PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ADSL / مخابرات استان تهران

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 [94] 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105

misam5526
18-08-2019, 00:21
اگر پیش پرداخت خریداری کردید این ۱۷۵ گیگ خارجی هست و برای شش ماه و نه یک ماه و اگر پس پرداخت هستید این داخلی هست، دوست عزیز مخابرات مغز خر نخورده که ۱۷۵ گیگ بین المللی ماهانه بهتون بده کمتر از ۶۰۰۰۰ تومان، همین اشتباه‌های محاسباتی شما کاربرهاست که هر روز یکی میاد میگه مخابرات داره بد حساب میکنه یا حجم دزدی میکنه، در هر صورت ۳ حالت داره سرویس شما : ۱- یا پس پرداخت هستید و این ۱۷۵ گیگ داخلی ۲- یا پیش پرداخت هستید و سرویس فعلیتون ۶ ماهه هست و این ۱۷۵ گیگ برای کل دوره که البته تو پنلتون باید ۷۰۰ گیگ نمایش بده ۳- یا سرویستون پیش پرداخته اما یکماهه که در این صورت همانند گزینه ۱ هست و داخلی
فکت: شما اگر تصویر پیوست رو ببینید متوجه میشید که مخابرات ۲۱۰ گیگ داخلی رو میفروشه ماهی ۶۵ تومن بعد شما میگی من ۱۷۵ گیگ بین الملل دارم با همین سرعت. کمتر از ۶۰ تومن که این غیر ممکن هست. یا خودم همین الان تو خونه ۱۶ مگابیت پس پرداخت و تو مغازه ۱۶ مگابیت پیش پرداخت دارم جفتش رنگین نت هست و ماهی ۸۰ گیگ بین الملل داره و یا ۳۲۰ گیگ داخلی که البته با احتساب مصوبه افزایش ۵٪ شده ماهی ۳۳۶ گیگ داخلی و ماهی ۵۰ تومن دارم میدم بعد شما میگی ۱۷۵ گیگ بین الملل دارید. لطفا با تامل و دقت صحبت کنید.

Sent from my iPhone using Tapatalk

در حال حاضر سرویس های معمولی یک ماهه مخابرات؛

سرویس 16 مگ 175 گیگ +5 درصد = 80 تومن ماهانه
سرویس 8 مگ 90 گیگ +5 درصد =50 تومن ماهانه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

djkavehtnt
18-08-2019, 00:32
عذر میخوام از شما ، یه سوال
یک به چهار که میگید با مثالتون که میگید 3 گیگ بین الملل دانلود کردم باید 12 گیگ کم میشد از حجم
اگر این طور باشه یعنی منی که 90 گیگ حجم بین الملل دارم ، در اصل 22.5 گیگ میتونم دانلود کنم ؟ :\
90 گیگ تقسیم بر 4 میشه 22.5 گیگ دیگه به گفته شما و محاسبه 1 به 4

شما کدوم طرح رو داری ؟
چون 90 گیگی نداره مخابرات
فکر کنم شما سرعت 8 مگ داری با 360 گیگ اینترنت داخلی که میشه 90 گیگ بین الملل

PouriaTech
18-08-2019, 00:38
خیر اگر ۹۰ گیگ ترافیک بین الملل دارید ۹۰ گیگ میتونید از سرورهای خارجی و یا ۳۶۰ گیگ از سرورهای داخلی دانلود کنید.

الان پس اون دوستمون یعنی اشتباه میگه؟ بله 90 گیگ بین الملل دارم که این ماه 83 گیگ مصرف شد و نت قطع شد
قطع شدن رو بیخیال اصن این 1 به 4 چیه چیزی که من از حرف دوستمون فهمیدم همین معنی رو میداد

PouriaTech
18-08-2019, 00:40
شما کدوم طرح رو داری ؟
چون 90 گیگی نداره مخابرات
فکر کنم شما سرعت 8 مگ داری با 360 گیگ اینترنت داخلی که میشه 90 گیگ بین الملل

8 مگ بله همون 90 گیگ و 360 گیگ
الان چیزی که شما گفتی چه معنی داره پس؟ وقتی 1 گیگ بین الملل دانلود کنم 4 گیگ از حجم بین الملل کم کنه یعنی 22 گیگ واقعی دانلود ! چون هر یک گیگ 4 گیگ ازون 90 گیگ کم کرده! اشتباه میگم؟

bardiam
18-08-2019, 00:58
الان چیزی که شما گفتی چه معنی داره پس؟ وقتی 1 گیگ بین الملل دانلود کنم 4 گیگ از حجم بین الملل کم کنه یعنی 22 گیگ واقعی دانلود ! چون هر یک گیگ 4 گیگ ازون 90 گیگ کم کرده! اشتباه میگم؟

هر یک گیگ بین الملل، یک گیگ بین الملل کم می کنه از اون 90 گیگ بین الملل.

BPNIROU
18-08-2019, 01:15
الان پیش پرداخت 16مگ 175گیگ بینلمللی دارم ماهانه 87 تومان
اون جدول بالا را با دقت ببین, تایید میکنه
شش ما یا سه ماه یا یک ماه, تمام حجمها ماهانه هستن, جدول بروزه
بنظرم باید طرح عوض کنی
اینم دوباره,

این لیست قیمت سرویس‌های VDSL هست دوست عزیز نه ADSL :/ رسما گرفتی مارو شماها

misam5526
18-08-2019, 01:22

ایست قیمت تا سرویس 16 مگ برای هر دو سرویس adsl و vdsl یکسانه. این لیست کاملا درسته.

misam5526
18-08-2019, 01:23

در پنل شما 360 گیگ خواهی داشت. ( معادل همون 90 گیگ)

اگه خارجی مصرف کنی از 360 گیگ 4 تا 4تا کم میشه و اگه داخلی مصرف کنی یکی یکی.

BPNIROU
18-08-2019, 01:24
الان پس اون دوستمون یعنی اشتباه میگه؟ بله 90 گیگ بین الملل دارم که این ماه 83 گیگ مصرف شد و نت قطع شد
قطع شدن رو بیخیال اصن این 1 به 4 چیه چیزی که من از حرف دوستمون فهمیدم همین معنی رو میداد

ببین یک بار دیگر توضیح میدم، سیاست فروش مخابرات به این شکل هست که برای جلب توجه در تبلیغات ترافیک رو بر اساس داخلی میفروشه مثلا در سرویس شما میاد تبلیغات میکنه که ما ترافیک ۳۶۰ گیگ ارائه میکنیم اما در اصل همون ۹۰ گیگ هست که میشه یک چهارم، شما تو پنلتون ۳۶۰ گیگ نمایش میده وقتی یک گیگ از سرورهای خارجی دانلود کنید بلافاصله از اون حجم مورد نمایش پنل ۴ گیگ کم میشه و اگر از سرورهای داخلی دانلود کنید همون ۱ گیگ، امیدوارم متوجه شده باشید، باقی متون اینجا رو بیخیال بعضی از دوستان تکرار میکنم بعضیاشون خودشون نمیدونن چی میگن و دنبال قاتل بروسلی میگردن اینجا

m_amin
18-08-2019, 01:28

قیمتهای سرویس adsl
Vdsl
و تانوما
با هم فرق نمیکنه فقط تو‌محدودیت سرعت فرق دارند
من هم همین ۱۶ مگ
۱۷۵ گیگ خارجی دارم یا ۷۰۰ گیگ داخلی همین ۸۷۵۰۰ ماهیانه پیش پرداخت

BPNIROU
18-08-2019, 01:32
ایست قیمت تا سرویس 16 مگ برای هر دو سرویس adsl و vdsl یکسانه. این لیست کاملا درسته.

دوست عزیز برای بار آخر تکرار میکنم مخابرات سرویس ADSL با سرعت ۱۶ مگابیت با حجم ۱۷۵ گیگ بین الملل به هیچوجه ارائه نمیکنه مخصوصا با اون قیمت ۸۰ تومنی که شما تو لیست قیمت سرویسهای VDSL اشاره کردید، سرویس با سرعت ۱۶ مگابیت رو مخابرات با قیمت ماهانه ۸۰ تومان با ترافیک ۹۰ گیگ بین الملل ارائه میکنه، کاری به رنگین نت خودم ندارم سرویسهای استاندارد ADSL کاملا مجزا از VDSL هستند و از لینک زیر قابل مشاهده‌اند:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/service/adsl.list/

misam5526
18-08-2019, 01:33
دوست عزیز برای بار آخر تکرار میکنم مخابرات سرویس ADSL با سرعت ۱۶ مگابیت با حجم ۱۷۵ گیگ بین الملل به هیچوجه ارائه نمیکنه مخصوصا با اون قیمت ۸۰ تومنی که شما تو لیست قیمت سرویسهای VDSL اشاره کردید، سرویس با سرعت ۱۶ مگابیت رو مخابرات با قیمت ماهانه ۸۰ تومان با ترافیک ۹۰ گیگ بین الملل ارائه میکنه، کاری به رنگین نت خودم ندارم سرویسهای استاندارد ADSL کاملا مجزا از VDSL هستند و از لینک زیر قابل مشاهده‌اند:

برای بار اخر دارید اشتباه رو تکرار میکنید.

پنل نمایندگان مخابرات هنوز قیمتهایی که در جدول موجوده بفروش میرسونه. والسلام.

dadash42
18-08-2019, 02:37
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/service/adsl.list/

دوست عزیز, چرا قبول نداری اشتباهی, 175گیگ عادی (بینالمللی ) برای اون قیمت هم کمه, محاصره مخابرات نباشی میتونی با 80 تومان ماهی 400 یا 1000 گیگ عادی از شرکتهای دیگر بگیری
اون عکسی گذاشتی از کجاست؟ این طرحی که نشون میدی کلاهبرداری روشنه. شاید از سرویس lte باشه

BPNIROU
18-08-2019, 02:57
دوست عزیز, چرا قبول نداری اشتباهی, 175گیگ عادی (بینالمللی ) برای اون قیمت هم کمه, محاصره مخابرات نباشی میتونی با 80 تومان ماهی 400 یا 1000 گیگ عادی از شرکتهای دیگر بگیری
اون عکسی گذاشتی از کجاست؟ این طرحی که نشون میدی کلاهبرداری روشنه. شاید از سرویس lte باشه

بحث با ادم‌هایی مثل شما فایده نداره، لینک رو نمیبینی شما؟ برو تو لینک زیر
تعرفه‌ها رو از سایت خود مخابرات ببین برادر چرا چرت میگی من لینک تعرفه adsl مخابرات رو قرار دادم شما میگی td lte؟ حالت خوشه؟ من چکار به سایر شرکت‌ها دارم گفتم مخابرات لیست سرویس‌های adsl اینه، شما تو جهالت خودتتون دست و پا بزنید بابا، بحث با شما فایده نداره، کسی که گوششو بگیره و نخواد بفهمه هرکاری بکنیم فایده نداره مثل این میمونه رو اهن سرد یکسال چکش بزنی تکون نمیخوره اون اهن :/

dadash42
18-08-2019, 03:28
تعرفه‌ها رو از سایت خود مخابرات ببین برادر چرا چرت میگی من لینک تعرفه adsl مخابرات رو قرار دادم شما میگی td lte؟ حالت خوشه؟ من چکار به سایر شرکت‌ها دارم گفتم مخابرات لیست سرویس‌های adsl اینه، شما تو جهالت خودتتون دست و پا بزنید بابا، بحث با شما فایده نداره، کسی که گوششو بگیره و نخواد بفهمه هرکاری بکنیم فایده نداره مثل این میمونه رو اهن سرد یکسال چکش بزنی تکون نمیخوره اون اهن :/

معلومه هر چقدر توضیح بذیم, جدول بذاریم, تایید کنیم, بارم مخالفی
اقلا رو یه چیز موافقیم که مخالفیم :n02:

bardiam
18-08-2019, 04:28

سرویس "کمپین طرح مصرف منصفانه" هنوز به طور رسمی فروشش شروع نشده و معلوم نیست شرایطش چیه. چیزی که این جا ما صحبتش رو می کنیم، طرح استاندارد مخابراته. تو همین عکستون هم نوشته اسم سرویس رو.

اینم تعرفه های استاندارد ADSL :

سرویس 16 مگ رو من دیشب گرفتم 80 تومان، با 700 گیگ ترافیک+5% !

BPNIROU
18-08-2019, 04:34
سرویس "طرح مصرف منصفانه" هنوز به طور رسمی فروشش شروع نشده و معلوم نیست شرایطش چیه. چیزی که این جا ما صحبتش رو می کنیم، طرح استاندارد مخابراته. تو همین عکستون هم نوشته اسم سرویس رو.

شما که گویا کلا تو باغ نیستی چون طرح مصرف منصفانه حداقل ۸ ماهه داره رسما در سراسر کشور به فروش میرسه و من دی ماه ۹۷ برای ویلای لاهیجانمون یه سرویس دریافت کردم که وقتی میریم سفر نت داشته باشیم اونجا، شرایطش هم کاملا روشنه وقتی ترافیک به پایان میرسه میپره روی ۱۲۸ کیلوبیت مصوبه وزارت خونه، ضمنا من کاری ندارم شما راجع به چی صحبت میکنید من در مورد سرویسی صحبت میکنم که مخابرات رسما تو سایت و مرکز مخابراتی خودش د حال حاضر بر روی بستر ADSL داره بفروش میرسونه

akhoda
18-08-2019, 04:35

شما داری اشتباه میکنی. منم اضافه کن به اون کسایی که بهشون میگی نفهم یا جاهل و ...
سرویس ADSL با پهنای باند ۱۶ مگابیت با ترافیک حجمی ۱۸۴ گیگ بین‌الملل و ۷۳۵ گیگ داخلی یک ماهه به مبلغ ۸۰,۰۰۰ تومان تو پنل کاربری من وجود داره.

bardiam
18-08-2019, 04:39
شما که گویا کلا تو باغ نیستی چون طرح مصرف منصفانه حداقل ۸ ماهه داره رسما در سراسر کشور به فروش میرسه و من دی ماه ۹۷ برای ویلای لاهیجانمون یه سرویس دریافت کردم که وقتی میریم سفر نت داشته باشیم اونجا، شرایطش هم کاملا روشنه وقتی ترافیک به پایان میرسه میپره روی ۱۲۸ کیلوبیت مصوبه وزارت خونه، ضمنا من کاری ندارم شما راجع به چی صحبت میکنید من در مورد سرویسی صحبت میکنم که مخابرات رسما تو سایت و مرکز مخابراتی خودش د حال حاضر بر روی بستر ADSL داره بفروش میرسونه

اسم کمپین جدیدش رو گذاشته مصرف منصفانه ! با اون مصرف منصفانه مصوب فرق داره !!! عجبا !!

jabi7joon
18-08-2019, 04:43
من از این آپلودسنتر استفاده نکردم تا حالا ، امشب تا فردا سعی میکنم سرورهاش رو تست کنم ببینم وضعیت از چه قراره بعدش قول پیگیری میدم (از جایی فراتر از مرکز مخابراتی و پشتیبانیشون) ببینم اگر مشکلی بود از چه قراره .

این جواب پشتیبانی هست و کاملا غیرمنطقی..

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فکر کنم بایدبه 195 اعلام کنیم...

BPNIROU
18-08-2019, 04:47

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با این پاسخ حتما یک شکایت ثبت کنید، چون اینکه وقتی اقدام به دانلود میکنیم دست ما نیست که اپلودسنتر لینک از کدام‌ سرور به ما میده و ما نمیتونیم سرور رو گزینش کنیم و از سرور مورد نظرمون دانلود کنیم چون این مورد رندومی هست، یا باید کلا نام‌ این اپلودسنتر از لیست داخلی خارج بشه و یا کلیه سرورهاش داخلی به حساب بیاد.

irmacfa
18-08-2019, 09:42
دوستان من یه خط دارم ۴ ساله اینترنتش فعال نشده
ولی هنوز جمع آوری نشده
برای جمع اوریش باید حضوری رفت؟
چون میخواستم های وب بگیرم

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

BPNIROU
18-08-2019, 09:46
دوستان من یه خط دارم ۴ ساله اینترنتش فعال نشده
ولی هنوز جمع آوری نشده
برای جمع اوریش باید حضوری رفت؟
چون میخواستم های وب بگیرم

نیاز به مراجعه حضوری نیست، یا از طریق پنل درخواست بدید یا با تماس با شماره ۲۰۲۰ و بخش پشتیبانی

irmacfa
18-08-2019, 09:47
نیاز به مراجعه حضوری نیست، یا از طریق پنل درخواست بدید یا با تماس با شماره ۲۰۲۰ و بخش پشتیبانی

Sent from my iPhone using Tapatalkبه اسم من نباشه اعلام کنیم موافقت میکنند؟
باید هزبنه بدیم؟

BPNIROU
18-08-2019, 09:49
به اسم من نباشه اعلام کنیم موافقت میکنند؟
باید هزبنه بدیم؟

در حال حاضر مخابرات هزینه رانژه و جمع آوری دریافت نمیکنه، از طریق پنل اقدام کنید و یا با شماره ۲۰۲۰ با خط تلفن مورد نظر تماس بگیرید تا تشخیص بدند شما دارید از خط استفاده میکنید در غیر اینصورت اگر به خط تلفن و یا پنل دسترسی ندارید باید اینکار رو به مالک واگذار کنید.

PouriaTech
18-08-2019, 10:51
شما داری اشتباه میکنی. منم اضافه کن به اون کسایی که بهشون میگی نفهم یا جاهل و ...
سرویس ADSL با پهنای باند ۱۶ مگابیت با ترافیک حجمی ۱۸۴ گیگ بین‌الملل و ۷۳۵ گیگ داخلی یک ماهه به مبلغ ۸۰,۰۰۰ تومان تو پنل کاربری من وجود داره.

بله درسته همینه
خود من که اصن روز ثبت نام adsl ثبت نام کردم ولی vdsl زدن :D
مودم adsl دارم سرویس هر 2 رو تو پنل دارم جفتشم کار میده
سرویس 16 مگ همونه که میگی 80 تمونم قیمتشه چه adsl چه vdsl ، فقط تانوما گرون تره

شمام دیگه لحنتو درست کن بی زحمت اینجا فرومه شما جواب ندی یکی دیگه که واردتره میده همه که تعهد ندادن بدونن چی به چیه سوال میکنن جواب میگیرن شما سختته جواب نده حرصم نخور
از چنتا پست قبل تر با همه لحن بد و زننده داری قربونت کشتیمون با خونه و مغازه های تهران و ویلاهای شمال و لاهیجانتون

leo.unique
18-08-2019, 11:23
تعرفه‌ها رو از سایت خود مخابرات ببین برادر
لیست سرویسهایی که روی سایت مخابرات قرار گرفته تصحیح و به روز رسانی نشده متاسفانه :n01:

PouriaTech
18-08-2019, 11:23

تو این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) داخلیارو میزنن
بدیش اینه کامل نشون نمیده xls رو دانلود کنید باز کنید سرچ کنید ببینید چطوریاست

rioman
18-08-2019, 14:05
بله درسته همینه
خود من که اصن روز ثبت نام adsl ثبت نام کردم ولی vdsl زدن :D
مودم adsl دارم سرویس هر 2 رو تو پنل دارم جفتشم کار میده
سرویس 16 مگ همونه که میگی 80 تمونم قیمتشه چه adsl چه vdsl ، فقط تانوما گرون تره

تانوما هم 16 مگش همین 80 تومنه.
تا 16 مگ کلا فرقی بین بستر ارائه سرویس نیست.

djkavehtnt
18-08-2019, 15:47

نه دیگه
مخابرات کلا محاسباتش رو بر اساس حجم داخلی حساب می کنه
و شما ماهی 360 گیگ اینترنت داخلی دارید
و با محاسبه 1 به 4 در واقع شما هر 1 گیگ بین الملل که استفاده می کنید ، 4 گیگ از حجم داخلی تون (از 360 گیگ) کم می کنه

test84
18-08-2019, 17:06
دوستان دو سوال داشتم:

1- به نظر شما گرفتن پس پرداخت بهتره یا پیش پرداخت؟ من میخوام سه ماهه رنگین نت بگیرم و ترجیح میدم رو قبض چیزی نیاد ولی اون که همون اول همه حجم سه ماه رو یه جا میده رو دوست ندارم و یه وقت مشکلی پیش بیاد و حواسم نباشه کلّش میپره

2- تو کمپین رنگین نت پس پرداخت، اگه حجم دوره تموم بشه، تا شروع ماه بعد سرعت میشه 128؟

ممنونم.

BPNIROU
18-08-2019, 17:16
دوستان دو سوال داشتم:

1- به نظر شما گرفتن پس پرداخت بهتره یا پیش پرداخت؟ من میخوام سه ماهه رنگین نت بگیرم و ترجیح میدم رو قبض چیزی نیاد ولی اون که همون اول همه حجم سه ماه رو یه جا میده رو دوست ندارم و یه وقت مشکلی پیش بیاد و حواسم نباشه کلّش میپره

2- تو کمپین رنگین نت پس پرداخت، اگه حجم دوره تموم بشه، تا شروع ماه بعد سرعت میشه 128؟

ممنونم.

۱- هیچ تفاوتی در ماهیت نداند و این موضوع سلیقه‌ای هست و باید ببینید کدام مورد به دردتون میخوره در مورد شما مثلا پس پرداخت به سلیقه شما نزدیکتر هست چون ترافیکش هر ماه تو پنل شارژ میشه و پیش پرداخت یکجا ۲- بله پس از اتمام سرویس قطع نمیشه و سرعت روی ۱۲۸ کیلوبیت لیمیت میشه که میتونید یا ترافیک اضافه تهیه کنید و سرعت رو به روال قبل برگردونید و یا با همون ۱۲۸ تا پایان قرارداد از سرویستون استفاده کنید.

PouriaTech
18-08-2019, 17:36
نه دیگه
مخابرات کلا محاسباتش رو بر اساس حجم داخلی حساب می کنه
و شما ماهی 360 گیگ اینترنت داخلی دارید
و با محاسبه 1 به 4 در واقع شما هر 1 گیگ بین الملل که استفاده می کنید ، 4 گیگ از حجم داخلی تون (از 360 گیگ) کم می کنه

امروز تماس گرفتن از 2020 واسه شکایتم به 195 کلی توضیح داد همه اینارو دوباره پرسیدم ازشون
مرسی

Ali/sh
18-08-2019, 17:57
سلام سرویس 2 مگ غزال دارم که باید 8 مگ بده ولی حداکثری که میداد 6 مگ بود الانم رسیده به 4.5 مگ. چیکار کنم تو پنلش درخواست بدم رسیدگی میکنن؟

BPNIROU
18-08-2019, 19:23
سلام سرویس 2 مگ غزال دارم که باید 8 مگ بده ولی حداکثری که میداد 6 مگ بود الانم رسیده به 4.5 مگ. چیکار کنم تو پنلش درخواست بدم رسیدگی میکنن؟

ابتدا باید وضعیت خط شما بررسی بشه چون امکان داره خططتون یا کشش نداشته باشه و یا دارای نویز زیادی باشه، قبل هر چیزی باید از این موضوع اطلاع یافت، شما ابتدا یه اسکرین شات از بخش وضعیت مودمتون قرار بدید تا بررسی بشه سپس اگر مشکلی نبود از پنل خیر باید تماس بگیرید با شماره ۲۰۲۰ و با اتصال به بخش پشتیبانی درخواست تغییر پروفایل کنید. اما اگر مشکل از خططتون باشه باید مشکل رو ابتدا مرتفع کنید.

bardiam
18-08-2019, 20:17
تانوما هم 16 مگش همین 80 تومنه.
تا 16 مگ کلا فرقی بین بستر ارائه سرویس نیست.

تانوما تو سرویس های کابل کشی رایگان حجم کمتری رو ارائه میده ولی آره تعرفه اش در حالت استاندارد کاملا یکسانه با VDSL و ADSL

baziam78
18-08-2019, 21:17
دوستان سلام من اینترنتم ۷۵ گیگ بین الملل ۲ مگ بود خیلیم اکی بود قضیه حدودا از اخرای اردیبهشت ی اس ام اس مخابرات داد ک ی سری تغییرات دادیم و فلان از همون موقع قطعی سرویس من شروع شد حجمم که گند زدن توش سرعتمم الان بالاتر از ۱ مگابیت نمیره ینی همون حدودا ۱۰۰-۱۲۰ کیلوبایت اول فکر کردم مشکل از مودمه اونم عوض کردم هیچ تغییری نکرد مخابراتم کلا نمیذاره از شرکت دیگه نت بگیرم اپراتوراشم که اصلا تو باغ نیستن هر موقه زنگ میزنم ۲۰۲۰ همون جوابای همیشگیو میدن بدون هیچ کمکی،واقعا الان کسی میدونه مشکل من کجاست ؟؟ اگه مشکل از خط بود که از اولم نباید ۲ مگ رو میکشید و دقیقا بعد از تغییرات مسخره ای ک اینا دادن این مشکلات به وجود اومده برا من

irmacfa
18-08-2019, 23:29
آقا مخابرات برای جمع آوری چقدر اذیت میکنه

من یه خط داشتم درخواست جمع آوری میدم موافقت نمیکنند

نزدیک به دو سال هست اصلا ADSL روش نیست ولی همچنان این پورت دستشون هست

محمد7966
19-08-2019, 12:07
سلام.دوستان سرویس من تازه راه اندازی شد.من قبلا پارس داشتم پینگش به طور کلی انگار بهتره از مخابرات.از 8.8.8.8 پینگ گرفتم، مخابرات 200 بهم داد در صورتی که پارس 140 بود.

خواستم ببیننم پینگ برای شما هم همین حدوده؟ البته من مخابرات خوزستانم

2-اگر تو مودم dns دستی ست کنم تغییری حاصل میشه یا نه؟البته 8.8.8.8 رو ست کردم اینترنت قطع شد.

djkavehtnt
19-08-2019, 13:39
سلام.دوستان سرویس من تازه راه اندازی شد.من قبلا پارس داشتم پینگش به طور کلی انگار بهتره از مخابرات.از 8.8.8.8 پینگ گرفتم، مخابرات 200 بهم داد در صورتی که پارس 140 بود.

2-اگر تو مودم dns دستی ست کنم تغییری حاصل میشه یا نه؟البته 8.8.8.8 رو ست کردم اینترنت قطع شد.

توی پینگ هم dns تاثیر گذاره و هم کیفیت خط و مخابراتتون
الان من از 8.8.8.8 پینگ گرفتم 115 میلی ثانیه بود
بهترین dns هم برای ست کردن می تونی از این dns استفاده کنی
1.1.1.1
1.0.0.1

magiteq1
19-08-2019, 13:45
پینگ خیلی بالاس اگر 200. فاصله تا مرکز و ترافیک بالای مرکزت میتونه یکی از عواملش باشه.
پینگ زمان مخابرات من در بدترین شرایط بالاتر از 150 نمیرفت. اونهم 1-2 سال پیش

leo.unique
19-08-2019, 13:50

پینگ من هم 115 میلی ثانیه-ست از 8.8.8.8
مخابرات مازندران

الان من از 8.8.8.8 پینگ گرفتم 115 میلی ثانیه بود

محمد7966
19-08-2019, 14:07
1.1.1.1 و اون یکی رو ست کردم.فرقی نکرد.البته 4.2.2.4 رو پینگ کردم فرقی با پینگ پارس آنلاین نداشت.google.com رو هم پینگ کردم 120 میلی ثانیه بود.

تو خود پارس هم که بودم پینگم نسبت به بقیه دوستان پارس کمی بالاتر بود.شاید چون خوزستانیم این مشکل هست.

تو اسپیدتست هم تست کردم.سرور داخلی حدود 86-88 بود.ولی تو پارس بین 50 تا 60 میلی ثانیه بود.

test84
19-08-2019, 15:01
سلام،

زنگ زدم برای تغییر سرویس از پیش پرداخت به پس پرداخت که رنگین نت بگیرم گفت باید بری مرکز مخابرات برای احراز هویت و خط به اسم کسیه که ایران نیست و وکالت ندارم ازش، به نظرتون چه میشه کرد؟

چرا موقع تغییر از پس پرداخت به پیش پرداخت اینو نمیگن به آدم.

BPNIROU
19-08-2019, 15:43
سلام،

زنگ زدم برای تغییر سرویس از پیش پرداخت به پس پرداخت که رنگین نت بگیرم گفت باید بری مرکز مخابرات برای احراز هویت و خط به اسم کسیه که ایران نیست و وکالت ندارم ازش، به نظرتون چه میشه کرد؟

چرا موقع تغییر از پس پرداخت به پیش پرداخت اینو نمیگن به آدم.

کاملا روشنه دلیلش، چون شما در سرویس پیش پرداخت دارید پولش رو پرداخت میکنید قبلش اما در پس پرداخت از کجا معلوم بدهی بالا نیارید برای مالک و مالک هم که نیست و وقتی مراجعه کنه به مخابرات با به قبض بدهی و خط سلب امتیاز شده طرف میشه، برای رعایت حقوق مالک در سرویس پس پرداخت میگن احراز هویت برای مالک الزامی هست.

test84
19-08-2019, 15:51
سوالم اینه که بدون مراجعه به مرکز مخابراتی چه میشه کرد.

BPNIROU
19-08-2019, 15:56
سوالم اینه که بدون مراجعه به مرکز مخابراتی چه میشه کرد.

هیچکاری، مالک باید حصوری اقدام کنه یا جمع اوری بشه تماس بکیره با ۲۰۲۰ و با دادن اطلاعات هویتی خودش ثبت نام کنه اونوقت کارشناس مخابرات جهت اهراز هویت و نصب به درب منزل مراجعه خواهد کرد.

محمد7966
19-08-2019, 16:55
سلام.دوستان من سرویسم سحرخیز پس پرداخت.میخوام سرشار بگیرم که 10هزارتومن بیشتر از سحرخیزه.میشه از طریق پنل اقدام کرد یا باید به 2020 زنگ بزنم.از طریق پنل اقدام کردم خطا داد.

2-بعدش اگر تغییر بدم،مبلغ قبض همون 40هزارتومن میاد یا بیشتر میاد؟

hosseinzfff
19-08-2019, 17:25

مطمین شو وقتی ping میگیری کسی یا برنامه ای از اینترنت استفاده نمیکنه ...

شاید خط شما روی interleave هست و به خاطر همین ping شما بالاست روی حالت interleave هم ping ها یکسان نیستند چون interleave depth ها متفاوتند و هر کدوم تاخیرهای متفاوتی دارند ..اکه خطت نویز نداره زنگ بزن 2020 بهشون بگو که پروفایل گیم رو فعال کنند یا همون fast path ... بعد که فعال کردند ping داخلی و خارجی شما کمتر میشه

Ali/sh
19-08-2019, 17:28
ابتدا باید وضعیت خط شما بررسی بشه چون امکان داره خططتون یا کشش نداشته باشه و یا دارای نویز زیادی باشه، قبل هر چیزی باید از این موضوع اطلاع یافت، شما ابتدا یه اسکرین شات از بخش وضعیت مودمتون قرار بدید تا بررسی بشه سپس اگر مشکلی نبود از پنل خیر باید تماس بگیرید با شماره ۲۰۲۰ و با اتصال به بخش پشتیبانی درخواست تغییر پروفایل کنید. اما اگر مشکل از خططتون باشه باید مشکل رو ابتدا مرتفع کنید.

این وضع خطمه تو پنل پشتیبانی پیام دادم میگه snr 6.5 طبیعیه.

BPNIROU
19-08-2019, 18:01

این خط با این پروفایلی که روشه و این نویز طبیعیه؟ این خط به چیزی ماورای افتضاحه دوست عزیز، قبل هرچیزی به طور دقیق بررسی کنید عامل نویز خطتون رو پیدا کنید روشهای کار رو اینجا دوستان به دفعات گفتند و گوگل کنید پیدا میکنید اونوقت پس از رفع مشکل و بهبود کیفیت خط از این وضع فاجعه بار میتونید درخواست افزایش پروفایل بدید وگرنه اگر مشکل نویز داخل ساختمانی نداشته باشید اونوقت سرعت ۴ مگابیت هم روی این خط زیاده و برای بهبود کیفیت باید تماس بگیرید تا سرعتتون رو کم کنند بیارن روی ۴ مگابیت

محمد7966
19-08-2019, 18:41

عملا کاری نمیتونید انجام بدیدونهایت باید سرویس 4 مگ بگیرید.شما میرایی خطتون بالاست.همون که عددش 40 یعنی فاصله تون از مرکز مخابراتی زیاده و خطتون کشش نداره.اگر به مرکز دیگه ای نزدیکترید از اون سرویس بگیرید.اگر هم نه و سرعت بالاتر میخاین باید به فکر اینترنت وایرلس باشید یا فیبر

morteza_mombeini
19-08-2019, 18:46
عملا کاری نمیتونید انجام بدیدونهایت باید سرویس 4 مگ بگیرید.شما میرایی خطتون بالاست.همون که عددش 40 یعنی فاصله تون از مرکز مخابراتی زیاده و خطتون کشش نداره.اگر به مرکز دیگه ای نزدیکترید از اون سرویس بگیرید.اگر هم نه و سرعت بالاتر میخاین باید به فکر اینترنت وایرلس باشید یا فیبر
من فاصلم تا مركز ١ كيلومتره ولي ميرايي خطم ٣٥
چه جوري ميشه مركز مخابراتي رو تغيير داد؟

محمد7966
19-08-2019, 18:56
سلام.دوستان من سرویسم سحرخیز پس پرداخت.میخوام سرشار بگیرم که 10هزارتومن بیشتر از سحرخیزه.میشه از طریق پنل اقدام کرد یا باید به 2020 زنگ بزنم.از طریق پنل اقدام کردم خطا داد.

اینو زنگ زدم.فقط خود پشتیبان میتونه اینکارو کنه.چون پس پرداخت.

مطمین شو وقتی ping میگیری کسی یا برنامه ای از اینترنت استفاده نمیکنه ...

شاید خط شما روی interleave هست و به خاطر همین ping شما بالاست روی حالت interleave هم ping ها یکسان نیستند چون interleave depth ها متفاوتند و هر کدوم تاخیرهای متفاوتی دارند ..اکه خطت نویز نداره زنگ بزن 2020 بهشون بگو که پروفایل گیم رو فعال کنند یا همون fast path ... بعد که فعال کردند ping داخلی و خارجی شما کمتر میشه
زنگ زدم گفت ما اصلا پروفایل گیم نداریم.من نشنیده بودم مخابرات پروفایل گیم داشته باشه..بیشتر صبانت و شاتل و پارس داشتن.البته بگم من مخابرات تهران نیستم.

من فاصلم تا مركز ١ كيلومتره ولي ميرايي خطم ٣٥
چه جوري ميشه مركز مخابراتي رو تغيير داد؟

کاری به فاصله نباید داشته باشید.طول سیمی که به کار میره مهمه.شما فاصله رو تخمینی میزنید و احتمالا به صورت یک خط راست حساب میکنید.در صورتی که مخابرات ممکنه از کوچه پس کوچه ها رد کنه و طول سیم بیشتر باشه.

شهرهای بزرگ چندین مرکز مخابراتی دارند و یکی نیست.اگر به مرکز مخابراتی دیگه ای نزدیک هستید از اون بگیرید البته باید خط تلفنتون هم از اونجا اومده باشه.یعنی مجبورید یه خط تلفن جدید بگیرید.در کل هزینه اش زیاده و ارزش نداره اینقدر هزینه کنید.البته اینو اضافه کنم من با روال کار آشنایی ندارم.شاید همین خطی که الان دارید رو به مخابرات بگید انتقال بده به مرکز مخابراتی جدید.اینطوری نیازی نیست خط جدید بخرید.اینو باید از مخابرات بپرسید.

morteza_mombeini
19-08-2019, 19:16
اینو زنگ زدم.فقط خود پشتیبان میتونه اینکارو کنه.چون پس پرداخت.

زنگ زدم گفت ما اصلا پروفایل گیم نداریم.من نشنیده بودم مخابرات پروفایل گیم داشته باشه..بیشتر صبانت و شاتل و پارس داشتن.البته بگم من مخابرات تهران نیستم.

کاری به فاصله نباید داشته باشید.طول سیمی که به کار میره مهمه.شما فاصله رو تخمینی میزنید و احتمالا به صورت یک خط راست حساب میکنید.در صورتی که مخابرات ممکنه از کوچه پس کوچه ها رد کنه و طول سیم بیشتر باشه.

شهرهای بزرگ چندین مرکز مخابراتی دارند و یکی نیست.اگر به مرکز مخابراتی دیگه ای نزدیک هستید از اون بگیرید البته باید خط تلفنتون هم از اونجا اومده باشه.یعنی مجبورید یه خط تلفن جدید بگیرید.در کل هزینه اش زیاده و ارزش نداره اینقدر هزینه کنید.البته اینو اضافه کنم من با روال کار آشنایی ندارم.شاید همین خطی که الان دارید رو به مخابرات بگید انتقال بده به مرکز مخابراتی جدید.اینطوری نیازی نیست خط جدید بخرید.اینو باید از مخابرات بپرسید.
نه مال من كافو دقيقا روبروي مركزه و يه كابل مستقيم اومده حتي چاهش هم مشخصه پست هم كه فقط ٢٠ مترش مستقيم نيست بقيش مستقيمه
از نظر خودم بايد ميرايي خطم حداكثر ٢٥ باشه ولي نميدونم چرا ٣٥ قبلا ٥٦ بود چند وقت پيش كه كافو و پست رو تعويض كردن از ٥٦ اومد رو ٣٥ ولي بازم زياده من فاصلم خيلي كمه و مسير كابل مخابرات هم مستقيمه ولي فك كنم سي سالي هست كه كابلش عوض نشده چون تو اين سي سال نديدم حفاري كنن

hosseinzfff
19-08-2019, 19:21

عجیبه که ندارن ..همینجا چند نفر هستند که از مخابرات سرویس دارن و خطشون روی حالت Fast هست ...دوباره زنگ بزن اگه فعال نکردن یه شکایت بزن 195 ببین چی میشه

محمد7966
19-08-2019, 19:30
دوستان من الان سرویس سحرخیز رو با سرشار عوض کردم.هر دو پس پرداخت.همین امروز سرویس رو خریداری کردم ولی با اینکه شاید حدود 500 مگی مصرف کردم،این 500 مگ رو از سرویس سرشار کم نکرد.

فقط الان سوالم اینه که مبلغ قبض چقدر میاد؟چون سرویس سحرخیز 30هزارتومنه و سرویس سرشار 40هزارتومن.از سرویس سحرخیز هم 500 مگی مصرف کردم.آخر ماه که مبلغ 70هزارومن روی قبض نمینوسه که؟

BPNIROU
19-08-2019, 20:33
دوستان من الان سرویس سحرخیز رو با سرشار عوض کردم.هر دو پس پرداخت.همین امروز سرویس رو خریداری کردم ولی با اینکه شاید حدود 500 مگی مصرف کردم،این 500 مگ رو از سرویس سرشار کم نکرد.

فقط الان سوالم اینه که مبلغ قبض چقدر میاد؟چون سرویس سحرخیز 30هزارتومنه و سرویس سرشار 40هزارتومن.از سرویس سحرخیز هم 500 مگی مصرف کردم.آخر ماه که مبلغ 70هزارومن روی قبض نمینوسه که؟

دوست عزیز محاسبه بصورت روزشمار هست، یعنی امروز که تغییر سرویس دادید تا اخر همین امشب بر اساس سرویس قبلیتون بصورت روزشمار محاسبه شده و از ساعت ۲۴ امشب به بعد بصورت روز شمار بر مبنای سرویس جدیدتون محاسبه خواهد شد.

baziam78
19-08-2019, 21:30
شما اسپلیترتو ی چک بکن من دو ماه بود درگیر بودم هی زنگ میزدم جواب درستیم نگرفتم اخرش فهمیدم اسپلیترم خراب شده بود تعویضش کردم درست شد همه چی snr از ۶ اومد رو ۱۷-۱۸

baziam78
19-08-2019, 21:33

شما اسپلیترتو ی چک بکن من دو ماه بود درگیر بودم هی زنگ میزدم جواب درستیم نگرفتم اخرش فهمیدم اسپلیترم خراب شده بود تعویضش کردم درست شد همه چی snr از ۶ اومد رو ۱۷-۱۸

franchescaolsonEqP
20-08-2019, 12:35

تو قسمت تغییر سرویس پنل مخابرات قبض به روز زده.

franchescaolsonEqP
20-08-2019, 12:40
حذف شود...

MahZi
20-08-2019, 16:19

دوست عزیز میشه بفرمایید شما دقیقا چه پروسه ای برای تغییر سرویس سحرخیز به سرشار طی کردید؟
به من گفتن نمیشه ، تا زمان سرویس فعلی تموم بشه
البته سرویس من پیش پرداخته

محمد7966
20-08-2019, 18:05
سلام
دوست عزیز میشه بفرمایید شما دقیقا چه پروسه ای برای تغییر سرویس سحرخیز به سرشار طی کردید؟
به من گفتن نمیشه ، تا زمان سرویس فعلی تموم بشه
البته سرویس من پیش پرداخته

سلام.اول از طریق پنل اقدام کنید،ببینید میشه یا نه؟

من سرویسم پس پرداخته و از طریق پنل خطا داد و زنگ زدم پشتیبانی.پشتیبانی گفت چون پس پرداخته شما نمیتونی تغییر سرویس بدی و فقط پشتیبان برات میتونه اینکارو کنه.

شاید چون سرویستون پیش پرداخته نمیشه.اینو باید دوستانی که پیش پرداخت دارند جواب بدن ببینن میشه یا نه.

zadis
20-08-2019, 21:46

من سرویسم پس پرداخته و از طریق پنل خطا داد و زنگ زدم پشتیبانی.پشتیبانی گفت چون پس پرداخته شما نمیتونی تغییر سرویس بدی و فقط پشتیبان برات میتونه اینکارو کنه.

شاید چون سرویستون پیش پرداخته نمیشه.اینو باید دوستانی که پیش پرداخت دارند جواب بدن ببینن میشه یا نه.
من پیش پرداخت هستم و امروز تغییر سرویس زدم به یک ساله سر شار دو روز از اینرنتم مونده بود و حجم هم تموم کرده بودم . هر وقتی هم بخوام میتونم تغییر سرویس بدم مثلا به 6 ماهه و بقیه پولم میمونه تو پنلم

MahZi
20-08-2019, 21:57

ممنون از راهنمایی
من تو پنلم فقط سحرخیز هست و محاسبه آزاد. سرشار اصلا تو لیست نیست

MahZi
20-08-2019, 21:59
من پیش پرداخت هستم و امروز تغییر سرویس زدم به یک ساله سر شار دو روز از اینرنتم مونده بود و حجم هم تموم کرده بودم . هر وقتی هم بخوام میتونم تغییر سرویس بدم مثلا به 6 ماهه و بقیه پولم میمونه تو پنلم
دوست عزیز شما از طریق پنل تغییر سرویس دادید؟
قبلا سرویس تون سحرخیز بوده؟

ksra
20-08-2019, 22:08
سلام
امروز دیدم اینترنت خیلییی سرعتش پایینه زنگ زدیم به 2020 گفتن ترافیکتون تموم شده باید چیکارش کنیم؟ ما از این طرح 256 نامحدود استفاده میکردم که امروز رفتم تو سایت مخابرات دیدم شده 512 با حجم 40 گیگ 10 گیگ خارجی و 30 گیگ داخلی
ما میخوایم روی قبض تلفن بیاد و دیگه نریم توسایت
باید چیکارش کنیم؟؟

irmacfa
21-08-2019, 00:11
دوستان از طریق پنل اقدام به جمع آوری بکنی باید بعدش هم تماس بگیری ؟
چون زنگ زدم 2020 میگفت باید بری مرکز مخابراتی درخواست بدی ؟
پس از طریق سایت جوابگو نیست ؟
باید برم خود مخابرات یا شرکت نماینده ؟
وقتی از طریق 2020 یعنی دسترسی نداشته باشن عملا منم درخواست بدم از طریق پنل خودم بی فایدس ؟
تماس یا جواب میدن بعدش یعنی ؟ :n27:

bardiam
21-08-2019, 00:57

مخابرات طرح رنگین نت رو تمدید کرد. تو سایت tci هم "کمپین طرح مصرف منصفانه" که حجم ها و تعرفه های به شدت غیر منصفانه داشت حذف شد و الان دوباره فقط طرح های استاندارد و کمپین رنگین نت موجوده (البته زده به زودی).

BPNIROU
21-08-2019, 01:24
دوستان از طریق پنل اقدام به جمع آوری بکنی باید بعدش هم تماس بگیری ؟
چون زنگ زدم 2020 میگفت باید بری مرکز مخابراتی درخواست بدی ؟
پس از طریق سایت جوابگو نیست ؟
باید برم خود مخابرات یا شرکت نماینده ؟
وقتی از طریق 2020 یعنی دسترسی نداشته باشن عملا منم درخواست بدم از طریق پنل خودم بی فایدس ؟
تماس یا جواب میدن بعدش یعنی ؟ :n27:

از طریق پنل درخواست بدید همانروز کاری نهایتا ظرف ۲۴ ساعت خودشون با شما تماس میگیرند که ایا اطمینان دارید جهت جمع اوری یا خیر و در صورت تایید جمع اوری میشه، نیاز به مراجعه حضوری نیست.

persian.godfather
21-08-2019, 06:08
چرا از سایت مخابرات می‌خوام ثبت نام کنم همون اول که شماره میدم ارور میده؟ و این که مخابرات هزینه رانژه دریافت میکنه؟

BPNIROU
21-08-2019, 06:44
چرا از سایت مخابرات می‌خوام ثبت نام کنم همون اول که شماره میدم ارور میده؟ و این که مخابرات هزینه رانژه دریافت میکنه؟

چه اروری دریافت میکنید؟ خیر مخابرات برای رانژه و جمع آوری در حال حاضر هزینه دریافت نمیکنه

persian.godfather
21-08-2019, 07:07
چه اروری دریافت میکنید؟ خیر مخابرات برای رانژه و جمع آوری در حال حاضر هزینه دریافت نمیکنه

خطایی در سیستم جامع رخ داده و امکان ثبت نام وجود ندارد ، سامانه شسکام ۱۰

BPNIROU
21-08-2019, 07:09
خطایی در سیستم جامع رخ داده و امکان ثبت نام وجود ندارد ، سامانه شسکام ۱۰

خب مشخصه که ارور از پرتال مخابرات هست و این نوع ارورها موقت هست، یا صبر کنید و ساعات اینده تلاش کنید جهت ثبت نام و یا تماس بگیرید با ۲۰۲۰ و ثبت نامتون رو انجام بدید.

persian.godfather
21-08-2019, 07:13
خب مشخصه که ارور از پرتال مخابرات هست و این نوع ارورها موقت هست، یا صبر کنید و ساعات اینده تلاش کنید جهت ثبت نام و یا تماس بگیرید با ۲۰۲۰ و ثبت نامتون رو انجام بدید.

من پیشگامان بودم گرون کرده جمع آوری کردم ، می‌خوام بیام یا مخابرات یا داتک ، اوضاع چیز شکن ها توی مخابرات چطوریه؟ مخابرات تهران

zadis
21-08-2019, 08:41
دوست عزیز شما از طریق پنل تغییر سرویس دادید؟
قبلا سرویس تون سحرخیز بوده؟
اره من از طریق پنل تغییر سرویس زدم و سرویس قبلیم هم سرشار بوده ولی هر سرویسی میتونستم انتخاب کنم چه سرشار چه سحر خیز و غیره

Pc.34
21-08-2019, 19:46
اره من از طریق پنل تغییر سرویس زدم و سرویس قبلیم هم سرشار بوده ولی هر سرویسی میتونستم انتخاب کنم چه سرشار چه سحر خیز و غیره

من که 8 مگ طرح غزال دارم ، خواستم تو پنل سرویس رو به رنگین نت تغییر بدم که امکانش نبود ، وقتی تو پنلم به پشتیبانی تیکت زدم گفتم تغییر بدید ، پشتیبانی گفت امکان پذیر نیست باید زنگ بزنی به 2020 درخواست بدی! وقتی که با 2020 تماس گرفتم گفتم سرویس غزال هست و به رنگین نت تغییر بده ، طرف گفت ما نمی تونیم انجام بدیم ... باید مالک خط حضوری بره مرکز مخابراتی اونجا حضوری درخواست بده!!! جالبه اینها یه کار به این سادگی رو انجام نمیدن ... اونوقت برای تغییر یه سرویس ساده میگن مالک خط باید وقت بزاره حضوری بره!!!

irmacfa
22-08-2019, 08:51
از طریق پنل درخواست بدید همانروز کاری نهایتا ظرف ۲۴ ساعت خودشون با شما تماس میگیرند که ایا اطمینان دارید جهت جمع اوری یا خیر و در صورت تایید جمع اوری میشه، نیاز به مراجعه حضوری نیست.

Sent from my iPhone using Tapatalkمیگفتند نمیشه اون مورد غیر فعال هست
حضوری باید بری درخواست کتبی بده که دیگ معرفیم کردن نمایندگی مخابرات یه فرم پر کردم و درخواست رو دادم و گفت معلوم نیست چقدر طول بکشه دست مخابراته از اینجا به بعدش [emoji16]

محمد7966
23-08-2019, 16:05
سلام.دوستان منظور مخابرات از دوره در پنل کاربری همون یک ماه دیگه؟چون یه خورده به شک افتادم.من سرویس 6ماهه سرشار گرفتم ماهی 50 گیگ بین الملل.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مخابرات.jpg

misam5526
23-08-2019, 16:23
سلام.دوستان منظور مخابرات از دوره در پنل کاربری همون یک ماه دیگه؟چون یه خورده به شک افتادم.من سرویس 6ماهه سرشار گرفتم ماهی 50 گیگ بین الملل.

برای سرویسهای پس پرداخت مثل شما، یک ماه میشه دوره مورد نظر

persian.godfather
24-08-2019, 13:18
پنل مخابرات چرا اینطوریه؟ هربار برای ثبت نام رفتم یا از دسترس خارج بوده یا باز نمیشده ، اگر اینترنتش مثل پنلش باشه که فاتحه اش خوندس

jabi7joon
24-08-2019, 13:39
من که کاملا راضیم..قطعی به ندرت در طول چندین سال.. الان که پینگم 53 هست..

MahZi
24-08-2019, 14:08
یکم اگر از رو اعصاب بودن اوپراتورهای پشتیبانیشون کم میکردن همه چی خوب میشد
منم از کیفیت سرویس دهی راضی ام

kenzu
24-08-2019, 14:10

پینگت از کدوم ای پی یا سایت 53 هست؟

01110362
24-08-2019, 14:26
سلام دوستان
قراردادم طرح ۲ مگ افزایش ۴ برابری ماهانه ۴۰ گیگ بود رفت تو لیست جمع آوری ، ظاهرا نمیشه تمدید کرد چاره چیه ؟!
طرحی مشابه طرح بالا داریم ؟
مرسی

aminkhan2014
24-08-2019, 18:40
سلام کسی سرویس رایگان مخابرات را تست کرده؟
یکجا تبلیغ فروشنده نت محابرات دیده بودم که سه ماهه سرویس 16مگ رایگان،بعد 3ماه اگر نخواستیم سرویس جمع آوری میکنن؟

m2music
24-08-2019, 20:53
سلام دوستان
قراردادم طرح ۲ مگ افزایش ۴ برابری ماهانه ۴۰ گیگ بود رفت تو لیست جمع آوری ، ظاهرا نمیشه تمدید کرد چاره چیه ؟!
طرحی مشابه طرح بالا داریم ؟
مرسی

12 ماهه پیش پرداخت این طرح رو برای من نشون میده. منم پس پرداخت شش ماهه همین طرح رو داشتم و تموم شد.

dadash42
24-08-2019, 22:23
من سرویس پیش پرداخت سه ماهه 16مگ 175گیگ گرفتم, سه ماه جمعاً 525گیگ
متاسفانه هر ماه, اصطلاحا هر دوره, فقط 175گیگ دارم, زنگ زدم گفت اگر قبل از پایان ماه تمام شه باید تا شروع ماه بعدی حجم اضافه بخرم.
خواستم همشو تو یکی دو ماه تموم کنم, بخاطر 60تومان صرفه جویی گیر افتادم

ولی بگم پشتیبانی و پاسخگویی, کیفیت و ثبات خط عالیه, از اون شرکتهای خصوصی خیلی بهتره
حتی میشه رایگان به vdsl تبدیل کرد, کافو نوری 50 متری داریم

persian.godfather
24-08-2019, 23:45
دوستان من تا حالا مخابرات نداشتم همیشه از شرکتهای خصوصی گرفتم ، اما خوب الان همه شرکت ها گرون کردن ، همه شرکت ها رو بررسی کردم و دو راه دارم یا از داتک بگیرم یا مخابرات ، اوضاع مخابرات توی چ.ز شکن ها چطوریه؟ البته داتک حجم بیشتری میده نسبت به مخابرات واقعا سخته انتخاب

jabi7joon
25-08-2019, 01:22
پینگت از کدوم ای پی یا سایت 53 هست؟

ببخشید.. 98 تا 100 هست با 1.1.1.1
با گوگل 102

persian.godfather
25-08-2019, 06:55
من تصمیم گرفتم جشنواره رنگین نت ثبت نام کنم طرح افزایش سرعت پس پرداخت ، فقط می‌خوام مطمین بشم همین مقدار تعیین شده هزینش بیاد روی قبض ، مثلا ماهی ۴۰ تومن هست یهویی ۱۰۰ تومن نیاد روی قبض؟ دوستان لطفاً راهنمایی کنید ممنون میشم

black sabbath
25-08-2019, 10:18
سلام
من سرویس 8 پیشگامان رو دارم که سرعتم توی IDM بعضی مواقع تا 1200 کیلو بایت هم میرسه.می خوام بدونم اگه طرح سرشار 8 رو بگیرم و خطم جوابگو باشه سرعت تا چند میاد بالا؟

520xi
25-08-2019, 11:19
سلام
من سرویس 8 پیشگامان رو دارم که سرعتم توی IDM بعضی مواقع تا 1200 کیلو بایت هم میرسه.می خوام بدونم اگه طرح سرشار 8 رو بگیرم و خطم جوابگو باشه سرعت تا چند میاد بالا؟

میانگین حدود 1000 کیلوبایت

aminkhan2014
25-08-2019, 14:52
یکجا تبلیغ فروشنده نت محابرات دیده بودم که سه ماهه سرویس 16مگ رایگان،بعد 3ماه اگر نخواستیم سرویس جمع آوری میکنن؟

یعنی هیشکی همچین طرحی از مخابرات ندیده یا شرکت نکرده؟

persian.godfather
25-08-2019, 15:03
امروز رفتم داخل سایتش رنگین نت رو ثبت نام کنم ولی گزینه پس پرداخت نداشت و فقط پیش پرداخت بود و نمی ارزید یک جا پول بدم بهشون وقتی از اول اینطوری مسخره بازی دارن معلومه وضعش چیه ، منم بیخیال شدم رفتم داتک ثبت نام کردم

ESPSV
25-08-2019, 15:27
طرحهای پس پرداخت ظاهرا برداشته شده و فقط میشه پیش پرداخت گرفت

m2music
25-08-2019, 18:59

فکر کنم باید زنگ بزنید پشتیبانی 2020.
برای من بعد اتمام طرح، فقط پس پرداخت نشون می داد و زنگ زدم پشتیبانی گفتم پیش پرداخت میخوام بگیرم و نمیدونم چیکار کرد و الان فقط طرحهای پیش پرداخت رو در پنل میبینم...

BPNIROU
25-08-2019, 19:53

برداشته نشده تماس بگیرید ۲۰۲۰ سرویس مورد نظر رو براتون فعال کنند یا به مرکز مخابراتی شهرتون مراجعه کنید. پس از فعال سازی از ان پس سرویسهای پس پرداخت را در پنل مشاهده خواهید نمود.

BPNIROU
25-08-2019, 19:59

برداشته نشده تماس بگیرید ۲۰۲۰ سرویس مورد نظر رو براتون فعال کنند یا به مرکز مخابراتی شهرتون مراجعه کنید. پس از فعال سازی از ان پس سرویسهای پس پرداخت را در پنل مشاهده خواهید نمود.

Abolfazl3007
26-08-2019, 07:42
دوستان من یه 6 ماهه بگیرم، چه محدودیتی دارم نسبت به اینکه 1 ماهه بگیرم از یک سرویس ؟ قیمتهاش که همونه

بعد من چند ماهه بگیرم یهو باید رو اولین قبض پول چند ماه رو بدم ؟

BPNIROU
26-08-2019, 12:35
دوستان من یه 6 ماهه بگیرم، چه محدودیتی دارم نسبت به اینکه 1 ماهه بگیرم از یک سرویس ؟ قیمتهاش که همونه

بعد من چند ماهه بگیرم یهو باید رو اولین قبض پول چند ماه رو بدم ؟

هیچ تفاوتی نداره شما یک ماهه بگیرید سر ماه پرداخت میکنید سالانه هم بخرید فقط قراردادتون اسما سالانه هست هزینه هر ماه رو ماهانه رو قبضتون باید پرداخت کنید نه هزینه کل دوره رو، مخابرات هیچ تخفیفی متاسفانه برای خریدهای بلند مدتش نمیده

allric
26-08-2019, 18:33
سلام خدمت عزیزان در تنظیمات مودم روی +adsl2 گذاشتم سرعتم از 4 مگا رسید به 10:n19: اما نویز از 25 رسید به 13 :n27:قطعی ندارم اما راهی برای بهتر شدن نویز هست??

محمد7966
26-08-2019, 18:43
سلام خدمت عزیزان در تنظیمات مودم روی +adsl2 گذاشتم سرعتم از 4 مگا رسید به 10:n19: اما نویز از 25 رسید به 13 :n27:قطعی ندارم اما راهی برای بهتر شدن نویز هست??

سلام.نوبز تاثیرش فقط در قطعی و وصلی اینترنت هست. عددش اگر پایین باشه( 6 به پایین) قطعی های مکرر پیدا میکنه اینترنتتون.الان هم 13 هست برای شما.

alireza93633
26-08-2019, 22:05
دوستان اینترنت شما هم قطع شده؟؟

irmacfa
26-08-2019, 22:33
دوستان چطوری میشه از مخابرات شکایت کرد من 5 روزه درخواست کتبی جمع آوری دادم هیچ به هیچ

aminkhan2014
27-08-2019, 07:00

اینو هیشکی اینجا نمیدونست

درمورد جمع آوری سرویسهای مخابرات کسی اطلاع داره؟میگن تا قبل از یکسال به هیچ وجه نمیشه درخواست تخلیه داد،درسته؟مثلا من 6ماهه رنگین نت یا 3ماهه گرفتم،بعد 6ماه خواستم برم شاتل،مخابرات جمع میکنه یا نه؟

mehryar1973
27-08-2019, 09:28
دوستان اینترنت شما هم قطع شده؟؟

سلام
دیشب رو نمیدونم ولی امروز صبح مرتب قطع و وصل میشد

BPNIROU
27-08-2019, 11:34
اینو هیشکی اینجا نمیدونست

درمورد جمع آوری سرویسهای مخابرات کسی اطلاع داره؟میگن تا قبل از یکسال به هیچ وجه نمیشه درخواست تخلیه داد،درسته؟مثلا من 6ماهه رنگین نت یا 3ماهه گرفتم،بعد 6ماه خواستم برم شاتل،مخابرات جمع میکنه یا نه؟

به شایعات توجه نکنید، هر زمان که نیاز به جمع آوری داشتید یا از طریق پنل و یا مراجعه به مرکز مخابراتی شهرتون درخواست جمع آوری بدید انجام میدند.

mostafa_gm
27-08-2019, 12:35
برای من هم از دیشب قطع و وصل میشد
صبح که کلا قطع بود

John Cena723
27-08-2019, 15:03
کانکشن منم از دیشب دائما قطع و وصل میشه!

smartiis
27-08-2019, 20:43
برای من ارور زیر رو میده...علت چیه و چطوری باید برطرفش کنم

" دریافت اطلاعات حساب شما از سامانه AAA امکان‌پذیر نیست. (کد خطا: 100111)

smartiis
27-08-2019, 20:45
من برای وود به پنل با ارور زیر مواجه میشم و علت چیست و چجوری باید برطرفش کنم؟

"دریافت اطلاعات حساب شما از سامانه AAA امکان‌پذیر نیست. (کد خطا: 100111) "

hossein-power
28-08-2019, 10:23
با سلام
متاسفانه 2 هفته کانکشن اینترنت قطع میشه !!!
با 2 مودم تست شده ( D-link DSL- 2770L , Asus DSL- N16 )، مودم ها هیچ مشکل ندارن !!! :n34:
خدایا مارو نجات بده :n30:

franchescaolsonEqP
28-08-2019, 12:10
امروز سرعت اینترنت اومده بود پایین رفتم پنلو چک کردم دیدم زده 0GB :n38: در حالی که من از اول ماه 21 گیگ از 160 داخلی استفاده کردم!!به پشتیبانی زنگ زدم گفت پیگیری می کنه حالا ببینیم چی میشه:n37:
برا کسی تاحالا همچین اتفاقی افتاده؟!:n27:

Behrang_sh
28-08-2019, 12:23
امروز سرعت اینترنت اومده بود پایین رفتم پنلو چک کردم دیدم زده 0GB :n38: در حالی که من از اول ماه 21 گیگ از 160 داخلی استفاده کردم!!به پشتیبانی زنگ زدم گفت پیگیری می کنه حالا ببینیم چی میشه:n37:

سلام
منم صبح داشتم صفحه باز می کردم دیدم سرعت یهو اومد پایین. رفتم پنل رو باز کردم دیدم حجم باقی مانده رو زده 0 !!!!! بعد ریز مصرف گرفتم دیدم کلی از حجمم مونده هنوز. زنگ زدم پشتیبانی یه لحظه مثل ستاد بحران غافلگیر شد:n04: بعد گفت براتون پیگیری میکنم خبر میدم.
فعلا که خبری از درست شدن نیست!

meysam480
28-08-2019, 14:00
برای منم همینطور شده

- - - Updated - - -

برای منم همینطور شده

franchescaolsonEqP
28-08-2019, 14:48
بالاخره درست شد!
اگه کسی هم همین مشکل رو داره به پشتیبانی زنگ بزنه فک نکنید خودش درست میشه حتما پیگیری کنید...

Behrang_sh
28-08-2019, 16:02
بالاخره درست شد!
اگه کسی هم همین مشکل رو داره به پشتیبانی زنگ بزنه فک نکنید خودش درست میشه حتما پیگیری کنید...
برای منم مثلا!!!! درست شده. حجم به پنل برگشته. سرعت یک ساعت خوبه دو ساعت افتضاح
انقدر منطقه مخابراتیمونم گل و بلبله که از هر شرکتی بگیرم همین آش و همین کاسست.
موفق باشید دوستای گلم:n40:

Pc.34
29-08-2019, 14:13
من ماه پیش 6 مرداد رفتم تو پنلم سرویس 8 مگ رو ترافیکش رو از 360 گیگ کردم 378 گیگ ...چون 5 درصد پهنای باند رو اضافه کرده بودن، همون موقع 6 مرداد (ماه قبل) حجم سرویس ریست به 378 گیگ شد ، امروز 7 شهریور هست دقیقا 1 ماه گذشته ....

الان رفتم تو پنلم دیدم حجم سرویسم شده 738 گیگ ! خلاصه اینجوری شده، طرح غزال 8 مگ دارم ، چند بار با پشتیبانی 2020 تماس گرفته بودم که سرویس غزال رو به سرشار تغییر بدهند!

حجم سرویسم تا دیروز 360 گیگ بود ... الان پهنای باندم شده 738 گیگ که میشه ماهی 184.5 گیگ ترافیک بین الملل به نظرتون خوبه؟ نمی دونم چه کار کردن پورتالشون اکانتیگشون باگ داره که اینجوری شده یا اینکه پشتیبانی دستی حجم سرویسم رو زیاد کرده؟ یا اینکه ممکنه بخاطر ریست سرویس ماه قبل کانتر پنلشون قاط زده دو تا 378 گیگ که میشه 756 گیگ رو داره حساب میکنه؟! امکان داره اینا بیان رو قبض پهنای باند دو تا 360 گیگ رو که میشه 720 مگ رو بیان رو قبض یک دوره حساب کنن؟ من که از کار اینا سر در نمیارم.
اینم پست ماه قبلمه... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

aminkhan2014
31-08-2019, 19:08
به 2020 تماس گرفتم،گفتم میخام نت مخابرات بگیرم
فقط مشخصاتم گرفت و شماره خط و..بعد هم گفت24تا48 ساعت دیگه تماس میگیریم
میخواستم سرویس جشنواره برای مشترکین جدیدش بگیرم ولی چیزی بهم پیشنهاد نداد
نیم ساعت بعد هم فقط یک پیامک اومد با شماره خط و رمز عبور برای پنل
الان چطوری دقیقا مشخص کنم که چه سرویسی میخام،یکی از نمایندگیهای مخابرات دیدم زده بود سرویس جشتواره 75گیگ 3ماهه رایگان برای مشتریان جدید ولی زمان ثبتنام چیزی بهم نگفتن
با رمز عبور هم که وارد پنل میشم،زده دریافت اطلاعات حساب شما از سامانه AAA امکان‌پذیر نیست
حالا چیکارکنم که سرویس جشنواره برام فعال بشه؟
مدارک هم هیچی ازم نگرفت،خط هم به اسم خودم نیست

zadis
31-08-2019, 19:35
سلام دوستان متاسفانه کابل تلفن من رو به فاصله 200 متر دزدیدن و الان اینترنتم قطعه زنک بزنم 2020 میام از طرف مخابرات وصل کن و سیم رو خودشون میدن ؟ کسی تجره بداره یا باید خودم بخرم سیم رو

misagh1372
31-08-2019, 19:54
سلام دوستان متاسفانه کابل تلفن من رو به فاصله 200 متر دزدیدن و الان اینترنتم قطعه زنک بزنم 2020 میام از طرف مخابرات وصل کن و سیم رو خودشون میدن ؟ کسی تجره بداره یا باید خودم بخرم سیم رو
باید زنگ بزنید خرابی مخابرات تا بیان سیم رو جایگزین کنن

amirniack
31-08-2019, 19:59
کاشکی یه دزدی پیدا میشد این کابلای منطقه مارم میدزدید کابل جدید میکشیدن از این نویز راحت میشدیم

jabi7joon
31-08-2019, 21:49
کاشکی یه دزدی پیدا میشد این کابلای منطقه مارم میدزدید کابل جدید میکشیدن از این نویز راحت میشدیم

:n08::n08::n08::n08::n08:

aminkhan2014
01-09-2019, 13:17
به 2020 تماس گرفتم،گفتم میخام نت مخابرات بگیرم
فقط مشخصاتم گرفت و شماره خط و..بعد هم گفت24تا48 ساعت دیگه تماس میگیریم
میخواستم سرویس جشنواره برای مشترکین جدیدش بگیرم ولی چیزی بهم پیشنهاد نداد
نیم ساعت بعد هم فقط یک پیامک اومد با شماره خط و رمز عبور برای پنل
الان چطوری دقیقا مشخص کنم که چه سرویسی میخام،یکی از نمایندگیهای مخابرات دیدم زده بود سرویس جشتواره 75گیگ 3ماهه رایگان برای مشتریان جدید ولی زمان ثبتنام چیزی بهم نگفتن
با رمز عبور هم که وارد پنل میشم،زده دریافت اطلاعات حساب شما از سامانه AAA امکان‌پذیر نیست
حالا چیکارکنم که سرویس جشنواره برام فعال بشه؟
مدارک هم هیچی ازم نگرفت،خط هم به اسم خودم نیست
بازم خوشبختانه سوال سخت پرسیدم،کسی جوابی نداد:n02:
جالبه سرویس جشنواره را 2020 نداره ولی یک آگهی دیدم توی دیوار که همین سرویس جشنواره را داره،مجبورم دیگع از طریق اون شرکت اقدام کنم ولی میگه هزینه رانژه 13میگیرم،منم زورم میاد پول زورم بدهم:n09:

این سری سوال سخت تر دارم،میدونم رانژه مخابرات رایگانه ولی لینک مکتوب و سندش جایی هست توی سایت خود مخابرات زده باشه که هزینه رانژه رایگانه؟لینکش را لطف کنید

محمد7966
01-09-2019, 13:36
اگر منظورتون همون سیمی که از جعبه مخابرات تا خود خونه میاد،اونو مخابرات تقبل نمیکنه سیم کشیش رو.البته 200 متر خیلی زیاده.اون جعبه رو بهش میگن پست .برای ما قشنگ دم در خونه هست و با 20 متر سیم هم به تلفن وصل میشه ولی بقیه خونه ها مسلما باید بیشتر سیم بخرن.اما تا جایی که دیدم مخابرات هر چندتا خونه یکی از این جعبه ها میذاره.
مخابرات فقط مسئول کابل زیرزمینی هست و اونو عوض میکنه و بعید میدونم سیم شما رو عوض کنه.به هر حال بهتره زنگ بزنید 20117 و بپرسید

منظورتون همین جعبه اس؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7%D8%AA.jpg

جالبه سرویس جشنواره را 2020 نداره ولی یک آگهی دیدم توی دیوار که همین سرویس جشنواره را داره،مجبورم دیگع از طریق اون شرکت اقدام کنم ولی میگه هزینه رانژه 13میگیرم،منم زورم میاد پول زورم بدهم:n09:

این سری سوال سخت تر دارم،میدونم رانژه مخابرات رایگانه ولی لینک مکتوب و سندش جایی هست توی سایت خود مخابرات زده باشه که هزینه رانژه رایگانه؟لینکش را لطف کنید

ثبتنامش چیز خاصی نداره و نباید اذیت بشید.من زنگ زدم گفتم رنگین نت میخوام.ازم یه سری اطلاعات پرسید و یه روز بعد خط رانژه شد.برای کانفیگ کردن هم زنگ زدم و ازشون پسورد رو خواستم.

aminkhan2014
01-09-2019, 14:37
اگر منظورتون همون سیمی که از جعبه مخابرات تا خود خونه میاد،اونو مخابرات تقبل نمیکنه سیم کشیش رو.البته 200 متر خیلی زیاده.اون جعبه رو بهش میگن پست .برای ما قشنگ دم در خونه هست و با 20 متر سیم هم به تلفن وصل میشه ولی بقیه خونه ها مسلما باید بیشتر سیم بخرن.اما تا جایی که دیدم مخابرات هر چندتا خونه یکی از این جعبه ها میذاره.
مخابرات فقط مسئول کابل زیرزمینی هست و اونو عوض میکنه و بعید میدونم سیم شما رو عوض کنه.به هر حال بهتره زنگ بزنید 20117 و بپرسید

ثبتنامش چیز خاصی نداره و نباید اذیت بشید.من زنگ زدم گفتم رنگین نت میخوام.ازم یه سری اطلاعات پرسید و یه روز بعد خط رانژه شد.برای کانفیگ کردن هم زنگ زدم و ازشون پسورد رو خواستم.

هدفم استقاده ازبسته جشنواره هست،که2020 میگفت ما توی پنلمون نداریم،میخام اگه جالب نبود بعد3ماه از مخابرات هم جمع کنم
لیست نمایندگیها هم هیچ جا ندیدم و فقط آدرس مخابرات استان هست

- - - Updated - - -

هدفم استقاده ازبسته جشنواره هست،که2020 میگفت ما توی پنلمون نداریم،میخام اگه جالب نبود بعد3ماه از مخابرات هم جمع کنم

misam5526
01-09-2019, 15:30

تمام امور مربوط به نت مخابرات با 2020 قابل پیگیریه و اگه مراجعه حضوری نیاز داشت میتونید به عوامل فروش یا مرکز مخابرات (امور مشترکین) مراجعه کنید. عوامل فروش و نمایندگی ها هم دفاتر و پیشخوانهای منتخب خدمات ارتباطی هستند.

رانژه برای adsl مخابرات رایگانه. برای نت مخابرات از طریق شرکت دیگه یا اگهی دیگه ثبت نام قرار نیست کنید. کمپین رنگین نت الان در اکثر استانها برقراره. اگه در شهر شما 2020 اقدام به فروش نمیکنه به بازرسی مخابرات ایران (کل) زنگ بزنید و اونا پیگیری میکنند (اگه مشکلی باشه توضیح میدند)

محمد7966
01-09-2019, 18:31

من از مخابرات خوزستان سرویس گرفتم.اتفاقا جشنواره رنگین نت هم تو سایت tci.ir نبود ولی وقتی زنگ زدم گفت داریم.حتی حضوری رفتم مخابرات شهرمون ولی گفت با ما نیست و با 2020 باید تماس بگیرید.میگم اصلا اذیت نشدم.خیلی زود هم خطم رانژه شد.

aminkhan2014
01-09-2019, 19:41
تمام امور مربوط به نت مخابرات با 2020 قابل پیگیریه و اگه مراجعه حضوری نیاز داشت میتونید به عوامل فروش یا مرکز مخابرات (امور مشترکین) مراجعه کنید. عوامل فروش و نمایندگی ها هم دفاتر و پیشخوانهای منتخب خدمات ارتباطی هستند.

رانژه برای adsl مخابرات رایگانه. برای نت مخابرات از طریق شرکت دیگه یا اگهی دیگه ثبت نام قرار نیست کنید. کمپین رنگین نت الان در اکثر استانها برقراره. اگه در شهر شما 2020 اقدام به فروش نمیکنه به بازرسی مخابرات ایران (کل) زنگ بزنید و اونا پیگیری میکنند (اگه مشکلی باشه توضیح میدند)

این آگهی بنظرتون چیه؟دروغه پس؟

آدرس نمایندگیها را از کجا دربیارم

zadis
01-09-2019, 22:31

منظورتون همین جعبه اس؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7%D8%AA.jpg

اره منظورم همینه فقط از تو پست نبرید چند متر اون طرفتر بریدن رفتم مخابرات درخواست دادم ببینم به کجا میرسه . اگه قبول نکردن میگم adsl یه ساله گرفتم پولموپ س بدین وقتی تلفنم وصل نمیکنید اینترنتم کار نمیکنه تا در خونه وظیفشونه کابل رو بیارن
برق هم همینطوره چرا اداره برق نمیگه برو کابل بخر بیام وصل کنم خودش کابل میازه:n02:

محمد7966
02-09-2019, 06:42
این آگهی بنظرتون چیه؟دروغه پس؟

آدرس نمایندگیها را از کجا دربیارم

نه احتمالا راسته و دروغی در کار نیست.یه سری شرکتهای کوچیک و محلی میان از شرکتهای بزرگ پورت میخرن و با اونها قرارداد میبندن تا در کنار اونها سرویس بدن به ملت.

ولی وقتی خود مخابرات هست و احتمالش هست ارزونتر بده چه‌کاریه برید از شرکتهای محلی بخرید.

aminkhan2014
02-09-2019, 06:45
نه احتمالا راسته و دروغی در کار نیست.یه سری شرکتهای کوچیک و محلی میان از شرکتهای بزرگ پورت میخرن و با اونها قرارداد میبندن تا در کنار اونها سرویس بدن به ملت.

ولی وقتی خود مخابرات هست و احتمالش هست ارزونتر بده چه‌کاریه برید از شرکتهای محلی بخرید.

این شرکته سرویس جشنواره رایگان داره که 2020 که بهم تماس گرفت،میگفت توی پنل ما اصلا این سرویس نیس

alimcc
02-09-2019, 20:40
سلام دوستان
من سرویس 8 مگابیت مخابرات دارم شبا از ساعت 9 تا 1 سرعت دانلود میاد روی 1 مگابیت و پکت لاست دانلود میشه 30 درصد
میخواستم ببینم برای شما هم همین مشکل وجود داره یا فقط برای منه ؟

اینم تست چند دقیقه پیش

Rahpooyan
02-09-2019, 22:46

شما وارد پنل خود شده اید، ایا سرویسی برای شما انتخاب شده است؟ یعنی در حال حاضر از اینترنت ADSL ساتفاده می کنید یا خیر؟
اگر هنوز سرویسی ندارید و قصد خرید سرویس دارید:
1. بررسی کنید ایا داخل پنل قسمت خرید سرویس، سرویس مورد نظر شما هست یا خیر. اگر هست پس ثبت نام کنید.
2. اگر داخل پنل نیست پس با 2020 تماس بگیرید و طرح مورد نظر را درخواست کنید.
توجه داشته باشید:
1. بعضی طرح ها بسته به استان محل سکونت ممکن است در پنل شما موجود نباشد. هر چند مسئولین مخابرات استان شما می توانند درخواست افزودن طرح به پنل شما را بکنند مگر انکه ناز بیاورند.
2. اگر از نمایندگی قصد خرید دارید، قبل از خرید در داخل سایت مخابرات استان خود چک کنید که نماینده اصلی باشد.
3. بهتر است بگویید دنبال چجور طرح هستید، شاید دوستان پیشنهاد بهتری داشته باشند. مثلا طرح های جشنواره ای سرعت محدود دارند. یعنی اگر 4 مگ خرید همان 4 مگ به شما داده می شود. ولی طرح های استاندارد محدودیت سرعت ندارند و تا 16 مگ باز هستند. مگر انکه با سیم کشی مشکل داشته باشید یا از مخابرات دور باشید.

persian.godfather
02-09-2019, 23:51
شما وارد پنل خود شده اید، ایا سرویسی برای شما انتخاب شده است؟ یعنی در حال حاضر از اینترنت ADSL ساتفاده می کنید یا خیر؟
1. بررسی کنید ایا داخل پنل قسمت خرید سرویس، سرویس مورد نظر شما هست یا خیر. اگر هست پس ثبت نام کنید.
توجه داشته باشید:
1. بعضی طرح ها بسته به استان محل سکونت ممکن است در پنل شما موجود نباشد. هر چند مسئولین مخابرات استان شما می توانند درخواست افزودن طرح به پنل شما را بکنند مگر انکه ناز بیاورند.
2. اگر از نمایندگی قصد خرید دارید، قبل از خرید در داخل سایت مخابرات استان خود چک کنید که نماینده اصلی باشد.
3. بهتر است بگویید دنبال چجور طرح هستید، شاید دوستان پیشنهاد بهتری داشته باشند. مثلا طرح های جشنواره ای سرعت محدود دارند. یعنی اگر 4 مگ خرید همان 4 مگ به شما داده می شود. ولی طرح های استاندارد محدودیت سرعت ندارند و تا 16 مگ باز هستند. مگر انکه با سیم کشی مشکل داشته باشید یا از مخابرات دور باشید.

جدی سرعت رو باز میزاره مخابرات؟ مثلا سرویس ۲ مگ ماهیانه رو بگیرم سرعت بازه؟

aminkhan2014
03-09-2019, 06:32
توجه داشته باشید:

سلام،ممنون از پاسخها
1-نه سرویسی وجود نداره
2-پنل عملا غیرفعاله و وارد هیچ گزینه ای نمیشه و
3-داخل سایت مخابرات استان فقط به سایت اصلی اینترنت مخابرات adsl.tci.ir لینک داده
3.طرحها را دیدم،میخاستم اول از سرویس جشنواره این شرکت استفاده کنم و اگه خوب بود،رنگین نت میخریدم در ادامه

Rahpooyan
03-09-2019, 12:30
جدی سرعت رو باز میزاره مخابرات؟ مثلا سرویس ۲ مگ ماهیانه رو بگیرم سرعت بازه؟
طرح های استاندارد بگمونم اینجوری هستش. ولی شاید برای سرعت 2 مگ نهایت تا 8 مگ مجاز باشد. اینو حتما از 2020 بپرسید. ولی طرح های جشنواره ای مثل رنگین نت و ... سرعت ثابت است ولی در عوض از طرح های تشویقی مثل شبانه رایگان یا ترافیک بیشتر استفاده می کنند.
هر چند پیشنهاد اصلی همان تانوما و بعد وی دی اس ال هستش.

irmacfa
05-09-2019, 07:15
واقعا مخابرات چقدر وحشتانک هست بخوای یه پورت رو جمع آوری بکنی
حضوری ، غیر حضوری ، شکایت 195 هیچ فرقی نداره همچنان جمع آوری نمیکنند

behnambazi
05-09-2019, 12:47
اقا سرعت پیچ باز کردن چقدر اومده پایین
مخصوصا اینستا
شما هم مشکل دارید ؟

fdgsdfgssfgsfgs
05-09-2019, 13:24
سلام دوستان من رشت هستم میخواستم بخاطر حشنواره های مخابرات بیام نت مخابرات بگیرم..آیا خوبه یا قطعی داره >خطم فیبره میتونم کار کنم مسی بشه از شرکتای دیگه سرویس بگیرم؟

persian.godfather
05-09-2019, 14:42
واقعا مخابرات چقدر وحشتانک هست بخوای یه پورت رو جمع آوری بکنی
حضوری ، غیر حضوری ، شکایت 195 هیچ فرقی نداره همچنان جمع آوری نمیکنند

کدوم شهر هستید؟ یعنی با ۱۹۵ هم جمع آوری نمی کنن؟ چند روزه شکایت کردید

irmacfa
05-09-2019, 14:56
کدوم شهر هستید؟ یعنی با ۱۹۵ هم جمع آوری نمی کنن؟ چند روزه شکایت کردید

من مخابرات کرمانشاه هستم.
22 مرداد درخواست جمع آوری دادم
30 تو 195 شکایت کردم صبح رووز بعدش مخابرات کرمانشاه از طریق همین سامانه گفت جمع آوری شده ولی هنوز خبری نیست
از شرکت های وب نامه فرستادم این 6 باره میگن نامتون برگشت میخوره هنوز روی خط سرویس هست
جالب تر اینک چراغ های مودم هم همگی روشن هستد :puke:
خلاصه این مخابرات رو مخه هست خدا بداد کسی نرسه بهش سیم تو سیم بشه

persian.godfather
05-09-2019, 15:58
من مخابرات کرمانشاه هستم.
22 مرداد درخواست جمع آوری دادم
30 تو 195 شکایت کردم صبح رووز بعدش مخابرات کرمانشاه از طریق همین سامانه گفت جمع آوری شده ولی هنوز خبری نیست
از شرکت های وب نامه فرستادم این 6 باره میگن نامتون برگشت میخوره هنوز روی خط سرویس هست
جالب تر اینک چراغ های مودم هم همگی روشن هستد :puke:
خلاصه این مخابرات رو مخه هست خدا بداد کسی نرسه بهش سیم تو سیم بشه

نمونه این اتفاق واس من افتاده بود توی شرکت فن آوا ، از مودمت وقتی همه چراغ هاش روشنه عکس بگیر ، بعد برو توی ۱۹۵ بزن عدم جمع آوری اونجا یه گزینه داره مستندات ، اون عکس مودم رو مستند کن براشون ، و تا قسمت تجدید نظر توی سامانه پیش برو ، حتما یادت نره عکس مودم رو حتما مستند کنی توی سایت هنگام شکایت

persian.godfather
07-09-2019, 17:19
می‌خوام طرح رنگین نت بگیرم نوع افزایش سرعت ، واقعا روی ۱۶ میبندن اگر خط بکشه؟ و این که مخابرات حجم خوری و اینا داره؟ اوضاع چیزشکن ها توش چطوره ؟ مرکز مخابرات آیت تهران هستم ، لطفاً راهنمایی کنید چون همه شرکت ها بودم بجز مخابرات و چیزی ازش نمی‌دونم

01110362
08-09-2019, 20:32
می‌خوام طرح رنگین نت بگیرم نوع افزایش سرعت ، واقعا روی ۱۶ میبندن اگر خط بکشه؟ و این که مخابرات حجم خوری و اینا داره؟ اوضاع چیزشکن ها توش چطوره ؟ مرکز مخابرات آیت تهران هستم ، لطفاً راهنمایی کنید چون همه شرکت ها بودم بجز مخابرات و چیزی ازش نمی‌دونم

بله ، اگر خط تون بکشه و تو طرح باشه رو همون سرعت اعلامی میبندن ، برا من طرح دو مگ ۴ برابر هست و رو ۸ مگ بستن ، منتها قطعی زیاده تو مخابرات ! چیز بشکن هم خوبه مشکلی نیست.

persian.godfather
09-09-2019, 02:28
بله ، اگر خط تون بکشه و تو طرح باشه رو همون سرعت اعلامی میبندن ، برا من طرح دو مگ ۴ برابر هست و رو ۸ مگ بستن ، منتها قطعی زیاده تو مخابرات ! چیز بشکن هم خوبه مشکلی نیست.

ممنون از پاسختون ، ببخشید شما کدوم شهر هستید؟ و اگر تهران کدوم مرکز مخابراتی

aminkhan2014
10-09-2019, 14:13
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مخابرات.jpg

نظرتون چیه درمورد خط و سرعت؟
امروز قطعی زیاد داشتم،مخابرات کلاقطعی زیاد داره؟
snr وضعش خرابه؟چیکار کنم؟

dj77
10-09-2019, 15:07
مخصوصا اینستا
شما هم مشکل دارید ؟

مخابرات مشکل نداشته باشه باید تعجب کنید...

Hasan_
10-09-2019, 19:01
مخصوصا اینستا
شما هم مشکل دارید ؟

علت قطع و وصلی و کاهش کیفیت ، قدیمی و فرسوده بودن تجهیزات خود مخابرات هست ! که خود شرکت زیر بار نمیره !
که توی بعضی مراکز مخابراتی دیده میشه ، دوست بنده هم مخابرات داشت به زور بهش سرویس 4 مگ با کلی قطع و وصلی میدادن
همون خط اومد های وب الان راحت 8 مگابیت پهنای باند دریافت میکنه ! اونم چون های وب مرکز رو تازه تحت پوشش قرار داده بود و به قول خودش
تجهیزات نو هستن....

George Shelly
10-09-2019, 19:47
دانلود افزونه تشخیص ترافیک داخلی و بین الملل
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sia0368
11-09-2019, 16:43
طرح رنگین نت رو چه طور باید بخرم؟
از داشبوردم فقط گزینه های معمولی داره

Ssarshar
11-09-2019, 18:08
اخیرا حجم سرویس دوره که پیش از موعد تموم میشه ، امکانش نیست ک تا اتمام مدت دوره بتونیم همون سرویسو تمدید کنیم !! چاره ای جز تغییر سرویس یا خرید حجم نداریم !
این چه مسخره بازی و قانون چرندیه ک مخابرات بابش کرده ؟ هیچ شرکتی همچین قانون مضجکی نداره

persian.godfather
12-09-2019, 03:05

یک نفر می گفت طرح رنگین نت تموم شده ، مطمئن نیستم ، دوستان اگر کسی اطلاع داره بگه

persian.godfather
12-09-2019, 03:07
اخیرا حجم سرویس دوره که پیش از موعد تموم میشه ، امکانش نیست ک تا اتمام مدت دوره بتونیم همون سرویسو تمدید کنیم !! چاره ای جز تغییر سرویس یا خرید حجم نداریم !
این چه مسخره بازی و قانون چرندیه ک مخابرات بابش کرده ؟ هیچ شرکتی همچین قانون مضجکی نداره

خرید حجم اضافه مساوی با سود بیشتر برای شرکت ....

arraagaga
13-09-2019, 00:07
سلام..من میخوام بیام مخابرات و کمپین رنگین نت طرح افزایش سرعت رو بگیرم..فقط اول میخوام یه طرح 1 ماهه بخرم ببینم افتی سرعت و مشکلاتی رو خطم نیست بعدا برم رو کمپین رنگین نت(البته از اپراتور قبلی که سرویس میگرفتم 16 مگ راحت جواب میداد)..حالا سوال اینجاست

1-اگه سرویس 1 ماهه خریدم مثلا بعد دو روز میتونم تغیرش بدم به رنگین نت 6 ماهه..(هزینه ها چطور محاسبه میشه این وسط .ینی مثلا برای یه سرویس 1 ماهه اگه 30 تومن داده باشم و فقط 2 روز ازش استفاده کرده باشم دوباره برای سرویس بعدی باید هزینه کامل سرویس رو بدم؟)

2-این کمپین ها هم بصورت پیش پرداخت و پس پرداخت هستن؟اگه پیش پرداخت انجام بدیم کل حجم رو اول دوره میدن؟

djkavehtnt
13-09-2019, 17:32

باید زنگ بزنی مخابرات طرح رنگین نت بگیری

hamed_korn
13-09-2019, 18:21
سلام.
من هم چند روز هست قطع شدن هام زیاد شده.
اعتراض میکنم بهشون هم میگن مخابرات مشکلی نداره ایراد از خود شماست.
درحالیکه من سیم کشیم نو و رو کار انجام دادم و مودم هم سالم هست.
از نظر خودشون مخابرات هیچ ایرادی نداره.
کلافه کردن منو

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

test84
13-09-2019, 19:26
حجم سرویسم میگه تموم شده، رفتم ترافیک زمان دار بخرم زده موجود نیست برای خرید (تموم کردن؟)، رفتم روزهای سرویسم رو بسوزونم سرویس رو دوباره بخرم که دیگه گزینه اش نیست و میگه باید حجم بخری.

misam5526
13-09-2019, 21:04
حجم سرویسم میگه تموم شده، رفتم ترافیک زمان دار بخرم زده موجود نیست برای خرید (تموم کردن؟)، رفتم روزهای سرویسم رو بسوزونم سرویس رو دوباره بخرم که دیگه گزینه اش نیست و میگه باید حجم بخری.

از گزینه تغییر سرویس استفاده و سرویس فعلی رو با تعداد ماه متفاوت خریداری کنید( همین سرویس دقیقا در لیست نیست و باید تعداد ماه ها رو تغییر بدید) مثلا اگه سه ماهه هشت مگ دارید از گزینه تغییر سرویس شش ماهه هشت مگ رو بگیرید.

test84
13-09-2019, 22:21
من سرویس یک ماهه میخوام، اون دو گزینه که حذف شده همزمان برام جالب بود چون من ماه به ماه سرویس میگیرم و هر ماه این مساله رو تقریبا دارم و کارم با ترافیک مدت دار و سوزوندن روزهای باقی مونده راه میفتاد.

mostafa_gm
14-09-2019, 08:12
این مخابرات چقدر دزد شده
مگه دانلود از سایت های دامنه ir ترافیک داخلی حساب نمیشه؟؟
من ده روز قبل از یک سایتی دانلود داشتم و تو پنل دیدم که داخلی محاسبه کرده
رو همین حساب با اطمینان از اینکه این سایت داخلی هست دیشب مجددا 30 گیگ از همون سایت دانلود کردم ولی در کمال تعجب دیدم 120 گیگ از حجم کم کرده و بین الملل حساب کرده در حالی که سرور دانلود همون سرور بوده و فیلترشکن هم فعال نبوده!
چطور میشه از اینها شکایت کرد؟

misam5526
14-09-2019, 12:10
مگه دانلود از سایت های دامنه ir ترافیک داخلی حساب نمیشه؟؟

خیر نمیشه. تنها سایتهایی که در لیست سایتهای ترافیک داخلی وزارت هستند. برا پیدا کردن لیست سایتها به پست زیر مراجعه کنید:

black sabbath
14-09-2019, 15:27
من از سرعتم تو پیشگامان راضی هستم.با پهنای باند 8 سرعت تو IDM تا 1300 هم میرسه و نوسان سرعت بسیار کمی داره.اما به خاطر کم کردن حجم می خوام بیام سمت مخابرات.حالا سوالم اینه که تو طرح سرشار که پهنای باند پایه و تحویلی 8 هست،دیگه مثل پیشگامان افزایش سرعت نخواهم داشت؟

omid1994
14-09-2019, 16:56
دیگه واقعا شورشو دراورده مخابرات
حجم سرویس سه ماهم سر دوماه تموم شده الان بخوام سرویس جدید بخرم میگه 117 هزارتومن باید بدی تا بتونی سرویس جدید بخری یا حجم بگیری تا روزات تموم بشه:mellow:
همه شرکتای adsl اینجورین یا مخابراته فقط ؟( من دوسه سال مبین نت داشتم خبر ندارم از وضع قبلا که اینجوری نبود!)

persian.godfather
14-09-2019, 18:58
دیگه واقعا شورشو دراورده مخابرات
حجم سرویس سه ماهم سر دوماه تموم شده الان بخوام سرویس جدید بخرم میگه 117 هزارتومن باید بدی تا بتونی سرویس جدید بخری یا حجم بگیری تا روزات تموم بشه:mellow:
همه شرکتای adsl اینجورین یا مخابراته فقط ؟( من دوسه سال مبین نت داشتم خبر ندارم از وضع قبلا که اینجوری نبود!)

من که توی هر شرکتی بودم اینطوری نبوده ، فقط مخابرات این قانون مسخره رو داره، منم واس همین قانون سمت مخابرات نیومدم

persian.godfather
14-09-2019, 19:01
من از سرعتم تو پیشگامان راضی هستم.با پهنای باند 8 سرعت تو IDM تا 1300 هم میرسه و نوسان سرعت بسیار کمی داره.اما به خاطر کم کردن حجم می خوام بیام سمت مخابرات.حالا سوالم اینه که تو طرح سرشار که پهنای باند پایه و تحویلی 8 هست،دیگه مثل پیشگامان افزایش سرعت نخواهم داشت؟

منم مثل خودت پیشگامانی بودم از سرعت راضی بودم اما با کم کردن حجم تخلیه کردم ، میخواستم برم مخابرات که این قانون های مسخره مخابرات رو دیدم بیخیال شدم ، همین صفحه رو بخون ببین چه قانون های مسخره ای داره ، من الان داتک هستم راضی ام حجم خوبی میده

AMIR REZAs
14-09-2019, 19:27
سلام کسی این سرویس رو پیشنهاد میده ؟ پینگ خوبی داره ؟ واسه منطقه نبوت نارمک

hosseinzfff
14-09-2019, 20:17
این مبلغ ترافیک اضافه مصرف چیه که میاد رو فاکتور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:laughing::thumbsup::blink:

persian.godfather
14-09-2019, 21:48
این مبلغ ترافیک اضافه مصرف چیه که میاد رو فاکتور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:laughing::thumbsup::blink:

دزدی توی روز روشن

sia0368
14-09-2019, 21:58
چند روز دیگه طرحم تموم میشه
میخام طرح رنگین نت شب نشین سرعت 16 مگ و حجم 320 گیگ بگیرم
باید از طریق 2020 بخرم؟
وقتی طرح الانم تموم شد زنگ بزنم؟
پس پرداخت حساب میشه؟یا پیش پرداخت؟

m2music
14-09-2019, 23:23
چند روز دیگه طرحم تموم میشه
میخام طرح رنگین نت شب نشین سرعت 16 مگ و حجم 320 گیگ بگیرم
باید از طریق 2020 بخرم؟
وقتی طرح الانم تموم شد زنگ بزنم؟
پس پرداخت حساب میشه؟یا پیش پرداخت؟

از طریق تماس با 2020 میشه پس پرداخت گرفت ولی بعضی اوقات کرم ریزی می‌کنند و میگن باید حضوری مراجعه کنید!
صبر کن طرح فعلی تموم بشه بعد زنگ بزن.
انتخاب پس پرداخت و پیش پرداخت با خودته. پس پرداخت بهتره و هر ماه مبلغ میاد روی قبض ولی پیش پرداخت همون لحظه باید کل مبلغ رو اینترنتی پرداخت کنی.
چرا طرح شب نشین رو میخوای بگیری با ساعت دانلود 2 تا 7 برای حجم اضافه؟
طرح سحرخیز 16 مگ رو بگیر با همین مقدار حجم.
80 گیگ + 250 گیگ (5_11)

یا طرح 8 مگ سرشار با همین قیمت ماهی 50 هزار
100 گیگ + 200 گیگ (2_11)

behnambazi
15-09-2019, 11:46
یعنی اشغال ترین اینترنت دنیا

Computer.Data
15-09-2019, 14:26
( سؤال در مورد حجم ترافیک مصرفی ماهیانه مشترکین پس پرداخت )
اینترنت مخابرات با هر بار تغییر سرویس دوباره به حجم اضافه میشه مثلا سرویس رنگین نت 2 مگابیت 6 ماه با سرعت چهار برابر که یه اینترنت 8 مگابیت با حجم 40 گیگابایت بین الملل در ماه هستش رو حالا اگه مثلا کسی این 40 گیگابایت رو یک هفته ای مصرف کنه دوباره میشه با گزینه تغییر سرویس که تو پنل کاربری مشترک پس پرداخت هستش سرویس رنگین نت 2 مگابیت با سرعت چهار برابر 12 ماهه یا مثلا سرویس های دیگه مثل 8 مگابیت شش ماهه رو انتخاب کرد که با اینکار دوباره حجم برمیگرده و با تموم شدن حجم دوباره میشه تغییر سرویس داد که با هر بار تغییر سرویس حجم مصرفی در ماه از اون 40 گیگابایت خیلی بیشتر میشه و با اینکار میشه به صورت نامحدود به حجم اضافه کرد و ترافیک مصرف شده بخاطر تغییر سروس از 40 گیگابایت درماه مثلا شاید به 600 گیگابایت یا بیشتر در ماه برسه ولی تو قبض تعداد روزهایی که اون طرح رو داشتی حساب میشه نه حجم مصرفی مثلا تعرفه اینترنت 2 مگابیت ماهیانه 25000 هزار تومن هستش که تقسیم بر 30 میشه روزی 833 تومن حالا اگه کسی 10 روز سرویس رنگین نت 2 مگابیت رو داشته باشه و حجم 40 گیگابایت رو کامل مصرف کنه و بعد تغییر سرویس بده اون 10 روز در 833 تومن ضرب میشه که میشه 8330 تومن و همین مبلغ رو قبض میاد که تو پنل کاربری قسمت گزارش ها - گزارش مالی میشه دید بعد دوباره با تغییر سرویس به یه سرویس دیگه مثلا سرویس 4 مگابیت شش ماهه دوباره حجم برمیگرده و تو قبض فقط مبلغ تعرفه سرویس 4 مگابیت تقسیم بر تعداد روزهایی که سرویس 4 مگابیت رو داشتی محاسبه میشه. سؤال اینجاست که اون حجمی که اضافه مصرف شده محاسبه میشه؟ اگه محاسبه میشه پس چرا تو قبض چیزی وجود نداره ؟ یا چرا مخابرات گزینه تغییر سرویس تو پنل کاربری رو تا پایان اون دوره مثلا 6 ماه برای اون کاربری که سرویس مثلا رنگین نت 2 مگابیت 6 ماه رو انتخاب کرده برای یکماه یا کل اون 6 ماه غیر فعال نمیکنه تا کاربر نتونه تغییر سرویس بده و حجم ترافیکش از عددی که تو سرویس مشخص شده بیشتر بشه و دوباره ریست بشه و به حجم ترافیک مصرفی ماهیانه مشترک پس پرداخت اضافه بشه؟

saeidf1
16-09-2019, 08:50
خدا لعنت کنه مخابرات رو.:grrr: دوستان سایت شاتل لند هم از ترافیک داخلی دراوده و بین المللی حساب میشه کل بستمو تموم کرد یه دیتا گرفتم داخلی حساب نشدش

persian.godfather
16-09-2019, 10:46
خدا لعنت کنه مخابرات رو.:grrr: دوستان سایت شاتل لند هم از ترافیک داخلی دراوده و بین المللی حساب میشه کل بستمو تموم کرد یه دیتا گرفتم داخلی حساب نشدش

اگر محدودیت ندارید از مخابرات تخلیه کنید ، چیز جالبی برای موندن نداره

misam5526
16-09-2019, 11:38
برخلاف یکی از پستهای قبلی، دانلود از شاتلند بر اساس ترافیک داخلی محاسبه میشه و مشکلی از این بابت وجود نداره.

saeidf1
16-09-2019, 14:27
برخلاف یکی از پستهای قبلی، دانلود از شاتلند بر اساس ترافیک داخلی محاسبه میشه و مشکلی از این بابت وجود نداره.

تا بیست پیش مشکلی نبود و داخلی بودش ک من تست میکردم دیروز ک گرفتم بین المللی شده

misam5526
16-09-2019, 15:26
تا بیست پیش مشکلی نبود و داخلی بودش ک من تست میکردم دیروز ک گرفتم بین المللی شده

من بعد از پست شما تست گرفتم و داخلی بود. برای من مشکلی نداره. قطعا اگه مشکلی داشته باشه سایر دوستان هم اعلام میکنند همونطور که برای trainbit انجام دادند.

mostafa_gm
16-09-2019, 15:39
رنگین نت رو حذف کرده؟؟

mostafa_gm
16-09-2019, 15:51
تو سرویس منم همچین چیزی زده به قیمت 27 هزار تومن
ظاهرا بخوای زودتر از وقت، سرویس رو عوض کنی باید یه پول زور به مخابرات بدی!!!

franchescaolsonEqP
16-09-2019, 16:03

منم همین الان تست کردم خارجی حساب کرد! سرورای دانلودش از تو لیست وزارت ارتباطات هم حذف شده!
شما بهتره اگه میخواین دیتای حجیم دانلود کنید قبلش لیست وزارت ارتباطاتو چک کنید.

saeidf1
16-09-2019, 18:31
منم همین الان تست کردم خارجی حساب کرد! سرورای دانلودش از تو لیست وزارت ارتباطات هم حذف شده!

آدرس لیست رو میدین

franchescaolsonEqP
16-09-2019, 19:14
آدرس لیست رو میدین

ESPSV
16-09-2019, 20:11
رنگین نت رو حذف کرده؟؟

درود
برای بنده هم رنگین نت حذف شده
(مخابرات اصفهان)

misam5526
16-09-2019, 20:48

سایت و سرورهای شاتلند در لیست سایتهای داخلی جضور داره.

misam5526
16-09-2019, 20:49
رنگین نت رو حذف کرده؟؟

بله. ظاهرا کمپین رنگین نت بالاخره تموم شده.

franchescaolsonEqP
16-09-2019, 22:38

بله سایت اصلی هست ولی سرورای دانلودش نیس مثل ds02.shatelland.com به آی پی 94.182.186.3 که قبلا تو لیست بودن.

Computer.Data
17-09-2019, 13:37
سؤال در مورد حجم ترافیک مصرفی ماهیانه مشترکین پس پرداخت )

اینترنت مخابرات با هر بار تغییر سرویس دوباره به حجم اضافه میشه مثلا سرویس رنگین نت 2 مگابیت 6 ماه با سرعت چهار برابر که یه اینترنت 8 مگابیت با حجم 40 گیگابایت بین الملل در ماه هستش رو حالا اگه مثلا کسی این 40 گیگابایت رو یک هفته ای مصرف کنه دوباره میشه با گزینه تغییر سرویس که تو پنل کاربری مشترک پس پرداخت هستش سرویس رنگین نت 2 مگابیت با سرعت چهار برابر 12 ماهه یا مثلا سرویس های دیگه مثل 8 مگابیت شش ماهه رو انتخاب کرد که با اینکار دوباره حجم برمیگرده و با تموم شدن حجم دوباره میشه تغییر سرویس داد که با هر بار تغییر سرویس حجم مصرفی در ماه از اون 40 گیگابایت خیلی بیشتر میشه و با اینکار میشه به صورت نامحدود به حجم اضافه کرد و ترافیک مصرف شده بخاطر تغییر سروس از 40 گیگابایت درماه مثلا شاید به 600 گیگابایت یا بیشتر در ماه برسه ولی تو قبض تعداد روزهایی که اون طرح رو داشتی حساب میشه نه حجم مصرفی مثلا تعرفه اینترنت 2 مگابیت ماهیانه 25000 هزار تومن هستش که تقسیم بر 30 میشه روزی 833 تومن حالا اگه کسی 10 روز سرویس رنگین نت 2 مگابیت رو داشته باشه و حجم 40 گیگابایت رو کامل مصرف کنه و بعد تغییر سرویس بده اون 10 روز در 833 تومن ضرب میشه که میشه 8330 تومن و همین مبلغ رو قبض میاد که تو پنل کاربری قسمت گزارش ها - گزارش مالی میشه دید بعد دوباره با تغییر سرویس به یه سرویس دیگه مثلا سرویس 4 مگابیت شش ماهه دوباره حجم برمیگرده و تو قبض فقط مبلغ تعرفه سرویس 4 مگابیت تقسیم بر تعداد روزهایی که سرویس 4 مگابیت رو داشتی محاسبه میشه.
سؤال اینجاست که اون حجمی که اضافه مصرف شده محاسبه میشه؟ اگه محاسبه میشه پس چرا تو قبض چیزی وجود نداره ؟ یا چرا مخابرات گزینه تغییر سرویس تو پنل کاربری رو تا پایان اون دوره مثلا 6 ماه برای اون کاربری که سرویس مثلا رنگین نت 2 مگابیت 6 ماه رو انتخاب کرده برای یکماه یا کل اون 6 ماه غیر فعال نمیکنه تا کاربر نتونه تغییر سرویس بده و حجم ترافیکش از عددی که تو سرویس مشخص شده بیشتر بشه و دوباره ریست بشه و به حجم ترافیک مصرفی ماهیانه مشترک پس پرداخت اضافه بشه؟

Hosseinymy
17-09-2019, 13:50

دانلود از شاتل لند دیگه داخلی حساب نمیشه و سرورهای دانلود هم از لیست حذف شدن(با سرچ ip سرورها تو لیست میتونید خودتون ببینید)
سرور های 28و29 trainbit هم که بعد از حذف شدن از لیست دوباره برگشتن الان داخلی حساب میشن(تا چند وقت بعد از برگشتن به لیست,مخابرات اون ها رو داخلی حساب نمیکرد ولی الان مشکل حل شده)

misam5526
17-09-2019, 14:05
دانلود از شاتل لند دیگه داخلی حساب نمیشه و سرورهای دانلود هم از لیست حذف شدن(با سرچ ip سرورها تو لیست میتونید خودتون ببینید)
سرور های 28و29 trainbit هم که بعد از حذف شدن از لیست دوباره برگشتن الان داخلی حساب میشن(تا چند وقت بعد از برگشتن به لیست,مخابرات اون ها رو داخلی حساب نمیکرد ولی الان مشکل حل شده)

امروز هم دوباره با دانلود یک فایل از شاتلند تست کردم که داخلی محسوب شد. بهرحال اصراری ندارم چون مخابرات زیاد براش پیش اومده که یکسری ای پی هاش یک ویژگی رو رعایت کردن و یکسری نکردن. بزودی یا درست میشه و برای همه داخلی میشه یا برای همه خارجی. فعلا برای من درسته.

سامان68
18-09-2019, 14:31
منم مشهدم الان رفتم تو پنل که سرویس لاکپشتی خودمو عوض کنم دیدم آخرین امیدم که رنگین نت بود رو برداشتن خط رو تخلیه کنیم سنگین تریم

sia0368
18-09-2019, 17:09
با توجه به حذف شدن طرح رنگین نت
با هزینه ماهانه 50 تومن سرعت 8 مگ کدوم شرکت مناسبه؟چه حجمی میدن؟

sia0368
18-09-2019, 17:45
3 ماهه 8 مگ 150/000 تومن
داتک:600 گیگ میده
های وب:795 گیگ میده
فن آوا:240 گیگ میده
فردا طرحم تموم میشه کدوم اینها بهتره و کمتر اذیت میکنه؟

m2music
18-09-2019, 18:23
منم امروز طرح رنگین نتم تموم شد و دو سه روز پیش مخابرات رنگین نت رو برداشته و حالا نمیدونم یکماهه بگیرم تا شاید طرح جدیدی بیاد یا نه. از مخابرات زنگ زدن طرح 8 مگ 90 گیگ 50 هزار رو غالب کنند قبول نکردم :D

persian.godfather
18-09-2019, 18:57
3 ماهه 8 مگ 150/000 تومن
داتک:600 گیگ میده
های وب:795 گیگ میده
فن آوا:240 گیگ میده
فردا طرحم تموم میشه کدوم اینها بهتره و کمتر اذیت میکنه؟

صد در صد داتک رو پیشنهاد میکنم ، من واقعا راضی ام و هیچ اذیتی نداره ، الان هم طرح فروش ویژه گذاشته به اسم مهرداتک

sia0368
19-09-2019, 07:24
صد در صد داتک رو پیشنهاد میکنم ، من واقعا راضی ام و هیچ اذیتی نداره ، الان هم طرح فروش ویژه گذاشته به اسم مهرداتک
شانس گند من:grrr:
کاربر گرامی، پیش شماره محدوده عاطف در حال حاضر امکان فروش جدید ADSL بر روی آن وجود ندارد، شما می توانید برای امکان سنجی استفاده از خدمات بی‌سیم رهام داتک با بخش فروش تماس بگیرید.

sia0368
19-09-2019, 07:27
متقاضی گرامی با عرض پوزش به دلیل رعایت کیفیت سرویس و حفظ حقوق مشترکین فعال ، در حال حاضر امکان ارایه سرویس به مشترکین جدید در این مرکز مخابراتی مقدور نمی باشد.جهت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 0212954 یا تلفن سراسری 1565 تماس حاصل فرمائید.
این هم های وب:grrr:

persian.godfather
19-09-2019, 11:47
متقاضی گرامی با عرض پوزش به دلیل رعایت کیفیت سرویس و حفظ حقوق مشترکین فعال ، در حال حاضر امکان ارایه سرویس به مشترکین جدید در این مرکز مخابراتی مقدور نمی باشد.جهت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 0212954 یا تلفن سراسری 1565 تماس حاصل فرمائید.
این هم های وب:grrr:

اوه اوه مرکز عاطف هستید؟ سمت تهرانپارس و فرجامی ؟ کاشکی گفته بودی ، من خونه دوستم قبلا اون سمت بود ، این مرکز عاطف شدیدا محدودیت پورت داره و یکی از دوستام یک سال نتونست اینترت بگیره از هیچ شرکتی اونجا ، جالبیش اینه مرکز مخابراتی همسایه اش یعنی حکمت شعار هم اینطوریه

Mana5
19-09-2019, 18:36
قرار نیست طرح جدیدی جایگزین رنگین نت بشه؟

mmanhap
20-09-2019, 12:15
28,29همچنان بین الملل هستن و اضافه نشدن. اون فایل اکسل رو اگه ببینید متوجه میشید که تاریخ بروزرسانیش برای قبله متاسفانه

mehryar1973
20-09-2019, 18:47
28,29همچنان بین الملل هستن و اضافه نشدن. اون فایل اکسل رو اگه ببینید متوجه میشید که تاریخ بروزرسانیش برای قبله متاسفانه

سلام
هرکی هرکی هست متاسفانه مثلا ایرانسل همین دو تا سروری که گفتید نیم بها حساب میکنه بارها امتحان کردم

Hosseinymy
20-09-2019, 19:31
کدوم فایل اکسل؟این دو سرور 4/30 به لیست و.ارتباطات برگشتن(و الان هم توی لیست هستند)ولی تا یه مدت بعد از اضافه شدن به لیست,مخابرات اون هارو داخلی حساب نمیکرد(اما زمانی که این دو از لیست حذف شده بودن مخابرات خیلی سریع ترافیک رو بین الملل حساب کرد!)
من هم تا یه مدت از این سایت استفاده نکردم و چند روز پیش که ازش دانلود کردم دیدم داخلی حساب شده

idead
22-09-2019, 15:11
دوستانی که نت مخابرات دارند
من نت هشت مگ دارم و خطم هم تا 20 مگ میکشه
سرعت دانلودم طبیعیه و حدود 9 مگابیته
ولی اپلودم یه مگابیته !
به پشتیبانی میگم میگه نمیشه بیشتر از این نمیده
میخواستم بدونم جریان چیه ؟ مگه نباید یک چهارم سرعت دانلود ، اپلود بده بهمون؟ شکایت کنم 195؟

ERF@NIAN
22-09-2019, 15:54
ولی اپلودم یه مگابیته !
میخواستم بدونم جریان چیه ؟ مگه نباید یک چهارم سرعت دانلود ، اپلود بده بهمون؟ شکایت کنم 195؟
حداکثر یک مگابیت کشش آپلود adsl
اگه annex m پشتیبانی بکنه مرکز میتونه تا 2،3 مگ هم بده ولی دانلود کمتر میشه

محمد7966
22-09-2019, 16:24
ولی اپلودم یه مگابیته !
خود مودم تخمین میزنه که کشش داره یا نه.من قبلش از پارس آنلاین داشتم و حداکثر تا 1 مگ بود ولی ووقتی اومدم مخابرات تا 2 مگ هم کشش داره.ولی تو دانلود هر دو تقریبا یکی هستند و فرقی نداشتند.

به تخمین مودمتون نگاه بندازید،ممکنه درست بگن و کشش نداشته باشه خط

idead
22-09-2019, 18:03
خود مودم تخمین میزنه که کشش داره یا نه.من قبلش از پارس آنلاین داشتم و حداکثر تا 1 مگ بود ولی ووقتی اومدم مخابرات تا 2 مگ هم کشش داره.ولی تو دانلود هر دو تقریبا یکی هستند و فرقی نداشتند.

تخمین مودم کجاست دقیقا؟ annex m تنظیم کردم ولی فرقی نمیکنه
ضمنا من یه خط دیگه دارم از این مرکز که روی شاتله و تا دو مگ راحت روی چنل Fast اپلود میده
حتی کشش اون خط از این کمتره
بعد چجوری این خط با snr downstream 32 اپلود یه مگ بیشتر نمیده ؟

محمد7966
22-09-2019, 22:27
تخمین مودم کجاست دقیقا؟ annex m تنظیم کردم ولی فرقی نمیکنه
ضمنا من یه خط دیگه دارم از این مرکز که روی شاتله و تا دو مگ راحت روی چنل Fast اپلود میده
حتی کشش اون خط از این کمتره
بعد چجوری این خط با snr downstream 32 اپلود یه مگ بیشتر نمیده ؟

تو همون خود استاتوس مودم.همونجایی که وضعیت نویز رو میزنه.اگر مودمتون هم 2740 دیلینک باشه،اون جای دیگه ای میزنه و جای دیگه ای باید دنبالش بگردید

aminkhan2014
23-09-2019, 14:39

برای من آپلود روی 512 هست و تا1200 میکشه،باید چیکارکنم بیشتر بشه؟

محمد7966
23-09-2019, 15:02

هیچکاری از دستتون برنمیاد.دست شما نیست.و بستگی به شرایطی مثل فاصله از مرکز مخابراتی و تجهیزات اون مرکز داره.خودم با پارس تا 1 مگ به زور می کشید ولی از وقتی اومدم مخابرات تا 2 مگ هم جا داره ولی خب مخابرات برام روی 512 بسته و منم زیاد برام مهم نیست.همون 512 کافیه

hosseinzfff
23-09-2019, 15:24

زنگ بزن بشتیبانی مخابرات 2020 بگو که سرعت ابلود رو روی 1 مگ بذارن

A.Farokhzad
24-09-2019, 08:03
سلام دوستان من سرویس بک ساله طرح غزال دارم و ماه آینده تموم میشه.
آیا اتوماتیک دوباره تمدید میشه یا باید برم مخابرات ؟
همین طرح رو میتونم تمدید کنم یا باید از طرح های جدیدشون انتخاب کنم ؟

zadis
24-09-2019, 11:48
طرح رنگین نت تموم شده . طرح جدید هم فعلا معلوم نیست

Rahpooyan
24-09-2019, 13:12
چرا سراغ طرح های تانوما و VDSL نمیرید؟ (در صورت پشتیبانی منطقه شما)

A.Farokhzad
24-09-2019, 13:24
چرا سراغ طرح های تانوما و VDSL نمیرید؟ (در صورت پشتیبانی منطقه شما)

متاسفانه منطقه ما ساپورت نمیکنه.
بعلاوه هزینه مودم و بقیه هزینه های جانبی هم هست

hrkhl
24-09-2019, 16:12
سلام به همه ی دوستان
من مرکز مخابراتی حکمت شعار هستم و ظاهرا هیچ شرکتی انجا سرویس نمیده (داخل سایت همشون میگه بله ردیفه میدیم ولی وقتی صحبت می کنی میگن نمدیم و مرکز مشکل داره محدودیت پورت هست فروش متوقف شده و اینا) می خواستم بدونم راهی هست که از اینا بگیرم یا باید با مخابرات سر کنم (از ویژگی های قشنگ مخابرات همون 2020 هست که الان میگه زمان انتظار 2 دقیقه بعدش میشه یک و بعدش میشه 14 دقیقه)

hrkhl
24-09-2019, 16:14
سلام به همه ی دوستان
من مرکز مخابراتی حکمت شعار هستم و ظاهرا هیچ شرکتی انجا سرویس نمیده (داخل سایت همشون میگه بله ردیفه میدیم ولی وقتی صحبت می کنی میگن نمدیم و مرکز مشکل داره محدودیت پورت هست فروش متوقف شده و اینا) می خواستم بدونم راهی هست که از اینا بگیرم یا باید با مخابرات سر کنم (از ویژگی های قشنگ مخابرات همون 2020 هست که الان میگه زمان انتظار 2 دقیقه بعدش میشه یک و بعدش میشه 14 دقیقه)

persian.godfather
24-09-2019, 17:48
سلام به همه ی دوستان

من چند سالی اون منطقه زندگی کردم ، حکمت شعار واقعا فاجعه هست ، پورت واس بقیه شرکت ها نداره اصلأ ، اون زمان آسیاتک پیش ثبت نام میکرد و منم پیش ثبت نام کردم تا وقتی پورت خالی بشه بهم نت بده ، بعد یک سال آسیاتک تونست بهم سرویس بده ، به نظرم اگر هیچ شرکتی پیش ثبت نام نداره ، ببین حداقل میتونی خط مخابراتت رو vdsl یا تانوما کنی

Mehdi Bayern
24-09-2019, 20:11

اگه به صورت پس پرداخت باشه طبق قراردادی که تو پنل کاربری گذاشتن باید تمدید بشه
من 6 شهریور 97 طرح غزال گرفتم و این ماه هم شارژ کردن، البته تو پنل پایان قرارداد رو زده آذر 1400 :sad:

تبصره ۱:  در شیوه‌ی فروش پرداخت دوره‌ای (Postpaid) در صورت عدم تقاضای کتبی هر یک از طرفین مبنی بر قطع ارایه‌ی خدمات در انقضای مدت مذکور، قرارداد با شرایط حاکم بر آن تا زمان اعلام انصراف از دریافت یا ارایه‌ی خدمات هر یک از طرفین تمدید شده تلقی می‌شود.
تبصره ۲:  در شیوه‌ی فروش پیش پرداخت (Prepaid) پس از پایان زمان قرارداد، تمدید مجدد قرارداد در سامانه‌ی فروش به صورت دوره‌ای و بر پایه‌ی شرایط و ضوابط جدید صورت خواهد گرفت.

mr korash
25-09-2019, 11:44
خب بسلامتی کل طرح ها از پنل و سایت مخابرات حذف شد
امیدوارم یه طرح جدید اضافه کنن ۲زار ارزش داشته باشه :sad: بیچاره شدم انقدر حجم اضافه خریدم

navid.zz68
25-09-2019, 19:40
رنگین نت کدوم گوری رفت:mellow:

persian.godfather
25-09-2019, 20:12
رنگین نت کدوم گوری رفت:mellow:

طرحش تموم شده

Tehranshahr
26-09-2019, 12:08
سرویس من 1 مهر تموم شد. تا وقتی طرح جدید نزاره تمدید نمیکنم.
شاتلم داشتم 200گیگ 1ماهه براش خریدم 50

AVB
26-09-2019, 12:15
دوستان اگر چند ماه از قرارداد با مخابرات مونده باشه میشه فسخ کرد؟

Rahpooyan
26-09-2019, 13:08
میتونید تغییر طرح بدید. ولی اینکه بخواین به شرکت دیگه مراجعه کنید فکر نکنم براحتی ممکن باشه.

misam5526
26-09-2019, 14:04

پیش پرداخت رو براحتی میتونید درخواست تخلیه بدید در هر مقطعی از قرار داد. اما در مورد پس پرداخت و قرارداد بلند مدت باید به مفاد قرارداد مراجعه کنید که ممکنه جریمه در نظر گرفته شده باشه. ولی در هر دو حالت تخلیه حق شماست.

babriman
26-09-2019, 21:19
سلام دوستان
از وقتی مخابرات ترافیک داخل و خارج رو تفکیک کرده (فکر کنم اواخر سال پیش بود) دیگه نمیشه خیلی دانلود کرد و من رفتم سراغ بیتسفا ولی خب اونم مشکلاتی داره، کسی سرویس مشابه بیتسفا سراغ داره که با یوتیوب مشکل نداشته باشه؟

AVB
27-09-2019, 11:29
میتونید تغییر طرح بدید. ولی اینکه بخواین به شرکت دیگه مراجعه کنید فکر نکنم براحتی ممکن باشه.

خط فیبره و اصلاً نمیشه از شرکت دیگه ای گرفت فقط می خواستم بدونم میشه مابقی پول رو پس گرفت.

پیش پرداخت رو براحتی میتونید درخواست تخلیه بدید در هر مقطعی از قرار داد. اما در مورد پس پرداخت و قرارداد بلند مدت باید به مفاد قرارداد مراجعه کنید که ممکنه جریمه در نظر گرفته شده باشه. ولی در هر دو حالت تخلیه حق شماست.

اشتراک آنچنان بلندمدت نیست و پیش پرداخت هم هست.

franchescaolsonEqP
27-09-2019, 12:09
سلام دوستان
از وقتی مخابرات ترافیک داخل و خارج رو تفکیک کرده (فکر کنم اواخر سال پیش بود) دیگه نمیشه خیلی دانلود کرد و من رفتم سراغ بیتسفا ولی خب اونم مشکلاتی داره، کسی سرویس مشابه بیتسفا سراغ داره که با یوتیوب مشکل نداشته باشه؟
بیتسفا مشکلی با یوتیوب نداره. من هم تو نورد ست کردم هم تو windscribe با opera vpn هم کار می کنه.
من خودم ماه پیش حدود 75 گیگ خارجی مصرف داشتم! اکثرا هم یوتیوب و استریم آنلاین بود. سرویسم 2 مگ 40 گیگ هست!!

20پینگ هم هست ولی الان نمیدونم داخلی حساب می کنه یا نه. شما یه اکانت تست بگیر بعد آی پیو تو لیست وزارت ارتباطات چک کن اگه بود داخلی حساب میشه:thumbsup:

victor021
28-09-2019, 00:41
اقا من چند روزه سرعت سرور خارجیم رو شصت کیلوبایته در صورتی که سرور داخل هیچ مشکلی نداره،کسی همچین مشکلی نداره؟

allric
28-09-2019, 09:01
اقا من چند روزه سرعت سرور خارجیم رو شصت کیلوبایته در صورتی که سرور داخل هیچ مشکلی نداره،کسی همچین مشکلی نداره؟
من هم قبلا 4 مگابیت بود الان شده 2 مگابیت اما داخلی زیادتر شده معلوم نیست چکار میکنند مثل اینکه کم کم فلکه اینترنت بین المللی می بندند

ALI_METALL
28-09-2019, 17:14
من مودم ایسوس دارم.میخوام اینترنت مخابرات رو بگیرم مجبوری.مشکلی با مودم نداره؟

ALI_METALL
28-09-2019, 17:40
کسی اینترنت adsl از مرکز مخابراتی تهران شهید بهشتی گرفته سرعتش خوبه؟

zelda64
29-09-2019, 21:38
دوستان برای شما هم سرعت سرورهای خارجی افتضاح شده ؟
الان همین سایت p30world رو با بدختی باز کردم فقط ورزش 3 رو راحت باز میکنم
ممنون میشم راهنمایی کنید

zelda64
29-09-2019, 21:54
ممنون میشم راهنمایی کنید

alireza12827
30-09-2019, 11:35
من مودم ایسوس دارم.میخوام اینترنت مخابرات رو بگیرم مجبوری.مشکلی با مودم نداره؟

نه مشکلی نداره

persian.godfather
30-09-2019, 13:31
ممنون میشم راهنمایی کنید

مشکل اینترنت سراسری هست و خود وزیر هم توی لایو اینستا اعلام کرد که مشکل سراسری هست

aminkhan2014
01-10-2019, 06:21
سلام
سرویس سرویس 2M کمپین رنگین نت - سحرخیز- سه ماهه پس پرداخت - 20G ترافیک بین الملل ساعت عادی یا 80G ترافیک داخلی عادی و 30G ترافیک بین الملل ساعت خاص یا 120G ترافیک داخلی خاص-زمان خاص (5 تا 11 صبح) دارم
1-این حجم 20 گیگ برای مصرف هرماه هست؟
2-پس چرا توی پنل که وارد میشم همون صفحه اول،حجم مانده از دوره را برام از 84 گیگ محاسبه کرده و حجم زمان خاص مانده از 120 گیگ؟این حجم اینترنت داخلی هست؟فقط برای یک ماه حساب میکنه؟
3-سرویس را هم از وسط ماه قبل شروع کردم،قبض برای نصف ماه روی قبض تلفن میاد؟این از وسط ماه شروع کردن روی حجم مانده اثری نداره؟
4-اگه این حجم مختص هر ماه هست،اگه همه اش را مصرف نکنم،به ماه بعد قابل انتقال هست؟

BPNIROU
01-10-2019, 06:51
سلام
سرویس سرویس 2M کمپین رنگین نت - سحرخیز- سه ماهه پس پرداخت - 20G ترافیک بین الملل ساعت عادی یا 80G ترافیک داخلی عادی و 30G ترافیک بین الملل ساعت خاص یا 120G ترافیک داخلی خاص-زمان خاص (5 تا 11 صبح) دارم
1-این حجم 20 گیگ برای مصرف هرماه هست؟
2-پس چرا توی پنل که وارد میشم همون صفحه اول،حجم مانده از دوره را برام از 84 گیگ محاسبه کرده و حجم زمان خاص مانده از 120 گیگ؟این حجم اینترنت داخلی هست؟فقط برای یک ماه حساب میکنه؟
3-سرویس را هم از وسط ماه قبل شروع کردم،قبض برای نصف ماه روی قبض تلفن میاد؟این از وسط ماه شروع کردن روی حجم مانده اثری نداره؟
4-اگه این حجم مختص هر ماه هست،اگه همه اش را مصرف نکنم،به ماه بعد قابل انتقال هست؟

۱- بله برای هر ماه هست.
۲- مخابرات کنترل پنلش بر اساس ترافیک داخلی بیان شده و البته شما ۲۰ گیگ ترافیک ماهانه دارید که با احتساب مصوبه رگولاتوری که دستور به افزایش ۵٪ حجم سرویس‌ها کرد ۵ درصد از ۲۰ گیگ میشه ۱ گیگ و جمعا شما ماهی ۲۱ گیگ حجم دارید که در مخابرات هر گیگ بین الملل معادل ۴ گیگ داخلی هست که ۲۱ رو اگر در ۴ ضرب کنید میشه ۸۴ گیگ ماهانه و شما اگر ۱ گیگ داخلی استفاده کنید از ۸۴ گیگتون ۱ گیگ کم میشه اگر بین المللی استفاده کنید از ۸۴ گیگتون ۴ گیگ
۳- سرویس مخابرات به روز حساب میشه و در اخر ماه صورتحسابش بر اساس تعداد روز مصرفتون صادر میشه و تو پنل خودتون هم میتونید چک کنید
۴- خیر منتقل نمیشه

aminkhan2014
01-10-2019, 07:08
۱- بله برای هر ماه هست.
۲- مخابرات کنترل پنلش بر اساس ترافیک داخلی بیان شده و البته شما ۲۰ گیگ ترافیک ماهانه دارید که با احتساب مصوبه رگولاتوری که دستور به افزایش ۵٪ حجم سرویس‌ها کرد ۵ درصد از ۲۰ گیگ میشه ۱ گیگ و جمعا شما ماهی ۲۱ گیگ حجم دارید که در مخابرات هر گیگ بین الملل معادل ۴ گیگ داخلی هست که ۲۱ رو اگر در ۴ ضرب کنید میشه ۸۴ گیگ ماهانه و شما اگر ۱ گیگ داخلی استفاده کنید از ۸۴ گیگتون ۱ گیگ کم میشه اگر بین المللی استفاده کنید از ۸۴ گیگتون ۴ گیگ
۳- سرویس مخابرات به روز حساب میشه و در اخر ماه صورتحسابش بر اساس تعداد روز مصرفتون صادر میشه و تو پنل خودتون هم میتونید چک کنید
۴- خیر منتقل نمیشه

ممنون دوست عزیز
پس این 84 گیگ و 120 گیگ خاص را باید تا آخر هرماه مصرف کنم؟

سرویس جدیدی توسط مخابرات ارائه نشده؟

BPNIROU
01-10-2019, 07:11
ممنون دوست عزیز
پس این 84 گیگ و 120 گیگ خاص را باید تا آخر هرماه مصرف کنم؟

سرویس جدیدی توسط مخابرات ارائه نشده؟

خواهش میکنم، بله عزیز ۱ ماه تمام فرصت مصرفش رو دارید، در خصوص سرویس جدید من اطلاعی ندارد جهت اطلاع یا منتظر بمونید سایر دوستانی که اطلاع دارند پاسخ بدند و یا با ۲۰۲۰ تماس بگیرید جواب بدن بهتون

SAHANDE3
01-10-2019, 11:02
دوستان من اینترنت VDSL با سرعت 8 مگ دارم به طور مداوم قطع و وصل میشه باید چیکارش کنم ؟ می دونم کشش خط هم زیاده ولی در روز شاید 20 بار قطع وصل بشه حتی سیمهای داخلی هم سالمن اما قطعی ها رو داره باید چیکار کنم؟

Hasan_
01-10-2019, 12:06
دوستان من اینترنت VDSL با سرعت 8 مگ دارم به طور مداوم قطع و وصل میشه باید چیکارش کنم ؟ می دونم کشش خط هم زیاده ولی در روز شاید 20 بار قطع وصل بشه حتی سیمهای داخلی هم سالمن اما قطعی ها رو داره باید چیکار کنم؟

اگه وضعیت خط تون مناسب هست ، و همچنان قطعی دارید . با 2020 تماس بگیرید ! اگر زیربار نرفتن به سامانه 195 شکایت بکنید... اونجا حتما پاسخگو هستن

SAHANDE3
01-10-2019, 12:55
اگه وضعیت خط تون مناسب هست ، و همچنان قطعی دارید . با 2020 تماس بگیرید ! اگر زیربار نرفتن به سامانه 195 شکایت بکنید... اونجا حتما پاسخگو هستن
2020 که بعید کاری بکنه باید آخرش شکایت کنم واقعا بدترین خدمات اینترنت ایران برای مخابرات

fdgsdfgssfgsfgs
01-10-2019, 13:05
طرح جدید (دریا شمال ) مخابرات اومد ولی جالب نیست..:wac:

Baharkhani
01-10-2019, 13:51
سلام
با مودم دیگه هم چک کردین؟
مودم قطعی dsl داره یا pppoe ؟

mr korash
01-10-2019, 14:08

کجا اومده ؟

zadis
01-10-2019, 14:37
کجا این طرح رو دیدی من تو سایت مخابرات چیزی ندیدم

ALI_METALL
01-10-2019, 16:05
من میخوام مشترک جدید مخابرات بشم .خود مخابرات میگه سرعت 4 مگ رو بگیر ولی نظر خودم 16 مگ هست.یه نظرتون به مشکل میخورم؟بابت قطع و وصلی؟!میگه از مخابرات دورین!!