مشاهده نسخه کامل
: ADSL / مخابرات استان تهران
rezausa2020
09-03-2016, 20:44
امروز کلا پینگا 500 به بالا بود نمیدونم دارن چیکار میکنن با اینترنت که اینجوری میشه انگار دارن کشتی میگیرن
mohammad.2mt
09-03-2016, 22:56
شکایت من در سامانه 195 و جوابیه مخابرات و درخواست تجدید نظر مجدد من.
متن شکابت
با سلام بنده براي مدت زيادي است كه به اجبار از اينترنت مخابرات استفاده ميكنم. شرايط و كيفيت اينترنت مخابرات به حدي اسفناك است كه قابل توضيح نيست. حتي باز شدن سايت هاي سرور خارجي براي چندين روز در ماه تبديل به ارزو ميشود. سوال من اينه كه دقيقا مسئول رسيدگي به كيفيت اينترنت مخابرات چه سازماني است؟!!! اصلا داريم همچين سازماني؟ اگر هست چي كار داره ميكنه؟ مخابرات هر بلايي سر كاربرهاش بياره ميتونه و زورش زياده؟ پشتيباني مخابرات هم از دست مخابرات شاكي شده و ميگه 24 ساعته مخابرات مشكل داره تو شبكه و ما هم هيچ ابزاري براي درست كردنش نداريم و فقط بايد فحش بخوريم. لطفا مانند 20-30 شكايت قبلي من دوباره من رو به بازرس مخابرات ارجاع نديد. (خواهش ميكنم)
جوابیه
احتراماً پيرو مذاكره تلفني با مشترك و طي بررسي بعمل آمده از ناك منطقه وضعيت سرويس adsl شماره تلفن .... بسيار مطلوب بوده و مشكل كندي سرعت سرويس اينترنت مذكور از خدمات سرورهاي خارجي مي باشد. موضوع مطرح شده مرتبط با اختلالات در تجهيزات داخلي شركت ارتباطات زيرساخت و قطع مسيرهاي ارتباطي بين الملل مي باشد و قابل پيش بيني نمي باشد و پشتيباني آن خارج از عهده شركت مخابرات استان تهران مي باشد.
درخواست تجدید نظر
در تماس تلفني كه از طرف مخابرات گرفته شد هيچ مسئوليتي بابت كندي سرعت قبول نكردند و گفتند ملاك ما سرعت ارتباط با سرور داخلي است و سرور خارجي به ما ارتباطي ندارد و به زيرساخت مرتبط ميشود. دو مشكل مهم وجود دارد، يكي اينكه هيچ جاي قرارداد من با مخابرات صحبت از اين نشده كه مخابرات تضمين كننده سرعت با سرور داخلي است و در مورد سرور خارجي هيچ گونه پاسخگويي اي ندارد. من با مخابرات قرارداد دارم و زيرساخت را نميشناسم و از مخابرات ادعاي خسارت دارم و اگر مخابرات هم از زيرساخت شاكي است ميتواند از زيرساخت خسارت بگيرد ولي نميتواند به هر بهانه اي از زير تضمين كيفيت اينترنت فرار كند. نكته دوم هم اينكه از نظر بنده و پشتيباني مخابرات مشكل سرورهاي خارجي از طرف زيرساخت نيست و مخابرات با خريد مقدار كمي پهناي باند خارجي در حال كاربرگيري بيش از حد است و مسئولان رده بالا مخابرات زير بار اين اقدام نميروند و همه مشكل را به گردن زيرساخت مياندازند. در هر صورت من با مخابرات قرارداد دارم و مخابرات مسئول تضمين كيفيت اینترنت من همانطور كه در قرارداد آمده است و فرقي در قرارداد بين سرور خارجي و داخلي وجود ندارد.
باز هم پیگیر هستم با اینکه میدانم در کوتاه مدت نتیجه نخواهد داد اما اگر تعداد شکایات بالا باشد به طور حتم در دراز مدت شاهد بهبود کیفی اینترنت خواهیم بود.
از دوستان خواهش میکنم هر وقت زمان داشتند شکایتی تنظیم کنند. وقتی از شما نخواهد گرفت و هزینه ای هم نخواهد داشت.
Tehranshahr
10-03-2016, 00:02
دیدید همون چیزی که من گفتم رو تحویل دادن!
من که دیگه حوصله سرو کله زدن باهاشونو ندارم، چند وقته کیفیت 4G ایرانسل عالی شده چون برعکس مخابرات هر موقع پهنای باند بینالمللی کم بیاره پیگیری میکنه و اضافه میکنه و در حال حاضر شبا هم وضعیت مطلوبه. با یک مودم 3372 کارم راه افتاد.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
mohammad.2mt
10-03-2016, 00:23
دیدید همون چیزی که من گفتم رو تحویل دادن!
من که دیگه حوصله سرو کله زدن باهاشونو ندارم، چند وقته کیفیت 4G ایرانسل عالی شده چون برعکس مخابرات هر موقع پهنای باند بینالمللی کم بیاره پیگیری میکنه و اضافه میکنه و در حال حاضر شبا هم وضعیت مطلوبه. با یک مودم 3372 کارم راه افتاد.
منم میدونستم همین رو میگه چون بالای 20 بار شکایت کردم ولی شکایت تاثیر داره چون تمام این شکایات رو تنظیم مقررات میخونه و در نهایت تحت فشار قرار میده برای کم کردن مشکل.
اتفاقا به طرف گفتم بنویس تو جوابیه که میگی در قبال پهنای باند خارجی مسئول نیست مخابرات!
Lithium-wall
10-03-2016, 12:54
سلام
l2tp کار میکنه روی مخابرات
یا بهتر بپرسم کدوم پرتوکولا کار میکنن؟
meysam2578
10-03-2016, 13:06
باز به شما تهرانی ها . یه کم جنم دارید یه چارتا شکایتی چیزی میکنید . اینجا تو اصفهان که همه خواب هستن .
djkavehtnt
12-03-2016, 15:50
مخابرات جدیدا چرا این طوری شده ؟؟؟
از ساعت 9 تا 12 شب تلگرام قطعه
هیچ جوره هم وصل نمی شه
farid_givehchin
12-03-2016, 17:53
سلام
کسی تاحالا پورت اینترنت از یه مرکز مخابراتی به یه مرکز دیگه منتقل کرده؟از یه خط تلفن به یه خط تلفن دیگه؟یا مثلا خط تلفن کلا انتقال بده با تمام سرویس هاش به یه جای دیگه؟هر 2 مرکز مخابرات برای منطقه 4 تهران هستند
Firebirds
12-03-2016, 22:40
الان که به شدت افتضاح ست.
saeed sx
12-03-2016, 22:49
این مخابرات حرام....اول اومد اینترنت رو نامحدود با قیمت خوب داد تا مشترک جمع کنه.بعد که کلی مشترک جمع کرد.بعد کم کم نامحدود ها رو جمع کرد . بعد هم قیمتها رو هی افزایش داد. و بعد هم که کلی افت کیفیت پیدا کرد.حالا این همه مشترک موندن با کلی مشکلات و پشتیبانی ضعیف. خوب داره خون مردم رو میمکه.
aluminum
12-03-2016, 22:50
سلام
کسی تاحالا پورت اینترنت از یه مرکز مخابراتی به یه مرکز دیگه منتقل کرده؟از یه خط تلفن به یه خط تلفن دیگه؟یا مثلا خط تلفن کلا انتقال بده با تمام سرویس هاش به یه جای دیگه؟هر 2 مرکز مخابرات برای منطقه 4 تهران هستند
این برای منم سواله. اگه به جواب رسیدید ممنون میشم من رو هم در جریان بگذارید
The Dreadnaught
13-03-2016, 20:01
اینترنت رو به شدت مختل کردن
سرویس های دانلود و تبدیل اینترنت به اینترانت مرتب سرورهاشون قطع و وصل میشه
معلوم نیست باز چه گندی دارن میزنن
farid_givehchin
13-03-2016, 20:44
این برای منم سواله. اگه به جواب رسیدید ممنون میشم من رو هم در جریان بگذارید
بنده فقط یک بار دیدم که رو فروم سایت مخابرات یه بنده خدایی تشکر کرده بود که پورت اینترنتشو جابجا کرده بودن به یه شماره دیگه!حالا اینکه از چه راه و نحوه جابجای به چه صورتی بوده ننوشته بود
منم از دوستان خواهش میکنم اگر کسی چیزی میدونه بگه
هر چند خودم فکر میکنم نهایت تا اخر سال بفهمم شدنی هست یا خیر
Firebirds
14-03-2016, 00:17
اینترنت رو به شدت مختل کردن
سرویس های دانلود و تبدیل اینترنت به اینترانت مرتب سرورهاشون قطع و وصل میشه
معلوم نیست باز چه گندی دارن میزنن
واقع در حد دال آپ هم نیست....
جالب اینجاست این مریضی ها فقط برای مخابرات...
روی پارس آنلاین کوچکترین کندی ای نیست...
The Dreadnaught
14-03-2016, 19:04
اینکه مخابرات وضعش افتضاحه که بحثی نیست
ولی اختلال روی سرورهای این سرویس ها به نظر میاد سراسری باشه
دقیقا چه غلطی دارن میکنن؟!!!
اصن هر 5 دقیقه یکبار کلا سیستم ریست میشه انگار! هیچ DNS ای نه داخلی نه خارجی دیده نمیشه!!!
این دیگه چه وضعشه!!!
دیگه به درد دانلود هم نمی خوره
من هم مشکل dns مخابرات داشتم ، مودمو گذاشتم رو حالت بریج تو ویندوز کانکشن دایل آپ درست کردم مشکل حل شد ..
rezausa2020
16-03-2016, 20:56
من هم مشکل dns مخابرات داشتم ، مودمو گذاشتم رو حالت بریج تو ویندوز کانکشن دایل آپ درست کردم مشکل حل شد ..
حالت bridge بزاری اونوقت میشه با وایرلس و گوشی ها راحت وصل شد یا دردسر هست؟
Firebirds
16-03-2016, 23:53
نه، من حس نکردم دی ان اس مخابرات مشکل داشته باشه...
مشکل از جای دیگه هست...
ای پی 8.8.8.8 و 8.8.4.4 رو توی دی ان اس مودمت ست کن. یه تست کن.
مشکل DNS نیست!!!
کانکشن ها به صورت مسخره ای تایمی شدن!!!
می خوان جلوی پورتهای کدگذاری رو بگیرن سیستم رو تایمی کردن یه زمانی می تونید وصل شید یه زمانی نه!!! فرقی هم نمی کنه سرور داخلی باشه یا خارجی! هر دو دقیقه کار 30 ثانیه قطع میشید! به همین خوشمرگی!!!
اصلا Tracert هم توی اون 30 ثانیه مرکز مخابراتی رو هم نمی بینه وای به حال روترهای دیگه!
Firebirds
18-03-2016, 10:11
توی این عید چون ترافیک شبکه اورگان های دولتی تقریبا صفر هست، انواع تست هایی که موقعه های دیگه بدون هزینه دادن نمی تونن انجام بدن، رو انجام میدن...
چرا هزینه نداره؟!!!
یه قبض نمیشه پرداخت کرد! یه خرید اینترنتی نمیشه کرد! گندش رو در آوردن
mohammad_s7201
18-03-2016, 20:46
دوستان این سیستم گزارش کارکرد سرویس واسه شما هم خرابه؟
چند وقته هیچی نشون نمیده:n13:
bleu2u4u
19-03-2016, 00:45
اقا یه مدت برای نامحدود سرعت های بیشتر از 512 رو هم باز کرده بودن
چی شد برداشتنشون
خبری در مورد دوباره گذاشتنشون نیست؟
Bensonw3x
19-03-2016, 16:52
اخبار چند روز پیش گفت برا عید میخوان بهبود بدن کیفیت رو ، امروز کلا پینگه من رو 120 بود ، حالا نمیدونم ادامه داشته باشه یا نه :n36:
farid_givehchin
19-03-2016, 21:53
اقا یه مدت برای نامحدود سرعت های بیشتر از 512 رو هم باز کرده بودن
چی شد برداشتنشون
خبری در مورد دوباره گذاشتنشون نیست؟
یکی از اقوام اواخر بهمن رفته بود مرکز مخابراتی چون اینترنت 1مگ نامحدودش سر اشتباهشون قطع شده بود رفته بود دوباره بگیره گفته بودن 1مگ و 2مگ شاید همین فردا باز کنن شاید یه هفته دیگه یا شایدم تا اخر سال باز کنن معلوم نیست الانم که رو فرومشون میگن سعی میکنیم زودتر راهش بنداریم....ولی من میترسم بخوان با یه تعرفه خیلی گرون(همون مدت که اومده بودم تعرفه اش 2 برابر بود)دوباره برقرارش کنن چون مجوز همون قیمت قبلی که هستش دیگه نباید انقدر طولش بدن مگر اینکه بخوان گرون کنن که رگولاتوری باید اجازه بدن اینا همش احتمالاتیه که من میدم
ما هم منزل عوض کردیم اومدیم یه مرکز دیگه هنوزم خط تلفن وصل نکردن بعد تعطیلات شروع میکنن سیم کشی به داخل ساختمونا برای همین زیاد عجله ندارم ولی با این حال رو فرومشون گفتم که لطفا با همون تعرفه های قدیمی سرویس مجددا برقرار کنید باز اگر تعدادمون زیاد باشه شاید یه اتفاقی بیوفته
mohammad.2mt
20-03-2016, 00:38
اخبار چند روز پیش گفت برا عید میخوان بهبود بدن کیفیت رو ، امروز کلا پینگه من رو 120 بود ، حالا نمیدونم ادامه داشته باشه یا نه :n36:
با کجا پینگ میگیرید شما میشه 120؟!!!
من همیشه پینگ با سرور لندن اسپیدتست میگیرم زیر 300 نمیاد هیچ وقت!
mohamad hosain
20-03-2016, 00:52
امشب ساعت ها میره جلو؟سیستم اکانتینگ خودش تغییر میکنه؟ساعت رایگان الان تغییر میکنه؟یعنی الان ساعت تقریبا 1 هست؟
Bensonw3x
20-03-2016, 02:36
با کجا پینگ میگیرید شما میشه 120؟!!!
من همیشه پینگ با سرور لندن اسپیدتست میگیرم زیر 300 نمیاد هیچ وقت!
والا منظورم با 4.2.2.4 بود :n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم اسپید دات نت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خارج
bleu2u4u
21-03-2016, 06:58
یکی از اقوام اواخر بهمن رفته بود مرکز مخابراتی چون اینترنت 1مگ نامحدودش سر اشتباهشون قطع شده بود رفته بود دوباره بگیره گفته بودن 1مگ و 2مگ شاید همین فردا باز کنن شاید یه هفته دیگه یا شایدم تا اخر سال باز کنن معلوم نیست الانم که رو فرومشون میگن سعی میکنیم زودتر راهش بنداریم....ولی من میترسم بخوان با یه تعرفه خیلی گرون(همون مدت که اومده بودم تعرفه اش 2 برابر بود)دوباره برقرارش کنن چون مجوز همون قیمت قبلی که هستش دیگه نباید انقدر طولش بدن مگر اینکه بخوان گرون کنن که رگولاتوری باید اجازه بدن اینا همش احتمالاتیه که من میدم
ما هم منزل عوض کردیم اومدیم یه مرکز دیگه هنوزم خط تلفن وصل نکردن بعد تعطیلات شروع میکنن سیم کشی به داخل ساختمونا برای همین زیاد عجله ندارم ولی با این حال رو فرومشون گفتم که لطفا با همون تعرفه های قدیمی سرویس مجددا برقرار کنید باز اگر تعدادمون زیاد باشه شاید یه اتفاقی بیوفته
من هم رفتم تو فروم درخواست دادم ولی بعید میدونم اینها اصلا مردم براشون اهمیتی داشته باشن تا بخوان به خواسته هاشون عمل کنن
mohammad_s7201
21-03-2016, 11:55
نامحدود ؟!؟!؟! :n04:
من سرویس 2مگ ماهی 10 گیگ داشتم. چرا شده نامحدود؟ البته اگه هزینهش همون حجمی مثل قبل باشه اشکالی نداره :n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammad_s7201
21-03-2016, 11:58
نامحدود ؟!؟!؟!
:n04:
من سرویس 2مگ ماهی 10 گیگ داشتم. چرا شده نامحدود؟ البته اگه هزینهش همون حجمی مثل قبل باشه اشکالی نداره:n02:
victor021
22-03-2016, 18:56
هرسال ایام عید مردم میرن مسافرت وضعیت خوب میشه حالا اینا میخوان به اسم خودشون ثبت کنن.
rezausa2020
22-03-2016, 20:15
چیزی که منو اذیت میکنه اینه من قبلا (1 2سال پیش) پینگ روی 90 هم میرفت اصلا آقا ما 90 نمیخوایم 120 همین الان
سوالی که من دارم اینه که اینا چیکار میکنن که وقتی میتونن پینگ 120 بدن پینگ میره رو 350
یک موقع هایی اگه دقت کنی مثلا بین ساعت 12 ظهر اینا یهو اینترنت انگار یک سکته میزنه پینگ از 120 میره رو 300 انگار از قصد اینکارو میکنن....
(البته فعلا خوب شده این صحبت من کلی بود)
Bensonw3x
22-03-2016, 23:16
الان 3 روز هستش که حتی یک تایم اوت هم نداده رو 120 قفله ! شاید این پهنای باند که اضافه کردن تاثیر گذاشته ، یا اینکه مردم شکایت کردن تاثیر گذاشته :n41:
سلام دوستان
من تقریباً از سال 86 ADSL دارم و از سال 90 تا 92 هم تو یه شرکت ارائه دهنده سرویس وایرلس کار میکردم
قبل از شروع یه سری صحبت هام یه خاطره جالب بگم بهتون : حدودً 1 سال پیش بود زنگ زدم مخابرات و به پشتیبانی گفتم خانم من به شدت تایم اوت دارم گفت تایم اوت چیه دیگه ؟ بعد سریع گفت اها پینگتون تند تند عوض میشه !! :n04: گفتم بله ... :n13: بعد گفتش چیزی نیست مودم رو نیم ساعت خاموش کن استراحت کنه بعد منم گفتم باشه یه پتو هم میندازم روش سرما نخوره :n03: بعد سر همین حرفم کار به شکایت و این حرفا کشید آخر سر هم با کلی تلاشی که کردند مقصر اون خانم شناخته شد و مخابرات بخاطر اینکه به قول گفتنی به من حال بده یه مدت بود سرعت دانلودم رو یه 1mb گذاشته بود که پیگیر نشم ...
بعد از اینکه رئیس مخابرات این منطقه عوض شد ما برگشتیم به همون 1 mb خودمون ...
باور کنید من از بیشتر Isp ها سرویس داشتم : پیشگامان 86-89 | داتک 89 ( 6 ماه ) | صبانت 89-91 | پارس آنلاین 91 ( 1 ماه ) | مخابرات 91 ( 1 ماه ) | 91-93 شرکتی که توش بودم سرویس داشتم که جمع شد متاسفانه الان هم از سال 93 مخابرات دارم باز هم و بازهم متاسفانه ... بماند که یه خط دیگه داشتیم از شاتل هم سرویس داشتم و کلی ISP های خصوصی وایرلس
باور کنید بهترین شرکتی که سرویس داشتم صبانت بود و انقدر که پشتیبانی این شرکت تو اون دوره برای مشتریش ارزش قائل بود هیچ شرکتی مثل اون ندیدم ... آخر سرهم پرت ما نویز افتاد مخابرات گفت تقصیر شرکته ، شرکت هم گفت تقصیر مخابرات تا شماره ما رفت تو لیست سیاه صبانت ...
------------------------------------------------------------
از اون روزی که رفتم تو شرکتی که کار میکردم که اتفاقاً رئیسش یکی از آدمای مهم این مملکت هم هست خیلی چیزا رو فهمیدم ...
زیاد حرص و جوش نخورید وقتی ! بزارید سربسته یه چیزی رو بگم کلاً تا 10 سال دیگه هم به همین حرف من باقی میمونید وقتی تصمیم گرفته شده که سرعت ها پایین باشه تا به قول خودشون هک شدن اطلاعات وجود نداشته باشه ، برید تا آخرش !
من توی یه سازمان خاص هم بودم و دیدم که پینگ تایم سرور های خارجی اون ها بین 20 تا 40 Ms بوده ... براشون کاری داره به من و تو هم با هر سرعتی یه پینگ 50 ms ای بده ؟؟؟
حالا شما هی برید شکایت کنید ... اعصاب خودتون رو داغون کنید ...
من دارم ماهی 45 تومن پول اینترنت میدم از 25 اسفند یه فایل میخوام دانلود کنم سرورش خارجیه بعد سرعتم 2 کیلو بایته حجمش هم زیاده اخر سر هم دست به دامن VPS شدم !!!!
روز اول عید پینگ من شده بود 40 ms باورم نمیشد الان دوباره برگشت به همون 300
زیاد حرص و جوش نخورید من سال 86 با سرعت دانلود 8 کیلو بایت فیلم دانلود میکردم یه آهنگ 1 ساعت طول میکشید ! منو از چی میترسونن !!
smit.doctor
23-03-2016, 22:35
نامحدود ؟!؟!؟!
من سرویس 2مگ ماهی 10 گیگ داشتم. چرا شده نامحدود؟ البته اگه هزینهش همون حجمی مثل قبل باشه اشکالی نداره:n02:
من هم سرویس 2مگ ماهی 10 گیگ داشتم. الان شده نا محدود.
کسی میدونه داستان چیه؟
George Shelly
23-03-2016, 22:38
اون آی پی هایی که با 2 سروع میشه واسه بازی خیلی مناسبه پینگ پایینه ولی متاسفانه بیشتر از 20 دقیقه دووم نمیاره و قطع میشه و این 20 دقیقه ها همین جوره ادامه داره مگر اینکه انقدر ریست کنیم تا آی پی رومانی بگیره و stable شه !
Tehranshahr
24-03-2016, 12:45
من هم سرویس 2مگ ماهی 10 گیگ داشتم. الان شده نا محدود.
کسی میدونه داستان چیه؟
پرتال جدیدشون داغونه، اشتباه زده، گول نخورید.
Milad4171
24-03-2016, 22:09
نامحدود ؟!؟!؟!
اگه طرح شما واسه کمپین بهاره پارساله بهتره بگم که 10 گیگ هم نیست بلکه 5 گیگه. من خوردم زنگ زدم سوال کردم گفتن 5 گیگ هست اما ترافیکش شبانه اش رایگانه !
واسه من یک ماه دیگه تموم میشه
mohammad_s7201
24-03-2016, 22:20
پس چرا زده نامحدود؟؟ واسه شما هم همینو زده؟؟
آره واسه منم یه ماه دیگه تمومه. باید برم دنبال یه سرویس جدید. 5 گیگ که دو روزه تموم میشه
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
bardia-vr
25-03-2016, 09:22
پس چرا زده نامحدود؟؟ واسه شما هم همینو زده؟؟
آره واسه منم یه ماه دیگه تمومه. باید برم دنبال یه سرویس جدید. 5 گیگ که دو روزه تموم میشه
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
ممکنه خطای سیستم بوده باشه، در هر حال حواستون باشه به این امید که نامحدوده دانلود کنید و بعدا ببینید نامحدود نبوده.
binamplayer
25-03-2016, 11:09
اولین کار یه اسکرین شات بگیر شاید به دردت بخوره بعد زنگ بزن پشتیباتی ببین چی میگن
Sent from my LT26w using Tapatalk
.Galaxy.
26-03-2016, 19:32
سلام دوستان
با توجه به خبر زیر که در تاریخ 20 دی آورده شده آیا میشه اینترنت 1 مگ نامحدود گرفت؟
farid_givehchin
26-03-2016, 23:07
سلام دوستان
با توجه به خبر زیر که در تاریخ 20 دی آورده شده آیا میشه اینترنت 1 مگ نامحدود گرفت؟
نه نمیشه،این خبر که رو خروجی خبرگزاری ها درج شد به دنبالش با موج انتقادها و همکاری مردم که شکایت کردن از مخابرات به خاطر 2 برابر کردن تعرفه هاش مجبور شدن دوباره متوقف کنن
الان اگه رو این کار کنیم که با همون تعرفه قدیم سرویس بدن خوب میشه
rezausa2020
27-03-2016, 02:12
ما یه اینترنت 2 مگ داریم تعرفه قدیم نامحدود لامصب این چند وقت قبل عید که خراب شده بود میخواستیم عوض کنیم ولی دیدیم دیگه نمیده الانم چند وقت دیگه میخوایم خونمونو عوض کنیم نمیدونم چیکار کنم چون اگه اینو از دست بدیم فکر نکنم دیگه مخابرات 2مگ بده :n41:
Amir Hossein
27-03-2016, 02:13
سلام بچه ها...
من یه مشکلی دارم نمیدونم کجا بپرسم... از یه جهتی هم تاپیک استان خودمداره خاک میخوره فقط... :n02:
برای همین اینجا میپرسم
به عکس دقت کنین... جدیدن نمیدونم چرا اینطوری میشه... همه فایلها از یه سایت هستش ولی سه تا از فایلها آدرسش فرق داره و همون سه تا فایل هم اصلا دانلود نداره... ریزوم هم نمیشه...
پستیبانی میگه هیچ مشکلی از سمت ما نیست
ویندوزو دانلود منیجرو همرو عوض هم کردم...
نمیدونم چشه... خواهشا اگه چیزی به ذهنتون میرسه دریغ نکنین... ممنون
نت هم مخابرات سمنان هستش
rezausa2020
27-03-2016, 02:27
سلام بچه ها...
من یه مشکلی دارم نمیدونم کجا بپرسم... از یه جهتی هم تاپیک استان خودمداره خاک میخوره فقط... :n02:
برای همین اینجا میپرسم
به عکس دقت کنین... جدیدن نمیدونم چرا اینطوری میشه... همه فایلها از یه سایت هستش ولی سه تا از فایلها آدرسش فرق داره و همون سه تا فایل هم اصلا دانلود نداره... ریزوم هم نمیشه...
نت هم مخابرات سمنان هستش
بعید میدونم مشکل از اینترنت باشه از سمت اوناست
میخوای شما لینکو برام بفرست تست کنم
.Galaxy.
27-03-2016, 04:37
سلام بچه ها...
برای همین اینجا میپرسم
نت هم مخابرات سمنان هستش
سلام
به نظر می رسه از تاینی موویز دارید دانلود می کنید. و دلیل تفاوت آدرس ها اینه که شما رو به عنوان یوزر نشناخته و تغییر آدرس به سرور مورد نظر نمی ده. قبل از همه موارد زیر پـروکسـی و وی*پـی*ان رو خاموش کنید.
1- کش مرورگرو پاک کنید. و دوباره وارد تاینی موویز بشید و یوزر پسوردتونو وارد کنید. و دوباره فایلای مورد نظر رو دانلود کنید.
2- یوزر پسورد تونو تو دانلود منیجر و در قسمت تنظیمات -> سایت های پسورددار -> جدید
به صورت زیر وارد کنید: تو قسمت آدرس سایت: *\[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو وارد کنید. و تو قسمت یوزر و پسورد هم یوزر و پسوردتونو وارد کنید.
اگه حل نشد با پشتیبانی سایت مورد نظر مشکل رو مطرح کنید.
Amir Hossein
27-03-2016, 12:49
بعید میدونم مشکل از اینترنت باشه از سمت اوناست
میخوای شما لینکو برام بفرست تست کنم
همونطور که دوستمون گفتن از تاینی هستش
این سایت خیلی کاربر داره اگه مشکل داشت تاحالا معلوم میشد
سلام
به نظر می رسه از تاینی موویز دارید دانلود می کنید. و دلیل تفاوت آدرس ها اینه که شما رو به عنوان یوزر نشناخته و تغییر آدرس به سرور مورد نظر نمی ده. قبل از همه موارد زیر پـروکسـی و وی*پـی*ان رو خاموش کنید.
1- کش مرورگرو پاک کنید. و دوباره وارد تاینی موویز بشید و یوزر پسوردتونو وارد کنید. و دوباره فایلای مورد نظر رو دانلود کنید.
2- یوزر پسورد تونو تو دانلود منیجر و در قسمت تنظیمات -> سایت های پسورددار -> جدید
به صورت زیر وارد کنید: تو قسمت آدرس سایت: *\[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو وارد کنید. و تو قسمت یوزر و پسورد هم یوزر و پسوردتونو وارد کنید.
اگه حل نشد با پشتیبانی سایت مورد نظر مشکل رو مطرح کنید.
بله از تاینی هستش
در مورد تغییر آدرس هم من چک کردم... بسته به فیلمهای جدید عدد سرور کمتره... مثلا یه فیلم قدیمی اول آدرس مینویسه s3 فیلم نیمه قدیمی ها توی s2 هستش و فیلمای جدید با همون uploadin شروع میشه
سایت رو تو آی دی ام نزده بودم... میزنم ببینم چی میشه
پشتیبانی هم هیچی اصلا... :n02: چند بار پیام فرستادم جواب ندادن...
ممنون
farid_givehchin
27-03-2016, 17:15
ما یه اینترنت 2 مگ داریم تعرفه قدیم نامحدود لامصب این چند وقت قبل عید که خراب شده بود میخواستیم عوض کنیم ولی دیدیم دیگه نمیده الانم چند وقت دیگه میخوایم خونمونو عوض کنیم نمیدونم چیکار کنم چون اگه اینو از دست بدیم فکر نکنم دیگه مخابرات 2مگ بده :n41:
منم همین مشکل شمارو دارم فقط برای 1 مگ و الانم خونمون عوض کردیم هنوز اینترنت اونجارو قطع نکردم منتظرم تلفن اینجا وصل بشه بعد ببینم میتونم زورکی اونو منتقل کنم یا نه
هر چند با یکی از ماموراشون صحبت که میکردم میگفت نمیشه تا جایی که فهمیدم فقط داخل یه مرکز میشه این کار رو انجام داد
یه اینترنت نامحدود 1 مگ و 2مگ تو سال 2016 کف خواسته جووناس که اونم انجام نمیدن الان تو هر خونه ای 4-5 تا دستگاه به اینترنت وصله یعنی همون 2مگم بین چند نفر تقسیم میشه....
Bensonw3x
27-03-2016, 23:24
امشب بر گشت به پینگ 220 قبل ، نامردا ! فقط 1 هفته ؟:n27:
ویرایش: درس شد:n19:
George Shelly
29-03-2016, 13:50
پینگم با ای پی ایران از 150 شده 110 !
با کیفیت هم هست !
mohammad_87
29-03-2016, 16:04
سلام
من هم در منزل و هم در شرکت از مخابرات سرویس دارم.میتونم سرویس شرکت رو مثلا شبها که استفاده نمیشه روی مودم منزل ست کنم؟
reza2700
29-03-2016, 16:52
سلام
من هم در منزل و هم در شرکت از مخابرات سرویس دارم.میتونم سرویس شرکت رو مثلا شبها که استفاده نمیشه روی مودم منزل ست کنم؟
میشه دوست عزیز
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
reza2700
29-03-2016, 16:53
میشه دوست عزیز
البته به شرط اینکه مودم شرکتو خاموش کنی
Milad4171
29-03-2016, 17:36
سلام. دوستان کسی از این سرویس ها تهیه کرده؟
این قضیه روزنامه رسمی و این حرفا صحت داره ؟ یا خیر؟
من اردیبهشت قراردادم تموم میشه از طرفی بعید میدونم شرکت دیگه ای روی خطم سرویس ارائه بده ! نمیدونم دقیقا چه سرویسی رو خریداری کنم .
:n13:
George Shelly
29-03-2016, 20:54
کلا از بهمن که وزیر اختلالات گفت پهنا یاند اضافه کردم وصعیت این اکانت های سرعت واقعا کاملا تغییر کرد من از بهمن تا الان پینگ بالای 100 نددیم اصلا آخرین باری هم که مخابرات پینگش با آی پی ایران یعنی همونایی که اولش با 2 یا 5 شروع میشه 110 بود دقیقا بهمن 93 بود الان فک کنم پهنای باند اضافه کردن چون پینگا پایین اومده فکر هم نمی کنم ربطی به اینکه مردم مسافرت هستن داشته باشه در هر صورت من کلا یه هفته ست با مخابرات بازی می کنم و هیچ مشکلی هم نداشتم تا الان مساله پینگ برای من خیلی وقته حل شده فکر هم می کنم زیاد طول نکشه رو همه isp ها حل شه چون اینا متوجه شدن که نت فقط سرعت و دانلود و صفحه باز کردن نیست چیزای دیگه هم هست . پینگ مال همین الان هست 21:53
victor021
29-03-2016, 23:32
و اینک بازگشت پینگ از 104 به حالت سابق!
Bensonw3x
30-03-2016, 00:22
:n14:
farid_givehchin
30-03-2016, 00:57
سلام
قبلا که از هر جا به جای دیگه میشد یعنی ما با پیش شماره های 8806 و 4490 که هیچ ربطی به هم ندارند تست کردیم و سرویس برقرار بود...بعدها دیگه فقط داخل خود مرکز میتونستی وصل کنی(داخل خود منطقه من تست نکردم ببینم میشه یا نه اینو ایشالا همین روزا تست میکنم)
نیازی هم به خاموش کردن مودم نبود تا وصل میشدیم اون یکی خط قبلی به صورت خودکار از سرویس خارج میشد
birang1357
30-03-2016, 09:07
دوستان کسی از گزینه توربواسپید که در اکانتینگ جدید مخابرات اضافه شدی اطلاع دارد؟ کاربردش چیه؟
reza2700
30-03-2016, 09:39
این از اون حرفا بود....
فاطی کماندو
30-03-2016, 09:46
من خودم به جون مادرم قسم ماهی 200 هزار تومن پیش اومده که پول حجم بدم ولی نرفتم سرویس 128 بگیرم از یوزر اون استفاده کنم به هر موجودی که قبول داری قسم من 2 مگ محدود دارم ولی با شرافت مصرف می کنم و بعدم به خاطر اینکه گفتم دزد معذرت می خوام از دهنم در رفت ببخشید
reza2700
30-03-2016, 11:20
من خودم به جون مادرم قسم ماهی 200 هزار تومن پیش اومده که پول حجم بدم ولی نرفتم سرویس 128 بگیرم از یوزر اون استفاده کنم به هر موجودی که قبول داری قسم من 2 مگ محدود دارم ولی با شرافت مصرف می کنم و بعدم به خاطر اینکه گفتم دزد معذرت می خوام از دهنم در رفت ببخشید
مسئله اینجاست که حتی اگه شما 128 بگیری رو یه خط دیگه و از یوزر اون برای 2 مگ استفاده کنی فایده نداره چون مخابرات سرعت رو هم برای خط تعریف میکنه هم برای یوزر..یعنی با یوزر 128 روی خطی که دو مگ تعریف شده باز سرعتت 128 میشه...
birang1357
30-03-2016, 11:53
دوستان کسی از گزینه توربواسپید که در اکانتینگ جدید مخابرات اضافه شدی اطلاع دارد؟ کاربردش چیه؟
کسی اطلاع نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
reza2700
30-03-2016, 20:35
کسی اطلاع نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برا منم فعال نیست..به نظر میاد فعلا فعالیتش اغاز نشده
George Shelly
31-03-2016, 09:42
تو چند پست قبلی در مورد بهتر شدن پینگ دوستان نظراتی داشتن برای منم همین طور بوده پینگ خوب بوده تو این مدت اخیر اما سرعت صفحه یکم احساس کندی داشتم اما امروز صبح احساس می کنم خیلی بهتر از روزهای قبل هست بدون تاخیر باز می کنه دیروز من نتوسنتم کروم رو آپدیت کنم چون با نصف سرعتم دانلود میکرد اما امروز از کل سرعتم استفاده کرد کلا خیلی بهتر شده الان صفحه باز کردن خیلی خوبه در مورد صفحه هم دوستان بگن که تغییر کرده یا نه .
ضمنا اون دوستانی که هم بازی می کنن مودمتون رو انقدر ریست کنید تا آی ایران رو بگیرید اون آی پی هایی که اولش 86 یا 89 داره مال رومانی یکم کیفیتش پایینه مال ایران با 2 شروع میشه مثل این 2.175.85.147
Firebirds
01-04-2016, 17:26
الان زوده برای نتیجه گیری...
باید صبر کرد تا یک هفته دیگه...
mohammad.2mt
01-04-2016, 23:02
واسه من که از ساعت 10 شب ترکید نت!!!
امیدوارم درست شه اصلا دوست ندارم دوباره به اون کابوس برگردم :n30:
رسما ترکیده کلا هیچی شده:n04:
mohammad.2mt
02-04-2016, 09:40
مثکه مسئولین نه چندان محترم مخابرات برگشتند سر کارشون!
Milad4171
02-04-2016, 17:40
دوستان سرویس بهار تا بهار امسال هم فعال شده
گویا در این سرویس ترافیک رایگان 1 تا 6 صبح هم اعمال شده
قیمت ها هم معقول تر هست نسبت به سال گذشته اما به نظر میرسه که سرویس ها 12 ماهه هستند.
Abolfazl3007
02-04-2016, 20:29
دوستان این آدرسی که بود میرفتیم ریز مصرف نت رو نشون میداد چی بود ؟ ( adsl کرج - طرح تابستانه پارسال گرفتم )
من بوکمارک کرده بودم ، الان پاک کردم ، تو سایت هم هر چقدر گشتم پیدا نکردم !!
فاطی کماندو
03-04-2016, 12:59
من که میرم جمع کنم 2 مگ محدودمو. یه 200 هزار تومن پول حجم اومد 2 ماه پیش اینسری با کلی مواظبت و دانلود نکردن 120 هزار تومن اومد.
نمیشه مودم وایرلس همه افراد خونه میرن تو اینستاگرام و تلگرام ویدئو میبینن اینجوری حجم مصرف میشه.
میرم همون 512 نامحدود ماهی 25 تومنی میگیرم .
George Shelly
03-04-2016, 14:06
حالا یه داستان جدید پینگلا کلا پایینه ولی به شدت کنده همه چی رو آی پی ایران که سرعت وحشتناکه میشه بازی کرد پینگ با سرورهای بازی برای من 120 هست اما پکت لاس شدید + کندی ...
هر روز یه بدبختیه اه اه حالم از این کثافت دونی بهم میخوره 80 میلیون مرده متحرک صداشون در نمیاد به اینام میگن آدم آخه .
alireza20202003
03-04-2016, 14:27
خوب عید تموم شد و مثل سال پیش و سال پیش تر دوباره بعد از عید کاربران از موبایل برگشتن رو ADSL و سرعت نابود شد.
rezausa2020
03-04-2016, 21:43
دقیقا فردای سیزدهم نابود شد اینترنت
این چه وضعشه آخه .
2 هفته اینترنت خوب بود چه راحت بودیم
mohammad.2mt
03-04-2016, 22:14
من نمیدونم این پهنای باندی که زیرساخت میگه از دو سال پیش تقریبا 10 برابر شده چیزیش رو مخابرات خریده؟!!!
دردسر هست ، این مشکل dns مخابرات هست و شما فقط اگه مودم داشته باشی که mtu بالای 1492 ساپورت کنه برطرف میشه مثلا دی لینکه 2740u ام تی یو 2000 هم ساپورت میکنه
victor021
04-04-2016, 09:53
این روزا واقعا رو اعصابه مخابرات ها، جالبه دوستان میگفتن به خاطر تعطیلات نیست که وضعیت خوب شده مخابرات پهنای باند اضافه کرده!
George Shelly
04-04-2016, 09:56
اینکه کلا نت داغون میشه به خصوص شب ها واقعا کلی هست من الان از فیزیک نظری که بهترین پهنای باند رو داره ( مسیر آذربایجان ثابت ) و این سایت های فروش کاهش پینگ همه از اونجا میگیرن ( البته من از اون سایت ها نخریدم که برام گرون در بیاد ) اکانت دارم شب ها واقعا خرابه تو بازی هم کلی پکت لاس داره مثل اکانت های اینترانت به نت اینکه همه چه داغونه واقعا به خاطر ترافیک وحشتناکه این الاغا هم هی میگم پهنای باند اضافه کردیم البته اضافه می کنن ولی قطره ای چون رشد کاربر به شدت زیاده به اون طورت به چشم نمیاد الته اینو بگم همون موقع که وزیر اسکل اختلالات گفت پهنای باند اضافه کریدم واقعا پینگا بهتر شد از بهمن ماه ولی این شبکه شون طوریه که حتی با پینگ پاینن هم کندی هست مثلا من با همین 1 مگ صبح تا 9 یوتیوب رو می تونم با 720P استریم کنم اما از طهر با 360 هم مشکل پخش میکنه وقتی میره زیر load دیگه پینگ پایین هم کاری نمی تونه انجام بده .
George Shelly
04-04-2016, 09:59
این روزا واقعا رو اعصابه مخابرات ها، جالبه دوستان میگفتن به خاطر تعطیلات نیست که وضعیت خوب شده مخابرات پهنای باند اضافه کرده!
نه ببین واقعا پینگ خیلی تغییر کرده صبح تا شب من پینگم 120 هست مشکل اینه که وقتی شبکه مخابرات شلوغ میشه کندی ایجاد میشه به خصوص رو آی پی ایران شما با آی پی استونی کار کن خیلی بهتره از لحاظ سرعت ولی برای بازی نه .
من الان با آی پی ایران دارم کار می کنم اولش با 2 شروع میشه پینگ خوبه و خوب میمونه تا آخر شب اما کندی درست میشه از ظهر به بعد .
البته اولویت من گیمینک هست اما خیلی از شما دوستان براتون صفحه مهم هست که باید مودمتون رو ریست کنید آی پی رومانی یا استونی بگیرید یه مقدار بهتره میشه .
پهنای باند اضافه نکرده شاتل مثل اینکه نمیدونم 49 درصد یا 51 درصد سهام مخابراتو خریده الان این روزا مخابرات پهنای باندشو از همه جا میگیره غیر از زیرساخت ، شما اگه برین تو سایت speedtest اون پایین اسم همه رقم شرکتو مینویسه غیر از خود مخابرات که IR TCT بود قبلا
آی پی رومانی و لتونی و استونی هم فقط وقتی حاصل میشه که شما dns گوگل ست کنین رو مودم تو استان ما که همه ی dns های خارجی از کار افتاد تهرانو نمیدونم
George Shelly
04-04-2016, 10:31
نه ربطی به dns نداره شما مودمتو ریست کن اون آی پی رو بگیر که اولش 89 داره بعد از هر بار ریست بزن تو گوگل ip همون جا میزنه نیاز نیست بری تو سایت خاصی اونایی که اولش با 2 شروع میشه مال داخل ایرانه .
مال من کندی شدید از چند دقیقه پیش شروع شده به شدت کند شد یهو .
من فکر میکردم اونایی که اولشون 5 و 10 داره ماله ایرانه ، من این کاری رو که شما میگی اصلا بلد نیستم .. مگه مودم شما چیه که وقتی ریست میکنی میتونی دستی آی پی انتخاب کنی ؟ من آخرین باری که آی پی رومانی داشتم ماله موقعی بود که dns گوگل استفاده میکردم از اون موقع هم دیگه هیچ dns غیر از مخابرات اینجا کار نمیکنه ..
الان من چجوری باید اینکاری که شما میگی رو انجام بدم ؟
George Shelly
04-04-2016, 10:48
من ندیدم آ ی پی با 10 شروع شه ولی 5 هم مال ایرانه !
دستی وارد نمی کنه خودش میگیره شما هی مودمتو خاموش روشن کن بعد هر بار بزن تو گوگول ip ببین چه آی پی میاد اگر 2 بود باز ریست کت تا بره رو 89 یعنی اولش با 89 شروع شه اونایی که اولش 2 داره کندی داره ولی پینگش تو بازی خوبه
ویژگی جدید اینترنت امسال، داغون شدن اینترنت داخلیه که اضافه شده به اینترنت آشغال خارجی.
نمی دونم چرا تبلیغ نمی کنن این مورد رو. مگه افتضاح بودن کیفیت بزرگترین امتیاز مخابرات بر سایر شرکت ها نبود!
Bensonw3x
04-04-2016, 21:43
داغان است آقا داغان:n28:
George Shelly
04-04-2016, 21:58
به طرز وحشتناکی همه چه خرابه کندی که مال یه دقیقست من از فیزیک نظری اینترانت به نت و ...اکانت دارم بدون استثنا همه شون تایم اوت و پکت لا س شدید دارن اصلا صفحه رو جون میده باز کنه خیلی عجیبه همه جا رو همه سرویسا پینگ پایین اما کندی شدید قبلا برعکس بود پینگم با مخابرات 110 از صبح تا الان با همه اکانت ها 90 تا 100 اما کندی شدید کندی هم دقیقا از ساعت 11 صبح شروع میشه تا 3 صبح ..
لعنت به این الاغ واعظی احمق شعورش نمیرسه با این همه کاربر شبکه داره منفجر میشه بعد تو کلوب میگه مشکلی خاصی همکاران به من گزارش نکردن پس همه چی خوبه .
سلام دوستان
این دانلود رایگان شبانه مخابرات به چه صورته میشه کمی توضیح بدید
ساعتش چند تا چنده و اینکه در ساعت رایگان چقدر میتونی دانلود کنی
سرعتت چقدره و ...
- - - Updated - - -
سلام دوستان
سرعتت چقدره و ...
سلام دوستان
سرعتت چقدره و ...
- - - Updated - - -
سلام دوستان
سرعتت چقدره و ...
کسی نبود پاسخ بده ؟
Firebirds
07-04-2016, 09:39
دردسر هست ، این مشکل dns مخابرات هست و شما فقط اگه مودم داشته باشی که mtu بالای 1492 ساپورت کنه برطرف میشه مثلا دی لینکه 2740u ام تی یو 2000 هم ساپورت میکنه
بیشترین سایز MTU برای کانکشن PPPoE - 1492 تا هست.
As specified in RFC 2516, the maximum receive unit (MRU) option must not negotiate to a size larger than 1492. Ethernet has a maximum payload size of 1500 octets. The PPPoE header is 6 octets and the PPP protocol ID is 2 octets, so the PPP maximum transmission unit (MTU) must not be greater than 1492. This is achieved with the configuration of IP MTU 1492 for PPPoE virtual-template interfaces.
mohammad.2mt
07-04-2016, 17:04
زنگ زدم پشتیبانی میگم 50% پکت لاست دارم میگه به ما مربوط نمیشه!
میگم به کی مروط میشه؟
میگه نمیدونم!
میگم خب گیم تعطیله هیچ کاری نمیشه کرد! میگه جایی از قرارداد شما نوشته ما شرایط گیم برای شما رو باید فراهم کنیم یا مسئول پکت لاست هستیم؟
اگر ورزش 3 باز میشه پس مشکلی نداری!!!
George Shelly
07-04-2016, 21:03
من نمی دونم چجوری شده پینگا پایینه از صبح تا شب بعد یه صفحه رو به زور باز می کنه ! 110 همین الان!
واسه بازی خیلی خوبه ولی کلی پکت لاس داره الان اکانتام همین طوره پینگ پایین + پکت لاس نمی فهمم اصلا !
rezausa2020
07-04-2016, 22:25
من نمی دونم چجوری شده پینگا پایینه از صبح تا شب بعد یه صفحه رو به زور باز می کنه ! 110 همین الان!
واسه بازی خیلی خوبه ولی کلی پکت لاس داره الان اکانتام همین طوره پینگ پایین + پکت لاس نمی فهمم اصلا !
پینگا فقط به قیافه پایینه....!!!! خیلی پکت لاس داره اصلا بدرد هیچی نمیخوره
البته فیکس میشه گاهی اوقات ولی خرابم زیاد هست
زنگ زدم پشتیبانی میگم 50% پکت لاست دارم میگه به ما مربوط نمیشه!
میگم به کی مروط میشه؟
میگه نمیدونم!
میگم خب گیم تعطیله هیچ کاری نمیشه کرد! میگه جایی از قرارداد شما نوشته ما شرایط گیم برای شما رو باید فراهم کنیم یا مسئول پکت لاست هستیم؟
اگر ورزش 3 باز میشه پس مشکلی نداری!!!
پیشنهاد میدم اول در سایت 195 یه شکایت انجام بدی بعد قشنگ مشخص میشه پکت لاست به سرویس دهنده مربوط هست یا نه..
mohammad.2mt
08-04-2016, 09:04
پیشنهاد میدم اول در سایت 195 یه شکایت انجام بدی بعد قشنگ مشخص میشه پکت لاست به سرویس دهنده مربوط هست یا نه..
همین الان 3 تا شکایت در دست بررسی دارم تو سامانه 195!
195 مشکلش اینه که ارجاع میده به بازرسی مخابرات اونم زنگ میزنه همین چرت و پرت ها رو تحویل ما میده دوباره! سری قبلی گفتم مشکل سرعت با سرور خارجی دارم گفت مخابرات مسئول سرور خارجی نیست و اگر داخلی مشکل داشت اعلام خرابی ن و عین همین رو تو جواب من تو سایت نوشت!
قدیم یه ذره میترسیدن دو پهلو جواب میدادند که کی نتونه یقه اشون رو بگیره الان دیگه نمیترسند هم!
George Shelly
08-04-2016, 09:40
صبح ها که همه خوابن کیفیت واقعا عالیه اما دلخوش به این مقدار نباشید ساعت 10 که میشه تلافیشو در میاره و .... تو اعصاب از همین الان که ساعت 10 :35 تا ساعت 4 صبح همه چه خراب میشه فرقی نداره از کجا سرویس داری بهترین اکانت رو داری یا نه چون مشکل شبکه مزخرفه و ربطی به سرویس دهنده نداره !
صبح ساعت 6 همه چی عالی ( زبون بازی رفته رو لهستانی / توهر عکس اون اولی paclet loss in و دومی out ت.نی گه جلوش درصد داره ) .
سلام دوستان
سرعتت چقدره و ...
- - - Updated - - -
سلام دوستان
سرعتت چقدره و ...
مخابرات یکی دو تا کمپ گذاشت شبانه رایگان بود دیگه شبانه رایگان نداره . اونا هم که داشتن کلی سرشون کلاه رفته بود شبانه رو حساب کرده بودن .
George Shelly
08-04-2016, 15:34
دوستان به جان کی بگم مغرم داره میترکه از درد باورتون نمیشه اگر بگم پشتیبان مخابرات چی گفت به خدا باورتون نمیشه وای اصلا نمی تونم حتی فک کنم بهش سردرد داره نابودم می کنه از بس چرت گفت ......زنگ زدم گفتم آقا من مشکل شدید کندی دارم سایت های خارجی رو اصلا باز نمی کنه گفتم آی پی هم مال ایرانه یعنی در مالکیت ایرانه اولشم با 2 شروع میشه گفت اونوقت پس چجوری به شبکه جهانی وصل میشی ؟ گفتم نگفتم اینترانته گفتم مال ایرانه یعنی مال رومانی و استونی نیست !!!!!!!! ( تازه سرم شروع کرده بود به گرم شدن اینجا ) گفت از کجا میدونی مال ایرانه گفتم من ادمین سرورم تو سرورم پرچم ایرانو میزنه تو ادمین پنل اگر رنج رو 2 باشه اگر 9 باشه میزنه استونی و بعد تا اسم game رو آوردم شروع کرد به اینکه مال ساپورت نمی کنیم و از این دری وریا بعد گفتم باو بی خیال از پینگ بیا بیرون من الان کندی دارم چیکار کنم ؟ گفت کندی مال دانلود و آپلودته گفتم من الان نتم در حالتidle هست یعنی دان و آپ نداره گفت نه میری تو بازی پینگ میره بالا سرعت میاد پایین !!!!! ( شروع سردرد ) گفتم تو بازی کلا مصرف 15 کیلیوبایته در ثانیه اصلا پینگ تغییر نمی کنه !!!!! گفت نه از اونه خلاصه همین جوری داشت میخورد برا خودش یهو آخرش برگشت گفت ( من موندم اگر بگم شماها باورتون میشه اصلا عایا ) : شما مودمتو در فواصل طولانی مثلا یه هفته خاموش کن سرعتت درست میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینو که گفت دیگه هر چی از دهنم در اومد گفتم گوشیو قطع کرد !!!!!!!!!
خدایی عین همین بود من دیگه غلط بکنم با اینا هم صحبت شم !!!!!!!!!!
همین الان 3 تا شکایت در دست بررسی دارم تو سامانه 195!
195 مشکلش اینه که ارجاع میده به بازرسی مخابرات اونم زنگ میزنه همین چرت و پرت ها رو تحویل ما میده دوباره! سری قبلی گفتم مشکل سرعت با سرور خارجی دارم گفت مخابرات مسئول سرور خارجی نیست و اگر داخلی مشکل داشت اعلام خرابی ن و عین همین رو تو جواب من تو سایت نوشت!
قدیم یه ذره میترسیدن دو پهلو جواب میدادند که کی نتونه یقه اشون رو بگیره الان دیگه نمیترسند هم!
بله 195 اول مشکل رو ارجاع میده به خود شرکت خدمات دهنده حالا نه فقط مخابرات بطور کلی ساز و کار اینطوری هست
که شرکت خدمات دهنده یه جوابی به شما میده و در سامانه 195 هم ثبت میشه اون جوا و اس ام اس برای شما میاد که تا 3 روز مهلت درخواست تجدید نظر دارید که همه این مراحل طبق شواهدی که شما آپلود میکنی روی سایت 195 پیش میره تا فقط یه متن بنویسی و بگی من فلان مشکل دارم
منم خودم مشترک مخابرات بودم وقتی دید قیمت ها به صرفه نیست برای من خیلی راحت رفتم تخلیه زدم از جای دیگه گرفتم
اگر هم واقعا پروفایل گیم برای شما حیاتی هست بنده شاتل پیشنهاد میکنم برای شما که حداقل انقدر انرژی صرف کردین به یه جایی برسید.
منو واقعا درک نیم کنم با این همه مشکلاتی که دارید چرا تخلیه نمیزنید که نه پول بریزید به جیب این شرکت نه با اعصاب خودتون بازی بشه! شرکتهای خصوصی کیفیت سرویس دهی و SLA بهتری دارن برای مشترک.
mohammad.2mt
08-04-2016, 15:56
منو واقعا درک نیم کنم با این همه مشکلاتی که دارید چرا تخلیه نمیزنید که نه پول بریزید به جیب این شرکت نه با اعصاب خودتون بازی بشه! شرکتهای خصوصی کیفیت سرویس دهی و SLA بهتری دارن برای مشترک.
من گیم باز نیستم فقط واسه سرگرمی کلش رویال بازی میکنم که همون رو هم نمیشه بازی کرد وسط فایت 30 ثانیه هست داری بازی میکنی یهو میفهمی هیچ کدوم از چیزهایی که داری میبینی اتفاق نیفتاده و ترکیدی!
من خطم رو به یک دلیل تخلیه نمیکنم.
میزان مصرف بالا.
تو خونه 5-6 تا دستگاه به روتر وصل هست توضیح اینکه فلان کلیپ حجمش بالاس نبینید هم واسه مادر پدرها سخته (تو خیلی خانواده ها دیدم این مشکل رو) + مصرف دانلود خودم هم بالاست و فقط وبگردی خودم در طول روز بالای 500 مگابایت مصرف داره. با این اوضاع من یه اینترنت با ماهی حداقل 50 گیگ ترافیک میخواهم که بدونم وسط ماه کم نمیارم که هزینش خیلی بیشتر از ماهی 22-23 تومنی هست که میدم.
من گیم باز نیستم فقط واسه سرگرمی کلش رویال بازی میکنم که همون رو هم نمیشه بازی کرد وسط فایت 30 ثانیه هست داری بازی میکنی یهو میفهمی هیچ کدوم از چیزهایی که داری میبینی اتفاق نیفتاده و ترکیدی!
من خطم رو به یک دلیل تخلیه نمیکنم.
میزان مصرف بالا.
تو خونه 5-6 تا دستگاه به روتر وصل هست توضیح اینکه فلان کلیپ حجمش بالاس نبینید هم واسه مادر پدرها سخته (تو خیلی خانواده ها دیدم این مشکل رو) + مصرف دانلود خودم هم بالاست و فقط وبگردی خودم در طول روز بالای 500 مگابایت مصرف داره. با این اوضاع من یه اینترنت با ماهی حداقل 50 گیگ ترافیک میخواهم که بدونم وسط ماه کم نمیارم که هزینش خیلی بیشتر از ماهی 22-23 تومنی هست که میدم.
مشکلی نداره شرکت های دیگه تعرفه های نامحدود هم دارن ! مثل آرتهای شاتل یا آسیاتک! اونها هم نامحدود ارائه میدن.
mohammad.2mt
08-04-2016, 19:04
مشکلی نداره شرکت های دیگه تعرفه های نامحدود هم دارن ! مثل آرتهای شاتل یا آسیاتک! اونها هم نامحدود ارائه میدن.
میشه یه سرویس با تقریبا همین مقدار هزینه معرفی کنید حداکثر تا 30 تومن در ماه که مصرف منصفانه هم نداشته باشه؟
من نامحدود شاتل هم داشتم ولی اسمش فقط نامحدوده! مصرفت در ماه به 15-16 گیگ برسه تقریبا دیگه نت نداری انقدر کند میشه!
mohammad.2mt
08-04-2016, 19:27
همین الان تماس گرفتم شاتل گفت مصرف بالاتر از یه حدی سرعت میشه 128 ولی اون حدش رو میگه به ما اعلام نکردن (یعنی نمیخواهند بگن)
اینترنت پرسرعت چلچله نامحدود برنزی 512 با ام?ان تبادل حداقل 20 گیگ درماه381,000 ريال
#آسیاتک
اینم بگم به شما هر ارزونی بی علت نیست هر گرونی هم بی حکمت نیست..
این که هم بخوایید هزینه پایین کنید هم کیفیت بالایی دریافت کنید توی ایران سخته.
mohammad.2mt
08-04-2016, 20:50
اینترنت پرسرعت چلچله نامحدود برنزی 512 با ام?ان تبادل حداقل 20 گیگ درماه381,000 ريال
#آسیاتک
اینم بگم به شما هر ارزونی بی علت نیست هر گرونی هم بی حکمت نیست..
این که هم بخوایید هزینه پایین کنید هم کیفیت بالایی دریافت کنید توی ایران سخته.
درسته مخابرات الکی ارزون نیست ولی هرکسی یه اولویتی داره و اولویت من حجم دانلود بالا هست با کمترین هزینه تو تایم روز هست نه پینگ پایین و سرعت باز کردن پیج فوق العاده. من حاضرم واسه یه کلیپ یک مگابایتی تو تلگرام 5 دقیقه واسم ولی نخواهم هی پروفایلم رو چک کنم چقدر از حجمم مونده.
ما هم داریم زور میزنیم بهترین گزینه واسه خودمون رو بهتر کنیم شاید واسه کسی که سرعت پیج باز کردن واسش تو اولویته این دست و پا زدن ما خنده دار باشه.
درسته مخابرات الکی ارزون نیست ولی هرکسی یه اولویتی داره و اولویت من حجم دانلود بالا هست با کمترین هزینه تو تایم روز هست نه پینگ پایین و سرعت باز کردن پیج فوق العاده. من حاضرم واسه یه کلیپ یک مگابایتی تو تلگرام 5 دقیقه واسم ولی نخواهم هی پروفایلم رو چک کنم چقدر از حجمم مونده.
ما هم داریم زور میزنیم بهترین گزینه واسه خودمون رو بهتر کنیم شاید واسه کسی که سرعت پیج باز کردن واسش تو اولویته این دست و پا زدن ما خنده دار باشه.
اون سرویسی هم که من از آسیاتک معرفی کردم داستان حجم دانلود و سرعتش کپی 512 مخابرات هست چون تجربه استفاده داشتم میگم و اصلا محدود نمیکنه هر چقدر هم دانلود کنید.
ولی باز در کیفیت سرویس تفاوت داره واقعا و اذیت نمی کنه.
mohammad.2mt
09-04-2016, 00:02
اون سرویسی هم که من از آسیاتک معرفی کردم داستان حجم دانلود و سرعتش کپی 512 مخابرات هست چون تجربه استفاده داشتم میگم و اصلا محدود نمیکنه هر چقدر هم دانلود کنید.
ولی باز در کیفیت سرویس تفاوت داره واقعا و اذیت نمی کنه.
سرعت دانلود 60 میده؟
سرعت دانلود 60 میده؟
بله 64کیلو فیکس بون محدودیت دانلود واقعی
منم مخابرات داشتم ولی چند روزه گفتم جمع کردن... زنگ میزدم مخابرات میگفتم چرا انقد کنده سایتو باز نمیکنه خودشون میگن چون فیلتر مخابران شدید ترین فیلتر هست و قبل از اینکه باز شه از فبلتر رد میشه:n04: . فقط باهاش دانلود میکردم .. نامحدود 512 داشتم :n29::n30:
George Shelly
09-04-2016, 18:27
بد وضعی شده ...
بی همه چیزا نمیزارن یه روز اعصابمون اروم باشه .
اکانتا که کلا اختلال و قطعی شدید داره مخابراتم که کندی وحشتناک .
لعنت به همه شون بالاخره ورق برمیگرده منتظر اون روزم .
George Shelly
09-04-2016, 21:19
با این خبر چطورید ؟
احساس عصبانیت دارید نه ؟ احساس حقارت می کنید درسته ؟!!!!!! احساس پوچی و بی ارزش بودن که تو کشور خودت آزاد نیستی و باید نظاره گر نابودیش در هر ابعاد و مقیاسی باشی !!!! هزار تا صحبت دیگه هست که نمی خوام بگم ولی یکم به خودمون بیایم کشوری دیگه نمونده همه چیز داره نابود میشه !!!!!
بس کنید این همه بی خیالی و بی تفاوتی رو !!!!!!!!!!!!!!
Abolfazl3007
10-04-2016, 09:20
دوستا راهی هست این نت 2 مگ محدود طرح بهاره ام رو عوض کنم ، 256 یا 512 نامحدود بگیرم ؟
با این خبر چطورید ؟
احساس عصبانیت دارید نه ؟ احساس حقارت می کنید درسته ؟!!!!!! احساس پوچی و بی ارزش بودن که تو کشور خودت آزاد نیستی و باید نظاره گر نابودیش در هر ابعاد و مقیاسی باشی !!!! هزار تا صحبت دیگه هست که نمی خوام بگم ولی یکم به خودمون بیایم کشوری دیگه نمونده همه چیز داره نابود میشه !!!!!
بس کنید این همه بی خیالی و بی تفاوتی رو !!!!!!!!!!!!!!
5-6 سال دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! :n08:من اگر 5-6 سال دیگه زنده باشم حتی حاضرم اینترنت هم نداشته باشم
ما اینقدر مشکلات داریم تو زندگی که فکر نمیکنم 5-6 سال دیگه اعصابمون بکشه زنده بمونیم.اینترنت پیش کش.قرص اعصاب رو مثل آدامس میندازیم بالا.اعصابا همه ترکیده.همین چند وقت پیش تو شهر دعوام شد یارو زد گردنم جوری درد میکنه به زور تکون میدم.فکر نکنم 5-6 سال دیگه دووم بیارم .
دوستان از کجا می تونم حجم باقی مانده سرویسم رو ببینم و خرید ترافیک کنم سرویس 2مگ حجمی 8گیگ دارم ...
mohammad_s7201
10-04-2016, 12:30
دوستان از کجا می تونم حجم باقی مانده سرویسم رو ببینم و خرید ترافیک کنم سرویس 2مگ حجمی 8گیگ دارم ...
دوست عزیز خرید حجم رو که میزنم این پیفام میاد...!
Invalid SER ID
mohammad_s7201
10-04-2016, 15:09
دوست عزیز خرید حجم رو که میزنم این پیفام میاد...!
Invalid SER ID
مگه سرویس شما پس پرداخت نیستش؟ یعنی هزینهش روی قبضتون میاد؟ اگه اینطوریه که فکر کنم احتیاجی به خرید حجم نیست. وقتی 8 گیگ تموم بشه خودبخود حجم اضافه میشه.
Bensonw3x
10-04-2016, 17:46
مثلا خواست بیاد پایین ولی ببین چی شد پینگ پایین نخواستیم همو 220 بدون تایم اوتو بده حداقل :n14:
Miladran
10-04-2016, 18:11
مخابرات باز ترکیده:
پ.ن: نیم ساعت طول کشید این عکسو آپلود کنم! :n34:
mohammad.2mt
10-04-2016, 18:22
مثلا خواست بیاد پایین ولی ببین چی شد پینگ پایین نخواستیم همو 220 بدون تایم اوتو بده حداقل :n14:
چجوری شما پینگ 120 میگیرید؟!!!
تا حالا یاد ندارم زیر 190 گرفته باشم!
PING 4.2.2.4 (4.2.2.4): 56 data bytes
64 bytes from 4.2.2.4: seq=0 ttl=51 time=242.547 ms
64 bytes from 4.2.2.4: seq=1 ttl=51 time=242.655 ms
64 bytes from 4.2.2.4: seq=2 ttl=51 time=244.779 ms
64 bytes from 4.2.2.4: seq=3 ttl=51 time=242.503 ms
64 bytes from 4.2.2.4: seq=4 ttl=51 time=242.352 ms
64 bytes from 4.2.2.4: seq=5 ttl=51 time=243.782 ms
64 bytes from 4.2.2.4: seq=6 ttl=51 time=242.506 ms
64 bytes from 4.2.2.4: seq=7 ttl=51 time=241.886 ms
64 bytes from 4.2.2.4: seq=8 ttl=51 time=242.040 ms
64 bytes from 4.2.2.4: seq=9 ttl=51 time=242.897 ms
64 bytes from 4.2.2.4: seq=10 ttl=51 time=240.869 ms
64 bytes from 4.2.2.4: seq=11 ttl=51 time=329.226 ms
64 bytes from 4.2.2.4: seq=12 ttl=51 time=243.399 ms
64 bytes from 4.2.2.4: seq=13 ttl=51 time=240.874 ms
64 bytes from 4.2.2.4: seq=14 ttl=51 time=242.504 ms
64 bytes from 4.2.2.4: seq=15 ttl=51 time=242.615 ms
64 bytes from 4.2.2.4: seq=16 ttl=51 time=241.022 ms
64 bytes from 4.2.2.4: seq=17 ttl=51 time=241.445 ms
64 bytes from 4.2.2.4: seq=18 ttl=51 time=242.634 ms
64 bytes from 4.2.2.4: seq=19 ttl=51 time=243.072 ms
--- 4.2.2.4 ping statistics ---
20 packets transmitted, 20 packets received, 0% packet loss
round-trip min/avg/max = 240.869/246.780/329.226 ms
dariushko
10-04-2016, 18:36
سلام به همه
1 مگ نامحدود از مخابرات دارم ! الان سرویس دهنده اینترنتی بهتر کدوماست اگه بخوام عوض کنم ؟ برای وبگردی ودانلود (منطقه 7 تهران )
mohammad.2mt
10-04-2016, 18:38
سلام به همه
1 مگ نامحدود از مخابرات دارم ! الان سرویس دهنده اینترنتی بهتر کدوماست اگه بخوام عوض کنم ؟ برای وبگردی ودانلود (منطقه 7 تهران )
برای دانلود همین مخابرات. برای وبگردی هرچیزی غیر از مخابرات!
George Shelly
10-04-2016, 19:05
ینگ پایین می خواین باید اون آی پی هایی رو بگیرید که اولش با 2 شروع میشه من پینگ صب تا شب 110 هست اما چه فایده از ظهر به بعد کند میشه سرعت صفحه و پکت لاس هم اضافه میشه .
Bensonw3x
10-04-2016, 19:35
برا من با 5 شروع میشه ، دقیقا از 3 نصفه شب خوب میشه ، تا 1 ظهر پینگ میشه 110 ، فک نکنم ربطی به 2 داشته باشه ، در ضمن چند دفعه خاموش روشن کردم ، همون 5 رو میده ، نکنه باید 100 دفعه خاموش روشن کنم ؟ می ارزه ؟ نسوزه مودم : \ این اختلال امروز هم سراسری بود زنگ زدم.
George Shelly
10-04-2016, 20:05
کاملا ربط داره اونایی که 5 شروع میشه خیلی بی کیفیت جدا از اینکه پینگ رو 100 باشه یا 200 کلا کیفیت نداره یعنی اگر مثلا با 5 پینگ رو 100 باشه تو بازی 400+ هست !
اما اونایی که 2 داره خیلی کیفیتی خوبی از نظر مسیر داره و پینگ تو بازی هم خوبه اما در کل یه مشکل بزرگتری داره شدیدا شکنجه می کنه و اونم کندی بی اندازه هست و این کند شدن هم یهو کند نمیشه فاز اولش 12 ظهر هست بعد تا سه باز کند تر میشه طرفای 6 به اوج میرسه من دیروز اعلام خرابی کردم از طریق پنل گفتن پورتت باید عوض شه به دلیل مصرف زیاد بعد تو 1 ساعت عوض کردن و زنگ زدن بهم گفتن چیکار کردن ولی کندیم حل نشد نمی دونم دیگه چیکار کنم هر کاری آدم می کنه اروم باشه نمیشه یعنی این حرومی ها نمیزارن که بشه اکانت میخری وصل میشی بعد میری تو بازی یهم وایمیسه بعد می بینی کلا قطع شده میای بیرون می بینی عه یهو وصل شد !!!!!!!!
مخابرات استفاده می کنی که سایت بازی رو باز نی مکنه تازه یهو میپره بیرون قع میشه پکت لاسم که که هیچی جای خود داره از ظهر به بعد بالای 15 درصد لاس دارم .
من واقعا خیلی عصبی و روانی هستم یعنی شدم از دست اینا مثل خیلی های دیگه تو این سن پایین 22 سالگی چون همه چیزم با نته کار نمی کنم ولی خوب سرگرمی کلا اینستاگرام و کلا همه همه ش باید حرص بوری قطع شد وثل شد کوفت شد زهر شد یه لحظه چیزی به نام ارامش وجود نداره یعنی من یادم نمیاد روزی پاشدم از صبح تا شب مثل ادم تو کشورهای خارجی حالا نمیگم غربی کار کرده باشم بدون حرص محاله !!!!!!
از 10 جا هم اکانت دارم ولی همه شون یا قطعی دارن یا پکت لاس یا مشکلات دیگه مردمم که هیچی کلا جنازه متحرک فقط کار می کنن تا زنده بمونن بعد حرصم میگیره یارو خارجی کج و کوله اومده نت 200 مگ داره واقعا میگما خیلی هاشون از دهاتیم دهاتی ترن دارم می بینم من تو بین اروپایی ها زندگی می کنم ا زبس بازی می کنم روزی با کلی ادم تماس دارم چه دوست چه غیر دوست ولی خوب کلا گفتم شرمنده زیاد شد ولی اینو بدونید نت غیر ممکنه تو این جهنم درست شده با وجوده اینا محاله و خوشبینی احمقانه ای بیش نیست اگر فک کنید منظر بشید تا درست شه اون به اصطلاح وزیر اختلالات روباه بنفش یادتو نیست چی گفت وقتی اومده بود گفت تا اخر 94 نت خیلی تغییر می کنه بیا 95 الان 1000 برابر بدترم شده و باز میشه تازه شرطی شدن نت رو هم بهش اضافه کنید که البته این اخریو تو خواب باید ببینن در کل دوستان تو کشوری هستیم که بزرگترین دشمن نت اینجا هست و غیر ممکنه نت درست شه با این شرایط .
mohammad.2mt
10-04-2016, 22:55
ینگ پایین می خواین باید اون آی پی هایی رو بگیرید که اولش با 2 شروع میشه من پینگ صب تا شب 110 هست اما چه فایده از ظهر به بعد کند میشه سرعت صفحه و پکت لاس هم اضافه میشه .
پینگ من همیشه با 2 شروع میشه معمولا هم 2.177 هست.
Bensonw3x
10-04-2016, 23:13
برا اینکه بشه 2 اولش فقط باید ریست کرد راه دیگه ای نداره ؟ :دی
Bensonw3x
11-04-2016, 00:11
امروز واقعا ضربه تلخی بود ، هیچ کاری نمیشه کرد ، قبلا تای اوت میداد لابلاش میشد کاری کرد ولی واقعا فاجعه س این سری نمیدونم میخواد تا کی ادامه پیدا کنه : ((
George Shelly
11-04-2016, 09:31
فقط یه روز بد بود ؟ هر روز همینه مگه شده یه روزم خوب باشه .
الان 27 10 صبح سایت های خارجی رو خوب باز میکنه به محض اینکه ادرس تایپ میشه سریع باز می کنه تا کمتر از 30 مین دیگه فاز اول کندی شروع میشه اینو چجوری باید بهشون حالی کرد الان میخوام باز اعلام خرابی کنم چون خودشون گفته بودن استفاده کن باز مشکلی بود اعلام خرابی کن ام خوب این واقعا خرابی از لحاظ پارامترهای خط و ... نیست مشکل شبکه ست که حل هم نمیشه همون طور که تو چند سال اخیر نشده .
اکانتا هم که از ساعت 4 عصر کاملا غیر قابل استفاده میشه به دلیل ترافیک شدید قطعی شدید و پکت لاس بالا پیدا می کنه .
ویرایش : همین الان شروع شد طوری که ریسیو خیلی بد میشه یعنی وقتی ادرس رو تایپ میکنم خیلی طول میکشه ریسپانس کنه .
چجوری اخه ممکنه 5 مین قبل عالی بود یهو خراب شد انگار برنامه ریزی شدست .
Bensonw3x
11-04-2016, 10:34
الان ساعت 11:35 پینگه من اینه :
حالا نمیدونم با کیفیته یا چی ، ولی کارم من با سرور و وب ، خوبه تو این حالت... راضیم اگه پایدار باشه البته :\
George Shelly
11-04-2016, 10:57
این سایتو چجوری باز می کنه ؟
Bensonw3x
11-04-2016, 11:28
تا زدم صفحه اومد ، تا کامل استاپ بشه شمردم 8 ثانیه شد
این سایتو چجوری باز می کنه ؟
خیلی سریع...
fn-twilight
11-04-2016, 12:24
منصور یه آهنگی داشت بنام زندگی که دااااد میزد: زندگـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــی ی ی ی ی ی بهتر از این نمیشه، زندگـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــی ی ی ی ی ی....
منم هروقت کانکت میشم یاد اون اثر معروف میفتم!!
512 نامحدود مخابرات
George Shelly
11-04-2016, 13:29
خیلی سریع...
پس یعنی من باز اعلام خرابی کنم ؟ چون مال من کند باز میشه بعد از 12 ظهر .
1 مگ نامحدود دارم .
سرعت شما چنده ؟
ای پی شما عدد اولش چنده ؟
شما تغییری در مقایسه با صبح مثلا 9 صبح نسبت به 12 ظهر یا عصر تو صفحه باز کزدن حس نمی کنی ؟
مثلا کند شه .
اگر نشه که خیلی عجیبه چون کلا اینا شبکه شون همیشه موقع شلوغی کلی مشکلات درست می کنه .
Bensonw3x
11-04-2016, 14:14
3 ظهر دقیق الان اینجوری شد :
George Shelly
11-04-2016, 14:41
مال من صبح تا شب ثابته من خودمم خیلی تعجب می کنم چرا اینا نه پهنای باندی اضافه کردن نه چیزی فک کنم ربط داشته باشه به سرعت وب گردیم چون خیلی کنده به جاش پینگ پایینه .
پس یعنی من باز اعلام خرابی کنم ؟ چون مال من کند باز میشه بعد از 12 ظهر .
1 مگ نامحدود دارم .
سرعت شما چنده ؟
ای پی شما عدد اولش چنده ؟
شما تغییری در مقایسه با صبح مثلا 9 صبح نسبت به 12 ظهر یا عصر تو صفحه باز کزدن حس نمی کنی ؟
مثلا کند شه .
اگر نشه که خیلی عجیبه چون کلا اینا شبکه شون همیشه موقع شلوغی کلی مشکلات درست می کنه .
سرعت من 512
2 است
نه
George Shelly
11-04-2016, 21:46
با نت مخابرات هر صفحه این تاپیکو بالای 40 ثانیه طول میکشه تا باز شه .
فشار عصبی خیلی زیاد بهم ( به همه ) وارد می کنه چقدر اخه ظلم و پست فطرطی .
بی شرفا نمیزارن یه روز خوش داشته باشیم فقط استرس لعنت حالم از کلمه ایران بهم میخوره خدایی دم خارجی ها گرم هرچی در مورد این مملکت میگن واقعا مملکت کثیفیه .
Bensonw3x
11-04-2016, 23:38
میگم کیفیت خط و اینا رو چک کردی ؟ الان این برا منه نمیدونم حالا خوبه یا چی ، میخوای یه چک بزن شاید نویزی چیزی داشته باشه هان ؟
George Shelly
12-04-2016, 07:02
اره پورتم ایراد داشت برام عوض کرد بعد بهم زنگ زدن گفتن عوض کردیم پارامترهای خط عالیه مشکلم از ظهر شروع میشه .
Miladran
12-04-2016, 15:41
آقا معجزه شده!!! :n04:
George Shelly
12-04-2016, 16:38
آقا معجزه شده!!! :n04:
مال منم همینه !
شما مشکل افت سرعت تو صفحه باز کردن نداری ؟ مال من همه چی خوبه الا سرعت صفحه !
1 مگ هم دارم .
reza2700
12-04-2016, 18:31
اره پورتم ایراد داشت برام عوض کرد بعد بهم زنگ زدن گفتن عوض کردیم پارامترهای خط عالیه مشکلم از ظهر شروع میشه .
نویز خط بالاست...
George Shelly
12-04-2016, 19:37
نویز خط بالاست...
پورتمو 3 روزه عوض کردن خودشون میگن همه چی عالیه ضمنا صبح هم تا ساعت 12 همه چی پرفکته بعد خراب میشه .
محمد7966
12-04-2016, 19:42
پورتمو 3 روزه عوض کردن خودشون میگن همه چی عالیه ضمنا صبح هم تا ساعت 12 همه چی پرفکته بعد خراب میشه .
خیر نویزنون بالا نیست روی 35 مشکلی نداره
خطتون هم 1 مگه
مشکل از خودشونه یعنی مخابرات
George Shelly
12-04-2016, 19:58
من همه چیز رو از سرخظ جدا کردم بازم چیزی تغییر نکرد کندی خیلی شدیدی دارم که از شبکه شونم هست ولی قبول نمی کنن میگن همه چیز خوبه از نظر پارامترهای خط هم خوبه واقعا البته غیر از اینم از یه سرکت کثیف دزد انتظار نمیره به نت حلزونی میگن کاملا خوب .
Miladran
12-04-2016, 23:07
مال منم همینه !
شما مشکل افت سرعت تو صفحه باز کردن نداری ؟ مال من همه چی خوبه الا سرعت صفحه !
1 مگ هم دارم .
نه وقتی پینگ خوب باشه صفحه رو خیلی سریع باز میکنه.
George Shelly
12-04-2016, 23:38
نه وقتی پینگ خوب باشه صفحه رو خیلی سریع باز میکنه.
من برام این موضوع عجیبه همیشه وقتی پینگ پایین بود ( البته تو 1 سال اخیر که اصلا نبوده مگر از 2 ماه قبل ) سرعت صفحه م خیلی خوب بود اما الان 2 ماهی میشه پینگم پایینه سرعت صفحه م خیلی بده طوری که اصلا سایت خارجی کامل برام تعطیل شده فقط داخلی می تونم باز کنم خارجی هم اگر بخوام باز کنم با اکانت که اونم قطعی زیاد داره دیگه هر راهی بوده انجام دادم درست نشد که نشد .
Tehranshahr
13-04-2016, 00:10
دوستان باید بین اعصاب خوردی و کیفیت سرویس یکی رو انتخاب کنید.
اگه اعصاب راحت میخواین بیخیال مخابرات شید. اگه هم سرویس ارزون میخواید بیخیال کیفیت بشید.
reza2700
13-04-2016, 07:08
خیر نویزنون بالا نیست روی 35 مشکلی نداره
خطتون هم 1 مگه
مشکل از خودشونه یعنی مخابرات
35 بالا نیست؟
محمد7966
13-04-2016, 08:06
35 بالا نیست؟
snr نسبت سیگنال به نویز رو میگه حالا هر چه عدد بالا باشد مثل 20 مثل 30 یعنی سیگنال دریافتی بیشتر از نویزمسیر است
ولی اگر 6 باشد یعنی یعنی نویز زیادی رو خط تلفن افتاده
میتونید برای اطلاعات بیشتر به تایپیک نویز مراجعه کنید
George Shelly
13-04-2016, 08:12
35 بالا نیست؟
هر چی snr بالاتر باشه بهتره .
George Shelly
13-04-2016, 10:08
به جای اینکه کیفیتو درست کنن میخوان با 15 دردصد ارزونی که اصلا به چشم نمیاد مردمو مثل همیشه فریب بدن البته فک می کن که می تونن !
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])!
mohammad.2mt
13-04-2016, 18:59
به جای اینکه کیفیتو درست کنن میخوان با 15 دردصد ارزونی که اصلا به چشم نمیاد مردمو مثل همیشه فریب بدن البته فک می کن که می تونن !
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])!
تا حالا چندین بار ارزون شده ولی هیچ تاثیری تو قیمت اینترنت مخابرات نداشته و نداره!
تو چند سال اخیر اینترنت مخابرات همیشه گرون شده که ارزون نشده. فقط ممکنه یه ذره در حد 500 تومن قیمت ترافیک برای محدود ها ارزونتر شه.
Firebirds
13-04-2016, 22:19
برای همه خرابه ؟
برای همه خرابه ؟
برای من از دیروز صبح خراب شده درست همینطوری که بقیه تو این یکی دو صفحه آخر توضیح دادن.
الان وضعیت نا محدود 512 یا 1 مگ نامحدود مخابرات چطور هست ؟
به کاربرا جدید میدن ؟ این سرویس 24 تومنی نامحدود 512 میدن الان ؟
برا دانلود میخام فقط
دوستان من بخوام سرعت رو کم کنم چه کار کنم؟؟ باز باید همین فیلد ها رو پر کنم؟؟ کار دیگه ای نداره؟؟
Firebirds
19-04-2016, 12:08
دوستان من بخوام سرعت رو کم کنم چه کار کنم؟؟ باز باید همین فیلد ها رو پر کنم؟؟ کار دیگه ای نداره؟؟
اره باز باید پر کنید.
سرعتم رو کم کرد..شد 256...دوستانی که 256 دارن الان چقدر پرداخت می کنید؟
Firebirds
19-04-2016, 13:03
سرعتم رو کم کرد..شد 256...دوستانی که 256 دارن الان چقدر پرداخت می کنید؟
فکر کنم تا الان توی سایت مخابرات نرفتی ....
یه حدودا 1500 ت هم حدودا بزار روش برای آبوماه و دله دزدی های دیگه شون...
brothers000
19-04-2016, 16:52
با سلام
یه سوالی از خدمت دوستان دارم (علی الخصوص افرادی که تجربه مشابه دارن)
بنده سرویس 256 نامحدود دارم، حالا برای مدتی حدودا یکی دو ماه قصد استفاده از سرویس رو به دلیل مسافرت ندارم
میخواستم ببینم باید چکار کنم که نه هزینه ماهانه اینترنت برام الکی بیفته نه اینکه اینترنتم قطع بشه...
شنیدم میشه به وضعیت اعتباری (پیش پرداخت) تبدیل کرد، اگه آره شرایطش چه طوریه و آیا میشه مثلا بدون پرداخت هزینه اینترنت پورت ای دی اس ال روی خط رو حفظ کرد ؟
و غیر از این اگه درخواست قطع ای دی اس ال رو بصورت حضوری از مرکز بدم آیا بعدا دوباره میتونم درخواست وصل بدم ؟
ممنون میشم دوستانی که با همچین موردی برخورد داشتن بنده رو راهنمایی کنن
با تشکر
mrmaster
19-04-2016, 18:33
دوستان من میخوام سرعتمو آنلاین تغییر بدم هرچی میخوام لاگین کنم تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیشه پیغام خطا میده برای یوز و پس . من با همین یوز و پس راحت اینجا لاگین شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . زده بود از شماره م استفاده کنید برای لاگین شدن زدم بازم لاگین نشد .
brothers000
20-04-2016, 16:11
با سلام
یه سوالی از خدمت دوستان دارم (علی الخصوص افرادی که تجربه مشابه دارن)
بنده سرویس 256 نامحدود دارم، حالا برای مدتی حدودا یکی دو ماه قصد استفاده از سرویس رو به دلیل مسافرت ندارم
میخواستم ببینم باید چکار کنم که نه هزینه ماهانه اینترنت برام الکی بیفته نه اینکه اینترنتم قطع بشه...
شنیدم میشه به وضعیت اعتباری (پیش پرداخت) تبدیل کرد، اگه آره شرایطش چه طوریه و آیا میشه مثلا بدون پرداخت هزینه اینترنت پورت ای دی اس ال روی خط رو حفظ کرد ؟
و غیر از این اگه درخواست قطع ای دی اس ال رو بصورت حضوری از مرکز بدم آیا بعدا دوباره میتونم درخواست وصل بدم ؟
ممنون میشم دوستانی که با همچین موردی برخورد داشتن بنده رو راهنمایی کنن
با تشکر
خب از اونجایی که کسی از دوستان گویا تجربه ی مشابه ای نداشت و همینطور ممکنه بعدا سایر دوستان همچین موردی براشون پیش بیاد، تجربه ی شخصی خودم رو عرض میکنم
دیروز از طریق پرتال ارتباط با مشتریان مخابرات به آدرس : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقدام به تغییر وضعیت به حالت اعتباری کردم که ارور میداد و نمیشد درخواست رو ثبت کرد !
به همین خاطر صبح امروز با 2020 تماس گرفتم و بخش فروش گفتن از اونجایی که حضوری اقدام به وصل اینترنت کردید به همین خاطر هم باید حضورا برای غیر فعال کردن سرویس به مرکز مخابراتی منطه قتون مراجعه کنید
با مراجعه به مرکز مخابراتی هم مسئول بخش مشترکان گفت آخرین قبض رو پرداخت کنم
بعدش هم اینترنت رو غیر فعال کرد و در پاسخ من در مورد حفظ پورت گفتن هیچ مشکلی نداره و هر وقت بخواید با مراجعه حضوری مجدد امکان وصل سرویس هست و همچنین دیگه توی قبض مبلغی برای اینترنت نمیاد !
حوالی عصر هم با مراجعه به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] متوجه شدم سرویس به حالت اعتباری تغیر وضعیت داده شده و در حال حاضر هم سرویس حجمی سرعت 512 وجود داره که باید برای استفاده شارژ بشه...
دوستان من میخوام سرعتمو آنلاین تغییر بدم هرچی میخوام لاگین کنم تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیشه پیغام خطا میده برای یوز و پس . من با همین یوز و پس راحت اینجا لاگین شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . زده بود از شماره م استفاده کنید برای لاگین شدن زدم بازم لاگین نشد .
دوست عزیز در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید به جای نام کاربری شماره تلفن رو با کد 021 و برای کلمه عبور هم پسورد اینترنت ADSL رو وارد کنید
ضمنا میتونید از آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم برای تغییر پهنای باند و با همون یوزنیم و پسورد اینترنت استفاده کنید
فکر کنم تا الان توی سایت مخابرات نرفتی ....
نه اتفاقا رفتم ولی گفتم اینا کارشون حساب و کتاب نداره تو سایت یک چیزی میزنند تو قبض یک چیر دیگه میاد...گفتم از بچه ها بپرسم بهتره..باز ممنون از شما.
flashpoint1985
21-04-2016, 02:25
سلام دوستان دو هفته اى هست سرويس ٢ مگ من در قسمت وضعيت مودمم كمتر از ١ مگ سرعت خط رو نشون ميده و تماس با ٢٠٢٠ هم گرفتم مدعى شدن خطتون نويز داره، حالا پس چطور قبلش نداشت؟! درضمن براى تست خط و كشيدن كابل از ورودى ساختمون به منزل دقيق بايد چيكار كرد؟
محمد7966
21-04-2016, 02:47
سلام دوستان دو هفته اى هست سرويس ٢ مگ من در قسمت وضعيت مودمم كمتر از ١ مگ سرعت خط رو نشون ميده و تماس با ٢٠٢٠ هم گرفتم مدعى شدن خطتون نويز داره، حالا پس چطور قبلش نداشت؟! درضمن براى تست خط و كشيدن كابل از ورودى ساختمون به منزل دقيق بايد چيكار كرد؟
سلام
شما تونستی یه عکس بذارید از استاتوس مودم یا اطلاعاتشو اینجا کپی کنید
مشخص میشه که نویز داره یا نه؟!
flashpoint1985
21-04-2016, 07:32
feizol65
21-04-2016, 07:37
سلام.
ایشالا که درست میشه. من که چند سالی هست مشکلی با مخابرات ندارم.
محمد7966
21-04-2016, 08:02
آقا نویز دارید شدید
چطور با snr 2.3 به اینترنت وصل میشید
احتمالا یه مشکلی برای کابل تلفن پیش اومده،ببینید از کنار کابل های برق رد نشده،
یه صفحه هم میذارم برای شناسایی عواملی که نویز ایجاد میکنند
آموزش شناسایی و حل مشکل نویز در مودم ADSL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
dariushko
21-04-2016, 08:59
سلام
شما تونستی یه عکس بذارید از استاتوس مودم یا اطلاعاتشو اینجا کپی کنید
مشخص میشه که نویز داره یا نه؟!
سلام ، اینم میشه بفرمائید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت Summary
با اجازه از پیشکسوتان تاپیک, این عکسو تو گوگل ایمیج پیدا کردم دیدم ارزش داره که اینجا هم باشه. میتونه کمکی باشه به کاربران تازه وارد تاپیک.
همینطور که میبینید به ترتیب مقدار پارامترهای SNR (نسبت سیگنال به نویز) و Line attenuation (مقدار سیگنال ارسالی از مرکز تا مودم adsl) با رنگ های قرمز(بسیار بد) تا سبز روشن(بسیار خوب) نشان داده شده. با این حساب میتونید شرایط خط تلفنتونو بررسی کنید. اگر دوست داشتید این عکس در کامپیوترتون ذخیره کنید بدردبخور هست.
flashpoint1985
21-04-2016, 11:38
سلام ، اینم میشه بفرمائید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت Summary
شما نويز ندارى وضعيت نويزت تو عالى دسته بندى ميشه
flashpoint1985
21-04-2016, 14:23
آقا نویز دارید شدید
چطور با snr 2.3 به اینترنت وصل میشید
احتمالا یه مشکلی برای کابل تلفن پیش اومده،ببینید از کنار کابل های برق رد نشده،
یه صفحه هم میذارم برای شناسایی عواملی که نویز ایجاد میکنند
آموزش شناسایی و حل مشکل نویز در مودم ADSL ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تشكر، دوستان من كلى تست انجام دادم رو تمام پريزهاى خونه امتحان كردم و اسپليتر برداشتم و گذاشتم و درنهايت به يه الگويى رسيدم كه قابل تكراره و هربار تكرار ميكنم يه نتيجه ميده اونم اينه كه وقتى تلفن منزل در حال ارتباط و اشغال باشه، نويزم بهتر ميشه و به ١٤ ميرسه، اما با قطع اشغالى و اتمام مكالمه تلفن، snr مياد زير ٦ و حتى ١!
محمد7966
21-04-2016, 16:46
قسمت Summary
شما خطتون خوبه،تا 12 مگ هم جا داره
روی 1 مگ هم بسته شده
محمد7966
21-04-2016, 16:49
تشكر، دوستان من كلى تست انجام دادم رو تمام پريزهاى خونه امتحان كردم و اسپليتر برداشتم و گذاشتم و درنهايت به يه الگويى رسيدم كه قابل تكراره و هربار تكرار ميكنم يه نتيجه ميده اونم اينه كه وقتى تلفن منزل در حال ارتباط و اشغال باشه، نويزم بهتر ميشه و به ١٤ ميرسه، اما با قطع اشغالى و اتمام مكالمه تلفن، snr مياد زير ٦ و حتى ١!
از این دست مشکلات عجیب و غریب هم تو تایپیک نویز مطرح کرده بودند دوستان،نمیدونم نتیجه آخر چی شد
ولی شما میتونید هم یه کار کنید،یه کابل مستقیم از جعبه برای مودم بکشید و دیگه اسپلیتر هم نذارید
flashpoint1985
21-04-2016, 17:13
از این دست مشکلات عجیب و غریب هم تو تایپیک نویز مطرح کرده بودند دوستان،نمیدونم نتیجه آخر چی شد
ولی شما میتونید هم یه کار کنید،یه کابل مستقیم از جعبه برای مودم بکشید و دیگه اسپلیتر هم نذارید
بسيار عالى ممنون
فعلا از يك تكنسين كمك خواستم اگر مشكل رفع شد نتيجه رو ميگم شايد كه براى بقيه دوستان هم مفيد باشه
mrmaster
22-04-2016, 08:51
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تا 6 mb نامحدود میشه اینجا تغییر داد ؟
brothers000
22-04-2016, 09:33
با اجازه از پیشکسوتان تاپیک, این عکسو تو گوگل ایمیج پیدا کردم دیدم ارزش داره که اینجا هم باشه. میتونه کمکی باشه به کاربران تازه وارد تاپیک.
همینطور که میبینید به ترتیب مقدار پارامترهای SNR (نسبت سیگنال به نویز) و Line attenuation (مقدار سیگنال ارسالی از مرکز تا مودم adsl) با رنگ های قرمز(بسیار بد) تا سبز روشن(بسیار خوب) نشان داده شده. با این حساب میتونید شرایط خط تلفنتونو بررسی کنید. اگر دوست داشتید این عکس در کامپیوترتون ذخیره کنید بدردبخور هست.
بسیار عالی دوست عزیز
این تصویر برای دوستانی که سوال در مورد سیگنال و نویز دارن بسیار کارآمد هست و درجه بندی درستی هم داره...
دوست عزیز شما باید مودم رو از سر خط ورودی مخابرات به داخل جعبه ترمینال تلفن تست کنید و در صورتی که نویز و سگنال مناسب باشه باید اقدام به سیم کشی روکار کنید
بنده خودم با سیم کشی رو کار به نتیجه ی بسیار مناسبی رسیدم، ضمن اینکه تلفن بی سیم هم استفاده نمیکنم دیگه...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تا 6 mb نامحدود میشه اینجا تغییر داد ؟
نامحدود رو تا جایی که برای بنده در crmtct.tct.ir نمایش میده فقط تا 512 قابل تغییر هست...
مگه سرویس های حجمی که اونا شرایط خودشون رو دارن
با سلام به همه دوستان، من اینترنت مخابرات با سرعت 512 نامحدود دارم و سرعت دانلودم در بهترین شرایط 60 هس! من از مشتریان قدیمی اینترنت مخابراتم، درواقع وقتی این رو خریدم اون موقع ها خیلی حال میکردم با سرعتش و نامحدودیش، ولی از وقتی سرعت های بالاتر نسل های 3 و 4 رو دیدم دیگه از این اینترنت 512 بیزارم! میخواستم سرویسم رو به سرویس UTS تغییر بدم ولی وقتی زنگ زدم به 2020 گفتن که تا حالا اجرا نشده و بعید هم هس که کلا اجرا بشه! شما دوستان خبری چیزی در این مورد ندارین؟ آخه توو سایتش هنوز هس جدولش
and-roid2
22-04-2016, 10:56
صرفا جهت اطلاع رسانی:
این ویدیو رو حتما مشاهده کنید تا بدونید چه کلاهی سرمون دارن میزارن!
flashpoint1985
22-04-2016, 11:21
صرفا جهت اطلاع رسانی:
این ویدیو رو حتما مشاهده کنید تا بدونید چه کلاهی سرمون دارن میزارن!
البته اينكه ٢٠:٣٠ دلش بسوزه و بخواد پيگير حقيقت باشه اونور خندس
and-roid2
22-04-2016, 11:24
البته اينكه ٢٠:٣٠ دلش بسوزه و بخواد پيگير حقيقت باشه اونور خندس
همین که این موضع رو پیگیری کردن خوبه. جایی ندیدم که در مورد یک قیمت بودن ترافیک داخل شبکه و بین الملل گزارش تهیه کنند.
flashpoint1985
22-04-2016, 11:26
همین که این موضع رو پیگیری کردن خوبه. جایی ندیدم که در مورد یک قیمت بودن ترافیک داخل شبکه و بین الملل گزارش تهیه کنند.
پيگيريش به اينجا مي انجامه همونطور كه وزير اطلاعات پيشين هم گفت علت وضعيت سرعت، كيفيت و قيمت اينترنت كشور ما مصوبه شوارى عالى امنيت ملى هستش
توضيح بيشتر رو خواستيد خصوصى ميگم كه اين تاپيك و پياما لااقل حذف نشن
flashpoint1985
22-04-2016, 18:53
خب دوستان مشكل نويز من رفع شد اون هم با عوض كردن محل پريز تلفن براى مودمم، ظاهرا مشكل از پريز اتاقى بوده كه مودمم بهش وصل بوده، گفتم كه دوستانى هم كه مشكل نويز و snr پايين دارن اين رو هم در نظر بگيرن، الانم snr من حداقل ٢٠ و تا ٢٥ هم ميرسه
موفق باشيد
fade2amin
23-04-2016, 07:06
دوستان من پارسال تو کمپین نوروزی یکساله خرید کردم محدو.د با دانلود شیانه رایگان. میخوام ببینم ماه دیگه که طرحم تموم میشه میتونم دوباره همینو تمدید کنم یا نه ؟
ممنونم .
hamed_korn
23-04-2016, 13:08
سلام.من شهریور ۹۳ اینترنت ۲ مگ با حجم دانلود ماهانه ۷ گیگ گرفتم و قرار دادم یکساله بود.
از همون اول دانلود روی ۴مگ و آپلود رو خودشون روی ۱ مگ برام گذاشته بودن .
با پیام قرارداد من اصلا به مخابرات سرنزدم ببینم وضعیت قرارداد چی شد.
از اون زمان سرعت همون قبلی بود .من همیشه بالای ۷ گیگ دانلود میکردم ولی فکر کنم ماهانه۱۷۰۰۰ تومان روی قبض میومد.
الان رفتم تو سایت دیدم نوع سرویس رو زده.۲مگ نامحدود پس پرداخت.کمپین نوروزی یک ماهه.
این سرویس جدید چی هست؟
البته قبض که اومده تقریبا قیمت شده ماهانه ۲۲۰۰۰ تومان.
سلام.من شهریور ۹۳ اینترنت ۲ مگ با حجم دانلود ماهانه ۷ گیگ گرفتم و قرار دادم یکساله بود.
از همون اول دانلود روی ۴مگ و آپلود رو خودشون روی ۱ مگ برام گذاشته بودن .
با پیام قرارداد من اصلا به مخابرات سرنزدم ببینم وضعیت قرارداد چی شد.
از اون زمان سرعت همون قبلی بود .من همیشه بالای ۷ گیگ دانلود میکردم ولی فکر کنم ماهانه۱۷۰۰۰ تومان روی قبض میومد.
الان رفتم تو سایت دیدم نوع سرویس رو زده.۲مگ نامحدود پس پرداخت.کمپین نوروزی یک ماهه.
این سرویس جدید چی هست؟
البته قبض که اومده تقریبا قیمت شده ماهانه ۲۲۰۰۰ تومان.
شما قرارداد یک ساله ات تموم شده، درخواست جمع آوری هم ندادی برای شما طرح جدید فعال کردن با مشخصاتی که خودت گفتی و قیمت روی قبض
hamed_korn
23-04-2016, 14:08
خوب مگه الان ۲ مگ نامحدود میدن؟
تاجایی که من شنیدم از ۵۱۲ نامحدود بالاتر مخابرات نمیده.
حالا چجوری برای من زدن ۲ مگ نامحدود؟
جایی تو سایت مخابرات برای سرویس ۲ مگ هم ندیدیم ماهی ۲۲۰۰۰ باشه.
کلا سرویس عجیبیه.
کلا سرویس عجیبیه.
سلام دوست عزیز خدا برات خواسته لذت ببر اما مواظب باش چون بعضی گفتن که سیستم مخابرات مشکل داره شما سعی کن زیاد استفاده نکنی تا مطمن نشدی تا اگر مشکلی پیش امد ضرر نکنی
flashpoint1985
23-04-2016, 14:30
کلا سرویس عجیبیه.
نه دوست عزيز من هم دقيقا حالت شما رو دارم، سايت ecare.tct.ir سرويس رو دو مگ نامحدود مينويسه ولى كافيه تماس هم بگيرى با ٢٠٢٠ ميگن شما ٢ مگ حدود ٧ گيگ ماهيانه دارى، من هم رو همين حساب دانلود و استفادم رو كنترل نكردم و قيمت قبض ها هم ثابت بود و خيالم تخت شده بود تا اين كه يهو قبض آخرى همه استفاده هاى مازاد رو حساب كرده بوده و ٢٥٠ هزار تومن قبضم شده بود! كه با پيگيرى فهميدم مشكل اين بوده!
زرنگ بازى درنيار و الكى دلخوش نباش و همين الان به بعد حواست به استفادت باشه![emoji28][emoji6] دانلوداتو بزار همون ٢ تا ٧ صبح كه فك كنم ساعت رايگانه درسته؟!
ecare.tct.ir توو این سایت که رفتم دیدم قسمت خرید سرویس جدید سرعت تا 24 مگ هم ارایه میده! واقعا درسته؟
hamed_korn
23-04-2016, 16:30
بله فکر کنم اسم کمپین سال ۹۳ .
کمپین تابستانه بود که گویا از ۲تا ۷ فکر کنم دانلود شبانه رایگان داشت.
البته من زیاد اهل دانلود نیستم و مصرفم خیلی زیاد نیست.
ولی ۷ گیگ واقعا کم هست برای یک ماه.۴تا سایت باز کنی تموم میشه.
من ۹۳ بجز دو دوره قبض اول که دست به عصا بودم که ببینم اگه بیشتر از ۷ گیگ دانلود کنم قبض چقدر میاد.دیگه کلا بیخیال بودم.و مصرف معمولی خودم رو داشتم.
الان رفتم سال ۹۴ مصرف ها رو دیدم.
مهر ۱۰ گیگ/آبان ۲۱ گیگ/آذر ۱۷ /دی ۵۲/ بهمن ۲۸/ اسفند ۲۴ گیگ.
فرودین امسال ۳۷ گیگ.(اعداد رو رند کردم)
ولی برای قبض ۱/۱ تا ۳/۱ باید برای اردیبهشت یکم اکونومی کنم مصرف رو که بقول شما قبض شگفت انگیز ندن دستمون.
الان یه سوال؟
اینترنت نامحدود 512 دارم، توو قسمت تغییر سرویس فقط گزینه سرعت 256 نامحدود میاد برا انتخاب که خب مسلما اینو نمیخوام! ولی توو قسمت خرید سرویس جدید سرعت های مختلف برا انتخاب هس که یکیش همون بالاترین سرعت 24 مگ هس! حالا اگه من بخوام از 512 نامحدود برم به سرعت 24 مگ چیکار باید بکنم؟ همینجوری سرویس جدید رو بخرم یا اول باید سرویس 512 نامحدود رو لغو و غیر فعال کنم بعد سرویس جدید 24 مگ رو بخرم؟ بعدشم توو سرویس 24 مگ اصلا قیمت و حجم ماهیانه رو نداده ببینم چجوریه!
George Shelly
23-04-2016, 17:12
یه نفر تو این تاپیک نیست بازی کنه ؟ من بعد از یه هفته برگشتم از مسافرت می بینم نه تنها کندی حل نشده بلکه مشکل لگ شدید و تایم اوت زیاد و نوسان شدید پینگ هم اضافه شده اصلا نمیشه برای 5 دقیقه تو سرور موند ..
پینگ 100 عه یهو میره رو 400 وحشتناک خرابه اکانت و غیر اکانت فقط تو استفاده معمولی زیاد دیده نمیشه واسه اینه که صدای کسی در نمیاد .
این اسکرین شات نه گوشی به مودم وصله نه داره دانلود می کنه کاملا نت idle هست فقط شدید نوسان داره.
flashpoint1985
23-04-2016, 17:53
یه نفر تو این تاپیک نیست بازی کنه ؟ من بعد از یه هفته برگشتم از مسافرت می بینم نه تنها کندی حل نشده بلکه مشکل لگ شدید و تایم اوت زیاد و نوسان شدید پینگ هم اضافه شده اصلا نمیشه برای 5 دقیقه تو سرور موند ..
پینگ 100 عه یهو میره رو 400 وحشتناک خرابه اکانت و غیر اکانت فقط تو استفاده معمولی زیاد دیده نمیشه واسه اینه که صدای کسی در نمیاد .
این اسکرین شات نه گوشی به مودم وصله نه داره دانلود می کنه کاملا نت idle هست فقط شدید نوسان داره.
من مخابراتم اهل گيم آنلاين هم هستم و پينچ من هم در بهترين حالت مثلا براى bf4 صد و خورده اى ميشه و كلا براى گيماى ديگم بين ٢٥٠ تا ٣٥٠ متغيره ولى مشكلى تو بازيم ايجاد نميكنه مشكل بد قطعيه كه كلا اون دست رو به فنا ميده
George Shelly
23-04-2016, 18:36
من مشکل قطعی ندارم اصلا یعنی کلا مخابرات قطعی نداره خیلی به ندرت مثلا ممکنه هر 3 ماه یه بار 5 دقیقه قطع شه مساله چیز دیگه ست ...
فیلترینگ لعنتی دوباره udp رو خراب کرده زمانی که تو بازی لگ میشه طوری که تلپورت میشی یه دلیل داره اونم udp هست .
اگر کسی پینگش بد باشه که خوب موقع زدن دشمن دیلی پیدا می کنه اما وقتی مثلا داره تانکو میزنی یهو می بینی اومدی 100 متر اون طرف تر این یعنی udp اختلال داره .
من الان مشکلم پینگ نی اصلا من مشکل این که جدیدا پیش اومده + صفحه کند .
flashpoint1985
23-04-2016, 19:17
من مشکل قطعی ندارم اصلا یعنی کلا مخابرات قطعی نداره خیلی به ندرت مثلا ممکنه هر 3 ماه یه بار 5 دقیقه قطع شه مساله چیز دیگه ست ...
فیلترینگ لعنتی دوباره udp رو خراب کرده زمانی که تو بازی لگ میشه طوری که تلپورت میشی یه دلیل داره اونم udp هست .
اگر کسی پینگش بد باشه که خوب موقع زدن دشمن دیلی پیدا می کنه اما وقتی مثلا داره تانکو میزنی یهو می بینی اومدی 100 متر اون طرف تر این یعنی udp اختلال داره .
من الان مشکلم پینگ نی اصلا من مشکل این که جدیدا پیش اومده + صفحه کند .
شما dns مودمتو تغيير بده، برات فردا شب ميفرستم الان دسترسى ندارم
George Shelly
23-04-2016, 19:22
ربطی نداره مشکل چیز دیگه ای هست پست های چند صفحه قبل منو بخون کاش مشکل dns بود .
fade2amin
23-04-2016, 20:32
دوستان من پارسال تو کمپین نوروزی یکساله خرید کردم محدو.د با دانلود شیانه رایگان. میخوام ببینم ماه دیگه که طرحم تموم میشه میتونم دوباره همینو تمدید کنم یا نه ؟
ممنونم .
آقا این پست ما رو هم جواب بدین خواهشا
hamed_korn
23-04-2016, 21:13
سلام .فکر کنم برید مرکز مخابراتتون بپرسید بهتر باشه.اگه همین سرویس فعلیتون موجود باشه براتون تمدید میکنن وگرنه از سرویس و کمپین های موجود باید انتخاب کنید.
Milad4171
23-04-2016, 23:16
سلام
خیر طرح بهار تا بهار که پارسال بود دیگه نیست . در کل هیچ طرح جدیدی فعلا ارائه نشده. شما اگه میخواین کمپین بخرید باید از کمپین های موجود بخرید .
چیزی که هست کمپین ها کلا شبانه رایگان ندارن. اون شبانه های رایگان واسه کمپین بهار تا بهار پارسال بود الان دیگه هیچ کمپینی شبانه رایگان نداره یعنی کلا هیچ سرویسی غیر از سرویس های 256 و 512 که کلا نامحدود هستن.
محمد 1381
23-04-2016, 23:58
الان یه سوال؟
اینترنت نامحدود 512 دارم، توو قسمت تغییر سرویس فقط گزینه سرعت 256 نامحدود میاد برا انتخاب که خب مسلما اینو نمیخوام! ولی توو قسمت خرید سرویس جدید سرعت های مختلف برا انتخاب هس که یکیش همون بالاترین سرعت 24 مگ هس! حالا اگه من بخوام از 512 نامحدود برم به سرعت 24 مگ چیکار باید بکنم؟ همینجوری سرویس جدید رو بخرم یا اول باید سرویس 512 نامحدود رو لغو و غیر فعال کنم بعد سرویس جدید 24 مگ رو بخرم؟ بعدشم توو سرویس 24 مگ اصلا قیمت و حجم ماهیانه رو نداده ببینم چجوریه!
درسته.شما تنها راهش اینه که یک بار سرویس رو جمع کنید و دوباره درخواست سرویس جدید با سرعت جدید رو بدید.
ببینید من الان هیچ سرعتی برای تعویض ندارم چون 2 مگ محدود دارم و به هیچی نمیتونم تغییر بدم.تنها راهش اینه که یک بار سرویس رو جمع کنی. و دوباره درخواست بدی. و برای همین نمی ارزه باید بری تو صف چون اون پورت واگذار میشه.
پس شما الان یک حرکت خوب میتونی بزنی اینه که بری مخابرات برید اتاق رئیس که معمولا یه ساختمون جدا از اتاق کارمنداست. مثل مدیر مدرسه.تو 1 اتاق جدا نشسته پشت کامپویتر.
همینو بهش بگو منتها بگو که تو صف نرم سریع به سرویس جدید تغییر پیدا کنه.شاید درست کرد برات اگر خواهش کنی چون راحت میتونه.ولی این کارمنداشون میگن باید بری تو صف:n15:
صف منظورم همون لیست انتظار پورت adsl کع معمولا همه جا صف داره تو مراکز مخابراتی منطقه ما که همیشه تو صفن بوده کسی که 3 ماه منتظر دریافته
درسته.شما تنها راهش اینه که یک بار سرویس رو جمع کنید و دوباره درخواست سرویس جدید با سرعت جدید رو بدید.
ببینید من الان هیچ سرعتی برای تعویض ندارم چون 2 مگ محدود دارم و به هیچی نمیتونم تغییر بدم.تنها راهش اینه که یک بار سرویس رو جمع کنی. و دوباره درخواست بدی. و برای همین نمی ارزه باید بری تو صف چون اون پورت واگذار میشه.
پس شما الان یک حرکت خوب میتونی بزنی اینه که بری مخابرات برید اتاق رئیس که معمولا یه ساختمون جدا از اتاق کارمنداست. مثل مدیر مدرسه.تو 1 اتاق جدا نشسته پشت کامپویتر.
همینو بهش بگو منتها بگو که تو صف نرم سریع به سرویس جدید تغییر پیدا کنه.شاید درست کرد برات اگر خواهش کنی چون راحت میتونه.ولی این کارمنداشون میگن باید بری تو صف:n15:
صف منظورم همون لیست انتظار پورت adsl کع معمولا همه جا صف داره تو مراکز مخابراتی منطقه ما که همیشه تو صفن بوده کسی که 3 ماه منتظر دریافته
ممنون دوست عزیز از توضیحاتت! راستی از کمپین UTS خبری داری؟ همونی که نامحدودها رو به حجمی با بالاترین سرعت کشش خط تلفن کاربر میکنن
Bensonw3x
24-04-2016, 00:06
خوش بحالتون شماها ، من که پینگم رفته باای 300 اصن داغان هستا !:n28:
محمد 1381
24-04-2016, 08:49
ممنون دوست عزیز از توضیحاتت! راستی از کمپین UTS خبری داری؟ همونی که نامحدودها رو به حجمی با بالاترین سرعت کشش خط تلفن کاربر میکنن
کمپین ( UTS ( Up to Top Speed
برای مشترکین نامحدود فعلی ADSL
با همان تعرفه قبلی
افزایش سرعت پهنای باند به حداکثر سرعت قابل ارائه به مشترک
دانلود شبانه با تخفیف
بازار هدف
این کمپین برای مشترکین فعلی سرویس ADSL نامحدود شرکت مخابرات استان تهران درنظر گرفته شده است، امکان تغییر وضعیت از سایر کمپین ها به UTS وجود ندارد.
روش پرداخت
پرداخت هزینه ها به صورت پس پرداخت(Postpaid) و از طریق قبوض تلفن ثابت از مشترکین دریافت میگردد. گیگابایت های اضافی به صورت پس پرداخت خریداری می گردد.
زمان اجرا
زمان اجرای این کمپین زمستان 94 می باشد.
مشخصات سرویسهای کمپین UTS
مشخصات سرویس مشترکین نامحدود
مشخصات سرویس پیشنهادی به مشترک
سرعت اسمی
تعرفه
سقف سرعت
ترافیک ماهیانه (GB)
تعرفه (ریال)
128 Kbps
118.550
حداکثر سرعت خط مشترک ( Up to Top Speed )
3
118.550
256 Kbps
143.900
4
143.900
512 Kbps
231.200
6
231.200
1 Mbps
418.300
11
418.300
2 Mbps
741.400
24
741.400
در صورتیکه حجم دانلود ماهیانه مشترک بیش از مقادیر تعیین شده باشد، شامل تعرفه حجم اضافی می گردد.
هزینه ترافیک اضافی
حجم ترافیک
تعرفه (ریال)
GB ≤ 5
36.000
5 < GB ≤ 10
26.000
GB > 10
16.000
سلام. من مدت هاست کلا قید خود نت مخابرات رو زدم و بدون این اکانتا بازی نمیکنم. با اکانت هم انصافا هیچ مشکلی ندارم. البته از این کاهش پینگا که گرونه نمیگیرم. پینگ در اکثر مواقع 95 تا 100 هست بدون نوسان و پکت لاس. شده 4-5 ساعت هم یه بند بازی کردم هیچ مشکلی پیش نیومد. حالا اگه رو نت خود مخابرات میخوای حساب باز کنی که یه بحث دیگه است ، اگر نه که میخوای پخ بده اکانت بهت معرفی کنم تست کنی شاید مشکل اصلا از مودمی ، سیستمی ، مخابرات منطقه اینا باشه. چون فکر کنم نتت مشابه من باشه ( 1 مگ نامحدود).
George Shelly
24-04-2016, 11:46
چه بازی ؟
من شوتر بازی می کنم فرق داره مثلا با فیفا و ....
پکت لاس همیشه داره از ساعت 10 صبح به بعد خد سرور تست می کنه همیشه 6/7 درصد داره که خیلی تاثی رنداره کلا مشکل این نیست اکانتا هم قطعی داره اصلا نمیشه روش کاملا حساب باز کزد شده منم 2 ساعت بازی کردم قطع نشده اما کلا قطعی داره گاهش اوقات زیاد گاهی کم .
همه سرورهای این اکانتا از زیرساخت میاد و ربطی نداره که کدوم خوبه یا کدوم مقلا اسمش بهتره اگر زیرساخت قطع شه اینام قطع میشن بلا استثنا .
الان من با اسیا تک وصلم پینگ مشکلی نداره ولی کلا نت ایران به خصوص مخابرات و این اکانتا به دلیل زیر بار رفتن شبکه یه کندی بدی میوفته روش مثلا صفحه بازکردن برای من از 12 ظهر به بعد خراب میشه البته یکم بهتر شده ولی در قیاس با صبح کاملا فرق می کنه .
کمپین ( UTS ( Up to Top Speed
برای مشترکین نامحدود فعلی ADSL
با همان تعرفه قبلی
افزایش سرعت پهنای باند به حداکثر سرعت قابل ارائه به مشترک
دانلود شبانه با تخفیف
بازار هدف
این کمپین برای مشترکین فعلی سرویس ADSL نامحدود شرکت مخابرات استان تهران درنظر گرفته شده است، امکان تغییر وضعیت از سایر کمپین ها به UTS وجود ندارد.
روش پرداخت
پرداخت هزینه ها به صورت پس پرداخت(Postpaid) و از طریق قبوض تلفن ثابت از مشترکین دریافت میگردد. گیگابایت های اضافی به صورت پس پرداخت خریداری می گردد.
زمان اجرا
زمان اجرای این کمپین زمستان 94 می باشد.
مشخصات سرویسهای کمپین UTS
مشخصات سرویس مشترکین نامحدود
مشخصات سرویس پیشنهادی به مشترک
سرعت اسمی
تعرفه
سقف سرعت
ترافیک ماهیانه (GB)
تعرفه (ریال)
128 Kbps
118.550
3
118.550
256 Kbps
143.900
4
143.900
512 Kbps
231.200
6
231.200
1 Mbps
418.300
11
418.300
2 Mbps
741.400
24
741.400
در صورتیکه حجم دانلود ماهیانه مشترک بیش از مقادیر تعیین شده باشد، شامل تعرفه حجم اضافی می گردد.
هزینه ترافیک اضافی
حجم ترافیک
تعرفه (ریال)
GB ≤ 5
36.000
5 < GB ≤ 10
26.000
GB > 10
16.000
با سلام، مرسی ولی اینا رو که خودمم توو سایت مخابرات دیدم و همشو خوندم ولی باز مرسی که اینجا آوردی! منظور من این بود که اطلاع یا خبری داری که آیا اجرا شده یا نه؟ چون من یه بار واحد فروش 2020 زنگ زدم گفتم که نامحدود 512 دارم میخوام تغییر بدم به کمپین UTS برگشت بهم گفت اصلا اجرایی نشده تا الان و بعیدم هس کلا اجرایی بشه! واسه همین پرسیدم که اگه واقعا اجرایی نشده و نیس پس چرا خبرش هنوزم توو سایت مخابرات هس و ورش نمیدارن؟ من امیدم رو به این کمپین بسته بودم...
چه بازی ؟
من شوتر بازی می کنم فرق داره مثلا با فیفا و ....
پکت لاس همیشه داره از ساعت 10 صبح به بعد خد سرور تست می کنه همیشه 6/7 درصد داره که خیلی تاثی رنداره کلا مشکل این نیست اکانتا هم قطعی داره اصلا نمیشه روش کاملا حساب باز کزد شده منم 2 ساعت بازی کردم قطع نشده اما کلا قطعی داره گاهش اوقات زیاد گاهی کم .
همه سرورهای این اکانتا از زیرساخت میاد و ربطی نداره که کدوم خوبه یا کدوم مقلا اسمش بهتره اگر زیرساخت قطع شه اینام قطع میشن بلا استثنا .
الان من با اسیا تک وصلم پینگ مشکلی نداره ولی کلا نت ایران به خصوص مخابرات و این اکانتا به دلیل زیر بار رفتن شبکه یه کندی بدی میوفته روش مثلا صفحه بازکردن برای من از 12 ظهر به بعد خراب میشه البته یکم بهتر شده ولی در قیاس با صبح کاملا فرق می کنه .
بتلفیلد 4 بازی میکنم.
قطعا نمیشه تضمین 100 درصد داد روی نت ایران ولی علی الحساب این سرویسی که من استفاده میکنم 80 درصد مواقع استیبل هست و اگه مشکلی داشته باشه کاملا مشخص هست ، مثلا یه روز کامل پینگش بالاست فرداش درست میشه یا بعضی اوقات ساعت 10 شب به بعد که شلوغ میشه کیفیت میاد پایین ولی ناگهانی دچار قطعی و تایم اوت و اینا نمیشه و نسبتا قابل کنترل هست. ولی به هر حال روی هیچ کدوم از اینا برای بازی 24/7 نمیشه حساب باز کرد
George Shelly
24-04-2016, 12:54
مشکل حل شد از کارت شبکه وایرلسم بود خوب نمی تونست مودمو ببینه !
اون سایتی که ازش میگیری رو بفرست ولی مطمئنم قبلا ازش استفاده کردم چون سایت نیست که من ازش اکانت نگرفته باشم یا ندیده باشم سرورها هم که همه از زیرساخت میاد فرقی با هم ندارن .
George Shelly
24-04-2016, 20:58
دوستان لطفا در مورد این کاری می خوام انجام بدم نظر بدین :
ببینید من روزی در بدترین حالت ممکن 1 گیگ مصرف دارم شامل بازی وب گردی و .......
مخابرات 1 مگ نامحدود هم دارم .
یه خط شاتل هم دارم ولی من مصرف نمی کنم و \درم و برادرم استفاده می کنن ولی اون سرعتش خیلی بالاست و تو صفحه و ...خیلی عالیه .
منم میخوام برم خط خودمو شاتل کنم اما نگران یه موضوع هستم ..
زیاد بازی دانلود می کنم .
به نظرتون شبانه ش جوابگو هست ؟
وگرنه برای روزانه مشکلی نیست چون واسه خط دوم همیشه از جشنواره 50 گیگ 100 گیگ میخرم گیگی 1000 تومن ..
سریع نظر بدین چیکار کنم .
Abolfazl3007
24-04-2016, 21:05
دوستان نمیشه از سیستم گزارش مصرف و اکانتینگ قبلی مخابرات استفاده کرد ؟ این جدیده هیچیش معلوم نیست
Bensonw3x
24-04-2016, 23:41
دوستان لطفا در مورد این کاری می خوام انجام بدم نظر بدین :
ببینید من روزی در بدترین حالت ممکن 1 گیگ مصرف دارم شامل بازی وب گردی و .......
مخابرات 1 مگ نامحدود هم دارم .
یه خط شاتل هم دارم ولی من مصرف نمی کنم و \درم و برادرم استفاده می کنن ولی اون سرعتش خیلی بالاست و تو صفحه و ...خیلی عالیه .
منم میخوام برم خط خودمو شاتل کنم اما نگران یه موضوع هستم ..
زیاد بازی دانلود می کنم .
به نظرتون شبانه ش جوابگو هست ؟
وگرنه برای روزانه مشکلی نیست چون واسه خط دوم همیشه از جشنواره 50 گیگ 100 گیگ میخرم گیگی 1000 تومن ..
سریع نظر بدین چیکار کنم .
میگن پارس آنلاین خیلی خوبه! الانم که فک کنم پهنای باندشون اونقدرا شلوغ نیست ، شبانه رایگان هم که ندارم ، فک کنم خیلی استیبل باشه تو روزا..
George Shelly
25-04-2016, 08:15
سرعت صفحه تو صبح عالیه با اکانت هم عالی تر میشه یعنی اصلا معلوم نی 1 نگه انگار دارم با 10 مگ کار میکنم انقدر صفحه ها عالی باز میشه ولی فقط تا ظهر بعدش با نصف سرعتم صفحه ها رو باز می کنه الان مثلا guru3d رو میزنم درجا باز میشه بعد قشنگ می بینم 130 کیلوبایت بر ثانیه میکشه اما ظهر که میشه دیگه نمی تونه از کل سرعتم استفاده کنه خیلی مسخره ست .
کلا مال شبکه هست فقط مختص مخابرات نیست حتی از ظهر به بعد با اکانت هم افت دارم مگر اینکه کسی سرعت بالاتر از 1 \ داشته باشه که متوجه این افت نشه وگرنه قشنگ مشخصه نت ایران از ظهر به بعد کلا داغون میشه .
Tehranshahr
25-04-2016, 12:46
سرعت صفحه تو صبح عالیه با اکانت هم عالی تر میشه یعنی اصلا معلوم نی 1 نگه انگار دارم با 10 مگ کار میکنم انقدر صفحه ها عالی باز میشه ولی فقط تا ظهر بعدش با نصف سرعتم صفحه ها رو باز می کنه الان مثلا guru3d رو میزنم درجا باز میشه بعد قشنگ می بینم 130 کیلوبایت بر ثانیه میکشه اما ظهر که میشه دیگه نمی تونه از کل سرعتم استفاده کنه خیلی مسخره ست .
کلا مال شبکه هست فقط مختص مخابرات نیست حتی از ظهر به بعد با اکانت هم افت دارم مگر اینکه کسی سرعت بالاتر از 1 \ داشته باشه که متوجه این افت نشه وگرنه قشنگ مشخصه نت ایران از ظهر به بعد کلا داغون میشه .
نت ایران از ظهر به بعد داغون نمیشه بلکه این نته مخابراته که داغون میشه، تو روتر هاشون تنظیم کردن دقیقا از یه ساعتی به بعد سرعت تک کانکشن رو کاهش بده چون پهنای باند خارجی کافی ندارن و شبا هم که کلا میخوابه شبکشون.
نت دیتا سنتر ها هم بحثش جداس، کافیه یکی از خارج حمله بکنه به یه سایتی که اونجا هاست شده تا نتش خیلی راحت منهدم شه، تجهیزات قوی آنتی ddos هم بعید میدونم داشته باشن.
George Shelly
25-04-2016, 13:25
موافق نیستم .
دیگه فک نمی کنم کسی کاربر حرفه ای نت باشه و ندونه که تک کانکشن از عمد این حالتو داره یعنی باید ضعیف باشه به خیلی دلایل که همه می دونن بحث ساعت و ...هم نیست
مشکل کمبود پهنای باند خیلی واضحه که وجود داره از دو سال پیش کلا 2 میلیون کاربر adsl بوده الان بالای 20 میلیون هست کاربرهای موبایل رو هم اضافه کنید که یه چیزی فراتر از وحشتناک افزایش داشته .
من یادمه قبل از بهبود های اخیر که رخ داده در مجموع اخرین بازی که پینگم و سرعت صفحه م با مخابرات عالی بود بهمن و اسفند 93 بود که عالی بود همه کار میشد کرد صفحه فول لود میشد نت پکت لاس نداشت هنگام بازی و پینگ هم عالی بود ..
یه چیزی این وسط مشکل داره که همون عدم تناسب بین رشد کاربران و میزان پهنای باند هست .
زمان مموتی 75 گیگا بیت پهنای باند کل مملکت گل و بلبل بود الان 300 گیگ اون موقع 2 میلیون کاربر adls حتی کمتر بود الان بالای 20 میلیون + موبایل .
خیلی مشخصه که ظهر میشه به دلیل انلاین شدن همه شبکه تحت فشار شدید قرار می گیره و باعث افت سرعت میشه جالبه من شبا از سرور داخلی با 40 کیلی دانلود میکنم در حالی که تا قبل از این مشکلی نداشتم در کل شبکه خیلی زیر بار هست دیگه بحث تایمی کردن افت سرعت خیلی واضحه که صحیح نیست .
تک کانکشن مخابرات با سرور داخلی :
تک کانکشن شاتل سرور داخلی :
شاتل با 32 کانکشن تا 1 مگ هم سرعت دانلود داره + مخابرات 135 اما می بینید که تک کانکشن حتی با سرور داخلی هم داغونه و فول نیست که یه چیزه کلیه واسه همه صبح تا شب هم همینه یعنی نه کمتره نه بیشتر خوساتید من شبم تست می کنم یا حتی صبح زود من بازم میگم بحث تایمی بودن رو خیلی بعید میدونم .
فقط کسانی که سرعت بالا دارن متوجه این تغییرات نمیشن یا کمتر میشن مثلا خودم وقتی با خط شاتلم کار می کنم اصلا متوجه نمیشم چون سرعتم بالاست جبران میشه اما با اکانت و مخابرات قشنگ معلومه حتی وقتی اکانتو روی شاتل فعال میکنم صبح و ظهرش تفاوت داره در کل این مسائل زمانی حل میشه که پهنای باند از تعداد کابرا بیشتر شه نه تعداد کاربرا از مقدار پهنای باند بیشتر .
Tehranshahr
25-04-2016, 19:12
موافق نیستم .
دیگه فک نمی کنم کسی کاربر حرفه ای نت باشه و ندونه که تک کانکشن از عمد این حالتو داره یعنی باید ضعیف باشه به خیلی دلایل که همه می دونن بحث ساعت و ...هم نیست
مشکل کمبود پهنای باند خیلی واضحه که وجود داره از دو سال پیش کلا 2 میلیون کاربر adsl بوده الان بالای 20 میلیون هست کاربرهای موبایل رو هم اضافه کنید که یه چیزی فراتر از وحشتناک افزایش داشته .
من یادمه قبل از بهبود های اخیر که رخ داده در مجموع اخرین بازی که پینگم و سرعت صفحه م با مخابرات عالی بود بهمن و اسفند 93 بود که عالی بود همه کار میشد کرد صفحه فول لود میشد نت پکت لاس نداشت هنگام بازی و پینگ هم عالی بود ..
یه چیزی این وسط مشکل داره که همون عدم تناسب بین رشد کاربران و میزان پهنای باند هست .
زمان مموتی 75 گیگا بیت پهنای باند کل مملکت گل و بلبل بود الان 300 گیگ اون موقع 2 میلیون کاربر adls حتی کمتر بود الان بالای 20 میلیون + موبایل .
خیلی مشخصه که ظهر میشه به دلیل انلاین شدن همه شبکه تحت فشار شدید قرار می گیره و باعث افت سرعت میشه جالبه من شبا از سرور داخلی با 40 کیلی دانلود میکنم در حالی که تا قبل از این مشکلی نداشتم در کل شبکه خیلی زیر بار هست دیگه بحث تایمی کردن افت سرعت خیلی واضحه که صحیح نیست .
تک کانکشن مخابرات با سرور داخلی :
تک کانکشن شاتل سرور داخلی :
شاتل با 32 کانکشن تا 1 مگ هم سرعت دانلود داره + مخابرات 135 اما می بینید که تک کانکشن حتی با سرور داخلی هم داغونه و فول نیست که یه چیزه کلیه واسه همه صبح تا شب هم همینه یعنی نه کمتره نه بیشتر خوساتید من شبم تست می کنم یا حتی صبح زود من بازم میگم بحث تایمی بودن رو خیلی بعید میدونم .
فقط کسانی که سرعت بالا دارن متوجه این تغییرات نمیشن یا کمتر میشن مثلا خودم وقتی با خط شاتلم کار می کنم اصلا متوجه نمیشم چون سرعتم بالاست جبران میشه اما با اکانت و مخابرات قشنگ معلومه حتی وقتی اکانتو روی شاتل فعال میکنم صبح و ظهرش تفاوت داره در کل این مسائل زمانی حل میشه که پهنای باند از تعداد کابرا بیشتر شه نه تعداد کاربرا از مقدار پهنای باند بیشتر .
اینکه یکسری شرکتا بیشتر از ظرفیتشون سرویس میفروشن ملاک نیست. مخابرات به زیرساخت بدهکاره زیرساختم بهش پهنای باند نمیده این وسط مشتری ضرر میکنه.
من الان چند وقته سوییچ کردم به 4G ایرانسل پینگم همیشه زیر 150 تا ساعت 10شب از 10 تا 12 چون خیلی ترافیک بالاس یکم پینگ میره بالا اونم نه همه ی شبا. سرعتم تو بدترین حالت شبا دیگه زیر 1مگ نمیاد و نمیره رو اعصاب، روزا هم بین 5 تا 20 مگ در نوسانه بسته به ترافیک لحظه ای دکل.
چند وقت دیگه ایرانسل میشه غول ارتباطات ایران و مخابراتم همینجوری پیش بره همه ازش فرار میکنن.
در ضمن پهنای باند خارجی الان بالای 500گیگابیته ولی یکسری شرکتا کم فروشی میکنن بهونه میارن.
George Shelly
25-04-2016, 19:55
شما داری rate دانلود رو میگی من دارم افت شبکه رو میگم .
ببین من صبح تا شب سرعت دانلودم 135 هست با 1 مگ نامحدود درست ؟
یعنی ممکن برخی شبا بد شه ولی بییشتر موقع ها 130 رو میده راحت اما ایا این به این معنی هست که سرعت صفحه و فاکتورهای دیگه هم مثل سرعت دانلود هست ؟ قطعا نیست .
شما سرعت دانلود رو میتونی با idm بالاخره هرجوری شده با 32 کانکشن فول کنی یعنی طوری که از کل پهنای باندت استفاده کنی اما شما نمیتونی افت شبکه رو با این حرفا جبران کنی .
من وقتی دارم به وضوح می بینم که سرعت صفحه باز کردن 9 صبح زمین تا اسمون فرق داره با 2 ظهر این ربطی به این شرکت و اون شرکت نداره شبکه زیر بار شدید میره این طور میشه یعن وقتی تعداد زیادی انلاین میشن رو شبکه نت ایران خود به خود افت سرعت اتفاق می افته ..
حالا اینجا یه نکته ای هست که اگر شما نت پرسرعت داری این افت رو نمی تونی ببین و فک می کنی همه چ ینرماله در حالی که نیست .
من الان شاتلم دارم rate دانلودش 1 مگ هست یعنی بالای 10 مگ بسته شده تو صفحه باز کردن و دانلود هم خوبه با 32 تا کانکشن اما به این معنی نیست که شبکه شاتل به مریخ وصله اونم دچار افت شده منتها چون سرعت بالاست محسوس نیست اما رو 1 مگ مخابرات محسوسه و روی اکانتای اینترانت به نت .
من دارم حال و روز نت رو میگم تا وقتی ترافیک میشه از حالت عادی خارج میشه انقدر قوی نیست بتونه همه یوزرا رو ساپورت کنه .
صبح ساعت 9 صبح صفحات رو طوری عالی باز می کنه که من فک می کنم سرعت 20 مگ دارم به حدی سریعه وی 2 بعداز ظهر با 30 کیلوبایت میکشه از سرعت من این یعنی افت سرعت وقتی تعداد زیادی انلاین میشن که ساعت 9 صبح انلاین نبودن .
ضریب اشتراکا هم بالاست خود این اکانتایی هم که از زیرساخت میگیریم از ظهر به بعد ضریب اشتراکش میره بالا که به به خاطر کمبود پهنای باند هست ...
این نظر منه هر کسی قبول نداره راحت مخالفت کنه ولی فک نمی کنم ئاره چیزی غیر از واقعیت میگم .
mohammad.2mt
25-04-2016, 20:07
شما داری rate دانلود رو میگی من دارم افت شبکه رو میگم .
ببین من صبح تا شب سرعت دانلودم 135 هست با 1 مگ نامحدود درست ؟
یعنی ممکن برخی شبا بد شه ولی بییشتر موقع ها 130 رو میده راحت اما ایا این به این معنی هست که سرعت صفحه و فاکتورهای دیگه هم مثل سرعت دانلود هست ؟ قطعا نیست .
شما سرعت دانلود رو میتونی با idm بالاخره هرجوری شده با 32 کانکشن فول کنی یعنی طوری که از کل پهنای باندت استفاده کنی اما شما نمیتونی افت شبکه رو با این حرفا جبران کنی .
من وقتی دارم به وضوح می بینم که سرعت صفحه باز کردن 9 صبح زمین تا اسمون فرق داره با 2 ظهر این ربطی به این شرکت و اون شرکت نداره شبکه زیر بار شدید میره این طور میشه یعن وقتی تعداد زیادی انلاین میشن رو شبکه نت ایران خود به خود افت سرعت اتفاق می افته ..
حالا اینجا یه نکته ای هست که اگر شما نت پرسرعت داری این افت رو نمی تونی ببین و فک می کنی همه چ ینرماله در حالی که نیست .
من الان شاتلم دارم rate دانلودش 1 مگ هست یعنی بالای 10 مگ بسته شده تو صفحه باز کردن و دانلود هم خوبه با 32 تا کانکشن اما به این معنی نیست که شبکه شاتل به مریخ وصله اونم دچار افت شده منتها چون سرعت بالاست محسوس نیست اما رو 1 مگ مخابرات محسوسه و روی اکانتای اینترانت به نت .
من دارم حال و روز نت رو میگم تا وقتی ترافیک میشه از حالت عادی خارج میشه انقدر قوی نیست بتونه همه یوزرا رو ساپورت کنه .
صبح ساعت 9 صبح صفحات رو طوری عالی باز می کنه که من فک می کنم سرعت 20 مگ دارم به حدی سریعه وی 2 بعداز ظهر با 30 کیلوبایت میکشه از سرعت من این یعنی افت سرعت وقتی تعداد زیادی انلاین میشن که ساعت 9 صبح انلاین نبودن .
ضریب اشتراکا هم بالاست خود این اکانتایی هم که از زیرساخت میگیریم از ظهر به بعد ضریب اشتراکش میره بالا که به به خاطر کمبود پهنای باند هست ...
این نظر منه هر کسی قبول نداره راحت مخالفت کنه ولی فک نمی کنم ئاره چیزی غیر از واقعیت میگم .
من قبول دارم که مشکل اصلی از کمبود پهنای باند هست ولی پهنای باند مخابرات با شاتل که با هم اشتراکی نیست که!
ساعت 9 شب مخابرات میترکه چون نامحدود هست و همه دارن استفاده میکنند ولی شاتل شاید پهنای باند خالی هم داشته باشه و افت سرعتی در طول روز نداره چون کسی مصارف زیادش رو تو نت محدود واسه روز نمیذاره ولی در عوض شاتل ساعت 1 که دانلود رایگان میشه نابود میشه 100 برابر بدتر از مخابرات چون همه دانلودشون رو جمع کردن واسه یه تایم محدود رایگان!
اینجوری هم که من تو نت مخابرات تجربه کردم وقتی میترکه سرعت نت 4 مگ با 512 هر دو تاش واسه تک کانکشن میشه 10 کیلو بایت و خیلی این که سرعت پایه شما بالاتره تاثیری تو سرعت باز کردن پیح نداره!
George Shelly
25-04-2016, 20:25
لول ! من گفتم شبکه شون یعنی زیراخت نه اینکه مخابرات به شاتل ربط داره .
وقتی من مستقیما اکانت دارم از زیرساخت که رسپینا باشه سرعت صفحه ش تو صبح وحشتناک فرق داره با ظهر ساعت 2 یعنی چی ؟
این که مستقیم از زیرساخته اینطوریه وای به حال مخابرات .
شاتل سرعتاش بالاس غیر ممکن کسی کو داشته باشه کمتر از 600-700 ریت دانلودش باشه واسه اینه محسوس نیست افت کلی .
mohammad.2mt
25-04-2016, 20:29
لول ! من گفتم شبکه شون یعنی زیراخت نه اینکه مخابرات به شاتل ربط داره .
وقتی من مستقیما اکانت دارم از زیرساخت که رسپینا باشه سرعت صفحه ش تو صبح وحشتناک فرق داره با ظهر ساعت 2 یعنی چی ؟
این که مستقیم از زیرساخته اینطوریه وای به حال مخابرات .
شاتل سرعتاش بالاس غیر ممکن کسی کو داشته باشه کمتر از 600-700 ریت دانلودش باشه واسه اینه محسوس نیست افت کلی .
اگر مستقیم از زیرساخت باشه که نباید افت داشته باشه!
مستقیم باشه شما پهنای باند اختصاصی داری و اگر پهنای باند بقیه تا خرخره هم پر باشه چیزیش با شما مشترک نیست شما پهنای باند خودت رو داری حتی اگر خالی بیفته!
victor021
25-04-2016, 20:45
اقا چرا اعصاب خودتونو خراب میکنید،زیر ساخت و بدهی و کمبود پهنای باند و این پاس بده به اون و بلعکس و این قصه ها همش واسه پیچوندن کاربراست که از ده سال پیش و زمان دایال اپ رواج داشته.وگرنه با یک سوم بودجه ای که به ستاد امر به معروف تخصیص داده میشه،کل ایران میتونه به اینترنت با کیفیت دسترسی داشته باشه ولی متاسفانه دوستان از بالا صلاح نمیدونن که مردم از اینترنت باکیفیت بهره ببرند.والسلام.
mohammad.2mt
25-04-2016, 20:51
اقا چرا اعصاب خودتونو خراب میکنید،زیر ساخت و بدهی و کمبود پهنای باند و این پاس بده به اون و بلعکس و این قصه ها همش واسه پیچوندن کاربراست که از ده سال پیش و زمان دایال اپ رواج داشته.وگرنه با یک سوم بودجه ای که به ستاد امر به معروف تخصیص داده میشه،کل ایران میتونه به اینترنت با کیفیت دسترسی داشته باشه ولی متاسفانه دوستان از بالا صلاح نمیدونن که مردم از اینترنت باکیفیت بهره ببرند.والسلام.
در این که نمیخوان اینترنت خوبی به دست مردم برسه که شکی نیست و بر منکرش لعنت!
بحث سر اینه که چرا صبح ها خوبه و شب ها بد!
George Shelly
25-04-2016, 20:52
یه discussion معمولیه نه بحث و دعوا .
George Shelly
25-04-2016, 20:53
اگر مستقیم از زیرساخت باشه که نباید افت داشته باشه!
مستقیم باشه شما پهنای باند اختصاصی داری و اگر پهنای باند بقیه تا خرخره هم پر باشه چیزیش با شما مشترک نیست شما پهنای باند خودت رو داری حتی اگر خالی بیفته!
نه دیگه اونجوری از زیرساخت که میگم یعنی نمیره تو شبکه مخابرات پیچ بخوره مستقیم میاد اینا همه شون سرورن sip نیستن وقتی یکیشون قطع شه همه شون قطع میشه .
الان شما تایپ کن htc.com همین سایتو صبح با 130 کیلو درجا باز میکنه ولی الان با 30 کیلو چرا ؟چوابش چیه به نظر شما ؟
این منو شکنجه میده وگرنه که صبع خیلی عالیه .
محمد7966
25-04-2016, 21:05
در این که نمیخوان اینترنت خوبی به دست مردم برسه که شکی نیست و بر منکرش لعنت!
بحث سر اینه که چرا صبح ها خوبه و شب ها بد!
دلیلش رو تو تایپیک عصر تلکام بحث کردیم یه بار
چون هر کشوری یه پهنای باندی داره در واقع میخره
شبا هم چون تعداد کسانی که به اینترنت وصل میشن بیشتر از صبح هاست،در نتیجه ترافیک تو کشور کمبود پیدا میکنه و این مشکلات به وجود میاد
mohammad.2mt
25-04-2016, 21:25
نه دیگه اونجوری از زیرساخت که میگم یعنی نمیره تو شبکه مخابرات پیچ بخوره مستقیم میاد اینا همه شون سرورن sip نیستن وقتی یکیشون قطع شه همه شون قطع میشه .
الان شما تایپ کن htc.com همین سایتو صبح با 130 کیلو درجا باز میکنه ولی الان با 30 کیلو چرا ؟چوابش چیه به نظر شما ؟
این منو شکنجه میده وگرنه که صبع خیلی عالیه .
همون کمبود پهنای باند دیگه!
صبح شما با کلی ادم دیگه به صورت اشتراکی استفاده میکنید که نیستند ولی الان هستند و باید یه ذره پهنای باند به همه برسه!
تو همین شب که سایت های خارجی میترکند شما یه سایت با سرور داخلی باز کن مثل بنز باز میشه. اگر مشکل از شبکه بود اونم باید مشکل داشته باشه.
George Shelly
25-04-2016, 21:38
الان دارم سایت های خارجی رو با 15 کیلو باز میکنم با نت خالص tct .
مرگ تدریجی بهتره از زندگی تو ایران بیخود نیست ایرانی ها دارن پاسپورت افغانستان میگیرن برن اون ور .
قبول دارید حقمونه هرچی به سرمون میاد ؟
صدای این ملت درنمیاد اخه شما خودتو بزار تو صدر فک کن کاره ای هستی اگر اونایی که داری بهشون ظلم میکنی صداشون درنیاد به ظلمت ادامه نمیدی ؟
چقدر اخه بدبختی که من ارزوم شده باز کردن صفحات نت با سرعت بالا ؟
چقدر ذلیل شده ایرانی جماعت
senator2011
25-04-2016, 22:18
مرگ تدریجی بهتره از زندگی تو ایران بیخود نیست ایرانی ها دارن پاسپورت افغانستان میگیرن برن اون ور .
صدای این ملت درنمیاد اخه شما خودتو بزار تو صدر فک کن کاره ای هستی اگر اونایی که داری بهشون ظلم میکنی صداشون درنیاد به ظلمت ادامه نمیدی ؟
تا وقتی اینترنت پر سرعت به عنوان تحدید شناخته بشه افزایش سرعت یه خیال باطله
مطمئن باشین تا چند سال دیگه هم وضعیت همینه البته اگر پسرفت نکنیم باز!
Rahpooyan
25-04-2016, 22:36
شما تهرانی ها اینترنت نامحدود دارید ؟ بابا شما حسابی دارید خدایی می کنید !
خراسان رضوی که چند ساله اینترنت نامحدود نمیده و چند ماهه که اینترنت شبانه رایگانُ هم قطع کرده .
من اگه جای شماها بودم فورا یه طرح چند ساله می خریدم و حالشو می بردم !
Tehranshahr
25-04-2016, 23:31
کیفیت نت من الان اینه:
شما مقایسه کن با الانه مخابرات که 10 کیلوبایته. بنظر شما مشکل الان از زیرساخته یا کم فروشی مخابرات؟ پهنای باند خارجی ایرانسل الان بالای 60 گیگابیته و هر موقع هم ببین پر شده دوباره بهش اضافه میکنن.
من 3 سال مخابرات داشتم، حداقل بالای 1.5 ساله که هر روز کیفیتش داره بدتر میشه چرا؟ چون پهنای باند خارجی نمیخرن و کاربر هم گول قیمت کم سرویس رو میخوره. من الان فقط یه 256 مخابرات دارم اونم برای بک آپ که تو فکرشم اونم قطع کنم چون نت ایرانسل همیشه وصله و دوست ندارم یک قرون هم به شرکتی بدم که ارزشی برا کاربراش قائل نیست.
شما دیتا سنتر رسپینا رو ملاک قرار نده چون به نت اونم اهمیت زیادی نمیدن بنظر شما چرا اینقد هر گیگش ارزونه وقتی قیمت یک لینک 155مگابیت 27 میلیونه؟
George Shelly
26-04-2016, 08:48
شما داری فقط رو rate دانلود تاکید میکنی و تستی که با speedtest میگیری ..
کل نت فقط اینا نیستن .
شما میگی رسپینا بده ؟ خوب من از شما میپرسم کاربری شما به جزء صفحه و دانلود چیزی دیگه ای هم هست ؟ اگر هست لطفا بگو .
من بازی انلاین می کنم همین رسپینا کیفیت پینگی که به من میده از تبیان که گیگی 4500 دارن میفروشن بهتره شما میدونستی اینو ؟
من 30 گیگ میخرم 6 تومن تبیان که لینکش از مسیر ثابت اذربایجانه میفروشن گیگی 4500 بعضی جاها حتی 5 تومن کیفیت پینگی که من با رسپینا دارم از اون بالاتره پینگمم صبح تا شب رو 90 هست من تو پست های قبل چیز دیگه ای رو گفتم و الان دارم باز میگم ..
ببینید بعضی موقع ها شد مثلا من تو بازی 14 دردصد پکت لاس داشتم گفتم خوب برم 1 گیگ تبیان بخرم از شر پکت لاس و ... راحت شم اما وقتی اونم خریدم متوجه شدم اونم پکت لاس داره من حاضرم با هر تستی که خواستی بهت ثابت کنم در حال حاظز تبیان گیگی 4500 فرقی با رسپینا تو هیچی نداره حتی کیفیت صفحه باز کردنشم بهتر نیست حتی پینگشم بهتر نیست کلا شبکه مزخرف اینا از ظهر به بعد حالت نرمالشو از دست میده دیگه .
فرق ی نداره شما از کجا سرویس داری از ساعت 12 به بعد پکت لاس و ... اضافه میشه منتها شما چون بازی نمی کنی خیلی چیزا رو نمی بینی .
چطور نتی که ساعت 9 صبح عالیه بدون پکت لاس از ظهر به بعد شروع میکنه به لاس ؟ مخابرات پهنای باندش کمه دیگه چیزیه که همه هم میدوننن اما اگر این موضوع کندی و افت سرعت و پکت لاس فقط رو مخابرات بود من مشکلی نداشتم اما نیست .
بازم کیگم کسانی که سرعت بالاتر از 1 مگ دارن متوجه نمیشن چه اتفاقی می افته چون جبران میشه اما اونایی که 1 مگ دارن مثل من خیلی واضحه چقدر کیفیت صبح و ظهر حتی با اکانت تفاوت داره .
یه چیزو فراموش کردم بگم : چرا صبح راحت میشه یوتیوب رو دید و از کل پهنای باندم استفاده میکنه اما از ظهر به بعد وقتی میخوام یه ویدیو یوتیوب رو ببینم با 50 کیلو از سرعتم استفاده میکنه ؟ حتی اگر به تبیان هم وصل باشم بازم از کل سرعتم نمیکشه ؟ علتش چیه به نظر شما ؟ یعنی خیلی جالبه من صبح کوچکترین مشکلی با هیچی ندارم صفحه عالی پکت لاس =0 یوتیوب فول اسپید اما از ظهر حتی با اکانت با تیبان به هرچی که شما تصورشو کنی دیگه یوتیوب رو نمی تونم فول اسپید باز کنم ؟ علتش شبکه پرترافیک و شلوغ نیست ؟ اگر نیست پس چیه ؟ یعنی 1 مگ من ظهر دیگه 1 مگ نیست میشه کمتر از 512 .
پینگ تبیان گیگی 4500 مسیر ثابت اذربایجان با سرورهای بازی :
پینگ رسپینا گیگی 216 تومن مسیر ثابت نیست یعنی تصمینی داده نشده با سرورهای بازی :
جفتشون در حال حاظر کوچکترین تفاوتی تو باز کردن صفجه ندارن فقط پینگ رسپینا با 4.2.2.4 بهتر هست اما جفتشون از ظهر به بعد پکت لاس پیدا میکنن و سرعت صفحه تبیان هم تغییر پیدا می کنه و افت پیدا میکنه شک دارین خودتون تست کنید .
George Shelly
26-04-2016, 11:56
من یادم میاد اولین بار که سرویس کاهش پینگ گرفتم ابان 93 بود اون موقع نامحدود پارس پروا رو که الان گیگی 4500 هست رو گرفتم 15 تومن یعنی اصلا حجمی نبود کیفیتش وحشتناک عالی بود یعنی صفحه درجا باز میشد اما الان دقیقا عین اینترانت کارمیکنه فقط فرقش اینه قطعی اینترانت رو نداره فقط همین یعنی همین الان خودتون برید تو سایت گاد .... و کانکشنش رو دانلود کنید و مقایسه کنید اگر ذره ای با رسپینا فرق داشت من دیگه حرفی نمیزنم .
تمام این بدبختی ها بعد از فیلترینگ هوشمند شروع از اول 94 + افزایش یوزرا هم که خیلی بوده + کمبود پهنای باند .
شما داری فقط رو rate دانلود تاکید میکنی و تستی که با speedtest میگیری ..
کل نت فقط اینا نیستن .
شما میگی رسپینا بده ؟ خوب من از شما میپرسم کاربری شما به جزء صفحه و دانلود چیزی دیگه ای هم هست ؟ اگر هست لطفا بگو .
من بازی انلاین می کنم همین رسپینا کیفیت پینگی که به من میده از تبیان که گیگی 4500 دارن میفروشن بهتره شما میدونستی اینو ؟
من 30 گیگ میخرم 6 تومن تبیان که لینکش از مسیر ثابت اذربایجانه میفروشن گیگی 4500 بعضی جاها حتی 5 تومن کیفیت پینگی که من با رسپینا دارم از اون بالاتره پینگمم صبح تا شب رو 90 هست من تو پست های قبل چیز دیگه ای رو گفتم و الان دارم باز میگم ..
ببینید بعضی موقع ها شد مثلا من تو بازی 14 دردصد پکت لاس داشتم گفتم خوب برم 1 گیگ تبیان بخرم از شر پکت لاس و ... راحت شم اما وقتی اونم خریدم متوجه شدم اونم پکت لاس داره من حاضرم با هر تستی که خواستی بهت ثابت کنم در حال حاظز تبیان گیگی 4500 فرقی با رسپینا تو هیچی نداره حتی کیفیت صفحه باز کردنشم بهتر نیست حتی پینگشم بهتر نیست کلا شبکه مزخرف اینا از ظهر به بعد حالت نرمالشو از دست میده دیگه .
فرق ی نداره شما از کجا سرویس داری از ساعت 12 به بعد پکت لاس و ... اضافه میشه منتها شما چون بازی نمی کنی خیلی چیزا رو نمی بینی .
چطور نتی که ساعت 9 صبح عالیه بدون پکت لاس از ظهر به بعد شروع میکنه به لاس ؟ مخابرات پهنای باندش کمه دیگه چیزیه که همه هم میدوننن اما اگر این موضوع کندی و افت سرعت و پکت لاس فقط رو مخابرات بود من مشکلی نداشتم اما نیست .
بازم کیگم کسانی که سرعت بالاتر از 1 مگ دارن متوجه نمیشن چه اتفاقی می افته چون جبران میشه اما اونایی که 1 مگ دارن مثل من خیلی واضحه چقدر کیفیت صبح و ظهر حتی با اکانت تفاوت داره .
یه چیزو فراموش کردم بگم : چرا صبح راحت میشه یوتیوب رو دید و از کل پهنای باندم استفاده میکنه اما از ظهر به بعد وقتی میخوام یه ویدیو یوتیوب رو ببینم با 50 کیلو از سرعتم استفاده میکنه ؟ حتی اگر به تبیان هم وصل باشم بازم از کل سرعتم نمیکشه ؟ علتش چیه به نظر شما ؟ یعنی خیلی جالبه من صبح کوچکترین مشکلی با هیچی ندارم صفحه عالی پکت لاس =0 یوتیوب فول اسپید اما از ظهر حتی با اکانت با تیبان به هرچی که شما تصورشو کنی دیگه یوتیوب رو نمی تونم فول اسپید باز کنم ؟ علتش شبکه پرترافیک و شلوغ نیست ؟ اگر نیست پس چیه ؟ یعنی 1 مگ من ظهر دیگه 1 مگ نیست میشه کمتر از 512 .
پینگ تبیان گیگی 4500 مسیر ثابت اذربایجان با سرورهای بازی :
پینگ رسپینا گیگی 216 تومن مسیر ثابت نیست یعنی تصمینی داده نشده با سرورهای بازی :
جفتشون در حال حاظر کوچکترین تفاوتی تو باز کردن صفجه ندارن فقط پینگ رسپینا با 4.2.2.4 بهتر هست اما جفتشون از ظهر به بعد پکت لاس پیدا میکنن و سرعت صفحه تبیان هم تغییر پیدا می کنه و افت پیدا میکنه شک دارین خودتون تست کنید .
همه حرفاتو قبول دارم ولی این قضیه کندی بعد از ظهر روی کل ترافیک ایران رو مطمئن نیستم. حداقل برای من اینطور نیست. خود مخابرات که بعد از 12 شایدم زودتر سرعت میشه 50 کیلو و کمتر ، ولی با اکانت افزایش سرعت، من تا 12 شب هم با فول اسپید میتونم یوتیوب ، وبگردی و هر کار دیگه ای انجام بدم. افزایش تعداد کاربر ها قطعا توی کیفیت اینترنت تاثیر داره ولی طوری نیست که کل شبکه نت ایران هر روز بعد از ظهر داغون بشه. اینترانت که بیش از ظرفیت هست و همینطور که دوستمون گفتن هر زمانی از روز یه سایت داخلی باز کنی مثل بنز میاد. مساله سر پهنای باند بین الملله که توی اوج مصرف کمبود خودشو نشون میده ولی این قضیه هم باز شامل کل شبکه نمیشه. یعنی شرکت ارتباطات زیر ساخت کلا نمیخوابه. هر isp و دیتا سنتر نسبت به ظرفیت و تعداد کاربری که دارن دچار افت میشن. حالا یکی مثل مخابرات که ظرفیت کافی نداره و از طرفی هم بیشتر پهنای باند رو اختصاص میده به سرویس های حجمی ، مشترکین نامحدودش که من و شما باشیم و سرعت کمتر هم داریم ، این قضیه رو به وضوح متوجه میشیم. ولی یه شرکت دیگه هم میتونه شرایط رو داشته باشه ، ولی جوری کنترل کنه که تو ساعت های پیک مصرف کیفیت تا حد امکان حفظ بشه و این بستگی به ظرفیت و مدیریت اون شرکت داره. همیشه یه مقداری از ترافیک کل شبکه به صورت رزرو وجود داره تا در مواقع اوج مصرف یا ضروری وارد شبکه بشه. حالا این قضیه در حال حاضر تو ایران اجرا میشه یا نه رو نمیدونم. ولی میدونم که جا با جا فرق داره و همونطور که گفتم ، منم مثل خودت سرعت کم دارم و این تغییرات رو متوجه میشم ولی وقتی به دیتا سنتری وصل میشم که 24 ساعته سرعت 1 مگ خودم رو برای یوتیوب و بازی و امسال این در اختیارم میذاره دیگه نمیتونم افت سرعت و کیفیت رو به کل شبکه زیر ساخت تعمیم بدم. حالا نمیدونم شاید از یه جای دیگه مشکل داری یا مخابرات منطقه شما روی اینترانت هم اختلال داره و این قضیه روی اتصالت به سرور افزایش سرعت اینا تاثیر میذاره.
George Shelly
26-04-2016, 14:59
شما این برنامه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کوچیکو دانلود کن network رو انتخاب کن باهرچیزی که وصل میشی اگر ethernet یا wireless بعد سایت های خارجی رو باز کن مثل guru3d.com یا هرچیزی دیگه ای ببین وقتی سایت باز میشه راحت 130 kb/s رو نشون میده یا با 60/70 میکشه .
نه من مشکلی ندارم اخه ببین فقط اینترانت نیست تبیان هم که از فیزیک نظری میاد فول نمی کنه از ظهر به بعد من تنها اینطور نیستم .
فقط سایت باز کن نه دانلود .
شما این برنامه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کوچیکو دانلود کن network رو انتخاب کن باهرچیزی که وصل میشی اگر ethernet یا wireless بعد سایت های خارجی رو باز کن مثل guru3d.com یا هرچیزی دیگه ای ببین وقتی سایت باز میشه راحت 130 kb/s رو نشون میده یا با 60/70 میکشه .
نه من مشکلی ندارم اخه ببین فقط اینترانت نیست تبیان هم که از فیزیک نظری میاد فول نمی کنه از ظهر به بعد من تنها اینطور نیستم .
فقط سایت باز کن نه دانلود .
منم فقط سایت باز کردن و یوتیوب رو میگم. این که تبیان خوبه یا از فیزیک نظری اینا میاد رو ولش کن. باید ببینی در عمل چطوره . تبیان برای خودم بعضی اوقات سرعت نداره ولی دیتا سنتر های دیگه رو تست کردم فول سرعت میدن. منظورم هم از اینترانت اینه که شما برای اتصال به سرور افزایش سرعت که داخل ایرانه از شبکه داخلی که اینترانت باشه عبور میکنی دیگه و بعد از طریق اون سرور به اینترنت بین الملل متصل میشی. حالا من میگم شاید مشکل تو مسیر بین شما و اون سرور باشه نه بین سرور و زیرساخت و اینترنت. عکس زیر رو ببین. من همین الان ، ساعت 6 بعد از ظهر یوتیوب رو بدون اینکه کش شده باشه دارم لود میکنم. سرعت هم تو task manager مشخص هست. سمت چپ با افزایش سرعت ، سمت راست با قند شکن معمولی.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
bleu2u4u
27-04-2016, 06:30
دلیلش رو تو تایپیک عصر تلکام بحث کردیم یه بار
چون هر کشوری یه پهنای باندی داره در واقع میخره
شبا هم چون تعداد کسانی که به اینترنت وصل میشن بیشتر از صبح هاست،در نتیجه ترافیک تو کشور کمبود پیدا میکنه و این مشکلات به وجود میاد
جرف شما با ایکه در ظاهر منطقی بنظر میاد ولی از اساس اشتباهه
برخلاف اون چیزی که بنظر میاد توی امارهایی که از طرف مراجع مختلف دادن پیک مصرف پهنای باند تو ساعت اداریه نه شبها
محمد7966
27-04-2016, 06:56
جرف شما با ایکه در ظاهر منطقی بنظر میاد ولی از اساس اشتباهه
برخلاف اون چیزی که بنظر میاد توی امارهایی که از طرف مراجع مختلف دادن پیک مصرف پهنای باند تو ساعت اداریه نه شبها
شاید هم باشه ولی من بیشتر شبا تایم اوت میاد سراغم تا روزها،بیشتر دوستان هم فکر کنم شبا این مشکل براشون میاد ظاهرا
ولی در کل میخاستم بگم این مشکل از پهنای کم دولت
تو تایپیک عصر تلکام دوستمون bilmazlar توضیح دادند که دولت باید ترافیک بخره از شرکتهایی که پهنای باند میفروشن تا ما هم دچار تایم اوت کاهش پهنای باند نشیم
Firebirds
27-04-2016, 10:44
مشکل اصلی انحصار پهنای باند در دست زیر ساخت هست.
یه مشکل اصلی تر از اون هم هست، که دیگه بماند.
محمد 1381
27-04-2016, 14:18
الان 2 مگ نامحدود ماهی 150 هزار تومنی خیلی خوبه.چون این 2 مگ محدودها من 1 بار همینجوری دانلود کردم تو 28 روز 210 هزا رتومن پول اینترنت اومد.105 گیگ دانلود کردم 210 تومن پول حجمش شد.
به نظرم بریم 2 مگ نامحدود ماهی 150 تومنی بگیریم به نفعمونه.هر چه قدر دانلود کنیم ماهی 150 تومن بیشتر نمیشه. این 2 مگ محدود ها که من الان داریم همینجوری کنتور میندازه.2 مگ ناممحدود میتونی راحت ماهی 500 گیگ دانلود کنی
150 تومن میشه.ولی 2مگ محدود ماهی 500 گیگ بگیری 500 هزار تومن میشه پول حجمت.
.........
رفتم الان تو سایت مخابرات جمش کردن عوضی ها 2 مگ نامحدود رو نمیصرفه براشون ماهی 150 تومن.فقط 256 و 512 نامحدود دارن. بقیشم حجمیشه.
اینا اگر بخوان 2مگ نامحدود بدن فکر کنم ماهی 300 تومن میکنن قیمتشو
Bensonw3x
27-04-2016, 14:53
راستی این بحث ها رو که کردید الان بعد از چندین هفته ساعت 4 ظهره پبنگ نرفته هنوز بالا اینه :
در مورد اون دوستمون که نوشته بود ، " وقتی این مملکت اینترنت پر سرعت رو تهدید میدونن"
حالا منم اینو بگم ، یه بابایی که اکثرا میشناسنش ، نمیخوام اسم ببرم سخنرانی هم زیاد میکنه ، در مورد اینترنت داشت میگفت ، میگفتش امریکا پیگیره این بود که چرا تو ایران اینترنت انقد داغونه و اینا... بعد اون جواب داد اره بایدم اینطوری باشه! سرعت زیاد باشه ، مردم میخوان چیکار ؟! فقط میخوان فیلم دانلود کنن دیگه ، مگر نه مردم لازم ندارن! این امریکایی ها میخوان مردم ایران سرعت خوب داشته باشن فیلم بین هم رد و بدل کنن!
ببینید چقدر میتونه سطح فکری یه انسان پایین باشه که سرعت اینترنت زیاد رو فقط تو فیلم دانلود کردن میدونه ، یعنی هیچ کاره دیگه ای نمیشه انجام داد با خیال اسوده در اینترنت با یه سرعت خوب !
وقتی افرادی مثله این تو این جامعه هستن و یه سری هم پیرو دارند ، اصلا انتظار پیشرفت به خصوص تو اینترنت رو نداشته باشین.
البته خالی نماند : "کافران همه را به کیش خود پندارند"
Tehranshahr
27-04-2016, 18:03
راستی این بحث ها رو که کردید الان بعد از چندین هفته ساعت 4 ظهره پبنگ نرفته هنوز بالا اینه :
تو روتر هاشون تنظیم کردن پینگ گوگل دی ان اس و اوپن دی ان اس بالا نره، شما سایت های مختلف رو تست کن تا نتیجه رو ببینی.
Bensonw3x
27-04-2016, 18:43
تو روتر هاشون تنظیم کردن پینگ گوگل دی ان اس و اوپن دی ان اس بالا نره، شما سایت های مختلف رو تست کن تا نتیجه رو ببینی.
پینگ رو از چه سایتی بگیرم شما بگو
این تست آی پی برا فرانسه :
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.