PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ADSL / مخابرات استان تهران

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105

Fusi0n
09-02-2013, 17:20
چیز دیگه میبره بالا مثلا این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5abe48eae320e1c8d9&GroupName=JSC&FilePath=/ESD6/JSCDL/jdk/7u13-b20/xpiinstall.exe&File=xpiinstall.exe&BHost=javadl.sun.com) بگیرید کلایت جاوا
بدون این برنامه سرعت پایین ولی با Turbo Internet سرعت تا خرخره میده
یا مثلا یک کلایت بازی هست من تست کردم اونم میبرد بالا فقط بدیش این که 20 دقیقه میره و بعد اوفت میکنه ..........

Firebirds
09-02-2013, 20:20
سرعت UPstream سرویس 512 روی چند بسته میشه ؟

shayan0o21
09-02-2013, 20:28
بچه ها سلام کسى هست از مرکز مخابرلاى 13 آبان سرويس گرفته باشه؟!

magiteq1
09-02-2013, 23:27
بلاخره طرح برداشتن سرویس های نامحدود چی شد اجرا میشه یا نه من الان میخوام اگر بشه برم طرف isp منتها بلاتکلیف ام

farazfar
09-02-2013, 23:30

روی 13mb بسته میشه. الانم اگر تهران هستی کیفیت مخابرات از حد افتضاح هم گذشته و پول دور ریختنه

Firebirds
10-02-2013, 00:24
روی 13mb بسته میشه. الانم اگر تهران هستی کیفیت مخابرات از حد افتضاح هم گذشته و پول دور ریختنه

13 mb ؟!.....

Firebirds
10-02-2013, 00:25
بلاخره طرح برداشتن سرویس های نامحدود چی شد اجرا میشه یا نه من الان میخوام اگر بشه برم طرف isp منتها بلاتکلیف ام

گویا بولوفی بیش نبوده ...

{sahand}
10-02-2013, 02:21

573 هست مال من.

behnmah66
10-02-2013, 09:01
پس از انتشار مصوبه کميسيون تنظيم مقررات ارتباطات مبني بر افزايش تعرفه هاي اينترنتي، مدير کل روابط عمومي و امور بين الملل شرکت زيرساخت اعلام کرد: اين افزايش براي کاربر نهايي در حد 10 تا 15 درصد خواهد بود.

مهدي خدايي در گفت وگو با ايسنا عنوان کرد: پيش از اين پهناي باند بين الملل اينترنت با ارز مرجع خريداري مي شد، اما اکنون قرار بر آن است که براي خريداري پهناي باند از ارز مبادلاتي استفاده شود که به همين دليل ما ناچار به افزايش تعرفه ها هستيم. وي در پاسخ به اين که آيا افزايش 50 تا 70 درصدي تعرفه ها به يکباره کاربران را با مشکل مواجه نخواهد کرد، اظهار کرد: از آنجا که از مبلغ پرداختي کاربران خانگي حدود 30 درصد آن به بحث پهناي باند مربوط مي شود و مابقي هزينه اي که کاربران پرداخت مي کنند به امور جاري شرکت ها مربوط مي شود، حتي اگر اين تعرفه ها 50 درصد هم افزايش پيدا کند، کاربر نهايي بيش از 10 تا 15 درصد با افزايش قيمت مواجه نخواهد بود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مدير کل روابط عمومي شرکت ارتباطات زيرساخت در عين حال ياد آور شد: البته هنوز تعرفه هاي جديد به ما ابلاغ نشده و ما هم نرخ نهايي را نمي دانيم. سازمان تنظيم مقررات در قالب مصوبه اي قيمت هاي جديدي را در زمينه پهناي باند تعريف و اين مصوبه را به شرکت ارتباطات زيرساخت ابلاغ کرده است. به گزارش ايسنا، براساس اين قانون براي پهناي باند 64 کيلوبيت بر ثانيه قيمتي معادل 128 هزار و 700 تومان و براي پهناي باند 128 کيلوبيت رقمي معادل 257 هزار و 400 تومان تعيين شده است. هم چنين براساس مصوبه جديد ،شرکت ارتباطات زيرساخت موظف شده است سقف تعرفه فروش پهناي باند 256 کيلوبيت را 386 هزار و 100 تومان و پهناي باند 512 کيلوبيت بر ثانيه را 643 هزار و 500 تومان در نظر بگيرد. براي پهناي باند 1024 کيلوبيتي يک ميليون و 158 هزار و 300 تومان و براي پهناي باند 2048 کيلوبيت در ثانيه تعرفه اي معادل 2 ميليون و 59 هزار و 200 تومان تعريف شده است.

name
10-02-2013, 09:16
بیشتر از همه جای دنیا هزینه میدیم گندترین خدمات هستی نصیبمون میشه!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
512 تهران

mohammad.2mt
10-02-2013, 10:02
ساعت 10 صبح 22 بهمن اینترنت 512 با تک کانکشن دارم 65 دانلود میکنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم مثل اینکه آزاد شد
جیمیل باز شد
امیدوارم همینجوری بمونه :n13:

Firebirds
10-02-2013, 10:58
573 هست مال من.

فکر می کنم DownStream رو فرمودید

{sahand}
10-02-2013, 11:34
فکر می کنم DownStream رو فرمودید

اوپس! 159!

ساعت 10 صبح 22 بهمن اینترنت 512 با تک کانکشن دارم 65 دانلود میکنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم مثل اینکه آزاد شد
جیمیل باز شد
امیدوارم همینجوری بمونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نموند متاسفانه!

mohammad.2mt
10-02-2013, 11:45
اوپس! 159!

نموند متاسفانه!

سرعت ترکید دوباره ولی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هنوز سرعتش بد نیست

cool11
10-02-2013, 13:19
من الآن زنگ زدم به 2020 گفتش که به خانگی تا 2 مگ! هم میدیم!:33:

1 مگ دادنشون که اینطور کرد وضع رو ، دیگه من اصلا نمیخوام تصورش رو هم بکنم با موج 2 مگی ها چه خواهد شد.

(هر چند به قول یکی از دوستان پهنای باند کم ندارن و دلایل دیگه ای به احتمال زیاد هست)

گفت حجمی هم نداریم اصلا

Tehranshahr
10-02-2013, 15:53
من الآن زنگ زدم به 2020 گفتش که به خانگی تا 2 مگ! هم میدیم!:33:

1 مگ دادنشون که اینطور کرد وضع رو ، دیگه من اصلا نمیخوام تصورش رو هم بکنم با موج 2 مگی ها چه خواهد شد.

(هر چند به قول یکی از دوستان پهنای باند کم ندارن و دلایل دیگه ای به احتمال زیاد هست)

گفت حجمی هم نداریم اصلا

سرویس مخابرات عملا اندازه ۱۲۸کیلوبیت کار میکنه مگر نصفه شبا پس عملا ۲مگ هم بیفایدس و پول تو سطل آشغال ریختنه ، من اول ۱مگ گرفتم دیدم داغونه به ۲۵۶ تغییر دادم تازه اونم بعنوان بک آپ چون اینقد افتضاحه به هیچ دردی نمیخوره.

arisa
10-02-2013, 16:04
سرویس مخابرات عملا اندازه ۱۲۸کیلوبیت کار میکنه مگر نصفه شبا پس عملا ۲مگ هم بیفایدس و پول تو سطل آشغال ریختنه ، من اول ۱مگ گرفتم دیدم داغونه به ۲۵۶ تغییر دادم تازه اونم بعنوان بک آپ چون اینقد افتضاحه به هیچ دردی نمیخوره.

امکان تغییر و یا همون دانگرید سرویس بعد از چند روز مقدور هست ؟ هزینش چطور محاسبه میشه و روی قبض میاد؟ به ازای همون چند روز مصرف؟ ( برای تست سرویس یک مگ در منطقمون میخوام)

mr-dion
10-02-2013, 16:14
محاسبه «حجمی» هزینه ADSL مصرفی از 23 بهمن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به گفته معاون رگولاتوری اجرایی شدن دستورالعمل جدید ADSL پس از 22 بهمن‌ماه آغاز می‌شود و از این پس سرویس ADSL شامل یک هزینه نگهداری ماهانه می‌شود و مشترک بسته به ترافیک استفاده شده هزینه می‌پردازد.

به گزارش فارس در دستورالعمل جدیدی که کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برای ارائه سرویس‌های ADSL تصویب کرده سرویس شامل یک هزینه ماهانه به عنوان هزینه نگهداری است و پس از آن مشترک به هر میزان که ترافیک استفاده کند، هزینه می‌پردازد.

همچنین در این دستورالعمل برای نخستین بار به عنوان راه‌حلی برای جلوگیری از دامپینگ در بازار، حداقل تعرفه تعیین شده که حداقل تعرفه 60 درصد کف تعرفه لحاظ شده است.

هم اکنون اغلب سرویس‌دهی شرکت‌ها بر اساس سرویس ADSL چند ماهه با حجم ترافیک محدود است (برای مثال 3 ماهه با 5 گیگابایت ترافیک) که با اجرای این دستور العمل طرح‌های سابق ADSL به طرح جدید تغییر می‌کند.

به گفته معاون رگولاتوری از آنجا که در دستورالعمل جدید برای نخستین بار صورت‌حساب مشترکان ADSL بر مبنای حجم ترافیک استفاده شده محاسبه می‌شود، اجرای این دستورالعمل نیاز فراهم کردن مقدمات و ایجاد تغییراتی در سیستم صورت‌ حساب‌گیری شرکت‌های خدمات دهنده داشت.

معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: شرکت‌های خصوصی مشکلی در ایجاد این تغییرات نداشتند و هم‌اکنون آماده اجرای دستورالعمل جدید ADSL هستند.

وی ادامه داد: شرکت مخابرات نیز مقدمات اجرای دستورالعمل جدید را فراهم کرده اما در چند استان سیستم هنوز آماده نشده و نمی‌توانند سرویس را حجمی محاسبه کنند.

رضوانی با بیان اینکه منتظر آماده شدن تمامی شرکت‌ها برای اعلام یکباره زمان اجرای دستورالعمل جدید ADSL هستیم، گفت: اجرای دستورالعمل جدید ADSL پس از 22 بهمن‌ماه آغاز می‌شود. اگر تا آن زمان نیز این چند شرکت‌ مخابرات استانی نتوانستند سیستم صورت‌حساب‌گیری خود را آماده کنند، اجرای طرح آغاز خواهد شد و در خصوص آن شرکت‌ها نیز اعلام عمومی می‌کنیم که آنها اگرچه اینترنت نامحدود می‌دهند اما قادر به محاسبه ترافیک مصرف شده از سوی کاربران نیستند.

cool11
10-02-2013, 16:23
محاسبه «حجمی» هزینه ADSL مصرفی از 23 بهمن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

به گفته معاون رگولاتوری اجرایی شدن دستورالعمل جدید ADSL پس از 22 بهمن‌ماه آغاز می‌شود و از این پس سرویس ADSL شامل یک هزینه نگهداری ماهانه می‌شود و مشترک بسته به ترافیک استفاده شده هزینه می‌پردازد.

به گزارش فارس در دستورالعمل جدیدی که کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برای ارائه سرویس‌های ADSL تصویب کرده سرویس شامل یک هزینه ماهانه به عنوان هزینه نگهداری است و پس از آن مشترک به هر میزان که ترافیک استفاده کند، هزینه می‌پردازد.

همچنین در این دستورالعمل برای نخستین بار به عنوان راه‌حلی برای جلوگیری از دامپینگ در بازار، حداقل تعرفه تعیین شده که حداقل تعرفه 60 درصد کف تعرفه لحاظ شده است.

هم اکنون اغلب سرویس‌دهی شرکت‌ها بر اساس سرویس ADSL چند ماهه با حجم ترافیک محدود است (برای مثال 3 ماهه با 5 گیگابایت ترافیک) که با اجرای این دستور العمل طرح‌های سابق ADSL به طرح جدید تغییر می‌کند.

به گفته معاون رگولاتوری از آنجا که در دستورالعمل جدید برای نخستین بار صورت‌حساب مشترکان ADSL بر مبنای حجم ترافیک استفاده شده محاسبه می‌شود، اجرای این دستورالعمل نیاز فراهم کردن مقدمات و ایجاد تغییراتی در سیستم صورت‌ حساب‌گیری شرکت‌های خدمات دهنده داشت.

معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: شرکت‌های خصوصی مشکلی در ایجاد این تغییرات نداشتند و هم‌اکنون آماده اجرای دستورالعمل جدید ADSL هستند.

وی ادامه داد: شرکت مخابرات نیز مقدمات اجرای دستورالعمل جدید را فراهم کرده اما در چند استان سیستم هنوز آماده نشده و نمی‌توانند سرویس را حجمی محاسبه کنند.

رضوانی با بیان اینکه منتظر آماده شدن تمامی شرکت‌ها برای اعلام یکباره زمان اجرای دستورالعمل جدید ADSL هستیم، گفت: اجرای دستورالعمل جدید ADSL پس از 22 بهمن‌ماه آغاز می‌شود. اگر تا آن زمان نیز این چند شرکت‌ مخابرات استانی نتوانستند سیستم صورت‌حساب‌گیری خود را آماده کنند، اجرای طرح آغاز خواهد شد و در خصوص آن شرکت‌ها نیز اعلام عمومی می‌کنیم که آنها اگرچه اینترنت نامحدود می‌دهند اما قادر به محاسبه ترافیک مصرف شده از سوی کاربران نیستند.

این جمله دقیقا یعنی چی؟

یعنی اینکه مخابرات چون نمیتونه ترافیک سنجی کنه از این قاعده معاف شده ؟(لا اقل تا مدتی؟)

به جای چندین و چند بار نقل یه خبر به نظرم بهتره دنبال معنی و تفسیر درست و دقیق اون باشیم

چندین بار از این حرف ها زدن تا حالا

ببینیم چی میشه ...

akharwarbaz
10-02-2013, 17:31
فردا معلوم میشه حرف الکی زدن یا راسته
اینطوری موج بزرگی از یوزر ها از مخابرات میرن یکیش خودم

mohammad.2mt
10-02-2013, 17:43
فردا معلوم میشه حرف الکی زدن یا راسته
اینطوری موج بزرگی از یوزر ها از مخابرات میرن یکیش خودم

فعلا که ظاهرا موج موج دارن میان
دیروز چند بار واسه دایری زنگ زدم 2020 هر بار 20-25 نفر جلوم بودن یه 15 دقیقه ای تو صف بودم

Boushvek
10-02-2013, 18:11
سلام
من سرویس 256 رو همین امروز فعال کردم و دارم ازش استفاده میکنم. حالا برای آپگرید پهنای باندم به 512 به سایت مخابرات تهران که میرم یوزرنیم و پسورد میخواد که ندارم.
کسی میدونه این یوزر و پس رو چطور میشه بدست اورد؟ یوزر و پس مودم رو هم وارد کردم پیغام میده اشتباهه

Fusi0n
10-02-2013, 18:12
اعتراض به 2020 و... فایده نداره چون به غیر چند مورد که توجیج کردن چیز دیکه نمیدون
باید اقدام عملی تر باشه من خودم تنظیم مقررات شکایت و موارد ارسال کردم بقیه باید همین برن چند نفر فایده نداره ....
----
کاربران اینترنت مخابرات و گلایه‌هایی از 2020 و 2828
این روزها بازار کندی و اختلالات اینترنتی گرم است و به دنبال آن کاربرانی که در زمینه حل مشکلات خود موفق به دریافت پاسخ مناسبی از مراکز پشتیبانی سرویس اینترنت نشده‌اند گلایه‌های متعددی دارند.

به گزارش سافت‌گذر به نقل از ایسنا، مدتی است کاربران اینترنت در برخی از نقاط تهران از اختلالات اینترنت به تنگ آمده‌اند و در این میان بسیاری برای دریافت راهکاری قانع کننده با مرکز خدمات مشترکین تماس می‌گیرند اما...

طی هفته‌های گذشته کم نبوده‌اند کاربرانی که از مخابرات سرویس گرفته و به انتظار دریافت پاسخی مناسب با ۲۸۲۸ و یا ۲۰۲۰ تماس گرفته‌اند اما در برخی موارد عدم دریافت پاسخی مناسب و پابرجا ماندن مشکل موجبات نارضایتی و گلایه‌های کاربران را فراهم کرده‌است.

البته در ارتباط با این مسئله خیلی وقت‌ها اطلاعات کم کاربران از اینترنت و مسائل مربوط به رایانه تبدیل به توجیه شرکت‌های ارائه‌کننده خدمات می‌شود و مسئولان شرکت‌های ارائه‌کننده اینترنت دانش ناکافی کاربران را دلیل بخش مهمی از این مشکلات عنوان می‌کنند.

اما سمیع‌الله صادقی - معاون توسعه و مهندسی شرکت مخابرات استان تهران - در این زمینه به ایسنا، اظهار کرد: به طور معمول تماس‌هایی که با این دو مرکز صورت می‌گیرد بیشتر در زمینه‌ درخواست دایری سرویس است تا رفع ایراد.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۸۰ درصد مشترکان از طریق تماس با این مرکز در زمانی کمتر از ۱۲ ساعت پاسخ‌ می‌گیرند و به نتیجه می‌رسند. در برخی موارد هم ممکن است زمان به مراتب کمتر از این رقم باشد، البته گاه هم ممکن است مشکلات به خود کاربر برگردد و مدت زمانی بیش از ۱۲ ساعت برای رفع آن‌ها صرف شود.

صادقی در بخش دیگری از صحبت‌های خود عنوان کرد: از آنجا که تعداد مشترکان اینترنت شرکت مخابرات بسیار بالاست مردم خیلی زود متوجه ایراد‌ها و اشکالات ما می‌شوند

nimahandsomboy
10-02-2013, 19:23
اقا خسته شدم دیگه
سرعت دانلودم خوبه روی 30 هست

ولی هیچ صفحه باز نمیکنه

ping میگیرم میزنه time out

مخارات 256

حتی گوگل هم باز نمیکنه

ولی دانلود خوبه

abolfazlwest72
10-02-2013, 19:36
اقا خسته شدم دیگه

ولی هیچ صفحه باز نمیکنه

مخارات 256

حتی گوگل هم باز نمیکنه

ولی دانلود خوبه

به نظرت سرعت 30 خوبه.تو خارج یارو با سرعت 20 مگ دانلود میکنیم اونوقت ما به 30 میگیم خوب

amirkalak6
10-02-2013, 19:46
دوستان در حال حاضر که دانلودش محدود( حجمی) نشده ایشالا؟؟؟

Firebirds
10-02-2013, 20:38
به نظرت سرعت 30 خوبه.تو خارج یارو با سرعت 20 مگ دانلود میکنیم اونوقت ما به 30 میگیم خوب

من به همین دلیل همیشه Rate امتیازی که در SpeedTest به خط ام میدم 1 ستاره بیشتر نیست ( اونم مجبوری ) واقعا حق ما این اینترنت نیست، اگر نمی خواهید توسعه دهید کلا جمعش کنید خیال همه را راحت کنید.

Firebirds
10-02-2013, 20:49
اقا خسته شدم دیگه

ولی هیچ صفحه باز نمیکنه

مخارات 256

حتی گوگل هم باز نمیکنه

ولی دانلود خوبه

پینگ 8.8.8.8 و google.com روی چنده ؟

HITB0Y
10-02-2013, 21:44
این جریان up stream و down stream چیه؟از کجا باید بفهمم مال من چنده؟
چند باشه خوبه؟
تاثیرش تو سرعت دانلود؟
این 2828 هم علنا ریده!!!هر دفعه زنگ میزنم میگه مشکل سراسریه!!!:n24:بخوره تو سرشون این مشکلات سراسری!اعصاب نذاشتن واسه ما...
این شکایت به تنظیم مقررات چجوریه؟

magiteq1
10-02-2013, 22:01
این جریان up stream و down stream چیه؟از کجا باید بفهمم مال من چنده؟
چند باشه خوبه؟
تاثیرش تو سرعت دانلود؟
این 2828 هم علنا ریده!!!هر دفعه زنگ میزنم میگه مشکل سراسریه!!!:n24:بخوره تو سرشون این مشکلات سراسری!اعصاب نذاشتن واسه ما...
این شکایت به تنظیم مقررات چجوریه؟

دست تنظیم مقررات و مخابرات تویه کاسه است

behnmah66
10-02-2013, 22:25

اونم مفت و مجانی حالا میخون 15- 20 در صد گرون هم بکنن :n28:

تاکنون هفت پارک عمومی در کشور قطر به اینترنت پرسرعت رایگان مجهز شده‌اند و افرادی که برای تفریح به این پارک‌ها مراجعه می‌کنند، می‌توانند با سرعت ۸ مگابیت در ثانیه از خدمات اینترنتی بهره‌مند شوند. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مرکز تنظیم مقررات مخابراتی و ارتباطی قطر موسوم به ictQATAR با همکاری شهرداری و وزارت برنامه‌ریزی شهری قطر طرحی را به مرحله اجرا می‌رسانند که به موجب آن تمام پارک‌های این کشور از اینترنت بی‌سیم پرسرعت رایگان برخوردار می‌شوند.

به گزارش ایتنا بر اساس این طرح قرار است که تا سال ۲۰۱۴ میلادی تمام پارک‌های قطر به اینترنت بی‌سیم پرسرعت مجهز شوند تا افراد حاضر در این مراکز بتوانند از این خدمات شهری به صورت رایگان بهره‌مند شوند.

این طرح جامع که ارائه اینترنت پرسرعت رایگان بخشی از آن محسوب می‌شود iPark نام دارد و طی آن تمام هفت منطقه بزرگ شهری در کشور قطر از سرویس یاد شده بهره‌مند می‌شوند.

تاکنون هفت پارک عمومی در کشور قطر به اینترنت پرسرعت رایگان مجهز شده‌اند و افرادی که برای تفریح به این پارک‌ها مراجعه می‌کنند، می‌توانند با سرعت ۸ مگابیت در ثانیه از خدمات اینترنتی بهره‌مند شوند.

این اینترنت رایگان تاکنون توسط هزاران نفر مورد استفاده قرار گرفته است و مردم بسیار از این سرویس راضی بوده‌اند.

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

reza_electronic
10-02-2013, 22:41
اونم مفت و مجانی حالا میخون 15- 20 در صد گرون هم بکنن :n28:

تاکنون هفت پارک عمومی در کشور قطر به اینترنت پرسرعت رایگان مجهز شده‌اند و افرادی که برای تفریح به این پارک‌ها مراجعه می‌کنند، می‌توانند با سرعت ۸ مگابیت در ثانیه از خدمات اینترنتی بهره‌مند شوند. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مرکز تنظیم مقررات مخابراتی و ارتباطی قطر موسوم به ictQATAR با همکاری شهرداری و وزارت برنامه‌ریزی شهری قطر طرحی را به مرحله اجرا می‌رسانند که به موجب آن تمام پارک‌های این کشور از اینترنت بی‌سیم پرسرعت رایگان برخوردار می‌شوند.

به گزارش ایتنا بر اساس این طرح قرار است که تا سال ۲۰۱۴ میلادی تمام پارک‌های قطر به اینترنت بی‌سیم پرسرعت مجهز شوند تا افراد حاضر در این مراکز بتوانند از این خدمات شهری به صورت رایگان بهره‌مند شوند.

این طرح جامع که ارائه اینترنت پرسرعت رایگان بخشی از آن محسوب می‌شود iPark نام دارد و طی آن تمام هفت منطقه بزرگ شهری در کشور قطر از سرویس یاد شده بهره‌مند می‌شوند.

تاکنون هفت پارک عمومی در کشور قطر به اینترنت پرسرعت رایگان مجهز شده‌اند و افرادی که برای تفریح به این پارک‌ها مراجعه می‌کنند، می‌توانند با سرعت ۸ مگابیت در ثانیه از خدمات اینترنتی بهره‌مند شوند.

این اینترنت رایگان تاکنون توسط هزاران نفر مورد استفاده قرار گرفته است و مردم بسیار از این سرویس راضی بوده‌اند.

کاشکی کافر بودم ولی لااقل یه دنیا رو داشتیم وژدانا ، نه دنیا نه آخرت ، ههههههیییییییییچچچچچچچچچچ نداریم

Javad-ht
10-02-2013, 23:08
این داستان محاسبه قیمت بر حسب ترافیک مصرفی بعد از 22 بهمن به کجا رسید؟ (تهران)
الان میخوام بدونم بزارم برای دانلود یا نه؟
یهو فردا قبض تلفن نیاد 200 هزار تومن؟

moammer
10-02-2013, 23:44
سلام خدمت دوستان
من الان سرويس 2 مگ شاتل دارم و حدودا با 270 تا دارم دانلود ميگيرم . منتها حجم مصرفي ام خيلي بالاست و هزينه اي كه ميكنم واقعا به صرفه نيست . دائم مجبورم ترافيك بخرم . الان ميخوام برم سمت مخابرات سرويس 1 مگ نامحدود بگيرم . دوستان تاييد ميكنيد كه اين كارو كنم ؟ به نظرتون مي ارزه ؟ مشكلي نداره ؟ كار خوبي دارم ميكنم ؟؟ (بهم گفتن كه سرويس 1 مگ مخابرات حدودا با 120 تا دانلود ميگيره ) . ميشه كمكم كنيد لُدفَن ؟

Boushvek
11-02-2013, 00:16
سلام
من سرویس 256 رو همین امروز فعال کردم و دارم ازش استفاده میکنم. حالا برای آپگرید پهنای باندم به 512 به سایت مخابرات تهران که میرم یوزرنیم و پسورد میخواد که ندارم.
کسی میدونه این یوزر و پس رو چطور میشه بدست اورد؟ یوزر و پس مودم رو هم وارد کردم پیغام میده اشتباهه

Firebirds
11-02-2013, 00:33
سلام

یوزرنیم پسورد مودم منظورت admin/ admin هست ؟!
یوزر و پسورد رو مخابرات به شما میده ، اگه گم کردید فردا با خط ADSL زنگ بزن پشتیبانی بگیر

Tehranshahr
11-02-2013, 00:49
امکان تغییر و یا همون دانگرید سرویس بعد از چند روز مقدور هست ؟ هزینش چطور محاسبه میشه و روی قبض میاد؟ به ازای همون چند روز مصرف؟ ( برای تست سرویس یک مگ در منطقمون میخوام)

بله ، روزانه حساب میشه.
من اول ۱مگ گرفتم بعد ۲روز از بس افتضاح بود فسخ کردم و به پارس درخواست دادم و جواب اومد خط فیبره و دوباره درخواست ۲۵۶ دادم به مخابرات.

Firebirds
11-02-2013, 00:53
نشنیده بگیرید !

قدیما چقدر خوب بود ! اون موقعه ای یک مگ، دو مگ نمی دادن !
من مخالف دانلود بعضی ها نیستم ولی اینم درست نیست خدمات یه سرویس دهنده رو تبدیل کنیم فقط برای دانلود، اونم از نوع 16 کانکشنه ! پر واضح است که مخابرات با کمبود پهنای باند مواجه.
یه سری ها گویا فقط اینترنت از مخابرات میگردن برای خالی کردن صف IDM شون و خالی کردن یه سری چیزای دیگه توامان ! غالبا این افراد از دانلوداشون نفع تجاری ام می برند، حاضراند کیفیت خط 30 نفر دیگه خراب بشه ولی خدای نکرده یکم هزینه بیشتر پرداخت نکنند.
اونوقت یه سریا حتی نمی تونن یه صفحه هم باز کنند !
البته سیاست گذاری مخابرات اگه درست بود، لازم نبود این حرفا اصلا بیان بشود ...

Tehranshahr
11-02-2013, 00:55
سلام خدمت دوستان
من الان سرويس 2 مگ شاتل دارم و حدودا با 270 تا دارم دانلود ميگيرم . منتها حجم مصرفي ام خيلي بالاست و هزينه اي كه ميكنم واقعا به صرفه نيست . دائم مجبورم ترافيك بخرم . الان ميخوام برم سمت مخابرات سرويس 1 مگ نامحدود بگيرم . دوستان تاييد ميكنيد كه اين كارو كنم ؟ به نظرتون مي ارزه ؟ مشكلي نداره ؟ كار خوبي دارم ميكنم ؟؟ (بهم گفتن كه سرويس 1 مگ مخابرات حدودا با 120 تا دانلود ميگيره ) . ميشه كمكم كنيد لُدفَن ؟

نیا سمت مخابرات که پشیمون میشی ، اندازه ۶۴کیلوبیته مگر اینکه با دانلود منیجیر بزور بکشی ازش. یا اینکه از ۱:۳۰ تا ۱۰ باهاش کار کنی! :دی

Firebirds
11-02-2013, 00:56
بله ، روزانه حساب میشه.
من اول ۱مگ گرفتم بعد ۲روز از بس افتضاح بود فسخ کردم و به پارس درخواست دادم و جواب اومد خط فیبره و دوباره درخواست ۲۵۶ دادم به مخابرات.

برای هر تغییر تعرفه از مرکز مخابراتی با شما تماس هم میگرفتند ؟
یا فقط در خواست را از اینترنت ثبت میکردید و آنها تغییر را اعمال میکردند ؟

lexuus
11-02-2013, 01:20
نشنیده بگیرید !

من مخالف دانلود بعضی ها نیستم ولی اینم درست نیست خدمات یه سرویس دهنده رو تبدیل کنیم فقط برای دانلود، اونم از نوع 16 کانکشنه ! پر واضح است که مخابرات با کمبود پهنای باند مواجه.
یه سری ها گویا فقط اینترنت از مخابرات میگردن برای خالی کردن صف IDM شون و خالی کردن یه سری چیزای دیگه توامان ! غالبا این افراد از دانلوداشون نفع تجاری ام می برند، حاضراند کیفیت خط 30 نفر دیگه خراب بشه ولی خدای نکرده یکم هزینه بیشتر پرداخت نکنند.

کاملا موافقم
عیبای همه باید گفته بشه. یه سوزن به خودت بزن یه میخ طویله به دیگران

leon scott kendy
11-02-2013, 02:08
سلام خدمت دوستان

من الان مخابرات 1 مگ دارم
مشکلی ندارم
خوب هست و ازش راضی هستم و مشکلی برای سرعتم هم ندارم
به نظرم من ببین کوم برات به صرفه تره
مخابرات هم یک سری مشکلات خودش رو داره و شاتل هم یک سری دیگه از مشکلات خودش روووو
سرعت دان من هون طرف های 120 هست
مواقعی که چند وقت پیش منظورمه که می گفتن سرعت اینترنت اومده پایین من سرعتم به 50 رسیده بود که مشکلم حل شد و دوباره سرویسم درست شد

leon scott kendy
11-02-2013, 02:11
نیا سمت مخابرات که پشیمون میشی ، اندازه ۶۴کیلوبیته مگر اینکه با دانلود منیجیر بزور بکشی ازش. یا اینکه از ۱:۳۰ تا ۱۰ باهاش کار کنی! :دی

مخابرات یک جورایی به منطقه و شناس بستگی داره
من موقعی که 256 می گرفتم دوستانم هم بودم اون موقع سرعت من از بقیه بیشتر بود و بقیه به زور سرعتشون به 30 می رسید و ماله من نزدیکای 40 اینا بود
ولی بقیه راضی نبودن
الانم که یک مگ دارم مشکلی ندارم
هم دانم رو می کنم

italodance
11-02-2013, 09:03
این جمله دقیقا یعنی چی؟

یعنی اینکه مخابرات چون نمیتونه ترافیک سنجی کنه از این قاعده معاف شده ؟(لا اقل تا مدتی؟)

به جای چندین و چند بار نقل یه خبر به نظرم بهتره دنبال معنی و تفسیر درست و دقیق اون باشیم

چندین بار از این حرف ها زدن تا حالا

ببینیم چی میشه ...

این جور که من میبینم گفته

شرکتهایی که نامحدود تاحالا میدادند و کاربرانی که اشتراکشان نامحدوده مشمول این طرح نمیشوند

این طرح برای اینترنت حجمی که مخابرات بزودی اعمال میکنه یا تمامی شرکتهایی که حجمی میدهند صادق هست و شبانه رایگان انها نیز با توجه به طرح فوق برداشته میشود

mr_exir
11-02-2013, 11:03
1 مگ قبل از ساعت 11 که هنوز افت شروع نشده با چیز پی ان

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Kianoosh
11-02-2013, 11:17
نشنیده بگیرید !

انصافا نمیشد نشنیده گرفتش خیلی بحث ریشه ای بود! یعنی منطق شما غیر قابل انکاره!واضحه که مخابرات کمبود پهنای باند داره!؟خب چرا اندازه پهنای باندش نمیفروشه و مشترک نمیگیره؟!مشکل کمبود پهنای باند نیست مشکل فروختن پهنای باندی هست که وجود نداره!قیمتها خوب بود؟!آره نسبت به دزدبازار بقیه قیمتهاش بهتر بود!اصلا از کجا معلوم این مشکل تنها علتش کمبود پهنای باند باشه!؟بالاخره برای چیه آقاجان تکلیف ما رو روشن کنید کوسه زلزله حمله سایبری اینترنت ملی یا کمبود پهنای باند؟!اصلا همینه چرا نباید داشته باشیم پهنای باند کافی؟!مگه کم برای چیزهای بیخود و بی مصرف دیگه از بیت المال هزینه نمیکنیم!اینم اینترنته دیگه مثل تلفن و موبایل و آب و برق بیخوده ولی لازمه!!!یا مشکل دیگه ای هست اینترنت خطرناکه و دژمن در ما نفوذ میکنه و اینها!؟:n09:چرا هنوز اکثر ISP ها سرویس حجمی میدن و ترافیک نامحدود معنا نداره تو ایران!؟همین مخابرات چرا آپلود رو اقندر پایین میبنده!؟هزینه نگه داری و هزینه جداگانه ترافیک و هزینه جداگانه وی پی ان قانونی!هزینه جداگانه تمیز کردن و هزینه جداگانه ... اینا از کجا درمیاد!!؟!؟یه عده دیدم میگن آره اصلا هیچ جای دنیا سرویس نامحدود نداریم و فلان و ...!!! چرا باید اینترنت واقعی با همون فیلترینگ سابق رو فقط از 2 تا 10 صبح داشته باشیم در صورتی که برای کل روز پول میدیم؟!تقصیر بنده نوعی هست که میخوام از (یک سوم=8 ساعت در روز)تمام پهنای باندی که براش پول دادم استفاده کنم و شما نوعی یه پیج هم نمیتونی باز کنی یا تقصیر سرویس دهنده!؟بابا یکم انصاف هم چیز خوبیه!اگه شما میتونی تمام نرم افزار سیستم عامل موسیقی و بازی و فیلم و سریال و ... رو به صورت قانونی بخری(بماند اینکه تمامی فروشنده ها این محصولات دارن به سمت خرید فروش و عرضه آنلاین و دیجیتالی-مجازی محصول میرن و سهم نسخه فیزیکی کمتر و کمتر میشه) نباید به همه بسطش بدی!تو ایران اکثریت اینها رو به این صورت استفاده میکنن غیر قانونی غیر اخلاقی و مسائل حقوقی و کپی رایتش رو کاری ندارم چون مربوط به این بحث ما نیست!(بماند که جز ایران تو مهد تمدن و کشورهایی که قوانین کپی رایت رو پذیرفتن و نقضش جرمه چقدر شیرینگ غیر قانونی چقدر شبکه warez چقدر دانلود تورنت و p2p غیر قانونی و .... داریم!)ببینم شما میخوای بری یه دفتر و کاغذ بخری ازت میپرسن چی میخوای توش بنویسی که بفروشیم بهت یا نه!؟به کسی چه مربوطه!!اینترنم همینه!داریم چند 10 برابر دنیا و چندین برابر منطقه پول میدیم کم سرعت ترین و بی کیفیت ترین سرویس رو میگیریم!گسترده ترین سانسورینگ و فیلترینگ و ... هم اعمال میشه!خب حالا هم که دارن محدودتر و گرونتر میکنن شما به کاربر چی کار داری!!عزیز برو یقه یکی دیگه رو بگیر ... والا یه چیزایی رو نهادینه کردن تو ذهن مردم این مملکت دیگه نمیشه عوضش کرد آقا آب مصرف نکنید فلان جا آب شرب ندارن هنوز بعد از 20 سال از جنگ! فلان سرطان رو نگیرید داروش رو نداریم! اینترنت استفاده نکنید پهنای باند نداریم!!!پس فردا لابد مرغ و برنج هم نخورید؟! ....شما اگه بدونی تو ایران کیا با چه مناصب و کاربردهایی چه سرویسهای اینترنتی دارن یا تو همین امارات و قطر نزدیک خودمون چه سرویسهایی به چه قیمت عرضه میشه اینترنتهای رایگان در اماکن عمومی بماند!! اینجا سر 128 و 512 و دانلود دو کیلو بایت بالا و پایین و پینگ 200 یا 300 انقدر جوش نمیزنی!!آره برادر من هرچیزی رو تو انحصار قرار بدی میشه مثل همین اینترنت!

شما از فردا لطف کنید با دوستاتون یک لیست ارائه بدید که ما این 7-8 ساعتی که با ضرب و زور وی پی ان غیر قانونی امن!!!:n08: یه چیزی به اسم اینترنت داریم رو چه استفاده ای ازش بکنیم واقعا ازتون ممنون میشم خیلی دوست دارم بدونم که تو جاهای دیگه دنیا با مسئولین فاسد و کافر و جنایتکارشون با اینترنتهایی چند 10 مگا بیتی و و ارزان نسبت به درآمدشون!کاربرهای عام چه استفاده ای از اینترنت میکنن !؟!

خلاصه که چشم مردم شریف ایران دارن از اوج سرگرمی و امید به زندگی خفه میشن این اینترنت که به غلط دسترسی آزاد به اطلاعات هم هست! رو رها میکنن خوبه!؟ماهواره که جرمه هیچ کسم نداره هیچ کسم نمیاد جمع کنه مال اونایی رو که ندارن!همین تلویزیون ملی رو آدم روشن میکنه بهترین و جدیدترین فیلم و سریال رو با بالاترین کیفیت و بدون سانسور داره بسیار هم متنوع هست و تمامی سلیقه ها رو پوشش میده تمامی رویدادهای ورزشی رو با گزارش فوق العاده و کیفیت و حواشی بالا!اخبار روز ایران و جهان رو بدون کوچکترین سانسور جبهه گیری خاصی دنبال میکنه موسیقی که اوه اصلا نگو!دنبال مسائل آموزشی مقالات علمی و منابع بی کران هم اگه هستید ما شبکه آموزش رو داریم!اگه بازی میخواید بکنید خجالت نمیکشی با این سنت میخوای بازی کنی!؟برای اونهایی که میخوان باید از فروشگاه های مجاز!!بازیهای مورد تایید وزارت فرهنگ و ارشاد رو بخرید!گفت و گو تبادل نظر و شبکه های اجتماعی هم که کلا چیز زائدی هست حرف میخوای بزنی برو قشنگ تو روی طرف مستقیم!تازه اخیرا بنده شنیدم یک سیم کارتی هست اسمشو نمیگم تبلیغ بشه مکالمه تصویری داره که اونم حرام اعلام میکنم!البته خیلی کاربردهای خوب و بد ببخشید بد و بد دیگه ای هم داره اینترنت که ما به اکثریت عامش اشاره کردیم !

پ.ن:در آخر بگم یکم من عصبانی میشم بعضی موقع ها یه چیز چرند و پرند مزخرفی میگم شما یه وقت به دل نگیری دوست عزیز مخاطبم شما نبودی تمام شماها منظور این تفکر بود نه شخص شما پدرکشتگی ندارم که...

بله کجا بودیم؟مخابرات استان تهران

تا قبل از این توسعه و افزایش سرعت و اینترنت ملی انصافا سرویس نامحدود خوبی بود کم نوسان قطعی کم و قیمت مناسب نسبت به بقیه! این 1 مگ هم اوایل خوب بود گفتم این دوستان شاید شلوغ بازی میکنن :دی اما نه الان دیگه رسما حدود ساعت 11 داغون میشه همه چیز!تا 2 شب و اگه قرار باشه 20% هم افزایش قیمت بدن دیگه فایده نداره با اینکه واقعا نمیتونم سرویس حجمی رو تحمل کنم مجبورم برم یک ISP دیگه با حداقل سرعت بالاتر و نوسان کمتر! بود و نبود دانلود شبانه و حجم محدود هم دیگه مهم نیست اگه بخواد با شیوه جدید محاسبه بشه هزینه ها!همون کارهای عادی(غیرعادی=دانلود فایل بزرگتر از 50-100 مگ در روز که مجموعا با کارهای عادی بشه ماهی 3-5 گیگ!) رو انجام میدیم و دعاگوی مسئولین و خانواده هاشون هم هستیم!!

یه عده میگفتن برای ایام دهه فجره الان تموم شد ببینیم تا آخر هفته چطوره ...

mr_exir
11-02-2013, 11:34
انصافا نمیشد نشنیده گرفتش خیلی بحث ریشه ای بود! یعنی منطق شما غیر قابل انکاره!واضحه که مخابرات کمبود پهنای باند داره!؟خب چرا اندازه پهنای باندش نمیفروشه و مشترک نمیگیره؟!مشکل کمبود پهنای باند نیست مشکل فروختن پهنای باندی هست که وجود نداره!قیمتها خوب بود؟!آره نسبت به دزدبازار بقیه قیمتهاش بهتر بود!اصلا از کجا معلوم این مشکل تنها علتش کمبود پهنای باند باشه!؟بالاخره برای چیه آقاجان تکلیف ما رو روشن کنید کوسه زلزله حمله سایبری اینترنت ملی یا کمبود پهنای باند؟!اصلا همینه چرا نباید داشته باشیم پهنای باند کافی؟!مگه کم برای چیزهای بیخود و بی مصرف دیگه از بیت المال هزینه نمیکنیم!اینم اینترنته دیگه مثل تلفن و موبایل و آب و برق بیخوده ولی لازمه!!!یا مشکل دیگه ای هست اینترنت خطرناکه و دژمن در ما نفوذ میکنه و اینها!؟:n09:چرا هنوز اکثر ISP ها سرویس حجمی میدن و ترافیک نامحدود معنا نداره تو ایران!؟همین مخابرات چرا آپلود رو اقندر پایین میبنده!؟هزینه نگه داری و هزینه جداگانه ترافیک و هزینه جداگانه وی پی ان قانونی!هزینه جداگانه تمیز کردن و هزینه جداگانه ... اینا از کجا درمیاد!!؟!؟یه عده دیدم میگن آره اصلا هیچ جای دنیا سرویس نامحدود نداریم و فلان و ...!!! چرا باید اینترنت واقعی با همون فیلترینگ سابق رو فقط از 2 تا 10 صبح داشته باشیم در صورتی که برای کل روز پول میدیم؟!تقصیر بنده نوعی هست که میخوام از (یک سوم=8 ساعت در روز)تمام پهنای باندی که براش پول دادم استفاده کنم و شما نوعی یه پیج هم نمیتونی باز کنی یا تقصیر سرویس دهنده!؟بابا یکم انصاف هم چیز خوبیه!اگه شما میتونی تمام نرم افزار سیستم عامل موسیقی و بازی و فیلم و سریال و ... رو به صورت قانونی بخری(بماند اینکه تمامی فروشنده ها این محصولات دارن به سمت خرید فروش و عرضه آنلاین و دیجیتالی-مجازی محصول میرن و سهم نسخه فیزیکی کمتر و کمتر میشه) نباید به همه بسطش بدی!تو ایران اکثریت اینها رو به این صورت استفاده میکنن غیر قانونی غیر اخلاقی و مسائل حقوقی و کپی رایتش رو کاری ندارم چون مربوط به این بحث ما نیست!(بماند که جز ایران تو مهد تمدن و کشورهایی که قوانین کپی رایت رو پذیرفتن و نقضش جرمه چقدر شیرینگ غیر قانونی چقدر شبکه warez چقدر دانلود تورنت و p2p غیر قانونی و .... داریم!)ببینم شما میخوای بری یه دفتر و کاغذ بخری ازت میپرسن چی میخوای توش بنویسی که بفروشیم بهت یا نه!؟به کسی چه مربوطه!!اینترنم همینه!داریم چند 10 برابر دنیا و چندین برابر منطقه پول میدیم کم سرعت ترین و بی کیفیت ترین سرویس رو میگیریم!گسترده ترین سانسورینگ و فیلترینگ و ... هم اعمال میشه!خب حالا هم که دارن محدودتر و گرونتر میکنن شما به کاربر چی کار داری!!عزیز برو یقه یکی دیگه رو بگیر ... والا یه چیزایی رو نهادینه کردن تو ذهن مردم این مملکت دیگه نمیشه عوضش کرد آقا آب مصرف نکنید فلان جا آب شرب ندارن هنوز بعد از 20 سال از جنگ! فلان سرطان رو نگیرید داروش رو نداریم! اینترنت استفاده نکنید پهنای باند نداریم!!!پس فردا لابد مرغ و برنج هم نخورید؟! ....شما اگه بدونی تو ایران کیا با چه مناصب و کاربردهایی چه سرویسهای اینترنتی دارن یا تو همین امارات و قطر نزدیک خودمون چه سرویسهایی به چه قیمت عرضه میشه اینترنتهای رایگان در اماکن عمومی بماند!! اینجا سر 128 و 512 و دانلود دو کیلو بایت بالا و پایین و پینگ 200 یا 300 انقدر جوش نمیزنی!!آره برادر من هرچیزی رو تو انحصار قرار بدی میشه مثل همین اینترنت!

شما از فردا لطف کنید با دوستاتون یک لیست ارائه بدید که ما این 7-8 ساعتی که با ضرب و زور وی پی ان غیر قانونی امن!!!:n08: یه چیزی به اسم اینترنت داریم رو چه استفاده ای ازش بکنیم واقعا ازتون ممنون میشم خیلی دوست دارم بدونم که تو جاهای دیگه دنیا با مسئولین فاسد و کافر و جنایتکارشون با اینترنتهایی چند 10 مگا بیتی و و ارزان نسبت به درآمدشون!کاربرهای عام چه استفاده ای از اینترنت میکنن !؟!

خلاصه که چشم مردم شریف ایران دارن از اوج سرگرمی و امید به زندگی خفه میشن این اینترنت که به غلط دسترسی آزاد به اطلاعات هم هست! رو رها میکنن خوبه!؟ماهواره که جرمه هیچ کسم نداره هیچ کسم نمیاد جمع کنه مال اونایی رو که ندارن!همین تلویزیون ملی رو آدم روشن میکنه بهترین و جدیدترین فیلم و سریال رو با بالاترین کیفیت و بدون سانسور داره بسیار هم متنوع هست و تمامی سلیقه ها رو پوشش میده تمامی رویدادهای ورزشی رو با گزارش فوق العاده و کیفیت و حواشی بالا!اخبار روز ایران و جهان رو بدون کوچکترین سانسور جبهه گیری خاصی دنبال میکنه موسیقی که اوه اصلا نگو!دنبال مسائل آموزشی مقالات علمی و منابع بی کران هم اگه هستید ما شبکه آموزش رو داریم!اگه بازی میخواید بکنید خجالت نمیکشی با این سنت میخوای بازی کنی!؟برای اونهایی که میخوان باید از فروشگاه های مجاز!!بازیهای مورد تایید وزارت فرهنگ و ارشاد رو بخرید!گفت و گو تبادل نظر و شبکه های اجتماعی هم که کلا چیز زائدی هست حرف میخوای بزنی برو قشنگ تو روی طرف مستقیم!تازه اخیرا بنده شنیدم یک سیم کارتی هست اسمشو نمیگم تبلیغ بشه مکالمه تصویری داره که اونم حرام اعلام میکنم!البته خیلی کاربردهای خوب و بد ببخشید بد و بد دیگه ای هم داره اینترنت که ما به اکثریت عامش اشاره کردیم !

پ.ن:در آخر بگم یکم من عصبانی میشم بعضی موقع ها یه چیز چرند و پرند مزخرفی میگم شما یه وقت به دل نگیری دوست عزیز مخاطبم شما نبودی تمام شماها منظور این تفکر بود نه شخص شما پدرکشتگی ندارم که...

تا قبل از این توسعه و افزایش سرعت و اینترنت ملی انصافا سرویس نامحدود خوبی بود کم نوسان قطعی کم و قیمت مناسب نسبت به بقیه! این 1 مگ هم اوایل خوب بود گفتم این دوستان شاید شلوغ بازی میکنن :دی اما نه الان دیگه رسما حدود ساعت 11 داغون میشه همه چیز!تا 2 شب و اگه قرار باشه 20% هم افزایش قیمت بدن دیگه فایده نداره با اینکه واقعا نمیتونم سرویس حجمی رو تحمل کنم مجبورم برم یک ISP دیگه با حداقل سرعت بالاتر و نوسان کمتر! بود و نبود دانلود شبانه و حجم محدود هم دیگه مهم نیست اگه بخواد با شیوه جدید محاسبه بشه هزینه ها!همون کارهای عادی(غیرعادی=دانلود فایل بزرگتر از 50-100 مگ در روز که مجموعا با کارهای عادی بشه ماهی 3-5 گیگ!) رو انجام میدیم و دعاگوی مسئولین و خانواده هاشون هم هستیم!!

خیلی بد شده الان بیشتر سایت ها نیاز به فیلتر ش.. داره اونم با این وضع که از ساعت 11 تا 2 کند میشه اصلا نمیشه از ------ یا وی.پی... استفاده کرد چون تو این ساعت ها تایم اوت که راحت 40 درصد هست و کانکشن اصلی کلی کندی سرعت پیدا میکنه چه برسه با وی پی ... پروکس... این جور چیزها که اصلا صفحه هم به زور وصل میشه واقعا الان دارن طول روز سرویس ضعیفی ارایه میدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که سرعتش رو بایت میده اگه قصدشون دادن اینترنت ملی هست حداقل بگن این اینترنتی که شما دارین استفاده میکنید ملی هست و یه پولی بابت اینترنت عادی بگیرنو ولی یه سرویس معقول خوب ارایه بدن من حاضرم پول مگ بدم ولی سرعتم حالا حداقل اندازه 512 دیگه باشه نه اینکه بعد از ظهر ها با بروزر های مختلف چه فایر فاکس و .. سرعت به 10 کیلو بایت برسه

من الان فقط با این اینترنت 1 مگ که باید تو 15 مین 100 مگ دانلود کنم بعد از ظهر 50 مگ هم نمیتونم دانلود کنم الان دیگه این مشکل مرز 1 ماه هم گذشته پس کی قراره درست بشه ؟

به 2020 یا 2828 هم که زنگ میزنیم میگن مشکل سراسریه

isbn
11-02-2013, 12:25
من 4 -5 روزی شهرک غرب بودم خونه پسر خالم اون هم 1مگ داره و تو کل ساعات سرعتش ثابت بود مرکز سلمان فارسی حتی ایرانسل 2 مگ هم اونجا ثابت 256 کیلوبایت در ثانیه میگرفت اما منطقه ما هم ایرانسل هم مخابرات تو ساعات شلوغی سرعتشون به زیر 60 میرسه ! من تهرانپارس هستم مرکز عاطف

mr_exir
11-02-2013, 12:50
من 4 -5 روزی شهرک غرب بودم خونه پسر خالم اون هم 1مگ داره و تو کل ساعات سرعتش ثابت بود مرکز سلمان فارسی حتی ایرانسل 2 مگ هم اونجا ثابت 256 کیلوبایت در ثانیه میگرفت اما منطقه ما هم ایرانسل هم مخابرات تو ساعات شلوغی سرعتشون به زیر 60 میرسه ! من تهرانپارس هستم مرکز عاطف

اخه میدونی مسله چیه دوست عزیز من اینجا ایرانسل 1 مگ هم امتحان کردم با تک کانکشن 130 میگیره ولی مخابرات تو اوج ساعت شلوغی هم از اینک داخلی 130 میگیره ولی خارجی 10 کیلوبایت میشه حالا با منیجر تا 60 اینا هم میره ولی لینک داخلی حتی با اکسپلورر هم سرعتش 120 هست

mr_exir
11-02-2013, 13:27
وضعیت پینگ تایم ما

این همه اختلاف تو جیتلر برای چی ؟؟؟

mr_exir
11-02-2013, 13:35
سرعتا خیلی خیلی دیگه بد شده واقعا متاسف ام

mr_exir
11-02-2013, 13:37
سرعتا خیلی خیلی دیگه بد شده واقعا متاسف ام

اینم سرور ایرانی

Tehranshahr
11-02-2013, 14:11
برای هر تغییر تعرفه از مرکز مخابراتی با شما تماس هم میگرفتند ؟
یا فقط در خواست را از اینترنت ثبت میکردید و آنها تغییر را اعمال میکردند ؟

من تغییر ندادم بلکه یکبار فسخ کردم و بار بعد دوباره درخواست دایری دادم از روی ناچاری

italodance
11-02-2013, 14:26
نشنیده بگیرید !

البته دوستمون arbabe.sayeha صحبتهای کاملی فرمودند

من سخنم بیشتر در مورد عقب افتادگی اینترنت در ایران هست که مثل هر محصول و صنعت دیگری واقعا عقب افتاده

مشکل ما همون IDM مزخرف هست

این برنامه اصلا در دنیا استفاده نمیشه و فقط تو ایران هم مردم بیچاره بخاطر سرعت پایین تک کانکشن که هر روز هم بدتر میشه روی اوردند

خلاصه کلام کوتاه دولت ISP مخابرات و...هر کی که هست دیده مردم هیچ سوادی از اینترنت ندارند و فقط IDM می فهمند واسه همین هم فقط اینترنت واسه IDM می دهند و خلاص و..........

از ماست که برماست

italodance
11-02-2013, 14:39
خیلی بد شده الان بیشتر سایت ها نیاز به فیلتر ش.. داره اونم با این وضع که از ساعت 11 تا 2 کند میشه اصلا نمیشه از ------ یا وی.پی... استفاده کرد چون تو این ساعت ها تایم اوت که راحت 40 درصد هست و کانکشن اصلی کلی کندی سرعت پیدا میکنه چه برسه با وی پی ... پروکس... این جور چیزها که اصلا صفحه هم به زور وصل میشه واقعا الان دارن طول روز سرویس ضعیفی ارایه میدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که سرعتش رو بایت میده اگه قصدشون دادن اینترنت ملی هست حداقل بگن این اینترنتی که شما دارین استفاده میکنید ملی هست و یه پولی بابت اینترنت عادی بگیرنو ولی یه سرویس معقول خوب ارایه بدن من حاضرم پول مگ بدم ولی سرعتم حالا حداقل اندازه 512 دیگه باشه نه اینکه بعد از ظهر ها با بروزر های مختلف چه فایر فاکس و .. سرعت به 10 کیلو بایت برسه

من الان فقط با این اینترنت 1 مگ که باید تو 15 مین 100 مگ دانلود کنم بعد از ظهر 50 مگ هم نمیتونم دانلود کنم الان دیگه این مشکل مرز 1 ماه هم گذشته پس کی قراره درست بشه ؟

به 2020 یا 2828 هم که زنگ میزنیم میگن مشکل سراسریه

دوست من اینجانب قبلا همین مخابرات بودم دقیقا پارسال همین روزا

دقیقا تا اول تیرماه سرعت اینترنت (منظور تک کانکشن که استاندارد هم همین هست) ثابت 24 ساعت بود و فاقد نوسان

از اول تابستان 91 خراب شد زنگ میزدم یک ماه خدا شاهده همین اراجیف می گفتند مشکل سراسری... پهنای باند اضافه می کنند ..مشکل فنی دستگاهها...

بسته دیگه خجالت خوب چیزی هست

من فنی حرف میزدم یارو فارسی

خدا شاهده من اگه کارشناس فنی انجا بودم جای 100 نفر کار میکردم و سواد داشتم

خلاصه زدم بیرون و راحت شدم و گول ارزونی شو دیگه نخوردم

isbn
11-02-2013, 14:53
اخه میدونی مسله چیه دوست عزیز من اینجا ایرانسل 1 مگ هم امتحان کردم با تک کانکشن 130 میگیره ولی مخابرات تو اوج ساعت شلوغی هم از اینک داخلی 130 میگیره ولی خارجی 10 کیلوبایت میشه حالا با منیجر تا 60 اینا هم میره ولی لینک داخلی حتی با اکسپلورر هم سرعتش 120 هست

بله منظور من به کمبود پهنا باند درگاه های بین المللی هست ! و اینکه تعداد مشترک در حال دانلود هم زیاد ! خود من همیشه تا شده فقط شبا استفاده کردم و کلا بر حسب نیاز دانلود میکنم و شبکه رو قفل نمیکنم الکی که آرشیو جمع کنم اما خوب دوستان دیگه هستن که مخابرات رو فقط برای دانلود گرفتن و هارد های 8 ترابایت رو براش در نظر گرفتن که هر روز read و write کنه و اطلاعات از نت پیست شن تو هارد ها . و شاید اصلا وب گردی هم نکنن اما من واقعا یه ساعاتی وب گردی هم نمیتونم بکنم

*IN*
11-02-2013, 15:53
اقا تعرفه ها عوض شد یا هنوز عینه سابقه؟

cool11
11-02-2013, 16:18

من دیروز عصری 2باره تماس گرفتم آقاهه گفت که هنوز خبری نیست

می تونید شما هم امروز تماس بگیرید نتیجه ش رو همین جا اعلام کنید

من دیگه امروز حال ندارم زنگ بزنم!:wac:

mr_exir
11-02-2013, 16:24
برای چند تا از دوستان که قبض لومده فعلا همون بوده ولی باز معلوم نیست که گرون شده یا نه

تازه قرار بود حجمی هم بشه که خدا کنه اینطوری نکنن یا اگر حجمی میشه سرعتو درست کنن حداقل!

HITB0Y
11-02-2013, 19:35
برای چند تا از دوستان که قبض لومده فعلا همون بوده ولی باز معلوم نیست که گرون شده یا نه

تازه قرار بود حجمی هم بشه که خدا کنه اینطوری نکنن یا اگر حجمی میشه سرعتو درست کنن حداقل!

برا من همون قبض سابق اومده...
اگر قرار باشه حجمی کنن بعد سرعتو درست کنن که دیگه میشه همون شرکت های خصوصی مثل پارس آنلاین و شاتل و...
دیگه دلیلی واسه سرویس گرفتن ازشون وجود نخواهد داشت!

lexuus
11-02-2013, 20:35
خوب خوشبختانه یه سری که تا دیروز رو ابرا بودن و شبانه روز در مدح و ثنای مخابرات به معترضین نیش و کنایه میزدن از خواب خرگوشی بیدار شدن فکر زمستون افتادن.
وضعیت جامعه ما همینه که هست و شما اگر از اون وضعیت رضایت ندارین باید برید یه چیزای بزرگتری رو عوض کنید نه اینکه راه به راه هارد بخرید و مقابله به مثل کنید!

متاسفانه وضعیتی شده که ملت به جای اینکه برن حقوق خودشون رو منطقی وصول کنن معذرت می خواهم بیشتر به فکر رقابت کردن تو دزدی کردن و چاپیدن و جلو زدن از بقیه هستن. سکه گرون میشه به جای اینکه نخرن میرن جلوی در بانک ها صف دو کیلومتری میکشن که پس فردا دو لا پهنا بفروشن. یه چیز دیگه گرون میشه بقال میکشه رو جنسش راننده میکشه رو کرایه و... هرکسی به فکر اینه که از اون یکی بکنه به جای اینکه در این شرایط مردم به هم کمک کنن و به جای خودشون به فکر هم نوع باشن.

حالا حکایت همین حکایت اینترنته. نت ما وضعش از روز اول همین بوده و همین خواهد بود فکر اینکه اینجا امارات میشه و شما به حقوق خودتون خواهید رسید از هرچی جوک خنده دار تره ، حالا توی همین وضعیت ما یه سرویس متوسط و تقریبا خوبی پیدا کردیم که می تونست نیازهای اولیه مون رو بدون دردسر و هزینه زیادی برآورده بکنه ، حالا این وسط یه سری یاد حقوق ضایع شده خودشون افتادن و صف دانلودشون رو پر کردن تا حقشون رو از مخابرات بگیرن ، خوب اونم که کم بیاره نمیاد گردن بگیره بگه بله حق با شماست ما کوتاهی کردیم درستش می کنیم! مثل همه شرکت های دولتی و خصوصی دیگه میاد کیفیت رو میاره پایین تا بتونه جواب همه رو بده. حالا هی هارد و دی وی دی بخرید و پرش کنید پس فردا که سرویس ها جمع شد و قیمت ها چند برابر شد با خاطراتش زندگی کنید.

jjjan
11-02-2013, 21:44
من امروز 2048 گرفتم تو حالت خراب 1024 stream میکنه به نظرم خیلی خوبه

old_snake1370
11-02-2013, 22:21
پینگ با گوگل 250ms هست ولی سرعت با تک کانکشن به 10 کیلوبایت هم نمیرسه!
مشکل کمبود پهنای باند نیست اگر به قول شما به خاطر دانلود وضعیت اینطوری شده پینگ خیلی بالاتر از این حرفا بود!
الکی انقدر جو ندید! مشکل از جای دیگه است ربطی به دانلود بقیه نداره.
به فکر حل مشکل باشید نه اینکه بندازید تقصیر این و اون.
کسی هم اگر فقط دنبال دانلود باشه خیلی روش های بهتر و ارزون تری هست که میشه چندین برابر بیشتر دانلود کرد. اونایی که کارشون دانلوده و از این راه پول درمیارن اصلا سمت مخابرات نمیان.

fn-twilight
11-02-2013, 22:49
دوستان چنتا سوال؛
من 14 بهمن درخواست 1مگ دادم به مخابرات، گفتن پورت خالی نداریم، باید بمونی تو نوبت.
کسی اینجا تا حالا تو نوبت مخابرات مونده؟ میشه گفت بصورت تقریبی چقد باید موند تو نوبت یا اصلا معلوم نیست؟
تو نوبت گذاشتنشون سرکاریه یا واقعا بعد یه مدت تماس میگیرن؟
منطقه خابراتیمونم "شهید کاظمیان"ـه.

Tehranshahr
11-02-2013, 23:04
پینگ با گوگل 250ms هست ولی سرعت با تک کانکشن به 10 کیلوبایت هم نمیرسه!
مشکل کمبود پهنای باند نیست اگر به قول شما به خاطر دانلود وضعیت اینطوری شده پینگ خیلی بالاتر از این حرفا بود!
الکی انقدر جو ندید! مشکل از جای دیگه است ربطی به دانلود بقیه نداره.
به فکر حل مشکل باشید نه اینکه بندازید تقصیر این و اون.
کسی هم اگر فقط دنبال دانلود باشه خیلی روش های بهتر و ارزون تری هست که میشه چندین برابر بیشتر دانلود کرد. اونایی که کارشون دانلوده و از این راه پول درمیارن اصلا سمت مخابرات نمیان.

چون سرویس نامحدوده از قصد سرعت تک کانکشن رو کم کردن که شبکه نترکه،همه که بلد نیستن با چند کانکشن دانلود کنن!

saeid000
11-02-2013, 23:23
دوستان با چه شرایطی مخابرات 2048 میده؟
باید از دانشگاه نامه بیاریم یا چی؟
یا کجا از ایثار میشه نامه آورد؟
شرعت 2048 تو ساعات رایگان چقدر کم میشه کمتر از 150 میشه یا نه

Firebirds
11-02-2013, 23:32

من اول ازت تشکر میکنم و نه تنها من درک میکنم بلکه میلبون ها نفر دیگه هم درک حرف های شما را، فقط من نمی فهمم شما چرا در اینقدر بحث را گسترده کردید و از همه مشکلاتی که گریبان گیر مان هست سخن گفتید، من در مورد اینترنت مان گفتم شما برداشت کردید حالا که مرغ نیست اشکنه که هست ، خوب اشکنه بخورید ! در صورتی که منظور من اصلا این نبوده و نیست،
من می گویم این درست نیست یک سرویس دهنده را کاربری اش را بکنم فقط برای دانلود ، پشت سر هم دانلود کنیم ، آرشیو پشت آرشیو کنیم و در نهایت شش ماه بعد با Ctrl+ Alt + Del ای کارمان را تکمیل کنیم ! شما به من بگو این موج ای به همراه آزاد سازی سرعت ها آمد ، اینترنت 1 مگ اش را می خواهید برای چه کار ؟ میخواهد با نَن جونش 24 ساعت توی آمریکا صحبت کند آن هم با این UPStream افتضاح، پر واضح است کسی 1 مگ میگیرد که آرشیو کند ( در بهترین حالت ) و گرنه با این قیمت گران هارد کسی که نفعی از دانلود کردنش نداشته باشد بعید می دانم برود دنبال سرعت 1 مگ، ( البته در این میان موش دوان های مخابرات روی پرتوکل های مخابرات را هم نباید نادیده گرفت که شما کامل به آن اشاره کردی )، باید دعا کرد مخابرات سرویس اش به عنوان ، راهی برای دانلود شناخته نشود وگرنه در بهترین حالت هم وقتی سرویسی با ضریب اشتراک 1 به 10 میخرید سرعت ای که مخابرات آن را به شما تضمین می کند تقسیم بر 10 شده سرعت قرار داد شماست، یعنی اگر سرویس 512 دارید، اگر همزمان آن 10 نفری که سرویس شما یه آنها فروخته شده است اقدام به دانلود نمایند سرعت شما می شود 51.2 یعنی از دایل آپ نیز کمتر ! ( البته این را همه دیگر میدانید من فقط من باب یاد آوری گفتم ) البته قبولش برای کسانی که مدت مدیدی همان 512 دانلود میکردند بسیار بسیار مشکل است، ولی اینطور که داریم پیش میرویم کم مانده روزی که زنگ بزنی پشتیبانی بگوید شما که با سرویس 512 دارید اندازه 128 دانلود میکنی باید کلاهتان را 2 متر بندازید بالا !!! ( دقیقا مشابه همین اتفاقی که در بعضی از ISP ها افتاد ) جالبتر اینکه به هیچ مرجعی هم نمی توانی شکایت کنی برای کم فروشی.
باز هم من منکر سایت گذاری یک طرفه مخابرات نیستم ولی من خواستم نهیبی به اون افراد زده باشم که شما دارید توی زمین مخابرات با مهره از پیش چیده شده بازی میکنید، مراقب باشید مات نشید.
در آخر لازم به نقل قول از دوستانی که روی صحبت من را فهمیدند نمی بینم چرا که دوستانی این بحث را پیگیری می کردند حتما آنها نیز خوانده اند.

شاد و سربلند باشید،
چرا که شادی حق شماست.:n16:

lexuus
11-02-2013, 23:34
کسی نگفت دانلود مشکل رو ایجاد کرده ، دانلود کاری کرده که مخابرات بیاد سرویس ها رو محدود کنه و مشکل ایجاد کنه. به خاطر همینه که از ساعت 2 به بعد درست میشه

Behrang_sh
11-02-2013, 23:58
دوستان چنتا سوال؛
من 14 بهمن درخواست 1مگ دادم به مخابرات، گفتن پورت خالی نداریم، باید بمونی تو نوبت.
کسی اینجا تا حالا تو نوبت مخابرات مونده؟ میشه گفت بصورت تقریبی چقد باید موند تو نوبت یا اصلا معلوم نیست؟
تو نوبت گذاشتنشون سرکاریه یا واقعا بعد یه مدت تماس میگیرن؟
منطقه خابراتیمونم "شهید کاظمیان"ـه.

سلام دوست عزیز
من خودم از مرکز پیام نور سرویس دارم (مرکزتون مثل ما جزو منطقه 4 مخابراتی محسوب میشه)
اوایل آذر درخواست دادم - اواخر دی وصل شد (مرکز ما خیلـــــــــــــی شلوغه)
شما هم هر 1-2 هفته یکبار یه سر بزنید
مرکزتون زیاد شلوغ نیست
اینشالا هرچه زودتر سرویستون رو راه میوفته
موفق باشی:n16:

Kianoosh
12-02-2013, 00:13
خوب خوشبختانه یه سری که تا دیروز رو ابرا بودن و شبانه روز در مدح و ثنای مخابرات به معترضین نیش و کنایه میزدن از خواب خرگوشی بیدار شدن فکر زمستون افتادن.
وضعیت جامعه ما همینه که هست و شما اگر از اون وضعیت رضایت ندارین باید برید یه چیزای بزرگتری رو عوض کنید نه اینکه راه به راه هارد بخرید و مقابله به مثل کنید!

متاسفانه وضعیتی شده که ملت به جای اینکه برن حقوق خودشون رو منطقی وصول کنن معذرت می خواهم بیشتر به فکر رقابت کردن تو دزدی کردن و چاپیدن و جلو زدن از بقیه هستن. سکه گرون میشه به جای اینکه نخرن میرن جلوی در بانک ها صف دو کیلومتری میکشن که پس فردا دو لا پهنا بفروشن. یه چیز دیگه گرون میشه بقال میکشه رو جنسش راننده میکشه رو کرایه و... هرکسی به فکر اینه که از اون یکی بکنه به جای اینکه در این شرایط مردم به هم کمک کنن و به جای خودشون به فکر هم نوع باشن.

حالا حکایت همین حکایت اینترنته. نت ما وضعش از روز اول همین بوده و همین خواهد بود فکر اینکه اینجا امارات میشه و شما به حقوق خودتون خواهید رسید از هرچی جوک خنده دار تره ، حالا توی همین وضعیت ما یه سرویس متوسط و تقریبا خوبی پیدا کردیم که می تونست نیازهای اولیه مون رو بدون دردسر و هزینه زیادی برآورده بکنه ، حالا این وسط یه سری یاد حقوق ضایع شده خودشون افتادن و صف دانلودشون رو پر کردن تا حقشون رو از مخابرات بگیرن ، خوب اونم که کم بیاره نمیاد گردن بگیره بگه بله حق با شماست ما کوتاهی کردیم درستش می کنیم! مثل همه شرکت های دولتی و خصوصی دیگه میاد کیفیت رو میاره پایین تا بتونه جواب همه رو بده. حالا هی هارد و دی وی دی بخرید و پرش کنید پس فردا که سرویس ها جمع شد و قیمت ها چند برابر شد با خاطراتش زندگی کنید.

شما خودت ماشالا جسارت هم داری کم نیش و کنایه نمیزنی ها! من نمیتونم وقتی یک چیزی خوب هست بگم بده یا برعکس. تا اون زمان مشکل خاصی نداشتم اگه انتظار داشتی که بیام و به دروغ بگم آره اینجا هم خرابه و ... خیر!قطعا این فکر غلطه که چون پولشو دادم باید یه استفاده ای ازش بکنم!حتی اگه نیاز نداشته باشم نیاز نداری دانلود نکن!این ساعاتی که قراره کامپیوتر روشن باشن و دانلود بی مورد انجام بده تو ماه هزینه ذخیره سازی (خرید هارد یا دی وی دی) و برقش نسبتا قابل توجهه ولی چیزی که شما میگی یعنی کسی که برای دانلود گرفته و فکر اینا رو هم کرده نکنه!بیجا هست این همون تفکریه که کار رو به اینجا رسونده به جای فشار به مسئول و متولی به کاربرنهایی و مردم همش باید فشار بیاد تمام هزینه های سیاستهای غلط بر دوش مردم!
شما دانلود اصلا نکن اصلا کانکت هم نشو مودم رو خاموش کن سر ماه فقط پولشو بده :n02: که همینم دوباره 10000 کاربر جدید بگیرن!البته من کارشناس اقتصادی نیستما ولی سکه خودش گرون نمیشه جیگر کافیه یک نگاه به نمودار قیمت جهانی طلا بندازیم دلار و نفت هم همینه این ها اکثرش از داخله...ارز و طبعا سکه و طلا رو دولت گرون میکنه که برای خودش و دلالهاش درآمدزایی کنه در کنار سودش حقوق کارمندان بازنشسته ها عیدی ها و یارانه ها و ... رو هم بتونه بده!:n09: مردم هم وقتی حس کنن ارزش پول ملیشون داره پایین میاد یا یک جهش قیمتی هست و هیچ نظارتی بر فروشندگان نیست! متاسفانه این اشتباه رو میکنن و این روند رو تشدید میکنن چه سکه و ارز باشه چه برنج باشه هجوم میارن برای خرید و انبار کردن از ترس ضرر بیشتر بالاخره تورم 121% ببخشید 32% شوخی نیست که ... از هر جوکی خنده دار تر اینه که شما فکر کنی حقی نداری و بهش نخواهی رسید!بالاخره نفهمیدیم این وسط ما کارمند مخابراتیم یا شما :n08: کاربرا با همون شدت و نحوه ای از اینترنت استفاده میکنن که قبل از این توسعه میکردن چطور اون موقع مشکلی نبود!؟چون تناسب بین پهنای باند و کاربر برقرار بود و اینم از طرف ISP هست نه کاربر!!چون قرار نبود ترافیک بین الملل کاهش پیدا کنه و اینترنت ملی کاملا اجرایی بشه + وقتی یک مدت طولانی سرعت 128 کافی بود و اینترنت برای چت کردن بود از نظر وزیر محترم بعد شما دیگه نمیتونی مهار کنی کاربر رو وقتی سرعت 10 برابر بشه!اینا بحثای روانشناسی داره و اثبات شدست!:n02:

شما چطوری میخوای منطقی حقوقت رو وصول کنی؟!4 بار که تماس بگیری بری بیای نهایتا میگن همینم نمیخوای برو!میخوای بری از کجا سرویس بگیری از کدوم شرکت رقابتی؟!؟!وقتی همه چیز دست یک نهاد یک عده هست دیگه این چیزا معنی نداره! قطعی سراسری میشه همه میندازن گردن همدیگه و آخرشم هیچ کس مسئولش نیست!کم شبکه تلفن همراه و اینترنت مختل و قطع شد کسی حقوق کاربر رو توجه کرد این همه هم شکایت و درخواست شده!

اگه تو ایران برای اینکه کسی بخواد از سرویس برای دانلود استفاده کنه و دائما هم باشه سرعتش رو محدود کنن لینکشو قطع کنن و ... مصداق بارز دزدی هست چطوره الان با این موافقی شما!؟:rolleye: میگی پول یه مرغ بده ولی نصفشو ببر که نصف دیگشم به پول یک مرغ کامل بفروشیم به یکی دیگه!؟چون نداریم!!!؟؟؟یعنی هرچی میکشیم از ناآگاهی مردم هست و خلایق هرچه لایق ...

بهترین کار اینه که یکی از مراجع فتوا بده که دانلود حرام هست بعدشم با این روش محاسبه جدید خودکار ملت به غلط کردن میوفتن برای دانلود و به قدرت خدا مشکلات اینترنت ایران هم حل میشه و در این مورد هم به قله های عزت و اقتدار و قدرت اول منطقه میرسیم!!

حالا همه اینها یک طرف مگه فقط مشکل ما دانلود تک کانکشن و 16 کانکشن و سرعت هست!؟این اختلالات پروتکل های امن هم لابد برای دانلود کردن کاربر هست بله؟!:n09: عدم برقراری ارتباط با خیلی سرورهای خارجی که قبلا بی مشکل بودند هم دلیلش دانلوده!؟:n02: البته شما حرف آخر رو زدی:

حالا هی هارد و دی وی دی بخرید و پرش کنید پس فردا که سرویس ها جمع شد و قیمت ها چند برابر شد با خاطراتش زندگی کنید.

کاربران محترم توجه فرمایید اینترنت گرون محدود و حجمی میشه چون شما زیاد دانلود می کنید!هیچ دلیل دیگه ای هم نداره :دی اصلا تقصیر ما کاربرا خوبه؟حالا که اینطور شد بنده اینجا مسئولیت جنگ جهانی دوم رو هم برگردن میگیرم تقصیر ما بود!

من اول ازت تشکر میکنم و نه تنها من درک میکنم بلکه میلبون ها نفر دیگه هم درک حرف های شما را، فقط من نمی فهمم شما چرا در اینقدر بحث را گسترده کردید و از همه مشکلاتی که گریبان گیر مان هست سخن گفتید، من در مورد اینترنت مان گفتم شما برداشت کردید حالا که مرغ نیست اشکنه که هست ، خوب اشکنه بخورید ! در صورتی که منظور من اصلا این نبوده و نیست،
من می گویم این درست نیست یک سرویس دهنده را کاربری اش را بکنم فقط برای دانلود ، پشت سر هم دانلود کنیم ، آرشیو پشت آرشیو کنیم و در نهایت شش ماه بعد با Ctrl+ Alt + Del ای کارمان را تکمیل کنیم ! شما به من بگو این موج ای به همراه آزاد سازی سرعت ها آمد ، اینترنت 1 مگ اش را می خواهید برای چه کار ؟ میخواهد با نَن جونش 24 ساعت توی آمریکا صحبت کند آن هم با این UPStream افتضاح، پر واضح است کسی 1 مگ میگیرد که آرشیو کند ( در بهترین حالت ) و گرنه با این قیمت گران هارد کسی که نفعی از دانلود کردنش نداشته باشد بعید می دانم برود دنبال سرعت 1 مگ، ( البته در این میان موش دوان های مخابرات روی پرتوکل های مخابرات را هم نباید نادیده گرفت که شما کامل به آن اشاره کردی )، باید دعا کرد مخابرات سرویس اش به عنوان ، راهی برای دانلود شناخته نشود وگرنه در بهترین حالت هم وقتی سرویسی با ضریب اشتراک 1 به 10 میخرید سرعت ای که مخابرات آن را به شما تضمین می کند تقسیم بر 10 شده سرعت قرار داد شماست، یعنی اگر سرویس 512 دارید، اگر همزمان آن 10 نفری که سرویس شما یه آنها فروخته شده است اقدام به دانلود نمایند سرعت شما می شود 51.2 یعنی از دایل آپ نیز کمتر ! ( البته این را همه دیگر میدانید من فقط من باب یاد آوری گفتم )
البته قبولش برای کسانی که مدت مدیدی همان 512 دانلود میکردند بسیار بسیار مشکل است، ولی اینطور که داریم پیش میرویم کم مانده روزی که زنگ بزنی پشتیبانی بگوید شما که با سرویس 512 دارید اندازه 128 دانلود میکنی باید کلاهتان را 2 متر بندازید بالا !!! ( دقیقا مشابه همین اتفاقی که در بعضی از ISP ها افتاد ) جالبتر اینکه به هیچ مرجعی هم نمی توانی شکایت کنی برای کم فروشی.
باز هم من منکر سایت گذاری یک طرفه مخابرات نیستم ولی من خواستم نهیبی به اون افراد زده باشم که شما دارید توی زمین مخابرات با مهره از پیش چیده شده بازی میکنید، مراقب باشید مات نشید.
در آخر لازم به نقل قول از دوستانی که روی صحبت من را فهمیدند نمی بینم چرا که دوستانی این بحث را پیگیری می کردند حتما آنها نیز خوانده اند.

شاد و سربلند باشید،
چرا که شادی حق شماست.:n16:
الا ایوحال من

بله فرمایش شما هم صحیحه به نظر من مشکلات ما و واکنشمون بهشون مثل یک زنجیر به هم پیوسته هست مسئولین هر تصمیمی میگیرن و پاسخگو به احدی نیستن و فشار و تاثیر نهایی فقط با مردمه!تا کی؟
فرض میکنیم این صحبت در مورد ضریب اشتراک نه تقسیم کردن!درست باشه قانونش هم کاملا منطقی و متناسب با عقل و شرع!پس با این حساب 1024 هم سرعت ایده آلش 128 بر ده باید بشه 12.8؟خب عزیز من ما داریم 16 ساعت کاربردی در روز از این هم کمتر میگیریم!10 و کمتر چرا باید این باشه!؟خود مخابرات داره با این کارش کاربر رو سوق میده به سمت دانلود شبانه!!شما روز با این سرعت داغون به سختی وبگردی و کارهای عادیتو بکن لینکا رو جمع کن برای شب بعدا دیگه چه خوابی دیده و مهره چینده به قول شما نمیدونم!حالا مشکلات بزرگتر داریم اونا اگه رفع شد بعدا برای اینترنت هم دعا میکنیم!!

کسی نگفت دانلود مشکل رو ایجاد کرده ، دانلود کاری کرده که
مخابرات بیاد سرویس ها رو محدود کنه و مشکل ایجاد کنه. به خاطر همینه که از ساعت 2 به بعد درست میشه

خب به قولی شما اجازه میدی من قانع نشم؟!چون خیلی مشکلات دیگه و جریانهای دیگه برای اینترنت هست که اصلا ارتباطی با دانلود نداره مطمئن باش اگه فقط قضیه دانلود و ترافیک شبکه بود اینا به راحتی پهنای باند رو تهیه میکردن حالا با قیمت بالاتر و اشتراک بیشتر در اختیار کاربر میذاشتن ... دیگه غیر ضروری تر از ماشین های چند صد میلیونی خارجی که نیست!

ببخشید این بحثا شکل میگیره نمیشه رها کرد بعضی دوستان سوالی میپرسن یا مورد دیگه ای مد نظرشونه گم نشه ... بگذریم 23 بهمن هست و تغییر خاصی مشاهده نشده همون وضعیت هست speedtest اصلا باز نمیشه یا خیلی باید تلاش کرد تا جایی که من میدونم یه سری مناطق مشکلی ندارن و این قضیه وجود نداره به نظر شما شاید این محدودیت ساعتی و برای بعضی مناطق به صورت چرخشی هست!؟:n13:

البته این رو هم بگم جز این اواخر چند سالی که از مخابرات داشتم نسبت به بقیه از نظر نامحدود بودن نوسان بسیار کم و قیمت مناسبتر واقعا راضی کننده بود ولی الان ...

Fusi0n
12-02-2013, 00:27
من که میگم عملا مخابرات داره کم فروشی میکنه چون اینجور وضعیت یا Brust کردن یا کش سرور ................
از صبح تا 11 شب که کلا مرخص میشه خوب این به غیر از Brust چیز دیگه میتونه باشه؟
رور ویدئو انلاین کش سرور...........

old_snake1370
12-02-2013, 00:34
شما خودت ماشالا جسارت هم داری کم نیش و کنایه نمیزنی ها! من نمیتونم وقتی یک چیزی خوب هست بگم بده یا برعکس. تا اون زمان مشکل خاصی نداشتم اگه انتظار داشتی که بیام و به دروغ بگم آره اینجا هم خرابه و ... خیر!قطعا این فکر غلطه که چون پولشو دادم باید یه استفاده ای ازش بکنم!حتی اگه نیاز نداشته باشم نیاز نداری دانلود نکن!این ساعاتی که قراره کامپیوتر روشن باشن و دانلود بی مورد انجام بده تو ماه هزینه ذخیره سازی (خرید هارد یا دی وی دی) و برقش نسبتا قابل توجهه ولی چیزی که شما میگی یعنی کسی که برای دانلود گرفته و فکر اینا رو هم کرده نکنه!بیجا هست این همون تفکریه که کار رو به اینجا رسونده به جای فشار به مسئول و متولی به کاربرنهایی و مردم همش باید فشار بیاد تمام هزینه های سیاستهای غلط بر دوش مردم!
شما دانلود اصلا نکن اصلا کانکت هم نشو مودم رو خاموش کن سر ماه فقط پولشو بده :n02: که همینم دوباره 10000 کاربر جدید بگیرن!البته من کارشناس اقتصادی نیستما ولی سکه خودش گرون نمیشه جیگر کافیه یک نگاه به نمودار قیمت جهانی طلا بندازیم دلار و نفت هم همینه این ها اکثرش از داخله...ارز و طبعا سکه و طلا رو دولت گرون میکنه که برای خودش و دلالهاش درآمدزایی کنه در کنار سودش حقوق کارمندان بازنشسته ها عیدی ها و یارانه ها و ... رو هم بتونه بده!:n09: مردم هم وقتی حس کنن ارزش پول ملیشون داره پایین میاد یا یک جهش قیمتی هست و هیچ نظارتی بر فروشندگان نیست! متاسفانه این اشتباه رو میکنن و این روند رو تشدید میکنن چه سکه و ارز باشه چه برنج باشه هجوم میارن برای خرید و انبار کردن از ترس ضرر بیشتر بالاخره تورم 121% ببخشید 32% شوخی نیست که ... از هر جوکی خنده دار تر اینه که شما فکر کنی حقی نداری و بهش نخواهی رسید!بالاخره نفهمیدیم این وسط ما کارمند مخابراتیم یا شما :n08: کاربرا با همون شدت و نحوه ای از اینترنت استفاده میکنن که قبل از این توسعه میکردن چطور اون موقع مشکلی نبود!؟چون تناسب بین پهنای باند و کاربر برقرار بود و اینم از طرف ISP هست نه کاربر!!چون قرار نبود ترافیک بین الملل کاهش پیدا کنه و اینترنت ملی کاملا اجرایی بشه + وقتی یک مدت طولانی سرعت 128 کافی بود و اینترنت برای چت کردن بود از نظر وزیر محترم بعد شما دیگه نمیتونی مهار کنی کاربر رو وقتی سرعت 10 برابر بشه!اینا بحثای روانشناسی داره و اثبات شدست!:n02:

شما چطوری میخوای منطقی حقوقت رو وصول کنی؟!4 بار که تماس بگیری بری بیای نهایتا میگن همینم نمیخوای برو!میخوای بری از کجا سرویس بگیری از کدوم شرکت رقابتی؟!؟!وقتی همه چیز دست یک نهاد یک عده هست دیگه این چیزا معنی نداره! قطعی سراسری میشه همه میندازن گردن همدیگه و آخرشم هیچ کس مسئولش نیست!کم شبکه تلفن همراه و اینترنت مختل و قطع شد کسی حقوق کاربر رو توجه کرد این همه هم شکایت و درخواست شده!

اگه تو ایران برای اینکه کسی بخواد از سرویس برای دانلود استفاده کنه و دائما هم باشه سرعتش رو محدود کنن لینکشو قطع کنن و ... مصداق بارز دزدی هست چطوره الان با این موافقی شما!؟:rolleye: میگی پول یه مرغ بده ولی نصفشو ببر که نصف دیگشم به پول یک مرغ کامل بفروشیم به یکی دیگه!؟چون نداریم!!!؟؟؟یعنی هرچی میکشیم از ناآگاهی مردم هست و خلایق هرچه لایق ...

بهترین کار اینه که یکی از مراجع فتوا بده که دانلود حرام هست بعدشم با این روش محاسبه جدید خودکار ملت به غلط کردن میوفتن برای دانلود و به قدرت خدا مشکلات اینترنت ایران هم حل میشه و در این مورد هم به قله های عزت و اقتدار و قدرت اول منطقه میرسیم!!

حالا همه اینها یک طرف مگه فقط مشکل ما دانلود تک کانکشن و 16 کانکشن و سرعت هست!؟این اختلالات پروتکل های امن هم لابد برای دانلود کردن کاربر هست بله؟!:n09: عدم برقراری ارتباط با خیلی سرورهای خارجی که قبلا بی مشکل بودند هم دلیلش دانلوده!؟:n02: البته شما حرف آخر رو زدی:

کاربران محترم توجه فرمایید اینترنت گرون محدود و حجمی میشه چون شما زیاد دانلود می کنید!هیچ دلیل دیگه ای هم نداره :دی اصلا تقصیر ما کاربرا خوبه؟حالا که اینطور شد بنده اینجا مسئولیت جنگ جهانی دوم رو هم برگردن میگیرم تقصیر ما بود!

بله فرمایش شما هم صحیحه به نظر من مشکلات ما و واکنشمون بهشون مثل یک زنجیر به هم پیوسته هست مسئولین هر تصمیمی میگیرن و پاسخگو به احدی نیستن و فشار و تاثیر نهایی فقط با مردمه!تا کی؟
فرض میکنیم این صحبت در مورد ضریب اشتراک نه تقسیم کردن!درست باشه قانونش هم کاملا منطقی و متناسب با عقل و شرع!پس با این حساب 1024 هم سرعت ایده آلش 128 بر ده باید بشه 12.8؟خب عزیز من ما داریم 16 ساعت کاربردی در روز از این هم کمتر میگیریم!10 و کمتر چرا باید این باشه!؟خود مخابرات داره با این کارش کاربر رو سوق میده به سمت دانلود شبانه!!شما روز با این سرعت داغون به سختی وبگردی و کارهای عادیتو بکن لینکا رو جمع کن برای شب بعدا دیگه چه خوابی دیده و مهره چینده به قول شما نمیدونم!حالا مشکلات بزرگتر داریم اونا اگه رفع شد بعدا برای اینترنت هم دعا میکنیم!!

خب به قولی شما اجازه میدی من قانع نشم؟!چون خیلی مشکلات دیگه و جریانهای دیگه برای اینترنت هست که اصلا ارتباطی با دانلود نداره مطمئن باشه اگه فقط قضیه دانلود و ترافیک شبکه بود اینا به راحتی پهنای باند رو تهیه میکردن حالا با قیمت بالاتر و اشتراک بیشتر در اختیار کاربر میذاشتن ... دیگه غیر ضروری تر از ماشین های چند صد میلیونی خارجی که نیست!

ببخشید این بحا شکل میگیره نمیشه رها کرد بعضی دوستان سوالی میپرسن یا مورد دیگه ای مد نظرشونه گم نشه ... بگذریم 23 بهمن هست و تغییر خاصی مشاهده نشده همون وضعیت هست speedtest اصلا باز نمیشه یا خیلی باید تلاش کرد تا جایی که من میدونم یه سری مناطق مشکلی ندارن و این قضیه وجود نداره به نظر شما شاید این محدودیت ساعتی و برای بعضی مناطق به صورت چرخشی هست!؟:n13:

البته این رو هم بگم جز این اواخر چند سالی که از مخابرات داشتم نسبت به بقیه از نظر نامحدود بودن نوسان بسیار کم و قیمت مناسبتر واقعا راضی کننده بود ولی الان ...

بالاخره باید تقصیر بندازیم گردن یکی! یکی که دستمون بهش برسه! توی انجمن بتونیم بهش فحش بدیم بدون اینکه به مقدسات توهین کرده باشیم! کی بهتر از دانلودر ها؟!

یکی میاد میگه دانلود میکنند بفروشن ! اون یکی میگه واسه اینه که فلان جاشون رو خالی کنند!!!یکی دیگه میگه آرشیو جمع کنند! چون پول دادن باید تا قرون آخر رو استفاده کنند! ...
اون عزیزانی که همچین حرفایی میزنند واقعا فکر میکنید چند درصد کاربرای مخابرات این مدلی اند که شما ها میگید؟!

کافر همه را به کیش خود پندارد قضیه امروز ماست.

mr_exir
12-02-2013, 00:38
12:40 شب وضعیت سرعت 1 مگ

اسپید تست هم از 11 صبح به این ور تعطیل

ELSIN
12-02-2013, 02:07
تو طرح بدبختی جدید کسی میدونه مزنه هر گیگ رو ؟

magiteq1
12-02-2013, 02:10
من الان 1 ماه سرویس مخابرات دارم 1m از ساعت 1 شب با تک کانکشن به طرز شگفت اوری 128 تا stable (از هر سروری که دلم بخواد) میده تا ساعت 1 بعد از ظهر فردا از ساعت 1 بعد از ظهر به بعد سرعت بیشتر از 100 نمیشه با 8 کانکشن که اگر سه لینک با هم بزارم به طور کامل رو 128 استیبل میشه تا ساعت 1 شب و این چرخه دوباره تکرار میشه تو 10 ساعت 3.5 گیگ می گیرم. مرکز مخابرات شهریار اندیشه فاز 1 :n19::n20:

lexuus
12-02-2013, 03:37
شما دانلود اصلا نکن اصلا کانکت هم نشو مودم رو خاموش کن سر ماه فقط پولشو بده :n02: که همینم دوباره 10000 کاربر جدید بگیرن!

به هر حال چیزی که عوض داره گله نداره وقتی وارد دریای نمکپاشی شدی مجبوری شنا کنی. ولی آدم می تونه صحبت های دیگران رو محترم بشمره و نظر اکثریت که شاکی هستن رو ملاک قرار بده.

تا یه چیزی میشه بحثو میکشید به خارج چیه ما شبیه خارجه که نتمون باشه؟ با 20 هزار دلار می تونید بهترین بنز آخرین مدل رو تو آمریکا بخرید بندازید زیر پاتون اینجا با 20 تا از سمند بهتر بهت میدن؟! وقتی داری مقایسه می کنی با خوده ایران مقایسه کن ، درست یا غلط مخابرات اومده از 8 هزار تومن شروع کرده تا 38 هزار تومن اینترنتش رو میفروشه که تقریبا ارزون ترین نت ایران هست .
فرض کن تو محلتون یه کتابفروشی برای تبلیغات یا محض رضایی خدا یه مدت کتاب مجانی دست مردم بده اگه شما بری کتاب ازش بگیری وقتی خوندیفردا پس بدی هم بقیه میتونن از این کتاب استفاده کنن هم کتابفروش به کارش ادامه میده اما شما هر 24/7 بری کتاب بگیری و تو بازار بفروشی اون که مغزش پاره سنگ برنداشته به شما کتاب مفت بده یا دیگه به تو کتاب نمیده یا کلا طرح رو جمع آوری میکنه. قضیه نت ایران هم همینه هیچ جا پیدا نمیشه نامحدود واقعی با این قیمت بده همین شاتل من خودم داشتم شبانه رایگان سه شب پشت سر هم بی وقفه دانلود کنی سرویست محدود میشه میاد زیر 5 کیلوبایت. نامحدود هم تا یه سقفی میتونی دانلود کنی که حدود 25 درصد زمان هست یعنی اگه فرضا از 20 گیگ بیشتر بشه شارژت تموم میشه.
بحث من اصلا حق قانونی یا اینکه حق انسانی چی هست نیست شما بری بهترین کولر کره ای رو با 2 سال گارانتی بخری بزنی به برق 1 سال تمام خاموشش نکنی بله این حق شرعی و قانونی شماست اما هم کنترت منفجر میشه هم قطعا کولر میسوزه اینجا اون کسی که 4 میلیون ضرر میکنه تویی حالا هی برو تو خیابون پلاکارد دست بگیر بر ضد کیفیت پایین و گارانتی نامعتبر کره ای ها شعار بده منتظر باش تا 4 میلیونت زنده شه!

نتیجه تفکر شما به کجا رسید هان؟ مگه قرار نبود کلا نت حجمی جمع بشه و تمام شرکت ها بلا استثنا بر مبنای قانون تنظیم مقررات نت نامحدود با قیمت 8 تا 38 هزار تومن بدن؟ پس کوش؟ مگه سر همین قانون تو همین سایت دهها صفحه بحث نشد و صدها نامه اعتراضی تهیه نشد و پیگیری نشد؟ آخرش چی شد؟ اومدن یه سرویس مسخره با اشتراک 1 به 10 توی تمام ISP ها اضافه کردن تا بتونی با سرعت 5 کیلوبایت بر ثانیه از اینترنت نامحدود لذت ببری! بله واقعیت اینه برادر من ، ما به جای وهم و خیال باید با واقعیت ها تصمیم بگیریم، واقعیت اینه که هر چقدر من و شما خودمونو بکشیم یه شرکت هیچ وقت موضع خودشو تکذیب و موضع من و تو رو تایید نمیکنه ، تا قیامت هم زنگ بزنی اعتراض کنی اون میگه حق با ماست تو میگی حق با منه ، اصلا این جماعتی که به عنوان پاسخگو استخدام کردن فقط وظیفه دست به سر کردن ما رو دارن نه رسیدگی کردن ، غیر از تلفن چیکار میتونی بکنی ؟ نکنه انتظار داری همه بدبختی ها به کنار ، به خاطر قیمت اینترنت جنبش خیابونی تشکیل بدیم؟!

البته من کارشناس اقتصادی نیستما ولی سکه خودش گرون نمیشه جیگر کافیه یک نگاه به نمودار قیمت جهانی طلا بندازیم دلار و نفت هم همینه این ها اکثرش از داخله...ارز و طبعا سکه و طلا رو دولت گرون میکنه که برای خودش و دلالهاش درآمدزایی کنه در کنار سودش حقوق کارمندان بازنشسته ها عیدی ها و یارانه ها و ... رو هم بتونه بده!:n09: مردم هم وقتی حس کنن ارزش پول ملیشون داره پایین میاد یا یک جهش قیمتی هست و هیچ نظارتی بر فروشندگان نیست! متاسفانه این اشتباه رو میکنن و این روند رو تشدید میکنن چه سکه و ارز باشه چه برنج باشه هجوم میارن برای خرید و انبار کردن از ترس ضرر بیشتر بالاخره تورم 121% ببخشید 32% شوخی نیست که ... از هر جوکی خنده دار تر اینه که شما فکر کنی حقی نداری و بهش نخواهی رسید!بالاخره نفهمیدیم این وسط ما کارمند مخابراتیم یا شما :n08:
احسنت به تو قربون دهنت ؛ دقیقا زدی تو خال ؛ سکه خودش گرون نمیشه ، اما حالا که خودش گرون نمیشه کی داره آب به آسیاب اونی که گرونش کرده میریزه؟ اونی که تحریم می کنه یا اونی که هجوم میاره؟ شما فکر کن این جوکه و با این خیال خودت زندگی کن ، امیدوارم این خیالت یه روزی محقق بشه و به حقوقت برسی و من هم مثل تو لذت ببرم ، اون روز اگر عمرم به دنیا بود نامردم نیام و درود به شرفت نفرستم!

کاربرا با همون شدت و نحوه ای از اینترنت استفاده میکنن که قبل از این توسعه میکردن چطور اون موقع مشکلی نبود!؟چون تناسب بین پهنای باند و کاربر برقرار بود و اینم از طرف ISP هست نه کاربر!!چون قرار نبود ترافیک بین الملل کاهش پیدا کنه و اینترنت ملی کاملا اجرایی بشه + وقتی یک مدت طولانی سرعت 128 کافی بود و اینترنت برای چت کردن بود از نظر وزیر محترم بعد شما دیگه نمیتونی مهار کنی کاربر رو وقتی سرعت 10 برابر بشه!اینا بحثای روانشناسی داره و اثبات شدست!:n02:
من فقط یه سوال دارم اگه مشکل افزایش سرعت و آزاد شدن 512 و دانلود کاربرها نیست ، و چیز دیگه است چرا ساعت 2 به بعد درست میشه؟ چرا امکاناتی رو که در اختیار داره روز از مردم دریغ میکنه و شب در اختیار میذاره؟ نکنه خلافکارا و بچه های بد فقط روزا اینترنت میان؟:n19:

کاربران محترم توجه فرمایید اینترنت گرون محدود و حجمی میشه چون شما زیاد دانلود می کنید!هیچ دلیل دیگه ای هم نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا تقصیر ما کاربرا خوبه؟حالا که اینطور شد بنده اینجا مسئولیت جنگ جهانی دوم رو هم برگردن میگیرم تقصیر ما بود!
وصول منطقی حقوق یعنی اینکه شما باید اصلاح رو از بالا انجام بدی بیای پایین نه برعکس! اینکه سرویس دهی adsl مخابرات برحق نیست تا قیامت هم 2020 رو منفجر کنی بر حق نخواهد شد ، اینترنت وقتی درست میشه که وزیر مخابرات درست میشه، وزیر وقتی درست میشه که رئیسش درست بشه ، رئیس وقتی درست میشه که انتخابش درست بشه و الی آخر... حالا که هیچ کدوم از اینا نشد دلیل نمیشه کولر خودتو بزنی 24 ساعته به برق به کوری چشم وزیر نیرو و دهن مهن تمام همسایه ها و اهالی محلتون رو سرویس کنی!

من با دانلود کردن مشکل ندارم ، تا وقتی که تو نیاز به دانلود داشته باشی نه اینکه دانلود تفریحت باشه ، طرف میگه من انقدر دانلود میکنم که برای باز کردن صفحات مشکل دارم رفتم یه نت دیگه گرفتم که باهاش صفحه باز کنم! یعنی واقعا میشه نت بدون گردش رو تصور کرد؟ یکی دیگه میگه من شب بیداری گرفته بودم انقدر استرس داشتم هر یه ساعت یه بار بیدار میشدم بیام ببینم دانلود قطع نشده باشه من با این رفتارهای غیرطبیعی مشکل دارم. کسی که تفریحش دانلود کردنه و روزی 5 هزار تومن پول دی وی دی خام میده حقش این نیست که کنار من کاربر عادی مخابرات ماهی 18 هزار تومن بده حقش اینه به اندازه دی وی دی خام برای نت هم خرج کنه بره 100 تومن بده از شرکت خصوصیا اینترنت نامحدود بگیره (بازم تاکید میکنم توی ایران و با شرایط و قیمت های نت ایران)

خب به قولی شما اجازه میدی من قانع نشم؟!چون خیلی مشکلات دیگه و جریانهای دیگه برای اینترنت هست که اصلا ارتباطی با دانلود نداره مطمئن باش اگه فقط قضیه دانلود و ترافیک شبکه بود اینا به راحتی پهنای باند رو تهیه میکردن حالا با قیمت بالاتر و اشتراک بیشتر در اختیار کاربر میذاشتن ... دیگه غیر ضروری تر از ماشین های چند صد میلیونی خارجی که نیست!
هست آقا جون هست، کی تعیین میکنه نیست، شما؟ مخابرات شمایی؟ اول شما ایشونو به من نشان بده:n19: واسه اونی که ماشین وارد کرده ضروری هست واسه شما نیست. اینا اگه ارز داشتن خرج افزایش کیفیت دانلود من و تو بکنن که الان تو عرصه داخلی و خارجی به غلط کردم نیفتاده بودن..

ببخشید این بحثا شکل میگیره نمیشه رها کرد بعضی دوستان سوالی میپرسن یا مورد دیگه ای مد نظرشونه گم نشه ... بگذریم 23 بهمن هست و تغییر خاصی مشاهده نشده همون وضعیت هست speedtest اصلا باز نمیشه یا خیلی باید تلاش کرد تا جایی که من میدونم یه سری مناطق مشکلی ندارن و این قضیه وجود نداره به نظر شما شاید این محدودیت ساعتی و برای بعضی مناطق به صورت چرخشی هست!؟:n13:
مثل اینکه کلا در جریان نیستی. اصل کاری 25 بهمن هست نه 22 . 22 که رزمایش موافقان هست.

یه سری هم کلا انقدر به خودشون شک نداشته باشن نه کسی دوربین مخفی داره نه علم غیب داره کی دانلود میکنه کی نمیکنه چهار پنج نفر اعضای این فروم هم مسبب کاهش کیفیت نت نیستن اگه بحثی میشه بحث کلی هست.

Kianoosh
12-02-2013, 05:54

اول اینکه اجرا شدنش برای نامحدودهای فعلی مثل مخابرات گویا فعلا منتفیه اما این جدولش صحتش رو تایید یا رد نمیکنم:

یه تصویر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دیگه هم هست.

به هر حال چیزی که عوض داره گله نداره وقتی وارد دریای نمکپاشی شدی مجبوری شنا کنی. ولی آدم می تونه صحبت های دیگران رو محترم بشمره و نظر اکثریت که شاکی هستن رو ملاک قرار بده.

تا یه چیزی میشه بحثو میکشید به خارج چیه ما شبیه خارجه که نتمون باشه؟ با 20 هزار دلار می تونید بهترین بنز آخرین مدل رو تو آمریکا بخرید بندازید زیر پاتون اینجا با 20 تا از سمند بهتر بهت میدن؟! وقتی داری مقایسه می کنی با خوده ایران مقایسه کن ، درست یا غلط مخابرات اومده از 8 هزار تومن شروع کرده تا 38 هزار تومن اینترنتش رو میفروشه که تقریبا ارزون ترین نت ایران هست .
فرض کن تو محلتون یه کتابفروشی برای تبلیغات یا محض رضایی خدا یه مدت کتاب مجانی دست مردم بده اگه شما بری کتاب ازش بگیری وقتی خوندیفردا پس بدی هم بقیه میتونن از این کتاب استفاده کنن هم کتابفروش به کارش ادامه میده اما شما هر 24/7 بری کتاب بگیری و تو بازار بفروشی اون که مغزش پاره سنگ برنداشته به شما کتاب مفت بده یا دیگه به تو کتاب نمیده یا کلا طرح رو جمع آوری میکنه. قضیه نت ایران هم همینه هیچ جا پیدا نمیشه نامحدود واقعی با این قیمت بده همین شاتل من خودم داشتم شبانه رایگان سه شب پشت سر هم بی وقفه دانلود کنی سرویست محدود میشه میاد زیر 5 کیلوبایت. نامحدود هم تا یه سقفی میتونی دانلود کنی که حدود 25 درصد زمان هست یعنی اگه فرضا از 20 گیگ بیشتر بشه شارژت تموم میشه.
بحث من اصلا حق قانونی یا اینکه حق انسانی چی هست نیست شما بری بهترین کولر کره ای رو با 2 سال گارانتی بخری بزنی به برق 1 سال تمام خاموشش نکنی بله این حق شرعی و قانونی شماست اما هم کنترت منفجر میشه هم قطعا کولر میسوزه اینجا اون کسی که 4 میلیون ضرر میکنه تویی حالا هی برو تو خیابون پلاکارد دست بگیر بر ضد کیفیت پایین و گارانتی نامعتبر کره ای ها شعار بده منتظر باش تا 4 میلیونت زنده شه!

تو ایران هم باید با 20 هزار دلار حساب کنی پول رو ارزشش رو یکی کنی ببینی بعدش بهت چی میدن!نه دیگه چه قیاسی هست عزیز !؟اون کتاب رایگانه شما اینجا داری پول کامل برای سرویس کامل میدی!!مفتی در کار نیست چه مثالی بود زدی :دی چه ربطی داره به هم مگه ترافیک اینترنت حجم مصرفی مثل قطعه الکترونیکی استهلاک داره قربونت با تجهیزات مخابراتی اشتباه نگیریها از سمت اونا روتر و کابلها و ام دی اف ... ما کامپیوتر و مودم آخه یه چیزایی میگی ها!اصلا حق قانونی اتفاقا نداره شما هر چیزی رو بد استفاده کنی ممکنه خیلی زود خراب بشه کولرتو مداوم با حداکثر قدرت روشن کنی یا تلویزیون رو روزی 18 ساعت استفاده کنی!!حالا سوال من اینه استفاده کردن از یک سوم ترافیک روزانه یک سرویس اینترنت پرسرعت نامحدود بد استفاده کردنه؟زیاد استفاده کردنه؟ باید قطع و محدود بشه؟!مسئولیت کی هست که شما کیفیت مطلوبی داشته باشی من نوعی که دارم اینطوری با یک کف مصرف استفاده میکنم یا ISP که بدون اینکه توانش رو داشته باشه به این همه کاربر فروخته!؟
سقف نامحدود هم اینه که شما با حداکثر سرعت ممکنت در هر زمانی هرمقدار ترافیکی که بخوای بتونی مصرف کنی این ایده آلش هست!هیچ کسم واقعا اینطور نیست که سیستمش رو 24/7 روشن بذاره دانلود کنه!!!نه اینکه به شما بگن نامحدود یک چهارم حجم ممکن و حتی کمتر رو که مصرف کنی سرعتت رو خیلی کم و محدود کنن!

خب خودت داری میگی دیگه وزیر باید درست بشه برو وزیر رو درست کن!مشکل ما اینه که مردم اینجا بی تفاوت و بی اثر شدن حداکثر کاری که میتونن بکنن خودشون رو با شرایط تطبیق بدن!شما میفرمایید پهنای باند کمه ما برای اینکه هیزم نریزیم به آتیش گرون فروش مصرف نکنیم بله؟مثل اینکه دولت میگه گرونه فلان چیز نخرید!!یعنی اینکه چرا گرونه کی مسئول نظارت بر قیمتهاست و چرا کارشو نمیکنه و ... مهم نیست شما نهایتا یا میخری یا نمیخری!مودمت رو خاموش کن هیچی مصرف نکن ببین نه تنها بهتر که نمیشه بلکه میان میگن به خب مثلا انقدر هم مونده که از ماه دیگه n تا یوزر جدید میگیریم!!:n09:

من فقط یه سوال دارم اگه مشکل افزایش سرعت و آزاد شدن 512 و دانلود کاربرها نیست ، و چیز دیگه است چرا ساعت 2 به بعد درست میشه؟ چرا امکاناتی رو که در اختیار داره روز از مردم دریغ میکنه و شب در اختیار میذاره؟ نکنه خلافکارا و بچه های بد فقط روزا اینترنت میان؟

من نمیگم پهنای باند نیست فقط پهنای باند نیست ...

من با دانلود کردن مشکل ندارم ، تا وقتی که تو نیاز به دانلود داشته باشی نه اینکه دانلود تفریحت باشه ، طرف میگه من انقدر دانلود میکنم که برای باز کردن صفحات مشکل دارم رفتم یه نت دیگه گرفتم که باهاش صفحه باز کنم! یعنی واقعا میشه نت بدون گردش رو تصور کرد؟ یکی دیگه میگه من شب بیداری گرفته بودم انقدر استرس داشتم هر یه ساعت یه بار بیدار میشدم بیام ببینم دانلود قطع نشده باشه من با این رفتارهای غیرطبیعی مشکل دارم. کسی که تفریحش دانلود کردنه و روزی 5 هزار تومن پول دی وی دی خام میده حقش این نیست که کنار من کاربر عادی مخابرات ماهی 18 هزار تومن بده حقش اینه به اندازه دی وی دی خام برای نت هم خرج کنه بره 100 تومن بده از شرکت خصوصیا اینترنت نامحدود بگیره (بازم تاکید میکنم توی ایران و با شرایط و قیمت های نت ایران)

اینا دیگه همون بحثی هست که وقتی مدتها یک چیز رو ممنوع و محدود کنی وقتی آزاد بشه قطعا هجوم و رفتارهای غیر عادی هم داره افراط و تفریط!یک انسان 1 هفته گرسنگی بکشه بعد بذاریش جلوی میز رنگارنگی از غذاها سخته خودشو کنترل کنه تازه این سرعتهای کیلوبایتی که جوکی بیش نیستن باید ببینی بعضی این دوستان وقتی میرن یک کشور دیگه سرعت اونجا رو میبینن اصلا یادشون میره برای چی اومدن صبح تا شب استفاده میکنن!این اینترنتشه خیلی چیزای دیگه هم که اینجا ممنوع و محدوده همینطوریه بعله اگه اعتدال داشتیم اینطور نمیشد اینترنت فقط برای کشورهای عقب افتاده تهدیده سینما همه جا ضامن امنیت و کنترل افکار عمومیه موسیقی همینطور و ...

هست آقا جون هست، کی تعیین میکنه نیست، شما؟ مخابرات شمایی؟ اول شما ایشونو به من نشان بده
:n19:
واسه اونی که ماشین وارد کرده ضروری هست واسه شما نیست. اینا اگه ارز داشتن خرج افزایش کیفیت دانلود من و تو بکنن که الان تو عرصه داخلی و خارجی به غلط کردم نیفتاده بودن..

نه دیگه نشد شما ضریب نفوذ اینترنت و تعداد کاربرهاش در ایران رو در نظر بگیر و تعداد اونایی که به هر دلیل چنین ماشینی نیاز دارن کدوم بیشتره نیاز کدوم ضروری تره؟!حالا اینکه یک عده مساوی تر هستند چیز دیگه ای هست ...

مثل اینکه کلا در جریان نیستی. اصل کاری 25 بهمن هست نه 22 . 22 که رزمایش موافقان هست.

موافقان مخالفان اینوریا اونوریا چه فرقی میکنه به ما چه!دیگه این اوج پیشرفت و بالندگی هست اگه دلیل قطع شدن موبایل و اینترنت تقویم باشه!تازه اونم که مستقیم به همه ربطی نداره!حالا امیدواریم! که 26 بهمن درست بشه و در خدمت مخابرات باشیم تا الان خوب بوده :دی و تو زحمت پیدا کردن وایرلس نیوفتیم ...

یه سری هم کلا انقدر به خودشون شک نداشته باشن نه کسی دوربین مخفی داره نه علم غیب داره کی دانلود میکنه کی نمیکنه چهار پنج نفر اعضای این فروم هم مسبب کاهش کیفیت نت نیستن اگه بحثی میشه بحث کلی هست.

آقا جان از الان به بعد نت هرکی قطع شد کند شد سایتها باز نشد گوگل فیلتر شد تقصیر من!:n02:شماره امور مشترکین میدم تماس بگیرید :n09:

مردم انقدر راه نرید ماشین نرونید تو خیابون آسفالت شده اگه زیاد روش برید خراب بشه تقصیر شماها هست مسبب شما هستید مرگ بر شما باد!:n08:

اینم تست ساعت 6 صبح

همیشه این باشه افزایش قیمت و وی پی ان ملی و ... تا حدی قابل پذیرشه!

saeedsh7j
12-02-2013, 08:28

واقعا شورشو در اوردن ، من ۲۵۶ محدود دارم دیروز دو گیگ ترافیکم تموم شد رفتم تو سایت هر گیگ ۴۵۰۰ تومن شده! اصلا صرف نمیکنه، من بدون دانلود و نگاه کردن سایت ها هر دو روز یه گیگ تموم میکنم! سرعت رو هم اینقدر بردن بالا که زود تموم بشه ، خوش به حالتون که نامحدود بهتون میدن

italodance
12-02-2013, 11:06
واقعا شورشو در اوردن ، من ۲۵۶ محدود دارم دیروز دو گیگ ترافیکم تموم شد رفتم تو سایت هر گیگ ۴۵۰۰ تومن شده! اصلا صرف نمیکنه، من بدون دانلود و نگاه کردن سایت ها هر دو روز یه گیگ تموم میکنم! سرعت رو هم اینقدر بردن بالا که زود تموم بشه ، خوش به حالتون که نامحدود بهتون میدن

کجایید شما؟ مخابرات محدود داده؟ تهران؟

mr_exir
12-02-2013, 12:44
1 مگ ساعت 12:43

mr_exir
12-02-2013, 12:48
اوه وضعیت خیلی وخیمه ها ! :n04:

saeid72
12-02-2013, 13:33
من با دانلود کردن مشکل ندارم ، تا وقتی که تو نیاز به دانلود داشته باشی نه اینکه دانلود تفریحت باشه ، طرف میگه من انقدر دانلود میکنم که برای باز کردن صفحات مشکل دارم رفتم یه نت دیگه گرفتم که باهاش صفحه باز کنم! یعنی واقعا میشه نت بدون گردش رو تصور کرد؟ یکی دیگه میگه من شب بیداری گرفته بودم انقدر استرس داشتم هر یه ساعت یه بار بیدار میشدم بیام ببینم دانلود قطع نشده باشه من با رفتارهای غیرطبیعی مشکل دارم . کسی که تفریحش دانلود کردنه و روزی 5 هزار تومن پول دی وی دی خام میده حقش این نیست که کنار من کاربر عادی مخابرات ماهی 18 هزار تومن بده حقش اینه به اندازه دی وی دی خام برای نت هم خرج کنه بره 100 تومن بده از شرکت خصوصیا اینترنت نامحدود بگیره (بازم تاکید میکنم توی ایران و با شرایط و قیمت های نت ایران)

آی آی آی:n24:
عزیز به من بدبخت چیکار داری:n02:
فکر نکنی نیستما اینجا حواسم هست تو پشت پرده:n10:
باو این قسمت حرفت که مربوط میشد به نت ما..هو..اره که من گفتم شب ها سرعت بهتر میشد یا اصلا که فقط شبا سیگنال میداد چون خیلی قطعی داشت مجبور بودم این کار انجام بدم حالا پستام هست ولی نمیدونم کدوم صفحه هستش

GHAGHALEELEE
12-02-2013, 14:30
اره یادمه بحث اینترنت انلاین بود.اتفاقا اونی که سوال رو پرسیده بود کلی تو پیغام خصوصی از من سوال پرسید که میگفتم اینترنت ما-ه-واره ای انلاین همش دردسر و وقت تلف کنی هست.

saeid72
12-02-2013, 14:43
بفرما شاهد ماجرا خدا رسوند:n02:
شما هم که دیگه خودت این کاره بودی متوجه میشی اون حرکتی که من میزدم طبیعی هست:n02:
:n16:

italodance
12-02-2013, 14:55
بفرما شاهد ماجرا خدا رسوند:n02:
شما هم که دیگه خودت این کاره بودی متوجه میشی اون حرکتی که من میزدم طبیعی هست:n02:

:n04::n04::n04::n04::n04:

saeid72
12-02-2013, 15:11
:n04::n04::n04::n04::n04:
چرا تعجب میکنی پس:n02:
نگاه کن شما در نظر بگیر یه دی..ش افست گذاشتی رو پشت بوم کلی جهت گشتی چیزی به خصوص پیدا نکردی حالا مثلا یه چیز پیدا کردی سرعتش بدک نیست حالا این چیزی که پیدا کردی فرض کن روزا سیگنال همش قطع و وصل میشه اصلا نمیشه استفاده کرد یا یه مدل دیگش کلا ساعتی هست از مثلا 2 نصف شب اینترنتش فعال میشه تا 9 صبح یا یه جور دیگه نگاه کن ممکنه گاهی ترافیک موقع شب کمتر بشه و سرعت بهتر بعد اینکه هر لحظه ممکنه چیز پی ان و بقیه چیزات قطع بشه کلا سرورت دان بشه اصلا شای فردا این نت که داری استفاده میکنی چون داره ه ک میشه جمش بکنن
حالا با توجه به همه اینا به من حق میدی که مجبورم از شب و با اعمال شاقه ساعت گذاشتن و زنگ زدن و چک کردن اسنفاده ببرم در شرایطی که مخابرات بیشتر از 128 به من نداد باز در شرایطی که مصرف داشتم حجمی به دردم نمیخورد
حالا شما اگه انجام داده بودی کاملا میفهمیدی چی میگم
ولی خب شرایط مخابرات فرق میکنه همیشه در دسترس هست قطع اینا هم که در مقابل اون صفره(البته از 24 ساعت ماشالاه 16 ساعت نابوده اگر بخوام استفاده کنم باید یه 20 تا کانکشن بزارم حالا ایا سرعت پر کنه ایا نکنه)
به اجبار مخابرات گاهی که مجبور به تک کانکشنم(دانلود از فایل شرینگ اپیدت ویندوز یا اصلا چهارتا پیج بزنه ادم حال کنه مجبورم به ساعت 2 نصفه شب متوسل بشم یا اصلا چرا راه دور بریم الان همون یه دانلود معمولی با یه سرور خوب و 16 کانکشن ارزوش رو دلمون مونده این چند وقت باید چند تا دانلود بزاری اونم که سایتا بیشتر از 16 تا یه سری ها اجازه نمیدن اصلا یه وضعی شده)
راستی یه چیز بگم از لحاظ کیفیت نت ما..هو.اره مثل وضعیت داغون مخابرات تک کانکشن پینگ نوسانات پیج زدن داغون تورنتش نابوده

mr_exir
12-02-2013, 16:00
نتیجه سرعت من با چیز پی ان

mr_exir
12-02-2013, 17:14
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 150%2170%21160%21[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ffff%2114%21logosample.gif%214%2113&m=8cd98f00b204e9800998مدیر عامل مخابرات ایران: کندي اينترنت برطرف شد
مظفر پوررنجبر، مديرعامل شرکت مخابرات ايران گفت: این شرکت برنامه هاي زيادي در راستاي توسعه دارد و توسعه تنها شامل شبکه مخابرات نيست بلکه کارهايي که در حوزه ADSL، سرويس هاي خدمات ارزش افزوده و ارايه خدمات از طريق فروشگاه هاي زنجيره اي و غيره صورت گرفته همه توسعه به حساب مي آيد.

مديرعامل مخابرات ايران افزود: حدود يک سال و نيم گذشته طرح تجاري شرکت مخابرات ايران داده شد، اما هنوز سرمايه گذاري روي توسعه شبکه در آن مشخص نشده که در صورت نهايي شدن آن زمان و برنامه هايي که براي توسعه شبکه مخابرات را داريم اطلاع رساني خواهيم کرد. وي در خصوص کندي سرعت اينترنت افزود: متاسفانه در چند هفته گذشته يکي از مسيرهاي شرکت روس تلکوم که از سوي شرکت زيرساخت به شرکت مخابرات ظرفيتش فروخته شده بود، قطع شد. وي گفت: اين موضوع باعث شد که سرعت اينترنت در چند شهر کند شود که البته اين مشکل در حال حاضر برطرف شده است

isbn
12-02-2013, 17:22
صفحات بهتر باز میشن نسبت به قبل ! اما من اصلا نمیتونم Speedtest رو باز کنم !!!

Firebirds
12-02-2013, 17:25
اوه وضعیت خیلی وخیمه ها ! :n04:

معلوم نیست مخابرات چه تعداد یوزر در مرکز مخابراتی شما داره و اون یوزر ها چه می کنند که وضع پینگ تون به این شکل در آمده !

Firebirds
12-02-2013, 17:27
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 150%2170%21160%21[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ffff%2114%21logosample.gif%214%2113&m=8cd98f00b204e9800998مدیر عامل مخابرات ایران: کندي اينترنت برطرف شد
مظفر پوررنجبر، مديرعامل شرکت مخابرات ايران گفت: این شرکت برنامه هاي زيادي در راستاي توسعه دارد و توسعه تنها شامل شبکه مخابرات نيست بلکه کارهايي که در حوزه ADSL، سرويس هاي خدمات ارزش افزوده و ارايه خدمات از طريق فروشگاه هاي زنجيره اي و غيره صورت گرفته همه توسعه به حساب مي آيد.

مديرعامل مخابرات ايران افزود: حدود يک سال و نيم گذشته طرح تجاري شرکت مخابرات ايران داده شد، اما هنوز سرمايه گذاري روي توسعه شبکه در آن مشخص نشده که در صورت نهايي شدن آن زمان و برنامه هايي که براي توسعه شبکه مخابرات را داريم اطلاع رساني خواهيم کرد. وي در خصوص کندي سرعت اينترنت افزود: متاسفانه در چند هفته گذشته يکي از مسيرهاي شرکت روس تلکوم که از سوي شرکت زيرساخت به شرکت مخابرات ظرفيتش فروخته شده بود، قطع شد. وي گفت: اين موضوع باعث شد که سرعت اينترنت در چند شهر کند شود که البته اين مشکل در حال حاضر برطرف شده است

دوستان لطفا یک لینک هم همیشه به منبع خبر بذارید.

abolfazlwest72
12-02-2013, 17:41

Firebirds
12-02-2013, 17:49
سرویس 512

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mr_exir
12-02-2013, 17:51

لینک منبع

isbn
12-02-2013, 18:58
ناجور دیگه داغان شده ! سرعتم رسیده 20-30 سکته هم میزنه !

ELSIN
12-02-2013, 19:19

شما تازه گرفتید اشتراک رو ؟

بعد دوستان مدت قرارداد ها با مخابرات یک ساله هست ؟

Saeed System
12-02-2013, 19:21
سلام دوستان خسته نباشید.

کسی هست در این فروم 1 مگ pree paid داشته باشه؟ یا همون 1 مگ حجمی؟ یا همون معروف به 1 مگ مستاجری؟ من چون مستاجریم و بیشتر از 256 نمیدادن اول preepaid کردم یعنی دیگه پولش از روی قبض تلفن برداشته شد..

بعدش 1 مگ دادن ولی حجمیه 4 گیگه....و من تازه فهمیدم که این 1 مگ preepaid سرعت دانلودش با 1 مگ ماهی 40 تومن نامحدود فرق میکنه ..مال من 30 بیشتر نمیشه ولی 1 مگهای نامحدود به 100 هم میرسه....

.....کسی هست 1 مگ preepaid داشته باشه؟ میخوام ببینم سرعت دانلودش مثل من حداکثر 30 هست یا بیشتره؟

با تشکر :11:

peagle
12-02-2013, 19:37
شما تازه گرفتید اشتراک رو ؟

بعد دوستان مدت قرارداد ها با مخابرات یک ساله هست ؟

مدت قرار داد ماهیانه است میاد رو قبض بعد اینکه دوست عزیز سرعت در نواحی مختلف مخابراتی فررق فکووله . ملاک را باید سابقه منطقه مخابراتیتوننن قرار بدیید که مثل برا ما عالیه یا اینکه مثل وضع این تاپیک پوکیده . :n14:

isbn
12-02-2013, 21:37
دوستان بیخیال یجا دیگه افراد دیگه نشستن حالا یا شیر فلکه نت رو بستن یا اصلا پهنا باند کمه به نظر من این بحث ها و بگو مگو های بین ما هیچ سودی نداره جز شاخ و شونه کشیدن واسه هم دیگه هر کسی نظر خودش رو گفته دیگه دلیلی برای درگیری و بحث نیست .

متاسفانه کلا هر حرکتی که از سمت اونها انجام میشه درگیری بین مردم بیشتر میشه فقط !

Kianoosh
12-02-2013, 22:40

خب خدا رو شکر که برطرف شده از نظر شما!فقط چرا 2 تا 10 برطرف میشه ؟!برای خیلی ها در طول روز همونه ...

Fusi0n
12-02-2013, 23:08
من که چیزی احساس نکردم امروز بدتر بود حدود 8 تا 9 یه پینگ افتصاح زد فیج حدود تا 1800 رفت تایم اوت که .............

behnmah66
12-02-2013, 23:12
اصلا برطرف نشده پینگ نزدیک 400 شده :n03::n28:

bleu2u4u
12-02-2013, 23:19
دوستان چجوری میشه از تو سایت درخواست افزایش سرعت داد؟

Kianoosh
12-02-2013, 23:36
دوستان چجوری میشه از تو سایت درخواست افزایش سرعت داد؟

برید اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (فقط با IE ) یوزر پس اکانتتون رو بزنید وارد بشید و درخواست رو ثبت کنید بعد از تایید اعمال میشه اما یک توصیه دوستانه دارم الان وضعیت مخابرات تهران (برای اکثر مناطق) خیلی خرابه در روز فقط 2 شب تا 10 صبح سرعت درست و واقعی هست باقی مواقع مشکلات زیادی هست همونطور که اینجا میبینید!میگن برطرف کردیم ولی ما که چیزی ندیدیم ... شما فعلا دست نگه داری بهتره!

bleu2u4u
12-02-2013, 23:52
برید اینجا (فقط با IE )
پدر سوخته ها من ie از تو ... بی بی شون دربیارم تو این موقعیت
خجالتم نمیکشن

اما یک توصیه دوستانه دارم الان وضعیت مخابرات تهران (برای اکثر مناطق) خیلی خرابه در روز فقط 2 شب تا 10 صبح سرعت درست و واقعی هست باقی مواقع مشکلات زیادی هست همونطور که اینجا میبینید!میگن برطرف کردیم ولی ما که چیزی ندیدیم ... شما فعلا دست نگه داری بهتره!
خیلی ممنون ولی راستیتش الان دو-سه ساله از مخابرات سرویس میگیرم و با همه دوشواری هاش اشنایی دارم
ولی خب چیکار کنم جوانی هستم تشنه دانلود و متاسفانه هیچ شرکت دیگه ایی اینترنت 512 رو 20 تومن نمیده

mr_exir
13-02-2013, 00:05
خب خدا رو شکر که برطرف شده از نظر شما!فقط چرا 2 تا 10 برطرف میشه ؟!برای خیلی ها در طول روز همونه ...

به نظر من که دیگه امیدی به درست شدن اینترنت نیست با این وضع گرونی و تحریم !!!

mr_exir
13-02-2013, 00:18
سرعت با چیز پی ان تازه با هزار تا زحمت توسط مرور گر اپرا تونستم باز کنم سایتو

mr_exir
13-02-2013, 01:51
دقیقا از ساعت 1:40 به بعد اینترنت درست میشه نتیجه تست من با چیز پی ان

با پست قبلیم که تو بعد از ظهر گرفتم مقایسه کنید ببینید چه قدر فرق میکنه

isbn
13-02-2013, 02:32
کاملا درسته من روزها که اصلا اسپید تست رو نمیتونم باز کنم حتی

با VPN چرا آپلودم اینجوری شد ؟ :n02: نیان بگیرنم :n05:

Fusi0n
13-02-2013, 12:00
تو ساعت 1.30 شب یک پینگ عجیب داد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n13:

تقریبا کار میکردم همه ردیف بود...

worldclass
13-02-2013, 12:06
سلام
یک صحبتی درباره حجمی شدن سرویس های نامحدود مخابرات شده بود میخواستم ببینم آیا عملی شده؟
من 256 نامحدود دارم.
ممنون

peagle
13-02-2013, 13:30
سلام
یک صحبتی درباره حجمی شدن سرویس های نامحدود مخابرات شده بود میخواستم ببینم آیا عملی شده؟
من 256 نامحدود دارم.
ممنون

سلام
نه دوست عزیز بنده هم مثل شما نا محدود دارم هیچ تغییری ندادند .

{sahand}
13-02-2013, 14:02
پدر سوخته ها من ie از تو ... بی بی شون دربیارم تو این موقعیت

User Agent هر براوزری رو به IE تغییر بدین کفایت می کنه.

jjjan
13-02-2013, 14:15
سلام چه جوری میشه تغییر داد؟؟

20sasa
13-02-2013, 14:52
فکر کنم قضیه حجمی شدن سرویس های مخابرات خیلی خیلی جدی و خیلی خیلی نزدیکه
چون سرویس اندازه گیری حجم دانلودشون رو هم چند وقته راه انداختن و .....

Tehranshahr
13-02-2013, 16:02

هروقت راه بیفته من بسرعت تغییرش میدم به حجمی چون الان عملا بلا استفادس اینقد داغونه.
دوستان نامحدود هم نگران نباشن تا وقتی که قرارداد رو فسخ نکردن تعرفشون تغییر نمیکنه.

GHAGHALEELEE
13-02-2013, 16:05
کو ؟ منبع لطفا !

GHAGHALEELEE
13-02-2013, 16:10
هروقت راه بیفته من بسرعت تغییرش میدم به حجمی چون الان عملا بلا استفادس اینقد داغونه.
دوستان نامحدود هم نگران نباشن تا وقتی که قرارداد رو فسخ نکردن تعرفشون تغییر نمیکنه.
کدوم قرار داد برادر ! شما که هزینه نامحدود رو پیشاپیش ندادی که در ضمن حتما تو قرارداد ذکر شده تا وقتی که بسترهای مخابرات اجازه این سرویس رو بده بهت ارائه میدن. اگه حجمی بشه (فرض محال) ترافیکت رو محدود میکنند اونوقت روز سوم باید بری حجم بخری.

old_snake1370
13-02-2013, 16:15
کو ؟ منبع لطفا !
سایتش اینه:

باید یوزر/پسورد کانکشن رو بزنی وارد شی .
یه 2-3 ماهی هست راه افتاده.

cool11
13-02-2013, 16:42
سایتش اینه:

من که فکر نکنم مخابرات حاضر باشه این همه مشتری رو از دست بده ، هرچی باشه به قول خودشون اقلا دارن 10 برابر سود می کنن تازه این چیزی ـه که به ما دارن میگن

اگر هم مخابرات و یا رئیسش بخوان یه همچین حماقتی بکنن ، به نظرم حد اقل تو این چند ماهه دست نگه می دارن

jjjan
13-02-2013, 16:48
هیج ربطی نداره قرار هم نیست حجمی بشه تو همین سایت زده پرداخت از طریق قبض تلفن

magiteq1
13-02-2013, 16:52
سایتش اینه:

این الان مثلا چیه؟ برادر من داره ریز مصرف رو نشونه میده دیگه چه ربطی به محدود کردن داره الان تعرفه جدید سرویس های نامحدود ابلاغ شده تو یه سری شهرستان ها و به بقیه شهرستان ها هم
میرسه تو تعرفه اش هم سرویس های نامحدود افزایش قیمت 7 هزار تومنی خورده همین تازه شیر اش هم کمتر کردن اگر مخابرات نخواد بکنه اینقدر شما ها جو منفی میدین که خود مخابرات دست
به کارشه

old_snake1370
13-02-2013, 16:56
اینجا که قبل از این صحبت ها درست شده بود

من که فکر نکنم مخابرات حاضر باشه این همه مشتری رو از دست بده ، هرچی باشه به قول خودشون اقلا دارن 10 برابر سود می کنن تازه این چیزی ـه که به ما دارن میگن

اگر هم مخابرات و یا رئیسش بخوان یه همچین حماقتی بکنن ، به نظرم حد اقل تو این چند ماهه دست نگه می دارن

من که نوشتم که 2-3 ماهی هست راه افتاده.
من که فکر نکنم بشه ( یعنی امیدوارم که حجمی نشه!)
ولی طبق آماری که چند وقت پیش بچه ها همین جا گذاشته بودند حدود 40 درصد مشترکین adsl از مخابرات میگیرن! اگرم حجمی بشه نهایتا چه قدر مشتری میخواد از دست بده؟ فوق فوقش 5 درصد برن. اونا هم جایی ندارن که برن همه جا همینه!
تازه یه سری مشتری جدید هم پیدا میکنه چون در سرویس های حجمی سرعت رو بالاتر میدن . یه عده از ملت هم که تنها معیاری که از اینترنت میشناسن سرعته با کلی به به و چه چه میان میگیرن!
در مورد سود هم اگر الان سودشون 10 برابر باشه با حجمی شدن 100 برابر میشه!!!

old_snake1370
13-02-2013, 17:04
این الان مثلا چیه؟ برادر من داره ریز مصرف رو نشونه میده دیگه چه ربطی به محدود کردن داره الان تعرفه جدید سرویس های نامحدود ابلاغ شده تو یه سری شهرستان ها و به بقیه شهرستان ها هم
میرسه تو تعرفه اش هم سرویس های نامحدود افزایش قیمت 7 هزار تومنی خورده همین تازه شیر اش هم کمتر کردن اگر مخابرات نخواد بکنه اینقدر شما ها جو منفی میدین که خود مخابرات دست
به کارشه

آقا چرا میزنی؟:n02:
من کجا نوشتم قراره حجمی بشه؟
GHAGHALEELEE پرسید کجا حجم دانلود رو اندازه میگیرن منم گفتم اونجا!

cool11
13-02-2013, 17:30
من که نوشتم که 2-3 ماهی هست راه افتاده.
من که فکر نکنم بشه ( یعنی امیدوارم که حجمی نشه!)
ولی طبق آماری که چند وقت پیش بچه ها همین جا گذاشته بودند حدود 40 درصد مشترکین adsl از مخابرات میگیرن! اگرم حجمی بشه نهایتا چه قدر مشتری میخواد از دست بده؟ فوق فوقش 5 درصد برن. اونا هم جایی ندارن که برن همه جا همینه!
تازه یه سری مشتری جدید هم پیدا میکنه چون در سرویس های حجمی سرعت رو بالاتر میدن . یه عده از ملت هم که تنها معیاری که از اینترنت میشناسن سرعته با کلی به به و چه چه میان میگیرن!
در مورد سود هم اگر الان سودشون 10 برابر باشه با حجمی شدن 100 برابر میشه!!!

بله درسته حق با شماست

من حواسم رفته بود توی یکی دو پست قبل از شما ، شرمنده از این بابت(ویرایش شد)

خب ببینید اگر واقعا شرایط طوری بشه که مخابرات با جاهای دیگه کاملا مساوی بشه خود من میرم جای دیگه چون مخابرات -- بازی درآورده سر مشتری هاش :n02:

مشتری ها ی دیگه هم من فکر می کنم احتمالا میرن جای دیگه (به شرط تساوی) حداقلش اینه که برخورد و مشتری مداری جاهای دیگه ار مخابرات بهتره

اون عده دیگه هم که فقط سرعت براشون مهمه باز من دلیلی نمیبینم که بیان سمت مخابرات چون اون موقع دیگه مخابرات مزیت رفابتی خودش رو از دست داده ( قیمت) این آزادسازی سرعت هم یه چند صباحی یه که پاش به مخابرات باز شده و گرنه مخابرات سرعتش کجا بود

اون سود رو هم دیکه واقعا نمیشه دقیق گفت بیشتر میشه یا نه

چون ممکنه مردم برن به سمتی که مصرف اینترنتشون رو خیلی کم کنن (با توجه به وضع اقتصادی) یا مثلا چند نفر اشتراکی از یه خط استفاده کنن تا هزینه نگه داری کمتر بشه و ...

آخر سر باید بگم نمیدونم واقعا چی میشه ولی خب یه سری حدس و گمان ها میشه مطرح کرد که خدمتتون گفتم

شاید این خبر پراکنی های اینچنینی هم صرفا برای همین باشه که بتونن یه پیش بینی حدودی از واکنش های مردم داشته باشن و بفهمن مزه دهنشون چیه

killeer
13-02-2013, 17:31
امروز سرعت ی نمه بهتر شده البته نسبت به هفته های گذشته

magiteq1
13-02-2013, 19:48
امروز به ظرز شگفت اوری بر اولین بار در این ماه از ساعت 1 دیشب تا همین الان سرعت با 8 کانکشن شدیدا استیبل رو 128k هست من دارم شاخ در میارم البته قبلا هم از 2 بعد از ظهر به
یعد با 16 تا کانکشن سرعت استیبل میگرفتم و امروز معلوم نیست چه خبر شده:n20:

isbn
13-02-2013, 19:53
ما که مثل سابقیم تغییری دیده نمیشه ولی شبا خیلی عالی میشه حتی وی وی ان هم بدون مشکل با سرعت بسیار بالا کار میکنه !

مشکل من اینه الان مستاجرم برای ثبت نام صاحبخونه بد بختو یه روز خفت کردم بردمش ! ولی الان واسه فسخ دوباره نمیتونم گیرش بیارم این مخابراتم که ناز داره شدید !! و الا همین فردا فسخ میکردم

mr_exir
13-02-2013, 21:14
یه درجه بهتر شده

italia88
13-02-2013, 21:39
یه درجه بهتر شده

آره یه کم بهتر شده
چشم شیطون کور
گوش شیطون کر
بزنیم به تخته :n02:

isbn
13-02-2013, 21:41
این که خوبه داداش 1 درجه نیست برای من که به زیر 30 رسیده :) اسپید تست که طبق معمول باز نمیشه ! من موندم این تهرانپارس چی داره که هم خونه هاش گرون ترن هم هرچی ADSL اینجا نفوذ داره :n02: من ندیدم ISP که بتونه خوب اینجا سرویس بده همه هم در دشون نبود پورت ، پهنا باند هست با ایرانسل هم همین مشکل رو داشتم قبلا که تو ساعاتی 1مگ رو میکرد 256

saeid000
13-02-2013, 22:33
دوستان یه سوال خواهشن یکی جواب بده این 2مگ مخابرات با چند دانلود میکنه؟
شبانه رایگان داره؟تو ساعات رایگان سرعت چقدر کم میشه یا چقدره؟
خواهشن یکی جواب بده یعنی هیشکی نمیدونه من سوال کردم ولی کسی جواب نداده

isbn
13-02-2013, 23:37
داداش دیگه خودت ببین اوضاع چیه ! 1 مگش ترکیده میخوای 2 بگیری ؟ 1 مگ که همینجور که میبینی تو یه ساعتی سرعتش میرسه به 30 حتی ! اما شبا خیلی عالی هست 2 مگ هم باید همین باشه
اگه این شیوه جدید محاسبه راه بیافته شبانه رایگانی دیگه در کار نیست

magiteq1
14-02-2013, 00:10
دوستان یه سوال خواهشن یکی جواب بده این 2مگ مخابرات با چند دانلود میکنه؟
شبانه رایگان داره؟تو ساعات رایگان سرعت چقدر کم میشه یا چقدره؟
خواهشن یکی جواب بده یعنی هیشکی نمیدونه من سوال کردم ولی کسی جواب نداده

دوست عزیز برای هزارمین بار مخابرات منطقه به منطقه فرق میکنه مثلا الان منطقه مخابراتی ما (شهریار-اندیشه) داره 1m سرعت واقعی میده پس حتمی 2m هم اینجوری
شما فوقش یه نامحدود 2m میگیری اگه بد بود میری سراغ سرویس های دیگش

mr_exir
14-02-2013, 01:22
دوست عزیز برای هزارمین بار مخابرات منطقه به منطقه فرق میکنه مثلا الان منطقه مخابراتی ما (شهریار-اندیشه) داره 1m سرعت واقعی میده پس حتمی 2m هم اینجوری
شما فوقش یه نامحدود 2m میگیری اگه بد بود میری سراغ سرویس های دیگش

منم اندیشه هستم ولی متاسفانه اصلا سرعت 1 مگ واقعی نمیده پس نتیجه میگیریم فاز به فاز هم تغییر میکه اندیشه فقط فاز 1 اینترنت قوی داره

lexuus
14-02-2013, 03:48
نت من دو روزه مدام بیخود و بی جهت disconect میشه و دوباره باید کانکت بشم. این بلا سر شما هم میاد؟؟؟

hossein019940
14-02-2013, 07:45
سلام
مخابرات تهران قیمت ها رو افزایش داده مثل مازندران یا همون قمت قبلی هست؟

Behrang_sh
14-02-2013, 10:56
سلام

سلام دوست عزیز
فعلا که خبری از تغییر قیمت نیست

magiteq1
14-02-2013, 12:00
سلام

افزایش بده که خوبه اونوقت شیر رو میکنه 1به8

Fusi0n
14-02-2013, 12:14
سرویس حجمی اضافه بشه دوحالت داره
مشکل سرعت حل میشه تو روز
یا اینکه شب ها که خوب بود افتضاح میشه ......... :دی

1 مگ من خودم شب حدود 4 گیگ دانلود کردم تقریبا 7 ساعت گرفت !!!

isbn
14-02-2013, 12:47
آره دیگه دقیقا ! به نظر من برگشت به ISP های خصوصی بهتر باشه الان مخصوصا که برای رقابت سرعت هارو بالا بردن

mohammad.2mt
14-02-2013, 13:43
دوستان کسی نرم افزاری یا ترجیحا گدجتی برای ویندوز 7 میشناسه که به صورت لحظه ای میزان ترافیک مصرفی را نشون بده؟ :n13:

mr_exir
14-02-2013, 14:08

saeid72
14-02-2013, 14:20
علیرضا خراسانی:
دکتر بهابادی، مدیر تکنیکالی است که درک خوبی از موضوعات حول اینترنت داشته و سعی می کند چاره جویی های منطقی و فنی برای سوالات و دغدغه های کاربران و نیز مسوولان نظام بیابد.

فیس بوک بالاخره باز می شود یا نمی شود؟
قبلا هم جواب دادم. فیس بوک در کوتاه مدت قطعا رفع فیلتر نمی شود؛ اما در درازمدت قابل بررسی است.

هوشمند شدن فیلترینگ را از لحاظ فنی توضیح دهید
فیلترینگی که در حال حاضر انجام می شود مبتنی بر فیلتر کردن URL هست . اگر کمیته تعیین مصادیق یک جمله یا متن مجرمانه را در سایتی تشخیص دهد، با هدف حذف آن یک جمله دارای محتوای مجرمانه، کل سایت را فیلتر می کند. قبلا از نظر فنی این امکان وجود نداشته که فقط قسمتی از سایت فیلتر شود. این موضوع در کشور برای کاربران مشکل ایجاد کرده چرا که خیلی از سایتهای فیلتر شده اطلاعات مفید دارند ولی چون در بخشی از سایت مثلا تبلیغاتی در حاشیه یک صفحه وجود دارد، محتوای مجرمانه تشخیص داده شده و فیلتر شده است.

در واقع شما می خواهید از فیلتر کردن URL به فیلتر کردن محتوی یا Content filtering بروید؟
بله. حالا اینکه به چه میزان در اجرا می تواند موفق شود، باید در آینده قضاوت شود ولی استارت این ماجرا شروع شده است.

بنابراین برای این کار پروژه تعریف کرده اید؟ چون این فناوری وجود داشته و شاید مسوولان دنبال آن نرفته بودند.. به هر حال آیا کمیته مصادیق در این زمینه باید کاری انجام می داده است یا نه؟
کمیته تعیین مصادیق در دادستانی است که بر اساس قانون، وظیفه یا تعهدی برای نحوه اعمال فیلترینگ ندارد. فقط قرار بوده تا مصداق محتوای مجرمانه را تشخیص دهد. مثل این می ماند که قاضی حکمی را صادر می کند. قاضی وظیفه اجرایی حکم را ندارد. مجری فرد دیگری است. مجری حکم در ماجرای فیلترینگ وزارت ارتباطات است. بنابراین ایرادی که مطرح می کنید، بر کمیته مصادیق وارد نیست؛ نه قبل و نه الان.
مجری فیلترینگ که وزارت ارتباطات است باید تمهیداتی را آماده کند که بر اساس آن با کمترین آثار و مضرات جنبی، فیلترینگ را اعمال کند. پروژه هایی در قالب پالایش محتوایی یا همان content filtering ‌ در وزارت ارتباطات شروع شده (و سالهای قبل هم شروع شده) که به مرحله عملیاتی در نیامد.

آیا این ضعف دانش فنی ما نبوده؟
پروژه پالایش محتوایی خیلی پیچیده نیست. در دنیا هم این موضوع حل شده و جواب سوال در دنیا وجود دارد. باید همتی شود انشا الله با سرمایه گذاری روی این حوزه فیلترینگ کشور سامان پیدا کند و از حالت URL به حالتcontent filtering ارتقا پیدا کند. این مشکل امیدواریم به زودی حل شود.

یعنی دقیقا چه زمانی اجرایی می شود و آثار آنرا می بینیم؟ چرا که چنین پروژه ای حداقل یک سال طول می کشد!
راه حل های میان بر هم وجود دارد که امیدوارم تقریبا تا 3 ماه آتی به خروجی های اولیه برسد که مردم اثر آنرا حس کنند. کاربران خواهند دید فقط آن محتوای مجرمانه حذف می شود و سایت فیلتر نمی شود.

حالا در مورد لغتنامه دهخدا بگویید که چرا فیلتر شده است؟
ما هم همین سوال را از دبیر کمیته مصادیق فیلترینگ کردیم و در پاسخ گفت سایت بدلیل شکایت خود موسسه مسدود شده است. این پاسخی هست که ایشان به ما دادند.

می خواهیم ببینیم آیا این صحیح است که فرد سازنده سایت و نرم افزار دامنه سایت را ثبت کرده و دیتابیس آنرا ساخته و دیتا ماینینگ هم کرده و لغتنامه را روی آن قرار داده است و صاحب امتیاز با صاحب سایت دو چیز شخصیت متفاوت هستند؟
این دقیقا چیزی است که کمیته مصادیق فیلترینگ به ما گفته است. صاحب امتیاز با آن فرد که لغتنامه را دیجیتال کرده ، به توافق نرسیده و به همین خاطر شکایت کرده است تا سایت به درخواست صاحب امتیاز فیلتر شود.

کاربران سوال کرده اند که وقتی شما می خواهید سایتهای دیگری مثل فیس بوک را ببینید آیا از فیلتر شکن استفاده می کنید؟ و آیا تا بحال شده مطلبی را سرچ کنید و ببینید خیلی از نتایج فیلتر است؟ و بعد عصبانی نمی شوید؟
ببینید اولا ما حرکتی را غیر قانونی انجام نمی دهیم. در حال حاضر هم با طی یک روال اداری برخی از مشترکین می توانند سرویسی را دریافت کنند که سامانه فیلترینگ کشور روی دسترسی آنها اعمال نشود که ما هم در حال حاضر همین شرایط را داریم. این روال را طی کردیم و دسترسی به اینترنت بدون فیلتر داریم.

شما بعنوان سازمان این درخواست را کرده و بدون فیلتر گرفته اید؟
بله. اما در منزل دسترسی ندارم و اینکه در مورد سرچ کردن گفته اند باید بگویم بله! من هم مثل همه مردم بارها و بارها مواجه شده ام با این صفحه که طبیعتا به کاربر هم احساس خوب و خوشایندی دست نمی دهد. مضاف بر اینکه هنگام مواجه با این فیلترینگ و دیدن صفحات چیزی که شرایط را بدتر می کند این هست که در همان لحظه سایتی باز می شود که معمولا سایت پیوندهاست که با دیدن برخی تصاویر کاملا ضد تبلیغ عمل می کند.در همان لحظه کاربر ناراحت است و ما این صفحه را (که بعضا تصاویر مذهبی هم دارد) جلوی او قرار می دهیم و این همان ضد تبلیغ است. ما هم این انتقاد را مطرح کرده و در حال پیگیری هستیم.

صفحه پیوند ها از لحاظ فنی هم مشکل دارد. چرا که می خواهد تصاویر و عکسهای مختلفی را با حجم های زیاد ناگهان روی صفحه کاربر باز کند که پرفورمنس کامپیوتر را به خود مشغول می کند و روی سی پی یو تاثیر منفی می گذارد و مثلا 70 درصد رم مشغول یک صفحه IE‌ می شود که پیوندها باز شده است.
انشا الله این موضوع بر طرف خواهد شد.

کمیته مصادیق را می خواهید در زیر مجموعه خود بیاورید؟
نه. کمیته مصادیق طبق قانون مصوب مجلس تاسیس شده و اعضای آن هم ترکیبی از دستگاهای مختلف کشور اعم از فرهنگی ، فنی و امنیتی است که در آن حضور دارند، رییس آن هم دادستان کل کشور است و ادامه مسیر هم بدین ترتیب است که همین کمیته نقش آفرینی خواهد کرد ولی طبیعی است بدلیل اینکه در چهارچوب وظایف شورایعالی فضای مجازی ساماندهی وضعیت پالایش کشور آمده، سیاست گذاری در حوزه فیلترینگ را انجام می دهیم ولی کما فی السابق کمیته مصادیق نسبت به احراز مصادیق عمل خواهد کرد.

آیا شیر اینترنت که می گویند دست این دوستان است که اگر بخواهند اینترنت را ببندند؟ در مورد تابناک بگویید که چه اتفاقی افتاد که این سایت فیلتر شد.
ببینید به صورت مصداقی چون موضوع تابناک مطرح شد باید بگویم تابناک با دستور کمیته تعیین مصادیق فیلتر نشده است و می خواهیم این موضوع در اخبار اعلام شود تا مردم بدانند آنها دستور فیلتر را صادر نکرده اند. در حال حاضر طبق قوانین تنها نهاد یا مرجع صدور دستور فیلترینگ یا مسدود سازی کمیته تعیین مصادیق نیست. قضات فعال در قوه قضاییه اجازه دارند که به موازات کمیته تعیین مصادیق دستور فیلترینگ را صادر کنند. بدون اینکه کمیته در جریان قرار گیرد. اتفاقی که سر فیلترینگ تابناک افتاده سیکل خارج از کمیته تعیین مصادیق طی شده و این بعضا باعث بروز مشکلاتی از جهت اعتماد عمومی به اینترنت داخل کشور می شود. بدلیل اینکه در قوه قضاییه نیز یکپارچگی و ایجاد سلیقه واحد در بین همه مسوولین کار سختی است به نظر می رسد انشاء الله اگر رییس قوه قضاییه همت کنند یک قاضی ویژه یا یک دادگاه ویژه در حقیقت برای این موضوع تشکیل بدهند. این پراکندگی در آینده قابل پرهیز هست تا به مکانیزمی واحد برای صدور حکم برسیم.
ما یک مسدود سازی داریم و یک فیلترینگ و فیلترینگ را وزارت ارتباطات بعد از گرفتن دستور از کمیته تعیین مصادیق انجام می دهد. حکم مسدود سازی را قضات و دادستان می دهند و در مورد تابناک نیز مسدود سازی شده که توسط شخص دادستان تهران انجام شده است. کمیته فیلترینگ جلسات هفتگی دارند و بعد از گرفتن رای، دستور فیلترینگ را به زیر ساخت می دهند.

در مورد وی پی ان و فیلترشکن ها بگویید
از آخر این ماه وی پی ان و فیلترشکن های غیر قانونی در کشور جمع می شود.

پورت بسته می شود؟
بله بسته می شود و وی پی ان مجاز، وی پی ان قانونی است. شما نمی توانید از آن بعنوان ابزار دور زدن فیلترینگ استفاده کنید. وی پی ان استفاده از پروتکل های رمز گذاری شده است. وی پی ان در دنیا برای این هست که شما هنگام مبادله اطلاعات و ... از یک نقطه به نقطه دیگر، این اطلاعات رمز گذاری شده تا فردی نتواند به راحتی به آنها دسترسی پیدا کند. معمولا هم در کارهای مالی، بانکی یا سفارتخانه ها استفاده می شود که سفارتخانه ها از این نوع ارتباطات استفاده می کنند. صحبت شد که خدمات قانونی وی پی ان ابتدا ایجاد شده و راه اندازی شود و بعد ابزارهای دور زدن فیلترینگ بسته شود. این ابرازهای دور زدن فیلترینگ که پورت هایشان بسته شود آنوقت سایتها درخواست خواهند داد تا هاستینگ خود را داخل کشور بیاورند. بعد سایتهای بیرون از ایران مجبور می شوند هاست خود را داخل ایران بیاورند.

برای آوردن هاستینگ به داخل ایران طرح های حمایتی شما از سایتها چگونه خواهد بود؟
برخی سایتها که از پشتوانه حاکمیتی برخوردار بوده اند توانسته اند خود را خوب بالا بکشند و با خریدهای نرم افزاری و سخت افزاری ادامه حیات دهند اما ما اخیرا تصمیم گرفته ایم (تا ظرف ماه آینده طرح را عملیاتی کنیم و مصوب کرده ایم که سایتهایی که داخل ایران هستند، باید به نوعی دولت به آنها یارانه بدهد تا هزینه هایشان در این مورد به حد صفر برسد. در این طرح کم کردن هزینه میزبانی را در نظر گرفته ایم و در فاز اول خبرگزاری ها با هر سلیقه ای را در اولویت یک گذاشته ایم (با این شرط که میزبانی را داخل کشور بیاورند) تا هزینه میزبانی آنها به حد صفر برسد. از طرف دیگر سرعت دسترسی هم برای اینها بالا رود. سرعت و پهنای باند و یک سری سخت افزارها را در شبکه قرار دهیم تا به این هدف برسیم. کاری می کنیم تا سرعت دسترسی به سایتهای داخلی با اولویت خبرگزاری ها بالا رود تا مردم انگیزه ای برای دیدن سایتهای خبری که میزبانی آنها بیرون از کشور هست، نداشته باشند. وقتی مردم ببینند با سرعت کم سایت بیرون را نمی بینند ولی سایت داخلی را با سرعت بالا می بینند قطعا تشویق می شوند تا چنین سایتهایی را بازدید کنند. فقط بزرگترین تهدید عدم امنیت است که اول باید مشکل آن حل شود.
امیدواریم قبل از پایان سال این طرح عملیاتی شود و با ارتقا سرعت می توان گفت سرعت دسترسی به سایتهای داخلی در مقایسه با سایتهای خارجی ده برابر خواهد شد که این کار با مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه و رفع محدودیت دسترسی 128 کیلوبایت قابل تحقق است.

وی پی ان ها تایید صلاحیت شده و بعد داده می شود؟
الان فقط پرتال معرفی می شود. این هفته ثبت نام برای اشخاص حقوقی در وهله اول صورت خواهد گرفت و ببینیم تقاضا چقدر هست؟

به کاربران حقیقی و معمولی الان اجازه ثبت نام دارند؟
فعلا نه. مراحل را پیش بینی کرده ایم ولی در حال حاضر در مرحله اول خیر. چون ظرفیت آنقدر وجود ندارد.سیاست ایجابی این است که فیلترینگ کشور را سبک کنیم. یعنی برخی سایتهایی که فیلتر هستند باز شوند. برای خبرنگاران نیز بعدا دسترسی جدیدی تعریف می شود تا به همه سایتها دسترسی پیدا کنند.

برای صنعت گیم چه برنامه ها و سیاست گذاریهایی دارید؟ آیا اختلافی بین بنیاد ملی بازی های رایانه ای و مرکز رسانه های دیجیتال وجود دارد؟
بنیاد ملی بازیهای رایانه ای بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی تاسیس شده و اختلاف سلیقه ای هم بین مرکز رسانه های دیجیتال و بنیاد وجود دارد ولی این اختلاف سلیقه فقط در حد همین تفاوت دیدگاه و سلیقه است و در موارد اجرایی تعارض فعالیتی وجود ندارد.
هر کدام از این بخش ها زیر نظر وزیر ارشاد در حال انجام کارهای خود هستند. با آقای دکتر حسینی هم بر سر این موضوع صحبت کرده ایم و هماهنگی های لازم هم بین بنده و آقای حسینی وجود دارد و امیدواریم این اختلافات سلیقه ای هم به حداقل برسد. در مورد بازی های برخط (آنلاین) که به صورت ویژه مورد توجه شورایعالی فضای مجازی هست، آنهم در سطح سیاست گذاری ، ورود خواهیم کرد ولی قطعا در لایه عملیاتی مجموع وزارت ارشاد باید فعالیت کند. اینکه در داخل وزارت ارشاد بنیاد ملی یا مرکز رسانه های دیجیتال بخواهد نقش محوری بازی کند این در اختیار وزیر ارشاد هست که چگونه ایشان تدبیر کند تا با کمترین تنش این کارها ادامه پیدا کند و امیدواریم صنعت گیم موفق شود.

در مورد ممیزی و پیاده سازی استانداردهای صنعت آی تی در کشور که در حوزه شورایعالی است هم بفرمایید چه کارهایی صورت گرفته و نقشه راه و سیاست های مدون شورایعالی به کجا رسیده است؟
درقسمت امنیتی ( اگر مد نظر شماست ) در حال حاضر شرکتهای دارای مجوز و بخش خصوصی برای ارائه خدماتISMS هستند و کار خود را انجام می دهند. ولی به صورت کلی سند راهبردی در حال تدوین هست و مسوولیت تدوین سند راهبردی فضای مجازی کشور را جناب آقای دکتر شهریاری قبول زحمت کردند از طرف مرکز ملی فضای مجازی و مدتی است شروع کرده اند و به صورت جدی هم پیگیری می کنندو در تدوین سند از کلیه اسناد موجود استفاده خواهد شد و ترکیبی از اینها بعنوان سند خروجی جهت تصویب به شورایعالی ارائه می شود. ما طبق فرمایش آقای دکتر شهریاری ظرف یک ماه آتی نسخه اولیه سند قابل ارائه را خواهیم دید.

در مورد سیاست گذاری ها در بخش کسب و کار اینترنتی و بخش تولید سخت افزار و نرم افزار در کشور چه اقداماتی از سوی شورایعالی انجام شده است؟
کار اصلی ما همین است.
بازار کامپیوتر ما از رونق افتاده است!
ببینید حوزه اقتصادی در فضای مجازی قطعا یکی از ارکان کاری ما است و تازمانی که موضوع اقتصاد با فضای مجازی گره نخورده، نباید انتظار داشته باشیم که خروجی خاصی بیرون بیاید. یک سری مصوبات در شورایعالی فضای مجازی نیاز داریم تا فعالیتهای اقتصادی در حوزه آی تی تسهیل شوند. حالا مباحثی مثل افزایش سرعت دسترسی کاربران خانگی به محتوای داخل کشور می تواند مصوبه ای باشد که باعث رونق این صنعت و حوزه شود. یا کاهش هزینه های میزبانی در داخل کشور اعم از قیمت پهنای باند، بحث سخت افزار، بحث برق مصرفی در این حوزه (تعرفه های برق دیتا سنترهای ایرانی مانند مراکز آموزشی محاسبه شود) مصوباتی هست که انشا الله عملیاتی خواهد شد.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

کلا به این حرفا گوش ندید حرف الکی هست اینو زدم همینجوری بخندیم!(حرفاش چرت و پرته)

magiteq1
14-02-2013, 14:56
علیرضا خراسانی:
دکتر بهابادی، مدیر تکنیکالی است که درک خوبی از موضوعات حول اینترنت داشته و سعی می کند چاره جویی های منطقی و فنی برای سوالات و دغدغه های کاربران و نیز مسوولان نظام بیابد.

قبلا هم جواب دادم. فیس بوک در کوتاه مدت قطعا رفع فیلتر نمی شود؛ اما در درازمدت قابل بررسی است.

فیلترینگی که در حال حاضر انجام می شود مبتنی بر فیلتر کردن URL هست . اگر کمیته تعیین مصادیق یک جمله یا متن مجرمانه را در سایتی تشخیص دهد، با هدف حذف آن یک جمله دارای محتوای مجرمانه، کل سایت را فیلتر می کند. قبلا از نظر فنی این امکان وجود نداشته که فقط قسمتی از سایت فیلتر شود. این موضوع در کشور برای کاربران مشکل ایجاد کرده چرا که خیلی از سایتهای فیلتر شده اطلاعات مفید دارند ولی چون در بخشی از سایت مثلا تبلیغاتی در حاشیه یک صفحه وجود دارد، محتوای مجرمانه تشخیص داده شده و فیلتر شده است.

در واقع شما می خواهید از فیلتر کردن URL به فیلتر کردن محتوی یا Content filtering بروید؟
بله. حالا اینکه به چه میزان در اجرا می تواند موفق شود، باید در آینده قضاوت شود ولی استارت این ماجرا شروع شده است.

بنابراین برای این کار پروژه تعریف کرده اید؟ چون این فناوری وجود داشته و شاید مسوولان دنبال آن نرفته بودند.. به هر حال آیا کمیته مصادیق در این زمینه باید کاری انجام می داده است یا نه؟
کمیته تعیین مصادیق در دادستانی است که بر اساس قانون، وظیفه یا تعهدی برای نحوه اعمال فیلترینگ ندارد. فقط قرار بوده تا مصداق محتوای مجرمانه را تشخیص دهد. مثل این می ماند که قاضی حکمی را صادر می کند. قاضی وظیفه اجرایی حکم را ندارد. مجری فرد دیگری است. مجری حکم در ماجرای فیلترینگ وزارت ارتباطات است. بنابراین ایرادی که مطرح می کنید، بر کمیته مصادیق وارد نیست؛ نه قبل و نه الان.
مجری فیلترینگ که وزارت ارتباطات است باید تمهیداتی را آماده کند که بر اساس آن با کمترین آثار و مضرات جنبی، فیلترینگ را اعمال کند. پروژه هایی در قالب پالایش محتوایی یا همان content filtering ‌ در وزارت ارتباطات شروع شده (و سالهای قبل هم شروع شده) که به مرحله عملیاتی در نیامد.

پروژه پالایش محتوایی خیلی پیچیده نیست. در دنیا هم این موضوع حل شده و جواب سوال در دنیا وجود دارد. باید همتی شود انشا الله با سرمایه گذاری روی این حوزه فیلترینگ کشور سامان پیدا کند و از حالت URL به حالتcontent filtering ارتقا پیدا کند. این مشکل امیدواریم به زودی حل شود.

یعنی دقیقا چه زمانی اجرایی می شود و آثار آنرا می بینیم؟ چرا که چنین پروژه ای حداقل یک سال طول می کشد!
راه حل های میان بر هم وجود دارد که امیدوارم تقریبا تا 3 ماه آتی به خروجی های اولیه برسد که مردم اثر آنرا حس کنند. کاربران خواهند دید فقط آن محتوای مجرمانه حذف می شود و سایت فیلتر نمی شود.

ما هم همین سوال را از دبیر کمیته مصادیق فیلترینگ کردیم و در پاسخ گفت سایت بدلیل شکایت خود موسسه مسدود شده است. این پاسخی هست که ایشان به ما دادند.

می خواهیم ببینیم آیا این صحیح است که فرد سازنده سایت و نرم افزار دامنه سایت را ثبت کرده و دیتابیس آنرا ساخته و دیتا ماینینگ هم کرده و لغتنامه را روی آن قرار داده است و صاحب امتیاز با صاحب سایت دو چیز شخصیت متفاوت هستند؟
این دقیقا چیزی است که کمیته مصادیق فیلترینگ به ما گفته است. صاحب امتیاز با آن فرد که لغتنامه را دیجیتال کرده ، به توافق نرسیده و به همین خاطر شکایت کرده است تا سایت به درخواست صاحب امتیاز فیلتر شود.

کاربران سوال کرده اند که وقتی شما می خواهید سایتهای دیگری مثل فیس بوک را ببینید آیا از فیلتر شکن استفاده می کنید؟ و آیا تا بحال شده مطلبی را سرچ کنید و ببینید خیلی از نتایج فیلتر است؟ و بعد عصبانی نمی شوید؟
ببینید اولا ما حرکتی را غیر قانونی انجام نمی دهیم. در حال حاضر هم با طی یک روال اداری برخی از مشترکین می توانند سرویسی را دریافت کنند که سامانه فیلترینگ کشور روی دسترسی آنها اعمال نشود که ما هم در حال حاضر همین شرایط را داریم. این روال را طی کردیم و دسترسی به اینترنت بدون فیلتر داریم.

بله. اما در منزل دسترسی ندارم و اینکه در مورد سرچ کردن گفته اند باید بگویم بله! من هم مثل همه مردم بارها و بارها مواجه شده ام با این صفحه که طبیعتا به کاربر هم احساس خوب و خوشایندی دست نمی دهد. مضاف بر اینکه هنگام مواجه با این فیلترینگ و دیدن صفحات چیزی که شرایط را بدتر می کند این هست که در همان لحظه سایتی باز می شود که معمولا سایت پیوندهاست که با دیدن برخی تصاویر کاملا ضد تبلیغ عمل می کند.در همان لحظه کاربر ناراحت است و ما این صفحه را (که بعضا تصاویر مذهبی هم دارد) جلوی او قرار می دهیم و این همان ضد تبلیغ است. ما هم این انتقاد را مطرح کرده و در حال پیگیری هستیم.

صفحه پیوند ها از لحاظ فنی هم مشکل دارد. چرا که می خواهد تصاویر و عکسهای مختلفی را با حجم های زیاد ناگهان روی صفحه کاربر باز کند که پرفورمنس کامپیوتر را به خود مشغول می کند و روی سی پی یو تاثیر منفی می گذارد و مثلا 70 درصد رم مشغول یک صفحه IE‌ می شود که پیوندها باز شده است.

نه. کمیته مصادیق طبق قانون مصوب مجلس تاسیس شده و اعضای آن هم ترکیبی از دستگاهای مختلف کشور اعم از فرهنگی ، فنی و امنیتی است که در آن حضور دارند، رییس آن هم دادستان کل کشور است و ادامه مسیر هم بدین ترتیب است که همین کمیته نقش آفرینی خواهد کرد ولی طبیعی است بدلیل اینکه در چهارچوب وظایف شورایعالی فضای مجازی ساماندهی وضعیت پالایش کشور آمده، سیاست گذاری در حوزه فیلترینگ را انجام می دهیم ولی کما فی السابق کمیته مصادیق نسبت به احراز مصادیق عمل خواهد کرد.

آیا شیر اینترنت که می گویند دست این دوستان است که اگر بخواهند اینترنت را ببندند؟ در مورد تابناک بگویید که چه اتفاقی افتاد که این سایت فیلتر شد.
ببینید به صورت مصداقی چون موضوع تابناک مطرح شد باید بگویم تابناک با دستور کمیته تعیین مصادیق فیلتر نشده است و می خواهیم این موضوع در اخبار اعلام شود تا مردم بدانند آنها دستور فیلتر را صادر نکرده اند. در حال حاضر طبق قوانین تنها نهاد یا مرجع صدور دستور فیلترینگ یا مسدود سازی کمیته تعیین مصادیق نیست. قضات فعال در قوه قضاییه اجازه دارند که به موازات کمیته تعیین مصادیق دستور فیلترینگ را صادر کنند. بدون اینکه کمیته در جریان قرار گیرد. اتفاقی که سر فیلترینگ تابناک افتاده سیکل خارج از کمیته تعیین مصادیق طی شده و این بعضا باعث بروز مشکلاتی از جهت اعتماد عمومی به اینترنت داخل کشور می شود. بدلیل اینکه در قوه قضاییه نیز یکپارچگی و ایجاد سلیقه واحد در بین همه مسوولین کار سختی است به نظر می رسد انشاء الله اگر رییس قوه قضاییه همت کنند یک قاضی ویژه یا یک دادگاه ویژه در حقیقت برای این موضوع تشکیل بدهند. این پراکندگی در آینده قابل پرهیز هست تا به مکانیزمی واحد برای صدور حکم برسیم.
ما یک مسدود سازی داریم و یک فیلترینگ و فیلترینگ را وزارت ارتباطات بعد از گرفتن دستور از کمیته تعیین مصادیق انجام می دهد. حکم مسدود سازی را قضات و دادستان می دهند و در مورد تابناک نیز مسدود سازی شده که توسط شخص دادستان تهران انجام شده است. کمیته فیلترینگ جلسات هفتگی دارند و بعد از گرفتن رای، دستور فیلترینگ را به زیر ساخت می دهند.

پورت بسته می شود؟
بله بسته می شود و وی پی ان مجاز، وی پی ان قانونی است. شما نمی توانید از آن بعنوان ابزار دور زدن فیلترینگ استفاده کنید. وی پی ان استفاده از پروتکل های رمز گذاری شده است. وی پی ان در دنیا برای این هست که شما هنگام مبادله اطلاعات و ... از یک نقطه به نقطه دیگر، این اطلاعات رمز گذاری شده تا فردی نتواند به راحتی به آنها دسترسی پیدا کند. معمولا هم در کارهای مالی، بانکی یا سفارتخانه ها استفاده می شود که سفارتخانه ها از این نوع ارتباطات استفاده می کنند. صحبت شد که خدمات قانونی وی پی ان ابتدا ایجاد شده و راه اندازی شود و بعد ابزارهای دور زدن فیلترینگ بسته شود. این ابرازهای دور زدن فیلترینگ که پورت هایشان بسته شود آنوقت سایتها درخواست خواهند داد تا هاستینگ خود را داخل کشور بیاورند. بعد سایتهای بیرون از ایران مجبور می شوند هاست خود را داخل ایران بیاورند.

برخی سایتها که از پشتوانه حاکمیتی برخوردار بوده اند توانسته اند خود را خوب بالا بکشند و با خریدهای نرم افزاری و سخت افزاری ادامه حیات دهند اما ما اخیرا تصمیم گرفته ایم (تا ظرف ماه آینده طرح را عملیاتی کنیم و مصوب کرده ایم که سایتهایی که داخل ایران هستند، باید به نوعی دولت به آنها یارانه بدهد تا هزینه هایشان در این مورد به حد صفر برسد. در این طرح کم کردن هزینه میزبانی را در نظر گرفته ایم و در فاز اول خبرگزاری ها با هر سلیقه ای را در اولویت یک گذاشته ایم (با این شرط که میزبانی را داخل کشور بیاورند) تا هزینه میزبانی آنها به حد صفر برسد. از طرف دیگر سرعت دسترسی هم برای اینها بالا رود. سرعت و پهنای باند و یک سری سخت افزارها را در شبکه قرار دهیم تا به این هدف برسیم. کاری می کنیم تا سرعت دسترسی به سایتهای داخلی با اولویت خبرگزاری ها بالا رود تا مردم انگیزه ای برای دیدن سایتهای خبری که میزبانی آنها بیرون از کشور هست، نداشته باشند. وقتی مردم ببینند با سرعت کم سایت بیرون را نمی بینند ولی سایت داخلی را با سرعت بالا می بینند قطعا تشویق می شوند تا چنین سایتهایی را بازدید کنند. فقط بزرگترین تهدید عدم امنیت است که اول باید مشکل آن حل شود.
امیدواریم قبل از پایان سال این طرح عملیاتی شود و با ارتقا سرعت می توان گفت سرعت دسترسی به سایتهای داخلی در مقایسه با سایتهای خارجی ده برابر خواهد شد که این کار با مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه و رفع محدودیت دسترسی 128 کیلوبایت قابل تحقق است.

الان فقط پرتال معرفی می شود. این هفته ثبت نام برای اشخاص حقوقی در وهله اول صورت خواهد گرفت و ببینیم تقاضا چقدر هست؟

فعلا نه. مراحل را پیش بینی کرده ایم ولی در حال حاضر در مرحله اول خیر. چون ظرفیت آنقدر وجود ندارد.سیاست ایجابی این است که فیلترینگ کشور را سبک کنیم. یعنی برخی سایتهایی که فیلتر هستند باز شوند. برای خبرنگاران نیز بعدا دسترسی جدیدی تعریف می شود تا به همه سایتها دسترسی پیدا کنند.

برای صنعت گیم چه برنامه ها و سیاست گذاریهایی دارید؟ آیا اختلافی بین بنیاد ملی بازی های رایانه ای و مرکز رسانه های دیجیتال وجود دارد؟
بنیاد ملی بازیهای رایانه ای بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی تاسیس شده و اختلاف سلیقه ای هم بین مرکز رسانه های دیجیتال و بنیاد وجود دارد ولی این اختلاف سلیقه فقط در حد همین تفاوت دیدگاه و سلیقه است و در موارد اجرایی تعارض فعالیتی وجود ندارد.
هر کدام از این بخش ها زیر نظر وزیر ارشاد در حال انجام کارهای خود هستند. با آقای دکتر حسینی هم بر سر این موضوع صحبت کرده ایم و هماهنگی های لازم هم بین بنده و آقای حسینی وجود دارد و امیدواریم این اختلافات سلیقه ای هم به حداقل برسد. در مورد بازی های برخط (آنلاین) که به صورت ویژه مورد توجه شورایعالی فضای مجازی هست، آنهم در سطح سیاست گذاری ، ورود خواهیم کرد ولی قطعا در لایه عملیاتی مجموع وزارت ارشاد باید فعالیت کند. اینکه در داخل وزارت ارشاد بنیاد ملی یا مرکز رسانه های دیجیتال بخواهد نقش محوری بازی کند این در اختیار وزیر ارشاد هست که چگونه ایشان تدبیر کند تا با کمترین تنش این کارها ادامه پیدا کند و امیدواریم صنعت گیم موفق شود.

در مورد ممیزی و پیاده سازی استانداردهای صنعت آی تی در کشور که در حوزه شورایعالی است هم بفرمایید چه کارهایی صورت گرفته و نقشه راه و سیاست های مدون شورایعالی به کجا رسیده است؟
درقسمت امنیتی ( اگر مد نظر شماست ) در حال حاضر شرکتهای دارای مجوز و بخش خصوصی برای ارائه خدماتISMS هستند و کار خود را انجام می دهند. ولی به صورت کلی سند راهبردی در حال تدوین هست و مسوولیت تدوین سند راهبردی فضای مجازی کشور را جناب آقای دکتر شهریاری قبول زحمت کردند از طرف مرکز ملی فضای مجازی و مدتی است شروع کرده اند و به صورت جدی هم پیگیری می کنندو در تدوین سند از کلیه اسناد موجود استفاده خواهد شد و ترکیبی از اینها بعنوان سند خروجی جهت تصویب به شورایعالی ارائه می شود. ما طبق فرمایش آقای دکتر شهریاری ظرف یک ماه آتی نسخه اولیه سند قابل ارائه را خواهیم دید.

در مورد سیاست گذاری ها در بخش کسب و کار اینترنتی و بخش تولید سخت افزار و نرم افزار در کشور چه اقداماتی از سوی شورایعالی انجام شده است؟
کار اصلی ما همین است.
ببینید حوزه اقتصادی در فضای مجازی قطعا یکی از ارکان کاری ما است و تازمانی که موضوع اقتصاد با فضای مجازی گره نخورده، نباید انتظار داشته باشیم که خروجی خاصی بیرون بیاید. یک سری مصوبات در شورایعالی فضای مجازی نیاز داریم تا فعالیتهای اقتصادی در حوزه آی تی تسهیل شوند. حالا مباحثی مثل افزایش سرعت دسترسی کاربران خانگی به محتوای داخل کشور می تواند مصوبه ای باشد که باعث رونق این صنعت و حوزه شود. یا کاهش هزینه های میزبانی در داخل کشور اعم از قیمت پهنای باند، بحث سخت افزار، بحث برق مصرفی در این حوزه (تعرفه های برق دیتا سنترهای ایرانی مانند مراکز آموزشی محاسبه شود) مصوباتی هست که انشا الله عملیاتی خواهد شد.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

کلا به این حرفا گوش ندید حرف الکی هست اینو زدم همینجوری بخندیم!(حرفاش چرت و پرته)

یک ماه قبل از خرداد فیلتر فیسدوق رو هم برمیدارن دو ماه بعدش دو باره فیلتر میکنن دقیقا اتفاقی که 7 سال قبل افتاد

vaitaa
14-02-2013, 15:01
برداشتن منطقه چمران رو فیبر نوری کردن بعد 1 مگ به همه بدون نامه میدن
سرعت 1 مگ شده 5 کیلو باید دانلود !

Ali/sh
14-02-2013, 15:03
دوستان کسی نرم افزاری یا ترجیحا گدجتی برای ویندوز 7 میشناسه که به صورت لحظه ای میزان ترافیک مصرفی را نشون بده؟ :n13:
DU Meter خوبه.

m.b.z
14-02-2013, 15:43
از برنامه NETWORX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کن مثل DUMETER هست فقط رایگانه و زبان فارسی هم داره

saeid72
14-02-2013, 15:55
نرم افزار که دوستان معرفی کردن گدجت هم این هست ولی من خوشم نمیاد از گدجت ها دقیق نیست! همچنین مشکل امنیتی هم داره کلا رو وین 8 جمعش کردن اگه ویندوز 7 هم اپدیت کنی گدجت ها حذف میشه

Igla
14-02-2013, 16:05
برداشتن منطقه چمران رو فیبر نوری کردن بعد 1 مگ به همه بدون نامه میدن
سرعت 1 مگ شده 5 کیلو باید دانلود !

واقعا این مرکز از ...
اون از اولش که دو سال! تو لیست انتظار بودیم، اینم از حالاش!!!

LordMMD
14-02-2013, 17:27

برنامه Du Meter
پ.ن: لایسنس خانگیش هم 36ت قابل تهیه است

ezio7
14-02-2013, 20:13
واسه شما ها هم چیز پی ان بسته شده یا فقط من بدبختم؟

mr_exir
14-02-2013, 20:53
اینم کیفیت اینترنت منه

{sahand}
14-02-2013, 21:08
پست اشتباهی!

old_snake1370
14-02-2013, 21:28
واسه شما ها هم چیز پی ان بسته شده یا فقط من بدبختم؟

نه فعلا که مشکلی نداره.

mr_exir
15-02-2013, 10:34
نه فعلا که مشکلی نداره.

البته طول روز خیلی چیز پی ان من کنده فقط 2 شب تا 10 صبح خوب کار میکنه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم تا حدود زیادی کند میشه !:n24:

old_snake1370
15-02-2013, 11:09
البته طول روز خیلی چیز پی ان من کنده فقط 2 شب تا 10 صبح خوب کار میکنه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم تا حدود زیادی کند میشه !:n24:

تا هفته پیش که در طول روز عملا غیر قابل استفاده بود!! ولی این 2 روز اخیر سرعتش خوب بود

lexuus
15-02-2013, 11:45
نت من دو روزه مدام بیخود و بی جهت disconect میشه و دوباره باید کانکت بشم. این بلا سر شما هم میاد؟؟؟

هر 10 دقیقه 1 بار قطع میشه :| :| :|

Boushvek
15-02-2013, 13:49
من سرویس 512 دارم سرعت دانلودم حداکثر به 20 کیلوبایت پر سکند میرسه. یه هفته پیش 256 داشتم تا 30 دانلود میکرد. مرور صفحات وب نیز همین وضعیته. میخواستم ببینم این مشکل واسه همه است و سراسریه طبق معمول؟
نمیدونم چه سرنوشتی بود که ما تو این خراب شده و بعد از شورش ننگین 57 به دنیا بیایم

Bobby Sands
15-02-2013, 14:07
چند روز پیش رفتم از توی سایت مخابرات فرم درخواست ADSL رو پر کردم و آخرش بهم یه شماره پیگیری داد.
دو روز بعدش رفتم از اون قسمت پیگیری سرویس ببینم چی شده ، وقتی اون شماره پیگیری رو وارد میکنم میگه طول فیلد غیر مجاز!!!:n02: دستشون درد نکنه اینقده زحمت میکشن:n01:
دیروز رفتم مرکز مخابرات گفتم چند روز پیش ثبت نام کردم اینم قبض تلفن و باقی مخلفات . اولش که زنیکه یک ربع داشت با تلفن جلوی 10 نفر ادم که منتظر بودن لاس میزد . آخرش هم که مدارک رو ازم گرفت برو خبرت میکنیم اصلا معلوم نیست کی وصل بشه:n29:
فقط خواستم در اینجا از این زحمتکشان عرصه ایثار و تلاش قدردانی کنم و دستشونو بوبوسم همین:n21:

مديريت
15-02-2013, 14:16
اینترنت من الان بیش از 10 روزه جیمیل رو بسختی فراوان و با نسخه بیسیک باز میکنه
برای شما هم همینطوره ؟ یعنی مخابرات جیمیل رو بسته ؟ سرویس سرچ گوگل هم خیلی برام کنده چه با سوکس چه بدون اون کلا سرویس های گوگل خیلی کند شده برام
مرکز حافظ هستم

magiteq1
15-02-2013, 14:28
دوتان خواهشا راهنمایی کنید من بخوام سرویس رو ارتقاء بدم از کدوم قسمت سایت باید اقدام کنم

newman222
15-02-2013, 14:29
دوستان من حدودا 6 ماهی هست که از مخابرات سرویس می گیرم(256)
یه مشکلی که از اون اوایل داشتم با این نت این بوده که تو بازی های انلاین حسابی می ره رو مخ:n15:
اصلا معلوم نیست چشه!!
سرعت دانلودم خوبه
جوری که با 2 تا کانکشن حداکثر سرعت دانلود می کنه
اینم یه سری عکس تا بهتر متوجه بشین

تو بازی هایی مثل
Dota =>>Garena
Dota 2
و ...
این قدر لگ می زنه که از زندگی سیرم می کنه:n28:
یه چیزیم که تو این مدت متوجه شدم اینه که وقتی سرعت اپلود یه کم زیاد می شه , پینگ می ره بالا و تایم اوت می ده!!
دوستان اگه کسی پیشنهادی , کمکی چیزی دارین دریغ نکنین لطفا

peagle
15-02-2013, 15:53
دوتان خواهشا راهنمایی کنید من بخوام سرویس رو ارتقاء بدم از کدوم قسمت سایت باید اقدام کنم

دوست عزیز مطابق شکل زیر عمل کن فقط دقت باید بکنی مرورگرت حتما اینترنت اکسپلوره باشه . موفق باشی .

magiteq1
15-02-2013, 15:57
دوست عزیز مطابق شکل زیر عمل کن فقط دقت باید بکنی مرورگرت حتما اینترنت اکسپلوره باشه . موفق باشی .

چرا سرویس بیشتر از 1m نداره پس 2m کو

bayern
15-02-2013, 16:40
سلام
اینترنت من امروز از ساعت تقریبا 10/30 به بعد کلا از کار افتاده
وصل نمیشه.نامحدود دارم.نکنه بی خبر قطع کرده باشن؟

lexuus
15-02-2013, 17:01
اینترنت من هر 10 دقیقه یه بار disconect میشه ، هر بار هم که باید چراغ مودم ثابت بشه 10 دقیقه طول میکشه و عملا نت ندارم! اشکم در اومده ! ایهالناس کمک:n28:

Igla
15-02-2013, 17:09
سلام

سلام
من دقیقا از 6:30 صبح داشتم زحمت می کشیدم تا بالاخره 11:30 وصل شد. ظاهرا قرار شده دیگه سراسری قطع نکنند.
چند تا در میون قطع و وصل میشه. البته حالا هم که وصل شده چندان تعریفی هم نداره !

mr_exir
15-02-2013, 17:53
1 مگ پر افتخار مخابرات

lexuus
15-02-2013, 21:32
به جای این همه تست سرعت گذاشتن یه کمکی هم به دیگران کنید:n28:

saeid72
15-02-2013, 22:02
به جای این همه تست سرعت گذاشتن یه کمکی هم به دیگران کنید:n28:

سلام
اوضاع منم از شما بدتره از صبح تا حالا قطع هست فقط 2 ساعت پیش 5 دقیقه وصل شد دوباره قطع شد الانم همین الان وصل شد خیلی خیلی داغونم هست احتمالا دوباره قطع بشه
زنگم زدم گفت سراسریه و معلوم نیست کی درست شه

italodance
16-02-2013, 09:34
علیرضا خراسانی:

پورت بسته می شود؟

کار اصلی ما همین است.

سرعت و پهنای باند و یک سری سخت افزارها را در شبکه قرار دهیم تا به این هدف برسیم. کاری می کنیم تا سرعت دسترسی به سایتهای داخلی با اولویت خبرگزاری ها بالا رود تا مردم انگیزه ای برای دیدن سایتهای خبری که میزبانی آنها بیرون از کشور هست، نداشته باشند. وقتی مردم ببینند با سرعت کم سایت بیرون را نمی بینند ولی سایت داخلی را با سرعت بالا می بینند قطعا تشویق می شوند تا چنین سایتهایی را بازدید کنند. فقط بزرگترین تهدید عدم امنیت است که اول باید مشکل آن حل شود.
امیدواریم قبل از پایان سال این طرح عملیاتی شود و با ارتقا سرعت می توان گفت سرعت دسترسی به سایتهای داخلی در مقایسه با سایتهای خارجی ده برابر خواهد شد

این همون چیزی هست که تک کانکشن الی 16 کانکشن را در ایران رفته رفته از بین میبره و سرعت خارجی را عملا نابود ان وقت میان دوستان تو تاپیک تست سرعت تست داخلی می گذارند ما میگم نه این همون ربط به اینترنت داخلی (و ملی حالا هر چی هست برام مهم نیست ) داره میگیم نه لطفا خارجی بگذارند ان وقت دوزاری براشون می افته

دستشون هم درد نکنه با گل و شیرینی بریم پیشوازشان که این قدر رک و صاف و مستقیم داستان رو گفتند

از خوشحالی ترکیدیم

رفته رفته اینترنت خارجی رو می بندند و داخلی رو فقط نگه می دارند

ان وقت دوستان هی نیان ناله و شکایت و تعجب بکنند هان

همه چی رو گفت ان شخص باسواد و فنی

مردم حتما خواستند

از ماست که برماست

ehsan-inventor
16-02-2013, 11:22
اوضاع منم از شما بدتره از صبح تا حالا قطع هست فقط 2 ساعت پیش 5 دقیقه وصل شد دوباره قطع شد الانم همین الان وصل شد خیلی خیلی داغونم هست احتمالا دوباره قطع بشه
زنگم زدم گفت سراسریه و معلوم نیست کی درست شه
سلام
اینترنت من که 256 هستش از 5شنبه صبح قطعه.
یعنی چراغ act مودم روشن نمیشه...
تو مرکز مخابراتی ما یه نصاب هستش که وقتی خرابی هست باید زنگ بزنم به اون، قبلا می گفت مشکل سراسریه وخودش درست میشه ولی این بار گفت فقط واسه تو قطعه باید بیام خونتون درست کنم ! منم گفتم فعلا نه شاید خودم تونستم درست کنم !
آخه قبلا هم یه بار این جوری شد گفتم بیا درست کن، dns رو دستی کرد که خود مخابرات هم اعلام کرده بود 20 تومن ناقابل گرفت !! (20 تومن پارسال نه امسال !)
حالا هم فک کنم خودشون یه بلایی سرش آوردن که یکی یکی بره خونه اینو اون از هرکی 20 تومن کاسب شه !
به نظرتون سراسریه یا نه ؟ خودم می تونم درست کنم ؟
dns هایی که زدم ایناس:
217.218.127.104
217.218.155.155
217.218.127.127
قبلا رو آخری بود، بقیه رو هم زدم وصل نشد.
راه حلی هست که نگم طرف بیادو 20 تومن ضرر؟!
مرسی

italodance
16-02-2013, 11:32
سلام
تو مرکز مخابراتی ما یه نصاب هستش که وقتی خرابی هست باید زنگ بزنم به اون، قبلا می گفت مشکل سراسریه وخودش درست میشه ولی این بار گفت فقط واسه تو قطعه باید بیام خونتون درست کنم ! منم گفتم فعلا نه شاید خودم تونستم درست کنم !
آخه قبلا هم یه بار این جوری شد گفتم بیا درست کن، dns رو دستی کرد که خود مخابرات هم اعلام کرده بود 20 تومن ناقابل گرفت !! (20 تومن پارسال نه امسال !)
حالا هم فک کنم خودشون یه بلایی سرش آوردن که یکی یکی بره خونه اینو اون از هرکی 20 تومن کاسب شه !
dns هایی که زدم ایناس:
217.218.127.104
217.218.155.155
217.218.127.127
مرسی

اصلا به dns ربط نداره یارو شارلاتن

باید همینجوری وصل بشه

old_snake1370
16-02-2013, 13:03
سلام
dns هایی که زدم ایناس:
217.218.127.104
217.218.155.155
217.218.127.127
مرسی

شما یک ip رو پینگ کن مثلا 8.8.8.8 اگر جواب داد ولی سایت باز نمیشه یعنی مشکلت از dns هست ولی اگر کار نکرد یعنی شما اصلا به اینترنت وصل نیستید! و مشکل جای دیگه است.

ehbas
16-02-2013, 14:07
سلام
یه سوال
اینترنتی که مخابرات تو بعضی از شهر ها میده نامحدود نیست و محدودیت حجمی داره اما در عوض سرعتش خیلی بالاتره. یکی از دوستام اینترنت 256 مخابرات داره برای هر گیگ استفاده یه مقداری (مثلا 5000 تومن) میده اما سرعتش که اول رو 200 بود الآن رو 120-130 هست.

منم میخوام همچین سرویسی داشته باشم. امکانش هست که این سرویس 512 نامحدود مخابرات که الآن دارم رو به سرویس حجمی با سرعت بالا تبدیل کنم؟
البته تو سایت شرکت مخابرات استان تهران یه قسمت تغییر نحوه پرداخت هزینه ADSL داره که میدونم سرویس رو از حالت نامحدود در میاره. حالا میخواستم بدونم سرعتش هم بالا میره یا فقط محدودیت حجم میگذاره

با تشکر از دوستان

GHAGHALEELEE
16-02-2013, 15:04
سلام
یه سوال
اینترنتی که مخابرات تو بعضی از شهر ها میده نامحدود نیست و محدودیت حجمی داره اما در عوض سرعتش خیلی بالاتره. یکی از دوستام اینترنت 256 مخابرات داره برای هر گیگ استفاده یه مقداری (مثلا 5000 تومن) میده اما سرعتش که اول رو 200 بود الآن رو 120-130 هست.

منم میخوام همچین سرویسی داشته باشم. امکانش هست که این سرویس 512 نامحدود مخابرات که الآن دارم رو به سرویس حجمی با سرعت بالا تبدیل کنم؟
البته تو سایت شرکت مخابرات استان تهران یه قسمت تغییر نحوه پرداخت هزینه ADSL داره که میدونم سرویس رو از حالت نامحدود در میاره. حالا میخواستم بدونم سرعتش هم بالا میره یا فقط محدودیت حجم میگذاره

با تشکر از دوستان
نه عزیز اون نحوه پرداخت واسه تغییر به حجمی نیست چون مخابرات تهران اصلا حجمی نداره.اون باعث میشه هزینه اینترنتت دیگه روی قبض نیاد.

magiteq1
16-02-2013, 16:31
سلام
یه سوال

با تشکر از دوستان

دوست عزیز اگر مخابرات به شما سرویس 100m هم بده و به ازای هر گیگ هم 5000 تومن ازت دریافت کنه به نظرت به صرفه اس ؟؟؟؟

mr_exir
16-02-2013, 17:52
سرعت خوابیده ها

1 مک مخابرات

ehbas
16-02-2013, 19:47
دوست عزیز اگر مخابرات به شما سرویس 100m هم بده و به ازای هر گیگ هم 5000 تومن ازت دریافت کنه به نظرت به صرفه اس ؟؟؟؟

سلام
خوب هر کسی یه استفاده ای از اینترنت داره. من به شخصه از دانلود سیر شدم و الآن یه سرویس پر سرعت میخوام. قبلا که صبانت داشتم ترافیکش ماهی 3 گیگ بود که کفایت می کرد.
100 مگ که هیچ من به یک مگ هم راضیم میشه ماهی 15 تومن :n18:

HITB0Y
17-02-2013, 00:14
ولی به نظر من نامحدود خیلی بهتره!
اگه محدود بشه همش باید نگران این باشیم که نکنه یه وقت حجممون تمون شه!؟
اون سرعت های فضایی هم در واقع نوعی توجیه حجم پایینشون هست.اصن سرعت دانلودمون بشه 400kb/s !!! به عنوان مثال وقتی با دانلود فقط یک فیلم فول اچ دی کل حجمتون تموم میشه به هیچ وجه به صرفه نیس!
به جای اینکه به ازای هر گیگ 5000تومان پول بدید تا یه دونه فیلم دانلود کنید به جاش میتونستید DVD سه تا فیلمو بخرید!!!با پوستر + اینکه هاردتون هم اشغال نمیشد!تو دی وی دی پلیر خونگی هم راحت پخش میشدن...

paradisepersian
17-02-2013, 00:58
دوستان اینترنت شما هم بهتر شده قبلا ۲ به بعد سرعت خوب و عادی میشد
ولی الان برا من یک ربع به ۱ یک خوب شده

Saeed System
17-02-2013, 08:58
سلام
یه سوال

با تشکر از دوستان

تو تهران اگر اینکارو بکنی یعنی preepaid کنی هزینه و پرداخت از روی قبض تلفن برداشته و جدا میشه و از آن پس باید با کارت عابر بانک از روی خود سایت تمدید کنی که به صفحه بانک ریدایرکت میکنه و پرداخت انجام میشه.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
// اگر اینکارو بکنی ضرر میکنی چون من کردم...سرویست تبدیل به حجمی میشه و سرعتش هم زیاد نمیشه و حجمتم میشه 4 گیگ در ماه.//
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هزینه 1 مگ pree paid ماهیانه 17 تومنه...ولی 1 مگ postpaid چون نامحدود ماهیانه 40 تومن...

وقتی که از روی پورتال سایت مخابرات به prepaid تغییر بدید میره تو این وضعیت:

و بعد از 5 دقیقه که به prepaid تبدیل شد اینترنتتون قطع میشه و وقتی کانکت بزنی ارور یوزر و پس میده چون حسابش خالیه و حالا باید از یک روش دیگر وارد اینترنت شوید و وارد حسابتون شده و حسابتون رو شارژ کنید. تا ارور یوزر و پسورد موقع کانت از بین بره.

این هزینه 1 مگ حجمیه تهران :

برای اطلاع ا زمانده حسابتون وارد این قسمت میشید:

اونایی که تو پورتال بالاتر از 512 ندارن برای ارتقا وقتی که تبدیل به prepaid کنن 1 مگ هم میاد تو لیست انتخاب:

وضعیت استاتوس لاین بعد از 1مگ شدن:

اینکه سرعت دانلودش روزی 30 قفله من تما س گرفتم با مرکز گفتن مشکل از منطقه مخابراتیتونه....وگرنه فرقی نداره سرعت مگ postpaid و prepaid

اینم تست 1 مگ prepaid :

موفق باشید:n16:

موفق باشید:11:

mr_exir
17-02-2013, 11:35
هنوز افت شروع نشده

mr_exir
17-02-2013, 11:43

Fusi0n
17-02-2013, 12:19
جناب love king شما تست سرور خارج میتونید بزارید و یک پینگ بگیرید با گوگل ....
دانلود در همه چی 30 دقیق؟!
بعد نمیتونین دوباره برگردوین رو حالت postpaid ؟!

Tehranshahr
17-02-2013, 13:44
هنوز افت شروع نشده

دیروز از ۱۱ خراب شد اما امروز هنوز سالمه دیروز ایرانسلم خراب شد ولی الان عالیه پس در نتیجه این مشکل به احتمال زیاد زیر سر زیرساخته.

jjjan
17-02-2013, 14:18
ثبت نام وی پی ان قانونی

این ثبت نام صرفا برای ارتباط بین داخل و خارج از کشور می­ باشد و شامل VPN های داخلی نمی­ باشد؛
این VPN جهت دور زدن فیلترینگ نیست و در صورت استفاده برای این منظور، سوء استفاده محسوب شده و پیگرد قانونی خواهد داشت. متقاضیان برای گذر از فیلترینگ می­ بایست با کمیته مصادیق مذاکره داشته باشند.
در حال حاضر، این پیش ثبت نام تنها برای متقاضیان حقوقی اعم از سازمان­ ها، موسسات، دانشگاه ها، نمایندگی­ های خارجی و شرکت­ ها صورت می­ پذیرد.
با توجه به اینکه ارتباطات بعدی با متقاضیان از طریق پست الکترونیک و پیام کوتاه خواهد بود، مسئولیت عدم تکمیل صحیح این موارد بر عهده متقاضی خواهد بود.
پس از تکمیل مراحل پیش ثبت­ نام و دریافت کد رهگیری، لازم است تا مدارک خواسته شده به آدرس دبیرخانه ارسال گردد و چنانچه تا دو هفته این امر صورت نگیرد، پیش­ ثبت نام صورت گرفته ملغی خواهد شد.

isbn
17-02-2013, 14:37
دوستان وصعیت چطوره ؟ برای من بهتر شده البته فعلا ! ساعت 2:30 و هنوز سرعت و پینگ خوب هست

راستی دوستان از چه DNS استفاده میکنید ؟ مال خود مخابرات یا گوگل ؟

XENON24
17-02-2013, 18:47
سرعت 256

Saeed System
17-02-2013, 19:39
جناب love king شما تست سرور خارج میتونید بزارید و یک پینگ بگیرید با گوگل ....
دانلود در همه چی 30 دقیق؟!
بعد نمیتونین دوباره برگردوین رو حالت postpaid ؟!

دانلود در همه چی 30 حدود 2 ماه در تمام ساعات شبانه روز تست کردم ..به هیچ وجه از 32 عبور نکرد .. فکر کنم چون این 1 مگ preepaid قیمتش 17 تومنه و ارزونتره نسبت به 1 مگ نامحدود که 40 تومنه ...واسه همین سرعت دانلودش رو 256 بیشتر نمیکنن والکی میگن که مشکل مخابراتیه .. ..هر روز به امید اینکه یه روز سرعت بالاتر از 30 رو ببینم تست میگیرم اما چه فایده بازم همون 30
-----
دوباره میشه برگدوند روی postpaid باید برید مرکز مخابراتی بهشون بگید ...

پینگ گوگل خدمت شما:

سرور خارج هم خدمت شما::n16:

Tehranshahr
17-02-2013, 20:35
دانلود در همه چی 30 حدود 2 ماه در تمام ساعات شبانه روز تست کردم ..به هیچ وجه از 32 عبور نکرد .. فکر کنم چون این 1 مگ preepaid قیمتش 17 تومنه و ارزونتره نسبت به 1 مگ نامحدود که 40 تومنه ...واسه همین سرعت دانلودش رو 256 بیشتر نمیکنن والکی میگن که مشکل مخابراتیه .. ..هر روز به امید اینکه یه روز سرعت بالاتر از 30 رو ببینم تست میگیرم اما چه فایده بازم همون 30
-----
دوباره میشه برگدوند روی postpaid باید برید مرکز مخابراتی بهشون بگید ...

پینگ گوگل خدمت شما:

سرور خارج هم خدمت شما::n16:

این مشکل شما مستقیما به تنظیمات اکانت تو سرور خودشون ربط داره و اول و آخرش هم به دست خودشون باید حل شه به مرکز ربطی نداره.

fn-twilight
18-02-2013, 00:39
درخواست دايري شما در وضعیت آرشیو شده می باشد

این پیغام معنیش همون پورت خالی نداشتن و تو لیست انتظار موندنه؟

mr_exir
18-02-2013, 10:01

jjjan
18-02-2013, 11:56
معاون سازمان تنظیم مقررات خبر از کاهش قيمت اينترنت داد

italodance
18-02-2013, 11:58
معاون سازمان تنظیم مقررات خبر از کاهش قيمت اينترنت داد

من لینک نمیبینم؟

XENON24
18-02-2013, 12:27
فکر کنم منظورش اینه... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

cool11
18-02-2013, 15:46
احتمالا منظور از این حرف ها اینه که با کاهش مصرف و حجمی کردن و این صحبت ها کاری میکنیم که این توهم در مصرف کننده ایجاد بشه که داره قیمت کمتری پرداخت می کنه

در صورتی که یه مقایسه ساده نشون میده این هم مثل بقیه حوزه ها با ابتکار عمل و خلاقیت گرون شده! مثلا دارن کارآفرینی می کنن!:n09:

این زرنگ ها من نمیدونم این همه فسفر از کجا میارن این پیشنهادات بی بدیل رو عرضه می کنن

وقتی بخوان قیمت هارو فرمایشی تعیین کنن و همه چی دست یه نفر با چند اسم باشه همین میشه دیگه

italodance
18-02-2013, 15:59
بچه ها جک دست اول دارم براتون:

یکی از کارشناسان ارشد شرکت هنگ کنگی Inventive که یکی از مدیران پیشین پنجمین اپراتور بزرگ جهان (Vimplecom) در کشور ارمنستان نیز بوده است، در این رابطه گفت: "دیدگاه تجاری ایجاب می‌کند که شرکت مخابرات ایران با توجه به در اختیار داشتن زیرساخت انتقال مسی در سطح تمامی شهرهای کشور، با تقویت همین زیرساخت خدمات باند وسیع را با استفاده از فناوری DSL به مردم ارائه کند.

مشاور راهبردی شرکت مخابرات ایران و مدیر پروژه تغییر ساز و کار کسب و کار، بازاریابی و ارتباط با مشتریان است، پتانسیل بازار اینترنت پرسرعت ایران را بسیار بالا ارزیابی کرد و ارائه اینترنت پرسرعت از طریق فناوری ADSL را یکی از الزامات موفقیت شرکت مخابرات ایران دانست.

ولیچکوف ادامه داد: البته باید در نظر داشت که با استفاده از زیرساخت مسی و فناوری DSL که نیاز مشترکان را برای استفاده از خدمات چندرسانه‌ای تأمین می‌کند، می‌توان سرعت‌های تا ۴۰ مگابیت بر ثانیه را به مشترکین عرضه کرد.

فقط زیاد sms نکنیدش :n18:

m.b.z
18-02-2013, 16:07
این پیغام معنیش همون پورت خالی نداشتن و تو لیست انتظار موندنه؟

فکر کنم همینطوره
امروز رفته بودم مرکز مخابراتی برای درخواست گفت پورتها پر شده و باید تو لیست انتظار بمونید:n28:

italodance
18-02-2013, 16:07
اینترنت رایگان و شبانه هم همانطور که البته قبلا به نوعی اعلام شده بود از تمامی isp ها حذف میشود:

همچنین در انتها با اشاره به تخفیف¬های ویژه ای که شرکت¬های PAP در ارائه خدمات اینترنت پرسرعت به مشترکان خود در قالب بسته های ترافیکی و تخفیف خرید تجهیزات ارائه می کنند، گفت: البته باید در نظر داشت که با اجرایی شدن مصوبه ۱۵۲، شرکت های PAP هم در ارائه بسته¬های رایگان به مشترکان خود باید تجدید نظر کنند.

imaz
18-02-2013, 18:21
به سلامتی فایل های با پسوند MKV رو هم نمی شه دان کرد :)

GHAGHALEELEE
18-02-2013, 18:40
به سلامتی فایل های با پسوند MKV رو هم نمی شه دان کرد :)
داداش همین الان تست کردم دانلود میشه.در ضمن زیاد نگران این اخبار نباشید هر وقت خود وزیر ارتباطات یا خبرگزاری های معتبر مثل فارس و ایسنا و ... (بدبختی به کجا رسیده اینه شدن معتبر) به خبر پرداختند و پی گیر شدند اونوقت میشه گفت خبریه.سایت خود مخابرات به مشترکینش تا الان هیچ اطلاعیه نداده.

Saeed System
18-02-2013, 19:23
این مشکل شما مستقیما به تنظیمات اکانت تو سرور خودشون ربط داره و اول و آخرش هم به دست خودشون باید حل شه به مرکز ربطی نداره.

درسته دقیقا... اما هرچی تماس گرفتم فایده نداشت..شاید 20 بار شده باشه....همیشه اولش میگن مشکل سرعت داریم ..بعدش میگن پوشه تمپ رو پاک کن ..آخرشم که مجاب میشن مشکل از خودشونه میگن بررسی میکنیم اما 2 ماه دارن برسی میکنن

من نمیدونم راست میگن یا سر کا رگذاشتن منو ؟ :n30:

این بار هم پست شما رو دیدم زنگ زدم بهشون...گفتم شاید فرجی بشه ایندفعه...مکالمه رو هم با جت آیدو ظبط کردم شما هم اگر دوست داشتید گوش بدید ..آخرش مثل همیشه میگن بررسی میکنیم
400 کیلوبایت 2 دقیقه:

mr_exir
18-02-2013, 19:50
سرعت 1 مگ در بعد از ظهر

mr_exir
18-02-2013, 19:55
سرعت درست بشو نیست اقا جون چه وضعشه اخه

fn-twilight
18-02-2013, 21:00
فکر کنم همینطوره
امروز رفته بودم مرکز مخابراتی برای درخواست گفت پورتها پر شده و باید تو لیست انتظار بمونید:n28:
من دو هفته پیش درخواست دادم (گفت پورت خالی نداریم، رفتم تو نوبت!)
یکی از بچه های این تاپیک میگفت دو ماهه براش وصل کردن، امیدت به خدا باشه!!

saeid72
18-02-2013, 21:52
:n09::n08:

وایییی این هفته چقدر جک های خنده دار شنیدیم:n19:

KAMYK
18-02-2013, 22:43
سرعت مخابرات امشب افتضاحه پیج رو هم بزور باز می کنه. آخه کجای دنیا مردم سر اینترنت اینقدر بدبختی و گرونی دارن. اونوقت مصرف کننده بدبخت تو این گرونی ها مجبوره تا چند وقته دیگه این کیفیت فجیع رو حجمی هم بخره! همین یک دلخوشی رو داشتیم که اینم به فنا رفت

bankggs
18-02-2013, 23:07
آقایون ی سر به سایت اسپید تست بزنید شاهکار فیلتر ایران رو ببینید

mr_exir
19-02-2013, 01:05
سرعت مارو

mr_exir
19-02-2013, 01:14
وضعیت پینگ ما

saeid72
19-02-2013, 01:56
آقایون ی سر به سایت اسپید تست بزنید شاهکار فیلتر ایران رو ببینید
مشکلی نداره احتمالا لحظه ای بوده
همش در حال ور رفتن هستن اینا خیلی هم از راه رفتن رو اعصاب ملت حال میکنن وگرنه یه خط اختصاصی به این استادای دارای مریض سادیسم میدادن تا هرکار میخوان بکنن رو همون تست کنن هی رو اعصاب ملت نیان
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

محمود احمدی‌نژاد، محمدحسن نامی، سرپرست وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را برای تصدی این وزارتخانه به مجلس معرفی کرد.

سرتیپ محمد حسن نامی پیش از این معاون ستاد مشترک ارتش و همچنین رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح بوده است.

هرچند اینا زیاد کاره ای نیستن ولی دیگه تکمیل شد خود مخابرات که زیر نظرشون بود و تقریبا همه شرکتای pap دیگه کل وزارت رو دادن دستشون خدا به خیر بگذرونه:n02:

ایشونن

مبارررررکش باشه:n10:
الان که دقت میکنم تقی پور همچین بدم نبودا:n09:

از چهره اش میخونم که هر چه سریع تر باید اینترنت جای خودش رو به اینترانت بده:n02:

Firebirds
19-02-2013, 02:37
تخصص گرایی که میگن ذقیقا همینه !

Kianoosh
19-02-2013, 09:28
به لطف خدا برای من از دیشب قطع شده الان فکر کنم سرعت همتون درست شده باشه :دی

ehsan-inventor
19-02-2013, 10:07
سلام، ببخشید میون بحثتون...
اگه یادتون باشه من چند روز پیشا گفتم که چراغ اکت مودم روشن نمیشه.
دوستان راهنمایی کردن انجام دادم ولی درست نشد.
رفتم مخابرات گفتن یوزر و پسورد شما عوض شده !!! (منو باش که کل تنظیمات مودمو به هم ریختم و از اول کانفیگ کردم )
آخه قبلش زنگ زدم 2424 در کمال شگفتی یه نفر زنگ زد و گفت اعلام خرابی کردین مشکل چیه. خیلی با حوصله توضیح داد و گفت از اول کانفیگ کن... ولی گفت vpi 8 و vci 81 باشه. در صورتی که قبلا روی 0 و 35 بودن. خلاصه انجام دادم درست نشد که رفتم مخابرات و بقیه داستان. البته مخابراتیه گفت فردا وصل میشه یعنی الان باید وصل شده باشه ولی کماکان اکت مودم خاموشه
ولی وقتی مودمو تازهروشن می کنم چراغ اکت 1 دقیقه روشن می مونه بدون اینکه به نت وصل شه بعد هم خاموش میشه.
مشکل از مخابراته به نظرتون یا نه مشکل از کانفیگ منه و ممکنه یه جای کار تنظیمات من ایراد داشته باشه؟
یه راهنمای pdf واسه کانفیگ مودم مخابرات نیست ؟
DNS رو تو حالت اتوماتیک گذاشتم، قبلا به نت کانکت نمیشدم و مخابرات گفت باید dns رو بذاری رو 217.218.127.127 و 4.2.2.4 همین کارو کردم و درست شد الانو نمی دونم.
ممنون میشم راهنمایی کنین، 10 روزه نت درست و حسابی ندارم ! :n01:

پ.ن : به تنظیماتش ور رفتم، درست شد:n05:

isbn
19-02-2013, 12:59
سرعت امروز به نسبت روزهای دیگه بهتر شده ! دیروزم تا ساعت 6 که تست کردم سرعت 120-130 بود اما پینگ منهدم بود !

الان میشه واقعا گفت بهترین وضعیت مخابرات هست دیگه پینگ با یه جزیره اونم تو این فاصله 312 هست که واقعا خوبه یه مواقع پینگ با باکو میشه 800 !

Fusi0n
19-02-2013, 13:56
محمد حسن نامی دارای دکترای مدیریت استراتژیک و عضو هیأت مدیره انجمن ژئوپلیتیک ایران است.

وی که در سال 1332 در دلیجان متولد شد، از جانبازان دوران دفاع مقدس است.

** تحصیلات

دکترای جغرافیایی سیاسی از دانشگاه آزاد اسلامی علوم و تحقیقات تهران

دکترای مدیریت استرات‍ژیک از دانشگاه عالی دفاع ملی

دکترای مدیریت کشورداری از دانشگاه کیم ایل سونگ کره شمالی *********

**مسئولیت های پیشین

فرماندهی گروهان در دفاع مقدس

دیپلمات در کشورهای آسیایی شرقی

معاون ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران

معاون وزیر دفاع

رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح

**کارنامه کاری

پرو‍‍ژه زیرساخت اینترانت ملی *****

پروژه زیرساخت سایت بصیر که به ˈگوگل ارسˈ ایرانی شهرت یافته است

تعیین مدل سه بُعدی توپوگرافی جمهوری اسلامی ایران جهت مکان یابی آنتن های مخابرات ***

راه اندازی و تکمیل ایستگاه گیرنده و کنترل داده های ماهواره ای **

**سوابق علمی و پژوهشی

مسلط به زبان انگلیسی

تالیف 30 جلد کتاب در حوزه فضایی و علوم ژئو ماتیک

تالیف 15 مقاله آی . اس. آی

تالیف ده ها مقاله علمی و پژوهشی

نویسنده برگزیده فصل پاییز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش علوم جغرافیایی

حالا خوب 4 ماه بیش تر نمیونه..........

isbn
19-02-2013, 14:08
خوب پارازیت ها رو پخش کردن مبارکه :n23:

italodance
19-02-2013, 14:08

هاااننن؟

saeid000
19-02-2013, 14:10
سلام، ببخشید میون بحثتون...
اگه یادتون باشه من چند روز پیشا گفتم که چراغ اکت مودم روشن نمیشه.
دوستان راهنمایی کردن انجام دادم ولی درست نشد.
رفتم مخابرات گفتن یوزر و پسورد شما عوض شده !!! (منو باش که کل تنظیمات مودمو به هم ریختم و از اول کانفیگ کردم )
آخه قبلش زنگ زدم 2424 در کمال شگفتی یه نفر زنگ زد و گفت اعلام خرابی کردین مشکل چیه. خیلی با حوصله توضیح داد و گفت از اول کانفیگ کن... ولی گفت vpi 8 و vci 81 باشه. در صورتی که قبلا روی 0 و 35 بودن. خلاصه انجام دادم درست نشد که رفتم مخابرات و بقیه داستان. البته مخابراتیه گفت فردا وصل میشه یعنی الان باید وصل شده باشه ولی کماکان اکت مودم خاموشه
ولی وقتی مودمو تازهروشن می کنم چراغ اکت 1 دقیقه روشن می مونه بدون اینکه به نت وصل شه بعد هم خاموش میشه.
مشکل از مخابراته به نظرتون یا نه مشکل از کانفیگ منه و ممکنه یه جای کار تنظیمات من ایراد داشته باشه؟
یه راهنمای pdf واسه کانفیگ مودم مخابرات نیست ؟
DNS رو تو حالت اتوماتیک گذاشتم، قبلا به نت کانکت نمیشدم و مخابرات گفت باید dns رو بذاری رو 217.218.127.127 و 4.2.2.4 همین کارو کردم و درست شد الانو نمی دونم.
ممنون میشم راهنمایی کنین، 10 روزه نت درست و حسابی ندارم ! :n01:

داداش من هر کی تو مخابرات گفته از مودمه یا هر چی باید کانفیگ کنی یا هر چی گفتم ....خوردن واقعا ملتو تا این حد سر کار میزارن
داداش مشکل شما از خود مخابراته چون چراغ ADSL شما اصلا روی مودم روشن نمیشه که باید کانفیگش هم کنی کانفیق موقعی هست که چراغت روشن باشه و تو کانفیگ میکنی تا به اینترنت وصل بشی اگه چراغ adsl شما روشن نباشه کانفیگ به چه دردی میخوره مثل اینه که تو خط تلفن به مودم وصل نکردی ولی داری کانفیقش میکنی تا وصل بشه به نظرت از کجا باید وصل بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما دوشت عزیز میری همون مخابرات میگی پورت منو عوض کنین اگه هر بهونه ای هم آوردن قبول نکن بگو پورته منو عوض کن اگه پورتتو عوض کردن قول میدم چراغت روشن بشه ...اینا تو مخابرات بقران بیشترشون هیچی نمیدونن ولی خودشونو خدای هر چیزی میدونن
واسه شما یه پورت خراب بستن همین مشکله تو اینه هیچ حرفی رو هم گوش نده همش واسه پیچوندنته برو مخابرات :n25:

vahiddavat
19-02-2013, 14:23
سلام
من تازه از مخابرات adsl گرفتم ولی نمیتونم کانکت بشم.وقتی مودم وصله همه چیز به نظر درسته.حتی چراغ adsl هم روشن میشه.فکر کنم تو تنظیمات مشکل دارم.
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
مودم D-link322

paradisepersian
19-02-2013, 14:29
دوستان سرویس من ۱ مگ هست با +v+p+n بدون v+ p+n با اخرین سرعت دانلود میکنم ( 130 )
ولی وقتی میرم تو سایت y+o+u+t+u+b+e فیلم با اخرین توان اینترنت لود نمیشه بخوای دانلود کنی از سایتش عالی هستا
ولی تو لود مشکل داره یه چیزی از ساعت 1:30 الی 2:00 بامداد دیگه درست میشه سایت و فیلم ها خوب لود میشن
مشکل چیه ؟

paradisepersian
19-02-2013, 14:31
سلام
من تازه از مخابرات adsl گرفتم ولی نمیتونم کانکت بشم.وقتی مودم وصله همه چیز به نظر درسته.حتی چراغ adsl هم روشن میشه.فکر کنم تو تنظیمات مشکل دارم.
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
مودم D-link322

دوست عزیز ببین vci و vpi مودمت رو چنده
باید ایگونه باشه
vpi :0
vci :35

isbn
19-02-2013, 14:33
دوستان سرویس من ۱ مگ هست با +v+p+n بدون v+ p+n با اخرین سرعت دانلود میکنم ( 130 )
ولی وقتی میرم تو سایت y+o+u+t+u+b+e فیلم با اخرین توان اینترنت لود نمیشه بخوای دانلود کنی از سایتش عالی هستا
ولی تو لود مشکل داره یه چیزی از ساعت 1:300 الی 2:00 بامداد دیگه درست میشه سایت و فیلم ها خوب لود میشن
مشکل چیه ؟

همون مشکل معروف تک کانکشن هست که تو مخابرات سرعت تک کانکشن دقیقا تو ساعاتی که گفتین همون 130 هست ولی ساعات دیگه میاد روی 10-20
در صورتی که IDM 16 کانکشن میسازه و کل پهنا باند رو قورت میده !

KAMYK
19-02-2013, 14:42
همچنان سرعت افتضاحه و هیچ فرقی نکرده. بقیه هم همین مشکل رو دارن یا منطقه ای و یکی بود یکی نبود میترکه؟

vahiddavat
19-02-2013, 14:44
دوست عزیز ببین vci و vpi مودمت رو چنده
باید ایگونه باشه
vpi :0
vci :35

ممنون که جواب دادید.درست انجام دادم.نمیدونم قسمت dns کانکشن رو هم باید دستکاری کنم یا نه؟

isbn
19-02-2013, 15:27
همچنان سرعت افتضاحه و هیچ فرقی نکرده. بقیه هم همین مشکل رو دارن یا منطقه ای و یکی بود یکی نبود میترکه؟

بله سرعت دوباره افت کرده

XENON24
19-02-2013, 17:31
همش در حال ور رفتن هستن اینا خیلی هم از راه رفتن رو اعصاب ملت حال میکنن وگرنه یه خط اختصاصی به این استادای دارای مریض سادیسم میدادن تا هرکار میخوان بکنن رو همون تست کنن هی رو اعصاب ملت نیان
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

محمود احمدی‌نژاد، محمدحسن نامی، سرپرست وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را برای تصدی این وزارتخانه به مجلس معرفی کرد.

سرتیپ محمد حسن نامی پیش از این معاون ستاد مشترک ارتش و همچنین رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح بوده است.

هرچند اینا زیاد کاره ای نیستن ولی دیگه تکمیل شد خود مخابرات که زیر نظرشون بود و تقریبا همه شرکتای pap دیگه کل وزارت رو دادن دستشون خدا به خیر بگذرونه:n02:

ایشونن

از چهره اش میخونم که هر چه سریع تر باید اینترنت جای خودش رو به اینترانت بده:n02:
خدا بخیر کنه :n28: ایشون تحت لیسانس کره شمالی هم هست!! چه شود!
,ویرایش شد ..

paradisepersian
19-02-2013, 18:02
ممنون که جواب دادید.درست انجام دادم.نمیدونم قسمت dns کانکشن رو هم باید دستکاری کنم یا نه؟

متوجه نشدم تونستید به نت متصل بشید یا نه
dns برا مملکت ما ضروری نیست کاری انجام نمیده ولی میتونی از dns مخابرات یاگوگل استفاده کنی

alivw71
19-02-2013, 18:32

ایشونن

((((خوب شد دیگه از این به بعد پینگ واسه بازیهای چون کانتر استریک - بتلفیلد . کالاف دیوتی و.. fps های دیرگر پایین می اید.
و مورد بعد که میتونیم مناسبت های ارتش را به صورت hd با سرعت عالی تماشا کنید. :n02:
اگر کسی خاست وارد سایت های غیر مجاز شود با رسد شما توسط اجا شناسایی میشد و با 2 تا موشک میانبرد منهدم میشد.)))):n02:
.................................................. .................................................. ..............................................
حالا شاید این اقا بهتر باشه نسبت به بقیه . نباید زود نظر بدیم که خوبه یا بد. باید دید و تجربه کرد.:n02:

GHAGHALEELEE
19-02-2013, 18:43
((((خوب شد دیگه از این به بعد پینگ واسه بازیهای چون کانتر استریک - بتلفیلد . کالاف دیوتی و.. fps های دیرگر پایین می اید.
و مورد بعد که میتونیم مناسبت های ارتش را به صورت hd با سرعت عالی تماشا کنید. :n02:
اگر کسی خاست وارد سایت های غیر مجاز شود با رسد شما توسط اجا شناسایی میشد و با 2 تا موشک میانبرد منهدم میشد.)))):n02:
.................................................. .................................................. ..............................................
حالا شاید این اقا بهتر باشه نسبت به بقیه . نباید زود نظر بدیم که خوبه یا بد. باید دید و تجربه کرد.:n02:
به علی چطوری :n12:؟ خدمت تموم شد ؟
اتفاقا یکی از بچه ها گفت همچین که میبینم تقی پور بد هم نبود , حالا من میگم بریم یه سر بیوگرافی :n02: بقیه کاندیداهای این پست رو بخونیم شاید این یارو پیش اونا جنیفر لوپز بود پیشه گتوزو!:n08:

alivw71
19-02-2013, 19:27
اتفاقا یکی از بچه ها گفت همچین که میبینم تقی پور بد هم نبود , حالا من میگم بریم یه سر بیوگرافی :n02: بقیه کاندیداهای این پست رو بخونیم شاید این یارو پیش اونا جنیفر لوپز بود پیشه گتوزو!:n08:
خوبیم داداش بد نیستیم :دی
خدمت که چی بگم 10 ماه دیگه :دی
تقی پور که کاره ای نبود اگه کلا اختیات دستش بو شاید محدودیت 128 وجود نداشت. حالا باید بیبنیم این چطوری .

Ehsan Fire
19-02-2013, 21:55
اقا سیاسیش نکنید لطفا:n02::n02::n02::n02:
ولی یه چیز خوب هست اونم اینه که دیگه چیزی از عمر این دولت نمونده..این وزیر هم موندگار نیست..پس امیدتون رو از دست ندید:n01::n01:

Kianoosh
19-02-2013, 22:12
آقا اینترنت ما رو وصل کنید هر کی وزیر شد درود به شرفش مهم نیست!ولی وقتی یک فرد نظامی با این رزومه معرفی بشه یک پیام واضح داره :دی حالا باید دید یه جایی که سالها پیش در راس امور بود چه واکنشی نشون میده ...

saeid72
19-02-2013, 22:26

ایشونن

تخصص گرایی که میگن ذقیقا همینه !

محمد حسن نامی دارای دکترای مدیریت استراتژیک و عضو هیأت مدیره انجمن ژئوپلیتیک ایران است.

وی که در سال 1332 در دلیجان متولد شد، از جانبازان دوران دفاع مقدس است.

** تحصیلات

دکترای جغرافیایی سیاسی از دانشگاه آزاد اسلامی علوم و تحقیقات تهران

دکترای مدیریت استرات‍ژیک از دانشگاه عالی دفاع ملی

**مسئولیت های پیشین

فرماندهی گروهان در دفاع مقدس

دیپلمات در کشورهای آسیایی شرقی

معاون ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران

معاون وزیر دفاع

رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح

**کارنامه کاری

پرو‍‍ژه زیرساخت اینترانت ملی *****

پروژه زیرساخت سایت بصیر که به ˈگوگل ارسˈ ایرانی شهرت یافته است

تعیین مدل سه بُعدی توپوگرافی جمهوری اسلامی ایران جهت مکان یابی آنتن های مخابرات ***

راه اندازی و تکمیل ایستگاه گیرنده و کنترل داده های ماهواره ای **

**سوابق علمی و پژوهشی

مسلط به زبان انگلیسی

تالیف 30 جلد کتاب در حوزه فضایی و علوم ژئو ماتیک

تالیف 15 مقاله آی . اس. آی

تالیف ده ها مقاله علمی و پژوهشی

نویسنده برگزیده فصل پاییز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش علوم جغرافیایی

حالا خوب 4 ماه بیش تر نمیونه..........

هاااننن؟

خدا بخیر کنه :n28: ایشون تحت لیسانس کره شمالی هم هست!! چه شود!
مردشور خودشو اون مدرکشو که از طویله ای مثل کره شمالی گرفته رو با هم ببره....

خوبیم داداش بد نیستیم :دی
خدمت که چی بگم 10 ماه دیگه :دی
تقی پور که کاره ای نبود اگه کلا اختیات دستش بو شاید محدودیت 128 وجود نداشت. حالا باید بیبنیم این چطوری .

اقا سیاسیش نکنید لطفا:n02::n02::n02::n02:
ولی یه چیز خوب هست اونم اینه که دیگه چیزی از عمر این دولت نمونده..این وزیر هم موندگار نیست..پس امیدتون رو از دست ندید:n01::n01:

آقا اینترنت ما رو وصل کنید هر کی وزیر شد درود به شرفش مهم نیست!ولی وقتی یک فرد نظامی با این رزومه معرفی بشه یک پیام واضح داره :دی حالا باید دید یه جایی که سالها پیش در راس امور بود چه واکنشی نشون میده ...

:n02::n04::n09::n10::n08:

خوشم میاد چه اتحادی داریم! شجره نامه طرف دراوردیم حسابی هم از خجالتش درومدیم
میگم این بصیرت بصیرت که میگن همینه ها

دوستان بی بصیرت , بصیرت بصیرت:n02:

old_snake1370
19-02-2013, 22:38

هوممم!:n13:
کره شمالی توریست راه نمیده! چه جوری دانشجوی خارجی گرفته؟!
با توجه وضعیت کره شمالی قاعدتا زبان این دانشگاه باید کره ای باشه. ( من که سایتی ازش پیدا نکردم!!، زبان انگلیسی رو هم که اصلا قبول ندارن!) این چه جوری رفته اینجا تحصیل کرده؟!

رشته اش هم که از صد تا فحش بدتره!

newman222
19-02-2013, 23:40
دوستان من حدودا 6 ماهی هست که از مخابرات سرویس می گیرم(256)
یه مشکلی که از اون اوایل داشتم با این نت این بوده که تو بازی های انلاین حسابی می ره رو مخ:n15:
اصلا معلوم نیست چشه!!
سرعت دانلودم خوبه
جوری که با 2 تا کانکشن حداکثر سرعت دانلود می کنه
اینم یه سری عکس تا بهتر متوجه بشین

تو بازی هایی مثل
Dota =>>Garena
Dota 2
و ...
این قدر لگ می زنه که از زندگی سیرم می کنه:n28:
یه چیزیم که تو این مدت متوجه شدم اینه که وقتی سرعت اپلود یه کم زیاد می شه , پینگ می ره بالا و تایم اوت می ده!!
دوستان اگه کسی پیشنهادی , کمکی چیزی دارین دریغ نکنین لطفا
یکی نیست ی راهی پیش پای ما بزاره؟:n13:

Kianoosh
19-02-2013, 23:55
دوستان رعایت کنید درسته آزادی مطلقه ولی خیلی دارید میرید تو خاکی! ...راستی یک قانونی بود تا چقدر قطعی در دوره مجازه کلا 8 ساعت نت داشتیم اونم دیگه نداریم :دی این دوستی هم که بازی اینا سوال کرده بود تا جایی که من میدونم بیشتر همون پینگ و نوسان پینگ(جیتر) تاثیر داره تو بازی آنلاین تا سرعت سعی کنید بازی مورد نظر سرور محلی هم بشه ایجاد کرد که داخل باشه در غیر این صورت چندان فرقی نمیکنه !

Fusi0n
20-02-2013, 00:02
اقا سیاسیش نکنید لطفا
ولی یه چیز خوب هست اونم اینه که دیگه چیزی از عمر این دولت نمونده..این وزیر هم موندگار نیست..پس امیدتون رو از دست ندید
خدا رو شکر میکنم از این بابت واقعا شانس با ما بود....... :15:
کلا چهار ماه تا جابیقته رفته :n10:

منتظر اولین صحبتش بیاد حتما اینترنت -0 کیلوبایت کافی ...... :34:

Firebirds
20-02-2013, 00:09
یکی نیست ی راهی پیش پای ما بزاره؟:n13:

به خدا این اینترنت 128 ای انصاف مردم شریف و همیشه در صحنه ایران نیست! به حول و قوه الهی زیر ساخت های فراوانی را در دولت های پیشین فراهم کردیم و مقدمات کار فراهم شده است،
انشا... اگر مردم مرا به خدمت گذاری خود قبول کنند قول میدهم پروژه FTH ( Fiber to Home )a یا همان فیبر نوری تا درب منزل ( شما بخوانید سر سفره ) را در نیم سال نخست ریاستم عملیاتی کنم،

abolfazlwest72
20-02-2013, 00:19
"دیگر قطعی اینترنت نخواهیم داشت"

تاریخ انتشار : سه شنبه ۱ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۱۶:۴۴
سرپرست وزارت ارتباطات گفت: در حوزه اینترنت بین‌الملل شرکت ارتباطات زیرساخت افزایش ۳۰درصدی پهنای باند اینترنت را در سال جاری شاهد خواهیم بود و بدین ترتیب هیچگاه قطعی در اینترنت کشور بروز نخواهد کرد.

محمد حسن نامی در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: ظرفیت پهنای باند اینترنت و دیتای داخلی در مجموع به ۱۲۸ گیگابیت بر ثانیه افزایش یافته که این رقم در مقایسه با سال گذشته که ۸۸ گیگابیت بر ثانیه بود، ۴۵ درصد افزایش یافته است. نامی افزود: در حوزه اینترنت بین الملل در شرکت ارتباطات زیرساخت افزایش ۳۰ درصدی پهنای باند اینترنت را در سال جاری شاهد خواهیم بود که از Gbps ۶۳ در سال گذشته به ۸۳ گیگابیت بر ثانیه خواهد رسید.

وی در ادامه در خصوص پهنای باند دیتای داخلی توضیح داد: پهنای باند دیتای داخلی شامل سرویس های MPLS، VPLS و اینترنت است که در این حوزه نیز ظرفیت پهنای باند واگذار شده از Gbps ۲۵ در سال ۹۰ به Gbps ۴۵ در سال جاری افزایش یافت که بیانگر رشد ۸۰ درصدی در این حوزه است.

سرپرست وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: این ظرفیت به مشتریان شرکت ارتباطات زیرساخت اعم از شرکت های مخابرات استانی، شرکت های خصوصی و دولتی و PAP ها واگذار خواهد شد و این وزارتخانه آمادگی دارد تا نیازهای متقاضیان را در تمامی استان ها به هر میزان که مورد نیاز است پاسخگو باشد.

وی افزود: شرکت ارتباطات زیرساخت با استفاده از شبکه گسترده ۵۰ هزار کیلومتری فیبرنوری این شرکت خدمات مورد نظر این دسته ازمتقاضیان را در اقصی نقاط کشور ارایه خواهد کرد. نامی افزود: علاوه بر این، مسیر های جایگزین و پشتیبان که در شبکه ارتباطات زیرساخت پیش بینی شده است، امکان واگذاری خدمات پایدار و مطمئن را در شبکه این شرکت برای تمامی متقاضیان فراهم کرده است.

سرپرست وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه تأکید کرد: شرکت ارتباطات زیرساخت از طریق هشت درگاه بین الملل اینترنت کشورمان را تامین می کند و در صورت اختلال در هر یک از این درگاه ها، ظرفیت پهنای باند مورد نیاز از دیگر مسیرها تامین خواهد کرد و بدین وسیله هیچگاه قطعی در اینترنت کشور بروز نخواهد کرد.

Pc.34
20-02-2013, 00:28
سلام کسی اینجا هست از طریق سایت مخابرات tct.ir درخوست افزایش پهنای باند داده باشه ؟ از 128 به 256 یا بالاتر ؟؟ ایا 1 مگ هم میدن ؟؟

من 128 دارم امروز رفتم از طریق سایت مخابرات درخواست 256 دادم بعد از ثبت درخواست دیدم شماره پیگیری بهم داد و وقتی شماره پیگیری رو وارد میکنم میگه طول فیلد غیر مجاز هست ، خلاصه کسی میدونه چقدر طول میکشه که 128 رو به 256 اپگرید کنن ؟؟

ضمن اینکه سایتوش useragent و هم چک میکنه که اگه مرورگر IE نباشه نمی تونید وارد بشین به سایت مخابرات من فایرفاکس دارم useragent اش رو دستی عوض کردم تا تونستم وارد بشم چون با IE 8 که نصب کردم اصلا نمی تونستم وارد بشم .

بعد از ثبت درخواست ارتقای پهنای باند برای سرعت 256 چقدر طول میکشه که 128 رو به 256 ارتقا بدن ؟؟

Firebirds
20-02-2013, 01:29
سلام کسی اینجا هست از طریق سایت مخابرات tct.ir درخوست افزایش پهنای باند داده باشه ؟ از 128 به 256 یا بالاتر ؟؟ ایا 1 مگ هم میدن ؟؟

من 128 دارم امروز رفتم از طریق سایت مخابرات درخواست 256 دادم بعد از ثبت درخواست دیدم شماره پیگیری بهم داد و وقتی شماره پیگیری رو وارد میکنم میگه طول فیلد غیر مجاز هست ، خلاصه کسی میدونه چقدر طول میکشه که 128 رو به 256 اپگرید کنن ؟؟

ضمن اینکه سایتوش useragent و هم چک میکنه که اگه مرورگر IE نباشه نمی تونید وارد بشین به سایت مخابرات من فایرفاکس دارم useragent اش رو دستی عوض کردم تا تونستم وارد بشم چون با IE 8 که نصب کردم اصلا نمی تونستم وارد بشم .

بعد از ثبت درخواست ارتقای پهنای باند برای سرعت 256 چقدر طول میکشه که 128 رو به 256 ارتقا بدن ؟؟

در روز کاری بعد معمولا درخواست انجام مبشه

italodance
20-02-2013, 08:40
"دیگر قطعی اینترنت نخواهیم داشت"

تاریخ انتشار : سه شنبه ۱ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۱۶:۴۴
سرپرست وزارت ارتباطات گفت: در حوزه اینترنت بین‌الملل شرکت ارتباطات زیرساخت افزایش ۳۰درصدی پهنای باند اینترنت را در سال جاری شاهد خواهیم بود و بدین ترتیب هیچگاه قطعی در اینترنت کشور بروز نخواهد کرد.

محمد حسن نامی در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: ظرفیت پهنای باند اینترنت و دیتای داخلی در مجموع به ۱۲۸ گیگابیت بر ثانیه افزایش یافته که این رقم در مقایسه با سال گذشته که ۸۸ گیگابیت بر ثانیه بود، ۴۵ درصد افزایش یافته است. نامی افزود: در حوزه اینترنت بین الملل در شرکت ارتباطات زیرساخت افزایش ۳۰ درصدی پهنای باند اینترنت را در سال جاری شاهد خواهیم بود که از Gbps ۶۳ در سال گذشته به ۸۳ گیگابیت بر ثانیه خواهد رسید.

وی در ادامه در خصوص پهنای باند دیتای داخلی توضیح داد: پهنای باند دیتای داخلی شامل سرویس های MPLS، VPLS و اینترنت است که در این حوزه نیز ظرفیت پهنای باند واگذار شده از Gbps ۲۵ در سال ۹۰ به Gbps ۴۵ در سال جاری افزایش یافت که بیانگر رشد ۸۰ درصدی در این حوزه است.

سرپرست وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: این ظرفیت به مشتریان شرکت ارتباطات زیرساخت اعم از شرکت های مخابرات استانی، شرکت های خصوصی و دولتی و PAP ها واگذار خواهد شد و این وزارتخانه آمادگی دارد تا نیازهای متقاضیان را در تمامی استان ها به هر میزان که مورد نیاز است پاسخگو باشد.

وی افزود: شرکت ارتباطات زیرساخت با استفاده از شبکه گسترده ۵۰ هزار کیلومتری فیبرنوری این شرکت خدمات مورد نظر این دسته ازمتقاضیان را در اقصی نقاط کشور ارایه خواهد کرد. نامی افزود: علاوه بر این، مسیر های جایگزین و پشتیبان که در شبکه ارتباطات زیرساخت پیش بینی شده است، امکان واگذاری خدمات پایدار و مطمئن را در شبکه این شرکت برای تمامی متقاضیان فراهم کرده است.

سرپرست وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه تأکید کرد: شرکت ارتباطات زیرساخت از طریق هشت درگاه بین الملل اینترنت کشورمان را تامین می کند و در صورت اختلال در هر یک از این درگاه ها، ظرفیت پهنای باند مورد نیاز از دیگر مسیرها تامین خواهد کرد و بدین وسیله هیچگاه قطعی در اینترنت کشور بروز نخواهد کرد.

عنوان تاپیک رو نگاه کن

به خدا قصم از 10 سال پیش و از وقتی که ADSL وارد خاک ایران شد این عنوان دقیق دقیق:

دیگر قطعی اینترنت نخواهیم داشت

10 سال تکرار شده

نمیدونم چرا؟؟ خجالت هم نمیکشند دیگه مدرک خارجی همینه دیگه :n26:

این نامه کلا تکراری و کپی از وزیران پیشین هم بود فقط نامش را عوض کردند :n28:

کلا توی دنیای امروزی این عنوان نامه و خود نامه 10 20 سالی هست که منقضی شده :n23:

mr_exir
20-02-2013, 09:34

mr_exir
20-02-2013, 09:36
سرورش دوره

دكتر سلام
20-02-2013, 10:51
گويا همانطور كه همه چي گرون شده تا فكر و ذهن و اعصاب مردم مشغول باشه، اين قطعي اينترنت هم كماكان بايد ادامه پيدا كنه.

اگر حوصله داريد بخونيد: ؟[البته اين قضيه كه ميگم مربوط به مخابرات خود تهران نيست]

من خودم يك ماه الاف گرفتن اينترنت بودم، به اين منظور بعد از حدود دو هفته بيست روز بعد از ثبت نام، خط تلفن گرفتم اما چه جور؟!! به هنگام مراجعه به مخابرات به من گفتند كه امكان واگذاري ADSL نداريم اما براي ADSL ثبت نام مي‌كنيم :n13:
خلاصه من گفتم باشه ثبت نام كنيد، بعد ديدم تا هفته ها خبري نشد، دوباره مراجعه كردم. يك خانم منشي بد اخلاقي آنجا داشت كه چشمتون روز بعد نبينه، به ايشون گفتم: "خانم ببخشيد اجازه هست يك سئوال كوچك بكنم؟" ايشون كه ظاهراً منو از مراجعات مكررم بابت پيگيري اينترنت، شناخته بود، با لحن بسيار تندي به من جواب داد: "برو ته صف!!!".:n21: [من همان موقع بجاي ايشون از مردم و اربابان رجوع خجالت كشيدم!! آخه اين چه طرز برخوردي با يك ارباب رجوع هست؟! :n05:] من هم قاطي كردم و يك راست رفتم پيش رئيس مخابرات، خلاصه سرتون رو درد نيارم، در اتاق ايشون يك نفر ارباب رجوع نديدم كه بخاطر تشكر از خدمات ارزنده مخابرات آنجا حضور داشته باشه يا دست گلي همراه ايشون باشه،‌:n16: همه مراجعين با اعصابهاي خورد آنجا حضور داشتند، يك نفرشون به من گفت: " اصلاً از مخابرات سرويس اينترنت نگير واقعاً‌ آشغاله." گفتم: "راستش همه همينو به من ميگن اما تا چيزي رو تست نكردم كه نميتونم قضاوت كنم! علاوه بر اون، سرويس ارزاني كه مخابرات ارائه ميده، هيچ ISP نميده!!"
خلاصه بعد از كلي انتظار، نوبت من شد و به آقاي رئيس عرض كردم: "من از دوستان و آشنايان شنيدم كه مبادا شايد خط تلفنم از نوع PCM باشه يعني Share باشه بين چندتا مشترك و از طرفي هم داخل فرم ثبت نام من گزينه‌ي: "آيا خط تلفن شما داراي سيستم ADSL باشد" را تيك زدم. بنابراين خيلي متعجب هستم چرا هنوز به من اينترنت واگذار نميشه؟:n04:
رئيس مخابرات، بعد از وارد كردن شماره تلفن بنده، به من گفت: "خط تلفن شما حتي از PCM هم خيلي بدتره اصلاً امكان واگذاري اينترنت به شما نداريم و انشالله ظرف يك ماه آينده شايد سيستم ارتقا پيدا كنه! ".
من فقط از اين خوشحال شدم كه بعد از يكماه الاف شدن كسي را پيدا كردم كه جواب منو بده و آن كسي نبود جز شخص رئيس مخابرات. ضمناً به طور كل از پيگيري ثبت نام ADSL مخابرات، قطع اميد كردم و خيالم راحت شد.:n01:

old_snake1370
20-02-2013, 17:42
عجیبه! امروز بدک نیست!:n02:
سرور آمریکا و انگلیس:

با یک کانکشن تخت گاز میره!

Firebirds
20-02-2013, 17:48
بدون شرح !

سایت رسمی ADSL مخابرات تهران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ثبت نام آنلاین
تعرفه ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])