مشاهده نسخه کامل
: ADSL / مخابرات استان تهران
payampop
19-11-2016, 12:49
سلام
من اینترنت 24GB -2M up to16M پیش پرداخت گرفتم و 100 گیگ هم 12 ماه حجم خریدم
سوال من این است که از کجا بفهمم که این 100 گیگ کجای پنل می زند و خرید موفق آمیز بوده؟
سلام
در "پنل کاربری" توی قسمت "سرویس" بعد تو قسمت "جزییات" وارد بشید و گزینه "حجم ترافیک باقی مانده" را بزنید. کل حجم شما رو نشون می ده.
البته باید یکبار مودم رو خاموش و روشن کنید تا آخرین حجم رو نشون بده.
payampop
19-11-2016, 12:51
مودم من Dlink 2750U هست که مورد تایید مخابرات هست یعنی خود به خود مودم ریست میشه یا باید کانفیگ خاصی روش انجام داد؟
نه کار خاصی نباید بکنید، خود مودمتون سر ساعت چراغ اینترنتش خاموش و بعد از یک دقیقه روشن می شه.
مودم خود من هم Dlink 2750U است.
سلام
بالاخره بعد از کلی تحقیق و امتحان سرویس های مختلف و تجربه عملی مشکل اینترنت رایگان شبانه را حل کردم که بدین صورت است :
شما برای اینکه اینترنت کاملاً رایگان شبانه داشته باشید و از حجم تان یک مگ هم کم نشود باید موارد ذیل را رعایت کنید:
1- حتماً باید سرویس "پیش پرداخت" را انتخاب کنید (کلیه بسته های "پس پرداخت" مشکل دارند و از حجم تان کم می کند)
2- حتماً باید یکی از این 3 سرویس زیر را انتخاب کنید :
3952-0100-0010-1013 ( UP TO 4M ) PrePaid اینترنت ٢٠٤٨ 24GB 12 820,000 خیر بلی نا محدود خیر خیر
3952-0100-0010-1014 ( UP TO 8M ) PrePaid اینترنت ٢٠٤٨ 24GB 12 890,000 خیر بلی نا محدود خیر خیر
3952-0100-0010-1015 ( UP TO 16M ) PrePaid اینترنت ٢٠٤٨ 24GB 12 950,000 خیر بلی نا محدود خیر خیر
که اینترنت "شبانه رایگان نامحدود" دارند. قیمت "12 ماهه" آنها به ترتیب 82 هزار، 89 هزار و 95 هزار تومان است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _CAMPAIN_TYPE=21
3- حتماً باید یکی از مودم هایی که خود مخابرات تایید کرده است را داشته باشید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدلیل اینکه در زمان رایگان (2 تا 6 صبح) که اینترنت از طرف مخابرات قطع و وصل می شود، اگر مودم شما مورد تایید نباشد، این قطع و وصلی بدرستی انجام نمی شود.
4- برای اطمینان بیشتر از ساعت 2:10 تا 5:50 دقیقه برای دانلود اقدام کنید و سعی کنید که در این محدوده دانلود صورت گیرد. (مخابرات مابین 1:58 تا 2:05 دقیقه و 5:55 تا 5:59 دقیقه اینترنت را قطع و وصل می کند و زمان دقیقی ندارد)
امیدوارم که این موارد بدرد دوستان بخورد.
شما بر چه اساسی اینا رو نوشتین؟!!
پس قرار داد رو برای چی تنظیم می کنن و امضا می کنن؟!
چه پس پرداخت چه پیش پرداخت شبانه رایگان دارند چون تو قرار داد قید شده
اگه اشتباهی هم باشه بر طبق قرار داد قابل پیگیری هست.
چرا اطلاعات غلط به کاربرا میدین؟!!
مودم من مورد تائید مخابرات هست : TP Link 8961 ND
ولی سر ساعت شبانه رایگان قطع و وصل نمیشه!!
payampop
19-11-2016, 13:29
شما بر چه اساسی اینا رو نوشتین؟!!
پس قرار داد رو برای چی تنظیم می کنن و امضا می کنن؟!
چه پس پرداخت چه پیش پرداخت شبانه رایگان دارند چون تو قرار داد قید شده
اگه اشتباهی هم باشه بر طبق قرار داد قابل پیگیری هست.
چرا اطلاعات غلط به کاربرا میدین؟!!
مودم من مورد تائید مخابرات هست : TP Link 8961 ND
ولی سر ساعت شبانه رایگان قطع و وصل نمیشه!!
اولا در پس پرداخت به خاطر مشکلات فنی ای که داره، شما هر کاری هم بکنید در ساعات رایگان ازتون حجم کم می کنه.
قرارداد کشکه! ... من خودم کلی اعتراض کردم، حتی یک جواب درست حسابی به من ندادن، دیگه چه برسه به پیگیری!
شما توی گزارش مصرفتون رو ببینید، به خاطر مشکلات فنی ای که داره اگر شما درست توی زمان رایگان (2 تا 6) هم دانلود کنید، همیشه یک مصرف با حجم بالا قبل از ساعت 2 می زنه مثلا 23 یا 24 تا 2 که شما نمی تونید اعتراض کنید که من تو اون بازه مصرفی نداشتم.
گزارش مصرف در طرح "پس پرداخت" در بازه اینترنت رایگان :
روز اول :
روز دوم :
گزارش مصرف در طرح "پیش پرداخت" در بازه اینترنت رایگان :
همونطور که می بینید تو طرح "پس پرداخت"، دو روز متوالی از من به میزان 7/42 و 4/88 گیگ توی بازه خارج از شبانه رایگان حساب کرده و من نتونستم بهشون ثابت کنم که من توی این زمان دانلودی نداشتم! تازه بعدش برام sms اومد که حجم شما رو به پایان هست و مبلغ حجم اضافه روی قبض خواهد اومد. اونجا بود که گفتم با این وضعیت انتظار یک قبض نجومی رو باید بکشم. به همین خاطر رفتم طرحم رو به "پیش پرداخت" عوض کردم که در طرح پیش پرداخت همچین اتفاقی دیگه نیوفتاد.
ضمناً من چند تا مودم که مورد تایید بوده رو تست کردم همگی توی این بازه رایگان چراغ اینترنتشون (ADSL) خاموش و بعد از یک دقیقه روشن شده.
اولا در پس پرداخت به خاطر مشکلات فنی ای که داره، شما هر کاری هم بکنید در ساعات رایگان ازتون حجم کم می کنه.
قرارداد کشکه! ... من خودم کلی اعتراض کردم، حتی یک جواب درست حسابی به من ندادن، دیگه چه برسه به پیگیری!
شما توی گزارش مصرفتون رو ببینید، به خاطر مشکلات فنی ای که داره اگر شما درست توی زمان رایگان (2 تا 6) هم دانلود کنید، همیشه یک مصرف با حجم بالا قبل از ساعت 2 می زنه مثلا 23 یا 24 تا 2 که شما نمی تونید اعتراض کنید که من تو اون بازه مصرفی نداشتم.
گزارش مصرف در طرح "پس پرداخت" در بازه اینترنت رایگان :
روز اول :
روز دوم :
گزارش مصرف در طرح "پیش پرداخت" در بازه اینترنت رایگان :
همونطور که می بینید تو طرح "پس پرداخت"، دو روز متوالی از من به میزان 7/42 و 4/88 گیگ توی بازه خارج از شبانه رایگان حساب کرده و من نتونستم بهشون ثابت کنم که من توی این زمان دانلودی نداشتم! تازه بعدش برام sms اومد که حجم شما رو به پایان هست و مبلغ حجم اضافه روی قبض خواهد اومد. اونجا بود که گفتم با این وضعیت انتظار یک قبض نجومی رو باید بکشم. به همین خاطر رفتم طرحم رو به "پیش پرداخت" عوض کردم که در طرح پیش پرداخت همچین اتفاقی دیگه نیوفتاد.
ضمناً من چند تا مودم که مورد تایید بوده رو تست کردم همگی توی این بازه رایگان چراغ اینترنتشون (ADSL) خاموش و بعد از یک دقیقه روشن شده.
هیچکدوم از این چیزایی که شما میگین برای من اتفاق نیوفتاده.
هیچوقت در ساعات غیر شبانه برای من حجم بالای دانلود نزدن.
اگه بخوان اینکارو بکنن همه ملت اعتراض می کنن.
با شما که دشمن نیستن.
پس چرا واسه من اینطور نمیشه؟!!
شاید استفاده کردین ولی فراموش کردین؟
به هر حال طرح پیش پرداخت مبارکتون باشه ولی لطفا و خواهشا بقیه
دوستان رو گمراه نکنین و اطلاعات غلط ندین!
payampop
19-11-2016, 16:03
شاید استفاده کردین ولی فراموش کردین؟
این حرف شما خیلی عجیب و خنده داره !
به هر حال طرح پیش پرداخت مبارکتون باشه ولی لطفا و خواهشا بقیه
دوستان رو گمراه نکنین و اطلاعات غلط ندین!
لطفاً شما هم انقدر از مخابرات دفاع نکنید! ... آدم شک می کنه که شاید منافعی دارید!
ضمناً دوستان قضاوت خواهند کرد که کی با حرف هاش و اطلاعاتش دیگران رو گمراه می کنه!
ریت دانلود سرویس 16 مگ در روز و شب هرکدوم چقدره ؟
3952-0100-0010-1013
این حرف شما خیلی عجیب و خنده داره !
لطفاً شما هم انقدر از مخابرات دفاع نکنید! ... آدم شک می کنه که شاید منافعی دارید!
ضمناً دوستان قضاوت خواهند کرد که کی با حرف هاش و اطلاعاتش دیگران رو گمراه می کنه!
من از مخابرات دفاع نمی کنم ولی رو هوا هم قطعنامه منتشر نمی کنم.
وقتی کم میاری و دلیلی نداری به دیگران انگ میزنی؟!!
مثلا شما پیش پرداخت یا پس پرداخت باشی برای من سودی داره؟!!
حرف من اینه که مشکل خودت رو به همه تعمیم نده.
من دیگه به این بحث ادامه نمیدم.
payampop
19-11-2016, 17:00
من از مخابرات دفاع نمی کنم ولی رو هوا هم قطعنامه منتشر نمی کنم.
وقتی کم میاری و دلیلی نداری به دیگران انگ میزنی؟!!
مثلا شما پیش پرداخت یا پس پرداخت باشی برای من سودی داره؟!!
حرف من اینه که مشکل خودت رو به همه تعمیم نده.
من دیگه به این بحث ادامه نمیدم.
من این همه دلیل آوردم ولی شما یک دلیل هم نیاوردی! ... شما رو هوا قطعنامه می دی نه من!
ضمنا مشکل من نیست کلی آدم اینجا با همین مشکل روبرو هستند. کافیه کامنت ها رو بخونید.
ممنون که دیگه ادامه نمی دی ...
3952-0100-0010-1013
faramobile
19-11-2016, 18:24
سلام
بالاخره بعد از کلی تحقیق و امتحان سرویس های مختلف و تجربه عملی مشکل اینترنت رایگان شبانه را حل کردم که بدین صورت است :
شما برای اینکه اینترنت کاملاً رایگان شبانه داشته باشید و از حجم تان یک مگ هم کم نشود باید موارد ذیل را رعایت کنید:
1- حتماً باید سرویس "پیش پرداخت" را انتخاب کنید (کلیه بسته های "پس پرداخت" مشکل دارند و از حجم تان کم می کند)
2- حتماً باید یکی از این 3 سرویس زیر را انتخاب کنید :
3952-0100-0010-1013 ( UP TO 4M ) PrePaid اینترنت ٢٠٤٨ 24GB 12 820,000 خیر بلی نا محدود خیر خیر
3952-0100-0010-1014 ( UP TO 8M ) PrePaid اینترنت ٢٠٤٨ 24GB 12 890,000 خیر بلی نا محدود خیر خیر
3952-0100-0010-1015 ( UP TO 16M ) PrePaid اینترنت ٢٠٤٨ 24GB 12 950,000 خیر بلی نا محدود خیر خیر
که اینترنت "شبانه رایگان نامحدود" دارند. قیمت "12 ماهه" آنها به ترتیب 82 هزار، 89 هزار و 95 هزار تومان است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _CAMPAIN_TYPE=21
3- حتماً باید یکی از مودم هایی که خود مخابرات تایید کرده است را داشته باشید :
بدلیل اینکه در زمان رایگان (2 تا 6 صبح) که اینترنت از طرف مخابرات قطع و وصل می شود، اگر مودم شما مورد تایید نباشد، این قطع و وصلی بدرستی انجام نمی شود.
4- برای اطمینان بیشتر از ساعت 2:10 تا 5:50 دقیقه برای دانلود اقدام کنید و سعی کنید که در این محدوده دانلود صورت گیرد. (مخابرات مابین 1:58 تا 2:05 دقیقه و 5:55 تا 5:59 دقیقه اینترنت را قطع و وصل می کند و زمان دقیقی ندارد)
امیدوارم که این موارد بدرد دوستان بخورد.
دوست عزیز این حرف شما شاید برای شما صدق کرده باشه ولی به هیچ وجه جامع نیست و هزاران مورد نقض حرفای شما وجود داره
برای مودم هایی که فرمودید اصلا چنین چیزی وجود نداره که فقط مودم های اون لیست مورد تایید مخابرات بدون مشکل ریست میشن و در دانلود شبانه مشکل ندارن، من خودم سه خط از مخابرات دارم با همین طرح تابستان، هیچ کدومشون هم مودم های مورد تایید اونارو نداره، دوتاش لینکسیس ( سیسکو) هست یکیش هم tenda هست و سر ساعت خاموش روشن میشه ( حتی یک دقیقه هم اینور اونور نمیشه دقیقا سر ساعت)
در مورد طرح پس پرداخت هم چندین مورد خودم برای اقوام خریدم و هیچ مشکلی در دانلود شبانه ندارن فقط در پنل حجم مصرفی رو درست نمیزنه یعنی با تاخیر میزنه، ولی اضافه مصرف نمیکنه اصلا
طبق لیست زیر هم تمام پلن هایی که زده همراه شبانه رایگان همراه شبانه رایگان هست و تست هم شده هروقت مشکلی بوده طرح به اشتباه فعال شده که باید پیگیری بشه و طرح اصلاح بشه
aliakbari313
19-11-2016, 18:37
پست حذف شود.
hes_luckey
19-11-2016, 19:05
سلام دوستان
اینترنت من دچار اختلال شده و این دفعه سومه که این مشکل پیش میاد.
پشتیبانی 2020 که کلا زبون نفهمه و میگه مشکل از طرف ما نیست.
دو دفعه قبلی به یکی از کارکنان بخش adsl مخابرات زنگ زدم و ایشون واسم درستش کردن. اما الان دوباره همونجور شده و تا دوشنبه هم که دستم به جایی بند نیست
کسی تا حالا این مشکلات رو نداشته؟ نمیدونید با این 2020 چجوری میشه به زبون خودشون حرف زد که بفهمن؟
DarkLords
19-11-2016, 22:18
اون زمان که فقط نامحدود بود تو این تاپیک پرنده پر نمیزد، از وقتی حرف مصرف منصفانه و حذف نامحدود پیش اومد اینجا چه خبره! همش حرف از پس و پیش و سر یه تایمی روشن خاموش کردنو ...
به ما ایرانیها نیومده راحت از یه چیزی استفاده کنیم.
karbar200
20-11-2016, 04:42
سلام
من به حرف یکسری از دوستان که میگفتن طعم تابستانه شبانه رایگان شبی 20 گیگ دانلود داریم گوش کردیم از نامحدود به اینترنت خوب با طعم تابستانه 24GB -2M up to16M پیش پرداخت روی آوردم که اسپید سرعت من از 230 کیلو بایت بیشتر نمیره و فکر می کنم با این حساب بین 2 تا 6 شب حدود 4 گیگ به زور دانلود کنم
پس کو می گفتند اسپید دانلود تا 1.5 مگ میره ؟
سلام
من به حرف یکسری از دوستان که میگفتن طعم تابستانه شبانه رایگان شبی 20 گیگ دانلود داریم گوش کردیم از نامحدود به اینترنت خوب با طعم تابستانه 24GB -2M up to16M پیش پرداخت روی آوردم که اسپید سرعت من از 230 کیلو بایت بیشتر نمیره و فکر می کنم با این حساب بین 2 تا 6 شب حدود 4 گیگ به زور دانلود کنم
پس کو می گفتند اسپید دانلود تا 1.5 مگ میره ؟
قبل سرویس جدید 2 مگ نامحدود داشتی؟؟؟ اگه اره که احتمالا مشکل از همون جاست. پهنای باندت رو تغییر ندادن و روهمون ۲ مگ مونده. باید زنگ برنی ریتت رو ببرن بالا. خطط چقدر میکشه؟؟ شاید خطط کشش نداشته باشه. تو مودم مکس ریت خطط رو چک کن و بگو تا جایی که میکشه واست ببندن. در ضمن وقتی زنگ زدی هر چی گفتن نه ونمیشه قبوا نکن. بگو شما بلید سرویس خودم رو بهم بدین وگرنه شکایت میکنم.
karbar200
20-11-2016, 11:50
اره قبلش 2 مگ داشتم که این سرویس انتخاب کردم
من از کشش خط سر در نمیارم ببین این عکس ها رو
من باید الان دقیقا چکار کنم کلا دپرس شدم این اسپید دیدم.
payampop
20-11-2016, 12:38
اره قبلش 2 مگ داشتم که این سرویس انتخاب کردم
من از کشش خط سر در نمیارم ببین این عکس ها رو
من باید الان دقیقا چکار کنم کلا دپرس شدم این اسپید دیدم.
شما الان سرعتت روی 18 مگ بسته شده و تا 20 مگ هم خطت می کشه. نمی دونم چرا مشکل سرعت داری؟ شاید مشکل از پهنای باند مرکز مخابراتی شما باشه. کدوم مرکز مخابراتی هستی؟
به 2020 زنگ بزن بگو بررسی کنن. ضمنا توی "پنل کاربری" جایی هست که می تونی "تیکت" ارسال کنی.
برو تو "تیکت خرابی" و "تیکیت خرابی جدید" رو انتخاب کن. "کاهش کیفیت سرویس اینترنت" رو انتخاب کن و اونجا تو توضیحات هم کامل مشکل رو مطرح کن.
شما الان سرعتت روی 18 مگ بسته شده و تا 20 مگ هم خطت می کشه. نمی دونم چرا مشکل سرعت داری؟ شاید مشکل از پهنای باند مرکز مخابراتی شما باشه. کدوم مرکز مخابراتی هستی؟
به 2020 زنگ بزن بگو بررسی کنن. ضمنا توی "پنل کاربری" جایی هست که می تونی "تیکت" ارسال کنی.
برو تو "تیکت خرابی" و "تیکیت خرابی جدید" رو انتخاب کن. "کاهش کیفیت سرویس اینترنت" رو انتخاب کن و اونجا تو توضیحات هم کامل مشکل رو مطرح کن.
آره حتما تيكت بذار پيگيرى كن تا سرعتت درست شه، ببين نبايد بى خيال شى پيگيرى كن و شاكى باش تا درست كنن، چون خطت بالا بسته شده بايد قاعدتا اون سرعت رو بگيرى، تو ساعات مختلف تست كن اگه بخصوص هميشه يه سرعته حتما محدوديتى از سمت اونا اعمال شده..
من این همه دلیل آوردم ولی شما یک دلیل هم نیاوردی! ... شما رو هوا قطعنامه می دی نه من!
ضمنا مشکل من نیست کلی آدم اینجا با همین مشکل روبرو هستند. کافیه کامنت ها رو بخونید.
ممنون که دیگه ادامه نمی دی ...
دوستان چيزى كه راجع به مخابرات مشخص هست اينه كه برا هر كس يه جوره، پس احتمالا هر دو نفرتون حق دارين الكى اعصاب خودتون رو خرد نكنين[emoji4] اين سيستم پشتيبانى مخابرات وحشتناك داغونه و براى هر كس يه جوره و هر كس يه مشكلى داره[emoji6]
آره حتما تيكت بذار پيگيرى كن تا سرعتت درست شه، ببين نبايد بى خيال شى پيگيرى كن و شاكى باش تا درست كنن، چون خطت بالا بسته شده بايد قاعدتا اون سرعت رو بگيرى، تو ساعات مختلف تست كن اگه بخصوص هميشه يه سرعته حتما محدوديتى از سمت اونا اعمال شده..
فقط خیلی حواست باشه تاکید میکنم خیلی حواست باشه که ریت خطط پایین نیارن.
چون اینا وقتی تیکت میزنی یا زنگ میزنی تنها کاری که بلدن اینه که ریت بیارن پایین. حواست باشه این کارو با تو نکنن. بگو مشکل از طرف خودشونه که باید حل کنن.
karbar200
20-11-2016, 15:36
به 2020 زدم گفت مشکل از سیم کشی ساختمان هست و نویز داری حداقل 2 مگ باید به بالا باشی که نداری بعد لب تاپ با مودم بردم پایین از سیمی که از خود مخابرات اومده وصل کردم دیدم بازم سرعتم 200 کیلو بایته که دوباره به 2020 زنگ زدم این بار گفتند مشکل اینکه از مخابرات دور هستی و خطت نمی کشه ولی باز به همکارام میگم پیگیری کنند باز دمش گرم گفت پیگیری می کنیم که الان خدا رو شکر انگاری درست شده ولی سرعت آپلودم فکر کنم پایینه که زیاد باش کاری ندارم.
payampop
20-11-2016, 15:41
به 2020 زدم گفت مشکل از سیم کشی ساختمان هست و نویز داری حداقل 2 مگ باید به بالا باشی که نداری بعد لب تاپ با مودم بردم پایین از سیمی که از خود مخابرات اومده وصل کردم دیدم بازم سرعتم 200 کیلو بایته که دوباره به 2020 زنگ زدم این بار گفتند مشکل اینکه از مخابرات دور هستی و خطت نمی کشه ولی باز به همکارام میگم پیگیری کنند باز دمش گرم گفت پیگیری می کنیم که الان خدا رو شکر انگاری درست شده ولی سرعت آپلودم فکر کنم پایینه که زیاد باش کاری ندارم.
خدا رو شکر مشکلتون حل شد. الان سرعتتنون خیلی خوبه. شب ها فکر کنم حداقل 20 گیگ رو بگیری.
خدا رو شکر حل شد. همیشه پیگیری کنید اگر پاسخگو نبودند به 195 شکایت کنید خلاصه کوتاه نیاید. در مورد سرعت آپلود هم عرض کنم که تکنولوژی ADSL نهایتا 3 مگابیت آپلود داره در شرایط تئوری که در عمل بهترین حالتش همین 1-1.5 مگ هست.
[emoji1319][emoji1319][emoji1319][emoji1319]
سلام
خط شما فیبر نوری هست؟
karbar200
20-11-2016, 18:00
سلام
خط شما فیبر نوری هست؟
سلام
نه فیبر نوری نیست
مخابرات هم هجرت تو افسریه هست.
کسی اینجا از مرکز مخابرات سعادتمند سرویس داره؟
من سرویس ۸ مگ دارم تو این مرکز.
من سرویس ۸ مگ دارم تو این مرکز.
ریت دانلودتون چنده ؟ شبا سرعت تغییر میکنه؟ پینگش به سرورای خارجی چنده
ریت دانلودتون چنده ؟ شبا سرعت تغییر میکنه؟ پینگش به سرورای خارجی چنده
من یک مگ دانلود میکنم. شبا ساعت ۹ به بعد سرعت تک کانکشن خارجی بد میشه مخصوصا تلگرام. با idm همیشه یک مگ میده. ولی وبگردی چه داخلی چه خارجی همیشه خوبه. پینگ زیاد جالب نیست. ۸.۸.۸.۸ و ۴.۲.۲.۴ بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ هست.
من یک مگ دانلود میکنم. شبا ساعت ۹ به بعد سرعت تک کانکشن خارجی بد میشه مخصوصا تلگرام. با idm همیشه یک مگ میده. ولی وبگردی چه داخلی چه خارجی همیشه خوبه. پینگ زیاد جالب نیست. ۸.۸.۸.۸ و ۴.۲.۲.۴ بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ هست.
آهان لطفا چند دقیقه هم از گوگل پینگ بگیرید ببینید چند درصد پکت لاست داره
آهان لطفا چند دقیقه هم از گوگل پینگ بگیرید ببینید چند درصد پکت لاست داره
۸.۸.۸.۸ همون گوگله دیگه. معمولا پکت لاست نداره. من ندیدم تا حالا. ولی پینگ من الان با ۸.۸.۸.۸ ۳۵۰ هست.
۸.۸.۸.۸ همون گوگله دیگه. معمولا پکت لاست نداره. من ندیدم تا حالا. ولی پینگ من الان با ۸.۸.۸.۸ ۳۵۰ هست.
عجیبه مخابرات پکت لاست نداشته باشه . من سرویس نامحدود دارم پینگم به 8.8.8.8 حدود 115 ولی 20درصد پکت لاست دارم!
shahryar84
21-11-2016, 01:19
من ۱۶مگ دارم
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
من ۱۶مگ دارم
چند درصد پکت لاست داره ؟ ریت دانلودش چنده؟ سرعت باز کردن سایتای خارجی مثل فیسبوک با قندشکن روونه یا اذیت میکنه!؟
shahryar84
21-11-2016, 03:12
چند درصد پکت لاست داره ؟ ریت دانلودش چنده؟ سرعت باز کردن سایتای خارجی مثل فیسبوک با قندشکن روونه یا اذیت میکنه!؟
برای من سرعت دانلود ۱.۸ ~۲ هست، اما پینگش بالاست، با سرور خارجی بالای ۳۰۰
Mohammad Aghaee
21-11-2016, 11:22
دوستان سلام . این نتیجه تست سرعت از سایت speed test هست که سرعت دانلود و آپلودم رو حدود 2 Mbps نشون میده در حالی که سرویس من up to 16 Mbps هست و اول تست هم یه لحظه تا 16 مگ میره ولی ظرف چند ثانیه میاد روی 2 مگ و ثابت میمونه . میخواستم بدونم ایراد کار از کجاست؟ البته جای اعتراض وجود نداره چون سرویس حداقل سرعت تضمین شده رو داره میده (2 مگ) ولی خب آیا راهی هست که بتونم از سرعت 16 مگ پایدار استفاده کنم؟
karbar200
21-11-2016, 12:08
سلام كسي از دوستان طرح تابستانه ٢ مگ تا ١٦ مگ پيش پرداخت گرفته حجم اولش همون ٢٤ گيگ تو سايت بوده يا بيشتر بوده
برا من از ٢٤ گيگ بيشتر بود حدود ٢٧ گيگ حجم داشتم كه دو شب پيش گرارش مصرف ميبينم ساعت دانلود رايگان شبانه رو حجم اصلي كم كرده كه دانلود شبانم حدود ٢ گيگ بوده به نظرتون زنگ بزنم پيشگيري كنم يا نه مي ترسم باز دانلود شبانه بزنم از حجم اصلي كم شه به فنا برم
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان سلام . این نتیجه تست سرعت از سایت speed test هست که سرعت دانلود و آپلودم رو حدود 2 Mbps نشون میده در حالی که سرویس من up to 16 Mbps هست و اول تست هم یه لحظه تا 16 مگ میره ولی ظرف چند ثانیه میاد روی 2 مگ و ثابت میمونه . میخواستم بدونم ایراد کار از کجاست؟ البته جای اعتراض وجود نداره چون سرویس حداقل سرعت تضمین شده رو داره میده (2 مگ) ولی خب آیا راهی هست که بتونم از سرعت 16 مگ پایدار استفاده کنم؟
شما پست های بالارو بخونی یکی از دوستان همین مشکلو داشت که زنگ زد ۲۰۲۰ واسشدرست کردن. باید به شما ۱۶ مگ رو بدن مگر اینکه خططون کشش نداشته باشه.
I.LIKE.U
21-11-2016, 19:56
سلام
ایسنتا رو امروز من نمیتونم وا کنم
شما چطور؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
aliakbari313
22-11-2016, 07:24
با سلام کسی از دوستان ip استاتیک رو از مخابرات تهران تهیه کرده. مراحل اون چطوریه؟ آیا هر رنجی بخواهی میدن؟
HeRcKoOl
22-11-2016, 14:10
سلام.
دوستان برای سرویس های پس پرداخت نمیشه از سایت حجم خرید؟!مثلا 5 گیگ بخری 10تومن؟!
karbar200
22-11-2016, 14:13
سلام.
دوستان برای سرویس های پس پرداخت نمیشه از سایت حجم خرید؟!مثلا 5 گیگ بخری 10تومن؟!
سلام نه نمي شود فقط پيش پرداخت امكان خريد انلاين دارد
پس پرداخت مصرف حجم اضافي روي قبض صادر مي گردد
shahryar84
22-11-2016, 14:24
سلام.
میشه، اما نمیتونی ببینی چقدر از حجمت مونده!
سلام نه نمي شود فقط پيش پرداخت امكان خريد انلاين دارد
پس پرداخت مصرف حجم اضافي روي قبض صادر مي گردد
دوست عزیز لطفا اطلاعات غلط ندین. تو پس پرداخت هم شما میتونی هر مقدار که بخوای حجم بخری و تو حسابت اعمال میشه. فقط مشکلش اینه که مقدار مصرف شده یا باقیماندشو نشون نمیده که میشه با استفاده از جدول گزارش مصرف خودتون مصاحبه کنین چقدر از حجمتون مونده. من این کارو واسه یکی از خطام کردم و بسته ۱۰۰ گیگ خریدم. پول مصرف ازاد هم ندادم تا حالا.
HeRcKoOl
22-11-2016, 14:44
ممنون دوستان.
صبح رفته بودم مخابرات گفت که نمیشه رو پس پرداخت حجم خرید مجبور شدم پیش پرداخت بگیرم:|:|:|گفت هرچقدر استفاده کنین طبق اون جدوله پس پرداخت محاسبه میشه.
حالا مطمعنین رو پس پرداخت میشه حجم خرید؟بیزحمت اگه میشه یه اسکرین شات بدید؟
از پیش پرداخت میشه به پس پرداخت تغییر داد؟
shahryar84
23-11-2016, 02:22
ممنون دوستان.
صبح رفته بودم مخابرات گفت که نمیشه رو پس پرداخت حجم خرید مجبور شدم پیش پرداخت بگیرم:|:|:|گفت هرچقدر استفاده کنین طبق اون جدوله پس پرداخت محاسبه میشه.
حالا مطمعنین رو پس پرداخت میشه حجم خرید؟بیزحمت اگه میشه یه اسکرین شات بدید؟
از پیش پرداخت میشه به پس پرداخت تغییر داد؟
بعله، تو خود کاتالوگ طرح، زیر جدول تعرفه حجم زده هم برای پیش پرداخت و هم پس پرداخت
سلام بچه ها چه قدر طول میکشه که مخابرات ADSL رو تخلیه کنه؟؟
از کجا بفهمم تخلیه شده؟؟
Sent from my SM-J510F using Tapatalk
meysam2578
23-11-2016, 12:35
سلام بچه ها چه قدر طول میکشه که مخابرات ADSL رو تخلیه کنه؟؟
از کجا بفهمم تخلیه شده؟؟
Sent from my SM-J510F using Tapatalk
حداکثر سه روز طول میکشه . مودم رو روشن کن اگه چراغ ADSL روشن نشد یعنی تخلیه شده دیگه . کار سختی نیست .
Milad4171
23-11-2016, 13:18
بعضی از دوستانی که در پشتیبانی هستن واقعا با انصاف هستن. من چند بار مشکل آی پی داشتم با تماس به 2020 آی پی رو برام تغییر دادن و مشکلم در باز کردن سایت هایی مثل اینستاگرام یا تلگرام رو حل کرد !
darvish1900
23-11-2016, 17:29
سلام.
دوست عزیز میتوانید خرید کنید هیچ مشکلی ندارد
HeRcKoOl
23-11-2016, 17:47
دوست عزیز میتوانید خرید کنید هیچ مشکلی ندارد
ممنون از دوستانی که پاسخ دادند.
مخابرات رفته بودم فعال کنم گفتش نمیشه حجم خرید رو پس پرداخت مجبور شدم پیش پرداخت بگیرم.از سایت میشه به پس پرداخت تبدیل کنم؟!
Cortexan
23-11-2016, 17:56
کنترل پنل من هیچیش کار نمیکنه!
تغییر سرویس توش هیچ سرویسی نیست! توربو اسپید هر چی میزنم 16 مگ دکمه اوکی کار نمیکنه! تغییر ازpostpais به prepaid ارور invalidserid میزنه.
چرا؟
کنترل پنل من هیچ فایده و سودی نداره و هیچ تغییری ایجاد نمیکنه و هیچیش کا رنمیکنه.( لعنت بر مخابرات که مردم رو مسخره کرده):n15:
karbar200
23-11-2016, 23:22
سلام دوستانی که طعم تابستانه 2 الی 16 مگ دارن تست کنند ببینند دانلود از سرور خارجی پایین هست ولی دانلود از سرور ایران عالی و خوب هست یا فقط برای من اینطوریه؟
shahryar84
24-11-2016, 09:01
سلام دوستانی که طعم تابستانه 2 الی 16 مگ دارن تست کنند ببینند دانلود از سرور خارجی پایین هست ولی دانلود از سرور ایران عالی و خوب هست یا فقط برای من اینطوریه؟
همه سرویس های اینترنتی ایرانی اینطوریه
darvish1900
24-11-2016, 11:03
ممنون از دوستانی که پاسخ دادند.
مخابرات رفته بودم فعال کنم گفتش نمیشه حجم خرید رو پس پرداخت مجبور شدم پیش پرداخت بگیرم.از سایت میشه به پس پرداخت تبدیل کنم؟!
همون بهتر پیش پرداخت گرفتی. پس پرداخت حساب و کتاب نداره هر کی پس پرداخت گرفته پشیمون سر برج 100-200 هزار پول داده.
M E H R D A D
24-11-2016, 13:41
حداکثر سه روز طول میکشه . مودم رو روشن کن اگه چراغ ADSL روشن نشد یعنی تخلیه شده دیگه . کار سختی نیست .
وقتی خط تخلیه شده باشه چراغ DSL چشمک میزنه.
shahryar84
24-11-2016, 14:35
دوستان کسی از تعرفه فیبرنوری FTTX مخابرات خبر داره؟ ثبت نامش شروع شده
HeRcKoOl
25-11-2016, 15:25
سلام دوستان.
بالاخره سرویس پیش پرداخت 16مگابیت 24GB وصل شد.کیفیتش که خوبه اگه همینجوری بمونه عالیه.
karbar200
25-11-2016, 15:55
سلام دوستان.
بالاخره سرویس پیش پرداخت 16مگابیت 24GB وصل شد.کیفیتش که خوبه اگه همینجوری بمونه عالیه.
مبارك باشه
منم تازه اين سرويس گرفتم و شبانه كه سرعتش عاليه
ولي تو روز اين آب خوردن حجم مي خوره [emoji16]
HeRcKoOl
25-11-2016, 16:32
مبارك باشه
منم تازه اين سرويس گرفتم و شبانه كه سرعتش عاليه
ولي تو روز اين آب خوردن حجم مي خوره [emoji16]
Sent from my iPhone using Tapatalk ممنون از شما.بله سرعت بالاس هی آدم وسوسه میشه دانلود کنه:n02:
victor021
25-11-2016, 21:58
سلام،من نامحدود دارم ولی پینگ سرور خارجی واسه بازی افتضاحه در بهترین حالت 300
سوالم اینه که اینترنت حجمی تفاوتی داره کیفیتش واسه بازی انلاین؟
HeRcKoOl
26-11-2016, 01:14
پینگ داخلیتون چنده؟ اگه بالای 20_30 ms هست زنگ بزنید درست کنند.
من به محدود تغییر دادم پینگم بهتر شده مثلا قبلا با اروپا 140 بود الان شده 105 اینا
shahryar84
26-11-2016, 10:23
منم تو اکسباکس بهتر از 300 نمیشه!
mohammad_s7201
26-11-2016, 17:14
سلام.
آقا این چی میگه؟ یعنی واسه ما هم که این سرویس ها رو قبلا خریدیم جوایزش داده میشه؟ مثل مکالمه رایگان:n13:
پایینش تو قسمت پرسش های متداول نوشته مشتریان جدید و مشتریان موجود
سلام دوستان
برای کانفیگ مودم ایا تنظیم خاصی داره مخابرات؟
من با مودم قبلی سرعت تا 400 بود الان شد 140
مشکل چیه؟
طرح های تابستان خوب دیگه ارائه نمیشه
:(((((((((((((((((
darvish1900
27-11-2016, 18:20
سلام.
آقا این چی میگه؟ یعنی واسه ما هم که این سرویس ها رو قبلا خریدیم جوایزش داده میشه؟ مثل مکالمه رایگان:n13:
پایینش تو قسمت پرسش های متداول نوشته مشتریان جدید و مشتریان موجود
ببنید شما بسته ترافیکی بخرید شامل این هدیه خواهید شد.
karbar200
27-11-2016, 18:39
ببنید شما بسته ترافیکی بخرید شامل این هدیه خواهید شد.
سلام يعني من طرح تابستانه ٢ مگ تا ١٦ مگ گرفتم و دو تا بسته ١٠٠ گيگ خريدم شامل من ميشه؟
mohammad_s7201
27-11-2016, 22:20
سلام يعني من طرح تابستانه ٢ مگ تا ١٦ مگ گرفتم و دو تا بسته ١٠٠ گيگ خريدم شامل من ميشه؟
فکر کنم بسته هایی که قبلا خریدیم رو شامل نمیشه. از الان به بعد اگر بسته ای بخریم اون جوایز رو میده
Toranj_mhg
27-11-2016, 22:23
سلام دوستان من اینترنت ۲ تا ۸ دارم اما سرعتم ۲۰۰ سیصد تا بیشتر نیس این عکس هم از تنظیمات مودمم هست اگه راهنماییم کنید به اپراتور ۲۰۲۰ چی بگم که نپیچونتم ؛ ممنون میشم:
karbar200
27-11-2016, 22:31
سلام دوستان من اینترنت ۲ تا ۸ دارم اما سرعتم ۲۰۰ سیصد تا بیشتر نیس این عکس هم از تنظیمات مودمم هست اگه راهنماییم کنید به اپراتور ۲۰۲۰ چی بگم که نپیچونتم ؛ ممنون میشم:
سلام نويز داري سعي كن نويز خطت بگيري
ولي خطت بيشتراز ٣٠٠ تا جواب نميده با اين عكسي ه گذاشتي
پيشنهاد من اينه با يك مودم ديگه تست بگيري
مودم الانت چيه ؟
payampop
27-11-2016, 22:32
خطتتون بیشتر از 3 مگ نمی کشه. الان روی 2/6 مگ بسته شده. فکر کنم فاصلتون از مرکز مخابراتی زیاد باشه.
Toranj_mhg
27-11-2016, 23:31
سلام نويز داري سعي كن نويز خطت بگيري
ولي خطت بيشتراز ٣٠٠ تا جواب نميده با اين عكسي ه گذاشتي
پيشنهاد من اينه با يك مودم ديگه تست بگيري
مودم الانت چيه ؟
تا یه هفته پیش تا ۴ مگ می رسید ولی الان اینجوریه
مومودم دی لینک ۲۷۵۰ هست
البته منطقه مخابراتی یکی از شلوغترین و داغون ترین هاس! ولی فاصله زیاد نیس
به هرحال ممنون
karbar200
27-11-2016, 23:35
اسپلينتر عوض كن
اگر تلفن بي سيم هم وصل داري قطع كن
يا مودم به يك پريز ديگه تلفن وصل كن
يه مقدار همت كني حتما اسپيدت خوب مي شه
سلام دوستان
برای کانفیگ مودم ایا تنظیم خاصی داره مخابرات؟
من با مودم قبلی سرعت تا 400 بود الان شد 140
مشکل چیه؟
دوستان کسی به این مشکل بر نخورده؟
هردو مودم یکی d-link2730u فقط نسخه فایرم وارش فرق میکنه
اقا یه سوال. من الان کمپین اینترنت خوب تابستانه دارم. الان یه بسته ۱۰۰ گیگ بخرم بهم ۱۰۰ ساعت مکالمه میدن طبق این کمپین صددانه یاقوت؟؟ از مخابرات بعیده این کارااااااااا
Cortexan
28-11-2016, 12:43
اپراتوور
رو ولش کن.
منم خطم اینجوری بود. رفتم از دم در یه سیم 50 متری گرفتم کشیدم تا دم مودم.(دادم برق کش برام درست کرد ) خطم از 2 مگ رسید به 17 مگ.
پریزهای خونه ما درب داغونه پر از نویزه میکنه خط تلفن رو. تقریبا همه همسایه هامون از دم در کشیدن چون سیم کشی ساختمونمون نویزه خالیه.
من طبقه 5 هم هستم. براحتی از دم در وصل کردم سر سیم رو کشیدم از گوشه ساختمان از روی نما کشیدم بالا از پنجره پذیرایی آوردم تو تا دم تلفن از زیر فرش رد کردم الانم راحت شدم 17 الی 18 مگ میکشه. :n40:
Mohammad Aghaee
28-11-2016, 14:27
طرح های تابستان خوب دیگه ارائه نمیشه
:(((((((((((((((((
شما مطمئنی؟ اگه ارائه ندن که خیلی بده :n37:
سرویس جایگزین نیاوردن؟
amir_taheri
28-11-2016, 22:45
من البته از اینکه دوستمون گفتن اینترنت خوب رو دیگه ارائه نمیدن اطلاع نداشتم. ولی سرویس های جایگزین سرویس های صد دانه یاقوت هست. که مکالمه درون شهری رایگان داره. البته حجم دانلود شبانه بسیار محدود شده که برای سرویس های پیش پرداخت 36 گیگ و پس پرداخت 3 گیگ هست. سرویس هاش به اینصورت هست:
darvish1900
28-11-2016, 22:52
گول مکالمه رایگان نخورید دقیقا پولش ازتون گرفت مگه 100 گیگ بگیرید که 17000 تخفیف مکالمه است
هر دقیقه درون شبکه ثابت به ثابت 45 ریال
50گیگ 60000-50گیگ مکالمه رایگان 70000 تومان 50ساعت *60 دقیقه =3000*45 ریال=13500 تومان در اصل 3500 بهتون تخفیف میده
100*60=6000 دقیقه =27000 تومان که 17000 تخفیف نکالممه است
darvish1900
28-11-2016, 22:54
من البته از اینکه دوستمون گفتن اینترنت خوب رو دیگه ارائه نمیدن اطلاع نداشتم. ولی سرویس های جایگزین سرویس های صد دانه یاقوت هست. که مکالمه درون شهری رایگان داره. البته حجم دانلود شبانه بسیار محدود شده که برای سرویس های پیش پرداخت 36 گیگ و پس پرداخت 3 گیگ هست. سرویس هاش به اینصورت هست:
36 گیگ برای 1 سال؟ شبانه
به لعنت یزید نمی ارزه لا اقل ما که شبانه رایگان داریم شبی 20 تا 25گیگ دانلود میکنیم
من قبلا نامحدود 512 داشتم از مخابرات . سرویس رو تغییر دادم به 16 مگ با طعم تابستانه ،
ولی پورت رو تغییر ندادن و هنوز روی پورت داغون نامحدوده . سرعت دانلود حداکثر 250 کیلوبایت!! چندبار زنگ زدم 2020 میگم من نت 16 مگ گرفتم چرا رو 8 بسته شده میگه این پورت بیشتر از این نمیکشه و این حداکثرش هست.
واسه تعویض پورت هم تماس گرفتم ولی اصلا زیر بار نمیرن!
دوستان بنظر شما چیکار میشه کرد با این زبون نفهما !؟!
Toranj_mhg
29-11-2016, 09:33
36 گیگ برای 1 سال؟ شبانه
به لعنت یزید نمی ارزه لا اقل ما که شبانه رایگان داریم شبی 20 تا 25گیگ دانلود میکنیم
در این عکس که مربوط به طرح جدید هست نوشته شبانه کاملا رایگانه (قسمت دهم) :
darvish1900
29-11-2016, 09:44
در این عکس که مربوط به طرح جدید هست نوشته شبانه کاملا رایگانه (قسمت دهم) :
بالاتر دقت کنید نوشته شبانه محدود
darvish1900
29-11-2016, 09:45
الان که اینترنت با طعم تابستانه رو برداشتن ، میشه از پنل از پس پرداخت به پیش پرداخت تغییر داد ؟ ما که از این پنل داغون مخابرات سر در نیوردیم :n21:
Cortexan
29-11-2016, 17:19
الان که اینترنت با طعم تابستانه رو برداشتن ، میشه از پنل از پس پرداخت به پیش پرداخت تغییر داد ؟ ما که از این پنل داغون مخابرات سر در نیوردیم :n21:
پ
پنل مخابرات رو یکسری آدم سوپر عقده ای درست کردن . مال من هیچ چیزش کار نمیکنه فقط درست کردن لج مردم رو در بیارن.:n34: هیچ چیز یعنی نه تغییر سرویس چیزی توش داره . نه خریدن حجم کا رمیکنه نه تغییر از پس پرداخت به پیش پرداخت نه توربو اسپید خدا شاهده هیچ چیزش کا رنمیکنه من به کی بگم؟:n35:
پنل پارس آنلاین 6 سال پیش همه چیز داشت یادش بخیر هر ماه 1 سرویس جدید انتخا بمی کردم چه عشقی داشت .
الان مخابرات انگار اسیری گرفته پنلش هیچ چیزش کار نمیکنه حروم لقمه ها اعصاب منو خراب کردن بخدا :n14:
karbar200
29-11-2016, 18:31
من طرح تابستانه تازه گرفتم داداشم از این طرح خوشش اومده یعنی دیگه طرح تابستانه نمی فروشند ؟
mr korash
29-11-2016, 19:03
منم طرح تابستانه دارم ،گرچه مقداری هزینه ام سر گرفتن این سرویس زیاد شدولی راضیم شبانه رایگان بدون محدودیت . الان رفتم این پنل مسخره رو چک کردم دیدم قابلیت تمدید هم نداره ! احتمالا سال اینده به زور مجبور به خرید یه چیز دیگه ام کنن :n29::n28::n37: چه بدبختیه
rezausa2020
29-11-2016, 21:15
دوستانی که سرویس نامحدود دارن . من 2مگ دارم الان ولی اینقدر که این چند وقته تایم اوت گرفته اعصاب نذاشته واسم .
Reply from 92.223.1.123: bytes=32 time=225ms TTL=47
Reply from 92.223.1.123: bytes=32 time=221ms TTL=47
Reply from 92.223.1.123: bytes=32 time=223ms TTL=47
Reply from 92.223.1.123: bytes=32 time=225ms TTL=47
Reply from 92.223.1.123: bytes=32 time=219ms TTL=47
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 92.223.1.123: bytes=32 time=229ms TTL=47
Reply from 92.223.1.123: bytes=32 time=222ms TTL=47
Reply from 92.223.1.123: bytes=32 time=228ms TTL=47
Reply from 92.223.1.123: bytes=32 time=224ms TTL=47
Reply from 92.223.1.123: bytes=32 time=224ms TTL=47
Request timed out.
Reply from 92.223.1.123: bytes=32 time=231ms TTL=47
Reply from 92.223.1.123: bytes=32 time=227ms TTL=47
Reply from 92.223.1.123: bytes=32 time=236ms TTL=47
Reply from 92.223.1.123: bytes=32 time=234ms TTL=47
Reply from 92.223.1.123: bytes=32 time=233ms TTL=47
Reply from 92.223.1.123: bytes=32 time=234ms TTL=47
Reply from 92.223.1.123: bytes=32 time=235ms TTL=47
Reply from 92.223.1.123: bytes=32 time=227ms TTL=47
Request timed out.
Reply from 92.223.1.123: bytes=32 time=231ms TTL=47
Reply from 92.223.1.123: bytes=32 time=230ms TTL=47
اصلا نمیتونم بازی کنم کلا بین 5-10 درصد تایم اوت رو همیشه دارم
کسی این مشکل من رو نداره؟ چیکار کنم؟
arash-king
29-11-2016, 23:15
امروز سرویس نامحدود از ظهر تا عصر خوب بود و سیستمم داشت دانلود میکرد.
ولی از عصر تا همین الان نمیشه هیچ فایلی رو دانلود کرد و وسطاش دیگه دیتا نمیده!:n27:
جالبیش اینه توی وبگردی و باز کردن سایتها مشکلی نیست، فقط توی دانلود اشکال داره.
مشکل تا همین الان پابرجاست و حتی یه فایل 60-50 کیلوبایتی هم نمیتونم دانلود کنم
samdeath
29-11-2016, 23:20
سلام
فرق 128 up to 16 با 2 مگ up to16 چیه؟
دوستان از سرعت این سرویس راضی هستند؟
دوستانی که سرویس نامحدود دارن . من 2مگ دارم الان ولی اینقدر که این چند وقته تایم اوت گرفته اعصاب نذاشته واسم .
اصلا نمیتونم بازی کنم کلا بین 5-10 درصد تایم اوت رو همیشه دارم
کسی این مشکل من رو نداره؟ چیکار کنم؟
دوست عزیز برای بازی اصلا به نت مخابرات اکتفا نکنید. اصلا کیفیت نداره و ناپایداره. من برای بازی از این اکانت های افزایش سرعت خریدم که خیلی ارزون قیمت و پینگم رو میاره رو 90-100 و بدون تایم اوت. اگر خواستید آدرسش رو پخ کنم خدمتتون
karbar200
30-11-2016, 09:50
دوستانی که طرح تابستانه 2 تا 8 یا 16 مگ دارند می تونند بگند که
1 - سرعت دانلودشون تا چند بسته شده تو مودم و تا چه اسپیدی می تونند دانلود کنند؟
2 - من پیش پرداخت گرفتم اگر بخواهم یکسال دیگه این طرح داشته باشم میشه؟
3 - در پیش پرداهت اگر 2 گیگ مصرف نکنی میسوزه و نمی تونی ماه بعد مصرفش کنی؟
darvish1900
30-11-2016, 10:41
دوستانی که طرح تابستانه 2 تا 8 یا 16 مگ دارند می تونند بگند که
1 - سرعت دانلودشون تا چند بسته شده تو مودم و تا چه اسپیدی می تونند دانلود کنند؟
2 - من پیش پرداخت گرفتم اگر بخواهم یکسال دیگه این طرح داشته باشم میشه؟
3 - در پیش پرداهت اگر 2 گیگ مصرف نکنی میسوزه و نمی تونی ماه بعد مصرفش کنی؟
سرعت رو 15 مگ می باشد
قرارداد شما یکساله بسته شده بعد یکسال اگر موجود باشه میتوانید تمدید کنید
کل 24 گیگ میتونی تو یک روز مصرف کنی یا تو یکسال نمیسوزه
شما که انقدر سرعتت بالاست نکنه اینترنت همسایه ها رو هک میکنی؟:n19::n02:
karbar200
30-11-2016, 10:50
سرعت رو 15 مگ می باشد
قرارداد شما یکساله بسته شده بعد یکسال اگر موجود باشه میتوانید تمدید کنید
کل 24 گیگ میتونی تو یک روز مصرف کنی یا تو یکسال نمیسوزه
شما که انقدر سرعتت بالاست نکنه اینترنت همسایه ها رو هک میکنی؟:n19::n02:
سلام
اولش باورم نمي شد بخاطر همين مي گفتم هم كرديد خخخ
ولي اينم بگم با بدبختي سرعتم رفت بالا از بس به ٢٠٢٠ زنگ زدم اولش ٢٠٠ كيلو بايت بيشتر نمي رفت
مي ترسم از اينكه شبانه انقد دانلود مي كنيم سرعت دانلود يا دانلود شبانه را محدود كنند
مي اوني يك تست اسپيد با سرور ايران و خارج بزاري
راستي ازت ممنونم كه كمك كردي تو اين طرح بيام چون شنيدم ديگه اين طرح نمي فروشند
Jayfiend
30-11-2016, 11:53
من الان بخوام سرویسمو به طرح تابستانه تغییر بدم میشه؟
samdeath
30-11-2016, 13:50
اگه خط من تا 16 مگ بکشه، فرقی میکنه 128 بگیرم یا 2 مگ؟
HeRcKoOl
30-11-2016, 14:43
اگه خط من تا 16 مگ بکشه، فرقی میکنه 128 بگیرم یا 2 مگ؟
مگه تعرفه ها واسه هر سرعت فرق نمیکنه؟مثلا اینترنت خوب باطمع تابستانه شبانه داراش فقط واسه 2مگابیت بود.بعد upto ... داره که هرچه قدر باشه خطو رو اون سرعت میبندن.
karbar200
01-12-2016, 15:43
برای شما پیش اومده مه سرعتی که برایتان بسته شده بالا یا پایین بره؟
برای من سرعتی که بسته شده پایین میره البته با یک بار خاموش و روشن کردن مودم درست میشه
خواستم بدون کار مخابراته یا لحظه های خودش اینطوری میشه؟
samdeath
01-12-2016, 18:34
مگه تعرفه ها واسه هر سرعت فرق نمیکنه؟مثلا اینترنت خوب باطمع تابستانه شبانه داراش فقط واسه 2مگابیت بود.بعد upto ... داره که هرچه قدر باشه خطو رو اون سرعت میبندن.
سوال من همینه
مثلا شاتل سرعت 128 هم تا هر چند خط بکشه ، اجازه دانلود میده
مخابرات هم همینطوره ؟ یعنی 128 بگیری اگه خط بکشه تا 16 مگ اجازه دانلود میده؟
مخابرات تو شهر ما تا 20 مگ هم باز گذاشته یعنی شما اگه خونتون چسبیده باشه به مرکز مخابراتی تا 23 24 مگ هم میتونید داشته باشین
HeRcKoOl
02-12-2016, 08:40
سوال من همینه
مثلا شاتل سرعت 128 هم تا هر چند خط بکشه ، اجازه دانلود میده
مخابرات هم همینطوره ؟ یعنی 128 بگیری اگه خط بکشه تا 16 مگ اجازه دانلود میده؟
اون سرعتی که نوشته upto 4mb,upto 8mb,upto16mb مهم است.هرچقدر باشه رو اون میبندن خطو.اگه upto xmbps نداره اون تعرفه فکر نکنم سرعتو باز بذارن.
بنظر شما قرارداد های سرویس های up to 16 سال آینده تمدید میشه؟!
با طرح جدید مخابرات دانلود شبانه رو از بین برده.
ماهی 3 گیگ هم شد دانلود شبانه؟!
payampop
02-12-2016, 14:20
با این کارشون مشتری هاشون رو می پرونن. خود من به شخصه اگر دیگه تمدید نشه، می رم یک شرکت دیگه اینترنتی
faramobile
02-12-2016, 19:34
با این کارشون مشتری هاشون رو می پرونن. خود من به شخصه اگر دیگه تمدید نشه، می رم یک شرکت دیگه اینترنتی
حالا باز شماها میتونید از شرکت دیگه بگیرید، مرکز ما فقط در انحصار مخابرات هست و هیچ شرکتی نمیتونه سرویس بده ( مرکز حافظ)
karbar200
02-12-2016, 19:45
البته دوستاني كه پس پرداخت هستند به صورت خودكار تمديد ميشه مگر اينكه خودشان لغو كنند
ولي تكليف امثال ما كه پيش پرداخت هستيم معلوم نيست
نميشه از جايي پرسيد كه پيش پرداخت هم قابليت اين داره كه با همون طرح دوباره شارژ كرد؟
البته دوستاني كه پس پرداخت هستند به صورت خودكار تمديد ميشه مگر اينكه خودشان لغو كنند
ولي تكليف امثال ما كه پيش پرداخت هستيم معلوم نيست
نميشه از جايي پرسيد كه پيش پرداخت هم قابليت اين داره كه با همون طرح دوباره شارژ كرد؟
مطمئن هستین که برای پس پرداخت اتوماتیک تمدید میشه؟!
البته حدس منم همینه.
اگه با همین شرایط تمدید کنن دانلود شبانه رو هم قاعدتا باید بدن.
خدا کنه دانلود شبانه رو نپیچونن!
این سرویس ها که حجم نداره. من مجبور شدم 100 گیگ برای روز مبادا بخرم.
این فقط واسه مصرف روزانه است وگرنه دانلودم کاملا وابسته به شبانه رایگان هست.
karbar200
02-12-2016, 20:40
بله مطمین هستم چون تو قراردادی که امضا کردید هست مگر اینکه تو تمدید به صورت خودکار شبانه نامحدود بپیچونن :n03:
Firebirds
02-12-2016, 23:38
چقدر امشب کیفیت خوبه :n21:
samdeath
02-12-2016, 23:50
برای پس پرداخت که 2 گیگ ماهیانه بوده و قابل انتقال به ماه بعد نیست میشه حجم اضافه سالیانه خرید؟
برای پس پرداخت که 2 گیگ ماهیانه بوده و قابل انتقال به ماه بعد نیست میشه حجم اضافه سالیانه خرید؟
بله میتونین بخرین.
brothers000
03-12-2016, 13:00
این طرح صد دانه یاقوت واقعا مزخرفه...
من تازه امروز دیدم !
قبلش با اون طرح طعم تابستان که دانلود رایگان شبانه (بدون محدودیت حجم) داشت میشد تا حدودی توقع ریزش کاربران از سرویس های نامحدود به این طرح رو داشت، گرچه اونم فقط قرارداد یکساله داشت نهایتا !
ولی با این طرح جدید بعید میدونم کسی حتی برای دریافت اینترنت مخابرات اقدام کنه چه برسه به تغییر سرویس !
George Shelly
04-12-2016, 18:31
یعنی من تو زندگیم اسمی آشغال تر . مزخرف تر . چندش آور تر از اسمایی که مخابرات عوضی میزاره رو سرویس هاش ندیدم مثل "اینترنت خوب با طعم تابستون" یا "صد دونه یاقوت" آخه کدوم اسکل نفهمی چنین اسمایی میزاره خیلی باید احمق باشن چنین اسمایی میزارن البته از این جماعت عقب مونده قرون وسطایی که مملکت قبضه کردن چنین چیزایی بعید نیست واقعا بکشید بیرون از این مخابرات باورکنید دارین به خودتون توهین میکنید !!!!!!!!!!
darvish1900
04-12-2016, 20:36
دوست عززیز وقتی خط فیبر نوری فقط مجبوری از مخابرات بگیری و بس. مجبوریم مجبووووووووووووووووووووور
Cortexan
04-12-2016, 21:43
خداشاهده مخابرات اینقدر پنل کاربریش ضعیفه که من نگاه نمیکنم اصلا چه قدر حجم دارم چه قدر استفاده کردم.
فقط سر 2ماه که هر 2 ماه قبض تلفن میاد یه 80 تومن الی 200 تومن پول اینترنت میدم. نمیدونم اصلا راسته آیا من اینقدر حجم مصرف کردم. من که دانلود نمیکنم فقط افراد خانواده با موبایل میرن تو تلگرام و اینستاگرام.
تلگرام و اینستاگرام 2 تا موبایل واسه ما ماهی 60 تومن دقیقا آب میخوره که تو قبض بین 80 الی 200 میاد میانگین بگیرم میشه ماهی 60 .دیگه نمیدونم حساب کتابشونو.
سالی 1 میلیون تومن مخابرات پول میگیره از ما .دیگه حروم حلالیش پای خودش . آیا واقعی حساب کرده زیاد حساب کرده کم حساب کرده
یعنی اینستاگرام و تلگرام سالی 1 میلیون تومن واسه ما آب میخوره.
خداشاهده مخابرات اینقدر پنل کاربریش ضعیفه که من نگاه نمیکنم اصلا چه قدر حجم دارم چه قدر استفاده کردم.
فقط سر 2ماه که هر 2 ماه قبض تلفن میاد یه 80 تومن الی 200 تومن پول اینترنت میدم. نمیدونم اصلا راسته آیا من اینقدر حجم مصرف کردم. من که دانلود نمیکنم فقط افراد خانواده با موبایل میرن تو تلگرام و اینستاگرام.
تلگرام و اینستاگرام 2 تا موبایل واسه ما ماهی 60 تومن دقیقا آب میخوره که تو قبض بین 80 الی 200 میاد میانگین بگیرم میشه ماهی 60 .دیگه نمیدونم حساب کتابشونو.
سالی 1 میلیون تومن مخابرات پول میگیره از ما .دیگه حروم حلالیش پای خودش . آیا واقعی حساب کرده زیاد حساب کرده کم حساب کرده
یعنی اینستاگرام و تلگرام سالی 1 میلیون تومن واسه ما آب میخوره.
خب داداش چه کاریه، شما یه سرویس نامحدود از شرکتهای دیگه بگیری که برات به صرفه تره!
Sent from my D6503 using Tapatalk
Mohammad Aghaee
05-12-2016, 15:00
یعنی من تو زندگیم اسمی آشغال تر . مزخرف تر . چندش آور تر از اسمایی که مخابرات عوضی میزاره رو سرویس هاش ندیدم مثل "اینترنت خوب با طعم تابستون" یا "صد دونه یاقوت" آخه کدوم اسکل نفهمی چنین اسمایی میزاره خیلی باید احمق باشن چنین اسمایی میزارن البته از این جماعت عقب مونده قرون وسطایی که مملکت قبضه کردن چنین چیزایی بعید نیست واقعا بکشید بیرون از این مخابرات باورکنید دارین به خودتون توهین میکنید !!!!!!!!!!
ای کاش فقط مشکل اسماش بود ... کلا مخابرات توی توهم سیر میکنه و هر از گاهی یه طرح های مسخره ای میده بیرون که بگه ما هم طرح داریم :n02: یه پنل کاربری درست و حسابی نداره !!! به نظرم الان بازم توی این شرایط وخیمی که isp ها دارن بازم 4G ایرانسل بهتر از بقیه جواب داده ؛ هرچند که اونم ایرادهای خودش رو داره :n36:
farid_givehchin
07-12-2016, 20:30
اینترنت VDSL2 با سرعت 100 مگابیت روی پروفایل 17a تست شد
فکر کنید این سرعت با حجم شگفت انگیز 2 گیگابایت در ماه و همراه با 200 دقیقه مکالمه درون استانی و انتی ویروس رایگان باندل کنند بدن به ما اونوقت دیگه ما از زندگی چی میخواییم؟
farid_givehchin
07-12-2016, 20:42
اینترنت VDSL2 با سرعت 100 مگابیت روی پروفایل 17a تست شد
فکر کنید این سرعت با حجم شگفت انگیز 2 گیگابایت در ماه و همراه با 200 دقیقه مکالمه درون استانی و انتی ویروس رایگان باندل کنند بدن به ما اونوقت دیگه ما از زندگی چی میخواییم؟
من سه چهار ماه پیش اینترنت محدود پس پرداخت طرح تابستانه خریدم که تو کاتالوگش نوشته بودن شبانه 2 تا 6 رایگان داره.
الان دیدم که طرح جدید 100 یاقوت آوردن که با کمال وقاحت زیر شبانه ی رایگان نوشته فقط ماهی 3 گیگ!
اگه رایگانه پس 3 گیگ دیگه چیه؟
3 گیگ اصلا حجمی حساب میشه که بخواد رایگان باشه یا غیر رایگان؟!
حالا من که طرح تابستانه خریدم و نوشته بود شبانه ی رایگان, آیا برای من هم شبانه ماهی 3 گیگ شده یا نه؟
mechanic1
08-12-2016, 20:53
سلام
دوستانی که از مودم های ای دی اس ال مخابرات استفاده میکنند ایا مودم رایگان مخابرات که از برندش gnet است خوبه یا چیزی است که بهتره تهیه نشه و بریم سراغ دی لینک که 65000تومن میده و البته نمیدونم مدلش چیه ، اما هر دو وای فای است.
mechanic1
08-12-2016, 21:13
ای کاش فقط مشکل اسماش بود ... کلا مخابرات توی توهم سیر میکنه و هر از گاهی یه طرح های مسخره ای میده بیرون که بگه ما هم طرح داریم :n02: یه پنل کاربری درست و حسابی نداره !!! به نظرم الان بازم توی این شرایط وخیمی که isp ها دارن بازم 4G ایرانسل بهتر از بقیه جواب داده ؛ هرچند که اونم ایرادهای خودش رو داره :n36:
میشه بگید ایرادش رو دوست عزیز؟
من میخوام بین مخابرات و همین 4جی انتخاب کنم البته تبریز هستم. اما واقعا موندم. قبلا وایمکس داشتم یعنی دارم ولی خب دیگه هم گرونه و هم طرح بلند مدتش رو برداشته و... الان نمیدونم 4 جی بگیرم با یه مودم یا برم مخابرات بگیرم؟ با حسابی که داشتم 4جی از مخابرات مقرون به صرفه تره(من اینترنت حجمی استفاده میکنم) ولی نمیدونم دوستان چرا میگن ای دی اس ال مقرون به صرفه تره، دانلود رایگان شبانه هم نمیخوام.
خواهشا یکی به داد من برسه
من قبلا پینگم روی 160 بود زنگ زدم به پشتبانی و تیک فرستادم که پینکم بالا هست برای بازی انلاین مشکل دارم لطفا درستش کنید
بعد از اون ماجرا الان پینگم 250-220 شده نمیدونم چیکارش کردن تنظیمات خاصی رو انجام دادن
مگه پینگ نباید سراسری برای همه تقریبا مثل هم باشه به نظرتون ممکنه که کار خوشون باشه و عمدا زیادش کرده باشن
چون یک دفعه این جور شد
farid_givehchin
09-12-2016, 13:46
خواهشا یکی به داد من برسه
من قبلا پینگم روی 160 بود زنگ زدم به پشتبانی و تیک فرستادم که پینکم بالا هست برای بازی انلاین مشکل دارم لطفا درستش کنید
بعد از اون ماجرا الان پینگم 250-220 شده نمیدونم چیکارش کردن تنظیمات خاصی رو انجام دادن
مگه پینگ نباید سراسری برای همه تقریبا مثل هم باشه به نظرتون ممکنه که کار خوشون باشه و عمدا زیادش کرده باشن
چون یک دفعه این جور شد
فکر نمیکنم عمدی باشه،عمدی این کارارو نمیکنند از بی سوادی شون هست اگه پیش بیاد چون من برخورد داشتم که حتی اپراتور نمیدونست منم از رو مودم میتونم پارامتر های خط ببینم،ولی اون حرفه ای هاشون میدونن چی به چیه و باید بفهمن شما هم میدونید چی به چیه
تا جایی که بنده میدونم اینا فقط میتونند اونجا پروفایل ست کنند که اونم ظاهرا از قبل تعریف شده است و پینگ یه چیزی نیست که اینا دستی ست کنند پینگ به ترافیک مسیر بستگی داره بجه ها میگن از سرویس کاهش پینگ استفاده کنید بهترین نتیجه رو میگیرید
میشه بگید ایرادش رو دوست عزیز؟
من میخوام بین مخابرات و همین 4جی انتخاب کنم البته تبریز هستم. اما واقعا موندم. قبلا وایمکس داشتم یعنی دارم ولی خب دیگه هم گرونه و هم طرح بلند مدتش رو برداشته و... الان نمیدونم 4 جی بگیرم با یه مودم یا برم مخابرات بگیرم؟ با حسابی که داشتم 4جی از مخابرات مقرون به صرفه تره(من اینترنت حجمی استفاده میکنم) ولی نمیدونم دوستان چرا میگن ای دی اس ال مقرون به صرفه تره، دانلود رایگان شبانه هم نمیخوام.
ایرانسل بهترین بسته ای که داره 100 گیگ 175 تومن 6 ماهه هست که میوفته گیگی 1750 تومن ولی مخابرات یا ISP های دیگه طرح هایی دارن که به صرفه تر هست مثلا شاتل یه بسته 144 گیگ داره برای 18 ماه با قیمت 90 تومن که میوفته 625 تومن برای هر گیگ حالا اگه بخواییم مبحث سرعت بیاریم وسط اگر منطقه شما 4G پوشش خوبی بده (قبل از گرفتن سرویس حتما تست کنید) میتونید با سرعت خیلی بالا تا 50 مگابیت یا بالاتر به شرط خلوتی هم دانلود کنید ولی ADSL شما نهایت 16 مگابیت میتونید بگیرید
از طرف دیگه اگه دنبال دانلود شبانه رایگان باشید هم باز طرح های خوبی هست میشه سمت اونا برید ولی در کل مخابرات خیلی خیلی ضعیف عمل میکنه الان تو همین صد دانه یاقوت شما هر گیگ براتون حدود 1000 میوفته و یه دانلود شبانه 3 گیگ در ماه که اصلا توجیه نداره
mechanic1
09-12-2016, 17:10
ایرانسل بهترین بسته ای که داره 100 گیگ 175 تومن 6 ماهه هست که میوفته گیگی 1750 تومن ولی مخابرات یا ISP های دیگه طرح هایی دارن که به صرفه تر هست مثلا شاتل یه بسته 144 گیگ داره برای 18 ماه با قیمت 90 تومن که میوفته 625 تومن برای هر گیگ حالا اگه بخواییم مبحث سرعت بیاریم وسط اگر منطقه شما 4G پوشش خوبی بده (قبل از گرفتن سرویس حتما تست کنید) میتونید با سرعت خیلی بالا تا 50 مگابیت یا بالاتر به شرط خلوتی هم دانلود کنید ولی ADSL شما نهایت 16 مگابیت میتونید بگیرید
از طرف دیگه اگه دنبال دانلود شبانه رایگان باشید هم باز طرح های خوبی هست میشه سمت اونا برید ولی در کل مخابرات خیلی خیلی ضعیف عمل میکنه الان تو همین صد دانه یاقوت شما هر گیگ براتون حدود 1000 میوفته و یه دانلود شبانه 3 گیگ در ماه که اصلا توجیه نداره
تشکر.
اما ایا این طرح ها همیشه وجود دارند؟ چون د ر فصل و زمان خاصی این طرحها هستن، و اما ایا من الان با طرحی ثبت نام بکنم سری بعد موقع تمدید باید از طرح های گرونتر استفاده کنم!!
mechanic1
09-12-2016, 17:17
سلام
دوستانی که از مودم های ای دی اس ال مخابرات استفاده میکنند ایا مودم رایگان مخابرات که از برندش gnet است خوبه یا چیزی است که بهتره تهیه نشه و بریم سراغ دی لینک که 65000تومن میده و البته نمیدونم مدلش چیه ، اما هر دو وای فای است.
در مورد این هم دوستی کمک بکنه لطفا
farid_givehchin
09-12-2016, 18:25
تشکر.
اما ایا این طرح ها همیشه وجود دارند؟ چون د ر فصل و زمان خاصی این طرحها هستن، و اما ایا من الان با طرحی ثبت نام بکنم سری بعد موقع تمدید باید از طرح های گرونتر استفاده کنم!!
تغییرات جزئی میدن و یه سری بسته هارو اضافه و کم میکنند معمولا هم بهتر میشه تا بدتر ولی یه مساله ای که حرص منو در اورد این بود که مدت بسته 100 گیگی یک ساله بود که کردنش 6 ماهه ولی میگم معمولا در جهت بهتر شدنه تا این کارای که تاس میریزن و انجامش میدن جالبه رئیس جدید زیر ساخت هم از قیمت این بسته زمانی که یک ساله بود اظهار ناراحتی کرده بود و فکر میکرد خیلی مفته!!من قبلا هم گفتم 4G گزینه خیلی خیلی مناسبی در مقابل ADSL هست مخصوصا وقتی دانلودر نیستید (هر چند خودم به شخصه طرفدار اینترنت سیمی هستم چون ارتباط بی سیم مشکلاتی نظیر شرایط اب و هوا و نویز و تعداد سرویس گیرنده ها تو سرعتش تاثیر مستقیم داره) حتما تست کنید قبل خرید ببینید انتن دهی مناسب باشه با گوشی های سونی و کد *#*#3464#*#* داخل منوی اول میتونید ست کنید فقط روی LTE باشه احتمالا سامسونگم داره ولی من کدشو بلد نیستم چون تنظیمات خود گوشی LTE only نداره و مرتب در حال سوئیچ بین gsm/wcdma/lte هست اینم مد نظر داشته باشید که روی LTE هنوز پروتکل مکالمه پشتیبانی نمیشه و مادامی که رو LTE only میذارید درسته سرعت وحشتناکی میده و پینگ هم خیلی پایینه ولی نمیتونید تماس بگیرید یا بگیرن ولی پیامک کار میکنه این مشکلم با راه اندازی VoLTE قراره برطرف بشه به زودی...
دوستان تعریف زیادی از TD-LTE هم میکنن که صحبت سرعت های فضایی میشه و 600 مگابیت هم ذکر میکنند که اونم تعرفه مناسبی داره یه بار حساب کردم حدود 2تومن بود هر گیگش و 100 گیگم شبانه داشت برای یکسالش و البته یه هزینه اولیه برای مودمش
در مورد این هم دوستی کمک بکنه لطفا
زیاد فرقی نمیکنه اگر تعداد دیواس هایی که متصل هستند کم و زیر 5 تا باشه چون شما داخل ایران که ADSL بالای 16 مگ به زحمت بتونی پیدا کنی و رایج ترین مشکل سیم کشی ساختمان + شبکه دسترسی فرسوده مخابرات هست زیاد مودم فرقی نمیکنه
دی لینک و تی پی لینک و ایسوس فقط شناخته شده تر هستند و بهترم پشتیبانی میشن من خودم برای تی پی لینک ایمیل زدم و جوابمو دادن و اتقاقا یه جایی تو مشخصات یه اشتباهی داشتن که سریعا درستش کردن ایسوس هم براشون تیکت فرستادم و تو فریمویر بعدی درست کرده بودن مشکلاتی که بودش
firsttclas
09-12-2016, 23:53
خدا از مخابرات نگذره چند روز به خاطر کابل برگردون دست آدم میذارن تو پوست گردو
به خودشون زحمت یه اطلاع رسانی هم نمیدن
حرف از شکایت و خسارت هم که خنده داره
من دارم از این شرکت سرویس میگیرم روی چه حسابی باید برم از جیبم پول بدم چند روز که خط اینا قطعه از ایرانسل استفاده کنم؟
وضعیت فعلی!
رفتیم رو مخابرات فارس و همونطور که میبینید عمان!!
سلام دوستان
اینترنت من از چهارشنبه هفته پیش دائم قطع و وصل میشه و سرعت دانلود هم اومده زیر 10 کیلو
برای شما هم این اتفاق افتاده؟ یعنی مشکل سراسریه؟
mehryar1973
12-12-2016, 11:28
سلام دوستان
اینترنت من از چهارشنبه هفته پیش دائم قطع و وصل میشه و سرعت دانلود هم اومده زیر 10 کیلو
برای شما هم این اتفاق افتاده؟ یعنی مشکل سراسریه؟
سلام
اگر مدام قطع و وصل میشه اول نویز خط رو چک کنید بینید چطوره
اینجا تو سعادت آباد گوش شیطون کر خوبه
سلام. وقت بخیر
دوستان من از امروز صبح دسترسیم به شکل عجیبی به اینترنت محدود شده. بطوری که مثلا مرورگرها و بعضی برنامه ها که به اینترنت نیاز دارن( مثل تیم وییوئر) به اینترنت وصل نمیشن ولی مثلا تلگرام یا تورنت درستن
جالب اینجاست که با اتصال به چیز پی ان همه چیز درست میشه
مودم هم چند بار ریست کردم و با تغییر آی پی هم تغییری ایجاد نشد
من مرکز مخابراتی پیام نور هستم
کسی دیگه هم هست که همچین چچیزی رو تجربه کرده باشه؟
karbar200
12-12-2016, 21:45
امروز از ظهر یهو پینگ رفته تا 2500 همش تایم اوته صفحه باز نمیشه دانلودم که هیچی،از اون روزاست که دوست داری مودمتو بشکونی:n34:
karbar200
13-12-2016, 00:00
گوش شیطون کر پینگ که خوبه اسپیدم عالیه
shahryar84
13-12-2016, 08:36
سلام. وقت بخیر
دوستان من از امروز صبح دسترسیم به شکل عجیبی به اینترنت محدود شده. بطوری که مثلا مرورگرها و بعضی برنامه ها که به اینترنت نیاز دارن( مثل تیم وییوئر) به اینترنت وصل نمیشن ولی مثلا تلگرام یا تورنت درستن
تو مودم dns دستی عوض کن، من dns گوگل گذاشتم
shahryar84
13-12-2016, 09:47
سلام. وقت بخیر
اقا یه دنیا ممنون. دیگه واقعا رو اعصاب بود. تو ویندوز dns ست کردم درست شد
حالا گیر اینه تو ستینگ مودم نمیره. 192.168.1.1
قبلا گاهی گیر میکرد. مودم رو ریست میکردم درست میشد. الان کلا گیره
و مجدد جالب اینجاست که بدون مشکل وارد ستینگ روتر میشه. 192.168.5.1
یکم عجیبه ولی وارد نشدن به ستینگ میتونه به این مشکل یکی دو روز مخابرات مربوط باشه؟
shahryar84
13-12-2016, 11:56
اقا یه دنیا ممنون. دیگه واقعا رو اعصاب بود. تو ویندوز dns ست کردم درست شد
حالا گیر اینه تو ستینگ مودم نمیره. 192.168.1.1
قبلا گاهی گیر میکرد. مودم رو ریست میکردم درست میشد. الان کلا گیره
و مجدد جالب اینجاست که بدون مشکل وارد ستینگ روتر میشه. 192.168.5.1
یکم عجیبه ولی وارد نشدن به ستینگ میتونه به این مشکل یکی دو روز مخابرات مربوط باشه؟
من وقتی تو روتر ۷pn میزنم، وارد مودم نمیشه. البته منم این چند روز نتونستم pptp تو روتر وصل شم
با سلام
دوستانی که طرح اینترنت خوب تابستانه دارند و به صورت پیش پرداخت خرید حجم است / لطف کنید اگر امکانش هست بگید دانلود شبانه از حجمتون کم می شود یا خیر و اینکه مودم را خودنون خاموش میکنید یا انومات راس ساعت 2 خودش اکی میشه . با تشکر
این طرح های الکامپ فقط واسه مشترکین نامحدوده؟
من پس پرداخت اینترنت خوب با طعم تابستان دارم، میتونم تغییر بدم به این الکامپی ها؟ کسی امار گرفته؟
amo_omid
15-12-2016, 04:53
با سلام
دوستانی که طرح اینترنت خوب تابستانه2up16یا2up8 دارندسرعت دانلود شبانه شون کم میشه ؟
Zachyrock
15-12-2016, 11:03
سلام
من دو سال شاتل داشتم حالشو ميبردم اومدن كابل تلفن رو فيبر نوريش كردن الان فقط ميتونم از مخابرات احمق سرويس بگيرم :n27::n27::n27::n27:
اسيا تك به فيبر نوري سرويس ميده ؟؟؟ الان مخابرات شبانه داره ؟؟ نامحدود چطور ؟ :n27:
HeRcKoOl
15-12-2016, 14:52
با سلام
دوستانی که طرح اینترنت خوب تابستانه دارند و به صورت پیش پرداخت خرید حجم است / لطف کنید اگر امکانش هست بگید دانلود شبانه از حجمتون کم می شود یا خیر و اینکه مودم را خودنون خاموش میکنید یا انومات راس ساعت 2 خودش اکی میشه . با تشکر
سلام.خیر از حجم کم نمیشه.برا من مودمم ساعت 2:02 دقیقه ریست میشه اما چراغ نت خاموش میمونه باید ده ثقیقه بعدش خودم ریست کنم.از اون ورهم ساعت6 اینا ریست میشه باز باید دوباره خودم ریست کنم تا به نت وصل بشه.
karbar200
15-12-2016, 15:00
براي من نيازي به ريست خودم نيست خودش ساعت ٢:٢ قطع و وصل ميشه از اون ور هم ٥:٥٦ قطع و خودش وصل ميشه و از حجم اصليم كم نميشه
karbar200
15-12-2016, 15:03
سلام.خیر از حجم کم نمیشه.برا من مودمم ساعت 2:02 دقیقه ریست میشه اما چراغ نت خاموش میمونه باید ده ثقیقه بعدش خودم ریست کنم.از اون ورهم ساعت6 اینا ریست میشه باز باید دوباره خودم ریست کنم تا به نت وصل بشه.
شما مودمتون چيه؟
توحالت بريج گذاشتيد يا ppop?
HeRcKoOl
15-12-2016, 20:30
شما مودمتون چيه؟
توحالت بريج گذاشتيد يا ppop?
مودم بنده tplink 8901g و رو حالتppop ولی نمیدونم چرا خودشون ریست میکنن به نت وصل نمیشه.خودمم باید ریست کنم.
karbar200
15-12-2016, 20:57
من tplink كانفيگ بلد نيستم
كي كانفيگ كرده براتون؟
HeRcKoOl
15-12-2016, 21:36
من tplink كانفيگ بلد نيستم
كي كانفيگ كرده براتون؟
فکر نکنم به کانفیگش ربط داشته باشه!خودم کانفیگ کردم.
amo_omid
16-12-2016, 04:31
HeRcKoOl
16-12-2016, 11:08
ریتش ثابته اگه خطتتون نویز نداشته باشه رو 18200کیلوبیت میبندن.
karbar200
16-12-2016, 11:17
ریتش ثابته اگه خطتتون نویز نداشته باشه رو 18200کیلوبیت میبندن.
ساعت ٢ تا ٦ شما چند گيگ دانلود ميكنيد؟
mr korash
16-12-2016, 12:37
من 14 گیگ :n29:
karbar200
16-12-2016, 12:51
چرا اينقدر كم
شما خودتان ١٤ گيگ گذاشتيد دانلود ١٤ گيگ يا كلا ١٤ گيگ دانلود كرده؟
mr korash
16-12-2016, 12:53
چرا اينقدر كم
شما خودتان ١٤ گيگ گذاشتيد دانلود ١٤ گيگ يا كلا ١٤ گيگ دانلود كرده؟
از این بیشتر نمیشه البته من طعم تابستان هستم 10 مگ هست
HeRcKoOl
16-12-2016, 13:41
من زیاد دانلود نمیکنم درکل.
بیشترین حجمی که در یک شب دانلود کردم،23گیگ بود.
.
mehrdadb3
16-12-2016, 18:45
دوستان ارزش داره نامحدود 512 رو بدم این طرح الکامپ رو بگیرم
Mohammad Aghaee
16-12-2016, 19:22
بستگي به خودتون داره. منم دلم نميومد ٥١٢ نامحدود رو از دست بدم و حجمي بگيرم ولي واقعا دوران سرعت ٥١٢ گذشته و ديگه وبسايت ها و حجم دانلودها با اين سرعت نميخونه و به نظر من عوض كنيد و حجمي بگيريد بهتره. شما حساب كن با ٥١٢ كل ٢٤ ساعت رو بزاري دانلود كنه حدود ٥ گيگ ميگيري كه واقعا كمه و با احتساب پول برق و استهلاك كامپيوتر نميصرفه. اون طرح صد دانه ياقوت دانلود شبانه ش خيلي كمه و واسه كسي كه اهل دانلود باشه به درد نميخوره ولي الكامپ تا اونجايي كه ميدونم شبانه رايگان داره و فقط ظاهرا ترافيك اضافش دوباره گرون شده.
mehrdadb3
16-12-2016, 19:35
بستگي به خودتون داره. منم دلم نميومد ٥١٢ نامحدود رو از دست بدم و حجمي بگيرم ولي واقعا دوران سرعت ٥١٢ گذشته و ديگه وبسايت ها و حجم دانلودها با اين سرعت نميخونه و به نظر من عوض كنيد و حجمي بگيريد بهتره. شما حساب كن با ٥١٢ كل ٢٤ ساعت رو بزاري دانلود كنه حدود ٥ گيگ ميگيري كه واقعا كمه و با احتساب پول برق و استهلاك كامپيوتر نميصرفه. اون طرح صد دانه ياقوت دانلود شبانه ش خيلي كمه و واسه كسي كه اهل دانلود باشه به درد نميخوره ولي الكامپ تا اونجايي كه ميدونم شبانه رايگان داره و فقط ظاهرا ترافيك اضافش دوباره گرون شده.
ولی زده امکان خرید بسته های تخفیفی اینترنت خوب امکان پذیر میباشد
Firebirds
16-12-2016, 19:38
دوستان این مورد ۶ - یعنی تا ۱۶ مگ خیلی وس وسه کننده است، من الان ۵۱۲ نامحدود دارم و با این سرعت الانم ماهانه ۱۷ گیگ مصرف میکنیم اگه فرض کنیم من با سرعت زیاد تر مصرفم به ۲۰ گیگ در ماه بررسه هزینه هام به این صورت میشه
۵ + ۹ + ۶ =
۸ ت ( اشتراک پایه ) + ۳*۳ = ۹ ت + ۶*۲.۲ = 30 تومان ماهانه
با این حساب به نظر تون ارزش داره ۵۱۲ نامحدود رو ول کنم ؟
ترسی که من دارم این هست که یهو مصرف مون از ۲۰ گیگ در ماه بزنه بالا چون در لحظه ۶ تا دستگاه به مودم کانکت هست و همه هم مصرف کننده :|
** من اگه از نامحدود خطم رو جمع کنم، بعدا دوباره نمی تونم نامحدود ۵۱۲ بگیرم ؟ ( حتی با این فرض که روی یه شماره تلفن جدید دیگه )
یه راه نمایی بکنید به نظرتون چه کار کنم بهتره ؟
Mohammad Aghaee
16-12-2016, 19:39
ولی زده امکان خرید بسته های تخفیفی اینترنت خوب امکان پذیر میباشد
درسته حواسم نبود. بسيار خوب پس ديگه از نظر قيمت حجم اضافه هم به صرفه است و اگه بسته صد گيگي بخريد گيگي كمتر از هزار تومن ميوفته كه مناسبه.
Mohammad Aghaee
16-12-2016, 19:48
دوستان این مورد ۶ - یعنی تا ۱۶ مگ خیلی وس وسه کننده است، من الان ۵۱۲ نامحدود دارم و با این سرعت الانم ماهانه ۱۷ گیگ مصرف میکنیم اگه فرض کنیم من با سرعت زیاد تر مصرفم به ۲۰ گیگ در ماه بررسه هزینه هام به این صورت میشه
۵ + ۹ + ۶ =
ترسی که من دارم این هست که یهو مصرف مون از ۲۰ گیگ در ماه بزنه بالا چون در لحظه ۶ تا دستگاه به مودم کانکت هست و همه هم مصرف کننده :|
** من اگه از نامحدود خطم رو جمع کنم، بعدا دوباره نمی تونم نامحدود ۵۱۲ بگیرم ؟ ( حتی با این فرض که روی یه شماره تلفن جدید دیگه )
درباره تبديل اينترنت نامحدود به حجمي توي پست قبلي گفتم كه به نظر من بهتره تبديل كنيد چون اصلا صرف نداره با سرعت ٦٤ كيلوبايت بر ثانيه كار كردن با نت ... ولي حتما توصيه ميكنم كه پيش پرداخت بگيريد و سمت پس پرداخت نريد به دو دليل : اولا شما خيالتون راحته كه اگه احيانا حجم اينترنتتون تموم بشه فوقش اينه كه قطع ميشه و شاهد قبض نجومي نخواهيد بود. ثانيا متاسفانه براي سرويس هاي پس پرداخت امكان مشاهده حجم باقيمانده وجود نداره و شما بايد دنبال راه هاي جانبي باشيد واسه فهميدن حجم باقيمانده در صورتي كه در پيش پرداخت حجم رو (البته با يه مقدار تاخير) نشون ميده:n35:
karbar200
16-12-2016, 19:57
حتما اينكار بكن من دو سرويس نامحدود داشتم يكي ١ مگ نامحدود و ٥١٢ مگ نامحدود داشتم دو تا كنسل كردم و طرح تابستانه ١٦ مگ گرفتمٍ البته اين طرح الكامپ نزده كه از ٢ تا ٦ نامحدود دانلود داري يا نه اين شفاف نيست بايد بپرسي و اين هم در نظر بگير بايد ببيني خطت ١٦ مگ را ميكشه يا نه
mehrdadb3
16-12-2016, 20:02
۵ + ۹ + ۶ =
من هم 512 نامحدود دارم منم دودلم چون تو خونه یهو همه میان وصل میشن ولی به نظرم بهتر باشه اون مورد 2 یا 3 تهیه بشه و یه بسته 100 گیگ هم بگیریم که 100 میشه دانلود بخوایید بکنید شبانه تنظیم میکنید بگیره
mehrdadb3
16-12-2016, 20:07
حتما اينكار بكن من دو سرويس نامحدود داشتم يكي ١ مگ نامحدود و ٥١٢ مگ نامحدود داشتم دو تا كنسل كردم و طرح تابستانه ١٦ مگ گرفتمٍ البته اين طرح الكامپ نزده كه از ٢ تا ٦ نامحدود دانلود داري يا نه اين شفاف نيست بايد بپرسي و اين هم در نظر بگير بايد ببيني خطت ١٦ مگ را ميكشه يا نه
منم یخورده به این شبانش شک دارم چون نزده نامحدود و اگر نامحدو نباشه ارزشی برام نداره چون من حدودا ماهی 30 تا 40 گیگ دانلود دارم
Firebirds
16-12-2016, 21:35
منم یخورده به این شبانش شک دارم چون نزده نامحدود و اگر نامحدو نباشه ارزشی برام نداره چون من حدودا ماهی 30 تا 40 گیگ دانلود دارم
ممنون، من فکر کرده بودم این ۵ گیگ در مورد ۶ ماهانه است !!
مورد سه ۶۰ گیگ برای ۱۲ ماه هست ؟
این قیمت بسته های ۱۰۰ گیگ شون رو از کجا میشه دید ؟
من امروز رفتم نمایشگاه و سرویسمو از اینترنت خوب تابستان به الکامپ تغییر دادم.
قبلاً بسته 100 گیگی خریده بودم که متاسفانه همش سوخت! (معلوم نبود چقدرش مصرف شده، تو پنل خودمون که نشون نمیده هیچ، تو پنل خودشون هم نمیتونن بفهمن!!!)
دانلود شبانه الکامپ نامحدوده مثل تابستون. مثل یاقوت نیست که حجم مشخصی داشته باشه.
karbar200
17-12-2016, 01:09
من امروز رفتم نمایشگاه و سرویسمو از اینترنت خوب تابستان به الکامپ تغییر دادم.
قبلاً بسته 100 گیگی خریده بودم که متاسفانه همش سوخت! (معلوم نبود چقدرش مصرف شده، تو پنل خودمون که نشون نمیده هیچ، تو پنل خودشون هم نمیتونن بفهمن!!!)
دانلود شبانه الکامپ نامحدوده مثل تابستون. مثل یاقوت نیست که حجم مشخصی داشته باشه.
دليل اينكارت چي بود فرقي نداشتند كه فقط الكي ١٠٠ گيگ سوزوندي بعد خسارت از هم ازت ميگيرند بابت كنسل گردن سرويس قبلي؟
بعد اينكه از كجا مطمين هستيد نامحدوده شبانه؟
بیشتر توضیح میدی از طرح الکامپ؟
من نت 512 نامحدود دارم.
Send from Z5 Premium using Tapatalk
Abolfazl3007
17-12-2016, 09:43
نامحدود رو با هیچی عوض نکنید ، من یه بار گول تبلیغات رنگارنگ شون رو خوردم عوض کردم مثل چی یک سال پشیمونی کشیدم تا دوباره برگشتم نامحدود
نامحدود رو با هیچی عوض نکنید
سرعت 16_17 کیلوبایت دانلود هیچ فایده ای نداره
و خیلی قطع و وصلی هم داره.
ماهی 20.000 تومن.
Abolfazl3007
17-12-2016, 09:48
سرعت 16_17 کیلوبایت دانلود هیچ فایده ای نداره
و خیلی قطع و وصلی هم داره.
ماهی 20.000 تومن.
سرعت دانلود 512 نامحدود از 64 تا 68 عه ، تا روزی 5 گیگ هم دان میکنه
mehrdadb3
17-12-2016, 11:14
ممنون، من فکر کرده بودم این ۵ گیگ در مورد ۶ ماهانه است !!
مورد سه ۶۰ گیگ برای ۱۲ ماه هست ؟
این قیمت بسته های ۱۰۰ گیگ شون رو از کجا میشه دید ؟
مورد 6 که ماهانه حساب میکنن و روی قبضت میاد مثل قبلا ولی دوستان اینجا پیشنهاد میکنن پیش پرداخت بگیرید بهتره یعنی همون مورد 3 رو که اول کار کل مبلغ 1 سال رو میدید
بشته هاشون رو تو این لینک میتونید ببینید
و مثل اینکه اگر مورد 6 رو که بصورت پس پرداخت هستش و ماهانه رو قبض میاد انتخاب کنید نمیشه بسته خرید البته مطمئن نیستم
بیشتر توضیح میدی از طرح الکامپ؟
من نت 512 نامحدود دارم.
این لینک رو ببنید کامل توضیح داده
و مختصرش اینکه اینترنت محدود میشه به ماهی 5 گیگ با سرعت 2 تا 16 مگابیت و شبانه هم 2 تا 6 رایگان میتونید دانلود کنید
اگر حجم مورد استفاده ماهیانتون چیزی حدود 15 گیگ باشه خوبه که به این طرح برید تقریبا همین 25 تومان تو ماه که الان پرداخت میکنید میشه منتها سرعتتون خیلی بالاتر هست البته اگر روش پس پرداخت رو تهیه کنید که به صورت ماهیانه رو قبض میاد
با این سرعت هم انسان وسوسه میشه که دانلود کنه :n02:
یسری بسته هست که میتونید بخرید که قیمتاش تقریبا مناسب هستش مثلا 100 گیگ 1 ساله حدود 100 تومان در میاد
mehrdadb3
17-12-2016, 11:23
سرعت دانلود 512 نامحدود از 64 تا 68 عه ، تا روزی 5 گیگ هم دان میکنه
خوب سرعت من که از اول بیشتر از 54 کیلو بیشتر نمیره ولی میشه روزی 5 گیگ دانلود کرد منتها باید 24 ساعته روشن بزاری سیستم رو که از اون طرف پول برق زیاد میاد اینکارو کنیم
این طرحه اگر شبانش نامحدود باشه خوبه که میشه شبی باهاش 10 تا 15 گیگ هم دانلود کرد
دليل اينكارت چي بود فرقي نداشتند كه فقط الكي ١٠٠ گيگ سوزوندي بعد خسارت از هم ازت ميگيرند بابت كنسل گردن سرويس قبلي؟
بعد اينكه از كجا مطمين هستيد نامحدوده شبانه؟
چون من طرح قبلیم 4 مگ بود و الان 16 مگ دارم که سرعتش خیلی بهتره و سرعت بالاتر بیشتر به دردم میخورد. تابستون اشتباه کردم به حرف اپراتور مخابرات گوش دادم که گفت 4 مگ بگیر خطت نمی کشه، در ضورتی که 16 مگ رو هم بدون مشکل برقرار کرده.
طرح قبلی من ماهانه 2 گیگ بود اما فعلی 5 گیگ.
راستی اون دوستانی که 16مگ دارن، چطور شبانه میگید 40 گیگ دانلود می کنید؟
من دیشب با لینک از سرور داخلی 12 گیگ تونستم بگیرم.
mehrdadb3
17-12-2016, 12:27
راستی اون دوستانی که 16مگ دارن، چطور شبانه میگید 40 گیگ دانلود می کنید؟
من دیشب با لینک از سرور داخلی 12 گیگ تونستم بگیرم.
دوست عزیز شما پرسیدید که شبانه نامحدود هستش ازشون و مطمئنید ؟
راجبه دانلود هم شاید سروره سرعتش بیشتر از این جواب نمیداده باید ببینید با چه سرعتی دانلود میکیردید اگر با 1 مگ بود که درسته همین مقدار میشه حدودا
در بهترین حالت هم که بتونید با سرعت 2مگ دانلود کنید تو 4 ساعت که مطمئنن باید یه 10 دقیقه هم کمتر بزارید حدود 28 گیگ میشه دانلود کرد 40 گیگ نمیشه
منم موندم صبر کنم برای دهه فجر احتمالش هست شرایط بهتری بزارن یا همین الان این طرح رو بگیرم
karbar200
17-12-2016, 13:48
راجبه دانلود هم شاید سروره سرعتش بیشتر از این جواب نمیداده باید ببینید با چه سرعتی دانلود میکیردید اگر با 1 مگ بود که درسته همین مقدار میشه حدودا
در بهترین حالت هم که بتونید با سرعت 2مگ دانلود کنید تو 4 ساعت که مطمئنن باید یه 10 دقیقه هم کمتر بزارید حدود 28 گیگ میشه دانلود کرد 40 گیگ نمیشه
منم موندم صبر کنم برای دهه فجر احتمالش هست شرایط بهتری بزارن یا همین الان این طرح رو بگیرم
پیشنهاد من این است با زنگ زدن به 2020 مطمین بشید اگر دانلود شبانه الکامپ نامحدود همین سرویس بگیرید اگر نه که بدرد نمی خوره
در مورد دانلود شبانه هم 16 مگ ها بیش از 24 گیگ دانلود نمی تونند بکنند این مطمین هستم ولی تو گزارش مصرف میزنه 27 گیگ حالا این دوستمون پرا 12 گیگ دانلود کرده شاید سرعت دانلودش پایین بوده -این امکان هم نیست که طرف تو 4 ساعت 40 گیگ دانلود کنه
سرعت دانلودم تقریبا روی 1.8مگ فیکس بود.
در مورد دانلود شبانه هم ازشون پرسیدم و تاکید کردم که مطمئنید مثل یاقوت نیست و شبانه نامحدوده و گفتند بله چون الکامپ یه آفر ویژه هست، باید با طرح های عادیمون فرق کنه.
پیشنهاد من این است با زنگ زدن به 2020 مطمین بشید اگر دانلود شبانه الکامپ نامحدود همین سرویس بگیرید اگر نه که بدرد نمی خوره
در مورد دانلود شبانه هم 16 مگ ها بیش از 24 گیگ دانلود نمی تونند بکنند این مطمین هستم ولی تو گزارش مصرف میزنه 27 گیگ حالا این دوستمون پرا 12 گیگ دانلود کرده شاید سرعت دانلودش پایین بوده -این امکان هم نیست که طرف تو 4 ساعت 40 گیگ دانلود کنه
والا تو همین تاپیک بخونید دوستان گفتن 40 گیگ دانلود کردن و منم متعجب بودم!
Zachyrock
17-12-2016, 19:17
من دو سال شاتل داشتم حالشو ميبردم اومدن كابل تلفن رو فيبر نوريش كردن الان فقط ميتونم از مخابرات احمق سرويس بگيرم
:n27::n27::n27::n27:
اسيا تك به فيبر نوري سرويس ميده ؟؟؟ الان مخابرات شبانه داره ؟؟ نامحدود چطور ؟
اطفا در اين باره منو راهنمايي كنيد كه بهترين انتخاب چيست
karbar200
17-12-2016, 19:25
والا تو همین تاپیک بخونید دوستان گفتن 40 گیگ دانلود کردن و منم متعجب بودم!
بشنو باور نكن
عقلم خوب چيزيه
تو اين ٤ ساعت هر شب بخواهي هم دانلود كني بنظر من چيزي براي دانلود نميمونه كه بخواهي هر شب بذاري دانلود كني
Le0nard0
17-12-2016, 21:25
معاون بازاریابی و فروش مخابرات تهران گفته که مخابرات تهران میخواد تا سقف 500 هزار مشترک VDSL واگذار کنه که تا سرعت 70 مگابیت رو ساپورت میکنه .
اینترنت 70 مگابیت با ترافیک ماهیانه 2 گیگ
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
ممنون میشم یکی از دوستان که سرویسش پیش پرداخته و بسته حجم هم خریده یه اسکرین شات از پنلش بذاره. میخوام ببینم چطور باقیمانده ترافیک اصلی و حجم بسته رو نشون میده.
دوستان یه سوال. من امروز این طرح الکامپ رو گرفتم وشبانه رایگان داره. حالا واسه دانلود شبانه باید ساعت ۲ مودمو خاموش روشن کنم یا اینکه اتومات خودش رایگان محاسبه میکنه؟؟؟
mehrdadb3
18-12-2016, 22:31
ممنون میشم یکی از دوستان که سرویسش پیش پرداخته و بسته حجم هم خریده یه اسکرین شات از پنلش بذاره. میخوام ببینم چطور باقیمانده ترافیک اصلی و حجم بسته رو نشون میده.
منم سرویسم رو تغییر دادم به همین طرح منم چیزی ندیدم دوستان لطف کنن یه راهنمایی کنن
دوستان یه سوال. من امروز این طرح الکامپ رو گرفتم وشبانه رایگان داره. حالا واسه دانلود شبانه باید ساعت ۲ مودمو خاموش روشن کنم یا اینکه اتومات خودش رایگان محاسبه میکنه؟؟؟
منم همین سوال رو دارم
HeRcKoOl
18-12-2016, 23:00
باید خاموش روشن کنید.برا بعضی از دوستان سر تایم یعنی 2:02 دقیقه خودکار ریست میشه.
mehrdadb3
18-12-2016, 23:24
باید خاموش روشن کنید.برا بعضی از دوستان سر تایم یعنی 2:02 دقیقه خودکار ریست میشه.
اینجوری که باشه دردسره که یعنی باید تا 2 بیدار باشی مودم رو خاموش و روشن کنی؟
راهی نیست مودم خودکار ریست شه سر ساعت
karbar200
18-12-2016, 23:35
مودمتون مارك و مدلش چي هست؟
mehrdadb3
18-12-2016, 23:59
مودمتون مارك و مدلش چي هست؟
مودم dlink 2600u هستش
الان اینجا همه دوستان برای شبانه ریست میکنن؟
بعضی سایتا زده بودن نیاز به این کار نیست خودش اتومات تو اون ساعات رایگان حساب میشه
faramobile
19-12-2016, 08:09
این طرح نمایشگاه رو کسی خریده؟ سرعتشو تست کرده تو شبانه؟
karbar200
19-12-2016, 08:30
مودم dlink 2600u هستش
الان اینجا همه دوستان برای شبانه ریست میکنن؟
بعضی سایتا زده بودن نیاز به این کار نیست خودش اتومات تو اون ساعات رایگان حساب میشه
مودم من دیلینک 2750 که خودش به صورت اتومات 2:02 مودم ریست و روشن می شود ولی برای شما نمی دونم یک بار بیدار بمونید ببینید به صورت اتومات ریست میشه یا نه
فهرست مودم های مورد تائید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
این طرج الکامپ که تمام شده من یک ساعت پیش زنگ زدم 2020 اپراتور گفت تا دیروز بوده!!!؟؟؟
سلام
این طرج الکامپ که تمام شده من یک ساعت پیش زنگ زدم 2020 اپراتور گفت تا دیروز بوده!!!؟؟؟
بله دیگه. اسمش روشه، الکامپ! وقتی نمایشگاه الکامپ تموم میشه، طرحشم تموم میشه دیگه.
سلام
بله دیگه. اسمش روشه، الکامپ! وقتی نمایشگاه الکامپ تموم میشه، طرحشم تموم میشه دیگه.
بشنو باور نكن
عقلم خوب چيزيه
تو اين ٤ ساعت هر شب بخواهي هم دانلود كني بنظر من چيزي براي دانلود نميمونه كه بخواهي هر شب بذاري دانلود كني
آقا اونى كه چهل گيگ دانلود مى كرد شبى من بودم ولى نه تو چهار ساعت تو شش ساعت چون يك تا هفته شبانه م عكسش رو هم گذاشتم[emoji28][emoji4] دوستان من امشب اتفاقى بيدار بودم ديدم مودمم قطع و وصل نشد امشب[emoji848] بقيه دوستان هم اينطور بودن امشب..؟!! ديشب شده بوده چون ساعت وصليش از هفت ديروز بوده تا الان..
raya3000
20-12-2016, 11:31
سلام دوستان، من سرویس جشنواره نمایشگاه الکامپ پس پرداخت دارم. یه بسته اینترنت هم گرفتم ولی وقتی می رم تو کنترل پنل هیچ اثری از بسته خریده شده و میزان باقی مانده وجود نداره. همچنین میزان مصرف شبانه و روزانه تفکیک نشده اند. آیا برای همه دوستان این جوریه یا فقط برای من مشکل داره؟
چطور مطمئن باشم که مصرف شبانه از حجم روزانه و بسته کم نمیکنه؟
After4Ever
20-12-2016, 13:55
سلام
کسی از طرح جدید پیشگامان شنیده؟
50 گیگ روزانه 450 گیگ شبانه
500 روز
فقط 50 هزارتومان
خیلی غیره منطقیه:n13:
دوستان نظری در موردش ندارند؟
ارزش داره سرویس مخابراتم رو باسه این جمع کنم؟؟
karbar200
20-12-2016, 15:56
سلام دوستان، من سرویس جشنواره نمایشگاه الکامپ پس پرداخت دارم. یه بسته اینترنت هم گرفتم ولی وقتی می رم تو کنترل پنل هیچ اثری از بسته خریده شده و میزان باقی مانده وجود نداره. همچنین میزان مصرف شبانه و روزانه تفکیک نشده اند. آیا برای همه دوستان این جوریه یا فقط برای من مشکل داره؟
چطور مطمئن باشم که مصرف شبانه از حجم روزانه و بسته کم نمیکنه؟
سلام
سرويس پس پرداخت نمي تونيد بسته و حجم باقي مانده خود را ببينيد اين امكان فقط براي پيش پرداخت وجود دارد
شما فقط مي توني امار خودتون بگيريد كه زيادي مصرف نكنيد
دوستان لطفا منو راهنمایی کنین. من سرویس الکامپ ۹۵ دارم با شبانه رایگان. الان که گذارش مصرف رو نگاه کردم میبینم که ترافیک بین ساعت ۲ تا ۶ رو تو گذارش تفکیک کرده ولی از حجم اصلی کم کردن و تو قسمت ترافیک رایگان شبانه صفر زده. زنگ زدم ۲۰۲۰ میگه باید بری مخابراتتون. میگم چه ربطی به مرکز داره. میگه ما نمیتونیم کاری کنیم. اگه دوستان میدونن که چی کار باید بکنم لطفا راهنمایی کنین.
karbar200
20-12-2016, 17:56
دوستان لطفا منو راهنمایی کنین. من سرویس الکامپ ۹۵ دارم با شبانه رایگان. الان که گذارش مصرف رو نگاه کردم میبینم که ترافیک بین ساعت ۲ تا ۶ رو تو گذارش تفکیک کرده ولی از حجم اصلی کم کردن و تو قسمت ترافیک رایگان شبانه صفر زده. زنگ زدم ۲۰۲۰ میگه باید بری مخابراتتون. میگم چه ربطی به مرکز داره. میگه ما نمیتونیم کاری کنیم. اگه دوستان میدونن که چی کار باید بکنم لطفا راهنمایی کنین.
از مخابرات صفحه گزارش دقيق انتظار نداشته باش
بله درسته ساعت ٢ تا ٦ تو حجم اصلي ميزنه ولي از حجم اصلي كم نمي كنه
ولي براي اطمينان بايد مودم ساعت ٢ ريست ميشه يا نه
از مخابرات صفحه گزارش دقيق انتظار نداشته باش
بله درسته ساعت ٢ تا ٦ تو حجم اصلي ميزنه ولي از حجم اصلي كم نمي كنه
ولي براي اطمينان بايد مودم ساعت ٢ ريست ميشه يا نه
من منظور شمارو درست متوجه نشدم. یعنی شما میگی مینویسه از حجم اصلب کم میکنه و در واقع کم نمیکنه؟؟؟!!! مودم من ریست نشده. ولی تو گذارش مصرف نکاه میکنم میبینم که با شبای قبل فرغ میکنه و ترافیک بین ساعت ۲ تا ۶ رو تفکیک کرده. من قبل این شبانه رایگان نداشتم و دیروز سرویس تلکامپ وصل شد.
karbar200
20-12-2016, 18:23
تو گزارش مصرف شبانه به صورت تفتيك نميزنه يعني شما بين ٢ تا ٦ حجم مصرف كني كلي ميزنه و تو دانلود شبانه نميزنه به اين ميگن سيستم مخابرات خخخخخ
ساعت ٢ ببينيد مودم شما به صورت اتومات ريست بشه از حجم اصليت كم نميكنه ولي اگر ريست نشه بايد به صورت دستي خودتان خاموش و روشن كني مودمتان
Milad4171
20-12-2016, 18:32
دوستان کسی این سرویس های جدید 2 مگ /4 مگ / 8 مگ رو که به صورت پس پرداخت هست تهیه کرده. ازنظر قیمتی به نظرم به صرفه تر هست و اینکه کمپین هم نیست. میشه یک ماهه / سه ماهه / ششم ماهه و یک ساله تهیه کرد.
+
مشکلات مربوط به دانلود شبانه رو حتمن برید مخابرات اگه واقعا اشتباه سیستمی باشه براتون صفر میکنن. خودم قبلا این مشکل رو داشتم رفتم مخابرات تو تایم شبانه ترافیک کم کرده بود . حضوری رفتم اطلاع دادم ترافیکم رو برگردوندن
raya3000
20-12-2016, 19:31
سلام
سرويس پس پرداخت نمي تونيد بسته و حجم باقي مانده خود را ببينيد اين امكان فقط براي پيش پرداخت وجود دارد
شما فقط مي توني امار خودتون بگيريد كه زيادي مصرف نكنيد
از لحاظ فنی که ظاهرا نباید کار سختی باشه برای پس پرداخت هم نشون بده، امیدوارم درستش کنن که بهتر بشه میران مصرف رو کنترل کرد!
اگه زنگ بزنم 2020 میتونم مقدار حجم باقیمونده رو ازشون بپرسم یا اونا هم نمیدونن ؟ اگه نه که دیگه مسئول صدور قبض که میدونه !!! ظاهرا ایشون از همه متخصص تره:n13:
mehrdadb3
20-12-2016, 19:48
من دیشب قبل از اینکه بخوابم گفتم 1 فایل کوچیک در حدود 100 مگ بزارم بگیرم که برای ساعت 2:15 تنظیم کردم بعد فردا تو گزارش ببینم تو ترافیک رایگان حساب کرده یا نه
خلاصه اتفاقی سر ساعت 2 بیدار شدم دیدم لینک اینترنتم قطع شده یخورده صبر کردم ساعت 2:06 وصل شد و سیستم هم رفت برای دانلود حالا این همین ریست کردن مودم هستش اکانت دیسکانت میکنن بعد وصل میکنن چون اگر مودم ریست شه باید لینک dsl هم بره که برای من ثابت بود
حالا امروز گزارش مصرف رو دیدم هنوز اماری نزده بود از اون فایل 100 مگی تا ساعت 12 گزارش گذاشته بودش
1 سوال هم دارم نویز خط شما چند هستش برای من اینجوری
SNR Margin (dB):
13.4
7.2
Attenuation (dB):
7.5
7.8
Output Power (dBm):
12.3
14.5
حالا این snr من وقتی سرعتم 512 نامحدود بود روی 30 بودش الان نمیدونم چرا اومده رو 13
الانم سرعت دانلودم رو 1.65 هست حدودا
Le0nard0
20-12-2016, 19:56
حالا این snr من وقتی سرعتم 512 نامحدود بود روی 30 بودش الان نمیدونم چرا اومده رو 13
الان خطت روی 16 مگ بسته شده به خاطر همین snr اومده پایین . هرچی ریت خط بالاتر باشه snr پایینتر میاد.
shahryar84
20-12-2016, 21:18
من دیشب قبل از اینکه بخوابم گفتم 1 فایل کوچیک در حدود 100 مگ بزارم بگیرم که برای ساعت 2:15 تنظیم کردم بعد فردا تو گزارش ببینم تو ترافیک رایگان حساب کرده یا نه
خلاصه اتفاقی سر ساعت 2 بیدار شدم دیدم لینک اینترنتم قطع شده یخورده صبر کردم ساعت 2:06 وصل شد و سیستم هم رفت برای دانلود حالا این همین ریست کردن مودم هستش اکانت دیسکانت میکنن بعد وصل میکنن چون اگر مودم ریست شه باید لینک dsl هم بره که برای من ثابت بود
حالا امروز گزارش مصرف رو دیدم هنوز اماری نزده بود از اون فایل 100 مگی تا ساعت 12 گزارش گذاشته بودش
SNR Margin (dB):
13.4
7.2
Attenuation (dB):
7.5
7.8
Output Power (dBm):
12.3
14.5
باز خطت خوب میکشه، من سرعتو ۱۶ کردم، snr اومد رو ۶!
karbar200
21-12-2016, 01:17
نویز خط منم روی 6 هست ولی 16 مگ میکشه خدا رو شکر
البته به پریز های دیگه توی خونه وصل می کنم مودم رو رو 2 مگ بیشتر نمیکشه
mehrdadb3
21-12-2016, 01:28
نویز خط منم روی 6 هست ولی 16 مگ میکشه خدا رو شکر
البته به پریز های دیگه توی خونه وصل می کنم مودم رو رو 2 مگ بیشتر نمیکشه
دمت گرم داداش 2 مگ دیگه تا ته دیگشم میکشی دیگه برای من 1.65 هست یعنی 350 کیلو کمتر میده :n02: بازم برای نیاز من کافیه دیگه نمیخوام که کل اینترنت جارو کنم به انداره مصرف من زیادم هست
فقط این که تو روز نمیشه دانلود کرد باید مواظب حجم مصرفی باشه یخورده رو اعصابمه
karbar200
21-12-2016, 04:49
دمت گرم داداش 2 مگ دیگه تا ته دیگشم میکشی دیگه برای من 1.65 هست یعنی 350 کیلو کمتر میده :n02: بازم برای نیاز من کافیه دیگه نمیخوام که کل اینترنت جارو کنم به انداره مصرف من زیادم هست
فقط این که تو روز نمیشه دانلود کرد باید مواظب حجم مصرفی باشه یخورده رو اعصابمه
منظورمو اشتباه گرفتی از 2مگ منظورم 200 کیلو بایت اسپید دانلود بود و adsl 2mb خخخخ
میشه لطف کنی یک عکس کامل از صفحه نویز که همون adsl تنظیمات میشه بگدارید وضعیت را ببینم
دوستان خط جدیدی گرفتم و میگن فیبر نوریه، اگر چاره ای نبود و خواستم رو همین ADSL بگیرم کدام سرویس بهتره؟ مصرفم بالاست
mman1384
21-12-2016, 11:38
من اینترنت مخابرات طرح الکامپ 2مگ آپ تو 16گرفتم که شبانش رایگانه 2تا6 گه برا مصرف شبانه ساعت 2 مودم خودش خاموش میشه ولی دوباره وصل نمیشه خودکار و حتما باید دستی خاموش کنیکه اینجوری باشه نمیشه خودکار زمان داد که خودش دانلود کنه الان ایرادش از مودمه ؟:n35:مودمم دیلینک 2730u
اونایی که مودمشون خودکار خاموش روشن میشه سر ساعت مدل مودمشونو بگن
در ضمن سرعت دانلودم رو1.1مگ ثابت میمونه برا بقیه که این طرحو دارنم سرعت دانلودشون اینه ?
p30 arman
21-12-2016, 12:53
دوستان پینگ تایم مخابرات با 8.8.8.8 الان چنده؟
سرویس های نامحدود اگه شخصا برم مرکز مخابراتی بهم میدن؟
mman1384
21-12-2016, 16:21
اینترنتت چه طرحیه و سرعت دانلودت چنده؟:n13:
darvish1900
21-12-2016, 19:41
مال من dlink 2730u سفید رنگ فکر کنم 80 تومن خریدم.:n40:
خودش سر ساعت دیسکانکت میکنه و دوباره کانکت میکنه اتوماتیک.من که خیلی راضیم ازش:n39:
احتمالا مودم ایراد داره مخابرات تقریبا ساعت 1:57 قطع و 2:3 وصل میکنه اینترنت
mehrdadb3
21-12-2016, 19:52
منظورمو اشتباه گرفتی از 2مگ منظورم 200 کیلو بایت اسپید دانلود بود و adsl 2mb خخخخ
میشه لطف کنی یک عکس کامل از صفحه نویز که همون adsl تنظیمات میشه بگدارید وضعیت را ببینم
اینم عکس از قسمت مربود به نویز گذاشتم
mehrdadb3
21-12-2016, 19:55
دیشب 1 فایل گذاشتم بگیرم تنظیم کردم برای 2:15 صبح بلند شدم دیدم نگرفته ممکنه کامپیوتر به حالت sleep میره این اتفاق افتاده باشه
karbar200
21-12-2016, 19:59
دیشب 1 فایل گذاشتم بگیرم تنظیم کردم برای 2:15 صبح بلند شدم دیدم نگرفته ممکنه کامپیوتر به حالت sleep میره این اتفاق افتاده باشه
براي نرفت تو حالت اسليپ بايد بري كنترل پنل بعد دقيق يادم نيست پاور داره بعد زمان رو never ميزاري
سرعت دانلودت چنده با idm?
mehrdadb3
21-12-2016, 21:34
براي نرفت تو حالت اسليپ بايد بري كنترل پنل بعد دقيق يادم نيست پاور داره بعد زمان رو never ميزاري
سرعت دانلودت چنده با idm?
اره میدونم چجوری حالت اسلیپ مود رو حذف کنم فقط میخواستم بدونم دلیلش اونه که اینم امشب معلوم میشه تست میکنم
سرعتم هم 1.65مگابایت هستش حدودا
اره میدونم چجوری حالت اسلیپ مود رو حذف کنم فقط میخواستم بدونم دلیلش اونه که اینم امشب معلوم میشه تست میکنم
سرعتم هم 1.65مگابایت هستش حدودا
شمل اگه سرویست up to 16 هست باید سرعتت رو ۱۸ ببندن که سرعت دانلود ۲ مگ میشه. چرا واست رو ۱۶ بستن؟؟ خطط که خیلی خوبه وکشش داره.
mehrdadb3
21-12-2016, 23:42
شمل اگه سرویست up to 16 هست باید سرعتت رو ۱۸ ببندن که سرعت دانلود ۲ مگ میشه. چرا واست رو ۱۶ بستن؟؟ خطط که خیلی خوبه وکشش داره.
نمیدونم والا همینم خوبه فعلا اونقدری دانلود ندارم که بخواد مهم باشه2 مگ با 1.6 مگ انشالله که شبانش رو خراب نکنن در آینده ما راضی هستیم
نمیدونم والا همینم خوبه فعلا اونقدری دانلود ندارم که بخواد مهم باشه2 مگ با 1.6 مگ انشالله که شبانش رو خراب نکنن در آینده ما راضی هستیم
خوب خیلی راحت میتونی زنگ بزنی ۲۰۲۰ واست درستش کنن. رو ۱۸ بزارن سرعت تک کانکشنت هم بهتر میشه. اونا باید واست ۱۸ ببندن. باز خود دانی.
mehrdadb3
22-12-2016, 00:04
خوب خیلی راحت میتونی زنگ بزنی ۲۰۲۰ واست درستش کنن. رو ۱۸ بزارن سرعت تک کانکشنت هم بهتر میشه. اونا باید واست ۱۸ ببندن. باز خود دانی.
زنگ بزنم احتمالا میگن سرعتتون اپ تو 16 هستش ما هم 16 بستیم و از این حرفا اونوقت چی دارم بگم حق با اوناست دیگه
حالا ببینم چی میشه شایدم زنگ زدم تیریست در تاریکی
الان اینجا برای همه دوستان رو 18 بستن؟
HeRcKoOl
22-12-2016, 14:29
زنگ بزنم احتمالا میگن سرعتتون اپ تو 16 هستش ما هم 16 بستیم و از این حرفا اونوقت چی دارم بگم حق با اوناست دیگه
حالا ببینم چی میشه شایدم زنگ زدم تیریست در تاریکی
الان اینجا برای همه دوستان رو 18 بستن؟
زنگ بزنید بگین 18ببندن.برا بنده هم 18300کیلوبیت هست.
mehrdadb3
22-12-2016, 19:46
زنگ زدم گفت نمیشه سرویستون آپ تو 16 هستش ما هم 16 بستیم گفتم چنتا دوستان براشون رو 18 بستن گفت نه امکان نداره و اشتباه میکنن از این حرفا منم گفتم خداحافظ
سلام دوستان، من سرویس up to 8 جشنواره الکامپ رو گرفتم، مشکل من اینه که موقع دانلود، تو 3 ثانیه اول ، سرعتم یک مگا بایت بر ثانیه هست ولی بعدش خیلی سریع سرعت دانلود به 230 کیلو بایت بر ثانیه میرسه و ثابت میمونه، روز و شبم نداره، همیشه همینطوره، با 2020 تماس گرفتم میگه خط شما هیچ مشکلی نداره، ولی جواب قانع کننده ای نمیدن و میگن طبق قرارداد داریم پهنای باند بهتون میدیم.میحواستم بپرسم که از دوستان کسی این مشکلو نداره؟ و دوستانی که الکامپ گرفتن سرعت دانلودشون چقدره؟ ممنونم.
Zachyrock
22-12-2016, 22:21
سلام
من تازه مخابرات گرفتم واسه این که بفهمم چقدر حجمم مصرف شده تو پنل که میرم قسمت گزارش مصرف از تاریخ فلان تا فلان که میزنم هیچی نشون نمیده !!! مشکل از چیست ؟
karbar200
23-12-2016, 11:02
سلام دوستان، من سرویس up to 8 جشنواره الکامپ رو گرفتم، مشکل من اینه که موقع دانلود، تو 3 ثانیه اول ، سرعتم یک مگا بایت بر ثانیه هست ولی بعدش خیلی سریع سرعت دانلود به 230 کیلو بایت بر ثانیه میرسه و ثابت میمونه، روز و شبم نداره، همیشه همینطوره، با 2020 تماس گرفتم میگه خط شما هیچ مشکلی نداره، ولی جواب قانع کننده ای نمیدن و میگن طبق قرارداد داریم پهنای باند بهتون میدیم.میحواستم بپرسم که از دوستان کسی این مشکلو نداره؟ و دوستانی که الکامپ گرفتن سرعت دانلودشون چقدره؟ ممنونم.
سلام دوست عزیز شما به تنظیمات مودمتان بروید و از بخش ADSL یا DSL عکس کامل بگیرید تا بهتان بگم خطتان کش دارد یا خیر
mehrdadb3
23-12-2016, 12:29
دوستان نرمافزاری هستش که بشه سرعت وای فای رو محدود کرد به صورت کلی میخوام نه مثلا برای یه یوزر خاص
متاسفانه تو تنظیمات مودمم این گزینه نیستش تو مودم های جدید تر مثل اینکه میشه اینکارو کرد
alone one
23-12-2016, 13:38
رفقا اینترنت نامحدود به صورت کلی از مخابرات دیگه حذف شد؟
اگه نشد با چه سرعت و قیمتی ارایه میشه؟
سلام دوست عزیز شما به تنظیمات مودمتان بروید و از بخش ADSL یا DSL عکس کامل بگیرید تا بهتان بگم خطتان کش دارد یا خیر
ممنون از شما، ظاهرا خط مشکلی ندارد. طبق تستی که قبلا انجام داده بودم تا 18 مگابیت کشش دانلود دارد.
ضمنا من چون تازه عضو انجمن شده ام ، امکان آپلود عکس ندارم. ولی snr دانلود من در ریت 9207 کیلو بیت 15.6 هست و line attenuation هم حدود 26 هست، یعنی حط در وضعیت خوبی قرار داره. من فکر میکنم خود مخابرات این محدودیت رو بوجود آورده است.
karbar200
23-12-2016, 15:16
ممنون از شما، ظاهرا خط مشکلی ندارد. طبق تستی که قبلا انجام داده بودم تا 18 مگابیت کشش دانلود دارد.
ضمنا من چون تازه عضو انجمن شده ام ، امکان آپلود عکس ندارم. ولی snr دانلود من در ریت 9207 کیلو بیت 15.6 هست و line attenuation هم حدود 26 هست، یعنی حط در وضعیت خوبی قرار داره. من فکر میکنم خود مخابرات این محدودیت رو بوجود آورده است.
پس با اين حساب زنگ بزنيد به ٢٠٢٠ و مشكلات را بگيد بهشون
برا منم همينطور بود كه درست شد
Mohammad Aghaee
23-12-2016, 15:52
رفقا اینترنت نامحدود به صورت کلی از مخابرات دیگه حذف شد؟
اگه نشد با چه سرعت و قیمتی ارایه میشه؟
بله کاملا حذف شده . به جاش سرویس های غیرحجمی آوردن . برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید :
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
HeRcKoOl
23-12-2016, 17:53
زنگ زدم گفت نمیشه سرویستون آپ تو 16 هستش ما هم 16 بستیم گفتم چنتا دوستان براشون رو 18 بستن گفت نه امکان نداره و اشتباه میکنن از این حرفا منم گفتم خداحافظ
کلا برای پشتیبانی انقدر باید زنگ بزنین تا یکی که اطلاعات داره کارتونو راه بندازه.
After4Ever
23-12-2016, 17:59
سلام
کسی از طرح جدید پیشگامان شنیده؟
50 گیگ روزانه 450 گیگ شبانه
500 روز
فقط 50 هزارتومان
خیلی غیره منطقیه:n13:
دوستان نظری در موردش ندارند؟
ارزش داره سرویس مخابراتم رو باسه این جمع کنم؟؟
دوستان نظری ندارن؟؟ این سرویس بدجوری من رو قلقلک میده
fafafafar
24-12-2016, 12:29
دوستان نظری ندارن؟؟ این سرویس بدجوری من رو قلقلک میده
اگه مخابرات نامحدود داری که اصلا پیشنهاد نمیکنم که این کارو کنی
اگر حجمی داری میشه گفت هم ارزش داره هم نداره چون این خودش 500 گیگ تو 500 روز میشه روز 1 گیگ که مطمئنا در اینده نیاز به حجم پیدا میکنی
حالا خودت حساب کن ببین با توجه به این که باید حجم هم خریداری کنی در اینده (چون من میزان مصرف شمارو نمیدونم)میرزه یا نه
البته بگم شم میتونی اینو بگیری بعد 500 گیگ که تموم شد سرویس جمع اوری کنی دوباره بیای رو مخابرات
از این نظر که خیلی خیلی خوبه
البته نظر بنده است
و یک سوال از اساتید این فروش ویژه بعدی مخابرات کی هست؟؟؟
من از این جشنواره الکامپ جا موندم
الانم شدید دنبال یه جام که دانلود شبانه داشته باشه که تو تهران دیگه کمتر جایی ارائه میده سرویس رایگان دانلود شبانه
الان فهمیدمیبرنوریه خطم فیبر نوریه. بدبخت که شدم هیچی. مخابرات شبانه هاش سرت چطوره کم نمی کنه؟
Zachyrock
24-12-2016, 18:19
سلام
من تازه مخابرات گرفتم واسه این که بفهمم چقدر حجمم مصرف شده تو پنل که میرم قسمت گزارش مصرف از تاریخ فلان تا فلان که میزنم هیچی نشون نمیده !!! مشکل از چیست ؟???????????????
سلام
من تازه مخابرات گرفتم واسه این که بفهمم چقدر حجمم مصرف شده تو پنل که میرم قسمت گزارش مصرف از تاریخ فلان تا فلان که میزنم هیچی نشون نمیده !!! مشکل از چیست ؟???????????????
پنل مخابرات کلاً تعطیله دوست عزیز. هیچی نشون نمیده. حتی خودشون هم نمیتونن ببینن.
mehrdadb3
24-12-2016, 20:22
سلام
سلام
من پیش پرداخت گرفتم تو پنلم نشون میده گزارش مصرف رو با 1 روز تاخیر مقدار حجم باقی مانده رو تو قسمت جزئیات نشون میده
Zachyrock
24-12-2016, 21:37
سلام
من پیش پرداخت گرفتم تو پنلم نشون میده گزارش مصرف رو با 1 روز تاخیر مقدار حجم باقی مانده رو تو قسمت جزئیات نشون میده
سلام پیش پرداخت یعنی اعتباری هستید ؟ اول پول میدید و بعد از اینکه حجمتون تمام شد نت قطع میشه تا دوباره پول بدید درسته ؟بعد از سایت مخابرات شارجش میکنید ؟ یا هی باید برید مرکز ؟
اگه اینطوره من هزینه رو قبض تلفن میاد اینجوری هم که ادم نمی فهمه چقدر مصرف کرده یهو میبینی 100 تومان میره تو پاچه ادم !!
mehrdadb3
24-12-2016, 21:59
سلام پیش پرداخت یعنی اعتباری هستید ؟ اول پول میدید و بعد از اینکه حجمتون تمام شد نت قطع میشه تا دوباره پول بدید درسته ؟بعد از سایت مخابرات شارجش میکنید ؟ یا هی باید برید مرکز ؟
اگه اینطوره من هزینه رو قبض تلفن میاد اینجوری هم که ادم نمی فهمه چقدر مصرف کرده یهو میبینی 100 تومان میره تو پاچه ادم !!
اره فقط همون دفعه اول رفتم که نامحدودم رو به این طرح الکامپ تغییر دادم به صورت پیش پرداخت که اونجا چیزی ازم نگرفت اومدم خونه از تو همون سایت پرداخت کردم و حجم 60 گیگ رو برام فعال کرد الان بسته هم بخوام بخرم از طریق همون سایت انجام میدم دیگه نیازی به رفتن به مرکز نیستش
من اینجا نظرات دوستان رو خوندم که اکثرا گفته بودن تو حالت پس پرداخت امار درست حسابی نمیده برای همین پیش پرداخت کردم
karbar200
24-12-2016, 22:04
اره فقط همون دفعه اول رفتم که نامحدودم رو به این طرح الکامپ تغییر دادم به صورت پیش پرداخت که اونجا چیزی ازم نگرفت اومدم خونه از تو همون سایت پرداخت کردم و حجم 60 گیگ رو برام فعال کرد الان بسته هم بخوام بخرم از طریق همون سایت انجام میدم دیگه نیازی به رفتن به مرکز نیستش
من اینجا نظرات دوستان رو خوندم که اکثرا گفته بودن تو حالت پس پرداخت امار درست حسابی نمیده برای همین پیش پرداخت کردم
بله پيش پرداخت مي توني حجم باقيمانده را ببينيد جالبتر هم اين هست كه مخابرات يا همون افراد ٢٠٢٠ هم تو پيش پرداخت حجم باقي مانده شما رو نمي تونند ببينند
يك بلاي ٣ گيكي سرم اومد كه ازم كم كردن بخاطر تجربه اي كه كردم و نتونستم ثابت كنم
Zachyrock
24-12-2016, 22:08
بله پيش پرداخت مي توني حجم باقيمانده را ببينيد جالبتر هم اين هست كه مخابرات يا همون افراد ٢٠٢٠ هم تو پيش پرداخت حجم باقي مانده شما رو نمي تونند ببينند
يك بلاي ٣ گيكي سرم اومد كه ازم كم كردن بخاطر تجربه اي كه كردم و نتونستم ثابت كنم
ممنون از شما
الان من 2 مگ 25 گیگ گرفتم زده بود 40 تومان حالا بدون مالیات اینا
به نظر شما رفتم اعتباریش کنم چه سرویسی بگیرم بهتره؟؟؟؟ من معمولا سرعت 70-130بهم جوابگو هست منتهی مصرفم بالاست یعنی حجم زیاد مصرف میشه . بزارم سر ماه برم یا الان هم میتونم ؟
متشکر.
mehrdadb3
24-12-2016, 22:55
تو پس پرداخت اینجوری شد یا نه؟ تجربت رو بگو ما هم تکرار نکنیم
ممنون از شما
الان من 2 مگ 25 گیگ گرفتم زده بود 40 تومان حالا بدون مالیات اینا
به نظر شما رفتم اعتباریش کنم چه سرویسی بگیرم بهتره؟؟؟؟ من معمولا سرعت 70-130بهم جوابگو هست منتهی مصرفم بالاست یعنی حجم زیاد مصرف میشه . بزارم سر ماه برم یا الان هم میتونم ؟
متشکر.
والا اگر دانلود دارید این حجم رو بهتره صبر کنید ازا ین کمپین هاشون بزارن که شبانه رایگان میدن که راحت بزارید شبا دانلود کنین حجم روزانه الان برای من 5 گیگ تو ماه میوفته
البته کل 60 گیگ دم دستمه ولی دانلودام رو شبا میزارم و تو روز فقط وب گردی هست که سعی میکنم بیشتر از 10 گیگ نشه ماهی
کمی صبر کنید احتمالا برای دهه فجر یه طرح خوبی بزارن من که منتظرم این بسته هاشون رو تخفیف بزارن دهه فجر یه بسته 100 گیگی بگیرم چه حالی میده یه هو 100 گیگو بزارن 50 تومان :n02:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.