مشاهده نسخه کامل
: ADSL / مخابرات استان تهران
سلام بچه ها
من از 256مخ استفاده میکنم اما چند روزیه که پیجهای اکسپلورر و فایرفاکس و کروم رو لود نمیکنه ولی چند تا فایل ناقص دان داشتم که با idm براحتی با29-30دان میکنه؟الانم باجیز پی ان اومدم تو تاپیک.با جیز پی ان مشکل اکسپلورر و کروم حل میشه ولی همچنان فایرفاکس لود نمیشه!فکر کنم از dnsم باشه حتی با برنامه namebench-1.3.1 هم استفاده کردم اما همونdns های خودمو پیشنهاد کرد حتی از dnsهای گوگل هم استفانه کردم اما جواب نداد حالا نمیدونم چیکار کنم .ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه. از اینکه طولانی شد معزرت میخام:10:
سلام
اینجا جای این سوال نبود ولی:
تنظیمات در اینترنت:
به Option میری و تب Connections و دکمه ی Lan settings و ازون صفحه تنظیمات باید چک بشه:
یه عکس از این صفحه بزار اینجا یا اینکه بگو چه تیکهایی زده شده.
تنظیمات در فایرفاکس:
به Option میری و تب advanced و سپس تب Network و بعد هم دکمه ی settings رو میزنی و اطلاعات اینجا رو هم بگو یا عکس بزار.
تنظیمات IP در Local area connection فعالت رو هم بزار اینجا
این رو هم بگو از چه نرم افزارهایی به عنوان ------ استفاده کردی؟
May you do well:40:
arman0261
09-11-2011, 14:22
سلام به همه...
امروز همش اینترنت قطع وصل میشه! واسه شمام اینطوریه؟
سلام به همه...
بله منم کرجم همین مشکلو دارم
hamidras
09-11-2011, 15:06
سلام به همه...
نه من مشكلي ندارم :دي ( مركز پيروزي)
فقط چيز پي ان وصل نميشه امروز :|
سلام به همه...
خیلی زیاد شاید هر 5 دقیقه 1 بار قطع میشه خیلی رو اعصابه
فکر کنم به خاطر بدی آب و هواست چون به خاطر برف قطعی برق زیاد داریم
تهران - مرکز لطیفی
هروی
سلام
ADSL mode رو از داخل روتر بزارین روی GDMT و باز هم تست بگیر
با تشکر، این کارو کردم و هیچ تاثیری نداشت امروز سرعتم 195 کیلوبیته با اشتراک 256
wichidika
09-11-2011, 16:54
با تشکر، این کارو کردم و هیچ تاثیری نداشت امروز سرعتم 195 کیلوبیته با اشتراک 256
شما نویز خطتتون خیلی زیاد هست .
ممکنه کابلهای تلفن مشکل داشته باشه
شما نویز خطتتون خیلی زیاد هست .
ممکنه کابلهای تلفن مشکل داشته باشه
درسته نویز بالاست اما همانطور که دیدید با همین نویز می شه تا 1200 کیلو بیت (1.2 مگابیت) دانلود داشت و قبلا هم چند بار با اسپید تست امتحان کرده بودم 220 کیلو بیت رو که همون 27.5 کیلو بایته می داد. اما الان چند روزی که تستها 190 180 یا 200 کیلو بیت شده. من حاضرم 4 گیگ محدویت داشته باشم اما 256 واقعی داشته باشم.
توی تصویر زیر می تونید مقایسه نتایج چند روز اخیر رو با گذشته ببینید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!599:Scaled1024/speedtest.JPG?psid=1&ck=0&ex=720
amirkalak6
09-11-2011, 18:17
اینترنت من که چندروزیه افتضاح شده مخابرات بدیش اینه پورتای v.p.n روش بستست سایتارو خیلی طول میکشه بازشه
من مصرفم بالا نیست حدود 2 تا 2.5 گیگ در ماه به نظر شما من گزینه 256 پارس آنلاین با 2 گیگ ترافیک با قیمت حدود 9000 تومن رو که برای مخابرات منتخب هست انتخاب کنم بهتر نیست؟
ضمنا مخابرات در صورت تغییر سرویس دهنده اذیت نمی کنه چون برای من خطم قبلا فیبر بوده و بعد از کلی پیگیری سیم مسیش کردن؟
wichidika
09-11-2011, 20:19
درسته نویز بالاست اما همانطور که دیدید با همین نویز می شه تا 1200 کیلو بیت (1.2 مگابیت) دانلود داشت و قبلا هم چند بار با اسپید تست امتحان کرده بودم 220 کیلو بیت رو که همون 27.5 کیلو بایته می داد. اما الان چند روزی که تستها 190 180 یا 200 کیلو بیت شده. من حاضرم 4 گیگ محدویت داشته باشم اما 256 واقعی داشته باشم.
توی تصویر زیر می تونید مقایسه نتایج چند روز اخیر رو با گذشته ببینید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دوتا مساله هست یکی نویز بالای شما نمی گذاره سرعت از یک حدی بالا بره
شما از کجا می دونی نویز خطتت قبلاً چقدر بوده ؟
شاید به خاطر بارندگی وبرف وباران و یا حتی چیزهای دیگه نویز بالا رفته باشه.
مساله دیگه این که سرعتی که میبندن روی مودم شما بین 80 تا 85 درصدش را حدوداً میتونی استفاده کنی
چند بار هم گفتم که مخابرات باید 256 روی 300 ببنده تا 256 تاش به مشترک برسه وبشه 32 دانلود کرد.
این مصداق بارز کلاهبرداری هست چون اگر 256 ببندند هیچ وقت همش را نمیشه استفاده کرد
amirkalak6
09-11-2011, 20:46
من مصرفم بالا نیست حدود 2 تا 2.5 گیگ در ماه به نظر شما من گزینه 256 پارس آنلاین با 2 گیگ ترافیک با قیمت حدود 9000 تومن رو که برای مخابرات منتخب هست انتخاب کنم بهتر نیست؟
ضمنا مخابرات در صورت تغییر سرویس دهنده اذیت نمی کنه چون برای من خطم قبلا فیبر بوده و بعد از کلی پیگیری سیم مسیش کردن؟
512 که11 تومنه به نظره من بهتره منم خودم میخوام مخابراتو کنسل کنم الان شاتل دارم اینم دارم شاتل 27 تموم میشه اشغال بود اینم بدتر ازاون
سلام
اینجا جای این سوال نبود ولی:
تنظیمات در اینترنت:
به Option میری و تب Connections و دکمه ی Lan settings و ازون صفحه تنظیمات باید چک بشه:
یه عکس از این صفحه بزار اینجا یا اینکه بگو چه تیکهایی زده شده.
تنظیمات در فایرفاکس:
به Option میری و تب advanced و سپس تب Network و بعد هم دکمه ی settings رو میزنی و اطلاعات اینجا رو هم بگو یا عکس بزار.
تنظیمات IP در Local area connection فعالت رو هم بزار اینجا
این رو هم بگو از چه نرم افزارهایی به عنوان ------ استفاده کردی؟
سلام دوست عزیز
اول اینکه مشکل فایرفاکسم حل شد اما تصویرهای قبل وبعد عملیات اینجا گذاشتم(الان هم با فایرفاکس اومدم تو تاپیک بدون چیز پی ان)
قبل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] c09dbea936bb546g.jpg
بعد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3faeec20d037466g.jpg
اینم عکس اکسپلورر. اما یه سوال داشتم چطور اکسپلوررم با چیز پی ان لود میشه اما بدون اون اصلا لود نمیکنه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1efc63320613246g.jpg
اینم ازlocal area connection [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e521969dc1f8b16g.jpg
و اما سوال اخرتون را متوجه نشدم کمی میتونید واضحتر بیان کنید؟در ضمن اگه حمل به گستاخی نشه میخاستم بگم که من فکر میکردم مشکلم از dnsهای مخابرات منطقمونه برا همین مشکلمو اینجا مطرح کردم.بازم متشکرم:10:
سلام دوست عزیز
اول اینکه مشکل فایرفاکسم حل شد اما تصویرهای قبل وبعد عملیات اینجا گذاشتم(الان هم با فایرفاکس اومدم تو تاپیک بدون چیز پی ان)
قبل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] c09dbea936bb546g.jpg
بعد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3faeec20d037466g.jpg
اینم عکس اکسپلورر. اما یه سوال داشتم چطور اکسپلوررم با چیز پی ان لود میشه اما بدون اون اصلا لود نمیکنه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1efc63320613246g.jpg
اینم ازlocal area connection [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e521969dc1f8b16g.jpg
و اما سوال اخرتون را متوجه نشدم کمی میتونید واضحتر بیان کنید؟در ضمن اگه حمل به گستاخی نشه میخاستم بگم که من فکر میکردم مشکلم از dnsهای مخابرات منطقمونه برا همین مشکلمو اینجا مطرح کردم.بازم متشکرم:10:
سلام دوست خوب:11:
ابتدا از این نظم در گزاشتن عکس باید قدردانی کرد خیلی منظم هست، و همونا که نیاز بود هست.
عرضم به خدمتت که به نظر من یا حالا حداقل کاری که خودم کردم این بوده که از یک Browser برای اتصال عادی استفاده کنم که Firefox هست و یک Browser دیگه هم گزاشتم برای اتصال Proxy که این هم Chrome هستش.
فایرفاکستون الان تیکش روی Auto هست که اگه بخوای ازش برای اتصال عادی استفاده کنی مثل من میزاری روی حالت No proxy
و اما IE :
گفتین که چرا با وی پ ن میشه رفت توی نت و بدون اون نه؟
شما میبینی که تیک Usa a proxy زده شده در تنظیمات IE پس فقط وقتی وی پ ن وصل باشه میتونی باهاش کار کنی..چون درواقع وقتی وی پ ن وصل نباشه طبق آدرسی که در IE هست وارد شبکه میشه ولی چون شما هنوز به سرور وصل نشدی طبیعتا اتصال برقرار نمیشه، وقتی کانکتش میکنی وی پ ن رو، اونوقت شما در اون سرور شناسایی میشین و متصل.
اگه این تیک رو بردارین بدون وی پ ن هم میتونین نت را گردش کنین.
ولی سعی کن فقط یک Browser رو به وی پ ن اختصاص بدی که هر دفعه محبور نشین برین تنظیمات رو تغییر بدین.
و بسته به نوع نیازت از مرورگر موردنظر استفاده میکنی.
در ضمن من هم قصد جسارت نداشتم دوست من، ولی بهتره که هرچیزی رو در تاپیک خاص خودش مطرح کنی، اگه هم تاپیک نبود یک جدید بسازی..موفق باشی
سلام دوست خوب:11:
ابتدا از این نظم در گزاشتن عکس باید قدردانی کرد خیلی منظم هست، و همونا که نیاز بود هست.
عرضم به خدمتت که به نظر من یا حالا حداقل کاری که خودم کردم این بوده که از یک Browser برای اتصال عادی استفاده کنم که Firefox هست و یک Browser دیگه هم گزاشتم برای اتصال Proxy که این هم Chrome هستش.
فایرفاکستون الان تیکش روی Auto هست که اگه بخوای ازش برای اتصال عادی استفاده کنی مثل من میزاری روی حالت No proxy
و اما IE :
گفتین که چرا با وی پ ن میشه رفت توی نت و بدون اون نه؟
شما میبینی که تیک Usa a proxy زده شده در تنظیمات IE پس فقط وقتی وی پ ن وصل باشه میتونی باهاش کار کنی..چون درواقع وقتی وی پ ن وصل نباشه طبق آدرسی که در IE هست وارد شبکه میشه ولی چون شما هنوز به سرور وصل نشدی طبیعتا اتصال برقرار نمیشه، وقتی کانکتش میکنی وی پ ن رو، اونوقت شما در اون سرور شناسایی میشین و متصل.
اگه این تیک رو بردارین بدون وی پ ن هم میتونین نت را گردش کنین.
ولی سعی کن فقط یک Browser رو به وی پ ن اختصاص بدی که هر دفعه محبور نشین برین تنظیمات رو تغییر بدین.
و بسته به نوع نیازت از مرورگر موردنظر استفاده میکنی.
در ضمن من هم قصد جسارت نداشتم دوست من، ولی بهتره که هرچیزی رو در تاپیک خاص خودش مطرح کنی، اگه هم تاپیک نبود یک جدید بسازی..موفق باشی
دوباره سلام دوست عزیز
میخاستم بگم که مشکلاتم حل شد البته باکمک شما.در ضمن از راهنماییهاتون متشکرم.:10:
دوستان من 1899 تماس گرفتم و مشکل خرابی(سرعت سند) رو پیغام گزاشتم. 1 ساعت بعد باهام تماس گرفتن یه مرد بود. بهش گفتم سرعت اپلودم چرا 64 !؟ مرده گفت کامپیوترت خرابه:blink::31:. من گفتم :چه ربطی داشت. اخه من برای یه ایمیل فرستادن باید 10-20 دقیقه الاف بشم. مرده گفت. باید با رئیسم بگم ببینم چی میشه. :31: بعد خداهافظی کرد . رفت.
mohsenmas
10-11-2011, 16:30
سلام.من دانشجوی ارشدم خیلی وقته 256 گرفتم.
مخابرات 512 هم میده یا نه؟ اگه میده پیگیری کنم.البته کرج بگید بهتره.
سلام.من دانشجوی ارشدم خیلی وقته 256 گرفتم.
مخابرات 512 هم میده یا نه؟ اگه میده پیگیری کنم.البته کرج بگید بهتره.
دوستان کرجی داخل تاپیک خودشون پست بدند :
الان کرج خیلی وقته از تهران جدا شده یعنی این باورش سخته ؟!!!
البته هدفم فقط زودتر به نتیجه رسیدن شماست امیدوارم به کسی بر نخوره.
hellbrain666
10-11-2011, 20:35
سلام به همگی
لطفا دوستانی که سرویس 256 دارند بگن که در حال حاضر با چه سرعتی دانلود دارند؟
آیا در کل راضی هستید؟
ممنون
amirkalak6
10-11-2011, 23:27
من 256 دارم سرعت دانلود25-26-27 درکل جالب نیست خصوصا VPN کارنمیکنه سرعتش خیلی پایینه
siamak_mu
10-11-2011, 23:36
سلام سیامک جان و مرسی از جوابت :10:.
:18:...یعنی باید بابام که صاحب خطه دانشجو باشه ؟؟:31:.... من بد توضیح دادم البته . منظورم از اینکه یکی دیگه دانشجو هست، نه من، خواهرم هست .
دقیقا درست میگی . من شما رو نداشتم چیکار میکردم :31::10:.
.
سرعت شاتل هم همچنان حول و حوش همون ۲۲ هست . ماهی ۲۹ تومن پول میدم برای سرعت ۲۲ :13::2:. دعا کنین مخابرات بم ۲۵۶ بده راحت که دیگه از شر این شاتل خلاص شم ایشالا .
بازم ممنون از توضیحت سیامک جون :10:.
.
من کوچیکتم. ببخشید دو روز سر نزدم.
آخه من که با مدارک شرکت گرفتم گفت باید اسم صاحب خط توی آگهی رسمی شرکت باشه برای همین مجبور شدیم خط رو به نام برادرم کنیم.
من منظور شما رو فهمیدم. خوب هم توضیح دادین ولی واقعاً در مورد دانشجو نمیدونم چطوری قبول میکنن. بهترین راه اینه از خودشون بپرسی که شاتلت از دستت نره.
به نظر من اگه واقعاً در همین حد مصرف دارید و شبانه اینا براتون مهم نیست مخابرات نیا چون سرعت واقعی میده و بیشتر به درد دانلود میخوره. ولی ISP های دیگه سرویس های محدود رو خیلی بیشتر از سرعت واقعی میبندن و دیگه از چند صفحه ای که میبینید لذت میبرید.
Amir.prs
10-11-2011, 23:42
512 که11 تومنه به نظره من بهتره منم خودم میخوام مخابراتو کنسل کنم الان شاتل دارم اینم دارم شاتل 27 تموم میشه اشغال بود اینم بدتر ازاون
512 کجا 11 تومنه؟
512 کجا 11 تومنه؟
پارس آنلاین 512 با 2 گیگ ترافیک در مراکز مخابراتی منتخب 11900 تومن که ظاهرا 1000 تومن هم بابت آبونمان اضافه میشه
منم مصرفم پایینه ولی 2 گیگ خیلی کمه . حداقل 5 گیگ باید میدادن.
من ماهی حدود 8 گیگ مصرف دارم که جزو کم مصرف محصوب میشم.
hellbrain666
11-11-2011, 01:05
من 256 دارم سرعت دانلود25-26-27 درکل جالب نیست خصوصا VPN کارنمیکنه سرعتش خیلی پایینه
ممنون که پاسخ دادی
چرا در کل جالب نیست؟ وی پی ان SSTP هم کانکت نمیشه؟
پ ن : من در حال حاظر شاتل دارم که حداکثر سرعتم 18 هستش شب و روز تازه اونم با 3 گیگ محدودیت حجمی!!:41:
لطفا سایرین هم نظرشونو بگن:11:
brothers000
11-11-2011, 09:44
برای دوستان دیگه هم این یکی دو روز اخیر قطعی اتصال پیش اومده ؟
(البته منظورم کسایی هست که ADSL مخابرات دارن)
اونم ترجیحا مناطق غربیه تهران
واسه من که دو روزه به مدت طولانی از طرفای 3 بع د از ظهر به بعد قطع میشه
برای من تا حالا قطع نشده
نمیدونم چرا دوستان میگن توی این چند روز قطعی دارن .... چیز پی ان هم که وصله قطع نشد
uncaping کردن مودم 100% تصمینی .
(منم دارم این این کار انجام میدم هر کی خواست میتونه این اموزشو دانلود کنه و انجام بده)
ایم لینک دانلود اموزش (ه.ک) مودم . 100% قانونی:31:
(منم دارم این این کار انجام میدم هر کی خواست میتونه این اموزشو دانلود کنه و انجام بده)
کلک بود رفیق ؟
پس پسوردش چی ؟
بد یکم واضح تر میگی دقیقا شغل شریف این برنامه چی هست؟
پسورد : p30
لینک نرم افزار هاش تو فایل هست .
فقط اموزش میده که چه کارایی رو باید انجام بدیم.
hosein_artist
11-11-2011, 20:05
با درود به دوستان گرامی من اینترنت مخابرات گرفتم به من یوزر نیم و پسورد دادند اما وصل نمی شود .مشکل از کجاست؟خطم رانژه هست چون چراغ روشن هست اما هر کاری می کنم وصل نمی شود حتی کانکشن دستی هم ساختم اصلا یوزر را نمی شناسد نمی دانم چه کار کنم.:41:
با درود به دوستان گرامی من اینترنت مخابرات گرفتم به من یوزر نیم و پسورد دادند اما وصل نمی شود .مشکل از کجاست؟خطم رانژه هست چون چراغ روشن هست اما هر کاری می کنم وصل نمی شود حتی کانکشن دستی هم ساختم اصلا یوزر را نمی شناسد نمی دانم چه کار کنم.:41:
سلام
رفیق داخل این تاپیک یک توضیح کامل هست برای کانفیگ کردن اینترنت:
بازم مشکلی داشتی اونجا پست بده
برای دوستان دیگه هم این یکی دو روز اخیر قطعی اتصال پیش اومده ؟
(البته منظورم کسایی هست که ADSL مخابرات دارن)
اونم ترجیحا مناطق غربیه تهران
واسه من که دو روزه به مدت طولانی از طرفای 3 بع د از ظهر به بعد قطع میشه
من قطعی نداشتم
یا از خط تلفنت هست یا از مرکز مخابراتی
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
سلام
رفیق داخل این تاپیک یک توضیح کامل هست برای کانفیگ کردن اینترنت:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبازم مشکلی داشتی اونجا پست بده
سلام
نمیشه کاری کرد بعد از بالا اومدن ویندوز خود به خود local aria conection وصل بشه و نیازی به وصل شدن با کانکشن جدا نباشه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فروش الكترونیكی ADSLشركت مخابرات از اول آذر ماه آغاز می شود
به گزارش ایرنا و براساس گزارش شركت مخابرات ایران ،' طاهره تقوی ' مسئول سایت خدمات الكترونیك این شركت ، روز سه شنبه ، ضمن اعلام این خبر ، افزود: اعضای سایت خدمات الكترونیك نیاز به حضور برای دایری اینترنت پر سرعت در مركز ندارند و نام كاربری و كلمه عبور درخواست كننده از طریق اینترنت به متقاضیان ارائه می شود.
وی افزود: امكان آپلود كردن مجوز پهنای باند 256 و 512 کیلوبیت برثانیهkb/s ( برای استفاده دانشجویان ، شركت ها ، بیمارستان ها و ... ) در سایت مخابرات استان تهران قرارداده شده است.
چی میگه این خانمه؟
مگه 512 به دانشجو هم میدن؟؟؟
من قطعی نداشتم
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
سلام
نمیشه کاری کرد بعد از بالا اومدن ویندوز خود به خود local aria conection وصل بشه و نیازی به وصل شدن با کانکشن جدا نباشه؟
سلام
چرا دیگه ، اونجوری که شما داری که خیلی ضد حاله که , الان برای شما روی Bridge هست
یعنی هربار قطع بشی باید کانکت کنی!
باید بزاری روی حالت PPPOE اینطوری کلا اتوماتیک میشه ، فقط کافیه مودم رو روشن کنی همین!
توی همون تاپیک پست پایین گزاشتم میتونی اونطوری نتظیم کنی
دیگه نیاز به اون کانکشن هم نداری
سلام
چرا دیگه ، اونجوری که شما داری که خیلی ضد حاله که , الان برای شما روی Bridge هست
یعنی هربار قطع بشی باید کانکت کنی!
باید بزاری روی حالت PPPOE اینطوری کلا اتوماتیک میشه ، فقط کافیه مودم رو روشن کنی همین!
توی همون تاپیک پست پایین گزاشتم میتونی اونطوری نتظیم کنی
دیگه نیاز به اون کانکشن هم نداری
خوب برادر درد اصلی و سوال اساسی همین جاست!
اینکه چطور این حالت bridge رو تبدیل به حالت pppoe بکنم؟! چه مراحلی داره
ممنون
پ.ن : از اون تاپیک هم هیچی سر در نیاوردم
ممکنه خط رانژه بشه و چراغ adsl سبز بشه اما تا وقتی تو شبکه دیتا تعریف نشی نمی تونی وصل بشی کمی صبر احتمالا فردا برات انجام بدن
خوب برادر درد اصلی و سوال اساسی همین جاست!
اینکه چطور این حالت bridge رو تبدیل به حالت pppoe بکنم؟! چه مراحلی داره
ممنون
پ.ن : از اون تاپیک هم هیچی سر در نیاوردم
اشکال نداره من کمکت میکنم عزیزم ولی اول شما نیاز به خوندن کامل این پست دارین:
هرجایی مشکل داری بگو
سلام
دستگاهی هست که از چند خط تلفن اینترنت بگیره یه اینترنت درست و درمون بده بیرون؟!:31:
سلام
دستگاهی هست که از چند خط تلفن اینترنت بگیره یه اینترنت درست و درمون بده بیرون؟!:31:
طبق جستجوی قبلی خودم فکر نمی کنم چنین کاری ممکن باشه
به نظر من بحث انحرافیه و می تونه مشکلات امنیتی برای اشخاص ایجاد کنه و ارزششو نداره
اگر شما خودت تونستی این کار رو انجام بدی یا کسی رو دیدی که انجام داده نشون بده من فکر می کنم برای adsl غیر ممکنه
hosein_artist
12-11-2011, 01:07
ممکنه خط رانژه بشه و چراغ adsl سبز بشه اما تا وقتی تو شبکه دیتا تعریف نشی نمی تونی وصل بشی کمی صبر احتمالا فردا برات انجام بدنکاملا درست هست دوست عزیز چون خط رانژه هست حتی وقتی از حالت bridge مودم استفاده می کنم و کانکشن دستی هم می سازم حتی یوزرنیم را چک نمی کند که ارور پسورد بدهد یعنی انگار اصلا یوزر نیم و پسورد برای شبکه تعریف نشده باشد حالا تا فردا صبر می کنم اگر نشد که باید برم مخابرات ببینم چه کار می کنن.
Kianoosh
12-11-2011, 01:46
اول تست کن خودت بعد اگه نتیجه داد تازه به اشتراک نزار!چون هرچی تعداد بیشتر بشه زودتر لو میره :31::31::31:
عزیز جان من قبلا هم به شما گفتم uncaping و هگ مودم و ... اینطوری نیست که شما بتونی با یه مقاله مال سال 2009 و یه باگ دو قرن پیش و یه مطلب 20 خطی رسما ISP رو دور بزنی و پهنای باندو افزایش بدی !:دی
این مورد کلا خیلی سخت تره از دزدیدن اکانت مردم و هگ کردن مودمشون و دور زدن سیستم چک کردن ترافیک مصرفی برای سرویس های حجمی و ...
دنیای امنیت و شبکه مرتبا داره بروز میشه و باگ ها و حفره های امنیتی پیدا میشن و برطرف میشن این مقالات و آموزش هایی که منتشر میشن اولین کسی که میخونه مثلا خود ISP یا ادمین شبکه یا ... هستند و بلافاصله برطرف میشه و بعد تازه میرسه دست من و شما اینطوری نیست که یه روش تا 10 سال جواب بده!
این آموزشی هم که لینک دادی برای خیلی وقت پیشه یه ترجمه شکسته از یه مقاله قدیمی خارجی و البته برای مودم های کابلی هست که اونم آدم بره هگ شدش رو بخره سنگینتره!شما اگه روش جدیدی که کار می کنه برای ADSL ها و با ISP های ایران تست شده باهاش میتونی پهنای باند محدود شده رو افزایش بدی پیام خصوصی بده که برم سریعا به مخابرات گزارش کنم :دی :27:
حالا اینا به کنار نوسان سرعت خیلی مزخرف شده از 2-3 تا 13-14 میره قبلا فیکس رو 18 بودا کلا ترکیده :2:
اشکال نداره من کمکت میکنم عزیزم ولی اول شما نیاز به خوندن کامل این پست دارین:
هرجایی مشکل داری بگو
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدMay you do well:40:
تمام این کارها رو کردم اما وقتی به مرحله آخر save/reboot میرسم اکسپلورر(و فایرفاکس) هیچ عکس العملی از خودشون نشون نمیدن ، چندین دقیقه صفحه منتظر لودینگ میمونه و اتفاقی نمیفته.
صفحه رو میبندم دوباره وارد تنظیمات مودم میشم ، میبینم هیچی عوض نشده. باز مجبورم با کانکشن وصل بشم.
* مودم asus
اول تست کن خودت بعد اگه نتیجه داد تازه به اشتراک نزار!چون هرچی تعداد بیشتر بشه زودتر لو میره :31::31::31:
عزیز جان من قبلا هم به شما گفتم uncaping و هگ مودم و ... اینطوری نیست که شما بتونی با یه مقاله مال سال 2009 و یه باگ دو قرن پیش و یه مطلب 20 خطی رسما ISP رو دور بزنی و پهنای باندو افزایش بدی !:دی
این مورد کلا خیلی سخت تره از دزدیدن اکانت مردم و هگ کردن مودمشون و دور زدن سیستم چک کردن ترافیک مصرفی برای سرویس های حجمی و ...
دنیای امنیت و شبکه مرتبا داره بروز میشه و باگ ها و حفره های امنیتی پیدا میشن و برطرف میشن این مقالات و آموزش هایی که منتشر میشن اولین کسی که میخونه مثلا خود ISP یا ادمین شبکه یا ... هستند و بلافاصله برطرف میشه و بعد تازه میرسه دست من و شما اینطوری نیست که یه روش تا 10 سال جواب بده!
این آموزشی هم که لینک دادی برای خیلی وقت پیشه یه ترجمه شکسته از یه مقاله قدیمی خارجی و البته برای مودم های کابلی هست که اونم آدم بره هگ شدش رو بخره سنگینتره!شما اگه روش جدیدی که کار می کنه برای ADSL ها و با ISP های ایران تست شده باهاش میتونی پهنای باند محدود شده رو افزایش بدی پیام خصوصی بده که برم سریعا به مخابرات گزارش کنم :دی :27:
حالا اینا به کنار نوسان سرعت خیلی مزخرف شده از 2-3 تا 13-14 میره قبلا فیکس رو 18 بودا کلا ترکیده :2:
مخابرات 100% جواب میده چون fire will ندارن.(جدید)
گروه پی فورس این مقاله رو نوشته . دیگه این کسی نتونسته رو دست این گروه بزنه . البته ترجمه کرده . ولی
من یه تست میکنم. اگه جواب داد . میگم. چون مخابرات که سواد ان چنانی نداره که. اپلود رو نمیدونن چیه . تا برسه به -- فایل ایمیج . مودم. که از isp میاد . و حالا ما باید خودمون فایل ایمیج براشون بفرستیم و سرعت پهنای باند رو تقیر بدیم.
با دستکاری فایل TFTP خودمون. به راحتی میشه این کار رو کرد. دقیقا من همین مقاله به زبان انگیسی که تونم واسه سال 2009 بودش. . 3 سال پیش دیگه. مخابرات ما هم که هنوز سرعت اپلودمون رو درست نکرده . لابد سیستم امنیتی رو هم ارتقا نداده . دیگه.
حالا من یه تست میزنم.
پدر رئیس مخابراتمون lol:31:
تمام این کارها رو کردم اما وقتی به مرحله آخر save/reboot میرسم اکسپلورر(و فایرفاکس) هیچ عکس العملی از خودشون نشون نمیدن ، چندین دقیقه صفحه منتظر لودینگ میمونه و اتفاقی نمیفته.
صفحه رو میبندم دوباره وارد تنظیمات مودم میشم ، میبینم هیچی عوض نشده. باز مجبورم با کانکشن وصل بشم.
* مودم asus
منم با کانکشن ppoe مشکل دارم . فقط با بریج(ویندوز) وصل میشم. چراغ لن وقتی با ppoe وصل میشم چشمک میزنه .ولی ACT خاموشه و صفحه ای رو باز نمیکنه. مودم منم asus am 602
شما تنظیمات مودم رو مطمئن شو
من یک روز همین حالت را داشتم مشکل این بود که تنظیمات مودم قسمت vlc عدد باید 35 باشه برای من 32 بود
به تنظیمات مودم برو و همه چی رو چک مشکلت همونجاست.
منم با کانکشن ppoe مشکل دارم . فقط با بریج(ویندوز) وصل میشم. چراغ لن وقتی با ppoe وصل میشم چشمک میزنه .ولی ACT خاموشه و صفحه ای رو باز نمیکنه. مودم منم asus am 602
دوستانی که asus 602 دارند برای تنظیمات ppoe حتما باید یه تغییرات خاصی انجام بدن من برای راحتی شما فایل بکاپ حالت ppoe رو آپلود می کنم شما هم اونرو دانلود کنید و در قسمت settings برید توی گزینه restore و سپس آدرس اون فایل رو بدید و اعمال کنید. این تنظیمات قطعا کار می کنه.
نکات مهم:
1- حتما بعد از اعمال این تنظیمات به قسمت ادیت برین و فقط یوزر نیم و پس ورد خودتون را بدین چون توی این فایل من یوزرم رو عوض کردم.
2- در حالت ppoe حتما توی تنطمات local network گزینه گرفتن اتوماتیک ای پی فعال باشه من خودم توی حالت بریج ip رو تغییر می دم تا مودمم رو بشناسه پس بزارید روی حالت
Obtain an ip automayically
فایل توی فضای عمومی لایو قرار داره که آدرسش توی وبلاگمم هم هست
اسم فایل asus 602 ppoe.conf
من سرعت 128 کیلو بایت دارم.تهران مرکز توکلی.
این مخابرات ...:31: سرعت 256 یا 512 هم میده؟
* مودم asus
منظورتون اینه که تنظیمات save نمیشه ؟
از داخل پست 1297 که تنظیمات asus رو گزاشتن توی همین صفحه تنظیمات رو اعمال کن عزیزم
بعد میرسه به تنظیمات مرورگرها که اون هام باید مطمئن شین که ------ فعال نیست
تنظیمات آی پی رو هم باید چک کنین
البته مخابرات به تنظیمات آی پی نیاز نداره چون دینامیک هستش ولی شما چندتای قبلی رو انجام بده اگه جواب ندادن بعد میرسیم به اونجا!
wichidika
12-11-2011, 15:25
من سرعت 128 کیلو بایت دارم.تهران مرکز توکلی.
این مخابرات ...:31: سرعت 256 یا 512 هم میده؟
بله از اول آذر ماه خودشون گفتن 512 هم میدن ثبت نام از طریق سایت مخابرات tct.ir
من تو سایت مخابرات ثبت نام کردم. شناسه و رمز رو گرفتم از کجا باید وارد بشم؟
واسه فعال سازی خودم مدارک رو بجای بابام ببرم . قبول میکنن؟
من تو سایت مخابرات ثبت نام کردم. شناسه و رمز رو گرفتم از کجا باید وارد بشم؟
واسه فعال سازی خودم مدارک رو بجای بابام ببرم . قبول میکنن؟
همون جایی که ثبت نام کردی قسمت ورود کاربران هم هست که اول بایستی نام کاربری شما توی یک مرکز مخابراتی فعال بشه و قاعدتا پدرتون باید بره و بهتره با امور مشترکین مرکز خودتون صحبت کنید ببینید شما را قبول می کنن.
Kianoosh
12-11-2011, 19:37
مخابرات 100% جواب میده چون fire will ندارن.(جدید)
گروه پی فورس این مقاله رو نوشته . دیگه این کسی نتونسته رو دست این گروه بزنه . البته ترجمه کرده . ولی
من یه تست میکنم. اگه جواب داد . میگم. چون مخابرات که سواد ان چنانی نداره که. اپلود رو نمیدونن چیه . تا برسه به -- فایل ایمیج . مودم. که از isp میاد . و حالا ما باید خودمون فایل ایمیج براشون بفرستیم و سرعت پهنای باند رو تقیر بدیم.
با دستکاری فایل TFTP خودمون. به راحتی میشه این کار رو کرد. دقیقا من همین مقاله به زبان انگیسی که تونم واسه سال 2009 بودش. . 3 سال پیش دیگه. مخابرات ما هم که هنوز سرعت اپلودمون رو درست نکرده . لابد سیستم امنیتی رو هم ارتقا نداده . دیگه.
حالا من یه تست میزنم.
پدر رئیس مخابراتمون lol:31:
چی شد تست کردی؟:دی
منم ثبت نام کردم نمی دونم مرکز ما گیرست ؟ فقط صاحب خط قبول می کنن...
ببینیم 512 رو کی میدن ...
چی شد تست کردی؟:دی
منم ثبت نام کردم نمی دونم مرکز ما گیرست ؟ فقط صاحب خط قبول می کنن...
ببینیم 512 رو کی میدن ...
لینک نرم افزار هاش خرابه . نتونستم دانلود کنم. تو گوگل هم سرچ کردم ولی پیدا نشد :دی
دوستانی که asus 602 دارند برای تنظیمات ppoe حتما باید یه تغییرات خاصی انجام بدن من برای راحتی شما فایل بکاپ حالت ppoe رو آپلود می کنم شما هم اونرو دانلود کنید و در قسمت settings برید توی گزینه restore و سپس آدرس اون فایل رو بدید و اعمال کنید. این تنظیمات قطعا کار می کنه.
نکات مهم:
1- حتما بعد از اعمال این تنظیمات به قسمت ادیت برین و فقط یوزر نیم و پس ورد خودتون را بدین چون توی این فایل من یوزرم رو عوض کردم.
2- در حالت ppoe حتما توی تنطمات local network گزینه گرفتن اتوماتیک ای پی فعال باشه من خودم توی حالت بریج ip رو تغییر می دم تا مودمم رو بشناسه پس بزارید روی حالت
سلام
این فایل رو آپلود کردم ارور داد :
سلام
براي سرويس گرفتن از مخابرات 512 يا 256 چه مداركي نيازه
با سر برگ شركتي (خودم درست كنم ) ميدن
مشكلي نداره
dany_3p4u
12-11-2011, 21:32
نکات مهم:
خوب نمی شه بصورت دستی آموزش بدبن؟
مدل مودم منم دقیقا همینه و همین مشکل رو دارم
همه با مودم asus am 602 مشکل دارن ! جالبه!
همه با مودم asus am 602 مشکل دارن ! جالبه!
asus با مخابرات مشکل داره.
چون خودش تو دفترچه اش فقط روش کانکشن ساختن رو گفته و بی خیال poppe شده !
من با شاتل مشکل نداشتم بعد از تنظیم کردن راحت آنلاین میشد. جالبه توی تنظیمات مودمم هنوز یوزرنیم پسورد شاتل بود ولی رفتم با یوزر پسورد مخابرات کانکشن جدید ساختم وصل شد!
آموزش تصویری ppoe برای asus 602
ابتدا به قسمت wan بروید و هر نوع کانفیگ موجود را حذف (remove) کنید و مودم را ری بوت کنید. سپس گزینه quick setup را بزنید ( گزینه advanced را به هیچ وجه نزنید) سپس طبق تصاویر زیر عمل کنید و مودم را ری بوت کنید.
نکته مهم: همانطور که قبلا گفتم در قسمت local area connection ویندوز حتما پروتکل ای پی 4 روی حالت اتوماتیک باشه.
امیدوارم مشکل حل بشه. ضمنا احتمالا علت کارنکردن فایل آپلود شده این باشه که فرم ویر مودم من ارتقا داده شده
نکته دیگه 192.168.29.123 آی پی مودم خودممه که تغییر دادم شما این گزینه را تغییر ندید البته توی خود اون منو که قطعا قابل تغییر نیست!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!604:Scaled1024/11.JPG?psid=1&ck=0&ex=720
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cJsfXLBnXHvYGfA054SkdQyk/22.JPG?psid=1
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!606:Scaled1024/44.JPG?psid=1&ck=0&ex=720
کلمات کلیدی : adsl modem asus 602 ppoe تنظیمات
ابتدا به قسمت wan بروید و هر نوع کانفیگ موجود را حذف (remove) کنید و مودم را ری بوت کنید. سپس گزینه quick setup را بزنید ( گزینه advanced را به هیچ وجه نزنید) سپس طبق تصاویر زیر عمل کنید و مودم را ری بوت کنید.
نکته مهم: همانطور که قبلا گفتم در قسمت local area connection ویندوز حتما پروتکل ای پی 4 روی حالت اتوماتیک باشه.
امیدوارم مشکل حل بشه. ضمنا احتمالا علت کارنکردن فایل آپلود شده این باشه که فرم ویر مودم من ارتقا داده شده
ولی من جای دیگه خوندم DHCP باید غیرفعال باشه....
؟
ولی من جای دیگه خوندم DHCP باید غیرفعال باشه....
؟
نه مشکلی نداره
اگه فعال باشه برای سیستم های شبکه بهتره که اشتباهی یک IP مشترک نگیرن
خیالت راحت
البته غیرفعال هم کنین مشکلی نباید پیش بیاد
نه مشکلی نداره
اگه فعال باشه برای سیستم های شبکه بهتره که اشتباهی یک IP مشترک نگیرن
خیالت راحت
البته غیرفعال هم کنین مشکلی نباید پیش بیاد
دقیقا توی هر دو حالت جواب می ده اما من فکر کنم فعال باشه بهتره
مهم اینه که مشکله دوستان حل بشه و جواب بگیرن
دقیقا توی هر دو حالت جواب می ده اما من فکر کنم فعال باشه بهتره
مهم اینه که مشکله دوستان حل بشه و جواب بگیرن
درسته هر دو حالت ج میده!
اما من به جرات میگم توی ایران باید از مودم tp-link استفاده کنی بیشتر مچ هست با سرورهای ایرانی
کانفیگش هم ساده و آب خوردنه هرکس میتونه به راحتی!
سلام
وقتی آیپی رو توی tcp/ip 4 اتوماتیک میکنم دیگه صفحه کنسول مودم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بالا نمیاد . can not find server میده
Kianoosh
13-11-2011, 00:32
لینک نرم افزار هاش خرابه . نتونستم دانلود کنم. تو گوگل هم سرچ کردم ولی پیدا نشد :دی
بفرما اینم نرم افزاراش البته نسخه های قدیمیه همون solarwinds نسخه 8 به بالا سرچ کن هست با کرک خیلی بهتره!
ببینم چه می کنی :دی
راستی اتفاقا منم asus am 602 دارم بی مشکل کار می کنه چه بریج چه pppoe اینایی که شما میگید چه مشکلی رو رفع می کنه؟
سلام
وقتی آیپی رو توی tcp/ip 4 اتوماتیک میکنم دیگه صفحه کنسول مودم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بالا نمیاد . can not find server میده
باید default gateway رو به همون آدرسی که نوشتی پر کنی توی تنظیمات IPv4
این طوری کانفیگ مودمت مسیر یابی میشه
باید default gateway رو به همون آدرسی که نوشتی پر کنی توی تنظیمات IPv4
این طوری کانفیگ مودمت مسیر یابی میشه
سلام
نمیشه این دو تا کار همزمان کرد که . یا باید Ip رو اتوماتیک بذارم . یا اینکه به default gatway آدرس بدم . اگر گزینه اول رو فعال کنم گزینه دوم خاموش میشه . طبق عکس زیر:
بفرما اینم نرم افزاراش البته نسخه های قدیمیه همون solarwinds نسخه 8 به بالا سرچ کن هست با کرک خیلی بهتره!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدببینم چه می کنی :دی
راستی اتفاقا منم asus am 602 دارم بی مشکل کار می کنه چه بریج چه pppoe اینایی که شما میگید چه مشکلی رو رفع می کنه؟
این برنامهSnmpWalk وقتی اجرا میکنم . زود بسته میشه.
سلام
نمیشه این دو تا کار همزمان کرد که . یا باید Ip رو اتوماتیک بذارم . یا اینکه به default gatway آدرس بدم . اگر گزینه اول رو فعال کنم گزینه دوم خاموش میشه . طبق عکس زیر:
مشکلی نداره بهش یک IP بده
پایینی هم اتوماتیک بزار یا اینکه اونهم
یکیش رو 8.8.8.8
و یکیش رو هم 4.2.2.4 بده مثلا
اگه default gateway نباشه به مودمت نمیتونی وارد بشی!
hosein_artist
13-11-2011, 15:13
خوب اینترنت من هم وصل شد مشکل از تنظیمات مودم نبود از مخابرات بود اما وضع پینگ افتضاح هست که:2: این بود اینرتنت مخابرات که از پینگ آن تعریف می کردند پینگ بالای 400 هست پشت سر هم time out می اندازد.:13:
خوب اینترنت من هم وصل شد مشکل از تنظیمات مودم نبود از مخابرات بود اما وضع پینگ افتضاح هست که:2: این بود اینرتنت مخابرات که از پینگ آن تعریف می کردند پینگ بالای 400 هست پشت سر هم time out می اندازد.:13:
تست امروز مخابرات تهران 256 سرور شبدیز کرج
اینم تست از سرور بلگراد
نتیجه فقط پینگ داخل خوب بده و اینترنت خارج از کشور دارای مشکلاتیه
Kianoosh
13-11-2011, 15:35
این برنامهSnmpWalk وقتی اجرا میکنم . زود بسته میشه.
SnmpWalk رو کپی کن تو این مسیر:
C:/users/XXX
بعد تو ران بزن cmd و اینطوری وارد کن:
C:/users/XXX>snmpwalk.exe
بعد ببینی چی میشه :46:
در کل این کار به نظر من غیر ممکن هست نمی دونم برای چی تلاش می کنی :دی
hosein_artist
13-11-2011, 15:36
تست امروز مخابرات تهران 256
دوست عزیز شما از سایتی مثل یاهو پینگ بگیرید بعد هم time out بالا دارد .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cJsfXLBnXHvYGfA054SkdQyk/22.JPG?psid=1
تمام این کارها رو کردم نتیجه این شد. انقد دستکاری کردم poppe که درست نشد هیچی ، دیگه اون کانکت شدن معمولی با کانکشن خودم هم خراب شد و هر دفه برای وصل شدن به اینترنت باید برم مودم کانفیگ کنم ، چندین بار مودم خاموش روشن کنم تا وصل بشه. دیگه میخام برم بمیرم.
:41:
hosein_artist
13-11-2011, 18:40
تمام این کارها رو کردم نتیجه این شد. انقد دستکاری کردم poppe که درست نشد هیچی ، دیگه اون کانکت شدن معمولی با کانکشن خودم هم خراب شد و هر دفه برای وصل شدن به اینترنت باید برم مودم کانفیگ کنم ، چندین بار مودم خاموش روشن کنم تا وصل بشه. دیگه میخام برم بمیرم.
:41:
شما یک بار ریست را برای 10 ثانیه نکه دار تا مودم به حالت اول برگردد بعد تنظیم کن دیگر نیاز به خاموش روشن کردن نیست من هم مودم شما را دارم ولی خیلی راحت وصل می شود و مشکلی ندارم.
دوستان مودم شما اپدیت شدست؟ واسه من فرق داره چند تا گزینه واسه کانکشن ppoe بیشتر داره . قدیمیه یا باید نرم افزارشو بروز کنم؟
dany_3p4u
13-11-2011, 20:45
ak313 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان ممنون
دوتا تغییر توی تنظیماتی که قبلا انجام می دادم را با توجه به راهنمایی شما انجام دادم و مشکل حل شد
اولیش:
Enable DHCP Server
دومیش :
حتما پروتکل ای پی 4 روی حالت اتوماتیک باشه.
ashkan_mc
13-11-2011, 21:42
درود ...
دوستان چه مودمی رو برای اینترنت مخابرات پیشنهاد می کنید ؟؟ وایرلس نمی خوام ... ارزون و ساده باشه ولی با کیفیت ...
ای خدا عجب غلطی کردم :((
دوستان تورو قرآن یکی به داد من برسه :((
آخه چرا روش غلط میرید. از وقتی تنظمیات آی پی مودم رو عوض کردم 192.168.29.123 دیگه نه اینترنت وصل میشه نه کنسول تنظیمات مودم بالا میاد
نتم به کل ترکیبد . دارم با دیال آپ میام
درود ...
دوستان چه مودمی رو برای اینترنت مخابرات پیشنهاد می کنید ؟؟ وایرلس نمی خوام ... ارزون و ساده باشه ولی با کیفیت ...
مودم هاوایی برای مخابرات مناسبه . که خودشون هم 27 تومن میدن.
من خوندم که مخابرات سرعت 512 رو هم از اول آذر میده درسته یا نه؟
Kianoosh
13-11-2011, 22:32
آخه چرا روش غلط میرید. از وقتی تنظمیات آی پی مودم رو عوض کردم 192.168.29.123 دیگه نه اینترنت وصل میشه نه کنسول تنظیمات مودم بالا میاد
قبل از روش پایین مودمت رو از خط خارج کن برای کانفیگ یا تغییرش نیاز نیست حتما به خط وصل باشه!اگه نشد:
اول یه ریست مودم رو بکن(با اون دکمه پشتش چند ثانیه باید نگه داری) بعد برو تنظیمات کارت شبکه ip و gatewayرو 192.168.1.1 بده سابنت ماسک روش کلیک کنی خودکار خودش ست میشه!بعد باید بتونی وارد کنسول مودمت بشی بعد از ادونس ستاپ wan انتخاب کن یه کانکشن بریج بساز تمام تنظیمات پیشفرض هم درسته فکر نمی کنم لازم باشه دست بزنی فقط باید بریج رو بزاری برای pppoe هم همه تنظیمات پیشفرض جوابگو هستند یه وقت اگه NAT میخوای ست کنی فعالش کن یا گزینه قطع خودکار درصورت بیکاری فعال نباشه آی پی اتوماتیک و دی ان اس و ... خودش ست میشه نیاز نیست شما دستی وارد کنی!
اگه حل نشد بگو دقیقا مشکلت چیه من از اول بحث نخوندم!
farshin.rezaei
13-11-2011, 22:51
تنها مشکلش لاست پکیج خیلی بالاست
+
دسترسی به اینتذنت بعد از 5 دقیقه
farshin.rezaei
13-11-2011, 22:51
تکرار شده بود
dany_3p4u
13-11-2011, 22:57
آقا خونسردی خودت را حفظ کن :دی
شما که الآن توی کنسول مودم هستی !
اما به هر حال اگه نمی تونی وارد شی باید دستی طبق همون آموزش اول آی پی بدی بعدش
از بخش ادونس و ون هرچی کانکشن درست کردی را حذف و از نو ایجاد کن
دوست عزیز من خودم بشخصه آی پی مودمم رو به عللی عوض کردم و گذاشتم روی 192.168.29.123 و شما اصلا نباید به اون گزینه ها دست می زدید من کجا گفتم آدرس آی پی رو عوض کنید به هر حال شما دو تا گزینه دارید
1- پشت مودم یه سوراخی هست که کمی تو رفتگی داره با چیزی شبیه نوک مداد نوکی اونو چند ثانیه فشار بده تا به حالت کارخانه برگرده
2- اگر آی پی مودمت رو مثل من عوض کردی مشکلی نیست برای شناسائی مودمت توی تنظیمات شبکه آی پی اولی رو 192.168.29.1 یا یک عدد دیگه تا 255 قرار بده غیر از 123
قبل از روش پایین مودمت رو از خط خارج کن برای کانفیگ یا تغییرش نیاز نیست حتما به خط وصل باشه!اگه نشد:
اول یه ریست مودم رو بکن(با اون دکمه پشتش چند ثانیه باید نگه داری) بعد برو تنظیمات کارت شبکه ip و gatewayرو 192.168.1.1 بده سابنت ماسک روش کلیک کنی خودکار خودش ست میشه!بعد باید بتونی وارد کنسول مودمت بشی بعد از ا...
اگه حل نشد بگو دقیقا مشکلت چیه من از اول بحث نخوندم!
دمتون گرم مودمو ریست کردم همون bridge رو تنظیم کردم وصل شدم اصلا poppe و خوشی به گروه خونی ما نیومده نخواستیم!:19:
آقا خونسردی خودت را حفظ کن :دی
شما که الآن توی کنسول مودم هستی !
اما به هر حال اگه نمی تونی وارد شی باید دستی طبق همون آموزش اول آی پی بدی بعدش
از بخش ادونس و ون هرچی کانکشن درست کردی را حذف و از نو ایجاد کن
نه عکس رو قبل از وقتی گرفتم که دسترسی ام قطع شد.
دوست عزیز من خودم بشخصه آی پی مودمم رو به عللی عوض کردم و گذاشتم روی 192.168.29.123 و شما اصلا نباید به اون گزینه ها دست می زدید من کجا گفتم آدرس آی پی رو عوض کنید به هر حال شما دو تا گزینه دارید
1- پشت مودم یه سوراخی هست که کمی تو رفتگی داره با چیزی شبیه نوک مداد نوکی اونو چند ثانیه فشار بده تا به حالت کارخانه برگرده
2- اگر آی پی مودمت رو مثل من عوض کردی مشکلی نیست برای شناسائی مودمت توی تنظیمات شبکه آی پی اولی رو 192.168.29.1 یا یک عدد دیگه تا 255 قرار بده غیر از 123
برادر جان خودت عکس گرفتی گفتی طبق عکس های من بیش برید بعد میگی نباید آیپی رو عوض میکردی:41:
برادر جان خودت عکس گرفتی گفتی طبق عکس های من بیش برید بعد میگی نباید آیپی رو عوض میکردی:41:
شما آی پی مودمت رو توی اون صفحه اصلا می تونستی عوض کنی؟ بالاخره سوء تفاهمی بود که گذشت. منم پستم را اصلاح کردم و توضیحات لازم رو اضافه کردم.
siamak_mu
14-11-2011, 00:41
توجه داشته باشید اگر برنامه ای چیزی درحال استفاده از اینترنت باشه هرچند کمتر از کل پهنای باند روی پینگ تأثیر منفی میذاره. پیشنهاد من به شما و همه کاربرهای ایرانی نصب برنامه netlimiter هست که روی کل پهنای باند و تک تک برنامه ها مدیریت داشته باشید. شاید برنامه ای در حال آپدیت بوده.
nimastany
14-11-2011, 12:05
سرعت همه کم شده ؟
واسه من هر روز صبح تا ساعت 1 سرعت 3 کیلوبایت (دانلود)
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------
برا منم سرعت الان 3 کیلوبایت شده.
farshin.rezaei
14-11-2011, 13:34
شانس منه
تازه دیروز وصل شده و با شاتل فسخ کردم
پینکگ تایم خوبه
لاست پکیج بالاست
سرعت پائینه و بخاطر لاست پکیج بالا صفحات واقعا کند بارگذاری میشه
همیشه همینطوریه..؟
hamidras
14-11-2011, 13:58
امروز سرعتم در حد دايال آپه :|
GHAGHALEELEE
14-11-2011, 13:59
نه بابا من فقط الان اینجوری شدم.اول فکر کردم بخاطر لیچرم هست
سرعت 28-30
از سرعت شما کم کردن به من اضافه کردن:31:
Kianoosh
14-11-2011, 15:41
از صبح قطع بود یا قطع میشد وصل میشد کلا فشار زیادی وارد شده مثل اینکه!:دی
mehdi_11
14-11-2011, 16:07
سلام دوستان کسی میدونه مخابرات دقیقا چه مراحل خطیری رو انجام میده تا یه خط رانژه بشه؟!:13:
سه شنبه هفته پیش ثبت نام کردم ولی هنوز خبری نیست...
-مخابرات یزدان پناه-
شما برا خودتون چقدر طول کشید تا وصل بشه؟
dany_3p4u
14-11-2011, 17:32
برای خیلی ها دو روزه !
اما برای من نزدیک یک هفته طول کشید
سرعت من بین 24-30 هستش.:20:
hamidras
14-11-2011, 17:51
شما برا خودتون چقدر طول کشید تا وصل بشه؟
45 دقيقه :دي
پيروزي
سلام
من یه پست جدا زدم 40 نفر دیدن کسی جواب نداد
دوستان شرکت هایی که وای فای در تهران میدنو بمن بگین
mehdi_11
14-11-2011, 18:58
برای خیلی ها دو روزه !
اما برای من نزدیک یک هفته طول کشید
دقیقا این زمان صرف چه کاری میشه؟!وصل کردن چنتا کابل؟!!!
nimastany
14-11-2011, 19:35
مال من صبح در حد دیالاپ شده بود بعدش درست شد
siamak_mu
14-11-2011, 20:09
سلام
من یه پست جدا زدم 40 نفر دیدن کسی جواب نداد
دوستان شرکت هایی که وای فای در تهران میدنو بمن بگین
شما یه تاپیک جدا زدی کسی جواب نداده دلیل نمیشه بیای تو تاپیک مخابرات سؤال بی ارتباط با تاپیک بپرسی. :46:
وای فای که نه ولی وایمکس ایرانسل و مبین نت میدن:
لایزر هم یه زمانی میداد ولی نمیدنم چرا الآن دیگه تو سایتش نیست.
وایرلس هم که زیاد هستن مثلاً داتک (البته الآن نوشته وایمکس! قبلاً وایرلس بود)
1-مرسی که جواب دادین ولی بنده گفته بودم Wi Fi
2- از وقتی که تاپیکو زدم هر کی هر سوالی داشته چه بی ربط چه با ربط جواب دادم
مهم اینه که کار دوستان پیش بره
دلیلی که اینجا گفتم ممکنه خیلی ها از جاهای مختلف گرفته باشن و بتونن کمک کنن
سلام علی جان.
میخاستم بگم اگه از این uncapping جوابی گرفتی ما را هم تو جریان بزار.اگه جواب داد یه تاپیک بزن چون خود همین اموزشش نیاز به تفسیر داره. بعضی از ادرس لینکها اصلا error میده .تازه با هر ترفندیهم که بعضیهاشو پیدا کردم حالا این برنامه ها نیاز به تنظیماتی داره که اصلا توی راهنمای اموزش نیومده.راستی اگه همه برنامه هاشو دان کردی یه جای خوب آپ کن که دیگه انقدر دردسر نداشته بشه.علی جان فکر کنم اگه یه تاپیک بزنی و بحثها ببریم اونجا بهیر باشه .موفق باشی:10:
hosein_artist
15-11-2011, 07:39
دقیقا این زمان صرف چه کاری میشه؟!وصل کردن چنتا کابل؟!!!
باید دید در منطقه مخابراتی شما پورت خالی وجود دارد یا نه اگر داشته باشند 2 روزه تا 1 هفته وصل می شود اما اگر وجود نداشته باشد ممکن هست حتی چندین ماه طول بکشد .مثلا من مخابرات زارعی هستم من رفتم درخواست بدم از طرف پرسیدم چقدر طول خواهد کشید؟گفت پس فردا بیا یوزرنیم و پسورد را بگیر بعد به من گفت آقا شما خیلی شانس دارید ملت الان 4 ماه هست تو نوبت هستند:31: پس بهتر هست صبور باشید و اصلا به زمان فکر نکنید:13:
سرعت چقدر فاجعه بود دیروز 7-9 kb/s سرعت دانلود بود تازه اونم با پینگ خیلی بد
امروز هم زیاد تعریفی نداره ولی داره با 25-24 ثابت میگیره ... چه خبره ؟
amirkalak6
15-11-2011, 11:01
دیروز واقعا افتضاح بود.....
mehdi_11
15-11-2011, 11:08
باید دید در منطقه مخابراتی شما پورت خالی وجود دارد یا نه اگر داشته باشند 2 روزه تا 1 هفته وصل می شود اما اگر وجود نداشته باشد ممکن هست حتی چندین ماه طول بکشد .مثلا من مخابرات زارعی هستم من رفتم درخواست بدم از طرف پرسیدم چقدر طول خواهد کشید؟گفت پس فردا بیا یوزرنیم و پسورد را بگیر بعد به من گفت آقا شما خیلی شانس دارید ملت الان 4 ماه هست تو نوبت هستند:31: پس بهتر هست صبور باشید و اصلا به زمان فکر نکنید:13:
مشکلی که نداره چون یوزر و پسورد رو همون روز داد بهم . وقتی یه نفر 45 دقیقه ای وصل میشه چرا یکی دیگه بعد یه هفته هنوز هیچی به هیچی ...
farshin.rezaei
15-11-2011, 15:05
احتمال محدودیت در سرویس های مخابراتی مثل شاتل وجود دارد..؟
زیر ۱۰ کیلوبایت داره دانلود میکنه و سرویس ۲۵۶ هست
nima3333
15-11-2011, 17:25
سلام
از دوستان کسی هست که از اینترنت مخابرات در مرکز مخابراتی اشرفی اصفهانی استفاده کنه...؟
وضعیتش چطوره...؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
hosein_artist
15-11-2011, 19:08
مشکلی که نداره چون یوزر و پسورد رو همون روز داد بهم . وقتی یه نفر 45 دقیقه ای وصل میشه چرا یکی دیگه بعد یه هفته هنوز هیچی به هیچی ...
اگر شما یوزرنیم و پسورد را گرفتید باید در عرض 1 هفته بتوانید وصل بشوید شما مودم خودتان را روزشن کنید اگر چراغ لینکه سبز باشد یعنی اینکه خط شما رانژه هست و باید بتوانید وصل بوشید اگر سبز نیست یعنی خط هنوز رانژه نیست.
مودم رو روشن کردین 40 ثانیه صبر کنین
مخصوصا اگه وصل باشه ، اولین بار زیاد طول میکشه تا چراغ روشن بشه
امروز هم زیاد تعریفی نداره ولی داره با 25-24 ثابت میگیره ... چه خبره ؟
توی این یه هفته سرعت مخابرات متغیر بوده البته تقریبا زیر 20 کیلوبایت نرسیده برای من که قبلا همیشه 27.5 بود. واقعا باید دید چه خبره؟ آیا باز هم سرعت ها رو کم کردن چون 256 واقعی 32 کیلو بایته.
احتمال محدودیت در سرویس های مخابراتی مثل شاتل وجود دارد..؟
زیر ۱۰ کیلوبایت داره دانلود میکنه و سرویس ۲۵۶ هست
نه مخابرات محدودیت نداره . این شاتل 5-6 ساله داره adsl میده که انقدر گرگ شده ، مخابرات یکی دو سال بیشتر نیست هنوز از این کارا یاد نگرفت. اگه سرعت شما اینقدر شده یا مشکل سراسری مخابراتی هست یا اینکه مشکل فنی زنگ بزنید حتما برطرف بشه.
توی این یه هفته سرعت مخابرات متغیر بوده البته تقریبا زیر 20 کیلوبایت نرسیده برای من که قبلا همیشه 27.5 بود. واقعا باید دید چه خبره؟ آیا باز هم سرعت ها رو کم کردن چون 256 واقعی 32 کیلو بایته.
برا من از روز اولی که گرفتم تا حالا(یک ماه) همین 27-28 بوده اصلا بیشتر از این نشده که حالا بخواهد کم بشه
برای من ۲۸۰۵ ثابت بود.
مشکل از تحولات اخیر فکر کنم منغجر شدن مهمات،کشته شدن پسر رزایی و... درست میشه
دوستان یک سوال داشتم
مخابرات ماهیانه محدود هم داره؟؟ مثلا ماهی 3 گیگ قیمتش چند و اینترنت شبانش از چه ساعتی و سرعتش چند؟؟؟(سرعت شبانه هم بستگی به این داره که روزانه رو چه سرعتی بگیری؟) (بعد این که شبانه برای خودش یوزر پسورد جداگانه داره یا همونی که روزا باهاش کانکت میشی؟ بعد از سایعت معین شده خود به خود میره روی شبانه یا باید Dc بشی و دوباره کانکت بشی؟)
و یک سوال هم داشتم در مورد سرویس نا محدود این سرویس هم مثل سرویس های محدود میشه در ساعت شبانه رایگان با سرعت بالاتر دانلود کرد؟؟؟
دوست عزیز در تهران مخابرات متولی این شده که اینترنت بدون ترافیک باشه میگه شرکتا هم باید همین صورت باشه.
در تهران هیچ ترافیکی نداره دانلود نامحدوده سرعت افتضاحه ولی در شهرستانها مخابرات هم ترافیک داره ولی ترافیکش زیاده مثلا در جایی دیدم 256 با 8 گیگ در ماه داده و شب و روز هم نداره که خوب نیست ولی به قیمتش می ارزه(12000تومان) اگر سرعتش خوب باشه.
برای سوال اخر بگم تو شب سرعت کمی بهتر میشه و قطعی به حد اقل میرسه در کل روز و شب هر دو تقریبا یکی هستند.
MESHKIPOSH
16-11-2011, 13:13
دوستان من adsl مخابرات گرفتم . 128 هست
خیلی هم راضی هستم تو این چند روز....
فقط یه سوال ، دوستانی که سرعت بالاتر از 128 گرفتن چطور گرفتن ؟! با چی گرفتن ؟!
میشه راهنمایی بفرمایید ؟!
من پدرم ایثارگر هستش و کارت داره ، خط تلفن به نام خودم هست ، یعنی کلا خط جدید خریدم واسه Adsl چون خط اصلیمون صاحبش در دسترس نبود و واسه صاحب قدیم هست . میتونم با ارائه کارت ایثار پدرم سرعت بالاتر بگیرم ؟! کسی گرفته اینطوری ؟! کلا یه راهنمایی بفرمایید که خیلی به سرعت بالاتر از 128 نیاز دارم . اما انصافا 128 واقعی هست و سرعت دانلودم تقریبا رو 17-18 ثابته خدا رو شکر .
منتظرم
brothers000
16-11-2011, 13:38
من قطعی نداشتم
خب پس الان من باید چه کار کنم یعنی ؟
از یه دوست دیگه هم پرسیدم اونم گفت مشکل از تنظیمات مودمه
ولی به نظر خودم ایراد از مرکز مخابراته
چون اگه از مودم یا کابل خط تلفن و اینا باشه دائم باید قطع باشه نه مقطعی
nima3333
16-11-2011, 16:39
سلام
از دوستان کسی هست که از اینترنت مخابرات در مرکز مخابراتی اشرفی اصفهانی استفاده کنه...؟
وضعیتش چطوره...؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
کسی نبود...؟
vahabkaveh
16-11-2011, 17:21
من پدرم ایثارگر هستش و کارت داره ، خط تلفن به نام خودم هست ، یعنی کلا خط جدید خریدم واسه Adsl چون خط اصلیمون صاحبش در دسترس نبود و واسه صاحب قدیم هست . میتونم با ارائه کارت ایثار پدرم سرعت بالاتر بگیرم ؟! کسی گرفته اینطوری ؟! کلا یه راهنمایی بفرمایید که خیلی به سرعت بالاتر از 128 نیاز دارم . اما انصافا 128 واقعی هست و سرعت دانلودم تقریبا رو 17-18 ثابته خدا رو شکر .
منتظرم
سلام من امروز رفتم 256 ثبت نام کردم مسئولش گفت 128 میخوای یا 256 منم گفتم 256 گفت برو دبیرخانه نامشو بگیر منم رفتم خیلی راحت نامه رو بهم داد بعدش گفت یکشنبه بیا user & Pass رو بگیر اینم بگم که نه دانشجو هستم نه مدرکه دیگه ای دارم شما هم برو ایشالله بهت میدن
GHAGHALEELEE
16-11-2011, 17:28
منتظرم
دوست عزیز سرعتتون برای 128 همچین خوب هم نیست برای اینکه مخابرات سرویسهای 128 رو روی 160 بسته تا صدای مشترکین درنیاد (128 دیگه خیلی پایینه) . واسه همین هم هست که قیمت 128 (یعنی 160 واقعی) 10 تومان هست و 256 12.500 تومان.
احتمال داره بهت 256 بدن اما 512 رو الان خیلی سخت میدن.فقط به شرکتها میدن.
خب پس الان من باید چه کار کنم یعنی ؟
از یه دوست دیگه هم پرسیدم اونم گفت مشکل از تنظیمات مودمه
ولی به نظر خودم ایراد از مرکز مخابراته
چون اگه از مودم یا کابل خط تلفن و اینا باشه دائم باید قطع باشه نه مقطعی
ممکنه باد و بارون و قدیمی بودن سیم کشی روی قطعی اثرگذار باشه
باید زنگ بزنی پشتیبانی 1899
از دوستان کسی اینجا شرکت داره؟ مراحل ثبت شرکت چیه ؟ سخته؟ هزینه اش چقدر میشه مینیمم ارزش داره بریم برای adsl یه شرکت ثبت کنیم؟ فکر کنم ماهیتش مهم نباشه فقط باید یه تبلیغ تو روزنامه بزنی.
فقط با شرکت 512 میدن؟ با جواز کسب نمیدن؟ راستی یه سوال جواز کسب فقط به مغازه میدن یا به فعالیت اینترنتی منزل هم میدن؟ مثلا خود من هاستینگ دارم ولی مغازه ندارم
دوست عزیز سرعتتون برای 128 همچین خوب هم نیست برای اینکه مخابرات سرویسهای 128 رو روی 160 بسته تا صدای مشترکین درنیاد (128 دیگه خیلی پایینه) . واسه همین هم هست که قیمت 128 (یعنی 160 واقعی) 10 تومان هست و 256 12.500 تومان.
میشه ریتی رو که مودمت برای خط شما نشون می ده با یه تست اسپید تست بزارید. ممنون میشم. مشخصات خط شما یه چیزی شبیه این عکسه. ضمنا لطفا بفرمائید شما برای کدوم مرکز مخابراتی هستید که 128 رو 160 بستن
farshin.rezaei
16-11-2011, 23:11
میشه ریتی رو که مودمت برای خط شما نشون می ده با یه تست اسپید تست بزارید. ممنون میشم. مشخصات خط شما یه چیزی شبیه این عکسه. ضمنا لطفا بفرمائید شما برای کدوم مرکز مخابراتی هستید که 128 رو 160 بستن
نویز خط شما بالاست
یا مشکل از سیم کشی داخل ساختمان دارید و یا...
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------
کسی نبود...؟
۱۲۸ به بالا را فقط با نامه میده
مسئول قسمت هم سلطانی هست
یکسری پورتهاشون پر شده
اول برو سوال کن ، خیلی خشکه برخورد میکنن.
نویز هم بالاست
MESHKIPOSH
17-11-2011, 02:19
128 باید دانلودش رو 16 کیلوبایت باشه دیگه.... اونوقت 18 کیلوبایت همچین هم خوب نیست ؟!!!!!! خوب اگه رو 160 بسته که دستش درد نکنه .... ما که پوله 128 دادیم ....
خداییش من 7-8 ماه پیش از سپنتا میگرفتم 128 نامحدود رو 30 هزار تومن ...... الان با 10 تومن دارن با این سرعت خیلی خوب میدن . دمشون گرم ..... 256 هم که با 2500 بیشتر میرم یه ماه دیگه میگیرم . واقعا خوبه مخابرات ، واقعا خوبه . بیچاره شرکت های pap که ورشکست میشن .
---------- Post added at 02:19 AM ---------- Previous post was at 02:16 AM ----------
سلام من امروز رفتم 256 ثبت نام کردم مسئولش گفت 128 میخوای یا 256 منم گفتم 256 گفت برو دبیرخانه نامشو بگیر منم رفتم خیلی راحت نامه رو بهم داد بعدش گفت یکشنبه بیا user & Pass رو بگیر اینم بگم که نه دانشجو هستم نه مدرکه دیگه ای دارم شما هم برو ایشالله بهت میدن
چه خوب .... من رفتم امروز پرسیدم ، میدن اما گفت فعلا پورت ها پر شده و شانس آوردی که به موقع گرفتی ... برای سرعت بالاتر هم صبر کن یه دوره بگذره بعد بیا برو نمیدونم نامه بنویس ، نامه بگیر از فلانی بهت میدن ، مشکلی نداره
شما کدوم مرکز مخابراتی هستید ؟! چه خوب خیلی راحت دادن ، من باید کلی قصه و مدرک و نامه جعلی هم احتمالا درست کنم :دی.....
GHAGHALEELEE
17-11-2011, 03:41
128 باید دانلودش رو 16 کیلوبایت باشه دیگه.... اونوقت 18 کیلوبایت همچین هم خوب نیست ؟!!!!!! خوب اگه رو 160 بسته که دستش درد نکنه .... ما که پوله 128 دادیم ....
خداییش من 7-8 ماه پیش از سپنتا میگرفتم 128 نامحدود رو 30 هزار تومن ...... الان با 10 تومن دارن با این سرعت خیلی خوب میدن . دمشون گرم ..... 256 هم که با 2500 بیشتر میرم یه ماه دیگه میگیرم . واقعا خوبه مخابرات ، واقعا خوبه . بیچاره شرکت های pap که ورشکست میشن
درود
اولا 128 توی تئوری سرعتش 16 هست توی عمل یک مقدار کمتر میشه.بین 14-15 میشه.اگر جایی میبینید سرویس رو دقیق میدن برای اینکه سرویس رو کمی بالاتر میبندن.مثلا 128 رو روی 140 میبندن تا مشترک دقیقا 16 دانلود کنه
ثانیا شما پست من رو خوب بخونید بعد بگید چرا همچینم خوب نیست.سرویسی که 160 باشه سرعت 16-18 خیلی خوب نیست.یکبار دیگه پست رو بخونید و اون عدد 160 رو به جای 128 اشتباه نگیرید.
این که دستشون درد نکنه یا بکنه دیگه به انتظار مردم از خدمات دولتی مربوط میشه ولی این که میفرمایید پول 128 دادید ولی سرویس 160 گرفتید و خوشحالید پس باید بگم اگه یه نسبت تناسب ببندید میبینید کسایی که سرویسهای 256 یا 64 دارن هم به نسبت 128 دارن پول میدن (نگفتم مثل هم ها گفتم به نسبت).پس جای خوشحالی نداره
با این قسمت حرفتون موافقم.سرویسهای مخابرات به نسبت هزینه بهتر از شرکتهای دیگه هست.البته مساله امنیت و مانیتورینگش بماند
256 هم به مدیر مرکز مخابراتتون بستگی داره ولی اکثرا باید کارت فوق لیسانس یا هیات علمی یا نظام پزشکی داشته باشی
---------- Post added at 05:41 AM ---------- Previous post was at 05:40 AM ----------
مشخصات ریت من عین شماست اونوقت چه جوری سرویس شما 128 (160) هست.جفتمون سرویس 256 داریم
---------- Post added at 05:41 AM ---------- Previous post was at 05:41 AM ----------
مشخصات ریت من عین شماست اونوقت چه جوری سرویس شما 128 (160) هست.جفتمون سرویس 256 داریم
بابا این مخابرات منطقه ما اصلا راه نمیاد.با جواز کسب هم 256 نمیده.مجبورم 128 بگیرم.خداییش IDM با 128 رو چند دانلود میده؟
بابا این مخابرات منطقه ما اصلا راه نمیاد.با جواز کسب هم 256 نمیده.مجبورم 128 بگیرم.خداییش IDM با 128 رو چند دانلود میده؟
اگر روی 160 بسته بشه حدود 18 KB/s بهت سرعت میده.
منم صبح مخابرات بودم میگه فقط 128 میدیم.دو نفر دیگه هم بودن داشتن یوزر پسورد میگرفتن کلآ بازارشون داغ شده.راستی
کی اینجا پست زده بود که از اول آذر 512 هم میدن؟ من پرسیدم گفت ما که همچین چیزی نشنیدیم و برای 512 فقط باید وزیر و وکیل باشی :13:
سلام
زارعی 256 بدون هیچی راحت دادند
بالاتر هم با کارت دانشجویی میدادند من نگرفتم.
wichidika
17-11-2011, 17:44
منم صبح مخابرات بودم میگه فقط 128 میدیم.دو نفر دیگه هم بودن داشتن یوزر پسورد میگرفتن کلآ بازارشون داغ شده.راستی
کی اینجا پست زده بود که از اول آذر 512 هم میدن؟ من پرسیدم گفت ما که همچین چیزی نشنیدیم و برای 512 فقط باید وزیر و وکیل باشی :13:
حالا که اول اذر نشده ابلاغ نشده بهشون تو پستهای قبلی همین تاپیک لینکش را گذاشتم حداقل تو 6تا سایت معتبر این خبر هست اگر ندن خودشان زیر سوال میرن:31:
---------- Post added at 05:41 AM ---------- Previous post was at 05:41 AM ----------
من متوجه منظور شما نشدم اشتراک من 256 هستش که دانلود روی 255 هستش و آپلود روی 127. پس شما چه جوری سرویس 256 دارید.
لطفا جمله نقل شده را توضیح دهید.
256 ماهی 12 تومنه یا 12 و پونصد ؟ :دی اینجوری نگاه نکنید 500 تومنم 500 تومنه : دی
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::g rrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::evi l2::evil2::evil2::evil2::evil2::evil2::evil2::evil 2::evil2::evil2:
میخام برم اقای (ز-ق-ی) و دار ودستشو با رئیس مخابراتو کتک بزنم و + مخابرات مرکزمون رو منفجر کنم با نیترو کلیسیرین.
4 کیلوبایت شد اپلود .
خودشون تو خونشون راحت تا 2 سه مگ بهره میبرن ولی ما باید نگاشون کنیم.
البته میخام این مهدسین چینی که استخدام کردن رو شناسایی کنم . تک تک و دونه به دونه همشون رو به گور هدایت کنم.
. دم تمام سازمان هایی که علیه اینا فعالیت میکنن گرم(پ-م-خ)
256 ماهی 12 تومنه یا 12 و پونصد ؟ :دی اینجوری نگاه نکنید 500 تومنم 500 تومنه : دی
12560 تومن , اون 60 تومن گفتم بگم شاید به دردتون خورد : دی
حالا مصیبت شد جور کردن این کارت دانشجویی.از صبح به همه دوست و اشناها زنگ زدم یه دانشجو پیدا نکردم کارتشو بدیم و 256 بگیریم.نیاز مبرم به یه کارت دانشجو یی دارم .هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.من تو مرکز مخابراتی مالک اشتر هستم.کسی ازتون امار اینجا رو داره؟
DaRiOuShJh
18-11-2011, 00:01
از برادران جوانمرد قصاب کسی میتونه به من مشاوره بده؟
مرکز استقلال هستم از داتک سرویس دارم برای 256 اش 25 دارم میدم ماهی (اسما 512 هست)
میخوام بیام مخابرات
256 مخابرات چطوره؟ بعد این موضوعه کارت دانشجویی باید به اسمه کی باشه؟ هر کی باشه میشه؟ اشتغال به تحصیل میخواد؟
از برادران جوانمرد قصاب کسی میتونه به من مشاوره بده؟
مرکز استقلال هستم از داتک سرویس دارم برای 256 اش 25 دارم میدم ماهی (اسما 512 هست)
میخوام بیام مخابرات
256 مخابرات چطوره؟ بعد این موضوعه کارت دانشجویی باید به اسمه کی باشه؟ هر کی باشه میشه؟ اشتغال به تحصیل میخواد؟
پیشنهاد میدم بگیری و وسواس به خرج ندی.
12000 تومان میدی در بدترین شرایط اگر سرعتش بشه 128 باز هم برات میصرفه ولی سرعتش بیشتر از داتک هست. هزینه رانژه هم نخواد پس ضرر نمیکنی. اشتغال به تحصیل نمی خواد یک نامه با محتوی اینکه این شخص جهت تحقیق و پژوهش به اینترنت پرسرعت نیاز داره کافی هست. یه نامه خودت با سربرگ بتونی درست کنی که عالی میشه اینها نمیرن پیگیری کنند.
من تهران نیستم شهرستان توی غرب کشورم ! ولی از مخابرات راضیم
سرعت 256 ، سرعت دانلود با دانلود منیجر حداقل رو 30 ثابت هست ، کمی بالاپایین بکنه نهایتا تا 28 بیاد !
دانلود نامحدود ، بدون نیاز به کارت دانشجویی و امثالهم ! که برا سرعت بالاتر هست نمیدونم چطور یکی از دوستان برا 256 خواسته ؟
البته تازگیا مخابرات داره سرویس پشتیبانی متصل به شرکت های دیگه ای رو گسترش میده
در کل خوبه ، به نفع تر هست
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::g rrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::evi l2::evil2::evil2::evil2::evil2::evil2::evil2::evil 2::evil2::evil2:
میخام برم اقای (ز-ق-ی) و دار ودستشو با رئیس مخابراتو کتک بزنم و + مخابرات مرکزمون رو منفجر کنم با نیترو کلیسیرین.
4 کیلوبایت شد اپلود .
خودشون تو خونشون راحت تا 2 سه مگ بهره میبرن ولی ما باید نگاشون کنیم.
البته میخام این مهدسین چینی که استخدام کردن رو شناسایی کنم . تک تک و دونه به دونه همشون رو به گور هدایت کنم.
. دم تمام سازمان هایی که علیه اینا فعالیت میکنن گرم(پ-م-خ)
شما به 1899 زنگ بزن و پی گیری کن و با پشتیبانی صحبت کن و سریش شو و قشنگ توضیح بده برای فرستادن یه ایمیل با ضمیمه چه بدبختی باید بکشی.
ان شاء الله پروفایلت رو عوض می کنن و سرعت آپلودت رو زیاد می کنن
اینم تست امروزم. خوشبختانه پروفایلم رو تغییر دادن و آپلودم خوبه
DaRiOuShJh
18-11-2011, 13:42
پیشنهاد میدم بگیری و وسواس به خرج ندی.
12000 تومان میدی در بدترین شرایط اگر سرعتش بشه 128 باز هم برات میصرفه ولی سرعتش بیشتر از داتک هست. هزینه رانژه هم نخواد پس ضرر نمیکنی. اشتغال به تحصیل نمی خواد یک نامه با محتوی اینکه این شخص جهت تحقیق و پژوهش به اینترنت پرسرعت نیاز داره کافی هست. یه نامه خودت با سربرگ بتونی درست کنی که عالی میشه اینها نمیرن پیگیری کنند.
ممنون برادر
اینو یه مقدار شفاف سازی میکنی؟ به نام کی باید باشه؟ من که خودم درسم تموم شده 6 سال دانسجو بودیم به درده جایی نخورد کارتمون الان گیرشیم
به دوستام بگم بگیرن برام مشکلی نداره؟
یه نامه خودت با سربرگ بتونی درست کنی که عالی میشه اینها نمیرن پیگیری کنند
من الان نامه با سربرگ شرکتی و .... دارم برای داتک با اونا گرفتم
ولی مخابرات میگه تا مدیر عامل شرکت نباشی خودت نمیدیم:13:یه سرویس درپیتی میخوان بدن نمیدونم چرا این همه اذیت میکنن
من تهران نیستم شهرستان توی غرب کشورم ! ولی از مخابرات راضیم
سرعت 256 ، سرعت دانلود با دانلود منیجر حداقل رو 30 ثابت هست ، کمی بالاپایین بکنه نهایتا تا 28 بیاد !
دانلود نامحدود ، بدون نیاز به کارت دانشجویی و امثالهم ! که برا سرعت بالاتر هست نمیدونم چطور یکی از دوستان برا 256 خواسته ؟
البته تازگیا مخابرات داره سرویس پشتیبانی متصل به شرکت های دیگه ای رو گسترش میده
در کل خوبه ، به نفع تر هست
ممنون برادر
شما که خوش به حالتونه:31:
تهران 256 رو بدونه مدرک و کارت اینا نمیدن و از 256 بالاتر هم نمیدن (حداقل منطقه ما)
حالا مصیبت شد جور کردن این کارت دانشجویی.از صبح به همه دوست و اشناها زنگ زدم یه دانشجو پیدا نکردم کارتشو بدیم و 256 بگیریم.نیاز مبرم به یه کارت دانشجو یی دارم .هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.من تو مرکز مخابراتی مالک اشتر هستم.کسی ازتون امار اینجا رو داره؟
منم از مخابرات مالک اشتر کرفتم . اشغال این سرویساشون . ذغال باید تو مودم بریزی . دفتر مرکزشون هم تو خیابون امام خمینی . بیت قصر دشت وکارون هست.
اووووووهه ! پسر
این دیگه وجدانا شاسقول بازیه !!!
یعنی چی ؟ البته شنیده بودم این قانون رو و حتی تو شهرمونم سر و صدا نمود ولی اصلا مخابرات به رو خودش نیاورده و الحمدلله نمیاره !
اینم از اون دست قوانین ماهواره ای شکل ! هست که نمیدونیم یه بار میگیره یه بار نمیگیره یه جا میگیره یه جا نمیگیره !
*** البته ناحیه ناحیه و استان به استان به دلیل تعداد پورت های اشغال و ... فرق میکنه سرعت ، یادتون باشه
سرعت 128 این مرکز مخابراتی (مالک اشتر) سرعت دانلود با IDM حدود 13 کیلوبایته. اپلود (بیچاره روزگار میشی) 32 کیلوبیت = 2 کیلوبایت . ساعتی 10 مگ میتونی اپلود کنی:31:
---------- Post added at 04:05 PM ---------- Previous post was at 04:03 PM ----------
شما به 1899 زنگ بزن و پی گیری کن و با پشتیبانی صحبت کن و سریش شو و قشنگ توضیح بده برای فرستادن یه ایمیل با ضمیمه چه بدبختی باید بکشی.
ان شاء الله پروفایلت رو عوض می کنن و سرعت آپلودت رو زیاد می کنن
اینم تست امروزم. خوشبختانه پروفایلم رو تغییر دادن و آپلودم خوبه
حدود 7 بار با 1899 تماس گرفتم . گفتن درست میکنیم .(اره جون عمشون) الان هیچ تغییری نکرده.
MESHKIPOSH
18-11-2011, 15:05
درود
اولا 128 توی تئوری سرعتش 16 هست توی عمل یک مقدار کمتر میشه.بین 14-15 میشه.اگر جایی میبینید سرویس رو دقیق میدن برای اینکه سرویس رو کمی بالاتر میبندن.مثلا 128 رو روی 140 میبندن تا مشترک دقیقا 16 دانلود کنه
ثانیا شما پست من رو خوب بخونید بعد بگید چرا همچینم خوب نیست.سرویسی که 160 باشه سرعت 16-18 خیلی خوب نیست.یکبار دیگه پست رو بخونید و اون عدد 160 رو به جای 128 اشتباه نگیرید.
این که دستشون درد نکنه یا بکنه دیگه به انتظار مردم از خدمات دولتی مربوط میشه ولی این که میفرمایید پول 128 دادید ولی سرویس 160 گرفتید و خوشحالید پس باید بگم اگه یه نسبت تناسب ببندید میبینید کسایی که سرویسهای 256 یا 64 دارن هم به نسبت 128 دارن پول میدن (نگفتم مثل هم ها گفتم به نسبت).پس جای خوشحالی نداره
با این قسمت حرفتون موافقم.سرویسهای مخابرات به نسبت هزینه بهتر از شرکتهای دیگه هست.البته مساله امنیت و مانیتورینگش بماند
256 هم به مدیر مرکز مخابراتتون بستگی داره ولی اکثرا باید کارت فوق لیسانس یا هیات علمی یا نظام پزشکی داشته باشی
میخوای بیا منو بزن یه دفعه .... پستت رو کامل خوندم ، یادت باشه که من مهندس نرم افزار کامپیوتر هستم و واسه من نمیخواد توضیح بدی .
جای خوشحالی داره ، چون داره با یک سوم قیمت شرکت های pap سرویس میده / تمام شرکت ها 128 نامحدود رو دارن میدن 30 تومن . اینکه رو 160 بستن هم کیفیت مخابرات رو میرسونه .
بحث مانیتورینگ هم بعید هستش که با این همه کاربر بتونن مانیتورینگ کنن ، به قوله یکی از دوستان مگر اینکه به تعداد کاربراشون ، کارمند استخدام کنن . بعد هم حالا برای مانیتورینگ شرکت های خصوصی رو نمیتونن مانیتورینگ کنن اگه بخوان ؟ :))
مسئله سرعت بالاتر از 128 هم با کارت دانشجویی و این چیزها حل میشه ، بستگی به روابط عمومی شما و کارمندان مرکز مخابراتی و همینطور تعداد پورت ها و کاربران مرکز مخابراتی داره . ربطی هم به کارت فوق لیسانس و .. نداره ، با کارت کاردانی هم میدن . فقط باید یه مقدار سمج باشید ، به هر حال ایرانه دیگه
ولی واقعا هم کیفیت و هم قیمتش خوبه مخابرات .من شدیدا راضی هستم.
سرعت 128 این مرکز مخابراتی (مالک اشتر) سرعت دانلود با IDM حدود 13 کیلوبایته. اپلود (بیچاره روزگار میشی) 32 کیلوبیت = 2 کیلوبایت . ساعتی 10 مگ میتونی اپلود کنی:31:
---------- Post added at 04:05 PM ---------- Previous post was at 04:03 PM ----------
حدود 7 بار با 1899 تماس گرفتم . گفتن درست میکنیم .(اره جون عمشون) الان هیچ تغییری نکرده.
شما اگر نیاز به سرعت آپلود بالا داری بی خیال مخابرات شو. چون قانون اولیه مزخرف مخابرات برای آپلود یک چهارم دانلوده. اما اگر خیلی مهم نیست و می تونی صبر کنی صبر کن احتمالا در آینده برات 64 می کنن مگر اینکه اشتراک 256 بگیری که بشه 128 البته برای من هم معجزه اتفاق افتاد و زنگ زدم از کندی سرعت گلایه کردم پروفایلم رو ریست کرد و در کمال ناباوری آپلود رو هم 256 کردنش!!! البته سرعت واقعی 215 هستش هم دانلود و هم آپلود.
من از دی 88 از مخابرات adsl دارم. اولش 128 بود بعد با مدارک دانشگاهی 256 کردم.
The Alien
18-11-2011, 22:22
سلام
قوانین جدید مخابرات برای واگذاری Adsl
64/128 کیلوبیت همه
256 نامه از دانشگاه
512 نامه از یک مقام سیاسی و جانباز 50 درصد به بالا
1024 باید خودت از مقامات سیاسی باشی یا جانباز 80 درصد
2048 باید رئیس جمهور باشی یا جانباز 100 درصد
10 mb خدا- ولایت فقیه و یا صد تا جانباز 500 درصد
100 mb این سرعت معصیت کبیره دارد. حرام است.
من هم یه دو هفته ای میشه از مرکز مخابراتی مالک اشتر(تهران-سلسبیل) سرعت 256 گرفتم سرعت پیج باز کردنش عالیه سرعت دانلود هم با IDM تا 35 میرسه آپلود هم 12
سلام دوستان
من یه سالی هست از مخابرات سرویس 128 دارم. دو تا سوال داشتم:
1- میشه روی اینترنت مخابرات تهران تنظیمات مودم رو روی حالت PPPOE تنظیم کرد که بدون کانکشن وصل بشه خودش؟ اگه میشه چطوری؟ چون من الان یه ساعته دارم با تنظیمات مودم ورمیرم ولی نمیشه !
2-من خودم دانشجوم ، بابام هم بازنشسته مخابرات. چطوری میتونم سرویس 256 بگیرم؟ با کارت دانشجویی میشه ؟ گیر میدن ؟ حتماً نامه میخواد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
میخوای بیا منو بزن یه دفعه .... پستت رو کامل خوندم ، یادت باشه که من مهندس نرم افزار کامپیوتر هستم و واسه من نمیخواد توضیح بدی .
جای خوشحالی داره ، چون داره با یک سوم قیمت شرکت های pap سرویس میده / تمام شرکت ها 128 نامحدود رو دارن میدن 30 تومن . اینکه رو 160 بستن هم کیفیت مخابرات رو میرسونه .
بحث مانیتورینگ هم بعید هستش که با این همه کاربر بتونن مانیتورینگ کنن ، به قوله یکی از دوستان مگر اینکه به تعداد کاربراشون ، کارمند استخدام کنن . بعد هم حالا برای مانیتورینگ شرکت های خصوصی رو نمیتونن مانیتورینگ کنن اگه بخوان ؟ :))
مسئله سرعت بالاتر از 128 هم با کارت دانشجویی و این چیزها حل میشه ، بستگی به روابط عمومی شما و کارمندان مرکز مخابراتی و همینطور تعداد پورت ها و کاربران مرکز مخابراتی داره . ربطی هم به کارت فوق لیسانس و .. نداره ، با کارت کاردانی هم میدن . فقط باید یه مقدار سمج باشید ، به هر حال ایرانه دیگه
سلام
و ما هم نیز راضی هستیم از همه چیزش ، 512 محدود دارم ولی به اندازه ی اینترنت 1 مگ سرعتش هست خداییش دمشون گرم
بیشتر جاهارو تست کردم ، من جمله پیشگامان که افتضاح بود،
امیدوارم این روند ادامه داشته باشه
ارسال هر بسته ی ارسالی دریافتی ( MTU ) برای مخابرات 1492 هست که فوق العاده هست
Take Care:40:
siamak_mu
19-11-2011, 00:05
سلام دوستان
1- میشه روی اینترنت مخابرات تهران تنظیمات مودم رو روی حالت PPPOE تنظیم کرد که بدون کانکشن وصل بشه خودش؟ اگه میشه چطوری؟ چون من الان یه ساعته دارم با تنظیمات مودم ورمیرم ولی نمیشه !
2-من خودم دانشجوم ، بابام هم بازنشسته مخابرات. چطوری میتونم سرویس 256 بگیرم؟ با کارت دانشجویی میشه ؟ گیر میدن ؟ حتماً نامه میخواد؟
1- بله میشه من الآن PPPOE وصل هستم. شما مودمت چیه؟
2- یه جورایی بستگی به مرکز مخابراتیتون داره. حضوری برید سؤال کنید.
سلام دوستان
سلام
کار نشد نداره ،
مدل مودمت اگه TP-Link باشه من میتونم راهنمایی کنم
ممنون از هر دو دوست عزیز.
مودمم ASUS مدل AM602 هستش. میخوام PPPOE بشه که بعد با روتر بتونم به وایرلس تبدیلش کنم.
مرکز مخابراتیمون شهید تندگویان. یه باز ازشون پرسیدم گفتن دست ما نیست باید بری ساختمون اصلی تو میرداماد تقاطع ولیعصر.
ممنون از هر دو دوست عزیز.
مودمم ASUS مدل AM602 هستش. میخوام PPPOE بشه که بعد با روتر بتونم به وایرلس تبدیلش کنم.
مرکز مخابراتیمون شهید تندگویان. یه باز ازشون پرسیدم گفتن دست ما نیست باید بری ساختمون اصلی تو میرداماد تقاطع ولیعصر.
من asus رو ندیدم تاحالا ولی این پست رو نیگاه کن برای tp-link توضیح دادم تا حد زیادی شبیه به همن:
پست شماره ی 98 رو بخون
من asus رو ندیدم تاحالا ولی این پست رو نیگاه کن برای tp-link توضیح دادم تا حد زیادی شبیه به همن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپست شماره ی 98 رو بخون
ممنون. تو پست 98 گفتین که باید " اینهارو پاک کنی و اون که درسته رو جا بزاری"
من همین تنظیمات فعلی خودم رو edit می کردم . یعنی باید کلا تنظیمات فعلی رو پاک remove کنم و یه تنظیمات جدید از اول بسازم ؟
ممنون. تو پست 98 گفتین که باید " اینهارو پاک کنی و اون که درسته رو جا بزاری"
من همین تنظیمات فعلی خودم رو edit می کردم . یعنی باید کلا تنظیمات فعلی رو پاک remove کنم و یه تنظیمات جدید از اول بسازم ؟
نه شما دست نزن قبلی ها رو ، فقط edit کن
یک بک آپ هم قبلش بگیر اگه میشه از تنظیمات مودم
farshin.rezaei
19-11-2011, 01:37
شما میتونید با ۶۰۲ چندین کانکشن بسازید ولی یکی رو میتونید فعال داشته باشید
تنظیمش هم راحته
یک ویزارد سادست ، فقط فراموش نکنید کیفیت سرویس را تیک نزنید
VPI=0
VCI=35
PPPOE
PPPOE LLC
User
Pass
NAT=On
DHCP:Enable
DNS=Auto
Annex=M
ADSL Mode=Auto/Multimode
ممنون دوستان. بالاخره درست شد.
باید تیک گزینه Enable NAT رو میزدم.
من هم یه دو هفته ای میشه از مرکز مخابراتی مالک اشتر(تهران-سلسبیل) سرعت 256 گرفتم سرعت پیج باز کردنش عالیه سرعت دانلود هم با IDM تا 35 میرسه آپلود هم 12
همه از این مرکز دارن.
سرعت سند 12 کیلوبیت.خوش به حالت.
من که از فروردین 88 گرفتم . تا الان هیچ تغیری نکرده . فکر کنم پورتش قدیمی باشه:31:
سلام دوستان
یکی از آشناهامون قراره از مخابرات ADSL بگیره
حالا اگه ممکنه لطف کنید بگید دقیقا چه وسایلی رو باید بگیریم
چه مودمی خوبه؟
کارت شبکه هم نیازه؟ چون احتمالا بخواد کامپیوتر رو به لبتاپ هم وصل کنه.
کلا راهنمایی کنید که امروز قراره بریم بگیریم.
ضمنا به ایشون گفتن فقط 128 میدیم بهتون ...خودش دانشجو نیست ولی اگر نامه دانشگاه یکی از فامیل هاشون رو ببره میتونه بگیره؟
من دقیق نمیدونم هزینه ها چطوری محاسبه میشه تو این سرویس مخابرات چون گفتن هزینه رو قبض میاد.محدودیت حجمی داره؟ ساعات رایگان داره؟
راستی اگه ممکنه یکی لطف کنه توضیح بده که ساخت کانکشن و کلا کارهای نرم افزاری و سخت افزاریش به چه صورته
لینک های این صفحه از کار افتاده
GHAGHALEELEE
19-11-2011, 13:09
سلام
و ما هم نیز راضی هستیم از همه چیزش ، 512 محدود دارم ولی به اندازه ی اینترنت 1 مگ سرعتش هست خداییش دمشون گرم
بیشتر جاهارو تست کردم ، من جمله پیشگامان که افتضاح بود،
امیدوارم این روند ادامه داشته باشه
ارسال هر بسته ی ارسالی دریافتی ( MTU ) برای مخابرات 1492 هست که فوق العاده هست
دکتر جون سلام چطوری؟
سرویسهای محدود سرعتهاشون خیلی بالاتر از اونی هست که تو قرارداد مینویسن.مثلا سرویس 256 رو که قاعدتا باید 30 دانلود بده 140 دانلود میده.واسه این که مشترک سریعتر حجم تموم کنه وشارژش کنه ولی تهران مخابرات نامحدود میده و سرعتهاش واقعی در میاد.تقریبا 512 مخابرات تهران 50-58 دانلود میده که خوب اگه مقایسه کنید میبینید سرعتش نصف سرعت شماست
GHAGHALEELEE
19-11-2011, 13:20
والا من نه میدونستم شما مهندسین و نه برام اهمیتی داره! وقتی اشتباهی میکنید مهم نیست مدرکتون چی باشه.
در مورد قیمت و سرعت که توضیحات لازم رو دادم و ادامه دادنش توضیح واضحات خواهد بود و میگذرم.
بحث مانیتورینگ هم مثل این میمونه که موقع جنگ منزل شما کنار فرودگاه باشه یا توی یه محله معمولی.پس خیلی دست کم نگیرید.
در مورد سرعت هم باید بگم 512 رو شما به سختی میگیرید.به زبون ریختن و این حرفها نیست.خود من تونستم هم 256 برای منزل بگیرم و هم 512 برای محیط کار.تفاوت درخواست خیلی زیاد بوده.
کیفیت و قیمت رو هم که من هم گفتم با شما موافقم.در مقایسه با شرکتهای دیگه اینترنت مخابرات مفت هست
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------
من متوجه منظور شما نشدم اشتراک من 256 هستش که دانلود روی 255 هستش و آپلود روی 127. پس شما چه جوری سرویس 256 دارید.
لطفا جمله نقل شده را توضیح دهید.
شما سرویس 256 دارید نه 128.چون بیت ریتتون 255 هست.
سلام دوستان
یکی از آشناهامون قراره از مخابرات ADSL بگیره
حالا اگه ممکنه لطف کنید بگید دقیقا چه وسایلی رو باید بگیریم
چه مودمی خوبه؟
کارت شبکه هم نیازه؟ چون احتمالا بخواد کامپیوتر رو به لبتاپ هم وصل کنه.
کلا راهنمایی کنید که امروز قراره بریم بگیریم.
ضمنا به ایشون گفتن فقط 128 میدیم بهتون ...خودش دانشجو نیست ولی اگر نامه دانشگاه یکی از فامیل هاشون رو ببره میتونه بگیره؟
من دقیق نمیدونم هزینه ها چطوری محاسبه میشه تو این سرویس مخابرات چون گفتن هزینه رو قبض میاد.محدودیت حجمی داره؟ ساعات رایگان داره؟
راستی اگه ممکنه یکی لطف کنه توضیح بده که ساخت کانکشن و کلا کارهای نرم افزاری و سخت افزاریش به چه صورته
اینم لیست تمام مودم هایی که مخابرات جواب میده
با کارت دانشجویی میدن (256)
اینم ساخت کانکشن ویندوز
(باید ip پورت لن رو با مودم ست کنی.{192.168.1.2 و بعدیش اتو ست میشه}
محدودیت حجمی نداره . همه سرویسا نامحدود هستن.
128 با 16 دانلود میکنه و 2 کیلوبایت اپلود.
256 با 32 دانلود میکنه و 5 کیلوبایت اپلود .
مرسی
فقط اینا لیستشون زیاده کدومشون الان تو بازار پیدا میشه و نسبت به قیمتش بهتره.
در ضمن قراره کارهای نصب و... رو من انجام بدم پس اگه ممکنه کامل توضیح بدید من اصلا ADSL نداشتم نمیدونم چیا لازمه کلا!
یا وارد کردن آی پی و.... اینطوری که شما گفتی باید قبلش کلی اطلاعات داشته باشیم.
کلی هم صفحات متفاوت اینجا هست هر کدوم هم یه توضیح متفاوت گذاشته
کلا یه پی دی افی چیزی نیست که تجهزیات مورد نیاز ، نصب و همه تنظیمات مربوط به مخابرات رو اموزش داده باشه از اول؟
همه از این مرکز دارن.
سرعت سند 12 کیلوبیت.خوش به حالت.
من که از فروردین 88 گرفتم . تا الان هیچ تغیری نکرده . فکر کنم پورتش قدیمی باشه:31:
درست حدس زدید و تنها راهش این هست درخواست تخلیه بدید و دوباره دخواست اشتراک جدید کنید بعد از چند روز.
دکتر جون سلام چطوری؟
سرویسهای محدود سرعتهاشون خیلی بالاتر از اونی هست که تو قرارداد مینویسن.مثلا سرویس 256 رو که قاعدتا باید 30 دانلود بده 140 دانلود میده.واسه این که مشترک سریعتر حجم تموم کنه وشارژش کنه ولی تهران مخابرات نامحدود میده و سرعتهاش واقعی در میاد.تقریبا 512 مخابرات تهران 50-58 دانلود میده که خوب اگه مقایسه کنید میبینید سرعتش نصف سرعت شماست
سلام نیما جون
خوبی؟
والله من که تا حالا نیاز پیدا نکردم به ترافیک اضافه ، کلی هم زیاد میارم
شب به راحتی هر چی میخوام میگیرم ، هرشب 2.47 گیگ به راحتی
واسه اینه که میگم من راضی ام!
مرسی
فقط اینا لیستشون زیاده کدومشون الان تو بازار پیدا میشه و نسبت به قیمتش بهتره.
در ضمن قراره کارهای نصب و... رو من انجام بدم پس اگه ممکنه کامل توضیح بدید من اصلا ADSL نداشتم نمیدونم چیا لازمه کلا!
یا وارد کردن آی پی و.... اینطوری که شما گفتی باید قبلش کلی اطلاعات داشته باشیم.
کلی هم صفحات متفاوت اینجا هست هر کدوم هم یه توضیح متفاوت گذاشته
کلا یه پی دی افی چیزی نیست که تجهزیات مورد نیاز ، نصب و همه تنظیمات مربوط به مخابرات رو اموزش داده باشه از اول؟
مخابرات خودش مودم از همین مارک هاوایی میده 27 تومن که کانفینگ کردنش راحته .
اول start بعد control panel بعد network connection . اونجا روی ایکون پورت lan یا usb که اسمش Local Area Connection هست راست کلیک بعد properties . به ترتیب تصویر زیر عمل میکنیم.
تصویر 1
تصویر 2
مودم هم با وارد کردن ای ip رو مرورگر 192.168.1.1 وارد پنل تنضیمات میشیم . که پسورد و یوزر ورود به مودم اکثرا admin و admin هست . بعد از گزینه ها یکی به اسم quick setup هست روی اونکلیک بعد به تنظیمت vpi وvci دست نزن next کن صفعه بعدی روی bridging رو انتخاب کن و بقیه رو حالت پشفرض باشه بعد سیو کن. دیگه کار تمومه.
....
مرسی دوست عزیز
برای استفاده از ADSL کارت شبکه هم لازمه حتما؟
این هاوایی ها چند تا پورت خروجی دارن؟
فرق MT800 یا MT880 چیه؟
لینک های این صفحه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز کار افتاده از کجا می تونم فایل هاش بگیرم؟
مرسی دوست عزیز
لینک های این صفحه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز کار افتاده از کجا می تونم فایل هاش بگیرم؟
برای اتصال usb باید کارت شبکه رو نصب کنی (درایور) که همراه مودم یه سی دی برای این کار هست.
کارت شبکه نیاز هست در صورتی که بخواین از Lan Ethernet استفاده کنین ولی برای اتصال USB نیازی به کارت شبکه ندارین. اگه هم کارت شبکه ندارین گرون نیست قیمتش 6000 تومن هست، ولی بهتره که از Ethernet استفاده کنین سرعت بیشتری نسبت به USB نسخه یک و دو داره
فرق MT800 یا MT880 چیه؟
به نظرم همون TP-Link چهار پورت + Wireless که سرعت wireless ش هم 56 مگ هست بگیرین خیلی به صرفه هست ، قیمتش هم 42000 تومن هست ولی دو پورت معمولی ( LAN + USB ) قیمتش 21 تومن هست ، ولی اگه یک حساب سر انگشتی بزنین اون 4 پورته بهتره
و پیشنهاد تمام سرور ها معمولا همین هست ، تنظیماتش بدون دردسر هست و ساده
مرسی
البته کارت شبکه سخت افزارش منظورم بود ، سخت افزار خاصی داره؟ چون می خوایم پی سی رو به لبتاپ وصل کنیم اگر مدل خاصی میشناسیدو معرفی کنید.
مرسی
البته کارت شبکه سخت افزارش منظورم بود ، سخت افزار خاصی داره؟ چون می خوایم پی سی رو به لبتاپ وصل کنیم اگر مدل خاصی میشناسیدو معرفی کنید.
بله درسته من هم سخت افزار رو گفتم، یک بردی هست که روی مادربورد متصل میشه بالای مودم
این که 6 تومن هست برای شبکه کردن خودش با یک سیستم دیگه کافیه ولی دیگه مودم رو نمیتونین به PC تون از طریق Ethernet وصل کنین چون دیگه پورت Ethernet برای مودم نمیمونه البته اگه منظورتون اینه که از کارت شبکه برای share کردن اینترنت بین لب تاب و سیستم استفاده کنین...
اگه هم بخواین سیستمهای بیشتری ساپورت بشه که نیاز به هاب سوییچ پیدا میکنین
که گرونتر میشه بالای 50 تومن
لپ تاپ باید دوتا Ethernet داشته باشه وگرنه نمیتونین همه رو از طریق Ethernet وصل کنین به هم ، ناچارا یکیش باید اتصال USB باشه
اگه با USB مشکلی ندارین که از همین 6 تومنی ها یدونه بگیرین که یکی از سیستم ها رو با USB به مودم وصل کنین
مارک D-link رو بگیرین ج میده
بله موقعی که من داشتم پست قبلی رو می نوشتم پست شما ارسال نشده بود
فقط من این ethernet و USB رو متوجه نشدم
کلا یجوری توضیح بدین برای کسی که هیچی در مورد این اتصالات و.. نمیدونه!
یعنی الان سوالات کلیم ایناست:
1 - برای استفاده از ADSL و شیر کردنش با لبتاپ دقیقا چه چیزایی باید بگیرم؟
2 - این مارک هایی که معرفی کردین مدل خاصی ندارن؟ مثلا همین تی پی لینک مدل خاصی نداره؟
آقا من 2 ساعت دیگه باید برم برای خریدش کلا هر راهنمایی چیزی نیازه به من بگید چون کلا هیچ اطلاعاتی در مورد تجهیزاتش ندارم
این خوبه؟
TP-LINK TD-W8901G
Wireless ADSL 2/2+ Router - 4 Port Router / 54M Wireless
گیر میاد تو بازار؟مدل جایگزین هم معرفی کنید ممنون میشم که اگه این گیر نیومد اونو بگیرم.
این نوشته وایر لس یعنی ADSL رو هم ساپورت می کنه؟
NINTENDO_DS
19-11-2011, 16:20
این خوبه؟
TP-LINK TD-W8901G
Wireless ADSL 2/2+ Router - 4 Port Router / 54M Wireless
گیر میاد تو بازار؟مدل جایگزین هم معرفی کنید ممنون میشم که اگه این گیر نیومد اونو بگیرم.
این نوشته وایر لس یعنی ADSL رو هم ساپورت می کنه؟
آره گیر میاد ولی دیجی کالا هم تا هفته پیش یک مدل حراج گذاشته بود که امکلناتش خوب بود
کلا مودم وایرلس تی پی به ای دی اس ال باید وصل شه تا کار کنه
ولی مودم های هواوی که دوستان گفتن هم خوبه
البته درستش هواوی huawei هست نه هاوایی hawai
بهترین مارک مودم asus am604g هست که حدود 65 تومن قیمتشه . وایرلس هم هست. عمری کار میکنه. برای من asus am 602 الان که راضیم.
در مورد کارت شبکه سخت افزار!!!!!!!!!!!!!! .منظورتون مودم های چندین پورته؟؟؟. برای شیر کردش نیاز نیست از این سخت افزار استفاده کنید. چون مودم ها معمولا یه خروجی LAN و یه خروجیUSB دارن. که اگه مودم رو رو حالات ppoe باشه همزمان از دو کامپیوتر میشه استفاده کرد. اگه وایرلس هم باشه یه گیرده usb هم داره که میشه به لبتاپ وصل کرد.
البته درستش هواوی huawei هست نه هاوایی hawai
این مودمهای huawei کیفیتش چطوریه؟ با adsl مخابرات اینطور که میگن خوب مچ میشه با سرویسهای شرکتهای دیگه هم خوب کار میکنه؟
سلام.
دوستانی که از مخابرات سرویس دارن، برای گرفتن ADSL حتماً خود صاحب خط تلفن باید اقدام کنه برای ثبت نام یا فرقی نمیکنه؟!
GHAGHALEELEE
19-11-2011, 18:51
سلام.
دوستانی که از مخابرات سرویس دارن، برای گرفتن ADSL حتماً خود صاحب خط تلفن باید اقدام کنه برای ثبت نام یا فرقی نمیکنه؟!
هر کسی میتونه بره ولی باید کارت ملی و کپی کارت ملی صاحب خط رو حتما داشته باشه
هر کسی میتونه بره ولی باید کارت ملی و کپی کارت ملی صاحب خط رو حتما داشته باشه
مطمئنید ؟ یعنی خودتون امتحان کردید ؟
2 - این مارک هایی که معرفی کردین مدل خاصی ندارن؟ مثلا همین تی پی لینک مدل خاصی نداره؟
آقا من 2 ساعت دیگه باید برم برای خریدش کلا هر راهنمایی چیزی نیازه به من بگید چون کلا هیچ اطلاعاتی در مورد تجهیزاتش ندارم
مدیر عزیز ببخشید که دیر ج میدم چون رفتم سر کار!
با این حساب الان باید مودم رو خریده باشین به سلامتی
برای share کردن که اگه دو پورت گرفته باشین یکی پورت lan ethernet هست که اینه و به PC وصل کنین:
و یکی دیگه هم همون USB هست که میدونین
و اما اگه مودم چهار پورت رو که گفتین که خوب هم هست بسیار عالی ، که دو تا کابل ازونا که بالا نشون دادم LAN Ethernet میگیرین و به آسونی بین دو تا سیستم share میکنین
اصلا مسئله ای نیست خیالت از مودمی هم که گفتین راحت
---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
این فایل رو هم لطفا مطالعه فرمایین روش شبکه کردن دو تا سیستم هست که بعدا شاید به کارتون بیاد به زبان ساده :
بیشتر از اونی که اینجا به بحث و گفتگو در مورد سرویس مخابرات باشه در مورد سخت افزار و مودم هست
یکی پیدا نمیشه از این سرویس دهنده راضی یا ناراضی باشه؟
دوستان، این پینگش چطوره؟ به درد بازی میخوره؟ قط و وصل نداره وسط بازی دی سی بشی حالت گرفته بشه؟
اگه بد شانس باشید سرعت اپلودتون رو 32 کیلوبیت میبندن . تا فقط اتاری بتونید بازی کنید :دی خوش شانش باشید 79 میبندن تا یه
کانتر با فیفا بتونی بازی کنید.
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
من اصلا راضی نیستم سرعت سندم 64 کیلوبیته .
زنگ زدم 1899 گفتم این چه وضعشه . 10 بار زنگ زدم درست نکردید. زنه گفت . اعلام خرابی بده تا پورت رو عوض کنم برات :دی
DaRiOuShJh
20-11-2011, 13:56
دانلودتون چه طوره؟
من بازی آنلاین اینا به کار نمیاد فقط دریافت برام مهمه
ساعتی 2-3 مگ ارسال داشته باشم برای همین بازدید سایت ها بسه
دانلودتون چه طوره؟
من بازی آنلاین اینا به کار نمیاد فقط دریافت برام مهمه
ساعتی 2-3 مگ ارسال داشته باشم برای همین بازدید سایت ها بسه
سرعت 256 حدود 27-28
سرعت 128 حدود 13-14 دانلود داره
سرعتم رو درست کردن اپلودم رو 127 شد :دی
DaRiOuShJh
20-11-2011, 15:29
سرعت 256 حدود 27-28
سرعت 128 حدود 13-14 دانلود داره
ممنون برادر
اگر خودت اهل دانلود هستی میتونی بگی تو یک ساعت چقدر دریافت دارن دقیق و همینطور تو 24 ساعت؟ با احتساب افت سرعت های احتمالی شب و ساعات شولوغی؟:10:
سلام دوستان
من دیروز رفتم Asus am604G ّگیرم همه جا گفتن خیلی وقته دیگه نیست تو باراز
tplink 8901g گرفتم...
دفترچه اش هم فارسی بود
کلا تمام کاری که برای تنظیماتش انجام دادم دادن ای پی تو صفحه مرورگر بود و یه تنظیمات 3_4 دقیقه ای که همش رو تو دفترچه نوشته بود.
اینترنت هم وصل شد.
حالا سوال اینه این همه تنظیماتی که تو پی دی اف های مخابرات هست یا دفترچه آموزشی که به افراد مراجعه کننده به مخابرات میدن و... چیه؟
من هیچکدوم از تنظیمات که تو تاپیک بود انجام ندادم یه تنظیمات خیلی ساده بود که تو دفترچه بود کلا 3_4 دقیقه وقت گرفت انجام دادم الان اینترنت این آشنامون کامل وصله.
+
دوستان مطمئنید برای گرفتن اشتراک باید صاحب خط یا کارت ملیش باشه؟ اگر فقط قبض رو ببریم نمیشه؟
ممنون برادر
اگر خودت اهل دانلود هستی میتونی بگی تو یک ساعت چقدر دریافت دارن دقیق و همینطور تو 24 ساعت؟ با احتساب افت سرعت های احتمالی شب و ساعات شولوغی؟:10:
ساعتی 90 مگ شب و روز یکیه هم.ن 90 مگ میشه دان کرد . روزی 2 گیگ
---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------
دوستان مطمئنید برای گرفتن اشتراک باید صاحب خط یا کارت ملیش باشه؟ اگر فقط قبض رو ببریم نمیشه؟
باید برای مخابرات صاحب خط بره اون جوری نمیدن . که شخص حقوقی رو قبول کنن.
گفتم کمی صبر کن. خوب خدا رو شکر. راستی شما که ساعتی 90 مگ دانلود داری مگه 256 داری. فکر کنم قبلا گفته بودی 128 گرفتی؟
آقا همونطور که توی عکس زیر مشهوده نویز من توی دانلود بالاست از طرفی تضعیف هم بالاست (70) آیا احتمال داره به خاطر فاصله مثلا زیاد مخابرات باشه آیا احتمال داره اشکالی توی سیستم مخابرات باشه چه می دونم توی کافو یا اسپلیتر مخابرات.
ضمنا توی خونه دو تا تلفن داریم که یکیش بیسمه و در عین حال دو تا اسپلیتر تو مسیر هست.
اول خط میره توی اسپلیتر یکیش می ره برای مودم و یکیش به تلفن دوباره از همون پورت خروجی تلفن سیم میره توی اسپلیتر و از اون میره توی تلفن بیسیم. از همون اول یادم که snr و تضعیفم بالا بود قبلا تضعیف 67 بود که الان شده 70
قبلا دوسال پیش 128 داشتم بعد 512 الان 256 که ماه بعد 128 میگیرم چون باید برم سربازی:31: 9 ماه بلا استفاده میمونه:31:
داستان درست شدن سرعتم:
از مخابرات تماس گرفتن . گفتن مودمتو خاموش کن . من خاموش کردم گفتن صبر کن 10 دقیقه پشت تلفن صبر کردم گفت مودمتو روشن کن بعد نگاه کن ببین درست شد. منم زود رفتم دیدم . اره درست شد. بعد ان قدر خوشحال شدم نشستم تا الان fifa10 رو انلاین تا الان باز کردم:31: لگم نداشتم. اولش یه خورده یاتاقان زد ولی بعدش درست شده. پینگ 4.2.2.4 یخورده رفت بالا نمیدونم واسه چی!!!؟324 . واسه شما هم اینجوریه؟؟
dany_3p4u
20-11-2011, 17:15
قبلا دوسال پیش 128 داشتم بعد 512 الان 256 که ماه بعد 128 میگیرم
شما برای هر با تغییر سرعت می رین مخابرات درخواست می دید یا چی؟!
قبلا دوسال پیش 128 داشتم بعد 512 الان 256 که ماه بعد 128 میگیرم چون باید برم سربازی:31: 9 ماه بلا استفاده میمونه:31:
داستان درست شدن سرعتم:
از مخابرات تماس گرفتن . گفتن مودمتو خاموش کن . من خاموش کردم گفتن صبر کن 10 دقیقه پشت تلفن صبر کردم گفت مودمتو روشن کن بعد نگاه کن ببین درست شد. منم زود رفتم دیدم . اره درست شد. بعد ان قدر خوشحال شدم نشستم تا الان fifa10 رو انلاین تا الان باز کردم:31: لگم نداشتم. اولش یه خورده یاتاقان زد ولی بعدش درست شده. پینگ 4.2.2.4 یخورده رفت بالا نمیدونم واسه چی!!!؟324 . واسه شما هم اینجوریه؟؟
پروفایلت رو عوض کردن. من تا حالا اصلا بازی آنلاین نکردم. پینگ 4.2.2.4 برای من 230 هستش
شما برای هر با تغییر سرعت می رین مخابرات درخواست می دید یا چی؟!
اخرین فیش یا قبض تلفن رو میبریم و درخواست کم یا زیاد سرعت رو میدیم.
که از پیشکسوتان مخابراتم من. :دی
پیشکسوت مخابرات [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دقیقا چه مراحلی رفتی بگو ما هم بریم حالشو ببریم سرعت بره بالا. هرچی زنگ میزنم 1899 خانومه میگه اشغاله ارتباط امکان پذیز نیست:41:
vahabkaveh
20-11-2011, 18:15
سلام
برای منم امروز وصل شد 256 سرعت دانلودم 29-31 پینگم با گوگل 189ms و با 4.2.2.4 203ms
پیشکسوت مخابرات [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دقیقا چه مراحلی رفتی بگو ما هم بریم حالشو ببریم سرعت بره بالا. هرچی زنگ میزنم 1899 خانومه میگه اشغاله ارتباط امکان پذیز نیست:41:
من 5-6 بار زنگ زدم اخر درست کردن . اگه 1899 اشغال باید چند با 1899 رو بگیری تا بتونی وصل شی باید اعلام خرابی بدی با پشتیبان صحبت نکن. چون به منم گفتن باید اعلام خرابی بدی.
پورت رو عوض میکنن :دی
من 5-6 بار زنگ زدم اخر درست کردن . اگه 1899 اشغال باید چند با 1899 رو بگیری تا بتونی وصل شی باید اعلام خرابی بدی با پشتیبان صحبت نکن. چون به منم گفتن باید اعلام خرابی بدی.
پورت رو عوض میکنن :دی
اها که این طور
من ارتباط با اپراتور رو میزدم
الان خرابی میزنم
حالا نیان اینترنت مارو بیخودی قطع کنن؟
دمت هات
اها که این طور
من ارتباط با اپراتور رو میزدم
الان خرابی میزنم
حالا نیان اینترنت مارو بیخودی قطع کنن؟
دمت هات
واسه من پینگمو داغون کردن قبل از درست کردن پینگم با 4.2.2.4 ~160 بود ولی الان 340 . ولی سرعت اپلودم دو برابر شدش. از همه مهم تر بود برام. حلا راحت یه وب سایت دانلود راه اندازی میکنم.
پورت رو عوض کردند ؟
تنها راهش عوض کردن پورت هست. چون اینها فکر کنم بلد نیستند تغییرات بدهند رو همون کانفیگی که هست دارند سرویس می دهند.
dany_3p4u
20-11-2011, 20:46
اخرین فیش یا قبض تلفن رو میبریم و درخواست کم یا زیاد سرعت رو میدیم.
که از پیشکسوتان مخابراتم من. :دی
مثلا الآن 512 دشته باشین و بگی 128 - بعدا بازم بهتون 512 می دن یا نه داستان از اول شروع می شه برای شما که 512 داشتین؟
farazfar
20-11-2011, 21:18
سرعت آپلود رو به صورت دقیق از تو کجای مودم میشه فهمید و برای 256 مخابرات باید رو چند باشه؟
سرعت آپلود رو به صورت دقیق از تو کجای مودم میشه فهمید و برای 256 مخابرات باید رو چند باشه؟
توی مودمت یه قسمتی هست که آمار adsl رو می ده یک جا حداکثر سرعت قابل دریافت و ارسال روی خط شما رو نشون می ده و زیرش هم معمولا سرعتهایی که برای شما اعمال شده نمایش می ده. معمولا برای 256 128 هستش هر چند من یادم اول برام 64 بسته بودن
سلام دوستان
من دیروز رفتم Asus am604G ّگیرم همه جا گفتن خیلی وقته دیگه نیست تو باراز
tplink 8901g گرفتم...
دفترچه اش هم فارسی بود
کلا تمام کاری که برای تنظیماتش انجام دادم دادن ای پی تو صفحه مرورگر بود و یه تنظیمات 3_4 دقیقه ای که همش رو تو دفترچه نوشته بود.
اینترنت هم وصل شد.
حالا سوال اینه این همه تنظیماتی که تو پی دی اف های مخابرات هست یا دفترچه آموزشی که به افراد مراجعه کننده به مخابرات میدن و... چیه؟
من هیچکدوم از تنظیمات که تو تاپیک بود انجام ندادم یه تنظیمات خیلی ساده بود که تو دفترچه بود کلا 3_4 دقیقه وقت گرفت انجام دادم الان اینترنت این آشنامون کامل وصله.
+
سلام
مبارکه رفیق
خوب حدس میزنم که چون تنظیمات ساده بودن شما از حالت Bridge مودم رو وصل کردین که من یکی زیاد طرفدارش نیستم دلیلش هم اینکه به تنظیمات مهم دیگه دسترسی نداری
راجع به آخرین سوالتون هم میگن که جدیدا اینطوری شده که باید صاحب خط حتما بره اونجا و در غیر اینصورت شاید اگه کمی زبون داشت باشی بتونی فقط با بردن کارت ملی صاحب خط ردیفش کنین!
پورت رو عوض کردند ؟
تنها راهش عوض کردن پورت هست. چون اینها فکر کنم بلد نیستند تغییرات بدهند رو همون کانفیگی که هست دارند سرویس می دهند.
دقیقا همین طور چون یه صر صدا از تو تلفن میومد که یارو گفتش وصلش کردم:31:
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
مثلا الآن 512 دشته باشین و بگی 128 - بعدا بازم بهتون 512 می دن یا نه داستان از اول شروع می شه برای شما که 512 داشتین؟
من اول 128 فروردین 88 بعد از یک سال درخواست 512 با کارت جانبازی بعد از 6 ماه به خاطر این که بابام خودش رفت 256 کرد . گفتش پول مفت ندارم بدم واسه این SSL :31::31:
سلام
مبارکه رفیق
خوب حدس میزنم که چون تنظیمات ساده بودن شما از حالت Bridge مودم رو وصل کردین که من یکی زیاد طرفدارش نیستم دلیلش هم اینکه به تنظیمات مهم دیگه دسترسی نداری
راجع به آخرین سوالتون هم میگن که جدیدا اینطوری شده که باید صاحب خط حتما بره اونجا و در غیر اینصورت شاید اگه کمی زبون داشت باشی بتونی فقط با بردن کارت ملی صاحب خط ردیفش کنین!
سلام
مرسی عزیز
دقیقا چه تنظیماتی منظورتونه؟
الان که از حالت bridge نصب کردم میشه تغییر بدم و اون یکی حالت رو نصب کنم؟
سلام
مرسی عزیز
دقیقا چه تنظیماتی منظورتونه؟
الان که از حالت bridge نصب کردم میشه تغییر بدم و اون یکی حالت رو نصب کنم؟
سلام :40:
بله میشه یکم پیچیده تره
اول باید به روتر وارد شین : 192.168.1.1 در مرورگر میزنین و روی حالت advanced install تنظیمات این پست رو اعمال میکنی:
دوست خوبم سوال داشتی بپرس بازم من ظهر ج میدم دوشنبه
syamak790
21-11-2011, 09:30
سلام
من سرویس 512 مخابرات رو گرفتم واسه شرکت ( واسه خودم چون فقط روی کامپیوتر خودم مستقیم مودم گذاشتم و کسی استفاده نمیکنه تو شبکه )
دانلودم زیاد میکنم - مثلا روزی 15 ساعت
روزی 2 3 گیگ دارم
مشکلی پیش نمیاد ؟ نمیان یقه مارو بگیرن این دوستان مخابراتی ؟
ممنون
DaRiOuShJh
21-11-2011, 12:51
سلام
من سرویس 512 مخابرات رو گرفتم واسه شرکت ( واسه خودم چون فقط روی کامپیوتر خودم مستقیم مودم گذاشتم و کسی استفاده نمیکنه تو شبکه )
دانلودم زیاد میکنم - مثلا روزی 15 ساعت
روزی 2 3 گیگ دارم
مشکلی پیش نمیاد ؟ نمیان یقه مارو بگیرن این دوستان مخابراتی ؟
ممنون نه برادر گمون نکنم مخابرات کاری داشته باشه به این چیزا
به راهنمایی میتونی بکنی در مورد اینا:
1. قیمت سرویستون:
2. شرایطی که طی کردید تا این سرویس رو بدن بهتون:
3. سرعت متوسطتون با این سرویس
4. میران حجم دریافتی در ساعت:
5: میران حجم دریافتی حدودی در 24 ساعت:
ممنون میشم:11:
مرکز مخابراتیتون هم بتونی بگی که خیلی خوبه ماله ما بالای 256 نمیده:13:
syamak790
21-11-2011, 14:11
نه برادر گمون نکنم مخابرات کاری داشته باشه به این چیزا
به راهنمایی میتونی بکنی در مورد اینا:
1. قیمت سرویستون:
2. شرایطی که طی کردید تا این سرویس رو بدن بهتون:
3. سرعت متوسطتون با این سرویس
4. میران حجم دریافتی در ساعت:
5: میران حجم دریافتی حدودی در 24 ساعت:
ممنون میشم:11:
مرکز مخابراتیتون هم بتونی بگی که خیلی خوبه ماله ما بالای 256 نمیده:13:
سلام
ممنون
1- قیمت که همون که تو سایت مخابراته - 512 ماهیانه 204800 ریال
3 ماهه گرفتم فعلا
2- شرایط که فقط یه نامه از شرکت بود
3- حداقل سرعت دان 75 و حداکثرم 125 بوده تا حالا
4- اینو توجه نکردم اما با توجه به همون بند 3 میشه فهمید دیگه
5- اینم مثل بند 4 ( من روزی 4 گیگ بگیرم کافیه دیگه واسم )
راستیت 3 ماهه بخاطر شغل نقل مکان کردم قزوین اینجا ما که آشنا نداریم اما همه همدیگرو میشناسن - کافیه یکیو بشناسی تا کل شهرو بشناسی - ولی تهران منطقه خودمون نارمک خودمم کشتم بیشتر از 256 ندادن
3- حداقل سرعت دان 75 و حداکثرم 125 بوده تا حالا
محدوده دیگه؟
512 مخابرات خودشو بکشه 55~60 سرعت بده
amirkalak6
21-11-2011, 20:08
دوستان برای شمام امروز ایراد داره؟سرعته دانلوده من یا512 بیته یا 1 کیلوبایت!!!
سلام يه سوال
من شنيدم وقتي از مخابرات سرويس مي گيري نمي توني از وي پي و .. استفاده كني
همچين چيزي واقعيت داره
سلام يه سوال
من شنيدم وقتي از مخابرات سرويس مي گيري نمي توني از وي پي و .. استفاده كني
همچين چيزي واقعيت داره
sstp بازه میشه وصل شد. pptp بستن.
GHAGHALEELEE
21-11-2011, 22:13
دوستان برای شمام امروز ایراد داره؟سرعته دانلوده من یا512 بیته یا 1 کیلوبایت!!!
من فقط ساعت 10-11 صبح سرعتم نصف شد ولی بعدش مشکلی نداشتم
محدوده دیگه؟
شما اگر دقت کنی معلوم میشه که سرعت سیامک برای شهر قزوینه و سرعت اونجا با تهران متفاوته
syamak790
22-11-2011, 07:51
محدوده دیگه؟
سلام
نه نا محدوده
خداییش توهین نشه به دوستان قزوینی اما اینجا همه قانوناش با همه جا فرق داره ، از سند زدن ماشین بگیر تا بیمه و مالیات و خونه و ...:31:
راستی مخابرات مثل سایر شرکتها امکان چک کردن اکانت رو نمیده ؟ مثلا چند روز مونده ؟ ...
چون اینجا پول رو نقدی میدیم تا روی قبض
دوستان من مخابرات سرویس گرفتم.ولی محدوده.می خواستم بدونم که فقط شهر ما اینجوریه یا جاهای دیگه هم است که اینجوری سرویس میدن(سرویس محدود)چون الان تهران نامحدوده قزوین نامحدوده و خیلی جاهای دیگه.جالبه که قیمتا هم یکی است من واسه محدود 256 13 تومن دادم:13:
من 128 مخابرات کرج رو دارم رفتم ارتقاش بدم به 256 میگه صاحب خط حتما باید خودش باشه صاحب خطم مادرمه راه حل دیگه ای نداره؟
DaRiOuShJh
22-11-2011, 13:52
دوستان من مخابرات سرویس گرفتم.ولی محدوده.می خواستم بدونم که فقط شهر ما اینجوریه یا جاهای دیگه هم است که اینجوری سرویس میدن(سرویس محدود)چون الان تهران نامحدوده قزوین نامحدوده و خیلی جاهای دیگه.جالبه که قیمتا هم یکی است من واسه محدود 256 13 تومن دادم:13:
بعضی شهرها ترافیکشون محدوده
همین تهران هم برادر گیر خیلی ها نمیاد چون کاربر زیاده و بیشتر خطا فیبر نوری هست
:10:غم مخور
من 128 مخابرات کرج رو دارم رفتم ارتقاش بدم به 256 میگه صاحب خط حتما باید خودش باشه صاحب خطم مادرمه راه حل دیگه ای نداره؟
نه متاسفانه اکثر شرکت های مخابراتی گیرن رو این موضوع که حتما باید خوده صاحب خط بره منم رو همین حساب یه سالی میشه که نمیتونم بگیرم ازش
من امروز رفتم مرکز شهید اکبری میگم باید یا ارشد باشی یا ... تا بهت 256 بدیم ایا بخش نامه ای چیزی هست که باید بالاتر بدن من این ترم ترم اخر کارشناسیم هست اگر راهی وجود داره بگین تا ما هم 256 بگیریم
من امروز رفتم مرکز شهید اکبری میگم باید یا ارشد باشی یا ... تا بهت 256 بدیم ایا بخش نامه ای چیزی هست که باید بالاتر بدن من این ترم ترم اخر کارشناسیم هست اگر راهی وجود داره بگین تا ما هم 256 بگیریم
من رفتم برای اتقا به 256 گفتن کارت دانشجویی میخواد ولی نگفتن حتما باید کارشناسی باشه...
DaRiOuShJh
22-11-2011, 14:47
عجیبه مخابرات ما دیروز گفت این قانون رو ورداشتن تا 256 بدونه کارت دانشجویی میدن که
عجیبه مخابرات ما دیروز گفت این قانون رو ورداشتن تا 256 بدونه کارت دانشجویی میدن که
صحبتی از 512 نشد که با مدرک میدن؟
شاید می دونند نمی تونی بگیری این حرف رو زدند.
BEHZAD2007
22-11-2011, 15:02
سلام دوستان من یه سرویس مخابرات از کرج گرفتم مشکلش اینه که وقتی گوشی
رو ورمیدارم وصل میشه ولی وقتی گوشی رو میزارم قطع میشه تا حاللا به دو تا مودم امتحان کردم جواب نداد چی کار کنم درست شه
من رفتم برای اتقا به 256 گفتن کارت دانشجویی میخواد ولی نگفتن حتما باید کارشناسی باشه...
من صبح که رفتم گفت 128 به بالا ممنوع و 256 هم حتما باید یا کارشناسی ارشد به بالا باشی یا بیمارستان درمانگاه ... باشی
حالا ایا بخش نامه ای وجود داره که به زور ازشون بگیرم
DaRiOuShJh
22-11-2011, 15:56
صحبتی از 512 نشد که با مدرک میدن؟
شاید می دونند نمی تونی بگیری این حرف رو زدند.
نه به عنوان ناشناس زنگ زدم
نه512 رو گفتن کلا ما نمیدیم و نداریم
آخه شنیده بودم که بحثش هم شده که سرعت رو بیشتر کنن گفتم شاید روی اون حسابه
رو ورمیدارم وصل میشه ولی وقتی گوشی رو میزارم قطع میشه تا حاللا به دو تا مودم امتحان کردم جواب نداد چی کار کنم درست شه
اسپیلیتر رو درست وصل کردی فیش هاش رو؟ ببین فیش های تلفن و مودم و ... درست وصل شدن همه
من صبح که رفتم گفت 128 به بالا ممنوع و 256 هم حتما باید یا کارشناسی ارشد به بالا باشی یا بیمارستان درمانگاه ... باشی
حالا ایا بخش نامه ای وجود داره که به زور ازشون بگیرم
عجیبه
والا بخش نامه که ندیدم ولی توی سایت مخابرات یه سری بزنید شاید چیزی نوشته باشه
BEHZAD2007
22-11-2011, 17:31
[QUOTE=DaRiOuShJh;6648309]نه به عنوان ناشناس زنگ زدم
نه512 رو گفتن کلا ما نمیدیم و نداریم
آخه شنیده بودم که بحثش هم شده که سرعت رو بیشتر کنن گفتم شاید روی اون حسابه
اسپیلیتر رو درست وصل کردی فیش هاش رو؟ ببین فیش های تلفن و مودم و ... درست وصل شدن همه
دوست عزیز ممنون از پاسخت ولی اسپلیتر درست وصل شده حتی یه اسپلیتر دیگه گرفتم ولی همونجوریه زنگ میزنم مخابرات میشه نویز گیر داره برق کار اوردم میگه نویز گیر نداره
DaRiOuShJh
22-11-2011, 19:18
والا با این توضیحات گمونم این مشکلتون از خونه و داخلی باشه
حالا اسپیلیتر بیشترین احتمال رو داره که شما میگید عوضم کردید باز همینه
ممکنه سیم های تلفنتون به هم نزدیک باشه که مشکلی پیش بیاره البته من خودم خیلی سررشته ندارم تو این موضوع
به نظرم بارم توسنتی با یه اسپیلیتر دیگه و سیم های جدید چک کن ببین چی میشه
تلفن رو فقط از همین جایی که مودم بهش وصل هست ور میداری اینترنتت قطع میشه یا از جای دیگه خونه هم ور میداری همین مشکل رو داره؟
BEHZAD2007
23-11-2011, 01:05
والا با این توضیحات گمونم این مشکلتون از خونه و داخلی باشه
حالا اسپیلیتر بیشترین احتمال رو داره که شما میگید عوضم کردید باز همینه
ممکنه سیم های تلفنتون به هم نزدیک باشه که مشکلی پیش بیاره البته من خودم خیلی سررشته ندارم تو این موضوع
به نظرم بارم توسنتی با یه اسپیلیتر دیگه و سیم های جدید چک کن ببین چی میشه
تلفن رو فقط از همین جایی که مودم بهش وصل هست ور میداری اینترنتت قطع میشه یا از جای دیگه خونه هم ور میداری همین مشکل رو داره؟
داریوش جان من حتی سیم تلفنو از تو حیاط هم تست کردم جواب نداد که نداد با لپ تاپ
از هر جای خونه تلفنو ورمیداری بعد 4 ثانیه وصل میشه به نت و وقتی میزاری قطع میشه جالبه کسی تا به حال چنین مشکلی نداشته از اسپلیتر مطمئنم چون جای دیگه تست کردم جواب داده زنگ میزنم مخابرات میگه برق گیر داره برق کار اوردیم میگه مشکلی نیست امکانش هست از مخابرات باشه یا درست فعالش نکرده باشن
تشکر از وقتی که میزاری
همین کارها رو می کنید تاپیک مخابراتتون هیچی پست نمیزنه :
پستتون رو داخل اون تاپیک میزدید.
اگر منظورتون اینه که وقتی گوشی رو بر میدارید و به عبارتی خط رو اشغال می کنید لینک ثابت میشه و وقتی گوشی رو میگذارید لینک میپره به احتمال خیلی زیاد مشکل از پورتتون هست . باید درخواست بدید پورتتون رو عوض کنند.
snr خطتون چند ؟
Attenuation ؟
downstream ؟
داخل همون تاپیک پیگیری کنید.
brothers000
23-11-2011, 13:32
ممکنه باد و بارون و قدیمی بودن سیم کشی روی قطعی اثرگذار باشه
باید زنگ بزنی پشتیبانی 1899
به پشتبانی هم که زنگ میزنم بعد کلی نوبت و بدبختی آخرش میگه از تنظیمات و سیم کشی هست !
الانم که وضعیتم اینه:
داریوش جان من حتی سیم تلفنو از تو حیاط هم تست کردم جواب نداد که نداد با لپ تاپ
از هر جای خونه تلفنو ورمیداری بعد 4 ثانیه وصل میشه به نت و وقتی میزاری قطع میشه جالبه کسی تا به حال چنین مشکلی نداشته از اسپلیتر مطمئنم چون جای دیگه تست کردم جواب داده زنگ میزنم مخابرات میگه برق گیر داره برق کار اوردیم میگه مشکلی نیست امکانش هست از مخابرات باشه یا درست فعالش نکرده باشن
تشکر از وقتی که میزاری
سلام پریز برق گیر نداره سیم تلفنتون برو چک کن از همون جایی که پریز به مخابرات هست ببین 3 شاخه های پریز اهنی نباشند 2تاش باید اهنی باشند1پلاستیکی اگه اهنی بود عوضش کن
اگر 3تاش اهنی نبود مودمت رو با تلفن ببر دم پریز اصلیتون که از مخابرات هست چک کن ببین وقتی که تلفن رو برمی داری مودم هم قطع می شه
کسی از مرکز پاسداران اینترنت مخابرات گرفته؟؟
bleu2u4u
25-11-2011, 20:15
شما بدون چیز پی ان میتونید به این ادرس وصل بشید؟
منم با vpn وصل میشم بدون vpn هر چقدر صبر میکنم اتفاقی نمیوفته.
bleu2u4u
25-11-2011, 20:59
اره متاسفانه دوستانمون تو مخابرات چند روزیه ssl گوگل رو بستن
علنا بدون v.p.n اینترنت از کار میفته
یه سوال
p-s-i-p-h-o-n با مخابرات جواب میده یا اونم ....؟
بله مشکلی نیست
bleu2u4u
25-11-2011, 22:03
بله مشکلی نیست
دوست من مطمئنید با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد شدید
چون من تو این چند روز از هرکی از مخابرات سرویس میگیره پرسیدم گفت نمیتونه وارد بشه
دوست من مطمئنید با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد شدید
چون من تو این چند روز از هرکی از مخابرات سرویس میگیره پرسیدم گفت نمیتونه وارد بشه
بله مطمئنم الان یعنی ساعت 2210 دقیقه مجدد چک کردم
یعنی چی مسخره کردن . نصف کارای روزانه آدم با گوگل انجام میشه. منم نمیتونم وارد شم. آخه یاهو هم شد سرچ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.