PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ADSL / مخابرات استان تهران

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 [88] 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105

username4test
20-12-2018, 19:04
من دوشنبه ثبت نام کردم, سه شنبه ظهر رانژه شده و الان بعد از غروب پنج شنبه هنوز سرویس رو واگذار نکردم
توی این مدت جمعا بالای 120 دقیقه پشت خط 2020 بودم و زیر 2 دقیقه با همه اپراتورا صحبت کردم
گاهی بعد از بیشتر از 20 دقیقه توی 5 ثانیه میگفتن هنوز "دایری" نزدن و تمام!
رفتم مرکز دو بار, امروز هم رفتم , مدارک رو می دادم قبول نمیکردن! گفتن چون 2020 ثبت نام کردی نمیگیریم فعلا , با اصرار گفتم که بالاخره باید بگیرین و ....
در مورد رانژه و نزدن "دایری" با دو نفرشون بحث کردم که مینداختن گردن 2020 و میگفتن باید اونا درست کنن و من جواب 2020 رو دادم (چند بار جوابی که گرفته بودم از 2020)
آخرش با یه جا تماس گرفتن , گفتن کارشناس خواسته بودی گفتم نه و گفتن باید منتظر باشی تا بعدا درست بشه

مورد قابل توجه:روز رانژه کردن از شماره ای که با 860 شروع میشد تماس گرفتن واسه نصب حضوری که گفتم خودم برنامه نویسم و بلدم (الان تقریبا بچه های دبستان هم بلدن)
گفتم فقط رمز رو بدین , خواست بده ولی با یکی صحبت میکرد که صداش میومد , گفتن اگه کارشناس بیاد میتونه رمز رو بده اگه نه منتظر اس ام اس باش
وسط حرفاشون اینو شنیدم "حالا که نمیخواد بگو منتظر باشه براش بیاد (اس ام اس)"
امروز هم توی مرکز تقریبا اون حالت پیش اومد (تماس بین امور مشترکین با کسی که خودشون میشناختن)
برگشتم خونه و 24 دقیقه پشت خط 2020 , گفت باید "کنترل"(داخل مرکز یا منطقه) تایید کنه , کنترل بعد از رانژه ست , و هیچی دیگه ....
اون 2020 خیلی باحاله , گاهی میگه نفر چندمی و گاهی میگه چقدر دیگه طول میکشه
چند بار که مثلا نفر سوم بودم یهو قطع میکردن , چند بار هم 5-12 یا ... دقیقه بعد که هنوز منتظر بود
هر دفعه هم زنگ میزنم توی ساعت یا روز دیگ , 1 یا 2 دقیقه به رکورد قبلی اضافه میکنه
داخل مودم رو چک کردم , متاسفانه snr رو بد ست کردن , نزدیک غروب هم که میشه سرعت , کیفیت (با توجه به سیگنال به نویز) خیلی افت میکنه , تعداد CRC که روز هر ساعت 2 تاست از عروب میشه هر ثانیه 50 تا :n02:

امروز 3-4 تا اس ام اس اومد , یکیش تاریخ ارسال 2 روز پیش بوده که انگار جاده ها بسته بودن(شاید به خاطر بارندگی تو مسیر!!!) و امروز رسیده و توی هرکدوم یه رمز بود
یکیشون واسه سامانه adsl.tct.ir بود که وارد شدم و دیدم زده فعال (خود مخابرات هم گفت چرا اومدی تو که اینترنتت فعاله :n35:)
مشخصات هویتی درست بود , ولی زده احراز نشده که من چند بار از نو وارد کردم و ویرایش زدم که هنوز وضع همونه
یه قسمت افزایش محدودیت هم داره که من زدم 1 گیگ تا بیشتر نیاد (پس پرداخت و قبوض نجومی به خاطر نوابغ شاغل در مخابرات :n08:)
زدم دیدم 1 گیگ اضافه کرد , دوباره زدم دیدم باز اضافه کرد , فهمیدم قضیه چیه , راه برگشت و کم کردن نداشت , مسیر یه طرفه به سمت سولاخ جیب ما!)
موارد زیادتره , فرصت + حوصله نیست و بیشتر جوک میمونه تا واقعیت (البته اکثر شما این جوک ها رو درک کردین و خیلی بیشتر از من دیدین)
فعلا منتظریم بلکه یه معجزه ای بشه و سرویس من "دایری" بخوره , مگه میشه؟!! مگه داریم؟!!
راستی من 2020-2021 - قسمتهای فروش, پیگیری فروش , پشتیبانی, خرابی و ... زنگیدم اما اون "دایری" انگار لنگ مراجعه کارشناس نصب مونده
عجب گیری کردیم که تنظیم مودم رو بلدیما :n27:
اگه اون شخصی(یا اشخاصی) که خودش میدونه منظورم کیه این پست رو خوند , از ته اعماق انتهای آخر وجود براش آرزوی تندرستی دارم تا براش موردی متناسب با لیاقتش پیش بیاد که "کاسه چه کنم چه کنم" دست بگیره تا آخر عمرش - امثال اون هم همین آرزو رو دارم براتون -

hellbrain666
20-12-2018, 19:23
من دوشنبه ثبت نام کردم, سه شنبه ظهر رانژه شده و الان بعد از غروب پنج شنبه هنوز سرویس رو واگذار نکردم
توی این مدت جمعا بالای 120 دقیقه پشت خط 2020 بودم و زیر 2 دقیقه با همه اپراتورا صحبت کردم
رفتم مرکز دو بار, امروز هم رفتم , مدارک رو می دادم قبول نمیکردن! گفتن چون 2020 ثبت نام کردی نمیگیریم فعلا , با اصرار گفتم که بالاخره باید بگیرین و ....
در مورد رانژه و نزدن "دایری" با دو نفرشون بحث کردم که مینداختن گردن 2020 و میگفتن باید اونا درست کنن و من جواب 2020 رو دادم (چند بار جوابی که گرفته بودم از 2020)
آخرش با یه جا تماس گرفتن , گفتن کارشناس خواسته بودی گفتم نه و گفتن باید منتظر باشی تا بعدا درست بشه

مورد قابل توجه:روز رانژه کردن از شمارهای که با 860 شروع میشد تماس گرفتن واسه نصب حضوری که گفتم خودم برنامه نویسم و بلدم (الان تقریبا بچه های دبستان هم بلدن)
گفتم فقط رمز رو بدین , خواست بده ولی با یکی صحبت میکرد که صداش میومد , گفتن اگه کارشناس بیاد میتونه رمز رو بده اگه نه منتظر اس ام اس باش
امروز هم توی مرکز تقریبا اون حالت پیش اومد (تماس بین امور مشترکین با کسی که خودشون میشناختن)
برگشتم خونه و 24 دقیقه پشت خط 2020 , گفت باید "کنترل" تایید کنه , کنترل بعد از رانژه ست , و هیچی دیگه ....
چند بار که مثلا نفر سوم بودم یهو قطع میکردن , چند بار هم 5-12 یا ... دقیقه بعد که هنوز منتظر بود
هر دفعه هم زنگ میزنم توی ساعت یا روز دیگع , 1 یا 2 دقیقه به رکورد قبلی اضافه میکنه
داخل مودم رو چک کردم , متاسفانه snr رو بد ست کردن , نزدیک غروب هم که میشه سرعت , کیفیت (با توجه به سیگنال به نویز) خیلی افت میکنه , تعداد CRC که روز هر ساعت 2 تاست از عروب میشه هر ثانیه 50 تا :n02:

امروز 3-4 تا اس ام اس اومد , یکیش تاریخ ارسال 2 روز پیش بوده که انگار جاده ها بسته بودن(شاید به خاطر بارندگی تو مسیر!!!) و امروز رسیده و توی هرکدوم یه رمز بود
یکیشون واسه سامانه adsl.tct.ir بود که وارد شدم و دیدم زده فعال (خود مخابرات هم گفت چرا اومدی تو که اینترنتت فعاله :n35:)
مشخصات هویتی درست بود , ولی زده احراز نشده که من چند بار از نو وارد کردم و ویرایش زدم که هنوز وضع همونه
یه قسمت افزایش محدودیت هم داره که من زدم 1 گیگ تا بیشتر نیاد (پس پرداخت و قبوض نجومی به خاطر نوابغ شاغل در مخابرات :n08:)
زدم دیدم 1 گیگ اضافه کرد , دوباره زدم دیدم باز اضافه کرد , فهمیدم قضیه چیه , راه برگشت و کم کردن نداشت , مسیر یه طرفه به سمت سولاخ جیب ما!)
موارد زیادتره , فرصت + حوصله نیست و بیشتر جوک میمونه تا واقعیت (البته اکثر شما این جوک ها رو درک کردین و خیلی بیشتر از من دیدین)
فعلا منتظریم بلکه یه معجزه ای بشه و سرویس من "دایری" بخوره , مگه میشه؟!! مگه داریم؟!!
راستی من 2020-2021 - قسمتهای فروش, پیگیری فروش , پشتیبانی, خرابی و ... زنگیدم اما اون "دایری" انگار لنگ مراجعه کارشناس نصب مونده
اگه اون شخصی(یا اشخاصی) که خودش میدونه منظورم کیه این پست رو خوند , از ته اعماق انتهای آخر وجود براش آرزوی تندرستی دارم تا براش موردی متناسب با لیاقتش پیش بیاد که "کاسه چه کنم چه کنم" دست بگیره تا آخر عمرش - امثال اون هم همین آرزو رو دارم براتون -

من حتی کارشناس هم گفتم اومد ولی هنوز وصل نشده 2020 میگه هنوز تایید نشده:n15:

hamed_korn
20-12-2018, 19:26

مورد قابل توجه:روز رانژه کردن از شمارهای که با 860 شروع میشد تماس گرفتن واسه نصب حضوری که گفتم خودم برنامه نویسم و بلدم (الان تقریبا بچه های دبستان هم بلدن)
برگشتم خونه و 24 دقیقه پشت خط 2020 , گفت باید "کنترل" تایید کنه , کنترل بعد از رانژه ست , و هیچی دیگه ....
هر دفعه هم زنگ میزنم توی ساعت یا روز دیگع , 1 یا 2 دقیقه به رکورد قبلی اضافه میکنه

اگه اون شخصی(یا اشخاصی) که خودش میدونه منظورم کیه این پست رو خوند , از ته اعماق انتهای آخر وجود براش آرزوی تندرستی دارم تا براش موردی متناسب با لیاقتش پیش بیاد که "کاسه چه کنم چه کنم" دست بگیره تا آخر عمرش - امثال اون هم همین آرزو رو دارم براتون -خب مبارکتون باشه.
یک هفته ای هست وضعیتشون خیلی خر تو خر تر شده.
انقدر مردم بهشون زنگ میزنن و بارشون میکنن داره مخاشون میترکه دیگه....
بنظرم شما تا شنبه صبر کنید مجدد پیگیری کنید.
حالا شاید sms مدنظرتون هم اومد و وصل شد.
خیلی هم با اون پنل ور نرید بدتر میشه.
فقط به همون کارشناس بگید حجم تموم شد سرعت بیاد رو ۱۲۸.

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

username4test
20-12-2018, 19:28
من حتی کارشناس هم گفتم اومد ولی هنوز وصل نشده 2020 میگه هنوز تایید نشده:n15:
اینقدر که من پشت خط 2020 منتظر بودم (و احتمالا خواهم بود) میشه حدس زد که دو یا سه برابر هزینه کارشناس و نصب حضوری عاید مخابرات میشه :n09:

username4test
20-12-2018, 19:34
خب مبارکتون باشه.
یک هفته ای هست وضعیتشون خیلی خر تو خر تر شده.
انقدر مردم بهشون زنگ میزنن و بارشون میکنن داره مخاشون میترکه دیگه....
بنظرم شما تا شنبه صبر کنید مجدد پیگیری کنید.
حالا شاید sms مدنظرتون هم اومد و وصل شد.
خیلی هم با اون پنل ور نرید بدتر میشه.
فقط به همون کارشناس بگید حجم تموم شد سرعت بیاد رو ۱۲۸.

خوب نمیشد دروغ گفت, پسر خودم الان کلاس دومه میتونه آی پی بزنه بره تنظیمات مودم و چند تا مورد رو بلده :n23:, گاهی میزارم اون چک کنه تا از کار خودم مطمئن شم :n37:
وقتی ازم بپرسه چکار کردی نباید الگوی بدی باشم براش(دروغ و این حرفا)

راستی چرا بعضی شرکتا تا میفهمن مشتریشون چیز بیشتری از اونا میدونه یه جوری رفتار میکنن که انگار بهشون فحش دادن؟!

hraissi
20-12-2018, 19:37
از دوستانی که پس پرداخت هستند اگر کسی تونست حجم مصرفی و باقیمانده ش رو ببینه لطفا خبر بده، بد وضعیه...

hamed_korn
20-12-2018, 19:42
خوب نمیشد دروغ گفت, پسر خودم الان کلاس دومه میتونه آی پی بزنه بره تنظیمات مودم و چند تا مورد رو بلده :n23:, گاهی میزارم اون چک کنه تا از کار خودم مطمئن شم :n37:
وقتی ازم بپرسه چکار کردی نباید الگوی بدی باشم براش(دروغ و این حرفا)

راستی چرا بعضی شرکتا تا میفهمن مشتریشون چیز بیشتری از اونا میدونه یه جوری رفتار میکنن که انگار بهشون فحش دادن؟!دیگه همینه که خودتون میگید.کاریش نمیشه کرد.
مشتری مخابرات بخواین باشین یا باید صبور و بیخیال باشید.
یا همش در حال زنگ زدن و شکایت کردن و کل کل کردن باهشون.
مشکل از خودشون هست نمیزارند مردم آروم باشند.
حالا ایشالا وصل شد میبسنید بازم داستان های ویژه در انتظار هست.
اوناهم الان فکر شب یلدا هستند......
شما هم یه استراحتی بکنید یه ۲ روز بهشون زنگ نزنید شاید فرجی شد.....

flysat12345
20-12-2018, 21:17
یکی نیست جواب من بده
چرا برای من سرویس 20 و 30 MB در پنل من وجود ندارد؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

username4test
20-12-2018, 22:38
یکی نیست جواب من بده
--- برای صرفه جویی در سایز صفحه عکس رو حذف کردم ---

احتمالا شما این عکس رو از داخل پنل "مخابرات من" گذاشتین و فیلتر روی "پیش پرداخت" و "1 ماه" هست چون منم با این فیلتر همین نتیجه رو میبینم
ولی آیا شما منظورتون پنل adsl.tci.ir نیست؟ اون خیلی درب و داغونه , به شخصه چند تا "چیز" مفید/آموزشی توش یافتم که جای بحثش اینجا نیست :n10: - البته خود خواسته فراموش میکنم چون کارم و علایقم چیز دیگه ست
(کسی سوءاستفاده نکنه - البته اگه کرد هم من یکی ناراحت نمیشم, بلکه دعای خیرم پشت سرشه)

ویرایش 1 : این آدرس رو اگه دیدین نگران سواد برنامه نویسای مخابرات نباشین - احتمالا یه کم خسته بودن status رو با statues اشتباها هم معنی گرفتن :n08:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/main/ecare/adslstatues

dokhtarak_e_darya
20-12-2018, 23:20
یکی نیست جواب من بده

اگر منظورتون پنل adsl.tci.ir هست باید زنگ بزنید 2020 سرویسی که مدنظرتونه رو بگید تا دستی براتون فعال کنند تا داخل پنل نمایش و قابل خرید بشه.

hraissi
20-12-2018, 23:44
می‌بخشید ،تو همین پنل مخابرات من میشه میزان مصرف پس پرداختی ها رو دید؟

username4test
20-12-2018, 23:55
می‌بخشید ،تو همین پنل مخابرات من میشه میزان مصرف پس پرداختی ها رو دید؟
من که یه چیزی (نمودار دایره ای -pie) دیدم ولی با توجه به تجربه دوستان نمیشه به هیچ نمودار/ریز مصرفی تو هیچ قسمتی از خنواده ی مخابرات 100% اطمینان کرد

mehrdadb3
21-12-2018, 00:47
برای من هنوز سرعت درست نشده 1 به 4 غزال رو دارم سرعت رو 1 مگ هستش
باید زنگ بزنم درست شه ؟

hraissi
21-12-2018, 08:11
رفتم سایت tci.ir برای مخابرات من ثبت نام کنم ببینم اونجا میشه حجم مصرفی رو دید؟ موقع تعریف پسورد خطا میگیره
ای خدا چکار کنیم یعنی راهی نیست ببینیم چقدر مصرف کردیم؟
همون adsl.tci.ir م هم اکنون از دسترس خارج هست برای من البته فرقی نداره چون هیچ ریز مصرفی نمیده

hraissi
21-12-2018, 08:20
تماس بگیرید حتما اعلام کنید که کشش خططون چقدر هست، قسمت دیتا رِیت داخل تنظیمات مودم این رو نشون میده، اپراتوری که من باهاش تماس گرفتم شانس آوردم آدم حسابی بود به واحد فنی اعلام خرابی کرد درست شد

shahryar84
21-12-2018, 08:33
Wow
میشه یه تست سرعت بگذارید
کافو نوری/فیبری نزدمون گذاشتن واقعا adsl به حدی مطلوب رسید, فقط نمیشه از غیر مخابرات بگیریم
اگر با این خط مثلا دیدبان نت ماهی 1000گیگ داشتم چه میشد :n09:

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

dadash42
21-12-2018, 08:52
Wow
میشه یه تست سرعت بگذارید
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
2.6MB/s :n02:

zadis
21-12-2018, 09:59
دوستان من یه مشکلی دارم با اینترنت مخابرات اینکه وقتی میزنم چیزی دنلود کنم دیگه هیچ کاری نمیتونم بکنم جز دانلود یعنی هیچ سایتی برام باز نمیکنه چیکار کنم دوستان راهنمایی کنید . چون اینترنت وایرلس داشتم مشکلی نداشت و هر وقتی دانلود هم میکردی سایتها راحت باز میشد

Meysam Raz
21-12-2018, 11:53
دوستان من یه مشکلی دارم با اینترنت مخابرات اینکه وقتی میزنم چیزی دنلود کنم دیگه هیچ کاری نمیتونم بکنم جز دانلود یعنی هیچ سایتی برام باز نمیکنه چیکار کنم دوستان راهنمایی کنید . چون اینترنت وایرلس داشتم مشکلی نداشت و هر وقتی دانلود هم میکردی سایتها راحت باز میشد
اگر سرعتت پایینه idm رو بزار روی تک کانکشن یا نهایت دو کانکشنه دانلود کنه ، اینطوری به وب فشار نمیاره بخوایی باز کنی راحتتری

Tehranshahr
21-12-2018, 12:59
رفتم نتمو تمدید کنم دیدم قیمتی که زدن با مالیاته بعد تو فرم خرید یکبار دیگه هم روش مالیات میکشه مثلا سرویس 16مگ 1ماهه رو میگه 95 تومن!!
اینم شاهکار جدید مخابرات حالا من موندم رو هوا که چجوری نتمو تمدید کنم :n28:

flysat12345
21-12-2018, 15:09
ذوستان سرویس اینترنت من 19 روز ازش باقی مانده ولی حجم ان تمام شده میشه بدون خرید حجم اضافه سرویس جدید دیگری را تمدید کرد؟چگونه؟از طریق adsl.tci.ir

hraissi
21-12-2018, 18:11
دوستان، پنل adsl.tci.ir موقت هست؟
یعنی دوباره برمیگرده به ecare.tci.ir?

karbar200
21-12-2018, 19:20
دوستان، پنل adsl.tci.ir موقت هست؟
یعنی دوباره برمیگرده به ecare.tci.ir?

موقت نیست دایمی هستش

نت من وصل نمیشه الان با رایتل اومدم برا شما هم همینطوریه؟

flysat12345
21-12-2018, 19:42
ذوستان سرویس اینترنت من 19 روز ازش باقی مانده ولی حجم ان تمام شده میشه بدون خرید حجم اضافه سرویس جدید دیگری را تمدید کرد؟چگونه؟از طریق adsl.tci.ir لطفا کمک کنید

dokhtarak_e_darya
21-12-2018, 20:19
ذوستان سرویس اینترنت من 19 روز ازش باقی مانده ولی حجم ان تمام شده میشه بدون خرید حجم اضافه سرویس جدید دیگری را تمدید کرد؟چگونه؟از طریق adsl.tci.ir

اره داخل پنل کاربری قسمتی داره به نام تغییر سرویس که میتونی سرویس جدیدی رو جایگزین سرویس فعلی کنی. برای این 19 روزم که باقی مونده یه اعتباری در نظر میگیره از قیمت سرویس جدید کم میکنه.

flysat12345
21-12-2018, 20:30
اره داخل پنل کاربری قسمتی داره به نام تغییر سرویس که میتونی سرویس جدیدی رو جایگزین سرویس فعلی کنی. برای این 19 روزم که باقی مونده یه اعتباری در نظر میگیره از قیمت سرویس جدید کم میکنه.
در قسمت تغییر سرویس برای من این خطا را میرنه:
امکان تغییر سرویس برای شما وجود ندارد، زیرا: سرویس فعال شما بدون رکورد درخواست در سامانه ثبت شده است.
این خطا چی هست چه کار کنم؟

username4test
21-12-2018, 20:37
رفتم سایت tci.ir برای مخابرات من ثبت نام کنم ببینم اونجا میشه حجم مصرفی رو دید؟ موقع تعریف پسورد خطا میگیره
ای خدا چکار کنیم یعنی راهی نیست ببینیم چقدر مصرف کردیم؟
همون adsl.tci.ir م هم اکنون از دسترس خارج هست برای من البته فرقی نداره چون هیچ ریز مصرفی نمیده
پسورد اونجا با پسورد قسمتای دیگف فرق داره,باید تعداد بیشتری کاراکتر +ترکیب حروف و اعداد باشه
ضمنا تاییدیه میفرسته به موبایل + زنگ میزنه به خط ثابت که باید اون رو وارد کنین

اینترنت من بالاخره وصل شد , سرعت به اون چیزی که گفتن نرسید , رمز اینترنت رو از بعد از چند روز پیگیری پشتیبانی گرفتم (این دفعه دسترسی داشتن) وگرنه اینا کار رو پیش نمیبردن!

albertxx
21-12-2018, 22:27
در قسمت تغییر سرویس برای من این خطا را میرنه:
امکان تغییر سرویس برای شما وجود ندارد، زیرا: سرویس فعال شما بدون رکورد درخواست در سامانه ثبت شده است.
این خطا چی هست چه کار کنم؟

شما چرا 2020 تماس نمیگیری ؟
وقتی مشکل از پنل هست فقط از طریق تماس میشه پیگیری کرد

zadis
21-12-2018, 23:06
اگر سرعتت پایینه idm رو بزار روی تک کانکشن یا نهایت دو کانکشنه دانلود کنه ، اینطوری به وب فشار نمیاره بخوایی باز کنی راحتتری
ممنون نه سرعتم خوبه 8 مگ هست ولی وقتی دانلود میکنم سرعت دانولد 940 هست ولی هیچ سایتی باز نمیکنه ! ولی وقتی وایرلس داشتم سرعت دانولد یک بود سایتها هم راحت باز میشد

username4test
21-12-2018, 23:28
ممنون نه سرعتم خوبه 8 مگ هست ولی وقتی دانلود میکنم سرعت دانولد 940 هست ولی هیچ سایتی باز نمیکنه ! ولی وقتی وایرلس داشتم سرعت دانولد یک بود سایتها هم راحت باز میشد
اکه اینترنت مشکلی نداره و فقط مروط به مرور سایت ها میشه , بررسی کنین که روی مرورگرتون پروک30 فعال هست یا نه و اگه بود اون پروک30 فعال/پایدار/قابل اتصال هست؟

Ashkan R
22-12-2018, 06:16
من هم دیروز بعد از 10 باز تماس تونستم خرید بزنم!
تازه رفت تو رزور و سرویس فعلی هم 100 مگ 30 روزه بود که میگفت چون بیشتر از 15 روز ازش مونده نمیتونی رزرو رو فعال کنی!
گفتم باز داستان جدیده دیگه، با نا امیدی دوباره زنگ زدم ولی طرف فعالش کرد و 2-3 ساعت بعد هم سرعت اوکی شد هم سرویس فعلی شد، همون 700 گیگ 16 مگ.
فقط وقت نکردم ببینم باگ حجم که تو tct بود رو درست کردن و بین الملل 4 برابر حساب میشه یا همون مثل قبل کل 700 گیگ بین الملله.
اون موقع هم که من شارژ کردم جزو اونایی بودم که دوبار مالیات دادم و 95 تومن شد، الان که چک کردم درستش کردن و همون 87200 در میاد، ببینیم اضافه رو بر میگردونن به اعتبار یا نه

zadis
22-12-2018, 08:37
اکه اینترنت مشکلی نداره و فقط مروط به مرور سایت ها میشه , بررسی کنین که روی مرورگرتون پروک30 فعال هست یا نه و اگه بود اون پروک30 فعال/پایدار/قابل اتصال هست؟
مربوط به مروگر نبود من مشکلم با اینترنت مخابراته که وقتی دانلود میکنم هیچ سایتی باز نمیشه ولی از اینتر وایرلس که استفاده میکنم هم دانلود میشه و هم سایتها باز میشه .

mikadoandru
22-12-2018, 10:46
...
فقط وقت نکردم ببینم باگ حجم که تو tct بود رو درست کردن و بین الملل 4 برابر حساب میشه یا همون مثل قبل کل 700 گیگ بین الملله.

متاسفانه باگ رو درست کردند و دیگه 700 گیگ بین الملل نیست، وقتی 16 مگ با حجم 700 گیگ میخری، تقسیم بر 4 میشه و فقط 175 گیگ بین الملل یا به عبارتی روزی 5.83 گیگ بین الملل داری :(

karbar200
22-12-2018, 11:02
الان من طرح غزال 4 مگ چهار برابر 700 گیگ پیش پرداخت 12 ماهه گرفتم یعنی ماهی 700 گیگ یا کلا برا 12 ماه 700 گیگ هست

و بعد اینکه 700 گیگ داخلی و بین والملل یه مثل دوستمون بالا 175 گیگ بین الملل داریم؟

mehrdadb3
22-12-2018, 11:12
من هم دیروز بعد از 10 باز تماس تونستم خرید بزنم!
تازه رفت تو رزور و سرویس فعلی هم 100 مگ 30 روزه بود که میگفت چون بیشتر از 15 روز ازش مونده نمیتونی رزرو رو فعال کنی!
گفتم باز داستان جدیده دیگه، با نا امیدی دوباره زنگ زدم ولی طرف فعالش کرد و 2-3 ساعت بعد هم سرعت اوکی شد هم سرویس فعلی شد، همون 700 گیگ 16 مگ.
اون موقع هم که من شارژ کردم جزو اونایی بودم که دوبار مالیات دادم و 95 تومن شد، الان که چک کردم درستش کردن و همون 87200 در میاد، ببینیم اضافه رو بر میگردونن به اعتبار یا نه

سلام دوست عزیز برای شما اضافه اعتبار رو برگردوندن
من یه سرویس 6 ماهه 512 گرفتم 4 ماهش مونده تغییر سرویس بزنم به طرح غزال 512 به 2 مگ این مابه تفاوتش به پنلم اضافه میشه؟
من به 2020 زنگ زدم گفتن نمیشه البته معلوم بود خودشون هم دقیقا نمیدونن ولی اگر اینجوری بشه تو پنل ما به تفاوت اضافه شه خوب میشه

hamed_korn
22-12-2018, 11:19
الان من طرح غزال 4 مگ چهار برابر 700 گیگ پیش پرداخت 12 ماهه گرفتم یعنی ماهی 700 گیگ یا کلا برا 12 ماه 700 گیگ هست

و بعد اینکه 700 گیگ داخلی و بین والملل یه مثل دوستمون بالا 175 گیگ بین الملل داریم؟سلام.هرماه ۷۰۰ گیگ داخلی یا ۱۷۵ گیگ بین الملل دارید.

MahZi
22-12-2018, 11:58
سلام

دوستان با توجه به اینکه خط به نامم نیست بهترین و سریع ترین و کم دردسرترین راه ثبت نام اینترنت مخابرات چیه؟

اینکه خط به نامم نباشه نمیتونم پیش پرداخت بگیرم درسته؟
اینکه از 2020 اقدام کنی دیگه حضوری جوابگو نیستن درسته؟
اصلا تو مورد من حضوری بهتره یا 2020؟

پیشاپیش ممنون

karbar200
22-12-2018, 12:21
سلام

دوستان با توجه به اینکه خط به نامم نیست بهترین و سریع ترین و کم دردسرترین راه ثبت نام اینترنت مخابرات چیه؟

پیشاپیش ممنون

سلام شما از طریق [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت نام کن نیازی به حضوری نیست ولی موقع ثبت نام حتما مشخصات صاحب خط وارد کن و به هر دو صورت پیش پرداخت و پس پرداخت هم می تونی اقدام کنی

MahZi
22-12-2018, 12:25
سلام شما از طریق [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت نام کن نیازی به حضوری نیست ولی موقع ثبت نام حتما مشخصات صاحب خط وارد کن و به هر دو صورت پیش پرداخت و پس پرداخت هم می تونی اقدام کنی
ممنون دوست عزیز

پس پرداخت هیچ مزیتی نسبت به پیش پرداخت داره که ارزش ریسک قبض نجومی رو داشته باشه؟

flysat12345
22-12-2018, 12:28
اگر منظورتون پنل adsl.tci.ir هست باید زنگ بزنید 2020 سرویسی که مدنظرتونه رو بگید تا دستی براتون فعال کنند تا داخل پنل نمایش و قابل خرید بشه.
میگه سرویس 20 mb و 30 mb فقط برای vdsl هست و تغییر سرویس هم برام انجام نداد گفت سرویس فعلی باید تمام بشه بعد

MahZi
22-12-2018, 12:39
در بخش ثبت نام تمام فیلدها رو با مشخصات خودم پر کنم و فقط فیلد "نام مالک خط" رو اسم صاحب خانه رو وارد کنم؟
یا کلا تمام فیلدها با مشخصات صاحب تلفن پر بشه؟
قاعدتا فقط نام مالک خط باید اسم ایشون باشه ولی از مخابرات هیچی بعید نیست. گفتم بپرسم ضرر نداره

hamed_korn
22-12-2018, 12:39
کسی خبر نداره این سایتecareکی درست میشه؟
ما پس پرداخت ها حجم مصرفی رو نمیتونیم ببینیم....
۸ روز هست همش زده در ساعت های آینده و در روزهای آینده مراجعه کنید.....

zadis
22-12-2018, 13:00
مربوط به مروگر نبود من مشکلم با اینترنت مخابراته که وقتی دانلود میکنم هیچ سایتی باز نمیشه ولی از اینتر وایرلس که استفاده میکنم هم دانلود میشه و هم سایتها باز میشه .
دوستان کسی تجربه نداره کمک کنه

MahZi
22-12-2018, 13:13
دوستان کسی تجربه نداره کمک کنه
با تک کانکشن دانلود کنید و تست بفرمایید
احتمالا دانلود منیجر کل بندویث رو در اختیار میگیره

Ashkan R
22-12-2018, 14:38
متاسفانه باگ رو درست کردند و دیگه 700 گیگ بین الملل نیست، وقتی 16 مگ با حجم 700 گیگ میخری، تقسیم بر 4 میشه و فقط 175 گیگ بین الملل یا به عبارتی روزی 5.83 گیگ بین الملل داری :(
بسیار هم عالی
95 تومن دادیم برای 175 گیگ
من نمیدونم این برداشتن انحصار و دیدار و دست دادن و میوه خوردن مدیرعامل آسیاتک با مخابرات چی بود که این همه خبر ازش در اووردن و عکس این ور اونور گذاشتن. خب نمیخواید غیر انحصاریش کنید چرا الکی خبرشو میدید بیرون

البته من پسر عمه‌م رئیس مخابرات یکی از شهرهای نسبتا بزرگه، میگفت اگه این ای دی اس ال نبود ما از پس هیچ کدوم از هزینه هامون بر نمیومدیم و همینه که داره چرخ مخابرات رو میچرخونه
با این وضع مشخصه چرا از انحصار درش نمیارن، چون فرداش همه از مخابرات میرن جای دیگه!

Ashkan R
22-12-2018, 14:42
من یه سرویس 6 ماهه 512 گرفتم 4 ماهش مونده تغییر سرویس بزنم به طرح غزال 512 به 2 مگ این مابه تفاوتش به پنلم اضافه میشه؟
من به 2020 زنگ زدم گفتن نمیشه البته معلوم بود خودشون هم دقیقا نمیدونن ولی اگر اینجوری بشه تو پنل ما به تفاوت اضافه شه خوب میشه

تا این لحظه که خیر
بعید میدونم مخابرات مابه تفاوت بده، مخصوصا که الان پنلشونم هنوز کلی ایراد داره
من 27م تو 195 شکایت نوشتم، هم مشکلات تمدیدم رو نوشته بودم هم گرون شدن سرویس. با اینکه تونستم تمدید کنم شکایت رو حذف نکردم تا بتونم اون پول اضافه رو پیگیری کنم. هنوز که نه تماسی گرفتن، نه تو خود سامانه شکایت جوابی دادن

dokhtarak_e_darya
22-12-2018, 15:03

وقتی از طریق تغییر سرویس اقدام کنی، هنگام خرید سرویس جدید، هزینه اون 4 ماه باقی مونده از هزینه سرویس جدید کم میشه.

WOLF PACK
22-12-2018, 16:52
سلام.
دوستان چرا سرعت خیلی اومده پایین؟ من 2 مگ 160 گیگ دارم قبلا با سرعت یک مگ هم دانلود میزدم الان چند روزه از 250 کیلو بیشتر نمیره سرعت!!! به 2020 هم که زنگ میزنیم میگه 20 دقیقه تو نوبت وایسید و اخرشم کسی جواب نمیده!
کسی میدونه مشکل چیه؟ موقتیه یا ...؟

zadis
22-12-2018, 17:29
با تک کانکشن دانلود کنید و تست بفرمایید
احتمالا دانلود منیجر کل بندویث رو در اختیار میگیره

با تک کانکشن هم همینطوره نمیدونم چیکار کنم

MahZi
22-12-2018, 17:39
با براوزر یا دانلود منیجر دیگه تست کنید

همچنین میشه با نت لیمیتر اولویت تعیین کرد.البته خیلی موثر نیست
یا میشه سقف سرعت گذشت رو دانلود منیجر

mehrdadb3
22-12-2018, 18:44
وقتی از طریق تغییر سرویس اقدام کنی، هنگام خرید سرویس جدید، هزینه اون 4 ماه باقی مونده از هزینه سرویس جدید کم میشه.

من تو پنل اول گزینه تغییر سرویس رو زدم اینو بهم میده :

و به پشتیبانی نامه زدم گفتم همین موضوع رو و جوابش :
با سلام با تغییر سرویس قبل از اتمام زمان حجم باقیمانده و زمان سوخت خواهد شد

karbar200
22-12-2018, 19:04

متاسفانه جواب پشتیبانی درسته و اون دوستمون بالا اشتباهی شما رو راهنمایی کرده.

dokhtarak_e_darya
22-12-2018, 19:37
متاسفانه جواب پشتیبانی درسته و اون دوستمون بالا اشتباهی شما رو راهنمایی کرده.

دوستان عزیز با تغییر سرویس ارزش سرویس فعلی که دارید از بین نمیره بلکه حفظ شده و هزینه سرویس فعلی باید از هزینه سرویس جدید کم بشه. مدرک: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا امکان تغییر سرویس برای شما از طریق پنل کاربری غیر فعاله و باید ازشون بخواید براتون فعالش کنند وگرنه مصداق بارز کلاه برداریست.

hraissi
22-12-2018, 19:45
سلام من طرح غزال پس پرداخت 2M با سرعت چهار برابر دارم
داخل پنل یک دایره آبی هست قسمت باباش نوشته 468.20 گیگابایت، پایینش نوشته 360.00 گیگابایت
منظورش چیه؟ حجم باقیمانده خودم چطوری بفهمم؟
و اینکه ترافیک رزرو چرا منفی هست؟
توی مخابرات من هم نوشته حجم باقیمانده از حجمهای خریداری شده:
-۱۱۷,۷۱۰ MB که باز منفی هست!
حجم باقیمانده رو اونجا زده 470 گیگ!!

karbar200
22-12-2018, 20:00
سلام من طرح غزال پس پرداخت 2M با سرعت چهار برابر دارم
داخل پنل یک دایره آبی هست قسمت باباش نوشته 468.20 گیگابایت، پایینش نوشته 360.00 گیگابایت
منظورش چیه؟ حجم باقیمانده خودم چطوری بفهمم؟
و اینکه ترافیک رزرو چرا منفی هست؟

ترافیک رزرو شما منفی چند هست ؟

اینطور شما توضییح دادید یعنی ماهی 360 گیگ حجم دارید برای مصرف ولی 468 گیگ مصرف کردید و ترافیک منفی شما منفی 108 باید باشه که باهاتون اضافه حساب می کنند

پس پرداخت هستی یا پیش پرداخت؟

mehrdadb3
22-12-2018, 20:30
دوستان عزیز با تغییر سرویس ارزش سرویس فعلی که دارید از بین نمیره بلکه حفظ شده و هزینه سرویس فعلی باید از هزینه سرویس جدید کم بشه. مدرک: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا امکان تغییر سرویس برای شما از طریق پنل کاربری غیر فعاله و باید ازشون بخواید براتون فعالش کنند وگرنه مصداق بارز کلاه برداریست.

اگر اینجوری بشه عالیه
درخواست بزارم تغییر سرویس رو فعال کنم برام ببینم چی میشه

John Cena723
22-12-2018, 20:35
واسه مشترکین پس پرداخت تو پنل جدید نمیشه میزان مصرف ترافیک بین الملل رو دید؟ اصلا ریز جزئیات به من نمیده.
یه همچین پیغامی میده : "به دلیل به روز رسانی سامانه ، در حال حاضر قادر به ارائه ریز مصرف به شما نمی باشیم . لطفا در روزهای آینده مجدد مراجعه نمایید "

hamed_korn
22-12-2018, 20:44
واسه مشترکین پس پرداخت تو پنل جدید نمیشه میزان مصرف ترافیک بین الملل رو دید؟ اصلا ریز جزئیات به من نمیده.
یه همچین پیغامی میده : "به دلیل به روز رسانی سامانه ، در حال حاضر قادر به ارائه ریز مصرف به شما نمی باشیم . لطفا در روزهای آینده مجدد مراجعه نمایید "سلا.
دقیقا وضعیت منم مثل شماست.
زنگ زدم ۱۹۵ یک شکایت ثبت کردم.
از ۲۳ آذر این مشکل هست.نمیتونیم ببینم چقدر حجم مصرف کردیم.
جوابی که دادن فکر میکنید چی هست؟
کاربر گرامی برای دیدن حجم به سایتadsl.tci.ir مراجعه کنید.
من میگم نشون نمیده.اینا آدرس همونجایی که ما میریم هیچی توش نیست رو بخودمون میدن.
منم یک اعتراض ثبت کردم برای پاسخشون.
لطفا افرادی که پس پرداخت هستند و این مشکل رو دارند زنگ بزنند ۱۹۵ شکایت ثبت کنند .
تا زودتر این مشکل حل بشه.

hraissi
22-12-2018, 20:58

اینطور شما توضییح دادید یعنی ماهی 360 گیگ حجم دارید برای مصرف ولی 468 گیگ مصرف کردید و ترافیک منفی شما منفی 108 باید باشه که باهاتون اضافه حساب می کنند

والا پس پرداخت هستم ترافیک رزرو من منفی صد و چهارده گیگ نوشته! در حالی که فقط سه روزه از نا محدود اومدم حجمی و فوقش ده گیگ استفاده کرده باشم
تو پنل مخابرات من هم نوشته ترافیک باقیمانده منفی صد و چهارده گیگ

karbar200
22-12-2018, 21:05
والا پس پرداخت هستم ترافیک رزرو من منفی صد و چهارده گیگ نوشته! در حالی که فقط سه روزه از نا محدود اومدم حجمی و فوقش ده گیگ استفاده کرده باشم

منتظر قبض با قیمت بالا باش

شما تا الان 140 گیگ بیشتر مصزف کردی و بابت هر گیگ پولشو میگیرن ازت.

ولی باز بخ 2020 زنگ بزن شرایط خودتو بگو

hraissi
22-12-2018, 21:08
منتظر قبض با قیمت بالا باش

شما تا الان 140 گیگ بیشتر مصزف کردی و بابت هر گیگ پولشو میگیرن ازت.

ولی باز بخ 2020 زنگ بزن شرایط خودتو بگو

صبح از ۲۰۲۰ سؤال کردم چقدر مصرف کردم، گفت که 11 گیگ
ترافیک منفی احتمالا باگ سیستم باشه چون ده دقیقه پس از تغییر از نامحدود به حجمی رفتم تو پنل و اینو نوشته بود

- - - Updated - - -

hraissi
22-12-2018, 21:10
از دوستان کسی هست که ترافیک رزرو منفی براش زده باشن؟

hraissi
22-12-2018, 21:17

آقا یک چیز جالب
چند تا فایل دانلود کردم، 468 شد 466!!
ممکنه مثلأ اون صد و خورده ای گیگ هدیه باشه برای ماه اول مصرف؟

username4test
22-12-2018, 22:36
امکانش هست به خاطر DNS باشه و شما مشکلی داشته باشین و وقتی با وایرلس(سرویس یا شرکت دیگه ای از اینترنت که adsl نیست-wifi مودم نه- درسته؟) وصل هستین دی-ان-اس مشکلی نداره
دی-ان-اس مخابرات رو خودکار/اتوماتیک(داخل مودم) گذاشتین؟ میتونین توی تنظیمات کارت شبکه هم دستی ست کنین که معروفترین ها 8.8.8.8 . 4.2.2.4 هست و رنج ها و شرکتهای بزرگتر دیگه ای هم هستن

قبل از اینا که گفتم لطفا یه پینگ بگیرین البته 2 جور:
1-پینگ آی-پی
2- پینگ دومین/ساب دومین
ضمنا ترتیب دقیقا همینجوری باشه - میشه فهمید اینترنت دارین یا نه و آیا مشکل از دی-ان-اس هست؟ *** اگه دومین/ساب دومین رو پینگ گرفتین بعدش دوباره همون آی-پی رو چک نکنین / کش میشه نتیجه ***
هم آی-پی داخل هم خارج تست کنین , برای راحتی کار شما:

داخل ایران:
ping 217.218.127.60
ping 194.225.150.25

خارج از ایران:
ping 8.8.8.8
ping 4.2.2.4

داخل:
ping [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خارج:

username4test
22-12-2018, 22:39
سلام

پیشاپیش ممنون
منم مستاجر هستم , خود سایت زده اگه پیش پرداخت بگیرین نیازی به مراجعه حضوری نیست - دلیل هم مشخصه که یه وقت بدهی سنگین رو دوش مالک نمونه
ولی روند ثبت نام پیش/پس یکیه به جز مرحله احراز هویت/امضا قرارداد - پول رو بدی دیگه کاری ندارن استفاده میشه یا نه

MahZi
22-12-2018, 23:32
منم مستاجر هستم , خود سایت زده اگه پیش پرداخت بگیرین نیازی به مراجعه حضوری نیست - دلیل هم مشخصه که یه وقت بدهی سنگین رو دوش مالک نمونه
ولی روند ثبت نام پیش/پس یکیه به جز مرحله احراز هویت/امضا قرارداد - پول رو بدی دیگه کاری ندارن استفاده میشه یا نه
ممنونم دوست عزیز
میتونم بپرسم شما حضوری ثبت نام کردید یا آنلاین ؟
از صاحب خط چه مدارکی نیاز هست ؟

میشه در این مورد هم راهنمای بفرمایید
در بخش ثبت نام تمام فیلدها رو با مشخصات خودم پر کنم و فقط فیلد "نام مالک خط" رو اسم صاحب خانه رو وارد کنم؟
قاعدتا فقط نام مالک خط باید اسم ایشون باشه ولی از مخابرات هیچی بعید نیست. گفتم بپرسم ضرر نداره

username4test
23-12-2018, 01:01
ممنونم دوست عزیز
میتونم بپرسم شما حضوری ثبت نام کردید یا آنلاین ؟
از صاحب خط چه مدارکی نیاز هست ؟

میشه در این مورد هم راهنمای بفرمایید
*** برای صرفه جویی و نظم عکس رو در نقل قول حذف کردم ***

زمانی که من می خواستم آنلاین ثبت نام کنم از 2 مسیر (برای ثبت نام)مختلف مشکل داشت و اون سرویس(و هیچ سرویس دیگه ای درخواستش ثبت نمیشد یا ناقص میشد)
من بعد از کلی تماس و در نظر گرفتن ساعت مناسب (حدود 6-7 غروب) با 2020 تماس گرفتم و اونجا مشخصات کم و ساده خواستن و ثبت نام کردم و فرداش تا ظهر رانژه شد
خود مخابرات و تمام شرکتای سرویس دهنده اینترنت که با مخابرات زیاد در ارتباط هستن پنل ارسال درخواست رانژه دارن و نیازی به نامه نگاری نیست
بعد از ثبت نام که مشخصات رو وارد کرد , رفتم و خودم باز مشخصات رو درست/کامل کردم (هنوز احراز نشده!) - حضوری هم رفتم مرکز که مدارک رو بدم(نگفته بودن برم) و اول
گفتن چون 2020 ثبت نام کردی ما کاری نداریم اینجا و منتظر تماس از 2020 باش و من خواستم مدارک رو بگیرن و قرارداد رو امضا کنم که بعدا لازم نباشه برم (تازه مدارک رو هم نمیگرفتن!)
من اصل و کپی اجاره نامه و کارت ملی رو بردم و چون تمدید شفاهی بود دوباره از مالک پشت قرارداد امضا گرفتم (2 تا شاهد هم باشه خوبه) - اجاره نامه باید شماره پیگیری داشته باشه
من هم اجاره نامه دستی رو بردم هم پرینت با کد رو(که تاریخش گذشته بود) ولی تمدید رو توی یه خط پشت اجاره نامه دستی نوشتم و مخابرات هم فقط همون کپی اجاره نامه رو گرفت و نه چیز دیگه ای!
مشخصات هر دوی مالک و مشتری(خود شما) باید باشه چون به هر حال این سرویس مسوولیت داره, هم کیفری و هم حقوقی
توی وضعیت شما (و همه موارد): مشخصات کلا مربوط به مشتریه(خودتون) ولی اسم و فامیل مالک (صاحب خط) رو باید درست بنویسین (هر چند مالک میتونه خودش مشتری هم باشه و پول قبض رو بده)

آرین 0098
23-12-2018, 03:24
سرعت Single Thread (تک کانکشن) من در نوع خودش فاجعه بود.. (حدود 4 مگ با واریانس میانه خیلی زیاد)

توی adsl.tci.ir یه تیکت زدم با اولویّت «بسیار زیاد» و 4 دقیقه بعدش جواب داد که پارامترهای خطّ شما نرماله و مشکلی نیست.

ضمن این که هم کانکشن PPPoE و هم لینک DSL رو ریست کرد.

جالبه که از اون موقع وضعیّت به این شکل شد:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).png

تنها تغییر مشهود هم افزایش 1.5 دسیبلی SNR Margin بود.

خلاصه نفهمیدم مشکل چی بود ... از مخابرات یا به خاطر خلوتی نصفه شب یا ... :n13:
فقط امیدوارم 2 دقیقه دیگه برنگرده به اون گند سابق.

zadis
23-12-2018, 08:18
امکانش هست به خاطر DNS باشه و شما مشکلی داشته باشین و وقتی با وایرلس(سرویس یا شرکت دیگه ای از اینترنت که adsl نیست-wifi مودم نه- درسته؟) وصل هستین دی-ان-اس مشکلی نداره
دی-ان-اس مخابرات رو خودکار/اتوماتیک(داخل مودم) گذاشتین؟ میتونین توی تنظیمات کارت شبکه هم دستی ست کنین که معروفترین ها 8.8.8.8 . 4.2.2.4 هست و رنج ها و شرکتهای بزرگتر دیگه ای هم هستن

1-پینگ آی-پی
2- پینگ دومین/ساب دومین
ضمنا ترتیب دقیقا همینجوری باشه - میشه فهمید اینترنت دارین یا نه و آیا مشکل از دی-ان-اس هست؟ *** اگه دومین/ساب دومین رو پینگ گرفتین بعدش دوباره همون آی-پی رو چک نکنین / کش میشه نتیجه ***

داخل ایران:
ping 217.218.127.60
ping 194.225.150.25

خارج از ایران:
ping 8.8.8.8
ping 4.2.2.4

داخل:
ping [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ping [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خارج:
ممنون دوست عزیزم حتما تست میکنم اطلاع میدم . اره از وقتی adsl گرفتم اینجوری شده و هر وقتی دانلود کنم هیچکاری جز دانلود نمیتونم انجام بدم . چون قبلا اینترنت وایرلس داشتم هیچ مشکلی نداشتم
l

John Cena723
23-12-2018, 10:05
سلام. دیشب تیکت زدم بهشون. جواب دادن که در حال بروزسانی هستن و در اسرع وقت این مشکل مرتفع میشه!

hraissi
23-12-2018, 11:07
سلام دوستان پس پرداخت برای اطلاع از حجم مصرفی شون تیکت بزنند داخل پنل
سریع جواب میده

MahZi
23-12-2018, 11:21
زمانی که من می خواستم آنلاین ثبت نام کنم از 2 مسیر (برای ثبت نام)مختلف مشکل داشت و اون سرویس(و هیچ سرویس دیگه ای درخواستش ثبت نمیشد یا ناقص میشد)
من بعد از کلی تماس و در نظر گرفتن ساعت مناسب (حدود 6-7 غروب) با 2020 تماس گرفتم و اونجا مشخصات کم و ساده خواستن و ثبت نام کردم و فرداش تا ظهر رانژه شد
خود مخابرات و تمام شرکتای سرویس دهنده اینترنت که با مخابرات زیاد در ارتباط هستن پنل ارسال درخواست رانژه دارن و نیازی به نامه نگاری نیست
بعد از ثبت نام که مشخصات رو وارد کرد , رفتم و خودم باز مشخصات رو درست/کامل کردم (هنوز احراز نشده!) - حضوری هم رفتم مرکز که مدارک رو بدم(نگفته بودن برم) و اول
گفتن چون 2020 ثبت نام کردی ما کاری نداریم اینجا و منتظر تماس از 2020 باش و من خواستم مدارک رو بگیرن و قرارداد رو امضا کنم که بعدا لازم نباشه برم (تازه مدارک رو هم نمیگرفتن!)
من اصل و کپی اجاره نامه و کارت ملی رو بردم و چون تمدید شفاهی بود دوباره از مالک پشت قرارداد امضا گرفتم (2 تا شاهد هم باشه خوبه) - اجاره نامه باید شماره پیگیری داشته باشه
من هم اجاره نامه دستی رو بردم هم پرینت با کد رو(که تاریخش گذشته بود) ولی تمدید رو توی یه خط پشت اجاره نامه دستی نوشتم و مخابرات هم فقط همون کپی اجاره نامه رو گرفت و نه چیز دیگه ای!
مشخصات هر دوی مالک و مشتری(خود شما) باید باشه چون به هر حال این سرویس مسوولیت داره, هم کیفری و هم حقوقی
توی وضعیت شما (و همه موارد): مشخصات کلا مربوط به مشتریه(خودتون) ولی اسم و فامیل مالک (صاحب خط) رو باید درست بنویسین (هر چند مالک میتونه خودش مشتری هم باشه و پول قبض رو بده)
خیلی ممنون از توضیحات کامل و با حوصله

اگر درست برداشت کرده باشم بعد از ثبت از طریق 2020 دیگه نیازی به مراجعه حضوری نبوده و شما برای سریع تر پیش رفتن پروسه و اصلاح مشخصات حضوری تشریف بردید. درسته.؟

شما از مالک هم مدارکی بردید مخابرات؟ مثل کپی کارت ملی و شناسنامه. یا اصلا نیازی نیست و اجاره نامه و کارت ملی خودم کفایت میکنه؟

John Cena723
23-12-2018, 11:24
سلام دوستان پس پرداخت برای اطلاع از حجم مصرفی شون تیکت بزنند داخل پنل
سریع جواب میده

شما پس پرداختی؟ تیکت زدی واستون درست کردن؟

hamed_korn
23-12-2018, 11:35
سلام من هم تیکت زدم اولویت بسیار زیاد هم براش انتخاب کردم.
فعلا که خبری نیست .
اگه به شما جواب دادن درحال بروز رسانی هستند و بعدا درست میشه
اینکه خودش همون پیغام هست که قبلا هم نمایش میداد در روزهای آینده مراجعه کنید.
من معنی روز آینده رو نمیفهمم
اگه 2 دی نسبت به 23 آذر روز آینده نیست پس چی هست ؟
روز گذشته حساب میشه؟؟؟

hraissi
23-12-2018, 12:35
شما پس پرداختی؟ تیکت زدی واستون درست کردن؟

پس پرداخت هستم، خیر درست نشد اما حداقل حجم مصرفی م رو پرسیدم بهم گفت، راجع به ترافیک رزرو منفی هم سؤال کردم گفت باگ هست ترافیک منفی نداری

username4test
23-12-2018, 17:50
سرعت Single Thread (تک کانکشن) من در نوع خودش فاجعه بود.. (حدود 4 مگ با واریانس میانه خیلی زیاد)

توی adsl.tci.ir یه تیکت زدم با اولویّت «بسیار زیاد» و 4 دقیقه بعدش جواب داد که پارامترهای خطّ شما نرماله و مشکلی نیست.

ضمن این که هم کانکشن PPPoE و هم لینک DSL رو ریست کرد.

جالبه که از اون موقع وضعیّت به این شکل شد:
*** برای نظم و استفاده بهینه عکس در نقل قول حذف شد ***
تنها تغییر مشهود هم افزایش 1.5 دسیبلی SNR Margin بود.
*** برای نظم و استفاده بهینه عکس در نقل قول حذف شد ***
خلاصه نفهمیدم مشکل چی بود ... از مخابرات یا به خاطر خلوتی نصفه شب یا ... :n13:
فقط امیدوارم 2 دقیقه دیگه برنگرده به اون گند سابق.

شما خودتون خواستین روی annex M باشه؟ یعنی نیاز دارین آپلودتون بالا باشه؟
من گذاشتم روی annex A تا حدود 1mbps اقفزایش سرعت دانلود داشته باشم - annex M یه آپشن هست توی استاندارد و برای اختصاص مقداری از سیگنال دانلود به آپلود در صورت نیاز
اگه لازم باشه استریم کنم یا تماس تصویری یا صوتی با کیفیت بالا یا آپلود فایل برمیگردونم روی annex M
کشش خط من گاهی تا 21mbps میرسه هر چند روی حدود 18 بسته شده ولی نرمالش 2mbps تلفات داره, یکی توی فروم ریت 24mbps داشت و حدود 4mps تلفات (فیبر تا نزدیک خونهش اومده بود)
من غروب تا نصف شب کاهش rate دارم (مخصوصا توی دانلود) و مقدار CRC خیلی بالا میره - روزا مقدارش 3-4 در هر دقیقه و شبها گاهی 50 در ثانیه :n27:
خیلی کارا کردم , از آپ/دان گرید فیرمور مودم, تغییر با تنظیمات مودم و خط تلفن و ... (امکان تغییر مودم ندارم-هدیه بوده و نو هست)
فکر کنم برای بهبود مجبور باشم از دم در خط رو-کار بیارم با سیم شیلد-دار , شاید 1 تا 1.5db از تضعیف خط کم بشه

hamed_korn
23-12-2018, 17:58
شما خودتون خواستین روی annex M باشه؟ یعنی نیاز دارین آپلودتون بالا باشه؟
من گذاشتم روی annex A تا حدود 1mbps اقفزایش سرعت دانلود داشته باشم - annex M یه آپشن هست توی استاندارد و برای اختصاص مقداری از سیگنال دانلود به آپلود در صورت نیاز
اگه لازم باشه استریم کنم یا تماس تصویری یا صوتی با کیفیت بالا یا آپلود فایل برمیگردونم روی annex M
کشش خط من گاهی تا 21mbps میرسه هر چند روی حدود 18 بسته شده ولی نرمالش 2mbps تلفات داره, یکی توی فروم ریت 24mbps داشت و حدود 4mps تلفات (فیبر تا نزدیک خونهش اومده بود)
من غروب تا نصف شب کاهش rate دارم (مخصوصا توی دانلود) و مقدار CRC خیلی بالا میره - روزا مقدارش 3-4 در هر دقیقه و شبها گاهی 50 در ثانیه :n27:
خیلی کارا کردم , از آپ/دان گرید فیرمور مودم, تغییر با تنظیمات مودم و خط تلفن و ... (امکان تغییر مودم ندارم-هدیه بوده و نو هست)
فکر کنم برای بهبود مجبور باشم از دم در خط رو-کار بیارم با سیم شیلد-دار , شاید 1 تا 1.5db از تضعیف خط کم بشهدوست عزیز لطف کن از همون مقدار snr&attenuation.&rate
مودمتون یک اسکرین شات بزارید.
منم روی ۱۸ مگ بسته شدم ولی snr down load تا 6.6 هم پایین میاد.

username4test
23-12-2018, 18:08
خیلی ممنون از توضیحات کامل و با حوصله

اگر درست برداشت کرده باشم بعد از ثبت از طریق 2020 دیگه نیازی به مراجعه حضوری نبوده و شما برای سریع تر پیش رفتن پروسه و اصلاح مشخصات حضوری تشریف بردید. درسته.؟

شما از مالک هم مدارکی بردید مخابرات؟ مثل کپی کارت ملی و شناسنامه. یا اصلا نیازی نیست و اجاره نامه و کارت ملی خودم کفایت میکنه؟

خواهش می کنم
تا حدودی درسته , البته لازمه که امضای مشتری داخل پرونده باشه تا کسی مسوولیت رو به گردن داشته باشه ولی برای راحتی/سرعت اجرا مرحله ثبت نام بدون مدارک انجام میشه
از داخل سایت هم میشه مشخصات رو کامل/ویرایش کرد و من همین کار رو کردم , مخصوصا برای ایمیل (اجبار نیست - ولی بهتره درست باشه) که 2020 برای خودش یه چیزی زده بود
اگه اجاره نامه پرینت/چاپ شده باشه , یعنی داخل مشاور املاک تنظیم, امضا و توی سیستم شبکه خودشون ثبت شده باشه (سایت ایران املاک) خودش مشخصات رو چک میکنه و شماره پیگیری میده
اینجوری مشخصات درست مالک (شامل کد ملی) هم وجود داره , یه تاییدیه (مثل اجاره نامه) لازمه که توی پرونده باشه , چون ممکنه مستاجر زودتر تخلیه کنه و بره و مالک خبر نداشته باشه ماهی فلان قدر قبض میاد و ... هرچند بدهی زمان مستاجر هم پرداخت شده باشه
پس اجاره نامه کافیه اگه هویت خودتون رو قبول کنن چون با اینکه من اصل و کپی کارت ملی هم همراهم بود نگرفت(نه پرسید نه وقتی من دادم گرفت تا نگاه کنه! که کارش اشتباه بود)
شما اجاره نامه ثبت شده دارین یا دستی؟ ما خودمون مشاور املاک داریم (پدرم) ولی اجاره نامه قانونی و درست بود , فقط خودم با صاحبخونه شفاها تمدید کردم و پشت اجاره نامه دستی یه خط اضافه و امضا شد (2 تا امضا دیگه توسط شاهد لازمه)
اگه موردی بود باز می تونم راهنمایی کنم

صاحبخونه ی من خیلی آدم درست و حسابی, محترم , شریف, مومن(خشک نه بلکه واقعا), بی آزار, دلسوز و پر از خوبی ها هستن, من سال سوم هست اینجام , امیدوارم امثال ایشون توی جامعه بیشتر دیده بشه

username4test
23-12-2018, 18:24
دوست عزیز لطف کن از همون مقدار snr&attenuation.&rate
مودمتون یک اسکرین شات بزارید.
منم روی ۱۸ مگ بسته شدم ولی snr down load تا 6.6 هم پایین میاد.

با اینکه فاصله من تا مرکز زیر 700 متره -پیاده کمتر از 10 دقیقه , مسیر کابل رو نمیدونم - ولی وضعیت خوبی ندارم, SNR شما خیلی بهتره

توی فاصله ی زمانی برای آپلود عکس و ارسال همین پست 2 بار لینک ADSL پرید, داخل مودم رو چک کردم, 2 بار لینک پرید و 3 بار هم یوزر/پسورد رو قبول نکرده بود!
غروب این اتفاق میفته] با annex M مشکل کمتره البته یکی دیگه از دوستان با annex A لینک پایدار داره و با M نوسان شدید و /قطع دراپ شدن کانکشن
چند بار توی زمانهای مختلف , هم من و هم دوستم وقتی تعداد ارتباط/کانکشن دانلود و سایزش میره بالا , لینکمون(ADSL) قطع میشه ولی اون با A پایداره و من با M
پیش فرض تنظیماتی که خود مودم دریافت میکنه فکر کنم M هست

username4test
23-12-2018, 18:38
کسی اطلاع داره که آیا سرویس تلویزیون اینترنتی و پخش موزیکی وجود داره که ترافیک رایگان برای کاربرای اینترنت مخابرات داشته باشه؟ (فقط ترافیک رایگان؛ 1/2 یا 1/3 یا 1/4 مورد نظرم نیست)
خیلی گشتم و بیشتر سرویس دهنده ها (تلویزیون/فیلم/موزیک) رو بررسی کردم ولی نبود!

hamed_korn
23-12-2018, 18:42
منم تقریبا مثل شما هست عدد هام .
این عکس برای همین الان هست تازه از ۶.۶ به ۶ نزول کرد....‌
فکر کنم فقط اوناییکه بخشی از مسیر فیبر نوری دارن snr بالایی دارند مثلا بالای ۱۰ با سرعت ۱۸ یا بالاتر.
وگرنه شما سومین نفری هستید که سرعت ۱۸ مگ بسته شده و snr down شما هم بین ۶ تا نهایت۸ هست.
منم خطم تا ۲۰ مگ میکشه.
پرش لینک هم شب ها به سراقم اومده. هم درد هستیم.
البته یک بار که قطع شد سرعت اومد پایین رو ۱۵.۵ مگ تا یک روز و نیم هیچ قطعی نداشتم .
خودم خاموش روشن کردم مودم رو باز اومد رو ۱۸ مگ.
سیم رو هم جمعه گذشته اومد از باکس داخل حیاط مستقیم آوردم تو خونه .خیلی تفاوت فاحشی نکرد.
شاید تعداد قطعی هام کمتر شد.
ولی انتظار داشتم با همین سرعت snr بیاد حداقل روی ۸ یا۹ که نشد.
کابل ۲ زوج مشکی فویل دار کرمان خریدم.

Xx Hossein xX
23-12-2018, 20:26
دوستان برای شما هم سرعت روی 0.1 مگابیت قفل شده؟
کلا چند ساعتی هست هیچی قابل استفاده نیست

-------------
ادیت:
25 م سرویسم 360 گیگ شارژ شد و فکر کنم کلا 50 گیگ هم مصرف نکردم ولی حجمم تموم شده. این محدودیت سرعت هم بخاطر تموم شدن حجمه
با این وضعیت از همین الان دیگه از مخابرات استفاده نمیکنم

username4test
23-12-2018, 21:19
فکر کنم فقط اوناییکه بخشی از مسیر فیبر نوری دارن snr بالایی دارند مثلا بالای ۱۰ با سرعت ۱۸ یا بالاتر.
وگرنه شما سومین نفری هستید که سرعت ۱۸ مگ بسته شده و snr down شما هم بین ۶ تا نهایت۸ هست.
منم خطم تا ۲۰ مگ میکشه.
البته یک بار که قطع شد سرعت اومد پایین رو ۱۵.۵ مگ تا یک روز و نیم هیچ قطعی نداشتم .
سیم رو هم جمعه گذشته اومد از باکس داخل حیاط مستقیم آوردم تو خونه .خیلی تفاوت فاحشی نکرد.
*** برای نظم و استفاده بهتر عکس در نقل قول حذف شد ***

درسته, خیلی شبیه به هم هست, اینجا فیبر نوری نیست, اگه بود آسیاتک,پارس آنلاین, شاتل, پیشگامان, های وب و بقیه سرویس نمیدادن, از 4 تا شرکت پرسیدم و مشکل اینه که مرکز پرونده جدید قبول نمیکنه
پس شرکتای دیگه به جز خود مخابرات, الان دیگه مشتری جدید نمیگیرن و مشتریای قبلیشون توی این مرکز مشکلی ندارن, این خونه هم قبلا از پارس داشتیم ولی تمدید نکردیم و از رانژه درومد
تنظیم SNR دست خود سرویس دهنده ست تا یه رابطه بین سیگنال و سرعت به دست بیاره که هم سیگنال مفید مقدارش بالا باشه و لینک ثابت , هم سرعت به حداکثر کشش نزدیک بشه = سرعت بالا بدون پرش
اگه سیگنال به نویز رو بیارن پایین, سرعت میره بالاتر ولی ثبات نداره و در نهایت بیشتر تلفات میده, پس اگه بالا بره ثابته ولی بستر (سیم مسی) داده مفید کمتری رو میتونه انتقال بده
پشتیبانی میتونه تغییر بده , گاهی ممکنه 10% بهبود داشته باشه(یا سرعت یا ثبات), بعضیا نیازشون اینه که لینک تا چند روز پرش نداشته باشه وگرنه مشکل پیش میاد (مثل سرویسای ریل تایم, ماینینگ, استریم و بازی و ...)
ولی Attenuation مربوط به کیفیت بستر هست (سیم مسی) که چقدر سیگنال بین راه تضعیف میشه, تضعیف خط شما از مال من برای دانلود کمتره, پس مال شما بهتره
ارور CRC شما هم مثل منه, متاسفانه خیلی بالاست که نشون میده که احتمال پرش زیاده (نمیدونم این مقدار شما مال چه مدت از فعال شدن لینک هست)
امشب تا لان 6 بار لینک من پرید! منم باید از سر سیم چک کنم, شاید فرجی شد
شما هم میتونین با پشتیبانی تماس بگیرین چون با توجه به کابل و اقداماتتون باید وضع ارور اینجوری نباشه - البته اگه فاصله تون تا مرکز مخابراتی زیاد نباشه

یادش بخیر, یه زمانی از لایزر سرویس داشتم و SNR بالای 25 تا 30 بود (البته اون موقع سرعت خیلی کمتر بود و مشخصه که باید سیگنال مفید بیشتری میگرفتم)

dadash42
23-12-2018, 22:12
منم خطم تا ۲۰ مگ میکشه.

شما channel mode: fast داری, این برای بازی و ping خوبه ولی از سرعت adsl کاسته میشه
2020 زنگ بزن بهشون بگو روی عادی, یعنی interleave بذارن

hellbrain666
24-12-2018, 01:06
خیلی جالبه تو پنل تیکت زدم بدون پاسخ دادن بستنش :n35:

username4test
24-12-2018, 03:34
شما channel mode: fast داری, این برای بازی و ping خوبه ولی از سرعت adsl کاسته میشه
2020 زنگ بزن بهشون بگو روی عادی, یعنی interleave بذارن
Fast Path تغییری تو سرعت نمیده اگر نویز زیادی روی خط نباشه, کلا دیتا رو بدون معطلی میفرسته , توی Interleaved کمی تاخیر(خیلی کم) هست تا فریما کامل و تقسیم بشه و ارور چک بهتر
پس اگه خط مشکل داشته باشه کانال سریع باعث از بین رفتن دیتا و نتیجه کلی ارسال دوباره دیتا و کاهش سرعت هست ولی نه به صورت مستقیم - خط خوب باشه مشکلی نیست

hamed_korn
24-12-2018, 06:59
خیلی جالبه تو پنل تیکت زدم بدون پاسخ دادن بستنش :n35:سلام.
منم تیکت زده بودم.
پاسخی که دادن با پاسخ ندادنشون فرقی نمیکرد.
پشتیبانی بیخودی داره کلا.

dadash42
24-12-2018, 07:19
Fast Path تغییری تو سرعت نمیده اگر نویز زیادی روی خط نباشه, کلا دیتا رو بدون معطلی میفرسته , توی Interleaved کمی تاخیر(خیلی کم) هست تا فریما کامل و تقسیم بشه و ارور چک بهتر
پس اگه خط مشکل داشته باشه کانال سریع باعث از بین رفتن دیتا و نتیجه کلی ارسال دوباره دیتا و کاهش سرعت هست ولی نه به صورت مستقیم - خط خوب باشه مشکلی نیست

چرا, روی ثبات خط و هم سرعت اثر میزاره
دوستمان خیلی noise snr6 داره, احتمالاً از مخابرات یا کافو فاصله ای داره
رو interleave بهتر میشه, ولی اگر online بازی میکنین fast path

username4test
24-12-2018, 09:41
چرا, روی ثبات خط و هم سرعت اثر میزاره
دوستمان خیلی noise snr6 داره, احتمالاً از مخابرات یا کافو فاصله ای داره
رو interleave بهتر میشه, ولی اگر online بازی میکنین fast path

تاثیر داره ول غیر مستقیم, توی حالت سریع دیتا خیلی سریع ارسال میشه و ارور چک از بین میره و اگه به خاطر مویز/تضعیف خط فریم از دست بره دوباره ارسال میشه
در کل fast path چیز خوبیه ولی نویز خط شدیدا کارایی رو پایین میبره و نتیجه کلی سرعت کم

منم snr زیر 7 دارم که باید دلیل اصلش رو پیدا کنم؛ دیشب بالای 40 بار لینک پرید! از غروب تا نصفه شب اینطوریه, چون مردم توی خونه هسن و همه دستگاها روشن و اثرات همه جور امواج روی کابل
مکس ریت ساعت 3 به 21مگ رسی ولی غروب به 18-19 و سرعت هیچ وقت به 16 نمیرسه

hamed_korn
24-12-2018, 11:03
سلام.
شبها که فکر کنم همه مشکل کاهش snr رو داریم.
تو سرعت ۱۸ مگ هم اکثرا همین بازه ۶ تا ۸ مقدارsnrدارند.
حالا اگه شب باشه و بارندگی باشه معمولا اوضاع بدتر میشه و میزان قطع شدن بیشتر هست .
شما خودت استادی
ولی اول سر خط برید و سیم تلفن ارسالی به واحد رو از ترمینال کامل خارج کنید و بعد مودم بزنید ببینید چقدرsnr میاد بالا.
من بعد تعویض کابل (سطح مقطع 0.6 مس ) تعداد قطعی هام کمتر شده.
دیشب فقط یک بار اتفاق افتاد که بعدش سرعت از ۱۸۳۸۰ اومد ۱۵۳۷۰ و همینجور موند.
صبح یک بار خاموش روشن کنم باز میاد رو ۱۸ مگ تا شب رو همین سرعت هست.
یه چند روز زیر نظر میگیرمش ببینم اگه شب ها نهایت یک یا دو بار قطع بشه خیلی مهم نیست و باهاش میسازم.

شما کدوم قسمت مودم رو میبینید که تعداد پرش لینک رو تو ۲۴ ساعت میشه دقیق متوجه شد؟

zadis
24-12-2018, 13:25

1-پینگ آی-پی
2- پینگ دومین/ساب دومین

داخل ایران:
ping 217.218.127.60
ping 194.225.150.25

خارج از ایران:
ping 8.8.8.8
ping 4.2.2.4

داخل:

خارج:

خدمت شما دوست عزیز

مشکل اصلی اینه که وقتی دانلود کنم هیچ کار نمیتونم انجام بدم کسی تجربه ای داره راهنمایی کنه دوستان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Mana5
24-12-2018, 14:20
دوستان تو این چند روزی که پنل عوض شده کسی بوده سرویس ماهانش تموم شده باشه؟
سر ماه طبق معمول نتشون قطع شد یا همچنان برقرار بود؟

username4test
24-12-2018, 19:07
سلام.
...

شما کدوم قسمت مودم رو میبینید که تعداد پرش لینک رو تو ۲۴ ساعت میشه دقیق متوجه شد؟

درسته , یکی از مشکلات اصلی من از داخل خود ساختمونه, چون قدیمیه, سنش نزدیک به 40 ساله و سیم کشی مورد داره
وقتی مودم رو با کابل کوتاهتر و مستقیم به پریز زدم(بدون اسپلیتر) نزدیک 1 دی-بی کاهش نویز داشتم که خیلی فرق داشت توی کیفیت
این یکی به خاطر سیمی هست که نزدیک به 2 متره و از پریز به اسپلیتر میاد و از پشت رادیاتور شوفاژ رد میشه و نویز میگیره
البته باید 2 تا اسپلیتر دیگه دستم بیاد تا خود اسپلیتر هم بررسی بشه؛ هنوز از سر سیم تست نکردم چون امکانش سخته
اگه بگردم سیم 20 متری آلومینیوم-دار که داشتم پیدا کنم میتونم نتیجه بهتری بگیرم, هر چند ظاهر خونه رو کمی ناجور میکنه

من ساعت مودم رو با تایم-سرور تنظیم کردم و هر از گاهی میرم داخل مودم و وضعیت و قسمت لاگ مودم رو نگاه میندازم و میبینم که لینک دان/قطع شده یا نه
البته دیشب کار زیاد داشتم که همش لنگ میشد و اعصاب رو حسابی به هم میریخت , گاهی توی 5 دقیقه 2 بار!
الان چک کردم و هیچ لاگی ننداخته که مشکلی نشون بده ولی نویز رفته بالا طبق روال و انتظار

username4test
24-12-2018, 19:14
خدمت شما دوست عزیز

مشکل اصلی اینه که وقتی دانلود کنم هیچ کار نمیتونم انجام بدم کسی تجربه ای داره راهنمایی کنه دوستان
.....

مشکلی توی دی-ان-اس ندارین , سرعت دانلود منیجر رو کمی محدود کنین تا ترافیک بیشتری به مرورگر برسه چون دانلود منیجرا اگه تعداد کانکشن بالا بزنن بیشتر پهنای باند رو اشغال میکنن

alireza93633
24-12-2018, 22:51
سلام پرش لینک خیلی زیاد شده نویز هم ندارم مخابرات میگه مشکل از طرف شماست کسی از دوستان پرش لینک داره؟

DarkLords
25-12-2018, 00:44
دوستان این طرحهای غزال مدت استفاده‌شون از زمان خرید محاسبه میشه یا از زمان فعال سازی؟

hamed_korn
25-12-2018, 08:58
سلام پرش لینک خیلی زیاد شده نویز هم ندارم مخابرات میگه مشکل از طرف شماست کسی از دوستان پرش لینک داره؟سلام برای من قبلا بیشتر بود ولی از ابتدای هفته کم تر شده
دیشب فقط یکبار بین ساعت 00:00 تا 00:15 بامداد اتفاق افتاد.
شما اگه از طرف خودتون مطمین هستید که ایرادی وجود نداره پس از خود مخابرات هست.

John Cena723
25-12-2018, 10:22
این پشتیبانی مخابرات هم خیلی پوستشون کلفته هم خیلی بی احساسن. بعد از کلی گوشه کنایه که تو تیکت بارشون کردم آخر سر فقط به همین جمله بسنده کرد :
سامانه درحال بروز رسانی می باشد و بزودی مشکل مرتفع می شود.

آدم بیشتر فکر میکنه اینا روبات هستن تا آدم!

hamed_korn
25-12-2018, 10:28
این پشتیبانی مخابرات هم خیلی پوستشون کلفته هم خیلی بی احساسن. بعد از کلی گوشه کنایه که تو تیکت بارشون کردم آخر سر فقط به همین جمله بسنده کرد :
سامانه درحال بروز رسانی می باشد و بزودی مشکل مرتفع می شود.

آدم بیشتر فکر میکنه اینا روبات هستن تا آدم!

سلام.
به منم گفتن روزهای آینده.
حالا این روز آینده کی هست؟
میتونه تا شب عید هم طول بکشه......
کلا کارخاصی انجام نمیدن که خسته نشند.
چطور برای پیش پرداخت ها تا این سامانه جدید اومد حجم مصرفی رو میگه و بهشون نمیگه برید روزهای آینده مراجعه کنید.
فقط برای پس پرداخت ها سامانه داره بروز میشه...

MahZi
25-12-2018, 14:08
خواهش می کنم
تا حدودی درسته , البته لازمه که امضای مشتری داخل پرونده باشه تا کسی مسوولیت رو به گردن داشته باشه ولی برای راحتی/سرعت اجرا مرحله ثبت نام بدون مدارک انجام میشه
از داخل سایت هم میشه مشخصات رو کامل/ویرایش کرد و من همین کار رو کردم , مخصوصا برای ایمیل (اجبار نیست - ولی بهتره درست باشه) که 2020 برای خودش یه چیزی زده بود
اگه اجاره نامه پرینت/چاپ شده باشه , یعنی داخل مشاور املاک تنظیم, امضا و توی سیستم شبکه خودشون ثبت شده باشه (سایت ایران املاک) خودش مشخصات رو چک میکنه و شماره پیگیری میده
اینجوری مشخصات درست مالک (شامل کد ملی) هم وجود داره , یه تاییدیه (مثل اجاره نامه) لازمه که توی پرونده باشه , چون ممکنه مستاجر زودتر تخلیه کنه و بره و مالک خبر نداشته باشه ماهی فلان قدر قبض میاد و ... هرچند بدهی زمان مستاجر هم پرداخت شده باشه
پس اجاره نامه کافیه اگه هویت خودتون رو قبول کنن چون با اینکه من اصل و کپی کارت ملی هم همراهم بود نگرفت(نه پرسید نه وقتی من دادم گرفت تا نگاه کنه! که کارش اشتباه بود)
شما اجاره نامه ثبت شده دارین یا دستی؟ ما خودمون مشاور املاک داریم (پدرم) ولی اجاره نامه قانونی و درست بود , فقط خودم با صاحبخونه شفاها تمدید کردم و پشت اجاره نامه دستی یه خط اضافه و امضا شد (2 تا امضا دیگه توسط شاهد لازمه)
اگه موردی بود باز می تونم راهنمایی کنم

صاحبخونه ی من خیلی آدم درست و حسابی, محترم , شریف, مومن(خشک نه بلکه واقعا), بی آزار, دلسوز و پر از خوبی ها هستن, من سال سوم هست اینجام , امیدوارم امثال ایشون توی جامعه بیشتر دیده بشه
من همین اول تشکر کنم و بگم فقط صاحبخونه تون نیست. شما خودت هم انسان درست و حسابی و انسان دوست و کار راه اندازی هستی دوست عزیز

ما قراردادمون توی خود بنگاه تنطیم شده. بنگاهی گفت برای گرفتن کدپیگیری باید 200ه.ت هزینه کرد که ما نخواستیم. امیدوارم خالی نبسته باشه. شما دستت تو کاره اگر در این مورد هم راهنمایی کنید ممنون میشم

من اونطور که متوجه شدم فقط اجاره نامه از شما خواستن و اصلا نیازی نیست من کپی کارت ملی از صاحب خونه بگیرم. درسته؟

و دو سوال کلی. دوستان هرکسی تجربه شخصیش رو بگه ممنون میشم
1. حضوری کار سریعتر میشه یا از طریق 2020
2. کل پروسه تز درخواست و تایید و رانژه و وصل چقدر زمان میبره؟

Mana5
25-12-2018, 14:32
آقا برای من جلوی احراز هویت نوشته انجام نشده
باید اون بخش رو تکمیل کنم یا نیازی نیست؟
چون ریز مصرف رو برام نشون نمیده ربطی به احراز هویت داره؟
البته نام صاحب خط و موبایلشو شماره ملیش هست. نمی دونم چطور در چند سال اخیر هویت معلوم بوده الان در پنل جدید یهو نامعلوم شده!

WhiteHat
25-12-2018, 14:38
ADSL مخابرات طرحی داره که شبانه داشته باشه؟

hamed_korn
25-12-2018, 20:12
البته نام صاحب خط و موبایلشو شماره ملیش هست. نمی دونم چطور در چند سال اخیر هویت معلوم بوده الان در پنل جدید یهو نامعلوم شده!برای منم احراز هویت نوشته انجام نشده.
بحث حجم مصرفی احتمالا شما پس پرداخت هستی و نشون نمیده.
شما هر روز بخودت بگو قطعا در روزهای آینده مشکل حل میشه.
کاری که بقیه پس پرداخت ها انجام میدن.
اگه هم میتونید به ۱۹۵ زنگ بزنید یک شکایت ثبت کنید
در مورد این موضوع.
همیشه این مسخره بازی ها رو مخابرات داشته و طبق همین سیاستش داره حرکت میکنه.

hamed_korn
25-12-2018, 20:17
من همین اول تشکر کنم و بگم فقط صاحبخونه تون نیست. شما خودت هم انسان درست و حسابی و انسان دوست و کار راه اندازی هستی دوست عزیز

ما قراردادمون توی خود بنگاه تنطیم شده. بنگاهی گفت برای گرفتن کدپیگیری باید 200ه.ت هزینه کرد که ما نخواستیم. امیدوارم خالی نبسته باشه. شما دستت تو کاره اگر در این مورد هم راهنمایی کنید ممنون میشم

من اونطور که متوجه شدم فقط اجاره نامه از شما خواستن و اصلا نیازی نیست من کپی کارت ملی از صاحب خونه بگیرم. درسته؟

2. کل پروسه تز درخواست و تایید و رانژه و وصل چقدر زمان میبره؟شما به ۲۰۲۰ زنگ میزن از همون خط که میخوای سرویس بگیری.مشخصات مالک خط هم داشته باش .
کارشناسش گفت شما مالک خطی؟ بگو بله.
بعد نام و نام خانوادگی و کد ملی مالک خط رو ازتون میپرسن.
سرویسی که میخوای هم بهشون میگی.
تمام شد.
کاری که من انجام دادم.
البته ما خودمون صاحبخانه هستیم و مالک خط ولی تلفنی انجام دادم.

username4test
25-12-2018, 22:33

2. کل پروسه تز درخواست و تایید و رانژه و وصل چقدر زمان میبره؟

ممنون از تعریفتون, من فقط اگه تجربه ای داشته باشم در میون میزارم تا بقیه هم کمی سود ببرن مثل خودم که از تجربه شمشا و دیگران استفاده می کنم
اول تا جایی که من خبر دارم مشاور املاک باید تنظیم و امضا اجاره نامه معمولی رو داخل اوراق متحدالشکل که اتحادیه تایید (و ارائه) میکنه انجام بده
دوم هم اینکه بعد از امضا هر دو طرف باید اوراق رو بهشون تحویل بده و آخر هم اینکه مشخصات همه طرفین و شرایط و توافقات و کل موارد رو داخل سایت
وارد میکنه و باز هم توی اوراق با سایز A4 و مشخص شده از طرف اتحادیه چاپ/پرینت میکنه و شماره پیگیری میده که هولوگرام هم داره
اون برگای پرینت شده داخلش شماره ثبت, تاریخ, شناسه مشاور املاک و شماره سریال هولوگرام رو داره و همچنین کد رهگیری و تاریخ صدور این کد
کد رهگیری رو میشه با ارسال شماره ملی + همون کد به شماره 110203001 استعلام کرد
اون 200 تومن رو الکی گفته, اگه حق الزحمه + مالیات و عوارض کامل به مشاور املاک پرداخت شده باید پرینت هم بده وگرنه میتونین ازش شکایت کنین
اگه مبلغ کمتری دادین یا جور دیگه توافق کردین که با خودتونه اما روال درست و بدون دردسر چیزیه که بالا نوشتم
مبلغ حق الزحمه و مالیات هم مشخصه و فرمولش ساده - اجاره نامه رسمی اونیه که توی دفتر اسناد رسمی (محضر) تنظیم و امضا میشه ولی کمتر کسی
میره محضر مگر , البته این مورد خیلی محکمتره چون کاملا قانونی و دارای اعتبار کامل و کاربردی تر توی همه جا و ...

1- 2020 سریع تره (تجربه من) چون داخل سیستم خودشون بهتر دسترسی دارن و مستقیم درخواست رانژه و راه اندازی به مرکز ارسال میشه
2-برای من کمتر از 18 ساعت - ثبت نام 19:00 و رانژه 12:05 فرداش؛ یکی از دوستان هم مثل من حدود 20:00 و فرداش رانژه بوده (مرکز مخابراتی جدا بود)
البته اینا بستگی به شهر/مرکز مخابراتی و مشکلات داره ولی زیر 2 روزه باید انجام بشه - برای من روز سوم رمز رو داد چون سیستم قاطی داشت و ...
بعدا ممکنه زنگ بزنن تا برید مرکز برای ارائه مدارک - برای دوست من 2 هفته بعد از راه اندازی
*** با اینکه مشخصات درست و کامل هست و مدارک هم دادم هنوز احراز هویت نشدم, دوستم هم چند ماهه این وضعیت رو داره

username4test
25-12-2018, 22:37
البته نام صاحب خط و موبایلشو شماره ملیش هست. نمی دونم چطور در چند سال اخیر هویت معلوم بوده الان در پنل جدید یهو نامعلوم شده!
منم هنوز احراز هویت نشدم , مشخصات کامل هست؛ دوست خودم هم مثل منه با اینکه چند ماهه سرویس دار
ریز مصرف نداره چون سیستم کامل و درست نیست هنوز ولی مقدار کلی حجم مصرفی رو داره (کل حجم بر اساس مصرف داخلی بدون تفکیک)

hellbrain666
26-12-2018, 13:08
اینم از وضعیت من بعد از 12 روز هنوز روی هواست

امکان خرید تغییر سرویس و ترافیک هم ندارم چون "حساب شما در وضعیت در لیست جمع آوری می‌باشد."
علت هم میگن پیش پرداختی ها تو سیستم جدید هنوز با مشکل پرداخت مواجه هستن و دارن درستش میکنن و به زودی خبر میدن ! حضوری که رفتم مرکز مخابراتی میگفت سیستم جدید خیلی مشکل داره از حرفاش متوجه شدم هرکسی زنگ میزنه میگه من اینقدر مصرف کردم و اشتباه محاسبه شده چون نمیتونن ثابت کنن بدون مخالفت اصلاح میکنن

zadis
26-12-2018, 13:27
اینم از وضعیت من بعد از 12 روز هنوز روی هواست

امکان خرید تغییر سرویس و ترافیک هم ندارم چون "حساب شما در وضعیت در لیست جمع آوری می‌باشد."
علت هم میگن پیش پرداختی ها تو سیستم جدید هنوز با مشکل پرداخت مواجه هستن و دارن درستش میکنن و به زودی خبر میدن ! حضوری که رفتم مرکز مخابراتی میگفت سیستم جدید خیلی مشکل داره از حرفاش متوجه شدم هرکسی زنگ میزنه میگه من اینقدر مصرف کردم و اشتباه محاسبه شده چون نمیتونن ثابت کنن بدون مخالفت اصلاح میکنن

شما زنگ بزنید به 2020 بگید فلان طرحو میخوام اونجا برات فعال میکنن

hellbrain666
26-12-2018, 13:30
شما زنگ بزنید به 2020 بگید فلان طرحو میخوام اونجا برات فعال میکنن

طرح فعال دارم اما با تماس هم گفتند شما باید صبر کنید تا دایری بخوره
الان مشکل پنل جدید درگاه پرداخت سرویس برای کاربران تازه ثبت نامی هست:n03:

Mana5
26-12-2018, 17:23
برای منم احراز هویت نوشته انجام نشده.
بحث حجم مصرفی احتمالا شما پس پرداخت هستی و نشون نمیده.
شما هر روز بخودت بگو قطعا در روزهای آینده مشکل حل میشه.
کاری که بقیه پس پرداخت ها انجام میدن.
اگه هم میتونید به ۱۹۵ زنگ بزنید یک شکایت ثبت کنید
در مورد این موضوع.
همیشه این مسخره بازی ها رو مخابرات داشته و طبق همین سیاستش داره حرکت میکنه.

اتفاقا من پیش پرداختم ولی ریزمصرف رو نشون نمیده
مصرف کلی هم چند روزه رو یه عدد ثابت مونده تکون نمیخوره دقیقا از زمان تغییر پنل
تو قسمت تراکنش های مالی هم پرداخت های گذشته رو نشون نمیده

username4test
26-12-2018, 17:50
طرح فعال دارم اما با تماس هم گفتند شما باید صبر کنید تا دایری بخوره
الان مشکل پنل جدید درگاه پرداخت سرویس برای کاربران تازه ثبت نامی هست:n03:

این دایری هم داستانی داره برای خودش ؛ من فردای ثبت نام خطم رانژه شد ولی تا روز سوم دایری تو سیستم نخورده بود - چون نخواستم کارشناس نصب بیاد
این پنل جدید تازه اومده بود و هم 2020 هم کارکنان مرکز گیج و گنگ , منم توی پنل همون روز رانژه شدن, فراموشی رمز رو زدم و سیستک گفت رمز توی چند دقیقه ارسال میشه
روز سوم ثبت نام 4 تا اس ام اس اومد! که دو تاش رمز جدید و موقتی بود؛ از اون دو تا رمز, تاریخ ارسال یکیش 3 روز پیشش بود!!! (اس ام اس مونده بوده تو آب نمک تا دایری خورده بشه)
نه مرکز نه 2020 تا روزی که دایری نخورد دسترسی به رمز نداشتن - البته کارشناس نصب رمز رو داشت ولی ... - کارشناس کنترل مرکز کار اصلی رو انجام میده (بعد از کار کارشناس رانژه کش)

hamed_korn
26-12-2018, 18:34
سلام.
این سایت adsl.tci.ir
ما ه ها قبل برای مشترکین سایر شهر ها بغیر از تهران داشته استفاده میشده گویا.
پس اونموقع بقیه مردم چجوری استفاده میکردن؟
حالا تازه ۲ هفته هست برای تهران هم گذاشتن .
انقدر ایراد داره.
برای ساده ترین مسایل باید زنگ بزنیم ۲۰۲۰
و قطعا منبع درامد خوبی هست براشون.
من یک حجم مصرفی زنگ میزنم بپرسم حداقل ۴ دقیقه طول میکشه.
تازه همون رو هم ۲ تا کارشناسشون برای ماه آذر یک عدد یکسان رو نمیگن.
با تفاوت چند گیگ حجم مصرفی رو اعلام میکنند.
حالا حساب کنید چند نفر مشترک دارند و هر کدام برای یک سوال بخواهد به اینا زنگ بزنه.
این تصاویر مربوط به یکی از کاربرها هست و گزارش مصرف ماه مرداد ۹۷ رو قرار داده بوده.
پول خوبی میره تو جیبشون.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

karbar200
26-12-2018, 18:46
باز خوبه برای شما مصرفتو نشون میده برا من که فقط اخطار
به دلیل به روز رسانی سامانه ، در حال حاضر قادر به ارائه ریز مصرف به شما نمی باشیم . لطفا در روزهای آینده مجدد مراجعه نمایید .

میده

hamed_korn
26-12-2018, 18:56
باز خوبه برای شما مصرفتو نشون میده برا من که فقط اخطار
به دلیل به روز رسانی سامانه ، در حال حاضر قادر به ارائه ریز مصرف به شما نمی باشیم . لطفا در روزهای آینده مجدد مراجعه نمایید .

میدهسلام.
متن رو ادیت کردم.
برای من هم مثل شما هست همچنان و هیچ حجم مصرفی رو نشون نمیده.
شما حساب کن من هر وقت زنگ میزنم ۲۰۲۰.
میگن خودمون میدونیم سیستم جدید ایراداتی داره و همین
یکی دو روز آینده مشکل حل میشه.
این عکس هارو از همین فروم انتخاب کردم.
مربوط به مرداد ۹۷ هست.
یکی از مشترکین adsl مخابرات سایر شهرها بودند که قرار داده بوده.
این سامانه داشته برای بقیه شهر ها کار میکرده کامل .
و چیز جدیدی نبوده که تازه ایجاد کرده باشند و طاحی کرده باشند و نیاز به فرصت برای حل مشکلاتش داشته باشند.
تا اومد برای تهران خراب کاری هاشون شروع شده.....
حالا خوبه من فقط میخوام حجم مصرفی رو ببینم.
بیچاره اونایی که میخواهند حجم بخرن و تمدید بکنند و تازه ثبت نام بکنند از طریق سایت جدید..
وقتی زنگ میزنی ۲۰۲۰ کلی شعار میده برای رفاه حال مشترکین و احترام به آنها و رفع نیاز شان و.... سامانه جدید رو به بهره برداری کردیم.....
قصه فقط میگن......

hraissi
26-12-2018, 21:18
دوستان منظور از ترافیک رزرو چیه؟ برای من زده منفی صد و چهارده گیگ، بیست و هشتم آذر از نامحدود به حجمی اومدم و مصرفم زیاد نبوده

آرین 0098
27-12-2018, 03:48
مخابرات وضعیت خطوط رو مرتب کنترل می کنه؟

من امروز دیدم پینگ داخلی از حدود ۵ میلی ثانیه به ۱۳ افزایش پیدا کرده.

حدس زدم احتمالاً از تکنیک تصحیح خطای Interleaving استفاده شده که بعضاً نویز رو هم کاهش میده.

صفحه تنظیمات مودم رو دیدم و حدسم درست بود. Channel Mode از Fast Path به Interleave تغییر کرده بود و نویز هم طبیعتاً کمتر شده بود. قبلاً SNR Margin حوالی ۷ دسیبل بود که الآن به ۹ و خرده ای رسیده بود.

کلّاً تو این چند هفته مخابرات خط رو زیر نظر داشته.

username4test
27-12-2018, 06:03
مخابرات وضعیت خطوط رو مرتب کنترل می کنه؟

من امروز دیدم پینگ داخلی از حدود ۵ میلی ثانیه به ۱۳ افزایش پیدا کرده.

حدس زدم احتمالاً از تکنیک تصحیح خطای Interleaving استفاده شده که بعضاً نویز رو هم کاهش میده.

صفحه تنظیمات مودم رو دیدم و حدسم درست بود. Channel Mode از Fast Path به Interleave تغییر کرده بود و نویز هم طبیعتاً کمتر شده بود. قبلاً SNR Margin حوالی ۷ دسیبل بود که الآن به ۹ و خرده ای رسیده بود.

کلّاً تو این چند هفته مخابرات خط رو زیر نظر داشته.

مود interleave روی نویز تاثیر نداره, نویز مربوط به خطه و کیفیت سیگنال؛ اما روی snr تاثیر داره و میتونه مقدار ارور رو کاهش بده(به خاطر ارور چک)
اینجوری پرش لینک/قطعی ای-دی-اس-ال کمتر میشه ولی کمی پینگ یا دیلی میره بالاتر و برای بازیها خوب نیست
مال من که هنوز فست مود هست

zadis
27-12-2018, 08:52
دوستان من بندرعباسم و پنل کاربری ما هیچ مشکلی نداره ظاهرا این مشکل مختص تهرانه

hamed_korn
27-12-2018, 09:19
دوستان من بندرعباسم و پنل کاربری ما هیچ مشکلی نداره ظاهرا این مشکل مختص تهرانه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])سلام.
خب خداروشکر حداقل شما اوضاعت خوبه.
منم پست های بالا گفتم این سایت ماه های قبل تو شهر های دیگه برای مشترکین داشته استفاده میشده.
حالا که به ما رسیده مشکل پیدا کرده.
تو عکسی که از ریز مصرفتون گذاشتید یک ردیف اینترنت بین الملل هست و مربوط به حج مصرفی در ۱ دی هست.
ستون آخرش نوشته کم شده که مجموع حجم دانلود و آپلود هست * ۴ ؟
درسته؟

خیلی ممنون از شما.

آرین 0098
27-12-2018, 12:38
چه جوری احراز هویت کردید؟

خط تلفن به نام خودمون نبود، مشخصات مالک توی پروفایل ثبت شده بود.

به نام خودم تغییرش دادم و عکس کارت ملی هم فرستادم.

بعد از ۲ روز فرقی نکرده.

karbar200
27-12-2018, 16:36
خیلی خر تو خره این پنل جدید

من دقیقا 10 گیگ مصرف کردم ولی ازم 55 گیگ کم کرده :n34:

hamed_korn
27-12-2018, 17:27
خیلی خر تو خره این پنل جدید

من دقیقا 10 گیگ مصرف کردم ولی ازم 55 گیگ کم کرده :n34:برای شما درست شد سایت یا از ۲۰۲۰ پرسیدین؟

karbar200
27-12-2018, 17:59
برای شما درست شد سایت یا از ۲۰۲۰ پرسیدین؟

نه درست نشده شمت چپ بالا حجم باقی مانده قبل مصرف 675 گیگ بود الان شده 620 گیگ

hamed_korn
27-12-2018, 18:26
نه درست نشده شمت چپ بالا حجم باقی مانده قبل مصرف 675 گیگ بود الان شده 620 گیگحقیقت امر برای من همونم همچنان صفر نشون میده.
اگه منظورتون این دایره آبی هست.
گویا فقط همین ما ۳ ،۴ نفر سیستممون ایراد داره.
برای بقیه یا درست هست یا اصلا مشکلی با این همه عیب و ایرادهای این سایت که در راستای مشتری مداری و خدمت رسانی هرچه بهتر جایگزین سامانهecare شده ندارند.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

number-1
27-12-2018, 19:11
دوستان مخابرات طرح ورود "گیگ بالا" برای مشترکای جدید نداره؟

hraissi
27-12-2018, 19:12
حقیقت امر برای من همونم همچنان صفر نشون میده.
اگه منظورتون این دایره آبی هست.
گویا فقط همین ما ۳ ،۴ نفر سیستممون ایراد داره.
برای بقیه یا درست هست یا اصلا مشکلی با این همه عیب و ایرادهای این سایت که در راستای مشتری مداری و خدمت رسانی هرچه بهتر جایگزین سامانهecare شده ندارند.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقا من ۲۸ آذر از نامحدود به غزال اومدم ،حجم خریداری شده من ۳۶۰ گیگ هست اما بالا سمت چپ نوشته ۴۵۷ مگ (نزولی هست) و پایین همون ۳۶۰ رو نوشته ترافیک رزرو هم نوشته ۱۱۴ گیگ اینا یعنی چه؟

zadis
27-12-2018, 20:00
سلام.
خب خداروشکر حداقل شما اوضاعت خوبه.
منم پست های بالا گفتم این سایت ماه های قبل تو شهر های دیگه برای مشترکین داشته استفاده میشده.
حالا که به ما رسیده مشکل پیدا کرده.
تو عکسی که از ریز مصرفتون گذاشتید یک ردیف اینترنت بین الملل هست و مربوط به حج مصرفی در ۱ دی هست.
ستون آخرش نوشته کم شده که مجموع حجم دانلود و آپلود هست * ۴ ؟
درسته؟

خیلی ممنون از شما.

اره خدارو شکر خوبه راضیم سرعتم دانلودم 1 مگ هست ماهی 360 گیگ داخلی یا 90 گیگ بین الملل 163 تومن 6 ماهه گرفتم که واقعا راضیم از قیمت و سرعت و حجم دانلود . الان دارم بازی بتلفید رو رو میگیرم جالبه 1 گیگ رو 4 گیگ حساب نمیکنه و حجم واقعی مصرف میکنه اینم برام خیییلی عالیه

karbar200
27-12-2018, 20:34
هر سری که مودم خاموش روشن می کنم حجم بالایی کم میشه ولی نامتعارف

hamed_korn
27-12-2018, 20:47
هر سری که مودم خاموش روشن می کنم حجم بالایی کم میشه ولی نامتعارف

حالا خوبه شما پیش پرداختی.
رو قبضت چیزی نمیاد.
کار خاصی نمیتونن انجام بدن.
من که دستم تو پوست گردو هست و هیچ جواب درستی هم از حجم مصرفیم بهم نمیدن.
شما قرادادتون یک ساله هست ۳۶۵ روز زده.
برای منم ۱۲ ماه هست و پس پرداخت که یک ۱۰۸۹ روز هم زده
نمیدونم این چیه.
برای شما گویا ۸۰ گیگ ترافیک اعلام میکنه مصرف کردین.
شاید مثلا ۲۰ گیگ بین الملل مصرف کرده باشید و براتون ۴ برابر کم کرده به عنوان مثال.
شاید تو این قسمت نشان دادن حجم مصرفی هم ایرادی وجود داره.
خلاصه من که تجربه حدود ۲۰ گیگ حجم اضافه رو دارم که داشتند میکردن تو پاچم و شانس آوردم متوجه شدم و پیگیر ی کردم و حل شد.
ولی این آش شله قلمکاری که من میبینم حالا حالاها کار داره تا درست بشه.

hamed_korn
27-12-2018, 20:54
آقا من ۲۸ آذر از نامحدود به غزال اومدم ،حجم خریداری شده من ۳۶۰ گیگ هست اما بالا سمت چپ نوشته ۴۵۷ مگ (نزولی هست) و پایین همون ۳۶۰ رو نوشته ترافیک رزرو هم نوشته ۱۱۴ گیگ اینا یعنی چه؟شما هم شاید پیش پرداخت هستید..
قاعدتا باید از اون ۳۶۰ گیگ هر چقدر مصرف کردین کم بشه و بخش بالایی اون دایره آبی نوشته بشه.
مثلا شما ۳۰ گیگ مصرف کردین .
بالا باید ۳۳۰ گیگ بنویسه و پایینش ۳۶۰ گیگ.
فکر کنم برای شما هم قاطی کرده.
اون ۱۱۴ گیگ هم باید از ۲۰۲۰ بپرسید.
پوارو باید بیاد پرونده این سیستم رو دستش بگیره و برای علامت های سوال ،جواب پیدا کنه.....

karbar200
27-12-2018, 21:00
شاید مثلا ۲۰ گیگ بین الملل مصرف کرده باشید و براتون ۴ برابر کم کرده به عنوان مثال.

این چیزی که گفتید جایی هست که نوشته باشهیا کسی تجربه کرده باشه که 4 برابر حساب می کنند بین الملل رو ؟

الان با این که حجمت صفره می تونی دانلود کنی و سرعت دانلودت چنده؟

hamed_korn
27-12-2018, 21:22
این چیزی که گفتید جایی هست که نوشته باشهیا کسی تجربه کرده باشه که 4 برابر حساب می کنند بین الملل رو ؟تو همون جدولی که مشخصات سرویس های غزال رو نوشته.
مثلا من و شما هردومون سرویس که گرفتیم یکسان هست.
فقط شما پیش پرداختی و من پس پرداخت.
ما هر ماه ۱۷۵ گیگ بین الملل یا ۷۰۰ گیگ داخلی میتونیم مصرف کنیم.
۱۷۵*۴=۷۰۰
حالا اینا تو اون دایره آبی بخش پایین مینیویسن ۷۰۰ گیگ.
شما میرید یک فایل با حجم یک گیگ از سایت هایی که مخابرات از نظر خودش خارجی محسوب میشه یا آی پی اون خارجی محسوب میکنند (از این اصطلاح هایی که خودشون میگن) دانلود میکنید.
۱*۴=۴
اینا طبق گفته خودشون میان ۴ گیگ از اون ۷۰۰ گیگ شما کم میکنند.
۷۰۰-۴=۶۹۶
حجم باقیمانده دارید.
حالا میرید از سایت آپارات یک ویدیو با حجم یک گیگ دانلود میکنید(خودشون میگن آپارات داخلی حساب میشه که امیدوارم واقعا همینکارو کنند)
اینجا همون یک گیگ رو براتون درنظر میگیرند
حالا شما باید ۶۹۵ گیگ ترافیک باقیمانده داشته باشید.
تو اون دایره آبی بالا ۶۹۵ و پایین ۷۰۰ گیگ.
۶۹۶-۱=۶۹۵
شما چندتا پست بالاتر دوستمون چندتا عکس از پنل خودش گذاشت که گفتند از بوشهر هستند و این سامانه رو دارند
و برای ایشون بدون مشکلاتی هست که ما باهاش درگیر هستیم
رو توجه کنید.
ببینید برای روز ۱ دی یک ردیف حجم مصرفی بین الملب هم داره.
ستون های مربوطه رو بادقت ببینید .
اونجاهم حجم مصرفی بین الملل رو براشون *۴ کردند.
البته این موارد بحث های زیادی داره.
قبلا شما ۷۰۰ گیگ داخلی و ۱۷۵ گیگ بین الملل اگه داشتید.
هر چقدر از سایت های خارجی هم دانلود میکردین براتون *۴ حساب نمیشد و میتونستید ۷۰۰ گیگ بین الملل استفاده کنید.
که خیلی از کاربران از این مشکل مخابرات در عدم توانایی تفکفک ترافیک ها کلی خوشحال بودن و حسابی حال میکردند.
اما گویا تونستند این ایراد رو حل کنند.
ولی همین دوستمون در همین پست آخرشون گفتند یک بازی داشتند دانلود میکردن و براشون ۴ برابر حساب نکردن.
خلاصه این مورد هم شاید هنوز باگ ها و ایراداتی داشته باشه.
من پیشنهاد میکنم شما اگه فکر میکنید ۸۰ گیگ حجم مصرف نکردین از الان پیگیری کنید که دیگه ادامه دار نباشه.
ولی روند حساب کردن حجم من فکر میکنم با همون روش هست که توضیح دادم.
باز سایر دوستانی که تجربه و اطلاعات بیشتری دارند راهنمایی کنند.
بله مشکلی ندارم تو دانلود کردن.
همون ۱۸ مگ برای من بسته شده که اگه قطع و وصلی رخ بده نهایت میاد رو ۱۵ و ۱۶ مگ سرعت دانلود و باز اگه مودم رو خاموش و روشن کنم میاد رو ۱۸ مگ.
البته این صفر از ۲۳ آذر که این سایت جدید اومد همیشه همین بود و ماشالا ۱۴ روز هست صفر هست. خیلی قوی هست.
خلاصه من هیچ اطلاعاتی از ترافیک مصرفی و حجم باقیمانده از طریق این سایت در اختیارم قرار نمیگیره.
تقریبا بود و نبودش برای من با این وضعیت فرقی نداره چون هیچ کمکی بهم نمیکنه.

Farbod3113
27-12-2018, 22:35
سلام دوستان من مشترک پس پرداخت هستم. از وقتی که پنل رو عوض کردن با اینکه سرعت رو توی مودمم تقریبا ۱۵ مگ نشون میده اما سرعت دانلودم بالاتر از ۲۵۶ کیلوبایت بر ثانیه نمیره.
قبلش حدود ۱.۷ مگ میداد. کسی میتونه راهنمایی کنه؟
ممنون

Ashkan R
28-12-2018, 05:32
چه جوری احراز هویت کردید؟

خط تلفن به نام خودمون نبود، مشخصات مالک توی پروفایل ثبت شده بود.

به نام خودم تغییرش دادم و عکس کارت ملی هم فرستادم.

بعد از ۲ روز فرقی نکرده.

منم همچین کاری کرده بودم، اون زمان که مشکل تمدید کردن داشتم زیاد زنگ میزدم 2020. یبار از اپراتور پرسیدم که من همچین کاری کردم، احراز هویت میشه یا نه؟ اونم گفت ما فقط صاحب خط رو میشناسیم، منم گفتم خب چرا یه قسمت جدا برای مشخصات صاحب خط دارید؟ اونم دیگه جواب درستی نداد. بقیه شرکتای خصوصی صاحب سرویس و صاحب خط دوتا چیز از هم جدا هستن.
خلاصه گذشت و تو این مدت تایید هم نشد، امروز از 2020 زنگ زدن که 5 روز وقت داری احراز هویت کنی وگرنه سرویس جمع آوری میشه :biggrin:
یعنی کشته مرده‌ی مشتری مداری و نحوه برخوردشونم، بعد از 8 سال که سرویس دارم ازشون با لحن طلبکارانه میگن 5 روز دیگه جمع میکنیم
خلاصه گفت شما کارت ملی خودتو آپلود کردی، یا کارت ملی صاحب خط رو بفرست یا برو مخابرات سرویسو بزن به نام خودت! گفتم شما که غیر از صاحب خط کس دیگه رو آدم حساب نمیکنید که! فرمودن که چون پیش پرداخت هستید میشه! حالا شنبه برم مخابرات ببینم چی میشه

hraissi
28-12-2018, 09:43
دوستان منظور از ترافیک رزرو چیه؟ برای من زده منفی صد و چهارده گیگ، بیست و هشتم آذر از نامحدود به حجمی اومدم و مصرفم زیاد نبوده

ممنون میشم اگر تجربه ش رو دارید راهنمایی کنید، تماس با ۲۰۲۰ و ثبت تیکت بی فایده بود و اینکه من طرح رو ۲۸ آذر فعال کردم ،برام همون ۳۶۰ گیگ شارژ شده؟ و آیا حجم باقیمانده به ماه بعد انتقال پیدا میکنه

silverbios
28-12-2018, 11:55
تو پنل جدید هنوز خیلی بخش ها کار نمیکنه من الان از کجا میتونم بفهمم حجمم تموم شده یا نه؟
بعد اینکه تو پنل جدید وضعیت احراز هویت رو برام زده “انجام نشده” الان باید چیکار کنم صاحب خط هم خودم هستم

hamed_korn
28-12-2018, 12:01
ممنون میشم اگر تجربه ش رو دارید راهنمایی کنید، تماس با ۲۰۲۰ و ثبت تیکت بی فایده بود و اینکه من طرح رو ۲۸ آذر فعال کردم ،برام همون ۳۶۰ گیگ شارژ شده؟ و آیا حجم باقیمانده به ماه بعد انتقال پیدا میکنهسلام.
حجم هرماه فقط برای همون ماه هست و به ماه بعد منتقل نمیشه.

John Cena723
28-12-2018, 12:32
سلام.
حجم هرماه فقط برای همون ماه هست و به ماه بعد منتقل نمیشه.

پیرو جواب دوستمون که به درستی گفتن ترافیک هر ماه به ماه بعد منتقل نمیشه باید بگم البته اگر ترافیکی سوای ترافیک ماهانه بخرید میتونید در ماه بعدی هم ازش استفاده کنید!

hellbrain666
28-12-2018, 14:36
منم همچین کاری کرده بودم، اون زمان که مشکل تمدید کردن داشتم زیاد زنگ میزدم 2020. یبار از اپراتور پرسیدم که من همچین کاری کردم، احراز هویت میشه یا نه؟ اونم گفت ما فقط صاحب خط رو میشناسیم، منم گفتم خب چرا یه قسمت جدا برای مشخصات صاحب خط دارید؟ اونم دیگه جواب درستی نداد. بقیه شرکتای خصوصی صاحب سرویس و صاحب خط دوتا چیز از هم جدا هستن.
خلاصه گذشت و تو این مدت تایید هم نشد، امروز از 2020 زنگ زدن که 5 روز وقت داری احراز هویت کنی وگرنه سرویس جمع آوری میشه :biggrin:
یعنی کشته مرده‌ی مشتری مداری و نحوه برخوردشونم، بعد از 8 سال که سرویس دارم ازشون با لحن طلبکارانه میگن 5 روز دیگه جمع میکنیم
خلاصه گفت شما کارت ملی خودتو آپلود کردی، یا کارت ملی صاحب خط رو بفرست یا برو مخابرات سرویسو بزن به نام خودت! گفتم شما که غیر از صاحب خط کس دیگه رو آدم حساب نمیکنید که! فرمودن که چون پیش پرداخت هستید میشه! حالا شنبه برم مخابرات ببینم چی میشه

من هم پیش پرداختم و قسمت نام و نام خانوادگی اسم خودم بود و قسمت مالک خط اسم کامل مالک خط رو نوشتم و بقیه فیلد های خالی رو پر کردم بلافاصله احراز هویت تایید شد

Ashkan R
28-12-2018, 15:28
من هم پیش پرداختم و قسمت نام و نام خانوادگی اسم خودم بود و قسمت مالک خط اسم کامل مالک خط رو نوشتم و بقیه فیلد های خالی رو پر کردم بلافاصله احراز هویت تایید شد
مدارک چی آپلود کردی؟
فک کنم اوایل سریع تایید میشد، فقط کافی بود اطلاعات با اطلاعات شناسنامه ای یکی باشه
بعد شما تازه ثبت نام کردی شاید داستانش فرق داشته باشه

hellbrain666
28-12-2018, 15:48
مدارک چی آپلود کردی؟
فک کنم اوایل سریع تایید میشد، فقط کافی بود اطلاعات با اطلاعات شناسنامه ای یکی باشه
بعد شما تازه ثبت نام کردی شاید داستانش فرق داشته باشه
بله احتمالا چون ثبت نامی بودم زودتر تایید شده ولی خواستم بگم نیازی نیست کل سرویس به نام مالک خط باشه فقط قسمت مالک اسم طرف هست و بقیه مشخصات خودم هستند
چیزی اپلود نکردم فقط کپی کارت ملی موقع ثبت نام دادم

Ashkan R
28-12-2018, 15:52
بله احتمالا چون ثبت نامی بودم زودتر تایید شده ولی خواستم بگم نیازی نیست کل سرویس به نام مالک خط باشه فقط قسمت مالک اسم طرف هست و بقیه مشخصات خودم هستند
چیزی اپلود نکردم فقط کپی کارت ملی موقع ثبت نام دادم

متاسفانه شما 5 دفعه زنگ بزنی 2020 هر 5 نفر یه چیز متفاوت میگن. منم همین حدسو میزدم ولی همونطور که گفتم اپراتور چیز دیگه ای میگفت
2020 هم که خودش 5 شنبه زنگ زد گفت حضوری باید بری مخابرات
حالا میرم ببینم چی میشه، بتونم سرویس رو به نام خودم کنم خوبه، هر دفعه داستان داریم ما با این صاحب خط

jabi7joon
28-12-2018, 16:43
سلام
من 512 نامحدود داشتم..سرعت دانلودم ماکزیمم روی 61KB بود..
از چهار پنج ماه پیش یهو زیاد شد و رفت روی 220KB.. نمی دونم داستان چی بود..
ما هم استفاده کردیم..همون مبلغ همیشگی هم روی قبض می اومد..

تا اینکه..

این داستان تغییر پنل پیش اومد و سرعتم دوباره برگشت به حالت قبلی..

ولی یه سری نکات جالب داره..

- سرعت دانلودم توی مودم 4 مگ هست..
- با IDM که میذارم دانلود سرعت روی همون 60 تا بیشتر نمیشه..
- پیج که باز میکنم هم زمان با دانلود, سرعت زیاد میشه میره روی 120 تا پیج لود بشه..سرعت دانلود همچنان همون 60 تاس.
- حالا اگه با یه گوشی یا لپ تاپ دیگه وصل شم اون هم باز تا 60 تا بهم سرعت میده..

اگه سرعت منو روی 60 تا محدود کردن پس چرا میتونم با دو تا دستگاه 120 تا بگشم ازش؟
چجوری میتونم به نظرتون با یه دستگاه 120 تا بکشم..؟

این طرح غزال 2مگ چهار برابری 8 مگ با 90 گیگ بینل چطوره؟ 25 تومن ماهی..
البته من برای 512 نامحدودم 24 تومن میدم ماهی..

Mana5
28-12-2018, 18:41

من دیروز زنگ زدم 2020 گفت باید کارت ملی خودتو اپلود کنی نه مالک خط
ولی به شما گفته مالک خط
اصلا معلوم نیست کی به کیه تو مخابرات
هر کی یه حرفی میزنه

amirpers
28-12-2018, 23:33
شما هم نمی تونین وارد پنل کاربری بشین؟

username4test
29-12-2018, 01:10
سلام

تا اینکه..

- پیج که باز میکنم هم زمان با دانلود, سرعت زیاد میشه میره روی 120 تا پیج لود بشه..سرعت دانلود همچنان همون 60 تاس.

اگه سرعت منو روی 60 تا محدود کردن پس چرا میتونم با دو تا دستگاه 120 تا بگشم ازش؟

زیاد رو سرعتی که idm نشون میده حساب نکن , همیشه 10 تا 15 درصد بالاتر نشون میده
اون 120 ک.بایت هم لحظه ای هست که مجموع رو میبینی ولی واقعی نیست و سرعت شما با اکانتینگ محدود شده
اگه با 512 ک.بیت میتونی توی یه ماه بالای 90 گ.ب دانلود کنی و لازم داری این مقدار رو هر ماه مصرف کنی که هیچ اگه نه بیا غزال بگیر که از همه نظر بهتره نسبت به 512 نا محدود

zadis
29-12-2018, 09:16
سلام

تا اینکه..

ُسلام دوست عزیز بدون درنگ برو غزال 2 مگ با چهار برابر بگیر من گرفتم عالیه واسه من تازه یه سایت معروف بازی دانلود میکنم حجم همون گیگ حساب میشه و چهار برابر نمیشه ماهی 360 گیگ و قیمت 26 تومن ولی باید 6 ماهه بگیری .

Ashkan R
29-12-2018, 15:09
من دیروز زنگ زدم 2020 گفت باید کارت ملی خودتو اپلود کنی نه مالک خط
ولی به شما گفته مالک خط
اصلا معلوم نیست کی به کیه تو مخابرات
هر کی یه حرفی میزنه

حالا ادامه رو بخون جالب تر هم میشه :n02:

امروز رفتم مرکز مخابراتی، به اپراتوره توضیح دادم همچین داستانی به من گفتن و من ترجیح میدم سرویس رو به نام خودم بکنم تا دیگه تو موارد بعدی لنگ صاحب خط نباشم. شروع کرد مشخصات رو از رو کارت ملی وارد کردن، بعد من وسطش یه مقدار توضیح اضافه میدادم و اونم هی میپرسید دقیقا شما برای چی اومدید؟! :n02: فک کنم 3-4 بار پرسید، خوبه حالا کار پیچیده ای نبود!
خلاصه اطلاعات رو وارد کرد و گفت تایید رو که میزنم اعمال نمیشه و دوباره مشخصات صاحب خط میاد. منم گفتم اتفاقا من که یوزر معمولی هستم میتونم اطلاعات رو تغییر بدم، ولی خب گویا اون فایده نداره. خلاصه رفتم یه گوشه شروع کردم مشخصات خودم رو با موبایل وارد پنل کردم و در نهایت ثبت رو هم زدم و یه رفرش هم کردم و اوکی شده بود. اونم تو این فاصله رفته بود از یکی مشورت بگیره. خلاصه اومد و سیستم رو نگاه کرد گفت الان ثبت شده : )) گفتم اینارو من الان خودم وارد کردم اونی که شما زدی نبوده، خلاصه اصرار داشت که اون وارد کرده : )) گفتم میخوای الان دوباره عوضشون کنم؟ :n02: اونم انگار بهش برخورده بود گفت هر جور که صلاح میدونید : ))
خلاصه اومدم بیرون زنگ زدم 2020 و کلی پشت خط وایسادم، به 2020 داستان رو گفتم، اونم گفت نیازی به احراز هویت نیست فعلا، و فقط چند روز اولِ تغییر پنل برای خرید سرویس نیاز بوده و الان این رو برداشتن. میخواستم بهش بگم آره تو اون 10 باری که تو اون مدت من زنگ زدم به شما، سیستم خودتون رو از خودتون بهتر میشناسم :n02: بهش گفتم از خود 2020 تماس گرفتن و گفتن حتما باید انجام بشه، فکر میکنم ضروری هست وگرنه تماس نمیگرفتن، اینم گفت نه نیازی نیست :n02: تو دلم گفتم کاش میتونستم باور کنم این چیزی که داری میگی رو مطمئن هستی، ولی میدونم که چیزی سر در نمیاری :n02:خلاصه هیچی دیگه، کلی علاف شدیم آخرم به هیچ جا نرسیدیم. آخرم قطعش میکنن :n02:
حالا یکی نیست بگه باشه! ما دیگه به این سیستم ادارات عادت کردیم که یه چیزی عوض میشه، زمین وزمان به هم میریزه، آموزش درست هم که به اپراتورها نمیدید،اوکی، ولی اینکه بیای بگی 5 روز دیگه سرویس جمع میشه و وقتی مراجعه میکنیم، و همه اون چیزهایی که گفتید رو به اپراتور میگیم، و اونم یه جوری نگاه میکنه که روحش خبر نداره از این موضوع، دیگه خیلی زور داره

hamed_korn
29-12-2018, 17:56
پنجشنبه ۴ بار زنگ زدم ۲۰۲۰ حدود ۴ دقیقه پیام ضبط شده برام پخش میکرد.
آخر سر هم گفت بعداز شنیدن صدای بوق پیام خود را باذکر مشخصات و سرویس که میخواهید اعلام کنید......
این حجم لعنتیمو درست کنید من غلط بکنم به شماها زنگ بزنم.
مسخره کردن مردم رو.
برای پیش و پا افتاده ترین موارد باید کلی وقتمون تلف بشه و کلی پول بره تو جیب این فلان شده ها.
مخابرات افتضاح ترین پشتیبانی رو داره.

Black Vengeance
29-12-2018, 20:48
من در شیراز با نهایت تاسف مشترک مخابرات هستم چون خطوط فیبر نوریه
بعد از آپدیت شدن پنل 8 بار تماس گرفتم تا موفق به خرید سرویس شدم
در پنل جدید سرویس های غزال رو به من نمایش نمی داد به همین خاطر اپراتور بخش خرید فرمودند که باید خودشون به صورت پس پرداخت فعال کنن
سرویس 4Mbps با سرعت 4 برابر و ترافیک ماهیانه ی 175 گیگ بین الملل یا 700 گیگ داخلی 1 ساله [480 هزار تومان - ماهیانه 40 هزار تومان]
در همون لحظات اول هم با مشکل سرعت روبرو بودم به طوری که وقتی با اسپید تست بررسی می کردم سرعت دانلود روی 8Mbps قفل بود در حالی که در پنل مودم Downstream Speed روی 16383 یا 16 مگابیت ست شده بود.بعد از تماس های بسیار زیاد وضعیت سرعت بهتر شد طوری که الان سرعت دانلود بین 13 الی 14 مگابیت در ثانیه هست.
اما مورد جدی تر وضعیت محاسبه ی ترافیک هست.در پنل قبلی که ما در شیراز استفاده می کردیم ترافیک کلی 175 گیگ نمایش داده میشد.در صورت ارسال یا دریافت دیتا از دامنه هایی با میزبانی داخلی نصف دیتای مصرفی از حساب من کسر میشد و در صورت ارسال یا دریافت دیتا از دامنه هایی با میزبانی خارج از کشور عینا همون دیتای مصرفی از حساب من کسر میشد.
نحوه ی محاسبه ی ترافیک کسر شده در پنل جدید تغییر کرده.در حال حاضر در صورت ارسال یا دریافت دیتا از دامنه هایی با میزبانی داخلی عینا دیتای مصرفی از حساب من کسر میشه و در صورت ارسال یا دریافت دیتا از دامنه هایی با میزبانی خارج از کشور چهار برابر دیتای مصرفی از حساب من کسر میشه.مشکل وحشتناکی که اینجا وجود داره این هست که ترافیک کلی من در این حالت باید 700 گیگابایت نمایش داده بشه در حالی که هنوز همون 175 گیگ رو به عنوان کل در نظر می گیره
نتیجه اینکه من در حال حاضر اسما اینترنت دارم اما رسما جرات استفاده ازش رو ندارم چون ترافیک با سرعت برق باد کاهش پیدا می کنه و در صورت صفر شدن مشخص نیست چه اتفاقی بیفته !

از نکات جالب این هست که پنل نام سرویس خریداری شده رو ناقص نمایش میده و از طرفی من به ریز مصرف هم دسترسی ندارم
با پشتیبانی هم تا این لحظه بیش از 10 بار تماس داشتم که فقط پاسکاری می کنن و از طرفی اون کسی که نشسته پشت خط به نظر طلب ارث پدرشو داره از من.نمیدونم شاید من کاری در حقش کردم خودم خبر ندارم ! انگار من تپانچه گرفتم روی شقیقش و گفتم بیا اپراتور 2020 بشو.دریغ از ذره ای شعور ذره ای معرفت ذره ای ادب ذره ای فهم ذره ای انسانیت ! زنگ زدم به مردک نفهم میگم این مشکل حدودا کی حل میشه ؟ صداشو می بره بالا میگه چه مشکلی ؟ مشکلی نیست که ! قبلا تو سایت های داخلی یک چهارم از ترافیک کم می کرده و تو سایت های خارجی خود حجم رو کم میکرده اما الان برای داخلی ها خود حجم کم میشه در حالی که خارجی ها رو 4 برابر کم می کنه [که البته حضرت در همین مورد هم دروغ میگه چون از دامنه های داخلی نصف کم میشد نه یک چهارم].منم در جواب میگم خوب جناب اون زمان ترافیک کل 175 گیگ بود الان هم 175 هست در حالی که باید 700 باشه ! از نظر شخص شخیص حضرتعالی این مشکل محسوب نمیشه ؟
واقعا نمیدونم باید چه کار کنم.خسته شدم از بس تماس گرفتم.این نتیجه ی انحصاره ! وگرنه من رو اگر تکه تکه می کردن سروقت این سازمان کثیف مخابرات برای ADSL نمی رفتم.
برآورد های اولیه نشون میده هم زمان با ظهور آقا امام زمان مشکل پنل حل خواهد شد
اگر تا آخر هفته بخواد همین شرایط ادامه پیدا کنه ترجیح میدم درخواست جمع آوری بدم.البته از همون هم وحشت دارم چون می ترسم خط رو از رانژه خارج کنن اما هزینه ی سرویس همچنان روی قبض بیاد چون این اولین بار هست که پس پرداخت خریداری می کنم.به 195 شکایت کردم و تصویر پنل رو ارسال کردم با توضیحات کامل که مطمئنا از اونجا هم جواب سر بالا دریافت می کنم یا اصلا جوابی دریافت نمی کنم
واقعا چه سرنوشت شومی که برای ساده ترین و پیش پا افتاده ترین کارها باید تا این حد حرص زد و خون جگر خورد

hamed_korn
29-12-2018, 21:17
من در شیراز با نهایت تاسف مشترک مخابرات هستم چون خطوط فیبر نوریه
بعد از آپدیت شدن پنل 8 بار تماس گرفتم تا موفق به خرید سرویس شدم
در پنل جدید سرویس های غزال رو به من نمایش نمی داد به همین خاطر اپراتور بخش خرید فرمودند که باید خودشون به صورت پس پرداخت فعال کنن
سرویس 4Mbps با سرعت 4 برابر و ترافیک ماهیانه ی 175 گیگ بین الملل یا 700 گیگ داخلی 1 ساله [480 هزار تومان - ماهیانه 40 هزار تومان]
در همون لحظات اول هم با مشکل سرعت روبرو بودم به طوری که وقتی با اسپید تست بررسی می کردم سرعت دانلود روی 8Mbps قفل بود در حالی که در پنل مودم Downstream Speed روی 16383 یا 16 مگابیت ست شده بود.بعد از تماس های بسیار زیاد وضعیت سرعت بهتر شد طوری که الان سرعت دانلود بین 13 الی 14 مگابیت در ثانیه هست.
اما مورد جدی تر وضعیت محاسبه ی ترافیک هست.در پنل قبلی که ما در شیراز استفاده می کردیم ترافیک کلی 175 گیگ نمایش داده میشد.در صورت ارسال یا دریافت دیتا از دامنه هایی با میزبانی داخلی نصف دیتای مصرفی از حساب من کسر میشد و در صورت ارسال یا دریافت دیتا از دامنه هایی با میزبانی خارج از کشور عینا همون دیتای مصرفی از حساب من کسر میشد.
نحوه ی محاسبه ی ترافیک کسر شده در پنل جدید تغییر کرده.در حال حاضر در صورت ارسال یا دریافت دیتا از دامنه هایی با میزبانی داخلی عینا دیتای مصرفی از حساب من کسر میشه و در صورت ارسال یا دریافت دیتا از دامنه هایی با میزبانی خارج از کشور چهار برابر دیتای مصرفی از حساب من کسر میشه.مشکل وحشتناکی که اینجا وجود داره این هست که ترافیک کلی من در این حالت باید 700 گیگابایت نمایش داده بشه در حالی که هنوز همون 175 گیگ رو به عنوان کل در نظر می گیره
نتیجه اینکه من در حال حاضر اسما اینترنت دارم اما رسما جرات استفاده ازش رو ندارم چون ترافیک با سرعت برق باد کاهش پیدا می کنه و در صورت صفر شدن مشخص نیست چه اتفاقی بیفته !

از نکات جالب این هست که پنل نام سرویس خریداری شده رو ناقص نمایش میده و از طرفی من به ریز مصرف هم دسترسی ندارم
با پشتیبانی هم تا این لحظه بیش از 10 بار تماس داشتم که فقط پاسکاری می کنن و از طرفی اون کسی که نشسته پشت خط به نظر طلب ارث پدرشو داره از من.نمیدونم شاید من کاری در حقش کردم خودم خبر ندارم ! انگار من تپانچه گرفتم روی شقیقش و گفتم بیا اپراتور 2020 بشو.دریغ از ذره ای شعور ذره ای معرفت ذره ای ادب ذره ای فهم ذره ای انسانیت ! زنگ زدم به مردک نفهم میگم این مشکل حدودا کی حل میشه ؟ صداشو می بره بالا میگه چه مشکلی ؟ مشکلی نیست که ! قبلا تو سایت های داخلی یک چهارم از ترافیک کم می کرده و تو سایت های خارجی خود حجم رو کم میکرده اما الان برای داخلی ها خود حجم کم میشه در حالی که خارجی ها رو 4 برابر کم می کنه [که البته حضرت در همین مورد هم دروغ میگه چون از دامنه های داخلی نصف کم میشد نه یک چهارم].منم در جواب میگم خوب جناب اون زمان ترافیک کل 175 گیگ بود الان هم 175 هست در حالی که باید 700 باشه ! از نظر شخص شخیص حضرتعالی این مشکل محسوب نمیشه ؟
واقعا نمیدونم باید چه کار کنم.خسته شدم از بس تماس گرفتم.این نتیجه ی انحصاره ! وگرنه من رو اگر تکه تکه می کردن سروقت این سازمان کثیف مخابرات برای ADSL نمی رفتم.
برآورد های اولیه نشون میده هم زمان با ظهور آقا امام زمان مشکل پنل حل خواهد شد
اگر تا آخر هفته بخواد همین شرایط ادامه پیدا کنه ترجیح میدم درخواست جمع آوری بدم.البته از همون هم وحشت دارم چون می ترسم خط رو از رانژه خارج کنن اما هزینه ی سرویس همچنان روی قبض بیاد چون این اولین بار هست که پس پرداخت خریداری می کنم.به 195 شکایت کردم و تصویر پنل رو ارسال کردم با توضیحات کامل که مطمئنا از اونجا هم جواب سر بالا دریافت می کنم یا اصلا جوابی دریافت نمی کنم
واقعا چه سرنوشت شومی که برای ساده ترین و پیش پا افتاده ترین کارها باید تا این حد حرص زد و خون جگر خوردسلام.
ما ها هم مشکل شما رو کم و بیش داریم.
۱ دی شکایت زدم تو ۱۹۵ هر وقت زنگ زدم میگم نتیجه چی شد میگن شما باید صبور باشید بالاخره جواب میدن.
تو سایت ۲۰۲۱ هم شکایت زدم.میگم این سامانه ایراد داره و حجم من رو اصلا نشان میده .
جواب برام دادن شما زنگ بزن ۲۰۲۰ بپرس.
حالا ۲۰۲۰ هم که خوت اشاره کردی و بقیه هم میدونن چه وضعیتی داره.
گویا اینا بیخیال تر از این حرف ها هستند که بخواهن این سامانه مزخرف رو درست کنن.
حلا وقت زیاده .چه عجله ای هست.
نکه همین امسال تازه سرویسadsl وارد کشور شده و مخابرات تازه داره سرویس میده ....
پس باید بهشون فرصت بدیم ....
من موندم شاتل،های وب،داتک، پارس آنلاین و......
چجوری هست سالها درانadsl میفروشن و این مشکلات مسخره رو ندارن.
سال ۲۰۱۹ شد .
ما هنوز نمیتونیم بفهمیم چند گیگ حجم مصرف کردیم و چقدر برامون مونده.‌‌‌
و خیلی ایرادات خنده دار دیگه...

amirpers
29-12-2018, 22:15
شما هم نمی تونین وارد پنل کاربری بشین؟
کسی تست نکرده؟

hellbrain666
30-12-2018, 13:36
توی صفحات قبل بعضی از دوستان گفتند که مخابرات سرعت رو نرم افزاری کنترل میکنه و وابسته به ریت خط نیست. برای همه همینطوره؟
ریت خط من گاهی تا 12 مگابیت هم میرسه در حالی که سرویس 8 مگابیت دارم ولی نهایت سرعتم 700 کیلوبایته

alexfr
30-12-2018, 19:48
نمی دونم این سایت جدید چطوری حجم حساب می کنه. خیلی زیاد می ره. کسی سرویسش تموم شده جدیدا؟ قطع شده یا مثل قبله؟

L.utus
30-12-2018, 23:14
از وقتی پنل جدید اومده حجم باقی مونده من روی 160 گیگ مونده و تکون نمیخوره و الان نمی دونم دقیقا چقدر از حجمم مونده! برای همین چیزی زیاد دانلود نمی کنم تا حجمم یهو تموم نشه
برای شما هم این مشکل وجود داره یا درست شده؟
یکی نیست به اینا بگه اول چاه رو بکن بعد منار رو بدزد
اول سیستم رو اماده کنید بعد تغییر پنل بدید
دو هفتست ملت اسیرن

hamed_korn
01-01-2019, 11:45
سلام.
خداروشکر سامانه جدیدشون بعد ۱۸ روز کلی پیشرفت کرد .
قبلا ریز مصرف میخواستم بگیرم میگفت :
در حال حاضر امکان پذیر نیست و در روز های آینده مراجعه کنید.
حالا دیگه میگه:
امکان دریافت ریز مصرف شما از سامانه وجود ندارد.
چه میکنه این مخابرات....کلا رد داده.
احراز هویت هم با اینکه مشخصات رو کامل وارد کردم باز مینیویسه انجام نشده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saeidf1
01-01-2019, 17:19
دوستان ای پی استاتیک روی پینگ تأثیر داره اگه بخرم؟؟

Mana5
01-01-2019, 18:26
خوب بحمد الله بعد از سه هفته نه تنها ریز مصرف درست نشد بلکه خود سامانه هم پوکید! :n08:
اتفاقا دیروز احراز هویت کرده بودم فکر کنم از عکس کارت ملی هوشمندم ترسیدن از بیخ بستن :n08:

silverbios
01-01-2019, 20:41
ارور نبود مشخصات بنده در AAA برای من هم اومده
همچنین علی رغم اینکه تازه سرویس ماهیانه ام رو شارژ کردم ولی علاوه برا این مشکل پنل سرعتم هم کند شده!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

silverbios
01-01-2019, 20:41
ارور نبود مشخصات بنده در AAA برای من هم اومده
همچنین علی رغم اینکه تازه سرویس ماهیانه ام رو شارژ کردم ولی علاوه برا این مشکل پنل سرعتم هم کند شده!!!

dadash42
01-01-2019, 23:21
ما پیش پرداختی ها مشکل با پانل نداریم

Ashkan R
02-01-2019, 01:16
مشکل عمده‌ی این تاپیک اینه که با اینکه اسمش "مخابرات استان تهران" هست، در مورد مراکز دیگه هم درش بحث میشه، همینطوری خود پنل مخابرات کم گیج کننده هست، این موضوع هم مزید بر علت شده. همین الان هم با اینکه پنل سراسری شده، مشکلات پنلیِ تهرانی ها با بقیه متفاوت هست، کاش حداقل آخر هر پست دوستان اعلام کنن در مورد کدوم مرکز و شهر دارن صحبت میکنن

hamed_korn
02-01-2019, 07:16
ما پیش پرداختی ها مشکل با پانل نداریماتفاقا دوستانی همینجا هستند و اعلام کردند پیش پرداخت هستند و مشکل پنل رو دارند.

albertxx
02-01-2019, 14:03
مشکل عمده‌ی این تاپیک اینه که با اینکه اسمش "مخابرات استان تهران" هست، در مورد مراکز دیگه هم درش بحث میشه، همینطوری خود پنل مخابرات کم گیج کننده هست، این موضوع هم مزید بر علت شده. همین الان هم با اینکه پنل سراسری شده، مشکلات پنلیِ تهرانی ها با بقیه متفاوت هست، کاش حداقل آخر هر پست دوستان اعلام کنن در مورد کدوم مرکز و شهر دارن صحبت میکنن

فکر کنم اشتباه میکنید
من از گیلان هستم و تا چند ماه قبل از پنل گیلان استفاده میکردیم
ولی چند ماه هست که بعد جامع شدن پنل های کاربری همه کاربران مخابرات به همون صفحه " سامانه مدیریت مشتریان اینترنت شرکت مخابرات ایران " ارجاع داده میشن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پنل_مشترک_—_سامانه_مدیریت _مشتریان_اینترنت_شرکت_مخابر ات_ایران.png

hraissi
02-01-2019, 14:25
سلام دوستان میشه بی زحمت راهنمایی کنید منظور از ترافیک رزرو چیه؟ و اینکه من سرویس غزال ۲ مگ با سرعت چهار برابر رو ۲۸ آذر فعال کردم و منفی ۱۱۴ گیگ برام ترافیک رزرو گذاشته یعنی چه؟

Ashkan R
02-01-2019, 14:37
اتفاقا دوستانی همینجا هستند و اعلام کردند پیش پرداخت هستند و مشکل پنل رو دارند.

فک کنم این دقیقا مربوط میشه به اون چیزی که گفتم، هر شهری گویا با بقیه متفاوت هست، یا حداقل در حال حاضر تهران با بقیه مراکز فرق داره، دوستان میان میگن "ما مشکل نداریم" ولی نمیگن چه شهری هستن

فکر کنم اشتباه میکنید
من از گیلان هستم و تا چند ماه قبل از پنل گیلان استفاده میکردیم
ولی چند ماه هست که بعد جامع شدن پنل های کاربری همه کاربران مخابرات به همون صفحه " سامانه مدیریت مشتریان اینترنت شرکت مخابرات ایران " ارجاع داده میشن

فکر میکنم دقیق عرض بنده رو مطالعه نکردید. گفتم "با اینکه پنل سراسری شده"، یعنی در جریان هستم که کل کشور از یک پنل استفاده میکنند، ولی شواهدی که تو همین تاپیک دارم میبینم نشون میده حداقل تهرانی ها یک سری مشکلاتی در پنل دارند که بقیه ندارن. اگه دوستان فقط شهرشون رو قید بکنن یه مقداری از این سردرگمی ها کم میشه

hellbrain666
02-01-2019, 14:56
من تهرانم و پیش پرداخت
داخل پنل روز باقیمونده و احتمالا حجم مصرفی یکروز قبل رو نشون میده
قسمت ریز مصرف هم "امکان دریافت ریز مصرف شما از سامانه AAA وجود ندارد."
سرعت هم دو مگابیت کمتر از سرویس خریداری شده هست

فعلا این مشکلات رو دارم

Mr.Crow
02-01-2019, 15:14
من هم پیش پرداختی تهران هستم و ریز مصرف رو نشون نمیده.
احراز هویت هم همچنان مشکل داره، با اینکه کل مشخصات کسی که خط به نامش هست رو وارد کردم و عکس کارت ملی ایشون رو هم اسکن کردم و فرستادم.

alexfr
02-01-2019, 16:49
حجم این ماه من تمام شد ولی قطع نشد. من پیش پرداختم بنظرتون استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟

Ashkan R
02-01-2019, 18:30
من هم پیش پرداختی تهران هستم
ار روزِ اولِ تغییر پنل دسترسی به ریز مصرف ندارم. قبلا میگفت در حال بروزرسانی است، الان میگه: امکان دریافت ریز مصرف شما از سامانه AAA وجود ندارد.احراز هویت هم از وقتی تماس گرفتن و گفتن انجام ندی سرویست قطع میشه، پیگیرش هستم، ولی 2020 میگه مشکلی نیست و اطلاعات خود به خود با ثبت احوال چک میشه و بعدا تایید میشه. امیدوارم اینطوری باشه
سرویس 700 گیگ 16 مگ هم خریدم که روزای اول دوبار مالیات براش حساب میشد و 95 تومن دادم، تو 195 علاوه بر بقیه مشکلات اینم ذکر کردم و تا الان دوبار از بازرسی مخابرات تماس گرفتن ولی هنوز مبلغش بر نگشته. الان البته موقع خرید قیمت درست حساب میشه

hamed_korn
02-01-2019, 19:49
من هم پیش پرداختی تهران هستم
ار روزِ اولِ تغییر پنل دسترسی به ریز مصرف ندارم. قبلا میگفت در حال بروزرسانی است، الان میگه: امکان دریافت ریز مصرف شما از سامانه AAA وجود ندارد.احراز هویت هم از وقتی تماس گرفتن و گفتن انجام ندی سرویست قطع میشه، پیگیرش هستم، ولی 2020 میگه مشکلی نیست و اطلاعات خود به خود با ثبت احوال چک میشه و بعدا تایید میشه. امیدوارم اینطوری باشه
سرویس 700 گیگ 16 مگ هم خریدم که روزای اول دوبار مالیات براش حساب میشد و 95 تومن دادم، تو 195 علاوه بر بقیه مشکلات اینم ذکر کردم و تا الان دوبار از بازرسی مخابرات تماس گرفتن ولی هنوز مبلغش بر نگشته. الان البته موقع خرید قیمت درست حساب میشهسلام.
من هم از تهران هستم
پس پرداخت
۱. مشکلات نشان ندادن ریز مصرف.
۲.نشان ندادن حجم باقیمانده
۳.احراز هویت انجام نشده
رو دارم و به ۱۹۵ هم گفتم. خبری نشده.
در مورد این ۳مورد بازرسی مخابرات جوابی به شما نداد کی قرار هست درست بشه؟

Mana5
02-01-2019, 20:21
من هم پیش پرداخت تهران هستم مشکلاتی که بعد از تغییر پنل دارم:
1- مصرف کلی رو نشون نمیده. در واقع حجم باقیمونده روی یک عدد ثابت باقی مونده که معلومه الکیه
2- ریز مصرف رو نشون نمیده
3- گزینه تغییر سرویس غیرفعاله ( بعضیا اسکرین گذاشته بودن براشون فعال بود)
4- گزارش تراکنش های مالی رو نشون نمیده
5- احراز هویت انجام نمیشه

Ashkan R
02-01-2019, 21:31
سلام.
من هم از تهران هستم
پس پرداخت
۱. مشکلات نشان ندادن ریز مصرف.
۲.نشان ندادن حجم باقیمانده
۳.احراز هویت انجام نشده
رو دارم و به ۱۹۵ هم گفتم. خبری نشده.
در مورد این ۳مورد بازرسی مخابرات جوابی به شما نداد کی قرار هست درست بشه؟

شکایتی که من تو سایت 195 ثبت کردم 28 آذر بود، زمانی که چند روز بود نتم قطع بود و تمدید هم نمیتونستم بکنم
مشکلات تمدید رو نوشته بودم و در آخر گفته بودم که سیستم مبلغ رو داره اضافه حساب میکنه (اون موقع هنوز خرید نکرده بودم چون امکانش نبود، ولی خب میشد دید که 95 تومن میزنه)
دو باری هم که تماس گرفتن گفتن که مشکل تمدید برطرف شده؟ گفتم بله، ولی بعد از خرید دوبار مالیات پرداخت کردم. گفتن رسیدگی میکنیم
تو قسمت تجدید نظر هم اسکرین شات از اضافه پرداختی گذاشتم
منظور اینکه فعلا من درگیر یه شکایت قدیمی هستم، این تکلیفش مشخص بشه برای بعدی ها هم اقدام میکنم
در ضمن باقیمونده حجم کلی من به ظاهر داره درست کار میکنه:

Ashkan R
02-01-2019, 21:36
من هم پیش پرداخت تهران هستم مشکلاتی که بعد از تغییر پنل دارم:
1- مصرف کلی رو نشون نمیده. در واقع حجم باقیمونده روی یک عدد ثابت باقی مونده که معلومه الکیه
2- ریز مصرف رو نشون نمیده
3- گزینه تغییر سرویس غیرفعاله ( بعضیا اسکرین گذاشته بودن براشون فعال بود)
4- گزارش تراکنش های مالی رو نشون نمیده
5- احراز هویت انجام نمیشه
مصرف کلی من به ظاهر کار میکنه، ولی خب از این به بعد بیشتر دقت میکنم
تغییر سرویس تا چند روز پیش اوکی بود ولی الان میزنه :امکان تغییر سرویس برای شما وجود ندارد، زیرا: ارزش سرویس فعال شما بر پایه‌ی ترافیک مانده از سرویس صفر ریال است.گزارش تراکنش برای من کار میکنه

Mana5
03-01-2019, 02:58
مصرف کلی من به ظاهر کار میکنه، ولی خب از این به بعد بیشتر دقت میکنم
تغییر سرویس تا چند روز پیش اوکی بود ولی الان میزنه :امکان تغییر سرویس برای شما وجود ندارد، زیرا: ارزش سرویس فعال شما بر پایه‌ی ترافیک مانده از سرویس صفر ریال است.گزارش تراکنش برای من کار میکنه

در مورد تغییر سرویس برای من می نویسه:

آرین 0098
04-01-2019, 03:27
امشب مشکلی ندارید؟

پینگ اروپا‌ی من نزدیک ۲۰۰ میلی‌ثانیه شده! و سرعت تک کانکشن هم فاجعه ... :n34:

dadash42
04-01-2019, 10:48
میخوام سرویس فعلی 175گیگ 16مگ 1 ماهه تمدید کنم از پنل برداشته شده!
تنها سرویسهای 128 و 512kb موجوده, قبلاً بود
نزد خونه کافو فیبری گذاشتن سرعت کامل و خط فوقالعاده دانلود با بالای 2مگ
چون فیبری شدیم غیر از مخابرات نمیشه
یک هفته از سرویسم مونده

حالا پیداش کردم, زده سرعت 512kb ولی ریز نویس 16مگ !!
ریز نویس

Meysam Raz
05-01-2019, 13:14
امشب مشکلی ندارید؟

پینگ اروپا‌ی من نزدیک ۲۰۰ میلی‌ثانیه شده! و سرعت تک کانکشن هم فاجعه ... :n34:
همین الان داریم سابیده میشیم ، داخلی باز نمیشه خارجی به زور ، اینبار دارن برعکس میزنن

mr_exir
05-01-2019, 13:19
واسه ما هم خارجی باز نمیشه فقط داخلی پینگ دارم چرا داغونه حجمارو که ریختن به هم الانم خارج داخلی و فیلترینگ اینستا و اینترنت نریم سنگین تره

Hosseinymy
05-01-2019, 13:23
مخابرات فیلتر شده؟ :))
از تقریبا پنجاه تا سایتی که خواستم برم فقط دوتاشو اورد

GHAGHALEELEE
05-01-2019, 14:47
سلام دوستان
توی وضعیت اینترنت مودم من ماکزیمم سرعتی که برای دانلود می کشه نوشته 600 کیلو. این عدد واقعی هست یا چون از مخابرات نت 512 نامحدود دارم اینجوری نوشته ؟ چون اگر خطم کلا 600 کیلوبیت بکشه که نمیتونم سرویسهای چند مگ بگیرم.
مرسی

hellbrain666
05-01-2019, 14:57
امروز برای یک ساعت فقط داخلی باز میشد البته الان درست شده

Hosseinymy
05-01-2019, 16:45
دوستان قبض میان دوره(به روز)شما هم زیاد اومده؟برا من اومده 440تومن در حالی که باید 30تومن میومد یعنی قبض پایان دوره 900تومن قراره بیاد!

darvish1900
05-01-2019, 17:18
قیض میان دوره ام نگاه کردم زده 103000 ت . رفتم مخابرات میگیه حجم اینترنت تمام شده بسته برات حساب کرده . میگم من تو قرارددادم که امضا کردم زده بودم 128 بشه نه بسته اضافه بشه. نگاه کرده تو سیستم هم کارمنده هم معاون شعبه میگه بله حق با شماست ولی باید صبر کنی قبض پایان دوره بیاد اونب رای ما ملاک بعد بیا اعتراض بزن.
فقط باید از این دزدها پیش پرداخت خرید

darvish1900
05-01-2019, 17:20
البته از الان هم تو 195 هم تو 2021 شکایت ثبت کردم ببینم به کجا میرسه

rioman
05-01-2019, 22:08
سلام دوستان
توی وضعیت اینترنت مودم من ماکزیمم سرعتی که برای دانلود می کشه نوشته 600 کیلو. این عدد واقعی هست یا چون از مخابرات نت 512 نامحدود دارم اینجوری نوشته ؟ چون اگر خطم کلا 600 کیلوبیت بکشه که نمیتونم سرویسهای چند مگ بگیرم.
مرسی

نباید اینطوری باشه.
از پریز های دیگه و حتما از سر خط چک کن ببین چطوریه
حداقل باید2 مگ رو بکشه

GHAGHALEELEE
05-01-2019, 23:09
نباید اینطوری باشه.
از پریز های دیگه و حتما از سر خط چک کن ببین چطوریه
حداقل باید2 مگ رو بکشه

فکر کنم مشکل از خود مخابرات هست چون با خاموش روشن کردن مودم هم سرعت دانلود افزایش پیدا کرد هم ماکزیمم خط ؟ ماکزیمم خط که نباید تغییر کنه

rioman
06-01-2019, 07:47
فکر کنم مشکل از خود مخابرات هست چون با خاموش روشن کردن مودم هم سرعت دانلود افزایش پیدا کرد هم ماکزیمم خط ؟ ماکزیمم خط که نباید تغییر کنه

اتفاقا چرا تغییر می کنه. وقتی پارامترهای خط تغییر کنه اونم تغییر می کنه.
تو عکس دوم snr خط بیشتر شده و در نتیجه ماکزیمم کشش خط هم زیاد شده.
بازم توصیه می کنم از سر خط چک کنین.
ممکنه سورپرایز بشین!!
فاصله شما از مرکز مخابراتی زیاده ولی بازم باید 2 مگ رو بگیرین.

amir_aria
06-01-2019, 22:56
درود
دوستان من امروز رفتم مخابرات و دریافتم طرحی به نام غزال هست که سرعت رو چهاربرابر و حجم رو هم 200 گیگ بیشتر میکنه بدون اینکه هزینه ای دریافت بشه چطور هست این طرح ؟

hamed_korn
06-01-2019, 23:03
درود
دوستان من امروز رفتم مخابرات و دریافتم طرحی به نام غزال هست که سرعت رو چهاربرابر و حجم رو هم 200 گیگ بیشتر میکنه بدون اینکه هزینه ای دریافت بشه چطور هست این طرح ؟سلام.خوب هست.
فقط مشگل خود مخابرات هست که این سرویس رو میده.
اگه بقیه شرکت ها میدادند خیلی بهتر بود.
مخابرات مثنوی از مشکلات و گرفتاریهاست.
شما حداقل ۱۰ صفحه از این انجمن رو بخوانید متوجه میشید.

amir_aria
06-01-2019, 23:05
سلام.خوب هست.
فقط مشگل خود مخابرات هست که این سرویس رو میده.
اگه بقیه شرکت ها میدادند خیلی بهتر بود.
مخابرات مثنوی از مشکلات و گرفتاریهاست.
شما حداقل ۱۰ صفحه از این انجمن رو بخوانید متوجه میشید.

آخه این چه طرحی هست ؟
جه منطقی داره که بدون پردخت هزینه بیشتر فقط با پرکردن یک فرم سرعت چهاربرابر و حجم دو برابر بشه ؟
اگر چنینه ، چه کسی از سرعت و حجم بیشتر بدش میاد ؟ خودشون بیشتر کنند دیگه !!

hamed_korn
06-01-2019, 23:09
آخه این چه طرحی هست ؟
جه منطقی داره که بدون پردخت هزینه بیشتر فقط با پرکردن یک فرم سرعت چهاربرابر و حجم دو برابر بشه ؟
اگر چنینه ، چه کسی از سرعت و حجم بیشتر بدش میاد ؟ خودشون بیشتر کنند دیگه !!دیگه هر شرکتی با یه روشی مشتری جلب میکنه.
اینا هم الکی یک سری کلمات رو گنده میکنن مردم هم که نمیرن
تعرفه و طرح های همه شرکت ها رو بررسی کنند .

dadash42
07-01-2019, 08:31
غزال فقط برای 6 یا 12 ماه هست یا یک ماهه هم میدن؟

darvish1900
07-01-2019, 10:01
غزال فقط برای 6 یا 12 ماه هست یا یک ماهه هم میدن؟

فقط 6 و 12 برای سرعت بالاتر و از سه ماه +1 اضافه شروع میشه به بالا با همان سرعت قبل

hellbrain666
07-01-2019, 13:58
این ریزمصرف هنوز درست نشده

خطا در بازیابی اطلاعات. لطفا طی چند ساعت آینده مجدد آزمایش فرمایید

amir_aria
07-01-2019, 14:28
یعنی 360گیگ رو باید طی یک سال مصرف کرد ؟
یا یک ماه ؟؟؟؟
اگر سال باشه که کلا ضرره !!
ماهی 160گیگ کجا سالی 360گیگ کجا !!

hamed_korn
07-01-2019, 16:48
یعنی 360گیگ رو باید طی یک سال مصرف کرد ؟
یا یک ماه ؟؟؟؟
اگر سال باشه که کلا ضرره !!
ماهی 160گیگ کجا سالی 360گیگ کجا !!عزیز حجم ترافیک ماهانه هست
۳۶۰ گیگ ترافیک داخلی
آخه ترافیک داخلی که بدرد نمیخوره و چیزی برای استفاده نیست.
یا ۹۰ گیگ بین الملل .
همش میشه روزی ۳ گیگ

hamed_korn
07-01-2019, 16:52

برای منم همینجوری هست.
ایراد نداره .
تا ۲۳ دی میشه یک ماه که میگن در روزها و ساعت های آینده مراجعه کنید.....
خیلی کار پیچیده ای هست .
تکنولوژیش رو کمتر کشوری در جهان داره
که بتونه حجم مصرفی و حجم باقیمانده
ریز مصرف رو نشون مشترک بده.....
برای خودشون که مهم نیست.
فقط دنبال مشترک جدید هستند و پول بیشتر.

Hosseinymy
07-01-2019, 18:21

در حال حاضر دریافت ریزمصرف موقتا در استان شما غیرفعال شده است . لطفا دقایقی بعد مجددا اقدام فرمایید:9:

Ashkan R
07-01-2019, 21:28
برای منم همینجوری هست.
ایراد نداره .
تا ۲۳ دی میشه یک ماه که میگن در روزها و ساعت های آینده مراجعه کنید.....
خیلی کار پیچیده ای هست .
تکنولوژیش رو کمتر کشوری در جهان داره
که بتونه حجم مصرفی و حجم باقیمانده
ریز مصرف رو نشون مشترک بده.....
برای خودشون که مهم نیست.
فقط دنبال مشترک جدید هستند و پول بیشتر.

بخاطر تحریماست :n02:

zadis
08-01-2019, 08:39
عزیز حجم ترافیک ماهانه هست
۳۶۰ گیگ ترافیک داخلی
آخه ترافیک داخلی که بدرد نمیخوره و چیزی برای استفاده نیست.
یا ۹۰ گیگ بین الملل .
همش میشه روزی ۳ گیگ
سلام دوست عزیز واسه من که بندرعباس هستم وقتی سریال و یا بازی دانلود میکنم 1 به 4 حساب نمیشه ولی وقتی تلگرام و اینستا استفاده میکنم 1 به 4 حساب میشه . شما هم یه تستی بزن ببین چطوره

hamed_korn
08-01-2019, 09:33
سلام دوست عزیز واسه من که بندرعباس هستم وقتی سریال و یا بازی دانلود میکنم 1 به 4 حساب نمیشه ولی وقتی تلگرام و اینستا استفاده میکنم 1 به 4 حساب میشه . شما هم یه تستی بزن ببین چطورهسلام.
شما از چه سایتی سریال و فیلم دانلود میکنید که براتون داخلی حساب میکنن؟
من که به همراه سایر دوستان از نعمت عدم نمایش حجم مصرفی و حجم باقیمانده و ریز مصرف بهره مند هستم همچنان.
در نتیجه فعلا نمیتونم این مورد رو تست کنم.
ولی تو سامانه ecare که قبلا بود برای من بین الملل حساب میکردن اکثرا.
هرچند اون سامانه قبلی هم من باهاش کلی مشکل داشتم.

zadis
08-01-2019, 11:26
سلام.
شما از چه سایتی سریال و فیلم دانلود میکنید که براتون داخلی حساب میکنن؟
من که به همراه سایر دوستان از نعمت عدم نمایش حجم مصرفی و حجم باقیمانده و ریز مصرف بهره مند هستم همچنان.
در نتیجه فعلا نمیتونم این مورد رو تست کنم.
ولی تو سامانه ecare که قبلا بود برای من بین الملل حساب میکردن اکثرا.
هرچند اون سامانه قبلی هم من باهاش کلی مشکل داشتم.

ما شهرستانی ها همه سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده میکنیم و از سایت دیبا مووی و دل فاکس استفاده میکنم که بین الملل حساب نمیشه .(امیدوارم تبلیغ نشه:n02:)

John Cena723
08-01-2019, 12:58
"در حال حاضر دریافت ریزمصرف موقتا در استان شما غیرفعال شده است . لطفا دقایقی بعد مجددا اقدام فرمایید"

عجب پیغامی :n02::n02: دنیایی از تناقض دیده میشه تو این پیغام. اول اینکه موقتشون یه ماهی شده دوم اینکه یعنی من اگر دقایقی دیگه اقدام کنم ردیف میشه دیگه؟ :n02:

آرین 0098
08-01-2019, 18:25
دوستان سرعت تک کانکشن شما یا نوسانش از دیروز تغییری کرده؟

لطفاً پاسخ بدید. چون یه سری تنظیمات DSLAM رو عوض کردم می‌خوام مطمئن بشم از اون نیست.

hraissi
08-01-2019, 22:17
مشاهده ریز مصرف فعال شد اما اشتباه نشون میده، فقط مال دو روز رو نشون میده
.....

hamed_korn
09-01-2019, 00:02
مشاهده ریز مصرف فعال شد اما اشتباه نشون میده، فقط مال دو روز رو نشون میده
.....سلام.
شما گفتید منم رفتم یه نگاه کردم.
فعلا که گیج شدم.
از ۱ دی تا ۱۸ زدم بیاره ریز مصرف رو.
از ۳ دی میاره و بعضی روزها رو نمیاره کلا اون وسطا.....
حجم باقیمانده من هنوز زده صفر.
احراز هویت همچنان انجام نشده.....‌

hraissi
09-01-2019, 00:21
سلام.
شما گفتید منم رفتم یه نگاه کردم.
فعلا که گیج شدم.
از ۱ دی تا ۱۸ زدم بیاره ریز مصرف رو.
از ۳ دی میاره و بعضی روزها رو نمیاره کلا اون وسطا.....
حجم باقیمانده من هنوز زده صفر.
احراز هویت همچنان انجام نشده.....‌

سلام
مال منو هم کاملأ اشتباه نشون میده، سرویس ۳۶۰ گیگ خریدم بعد حجم باقیمانده از ۴۱۱ گیگ به صورت نزولی کم میشه! ریز مصرف هم زدم یکم تا هجدهم، ففط پانزدهم و شانزدهم رو آورد احراز هویت هم انجام نشده با اینکه عکس کارت ملی صاحب خط فرستادم

L.utus
09-01-2019, 22:36
برای منم ریز مصرف درست شده ولی دو نکته
1- همچنان مثل سامانه ecare ریز مصرف رو با دو روز تاخیر نشون میده. مثلا برای دیدن مصرف تا 19 دی باید تا 21 دی صبر کرد
2- همچنان مثل سامانه ecare ریز مصرف رو صرفا در بازه های دو روزه نشون میده و نه در بازه های دلخواه مثل بقیه شرکت ها!
حالا این سوال پیش میاد پس این همه بگیر وببند برای تغییر سایت چی بود؟!
تو سامانه قبلی هم که همینطور بود و نمایش ریزمصرف داغون و غیرکاربردی بود
ولی تغییر مهمی که در پنل جدید اعمال شده اینه که تفکیک داخلی و خارجی درست شده که این کاملا به نفع مخابرات و به ضرر مصرف کنندست! قبلا همه مصرف داخلی حساب میشد که از مزیت های مخابرات به دیگر شرکت ها بود ولی الان دیگه همین مزیتم از بین رفته
مثلا من که قبلا ماهی 240 گیگ کامل داشتم الان فقط 60 گیگ دارم و چون پرمصرف هستم مجبورم سرویس های گرونتر بخرم برای داشتن حجم بیشتر
ممنونیم از مخابرات که انقدر به رفاه حال ما اهمیت میده!!

MahZi
10-01-2019, 12:57
دوستان کسی موفق به دریافت سرویس زیر شده؟

غزال پیش پرداخت6 ماهه16Mبه همراه400گیگ بین الملل یا1600گیگ داخلی (سرعت سرویس تا حدود 2 برابر) - FTTH

مقدار ترافیک: ۱.۶ ترابایت
سرعت اتصال: ۳۰ مگابیت بر ثانیه
طول دوره: شش ماهه
قیمت سرویس: ۴,۸۰۰,۰۰۰ریال
مالیات ارزش افزوده: ۴۳۲,۰۰۰ریال
هزینه نهایی: ۵,۲۳۲,۰۰۰ریال

پشتیبانی 2020 کلا منکر میشه همچنین لنی تو لیست خرید سرویس هست.جالبه با من دعوا داره اینو از کجا آوردی:n02::n04:

misam5526
10-01-2019, 13:52
دوستان کسی موفق به دریافت سرویس زیر شده؟

غزال پیش پرداخت6 ماهه16Mبه همراه400گیگ بین الملل یا1600گیگ داخلی (سرعت سرویس تا حدود 2 برابر) - FTTH

مقدار ترافیک: ۱.۶ ترابایت
سرعت اتصال: ۳۰ مگابیت بر ثانیه
طول دوره: شش ماهه
قیمت سرویس: ۴,۸۰۰,۰۰۰ریال
مالیات ارزش افزوده: ۴۳۲,۰۰۰ریال
هزینه نهایی: ۵,۲۳۲,۰۰۰ریال

پشتیبانی 2020 کلا منکر میشه همچنین لنی تو لیست خرید سرویس هست.جالبه با من دعوا داره اینو از کجا آوردی:n02::n04:

شما سرویس FTTH (فیبر نوری تا منزل) خریداری کردید؟ اگر بله؛ با مراجعه به مرکز مخابراتی درخواست این آفر رو داشته باشید. اگر هم سرویس معمولی ADSL دارید که این آفر برای شما نیست.

hellbrain666
10-01-2019, 14:52
سایت تست سرعت برای شما باز میشه؟

hamed_korn
10-01-2019, 16:04
سایت تست سرعت برای شما باز میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام.
برای من باز نمیشه.

mtbirir
11-01-2019, 10:23
با سلام
شرکت آترین دارای مجوزارتباطات ثابت سروکو در نظر دارد شبکه بیت استریمAِDSL خود در استان تهران را از نظر سرعت ,latency و بروزینگ تست نماید لذا از دوستان علاقه مند دعوت به همکاری میگردد.
1- حداکثر خط مورد نیاز در هر مرکز دو مشترک میباشد.
2-به هر مشترک سه ماه اشتراک 16 مگ 2000 گیگ تخصیص می یابد.
3-مشترکین میبایست تست های روزانه خود را به شرکت ایمیل یا تلگرام نمایند.
4- هزینه دایری و جمع آوری برعهده شرکت میباشد.

تماس شرکت 02156367777
تلگرام جهت شرکت در تست مراکز 09197601356

- - - Updated - - -

با سلام
شرکت آترین دارای مجوزارتباطات ثابت سروکو در نظر دارد شبکه بیت استریمAِDSL خود در استان تهران را از نظر سرعت ,latency و بروزینگ تست نماید لذا از دوستان علاقه مند دعوت به همکاری میگردد.
1- حداکثر خط مورد نیاز در هر مرکز دو مشترک میباشد.
2-به هر مشترک سه ماه اشتراک 16 مگ 2000 گیگ تخصیص می یابد.
3-مشترکین میبایست تست های روزانه خود را به شرکت ایمیل یا تلگرام نمایند.
4- هزینه دایری و جمع آوری برعهده شرکت میباشد.

تماس شرکت 02156367777
تلگرام جهت شرکت در تست مراکز 09197601356

shat
11-01-2019, 13:07
پینگ تایم من 2 روز روی 600-700 میچرخه و صفحات خیلی کند باز میشه اما دانلود سرعتش مثل قبله.
دوستان دیگه هم این مشکل رو دارن؟ پشتیبانی که جواب درست نمیده ....

mr_exir
11-01-2019, 21:45
ساده ترین پیجا باز نمیشه پینگ ارور میده اسپید تست باز نمیشه اینستا افتضاح مشکل جیه
تا اینترنت میخواد از تمام پهنای باندی که داری استفاده کنی پینگ داغون میشه سرعت میرو رو نیم کیلوبایت چه مرگشه؟

hellbrain666
11-01-2019, 23:50
پینگ من هم از امروز صبح 50 میلی ثانیه زیاد شده

dadash42
12-01-2019, 07:38
پینگ تایم من 2 روز روی 600-700 میچرخه و صفحات خیلی کند باز میشه اما دانلود سرعتش مثل قبله.
دوستان دیگه هم این مشکل رو دارن؟ پشتیبانی که جواب درست نمیده ....

ساده ترین پیجا باز نمیشه پینگ ارور میده اسپید تست باز نمیشه اینستا افتضاح مشکل جیه
تا اینترنت میخواد از تمام پهنای باندی که داری استفاده کنی پینگ داغون میشه سرعت میرو رو نیم کیلوبایت چه مرگشه؟

امیدوار باشین محلتون فیبر نوری بکشن, از اون وقت خط و پینگ و سرعت عالی به نسبت قبل

albertxx
12-01-2019, 09:02
دوستان یه سوال
واسه بازکردن اکثر سایت ها رو قسمت TLC shakhand خیلی طول میده و با پینگ زیادی صفحات رو لود میکنه !
تو نت سرچ کردم چنتا راهکار داد ولی حل نشد

احساس میکنم از نت هست !!
دلیلش چی میتونه باشه ؟

mr_exir
12-01-2019, 10:38
من از ۱۶۰ گیگ حجم ماهانه ام الان ۴۵ گیگ دارم ولی سرعتم جوری شده انگار حجم تموم شده داره با سارعت ۱۲۸ باز میکنه در صورتی که پنل زده ۴۵ گیگ مونده فقط یه چیزی هست اون پایین ترافیک رزرو زده منفی -۵۳ گیگ این داستانش چیه؟ ترافیک منفی یعنی از ترافیک اصلیم کم کرده سرعت اومده پایین؟ کسی میدونه داستان چیه بگه

mr_exir
12-01-2019, 11:07
یعنی برای کسی که ترافیک منفی خورده بخواد حجم اضافه کنه حجمی که میخره با اون منفیا خنثی میشه میپره یعنی ؟ بعد یه سوال دیگه الان ۱۷ روز از سرویس مونده بخوام یهدسرویس جدید بگیرم باید صبر کنم این تموم شه ؟ یا الانم بخرم اعمال میشه ؟ نره سیستم رزرو ۱۷ روز مچل بشیم

hraissi
12-01-2019, 12:20
خنده دار، حجم باقیمانده سرویس ۳۶۰ گیگ منه که ۲۸ آذر تازه فعال کردم، اما از همون روز اول ۱۱۴ گیگ ترافیک رزرو منفی براش زده بود! حجم باقیمانده از ۴۷۴ گیگ به صورت نزولی میاد پایین!

salam4802
13-01-2019, 01:50
سلام .شما اینترنت مخابرات بندرعباس دارید؟میتونید بگید سرعت تک کانکشن از سرور خارجی به چه شکله واینکه کلن راضی هستید من بیشتر برای استریم ویدیو میخوام.اگه خوب باشه میخوام از مخابرات سرویس بگیرم .ممنون میشم جواب بدید

MR.MAHMOOD
14-01-2019, 10:29
صفحه کاربری اینترنت مخابرات تهران رو ادرسش رو میدین

hamed_korn
14-01-2019, 13:18
Adsl.tci.ir

starstarmaryam
17-01-2019, 17:30
من سرویس غزال پیش پرداخت3 ماهه8M به همراه175گیگ بین الملل یا700گیگ داخلی (سرعت سرویس 2 برابر)گرفتم میخواستم بدون 175 گیگ بین الملل رو ماه بعد شارژ میشه دیگه یک دفعه این 175 گیگ کلا برای 3 ماه نباشه ؟

darvish1900
17-01-2019, 18:37
من سرویس غزال پیش پرداخت3 ماهه8M به همراه175گیگ بین الملل یا700گیگ داخلی (سرعت سرویس 2 برابر)

گرفتم میخواستم بدون 175 گیگ بین الملل رو ماه بعد شارژ میشه دیگه یک دفعه این 175 گیگ کلا برای 3 ماه نباشه ؟

برای هر ماه می باشد

Ashkan R
19-01-2019, 07:01
دوستان 2 تا سوال:
الان تعداد روز باقیمانده من 1 هست، امشب 12 تموم میشه یا فردا صفر میشه و 12 شب فردا قطع میشه؟

سوال بعد این طرح ها که تو سایت مخابرات هست و تو پنل نیستن داستانشون چیه؟ با تماس یا مراجعه حضوری میشه فعالشون کرد؟
الان من مورد 2 مد نظرم هست ولی تو پنل نیست، ولی در عوض مورد 3 هست ولی زده FTTH و اسمی از ADSL نیست. (یکی از دوستان هم قبلا پرسیده بود اینو)

albertxx
19-01-2019, 15:11
دوستان 2 تا سوال:
الان تعداد روز باقیمانده من 1 هست، امشب 12 تموم میشه یا فردا صفر میشه و 12 شب فردا قطع میشه؟
هیچکدوم
شنبه 29 دی همون ساعتی قطع میشه که 29 آذر شارژ کردید

سوال بعد این طرح ها که تو سایت مخابرات هست و تو پنل نیستن داستانشون چیه؟ با تماس یا مراجعه حضوری میشه فعالشون کرد؟
الان من مورد 2 مد نظرم هست ولی تو پنل نیست، ولی در عوض مورد 3 هست ولی زده FTTH و اسمی از ADSL نیست. (یکی از دوستان هم قبلا پرسیده بود اینو)

اینا که فیبر نوری هست ( بجز سرویس اولی )
نهایت سرعتی که روی ADSL ارائه میدن 16 مگ هست و سرویس های بالای 20 مگ رو ( 20 و 30 و 50 و 100 ) رو یا روی VDSL یا روی FTTh ارائه میشه
اگه خط شما adsl هست نهایت سرعت 16 مگ دریافت میکنید

Ashkan R
19-01-2019, 17:18
اینا که فیبر نوری هست ( بجز سرویس اولی )
نهایت سرعتی که روی ADSL ارائه میدن 16 مگ هست و سرویس های بالای 20 مگ رو ( 20 و 30 و 50 و 100 ) رو یا روی VDSL یا روی FTTh ارائه میشه
اگه خط شما adsl هست نهایت سرعت 16 مگ دریافت میکنید

ممنون
اینم شاهکار مخابراته که بالای همه‌ی جدول‌ها هم ADSL هم VDSL هم FTTH رو نوشته و فقط از روی سرعت باید فهمید چی به چیه.
جالبه که این FTTH تو پنل ما برای خرید هست.
پس الان هیچ سرویسی نیست که بالای 175 گیگ ماهیانه(بین الملل) بده؟
ادیت: دقیقا وسط ارسال این پست قطع شد :n02: یه 10 گیگ سوخت فک کنم، هرجای دیگه بود زور نداشت، مخابرات باید رسشو کشید ولی:n02:

hamed_korn
19-01-2019, 19:48
ممنون
اینم شاهکار مخابراته که بالای همه‌ی جدول‌ها هم ADSL هم VDSL هم FTTH رو نوشته و فقط از روی سرعت باید فهمید چی به چیه.
جالبه که این FTTH تو پنل ما برای خرید هست.
پس الان هیچ سرویسی نیست که بالای 175 گیگ ماهیانه(بین الملل) بده؟
ادیت: دقیقا وسط ارسال این پست قطع شد :n02: یه 10 گیگ سوخت فک کنم، هرجای دیگه بود زور نداشت، مخابرات باید رسشو کشید ولی:n02:سریس ۱۲ ماه با سرعت ۴ مگ با ۴ برابر سرعت که میشه ۱۶ مگ با.۱۷۵ گیگ بین الملل یا ۷۰۰ گیگ داخلی رو زنگ بزنید ۲۰۲۰ بگیرید.
ماهی ۴۰ چوق.

MahZi
23-01-2019, 11:13
سلام

مخابرات درحال حاضر در بیشترین و بهترین حالت ماهانه 175 گیگ حجم میده
دو تا سوال

1. هیچ جوره نمیشه سرویس 400 گیگ در ماه رو گرفت ولی بدون ftth؟ سرعت همون 16 یا حتی 8 بمونه هم مشکلی نیست
اوپراتورها همه فوری میگن نمیشه
امکانش هست دست به دامن رده بالاترها و مدیرا شد؟ با 2020 کسی تونسته به رده بالاترها متصل بشه
کجا باید زنگ زد

2. در حالت فعلی کم هزینه ترین راه خرید حجم بالا چیه؟
الان 500 گیگ رو 700 ه.ت میفروشن. 1400 ت برای هر گیگ خییییلیه
طرحی چیزی الان فعال نیست؟

پیشاپیش ممنون

rioman
23-01-2019, 18:38
سرویس 8 مگ یکماهه رو برداشتن؟
تو لیست سرویس ها نیست!

hamed_korn
24-01-2019, 14:17
سلام

مخابرات درحال حاضر در بیشترین و بهترین حالت ماهانه 175 گیگ حجم میده
دو تا سوال

1. هیچ جوره نمیشه سرویس 400 گیگ در ماه رو گرفت ولی بدون ftth؟ سرعت همون 16 یا حتی 8 بمونه هم مشکلی نیست
اوپراتورها همه فوری میگن نمیشه
امکانش هست دست به دامن رده بالاترها و مدیرا شد؟ با 2020 کسی تونسته به رده بالاترها متصل بشه
کجا باید زنگ زد

2. در حالت فعلی کم هزینه ترین راه خرید حجم بالا چیه؟
الان 500 گیگ رو 700 ه.ت میفروشن. 1400 ت برای هر گیگ خییییلیه
طرحی چیزی الان فعال نیست؟

پیشاپیش ممنونوقتی طرحی نیست شما چجوری میخوای انتخاب بکنید..

چه تعرفه ای ازتون باید بگیرن؟

آرین 0098
24-01-2019, 16:00
باز معلوم نیست از دیروز چه گندی زدن که اینترنت بین الملل این جوری به فنا رفته

mehryar1973
25-01-2019, 08:20
سلام
دوستان عزیزلطفا توجه داشته باشید که ترافیک سرویس های غزال مربوط به کل دوره هستش و اینی که توسط بعضی از دوستان اعلام میشه هر ماه همونقدر ترافیک اشتباهه!
سرویس 6 ماهه من دیروز ماه اولش تموم شد و ترافیک باقیمانده من همونیه که بود چقدر خوب شد که این حرف ها وبهتره بگم اطلاعات غلط بعضی دوستان رو بهش توجه نکردم و تخته گاز نرفتم:n02:

saeidf1
25-01-2019, 10:43
سلام
دوستان عزیزلطفا توجه داشته باشید که ترافیک سرویس های غزال مربوط به کل دوره هستش و اینی که توسط بعضی از دوستان اعلام میشه هر ماه همونقدر ترافیک اشتباهه!
سرویس 6 ماهه من دیروز ماه اولش تموم شد و ترافیک باقیمانده من همونیه که بود چقدر خوب شد که این حرف ها وبهتره بگم اطلاعات غلط بعضی دوستان رو بهش توجه نکردم و تخته گاز نرفتم:n02:

نخیر هر ماه تمدید میشه ترافیکش برای من هفته قبل تموم شد باز شدش700 گیگ

Bitter_Moon
25-01-2019, 22:02
سلام

روز یکم هر ماه آپدیت میشه و دوباره ترافیک باقیمانده به سر خط برمی گرده و نه اینکه، سی روز پس از دریافت طرح.... بنابراین شما که میگی دیروز تموم شد اصلا معنی نداره. چون یکم هر ماه باید ببینی که برگشته به ترافیک کلی اون ماه....

ولی به نظرم کمی حجم دزدی دارن. به ازای هر ۱۰ گیگ، ۲ گیگ زیادتر محاسبه می کنن که نمی دونم بر چه اساسیه....

mr_exir
25-01-2019, 22:44
الان بهترین و به صرفه ترین تعرفه مخابرات چیه ؟ خططمم بیشتر از ۸ مگ نمیکشه بعدش این طرح غزال پس صد در صد اول ماه حجمش اضاف میشه؟ نخریم واسه کل دوره باشه یوقت

xomax
25-01-2019, 22:47
سلام دوستان

من طرح 16 مگ ماهی 210 گیگ دارم که از قبل گرفتم. الان دیگه ارائه نمیشه. اون زمانی که گرفتم تعرفه مخابرات 1 به 2 بود، یعنی من ماهی 105 گیگ اینترنت بین الملل داشتم که برای من کافیه. الان تعرفه شده 1 به 4 و ترافیک اینترنت من میشه تقریبا 52 گیگ.
قبلا مخابرات ترافیک رو حساب نمی کرد و عملا نامحدود بود ولی الان با پنل جدید، تفکیک میکنه و 4 برابر میکنه و قشنگ کم میکنه.

رفقایی که پس پرداخت هستند و طرح غزال گرفتن کسی سقف مصرف رو رد کرده؟ آیا سرعت محدود میشه یا قطع میشه؟
اگه نمیشه منم کوچ کنم غزال هم قیمتش کمتره هم ترافیکش بیشتر

نکته بعدی سرعتش تضمینی 16 هست یا افت داره؟

ممنون :n16:

mehryar1973
26-01-2019, 00:48
سلام

پ ن:
حق با دوستان بود و برای منم ریست شد عذر میخوام

xomax
28-01-2019, 10:24
دوستانی که پس پرداخت هستند و طرح غزال گرفتن کسی سقف مصرف رو رد کرده؟ آیا سرعت محدود میشه یا قطع میشه؟

Hosseinymy
28-01-2019, 13:56
دوستانی که پس پرداخت هستند و طرح غزال گرفتن کسی سقف مصرف رو رد کرده؟ آیا سرعت محدود میشه یا قطع میشه؟
از اول این ماهه که حجم داره درست حساب و کم میشه و ماه های قبل اینطوری نبود(برای پس پرداخت ها).امروز هشتمه فک نکنم کسی روز هشتم حجم ماهانه شو تموم کنه :|
اگه موقع ثبت نام گفته باشی بعد اتمام حجم سرعت بیاد پایین باید سرعتت بشه 128 کیلوبیت بر ثانیه(قطع نمیشه)

hamid-p71
29-01-2019, 02:55
سلام دوستان عزیز بنده از مشترکین نامحدود (256) مخابرات هستم میخوام تبدیل به حجمی با سرعت بالاتر بکنم نیاری که به حضور صاحب خط به صورت حضوری که نیست ؟ اینترنتی امکان درخواست هستش؟ به کدوم بخش باید مراجعه کنم ؟ بی زحمت راهنمایی کنید مصرفم در ماه 20 گیگ بیشتر نیست کذون طرح برای بنده به صرفه هست ؟

misam5526
29-01-2019, 03:59
سلام دوستان عزیز بنده از مشترکین نامحدود (256) مخابرات هستم میخوام تبدیل به حجمی با سرعت بالاتر بکنم نیاری که به حضور صاحب خط به صورت حضوری که نیست ؟ اینترنتی امکان درخواست هستش؟ به کدوم بخش باید مراجعه کنم ؟ بی زحمت راهنمایی کنید مصرفم در ماه 20 گیگ بیشتر نیست کذون طرح برای بنده به صرفه هست ؟

داخل پنل کاربری. قسمت خرید سرویس.

در مورد اینکه چه سرویسی مناسبه، حداقل طرح غزال ماهی 12500، سرعت 2 مگ و ماهی 40 گیگه (پرداخت 6 ماهه و 1 ساله.) یعنی همه سرویسها حداقل حجم مورد نیاز شما رو دارند و فقط بحث سرعته که چقدر میخواید باشه.

hamid-p71
29-01-2019, 05:16
داخل پنل کاربری. قسمت خرید سرویس.

در مورد اینکه چه سرویسی مناسبه، حداقل طرح غزال ماهی 12500، سرعت 2 مگ و ماهی 40 گیگه (پرداخت 6 ماهه و 1 ساله.) یعنی همه سرویسها حداقل حجم مورد نیاز شما رو دارند و فقط بحث سرعته که چقدر میخواید باشه.

ممنون.
امکان خرید سرویس تازه برای شما وجود ندارد، زیرا: شما مشترک پس پرداخت هستید. حالا باید چیکار کنم؟

hamed_korn
29-01-2019, 07:00
ممنون.
امکان خرید سرویس تازه برای شما وجود ندارد، زیرا: شما مشترک پس پرداخت هستید. حالا باید چیکار کنم؟سلام
مراجعه حضوری به مرکز مخابرات منطقه خودتون.

dadash42
29-01-2019, 07:36
ممنون.
امکان خرید سرویس تازه برای شما وجود ندارد، زیرا: شما مشترک پس پرداخت هستید. حالا باید چیکار کنم؟

سعی کن خودتو پیش پرداختی کنی, عاقل تره

[ Ehsan ]
29-01-2019, 13:39
سلام دوستان ،چراغ اینترنت و چراغ adsl خط هر قریبا نیم ساعت قطع میشه و مجدد وصل میشه یعنی کلا لینک adsl میپره کیفیت خط از لحاظ نویز خوبه و هیچ تلفنی روی خط نیست.قبلا خوب بود چند هفته ای اینجوری شده مشکل چیه به نطرتون؟

hamed_korn
29-01-2019, 14:07
;9097468']سلام دوستان ،چراغ اینترنت و چراغ adsl خط هر قریبا نیم ساعت قطع میشه و مجدد وصل میشه یعنی کلا لینک adsl میپره کیفیت خط از لحاظ نویز خوبه و هیچ تلفنی روی خط نیست.قبلا خوب بود چند هفته ای اینجوری شده مشکل چیه به نطرتون؟سلام.اول عکس از تنظیمات مودم بزارید تا مشخص بشه سرعت و نویز و میرایی خطتون.
اگه دقیق هر نیم ساعت هست مشکل از خود مخابرات هست.
اگه خط استیبل نباشه و نویز زیاد باشه و سرعتتون لب مرز باشه لینک میپره بخصوص شب ها و هنگام باران وبرف و طوفان هم از این موارد پیش میاد.