PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ADSL / مخابرات استان تهران

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105

Firebirds
24-09-2013, 21:48
ببین گفتم سوال رو باید اینجا بپرسم ، درست گفتی رفیق ، دستت طلا:n16:

خواهش میکنم دوست گرامی
خدا رو شکر مفید واقع شد.
:n16:

اول مهر هم گذشت سرعتها درست نشد![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط بهانه ای بود برای گرون کردن

D3vil_A
25-09-2013, 00:22
اینم 1MB ما امروز وصل شد:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا ببینیم تا فردا وضعیتش چطوره :دی

mohammad_87
25-09-2013, 10:53
رفع مشکلات سرعت اینترنت مخابرات/ افزایش 1.5 برابری ظرفیت پهنای باند اینترنت

عضو هیات مدیره شرکت مخابرات استان تهران از رفع مشکل سرعت اینترنت پرسرعت مشترکان این شرکت به دلیل تخصیص پهنای باند مورد نیاز از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت خبر داد و گفت: ظرفیت پهنای باند اینترنت مخابرات تهران به زودی 1.5 برابر افزایش خواهد یافت.
سمیع الله صادقی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به مشکلات سرعت در سرویس ADSL شرکت مخابرات استان تهران که باعث شکایت برخی مشترکان شده بود، اظهار داشت: در این راستا 3 کمیته برای بررسی سرعت اینترنت پرسرعت تشکیل شد تا ابعاد مختلف این سرویس برای حل مشکل بررسی شود.

وی با اشاره به تشکیل کمیته دسترسی، شبکه و گیت وی برای بررسی سرویس اینترنت پرسرعت از کامپیوتر مشترک تا اولین تجهیزات مخابراتی، از اولین مرکز تا آخرین مرکز تجهیزات مخابراتی و از گیت وی های مخابراتی به شبکه زیرساخت و اینترنت جهانی ادامه داد: بررسی صورت گرفته از سوی کمیته دسترسی – اکسس- حاکی از آن است که مشکلی در این بخش وجود نداشته و اینترنت مخابرات از لحاظ سرعت تفاوتی با سرویسی که شرکتهای اینترنتی ارائه می دهند، ندارد.

مهندس صادقی ادامه داد: بررسی های کمیته شبکه نیز در مورد تجهیزات مخابراتی نشاندهنده مشکلی در این بخش نیست چرا که با راه اندازی مترواترنت استانی در تهران، بسیاری از مشکلات این بخش رفع شده و تجهیزات شبکه ای ارتقا یافته است.

عضو هیات مدیره شرکت مخابرات استان تهران، با اشاره به مشکلات سرعت اینترنت که براساس بررسی های صورت گرفته مربوط به بخش گیت وی – دروازه ورودی پهنای باند – می‌شود به مهر گفت: سال گذشته شرکت ارتباطات زیرساخت تنها 70 درصد پهنای باند مورد نیاز شرکت مخابرات استان تهران را تامین کرد و 30 درصد مابقی را 2 ماه پیش تحویل داد؛ براین اساس یکی از دلایل کندی سرعت اینترنت مخابرات عدم تخصیص پهنای باند بود که هم اکنون مرتفع شده است.

وی از امضای قراردادی جدید برای ارتقای ظرفیت پهنای باند اینترنت با شرکت ارتباطات زیرساخت خبر داد و گفت: به زودی به ظرفیت فعلی پهنای باند این شبکه، بالغ بر 50 لینک STM1 افزوده می‌شود.

مهندس صادقی با بیان اینکه مخابرات استان تهران آمادگی افزایش ظرفیت پهنای باند اینترنت را دارد، تصریح کرد: هم اکنون ظرفیت پهنای باند اینترنت مخابرات تهران 100 لینک STM1 است و به مرور این ظرفیت 1.5 برابر خواهد شد و تاثیر این ارتقای ظرفیت در استفاده مشترکان از خدمات ADSL محسوس خواهد بود.

وی با تاکید بر آمادگی فنی مخابرات تا 3 برابر ظرفیت فعلی برای ارائه اینترنت پرسرعت خاطرنشان کرد: هم اکنون 450 هزار نفر در تهران و البرز از ADSL مخابرات استفاده می‌کنند و با رفع مشکل سرعت و کاهش ضریب اشتراک، پیش بینی می‌شود که شمار مشترکان این سرویس افزایش یابد.

به نقل از خبرگزاری مهر

amir_rahmani
25-09-2013, 12:13
آقا یه سوال من تغییر پهنای باند دادم از سایت (128 به 256) بعدش گفتم دیگه روی قبض نیاد و اینترنتی پرداخت کنم... الان نوشته حجمی شده
جریان چیه؟ نامحدودیم هنوز ؟ گزینه غلط کردمم نداره که برگرده به حالت قبلی :D

Firebirds
25-09-2013, 13:11
دوستان این سایت رو یه بررسی کنید ببینید می تونید بدون فیلتر شکن واردش بشید یا نه ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من nslookup میگیرم IPv6 بر میگردونه... فکر میکنم مشکل از همین جاست که تجیزات مخابرات هنوز با IPv6 همخوانی نداره، شایدم من اشتباه میکنم.
ولی شما هم تست کنید ببینیم مشکل از کجاست، اگه حدس من درست بوده باشه ما داریم یه بخشی از سایت های اینرنتی رو به خاطر این نا هماهنگی از دست میدیم.

armenak
25-09-2013, 15:03
آقا یه سوال من تغییر پهنای باند دادم از سایت (128 به 256) بعدش گفتم دیگه روی قبض نیاد و اینترنتی پرداخت کنم... الان نوشته حجمی شده
جریان چیه؟ نامحدودیم هنوز ؟ گزینه غلط کردمم نداره که برگرده به حالت قبلی :D

میشه جدا اینترنتی پرداخت کرد استان تهران؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4

Arash4484
25-09-2013, 16:15
دوستان این سایت رو یه بررسی کنید ببینید می تونید بدون فیلتر شکن واردش بشید یا نه ؟

من nslookup میگیرم IPv6 بر میگردونه... فکر میکنم مشکل از همین جاست که تجیزات مخابرات هنوز با IPv6 همخوانی نداره، شایدم من اشتباه میکنم.
ولی شما هم تست کنید ببینیم مشکل از کجاست، اگه حدس من درست بوده باشه ما داریم یه بخشی از سایت های اینرنتی رو به خاطر این نا هماهنگی از دست میدیم.

با آدرس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بدون فیلتر شکن باز شد.
ولی من هم این اشکال رو با سایتهای مثل KAT و ویکی زیاد مشاهده میکنم...

amir_rahmani
25-09-2013, 16:52
میشه جدا اینترنتی پرداخت کرد استان تهران؟

اینا نوشتن این فرم و پر کنی میشه بعد من پر کردم الان نوشته حجمی شده :n02:

amir_rahmani
25-09-2013, 16:58

واسه منم بعضی سایتا باز نمیشه :( اینارم زدم باز نشد

mohammad_87
25-09-2013, 18:47
با آدرس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بدون فیلتر شکن باز شد.
برای شما باز شد؟برای من ارور داد:
404 - Not Found

bankggs
25-09-2013, 19:30
از ساعت 19 تا 19:20 ملی شد و کلی به سایت های داخلی سر زدم. فکر کنم اینکار رو میکنن که تعداد بازدید کنندگان سایت های داخلی بره بالا:n02:

Arash4484
25-09-2013, 20:29
برای شما باز شد؟برای من ارور داد:
404 - Not Found

بله ، در کمال شگفتی! با وجود اشکالی که با اتصالهای انکریپت همیشه هست...با این سایت و یکدسته دیگه مشکلی ندارم...

تستها بنحو تازه ای ! کـش دار انجام میشن.../ بعد از چندبار تلاش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تست مترو: )

Firebirds
25-09-2013, 20:39

واسه منم بعضی سایتا باز نمیشه :( اینارم زدم باز نشد

این مساله جدیده که پیش اومده، یک سری سایت های [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که قبلا باز میشد، الان اصلا باز نمی شن.
من ارور Server not found میگیرم چه با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و چه بدون اون !
، فکر میکنم این مساله به خاطر اینکه اصلا جواب بازگشی nslookup بر اساس ipv4 نیست.

Firebirds
25-09-2013, 20:41
بله ، در کمال شگفتی! با وجود اشکالی که با اتصالهای انکریپت همیشه هست...با این سایت و یکدسته دیگه مشکلی ندارم...

تستها بنحو تازه ای ! کـش دار انجام میشن.../ بعد از چندبار تلاش:
تست مترو: )

شما خروجی nslookup رو بیزحمت میتونی اینجا بزاری + primary DNS هم مشخص کن.

Arash4484
25-09-2013, 21:45
شما خروجی nslookup رو بیزحمت میتونی اینجا بزاری + primary DNS هم مشخص کن.
Name: yify-torrents.com
Addresses: 2a01:9e40:195::32
2001:4c48:2:8400:dead:beef:c0de:face
2a01:390:c:0:1337:f01d:10af:babe
109.74.151.239
195.85.215.50
5.199.167.47
91.233.116.126
37.235.55.158
46.41.129.5
37.221.165.34
193.169.189.220
91.219.238.121
Aliases: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------------------------------------
8.8.8.8, 192.168.1.1

amirmufc
25-09-2013, 22:04
سرویس مخابرات ADSL تهران ، نامحدود داره فقط !! ؟؟؟ اصلا دیگه محدود ارائه نمیدن که دانلود شبانه رایگان داشت !!

چرا اینطوری شده آخه !!؟ این سرویس های نامحدود بد نیست ، ولی تجربه ای که من داشتم ، پینگش خیلی عالی نیست، حداقل نسبت به سرویس های محدودش ، بعدم از نظر قیمت خیلی به صرف نیست، خصوصا واسه کسائی که مثلا در روز در حد 6-7 ساعت استفاده میکنن !

من دنبال سرویسی هستم که پینگ روزانه خبوی داشته باشه و البته دانلود در حد 2-3 گیگ هم طی هر روز داشته باشم ..

Kianoosh
25-09-2013, 22:50
این مساله جدیده که پیش اومده، یک سری سایت های [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که قبلا باز میشد، الان اصلا باز نمی شن.
من ارور Server not found میگیرم چه با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و چه بدون اون !
، فکر میکنم این مساله به خاطر اینکه اصلا جواب بازگشی nslookup بر اساس ipv4 نیست.

تایید میشه مشکل البته عجبب اینه که دائمی نیست یک سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گاهی اصلا باز نمیشه بدون هیچ پیغامی گاهی 404 و گاهی هم درسته!البته همه این حالات بدون فیلـتر شکن هست ...
در حال حاضر این آدرس بی مشکل باز میشه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم وضعیت پینگ و سرعت!

:n21:

Firebirds
25-09-2013, 23:15
تایید میشه مشکل البته عجبب اینه که دائمی نیست یک سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گاهی اصلا باز نمیشه بدون هیچ پیغامی گاهی 404 و گاهی هم درسته!البته همه این حالات بدون فیلـتر شکن هست ...
در حال حاضر این آدرس بی مشکل باز میشه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم وضعیت پینگ و سرعت!

:n21:

حدس من اینکه اون موقعه که باز میشه جواب DNS بر اساس IPv4 هست که مخابرات در روت این ورژن مشکلی نداره ولی وقتی باز نمی کنه به این خاطر هست که جواب DNS بر اساس IPv6 هست.
روال اینطوریه که DNS سرور به طور اتفاقی ( البته نه کاملا اتفاقی ) ای پی ورژن 6 یا 4 رو به عنوان جواب به کلاینت بر می گردونه.

شما برای روشن شدن این مساله بی زحمت یه کاری بکنید.
1- Preferred DNS سرور تون را اول اعلام کنید بعد
2- یکی اگه موقعه ای باز شد یه توی CMD بزنید ipconfig /displaydns و بگیرید ببینید چه نوع ای پی را در موقع باز شدن آنجا نشان میده
3- در زمان باز نشدن هم مورد شماره 2 را تکرار کنید ببنید در اون هنگام اونجا ipv6 هست که باعث شده جواب نگیرین ؟

پ.ن : من همچنان با DNS گوگل به عنوان Preferred DNS Server مشکل در باز گردن هم s و هم http دارم!

Firebirds
25-09-2013, 23:24
Name: yify-torrents.com
Addresses: 2a01:9e40:195::32
2001:4c48:2:8400:dead:beef:c0de:face
2a01:390:c:0:1337:f01d:10af:babe
109.74.151.239
195.85.215.50
5.199.167.47
91.233.116.126
37.235.55.158
46.41.129.5
37.221.165.34
193.169.189.220
91.219.238.121
Aliases: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
-------------------------------------------------
8.8.8.8, 192.168.1.1

شما بر عکس من، دی ان اس اصلیت ایرانه، به غیر از ipv6 توی جواب ipv4 هم بر گردونه. این نشون میده اون موقعه هایی که وارد میشه مرورگر ipv4 به عنوان ورود انتخاب میکنه و وقتی هم که ipv6 رو انتخاب میکنه عملا چون نمی تونه روت کنه هیچی باز نمی کنه !!!!
حالا من نمی دونم این مشکل فقط مربوط به مخابرات است ، یا کلا سراسریه و مربوط به کل کشورِ ؟!! :n29:

Hamed 360
25-09-2013, 23:25
من مرکز توحید هستم و میخوام 2 مگ بگیرم .
همینطوری برم مرکز درخواست 2 مگ بدم قبول میکنند ؟ مدرک نمیخواند ؟ یا باید راهه دیگه ای رو انجام بدم ؟

666hamed666
25-09-2013, 23:40

من حدس میزنم مساله مربوط میشه به تنظیمات ssl مرورگرتون. اگه از فایرفاکس استفاده میکنی تو تنظیمات تیک ssl رو بزن شاید فرجی شد :n10:
ولی با کروم این سایت راحت باز میشه با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Firebirds
26-09-2013, 00:04
من حدس میزنم مساله مربوط میشه به تنظیمات ssl مرورگرتون. اگه از فایرفاکس استفاده میکنی تو تنظیمات تیک ssl رو بزن شاید فرجی شد :n10:
ولی با کروم این سایت راحت باز میشه با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه مشکل زیر ساختیه.
من با کروم , IE هم تست کردم نشد.

666hamed666
26-09-2013, 00:21
نه مشکل زیر ساختیه.
من با کروم , IE هم تست کردم نشد.

اگه ارور Secure Connection Failed بده مشکل از ssl هست در غیر اینصورت کاری از دستمون بر نمیاد جز این که برات ارزوی صبر کنیم :n14:

Arash4484
26-09-2013, 05:38
شما بر عکس من، دی ان اس اصلیت ایرانه، به غیر از ipv6 توی جواب ipv4 هم بر گردونه. این نشون میده اون موقعه هایی که وارد میشه مرورگر ipv4 به عنوان ورود انتخاب میکنه و وقتی هم که ipv6 رو انتخاب میکنه عملا چون نمی تونه روت کنه هیچی باز نمی کنه !!!!
حالا من نمی دونم این مشکل فقط مربوط به مخابرات است ، یا کلا سراسریه و مربوط به کل کشورِ ؟!! :n29:

خوب هر روز که این سایت رو چک نمیکنم ولی بیاد ندارم در ورود به این سایت مشکل داشته باشم، ولی همونطور که اشاره کردم من هم در ورود به آدرسهایی بدون پراکـسی اشکال پیدا میکنم (بخصوص SSL) که البته اون ارور 404 ویا نیامدن که دوستان اشاره کردند رو نداشتم، به اینصورت بوده که سایت روی لود باقی میمونه و بالا نمیاد.. که بهرحال ایده شما رو قوت میده. حالا بالا نیومدن روی این سایت پیش اومد دوباره DNS و کانکشنها رو چک میکنم و میزارم.
+در مورد اشکال از ISP یا سراسری، با رایتل و پارس آنلاین این مشکل گیر کردن روی سایتی رو خیلی کمتر دیدم. و در مخابرات خیلی بیشتر بوده...
+من از فایرفاکس استفاده میکنم و به مرورگر ربطی نداره...

Golbarg01
26-09-2013, 11:22
من الان با چیزشکن تونستم بیام تو اینترنت
بدون اون هیچ سایتی رو باز نمی کنه!
کلا عشقی شده
یه ساعت ملیه یه ساعت بین المللیه یه ساعت نیمه ملیه ...

Abolfazl3007
26-09-2013, 12:06
دوستان برا شما F-ree --- G -ate کار میکنه ؟!

برا من از صبح از کار افتاده

brothers000
26-09-2013, 12:11
سرویس 256 مخابرات مرکز کـاشـانی

سرور داخلی :

سرور خارجی :

(البته تا حدودی با توجه به اختلالات اخیر این نتیجه غیر قابل باوره)

Kianoosh
26-09-2013, 13:59
من الان با چیزشکن تونستم بیام تو اینترنت
بدون اون هیچ سایتی رو باز نمی کنه!
کلا عشقی شده
یه ساعت ملیه یه ساعت بین المللیه یه ساعت نیمه ملیه ...

سرورش ایرانیه!؟چون برای من که ملی میشه هیچ سرور خارجی قابل دسترس نیست که شامل همه فیلـتر شکنها با سرور خارجی هم میشه!

+

دوستان SSL خیلی جالب شده :دی یه سایتهایی رو داره با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز میکنه بدون فیلـتر شکن که نگو!:n19: بسوزه پدر پهنای باند!!:n09:

XENON24
26-09-2013, 14:50
دوستان برا شما F-ree --- G -ate کار میکنه ؟!

برا من از صبح از کار افتاده

ورژن 7.40 برای من کار می کنه ...ولی با سرعت خیلی کم...

amir_rahmani
26-09-2013, 18:36
جریان چیه؟ نامحدودیم هنوز ؟

alireza20202003
26-09-2013, 19:53
جریان چیه؟ نامحدودیم هنوز ؟

شوما مخابرات استان تهرانی یا البرز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ؟

amir_rahmani
26-09-2013, 22:20
شوما مخابرات استان تهرانی یا البرز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ؟

البرز........

Kianoosh
27-09-2013, 01:43

:n09:

bayern
27-09-2013, 10:22
سلام
دوستان بینید برای شما این سایت باز میشه؟؟؟
من که با اینترنت مخابرات چند هفته هستش دیگه نمیتونم بازش کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید...

ruzbeh1
27-09-2013, 10:54
سلام،بچه ها یک تست بزارید ببینم وضعیت سرعت استانتون چطوریه؟این تست من
سرویس 1 مگ محدود مازندران،چالوس

Le0nard0
27-09-2013, 11:13
از ماه بعد اینترنت مخابرات تهران هم حجمی میشه و دیگه باید با نامحدود خداحافظی کنین

منبع سایت مخابرات تهران : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

akharwarbaz
27-09-2013, 11:19
قبلا هم حرفش بود به این راحتی ها نمیتونن عوض کنن

Arash4484
27-09-2013, 11:26
سلام
بله، برای من مشکلی نداره...

از ماه بعد اینترنت مخابرات تهران هم حجمی میشه و دیگه باید با نامحدود خداحافظی کنین

منبع سایت مخابرات تهران : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه، نامحدود رو جمع نمیکنند...بخصوص برای اونهایی که دارند:

صیدی همچنین از تغییر رویکرد سرویس ADSL از نامحدود به حجمی خبر داد و گفت : در سرویس نامحدود ADSL مشترکان حرفه ای بیشتر از مشترکان غیر حرفه ای از پهنای باند استفاده می کنند.

از این رو در صدد هستیم تا با ارائه شرایط مناسب، مشترکان را به استفاده از سرویس حجمی به جای نامحدود ترغیب کنیم.

مدیرعامل مخابرات استان تهران تشریح کرد : از ابتدای مهر، به مشترکان قدیمی ADSL مخابرات مانند گذشته باتعرفه ثابت و ضریب اشتراک یک به ده، سرویس دهی خواهد شد.

وی ادامه داد : همچنین از ابتدای مهر ماه در استان البرز، فروش حجمی ADSL مخابرات انجام می شود و از ماه آینده فروش حجمی در استان تهران نیز اجرا خواهد شد.

amir_rahmani
27-09-2013, 11:30
کارشون عین کلاه برداریه
زده این فرمو پر کنید دیگه روی قبضتون نمیاد بعد پر که می کنی می زنه شما حجمی شدید
بعد جالبیش اینه دیگه نمی تونی برگردونی
فعلا که داریم استفاده میکنیم و حجمی هم نخریدیم ولی معلوم نیست به کجا می خوان برن با این سیستم اینترنتی که راه انداختن

Arash4484
27-09-2013, 11:38
کارشون عین کلاه برداریه
زده این فرمو پر کنید دیگه روی قبضتون نمیاد بعد پر که می کنی می زنه شما حجمی شدید
بعد جالبیش اینه دیگه نمی تونی برگردونی
فعلا که داریم استفاده میکنیم و حجمی هم نخریدیم ولی معلوم نیست به کجا می خوان برن با این سیستم اینترنتی که راه انداختن

من که بهیچ وجه تغییر نمیدم، تنها علت موندنم روی مخابرات با این همه مشکل که داره، نامحدود بودنش بوده، دیگه حوصله ندارم با اینترنت شبانه و حجم و اینها سروکله بزنم... وگرنه چندین ISP بهتر هست که بنا به نامحدود باشه سرویسشون خیلی بهتر و انعطاف پذیرتر از مخابراته.

reza_khoshtip
27-09-2013, 11:50
سلام
برای من باز میشه و مشکلی نداره
اینترنت مخابرات تهران

brothers000
27-09-2013, 12:16
سلام

خیر، برای من هم باز نشد (سرویس 256 مخابرات تهران)

نه، نامحدود رو جمع نمیکنند...بخصوص برای اونهایی که دارند:

صیدی همچنین از تغییر رویکرد سرویس ADSL از نامحدود به حجمی خبر داد و گفت : در سرویس نامحدود ADSL مشترکان حرفه ای بیشتر از مشترکان غیر حرفه ای از پهنای باند استفاده می کنند.

از این رو در صدد هستیم تا با ارائه شرایط مناسب، مشترکان را به استفاده از سرویس حجمی به جای نامحدود ترغیب کنیم.

مدیرعامل مخابرات استان تهران تشریح کرد : از ابتدای مهر، به مشترکان قدیمی ADSL مخابرات مانند گذشته باتعرفه ثابت و ضریب اشتراک یک به ده، سرویس دهی خواهد شد.

وی ادامه داد : همچنین از ابتدای مهر ماه در استان البرز، فروش حجمی ADSL مخابرات انجام می شود و از ماه آینده فروش حجمی در استان تهران نیز اجرا خواهد شد.

نباید هم نامحدود رو جمع کنن !
با این ضریب اشتراک فکر نمیکنم مشکلی در ارائه داشته باشن !
گرچه انگار قراره ضریب اشتراک به یک به هشت کاهش پیدا کنه و از اونور قیمت افزایش پیدا کنه !

Arash4484
27-09-2013, 12:37
گرچه انگار قراره ضریب اشتراک به یک به هشت کاهش پیدا کنه و از اونور قیمت افزایش پیدا کنه !
کاهش ضریب و افزایش قیمت هم گویا شامل مشترکان قدیم نمیشه...
مشخصه که جمع نمیکنند ، در کل به ضررشونه و تعداد زیادی مشترک ریزش میکنند.

سرعت آپلود بهتر از دانلود!:n09: یک ماهیه که اینجوری پیش میاد و تنها سودش این بوده که ریشیو تورنتهام رو عالی کرده! سرویس یک مگ:38::

eblisandenzo
27-09-2013, 12:39
سلام

منم مخبارات 512 دارم !
روزی هم 100 بار به این سایت سر میزنم !
مشکلی نداره

bayern
27-09-2013, 12:57
خیر، برای من هم باز نشد (سرویس 256 مخابرات تهران)

!

کسی بتونه کمک کنه واقعا ممنون میشم...

Golbarg01
27-09-2013, 13:10
سلام

برای منم باز نمیشه
با قندشکن باز شد

Firebirds
27-09-2013, 13:26

Primary DNS بزار رو ایران !!!

مثلا این : 217.218.127.127

واردان با دی ان اس گوگل nslookup بگیرید واقعا جواب بازگشتی خنده دار که چه عرض کنم، گریه داره.

alireza20202003
27-09-2013, 13:36
خوب بچه ها آخرین ماه نامحدودتونم استفاده کنین که دیگه از آبان خبری از نامحدود نیستا ! :n02:

کلا تو تیتر زده تغییر رویکرد حالا این یعنی تغییر از نامحدود به محدود مگه نه ؟!

Xeoc
27-09-2013, 13:43

با کروم و اپرا باز شد اما فایرفاکس و IE خیر

XENON24
27-09-2013, 15:31
سلام

برای من بدون قند شکن باز شد(256 مخابرات)

Kianoosh
27-09-2013, 18:10
حالا ما باید اینجا 2 ساعت شفاف سازی کنیم!

اول اینکه آقای مدیر عامل برو بستگان خودت رو که احتمالا غیر حرفه ای هم هستند ترغیب کن که از سرویس محدود استفاده کنن!:12:شرایط بهتر از نظر شما محدودیت به جای نامحدودیه!؟چون تنها دلیلی که من و خیلی از دوستان هنوز مشترک مخابرات هستیم نامحدود بودنشه!بعد شما به فکر مشترک غیر حرفه ای نباشید تناسب بین پهنای باند و کاربر که رعایت بشه مشکلی وجود نخواهد داشت!الان دو سوم روز پهنای باند رو یک چهارم میکنید SSL مختله پینگ و تایم اوت بالاست خودتون دارید کاربر رو به دانلود 24/7 سوق میدید بعد میگید پهنای باند و محدود!؟ IPTV به یک شوخی تبدیل شده اینقدر هزینه شد که مزخرفات صدا و سیما رو بتونیم اینجوری هم تماشا کنیم!!سرور بازی برای چی!؟بازی های هـک شده یا ملی؟چون آخرین باری که چک کردم تقریبا تمام برندهای مطرح بازی سازی ایران رو تحریم کردن از تحریم فروش و سرور محلی بگیر تا ip ... !بر بستر اینترانت خیلی عالیه یک گیم نت گسترده میشه! :n09: ارائه محتوای خارجی بر بستر اینترانت؟!یعنی شما پالایش میکنید اینترنت رو محتوای حلالش رو اجازه دسترسی میدید از طریق شبکه ملی اطلاعات!؟:n08:

+

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان در حال حاضر بدون مشکل باز میشه!
این دردسر رو از زمان انتخابات داشتیم ... مدیر عامل هم فرمودند که همش تقصیر کاربران حرفه ای هست که بیشتر از کاربران غیر حرفه ای از پهنای باند استفاده میکنن برای همین ما پورت 443 رو میبندیم و SSL رو مختل میکنیم هیچ ربطی هم به فیلترینگ و شبکه ملی نداره !:n09:

سلام،بچه ها یک تست بزارید ببینم وضعیت سرعت استانتون چطوریه؟این تست من
سرویس 1 مگ محدود مازندران،چالوس

مخابرات استان تهران / ADSL

اکثرا هم سرویس نامحدود!
?! capiche [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amir_rahmani
27-09-2013, 19:01
حالا ما باید اینجا 2 ساعت شفاف سازی کنیم!

اول اینکه آقای مدیر عامل برو بستگان خودت رو که احتمالا غیر حرفه ای هم هستند ترغیب کن که از سرویس محدود استفاده کنن!:12:شرایط بهتر از نظر شما محدودیت به جای نامحدودیه!؟چون تنها دلیلی که من و خیلی از دوستان هنوز مشترک مخابرات هستیم نامحدود بودنشه!بعد شما به فکر مشترک غیر حرفه ای نباشید تناسب بین پهنای باند و کاربر که رعایت بشه مشکلی وجود نخواهد داشت!الان دو سوم روز پهنای باند رو یک چهارم میکنید SSL مختله پینگ و تایم اوت بالاست خودتون دارید کاربر رو به دانلود 24/7 سوق میدید بعد میگید پهنای باند و محدود!؟ IPTV به یک شوخی تبدیل شده اینقدر هزینه شد که مزخرفات صدا و سیما رو بتونیم اینجوری هم تماشا کنیم!!سرور بازی برای چی!؟بازی های هـک شده یا ملی؟چون آخرین باری که چک کردم تقریبا تمام برندهای مطرح بازی سازی ایران رو تحریم کردن از تحریم فروش و سرور محلی بگیر تا ip ... !بر بستر اینترانت خیلی عالیه یک گیم نت گسترده میشه! :n09: ارائه محتوای خارجی بر بستر اینترانت؟!یعنی شما پالایش میکنید اینترنت رو محتوای حلالش رو اجازه دسترسی میدید از طریق شبکه ملی اطلاعات!؟:n08:

+

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان در حال حاضر بدون مشکل باز میشه!
این دردسر رو از زمان انتخابات داشتیم ... مدیر عامل هم فرمودند که همش تقصیر کاربران حرفه ای هست که بیشتر از کاربران غیر حرفه ای از پهنای باند استفاده میکنن برای همین ما پورت 443 رو میبندیم و SSL رو مختل میکنیم هیچ ربطی هم به فیلترینگ و شبکه ملی نداره !:n09:

مخابرات استان تهران / ADSL

اکثرا هم سرویس نامحدود!
?! capiche [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اونجا نوشته به جای قبض اینترنتی پرداخت کنید بعد من پر کردم نوشته سرویس شما حجمی شد :|||||| فسخ قرارداد نامحدود با کلاه برداریه تمام به اسم اینکه کاربر خودش خواسته که حجمی بشه :||||| حجمی بشه حاضرم 128 نامحدود شرکتای دیگه را داشته باشم اگر چه می دونم همشووووووووووووووووووون سر و ته یه کرباسن :| :n13:

amirbrad
27-09-2013, 20:26
یکی از دوستان در تهران در مخابرات شهید مدنی سرویس حجمی داشت که واقعا کیفیت خوبی داشت. فکر کنم 2 مگ بود و خط رو 4 بسته شده بود با پینگ عالی تازه این زمانی بود که نت همه داغون بود بعد از عید. اون موقع به برخی مراکز بصورت آزمایش حجمی داده بودن.
بشخصه اگر همان کیفیت و داشته باشه سرویس حجمی می گیرم و امیدوارم نا محدود هم برای دوستانی که نیاز دارن برقرار باشه.
و آرزو می کنم یک روزی بشه که دیگه حرف از محدود و نا محدود نزنیم و حجم و اینا...... چون دیگه دوره این نوع دزدی ها بسر اومده و نت همه باید نامحدود باشه با کیفیت خوب.

Kianoosh
27-09-2013, 21:04
چون دیگه دوره این نوع دزدی ها بسر اومده و نت همه باید نامحدود باشه با کیفیت خوب

بشخصه اگر همان کیفیت و داشته باشه سرویس حجمی می گیرم

تا وقتی تقاضا هست عرضه هم هست!منتها به شکلی که کاربر ضرر بکنه و ISP سود!وگرنه کیه که بدش بیاد همون کیفیت رو نامحدود داشته باشه ... در هر صورت من یکی خیلی با مدیریت حجم مشکل دارم!10گیگ برای 1 ماه نیست برای 10 روزه(جدای دانلود) :دی

اونجا نوشته به جای قبض اینترنتی پرداخت کنید بعد من پر کردم نوشته سرویس شما حجمی شد :|||||| فسخ قرارداد نامحدود با کلاه برداریه تمام به اسم اینکه کاربر خودش خواسته که حجمی بشه :||||| حجمی بشه حاضرم 128 نامحدود شرکتای دیگه را داشته باشم اگر چه می دونم همشووووووووووووووووووون سر و ته یه کرباسن :| :n13:

خب به قول رئیس شما ترغیب شدی به استفاده از سرویس حجمی به جای نامحدود!:biggrin:حالا تست سرعت و پینگ و دانلود شبانه (داره؟) بذار تا یه سری دیگه هم ترغیب بشن!:n06:

باز تحریم شکنها وصل میشن سایتها همچنان فیلـتره!
googlechromereleases.blogspot.com این یک سایت برانداز و غیر اخلاقی هستش که هر کاری ما میکنیم نمیشه وارد شد!:n09:نتیجه فیلـترینگ فله ای مبتنی بر url !!!:n21:

amir_rahmani
27-09-2013, 22:08
تا وقتی تقاضا هست عرضه هم هست!منتها به شکلی که کاربر ضرر بکنه و ISP سود!وگرنه کیه که بدش بیاد همون کیفیت رو نامحدود داشته باشه ... در هر صورت من یکی خیلی با مدیریت حجم مشکل دارم!10گیگ برای 1 ماه نیست برای 10 روزه(جدای دانلود) :دی

خب به قول رئیس شما ترغیب شدی به استفاده از سرویس حجمی به جای نامحدود!:biggrin:حالا تست سرعت و پینگ و دانلود شبانه (داره؟) بذار تا یه سری دیگه هم ترغیب بشن!:n06:

باز تحریم شکنها وصل میشن سایتها همچنان فیلـتره!
googlechromereleases.blogspot.com این یک سایت برانداز و غیر اخلاقی هستش که هر کاری ما میکنیم نمیشه وارد شد!:n09:نتیجه فیلـترینگ فله ای مبتنی بر url !!!:n21:

من ترغیب شدم روی قبض پولی ندم نه اینکه حجمی استفاده کنم :D فعلا که نامحدودیم :p

R e Z a
27-09-2013, 22:08
تعرفه‌های جدید خدمات اینترنت پرسرعت مبتنی بر ADSL ( قیمت‌ها به ریال)

حداقل مصرف موجود در تعرفه ماهیانه

نامحدود
8 گیگابایت در ثانیه
4 گیگابایت در ثانیه
2 گیگابایت در ثانیه
0 گیگابایت در ثانیه هزینه اشتراک
مشخصات
سرعت

-
-
-
85000
-
تعرفه
64 کیلوبیت بر ثانیه

125000
-
110000
90000
-
تعرفه
128 کیلوبیت بر ثانیه

150000
-
130000
110000
-
تعرفه
256 کیلوبیت بر ثانیه

240000
-
155000
125000
-
تعرفه
512 کیلوبیت بر ثانیه

430000
275000
175000
140000
75000
تعرفه
1 مگابیت بر ثانیه

740000
310000
215000
175000
120000
تعرفه
2 مگابیت بر ثانیه

ریال
قسمت هر گیگابایت اضافه

40000
5 <ترافیک> 1

30000
10 <ترافیک> 5

20000
10 <ترافیک>

اگه این باشه که خوبه :n01: البته این نرخ مربوط به استان البرز هستش ولی احتمالا مال تهران هم همین باید باشه
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mohammad_87
27-09-2013, 23:50

...........
منم دانلود ندارم ولی حداقل 15 گیگ میخوام.
اون فله ایش کشته مارو
اکثر دامنه های بریتانیا باز نمیشه.یه مدت که کلا باز نمیشد

تعرفه‌های جدید خدمات اینترنت پرسرعت مبتنی بر ADSL ( قیمت‌ها به ریال)

اگه این باشه که خوبه :n01: البته این نرخ مربوط به استان البرز هستش ولی احتمالا مال تهران هم همین باید باشه
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای من یک مگه ولی هوز قبض نیومده.با عوارض مثل این تعرفه ها میشه ماهی 43 تومن؟رفته بالا که
بعد اون گیگابیت در ثانیه چه صیغه ایه :n02:یه چیزی شنیدن همینجوری همه جا نوشتن.پهنای باند و با حجم قاطی کردن
----------------------
این سایتهای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که میذارید اصلا برای من باز نمیشن(بدون ابزار)
چکار کنم؟:n03:

Tehranshahr
28-09-2013, 01:49

من ترجیح میدم نتم حجمی باشه اما کیفیت و سرعت عالی باشه، در حال حاضر که فاجعس و بخاطر فیبر بودن خط هم هیچ راه فراری نیست.

البته سرویسهای حجمی باید در کنار نامحدود باشه و به کاربر حق انتخاب داده بشه.
مثلا سرویس ۱مگ نامحدود و ۴مگ محدود همراه با شبانه رایگان.

timemachine2029
28-09-2013, 02:59
نامحدود فقط بخاطر جذب مشتری بوده+شرکت های دیگه انقدر فشار اوردن تا اینطور شد(از انحصار طلبی مخابرات گرفته تا...)
من 1 روز هم با اینترنت حجمی کار نمیکنم اگر تغییر پیدا کنه!

panther99
28-09-2013, 13:06
آقا من الان 128 نامحدود دارم تو تهران . ماهی 9000 تومن هم رو قبضم میاد البته برای جایی که کار میکنم خیلی خوبه . ( از این بیشتر هم نمیخوام )
یعنی قراره اینجور سرویسا رو بردارن و بجاش حجمی بذارن ؟؟؟؟؟؟ یا قیمت اینارو ببرن بالا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

rioman
28-09-2013, 19:55
سلام

من بخاطر تماشای اینترنتی مسابقات شطرنج که روزی 5-6 ساعت میشه میخوام سرویسم رو به
یک مگ ارتقا بدم.
سوالم اینه که اگه با ترافیک 8 گیگ بگیرم کفاف وب گردی + تماشای مسابقات رو میده یا خیلی زود
تموم میشه؟
آیا با این شرایط مجبورم نامحدود بگیرم؟

iLive
28-09-2013, 20:42
آقا این شرکته مربوط به مخابراته؟ تو این اوضاع بد نیستا اینترنت 10 مگ محدود 40 تومن؟:n01:

مدیر ارتباطات و بازاریابی شرکت ارتباطات ثابت ایران از فروش اینترنت پرسرعت (ADSL ) تجاری با سرعت ۱۰ مگابایت در ثانیه برای نخستین بار در کشور خبر داد.
به گزارش مهر، محمدحسین نیک اختر فروش تجاری، خانگی، عمده و بازاریابی اینترنت پرسرعت بر بستر ADSL را از جمله استراتژی های بخش معاونت تجاری شرکت ارتباطات ثابت دانست و از فروش ADSL در بخش تجاری برای شرکتهای کوچک، بزرگ و سازمانها خبر داد.
وی گفت: عرضه اینترنت پرسرعت با سرعت حداکثر ۲ مگابایت بر ثانیه برای مشترکان خانگی صورت می گیرد اما برای نخستین بار در کشور اینترنت باسرعت ۵ و ۱۰ مگابیتی برای مشترکان تجاری عرضه می شود.
نیک اختر گفت : در این طرح که اکنون در نمایشگاه تلکام نیز ثبت نام آن آغاز شده است متقاضیان می توانند از اینترنت ۱۰ مگابیتی در دو نوع نامحدود و حجمی استفاده کنند.
مدیر ارتباطات و بازاریابی شرکت ارتباطات ثابت ایران عرضه این سرویس را همراه با مودم رایگان عنوان کرد و ادامه داد: در کمپین تجاری شرکت ارتباطات ثابت ایران، نرخ فروش ADSL تجاری ۱۰ مگابایتی ماهیانه ۳۹۰هزار تومان با ۳۹۶ گیگابایت حجم مصرف در نظر گرفته شده است؛ همچنین مشتریان متقاضی استفاده حجمی می توانند برای این سرویس با حجم ۲ گیگابایت مبلغ ۳۲ هزار تومان ، ۴ گیگابایت مبلغ ۳۸ هزار و ۵۰۰ تومان و ۸ گیگابایت مبلغ ۴۳ هزار تومان پرداخت کنند.
وی افزود: تفاوت سرویس ADSL تجاری مخابرات امکان پرداخت مبلغ استفاده مشترکان بر روی قبوض تلفن ثابت است.
وی تاکید کرد: پوشش سراسری سرویس های تجاری ADSL در کل کشور از جمله برنامه های این شرکت است.

mohammad_87
28-09-2013, 22:34
آقا این شرکته مربوط به مخابراته؟ تو این اوضاع بد نیستا اینترنت 10 مگ محدود 40 تومن؟:n01:
10 مگابیت برای تجاریه
خانگی حداکثر 2 مگابیت

aminharirchi
28-09-2013, 23:19
سلام دوستان من تو محدوده مرکز مخابراتی جماران هستم خطمم فیبر نوزیه.به مخابرات سفارش دادم چند روز بد گفتن خط شما فیبر اونو هست باید بیاین مرکز حالا فردا میریم ببینیم میشه از مبین نت راحت شد.
می خواستم ببینم از دوستان کسی هست رو فیبر از مخابرات adsl گرفته باشه؟:n17:

fandak
29-09-2013, 09:13
10 مگابیت برای تجاریه
خانگی حداکثر 2 مگابیت

واسه دور زدن از خانگی به تجاری 591 مورد هست اون هم فقط تو ایران

iLive
29-09-2013, 10:23
ما خونمون اصلا به اسم شرکت ثبت شده مجلی نیست!:n02:

armin39
29-09-2013, 11:07
دوستان مثل اینکه ضریب اشتراک به 1.8 تغییر پیدا کرده و امروز من تماس گرفتم اینطوری گفتن به من هم.....

فقط 1 سوال از خدمت دوستان ...اینکه اگه من از سایت مخابرات استان تهران به صورت آنلاین ثبت نام کنم و مدارک هم اسکن و ارسال کنم فرقی در مدت زمان رانژه شدن خط که نداره؟در ضمن مرکز مخابراتی سوال کردم پورت خالی دارند....فقط می خوام بدونم اینترنتی ثبت نام کنم 1 وقت دیر تر نصب نکنند

panther99
29-09-2013, 12:01
آقا من الان 128 نامحدود دارم تو تهران . ماهی 9000 تومن هم رو قبضم میاد البته برای جایی که کار میکنم خیلی خوبه . ( از این بیشتر هم نمیخوام )
یعنی قراره اینجور سرویسا رو بردارن و بجاش حجمی بذارن ؟؟؟؟؟؟ یا قیمت اینارو ببرن بالا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جواب لطفا .....

amirmufc
29-09-2013, 12:19
کسی سرانجام نگفت که تو تهران هنوزم مخابرات سرویس های محدود رو ارائه میکنه یا خیر !؟ اخه تو سایت 2020 و tct نزده ، اما تو سایت tci اعلام کرده ..

لطفا بگه اگه کسی محدود مخابرات داره

666hamed666
29-09-2013, 14:22
آغا شما ها هم رنج ایپی تون تغییر پیدا کرده آیا ؟ از وقتی این قطعی ها شروع شد رنج ایپی من از 2.191 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به 2.179 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تغییر کرد وقتی whois میگیرم دیتا سنتر رو کرج نشون میده :blink: جریان چیه؟ پینگ هم که افتضاح شده

قبل از قطعی ها :

inetnum: 2.190.0.0 - 2.191.255.255
netname: TCT-DSL
descr: ip-pool for ADSL users

بعد از قطعی ها:

inetnum: 2.179.0.0 - 2.179.61.255
netname: tckaraj-dsl
descr: karaj data center

Xeoc
29-09-2013, 16:57

اینترنت نامحدود قرار نیست جمع بشه . افزایش قیمت هم برای مشترکین جدید مخابرات

"در راستای انجام مصوبه ۱۵۲ سازمان تنظیم مقررات رادیویی کشور از تاریخ اول مهر ماه، تعرفه اینترنت پرسرعت نامحدود برای مشترکان جدید مخابرات استان تهران تغییر می‌یابد.

با اجرای مصوبه مذکور ضریب اشتراک برای این دسته از مشترکان جدید از «۱ به ۱۰» به «۱ به ۸» افزایش می‌یابد.
تغییر ضریب اشتراک برای افرادی جدیدی که به از ابتدای مهر ماه مشترک اینترنت ADSL مخابرات می‌شوند، تاثیر گذار است و در قیمت سرویس مشترکان قدیمی تفاوتی ایجاد نمی‌کند. "
..... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

rioman
29-09-2013, 19:11
اینترنت نامحدود قرار نیست جمع بشه . افزایش قیمت هم برای مشترکین جدید مخابرات

"در راستای انجام مصوبه ۱۵۲ سازمان تنظیم مقررات رادیویی کشور از تاریخ اول مهر ماه، تعرفه اینترنت پرسرعت نامحدود برای مشترکان جدید مخابرات استان تهران تغییر می‌یابد.

با اجرای مصوبه مذکور ضریب اشتراک برای این دسته از مشترکان جدید از «۱ به ۱۰» به «۱ به ۸» افزایش می‌یابد.
تغییر ضریب اشتراک برای افرادی جدیدی که به از ابتدای مهر ماه مشترک اینترنت ADSL مخابرات می‌شوند، تاثیر گذار است و در قیمت سرویس مشترکان قدیمی تفاوتی ایجاد نمی‌کند. "
..... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوست گرامی

اگه مشترک قدیمی سرویسش رو ارتقا بده با همون تعرفه قدیم حساب می کنن یا تعرفه جدید؟

rioman
29-09-2013, 19:13
سلام

من بخاطر تماشای اینترنتی مسابقات شطرنج که روزی 5-6 ساعت میشه میخوام سرویسم رو به
یک مگ ارتقا بدم.
سوالم اینه که اگه با ترافیک 8 گیگ بگیرم کفاف وب گردی + تماشای مسابقات رو میده یا خیلی زود
تموم میشه؟
آیا با این شرایط مجبورم نامحدود بگیرم؟

دوستان گرامی
خواهش می کنم به این سوال بنده هم جواب بدین. :n16:

mohammad_87
29-09-2013, 19:38
دوستان گرامی
خواهش می کنم به این سوال بنده هم جواب بدین. :n16:
خب کاملا بستگی داره که تماشای آنلاین با چه کیفیت و فرمتی باشه
من بازی فوتبال رو از سایتهای خارجی میدیدم حدود 300-400 مگ حجم مصرف میشد.گاهی هم 100 (بخاطر فرمتش)
وبگردی هم که به سایتهای مشاهده شده بستگی داره و برای یک وبگردی معمولی ماهی 3 گیگ لازمه

Xeoc
29-09-2013, 19:48
دوست گرامی

اگه مشترک قدیمی سرویسش رو ارتقا بده با همون تعرفه قدیم حساب می کنن یا تعرفه جدید؟

دقیقا اطلاع ندارم اما احتمالش هست (با توجه به اینکه میخوایید از تعرفه های جدید استفاده کنید) تماس بگیرید پشتیبانی بهتر راهنماییتون میکنند.

armin39
29-09-2013, 22:52
سلام دوستان برای من وصل شد اینرتنتم....سوالی داشتم برای تغییر تعرفه الان می تونم اقدام کنم؟؟از چه صفحه ای باید اقدام کنم؟چند روزه اعمال میشه؟
از این صفحه هر کاری کردم با نام کاربری و پسورد وارد پرتال نمیشه
آدرس دیگه ای هست ؟

بعد 2 مگ که مشکلی نداره ثبت کنیم؟

bankggs
29-09-2013, 23:40
این قطعی ها مثل اینکه دست بردار نیستن از ساعت 20 تا 21 اینترنت قطع بود ولی خب پینگ بهتر شد خداروشکر

Firebirds
30-09-2013, 00:07
سلام دوستان برای من وصل شد اینرتنتم....سوالی داشتم برای تغییر تعرفه الان می تونم اقدام کنم؟؟از چه صفحه ای باید اقدام کنم؟چند روزه اعمال میشه؟
از این صفحه هر کاری کردم با نام کاربری و پسورد وارد پرتال نمیشه
آدرس دیگه ای هست ؟

بعد 2 مگ که مشکلی نداره ثبت کنیم؟

همینه فقط، حتما اشتباه میزنید.

trackshare
30-09-2013, 06:04
1 به 8 که سرعت بهتر می شه اینطوری می گن قبلا 1 به 10 بود یعنی قبلا یک پورت برای ده یوزر بود الان برای هشت یوزر هست .

Firebirds
30-09-2013, 10:35
این قطعی ها مثل اینکه دست بردار نیستن از ساعت 20 تا 21 اینترنت قطع بود ولی خب پینگ بهتر شد خداروشکر

اره الان روی آی پی 2.177.47 پیگ 8.8.8.8 رو 150 ms داره میده.!

brothers000
30-09-2013, 16:11

من که از صبح تا حالا با مشکل عجیبی روبرو شدم !
هیچ سایتی رو نمیتونم باز کنم !
ولی با فیـ*ـلتـ*ـر شـ*ـکـ*ـن میتونم سایت باز کنم !
نمیدونم مشکل چیه !
صبح حتی یه بار هم چراغ اینترنت مودم قرمز شد !
اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم...
(ضمنا سرویس 256 مرکز کـاشـانـی هست)

Firebirds
30-09-2013, 17:47
نمیدونم مشکل چیه !

DNS هست.

DNS1: 217.218.127.127
DNS2 : 8.8.8.8

m2fard
30-09-2013, 19:10
چند روز پیش از سایت مخابرات درخواست افزایش پهنای باند دادم، بلافاصله فرداش اعمال شد. عجیب بود برام این سرعت عمل (مخابرات سلمان فارسی). :n02: دیگه هم مثل اینکه دیگه مدرکی واسه ارائه نمیخواد بدیم که سرعتو ببرن بالا. سرعت من 256 کیلوبیت بود؛ درخواست دادم 1 مگ کنن، بلافاصله انجام شد. جالب اینجاس اشتراک ها هم بهتر شده. قبلا 1-10 بود اما الان 1-8 شده. راستی چقدر پینگم هم خوبه :n02: (خطم فیبر نوریه)

این هم تست شبکه:

bankggs
30-09-2013, 20:33
چند روز پیش از سایت مخابرات درخواست افزایش پهنای باند دادم، بلافاصله فرداش اعمال شد. عجیب بود برام این سرعت عمل (مخابرات سلمان فارسی). :n02: دیگه هم مثل اینکه دیگه مدرکی واسه ارائه نمیخواد بدیم که سرعتو ببرن بالا. سرعت من 256 کیلوبیت بود؛ درخواست دادم 1 مگ کنن، بلافاصله انجام شد. جالب اینجاس اشتراک ها هم بهتر شده. قبلا 1-10 بود اما الان 1-8 شده. راستی چقدر پینگم هم خوبه :n02: (خطم فیبر نوریه)

این هم تست شبکه:

دوست عزیز امکان داره وسط ماه دوباره پهنای باند رو تغییر بدی یعنی الان که 1 مگ داری قبل از اتمام این دوره دوباره به 256 تغییر بدی؟؟؟؟؟؟

Kianoosh
30-09-2013, 21:52
نمیدونم مشکل چیه !

اگه فقط سایتها باز نمیشن و پینگ میتونی بکنی از دی ان اس هست اگه نه همون حالت ملی شدنه از طرف شما نیست چیزی رو تغییر نده ...با توجه به اینکه فیلـتر شکنت وصل میشه احتمالا همون DNS !

این هم تست شبکه:

الان سرویست هنوز نامحدوده بعد از افزایش سرعت!؟:n02: مواظب باش یه وقت ترغیب نشی به سرویس های حجمی ... بعد تهران و داخلی که مهم نیست!تست سرعت و پینگ اروپا و امریکا (استکبار سابق ) بذار نتیجه از سرور خود speedtest هم باشه بهتره ...

خب این الان 1 به 10 هست 1 به 8 سرعت میشه 120 !:n09:

m2fard
30-09-2013, 22:29
دوست عزیز امکان داره وسط ماه دوباره پهنای باند رو تغییر بدی یعنی الان که 1 مگ داری قبل از اتمام این دوره دوباره به 256 تغییر بدی؟؟؟؟؟؟
آره، فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه چون یه لیسته که سرعتو انتخاب میکنی و میگی فلان سرعتو میخوام. فردا پس فرداش اعمال میکنن. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان سرویست هنوز نامحدوده بعد از افزایش سرعت!؟:n02: مواظب باش یه وقت ترغیب نشی به سرویس های حجمی ... بعد تهران و داخلی که مهم نیست!تست سرعت و پینگ اروپا و امریکا (استکبار سابق ) بذار نتیجه از سرور خود speedtest هم باشه بهتره ...

خب این الان 1 به 10 هست 1 به 8 سرعت میشه 120 !:n09:
آره هنوز نامحدوده. اصلا صفحه تغییر وضعیت از نامحدود به اعتباری جدا بود. من رفتم تو صفحه ای که درخواست افزایش پهنای باند میدیم. :n20:

Boushvek
01-10-2013, 09:46
اینترنت من بعد مدت ها از 2 روز پیش تقریبا راضی کننده شده بود و کم کم داشتم بیخیال عمه مخابرات میشدم که دیشب اتفاق عجیبی افتاد. به جز چند سایت درپیت داخلی مثل لجن نیوز و سایت چندتا آخوند، وبسایت هائی که سرورشون خارج از مملکت گل و بلبل بود به هیچ عنوان باز نمیشد حتی همین پی سی ورد. قندشکن هم همینطور. پینگ هم نمیشد گرفت حتی از 8.8.8..8. صددرصد loss و تایم اوت میداد. امروز صبح بیدار شدم دیدم مشکل برطرف شده ولی مجددا به همون وضعیت قبلی پینگ های فاجعه سرعت لاک پشتی برگشتم.

brothers000
01-10-2013, 09:49
DNS هست.

DNS1: 217.218.127.127
DNS2 : 8.8.8.8

با تشکر از پاسخگویی شما دوست عزیز
منظورتون اینه که DNS هایی که فرمودید رو در اینجا که عکسشو میذارم وارد کنم ؟

لینک تصویر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ضمنا به ترتیب در هر دو خط وارد کنم ؟

اگه فقط سایتها باز نمیشن و پینگ میتونی بکنی از دی ان اس هست اگه نه همون حالت ملی شدنه از طرف شما نیست چیزی رو تغییر نده ...با توجه به اینکه فیلـتر شکنت وصل میشه احتمالا همون DNS !

ممنون از اینکه شما هم پاسخ دادید
اگه منظورتون پینگ گرفتن از طریق وارد کردن دستور ping 8.8.8.8 -t در قسمت Run هست، بله اینکارو کردم و پینگ هم میداد...
گرچه مشکل از صبح تا حوالی عصر ادامه داشت
و بالاخره با یک بار ریست کردن کامپیوتر در عصر (چون حتی با فیـ*ـلتـ*ـر شـ*ـکـ*ـن هم دیگه سایت باز نمیشد) مشکل تقریبا حل شد
ولی از امروز صبح مجددا سرعت باز کردن صفحات به شدت کند شده...
گرچه من اکثرا DNS گـوگـل رو ست میکنم...

Firebirds
01-10-2013, 10:38
با تشکر از پاسخگویی شما دوست عزیز
منظورتون اینه که DNS هایی که فرمودید رو در اینجا که عکسشو میذارم وارد کنم ؟

لینک تصویر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ضمنا به ترتیب در هر دو خط وارد کنم ؟

ممنون از اینکه شما هم پاسخ دادید
اگه منظورتون پینگ گرفتن از طریق وارد کردن دستور ping 8.8.8.8 -t در قسمت Run هست، بله اینکارو کردم و پینگ هم میداد...
گرچه مشکل از صبح تا حوالی عصر ادامه داشت
و بالاخره با یک بار ریست کردن کامپیوتر در عصر (چون حتی با فیـ*ـلتـ*ـر شـ*ـکـ*ـن هم دیگه سایت باز نمیشد) مشکل تقریبا حل شد
ولی از امروز صبح مجددا سرعت باز کردن صفحات به شدت کند شده...
گرچه من اکثرا DNS گـوگـل رو ست میکنم...

با فرض اوتو کانکت بودن مودمت :

اونجا هم میشه....

ولی بهتر هست وارد تنظیمات مودمت بشی و اونجا DNS رو ست کنی ...
برای وارد شدن به تنظیمات مودم هم داخل مروگر بزن 192.168.1.1
U: admin
P: admin

بگرد دنبال فیلد DNS و عدد ها رو به ترتیب وارد کن.

اگه سختتم بود همون داخل کارت شبکه هم وارد کنی کارت رو راه میندازه

*Batman*
01-10-2013, 10:59
اینترنت من بعد مدت ها از 2 روز پیش تقریبا راضی کننده شده بود و کم کم داشتم بیخیال عمه مخابرات میشدم که دیشب اتفاق عجیبی افتاد. به جز چند سایت درپیت داخلی مثل لجن نیوز و سایت چندتا آخوند، وبسایت هائی که سرورشون خارج از مملکت گل و بلبل بود به هیچ عنوان باز نمیشد حتی همین پی سی ورد. قندشکن هم همینطور. پینگ هم نمیشد گرفت حتی از 8.8.8..8. صددرصد loss و تایم اوت میداد. امروز صبح بیدار شدم دیدم مشکل برطرف شده ولی مجددا به همون وضعیت قبلی پینگ های فاجعه سرعت لاک پشتی برگشتم.

منم به شدت دچار افت سرعت شدم.دیشب که تعطیل بود کلا!

l36320
01-10-2013, 11:12
از دیشب تا حالا به شدت شخمی شده
الان به زور یه پیج باز میکنه

bayern
01-10-2013, 11:18
سلام
من فکر کردم فقط مال من اینجوری شده.
90 درصد سایتها رو برام باز نمیکنه

mr-dion
01-10-2013, 11:37
باز ترکید مخابرات

armin39
01-10-2013, 11:38
از شانس ما ازدیروز اومدیم رو مخابرات قطعی وحشتناک داره متاسفانه....از صبح تقریبا غیر قابل استفاده هست...کلا تایم اوت میده....همیشه همین طوریه دوستان؟؟؟دو مگ هم خریدیم

rioman
01-10-2013, 11:52

من وقتی تقاضا دادم یه پیام رو صفحه اومد که تا یک ماه نمیتونی تغییر سرویس بدی.
یعنی اگه قرار باشه تغییری باشه یکماه بعد باید باشه تا پول این سرویس رو بتونن بگیرن.

Firebirds
01-10-2013, 11:53
از شانس ما ازدیروز اومدیم رو مخابرات قطعی وحشتناک داره متاسفانه....از صبح تقریبا غیر قابل استفاده هست...کلا تایم اوت میده....همیشه همین طوریه دوستان؟؟؟دو مگ هم خریدیم

اکثرا همینه :n02::n21::7::n21:

rioman
01-10-2013, 11:57
دوستانی که یک مگ از مخابرات دارین:

لطفا چک کنین ببینین برای دیدن ویدئو های آنلاین مشکل دارین یا نه؟

من سرعت دانلودم 130 هست ولی سرویس یک مگ من بدرد ویدئو دیدن نمیخوره.
یه مختصری بهتر از 256 قبلی هست.

من میخواستم مثلا یک مگ بگیرم تا مشکلی از این بابت نداشته باشم.
خیلی ناراحتم! :n03:

به هر کی هم میگم اینطوریه میگه خب سرویس مخابرات مفت نمی ارزه
ارزون بی حکمت نمیشه! :n14:

AVB
01-10-2013, 12:04
منم دیشب ملی شدم دوباره تقریباً یه 1 ساعتی رو ملی بودم که دیگه بخیالش شدم و رفتم خوابیدم. الانم سایتها رو با سلام و صلوات دارم باز می کنم!

XENON24
01-10-2013, 12:07
سرعت دانلود ترکیده..

Firebirds
01-10-2013, 12:11

مخابرات و آنلاین فیلم دیدن !!!!!!!
شاید شما اینجا را با اروپا اشتباه گرفتی.
من به شخصه توی مملکت هیچ سرویس دهنده ای رو سراغ ندارم این شما بدون هیچ دق دقه ای ( چه مالی ، چه اعصابی ) بتونی آنلاین ویدیو ببینی !!

alireza20202003
01-10-2013, 12:12

بستگی داره چه ویدئویی مد نظرت باشه ! مثلا جدول زیر رو نگاه کن :

Type
Video Bitrate
Mono Audio Bitrate
Stereo Audio Bitrate
5.1 Audio Bitrate

1080p
8,000 kbps
128 kbps
384 kbps
512 kbps

720p
5,000 kbps
128 kbps
384 kbps
512 kbps

480p
2,500 kbps
64 kbps
128 kbps
196 kbps

360p
1,000 kbps
64 kbps
128 kbps
196 kbps

این جدول کیفیت یوتیوبه . مثلا کیفیت 360p همونطور که میبینی فقط 1000kbps برا تصویر لازم داره 128 تا هم برای صدا یعنی مجموعا 1128 کیلوبیت بر ثانیه که از سرویس 1 مگ مخابرات هم با فرض اینکه فول اسپید باشه بیشتره و بدیهیه که پس با 1 مگ مخابرات نمیشه یوتیوب دید.

ولی من با 2 مگ تست کردم و میشه اکثر سرویس های ویدیو آنلاین رو بدون گیر دید. البته تست مربوط به قدیماست.

نت ما هم که از صبح قطعه ، فکر کنم اینا در راستای اضافه کردن حجمی ها میخوان یه حال اساسی از نامحدودا بگیرن :n21:

ali_agha1981
01-10-2013, 12:21
کـــــ....ــــــــــــــــر یو همچنان برای من قطعه.......!!!!!!! چیکار باید کرد..؟؟؟؟؟؟؟
الان چک کردم حتی سا/کس روی هیچ سروری حتی با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فیس بوک هم باز نمیکنه!!!!!:n21:
حالا چه غلطی کنم..؟؟حتی فیس بوک هم دیگه نمیشه رفت..

rioman
01-10-2013, 12:29
مخابرات و آنلاین فیلم دیدن !!!!!!!
شاید شما اینجا را با اروپا اشتباه گرفتی.
من به شخصه توی مملکت هیچ سرویس دهنده ای رو سراغ ندارم این شما بدون هیچ دق دقه ای ( چه مالی ، چه اعصابی ) بتونی آنلاین ویدیو ببینی !!

من قبلا 256 داشتم و فکر دیدن ویدئو رو نمیکردم.
تا چند وقت پیش برای کاری مجبور شدم برم یه کافی نت
اونجا بسرم زد یه چند تا لینک ویدئو رو تست کنم که فوق العاده بود
اصلا قطعی نداشت
مثل اینکه از رو هارد ببینی
موقع رفتن از مسئولش پرسیدم سرعت اینترنت کافی نت شما رو چنده
گفت یک مگ!
فقط اشتباه کردم نپرسیدم از کجا سرویس میگیرن؟
حالا وقت کنم میرم سراغش ببینم جریا چیه؟!
الان دوستم یک مگ وایمکس ایرانسل داره میگه مشکلی نداره.
سرویس من واقعا افتضاحه
یه چیزی در حد همون 256 قبلی!

mInI_ClockEr
01-10-2013, 12:38
برای من دوباره ملی شده کی تموم میشه ؟ کسی اطلاعی داره ؟؟؟

Firebirds
01-10-2013, 12:39
من قبلا 256 داشتم و فکر دیدن ویدئو رو نمیکردم.
تا چند وقت پیش برای کاری مجبور شدم برم یه کافی نت
اونجا بسرم زد یه چند تا لینک ویدئو رو تست کنم که فوق العاده بود
اصلا قطعی نداشت
مثل اینکه از رو هارد ببینی
موقع رفتن از مسئولش پرسیدم سرعت اینترنت کافی نت شما رو چنده
گفت یک مگ!
فقط اشتباه کردم نپرسیدم از کجا سرویس میگیرن؟
حالا وقت کنم میرم سراغش ببینم جریا چیه؟!
الان دوستم یک مگ وایمکس ایرانسل داره میگه مشکلی نداره.
سرویس من واقعا افتضاحه
یه چیزی در حد همون 256 قبلی!

دقیقا، در کاربری شما 10 مگ مخبراتم ( اگه بده ! ) برابر با همون 256 هم نمیشه،
چون شما احتیاج داری که تک کانکشن تمام پهنای باندت رو در اختیار داشته باشی که مخابرات این امکان رو به کار براش نمی ده!

پارس آنلاین یک سری سرویس به اصطلاح نا محدود داره ( U+ ) ، یه ماه 128 یا 256 رو بگیر، دست به عصا فیلم شطرنج با کیفیت متوسط نگاه کنی فکر کنم جواب گو باشه.
یه توصیه : نرم افزار DU Meter رو بگیر رو سیستمت نصب کن!

panther99
01-10-2013, 12:40
حالا واقعا ملی شده اینترنت مخابرات ؟؟؟؟ از دیشب هیچ سایتی که سرورش خارج از ایران باشه باز نمیشه !!!!! دانلود هم تعطیل شده ! حالا درست میشه یا نه ؟؟؟؟؟؟

karbist
01-10-2013, 12:46
واسه من چند ساعت پیش از ملی خارج شد, احتمالا منطقه به منطقه دارن حال میدن. :n02:

mInI_ClockEr
01-10-2013, 12:48
مردیم از ملی شدن
:n03:

ofogh
01-10-2013, 12:50
دوباره شیرفلکه رو از بالا دست بستن !!!

The Dreadnaught
01-10-2013, 12:52
برای شماها ملی بوده واسه ما به کل قطع بوده از دیشب!

الان هم اختلال شدید داره.

من پیشنهاد میکنم که همه ما شکایت بنویسیم ارسال کنیم به سازمان تنظیم مقررات. حداقلش اینه که وقتی تعداد شکایات زیاد باشه میفهمن که کاربرا چقدر ناراضی هستن از این وضع سرویس دهی اینا.

بابت زمان هایی که اختلال دارن هم که هیچ مبلغی رو به کاربر برنمی گردونن، خیلی راحت پول میگیرن و سرویسی ارائه میکنن که هر چند روز یک بار اختلال و قطعی داره.

شرم آوره واقعا.

AVB
01-10-2013, 12:52
اگر قراره همش ملی باشیم حداقل یه جدولی چیزی درست کنن بگن چه روزها و ساعتهایی ملی و کی آزاد هست آدم تکلیفش رو بدونه!

اسم تعرفه هاشون هم باید تغییر بدن. به اسم اینترنت میفروشن ولی در عمل اینترانت هست!! هر جایی دیگه دنیا بود تا الان جمعشون کرده بودن یا حداقل کلی خسارت به کاربراشون داده بودن!

mInI_ClockEr
01-10-2013, 12:57
اگر قراره همش ملی باشیم حداقل یه جدولی چیزی درست کنن بگن چه روزها و ساعتهایی ملی و کی آزاد هست آدم تکلیفش رو بدونه!

اسم تعرفه هاشون هم باید تغییر بدن. به اسم اینترنت میفروشن ولی در عمل اینترانت هست!! هر جایی دیگه دنیا بود تا الان جمعشون کرده بودن یا حداقل کلی خسارت به کاربراشون داده بودن!

like++++++++

brothers000
01-10-2013, 13:01
با فرض اوتو کانکت بودن مودمت :

اونجا هم میشه....

ولی بهتر هست وارد تنظیمات مودمت بشی و اونجا DNS رو ست کنی ...
برای وارد شدن به تنظیمات مودم هم داخل مروگر بزن 192.168.1.1
U: admin
P: admin

بگرد دنبال فیلد DNS و عدد ها رو به ترتیب وارد کن.

اگه سختتم بود همون داخل کارت شبکه هم وارد کنی کارت رو راه میندازه

ممنون از راهنمائیتون
من از همون قسمتی که قبلا گفتم، وارد کردم ولی توفیقی متاسفانه حاصل نشد
طبق راهنمایی شما هم بخش مورد نظر رو از تنظیمات مودم پیدا کردم که بصورت تصویر زیر هست :

دقیقا در کدوم قسمت از این بخش تنظیمات باید عددها را وارد کنم ؟
با توجه به تصویر لطفا راهنماییم کنید

ضمنا پیرو نظرات اکثر دوستان باید بگم سرویس من هم شدیدا از امروز صبح دچار تایم اوت شده
و مشکل با دیروز تفاوت پیدا کرده !
که خودم فکر میکنم مشکل امروز تقریبا فراگیر باشه و از دست تنظیمات DNS هم کاری بر نیاد ! (چون مشکل از جای دیگه ای هست)

Erfandotm
01-10-2013, 13:30
از دیشب ساعت 1 تا امروز ساعت 10 صبح قطع بود!
الانم سرعت ندارم!
میخوام ISP یمو عوض کنم!
فقط بلدن پول بگیرن...

mInI_ClockEr
01-10-2013, 13:33
الان درست شد فکر کنم :n21:

The Dreadnaught
01-10-2013, 14:07
دوستان من الان با یکی از شماره هایی که در سایت مخابرات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ذکر شده تماس گرفتم، گفتن برای adsl باید با شماره 88294517 تماس بگیرید.

زنگ زدم یه بنده خدایی برداشت که خیلی هم محترمانه جواب حرفامو داد. اول اینکه گفت ضریب 1 به 8 طبق بخشنامه ای که اومده و تعهدی که مخابرات به سازمان تنظیم مقررات داده، برای همه مشترکین قراره اعمال بشه نه فقط مشترکین جدید.

دوما اینکه خودش هم کاملا در جریان وضعیت مخابرات بود و وقتی گفتم در زمان پیک ترافیک packet loss بالای 10 درصد میره که فاجعه هست گفت خود من هم در منزل دارم استفاده میکنم و میدونم که در زمان پیک ترافیک packet loss بالا داره و این تغییر شیرینگ هم در همین راستای بهبود سرویس دهی اعمال شده (باز دست کم خدا خیرش بده که هیچ چیزی رو انکار نکرد!).

خلاصه با حوصله به حرفام گوش داد و بهش هم گفتم که اگه یه سری به فروم های اینترنتی بزنید کاربران واقعا ناراضی هستن.

Kianoosh
01-10-2013, 14:15
دوستان من الان با یکی از شماره هایی که در سایت مخابرات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ذکر شده تماس گرفتم، گفتن برای adsl باید با شماره 88294517 تماس بگیرید.

زنگ زدم یه بنده خدایی برداشت که خیلی هم محترمانه جواب حرفامو داد. اول اینکه گفت ضریب 1 به 8 طبق بخشنامه ای که اومده و تعهدی که مخابرات به سازمان تنظیم مقررات داده، برای همه مشترکین قراره اعمال بشه نه فقط مشترکین جدید.

دوما اینکه خودش هم کاملا در جریان وضعیت مخابرات بود و وقتی گفتم در زمان پیک ترافیک packet loss بالای 10 درصد میره که فاجعه هست گفت خود من هم در منزل دارم استفاده میکنم و میدونم که در زمان پیک ترافیک packet loss بالا داره و این تغییر شیرینگ هم در همین راستای بهبود سرویس دهی اعمال شده (باز دست کم خدا خیرش بده که هیچ چیزی رو انکار نکرد!).

خلاصه با حوصله به حرفام گوش داد و بهش هم گفتم که اگه یه سری به فروم های اینترنتی بزنید کاربران واقعا ناراضی هستن.

یعنی خیلی محترمانه و بدون اینکه انکار کنن دارن دزدی میکنن!؟:n09:

دقیقا چه چیزی در راستای بهبود اعمال شده؟!:n19:من که تغییری مشاهده نکردم پینگ 300 پکت لاست 10% سرعت تک کانکشن / سرور خارجی 10 کیلوبایت بعد واقعا فکر کردی تو این مملکت رضایت مشتری و کلا مردم مهمه!؟نهایت پشتیبانی اینه:مشکل سراسریه نمیدونیم کی درست میشه تق! :n02:
+
تو خبرها و مصاحبه ها اشاره شده بود افزایش قیمت/کاهش شیرینگ فقط برای مشترکین جدید!

ممنون از راهنمائیتون
طبق راهنمایی شما هم بخش مورد نظر رو از تنظیمات مودم پیدا کردم که بصورت تصویر زیر هست :

ضمنا پیرو نظرات اکثر دوستان باید بگم سرویس من هم شدیدا از امروز صبح دچار تایم اوت شده
که خودم فکر میکنم مشکل امروز تقریبا فراگیر باشه و از دست تنظیمات DNS هم کاری بر نیاد ! (چون مشکل از جای دیگه ای هست)

دوست عزیز انقدر خودتون رو اذیت نکنید مشکلات اخیر از طرف کاربر و دی ان اس نیست!!

Firebirds
01-10-2013, 14:20
ممنون از راهنمائیتون

این قسمت :

Use the following Static DNS IP address:

Primary DNS server: 217.218.127.127

Secondary DNS server: 8.8.8.8

همان طوری که خودتون می دونید، این فقط مشکل DNS رو بر طرف میکنه نه ملی شدن را. :n06:

trackshare
01-10-2013, 14:27
بخوان یک دفعه فرو کنن دردش می گیره کاربر روی یک ساعت بعدش دو ساعت بعدش سه ساعت اخر می شه 24 ساعت یک ماه و یک سال اینترانت .

می ری گوگل می زنی جنیفر لوپر دو تا آخوندی با ریش دو متری می یاد :n08:آموزش با پای چپ بری دستشویی یا راست :n02:

666hamed666
01-10-2013, 15:02
دیشب ساعت 1 به بعد ملی شد ولی عجب سرعتی داشت لاکردار.یه دل سیر دانلود کردم تا صبح:n09:.بعد باز بگید مخابرات بده:n21:

brothers000
01-10-2013, 15:02
الان درست شد فکر کنم :n21:

بله، اینجا هم تا حدودی اوضاع موقتا بهبود یافته !
گرچه معلوم نیست کی دوباره ازین داستانا پیش بیاد !

دوست عزیز انقدر خودتون رو اذیت نکنید مشکلات اخیر از طرف کاربر و دی ان اس نیست!!

خودمم خیلی وقته به همین نتیجه رسیدم ولی محض دلخوشی هم که شده میگم کاری که از دستم برمیاد رو انجام بدم بلکه توفیقی حاصل بشه !

این قسمت :

Use the following Static DNS IP address:

Primary DNS server: 217.218.127.127

Secondary DNS server: 8.8.8.8

همان طوری که خودتون می دونید، این فقط مشکل DNS رو بر طرف میکنه نه ملی شدن را. :n06:

دقیقا، چون همونطور که قبلا هم گفتن با تغییرات این قسمت، مشکل کماکان باقی بود...

بخوان یک دفعه فرو کنن دردش می گیره کاربر روی یک ساعت بعدش دو ساعت بعدش سه ساعت اخر می شه 24 ساعت یک ماه و یک سال اینترانت .

اینجوری کم کم کاربرا به اوضاع آتی عادت میکنن و از اونور هم ضرر مالی براشون بوجود نمیاد که هیچ تازه رفته رفته کل بازار هم بدست میگیرن !
ولی تا کی میخوان به این دروغگویی و کم فروشی ها ادامه بدن ؟ !

The Dreadnaught
01-10-2013, 15:25
یعنی خیلی محترمانه و بدون اینکه انکار کنن دارن دزدی میکنن!؟:n09:

دقیقا چه چیزی در راستای بهبود اعمال شده؟!:n19:من که تغییری مشاهده نکردم پینگ 300 پکت لاست 10% سرعت تک کانکشن / سرور خارجی 10 کیلوبایت بعد واقعا فکر کردی تو این مملکت رضایت مشتری و کلا مردم مهمه!؟نهایت پشتیبانی اینه:مشکل سراسریه نمیدونیم کی درست میشه تق! :n02:
+
تو خبرها و مصاحبه ها اشاره شده بود افزایش قیمت/کاهش شیرینگ فقط برای مشترکین جدید!

اینایی که جواب من و شما رو میدن که کاره ای نیستن، اونایی که دزدی میکنن جواب تلفن من و شما رو نمیدن!

توی مملکتی که زنگ میزنی isp میگی اختلال داره انکار میکنه و تازه برمیگرده میگه همینه که هست، اگه نمیخوای خوش اومدی! برای من ارزش داره که یکی محترمانه پاسخ مشترک رو میده و قبول میکنه که در سرویس دهی مخابرات اختلال زیاد وجود داره.

در ضمن بخش پشتیبانی نبود، من از سایت مخابرات با شماره ای که نوشته "مدیرکل بازرسی،ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات" تماس گرفتم و اونجا شماره ذکر شده در پست قبلی رو دادن و گفتن برای adsl با اون بخش تماس بگیرید.

منم گفتم که در خبرها فقط گفتن برای مشترکین جدید ولی تاکید کرد که نه برای تمام مشترکین هست و جدید و قدیم نداره اگر جایی هم گفتن فقط مشترکین جدید اشتباه شده. دیگه شماره تماس رو گذاشتم خودتون میتونید تماس بگیرید بپرسید من چی بگم.

به هر حال من ترجیح دادم حرفم رو به یکی بزنم تا اینکه دست روی دست بذارم و منتظر بشینم.

Boushvek
01-10-2013, 15:51
برای شماها ملی بوده واسه ما به کل قطع بوده از دیشب!

الان هم اختلال شدید داره.

من پیشنهاد میکنم که همه ما شکایت بنویسیم ارسال کنیم به سازمان تنظیم مقررات. حداقلش اینه که وقتی تعداد شکایات زیاد باشه میفهمن که کاربرا چقدر ناراضی هستن از این وضع سرویس دهی اینا.

بابت زمان هایی که اختلال دارن هم که هیچ مبلغی رو به کاربر برنمی گردونن، خیلی راحت پول میگیرن و سرویسی ارائه میکنن که هر چند روز یک بار اختلال و قطعی داره.

شرم آوره واقعا.

آقا جان یه مشکلی که هست اینه که شما فکر میکنید مشکل اینترنت ناشی از خریّت و بیسوادی اون ابلهی که نشسته اونجا یا کمبود امکانات سخت افزاری مخابرات از قبیل نداشتن پورت و این شر و ورا هست ولی در واقع اینطور نیست. قبلن هم گفتم این مشکلات به صورت کاملا برنامه ریزی شده و سیستماتیک از طرف یک مشت روان پریش که این مملکت رو اشغال کردن و هدفی جز نابودی ایران و سلب آسایش ایرانی ها ندارن، اعمال میشه که با روح و روان مردم این مملکت بازی بشه، وگرنه رفع مشکلات و افزایش سرعت ظرف سه سوت حل شدنی هست

aminharirchi
01-10-2013, 16:41
دوستان کسیییی چرا جواب نمی ده؟؟؟؟؟:n03:
تو تهران رو خط فیبر کسی سرویس گرفته از مخابرات؟ چه کارایی باید انجام داد؟.من مرکز مخابراتی جماران هستم.

Kianoosh
01-10-2013, 16:57

می ری گوگل می زنی جنیفر لوپر دو تا آخوندی با ریش دو متری می یاد :n08:آموزش با پای چپ بری دستشویی یا راست :n02:

آره خب 35 سال به ملت همه مدل فرو کردن دیگه این اینترنت که چیزی نیست!:n09:شب دراز است ...

اینایی که جواب من و شما رو میدن که کاره ای نیستن، اونایی که دزدی میکنن جواب تلفن من و شما رو نمیدن!

توی مملکتی که زنگ میزنی isp میگی اختلال داره انکار میکنه و تازه برمیگرده میگه همینه که هست، اگه نمیخوای خوش اومدی! برای من ارزش داره که یکی محترمانه پاسخ مشترک رو میده و قبول میکنه که در سرویس دهی مخابرات اختلال زیاد وجود داره.

در ضمن بخش پشتیبانی نبود، من از سایت مخابرات با شماره ای که نوشته "مدیرکل بازرسی،ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات" تماس گرفتم و اونجا شماره ذکر شده در پست قبلی رو دادن و گفتن برای adsl با اون بخش تماس بگیرید.

منم گفتم که در خبرها فقط گفتن برای مشترکین جدید ولی تاکید کرد که نه برای تمام مشترکین هست و جدید و قدیم نداره اگر جایی هم گفتن فقط مشترکین جدید اشتباه شده. دیگه شماره تماس رو گذاشتم خودتون میتونید تماس بگیرید بپرسید من چی بگم.

به هر حال من ترجیح دادم حرفم رو به یکی بزنم تا اینکه دست روی دست بذارم و منتظر بشینم.

پس اینا که کاملا آگاهانه جواب سربالا میدن و میپیچونن پاک و منزه هستند دیگه بله؟!برای رضای خدا هم نشستن اونجا حقوق نمیگیرن که از همون پول دزدی ها!!:n06:شما انقدر خوشحالی که یک نفر وظیفه ای که براش حقوق میگیره رو انجام میده!؟یا واقعا شما فکر میکنی مسئول و تصمیم گیرندش نمیدونه وضعیت اینترنت اسفناکه؟!اگه قرار باشه مردم ایران به اینترنت و محتوای آزاد بدون سانسور و با کیفیت بالا دسترسی داشته باشن ممکنه کمی رشد علمی و فرهنگی پیدا کنن دیگه سواری نمیدن به این جماعت!اونوقت چرندیات اینها رو کی گوش کنه!؟یعنی واقعا هنوز فکر میکنید مشکل سخت افزارها و زیرساخت و پهنای باند و .... هست!؟یعنی اراده وجود داره برای خدمات با کیفیت !؟!:n18:

آقا جان یه مشکلی که هست اینه که شما فکر میکنید مشکل اینترنت ناشی از خریّت و بیسوادی اون ابلهی که نشسته اونجا یا کمبود امکانات سخت افزاری مخابرات از قبیل نداشتن پورت و این شر و ورا هست ولی در واقع اینطور نیست. قبلن هم گفتم این مشکلات به صورت کاملا برنامه ریزی شده و سیستماتیک از طرف یک مشت روان پریش که این مملکت رو اشغال کردن و هدفی جز نابودی ایران و سلب آسایش ایرانی ها ندارن، اعمال میشه که با روح و روان مردم این مملکت بازی بشه، وگرنه رفع مشکلات و افزایش سرعت ظرف سه سوت حل شدنی هست

جالب اینه که اینا حرف و عملشون بنا و بقایی نداره همه چیز در منافع خودشون خلاصه میشه 35 سال مرگ بر امریکا شعار بود و هیولا استکبار جهانی آدمخوار امریکا رو میزدن تو سر مردم و مسبب همه مشکلات میدونستن و قطع رابطه!امروز میفرمایند مرگ بر امریکا که آیه قرآن نیست میتونیم حذفش کنیم!نرمش قهرمانانه!!چرا چون خودشون به خطر افتادن دلشون به حال من و شما که نسوخته!3 دهه تحریمیم 3 دهه آمار تورم بیکاری ارزش پول ملی مقابل دلار و طلا رو نگاه کنی همه چیز واضحه تا الان تحریمها ظالمانه و غیر انسانی نبوده دهن مردم که آسفالت میشد ایرادی نداشت یک جنسی رو 3 برابر قیمت باید مردم میخرن از دست 2 واسطه مشکلی نبود!مقاومت ملی و مبارزه با شیطان بزرگ بود الان که به تحریم نفت رسید و منبع درآمد خود ,وابستگان داخلی و خارجی قطع شد دیگه غیر انسانی شد تحریمها از کاغذ پاره دراومدن بریم مذاکره کنیم!

پس یه روزی اگه لازم باشه برای حفظ نظام که اوجب واجباته ممکنه پورن هم از رسانه ملی پخش بشه!:n08:ولی خب ...

rioman
01-10-2013, 21:14
برای استفاده از اینترنت حجمی تو کدوم قسمت سایت مخابرات باید تقاضا بدیم؟
چون فقط پهنای باند نامحدود رو گذاشتند.

m2fard
01-10-2013, 21:50
سلام به همگی
داشتم نوشته های دوستان رو میخوندم و اینطور که فهمیدم اینترنتشون ترکیده. اما من تا حالا تو این مدت 1 سال و نیمی که دارم از مخابرات استفاده میکنم مشکلی نداشتم. تا چند روز پیش 256 داشتم و باهاش آنلاین هم نگاه میکردم. از چند روز پیش هم که 1 مگ شدم هم تا حالا مشکلی نداشتم. تماشای آنلاینش هم خیلی خیلی خیلی بهتر شده. اصلا هم قطع نشده تا حالا. همین دیشب حدود ساعت 12:30 رفتم 8 گیگ گذاشتم دانلود شه، امروز بعد از ظهر تموم شد. اصلا هم افت سرعت نداشتم. سرعت دانلود بین 130 تا 140 بود همش. الان هم دارم 12 گیگ دانلود میکنم. :n01:

m2fard
01-10-2013, 21:56
دوستان کسیییی چرا جواب نمی ده؟؟؟؟؟:n03:
تو تهران رو خط فیبر کسی سرویس گرفته از مخابرات؟ چه کارایی باید انجام داد؟.من مرکز مخابراتی جماران هستم.

من خطم فیبر نوریه و از مخابرات سرویس میگیرم. کاری نمیخواد بکنی که. میری مخابرات و میگی اینترنت میخوام. اونا هم دو حالت داره چی بگن: ۱- یا میگن فعلا رو فیبر اینترنت نمیدیم و چند ماه باید صبر کنید (آخه این بستگی به مرکز مخابراتی داره) ۲- میدن و خیالت راحت میشه.

666hamed666
01-10-2013, 21:59
سلام به همگی
داشتم نوشته های دوستان رو میخوندم و اینطور که فهمیدم اینترنتشون ترکیده. اما من تا حالا تو این مدت 1 سال و نیمی که دارم از مخابرات استفاده میکنم مشکلی نداشتم. تا چند روز پیش 256 داشتم و باهاش آنلاین هم نگاه میکردم. از چند روز پیش هم که 1 مگ شدم هم تا حالا مشکلی نداشتم. تماشای آنلاینش هم خیلی خیلی خیلی بهتر شده. اصلا هم قطع نشده تا حالا. همین دیشب حدود ساعت 12:30 رفتم 8 گیگ گذاشتم دانلود شه، امروز بعد از ظهر تموم شد. اصلا هم افت سرعت نداشتم. سرعت دانلود بین 130 تا 140 بود همش. الان هم دارم 12 گیگ دانلود میکنم. :n01:

شما احتمالآ با از ما بهترون دستت تو یه کاسه اس.

تست پینگ هم اکنون : :n21:

Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=229ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=225ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=227ms TTL=48
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=228ms TTL=48
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=224ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=226ms TTL=48
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out

m2fard
01-10-2013, 22:30
شما احتمالآ با از ما بهترون دستت تو یه کاسه اس.

نه والله. :n24: من فکر میکنم کیفیت خدمات مراکز مخابراتی با هم فرق میکنه. :n25:تعداد مشترکین هم بی تاثیر نیست اما مرکز مخابراتی من یکی از شلوغترین مراکز مخابراتیه. تعداد مشتریاش خیلی زیاده. پارسال وقتی رفتم اقدام کردم خیلی شانسی یه پورت خالی مونده بود.

فرخند
01-10-2013, 22:53
وضعیت از دیروز واقعا خراب شده :n03: بعد بی وجدان ها میان تعرفه ها رو هم گرون میکنن.

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=295ms TTL=53
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.

bankggs
01-10-2013, 23:10
سلام و خدمت دوستان- حدود دو روزه خیلی صفحات با مشکل و مصیبت باز میشن سرعت دانلود کم شده همیشه من با 60 دانلود میکردم الان با 40 نهایتش 50 شده پینگ هم که دو ساعت خوبه دو روز (512

The Dreadnaught
02-10-2013, 01:02

نمیدونم از کجای حرفام برداشت کردید که من اینطوری که شما میگی فکر میکنم!

بنده هم کاملا در جریان حرفایی که زدی هستم ولی میگم بهتره که هر جایی که میتونیم، حرفمون رو بزنیم و سایرین رو هم تشویق کنیم که از هر فرصتی برای زدن حرفاشون استفاده کنن.

پس اینا که کاملا آگاهانه جواب سربالا میدن و میپیچونن پاک و منزه هستند دیگه بله؟!برای رضای خدا هم نشستن اونجا حقوق نمیگیرن که از همون پول دزدی ها!!:n06:شما انقدر خوشحالی که یک نفر وظیفه ای که براش حقوق میگیره رو انجام میده!؟یا واقعا شما فکر میکنی مسئول و تصمیم گیرندش نمیدونه وضعیت اینترنت اسفناکه؟!اگه قرار باشه مردم ایران به اینترنت و محتوای آزاد بدون سانسور و با کیفیت بالا دسترسی داشته باشن ممکنه کمی رشد علمی و فرهنگی پیدا کنن دیگه سواری نمیدن به این جماعت!اونوقت چرندیات اینها رو کی گوش کنه!؟یعنی واقعا هنوز فکر میکنید مشکل سخت افزارها و زیرساخت و پهنای باند و .... هست!؟یعنی اراده وجود داره برای خدمات با کیفیت !؟!:n18:

منم کاملا موافقم که اراده ای برای بهبود وضع اینترنت از طرف اینا وجود نداره و برعکس دوست دارن اینجا مثل کره شمالی باشه! ولی یه جاهایی مجبور میشن فضا رو کمی بازتر کنن (و البته هر وقت که ببینن امکانش هست دوباره همون روال سابق رو پیش میگیرن) خب هر چقدر مردم عادت کنن به اینکه حرفاشون رو بزنن و دست روی دست نذارن تماشا کنن، امید بیشتری هست که بتونن بخش بیشتری از حقوق خودشون رو بگیرن.

الان یه عده فکر میکنن الان رفتن به رئیس جمهور جدید رای دادن ایشون هم قراره براشون مملکت گل و بلبل راه بندازه و خودشون رفتن خونه نشستن دارن gem نگاه میکنن!

والا تا اونجایی که یادمه، اگه اشتباه نکنم شما تو همین تاپیک که با دیگران بحث میکردین میگفتین باید تلاش کنید اینترنت هم بشه مثل موبایل و ماهواره و حساسیت هایی که روش هست به مرور زمان برداشته بشه.

خب چطوری تلاش کنیم ؟ یه راهش اینه که حرفامون رو بزنیم دیگه ، نه؟

راهکار بهتری در جهت این عمل اگه سراغ دارید بفرمایید.

Kianoosh
02-10-2013, 02:06
بله نصف شبه و همه چیز خوب :دی

m64m64
02-10-2013, 09:14
باورم نمیشه بعد از چند ماه دارم یه پینگ خوب (120) ! از مخابرات میگیرم رو سرور های خارجی! این چند وقته روی 300 و 200 می چرخید !
حالا این همه ذوق کردم یه ساعت دیگه دوباره همونجوری میشه : )))))))))))))

rioman
02-10-2013, 09:22
باورم نمیشه بعد از چند ماه دارم یه پینگ خوب (120) ! از مخابرات میگیرم رو سرور های خارجی! این چند وقته روی 300 و 200 می چرخید !

دوست عزیز

از چه DNS استفاده می کنین؟

navid_pmb
02-10-2013, 09:24
منم دیروز سرویس راه افتاد 1024 سرعت دانلود 120-تا 160 بالا رفت
تو 5 ساعت 2 گیگ و 500 مگ دانلود کردم
امیدوارم تغییر نکنه!!!!
سلمان فارسی!

Ali.Larson
02-10-2013, 10:32

نامحدود 512

rioman
02-10-2013, 10:33
بله نصف شبه و همه چیز خوب :دی

اینم برای من :

بنظر شما برای یک مگ مخابرات این قابل قبول هست؟

rioman
02-10-2013, 10:39

نامحدود 512

پینگ شما بهتر از یک مگ هست!

اینم یه تست دیگه:

sadegh_195
02-10-2013, 10:58
سلام دوستان یه سئوال. کسی جدیدا تو مرکز امامت تهران از مخابرات اینترنت گرفته؟(تو یکی دو ماهه اخیر) اگه گرفته بگه میخاوم یکی دو سئوال ازش بپرسم.

m64m64
02-10-2013, 11:21
دوست عزیز

از چه DNS استفاده می کنین؟
بیا دیدی گفتم دوباره همونجوری میشه به 1 ساعت نکشید :))))) خراب شد رفیق رفت رو همون 300 دوباره ! با پینک خوده مخابرات 217.218.127.127

rioman
02-10-2013, 11:52
اگه سرویس محدود باشه معمولا سرعت دانلود بالاتر میره
آیا در مورد پینگ هم اینطوریه؟
یعنی بالاتر میره؟

Armin.Computer
02-10-2013, 12:15
اینم برای من :

با این سرور خوب به نظر می یاد

rioman
02-10-2013, 12:32
با این سرور خوب به نظر می یاد

دانلودم هم بد نیست 120-130
ولی ویدئو آنلاین نمیتونم ببینم؟
بنظرتون مشکل کجاست؟

m64m64
02-10-2013, 14:14
بنظرتون مشکل کجاست؟
احتمال زیاد پینگته، یا قیلترشکنته

rioman
02-10-2013, 14:17
احتمال زیاد پینگته، یا قیلترشکنته

چیز شکن ندارم.
این پینگ که گذاشتم خوب نیست؟
یعنی خیلی باید کمتر باشه؟

keyvan360
02-10-2013, 15:17
چیز شکن ندارم.
این پینگ که گذاشتم خوب نیست؟
یعنی خیلی باید کمتر باشه؟

این پینگ با امریکا جزو خیلی خوب ها محسوب میشه. اگر زیر 200 بیاد که احتمال ش خیلی کم هست، دیگه عالی میشه.

mohamad021
02-10-2013, 15:30
سرویس 2 مگ مخابرات چقدر سرعت میده ؟؟؟

Kianoosh
02-10-2013, 16:57

آره یه زمانی همیشه رنج 100 بود الان 300 شده که اینا از نشانه های بهبود کیفیت و چیزایی هست که مسئول و پشتیبانی و ... میگن!:n21:

اینم برای من :

اگه تمام روز این باشه اشکالی ندارد در غیر اینصورت (دزدی) حرام است!:n02:

بنظرتون مشکل کجاست؟

ارتباطی با پینگ نداره خیلی مشکل سرعت تک کانکشن هست که طول روز خراب میشه و میاد حدود 10-30 همون ساعات غیر پیک تست کنی 360p رو راحت میتونی ببینی!

سرویس 2 مگ مخابرات چقدر سرعت میده ؟؟؟

بستگی به خط و مرکزت داره ولی حدود 230 ...

Arrowtic
02-10-2013, 17:14
شما هم تایم اوت براتون اومده دوباره ؟ من هی میاد میره !

rioman
02-10-2013, 18:04
ارتباطی با پینگ نداره خیلی مشکل سرعت تک کانکشن هست که طول روز خراب میشه و میاد حدود 10-30 همون ساعات غیر پیک تست کنی 360p رو راحت میتونی ببینی!

من خیلی دانلود ندارم بیشتر وبگردی و گاهی آنلاین ویدئو می بینم.
بنظرتون 2 مگ با 8 گیگ ترافیک بگیرم بهتر نیست؟!

Firebirds
02-10-2013, 22:05
این افزایش تعرفه گویا منتفی شد!
وزیر فنی ارتباطات گفت این افزایش غیر قانونیه و ... !
متن کامل خبر حتما توی رسانه ها هست.

Kianoosh
02-10-2013, 22:31
من خیلی دانلود ندارم بیشتر وبگردی و گاهی آنلاین ویدئو می بینم.
بنظرتون 2 مگ با 8 گیگ ترافیک بگیرم بهتر نیست؟!

8 گیگ برای یک ماه متوسط میشه حدود 275 مگابایت روزانه با سرعت 2 مگ (فرض اینکه از حداکثر سرعت موقع استریم با کیفیت بالا و ... استفاده میشه!) میشه روزانه حدود 20 دقیقه حداکثر نیم ساعت!به نظر منم خیــــلی بهتره!:دی

Erfandotm
02-10-2013, 23:02
میخوام ISP یمو عوض کنم
افتضاحه
های وب چطوره؟؟؟

amirbrad
03-10-2013, 00:27
میخوام ISP یمو عوض کنم
افتضاحه
های وب چطوره؟؟؟

من این ماه های وب گرفتم فقط 2 روزه اول خوب بود بدجور داغون شده.

Erfandotm
03-10-2013, 00:56
من این ماه های وب گرفتم فقط 2 روزه اول خوب بود بدجور داغون شده.

جدا ؟ یه سوال داشتم ! شما نامحدود های وب دارید؟ سرعت دانلودتون چطوره؟ ذو چند

raya2
03-10-2013, 02:10
دوبازه مثل اینکه ملی سازی شروع شده. با امشب الان دقیقا دو شبه که هر شب ساعت 1.30 نصف شب, اینترنت ملیزاسیون میشه و تا چند ساعت همینجوری میمونه. یعنی اگه قبل این ساعت بخوابی و دو تا فایل از سرورهای خارجی برای دانلود گذاشته باشی, صبح پا میشی میبینی چیزی دانلود نشده... چرا یه دفعه ملیش نمیکنن مارو خلاص کنن؟!

mohammad_87
03-10-2013, 03:23
سلام
اینترنت من گاهی اوقات تماما قطع میشه.اصلا هیچ سایتی رو باز نمیکنه و کنار ساعت روی آیکون internet access هم اخطار زرد رنگ میاد ولی در این حالت چراغ dsl مودم روشنه!حتیی با موبایل هم وصل میشم چیزی باز نمیکنه
این مشکل رو شما هم داشتید؟یا ممکنه از مودم باشه؟

Erfandotm
03-10-2013, 03:46
سلام
اینترنت من گاهی اوقات تماما قطع میشه.اصلا هیچ سایتی رو باز نمیکنه و کنار ساعت روی آیکون internet access هم اخطار زرد رنگ میاد ولی در این حالت چراغ dsl مودم روشنه!حتیی با موبایل هم وصل میشم چیزی باز نمیکنه
این مشکل رو شما هم داشتید؟یا ممکنه از مودم باشه؟

بله ! چند شبه! مشکل از شما نیست! مشکل از مخابراته!

mohammad_87
03-10-2013, 04:25
بله ! چند شبه! مشکل از شما نیست! مشکل از مخابراته!
البته فقط شبهای اخیر نبوده و قبلا هم بوده اما اواخر بیشتر شده
بیشتر آخر شب یا صبح زود این اتفاق میفته

bayern
03-10-2013, 10:02
سلام
دوستان میخوام از طریق صفحه مخابرات که با یوزرمون وارد میشیم درخواست یک مگ رو بدم.الان 512 دارم.نامحدود هستش
وقتی درخواست یک مگ بدم محدودم که نمیکنن؟
بعد اصلا به درخواست رسیدگی میکنن؟
ممنون

Erfandotm
03-10-2013, 10:20
سلام
دوستان میخوام از طریق صفحه مخابرات که با یوزرمون وارد میشیم درخواست یک مگ رو بدم.الان 512 دارم.نامحدود هستش
وقتی درخواست یک مگ بدم محدودم که نمیکنن؟
بعد اصلا به درخواست رسیدگی میکنن؟
ممنون

بله به درخواستتون رسیدگی میکنن! خیلی سریع هم معمولا رسیدگی میکنن! :n04:

نه محدود نمیشید
اما پیشنهاد من اینه که بزارید سر ماه درخواست افزایش بدید که تو محاسبه تعرفه تو قبض هم راحت تر باشه

Erfandotm
03-10-2013, 10:21
البته فقط شبهای اخیر نبوده و قبلا هم بوده اما اواخر بیشتر شده
بیشتر آخر شب یا صبح زود این اتفاق میفته

من هم هرازگاهی به این مشکل میخورم! اگر احساس میکنید غیر طبیعی هست با مرکز مخابراتتون تماس بگیرید!

amirbrad
03-10-2013, 11:52
جدا ؟ یه سوال داشتم ! شما نامحدود های وب دارید؟ سرعت دانلودتون چطوره؟ ذو چند

من محدود دارم دوست عزیز. تو تیپیک خودش سوال کنید شاید کسی نامحدود داشته باشه.

amirkalak6
03-10-2013, 12:03
دوستان هیچ راهی هست که این اینترنتو پولشو کاری کرد رو قبض نیاد و با کارت پرداخت کرد؟؟

Erfandotm
03-10-2013, 12:10
دوستان هیچ راهی هست که این اینترنتو پولشو کاری کرد رو قبض نیاد و با کارت پرداخت کرد؟؟

یه قسمت داره که بصورت شارژی بشه !

اطلاعات دقیقی ندارم اما میدونم میشه!

amirkalak6
03-10-2013, 12:32
من لینکشو زدم کارنمیکنه

bayern
03-10-2013, 12:38
سلام
یک مگ مخابرات سرعت دانلودش باید روی چند باشه؟
من الان از 512 تبدیل به یک مگ گردم
ولی سرعت رو که تست کردم بین 91 تا 97 هستش؟
کم نیستش؟
شنیدم حدود 130 باید باشه اخه
ممنون میشد کمک کنید

Erfandotm
03-10-2013, 12:49
سلام
یک مگ مخابرات سرعت دانلودش باید روی چند باشه؟
من الان از 512 تبدیل به یک مگ گردم
ولی سرعت رو که تست کردم بین 91 تا 97 هستش؟
کم نیستش؟
شنیدم حدود 130 باید باشه اخه
ممنون میشد کمک کنید

چرا کمه! باید 110 باشه حداقل

bayern
03-10-2013, 12:56
چرا کمه! باید 110 باشه حداقل

الانم ثابت نیست.هی میاد 40 یا 50 بعد میپره میره رو 120 باز هی میاد پایین.
اصلا فعلا که ثابت نیستش

Erfandotm
03-10-2013, 13:36
الانم ثابت نیست.هی میاد 40 یا 50 بعد میپره میره رو 120 باز هی میاد پایین. اصلا فعلا که ثابت نیستش فعلا وضع مخابرات خرابه یه سوال! شما میتونید از کریو استفاده کنید؟

rioman
03-10-2013, 14:12
امروز یه فایل میخواستم دانلود کنم که قابلیت رزیوم نداشت و فقط یک کانکشن میداد.
اما سرعت دانلود از 15-16 بالاتر نمیرفت.
سرعت 130 موقعی هست که 8 تا کانکشن بشه گرفت.
مشکل از تنظیمات سیستم من هست یا مخابرات خودش بسته؟! :n03:

bayern
03-10-2013, 14:14
فعلا وضع مخابرات خرابه یه سوال! شما میتونید از کریو استفاده کنید؟

من کریو ندارم.ولی از تونل استفاده میکنم که فعلا مشکلی نداره و باز میکنه

Erfandotm
03-10-2013, 14:15
امروز یه فایل میخواستم دانلود کنم که قابلیت رزیوم نداشت و فقط یک کانکشن میداد.
اما سرعت دانلود از 15-16 بالاتر نمیرفت.
سرعت 130 موقعی هست که 8 تا کانکشن بشه گرفت.
مشکل از تنظیمات سیستم من هست یا مخابرات خودش بسته؟! :n03:

نه عزیز مشکل از شما نیست!

XENON24
03-10-2013, 16:15
فعلا وضع مخابرات خرابه یه سوال! شما میتونید از کریو استفاده کنید؟

کریو مشکلی نداره..

Erfandotm
03-10-2013, 16:43
کریو مشکلی نداره..

ممنون مرسی ! پس مشکل از اکانت منه !

amirkalak6
03-10-2013, 17:33

???????????????

mohammad_87
03-10-2013, 18:00
من هم هرازگاهی به این مشکل میخورم! اگر احساس میکنید غیر طبیعی هست با مرکز مخابراتتون تماس بگیرید!
ممنون
فکر میکردم مودمم مشکل داره.پس مشکل از مخابراته

Erfandotm
03-10-2013, 18:14
بچه ها یه سوال

یه v p n دارم وصل میشه اما نمیتونم هیچ صفحه ای رو باهاش باز کنم...

مشکل از چیه؟؟؟

brothers000
03-10-2013, 19:40
یه سوال و در عین حال بازگویی تجربه ی پاسخگویی مخابرات !

اول سوالمو میپرسم :
مگه نباید وقتی مثلا سرویس 256 کیلوبیت میگیریم سرعت آپلود هم رو همین عدد یا حداقل حوالی این عدد بسته شده باشه ؟
تا جایی که من خبر دارم باید همینطور باشه
از اونجایی که معمولا برای بروزرسانی وبلاگ و از این قبیل موارد نیاز دارم اقلا سرعت آپلودم حوالی سرعت دانلودم باشه، از صفحه اعلام خرابی مخابرات این قضیه رو اطلاع دادم و خواستار افزایش سرعت آپلود سرویسم از 128 کیلوبیت (که عدد دقیقش 127 بود) به 256 کیلوبیت شدم !
بعد از دریافت شماره پیگیری و گذشت یکی دو روز، از صفحه ی پیگیری با این عنوان مواجه شدم که پیگیری مشکلم در وضعیت "دایری یا اتمام کار" قرار گرفته !
بعد که رفتم و از صفحه تنظیمات مودم چک کردم دیدم به جای افزایش سرعت آپلود سرویسم، در کمال ناباوری سرعت آپلودم رو به عدد 123 کاهش دادن !
الانم که میخوام مجددا تو صفحه اعلام خرابی این قضیه رو پیگیری کنم، بهم شماره پیگیری نمیده و مجدد صفحه اولیه میاد !
جای بسی تشکر و قدرانی داره این پاسخگویی ! :n21:

cool11
03-10-2013, 20:13
یه سوال و در عین حال بازگویی تجربه ی پاسخگویی مخابرات !

اول سوالمو میپرسم :
مگه نباید وقتی مثلا سرویس 256 کیلوبیت میگیریم سرعت آپلود هم رو همین عدد یا حداقل حوالی این عدد بسته شده باشه ؟
تا جایی که من خبر دارم باید همینطور باشه
از اونجایی که معمولا برای بروزرسانی وبلاگ و از این قبیل موارد نیاز دارم اقلا سرعت آپلودم حوالی سرعت دانلودم باشه، از صفحه اعلام خرابی مخابرات این قضیه رو اطلاع دادم و خواستار افزایش سرعت آپلود سرویسم از 128 کیلوبیت (که عدد دقیقش 127 بود) به 256 کیلوبیت شدم !
بعد از دریافت شماره پیگیری و گذشت یکی دو روز، از صفحه ی پیگیری با این عنوان مواجه شدم که پیگیری مشکلم در وضعیت "دایری یا اتمام کار" قرار گرفته !
بعد که رفتم و از صفحه تنظیمات مودم چک کردم دیدم به جای افزایش سرعت آپلود سرویسم، در کمال ناباوری سرعت آپلودم رو به عدد 123 کاهش دادن !
الانم که میخوام مجددا تو صفحه اعلام خرابی این قضیه رو پیگیری کنم، بهم شماره پیگیری نمیده و مجدد صفحه اولیه میاد !
جای بسی تشکر و قدرانی داره این پاسخگویی ! :n21:

شما اول بفرمایید از کجا خبر دارید

الان آپلود 256 روی 96 بسته میشه!

به جاش دانلود رو 288 میذارن

Tehranshahr
04-10-2013, 02:03
آپلود مخابرات فاجعس،۱مگش رو 256 بسته شده و ۲مگ رو 512

fg_war2000
04-10-2013, 14:09
دوستان اینجا کسی از منطقه مخابراتی هجرت سرویس مخابرات داره ؟ میخوام ببینم از لحاظ قطعی و سرعت چجوریاست . اگه کسی هست ممنون میشم جواب بده.

{sahand}
04-10-2013, 14:25

A اول ADSL برای asymmetric به معنی نامتقارن هست، سرعت دانلود و آپلود هرچی به هم نزدیک بشن (یعنی متقارن بشن) نویز بالاتر می‌ره.
اساس ADSL اینه که سرعت آپلود خیلی پایین‌تر باشه.

rioman
04-10-2013, 19:06
با توجه به اینکه وزیر ارتباطات گفته هر گونه افزایش تعرفه ها غیرقانونی هست
فکر می کنین مخابرات اینترنت رو گرون کنه یا با قیمت قبل حساب کنه؟

Erfandotm
04-10-2013, 19:10
با توجه به اینکه وزیر ارتباطات گفته هر گونه افزایش تعرفه ها غیرقانونی هست
فکر می کنین مخابرات اینترنت رو گرون کنه یا با قیمت قبل حساب کنه؟
قیمت قبل و کیفیت بدتر از قبل

rioman
04-10-2013, 19:27
قیمت قبل و کیفیت بدتر از قبل

من 256 داشتم و 12500 میدادم.
عقلم رو از دست دادم رفتم یک مگ گرفتم که 43000 تو سایت زده.
حداقل وقتی اون 256 قطع میشد اینقدر دلم نمی سوخت.
با یک مگ در حد همون 256 استفاده می کنم و بیشتر از 3 برابر پول میدم.
که چی بشه؟
امروز خواستم یه فیلم دانلود کنم که دو تا کانکشن میداد و سرعت 20-26 نوسان میکرد.
از خیرش گذشتم و کنسل کردم.
تک کانکشن سرعتم 16 ست. :n03:

این تست سرعتم :

Erfandotm
04-10-2013, 20:37
من 256 داشتم و 12500 میدادم.
عقلم رو از دست دادم رفتم یک مگ گرفتم که 43000 تو سایت زده.
حداقل وقتی اون 256 قطع میشد اینقدر دلم نمی سوخت.
با یک مگ در حد همون 256 استفاده می کنم و بیشتر از 3 برابر پول میدم.
که چی بشه؟
امروز خواستم یه فیلم دانلود کنم که دو تا کانکشن میداد و سرعت 20-26 نوسان میکرد.
از خیرش گذشتم و کنسل کردم.
تک کانکشن سرعتم 16 ست. :n03:

این تست سرعتم :

پینگ سرعتتون گویای همه چیزه!!!!!

واقعا متاسفم....فقط به فکر پول هستند...

دریغ از ذره ای خدمات! :n23:

amirmufc
04-10-2013, 22:37
چه جوریه اوضاع مخابرات تو تهران الان !؟ من میخوام بگیرم، دوستان کسی اگه هر نکته ای داره بگه ، ممنون میشم واقعا ، مثلا سرعت که انشاا.. فیکس هست روی همون سرویسی که اعلام میکنن؟ و اوضاع پینگ چه جوریه !!!؟

ضمن اینکه چرا مخابرات تهران دیگه محدود نداره !؟ عجیبه وافعا !!!!! اون محدودا نسبت به سرویس های نامحدود طبق تجربه ای که خودم تو شهرستان دارم ، پینگ بهتری دارند..

rioman
04-10-2013, 23:19
چه جوریه اوضاع مخابرات تو تهران الان !؟ من میخوام بگیرم، دوستان کسی اگه هر نکته ای داره بگه ، ممنون میشم واقعا ، مثلا سرعت که انشاا.. فیکس هست روی همون سرویسی که اعلام میکنن؟ و اوضاع پینگ چه جوریه !!!؟

ضمن اینکه چرا مخابرات تهران دیگه محدود نداره !؟ عجیبه وافعا !!!!! اون محدودا نسبت به سرویس های نامحدود طبق تجربه ای که خودم تو شهرستان دارم ، پینگ بهتری دارند..

تهران هم محدود داره.

amirmufc
05-10-2013, 00:33
تهران هم محدود داره.

اخه میدونید ، سایت 2020 رفتم ، تعرفه محدود نداره ! سایت tct هم همینطور... حتی رفتم مرکز مخابراتی منطقه 3 تهران ، گفتن نه محدود نداریم !! خلاصه تناقض عجیبیه ! نمیدونم چه کنم !!

بالاخره داره یا نه !

amirbrad
05-10-2013, 00:43
اخه میدونید ، سایت 2020 رفتم ، تعرفه محدود نداره ! سایت tct هم همینطور... حتی رفتم مرکز مخابراتی منطقه 3 تهران ، گفتن نه محدود نداریم !! خلاصه تناقض عجیبیه ! نمیدونم چه کنم !!

بالاخره داره یا نه !

بعضی مناطق بعد از عید بطور ازمایشی اورده بودن به 2020 زنگ بزنید میگه مخابرات شما داره یانه. مخابرات مدنی مثلا داره و عالی هم بود 2 مگ رو 4 بسته شده بود با سرعت تک لینک عالی و پینگ خوب.

rioman
05-10-2013, 07:54
بعضی مناطق بعد از عید بطور ازمایشی اورده بودن به 2020 زنگ بزنید میگه مخابرات شما داره یانه. مخابرات مدنی مثلا داره و عالی هم بود 2 مگ رو 4 بسته شده بود با سرعت تک لینک عالی و پینگ خوب.

سیاست مخابرات اینه که کاربرا سرویس محدود بگیرن که هم به ظاهر مشکل سرعت و پینگ حل بشه
و هم بتونن گیگ اضافه رو با قیمت بالا به ملت غالب کنن.
شما به نحوه محاسبه گیگ اضافه در جدولی که گذاشتم دقت کنین.
اگه شما به فرض 15 گیگ اضافه مصرف کنین اون 5 گیگ اولش رو 4000 تومن حساب می کنه
نمیاد بگه چون مصرفت بالا بوده پس 2000 حساب بشه.
یعنی کسی 2 گیگ استفاده کرده 4000 باشه کسی 12 گیگ استفاده کرده 2000 باشه.
میاد 5 گیگ اول رو 4000 میزنه تا قیمت نهایی بالا بره.
سرعت رو هم بخاطر کاربر بالا نمیبره بخاطر اینکه مصرفش رو بالا ببره زیاد می کنه.

یه سوال :

تو مثالی که زدین دو مگ با 8 گیگ ترافیک چه کاربری داره؟
اگه فقط وبگردی باشه که 128 هم کفاف میده.
دانلود که نمیشه کرد
ویدئو و فیلم هم نمیشه دید
چون ترافیک فورا تموم میشه.
پس این دو مگ حالا رو 10 مگ هم بسته بشه به چه دردی میخوره؟

rioman
05-10-2013, 07:55

بالاخره داره یا نه !

به 2020 زنگ بزنین یا برین مرکز مخابراتی

rioman
05-10-2013, 07:57
چی میشد همیشه اینطوری باشه؟

trackshare
05-10-2013, 08:04
دوستان کسی نمی دونه چطور می شه اینترنت تجازی برای شرکت ها هست سفارش داد ؟

rioman
05-10-2013, 08:53
دوستان کسی نمی دونه چطور می شه اینترنت تجازی برای شرکت ها هست سفارش داد ؟

باید برین مرکز مخابراتی و مدارکی رو که میخوان براشون ببرین.
10 مگ ماهی 400 تومن!

Firebirds
05-10-2013, 08:54
سیاست مخابرات اینه که کاربرا سرویس محدود بگیرن که هم به ظاهر مشکل سرعت و پینگ حل بشه

یه سوال :

دانلود که نمیشه کرد

البته یک کاربر پنهان هم داره، اونم اینکه گند 24 ساعته میزنه به سرویس های نامحدود.
الان تقریبا از ساعت 2 شب تا 7 صبح همه تک کانکشن سرعت کامل رو میگیرن، حالا شما فرض کن مخابرات پس فردا بیاد بگه از ساعت 2 تا 7 برای سرویس های محدود رایگان هست! اونا با ضریب اشتراک 1 به 8 ، بسته شدن خطشون رو 4 مگ !
نامحدود ها با ضریب اشتراک 1 به 10 و سرعت اسمی !!! چه شود!!!

دیگه آخرشو خودتون بخونید...

sadegh_195
05-10-2013, 09:02
سلام دوستان. آدرس اون بخشی که میتونی سرویس درخواستی رو تغییر بدی چیه؟
مخابرات یه کلمه کاربری با فرمت hde2055242@tct7 به من داده که وقتی تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد میکنم میزنه معتبر نمیباشد؟دلیلش چی میتونه باشه؟
سرویس رو 5 شنبه گرفتم و هنوز ازش استفاده نکردم
میتونید راهنمائی کنید؟

trackshare
05-10-2013, 09:09
باید برین مرکز مخابراتی و مدارکی رو که میخوان براشون ببرین.
10 مگ ماهی 400 تومن!

10 مگ با 400 گیگ 400 هست نه نامحدود قبلا نامحدود 1.2 میلیون می دادن الان دیگکه نمی دن .

دوستان کسی تجربه داشته برای خرید اینترنت تحازی یا شرایط رو کامل بدونه ؟

rioman
05-10-2013, 09:13
سلام دوستان. آدرس اون بخشی که میتونی سرویس درخواستی رو تغییر بدی چیه؟
مخابرات یه کلمه کاربری با فرمت hde2055242@tct7 به من داده که وقتی تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد میکنم میزنه معتبر نمیباشد؟دلیلش چی میتونه باشه؟
سرویس رو 5 شنبه گرفتم و هنوز ازش استفاده نکردم
میتونید راهنمائی کنید؟

فکر کنم تا یکماه نمیتونین سرویس رو تغییر بدید.

sadegh_195
05-10-2013, 09:19
فکر کنم تا یکماه نمیتونین سرویس رو تغییر بدید.

مرسی. اون پیغام خطائی که میده مال همینه؟تجربه رو داشتین؟

rioman
05-10-2013, 10:04

من وقتی خواستم سرویس رو ارتقا بدم پیغام داد که وقتی سرویس تغییر می کنه تا یکماه نمیتونی درخواست دوباره بدی.

من میتونم وارد صفحه بشم مشکلی نیست.
شاید یوزر نیم شما هنوز تو سیستم فعال نشده باشه.

sadegh_195
05-10-2013, 10:07
من وقتی خواستم سرویس رو ارتقا بدم پیغام داد که وقتی سرویس تغییر می کنه تا یکماه نمیتونی درخواست دوباره بدی.

من میتونم وارد صفحه بشم مشکلی نیست.
شاید یوزر نیم شما هنوز تو سیستم فعال نشده باشه.

مرسی بابت راهنمائیت. امروز سعی میکنم از سرویس استفاده کنم ببینم بعدش درست میشه یا نه.لطف کردی.

brothers000
05-10-2013, 10:17
سرویس 256 مخابرات مرکز کـاشـانی

سرور داخلی :

سرور خارجی :

نکته ی جالب اینکه قبلا روی نقشه موقعیت سرورم رو اصفهان نشون میداد ولی بعد از قطعی های اخیر منتقل شده به البرز !
و جالب تر اینکه سرویس اصطلاحا واسه مخابراته تهرانه !
از این موارد که بگذریم، پینگ داخلی بدک نیست ولی اینم بگه که این تست تقریبا بهترین شرایط ممکن هست !

در مورد اینترنت حجمی مخابرات برای تهران هم احساس میکنم اساس کار بد نیست !
ولی بدی اصلی اینه که اینکارو وقتی کردن که قیمت ها رو افزایش دادن !
در واقع با حذف سرعت 64 کیلوبیت و افزایش قیمت سایر سرویس ها با دلیل مثلا قانع کننده ی کاهش ضریب اشتراک، یه جورایی همون آش و کاسه ی قبلی با قیمت بیشتر فقط عاید مشتری میشه !

rioman
05-10-2013, 10:29
اینطور که وزیر ارتباطات میگه افزایش قیمت غیر قانونیه. :n24:
باید صبر کنیم ببینیم زور کدومشون بیشتره.

rioman
05-10-2013, 10:39
سرویس یک مگ :

سرور خارجی :

سرور داخلی :

امروز گوش شیطون کر اوضاع خیلی بد نیست!

amirbrad
05-10-2013, 11:26

یه سوال :

دانلود که نمیشه کرد

این بحث ها رو با من نکنید برید با وزیر ارتباطات بکنید من فقط داشتم amirmufc راهنمایی می کردم برای انتخاب سرویس.
مگر من حقتون و خوردم که اینطوری با من حرف میزنید ؟ !
در این اینکه اشتراک 1به 1 نامحدود حق همه کاربران از هر شرکتی هستش شکی نیست اما فعلا تعرفه ها اینه و باید هرکس باتوجه به نیازش انتخاب کنه. شما هم همون 128 نامحدود خودتون و ادامه بدید.

rioman
05-10-2013, 12:21
این بحث ها رو با من نکنید برید با وزیر ارتباطات بکنید من فقط داشتم amirmufc راهنمایی می کردم برای انتخاب سرویس.
مگر من حقتون و خوردم که اینطوری با من حرف میزنید ؟ !
در این اینکه اشتراک 1به 1 نامحدود حق همه کاربران از هر شرکتی هستش شکی نیست اما فعلا تعرفه ها اینه و باید هرکس باتوجه به نیازش انتخاب کنه. شما هم همون 128 نامحدود خودتون و ادامه بدید.

شما خوبین؟!! :n04:

مگه من چی گفتم؟!

amirbrad
05-10-2013, 13:24
شما خوبین؟!! :n04:

مگه من چی گفتم؟!

عالی.
ببینید من دارم دوست دیگری و راهنمایی می کنم بعدش شما میایید از من جوری سوال می کنید انگار مسیول اکانتینگ مخابراتم. اون موقع یکی از دوستان سرویس حجمی داشت راضی بود حالا من چیکار دارم نامحدود 128 به صرفه تره یا نه.
در مورد حجم هم هیچ شرکتی رعایت نمی کنه یکی 25 اضافی نمیده یکی حجم دزدی یکی 5000 تومان یکی 4000
اما در کل قصدی نداشتم دوست عزیز فقط خواستم بگم اگر اعتراضی دارین به مسیولان بگید من هم مثل شما کاربرم.

siavashjal
05-10-2013, 13:53
دوستان من می خوام از طریق سایت ثبت نام کنم اونجایی که شماره تلفن رو میزنم پیام میده این شماره قبلا رانژه بوده. داستان اینه که قبل از ما شخصی که از این شماره استفاده می کرده خط رو رانژه کرده بعدش اونا رفتن و خط هم یه مدت غیر فعال بود و از رانژه در اومد. حالا که من می خوام سرویس بگیرم پیام می ده که قبلا رانژه بوده. کسی می دونه باید چه کار کنم؟

Firebirds
05-10-2013, 15:03

با Internet Explorer سعی کنید، باید بتوانید وارد حساب خود شوید،
اگر با IE نشد، یعنی دارید اشتباه واردی میکنید.

sadegh_195
05-10-2013, 15:26
با Internet Explorer سعی کنید، باید بتوانید وارد حساب خود شوید،
اگر با IE نشد، یعنی دارید اشتباه واردی میکنید.

با IE تلاش میکنم وارد شم. چندین و چند بار هم امتحان کردم. ولی باز هم نمیشه. نام کاربری که دارم hde2055242@tct7 . ولی میزنه شناسه کاربری نامعتبر می باشد. چه باید کرد؟!!!

trackshare
05-10-2013, 16:45
مخابرات خیلی تخیلی هست هر جا زنگ می زنیم اینترنت تجاری چطوری هست اصلا کسی نمی دونه !

مثل این که فقط یک چیزی توی نمایشگاه پروندن همینطوری جو گرفته یک چیزی گفته .

cool11
05-10-2013, 17:40
با IE تلاش میکنم وارد شم. چندین و چند بار هم امتحان کردم. ولی باز هم نمیشه. نام کاربری که دارم hde2055242@tct7 . ولی میزنه شناسه کاربری نامعتبر می باشد. چه باید کرد؟!!!

شناسه ای که من دارم با hsfde شروع میشه

شاید برای شما هم همین طور باشه

یه امتحانی بکنید ضرر نداره

ali_agha1981
05-10-2013, 21:53
تو رو خدا یکی کمک کنه..
من الان حدود سه هفته است کر/یو من وصل میشه ولی هیچ سایتی قیلتری رو باز نمیکنه
سایفون و فری گیت و....هم که کـلا تعــــــطیل...
من چیکار باید بکنم ؟؟؟؟!!!!
تنها چیزی که کار میکنه سا/کس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که منم جایی نمیشاسم که اکانتش رو بفروشن..همه دارن ک/ریو و تونل و سرویس های دیگه میدن..

Firebirds
05-10-2013, 22:39

پشتیبانی، زنگ بزنی بگی پسورد یوزرت رو ریست کنه.

بعد باید بری داخل مودم پسورد جدید رو تنظیم کنی تا دوباره اینترنت وصل بشه.

Firebirds
05-10-2013, 22:39
تو رو خدا یکی کمک کنه..
من الان حدود سه هفته است کر/یو من وصل میشه ولی هیچ سایتی قیلتری رو باز نمیکنه
سایفون و فری گیت و....هم که کـلا تعــــــطیل...
من چیکار باید بکنم ؟؟؟؟!!!!
تنها چیزی که کار میکنه سا/کس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که منم جایی نمیشاسم که اکانتش رو بفروشن..همه دارن ک/ریو و تونل و سرویس های دیگه میدن..

دوست عزیز ک ر ی و کار میکنه بدون هیچ مشکلی ....

مشکل از فروشند ه شماست....

amirmufc
06-10-2013, 01:06
سرویس 512 نامحدود، نیاز به کارت دانشجویی یا ... داره !؟؟ یا به همه اشخاص میدن !؟

ضمن اینکه برای ثبت نامش ، نیاز به چه مدارک خاصی هست !؟ در واقع خط که به نام من نیست، چه چیزهایی راجع به خط لازمه !؟

alireza20202003
06-10-2013, 02:34
سرویس 512 نامحدود، نیاز به کارت دانشجویی یا ... داره !؟؟ یا به همه اشخاص میدن !؟

ضمن اینکه برای ثبت نامش ، نیاز به چه مدارک خاصی هست !؟ در واقع خط که به نام من نیست، چه چیزهایی راجع به خط لازمه !؟

سرویس هر چی خواستی بهت میدن و فی الواقع در حالت تک کانکشن هم فرقی نمیکنه چه 128 بگیری چه 2 مگ :n21: نیازی به کارت هم نیست.

برای ثبت نام خود صاحب خط + قبض + مدرک شناسایی (کارت ملی + شناسنامه)

اگه صاحب خط نیستی به شوما هم نیازی نیست :n02:

فرخند
06-10-2013, 10:50
چند روزی میشه تو ساعات شلوغ وضعیت نت حال بهم زن میشه.:n21:
ولی صبح زود فوق العاده هستش، این تست مال ساعت 9 صبح هست.

rioman
06-10-2013, 14:06
بازم بعدازظهر شد اینترنت برای خارج داغون شد: یک مگ

تا کی این وضع ادامه داره؟!
واقعا این سرویس مخابرات اصلا ارزشی نداره.

amirmufc
06-10-2013, 16:28
کسی از دوستان از وضعیت مخابرات تو منطقه 3 مخابراتی تهران ( شرق تهران ) اطلاعی داره که اوضاع چه جوریه !؟

خیلی مهمه که سرویس تو این منطقه چه وضعیتی داره واسم.. ممنون میشم..

bankggs
06-10-2013, 18:39
چند روزی میشه تو ساعات شلوغ وضعیت نت حال بهم زن میشه.:n21:
ولی صبح زود فوق العاده هستش، این تست مال ساعت 9 صبح هست.
کاملا موافق هستم- ساعات ترافیک اینترنت نت وضعش وخیم میشه ولی ساعات 9 تا 11 ظهر و 10تا7 صبح عالیه هم سرعت هم پینگ

rioman
06-10-2013, 20:59
از دوستانی که اینترنت حجمی مخابرات دارند هم خواهش می کنم تست سرعت در ساعات مختلف
روز رو بذارن تا ببینیم وضعیت سرویسهای حجمی به چه شکل هست.

با تشکر

aminharirchi
07-10-2013, 00:27
آخر سر از مبین نت بد از سه سال راحت شدم.خط مارو با هزار بدبختی از فیبر در آوردن و الان سه روزه سرویس 512 نامحدود دارم.واقعا عالیه پینگش که حرف نداره به خصوص واسه بازی آنلاین و تماس تلفنی و تصویری.سرعت دانلودشم فیکس رو 65 هست نه کمتر نه بیشتر.
امیدوارم همینطور بمونه.

sdsab22
07-10-2013, 08:40
امروز از مخابرات زنگ زدن که خط 512 وصل شده . گفتن نصاب میخواهید یا نه که ما گفتیم نه.
حالا میخواستم ببینم روی مودم ADSL یوزر پسورد نمیخواد؟ من قبلا از شهراد داشتم که user pass داده بودند بهمون اونو داخلش Save کرده بودیم و بصورت دائمی کانکت بودیم. اونو نباید عوض کنم؟ تنظیم ویژه دیگه ای نمی خواد این اینترنت مخابرات؟

sadegh_195
07-10-2013, 08:43
سلام دوستان
مابرات از لحظه ای که بهتون بوزر و پسورد میده چقدر طول میکشه که وصل شه؟ پنجشنبه به من یوزر پسورد دادن هنوز فعال نشده!!!!

armenak
07-10-2013, 09:18
کسایی که یک مگ دارن بطور میانگین روزی چند گیگ دانلود دارن

rioman
07-10-2013, 09:53
امروز از مخابرات زنگ زدن که خط 512 وصل شده . گفتن نصاب میخواهید یا نه که ما گفتیم نه.
حالا میخواستم ببینم روی مودم ADSL یوزر پسورد نمیخواد؟ من قبلا از شهراد داشتم که user pass داده بودند بهمون اونو داخلش Save کرده بودیم و بصورت دائمی کانکت بودیم. اونو نباید عوض کنم؟ تنظیم ویژه دیگه ای نمی خواد این اینترنت مخابرات؟

حالا هم یوزر پسوردی رو که مخابرات بهتون داده وارد مودم کنید.

rioman
07-10-2013, 09:55
سلام دوستان
مابرات از لحظه ای که بهتون بوزر و پسورد میده چقدر طول میکشه که وصل شه؟ پنجشنبه به من یوزر پسورد دادن هنوز فعال نشده!!!!

چراغ ADSL مودم روشن میشه؟
بعد چشمک زدن ثابت میمونه؟
مودم شما کانفیگ شده؟

وقتی یوزر پسورد میدن باید بتونین استفاده کنین.

rioman
07-10-2013, 09:56
کسایی که یک مگ دارن بطور میانگین روزی چند گیگ دانلود دارن

صبح ها سرعت 130 هست. بعد از ظهر اگه 8 تا کانکشن بتونی بگیری 130 وگرنه بسته به شرایط تا 29 -30 هم پایین میره.
تک کانکشن بعد از ظهر تعطیله.

sadegh_195
07-10-2013, 10:11
چراغ ADSL مودم روشن میشه؟
بعد چشمک زدن ثابت میمونه؟
مودم شما کانفیگ شده؟

وقتی یوزر پسورد میدن باید بتونین استفاده کنین.

وقتی مودم رو به خط تلفن میزنم چراغ adsl فقط چشمک میزنه و ثابت نمیمونه
یه نکته جالب: زنگ زدم به 2020 گفت منطقه شما اصلا پورت خالی نداره. کی به شما یوزر پسورد داده؟!!!!!!!!!!! دوباره زنگ زدم منطقه مخابراتی یه کم اطلاعات گرفت و گفت فعال کردم براتون!!!! یعنی چی این حرفا؟!!! مگه میشه بدون پورت خالی به ما یوزر پسورد بدن؟!!!می دونستم خر تو خره ولی اینقدر؟!!!!

rioman
07-10-2013, 10:32
وقتی مودم رو به خط تلفن میزنم چراغ adsl فقط چشمک میزنه و ثابت نمیمونه
یه نکته جالب: زنگ زدم به 2020 گفت منطقه شما اصلا پورت خالی نداره. کی به شما یوزر پسورد داده؟!!!!!!!!!!! دوباره زنگ زدم منطقه مخابراتی یه کم اطلاعات گرفت و گفت فعال کردم براتون!!!! یعنی چی این حرفا؟!!! مگه میشه بدون پورت خالی به ما یوزر پسورد بدن؟!!!می دونستم خر تو خره ولی اینقدر؟!!!!

به دنیای خر تو خر مخابرات خوش اومدی!
حالا کجاش رو دیدی؟

اگه راست گفته باشه اکانتت فعال شده.
مودم کانفیگ شده؟

sadegh_195
07-10-2013, 10:44
به دنیای خر تو خر مخابرات خوش اومدی!
حالا کجاش رو دیدی؟

اگه راست گفته باشه اکانتت فعال شده.
مودم کانفیگ شده؟
تا چراغ adsl مودم ثابت نشه که نمیتونم کانفیگ کنم.میتونم؟ الان خونه نیستم که بتونم چک کنم. میترسم سر کاری گفته باشه فعال کردم و عصر که برم دوباره همون آش و همون کاسه. اون وقت هم که مخابرات تعطیله و نمیتونم پیگیری کنم.میترسم باز برم تو آمپاس!!!

rioman
07-10-2013, 11:42
تا چراغ adsl مودم ثابت نشه که نمیتونم کانفیگ کنم.میتونم؟ الان خونه نیستم که بتونم چک کنم. میترسم سر کاری گفته باشه فعال کردم و عصر که برم دوباره همون آش و همون کاسه. اون وقت هم که مخابرات تعطیله و نمیتونم پیگیری کنم.میترسم باز برم تو آمپاس!!!

اگه چراغ ثابت بشه یعنی خط رو رانژه کردن.
اگه یوزر فعال نشده باشه چراغ اکتیو روشن نمیشه و در نتیجه نمی تونی وارد اینترنت بشی.
البته امیدوارم فعال کرده باشن و عصر خبر خوبش رو به ما بدی.

HeRcKoOl
07-10-2013, 16:58
بعد از ماه ها این موقع تک کانکشن عالیه

bankggs
07-10-2013, 17:39
بعد از ماه ها این موقع تک کانکشن عالیه
چه خوب شده امیدوارم همیشه همینطوری باشه . من 512 دارم تک کانکشن که سرعتش 10 هستش

Golbarg01
07-10-2013, 20:37
دوستان من چند وقته اینترنتم کلا نیمه ملی شده
یعنی بعضی سایت ها رو اصلا باز نمی کنه و اونا رو فقط با چیزشکن می تونم باز کنم.برای همه همینطوره؟

البته این مشکلی که اخیرا به وجود اومده و در بعضی ساعت ها اینترنت کاملا ملی میشه که برقراره منظورم نیمه ملی بودن دائم هست.
مثلا تازگیها وارد صفحه mail.yahoo.com که میشم وقتی لاگین می کنم نمیره صفحه بعد و باید بعدش دوباره از ادرس yahoo.com برم تا وارد ایمیلم بشم.

rioman
07-10-2013, 21:15
دوستان من چند وقته اینترنتم کلا نیمه ملی شده
یعنی بعضی سایت ها رو اصلا باز نمی کنه و اونا رو فقط با چیزشکن می تونم باز کنم.برای همه همینطوره؟

البته این مشکلی که اخیرا به وجود اومده و در بعضی ساعت ها اینترنت کاملا ملی میشه که برقراره منظورم نیمه ملی بودن دائم هست.
مثلا تازگیها وارد صفحه mail.yahoo.com که میشم وقتی لاگین می کنم نمیره صفحه بعد و باید بعدش دوباره از ادرس yahoo.com برم تا وارد ایمیلم بشم.

دیشب سرعت من برای خارج 110 کیلوبیت و برای داخل یک مگ بود.
امشب حدود 680 برای خارج هست.
دانلودم با 8 کانکشن 44-55 نوسان میکنه.
2020 میگه مشکل در شبکه ست! داریم روش کار می کنیم!!!

با این اوضاع و احوال سرویس بالای 256 مخابرات بدرد نمیخوره
چون اسما مثلا یک مگ هست و در واقع 128 هست.
بیخودی سه چهار برابر پول میدیم.
دلمون خوشه یک مگ داریم.

من اگه تا آخر ماه همین وضع بمونه سرویس رو برمیگردونم به 256 قبلی.
حداقل وبگردی رو جوابگو هست.

rioman
07-10-2013, 21:20
اینم تست سرعت خارج :

کمتر از 128 شد.

amirmufc
08-10-2013, 01:34
خواهش میکنم ایندفعه دیگه ، یکی از دوستان لطف کنه و بگه اوضاع مخابرت الان چه جوری هست !؟ صرف میکنه مثلا ماهی 25-30 تومن بدی واسه طرحهای نامحدودش ! ( سرعت دانلود و خصوصا پینگش مهمه واسم )..

منطقه 3 مخابراتی تهران اگه کسی لطف کنه بگه عالیه... ( یا حداقل حول و حوش شرق تهران )

Erfandotm
08-10-2013, 01:55
خواهش میکنم ایندفعه دیگه ، یکی از دوستان لطف کنه و بگه اوضاع مخابرت الان چه جوری هست !؟ صرف میکنه مثلا ماهی 25-30 تومن بدی واسه طرحهای نامحدودش ! ( سرعت دانلود و خصوصا پینگش مهمه واسم )..

منطقه 3 مخابراتی تهران اگه کسی لطف کنه بگه عالیه... ( یا حداقل حول و حوش شرق تهران )

بستگی به مصرفتون داره! برای وبگردی خوبه! سرعت دانلود رو هم استاندارد میبندن!
در کل خوبه جز بعضی وقتا که خیلی کم پینگ میره بالا یه قطع میشه!
اگر سرعت دانلود براتون مهم نیست عالیه!

amirmufc
08-10-2013, 02:03
بستگی به مصرفتون داره! برای وبگردی خوبه! سرعت دانلود رو هم استاندارد میبندن!
در کل خوبه جز بعضی وقتا که خیلی کم پینگ میره بالا یه قطع میشه!
اگر سرعت دانلود براتون مهم نیست عالیه!

من خودم شهرستان مخابرات داشتم ..اره حرف شما درست و متینه که برای وبگردی خوبه خصوصا نامحدوده..

حالا من نظرم روی 512 هست که حدودا میشه ماهی 25 تومن.. سرعتمم میشه 64 ، که تقریبا تو 24 ساعت حدود 5 گیگ میشه دانلود کرد.. که مشخص هست و میشه گفت به نسبت رضایت بخشه .. اگرچه استهلاک سیستم میره بالا چون واسه 200مگ ! سیستم 1 ساعت روشنه !

دغدغه ام بیشتر روی همون قضیه پینگ هست که جوری باشه که بشه آنلاین زد یا حداقل آنلاین ویدیویی چیزی تماشا کرد..

Erfandotm
08-10-2013, 02:07
من خودم شهرستان مخابرات داشتم ..اره حرف شما درست و متینه که برای وبگردی خوبه خصوصا نامحدوده..

حالا من نظرم روی 512 هست که حدودا میشه ماهی 25 تومن.. سرعتمم میشه 64 ، که تقریبا تو 24 ساعت حدود 5 گیگ میشه دانلود کرد.. که مشخص هست و میشه گفت به نسبت رضایت بخشه .. اگرچه استهلاک سیستم میره بالا چون واسه 200مگ ! سیستم 1 ساعت روشنه !

دغدغه ام بیشتر روی همون قضیه پینگ هست که جوری باشه که بشه آنلاین زد یا حداقل آنلاین ویدیویی چیزی تماشا کرد..
پینگ راضی کننده هست! نه عالیه نه خیلی بده! اما خب بعضی وقتا غیر قابل تحمل میشه!
یه جورایی هم اینترنت مخابرات شانسیه!! که مثلا منطقه مخابراتیتون چجوری باشه!
در کل به نظرم 512 بد نیس از لحاظ پینگ! و اگر پینگ خوب باشه قطعا تماشای ویدیو انلاین (البته نه با کیفیت خیلی عالی ؛ اما متوسط و راضی کننده) مشکل ساز نمیشه!

ALI V8
08-10-2013, 02:18
دوستان vpi vci مودم رو رو چی تنظیم میکنید؟ الان خیلی کند شده...برای تنظیمات وای فای میخواستم...
چون به وای فای وصل نمیشد موبایلم pvc0 و pvc2 رو فقط اکتیو گذاشتم حالا دیوایسها به وای فای وصل میشن و به نظر سرعت اینترنت و همینطور دانلودم نصف شد فکر کنم...

sadegh_195
08-10-2013, 10:07
سلام دوستان. اول یه نکته برای کسائی که میخوان تازه اینترنت مخابرات بگیرن. و اون هم اینکه اصلا به مزخرفاتی که موقع ثبت نام از طریق تلفن 2020 و یا سایت مبنی بر نداشتن پورت خالی تو منطقه مخابراتی کیگن توجه نکینید. من فروردین ثبت نام کردم و بهم گفتن پورت خالی نداریم. هر ماه هم که تلفنی از طریق 2020 پیگیری میکردم میگفتن امکانات نداره منطقه مخابراتی و درخواستم آرشیو شده. تا اینکه هفته پیش اتفاقی رفتم دفتر مخابراتی منطقه مون و فهمیدم که از اواخر اردیبهشت دارن به کسائی که حضوری برای ثبت نام میان اینترنت میدن!جالبیش هم اینجاست که بعد از اینکه پوزر و پسورد گرفتم و برای یه مشکلی زنگ زدم به 2020 که چرا وصل نشده طرف برگشت و بهم گفت اصلا نباید بهتون پوزر و پسورد میدادن!!! ما که اینجا هستیم میدونیم که منطقه شما پورت خالی نداره! بعد از این حرف یعنی فرداش اینترنت من وصل شد!در واقع 6 ماه الکی علاف کرده بودن مون!!!
حالا یه سئوال: از کجا میتونم بفهمم چه سرعتی بهم دادن؟ چون اول گفته بودن 256 و بعد گفتم 512 . نمیدونم کدومش رو برام فعال کردن؟دیشب دو تا لینک دانلود از آپلود باز گذاشتم همزمان که خیلی متغییر بود سرعتشون از 15 تا 30!! الان سرعت من چنده؟!!

Erfandotm
08-10-2013, 10:17
سلام دوستان. اول یه نکته برای کسائی که میخوان تازه اینترنت مخابرات بگیرن. و اون هم اینکه اصلا به مزخرفاتی که موقع ثبت نام از طریق تلفن 2020 و یا سایت مبنی بر نداشتن پورت خالی تو منطقه مخابراتی کیگن توجه نکینید. من فروردین ثبت نام کردم و بهم گفتن پورت خالی نداریم. هر ماه هم که تلفنی از طریق 2020 پیگیری میکردم میگفتن امکانات نداره منطقه مخابراتی و درخواستم آرشیو شده. تا اینکه هفته پیش اتفاقی رفتم دفتر مخابراتی منطقه مون و فهمیدم که از اواخر اردیبهشت دارن به کسائی که حضوری برای ثبت نام میان اینترنت میدن!جالبیش هم اینجاست که بعد از اینکه پوزر و پسورد گرفتم و برای یه مشکلی زنگ زدم به 2020 که چرا وصل نشده طرف برگشت و بهم گفت اصلا نباید بهتون پوزر و پسورد میدادن!!! ما که اینجا هستیم میدونیم که منطقه شما پورت خالی نداره! بعد از این حرف یعنی فرداش اینترنت من وصل شد!در واقع 6 ماه الکی علاف کرده بودن مون!!!
حالا یه سئوال: از کجا میتونم بفهمم چه سرعتی بهم دادن؟ چون اول گفته بودن 256 و بعد گفتم 512 . نمیدونم کدومش رو برام فعال کردن؟دیشب دو تا لینک دانلود از آپلود باز گذاشتم همزمان که خیلی متغییر بود سرعتشون از 15 تا 30!! الان سرعت من چنده؟!!

اینو امتحان کنید!

30vil
08-10-2013, 10:20

البته بستگی به نوع لینک دانلودی هم داره اما اینطور که مشخصه 256 بستن