PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ADSL / مخابرات استان تهران

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105

Koosha_Raisi
10-06-2013, 21:12
انقدر اینا آشغالن زدن Expressleech رو هم مشمول افاضات عصلامی کردن !
آپلودباز خیلی خوبه خودم زیاد دان می کنم خواستی بگو برات بفرستم !

من 2 ساله با filegir دانلود می کنم.

akharwarbaz
10-06-2013, 21:49
همش قطعی همش قطعی..چطوری بفهمم نویز خطم چقده ؟مودمم تی پی لینک

m64m64
10-06-2013, 21:55
عزیز ار نویز نیست این قطعیا ، اپراتورها اینو میگن که دیگه بهشون زنگ نزینیم ، یعنی دروغ توی روز روشن به همین راحتی، این وضعیت هم حالا حالا ها فکر کنم ادامه داشته باشه، نمیدون چه بلایی سر اینترنت آوردن تا امروز صبح میشد آنلاین بازی کرد ولی از ظهر دیگه اینترنتامون این قابلیت هم از دست داده :n19:

amin1374
10-06-2013, 22:45
انقدر اینا آشغالن زدن Expressleech رو هم مشمول افاضات عصلامی کردن !
آپلودباز خیلی خوبه خودم زیاد دان می کنم خواستی بگو برات بفرستم !

آپلود باز خوب بود ی زمانی....الان افتضاح تر از خودش ندیدم با اکانت پریمیوم سرعت بزور به 30 تا میرسه!
خاتس بگو ادرس بدم بری هرچی اکانت پریموم هست از آپلود باز آپلود بوی و... بدم بهت

Armin.Computer
10-06-2013, 23:34
باید ببینی قطعی چیه؟
لینک میره؟

واسه نویز وارد مودم می شید 192.168.1.1
بعضی از تی پی لینک ها با وارد شدن به قسمت statistics می تونید موارد مربوط رو ببینید

jack82
11-06-2013, 00:04
سلام.چطوری میشه سرعت از طریق سایت مخابرات کم و ریاد کرد.؟من وارد قسمت مربوطه میشم ولی همش ارور میده که شناسه کاربری درست نیست

ezio7
11-06-2013, 09:16
مخابرات :n28: چه روز هایی رو با هم داشتیم یادش بخیر :n11:
چقدر خوب بودی پینگ 100 داشتی یادش بخیر :n28:
مرا ببخش که در گذشته مثل خر از تو کار کشیده ام :n16:
حتی در مدرسه و دانشگاه و حتی شب ها که ما میخوابیم هم در حال دانلود بودی و آخ نگفتی
بسیار دوستت داشتم :n12:
ولی چند وقتیست تو از من فاصله گرفتی
پینگ های نا مانوس می دهی
تایم اوت فراوان داری
ولی باز تو را با همه اینها دوست داشتم
اما دیگر با گوگل و یاهو چه کار داری
مگر یادت نیست شبهایی که در 360 به چت و عشق و حال مشغول بودیم :n28:

میدانم تقصیر خودت نیست دست های سیاهی در پشت تو قرار دارد
دیگر میخواهم از تو جدا شوم
دیگر دانلود بینهایتت را نمیخواهم
این آخرین پستی است که در کنار تو میدهم
و در این لحظات آخر از آن آنسان هایی که تو را به این روز درآوردند تقاضا دارم که این دوست و همدم ما را به حالت اول خود بازگردانند
خداحافظت مخابرات :n28::n28::n28:

ما رفتیم پارس آنلاین

akharwarbaz
11-06-2013, 10:19
باید ببینی قطعی چیه؟
لینک میره؟

واسه نویز وارد مودم می شید 192.168.1.1
بعضی از تی پی لینک ها با وارد شدن به قسمت statistics می تونید موارد مربوط رو ببینید
ممنون
الان اوضاع خط من چطوره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Armin.Computer
11-06-2013, 11:29
ممنون
الان اوضاع خط من چطوره

خط مشکل خاصی نداره
رو 576 بسته شده

Kianoosh
11-06-2013, 18:04
uptobox هم فیلـتر شد!!مرگ بر امریکا :n08:

hosein_artist
11-06-2013, 19:47
دوستان کسی با تورنت مشکل ندارد؟حتی تورنتهایی که سیدر بالا هم دارد دانلود با سرعت بالا شروع می شود ولی بعد از 2 دقیقه نوسان سرعت شدید پیدا می کند.

Pessimist
11-06-2013, 19:52
دوستان کسی با تورنت مشکل ندارد؟حتی تورنتهایی که سیدر بالا هم دارد دانلود با سرعت بالا شروع می شود ولی بعد از 2 دقیقه نوسان سرعت شدید پیدا می کند.

منم مشکل دارم الان یه فیلم رو میخواستم دانلود کنم از 18 کیلوبایت بالاتر نرفت در حالیکه سید بالا داشت مجبور شدم لیچ کنم روی اکسپرس لیچ!

Persian-swag
11-06-2013, 20:20
واسه من دوباره کند شده دیگه م درست نمیشه !
اصلا کم مونده دیگه هنودل بزنم تا صفحه باز شه !
DNS هم دیگه ج نمیده !

majifff
11-06-2013, 22:27
باز خوبه برا شما وصله برا من 2 هفتس بخاطره کابل برگردون قطعه :n21:
برا کسی تا حالا اینجوری شده ؟به 2828 هم که میگم میگه مودم رو ریست کن :n21:

bankggs
11-06-2013, 23:20
واسه من دوباره کند شده دیگه م درست نمیشه !
اصلا کم مونده دیگه هنودل بزنم تا صفحه باز شه !
DNS هم دیگه ج نمیده !

هم دردیم داداش. من ‍‍ داییم از مرکز شهید توکلی اینترنت میگیره عالیه واسش 512 گرفته هیچ مشکلی با داخل و خارج نداره صفحه ها رو بدون مشکل باز میکنه

m64m64
11-06-2013, 23:22
بچه ها بازی آنلاین برای شما هم داستان دار شده این 2 روزه؟

Persian-swag
11-06-2013, 23:25
بچه ها بازی آنلاین برای شما هم داستان دار شده این 2 روزه؟

2 روز!!!!!! تعارف می کنی ؟ اصلا نمیشه درست بازی کرد انقدر Lag و Delay داره !

m64m64
11-06-2013, 23:32
2 روز!!!!!! تعارف می کنی ؟ اصلا نمیشه درست بازی کرد انقدر Lag و Delay داره !
کلا برای من به اونجا نمیرسه که بخواد lag و delay داشته باشه همین که میام توی وارد بازی بشم ارتباطم با طرف مقابل قطع میشه! دو روزه اینجوری شده

Persian-swag
11-06-2013, 23:44
کلا برای من به اونجا نمیرسه که بخواد lag و delay داشته باشه همین که میام توی وارد بازی بشم ارتباطم با طرف مقابل قطع میشه! دو روزه اینجوری شده

مدونم Fifa 13 رو میگی !
مال من که بیشتر از یه بازیکنم آنلاین باشه لگ شروع میشه !
یعنی همه پستارو خودم باید بگیرم نمیشه دفاع خودم حمله یا هافبک دست بچه ها باشه !

m64m64
11-06-2013, 23:51
مدونم Fifa 13 رو میگی !
مال من که بیشتر از یه بازیکنم آنلاین باشه لگ شروع میشه !
یعنی همه پستارو خودم باید بگیرم نمیشه دفاع خودم حمله یا هافبک دست بچه ها باشه !
آره دیگه ، الان بدن درد فیفا 13 گرفتم!

KING_DESIGNER2
12-06-2013, 03:40
رفقا یک اشتباه بزرگ ما این بود که فکر میکردیم کلیه مسائل قیلترینگ در ایران اتفاق میفته.....

اولا که تمام سرورهای(زیرساخت ) توی کشور چک هستش و در واقع اینجا فقط کنترل چی هستند .
دوم اینکه تمامی خطوط طبق همون صحبت قبلی با همون فایروال جدیده !! به کا رفته.
پریروز با یکی از بچه هایی که اشنایی در زیرساخت داشت هم رکاب شدیم و در طول مسیر کلی چیز میز از زیر زبونش بیرون کشیدم .
فقط باید بگم خدا به دادمون برسه.
همون قضیه اینترنت ملی صد در صد و بی برو برگرد انجام میشه ولی راهی رو به من پیشنهاد کرد که فعلا هم انجام میشه . مثل تانل زدن و استفاده از برنامه های این چنین که البته مستلزم به طی کردن یک سری مراحل تقریبا قانونی هستش . شما همچنان میتونید تا روز موعود از کا بروکسی استفاده کنید ولی بعد از بالا اومدن نور دیده (همون نامزد کاترین اشمون :n02: ) نمیتونیداز این نرم افزار استفاده کنید.

یک نمونه اش دریافت یک وی پی اس از داخل هست که خودش داستان داره و از این به بعد به هرکسی نمیدهند( سر قضیه همین اینترنت داخلی ) و مرحله دوم هم کرایه سرور در هرجا به غیر از این خراب شده اشغال دونیه. و لینک این دوتا به هم هستش.
بعدا راجبش مفصلتر صحبت میکنم.....
:n15:

italodance
12-06-2013, 07:46
این خبر دقیقا مشکل اینترنت ایران هست و این شخص از سواد بالایی برخوردار هست که چنین حرف زده هست , خوشحالم تو میون این همه خبر مشابه که اکثرا از منابعی هستند که طرف اصلا نمیدونه اینترنت چیه یا تو ذهنش فیس بوک یاهو مسنجر صفحه گوگل و دانلود منیجر شکل میگیره (حتی خود وزیر محترم) ولی این خبر امیدوار کننده هست:

مدیر یک شرکت اینترنتی گفت: اختلالات اینترنت موضوعی تکراری است و به زودی برطرف خواهد شد.

امیرحسین رجبی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: اطلاعاتی که در فضای اینترنت جابه‌جا می‌شود در صورتی که رمزنگاری نشده باشند، به راحتی قابل کنترل است اما اگر این اطلاعات رمزنگاری شده باشد، برای کنترل آن لازم است سرعت پهنای باند کند شود.

وی ادامه داد: مخابرات به دلیل این‌که جنبه محلی دارد، نمی‌تواند نقش اصلی را داشته باشد و به نظر من و دست‌اندرکاران حوزه فن‌آوری اطلاعات، شرکت ارتباطات زیرساخت مسوول نقل و انتقال داده‌ها است.

او در رابطه با افزایش اختلالات اینترنت با نزدیک شدن برگزاری انتخابات گفت: مسوولان امر ارتباط این این دو را رد می‌کنند اما به دلیل تکرار این موضوع در روزهایی از سال و توجیه منطقی آن بی‌ربط به نظر می‌آید.

رجبی افزایش حجم دانلود کاربران را در کاهش بیش از حد سرعت اینترنت غیر فنی دانست و افزود: هر کاربر پهنای باند ثابتی را خریداری کرده است و در صورت اشتراک پهنای باند از حد مشخصی نباید کمتر باشد. وقتی کاربر پهنای باند 1MG با ضریب اشتراک 4 خریداری می‌کند، نباید اینترنت قابل مصرف او از 256MG کمتر باشد.

این کارشناس حوزه فن‌آوری اطلاعات در رابطه با وضعیت اینترنت در این روزها اظهار کرد: علاوه بر کندی بیش از حد سرویس‌های VPN،‌ استفاده از پروتکل‌های SSL هم تا حدودی کند شده و امکان تبادل داده‌های رمزنگاری شده به شدت کاهش پیدا کرده است.

رجبی وضعیت اینترنت را پس از انتخابات راضی‌کننده پیش‌بینی کرد و گفت: براساس براساس تکرار این پدیده بعد از انتخابات وضعیت اینترنت بهتر می‌شود؛ هر چند که در این هشت سال وضعیت اینترنت به دلیل طرح شبکه ملی اطلاعات دچار سیر نزولی شده است که امیدواریم با توجه به وعده‌های کاندیداهای ریاست جمهوری، وضعیت اینترنت بهبود یابد.

وی در رابطه با انتظارات خود به عنوان فعال حوزه فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات عنوان کرد: کاهش قیمت پهنای باند و افزایش کیفیت آن در کنار گردش آزاد اطلاعات و استفاده راحت از VPNهایی که جنبه غیر قانونی ندارند از ضروری‌ترین نیازهای این حوزه است.

تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۸:۲۸

منبع: khabarfarsi

old_snake1370
12-06-2013, 08:20
این خبر دقیقا مشکل اینترنت ایران هست و این شخص از سواد بالایی برخوردار هست که چنین حرف زده هست , خوشحالم تو میون این همه خبر مشابه که اکثرا از منابعی هستند که طرف اصلا نمیدونه اینترنت چیه یا تو ذهنش فیس بوک یاهو مسنجر صفحه گوگل و دانلود منیجر شکل میگیره (حتی خود وزیر محترم) ولی این خبر امیدوار کننده هست:

مدیر یک شرکت اینترنتی گفت: اختلالات اینترنت موضوعی تکراری است و به زودی برطرف خواهد شد.

امیرحسین رجبی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: اطلاعاتی که در فضای اینترنت جابه‌جا می‌شود در صورتی که رمزنگاری نشده باشند، به راحتی قابل کنترل است اما اگر این اطلاعات رمزنگاری شده باشد، برای کنترل آن لازم است سرعت پهنای باند کند شود.

وی ادامه داد: مخابرات به دلیل این‌که جنبه محلی دارد، نمی‌تواند نقش اصلی را داشته باشد و به نظر من و دست‌اندرکاران حوزه فن‌آوری اطلاعات، شرکت ارتباطات زیرساخت مسوول نقل و انتقال داده‌ها است.

او در رابطه با افزایش اختلالات اینترنت با نزدیک شدن برگزاری انتخابات گفت: مسوولان امر ارتباط این این دو را رد می‌کنند اما به دلیل تکرار این موضوع در روزهایی از سال و توجیه منطقی آن بی‌ربط به نظر می‌آید.

رجبی افزایش حجم دانلود کاربران را در کاهش بیش از حد سرعت اینترنت غیر فنی دانست و افزود: هر کاربر پهنای باند ثابتی را خریداری کرده است و در صورت اشتراک پهنای باند از حد مشخصی نباید کمتر باشد. وقتی کاربر پهنای باند 1MG با ضریب اشتراک 4 خریداری می‌کند، نباید اینترنت قابل مصرف او از 256MG کمتر باشد.

این کارشناس حوزه فن‌آوری اطلاعات در رابطه با وضعیت اینترنت در این روزها اظهار کرد: علاوه بر کندی بیش از حد سرویس‌های VPN،‌ استفاده از پروتکل‌های SSL هم تا حدودی کند شده و امکان تبادل داده‌های رمزنگاری شده به شدت کاهش پیدا کرده است.

رجبی وضعیت اینترنت را پس از انتخابات راضی‌کننده پیش‌بینی کرد و گفت: براساس براساس تکرار این پدیده بعد از انتخابات وضعیت اینترنت بهتر می‌شود؛ هر چند که در این هشت سال وضعیت اینترنت به دلیل طرح شبکه ملی اطلاعات دچار سیر نزولی شده است که امیدواریم با توجه به وعده‌های کاندیداهای ریاست جمهوری، وضعیت اینترنت بهبود یابد.

وی در رابطه با انتظارات خود به عنوان فعال حوزه فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات عنوان کرد: کاهش قیمت پهنای باند و افزایش کیفیت آن در کنار گردش آزاد اطلاعات و استفاده راحت از VPNهایی که جنبه غیر قانونی ندارند از ضروری‌ترین نیازهای این حوزه است.

تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۸:۲۸

منبع: khabarfarsi

MG واحد جدیده؟! مخفف چیه اونوقت؟
البته من تا بحال ندیدم هیچ کدوم از این خبر گذاری ها فرق بیت با بایت و کیلو با مگا را تشخیص بدند!:n08:

italodance
12-06-2013, 08:35
البته من تا بحال ندیدم هیچ کدوم از این خبر گذاری ها فرق بیت با بایت و کیلو با مگا را تشخیص بدند!:n08:

اره فکر کنم غلط املایی از صحافی سایت خبر فارسی باشه

:n24:

Persian-swag
12-06-2013, 09:27
اوضاع من دوروز خیلی داغونه !
همیشه صبح تا شب پینگم 100 بود اما ا 10 صبح به بعد میره روی 240-230 بدتر اینکه سرعت صفحات 5 برابر بدتر میشه !
با پینگ 100 موقع باز کردن صفحه حداقل 90-80 kb/s از پهنای باند استفاده می کنه اما با پینگ 230 حدودا با 15 k/s از پهنای باند استفاده می کنه !

KING_DESIGNER2
12-06-2013, 10:14

تمام مطالبی که این شخص با سواد گفتند رو یک نفر که دوره ICDL زپرتی 2 ماهه رو هم ببینه میتونه درک کنه چیز خیلی خاصی نگفتند. من نکته ی مهم یا ایتمی که بتونه وضعیت فعلی رو دگرگون کنه ندیدم.

یک جوری نوشتید با سواد که فکر کردم چهارتا از اگزم های مایکروسافت رو قورت داده..
اون شخصی که من باهاش صحبت کرده بودم کانفیگ کار رورترهای سیسکو بود که بصورت مستقیم با زیرساخت در ارتباط هستش.

و در نهایت خود این جناب مسئول جواب خودشون رو دادند.
دوستان لطفا به این قسمت دقت بفرمایید

اطلاعاتی که در فضای اینترنت جابه‌جا می‌شود در صورتی که رمزنگاری نشده باشند، به راحتی قابل کنترل است اما اگر این اطلاعات رمزنگاری شده باشد، برای کنترل آن لازم است سرعت پهنای باند کند شود.
و حالا به اینجا به دقت کنید. مسلمه که وقتی رمزگزاری انجام بشه پکتها رو نمیتونند باز کنند. وقتی هم پکتها رمزگشایی نشوند دیگه مشاهده اطلاعات هم مسیر نیست . ایشون زر فرمودند

علاوه بر کندی بیش از حد سرویس‌های VPN،‌ استفاده از پروتکل‌های SSL هم تا حدودی کند شده و امکان تبادل داده‌های رمزنگاری شده به شدت کاهش پیدا کرده است.

ملت بدبختن به خدا گیر یک عده نفهم افتادن هرکسیی هم هرچیزی میگه فکر میکنند طرف شاخ غول شکسته ..دقت کنید به اون ولیو MG که واحد شارش میزان مصرف مگابایت در گا ! هستش megabyte / per GA خودش جوک ساله !

Koosha_Raisi
12-06-2013, 10:16
اوضاع من دوروز خیلی داغونه !
همیشه صبح تا شب پینگم 100 بود اما ا 10 صبح به بعد میره روی 240-230 بدتر اینکه سرعت صفحات 5 برابر بدتر میشه !
با پینگ 100 موقع باز کردن صفحه حداقل 90-80 kb/s از پهنای باند استفاده می کنه اما با پینگ 230 حدودا با 15 k/s از پهنای باند استفاده می کنه !

دقیقا مشکل من !
صبح پینگ 80-90 ظهر به بعد 200 تا 300

Persian-swag
12-06-2013, 10:24
من همیشه صبح تا شب پینگ 100 بود بعضی اوقات هم که مثلا پینک میرفت روی 200 مشکلی تو Page نداشتم !
الان یه جوری شده با پینگ 200 از 15 درصد پهنای باندم استفاده می کنه !! یعنی نمی تونه بکشه واسه باز کردن Page !
اما با 100 موقع باز کزدن تا 80 هم پر می کنه !
نمی دونم دیگه هم زنگ نمی زنم چون دست اونا نیست به هر حال پس فردا نمایش نکبته باید تحمل کرد !
من سرتک فرزند بودن معافی دارم اگر این یارو حیوون چلاغ لق لقی شل پا بشه رییس ج.اسهالی من قطعا از ایران میرم قطعا میرم !

KING_DESIGNER2
12-06-2013, 11:31
من همیشه صبح تا شب پینگ 100 بود بعضی اوقات هم که مثلا پینک میرفت روی 200 مشکلی تو Page نداشتم !
الان یه جوری شده با پینگ 200 از 15 درصد پهنای باندم استفاده می کنه !! یعنی نمی تونه بکشه واسه باز کردن Page !
اما با 100 موقع باز کزدن تا 80 هم پر می کنه !
نمی دونم دیگه هم زنگ نمی زنم چون دست اونا نیست به هر حال پس فردا نمایش نکبته باید تحمل کرد !
من سرتک فرزند بودن معافی دارم اگر این یارو حیوون چلاغ لق لقی شل پا بشه رییس ج.اسهالی من قطعا از ایران میرم قطعا میرم !

میگن اشتون شب موعود تا صبح پای تلوزیون جام جم نشسته بالششو بغل کرده ببینه گل پسر چیکار میکنه یعنی خون و دل میخوره این روزا !! :n02:

majifff
12-06-2013, 11:52
برا من بعد از دو هفته قطعی بخاطر کابل برگردون امروز وصل شد دانلود و اپلود جفتشو رو 256 بستن:n04:مشکل پینگ هم دیگه ندارم.

KING_DESIGNER2
12-06-2013, 12:05
برا من بعد از دو هفته قطعی بخاطر کابل برگردون امروز وصل شد دانلود و اپلود جفتشو رو 256 بستن:n04:مشکل پینگ هم دیگه ندارم.
ولی بنده این چند وقت مصیبت عجیبی با جیمیل و گوگل سرچ دارم . اگر سرچ کنم باید از اکانت جیمیل خارج بشوم . اگر سرچ کنم دیگه به جیمیل دسترسی ندارم...... گیر مصیبتی افتادیم که تمومی هم نداره ... میتونم به راحتی هم سرچ کنمو هم جیمیل رو باز نگه دارم ولس دردسرش خیلی زیاده . برای همین از روشخای دیگری جایگزین کردم و استفاده میکنم .

Persian-swag
12-06-2013, 12:09
ولی بنده این چند وقت مصیبت عجیبی با جیمیل و گوگل سرچ دارم . اگر سرچ کنم باید از اکانت جیمیل خارج بشوم . اگر سرچ کنم دیگه به جیمیل دسترسی ندارم...... گیر مصیبتی افتادیم که تمومی هم نداره ... میتونم به راحتی هم سرچ کنمو هم جیمیل رو باز نگه دارم ولس دردسرش خیلی زیاده . برای همین از روشخای دیگری جایگزین کردم و استفاده میکنم .

برو تو یاهو مسنجر سرچ خودتو راحت کن از دست اینا !
یه فازی هم میده بهت ! :n08:

mohammad.2mt
12-06-2013, 12:17
دوستان خط من نویز داره؟
اگه آره چی کارش کنم؟
SNR Margin (dB) 29.9 28.3
Attenuation (dB) 37.5 23.7

DaRiOuShJh
12-06-2013, 13:24
با thunderbird و برنامه های 3rd party ایمیل رو چک کنید به مراتب راحت ترید

KING_DESIGNER2
12-06-2013, 13:27
برو تو یاهو مسنجر سرچ خودتو راحت کن از دست اینا !
یه فازی هم میده بهت ! :n08:

والا در این زمینه موتورهای قویتری هم هستند من فعلا از بینگ استفاده میکنم ... تا دلت بخواد موتور سرچ هست ولی گوگل بهتر بود و ایندکسر قویتری داشت که متاسفانه توسط این برادران لرزشی چند وقتیه به کاه رفته . خدا یی موندم چقدر دیگه باید زجر بکشیم ..ناموسا یک نگاه کن ببین همشون بالای صد سال عمر کردن یعنی تو یکیشونو نمیبینی اندازه سر سوزنی ناراحتی و یا غم و فصه ای داشته باشن اونوقت ملت باید واسه یک سرچ ساده دو ساعت علاف و اویزون ساتیهای ریز و درشت بشوند که چی میخواهند کارشون رو انجام بدهند.....میگیری که چی میگم :n15:

KING_DESIGNER2
12-06-2013, 13:28
با thunderbird و برنامه های 3rd party ایمیل رو چک کنید به مراتب راحت ترید
ایجکس جیمیل رو استفاده نکنن هم میشه با قالب HTML به راحتی کار کنند . همین الان دارم با وب میل نگاه میکنم و مشکلی ندارم ولی نرم افزارها مصیبت های خاص ستاپ و تغییر رمز و این مشکلات این چنینی رو دارند.

Persian-swag
12-06-2013, 13:36
با این پینگ نسبتا خوب Page بازکردنم وحشتناک کنده !

ببین بدبختی مایکی دوتا نیست یا باید یسوزیم و بسازیم یا باید بکنیم از این جا !
ببین دوباره چجوری مردم دارن گول میخورن زود جو شروع شد برید به فلانی ر.ا.ی بدید غافل از اینکه اینا همشون نوکرای یه نفرن !
عراق الان نسل 4 آورده نت چند ده مگابیتی دارن اونوقت ما گیر اینیم چه خری می خواد بیاد با توهم اینکه اوضاع بهتر میشه !
الحق که لیاقت یه سری ازمردم همین ج.اسهالیه !

old_snake1370
12-06-2013, 14:42

ببین بدبختی مایکی دوتا نیست یا باید یسوزیم و بسازیم یا باید بکنیم از این جا !
ببین دوباره چجوری مردم دارن گول میخورن زود جو شروع شد برید به فلانی ر.ا.ی بدید غافل از اینکه اینا همشون نوکرای یه نفرن !
عراق الان نسل 4 آورده نت چند ده مگابیتی دارن اونوقت ما گیر اینیم چه خری می خواد بیاد با توهم اینکه اوضاع بهتر میشه !
الحق که لیاقت یه سری ازمردم همین ج.اسهالیه !

دلیلش اینه که سرعت تک کانکشن پایینه.
چه قدر بهت گفتم با 16 کانکشن کل پهنای باند رو کشیدن هنر نیست!مهم سرعت یدونه کانکشنه.

lexuus
12-06-2013, 14:45
امکان داره آی پی دو نفر عینا مثل هم باشه ؟ از رقم اول تا آخر ؟
یا مثلا یه ایپی یه مدت مال یه نفر باشه بعد تخصیص بدن به یه نفر دیگه؟

Persian-swag
12-06-2013, 14:45
خداروشکر شما گفتی وگرنه من اصلا نمی دونستم !
پینگ 100 به بالا اینطوری میشه رو 100 باشه عالیه !
با پینگ 100 هم تک کانکشن تست زدم باز پایینه ولی صفحه خوبه !
کلا کاری کردن که همه موندن توش !

GHAGHALEELEE
12-06-2013, 14:52
بچه ها من این سوال رو توی تاپیک مرورگرها پرسیدم ولی کسی اونجا مثل این که زیاد حال نمی کرد !!
من وقتی میخوام به گوگل ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) کانکت بشم اتومات بصورت رمزنگاری میشه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).من با فایرفاکس کار میکنم ولی اگه برای هر مرورگر دیگری هم بلدید بفرمایید ممنون میشم.
در ضمن با ip هم بنا به دلایلی نمیخوام کانکت بشم.

smohsen
12-06-2013, 14:57

آی پی ولید نیست و هربار کانکت بشی یه آی پی میگیری
آی پی هیچ دو نفری همزمان مثل هم نمی تونه باشه

smohsen
12-06-2013, 14:58
بچه ها من این سوال رو توی تاپیک مرورگرها پرسیدم ولی کسی اونجا مثل این که زیاد حال نمی کرد !!
من وقتی میخوام به گوگل ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) کانکت بشم اتومات بصورت رمزنگاری میشه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).من با فایرفاکس کار میکنم ولی اگه برای هر مرورگر دیگری هم بلدید بفرمایید ممنون میشم.
مطمعنی اکانت جیملیت تو فایرفاکس ذخیره نیست؟

Kianoosh
12-06-2013, 15:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Everywhere ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

البته تو chrome web store و ... هم قابل دریافته!
با این هر سایتی که قابلیت ارتباط امن داشته باشه استفاده میشه به صورت اجباری!:n05:اگه هم سایت(ها) رو نخواستید میشه تو لیست غیر فعالش کرد!مشابه هم زیاد داره! برای جیمیل و فیسبوک و ... هم باید تنظیم کنی که از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده بشه (در این ایام حماسی هر سرویسی که امکانش رو داره رمز دو مرحله ای و ارتباط امن رو حتما فعال کنید!)+ منم سرچ و جیمیلم تداخل پیدا کرده که واقعا حرکت خیلی خفنی بود!!:n09:

پ.ن: شما تو فایرفاکست این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ببین میتونی بی مشکل باز کنی؟سرعت خوبه؟!

old_snake1370
12-06-2013, 15:55

هم آره ، هم نه!
در یک شبکه همزمان نمیتونند دو تا دستگاه یک ip داشته باشند. ولی کار NAT و broxy server همینه که چند نفر از یک ip استفاده کنند.
فرض کن الآن من و شما داریم در یک شرکت کار میکنیم. هر دو کامپیوترمون یک ip در رنج ip های private داریم ولی این ip قابل استفاده در اینترنت نیست. به خاطر همین وصل میشیم به NAT و هر دو از یک ip ی public که قابل استفاده در اینترنت هست استفاده میکنیم.
خب حالا مثلا من یک سایت زدم که بیاد بالا. اون سایت از کجا باید بفهمه من اون سایت رو زدم یا شما؟ اون سایت نمیفهمه! اطلاعات رو به NAT میفرسته و اون خودش اطلاعات رو مسرسونه به دست من.
در آخر اینو میخواستم بگم که من و شما وقتی به یک سایت کانکت شیم. اون سایت ip هر دوی ما رو یکی میبینه که همون ip ی NAT هست.ولی در عمل کارت شبکه من و تو هر کدوم ipی جدا داره.

خوبه که باز اینو میفهمی!، ولی اشتبات اینجاست که پینگ و سرعت به هم ربط دارند ولی نه با اون غلظت که گفتی!
اینطوری هم نیست که پینگ 100 باشه صفحه در یک چشم بهم زدن باز شه ولی با پینگ 200 یک ربع طول بکشه! اطلاع داری که واحد ها میلی ثانیه است!!!
کلا کیفیت اینترنت به عوامل متعددی بستگی داره که دو تاش پینگ و سرعت تک کانکشنه.
مشکل این مخابرات هم همین سرعت تک کانکشنشه که 12 ظهر به بعد افتضاح میشه. مبین نت که پینگ زیر 300 اصلا نداره صفحات رو از مخابرات سریعتر باز میکنه!!!

GHAGHALEELEE
12-06-2013, 16:59
مطمعنی اکانت جیملیت تو فایرفاکس ذخیره نیست؟

چه جوری باید مطمئن بشم ؟ منظورت اینه کوکی جیمیل رو پاک کنم یا هنگام لاگین توی جیمیل تیک رو بردارم ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Everywhere ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

البته تو chrome web store و ... هم قابل دریافته!
با این هر سایتی که قابلیت ارتباط امن داشته باشه استفاده میشه به صورت اجباری!:n05:اگه هم سایت(ها) رو نخواستید میشه تو لیست غیر فعالش کرد!مشابه هم زیاد داره! برای جیمیل و فیسبوک و ... هم باید تنظیم کنی که از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده بشه (در این ایام حماسی هر سرویسی که امکانش رو داره رمز دو مرحله ای و ارتباط امن رو حتما فعال کنید!)+ منم سرچ و جیمیلم تداخل پیدا کرده که واقعا حرکت خیلی خفنی بود!!:n09:

پ.ن: شما تو فایرفاکست این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ببین میتونی بی مشکل باز کنی؟سرعت خوبه؟!

من نمیخوام از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده بشه چون این پروتکل سرعتش پایینه. گزینه دوم رو هم دیدم اون هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود.

Persian-swag
12-06-2013, 17:15
هم آره ، هم نه!
در یک شبکه همزمان نمیتونند دو تا دستگاه یک ip داشته باشند. ولی کار NAT و broxy server همینه که چند نفر از یک ip استفاده کنند.
فرض کن الآن من و شما داریم در یک شرکت کار میکنیم. هر دو کامپیوترمون یک ip در رنج ip های private داریم ولی این ip قابل استفاده در اینترنت نیست. به خاطر همین وصل میشیم به NAT و هر دو از یک ip ی public که قابل استفاده در اینترنت هست استفاده میکنیم.
خب حالا مثلا من یک سایت زدم که بیاد بالا. اون سایت از کجا باید بفهمه من اون سایت رو زدم یا شما؟ اون سایت نمیفهمه! اطلاعات رو به NAT میفرسته و اون خودش اطلاعات رو مسرسونه به دست من.
در آخر اینو میخواستم بگم که من و شما وقتی به یک سایت کانکت شیم. اون سایت ip هر دوی ما رو یکی میبینه که همون ip ی NAT هست.ولی در عمل کارت شبکه من و تو هر کدوم ipی جدا داره.

خوبه که باز اینو میفهمی!، ولی اشتبات اینجاست که پینگ و سرعت به هم ربط دارند ولی نه با اون غلظت که گفتی!
اینطوری هم نیست که پینگ 100 باشه صفحه در یک چشم بهم زدن باز شه ولی با پینگ 200 یک ربع طول بکشه! اطلاع داری که واحد ها میلی ثانیه است!!!
کلا کیفیت اینترنت به عوامل متعددی بستگی داره که دو تاش پینگ و سرعت تک کانکشنه.
مشکل این مخابرات هم همین سرعت تک کانکشنشه که 12 ظهر به بعد افتضاح میشه. مبین نت که پینگ زیر 300 اصلا نداره صفحات رو از مخابرات سریعتر باز میکنه!!!

خوبه بهت امیدوارم شدم فکر میکردم فقط بلدی از پستای اون دوستت تشکر کنی علیه دیگران !
ربطش خیلی بالاس نکنه فک کردی میلی ثانیه واسه Packet خیلی کمه و اصلا متوجه نمیشی ؟
اختلاف بین پینگ 100 و 200 خیلی زیاده تو Page باز کردن شما فقط یادگرفتی میگی تک کانکشن ...
12 ظهر به بعد خراب میشه ؟
شما که کویتی واسه ما همه 24 ساعت خرابه البته شاید شما 128 داری برات فرق نداشته باشه .

JIGSA
12-06-2013, 17:29
من هم تو خونه هم محل کار با نویز مواجه شدم
در صورتی که تا 1 ماه پیش اینهمه جنگولک بازی نبود
از شما کسی مشکل نویز داره ؟
نمیدونم چرا وقتی دانلود میکنم با نهایت سرعت دانلود میکنه و هیچ نویزی نیست
تا میرم تو بازی و یا به چیز پی ان وصل میشم نویز پیدا میشه

old_snake1370
12-06-2013, 17:43
خوبه بهت امیدوارم شدم فکر میکردم فقط بلدی از پستای اون دوستت تشکر کنی علیه دیگران !
ربطش خیلی بالاس نکنه فک کردی میلی ثانیه واسه Packet خیلی زیاده و اصلا متوجه نمیشی ؟
اختلاف بین پینگ 100 و 200 خیلی زیاده تو Page باز کردن شما فقط یادگرفتی میگی تک کانکشن ...
شما که کویتی واسه ما همه 24 ساعت خرابه البته شاید شما 128 داری برات فرق نداشته باشه .

از پست های کدوم دوستم استفاده میکنم؟ بر علیه کدوم دیگران؟:n04:
من هر کی نظرش شبییه نظر من باشه یا پست مفیدی باشه تشکر میکنم. از پست های خودت هم کم تشکر نکردم.
100 میلی ثانیه برای پکت زیاده ولی نه برای انسان!
برای اینکه تفاوت رو بفهمی:
بنر بالای همین صفحه، اینو میگم:
همین یه ذره عکس حجمش 18 کیلوبایته. شما هم اینترنت 1 مگابیت داری که باید سرعتت 128 کیلوبایت باشه
در حالت بد: با سرعت 16 کیلوبایت در ثانیه بالای 1 ثانیه طول میکشه تا لود شه. (البته در ساعات بد سرعتم از 10 KB هم کمتر میشه!)+( اطلاع داری که این با یک کانکشن دانلود میشه نه مثل IDM با 16 تا!)
در حالت خوب: با سرعت 128 کیلوبایت درثانیه 140 میلی ثانیه طول میکشه.
تفاوت: بالای 800 میلی ثانیه

حالا پینگ رو در نظر میگیریم:
در حالت خوب: 100 میلی ثانیه طول میکشه تا فراخوانی بشه.
در حالت بد: 250 میلی ثانیه طول میکشه تا فراخوانی بشه.
تفاوت: 150 میلی ثانیه.

حالا اینو تعمیم بده به کل این صفحه! میبینی که بیشترین تاثیر رو سرعت لود شدن داره نه پینگ

امیدوارم الآن فهمیده باشی چرا هی میگم تک کانکشن! این تک کانشن کلا چیز خیلی مهمیه!:n02: تازه خیلی هم کم میگم تک کانکشن! از این به بعد بیشتر میگم تک کانکشن تا قدرت این تک کانکشن پی ببری.:n02:

در ضمن 1مگابیت دارم. صبحا تو کویتم. ظهر به بعد جهنم!

Persian-swag
12-06-2013, 18:05
تو پست قبلی رو نقل قول کردی من ویرایش کردمش همون موقع منظورم این بود 100 میلی ثانیه واسه پکت خیلی زیاده و کم نیست ! واسه اینه پینگ 100 با 200 تفاوت جدی داره تو باز کردن !
به قدری تفاوت داره که من با پینگ 200 کلافه میشم و فقط با زیر 100 می تونم کار کنم !

Koosha_Raisi
12-06-2013, 18:18
از پست های کدوم دوستم استفاده میکنم؟ بر علیه کدوم دیگران؟:n04:
من هر کی نظرش شبییه نظر من باشه یا پست مفیدی باشه تشکر میکنم. از پست های خودت هم کم تشکر نکردم.
100 میلی ثانیه برای پکت زیاده ولی نه برای انسان!
برای اینکه تفاوت رو بفهمی:
بنر بالای همین صفحه، اینو میگم:
همین یه ذره عکس حجمش 18 کیلوبایته. شما هم اینترنت 1 مگابیت داری که باید سرعتت 128 کیلوبایت باشه
در حالت بد: با سرعت 16 کیلوبایت در ثانیه بالای 1 ثانیه طول میکشه تا لود شه. (البته در ساعات بد سرعتم از 10 KB هم کمتر میشه!)+( اطلاع داری که این با یک کانکشن دانلود میشه نه مثل IDM با 16 تا!)
در حالت خوب: با سرعت 128 کیلوبایت درثانیه 140 میلی ثانیه طول میکشه.
تفاوت: بالای 800 میلی ثانیه

حالا پینگ رو در نظر میگیریم:
در حالت خوب: 100 میلی ثانیه طول میکشه تا فراخوانی بشه.
در حالت بد: 250 میلی ثانیه طول میکشه تا فراخوانی بشه.
تفاوت: 150 میلی ثانیه.

حالا اینو تعمیم بده به کل این صفحه! میبینی که بیشترین تاثیر رو سرعت لود شدن داره نه پینگ

امیدوارم الآن فهمیده باشی چرا هی میگم تک کانکشن! این تک کانشن کلا چیز خیلی مهمیه!:n02: تازه خیلی هم کم میگم تک کانکشن! از این به بعد بیشتر میگم تک کانکشن تا قدرت این تک کانکشن پی ببری.:n02:

در ضمن 1مگابیت دارم. صبحا تو کویتم. ظهر به بعد جهنم!

آخه جالب اینه یه چیزی یاد گرفتی " تک کانکشن " هی راجع بش تز میدی.

ربطش خیلی بالاس نکنه فک کردی میلی ثانیه واسه Packet خیلی کمه و اصلا متوجه نمیشی ؟

قربون دهنت !:n12::n12:

Armin.Computer
12-06-2013, 18:22
دوستان خط من نویز داره؟
اگه آره چی کارش کنم؟
SNR Margin (dB) 29.9 28.3
Attenuation (dB) 37.5 23.7
خط نویز مشکل سازی نباید داشته باشه
مشکل نداری؟

من هم تو خونه هم محل کار با نویز مواجه شدم
در صورتی که تا 1 ماه پیش اینهمه جنگولک بازی نبود
از شما کسی مشکل نویز داره ؟
نمیدونم چرا وقتی دانلود میکنم با نهایت سرعت دانلود میکنه و هیچ نویزی نیست
تا میرم تو بازی و یا به چیز پی ان وصل میشم نویز پیدا میشه

اطلاعات مودم رو بزار ببینیم وضعیتت چه جوریه

Persian-swag
12-06-2013, 18:23
من مشکلی ندارم کی پست میده کی نمیده ولی این دوستمون Snake خیلی زشت حرف میزنه نمی دونم عمدی هست یا نه !
مثلا که چی که شما اون طوری توضیح میدی به من مثلا من نمی دونم یا با گفتن شما یاد می گیرم !
زشته اینجوری به همه برمیخوره نه تنها من !

JIGSA
12-06-2013, 18:50
خط نویز مشکل سازی نباید داشته باشه
مشکل نداری؟

اطلاعات مودم رو بزار ببینیم وضعیتت چه جوریه

این اطلاعات سیستم محل کارمه
رسیدم خونه برای خونه رو هم میزارم

SNR Margin (dB):
44.0
24.0

Attenuation (dB):
17.5
7.5

Output Power (dBm):
19.5
12.0

old_snake1370
12-06-2013, 18:54
من مشکلی ندارم کی پست میده کی نمیده ولی این دوستمون Snake خیلی زشت حرف میزنه نمی دونم عمدی هست یا نه !
مثلا که چی که شما اون طوری توضیح میدی به من مثلا من نمی دونم یا با گفتن شما یاد می گیرم !
زشته اینجوری به همه برمیخوره نه تنها من !
من بد حرف زدم یا شما
اول خودت شروع کردی.
اینم پستت مثل اینکه یادت رفته:

شما نوشتی:

منم گفتم چرا کنده. دیگه نمیدونم چرا بهت بر میخوره!

Persian-swag
12-06-2013, 19:11
من بد حرف زدم یا شما
اول خودت شروع کردی.
اینم پستت مثل اینکه یادت رفته:

شما نوشتی:

منم گفتم چرا کنده. دیگه نمیدونم چرا بهت بر میخوره!

خوشبختانه من آلزایمر ندارم یادم بره پست قبلی تو بخون که چقدر بد حرف زدی انگار ما نمی دونیم پینگ و پکت چیه !
باشه شما کلا منو فاکتور بگیر من که بحثی با شما ندارم که !

old_snake1370
12-06-2013, 19:22
خوشبختانه من آلزایمر ندارم یادم بره پست قبلی تو بخون که چقدر بد حرف زدی انگار ما نمی دونیم پینگ و پکت چیه !
باشه شما کلا منو فاکتور بگیر من که بحثی با شما ندارم که !

اگر منظورت این پسته:

دلیلش اینه که سرعت تک کانکشن پایینه.
چه قدر بهت گفتم با 16 کانکشن کل پهنای باند رو کشیدن هنر نیست!مهم سرعت یدونه کانکشنه.

من کلا دوستانه گفتم .ولی اگر فکر میکنی لحن این پست بده! من اینجا ازهمه معذرت میخوام.

Persian-swag
12-06-2013, 19:25
یعنی شما پست 7798 رو نزدی ؟
خیلی عجیبه که یادت نمیاد از عمد !

italodance
12-06-2013, 19:33
اگر منظورت این پسته:

من کلا دوستانه گفتم .ولی اگر فکر میکنی لحن این پست بده! من اینجا ازهمه معذرت میخوام.

دوست عزیز از بزرگواری شما قدردانی میکنیم

اما در ادمه خبرهای امروز که یکیش صبح بود خبر انتخاباتی دیگری از اینترنت ساعاتی پیش رسید که:

رضایی: 10 میلیون آمریکایی عاشق پرنده را می توان به ایران آورد/ماهواره و اینترنت چه مشکلی دارد؟

*ماهواره و اینترنت چه اشکالی دارد؟ چرا باید اینقدر محدودیت ایجاد کنیم؟ البته در بسیاری از کشورها این چیزها هست و نمی گذارند خیلی از فیلم ها را کودکان ببینند. اما چطور این کار را می کنند؟ به گونه ای که هم کنترل می کنند و هم برخورد آزادانه را لحاظ می کنند. من به مصونیت در این زمینه خیلی معتقدم. نباید سرعت اینترنت را کم کرد. باید به گونه دیگری کنترل کرد.

:42:

منبع: خبر انلاین

DaRiOuShJh
12-06-2013, 19:35
باز اینجا اوضاع ومپایری شد که
من که با پینگ 1500 اینا هم کار کردم گمونم
البته چون بیشتر دانلود هم میکنم اکثرا تو همین رنج هست پینگ صفحه باز کردنم ( اگه بیشتر نباشه)
حالا فعلا این دو روزم استفاده کنیم بعدش معلوم نیس چی بشه:n02:

smohsen
12-06-2013, 19:42
چه جوری باید مطمئن بشم ؟ منظورت اینه کوکی جیمیل رو پاک کنم یا هنگام لاگین توی جیمیل تیک رو بردارم ؟

من نمیخوام از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده بشه چون این پروتکل سرعتش پایینه. گزینه دوم رو هم دیدم اون هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود.
سادست یا کوکی رو پاک کن
یا برو تو جیمیل و ساین اوت کن
بعد تو یه تب دیگه رو این کلیک کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

old_snake1370
12-06-2013, 19:51
یعنی شما پست 7798 رو نزدی ؟
خیلی عجیبه که یادت نمیاد از عمد !

اینکه باعدد و رقم یک مسئله ای رو توضیح دادم توهینه؟
من دوباره به خاطر این توهین بزرگ از شما معذرت میخوام.

کلا اشتباه از منه، با اینکه دیده بودم بحث با شما نتیجه ی خوشی نداره این کار رو کردم.
از همه ی دوستان که این 2 صفحه خاطرشون مکدر شد معذرت میخوام.:n16:

Persian-swag
12-06-2013, 20:04
آقا شما چرا میپری به خودت انقدر مگه من از شما توضیح خواستم /
اومدی یه جور حرف زدی انگار بقیه نمی دونن پینگ چیه فقط منتظر شما هستن تا براشون توضیح بدی با عدد و رقم ! بگم بگم !
به بچه 2 ساله که توضیح نمیدی کسانی که میان اینجا خودشون به انداره کافی از این موارد آگاه هستن !
دیگه م بی خیال دست از سرمابردار !

GHAGHALEELEE
12-06-2013, 20:26
سادست یا کوکی رو پاک کن
یا برو تو جیمیل و ساین اوت کن
بعد تو یه تب دیگه رو این کلیک کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اره درست شد.دستت درد نکنه:n16:

راستی بچه ها چرا سر یک موضوع که حاصل سوء تفاهمه انقدر با هم بحث میکنید.وقت همتون خیلی بیشتر از بحث کردن سر این موضوع ارزش داره.مشتی گری کنید و بالاخره این بحث رو تموم کنید.
اینم قلب ما واسه همه بچه های گل این تاپیک:n12::n12::n12::n12::n12::n12:

Armin.Computer
12-06-2013, 21:06
این اطلاعات سیستم محل کارمه
رسیدم خونه برای خونه رو هم میزارم

SNR Margin (dB):
44.0
24.0

Attenuation (dB):
17.5
7.5

Output Power (dBm):
19.5
12.0

خط مشکل نداره
کیفیت خوبی هم داره ظاهرا

eblisandenzo
12-06-2013, 21:08
سلام دوستان ! وضعیت netـــتون چطوره ؟
من 512 نامحدود دارم . سایتهی داخلی رو خوب باز میکنه ! حتی دانلود از سایتهای داخلی با سرعت 70 تا داره . اما با تحریم شکن سایتهای که سرورشون ایران نیست وضعیت خیلی داغونه ! هیچی باز نمیکنه !

Persian-swag
12-06-2013, 21:15
سلام دوستان ! وضعیت netـــتون چطوره ؟
من 512 نامحدود دارم . سایتهی داخلی رو خوب باز میکنه ! حتی دانلود از سایتهای داخلی با سرعت 70 تا داره . اما با تحریم شکن سایتهای که سرورشون ایران نیست وضعیت خیلی داغونه ! هیچی باز نمیکنه !

همه جا خرابه !
من با 1 مگ Page با 15 kb/s باز می کنم !

ezio7
12-06-2013, 21:53
هیچ سایت خارجی باز نمیشه هیچ سرور خارجی وصل نمیشه هیچ هیتلر شکنی هم کار نمیکنه الان 15 دقیقس اینجوریه

GHAGHALEELEE
12-06-2013, 22:07
برای من فعلا خراب نشده.احتمالا اول صبح خراب شه

hosein_artist
12-06-2013, 23:37
ظاهرا خرابی ها شروع شده هیچ جا باز نمی شود.

amin1374
12-06-2013, 23:46
ظاهرا خرابی ها شروع شده هیچ جا باز نمی شود.
این نشان دهنده نزدیک شدن به......:n08::n09::n02:

Persian-swag
12-06-2013, 23:52
نمی دونم چرا هرجا خراب تر میشه واسه ما بهتر میشه ! :n25:
شرمنده دیگه سعی می کنم جا دوستان هم استفاده کنم ! :n20:

MR.CART
13-06-2013, 04:21
جدیدا پینگ گرفتم بالای 400 شده :n04:
سرعت دانلود هم که حدودا 10-15 کیلوبایته
اکثر مواقع بیخیال آپلود میشم.
128 دارم.

and-roid2
13-06-2013, 07:23
سلام
دوستان کسی بلده بهم ترفندی یاد بده که در ساعات شبانه میزان مصرف برق کامپیوتر رو کاهش بدم؟

smohsen
13-06-2013, 09:41
سلام
دوستان کسی بلده بهم ترفندی یاد بده که در ساعات شبانه میزان مصرف برق کامپیوتر رو کاهش بدم؟

مانیتور رو خاموش کن :n02:
ولی کامپیوتر خیلی مصرف نداره
کل پول برقش تو دوماه شاخ بشه کمتر از 5 تومنه (خیلی دیگه بیاد )

and-roid2
13-06-2013, 09:45
مانیتور رو خاموش کن :n02:
ولی کامپیوتر خیلی مصرف نداره
کل پول برقش تو دوماه شاخ بشه کمتر از 5 تومنه (خیلی دیگه بیاد )

خودم میدونم مانیتور رو خاموش کنم:n02:
منظورم این بود که برنامه هست که مقدار برق مصرفی قسمت های بیکار کامپیوتر رو کاهش داد یا نه؟
شما بر اساس تجربه میگید 5 تومن میاد یا رو حدس و گمان؟

smohsen
13-06-2013, 09:48
خودم میدونم مانیتور رو خاموش کنم:n02:
منظورم این بود که برنامه هست که مقدار برق مصرفی قسمت های بیکار کامپیوتر رو کاهش داد یا نه؟
شما بر اساس تجربه میگید 5 تومن میاد یا رو حدس و گمان؟

آخرین سری که برام:n02: قبض اومد 70 روز 7 تومن!
حالا خودت حساب کن یخچال لامپ تلویزیون! این وسط کامپیوتر هم کنارشون
کامپیوتر حداقل 12 ساعت روشن بوده :n19:
حالا شما 24 ساعت هم روشن باشه بیشتر از 5 تومن نمیاد :n26:

and-roid2
13-06-2013, 09:56
آخرین سری که برام:n02: قبض اومد 70 روز 7 تومن!
حالا خودت حساب کن یخچال لامپ تلویزیون! این وسط کامپیوتر هم کنارشون
کامپیوتر حداقل 12 ساعت روشن بوده :n19:
حالا شما 24 ساعت هم روشن باشه بیشتر از 5 تومن نمیاد :n26:

چقدر کم اومده:n09:
سیستم شما در حد حرفه ای هست؟ یا قدیمی هست؟ پاورتون چند واته؟

smohsen
13-06-2013, 10:03
چقدر کم اومده:n09:
سیستم شما در حد حرفه ای هست؟ یا قدیمی هست؟ پاورتون چند واته؟
خوبه یعنی متوسط جدید
ddr3
2 گیگ رم
یک گیگ گرافیک
پاورش دقیق نمیدونم باید 400 باشه(real)

panther99
13-06-2013, 12:24
آقا من مخابرات دارم . تا امروز با یه سری ه یلتر شکن میتونستم برم تو فیس . اما الان با اون نمیتونم . منظورم web freer هست !!! کلا مثل اینکه همه راهها بسته ست !! مگراینکه شما یه راهی ، هیلتر شکنی چیزی برام بذارید . البته پ.خ کنید ممنون میشم .

ARASH66
13-06-2013, 12:32
Pinging google.com [173.194.70.113] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.70.113: bytes=32 time=1312ms TTL=45
Reply from 173.194.70.113: bytes=32 time=1439ms TTL=45
Reply from 173.194.70.113: bytes=32 time=974ms TTL=45
Reply from 173.194.70.113: bytes=32 time=354ms TTL=45

Ping statistics for 173.194.70.113:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 354ms, Maximum = 1439ms, Average = 1019ms

اینجارو ببین، دو روز ترکیده !

GHAGHALEELEE
13-06-2013, 13:11
آقا من مخابرات دارم . تا امروز با یه سری ه یلتر شکن میتونستم برم تو فیس . اما الان با اون نمیتونم . منظورم web freer هست !!! کلا مثل اینکه همه راهها بسته ست !! مگراینکه شما یه راهی ، هیلتر شکنی چیزی برام بذارید . البته پ.خ کنید ممنون میشم .

یه اکانت پرا-کسی سا-کس بگیر راحت برو تو فیس و هر جایی خواستی.فقط تو یوتیوب فیلم نمیتونی ببینی.

Persian-swag
13-06-2013, 13:14
دستاورد جدید ج.ا

سایت گوگل مالک سایت ایمیل "جی میل" از جاسوسی گسترده علیه کاربران این سایت در سه هفته اخیر در ایران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، گوگل گفت: در طول سه هفته اخیر با بسیاری از اقدامات برای -- حساب دهها هزار نفر از شهروندان ایرانی مقابله کردیم و مانع از -- آنها شده ایم.

این شرکت اضافه کرد: منبع این حملات هکری، ایران است. این تعداد اقدام برای -- حساب های جی میل، نشان دهنده یک رکورد در عملیات مقابله با -- در منطقه است.

گوگل افزود: زمان این حملات هکری و افراد مورد هدف نشان می دهد که این حملات با انگیزه سیاسی است.

براساس این گزارش، نرم افزار مرورگر "کروم" وابسته به گوگل در کشف -- گروهی علیه حساب های جی میل سهم داشت. این عملیات هکری خیلی پیچیده نبود. در این اقدام، کاربران جی میل با ایمیل ناشناس روبه رو می شوند که در آن لینک سایتی قرار داده شده است و از آنها خواسته می شود تا برای بهتر شدن فعالیت جی میل، این لینک را کلیک کند.

با کلیک کردن روی این لینک، صفحه جعلی "جی میل" باز می شود که از این طریق رمز عبور کاربران، دزدیده می شود.

گوگل همچنین اعلام کرد بر حفظ امنیت کاربران خود تاکید دارد و این -- را به کاربران خود اطلاع داده است.

گوگل به کاربرانش به ویژه آنهایی که در ایران هستند خواست اقدامات بیشتر حفاظتی را برای امنیت و حفاظت از حساب کاربری خود داشته باشند.

جی میل سرویس پست الکترونیک (ایمیل) گوگل است که از سال 2004 آغاز به کار کرد و تعداد کاربران آن در ژوئیه سال 2009 به 146 میلیون نفر و در ژوئن 2012 نیز به 425 میلیون کاربر رسیده بود.

panther99
13-06-2013, 14:20
یه اکانت پرا-کسی سا-کس بگیر راحت برو تو فیس و هر جایی خواستی.فقط تو یوتیوب فیلم نمیتونی ببینی.

دوست عزیز مگه اونا الان کار میکنیه ؟؟؟؟ سایت یا لینکی داری که بدونم کار میکنه و بتونم ازش بخرم ؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم پ خ کنید برام .

KING_DESIGNER2
13-06-2013, 14:26
دستاورد جدید ج.ا

سایت گوگل مالک سایت ایمیل "جی میل" از جاسوسی گسترده علیه کاربران این سایت در سه هفته اخیر در ایران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، گوگل گفت: در طول سه هفته اخیر با بسیاری از اقدامات برای -- حساب دهها هزار نفر از شهروندان ایرانی مقابله کردیم و مانع از -- آنها شده ایم.

این شرکت اضافه کرد: منبع این حملات هکری، ایران است. این تعداد اقدام برای -- حساب های جی میل، نشان دهنده یک رکورد در عملیات مقابله با -- در منطقه است.

گوگل افزود: زمان این حملات هکری و افراد مورد هدف نشان می دهد که این حملات با انگیزه سیاسی است.

براساس این گزارش، نرم افزار مرورگر "کروم" وابسته به گوگل در کشف -- گروهی علیه حساب های جی میل سهم داشت. این عملیات هکری خیلی پیچیده نبود. در این اقدام، کاربران جی میل با ایمیل ناشناس روبه رو می شوند که در آن لینک سایتی قرار داده شده است و از آنها خواسته می شود تا برای بهتر شدن فعالیت جی میل، این لینک را کلیک کند.

با کلیک کردن روی این لینک، صفحه جعلی "جی میل" باز می شود که از این طریق رمز عبور کاربران، دزدیده می شود.

گوگل همچنین اعلام کرد بر حفظ امنیت کاربران خود تاکید دارد و این -- را به کاربران خود اطلاع داده است.

گوگل به کاربرانش به ویژه آنهایی که در ایران هستند خواست اقدامات بیشتر حفاظتی را برای امنیت و حفاظت از حساب کاربری خود داشته باشند.

جی میل سرویس پست الکترونیک (ایمیل) گوگل است که از سال 2004 آغاز به کار کرد و تعداد کاربران آن در ژوئیه سال 2009 به 146 میلیون نفر و در ژوئن 2012 نیز به 425 میلیون کاربر رسیده بود.

یک راه مطمئن برای فرار از دست این پفیوزها این هستش که کشور انتخابی برای ایمیل رو جایی به غیر از این خراب شده قرار بدید.
مورد دوم و بسیار بسیار مورد قبول این هستش که یک ایمیل فرعی برای ثبت نام در سایتها و نشون دادن به دوست و دشمن بسازید . مثلا من هیچ وقت با ایمیل اصلیم تو یه سایتی مثل همین فروم که نمیدونم مال کی هستش و یا برای چی ساخته شده ثبت نام نمیکنم . اینها نکات امنیتی هستش که به شما امکان میده از دست این دزدانی که با اسم پلیس فعالیت میکنند فرار کنید...

خدایی مملکت دیدی مردمش از دست پلیسش اسایش نداشته باشند ؟

Persian-swag
13-06-2013, 14:31
واقعا من نمی تونم درک کنم اینا که همه چی رو بستن و از عمد سرعت رو پایین نیاوردن که افرادی که فعالیت می کنن خدایی نکرده قید SSL رو بزنن و بدون امنیت کارشون رو ادامه یدن و بعد هم دستگیر بشن و ...!
دیگه از چی می ترسن که جیمیل ملت رو هم -- ؟
بعد تو اخبار میگن امریکا جاسوسی کرد ( تازه اونم واسه امنیت یه ابر مملکتی مثل امریکا که همه خرابکارا می خوان توش جهاد کنن ) آخه امریکا که در مقابل شما باید بیاد بگه غلط کردم !

JIGSA
13-06-2013, 15:20
خدا رو شکر با نزدیک شدن به زمان موعود تک تک سرویسها دارن از مدار خارج میشن
گوگل و جیمیل رو اصلا نمیتونم استفاده کنم
بازی ها تو مرحله Log in گیر میکنن
دانلود ها کلا منفجر شدن
صفحه فروم رو هم با زحمت میاره
تا ساعاتی دیگر از اینترنت فقط صفحه فیل تر ینگ میمونه

ezio7
13-06-2013, 15:28
هیچکیم نگفت اینترنتو درست میکنم حداقل یکم دلمون خوش باشه به فکر اینترنتم هستن اصن میدونن ما چه سختی میکشیم پشت این نت بعد میگن رای بدید :n27:

Persian-swag
13-06-2013, 16:00
اینو دیگه کجای دلمون بزاریم !

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از آمادگی کامل شبکه های ارتباطی و مخابراتی برای برقراری ارتباطی امن و پایدار در روز 24 خردادماه روز انتخابات ریاست جمهوری و شوراها خبر داد و گفت: در این راستا و برای آماده سازی شبکه ای، 3 مانور آزمایشی برپا کرده ایم.

محمدعلی فرقانی در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه شبکه اپراتورهای مخابراتی برای ارائه ارتباط امن و پایدار آمادگی کاملا دارند، اظهار داشت: طی هفته گذشته 3 مانور برای تست و آزمایش این شبکه ها در راستای حضور در انتخابات برپا شده که یکی از این مانورها به صورت سراسری یوده است.

وی با تاکید براینکه شبکه های ارتباطی در حال حاضر آمادگی ارائه سرویس در روز انتخابات را دارند اظهار امیدواری کرد که این آمادگی تا پایان برپایی این رویداد ملی و حماسه سیاسی حفظ شود.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: در موضوع انتخابات، اینترنت آنچنان درگیر نیست بلکه شبکه های تلفن ثابت و همراه بیشتر در بحث با انتخابات درگیر هستند که در این راستا ظرفیت خوبی در اختیار مسئولان اجرایی قرار گرفته است.

فرقانی با تاکید براینکه اینترنت هیچ دخالتی در انتخابات ندارد، تصریح کرد: موضوع اختلال اینترنت به برگزاری انتخابات ارتباطی پیدا نمی کند.

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: در گذشته و در انتخابات مجلس شورای اسلامی، استفاده از بستر ارتباطی یکی از اپراتورها با مشکلات فنی همراه شد که با توجه به تجربه این مساله و پیش بینی های لازم، امیدواریم مشکلی در این زمینه به وجود نیاید ضمن اینکه روش های جایگزین نیز برای استفاده از بسترهای ارتباطی دیده شده است.

Koosha_Raisi
13-06-2013, 17:02
اینو دیگه کجای دلمون بزاریم !

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از آمادگی کامل شبکه های ارتباطی و مخابراتی برای برقراری ارتباطی امن و پایدار در روز 24 خردادماه روز انتخابات ریاست جمهوری و شوراها خبر داد و گفت: در این راستا و برای آماده سازی شبکه ای، 3 مانور آزمایشی برپا کرده ایم.

محمدعلی فرقانی در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه شبکه اپراتورهای مخابراتی برای ارائه ارتباط امن و پایدار آمادگی کاملا دارند، اظهار داشت: طی هفته گذشته 3 مانور برای تست و آزمایش این شبکه ها در راستای حضور در انتخابات برپا شده که یکی از این مانورها به صورت سراسری یوده است.

وی با تاکید براینکه شبکه های ارتباطی در حال حاضر آمادگی ارائه سرویس در روز انتخابات را دارند اظهار امیدواری کرد که این آمادگی تا پایان برپایی این رویداد ملی و حماسه سیاسی حفظ شود.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: در موضوع انتخابات، اینترنت آنچنان درگیر نیست بلکه شبکه های تلفن ثابت و همراه بیشتر در بحث با انتخابات درگیر هستند که در این راستا ظرفیت خوبی در اختیار مسئولان اجرایی قرار گرفته است.

فرقانی با تاکید براینکه اینترنت هیچ دخالتی در انتخابات ندارد، تصریح کرد: موضوع اختلال اینترنت به برگزاری انتخابات ارتباطی پیدا نمی کند.

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: در گذشته و در انتخابات مجلس شورای اسلامی، استفاده از بستر ارتباطی یکی از اپراتورها با مشکلات فنی همراه شد که با توجه به تجربه این مساله و پیش بینی های لازم، امیدواریم مشکلی در این زمینه به وجود نیاید ضمن اینکه روش های جایگزین نیز برای استفاده از بسترهای ارتباطی دیده شده است.

سرعت دانلود عالی...بالا اومدن سایت ها عالی ... پینگ مثل همیشه..
اما : SSL تعطیله.. از سرور های بازی هم ( نه موقع شروع بازی ) هی دی سی میشه یا cRASH میشه..:n28:

nima_707
13-06-2013, 18:27
آدم بیشتر ازین میشــــوزه هیچ کدوم قبول نمیکنن سرعت پایین واسه این حمـــــــــــــــــــــــ ــــــاسه ی بزرگه :n01:

bankggs
13-06-2013, 19:32
آدم بیشتر ازین میشــــوزه هیچ کدوم قبول نمیکنن سرعت پایین واسه این حمـــــــــــــــــــــــ ــــــاسه ی بزرگه :n01:
آخه اینا کدوم مشکل رو انکار نکردن که این دومیش باشه عادتشونه فکر میکنن مردم هم مثل خودشون دروغگو هستن.

J@viD
13-06-2013, 22:20
دیگه فحش دادن تو فروم به مخابرات و به پشتیبانی هم جواب نمیده
چی کار کنیم یکم دلمون خنک شه؟
جیمیل باز نمیشه
ازونجایی که اینا فوضولن و دوست دارن همه چی رو بدونن دارن میترکن که بفهمن تو جیمیل ملت چه خبره
خوشم میاد از گوگل که انقدر برای مخاطبش ارزش قائله

amin1374
13-06-2013, 22:22
خدا رو شکر با نزدیک شدن به زمان موعود تک تک سرویسها دارن از مدار خارج میشن
گوگل و جیمیل رو اصلا نمیتونم استفاده کنم
بازی ها تو مرحله Log in گیر میکنن
دانلود ها کلا منفجر شدن
صفحه فروم رو هم با زحمت میاره
تا ساعاتی دیگر از اینترنت فقط صفحه فیل تر ینگ میمونه
ههه هه هه .دی
خب همه اینا نشان دهنده نزدیک شدن ب زمان ظهوره(انتثاب)

راستی بهترین کار برای دور زدن تحریم ها از این برنامه است با سرعت 380 از یوتیو*ب دانلود کردم همین الان!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من که عین جت برام سایتارو باز میکنه!فقط پینگ گوگل 100 تا رفته بالا شده 270!
ولی جیملم باز میشه!

Persian-swag
13-06-2013, 22:28
واقعا !
خیلی بی همه چیزن ببین چه اعتماد به سقفی دارن رفتن زدن جیمیل رو -- کردن !
بچه ها اگر گفتید رمز عملیات هکشون چی بوده ؟ یا زهرا . یا هیچ کس !:n08:
به نظرم گوگل باید یه تودهنی بزرگ بهشون بزنه !
عادت کردن توهرچیزی مربوط و نامربوطی دخالت کنن !

silverbios
13-06-2013, 23:20
گوگل رسما اعلام کرده که امروز نزدیک 5000 اکانت جیمیل کاربران ایرانی مورد تهاجم به سبک فیشینگ قرار گرفتند
به همین دلیل گوگل احتمالا داره سرویس هاشو...

Sent from my ST25i using Tapatalk 2

magiteq1
13-06-2013, 23:43
الات چند ساعته گوگل باز نمیشه

lexuus
13-06-2013, 23:52
هیچکیم نگفت اینترنتو درست میکنم حداقل یکم دلمون خوش باشه به فکر اینترنتم هستن اصن میدونن ما چه سختی میکشیم پشت این نت بعد میگن رای بدید :n27:

گفتن شما نشنیدی. بحث پهنای باند از سوی یه نفر شد که رفیق فابریک کاترین جون بهش برخورد و گفت چی میگی آقا همین پهنای باندی هم که داریم زیادیه !!

KING_DESIGNER2
13-06-2013, 23:55
مشکل جیمیل و اینترنت نیست مشکل پذیرش یک عقیده ضد ایرانیه که با شکست یزدگرد بر ملت تحمیل شد.

برنامه اش هم برای ایران نوشته نشده بود اگر بود که پارسی بود .....:n13:
هنوزم بعد از 1400-500 سال یقه ما رو به این شکل گرفته.
این برنامه خیلی خوبه !:n06: ولی نه برای ایران ! برای اهل خودش به زبان خودش نوشته شده. خودشون هم میگن پذیرشش ازاده ولی ظاهرا امشب تحمیل شده.

بازم میگم انتظار نداشته باشید با این وجود همه چیز به روزای عادی برگرده . حداقل تا وقتی که ملت تو چاه نامه نندازن.
هروقت این عادات ترک شد میشه امیدوار بود که همه چیز درست میشه ولی بازم میگم همه چی از پایه خرابه دوستان.:n15:

KING_DESIGNER2
13-06-2013, 23:57
گفتن شما نشنیدی. بحث پهنای باند از سوی یه نفر شد که رفیق فابریک کاترین جون بهش برخورد و گفت چی میگی آقا همین پهنای باندی هم که داریم زیادیه !!
کاش یارو عراقیه به جای پاهاش تیر رو به سرش زده بود ....:n15: منظورم همون کاترین و اینهاست.

amin1374
14-06-2013, 00:11
مشکل جیمیل و اینترنت نیست مشکل پذیرش یک عقیده ضد ایرانیه که با شکست یزدگرد بر ملت تحمیل شد.

برنامه اش هم برای ایران نوشته نشده بود اگر بود که پارسی بود .....:n13:
هنوزم بعد از 1400-500 سال یقه ما رو به این شکل گرفته.
این برنامه خیلی خوبه !:n06: ولی نه برای ایران ! برای اهل خودش به زبان خودش نوشته شده. خودشون هم میگن پذیرشش ازاده ولی ظاهرا امشب تحمیل شده.

بازم میگم انتظار نداشته باشید با این وجود همه چیز به روزای عادی برگرده . حداقل تا وقتی که ملت تو چاه نامه نندازن.
هروقت این عادات ترک شد میشه امیدوار بود که همه چیز درست میشه ولی بازم میگم همه چی از پایه خرابه دوستان.:n15:

من شخصا موافقم 100 درصد الان مثل این که گوگل به ف*اک عظما رفته:n02::n08:

Undisclosed
14-06-2013, 02:50
اونایی که فکر میکنن بعد از این قضایا فیلترنت به حالت سابق برمیگرده دارن خدا خدا میکنن به دور دوم نکشه ! :n02:

MR.CART
14-06-2013, 04:25
از اینترنت ایران مضغرفتر ندیدم من جهان/این ملت هنوزم هست محتاج اب و نان

KING_DESIGNER2
14-06-2013, 11:27
جوووون رسیدیم به روز موعود و اینترنتم reade شد رفت پی کارش:n15:

Persian-swag
14-06-2013, 11:39
بعد از کلی تماس و توضیح مشکل و ... نمی دونم چه غلطی کردن مشکل باز نشدن سایت ایرانسل ( فقط برای من اینجوری بود ) حل شد !

Kianoosh
14-06-2013, 11:56
جوووون رسیدیم به روز موعود و اینترنتم reade شد رفت پی کارش:n15:

ا ا تو که نباید مشکلی داشته باشی :n08:ببینم مگه اون دوستانت تو سپاه و زیرساخت نگفتن که بعد از موعودم همینه بدترم میشه؟!:n01:

کلا ارتباط امن تا اطلاع ثانوی حرام است!:n09: سرعت و ... بدک نیست شما هم به جای اینکه بشینید اینجا برید حماسه سازی!:n19:

Koosha_Raisi
14-06-2013, 12:07
کاش حداقل همه بریم که اونی که بهتره انتخاب شه و قهر نکنیم.:n19:

DaRiOuShJh
14-06-2013, 12:12
خب فعلا اوضاع قابل تحمله! خیلی نپکیده نت
خوبه خوبه:n02:

KING_DESIGNER2
14-06-2013, 12:32
ا ا تو که نباید مشکلی داشته باشی :n08:ببینم مگه اون دوستانت تو سپاه و زیرساخت نگفتن که بعد از موعودم همینه بدترم میشه؟!:n01:

کلا ارتباط امن تا اطلاع ثانوی حرام است!:n09: سرعت و ... بدک نیست شما هم به جای اینکه بشینید اینجا برید حماسه سازی!:n19:

ببین چه وضعیه که میگم منم مشکل دارم !!
نه قطعا راههای خودم کار میکنه ولی احساس میکنم سرعتم کمتر شده . دانلودم خوبه حداقل تورنت بازه . 4 سال پیش همین موقع ها که صدای فریاد ملت هم دراومد زرتی نت من قطع شد ولی تورنت و سایر پروتکلهای غیر از HTTP باز بود. مثل FTP
به هرحال امروز بدتر هم میشه به تخمه خروسم هم هم حسابشون نمیکنم حماسه کیلویی چند ؟

Persian-swag
14-06-2013, 12:43
نه قطعا راههای خودم کار میکنه ولی احساس میکنم سرعتم کمتر شده . دانلودم خوبه حداقل تورنت بازه . 4 سال پیش همین موقع ها که صدای فریاد ملت هم دراومد زرتی نت من قطع شد ولی تورنت و سایر پروتکلهای غیر از HTTP باز بود. مثل FTP
به هرحال امروز بدتر هم میشه به تخمه خروسم هم هم حسابشون نمیکنم حماسه کیلویی چند ؟

کیلویی نیست بسته ای یه :n08:

KING_DESIGNER2
14-06-2013, 12:48
کسی رفته تو حماسه امروز شرکت کنه ؟ خدایی اگه کسی رفته اعلام کنه من یک سئوال کوچیک دارم.

Kianoosh
14-06-2013, 12:52

آخه نیست با برادران سپاه و زیرساخت و ارشاد و سایبری ها برو بیا داری گفتم شاید صبح اول وقت رفتی دادی اومدی!!:n09:

بدون هیچ راهکاری این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])باز میشه برات ؟!

amin1374
14-06-2013, 13:09
کسی رفته تو حماسه امروز شرکت کنه ؟ خدایی اگه کسی رفته اعلام کنه من یک سئوال کوچیک دارم.
من به علت رفتن به نونوایی وواین که نونوایی نزدیک. زمدرسه و سر راهم بود سیل عظیم مردم احمق رو دیدم:-D

Notorious098
14-06-2013, 13:14
از چه نالم که از ماست که بر ماست

Arash4484
14-06-2013, 13:23
بعد از کلی تماس و توضیح مشکل و ... نمی دونم چه غلطی کردن مشکل باز نشدن سایت ایرانسل ( فقط برای من اینجوری بود ) حل شد !

نت منم شبیه این مشکل عجیب رو داره که فکر میکنم فقط من و یک دو سه نفری دیگه باش درگیرن! ویکی پدیا و دانلود دات کام و...باز نمیشن و فقط با فیل شکن میرن...اسم سایتها رو نگاه کن، معروفترین سایتهای نت که یک زمانی برامون حکم تست کانکشن بود رو زدن! لابد میخان عادتمون بدن!

Arash4484
14-06-2013, 13:26
بدون هیچ راهکاری این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])باز میشه برات ؟!
بی راهکار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من که کامل کامل تعطیل

KING_DESIGNER2
14-06-2013, 13:32
آخه نیست با برادران سپاه و زیرساخت و ارشاد و سایبری ها برو بیا داری گفتم شاید صبح اول وقت رفتی دادی اومدی!!:n09:

kat.ph خیلی وقته قیلتره .با قیلتر شکن باز میشه ولی سایتهای بهتری هم هست مثل bit snoop / piratebay و غیره

KING_DESIGNER2
14-06-2013, 13:36
من به علت رفتن به نونوایی وواین که نونوایی نزدیک. زمدرسه و سر راهم بود سیل عظیم مردم احمق رو دیدم:-D

والا رفیق منم کاندید شده دلم میخواد بهش رای بدهم ولی با تجربه قبلی در 4 سال پیش میبینم که منطقی نیست . تو این ممکلتی که عنتر پرزیدنت میشه شورای شهرش هم با تقلب انتخاب شده و رفته پی کارش

متاسفانه این ها همش سیرکه برای پر رنگ کردن حماسه .

فقط نمیدونم چه ربطی به نت بدبخت داره که باید سرعتش افول کنه .
ای تف @

Persian-swag
14-06-2013, 13:38
باز شروع شد تایم اوت دادن !
بازی تعطیل !

Kianoosh
14-06-2013, 13:41
kat.ph خیلی وقته قیلتره .با قیلتر شکن باز میشه ولی سایتهای بهتری هم هست مثل bit snoop / piratebay و غیره

عجیبه چون برای من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز بود!!:n06: warez/torrent که ریخته خواستم ببینم در چه حالی :دی

فقط نمیدونم چه ربطی به نت بدبخت داره که باید سرعتش افول کنه .

ربطشو باید از مرکز ملی فضای مجازی بپرسی که با دستور مستقیم تاسیس شد!:n08:دژمن در کمین است [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amin1374
14-06-2013, 13:51
ی من تو روزنامه بایت خوندم رگلاتوری به زیر ساخت نامه داده و طبق مصوبه زیر ساخت در شرایط خاص حق داره اینترنتو قطع کنه میگین نه دوزنامه بایتو بخونین البته. صفحه وسط. روزنامهبایت هست!یک چیز

Arash4484
14-06-2013, 14:12
عجیبه چون برای من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز بود!!:n06:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو که نمیتونند فیلتر کنند...چون اصولن محتوای رد و بدل شده رو نمیبینند. سر موضوع کپی رایت و... خیلی از سایتهای تورنت بخاطر مخاطرات قانونی کاربرانشون SSL ساپورتند، در نتیجه برای ما خوب بود که با زدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اول آدرس، سایت از حالت فیلتر درمیامد، مثل همون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، حتی زمانی فیس هم با این راهکار باز میشد.
اینها هم کاری که کردند این بود که کلن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو خوابوندن( بجز اونهایی که مربوط به خودشون بود مثل بانکها و...)
الان مشکل سرچ گوگل یا جیمیل و...هم همینه که چون خودکار ریدایرکت میکنه روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرعتش کم میشه، و گاهی این سرعت جوری کمه که فرقی با قطع نداره.

DaRiOuShJh
14-06-2013, 14:42
اینترنت به این خوبی چرا ناشکری میکنید!×!#@$@ :دی
حالا من لینکه دانلود ندارم چیزی بزارم دانلود شه خوب :دی

Persian-swag
14-06-2013, 14:48
من کلا نامحدود 2 مگ گرفته بودم اولش فقط واسه چرت و پرت خیلی بالا :16:یعنی ازاونا که ....ولی خوب وقتی همه چی بسته شد کلا دانلودم تعطیل شد !
کلا خرد تو ذوق آدمای منحرف ! :n08:

ولی پینگم خوبه اما انقدر کند باز می کنه انگار پینگ 400 شده !

DaRiOuShJh
14-06-2013, 16:03
نه دیگه خدایی الان به منم فشاراتی وارد شد :دی
نمیتونم بیرم تو cpanel سایت هام
هی خدا

and-roid2
14-06-2013, 16:22
دوستان کسی ip لندن و فرانکفورت و مسکو و نیویورک داره؟
میخوام پینگ بگیرم.

Notorious098
14-06-2013, 16:56
نه دیگه باید کاری کرد این طوری نمیشه اصن جون دادا راه نره نمیدونم باید تغییرو از خودمون آغاز کنیم

Persian-swag
14-06-2013, 17:32
بابا امین خسته نباشی من اون موقع که پست 10 بود اینو گذاشتم تو اون تاپیکی که بعدا حذف شد !
آره خدایی خوب بود ولی چون پولیه پهنای باندش محدوده ولی یونوب رو عالی باز می کنه هنوزم !

ezio7
14-06-2013, 17:52
عاغا بسته چقدر ازین صحبتا شده مگه فایده ای داشته آخرشم به کهریزک ختم میشه کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو به خواب زده نمیشه

amin1374
14-06-2013, 18:32
الان اوضاع تهران خرابه خرابه خرابه خرابه. بهتره در مورد چیزی حرف بزنید ک تو تهران درسته ?!:n02:ع

Ezel
14-06-2013, 20:06
دوستان گرامی :

اینجا تاپیک اینترنت مخابرات تهرانه نه بحث و تحلیل انتخابات ریاست جمهوری و ... ؛ هر بحثی خارج از عنوان و تیتر تاپیک باشه ( شامل اسپم ، انتقاد مدیریتی ، بحث سیاسی و ... ) بدون استثنا حذف میشه و با کاربران خاطی هم بدون تذکر قبلی و بدون تعارف برخورد میشه /

انتقادی هم بود از انجمن انتقادات استفاده کنید /

ممنون .

DaRiOuShJh
14-06-2013, 20:26
دوستان این سایت نوکیا هم مشکل داره؟ گوشیم هم وصل نمیشه میخوام بعده 4 سال آپدیتش کنم
اینقد آموزش جف اینا رو خوندم مخم سوت کشید آخرم سر در نیاوردم چی به چیه:n13:

lexuus
14-06-2013, 20:32
...

برای اسپم نشدن سرعت من مشکلی پیدا نکرده مثل روزای دیگه است. فقط بعضی اوقات جیمیل مشکل داره.

KING_DESIGNER2
14-06-2013, 22:49
دوستان این سایت نوکیا هم مشکل داره؟ گوشیم هم وصل نمیشه میخوام بعده 4 سال آپدیتش کنم
اینقد آموزش جف اینا رو خوندم مخم سوت کشید آخرم سر در نیاوردم چی به چیه:n13:

شما همه کارهاتون رو گذاشتید برای امروز ؟ این همه وقت داشتید و حتی یک ذره فکر نکردید که ممکنه اینترنت قطع بشه ؟

اگر نظر منده را ! میخواهید به نظرم به چیزی دست نزنید چون هر ان ممکن هست ایرادی پیدا کند و نیاز به سرچ و جستجو داشته باشید و با وضعیت تخماتیک اینترنت امروز نمیتونید کاری انجام دهید برادر داریوش !

Fusi0n
14-06-2013, 22:49
جدیدا مشکلات ایجاد شده در سایت داخلی با جمله Server not found مواجه میشه الان چند روزی در طول این هفته چندین سایت که
میرم این خطا میده احساس میکنم این مسئله از یک جایی داره اب میخوره چون چند سایت شناخته شده گرفتار این موضوع شدن....!

KING_DESIGNER2
14-06-2013, 22:52
جدیدا مشکلات ایجاد شده در سایت داخلی با جمله Server not found مواجه میشه الان چند روزی در طول این هفته چندین سایت که
میرم این خطا میده احساس میکنم این مسئله از یک جایی داره اب میخوره چون چند سایت شناخته شده گرفتار این موضوع شدن....!

بعله دسترسی ها رو بستن ... کار خود همون کسیه که به شما خدمات میده . اگر توسنتید یقه شون رو بگیرید مطمئنا این مشکل هم حل خواهد شد ولی بنده چشمم آب نمیخوره حداقل تا یک هفته از امروز این مشکل حل شود.
راه های تحریم شکن رو امتحان کنید.

KING_DESIGNER2
14-06-2013, 23:13
سرعتم کم شده در حد قطره چکونه .....فقط من این مشکل رو دارم ؟

DaRiOuShJh
14-06-2013, 23:43
شما همه کارهاتون رو گذاشتید برای امروز ؟ این همه وقت داشتید و حتی یک ذره فکر نکردید که ممکنه اینترنت قطع بشه ؟

اگر نظر منده را ! میخواهید به نظرم به چیزی دست نزنید چون هر ان ممکن هست ایرادی پیدا کند و نیاز به سرچ و جستجو داشته باشید و با وضعیت تخماتیک اینترنت امروز نمیتونید کاری انجام دهید برادر داریوش !
والا جمعس دیگه
منم یه روز وقتم باز تره
بعد الان بعده 4 سال به فکره آپدیته گوشیم افتادم :دی همچین یه هویی:n08:
آره واقعا سرچ گوگل که بد رو مخمه! یاهو هم مفت نمیارزه سرچش

البته این مشکل یه مقدار هم آزاری هست و بعضی اوقات با تغییر dns خیلی زودتر حل میشه
مثلا من قشنگ 6 روز مشکل اینو داشتم که صفحه ها خیلی به زور باز میشدن بعد یه بند خدایی dns jumper رو معرفی کرد و کارم حل شد واقعا

m.b.z
15-06-2013, 00:23
سلام
دوستان امروز کسی با ریموت دستکتاپ مشکلی نداشته؟
سرور پینگ میده ولی ریموت دستکتاب کانکت نمیشه

amin1374
15-06-2013, 00:26
سرعتم کم شده در حد قطره چکونه .....فقط من این مشکل رو دارم ؟
سرعت من که عالیه! 300-360 تا میده راحت!:n10::n02:

abolfazlwest72
15-06-2013, 00:43
سرعت من که عالیه! 300-360 تا میده راحت!:n10::n02:

داداش اینجا تایپیک تهرانه نه مشهد.

amin1374
15-06-2013, 00:56
در هر صورت مخابرات ک مخابراته!

smohsen
15-06-2013, 00:57
و تو هم در قزوین!

چه جالب :n02:

Arash4484
15-06-2013, 00:58
آره واقعا سرچ گوگل که بد رو مخمه! یاهو هم مفت نمیارزه سرچش

من که رسمن به دنیای بدون DNS کوچ کردم،:n02: برای امور روزمره هر چی با IP جواب میده رو با IP میرم و الان یک پوشه بوک مارک دارم پر از آی پی:n09: برای مثال گوگل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
البته مخاطراتش بماند...ولی مثل پنیر باز میکنه...

Arash4484
15-06-2013, 01:02
در هر صورت مخابرات ک مخابراته!

اگر اینجوری که کل نت ایران از یک جاست! نه عزیز واحدهای استانها مستقلند، هر شهری بساط خودش رو داره (و البته در مسایل زیرساخت به یک شکل کمابیش تاثیر پذیرند)

+سرعت دانلود من هم عالیه، همونه که بود و باید باشه ...ولی وای از وبگردی و لاگ این و دی ان اس و کلن World Wide Web :n02:

mansor_1381
15-06-2013, 05:22
سلام

old_snake1370
15-06-2013, 08:32
سلام

بله وصل نمیشه.
ریموت دستکتاپ رو دیگه واسه چی بستن آخه؟ اون که کاری به کار کسی نداره!:n29:

Ashkan_crash
15-06-2013, 08:49
دوستانی که گیم آنلاین می زنن احیانا هر 5 دقیقه یکبار از سرور گیم Dc نمی شید؟!

italodance
15-06-2013, 09:58
خوب جو تاپیک گویا اروم تر و به گذشته برگشته بخصوص از بحث سیاسی و...بدور

دوستان ارتباط با دنیای خارج دیروز از ساعت 11 ظهر رسما بسته شده بود و امروز هم همچنان هست

وضعیت SSL/TLS در هر پروتکلی نظیر همین وب و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه اصلا تو برنامه ها دیگه SSL کلا ارور میده که وصل نمیشه.....:n28:

به نظرتون این هفته بالاخره نرمال میشه؟ از 14 اردیبهشت اختلال داریم تا الان

:n29:

italodance
15-06-2013, 10:00
دوستانی که گیم آنلاین می زنن احیانا هر 5 دقیقه یکبار از سرور گیم Dc نمی شید؟!

از 14 اردیبهشت اینجوریه...

مگر اینکه صبحها مابین 2 الی 9 نرمال باشه

ehsanbh
15-06-2013, 10:14
من که رسمن به دنیای بدون DNS کوچ کردم،:n02: برای امور روزمره هر چی با IP جواب میده رو با IP میرم و الان یک پوشه بوک مارک دارم پر از آی پی:n09: برای مثال گوگل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
البته مخاطراتش بماند...ولی مثل پنیر باز میکنه...
منم برا بعضی از سایتها از آی پی به جای آدرس استفاده میکنم.سرعت رو برده بالا و مشکل تایم اوت رو کم کرده.:n05:اگه به سرویسهای گوگل علاقه مندی از دی ان اس 8.8.8.8 استفاده کن .برا من که خوب جواب داده.:n01:

portal
15-06-2013, 15:27
واسه 512 این آپ و دان استریم مناسبه؟

Arash4484
15-06-2013, 15:36
دستکم فکر میکردم اوضاع یکی دو ماه دیگه هم رو به بهبود نره، ولی امروز برایی من خیلی بهتر عمل میکنه...

بله ...

JIGSA
15-06-2013, 16:11
سرعت خوب شده اما مشکل کانکت شدن به سرورهای خارجی و چیز پی ان هنوز وجود داره
طی تماسی که من با ISP خودم داشتم گفتن که تا 4-5 روز دیگه همه چی برمیگرده به حالت قبل
خدا رو شکر مثل اینکه داره درست میشه :n24:

lexuus
15-06-2013, 16:39
تحریم شکن تو یه سال اخیر هیچ وقت انقدر سرعت نداشت! هنوز نیومده سرعت نت رفت بالا! ( علایم جوگیری جدی نگیرید)

Armin.Computer
15-06-2013, 17:07

البته خط شما رو 575 کیلو بسته شده
سرویست چیه؟

KING_DESIGNER2
15-06-2013, 17:17
HOORA...HOORA:n20:
بالاخره از اینترنت کشیدن بیرون !سرعت برگشت :n28:
باورم نمیشه فقط گوگل باز نمیشه ولی سرعت به حالت عادی برگشته:n18:

آرش کجایی دایی جون وقت کردی یک اکانت جدید بساز ! :n18:

Kianoosh
15-06-2013, 17:47
(برای من) چه سرعت و پینگ چه پروتکلهای امن و تحریم شکن و ... همونه که بود!!:n06:نمیدونم کی میخوایم یاد بگیریم وضعیت خودمون رو به همه تعمیم ندیم!:n18:

bankggs
15-06-2013, 17:55
دوستان بعد از مدت 2 ماه اعصاب خوردی و خود تحریمی(کار نکردن شیلتر فکن ها توسط حکومت) بالاخره اوضاع یکمی نرمال شده و به یوتیوب و فیس دسترسی راحت شد ولی من جیمیل برام هنوز مشکل داره

Kianoosh
15-06-2013, 18:04
همه چیز عالی شده!!فوق العادست!!!فقط یکم سرعت سرور خارجی 5-10 کیلو بایته برای 1 مگ و یکم پینگ خیلی بالا هست و یکم تایم اوت داره و یکم سرچ گوگل و جیمیل باز نمیشه و یکمم تحریم شکن ها وصل نمیشه یا خیلی کنده!!!:n09::n08:به جز اینها باقیش عالی شده ...

:thumbsup:

KING_DESIGNER2
15-06-2013, 18:05
(برای من) چه سرعت و پینگ چه پروتکلهای امن و تحریم شکن و ... همونه که بود!!:n06:نمیدونم کی میخوایم یاد بگیریم وضعیت خودمون رو به همه تعمیم ندیم!:n18:

چون تو با همه فرق داری این هستش که برای همه درست میشه الی شما.:n01::n11:
اون نرم افزار DNS jumper رو اجرا کن و هر یک ربع چک کن متوجه میشی که سرعت بهتر شده ضمن اینکه دوستان زیرساختی در حال undo کردن تمامی مراحل این چند روز هستند .
دیگه فکرشو بکن چندبار باید دی ان اس عوض کنی.
مثلا من نزدیک 4 بار توی این یک ساعت عوض کردم ولی سرعت بسیار بسیار عالی تر شده.
سایتهایی رو داشتم که دیشب اصلا باز نمیشدند . ولی امروز خدا رو شکر با خبر پیروز خون بر شمشیر متوجه شدیم که مشکلات رفع شده و بصورت کاملا محسوسی افزایش سرعت پیدا کردم.
دقیقا همون وقتی که پست قبلی رو ارسال کردم سرعتم بیشتر از قبل بالا رفته بود.
دیگه خواهشا از الان به بعد کسی پست های مثل ( چرا مال من اینجوریه مال من نمیشه و ادا اطوارهای کودکانه در نیاره که خدا رو شکر همه چی به روال عادی برگشته )
ممنون

Kianoosh
15-06-2013, 18:18
چون تو با همه فرق داری این هستش که برای همه درست میشه الی شما.:n01::n11:
اون نرم افزار DNS jumper رو اجرا کن و هر یک ربع چک کن متوجه میشی که سرعت بهتر شده ضمن اینکه دوستان زیرساختی در حال undo کردن تمامی مراحل این چند روز هستند .
دیگه فکرشو بکن چندبار باید دی ان اس عوض کنی.
مثلا من نزدیک 4 بار توی این یک ساعت عوض کردم ولی سرعت بسیار بسیار عالی تر شده.
سایتهایی رو داشتم که دیشب اصلا باز نمیشدند . ولی امروز خدا رو شکر با خبر پیروز خون بر شمشیر متوجه شدیم که مشکلات رفع شده و بصورت کاملا محسوسی افزایش سرعت پیدا کردم.
دقیقا همون وقتی که پست قبلی رو ارسال کردم سرعتم بیشتر از قبل بالا رفته بود.
دیگه خواهشا از الان به بعد کسی پست های مثل ( چرا مال من اینجوریه مال من نمیشه و ادا اطوارهای کودکانه در نیاره که خدا رو شکر همه چی به روال عادی برگشته )
ممنون

باز نقل قول شروع شد نه؟!:n06:با اینکه هیچ شکی ندارم دی ان اس تاثیری در این وضعیت سرعت خارجی و تحریم شکن ... نداره برای اینکه ثابت بشه بهت با تغییر دی ان اس هم تست میکنم!"مال" شما اگه جوری هست به خودت ربط داره ولی وضعیت اینترنت پرسرعت من نوعی همینی هست که دارم میگم و با گل و بلبل گفتنهای شما درست نشده شما میتونی بری الان جیغ بزنی تو خیابون که اینترنت کاملا درست شده مشکلات به طور کامل رفع شدن شکر خدا و همه چیز عالیه!:biggrin: تغییری تو شرایطی که من نوعی دارم فعلا دیده نمیشه!به دوستای زیرساخت و سپاه و .. هم سلام برسون بگو خسته نباشید!!:n09:

شما نمیتونی تعیین تکلیف کنی به کسی که اینجا مشکلش رو نگه چون مخالف نظر شماست( با اطلاعات خیلی زیاد از شبکه و اینترنت چون برای شما درسته برای همه درسته :n08:) هرکس غیر از این بگه ادا اطوار کودکانه هست ... مگه اینکه علاقه داشته باشی بری رو king_designer3 :n01:

old_snake1370
15-06-2013, 18:22

فکر کنم فقط اونا که حماسه آفریدند سرعتشون خوب شده

Arash4484
سرویست چیه؟
سرعت دان 71 کیلوبایت...برای 512 کیلو بیت همیشه همین حدود تعیین میکنن...
+اینم سرعت ریل نیست، برای من هم همین روبستن ولی همون 64 رو میده.

Koosha_Raisi
سرویست چیه؟

خب باید اینطورزی باشه. و مخابرات همیشه این کار رو می کنه. هر کی بدونه می دونه که در ایده عال ترین شرایط هم سرعت دانلود هرگز و هرگز به حد نصاب، یعنی سرعتید که روش بسته شده نخواهد رسید . هیچ ربطی هم به فاصله از مرکز..ددیکیت بودن یا نبودن هیچی نداره.مثلا وقتی شما 512 بخری و خطت رو 512 بسته شده باشه هرگز 64 نخواهی دید. همیشه پایین تره ( این حرف منبع علمی داره ). برای همین، اگر کسی یک سرعتی می خره همیشه سرعت رو مقداری بالاتر ( Regardless of Burst ) می بندن که به حد نصاب برسه و یکی از دلایل نبود افت سرعت به خاطر شیرینگ.. هاستی که ازش دانلود می کنید و موضوعات دیگه است.

KING_DESIGNER2
15-06-2013, 18:46
]باز نقل قول شروع شد نه؟!:n06:

منظورت رو متوجه نمیشم شما یک چیزی پروندی که ظاهرا مخاطبت هم من بودم درسته ؟ کاری که عوض داره گله نداره اینم درسته ؟ نه ؟

با اینکه هیچ شکی ندارم دی ان اس تاثیری در این وضعیت سرعت خارجی و تحریم شکن ... نداره برای اینکه ثابت بشه بهت با تغییر دی ان اس هم تست میکنم!"
هرکسی که حداقل سوادش در حد یک نتورک پلاس باشه میتونه بفهمه که دلیل این موضوع چی هست . برای اثبات این ادعا خیلی دیر تشریف اوردید جناب چون هر لحظه سرعت من داره بهتر و بهتر میشه

مال" شما اگه جوری هست به خودت ربط داره ولی وضعیت اینترنت پرسرعت من نوعی همینی هست که دارم میگم و با گل و بلبل گفتنهای شما درست نشده

اینجا صحبت کلی هست و احتمالا برای مراکز مخابراتی متفاوت هست . در پست قبلی فرمودند هر مرکز مخهابراتی بصورت مستقل عمل میکنه.

شما میتونی بری الان جیغ بزنی تو خیابون که اینترنت کاملا درست شده مشکلات به طور کامل رفع شدن شکر خدا و همه چیز عالیه!:biggrin: تغییری تو شرایطی که من نوعی دارم فعلا دیده نمیشه!به دوستای زیرساخت و سپاه و .. هم سلام برسون بگو خسته نباشید!!:n09:
دوست عزیز کسی با شما اینجا بد صحبت کرد ؟ اگه هست بفرمایید تا با مدیر میثم صحبت کنم و باهاش بخرورد کنم . اگر نه لطفا حد خودتونو نگه دارید و به کسیتوهین نکنید.
اینجا جنگل نیست ادمها منطق دارن و عشور دارن و با بحث کردن به نتیجه میرسند اما اگر شما با این قضه مشکل دارید میتونید از مدیریت استعفا بدهید و دکمه خروج رو بزنید و بیشتر از این باعث ناراحتی دوستان فروم نشوید

شما نمیتونی تعیین تکلیف کنی به کسی که اینجا مشکلش رو نگه چون مخالف نظر شماست( با اطلاعات خیلی زیاد از شبکه و اینترنت چون برای شما درسته برای همه درسته :n08:) هرکس غیر از این بگه ادا اطوار کودکانه هست ... مگه اینکه علاقه داشته باشی بری رو king_designer3 :n01:[/QUOTE]این ادبیات تهدید امیز هم جزیی از مدیریت اینجحاست ؟ توهین مسخره بازی استفاده از اسمایلی هایی برای مسخره کردن کاربران هم جزیی از مدیریت اینجاست ؟ اینجا دهاته یا سیرکه ؟ من برای کسی تعیین تکلیف نکردم خواهش کردم تا وضعیتی که به استیبیلیتی کامل نرسیدیم کسی اعلام وضعیت نکنه . به هرحال من خوش شانس ترین بودم که این اتفاق رو تجربه کردم و باعث خوشحالی هست که دیگران هم میتونند این رو به فال نیک بگیرند و منتظر بهبود وضعیت باشند...
در مورد این پست اخیر شما بصورت صریح با مدیریت صحبت میکنم.

KING_DESIGNER2
15-06-2013, 19:02
خب باید اینطورزی باشه. و مخابرات همیشه این کار رو می کنه. هر کی بدونه می دونه که در ایده عال ترین شرایط هم سرعت دانلود هرگز و هرگز به حد نصاب، یعنی سرعتید که روش بسته شده نخواهد رسید . هیچ ربطی هم به فاصله از مرکز..ددیکیت بودن یا نبودن هیچی نداره.مثلا وقتی شما 512 بخری و خطت رو 512 بسته شده باشه هرگز 64 نخواهی دید. همیشه پایین تره ( این حرف منبع علمی داره ). برای همین، اگر کسی یک سرعتی می خره همیشه سرعت رو مقداری بالاتر ( Regardless of Burst ) می بندن که به حد نصاب برسه و یکی از دلایل نبود افت سرعت به خاطر شیرینگ.. هاستی که ازش دانلود می کنید و موضوعات دیگه است.
دوست عزیز تشکر میکنم از شما که با دلیل و با احترام حرفتون رو بیان میکنید و با صحبتهاتون باعث بهم ریختگی فروم و دلخوری کاربران نمیشوید .
در تایید صحبتهای شما باید عرض کنم که دیروز سرعت دانلود من خوب بود ولی در بروز صفحات مشکل پابرجا بود که خوشبختانه مجبور به استافده از تانل و روشهای خودم شدم.
با تشکر.

DaRiOuShJh
15-06-2013, 19:21
عجیبه نته همه بهتر شده نته من سرعتش خیلی نوسان پیدا کرده

DaRiOuShJh
15-06-2013, 19:22

خوبه ها برای من گمونم کمتر باشه نهایت 61 میده اونم خیلی حال کنه

KING_DESIGNER2
15-06-2013, 19:26
عجیبه نته همه بهتر شده نته من سرعتش خیلی نوسان پیدا کرده

خوب خدا رو شکر کم کم دوستانی که به این قضیه پی بردند اذعان میکنند و این خیلی خوبه . تبریک عرض میکنم داریوش جان.

Kianoosh
15-06-2013, 20:06
یک توضیح مختصر و ساده در مورد سرعت برای مثال همین سرویس یک مگابیت مخابرات اکثرا چنین پروفایلی ست شده:

Download Rate:1152
Upload Rate :376

اینکه یکضرب این اعداد رو تقسیم بر 8 کنیم و سرعت به کیلوبایت 144/47 باید باشه کاملا اشتباهه! فاکتورهایی میتونه تاثیر داشته باشه تو سرعت نهایی:

فاصله از مرکر مخابرات البته این مورد برای ما که سقف و کف اینترنت خانگی بسیار پایینی داریم خیلی مهم نیست ولی برای مثال برای سرعتهای بالای 4/8 مگابایت این فاصله خیلی تاثیر گذاره و البته کیفیت خطوط و کابلها که مسی فیبر یا ... باشن و اینکه نحوه سیمکشی داخلی چطور باشه!
ضرایب اشتراک و استفاده سایر مشترکین در زمانهای پیک که مشخصا روی سرعت نهایی تاثیر میذاره و البته فاکتورهایی که بیشتر آشنا هستیم تو پنل مودم هم قابل مشاهده هست مثل Attenuation (میرایش) SNR (نسبت سیگنال به نویز) و ... که میتونید اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])به تفضیل مشاهده کنید!

و البته جز اینها سروری که شما ازش دانلود میکنید یا ارتباط برقرار کردید چقدر محدودیت داره یا اینکه تعداد زیادی همزمان بخوان به یک سرور دسترسی پیدا کنن و دانلود!قطعا سرعت پایین میاد ...
و مورد آخر که جزئی هست دانلود مخفیانه نرم افزارهایی هست که برای نسخه جدیدتر و یا فرستادن اطلاعات و.... از پهنای باند استفاده میکنن و البته ویروسها / تروجان ها!! و موارد دیگه ...

و همه اینها باعث میشه شما هیچ وقت به اون سرعت ایده ال نرسید!:n01:

و اما بدون پاسخ به توهین ها:

با تغییر DNS با DNS Jumper (بماند از اینکه هربار DNS جدید ست بشه با/بدون یک dc باز این نرم افزار یکی بهتر رو پیدا میکنه با وجود چک همزمان dns قبلی!:n09:)

واقعا روشنه نه!؟:n06:

حالا برای سایر دوستان سرعت تک کانکش , سرور خارجی/پینگ/تحریم شکنها / پروتکل های امن ... درست شده مبارک باشه!دعوا نداریم که هر موقع مشکلی باشه عنوان میشه! نباشه نمیشه! نه کارمند مخابرات و زیرساخت و ... هستم نه بیمار روانی!!:n08:

:n16:

Arash4484
15-06-2013, 20:11
خوبه ها برای من گمونم کمتر باشه نهایت 61 میده اونم خیلی حال کنه

همونطور که پیش از این گفتم اصلن من این چند وقت مشکل سرعت دانلود از سرورهای مشهور و حتی تورنت(در اکثر روزها) و...نداشتم، مشکل من تنها و تنها وب بود، که فوق العاده هم شدید بود...خوب شرایط برای همه یکسان نیست از قرار معلوم.
وضعیت فعلی امروز من که اسپیدتست میده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

lexuus
15-06-2013, 22:53
512
پرنوسان

Koosha_Raisi
15-06-2013, 23:37
یک توضیح مختصر و ساده در مورد سرعت برای مثال همین سرویس یک مگابیت مخابرات اکثرا چنین پروفایلی ست شده:

اینکه یکضرب این اعداد رو تقسیم بر 8 کنیم و سرعت به کیلوبایت 144/47 باید باشه کاملا اشتباهه! فاکتورهایی میتونه تاثیر داشته باشه تو سرعت نهایی:

فاصله از مرکر مخابرات البته این مورد برای ما که سقف و کف اینترنت خانگی بسیار پایینی داریم خیلی مهم نیست ولی برای مثال برای سرعتهای بالای 4/8 مگابایت این فاصله خیلی تاثیر گذاره و البته کیفیت خطوط و کابلها که مسی فیبر یا ... باشن و اینکه نحوه سیمکشی داخلی چطور باشه!
ضرایب اشتراک و استفاده سایر مشترکین در زمانهای پیک که مشخصا روی سرعت نهایی تاثیر میذاره و البته فاکتورهایی که بیشتر آشنا هستیم تو پنل مودم هم قابل مشاهده هست مثل Attenuation (میرایش) SNR (نسبت سیگنال به نویز) و ... که میتونید اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])به تفضیل مشاهده کنید!

و البته جز اینها سروری که شما ازش دانلود میکنید یا ارتباط برقرار کردید چقدر محدودیت داره یا اینکه تعداد زیادی همزمان بخوان به یک سرور دسترسی پیدا کنن و دانلود!قطعا سرعت پایین میاد ...
و مورد آخر که جزئی هست دانلود مخفیانه نرم افزارهایی هست که برای نسخه جدیدتر و یا فرستادن اطلاعات و.... از پهنای باند استفاده میکنن و البته ویروسها / تروجان ها!! و موارد دیگه ...

با تغییر DNS با DNS Jumper (بماند از اینکه هربار DNS جدید ست بشه با/بدون یک dc باز این نرم افزار یکی بهتر رو پیدا میکنه با وجود چک همزمان dns قبلی!:n09:)

حالا برای سایر دوستان سرعت تک کانکش , سرور خارجی/پینگ/تحریم شکنها / پروتکل های امن ... درست شده مبارک باشه!دعوا نداریم که هر موقع مشکلی باشه عنوان میشه! نباشه نمیشه! نه کارمند مخابرات و زیرساخت و ... هستم نه بیمار روانی!!:n08:

در تکمیل حرف سما همونطور که گفتم به قول معروف Hypothetically (یعنی کاملا شرایط خیالی و ایده عال ) باز هم سرعت به سرعت بسته شده نتخواهد رسید.

DaRiOuShJh
16-06-2013, 00:58
خب خدا رو شکر چند ساعتی کلا نتم قطع شد :دی
با هیچ دی ان اسی هم جواب نمیداد:n08:

italodance
16-06-2013, 07:34
تبریک به همه دوستان محدودیت و اختلال سرعت پروتکلها از دیروز ساعت 7 درست شد و به گذشته بازگشت :n19: اما 100% نیست ولی شاید تا 1 هفته زمان ببره

italodance
16-06-2013, 07:46

Kianoosh جان ما در واقع مشکل اختلال سرعت و محدودیت در پروتکلها و پورتها میشه گفت برامون داره درست میشه که از 14 اردیبهشت به روشهای محتلف اعمال شده بود

اما من چون هم مخابرات دارم و هم isp

باید بگم سرعت تک کانکشن خارجی در isp به مراتب بهتر از مخابراتش هست اما شما تا اخر هفته صبر کنه قطعا باید بهتر بشه و کم کم محدودیت در لایه های مختلف برداشته میشه

ضمنا در مورد ان دوستان اسپم باز نگران نباش بقول شما شاید برسند به درجه 3 :n24: همین دیگه خودتو درگیر نکن

italodance
16-06-2013, 07:58
نمیدونم صحبت سیاسی نکنم یا بکنم

ولی رک و راست

ولی من که خیلی منتظر این نامی (وزیر فعلی فناوری) بره و کابینه و وزیر جدید هر چه سریعتر منصوب بشه

Firebirds
16-06-2013, 08:21
نمیدونم صحبت سیاسی نکنم یا بکنم

ولی رک و راست

ولی من که خیلی منتظر این نامی (وزیر فعلی فناوری) بره و کابینه و وزیر جدید هر چه سریعتر منصوب بشه

منم واقعه مشتاقم ببینم این همه توقع که از دولت آینده ایجاد شده رو چه گونه میخواد پاسخ بده ؟
به عنوان مثال همش میخواد بیاد بگه پهنای باند کشور رو n برابر کردیم یا واقعا میاد یه کار جدی انجام میده .

راستی الان که این پست رو میدم اینترنت بر روال گذشته باز گشته.

armenak
16-06-2013, 09:25
من یک مگ بخوام بگیرم اول سرعت دانلودش چنده؟دوم نامحدوده؟ سوم قیمتش چنده؟مرکز مخبراتمم اشرفی اصفهانی

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

mohammad.2mt
16-06-2013, 09:31
سرعت نت 512 بعد از انتخابات

old_snake1370
16-06-2013, 09:57
من یک مگ بخوام بگیرم اول سرعت دانلودش چنده؟دوم نامحدوده؟ سوم قیمتش چنده؟مرکز مخبراتمم اشرفی اصفهانی

1.حداکثر 128 کیلوبایت درثانیه
2.در تهران نامحدوده
3. 383200 ریال + 5% مالیات (جدول قیمت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

ehsanbh
16-06-2013, 10:09
you-tu-be باز میشه با پورت ۴۴۳ ولی ویدیو پخش نمیکنه.کسی پیشنهادی نداره.

old_snake1370
16-06-2013, 10:26

با براکسی خیلی وقته که نمیتونید باز کنید.ولی یه سری سرویس جدید هست که فروشندگان میفروشند، اونا راحت باز میکنه.
البته یه سری سایت هم هست که لینک میدی ، لینک دانلود تحویل میگیری که فایده ای نداره.

ehsanbh
16-06-2013, 10:41
با براکسی خیلی وقته که نمیتونید باز کنید.ولی یه سری سرویس جدید هست که فروشندگان میفروشند، اونا راحت باز میکنه.
البته یه سری سایت هم هست که لینک میدی ، لینک دانلود تحویل میگیری که فایده ای نداره.
تا دیروز همینم باز نمیکرد.تو این چند وقته هر چی سرویس جدید معرفی کردن به دو روز نکشیدمثلا(تیون-ل + کی--رو v-p---n open و.... ) قطع شد.:n24:
الان شما با چه سرویسی دارید یو تیور مبینید؟

armenak
16-06-2013, 11:03
1.حداکثر 128 کیلوبایت درثانیه
2.در تهران نامحدوده
3. 383200 ریال + 5% مالیات (جدول قیمت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

رو چه سرعتی فیکسه معمولا؟

old_snake1370
16-06-2013, 11:06
تا دیروز همینم باز نمیکرد.تو این چند وقته هر چی سرویس جدید معرفی کردن به دو روز نکشیدمثلا(تیون-ل + کی--رو v-p---n open و.... ) قطع شد.:n24:
الان شما با چه سرویسی دارید یو تیور مبینید؟

از اونا جدیدتر هم هست :دی
الآن p m 9 و یه سری سرویس من در آوردی دیگه کار میکنه.
soft e th e r هم همیشه باز بود البته با یه سری تنظیمات خاص ولی سرعتش پاببنه
ک ر ی و هم میگن از دیروز باشه ، تست نکردم اگر باز شده باشه از همه اینا بهتره.
من خودم از ب ا ر با تا نل استفاده میکنم.

رو چه سرعتی فیکسه معمولا؟

بستگی به منظورتون داره
اگر IDM با 16 کانکشن منظورتونه 99 درصد اوقات روی 125 فیکسه. ساعتی میانگین 445MB میتونید بگیرید.
اگر دانلود اتچمنت ایمیل منظورتونه بین 1 تا 9 کیلوبایت، نهایت با سلام صلوات 10 تا بده!!

old_snake1370
16-06-2013, 11:10
حذف شود لطفا

ehsanbh
16-06-2013, 11:35
حذف شود لطفا
تایید میشه جواب داد.:n06:

Tehranshahr
16-06-2013, 12:11
SSH اینجا هیچ جوره کار نمیکنه از دیروز!

Arash4484
16-06-2013, 14:06

از دیروزه من با همین عمومیها مثل اولترا، راحت و با نهایت سرعت میتونم یـوتیوب و... رو ببینم

ehsanbh
16-06-2013, 17:45
از دیروزه من با همین عمومیها مثل اولترا، راحت و با نهایت سرعت میتونم یـوتیوب و... رو ببینم
روش شما رو هم تست کردم.نتایج رو اینجا میزارم دوستان هم استفاده کنند:
این روش شما:

اینم روش
old_snake1370 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :
لازم میدونم اضافه کنم نتایج از DownStream یک ویدیو با کیفیت بالا در حال پخش از یوتیوق گرفته شده تا بتونه از حداکثر پهنای باند استفاده کنه.

armenak
16-06-2013, 19:00
از اونا جدیدتر هم هست :دی
الآن p m 9 و یه سری سرویس من در آوردی دیگه کار میکنه.
soft e th e r هم همیشه باز بود البته با یه سری تنظیمات خاص ولی سرعتش پاببنه
ک ر ی و هم میگن از دیروز باشه ، تست نکردم اگر باز شده باشه از همه اینا بهتره.
من خودم از ب ا ر با تا نل استفاده میکنم.

بستگی به منظورتون داره
اگر IDM با 16 کانکشن منظورتونه 99 درصد اوقات روی 125 فیکسه. ساعتی میانگین 445MB میتونید بگیرید.
اگر دانلود اتچمنت ایمیل منظورتونه بین 1 تا 9 کیلوبایت، نهایت با سلام صلوات 10 تا بده!!

بنظرت این خوبه یا اسیاتک یک مگ برنزی؟

m.b.z
16-06-2013, 21:47
سلام
فردا میخوام برم مخابرات خطم رو 2 مگ کنم
فقط میخواستم بدونم مدارکی چزی میخواد یا مثل 1 مگ مشکلی نداره؟

DaRiOuShJh
16-06-2013, 22:00
اینترنتی هم میکرد ها چند ماه پیش
الان رو نمیدونم

Firebirds
17-06-2013, 15:54
اینترنتی هم میکرد ها چند ماه پیش
الان رو نمیدونم

برای من هیچ موقعه در پرتال اینترنتی گزینه 2 مگ موجود نبود، :n13:
مگر دیگر دوستان گزینه 2 مگ را آنجا دیده اند ؟

brothers000
17-06-2013, 18:47
سرویس 256 مخابرات مرکز کـاشـانی

سرور داخلی :

سرور خارجی :

حدودا یکم بهتر شده نسبت به قبل
ولی بازم با رسیدن به نقطه ی مطلوب فاصله اس
راستی نمیشه اینترنتی سرعت آپلود هم افزایش داد ؟

Arash4484
17-06-2013, 18:57
برای من هیچ موقعه در پرتال اینترنتی گزینه 2 مگ موجود نبود، :n13:
مگر دیگر دوستان گزینه 2 مگ را آنجا دیده اند ؟

برای من هم آخرین گزینه 1024 هستش...
خیلی هم سایت ضعیفیه...:n15:
+
تحریکم کردید رفتم روی یک مگ:n02: تا کی وصل بشه...

Firebirds
17-06-2013, 19:22
جیمیل هنوز م یا برای من باز نمیشه یا با دوشواری زیاد !

ehsanbh
17-06-2013, 19:56
سرعت اینترنت خیلی الان رفته بالا از مسیولین میخواییم که کنترل کنن لدفن
عادت نداریم میزنیم به در و دیوار اونوخت.:n19:

Armin.Computer
17-06-2013, 23:07
سرویس 256 مخابرات مرکز کـاشـانی

سرور داخلی :

سرور خارجی :

حدودا یکم بهتر شده نسبت به قبل
ولی بازم با رسیدن به نقطه ی مطلوب فاصله اس
راستی نمیشه اینترنتی سرعت آپلود هم افزایش داد ؟
پینگه داخلی بالاست
ولی دقیقا داره 256 می ده :دی

Firebirds
18-06-2013, 09:54
اینجا رو حتما یک نگاه بهش بندازید.
نام تاپيک: نامه سرگشاده به دکتر حسن روحانی، رییس جمهور منتخب مردم ایران، درباره‌ی وضعیت اینترنت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Hamed 360
18-06-2013, 22:10
دوستان مخابرات 2 مگ هم میده ؟
مرکز توحید هستم

Arash4484
19-06-2013, 01:16
برای من هم آخرین گزینه 1024 هستش...
خیلی هم سایت ضعیفیه...:n15:
+
تحریکم کردید رفتم روی یک مگ:n02: تا کی وصل بشه...

خوب حافظ عزیز میگن عيب می جمله چو گفتی هنرش نيز بگو :n02:
فردای شبی که تیکت ارتقا رو زدم دیدم سرعت نیل کرده به 120 و متوجه تغییر سرویس شدم که این سرعت عمل رو انتظار نداشتم!
و اینم تست از 1024 / مرکز شهید مدنی

--------
خلوتی تاپیک هم نشون میده بیشتر دوستان وضعشون رو به بهبود رفته و به صد ژانگولر برای یک وبنوردی نیازی ندارند، امیدوارم اوضاع دیگه به اونصورت نشه و رو به بهتر شدن هم بره...
مشکل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم برای من که میشه گفت کامل برطرف شده...

Dr Hannibal
19-06-2013, 09:33
سلام

من از سایت مخابرات دیشب در خواست افزایش پهنای باند دادم (512) ، واقعا اینترنتی انجام میدن یا سرکاری و نمایشی هست ؟

Koosha_Raisi
19-06-2013, 10:00
سلام

من از سایت مخابرات دیشب در خواست افزایش پهنای باند دادم (512) ، واقعا اینترنتی انجام میدن یا سرکاری و نمایشی هست ؟

دوست من تا 2 مگ برای همه آزاد شده ( تهران که اینطوری هست ) اما تو سایت هنوز فرمالیته عمل میشه. به جای اینکار زنگ بزن.
من برای خرید هم تلفنی 2 مگ خریدم. اصلا سایت رو ببوس بذار کنار

Arash4484
19-06-2013, 11:23
سلام

به به سلام دکترجان

آره عزیز تا یک مگ رو از سایت انجام میدن(برای من که یکروزه بود)

portal
19-06-2013, 12:44
سلام

من از 256 به 512 از طریق سایت درخواست دادم , یک روز بعدش رفتم رو 512

Pessimist
19-06-2013, 12:49
دوستان من به خاطر اسباب کشی یوزرنیم و پسوورد رو گم کردم:n15:

میشه بگید چطوری میشه دوباره اونا رو به دست آورد؟

Arash4484
19-06-2013, 13:11
دوستان من به خاطر اسباب کشی یوزرنیم و پسوورد رو گم کردم:n15:

میشه بگید چطوری میشه دوباره اونا رو به دست آورد؟

اگر داخل مودمت سیو هست...در فایرفاکس با افزونه ای مثل Show My Password میتونی ببینیش...
از ساپورترها تلفنی هم تونستم یوزر/پس رو بگیرم...حالا نمیدونم همیشه میدن یا استثنا بود...

Pessimist
19-06-2013, 13:21
اگر داخل مودمت سیو هست...در فایرفاکس با افزونه ای مثل Show My Password میتونی ببینیش...
از ساپورترها تلفنی هم تونستم یوزر/پس رو بگیرم...حالا نمیدونم همیشه میدن یا استثنا بود...

آقا آرش به گمانم تو مودم سیو شده باشه حالا من این افزونه رو نصب کردم میشه بگید بعدش چیکار کنم؟

Arash4484
19-06-2013, 14:10
آقا آرش به گمانم تو مودم سیو شده باشه حالا من این افزونه رو نصب کردم میشه بگید بعدش چیکار کنم؟

میرید به مسیر 192.168.1.1...یوزرنیم/پسورد مودمتون رو وارد میکنید...اگر تغییرش ندادید هر دو بطور پیش فرض admin هستش.
از اینجا به بعد بسته به مدل مودمتون کمی تغییر میکنه ولی بطور کلی میرید روی تنظیماتی که ایجاد کردید (در یعضی مدلها در همون صفحه اول، در بعضی Advanced setup) و گزینه Edit رو میزنید، باز دراینجا بعضی مدلها کل تنظیمات رو در یک صفحه نشون میدن و بعضی باید برای هر بخش next رو بزنید تا برسید به صفحه ای که یوزر و پسورد داخلش قرار داره...یوزرنیم که مشخصه، برای پسورد داخل فیلد روبروش که ستاره ها قرار داره رایت کلیک کنید و Show password رو بزنید، در مدتی که پسورد نشون داده میشه کپیش کنید.

دقت کنید هیچ چیز رو تغییر ندید و سیو نکنید.

Dr Hannibal
19-06-2013, 14:41
ممنون ، دوستان / الان وصل شد.

amirr_amirr
19-06-2013, 21:24
بچه ها سرعت کلا پایینه یا فقط مال من پایینه ؟

به جای 60 الان روی 20 کیلو هست

512 دارم

iriali
19-06-2013, 22:00
سلام

جدیدا به همه سرعت بالاتر از 128 میدن ؟ یا همچنان مثل قبل افراد عادی همچون ما همون 128 هست

bankggs
19-06-2013, 22:28
سلام

جدیدا به همه سرعت بالاتر از 128 میدن ؟ یا همچنان مثل قبل افراد عادی همچون ما همون 128 هست
الان دیگه چند ماهی هست که بالاتر از 128 میدن منم الان512 گرفتم بدون مدرک کارشناسی البته یکمی هم بستگی به مرکز مخابراتی داره ولی خیلی جا ها راحت تا 1 مگ میدن.

Armin.Computer
19-06-2013, 23:13
بچه ها سرعت کلا پایینه یا فقط مال من پایینه ؟

به جای 60 الان روی 20 کیلو هست

512 دارم

چک کن خط رو
دان استریم چه قدره؟
خط نویز نداره؟

akharwarbaz
20-06-2013, 11:17
خط من هر نیم ساعت یه بار قعط میشه ..هر 5 دقیقه هم پینگش میره بالا 1000 برای 10 ثانیه..زنگ زدم خیلی راحت میگه مشکل از ماهه!میگم کی درست میشه میگه هیچی نمیدونیم ..گند بزنن به این پشتیانی

iriali
20-06-2013, 18:04
بعد از سالها آرزوی 512 نامحدود امروز فعال شد
از طریق سایت درخواست دادم و فعال کردن:n25::n20:

shayanrko
20-06-2013, 18:42
اقا وضع سرعت مخابرات برای دانلود شبانه الان چجوریه ؟

Koosha_Raisi
20-06-2013, 21:21
اقا وضع سرعت مخابرات برای دانلود شبانه الان چجوریه ؟
داداش مخابرات مثل پارس آنلاین یک چیز واحد نیست که !!!
هر شهر ساز خودش رو می زنه. تهران هم که نامحدوده

mr_exir
20-06-2013, 22:09

من پارس داشتم 2 سال پیش آشغال بود

and-roid2
20-06-2013, 22:19
من پارس داشتم 2 سال پیش آشغال بود

الان مخابراتت هنوز شبانش همون 4مگ بسته شده؟

DaRiOuShJh
20-06-2013, 23:31
امروز بعده مدتها یه چند ساعت دانلود دارم منتها سرعت یه 61 هندلی میرسه آدم باید چند لینک مختلف از سرورهای مختلف بزاره حتما
حالا نمیدونم از سایت هاست یا نت هست

mr_exir
21-06-2013, 05:40
الان مخابراتت هنوز شبانش همون 4مگ بسته شده؟

اره یه تست تو فروم اسپید گذاشتم برو یه نگا بزن

imaz
21-06-2013, 11:11
یعنی سرعت تک کانکشن برا همه خوب شده؟! چرا برا من هنوز خرابه؟!!!!!!

REZAHOSEYNGANI
21-06-2013, 11:25
من که راضی ام
1 مگ نامحدود دارم
خوبه
قطعی هم نداشته

Arrowtic
21-06-2013, 13:21
من مشکل Timed Out زیاد دارم , مخابرات میگه از طرف خودمه . مشکل از چیا میتونه باشه ؟

Firebirds
21-06-2013, 14:14
منم امروز از هر 10 تا پینک یه دونه تایم اوت دارم :n21:

armenak
21-06-2013, 14:17
من مبخوام نامحدود بگیرم چی بگبرم که خوب باشه نوسان سرعت دانلود ندلشته باشه.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta

Koosha_Raisi
21-06-2013, 14:39
من مشکل Timed Out زیاد دارم , مخابرات میگه از طرف خودمه . مشکل از چیا میتونه باشه ؟

اگر SNR اِت بالاست و نویز نداری 1 دلیل داره اونم از طرف مخابراته. معمولا در زمان های Peak Time یا حتی زمانی که شما داری به شدت از هنای باند خودت استفاده می کنی پکت لاس مشاهده میشه. بت *س گفته.
منم الان رو 8و8و8و8 به شدت پکت لاس دارم اما نه تو گیم مشکلی هست نه تو هیچی. گاهی پکت لاس رو یه دی ان اس خاص باعث مشکل نمیشه.

DaRiOuShJh
21-06-2013, 14:41
نت من هم وسطه باز کردنه صفحات یه دفه میخوابه
تنبل شده

shayanrko
22-06-2013, 02:16

اومدم تو تاپیک مخابرات تهران ، درباره بورکینافاسو که سوال ندارم :n18: تهران مرکز سعادتمند ( اسیاتک دارم که پیرم کرده ) فقط هم دنبال دانلود شبانه ام . پینگ در اولویت نیست ، در روز هم استفاده زیاد ندارم اکثرا شبا برای دانلود رایگان ( فیلم و سریال ) همین !

Arash4484
22-06-2013, 10:26
اومدم تو تاپیک مخابرات تهران ، درباره بورکینافاسو که سوال ندارم :n18: تهران مرکز سعادتمند ( اسیاتک دارم که پیرم کرده ) فقط هم دنبال دانلود شبانه ام . پینگ در اولویت نیست ، در روز هم استفاده زیاد ندارم اکثرا شبا برای دانلود رایگان ( فیلم و سریال ) همین !
مخابرات تا جایی که میدونم سرویس حجمی نداره که دانلود شبانه رایگان داشته باشه، بطور کلی حجم مصرفی شبانه و روزانه رایگانه! در نتیجه برای دانلود که هدف شماست بهترین گزینه است...برای 1 مگ هم حدود 110/120 سرعت دانلودشه...

DaRiOuShJh
22-06-2013, 12:02
آره حداقل تهرانش همشون نامحدود هستن و سرعت هاشون دور وره سرعته استاندارد یه 20 درصد پایین تر هست نهایت

Firebirds
22-06-2013, 14:06
نت من هم وسطه باز کردنه صفحات یه دفه میخوابه
تنبل شده

آره جدیدا اینطوری شده ! :n23:

bankggs
22-06-2013, 16:30
آره جدیدا اینطوری شده ! :n23:
از دیروز همه چی خراب شده حتی سایت های داخلی رو هم نمیاره. فکر کنم از الان اینترنت رو بخاطر 4 سال آینده که انخاباته خراب کردن.

DaRiOuShJh
22-06-2013, 17:02
کلا امروز یه جوری جنی شده نتم
du meter سرعت لود صفحات رو فقط نشون میده idm دانلود میکنه از بعضی سایت ها رو نشون میده ولی مثلا آپلودباز رو اصلا نشون نمیده!×!
معلوم نیس چی به چیه

Pessimist
22-06-2013, 19:58
مخابرات تا جایی که میدونم سرویس حجمی نداره که دانلود شبانه رایگان داشته باشه، بطور کلی حجم مصرفی شبانه و روزانه رایگانه! در نتیجه برای دانلود که هدف شماست بهترین گزینه است...برای 1 مگ هم حدود 110/120 سرعت دانلودشه...

آقا آرش من الان اینترنت مخابرات دارم(یک مگابایت) تا قبل از 24 خرداد ماه سرعت دانلود من روی 120 بود اما الان بین 50 و 60 نوسان داره برای شما هم همینطوره؟

and-roid2
22-06-2013, 20:14
دوستانی که هنوز مشکل باز کردن صفحات دارند حتما باید IP برای DNS تعریف کنید تا مشکلتون حل بشه!(البته برا من اینطوری جواب داد!)
امروز دو کاربر اینرتتشون هیچ صفحه ای باز نمیکرد با این روش حل شد!

Koosha_Raisi
22-06-2013, 20:29
آقا آرش من الان اینترنت مخابرات دارم(یک مگابایت) تا قبل از 24 خرداد ماه سرعت دانلود من روی 120 بود اما الان بین 50 و 60 نوسان داره برای شما هم همینطوره؟
دوست عزیز 1 مگابیت هست نه یک مگابایت. چون سرعت پهنای باند رو بر حسب بیت و Transfer Rate رو بر حسب بایت می سنجند ( Byte = 1/8 Bit) برای همین برای به دست آوردن سرعت دانلود 1 مگابیت 1024 کیلوبیت را بر 8 تقسیم می کنند که میشه 128 کیلوبایت.:n16:

and-roid2
22-06-2013, 20:33
دوست عزیز 1 مگابیت هست نه یک مگابایت. چون سرعت پهنای باند رو بر حسب بیت و Transfer Rate رو بر حسب بایت می سنجند ( Byte = 1/8 Bit) برای همین برای به دست آوردن سرعت دانلود 1 مگابیت 1024 کیلوبیت را بر 8 تقسیم می کنند که میشه 128 کیلوبایت.:n16:

در ادامه صحبت اقا کوشا:
حالا این سرعت 128 کیلوبایت وقتی به تعداد کاربری مثلا 8 نفر share بشه وقتی چند نفر بطور همزمان استفاده کنند سرعت پایین تر میاد.و حداقل سرعت شما میتونه 16 کیلوبایت باشه!
شما نامحدود داری؟درسته؟

Tehranshahr
22-06-2013, 21:18
در ادامه صحبت اقا کوشا:
حالا این سرعت 128 کیلوبایت وقتی به تعداد کاربری مثلا 8 نفر share بشه وقتی چند نفر بطور همزمان استفاده کنند سرعت پایین تر میاد.و حداقل سرعت شما میتونه 16 کیلوبایت باشه!
شما نامحدود داری؟درسته؟

شیر پهنای باند بصورت کلی رو شبکه انجام میشه مثلا به ازای هر 1گیگابیت میتونن تا8گیگابیت سرویس بفروشن ، همه هم که همزمان دانلود نمیکنن پس زمانی که افت میکنه معلومه خیلی بیشتر از این نسبت فروختن.
سرعت ۱۲۸ کیلوبیت هم در همه حال ۱۶ کیلوبایته حداکثر.

amirpers
22-06-2013, 21:54
من درخواست بالا بردن پهنای باند داده بود زود اعمال شد.
الان 3 روزه درخواست دادم پهنای باندم کم شه، هنوز جوابی ندادن. موقع پول درآوردن بیشتر میشه سریع عمل می کنن.

Arash4484
23-06-2013, 01:01

من تا 28م تهران بودم، سرعت 110-120 بود....اما الان دارم سیستم رو با تیم ویور کنترل میکنم و سرعت دانلودها بله کم شده و حدود 60-70 هستش برای من...
اینم اسپید تست کنونی:

در مورد شیرینگ حرف شد... من یک سالی است که از مخابرات دارم و هیچوقت کاهش سرویس رو بیشتر از 5-10% از 1/8 ندیدیم...حالا در زمینه پینگ و وبگردی و... هرچه مشکل بود، ولی بجز این مرتبه هرگز سرعت دان/آپ از سرعت استاندارد کمتر نشد...سیستم هم همیشه روی دانلود بوده...یعنی یک ساله سرجمع 24 ساعت خاموش نبوده...

Koosha_Raisi
23-06-2013, 09:55
در ادامه صحبت اقا کوشا:
شما نامحدود داری؟درسته؟
نه دیگه نشد قربونت برم :n18::n18:

شیرینگ بحثش اصلا این نیست که فکر می کنی و خیلی ها فکر می کنند.

اولا اندش که سرویس حجمی ( که معمولا پنل هاشون خیلی کم حجمه ) چیزی داریم به اسم Peak Time که حدود 1 ساعت تا 2 ساعت از شبانه روز رو اختصاص میده که سرعت به صورت قابل توجهی افت داره اونم زمانیه که همه کسانی که خط رو باهاش شیر شدید دارند با هم همزمان استفاده که هیچی.. "دارند دانلود می کنند. "که شما این احتمال رو در نظر بگیر که چقدر پایینه. ( مسئله احتماله دیگه ) چون با این حجم های کم معمولا همه شبانه دانلود می کنند مگر کسی مثل من که 30 گیگ حجم ماهیانه داره و 2 تا اینترنت نا محدود دیگه.. ممکنه همه در طول روز دانلود کنند. اما تقریبا محاله که کل 4 یا 6 نفری که باش شیر هستی در یک زمان شروع به دانلود کنند که اگرم بکنند بیشتر از 1 ساعت هیچوقت نمیشه.

این از این قضیه.

مسئله دوم، در ایران.. برای سرویس های حجمی سرعت های اسمی فرمالیته است و همه تون می دونید که رو 4 مگ / یا 2 مگ به درخواست خودتون بسته شدید ( حالا 2 مگ دیگه افت داره همه دیگه ماشا الله 4 مگ شدن ) و وقتی سرعتتوت از 3.5 پایین میاد میگید که آی آی چه شرکت دزد و بدی ! ( از جمله خودم ) . همین سرعت بالا و حجم های ماهانه پایین پنل های ISP های ایران، باعث میشه که چون سرعت مثلا رو 300 با بالا هست اون دانلودی هم که در اون پیک تایم هر 4 نفر می کنند، زمانش به شدت کاهش یابد. اینم مسئله دوم !!

در دانلود شبانه هم، بحث شیرینگ وجود نباید داشته باشه و این رو همه دقت کنید. چون اگر اینطوری باشه سرعت شما خیلی خیلی کم میشه. و کسانی که مثل من شبانه 480 تا دانلود می کنند مطمئن باشند که شب قضیه ش فرق می کنه.
و کسانی هم که مشکل دارند که دارند دیگه... و در طول شب کسی پهنای باند رو تغییر نمیده روی خط چون اینترنت قطع و وصل میشه دوباره.

پس این رو بدونید که میگن شما 1 به 20 هم شیر شدی.. حرف رو باور نکن که تا 1/20 سرعت سهمیه داری ! من یه بابایی رو میشناختم که 1 مگ از مبین نت گرفته بود و 32 کیلوبایت دانلود می کرد ( اونم با حجم 2 گیگ در ماه..حال کن چون پیک تایم هم نداره )
بعد خیلی راضی بود چون می گفت 1/4 هست و 128/4 میشه 32 پس 32 کیلو عالیه:n19:

در مورد سرویس های نامحدود واقعی ( مثل مخابرات ) شیرینگ واقعا 1 به 10 نیست و این رو مطمون باشید. حداکثرش 1 به 2 یا خیلی سخت بشه 1 به 3 است. وقتی من صبح با مخابرات پینگ 90 میگیرم....!! خب یعنی همین. بازم شاید منطقه به منطقه فرق کنه.

تنها چیزی که شیرینگ روش تاثیر میذاره پینگه.

hmd935
23-06-2013, 19:46
بچه ها امروز زنگ زدن به من گفتن وصل شده . یه نویزی هم افتاده رو خط ولی خوب چراغ ADSL مودم روشن نمیشه و در نتیجه کلا" کانکت هم نمیشه :( فکر می کنید چه مشکلی وجود داره ؟ زنگ زدم به 2020 میگه اگه درست نمیشه باید بری مخابرات منطقه :n03:

Armin.Computer
23-06-2013, 21:33
بچه ها امروز زنگ زدن به من گفتن وصل شده . یه نویزی هم افتاده رو خط ولی خوب چراغ ADSL مودم روشن نمیشه و در نتیجه کلا" کانکت هم نمیشه :( فکر می کنید چه مشکلی وجود داره ؟ زنگ زدم به 2020 میگه اگه درست نمیشه باید بری مخابرات منطقه :n03:

چراغ حتی چشمک هم نمی زنه؟
مودمت تی پی لینکه؟
بعضی مواقع چراغ روشن نشه یعنی خط رانژه نشده

hmd935
23-06-2013, 21:49
چراغ حتی چشمک هم نمی زنه؟
مودمت تی پی لینکه؟
بعضی مواقع چراغ روشن نشه یعنی خط رانژه نشده

چرا ADSL اصلا" نمیاد که بخواد که چشمک بزنه :(

نه LinkSys

نمی دونموقتی زنگ میزنن میگن فعال شده و رو خط هم نویز افتاده دلیلی نداره که کار نکنه :(

Armin.Computer
23-06-2013, 22:03
چرا ADSL اصلا" نمیاد که بخواد که چشمک بزنه :(

نه LinkSys

نمی دونموقتی زنگ میزنن میگن فعال شده و رو خط هم نویز افتاده دلیلی نداره که کار نکنه :(

من با سیسکو تا حالا کار نکردم
ولی تی پی لینک و بعضی مودم ها می تونم بگم اکثر مودم ها اگر خط رانژه باشه چشمک می زنه ولی اگر نویز شدید باشه چشمک می زنه و خاموش می شه
حالا شاید سیسکو فرق داشته باشه