مشاهده نسخه کامل
: ADSL / مخابرات استان تهران
shayan0o21
05-12-2014, 20:15
اعداد به کیلوبیت نوشته شده در تنظیمات مودم.
سرعت دانلود ۲۵۰ مگابایت
250 کیلوبایت داداش :n18:
Mr saeed
05-12-2014, 20:28
دوستان خدا به همتون صبر بده سرعت 512 هست روی سرویس 10 مگ فردا جمع می کنم
من 6 ماه پیش روی مخابرات بودم خیلی خیلی وضعیت خوب بود الان به شدت افتضاح شده
armin321
05-12-2014, 20:43
این کمپین هم تموم بشه هیچ تضمینی نداره مخابرات که همچنان شبانه رایگان بهتون بده ...این هم در نظر داشته باشید
مثل 1مگ و 2مگ نامحدود که جمش کردند کلا
یک مگ و دو مگ کلا جمع نشده
کسانیکه از قبل سرویس 1 مگ و 2 مگ داشتن همچنان سرویسها براشون فعالشه.
یک مگ و دو مگ کلا جمع نشده
کسانیکه از قبل سرویس 1 مگ و 2 مگ داشتن همچنان سرویسها براشون فعالشه.
بله ولی شما مشترک قدیمی هم باشی 512نامحدود داشته باشی بخوای 1مگ بگیری نیمدن دیگه...
konjkavkhan
05-12-2014, 21:01
دوستان خدا به همتون صبر بده سرعت 512 هست روی سرویس 10 مگ فردا جمع می کنم
من 6 ماه پیش روی مخابرات بودم خیلی خیلی وضعیت خوب بود الان به شدت افتضاح شده
بازم خوبه بهت ٥١٢ ميده .... من كه بعضي وقتا از اينترنت ديال اپم بدتر ميشد....
سلام
داداش شما هم که کمپین تابستونه بودی شبانه تون پولی شده که!
عجب اینها موجوداتی هستند که خیلی راحت زیر قرار داد میزنن
سلام
نه برا دانلود شبانه پول نگرفتن الان قبض رو سامانه 1818 اومده
مخابرات پیر آدم رو در میاره
خدا منو میکشت میمردم از مخابرات اینترنت نمی گرفتم بخوایمم جمع کنیم باید 2 ماه بدبختی بی اینترنتی بکشیم.
بیا اینم 2 مگشه ماهی 150 هزا رتومن هر 2 ماه نه سرعت تک لینک داره نه سرعت دانلود داره مثل اینترانت میومنه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mr saeed
05-12-2014, 22:12
بازم خوبه بهت ٥١٢ ميده .... من كه بعضي وقتا از اينترنت ديال اپم بدتر ميشد....
تک کانکشن بایت هست سرعت :n04:
دیروز وصل فردا تخلیه :n09:
2مگه قسمت دانلود نوشته
فقط از قسمت تنظیمات همی نسایت سرور رو بذار خارج از این ران یه تست بگیر دوباره این تست سرور داخلی هست
بسیار ممنونم از شما حالا با این اطلاعات همه پی خوب نشون میده؟
پینگ 30 خوبه
وقتی میگیم انیترنتم 2 مگخ منظورمون کدوم قسمته؟
اینم یه تست دیگه خوبه وضعیتش؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ای بابا با سرور دیگه مثلا مونیخ چرا اینقدر فرق کرد حالا کدوم درسته ؟ و چرا اینقدر فرق میکنه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بسیار ممنونم از شما حالا با این اطلاعات همه پی خوب نشون میده؟
پینگ 30 خوبه
وقتی میگیم انیترنتم 2 مگخ منظورمون کدوم قسمته؟
پینگ 30 پینگ داخلی شماست...پینگ خارجی مهمه. گفتم از اون سایت اسپید تست باید برید به قسمت تنظیمات سرور عوض کنید به سرورهای خارج از ایران بعد تست رو تکرار کنید.
ای بابا اینم یکی دیگه
ای بابا با سرور دیگه مثلا مونیخ چرا اینقدر فرق کرد حالا کدوم درسته ؟ و چرا اینقدر فرق میکنه؟
تک کانکشن مخابرات همینه...
اون اینترانت شماست اینهم اینترنت شما
ممنونم از دوستان
اینترانت یعنی چی؟
کدوم مهمه وقتی اینترنت دو مگه میده باید همه چیز مثل سرور داخلی بالا باشه؟
ببینید با سرور سن لوییز سرعت دانلودو از سرور داخلیم بیشتر نشون میده من که گیج شدم این چجوریه؟
Mr saeed
06-12-2014, 04:48
ببینید با سرور سن لوییز سرعت دانلودو از سرور داخلیم بیشتر نشون میده من که گیج شدم این چجوریه؟
به اینها زیاد فکر نکن آخرش ریپ می زنی ...
این یعنی مسیر اینترنت شما به سن لوییز نزدیک تر هست برای همین سرعت خوبی داره
یه بار اینترنت مخابرات رو جمع کردم بعد زنگ زدم به تمام شرکتهای خصوصی تو منطقه ما هیچکی پورت خالی نداشت بعد دوباره رفتم مخابرات
بعد ۲ روز که سرویسم وصل شد پارس آنلاین زنگ زد گفت پورت خالی آمادده شده
از این سایته میتونید قبض این دوره رو نگاه کنید
konjkavkhan
06-12-2014, 20:12
امروز بالاخره اینترنت جدیدم وصل شد و از شر اینترنت مزخرف مخابرات راحت شدم.... واقعا مزخرف بود.
البته این یکیو هنوز تست کامل نکردم. ولی توی تستهای اولیه به نظر خوب میاد.
به امیده روزی که همه از ایترنتشون راضی باشن.
abtin123456
06-12-2014, 20:28
دوست عزیز کدوم مرکز مخابراتی ؟ از چه شرکتی چه سرعتی ؟
از تنطیمات مودم هم میشه دید چه سرعت اینترنت چقدره ؟ و میشه اونو کم یا زیاد کرد؟
لطفا جواب بدین
من دیرزو مودم ریست کردم و احتمال میدم سرعتش کم شده بهترین تنظیماتش چیه و کدوم قسمتش مربوط به سرعت اینترنت میشه؟
shayan0o21
06-12-2014, 21:15
از تنطیمات مودم هم میشه دید چه سرعت اینترنت چقدره ؟ و میشه اونو کم یا زیاد کرد؟
میشه دید DownStream هر چی بود تقسیم بر 8 بکنید
کم و زیاد نمی شه کرد :n29:
میشه دید DownStream هر چی بود تقسیم بر 8 بکنید
کم و زیاد نمی شه کرد :n29:
ممنونم این گزینه کدوم قسمته؟
در ضمن گزینه های ویزادو یه بار اول که تنظیم میکنم طبق راهنما بعد دوباره میشم باز همه چی برگشته به حالت ؟اول باید اینجوری باشه ؟آخه من سیوش کرده بودم؟
در ضمن تو قسمت Encryption من رو wap2(aes) گزاشتم اینا چه فرقی میکنه رو چی بزاریم ؟
ببخشید اینا رو تنظیماتش پیدا کردم
میشه اینا رو تغییر دادم ؟من اینترنت یک مگ گرفتم گفتن اگه یه ساله ببندی با سرعت دو مگه با قیمت همون یک مگه میدیم الان فکر کنم اینجا یک مگه نه؟ چجوری باید فهمید دو مگه
ariobarzan2
06-12-2014, 21:55
ببخشید اینا رو تنظیماتش پیدا کردم
میشه اینا رو تغییر دادم ؟من اینترنت یک مگ گرفتم گفتن اگه یه ساله ببندی با سرعت دو مگه با قیمت همون یک مگه میدیم الان فکر کنم اینجا یک مگه نه؟ چجوری باید فهمید دو مگه
دانلودتون را روی 4 مگ و آپلودتون را روی یک مگ بستند
من که به 195 یک شکایت کردم از مخابرات به دلیل افت سرعت ..ببینیم جوابش چی میشه.
دانلودتون را روی 4 مگ و آپلودتون را روی یک مگ بستند
ممنونم از ما ولی گفتن سرعتت دو مگه میشه تست میکنم زیر یک مگه ؟
دقیقا چجوری میشه فهمید سرعتم چنده؟
اصلا منظور از سرعت اینترنت سرعت دانلود یا سرعت آپلود؟
konjkavkhan
06-12-2014, 22:38
دوست عزیز کدوم مرکز مخابراتی ؟ از چه شرکتی چه سرعتی ؟
من مرکز لطیفی هستم
از سپنتا گرفتم. 2 مگ. البته الان پورتمو روی 4 مگ بستن. ولی قول داده که روی 10 مگ ببنده.
ariobarzan2
06-12-2014, 22:59
ممنونم از ما ولی گفتن سرعتت دو مگه میشه تست میکنم زیر یک مگه ؟
دقیقا چجوری میشه فهمید سرعتم چنده؟
اصلا منظور از سرعت اینترنت سرعت دانلود یا سرعت آپلود؟
هر دو مطرحه هم دانلود و هم آپلود احتمالا روی سرورهای داخلی سرعتتون 4 مگ و روی خارجی کمتر باید باشه
sayanermia
07-12-2014, 12:25
دوستان کسی تو منطقه دانشگاه تهران از مخابرات اینترنت بالاتر از یک مگ گرفته یا خیر؟؟؟ :(
پارس انلاین پدر منو دراورده توی این منطقه هم جز پارس آنلاین کسی سرویس نمیده اگر نشه مجبورم برم مخابرات 10 مگ بگیرم واسه دفترم! ولی می ترسم سرعتش در حد 128 هم نباشه! من گرافیستم و طراح! شدیدا به اینکه سرعتم خوب باشه نیازمندم که بتونم باهاش عکس های با کیفیت و حجیم دانلود کنم یا توی نت زیاد بچرخم! کسی تجربه اینترنت بالاتر از یک مگ در منطقه مخابراتی دانشگاه تهران داره؟ اگر داره لطفا کمکم کنه بگه وضعیت اینترنت در این منطقه چطوریه؟ ایا خوبه از خیر پارس بگذرم برم مخابرات؟
من مرکز لطیفی هستم
از سپنتا گرفتم. 2 مگ. البته الان پورتمو روی 4 مگ بستن. ولی قول داده که روی 10 مگ ببنده.
رفتم قیمتای سپنتا رو دیدم ماشالله مثله باقیه شرکتای خصوصیه :n02: گفتم شاید کمتره
shayan0o21
07-12-2014, 18:11
دوستان کسی تو منطقه دانشگاه تهران از مخابرات اینترنت بالاتر از یک مگ گرفته یا خیر؟؟؟ :(
پارس انلاین پدر منو دراورده توی این منطقه هم جز پارس آنلاین کسی سرویس نمیده اگر نشه مجبورم برم مخابرات 10 مگ بگیرم واسه دفترم! ولی می ترسم سرعتش در حد 128 هم نباشه! من گرافیستم و طراح! شدیدا به اینکه سرعتم خوب باشه نیازمندم که بتونم باهاش عکس های با کیفیت و حجیم دانلود کنم یا توی نت زیاد بچرخم! کسی تجربه اینترنت بالاتر از یک مگ در منطقه مخابراتی دانشگاه تهران داره؟ اگر داره لطفا کمکم کنه بگه وضعیت اینترنت در این منطقه چطوریه؟ ایا خوبه از خیر پارس بگذرم برم مخابرات؟
فکر نکنم دیگه مرکز مخابراتی توی تهران به کاربران جدید 1 مگ نامحدود بده، شما منظورتون نامحدوده یا محدود کمپین؟:n13:
konjkavkhan
07-12-2014, 18:32
رفتم قیمتای سپنتا رو دیدم ماشالله مثله باقیه شرکتای خصوصیه :n02: گفتم شاید کمتره
نمیدونم شما قیمتهای محدود را نگاه کردید و یا نامحدود را. اما توجه داشته باشین که به قیمتهای اعلام شده 20% تخفیف میخوره. مثلاً سرعت 2 مگابیت با 10 گیگ ترافیک یک ماهه میشه 41500 که تخفیف بهش میخوره میشه حدود 33000 تومن البته مالیات بهش اضافه میشه (8 درصد). از پارس و شاتل که ارزونتره. سرعت تک کانکشن حدود 50 تا 120 متغییره. سرعت چند کانکشن تا 400 کیلوبایت هم میره.
01110362
07-12-2014, 18:41
سلام دوستان عزیز
بنده هم با توجه به اینکه خطم فیبر نوری یا به قول خودشون pcm هست ظاهراً اجباری باید از مخابرات سرویس بگیرم!
راهی هست که بتونم غیر از مخابرات جای دیگه ای سرویس بگیرم غیر از مخابرات؟!
نظر شما راجع به وایرلس چه شرکتی هست؟ '
همین مخابرات هم گفتن ثبت نام کنید یکی دو ماه دیگه وصل میشه و الان داریم ثبت نامی های مهر رو وصل میکنیم!!!
Golbarg01
07-12-2014, 19:31
چند شبه اخر شبا تا صبح سرعت خیلی پایین و نوسانی میشه
الان سرعت پایینه
سلام دوستان ممنون میشم جواب بدین لطفا:
منظور از سرعت اینترنت سرعت دانلود یا سرعت آپلود؟
دوستانی که اینرتنت مخابرات یک مگ یا دو مگ دارن براشون تو تنظیمات مودم downstream speed , upstream speed شون چقدره و رو رابطه ای با سرعت اینترنت اسمی خریداری شده داره؟
hamed_korn
07-12-2014, 20:10
سرعت اینترنت یعنی دانلود. برای شما رو روی ۴ مگ بستن که خوبه.
Bensonw3x
07-12-2014, 22:33
اقا یه سوال من مشتریه قدیمی هستم میتونم تا 1 مگ ببرم نت رو یا اینکه بیشتر از 512 نمیشه ؟ از سایت که میشه زنگ بزنم اکیه ؟ :n27: نامحدود...
hamed_korn
07-12-2014, 22:38
نه اقا گویا دیگه ۱ مگ نامحدود نمیدن.
بهتره بری سراق کمپین پاییزه اونجا بالاترین سرعتی که میتونی رو بگیر .
stratocaster
07-12-2014, 23:23
دوستان نا محدود ۵۱۲ دارم .... دانلودم رو ۶۰کی هست .. به نظرتون کار درستیه که برم رو محدود ؟ طرح پاییزی ؟ امکان بازگشت داره به نامحدود ؟
mikadoandru
08-12-2014, 01:09
دوستان، کسی میدونه چرا آی پی من رو بدون هیچ گونه قند شکنی مربوط به کشور رومانی نشون میده؟ چند بار شک کردم شاید مشکل از دستگاه منه، ولی با آی پد و گوشی موبایل هم چک کردم و همین آی پی بود. گویا این مشکل فقط مربوط به اینترنت مخابرات تهران هست (؟).
مساله اینجاست که برای وصل شدن به بعضی از بانک ها و یا سایت های دانلود، چون آی پی مربوط به ایران نیست مشکل پیدا میکنم.
اگر کسی به چنین مشکلی برخورده و یا چیزی از این موضوع میدونه ممنون میشم به بنده هم اطلاع بده.
اقا یه سوال من مشتریه قدیمی هستم میتونم تا 1 مگ ببرم نت رو یا اینکه بیشتر از 512 نمیشه ؟ از سایت که میشه زنگ بزنم اکیه ؟ :n27: نامحدود...
بری مرکز بهتره این مخابرات هر روز یه قانون داره واسه هر مرکز
دوستان، کسی میدونه چرا آی پی من رو بدون هیچ گونه قند شکنی مربوط به کشور رومانی نشون میده؟ چند بار شک کردم شاید مشکل از دستگاه منه، ولی با آی پد و گوشی موبایل هم چک کردم و همین آی پی بود. گویا این مشکل فقط مربوط به اینترنت مخابرات تهران هست (؟).
مساله اینجاست که برای وصل شدن به بعضی از بانک ها و یا سایت های دانلود، چون آی پی مربوط به ایران نیست مشکل پیدا میکنم.
اگر کسی به چنین مشکلی برخورده و یا چیزی از این موضوع میدونه ممنون میشم به بنده هم اطلاع بده.
مشکلی نیست برا منم همین شده میونی از ip ایران استفاده کنی
اینجا هم تغییر کرده!:n29:
sayanermia
08-12-2014, 11:52
فکر نکنم دیگه مرکز مخابراتی توی تهران به کاربران جدید 1 مگ نامحدود بده، شما منظورتون نامحدوده یا محدود کمپین؟:n13:
نه فدات شم نامحدود نمیخوام! می دونم یک مگ نمیده! بیشترین سرعت نامحدودش 512 هستش! من میخوام 10 مگ حجمیش رو خریداری کنم + یک مقدار حجم اضافه . منتهی نگرانیم از اینه پول بدم 10 مگ هم خریداری کنم ولی سرعت افتضاح تر از 128 باشه! برای همین میخوام بدونم کسی سرویس بالاتر از یک مگ حجمی یا کمپین یا هرچیز دیگه ای از مخابرات گرفته ببینیم چطوریه؟
armin_punisher6
08-12-2014, 12:49
دوستاني كه تهران سرويس ٢ مگ دارن سرعت روزشون چنده؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bensonw3x
08-12-2014, 13:05
نه اقا گویا دیگه ۱ مگ نامحدود نمیدن.
بهتره بری سراق کمپین پاییزه اونجا بالاترین سرعتی که میتونی رو بگیر .
این که میگین لینکی چیزی داره ؟ چی هست اصن ؟
دوستاني كه تهران سرويس ٢ مگ دارن سرعت روزشون چنده؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
شب و روزی فرقی نداره حدود 260
mikadoandru
08-12-2014, 14:42
مشکلی نیست برا منم همین شده میونی از ip ایران استفاده کنی
برادر من، یعنی چی مشکلی نیست؟ یعنی چی که میتونم از آی پی ایران استفاده کنم؟
خیلی هم مشکلی هست و دلیلی هم نداره از آی پی یک واسطه استفاده کنم، اینقدر قندشکن در تاروپود ملت تنیده شده که تا مشکلی میبینن میخوان تونل بزنن، برادر جان، استفاده از پروتکل های میانی در همه جا کارساز نیست و همه جا هم امن نیست، حالا میخواد این آی پی به قول شما مال ایران باشه یا مال افغانستان یا امریکا، قرار نیست وقتی توی خونه ام تو ایران و تهران نشستم که آی پی ایران ست کنم، آی پی من باید مال ایران باشه نه رومانی، حتما یک جای کار مشکل داره.
من الان 512 نامحدود دارم...
میخوام برم رو 2mb با حجم 8گیگ(کمپین پاییزه)
حالا سوالم اینه که ترافیک رایگان شبانش از ساعت چند تا چنده؟
از بعضی دوستان شنیدم توی ترافیک رایگان شبانه گاهی از حجم کم میکنه!درسته؟
این که گفته "ارائه سرعت 2برابر به مشترکین" یعنی سرعت دانلود واسه 2mb توی این کمپین حدودا چند میشه؟
با توجه به اینکه قرارداد به صورت یک ساله هست و راه برگشتی نیس به نظر شما این سرویس مناسبه؟
در کل نظرتون چیه؟
ممنون
خب ما هم به جمع دوستان رومانی پیوستیم :n09::n09::n08:
Mr saeed
08-12-2014, 18:43
دوستان برای شما هم گزارش حجم برای 12 آذر مونده ؟
birang1357
08-12-2014, 19:01
خب ما هم به جمع دوستان رومانی پیوستیم :n09::n09::n08:
فکر کنم کل اینترنت مخابرات تهران آی پی رومانی داره فعلا منم تو رومانی هستم
فکر کنم کل اینترنت مخابرات تهران آی پی رومانی داره فعلا منم تو رومانی هستم
درسته
3g همراه اولم بعضی اوقات میره رومانی
منم تا چند روز اینده میرم رومانی :n31:
پینگ رفته رو 400 500 رومانی ام که هستیم.
یک قرون خرج وبسایتشون نمیکنن که خبررسانی کنه.
دوزار نمیدن چهارتا اپراتور اضافه کنن که نیم ساعت مردم پشت خط نمونن
ولی مثل اسب کاربر جدید میگیرن و میلیاردی دارن درامد کسب میکنن.
بریزید 195 از همه چیش شکایت کنید. از دزدی پینگ بالا پشتیبانی و...
mikadoandru
08-12-2014, 20:42
من که به سامانه 195 شکایت کردم و فرم پر کردم، هم قضیه مربوط به آی پی رومانی (که باعث میشه برای سایت های بانکی و سایت های دانلود مشکل پیدا کنیم) و هم قضیه مدت زمان انتظار بالا (تا حالا نشده زیر بیست دقیقه بشنوم)، هم باقی مواردی که در این چند ساله از دستشون کشیدم! چیزی کم نذاشتم! ایشالا شما هم کم نذارید!
HeRcKoOl
08-12-2014, 21:26
من که خیلی وقت رفتم رومانی جاتون خالی:n02:
ولی این مخابرات دیگه بد جور رو مخه و مرکز مخابراتی ما هم فقط مخابرات پارس آنلاین داره که به درد نمیخوره.
اینا به این سرعت ها میگن پرسرعت به اینترنت کشورهای دیگه چی میگن؟:n09:
hamed_korn
08-12-2014, 22:00
دوستانی که میخوان فرار کنن از دست مخابرات.
نمایشگاه الکامپ تا ۱۹ اذر هستش.
اونجا ای اس پی. ها شرکت کردند وسویس هاشون رو با تخفیف نمایشگاه دارن عرضه میکنند .
فرصت مناسبی هست یه سر بزنید اگه شرایطشون خوب بود.که رحت میشید.
من الان 512 نامحدود دارم...
میخوام برم رو 2mb با حجم 8گیگ(کمپین پاییزه)
حالا سوالم اینه که ترافیک رایگان شبانش از ساعت چند تا چنده؟
از بعضی دوستان شنیدم توی ترافیک رایگان شبانه گاهی از حجم کم میکنه!درسته؟
این که گفته "ارائه سرعت 2برابر به مشترکین" یعنی سرعت دانلود واسه 2mb توی این کمپین حدودا چند میشه؟
با توجه به اینکه قرارداد به صورت یک ساله هست و راه برگشتی نیس به نظر شما این سرویس مناسبه؟
در کل نظرتون چیه؟
ممنون
1 تا 7 صبح
کلا سیستم مخابرات چیزی کم نمیکنه اضافه میشه حجم شما کلا عددش ثابته اون حجم هایی که استفاده میکنید با هم جمع میشه شبانش که رایگانه فرقی نمیکنه که بیشتر یا کمتر حساب کنه
منظور از سرعت دو برابر از نظر قیمتی هست 2 مگ همون 2 مگ بسته میشه ( الان تو حالت عادی سرعت 1 مگ 14 تومن هست ولی تو کمپین سرعت 2 مگ رو 14 تومن میده ) بهترین جواب اینه که سوال 5 رو خودتون بخونید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه برگشت که هستش یه مبلغی رو به عنوان خسارت میدی بعد تخلیه میکنید
به نظر من در کل خوبه با توجه به این که یک سری از شرکت ها شبانه رو محدود کردن و مخابرات شبانه داره از این لحاظ خوبه و خوبی بعدیش اینه که سرعت همیشه یکسان هست چه شب چه صبح من که کمپین تابستانه گرفتم تقریبا راضی هستم
برادر من، یعنی چی مشکلی نیست؟ یعنی چی که میتونم از آی پی ایران استفاده کنم؟
خیلی هم مشکلی هست و دلیلی هم نداره از آی پی یک واسطه استفاده کنم، اینقدر قندشکن در تاروپود ملت تنیده شده که تا مشکلی میبینن میخوان تونل بزنن، برادر جان، استفاده از پروتکل های میانی در همه جا کارساز نیست و همه جا هم امن نیست، حالا میخواد این آی پی به قول شما مال ایران باشه یا مال افغانستان یا امریکا، قرار نیست وقتی توی خونه ام تو ایران و تهران نشستم که آی پی ایران ست کنم، آی پی من باید مال ایران باشه نه رومانی، حتما یک جای کار مشکل داره.
فعلا که اینطوری شده کاریش هم نمیتونی بکنی چون این وسط هیچ کاره ای:n05: برو دعا کن که همین رو داری و برات نبستن
الان مثلا فکر میکنی همین آیپی متغیری که داری خیلی امنه ؟ برو یکم در مورد مزایای آیپی ثابت سروهای داخلی تحقیق کن
پ.ن: فعلا برو با همین آیپی رومانی خوش باش و حالشو ببر :n19:
1 تا 7 صبح
کلا سیستم مخابرات چیزی کم نمیکنه اضافه میشه حجم شما کلا عددش ثابته اون حجم هایی که استفاده میکنید با هم جمع میشه شبانش که رایگانه فرقی نمیکنه که بیشتر یا کمتر حساب کنه
منظور از سرعت دو برابر از نظر قیمتی هست 2 مگ همون 2 مگ بسته میشه ( الان تو حالت عادی سرعت 1 مگ 14 تومن هست ولی تو کمپین سرعت 2 مگ رو 14 تومن میده ) بهترین جواب اینه که سوال 5 رو خودتون بخونید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه برگشت که هستش یه مبلغی رو به عنوان خسارت میدی بعد تخلیه میکنید
به نظر من در کل خوبه با توجه به این که یک سری از شرکت ها شبانه رو محدود کردن و مخابرات شبانه داره از این لحاظ خوبه و خوبی بعدیش اینه که سرعت همیشه یکسان هست چه شب چه صبح من که کمپین تابستانه گرفتم تقریبا راضی هستم
خیلی ممنون علی جان,لطف کردی داداش:n16:
شما تو کمپین 1mb گرفتی یا 2mb؟سرعت دانلودت چنده؟
خیلی ممنون علی جان,لطف کردی داداش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما تو کمپین 1mb گرفتی یا 2mb؟سرعت دانلودت چنده؟
قربونت
من 2 مگ با حجم سه گیگ که مودم نخواستم شد ماهی 5 گیگ
سرعتش هم چه شب یا صبح هیچ فرقی نداره حدود 260 کیلو بایت هست
Firebirds
09-12-2014, 03:43
پس بلاخره نبود ظرفیت آی پی ورژن 4 خالی در کشور کار خودش رو کرد !
قضیه سادس : ایران IPv4 بدون استفاده دیگه نداره که به کاربراش اختصاص بده؛ IPv4 هم دیگه در کل دنیا تموم شده برای همین درخواست ایران برای اجاره IPv4 مورد توافق قرار نمیگیره. جامعه جهانی به ایران میگه خوب بیا از IPv6 استفاده کن ولی هنوز که هنوزه این اتفاق نیوفتاده
دلیل جالبش هم : 1- سیستم فیلترینگ ایران روی IPv4 کار میکنه و گویا روی IPv6 مشکلاتی داره
2- روتر های میانی آپگرید نشدن و امکان ساپورت IPv6 ندارن :n31:
کلا اینترنت کشور جوکیه برای خودش.
01110362
09-12-2014, 09:04
سلام دوستان عزیز
بنده هم با توجه به اینکه خطم فیبر نوری یا به قول خودشون pcm هست ظاهراً اجباری باید از مخابرات سرویس بگیرم!
راهی هست که بتونم غیر از مخابرات جای دیگه ای سرویس بگیرم غیر از مخابرات؟!
نظر شما راجع به وایرلس چه شرکتی هست؟ '
همین مخابرات هم گفتن ثبت نام کنید یکی دو ماه دیگه وصل میشه و الان داریم ثبت نامی های مهر رو وصل میکنیم!!!
دوستان بزرگوار منتظر پاسخ هستم!!!!
birang1357
09-12-2014, 09:50
دوستانی که میخوان فرار کنن از دست مخابرات.
نمایشگاه الکامپ تا ۱۹ اذر هستش.
اونجا ای اس پی. ها شرکت کردند وسویس هاشون رو با تخفیف نمایشگاه دارن عرضه میکنند .
فرصت مناسبی هست یه سر بزنید اگه شرایطشون خوب بود.که رحت میشید.
دوست عزیز مشکل ما خط تلفن فیبر نوریه وگرنه فرار کردن از مخابرات که سخت نیست
بهتره دوستان به همه کسانی که ازشون مشورت می گیرن توصیه کنن تا جایی که ممکنه از مخابرات اینترنت نگیرن
درود
دوستان کسی این دو سه روز اخیر از طرفای مخابرات پیام نور با مشکل قطعی و اینجورچیزا رو به رو نشده؟
این دو سه روزه همش قطعی هست و پیام های ناجوری میاد مثل dns اینجور چیزا
مشکل از من هست یا کل تهرانه؟
shayan0o21
09-12-2014, 16:40
دوستان بزرگوار منتظر پاسخ هستم!!!!
پی سی ام که اصلا نمی شه روش اینترنت داد که :n29:
برید پیش رییس مرکز بگید خطتون رو بذارن روی مسی
بعد برید از شرکت ها اینترنت بگیرید :n16:
01110362
09-12-2014, 19:13
پی سی ام که اصلا نمی شه روش اینترنت داد که :n29:
برید پیش رییس مرکز بگید خطتون رو بذارن روی مسی
بعد برید از شرکت ها اینترنت بگیرید :n16:
یعنی به این راحتی خطو مسی میکنن :-)
Mr saeed
09-12-2014, 23:22
درود
دوستان کسی این دو سه روز اخیر از طرفای مخابرات پیام نور با مشکل قطعی و اینجورچیزا رو به رو نشده؟
این دو سه روزه همش قطعی هست و پیام های ناجوری میاد مثل dns اینجور چیزا
مشکل از من هست یا کل تهرانه؟
مشکل قطعی که چند روزی بود امروز پدر ما رو در آورده ...
برای بقیه دوستان نمی دونم ولی برای من امروز 30 بازی قطع و وصل شد
مشکل قطعی که چند روزی بود امروز پدر ما رو در آورده ...
برای بقیه دوستان نمی دونم ولی برای من امروز 30 بازی قطع و وصل شد
درود بر شما
سپاس از پاسخگویی
پس میشود گفت تو این بخش همه باهاش درگیر هستند
یه مسئلهیی هم برام پیش اومد
من براستی از این قطع و وصلشدن ها به ستوه اومده بودم
برآن شدم که با یک مودم دیگری هم آزمایش کنم که در کمال ناباوری دیدم بسیار ساده و آسان اینترنت وصلشد و روال همیشگی را دنبال میدهد
مودمی که باآن آزمایش کردم asus کهنه است ؛ و مودم نو هم dlink برایم شگفت آور بود چنین موردی!
به دید شما ؛ خرده از چه چیز میتواند باشد؟
با این همه بگویم پیام هشداری که با مودم dlink میداد بیشتر مربوط به نشانه dns بوده
Mr saeed
10-12-2014, 00:05
درود بر شما
سپاس از پاسخگویی
پس میشود گفت تو این بخش همه باهاش درگیر هستند
یه مسئلهیی هم برام پیش اومد
من براستی از این قطع و وصلشدن ها به ستوه اومده بودم
برآن شدم که با یک مودم دیگری هم آزمایش کنم که در کمال ناباوری دیدم بسیار ساده و آسان اینترنت وصلشد و روال همیشگی را دنبال میدهد
مودمی که باآن آزمایش کردم asus کهنه است ؛ و مودم نو هم dlink برایم شگفت آور بود چنین موردی!
به دید شما ؛ خرده از چه چیز میتواند باشد؟
با این همه بگویم پیام هشداری که با مودم dlink میداد بیشتر مربوط به نشانه dns بوده
مودم d-link که من 2640 الان 5 تا دارم به جرات می تونم بگم خیلی آشغال هست با tp-link وضعیت خیلی خیلی بهتر هست
می خوام فردا یک مودم asus و zyxel هم تست کنم
stratocaster
10-12-2014, 00:08
با ايسوز هيچ مشكلي نيست من ٢ سال هست نت مخابرات دارم شايد ٢ بار قطعي داشتم اونم مشكل از مركز بود
Bensonw3x
10-12-2014, 11:27
نت از دیروزه خیلی خرابه ! اصن مریض شده ... !
هیچ روشی نیست غیر حظوری تغییر سرویس بدم؟
هیچ روشی نیست غیر حظوری تغییر سرویس بدم؟
درود
چرا نشه دوست من؟
به این تارنما بروید
و در بخش adsl
نام کاربری و رمز هم همان نام کاربری و رمز عبور ADSL خود است
و در آنجا شما میتوانید درخواست افزایش پهنای باند بدهید...
درود
چرا نشه دوست من؟
به این تارنما بروید
و در بخش adsl
نام کاربری و رمز هم همان نام کاربری و رمز عبور ADSL خود است
و در آنجا شما میتوانید درخواست افزایش پهنای باند بدهید...
ممنون
رفتم ولی "شماره نامه موافقت با پهناي باند" چیه؟
نوشته اینو چی بنویسم جلوش؟ البته ضروری نیست ولی بالاش نوشته پهناي باند اونو باید انتخاب کنم دوتا گزینس که یکیش 512 هس یکیش 128 واسه من 256 هس چی کار کنم ؟ :|
:n12:
rezarrrr
10-12-2014, 17:01
سلام دوستان
صفحه خدمات مخابرات برای من باز نمیشه. اون قسمتی که باید یوزر پسورد رو وارد کنم و زیرش یه کد چها رقمی هست رو رد نمیکنه و وقتی ورود رو میزنم زیرش با رنگ قرمز مینویسه
کد تصویری وارد شده صحیح است
فهمیدم قضیه چیه :)
این نامحدود هارو نوشته من میخوام برم رو این طرح پاییزه راهی نداره؟:n03:
WhiteHat
10-12-2014, 19:23
512 نامحدود شده 36 تومن؟
512 نامحدود شده 36 تومن؟
نه باو تو سایتش زده 24 تومنه
Firebirds
10-12-2014, 19:37
برای شما هم به زور یه صفحه باز میکنه ؟
Milad4171
10-12-2014, 19:43
واسه من خیلی خیلی بد سایت باز میشه.
در نود درصد مواقع پیچ کامل باز نیمشه باید چند بار ریفرش کنم. اولش فکر کرد واسه تغییر DNS باشه اما وقتی باز DNS رو تغییر دادم فرقی رو حس نکردم.
مخصوصا سایتی که یکم سنگین باشه مثل انجمن . این موضوع دقیقاً از زمانی که تغییرDNS انجام شد پیش اومده !
:n27:
منم همین سوال رو دارم
قبلا نامحدود نیاز داشتم ولی الان همون محدود با سرعت بالاتر برام بهتر هست
راهی هست غیر حضوری
منم همین سوال رو دارم
راهی هست غیر حضوری
Firebirds
10-12-2014, 20:50
واسه من خیلی خیلی بد سایت باز میشه.
در نود درصد مواقع پیچ کامل باز نیمشه باید چند بار ریفرش کنم. اولش فکر کرد واسه تغییر DNS باشه اما وقتی باز DNS رو تغییر دادم فرقی رو حس نکردم.
مخصوصا سایتی که یکم سنگین باشه مثل انجمن . این موضوع دقیقاً از زمانی که تغییرDNS انجام شد پیش اومده !
:n27:
من مصرف بالایی روزانه ندارم، ولی از طرفی واقعه نمی تونم با اینترنت به ظاهر سرعت بالا و محدود کنار بیام اگه گزینه دیگه ای جلوی پام بود 1 دقیقه هم اینجا نمی موندم :n21:
این اینترنت رو قطع کن که هم خودشون راحت شن و هم ملت تکلیفشون بفهمن.
shayan0o21
10-12-2014, 21:48
منم همین سوال رو دارم
راهی هست غیر حضوری
خیر باید حتما برید مرکزتون :n01:
Milad4171
10-12-2014, 21:53
من اجباراً ار مخابرات استفاده میکنم. البته پینگش قبلاً خوب بود الان مدتی هست پینگ رفته بالا .
من بین مخابرات و وایمکس گزینه ی دیگه ای ندارم.
البه آسیاتک و فن آوا رو میتونم بگیرم ولی چون استفاده ام زیاده گزینه نامحدود واسم به صرفه تره ! بعید میدنم 512 نامحدود مخابرات از سرویس های دیگه گرون باشه !
البته با این اوضاعی که پیش اومده مطمئناً باید برم سمت فن آوا و آسیاتک !
ممنون
رفتم ولی "شماره نامه موافقت با پهناي باند" چیه؟
نوشته اینو چی بنویسم جلوش؟ البته ضروری نیست ولی بالاش نوشته پهناي باند اونو باید انتخاب کنم دوتا گزینس که یکیش 512 هس یکیش 128 واسه من 256 هس چی کار کنم ؟ :|
:n12:
اون مطلب مهم نیست
تا آنجایی که من میدانم و بود؛ سرعت 1 مگ هم بود نمیدانم چرا برداشتند
اگر اصرار بر سرعت بالاتر دارید احتمالا باید حضوری برید اونم مالک خط تلفن باید باشه
worldclass
11-12-2014, 01:52
سلام
کسی از دوستان تو پرند اینترنت مخابرات داره؟
اونجا 512 نامحدود میدن؟
11-12-2014, 08:59
يه سوال داشتم من ٥١٢ نامحدود داشتم تو مهر رفتم كمپين تابستونه گرفتم حالا قبض مهر تا آذر كه اومده ٩٦ تومن پول اينترنت اومده نميدونم چجورى حساب ميكنن حالا اون به كنار مهم نيست رفتم امروز قرارداد و كنسلش كردم مودم هم نگرفته بودم ازشون، ميخوام برگردم به ٥١٢ نامحدود ولى گفت ديگه نامحدود بهتون نميديم ميشه؟ تا حالا كسى اين كار رو كرده؟ مخابرات سلمان فارسى
armin321
11-12-2014, 12:49
يه سوال داشتم من ٥١٢ نامحدود داشتم تو مهر رفتم كمپين تابستونه گرفتم حالا قبض مهر تا آذر كه اومده ٩٦ تومن پول اينترنت اومده نميدونم چجورى حساب ميكنن حالا اون به كنار مهم نيست رفتم امروز قرارداد و كنسلش كردم مودم هم نگرفته بودم ازشون، ميخوام برگردم به ٥١٢ نامحدود ولى گفت ديگه نامحدود بهتون نميديم ميشه؟ تا حالا كسى اين كار رو كرده؟ مخابرات سلمان فارسى
نه چرت گفته.
شما اول کمپین رو لغو میکنید (امضا میکنید که میخوام لغو بشه تا اون جریمه ایی که دوست دارن به حروم ازتون بگیرن رو اخذ نمایند).
بعد از لغو و پرداخت جریمه انگار همه چی از نو شده.
منم سر کمپین تابستانه خودم این مورد داشتم. پول شبانه رو که دادم هیچ؛ جریمه هم دادم بعدش گفت بیا 512 نامحدود بگیر.
WhiteHat
11-12-2014, 13:00
کلا قرارداد رو کنسل کن اصلا هم نگو میخوام تغییر بدم چون میگند نمیشه وقتی تخلیه کامل کردند دوباره بگیر
Babak_King
11-12-2014, 13:28
دوباره رفتیم رومانی.
تاريخ عضويت
Dec 2004
دادا تازه داری خودمونی میشی از سال 2004 اونموقع میخای بری رومانی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n04::n04:
میگم یوزر به این با سابقه ای خدایی چجوری هنوز خودمونی نشده که شمارو هنوز زدن داره خودمونی میشه؟؟؟؟؟؟:n02::n03:
10 سال کم نیست ها.... یه عمره :n04:
نه چرت گفته.
شما اول کمپین رو لغو میکنید (امضا میکنید که میخوام لغو بشه تا اون جریمه ایی که دوست دارن به حروم ازتون بگیرن رو اخذ نمایند).
بعد از لغو و پرداخت جریمه انگار همه چی از نو شده.
منم سر کمپین تابستانه خودم این مورد داشتم. پول شبانه رو که دادم هیچ؛ جریمه هم دادم بعدش گفت بیا 512 نامحدود بگیر.
من میخواستم امروز 512 نامحدود خودم رو به کمپین 2mb پاییزه تغییر بدم...ولی الان که صحبتهای شما دوستان رو دیدم مردد شدم!
به نظرتون چه کنم؟
سرعت 2mb ماهیانه 10 گیگ به مبلغ 27500(با نظر گرفتن اشتباه در صدور قبض, که خب برای شما هم پیش اومده)
یا
همون 512 نامحدود به مبلغ 24000
worldclass
11-12-2014, 15:13
سلام
کسی از دوستان تو پرند اینترنت مخابرات داره؟
اونجا 512 نامحدود میدن؟
Firebirds
11-12-2014, 16:23
من میخواستم امروز 512 نامحدود خودم رو به کمپین 2mb پاییزه تغییر بدم...ولی الان که صحبتهای شما دوستان رو دیدم مردد شدم!
به نظرتون چه کنم؟
سرعت 2mb ماهیانه 10 گیگ به مبلغ 27500(با نظر گرفتن اشتباه در صدور قبض, که خب برای شما هم پیش اومده)
یا
نکن، ای اس پی ای که یه پرتال درست حسابی نداره که درست حجم مصرف شده شبانه رو نشون، دیگه جایی برای فکر کردن به سرویس حجمی رو باقی نمیزاره.
armin321
11-12-2014, 20:40
به نظرتون چه کنم؟
یا
نه به نظر من اصلا همچین کاری نکن
الان شما بدون دغدغه از تموم شدن حجم دارید کار خودتون رو انجام میدهید.
ولی بخاطر بهتر شدن سرعت هی نگرانید حجم تموم نشه و هزار تا مشکل دیگه.(مثل احتمال رایگان نبودن شبانه در مرکز مخابراتی شما یا دوبرابر حجم کم کردن)
من خودم هم منتظرم اول سیستم اکانتیگ تهران ارتقا پیدا بکنه بعدش برم مواردی مثل کمپین ها که شبانه رایگان داره تا حجم رو دقیق نشون بده
نکن، ای اس پی ای که یه پرتال درست حسابی نداره که درست حجم مصرف شده شبانه رو نشون، دیگه جایی برای فکر کردن به سرویس حجمی رو باقی نمیزاره.
ولی بخاطر بهتر شدن سرعت هی نگرانید حجم تموم نشه و هزار تا مشکل دیگه.(مثل احتمال رایگان نبودن شبانه در مرکز مخابراتی شما یا دوبرابر حجم کم کردن)
من خودم هم منتظرم اول سیستم اکانتیگ تهران ارتقا پیدا بکنه بعدش برم مواردی مثل کمپین ها که شبانه رایگان داره تا حجم رو دقیق نشون بده
اوکی,ممنون از راهنماییتون:n40:
پس فعلا بیخیالش میشم تا هروقت که اینا پنل اشون رو ارتقا بدن!
a1l2i3z4a5h6r7
12-12-2014, 11:08
سلام من پارس دارم میخوام تخلیه کنم برم مخابرات حالا به قول شما ما نگیربم اینترنت منتظر بمونم به نظرت کمپین پاییز که روزای آخرشه امدی کمپین زمستانه راه انداخته شبانه رو هم ورداشتن تکلیف چیه محل ما یک پارس داره یک مخابرات یک شاتل چه کاری میشه کرد 2 تا شرکتشون که دوزدن میمونه مخابرات که حداقل شبانه داره
سلام
یه سوال
پرتال مخابرات من آخرین حجم مصرفیمو تا 14 ام آپدیت کرده, مال همه همینه یا مشکل مال منه؟
hamed_korn
12-12-2014, 12:49
برای منم تا۱۵ ام هست .
شاید میخواهن یه تغییراتی بدن.قبلا ۴۸ ساعت تاخیر داشتند.
Mr saeed
12-12-2014, 13:09
دوستانی که ترس از شبانه و استفاده زیاد دارن یک تماس بگیرن با 2020 بگن اکانت رو بزارید روی پیش پرداخت اینطوری دیگه هر جقدر حجم بخرید به همون اندازه می تونید استفاده کنید
دوستان مخابرات جمعه ها هم بازه؟؟؟
Mr saeed
12-12-2014, 13:28
نه :n02: جمعه کجا بازه مخابرات هم باز باشه
Mr saeed
12-12-2014, 13:43
نه :n02: جمعه کجا بازه مخابرات هم باز باشه
armin321
12-12-2014, 13:58
سلام من پارس دارم میخوام تخلیه کنم برم مخابرات حالا به قول شما ما نگیربم اینترنت منتظر بمونم به نظرت کمپین پاییز که روزای آخرشه امدی کمپین زمستانه راه انداخته شبانه رو هم ورداشتن تکلیف چیه محل ما یک پارس داره یک مخابرات یک شاتل چه کاری میشه کرد 2 تا شرکتشون که دوزدن میمونه مخابرات که حداقل شبانه داره
سلام
حداقل برید از خود مرکز مخابراتی خودتون بپرسید شبانه رایگانه یا نه؟
من تو نمایشگاه کمپین تابستانه ثبت نام کردم. توی نمایشگاه گفتن شبانه رایگانه. 2020 هم گفت رایگانه. ولی موقعی که داشتم میرفتم یوزرنیم و پسورد رو از خود مرکز مخابراتیمون بگیرم، اونها گفتن که نه . مرکز ما نمیتونه شب رو از روز جدا کنه.
که دقیقا هم اینطوری شد. یعنی پول شب رو گرفتن ازم.
شما اول بپرس از مرکز مخابراتی بعد اقدام کن.
MR.MAHMOOD
13-12-2014, 18:06
سلام
تعرفه اینترنت مخابرات ارزون شده؟
من دو مگ نامحدود دارم امروز قبض تلفن رو دیدم صورت حساب از 1/7/93 تا 1/9/93 هزینه adsl زده 76 تومان !در حالی که باید 150 تومان میزد !
چه خبره؟ یه وقت مدیون نشیم!!!:n20:
shayan0o21
13-12-2014, 18:12
سلام
من دو مگ نامحدود دارم امروز قبض تلفن رو دیدم صورت حساب از 1/7/93 تا 1/9/93 هزینه adsl زده 76 تومان !در حالی که باید 150 تومان میزد !
دااداش یک ماهه حساب کرده حتما
مخابرات هیچوقت نه ارزون میکنه نه اشتباه
خودتو واسه سکته زدن آماده کن :n02:
hosseinscoot
13-12-2014, 18:23
سلام
دقیقن منم مثل شما بودم ماه اول. از ماههای بعد ببین چه جوری میان دوره برات میاد:))
MR.MAHMOOD
13-12-2014, 18:24
دااداش یک ماهه حساب کرده حتما
مخابرات هیچوقت نه ارزون میکنه نه اشتباه
خودتو واسه سکته زدن آماده کن :n02:
تا باشه از این سکته ها:n02: دو مگ نامحدود رو انگولک نکنن من یکی که راضیم
اما جدا زده دو ماهه نمیدونم شاید دفعه ی بعد این اشتباه رو جبران کنن!
دقیقن منم مثل شما بودم ماه اول. از ماههای بعد ببین چه جوری میان دوره برات میاد:))
دوره اول نیست 7-8 ماهه دارم استفاده میکنم همیشه حدود 150 میومد فقط ایندفعه هست که این مشکل خوب پیش اومده!
hosseinscoot
13-12-2014, 18:25
من مدتی هست که اینترنت مخابراتی 2مگ دارم هر موقع فلتر شکن وصل می کنم سرعت بدجور افت می کنه. هر کاری هم کردی هر مدل DNS می دم درست نمی شه. 1818 هم که زنگ می زنم می گن مشکل از فروشنده فلترشکنه به نظرتون چه باید کرد؟
سلام
داداش منم 2 مگ دارم نامحدود ولی سرعت دانلودم از سرورها یخارج از ایران 60 تاست سرور داخلی 240
مال شما هم مثل مال منه؟ چیکا رمیکنی؟ کفر من در اومده خدایی 6 ماهه اینجوریه سایتهای دانلود فیلم اکثرا دیتابیسشون تو سرورهای خارج از ایران مثلا تهران موزیک خیلی فیلم جدید میزاره و سریال اما اشتراکشو می خرم سرعت دانلودم کمه لعنتی
فقط از uploadboy خیلی خوبه سرعت 240 تاست اونم 1 سایت پیدا کردم سایت ایرانی فیلمهاش رو اونجا آپلود میکنه
shayan0o21
13-12-2014, 18:40
من مدتی هست که اینترنت مخابراتی 2مگ دارم هر موقع فلتر شکن وصل می کنم سرعت بدجور افت می کنه. هر کاری هم کردی هر مدل DNS می دم درست نمی شه. 1818 هم که زنگ می زنم می گن مشکل از فروشنده فلترشکنه به نظرتون چه باید کرد؟
به 1818 گفتی فیلتر شکن استفاده میکنم؟ :n02: دمت گرم عجب جراتی داری :n33:
برای من هم که الان فن آوا دارم همینجوری داداش ، عادیه :n31:
MR.MAHMOOD
13-12-2014, 18:52
داداش منم 2 مگ دارم نامحدود ولی سرعت دانلودم از سرورها یخارج از ایران 60 تاست سرور داخلی 240
مال شما هم مثل مال منه؟ چیکا رمیکنی؟ کفر من در اومده خدایی 6 ماهه اینجوریه سایتهای دانلود فیلم اکثرا دیتابیسشون تو سرورهای خارج از ایران مثلا تهران موزیک خیلی فیلم جدید میزاره و سریال اما اشتراکشو می خرم سرعت دانلودم کمه لعنتی
فقط از uploadboy خیلی خوبه سرعت 240 تاست اونم 1 سایت پیدا کردم سایت ایرانی فیلمهاش رو اونجا آپلود میکنه
نه من مشکلی تا امروز بابت سرور خارجی و داخلی نداشتم البته با دانلود منیجر اینم همین الان دانلود از سرور مدیا لیچ
MR.MAHMOOD
13-12-2014, 19:32
داستان پیچیده شد من الان رفتم قبض های قبلی رو نگاه کردم همشون بین 76 تا 79 تومان هزینه adsl اومدن تا حالا رو این دقت نکرده بودم چون همیشه کارتم رو میدادم پرداخت میکردن دیگه قبض و هزینه رو دقت نمیکردم :n02: اینجور که معلومه بد تو پاچه ی مخابرات رفت :n07:
منم دقیقا مثل شما مشکل خارج و داخل دارم.
همش هم زنگ میزنم میگند پیگیری میکنیم.ولی درست نشده.
به نظرت چیکار کنیم؟
دیگه به کی بیگم؟
نه من مشکلی تا امروز بابت سرور خارجی و داخلی نداشتم البته با دانلود منیجر اینم همین الان دانلود از سرور مدیا لیچ
شانس بد من دیگه.تو کل تهران فقط مال من اینطوریه:n37:من فکر میکردم مال بقیه هم مثل من باشه
تست همین الان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم داخل : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصل اینترنت هم سرورهای خارج دیگه داخل که چیزی نداره
منم دقیقا مثل شما مشکل خارج و داخل دارم.
همش هم زنگ میزنم میگند پیگیری میکنیم.ولی درست نشده.
به نظرت چیکار کنیم؟
دیگه به کی بیگم؟
منم والا زنگ دیگه گذشت از ما ..شکایت هم زدم به 195 فاییده نکرد دارم دنبال یه جای خوب میگردم برم احتمالا داتک میرم
MR.MAHMOOD
13-12-2014, 20:36
شانس بد من دیگه.تو کل تهران فقط مال من اینطوریه:n37:من فکر میکردم مال بقیه هم مثل من باشه
تست همین الان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم داخل : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصل اینترنت هم سرورهای خارج دیگه داخل که چیزی نداره
دوست عزیز واسه منم با دانلود منیجر خوبه وگرنه اینم تست من :n02:
فکر کنم داستانش رو فهمیدم چیه طرز حساب کردنش مطمئن نیستم.ببین اگر یه ماه مثلا 20 گیگ دانلود کنی نمیاد ماهی 75 بزنه رو قبض میزنه اندازه همون حجم دانلود میزنه 40 هزار تومن مثلا.برحس گیگی 3 هزار
بعدمثلا 1 ماه مثلا 300 گیگ دانلود کنی دیگه همون نهایتش 150 هزار رو میزنه رو قبض بیشتر نمیزنه ولی کمتر مصرف کنی کمتر میزنه فکر کنم همین باشه دلیلش:n16:
آخه خودم قبضامو نگاه کردم قبض این دوره که 149 تومن بود اینترنتم ماه پیش 114 تومن این دوره خیلی فیلم دانلود کردم.ولی ماه پیش که کمتر زده بود یه مدت اصلا کامپیوترم رو روشن نکردم.
شایدم اشتباه میکنم :n36:
تجربه استفاده از خط دو مگ مخابرات
سرور خارجی پس از 10 گیگ دانلود سرعت شد زیر یک مگ تا لینک همونه سرعت همونه
سرور داخلی پس از 25 گیگ دانلود سرعت شد زیر یک مگ تا لینک همونه سرعت همونه
پس محدودیت روی هر دو تاش هست
این هزینه 6 ماه مصرف منه 2 مگ نامحدود : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شده 346 تومن درز صورتی که 6 تا 75 هزار تومن میشه 450 هزا رتومن پس نتیجه میگیرم که
مخابرات تهران اگر در 1ماه کمتر از 75 هزار تومن دانلود کنی کمترمیزنه اما بیشتر دانلود کنی بیشتر نمیزنه:n16: سقفش 150 هزار تومن در 2 ماه که تو سایت هم همینو زده
واسه همینه که مخابرات سروریس نامحدود رو جمع کرده فقط ما قدیمیها هنوز نامحدود داریم چون به ضررشه..
من 1 ماه یادمه 400 گیگ دانلود کردم همون 150 تومن بیشتر نشد در قبض یه دوره هم که اصلا روشن نمیکردم کامپیوتر رو در حد هفته چنتا فیلم اون شد 80 تومن در قبض
MR.MAHMOOD
13-12-2014, 22:30
این هزینه 6 ماه مصرف منه 2 مگ نامحدود : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شده 346 تومن درز صورتی که 6 تا 75 هزار تومن میشه 450 هزا رتومن پس نتیجه میگیرم که
مخابرات تهران اگر در 1ماه کمتر از 75 هزار تومن دانلود کنی کمترمیزنه اما بیشتر دانلود کنی بیشتر نمیزنه:n16: سقفش 150 هزار تومن در 2 ماه که تو سایت هم همینو زده
واسه همینه که مخابرات سروریس نامحدود رو جمع کرده فقط ما قدیمیها هنوز نامحدود داریم چون به ضررشه..
من 1 ماه یادمه 400 گیگ دانلود کردم همون 150 تومن بیشتر نشد در قبض یه دوره هم که اصلا روشن نمیکردم کامپیوتر رو در حد هفته چنتا فیلم اون شد 80 تومن در قبض
فکر نمیکنم اینطور باشه الان شما به حجم دانلودی من تو دو ماه نگاه کنید دیگه از این بیشتر
فکر نمیکنم اینطور باشه الان شما به حجم دانلودی من تو دو ماه نگاه کنید دیگه از این بیشتر
درست حق با شماست نمیدونم والا اینا چه جوری حساب میکنن
امروز این عکس رو واسه 195 فرستادم و نشستم به درد و دل اولش متن دوستانه خوبی نوشتم و وسطاش یادم اومد که اینها هم هیچ کاری نکردن لحن عوض شد آخرش گفتم طرح احمدی نژاد خیلی عالی بود که میخواست وزارت ارتباطات و فناوری رو با وزارت راه ترکیب کنه فناوری شما بیل و کلنگ و آسفالته نه اینترنت.
آدم این عکسو میبینه باید گریه کنه واسه وضعیت اینترنت مملکت.
با سرعت 256 که در هیچ کجای جهان نمیشه اسم پرسرعت رووش گذاشت دارم فایرفاکس رو دانلود میکنم اون هم نه با سرعت واقعی 256کیلوبیت که با سرعتی که همینطور کم و زیاد میشه و نیم ساعت طول کشید.
WhiteHat
14-12-2014, 11:18
درست شد...
Bensonw3x
14-12-2014, 12:33
راستی واسم سوال شده کسانی که از قبل 2 مگ نامحدود داشتن الان به صورت اتوماتیک ومدن رو 512 یا همون 2مگهنامحدود رو دارن استفاده میکنن ؟ :/
Leon-117
14-12-2014, 18:50
تا حدود 4-5 روز من مشکل سرعت دانلود از سرور خارجی و تک لینک نداشتم،ولی از -5 شب پیش قشنگ ساعت 11 شب به بعد سرعت دانلود از سرور خارجی نصف میشه :| قبلا با همون 60-65 دانلود میکرد ولی شبا میاد روی 20-30 :|
بعد صبح دقیقا ساعت 7 درست میشه :| با vp n درست میشه ای نمور دولی نمیدونم چرا یهویی اینجوری شده.......
shayan0o21
14-12-2014, 19:21
تا حدود 4-5 روز من مشکل سرعت دانلود از سرور خارجی و تک لینک نداشتم،ولی از -5 شب پیش قشنگ ساعت 11 شب به بعد سرعت دانلود از سرور خارجی نصف میشه :| قبلا با همون 60-65 دانلود میکرد ولی شبا میاد روی 20-30 :|
بعد صبح دقیقا ساعت 7 درست میشه :| با vp n درست میشه ای نمور دولی نمیدونم چرا یهویی اینجوری شده.......
چون اون موقع ، دانلودرهای شبانه وارد میشن ، ساعت هفت هم میرن :n02:
امروز این عکس رو واسه 195 فرستادم و نشستم به درد و دل اولش متن دوستانه خوبی نوشتم و وسطاش یادم اومد که اینها هم هیچ کاری نکردن لحن عوض شد آخرش گفتم طرح احمدی نژاد خیلی عالی بود که میخواست وزارت ارتباطات و فناوری رو با وزارت راه ترکیب کنه فناوری شما بیل و کلنگ و آسفالته نه اینترنت.
آدم این عکسو میبینه باید گریه کنه واسه وضعیت اینترنت مملکت.
با سرعت 256 که در هیچ کجای جهان نمیشه اسم پرسرعت رووش گذاشت دارم فایرفاکس رو دانلود میکنم اون هم نه با سرعت واقعی 256کیلوبیت که با سرعتی که همینطور کم و زیاد میشه و نیم ساعت طول کشید.
با این عکس میتونی پناهندگی بگیری :n02:
ای بابا نمیشه یه فیلم انلاین دید شصت پای کوسه گیر کرده به کابل :n09:
Leon-117
15-12-2014, 09:22
چون اون موقع ، دانلودرهای شبانه وارد میشن ، ساعت هفت هم میرن :n02:
نه اخه یهویی اینجوری شد تا قبل از اون شبا ه مدرست بود :دی
کلا مخابرات وضعش با خودش معلوم نیست :دی
birang1357
15-12-2014, 13:01
میزان مصرف همچنان در تاریخ ۹/۱۴ منقرض شده
از دست این اکانتینگ مخابرات:n34:
WhiteHat
15-12-2014, 14:12
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:n12::n02:
میزان مصرف همچنان در تاریخ ۹/۱۴ منقرض شده
از دست این اکانتینگ مخابرات:n34:
پس همگانیه, کارشناسایه 2020 خیلی باحالن, هیچی نمیدونن
با سلام
ایا اینترنت شبانه رایگانه؟ چون من دیشب بیدار شدم چند مگ دانلود کردم ولی میزان ترافیک مصرفی اصلا تکون نخورد و پاینش هم این توضیح رو داده:
ترافیک محاسبه شده با نام {موثر} معادل حاصل جمع دانلود و آپلود منهای مصرف شبانه است
shayan0o21
15-12-2014, 19:35
با سلام
ایا اینترنت شبانه رایگانه؟ چون من دیشب بیدار شدم چند مگ دانلود کردم ولی میزان ترافیک مصرفی اصلا تکون نخورد و پاینش هم این توضیح رو داده:
ترافیک محاسبه شده با نام {موثر} معادل حاصل جمع دانلود و آپلود منهای مصرف شبانه است
یکبار مودم رو خاموش روشن کنید ببینید بازم نشون نمی ده :n01:
بله دوست عزیز همونو نشون میده گفتم شاید امروز که اومدم خه تست کنم حتما دیشبو دانلود کردم میار روی ترافیک مصرفی ولی هیچی نیومده
انگار شبانه رایگانه؟ چقدره؟ نامحدوده؟
کسی اطلاع داره از این موضوع؟
shayan0o21
15-12-2014, 22:13
بله دوست عزیز همونو نشون میده گفتم شاید امروز که اومدم خه تست کنم حتما دیشبو دانلود کردم میار روی ترافیک مصرفی ولی هیچی نیومده
انگار شبانه رایگانه؟ چقدره؟ نامحدوده؟
کسی اطلاع داره از این موضوع؟
بستگی به مرکزتون داره
شما فردا در ساعات کاری یه تماس با امور مشترکینتون داشته باشید
ببینید توی مرکز شما سرویس های کمپین شبانه داره یا نه
راستی سرویس شما کدام هست ؟:n13:
سلام
بجز مخابرات شرکتی روی کافو نوری در تهران سرویس نمیده ؟
DarkLords
16-12-2014, 14:43
نمیدونم باز چه برنامهای میخوان اجرا کنن، تو منطقه ما سرعت اینترنت مخابرات تا ۲ بعد از ظهر خوبه. بعد شروع میکنه به مرور سرعت کم میشه تا ۴-۵، بعد از اون حتی سایتهای ایرانی رو هم بزور باز میکنه. سرعت دانلود تک کانکشن میشه ۲-۳ کیلوبایت!!
الان یه هفته است اینجوری شده.
داره روش پارسآنلاین رو اجرا میکنه، اونا هم قبل اینکه بخوان شبانه رایگان رو بردارن همچین کاری میکردن.
حالا معلوم نیست اینا چه خوابی برامون دیدن
دقیقا از ۲ نیمه شب تا ۲ بعد از ظهر سرعت خوبه، ۱۲ ساعت بعدش افتضاح.
shayan0o21
16-12-2014, 14:47
سلام
بجز مخابرات شرکتی روی کافو نوری در تهران سرویس نمیده ؟
اسیاتک در بعضی مراکز :n01:
نمیدونم باز چه برنامهای میخوان اجرا کنن، تو منطقه ما سرعت اینترنت مخابرات تا ۲ بعد از ظهر خوبه. بعد شروع میکنه به مرور سرعت کم میشه تا ۴-۵، بعد از اون حتی سایتهای ایرانی رو هم بزور باز میکنه. سرعت دانلود تک کانکشن میشه ۲-۳ کیلوبایت!!
الان یه هفته است اینجوری شده.
داره روش پارسآنلاین رو اجرا میکنه، اونا هم قبل اینکه بخوان شبانه رایگان رو بردارن همچین کاری میکردن.
حالا معلوم نیست اینا چه خوابی برامون دیدن
دقیقا از ۲ نیمه شب تا ۲ بعد از ظهر سرعت خوبه، ۱۲ ساعت بعدش افتضاح.
من از اول تیر این مشکل رو دارم.
اگر میتونید از یک شرکت دیگه سرویس بگیرید قبلش فحش و دعوا یادتون نره
متاسفانه من نمیتونم از شرکت دیگه ای سرویس بگیرم و شیش ماهه همچین مشکلی دارم و نه مخابرات و نه 195 هیچ غلطی نکردن.
دیگه کسی سرویسش روی رومانی نمیره یا اینکه به این هم عادت کردید و اشکال نداره ؟؟
من هر دو روز سه روز میرم روی رومانی با پینگ بالا یعنی سرعت و کیفیت نداشتیم بی هویتم شدیم :n03:
دیگه کسی سرویسش روی رومانی نمیره یا اینکه به این هم عادت کردید و اشکال نداره ؟؟
من هر دو روز سه روز میرم روی رومانی با پینگ بالا یعنی سرعت و کیفیت نداشتیم بی هویتم شدیم :n03:
عادت شده / کاری که از دستمون بر نمیاد که / اگر هم بر بیاد جز اعصاب خورد کردن تنیجه خاصی نخواهد داشت . :n16:
Golbarg01
16-12-2014, 18:48
دوستان یه سوال فوری
من الان 512 نامحدود دارم می تونم به 1 مگ نامحدود سرویسم رو ارتقا بدم یا از 1 مگ به بالا فقط میشه سرویس حجمی گرفت؟
زنگ زدم مخابرات گفت 1 مگ فقط حجمی میدیم نامحدود نداره
از کی اینجوری شده؟
shayan0o21
16-12-2014, 19:06
دوستان یه سوال فوری
من الان 512 نامحدود دارم می تونم به 1 مگ نامحدود سرویسم رو ارتقا بدم یا از 1 مگ به بالا فقط میشه سرویس حجمی گرفت؟
زنگ زدم مخابرات گفت 1 مگ فقط حجمی میدیم نامحدود نداره
از کی اینجوری شده؟
خیلی وقته دوست عزیز سه ماه شده الان :n01:
Golbarg01
16-12-2014, 19:39
خیلی وقته دوست عزیز سه ماه شده الان :n01:
اونایی که از قبل از 3 ماه پیش 1 مگ نامحدود داشتن چی؟
اونا هنوز نامحدود دارن یا اونا هم حجمی شدن؟
birang1357
16-12-2014, 21:04
واقعا از دست این مخابرات به کجا میشه شکایت کرد. آخرین به روز رسانی حجم مصرفی مربوط به 9/14 است.:n34:
shayan0o21
16-12-2014, 21:37
اونایی که از قبل از 3 ماه پیش 1 مگ نامحدود داشتن چی؟
اونا هنوز نامحدود دارن یا اونا هم حجمی شدن؟
توی بعضی مراکز خود امور مشترکین سرویس طرف رو به سرعت پایین تر تبدیل کرده وگرنه اگر از قبلش داشته الان هم داره:n01:
Firebirds
16-12-2014, 21:44
چقدر افتضاح شده :n21:
hosseinscoot
16-12-2014, 22:11
من سرعتم 2 مگ نامحدوده و مشکل سرعت ندارم ولی وقتی به ...شکن وصل می شم بدجور افت سرعت پیدا می کنم. و کریو هم دائم ارور udp trrafic میده
سلام دوستان نفرمودید شما اینترنتش شبانه رایگان دارید؟ چجوریه برا شما؟
POP_0098
17-12-2014, 01:49
سلام من از اصفهان هستم میخواستم بپرسم تو تهران مخابرات داره نامحدود میده ؟؟
خیلی مهم هست اینجا اصفهان جمع کرده این سرویس را میخوام بپرسم شما نامحدود دارید ؟
shayan0o21
17-12-2014, 06:24
سلام من از اصفهان هستم میخواستم بپرسم تو تهران مخابرات داره نامحدود میده ؟؟
خیلی مهم هست اینجا اصفهان جمع کرده این سرویس را میخوام بپرسم شما نامحدود دارید ؟
بله ، ولی تا سرعت 512 فقط نامحدود ارائه میده
amo.reza
17-12-2014, 07:40
بله ، ولی تا سرعت 512 فقط نامحدود ارائه میده
چون که فقط تهرانی ها آدم هستن. بقیه استان ها نه. ما نامحدود داشتیم مصوبه اومد زدن فاتحشو خوندن. اما تهرانی ها مشترکین نامحدود 1مگ 2مگ تا ابد نامحدود هستن و تا سرعت 512 نامحدود میدهند همچنان. تف به روی مسیولین که قانون باید در همه جا اجرا شود ولی......... مصوبه میدن ولی تهرانی ها رو شامل نمیشه این چه قانونیست؟؟؟
من 512 نامحدود دارم ولی شب ها سرعت واقعا افتضاحه!در حدی که تایم اوت میده!
سلام دوستان نفرمودید شما اینترنتش شبانه رایگان دارید؟ چجوریه برا شما؟
تماما طرح پاییزشون ستاره دارها شبا رایگانه
amin_v30
17-12-2014, 22:20
تماما طرح پاییزشون ستاره دارها شبا رایگانه
قبض اومده براتون چک کنید؟
قبض اومده براتون چک کنید؟
قبض نیومده ولی از چندتا مرکز مخابراتی هم پرسیدم گفتن رایگانه
سایتشونم چک کردم نوشتن
دوستانی که تعرفه نا محدود مخابرات رو استفاده میکنن،راضی هستن؟
سرعت خوبه؟قطعی نداره؟
مثلا سرعت دانلود 256 و 512 چنده؟
آقا این پشتیبانی مخابرات حرفه ای نیستن. میگم سرعتم بعد از 12 ظهر محدود میشه رو 60 میگه برو مودم رو از کنار تلفن دور کن .
فقط می خواد همینجوری یه چیزی گفته باشه که کمک کرده باشه مثلا.
آخه پس چرا وقتی سرویس کاهش پینگ می خرم سرعت نتم زیاد میشه؟
چون که فقط تهرانی ها آدم هستن. بقیه استان ها نه. ما نامحدود داشتیم مصوبه اومد زدن فاتحشو خوندن. اما تهرانی ها مشترکین نامحدود 1مگ 2مگ تا ابد نامحدود هستن و تا سرعت 512 نامحدود میدهند همچنان. تف به روی مسیولین که قانون باید در همه جا اجرا شود ولی......... مصوبه میدن ولی تهرانی ها رو شامل نمیشه این چه قانونیست؟؟؟
به نظرم چون تهران جمعیتش زیاده یه دفعه نمیتونن همه سرویسها رو جمع کنن
دوستانی که تعرفه نا محدود مخابرات رو استفاده میکنن،راضی هستن؟
سرعت خوبه؟قطعی نداره؟
مثلا سرعت دانلود 256 و 512 چنده؟
هم قطعی داره هم سرعت بده هم آی پیت میره روی رومانی هم پینگ بالاست هم اعصابت خورد میشه هم پشتیبانی نداره
وازم میخوای مخابرات بگیری؟
هم قطعی داره هم سرعت بده هم آی پیت میره روی رومانی هم پینگ بالاست هم اعصابت خورد میشه هم پشتیبانی نداره
وازم میخوای مخابرات بگیری؟
به درد پیج باز کردن ک میخوره:)
به درد پیج باز کردن ک میخوره:)
اینترنت مخابرات فقط برای دانلود از سرورای ایرانی خوبه
دیگه به هیچ دردی نمی خوره
تا 2 ماه پیش تو یوتوب با کیفیت HD فیلم نگاه میکردم اما الان به زور سایتش باز میشه
اینترنت مخابرات فقط برای دانلود از سرورای ایرانی خوبه
دیگه به هیچ دردی نمی خوره
خب سرعتش چنده از سرورای ایرانی؟
DarkLords
18-12-2014, 18:50
من فکر میکنم این افت سرعتها رو دورهای کردن!
من یه هفته بود مشکل افت سرعت تو روز داشتم، از دیروز یسره 220 کیلوبایت سرعت داره. البته با دانلود منیجر.
تو هفته گذشته با دانلود منیجر تو روز 20 کیلوبایت سرعت داشت :n37:
فکر کنم اینجوری میخوان مشکل کمبود پهنای باند رو پوشش بدن :n36:
هر هفته سرعت یه منطقه رو بیارن پایین.
ببخشید دوستان قبض تلفن تریبا چقدر میاد براتون ایا هر ماه میاد ؟ برا من ماهی 14 تومنه ولی تا حالا دو تا قبض اومده هر برای اینترنت نوته هر کدوم تقریبا 28 هزار تومن؟
alone one
18-12-2014, 22:55
ببخشید دوستان قبض تلفن تریبا چقدر میاد براتون ایا هر ماه میاد ؟ برا من ماهی 14 تومنه ولی تا حالا دو تا قبض اومده هر برای اینترنت نوته هر کدوم تقریبا 28 هزار تومن؟
خوب طبیعیه،چون قبض هر 2ماه 1بار میاد و هزینه هرماه شمام که 14 ضرب در 2 = 28
alone one
18-12-2014, 22:57
من فکر میکنم این افت سرعتها رو دورهای کردن!
من یه هفته بود مشکل افت سرعت تو روز داشتم، از دیروز یسره 220 کیلوبایت سرعت داره. البته با دانلود منیجر.
تو هفته گذشته با دانلود منیجر تو روز 20 کیلوبایت سرعت داشت :n37:
فکر کنم اینجوری میخوان مشکل کمبود پهنای باند رو پوشش بدن :n36:
هر هفته سرعت یه منطقه رو بیارن پایین.
منطقه ما فرد اسدی و طرح من 512 نامحدود
واس من اون هفته تاسوعا عاشورا سرعت خیلی خوب شده بود،تا 220مگ دانلود در ساعت!
alone one
18-12-2014, 23:02
خب سرعتش چنده از سرورای ایرانی؟
حداکثر سرعت پایه ات
مثلا منکه 512 نامحدود دارم با سرعت 64 اکثرا دانلود دارم(صرفا سرور داخلی)
Abolfazl3007
18-12-2014, 23:47
دوستان قضیه این طرح چیه ؟ غیر منطقی خوب به نظر میاد !
برنامه یا ترفند خاصی زدن ؟ مثلا شبی 2 گیگ بیشتر نمیشه گرفت ؟
worldclass
19-12-2014, 12:13
سلام
دوستان آیا مستاجر بدون نیاز به حضور مالک خط میتونه ADSL دریافت کنه ؟
147milad
19-12-2014, 13:12
سلام.دوستان حدود 4 ماهی میشه که از مخابرات 512 با حجم 5 گیگ خریدم و دارم استفاده میکنم.الان رفتم تبدیلش کنم به 512 نامحدود دیدم تو در خواست ها اصلا 512 وجود نداره و پر کردن اون فیلد هم اجباری هست.چیکار کنم بتونم به 512 نامحدود تبدیلش کنم.
دوستان قضیه این طرح چیه ؟ غیر منطقی خوب به نظر میاد !
برنامه یا ترفند خاصی زدن ؟ مثلا شبی 2 گیگ بیشتر نمیشه گرفت ؟
این همونه که اگه مودم نخوای بجاش 2 گیگ ماهی میدن
باز چه خبر شده رسما اینترانت هست جی میل 10 دقیقه طول میکشه لود شه ویدئو هم که اصلا نمیشه دید پینگ هم که کلا مرخصه:n13:
Abolfazl3007
19-12-2014, 18:51
این همونه که اگه مودم نخوای بجاش 2 گیگ ماهی میدن
میدونم آخه قیمتهاش خیلی خوبه ! بدون مودم و حجم رایگان هم خیلی ارزون میوفته باز !
احتمالا پشت پرده خبری هست ! مثلا سرعت دانلود محدود بشه بعد یه مدت یا چیزی شبیه این !
asidbaz2000
19-12-2014, 19:28
کسی از مرکز جعفری ولنجک اینترنت گرفته؟ این مرکز کیفیتش چطوریه؟
shayan0o21
19-12-2014, 19:41
سلام
دوستان آیا مستاجر بدون نیاز به حضور مالک خط میتونه ADSL دریافت کنه ؟
باید اجاره نامه رو ببرید
فقط هم میتونید یا نامحدود یا سرویس حجمی معمولی بگیرید
کمپین پاییزه اگر باشه فعلا میتونید بگیرید
من فردا میخوام برم تغیرر بدم به این پاییزه ( اگه بدن چون خیلی دیره) الان من مودم رو بگیرم یا اون دو گیگو؟
و این که کسی تا حالا رفته بگیره بهش بگن شبانه نداره, یا نه؟
در کل تو این چند ماه اونایی که داشتن راضی بودن؟
ممـ:n12:ـنون
147milad
19-12-2014, 22:18
جواب منو کسی نداد.منتظرم دوستان.
shayan0o21
19-12-2014, 22:42
سلام.دوستان حدود 4 ماهی میشه که از مخابرات 512 با حجم 5 گیگ خریدم و دارم استفاده میکنم.الان رفتم تبدیلش کنم به 512 نامحدود دیدم تو در خواست ها اصلا 512 وجود نداره و پر کردن اون فیلد هم اجباری هست.چیکار کنم بتونم به 512 نامحدود تبدیلش کنم.
حضوری باید حتما برید
اینترنت اصلا نمی شه :n01:
sadegh_195
20-12-2014, 08:36
سلام دوستان خسته نباشید. آقا این قضیه آی پی رومانی خیلی رو اعصاب رفته دیگه! راهی نیست که بشه آی پی رو ایرانی کرد؟ سایتهایی که من ازشون دانلود میکنم اجازه دانلود با آی پی خارجی رو نمیدن؟
چی کار کنم؟ مخابرات آی پی استاتیک میده؟ هزینه اش چقدره؟
Abolfazl3007
20-12-2014, 08:53
من فردا میخوام برم تغیرر بدم به این پاییزه ( اگه بدن چون خیلی دیره) الان من مودم رو بگیرم یا اون دو گیگو؟
و این که کسی تا حالا رفته بگیره بهش بگن شبانه نداره, یا نه؟
در کل تو این چند ماه اونایی که داشتن راضی بودن؟
ممـ:n12:ـنون
سوال منم هست !
زنگ زدم پرسیدم دیگه فروخته نمیشه طرح پاییزه
avator20002000
20-12-2014, 11:20
آی پی رومانی درست نمی خواد بشه؟ :n35:
Abolfazl3007
20-12-2014, 12:20
زنگ زدم پرسیدم دیگه فروخته نمیشه طرح پاییزه
شما کدوم منطقه ای ؟
منر کرج هستم ، رفتم پرسیدم گفت باید تازه یه بار قطع کنی سرویست رو و بعدا یه روز دیگه بیای پاییزه بگیری
الانم روزهای آخره ، معلوم نیست باز بمونه سیستم ثبت نام یا نه !
بهش هم گفتم شبانه حالا کاملا رایگانه ؟ با قیافه عجیب و غریب گفت آره ! 2020 هم زنگ زدم گفتش به ما گفتن بگین رایگانه حالا نمیدونم هست یا نه !
این بندگان خدا دوستانمون در مخابرات فکر کنم میخوان تا آخر هفته برن مرخصی :n10:
برای همین تا هنوز وفت دارن، ایجاد اختلال میکنن تا یکوقت خدایی نکرده کسی بی اختلال نمونه :n28:
از ظهر هم شروع کردن
شما کدوم منطقه ای ؟
منر کرج هستم ، رفتم پرسیدم گفت باید تازه یه بار قطع کنی سرویست رو و بعدا یه روز دیگه بیای پاییزه بگیری
الانم روزهای آخره ، معلوم نیست باز بمونه سیستم ثبت نام یا نه !
بهش هم گفتم شبانه حالا کاملا رایگانه ؟ با قیافه عجیب و غریب گفت آره ! 2020 هم زنگ زدم گفتش به ما گفتن بگین رایگانه حالا نمیدونم هست یا نه !
2020 زنگ زدم گفت وقتش تموم شده
Babak_King
20-12-2014, 21:14
سلام .. دوستان یکی میشه نظرشو در مورد خط من بگه به نظرتون چطور هست ؟؟
:n16:
shayan0o21
20-12-2014, 21:36
خط ات نزدیک به داغونه :n31:
ولی خوبه بازم قطعی لینک که نداری؟
Babak_King
20-12-2014, 23:26
خط ات نزدیک به داغونه :n31:
ولی خوبه بازم قطعی لینک که نداری؟
حاجی چطوری نزدیک به داغونه ؟ :n04: 512 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میزنه که :n04:
shayan0o21
20-12-2014, 23:37
حاجی چطوری نزدیک به داغونه ؟ :n04: 512 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میزنه که :n04:
snr خیلی پایینه ، نویز کمی داری ولی خوبه واسه مخابرات :n37:
Babak_King
20-12-2014, 23:58
snr خیلی پایینه ، نویز کمی داری ولی خوبه واسه مخابرات :n37:
دادا رو 7 مگ بسته بود هی قطع میشد و چراغ قرمز میداد ... زنگ زدم گفتم بیارش رو 6 ... الان قطعی نداره و با دانلود منیجر تا 512 کیلوبایت بر ثانیه میشه ... شبانه هم سرعت تغییر نمیکنه ...
eblisandenzo
21-12-2014, 00:00
دوستان خسته نباشید منتوخونه از مودم وایرلس استفاده میکنم . سرعت دانلود ووب گردی روی موبایل ( اتصال از طریقwifi ) خیلی بهتر از سرعت وب گردی رو pc هستش .طوری که همین الان که میخواستم بیام pcworld تو کامپیوتر اصلا سایت روبالا نمیاوذد اما تو موبایل فورا باز میکنه با اینکه هر دو تا از یه خط adsl ویک modem تغذیه میشن اما خیلی تفاوت دارند . ممنون میشم کمک کنید ودلیلش روبگید !
این خط چطوره
یه خورده زور میزنه سایت باز شه
این خط چطوره
سلام
نویز و کیفیت خط که عالیه.
فقط data rate یه کم پایینه .سرعت چند است ؟(اگر 1مگ یا بالاتر هستنید به 2020 زنگ بزنید)
معمولا مخابرات data rate را برای downstream حداقل روی 2 مگ (که مال شما 1مگه) و برای upstream روی 500k
(که مال شما 300 هست) تنظیم می کند.
دوستان خسته نباشید منتوخونه از مودم وایرلس استفاده میکنم . سرعت دانلود ووب گردی روی موبایل ( اتصال از طریقwifi ) خیلی بهتر از سرعت وب گردی رو pc هستش .طوری که همین الان که میخواستم بیام pcworld تو کامپیوتر اصلا سایت روبالا نمیاوذد اما تو موبایل فورا باز میکنه با اینکه هر دو تا از یه خط adsl ویک modem تغذیه میشن اما خیلی تفاوت دارند . ممنون میشم کمک کنید ودلیلش روبگید !
سلام
احتمالا به این خاطر هست که در PC شما تنها مرورگر شما نیست که داره از اینترنت استفاده می کند. در نتیجه مرورگر شما در حال جنگ بر سر اینترنت با آنتی ویروسی که داره آپدیت میشه ؛ مرورگرهای دیگر که دارن به صورت خودکار آپدیت میشن و .... هست ولی در گوشی تمام اینترنت در اختیار مرورگر گوشی هست.
در ویندوز 7 در تب network ببینید وقتی مرورگر بسته است ؛ نمودار صفر هست یا خیر.
در ویندوز 8 در تب perfomance چک کنید ethernet یا همان کارت شبکه شما بدون اجرای مرورگر send و recieve ندارد؟
شاید هم دلایل دیگری داشته باشه که منتظر راهنمایی دوستان باشید.
farshad0123
21-12-2014, 01:50
دادا رو 7 مگ بسته بود هی قطع میشد و چراغ قرمز میداد ... زنگ زدم گفتم بیارش رو 6 ... الان قطعی نداره و با دانلود منیجر تا 512 کیلوبایت بر ثانیه میشه ... شبانه هم سرعت تغییر نمیکنه ...
شبانه رایگان هم داره؟چه سرویسیه؟
خطت متوسطه؛ فاصلت از مرکز مخابراتی طبق downstream ات، 3.29 کیلومتره البته بعضیا میگن فاصله دقیقو از رو upstream میشه تعیین کرد که اونجوری واسه شما میشه 1.88 کیلومتر ولی با توجه به کیفیت خطت بعید میدونم فاصلت 1.88 کیلومتر باشه! احتمال زیاذ همون 3کیلومتره( حالا خودت بگو فاصلت چقده؟:n02:)
حالا وضعیت خط منو ببینی چی میگی :n02::n02: قطعیم اصن ندارم
این خط چطوره
آقا عجب خطی داری، ایول؛ تا 18 مگو راحت میکشه.
خطت فیبره؟!
فاصلت از مرکز مخابراتیت 724 متره؛چسبیدی به مخابرات :n02:
آخه حیف این خط نیست که تو مخابرات حرومش کردی :n02: (اگه فیبر نیستی)
Babak_King
21-12-2014, 10:15
خطت متوسطه؛ فاصلت از مرکز مخابراتی طبق downstream ات، 3.29 کیلومتره البته بعضیا میگن فاصله دقیقو از رو upstream میشه تعیین کرد که اونجوری واسه شما میشه 1.88 کیلومتر ولی با توجه به کیفیت خطت بعید میدونم فاصلت 1.88 کیلومتر باشه! احتمال زیاذ همون 3کیلومتره( حالا خودت بگو فاصلت چقده؟:n02:)
حالا وضعیت خط منو ببینی چی میگی :n02::n02: قطعیم اصن ندارم
حاجی من که متر نکردم فک کنم همون سه متر باشه:n02:
درود بر شما خدا زیادش کنه ما که تو این خراب شده همینم برا هفت پشتمون زیاده میترسیم همینم از دستمون بره:n09:
Babak_King
21-12-2014, 10:16
شبانه رایگان هم داره؟چه سرویسیه؟
کمپین پاییزست آره شبانه رایگان هم داره به حساب:n21:
a1l2i3z4a5h6r7
21-12-2014, 10:55
کمپین پاییزست آره شبانه رایگان هم داره به حساب:n21:
داداش از شبانه اش راضی هستی شبی چند گیگ دانلود مگیری تو بهترین شرایط سرعت سرویس خارج داخلت یکی؟
engineerhossein
21-12-2014, 12:51
این خط چطوره
دوستان من به تازگی سرویس 256 نا محدودم رو تبدیل به خط 1 مگ با کمپین پاییزه یکساله با محدودیت حجمی 7 گیگ تغییر دادم چند تا سوال داشتم راهنمایی بفرمایید ممنون میشم. اول اینکه من تاریخ 27 آذر درخواست تغییر رو حضوری دادم و 29 آذر اعمال کردند میخواستم ببینم هزینه یک ماه رو چجوری حساب می کنن یعنی تا 29 دی ماه حساب میشه؟ دوم اینکه شبانه این طرح رایگان هست ؟چون موقع قرار داد چیزی نگفتن بهم بعد با همون سرعت روزانه است ؟ سوم این که در حال حاضر سرعت دانلودم رو 130 هست یعنی 1 مگابیت واقعی راهی هست مثل شرکت های خصوصی با توجه به این که سرویس حجمیه از این سرعت بالاتر ببندند ؟ سوال آخر با چه نرم افزاری میتونم مثل بالا از خطم گزارش بگیرم ؟
hamed619
21-12-2014, 17:20
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]با سلام برای من چطوری خوبه یا نه لطفا بگید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]با سلام برای من چطوری خوبه یا نه لطفا بگید
خطت معمولیه، بد نیست.
تا 6مگو میکشه.
سلام
نویز و کیفیت خط که عالیه.
فقط data rate یه کم پایینه .سرعت چند است ؟(اگر 1مگ یا بالاتر هستنید به 2020 زنگ بزنید)
معمولا مخابرات data rate را برای downstream حداقل روی 2 مگ (که مال شما 1مگه) و برای upstream روی 500k
(که مال شما 300 هست) تنظیم می کند.
1 مگ هست باسه 1 مگ نرماله؟ :n02:
hamed619
21-12-2014, 21:04
1 مگ هستش به 2020 زنگ بزنم چی بگم
farshad0123
21-12-2014, 23:36
1 مگ هستش به 2020 زنگ بزنم چی بگم
بگو دان استریممو بالا ببرید که بعید میدونم انجام بدن چون همین الان از 1024 بالاتر بستن
اگر روی 2048 یا حداقلش 1500ببندن بهتره
1 مگ هست باسه 1 مگ نرماله؟ :n02:
سرعت دانلود شما از سرورهای ایران به 128 میرسد ؟ اگر سرعت دانلودبا IDM به 128 می رسد که نیازی به تماس با 2020 نیست و همه چیز نرماله. شما همزمان با دانلود به وبگردی می پردازید؟
ولی اگر سرعت دانلود شما کمتره ؛ پست #14468 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را ببینید.
با چه نرم افزاری میتونم مثل بالا از خطم گزارش بگیرم ؟
سلام
این گرارش مربوط به تنظیمات خود مودم هست. با یک مرورگر وارد آدرس 192.168.1.1 شوید و سپس یوزر و پسورد را که معمولا admin و admin است وارد می کنید و وارد بخش status مودم می شوید. ( در برخی از مودم ها ممکن است به راحتی نتوانید بخش status را ببینید ؛ به دفترچه راهنمای مودم مراجعه نمایید).
engineerhossein
22-12-2014, 04:04
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
3.3
20.4
db
Line Attenuation
:
49.0
28.8
db
Data Rate
:
704
319
kbps
Max Rate
:
744
1340
kbps
CRC
:
22025
0
ممنون از توضیحات جناب ویسوتو ، دوستان امکانش هست بفرمایند مفهوم خروجی بالا خط به خط چی هست با تشکر ؟
engineerhossein
22-12-2014, 04:11
ضمنا دوستان اضافه کنم خط بالا که تستش رو گذاشتم 1 مگ هستش ، با سپاس
farshad0123
22-12-2014, 04:26
ضمنا دوستان اضافه کنم خط بالا که تستش رو گذاشتم 1 مگ هستش ، با سپاس
خطت دان استریم 704 رو داره به زور میکشه به نظرم سرویس بالاتر از 512 برا این خط بگیری پولتو هدر دادی
engineerhossein
22-12-2014, 06:28
خطت دان استریم 704 رو داره به زور میکشه به نظرم سرویس بالاتر از 512 برا این خط بگیری پولتو هدر دادی
ممنون از پاسختون ، امکانش هست به 2020 تماس بگیرم بگم بالا ببرند یا مشکل از خود خطم هست و راهی برای بهبودش نداره . حقیقتش تا حالا فقط همین دیروز از سرعت یک مگ استفاده کردم تو طول روز اکی بود و سرعت دانلود بین 100 تا 140 کیلوبایت متغیر بود خیلی موقع ها هم رو 130 ثابت میموند که فکر کنم ایده آل باشه ، اما از آخرای شب سرعت دانلود به شدت پایین اومد و بین 30 تا 50 متغیر بود :n03:
shayan0o21
22-12-2014, 11:23
ممنون از پاسختون ، امکانش هست به 2020 تماس بگیرم بگم بالا ببرند یا مشکل از خود خطم هست و راهی برای بهبودش نداره . حقیقتش تا حالا فقط همین دیروز از سرعت یک مگ استفاده کردم تو طول روز اکی بود و سرعت دانلود بین 100 تا 140 کیلوبایت متغیر بود خیلی موقع ها هم رو 130 ثابت میموند که فکر کنم ایده آل باشه ، اما از آخرای شب سرعت دانلود به شدت پایین اومد و بین 30 تا 50 متغیر بود :n03:
خط شما خیلی داغونه ، به احتمال قوی سیم کشی داخلی ساختمون مشکل پیدا کرده یکبار از سر خط تست بگیرید ببینید snr همین هست یا خیر:n01:
Leon-117
22-12-2014, 14:31
دوستان همچنان نامحدود بالای 512 نمیدن؟
ویرایش: خیر :دی
ظهر درخواست دادم بعد از 2-3 ساعت زدن: عدم تایید :|
اینحا بقیه کاربرهایی که برای 1 یا 2 مگ ثبت نام کرده بودن و کلا تا 2 مگ داشتن سرعتشون رو نیوردن پایین :| :دی
I.LIKE.U
22-12-2014, 20:30
دوستان سلام
یه آیپی مناسب کسی داره بزاره ست کنم رو این ای دی اس ال
الان ایپی گوگل هست روش
خیلی اذیت میکنه این مخابرات یواش یواش دارن طرح فیلتر کلیو درست میکنن
اصلا با آیپی خود مخابرات نمیتونم برم تو اینستاگرام و لاین هم بعضی وقتا مشکل دارم و همچنین وایبر
زنگ زدم مخابرات گفتم از 12 ظهر سرعتم میاد پایین 6 ماهه اینطوریه.یکاری کرد امروز از 9 صبح سرعتم اومده پایین. .9 صبح همیشه سرعتم 244 کیلوبایت بود الان شده 120.
Bensonw3x
23-12-2014, 10:54
دوستان نت من قطع میشه بعد وقتی مودم و خاموش روشنم میکنم وصل میشه ! برا شمام اینطوریه ؟
engineerhossein
24-12-2014, 00:32
خوب اینم یه تست دیگه از همون خط داغون که بالای همین صفحه گذاشتم ، زنگ زدم مخابرات میگه مشکل از ما نیس از نویز خط شماست . آخه مگه نویز تو خط باشه ثابت نیست ؟؟؟ الان سرعت دانلود خط یک مگ من 120 هست که ایده آله خدا کنه دوباره بازی در نیاره ، یه کارشناس هم درباره تست زیر نظر بده ممنون میشم
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
26.1
30.4
db
Line Attenuation
:
49.0
28.8
db
Data Rate
:
1152
319
kbps
Max Rate
:
8904
2079
kbps
CRC
:
28
0
engineerhossein
24-12-2014, 00:34
-----------
T_E_X_A_S
24-12-2014, 04:27
کلا قرارداد رو کنسل کن اصلا هم نگو میخوام تغییر بدم چون میگند نمیشه وقتی تخلیه کامل کردند دوباره بگیر
همین کارو کردم الان یه دو هفته ای هست اینترنت ندارم تخلیه کردن بعد گفتن دیگه پورت خالی نداریم رفتم تو صف معلوم نیست کی وصل بشه حالا
shayan0o21
24-12-2014, 06:57
خوب اینم یه تست دیگه از همون خط داغون که بالای همین صفحه گذاشتم ، زنگ زدم مخابرات میگه مشکل از ما نیس از نویز خط شماست . آخه مگه نویز تو خط باشه ثابت نیست ؟؟؟ الان سرعت دانلود خط یک مگ من 120 هست که ایده آله خدا کنه دوباره بازی در نیاره ، یه کارشناس هم درباره تست زیر نظر بده ممنون میشم
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
26.1
30.4
db
Line Attenuation
:
49.0
28.8
db
Data Rate
:
1152
319
kbps
Max Rate
:
8904
2079
kbps
CRC
:
28
0
الان وضعیت خططتون خیلی بهتر شده و اصلا نویز ندارید
میشه بگید چیکار کردید ؟:n02:
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
26.1
30.4
db
Line Attenuation
:
49.0
28.8
db
Data Rate
:
1152
319
kbps
Max Rate
:
8904
2079
kbps
CRC
:
28
0
شما برو یه کارشناس از مخابرات بیار و از کافو تا پشت مودم رو چک کنه
avator20002000
24-12-2014, 11:39
برای بالا بردن سرعت به 1 و یا mg2 باید چیکار کرد؟
تو سایتش که زده تا 512 .باید رفت مرکز مخابراتی؟
چند روز طول میکشه تغییر سرویس؟
shayan0o21
24-12-2014, 11:57
برای بالا بردن سرعت به 1 و یا mg2 باید چیکار کرد؟
تو سایتش که زده تا 512 .باید رفت مرکز مخابراتی؟
چند روز طول میکشه تغییر سرویس؟
ارائه نمی شه اصلا
فقط محدود اون هم تا 1 مگ و فقط حضوری :n01:
alone one
24-12-2014, 12:51
شما برو یه کارشناس از مخابرات بیار و از کافو تا پشت مودم رو چک کنه
بریم مخابرات دقیقا کدوم بخشش؟
چقد هزینه میگیرن؟
سلام.
من 512 نامحدود دارم ولی سرعتش کمه.
ارزش داره بیام 2 مگ محدود 8 گیگ ترافیک؟ دانلود شبانه اش چجوریه؟ حدودا چقدر میشه دانلود کرد هر شب؟
ممنون. :n40:
Xx Hossein xX
24-12-2014, 21:50
اینترنت من یه دوماهی میشه اینترانت شده! از سرور خارجی با 25 تا دانلود میکنه از داخلی با 135 تا، نمیشه این مشکل رو حل کرد؟
Miladran
24-12-2014, 22:13
پینگ من که به سلامتی رسید به 600 !!!:n21:
shayan0o21
24-12-2014, 22:19
دوستان خــوب اگر مجبور نیستید که مخابرات بمونیــد آی اس پی رو عوضـ کنیــد چرا خودتــون رو اذیــت میکنید :n03:
Bensonw3x
25-12-2014, 12:30
این 2 روزه پینگم خیلی خوب شده ! قبلا که میزاشتم رو دانلود پینگم میچسبید به سفق ولی الان یه خورده میاد بالا :)
سایت tct که داونه ... مشکوک میزنه :دی
سلام
سرویس های محدود مخابرات هم کیفیت نداره؟
قیمتهای پایینش وسوسه برانگیزه!
amir_rahmani
25-12-2014, 19:37
والا فکر کنم دیگه فقط محدود میدن :)
aliram38
25-12-2014, 19:48
IP رومانی
سلام
این آی پی رومانی که گاهی میاد , از نظر امنیت و ویروس مشکلی نداره ؟
خود مخابرات در جریان هست ؟
من که نتونستم با 2020 تماس بگیرم. (خط هاش خیلی شلوغ بود)
من هر وقت این آی پی میاد انقدر سیم تلفن مودمو قطع و وصل ویکنم که آی پی ایران بیاد.
یه کم میترسم که ویروس و بد افزار داشته باشه.
واقعا بی خطره ؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.
Bensonw3x
26-12-2014, 01:38
خدا رو شکر میکنم الان تو این وضعیت بی نتی ... همه ISP دارن دانلود شبانشو ورمدارن ... باز دمه مخابرات گرم یه 512 نامحدو مفت داره به مردم میده بدونه دق دقه دانلود میکنیم :n33:
farshad0123
26-12-2014, 01:45
خدا رو شکر میکنم الان تو این وضعیت بی نتی ... همه ISP دارن دانلود شبانشو ورمدارن ... باز دمه مخابرات گرم یه 512 نامحدو مفت داره به مردم میده بدونه دق دقه دانلود میکنیم :n33:
معمولا مخابرات استان ها الان یا شبانه خوبی دارن یا نامحدود البته این شبانه رایگان جشنواره رو مخابرات همه ی استان ها باید اضافه کنن به سرویس ها
Bensonw3x
26-12-2014, 10:12
این چشنواره پاییزی که میگن دانلود شبانه داره من باز حساب کردم به صرفه نیست ! چون الان شما 2 مگ محدود داشته باشی به همون اندازه 512 نامحدود میتونی شبا دانلود کنی ! مگر اینکه پهنای باند بیشتر از 2 مگ بار گذاشته باشن که بعید مدونم ! تازه تو اون حالت روزا مجبرم میشی حجم بخری ...
اینم پینگم به خاطر این میگم راضیم ((:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.