مشاهده نسخه کامل
: ADSL / مخابرات استان تهران
سلام دوستان بنده در تهران منطقه فرد اسدی جدیدا ساکن شدم و برای اینترنت adsl اقدام کردم ولی متاسفانه مخابرات میگه بالاتر از ۴ مگ نمیده! با توجه به مصرف بالای پهنای باند و دیتا به خاطر بازی آنلاین و تلوزیون های اینترنتی و دانلود این سرعت و خدمات جدا کمه! به بقیه سرویس دهنده ها هم زنگ زدم از پارس آنلاین و شاتل تا های وب و داتک و امثال اینا یسری میگفتن مخابرات منطقه مشکل داره و نمیشه و یسری هم میگفتن پورت خالی ندارن. مشکلات از اینجا جالب و عجیب میشه که من قبلا از سرویس های tdlte مبین نت استفاده میکردم ولی اینجا به خاطر سیگنال ضعیف رسما اعلام کردن سرویس دهی نمیکنن ایرانسل هم همینطور! تنها راه باقی مونده استفاده از نت موبایله که خب نمیدونم چرا ولی اینجا اینم آنتن نمیده :| نه ایرانسل و نه همراه اول! با این توصیفات شاید فکر کنین وسط بیابونم ولی همه اینا مربوط به تهران اطراف میدون آزادیه!
من همه جا گشتم و آخر سر به این انجمن رسیدم اگر کسی راه حلی به ذهنش میرسه یا میتونه کمکم کنه یه دنیا ممنون میشم.
خیلی عجیبه که میگید نه همراه اول یا ایرانسل وسط تهران آنتن نمیدن! بهرحال اگر این شرایطی که میگید باشه تنها یک انتخاب دیگه میمونه و اون اینترنت وایرلس یا بیسیم هست هزینه اولیه اش یخورده زیاده(دست دومش هم تو دیوار گیر میاد) اما سرعت و کیفیت خوبی داره میتونید از شرکت های ارائه دهنده برآوردی بکنید . البته همون سرعت چهار مگ برای دانلود حجیم شاید ازار دهنده باشه اما برای دیدن تلوزیون اینترنتی و بازی کافی هست.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
سلام دوستان بنده در تهران منطقه فرد اسدی جدیدا ساکن شدم و برای اینترنت adsl اقدام کردم ولی متاسفانه مخابرات میگه بالاتر از ۴ مگ نمیده! با توجه به مصرف بالای پهنای باند و دیتا به خاطر بازی آنلاین و تلوزیون های اینترنتی و دانلود این سرعت و خدمات جدا کمه! به بقیه سرویس دهنده ها هم زنگ زدم از پارس آنلاین و شاتل تا های وب و داتک و امثال اینا یسری میگفتن مخابرات منطقه مشکل داره و نمیشه و یسری هم میگفتن پورت خالی ندارن. مشکلات از اینجا جالب و عجیب میشه که من قبلا از سرویس های tdlte مبین نت استفاده میکردم ولی اینجا به خاطر سیگنال ضعیف رسما اعلام کردن سرویس دهی نمیکنن ایرانسل هم همینطور! تنها راه باقی مونده استفاده از نت موبایله که خب نمیدونم چرا ولی اینجا اینم آنتن نمیده :| نه ایرانسل و نه همراه اول! با این توصیفات شاید فکر کنین وسط بیابونم ولی همه اینا مربوط به تهران اطراف میدون آزادیه!
من همه جا گشتم و آخر سر به این انجمن رسیدم اگر کسی راه حلی به ذهنش میرسه یا میتونه کمکم کنه یه دنیا ممنون میشم.
خیلی عجیبه که میگید نه همراه اول یا ایرانسل وسط تهران آنتن نمیدن! بهرحال اگر این شرایطی که میگید باشه تنها یک انتخاب دیگه میمونه و اون اینترنت وایرلس یا بیسیم هست هزینه اولیه اش یخورده زیاده(دست دومش هم تو دیوار گیر میاد) اما سرعت و کیفیت خوبی داره میتونید از شرکت های ارائه دهنده برآوردی بکنید . البته همون سرعت چهار مگ برای دانلود حجیم شاید ازار دهنده باشه اما برای دیدن تلوزیون اینترنتی و بازی کافی هست.
amin_v30
07-08-2020, 12:10
مخابرات شهر ما دارد، اکثرشان اطلاعی ندارند ولی بعضیها در جریانند. بهتر است وقتتان را با پشتیبانی تلف نکنید مستقیما از طریق سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شکایت کنید.
متن شکایت رو میشه راهنمایی کنید که چی بنویسم که اثر داشته باشه و کار رو انجام بدن؟
realdonaldtrump
07-08-2020, 14:47
دوست عزیز ممنون بابت راهنماییتون:»
به جز یکی دوتا اونایی که تو سایت زده بود رو قبلا زنگ زده بودم. متاسفانه اونا هم مطابق پیشبینی گفتن نمیتونن خدمات بدن.
realdonaldtrump
07-08-2020, 14:53
بابت پاسخگویی متشکرم.
آره این آنتن دهیه یه مقداری عجبیه و از شانس من کل منطقه فقط یه خیابون و چندتا کوچه اطرافش اینطوریه
اینترنت وایرلس هم تماس گرفتم از 2 تا 6 تومن برآورد تقریبی کردن. با این شرایط تنها راهش فکر کنم همون باشه.
Amir1234646
07-08-2020, 17:48
تو پنل که چیزی در این رابطه نیست. از امشب بود دیگه؟ فعلا که از حجم کم میشه.
بعد از 12 شب جمعه، در واقع از ساعت 00:00 شنبه
navidrezazadeh
07-08-2020, 17:52
تو پنل که چیزی در این رابطه نیست. از امشب بود دیگه؟ فعلا که از حجم کم میشه.
من پست این دوست بالایی رو ندیدم//////درست میگن
navidrezazadeh
07-08-2020, 22:57
حذف شه ممنون
اقا حجم رایگان ندادن .جوک بود:evil::grrr:
shakib zero
08-08-2020, 00:34
اقا حجم رایگان ندادن .جوک بود:evil::grrr:
دادن که :biggrin:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به ما ندادن:grrr::grrr::grrr::grrr: پس چرا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بلا.png ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
shakib zero
08-08-2020, 01:09
به ما ندادن:grrr::grrr::grrr::grrr: پس چرا
شما ته صفی لابد :D
احتمالا به مرور برا همه فعال میشه
shakib zero
08-08-2020, 01:36
تا الان 4 گیگ دانلود کردم ولی همچنان تو پنل هیچی نشون نمیده :hmm:
متن شکایت رو میشه راهنمایی کنید که چی بنویسم که اثر داشته باشه و کار رو انجام بدن؟
تصویر پینگ ار چند آدرس را ضمیمه کنید و بگویید که حالت فست یا گیم در در اکثر شرکتهای دیگر و مخابرات شهرهای دیگر فعال است ولی پشتیبانهای مخابرات استان شما در این مورد اظهار بیاطلاعی می کنند.
Rahpooyan
08-08-2020, 15:12
بعد دانلود غیر از اون 10 گیگ ترافیک هدیه، از ترافیک ماهانه هم کم می کنه یا خیر؟ منظورم همزمان هم از ترافیک هدیه کم بشه و هم از ترافیک ماهانه.
shakib zero
08-08-2020, 15:17
بعد دانلود غیر از اون 10 گیگ ترافیک هدیه، از ترافیک ماهانه هم کم می کنه یا خیر؟ منظورم همزمان هم از ترافیک هدیه کم بشه و هم از ترافیک ماهانه.
درود
نه دیگه الان داره از 10 گیگ مصرف میشه تا شب ساعت 12 که مهلت داره از حجم اصلی چیزی کم نمیشه. احتمالا 10 گیگ رو تموم کنیم سوییچ میشه رو حجم اصلیمون.
..............................
Mokhaber-Zart
08-08-2020, 18:14
امروز برای اینکه ترافیک داخلی رو بینالملل حساب کرده بودن تیکت زدم و توی جواب چرند نوشتن و تیکت رو بستن و باز توی تیکت جدید نوشتم که جوابتون به درد من نمیخوره و تیکت قبلی من رو درست و کامل نخوندین که بلافاصله تیکت رو پاک کردن و چرت تحویل دادن و اکانتم رو از ایجاد تیکت جدید پشتیبانی بلاک کردن :D
shakib zero
08-08-2020, 18:17
امروز برای اینکه ترافیک داخلی رو بینالملل حساب کرده بودن تیکت زدم و چرن نوشتن و تیکت رو بستن و باز توی تیکت جدید نوشتم که جوابتون به درد من نمیخوره که بلافاصله تیکت رو پاک کردن و چرت تحویل دادن و اکانتم رو از ایجاد تیکت جدید پشتیبانی بلاک کردن :D
تیکت منم بعد یکی هفته شایدم دو هفته یه جواب خیلی سر بالا دادن و سریع بستن :mellow: اصلا نمیگن شاید بخوایم جوابی بدیم.
مخابرات خیلی ایپی هایی که باید داخلی حساب بشه رو بین الملل حساب میکنه نمونش سایت دانلودها :hmm:
Mokhaber-Zart
08-08-2020, 18:25
تیکت منم بعد یکی هفته شایدم دو هفته یه جواب خیلی سر بالا دادن و سریع بستن :mellow: اصلا نمیگن شاید بخوایم جوابی بدیم.
مخابرات خیلی ایپی هایی که باید داخلی حساب بشه رو بین الملل حساب میکنه نمونش سایت دانلودها :hmm:
فکر کنم این سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید خیار باشه :دی
جالبه همین دانلودها رو همراه اول داخلی حساب میکنه هردو هم مال مخابرات هستند دیروز همراه اول هم صد گیگ هدیه داد(12 ساعته) و من چهارتا بازی از همین دانلودها گرفتم حدود 150 گیگ شد چون نیم بها حساب کرد حدود 35 گیگ هم اضاف آوردم. سال گذشته هم که پارس آنلاین داشتم یه لیست داخلی داده بودند هیچگاه نشد ازش تخطی کنندو از این بابت به مشکلی بخورم اما مخابرات واقعا تو این زمینه اذیت میکنه جوابگوی کسی هم نیستند
djkavehtnt
09-08-2020, 12:25
واقعا مسخره شده دیگه این مخابرات
من چند روز پیش برای همین دانلود ها بهشون پیام دادم گفتن اصلاح می کنیم توی لیست هامون
و به مدت 1 روز هر چی از دانلود ها می گرفتم داخلی حساب میشد
ولی دوباره از فرداش همون داستان قبلی شد :/
و دانلود ها رو بین الملل حساب می کنه
Mokhaber-Zart
10-08-2020, 12:20
واقعا مسخره شده دیگه این مخابرات
من چند روز پیش برای همین دانلود ها بهشون پیام دادم گفتن اصلاح می کنیم توی لیست هامون
و به مدت 1 روز هر چی از دانلود ها می گرفتم داخلی حساب میشد
ولی دوباره از فرداش همون داستان قبلی شد :/
و دانلود ها رو بین الملل حساب می کنه
خوبه واسه شما یه روز درستش کردن
من که تیکت زدم و آی-پی دادم و زمان و حجم و ...اولش یه متن درپیت رو کپی-پیست کرد و چرند تحویل دادن
دفعه دوم هم که تیکت رو کلا پاک کردن
دفعه سوم حاشا کردن هم قضیه حجم رو هم خود تیکت دوم رو که پاک کرده بودن و اتفاقا دسترسی به ارسال تیکت رو بستن
تماس با 2020 هم نتیجه نداد و قرار بود یه آدمی که مثلا ناظر بود تماس بگیره که نگرفت
کلا یه مشت آدم دکتر و مهندس و پروفسور گذاشتن اونجا توی پشتیبانی تا ملت رو به "چیز" بگیرن
تا الان چند ماهه که ترافیک داخلی رو بینالملل حساب میکنن و اون آدرس سایت وزارت برای لیست آی-پی داخلی هم یه چیز کشکی و احمقانه ست
195 هم که بی خیال شکایت از حاکم به حاکم بردن، خود خطاست
کلا از شروع قضیه کلید یه خاله بازیها و ننه من غریبم هایی میبینیم که دیگه نیازی به سیرک و فیلم کمدی نیست
برجام که شد بی سرنجام و ریال جوری شد که 4 تا صفر هم کمه از جلوش بردارن - علی برکت ا...:goatee::دی
منتظر مناظره سال آینده ام :puke:
با سلام به دوستان عزیز
آیا از کیفیت و سرعت اینترنت مخابرات راضی هستید؟ میخوام از شاتل به مخابرات تغییر سرویس بدم
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
ایام به کام باد
شهرنوش.انوار
12-08-2020, 16:42
با سلام به دوستان عزیز
آیا از کیفیت و سرعت اینترنت مخابرات راضی هستید؟ میخوام از شاتل به مخابرات تغییر سرویس بدم
ایام به کام باد
سینگل کانکشن خارجی:
مولتی داخلی:
آی پی خاصی میخواید بگید پینگ بگیرم
Rahpooyan
12-08-2020, 17:26
با سلام به دوستان عزیز
ایام به کام باد
دوست عزیز نتیجه ممکن است از یک منطقه تا منطقه دیگر حتی خط تا خط دیگر فرق داشته باشد. خیلی نمی شه روی نتایج بقیه مانور داد. ممکن است مخابرات برای یکی سرویس خوبی داشته باشد و ممکن است برای دیگری نتیجه عکس داشته باشد. حتی ممکن است سیم کشی داخل منزل و تجهیزات دیگر مشکل داشته باشد.
با سلام
دوست عزیزم سرویس شما چند مگ هست؟ سرویس شاتل 16 مگ دارم سرعت دانلودش روی 4تا5 مگ هست
شهرنوش.انوار
12-08-2020, 18:16
با سلام
دوست عزیزم سرویس شما چند مگ هست؟ سرویس شاتل 16 مگ دارم سرعت دانلودش روی 4تا5 مگ هست
سرویس من 16 هست و خط هم فیبر نوریه
با سلام به دوستان عزیز
ایام به کام باد
من سال قبلی پارس آنلاین و سال قبل تری شاتل داشتم و امسال اومدم مخابرات. شاتل درکل بهترین کیفیت و پشتیبانی رو ارائه میده ولی مخابرات هم از لحاظ کیفیت راضی هستم بدی ندیدم بنظرم خصوصا برای کسانی که مصرف داخلی زیاد دارند مثل تلوزیون اینترنتی مخابرات خیلی به صرفه تر هست چون داخلی رو یکچهارم حساب میکنه طرح هاش هم فعلا به صرفه تر هست. البته از لحاظ پشتیبانی مخابرات تقریبا ول معطله و نسبت به شاتل حرفی برای گفتن نداره و اینهم که دوستان گفتن کیفیت سرویس ها منطقه تا منطقه فرق میکنه کاملا درسته.
djkavehtnt
14-08-2020, 16:02
با سلام به دوستان عزیز
ایام به کام باد
همچین اشتباه مرگباری رو نکن :)
شاتل بهترین خدمات پشتیبانی رو داره اینترنتش هم از نظر حجم بهترینه
مخابرات قبلا یه سری طرح های خوب داشت که فقط چون حجم خوبی میداد به درد می خورد که دیگه همون هم نداره
با این وضعیت اصلا توصیه نمی کنم که از شاتل به مخابرات تغییر بدی
سلام
یکی از دوستان چند سالی هست مخابرات داره ولی خب سرعتش بسیار پایینه
الان مونده که آیا سرویسش رو به "16 مگ _ 175 گیگ حجم بینالملل" (تو پنل مخابرات) تغییر بده یا اینکه کلاً ISP رو عوض کنه!
من خودم پیشنهادم این بود آسیاتک یا شاتل بگیره ولی چون میترسه اذیتش کنن سر جمعآوری نت، الان دو دل شده که چیکار کنه..
ممنون میشم راهنمایی کنید :»
Rahpooyan
15-08-2020, 15:27
سلام
یکی از دوستان چند سالی هست مخابرات داره ولی خب سرعتش بسیار پایینه
الان مونده که آیا سرویسش رو به "16 مگ _ 175 گیگ حجم بینالملل" (تو پنل مخابرات) تغییر بده یا اینکه کلاً ISP رو عوض کنه!
من خودم پیشنهادم این بود آسیاتک یا شاتل بگیره ولی چون میترسه اذیتش کنن سر جمعآوری نت، الان دو دل شده که چیکار کنه..
ممنون میشم راهنمایی کنید :»
اول باید ببینه علت افت سرعتش چیه؟ اگر از همون اول سرعت پایین خریده مثلا 8 مگ خریده و فقط همون 8 مگ رو داره که مشکل معلومه. باید سرویس سریع تر بگیره. ولی اگر سرعت کمتر دریافت می کنه باید اول ببینه مشکل از طرف خودش نباشه مثلا سیم کشی مشکل داشته باشه و ... . اگر از این بایت مطمئن بود بعد ببینه مشکل از طرف مخابرات نباشه. بدون در نظر گرفتن اینها شاید با تغییر طرح و حتی ISP چیزی تغییر نکند.
اما نکته اصلی اینه که ایشون بهتره از ADSL دل بکنه و سراغ تانوما یا VDSL برود. در حال حاضر غیر از مخابرات و شاتل، اسیاتک و صبا نت و های وب هم وی دی اس ال ارایه می کنند. 8 مگ و 16 مگ اینترنت ADSL ارزش اعصاب خورد کردن را ندارد.
اول باید ببینه علت افت سرعتش چیه؟ اگر از همون اول سرعت پایین خریده مثلا 8 مگ خریده و فقط همون 8 مگ رو داره که مشکل معلومه. باید سرویس سریع تر بگیره. ولی اگر سرعت کمتر دریافت می کنه باید اول ببینه مشکل از طرف خودش نباشه مثلا سیم کشی مشکل داشته باشه و ... . اگر از این بایت مطمئن بود بعد ببینه مشکل از طرف مخابرات نباشه. بدون در نظر گرفتن اینها شاید با تغییر طرح و حتی ISP چیزی تغییر نکند.
اما نکته اصلی اینه که ایشون بهتره از ADSL دل بکنه و سراغ تانوما یا VDSL برود. در حال حاضر غیر از مخابرات و شاتل، اسیاتک و صبا نت و های وب هم وی دی اس ال ارایه می کنند. 8 مگ و 16 مگ اینترنت ADSL ارزش اعصاب خورد کردن را ندارد.
الان 2 مگ داره از مخابرات .. 40 گیگ بینالملل یا همچین چیزی
کلاً میخوام بدونم 16 بگیره از مخابرات سرعتش خوبه؟ قطعی نداره؟
یا اینکه کلاً ISP رو عوض کنه ..
این داستان VDSL هم معلوم نیست چی قراره بشه .. قیمتشم خدا میدونه.. به نظرم نمیصرفه
matinvaloo
16-08-2020, 09:37
سلام دوستان
من اینترنت مخابرات گرفتم هنوز وصل نشده ، الان 5 روزه چراغ اینترنت من قرمز هست پشتیبانی هم میگه تنظیمات مودم مشکل داره من دو تا مودم عوض کردم باره اولمم نیست که تنظیم میکنم جفت مودم هام از شاتل خریدم
- - - Updated - - -
shakib zero
16-08-2020, 12:21
الان 2 مگ داره از مخابرات .. 40 گیگ بینالملل یا همچین چیزی
کلاً میخوام بدونم 16 بگیره از مخابرات سرعتش خوبه؟ قطعی نداره؟
یا اینکه کلاً ISP رو عوض کنه ..
این داستان VDSL هم معلوم نیست چی قراره بشه .. قیمتشم خدا میدونه.. به نظرم نمیصرفه
یه عکس از قسمت status مودمش قرار بده تا ببینیم کیفیت خطش در چه حده و اصلا سرعت بالاتر از 2 مگ رو پشتیبانی میکنه یا نه
vdsl با قیمت فعلی اصلا نمیصرفه
Rahpooyan
16-08-2020, 13:12
سلام دوستان
من اینترنت مخابرات گرفتم هنوز وصل نشده ، الان 5 روزه چراغ اینترنت من قرمز هست پشتیبانی هم میگه تنظیمات مودم مشکل داره من دو تا مودم عوض کردم باره اولمم نیست که تنظیم میکنم جفت مودم هام از شاتل خریدم
- - - Updated - - -
تنظیمات PPPoE استفاده می کنید؟ vpi و vci را درست وارد می کنید؟ مقادیر این دو با شاتل یکی نیست. همچنین مراقب باشید رمز سامانه اینترنتی را بجای رمز کانکشن یا رمز تنظیمات اینترنت مودم وارد نکنید.
matinvaloo
16-08-2020, 13:32
تنظیمات PPPoE استفاده می کنید؟ vpi و vci را درست وارد می کنید؟ مقادیر این دو با شاتل یکی نیست. همچنین مراقب باشید رمز سامانه اینترنتی را بجای رمز کانکشن یا رمز تنظیمات اینترنت مودم وارد نکنید.
بله همرو درست میزنم من اینترنت دفتر کارم هم که مخابرات هست خودم اکی اش کردم هیچ مشکلی هم پیش نیامد البته مودم دفتر تی پی لینک هست شاید به مودم ربط داره
vivaz360
16-08-2020, 17:05
سلام.دوستان مخابرات چند روزه تخلیه میکنه؟ جایگزین مخابرات چه شرکتی رو پیشنهاد میکنید؟
nimahandsomboy
17-08-2020, 11:11
دوستان . اینترنت مخابرات اپلیکشن موبایل نداره
که متوجه بشم چقدر حجم دارم؟؟
shakib zero
18-08-2020, 12:18
درود
بعد از دو سه هفته یکم سرم خلوت شد مجدد تماس گرفتم پشتیبانی مخابرات ببینم چرا وقتی سرویس 16 مگ خریدم خطمو روی 10 مگ بستن. تا دو سه هفته پیش میگفتن مشکل از مرکز مخابراتی شما هست که دسترسی رو قفل کرده ما هم نمیتونیم دانلود و آپلود شما رو تغییر بدیم الانم زنگ زدم میگن مرکز مخابراتیتون دسترسی رو بسته گفتم خب باید چیکار کرد که باز کنن؟ گفت نمیشه :mellow: گفتم نمیشه که نداریم یعنی چی نمیشه؟ منظورتون اینه که محدودیت تجهیزات دارن برای اینکه کیفیت پایین نیاد همه رو روی 10 مگ میبندن؟ گفت نه تجهیزاتشون به شکلیه که قفله نمیشه تغییر داد. بعدم سریع گفت کاری ندارید؟ خدافظ
در کل من که قانع نشدم یعنی چی قفله؟
دوستان تجربه ای تو این مورد دارن؟ چرا واقعا خط منی که تا 24 - 25 مگ دانلود کشش داره رو روی 10 مگ باید ببندن :hmm:
اپلیکیشن موبایل که ندارند! فقط از سایتش میتونی پهنای باند مصرفی رو چک کنی!
jabi7joon
19-08-2020, 23:06
سلام دوستان..کمپین رنگین نت داشتم 8 مگ 50 گیگ روزانه 150 گیگ شبانه.. کاملا مناسبم بود..
سه روز دیگه تمومه.. الان کمپینی چیزی داریم مثل اون؟ از کجا میشه چک کرد؟توی پنل که چیزی نبود.
jabi7joon
19-08-2020, 23:12
سلام دوستان..کمپین رنگین نت داشتم 8 مگ 50 گیگ روزانه 150 گیگ شبانه.. کاملا مناسبم بود..
سه روز دیگه تمومه.. الان کمپینی چیزی داریم مثل اون؟ از کجا میشه چک کرد؟توی پنل که چیزی نبود.
محمد7966
19-08-2020, 23:59
سلام اگر حجم شبانه میخواین کلا مخابرات و ظاهرا بیشتر شرکتها ،شبانه ندارند.اما مخابرات کمپین داره بدون شبانه.توی تغییر سرویس برید براتون میاره.
ariobarzan2
20-08-2020, 08:56
صبانت جشنواره داره با تخفیف 90 درصد شبانه
jabi7joon
20-08-2020, 16:59
من سرعت دانلودم با این سرویسم تقریبا یه مگ بود.قطعی هم نداشتم زیاد.راضی بودم.صبا نت هم ۸ مگ داره با ۹۰ درصد شبانه رایگان یک ساله ۳۳۳ هزار تومن با ۱۰۰۰ گیگ بین الملل.به نظر که خوبه.سرعتش چطوره؟
hamed_korn
20-08-2020, 21:32
درود
بعد از دو سه هفته یکم سرم خلوت شد مجدد تماس گرفتم پشتیبانی مخابرات ببینم چرا وقتی سرویس 16 مگ خریدم خطمو روی 10 مگ بستن. تا دو سه هفته پیش میگفتن مشکل از مرکز مخابراتی شما هست که دسترسی رو قفل کرده ما هم نمیتونیم دانلود و آپلود شما رو تغییر بدیم الانم زنگ زدم میگن مرکز مخابراتیتون دسترسی رو بسته گفتم خب باید چیکار کرد که باز کنن؟ گفت نمیشه :mellow: گفتم نمیشه که نداریم یعنی چی نمیشه؟ منظورتون اینه که محدودیت تجهیزات دارن برای اینکه کیفیت پایین نیاد همه رو روی 10 مگ میبندن؟ گفت نه تجهیزاتشون به شکلیه که قفله نمیشه تغییر داد. بعدم سریع گفت کاری ندارید؟ خدافظ
دوستان تجربه ای تو این مورد دارن؟ چرا واقعا خط منی که تا 24 - 25 مگ دانلود کشش داره رو روی 10 مگ باید ببندن :hmm:سلام.عزیز شما به سایت بازرسی مخابرات شکایت کن.
۱۹۵ هم تو سایتش شکایت ثبت کن. دایم پیگیر باش.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
بامدادنیکنفس
20-08-2020, 22:05
سلام.عزیز شما به سایت بازرسی مخابرات شکایت کن.
195 رسیدگی هم میکنن ؟؟
من دو ماه پیش بهم زنگ زدن گفتن امکانات تانوما موجود شده برو فلان دفتر پیشخوان ثبت نام کن
منم رفتم ثبت نام کردم الان دو ماه گذشته نه زنگی زدن نه پیامک دادن هیچی !
shakib zero
20-08-2020, 22:11
سلام.عزیز شما به سایت بازرسی مخابرات شکایت کن.
درود
ممنون از راهنماییتون اگه به نتیجه نرسیدم حتما از این طریق هم اقدام میکنم
دیروز 195 شکایت ثبت کردم هنوز که زنگی نزدن جوابی هم به شکایتم ندادن
amin_v30
22-08-2020, 09:31
پاک شود لطفا
nimahandsomboy
27-08-2020, 09:32
1. دوستان از طریق پنل کاربری میتونم سرویس تغییر بدم؟؟ ( غیر حضوری )
هم سرعتم کم هست و هم حجم
2. معمولا چقدر طول میکشه تغییر حجم انجام بشه؟؟ الان یه بسته 5 گیگ خریدم ولی هنوز تو پنل نیومده
shakib zero
27-08-2020, 09:38
درود
خب بعد از ثبت شکایت تو سامانه 195 دیروز دیدم یه تغییراتی اعمال شد و دانلود رو روی 16 مگ بستن ولی آپلود همچنان روی 500 کیلوبیت هست. امروز صبح اول وقت رو سامانه پیام ثبت کردن که مشکلتون رفع شده ولی من درخواست تجدید نظر زدم ببینم آپلود رو هم درست میکنن یا نه.
1. دوستان از طریق پنل کاربری میتونم سرویس تغییر بدم؟؟ ( غیر حضوری )
هم سرعتم کم هست و هم حجم
2. معمولا چقدر طول میکشه تغییر حجم انجام بشه؟؟ الان یه بسته 5 گیگ خریدم ولی هنوز تو پنل نیومده
1 - پیش پرداخت رو نمیدونم ولی پس پرداخت رو میشه و همون لحظه سرویس جدید جایگزین میشه.
2- اگه منظورت تغییر سرویس هست همون لحظه. حجم اضافی که خریداری میکنیم رو برای منم نشون نمیده و مشکل از پنل مسخره مخابرات هست. قبلا استانی بود خیلی بهتر بود.
SPIRIT PALST III
27-08-2020, 20:49
درود
دوستان تجربه ای تو این مورد دارن؟ چرا واقعا خط منی که تا 24 - 25 مگ دانلود کشش داره رو روی 10 مگ باید ببندن :hmm:
برای من هم الان یک سال هست 15 مگابیت هست سرعت ولی امروز تست گرفتم...شده 5 مگابیت...توی پنل به من این جواب رو دادن:
با سلام و احترام : مشترک گرامی در حال حاضر پارامترهای کیفی خط شما مناسب
نمی باشد . لطفا جهت تست موقتا کلیه وسایل موجود روز پریز های تلفن را جدا نموده (تلفن ،
نویز گیر و سیم های مربوطه ) و فقط مودم
روشن را به تنهایی با یک سیم تلفن سالم به پریز وصل نمایید و سپس تست
بگیرید .
اگر مشکل حل نشد سیم تلفن پشت مودم را تعویض کرده مجددا تست بگیرید و در صورت
عدم رفع مشکل روی یک پریز تلفن دیگر نیز تست را تکرار نمایید ولی اگر با تمام
این تست ها مشکل حل نشد با ذکر تست
پارامترهای کیفی انجام شد و در حالی که هنوز وسایل جدا شده را وصل ننموده اید
مجددا به ما اعلام خرابی نموده تا بعد از رویت تغییرات انجام شده بر روی خط
شرایط برای اقدامات احتمالی بعدی بررسی شود . بدیهی است بعد از پاسخ تیکت می
توانید وسایل جدا شده را مجددا وصل نمایید . با تشکر
shakib zero
27-08-2020, 21:12
برای من هم الان یک سال هست 15 مگابیت هست سرعت ولی امروز تست گرفتم...شده 5 مگابیت...توی پنل به من این جواب رو دادن:
با سلام و احترام : مشترک گرامی در حال حاضر پارامترهای کیفی خط شما مناسب
نمی باشد . لطفا جهت تست موقتا کلیه وسایل موجود روز پریز های تلفن را جدا نموده (تلفن ،
نویز گیر و سیم های مربوطه ) و فقط مودم
روشن را به تنهایی با یک سیم تلفن سالم به پریز وصل نمایید و سپس تست
بگیرید .
اگر مشکل حل نشد سیم تلفن پشت مودم را تعویض کرده مجددا تست بگیرید و در صورت
عدم رفع مشکل روی یک پریز تلفن دیگر نیز تست را تکرار نمایید ولی اگر با تمام
این تست ها مشکل حل نشد با ذکر تست
پارامترهای کیفی انجام شد و در حالی که هنوز وسایل جدا شده را وصل ننموده اید
مجددا به ما اعلام خرابی نموده تا بعد از رویت تغییرات انجام شده بر روی خط
شرایط برای اقدامات احتمالی بعدی بررسی شود . بدیهی است بعد از پاسخ تیکت می
توانید وسایل جدا شده را مجددا وصل نمایید . با تشکر
امروز وضعیت اینترنت برای من که خیلی خراب بود. از صبح تا عصر بدون وصل شدن به قندشکن ( اونم فقط ادگارد ) اصلا سایتی باز نمیشد و کار نمیکرد.
بعد از اون لینک پرید و تا وصل شدن و روشن شدن همه چراغ ها 5 دقیقه ای طول کشید که دیدم دانلود اومده روی 12 مگابیت. تا همین ربع ساعت پیش همین شکلی بود که باز لینک پرید و برگشت رو 16 مگ.
نمیدونم چرا انگار دلشون نمیخواد یه سرویس درست حسابی ارائه بدن.
من الان یک ساله ۱۶مگابیت دارم سرعت دانلود بیشتر از ۶۰۰کیلو بایت بیشتر نیست:) ولی همینکه یوتیوب با کیفیت ۱۰۸۰ باز میکنه انگار اینترنت مخابرات برام بهشته:tongue: قطعی هم هیچ وقت نداشتم ۲۴ساعت هم مودم روشنه بدی داره ۱۷روزه تموم میشه:wink:
من الان یک ساله ۱۶مگابیت دارم سرعت دانلود بیشتر از ۶۰۰کیلو بایت بیشتر نیست:) ولی همینکه یوتیوب با کیفیت ۱۰۸۰ باز میکنه انگار اینترنت مخابرات برام بهشته:tongue: قطعی هم هیچ وقت نداشتم ۲۴ساعت هم مودم روشنه بدی داره ۱۷روزه تموم میشه:wink:
سلام.
آقا امید . شما برید زنگ بزنی مخابرات . باید سرعت دانلودتون 2 مگابایت بر ثانیه باشه نه 600 کیلوبایت!!!!
دزدی تو روز روشنه زنگ بزنید شکایت کنید براتون درستش کنن.
موفق باشید.
WhiteHat
27-08-2020, 23:48
ADSL مخابرات از Annex M پشتیبانی می کنه؟
shahryar84
28-08-2020, 01:46
ADSL مخابرات از Annex M پشتیبانی می کنه؟بلی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-T865 using Tapatalk
WhiteHat
28-08-2020, 15:56
بلی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه روی Annex M وصل نشد. باید بهشون بگیم تا فعال کنند؟
nimahandsomboy
28-08-2020, 16:12
این که نوشته پیش پرداخت یعنی چی؟؟
یه دوره 3 ماهه میخوام بگیرم اگر حجم زودتر تموم بشه خودش اتوماتیک تمدید میشه و هزینه میاد وی قبض تلفن ؟؟؟
Rahpooyan
28-08-2020, 16:57
این که نوشته پیش پرداخت یعنی چی؟؟
یه دوره 3 ماهه میخوام بگیرم اگر حجم زودتر تموم بشه خودش اتوماتیک تمدید میشه و هزینه میاد وی قبض تلفن ؟؟؟
پیش پرداخت یعنی قبل از دریافت سرویس باید بری هزینه شو پرداخت کنی. همچنین اگر طرح ماهیانه شارژ شود بعد از اتمام ترافیک ماهیانه سرعت اینترنت به 128 کاهش پیدا می کنه و تا شارژ مجدد ماه بعدی همین سرعت خواهد بود. اگر هم ترافیک کلی ارایه شود شما تا اتمام ترافیک مجموع همین سرعت داده شده را خواهید داشت و بعد از اتمام ان باید مجدد ترافیک بخرید.
برای پرداخت روی قبض باید سرویس پس پرداخت بگیرید.
محمد7966
29-08-2020, 10:54
سلام.دوستان سیستم ترافیک مخابرات باگ داره.البته فعلا به سود ما شده.من امروز تموم شده بود حجمش.خود زمانش هم ساعت 8 شب باید تموم بشه ولی الان می بینم 35 گیگه سرویسم فعال شده.قبلا هم یکی از دوستان این مشکل رو اینجا مطرح کرده بود.
حالا سواله برام، یه وقت سرویس جدید بخرم،این مقدار ترافیکی که مصرف میشه رو از سرویس جدیدم کم نکنن یه وقت؟
nimahandsomboy
29-08-2020, 15:31
سرویس 512kb استاندارد غیر حجمی- یکماهه 40G پس پرداختدوستان سرویس اشتراک من الان 512 و ماهانه 42 گیگ هست
الان چطوری میتونم متوجه بشم که چقدرش بین المللی هست و چقدر داخلی هست؟؟
سرویس 512kb استاندارد غیر حجمی- یکماهه 40G پس پرداخت
دوستان سرویس اشتراک من الان 512 و ماهانه 42 گیگ هست
الان چطوری میتونم متوجه بشم که چقدرش بین المللی هست و چقدر داخلی هست؟؟
والا طبق اخرین تماسم گفتن کلی هرچقدر استفاده کنی همون قدر کم میکنه!
محمد7966
30-08-2020, 05:07
سلام.دوستان سیستم ترافیک مخابرات باگ داره.البته فعلا به سود ما شده.من امروز تموم شده بود حجمش.خود زمانش هم ساعت 8 شب باید تموم بشه ولی الان می بینم 35 گیگه سرویسم فعال شده.قبلا هم یکی از دوستان این مشکل رو اینجا مطرح کرده بود.
حالا سواله برام، یه وقت سرویس جدید بخرم،این مقدار ترافیکی که مصرف میشه رو از سرویس جدیدم کم نکنن یه وقت؟
بالاخره شب که رسید،طرفای ساعت 9،10 اینترنت قطع شد ولی این سیستم مخابرات باگ داره.خیلی هم روی اعصابه.
بیشتر مواقع هر وقت بخوام ببینم چقدر حجم مصرف کردم،سیستمش بالا نمیاد.حتی خود سایت tci.ir هم بالا نمیاد.مجبورم مودم رو ریست کنم تا درست بشه.گاهی اوقات 2بار ریست میکنم تا سایت بیاد بالا.
سلام دوستان تاپیک مخصوص مخابرات پیدا نکردم گفتم اینجا بپرسم ممنون میشم راهنمایی کنید.
اینترنتی خط ثابت ثبت نام کردم الان مرحله اختصاص شماره تلفنه.می خواستم بدونم چقدر طول میکشه بیان برای نصب.
misagh1372
06-09-2020, 13:20
سلام دوستان تاپیک مخصوص مخابرات پیدا نکردم گفتم اینجا بپرسم ممنون میشم راهنمایی کنید.
اینترنتی خط ثابت ثبت نام کردم الان مرحله اختصاص شماره تلفنه.می خواستم بدونم چقدر طول میکشه بیان برای نصب.
زنگ میزنن هماهنگ میکنن من ثبت نام کردم یک هفته ای امدن
nimahandsomboy
07-09-2020, 11:06
دوستان من 20 گیگ حجم اضافه خریدم
تا چه تاریخی این حجم اعتبار داره ؟؟ چند ماهه هست؟؟ اگر استفاده نکنم تموم باطل میشه ؟؟
دوستان من 20 گیگ حجم اضافه خریدم
تا چه تاریخی این حجم اعتبار داره ؟؟ چند ماهه هست؟؟ اگر استفاده نکنم تموم باطل میشه ؟؟
ترافیک اضافه مخابرات محدودیت زمانی نداره و تا آخر دوره سرویس قابل استفاده هست هرگاه حجم اصلیتون تمام باشه از این استفاده میشه
سلام. آیا در پنل شما کمپین ماندگار سرعت چهار و دو گیگی هست ؟
برای من فقط کمپین ماندگار شانزده و هشت گیگی نمایش میده.
Xx Hossein xX
09-09-2020, 16:51
سلام دوستان من برای اینکه خطم Fast باشه تیکت میزنم و انجام میدن. ولی معمولا بعد 3 روز دوباره برمیگرده به حالت عادی. راهی هست که اینطوری نشه؟
فکر میکنم مخابرات یک سیستمی داره که هر چند روز یک بار پروفایل همه رو به حالت اسمی برمیگردونه بخاطر همین اینطوری میشه.
h_gh_gamkhor
09-09-2020, 20:01
سلام دوستان من برای اینکه خطم Fast باشه تیکت میزنم و انجام میدن. ولی معمولا بعد 3 روز دوباره برمیگرده به حالت عادی. راهی هست که اینطوری نشه؟
فکر میکنم مخابرات یک سیستمی داره که هر چند روز یک بار پروفایل همه رو به حالت اسمی برمیگردونه بخاطر همین اینطوری میشه.
طبق تجربه ام دو حالت داره :
1. پشتیبانی به صورت تست داره فعال میکنه. باید بگید که تست نباشه و خط پایدار هست و کلن فست بزارن.( شما خودت باید ببینی توی اون حالت فست چراغ لینک پرش داره یا نه، اگر نداشت بهشون بگو که دیگه کلن فعال بشه )
2. پیش اومده برام که یکی از پشتیبانی ها بدون اجازه مشترک، خط رو دستکاری میکنن و تغییر میدن تنطیمات کارشناس قبلی رو. باید بگید اون پشتیبانی که فست رو فعال میکنه، یه نوشته ای چیزی ثبت کنه که بقیه پشتیبانی ها دست به خط نزنند.
درود بر دوستان
بنده یک سوالی دارم. خط من که رو حالت
interleave قرار میگیرد SNR روی عدد 21 می ماند ولی بعد از اینکه روی حالت fast قرار میکره SNR میشود 6.8 . اصلا کدام حالت بهتر هستش ؟
alottadamage
09-09-2020, 21:59
درود بر دوستان
interleave قرار میگیرد SNR روی عدد 21 می ماند ولی بعد از اینکه روی حالت fast قرار میکره SNR میشود 6.8 . اصلا کدام حالت بهتر هستش ؟
حالت Fast پینگ کمتری نسبت به interleave داره، ولی نیاز به خط باکیفیت تری داره و رو هم خطی ممکنه سرعت بالا جواب نده و قطعی ایجاد شه. و اینکه تفاوت snr شما رو interleave و Fast خیلی زیاده... امکان نداره تو یه سرعت "یکسان" بین interleave و fast، حدودا 14db اختلاف باشه، احتمالا خط شما رو روی حالت fast سرعت بالاتر میبندن، اگه بگید رو سرعت پایین تر fast ببندن، snr بالاتر میاد.
الان روی چند مگ Fast بسته شده؟
دوستان شما میتونین وارد پنل اینترنت بشین؟ این آدرس: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ariobarzan2
10-09-2020, 22:47
دوستان شما میتونین وارد پنل اینترنت بشین؟ این آدرس: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز نمیشه حتی با قندشکن
باز نمیشه حتی با قندشکن
آره کلاً منهدم شده. حجمم لب مرز هست ولی نه با اینترنت خونه و نه موبایل نمیتونم بازش کنم ببینم چقدر مونده!
توی خود سایتش گشتم، یه قسمت هست به نام «مخابرات من» که وقتی یوزرنیم و پسورد پنل رو میزنم میگه اشتباهه. ثبت نام هم که میزنم میگه این شماره موبایل تکراریه! حالا موندم فراموشی رمز رو بزنم یا نه، چون سیستم اینا خیلی داغونه و یه دفعه همون رمز پنل رو هم میترکونه و رمز جدید بهم نمیده. :mellow:
ariobarzan2
10-09-2020, 22:54
آره کلاً منهدم شده. حجمم لب مرز هست ولی نه با اینترنت خونه و نه موبایل نمیتونم بازش کنم ببینم چقدر مونده!
توی خود سایتش گشتم، یه قسمت هست به نام «مخابرات من» که وقتی یوزرنیم و پسورد پنل رو میزنم میگه اشتباهه. ثبت نام هم که میزنم میگه این شماره موبایل تکراریه! حالا موندم فراموشی رمز رو بزنم یا نه، چون سیستم اینا خیلی داغونه و یه دفعه همون رمز پنل رو هم میترکونه و رمز جدید بهم نمیده. :mellow:
آدم به عذاب الیم گرفتار بشه بهتر از اینه که گیر این مخابرات بیفته
ariobarzan2
10-09-2020, 23:06
اون قسمت مخابرات من در مورد تلفن ثابت و دیدن قبضش هست اگر اشتباه نکنم فکر نکنم ربطی به اینترنت داشته باشه
درود بر دوستان
حالت Fast پینگ کمتری نسبت به interleave داره، ولی نیاز به خط باکیفیت تری داره و رو هم خطی ممکنه سرعت بالا جواب نده و قطعی ایجاد شه. و اینکه تفاوت snr شما رو interleave و Fast خیلی زیاده... امکان نداره تو یه سرعت "یکسان" بین interleave و fast، حدودا 14db اختلاف باشه، احتمالا خط شما رو روی حالت fast سرعت بالاتر میبندن، اگه بگید رو سرعت پایین تر fast ببندن، snr بالاتر میاد.
الان روی چند مگ Fast بسته شده؟
معمولا وقتی خط میاد روی Fast خط نویزی تر میشه(SNR میاد پایین). البته نه اینقدر... من حدس میزنم شرکت شما فقط یه پروفایل فست روی یک سرعت خاص بالاتر از شما داره که حین فعال کردنش همچین تفاوت فاحشی رخ می دهد. جالبه پروفایل فست روی خطوط پارس آنلاین تقریبا هیچ تغییری روی خط نمیده
alottadamage
11-09-2020, 07:41
معمولا وقتی خط میاد روی Fast خط نویزی تر میشه(SNR میاد پایین). البته نه اینقدر... من حدس میزنم شرکت شما فقط یه پروفایل فست روی یک سرعت خاص بالاتر از شما داره که حین فعال کردنش همچین تفاوت فاحشی رخ می دهد. جالبه پروفایل فست روی خطوط پارس آنلاین تقریبا هیچ تغییری روی خط نمیده
دقیقا منم همینو میگم، امکان نداره تو یه سرعت یکسان، اینهمه اختلاف بین fast و interleave باشه.
sajad-tnt
11-09-2020, 08:07
اون قسمت مخابرات من در مورد تلفن ثابت و دیدن قبضش هست اگر اشتباه نکنم فکر نکنم ربطی به اینترنت داشته باشهقسمت اطلاعات و مصرف اینترنت هم داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sent from my K00R using Tapatalk
اون قسمت مخابرات من در مورد تلفن ثابت و دیدن قبضش هست اگر اشتباه نکنم فکر نکنم ربطی به اینترنت داشته باشه
با ستاره 2020 مربع هم میشه
Xx Hossein xX
13-09-2020, 13:07
دوستان درخواست های جمع آوری از داخل پنل مخابرات چقدر زمان میبره تا اجرا بشه؟
Amir1234646
13-09-2020, 22:04
دوستان درخواست های جمع آوری از داخل پنل مخابرات چقدر زمان میبره تا اجرا بشه؟
کلا تا شکایت نکنید زور بالا سرشون نباشه کاری نمیکنن.
برای داییم میخواستم تخلیه کنم از پنل زدم ولی کاری نکردن، زنگ زدم 2020 گفتن حضوری... رفتیم گفتن یک هفته طول میکشه... دو هفته گذشت هنوز انجام نداده بودن به 195 شکایت کردم چند روز بعدش وضعیت رو نوشت ارسال جهت جمع آوری و هنوز در این وضعیت مونده. حالا نمیدونم در این وضعیت پول میفته روی قبضش یا نه. مودمش هم وصل نیست که امتحان کنم ببینم وصله یا نه.
ali_z051
14-09-2020, 08:38
اقا من تازه سرویس 16 مگ مخابرات گرفتم دیروز یوزر پس برام اومد ست کردم روی مودم ولی چراغ adsl روشن نمیشه پشتیبانی هم زنگ زدم خرابی ثبت کردن هنوز درست نشه چجوری پیگیر شم سریعتر مشکل رفع شه؟
Xx Hossein xX
14-09-2020, 10:44
اقا من تازه سرویس 16 مگ مخابرات گرفتم دیروز یوزر پس برام اومد ست کردم روی مودم ولی چراغ adsl روشن نمیشه پشتیبانی هم زنگ زدم خرابی ثبت کردن هنوز درست نشه چجوری پیگیر شم سریعتر مشکل رفع شه؟
مخابرات عین جنگل میمونه. برای خیلیا اینطوریه و عموما زودتر پیام میاد.
اگه تا 48 ساعت وصل نشد خودتو آماده کن حسابی باید پیگیری کنی و تماس بگیری. شکایت هم شاید جواب بده چون اینا حالت عادی کاری انجام نمیدن.
amin_v30
14-09-2020, 11:23
داداش میشه بگی چه متنی مینویسی دقیقا که واست انجام میدن؟
چون من هر چی مینوسیم که این کارم انجام بدن،جواب میده که به واحد مربوطه ارجاع شد!
بعد 2 روز یه نفر زنگ میزنه میگه مخابرات همچین امکانی نداره!!!
پیرمون کردن با این پشتیبانیشون!!!
ali_z051
14-09-2020, 12:51
اقا ما نتمون وصل شد فقط یه مشکلی که هست اپلودم خیلی پایینه 1 مگ هست تقریبا چکار کنم یکم بالاتر بره
این قضیه fast و interleave
چی هست؟
franchescaolsonEqP
14-09-2020, 15:10
خطتتون کشش داره؟ احتمالا لب مرز هستین به خاطر همین رو خطتتون پروفایل dlmo فعال کردن. با 2020 تماس بگیرید براشون توضیح بدید،باید انجام بدن اگه کاری نکردن از طریق 195 شکایت کنید درخواست تغییر پروفایل به fast و حذف dlmo بدید. فقط دقت کنید که شکایت 195 مشکلتون رو کاملا حل نمیکنه! احتمال داره بعد دقیقا یک ماه دوباره پروفایل عوض شه. فک کنم سرورشون هر ماه ریست میشه.
ariobarzan2
14-09-2020, 16:17
داستان ثبت نام یک خط تلفن؛ خوشبهحال مُردگان
کمی ایستادم تا خلوت شود و بعد ببینم مردم بیشتر برای چه کاری به مخابرات مراجعه میکنند. جالب بود تقریبا بیشتر مراجعه کنندگان برای افزایش سرعت اینترنت آمده بودند.
عصرایران؛ مصطفی داننده- سایت مخابرات را باز کردم. همان بالا گوشه راست زده بود، خرید تفلن ثابت. شماره ملی و شماره تلفن را وارد کردم تا مراحل ثبت نام را یکی یکی طی کنم. در اولین گام بعد از وارد کردن شماره تلفن انتظار برای ارسال کُد است. از خدا که پنهان نیست از شما چه پنهان که هنوز منتظر ارسال این کُد نازنین هستم.
حدود 10 بار امتحان کردم و هی تکرار و تکرار اما خبری از ارسال کُد نبود. دیدم که آبی از این خدمات مجازی مخابرات گرم نمیشود راهی مخابرات منطقهمان شدم آنهم در حالی که همه توصیه میکنند به دلیل کرونا بهتر است کارها به صورت غیرحضوری انجام شود اما وقتی غیرحضوری یعنی انجام نشدن کار، مجبور هستید به دل خطر بزنید.
پُرسان پُرسان به مخابرات رسیدم. جلوی در صف بود. ابتدا از خانمی که پشت باجه ایستاده بود و به معنای واقعی کلمه بداخلاق و تندخو بود و گویی ارباب رجوع، او را آنجا نشانده بود و مجبورش کرده بود به سوالات مردم جواب بدهد، سوال میکردید که برای انجام کارم باید به کدام قسمت مراجعه کنم.
کمی ایستادم تا خلوت شود و بعد ببینم مردم بیشتر برای چه کاری به مخابرات مراجعه میکنند. جالب بود تقریبا بیشتر مراجعه کنندگان برای افزایش سرعت اینترنت آمده بودند. آنها میگفتند که بچه مدرسهای دارند و مجبور هستند که سرعت اینترنت خود را افزایش دهند تا بچههایشان به درسشان برسند.
خانم تندخوی پشت باجه هم آنها را ارجاع میداد به کاغذی که روی دیوار زده شده بود تا مراجعه کنندگان از روی آن میزان سرعت و حجم خود را انتخاب کنند. خیلی از پدر و مادرها از این سیاههی روی دیوار سر در نمیآوردند و فقط نگاه میکردند تا شاید یکی پیدا شود و آنها را راهنمایی کند. به چند نفر آنها کمک کردم.
واقعا چه خوب میشد باجهای مخصوص برای اینترنتیها طراحی میشد تا در روزهایی که دانش آموزان درگیر درس و مشقشان هستند، پدر و مادرها اینقدر نگران وضعیت اینترنت نباشند. آنهم پدرومادرهایی که سن بالایی دارند و چندان آشنایی با فضای مجازی و سرعت اینترنت و حواشی آن ندارند.
در میان اینترنتیها، مردی جلو آمد و گفت یک سال است که تلفنشان قطع شده درحالی که اصلا به آنها پیامی نیامده است. خانم بداخلاق، صدا بلند کرد که اخطار برایتان پست شده. اگر دیده باشید که دیدید اگر نه هم که تلفتن را قطع میکنند! مرد گفت: چرا پس شماره همراه من را گرفتید؟ چرا پیامک نکردید؟ خانم پشت میز گفت: پیامک تازه یک ماه راه افتاده. دیگه سیستم همینه!
با پاسخ دیگه سیستم همینه، نوبت به من رسید. کاغذ نوشتن مشخصات را به دستم دادند و راهی باجه شدم تا بالاخره به وصال خط تلفن برسم. حدود چهل و پنج دقیقه ایستاده در خیل مراجعین که ماسک زده و ماسک نزده کنار هم نشسته بودند، نوبت به من رسید تا خط تفلندار شوم.
چرا باید در ایران همیشه انجام کارهای اداری با سختی و مشقت همراه باشد؟ تا کی باید داستان کفش آهنی و ادارهها در کشور حاکم باشد؟ تا کی باید نصف روز را درگیر یک کار ساده باشیم؟
تنها ادارهای که در ایران کار خود را به خوبی انجام میدهد، بهشت زهراست. و به خاطر همین خوشبهحال مُردگان!
دوستان سلام
ایا این پینگ و سرعت برای سرویس 16مگ مخابرات خوبه یا بد؟
شهرنوش.انوار
14-09-2020, 21:10
دوستان سلام
آپلود و دانلود اوکیه
FAST فعاله؟
آپلود و دانلود اوکیه
FAST فعاله؟
ممنون. از کجا باید چک کنم ممکنه بفرمایید
وضعیت خطم اینه
Rahpooyan
14-09-2020, 21:31
تنها ادارهای که در ایران کار خود را به خوبی انجام میدهد، بهشت زهراست. و به خاطر همین خوشبهحال مُردگان!
خیلی هم تقصیر این بنده خداها نندازید. شاید این مراجه کننده یکم حالیش بوده که چیکار می کنه ولی خیلی از مراجعین فهم و شعور ندارند (منظور سواد و سن و ... نیست.) و اعصاب اون بنده خدا را خرد می کنند. خیلی ها توقع دارند اون بنده خدایی که اصلا کارش چیز دیگه ست همه کار بکنه. مثل اینه که بری سر کارگری که فقط حفر کانال انجام میده، غر بزنی فیبر نوری کار کنه. شما خودتو بذار جای اون و ببین ساعت ها و روزها و ماه ها و سال ها با یه مشت احمق سر و کله بزنی. اعصاب واسه ادم نمیمونه.
alottadamage
14-09-2020, 21:37
ممنون. از کجا باید چک کنم ممکنه بفرمایید
وضعیت خطم اینه
تی پی لینکای جدید نشون نمیدن چنل مود رو، شما اگه بگید کدوم شهر هستید با توجه به پینگ میشه گفت فعاله یا نه.
ariobarzan2
14-09-2020, 21:48
دوستان سلام
سرویستون چه ترافیکی داره در ماه ضمناً هزینش چقدره و از نظر ثبات سرویس و عدم قطعی راضی هستید ؟
تی پی لینکای جدید نشون نمیدن چنل مود رو، شما اگه بگید کدوم شهر هستید با توجه به پینگ میشه گفت فعاله یا نه.
تهرانم/ پینگ 8-8-8-8 55 هست
سرویستون چه ترافیکی داره در ماه ضمناً هزینش چقدره و از نظر ثبات سرویس و عدم قطعی راضی هستید ؟
80 گیگ ماهانه سرعت دانلود 1.5 تا 1.7
قطعی هفته ایی 5 دیقه شاید
ariobarzan2
14-09-2020, 23:56
80 گیگ ماهانه سرعت دانلود 1.5 تا 1.7
قطعی هفته ایی 5 دیقه شاید
هزینه رو یادتون رفت
هزینه رو یادتون رفت
پس پرداخت ماهی 40
alottadamage
15-09-2020, 09:47
تهرانم/ پینگ 8-8-8-8 55 هست
پس فعال نیست به احتمال بسیار زیاد، چون پینگ داخلی تهران تک رقمی هست، بگید واستون پروفایل فست فعال کنن و پینگ تون میاد زیر 7-6 و 8.8.8.8 هم میشه 40 حدودا
البته شاید هم پروفایل فست یا همون گیم فعاله، ولی چون سرعت خیلی بالایی ست شده، به خط فشار میاد و پینگ مقداری بالاتره، این واسه دوست من هم اتفاق افتاده بود که روی 18 مگ ست کردن بودن و پینگش شده بود 15، وقتی دوباره تیکت زد و 10 مگ کردن، پینگش برگشت به 6
شما زنگ بزنید پشتیبانی و بگید آیا پروفایل فست (که پروفایل گیم میگن تو ایران) رو سرویس من فعاله یا نه، اگه گفتن نه که بگید فعال کنن. و احتمالا یه ذره هم باید سرعت پایین تر ست کنند.
Xx Hossein xX
15-09-2020, 23:47
داداش میشه بگی چه متنی مینویسی دقیقا که واست انجام میدن؟
چون من هر چی مینوسیم که این کارم انجام بدن،جواب میده که به واحد مربوطه ارجاع شد!
بعد 2 روز یه نفر زنگ میزنه میگه مخابرات همچین امکانی نداره!!!
پیرمون کردن با این پشتیبانیشون!!!
والا مینویسم خط رو از Interleave به فست تبدیل کنید. از هر ده نفر 3 تاشون انجام میدن. ولی مشکل اینه که زودتر از 48 ساعت به حالت عادی برمیگرده. ظاهرا خودکار این اتفاق میوفته. بخاطر همین نمیارزه وقت بذارید.
خطتتون کشش داره؟ احتمالا لب مرز هستین به خاطر همین رو خطتتون پروفایل dlmo فعال کردن. با 2020 تماس بگیرید براشون توضیح بدید،باید انجام بدن اگه کاری نکردن از طریق 195 شکایت کنید درخواست تغییر پروفایل به fast و حذف dlmo بدید. فقط دقت کنید که شکایت 195 مشکلتون رو کاملا حل نمیکنه! احتمال داره بعد دقیقا یک ماه دوباره پروفایل عوض شه. فک کنم سرورشون هر ماه ریست میشه.
اتفاقا خطم خیلی خیلی خوبه و اصلا مشکل کیفیت ندارم، بنظرم مشکل از همینه که اکانت ها خودکار هر چند شب یکبار ریست میشه به حالت دیفالت. چون تا الان20-30 بار درخواست دادم 7 تاش موفق بوده ولی تمام 7 تا حدود 48 ساعت به حالت دیفالت برگشت. من که دیگه بیخیال شدم با پینگ 120 بازی میکنم! روی حالت فست 78 - 88 بود :sad:
Amir1234646
16-09-2020, 21:30
والا مینویسم خط رو از Interleave به فست تبدیل کنید. از هر ده نفر 3 تاشون انجام میدن. ولی مشکل اینه که زودتر از 48 ساعت به حالت عادی برمیگرده. ظاهرا خودکار این اتفاق میوفته. بخاطر همین نمیارزه وقت بذارید.
اتفاقا خطم خیلی خیلی خوبه و اصلا مشکل کیفیت ندارم، بنظرم مشکل از همینه که اکانت ها خودکار هر چند شب یکبار ریست میشه به حالت دیفالت. چون تا الان20-30 بار درخواست دادم 7 تاش موفق بوده ولی تمام 7 تا حدود 48 ساعت به حالت دیفالت برگشت. من که دیگه بیخیال شدم با پینگ 120 بازی میکنم! روی حالت فست 78 - 88 بود :sad:
حالا من از ماه دوم که تمدید کردم بدون اینکه بهشون بگم هم تبدیل شد به Fast! هم دانلود و آپلودم 16 و 2 مگ شد و بدون تغییر مونده.
Mode:
G.992.5_Annex_M
Type:
Fast
Line Coding:
Enable
Status:
Up
Up Time:
252012
Downstream
Upstream
SNR Margin (0.1dB):
65
87
Attenuation (0.1dB):
185
105
Output Power (dBm):
16.0
15.0
Attainable Rate (Kbps):
20880
2531
Rate (Kbps):
18383
2399
D (interleave depth):
1
1
Delay (msec):
0.10
0.24
دوستانی که فیبر نوری مخابرات و یا adsl اون رو دارن توجه داشته باشن که بسیاری از سایت هایی که در اینجا ( لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ) به عنوان دامنه های اینترنتی با میزبانی داخلی ( تعرفه ی یک / چهارم داخلی ) آمده توسط مخابرات اعمال نمیشه و از شما به عنوان ترافیک بین الملل از حجم کلی تون کم میکنند ( لینک بالا توسط خود مخابرات به عنوان مرجع سایت های ایرانی با ترافیک داخلی معرفی شده اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/price) )
برای اینکه مجبورشون کنید سیستمشون رو بروز کنند همگی در سایت 195 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شکایت کنید تا لیستشون رو بروز کنند
بنده از سایتی که در تاریخ خرداد 99 ثبت دامنه های داخلی شده اقدام به دانلود کردم که بعد از مراجعه به پنل خودم متوجه شدم که به صورت بین الملل و چهار برابری از حجم من کم کرده !
صرفا جهت اطلاع رسانی
sajad-tnt
17-09-2020, 20:58
دوستانی که فیبر نوری مخابرات و یا adsl اون رو دارن توجه داشته باشن که بسیاری از سایت هایی که در اینجا ( لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ) به عنوان دامنه های اینترنتی با میزبانی داخلی ( تعرفه ی یک / چهارم داخلی ) آمده توسط مخابرات اعمال نمیشه و از شما به عنوان ترافیک بین الملل از حجم کلی تون کم میکنند ( لینک بالا توسط خود مخابرات به عنوان مرجع سایت های ایرانی با ترافیک داخلی معرفی شده اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/price) )
برای اینکه مجبورشون کنید سیستمشون رو بروز کنند همگی در سایت 195 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شکایت کنید تا لیستشون رو بروز کنند
بنده از سایتی که در تاریخ خرداد 99 ثبت دامنه های داخلی شده اقدام به دانلود کردم که بعد از مراجعه به پنل خودم متوجه شدم که به صورت بین الملل و چهار برابری از حجم من کم کرده !
صرفا جهت اطلاع رسانیالبته گذشته از هر بحثی، یه نکته مهمی اینجا وجود داره و اونم همخوان بودن ip لینک شما با اونی که توی سایت ثبت شده هست.
بعضی وقتا مدیر سایت تصمیم به تغییر سرور یا... میگیره و درسته که آدرس لینک عوض نمیشه ولی ip تغییر میکنه، و برای همین طول میکشه تا دوباره توی لیست بروز بشه و نیم بها حساب کنه...
پس حتما به این نکته هم دقت کنید
البته گذشته از هر بحثی، یه نکته مهمی اینجا وجود داره و اونم همخوان بودن ip لینک شما با اونی که توی سایت ثبت شده هست.
بعضی وقتا مدیر سایت تصمیم به تغییر سرور یا... میگیره و درسته که آدرس لینک عوض نمیشه ولی ip تغییر میکنه، و برای همین طول میکشه تا دوباره توی لیست بروز بشه و نیم بها حساب کنه...
پس حتما به این نکته هم دقت کنید
بنده ای پی مجموعه با چیزی که در سایت وزارت ثبت شده رو چک کردم و ای پی اون لینک هم چک کردم هر دو یکسان بودن و آی پی مورد نظر خرداد 99 ثبت شده بود
مطمئن باشید خیلی از سایت های دیگه رو مخابرات به جای داخلی بین الملل حساب میکنه
به پشتیبانی هم زنگ زدن
انقدر براشون روتین بود که میدونستن مشکل از خودشون ه
پیشنهاد دادن که از اون سایت دانلود نکنید !!!!
Amir1234646
18-09-2020, 12:38
بنده ای پی مجموعه با چیزی که در سایت وزارت ثبت شده رو چک کردم و ای پی اون لینک هم چک کردم هر دو یکسان بودن و آی پی مورد نظر خرداد 99 ثبت شده بود
مطمئن باشید خیلی از سایت های دیگه رو مخابرات به جای داخلی بین الملل حساب میکنه
به پشتیبانی هم زنگ زدن
انقدر براشون روتین بود که میدونستن مشکل از خودشون ه
پیشنهاد دادن که از اون سایت دانلود نکنید !!!!
من به 195 شکایت کردم به جایی نرسید هفته پیش به بازرسی مخابرات هم شکایت کردم هنوز کاری نکردن:n34:
من به 195 شکایت کردم به جایی نرسید هفته پیش به بازرسی مخابرات هم شکایت کردم هنوز کاری نکردن:n34:
shayan3040
18-09-2020, 19:23
سلام ممکن هست اسم سایت را بفرمایید که ترافیک بین الملل کم کرده است
amin_v30
19-09-2020, 08:03
حالا من از ماه دوم که تمدید کردم بدون اینکه بهشون بگم هم تبدیل شد به Fast! هم دانلود و آپلودم 16 و 2 مگ شد و بدون تغییر مونده.
Mode:
G.992.5_Annex_M
Type:
Fast
Line Coding:
Enable
Status:
Up
Up Time:
252012
Downstream
Upstream
SNR Margin (0.1dB):
65
87
Attenuation (0.1dB):
185
105
Output Power (dBm):
16.0
15.0
Attainable Rate (Kbps):
20880
2531
Rate (Kbps):
18383
2399
D (interleave depth):
1
1
Delay (msec):
0.10
0.24
خوش به حالت رفیق قدرشو بدون:دی
سلام دوستان من برای کانفیک از روش زیر انجام میدم لطفا راهنمای کنید
PPP llc
Vpi. 0
Vic. 35
Sent from my iPhone using Tapatalk
ariobarzan2
20-09-2020, 14:53
PPP llc
Vpi. 0
Vic. 35
در مراحل بعد یوزر و پسورد که بهتون دادن را وارد می کنید و اسم وای فای را به انتخاب خودتون و پسورد انتخابی وای فای را انتخاب می کنید نوع کدگذاری وای فای را هم wpa2-psk انتخاب می کنید
صرفا جهت اطلاع رسانی
مخابرات این کارو میکنه حتی سایت هایی که همراه اول نیم بها حساب میکنه رو اینجا بین الملل حساب میکنن درحالیکه هردو هم مال مخابرات هستند! زورشون میرسه سایتی مثل دوستیها که تو لیستشون هست من چند قسمت یک سریال رو دانلود کردم چک کردم داخلی حساب شده بود چند قسمت دیگرش رو با خیال راحت دانلود کردم بعد دیدم بین الملل حساب شده. شکایت 195 هم کردم بعد از نزدیک به سه ماه پاسخی که بهم دادن این بود که تفکیک ترافیک برای این ip انجام میشود! حتما یعنی من دروغ میگفتم دیگه! زیر بار هم نمیرن تنها جایی رو که درست نیم بها حساب میکنن نمایش های خانگی هستند مثل فیلیمو و نماوا البته همون هم فیلمگردی رو که ثبت داخلی هم شده بین الملل حساب کردن. بهرحال بنظر من اگه دانلود زیاد دارید بهترین راه استفاده از یک آپلود سنتر داخلی و انتقال لینک های دانلود رو سرور اون هست.
ali_z051
22-09-2020, 11:06
سلام برای تخلیه خط تماس گرفتم ۲۰۲۰ گفتم میخوام تخلیه کنم گفتن باید مالک خط حضوری بره مخابرات گفتم چطور وقتی ثبت نام میکردم مالک نیاز نبود الان نیاز هست
بعد اینکه من مستاجرم، مالکمم بیکار نیست بره مخابرات چکار کنم دوستان عجب گیری کردیم
amin_v30
22-09-2020, 11:21
سلام برای تخلیه خط تماس گرفتم ۲۰۲۰ گفتم میخوام تخلیه کنم گفتن باید مالک خط حضوری بره مخابرات گفتم چطور وقتی ثبت نام میکردم مالک نیاز نبود الان نیاز هست
بعد اینکه من مستاجرم، مالکمم بیکار نیست بره مخابرات چکار کنم دوستان عجب گیری کردیم
195 شکایت کن شاید فرجی شد
مستاجر هم باشید با اجاره نامه حضوری برید قبول هست. اما در مورد تخلیه غیر حضوری اگه گیر بدن کاریش نمیشه کرد حتی 195 هم حق رو به اپراتور میده چون من با پارس آنلاین سر همین مسئله داشتم که گفتم شما تلفنی سرویس میفروشید اون موقع تشخیص هویت نمیخواهید اما موقع تخلیه میگید باید حضوری بیایی! در نهایت مجبور شدم حضوری برم
PPP llc
Vpi. 0
Vic. 35
دوستان امکان این که مودم خراب یا ویروسی شده باش هست آن کنفیک میکنم بعد چراغ مربوط روشن میشه و صفحه کابری باز میشه و ای پی ثابت هست عوض نمی شه من ای پی ثابت ندارم
ariobarzan2
25-09-2020, 16:48
دوستان امکان این که مودم خراب یا ویروسی شده باش هست آن کنفیک میکنم بعد چراغ مربوط روشن میشه و صفحه کابری باز میشه و ای پی ثابت هست عوض نمی شه من ای پی ثابت ندارم
خوب اگه اینترنتتون وصله و مشکلی نداره چه بهتر که آی پی ثابت باشه چون برای یه همچین سرویسی پولم میگیرن :biggrin:صداشو درنیارید و استفاده کنید البته شایدم بعد یه مدت عوض کنن این مسئله به مودم بستگی نداره دست خود شرکت سرویس دهندس
خوب اگه اینترنتتون وصله و مشکلی نداره چه بهتر که آی پی ثابت باشه چون برای یه همچین سرویسی پولم میگیرن :biggrin:صداشو درنیارید و استفاده کنید البته شایدم بعد یه مدت عوض کنن این مسئله به مودم بستگی نداره دست خود شرکت سرویس دهندس
مشکل این که پشتیبانی میگه باید هزینه کنید بیام حضوری درست کنیم اخ به انترنت وصل نمی شه چند با پیام کذاشتم گو گوش شنوا
مشکل این که پشتیبانی میگه باید هزینه کنید بیام حضوری درست کنیم اخ به انترنت وصل نمی شه چند با پیام کذاشتم گو گوش شنوا من وقت می خواستم بدانم مودم مشگل داره
ariobarzan2
25-09-2020, 20:20
مشکل این که پشتیبانی میگه باید هزینه کنید بیام حضوری درست کنیم اخ به انترنت وصل نمی شه چند با پیام کذاشتم گو گوش شنوا
مشکل این که پشتیبانی میگه باید هزینه کنید بیام حضوری درست کنیم اخ به انترنت وصل نمی شه چند با پیام کذاشتم گو گوش شنوا من وقت می خواستم بدانم مودم مشگل داره
بعیده مشکل از مودم باشه کار دیگه ای که میتونید بکنید اینه که پشت مودم یه سوراخ هست با نوک خودکار فشار بدید تو سوراخ و چند ثانیه نگه دارید تا مودم ریست بشه بعد دوباره همون مراحل کانفیگ را از نو انجام بدید اگه درست نشد که باید به پشتیبانی بگید
nimahandsomboy
29-09-2020, 16:44
دوستان الان چند روز هست که اینترنت خود به خود قطع میشه
روی مودم چراغ اینترنت خاموش هست و نت کلا قطع هست ( حجم هم دارم .. الان با نت گوشی اومدم )
چند روز پیش زنگ زدم 2020 و مشکل گفتم و بعد از چند ساعت درست شد
ولی امروز دوباره همینجوری شد... دوباره قطع شده.. هر چی زنگ میزنم 2020 کلا اشغاله کسی اصلا جواب نمیده
اعصابم خرد شده
زنگ بزنم 195 درست میشه ؟؟ یا حضوری برم مخابرات ؟؟
ariobarzan2
29-09-2020, 17:10
دوستان الان چند روز هست که اینترنت خود به خود قطع میشه
روی مودم چراغ اینترنت خاموش هست و نت کلا قطع هست ( حجم هم دارم .. الان با نت گوشی اومدم )
چند روز پیش زنگ زدم 2020 و مشکل گفتم و بعد از چند ساعت درست شد
ولی امروز دوباره همینجوری شد... دوباره قطع شده.. هر چی زنگ میزنم 2020 کلا اشغاله کسی اصلا جواب نمیده
اعصابم خرد شده
زنگ بزنم 195 درست میشه ؟؟ یا حضوری برم مخابرات ؟؟
اگه قبلاً این مشکلو نداشتید ممکنه بخاطر کرونا و استفاده بیشتر مردم از اینترنت مشکل کمبود پهنای باند یا تجهیزات باشه بهتره بخاطر این اوضاع کرونا یه روش غیر حضوری را ترجيحاً برای پیگیری انتخاب کنید مخابرات پشتیبانی آنلاین داره؟ 195 را هم به نظر من حتی الامکان به عنوان آخرین گزینه بذارید
سلام دوستان می خواهم بدانم آیا در پنل مخابرات شما کمپین ماندگار اقتصادی را نمایش میدهد ؟
برای من فقط سرعت شانزده مگ حجم بالا زا نمایش میده که به کار من نمی خوره اگه حجم کم نداره بروم یک فکر دیگر بکنم.
Amirwwe619
30-09-2020, 23:43
دوستان کسی همچین مشکلی داره؟ گاهی (معمولا روز) Attenuation دان استریم از 20 میره رو 40 و سرعت به شدت افت میکنه .
حالت نرمال:
تایمی که خراب میشه:
ariobarzan2
01-10-2020, 00:09
دوستان کسی همچین مشکلی داره؟ گاهی (معمولا روز) Attenuation دان استریم از 20 میره رو 40 و سرعت به شدت افت میکنه .
حالت نرمال:
تایمی که خراب میشه:
با توجه به پارامترها مشخصه که به دلیل فشار زیاد مصرفه چون مقدار snr تغییری نکرده احتمال میدم که شما قبل از بحران کرونا هم این مشکل را نداشتید و شرکت مخابرات هم به دلیل قیمتهای پایینتر نسبت به بقیه شرکتها با افزایش زیاد کاربران به دلیل دورکاری و استفاده از سامانه شاد مواجه شده کم کم مشکل کمبود پهنای باند کشور داره خودشو نشون میده البته قبل از کرونا هم ما مشکل پهنای باند داشتیم ولی با فشار زیاد مصرف مشکل نورا علی نور شده فعلاً به دلیل مشکل کسری بودجه و کمبود تجهیزات هم در کوتاه مدت امکان افزایش پهنای باند نیست
amin_v30
02-10-2020, 12:02
دوستان اینجا کسی هست که از مخابرات آی پی ثابت خریده باشه؟
برای بازی آنلاین ممکن هست پینگ رو پایین تر بیاره؟
هزینه رو کسی میدونه؟:»
ehsan-75
05-10-2020, 11:31
مسخره بازی جدید اینترنت مخابرات ... اگه اینستا یا تلگرام باز کنی لینک اینترنت میپره و باید مودم رو ریست کنی ... :thumbsdow
misagh1372
05-10-2020, 13:45
دوستان اینجا کسی هست که از مخابرات آی پی ثابت خریده باشه؟
برای بازی آنلاین ممکن هست پینگ رو پایین تر بیاره؟
هزینه رو کسی میدونه؟:»
نه پیتگ رو پایین نمیاره الکی هزینه نکنید
ariobarzan2
05-10-2020, 21:44
نه پیتگ رو پایین نمیاره الکی هزینه نکنید
بله درسته بعضی رنجهای آی پی یه مقدار ناچیز پینگ را کم میکنه ولی به هزینه کردنش نمیرزه ضمن اینکه با خاموش روشن کردن مودم هم میشه رنج آی پی مناسبتر را بدست آورد البته اگر کسی آی پیش دینامیک باشه بدون خاموش روشن کردن مودم هم به تناوب آی پیش عوض میشه
مسخره بازی جدید اینترنت مخابرات ... اگه اینستا یا تلگرام باز کنی لینک اینترنت میپره و باید مودم رو ریست کنی ... :thumbsdow
من چنین مشکلی ندارم و درواقع ارتباطی هم نداره که با باز کردن یک برنامه یا آدرس خاص لینک اینترنت بپره! پریدن لینک معمولا از مودم ویا خط شما (پارازیت و پایین بودن کیفیت خط) میتونه باشه گاهی حتی تلفن های بیسیم هم هنگام زنگ خوردن باعث پریدن لینک میشن.
farshad_scientist
07-10-2020, 07:10
من هم پیشگامان هستم و جدیدا وقتی با آخرین سرعت دانلود می کنم لینک میپره یا همون آی پی عوض می کنه که البته فقط باعث چند ثانیه قطعی میشه تا آی پی جدید بده، باز یک خرابکاری کردن صبر کنید بالاخره به گندشون پی میبرن درست میکنن، البته اینم بگم پارامتر های خطم خوب هست، تست کنید شما هم با پشتیبانی شاید از کشش خط هست اگر کلا قطع میشه.
Amirwwe619
08-10-2020, 11:44
مخابرات درخواست های پشتیبانی تو پنل رو چک میکنه یا فقط باید تماس گرفت؟
farshad_scientist
08-10-2020, 12:12
مخابرات درخواست های پشتیبانی تو پنل رو چک میکنه یا فقط باید تماس گرفت؟
آره سریع هم جواب میدن ولی این که بدرد بخورن یک بحث دیگه هست...اگر کاری که داری رو نمیخوای همون موقع انجام بشه درخواست پشتیبانی بزن
Amir1234646
11-10-2020, 13:51
من دوبار بخاطر رعایت نکردن ترافیک داخلی برخی سایت ها به 195 شکایت کردم. تنها کاری که 195 در مورد مخابرات میکنه اینه که بعد چند روز درخواست رو ارجاع میده که با کد پیگیری فلان به مرکز ارتباط مردمی مخابرات ارسال شد و پیامکش هم میاد ولی هیچ کاری نکردن(که اون کد پیگیری هم جایی رو پیدا نکردم بزنم ببینم شکایت در چه وضعیتی هست!). بعد به بازرسی مخابرات هم شکایت کردم اونا هم هیچ غلطی نکردن. دوباره به 195 شکایت کردم و همون روند طی شد، دیروز از مخابرات زنگ زدن میپرسه مشکل کندی سرعتت حل شد؟!!!! گفتم مشکل کندی نداشتم بعضی سایتها که توی شکایتم گفتم تعرفه داخلی حساب نمیشه! گفت آهان برای ما کندی سرعت زدن، باشه پیگیری میکنیم! ببینید چقدر اون اپراتور 195 بیشرفه که الکی مشکل کندی سرعت گزارش کرده بهشون!:angry:
دوستان بیایید همگی به 195 شکایت کنیم وقتی ببینن خیلی شاکی وجود داره شاید یه کاری کنن. برای من سایت سافت 98 و دانلودها و سلام سینما و کافه بازار رو خارجی حساب میکنه (البته بازار برام مهم نیست بررسی کردم متوجه شدم). شما هم بررسی کنید این سایتها و هر سایت داخلی که نیاز دارید و شکایت کنید.
Amir1234646
11-10-2020, 13:59
من دوبار بخاطر رعایت نکردن ترافیک داخلی برخی سایت ها به 195 شکایت کردم. تنها کاری که 195 در مورد مخابرات میکنه اینه که بعد چند روز درخواست رو ارجاع میده که با کد پیگیری فلان به مرکز ارتباط مردمی مخابرات ارسال شد و پیامکش هم میاد ولی هیچ کاری نکردن(که اون کد پیگیری هم جایی رو پیدا نکردم بزنم ببینم شکایت در چه وضعیتی هست!). بعد به بازرسی مخابرات هم شکایت کردم اونا هم هیچ غلطی نکردن. دوباره به 195 شکایت کردم و همون روند طی شد، دیروز از مخابرات زنگ زدن میپرسه مشکل کندی سرعتت حل شد؟!!!! گفتم مشکل کندی نداشتم بعضی سایتها که توی شکایتم گفتم تعرفه داخلی حساب نمیشه! گفت آهان برای ما کندی سرعت زدن، باشه پیگیری میکنیم! ببینید چقدر اون اپراتور 195 بیشرفه که الکی مشکل کندی سرعت گزارش کرده بهشون!:angry:
دوستان بیایید همگی به 195 شکایت کنیم وقتی ببینن خیلی شاکی وجود داره شاید یه کاری کنن. برای من سایت سافت 98 و دانلودها و سلام سینما و کافه بازار رو خارجی حساب میکنه (البته بازار برام مهم نیست بررسی کردم متوجه شدم). شما هم بررسی کنید این سایتها و هر سایت داخلی که نیاز دارید و شکایت کنید.
Amir1234646
16-10-2020, 19:31
بلاخره شکایتم جواب داد و سایت های داخلی که در شکایتم گفتم رو درست کردن.
احسنت به شما:thumbsup:
behnambazi
17-10-2020, 12:19
الان مخابرات لیستو به روز کرد ؟
behnambazi
17-10-2020, 17:57
دوستان اگر مایل باشید یه گروه تو تلگرام بزنیم در مورد این مشکل عدم رعایت تعرفه
babriman
17-10-2020, 18:14
دوستان اگر مایل باشید یه گروه تو تلگرام بزنیم در مورد این مشکل عدم رعایت تعرفه
سلام اتفاقا یه گروه تلگرامی هست که در اصل برای اعتراض به تعرفههای اینترنت ایجاد شده بود، الان هم فعال هست، آدرس رو خصوصی میفرستم ببین اونا شاید چیزی بدونن
Amir1234646
17-10-2020, 20:17
الان مخابرات لیستو به روز کرد ؟
نمیدونم کلا به روز کرده یا فقط این چندتا سایت رو! سافت 98 و دانلودها رو امتحان کنید ببینید داخلی حساب میکنه یا نه؟ ببینیم برای همه کاربرا درست میکنن یا فقط برای من درست شده؟!
کسی اینجا از پنل درخواست تخلیه داده ؟؟ کار میکنه ؟؟
ShadowDragon
21-10-2020, 09:41
دوستان تعرفه مخابرات همه استان ها یکیه؟ سایتشون که خیلی مسخرست
لینکی دارید که مشخص کنه؟
Amir1234646
21-10-2020, 20:06
کسی اینجا از پنل درخواست تخلیه داده ؟؟ کار میکنه ؟؟
نه، اصلا توجه نمیکنن میگن باید حضوری برید مرکز! برای داییم میخواستم تخلیه کنم، رفتیم مخابرات گفت تا یک هفته طول میکشه. دو هفته گذشت تخلیه نکردن آخرش به 195 شکایت کردم تا تخلیه کردن! یعنی حدود 3 هفته طول کشید.
WhiteHat
25-10-2020, 20:19
بلی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان با پشتیبانی تماس گرفتم و Annex M رو فعال کرد ولی سرعت آپلود اصلا بالا نرفت:
alottadamage
25-10-2020, 21:05
دوستان با پشتیبانی تماس گرفتم و Annex M رو فعال کرد ولی سرعت آپلود اصلا بالا نرفت:
خب annex m رو روشن کرده، ولی ریت آپلود رو بالا نبرده که واسه همین تغییر نکرده، باید بگید ببرن بالا.
mf.aghaei70
25-10-2020, 21:07
بچه ها توسعه VDSL متوقف شده؟چون هیچ خبری نیس تو اخبار شاتل هم ک زده کابینت های FTTC رو میخان بفروشن جریان چیه؟
WhiteHat
25-10-2020, 23:51
خب annex m رو روشن کرده، ولی ریت آپلود رو بالا نبرده که واسه همین تغییر نکرده، باید بگید ببرن بالا.
والا گفت سرعت آپلود مخابرات روی 1مگ قفل هست.
nimahandsomboy
26-10-2020, 09:19
اگر حجم دوره اضافه بیاد
منتقل میشه به دوره بعدی یا حجم اضافه باطل میشه ؟؟
alottadamage
26-10-2020, 11:50
والا گفت سرعت آپلود مخابرات روی 1مگ قفل هست.
به نظرم پیچونده اکثر پشتیبان ها کارشون همینه، بالا نبردن شکایت بزن، اینا زبون دیگه ای حالیشون نمیشه فقط با شکایت یه چیزی میفهمن
Amir1234646
26-10-2020, 12:44
این که گفته آپلود روی 1 مگ قفل هست که دروغ گفته. ولی ببینید Max Rate آپلود 1466 هست و 1368 هم دریافت میکنید که طبیعیه کمی پایین تر از حداکثر کشش باشه. با اینکه SNR آپلود خوبه ولی معلوم نیست چرا Max Rate به بالای 2 مگ نرسیده.
آپلود شما نهایتا همینه . در حال حاضر مشکلی از طرف خط شما یا سرویس دهنده نیست.
ariobarzan2
26-10-2020, 13:52
اگر حجم دوره اضافه بیاد
منتقل میشه به دوره بعدی یا حجم اضافه باطل میشه ؟؟
معمولاً رسم اینه که باطل میشه
alottadamage
26-10-2020, 14:22
این که گفته آپلود روی 1 مگ قفل هست که دروغ گفته. ولی ببینید Max Rate آپلود 1466 هست و 1368 هم دریافت میکنید که طبیعیه کمی پایین تر از حداکثر کشش باشه. با اینکه SNR آپلود خوبه ولی معلوم نیست چرا Max Rate به بالای 2 مگ نرسیده.
آره دقیقا من الان دیدم دقت نکرده بودم با این کیفیت خط فوق العاده! کشش بالای 1500 نمیره! من line autt آپلودم 18 هست و شاتل 2 مگ بسته واسم مکس ریتم هم 2200-2300 هست و من خودم بالای 2000 میگیرم، snr هم 10 واسه آپلود
آره دقیقا من الان دیدم دقت نکرده بودم با این کیفیت خط فوق العاده! کشش بالای 1500 نمیره! من line autt آپلودم 18 هست و شاتل 2 مگ بسته واسم مکس ریتم هم 2200-2300 هست و من خودم بالای 2000 میگیرم، snr هم 10 واسه آپلود
هزار تا فاکتور مختلف هست. مقایسه به این راحتی نیست. من با شاتل اپلود 2 مگ داشتم رو همون خط با isp دیگه 1.2
milad1993xx
27-10-2020, 20:46
دوست عزیز مدل های جدید TP-Link اینجوریه از سمت خودشون Annex-M فعال نیست و شما خودتون دستی تو مودم انتخاب کردید ولی وقتی که نتونه وصل شه به همون A وصل میشه ولی میزنه M من از مودم های قدیمیش دارم وقتی میزارم رو M دیگه کلا وصل نمیشه چون از سمت خودشون رو A ست شده و مودم های قدیمی اگه به Annex انتخابی وصل نشه کلا کانکت نمیشن , من 5 6 ماه پیش یه اپراتور بود دسترسی داشت برام عوض کرد بعدش خطو تخلیه کردم و دوباره برگشتم ولی بعد اون با 20 تا اپراتور حرف زدم هیچ کدوم یا بلد نبودن عوض کنن یا دسترسی نداشتند!
meysam_s2015
28-10-2020, 10:56
دوستان احساس نمیکنید مخابرات زیادی حجم مصرف میکنه ؟ من دو سه روز یکبار دارم 3 گیگ شارژمیکنم ولی هیچ کار خاصی نمیکنم و همش حجم تمام میشه . هرچی آپدیت اتوماتیکه خاموش کردم و بیشتر تو سایت های داخلی میچرخم . وای فای هم رمزشو عوض کردم و امنیتش خیلی بالاس ولی بی فایدس .
دوستان احساس نمیکنید مخابرات زیادی حجم مصرف میکنه ؟ من دو سه روز یکبار دارم 3 گیگ شارژمیکنم ولی هیچ کار خاصی نمیکنم و همش حجم تمام میشه . هرچی آپدیت اتوماتیکه خاموش کردم و بیشتر تو سایت های داخلی میچرخم . وای فای هم رمزشو عوض کردم و امنیتش خیلی بالاس ولی بی فایدس .
نه مخابرات مصرف زیادی نداره فقط ترافیک داخلی خارجی رو درست رعایت نمیکنه . البته این روزها این مصرفی که شما میگید چندان زیاد و غیر عادی نیست روزانه چند ساعت چرخیدن در اینستاگرام میشه همون. در هر حال شما برنامه class wire یا برنامه های مشابه مانیتورینگ مصرف رو نصب کنید متوجه میشید مصرفتون دقیقا بابت چی هست.
سلام دوستان تو سامانه نت سنج پلاس که برای بازی و تماس اینترنتی سبز و خوب میزنه یعنی از لحاظ پینگ وضعیت مناسبه و وقتی برای دانلود حجیم و وبگردی قرمز و ضعیف میزنه یعنی از لحاظ dns و میزان پهنای باند اون isp مشکل داره؟
Xx Hossein xX
31-10-2020, 11:08
سلام دوستان تو سامانه نت سنج پلاس که برای بازی و تماس اینترنتی سبز و خوب میزنه یعنی از لحاظ پینگ وضعیت مناسبه و وقتی برای دانلود حجیم و وبگردی قرمز و ضعیف میزنه یعنی از لحاظ dns و میزان پهنای باند اون isp مشکل داره؟
این سامانه زیاد گزارش دقیقی نمیده. احتمالا برای دانلود حجم وقتی قرمز میزنه منظور اینه که حجم ماهانه کافی نیست برای همه.
کاربران این پارامترها رو میفرستند که خیلی زیاد خطا داره. اگه فاصله تون از مرکز تلفن منطقه زیاد نیست، مخابرات و کلا همه شرکت ها معمولا کیفیت خوبی دارن. (به شرطی که سیم کشی داخل مشکلی نداشته باشه)
بدی مخابرات اینه که پشتیبانی بسیار ضعیفی داره و برای هر کاری باید حضوری برید
WhiteHat
01-11-2020, 00:44
دوست عزیز مدل های جدید TP-Link اینجوریه از سمت خودشون Annex-M فعال نیست و شما خودتون دستی تو مودم انتخاب کردید ولی وقتی که نتونه وصل شه به همون A وصل میشه ولی میزنه M من از مودم های قدیمیش دارم وقتی میزارم رو M دیگه کلا وصل نمیشه چون از سمت خودشون رو A ست شده و مودم های قدیمی اگه به Annex انتخابی وصل نشه کلا کانکت نمیشن , من 5 6 ماه پیش یه اپراتور بود دسترسی داشت برام عوض کرد بعدش خطو تخلیه کردم و دوباره برگشتم ولی بعد اون با 20 تا اپراتور حرف زدم هیچ کدوم یا بلد نبودن عوض کنن یا دسترسی نداشتند!
نه، قبل از تماس با پشتیبانی روی هر مدی بجز annex m وصل میشد اما بعدش که برام ست کرد فقط روی annex m وصل میشه و فقط همین مد توی مودم فعاله.
با سه تا مودم tplink هم تست کردم همینطوری بود. خط هم فیبر هست برای همین نویزش حداقله. ولی نمیدونم چرا سرعت بالاتر نرفت...
farid_givehchin
03-11-2020, 10:14
نه، قبل از تماس با پشتیبانی روی هر مدی بجز annex m وصل میشد اما بعدش که برام ست کرد فقط روی annex m وصل میشه و فقط همین مد توی مودم فعاله.
با سه تا مودم tplink هم تست کردم همینطوری بود. خط هم فیبر هست برای همین نویزش حداقله. ولی نمیدونم چرا سرعت بالاتر نرفت...
منم همین مشکل دارم و مجبور شدم بگم برش گردونن روی انکس a
البته مشکل من خیلی جدی تر و طولانی تر هست
فکر میکنم قبلا هم اینجا پست گذاشتم
داستان اینجوریه که 23 ماه پیش سرویس 16 مگ من دایر شد و سرعت دانلود ست نشده بود که تقریبا با ماکزیمم سرعت دانلود قابل دسترس حدود 24.5 مگ خطم داشت کار میکرد حدود 2 تا سه هفته بعد من متوجه شدم که سرعت آپلودم اصلا نزدیک به حتی تعهدشونم نیست،یعنی برابر مقررات سازمان تنظیم باید 2 مگابیت بهم بدن ولی نمیدن،اون موقع و الان 1240-1290 بسته بودن،من زنگ زدم 2020 (که ای کاش زنگ نمیزدم) و گفتم چرا اینجوریه من سرعت آپلود برای کارم لازم دارم که جالبه اصلا درکی از ANNEX M نداشتن (و هنوزم خیلی نمیفهمن چیه)،طرف اولین کاری که کرد این بود که سریعا دانلود منو روی 18380 بست و از اون طرف چون هیچی از ANNEX M نمیدونست نتونست هیچ کاری انجام بده
از اینجای داستان به بعد من درگیر شکایت از مخابرات شدم و در نهایت کمیته حفاظت از حقوق مصرف کننده سازمان تنظیم هم به نفع بنده حکم داد،ولی مخابرات همچنان یک بخشی از حکم که در مورد پرداخت SLA بوده رو اجرایی کرده و نمیتونه اون قسمت تنظیم سرعت آپلود روی 2 مگابیت اجرا کنه،من در این مدت با تقریبا نصف سازمان تنظیم و کارشناساشون در منطقه شمال و ستاد مرکزی و هر کسی که فکر کنید صحبت کردم ولی عملا کاری ازشون ساخته نیست و حتی نمیتونن پیگیر اجرای حکمشون بشن(یعنی دقیقا برای چی افراد اون اداره کل دارن حقوق میگیرند من نمیفهمم)،حتی این وسط تونستم با مدیر عامل منطقه تهران حضوری صحبت کنم و گفتم طرف برگشته به من میگه که برو هر کار میخوای بکن ما حکم اجرا نمیکنیم برو 10 بار دیگه شکایت ثبت کن ما نمیدیم حقتو....که معاون بازرسیشونم سریع عذر خواهی کردن(سریع بعدشم زنگ زدن از بارسی عذر خواهی کردن) و قول مساعد دادن که اونم در نهایت با پیگیری خودم باعث شد دقیقا مثل این دوستمون ANNEX M فعال بشه ولی ولی ماکزیمم سرعت آپلودم نزدیک 1400 برسه
در نهایت به مخابرات گفتم هفتگی ازشون شکایت ثبت میکنم و تا هر جایی که لازم باشه پیگیری میکنم،جالبه این وسط به هر کدوم از شکایت هام یه جوابی دادن که یکیش این بود چون تجهیزات GPON هست نمیتونن ANNEX M فعال کنند ولی همون موقع با پیگیری خودم فعال بود،یه بار اومدن 24 ساعت خطمو قطع کردن،دیشب سرعتمو آوردن روی 16380 تا مثلا Fast Path فعال کنند....خلاصه داستان زیاده.... پرونده رو هم فرستادم بازرسی وزارت ارتباطات تا ببینم چقدر میخوان به این رفتاراشون ادامه بدن البته از بازرسی خود مخابرات ایران هم تماس گرفتن که من قشنگ گزارش کاملی از رفتار ها و جوابای ضد و نقیض مخابرات تهران بهشون دادم و گفتن پرینت کردن تمام شکایتامو انگار میخوان به معاون کل بازرسی نشون بدن....من پیشنهاد دادم یا به جاش بهم سرعت دانلود بدن یا بهم VDSL بدن یا حتی حاضرم از هزینه ای که ازم میگیرن کم کنن ولی عملا فکر میکنم یکی از دو گزینه اول اجرا کنند
توی این مدت من متوجه شدم همسایه خودمون دقیقا سرعت 16 داره و اونم همین مشکل آپلود داره،ولی مثلا دوستم که مال یه مرکز مخابرات دیگه ولی از همین منطقه 4 هست سرعت آپلودش قشنگ با ANNEX M 2200 بسته شده بود،اوایل شکم رفت به منطقه 4 ولی الان خیلی مطمئن نیستم
تو مخابرات اکثرا سطح علمی کارشناساشون پایینه من تنها کسی که دیدم واقعا دانش داشت بچه های OMC منطقه بودن که حداقل طرف کاملا فهمید من چی دارم بهش میگم و چی میخوام
@WhiteHat ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ما مشکلمون مثل همه ،من بهتون پیام خصوصی میدم
در ضمن از شاید یک ماه پیش منم مشکل قطع شدن ناگهانی سرویس،غیر فعال شدن Fast Path ، میزان بسیار زیاد ارور،کاهش سرعت به 8 مگابیت و عجیبترین چیزهای ممکن در طول این 10 سال اشتراکم از مخابرات مشاهده کردم که اول گفتم شاید چون روی خطم خیلی تغییرات دادن اینجوری شده ولی از پست های دوستان متوجه شدم ظاهرا بخاطر بحران کرونا و فشار روی اینترنت این اتفاقات مشترکه بین همه
farid_givehchin
04-11-2020, 13:33
من دقیقا همین مشکل دارم و فکر نمیکنم به مودم ارتباطی داشته باشه چون مودم من ایسوس هست،در ضمن روی همین خط با مودم های دی لینک 2730،تی پی لینک 8951، آی پی لینک و فکر کنم زایسل هم تست گرفتم
زمانی که روی ANNEX M گذاشته بودن میزان آپلودم از حدود 1240-1290 رفت نزدیک 1400 ولی دقیقا فقط با ANNEX M کار میکرد و با هیچ کدوم دیگه کار نمیکرد و بهم دقیقا نشون میداد که ANNEX M اومده بالا
میزان نرخ قابل دسترسم از همین حدود 1290 رفته بود همون نزدیک 1400-1380،گاها شده نرخی که دارم میگیرم از نرخ قابل دسترسم بیشتر بوده که باعث CRC Error زیاد میشه و دلیلشم فعال بودن SRA هست
من حدود 60 هزارتومن تو پنل اعتبار مالی دارم
چطور اینو میتونم برداشت کنم؟
دارم جمع آوری میکنم
Rahpooyan
10-11-2020, 21:35
من حدود 60 هزارتومن تو پنل اعتبار مالی دارم
چطور اینو میتونم برداشت کنم؟
دارم جمع آوری میکنم
پیشنهاد می کنم خودتو اذیت نکن. ترافیک بگیر و یه چیزی دانلود کن. همون پیگیری 60 تومن پول هزینه تلفن باید بدی.
mr.dengo
10-11-2020, 22:11
اقا يه سوال چطوري با پشتيباني مخابرات ارتباط بگيرم الان بالاي 5 باره تو تايم هاي مختلف زنگ ميزنم همش ميگه 5 دقيقه پشت خط بمانيد تهشم كسي جواب نميده چيه جريان واسه همه همينه ؟!
farshad_scientist
11-11-2020, 05:36
اقا يه سوال چطوري با پشتيباني مخابرات ارتباط بگيرم الان بالاي 5 باره تو تايم هاي مختلف زنگ ميزنم همش ميگه 5 دقيقه پشت خط بمانيد تهشم كسي جواب نميده چيه جريان واسه همه همينه ؟!
صبر کن بعد از اون بعد دقیقه هم، اگر کسی جواب نده خودش قطع میکنه، کارت رو میتونی پشتیبانی آنلاین هم تیکت کنی بهشون پیگیری کنن.
farid_givehchin
14-11-2020, 19:25
تا حالا کسی تجربه اینو داشته که تلفنش قطع باشه ولی اینترنتش کار کنه؟البته اینترنتم خیلی غیر عادی فقط 11مگابیت جواب میده،در حالی که در حالت عادی 25-26 میکشید و روی 18 مگ بسته بودنش،این دیگه عجیب ترین شرایط ممکنه
من گوشی تلفن و چیزایه دیگه رو تست کردم،از سر خطم همین مشکل هست
farid_givehchin
14-11-2020, 19:42
تا حالا کسی تجربه اینو داشته که تلفنش قطع باشه ولی اینترنتش کار کنه؟البته اینترنتم خیلی غیر عادی فقط 11مگابیت جواب میده،در حالی که در حالت عادی 25-26 میکشید و روی 18 مگ بسته بودنش،این دیگه عجیب ترین شرایط ممکنه
ariobarzan2
14-11-2020, 22:40
بله دوست عزیز امکانش هست اگر تلفن بوق نداشته باشه کشش خط و سرعت هر دو نصف میشه شایدم کمتر اگر سیمکشی داخلیتون را مطمینید مشکلی نداره زنگ بزنید شماره 20117 که خطتون را درست کنند
farid_givehchin
15-11-2020, 21:24
منم همین مشکل دارم و مجبور شدم بگم برش گردونن روی انکس a
البته مشکل من خیلی جدی تر و طولانی تر هست
فکر میکنم قبلا هم اینجا پست گذاشتم
داستان اینجوریه که 23 ماه پیش سرویس 16 مگ من دایر شد و سرعت دانلود ست نشده بود که تقریبا با ماکزیمم سرعت دانلود قابل دسترس حدود 24.5 مگ خطم داشت کار میکرد حدود 2 تا سه هفته بعد من متوجه شدم که سرعت آپلودم اصلا نزدیک به حتی تعهدشونم نیست،یعنی برابر مقررات سازمان تنظیم باید 2 مگابیت بهم بدن ولی نمیدن،اون موقع و الان 1240-1290 بسته بودن،من زنگ زدم 2020 (که ای کاش زنگ نمیزدم) و گفتم چرا اینجوریه من سرعت آپلود برای کارم لازم دارم که جالبه اصلا درکی از ANNEX M نداشتن (و هنوزم خیلی نمیفهمن چیه)،طرف اولین کاری که کرد این بود که سریعا دانلود منو روی 18380 بست و از اون طرف چون هیچی از ANNEX M نمیدونست نتونست هیچ کاری انجام بده
از اینجای داستان به بعد من درگیر شکایت از مخابرات شدم و در نهایت کمیته حفاظت از حقوق مصرف کننده سازمان تنظیم هم به نفع بنده حکم داد،ولی مخابرات همچنان یک بخشی از حکم که در مورد پرداخت SLA بوده رو اجرایی کرده و نمیتونه اون قسمت تنظیم سرعت آپلود روی 2 مگابیت اجرا کنه،من در این مدت با تقریبا نصف سازمان تنظیم و کارشناساشون در منطقه شمال و ستاد مرکزی و هر کسی که فکر کنید صحبت کردم ولی عملا کاری ازشون ساخته نیست و حتی نمیتونن پیگیر اجرای حکمشون بشن(یعنی دقیقا برای چی افراد اون اداره کل دارن حقوق میگیرند من نمیفهمم)،حتی این وسط تونستم با مدیر عامل منطقه تهران حضوری صحبت کنم و گفتم طرف برگشته به من میگه که برو هر کار میخوای بکن ما حکم اجرا نمیکنیم برو 10 بار دیگه شکایت ثبت کن ما نمیدیم حقتو....که معاون بازرسیشونم سریع عذر خواهی کردن(سریع بعدشم زنگ زدن از بارسی عذر خواهی کردن) و قول مساعد دادن که اونم در نهایت با پیگیری خودم باعث شد دقیقا مثل این دوستمون ANNEX M فعال بشه ولی ولی ماکزیمم سرعت آپلودم نزدیک 1400 برسه
در نهایت به مخابرات گفتم هفتگی ازشون شکایت ثبت میکنم و تا هر جایی که لازم باشه پیگیری میکنم،جالبه این وسط به هر کدوم از شکایت هام یه جوابی دادن که یکیش این بود چون تجهیزات GPON هست نمیتونن ANNEX M فعال کنند ولی همون موقع با پیگیری خودم فعال بود،یه بار اومدن 24 ساعت خطمو قطع کردن،دیشب سرعتمو آوردن روی 16380 تا مثلا Fast Path فعال کنند....خلاصه داستان زیاده.... پرونده رو هم فرستادم بازرسی وزارت ارتباطات تا ببینم چقدر میخوان به این رفتاراشون ادامه بدن البته از بازرسی خود مخابرات ایران هم تماس گرفتن که من قشنگ گزارش کاملی از رفتار ها و جوابای ضد و نقیض مخابرات تهران بهشون دادم و گفتن پرینت کردن تمام شکایتامو انگار میخوان به معاون کل بازرسی نشون بدن....من پیشنهاد دادم یا به جاش بهم سرعت دانلود بدن یا بهم VDSL بدن یا حتی حاضرم از هزینه ای که ازم میگیرن کم کنن ولی عملا فکر میکنم یکی از دو گزینه اول اجرا کنند
توی این مدت من متوجه شدم همسایه خودمون دقیقا سرعت 16 داره و اونم همین مشکل آپلود داره،ولی مثلا دوستم که مال یه مرکز مخابرات دیگه ولی از همین منطقه 4 هست سرعت آپلودش قشنگ با ANNEX M 2200 بسته شده بود،اوایل شکم رفت به منطقه 4 ولی الان خیلی مطمئن نیستم
تو مخابرات اکثرا سطح علمی کارشناساشون پایینه من تنها کسی که دیدم واقعا دانش داشت بچه های OMC منطقه بودن که حداقل طرف کاملا فهمید من چی دارم بهش میگم و چی میخوام
@WhiteHat ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ما مشکلمون مثل همه ،من بهتون پیام خصوصی میدم
در ضمن از شاید یک ماه پیش منم مشکل قطع شدن ناگهانی سرویس،غیر فعال شدن Fast Path ، میزان بسیار زیاد ارور،کاهش سرعت به 8 مگابیت و عجیبترین چیزهای ممکن در طول این 10 سال اشتراکم از مخابرات مشاهده کردم که اول گفتم شاید چون روی خطم خیلی تغییرات دادن اینجوری شده ولی از پست های دوستان متوجه شدم ظاهرا بخاطر بحران کرونا و فشار روی اینترنت این اتفاقات مشترکه بین همه
پیرو همین پست دیروز و امروز از مخابرات ایران چندین بار تماس گرفتند،بماند که بوق خطم رفته بود و سرعتم اومده بود روی 11300...در نهایت گفتند واقعا امکان ارائه چیزی بهتر از این وجود نداره خواهش کردن که قبول کنم البته منم گفتم ای کاش از اول با همین برخورد محترمانه جوابگو میشدن همکارانشون تو مخابرات تهران
دوباره مجدد اون کسی که پیگیر پرونده شکایت وزارت من بودن تماس گرفتن و گفتن اولا که برای اونها هم بهانه های مخابرات تهران قابل قبول نیست و هم با مسئول پرونده من هم مدیرشون در مخابرات تهران صحبت کردن و گفتندجوابهاشون برای اونها هم قانغ کننده نیست(خدارو شکر از رئیس مرکز،تا معاون بازرسی منطقه و بازرسی خود مخابرات تهران تقریبا همشون منو میشناسند انقدر پیگیری کردم) منم گفتم من میترسم سری بعدی بزنن کلا خطمو جمع کنند برای همین دیگه با توجه به جمیع مسائل و قول اینکه با مخابرات تهران صحبت میکنند و شکایتی که روی خود مخابرات ایران گذاشتم هم چنان باز بمونه تا زمانی که یونیت تامین بشه رضایت دادم شکایت بازرسی وزارتمو ببندن
چیزی که من متوجه شدم اینه که اولا کلا تجهیزات خیلی کم دارند و قطره چکانی داره توزیع میشه که همون قطره های کم هم به مناطق مرکزی تهران و جاهای پر تراکم میرسه،دوم اینکه نیروی متخصص برای کانفیگ این اندک یونبت ها هم کمه،برای همین کار خیلی کنده شاید فکر میکنم یک سال دیگه هم بهم وی دی اس ال ندن
راشا تهرونی
16-11-2020, 16:52
سلام دوستان
این پنل رو کسی گرفته ؟
=============================
۴۲۰
گیگابایتسرویس 30mb استاندارد غیر حجمی - 400 گیگ حجم بین الملل- یکساله پس پرداخت۳۰ مگابیت در ثانیه / دوازده ماهه
اون 420 گیگابایت چیه اون 400 گیگ چی میگه ؟
400 گیگ در ماه هستش یا سالیانه 400 گیگ منظورشون هستش؟
سلام دوستان
این پنل رو کسی گرفته ؟
=============================
۴۲۰
گیگابایت
سرویس 30mb استاندارد غیر حجمی - 400 گیگ حجم بین الملل- یکساله پس پرداخت۳۰ مگابیت در ثانیه / دوازده ماهه
اون 420 گیگابایت چیه اون 400 گیگ چی میگه ؟
400 گیگ در ماه هستش یا سالیانه 400 گیگ منظورشون هستش؟
سلام 400 بعلاوه 5% هست که میشه 420 گیگ
راشا تهرونی
16-11-2020, 17:44
سلام 400 بعلاوه 5% هست که میشه 420 گیگ
ممنونم
ماهانه 400 گیگ بین المل ؟
شهرنوش.انوار
16-11-2020, 20:14
بل ماهی 420 گیگ
محمد7966
16-11-2020, 21:57
سلام دوستان من سرویس 16 مگ کمپین ماندگار دارم و خطم هم روی 10 مگ بسته شده ولی انگار چند روزه پهنا اومده پایین.با اسپید تست پهنا رو 1.6 تا 1.9 مگ نشون میده.من مخابرات خوزستان دارم.
برای شما هم پهنا کم اومده؟
ممنون
jabi7joon
17-11-2020, 19:21
سرویس شدیم بخدا...هر ۱۰ ثانیه نتم قطع میشه یه ماهه اینجوریه.اشتباه کردم بردم روی ۱۶ مگ.حالا برگردونم بازم مشکل قطعی ثانیه ای رو دارم.هی مامور خرابی میفرستن میگه خطت اوکیه.نویز داری.خب اگه نویر دارم چرا ۸ مگ که داشتم اوکی بود؟ الان برش گردوندم ۸ چرا بازم اینجوریه؟
الان مشترک سرویس 8مگابایت یکساله هستم اما دانلود دو-نیم مگابایت است!
درتاریخ ۲۷ آبان۹۹ سرعتم ناگهان شد حدود ۷مگ اما امروز مجددا به ۲مگ کاهش یافته. کلا از خط تلفن فقط برای اینترنت استفاده میکنم لذا هیچ تلفن یا اسپلیتری در مدار نبوده و خط مستقیما به مودم وصل شده. با پشتیبانی تماس گرفتم و گفتند طرحم را از ۱۶ به ۸ کاهش بدهم! که کاهش دادم و مودم را ریست کردم اما همچنان فقط ۲مگ پهنای باند دارم. اینکه دیروز ۷مگ پهنای باند داشتم و هیچ تغییری هم نه در تنظیمات مودم و نه در مدار خط تلفن ندادم،
به پشتیبانی گفتم که دیدی خطم حداقل ۷ مگ ساپورت میکنه و نویزش اونقدرا که میگید نیست و خلاص تهش پیچوند و جواب داد که:
پروفایل سرعت شما روی 8 مگ میباشد ولی به دلیل نویز در حال حاضر تا 3 مگ بیشتر کشش ندارد
از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه؟ چرا یهوو سرعتم برای یکروز رفت روی ۷ مگ و چرا برگشت؟ کسی این چندروزه به چنین موضوعی برخورده؟
وضعیت کانکشن مودم:
ariobarzan2
19-11-2020, 04:13
درتاریخ ۲۷ آبان۹۹ سرعتم ناگهان شد حدود ۷مگ اما امروز مجددا به ۲مگ کاهش یافته. کلا از خط تلفن فقط برای اینترنت استفاده میکنم لذا هیچ تلفن یا اسپلیتری در مدار نبوده و خط مستقیما به مودم وصل شده. با پشتیبانی تماس گرفتم و گفتند طرحم را از ۱۶ به ۸ کاهش بدهم! که کاهش دادم و مودم را ریست کردم اما همچنان فقط ۲مگ پهنای باند دارم. اینکه دیروز ۷مگ پهنای باند داشتم و هیچ تغییری هم نه در تنظیمات مودم و نه در مدار خط تلفن ندادم،
به پشتیبانی گفتم که دیدی خطم حداقل ۷ مگ ساپورت میکنه و نویزش اونقدرا که میگید نیست و خلاص تهش پیچوند و جواب داد که:
پروفایل سرعت شما روی 8 مگ میباشد ولی به دلیل نویز در حال حاضر تا 3 مگ بیشتر کشش ندارد
از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه؟ چرا یهوو سرعتم برای یکروز رفت روی ۷ مگ و چرا برگشت؟ کسی این چندروزه به چنین موضوعی برخورده؟
وضعیت کانکشن مودم:
احتمالاً به دلیل افزایش تعداد کاربران و مشکل کمبود پهنای بانده
احتمالاً به دلیل افزایش تعداد کاربران و مشکل کمبود پهنای بانده
بنظرتون با شکایت به جایی ممکنه مشکل حل بشه؟ پارامترهای کانکشن چطور بود؟ خیلی نویز داشت؟
ehsan-75
19-11-2020, 21:09
بنظرتون با شکایت به جایی ممکنه مشکل حل بشه؟ پارامترهای کانکشن چطور بود؟ خیلی نویز داشت؟
سلام.
نویز خط خیلی زیاده. میرایی خط هم نشون میده از مرکز مخابراتی حدود دو کیلیومتر یا بیشتر فاصله دارین که اینا خودش باعث کاهش کشش خط میشه.
اگه نویز جدیدا افزایش پیدا کرده چنتا علت میتونه داشته باشه:
1- پریز های تلفن داخل خونه رو چک کنین یه وقت اشتباهی وسایل برقی بهشون وصل نشده باشه.
2- از کارکرد درست مودم مطمین بشین. ممکنه مودمتون خراب شده باشه.
3- مطمئن بشین سیم کشی داخل خونه ایراد نداشته باشه برای این کار اگه میتونین از سر خط هم چک کنین.
4- تلفن و هرچی به پریز تلفن وصله و همینطور نویز گیر رو از مدار خارج کنین ببینین کیفیت بهتر میشه.
5- حتی ممکنه بخاطر بارندگی و نفوذ آب به سیم های بیرون یا کافو باشه!
اگه همه این کارارو انجام دادین و درست نشد شکایت کنین. ممکنه خرابی پورت باشه. البته اگه نمیتونین از سرخط خودتون تست بگیرین زنگ بزنین پشتیبانی تا براتون کارشناس فنی بفرستن. هزینه ایاب و ذهاب میگیره ولی میتونه همه این کارارو خودش انجام بده.
سلام.
نویز خط خیلی زیاده...
سلام. بنظرم کنترل پهنای باند دست خود مخابراته و تصمیم نداره بیش از ۲مگ یهم بده
- نویز خط خیلی زیاده. میرایی خط هم نشون میده از مرکز مخابراتی حدود دو کیلیومتر یا بیشتر فاصله دارین که اینا خودش باعث کاهش کشش خط میشه.
*توقع ۱۶مگ ندارم و بخاطر کرونا از خونه کار میکنم و ۲مگ واقعا کم و غیرمنصفانس و درتاریخ ۲۷ آبان۹۹ سرعتم ناگهان شد حدود ۷مگ پس یعنی نویز خطم خود بخود برای یکروز کم شد؟! کلا از خط تلفن فقط برای اینترنت استفاده میکنم لذا هیچ تلفن یا اسپلیتری در مدار نبوده و خط مستقیما به مودم وصل شده و دست به هیچی نزدم.
- پریز های تلفن داخل خونه رو چک کنین یه وقت اشتباهی وسایل برقی بهشون وصل نشده باشه.
*منزل یک طبقه هست و حتی پریز ندارم و مستقیم خورده به مودم
- از کارکرد درست مودم مطمین بشین. ممکنه مودمتون خراب شده باشه.
*همون ۷ مگ که یکروز بهم دادن و مودم کامل کار کرد
- مطمئن بشین سیم کشی داخل خونه ایراد نداشته باشه برای این کار اگه میتونین از سر خط هم چک کنین.
*خط مستقیم خورده به مودم
- تلفن و هرچی به پریز تلفن وصله و همینطور نویز گیر رو از مدار خارج کنین ببینین کیفیت بهتر میشه
*خط مستقیم خورده به مودم
- حتی ممکنه بخاطر بارندگی و نفوذ آب به سیم های بیرون یا کافو باشه!
*درتاریخ ۲۷ آبان۹۹ سرعتم ناگهان شد حدود ۷مگ و اونروز در تهران بارندگی نبود
- اگه همه این کارارو انجام دادین و درست نشد شکایت کنین.
* به ۱۹۵ کردم و منتظرم
- ممکنه خرابی پورت باشه.
بنظرم کنترل پهنای باند دست خود مخابراته و تصمیم نداره بیش از ۲مگ یهم بده
راشا تهرونی
19-11-2020, 23:27
تا تماس میگیری پشتیبانی میگن نویز داری :D
...Moein...
19-11-2020, 23:58
سلام. بنظرم کنترل پهنای باند دست خود مخابراته و تصمیم نداره بیش از ۲مگ یهم بده
- نویز خط خیلی زیاده. میرایی خط هم نشون میده از مرکز مخابراتی حدود دو کیلیومتر یا بیشتر فاصله دارین که اینا خودش باعث کاهش کشش خط میشه.
*توقع ۱۶مگ ندارم و بخاطر کرونا از خونه کار میکنم و ۲مگ واقعا کم و غیرمنصفانس و درتاریخ ۲۷ آبان۹۹ سرعتم ناگهان شد حدود ۷مگ پس یعنی نویز خطم خود بخود برای یکروز کم شد؟! کلا از خط تلفن فقط برای اینترنت استفاده میکنم لذا هیچ تلفن یا اسپلیتری در مدار نبوده و خط مستقیما به مودم وصل شده و دست به هیچی نزدم.
- پریز های تلفن داخل خونه رو چک کنین یه وقت اشتباهی وسایل برقی بهشون وصل نشده باشه.
*منزل یک طبقه هست و حتی پریز ندارم و مستقیم خورده به مودم
- از کارکرد درست مودم مطمین بشین. ممکنه مودمتون خراب شده باشه.
- مطمئن بشین سیم کشی داخل خونه ایراد نداشته باشه برای این کار اگه میتونین از سر خط هم چک کنین.
*خط مستقیم خورده به مودم
- تلفن و هرچی به پریز تلفن وصله و همینطور نویز گیر رو از مدار خارج کنین ببینین کیفیت بهتر میشه
*خط مستقیم خورده به مودم
- حتی ممکنه بخاطر بارندگی و نفوذ آب به سیم های بیرون یا کافو باشه!
*درتاریخ ۲۷ آبان۹۹ سرعتم ناگهان شد حدود ۷مگ و اونروز در تهران بارندگی نبود
- اگه همه این کارارو انجام دادین و درست نشد شکایت کنین.
* به ۱۹۵ کردم و منتظرم
- ممکنه خرابی پورت باشه.
بنظرم کنترل پهنای باند دست خود مخابراته و تصمیم نداره بیش از ۲مگ یهم بده
دوست عزیز شما adsl mode رو,روی adsl2 یا g.dmt بزار ببین وضعیت خط چطوری میشه
دوست عزیز شما adsl mode رو,روی adsl2 یا g.dmt بزار ببین وضعیت خط چطوری میشه
سلام واقعا ممنونم سرعتم یک مگ رفت بالا
این تنظیمات adsl هست بنظرتون بذارم روی کدوم؟
mr.dengo
20-11-2020, 03:02
دوستان خواهشا راهنمايي بكنيد من يه هفته هست كه اومدم مخابرات قبلا تي دي بودم مشكلي كه دارم اينه كه اينستاگرام رو فقط با وي پي ان باز ميكنه بدون وي پي ان كلا صفحه رفرش نميشه بهم گفتن دو تا dns ست كنم اونم جوابگو نيست چيكار كنم راه حلي هست ؟!
ariobarzan2
20-11-2020, 11:11
هر دو باکس اولین گزینه
...Moein...
20-11-2020, 13:31
دونه دونه تست کن ببین روی کدوم وضعیت خط بهتر میشه
برای خط هایی که فاصله شون از مرکز زیاده معمولا g.dmt یا adsl2 بهتره
djkavehtnt
20-11-2020, 15:07
وضعیت کانکشن مودم:
طبق اسکرین شاتی که دادی نویز خط خیلی زیاد شده و خط بیشتر از 3 مگ کشش نداره
میزان snr هم لب مرز هست و رو به قطعی
اگر قبلا سرعتت خوب بوده می تونه چند دلیل داشته باشه
1 اینکه ممکنه اشتباهی وسیله برقی به پریز تلفن وصل شده باشه
2 اینکه ممکنه همسایه هاتون از سر خط دست زده باشن و سیم ها شل شده باشه
3 ممکنه جعبه تلفنتون زیر بارون باشه و به دلیل بارون اخیر سیم ها رو دچار مشکل کرده باشه یا سیم ها سولفاته شده باشه
که در 3 حالت بالا باید بری سیم ها رو چک کنی و از سر خط یه دور مودم رو وصل کنی و تست کنی
و در نهایت اگر از سر خط هم مودم رو چک کردی و مشکلی نبود ممکنه از مودم باشه
ehsan-75
23-11-2020, 17:56
سلام.
دوستان من سرویس 16 مگ دارم. از چن روز پیش سایت های خارجی به شدت کند شدن اینستا هم با فندق شکن باز میشه. ولی تست سرعت مشکلی نداره.
کسی همچین مشکلی نداره؟
راشا تهرونی
23-11-2020, 18:39
طبق اسکرین شاتی که دادی نویز خط خیلی زیاد شده و خط بیشتر از 3 مگ کشش نداره
میزان snr هم لب مرز هست و رو به قطعی
اگر قبلا سرعتت خوب بوده می تونه چند دلیل داشته باشه
1 اینکه ممکنه اشتباهی وسیله برقی به پریز تلفن وصل شده باشه
2 اینکه ممکنه همسایه هاتون از سر خط دست زده باشن و سیم ها شل شده باشه
3 ممکنه جعبه تلفنتون زیر بارون باشه و به دلیل بارون اخیر سیم ها رو دچار مشکل کرده باشه یا سیم ها سولفاته شده باشه
که در 3 حالت بالا باید بری سیم ها رو چک کنی و از سر خط یه دور مودم رو وصل کنی و تست کنی
و در نهایت اگر از سر خط هم مودم رو چک کردی و مشکلی نبود ممکنه از مودم باشه
سلام وقت بخیر
چطوری باید متوجه بشم خطم نویز داره یا نداره؟
djkavehtnt
23-11-2020, 20:44
سلام وقت بخیر
چطوری باید متوجه بشم خطم نویز داره یا نداره؟
توی مودم بخش status برید
پارامتری هست به اسم snr magrin یا snr
که میزان نویز رو نشون میده
هر چی عدد بیشتری رو نشون بده به معنی اینه که نویز شما کمتره (رابطه معکوس دارن)
اگه SNR زیر ۶ دسیبل باشه خیلی بد هست و دائم قطع میشه.
۷ تا ۱۰ دسیبل نسبتا خوب هست اما ممکنه با یکسری نویز های لحظه ای قطع بشه.
۱۱ تا ۲۰ دسیبل خوب است، و مشکل جدی ای با دیتای جا به جا شده و قطعی به وجود نمیاد ولی یه سری CRC ارور توی مودم ایجاد می کنه.
۲۰ تا ۲۸ دسیبل خیلی خوب هست و اصلا قطعی نداره.
۲۹ دسیبل یا بالاتر هم که عالیه و معمولا اون هایی که خونه شون چسبیده به مخابرات هست همیچین snr ای دارن و میزان نویزشون خیلی کمه
راشا تهرونی
24-11-2020, 18:21
توی مودم بخش status برید
اگه SNR زیر ۶ دسیبل باشه خیلی بد هست و دائم قطع میشه.
۷ تا ۱۰ دسیبل نسبتا خوب هست اما ممکنه با یکسری نویز های لحظه ای قطع بشه.
۱۱ تا ۲۰ دسیبل خوب است، و مشکل جدی ای با دیتای جا به جا شده و قطعی به وجود نمیاد ولی یه سری CRC ارور توی مودم ایجاد می کنه.
۲۰ تا ۲۸ دسیبل خیلی خوب هست و اصلا قطعی نداره.
۲۹ دسیبل یا بالاتر هم که عالیه و معمولا اون هایی که خونه شون چسبیده به مخابرات هست همیچین snr ای دارن و میزان نویزشون خیلی کمه
این نتایج رو داد
SNR Margin Down Stream
6.9
SNR Margin Up Stream
16.3
djkavehtnt
24-11-2020, 22:11
این نتایج رو داد
SNR Margin Down Stream
6.9
SNR Margin Up Stream
16.3
میزان نویزت زیاده لب مرز قطع شدنه (البته اگه سرعت بالا داری مثل 16 مگ این میزان نویز طبیعیه چون ته کشش خطه)
ولی با کوچکترین نویز ریسک قطع شدن داره
نویز هایی مثل حرکت آسانسور روشن شدن موتور های برقی قوی و ....
mehdi300022
25-11-2020, 01:59
میگم مودم هم هست که کرایه بدن؟
amonet . ir
راشا تهرونی
26-11-2020, 13:18
میزان نویزت زیاده لب مرز قطع شدنه (البته اگه سرعت بالا داری مثل 16 مگ این میزان نویز طبیعیه چون ته کشش خطه)
من با 2020 تماس گرفتم
از مخابرات بهم زنگ زدن
یه اقایی ی مواردی رو گفت چک کردم
مثلا گفت تلفن رو به مودم نزدیک کن و با اون اسپلیتر وصل کن من پارامتر خطتت رو تنظیم کنم تماس گرفت مجدد گفت از روی 41 امده روی 28 که خیلی عالیه
راشا تهرونی
26-11-2020, 14:59
من با 2020 تماس گرفتم
از مخابرات بهم زنگ زدن
یه اقایی ی مواردی رو گفت چک کردم
مثلا گفت تلفن رو به مودم نزدیک کن و با اون اسپلیتر وصل کن من پارامتر خطتت رو تنظیم کنم تماس گرفت مجدد گفت از روی 41 امده روی 28 که خیلی عالیه
Amir1234646
26-11-2020, 17:36
از دیشب مخابرات اختلال داره، بدون فیلتر شکن هیچی باز نمیشه.
mostafa_gm
26-11-2020, 21:01
دقیقا برای من هم از دیشب همینطوری شده. فقط چند تا سایت داخلی به زور باز میشن و بقیه بدون فیلترشکن اصلا بالا نمیان. 2020 هم زنگ زدم دیشب که اصلا پاسخگو نبود امروز صبح یکی جواب داد ولی انگار اصلا از هیچی خبر ندارن فقط یه سری اراجیف میگن در مورد تنظیمات مودم و از این پرت و پلاهایی که همیشه تکرار میکنن ولی مشکل کماکان ادامه داره. وارد پنل هم میشی نوشته اختلال در شبکه های اجتماعی خارجی وجود داره که دارن رفعش می کنن. خدا به خیر کنه باز معلوم نیست چه نقشه ای کشیدن!
djkavehtnt
27-11-2020, 01:54
خیلیا این مشکل رو دارن ...
فقط هم مخابرات نیست چند نفر از دوستانم روی اینترنت شاتل و آسیاتک هم از دیشب همین مشکل رو دارن و به احتمال زیاد مشکل از پهنای باند بین الملل هست
Setareh 2006
27-11-2020, 14:22
توی مودم بخش status برید
توی مودم تی پی لینک مدل TD-W8968 هر چی گشتم نه بخش status پیدا کردم و نه snr magrin . شما میدونید در این مدل مودم ، snr در کدوم قسمتش هست ؟
Setareh 2006
27-11-2020, 14:26
در سایت مخابرات [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدتی هست که قسمت مشاهده صورتحساب هرینه کارکرد تلفن ثابت کار نمی کنه . بخش " مخابرات من " هم چون پسوردش فراموش کردم هرچی پسورد جدید انتخاب و وارد می کنم سایت اروز میده که پسورد باید حداقل 8 کاراکتر .... باشه ، باوجودی که این موارد هم رعایت شده سایت بازهم همین ارور میده . با 2020 و 2021 هم قبلا تماس گرفتم و گفتم سایت مشکل داره ، گفتن به مشکل شما رسیدگی خواهد شد ولی هنوز که هنوزه سایت درست نشده . الان از طریق سایت اصلا نمیشه مبلغ صورتحساب تلفن ثابت و جزئیاتش رو مشاهده کرد .
djkavehtnt
29-11-2020, 00:04
توی مودم تی پی لینک مدل TD-W8968 هر چی گشتم نه بخش status پیدا کردم و نه snr magrin . شما میدونید در این مدل مودم ، snr در کدوم قسمتش هست ؟
توی منوی سمت چپش باید چیزی به اسم status یا device info داشته باشه
nimahandsomboy
29-11-2020, 10:02
من هر روز صبح حجم نت چک میکنم
از دیروز خیلی دانلود داشته باشم 1گیگ بوده
امروز صبح رفتم تو پنل دیدم 4گیگ کم شده
چطوری حساب میشه...من که که متوجه نشدم
Setareh 2006
29-11-2020, 10:30
توی منوی سمت چپش باید چیزی به اسم status یا device info داشته باشه
اولین صفجه در مدل Model No. TD-W8968 مربوط به Device Info هست . توی مدلی که شما عکسش رو گذاشتی snr رو نشون میده ولی در این مدل Model No. TD-W8968 نشون نمیده .
مشخصاتی که در قسمت Device Info نشون میده مربوط به Version Info و LAN Info و ADSL Info و Internet Info هست که در هیچکدوم مشخضا به snr اشاره نشده .
djkavehtnt
29-11-2020, 12:53
اولین صفجه در مدل Model No. TD-W8968 مربوط به Device Info هست . توی مدلی که شما عکسش رو گذاشتی snr رو نشون میده ولی در این مدل Model No. TD-W8968 نشون نمیده .
مشخصاتی که در قسمت Device Info نشون میده مربوط به Version Info و LAN Info و ADSL Info و Internet Info هست که در هیچکدوم مشخضا به snr اشاره نشده .
بالاخره یه جایی از مودم باید همچین چیزی باشه
تمام مودم های جهان از سال ساخت 2000 به بعد همه این آپشن های مانیتور رو دارن مخصوصا snr که پایه ای ترین چیزه
تو همون بخش device info احتمالا میری تو بخش summary
پایین ترش باید یه چیزی به اسم status ، statistics ، details یا یه همچین چیزی باشه که جزئیات اون کانکشن adsl رو زده باشه
Setareh 2006
29-11-2020, 17:23
بالاخره یه جایی از مودم باید همچین چیزی باشه
تمام مودم های جهان از سال ساخت 2000 به بعد همه این آپشن های مانیتور رو دارن مخصوصا snr که پایه ای ترین چیزه
تو همون بخش device info احتمالا میری تو بخش summary
پایین ترش باید یه چیزی به اسم status ، statistics ، details یا یه همچین چیزی باشه که جزئیات اون کانکشن adsl رو زده باشه
ممنون از راهنمائیت . SNR Margin رو توی این قسمت پیداش کردم :
Device Info - Statistics - Statistics -- xDSL
که این اعداد چلوش نوشته شده :
SNR Margin (0.1 dB):
Downstream : 74
Upstream : 63
دوستان اینستاگرام سرویس کرد منو با adsl مخابرات (تهران). با نت سیم کارت اوکی هست ولی با وای فای افتضاح، 5 دیقه باید وایسم بخش کامنت بیاد بالا، 10 دیقه لودینگ و بعد از 2،3 بار بستن برنامه شاید پست های جدید بیان بالا یا استوری هارو بتونم چک کنم
dns وای فای رو گوشی هم تغییر دادم فایده نداشت. پیشنهادی، راه حلی اگه داشته باشید ممنون میشم کمک کنید. مرسی
دوستان اینستاگرام سرویس کرد منو با adsl مخابرات (تهران). با نت سیم کارت اوکی هست ولی با وای فای افتضاح، 5 دیقه باید وایسم بخش کامنت بیاد بالا، 10 دیقه لودینگ و بعد از 2،3 بار بستن برنامه شاید پست های جدید بیان بالا یا استوری هارو بتونم چک کنم
dns وای فای رو گوشی هم تغییر دادم فایده نداشت. پیشنهادی، راه حلی اگه داشته باشید ممنون میشم کمک کنید. مرسی
ایراد دارن ممکنه دارن شروع میکنن فیلترش کنن برای منم اینجوری شده :angry:
mehryar1973
30-11-2020, 20:02
سلام
تماس صوتی با واتس آپ نمیشه گرفت دوستان تائید میکنن...
aminkhan2014
02-12-2020, 08:37
سلام
دنبال یک سرویس adsl میگردم که ماهی حداقل30 گیگ ایننترنت باشه و حداکثر ماهی25تومن دربیاد،جایی پیدا میشه همچین سرویسی؟
پارس انلاین دارم هم سرعت هم قیمتاش افتضاح شده و اصلا ارزش نداره
سرویس جشنواره خوب هم باشه لطفا پیشنهاد بدهین
مخابرات سرویس جدید چی داره؟لیست سرویسهای موجودش چیه
djkavehtnt
02-12-2020, 13:28
سلام
دنبال یک سرویس adsl میگردم که ماهی حداقل30 گیگ ایننترنت باشه و حداکثر ماهی25تومن دربیاد،جایی پیدا میشه همچین سرویسی؟
پارس انلاین دارم هم سرعت هم قیمتاش افتضاح شده و اصلا ارزش نداره
سرویس جشنواره خوب هم باشه لطفا پیشنهاد بدهین
مخابرات سرویس جدید چی داره؟لیست سرویسهای موجودش چیه
با ماهی 25 تومن می تونی مخابرات سرویس 2mb استاندارد غیر حجمی - 42 گیگ بین الملل بگیری به صورت ماهیانه
aminkhan2014
03-12-2020, 08:45
با ماهی 25 تومن می تونی مخابرات سرویس 2mb استاندارد غیر حجمی - 42 گیگ بین الملل بگیری به صورت ماهیانه
کیفیت سرویس چطوریه؟شبانه هم داره؟
سرویس 2مگ را روی همون 2مگ میبنده مخابرات؟
aminkhan2014
03-12-2020, 19:39
ممنون سرویسها را چک کردم
بنظرتون کمپین ماندگار 8مگ بهتر نیست؟
مخابرات چقدر طول میکشه خط را وصل کنه؟هزینه رانژه چقدر میشه؟
djkavehtnt
05-12-2020, 08:09
کیفیت سرویس چطوریه؟شبانه هم داره؟
سرویس 2مگ را روی همون 2مگ میبنده مخابرات؟
کیفیت سرویس بسته به هر محل داره و کیفیت سیم های خونه تون
مخابرات قبلا شبانه داشت ولی در حال حاظر طرح شبانه دار نداره
و سرویس 2 مگ دقیقا روی همون 2 مگ سرعتش بسته میشه
djkavehtnt
05-12-2020, 08:13
ممنون سرویسها را چک کردم
بنظرتون کمپین ماندگار 8مگ بهتر نیست؟
مخابرات چقدر طول میکشه خط را وصل کنه؟هزینه رانژه چقدر میشه؟
اگه می تونید هزینه ی بیشتری کنید چرا که نه
سرویس 8 مگ کمپین ماندگار هم خوبه حجم خوبی هم میده
و باز هم زمان وصل شدن خط بسته به هر مخابرات هست
بعضی جاها پورت خالی زیاد هست و زودتر وصل می کنن (72 ساعت)
و بعضی جاها ممکنه بیشتر زمان ببره
و اگه خط تلفن داشته باشید هزینه ای برای رانژ نمیگیرن
Amir1234646
05-12-2020, 17:22
من همیشه خطم 18 مگ دانلود و 2 مگ آپلود بود.حالت Fast هم فعال بود. از پنجشنبه دیدم گذاشتن 16/1 و Interleave!!!
اول تیکت زدم پشتیبانی الکی پیچوند گفت رسیدگی میشه. زنگ زدم پشتیبانی اولش که قبول نمیکرد میگفت تا 16 بیشتر نداریم سرویس تو هم 8 مگه. گفتم چطور نمیتونید دست خودتونه... گذاشت 18 مگ ولی آپلود رو نذاشت 2 مگ، یعنی آپلود رو تا آخر باز گذاشت ولی Annex M رو فعال نکرد. دوباره به پشتیبانی تیکت زدم، فقط Fast رو فعال کرد و دانلودم رو گذاشت روی 9 مگ! باز زنگ زدم پشتیبانی... بهش میگم Annex M رو فعال کن تا آپلودم بیاد 2 مگ میگه آپلود دست ما نیست! بر اساس سرعت خط و... خودش تنظیم میشه. خلاصه نتونستم حالیش کنم. الان وضعیت خط اینجوریه:
Downstream
Upstream
SNR Margin (0.1dB):
76
60
Attenuation (0.1dB):
180
105
Output Power (dBm):
15.5
12.0
Attainable Rate (Kbps):
21976
1267
Rate (Kbps):
18383
1267
D (interleave depth):
1
1
Delay (msec):
0.10
0.24
اگه فقط Annex M رو دوباره فعال کنن هم آپلودم به 2 مگ میرسه هم snr آپلودم بهتر میشه
karwan125
05-12-2020, 21:33
من همیشه خطم 18 مگ دانلود و 2 مگ آپلود بود.حالت Fast هم فعال بود. از پنجشنبه دیدم گذاشتن 16/1 و Interleave!!!
اول تیکت زدم پشتیبانی الکی پیچوند گفت رسیدگی میشه. زنگ زدم پشتیبانی اولش که قبول نمیکرد میگفت تا 16 بیشتر نداریم سرویس تو هم 8 مگه. گفتم چطور نمیتونید دست خودتونه... گذاشت 18 مگ ولی آپلود رو نذاشت 2 مگ، یعنی آپلود رو تا آخر باز گذاشت ولی Annex M رو فعال نکرد. دوباره به پشتیبانی تیکت زدم، فقط Fast رو فعال کرد و دانلودم رو گذاشت روی 9 مگ! باز زنگ زدم پشتیبانی... بهش میگم Annex M رو فعال کن تا آپلودم بیاد 2 مگ میگه آپلود دست ما نیست! بر اساس سرعت خط و... خودش تنظیم میشه. خلاصه نتونستم حالیش کنم. الان وضعیت خط اینجوریه:
Downstream
Upstream
SNR Margin (0.1dB):
76
60
Attenuation (0.1dB):
180
105
Output Power (dBm):
15.5
12.0
Attainable Rate (Kbps):
21976
1267
Rate (Kbps):
18383
1267
D (interleave depth):
1
1
Delay (msec):
0.10
0.24
اگه فقط Annex M رو دوباره فعال کنن هم آپلودم به 2 مگ میرسه هم snr آپلودم بهتر میشه
مودم رو به صورت دستي بذار رو حالت Annex M ببين لينك ميگيره يا نه
اگر ديدي نگرفت يه درخواست ثبت كن توي سامانه 195 توضيحات كامل م بنويس براشون ..
Amir1234646
05-12-2020, 22:09
مودم رو به صورت دستي بذار رو حالت Annex M ببين لينك ميگيره يا نه
اگر ديدي نگرفت يه درخواست ثبت كن توي سامانه 195 توضيحات كامل م بنويس براشون ..
مودم من حالتی نداره که فقط Annex M رو بشه انتخاب کرد. وقتی گزینه Multimode رو به All یا بالعکس تغییر میدم Annex M لینک میگیره:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hellbrain666
05-12-2020, 23:49
چقدر بد شده اینترنت هیچی درست باز نمیشه
مودم من حالتی نداره که فقط Annex M رو بشه انتخاب کرد. وقتی گزینه Multimode رو به All یا بالعکس تغییر میدم Annex M لینک میگیره:
برید رو حالت مولتی
و فقط تیک
adsl2+
annex M
bistsawp
sra enable
رو بذارید بمونه و apply
ariobarzan2
06-12-2020, 00:09
در مودمهای دی لینک همینطوره باید روی all باشه و تیک انکس m هم زده بشه تا انکس m فعال بشه
franchescaolsonEqP
06-12-2020, 11:06
سلام دوستان
اگه 12 ساعت مونده به اتمام سرویس مثل سرویس 3 ماهه ماندگار تغییر سرویس بدیم به سرویس یکساله ماندگار مخابرات جریمه میکنه؟ الان به خاطر همون 12 ساعت یه 40 هزار تومان دیگه ثبت کرده تو قبض هم دوبل اومده یعنی دو تا 40 هزار تومان منظور کرده!
Amir1234646
06-12-2020, 13:52
سلام دوستان
اگه 12 ساعت مونده به اتمام سرویس مثل سرویس 3 ماهه ماندگار تغییر سرویس بدیم به سرویس یکساله ماندگار مخابرات جریمه میکنه؟ الان به خاطر همون 12 ساعت یه 40 هزار تومان دیگه ثبت کرده تو قبض هم دوبل اومده یعنی دو تا 40 هزار تومان منظور کرده!
من بخاطر همین کلاهبرداری ها که ممکنه بکنن اصلا سرویس پس پرداخت نمیگیرم. برای دوستم هم یبار به جای 25 تومن 35 تومن حساب کرده بودن که چند ماه بعد فهمید و کاری نکرد. اگه اشتباه حساب کردن و قبول نکردن که هزینه رو برگردونن به 195 شکایت کنید، اگه اونا هم رسیدگی نکردن به بازرسی مخابرات شکایت کنید.
Amir1234646
06-12-2020, 14:09
برید رو حالت مولتی
و فقط تیک
adsl2+
annex M
bistsawp
sra enable
رو بذارید بمونه و apply
الان در این حالت هستم ولی هنوز Annex A مونده.
الان در این حالت هستم ولی هنوز Annex A مونده.
والا من مودم مشابه شما رو داشتم و وقتی میذاشتم رو Annex M و Adsl2+ میرفت رو M
albertxx
07-12-2020, 18:16
دوستان نت شما هم مشکل داره یا فقط واسه منه؟؟
کنار آیکون وای فای همیشه علامت تعجبه هیچی هم باز نمیشه.....
بازی آنلاین که هیچی!!!!
hosseinzfff
07-12-2020, 21:09
دوستان نت شما هم مشکل داره یا فقط واسه منه؟؟
کنار آیکون وای فای همیشه علامت تعجبه هیچی هم باز نمیشه.....
بازی آنلاین که هیچی!!!!
من مخابرات نیستم واسه من که مشکلی نداره
Amir1234646
08-12-2020, 08:49
والا من مودم مشابه شما رو داشتم و وقتی میذاشتم رو Annex M و Adsl2+ میرفت رو M
آره، الان کرم از مخابراته که M رو غیرفعال کرده.
mostafa_gm
17-12-2020, 12:03
چرا این مخابرات بعضی سایت ها رو بالا نمیاره؟ یه سری سایت های ir هم فقط با فیلترشکن باز میشن.
ariobarzan2
17-12-2020, 14:49
چرا این مخابرات بعضی سایت ها رو بالا نمیاره؟ یه سری سایت های ir هم فقط با فیلترشکن باز میشن.
تو بعضی آی اس پی های خصوصی هم این مشکل دیده میشه احتمالاً یه کشتی داشته رد میشده لنگرش گیر کرده به سیم :دی
MOHAMMAD2010
17-12-2020, 17:04
سلام ، اینجا کسی ازطرح های کمپین ماندگار حرفه ای خریده ؟
Rahpooyan
18-12-2020, 14:32
ا. ابتدا سرویس FTTH پیشنهاد می شود.
2. سرویس VDSL پیشنهاد می شود.
3. سرویس های کمپین معمولا هزینه کمتر یا ترافیک بیشتری دارد ولی سرعت شان ثابت است. یعنی اگر 8 مگ بگیری حتی اگر خطتتون امکان سرعت های بالاتر هم داشته باشد، فقط همان 8 مگ را دریافت خواهید کرد. در ADSL فکستنی سرویس های استاندارد پیش پرداخت گزینه بهتری است.
در کل ADSL اصلا پیشنهاد نمی شود مگر آنکه دیگر هیچ راهی نباشد.
MOHAMMAD2010
18-12-2020, 15:51
ا. ابتدا سرویس FTTH پیشنهاد می شود.
2. سرویس VDSL پیشنهاد می شود.
3. سرویس های کمپین معمولا هزینه کمتر یا ترافیک بیشتری دارد ولی سرعت شان ثابت است. یعنی اگر 8 مگ بگیری حتی اگر خطتتون امکان سرعت های بالاتر هم داشته باشد، فقط همان 8 مگ را دریافت خواهید کرد. در ADSL فکستنی سرویس های استاندارد پیش پرداخت گزینه بهتری است.
در کل ADSL اصلا پیشنهاد نمی شود مگر آنکه دیگر هیچ راهی نباشد.
دو مورد اول رو خطم پشتیبانی نمیکنه
در مورد گزینه سوم هم مشکلی با سرعت اسمی ندارم فقط میخواستم بدونم اگه کسی این طرحو داره کیفیتش چطوره
دو مورد اول رو خطم پشتیبانی نمیکنه
در مورد گزینه سوم هم مشکلی با سرعت اسمی ندارم فقط میخواستم بدونم اگه کسی این طرحو داره کیفیتش چطوره
من سرویس کمپین ماندگار سرعت 16 مگ حرفه ای سه یکساله گرفتم راضی هستم قیمتش نسبت به سایر شرکتها مناسبتر هست البته اولویت من قیمت و حجم ترافیک بود
من سرویس کمپین ماندگار سرعت 16 مگ حرفه ای سه یکساله گرفتم راضی هستم قیمتش نسبت به سایر شرکتها مناسبتر هست البته اولویت من قیمت و حجم ترافیک بود
من هم سرویس مشابه دوستمون رو دارم و راضیم. فقط مشکل اصلی مخابرات اینه که بی سوادترین و رو مخ ترین اپراتورها رو داره.
Nostophobia
20-12-2020, 12:26
سلام
تو پنل مخابرات مهلت استفاده طرح یلدا 400 گیگ ترافیک داخلی رو مهلت 30 روزه برای استفاده زده. برای اطمینان از پشتیبانی پرسیدم نوشته تا ساعت 24 روز 8 ماه بعد یعنی دی مهلت استفاده داره که اگر امروز بخرم میشه 9 روز و چون سرعتم 1 مگ هست نمی تونم همه رو تموم کنم و الکی بیشترش می سوزه. به 2020 زنگ زدم گفت کارشناسها سرشون شلوغه و یک پیغام صوتی گذاشتم و سوالم رو پرسیدم تا ببینم جواب میدن یا نه. شما اطلاع دقیق دارید که 30 روزه هست یا 8 روزه؟ کسی پرسیده؟
ممنون
MOHAMMAD2010
20-12-2020, 13:43
من هم سرویس مشابه دوستمون رو دارم و راضیم. فقط مشکل اصلی مخابرات اینه که بی سوادترین و رو مخ ترین اپراتورها رو داره.
ممنون
یه سوال دیگه از کسی سرویس یک ساله نگیره مثلا سه ماهه ماندگار بگیره ، سه ماهش که تموم شد میتونه یه سه ماهه دیگه با همین قیمتی که الان زده بخره ؟ یا نه این قیمت ها فقط برای کسایی هست که اولین باز میخوان بخرن ؟
سلام
کسی فیفا التیمیت میزنه اینجا ؟
پینگ داغون بود از هفته پیش داغون ترم شده
ممنون
یه سوال دیگه از کسی سرویس یک ساله نگیره مثلا سه ماهه ماندگار بگیره ، سه ماهش که تموم شد میتونه یه سه ماهه دیگه با همین قیمتی که الان زده بخره ؟ یا نه این قیمت ها فقط برای کسایی هست که اولین باز میخوان بخرن ؟
قیمت همینه فرقی نداره چندبار گرفته باشی منم اول سه ماهه گرفتم بعدش چون راضی بودم یکساله گرفتم
راشا تهرونی
21-12-2020, 11:39
سلام و وقت بخیر
قبض مربوط به اینترنت ماهیانه را چگونه باید پرداخت کرد؟
و اینکه اگر بخوام مثلا سرعت اینترنت را از 4 به 8تغییر بدم قبل اینکه سرویس 4میگ قبلی تمام نشده شدنی هست؟ یا باید صبر کنم تا سرویس قبلی به اتمام برسه؟
اگر شدنی هست هزینه سرویس قبلی که 4میگ هست را باید کامل پرداخت کنم یا مدت زمانی که استفاده کردم محاسبه میشود؟
Amir1234646
21-12-2020, 22:04
سلام و وقت بخیر
قبض مربوط به اینترنت ماهیانه را چگونه باید پرداخت کرد؟
و اینکه اگر بخوام مثلا سرعت اینترنت را از 4 به 8تغییر بدم قبل اینکه سرویس 4میگ قبلی تمام نشده شدنی هست؟ یا باید صبر کنم تا سرویس قبلی به اتمام برسه؟
اگر شدنی هست هزینه سرویس قبلی که 4میگ هست را باید کامل پرداخت کنم یا مدت زمانی که استفاده کردم محاسبه میشود؟
سلام
هزینه اینترنت روی قبض تلفن میاد. در سرویس های پس پرداخت شما میتونید هر موقع خواستید تغییر سرویس رو بزنی و سرعت بالاتر یا پایین تر بگیری. هزینه سرویس قبلی هم بر اساس تعداد روزهای استفاده شده محاسبه میشه و قبل از تایید تغییر سرویس نشون میده چقدر هزینه سرویس قبلی شده. بهتره قبل از گرفتن سرعت بالاتر از کیفیت و کشش خط مطمئن بشید. البته اگر سرویس پیش پرداخت بگیرید و ازشون بخوای سرعت بالاتر از سرویس خریداری شده هم میدن.
دوستان این حجم چطوری حساب میشه؟
توی ریز مصرف زده مجموع 5500 مگ
بعد توی داشبرد 12 گیگ کم کرده یعنی دو برابر؟؟
Amir1234646
22-12-2020, 11:06
دوستان این حجم چطوری حساب میشه؟
توی ریز مصرف زده مجموع 5500 مگ
بعد توی داشبرد 12 گیگ کم کرده یعنی دو برابر؟؟
شما قبلش مودم رو خاموش و روشن کردید که گزارش بندازه بعد ریز مصرف رو ببینید؟
milad1993xx
22-12-2020, 11:39
دوستان مخابرات خطو تخلیه نمیکنه اذیت میکنه یه هفته بیشتره تو پنل درخواست دادم پریروز هم کتبی که فرستادنم پیش رییس مخابرات ک منصرفم کنه و گفت درستش میکنیمو فلان بعد دیروز زنگ زدم میگن باید مجوز بگیریم از رییسو نمیدونم میری تو نوبت و یه ماه طول میکشه 195 هم شکایت زدم جوابی نیومده کسی نظری نداره؟
Amir1234646
22-12-2020, 12:54
دوستان مخابرات خطو تخلیه نمیکنه اذیت میکنه یه هفته بیشتره تو پنل درخواست دادم پریروز هم کتبی که فرستادنم پیش رییس مخابرات ک منصرفم کنه و گفت درستش میکنیمو فلان بعد دیروز زنگ زدم میگن باید مجوز بگیریم از رییسو نمیدونم میری تو نوبت و یه ماه طول میکشه 195 هم شکایت زدم جوابی نیومده کسی نظری نداره؟
شکایت از 195 هم چند روز طول میکشه تا رسیدگی کنن ولی مجبورن رسیدگی کنن. شما برای محکم کاری به بازرسی مخابرات هم شکایت کن.
شما قبلش مودم رو خاموش و روشن کردید که گزارش بندازه بعد ریز مصرف رو ببینید؟
حق با شماست
الان درست شد ولی سایت های داخلی رو چرا بین الملل حساب میکنه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.