مشاهده نسخه کامل
: ADSL / مخابرات استان تهران
این سیستم ecare بخش پنل کاربری واقعا داغونه
خیلی مشکل داره
من اصلا نمی تونم حجم مصرفیمو ببینم
اولا که حجم ها رو به فاصله 1 روز نشون میده. مثلا الن که 18 ام هست فقط میشه حجم های 17 ام و قبلش رو دید. برای دیدن حجم مصرفی امروز باید تا فردا صبر کرد
دوما همه حجم ها رو صفر نشون میده. 17 ام صفر، 16 ام صفر...یعنی چی اخه؟
ای کاش با 1 روز تاخیر نشون میداد معمولا با 3 روز تاخیر نشون میده
یعنی برای اینکه بفهمیم از 20 ام تا 22 ام چقدر مصرف کردیم باید تا 25 ام صبر کنیم
مصرف رو هم فقط در بازه های 2 روزه نمایش میده و اگر سرچ کنیم از 20 ام تا 21 ام چقدر مصرف داشتیم تا همون 22 ام رو نشون میده!
حالا به این کنار در قسمت مقدار ترافیک باقی مونده عدد رو اشتباه نمایش میده
مثلا من سرویس 4مگ 240 گیگ دارم تو این ماه هم 25 گیگ خارجی تا الان مصرف داشتم ولی ترافیک باقی مونده رو می نویسه: 283751 مگابایت!
احتمالا مقدار باقی مونده ماه قبل رو هم بهش اضافه کردن چون ماه قبل ضریب داخلی 2 برابر بود و 120 گیگ داشتم که نصفش مصرف شده بود این ماه ضریب 4 شده
باگ سیستمیه یا حجم های باقی مونده به ماه بعد منتقل میشن!؟
در کل داغون ترین پنل رو مخابرات داره با اختلاف
پارس و شاتل مصرف رو به تفکیک ساعت با تاخیر چند دقیقه ای نشون میدن اپ هم دارن طراحیشونم حرفه ای تره
مخابرات اپ نداره بات تلگرامیشم اصلا کار نمی کنه حجمشم فقط از صبا نت بیشتره تو شرکتا
منم مثل شما به خاطر فیبر موندم و دو ماه قبل بعد از اعلام وزیر بر دراومدن انحصار فیبر از مخابرات از پارس انلاین سرویس خریدم ولی فرداش زنگ زدن گفتن نامه شما از مخابرات برگشت خورده چون فیبر نوری هستین
مصرف رو هم فقط در بازه های 2 روزه نمایش میده و اگر سرچ کنیم از 20 ام تا 21 ام چقدر مصرف داشتیم تا همون 22 ام رو نشون میده!
مثلا من سرویس 4مگ 240 گیگ دارم تو این ماه هم 25 گیگ خارجی تا الان مصرف داشتم ولی ترافیک باقی مونده رو می نویسه: 283751 مگابایت!
احتمالا مقدار باقی مونده ماه قبل رو هم بهش اضافه کردن چون ماه قبل ضریب داخلی 2 برابر بود و 120 گیگ داشتم که نصفش مصرف شده بود این ماه ضریب 4 شده
پارس و شاتل مصرف رو به تفکیک ساعت با تاخیر چند دقیقه ای نشون میدن اپ هم دارن طراحیشونم حرفه ای تره
مخابرات اپ نداره بات تلگرامیشم اصلا کار نمی کنه حجمشم فقط از صبا نت بیشتره تو شرکتا
منم مثل شما به خاطر فیبر موندم و دو ماه قبل بعد از اعلام وزیر بر دراومدن انحصار فیبر از مخابرات از پارس انلاین سرویس خریدم ولی فرداش زنگ زدن گفتن نامه شما از مخابرات برگشت خورده چون فیبر نوری هستین
من هنوز معتقدم که مخابرات نمیتونه داخلی خارجیو تفکیک کنه
بنابراین کل حجم برای بین الملل میتونه مصرف بشه
کسی هست تا حالا سرعت محدود شده باشه؟:n13:
DarkLords
15-02-2018, 04:50
دوستانی که از سرویسهای جدید گرفتن، بنظرتون میارزه سرویس 2 مگ نامحدود قدیم رو با 16 مگ جدید عوض کنم؟ تا آخرای تابستون سال آینده قرارداد دارم.
Bitter_Moon
15-02-2018, 10:12
سلام دوستان
کجا حجم باقیمانده رو می بینین؟ پنل من که چنین چیزی نداره.
این پنل من:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان یه سوال مهم این سرویس 16 مگ با حجم 700 گیگ چرا 87 هزار تومنه قیمتش؟!!! مگه هر گیگ نباید 2 هزار تومن باشه....باید قیمتش 1 میلیون و 400 باشه!
ببین الان من قبلا 2 مگ حجمی داشتم 100 گیگ مصرف میکردم 200 هزار تومن پول قبض adsl میومد ...حالا 700 گیگ دارم 87 هزار تومن!!؟؟
من 2 سال بود داشتم اونقدر پول میدادم چه جوریه یهویی ارزون شد اینترنت؟ یعنی گیگی 100 تومن؟! من که گیج شدم...
شاید 70 گیگه؟ الکی نوشتن 700 گیگ
الان این 700 گیگ همش بین الملله؟ یا یه مقدارش داخلیه چه مقدارش بین المللیه؟
misam5526
15-02-2018, 12:27
دوستان یه سوال مهم این سرویس 16 مگ با حجم 700 گیگ چرا 87 هزار تومنه قیمتش؟!!! مگه هر گیگ نباید 2 هزار تومن باشه....باید قیمتش 1 میلیون و 400 باشه!
ببین الان من قبلا 2 مگ حجمی داشتم 100 گیگ مصرف میکردم 200 هزار تومن پول قبض adsl میومد ...حالا 700 گیگ دارم 87 هزار تومن!!؟؟
من 2 سال بود داشتم اونقدر پول میدادم چه جوریه یهویی ارزون شد اینترنت؟ یعنی گیگی 100 تومن؟! من که گیج شدم...
سرویس 16 مگ مخابرات حجمش 175 گیگه و اون 700 که نوشته داخلیه (باید تقسیم بر چهار کنید)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 16 مگ مخابرات حجمش 175 گیگه و اون 700 که نوشته داخلیه (باید تقسیم بر چهار کنید)
ofil19397550/1.png[/IMG]
175 گیگش بین المللیه؟ بازم مفته..قبلا 100 گیگ 200 هزار تومن میدادم الان 175 گیگ 87 تومن
The Dreadnaught
15-02-2018, 13:31
دوستانی که از سرویسهای جدید گرفتن، بنظرتون میارزه سرویس 2 مگ نامحدود قدیم رو با 16 مگ جدید عوض کنم؟ تا آخرای تابستون سال آینده قرارداد دارم.
2 مگ رو حتما می ارزه که با 16 مگ عوض کنید من هم همین کار رو کردم، 2 مگ واقعا سرعت کمی هست الان دیگه. به خصوص اگر مثل من همه کار و زندگیت با اینترنت باشه.
حالا اینکه 16 مگ از خود مخابرات بگیری یا نه دیگه بستگی داره، اگه از کیفیت اینترنت مخابرات راضی هستی و 175 گیگ برات کم نیست خب راحت عوض کن و لذت سرعت 8 برابر رو ببر، اگر هم که از مخابرات راضی نیستی پیشنهاد می کنم 16 مگ از یه شرکت دیگه بگیری. فقط چک کن ببین خط کشش 16 مگ رو داره یا نه.
الان این 700 گیگ همش بین الملله؟ یا یه مقدارش داخلیه چه مقدارش بین المللیه؟
سیستم تعرفه ای جدیده به کل شرکت ها ابلاغ شده، چطور شما در جریان نیستید؟!
یهویی ارزون نشده، قبلا خیلی گرون میگرفتن! این دو تا فرق داره با هم!
2
سیستم تعرفه ای جدیده به کل شرکت ها ابلاغ شده، چطور شما در جریان نیستید؟!
یهویی ارزون نشده، قبلا خیلی گرون میگرفتن! این دو تا فرق داره با هم!
خیلی گرون میگرفتن خداوکیلی خون مارو مکیدن...فکر کنم پارسال حدود 2 میلیون پول adsl دادم..
The Dreadnaught
15-02-2018, 13:40
خیلی گرون میگرفتن خداوکیلی خون مارو مکیدن...فکر کنم پارسال حدود 2 میلیون پول adsl دادم..
هنوز هم گرون میگیرن
تازه تعرفه ها این نبود، یه سری تعرفه های جدید اول اعلام کردن بعد صدای ملت دراومد و ریختن تو پیج وزیر فحش و فحش کاری، دیگه فهمیدن که مردم میدونن تو کشورهای دیگه چه خبره! تو سایت زومیت بگردی کامل تو این مدت در این مورد بررسی و بحث شد توی این فروم هم همینطور
whitewolf
15-02-2018, 14:21
ممنون از پاسخ گوییتون
من خطم فیبره با این مشخصات
Line Stats
Downstream
Upstream
TCM
On
On
SNR
36.3 dB
7.1 dB
Line Attenuation
0.0 dB
7.6 dB
Path Mode
FastPath
FastPath
Interleave Depth
1
1
Data Rate
8107 kbps
1205 kbps
MAX Rate
27348 kbps
1223 kbps
توی تمای ساعات و چه سرور داخلی چه خارجی سرعتم از 800 بیشتر نمیشه اولی که گرفته بودم زنگ زدم گفت خطط از 16 بیشترم میکشه
قبلا از فیبر شدنم از اسیاتک داشتم 16 مگ بود ولی ریتم رو روی 19 خورده ای بود سرعت دانلودم هم از 2 مگ کمتر نمیشد این مگه نباید ریت و رو 10000 ببنده تا سرعت دانلود 1 مگ بده ؟
شما صد در صد سرعتتو محدود کردن. تنها راهش شکایت به 195 ه وگرنه مشخصات خطت خیلی خوبه. Line Attenuation به این خوبی داریم مگه؟ خطتم تا 27 مگ میکشه SNR تم خیلی خوبه
اول به 195 شکایت کن بعد زنگ بزن 2020 نگو سرعتم چرا پایینه بگو اشتباها محدودیت سرعت گذاشتین رو خطم برش دارین. اینقدر زنگ بزن و دعوا کن تا یکیشون بالاخره قانع شه. اگه فایده ای نداشت برو مخابرات محل
این پروسه چقدر طول کشید؟ از زمان درخواست تخلیه تا برقراری دوباره اینترنت از طرف مخابرات؟ بیشتر منظورم مدت زمان تخلیه از طرف مخابرات و مدت زمان اتصال مجدد توسط مخابرات هست.
آخه من هم دقیقا همین داستان رو دارم و فکر میکنم شاید مخابرات الکی میگه که خط فیبر هست برای همین یک هفته دیگه که طرح سرویس مخابرات تموم میشه میخوام تخلیه کنم و از یه شرکت دیگه درخواست بدم ولی مخابرات اینجا میگه اگه تخلیه کنی معلوم نیست که دوباره پورت خالی داشته باشم و ممکنه چند ماه اینترنت ندیم بهتون.
حالا میخوام بدونم کل این داستان یعنی از زمان درخواست تخلیه از مخابرات و درخواست به یه شرکت دیگه و اگر جواب منفی بود گرفتن دوباره اینترنت از مخابرات چقدر زمان می بره؟
حدود 72 ساعت طول کشید جمع شد. حدود 24 ساعتم وصل شد
البته به منم گفتن خطت فیبره ولی فکر کردم دروغ میگن گفتم اکی مهم نیست جمعش کنید. همزمان به داتک زنگ زدم که سرویس بگیرم. بعد 3 روز زنگ زدن گفتن خطت فیبره نمی تونیم بهتون سرویس بدیم. شاتلم همینو گفت. واسه همین دوباره برگشتم به مخابرات
دقیقا همین طوره. واقعا وضع خرابه
من NetWorx نصب کردم با اون حجممو می بینم ولی اونم زیاد خوب نیست. اولا که بعضی موفع ها Force Close میشه و یه مدتی محاسبه حجم متوقف میشه (فک کنم از کرکش باشه). دوما وقتی VPN وصل میشه حجم رو دو برابر نشون میده سوما اگه موبایل یا تبلتی به مودم وصل شه و حجم مصرف کنه رو دیگه نمی تونه محاسبه کنه
خلاصه اینکه کاملا الان داریم شانسی میریم جلو. معلوم نیست چی به چیه
The Dreadnaught
15-02-2018, 15:07
دقیقا همین طوره. واقعا وضع خرابه
من NetWorx نصب کردم با اون حجممو می بینم ولی اونم زیاد خوب نیست. اولا که بعضی موفع ها Force Close میشه و یه مدتی محاسبه حجم متوقف میشه (فک کنم از کرکش باشه). دوما وقتی VPN وصل میشه حجم رو دو برابر نشون میده سوما اگه موبایل یا تبلتی به مودم وصل شه و حجم مصرف کنه رو دیگه نمی تونه محاسبه کنه
خلاصه اینکه کاملا الان داریم شانسی میریم جلو. معلوم نیست چی به چیه
من از عهد عتیق دارم از Bandwidth.Monitor استفاده می کنم واقعا عالیه کرکش هم مشکلی نداره حجم ها رو هم مجزا برای هر connection نشون میده یعنی ترافیک vpn رو مجزا حساب میکنه، ترافیک کارت شبکه رو هم مجزا دوباره نشون میده.
آخرین نسخه اش هم Bandwidth Monitor 3.4 build 757 هست که Twisted EndZ کرک کرده
برای همین دردسرهاش بوده که من هیچ وقت زیر بار طرح های حجمی نرفتم، همون دو مگابیت نامحدود رو نگه داشته بودم زندگیم رو میکردم با اینکه حجمی ها رو روی سرعت های خیلی بالاتری میبستن، الان که 16 مگابیت با حجم بالا اومده عوض کردم تازه.
سلام دوستان
کجا حجم باقیمانده رو می بینین؟ پنل من که چنین چیزی نداره.
این پنل من:
تو قسمت سرویس ها روی جزئیات کلیک کن و گزینه حجم باقیمانده رو بزن
الان این 175 گیگِ بین المللِ سرویسِ 16 مگ, برای چه مدته؟ یکسال؟
Bitter_Moon
15-02-2018, 22:52
تو قسمت سرویس ها روی جزئیات کلیک کن و گزینه حجم باقیمانده رو بزن
ممنونم. البته توی اون قسمت فقط برای من یک خط سیاه زده و حجم باقیمانده رو نشون نمیده. فردا بهشون زنگ میزنم ببینم مشکلش چیه...
01110362
15-02-2018, 23:38
الان این 175 گیگِ بین المللِ سرویسِ 16 مگ, برای چه مدته؟ یکسال؟
يك ماه ، مثلا نامحدوده ديگه !
عکس این جدول رو از کجا برداشتین؟
سایت مخابرات که فقط تا 16 مگ رو نوشته
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اینجا هم تعرفه ها متفاوته
misam5526
16-02-2018, 18:51
عکس این جدول رو از کجا برداشتین؟
سایت مخابرات که فقط تا 16 مگ رو نوشته
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اینجا هم تعرفه ها متفاوته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/service/news/details/19
من هنوز معتقدم که مخابرات نمیتونه داخلی خارجیو تفکیک کنه
بنابراین کل حجم برای بین الملل میتونه مصرف بشه
کسی هست تا حالا سرعت محدود شده باشه؟:n13:
منم معتقدم سیستم مشکل داره. داخل پنل میزنه داخلی خارجی ولی نه حجم باقی مانده رو میزنه نه خرید ترافیکش کار میکنه و نه سرعت من و یکی از دوستانم بعد از عبور از مصرف منصفانه کاهش پیدا کرد.
Homayun Khan
17-02-2018, 21:28
سلام دوستان
من 6 سال میشه که از اینترنت 256 نامحدود مخابرات استفاده میکنم سرعتش خیلی پایینه به همین خاطر میخوام عوض کنم اما مصرفم در ماه به 30 گیگ میرسه (دانلود از سایت های خارجی) الان هم که همه جا محدود شده نمیدونم از کجا تهیه کنم. کدوم سرویس دهنده (با هزینه ماهی 20 تومان) مناسب هستش؟
در ضمن نمیدونم خطم تا چه سرعتی رو میتونه پشتیبانی کنه و اینکه خطم فیبر نوری هست یا نه میشه در این مورد راهنمایی کنید؟
این اطلاعات رو از صفحه تنظیمات مودم پیدا کردم
آقا شکایت کردم به سایت 195... یه خانم با شخصیت محترم فکر کنم دکتر یا مهندس it بود...زنگ زد موبایلم....واقعا از حرف زدنش لذت میبردم..چه قدر با احترام با شخصیت با توجه کامل با دلیل موثق حرف میزد...هیچی تو 1 ثانیه درست کرد ..اینقدر ازش تشکر کردم....من که سرویسم 16 مگ بود ....سرعت دانلودم 200 کیلوبایت بیشتر نمی شد کارکنان شماره 2020 میگفتن تو باید 100 کیلوبایت بگیری از سرتم زیاده...این خانم که از سایت 195 زنگ زد...تو 1 ثانیه سرعت دانلودم رو درست کرد 2 مگابایت در ثانیه...
بابا به مولا چه قدر این سایت 195 با شخصیتن....چه قدر با شعورن...من اعتراف میکنم این خانمه 100 برابر از من باشعورتر و با سوادتر بود.....برعکس کارکنان شماره 2020
albertxx
18-02-2018, 09:50
آقا شکایت کردم به سایت 195... یه خانم با شخصیت محترم فکر کنم دکتر یا مهندس it بود...زنگ زد موبایلم....واقعا از حرف زدنش لذت میبردم..چه قدر با احترام با شخصیت با توجه کامل با دلیل موثق حرف میزد...هیچی تو 1 ثانیه درست کرد ..اینقدر ازش تشکر کردم....من که سرویسم 16 مگ بود ....سرعت دانلودم 200 کیلوبایت بیشتر نمی شد کارکنان شماره 2020 میگفتن تو باید 100 کیلوبایت بگیری از سرتم زیاده...این خانم که از سایت 195 زنگ زد...تو 1 ثانیه سرعت دانلودم رو درست کرد 2 مگابایت در ثانیه...
بابا به مولا چه قدر این سایت 195 با شخصیتن....چه قدر با شعورن...من اعتراف میکنم این خانمه 100 برابر از من باشعورتر و با سوادتر بود.....برعکس کارکنان شماره 2020
فکر کنم بیشتر از اینکه از افزایش کیفیت خطت راضی بوده باشی از دختره راضی بودی ! :n09::n33:
pipo4713
18-02-2018, 12:48
اون خانم از سازمان بازرسی شرکت مخابرات بوده،چونکه 195 ارجاع میده به خود شرکت و از اونا میخواد این موضوع رو حل کنن..
misam5526
18-02-2018, 13:26
اون خانم از سازمان بازرسی شرکت مخابرات بوده،چونکه 195 ارجاع میده به خود شرکت و از اونا میخواد این موضوع رو حل کنن..
نه از خود سازمان تنظیم بوده.
قبلاً رو نمیدونم ولی جدیدا بعد از شکایت و ارجاع به شرکت، شرکت بررسی و نتیجش رو اعلام میکنه. بعد از اعلام نتیجه شرکت، یه کارمند از طرف 195 برای پیگیری مستقل تماس میگیره و میپرسه ایا شرکت مشکل رو رفع کرده؟ چی بوده و با اعلام فلان نتیجه موافقید؟ و از این چیزا....
من یکی از دوستان تو گروه تلگرامی دوستانمون گفت چیکار کنم های وب تخلیه کنه که من بهش 195 رو معرفی کردم. ظاهرا دو ساعت بعد شکایت اول خود های وب تماس میگیره که شکایتت چیه؟ پس فرداش باز خود های وب تماس میگیره که فلانی ما خطط رو کامل جمع اوری کردیم و مشکلی دیگه نداری... و روز بعدش از 195 تماس گرفته یه کارمند و پرسیده که شرکتی که ازش شکایت کردی خواستت رو براورده کرده یا هنوز شکایت داری و اینکه چقدر راضی بودی از عملکرد اون شرکت در این فرایند!
The Dreadnaught
18-02-2018, 19:37
سلام دوستان
من 6 سال میشه که از اینترنت 256 نامحدود مخابرات استفاده میکنم سرعتش خیلی پایینه به همین خاطر میخوام عوض کنم اما مصرفم در ماه به 30 گیگ میرسه (دانلود از سایت های خارجی) الان هم که همه جا محدود شده نمیدونم از کجا تهیه کنم. کدوم سرویس دهنده (با هزینه ماهی 20 تومان) مناسب هستش؟
در ضمن نمیدونم خطم تا چه سرعتی رو میتونه پشتیبانی کنه و اینکه خطم فیبر نوری هست یا نه میشه در این مورد راهنمایی کنید؟
این اطلاعات رو از صفحه تنظیمات مودم پیدا کردم
سلام
256 کیلوبیت که فاجعه ست چطوری شما چند سال باهاش سر کردی؟
الان اگه بتونی ماهی 25 هزارتومان هزینه کنی (البته با مالیات و غیره یه مقدار بیشتر میشه) از شرکت های مختلف سرویس دو مگابیت میتونی تهیه کنی که حجمش هم بیشتر از مقداری هست که میخوای، البته همین دو مگابیت هم واقعا کمه دیگه امروزه. در نتیجه شما میتونی صبر کنی طرح های جدیدی که قراره برای مشترکین کم مصرف که سرعت بالا نیاز دارن عرضه بشه، البته همین الان هم یه طرح هایی داره ارائه میشه مثل جشنواره شاتل که تا فردا هم بیشتر وقت نداره:
پایین صفحه مودم، max rate حداکثر سرعتی هست که روی این خط میتونی داشته باشی، که حدودا 10 مگابیت هست برای دانلود.
Homayun Khan
18-02-2018, 20:58
سلام
256 کیلوبیت که فاجعه ست چطوری شما چند سال باهاش سر کردی؟
الان اگه بتونی ماهی 25 هزارتومان هزینه کنی (البته با مالیات و غیره یه مقدار بیشتر میشه) از شرکت های مختلف سرویس دو مگابیت میتونی تهیه کنی که حجمش هم بیشتر از مقداری هست که میخوای، البته همین دو مگابیت هم واقعا کمه دیگه امروزه. در نتیجه شما میتونی صبر کنی طرح های جدیدی که قراره برای مشترکین کم مصرف که سرعت بالا نیاز دارن عرضه بشه، البته همین الان هم یه طرح هایی داره ارائه میشه مثل جشنواره شاتل که تا فردا هم بیشتر وقت نداره:
پایین صفحه مودم، max rate حداکثر سرعتی هست که روی این خط میتونی داشته باشی، که حدودا 10 مگابیت هست برای دانلود.
ممنونم از پاسختون. راستش زیاد دانلود میکنم میشه گفت حداقل 30 گیگ در ماه دانلود دارم و چون هزینه نت مخابرات خیلی پایینه (ماهی 15 تومان) به همین دلیل اجباراً تعویض نکردم ولی دیگه خستم کرده خیلی سرعتش پایینه. نظر خودم هم همون 2 مگ هست. تعرفه مخابرات دیدم برای 2 مگ با 40 گیگ حجم قیمتش زده 25 تومان خوبه به نظرتون؟ شاتل تا حالا نداشتم اون چطوره؟ برای دانلود خوبه؟ یا همین مخابرات بمونم؟
The Dreadnaught
18-02-2018, 23:41
ممنونم از پاسختون. راستش زیاد دانلود میکنم میشه گفت حداقل 30 گیگ در ماه دانلود دارم و چون هزینه نت مخابرات خیلی پایینه (ماهی 15 تومان) به همین دلیل اجباراً تعویض نکردم ولی دیگه خستم کرده خیلی سرعتش پایینه. نظر خودم هم همون 2 مگ هست. تعرفه مخابرات دیدم برای 2 مگ با 40 گیگ حجم قیمتش زده 25 تومان خوبه به نظرتون؟ شاتل تا حالا نداشتم اون چطوره؟ برای دانلود خوبه؟ یا همین مخابرات بمونم؟
خواهش می کنم.
اگر از کیفیت مخابرات راضی هستید خب به راحتی میتونید سرویس رو تغییر بدین و دردسر و زمان رانژه کردن یه شرکت دیگه رو ندارید.
من تا حالا از شاتل اینترنت نگرفتم، ولی فکر نمی کنم مشکل خاصی داشته باشه ضمن اینکه از سرویس شاتل لند هم میتونید استفاده کنید.
این هم جدول مقایسه شرکت های مختلف هست (با اینکه داتک بیشترین حجم رو میده ولی به هیچ وجه داتک رو پیشنهاد نمی کنم به دلیل اختلالاتی که داره، یک ماه ازشون اینترنت گرفتم و بلافاصله بعدش شرکت رو عوض کردم)
misam5526
18-02-2018, 23:49
به نظر من شما از جشنواره ها استفاده کنید تا جای ممکن که هزینه شما کم بشه.
مهلت جشنواره پارس انلاین مونده هنوز یکماه و میتونید ثبت نام کنید سرویس 3 مگ 6 ماه هر ماه 60 گیگ 17 هزار تومن (100 تومن برای کل شش ماه).
بعد اونم میتونید 2مگش رو بگیرید با 40 گیگ در ماه + با 2 هزارتومن در ماه ساعت 8 تا 10 امکان دانلود دارید (حداقل 14 گیگ بین الملل تضمینی)
shahryar84
19-02-2018, 00:24
بابا به مولا چه قدر این سایت 195 با شخصیتن....چه قدر با شعورن...من اعتراف میکنم این خانمه 100 برابر از من باشعورتر و با سوادتر بود.....برعکس کارکنان شماره 2020از خود مخابرات بوده، ۱۹۵ فقط برای پیگیری تماس میگیرند.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
mehryar1973
20-02-2018, 09:01
سلام
آقایان فکر میکنم هر کی از مخابرات تخلیه کنه خطشو در جا فیبر میکنن دیدم اشخاصی رو که تخلیه کردن و دوباره مجبور شدن برگردن لامذهب تعرفه های مخابرات بحدی بد و یوزر پرونه
که آدم حرصش در میاد ولی بدبختانه پای انحصار در میونه:n03:
01110362
20-02-2018, 11:25
سلام
آقایان فکر میکنم هر کی از مخابرات تخلیه کنه خطشو در جا فیبر میکنن دیدم اشخاصی رو که تخلیه کردن و دوباره مجبور شدن برگردن لامذهب تعرفه های مخابرات بحدی بد و یوزر پرونه
که آدم حرصش در میاد ولی بدبختانه پای انحصار در میونه:n03:
دقيقا ، منم آسياتك بودم مركز هجرت ، تخليه كردم برم شركت بهتر كه ... هر جا زنگ ميزدم ميكفتن مركز شما زده نقص فني !! يه شركتي ميگفت الان يكساله اينجوريه !
منم الان دو ماهه محبورم از مخابرات بگيريم ! منتها هنوز خطم فيبر نشده !
فعلا ١٩٥ شكايت ثبت كردم ببينم چي ميشه !
چه نقص فني هست كه هنوز درست نشده!
بهر حال انحصار انحصار انحصار !!!!![emoji58][emoji58][emoji58]
djkavehtnt
20-02-2018, 19:16
سلام
الان چند روز است اینترنت نامحدود مخابرات سرعتش چند برابر شده :n04:. علتش کسی پیگیر شده ..
خوب مثل اینکه مخابرات فهمید چه گندی زده و نامحدود ها امروز دوباره به سرعت قبلشون برگشتن :(
خوب مثل اینکه مخابرات فهمید چه گندی زده و نامحدود ها امروز دوباره به سرعت قبلشون برگشتن :(
آره:n02::n09: من فکر میکنم یه قصدی داشتن مثلا میخوان یک حجمی منصفانه بزارن سرعت ببرن بالا بعد اون مقدار کم کنن که ملت به خاطرش کم مصرف کنن یا اینکه نامحدود دارا هوایی کنن خام بشن برن حجمی بگیرن:n13::n10:
- - - Updated - - -
آره:n02::n09: من فکر میکنم یه قصدی داشتن مثلا میخوان یک حجمی منصفانه بزارن سرعت ببرن بالا بعد اون مقدار کم کنن که ملت به خاطرش کم مصرف کنن یا اینکه نامحدود دارا هوایی کنن خام بشن برن حجمی بگیرن:n13::n10:
edomanoo
21-02-2018, 20:58
:( بله . اما قیمت و حجم دانلود که تو صفحه قبل گذاشتن خیلی وسوسه انگیزه . 3500 یا 1000 گیگ حجم بین المل برای یک ماه با 80 هزار تومان
من الان نزدیک سه ماهه سرویس 2مگ رو گرفتم تا حالا محدود نشده. خیلی بیشتر از 37.5 استفاده کردم کاش همین طوری بمونه.
DarkLords
24-02-2018, 03:09
دوستانی که سرویس 16 مگ رو دارن آیا تاحالا سرعتشون محدود شده؟
چقد در ماه مصرف داشتین؟
mostafa_gm
24-02-2018, 10:59
من امروز رفتم مخابرات درخواست تخلیه دادم میگه 2-3 هفته طول می کشه.
راهی داره زودتر انجام بدن؟
renfield
24-02-2018, 13:31
عمدا این کار را میکنند که مردم شرکت بازی نکنند وگرنه کارهای تخلیه و رانژه و اختصاص پورت و غیره همه نرم افزاری هستند و سه سوت توسط کامپیوتر های مخابرات انجام میشوند. اگر فکر میکنی تا اونجای مخابرات رات میدن خب برو من خودم یه بار رفتم یه یارو چاق ریشو نشست پشت کامپیوترش دو دقیقه هم نشد
mostafa_gm
24-02-2018, 14:07
عمدا این کار را میکنند که مردم شرکت بازی نکنند وگرنه کارهای تخلیه و رانژه و اختصاص پورت و غیره همه نرم افزاری هستند و سه سوت توسط کامپیوتر های مخابرات انجام میشوند. اگر فکر میکنی تا اونجای مخابرات رات میدن خب برو من خودم یه بار رفتم یه یارو چاق ریشو نشست پشت کامپیوترش دو دقیقه هم نشد
حالا بذار دو سه روز بگذره. اگه نشد کار دارم باهاشون.
renfield
24-02-2018, 14:13
از ما گفتن بود، من خودم تجهیزات و کاراشون رو از نزدیک دیدم تو کلان شهر ما خیلی ها رو راه میدن اتاق mdf مخابرات یا رو حساب فامیلی یا یکی مثل من از سوراخ سنبه ها میره
DarkLords
24-02-2018, 14:14
دوستانی که سرویس 16 مگ رو دارن آیا تاحالا سرعتشون محدود شده؟
چقد در ماه مصرف داشتین؟
اصلا کسی تاحالا محدود شده؟ فرق نمیکنه چه سرویسی.
اصلا کسی تاحالا محدود شده؟ فرق نمیکنه چه سرویسی.
من 16 مگ دارم، ماه گذشته سقف مصرف رو رد کردم محدود نشدم. خرید ترافیک اضافه پنل کاربری هم اصلا کار نمیکنه. هنگام راه اندازی هم تاکید کردم پس از عبور از سقف مصرف سرعت محدود بشه و حجم اضافه روی قبض نیاد. سیستم خیلی خستس
mInI_ClockEr
24-02-2018, 17:30
باسلام
دوستان من تو مرکز مخابرات مشهدی مهدی خط دارم
الان چند تا شرکت زنگ زدم همشون گفتن که ، مشهدی مهدی کابل برگردون داره 1 ساله فقط خودش اینترنت میده
الان من چیکار کنم آیا راهی هست ، شکایتی چیزی
این یجور انحصار طلبی هست
الان اینترنت هم لازم دارم ولی کاری از دستم بر نمیاد
:n03::n02:
DarkLords
25-02-2018, 21:31
خب بالاخره سرویس 2مگ نامحدود قدیم رو با 16مگ جدید عوض کردم :n01:
بنظر که خوب میاد.
این تست سرعت بدون وی پی ان:
اینم با وی پی ان:
پینگش برا بازی بدرد نمیخوره که خب من آنلاین بازی نمیکنم.
سرعتش که فعلا خوبه، تا ببینیم محدود میکنن یا نه. اگه بکنن که میرم از یه شرکت دیگه میگیرم.
dele_tanha 1
25-02-2018, 21:38
من پینگم 47هست برای سرور داخلی اینترنت مخابرات سرعت 16 طرح همسفر یکساله پینگ 47 خوب هست؟ در ضمن برای گوگل هم 130 هست پینگم خوبه؟
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk
من پینگم 47هست برای سرور داخلی اینترنت مخابرات سرعت 16 طرح همسفر یکساله پینگ 47 خوب هست؟ در ضمن برای گوگل هم 130 هست پینگم خوبه؟
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalkپینگ گوگلت بد نیست اما پینگ داخلیت زیاد هست
اگه داخلیت کمتر بود خارجیت هم میومد پایین تر
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
dele_tanha 1
26-02-2018, 14:53
پینگ گوگلت بد نیست اما پینگ داخلیت زیاد هست
اگه داخلیت کمتر بود خارجیت هم میومد پایین تر
Sent from my BLA-L29 using Tapatalkپینگ 47 رو با اسپید تست گرفتم ولی 130 گوگل رو با کامپیوتر
ممکنه اسپید تست داخلی نزنه؟
الان تاریخ انقضای سرویس من ساعت 12 امشبه یا فردا شب؟ نوشته 0:0
6 بهمن شارژ کرده بودم ولی امروز هنوز قطع نشده
mehdinik59
26-02-2018, 16:37
الان تاریخ انقضای سرویس من ساعت 12 امشبه یا فردا شب؟ نوشته 0:0
6 بهمن شارژ کرده بودم ولی امروز هنوز قطع نشده
سیستمشون خرابه. من ۳ اسفند یک ماهم تموم می شد. ولی هنوز قطع نشده. کماکان وصله. پیش پرداخت هم بودم. یعنی روی قبض چیزی نمیاد. خدا کنه همینجوری خراب بمونه.
کسی میدونه مخابرات سرعت رو تو سرویسای سرعت کمتر از ۱۶ محدود میکنه یا خط رو باز میذاره؟
مثلا من الان سرویس ۱۶ مگ دارم اگه بکنمش ۸ مگ سرعتم میاد پایین یا ۱۶ میمونه؟
سیستمشون خرابه. من ۳ اسفند یک ماهم تموم می شد. ولی هنوز قطع نشده. کماکان وصله. پیش پرداخت هم بودم. یعنی روی قبض چیزی نمیاد. خدا کنه همینجوری خراب بمونه.
کسی میدونه مخابرات سرعت رو تو سرویسای سرعت کمتر از ۱۶ محدود میکنه یا خط رو باز میذاره؟
مثلا من الان سرویس ۱۶ مگ دارم اگه بکنمش ۸ مگ سرعتم میاد پایین یا ۱۶ میمونه؟
مواظب باش ما به التفاوتش سر ماه رو قبض نیاد نقره داغ بشی
mehdinik59
26-02-2018, 17:35
مواظب باش ما به التفاوتش سر ماه رو قبض نیاد نقره داغ بشی
نه دیگه. پیش پرداخته. مگه پس پرداخت فقط رو قبض نمیاد؟!
نه دیگه. پیش پرداخته. مگه پس پرداخت فقط رو قبض نمیاد؟!
درسته ولی مخابرات حساب کتابش معلوم نیست
یهو میگن این چند روزه غیرقانونی مصرف کردین باید رو قبض پرداخت بشه
ادم بهانه دستشون نده بهتره
ARASH119
26-02-2018, 22:50
بدبختی با داریم با این انحصار
امروز با هزار نوع دعوا با اپراتور بی سواد 2020 بلاخره نت وصل شد
8 مگ 90 گیگ 50 تومن
ولی از حق نگذریم سرعت رو خوب بستن
1080 توی یوتوب راحت استریم میکنه
ولی ترافیکش واسه من خیلی کمه :| ...چاره ای هم نیست خط منم بیشتر از 10 مگ کشش نداره:n29:
DarkLords
27-02-2018, 02:56
درسته ولی مخابرات حساب کتابش معلوم نیست
یهو میگن این چند روزه غیرقانونی مصرف کردین باید رو قبض پرداخت بشه
ادم بهانه دستشون نده بهتره
پیش پرداخت چیزی رو قبض نمیاد، اگه بیاد اونا کار غیر قانونی کردن.
بنظرم تنها راهی که مخابرات میتونه کاربرهاشو نگه داره اینه که محدودشون نکنه. وگرنه بقیه شرکتها امکانات و کیفیت سرویس بهتری ارائه میدن.
و این انحصار مخابرات بروی فیبر هم نمیتونه ابدی باشه.
دیروز حجم باقی موندم 262 هزار مگابایت بود امروز که برای ماه جدید تمدید کردم شده 505 هزار مگابایت!
یا پنلشون ایراد داره یا حجم ماه قبل باطل نشده و 240 گیگ این ماه هم اضافه شده بهش (سرویس 4 مگ 240 گیگ 1 ماهه)
در واقع از 2 ماه قبل که سرویسای جدید رو گرفتم حجم باقی مانده منتقل شده ماه بعد و هیچی صفر نشده. ماه اول که ضریب داخلی به خارجی 2 به 1 بود باقی مونده 120 گیگ به ماه دوم منتقل شده و باقی مونده 240 گیگ ماه دوم هم به ماه سوم
ظاهرا فعلا نامحدوده تا می تونید استفاده کنید
Bensonw3x
27-02-2018, 12:36
حتی پول نمیدن یکی بیاد براشون سیستم سایتشون رو اکی کنن فقط میخوان خودشون بخورن تا تهش.
حتی پول نمیدن یکی بیاد براشون سیستم سایتشون رو اکی کنن فقط میخوان خودشون بخورن تا تهش.
ادم درستکار یعنی عذر میخوام کلا آدم در این شرکت که خصوصی شده کم پیدا میشود چه برسد به اینکه کارشان را درست انجام بدهند!
اگر ترافیک بین المللمون تموم شه چی میشه؟ کلا نت قطع میشه؟ یا فقط وارد سایتهایی با هاست داخل ایران میشه رفت؟
01110362
27-02-2018, 19:52
اگر ترافیک بین المللمون تموم شه چی میشه؟ کلا نت قطع میشه؟ یا فقط وارد سایتهایی با هاست داخل ایران میشه رفت؟
زنگ بزن ٢٠٢٠ بهشون بگو بعد اتمام بسته تمديد نشه ! صاحاب نداره ! اسمش نامحدود fup هست ولي بهشون بايد بگي كه سرعت بعد اتمام بره رو ١٢٨ ، اونم تازه سيستمشون ايراد داره ، من ٢ مگ رو الان يك هفته هست كه ٤ مگ ٢٤٠ كردم ولي پروفايل زده ٢ مگ كه ميگن پروفايل رو بيخيال تو سيستم ما ٤ مگ شده [emoji23]
ARASH119
27-02-2018, 20:50
سلام
دوستان کسی میدونه سامانه ecare چرا حجم مصرفی/باقی مونده رو نشون نمیده؟
24 ساعت از اتصال گذشته
masoud_5april
27-02-2018, 22:42
زنگ بزن ٢٠٢٠ بهشون بگو بعد اتمام بسته تمديد نشه ! صاحاب نداره ! اسمش نامحدود fup هست ولي بهشون بايد بگي كه سرعت بعد اتمام بره رو ١٢٨ ، اونم تازه سيستمشون ايراد داره ، من ٢ مگ رو الان يك هفته هست كه ٤ مگ ٢٤٠ كردم ولي پروفايل زده ٢ مگ كه ميگن پروفايل رو بيخيال تو سيستم ما ٤ مگ شده [emoji23]
اتفاقا منم همین مشکل رو داشتم، تو 195 شکایت ثبت کردم و گفتم که من 2 مگ خریدم و تو ecare هم 2 مگ نشون میده، زنگ میزنم 2020 میگن اینجا 1مگه، طرف از خود مرکزشون زنگ زد، گفت اون سرویس که توی ecare هست ملاکه نه اونی که دوستان 2020 میبینن، البته اونا گویا 2 تا سامانه دارند، اینجوری به من گفت دیگه درست غلطش پای خودشون.
naderblue
28-02-2018, 11:01
حجم مصرفی بلاخره کیه میاد ؟ 5 روز حجم نشون نمیده پنل اینا دیگه کی هستن خدایا شکرت گیر کردیما چرا پنل حجم درست نشون نمیده این چارت مسخره چیه درست کردن خیلی شیک مثل شاتل حجم درست بگید چرا ملت سر کار میذارید:n34:
سلام
دوستان کسی میدونه سامانه ecare چرا حجم مصرفی/باقی مونده رو نشون نمیده؟
24 ساعت از اتصال گذشته
به مخابرات خوش اومدی :n02:
shahram83
28-02-2018, 11:23
دوستان. پس از تخلیه از پارس آنلاین خط من در مدت یک هفته به فیبر تغییر کرد. البته من به 195 شکایت کردم چونکه هنوز خطوط منطقه ما مسی است و هیچ کس هیچ تغییری در آنها در یک هفته گذشته که هیچ، در چندین سال گذشته ایجاد نکرده است. اگر شکایت من نتیجه نداد گویا مجبور خواهم بود از مخابرات اینترنت بگیرم. اکنون پرسش این است که آیا اینترنت مخابرات اونقدر که می گن داغون است :n02:؟ اگر من 8 م.بیت خریداری کنم آیا می تونم ویدیو استریم تماشا کنم؟ و آیا میشه با اینترنت مخابرات بازی آنلاین انجام داد!؟ زمان تأخیر با غرب اروپا چطور است؟( در حد 100ms است؟ ) درباره اتلاف بسته ( packet loss ) چطور؟
ARASH119
28-02-2018, 16:59
دوستان. پس از تخلیه از پارس آنلاین خط من در مدت یک هفته به فیبر تغییر کرد. البته من به 195 شکایت کردم چونکه هنوز خطوط منطقه ما مسی است و هیچ کس هیچ تغییری در آنها در یک هفته گذشته که هیچ، در چندین سال گذشته ایجاد نکرده است. اگر شکایت من نتیجه نداد گویا مجبور خواهم بود از مخابرات اینترنت بگیرم. اکنون پرسش این است که آیا اینترنت مخابرات اونقدر که می گن داغون است :n02:؟ اگر من 8 م.بیت خریداری کنم آیا می تونم ویدیو استریم تماشا کنم؟ و آیا میشه با اینترنت مخابرات بازی آنلاین انجام داد!؟ زمان تأخیر با غرب اروپا چطور است؟( در حد 100ms است؟ ) درباره اتلاف بسته ( packet loss ) چطور؟
دقیقا وضعیت شما رو داشتم با این تفاوت که وقتی گفتن فیبره من خسته تر از اونی ام که بره شکایت کنه:n02:
وضعیت نت بستگی به منطقه داره .... جایی که من هستم اوضاع بد نیست
8 مگ خریدم ولی سرعت رو روی 9.5 مگ بستن که از اینا بعید بود!!
سرعت دانلود حدودا 1200 کیلو
استریم 1080 یوتوب بعضی اوقات اوکیه بعضی وقتا اذیت می کنه ولی 720 همیشه مشکلی نداشته
بازی رو هم من فقط یه call of duty mw1 که سرورهاش کرکه تست کردم که توی سرورهای ایرانی از همه پینگ پایین تری دارم(حدود 20 !!! ) ولی خارجی مثل آلمانی و روسی حدودا بین 120 تا 150 که خیلی جالب نیست ولی غیر قابل تحمل هم نیست
از نظر پشتیبانی بعضا به اپراتورهایی برمیخورید که به طرز غیرقابل باوری بی سوادن
از لحاط حجم:امروز روز سومی هست که نت وصل شده اما هنوز حجم مصرفی ام صفره!!! بیشتر از 6-7 گیگ دانلود داشتم ( به قول دوستمون به مخابرات خوش اومدی)
shahram83
02-03-2018, 19:33
دقیقا وضعیت شما رو داشتم با این تفاوت که وقتی گفتن فیبره من خسته تر از اونی ام که بره شکایت کنه:n02:
وضعیت نت بستگی به منطقه داره .... جایی که من هستم اوضاع بد نیست
8 مگ خریدم ولی سرعت رو روی 9.5 مگ بستن که از اینا بعید بود!!
سرعت دانلود حدودا 1200 کیلو
استریم 1080 یوتوب بعضی اوقات اوکیه بعضی وقتا اذیت می کنه ولی 720 همیشه مشکلی نداشته
بازی رو هم من فقط یه call of duty mw1 که سرورهاش کرکه تست کردم که توی سرورهای ایرانی از همه پینگ پایین تری دارم(حدود 20 !!! ) ولی خارجی مثل آلمانی و روسی حدودا بین 120 تا 150 که خیلی جالب نیست ولی غیر قابل تحمل هم نیست
از نظر پشتیبانی بعضا به اپراتورهایی برمیخورید که به طرز غیرقابل باوری بی سوادن
از لحاط حجم:امروز روز سومی هست که نت وصل شده اما هنوز حجم مصرفی ام صفره!!! بیشتر از 6-7 گیگ دانلود داشتم ( به قول دوستمون به مخابرات خوش اومدی)
سپاس برای پاسخ سریع
تا حالا سایت توییچ ( twitch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ) رو امتحان کرده ای ( فیلتر نیست )؟
اونجا ویدیو با رزولوشن های 1080p 60fps و 720p 60fps تماشا کن ببین می تونه از عهده اش بربیاد.
پس در کل به اون بدی ها هم که میگن نیست. اینطور که شما گفتی مخابرات مشابه خیلی از ISP های دیگه است که اینجا درباره اش میشه خواند و مثل ISP های دیگه بستگی به مرکز مخابراتی داره که از اونجا اتصال داری.
این سوال رو از شما و دیگر کاربران مخابرات دارم. آیا این درست است که مخابرات کمتر دچار کمبود پهنای باند میشه چونکه مخابرات است؟ منظورم قطعی ها یا پشتیبانی ضعیفش نیست بطور مثال اگر 8 م.بیت بخری، پهنای باندت رو بصورت آگاهانه به 3 م.بیت کاهش ندهند.
01110362
02-03-2018, 20:21
سپاس برای پاسخ سریع
تا حالا سایت توییچ ( twitch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ) رو امتحان کرده ای ( فیلتر نیست )؟
اونجا ویدیو با رزولوشن های 1080p 60fps و 720p 60fps تماشا کن ببین می تونه از عهده اش بربیاد.
پس در کل به اون بدی ها هم که میگن نیست. اینطور که شما گفتی مخابرات مشابه خیلی از ISP های دیگه است که اینجا درباره اش میشه خواند و مثل ISP های دیگه بستگی به مرکز مخابراتی داره که از اونجا اتصال داری.
این سوال رو از شما و دیگر کاربران مخابرات دارم. آیا این درست است که مخابرات کمتر دچار کمبود پهنای باند میشه چونکه مخابرات است؟ منظورم قطعی ها یا پشتیبانی ضعیفش نیست بطور مثال اگر 8 م.بیت بخری، پهنای باندت رو بصورت آگاهانه به 3 م.بیت کاهش ندهند.
سلام twitch ----- نيست ويديوها برا من رو حالت auto بدون لگ هست سرعتم ٤ مگ.
معمولا هر سرعتي بخري يه كوچولو بالاتر ميبندن مثلا ٢ مگ رو ٢/٣ ميبندن ٤ رو ٤/٤٠٠ ميبندن ولي پايينتر خير.
قطعي هم تو اين دو ماهه اصلا نداشتم نوسان سرعت هم خيلي خيلي كم داره.
بنظرم تنها ايرادش حجم هاي به نسبت كمتر در مقايسه با ساير isp ها هست+ نداشتن اشتراك با فيلميو و ....
سرعت ممکنه خوب باشه ، اما پینگ رو با قاطعیت بهت میگم که کاملا شانسیه برای مخابرات ، 1ساعت خوبه 2ساعت خرابه ، یا ممکنه 10روز خوب باشه 5روز خراب ، اینطوریه خلاصه.
سرعت ممکنه خوب باشه ، اما پینگ رو با قاطعیت بهت میگم که کاملا شانسیه برای مخابرات ، 1ساعت خوبه 2ساعت خرابه ، یا ممکنه 10روز خوب باشه 5روز خراب ، اینطوریه خلاصه.
͏ Mehran ͏
03-03-2018, 19:33
درود
دوستان کسی در مورد تمدید بسته اطلاعی داره ؟ یه قسمت خرید/راه اندازی بسته اولیه هست که فقط 3 تا بسته 2مگ رو نشون میده .
دو تا پایین تر قسمت تغییر سرویس خیلی متنوع تره و سرعت های بالاتر هم داره .
بدبختی اینه که یه چند تا منو پایین تر توی پخش درخواست هم قسمتی به نام تغییر سرویس هست که از اول همه جور اطلاعات رو میخواد .. اصلآ یه وضعیتی .. وقتی سرویس جدیدی خریداری بشه آیا باز هم باید مدارک و ... براشون بُرد ؟ یا اتوماتیک اعمال میشه بعد از پرداخت ؟ توی بخش سوالات متداول نوشته سرویس تو همون محدوده قبلی اما با ارزش ریالی بالاتر میتونه اعمال بشه . این یعنی اینکه یکی از همون سه بسته 2مگ رو ظاهرآ میشه گرفت . درسته ؟
خیلی خیلی ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره در این مورد داره لطف کنه به اشتراک بذاره .:n12:
مخلص همگی :n12:
͏ Mehran ͏
03-03-2018, 19:38
درود
دوستان کسی در مورد تمدید بسته اطلاعی داره ؟ یه قسمت خرید/راه اندازی بسته اولیه هست که فقط 3 تا بسته 2مگ رو نشون میده .
دو تا پایین تر قسمت تغییر سرویس خیلی متنوع تره و سرعت های بالاتر هم داره .
بدبختی اینه که یه چند تا منو پایین تر توی پخش درخواست هم قسمتی به نام تغییر سرویس هست که از اول همه جور اطلاعات رو میخواد .. اصلآ یه وضعیتی .. وقتی سرویس جدیدی خریداری بشه آیا باز هم باید مدارک و ... براشون بُرد ؟ یا اتوماتیک اعمال میشه بعد از پرداخت ؟ توی بخش سوالات متداول نوشته سرویس تو همون محدوده قبلی اما با ارزش ریالی بالاتر میتونه اعمال بشه . این یعنی اینکه یکی از همون سه بسته 2مگ رو ظاهرآ میشه گرفت . درسته ؟
خیلی خیلی ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره در این مورد داره لطف کنه به اشتراک بذاره .:n12:
مخلص همگی :n12:
شاتل لند برای مخابرات هم جزو ترافیک داخلی محسوب میشه؟ آخه توش چنتا بازی قدیمی بدرد بخور داره
من از 500 گیگ ترافیک داخلیم هیچی مصرف نکردم گفتم اگر شاتل لند داخلی حساب میشه چنتا بازی دانلود کنم ازش
با سپاس :n40:
DarkLords
05-03-2018, 17:18
سلام دوستان
آیا کسی از دوستان مودم ایسوس داره؟ باهاش روی خط مخابرات مشکلی ندارین؟
من الان یه مودم دی لینک دارم که یه 10-12 سالی هست داره کار میکنه. بطور کلی ایرادی نداره، ولی متاسفانه خطمون نویز داره و با سرعت بالاتر 8مگابیت خیلی قطع و وصل دارم.
میخوام بدونم اگه مودم رو عوض کنم وضعیت بهتر میشه یا نه. هر راهی که برا کم کردن نویز بود رو رفتم ولی نتیجه نداده. مونده همین عوض کردن مودم.
چند روزه که ترافیک باقیمانده رو نشون نمیدن.
سرویس پیش پرداخت 2M up to 16
DarkLords
06-03-2018, 17:11
چند روزه که ترافیک باقیمانده رو نشون نمیدن.
سرویس پیش پرداخت 2M up to 16
برا من که هیچ وقت نشون نداده. نمودار مصرف هم 4 روز عقبه.
Meysam Raz
06-03-2018, 17:14
سرویس من پیش پرداخته الان تایم یک ماهش تموم شده و یک هفتست هنوز داریم استفاده میکنیم و قطع نمیشه
نت امام شده ؟
amir_taheri
06-03-2018, 19:40
سرویس من پیش پرداخته الان تایم یک ماهش تموم شده و یک هفتست هنوز داریم استفاده میکنیم و قطع نمیشه
نت امام شده ؟
برای من هم پیش پرداخت یکساله بود. بعد از یکسال که مدتش تموم شد اینترنت تا زمانی که هنوز حجم داشتم قطع نشد. وقتی حجمم تموم شد قطع شد و مجددا تمدید کردم.
البته من بسته حجمی یکساله هم خریده بودم، نمیدونم آیا تاریخ خرید بسته هم تاثیری در مدت زمان سرویس اصلی داره یا نه.
برای من هم پیش پرداخت یکساله بود. بعد از یکسال که مدتش تموم شد اینترنت تا زمانی که هنوز حجم داشتم قطع نشد. وقتی حجمم تموم شد قطع شد و مجددا تمدید کردم.
البته من بسته حجمی یکساله هم خریده بودم، نمیدونم آیا تاریخ خرید بسته هم تاثیری در مدت زمان سرویس اصلی داره یا نه.
تمدید کردی یعنی حجم خریدی یا سرویس رو تمدید کردی؟
amir_taheri
07-03-2018, 17:58
حدودا تا یک ماه بعد از اینکه زمان سرویس تموم شد هنوز اینترنت وصل بود چون حجم داشتم. بعد 1 ماه که حجم تموم شد، اینترنت هم قطع شد.
بعد از قطع شدن اینترنت وارد خرید حجم که شدم دیگه گزینه حجم نبود، همه گزینه ها برای خرید سرویس سالانه بود که مجددا سرویس خریدم.
Meysam Raz
07-03-2018, 18:05
من کلا رفتم مخابرات و همین بسته جدید اینترنتی 150 گیگ دو مگ رو به صورت پیش پرداخت خریدم و وقتی وصل شد نت نداشت و هر صفحه ای باز میکردی میرفت سایت مخابرات
بعد رفتم بسته دو مگ رو خریدم(طبق گفته کسی که زنگ زد و گفت الان باید برید بخرید ) اما الان داره دوماه میشه و من با همون بسته یکماهه قبل وصلم
سرویس رو تمدید نکردم
توی شاتل اینطور موقع سر ماه نت قطع میشد تا دوباره یکماهه بخری اما الان این همینطوری وصله
حجم هم قطعا تا الان 32 گیگ اینترنت بین الملل شده و رد شده یعنی هم حجم تموم شده و هم تایمش ولی وصله
یکبار من همین اتفاق برام افتاد
اون موقع نت 1 مگ مخابرات پس پرداخت داشتم تا یکسال و خورده ای هیچی پول نت روی قبض نمیومد و منم استفاده میکردماااا
بعدش 740 تومن قبض اومد منم ولش کردم قطع بشه اون خط :n02:
این خط بنام من نیست از همینش میترسم دوباره ماجرا تکرار بشه :n05:
حدودا تا یک ماه بعد از اینکه زمان سرویس تموم شد هنوز اینترنت وصل بود چون حجم داشتم. بعد 1 ماه که حجم تموم شد، اینترنت هم قطع شد.
بعد از قطع شدن اینترنت وارد خرید حجم که شدم دیگه گزینه حجم نبود، همه گزینه ها برای خرید سرویس سالانه بود که مجددا سرویس خریدم.کی بود این قضیه؟! یعنی این بسته جدیدها اومده بود شما تونستی سرویس قدیمیت رو بگیری یا مال قبل از اوناست؟! چون مال منم زمان سرویس تموم شده اما حجم دارم میخوام ببینم الان حجم بخرم سا وایسم تموم شه
Meysam Raz
07-03-2018, 18:24
کی بود این قضیه؟! یعنی این بسته جدیدها اومده بود شما تونستی سرویس قدیمیت رو بگیری یا مال قبل از اوناست؟! چون مال منم زمان سرویس تموم شده اما حجم دارم میخوام ببینم الان حجم بخرم سا وایسم تموم شه
4-5 بهمن گرفتم انقضا 5 اسفند بوده اما هنوز وصله
خب الان که نگاه کردم هنوز حجم تموم نشده و 28 گیگ بین الملل حساب کرده
اینطوری باشه خیلی خوبه میرم 4 مگ میگیرم دوماه دوماه شارژ میکنم
حالا میخوام بزنم پشتیبانی ببینم چی میگه
پ.ن : باهاشون صحبت کردم گفتن این اشتباه هستش و درخواست میدیم براتون صفرش کنن یعنی برم دوباره خرید کنم ظاهرا کنتور حجم سرماه صفر نشده بوده تا دوباره همش سایت مخابرات رو نشون بده
نت امام شده ؟
من قبض تلفن پرداخت نکردم 3 هفته تلفن قطع بود ولی اینترنت کار میکرد.حجم باقیمانده که نشون نمیده،الان سقف مصرف رو رد کردم سرعت کم نشده
کلا مخابرات عالیه :n08:
DarkLords
07-03-2018, 19:50
بابا بیکارین زنگ میزنین براتون صفر کنن؟ حالا یه حال کوچیکی بهتون میدن باورتون نمیشه میرین خرابش میکنین؟
ارائه اینترنت روی خطوط فیبر نوری دیگر تنها در انحصار مخابرات نیست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Meysam Raz
07-03-2018, 21:07
بابا بیکارین زنگ میزنین براتون صفر کنن؟ حالا یه حال کوچیکی بهتون میدن باورتون نمیشه میرین خرابش میکنین؟
قبض شما رو مخابرات میده هرچی هم بخواد توش مینویسه
دفعه قبل هم من همین فکر رو کردم که قبض 800 تومنی اومد دستم
توی اینطور چیزا سوء استفاده کردن ضرر به خودته
حال هم همراه اول داده شبانه رایگان 4G میزنیم دانلود
همین الان هم معلوم نیست چقدر حسابش کنن
اینا باگ های نرم افزارهای مونیتورینگشونه و اینکه چون همه فامیل هستن و بچه فامیل ها هم کار بلد نیستن اینطوری میشه
توی هر امور مشترکینی میری یک چنتا زن نشستن که تایپ به زور میکنن و همش از این و اون باید بپرسن چیکار کنن ، به واسطه فامیل بودن آوردنشون
من 6 سال پیش شاتل داشتم از اینا پیشرفته تر بود و سیستم گزارش ترافیکشون بروز که هیچی به ثانیه بود
DarkLords
07-03-2018, 21:32
قبض شما رو مخابرات میده هرچی هم بخواد توش مینویسه
دفعه قبل هم من همین فکر رو کردم که قبض 800 تومنی اومد دستم
توی اینطور چیزا سوء استفاده کردن ضرر به خودته
حال هم همراه اول داده شبانه رایگان 4G میزنیم دانلود
همین الان هم معلوم نیست چقدر حسابش کنن
اینا باگ های نرم افزارهای مونیتورینگشونه و اینکه چون همه فامیل هستن و بچه فامیل ها هم کار بلد نیستن اینطوری میشه
توی هر امور مشترکینی میری یک چنتا زن نشستن که تایپ به زور میکنن و همش از این و اون باید بپرسن چیکار کنن ، به واسطه فامیل بودن آوردنشون
من 6 سال پیش شاتل داشتم از اینا پیشرفته تر بود و سیستم گزارش ترافیکشون بروز که هیچی به ثانیه بود
کسی سواستفاده نکرده، مشکل سیستم به ما مربوط نمیشه. وقتی سرویس پیشپرداخته اگه خودشون قطع نکنن ربطش به ما چیه؟
لطفا کاسه داغتر از آش نباشید؟
همین حرفها و حق اضافه دادن به شرکتها باعث میشه حق ما خورده بشه. و هرجور میخوان با ما برخورد کنن.
وگرنه چرا شما تاوان تنبلی و ناتوانی اونارو برا ساختن یه سیستم دقیق باید بدی؟!
اگه سیستمشون درست بود شما مجبور نمیشدی قبض ۸۰۰ تومنی بدی.
کسی که حقش ضایع شده شمایی و متوجه نیستی!!
Sent from my MI 4W using Tapatalk
Abolfazl3007
08-03-2018, 18:46
سلام دوستان
من از مشترک های 512 نامحدود قدیمی هستم، هیچ اقدامی هم برای تغییر سرویس انجام ندادم. این دوره قبض من خیلی زیاد اومده و فعلا راهی ندارم جزئیاتش رو چک کنم.( قبض نیومده هنوز ، بدهی از سایت دیدم)
میخواستم ببینم آیا سرخود عوض کردن سرویس من رو؟ حجمی شده؟
DarkLords
08-03-2018, 19:09
سلام دوستان
من از مشترک های 512 نامحدود قدیمی هستم، هیچ اقدامی هم برای تغییر سرویس انجام ندادم. این دوره قبض من خیلی زیاد اومده و فعلا راهی ندارم جزئیاتش رو چک کنم.( قبض نیومده هنوز ، بدهی از سایت دیدم)
اگر قراردادتون منقضی شده باشه آره ممکنه ببرن رو یه سرویس جدید، چون دیگه نامحدود قدیمی رو تمدید نمیکنن از این به بعد.
زنگ بزنین بهشون.
darvish1900
09-03-2018, 00:09
سلام دوستان
در سایت عضو شوید . شمارتون اضافه کنید و قبضتون رویت کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/main/signup
GHAGHALEELEE
11-03-2018, 14:54
سلام اقا کسی میتونه یک قند شکن فروش معرفی کنه تو پیغام خصوصی.از یکی خرید کردیم برنامه نصبیش اشکال دار شد.مرسی
George Shelly
11-03-2018, 14:57
سلام اقا کسی میتونه یک قند شکن فروش معرفی کنه تو پیغام خصوصی.از یکی خرید کردیم برنامه نصبیش اشکال دار شد.مرسی
به عشق آواتارات یدونه خوبشو برات میفرستم چرا بخری .......
پروفایل منو باز کن اونجا اپلودش کرده بودم دوماه پیش البته وقتی نصبش کنی خودش اپدیت می کنه به اخرین ورژن !!!!
یه اکانت توش بساز و تمام .
عالیه .
shahryar84
13-03-2018, 18:14
این پینگ مخابرات یه روز ۱۰۰، به روز بالای ۳۰۰
اصلا نمیشه آنلاین بازی کرد[emoji1361]
apple021
14-03-2018, 11:29
دوستان کسی در پرند از مخابرات اینترنت گرفته؟ گویا فقط مخابرات اینترنت پر سرعت میده در پرند!چطوره سرعتش؟مرسی
ARASH119
14-03-2018, 11:38
این پینگ مخابرات یه روز ۱۰۰، به روز بالای ۳۰۰
اصلا نمیشه آنلاین بازی کرد[emoji1361]
واسه من سرویس کاهش پینگ جواب داد
هم ثبات داره
هم حدودا 30-40 تا کاهش میده پینگ رو ( 120 بشه 84 خودش کلی تفاوت داره)
البته من رو Fortniteامتحان کردم
اگه آیپی خاصی مدنظرته بفرست تست بگیرم
دوستان این اینترنت من 2ماهی هست تموم شده ولی قطع نمیشه . این باگ هست یا چی هست کلا داستانش ؟
darvish1900
14-03-2018, 17:23
دوستان این اینترنت من 2ماهی هست تموم شده ولی قطع نمیشه . این باگ هست یا چی هست کلا داستانش ؟
چیکار داری میای میگی برو لذتش ببر.
mostafa_gm
14-03-2018, 21:05
توصيه مي كنم با مخابرات شوخي نكنيد. حتما پيگير باشيد، چون يك مرتبه قبض نجومي براتون ميفرستن. خط جديد هم بخواهيد بگيريد 250 الان پولشه.
حالا ایشالا مال شما نگیرن
ولی من یه مدت پولش رو قبض نمیومد گفتم ایول گور پدرشون
بعد یه مدت یهو قبض اومد دویست سیصد:n28:
خلاصه درسته قسطی ش کردیم و در 4 قسط دادیم ولی خب یه مقدار گرفتاری شد دیگه:n09:
سلام.
من سرویس ۱۶ مگ ۷۰۰ گیگ گرفتم
الان یک ماهم تموم شده و توی مصرف زده ۸۰ گیگ داخلی و ۸۰ گیگ خارجی مصرف کردم. حالا میخواستم ببینم این مصرف خارجی که ۸۰ گیگه رو باید در ۴ ضرب کنیم یا نه و اینکه کلا داستان چه جوریه
ممنون از همگی
misam5526
17-03-2018, 11:16
سلام.
من سرویس ۱۶ مگ ۷۰۰ گیگ گرفتم
الان یک ماهم تموم شده و توی مصرف زده ۸۰ گیگ داخلی و ۸۰ گیگ خارجی مصرف کردم. حالا میخواستم ببینم این مصرف خارجی که ۸۰ گیگه رو باید در ۴ ضرب کنیم یا نه و اینکه کلا داستان چه جوریه
ممنون از همگی
اره باید در چهار ضرب کنی که میشه ۳۲۰. بعد با ترافیک داخلی جمع بزنی که میشه ۴۰۰.
farazfar
17-03-2018, 15:26
دوستان از سایتهای داخلی دانلود نرم افزار مثل پیسی دانلود و آسان دی ال یک چهارم حساب میشه یا بینالمللی میبندن بهمون؟
͏ Mehran ͏
17-03-2018, 15:53
دوستان تمدید بسته یا تغییر بسته (پیش پرداخت) به صورت اتوماتیک انجام میشه ؟ یا باید تلفنی اینا هماهنگ شه ؟ من میترسم که پرداخت انجام بشه اما شب عید اصلآ رسیدگی نکنن پوله بره هوا :دی
ممنون میشم دوستانی که از طریق ecare.tct.ir این کارو کردن راهنمایی بفرمایند :x
.................................
masoud_5april
17-03-2018, 19:29
دوستان تمدید بسته یا تغییر بسته (پیش پرداخت) به صورت اتوماتیک انجام میشه ؟ یا باید تلفنی اینا هماهنگ شه ؟ من میترسم که پرداخت انجام بشه اما شب عید اصلآ رسیدگی نکنن پوله بره هوا :دی
ممنون میشم دوستانی که از طریق ecare.tct.ir این کارو کردن راهنمایی بفرمایند :x
برادر فقط تلفنی، من خودم از ecare تمدید کردم، پول دادم، اما هیچی نشد، سرویس هم همون موند، اگرم میخواید از ecare اقدام کنید قبلش باید تلفنی بهشون بگید که پیش پرداخت کنن. البته این برای من اتفاق افتاد شاید برای بقیه اینجور نباشه.
- - - Updated - - -
دوستان از سایتهای داخلی دانلود نرم افزار مثل پیسی دانلود و آسان دی ال یک چهارم حساب میشه یا بینالمللی میبندن بهمون؟
تا جایی که من میدونم خیر اینطور نیست و فقط برای سایتهای منتخب فعلا این قانون وجود داره.
farazfar
17-03-2018, 20:14
برادر فقط تلفنی، من خودم از ecare تمدید کردم، پول دادم، اما هیچی نشد، سرویس هم همون موند، اگرم میخواید از ecare اقدام کنید قبلش باید تلفنی بهشون بگید که پیش پرداخت کنن. البته این برای من اتفاق افتاد شاید برای بقیه اینجور نباشه.
- - - Updated - - -
تا جایی که من میدونم خیر اینطور نیست و فقط برای سایتهای منتخب فعلا این قانون وجود داره.
خوب این دوتا سایتم که سایتای منتخب مگه نیست؟ چون دیدم زده اسم این سایتها رو
ARASH119
17-03-2018, 20:37
خوب این دوتا سایتم که سایتای منتخب مگه نیست؟ چون دیدم زده اسم این سایتها رو
فعلا که سیستم مشکل داره تمامی 360 گیگ منو داره با ضریب ۱ حساب میکنه
هم از شاتل لند دانلود کردم هم از تورنت جفتش یکی حساب کرد(هم تو ریز مصرف هم توی حجم باقی مانده)
همینجوری بمونه(که بعید میدونم) مخابرات از گرون ترین میشه جزو ارزون ترین isp ها
سلام دوستان
منم هم مشکل اکثر شما رو دارم
من ماه پیش ، پس پرداخت داشتم ولی 23 بهمن عوضش کردم و اینترنت پیش پرداخت ، 360 گیگ 8 مگ گرفتم
الان چندتا نکته هستش
1- زمان اینترنتم تموم شده ولی هنوز داره کار می کنه
2- مطمئنم حجمم رو که یک چهارم 360 گیگ (90 گیگ) هستش رو تموم کردم چون فقط حدود 80 گیگ تورنت انداختم ولی الان تو ecare زده 90 گیگ اینترنت داخلی مصرف کردم و حدود 270 گیگ دیگه دارم
3- با 2020 تماس گرفتم و همین ها رو گفتم ... گفت تا زمانی که اینترنت حجم داری می تونی استفاده کنی
4- مخابرات هم رفتم و گفتم .... اونا هم همین حرف 2020 رو زدن
قبض تلفن هم گرفتم و هیچ هزینه ی اضافی توش ندیدم
این طور که معلومه ، ظاهرا اینترنت ، امامی شده و وقتشه یه دلی از عزا دربیاریم .... فعلا که خیلی داره خوش می گذره:n10::n09::n09:
ARASH119
18-03-2018, 13:31
فعلا سیستم مشکل داره، عشق و حاله
کل 360 گیگ رو خارجی استفاده کن:n20:
ولی نکته اول که نوشتی اینترنت تموم شده ولی استفاده می کنی رو در صفحات قبل داشتیم:
3-4 ماه بعد 300 ت اومده رو قبض :n29:
اونو با مراقب باشی
whitewolf
18-03-2018, 14:08
سیستم نشون دهنده حجم خیلی خوب کار می کرد بهترم شد!
امروز کلا دیگه چیزی نشون نمیده
ARASH119
18-03-2018, 14:23
سیستم نشون دهنده حجم خیلی خوب کار می کرد بهترم شد!
امروز کلا دیگه چیزی نشون نمیده
حجم باقی مانده رو نشون میده هنوز
خدا کنه فقط سیستم رو درست نکنن همینی که هست خوبه
farazfar
18-03-2018, 17:08
حجم باقی رو هم نمیتونم بفهمم چه قدره، از کجا میشه فهمید؟
ARASH119
18-03-2018, 20:13
حجم باقی رو هم نمیتونم بفهمم چه قدره، از کجا میشه فهمید؟
بزن رو سرویس ها
بعد جزییات بعد حجم ترافیک باقی مانده
farazfar
18-03-2018, 21:30
بزن رو سرویس ها
بعد جزییات بعد حجم ترافیک باقی مانده
جلوش فقط یه خط فاصله هست
whitewolf
19-03-2018, 00:00
واسه منم جلوش فقط یه خط فاصلست
Mahdi11Najafi
19-03-2018, 08:07
سلام
من چند ساله نامحدود 256 دارم
حالا میخوام غیر حجمی 2 مگ بگیرم
تو سایت درخواست سرویس جدید میزنم و همه اطلاعاتو رو پر میکنم و ثبت میزنم ولی اتفاقی نمیفته
لطفا راهنماییم کنید
مرسی
whitewolf
19-03-2018, 12:27
سلام
من چند ساله نامحدود 256 دارم
حالا میخوام غیر حجمی 2 مگ بگیرم
تو سایت درخواست سرویس جدید میزنم و همه اطلاعاتو رو پر میکنم و ثبت میزنم ولی اتفاقی نمیفته
لطفا راهنماییم کنید
مرسی
سیستم فایده ای نداره. سیستماشون خیلی وقته به فا* رفته. حتی نمیتونه حجم مصرفیتو نشون بده
باید زنگ بزنی به 2020
اگه پس پرداختی که احتمالا باید بری مخابرات درخواست کتبی بدی
whitewolf
19-03-2018, 12:39
اقا زنگ زدم 2020 بخش پشتیبانی میگم چرا نمیتوم حجم باقی موندمو ببینم؟ جلوش خط تیره زده
میگه شما پس پرداختی...فقط می تونی حجم مصرف شدتو ببینی بعدش خودت باید از حجم ماهانه کمش کنی
میگم توی پنل شما نشون میده چقدر مصرف داشتم؟ میگه نع، ما هم همونو میبینیم که شما میبینین. سیستمامون مثل همه
میگم چرا حجم مصرفی رو با 3-2 روز تاخیر می زنه. از کجا بدونم امروز چقدر مصرف داشتم؟ میگه اره دیگه سیستم ما همین جوریه
میگم از دیروز که کلا همه چی سفید شد. دیگه هیچی نشون نمیده (عکسشو بالا گذاشتم) میگه نععععع...مشکلی نداره. خوبه
میگم حتی مصرف رو اشتباه هم میزنه. بعضی وقتا کلی دانلود می کنم میزنه 200 مگابایت. بعضی وقتا هم دانلود ندارم کلی حجم میندازه. میگه همینه دیگه. سیستم مون همینه
کلا ماست!
با این حساب اگه سیستمتون دانلود ها رو نشون نمیده واسه خودتون با خیال راحت دانلود کنید. همه چی داغونه. البته با احتیاط. خطراتش با خودتون :n06:
ARASH119
19-03-2018, 18:11
الان سایت رو مثلا درست کردن ( گزارش مصرف رو مثل قبل با 2 روز تاخیر میزنه)
واسه زده بین 24 تا 26 ام ، دو گیگ آپلود داشتم(!) سی و هشت گیگ دانلود! (همه اش هم بین المللی)
در صورتی که نهایت بیست گیگ دانلود بوده و بدون هیچ آپلودی
جالب تر از همه اینکه توی حجم باقی مانده ازم 10 گیگ حجم کم کرده !
اصلا یه وعضی
ARASH119
19-03-2018, 18:19
احتمالا سیستم شون کار نمیکنه حدس میزنن طرف چقدر میتونه دانلود/آپلود کنه
همون رو میزنن حجم مصرفی:n08:
اول و آخر به نفع مشتری داره تموم میشه ما هم اعتراضی نمیکنیم:n02:
navid.zz68
20-03-2018, 21:12
از تاريخ سرويس من گذشته چرا فاكتور جديد صادر نميشه
navid.zz68
20-03-2018, 22:42
ecare باز نمیشه
newsaber
21-03-2018, 16:53
سلام
من ای دی اس ال مخابرات دارم مکرر قطع میشه ولی با جدا کردن و وصل مجدد سوکت تلفن به موددم مشکل حل میشه.
کسی میدونه مشکل از کجاس؟
DarkLords
21-03-2018, 23:07
سلام
من ای دی اس ال مخابرات دارم مکرر قطع میشه ولی با جدا کردن و وصل مجدد سوکت تلفن به موددم مشکل حل میشه.
کسی میدونه مشکل از کجاس؟
نویز، سرعت سرویستون چنده؟
Sent from my MI 4 using Tapatalk
newsaber
22-03-2018, 02:44
نویز، سرعت سرویستون چنده؟
Sent from my MI 4 using Tapatalk
2مگابیت. یک هفته پیش ک تازه از مخابرات اینترنت گرفتم علاوه بر قطعی مشکل سرعت هم داشتم (سرعتم در حد 512کیلوبیت هم نبود چه برسه به 2مگابیت) با چند بار تماس مشکل سرعت حل شد به طوریکه میانگین سرعت دانلودم بالای یک مگابایت بر ثانیس!!!!!!!!!!!!!
ولی مشکل قطعی پابرجاست البته زمانهایی مثل الان که ساعت یک ربع به چهار هست اصلا مشکل قطعی ندارم.
اگه راه حلی میدونید خوشحال میشم بشنوم
starstarmaryam
22-03-2018, 15:55
سلام
من سرویس یه ماهه ۲ مگ ۱۵۰ گیگ گرفتم اگه این ترافیک تا پایان یک ماه تموم نشه میسوزه یا به سرویس بعدی که بگیرم اضافه میشه.
Pessimist
22-03-2018, 21:29
سلام
من سرویس یه ماهه ۲ مگ ۱۵۰ گیگ گرفتم اگه این ترافیک تا پایان یک ماه تموم نشه میسوزه یا به سرویس بعدی که بگیرم اضافه میشه.
اینطور که من شنیدم سر یه ماه حجم صفر میشه و هر چقدر که اضافه آورده باشید به ماه بعدی منتقل نمیشه و از بین میره
rafsanjan gsm
22-03-2018, 22:15
سلام
سلام منم همین 2 مگ رو دارم. کلا طرح های جدید مصوبه حجمی که خودشون میدن قابلیت انتقال به ماه یا سرویس جدید رو ندارن
GHAGHALEELEE
25-03-2018, 13:27
سلام
کسی میدونه مشکل از کجاس؟
منم این مشکل رو دارم.قبلا هم این مشکلها رو داشتم.مشکل از طرف خود مخابرات هست بعد یک ماه میبینی خودبخود درست شد.تماس هم که میگیری فقط میگن مشکل از طرف خودت هست.
کلا تو این مملکت به مشکل بربخوری ، اگر خودبخود درست شد هیچ وگرنه باید باهاش بسازی
whitewolf
25-03-2018, 22:39
سلام
کسی میدونه مشکل از کجاس؟
شما نویز داری. حالا یا نویز از طرف شماست یا از طرف مخابرات یا بین راه
اگه قبلا این مشکلو نداشتی و بدون تغییر چیزی یهو اینجوری شده از خودشونه و کاری از دست شما بر نمیاد
اگه بعد یه مدت درست نشد برو 195
سرعت تک کانکشن شما کم نشده؟ برای من رسیده به 4-5 مگابیت سر ویدیو اذیت میکنه
SPIRIT PALST III
27-03-2018, 11:05
سلام دوستان
یه سوال داشتم
آیا میشه روی یک خط تلفن دو اکانت adsl داشت با دو تا مودم جدا؟؟؟؟ ....... و یه سوال دیگه اینکه من یه اکانت adsl روی یه خط تلفن روی یه مودم داشتم حالا طبقم توی ساختمون عوض شده که خط تلفن متفاوت داره...حالا می خواستم بدونم میشه حساب اون اکانت طبقه قبلی رو بیارم واسه خط تلفن طبقه جدید؟؟؟؟؟؟؟
مرسی....
دیده بان نت برای سرویس 8 مگ نیم ترا روزانه و نیم ترا شبانه میده
ولی مخابرات فقط 90 گیگ میده!!!
مخابراتی ها نمیخوان یه تکونی به خودشون بدن؟!
شرم آوره
دوستان من سرویس ۱۶ مگ رو گرفتم یک ماهه، الان یک ماهم تموم شده ولی هنوز وصله، سرویسم هم پیشپرداخت هست، چه جوریه استفاده کنیم..؟!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان من سرویس 1 ماهم دیشب تموم شد و در حالی که هنوز برای ماه بعد شارژ نکردم هنوز نتم قطع نشده
جریان چیه؟
نامحدود شده مخابرات؟
البته از 60 گیگ سرویس 4 مگ حدود 30 گیگش مونده
به نظرتون این 30 گیگ رو هم مصرف کنم بعد دوباره شارژ کنم یا همین الان شارژ کنم؟
یه وقت قبض نجومی نیاد بعدا برام؟
هر چند سرویسم پیش پرداخت هست نه پس پرداخت
تو سایت tci.ir هم دیدم نسبت به دیروز مبلغی اضافه نشده به قبض میان دوره در حالی که 400-500 مگ از دیشب تا حالا مصرف داشتم
چرا بابا ما که از خدامونه
امروز رفتم مرکز میگه چرا میخوای تخلیه کنی؟
خب بگم ...خورشی تو یا چی؟!
بعد میگه اینجا کسی غیر از مخابرات نمیده و زنگ زدم پارس انلاین میگه اینا جدیدا مشتری تخلیه که میکنه برمیدارن خط رو فیبر میکنن:n21:
ینی از این مخابرات اشغال تر خودشه
هرکی هم کار میکنه توش از رئیساشون بدتره
والا
دیده بان نت برای سرویس 8 مگ نیم ترا روزانه و نیم ترا شبانه میده
ولی مخابرات فقط 90 گیگ میده!!!
مخابراتی ها نمیخوان یه تکونی به خودشون بدن؟!
شرم آوره
ولی مشخصه مخابرات خوب داره به غلط کردن میفته
همه ش میخوان با حیله و به قول اون یاروشون خدعه ، مشتری هاشون رو نگه دارن
خیلی تابلو بود
من که در هر حال میرم تخلیه میکنم
امروز رئیس خیرمرگش نبود بعد 13 که میاد
کلا خیلی هار شده این مخابرات
Meysam Raz
29-03-2018, 17:52
حتما خاطرتون هست درمورد این موضوع که سرویسم پیش پرداخته و هنوز یک کله بعد از دوماه وصله صحبت کردم و گفتم که زنگ زدم پشتیبانی و گفته صفرش میکنیم منظورم این پسته ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
باید بگم اینترنتم هنوز وصله و یک نکته جالب کارشناس!! میگه شما 150 گیگ خریده بودی 30-40 تاش مونده اما من مطمئنم تا الان خیلی بیشتر استفاده کردم یعنی اون ضریب 1 به 4 هم اعمال نشده و این باگ نرم افزارشونه که سرویس داره همینطوری تمدید میشه چون حجم خریداری شده تموم نشده!
سلام دوستان
یه سوال داشتم
آیا میشه روی یک خط تلفن دو اکانت adsl داشت با دو تا مودم جدا؟؟؟؟ ....... و یه سوال دیگه اینکه من یه اکانت adsl روی یه خط تلفن روی یه مودم داشتم حالا طبقم توی ساختمون عوض شده که خط تلفن متفاوت داره...حالا می خواستم بدونم میشه حساب اون اکانت طبقه قبلی رو بیارم واسه خط تلفن طبقه جدید؟؟؟؟؟؟؟
مرسی....
دوتا اکانت نمیشه چون نمیشه دوتا رانژه روی یک خط بکنن
ن کلا از این توقعات نداشته باش اینجا مخابراته حجم اون اکانت میپره باید پروفایل جدید تعریف کنن
دوستان من سرویس ۱۶ مگ رو گرفتم یک ماهه، الان یک ماهم تموم شده ولی هنوز وصله، سرویسم هم پیشپرداخت هست، چه جوریه استفاده کنیم..؟!!
سلام دوست گرامی
این سرویس جدید به خوبی همون اینترنت با طعم تابستان هست؟
منظورم از نظر پینگ و تک کانکشن و سرعت کلی سرویس هست؟
اینکه میگن تا 95% سرعت تضمین میشه درسته؟ رعایت میشه؟(حتی با اینکه مخابرات هست)
خط من 10-11 مگ بیشتر نمی کشه. مجبورم 8 مگ بگیرم.
بنظرتون میتونم راحت ویدئو آنلاین ببینم؟
masoud_5april
30-03-2018, 08:05
سلام
دوستان ناشکری نکنید. جای من باشید چی میگید.
خط ما روی 1 مگ بستن سرعت دانلودم 100 کیلو بیشتر نیست. برای هر ویدیو 1 دقیقه ای تلگرام باید 1 دقیقه صبر کنی:n02: تازه خطم فیبره:n28:
جالبش اینجاست که میگن خط شما بیشتر از 1 مگ کشش نداره.(ما هم باور کردیم) یعنی این اینترنتی که مخابرات به بعضی ها میده اصلا اینترنت نیست ببینید چقدر مردم و اذیت میکنن.
تا جایی که من یادمه از همون 5 6 سال پیشم همینطور بوده بعدا هم تغییر نخواهد کرد. به نظر من بدترین شرکت خصوصی رو هم بگیری باز شرف داره به این.
دلیل اصلاح نشدنشونم اینه که اصلا هدفشون رضایت مشتری نیست.
سلام دوست گرامی
این سرویس جدید به خوبی همون اینترنت با طعم تابستان هست؟
منظورم از نظر پینگ و تک کانکشن و سرعت کلی سرویس هست؟
اینکه میگن تا 95% سرعت تضمین میشه درسته؟ رعایت میشه؟(حتی با اینکه مخابرات هست)
خط من 10-11 مگ بیشتر نمی کشه. مجبورم 8 مگ بگیرم.
بنظرتون میتونم راحت ویدئو آنلاین ببینم؟
سلام
بله کیفیت سرویس خوبه، برا من که سرویس رو آنلاین تغییر دادم سرعتم دقیقا مثل قبل هستش، تازه با این وضعیتی که توضیح دادم خیلی بهتر از طعم تابستان هستش:)))
ARASH119
30-03-2018, 11:03
حتما خاطرتون هست درمورد این موضوع که سرویسم پیش پرداخته و هنوز یک کله بعد از دوماه وصله صحبت کردم و گفتم که زنگ زدم پشتیبانی و گفته صفرش میکنیم منظورم این پسته ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
باید بگم اینترنتم هنوز وصله و یک نکته جالب کارشناس!! میگه شما 150 گیگ خریده بودی 30-40 تاش مونده اما من مطمئنم تا الان خیلی بیشتر استفاده کردم یعنی اون ضریب 1 به 4 هم اعمال نشده و این باگ نرم افزارشونه که سرویس داره همینطوری تمدید میشه چون حجم خریداری شده تموم نشده!
دوتا اکانت نمیشه چون نمیشه دوتا رانژه روی یک خط بکنن
ن کلا از این توقعات نداشته باش اینجا مخابراته حجم اون اکانت میپره باید پروفایل جدید تعریف کنن
دقیقا وضعیت منه
مطمئنم بیشتر از 360 گیگ خارجی دانلود داشتم
هنوز زده 50 گیگ مونده
سه روزه،یک ماه تموم شده
به 2020 زنگ زد میگه تا وقتی حجمت تموم نشده نیاز نیست تمدید کنی
یعنی همین حجم رو توی 2 ماه استفاده کنی هیچ مشکلی نداره :n04:
خیلی خوبن
با این اوضاع پیش پرداخت شرف داره به پس پرداخت
Hamed-M1
01-04-2018, 17:51
دوستان از کجا میشه دید حجم باقیمانده سرویس چقدره ؟؟
توی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میرم وارد پنل میشم ولی جایی رو پیدا نکردم حجم باقیمانده بزنه .
دوستان از کجا میشه دید حجم باقیمانده سرویس چقدره ؟؟
توی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میرم وارد پنل میشم ولی جایی رو پیدا نکردم حجم باقیمانده بزنه .
تو قسمت سرویس/جزییات/حجم باقیمانده
666hamed666
01-04-2018, 18:45
دقیقا وضعیت منه
مطمئنم بیشتر از 360 گیگ خارجی دانلود داشتم
هنوز زده 50 گیگ مونده
سه روزه،یک ماه تموم شده
به 2020 زنگ زد میگه تا وقتی حجمت تموم نشده نیاز نیست تمدید کنی
یعنی همین حجم رو توی 2 ماه استفاده کنی هیچ مشکلی نداره :n04:
خیلی خوبن
با این اوضاع پیش پرداخت شرف داره به پس پرداخت
آره واسه منم همینطوری شده. من الان 3 ماهه دارم استفاده میکنم هنوز قطع نشده:n02:
اینترنت 75 گیگ 2 مگ گرفتم 25 تومن یه ماهه. کل 75 گیگش هم بین الملل بوده:n31:
Hamed-M1
03-04-2018, 12:31
حجم باقیمانده ای که از سامانه نمایش داده میشه برای هر ماه هست یا مجموع ؟
چون من 3 ماهه خریدم الان نمیدونم حجم باقیمانده ام مال فقط یک ماهه یا 3 ماه باهمه
mahan999
03-04-2018, 15:49
دقیقا وضعیت منه ....
آره واسه منم همینطوری شده....
حتما خاطرتون هست .......
میشه یه زحمت بکشید از صفحه زیر یک اسکرین شات بگیرید :
----> حساب کاربری ----------> ریز مصرف از 1 فروردین تا امروز.
mahan999
03-04-2018, 15:57
چرا بابا ما که از خدامونه
امروز رفتم مرکز میگه چرا میخوای تخلیه کنی؟
خب بگم ...خورشی تو یا چی؟!
بعد میگه اینجا کسی غیر از مخابرات نمیده و زنگ زدم پارس انلاین میگه اینا جدیدا مشتری تخلیه که میکنه برمیدارن خط رو فیبر میکنن:n21:
ینی از این مخابرات اشغال تر خودشه
هرکی هم کار میکنه توش از رئیساشون بدتره
والا
شما تخلیه کردی ؟ خطت فیبر نشد ؟
miladbird7
04-04-2018, 00:24
دوستان شما هم کله حجم ماهانتون خارجی حساب می شه؟الان من سرویسم پیش پرداخته ممکنه بعدا روی قبض بکشن
dele_tanha 1
04-04-2018, 00:30
دوستان بنده به این نتیجه رسیدم این طرح های جدید فقط برای اینه که مردم به سرعت بالا دسترسی نداشته باشن. وقتی 80 درصد یوزرها کم مصرفند(مثل بنده) مجبوره بره سرعت پایین بخره چون بخاد سرعت بالا بگیره باید الکی پول بیشتر بده که در هر دو صورت به ضرر مردم و به سود ایناس. موبایل هم که کلا تری جی داغونه. فورجی هم سرعتش کم کردن.. کم کم دارن سرعتا کم میکنن.
دوستان شما هم کله حجم ماهانتون خارجی حساب می شه؟الان من سرویسم پیش پرداخته ممکنه بعدا روی قبض بکشن
عزیز جان وقتی شما پیش پرداخته چطوری میخوان بکشن رو قبضت؟؟؟ مگه الکیه؟؟!!! دوستان اینجا اینقدر قضیرو پیچیده میکنن. یه سرویس خوب دارن میدن بدون هیچ حاشیه ای. حالا همه اینجا میگن مخابرات مشکل داره و پیگیری میکنن. یه چیزیم به نفعمونه خودمون میخواییم از دستش بدیم. البته صحبت من با دوستانی بود که پیش پرداخت دارن و نگران هزینه رو قبض هستن.
albertxx
04-04-2018, 11:15
عزیز جان وقتی شما پیش پرداخته چطوری میخوان بکشن رو قبضت؟؟؟ مگه الکیه؟؟!!! دوستان اینجا اینقدر قضیرو پیچیده میکنن. یه سرویس خوب دارن میدن بدون هیچ حاشیه ای. حالا همه اینجا میگن مخابرات مشکل داره و پیگیری میکنن. یه چیزیم به نفعمونه خودمون میخواییم از دستش بدیم. البته صحبت من با دوستانی بود که پیش پرداخت دارن و نگران هزینه رو قبض هستن.
مخابرات داره سرویس خوب میده بدون هیچ حاشیه ای ؟؟؟ :n02:
تعریف شما از نت خوب چیه ؟؟
با رسم شکل توضیح دهید !:n01:
ARASH119
04-04-2018, 12:39
تجربه ها متفاوته
واسه یکی بهترین سرویسه واسه یکی بدترین
من سرویسم هشت مگه ولی سرعت روی 10 مگ بسته شده(افت سرعت داشته باشم میات روی هشت دوباره)
پینگ خیلی خوبی داره(با مقایسه بین isp های ایرانی که دوستان توی همین فروم تست گذاشتن)
فعلا که کل حجم رو داره خارجی حساب میکنه ( کمتر شرکتی 360 گیگ حجم رو میده 50ت )
اکثرا ماهانه 200 گیگ ترافیک خارجی میدن به جز" داتک و دیدبان" فکر میکنم
این حجم رو توی 3 ماه میتونی مصرف کنی یعنی میشه 8 مگ 50 ت 360 گیگ (بعید میدونم شرکتی همچین تعرفه ای داشته باشه).
تاحالا قطعی نداشتم
سرعت تک کانکشن هم استریم 720 رو جواب میده که واسه من کافیه (یوتوب و توییچ)
mahan999
04-04-2018, 12:48
تجربه ها متفاوته
واسه یکی بهترین سرویسه واسه یکی بدترین
من سرویسم هشت مگه ولی سرعت روی 10 مگ بسته شده(افت سرعت داشته باشم میات روی هشت دوباره)
پینگ خیلی خوبی داره(با مقایسه بین isp های ایرانی که دوستان توی همین فروم تست گذاشتن)
فعلا که کل حجم رو داره خارجی حساب میکنه ( کمتر شرکتی 360 گیگ حجم رو میده 50ت )
اکثرا ماهانه 200 گیگ ترافیک خارجی میدن به جز" داتک و دیدبان" فکر میکنم
این حجم رو توی 3 ماه میتونی مصرف کنی یعنی میشه 8 مگ 50 ت 360 گیگ (بعید میدونم شرکتی همچین تعرفه ای داشته باشه).
تاحالا قطعی نداشتم
سرعت تک کانکشن هم استریم 720 رو جواب میده که واسه من کافیه (یوتوب و توییچ)
چند پست بالاتر توضیح دادم.
اینجا نمیتونم رسم شکل کنم. اگه قسمت شد حضوری ایشالله. ولی من مخابرات ۸ مگ دارم پیش پرداخت سرعت و پینگ ثابت هست در طول شبانه روز. بین همه شرکت ها فکر کنم بهترین سرویس و تعرفه رو داره مخابرات.
ARASH119
04-04-2018, 18:14
چند پست بالاتر توضیح دادم.
وارد لینکی که دادید نمیشه
واسه من باید از ecare ریز مصرف گرفت
Meysam Raz
05-04-2018, 05:30
وارد لینکی که دادید نمیشه
واسه من باید از ecare ریز مصرف گرفت
من احساس میکنم این دوستمون ماها 999 از مخابراته :n02: دنبال عیب یابی سیستم
farazfar
05-04-2018, 14:39
دوستان من از شاتل لند هم دانلود میکنم خارجی حساب میکنه چرا؟
ARASH119
05-04-2018, 18:25
کل حجم شما خارجی
اصلا مهم نیست از کجا دانلود کنی
farazfar
05-04-2018, 18:32
کل حجم شما خارجی
اصلا مهم نیست از کجا دانلود کنی
من پس پرداختم ، فرقی ندازه؟
mahan999
05-04-2018, 20:57
من احساس میکنم این دوستمون ماها 999 از مخابراته :n02: دنبال عیب یابی سیستم
نه آقاجون چرا وحشت میکنی من نه عیب یابم نه بخیل سرویسم 256 نامحدوده ولی برای رفیقم غیر حجمی که از پنلش براتون عکس گذاشتم برای این 4 برابر کم میکنه می خوام بدونم این بچه ها که میگن 1 برابر کم میکنه تو پنلشون مثل رفیق ماست که من هم برم غیر حجمی کنم سرویسمو
حالا اگر کمکی از دستت بر میاد ما رو از بلاتکلیفی در بیار
ARASH119
05-04-2018, 23:47
من پس پرداختم ، فرقی ندازه؟
از حجم باقی مانده چک کن
البته من پیش پرداختم نمیدونم فرقی داره یا نه
mahan999
06-04-2018, 03:16
1/4 حساب میکنه چجوری میگید برای شما اینجوری نیست ؟
مودم رو خاموش روشن کنید و ترافیک باقی مانده رو چک کنید بعد فایل زیر که 100 مگ هست دانلود کنید دوباره مودم رو خاموش روشن کنید و ترافیک رو چک کنید میبینید 400 مگ کم شده:
- - - Updated - - -
مودم رو خاموش روشن کنید و ترافیک باقی مانده رو چک کنید بعد فایل زیر که 100 مگ هست دانلود کنید دوباره مودم رو خاموش روشن کنید و ترافیک رو چک کنید میبینید 400 مگ کم شده:
whitewolf
06-04-2018, 08:55
- - - Updated - - -
واسه ما که حجم ها رو با 2 روز تاخیر نشون میده. عملا همچین آزمایشی امکان پذیر نیست
شما آدرس پنلتون چیه که همون لحظه نشون میده؟
whitewolf
06-04-2018, 09:12
مشکل اینه که این نابغه ها آدرس سایت های داخلی رو به IP هاشون ثبت کردند و نه دامین هاشون
مثلا IP ای که واسه استفاده داخلی با حجم 1/4 شاتل لند ثبت شده 94.182.129.64/27 و 94.182.98.96/29 هست
در حالی که IP که ما از shatelland.com می گیرم 94.182.129.66 هست و IP فایل های دانلودی شاتل لند با آدرس dl.shatelland.com هم 94.182.98.99 هست. می تونین خودتون با این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) IP سایت ها رو چک کنید
حالا شما پیدا کنید پرتغال فروش رو
اولا اینکه چرا به حای دامین IP رو ثبت کردن؟
دوما چرا IP که ما میگیرم فرق داره؟
سوما بدی این کار اینه که نمیتونی از vpn استفاده کنی چون سیستم مصرف رو خارجی تشخیص میده
farazfar
06-04-2018, 12:14
برا من حجم باقیمونده رو نشون نمیده میزنه ۰
dele_tanha 1
06-04-2018, 12:20
سلام دوستان ایرانسل دو بسته جدید نامحدود میخاد به سرویسtd lte اضافه کنه سرعت8 و 16 با قیمت های 40 و50 تومن یکماهه. الان سعت612 و 1و2و4 نامحدود داره ولی میخاد8و16 هم اضاف کنه. به نظر من اونوقت حماقت محظه بری80 بدی برای175 گیگ در ماه. میری40تومن میدی سرعت8 نامحدود میگیری یا 16 نامحدود50. در کل نامحدودtd lte خیلی به صرفه تر از طرحهای جدید adsl هست.
whitewolf
06-04-2018, 13:13
برا من حجم باقیمونده رو نشون نمیده میزنه ۰
شما پس پرداختی؟
سلام دوستان ایرانسل دو بسته جدید نامحدود میخاد به سرویسtd lte اضافه کنه سرعت8 و 16 با قیمت های 40 و50 تومن یکماهه. الان سعت612 و 1و2و4 نامحدود داره ولی میخاد8و16 هم اضاف کنه. به نظر من اونوقت حماقت محظه بری80 بدی برای175 گیگ در ماه. میری40تومن میدی سرعت8 نامحدود میگیری یا 16 نامحدود50. در کل نامحدودtd lte خیلی به صرفه تر از طرحهای جدید adsl هست.
ایرانسل سرعت ثابت نداره همه طرح های رو نوشته تا 4 مگ...تا 2 مگ...تا 16 مگ. این یعنی مختارن هروقت خواستن سرعتتو بیارن پایین. به نظرم زیاد دانلود کنی همین کارو بکنن. با این حال دوستان تو تاپیک ایرانسل میتونن نظر دقیق تر بدن
حالا منبع خبرتون کجاست؟
dele_tanha 1
06-04-2018, 13:15
شما پس پرداختی؟
ایرانسل سرعت ثابت نداره همه طرح های رو نوشته تا 4 مگ...تا 2 مگ...تا 16 مگ. این یعنی مختارن هروقت خواستن سرعتتو بیارن پایین. به نظرم زیاد دانلود کنی همین کارو بکنن. با این حال دوستان تو تاپیک ایرانسل میتونن نظر دقیق تر بدن
حالا منبع خبرتون کجاست؟دیروز ی بنده خدا این خبرو نوشت و گفت که خودش کارمند ایرانسله
مطمئنید کاملا نامحدوده؟
سرعت 4 مگ td lte فقط 30 گیگ حجم میده
dele_tanha 1
06-04-2018, 13:40
مطمئنید کاملا نامحدوده؟
سرعت 4 مگ td lte فقط 30 گیگ حجم میدهاینو نمیدونم!
mahan999
06-04-2018, 14:44
واسه ما که حجم ها رو با 2 روز تاخیر نشون میده. عملا همچین آزمایشی امکان پذیر نیست
شما آدرس پنلتون چیه که همون لحظه نشون میده؟
چند پست بالاتر گذاشتم:
پس اگر اینجوری نمیشه فهمید چرا بچه های اینجا جو میدن ؟
ARASH119
06-04-2018, 19:31
چند پست بالاتر گذاشتم:
پس اگر اینجوری نمیشه فهمید چرا بچه های اینجا جو میدن ؟
بله با دو روز تاخیر نشون میده حجم مصرفی و حجم باقی مونده(شاهکار مخابرات)
ولی شما وقتی میدونی 2 روز قبل 60 گیگ بازی دانلود کردی و حجمت از 280 گیگ شد حدودا 215 گیگ یعنی داره با ضریب 1 حساب میکنه
mInI_ClockEr
06-04-2018, 22:14
باسلام
الان چند تا شرکت زنگ زدم همشون گفتن که ، مشهدی مهدی کابل برگردون داره 1 ساله فقط خودش اینترنت میده
این یجور انحصار طلبی هست
الان اینترنت هم لازم دارم ولی کاری از دستم بر نمیاد
baran_xrain
07-04-2018, 11:13
این مخابرات دیگه شورشو در آورده... از اول فروردین درخواست تخلیه دادم که همون موقع اینترنت رو قطع کردن اما تا همین حالا هنوز تخلیه نکردن...تلفنهاشون که جواب نمی ده... حضوری هم که میری یه جوری دست به سرت میکنن، به ۱۹۵هم شکایت کردم اما هنوز جواب ندادن... دیگه نمیدنم چکار کنم:n34:
mahan999
07-04-2018, 15:02
این مخابرات دیگه شورشو در آورده... از اول فروردین درخواست تخلیه دادم که همون موقع اینترنت رو قطع کردن اما تا همین حالا هنوز تخلیه نکردن...تلفنهاشون که جواب نمی ده... حضوری هم که میری یه جوری دست به سرت میکنن، به ۱۹۵هم شکایت کردم اما هنوز جواب ندادن... دیگه نمیدنم چکار کنم:n34:
کدوم مرکز مخابراتی ؟
mohammad_s7201
07-04-2018, 20:01
- - - Updated - - -
من این کارو کردم همون 100 مگ رو از حسابم کم کرد:n02:
فعلا گویا سیستمشون مشکل داره
دوستان عزیز برای خرید حجم بعد از اتمام طرح باید به چه نحوه ای اقدام کرد برای بنده این طرح مصرف جدید هستش . هر چی بر بروی خرید حجم میزنم پیش فاکتور میکنه و اینکه قیمت هایش اون چیزی نیست که طوی طرح هستش گران تره .
baran_xrain
08-04-2018, 07:37
کدوم مرکز مخابراتی ؟
نصر آبادی، کرج
Mohammad Aghaee
08-04-2018, 09:36
باسلام
این یجور انحصار طلبی هست
الان اینترنت هم لازم دارم ولی کاری از دستم بر نمیادمیتونید از TD-LTE مبین نت یا ایرانسل استفاده کنید و منتظر اختصاص پورت و تخلیه خط و ... هم نشید
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
reza_e13
08-04-2018, 19:29
سلام. منم ۱ روزه تموم شده (۱۶ مگ پیش پرداخت) ولی هنوز قطع نشده. سرویس شما هنوز وصل هست؟
مشکلی پیش نمیاد؟
Pessimist
08-04-2018, 20:38
سلام دوستان
من تو سایت چک میکنم قسمت گزارشات اصلا تمامی مقادیر مصرفی رو 0 میزنه و خیلی وقته اصلا کار نمیکنه من پس پرداخت هستم امکانش هست که اگه حجم تعیین شده رو مصرف کنم بقیه ش روی قبض تلفن بیاد؟ اگه اینجوری باشه پس اینا چی میگفتن که وقتی از حجم تعیین شده رو مصرف کنیم سرعتمون رو تا 128 پایین میارن؟ من چطوری بفهمم حجمم چقدر مونده تا سرم کلاه نره؟
mahan999
08-04-2018, 22:35
نصر آبادی، کرج
همون دم در که وارد میشی یکسری آدم نشستن همونجا بهشون بگو خطم رو از رانژه چرا درنیاوردید . نشد برو پیش رئیس مرکز.
whitewolf
08-04-2018, 23:08
سلام. منم ۱ روزه تموم شده (۱۶ مگ پیش پرداخت) ولی هنوز قطع نشده. سرویس شما هنوز وصل هست؟
مشکلی پیش نمیاد؟
نه بابا چیزی نمیشه اقا جون
هی همه میگن
خیچی نمیشه
شما پیش پرداختی نگران نباش رو قبضم نمیاد.
سلام دوستان
من تو سایت چک میکنم قسمت گزارشات اصلا تمامی مقادیر مصرفی رو 0 میزنه و خیلی وقته اصلا کار نمیکنه من پس پرداخت هستم امکانش هست که اگه حجم تعیین شده رو مصرف کنم بقیه ش روی قبض تلفن بیاد؟ اگه اینجوری باشه پس اینا چی میگفتن که وقتی از حجم تعیین شده رو مصرف کنیم سرعتمون رو تا 128 پایین میارن؟ من چطوری بفهمم حجمم چقدر مونده تا سرم کلاه نره؟
سیستم خرابه کلا
ولی واسه پس پرداخت ها روال این طوریه
باید توی قسمت گزارش مصرف "تاریخ ثبت از" رو روی روزی که سرویستون شروع شد قرار بدید (مثلا 10 هم هر ماه) و "تا تاریخ" رو روی امروز.
بعد توی "مجموع کل ترافیک مصرفی" حجم مصرف شدتون رو از کل حجمتون کم کنید
مشکلی پیش نمیاد؟
ظاهرا که مشکلی نیست استفاده میکنیم دیگه به ما چه[emoji1]
ARASH119
09-04-2018, 14:58
حجم سرویسم دیشب تموم شد
یک ماه و ده روز طول کشید (خیلی دانلود داشتم این ماه)
حجم تموم میشه هیچ سایتی جز ecare باز نمیشه
اینکه میگن سرعت میات رو 128 چرته کامل قطع شد
خلاصه دوباره پول رو ریختم با یه خاموش روشن کردن مودم؛وصل شد.
کاش هیچ وقت سیستم مضخرفشون درست نشه:n02:
darvish1900
09-04-2018, 22:29
بالاخره ضریبش درست یا همه رو بین المللی حساب میکنه
mahan999
10-04-2018, 00:13
بالاخره ضریبش درست یا همه رو بین المللی حساب میکنه
معل.م نیست حجم رو با 2 روز تاخییر میزنه یکسری ها میگن بین الملل برای رفیق ما که 4 برابر کم میشه . ما هم که نامحدودیم بلاتکلیفیم.
حجم سرویسم دیشب تموم شد
از کجا می فهمید حجمتون تموم میشه؟
از کدوم قسمت می بینید؟
دستی حساب می کنید تو قسمت گزارش مصرف؟
666hamed666
10-04-2018, 12:52
حجم سرویسم دیشب تموم شد
شما بعد اینکه تموم شد حجم خریدی یا مجدد سرویس رو تمدید کردی؟ و آیا الان داره درست محاسبه می کنه یا مثل روال قبل؟
آخه برا منم داره تموم میشه میترسم تمدید کنم درست حساب کنه :n02:
ARASH119
10-04-2018, 13:52
شما بعد اینکه تموم شد حجم خریدی یا مجدد سرویس رو تمدید کردی؟ و آیا الان داره درست محاسبه می کنه یا مثل روال قبل؟
آخه برا منم داره تموم میشه میترسم تمدید کنم درست حساب کنه :n02:
مگه دیوونم حجم بخرم گیگی 2 هزار تومن
:n02:
سرویس خودم رو تمدید کردم
360 گیگ شد 54 هزار و 500 تومن
مثل قبل داره حساب میکنه
ARASH119
10-04-2018, 13:58
از کجا می فهمید حجمتون تموم میشه؟
از کدوم قسمت می بینید؟
دستی حساب می کنید تو قسمت گزارش مصرف؟
من پیش پرداختم
مثل اینکه با پس پرداخت فرق میکنه (خبر ندارم)
مال من باید بری داخل ecare بعد سرویس ها بعد جزییات بعد حجم باقی مانده
حجم رو به مگابایت میزنه یعنی 360 گیگ رو نشون میده 368 هزار مگ
کسی اینجا مشکل تک کانکشن نداره با مخابرات، از ساعت 9 شب به بعد؟
- - - Updated - - -
mostafa_gm
11-04-2018, 23:11
اين مخابرات چرا اينترنتش قطع نميشه. تايمش تموم شده هنوز وصله.
ARASH119
12-04-2018, 11:46
اين مخابرات چرا اينترنتش قطع نميشه. تايمش تموم شده هنوز وصله.
مال همه همینه حجم باید تموم شه تا قطع شه
9 شب به بعد واسه من داغونه
همین الان :
سرویس 2 مگ up to 16
mostafa_gm
13-04-2018, 02:20
مال همه همینه حجم باید تموم شه تا قطع شه
اينجوري كه من تا 10 سال ديگه حجم نتم تموم نميشه!!
بعد رو قبض بيچاره مون نكنه؟!
ARASH119
13-04-2018, 11:12
اينجوري كه من تا 10 سال ديگه حجم نتم تموم نميشه!!
بعد رو قبض بيچاره مون نكنه؟!
حقیقتش من با پشتیبانی تماس گرفتم (2020)
گفتم میخوام اینترنت رو یکساله بگیرم گفت به صرفه نیست واستون شما هر وقت حجمت تموم شد یک ماهه بگیر ، این یه ماه رو توی 2 ماه مصرف کنی هم مشکلی نداره
البته شرطش اینه که پیش پرداخت باشی
hosseinscoot
13-04-2018, 13:24
سلام دوستان. لطفا راهنمایی کنید. من 4 ساله سرویس 2 مگ نامحدود مخابرات دارم. حالا تصمیم گرفتم سرویس 16 مگ بگیرم. سرویس 16 مگ حجم محدود هستش؟ و اینکه ایا این کار رو بکنم یا خیر. سرویس postpaid که تو سایت زده همین adsl هست؟
ARASH119
13-04-2018, 14:45
سلام دوستان. لطفا راهنمایی کنید. من 4 ساله سرویس 2 مگ نامحدود مخابرات دارم. حالا تصمیم گرفتم سرویس 16 مگ بگیرم. سرویس 16 مگ حجم محدود هستش؟ و اینکه ایا این کار رو بکنم یا خیر. سرویس postpaid که تو سایت زده همین adsl هست؟
اول به نظرم مطمئن شو خطت فیبره یا نه
بعد ببین بهترین شرکت واست کدومه
مخابرات هم میتونه خیلی خوب باشه هم خیلی بد (بستگی به منطقه ات داره)
............
تمام سرویس ها حجمی و محدود
سرویس postpaid یعنی پس پرداخت( هزینه سرویس رو قبض تلفن میات)
فعلا تمام حجم بین المللی که خیلی خوبه اما به این شکل بعید میدونم بمونه، ریسکش با خودتونه
hosseinscoot
13-04-2018, 15:15
اول به نظرم مطمئن شو خطت فیبره یا نه
بعد ببین بهترین شرکت واست کدومه
مخابرات هم میتونه خیلی خوب باشه هم خیلی بد (بستگی به منطقه ات داره)
............
تمام سرویس ها حجمی و محدود
سرویس postpaid یعنی پس پرداخت( هزینه سرویس رو قبض تلفن میات)
فعلا تمام حجم بین المللی که خیلی خوبه اما به این شکل بعید میدونم بمونه، ریسکش با خودتونه
مرسی بابت راهنمایی. خط ما چون فیبر هست هیچ شرکتی سرویس adsl نمیده و مجبوریم از مخابرات سرویس بگیریم. منطقه مخابراتی هم جماران هست و در مورد خوب یا بد بودن منطقه مخابراتیمون میشه گفت تا حدودی خوب بوده تو این 4 سال . بعد این سرویس 50 مگ که الان تو سایت مخابرات هست و به صورت پس پرداخته adsl میشه؟
مرسی بابت راهنمایی. خط ما چون فیبر هست هیچ شرکتی سرویس adsl نمیده و مجبوریم از مخابرات سرویس بگیریم. منطقه مخابراتی هم جماران هست و در مورد خوب یا بد بودن منطقه مخابراتیمون میشه گفت تا حدودی خوب بوده تو این 4 سال . بعد این سرویس 50 مگ که الان تو سایت مخابرات هست و به صورت پس پرداخته adsl میشه؟منطقه جماران خوبه سرویس
البته رییس زیاد آدم با فهمی نیست
تانوما رو اصلا نمیدن به کسی
و
ramin20r
14-04-2018, 03:41
سلام. دوستان من منطقه 5 هستم و به تازگی از مخابرات سرویس گرفتم.. در تماس اولیه که داشتم درخواست اینترنت 8 مگ دادم و از کارشناس فروش پرسیدم آیا خط بنده کشش دارد و ایشان پاسخ دادند قیل از رانژه قسمت فنی تماس میگبرن خدمتتون !! اما فرداش خطم رانژه شد و متاسفانه در بهترین حالت 4 مگ میکشه ؟!!! بنده شدیدا پیگیر شدم ولی شرکت اصرار دارن که مشکل نویز دارم ؟! البته snr بنده پایین هست 65=db 0.1 یا حدود 6.5 !! بنده پیگیر شدم که خودشون کارشناس بفرستن اما فرداش از مخابرات منطقه زنگ زدن و گفتن اشکال از کابل های قدیمی و داغون منطقه هست و حتی اگر ما بیایم از انشعاب درب هم تست بگیریم مشکل از شما نیست و فرقی نمیکنه !؟؟ لازم به ذکر هست فاصله کابلی بنده تا مخابراتم فقط یک خیابون هست !!! و از لحاط کابلی به گفته خودشون 2 کیلومتر !! والا من نمیدونم اگه اشکال از هرچی که هست نباید درست بشه ؟؟ پس مخابرات واسه چی 300 هزار تومان پول خط میگیره و این همه عوارض واسه چی هست ؟!!! نباید کابل ها درست بشن ؟!! در آخر مدارک را برای 195 فرستادم و امیدوارم واقعا پیگیری کنن گرچه مخابرات گردنش کلفت تر از این حرف ها هست متاسفانه !!!
ARASH119
14-04-2018, 11:59
سلام. دوستان من منطقه 5 هستم و به تازگی از مخابرات سرویس گرفتم.. در تماس اولیه که داشتم درخواست اینترنت 8 مگ دادم و از کارشناس فروش پرسیدم آیا خط بنده کشش دارد و ایشان پاسخ دادند قیل از رانژه قسمت فنی تماس میگبرن خدمتتون !! اما فرداش خطم رانژه شد و متاسفانه در بهترین حالت 4 مگ میکشه ؟!!! بنده شدیدا پیگیر شدم ولی شرکت اصرار دارن که مشکل نویز دارم ؟! البته snr بنده پایین هست 65=0.01 db یا حدود 6.5 !! بنده پیگیر شدم که خودشون کارشناس بفرستن اما فرداش از مخابرات منطقه زنگ زدن و گفتن اشکال از کابل های قدیمی و داغون منطقه هست و حتی اگر ما بیایم از اتشعاب درب هم تست بگیریم مشکل از شما نیست و فرقی نمیکنه !؟؟ لازم به ذکر هست فاصله کابلی بنده تا مخابراتم فقط یک خیابون هست !!! و از لحاط کابلی به گفته خودشون 2 کیلومتر !! والا من نمیدونم اگه اشکال از هرچی که هست نباید درست یشه ؟؟ پس مخابرات واسه چی 300 هزار تومان پول خط میگیره و این همه عوارض واسه چی هست ؟!!! نباید کابل ها درست بشن ؟!! در آخر مدارک را برای 195 فرستادم و امیدوارم واقعا پیگیری کنن گرچه مخابرات گردنش کلفت تر از این حرف ها هست متاسفانه !!!
Attainable Rate و Rate چقدره؟
SNR من حتی از تو بدتره ولی سرعت رو بالا بستن واسم
ramin20r
14-04-2018, 13:13
اینم وضعیت من هست... جالب اینجاست هر کدام از اپراتورهای مخابرات یه جواب میدن !! یکی میگه سیستم جدیدا اتومانیک خودش تنظیم میکنه سرعتو بر اساس کیفیت که قطعی نداشته باشید !! یکی میاد پاور زیاد میکنه به قول خودش تقویت میکنه یهو 2 روز سرعت دانلود از 400 میره بالا 500 اما دوباره خراب میشه ... یکی میگه اشکال از نوبز داخلی ساختمان هست !! و در آخر پیگیر که میشم مخابرات منطقه زنگ میزنه میگه اشکال از کابل داغون ما هست و شما اگه 2020 زنگ زد یگو مشکلم حل شد چون کاریش نمیشه کرد !!! و حتی به خودشون زحمت نمیدن بیان بررسی کنن ببینن اشکال از کجاست !!!
mahan999
15-04-2018, 01:00
اینم وضعیت من هست... جالب اینجاست هر کدام از اپراتورهای مخابرات یه جواب میدن !! یکی میگه سیستم جدیدا اتومانیک خودش تنظیم میکنه سرعتو بر اساس کیفیت که قطعی نداشته باشید !! یکی میاد پاور زیاد میکنه به قول خودش تقویت میکنه یهو 2 روز سرعت دانلود از 400 میره بالا 500 اما دوباره خراب میشه ... یکی میگه اشکال از نوبز داخلی ساختمان هست !! و در آخر پیگیر که میشم مخابرات منطقه زنگ میزنه میگه اشکال از کابل داغون ما هست و شما اگه 2020 زنگ زد یگو مشکلم حل شد چون کاریش نمیشه کرد !!! و حتی به خودشون زحمت نمیدن بیان بررسی کنن ببینن اشکال از کجاست !!!
خطط تا 8 مگ جواب میده مشکلت داخلیه
ramin20r
15-04-2018, 01:15
امروز دوباره زنگ زدم 2020. و گفتن مخابرات منطقتون قطعا نمیاد واسه یه آدم چیزیو پیگیری کنه و درست کنه و توی گزارشه مخابرات منطقه برای ما ( 2020 ) اومده که دوسیم مسی هست خط شما و بیشتز از 4 نمیکشه !!! الان من چه کنم با اینا !! ؟؟؟؟؟ گفتن اگه خطت فیبر نوری بشه درست میشه !! البته اگه براتون انجام بدن !!! :n04:
mostafa_gm
15-04-2018, 09:03
آقا یه شاهکار دیگه از مخابرات!!
سرویس یک ماهه 2 مگ 150 گیگ گرفته بودم. 20 گیگ استفاده کردم و بعد یک ماه که تاریخش تموم شد دیدم اینترنت قطع نشد، ولی ترسیدم شاید بازی دربیارن و رو قبض اضافه کنن سرویس رو یک ماه دیگه تمدید کردم. الان تو پنل نگاه کردم دیدم نوشته ترافیک باقیمانده 280 گیگ!
یعنی 130 گیگ استفاده نشده ماه قبل رو منتقل کرده به ماه بعد!
چقدر این مخابرات خوب شده!!!
Mohammad Aghaee
15-04-2018, 13:52
آقا یه شاهکار دیگه از مخابرات!!
سرویس یک ماهه 2 مگ 150 گیگ گرفته بودم. 20 گیگ استفاده کردم و بعد یک ماه که تاریخش تموم شد دیدم اینترنت قطع نشد، ولی ترسیدم شاید بازی دربیارن و رو قبض اضافه کنن سرویس رو یک ماه دیگه تمدید کردم. الان تو پنل نگاه کردم دیدم نوشته ترافیک باقیمانده 280 گیگ!
یعنی 130 گیگ استفاده نشده ماه قبل رو منتقل کرده به ماه بعد!
چقدر این مخابرات خوب شده!!!
بله برای همه همینطوره و ظاهرا مخابرات داره با این اوصاف اینترنت رو تقریبا مفت به دست کاربر میرسونه و امیدوارم سر این موضوع ، کیفیت اینترنتش افت نکنه و ضمنا کسی هم زیرآبش رو نزنه چون بعیده شرکت های خصوصی به این موضوع اعتراض نکنن . اینجور که بوش میاد بعد از مدت ها ، بالاخره میتونیم یه دلی از عزا دربیاریم :n02::n05:
Mahdi11Najafi
15-04-2018, 15:52
سلام
چجوری میتونم درخواست جمع آوری سرویس بدم؟
به 2020 زنگ زدم جواب نداد کسی
سایتم هم تیکت نمیزاره بزنم
تغییر سرویس هم کار نمیکنه تو سایت
لطفا کامل راهنماییم کنید
مرسی
renfield
15-04-2018, 18:20
برید tci.ir شاید اونچا سامانه یاشه
Meysam Raz
16-04-2018, 09:03
زنگ زدم گفتم خط رو 8 مگ پیش پرداختش کنن ، دیگه یک سفره ای پهنه
خوشم میاد بخش فروششون هم میدونه برای چی دارم سرعت رو زیاد میکنم :n02: مگه آدم روانیه وقتی میتونه حجمش رو چند ماه استفاده کنه توی سرعت پایین بمونه :n05:
اگر همینطوری بمونه میریم روی 16 مگ :n09:
Meysam Raz
16-04-2018, 15:27
زنگ زدم گفتم خط رو 8 مگ پیش پرداختش کنن ، دیگه یک سفره ای پهنه
خوشم میاد بخش فروششون هم میدونه برای چی دارم سرعت رو زیاد میکنم :n02: مگه آدم روانیه وقتی میتونه حجمش رو چند ماه استفاده کنه توی سرعت پایین بمونه :n05:
اگر همینطوری بمونه میریم روی 16 مگ :n09:
خط نیم ساعته افزایش سرعت پیدا کرد هیچی ، 28 گیگی از 130 گیگ نت 2 مگ که داشتم ظاهرا مونده بوده ، اونم اومده روی این سرعت 8 مگ تا استفادش کنم بعد ایشالله دیگه سیستم بطلبه حجم بخریم :n02:
محمد 249
16-04-2018, 18:23
⚠️دوستان مواظب باشید!!⚠️
سرویس من 2 مگ بود از روی سایت مخابرات 16 مگش کردم پیش پرداخت 90 هزار تومن هم پرداخت کردم...اما روی قبظ 260 هزار تومن پول اینترنت اومده برای 2 ماه..یعنی با اون 90 تومن که دادم 350 هزار تومن پول 2ماه اینترنتم شده...
بابام مسافرته منتظرم برگرده بریم مخابرات تکلیف رو روشن کنیم..من اول برج 11 پارسال اینترنتم رو پیش پرداخت کردم...روی قبض نوشته از 11/1 تا1/1 260 هزار تومن حالا میخوام برم مخابرات بگم از 11/1 که من پیش پرداختش کردم
چه طور 260 هزار تومن روی قبض زدید؟تازه 90 تومن هم انور گرفتید..
اینم عکس قبض تلفن:
whitewolf
16-04-2018, 21:23
اقا الان 27 فروردین
سرعت اینترنت بین الملل شدیدا اومده پایین در حدی که سایت ها هم به زور باز میشن
ولی سایت های ایرانی مشکل نداره
واسه شما هم همین طوره؟ آدم یاد روزای ناآزامی ها می افته
George Shelly
16-04-2018, 21:42
همین الان چند نفر می تونن تست تک کانکشن بزارن ؟ لطفا اگر می تونید همین الان فردا مورد نیاز نیست می خوام مقایسه کنم .
یه فایل هم بزارید تو IDM باهاش تک کانکشن دانلود کنید سرعتشو بگید ..
پیشاپیش ممنون .
امروز وقت تمدید سرویسم بود و روز قبلش تمدید نکردم، حالا امروز برام به جا سایت صفحه ECARE اومد
فکر کنم قضیه اینکه حجم باقی مونده رو توی چند ماه مصرف کنی رو فیکس کردن چون برای من که جواب نداد
سرویس من 16 مگابیت پیش پرداخت!
Meysam Raz
17-04-2018, 08:29
امروز وقت تمدید سرویسم بود و روز قبلش تمدید نکردم، حالا امروز برام به جا سایت صفحه ECARE اومد
فکر کنم قضیه اینکه حجم باقی مونده رو توی چند ماه مصرف کنی رو فیکس کردن چون برای من که جواب نداد
سرویس من 16 مگابیت پیش پرداخت!
کی سرویس رو گرفتید؟ چند ماه پیش یا یک ماه پیش؟ قبلش اصلا اینطوری شده بوده براتون که حجم رو چند ماهه استفاده کنید؟
باقیمانده حجم داشتید یا رد شده بودید؟
mohamad114
17-04-2018, 14:09
سلام سایتهایی که با ترافیک داخلی محاسبه میشن برای اینترنت مخابرات چه سایتهایی هستند
همینطور سایت دانلود گیم و نرم افزار هست در. مخابرات که با ترافیک داخلی محاسبه بشه؟
مثل سایت دانلود ها واسه پارس آنلاین یا شاتل لند واسه شاتل و...
whitewolf
17-04-2018, 23:26
سلام سایتهایی که با ترافیک داخلی محاسبه میشن برای اینترنت مخابرات چه سایتهایی هستند
همینطور سایت دانلود گیم و نرم افزار هست در. مخابرات که با ترافیک داخلی محاسبه بشه؟
مثل سایت دانلود ها واسه پارس آنلاین یا شاتل لند واسه شاتل و...
تا جایی که من میدونم از لیست سایت های دانلود بدربخود واسه مخابرات فقط شاتل لند و پی سی دانلود هست
درضمن مخابرات تنها شرکتی هست که upera هم توی لیست سایت های داخلیش هست. واسه همین خود من هروقت بخوام چیزی رو دانلود کنم اول توی upera اپلودش می کنم بعد با هزینه 1/4 م دانلودش می کنم
اینم لیست کامل مخابرات:
ramin20r
17-04-2018, 23:58
یچه ها یه سوال فنی ؟؟ من 8 مگ گرفتم همونطور که توی پست های قبلی گفتم بیشتر از 3 مگ نمیکشید خط و سرعت دانلودم نهایت 300 تا 400 بود !!! مخابرات هم گفت کابل هامون داغون هست و کاریش نمیشه کرد و شما بیشتر از 3 نمیکشه خطت !!! اما جدیدا یه چیزی کشف کردم !!! من هربار مودم را خاموش و روشن میکنم rate تغییر میکنه و روی یه عدد جدید قفل میکنه !!! و الان بعد 10 بار خاموش روشن کردن 2 روز هست بدون هیچ مشکلی روی 5.5 بود پهنای باندم و با 630 دانلود داشتم ثابت و بدون مشکل و قطعی !!!! تا اینکه الان دوباره خاموش روشن کردم اومد روی 3.5 !!! دوباره 7/8 بار خاموش کردم اومد روی 6 !!!!!!!! جالب اینجاست هیچ نوسان و مشکلی هم ندارم !!! پس چرا اینا میگن بیشتر از 3 نمیکشه و من هر بار زنگ میزنم پشتیبانی اونا ریست میکنن بدتر میشه سرعتم !!!!!!!!!!!!!!
اینم یکی ار وضعیت ها هست..(کاری به snr بدم و نویز ندارم بحثم قفل کردن های کیلویی rate هست!! که بعد هر یار خاموش روشن کردن 2 تا 3 مگ بالا یا پایین بسته میشم! )
Downstream
Upstream
SNR Margin (0.1dB):
68
59
Attenuation (0.1dB):
430
255
Output Power (dBm):
18.5
12.0
Attainable Rate (Kbps):
6224
1218
Rate (Kbps):
5485
1218
D (interleave depth):
16
4
Delay (msec):
5.61
5.84
Data Counter:
2390228
242954
آیا راه حلی داره ؟؟ مشکل از کجاست ! آیا مخابرات سیستمی داره که خودش اتومات به شکلی غلط داره منو با اینکه خطم مثلا تا 6 میکشه قفل میکنه روی 3 یا یه عدد کیلویی هربار که قطع و وصل میکنم؟! جالب اینجاست من هیچ مشکل قطعی و تایم اوت ندارم الان روی 6 مگ حتی یدونه !!! و اگه مودم را خاموش و روشن نکنم مثله بنز و بدون قطعی کار میکنه !!! پس چرا اگه من الان مودم را خاموش روشن کنم دوباره میرم روی 3 مگ قفل میشم و باید انقد خاموش روشن کنم که بیام روی یه عدد بالا قفل بشم؟ !!! چه منطقی فنی هست پشتش !!!! در ضمن مشکل از مودم نبست جای دیگه تست کردم dlink 2790
یچه ها یه سوال فنی ؟؟
دوست عزیزم سلام
ببین این حداکثر کشش خط شماست.
الان snr شما 6.8 هست یعنی خط پایدار نیست و احتمالا ریستارت مودم دارید.
خود مودم حدود 5.5 الی 6 حداکثر کشش خط رو نشون میده که در عمل بازم کمتره
سیستم مخابرات اتوماتیک ریت شما رو تا جاییکه خط کشش داره تنظیم می کنه
اینکه عددش تغییر می کنه واسه اینه که نویز خط در طول شبانه روز یا روزهای مختلف
فرق می کنه این ریت هم بالا پایین میشه.
بنظر من شما باید سرویس 4 مگ بگیری تا خطتت پایدار باشه. بیشتر بگیری فقط اعصاب
خردی واست میمونه و هزینه بیخود بیشتر
whitewolf
18-04-2018, 09:13
Attenuation
یچه ها یه سوال فنی ؟؟ من 8 مگ گرفتم همونطور که توی پست های قبلی گفتم بیشتر از 3 مگ نمیکشید خط و سرعت دانلودم نهایت 300 تا 400 بود !!! مخابرات هم گفت کابل هامون داغون هست و کاریش نمیشه کرد و شما بیشتر از 3 نمیکشه خطت !!! اما جدیدا یه چیزی کشف کردم !!! من هربار مودم را خاموش و روشن میکنم rate تغییر میکنه و روی یه عدد جدید قفل میکنه !!! و الان بعد 10 بار خاموش روشن کردن 2 روز هست بدون هیچ مشکلی روی 5.5 بود پهنای باندم و با 630 دانلود داشتم ثابت و بدون مشکل و قطعی !!!! تا اینکه الان دوباره خاموش روشن کردم اومد روی 3.5 !!! دوباره 7/8 بار خاموش کردم اومد روی 6 !!!!!!!! جالب اینجاست هیچ نوسان و مشکلی هم ندارم !!! پس چرا اینا میگن بیشتر از 3 نمیکشه و من هر بار زنگ میزنم پشتیبانی اونا ریست میکنن بدتر میشه سرعتم !!!!!!!!!!!!!!
اینم یکی ار وضعیت ها هست..(کاری به snr بدم و نویز ندارم بحثم قفل کردن های کیلویی rate هست!! که بعد هر یار خاموش روشن کردن 2 تا 3 مگ بالا یا پایین بسته میشم! )
Downstream
Upstream
SNR Margin (0.1dB):
68
59
Attenuation (0.1dB):
430
255
Output Power (dBm):
18.5
12.0
Attainable Rate (Kbps):
6224
1218
Rate (Kbps):
5485
1218
D (interleave depth):
16
4
Delay (msec):
5.61
5.84
Data Counter:
2390228
242954
آیا راه حلی داره ؟؟ مشکل از کجاست ! آیا مخابرات سیستمی داره که خودش اتومات به شکلی غلط داره منو با اینکه خطم مثلا تا 6 میکشه قفل میکنه روی 3 یا یه عدد کیلویی هربار که قطع و وصل میکنم؟! جالب اینجاست من هیچ مشکل قطعی و تایم اوت ندارم الان روی 6 مگ حتی یدونه !!! و اگه مودم را خاموش و روشن نکنم مثله بنز و بدون قطعی کار میکنه !!! پس چرا اگه من الان مودم را خاموش روشن کنم دوباره میرم روی 3 مگ قفل میشم و باید انقد خاموش روشن کنم که بیام روی یه عدد بالا قفل بشم؟ !!! چه منطقی فنی هست پشتش !!!! در ضمن مشکل از مودم نبست جای دیگه تست کردم dlink 2790
شما متاسفانه اصلا وضعیت خطط خوب نیست. نویزت خیلی زیاده و Attenuation هم افتضاح. گرچه فکر کنم که گفته بودی فاصله زیادی با مرکز نداری ولی چون سیم کشی قدیمیه مودمت به این شکل نشون میده
شما یا باید 4 مگ بگیری یا 8 بگیری و مرتبا مودم رو خاموش روشن کنی و استفاده کنی
اگه مصرفت زیاد نیست می تونی td-lte هم بگیری وگرنه که کاریش نمیشه کرد با همین باید ساخت (و سوخت البته!)
SPIRIT PALST III
18-04-2018, 09:35
سلام....
من تاریخ 96/12/3 سرویس 1 مگ یکماهه 100 گیگ خریدم (پیش پرداخت)...الان که توی کنترل پنلم توی سایت مخابرات رو دیدم توی بخش سرویس ها قسمت جزئیات سرویس تاریخ انقضا رو زده 97/1/4 ولی سرویس من هنوز که 29 فروردین 97 هست هنوز وصله...جریان چیه؟ چرا قطع نشده؟؟؟
الان پست های قبلی رو نگاه کردم ظاهرا میشه حجم رو چنده ماه استفاده کرد درسته؟؟؟ همینطوره؟؟؟؟
یه سوال دیگه داشتم...از کجا می تونم بفهم که سرویسم رو به چه سرویسی می تونم تغییر بدم؟؟؟ الان سرویسم 1 مگ - 100 گیگ هست...آیا میشه سرعت بالاتر بگیرم؟؟؟
یه نکته دیگه اینکه من توی پنل هر چی گشتم حجم باقی مانده رو نزده!....توی قسمت گزارش مصرف همه چی زده ولی حجم باقی مونده نداره!...کجا میزنه؟؟؟ .......( شرمنده الان پیدا کردم قسمت ترافیک باقیمانده رو.....)
مرسی....
................................
SPIRIT PALST III
18-04-2018, 12:14
سلام....
من تاریخ 96/12/3 سرویس 1 مگ یکماهه 100 گیگ خریدم (پیش پرداخت)...الان که توی کنترل پنلم توی سایت مخابرات رو دیدم توی بخش سرویس ها قسمت جزئیات سرویس تاریخ انقضا رو زده 97/1/4 ولی سرویس من هنوز که 29 فروردین 97 هست هنوز وصله...جریان چیه؟ چرا قطع نشده؟؟؟
الان پست های قبلی رو نگاه کردم ظاهرا میشه حجم رو چنده ماه استفاده کرد درسته؟؟؟ همینطوره؟؟؟؟
یه سوال دیگه داشتم...از کجا می تونم بفهم که سرویسم رو به چه سرویسی می تونم تغییر بدم؟؟؟ الان سرویسم 1 مگ - 100 گیگ هست...آیا میشه سرعت بالاتر بگیرم؟؟؟
یه نکته دیگه اینکه من توی پنل هر چی گشتم حجم باقی مانده رو نزده!....توی قسمت گزارش مصرف همه چی زده ولی حجم باقی مونده نداره!...کجا میزنه؟؟؟ .......( شرمنده الان پیدا کردم قسمت ترافیک باقیمانده رو.....)
مرسی....
شرمنده دوستان اگه یه توضیحی در این مورد بدین ممنون میشم...در مورد اون قسمتی که با رنگ آبی مشخص کردم...توی این پست یه چیزی اضافه کنم....یکی اینکه همون آیا ممکنه سرویس رو تغییر داد؟؟؟چون توی پنل یه قسمتی زده "تغییر سرویس". آیا میشه سرویس 1 مگم رو به سرعت های بالاتر تغییر بدم یا نه؟؟؟
یه نکته دیگه اینکه من از یه واحد آپارتمان اومدم یه واحد دیگه توی خط تلفن واحد قبلی یه سرویس داشتم: " کمپین همسفر 16 مگ 30 گیگ" الان که اومدم واحد جدید روی خط تلفن واحد جدید سرویس 1 مگ 100 گیگ دارم میخواستم بدونم اول اینکه این سرویس 1 مگ رو میشه افزایش داد؟؟؟ و یکی اینکه اگه بخوام اون سرویس همسفر خط تلفن قبلی رو انتقال بدم به خط تلفن واحد جدید تعرفه همسفر چه جوری هست؟؟؟ آیا بهتره همین سرویس 1 مگ رو افزایش بدم یا سرویس همسفر رو انتقال بدم؟؟؟
مرسی....
hosseinscoot
18-04-2018, 13:59
سلام. دوستان من سرویس 2 مگ نامحدود دارم و میخام 16 مگ 700 گیگ بگیرم. سوال اولم اینه که از کجا بفهمم خطم کشش این سرعت رو داره یانه.( snr رو چک کردن رو 22 بود هم دانلود هم اپلود). سوال دوم اینه که من 2020 زنگ زدم واسه ارتقا سرویس میگه حجم بین الملل یک جهارم هست و 175 گیگه ولی رفتم مرکز مخابراتمون میگفت نصف نصفه و 350 گیگه و توقرارداد هم ذکر میشه. کی درست میگه؟
whitewolf
18-04-2018, 21:00
سلام....
مرسی....
شرمنده دوستان اگه یه توضیحی در این مورد بدین ممنون میشم...در مورد اون قسمتی که با رنگ آبی مشخص کردم...توی این پست یه چیزی اضافه کنم....یکی اینکه همون آیا ممکنه سرویس رو تغییر داد؟؟؟چون توی پنل یه قسمتی زده "تغییر سرویس". آیا میشه سرویس 1 مگم رو به سرعت های بالاتر تغییر بدم یا نه؟؟؟
یه نکته دیگه اینکه من از یه واحد آپارتمان اومدم یه واحد دیگه توی خط تلفن واحد قبلی یه سرویس داشتم: " کمپین همسفر 16 مگ 30 گیگ" الان که اومدم واحد جدید روی خط تلفن واحد جدید سرویس 1 مگ 100 گیگ دارم میخواستم بدونم اول اینکه این سرویس 1 مگ رو میشه افزایش داد؟؟؟ و یکی اینکه اگه بخوام اون سرویس همسفر خط تلفن قبلی رو انتقال بدم به خط تلفن واحد جدید تعرفه همسفر چه جوری هست؟؟؟ آیا بهتره همین سرویس 1 مگ رو افزایش بدم یا سرویس همسفر رو انتقال بدم؟؟؟
مرسی....
اره مخابرات سرویس پیش پرداختش مشکل داره و کاربر قطع نمیشه. تا وقتی که حجم باشه می شه استفاده کرد. البته بدیش اینه که ادمو شدیدا وسواسی می کنه که کم مصرف کنه که سرویس قطع نشه و محبور شی پول بدی
اره می تونی. کلا همه سرویس ها رو می توی بگیری. به هر چی خواستی می تونی نغییر بدی. چه پایین تر چه بالا تر
در مورد همسفر زیاد اطلاع ندارم چون زیاد تماس نداریم. بسته به شرایط خودتون می تونه مفید باشه به خودتون بستگی داره دوست عزیز
کی سرویس رو گرفتید؟ چند ماه پیش یا یک ماه پیش؟ قبلش اصلا اینطوری شده بوده براتون که حجم رو چند ماهه استفاده کنید؟
باقیمانده حجم داشتید یا رد شده بودید؟
نزدیک ۴ ماهه دارم هر ماه قبلش میریختم ولی اینبار گفتم نریزم ببینم چی میشه که دیدم میره توی ecare. حجمم تموم نشده بود
666hamed666
19-04-2018, 16:31
تا جایی که من میدونم از لیست سایت های دانلود بدربخود واسه مخابرات فقط شاتل لند و پی سی دانلود هست
درضمن مخابرات تنها شرکتی هست که upera هم توی لیست سایت های داخلیش هست. واسه همین خود من هروقت بخوام چیزی رو دانلود کنم اول توی upera اپلودش می کنم بعد با هزینه 1/4 م دانلودش می کنم
اینم لیست کامل مخابرات:
این سایتی ک گفتی تو لیست سایت های نیم بها نیست. چجوری میگی یک چهارم حساب میشه؟
whitewolf
19-04-2018, 22:29
این سایتی ک گفتی تو لیست سایت های نیم بها نیست. چجوری میگی یک چهارم حساب میشه؟
هست
Ctrl + F --> upera --> Enter
silverbios
20-04-2018, 00:39
مخابرات قبل از اتصال تست میکنه که خط روی چه پهنای باندی اوکی هست؟
و اینکه پلن 20 و 30 مگ تو سایت tci.ir برای ADSL هست یا VDSL؟
ممنون
666hamed666
20-04-2018, 00:54
هست
Ctrl + F --> upera --> Enter
من سرچ کردم نبود. شما اگه پیدا کردی یه اسکرین شات بذار ما هم ببینیم. ضمن اینکه خودم این سایت رو تست کردم حجم رو کاملا طبیعی محاسبه میکنه
whitewolf
20-04-2018, 15:41
مخابرات قبل از اتصال تست میکنه که خط روی چه پهنای باندی اوکی هست؟
و اینکه پلن 20 و 30 مگ تو سایت tci.ir برای ADSL هست یا VDSL؟
ممنون
خیر نمی کنه شما خودت باید از روی attainable rate متوجه بشی
VDSL هست
من سرچ کردم نبود. شما اگه پیدا کردی یه اسکرین شات بذار ما هم ببینیم. ضمن اینکه خودم این سایت رو تست کردم حجم رو کاملا طبیعی محاسبه میکنه
جلل خالق
توی صفحه 19 فایل pdf هست. اینم عکس:
در ضمن دیگه نمیدونم چرا عادی محاسبه می کنه. دوستان می گفتن شاتل لند رو هم عادی محاسبه می کنه. مشخصا ایراد داره سیستمشون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](473).png
DarkLords
22-04-2018, 01:11
چند روزه تو منطقه ما مشکل نویز داریم از وقتی بارندگی شروع شد. اول زنگ زدم 2020 گفتن از بارون خودتون برین یه کیسه پلاستیکی بکشین روی علمک مخابرات! کسی نمیاد درستش کنه.
بعد تو 195 یه شکایت نوشتم ثبت شد اساماس کد پیگیری هم برام اومد، الان که رفتم چک کنم میگه درخواستی با این کد موجود نیست!!!!
hosseinscoot
22-04-2018, 10:45
سلام. لطفا راهنمایی کنید. من دیروز خطم رو به 16 مگ ارتقا دادم. تو قسمت ستینگ مودم وضعیت دانلودم خوبه ولی اپلود رو 1 مگ هست. چون snr پایینه 1 مگ شده یا کلا مخابرات سرویسش رو اینجوری بسته؟ سوال دوم اینکه واسه من پس پرداخت بود با توجه به نکاتی که دوستان اشاره کردن در مورد سرویس پیش پرداخت من سرویس رو پیش پرداخت کردم. یعنی الان تا هر موقع که ترافیکم تموم نشه اینترنت قطع نمیشه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
albertxx
22-04-2018, 12:22
سلام. لطفا راهنمایی کنید. من دیروز خطم رو به 16 مگ ارتقا دادم. تو قسمت ستینگ مودم وضعیت دانلودم خوبه ولی اپلود رو 1 مگ هست. چون snr پایینه 1 مگ شده یا کلا مخابرات سرویسش رو اینجوری بسته؟ سوال دوم اینکه واسه من پس پرداخت بود با توجه به نکاتی که دوستان اشاره کردن در مورد سرویس پیش پرداخت من سرویس رو پیش پرداخت کردم. یعنی الان تا هر موقع که ترافیکم تموم نشه اینترنت قطع نمیشه؟
خط شما آپلود حدودا تا 1.4 میکشه ولی آپلود روی 1.2 هست
هیچ شرکتی از این بالاتر نمیبنده ( بعضی شرکت ها شاید تا 2 مگ ببند ولی اکثرا رو همین حدود 1 مگ میبندن )
whitewolf
22-04-2018, 13:32
چند روزه تو منطقه ما مشکل نویز داریم از وقتی بارندگی شروع شد. اول زنگ زدم 2020 گفتن از بارون خودتون برین یه کیسه پلاستیکی بکشین روی علمک مخابرات! کسی نمیاد درستش کنه.
بعد تو 195 یه شکایت نوشتم ثبت شد اساماس کد پیگیری هم برام اومد، الان که رفتم چک کنم میگه درخواستی با این کد موجود نیست!!!!
اول زانگ بزن خرابی تلفن چون اونا باید درست کنن
اگه توجهی نشد باز 195 شکایت کن. اینقدر شکایت کن که رسیدگی کنن
به 2020 هم زنک بزن بگو اکه کسی رو نفرستید خودم میرم برقکار میارم بعد اگه تلفن های کل محله ریخت بهم تقصیر شماست! :n07:
نه. واسه همه رو همین طوری می بندن. ایراد از شما نیست
سوال دومتون هم بله. مثل اینکه این طورریه
mahan999
22-04-2018, 23:57
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به خاطر annex a ]ست بیشتر از این نمیکشه./
شبها تک کانکشن واسه من حدود 1 مگ و حتی کمتر کمتر میشه. واسه شما هم اینطوریه؟
8 شب به بعد ADSL اصلا قابل استفاده نیست. مجبورم از ایرانسل استفاده کنم.
سرویس 8 مگ دارم.
یه مطلب دیگه که مخابرات نسبت 1 به 4 رو برای ترافیک داخل و خارج رعایت می کنه.
مثلا من 500 مگ استفاده می کنم ولی 2 گیگ حساب می کنه.
whitewolf
23-04-2018, 08:59
شبها تک کانکشن واسه من حدود 1 مگ و حتی کمتر کمتر میشه. واسه شما هم اینطوریه؟
8 شب به بعد ADSL اصلا قابل استفاده نیست. مجبورم از ایرانسل استفاده کنم.
سرویس 8 مگ دارم.
یه مطلب دیگه که مخابرات نسبت 1 به 4 رو برای ترافیک داخل و خارج رعایت می کنه.
مثلا من 500 مگ استفاده می کنم ولی 2 گیگ حساب می کنه.
واسه منم شب ها تک کانکشن کم میشه ولی نا در این حد که شما گفتی. معمولا در 8 الی 9 مگ میشه. البته بسته به سایتش ممکنه کمتر یا بیشتر باشه. مشکل از کمبود پهنای باند خارجی توی مراکز مختلف مخابراتیه
اون نسبت 1 به 4 رو هم که گفتین متوجه نشدم. برعکس گفتین که شما!!
واسه منم شب ها تک کانکشن کم میشه ولی نا در این حد که شما گفتی. معمولا در 8 الی 9 مگ میشه. البته بسته به سایتش ممکنه کمتر یا بیشتر باشه. مشکل از کمبود پهنای باند خارجی توی مراکز مختلف مخابراتیه
اون نسبت 1 به 4 رو هم که گفتین متوجه نشدم. برعکس گفتین که شما!!
شبها من ویدئو آنلاین اصلا نمیتونم ببینم. اگه تا 5 مگ هم بود خوب بود.
ایرانسل خوبه ولی گرونه.
بعضی از دوستان قبلا گفته بودند که مخابرات فعلا نمیتونه ترافیک داخل و خارج رو تفکیک
کنه و حجمی که میده همه اش خارجیه.
خواستم بگم اینطور نیست. اون نسبت 4 برابر لحاظ میشه.
مثلا شما 500 مگ خارجی استفاده کنین براتون 2 گیگ ترافیک کم می کنن.
ramin20r
23-04-2018, 13:23
ایرانسل خوبه ولی گرونه.
بعضی از دوستان قبلا گفته بودند که مخابرات فعلا نمیتونه ترافیک داخل و خارج رو تفکیک
این 4 برابر که شما میگین فکر نمیکنم صحیح باشه !!! برای من که داره درست محاسبه میشه !
mahan999
23-04-2018, 15:09
ایرانسل خوبه ولی گرونه.
شما از کدوم سایت ترافیکتون رو چک میکنید ؟
- - - Updated - - -
ایرانسل خوبه ولی گرونه.
- - - Updated - - -
ایرانسل خوبه ولی گرونه.
از این سایت : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استان البرز قبلا از همون سایت ecare بود ولی بعد جدا شد.
whitewolf
23-04-2018, 18:08
ایرانسل خوبه ولی گرونه.
دوست عزیز دچار سو تفاهم شدید. مخابرات ترافیک خارجی رو 4 برابر محاسبه نمیکنه...بلکه ترافیک داخلی رو یک چهارم محاسبه می کنه
یعنی شما 1 گیگ خارجی مصرف کنید همون 1 گیگ رو براتون میندازه
ولی اگه 1 گیگ داخلی مصرف کنید 250 مگابایت واستون میندازه
در ضمن کاملا هم می تونه ترافیک رو تفکیک کنه. توی پنل ترافیک های خارجی و داخلی رو جدا نوشته
mahan999
23-04-2018, 22:53
از این سایت : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استان البرز قبلا از همون سایت ecare بود ولی بعد جدا شد.
البرز 4 برابره اینها تهران هستند که میگن 1 برابره . البرز از تهران جدا شده مخابراتش چند ماهی برای همین سایت رو تغییر دادن.
شما هم روزهات تموم بشه ولی حجم داشته باشی سرویست وصل میمونه ؟
البرز 4 برابره اینها تهران هستند که میگن 1 برابره . البرز از تهران جدا شده مخابراتش چند ماهی برای همین سایت رو تغییر دادن.
شما هم روزهات تموم بشه ولی حجم داشته باشی سرویست وصل میمونه ؟
من تازه سرویسم رو به این جدیدا تغییر دادم هنوز یه ماه نشده ببینم قطع می کنن
یا تا آخر ترافیک میشه استفاده کرد.
ولی با توجه به صحبت شما احتمالا قطع بشه چون با تهران فرق کرده.
دیدم 4 برابر حساب می کنن گفتم به دوستان بگم یه وقت ضرر نکنن.
حالا واسه هر کس هر طور حساب می کنن خودش میدونه.
ارادتمندم
hosseinscoot
24-04-2018, 20:35
سلام. دوستان حجم باقی مانده بسته م رو از کجا میتونم ببینم. تو قسمت گزارش مصرف ک چنین گزینه ای ندیدم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.