PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ADSL / مخابرات استان تهران

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 [74] 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105

darvish1900
19-10-2016, 12:55
نه، مگه اس میاد؟

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

تو پس پرداخت 24 ساعت بعد میاد. البته شارژ میشه میتونید زنگ بزنید پشتیبانی بپرسید. ولی بسته رو بهتون نشون نمیده در پس پرداخت
پیش پرداخت تا 10 دقیقه بعد

Mohammad Aghaee
19-10-2016, 13:00
دوستان سلام . یه سوال داشتم . من الان اینترنت 512 نامحدود (قدیمی) دارم و سرعتش یه مقدار رو مخه :n02: واسه همین میخواستم تغییرش بدم به مثلا 1Mbps غیرحجمی که همون قیمت هست و 17 GB محدودیت حجم دانلود داره . میخواستم اولا ببینم آیا تصمیمم از نظر شما درسته یا همون سرویس قبلی رو نگه دارم؟ من یه مقدار دانلود دارم ولی اونقدری نیست که ماهی بیش از 17 گیگ بشه و اگه هم فوقش بیشتر بشه از بسته های دانلود 4G ایرانسل استفاده میکنم که عالی هستن . ثانیا میخواستم ببینم حتما باید حضوری مراجعه بشه به مرکز مخابراتی یا میشه از طریق ecare.tct.ir هم اقدام کرد؟ من از طریق همین سایت پشتیبانی رفتم و گزینه تغیر سرویس هم هستش ولی دکوریه و کاری انجام نمیده . با 2020 هم تماس گرفتم میگه حتما باید حضوری بری مرکز مخابرات :n27: اخه خط به اسم خودم نیست وگرنه میرفتم . ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنن .

TAEL
19-10-2016, 13:08
نه، مگه اس میاد؟

من خریدم نوشت منتظر ارسال پیامک فعالسازی باشید.

تو پس پرداخت 24 ساعت بعد میاد. البته شارژ میشه میتونید زنگ بزنید پشتیبانی بپرسید. ولی بسته رو بهتون نشون نمیده در پس پرداخت
پیش پرداخت تا 10 دقیقه بعد

از همون لحظه ی خرید فعال میشه؟ یا 24 ساعت بعد که گفتید؟

TAEL
19-10-2016, 14:04
زنگ زدم پشتیبانی گفت بسته فعال شده ولی تو سایت نشون نمیده و هر بار خودتون باید جمع و تفریق کنید :/

Toranj_mhg
19-10-2016, 14:06
دوستان سلام . یه سوال داشتم . من الان اینترنت 512 نامحدود (قدیمی) دارم و سرعتش یه مقدار رو مخه :n02: واسه همین میخواستم تغییرش بدم به مثلا 1Mbps غیرحجمی که همون قیمت هست و 17 GB محدودیت حجم دانلود داره . میخواستم اولا ببینم آیا تصمیمم از نظر شما درسته یا همون سرویس قبلی رو نگه دارم؟ من یه مقدار دانلود دارم ولی اونقدری نیست که ماهی بیش از 17 گیگ بشه و اگه هم فوقش بیشتر بشه از بسته های دانلود 4G ایرانسل استفاده میکنم که عالی هستن . ثانیا میخواستم ببینم حتما باید حضوری مراجعه بشه به مرکز مخابراتی یا میشه از طریق ecare.tct.ir هم اقدام کرد؟ من از طریق همین سایت پشتیبانی رفتم و گزینه تغیر سرویس هم هستش ولی دکوریه و کاری انجام نمیده . با 2020 هم تماس گرفتم میگه حتما باید حضوری بری مرکز مخابرات :n27:اخه خط به اسم خودم نیست وگرنه میرفتم . ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنن .

سلام، اصلا تصمیم درستی نیست :n02: اگر 17 گبگ در ماه کافیه براتون ، با خرید طرح های جشنواره+ بسته های تخفیف دار هم سرعتتون بسیار بالاتر از 1مگ میشه ، هم ارزونتره و هم رایگان شبانه داره که اون مثلا نا محدود نداره ، به این لینک برید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله تاکید مزخرفی دارند که حتما صاحب خط باید باشه منم مادر پیر خودمو کشوندم تا اونجا!!

Toranj_mhg
19-10-2016, 14:13
اول از همه باید برید بسته بخرید. اونجا میتونید 2 تا 16 مگابایت رو انتخاب کنید.
واسه منم اولش 4 مگ بود به محض اینکه بسته رو خریدم 16 مگ شد.

ببنید چه سرویسی انتخاب کردید

من 2 تا 8 مگ پس پرداختو گرفتم به همراه صد گیگ یکساله ، سرعت دانلودم حدود 500kb هست ، snr هم 65 بود ، آیا می تونم با پیگیری بیشتر کنم سرعتمو؟

Mohammad Aghaee
19-10-2016, 14:36
ممنون بابت راهنمایی شما :n16: ولی من بهتر بود یه چیزی هم به توضیحاتم اضافه میکردم : این اینترنت رو برای خونه نمیخوام و واسه محل کاره که بنابرین نمیتونم کامپیوترش رو تا شب روشن بزارم که دانلود کنه و میخوام ترجیحا توی همون روز دانلود انجام بشه (ضمن اینکه همونطور که گفتم حجم دانلودم زیاد نیست) واسه همین توی فکر اینترنت غیرحجمی بودم وگرنه اگه واسه خونه بود فرمایش شما صحیحه و جشنواره خیلی بهتره . حالا با این اوصاف نظرتون چیه؟

Toranj_mhg
19-10-2016, 14:42
ممنون بابت راهنمایی شما :n16: ولی من بهتر بود یه چیزی هم به توضیحاتم اضافه میکردم : این اینترنت رو برای خونه نمیخوام و واسه محل کاره که بنابرین نمیتونم کامپیوترش رو تا شب روشن بزارم که دانلود کنه و میخوام ترجیحا توی همون روز دانلود انجام بشه (ضمن اینکه همونطور که گفتم حجم دانلودم زیاد نیست) واسه همین توی فکر اینترنت غیرحجمی بودم وگرنه اگه واسه خونه بود فرمایش شما صحیحه و جشنواره خیلی بهتره . حالا با این اوصاف نظرتون چیه؟
خواهش می کنم.
دانلود شبانه رو هم که بذاریم کنار، بازم جشنواره به صرفه تره ، هم سرعت چند برابر یک مگ هست و هم مقداری ارزونتر میشه.

darvish1900
19-10-2016, 16:46
من 2 تا 8 مگ پس پرداختو گرفتم به همراه صد گیگ یکساله ، سرعت دانلودم حدود 500kb هست ، snr هم 65 بود ، آیا می تونم با پیگیری بیشتر کنم سرعتمو؟

خوب انتقال بدید 2به 16 سرعتتون بین 1.6 تا 2 مگ میشه

TAEL
19-10-2016, 21:19
خوب انتقال بدید 2به 16 سرعتتون بین 1.6 تا 2 مگ میشه

هزینه داره افزایش؟

goli_bacha
19-10-2016, 22:36
اقا مهلت جشنواره تابستانه تا کی هست فردا مخابرات بازه؟

FREMONT
19-10-2016, 22:47
سلام
من سه هفته پیش تو نمایشگاه سرویس خودم رو از 1 مگ با 17 گیگ دانلود به طعم تابستان 2گیگ روزانه 2 تا 6 رایگان تغییر دادم

وقتی وارد پنل کاربری م و گزارش مصرف میشدم میدیدم که شباه روزانه نداره و همه چی قاطیِ
زنگ میزدم 2020 اولش میگفتن درست میشه بعد از چند روز گفتن باید بری مرکز مخابراتی درست بشه
یه 10 گیگ هم حجم خریدم که اگه 2 گیگ تموم شد ازش استفاده بشه واسه کل دوره

یه نرم افزار کنترل حجم هم نصب کردم واسه مدیرت حجم مصرفی
چون در طول روز معمولا نیستم در طول روز مصرف آنچنانی نداشتم نهایت 400/500 مگ!!

دانلود منیجر م رو تنظیم میکردم واسه ساعت 2 و ربع که شروع کنه برا دانلود تا نهایت 5 و نیم(بسته به میزان دانلود م) که سیستم خاموش بشه

تا اینکه چند روز پیش رفتم مخابرات برای اینکه دانلود شبانه و روزانه رو از م تفکیک کنم به پیشنهاد یکی از اپراتور های 2020

وقتی رفتم بهم گفتند 250 هزار تومن بدهکاری
283 گیگ دانلود داشتی که 137 گیگ برای شبانه بوده

در صورتیکه مطمئن بودم انقدر دانلود نکرده بودم و برای اینکه از سر خودشون باز کنند گفتن که اعتراض بزن ولی منظورشون رو رسوندن که فایده ای نداره!!!!

وقتی گزارش مصرف نرم افزار م رو با گزارش سایت مخابرات مقایسه کردم دیدم مقدار مصرفی کلی یکی هست

ولی به عنوان مثال اگه یه شب 15 گیگ دانلود داشتم توی نرم افزار همون 15 گیگ به تفیکیک ساعت ثبت شده ولی توی گزارش مصرف سایت زده 6 گیگ!!!
و ما بقی توی روز قبل و بعد پخش شده!!!

بعدا متوجه شدم که این اتفاق فقط برای من نیفتاده و برای دیگران هم پیش اومده!!

وقتی گزارش مصرف نرم افزار و سایت با هم مقایسه بشه همه چی منطبق هست (البته برای سایت 24 ساعت تاخیر تاریخی داره) بجز ساعت ها

مثل اینکه سیستم مخابرات به هر علتی ساعت درست و دقیق رو ثبت نمیکنه و فقط ساعت 6 اینترنت رو قطع میکنن و محاسبات رو سیستم انجام میده!!!

در صورتیکه روزهایی که مودم رو خودم قبل از 2 خاموش کردم و ساعت 6 از طرف مخابرات نت قطع شده گزارش مصرف درست هست
البته یکبار این اتفاق افتاده و شاید اتفاقی باشه

به هر صورت دوستان حواسشون باشه و اصلا به حرف و وعده اپراتور های 2020 توجه نکنند

M E H R D A D
19-10-2016, 22:55

پنجشنبه ها تا ظهر هستن. با این حال قبل از رفتن تماس بگیرید.

darvish1900
19-10-2016, 23:35
هزینه داره افزایش؟

هزینه اش ماهی 8000 تومان

darvish1900
19-10-2016, 23:37

تا 1/8/95 مه مطمئنا هست و بعدا هم ادامه پیدا میکنه

darvish1900
19-10-2016, 23:42
سلام
من سه هفته پیش تو نمایشگاه سرویس خودم رو از 1 مگ با 17 گیگ دانلود به طعم تابستان 2گیگ روزانه 2 تا 6 رایگان تغییر دادم

وقتی وارد پنل کاربری م و گزارش مصرف میشدم میدیدم که شباه روزانه نداره و همه چی قاطیِ
زنگ میزدم 2020 اولش میگفتن درست میشه بعد از چند روز گفتن باید بری مرکز مخابراتی درست بشه
یه 10 گیگ هم حجم خریدم که اگه 2 گیگ تموم شد ازش استفاده بشه واسه کل دوره

یه نرم افزار کنترل حجم هم نصب کردم واسه مدیرت حجم مصرفی
چون در طول روز معمولا نیستم در طول روز مصرف آنچنانی نداشتم نهایت 400/500 مگ!!

دانلود منیجر م رو تنظیم میکردم واسه ساعت 2 و ربع که شروع کنه برا دانلود تا نهایت 5 و نیم(بسته به میزان دانلود م) که سیستم خاموش بشه

تا اینکه چند روز پیش رفتم مخابرات برای اینکه دانلود شبانه و روزانه رو از م تفکیک کنم به پیشنهاد یکی از اپراتور های 2020

وقتی رفتم بهم گفتند 250 هزار تومن بدهکاری
283 گیگ دانلود داشتی که 137 گیگ برای شبانه بوده

در صورتیکه مطمئن بودم انقدر دانلود نکرده بودم و برای اینکه از سر خودشون باز کنند گفتن که اعتراض بزن ولی منظورشون رو رسوندن که فایده ای نداره!!!!

وقتی گزارش مصرف نرم افزار م رو با گزارش سایت مخابرات مقایسه کردم دیدم مقدار مصرفی کلی یکی هست

ولی به عنوان مثال اگه یه شب 15 گیگ دانلود داشتم توی نرم افزار همون 15 گیگ به تفیکیک ساعت ثبت شده ولی توی گزارش مصرف سایت زده 6 گیگ!!!
و ما بقی توی روز قبل و بعد پخش شده!!!

بعدا متوجه شدم که این اتفاق فقط برای من نیفتاده و برای دیگران هم پیش اومده!!

وقتی گزارش مصرف نرم افزار و سایت با هم مقایسه بشه همه چی منطبق هست (البته برای سایت 24 ساعت تاخیر تاریخی داره) بجز ساعت ها

مثل اینکه سیستم مخابرات به هر علتی ساعت درست و دقیق رو ثبت نمیکنه و فقط ساعت 6 اینترنت رو قطع میکنن و محاسبات رو سیستم انجام میده!!!

در صورتیکه روزهایی که مودم رو خودم قبل از 2 خاموش کردم و ساعت 6 از طرف مخابرات نت قطع شده گزارش مصرف درست هست
البته یکبار این اتفاق افتاده و شاید اتفاقی باشه

به هر صورت دوستان حواسشون باشه و اصلا به حرف و وعده اپراتور های 2020 توجه نکنند

دوست عزیز من هم اول همین مشکل رو داشتم.
با اینکه میگن نیازی به قطع و وصل نیست ولی حدود20گیگ رفت تو پاچم با اینکه مثل شما ساعت 2:5یا 10 دقیقه کامپیوترم شروع به دانلود میکرد
دوبار تست کرد و وقتی هم مخابرات رفتم گفتم فکر نکنید تو پاچه مردم میکنید گفتم خطم تخیله کنید که پیش پرداختش کردن
تازه مال من تو نمایشگاه 4گیگ گرفته بودم
خلاصه پنل مخابران برعکس شرکتها دیگه هیچ نظم و دقتی نداره و دزدی مخابرات غایم میکنه. خدایی رو خط دیگه شاتل دارم ثانیه به ثانیه مصرفم نشون میده
مخابرات 24 ساعت بعد نشون میده
خلاصه داداش پیش پرداختش کردم مشکلمون حل شد دیگه نه ترس قبض دارم هم معلوم چقدر از حجمم مونده تو پس پرداخت نشون نمیده

Bensonw3x
20-10-2016, 00:31
بچه ها امروز برا من خیلی بد بود ، +350 پینگمه الان.

TAEL
20-10-2016, 01:32
دوست عزیز من هم اول همین مشکل رو داشتم.
با اینکه میگن نیازی به قطع و وصل نیست ولی حدود20گیگ رفت تو پاچم با اینکه مثل شما ساعت 2:5یا 10 دقیقه کامپیوترم شروع به دانلود میکرد
دوبار تست کرد و وقتی هم مخابرات رفتم گفتم فکر نکنید تو پاچه مردم میکنید گفتم خطم تخیله کنید که پیش پرداختش کردن
تازه مال من تو نمایشگاه 4گیگ گرفته بودم
خلاصه پنل مخابران برعکس شرکتها دیگه هیچ نظم و دقتی نداره و دزدی مخابرات غایم میکنه. خدایی رو خط دیگه شاتل دارم ثانیه به ثانیه مصرفم نشون میده
مخابرات 24 ساعت بعد نشون میده
خلاصه داداش پیش پرداختش کردم مشکلمون حل شد دیگه نه ترس قبض دارم هم معلوم چقدر از حجمم مونده تو پس پرداخت نشون نمیده

یعنی میگید شب هایی که دانلود داریم، ساعت 2 خودمون مودم رو خاموش روشن کنیم؟

darvish1900
20-10-2016, 09:36
یعنی میگید شب هایی که دانلود داریم، ساعت 2 خودمون مودم رو خاموش روشن کنیم؟

بله حتما خاموش وروشن کنید
این کار من دوبار تست کردم وقتی خاموش نکنید میره تو پاچه نمونه زیر نگاه کنید با اینکه ساعت 2:10 سیستم دانلود شروع کرده و مودم خاموش نکردم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] s_001_.png
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4s_002_.png

و این هم وقتی مودم خاموش و روشن کردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 14s_003_.png

وگرنه اگر پس پرداخت هستید منتظر قبض نجومی باشید مثل دوستمون در بالا

makmakf
20-10-2016, 10:58
دوستان من مودم ساعت 4 صبح روشن کردم
ریز کارکرد دیدم ترافیک شبانه 0 ترافیک مصرفی مقدار مصرف نوشته
یعنی از حجمم کم کرده؟

darvish1900
20-10-2016, 13:19
دوستان من مودم ساعت 4 صبح روشن کردم
ریز کارکرد دیدم ترافیک شبانه 0 ترافیک مصرفی مقدار مصرف نوشته
یعنی از حجمم کم کرده؟

دوست عزیز تو ترافیک رایگان چیزی نمیزنه
اگر تو قرارداد شبانه رایگان داری هر چی 2 تا 6 باشه رایگان محاسبه شده و از حجمت کم نمیشه

a66sh
20-10-2016, 14:18
این کار من دوبار تست کردم وقتی خاموش نکنید میره تو پاچه نمونه زیر نگاه کنید با اینکه ساعت 2:10 سیستم دانلود شروع کرده و مودم خاموش نکردم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] s_001_.png
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4s_002_.png

و این هم وقتی مودم خاموش و روشن کردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 14s_003_.png

مال من ولى ظاهرا اينجورى نيست[emoji848] همين ديشب حجم باقيمانده رو چك كردم صبح هم چك كردم هيچى كم نشده بود، يعنى ممكنه نفهمم بعد كم كنه..؟!![emoji848]

goli_bacha
20-10-2016, 15:13
این مخابرات چقد خنگه سرویس نامحدود داشتم امروز رفتم تغییر بدم به طرح تابستانه یارو زد کلا نتو قطع کرد گفت باید جمع اوری بشه 24 ساعت طول میکشه رفت واسه هفته بعد
الکی الکی بی نت شدیم

darvish1900
20-10-2016, 17:37
مال من ولى ظاهرا اينجورى نيست[emoji848] همين ديشب حجم باقيمانده رو چك كردم صبح هم چك كردم هيچى كم نشده بود، يعنى ممكنه نفهمم بعد كم كنه..؟!![emoji848]

این تست من برای زمانیکه پس پرداخت بودم و این بلا سرم اومد
تو پیش پرداختم جرات نکردم تست کنم حجمم بپره

Lithium-wall
20-10-2016, 17:49
دوباره 5 شنبه شد و مشکلات شروع شد
خیلی از سایتها اصلا باز نمیشن
انقد پینگ بالاست

a66sh
20-10-2016, 18:25
این تست من برای زمانیکه پس پرداخت بودم و این بلا سرم اومد
تو پیش پرداختم جرات نکردم تست کنم حجمم بپره

خب تست كنين يك دفعه، موقعى كه خودش رى استارت كرد يكم استفاده كنين، رى استارت كنين ببينين حجمتون كم شده يا نه كه خيالتون راحت شه، چون سخته واقعا بيدار شدن رى استارت كردن

faramobile
20-10-2016, 19:30
خب تست كنين يك دفعه، موقعى كه خودش رى استارت كرد يكم استفاده كنين، رى استارت كنين ببينين حجمتون كم شده يا نه كه خيالتون راحت شه، چون سخته واقعا بيدار شدن رى استارت كردن

برنامه بیدار ( bidaar ) رو نصب کنید، فارسیه و میتونید راحت ساعت بدید بهش هر روز اون ساعت ها مودم رو رستارت میکنه

Sent from my iPhone using Tapatalk

makmakf
20-10-2016, 21:11
من زنگ زدن 2020 میگه اخر ماه حساب میشه در حالی که از حجم اصلیم کم شده یعنی دوباره بر میگرده؟
مرسی

faramobile
20-10-2016, 21:16
لطفا حذف شود

faramobile
20-10-2016, 21:18
من زنگ زدن 2020 میگه اخر ماه حساب میشه در حالی که از حجم اصلیم کم شده یعنی دوباره بر میگرده؟
مرسی

کلا به حرف ۲۰۲۰ اصلا اصلا اصلا اعتماد نکنید

mi13
21-10-2016, 01:04
ای بابا یه مدته گند زده شده به نت اینقدر پینگ بالاست و تایم اوت دارم سایت های داخلی هم باز نمیشن هیچ کاری نمیشه کرد
برا سایت های داخلی هم با قند شکن باید وصل شم تا باز شه نمیدونم برا نامحدودا فقط اینجوریه یانه
ولی اگر قرار باشه برا نا محدودا این مشکلو ایجاد کنن تا برن به سرویس های حجمی با سرعت های فوق العادشون! که معلوم نیست تا کی و چجوری اعتبار دارن من که گول اینکارارو نمیخورم همین که از صبح تا شب بدون این که سر بزنم به حجم باقیموندم و استرس حجم داشته باشم حالا با هر سرعتی که میخوان بدن، میتونم به اینترنت وصل شم برام کلیه !
همین که اینقدر تلاش میکنن نامحدودارو بکشونن به این سرویس ها معلومه که سرویس های نا محدود برای مشترکین بهتر بوده و برا اینا صرف نداره

mi13
21-10-2016, 01:09
چرا از وقتی سیستم پشتیبانی رو عوض کردن به آدرس جدید بردن نمیتونم وارد بشم و ارور نام کاربری یا رمز اشتباه رو میده من قبلا تو ادرس قبلی مشکلی نداشتم ولی الان با همون رمز و شماره تلفن نمیتونم وارد شم؟!!

Bensonw3x
21-10-2016, 02:40
ای بابا یه مدته گند زده شده به نت اینقدر پینگ بالاست و تایم اوت دارم سایت های داخلی هم باز نمیشن هیچ کاری نمیشه کرد
برا سایت های داخلی هم با قند شکن باید وصل شم تا باز شه نمیدونم برا نامحدودا فقط اینجوریه یانه
ولی اگر قرار باشه برا نا محدودا این مشکلو ایجاد کنن تا برن به سرویس های حجمی با سرعت های فوق العادشون! که معلوم نیست تا کی و چجوری اعتبار دارن من که گول اینکارارو نمیخورم همین که از صبح تا شب بدون این که سر بزنم به حجم باقیموندم و استرس حجم داشته باشم حالا با هر سرعتی که میخوان بدن، میتونم به اینترنت وصل شم برام کلیه !
همین که اینقدر تلاش میکنن نامحدودارو بکشونن به این سرویس ها معلومه که سرویس های نا محدود برای مشترکین بهتر بوده و برا اینا صرف نداره

والا من از چند نفر پرسیدم انگار قرار تا اخر سال نامحدود های مشتریان قدیمی هم جمع کنن! نمیدونم راستو دروغشو دیگه..

Xeoc
21-10-2016, 09:24
من با اینترنت مخابرات نمیتونم تو فوروم پست ارسال کنم. بعد چند لحظه پیغام میده Service Unavailable

کلی باید رفرش کنم تا ارسال شه:n23:

GHAGHALEELEE
21-10-2016, 10:00
والا من از چند نفر پرسیدم انگار قرار تا اخر سال نامحدود های مشتریان قدیمی هم جمع کنن! نمیدونم راستو دروغشو دیگه..
والا چیزهایی که تو این مملکت مشخص هست درست اجرا نمیشه چه برسه به این جور شایعه ها.هر چند وقت یکبار از این جور شایعه ها برای نامحدود مخابرات درست شده اخر سر باقی مونده.

من با اینترنت مخابرات نمیتونم تو فوروم پست ارسال کنم. بعد چند لحظه پیغام میده Service Unavailable

تایید میشه

همین که از صبح تا شب بدون این که سر بزنم به حجم باقیموندم و استرس حجم داشته باشم حالا با هر سرعتی که میخوان بدن، میتونم به اینترنت وصل شم برام کلیه !
کاملا موافقم.ضمن اینکه اگر شما برنامه ای رو در روز بخوای دانلود و مشاهده کنی با سرویسهای حجمی اصلا مقرون به صرفه درنمیاد.

hamed_korn
21-10-2016, 10:16
سلام.
دوستان من 2تا خط دارم
روی خط 1 از مخابرات اینترنت دارم سرعت دانلود 4647 و آپلود 1163 بسته شده.
روی خط 2 اصلا اینترنت از هیچ شرکتی تا حالا نداشتم. و خط 2 کلا داخل هیچکدام از پریزهای تلفن وارد نشده .مستقیم از جعبه تقسیم خود مخابرات آمده داخل.
دیشب گفتم بزار مودم رو به خط2 وصل کنم ببینم چی میشه. اینترنت در خط 2 هم وصل شد و کامل قابل استفاده هست.با این تفاوت که snr. از 27به حدود 6 و 7 کاهش پیدا کرده و attenuation. از 19 رفته روی 44
سرعت آپلود اومده روی 400 کیلوبیت و دانلود بین 3.5 تا 4.5 مگابیت هست.
میخواهم بدونم من که روی خط 2 اینترنت ندارم.چجوری مودم داره کار میکنه؟

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

faramobile
21-10-2016, 10:25
سلام.
دوستان من 2تا خط دارم
روی خط 1 از مخابرات اینترنت دارم سرعت دانلود 4647 و آپلود 1163 بسته شده.
روی خط 2 اصلا اینترنت از هیچ شرکتی تا حالا نداشتم. و خط 2 کلا داخل هیچکدام از پریزهای تلفن وارد نشده .مستقیم از جعبه تقسیم خود مخابرات آمده داخل.
دیشب گفتم بزار مودم رو به خط2 وصل کنم ببینم چی میشه. اینترنت در خط 2 هم وصل شد و کامل قابل استفاده هست.با این تفاوت که snr. از 27به حدود 6 و 7 کاهش پیدا کرده و attenuation. از 19 رفته روی 44
سرعت آپلود اومده روی 400 کیلوبیت و دانلود بین 3.5 تا 4.5 مگابیت هست.
میخواهم بدونم من که روی خط 2 اینترنت ندارم.چجوری مودم داره کار میکنه؟

با اون خط زنگ هم زدید ببینید شمارش درسته؟

اگه شمارش فرق میکنه و شمابا اینترنت مخابرات وصل هستید روی خط دوم، اون خط هم براتون رانژ کردن حالا علتش رو باید از مرکز مخابراتتون بپرسید

hamed_korn
21-10-2016, 10:44
بله خط 2 اصلا شمارش کلا فرق داره با خط 1
خط 2 اصلا از هیچ شکتی تا الان من اینترنت نداشتم و درخواست اینترنت هم نکردم.
مخابرات برای خطی که ازش اینترنت هم نخواهد خط رانژه میکنه و بهش اینترنت میده؟
آخرین قبض من. که. برای خط2 دارم وتا اول مهر بود رو دیدم هیچ اثری از هزینه اینترنت نبود..
حالا یک سوال دیگه اگه من مثلا 2روز از خط 2 برای اینترنت استفاده کنم و باهاش دانلود کنم این 2 روز رو جزو حجم مصرفی خط 1محاسبه میکنن یا روی قبض دوره بعد برای خط 2 میزنه هزینه adsl.?

Setareh 2006
21-10-2016, 11:56
سلام
مگر قرار نبود از این برج ، تعرفه اینترنت مخابرات کاهش پیدا کنه ؟
الان قبض اومده از برج 5 تا برج 7 ، اما باز هم مثل سابقه !

mi13
21-10-2016, 14:22

از این قرارا زیاد بوده تو این سالها، محدودیت ایجاد کنن یا قطع کنن اما قطعا اگه قطع کنن من که قراداد جدید نمیبندم باهاشون ،حرفه زوره خط هارو فیبرو نوری کردن و سرویس روی فیبر نوری رو تو انحصار خودشون درآوردن بعد هر کاری هم دوست داشتن میتونن بکنن بدون اینکه مشترکین حق انتخاب داشته باشن محشرن بخدا
در اینصورت حاضرم از 3g و 4g استفاده کنم بیشتر هزینه کنم اما پولم تو جیب همچین آدمهایی نره
تنها دلیل انتخاب مخابرات نامحدود بودنش بود وگرنه از لحاظ پشتیبانی که از هر 5نفر یکیشون واقعا میتونه پشتیبانی کنه از لحاظ کیفیت سرویس هم که افتضاح پینگ بالا هر چند وقت یکبار هم که کلا مشکل پیدا میکنه چند روز گرفتاریم

Toranj_mhg
21-10-2016, 14:34

من هم پریشب ۱.۵ گیگ دانلود در ساعات ۳ تا ۵ صبح داشتم ولی تنها ۴۷۵ مگ از اون رو در ساعات رایگان حساب کرده !!
جالا یه سوال داشتم اینکه آیا حتما باید از ساعت ۲ به بعد خاموش روشن کنیم یا مثلا ۱۲ شب وقتی می خوام برم بخوابم و دیگه مصرفی ندارم این کارو بکنم تا ساعت ۲ شب که دانلود منیجر شروع یه دانلود میکته ؛ مشکل حل میشه؟

Jayfiend
21-10-2016, 16:26
دوستان سرویس من الان "اینترنت پس پرداخت 1M یکماهه 17GB" سرعت دی الش در حد 120/130 kbps هست که راضی نیستم، برای سرعت بیشتر (در حد دانلود 400 تا 500 kbps) چه سرویسی باید انتخاب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
البته نمیخوام هزینشم خیلی بره بالا چون دانلودم زیاد نیست اما سرعت مهمه برام

darvish1900
21-10-2016, 17:28
من هم پریشب ۱.۵ گیگ دانلود در ساعات ۳ تا ۵ صبح داشتم ولی تنها ۴۷۵ مگ از اون رو در ساعات رایگان حساب کرده !!
جالا یه سوال داشتم اینکه آیا حتما باید از ساعت ۲ به بعد خاموش روشن کنیم یا مثلا ۱۲ شب وقتی می خوام برم بخوابم و دیگه مصرفی ندارم این کارو بکنم تا ساعت ۲ شب که دانلود منیجر شروع یه دانلود میکته ؛ مشکل حل میشه؟

ساعت 2 خاموش وروشن کنید
خودتون دارید میگی 3 شروع کردید به دانلود. سیستمشون حساب و کتاب نداره متاسفانه

mrmmnb
21-10-2016, 18:49
سلام
دوستان این طرح اینترنت خوب با طعم تابستان چطوری هست؟
من مخویاستم دو مگ بخرم چند تا سوال داشتم
اول اینکه بین پیش و پس پرداخت چه تفاوتی هست؟ وقتی اختلاف قیمت ناچیز داره چه دلیلی داره پیش پرداخت بخریم؟
بعد اون سرعت کف و سقف حقیقت داره یا الکی هست و فقط همون کف رو میدن؟
من توی مخابرات اصفهان این طرح رو دیدم نوشته کف 2 و سقف 4 مگ ولی هیچ وقت بیشتر دو مگ نمیدن و روی همون 2 فیکس کردن (در واقعی 4 مگ سقف رو الکی نوشتن)
حالا اگه تهران هم اینجوری هست بیخودی اونی که سقفش 16 مگ هست نخرم
از طرفی اگه میدن اون 16 مگ رو ارزش داره اون اختلاف رو پرداخت کنم و سقف بالاتر رو بخرم
ممنون میشم راهنمایی کنید

mohammad_s7201
21-10-2016, 22:53
منم دیشب 3.5 گیگ دانلود کردم ولی همشو از حجمم کم کرده:n03:

بهترین راه استفاده از Telnet برای ریست کردن خودکار مودم سر ساعت معینی هست.

آموزشش اینجا هست:
و

خیلی راحته.من امتحانش کردم و کار کرد.

این هم یه برنامه حاضر و آماده که میتونید دانلود کنید و استفاده کنید:

دانلود نرم افزار ری استارت خودکار مودم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mehryar1973
22-10-2016, 00:10

سلام
بله درسته البته این مشکل با پست دادن در انجمن خیلی قدیمیه ولی خبری از Service Unavailable نبود،الان خیلی از صفحات دیگه هم که باز میکنید یهو این پیغام میاد
حالا همون موقع اگه قند شکن اجرا کنید میبنید درسته،این قضیه رو اولین بار من تو تاپیک آسیا تک دیدم حالا سیستم جدید هیلترینگه یا چه چیز دیگه ای خداد داند

Xeoc
22-10-2016, 05:51
من با قند شکن(لنتر ن) هم نمیتونم پست بدم و همون پیغام رو میده. حالا باید ببینیم کی میخاد درست بشه.

a66sh
22-10-2016, 12:30
دوستان من الان پنل رو چك كردم قيمت بسته ى صد گيگ همچنان ٩٨،١٠٠ تومن بود، شما هم چك كنين ببينين همين طور هست..؟!!

FREMONT
22-10-2016, 13:56
مودم حتما ساعت 2 باید خاموش و روشن بشه
یعنی اگه ساعت 12 خاموش و روشن بشه بخشی از دانلود که در واقع درساعات دانلود رایگان بوده
بین ساعت 12 تا 2 ثبت میشه!!!!!

حالا اینکه چه مدت مودم باید خاموش باشه و بعد روشن دقیق نمیدونم(اگر دوستان اطلاع دارند و مطمئن هستند بگن)
خود سیستم مخابرات ساعت 6 که باعث ریست مودم میشه 10 دقیقه زمان میبره
یکی از 2020 غیر قابل اعتماد میگفت 5 دقیقه

دوستانی که پیش پرداخت دارند
اونا هم باید ساعت 2 خاموش و روشن کنند؟

...........................

فکر کنم مخابرات یه در آمد میلیاردی حرام از این طریق کسب کرده که بین کارکنانش به گردش در میاد و این چرخه ادامه داره!!!!
یکی میگفت اس ام اس میان دوره برام اومده 600 هزار تومن!!!!!! و از همه جا بی خبر رفتم کخابرات گفته دانلود تو ساعت روز!!!!
تلفن قطع!تمام خطوط همراه اول و ثابت به نام فرد مصادره!!!

Toranj_mhg
22-10-2016, 14:51
این هم نمودار مصرف منه ، اون قسمتی که دورش خط کشیدم برای موقعیه که فهمیدم باید مودم ریستارت شه و کل حجم مصرفی رو بین 2 تا 6 حساب کرده ولی اون دو تا منحنی روزهای قبل دانلودهای شبانه ایست که زحمت کشیدن تو کل روز پخشش کردن !!!!

mohammad_s7201
22-10-2016, 16:11
یعنی اگه ساعت 12 خاموش و روشن بشه بخشی از دانلود که در واقع درساعات دانلود رایگان بوده

حالا اینکه چه مدت مودم باید خاموش باشه و بعد روشن دقیق نمیدونم(اگر دوستان اطلاع دارند و مطمئن هستند بگن)

فکر کنم مخابرات یه در آمد میلیاردی حرام از این طریق کسب کرده که بین کارکنانش به گردش در میاد و این چرخه ادامه داره!!!!
یکی میگفت اس ام اس میان دوره برام اومده 600 هزار تومن!!!!!! و از همه جا بی خبر رفتم کخابرات گفته دانلود تو ساعت روز!!!!

10 دقیقه؟؟:n04: چه خبره مگه؟؟ واسه من دو دقیقه ای ریست میشه.
بهرحال بهتره از برنامه ریست خودکار مودم استفاده کنید. مثلا ساعت 2:10 مودم ریست بشه و شروع دانلود 2:15 باشه. ساعت 5:50 هم دانلود رو قطع کنید.
سرویس من پیش پرداخته. البته واسه من سر ساعت 2 و 5:59 خودش ریست میشه ولی امتحان نکردم ببینم از حجمم کم میشه یا نه.

darvish1900
22-10-2016, 20:15

باید ساعت 2 خاموش و روشن کنید. همون یک خاموش و روشن ساعت 2 کنید کافی.

Jayfiend
22-10-2016, 20:15
سرویس من "اینترنت پس پرداخت 1M یکماهه 17GB" سرعت دی الش در حد 120/130 kbps هست، برای سرعت بیشتر (در حد دانلود 400 تا 500 kbps) چه سرویسی باید انتخاب کنم؟؟؟؟

xomax
22-10-2016, 20:19
سرویس من "اینترنت پس پرداخت 1M یکماهه 17GB" سرعت دی الش در حد 120/130 kbps هست، برای سرعت بیشتر (در حد دانلود 400 تا 500 kbps) چه سرویسی باید انتخاب کنم؟؟؟؟
نامحدود یا محدود میخواین؟

Jayfiend
22-10-2016, 20:21

هرکدوم که ارزون تر باشه

darvish1900
22-10-2016, 20:22

دیگه نامحدودی وجود ندارد

xomax
22-10-2016, 20:23
دیگه نامحدودی وجود ندارد
منظورم همون غیر حجمی هست

xomax
22-10-2016, 20:26
هرکدوم که ارزون تر باشه
کلا 2 حالت دارید. یا 4 مگ غیر حجمی که سرعت همون 400-500 هست و ماهی 60 هزار تومن با ترافیک 34 گیگ. یا سرویس های حجمی با سرعت بالاتر

FREMONT
22-10-2016, 21:34
..................................

FREMONT
22-10-2016, 21:47
10 دقیقه؟؟:n04: چه خبره مگه؟؟ واسه من دو دقیقه ای ریست میشه.
بهرحال بهتره از برنامه ریست خودکار مودم استفاده کنید. مثلا ساعت 2:10 مودم ریست بشه و شروع دانلود 2:15 باشه. ساعت 5:50 هم دانلود رو قطع کنید.
سرویس من پیش پرداخته. البته واسه من سر ساعت 2 و 5:59 خودش ریست میشه ولی امتحان نکردم ببینم از حجمم کم میشه یا نه.

اگه خودش ریست میشه پس نباید دانلود شبانه رو تو روزانه بزنه
چون آخرین ریبوت رو قبل از ساعت 6 ثبت میکنه و هر چی تو این مدت دانلود کرده بین ساعات پخش میکنه
یه بخشی رو قبل از 2 یه بخشی رو بین 2 تا 6
پخش میکنه
مگر اینکه ساعت 2 خاموش روشن بشه
یه بار ساعت 1.5 خاموش کردم دیکه نمیشد بیشتر بیدار بمونم
دیدم خدود 800 مگ از حجمی که 2 تا 6 دانلود کردم بین یک و نیم تا 2 خورده!!!

.........................................
وقتی پیش پرداخت باشه مودم خودش ریست میشه؟
برای همه پیش پرداختی ها همینطورِ؟

...............................................

غیر از برنامه بیدار چه نرم افزاری پیشنهاد میدید برای ریبوت مودم
با بیدار جواب نداد!!!!

shahryar84
22-10-2016, 22:19
اگه این موضوع دانلود شبانه صحت داره، تو ۱۹۵ اعتراض بگذاریم.

faramobile
23-10-2016, 01:15
----------

darvish1900
23-10-2016, 09:48
اگه این موضوع دانلود شبانه صحت داره، تو ۱۹۵ اعتراض بگذاریم.

چه جوری ثابت کنیم؟ قبول نمیکنند. مگه چند نفر با هم اینکرا انجام بدیم. بعدشم نهایت برن زیر سوال میگن باید مودم خاموش و روشن کنید.

darvish1900
23-10-2016, 09:54
چون آخرین ریبوت رو قبل از ساعت 6 ثبت میکنه و هر چی تو این مدت دانلود کرده بین ساعات پخش میکنه
پخش میکنه

با بیدار جواب نداد!!!!

ریست فقط ساعت 6 صبح/ ساعت 2 از این خبرا نیست پس چه جوری حجمت رو کش بر

rioman
23-10-2016, 10:20
از دیروز سرعت من کم شد! :n13:
قبلش حدود 12 مگ سرعت داشتم البته کشش خطم همین قدره.
سرعت دانلودم هم 1.5 مگ بود ولی حالا سرعت شده 8 مگ و سرعت دانلود ریر 1 مگ شده.
چند بارم تماس گرفتم گفتند هیچ تغییری ندادیم. آقای خیلی محترمی هم بود گفت خطت خوبه
لاگ فایل ها رو چک کردم هیچ چیز از سمت ما تغییر نکرده.

من دیروز یه مودم تی پی لینک 8961 گرفتم و کانفیک کردم اون موقع سرعت خط حدود 13 مگ بود
بعد که مودم رو برداشتم و مودم قبلی رو گذاشتم دیدم سرعت کم شده. دوباره مودم جدید رو گذاشتم
دیدم سرعت کمه. دیگه بعد از اون از 8 مگ بالاتر نرفته.
نمیدونم ربطی داره اصلا به تعویض مودم؟!!! مودم که نمیتونه تنظیمات سرویس رو عوض کنه.

البته مخابرات هم میگه سرویس شما 2 مگ هست حالا یه روز ممکنه 2 مگ بگیری یه روز
8 مگ یه روز 12 مگ موضوع اینه که سرویس در اصل 2 مگ هست!

چه شانسی داشتم من!

کسی راهی بنظرش نمیرسه؟! بی زحمت راهنمایی کنین. میشه کاری کرد؟!

hamed_korn
23-10-2016, 10:27
سلام.دوست عزیز شما از کدوم سرویس. دارید؟
همین جشنواری تابتانی و لبخند. تابستانی گرفتید؟
اگه شما سروس 2 مگابیت گرفتید که نهایت سرعتتون باید 256 کیلوبایت باشه برای دانلود.
اگه از این مدل 2_16 مگابیت گرفتید که خودشون میگن هر چقدر خط اجاز ه بده براتون میگذاریم.
شما از statue مودم که snr.attenuation.max rate .....
رو در مودم نشون میده یک عکس بزارید تا بهتر بتونیم راهنماییتون بکنیم.

mohammad_s7201
23-10-2016, 10:37
پخش میکنه

با بیدار جواب نداد!!!!

این پست رو نگاه کن. چندتا راه واسه ریست خودکار مودم نوشتم.
راحت ترینش استفاده از دستورات Telnet هستش.

rioman
23-10-2016, 14:00
سلام.دوست عزیز شما از کدوم سرویس. دارید؟
همین جشنواری تابتانی و لبخند. تابستانی گرفتید؟
اگه شما سروس 2 مگابیت گرفتید که نهایت سرعتتون باید 256 کیلوبایت باشه برای دانلود.
اگه از این مدل 2_16 مگابیت گرفتید که خودشون میگن هر چقدر خط اجاز ه بده براتون میگذاریم.
شما از statue مودم که snr.attenuation.max rate .....
رو در مودم نشون میده یک عکس بزارید تا بهتر بتونیم راهنماییتون بکنیم.

سلام

سرویس من تلکام 2Mb و up to 16 M هست با 4G ترافیک ماهیانه

این وضعیت فعلی خط من هست:

تا دیروز snr 6.0 بود و دیتا ریت بالای 12000 بود و ماکزیمم کشش خط بالای 13000 بود

ولی از دیروز تا امروز اینجوری شده:

آخه چرا باید خط اینجوری بشه؟! الان همین اطلاعات رو تو سایت speedguide.net بزنیم
تا 12 مگ کشش داره. حداقل تا 11 مگ کشش داره. تا دیروز هم با 1.5 مگ دانلود داشتم.
اصلا نمیدونم چی شده؟!

hamed_korn
23-10-2016, 14:41
یعنی دیروز snr downstream. روی 6 بود و. Max rate downstream روی 13000 kb بود و data rate 12000 kb. بود و امروز باز snr روی 6.6 ولی هم کاهش data rate & max rate. رو دارید؟
شما فقط با تعویض مودم این اتفاق براتون افتاد؟
Snr شما
خیلی لب مرز هست و احتمال قطع و وصل شدن لینک دارید.
احتمال داره مشکل از مرکز مخابراتیتون باشه.و خودشون سرعت رو کم کرده باشن.
اگه سیم کشیتون دست نخورده و از دیروز نویزی رو خط اضافه نشده باشه.

rioman
23-10-2016, 14:58
یعنی دیروز snr downstream. روی 6 بود و. Max rate downstream روی 13000 kb بود و data rate 12000 kb. بود و امروز باز snr روی 6.6 ولی هم کاهش data rate & max rate. رو دارید؟
شما فقط با تعویض مودم این اتفاق براتون افتاد؟
Snr شما
خیلی لب مرز هست و احتمال قطع و وصل شدن لینک دارید.
احتمال داره مشکل از مرکز مخابراتیتون باشه.و خودشون سرعت رو کم کرده باشن.
اگه سیم کشیتون دست نخورده و از دیروز نویزی رو خط اضافه نشده باشه.

این عکس وضعیت فعلی خط من هست.
تعویض مودم شاید هم زمان با این تغییرات بوده. نمیدونم.
همون مودم جدید هم اولش 13 مگ رو نشون میداد.
الان هم با مودم قبلی هم وضعیت همینه.
امروز که خیلی با 2020 تماس گرفتم ولی متاسفانه نتیجه نداشت.
مخابرات کلا شانسیه اگه یه سرویس خوب گیر آدم بیاد که خوبه ولی اگه مشکلی پیش بیاد
هیچ کاری معمولا نمیشه کرد.

ضمنا قطع و وصلی اصلا ندارم.

M E H R D A D
23-10-2016, 21:06

مودم رو ریست فکتوری کنید ببینید تغییری می کنه؟

M E H R D A D
23-10-2016, 21:23

یه چیز دیگه ای هم که می تونه تاثیر داشته باشه تنظیمات ADSL مودمه. معمولا اگه +ADSL2 تیک خورده و enabled باشه بیشترین rate ممکن رو دارید بسته به کیفیت خط و البته تا سقفی که ISP تعیین کرده .

rioman
23-10-2016, 21:51
مودم رو ریست فکتوری کنید ببینید تغییری می کنه؟

متاسفانه فرقی نمی کنه. چند بار ریست کردم و دوباره مودم رو کانفیک کردم ولی بی فایده است.

mohammad_s7201
23-10-2016, 22:15
به نظر میاد مودم من سر ساعت 2 خودش ریست میشه. ولی هنوز نتونستم دانلود بذارم که مطمئن بشم.
چند شبه که دانلود میذارم ولی صبح میبینم همشون ارور دادن:n03:

Toranj_mhg
25-10-2016, 16:52
به نظر میاد مودم من سر ساعت 2 خودش ریست میشه. ولی هنوز نتونستم دانلود بذارم که مطمئن بشم.
چند شبه که دانلود میذارم ولی صبح میبینم همشون ارور دادن:n03:

نه اینا طعمست! برای منم همینجوری نوشته ولی بجای حجم واقعی استفاده شده در این ساعات یک سومش رو حساب می کنه و بقیه رو می دزدن !

a66sh
25-10-2016, 17:00
نه اینا طعمست! برای منم همینجوری نوشته ولی بجای حجم واقعی استفاده شده در این ساعات یک سومش رو حساب می کنه و بقیه رو می دزدن !

براى شما تو جدول مصرف كمتر از چيزى هست كه تو ساعات شبانه مصرف كردين..؟!!

Toranj_mhg
26-10-2016, 08:47
بله این پست های چن روز پیش من در مورد این موضوعه:

این هم نمودار مصرف منه ، اون قسمتی که دورش خط کشیدم برای موقعیه که فهمیدم باید مودم ریستارت شه و کل حجم مصرفی رو بین 2 تا 6 حساب کرده ولی اون دو تا منحنی روزهای قبل دانلودهای شبانه ایست که زحمت کشیدن تو کل روز پخشش کردن !!!!

a66sh
26-10-2016, 11:39
بله این پست های چن روز پیش من در مورد این موضوعه:

من همچين مشكلى ندارم آخه، دقيقا قبل و بعد از ساعات شبانه حجم ترافيك مصرفى رو چك مى كنم چيزى كم نميشه، تو جدول هم همه ى ترافيك مصرفى تو همون ساعات زده شده

hes_luckey
26-10-2016, 22:36
این اینترنت آشغال بدون فیلترشکن هیچی باز نمیکنه همش service unavailable میده
بدبختانه تو این خراب شده هیچ isp پورت خالی نداره
ایشالا که سال دیگه تو این مملکت نیستیم

Sent from my MI Max using Tapatalk

arash-king
26-10-2016, 22:53
درود. من 256 نامحدود دارم. چندتا سوال :

1- سرعت دانلود توی 512 نامحدود چقده؟
2- اگه بخوام به 512 افزایش بدم باید چیکار کنم؟
3- چقد طول میکشه تا اینکار صورت بگیره؟

پ.ن: قضیه اینکه میگن نامحدود برداشته شده چیه؟!
من اصلا تو جریان تغییرات تعرفه و اینا نبودم و الان نمیدونم چی به چیه!!
من دانلود زیاد دارم، اگه نامحدود برداشته شده برم سمت تغییر isp
:n27:

darvish1900
26-10-2016, 23:17
این اینترنت آشغال بدون فیلترشکن هیچی باز نمیکنه همش service unavailable میده
بدبختانه تو این خراب شده هیچ isp پورت خالی نداره
ایشالا که سال دیگه تو این مملکت نیستیم

DNS های گوگل در کارت شبکه تون ست کنید مشکلتون حل میشه

darvish1900
26-10-2016, 23:18
درود. من 256 نامحدود دارم. چندتا سوال :

1- سرعت دانلود توی 512 نامحدود چقده؟
2- اگه بخوام به 512 افزایش بدم باید چیکار کنم؟
3- چقد طول میکشه تا اینکار صورت بگیره؟
ممنون

سوال1: سرعت 52 تا 60
از طریق پنلتون اقدام نمایید
3- اصولا صبح که تقاضا بدید تا ظهر اوکی میشه
ولی احتمال داره ارتقا ندن و مجبورتون کنند بیایید روی حجمی

arash-king
26-10-2016, 23:24
سوال1: سرعت 52 تا 60
از طریق پنلتون اقدام نمایید
3- اصولا صبح که تقاضا بدید تا ظهر اوکی میشه
ولی احتمال داره ارتقا ندن و مجبورتون کنند بیایید روی حجمی

ممنون.
یه پست از شما دیدم گفته بودین نامحدود برداشته شده. مطمئنید؟
دانلود من به شدت بالاست (در طول روز) و اگه بخوام حجمی بگیرم اصلا بصرفه نیست.
همینجوریشم با هزار زحمت و مکافات دانلود میکنم، چه برسه حجمی بشم و بخوام همش نگران اتمام حجم باشم...

سعید سیستم
26-10-2016, 23:53
چه برسه حجمی بشم و بخوام همش نگران اتمام حجم باشم...

مخابرات حجمتون تموم شه اینترنتتون قطع نمیشه.حساب میشه تا 200 هزار تومن اگر از 200 هزار بیشتر بشه قطع میشه.

darvish1900
27-10-2016, 01:25
ممنون.
همینجوریشم با هزار زحمت و مکافات دانلود میکنم، چه برسه حجمی بشم و بخوام همش نگران اتمام حجم باشم...

ببین دوست عزیز در بهترین حالت و خوشبینانه نگاه کنیم با سرعت 512 در روز بتونی نهایت 6گیگ دانلود کنی در ماه میشه 180گیگ
حال حساب استهلاک سیستمتون +هزینه برق مصرفی رو حساب کنید ارزش داره؟
24ساعت*30 روز=720 ساعت=180گیگ
720 ساعت روشن بودن سیستم+هزینه برق
یا اینکه
مثل من سرویس 16مگ داشته باشی که شبانه رایگان داشته باشه و 2 تا 6 در عرض 4ساعت در کمترین حالت 20گیگ دانلود کنید در ماه 600گیگ
4*30=240 ساعت=600گیگ
240 ساعت روشن بودن سیستم
فرقش
720-240=480 ساعت صرفه جویی و 420گیگ دانلود بیشتر
هزینه ماهی25000+کلی اسهلاک +پول برق هزینه دومی نهایت ماهی 8000 تومان

حا تصمیم با خودتون.
حتی برای دانلود می ارزه از بسته شبانه همراه اول که 1000 تومان و 20گیگ دانلود داره استفاده کنید

darvish1900
27-10-2016, 01:29
ممنون.

بله سرویس نامحدود به کسی نمیدم
یک سرویس حجمی دارن به اسم نامحدود که 17گیگ با سرعت 1مگ 25000 تومان ماهیانه. حالا کجاش نامحدود پیدا کنید پرتقال فروش

- - - Updated - - -

مخابرات حجمتون تموم شه اینترنتتون قطع نمیشه.حساب میشه تا 200 هزار تومن اگر از 200 هزار بیشتر بشه قطع میشه.

اگر پیش پرداخت باشید همچین مشکلی پیش نمیاد و اینترنت قطع میشه

darvish1900
27-10-2016, 01:30
راستی چرا من پستمان نمیتونم ویرایش کنم گزینه اش فقط من ندارم یا بقیه هم ندارند؟
من دو-سه سال بود اینجا سر نزده بودم

javad 61
27-10-2016, 09:36
سلام به همه دوستان.
من ابتدای هفته سرویس نامحدود 256 را که از سال 87 داشتم به جشنواره تابستانه 16 مگابیت ارتقا دادم.الان برام چند تا سوال پیش اومده که ممنون میشم جواب بدید :

1. تو پنل کاربری من دانلودهای شبانه از ترافیک کل کم میشه ، مخابرات و 2020 میگند مشکلی نیست.برای همه همینطوره؟یعنی تو قسمت دانلود شبانه در ساعت 2 الی 6 صبح هم ستون دانلود شبانه صفر است و ترافیک در قسمت حجم مصرفی محاسبه شده است.

2. من بصورت پیش پرداخت گرفتم ، بخاطر ترس از قبض های نجومی مخابرات. در حالت پیش پرداخت که امکان دزدی مخابرات و دریافت پول زور که نیست؟؟

3. من 50 گیگابایت هم بصورت یکساله حجم اضافه گرفتم.اما در هیچ کجای پنل کاربری قابل مشاهده نیست.از کجا باید بفهمم که حجم ترافیک اضافه خریداری شده ام اعمال گردیده است؟

4. برای دانلود شبانه حتما باید مودم را یکبار ریبوت کرد ؟؟ ساعت 6 صبح هم باید مجددا ریبوت بشه ؟؟

5. داخل پنل کاربری من اعمال ترافیک با یک روز تاخیر هست.برای همه اینجوریه؟
مورد دیگه اینکه تو پنل کاربری در مورد سرویس نوشته اینترنت خوب با طعم تابستانه 24GB -2M up to16M پیش پرداخت . و از ذکر دانلود شبانه و آنتی ویروس رایگان خبری نیست.برای شما همه همینطوره؟

از راهنمایی دوستان سپاسگذارم.

سعید سیستم
27-10-2016, 12:09
4. برای دانلود شبانه حتما باید مودم را یکبار ریبوت کرد ؟؟ ساعت 6 صبح هم باید مجددا ریبوت بشه ؟؟

سرویس پیش پرداخت شبانه رایگان نداره.:n40:شما در ساعات رایگان هم دانلود کنید از حجمتون کم میشه.

2. من بصورت پیش پرداخت گرفتم ، بخاطر ترس از قبض های نجومی مخابرات. در حالت پیش پرداخت که امکان دزدی مخابرات و دریافت پول زور که نیست؟؟

نه نیست ولی بعید میدونم مخابرات با این درآمد هزاران میلیارد در روز حجم دزدی کنه:n40:

mi13
27-10-2016, 12:10
ببین دوست عزیز در بهترین حالت و خوشبینانه نگاه کنیم با سرعت 512 در روز بتونی نهایت 6گیگ دانلود کنی در ماه میشه 180گیگ
حال حساب استهلاک سیستمتون +هزینه برق مصرفی رو حساب کنید ارزش داره؟
24ساعت*30 روز=720 ساعت=180گیگ
720 ساعت روشن بودن سیستم+هزینه برق
یا اینکه
مثل من سرویس 16مگ داشته باشی که شبانه رایگان داشته باشه و 2 تا 6 در عرض 4ساعت در کمترین حالت 20گیگ دانلود کنید در ماه 600گیگ
4*30=240 ساعت=600گیگ
240 ساعت روشن بودن سیستم
فرقش
720-240=480 ساعت صرفه جویی و 420گیگ دانلود بیشتر
هزینه ماهی25000+کلی اسهلاک +پول برق هزینه دومی نهایت ماهی 8000 تومان

حا تصمیم با خودتون.
حتی برای دانلود می ارزه از بسته شبانه همراه اول که 1000 تومان و 20گیگ دانلود داره استفاده کنید
البته شما چند نکته رو فراموش کردین
استهلاک کامپیوتر که اینروزها خیلی راجبش حرف زده میشه مثل مانیتور نیست که یه عمر مفید داشته باشه بعد بگی احتمال خراب شدنش زیاد بشه قطعات کامپیوتر تا زمانی که گرماش کنترل بشه استهالاک آنچنانی نداره و چیزی که خیلی بیشتر از عمر قطعات کم میکنه همین خاموش روشن کردنای کامپیوتره نه زمان روشن بودنش
و اینکه شما اسهتلاک کامپیوتر رو روش تاکید میکنین ولی استهلاک بدن چی :)) باید از وقتی که به استراحت بگذرونیم رو از خواب بزنی پاشی دنبال فایل های مورد علاقت بگردی برای دانلود بهرحال همیشه که فیلمو گیم از قبل تو ذهنت نداری که بگی از این سایت از ساعت دو میزارم دانلود بیشتر وقتها تو نت میچرخی تا چیزی علاقت رو جذب کنه برای دانلود و شما تو روز از این موضوع محروم میشی 8 صبح تا 12 شب 16 ساعت محروم از استفاده از اینترنت 2 تا 8 6 ساعت اینترنت گردی
خیلی از دوستان هم که تو میزان حجم مصرفی شبانه مشکل پیدا کردن و قبض چند صدهزار تومنی براشون اومده
اما نکته مهم تر اینکه شما بهش اشاره نکردین اینه که طرح ها و جشنواره های مخابرات شبانش برای مدت محدود هست و بعد از یه مدت شبانه رو برمیدارن دوستان قدیمی تر میدونن من چی میگم تو همین فروم در گذشته خیلی ها بودن تماس گرفتن و بهشون گفتن دیگه شبانه برای این طرح ارائه نمیشه و مجبور به خرید گیگ اضافه میشین
به هرحال مخابرات برنامه ریزی کرده برای جذب مشترکانی که نامحدود دارن تا بتونن نامحدود هارو جمع کنن برای چی؟ چون برای مشترکین کاملا بهتر هست استفاده و برای مخابرات صرف نداره این طرحهای دهن پر کن الان با اینترنت شبانه رایگان برای مدت محدود هست تا نامحدود ها جذب بشن بعد از یه مدت شبانه رو برمیدارن
البته در نهایت هر کسی بنا به نوع استفاده ای که میکنه طرحش رو انتخاب میکنه اما موضوعی که بهش باید توجه کرد برنامه ریزی مخابرات برای گول زدن مشترکین نامحدود هست با همین حرف های بیخود

سعید سیستم
27-10-2016, 12:26
استهلاک کامپیوتر که اینروزها خیلی راجبش حرف زده میشه مثل مانیتور نیست که یه عمر مفید داشته باشه بعد بگی احتمال خراب شدنش زیاد بشه قطعات کامپیوتر تا زمانی که گرماش کنترل بشه استهالاک آنچنانی نداره و چیزی که خیلی بیشتر از عمر قطعات کم میکنه همین خاموش روشن کردنای کامپیوتره نه زمان روشن بودنش
و اینکه شما اسهتلاک کامپیوتر رو روش تاکید میکنین ولی استهلاک بدن چی :)) باید از وقتی که به استراحت بگذرونیم رو از خواب بزنی پاشی دنبال فایل های مورد علاقت بگردی برای دانلود بهرحال همیشه که فیلمو گیم از قبل تو ذهنت نداری که بگی از این سایت از ساعت دو میزارم دانلود بیشتر وقتها تو نت میچرخی تا چیزی علاقت رو جذب کنه برای دانلود و شما تو روز از این موضوع محروم میشی 8 صبح تا 12 شب 16 ساعت محروم از استفاده از اینترنت 2 تا 8 6 ساعت اینترنت گردی
خیلی از دوستان هم که تو میزان حجم مصرفی شبانه مشکل پیدا کردن و قبض چند صدهزار تومنی براشون اومده
اما نکته مهم تر اینکه شما بهش اشاره نکردین اینه که طرح ها و جشنواره های مخابرات شبانش برای مدت محدود هست و بعد از یه مدت شبانه رو برمیدارن دوستان قدیمی تر میدونن من چی میگم تو همین فروم در گذشته خیلی ها بودن تماس گرفتن و بهشون گفتن دیگه شبانه برای این طرح ارائه نمیشه و مجبور به خرید گیگ اضافه میشین
به هرحال مخابرات برنامه ریزی کرده برای جذب مشترکانی که نامحدود دارن تا بتونن نامحدود هارو جمع کنن برای چی؟ چون برای مشترکین کاملا بهتر هست استفاده و برای مخابرات صرف نداره این طرحهای دهن پر کن الان با اینترنت شبانه رایگان برای مدت محدود هست تا نامحدود ها جذب بشن بعد از یه مدت شبانه رو برمیدارن
البته در نهایت هر کسی بنا به نوع استفاده ای که میکنه طرحش رو انتخاب میکنه اما موضوعی که بهش باید توجه کرد برنامه ریزی مخابرات برای گول زدن مشترکین نامحدود هست با همین حرف های بیخود

نمیدونم چرا اینترنت ایران اینقدر بدبخت و کثیف و پر از کثافته.

تو آمریکا اینترنت 100 مگابیت نامحدود در خانه به همراه دسترسی به 500 هزار wifihotspot در سراسر ایالات متحده فقط ماهیانه 50 دلار که میشه 175 هزار تومان. درسته یه مقدا زیاد میشه به پول ما ولی وقتی به 100 مگ نامحدود فکر کنی؟! میبینی خیلی هم به صرفه هست میتونی کلی درآمد باهاش کسب کنی

اینم مدرکش لینک خریداری:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!all-package-deals/sqlhe

اینم تبیغش برای ایرانیان آمریکا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B1%D9%86%D8%AA.mp3.html)

mi13
27-10-2016, 12:54
نمیدونم چرا اینترنت ایران اینقدر بدبخت و کثیف و پر از کثافته.

تو آمریکا اینترنت 100 مگابیت نامحدود در خانه به همراه دسترسی به 500 هزار wifihotspot در سراسر ایالات متحده فقط ماهیانه 50 دلار که میشه 175 هزار تومان. درسته یه مقدا زیاد میشه به پول ما ولی وقتی به 100 مگ نامحدود فکر کنی؟! میبینی خیلی هم به صرفه هست میتونی کلی درآمد باهاش کسب کنی

اینم مدرکش لینک خریداری:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!all-package-deals/sqlhe

اینم تبیغش برای ایرانیان آمریکا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B1%D9%86%D8%AA.mp3.html)

بله متاسفانه ایران بی کیفیت ترین و پر هزینه ترین اینترنت رو داره به نسبت سرعت، تا همین یکی دو سال پیش اینترنت 128 بالاتر به همه نمیدادن الان خیلی پیشرفت کردیم که سرعت 16 میدن با پنج شیش گیگ ماهانه! اون پنجاه دلار برای ما زیاد محسوب میشه اما یه هزینه کاملا معقول به نسبت درامد هست تو امریکا، خیلی ساله که دیگه تلوزیون رو اینترنتی تماشا میکنن

سعید سیستم
27-10-2016, 13:15
بله متاسفانه ایران بی کیفیت ترین و پر هزینه ترین اینترنت رو داره به نسبت سرعت، تا همین یکی دو سال پیش اینترنت 128 بالاتر به همه نمیدادن الان خیلی پیشرفت کردیم که سرعت 16 میدن با پنج شیش گیگ ماهانه! اون پنجاه دلار برای ما زیاد محسوب میشه اما یه هزینه کاملا معقول به نسبت درامد هست تو امریکا، خیلی ساله که دیگه تلوزیون رو اینترنتی تماشا میکنن

راست میگی به خدا. هیچ وقت یادم نمیره 4 سال پیش میرفتم مخابرات خواهش می کردم ترو خدا 256 بدید میگفتن نه نمیشه کارت دانشجویی می خواد.چه قدر خواهش می کردم اون خانمه انگار منو نمیدید . یعنی مگس از من بیشتر ارزش داشت.

arash-king
27-10-2016, 16:24

تایید میشه:n06:
2 گیگ ماهانه برای کسی خوبه که سیستمش در طول روز خاموشه و فقط شب‌ها یکم وبگردی میکنه و
در طول ساعات رایگان هم دانلود میکنه.
من در طول روز اگه بخوام فیلم یا فوتبال ببینم، میزنم دانلود شروع شه و در طول هفته چیزی حدود 8-7 گیگ دانلود میکنم.

فقط بحث دانلود نیست، شما شبکه‌های اجتماعی هم حساب کنید.(با استفاده از وای‌فای)
2 گیگ در ماه برای چک کردن شبکه‌های اجتماعی کافی نیست.
اگه بخوایم از اینترنت سیمکارت هم استفاده کنیم بازم باید پول اضافی برای خرید بسته اینترنت پرداخت کنیم و بنظرم اصلا به صرفه نیست.
بعدش فرض کنیم شما بخوای در طول روز (نه در ساعات رایگان) یه فایل ضروری رو دانلود کنی. بازم باید نگران اتمام حجم و خرید حجم اضافی باشی.
من با همین 256 نامحدود مشکلی ندارم و کارم راه میفته و امیدوارم فکر اینکه بخوان نامحدود رو بردارن، از سرشون بیرون کنن.

البته با خط آخر حرفتون هم موافقم. هرکسی بسته به نوع استفاده‌ای که داره، اینترنتشو انتخاب میکنه.

من دنبال این بودم که با تغییر سرویس به 512 نامحدود، سرعت دانلود رو افزایش بدم. ولی متاسفانه امکانش نیست و توی پنل کاربری گزینه‌اش غیرفعاله!!:n03:

javad 61
27-10-2016, 19:15
سرویس پیش پرداخت شبانه رایگان نداره.:n40:شما در ساعات رایگان هم دانلود کنید از حجمتون کم میشه.

دوست عزیر کلا سرویسهای اینترنت جشنواره تابستانه چه بصورت پیش پرداخت و چه بصورت پس پرداخت در سرعت 16 مگابایت دارای دانلود شبانه هست.
فقط مساله این است که تو پنل کاربری حجم مصرفی شبانه بصورت جداگانه از حجم روزانه نیست و با هم محاسبه می شود.
اما مخابرات و 2020 مدعی هستند که این قضیه در مورد همه کاربران هست و اطمینان میدهند که حجم شبانه از حجم اصلی شما کم نمیشود.
من هنوز حجم زیادی تو دانلود شبانه استفاده نکردم ، میخواهم فردا صبح حداقل 2 گیگ دانلود کنم و بعد در حجم باقیمانده در پنل کاربری ببینم که از حجم کل کسر گردیده است یا نه.

دوستان عزیزی که سرویس طعم تابستانه گرفته اند بیشتر راهنمایی کنند ممنون میشم :

من ابتدای هفته سرویس نامحدود 256 را که از سال 87 داشتم به جشنواره تابستانه 16 مگابیت ارتقا دادم.الان برام چند تا سوال پیش اومده که ممنون میشم جواب بدید :

1. تو پنل کاربری من دانلودهای شبانه از ترافیک کل کم میشه ، مخابرات و 2020 میگند مشکلی نیست.برای همه همینطوره؟یعنی تو قسمت دانلود شبانه در ساعت 2 الی 6 صبح هم ستون دانلود شبانه صفر است و ترافیک در قسمت حجم مصرفی محاسبه شده است.

3. من 50 گیگابایت هم بصورت یکساله حجم اضافه گرفتم.اما در هیچ کجای پنل کاربری قابل مشاهده نیست.از کجا باید بفهمم که حجم ترافیک اضافه خریداری شده ام اعمال گردیده است؟

5. داخل پنل کاربری من اعمال ترافیک با یک روز تاخیر هست.برای همه اینجوریه؟
مورد دیگه اینکه تو پنل کاربری در مورد سرویس نوشته اینترنت خوب با طعم تابستانه 24GB -2M up to16M پیش پرداخت .
و از ذکر دانلود شبانه و آنتی ویروس رایگان خبری نیست.برای شما همه همینطوره؟

a66sh
27-10-2016, 20:51
دوست عزیر کلا سرویسهای اینترنت جشنواره تابستانه چه بصورت پیش پرداخت و چه بصورت پس پرداخت در سرعت 16 مگابایت دارای دانلود شبانه هست.
فقط مساله این است که تو پنل کاربری حجم مصرفی شبانه بصورت جداگانه از حجم روزانه نیست و با هم محاسبه می شود.
اما مخابرات و 2020 مدعی هستند که این قضیه در مورد همه کاربران هست و اطمینان میدهند که حجم شبانه از حجم اصلی شما کم نمیشود.
من هنوز حجم زیادی تو دانلود شبانه استفاده نکردم ، میخواهم فردا صبح حداقل 2 گیگ دانلود کنم و بعد در حجم باقیمانده در پنل کاربری ببینم که از حجم کل کسر گردیده است یا نه.

دوستان عزیزی که سرویس طعم تابستانه گرفته اند بیشتر راهنمایی کنند ممنون میشم :

اگه پيش پرداخت هستين قبل از ساعات شبانه و بعدش ترافيك باقيمانده رو چك كنيد، نبايد كم شده باشه، اگه كم ميشه و ميگن بعدا بر مى گرده و از اين چرت و پرتا دروغه پيگيرى كنيد، منم اولش اينجورى بود و بر هم نگشت ترافيكم ولى در نهايت با پيگيرى حداقل شبانه م راه افتاد..

mohammad_s7201
27-10-2016, 22:07
خیلی شیک و مجلسی اکانت آنتی ویروس KasperSky رو پیچوندن.:n23:
کسی تاحالا این اکانت رو گرفته؟؟
حالا من که استفاده نمیکردم ازش، خودم نود32 دارم ولی این کارشون کلاهبرداریه

dvb_hamed
28-10-2016, 01:23
شیر فلکه رو بستن؟down من از 2 به 1.5 کاهش یافت

darvish1900
28-10-2016, 01:45

نه نیست ولی بعید میدونم مخابرات با این درآمد هزاران میلیارد در روز حجم دزدی کنه:n40:
سرعت 16 مگ شبانه رایگان داره. 2 تا 6 صبح تو پنل نشون نمیده. ولی ساعتش معلوم و محاسبه نمیشه
در پیش پرداخت حجمتون نشون میده تو قسمت سرویس جزییات حجم ترافیک باقی مانده
برای اینکه ببنید بعد از استفاده چقدر مونده یک بار مودمتون خاموش و روشن کنید از آخرین حجمتون اطلاع پیدا میکنید

firsttclas
28-10-2016, 02:02
DNS های گوگل در کارت شبکه تون ست کنید مشکلتون حل میشه

دوست عزیز ممکنه بفرمایید تغییر دی ان اس کارت شبکه چطور هست؟ همون روش معروف تغییر دی ان هست یا راه دیگه هم داره؟
هر دو بذاریم 4.4.4.4 و 8.8.8.8 یا بذاریم یکیش مخابرات بمونه؟
لامصب هیچ سایتی بدون بشکن جز فارس باز نمیشه و فقط service unavailable میاد!

darvish1900
28-10-2016, 02:06
از دیشب اینترنت من راس ساعت 2 قطع میشه و 2:5 وصل میشه. دیگه نیازی نیست بیدار باشیم برای خاموش و روشن مودم
6 هم که مثل قبل قطع و وصل میشه

darvish1900
28-10-2016, 02:09
دوست عزیز ممکنه بفرمایید تغییر دی ان اس کارت شبکه چطور هست؟ همون روش معروف تغییر دی ان هست یا راه دیگه هم داره؟
هر دو بذاریم 4.4.4.4 و 8.8.8.8 یا بذاریم یکیش مخابرات بمونه؟
لامصب هیچ سایتی بدون بشکن جز فارس باز نمیشه و فقط service unavailable میاد!

بله همون روش قدیم
من هر دو رو گوگل گذاشتم
8888
8844

firsttclas
28-10-2016, 02:20
بله همون روش قدیم
من هر دو رو گوگل گذاشتم
8888
8844
هیچ فایده ای نداشت. خیلی از سایتا از جمله همین p30 ورلد باز نمیشه . راه دیگه ای نیست؟

rioman
28-10-2016, 09:13
بالاخره از دیروز واسه پس پرداخت هم گزارش مصرف رو نشون میدن.
ای کاش ترافیک باقیمانده رو هم نشون میدادن.
کار سختی نیست.

چه آرزوهای کوچکی داریم!
که به این سادگی برآورده نمیشن.

faramobile
28-10-2016, 09:48
هیچ فایده ای نداشت. خیلی از سایتا از جمله همین p30 ورلد باز نمیشه . راه دیگه ای نیست؟

بعد از تغییر dns، از طریق cmd دستور flush dns رو اجرا کنید، تو گوگل سرچ کنید آموزشش هست

darvish1900
28-10-2016, 11:10
بالاخره از دیروز واسه پس پرداخت هم گزارش مصرف رو نشون میدن.
ای کاش ترافیک باقیمانده رو هم نشون میدادن.
کار سختی نیست.

چه آرزوهای کوچکی داریم!
که به این سادگی برآورده نمیشن.

از اول هم پس پرداخت نشون میداد. کلا 24 ساعت بعد مصرف نشون میده

rioman
28-10-2016, 14:35
از اول هم پس پرداخت نشون میداد. کلا 24 ساعت بعد مصرف نشون میده
واسه من نشون نمیداد. من از دیروز میتونم ریز مصرفم رو ببینم.
البته همنطور که شما فرمودید با تاخیر 24 ساعته است.
متاسفانه ترافیک باقیمانده رو نشون نمیدن.

darvish1900
28-10-2016, 17:07
واسه من نشون نمیداد. من از دیروز میتونم ریز مصرفم رو ببینم.
البته همنطور که شما فرمودید با تاخیر 24 ساعته است.
متاسفانه ترافیک باقیمانده رو نشون نمیدن.

تو پس پرداخت ترافیک نشون نمیده ولی پیش پرداخت بعد از هر بار قطع و وصل باقی مانده بسته نمایش داده میشود

bahmanhtm
29-10-2016, 12:31
سلام
منم دقیقا مثل خیلی از دوستان این مشکل بالا نیومدن سایت‌ها (مثل همین پی‌سی‌وردلد) رو دارم. البته قبلنا! این مشکل پیش میومد، ولی بعدِ یکی دو ساعت درست میشد.
امروز زنگ زدم پشتیبانی، میگه این مشکل رو فقط شما نداری، خیلی امروز تماس داشتیم! گفت مخابرات قول داده برطرف کنه.
سوالم از دوستان اینه که طرفای شمال‌غرب تهران سرویس‌دهنده‌ی خوب چی هست؟

Bensonw3x
29-10-2016, 16:04
مشتریان قدیمی نامحدود یه سوال ، این که هر از چند گاهی اینترنت هی قطع میشه وصل میشه برای شما هم اتفاق می افته ؟ گیر کردیم به خدا ، یه ذره که کار میکنیم کلا قطع میشه بعد وصل میشه ، مشکل از سمته منه یا اونا به نظره شما ؟ شما هم همین مشکل رو دارید ؟ :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

xomax
29-10-2016, 16:49
مشتریان قدیمی نامحدود یه سوال ، این که هر از چند گاهی اینترنت هی قطع میشه وصل میشه برای شما هم اتفاق می افته ؟ گیر کردیم به خدا ، یه ذره که کار میکنیم کلا قطع میشه بعد وصل میشه ، مشکل از سمته منه یا اونا به نظره شما ؟ شما هم همین مشکل رو دارید ؟ :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من نامحدود 1 مگ دارم و قطع نمیشه. اگر بشه سالی 2-3 بار. به نظرم ایراد از مودم هست. این ارور destination host unreachable مربوط به مودم شما میشه یا ارتباطی که با مودم دارید به هر نحوی دچار اختلال میشه. ممکنه از سمت کامپیوتر هم باشه. پیشنهاد میکنم با دیوایس های دیگه هم امتحان کنید

Fonixion
29-10-2016, 21:48
دوستان مخابرات هنوز میشه سرویس 1 مگ نامحدود گرفت ؟

سرویس های دیگه که دانلود شبانه رایگان داشته باشن چیا داره ؟

Tehranshahr
29-10-2016, 22:25

کلا شبکه مشکل داره امروز چند بار قطع شد برا من حجمی هم هستم ربطی به نامحدود بودن نداره.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Bensonw3x
29-10-2016, 23:44
کلا شبکه مشکل داره امروز چند بار قطع شد برا من حجمی هم هستم ربطی به نامحدود بودن نداره.

حاجی به مولا یه داستانی شده اصن ، من بالای 10 بار دیسکانکت شدم امروز ، مودم نو خریدم ، هی فکر میکنم مشکل از مودمه ، ورداشتم بردم گارانتی اونجا زده چیزیش نبوده ، نمیدونم واقعا کلافه شدم

shahryar84
30-10-2016, 00:10
امشب خیلی داغون و سرعت اینترنت زیر ۱مگ بود

Fonixion
30-10-2016, 18:54
دوستان من 512 نامحدود هستم اگر بخوام به 2مگابیت محدود تغییر بدم آیا دانلود شبانه داره ؟ 25 گیگ حجم اضافه هزینش چقدر میشه ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%8C%D8%B3_Mozilla_Firefox_10_30_2016_6_46_31_PM. png

arash-king
30-10-2016, 19:33

خیر، امروز هیچ قطعی نداشتم و سیستم از ظهر داشت دانلود میکرد.
از مشترکین قدیمی نامحدود هستم.

darvish1900
31-10-2016, 00:45
دوستان من 512 نامحدود هستم اگر بخوام به 2مگابیت محدود تغییر بدم آیا دانلود شبانه داره ؟ 25 گیگ حجم اضافه هزینش چقدر میشه ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%8C%D8%B3_Mozilla_Firefox_10_30_2016_6_46_31_PM. png

به اینجا مراجعه کنید

dvb_hamed
31-10-2016, 01:04
طرح تابستان up to 16 داشتم به صورت پس پرداخت
دیدم تو سایتش زده تغییر از پس پرداخت به پیش پرداخت
زدم روش و سرویسم عوض شد و رفتم 95 تومن زدم به حساب و سرویسم شد up to 16 پس پرداخت 24 گیگ
100 گیگ بسته خریده بودم در سرویس قبلی که حدود 50 گیگش رفنه بود.الان دیگه در حجم باقیمانده فقط همون 24 گیگ حجم اولیه رو نشون میده.پیچوندن؟؟؟

Fonixion
31-10-2016, 01:27
به اینجا مراجعه کنید

شما که سرویس رو دارید میشه بگید حداقل و حداکثر سرعت آپلود و دانلود چنده (آپلود واسه من مهمه چون زیاد سروکار دارم). و آیا تو تایم شبانه افت سرعت زیاده ؟

(سرویس 2upto16 منظورم هست)

Tehranshahr
31-10-2016, 15:38
زدم روش و سرویسم عوض شد و رفتم 95 تومن زدم به حساب و سرویسم شد up to 16 پس پرداخت 24 گیگ
100 گیگ بسته خریده بودم در سرویس قبلی که حدود 50 گیگش رفنه بود.الان دیگه در حجم باقیمانده فقط همون 24 گیگ حجم اولیه رو نشون میده.پیچوندن؟؟؟
شما باید صبر میکردید اون 100گیگ تموم بشه. الان اون سوخته دیگه.

Fonixion
31-10-2016, 15:51
چقدر مسخره هست این پنل Ecare مخابرات. یپش افتاده ترین ابزار یه پنل باید این باشه که مانده حجم رو نشون بده ولی اینطور که من فهمیدم تو پنل مخابرات خودت باید دستی بازه تاریخ بدی ببینی مصرفت چقدر بوده و بعد کم کنی از ترافیک کل که ببینی چقدر باقی مونده :eh: روش دیگه نداره فمیدن مانده ترافیک ؟

mehdi-sh
31-10-2016, 15:55
شما باید صبر میکردید اون 100گیگ تموم بشه. الان اون سوخته دیگه.

حجم نمیسوزه بنده هم دقیقا همین کار دوستمون انجام دادم ولی باید برن مرکز مخابراتی درخواست کتبی انتقال حجم بدن که حدود 2،3 روز کاری وقت میبره تا حجم انتقال پیدا کنه.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

darvish1900
31-10-2016, 16:11
شما که سرویس رو دارید میشه بگید حداقل و حداکثر سرعت آپلود و دانلود چنده (آپلود واسه من مهمه چون زیاد سروکار دارم). و آیا تو تایم شبانه افت سرعت زیاده ؟

(سرویس 2upto16 منظورم هست)

سرعت دانلود بین 13mbps تا 15mbps

سرعت اپلود2 تا 2.42 mbps

شبانه راحت 2مگ در ثانیه دانلود میکنم . کم کم 20 تا 25 شبانه دانلود دارم.

darvish1900
31-10-2016, 16:12

باید میذاشتی بسته ات تموم بشه. هیچی اگر زنگ زدی گفتن نه 195 شکایت کن

برای من 10 گیگ اینجوری خوردن 195 هم شکایت کردم گفتن بهت دادیم و از این ارجیف دزدی هستن برای خودشون.

darvish1900
31-10-2016, 16:15
چقدر مسخره هست این پنل Ecare مخابرات. یپش افتاده ترین ابزار یه پنل باید این باشه که مانده حجم رو نشون بده ولی اینطور که من فهمیدم تو پنل مخابرات خودت باید دستی بازه تاریخ بدی ببینی مصرفت چقدر بوده و بعد کم کنی از ترافیک کل که ببینی چقدر باقی مونده :eh: روش دیگه نداره فمیدن مانده ترافیک ؟

تو پیش پرداخت نشون میده باقی مانده بسته چقدر مونده

Fonixion
31-10-2016, 16:23
تو پیش پرداخت نشون میده باقی مانده بسته چقدر مونده

کجا دقیقا ؟ من زیر و رو کردم پنل رو اصلا گزینه مانده نداره.

فقط همون بخش گزارش هست که باید تاریخ تعیین کنی بالاش.

rioman
31-10-2016, 17:57
گزارش مصرف برای من تا 7 آبان نشون میده. قبلا 24 ساعت بعد آپدیت میشد
ولی نمیدونم چرا 2 - 3 روزیه رو هفتم گیر کرده؟!!!

واسه شما ها چطوریه؟ آپدیت میشه؟ 8 و 9 آبان رو دارین؟!

zelda64
31-10-2016, 17:58
سلام ، مشکل باز نشدن سایتهای داخلی مثل همین p30world رو چگونه حل کنم، همش پیغام Service unavailable می‌ده DNS رو هم به Google's public DNS 8.8.8.8 8.8.4.4 و یا DNS شبکه ديتاي کشور 217.218.127.127 217.218.155.155 تغییر دادم ولی مشکل حل نشد. ضـ د فــ یــ لــ تــ ر هم زدم از این رایگان‌هاش مثل سـ ا یــ ـفـ و ن فقط تونست p30world رو باز کنه هنوز بسیاری از سایتهای مجاز و قانونی داخل کشور حتی با ضـ د فــ یــ لــ تــ ر ، پیغام Service unavailable می‌ده. ممنون میشم راهنمایی کنید.

rioman
31-10-2016, 17:58
کجا دقیقا ؟ من زیر و رو کردم پنل رو اصلا گزینه مانده نداره.

فقط همون بخش گزارش هست که باید تاریخ تعیین کنی بالاش.

بزن جزئیات اونجا ترافیک باقیمانده هست.

Fonixion
31-10-2016, 18:16

مرسی اونجا رو دقت نکرده بودم. یه جا قایمش کردن که کاربر حواسش نباشه :n02:

darvish1900
31-10-2016, 20:36
گزارش مصرف برای من تا 7 آبان نشون میده. قبلا 24 ساعت بعد آپدیت میشد
ولی نمیدونم چرا 2 - 3 روزیه رو هفتم گیر کرده؟!!!

واسه شما ها چطوریه؟ آپدیت میشه؟ 8 و 9 آبان رو دارین؟!

برای ما هم تو 7 گیر کرده

darvish1900
31-10-2016, 20:45
کمپین جدید مخابرات

darvish1900
31-10-2016, 20:46
آقا یک شکایت علیه مخابرات راه بندازیم کسپر های 6 ماه رو دزدید و نداد ازشون بگیریم

shahryar84
31-10-2016, 21:33
کمپین جدید مخابرات

فکر نکنم خط من بکشه، همین الآن رو ۱۶ مگ snrم اومده رو ۶

a66sh
31-10-2016, 21:36
کمپین جدید مخابرات

اينو به همه ميدن..؟!! ميشه الان از اين طرح تابستانه به اين تغيير داد..؟!!

Tehranshahr
31-10-2016, 21:48
اينو به همه ميدن..؟!! ميشه الان از اين طرح تابستانه به اين تغيير داد..؟!!
این ماله کارمندای خود مخابراته. گیگ اضافش هم 1000تومنه.

a66sh
31-10-2016, 21:50
این ماله کارمندای خود مخابراته. گیگ اضافش هم 1000تومنه.

راستى اصن شبانه هم نداره بدرد نمى خوره[emoji28][emoji23]

dvb_hamed
31-10-2016, 22:04
سلام گرامی،شما کدوم مرکز مخابراتی هستید؟راحت قبول کردن یا دور از جون گیر یه مشت ادم ربون نفهم افتادید.چی گفتید که قبول کردن؟

farazfar
31-10-2016, 22:57
سلام
دوستانی که نامحدود دارن آیا جدیدا با خاموش روشن کردن مودم ip شون تغییر پیدا میکنه یا نه؟
ممنون

xomax
31-10-2016, 23:03
سلام
دوستانی که نامحدود دارن آیا جدیدا با خاموش روشن کردن مودم ip شون تغییر پیدا میکنه یا نه؟
ممنون
قدیما نمیشد ولی جدیدا بعضی اوقات تغییر میکنه

hes_luckey
01-11-2016, 11:13
سلام ، مشکل باز نشدن سایتهای داخلی مثل همین p30world رو چگونه حل کنم، همش پیغام Service unavailable می‌ده DNS رو هم به Google's public DNS 8.8.8.8 8.8.4.4 و یا DNS شبکه ديتاي کشور 217.218.127.127 217.218.155.155 تغییر دادم ولی مشکل حل نشد. ضـ د فــ یــ لــ تــ ر هم زدم از این رایگان‌هاش مثل سـ ا یــ ـفـ و ن فقط تونست p30world رو باز کنه هنوز بسیاری از سایتهای مجاز و قانونی داخل کشور حتی با ضـ د فــ یــ لــ تــ ر ، پیغام Service unavailable می‌ده. ممنون میشم راهنمایی کنید.
این مشکل رو منم خیلی وقته دارم، فقط با هیتلرشکن باز میشه سایت ها و به غیر از اون سایت ها اصن باز نمیشن
شما کدوم مرکز مخابراتی هستین؟
من امروز 195 شکایت میکنم

Mohammad Aghaee
01-11-2016, 11:18
سلام . بالاخره موفق شدم سرویس 512 نامحدود قدیمی رو به اینترنت طعم خوب تابستان 2Mbps up to 16Mbps ارتقا بدم . نکته مهم اینجا بود که چون طرح پیش پرداخت رو انتخاب کردم نیازی به حضور مالک خط هم نبود و صرفا با پنل کاربری و تماسی که از طرف مخابرات بهم گرفته شد انجام شد و از شر سرعت لاکپشتی 512 راحت شدم:n33: حالا دوتا سوال داشتم . یکی این سرویس توربو اسپید که توی پنل مخابرات هست واقعا کار میکنه یا دکوریه؟ اگه کار میکنه آیا هزینه ای داره؟ و اینکه بین پس پرداخت و پیش پرداخت کدوم بهتر هست؟ با تشکر .

سعید سیستم
01-11-2016, 11:22
توربو اسپیدش هنوز به مرحله بهره برداری نرسیده نوشته به زودی..!

سعید سیستم
01-11-2016, 11:23
بین پس پرداخت و پیش پرداخت کدوم بهتر هست؟ با تشکر .

پس پرداخت یه خوبیایی داره حجمت تموم شه قطع نمیشه سر 2 ماه پرداخت میکنی.

پیش پرداخت باید پولشو از پیش بدی حجمت تموم شه اینترنت قطع میشه باید پرداخت کنی

shahryar84
01-11-2016, 12:54
برای من نمیزنه

rioman
01-11-2016, 15:52
برای من نمیزنه

اگه پس پرداخت هستین نشون نمیده.
فقط واسه پیش پرداخت نشون میده!

zelda64
01-11-2016, 18:31
این مشکل رو منم خیلی وقته دارم، فقط با هیتلرشکن باز میشه سایت ها و به غیر از اون سایت ها اصن باز نمیشن
شما کدوم مرکز مخابراتی هستین؟
من امروز 195 شکایت میکنم

ممنون از جواب‌تون
اینترنت من از مخابرات استان تهران - منطقه 10 - مرکز مالک اشتر

ببین به چه حقارتی افتادیم که برای باز کردن سایتها‌ی مجاز داخلی باید فــ یــ لــ تــ ر شـ ـکن استفاده کنیم.

mi13
01-11-2016, 18:39
ممنون از جواب‌تون
اینترنت من از مخابرات استان تهران - منطقه 10 - مرکز مالک اشتر

ببین به چه حقارتی افتادیم که برای باز کردن سایتها‌ی مجاز داخلی باید فــ یــ لــ تــ ر شـ ـکن استفاده کنیم.
منم از همین مرکز اینترنت دارم هر چند وقت یبار اذیت میکنه البته ارتباطی به مرکز نداره کلا برای همه اینجوری میشه چند وقت یبار، بعضی وقتا طول میکشه چند روز درست شه بعضی وقتا هم چند ساعتست کلا پینگ هم افتضاح میشه و تایم اوته کلا تا چند روز پیش این مشکلو داشتم 2 ، 3 روزه درست شده دیشب ولی پینگ بالا بود

MMDFullHD
01-11-2016, 18:51
سلام
من رفتم از طریق پنل crmt تغیر طرح زدم سرعتو از 512 زدم به 2 مگ نوشته بود up to 16
اما الان هرکاری میکنم سرعتش بالای دو مگ نمیره

تو پنل اینو زده نوشته اینترنت 2 مگ اپ تو 16 طعم تابستان freenight شبونه رایگانه ؟
الان سرعت من نمیره بالاتر ؟ قبلن adsl2 annex m خودم از مخابرات داشتم میرفت الان این داره از فناوری قدیمی استفاده میکنه!
ای دی اس ال مد رو تغیر میدم خط up نمیشه !
تاحالا کسی با دیلینک کار کرده ؟
اینم مشخصات بیشتر

hamed_korn
02-11-2016, 04:34
سلام.مشخصات خطتون که خوبه .
خودتون زنگ بزنید 2020
بگید دانلودتون رو بالاتر ببندن.
Snr downstream 30هست
راحت جواب میده

Mohammad Aghaee
02-11-2016, 12:26
اقا این سرویسی که من خریدم قرار بود ترافیک ماهیانش 2GB باشه چون 95000 تومن پرداخت کردم واسه یکسال که نوشته بود ترافیک سالیانه 24GB ولی الان توی پنل کاربری میبینم حجم ترافیک باقیمانده رو زده 48GB !! نکنه اون 2GB ترافیک مازاد روی قبض میاد؟ البته زده پیش پرداخت و بد نیست که ترافیک بیشتر بدن :n02:ولی میخوام ببینم مشکل از کجاست؟ از طرفی توی توضیحات سرویس نزده free night و نکنه دانلود شبانه رو حذف کردن و جاش 2GB ترافیک روزانه دادن؟ من که واقعا گیج شدم دوستان اگه ممکنه راهنمایی کنن :n13:ضمنا لینک تصویر پنل کاربری این زیر هست :

img.upload724.com/images/45754848531098017138.png

این هم یه عکس از وضعیت ADSL مودم گذاشتم دوستانی که وارد هستن بگن وضعیت خطم چطوریه؟ با تشکر :

img.upload724.com/images/67271387076246931851.png

zooloo
03-11-2016, 02:08
اقا این سرویسی که من خریدم قرار بود ترافیک ماهیانش 2GB باشه چون 95000 تومن پرداخت کردم واسه یکسال که نوشته بود ترافیک سالیانه 24GB ولی الان توی پنل کاربری میبینم حجم ترافیک باقیمانده رو زده 48GB !! نکنه اون 2GB ترافیک مازاد روی قبض میاد؟ البته زده پیش پرداخت و بد نیست که ترافیک بیشتر بدن :n02:ولی میخوام ببینم مشکل از کجاست؟ از طرفی توی توضیحات سرویس نزده free night و نکنه دانلود شبانه رو حذف کردن و جاش 2GB ترافیک روزانه دادن؟ من که واقعا گیج شدم دوستان اگه ممکنه راهنمایی کنن :n13:ضمنا لینک تصویر پنل کاربری این زیر هست :

این هم یه عکس از وضعیت ADSL مودم گذاشتم دوستانی که وارد هستن بگن وضعیت خطم چطوریه؟ با تشکر :

لطفا هر موقع علت رو متوجه شدین، برای ما هم توضیح بدین،ممنون.

darvish1900
03-11-2016, 03:20
سرعت شبانه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2s_001_.png

dvb_hamed
03-11-2016, 16:10
دوستان ساعات شبانه ی من از 2 تا 6 شده.راس 2 و 6 قطع و وصل میشه

darvish1900
03-11-2016, 17:03
دوستان ساعات شبانه ی من از 2 تا 6 شده.راس 2 و 6 قطع و وصل میشه

از اول هم 2 تا 6 بود

djkavehtnt
03-11-2016, 23:54
سلام به دوستان عزیز
من می خواستم خطم رو انتقال بدم به جای دیگه
البته توی این انتقال ، مرکز مخابراتیم عوض نمیشه ( به فاصله چند تا خیابون می خوام خط رو انتقال بدم )
فقط می خواستم بدونم آیا کسی می دونه که حدودا چقدر طول می کشه ؟
و آیا اینکه اینترنتم هم منتقل میشه ؟ چون مرکز مخابراتی رو نمی خوام عوض کنم.
باتشکر

dvb_hamed
04-11-2016, 00:54
برا من 1 تا 7 بود.مثل طرح پارسالم.یکی از دوستان همین تالار هم تست کرده بودن از 1 تا 7 از حجمشون کم نمیشد.فکر میکنم به مرکز مخابرات مربوط باشه

a66sh
04-11-2016, 12:35
برا من 1 تا 7 بود.مثل طرح پارسالم.یکی از دوستان همین تالار هم تست کرده بودن از 1 تا 7 از حجمشون کم نمیشد.فکر میکنم به مرکز مخابرات مربوط باشه

كى تغيير كرد ساعت شبانه تون..؟!!

mohammad_87
04-11-2016, 13:12
سلام
اون حجم خوری شبانه درست شد؟من میخوام طرح یکساله پس پرداخت بگیرم.اگه هنوز مشکل داره برم پیش پرداخت

darvish1900
04-11-2016, 14:42
سلام به دوستان عزیز
من می خواستم خطم رو انتقال بدم به جای دیگه
البته توی این انتقال ، مرکز مخابراتیم عوض نمیشه ( به فاصله چند تا خیابون می خوام خط رو انتقال بدم )
فقط می خواستم بدونم آیا کسی می دونه که حدودا چقدر طول می کشه ؟
و آیا اینکه اینترنتم هم منتقل میشه ؟ چون مرکز مخابراتی رو نمی خوام عوض کنم.
باتشکر

نهایت 72 ساعت

darvish1900
04-11-2016, 14:51
سلام
اون حجم خوری شبانه درست شد؟من میخوام طرح یکساله پس پرداخت بگیرم.اگه هنوز مشکل داره برم پیش پرداخت

بله خودش 2 قطع و 2:05 وصل میشه اون طرف هم 6 قطع و وصل میشه
باید تنظیم کنی ساعت 6 خاموش بشه وگرنه منتظر قبض نجومی باش

Mohammad Aghaee
04-11-2016, 19:52

دوستان اگه ممكنه پاسخ بدن ممنون ميشم :n16:

dvb_hamed
05-11-2016, 00:03
از پس پرداخت رفتم پیش پرداخت بعد حجم 100 گیگ منتقل نشد.رفتم مخابرات درخواست نوشتم و همون شب دیدیم 2 قطع شد به جای 1.خودم خودمو فروختم.شما هنوزم 1 تا 7 هستی؟

mohammad_87
05-11-2016, 00:05
بله خودش 2 قطع و 2:05 وصل میشه اون طرف هم 6 قطع و وصل میشه
باید تنظیم کنی ساعت 6 خاموش بشه وگرنه منتظر قبض نجومی باش
پس هنوز مشکل پابرجاست
همیشه که دانلود با سیستم نیست.مثلا بخوای با گوشی بذاری دانلود بشه یا اپدیتی چیزی باشه.در هر حال با این عدم تنظیم که عمدی هم میتونه باشه اصلا نمیشه ریسک کرد.

a66sh
05-11-2016, 00:55
از پس پرداخت رفتم پیش پرداخت بعد حجم 100 گیگ منتقل نشد.رفتم مخابرات درخواست نوشتم و همون شب دیدیم 2 قطع شد به جای 1.خودم خودمو فروختم.شما هنوزم 1 تا 7 هستی؟

آخ آخ پس مواظب باشم سمت مخابرات نرم اصن[emoji28] آره من هنوز يك تا هفتم[emoji1]

faramobile
05-11-2016, 01:13

منم ۱ تا ۷ هستم هنوز

darvish1900
05-11-2016, 01:20
پس هنوز مشکل پابرجاست
همیشه که دانلود با سیستم نیست.مثلا بخوای با گوشی بذاری دانلود بشه یا اپدیتی چیزی باشه.در هر حال با این عدم تنظیم که عمدی هم میتونه باشه اصلا نمیشه ریسک کرد.

مشکل برطرف شده خوب هر چی شما بعد ساعت 6 دانلود کنید از حجم اصلیتون کم میشه و عمدی در کار نیست و ردست محاسبه میشود

peagle
05-11-2016, 13:28
مشکل برطرف شده خوب هر چی شما بعد ساعت 6 دانلود کنید از حجم اصلیتون کم میشه و عمدی در کار نیست و ردست محاسبه میشود
گرامی / مشکل برا شما حل شده است / من خودم به شخصه هنوز با این افتضاح سیستم کاربری دست و پنجه نرم میکنم و این جور که به نظر میسه درست بشو نیست . به هر روی خوشا به حال شما که دیگه این مشکل را نداری. :n16:

mohammad_s7201
06-11-2016, 22:25
دوستان اگه ممكنه پاسخ بدن ممنون ميشم :n16:

قبل از این چه سرویسی داشتی؟ شاید 24 گیگ از سرویس قبلیت مونده که با این جمع شده.
من پس پرداخت داشتم. حجمم که تموم میشد خودش به طور خودکار واسم حجم اضافه میخرید و هزینه اش تو قبض میومد. وقتی رفتم اینترنت تابستانه پیش پرداخت گرفتم از سرویس قبلیم حدود 5 گیگ حجم اضافه باقی مونده بود که با 24 گیگ جمع شد.
واسه منم نزده شبانه رایگان ولی من چند شب دانلود کردم و هیچی از حجمم کم نشد.

mohammad_s7201
06-11-2016, 22:41
دوستان مشخصات مودم من اینه. اینترنت 2 تا 16 مگ تابستانه دارم ولی سرعتم از 13 مگ بالاتر نمیره. مشکل از خطه یا مخابرات؟؟؟ :n13:
ممنون

a66sh
06-11-2016, 22:59
دوستان مشخصات مودم من اینه. اینترنت 2 تا 16 مگ تابستانه دارم ولی سرعتم از 13 مگ بالاتر نمیره. مشکل از خطه یا مخابرات؟؟؟ :n13:
ممنون

خطتون كه اوكيه سرعت هم رو ١٨ مگ بستن كه ١٦ دست شما برسه كه يعنى اوكيه، ديگه احتمالا كاربرا زيادن اون منطقه كه كم ميادش[emoji1] البته خود آى اس پى ميتونه محدود كنه سرعت رو ولى فكر نكنم كرده باشن.. قاعدتا بايد تو طول روز سرعتتون متغير باشه

Mohammad Aghaee
07-11-2016, 10:44
قبل از این چه سرویسی داشتی؟ شاید 24 گیگ از سرویس قبلیت مونده که با این جمع شده.
من پس پرداخت داشتم. حجمم که تموم میشد خودش به طور خودکار واسم حجم اضافه میخرید و هزینه اش تو قبض میومد. وقتی رفتم اینترنت تابستانه پیش پرداخت گرفتم از سرویس قبلیم حدود 5 گیگ حجم اضافه باقی مونده بود که با 24 گیگ جمع شد.
واسه منم نزده شبانه رایگان ولی من چند شب دانلود کردم و هیچی از حجمم کم نشد.

قبلش 512 Kbps نامحدود قدیمی (از اون گازوئیلی ها :n02:) داشتم و اون خب ترافیکش نامحدود بود ... واسه همینه میگم کلا گیج شدم :n13: ​

mohammad_s7201
07-11-2016, 22:08
قبلش 512 Kbps نامحدود قدیمی (از اون گازوئیلی ها :n02:) داشتم و اون خب ترافیکش نامحدود بود ... واسه همینه میگم کلا گیج شدم :n13: ​

شاید چون از نامحدود اومدی به حجمی بهت جایزه دادن:n19:

mohammad_87
08-11-2016, 14:47
درسته با دقت نخونده بودم.
من دانلودر نیستم.شب ها سرعت دانلود با روزانه یکی هست؟

FREMONT
08-11-2016, 16:31
سلام
از دوستان کیا دانلود شبانه شون تو روز ثبت شده؟یا چند نفر رو میشناسید ه این اتفاق براشون افتاده

یعنی اگه شب 10 گیگ دانلود داشتند 4 گیگ ثبت شده و مابقی تو روز

و بعد این اتفاق کسی شکایت و پیگیری و اعتراض کرده؟

a66sh
08-11-2016, 17:00
سلام
از دوستان کیا دانلود شبانه شون تو روز ثبت شده؟یا چند نفر رو میشناسید ه این اتفاق براشون افتاده

اين ديگه خيلى كار كثيفيه خدايى[emoji28]

damino
08-11-2016, 17:04
سلام
من طرح پس پرداخت دارم و می خوام پیش پرداختش کنم.
از طریق پنل میشه این کارو کرد؟
با تشکر

سعید سیستم
08-11-2016, 17:33
از پنل میشه به شرطی که چیزی توش باشه واسه عوض کردن.

مال من برای تغییر سرویس که میرم هیچ سرویسی نیست!!:n41:

payampop
08-11-2016, 19:26
سلام
اینترنت مخابرات بهترین سرویسش که بشه بدون محدودیت شب ها دانلود کرد و سرعت پهنا هم 16 مگ باشه و ماهانه هم حدود 20 گیگ حجم باشه، چه سرویسی هست؟
ضمنا سرعت دانلود شبانه چقدره؟
ممنون

darvish1900
09-11-2016, 11:54
درسته با دقت نخونده بودم.
من دانلودر نیستم.شب ها سرعت دانلود با روزانه یکی هست؟

بله سرعت یکی فرقی نمیکنه

darvish1900
09-11-2016, 11:58
سلام

بله دوست عزیز این مشکل وجود داره به علت اینکه باید حتما ساعت 2 مودم خاموش و روشن کنید وگرنه تو پاچتون میره
البته الان برای ما خودش ساعت 2 اینترنت قطع میشه و 2:5 وصل میشه/ و دیگه نیازی به خاموش و روشن نداریم

هیچ جوره نمیتونی ثابت کنی.چون تو ریزت نگاه کنی تو ساعت روزانت زده

karbar200
09-11-2016, 11:59
خوش به حال خودم ١ مگ نامحدود دارم با ماهي ٤٨ تومن
دانلود هم ٢٤ ساعته

darvish1900
09-11-2016, 12:02
سلام
اینترنت مخابرات بهترین سرویسش که بشه بدون محدودیت شب ها دانلود کرد و سرعت پهنا هم 16 مگ باشه و ماهانه هم حدود 20 گیگ حجم باشه، چه سرویسی هست؟
ضمنا سرعت دانلود شبانه چقدره؟
ممنون

شما باید سرویس 16 مگ انتخاب کنی با ماهینانه 2گیگ ماهی 8000 تومان
بعد بری 100گیگ حجم هم بخری بر روزات به مبلغ 98000 تومان
شبانت 2 تا 6 رایگان که تقریبا 25گیگ میتونی دانلود داشته باشی

darvish1900
09-11-2016, 12:04
خوش به حال خودم ١ مگ نامحدود دارم با ماهي ٤٨ تومن
دانلود هم ٢٤ ساعته

ما با هی 8000 هزار تومان ماهیانه 600گیگ دانلود میکنیم
شما چقدر؟ نهایت طبق استاندارد سرعتتون باشه 300 گیگ

karbar200
09-11-2016, 12:39
چه اينترنت ماهواره اي داري هك كردي خخخخ؟

a66sh
09-11-2016, 12:48
چه اينترنت ماهواره اي داري هك كردي خخخخ؟

من تازه با همين هشت تومن ماهى 1.2 ترابايت دانلود مى كنم![emoji1] نامحدودا واقعا بدرد نمى خورن، ديگه الان يك مگ واقعا سرعت نيست..

karbar200
09-11-2016, 12:51
محض اطلاع براي من قانوني هست ولي اگر براي شما كه نت مردم هك مي كنيد بفهمن ...

a66sh
09-11-2016, 12:55
محض اطلاع براي من قانوني هست ولي اگر براي شما كه نت مردم هك مي كنيد بفهمن ...

چيو هك مى كنيم بابا:)))) همين طرح مخابرات، سرعت 2 مگابات بر ثانيه، 1 تا 7 مجانيه ترافيك برا من كه شبى چهل گيگ دانلود مى تونم بكنم، ضربدر 30 ميشه 1.2 ترابايت[emoji1]

karbar200
09-11-2016, 12:56
اگه دانلود كني يعني فكر مي كني ١ تا ٧ سرعت واقعي ٢ مگ ميده تست زدي ببيني چند گيگ دانلود ميزني

karbar200
09-11-2016, 12:58
در ضمن من نيازي ندارم ١ شب بيدار باشم بزارم برا دانلود هر وقت هر چيزي رو دانلود مي كنم و حسن نت من اينه كه محدوديت نداره

a66sh
09-11-2016, 13:01
اگه دانلود كني يعني فكر مي كني ١ تا ٧ سرعت واقعي ٢ مگ ميده تست زدي ببيني چند گيگ دانلود ميزني

a66sh
09-11-2016, 13:03
در ضمن من نيازي ندارم ١ شب بيدار باشم بزارم برا دانلود هر وقت هر چيزي رو دانلود مي كنم و حسن نت من اينه كه محدوديت نداره

آقا نیازی به بیدار موندن نیست خود برنامه سر ساعت شروع می کنه سر ساعت هم قطع می کنه:n02:

a66sh
09-11-2016, 13:05
البته حالا هر كس بر اساس نيازش از يه سرويسى استفاده مى كنه ولى من بشخصه ديگه نمى تونم با اينترنت سرعت يك مگابيت سر كنم

karbar200
09-11-2016, 13:08
منم با همين سرويس راضي هستم چون هر زمان دانلود بخواهم انجام ميدهم
مخابرات از خداشه امثال ما نامحدود ها بريم به سمت محدود ولي من هرگز اين كارو نمي كنم

a66sh
09-11-2016, 13:13
منم با همين سرويس راضي هستم چون هر زمان دانلود بخواهم انجام ميدهم
مخابرات از خداشه امثال ما نامحدود ها بريم به سمت محدود ولي من هرگز اين كارو نمي كنم

آقا جلوى تغيير نميشه وايساد، ديگه با اين تغييراتى كه تو محتواى وب اتفاق افتاده و هر روز هم داره اتفاق مى افته واقعا تا چند وقت ديگه اين سرعت ها جوابگو نخواهد بود، ولى واقعا چيزى كه حق با شماست اينه كه اينا فقط پهناى باند رو زياد كردن و ظاهرا تعرفه رو هم كم كردن ولى انگار فقط براى يك قشر اونم كم مصرف! آخه ترافيك دو گيگ تو ماه واقعا مسخره س و ترافيك بايد ارزونتر از اين حرفا بشه، گيگى هزار تومن همچنان گرونه بنظر من..

karbar200
09-11-2016, 13:15
كلا سرويس كاملتو ميگي چي و چقدر هست

a66sh
09-11-2016, 13:18

همين اينترنت خوب با طعم تابستانه، كه شبانه مجانى داره سرعت هم تا ١٦ مگابيت هست كه من سرعتم دقيق ١٥/٥-١٦ هست و تمام شبانه روز هم ثابته، ماهى دو گيگ حجم داره، حجم اضافى هم هر صد گيگ ٩٨،١٠٠ تومن هست كه براى من كه قبلا پارس داشتم و بيشتر هزينه مى كردم واقعا بصرفه س و راضيم.. اميدوارم كه اينطور بمونه البته:))

payampop
09-11-2016, 13:23
شما باید سرویس 16 مگ انتخاب کنی با ماهینانه 2گیگ ماهی 8000 تومان
بعد بری 100گیگ حجم هم بخری بر روزات به مبلغ 98000 تومان
شبانت 2 تا 6 رایگان که تقریبا 25گیگ میتونی دانلود داشته باشی

سلام ممنون از پاسخ
منظور شما این سرویس هست :

"3952-0100-0010-1113"

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _CAMPAIN_TYPE=21

شما هر شب 25 گیگ دانلود دارید؟ ماهی بیش از 600 گیک؟
شب ها محدودیت نداره؟
سپاس

darvish1900
09-11-2016, 16:56
سلام ممنون از پاسخ
منظور شما این سرویس هست :

"3952-0100-0010-1113"

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _CAMPAIN_TYPE=21

شما هر شب 25 گیگ دانلود دارید؟ ماهی بیش از 600 گیک؟
شب ها محدودیت نداره؟
سپاس

بله همین سرویس است
بله بین 20 تا 25گیگ میتوانید دانلود کنید بستگی به سروری که ازش دانلود میکنید نیز دارد.
شما 2 تا 6 دانلود کن قبل و بعد این ساعت از حجم اصلیت کم میشه.

darvish1900
09-11-2016, 17:01

داداش هک کجا بود همین سرویس 16مگ مخابرات
شما با سرعت 100 یا 110 کیلوبیت دانلود میکنی
ما با سرعت 1.5 تا 2 مگ دانلود میکنیم.
دانلود هامون میزاریم برای شب بیدار هم نمیمونیم .idm تنظیم میکنم برای 2:05 تا 5:58 که خودش سیستم خاموش کنه. مخابرات هم خودش 2 سیستم قطع میکنه 2:05 وصل میکنه و 6 مجدد قطع میکنه
این دوستمون که بالا هستند شانس خوبی داره و بطور استثناء از ساعت 1 شروع میشه.
کجاش هک؟

a66sh
09-11-2016, 19:18
دانلود هامون میزاریم برای شب بیدار هم نمیمونیم .idm تنظیم میکنم برای 2:05 تا 5:58 که خودش سیستم خاموش کنه. مخابرات هم خودش 2 سیستم قطع میکنه 2:05 وصل میکنه و 6 مجدد قطع میکنه
کجاش هک؟

من همون هفته ى اول كه اين سرويس معرفى شد گرفتمش و متاسفانه سه هفته درگير بودم كه شبانه م فعال شه احتمالا به اين دليل ساعت شبانه م اينجوريه..

karbar200
09-11-2016, 20:10
کجاش هک؟

سلام

حجم اصلی شما الان ماهی 2 گیگ هست برای خرید حجم بابت هر گیگ بایت چقدر بدی چون واقعا 2 گیگ خیلی کمه

darvish1900
09-11-2016, 20:58
سلام

حجم اصلی شما الان ماهی 2 گیگ هست برای خرید حجم بابت هر گیگ بایت چقدر بدی چون واقعا 2 گیگ خیلی کمه

من تو تلکام گرفتم و به جای دو گیگ 4گیگ بهم دادن.که برای مصرف روزانم کافی کلا 48گیگ برای یکسال این هم قیمتش
Internet 5GB 12Month 109,000
Internet 10GB 12Month 185,300
Internet 20GB 12Month 327,000
Internet 50GB 12Month 654,000
Internet 100GB 12Month 981,000

VorTex.318
09-11-2016, 21:05
دوستان سلام خسته نباشید
بنده متاسفانه اینترنت مخابرات دارم 2 مگ و 8 گیگ در ماه
الآن یه چند وقتی هستش که سرعتم به شدت افت کرده ( تا یکماه پیش اینطوری نبود. نمیگم عالی بود ولی حداقل بهتر از این بود )
هرچیم زنگ میزنم میگن مشکل زیر ساختیه تا آخر امروز درست میشه.
پولش هم که روی قیض تلفن میاد و ماشااله الکی الکی پول میگیرن ازمون.
2 تا سوال داشتم
1 اینکه یه سرویس داده ADSL 2+ خوبه ؟ از این سرویس ADSLشون بهتره ؟ هم از نظر سرعت و هم از نظر پینگ.
2 اینکه شرکت خصوصی نمیشناسین که روی خط فیبر نوری اینترنت بده ؟!
چون دیگه واقعا کلافه شدم از سرعت پایین و قیمت بالا:n34::n34:

Mohammad Aghaee
09-11-2016, 22:16
دوستان سلام خسته نباشید
الآن یه چند وقتی هستش که سرعتم به شدت افت کرده ( تا یکماه پیش اینطوری نبود. نمیگم عالی بود ولی حداقل بهتر از این بود )
2 تا سوال داشتم
1 اینکه یه سرویس داده ADSL 2+ خوبه ؟ از این سرویس ADSLشون بهتره ؟ هم از نظر سرعت و هم از نظر پینگ.
چون دیگه واقعا کلافه شدم از سرعت پایین و قیمت بالا:n34::n34: دوست عزيز با توجه به اينكه خط شما فيبره و از سرعت مخابرات ناراضي هستي من به شدت بهتون اينترنت 4G ايرانسل رو پيشنهاد ميكنم. قيمتش يه مقدار گرونه (به صرفه ترين بستش شش ماهه ١٠٠ گيگ ١٩٠/٠٠٠ تومنه كه البته اگه بتونيد شارژ ايرانسل ارزون پيدا كنيد كمتر هم ميتونه بيوفته) ولي اگه شانس بياريد واقعا سرعت و پايداري خيلي خوبي بهتون ارائه ميده طوري كه من خودم الان نزديك به ٩ ماهه كه ADSL رو جمع كردم و يه سيم اعتباري ايرانسل انداختم توي مودم و مثل بنز دارم ازش استفاده ميكنم و بسيار هم از ثبات و سرعتش راضيم. مهمترين حسنش هم اينه كه ميتوني مودم رو باخودتون ببريد مسافرت و ... فقط همونطور كه گفتم قيمت هر گيگش يه مقدار گرونه.

خاتون چشم عسلی
09-11-2016, 23:53
دوستان سلام خسته نباشید
2 تا سوال داشتم
چون دیگه واقعا کلافه شدم از سرعت پایین و قیمت بالا:n34::n34:

شما به احتمال زیاد هک شدید دوست عزیز!!!!

حتما حتما مودمتون رو wps رو خاموش کنید و بعد پسرودشو عوض کنید اگر بلد نیستید مودم رو ببرید خدمات کامپیوتری نزدیک در محلتون بگید مودمم رو چفت و بست کن هک نشم.

چون میگید سرعتتون پایینه نشانه هک شدنه!! قیمتشم بالاست اونم نشانه هک شدنه!!

VorTex.318
10-11-2016, 10:38
شما به احتمال زیاد هک شدید دوست عزیز!!!!

حتما حتما مودمتون رو wps رو خاموش کنید و بعد پسرودشو عوض کنید اگر بلد نیستید مودم رو ببرید خدمات کامپیوتری نزدیک در محلتون بگید مودمم رو چفت و بست کن هک نشم.

چون میگید سرعتتون پایینه نشانه هک شدنه!! قیمتشم بالاست اونم نشانه هک شدنه!!
والله یه پسورد گذاشتم مثله پسورد ناسا همه جور رقم و حروف کوچکو بزرگو و ... گذاشتم
از اونور هم wps خاموشه.
همینطور مک فیلترینگشو فعال کردم که فقط بتونه 3 تا دستگاه بهش وصل بشه.
یوزر و پسورد کاربریمم عوض کردم ( وقتی داخل آی پی مودم میری برای تنظیمات یه یوزر و پسورد میخواد که اون رو هم تغییر دادم)

خاتون چشم عسلی
10-11-2016, 11:01
والله یه پسورد گذاشتم مثله پسورد ناسا همه جور رقم و حروف کوچکو بزرگو و ... گذاشتم
از اونور هم wps خاموشه.
همینطور مک فیلترینگشو فعال کردم که فقط بتونه 3 تا دستگاه بهش وصل بشه.
یوزر و پسورد کاربریمم عوض کردم ( وقتی داخل آی پی مودم میری برای تنظیمات یه یوزر و پسورد میخواد که اون رو هم تغییر دادم)

بنابر این به هیچ عنوان هک نمیشید. مشکل شما از خود مخابراته.

damino
10-11-2016, 22:18
سلام
من سرویس پس پرداخت داشتم.از طریق پنل کاربری اونو به پیش پرداخت تغییر دادم .
الان دانلود شبانه رایگانم رو برداشتند.:n35::n35::n35:
راهی هست بتونم از دوباره دانلود شبانه ام رو فعال کنم ؟

darvish1900
10-11-2016, 23:00
سلام
من سرویس پس پرداخت داشتم.از طریق پنل کاربری اونو به پیش پرداخت تغییر دادم .
الان دانلود شبانه رایگانم رو برداشتند.:n35::n35::n35:
راهی هست بتونم از دوباره دانلود شبانه ام رو فعال کنم ؟

چه سرویسی انتخاب کردید؟

damino
11-11-2016, 10:07
چه سرویسی انتخاب کردید؟
اینترنت خوب با طعم تابستانه 24GB -2M up to4M پیش پرداخت
اینترنت خوب با طعم تابستانه 24GB -2M up to8M پیش پرداخت
اینترنت خوب با طعم تابستانه 24GB -2M up to16M پیش پرداخت
رو داشت من دومی رو برداشتم که 89 تومن شد

darvish1900
11-11-2016, 17:28
اینترنت خوب با طعم تابستانه 24GB -2M up to4M پیش پرداخت
اینترنت خوب با طعم تابستانه 24GB -2M up to8M پیش پرداخت
اینترنت خوب با طعم تابستانه 24GB -2M up to16M پیش پرداخت
رو داشت من دومی رو برداشتم که 89 تومن شد

سرویس منتخب شما دارای شبانه رایگان 2 تا 6 صبح می باشد
تو پیش پرداخت شبانه رایگان تو نام سرویس نمیزنه

damino
11-11-2016, 19:32
ممنون بابت جوابتون
ولی من شبانه امتحان کردم از حجم کم کرد.
از کجا می تونم پیگیری کنم؟

darvish1900
12-11-2016, 09:20
شما ساعت 2 مودمت خاموش وروشن کردید؟اگر خاموش و روشن نکنی تو پاچت میره
اگر جواب بله می باشد و کم شده باید با 2020 قسمت فروش تماس بگیری.
نشد 195 شکایت کنی. ولی بیخیال حجم از دست رفتت بشو. من که نتونستم ازشون بگیرم

Toranj_mhg
12-11-2016, 11:29
سلام دوستان
من از کجا می تونم مطمئن شم که دانلود شبانه رایگان برام فعاله؟ با توجه به اینکه پس پرداخت هستم و هیچ اطلاعی از حجم باقیمانده بهم نمی دن!
و این قسمت هم که چیزی ننوشته:

فقط در گزارش مصرفم هر شب از ساعت 2 تا 5:59 رو جدا محاسبه می کنه ؟ آیا این میتونه اطمینان بده که شبانه رایگان حساب میشه؟

payampop
12-11-2016, 13:13
شما ساعت 2 مودمت خاموش وروشن کردید؟اگر خاموش و روشن نکنی تو پاچت میره
اگر جواب بله می باشد و کم شده باید با 2020 قسمت فروش تماس بگیری.
نشد 195 شکایت کنی. ولی بیخیال حجم از دست رفتت بشو. من که نتونستم ازشون بگیرم

مگه حتما باید برای اینترنت شبانه مودم رو خاموش و روشن کرد؟ شرکت های اینترنتی اینطوری نیستن و سیستم خودش محاسبه می کنه و از حجم کم نمی کنه.

خاتون چشم عسلی
12-11-2016, 14:52
نه مودم من d link 2730 u پس پرداخت مخابرات تهران هستم. ساعت 1 شب خودش دیسکانکت میکنه و دوباره وصل میشه. از طرف مخابرات مودمم رو دیسکانکت و ریکانکت میکنند.

و 7 صبح هم برای برگشت به حجمی دوباره قطع و وصل میشه.

من تا حالا تو این 2 سال 1 دفعه هم مودمم رو دست نزدم

rioman
12-11-2016, 16:06
واسه منم مودم از طرف مخابرات ریستارت نمیشه و خودم اینکارو می کنم.
در واقع معمولا ساعت 2 به بعد بیدار میشم و مودم رو روشن می کنم.

ولی یه بار یادم رفت مودم رو ساعت 6 خاموش کنم و 3 دقیقه از 6 رد شد.
بنظر شما برام شبانه حساب میشه یا کلا روزانه حساب می کنن؟!

rioman
12-11-2016, 16:09
سلام دوستان
من از کجا می تونم مطمئن شم که دانلود شبانه رایگان برام فعاله؟ با توجه به اینکه پس پرداخت هستم و هیچ اطلاعی از حجم باقیمانده بهم نمی دن!

فقط در گزارش مصرفم هر شب از ساعت 2 تا 5:59 رو جدا محاسبه می کنه ؟ آیا این میتونه اطمینان بده که شبانه رایگان حساب میشه؟

منم مثل شما هستم. بنظر من چون تو قرار داد شبانه رایگان داریم در صورتیکه
برامون روزانه حساب کنن میتونیم تو مرکز مخابراتی شکایت کنیم.
چون خودشون همیشه میگن نگران ثبت و جدول شبانه نباشین به شرطی که
تو قرار داد شبانه رایگان قید شده باشه رایگان حساب می کنن.
فقط حواسمون باید به خاموش و روشن کردن مودم باشه.

darvish1900
12-11-2016, 17:11
سلام دوستان

ببنید اگر خود به خود مودم ساعت 2 توسط مخابرات دیسکاکنت میشود و وصل میشود نیازی به خاموش و روشن کردن نیست.
اما اگر قطع نمیشود درسته که یک گزارش مصرف 2 تا 6 میزنه ولی قسمتی از مصرف تو روزانه حساب میکنه.

behzad1991
12-11-2016, 18:49
ببین خود به خود قطع و وصل میشه ولی بازم یه قسمتی از مصرف میره تو روزانه. یعنی عن تو این پنل مخابرات:9: :n08:

از این پنل افتضاح تر فقظ میشه تو تانزانیا پیدا کرد...

من که شب میخوابم مودم رو خاموش می کنم. از اون ور سه پا میشم روشن میکنم. دو هم نه حتی!!! سه !! :9::9:

Toranj_mhg
13-11-2016, 08:23
ببنید اگر خود به خود مودم ساعت 2 توسط مخابرات دیسکاکنت میشود و وصل میشود نیازی به خاموش و روشن کردن نیست.
اما اگر قطع نمیشود درسته که یک گزارش مصرف 2 تا 6 میزنه ولی قسمتی از مصرف تو روزانه حساب میکنه.

ممنون، بله هر شب به طور اتومات خودم تنظیم کردم ساعت 2:05 مودم ریبوت بشه اما نگرانیم ازینه که چون در قسمت سرویس پکیج ننوشته شبانه رایگان ، کلا 2 تا 6 واسم رایگان نباشه، با توجه به این که مقدار باقی مانده ی بسته رو هم نمی زنه کلا نمی دونم چ غلطی دارن میکنن!!

darvish1900
13-11-2016, 09:55
ممنون، بله هر شب به طور اتومات خودم تنظیم کردم ساعت 2:05 مودم ریبوت بشه اما نگرانیم ازینه که چون در قسمت سرویس پکیج ننوشته شبانه رایگان ، کلا 2 تا 6 واسم رایگان نباشه، با توجه به این که مقدار باقی مانده ی بسته رو هم نمی زنه کلا نمی دونم چ غلطی دارن میکنن!!

تو قسمت جزییات >>>>>>حجم ترافیک باقی مانده
نشون میده

Toranj_mhg
13-11-2016, 11:10
تو قسمت جزییات >>>>>>حجم ترافیک باقی مانده
نشون میده

پس پرداخته نشون نمیده، میخوام پیش پرداختش کنم اما نمی دونم چ بلایی سر اون بسته ی 100 گیگی میاد

mohammad_s7201
13-11-2016, 22:23
پس پرداخته نشون نمیده، میخوام پیش پرداختش کنم اما نمی دونم چ بلایی سر اون بسته ی 100 گیگی میاد

اون بسته سرجاش می‌مونه. هر چقدر حجم داشته باشی بعد از پیش پرداخت همونو داری.
منم از پس پرداخت تغییر دادم به پیش پرداخت و حجم اضافه ام منتقل شد.

HeRcKoOl
14-11-2016, 20:25
سلام.
برای تبدیل نامحدود به پیش پرداخت محدود از تو سایت باید از قسمت "تغییر وضعیت پرداخت هزینه سرویس ADSL به وضعیت اعتباری" انجام بدم دیگه؟کلا از تو سایت عوض میکنن سرویس رو؟یا از 2020 انجام بدم؟
بعد چرا تعرفه و اینارو نزده وقتی پیش پرداخت شد باید انجام بدم؟
ممنون میشم جواب بدید.

Mehdi Bayern
15-11-2016, 01:23
دوستان من 512 نامحدود دارم میخواستم بدونم قراره سرویسم حجمی باشه یا نه؟ :n35:

Toranj_mhg
15-11-2016, 10:06
یه جوک در سایت مخابرات دیدم گفتم اینجا بذارم خاطر دوستان هم منبسط بشه!

از کجای مشتری مداریتون تعریف کنم؟
فقط همین بس که من واسه یه جزییات مصرف ساده و محاسبه مقدار باقیمانده از حجمم مجبورم یه همچین جدولی واسه خودم درست کنم!!

Mohammad Aghaee
15-11-2016, 12:30
سلام.
برای تبدیل نامحدود به پیش پرداخت محدود از تو سایت باید از قسمت "تغییر وضعیت پرداخت هزینه سرویس ADSL به وضعیت اعتباری" انجام بدم دیگه؟کلا از تو سایت عوض میکنن سرویس رو؟یا از 2020 انجام بدم؟
بعد چرا تعرفه و اینارو نزده وقتی پیش پرداخت شد باید انجام بدم؟
ممنون میشم جواب بدید.
از 2020 نمیشه من ده بار امتحان کردم میگن حتما باید مالک خط حضوری بیاد . ولی از پنل کاربری گزینه "تغییر سرویس" رو بزنی انجام میده . واسه من سریع تغییر دادن (ظرف نیم ساعت تماس گرفتن بابت تایید درخواست و حدود یه روز بعد اعمال شد)
سرویس من بعد از تغییر قطع شد چون پیش پرداخت بود و من پولی پرداخت نکرده بودم و فقط پنل کاربری رو بالا میاورد و 95/000 تومن پرداخت کردم و وصل شد . البته توی سایت tct.ir زده با این تعرفه ماهیانه 2 گیگ میده ولی واسه من 4 گیگ داد خدا خیرشون بده :n02: ضمنا توی اونجا نوشته بعد از 95/08/01 صد گیگ رو میدن 125/000 تومن که هنوز خدا رو شکر 98/100 تومنه ... خلاصه به نظرم ضرر نمیکنی بیای حجمی ؛ من خودم خیلی شک داشتم که نامحدودم رو تغییر بدم یا نه ولی واقعا دیگه گذشت زمانی که وبسایت ها و حجم دانلودها با پهنای باند 512 همخونی داشته باشه . اسما نامحدود بود ولی آدم جر میخورد تا دانلود کنه یا وبسایت ها رو بالا بیاره

HeRcKoOl
15-11-2016, 13:35
از 2020 نمیشه من ده بار امتحان کردم میگن حتما باید مالک خط حضوری بیاد . ولی از پنل کاربری گزینه "تغییر سرویس" رو بزنی انجام میده . واسه من سریع تغییر دادن (ظرف نیم ساعت تماس گرفتن بابت تایید درخواست و حدود یه روز بعد اعمال شد)
سرویس من بعد از تغییر قطع شد چون پیش پرداخت بود و من پولی پرداخت نکرده بودم و فقط پنل کاربری رو بالا میاورد و 95/000 تومن پرداخت کردم و وصل شد . البته توی سایت tct.ir زده با این تعرفه ماهیانه 2 گیگ میده ولی واسه من 4 گیگ داد خدا خیرشون بده :n02: ضمنا توی اونجا نوشته بعد از 95/08/01 صد گیگ رو میدن 125/000 تومن که هنوز خدا رو شکر 98/100 تومنه ... خلاصه به نظرم ضرر نمیکنی بیای حجمی ؛ من خودم خیلی شک داشتم که نامحدودم رو تغییر بدم یا نه ولی واقعا دیگه گذشت زمانی که وبسایت ها و حجم دانلودها با پهنای باند 512 همخونی داشته باشه . اسما نامحدود بود ولی آدم جر میخورد تا دانلود کنه یا وبسایت ها رو بالا بیاره

ممنون از پاسختون .پس خوبه 4 گیگ با یه بسته 50 گیگی یا صد گیگی میارزه.
اره واقعا این نامحدود ها کفر آدمو در میاره فوقش شبی 1.5 گیگ دانلود کنم باهاش اونم باید کلی سیستمو روشن بذارم.
راستی پینگش چطوره محدود ها؟ نسبت به نامحدود فرقی داره؟

Mohammad Aghaee
15-11-2016, 14:49
ممنون از پاسختون .پس خوبه 4 گیگ با یه بسته 50 گیگی یا صد گیگی میارزه.
اره واقعا این نامحدود ها کفر آدمو در میاره فوقش شبی 1.5 گیگ دانلود کنم باهاش اونم باید کلی سیستمو روشن بذارم.
راستی پینگش چطوره محدود ها؟ نسبت به نامحدود فرقی داره؟
خواهش میکنم . پینگش واسه من فرقی نکرده و خوبه .
یه ایرادی که میشه به پنل کاربری گرفت اینه که حجم باقیمانده رو با تاخیر نمایش میده ؛ مثلا من مجبورم مودمم رو ریستارت کنم تا حجم باقیمانده آپدیت بشه . واسه پس پرداخت ها هم که کلا خلاص هست و حجم رو نشون نمیده :n02: خلاصه گند زدن با این پنل ساختنشون :n35:

payampop
16-11-2016, 12:20
سلام
دوستان توی پس پرداخت توی پنل کاربری کجا می شه حجمی که خریدی و باقی مونده میزان حجم رو فهمید؟
من همه جاش رو گشتم همش صفر بود.
ممنون

Toranj_mhg
16-11-2016, 12:24
سلام
دوستان توی پس پرداخت توی پنل کاربری کجا می شه حجمی که خریدی و باقی مونده میزان حجم رو فهمید؟
من همه جاش رو گشتم همش صفر بود.
ممنون

پاسختون خیلی ساده است، چنین امکانی وجود نداره!! حتی به 2020 هم زنگ زدم گفتم میخوام بدونم چقدر حجم مونده گفت یه لحظه صبر کنید الان چک می کنم بعد از اندکی تفکر دوستمون در پشت خط گفت متاسفانه نشون نمیده حجم باقیماندرو!
تنها راه تغییر به پیش پرداخته!

payampop
16-11-2016, 12:36
پاسختون خیلی ساده است، چنین امکانی وجود نداره!! حتی به 2020 هم زنگ زدم گفتم میخوام بدونم چقدر حجم مونده گفت یه لحظه صبر کنید الان چک می کنم بعد از اندکی تفکر دوستمون در پشت خط گفت متاسفانه نشون نمیده حجم باقیماندرو!
تنها راه تغییر به پیش پرداخته!

واقعا خنده داره! ... مگه می شه؟ شما مطمئنی؟ پس شما الان چیکار می کنی؟ اگر حجمتون تموم بشه از کجا می فهمید؟
خدایی خیلی مسخرست ...

Toranj_mhg
16-11-2016, 12:52
یه جوک در سایت مخابرات دیدم گفتم اینجا بذارم خاطر دوستان هم منبسط بشه!

از کجای مشتری مداریتون تعریف کنم؟
فقط همین بس که من واسه یه جزییات مصرف ساده و محاسبه مقدار باقیمانده از حجمم مجبورم یه همچین جدولی واسه خودم درست کنم!!

واقعا خنده داره! ... مگه می شه؟ شما مطمئنی؟ پس شما الان چیکار می کنی؟ اگر حجمتون تموم بشه از کجا می فهمید؟
خدایی خیلی مسخرست ...

به این ترتیبی که در پست بالا توضیح دادم عمل می کنم!!! هر از چندگاهی هم از لینک زیر قبض میان دوره می گیرم که یهو بالا نزنه ! به همین مسخرگی ...

payampop
16-11-2016, 13:06
اینجوریش رو ندیده بودیم!

من الان این سرویس رو دارم : 3952-0100-0010-1113 (UP TO 16M) پس پرداخت که اینترنت رایگان شبانه هم داره و ماهی 8 هزار تومان
حالا اگر برم سرویس 3952-0100-0010-1015 (UP TO 16M) دوازده ماهه پیش پرداخت رو بگیرم که 95 هزار تومانه، باز هم اینترنت رایگان شبانه داره یا نه؟ توی جدولش گفته داره ولی به اینها اعتمادی نیست. شما می دونی؟

ممنون

rioman
16-11-2016, 20:12
من 100 گیگ حجم خریدم که بطور متوسط میشه ماهی 8 گیگ
4 گیگ هم ماهیانه سرویس هست که جمعا میشه 12 گیگ ماهیانه
تقزیبا روزی میشه 415 مگ
دانلودها رو هم شب انجام میدم.
تقریبا فکر نکنم کار به حجم اضافه و قبض نجومی برسه.
ولی خب اگه میشد حجم باقیمانده رو دید عالی بود.
تا همین چند وقت پیش گزارش مصرف رو هم نمیدیدم ولی خوشبختانه درست شده.
تو کامپیوتر حواسم هست که مصرف از حد نگذره فقط مشکل وای فای هست
که حجم مصرفی اش 24 ساعت بعد معلوم میشه.

payampop
16-11-2016, 20:32
من 100 گیگ حجم خریدم که بطور متوسط میشه ماهی 8 گیگ
4 گیگ هم ماهیانه سرویس هست که جمعا میشه 12 گیگ ماهیانه
تقزیبا روزی میشه 415 مگ
دانلودها رو هم شب انجام میدم.
تقریبا فکر نکنم کار به حجم اضافه و قبض نجومی برسه.
ولی خب اگه میشد حجم باقیمانده رو دید عالی بود.
تا همین چند وقت پیش گزارش مصرف رو هم نمیدیدم ولی خوشبختانه درست شده.
تو کامپیوتر حواسم هست که مصرف از حد نگذره فقط مشکل وای فای هست
که حجم مصرفی اش 24 ساعت بعد معلوم میشه.

برای شما بخش " گزارش مصرف " کار می کنه؟ برای من هیچی نیست. خالیه. شما پس پرداخت هستید؟

karbar200
16-11-2016, 23:39
سلام من می خواهم از 512 نامحدود به اینترنت خوب با طعم تابستانه 24GB -2M up to16M پیش پرداخت بروم
برای دانلود شبانه رایگان باید چکار کنم که مودم ساعت 2 و 6 صبخ به صورت خودکار restart بشه؟
نمی شه که هر روز 2 و 6 بیدار بشی مودم ریست کنی که
مودم Dlink 2750

rioman
17-11-2016, 02:09
برای شما بخش " گزارش مصرف " کار می کنه؟ برای من هیچی نیست. خالیه. شما پس پرداخت هستید؟

پس پرداخت - گزارش مصرف کار می کنه

dietman
17-11-2016, 07:36
سلام من می خواهم از 512 نامحدود به اینترنت خوب با طعم تابستانه 24GB -2M up to16M پیش پرداخت بروم
برای دانلود شبانه رایگان باید چکار کنم که مودم ساعت 2 و 6 صبخ به صورت خودکار restart بشه؟
نمی شه که هر روز 2 و 6 بیدار بشی مودم ریست کنی که
مودم Dlink 2750

من تایمر دیجیتال خریدم. تنظیم کردم 2 خاموش میشه و 2.10 روشن میشه. یه همین سادگی. نیاز به شب بیدار بودن هم نداره. ساعت 6 هم دوباره خاموش میشه و 6.10 روشن میشه.
تو پایتخت یا مغازه های الکتریکی پیدا میشه.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

karbar200
17-11-2016, 09:02
من تایمر دیجیتال خریدم. تنظیم کردم 2 خاموش میشه و 2.10 روشن میشه. یه همین سادگی. نیاز به شب بیدار بودن هم نداره. ساعت 6 هم دوباره خاموش میشه و 6.10 روشن میشه.
تو پایتخت یا مغازه های الکتریکی پیدا میشه.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

سلام مرسي از پاسخ
ميشه عكس از تايمر يا مارك و مدل دقيق تايمر به من بگيد خيلي ممنون

payampop
17-11-2016, 12:40
سلام
من از ساعت 2 تا 5/59 دقیقه دانلود داشتم حدود 9/81 گیگ ولی الان نگاه می کنم توی گزارش مصرف می بینم که این 9 گیگ توی "ترافیک شبانه رایگان" صفر خورده و حساب نشده و از حجمم کم کرده.
زنگ زدم پشتیبانی 2020 می گه مشکل از سیستم که یک ماهه مشکل داره و اینجوری نشون می ده ولی شما مطمئن باش که از حجمتون کم نکرده و شبانه حساب شده.
والا نمی شه رو حرف اینها حساب کرد. دوستان شما هم همین مشکل رو دارید؟

rioman
17-11-2016, 13:24
سلام
من از ساعت 2 تا 5/59 دقیقه دانلود داشتم حدود 9/81 گیگ ولی الان نگاه می کنم توی گزارش مصرف می بینم که این 9 گیگ توی "ترافیک شبانه رایگان" صفر خورده و حساب نشده و از حجمم کم کرده.
زنگ زدم پشتیبانی 2020 می گه مشکل از سیستم که یک ماهه مشکل داره و اینجوری نشون می ده ولی شما مطمئن باش که از حجمتون کم نکرده و شبانه حساب شده.
والا نمی شه رو حرف اینها حساب کرد. دوستان شما هم همین مشکل رو دارید؟

واسه همه همینطوریه.
چاره ای نیست باید بهشون اعتماد کنیم.
از حجمت کم نمیشه.

dietman
17-11-2016, 13:26
سلام مرسي از پاسخ
ميشه عكس از تايمر يا مارك و مدل دقيق تايمر به من بگيد خيلي ممنون

من از ایران نخریدم ولی عکسش رو میذارم. تو مجتمع پایتخت طبقه منفی یک زیاد مشابهش رو دیدم. مدل آنالوگ هم هست که ساده تر و ارزونتر هست.

Hamed-M1
17-11-2016, 17:57
دوستان من تا حالا از مخابرات تهران سرویس نخریدم . میخوام بدونم چطوریه .
مثلا 4 مگ زده 6 گیگ ماهیناه 20 تومن پس پرداخت .
اول اینکه شبانه داره ؟ چه ساعتایی .
دوم اینکه سرعت داون استریم رو روی چند میبندن ؟؟؟
سرعت شبانه سرعت اسمیه ؟؟

payampop
19-11-2016, 12:33
سلام
بالاخره بعد از کلی تحقیق و امتحان سرویس های مختلف و تجربه عملی مشکل اینترنت رایگان شبانه را حل کردم که بدین صورت است :

شما برای اینکه اینترنت کاملاً رایگان شبانه داشته باشید و از حجم تان یک مگ هم کم نشود باید موارد ذیل را رعایت کنید:

1- حتماً باید سرویس "پیش پرداخت" را انتخاب کنید (کلیه بسته های "پس پرداخت" مشکل دارند و از حجم تان کم می کند)

2- حتماً باید یکی از این 3 سرویس زیر را انتخاب کنید :
3952-0100-0010-1013 ( UP TO 4M ) PrePaid اینترنت ٢٠٤٨ 24GB 12 820,000 خیر بلی نا محدود خیر خیر
3952-0100-0010-1014 ( UP TO 8M ) PrePaid اینترنت ٢٠٤٨ 24GB 12 890,000 خیر بلی نا محدود خیر خیر
3952-0100-0010-1015 ( UP TO 16M ) PrePaid اینترنت ٢٠٤٨ 24GB 12 950,000 خیر بلی نا محدود خیر خیر

که اینترنت "شبانه رایگان نامحدود" دارند. قیمت "12 ماهه" آنها به ترتیب 82 هزار، 89 هزار و 95 هزار تومان است.

3- حتماً باید یکی از مودم هایی که خود مخابرات تایید کرده است را داشته باشید :

بدلیل اینکه در زمان رایگان (2 تا 6 صبح) که اینترنت از طرف مخابرات قطع و وصل می شود، اگر مودم شما مورد تایید نباشد، این قطع و وصلی بدرستی انجام نمی شود.

4- برای اطمینان بیشتر از ساعت 2:10 تا 5:50 دقیقه برای دانلود اقدام کنید و سعی کنید که در این محدوده دانلود صورت گیرد. (مخابرات مابین 1:58 تا 2:05 دقیقه و 5:55 تا 5:59 دقیقه اینترنت را قطع و وصل می کند و زمان دقیقی ندارد)

امیدوارم که این موارد بدرد دوستان بخورد.

karbar200
19-11-2016, 12:43
سلام

من اینترنت 24GB -2M up to16M پیش پرداخت گرفتم و 100 گیگ هم 12 ماه حجم خریدم
سوال من این است که از کجا بفهمم که این 100 گیگ کجای پنل می زند و خرید موفق آمیز بوده؟

karbar200
19-11-2016, 12:45
سلام
بالاخره بعد از کلی تحقیق و امتحان سرویس های مختلف و تجربه عملی مشکل اینترنت رایگان شبانه را حل کردم که بدین صورت است :

شما برای اینکه اینترنت کاملاً رایگان شبانه داشته باشید و از حجم تان یک مگ هم کم نشود باید موارد ذیل را رعایت کنید:

1- حتماً باید سرویس "پیش پرداخت" را انتخاب کنید (کلیه بسته های "پس پرداخت" مشکل دارند و از حجم تان کم می کند)

2- حتماً باید یکی از این 3 سرویس زیر را انتخاب کنید :
3952-0100-0010-1013 ( UP TO 4M ) PrePaid اینترنت ٢٠٤٨ 24GB 12 820,000 خیر بلی نا محدود خیر خیر
3952-0100-0010-1014 ( UP TO 8M ) PrePaid اینترنت ٢٠٤٨ 24GB 12 890,000 خیر بلی نا محدود خیر خیر
3952-0100-0010-1015 ( UP TO 16M ) PrePaid اینترنت ٢٠٤٨ 24GB 12 950,000 خیر بلی نا محدود خیر خیر

که اینترنت "شبانه رایگان نامحدود" دارند. قیمت "12 ماهه" آنها به ترتیب 82 هزار، 89 هزار و 95 هزار تومان است.

3- حتماً باید یکی از مودم هایی که خود مخابرات تایید کرده است را داشته باشید :

بدلیل اینکه در زمان رایگان (2 تا 6 صبح) که اینترنت از طرف مخابرات قطع و وصل می شود، اگر مودم شما مورد تایید نباشد، این قطع و وصلی بدرستی انجام نمی شود.

4- برای اطمینان بیشتر از ساعت 2:10 تا 5:50 دقیقه برای دانلود اقدام کنید و سعی کنید که در این محدوده دانلود صورت گیرد. (مخابرات مابین 1:58 تا 2:05 دقیقه و 5:55 تا 5:59 دقیقه اینترنت را قطع و وصل می کند و زمان دقیقی ندارد)

امیدوارم که این موارد بدرد دوستان بخورد.

مودم من Dlink 2750U هست که مورد تایید مخابرات هست یعنی خود به خود مودم ریست میشه یا باید کانفیگ خاصی روش انجام داد؟