحدود به محدود تبدیل میکنن؟
mohammad_kheyri
15-07-2015, 20:16
غیر حضوری از نامحدود به محدود تبدیل میکنن؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.