مشاهده نسخه کامل
: ADSL / مخابرات استان تهران
REZAHOSEYNGANI
27-07-2013, 11:46
دوستان که سرویس یک مگ نامحدود دارن از ساعت 10 صبح تا 12 شب سرعت دانلودشون میانگین چقدر است
بستگی به سایتت هم داره
من از سایت هایی مثل دانلود ها و میهن دانلود و مدیا فایر تا 130 بدون افت سرعت دانلود میکنم
منم سرعت دانلودم دقیقا تو ساعت اوج مصرف میاد پایین قبلا اصلا اینطوری نبود یعنی من که 512 داشتم همیشه با 64 میگرفتم ولی الان شبا طرفای ساعت 2 تا 6 صبح سرعتم به70 هم میرسه ولی صبح از ساعت 12 تا ساعت 9 شب با لینک های داخلی و خارجی 40نهایتش 50 هست اونم با تایم اوت زیاد چرا اینطوری شده؟
دقیقا مخابرات محدودیت جدید گذاشته 512 داشتم انجوری بود امروز به 1024 ارتقا دادم در اوایل دانلود سرعت 130 تا 160 نوسان میکنه بعد روی 60 تا 70 فیکس میشه
یعنی با پول 1024 سرویس 512 تحویل میدن!
با تایم اوت و لگ زیاد
mohsenking
27-07-2013, 12:39
من نمیدونم کی میخواد این داستانو تموم کنه مخابرات
با سرویس ۱مگ از سرور های داخلی سرعتم خوبه ولی یک ماخی هست که از سرور خارجی چیزی بخوام دانلود کنم سرعتم ۲۰ایناس
هرچیم زنگ میزنم میگن صبور باشید تا درست بشه !!
Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta
سلام . اساتید محترم ما هنوزم نت مون مشکل داره و نه نویز داریم نه مودم مشکلی داره و پشتیبانی مخابرات هم ده بار زنگ زدیم جواب درستی نگرفتم یعنی هرکدومشون یه چیزی ب آدم میگن
کسی dns خوب واسه مخابرات نداره تست کنیم ؟:n03:
mohammad.2mt
27-07-2013, 18:38
دوستانی که بازی آنلاین میکنن با نت مخابرات میتونن چند تا بازی پیشنهاد بدن بشه در شرایط نرمال بازی کرد ما هم از بیکاری در بیاییم؟
ممنون
mehryar1973
27-07-2013, 22:21
دقیقا درسته، این علامت زمانی که ارتباط کلا قطع فیزیکی بشه به وجود میاد.
مشکل از یکی از این هاست.
1- کابل شبکه ات مشکل قطعی داره
2- سوکت کارت شبکه روی PC مشکل داره.
3- سوکت شبکه روی مودمت مشکل داره.
سلام
در تایید گفته های دوست عزیزمون معمولا یه مشکل دیگه هم ممکنه پیش میاد اونم وقتیکه شاخ:n04:کابل شبکه تون میشکنه
اونجوری بقول معروف گفتنی یه سرش لقی پیدا میکنه و هی باید سفتش کنید
در مورد کیفیت سرویس ها هم دوستان گفتنی ها رو گفتن کلا قضیه وقتی جالب تر میشه که گرونش هم بکنن
من نمیدونم کی میخواد این داستانو تموم کنه مخابرات
با سرویس ۱مگ از سرور های داخلی سرعتم خوبه ولی یک ماخی هست که از سرور خارجی چیزی بخوام دانلود کنم سرعتم ۲۰ایناس
هرچیم زنگ میزنم میگن صبور باشید تا درست بشه !!
Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta
امروز سرعتو بردم رو یه مگ داشت با 50 کیلو بایت دانلود میکرد داغون بود
دقیقا درسته، این علامت زمانی که ارتباط کلا قطع فیزیکی بشه به وجود میاد.
مشکل از یکی از این هاست.
1- کابل شبکه ات مشکل قطعی داره
2- سوکت کارت شبکه روی PC مشکل داره.
3- سوکت شبکه روی مودمت مشکل داره.
همشو چک کردم...مشکلی نداره...مگر اینکه چیزی از قلم افتاده باشه... .
ولی اینها فقط در صورتیه که نت به طور کامل قطع شده...
و کلا یه pc و یه لپ تاپ با این ADSL به نت وصل میشیم و حتی گاهی تعدادمون بیشتر میشه و
همه سیستم ها تو وصل شدن با هم مشکل پیدا می کنند ولی باز هم این مربوط به زمانیه که
کاملا قطع شده...مشکل اینجاست که اکثرا ( شبها بیشتر ) آنقدر سرعت نتم افتضاح میشه که یه تب
هم باز نمیشه و کلا بی خیال میشم... .البته اون دوست عزیز میگفتن عادیه ولی سرعت من بی نهایت پایین میاد...
کلا از زمانی که اشتراک مخابرات شدم اصلا راضی نیستم... .
Firebirds
28-07-2013, 14:26
و کلا یه pc و یه لپ تاپ با این ADSL به نت وصل میشیم و حتی گاهی تعدادمون بیشتر میشه و
همه سیستم ها تو وصل شدن با هم مشکل پیدا می کنند ولی باز هم این مربوط به زمانیه که
کاملا قطع شده...مشکل اینجاست که اکثرا ( شبها بیشتر ) آنقدر سرعت نتم افتضاح میشه که یه تب
هم باز نمیشه و کلا بی خیال میشم... .البته اون دوست عزیز میگفتن عادیه ولی سرعت من بی نهایت پایین میاد...
این قطع شدن خیلی معنی میتونه داشته باشه،
این قسمت دوم هم خیلی میتونه معنی داشته باشه : مثلا یه حالت شایع اش اینکه PC/Lap شما به هر دلیلی ( مثل ویروسی بودن... ) اقدام به آپلود فایل به صورت روتین کنه... در این حالت چون سرعت آپلود مخابرات خیلی پایین بسته شده، اینقدر روی کیفیت خط ( دانلود ) میزاره که با قطعی هیچ تفاوتی نداره.
حالا این حالت رو هم برای دانلود اتوماتیک ویندوز آپدیت و... دیگه هم داریم که میتونه روی کیفیت تاثیر گذار باشه.
راه حل : نصب نرم افزاری مثل Du Meter و مانیتور کردن پهنای باند عبوری روی تمام دستگاه های متصل.
اقدامات تکمیلی 1 : بروی داخل CMD بزن :
ping 192.168.1.1 -t
باید پینگ تایمت زیر 20ms باشه و پیوست reply بگیری. => این مورد باید مدام اتفاق بیوفته اگه تایم اوت شد یعنی ارتباط با مودمت قطع شده.
اقدامات تکمیلی 2 : بروی داخل CMD بزن :
ping 8.8.8.8 -t
باید پینگ تایمت زیر 500ms باشه و تقریبا پیوست reply بگیری. => این مورد باید تقریبا پیوسته اتفاق بیوفته اگه تایم اوت شد یعنی ارتباط با اینترنت قطع شده.
اگه مواردی رو گفتم متوجه نشدی ایرادی نداره ، چون تخصصی هستند ( البته من حداکثر سعی ام را کردم ساده بیان کنم ولی اگه با این حالم متوجه نشدید ) ، از یکی از آشنایان که تخصصی دارند تقاضا کنید که موارد بالا رو بررسی کنند.
:n16:
سلام
دوستان این قیمت های جدید حجمی که توی سایت مخابرات تهران گذاشتند الان ADSL رو به این صورت می فروشن؟ یا فقط باز هم نامحدود است؟
اگر مخابرات تهران اینترنت حجمی می ده شبانه رایگان هست یا نه؟
ممنون میشم کسانی که اخیرا سرویس گرفتن به سوالم جواب بدن.
old_snake1370
28-07-2013, 17:35
سلام
دوستان این قیمت های جدید حجمی که توی سایت مخابرات تهران گذاشتند الان ADSL رو به این صورت می فروشن؟ یا فقط باز هم نامحدود است؟
اگر مخابرات تهران اینترنت حجمی می ده شبانه رایگان هست یا نه؟
ممنون میشم کسانی که اخیرا سرویس گرفتن به سوالم جواب بدن.
فقط نامحدوده
فک کنم شما سایت مخابرات ایران رو دیدید که قضیه اش با سایت مخابرات تهران فرق میکنه.
اینم لینکه تعرفه های تهران که خبری از حجمی نیست. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Kianoosh
28-07-2013, 18:38
چه میکنه امروز پینگ 300-400 سرعت 10-20 :n21: راستی طبق فرمایشات وزیر خفن ارتباطات مقصر مرگ کوهنوردان ایرانی تحریمهای سابقا بی اثر بودند که نذاشتن ارتباط برقرار بشه با این بندگان خدا!!!:n09:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله در gateway واشنگتن به سر میبریم خیلی خوش میگذره!!:n08:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Aminezio
28-07-2013, 21:55
دوستانی که اینترنت نامحدود مخابرات دارند کمکم کنن
من 3-4 ساله سرویس 128 شاتل دارم و از ترافیک کمش (3 گیگ در ماه) و محدود کردن سرعت در ساعتهای شبانه خسته شدم. البته سرعتم تو روز 260 کیلوبایته ولی اصلا به محدود کردنای شبانه و ترافیک مازاد خریدنهام نمی ارزه
میخواستم بدونم من اگه سرویس 512 مخابرات بخرم و اگه هر روز و روزی حد اقل 3-4 گیگ هم دانلود داشته باشم (با توجه به نامحدود بودنش) ، مخابرات سرعت منو محدود میکنه یا هیچ مشکلی پیش نمیاد؟
دوستانی که نامحدود دارن و زیاد دانلود میکنن کمکم کنن و بگن معمولا روزی چقدر دانلود میکنن و آیا مخابران سرعتشون رو محدود کرده یا خیر.
با تشکر :n26:
armandesign
28-07-2013, 22:18
2 مگ نامحدود. تست هم با سرور داخلیه.
mehryar1973
28-07-2013, 23:03
من 3-4 ساله سرویس 128 شاتل دارم و از ترافیک کمش (3 گیگ در ماه) و محدود کردن سرعت در ساعتهای شبانه خسته شدم. البته سرعتم تو روز 260 کیلوبایته ولی اصلا به محدود کردنای شبانه و ترافیک مازاد خریدنهام نمی ارزه
میخواستم بدونم من اگه سرویس 512 مخابرات بخرم و اگه هر روز و روزی حد اقل 3-4 گیگ هم دانلود داشته باشم (با توجه به نامحدود بودنش) ، مخابرات سرعت منو محدود میکنه یا هیچ مشکلی پیش نمیاد؟
دوستانی که نامحدود دارن و زیاد دانلود میکنن کمکم کنن و بگن معمولا روزی چقدر دانلود میکنن و آیا مخابران سرعتشون رو محدود کرده یا خیر.
سلام
دوست گرامی مخابرات شخص خاصی رو محدود نمیکنه،کلا فعلا همه رو محدود کرده!!!!
با 512 سرعت دانلود متوسط شما احتمالا از سرور های خارجی نهایتا بین 12 تا 20 کیلوبایته،حالا دیگه خودتون حساب کنید ببینید روزی
چقدر میتونید بگیرید
hosein_artist
29-07-2013, 04:02
با درود دوست گرامی من 3 سال کاربر صبانت بودم الان 6 ماه هست از مخابرات می گیریم .اول 512 گرفتم که برای من سرعت دانلود بین 60 تا 70 بود الان هم 1 مگ مخابرات دارم که سرعتم معمولا بین 120 تا 130 هست و خیلی هم راضی هستم .در مورد محدود کردن من چیزی حدود 18 ساعت در روز دانلود می کنم حدود 6 ___7 گیگی در روز دانلود می کنم و محدود هم نشدم و خیلی هم راضی هستم و بزرگترین مزیت مخابرات این هست که دیگه از حجم دزدی هم خبری نیست و از شر چک کردن لحظه ای ریزمصرف هم خلاص می شوید.
Pessimist
29-07-2013, 09:09
فعلا که سرعت همه ی کاربرها محدود شده اما از ساعت 12 شب تا 10 صبح سرعتش خوبه و راضی کننده است و شما باید تو همین ساعت ها دانلودهاتون رو انجام بدید وگرنه بعد از ظهرها سرعت خیلی میاد پایین و زیاد نمیشه دانلود کرد!
من فکر نمی کنم سرعت محدود شده باشه. سرعتش وقتی 256kbs می ده دقیقا روی 32 کیلوبایت فیکسه و منطقیه.
HeRcKoOl
29-07-2013, 11:30
نت من که درست شده خدارو شکر:n07::n19::n20:
ایشالا برا شما هم درست شه:n16:
mohammad_87
29-07-2013, 12:48
سلام دوستان
مخابرات تهران که حجمی نکرده؟همش نا محدوده؟
تعرفه هاش رو هم اینه،تغییر نکرده؟
بعد از تحویل مدارک چند روز طول میکشه تا وصل بشه؟
Leon-117
29-07-2013, 12:56
دوستان بعد ازاینکه پارس آنلاین رسما سرویسمون کرد :دی تصمیم گرفتم بیام مخابرات،سرعت دانلود با اینترنت 512kb (سرعتی که محدود نشده باشه) چقدره؟
+
سرعت دانلود ثابت هست یا نه؟
و ایتکه کیفیت نت مخابرات بسستگی به مرکز مخابراتی هم داره؟(مثلا جایی که شلوغ باشه سرعت پایین تر باشه و برعکس)
ممنون
eblisandenzo
29-07-2013, 16:05
دوستان میشه لینک صفحه ای که قیمت اینترنت حجمی مخابرات هستش رو بدین . منظورم جایی که نوشته هر گیگ قیمتش چنده !
old_snake1370
29-07-2013, 18:11
خوابم یا بیدار؟!!!:n04::n04:
دوستان اوضاعتون چه جوریه؟
چیز پی ان ها از کی وصل شده؟
من تازه امروز فهمیدم!:n02:
and-roid2
29-07-2013, 18:13
خوابم یا بیدار؟!!!:n04::n04:
دوستان اوضاعتون چه جوریه؟
چیز پی ان ها از کی وصل شده؟
من تازه امروز فهمیدم!:n02:
به نظرم وعده ای که تیرماه دادن پهنای باند مخابرات تهران تا 1ماه دیگر افزایش پیدا میکنه الان عملی شده....
REZAHOSEYNGANI
29-07-2013, 18:16
وعده افزایش؟:n08:
اقا همینو از ما نگیرید ما افزایش نمیخوام:n28:
and-roid2
29-07-2013, 18:27
وعده افزایش؟:n08:
اقا همینو از ما نگیرید ما افزایش نمیخوام:n28:
عضو هیئت مدیره خبر داد: افزایش سرعت اینترنت شرکت مخابرات استان تهران
ظرفیت اینترنت پرسرعت مخابرات استان تهران( ADSL) تا ماه آینده بیش از 30 درصد افزایش می یابد.
به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران، مهندس غلامرضا شیدایی نایب رئیس و عضو هیات مدیره شرکت مخابرات استان تهران ضمن اعلام این مطلب گفت: با تعامل بوجود آمده با شرکت ارتباطات زیر ساخت ماه آینده STM1 22 به ظرفیت شبکه ای اینترنت مخابرات استان تهران افزوده می شود ، این در حالیست که هم اکنون ظرفیت شبـکه ای مخابرات استـان تهران 68 STM1 می باشد.
شیدایی با بیان این مطلب که هدف از افزایش ظرفیت های ارتباطی، کسب رضایت مشترکین در سرعت بیشتر و کیفیت مطلوب تر است اعلام کرد : با همکاری شرکت ارتباطات زیر ساخت ظرفیت STM1 های موجود در شبکه تا پایان سال به دو برابر میزان کنونی افزایش می یابد.
منبع:
REZAHOSEYNGANI
29-07-2013, 18:30
واقعا از غلامرضا خان شیدایی نهایت تشکر رو داریم که در این لحظات سخت ما را شاد نموندند
این 30 درصد رو فکر کنم اشتباه تایپ کردن,باید مینوشتن 30 در میلیون!
Armin.Computer
29-07-2013, 18:31
شما دارید میگید که علامت ضربدر قرمز می یاد
درسته؟
akharwarbaz
29-07-2013, 18:49
چی کار کنیم با این همه تایم اوت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کسی راه حلی نداره؟بغیر از تغییر ISP :n02:
دوستان برای گرفتن ADSL از مخابرات با 2020 تماس بگیرم یا ثبت نام اینترنتی بکنم یا برم مرکز مخابرات محلمون ثبت نام کنم؟ از کدوم روش سریعتر ADSL رو تحویل میده مخابرات؟
and-roid2
29-07-2013, 20:48
دوستان برای گرفتن ADSL از مخابرات با 2020 تماس بگیرم یا ثبت نام اینترنتی بکنم یا برم مرکز مخابرات محلمون ثبت نام کنم؟ از کدوم روش سریعتر ADSL رو تحویل میده مخابرات؟
معمولا حضوری و بعدش تلفنی بهتره....
گرچه جدیدا سعی میکنن ظرف 72 ساعت کاری خط شما رانژه بشه
mehryar1973
29-07-2013, 20:49
عضو هیئت مدیره خبر داد: افزایش سرعت اینترنت شرکت مخابرات استان تهران
ظرفیت اینترنت پرسرعت مخابرات استان تهران( ADSL) تا ماه آینده بیش از 30 درصد افزایش می یابد.
به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران، مهندس غلامرضا شیدایی نایب رئیس و عضو هیات مدیره شرکت مخابرات استان تهران ضمن اعلام این مطلب گفت: با تعامل بوجود آمده با شرکت ارتباطات زیر ساخت ماه آینده STM1 22 به ظرفیت شبکه ای اینترنت مخابرات استان تهران افزوده می شود ، این در حالیست که هم اکنون ظرفیت شبـکه ای مخابرات استـان تهران 68 STM1 می باشد.
شیدایی با بیان این مطلب که هدف از افزایش ظرفیت های ارتباطی، کسب رضایت مشترکین در سرعت بیشتر و کیفیت مطلوب تر است اعلام کرد : با همکاری شرکت ارتباطات زیر ساخت ظرفیت STM1 های موجود در شبکه تا پایان سال به دو برابر میزان کنونی افزایش می یابد.
منبع:
نمیدونم چرا با اینکه ظاهرا خبر خوبیه ولی بعد از خوندنش یه حس غریبی به آدم دست میده!!!
افزایش ظرفیت=افزایش کیفیت=........=..........
جاهای خالی رو خودنون پر کنید:n02:
شما دارید میگید که علامت ضربدر قرمز می یاد درسته؟
بله.
زمانی که قطع میشه... .
ولی زمانی که فقط محدودیت سرعت دارم اینطور نیست... .
Kianoosh
29-07-2013, 21:21
بله وعده افزایش رو عملی کردن ... منتها همزمان با سرعت,پینگ و تایم اوت هم شدید افزایش پیدا کرده!! :n09:
سرعت سرور خارجی و تک کانکشن مخصوصا تو این ساعات بهتر شده:
اما متاسفانه مسیر و gateway های جدید همه پینگ بالای 300 !! افتضاحه :n21: قبلا بالاخره با 160 تا کانکشن :دی میشد کل سرعت رو گرفت ولی حداقل پینگ خوب (200-100) بود ... البته 20 با دی سی شاید شاید دوباره بیفته رو همون rostelecom !! خلاصه که اومدن سرعتو درست کنن پینگمونم خراب شد!:n03::n29:
Kianoosh
29-07-2013, 21:26
بله.
زمانی که قطع میشه... .
همنطور که گفته شد اون علامت ضربدر قرمز یعنی ارتباط با مودم قطع میشه این ارتباطی با محدود شدن سرعت و ... نداره دی سی باشه مثلث زرده
شما اول مطمئن بشید مودم/کابل/کارت شبکه و ویندوز مشکلی ندارن اگه پورت یو اس بی داره با اون امتحان کن درایور یا فریمور مودم آپدیت بشه و درایور کارت شبکه ... بعد pppoe هست؟ حتما bridge تست کنید
دوستان یک مشکلی که بر خوردم اینه که من مودم D-LINK دارم تنظیمش را هم رو PPPOE گذاشتم ،ولی بعد از یک یا ۲ ساعت که با LAN وصل هستم اینترنت قطع میشه و حتی مودم را خاموش روشن هم میکنم باز وصل نمیشه ،مجبور میشم لپتاپ را ر یستارت کنم تا دوباره اینترنت وصل شه ،چی کار کنم برای حل این مشکل ؟
مخابرات معجزه شده
واسه من که همون آشغاله :n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2 مگ خسته
Armin.Computer
29-07-2013, 22:22
بله.
زمانی که قطع میشه... .
محدودیت به کنار
شما وقتی ضربدر می یاد مربوط به کابل شبکه شاید باشه
مشکلی از این بابت ندارید؟
دوستان یک مشکلی که بر خوردم اینه که من مودم D-LINK دارم تنظیمش را هم رو PPPOE گذاشتم ،ولی بعد از یک یا ۲ ساعت که با LAN وصل هستم اینترنت قطع میشه و حتی مودم را خاموش روشن هم میکنم باز وصل نمیشه ،مجبور میشم لپتاپ را ر یستارت کنم تا دوباره اینترنت وصل شه ،چی کار کنم برای حل این مشکل ؟
چراغ ADSL خاموش میشه؟
HeRcKoOl
29-07-2013, 23:01
همه چی درست شده
الان دارم با تورنت در حد لینک مستقیم دانلود میکنم:n20:
شما وقتی ضربدر می یاد مربوط به کابل شبکه شاید باشه
مشکلی از این بابت ندارید؟
نه مشکلی ازون جهت ندارم.
چون از wi-fi استفاده می کنم..
Armin.Computer
29-07-2013, 23:07
نه مشکلی ازون جهت ندارم.
چون از wi-fi استفاده می کنم..
یعنی رو آنتن علامت ضربدر قرمز می یاد؟!
چراغ ADSL خاموش میشه؟
نه عزیز چراغ adsl روشن هست ..
قبلا که رو PPPOE نگذاشته بودم سر وصل شدن مشکل داشتم که باید چند دفعه کانکت میکردم تا وصل بشه ولی الان خود به خود میزنه no internet ..
diagnose که کردم میگ
nvalid IP adress ولی من IP automatic دادم بهش ،نمیدونم چرا اینطوریه ؟
جالبه که مودم ایرانسل هم limited access میزنه ولی با موبایلم راحت بهش وصل میشم ،
کلا اینترنت لپتاپم ریخته به هم
Armin.Computer
29-07-2013, 23:29
قبلا که رو PPPOE نگذاشته بودم سر وصل شدن مشکل داشتم که باید چند دفعه کانکت میکردم تا وصل بشه ولی الان خود به خود میزنه no internet ..
diagnose که کردم میگ
جالبه که مودم ایرانسل هم limited access میزنه ولی با موبایلم راحت بهش وصل میشم ،
مودم ایرانسل هم با LAN متصل می کنی؟
نه با wifi بهش وصلم
Sent from my SGH-T989D using Tapatalk 2
Armin.Computer
29-07-2013, 23:50
نه با wifi بهش وصلم
یعنی هم با وای فای و هم با کارت شبکه لپ تاپ مشکل داری؟
eblisandenzo
29-07-2013, 23:55
دوستان میشه لینک صفحه ای که قیمت اینترنت حجمی مخابرات هستش رو بدین . منظورم جایی که نوشته هر گیگ قیمتش چنده !
از کجا میشه صورتحساب رو دید دوستان ؟
amin1374
29-07-2013, 23:59
diagnose که کردم میگ
lمنم قبلا همی مشکلو با لپتاپم پیدا کردم یک راهکار اینه که بری تو سیف مد درایور های وای فای و لن ویندوزو پاک کنی بعدش بیای تو خود ویندوز دوباره درایورارو نصب کنی و یک رستم بعدش بکنی باید مشکلت حل شه!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرویس 512 . یاد دایل آپ بخیر شرافت مندانه سرعتش همیشه ثابت بود.
faramobile
30-07-2013, 01:09
عزیزان مخابرات تهران سرویس حجمی هم میده یا فقط نامحدود ؟
یعنی رو آنتن علامت ضربدر قرمز می یاد؟!
بله. روی این قسمت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] علامت ضربدر میاد.
Armin.Computer
30-07-2013, 01:17
بله. روی این قسمت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] علامت ضربدر میاد.
تا جایی که می دونم یعنی وای فای قطع میشه!
وای فای مشکل پیدا نکرده؟
ویندوز؟
and-roid2
30-07-2013, 01:22
اگر روی این علامتی که میگید علامت قرمزه مشکل فیزیکی هست!
یعنی امکان داره وایرلس اداپتور شما درست متصل نشده باشه و دچار مشکل شده باشه.(چک بکنید از طریق usb چراغش چشمک میزنه؟)
و یا
اینکه مودم خاموش باشه و...
یعنی امکان داره وایرلس اداپتور شما درست متصل نشده باشه و دچار مشکل شده باشه.(چک بکنید از طریق usb چراغش چشمک میزنه؟)
و یا اینکه مودم خاموش باشه و...
چراغ مودم خاموش که نمیشه تا اونجایی که من چک کردم، ولی چشمک رو نمیدونم میزنه یا ثابت میمونه...
ممکنه مشکل از مخابرات منطقمون باشه؟
البته در صورتی که انکار می کنن...
:n09:
and-roid2
30-07-2013, 01:38
چراغ مودم خاموش که نمیشه تا اونجایی که من چک کردم، ولی چشمک رو نمیدونم میزنه یا ثابت میمونه...
ممکنه مشکل از مخابرات منطقمون باشه؟
البته در صورتی که انکار می کنن...
:n09:
مهم اینه که مودمت سالم باشه و قابل شناسایی باشه!
البته یه چک هم بکن کارت شبکه وایرلست disable نباشه:
lمنم قبلا همی مشکلو با لپتاپم پیدا کردم یک راهکار اینه که بری تو سیف مد درایور های وای فای و لن ویندوزو پاک کنی بعدش بیای تو خود ویندوز دوباره درایورارو نصب کنی و یک رستم بعدش بکنی باید مشکلت حل شه!
میشه بیشتر توضیح بدی ؟
چه جوری برام safe mode ?
درایور های wi-fi را پاک کنم بعدا نصب کنم مودم ایرانسل را راحت میشناسه ؟
چون setttin ایرنسل را من ندارم خودش اومد نصب کرد
and-roid2
30-07-2013, 09:32
میشه بیشتر توضیح بدی ؟
چه جوری برام safe mode ?
درایور های wi-fi را پاک کنم بعدا نصب کنم مودم ایرانسل را راحت میشناسه ؟
چون setttin ایرنسل را من ندارم خودش اومد نصب کرد
ویندوزت چیه؟
ویندوزت چیه؟
ویندوزت چیه؟
windows 7 هست ،
ولی الان که wireless irancell تنها فقط وصل هست کار میکنه ،
قبلا جفتش هم مخابرات هم ایرانسل با هم وصل بود اگر مخابرات قطع میشود سویچ میکرد رو ایرانسل..اون موقع مودم رو bridge بود که باید هر دفعه کانکشن میزدم تا وصل بشه ،ولی دیگه قطع نمیشد
الان رو PPPOE که گذاشتم راحت وصل میشم ولی یک هو قطع میشه ..
and-roid2
30-07-2013, 11:32
windows 7 هست ،
ولی الان که wireless irancell تنها فقط وصل هست کار میکنه ،
قبلا جفتش هم مخابرات هم ایرانسل با هم وصل بود اگر مخابرات قطع میشود سویچ میکرد رو ایرانسل..اون موقع مودم رو bridge بود که باید هر دفعه کانکشن میزدم تا وصل بشه ،ولی دیگه قطع نمیشد
الان رو PPPOE که گذاشتم راحت وصل میشم ولی یک هو قطع میشه ..
برای ورود به Safemode:
شما باید قبل از صفحه ای که در حال لود ویندوز هستش یعنی همون صفحه ای که مشکی و یکدفعه چندتا رنگ به هم میخورن و شکل ویندوز در میاد F8 رو بزنی.بعد از این کار چند تا گزینه باز میشه که اگر روی Safemode بزنی بعد از انجام چند عمل ویندوز با حالت Safemode بالا میاد.
میشه سوالتون رو واضح تر بگید؟
صفحه قبل گفتید علامت لیمیت میاد و اینجا میگید یک دفه قطع میشه.
نه منظورم همینه که no internet میزنه برای مخابرات ،بعدش باید ری استارت کنم لپتاپو
یک سوال دیگه اینکه همین الان برم درایور کارت شبکه را پاک کنم دیگه نیازی نیست برم تو حالت safemode از اونجا پاک کنم?
سلام دوستان من دیروز زنگ زدم 2020 و ثبت نام کردم و بعد 3 ساعت زنگ زدن اطلاعات و مجدد پرسیدن و گفتن تا 72 ساعت خط شما رانژه میشه و آماده هست...بعد چند ساعت بعد اس ام اس اومد برای من که
مشترک گرامی درخواست شما بررسی و با توجه به عدم وجود امکانات فنی آرشیو گردید و در اولین فرصت بعد از تامین امکانات سرویس شما برقرار و اطلاع رسانی خواهد شد..
حالا منظورشون اینه که پورت خالی ندارن؟؟به نظرتون حضوری برم مرکز مخابراتی منطقه یا نیاز نیست؟؟؟معمولا در صورت پر بودن پورت ها چند روز طول میکشه که پورت خالی بشه؟
and-roid2
30-07-2013, 12:09
نه منظورم همینه که no internet میزنه برای مخابرات ،بعدش باید ری استارت کنم لپتاپو
یک سوال دیگه اینکه همین الان برم درایور کارت شبکه را پاک کنم دیگه نیازی نیست برم تو حالت safemode از اونجا پاک کنم?
من چون به چنین مشکلی برخوردم علت و رفع این مشکلو به صورت تجربی خودم کسب کردم بهتون میگم:
این مشکل بیشتر برای ارتباط های وایرلس هست.
اگر مثلا شما از دو شرکت سرویس میگیرید و از طریق بی سیم بهشون وصل میشید. هر وقت اگر به مخابرات وصل هستید و قصد وصل شدن به وایمکس داشته باشید به چنین مشکلی بر میخورید.
برای رفع این مشل میتونید دو کار انجام بدید:
1. کامپیوتر رو ریستارت کنید تا مشکل حل شود.
2. ابتدا ارتباط با مودم اول رو دیسکانکت بکنید:
سپس برای ارتباط با مودم دوم علامت این گزینه رو غیر فعال بزارید باشه:
من از این روش نتیجه گرفتم و چون تجربی کسب کردم احتمال داره برای شما جواب بده یا نده...
در مورد safemode هم چون گفتید چطور برید جوابتون رو دادم ولی طبق گفته دوستمون شاید جواب بده.....
Pessimist
30-07-2013, 12:21
عزیزان مخابرات تهران سرویس حجمی هم میده یا فقط نامحدود ؟
سرویس هاش فقط نا محدوده!
mohammad_87
30-07-2013, 12:29
سلام دوستان من دیروز زنگ زدم 2020 و ثبت نام کردم و بعد 3 ساعت زنگ زدن اطلاعات و مجدد پرسیدن و گفتن تا 72 ساعت خط شما رانژه میشه و آماده هست...بعد چند ساعت بعد اس ام اس اومد برای من که
مشترک گرامی درخواست شما بررسی و با توجه به عدم وجود امکانات فنی آرشیو گردید و در اولین فرصت بعد از تامین امکانات سرویس شما برقرار و اطلاع رسانی خواهد شد..
حالا منظورشون اینه که پورت خالی ندارن؟؟به نظرتون حضوری برم مرکز مخابراتی منطقه یا نیاز نیست؟؟؟معمولا در صورت پر بودن پورت ها چند روز طول میکشه که پورت خالی بشه؟
اگه مشکل فقط پورت باشه که چند ماهی باید منتظر باشی.البته مدت دقیقش بستگی به مخابرات منطقتون داره ولی خودتون پیگیر باشید و منتظر تماس نباش.تلفنی از طریق امور مشترکین مخابرات محلتون پیگیری کن.
faramobile
30-07-2013, 13:43
سرویس هاش فقط نا محدوده!
خیلی بد شد :n03: چون نامحدودش دقیقا سرعت اسمی رو میده مثلا 2 مگ 220 دانلود میکنه نه کمتر نه بیشتر
ولی محدود الان دوستان با 1 مگ دارن 400 - 500 دانلود میکنن !
mohammad_87
30-07-2013, 16:34
خیلی بد شد :n03: چون نامحدودش دقیقا سرعت اسمی رو میده مثلا 2 مگ 220 دانلود میکنه نه کمتر نه بیشتر
ولی محدود الان دوستان با 1 مگ دارن 400 - 500 دانلود میکنن !
اتفاقا خوبه که.نا محدود با سرعت اسمی
شما سرعت 8 مگ داشته باش وقتی محدودیت حجمی داری باید مراقب باشی.مثل طرح دینامیت های وب
Kianoosh
30-07-2013, 17:32
مثل همه وعده های سر خرمن مسئولین مقدس (اونم تازه الان که آخر دولت دلار بازه آمار سازه) این افزایش سرعت هم توهمی بیش نبود!
سرعت همون داغون همیشگی فقط پینگ و تایم اوت 2 برابر شده!!!
نخواستیم افزایش بدین همون شرایط سابق بهتر بود .... :n21:
amirpers
30-07-2013, 18:03
من اگه چشم نزنم چند روزیه اینترنتم متحول شده.
صفحات وب رو خیلی خوب و زود باز می کنه اما سرعت دانلودش مثل قبله.
faramobile
30-07-2013, 18:17
اتفاقا خوبه که.نا محدود با سرعت اسمی
شما سرعت 8 مگ داشته باش وقتی محدودیت حجمی داری باید مراقب باشی.مثل طرح دینامیت های وب
خب قیمت بالاست اونجوری ، مثلا واسه ۲ مگ باید ۷۸ تومن بدی کلا هم از ۲ مگ بیشتر نمیشه سرعتت
ولی قیمت مثلا ۱ مگ محدود با ۸ گیگ ماهانه میشه ۲۷ تومن ، شبانه هم رایگان ، شبی ۸ تا ۹ گیگ هم دانلود میده چون خیلی بالاتر بسته شده واسه دانلود حتی ساعات رایگان
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
ولی به نظرم نامحدود بهتره چون خیالت راحته که حجمت تموم نمیشه
خوبی مخابرات اینه که هرچه سرعت روزانه بود همون سرعت شبانه هستش مثله شرکته خوصی نیستش محدود بشی
akharwarbaz
30-07-2013, 19:30
چرا پینگ اینفدر شخمی شده :n03: سرور تهران هست تازه
سرعت دانلود خوبه ولی مشکل اینه که پینگم با سرور داخلی خیلی اومده بالا حالا سرور خارجی هیچ چون همیشه بد بوده
سلام من مرکز غریبی قیطریه هستم،
اینترنت مخابرات دارم ولی زیاد راضی نیستم،کدوم isp را پیشنهاد میکنید،زیاد دانلود ندارم
REZAHOSEYNGANI
30-07-2013, 21:22
سلام من مرکز غریبی قیطریه هستم،
اینترنت مخابرات دارم ولی زیاد راضی نیستم،کدوم isp را پیشنهاد میکنید،زیاد دانلود ندارم
دلیل نا رضایتی؟!چون بیشتر نارضایتی به خاطر سرعت هست!
پیشنهاد میکنم wimax بگیرید نه adsl
مثل همه وعده های سر خرمن مسئولین مقدس (اونم تازه الان که آخر دولت دلار بازه آمار سازه) این افزایش سرعت هم توهمی بیش نبود!
سرعت همون داغون همیشگی فقط پینگ و تایم اوت 2 برابر شده!!!
نخواستیم افزایش بدین همون شرایط سابق بهتر بود .... :n21:
واقعا نسبت به 1 مگ خیلی زجر آوره
جالبه پشتیبانی هم تماس میگیرم میگن برای سرعت 1 مگ 16 تا 128 KB/s نرماله :n04: ای خداااااا
victor021
30-07-2013, 21:28
دوستان این تعرفه ها نا محدوده؟
REZAHOSEYNGANI
30-07-2013, 21:29
بله نامحدوده
دوستان این تعرفه ها نا محدوده؟
درسته لیست تعرفه های نا محدود در تهران هست
که همین تعرفه ها تو بعضی شهرستان ها 4 یا 5 تومان برای هر کدوم بالاتره
victor021
30-07-2013, 21:30
میخوام اقدام کنم ولی انقدر دوستان از سرعت و کیفیتش گلایه میکنن که مردد شدم.
REZAHOSEYNGANI
30-07-2013, 21:31
من که دارم راضی ام
نامحدوده دیگه!
در حد مرگ هم دانلود میکنم:n02:
میخوام اقدام کنم ولی انقدر دوستان از سرعت و کیفیتش گلایه میکنن که مردد شدم.
اکر کارتون دانلود هست بهترین سرویس فعلی برای دانلود های نامحدود مخابراته
سلام
اینترنت من 4-5 روزه از ساعت 11 شب تا 9-10 صبح وصله
چراغ Adsl ثابته اصلا نویز ندارم تو طول روز هم مدام قطع و وصل میشه
از عید به اینور یه ماه بخاطر کابل برگردون قطع بود الانم که اینجوریه پینگ هم که افتضاحه
اپلودش هم که :n21: اگه خطم فیبر نوری نبود عمرا از اینا سرویس میگرفتم
سلام
اینترنت من 4-5 روزه از ساعت 11 شب تا 9-10 صبح وصله
چراغ Adsl ثابته اصلا نویز ندارم تو طول روز هم مدام قطع و وصل میشه
از عید به اینور یه ماه بخاطر کابل برگردون قطع بود الانم که اینجوریه پینگ هم که افتضاحه
اپلودش هم که :n21: اگه خطم فیبر نوری نبود عمرا از اینا سرویس میگرفتم
سرویس وایمکس استفاده کنین کیفیت بهتری داره
دلیل نا رضایتی؟!چون بیشتر نارضایتی به خاطر سرعت هست!
پیشنهاد میکنم wimax بگیرید نه adsl
wimax دارم ولی خوب خیلی محدودیت ترافیک داره،سرعتش هم پایینه،میخوام adslبگیرم ولی نمیدونم کدوم isp
akharwarbaz
31-07-2013, 08:27
کسی که دانلود داره مخابرات براش بهترین انتخابه........بغیر از دانلود دیگه هیچیش به درد نمیخوره.:n03:
REZAHOSEYNGANI
31-07-2013, 10:20
wimax دارم ولی خوب خیلی محدودیت ترافیک داره،سرعتش هم پایینه،میخوام adslبگیرم ولی نمیدونم کدوم isp
waimax از کجا گرفتی؟ایرانسل؟
بین isp ها هم فرق نداره شاتل یا پارس آنلاین بگیر
eblisandenzo
31-07-2013, 11:04
دوست گرامی اگه دانلودت زیاده مخابرات بگیر ! این که میگم زیاد منظورم 7 8 گیگ نیست ! برو بالای 80 90 گیگ ! در غیر این صورت (( اگه دانلودت زیر 10 15 گیگه )) سراغه مخابرات نیا . هر isp "رفتی هم فرقی نداره ! همشون یه جورن و فقط یه خورده کوچیک تفاوت دارند
{sahand}
31-07-2013, 16:28
من که دیگه بریدم! دیگه سرعت من با سرورای داخلی هم به فنا رفته. حتی ساعت 3 نصفه شب هم همینه.
میگن ایران تو 243 کشور جهان 243ـومه با میانگین 3 مگابیت در ثانیه! من 512 دارم که ماکزیمم میتونم به یک دهمش برسم! دایل آپ شرف داره والا!
سرور داخلی:
اینجا که یکی دو روزه اوضاع بدک نیست
خوب خط من هم وصل شد
همه چیز عالی
سرعت دانلود 120 تا
پینگ 4.2.2.4 = 193 در صورتی که آسیاتک 250 بود
سرعت لود پیج خیلی بهتر از آسیاتک
فعلا خیلی راضیم
REZAHOSEYNGANI
31-07-2013, 17:58
امیدوارم همیشه راضی بمونی جوون:n02:
1 مگ گرفتی دیگه؟
marvel2000
31-07-2013, 18:17
اقایون من یه مشکلی دارم برای سایتهای روسی با ای پی 95.128.245.0 شروع میشن ارور timed out میده.
زنگ زدم پشتیبانی میگن مشکل از سایت و ربطی به ما نداره...
حتی نمیتونم وارد سرورهای بازی های آنلاین بشم همهشون timed out میشن...
فایروالم رو هم چک کردم و فقط و فقط روی همین آی پی ها همین مشکل رو دارم.
از وقتی اینترنت مخابرات گرفتم هرز چندگاهی ایجوری می شد ولی این دفعه 3 روزه.
همهی سرورهای تورنتهای پر سرعت روی این آی پی ها سوارن...
امیدوارم بنونید کمکم کنید.
old_snake1370
31-07-2013, 19:46
اقایون من یه مشکلی دارم برای سایتهای روسی با ای پی 95.128.245.0 شروع میشن ارور timed out میده.
از ایننترنت دیسکانکت شو دوباره کانکت شو.اگر نشد چند بار این کار رو تکرار کن تا بیفتی روی یک رنج ip دیگه.
بعضی از ip های مخابرات از اینجور مشکلات عجیب غریب داره. ریکانکت شی gateway عوض میشه ممکنه اونها این مشکل رو نداشته باشن.
از ایننترنت دیسکانکت شو دوباره کانکت شو.اگر نشد چند بار این کار رو تکرار کن تا بیفتی روی یک رنج ip دیگه.
بعضی از ip های مخابرات از اینجور مشکلات عجیب غریب داره. ریکانکت شی gateway عوض میشه ممکنه اونها این مشکل رو نداشته باشن.
سلام
غیر از ریکانکت کردن راه دیگه ای برای شیفت کردن به یه رنج ایپی خاص هست؟
یه مدتی هست هروقت تو یه رنج ایپی خاص قرار میگیرم هم پینگ خوبه هم تایم اوت نیست
فقط مشکل اینه که هی باید ریکانکت کنم اونم تازگیا بعد چند بار انگار بن میشم برای چند دقیقه ارور میده و کانکت نمیشه
یکی در میون 691 و 721 میده
akharwarbaz
31-07-2013, 20:42
پینگ 3 روزه که کلا ترکیده داداش واسه همه همینطوره فک کنم !
Kianoosh
31-07-2013, 20:52
دوست عزیز من سایت fibaasia.net برام بدون تحریم شکن باز نمیشه!فیلتر نیستا تایم اوت میشه Oops! Google Chrome could not connect to fibaasia.net... هیچ ربطی به سایتهای مورد نظر شما نداره دی ان اس سرور و یا دیتا و ... مشکل داره الانم که این روت های جدید افتضاح هستندتو پینگ و تایم اوت !!
marvel2000
31-07-2013, 21:48
دوست عزیز من سایت fibaasia.net برام بدون تحریم شکن باز نمیشه!فیلتر نیستا تایم اوت میشه Oops! Google Chrome could not connect to fibaasia.net
... هیچ ربطی به سایتهای مورد نظر شما نداره دی ان اس سرور و یا دیتا و ... مشکل داره الانم که این روت های جدید افتضاح هستندتو پینگ و تایم اوت !!
به خدا من خودم موندم...
با سرویس وایمکس ایرانسل که کار میکنم به راحتی راه میده و کار میکنه...
فقط با این سرویس مخابراته که من بدبخت شدم.
راستی شما فکر میکنید چقدر طول بکشه این مشکل حل بشه.
درضمن ، ممنون به خاطر راهنماییتون.
mohammad_87
01-08-2013, 16:15
سلام دوستان
مخابرات معمولا چه ساعاتی سرعتش افت میکنه و چه ساعاتی خوبه؟
Pessimist
01-08-2013, 18:51
سلام دوستان
مخابرات معمولا چه ساعاتی سرعتش افت میکنه و چه ساعاتی خوبه؟
کلا برای هر منطقه فرق میکنه و دقیقا نمیشه یه چیز کلی گفت!
الان برای من از ساعت 10 صبح تا 12 شب سرعت افت میکنه و اصلا راضی کننده نیست!
سلام..
چند روزی هست که وقتی کانکت میشم میزنه invali iP doesnt exist..
ip رو اتومات هست ،چه ip,dns,,ای را دستی بدم ؟
سلام
دوستان خواهشا یه شرکتی معرفی کنن به من واسه دانلود شبانه
الان بهترین شرکت که تورنت محدود نکنه و شب تا صبح بشه دانلود کرد چهشرکتی هست؟
میگم پینگ و سرعت تو روز اصلا واسم مهم نیست فقط میخام دانلود شبانه اذیتم نکنن ممنون
...ALI...
02-08-2013, 13:57
بچه هایی که مخابرات دارند اوضاع پیگ چطوری؟ متغیر هست؟ مثل isp ها عصرا خراب می شه؟ 4.2.2.4 حدو.د چند هست و گوگل ...
ممنون می شه کسی جواب بذه
برای من از ساعت 6 تا 8 قطع شده بود
الان هم وصل شده سرعت دانلود داغونه
farshin.rezaei
02-08-2013, 19:51
روز قدس هست :n03:
Firebirds
02-08-2013, 20:29
صفحه می توانید باز بکنید آیا ؟!
aluminum
02-08-2013, 20:31
اوضاع منم مثل شماست...وقتی وصل شد فقط سایتهای داخلی رو باز میکرد ولی الان سایتهای مختلف رو بازی میکنه ولی خیلی کنده...دانلود هم که اصلا نمیشه کردزیر 10 کیلوبایته سرعت
magiteq1
02-08-2013, 20:33
برای من هم اینجوری شده سرعت با خارج یه دو سه ساعت فاجعه شده
اوضاع منم مثل شماست...وقتی وصل شد فقط سایتهای داخلی رو باز میکرد ولی الان سایتهای مختلف رو بازی میکنه ولی خیلی کنده...دانلود هم که اصلا نمیشه کردزیر 10 کیلوبایته سرعت
شما در حالت عادی و شرایط معمولی ماهی چند گیگ دانلود داری اگه 24 ساعت روز بزارید؟
من اگه 512 بگیرم سرعت متوسط دانلود چقدره ؟
یه 4-5 روز بود سرعت مخابرات عجیب خوب شده بود حتی سرورهای خارجی هم مثل داخلی ، از اون عجیب تر لینک های غیرمستقیم تک کانکشنه رو هم با حداکثر پهنای باند دانلود میکردم . امروز همونطور که چند پست بالاتر دوستان اشاره کردن چندلحظه نت قطع شد و بعد از وصل شدن لحظات اسفباری رو دارم تجربه میکنم ...
HeRcKoOl
02-08-2013, 21:08
سرعت منم داغونه :n21::n27::n14:
Kianoosh
02-08-2013, 21:19
بچه هایی که مخابرات دارند اوضاع پیگ چطوری؟ متغیر هست؟ مثل isp ها عصرا خراب می شه؟ 4.2.2.4 حدو.د چند هست و گوگل ...
ممنون می شه کسی جواب بذه
مرکز با مرکز فرق داره اگه شرایط خوب باشه 1 شب تا 10 صبح ممکنه پینگ زیر 100 هم داشته باشی حدود 100-200 ولی ساعات دیگه معمولا میره بالا و سرعت هم افت پیدا میکنه ...
شما در حالت عادی و شرایط معمولی ماهی چند گیگ دانلود داری اگه 24 ساعت روز بزارید؟
من اگه 512 بگیرم سرعت متوسط دانلود چقدره ؟
اگه 512 باشه /ماهی 20 تومن متوسط سرعت رو بگیریم 60 بدون نوسان قطعی و خاموش کردن کامپیوتر برق هم قطع نشه :دی 24*60*3600 که بهترین حالت تقریبا روزانه 5 گیگ ...
برای من هم وصله فعلا ولی پینگ 500+ و بالای 70% تایم اوت!!! سرعت افت کرده از 10 به 5 :n08:
به دلیل کمبود پهنای باند!! اینترنت یکم مختل شد و به اینترانت ملی تبدیل شد باشد که همگی رستگار شویم!:n09: و این قضیه هیچ ربطی به راهپیمایی هر سال باشکوه تر از پارسال روز جهانی قدس نداره!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
magiteq1
02-08-2013, 21:37
برای اولین بار که اینقدر افت سرعتم طول کشیده مثل اینکه ناجور سراسری کسی خبر نداره چه خبره؟ قدس تموم شد
سرعت 2 مگ بین 10 تا 40 کیلوبایت متغییره (با 10 تا فایل در حال دانلود)
از ساعت 7 شب اینطوری شده
ولی دانلود مثلا از سافت 98 خیلی خوبه و سرعت کامل میده
اون سرعت وسط برای سافت 98 هست
Abolfazl3007
02-08-2013, 21:56
سرعت دانلود من هم از سیاتهای ایرانی فقط خوبه ! بقیه نابوده !
dvb_hamed
02-08-2013, 22:16
در تهران سرویس حجمی میدن یا نه؟
ماهی 20 تومن میدیم که از اینترانت ملی استفاده کنیم.رسما هاست های خارج از ایران رو تعطیل کردن
mehryar1973
02-08-2013, 22:18
یه 4-5 روز بود سرعت مخابرات عجیب خوب شده بود حتی سرورهای خارجی هم مثل داخلی ، از اون عجیب تر لینک های غیرمستقیم تک کانکشنه رو هم با حداکثر پهنای باند دانلود میکردم . امروز همونطور که چند پست بالاتر دوستان اشاره کردن چندلحظه نت قطع شد و بعد از وصل شدن لحظات اسفباری رو دارم تجربه میکنم ...
سرعت منم داغونه :n21::n27::n14:
فرمایشات دوستان شدیدا تایید میشه،مخصوصا خوب شدن سرعت در چند روز گذشته و نابودی اون در امروز!!
سرعت دانلود 5 تا 10 با سرعت 512 از ساعت 7 اینجوری شده.فکر کنم کلا ترکیده
and-roid2
02-08-2013, 22:56
دوباره زیر ساخت دست بکار شد اینترنت رو زد خراب کرد!!
اولین کاری که کرده gatway های وب رو از اذربایجان به عمان تغییر داده و پینگ 8.8.8.8 که زیر 200 بود رفته بالای 450!!
اشکال نداره....فردا دولت اقای روحانی بکار میاد و دولت دهم علننا میره کنـــار![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم در دولت 11 به اینترنت اهمیت داده بشه
نامی جونم باید بره لالا......[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hosein_artist
02-08-2013, 23:04
دوستان چقدر باید خوش خیال باشیم که فکر کنیم کندی و تندی سرعت اینترنت در ایران به آقای x و یا y ارتباط دارد.
and-roid2
02-08-2013, 23:06
دوستان چقدر باید خوش خیال باشیم که فکر کنیم کندی و تندی سرعت اینترنت در ایران به آقای x و یا y ارتباط دارد.
پس به چه عاملایی از نظر شما مربوطه؟
magiteq1
02-08-2013, 23:28
دوباره زیر ساخت دست بکار شد اینترنت رو زد خراب کرد!!
اولین کاری که کرده gatway های وب رو از اذربایجان به عمان تغییر داده و پینگ 8.8.8.8 که زیر 200 بود رفته بالای 450!!
اشکال نداره....فردا دولت اقای روحانی بکار میاد و دولت دهم علننا میره کنـــار![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم در دولت 11 به اینترنت اهمیت داده بشه
نامی جونم باید بره لالا......[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 12.30 سرعتم درست شد پینک با 8.8.8.8 شده 130
arash_shk
03-08-2013, 00:04
دوستان سلام
وضعیت اینترنت مخابرات توی تهران واسه گیم آنلاین (بخصوص BF3 ) چطوره؟
PING شما توی سرورهای BF3 حدودا" چقدره ؟
راستی توی ایام معمولی که کندی و اختلال عمومی نداریم از 4.2.2.4 چه پینگی می گیرید با اینترنت مخابرات ؟
ممنون
امروز من با چند نفر همزمان صحبت کردم همگی فقط به سایتهای داخلی دسترسی داشتن و سایتهای خارجی تعطیل بود
اینکه در هفته گزشته کیفیت نت خوب شده بود تایید میشه به شکلی که بدون لگ میشد بازی کرد و فیلم دید
اما امروز ایمیلم نمیشد داد هنوزم ادامه داره
Kianoosh
03-08-2013, 00:26
گویا درست شد... البته مشکل پینگ روت های جدید باقیه!
پس به چه عاملایی از نظر شما مربوطه؟
پهنای باند ؟!:دی
به نگاه امنیتی و تهدید آمیزی که نسبت به اینترنت وجود داره مخصوصا بعد از جریان 88 کارایی های خاصی از اینترنت مشاهده شد که ددمنشانه بود:n08:
علی رغم اکثر کشورهای دنیا که اینترنت جز حقوق اولیه و یک چیزی عادی مثل خط تلفن ثابت یا تلفن همراه شده!به صورت فراگیر , ظریب نفوذ بالا و قیمت پایین و خدمات دهنده های فراوان اینجا به قول عزیزان شیر فلکه دست یک نهاد خاصه اون نهاد هم زیر نظر یک نهاد دیگست و اون نهاد دیگه زیر نظر یک نفر دیگست ... :n09:
بحث جنگ نرم و مبارزه خفن در فضای مجازی اواخر دولت خاتمی پیش اومد!! مال امروز نیست اون موقع فقط سایتهای پــورن و ... فیلتر میشدن و اینترنت هم به اون صورت فراگیر نبود و پرسرعت خیلی کم و بعد رسید به این دوره که موضوعات سیاسی و ... هم اضافه شد ابزار های مخابراتی , شنود و ... از برادر چین خریداری شد فله ای همه سایتها فیلـتر میشن دسترسی به سرورهای خارج از کشور سخت و گاهی غیر ممکن میشه تلاشهای برای هـک ایمیل و ... که یه وقت دژمن درون جوانان نفوذ نکنه که خطرناک است!:n09:
به قول این گزارش ها ایران یک اینترنت مخفی داره و از نظر سرعت هم آخر نباشیم تو 10 تای آخریم!!کم الکی نیست لقب دشمن اینترنت!:n24:
تا وقتی قانون این باشه که سرعت 1 مگا بیت نامحدود به 16 کیلوبایت هم برسه مشکلی نداره!! و یا هنوز سرویسهای سرعت پایین و حجمی ارائه بشه نهادهایی مثل کمیته مصادیق و فیلتـرینگ (به این شکل) و شورای عالی فضای مجازی(باز تاسیس به دستور یه نفر!) وجود داشته باشن که یک پکت از اینجا بخواد بره سرور گوگل از n تا فایروال و ... باید رد بشه پویش بشه همین آش و همین کاسه ست!نه به روحانی ربط داره نه به بیژن و کامبیز شاید کمی بهتر بشه ولی متحول نمیشه مثل اقتصاد مثل فرهنگ و ... :n07:
اینم اضافه کنم امنیت یک کشور یه چیزایی رو ایجاب میکنه ولی هیچ جای دنیا جز کره شمالی و سوریه و ... انقرد محدودیت و مشکل درست نمیکنن به بهانه امنیت!!امریکا قویترین تجهیزات و بروزترین فناوری های جاسوسی و شنود رو داره در راستای اصلا نه فقط امنیت داخلیش بلکه استکبار و اینها!
از پروژه PRISM که افشا شده حتما شنیدید ولی همه اینها باعث نمیشه سرعت و کیفیت اینترنتشون پایین باشه یا دسترسی محدود داشته باشن!!!:n06:
این مشکل موقتی هم چند ساعت دیگه برطرف میشه عوامل اصلی رو همه یادشون میره ما عادت کردیم به پینگ 100 بگیم عالی وگرنه شوخیه یا سرعت مثلا 200 کیلو بایت برامون رویایی هست در حالی که تو میانگین جهانی و منطقه ای خنده داره...
حالا برای اینکه بچه ها ناراحت نشن جا داره مراسم گودبای پارتی وزیر محترم نامی رو برگزار کنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا خیلی زحمت کشید تو این مدت کم اثراتش رو میبینیم!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و چندین مصاحبه خفن هم داشت که تا هفته ها روابط عمومی وزارت جلوگیری از ارتباطات مشغول ماست مالیش بود :biggrin:
بای بای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن: البته خیلی خوش حال نشید تو ایران مسئولین نه به وجود میان و نه از بین میرن بلکه از پستی به پست دیگه منتقل میشن!
توی این هفته بهتر شده بود ولی باز وسط روز کلی تایم اوت میگیرم ولی پینگ نسبت به چند ماه گذشته خیلی پایین اومده
کیانوش جان یه تریس میذاری ؟
Kianoosh
03-08-2013, 03:15
توی این هفته بهتر شده بود ولی باز وسط روز کلی تایم اوت میگیرم ولی پینگ نسبت به چند ماه گذشته خیلی پایین اومده
کیانوش جان یه تریس میذاری ؟
برای من برعکسه :دی قبلا بین 100 تا 200 بود rosetelecom این چند وقت شده بود 300-400 روت هم لندن/واشنگتن!
الان که 4 صبحه همیشه این ساعت خوبه ولی بیا :
mehdig20
03-08-2013, 04:17
بچهها گوگل رو راحت باز میکنید یا نه؟
مدتیه که من از هر ده بار به زور ی بار میتونم بازش کنم:confused:
کلا بگیر نگیر داره,و واقعا اذیت میشم,یاهو هم که ضعیفه!
با مرورگرهای مختلف هم امتحان میکنم فایده نداره,البته حس میکنم وقتی از قندشکن استفاده میکنم بهتر میشه!
این مشکل از چیه؟ اینترنت مخابرات اینجوریه یا کل ایران الان اینجوری شده؟
arash_shk
03-08-2013, 08:31
دوستان سلام وضعیت اینترنت مخابرات توی تهران واسه گیم آنلاین (بخصوص BF3 ) چطوره؟
PING شما توی سرورهای BF3 حدودا" چقدره ؟
راستی توی ایام معمولی که کندی و اختلال عمومی نداریم از 4.2.2.4 چه پینگی می گیرید با اینترنت مخابرات ؟
ممنون
قصد خرید سرویس 128 یا 256 مخابرات برای هدف گیم آنلاین رو دارم :n19:
دوستان یه راهنمایی میدین که ping زیر 200 یا 250 و تقریبا ثابت میشه از نت مخابرات واسه bf3 و یا سایر گیمها گرفت ؟ ( البته در مواقعی که نت اختلال عمومی نداره ها )
ممنون
فقط اگه سریعتر بگید عالی میشه :n12:
Ashkan_crash
03-08-2013, 09:28
قصد خرید سرویس 128 یا 256 مخابرات برای هدف گیم آنلاین رو دارم :n19:
دوستان یه راهنمایی میدین که ping زیر 200 یا 250 و تقریبا ثابت میشه از نت مخابرات واسه bf3 و یا سایر گیمها گرفت ؟ ( البته در مواقعی که نت اختلال عمومی نداره ها )
ممنون
فقط اگه سریعتر بگید عالی میشه :n12:
سلام دوست عزیز
حقیقتش از لحاظ پینگ پایین ترین پینگ مال مخابراته(صبحا من 90 هم دارم از 4.2.2.4) اما ببین اکثر اوقات تایم اوت به شدت بالاست که تو گیم می شه پکت لاست و خیلی از اوقات هم کندی و قطعی داره خلاصه انتخاب با خودته
arash_shk
03-08-2013, 10:41
سلام دوست عزیز
حقیقتش از لحاظ پینگ پایین ترین پینگ مال مخابراته(صبحا من 90 هم دارم از 4.2.2.4) اما ببین اکثر اوقات تایم اوت به شدت بالاست که تو گیم می شه پکت لاست و خیلی از اوقات هم کندی و قطعی داره خلاصه انتخاب با خودته
مرسی از جوابت
خب این حالت دقیقا برعکس عملکرد وایمکسه که من دارم
من پینگم نزدیک 300 تقریبا" ثابته که برای گیم فوق العاده نامناسبه
ولی در ازاش تایم اوت و قطعیم کمتره (البته جدا از ایامی که تصادفا" نهنگ و خرچنگ و بر و بچه های باب اسفنجی به کابل جاسک حمله میکنن و ... :n02:)
جالبه بخاطر همین پینگ بالام، توی گیم Aim گیری میکنم همینکه میخوام شلیک کنم می بینم طرف غیب شده !
توی سرورهای BF3 پینگ تایم فرنگی ها رو که می بینم همه زیر 50 هستند !! :n28:
آدم دلش میخواد در کمال فلاکت خودش رو suicide کنه بره دنبال کارش !!! :n27:
old_snake1370
03-08-2013, 11:01
مرسی از جوابت
خب این حالت دقیقا برعکس عملکرد وایمکسه که من دارم
من پینگم نزدیک 300 تقریبا" ثابته که برای گیم فوق العاده نامناسبه
ولی در ازاش تایم اوت و قطعیم کمتره (البته جدا از ایامی که تصادفا" نهنگ و خرچنگ و بر و بچه های باب اسفنجی به کابل جاسک حمله میکنن و ... :n02:)
جالبه بخاطر همین پینگ بالام، توی گیم Aim گیری میکنم همینکه میخوام شلیک کنم می بینم طرف غیب شده !
توی سرورهای BF3 پینگ تایم فرنگی ها رو که می بینم همه زیر 50 هستند !! :n28:
آدم دلش میخواد در کمال فلاکت خودش رو suicide کنه بره دنبال کارش !!! :n27:
در ضمن سرعت آپلود 128 رو روی 95 کیلوبیت میبندن!:n27: اگر برای گیم میخوای حداقل 512 بگیر.
Firebirds
03-08-2013, 11:28
چرا اسم تاپیک را از سرویس ADSL مخابرات تهران به اینترنت استان تهران عوض کردید ؟
قطعا در این اقدماتون در زمینه شفاف شدن و رفع ابهام نبود....
برای من برعکسه :دی قبلا بین 100 تا 200 بود rosetelecom این چند وقت شده بود 300-400 روت هم لندن/واشنگتن!
الان که 4 صبحه همیشه این ساعت خوبه ولی بیا :
برای من فقط 1 روز telianet بود یعنی دقیقا از مسیری که الان نت تو گذشته واقعا راضی کننده بود ولی الان دوباره برگشت به روس تلکام روز از نو روزی از نو وسط روز یه کوله بار تایم اوت دارم و با اینترنت 1 مگ 60-70 دان میکنم به غیر از نصف شبا
Pessimist
03-08-2013, 12:48
خب از دیروز تا حالا افت وحشتناک سرعت داشتیم یه سه چهار ساعتی هم واسه من قطع بود اصلا!
من همش با خودم کلنجار میرفتم که چرا یه دفعه ای انقدر سرعت افت کرده بعد رفتم تقویم رو نگاه کردم دیدم بــــــــلــــــه روز ق.د.س:n02: به خاطر همین کلا سرعت اومده پایین!
مخابرات 1 مگ وضعیت اسفبار میخوام کلمو بزنم تو مانیتور!
راستی الان 512 مخابرات هم افت سرعتی که این چند مدته پیش اومده رو داره یا نه؟
mohammad_87
03-08-2013, 13:20
خب از دیروز تا حالا افت وحشتناک سرعت داشتیم یه سه چهار ساعتی هم واسه من قطع بود اصلا!
من همش با خودم کلنجار میرفتم که چرا یه دفعه ای انقدر سرعت افت کرده بعد رفتم تقویم رو نگاه کردم دیدم بــــــــلــــــه روز ق.د.س:n02: به خاطر همین کلا سرعت اومده پایین!
بخاطر اون نبوده.میگن بخاطر تغییر مسیر اینترنت ایران از آذربایجان به عمان هستش
Pessimist
03-08-2013, 14:06
بخاطر اون نبوده.میگن بخاطر تغییر مسیر اینترنت ایران از آذربایجان به عمان هستش
من که اینجوری فکر نمیکنم!
این همه مدت رو ول کردن حالا دقیقا دم دمای روز قدس تغییر مسیر دادن:n09:
aluminum
03-08-2013, 14:06
الان وضعیتم بازم خرابه و سرعت 4 تا فایل با 16 کانکشن 1 کیلو بایته:n28:
واقعا هیج کاری نمیشه کردا صفحه اسپید تست باز نمیشه
به خدا صبح 1 مگ کردم دیدم سرعت شد 25 کیلو بایت بر ثانیه دئست داشتم فحششون بدم
دارن دزدی میکنن تو روز روشن
واقعا هیج کاری نمیشه کردا صفحه اسپید تست باز نمیشه
به خدا صبح 1 مگ کردم دیدم سرعت شد 25 کیلو بایت بر ثانیه دئست داشتم فحششون بدم
دارن دزدی میکنن تو روز روشن
قبلا چه سرعتی داشتی؟ اون هم این چند مدته افت سرعتی که جدیدا مخابرات پیدا کرده رو داشت؟
قبلا چه سرعتی داشتی؟ اون هم این چند مدته افت سرعتی که جدیدا مخابرات پیدا کرده رو داشت؟
ببین الان 3 یا 4 ماهه که سرویس 1 مگ 2 مگ که که میگیرم دانلود از 130 استارنت میخوره واسه 1 مگ بعد همین جوری میاد پیایین رو 60 اینا فیکس میشه
2 مگ هم که میکیرم از 240 استارت میخوره رو 100 فیکس میشه
یه خط در میون هم که تایم اوت دارم
فعلا وضعیت اینجوریه
Algo.Bits
03-08-2013, 15:51
پهنای باند ؟!:دی
به نگاه امنیتی و تهدید آمیزی که نسبت به اینترنت وجود داره مخصوصا بعد از جریان 88 کارایی های خاصی از اینترنت مشاهده شد که ددمنشانه بود:n08:
علی رغم اکثر کشورهای دنیا که اینترنت جز حقوق اولیه و یک چیزی عادی مثل خط تلفن ثابت یا تلفن همراه شده!به صورت فراگیر , ظریب نفوذ بالا و قیمت پایین و خدمات دهنده های فراوان اینجا به قول عزیزان شیر فلکه دست یک نهاد خاصه اون نهاد هم زیر نظر یک نهاد دیگست و اون نهاد دیگه زیر نظر یک نفر دیگست ... :n09:
بحث جنگ نرم و مبارزه خفن در فضای مجازی اواخر دولت خاتمی پیش اومد!! مال امروز نیست اون موقع فقط سایتهای پــورن و ... فیلتر میشدن و اینترنت هم به اون صورت فراگیر نبود و پرسرعت خیلی کم و بعد رسید به این دوره که موضوعات سیاسی و ... هم اضافه شد ابزار های مخابراتی , شنود و ... از برادر چین خریداری شد فله ای همه سایتها فیلـتر میشن دسترسی به سرورهای خارج از کشور سخت و گاهی غیر ممکن میشه تلاشهای برای هـک ایمیل و ... که یه وقت دژمن درون جوانان نفوذ نکنه که خطرناک است!:n09:
به قول این گزارش ها ایران یک اینترنت مخفی داره و از نظر سرعت هم آخر نباشیم تو 10 تای آخریم!!کم الکی نیست لقب دشمن اینترنت!:n24:
تا وقتی قانون این باشه که سرعت 1 مگا بیت نامحدود به 16 کیلوبایت هم برسه مشکلی نداره!! و یا هنوز سرویسهای سرعت پایین و حجمی ارائه بشه نهادهایی مثل کمیته مصادیق و فیلتـرینگ (به این شکل) و شورای عالی فضای مجازی(باز تاسیس به دستور یه نفر!) وجود داشته باشن که یک پکت از اینجا بخواد بره سرور گوگل از n تا فایروال و ... باید رد بشه پویش بشه همین آش و همین کاسه ست!نه به روحانی ربط داره نه به بیژن و کامبیز شاید کمی بهتر بشه ولی متحول نمیشه مثل اقتصاد مثل فرهنگ و ... :n07:
اینم اضافه کنم امنیت یک کشور یه چیزایی رو ایجاب میکنه ولی هیچ جای دنیا جز کره شمالی و سوریه و ... انقرد محدودیت و مشکل درست نمیکنن به بهانه امنیت!!امریکا قویترین تجهیزات و بروزترین فناوری های جاسوسی و شنود رو داره در راستای اصلا نه فقط امنیت داخلیش بلکه استکبار و اینها!
از پروژه PRISM که افشا شده حتما شنیدید ولی همه اینها باعث نمیشه سرعت و کیفیت اینترنتشون پایین باشه یا دسترسی محدود داشته باشن!!!:n06:
این مشکل موقتی هم چند ساعت دیگه برطرف میشه عوامل اصلی رو همه یادشون میره ما عادت کردیم به پینگ 100 بگیم عالی وگرنه شوخیه یا سرعت مثلا 200 کیلو بایت برامون رویایی هست در حالی که تو میانگین جهانی و منطقه ای خنده داره...
حالا برای اینکه بچه ها ناراحت نشن جا داره مراسم گودبای پارتی وزیر محترم نامی رو برگزار کنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا خیلی زحمت کشید تو این مدت کم اثراتش رو میبینیم!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و چندین مصاحبه خفن هم داشت که تا هفته ها روابط عمومی وزارت جلوگیری از ارتباطات مشغول ماست مالیش بود :biggrin:
بای بای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن: البته خیلی خوش حال نشید تو ایران مسئولین نه به وجود میان و نه از بین میرن بلکه از پستی به پست دیگه منتقل میشن!
ای بابا شما چرا انقدر قدر نشناسین! مگه یادتون نیست لنگر کشتیهای خلیج فارس کابلهای اینترنت رو پاره میکردن و این بنده خدا همیشه مجبور بود لنگ به کمر ببنده و پاچه هاشو بالا بزنه و بره سیمها رو وصل کنه، مدارکشم موجوده:
aluminum
03-08-2013, 19:00
نمیدونم دوستان شما هم این مشل رو دارید یا نه ولی من اصلا نمیتونم فایلی رو دانلود کنم
حالا که سرعت خوب شده هر فایلی رو برای دانلود میزارم به اخرش که میرسه دانلودش متوقف میشه و باید از اول شروع کنه:n03:
and-roid2
03-08-2013, 19:07
نمیدونم دوستان شما هم این مشل رو دارید یا نه ولی من اصلا نمیتونم فایلی رو دانلود کنم
حالا که سرعت خوب شده هر فایلی رو برای دانلود میزارم به اخرش که میرسه دانلودش متوقف میشه و باید از اول شروع کنه:n03:
اگر دانلود روی 99 درصد متوقف میشه مشکل از isp هست...
تغییر ip بدی درست میشه!
اگر دانلود روی 99 درصد متوقف میشه مشکل از isp هست...
تغییر ip بدی درست میشه!
مربوط به isp نیست که! همه جا میگن این مشکل به internet download manager برمیگرده. نسخه نرم افزار و ترجیحا کرکش رو عوض کن درست میشه.
magiteq1
03-08-2013, 19:45
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Pessimist
03-08-2013, 19:52
خب به سلامتی ا ....ن کلا رفت پی کارش و باید ببینیم اینترنت این مملکت بهتر میشه یا نه! تو این هشت سال چه خون دل ها که نخوردیم !:n03:
به امید روزی که همه ی بچه های اینجا از وضعیت اینترنت راضی باشن!:n12:
and-roid2
03-08-2013, 19:59
مربوط به isp نیست که! همه جا میگن این مشکل به internet download manager برمیگرده. نسخه نرم افزار و ترجیحا کرکش رو عوض کن درست میشه.
من که به چنین مشکلی بر نخوردم اما دوستانی که اسیاتک بودن وقتی به چنین مشکلی برمیخوردن میگفتن با قندشکن دانلود کامل میشه!!
mohammad_87
03-08-2013, 21:53
من که به چنین مشکلی بر نخوردم اما دوستانی که اسیاتک بودن وقتی به چنین مشکلی برمیخوردن میگفتن با قندشکن دانلود کامل میشه!!
هم ممکنه از idm باشه و هم ممکنه از isp باشه بخصوص سرویسهایی که ساعات رایگان دارند در اون ساعات این مشکل بیشتر بوجود میاد.خودم این تجربه رو یه مدت با مبین نت و فقط در ساعات رایگان داشتم.
اما ابتدا باید از آخرین ورژن idm استفاده شود.
با مخابرات چنین مشکلی ندارم.
----------------------------
آیا دفعات تغییر طرح محدودیت داره؟
آیا مخابرات کاربران پر مصرف رو محدود میکنه؟
Abolfazl3007
03-08-2013, 23:31
چرا اینترنت اینجوری ده ؟!؟! نصف بیشتر سایتها رو نمیتونم باز کنم - فقط با فیل کش باز میشن !!
سلام. دوستان یه سوال داشتم، می خواستم بدونم اگر برای مثلا 10 روز از طریق اینترنت سرعت اینترنتم رو 1 مگ بکنم (الان 256 هست، قبلا 512 هم داشتم) نحوه محاسبه هزینش چجوری میشه؟ همین 10 روز رو 1 مگ حساب میکنن یا کل ماه رو؟ ممنون.
Pessimist
04-08-2013, 08:35
سلام. دوستان یه سوال داشتم، می خواستم بدونم اگر برای مثلا 10 روز از طریق اینترنت سرعت اینترنتم رو 1 مگ بکنم (الان 256 هست، قبلا 512 هم داشتم) نحوه محاسبه هزینش چجوری میشه؟ همین 10 روز رو 1 مگ حساب میکنن یا کل ماه رو؟ ممنون.
به احتمال زیاد همون یه ماه رو حساب میکنن!
brothers000
04-08-2013, 12:45
سرویس 256 مخابرات مرکز کـاشـانی
سرور داخلی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سرور خارجی :
دیگه نتایج خودش توضیح کاملی بر وضع فعلیه !
البته این سوال خیلی وقته ذهن من رو هم مشغول کرده
متاسفانه دوستانی هم که تجربه تغییر پهنای باند رو داشتن هم توضیحی در این مورد ندادن
ولی قاعدتا هزینه باید نسبت به تعداد روزهای استفاده شده سنجیده بشه نه اینکه یک ماه یا دوره ی کامل رو حساب کنن !
که البته انصاف عزیزان محترم مخـابرات قبلا بارها به اثبات رسیده !
Kianoosh
04-08-2013, 13:54
البته این سوال خیلی وقته ذهن من رو هم مشغول کرده
متاسفانه دوستانی هم که تجربه تغییر پهنای باند رو داشتن هم توضیحی در این مورد ندادن
ولی قاعدتا هزینه باید نسبت به تعداد روزهای استفاده شده سنجیده بشه نه اینکه یک ماه یا دوره ی کامل رو حساب کنن !
که البته انصاف عزیزان محترم مخـابرات قبلا بارها به اثبات رسیده !
تا جایی که اطلاع دارم بعد از تغییر هر چند روزی که با سرعت قبلی داشتید محاسبه میشه و باقیش تا انتهای دوره سرعت جدید کل دوره رو با سرعت جدید حساب نمیکنن !
من یه بار از خود پشتیبانی پرسیدم گفت هر کدوم رو هر چقدر استفاده کنید همونقدر حساب میشه مثلا 10 روز سرعت 1 بعلاوه 20 روز سرعت 256، ولی از اونجایی که این پشتیبانی ها گاهی اوقات خیلی گیج میزنند خیلی اعتباری به این صحبتش نیست! گفتم شاید شما عملا تجربه کرده باشید ازتون بپرسم.
تا جایی که اطلاع دارم بعد از تغییر هر چند روزی که با سرعت قبلی داشتید محاسبه میشه و باقیش تا انتهای دوره سرعت جدید کل دوره رو با سرعت جدید حساب نمیکنن !
متوجه نشدم منظورتون رو.
magiteq1
04-08-2013, 14:32
همون 10 روز رو محاسبه میکنن من یه 10 روزی از 2m استفاده کردم دوباره تغییر دادم الان هم که هزینه اش اومده همون 10 روز حساب کردن
الان وضعیتتون چطوریه دوستانی که یه مگ دارن میتونن در روز پهنای باند 130 رو پر کنن ؟
اینم وضعیت 512 ما
Pessimist
04-08-2013, 15:41
الان وضعیتتون چطوریه دوستانی که یه مگ دارن میتونن در روز پهنای باند 130 رو پر کنن ؟
اینم وضعیت 512 ما
آره از صبح تا حالا با 130 دارم دان میکنم فعلا که وضعیت بهتر شده باید دید ادامه پیدا میکنه یا نه!
آره از صبح تا حالا با 130 دارم دان میکنم فعلا که وضعیت بهتر شده باید دید ادامه پیدا میکنه یا نه!
من دیروز تبدیل کردم به 1 مگ دیدم سرعت از 130 شروع میشد میرسید به 30 کیلو باید یه ساعت بعدش بردمش رو همون 512
masoud_9861
04-08-2013, 16:11
سرعت دانلودش خوبه ولی پینگ خیلی بدی داره
باز دارن برای قند شکن یه خوابی میبنن که اینجوری شده
من با شاتل هیچ مشکلی ندارم تو ارتباط
ولی مخابرات تو بازی آنلاین بعد از یک دقیقه قطع میشه و time out میشه کلا
mohammad.2mt
04-08-2013, 17:04
دوستان کسی نمیدونه دکتر محمود واعظی در مورد فیلترینگ و سرعت نت چیزی گفته یا نه؟ :n02:
ظاهرا بیشتر تو کار سیاست هستن تا مخابرات امیداورم وزارت ارتباطات سیاسی نشه :n13:
پیشنهاد میکنم به این تایپیک یه نظرسنجی در مورد رضایت کاربران اینترنت مخابرات اضافه بشه.
mohammad_87
04-08-2013, 21:41
آیا دفعات تغییر طرح در یک دوره،محدودیت داره؟
آیا مخابرات کاربران پر مصرف رو محدود میکنه؟
HeRcKoOl
04-08-2013, 22:53
آیا دفعات تغییر طرح در یک دوره،محدودیت داره؟
آیا مخابرات کاربران پر مصرف رو محدود میکنه؟نه محدودیت نداره
Kianoosh
04-08-2013, 23:21
پینگ::n09:
:n19:
متوجه نشدم منظورتون رو.
یعنی هر دوره که هزینه میاد روی قبض هر تعداد روزی که با مثلا سرعت 512 باشه با تعرفه 512 محاسبه میشه و باقیش تا پایین دوره با 1 مگ !
راستی چرا نام مخابرات کلا حذف شده ... ما از استان تهران اینترنت نمیگیریم! از شرکت مخابرات استان تهران (TCT) میگیریم !! :n10:
پینگ::n09:
راستی چرا نام مخابرات کلا حذف شده ... ما از استان تهران اینترنت نمیگیریم! از شرکت مخابرات استان تهران (TCT) میگیریم !! :n10:
دقیقا با کیانوش جان 100% موافق ام اینجا اینترنت مخابرات تهرانه نه اینترنت استان نهران خواهشا مسولین انچمن پیگیری کنن
اینم اینترنت 1 مگ ساعت 2:38 شب
Algo.Bits
05-08-2013, 01:50
دوستان کسی نمیدونه دکتر محمود واعظی در مورد فیلترینگ و سرعت نت چیزی گفته یا نه؟ :n02:
ظاهرا بیشتر تو کار سیاست هستن تا مخابرات امیداورم وزارت ارتباطات سیاسی نشه :n13:
نه اتفاقا وزیر ارتباطات تو ایران تنها کاری که باید خوب بلد باشه شنا کردن و پاچه شلوار بالا زدن و لنگ به کمر بستنه، همونجوری که میدونید لنگر های کشتیها توی خلیج فارس همیشه میخورن به کابلهای اینترنت (فقط هم به کابلهای ایرانا بقیه کشورا نه، فقط هم مواقع خاص ها مثلا نزدیک انتخاااا....و اینا) البته این کشتی ها مال شیطان بزرگ اند که میخوان مردم ما رو از داشتن اینترنت محروم کنند بالاخره اینم یه جور تهاجم فرهنگیه دیگه!، طفلک وزیر قبلی که انقدر رفت تو خلیج فارس این سیما رو بهم وصل کرد همیشه شلوراش خیس بود!
ولی از شوخی گذشته فکر کنم پهنای باند ها رو زیاد کنند اوایل البته، بعد یه مدت هم دوباره سرعتها به شدت بیاد پایین و به بهانه های مختلف(از قبیل افزایش قیمت پهنای باند بین المللی و حملات سایبری) سرعت اینترنت رو کند کنن و در عوض سرعت اینترانت داخلی رو خیلی خوب کنند جوری که اکثرا برن سمت اینترانت پر سرعت و ارزون و رفته رفته اینترنت ملی رو جا بندازند، ملت هم که کلا مچکریم
Firebirds
05-08-2013, 09:07
دوستان گوگل مپ رو زدن از کار انداختن ؟
and-roid2
05-08-2013, 09:16
دوستان گوگل مپ رو زدن از کار انداختن ؟
نوین نت باز شد...
HeRcKoOl
05-08-2013, 10:20
نوین نت باز شد...برا منم بار شد
بچه هایی که از مخابرات دارن یه تست بذارن ببینیم وضعیت در چه حاییه
برای ما که همچنان کنده و تغییری نکرده
old_snake1370
05-08-2013, 11:41
بچه هایی که از مخابرات دارن یه تست بذارن ببینیم وضعیت در چه حاییه
برای ما که همچنان کنده و تغییری نکرده
البته یه هفته است که اینجوری شده. قبلش له بود.
گوگل مپز هم باز میشه.
{sahand}
05-08-2013, 12:45
512
داخلی:
خارجی:
البته تو استفاده به مراتب بدتره، تو هفته گذشته فقط چند ساعت خوب شد، البته خوب به معنی ارتباط داخلی، خارجی که بیشتر از یه ساله ترکیده.
البته یه هفته است که اینجوری شده. قبلش له بود.
گوگل مپز هم باز میشه.
توی کل روز اصلا افت ندارید ؟
Ashkan_crash
05-08-2013, 14:57
سرویس 512 مخابرات کرج(فردیس شهید صدوقی)
سرور خارجی:
masoud_9861
05-08-2013, 14:58
من تا هفته ی قبل سرعتم خوب بود ولی این هفته ترکید یهدفعه
وضعیت سرعت و پکت لاس بهتر شده ولی به جاش پینگ به طرز عجیبی رفته بالا (4.2.2.4 شده نزدیک 700!!)
اینا چکار میکن، خیلی باحالن، هر روز یه سیخی میزنن.:n02:
old_snake1370
05-08-2013, 19:46
توی کل روز اصلا افت ندارید ؟
تا هفته پیش سرعتم ظهر به بعد به 10 کیلوبایت میرسید! ولی این یه هفته وضعیت قابل قبول بوده. (البته جمعه رو فاکتور گرفتم!)
اگر همیشه همینطور باشه من راضیم:n02: ولی فک نکم دائمی باشه...:n03:
اینم تست الآن :
تا هفته پیش سرعتم ظهر به بعد به 10 کیلوبایت میرسید! ولی این یه هفته وضعیت قابل قبول بوده. (البته جمعه رو فاکتور گرفتم!)
اگر همیشه همینطور باشه من راضیم:n02: ولی فک نکم دائمی باشه...:n03:
اینم تست الآن :
شما که وضعیت عالی دارین بقیه هم مشکل هاشون برطرف شده ؟
mohammad_87
05-08-2013, 22:53
شما که وضعیت عالی دارین بقیه هم مشکل هاشون برطرف شده ؟
من تازه سرویس گرفتم.نوسان داره.تست هم میگیرم سرور خارجی گاهی اوقات افتضاحه.
چرا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای من باز نمیشه اما http راحت میره.
دوستان این رو میتونید باز کنید؟
چرا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای من باز نمیشه اما http راحت میره.
از این استفاده کن74.125.138.147
Kianoosh
05-08-2013, 23:46
یه سری سرورها اصلا قابل دسترس نیستن پینگ نزدیک 1000!!:n21:
جالبه بعد از استفاده از تحریم شکن اینطوری میشه!!!:n09:
mohammad_87
06-08-2013, 01:24
از این استفاده کن74.125.138.147
این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش یا http ؟
این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش یا http ؟
این http هست من هم با مبین نت استفاده کردم هم مخابرات جواب داده
این ادرسی که نوشتی راحت باز شد
V4mpire-
06-08-2013, 14:36
سلام ...
دوستان کسی از اسیاتک سرویس داره ؟
لطفا یه تست بزارید اگه میشه ...
ممنون
mohammad_87
06-08-2013, 15:56
این http هست من هم با مبین نت استفاده کردم هم مخابرات جواب داده
همون لینک خودم رو وقتی s رو پاک مینم میاد.ولی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعضی وقتها باز میشه بعضی وقتها نه یعنی در حال لود میمونه.
البته جیمیل با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز میشه.
hesamsnake
06-08-2013, 17:32
چرا انقدر پینگ افتضاحه همش رو 300-400 ؟ کی درست میشه؟ علتش چیه؟
امشب کلا افتضاحه :n03:
خدا به خیر کنه
HeRcKoOl
07-08-2013, 00:30
برا منم داغونه:n28:
صفحه باز نمیکنه
Kianoosh
07-08-2013, 01:45
در ساعات طلایی , هیچ تحریم شکنی کار نمیکنه!! hss و kerio , ....
فکر کنم صبح دولتمون داره میدمه!!:n09:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم تعطیله!:n21:
mohammad_87
07-08-2013, 02:13
پینگ رفت رو 200 با تایم اوت
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=224ms TTL=48
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=226ms TTL=48
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 224ms, Maximum = 226ms, Average = 225ms
Kianoosh
07-08-2013, 03:36
پینگ رفت رو 200 با تایم اوت
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=224ms TTL=48
Request timed out.
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 224ms, Maximum = 226ms, Average = 225ms
یه trace بگیر مسیرت لندن شده!؟افتضاحه پینگ و تایم اوت 10 بارم دی سی کردم همین مسیره باز ...:n21:
:n03:
بدون شرح !!؟
تست سرعت اینترنت یک مگابیت مخابرات تهران با سروری در غرب امریکا
در ساعت 6:35 صبح چهارشنبه 16 مرداد 1392 / 7 آگوست 2013
سرعت دانلود: 1141 کیلوبیت بر ثانیه
سرعت آپلود: 229 کیلوبیت بر ثانیه
پینگ: 281 میلیثانیه
شیر اینترنت را در ساعاتی که همه خوابند، باز میکنند، اما در دیگر ساعات روز افتضاح است!
نکته جالب سرعت بسیار پایین «آپلود» هست. در حالی که دانلود و آپلود هر دو میباید یک مگابیت میبود.
Kianoosh
07-08-2013, 08:04
بدون شرح !!؟
شرح:این آمار غرورانگیز فقط میانگین سرعته! چقدر از این پهنای باند بین الملل رو سازمان هایی مثل صدا و سیما, وزارت خفن بــوق , دانشگاه ها و ... استفاده میکنن و چقدر رو کاربرای عادی!؟ حجم محدود پینگ و جیتر افتضاح فیلتـرینگ و ... که همگی فاکتورهای مهم کیفیت هستند نادیده گرفته شدن!:thumbsdow
ایران 1404 قراره سرعت اینترنت هم اول باشیم تو منطقه :n08:نکته با مزه اینه که سوریه تو وضعیت جنگ داخلی سرعت اینترنتش از ما بیشتره!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]برنامه ها و الویت های وزیر جدید در حوزه اینترنت تو 4 بخش خلاصه شدن :
1-افزایش پهنای باند اینترانت ملی
2-افزایش بیشتر پهنای باند اینترانت ملی :n20:
3-افزایش خیلی خیلی بیشتر پهنای باند اینترانت ملی :n19:
4-تعطیل کردن اینترنت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:thumbsup:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] HJSDmVpFK1RWAEG44bzKTjP8QU
تست دوباره تنها با اختلاف سه ساعت برای نشان دادن کمفروشی مخابرات تهران:
تست سرعت اینترنت یک مگابیت مخابرات شهر تهران با سروری در غرب امریکا
در ساعت 9:39 صبح چهارشنبه 16 مرداد 1392 / 7 آگوست 2013
سرعت دانلود: 78 کیلوبیت بر ثانیه
سرعت آپلود: 173 کیلوبیت بر ثانیه
پینگ: 320 میلیثانیه
به هر کسی در دنیا این اختلاف فاحش، آن هم در فاصله سه ساعته را نشان دهید، یا خودش را میکشد یا به قصد ادب کردن بانیان این افتضاح، بدون فوت وقت اقدام میکند.
اما ما نشستهایم و به جای اتحاد برای اعتراض ِبه حق در مورد این کمفروشی، فکر میکنیم سیاستهای کلی با تغییر وزیر، اصلاح میشوند...
Kianoosh
07-08-2013, 10:15
به هر کسی در دنیا این اختلاف فاحش، آن هم در فاصله سه ساعته را نشان دهید، یا خودش را میکشد یا به قصد ادب کردن بانیان این افتضاح، بدون فوت وقت اقدام میکند.
با این غلظتی که گفتی بدون فوت وقت اقدام کنی نتیجش با خودکشی یکی میشه ها!:n09: اینجا ایرانه با آزادی مطلق ... باز خوبه اون 8 ساعت رو داری الان نزدیکه 2 هفته ست برای من کل روز پینگ 300-400 تایم اوت و سرعت همون فاجعه قبلی (تک کانکشن/سرور خارجی)
لکن دلخوش به این مقدار نباشید :n19:
بد نیست اینترنت ایران رو جدای از منطقه با چند کشور تراز اول دنیا هم مقایسه کنیم::n02:
شانسی رنگمون هم بنفش شد چه جالب!!:n09:
به به عجب پیشرفتی!! قله های عزت و اقتدار ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
gateway هم عوض نمیشه با این پینگ مسخره:n21:
...ALI...
07-08-2013, 13:00
پینگ بعضی جاها خوب مونده ولی بعضی جاها خرابه.
fifa_mw3
07-08-2013, 14:08
پینگ چرا چند روزه خرابه؟؟؟!!!!!!شب و روزم نداره همه ساعات پینگ جالب نیستش
eblisandenzo
07-08-2013, 15:45
با این غلظتی که گفتی بدون فوت وقت اقدام کنی نتیجش با خودکشی یکی میشه ها!:n09: اینجا ایرانه با آزادی مطلق ... باز خوبه اون 8 ساعت رو داری الان نزدیکه 2 هفته ست برای من کل روز پینگ 300-400 تایم اوت و سرعت همون فاجعه قبلی (تک کانکشن/سرور خارجی)
لکن دلخوش به این مقدار نباشید :n19:
بد نیست اینترنت ایران رو جدای از منطقه با چند کشور تراز اول دنیا هم مقایسه کنیم::n02:
شانسی رنگمون هم بنفش شد چه جالب!!:n09:
به به عجب پیشرفتی!! قله های عزت و اقتدار ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
gateway هم عوض نمیشه با این پینگ مسخره:n21:
همه این کشورها یه طرف ! ال سالوادور و فلسطین یه طرف !
یعنی خاک بر سر ...........!
من که 1mb دارم ! فقط ساعت 3 صبح تا 9 صبح خوبه ! الان دارم با 14kb از expressleach دانلود میکنم ! خیلی داغونه
رفقا اینجا کسی از مرکز مخابراتی نصر الهی (گیشا) سرویس داره ؟ چجوریه اوضاش ؟ ممنون
سلام..
از عصر تا حالا چراغ اینترنت قرمز هست ،مودم وصل هست ولی پیجی باز نمیکنه ،،مودم را هم خاموش روشن کردم تغیری نکرد..
چی کار کنم ؟
Tehranshahr
07-08-2013, 18:10
مشکلات این مخابرات ظاهرا تمومی نداره!
مشکل زیر سر زیرساخته ظاهرا کیفیت پهنای باند و SLA اصلا و ابدا براشون مهم نیست!
چیزی که الان مشخصه لینک های روس تلکام با مشکل مواجه شده و اینا هم اصلا انگار کاربرای مخابرات براشون مهم نیس که روت رو موقتا عوض کنن! یا شایدم چون وزیر میخواد عوض بشه فعلا همه چی رو ول کردن به امون خدا!
ما کاربرای فیبر نوری رسما سرویس شدیم از دست مخابرات :(
Arrowtic
07-08-2013, 18:30
میگم شما هم تایم اوت دارید ؟
از صبح وحشتناک تایم اوت دارم من .
Ashkan_crash
07-08-2013, 19:35
میگم شما هم تایم اوت دارید ؟
از صبح وحشتناک تایم اوت دارم من .
به طرز وحشتناکی تایم اوت داره الان نزدیک 3روزه امروز دیگه اوجش
Arrowtic
07-08-2013, 19:45
من از امروز صبح وحشتناک بالا بوده تایم اوت(فقطم از سرورای خارجی) .
زنگ زدم یارو میگه مشکل از سروره . بهش گفتم یعنی میگید کل سرورای خارجی خرابن ولی ایران مشکل نداره ؟ گفت بله : |
چند روزه پینگ باز بدجور خراب شده
انگار دزدای پهنای باند چند روز مرخصی بودن یا تحت تاثیر نامه به رئیس جمهور شل کرده بودن باز دست به کار شدن
محتوای این تایپیک اینترنت مخابرات تهران هست به چه دلیل موضوعش عوض شده؟ چه ربطی به اینترنت استان تهران داره؟
لطفا موضوع تایپیک به اینترنت مخابرات استان تهران برگرده و یک نظرسنجی به منظور نشان دادن میزان رضایت کاربران اینترنت مخابرات به تایپیک اضافه بشه
Armin.Computer
07-08-2013, 21:24
سلام..
از عصر تا حالا چراغ اینترنت قرمز هست ،مودم وصل هست ولی پیجی باز نمیکنه ،،مودم را هم خاموش روشن کردم تغیری نکرد..
چی کار کنم ؟
هنوز وصل نشده؟
اگر نشده تنظیمات مودم رو چک کن
پشتیبانی چی میگه؟
Kianoosh
07-08-2013, 23:38
من از امروز صبح وحشتناک بالا بوده تایم اوت(فقطم از سرورای خارجی) .
زنگ زدم یارو میگه مشکل از سروره . بهش گفتم یعنی میگید کل سرورای خارجی خرابن ولی ایران مشکل نداره ؟ گفت بله : |
بله تایم اوت در حدی که هیچ تحریم شکنی وصل نمیشد و اگه پینگ میشد نزدیک 1 ثانیه بود!!الانم 300-400 ms مسیر های جدید همه افتضاح هستند!لندن واشنگتن و ... !:n21:
چند روزه پینگ باز بدجور خراب شده
انگار دزدای پهنای باند چند روز مرخصی بودن یا تحت تاثیر نامه به رئیس جمهور شل کرده بودن باز دست به کار شدن
محتوای این تایپیک اینترنت مخابرات تهران هست به چه دلیل موضوعش عوض شده؟ چه ربطی به اینترنت استان تهران داره؟
لطفا موضوع تایپیک به اینترنت مخابرات استان تهران برگرده و یک نظرسنجی به منظور نشان دادن میزان رضایت کاربران اینترنت مخابرات به تایپیک اضافه بشه
دزدا از رئیس دولت سابق(عضو مجمع تش خیس مصلحت نظام فعلی!) بترسن!؟ :n02: تو دوست و آشنا این حرفا رو نداریم!
کلا رفع مسئولیت شد ما الان داریم از استان تهران اینترنت میگیریم شرکت استان تهران :n18: قضیه اینه که گویا قراره یک تاپیک جامع برای هر استان باشه بحث سرویس دهنده های مختلف و جداگانه تاپیک های PAP و ... هم باشه شخصا مخالفم خیلی شلوغ میشه و تداخل دارن با هم ولی چرا مخابرات ها حذف شدن همه !؟:n09:نظرسنجی هم لازم نیست 99 درصد راضی هستن باقی هم معاندن و سیاه نمایی می کنن!:n08:
پشتیبانی چی میگه؟
پشتیبانی معمولا چی میگه؟!سراسریه / ایراد از خودتونه / خطت نویز داره / مشکل سرور و سایته / تقصیر آمریکاست / به زودی درست میشه! ... :دی
اون روزی که یه عده ارزشی میومدن اینجا میگفتن بعد انتخابات همه چیز درست میشه و اینا تحویل بگیرید!:n06:چند ماه گذشت هر روز بدتر از دیروز :n29:
mohammad_87
08-08-2013, 01:38
یه trace بگیر مسیرت لندن شده!؟افتضاحه پینگ و تایم اوت 10 بارم دی سی کردم همین مسیره باز ...:n21:
.....................
:n03:
برای من قبلش بهتر بود.دو سه روزه که پینگم رفته بالا.
الان هم که مارکوپولو شدم،روسیه،آلمان،هلند،آلما ن(دوبار)،آمریکا
.....................
کلا رفع مسئولیت شد ما الان داریم از استان تهران اینترنت میگیریم شرکت استان تهران :n18: قضیه اینه که گویا قراره یک تاپیک جامع برای هر استان باشه بحث سرویس دهنده های مختلف و جداگانه تاپیک های PAP و ... هم باشه شخصا مخالفم خیلی شلوغ میشه و تداخل دارن با هم ولی چرا مخابرات ها حذف شدن همه !؟:n09:نظرسنجی هم لازم نیست 99 درصد راضی هستن باقی هم معاندن و سیاه نمایی می کنن!:n08:
......................
اگه اینجوری بشه که خیلی افتضاح میشه.همینجوری برخی سوالات رد میشه و به جواب نمیرسه حالا فرض کن یک انجمن در روز ده تا صفحه بره جلو!!!!به کی اعتراض کنیم؟بیاید در نطفه خفه کنیم.اگه نشد گازانبری حتما جواب میده
Kianoosh
08-08-2013, 01:50
بله انقدر مسیر عوض میشه که حد نداره البته همش بالای 200 تا 400 هست!!:n21:
اگه اینجوری بشه که خیلی افتضاح میشه.همینجوری برخی سوالات رد میشه و به جواب نمیرسه حالا فرض کن یک انجمن در روز ده تا صفحه بره جلو!!!!به کی اعتراض کنیم؟بیاید در نطفه خفه کنیم.اگه نشد گازانبری حتما جواب میده
کلا تو این جور مباحث تفکیک بهتره تا تجمیع!اگه قرار باشه از تعدادی زیادی PAP و مراکز مختلف مخابراتی یک استان تو یک تاپیک بحث بشه خیلی شلوغ و پردردسره ضمن اینکه این تاپیک فعلا فقط و فقط در مورد شرکت مخابرات استان تهرانه نه اینترنت کل تهران!در هر صورت تصمیم با مدیریت این بخشه ...
آقا افتضاحه، افتضاح!
سرورهای خارجی رو که کلهم بی خیال شدیم خیر سرمون کلی پول میدیم به لیچهای داخلی که بتونیم راحت کارمون رو بکنیم اونم الان دو سه روزی میشه که افتضاح شدن صبح و ظهر و شب و نصفه شب هم نداره کلاً ر**ه آقا، ر*ـــــــــــــــــــــــ ــــــــده!!!
eblisandenzo
08-08-2013, 04:01
ساعت 5 صبح ! اینترنت 1 مگ از مخابرات تهران !
سرور داخلی :
سرور خارجی :
این هم دانلود تو idm ! سرعت از ساعت 3 تا 9 صبح خوبه ! همین حول و حوش 130 تا دانلود میکنه !
تو ساعات دیگه ی روز سرعت خیلی داغونه ! تایم اوت و پینگ هم افتضاحه !
arash-king
08-08-2013, 04:22
دوست عزیز شما 1 مگ داری 130 تا میده ! من 512 دارم 30 تا هم نمیده ! :n02::n04: چرا اینقدر اختلاف دارن ؟!
Pessimist
08-08-2013, 16:27
تو این چند روز سرعت من ثابت بود و بعضی وقت ها به 150 هم میرسید اما الان باز رسیده به 70 و منم که طبق معمول اعصابم خرده!:n03:
به نظر میرسه حق خوری باز شروع شده و ما که کاری از دستمون برنمیاد به غیر از غر زدن و حرص خوردن (مگه کار دیگه ای هم میشه کرد) به پشتیبانی زنگ زدن هم فایده ای نداره و طبق معمول جواب های تکرای یا همون پاس کاری کردن وظایف!
Arrowtic
08-08-2013, 16:39
تا دیروز تایم اوت داشتم فقط ، از امروز پینگم هم دو برابر شده . زنگ میزنی میگه مشکل از خودتونه شمارتونو میدم خطتونو چک کنن !
eblisandenzo
08-08-2013, 17:11
دوست عزیز شما 1 مگ داری 130 تا میده ! من 512 دارم 30 تا هم نمیده ! :n02::n04: چرا اینقدر اختلاف دارن ؟!
والا این رو نمیدونم ! اما همونطور که گفتم این مشخصاتی که گذاشتم برای همون ساعاتی هست که خلوته ! در طوله روز من هم با سرعت 20 30 تا دانلود میکنم ! .
تا دیروز تایم اوت داشتم فقط ، از امروز پینگم هم دو برابر شده . زنگ میزنی میگه مشکل از خودتونه شمارتونو میدم خطتونو چک کنن !
اتفاقا من 2 هفته پیش زنگ زدم ! وقتی اعتراض کردم اپراتورگفت مشکل از ما هستش و سراسریه ! گفت میتونید سرویستون رو کاهش پهنای باند بدین تا سرعتها خوب بشه و شما هزینه اضافی ندین !
خداییش هیچ وقت همچین جوابی نگرفته بودم
Pessimist
08-08-2013, 20:10
اتفاقا من 2 هفته پیش زنگ زدم ! وقتی اعتراض کردم اپراتورگفت مشکل از ما هستش و سراسریه ! گفت میتونید سرویستون رو کاهش پهنای باند بدین تا سرعتها خوب بشه و شما هزینه اضافی ندین !
خداییش هیچ وقت همچین جوابی نگرفته بودم
خب این جوابشون به خوبی ثابت میکنه که چقدر به کاربرها اهمیت میدن بنده خداها!:n04:
آدم بعضی وقت ها یه چیزهایی میشنوه که میخواد شاخ دربیاره!
eblisandenzo
08-08-2013, 20:24
خب این جوابشون به خوبی ثابت میکنه که چقدر به کاربرها اهمیت میدن بنده خداها!:n04:
آدم بعضی وقت ها یه چیزهایی میشنوه که میخواد شاخ دربیاره!
آره خداییش ! من خودم اصلا فکر نمیکردم همچین جوابی بده ! شماره اپراتور هم 524 بود :D:n02:
آیا لپ تاپی وجود دارد که برای اتصال به اینترنت پرسرعت بی نیاز به مودم خارجی ADSL باشد یعنی خودش داخلی این امکانات را داشته باشد ؟
باتشکر
old_snake1370
08-08-2013, 22:28
آیا لپ تاپی وجود دارد که برای اتصال به اینترنت پرسرعت بی نیاز به مودم خارجی ADSL باشد یعنی خودش داخلی این امکانات را داشته باشد ؟
باتشکر
وجود نداره. حتما باید مودم adsl تهیه کنید.
دوست عزیز مطمئن هستید چنین امکانی در سال 2013 نیز وجود ندارد ؟
old_snake1370
08-08-2013, 22:40
دوست عزیز مطمئن هستید چنین امکانی در سال 2013 نیز وجود ندارد ؟
7-8 سال پیش ممکن بود وجود داشته باشه ولی الآن خیر.
الآن چند سالی هست که مودم دایل آپ از رو لپتاپ ها حذف شده و حتی دی وی دی درایو هم رو اکثر لپ تاپ ها نمیزارن.
همین adsl ای هم که ما اینجا داریم استفاده میکنیم داره کم کم منسوخ میشه.
آخه وقتی بطور گسترده انواع برندها مانند ASUS , D-LINK , ... نسبت به تولید مودمهای ADSL اقدام می کنند پس adsl حتما هنوز بازار خوبی در دنیا دارد و برای همین بنده آن سوال را پرسیدم
ebinem173
09-08-2013, 09:11
به تازگی از ۲۵۶ به ۵۱۲ کوچ کردم آقا افتضاحه افتضاحه اینترنت مخابرات تهران افتضاحه سرعتم در حد ۱۲۸ هست تقریبا تمام روز
Ashkan_crash
09-08-2013, 09:50
دیگه این تایم اوت داره روانی می کنه آدم رو بالای 70% پکت لاست داره
تف به شرف این بی ناموسایی که به عنوان پشتیبانی فنی می شینن اونجا دروغ تحویل ملت می دن و کل کل بی خود می کنن امروز قشنگ بهترین فحشا رو نثار روح خودشون و جدو ابادشون پشت خط کردم
نمی شه از این بی صاحاب شده به جایی شکایت کرد؟!
512 مخابرات سرعتش در حد دایال اپ شده.حال ادم بهم میخوره
Abolfazl3007
09-08-2013, 11:06
دوباره سرعتم از سایتای خارجی یک دهم شده
hamed619
09-08-2013, 11:26
منم 1 مگ دارم امروز افتضاح فكرم كنم به مناسبت عيد فطر دارن يك شيلتر قوووووووووووووووووووووووو وووووي ميبندن .:n21:
jabarsink2000
09-08-2013, 15:32
با عرض سلام و خسته نباشید
بهترین سرویس را در این مخابرات و منطقه کدام شرکت ارائه میکنه
تهران سر.شهرک دریا.
پیش شماره=4454/(فکر کنم مرکز شهید توکلی باشد)
کاربر خانگی است.و سرویس 128 محدود حجمی می خواهد.
باتشکر
دیگه این تایم اوت داره روانی می کنه آدم رو بالای 70% پکت لاست داره
تف به شرف این بی ناموسایی که به عنوان پشتیبانی فنی می شینن اونجا دروغ تحویل ملت می دن و کل کل بی خود می کنن امروز قشنگ بهترین فحشا رو نثار روح خودشون و جدو ابادشون پشت خط کردم
نمی شه از این بی صاحاب شده به جایی شکایت کرد؟!
واقعا این کیفیت اینترنت به مرور ادمو روانی میکنه
پیشنهاد میکنم اسم شرکت مخابرات ایران به دشمن ارتباطات ایران تغییر کنه که بیشتر بهش میاد
{sahand}
09-08-2013, 18:02
دوباره سرعتم از سایتای خارجی یک دهم شده
دوباره؟ یعنی یه مدت درست بود!؟
من که سرعتم از سرورای داخلی هم یک دهمه!
دو حالت داره، یا اینکه فردا با تموم شدن ماه رمضون همه چی برمیگرده سرجاش، یا اینکه همینجوری میمونه و واویلا.
مرکز" حکمت شعار " کسی سرویس داره؟اوضاع چجوریه؟
HeRcKoOl
09-08-2013, 23:52
شورشو در آوردن دیگه آخه تا چند سال میخوان به این وضع ادامه بدن بسه دیگه آشغالا. میدونید روزی چقدر فحش میخورید؟ بسه دیگه آدم بشید:n27:
fg_war2000
10-08-2013, 00:51
معلوم نیست تو این خراب شده چه خرابه ! بخدا دیگه خسته شدم از این وضع نت ! از آسیاتک دزد میخواستم بیام بیرون از مخابرات 1 مگ بگیرم حالا که شکایت های دوستان رو میبینم نمیدونم چه غلطی بکنم ! :n29: به نظر شما بیام مخابرات امید هست درست شه ؟ چون واسه دوستمم گفت چند روزه اینجوری شده قبلن اینجوری نبوده ! دو دل شدم ...
eblisandenzo
10-08-2013, 03:29
معلوم نیست تو این خراب شده چه خرابه ! بخدا دیگه خسته شدم از این وضع نت ! از آسیاتک دزد میخواستم بیام بیرون از مخابرات 1 مگ بگیرم حالا که شکایت های دوستان رو میبینم نمیدونم چه غلطی بکنم ! :n29: به نظر شما بیام مخابرات امید هست درست شه ؟ چون واسه دوستمم گفت چند روزه اینجوری شده قبلن اینجوری نبوده ! دو دل شدم ...
داداش ما هم که تحمل میکنیم فقط واسه خاطره دانلوده ! فقط ساعت 3 تا 9 صبح سرعت خوبه ! بقیه ساعات ....!
آسیاتک هم داغونه ؟
Ashkan_crash
10-08-2013, 08:48
والا به خدا قسم در ماه شاید یه هفته مثل آدم سرویس دهی کنه
همش مشکل داره یا تایم اوت بالا یا سرعت دانلود بشدت پایین یا قطعی های پی در پی
اصلا به مخابرات تغییر نده می خوای تغییر بدی من می گم پارس بهترین یا همین های وب که تازگیا اومده
Arrowtic
10-08-2013, 09:48
من تا چند روز پیش خیلی عالی بود ، ولی از 5 شنبه تا الآن افتضاح به تمام معنا شده ! کلا تایم اوت !
fg_war2000
10-08-2013, 12:50
داداش ما هم که تحمل میکنیم فقط واسه خاطره دانلوده ! فقط ساعت 3 تا 9 صبح سرعت خوبه ! بقیه ساعات ....!
آسیاتک هم داغونه ؟
آره داداش آسیاتک هم داغونه ! من 45 تومن دارم واسه 1مگ نامحدود میدم تا 2 ماه پیش سرعتم 90 بود الان شده 60 ! قطعی هاش هم که اگه بیفته به قطعی پدر درمیاره !!
من تا چند روز پیش خیلی عالی بود ، ولی از 5 شنبه تا الآن افتضاح به تمام معنا شده ! کلا تایم اوت !
بره منم همینطور شده از 5 شنبه به این ور، خیلی تایم اوت میده :n29: ولی قبل از اون واقعا عالی شده بود چند روز سرعت جوری بود که پینگ من به یوت*یوب 150 بود !! :n19:
دوستان نمیدونن مشکل از کجاست ؟ کی درست میشه ؟
راستی من کرج زندگی میکنم.
SA.JJ.AD
10-08-2013, 20:50
احوال دوستان استان تهرانی ؟! از تاپیک گیلان مزاحم میشم :n02:
+
میخواستم ببینم شما هم دسترسی به سایت های داخلی که سرورشون رو بستر اینترنت ملی هست ندارید ؟! خیلی از سایت های معروف دانلود نرم افزار مثه سافت گذر و سافت 98 و ...
.
میخوام ببینم مشکل این چند روزه سراسریه یا فقط مشکل از گیلانه :n01:
Arrowtic
10-08-2013, 21:54
بره منم همینطور شده از 5 شنبه به این ور، خیلی تایم اوت میده :n29: ولی قبل از اون واقعا عالی شده بود چند روز سرعت جوری بود که پینگ من به یوت*یوب 150 بود !! :n19:
دوستان نمیدونن مشکل از کجاست ؟ کی درست میشه ؟
راستی من کرج زندگی میکنم.
منم کرج هستم اتفاقا !
+
میخواستم ببینم شما هم دسترسی به سایت های داخلی که سرورشون رو بستر اینترنت ملی هست ندارید ؟! خیلی از سایت های معروف دانلود نرم افزار مثه سافت گذر و سافت 98 و ...
.
سلام
با این سایتا من مشکلی ندارم .
eblisandenzo
11-08-2013, 01:42
+
.
منم با این سایتها مشکلی ندارم !
اتفاقا سرعت دانلود ازشون هم خیلی خوبه ! یعنی فول سرعت رو میده !
دلیلش هم واسه من عجیبه
Ashkan_crash
11-08-2013, 11:31
1 هفته گذشت همچنان مشکل تایم اوت و پینگ بالا رفع نشد
مشکلی که از 10 صبح شروع می شه دلیلشم کاملا مشخصه شرینگ "1 به هر چقدر که دلمون می خواد" باعث این افت کیفیت شده
دیگه امیدی به این مخابرات نیست باید به فکر تغییر isp باشیم
Arrowtic
11-08-2013, 12:48
دیگه امیدی به این مخابرات نیست باید به فکر تغییر isp باشیم
من متاسفانه نمیتونم حتی این کارم بکنم ! وقتی خط رو وصل کردن گفتن که فقط میتونید از مخابرات بگیرید . به چند شرکت هم زنگ زدم چک کردن گفتن درسته نمیتونیم بهتون سرویس بدیم .
یعنی الآن من تنها راه دیگم وایمکسه :|
{sahand}
11-08-2013, 15:47
من متاسفانه نمیتونم حتی این کارم بکنم ! وقتی خط رو وصل کردن گفتن که فقط میتونید از مخابرات بگیرید . به چند شرکت هم زنگ زدم چک کردن گفتن درسته نمیتونیم بهتون سرویس بدیم .
یعنی الآن من تنها راه دیگم وایمکسه :|
یعنی فیبر نوری بهتون دادن، میتونین برین درخواست بدین برای تغییر به مسی. برین اونجا بسط بشینین تا قبول کنن.
Ashkan_crash
11-08-2013, 17:30
امروز بالاخره پشتیبانی یه آدم با وجدانی در اومد حقیقتش رو بهم گفت ضریب اشتراکها از 1به 8 تغییر پیدا کرده به 1به 10 و وضعم کلا قرار نیست تغییر کنه فقط برای استان البرز اگه سرویس حجمی خریداری کنین می تونین همون 1به 8 را داشته باشید در غیر اینصورت همچنان همین 1به10 می مونه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.