مشاهده نسخه کامل
: ADSL / مخابرات استان تهران
یه سوال فنی
حالا که ارتقا و پایین آوردن سرعت اینترنت از طریق سایت امکان پذیره و محاسبه هزینه هم بر حسب روز هست و هزینه کل ماه رو نمیگیرن ، راه داره ما هر وقت خواستیم زیاد دانلود کنیم نتمون رو ارتقا بدیم و از فرداش دوباره برگردیم سر سرعت خودمون تا هزینه اش رو ندیم؟
مثلا اگر چند بار این کارو بکنیم جریمه توبیخی چیزی نداره؟
Firebirds
20-02-2013, 17:58
کسی تا الان به 2828 زنگ زده، بهمون بگه چقدر کارارا هستن ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از صبح چند بار تست گرفتم پینگ تایم اوت کمتری میبینم شما ها وضعیت ببنید چطور؟
بخش پشتیبانی ولش من ترجیح میدم مشکل پیش اومد زنگ بزنم بخش شکایات :mellow:
old_snake1370
20-02-2013, 18:21
یه سوال فنی
حالا که ارتقا و پایین آوردن سرعت اینترنت از طریق سایت امکان پذیره و محاسبه هزینه هم بر حسب روز هست و هزینه کل ماه رو نمیگیرن ، راه داره ما هر وقت خواستیم زیاد دانلود کنیم نتمون رو ارتقا بدیم و از فرداش دوباره برگردیم سر سرعت خودمون تا هزینه اش رو ندیم؟
مثلا اگر چند بار این کارو بکنیم جریمه توبیخی چیزی نداره؟
توی اون سایت نوشته:
هزینه نصب برای سرویسهای فوق 15.000 تومان می باشد.
حالا معلوم نیست برای تغییر سرویس هم 15 تومن میگیرن یا نه!
بهتره از پشتیبانی! سوال کنید.
badroach
20-02-2013, 18:45
ببخشید منadslمخابرات دارم ولی نتیجه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ی تستم اینه
توی اون سایت نوشته:
حالا معلوم نیست برای تغییر سرویس هم 15 تومن میگیرن یا نه!
بهتره از پشتیبانی! سوال کنید.
منظور از 15 تومن فکر کنم رانژه و اومدن کارشناس و اینا باشه
دوستان من از 2 ساعت پیش فقط میتونم سایت p30world و یکی دوتا سایت ایرانی رو باز کنم و به هیچ عنوان سایت دیگه ای باز نمیشه.
کسی مشکل من رو داره؟
سرویس نامحدود 1 مگ
old_snake1370
20-02-2013, 20:37
منظور از 15 تومن فکر کنم رانژه و اومدن کارشناس و اینا باشه
به احتمال زیاد همونه ولی بهتره از پشتیبانی یک بار سوال کنید تا مطمئن شید.
از ما که گفتن بود از شما نشنیدن.
از چند ساعت پیش نمیتونم با وی.پی.ان کانکت شم کسه دیگه ایی هم این مشکل رو داره؟
dany_3p4u
20-02-2013, 22:58
نمی دونم قبلا لینکش معرفی شده یا نه اما اس ام اس ش امروز برام اومد !
توی سایتش هم از محدودیت حجمی چیزی به چشم نمی خوره :دی
به احتمال زیاد همونه ولی بهتره از پشتیبانی یک بار سوال کنید تا مطمئن شید.
از ما که گفتن بود از شما نشنیدن.
خوب اگر حوصله نیم ساعت منتظر شدن پشت تلفن رو داشتم که از بچه ها نمی پرسیدم. کارم هم یکم غیراخلاقی/معمول هست می خواستم تجربه بچه ها رو بدونم
farid_givehchin
21-02-2013, 05:22
دوستان عزیز اف.بی شما هم رفع فیلتر شده؟
خیر!:n29:............
دیشب باز قطع شده بود
اینم هم تست ما همین الان
اینم وضع اینترنت 1 مگ ساعت 12:45
افتضاح.....
سلام من امروز 1 مگ نامحدود ثبت نام کردم سرعتش تو چه رنجیه ؟ کیفیتش چه طوره ؟
FB از قیلتر در امده !!!! هم مخابرات تست کردم هم ایرانسل هر دو باز میکردن :n04: آیا خوابی دیدن باز ؟
دادا این همه صفحه های قبل همه نالیدن و میگن سرعت منهدمه دیگه :n02: اینجانب هم دارم 2 روزه خوب شده ولی 1 ماه بود سرعت 30-60 بود و ساعت بندی شده بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دیگه از این که بدتر نیست !
البته خوب 2 شب تا 2 ظهر روز بعد عالی هست که خوبه دیگه یجور سهمیه بندیه ! :n06:
old_snake1370
21-02-2013, 14:32
FB از قیلتر در امده !!!! هم مخابرات تست کردم هم ایرانسل هر دو باز میکردن :n04: آیا خوابی دیدن باز ؟
دادا این همه صفحه های قبل همه نالیدن و میگن سرعت منهدمه دیگه :n02: اینجانب هم دارم 2 روزه خوب شده ولی 1 ماه بود سرعت 30-60 بود و ساعت بندی شده بود
معمولا هر 4 سال یک بار نزدیک خرداد یک سری اتفاقات عجیب غریب تو مملکت میفته! زیاد جدی نگیرید 3-4 ماه دیگه بر میگرده به حالت اولش!
خوب اگر حوصله نیم ساعت منتظر شدن پشت تلفن رو داشتم که از بچه ها نمی پرسیدم. کارم هم یکم غیراخلاقی/معمول هست می خواستم تجربه بچه ها رو بدونم
خب شما اولین نفر باش. ما رو هم بی نصیب از تجربیاتت نزار.
سلام
ایا سایت مخابرات ریز مصرف را نشون میده
من هرچی گشتم پیدا نکردم
کلا دیروز خوب بود ولی امروز افتضاح شده بود تایم و SSL..........
amirpers
21-02-2013, 22:24
برای من که باز نشده، تازه با س-ا-ک-س هم باز نمیشه و عین یو-تیوب میزنه فیلتره از امروز.
با ساکس فیس بوک باز نمیشه!!!:n28:
ظاهراً دوستانی که از ------ ساکس پورت 443 استفاده می کنند برای ورود به فیسبوک دچار مشکل شده اند که این مشکل از طرف مخابرات بوده و سراسری می باشد، برای رفع این مشکل از مرورگر گوگل کروم استفاده کنید و به اول آدرس فیسبوک //:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو اضافه کنند. به این حالت :
معلوم نیست چه نقشه ای واسه ملت دارن
gahan3020
22-02-2013, 02:03
دوستان عزیز
من میخام سرویس مخابرات نامحدود بگیرم تو منطقه تهرانپارس شهدای گمنام .... کسی هست که بگه این منطقه چطوریه ... خوبه بده .... فحش خورش خوبه یا نه
من تهرانپارز مرکز عاطفم داداش داغان هست 1 ماه ! سرعت ساعت بندی داره از 2 شب تا 2 بعد از ظهر خوبه بعدش میشه 40-50 البته 1 مگ
magiteq1
22-02-2013, 12:40
من تهرانپارز مرکز عاطفم داداش داغان هست 1 ماه ! سرعت ساعت بندی داره از 2 شب تا 2 بعد از ظهر خوبه بعدش میشه 40-50 البته 1 مگ
شما با دو یا سه تالینک همزمان هم سرعت 50 میمونه مال من که الان یه چند روزی تقریبا 24 ساعته سرغت واقعی برای 1m میده قبلش هم که سرعت میمومد پاییین
دو تا لینک همزمان کاملا واقعی و استیبل میشد
tiger1980
22-02-2013, 12:41
من با امروز 43 روزه درخواست adsl دادم ولی تاکنون وصل نشده کسی هست وضعیت من رو داشته باشه؟
abolfazlwest72
22-02-2013, 12:48
با سوکس فیلتره ولی با vpn باز میشه و مشکلی نداره.
من 256 دارم بنظر شما این وضعیت من خوبه ( ساعت 13 ) یا پیگیری کنم چون سرعت باز کردن صفحاتم خیلی بده و
دانلود با تک کانکشن افتضاحه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینترنت 1 مگ به درد سطل اشغال میخوره
اصلا با مخابرات حال نمیکنم
hamed619
22-02-2013, 13:49
مخابرات هر روز بدتر از دیروز:16::16::16::16::16:
خوب امروز افت سرعت از 10 صبح بود :n02: مثل اینکه ساعات سرعت تغییر کردن ! البته 5 شنبه جمعه ها من ندیدم هیچ وقت خوب باشه
DaRiOuShJh
22-02-2013, 13:52
اوضاعه من خدا رو شکر خوب بوده این چند وقته
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
magiteq1
22-02-2013, 13:52
من با امروز 43 روزه درخواست adsl دادم ولی تاکنون وصل نشده کسی هست وضعیت من رو داشته باشه؟
مال من پورت خالی نداشتن دقیقا 41 روز طول کشید
شما با دو یا سه تالینک همزمان هم سرعت 50 میمونه مال من که الان یه چند روزی تقریبا 24 ساعته سرغت واقعی برای 1m میده قبلش هم که سرعت میمومد پاییین
دو تا لینک همزمان کاملا واقعی و استیبل میشد
نه درسته با چند لینکه کل پهنا باند بسته میشه اما از شانس بد من بیشتر چیزایی که میگیرم تک لینکن یا مثلا سایتا اجازه چند لینک دانلود همزمان نمیدن سروراشون
مشخص شده از چه تاریخی بلای خانمان سوز حجمی کردن قراره بر سر اینترنت مخابرات نازل بشه؟
Abolfazl3007
22-02-2013, 21:21
آقا شنیدم قوانین عوض شده و ... 512 بدون دردسر میدن درسته ؟
سرعت ها خیلی افت کرده
من با اینکه وضعیت نت 256 اینجوریه ولی مشکل خیلی زیادی با باز کردن صفحات داشتن بحدی که همین سایتو
25 ثانیه طول میکشید تا باز کنم تا اینکه dns ها رو دستی وارد کردم و از اتوماتیک خارج کردم الان خیلی سرعت باز کردن خوب شده
من با اینکه وضعیت نت 256 اینجوریه ولی مشکل خیلی زیادی با باز کردن صفحات داشتن بحدی که همین سایتو
25 ثانیه طول میکشید تا باز کنم تا اینکه dns ها رو دستی وارد کردم و از اتوماتیک خارج کردم الان خیلی سرعت باز کردن خوب شده
داداش برای دی ان اس از از Dns Jumper استفاده کن...خودش میگرده بهترین رو انتخاب میکنه
واقعا تنها چیز که من نمیرم بخاطر همین دانلود شب ........
داداش برای دی ان اس از از Dns Jumper استفاده کن...خودش میگرده بهترین رو انتخاب میکنه
namebench-1.3.1-Windows با فایرفاکس تست بگیرید نزدید 4200 چک میکنه بهترین میده...
Firebirds
23-02-2013, 13:55
واقعا تنها چیز که من نمیرم بخاطر همین دانلود شب ........
namebench-1.3.1-Windows با فایرفاکس تست بگیرید نزدید 4200 چک میکنه بهترین میده...
فرق زیادی بین دو دی ان اس خوب نیست ، ولی اگر امنیت اکانت های اینترنتی خود برای تا در اولیت بالاتری قرار دارد Primary Dns سرور خود را گوگل قرار دهید و دومی را هم روی مخابرات
به این صورت
DNS 1
8.8.8.8
DNS 2
217.218.127.127
کسی از بچه های اینجا به این مشکل من برخورده !؟
من از وی بی ن سرورهای اینگلیس و رومانی و آمریکا استفاده میکردم حالا یه هفتس دو سرور اینگلیس و آمریکا
رو نی تونم وصل شم با اینکه مطمئنم مشکلی ندارم ولی سرور رومانی مشکلی نداره مگه میشه فقط دسترسی به
یه سرورهای خاص رو ببندت در حالی که همه از یه پروتکل هستند ؟
Firebirds
23-02-2013, 15:03
کسی از بچه های اینجا به این مشکل من برخورده !؟
من از وی بی ن سرورهای اینگلیس و رومانی و آمریکا استفاده میکردم حالا یه هفتس دو سرور اینگلیس و آمریکا
رو نی تونم وصل شم با اینکه مطمئنم مشکلی ندارم ولی سرور رومانی مشکلی نداره مگه میشه فقط دسترسی به
یه سرورهای خاص رو ببندت در حالی که همه از یه پروتکل هستند ؟
شدن که میشه ولی عرف نیست، از روی یک ISP دیگر تست کنید ببنید نتیجه چیست.
دقیقاً قراره همه vpn ها بسته شه دیگه اینم تازه شروعشه اما مثل شایعه گرون شدن مخابرات نیست حتما بسته خواهد شد
GHAGHALEELEE
23-02-2013, 19:46
سلام
از تو سایت مخابرات میتونیم اکانتمون رو افزایش بدیم ؟ 512 دارم میخوام 1 مگش کنم.
اگه از تو سایت تغییر بدیم حجمی که نمیشه ؟ چون دیدم یکی از بچه ها یه کاری کرده بود گفت حجمی شدش.
واسه این تغییر اکانت هزینه ی اضافه ای هم رو قبض تلفنم میاد؟مثل 15 تومنی که شرکتها واسه راه اندازی و از این جور چیزا میگیرن.
مرسی
Firebirds
23-02-2013, 20:59
سلام
از تو سایت مخابرات میتونیم اکانتمون رو افزایش بدیم ؟ 512 دارم میخوام 1 مگش کنم.
اگه از تو سایت تغییر بدیم حجمی که نمیشه ؟ چون دیدم یکی از بچه ها یه کاری کرده بود گفت حجمی شدش.
واسه این تغییر اکانت هزینه ی اضافه ای هم رو قبض تلفنم میاد؟مثل 15 تومنی که شرکتها واسه راه اندازی و از این جور چیزا میگیرن.
مرسی
از این جا :
اون 15 تومان رو یکی از بچه ها قرار بود زنگ بزنه پشتیبانی ته تو شو در بیاره که نمی دونم چی شد.
برای من دو روزه اوضاع خوب شده ! دوستان دیگه در چه حالن ؟
paradisepersian
23-02-2013, 21:52
امروز افتضاحه V=P=N هم بشدت سرعتش پایین امده . بعضی ها هم میگن پورت 443 هم بستن
برا دوستان هم همین گونه هست
old_snake1370
23-02-2013, 21:53
برای من دو روزه اوضاع خوب شده ! دوستان دیگه در چه حالن ؟
خوب که نه! ولی متوسط شده!
یه مقدار نسبت به قبل بهتر شده
mohsenking
23-02-2013, 22:23
اره انگار بهتر شده
من یا چیز مشکلی ندارم الان
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
GHAGHALEELEE
23-02-2013, 23:38
امروز افتضاحه V=P=N هم بشدت سرعتش پایین امده . بعضی ها هم میگن پورت 443 هم بستن
برا دوستان هم همین گونه هست
443 بازه ولی برای فیس بوک باید مثل یوتیوب از وی-پی-ان استفاده کنید
bleu2u4u
24-02-2013, 03:18
بقیه شرکت ها هم با جوراب نمیتونن برن فیسبوق یا فقط مخابرات اینجوریه
arshal\/\/
24-02-2013, 07:12
1 مگ.. 7 صبح بهترین حالت..:n27:
Saeed System
24-02-2013, 09:26
دوستان 1 مگ حجمی من چند روزه درست شد....همش تخصیر خودم بود هی میگفتم مشکل مخابراته.....من چه قدر ساده بودم :n07:...دوستان دلیل اینکه من خطم روی 1 مگ بسته شده بود ولی ار مرکز روی 256 قفل شده بود یعنی سرعت دانلود 30 بیشتر نمیشد.
دلیلش این بود که من هنوز 1 مگ رو خریداری نکرده بودم!.. من برای تبدیل 256 به 1 مگ حساب کاربریم رو 30 هزا رتومن شارژ کردم بعدش درخواست دادم 1 مگ ..سریع 1 مگ شد..منتها من نمیدونستم برای اینکه سرعت هم بشه 1 مگ باید از سرویس 1مگ که میاد تو پنل
کاربریم باید خریداری کنم تا سرعتم بشه 1 مگ یعنی همون 120 ....خلاصه 4 روز پیش با اینکه تو حسابم هنوز 15 تومن شارژ مونده بود.. گفتم بیا تمدیدش کنم همینجوری شاید عید شد رفتیم مسافرت نرسیدم یهویی قطع نشه....خلاصه 1 سرویس 1مگ 4 گیگ خریدم
همون ثانیه یه لحظه اینترنتم قطع شد..بعد تا خواستم بیام تو سایت دیدم چه قدر سرعت زیاد شده...خلاصه رفتم تو سایت اسپید تست دیدم سرعتم درست شد :n12:
خلاصه مشکل این بود که من هنوز 1 مگ مخابرات رو نخریده بودم که سرعتم بشه 1 مگ...
سرعت دانلود تو این چند روز همیشه ثابت 120 ا ما خوب حجمش 4 گیگه سریع تموم میشه..همش باید بترسی که فایل دانلود نکنی...
تهران:
خارج :
italodance
24-02-2013, 10:00
دوستان 1 مگ حجمی من چند روزه درست شد....همش تخصیر خودم بود هی میگفتم مشکل مخابراته.....من چه قدر ساده بودم :n07:...دوستان دلیل اینکه من خطم روی 1 مگ بسته شده بود ولی ار مرکز روی 256 قفل شده بود یعنی سرعت دانلود 30 بیشتر نمیشد.
دلیلش این بود که من هنوز 1 مگ رو خریداری نکرده بودم!.. من برای تبدیل 256 به 1 مگ حساب کاربریم رو 30 هزا رتومن شارژ کردم بعدش درخواست دادم 1 مگ ..سریع 1 مگ شد..منتها من نمیدونستم برای اینکه سرعت هم بشه 1 مگ باید از سرویس 1مگ که میاد تو پنل
کاربریم باید خریداری کنم تا سرعتم بشه 1 مگ یعنی همون 120 ....خلاصه 4 روز پیش با اینکه تو حسابم هنوز 15 تومن شارژ مونده بود.. گفتم بیا تمدیدش کنم همینجوری شاید عید شد رفتیم مسافرت نرسیدم یهویی قطع نشه....خلاصه 1 سرویس 1مگ 4 گیگ خریدم
همون ثانیه یه لحظه اینترنتم قطع شد..بعد تا خواستم بیام تو سایت دیدم چه قدر سرعت زیاد شده...خلاصه رفتم تو سایت اسپید تست دیدم سرعتم درست شد :n12:
سرعت دانلود تو این چند روز همیشه ثابت 120 ا ما خوب حجمش 4 گیگه سریع تموم میشه..همش باید بترسی که فایل دانلود نکنی...
تهران:
خارج :
صبح تست گرفتی شما 12 2 5 8 بعد ازظهر و عصر تست بگبر
سرعت 1 مگ
Firebirds
24-02-2013, 10:56
دوستان، این قضیه 15 تومانه به کجا کشید ؟
:n16:
دیروز ایمیل زدم به tct2020.ir ، دریغ از اینکه یه دو نه از ایمیل ها شون فعال باشه ! همش Failed شد!
italodance
24-02-2013, 11:11
امروز چشمم به سایتش افتاده بود که ویگیهای ADSL مخابرات رو گفته بود:
ویژگیهای منحصر به فرد ADSL2+ عبارتست از:
كاربري آسان و بي دردسر = بنظر با دانش فنی این گزینه را مطرح کردند
دسترسي به اينترنت به صورت شبانه روزي و دائمی = حرفش رو نزن کی مخابرات؟
هزینه و كيفيت مناسب = هزینه رو نمیدونم مردم می گند ولی کیفیت در حد جهنم
عدم مشغولي خط تلفن و امكان استفاده همزمان از تلفن و اينترنت = ویژگی منحصر به فردیست که هر کسی نمی داند
ارتباط پر سرعت ( تا 40 برابر بيشتر از dialup) = فکر کنم همون بدون شرح براش کافیه
امكان استفاده از ويديئو كنفرانس = بالا منظور همان دیال اپ بود حالا چطور با تک کانکشنش ویدیو کنفرانس ؟؟؟
هزينه ثابت ماهانه = جون من این ویژگی رو نگو واقعا افتخار میکنم
تهران:
خارج :
پس اگه نامحدود داشته باشیم، سرویس رو عوض کنیم حتما باید حجمی بگیریم !؟
سلام
کسی میتونه وارد لینک زیر بشه من هر چی میرم کار نمیکنه
سلام دوستان
کسی از دوستان اینجا از مرکز مخابرات سلمان فارسی ( سعادت آباد ) اینترنت گرفته ؟
من میخوام 256 بگیرم یکم شک دارم که بگیرم یا نه (الان 256 Wimax Irancell دارم با حجم ماهانه 3 گیگ که فقط به درد Browse کردن میخوره و دانلود عملا تعطیله چون هم سرعتش پایینه هم حجمیه و در کل از نظر من از افتضاح هم یه چیزی اونورتره) اینم بگم که من خونه قبلی از داتک سرویس داشتم و خیلی راضی بودم اما متاسفانه اینور پورت هاشون پره و نتونستن سرویسمو منتقل کنم به خونه جدید.
این اینترنت مخابرات رو بیشتر برای دانلود میخوام و اگه 256 واقعی هم باشه برام کافیه سرعتش. اما چون باید مودم روتر هم بخرم میترسم که سرعتش افتضاح باشه و تو این وضعیت اقتصادی هم 100 تا 200 تومن بیخودی پول مودو روتر بدم بمونه رو دستم !!!
خلاصه ممنون میشم راهنماییم کنید که این سرویس مخابرات کلا چجوریه و بتونم یه تصمیم درست بگیرم
Firebirds
24-02-2013, 15:00
سلام
باید از مخابرات تهران سرویس داشته باشید تا این صفحه برای تان باز شود.
Firebirds
24-02-2013, 15:18
امروز چشمم به سایتش افتاده بود که ویگیهای ADSL مخابرات رو گفته بود:
ویژگیهای منحصر به فرد ADSL2+ عبارتست از:
امكان استفاده از ويديئو كنفرانس = بالا منظور همان دیال اپ بود حالا چطور با تک کانکشنش ویدیو کنفرانس ؟؟؟
این یکی واقعا خر کردن ملته ! آخه کجای دنیا با بستن آپلود روی 129 اونم تازه روی سرویس 512 میشه ویدئو کنفرانس برقرار کرد ؟! :n24:
من عمه شون رو میشناسم، خانم خوبی بوده بنده خدا، نمی دونم اینا به کی رفتن :n24:
پینگم از ظهر هی اضافه میشه از 200 اومد رو 400 .......................
الان اومد رو 250 حالا هر پینگ میده 3 تا پشت تایم اوت ............
Saeed System
24-02-2013, 17:38
سلام
منم همین مشکل رو دارم ...چند روزه روزی چند بار میرم تو سایت مخابرات تا برم ببینم چه قدر از حسابم رو دانلود کردم و چه قدر پول مونده تو حساب شارژم ..منتها 3-4 روزه اصلا باز نمیشه فقط ماله استان البرز باز میشه.... مشکل ا زخود سایت مخابراته من به تمام دوستام هم لینکشو دادم ما ل اونا هم با زنشد....:n29:
Saeed System
24-02-2013, 17:44
صبح تست گرفتی شما 12 2 5 8 بعد ازظهر و عصر تست بگبر
الان ساعت 5 بعدظهره..هر کا ریکردم با زنشد سایت speedtest..:n13: فکر کنم وضعیت نتم خیلی تو این ساعاتی که نوشتی خرا ب میشه حتی سایت اپید تست باز نیمشه که تست بگیرم :n21:
10 بار رفرش کردم تا همینجا بیشتر نمیاد :
Saeed System
24-02-2013, 17:51
پس اگه نامحدود داشته باشیم، سرویس رو عوض کنیم حتما باید حجمی بگیریم !؟
سلام دوست من...
نتها در صورتی سرویستون حجمی میشه که در خواست بدید که سرویستون prepaid بشه..یعنی هزینش از رو قبض برداشته بشه د راون صورت حجمی میشه...اما در صورت ارتقا پهنای باند به هیچ عنوان حجمی نمیشه.....موفق باشید :11:
امروز باز ترکید انگار فقط راهو باز کردن که بتونم crysis3 رو دانلود کنم :D
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
paradisepersian
24-02-2013, 21:16
به مخابرات تبریک میگم با V-P-N یک ساعت طول کشید تا بتونم وارد فیبوک بشم همین طور سایت Youtu..
خاک برسر پلشتشون . شرمنده
آخه این چه وضعیه چرا هیچ کس جوابگو نیست؟! به پشتیابی هم بزنگی بدبخت کاره ای نیست میگه مشکل از مخابراته حق باشماست و... دیگه شورشو درآوردن من مثلآ 1 مگ دارم اونوقت دارم از سرعت دیال آپ مستفیض میشم. کاش یک روز و دو روز بود الان نصف هفته همین بساطه. با این وضعیت مخابرات بدرد نمی خوره.
سرعت افتضاح شده چه با وی-پی -ان چه بدونش- بدبختیم به خدا مملکت ادم بیشترین منابع انرژی رو تو دنیا داشته باشه بعد جوانامون حداقل امکاناتو ندارن
khoshshaans
24-02-2013, 22:17
معلوم نیست چکار می کنند؟ امروز سرعت به شدت کاهش پیدا کرده یک مگ من الان زیر 10 کیلوبایته دانلود 16 کانکشنه بالای 20 نمیره من فکر کنم باید از مخابرات هجرت کرد به خصوصیها تازه میکن مخابرات جیز ویز داره و تو انتخابات سال اتی بدجور بگیر و ببند میخواد راه بندازه خصوصیها امنتر هم هستند نه البته ما که فقط میریم فیسبوک کار خلاف نمیکنیم ولی اینها تر و خشک را با هم می سوزانند :n28::n28::n28:
Kianoosh
24-02-2013, 22:34
کابل برگردان در 15 مرکز مخابراتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عملیات کابل برگردان با هدف توسعه شبکه کابل در مراکز مخابرات نبوت، لواسان، آیت، آل اسحاق، پردیس، رسالت، گیلاوند، شهید بهشتی، شهید بابایی، شهید دستغیب، شیخ بهایی، شهید اکبری، شهدای گمنام، ولیعصر (عج)، امامت از تاریخ ششم اسفند ماه آغاز می شود.
به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران، با اجرای عملیات مذکور ارتباط دیتای مشترکین در مراکز مخابرات نبوت، لواسان، آیت، آل اسحاق، پردیس، رسالت، گیلاوند، شهید بهشتی، شهید بابایی، شهید دستغیب، شیخ بهایی، شهید اکبری، شهدای گمنام از ساعت 10 به مدت 4 ساعت و در مراکز مخابرات ولیعصر(عج) و نبوت از ساعت 22 به مدت 8 ساعت با اختلال همراه است.
واسه ما که تو لیست نیست ولی کلا مختل میباشیدیه :n02:
mehrdad38
25-02-2013, 00:02
درود
بعد از چند سال دوباره اومدم :n02:
مخابرات بالاتر از 256 هم ارائه ميده ؟ :n13:
dr_data_13
25-02-2013, 00:05
چه اتفاقي داره ميوفته؟!
فيسبوك كه با س ا ك س فيلتره و امروز اومدم مثل هميشه از وايبر استفاده كنم ولي ظاهرا فيلترش كردن!نه ميشه باهاش زنگ زد نه اس ام اس!
بابا به وايبر چي كار دارن آخه؟
چرا نت اينجوري شده چند روزه؟
جمعه هم كه براي چند ساعت فقط يه سري سايتهاي فارسي رو باز ميكرد و بقيه سايتا باز نميشد و يه لحظه فكر كردم اينترنت ملي شده!چه خبره؟!
کابل برگردان در 15 مرکز مخابراتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عملیات کابل برگردان با هدف توسعه شبکه کابل در مراکز مخابرات نبوت، لواسان، آیت، آل اسحاق، پردیس، رسالت، گیلاوند، شهید بهشتی، شهید بابایی، شهید دستغیب، شیخ بهایی، شهید اکبری، شهدای گمنام، ولیعصر (عج)، امامت از تاریخ ششم اسفند ماه آغاز می شود.
به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران، با اجرای عملیات مذکور ارتباط دیتای مشترکین در مراکز مخابرات نبوت، لواسان، آیت، آل اسحاق، پردیس، رسالت، گیلاوند، شهید بهشتی، شهید بابایی، شهید دستغیب، شیخ بهایی، شهید اکبری، شهدای گمنام از ساعت 10 به مدت 4 ساعت و در مراکز مخابرات ولیعصر(عج) و نبوت از ساعت 22 به مدت 8 ساعت با اختلال همراه است.
یا امامزاده بیژن:n28:
دایل اپ شده پس بگو اینم بهونشون(با 32 کانکشن هم سرعت نوسان داره)) من یه غلطی کردم یه بازی از تورنت زدم بگیرم به خاطر حجم کمترش تورنت که فنا رفته اونم با سید 2000)
هر وقت جریان کابل برگردون میشه یه دونه مرکزم بگن کل تهران نابوده همیشه همینجور بوده بدترشم اینه که حالا حالا ها وضعیت همینه
من موندم اخه این کابلا تموم نمیشه؟ این چند ساله اگه واقعا قضیه کابل برگردون بود کل تهران رو تا الان سه لایه کشیده بودن از بس که کابل برگردون زدن:n02:
من 128 داشتم که امروز اینترنتی درخواست 256 دادم، یک ساعته درست کردند.
مخابرات خیلی داره از پهنای باند میزنه
الان شرکتایی مثل اسیا تک هستند با این که نامحدود دارند اصلا ات سرعت نمیده
این کار مخابرات اصلا درست و رضایت بخش نیست کما اینکه پرت بیشتر سرور های خارج رو هم محدود کرده تا سرعت از اون سرور ها کم بشه
مردم نتونن دانلود کنن!
عملیاتی شدن جدایی اینترانت از اینترنت
جناب Love King سرعت در سرویس چطور تک لینک و ویدئو انلاین یوتیوب ؟
eblisandenzo
25-02-2013, 16:00
دوستان سرعت شما چطوره ؟
من 512 دارم اما خیلی داغونه . با چی پی ان هم که تعطیله رسما !
دوستان سرعت شما چطوره ؟
اره درسته بیشتر مرکز ها چیز پی ان ها خیلی هاش کند شده برای سرویس های مخابراتی
ساکس هم ضعیف عمل میکنه
دوستان سرعت شما چطوره ؟
اره درسته بیشتر مرکز ها چیز پی ان ها خیلی هاش کند شده برای سرویس های مخابراتی
ساکس هم ضعیف عمل میکنه
من که زبونم مو دراورد با فروشنده های این چیزا و فروم ها
الان سرویس جایگزین هست منتها نمیدونم چه عادت بدیه تا کلا اینو قطع نکنن به خودشون زحمت نمیدن!
روی سرور لینوکس همین الان s.s.h tunneling در دسترسه با قابلیت اکانتینگ و تغییر پورت و پروتکل tcp
باز رو لینوکس میشه open...v..p..n با پورت دلخواه غیر از پورت اصلی 1194
از اونطرف یک راه فوق العاده و همیشگی وجود داره که در صورت مسدود کردنش کل نت قطع میشه اونم s..s..h یا open v..p..n روی پروتکل i..c..m...p هستش این پروتکل اصلی ترین و اولین لایه برقراری اینترنت هست(ping) که در صورت مسدود شدن کل نت قطع خواهد شد که در موردش توی فروم مخصوصش بحث شد ولی در نهایت با مشکل اکانتینگ خوردش یعنی یوزر نتونستن بسازن و فقط شخصی ولی دو روش بالا فعلا میشه ازشون استفاده کرده ولی متاستفانه اکثر فروشنده ها گیر دادن به v....p...n و س..ک..ا...س این چیزا
کسایی که خودشون سرور دارن راحت برای خودشون میتونن انجام بدن
از این نباید بترسیم که اینا رو ببندن بلکه باید خوشحال باشیم که زودتر اینا کلا مسدود و غیر قابل استفاده بشه تا فروشنده ها مجبور بشن از روش های فوق که داری امنیت زیادی هم هستن استفاده کنن
ولی نکته که وجود داره اینه که اون بابایی که اومده بود گفته بود همرو مسدود میکنیم خودش خوب میدونه اگه اینارو مسدود کنه با پروتکل و روش های جدید کارشون سخت تر میشه برا همین یک بوم دو هوا نگه داشتن
درسته الان دانششون در حد v...p..n و س..ا..ک..س که اصلا امنیتی ندارن رسیده ولی راه های جدید میتونه سالیان سال دستشون تو پوست گردو بزاره به علاوه اینکه پروتکل اخری احتمال تقریبا 100 درصد غیر قابل مسدود سازی هست
GHAGHALEELEE
25-02-2013, 17:31
الان سرویس جایگزین هست منتها نمیدونم چه عادت بدیه تا کلا اینو قطع نکنن به خودشون زحمت نمیدن!
روی سرور لینوکس همین الان s.s.h tunneling در دسترسه با قابلیت اکانتینگ و تغییر پورت و پروتکل tcp
از اونطرف یک راه فوق العاده و همیشگی وجود داره که در صورت مسدود کردنش کل نت قطع میشه اونم s..s..h یا open v..p..n روی پروتکل i..c..m...p هستش این پروتکل اصلی ترین و اولین لایه برقراری اینترنت هست(ping) که در صورت مسدود شدن کل نت قطع خواهد شد که در موردش توی فروم مخصوصش بحث شد ولی در نهایت با مشکل اکانتینگ خوردش یعنی یوزر نتونستن بسازن و فقط شخصی ولی دو روش بالا فعلا میشه ازشون استفاده کرده ولی متاستفانه اکثر فروشنده ها گیر دادن به v....p...n و س..ک..ا...س این چیزا
از این نباید بترسیم که اینا رو ببندن بلکه باید خوشحال باشیم که زودتر اینا کلا مسدود و غیر قابل استفاده بشه تا فروشنده ها مجبور بشن از روش های فوق که داری امنیت زیادی هم هستن استفاده کنن
ولی نکته که وجود داره اینه که اون بابایی که اومده بود گفته بود همرو مسدود میکنیم خودش خوب میدونه اگه اینارو مسدود کنه با پروتکل و روش های جدید کارشون سخت تر میشه برا همین یک بوم دو هوا نگه داشتن
درسته الان دانششون در حد v...p..n و س..ا..ک..س که اصلا امنیتی ندارن رسیده ولی راه های جدید میتونه سالیان سال دستشون تو پوست گردو بزاره به علاوه اینکه پروتکل اخری احتمال تقریبا 100 درصد غیر قابل مسدود سازی هست
واقعا یکی از مفیدترین پست هایی بود که تو پی سی وورد دیدم.با احترام به تمام دوستان اگه پی سی وورد و خیلی فروم های دیگه رو بچرونی 1000 تا پست مفید پیدا نکنی.با امید به بالا رفتن سطح دانش IT و مسائل مرتبطش در بین تمام هموطنانم.
Firebirds
25-02-2013, 17:50
حرف های شما درسته در صورتی که در صورتی که سیستم فیلترینگ و فایروال ایران لایه 7 نبود، لایه 7 بالاترین سطح میان لایه هاست و آن را به عنوان لایه Application معرفی میشود، شما به کمک فایروال لایه 7 این امکان رو دارید که مثلا تعریف کنید ترافیک پورت 80 ای که نرم افزار فایر فوکس تولید میشه امکان عبور نداشته باشه ولی ترافیکی که توسط مرورگر کروم روی پورت 80 تولید میشه بدون هیچ مشکلی عبور کنه.
حتی این قابلیت وجود دارد که شما بیاید یک مرورگر ملی تولید کنید و فقط به آن اجازه تبادل اطلاعات روی وب را بدهید، بدون اینکه پورت 80 و 443 رو بلاک کنید ! در لایه 7 این کار با بلاک کردن تمام ورژن های مرورگر های دیگه امکان پذیر میشه.
حالا بیایم این قضیه را تعمیم بدیم به O..P..en V..P..N و S..S..H کلاینت ها ، کافی هست که تعریف بشه هر چی ترافیک از جانب ورژن های این برنامه ها اومد فارغ از استفاده از هر پورت و پرتوکلی امکان عبور نداشته باشد.
قاعده ( رولی ) که همین الان برای O..P..en V..P..N در سیستم فیلترینگ استفاده می شود. و این نرم افزار از طریق Application بلاک شده.
همان طور که متوجه شدید فیلترینگ لایه 7 بسیار قدرت مند است، ولی یه این نوع فیلتریگ یه موضوع خیلی بزرگ داره و آن هم میزان استفاده از منابعی هست که برای شکافتن 7 لایه ای هر بسته مورد احتیاج است، ولی اگر شما سرور های قوی داشته باشید، هر چقدر دلتان بخواهد می توانید رُول فیلترینگ لایه 7 ای بنویسید.
این هم اضافه کنم یه باور اشتباهی که وجود این است که بالا بودن پینگ غالبا را به دلیل نبود پهنای باند کافی میان مراکز مخابراتی داخل کشور نیست ( با عملیاتی شدن پروژه اینترانت این مشکل پهنای باند میان مراکز مخابراتی داخلی به نحو خوبی بر طرف شد ) از طرفی این تنها مسب قضیه نیست و شاید هم مسبب انحرافی ایست.
Firebirds
25-02-2013, 17:55
وقتی صحبت از وی پی ان میشود یه سر آن به حریم خصوصی و امنیت اطلاعات همیشه وابسته بود چرا که کار برد اصلی وی پییی ان هم همین است. ( البته هدف از پیدایش اش عبور از فیلترینگ نبوده )
ISP میتونه بفهمه کاربر به چه سایت هایی رفته ؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این پست به نقل از این تاپیک آورده شده
ای بابا ..
عزیزان دل برادر اصلا ISP دلیلی نداره برا رمز گشایی اطلاعات کاربرا. یه شرکت خصوصیه با امکانات محدود اصلا اهل این حرفا نیست
چند سال پیش یه قانون وضع کردند که هر نهاد یا سازمانی موظفه پهنای باند مورد نیازشو از شرکت "ارتباطات زیر ساخت" تهیه کنه
یعنی گردنه ی اطاالاعات ایران ، این شرکت دولتیه. الان همه ی اطلاعات کاربران از زیر دست این شرکت رد میشه . ISP رو اصلا بذارید کنار هم دلیلی نداره و هم اینکه امکاناتش رو نمیتونه داشته باشه چون سخت افزار خیلی قوی لازم داره و هزینه ی تهیه ی این سخت افزار از کل 7 نسل شرکت هم بیشتر میشه علاوه بر این هزینه ی نگهداری این سخت افزار هم خیلی بالاست که نمیشه از طریق کسب و کار اینترنت هزینه شو تامین کرد. از طرف دیگه و مهم تر از اینا الگوریتم های رمز شکنیه این الگوریتم ها همه جا پخش نمیشن و فقط و فقط در اختیار گروه های محدودی هستند که هیچ دولت و سازمان مخفی این ریسک رو نمیکنه که این الگوریتم ها و روش ها رو در اختیار ISP قرار بده .. لازم هم نیست وقتی همه ی اطلاعات از زیر دست خودشون رد میشه واقعا چه نیازی هست !!
الان کارت های گرافیکی انویدیا مجهز به بیش از هزار تا از پردازنده های سایه زنی هستن و تکنولوژی CUDA باعث شده برنامه نویسان بتونن از این پردازنده های سایه زنی در محاسبات هم استفاده کنن که این تکنولوژی خوراک هکر ها ، رمز گشا ها و مهندسان است. فکرشو بکنین حتی یه کامپیوتر معمولی 6 هسته ای با فرکانس 3 گیگ و یک هسته ی گرافیکی قوی در کنار 1500 تا پردازنده ی سایه زنی چه قدرت عظیمی در رمز گشایی به کاربر میده ... حالا main fram ها و سوپر کامپیوتر ها بماند ...
رمز گذاری اطلاعات باعث شدن همه نتونن به اطلاعات دسترسی داشته باشن مهمتر از این باعث شدن (با امکانات امروزی ) نشه به صورت آنلاین به اطلاعات همه دسترسی داشت یعنی این گردنه ی دولتی به احتمال زیاد امکان تجزیه تحلیل همه ی اطلاعات رو به صورت آنلاین نداره ولی این باعث نمیشه فکر کنیم اطلاعات ما در شبکه امنیت داره چرا که اگر بخوان می تونن اطلاعات رد و بدل شده ی کاربران مشخص رو ضبط می کنن و ظرف چند ساعت یا خلاصه بعد یه مدت این اطلاعات رو هر جوری که شده به دست میارن حالا مسئله اینه که اول باید طرف رو شناسایی کنن و بعد به اطلاعاتش دسترسی داشته باشن چون الان همه ی کاربرا IP دارن و میشه پیداشون کرد
حتی میتونن به صورت تصادفی یه تعداد از بسته های داده رو ذخیره کنن و بعد رمز گشایی کنن. با این روش میشه کاربر ها و ایمیل های جدیدی رو به دست آورد و بعدا پیگیری کرد.
یه روش دیگه هم اینه که ایمیل یا IP یکی از نیمه فعالان سیاسی رو بدست بیارن و با کمک اون (و البته بدوون دستگیری) اطلاعات و ایمیل های گروه اونا یا گروه های مرتبط با اونا رو شناسایی کنن ..
خلاصه ی مطلب اینکه به خیال امن بودن SSL رمز شکن ها رو دست کم نگیرید. الان همه امنیت نسبی دارن به شرط اینکه کسی متوجه اونا نشده باشه والا برای شخصی که هدف شده، امنیت معنای چندانی نداره ..مگر اینکه خودش هم سر رشته ای در رمز نگاری داشته باشه و با ترکیب الگوریتم ها ی آماده و خود نوشته به جنگ رمز کشا ها بره چرا که رمز نگاری خیلی خیلی راحت تر از رمز گشاییه.
SSL از نظر تئوری امنیت بسیار بالایی داره ولی چون روش مشخص و ثابتیه و همه جا اعمال میشه ضریب امنیتیش در مقابل حرفه ای ها کمه
همیشه روش هایی هستند که تا ده ها سال بعد فاش نمیشن و حرفه ای ها هیچ وقت خودشونو لو نمیدن که فلان رمز شکسته شده..
اون دوستمون هم که میگن اطلاعات رمز شده تا حالا شکسته نشده یه بار دیگه فکر کنن ببینن اگه اطلاعات شکسته میشد کسی که اونو شکسته میومد و به همه اعلام میکرد یا نحوه ی شکستن اطلاعات رو به سازمان های دولتی یا غیر دولتی یا هکر های مختلف میفروخت ؟
----
نتیجه اینکه کاربرای معمولی در مقابل حرفه ای های رمز گشایی فقط به شرط اینکه هدف نشده باشن در امنیت هستن ولی در صورتی که هدف باشن تقریبا هیچ شانسی در مقابل رمز گشا ها ندارن.
شما که امنیت SSL را پیش رمز شکن ها این چنین پایین آوردید آیا تا به امروز جایی منظور دانشگاه ها و مراکز امنیتی خوصوصی که مدام در حال بررسی ضعف های امنیتی این رمز نگاری نا متقارن هستند را سراق دارید تا اعلام کرده اند به یه نحوی در یک شرایط خاص توانسته اند SSL را بشکنند ؟
حتما به یاد دارید صفحه اخطاری را که چندین سال پیش در یک زمانی هنگام ورود به گوگل با آن ممکن بود مواجه شوید تنها روشی که برای -- SSL علنا استفاده شده MITM اتک بود که امروز با پیشرفته شدن مرورگر ها دیگر آن امکان نیز وجود ندارد. به نظر شما اگر الگوریتم برگشتی برای SSL بدون کلید وجود داشت از MITM استفاده میشد ؟ آن هم در آن سطح کلان ؟
اگه سایت مقصد که اطلاعات شما بهش سند میشه ssl داشته باشه ، در مسیر عبور بسته های اطلاعاتی شما از گره های مختلف (مثل isp) کسی نمیتونه اطلاعات شما رو شنود کنه .
چون این اطلاعات فقط با استفاده از پرایوت کی که فقط فقط سایت مقصد در اختیارش داره قابل خواندن هست .
ولی من که الان دارم با آی پی ای که isp بهم داده ، الان اینجا پست میذارم ، اطلاعات خروجیم مقداری داده های خام هستند که توسط هرکسی که بتونه شبکه رو اسنیف کنه قابل شنود هست .
در استفاده از وی پـــی ان هم تا وقتی سرور مربوطه -- نشه ، اطلاعات قابل شنود نیستند .
چون در ارتباط سیستم شما با سرور وی پی ان اطلاعاتی رد و بدل نمیشه که کسی بخواد شنودش کنه .
از طرف شما فقط یه درخواست فرستاده میشه به سرور و سرور هم بعد انجام درخواست شما ، به شما جواب میده
isp فقط میتونه پی ببره که شما دارید از وی پی ان استفاده میکنید .
همش تایید میشه به جز یه ریز کاری اینجا
در استفاده از وی پـــی ان هم تا وقتی سرور مربوطه -- نشه ، اطلاعات قابل شنود نیستند .
این قاعده درست نیست، چرا که همه چی به این قسمت تنظیمات وی پی ان شما موردی که هیچ موقعه ندیدم در VPN فروشان ایرانی به آن اهمیت داده شود
پرتوکل های وی پی ان به ترتیب قوی به ضعیف بودن این گونه است
1- SSTP va OPEN VPN به البته با استفاده از سرتیفیکت معتبر ( ساده تر همان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معتبر )
2- L2TP Over IP Sec دقت کنید منظور من L2TP به همراه Pre Sharekey نیست وقتی پرتوکل L2TP امنیت دارد که از IP Sec برای رمز نگاری استفاده شود. که در VPN های ایرانی فقط با Pre Shared Key ارائه میگردد
3- PPTP
در هنگامی که تیک PAP را میزنید : دیتای شما هیچ رمز نگاری نمی گردد.
در CHAP فقط پسورد وی پی ان شما در هنگام اعتبار سنجی رمز نگاری می شود و دیتای شما همچنان بدون رمز ارسال میگردد
در MS-CHAP کل دیتای شما رمز نگاری می شود ( ولی اگوریتم رمز نگاری استفاده آنچنان قوی نیست و به پای رمز نگاری SSL به هیچ عنوان نمی رسد )
* در هیچ وی پی ان ایرانی من ندیدم که MS-CHAP را ساپورت کند.
عکسی با بالاترین تنظیمات امنیت البته در پرتوکل PPTP
ببینید دوستان عزیز
من چند سال تو یکی از Isp ها کار میکردم
هیچ isp محلی نمیتونه ببینه شما دارید چیکار میکنید یا چه اطلاعاتی رد و بدل میکنید، فقط isp مرکزی این امکان رو داره
که اون هم اطلاعات به صورت ذخیره شده در اکانت شما درسرورشون ذخیره میشه
اما نه خود اطلاعات، بلکه لینکها و Ip هایی که باهاشون کانکت داشتین
مثلا،آدرس سایتهایی رو که بازدید کردید و حجم تبادل اطلاعات رو با هر کدومشون ذخیره دارن
ولی یه isp مثل پارس آنلاین که دهها هزار کاربر داره ، امکانات انسانی آنالیز این اطلاعات رو نداره
ولی میتونه با یه سرچ کوچیک، مثلا تمام کسایی رو که از سایت به خصوصی به طور مکرر بازدید کردن جدا کنه
بله این ابتدای کار یه سرچ ساده شروع می شود ولی انتهای کار با استفاده از مهندسی اجتماعی صورت میگیرد نه شکستن رمز نگاری SSL
ولی من درباره ی امنیت تور خیلی شنیده بودم! می گفتن یکی از امن ترین ها هست!
نرم افزار تور با شبکه پیازی اش از یکی از پیچیده ترین مکانیزم های رمز نگاری و حفظ حریم خصوصی استفاده میکند.
سلام در صورتی که مسائل امنیتی مورد بحث باشه شخص مورد نظر حتی در صورت استفاده از وی پی ان هم قابل رد یابی هست . البته منظور از وی پی ان استاندارد مایکروسافت هست. ولی الان وی پی ان هایی موجوده که از پروتوکلهای مختلف مثل SSL استفاده میکنه . کلا" رمزنگاری پایینتر از 256 bit AES هم اکنون قابل رد گیری هست با استفاده از تجهیزات و هیچ تضمینی نیست که شناسایی نشید . ولی خوب همه اشخاص برای حفظ حریم خصوصی از از این امکانات بهره میبرند. میتونید برای احتیاط از وی پی ان 256-2048 bit استفاده کنید . که اونم نظر قاطعی در بارش نمیتونم بدم . چون که هر مملکتی برای حفظ امنیتش هر روز امکانات رو بروز میکنه . امکاناتی که ممکنه تا سالیان سال به دست من و شما نرسه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
eblisandenzo
25-02-2013, 18:26
دوستان میشه واسه ما که اطلاعات کامپیوتریمون در حد شما نیست توضیح بدید که حالا باید چه کنیم واسه دور زدن ف*ی*..تر . مثلا من الان 2 تا لینک دارم واسه دانلود کتاب که از فروم مهندسان ایران گرفتم . خوب اون سایت که فیلتر شده دقیقا یه سایت علمیه . الان چه میشه کرد ؟ یعنی دیگه سایتهای از این قبیل تعطیل میشن ؟
پ.ن : با sstp الان وصل شدم
بحث های خوبی شد
ولی خیلی زیاد این جماعت رو قدرتمند فرض کردید:n02:
در مورد فایروال که میفرمایید میتونن فقط اسم برنامه رو بدن دیگه و فارغ از استفاده از هر نوع پروتکل و پورتی اجازه عبور نداشته باشه شدنی نیست:
اگر اینطور بود که انقدر دست و پا نمیزدن که روی س...ا...ک...س بیان تمام پورت ها غیر 443 ببندن.یه دفعه میومدن به قول شما نام برنامه pro.....xy fi...er و چند تا برنامه مشابه رو وارد میکردن دیگه این همه خودزنی نداشتن:n02:
یا به طور مثال یوتو...ب رو از طریق dns server بستن ولی روی h..t..t..p..s هنوز با یه تغییر ساده تو فایل host ویندوز باز میشه (حالا جدا از بحث اینکه گوگل ویدیو هاش روی ssl باز نمیشه) اگر اینطوری بود اینا تو فایروال تعریف میکردن w...w....w...you...tu...be..com و دیگه تمام جلوی دسترسی گرفته میشد این کار رو نمیتونن بکنن دلیلش اینه که گوگل از یه گواهی دیجیتالی مشترک بین سرویساش استفاده میکنه و با مسدود سازی هر کدوم کل سرویساش اعم از موتور جست و جو ایمیل نقشه و... همه با هم از کار میفته(منظورم از این قسمت این بودش که مجزاسازی در اون حد که شما میگید شدنی نیستش و یه دفه کل ترافیک یک پروتکل یا پورت گرفته میشه) از اونطرف گواهی دیجیتالی فیس...بوک رو کامل بست و dns server ها هم همینطور چون فقط همین یه سرویس داره (شبکه اجتماعی) به خاطر همین با خیال راحت بستنش اما هیچ وقت نمیان مثلا ای پی های فیس...بوک ببندن چون این کار موقتی هست و چون ای پی ها اجاره ای هست ممکنه فی...س...بوک تغییرشون بده
اگر اینطور بود این همه برنامه های چیز ش..کن مثل t..or Your..Fre..ed..om Free....Ga..te Cp..ro..xy Tr..a..ffic-Co..mp..re..ssor
و خیلی های دیگرو تو فایروال تعریف میکردن و جلوشون رو میگرفتن پس رمزنگاری اطلاعات چی میشه؟ به این سادگی نیست که بتونن همچین برنامههایی رو که از رمزنگاری استفاه میکنن ترافیکشون رو شناسایی و مسدود کنن یعنی در حال حاظر حتی به چیز پی ان معمولی هم نمیتونن ترافیکش رو مسدود کنن(ولی میتونن اگر شخص خاصی مد نظرشون هست رمزگشایی کنن) فقط به طور کل چون از پورت ثابت استفاده میکنه میتونن پورت ببندن وقتی سرعت چیز پی ان کم میشه باز هم خبری از کنترل ترافیک نیستش مثلا برای pp...tp میان پروتکل t...c...p و پورت 1723 رو سرعتش رو محدود میکنن
ولی وقتی از روش با رمزنگاری قدرتمند تر و قابلیت تغییر پورت اصتفاده بشه دیگه این کار رو نمیتونن بکنن(s...s...h) حالا تا بیان توانایی بازگشایی و کنترلش رو به شکل کلی پیدا بکنن هزارتا راه جدید اومده
اما اون چیزی که باعث شده شما فکر کنید همچین قدرتی داره اینه که مثلا میان dns server های فی...سبوک میبندن شما با س..ا..ک..س نمیتونی وارد بشی دلیلش اینه س..ا..ک..س اطلاعات رمزنگاری نمیکنه برای همین قابل کنترله شما تا درخواست سایت یو..توب میفرستی برمیگردونه روی صفحه پیوند...ها ولی در مورد چیز پی ان که دارای رمزنگاری بسیار ابتدایی هم هست نمیتونن مسدود بکنن
حالا شما در نظر بگیر رمزنگاری 256 bit رو بخوان ترافیک رو کنترل و از هم مجزا بکنن در مورد اینکه رد یابی بکنن قضیه سوا هست چون اون موقع به شکل کلی و نیست تمرکز روی شخص مورد نظر یا ای پی خاص میزارن از اونجایی که هر قفلی کلیدی داره رمزگشایی میکنن
حالا شما در نظر بگیر همون روش هایی که گفتم با امنیت 256 bit چند ها سال این هارو مشغول نگه میداره
دوستان با وی پی ان مشکلی ندارین؟؟
الان چند ساعته برای من از کار افتاده....!هر وی پی انی داشتم امتحان کردم ارور 619 میده
برای بنده هم همینگونه است, ارتباط نمیگیره
mehrdad38
25-02-2013, 19:33
درود
بعد از چند سال دوباره اومدم :n02:
مخابرات بالاتر از 256 هم ارائه ميده ؟ :n13:
نسل جديدي هاي p30 همشون اينطورين ؟؟؟ اصلا محل آدم نمي زارن :n15: نسل قديمي ها اينطوري نبودن :n28:
الان چند ساعته برای من از کار افتاده....!هر وی پی انی داشتم امتحان کردم ارور 619 میده
بله دوباره بستن:n09:
من فقط pp.tp تست کردم پورت رو بستن:n02:
حالا یا باز میشه یا به امید خدا مسدود شد برا همیشه:n19:
نسل جديدي هاي p30 همشون اينطورين ؟؟؟ اصلا محل آدم نمي زارن :n15: نسل قديمي ها اينطوري نبودن :n28:
سوالتون قاطی بحث ها گم شده کسی ندیده به این سوالم خیلی پاسخ داده شده:n02:
الان تا 1 مگ هم میدن از طریق سایت مخابرات هم میتونید درخواست افزایس سرعت بدید مثلا 512 بهتون زنگ میزنن معمولا خیلی زود اوکی میکنن
old_snake1370
25-02-2013, 19:51
برای من که فعلا مشکلی نداره. اینو با چیز پی ان گرفتم:
1 مگابیت هم راحت میده ولی بالاتر از 512 گرفتن پول دور ریختنه! این 10-15 صفحه آخر رو بخونید متوجه میشید چرا!
برای من که فعلا مشکلی نداره. اینو با چیز پی ان گرفتم:
1 مگابیت هم راحت میده ولی بالاتر از 512 گرفتن پول دور ریختنه! این 10-15 صفحه آخر رو بخونید متوجه میشید چرا!
pp..tp وصل میشی؟:n04:
old_snake1370
25-02-2013, 19:56
بله دوباره بستن:n09:
من فقط pp.tp تست کردم پورت رو بستن:n02:
حالا یا باز میشه یا به امید خدا مسدود شد برا همیشه:n19:
سوالتون قاطی بحث ها گم شده کسی ندیده به این سوالم خیلی پاسخ داده شده:n02:
الان تا 1 مگ هم میدن از طریق سایت مخابرات هم میتونید درخواست افزایس سرعت بدید مثلا 512 بهتون زنگ میزنن معمولا خیلی زود اوکی میکنن
آره الان با pp. tp تست کردم ارور 806 میده! ولی l2^tp مشکلی نداره خدا رو شکر.:n02:
آره الان با pp. tp تست کردم ارور 806 میده! ولی l2^tp مشکلی نداره خدا رو شکر.:n02:
خب جالب شد
الان pp.tp بستن قبلا هم l2..tp بسته بودن
میمونه ip...sec با اون داری وصل میشی کلک:n02:
s..s..tp هم که کلا سرعت پورت 443 نابود کردن نشه استفاده کرد
پس همین ip..sec فعلا هست زیاد خوشحال نباش هنوز تو باغ نیستن اونم میبندن:n02:
old_snake1370
25-02-2013, 20:32
خب جالب شد
الان pp.tp بستن قبلا هم l2..tp بسته بودن
میمونه ip...sec با اون داری وصل میشی کلک:n02:
s..s..tp هم که کلا سرعت پورت 443 نابود کردن نشه استفاده کرد
پس همین ip..sec فعلا هست زیاد خوشحال نباش هنوز تو باغ نیستن اونم میبندن:n02:
نه باو! با همون l2 وصل میشم با pre shared key!
چه خبره دوباره؟! تقویم رو نگاه کردم خبری نبود!
جدیدا کوسه ها و لنگرها تخصصی کار میکنند! فقط چیز پی رو گاز میگیرن!:n02:
oovoo برای شماها کار میکنه؟ واسه من کار نمیکنه!:n03:
نه باو! با همون l2 وصل میشم با pre shared key!
چه خبره دوباره؟! تقویم رو نگاه کردم خبری نبود!
جدیدا کوسه ها و لنگرها تخصصی کار میکنند! فقط چیز پی رو گاز میگیرن!:n02:
oovoo برای شماها کار میکنه؟ واسه من کار نمیکنه!:n03:
همونه دیگه pre shared key همون ipsec یه کد تعریف میکنی میزنی کانکت میشه حالشو میبری:n02:
اره خبری نیست نمیدونم والا جدیدا به قول خودت حرفه ای شدن دیگه روز های خاص کاری انجام نمیدن که تابلو باشه از چند هفته قبلش اقدام میکنن:n02:
الانو نمیدونم برا چی کردن(پستای مارو دیدن خونشون به جوش اومد:n08:) شاید اون مرده کی بود گفته بود تا اخر سال همه پورتای چیز پی ان میبندیم کار خودشو کرده الوعده وفا:n02:
چت اینا که کلا من زیاد استفاده نمیکنم ولی تست کردم اره همینجوری کار نمیکنه فقط با چیز:n09:
mohammad.2mt
25-02-2013, 20:51
:n28:
کسی شنید 20:30 چی گفت؟
گفت اینترنتی که 512 بوده نامحدود بوده 20 تومن قراره بشه 4500 تومن به ازای هر گیگ هزینه بگیرن 512 اختصاصی هم گرونتر شه :18:
جالب اینجانست گفت اینو تنظیم مقررات اعلام کرده و طرف مصرف کننده رو گرفته به این نتیجه رسیده
نمیدونم اینا طرف شرکت ها رو بگیرن چجوری ملت رو میچاپن :n28:
dr_data_13
25-02-2013, 21:08
جالبه همه دنيا در حال پيشرفته ولي اينا پسرفت ميكنن!به جاي اينكه قيمتا مناسبتر شه و سرعت بره بالاتر و نامحدود باشه اينا دارن برعكس عمل ميكنن و نامحدود رو محود ميكنن و قيمتو ميبرن بالا!واقعا ديگه شورشو در آوردن
گفت اینترنتی که 512 بوده نامحدود بوده 20 تومن قراره بشه 4500 تومن به ازای هر گیگ هزینه بگیرن 512 اختصاصی هم گرونتر شه :18:
جالب اینجانست گفت اینو تنظیم مقررات اعلام کرده و طرف مصرف کننده رو گرفته به این نتیجه رسیده
من هم شنیدم و فقط میشه گفت فاتحه اینترنت هم خونده شد. طرف مصرف کننده گرفتنشون تو حلقم. اگر اهل دانلود باشی با قیمتهای جدید باید برای پرداخت صورتحساب وام بگیری. فقط سوالم اینه که از کی اعمال میشه؟
amirpers
25-02-2013, 21:55
من هم 20:30 رو دیدم.
فقط می تونم بگم خدا لعنتشون کنه.
خودشون یکی دو سال پیش مصاحبه کرده بودن که فروختن اینترنت حجمی خلاف مقرراته و الان می خوان خودشون حجمی کنن.
حالا کسی قیمت داره که گیگی چقدر میشه؟ از کی ؟
الان یه وی پی انL2TP/IPSECگرفتم کار کرد!
کسی میدونه فرقش با PPTP چیه؟؟
aluminum
25-02-2013, 22:31
کیش رو نمیدونم ولی اینجور که یارو گفته بالای 40 گیگ دانلود گیگی 2 هزارتومان ناقابل...یه چیزی بدید سرم بکوبم بهش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی وقته شورش را در آوردن ....
اینترنت تعطیل، کرکررو رو بکش بالا
behnam-k
25-02-2013, 23:13
جالبه همه دنيا در حال پيشرفته ولي اينا پسرفت ميكنن!به جاي اينكه قيمتا مناسبتر شه و سرعت بره بالاتر و نامحدود باشه اينا دارن برعكس عمل ميكنن و نامحدود رو محود ميكنن و قيمتو ميبرن بالا!واقعا ديگه شورشو در آوردن
من هم 20:30 رو دیدم.
فقط می تونم بگم خدا لعنتشون کنه.
خودشون یکی دو سال پیش مصاحبه کرده بودن که فروختن اینترنت حجمی خلاف مقرراته و الان می خوان خودشون حجمی کنن.
از همین امشب شرکتها دست به کار شدن و اولیش هم شرکت آسیاتکه ،تو تعرفه هاش ،تمام سرویس ها رو برداشته :n14::n14:
الان یه وی پی انL.2..TP/IP..S..EC.گرفتم کار کرد!
کسی میدونه فرقش با P..P..TP چیه؟؟
pp..tp
پورت 1723
l2..tp
پورت 1701
ip..s.ec
پورت 4500
s..s..tp
پورت 443
کیش رو نمیدونم ولی اینجور که یارو گفته بالای 40 گیگ دانلود گیگی 2 هزارتومان ناقابل...یه چیزی بدید سرم بکوبم بهش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از میز کامپیوترت استفاده کن:n02:
خیلی وقته شورش را در آوردن ....
اینترنت تعطیل، کرکررو رو بکش بالا
فکر کنم باید کرکره بکشی پایینا:n02:
Kianoosh
25-02-2013, 23:33
خب بعله کاشف به عمل اومد که مسئولین زحمتکش نشستن فکر کردن که چطور بیشتر از این میتونن به مردم خدمت کنن و به این طرح جدید رسیدن:
به عنوان مثال شما سرویس 512 نامحدود داشتی برای کارهای عادی روزانه که استفاده اکثر کاربران هم اینه(وبگردی/ایمیل/گفت و گوی آنلاین/دانلود فایل های کم حجم مثل کلیپ های صوتی و تصویری /بازی آنلاین و ...و با فرض اینکه دانلودر نیستی و فایلهای حجیم زیاد نمیگیری متوسط ترافیک روزانه 500 مگابایت گرفتیم (برای اینکه به عمق فاجعه پی ببرید با سرعت متوسط دانلود 512 که 60 میگیریم شما روزانه 8 ساعت فقط دانلود کنی 1.5 گیگ میشه بدون کارهای عادی دیگه)که میشه ماهی 15 گیگ و هزینه 20 تومن
حالا با طرح جدید شما طبق همون تصویری که نرخ حجم مصرفی جداگانه بود چون هزینه نگهداری , سرعت رو نمیدونم میشه حدود 50 تومن فقط برای حجم!! پس اینجا ما متوجه میشیم که این طرح چقدر زیاد به نفع کاربر بوده !!!!
تازه این مثالی که زدم برای یک کاربر عادی با مصرف معمولی بود دانلودرها و اون طرحهای محدود قدیمی که دانلود شبانه داشت و اونایی که نمیتونن قطره چکانی مصرف کنن و حتما سرویس نامحدود میخوان و ...که جای خود دارن!!!
البته الان که فکر میکنم اینترنت از اولشم چیز بد و خطرناکی بوده امخصوصا برای مردم ایران که همش میرفتن فیلم و بازی و نرم افزار دانلود میکردن غیر قانونی بدون اینکه پولشو بدن که با نقض حق کپی رایت به استکبار ضربه بزنن بعد نگو که توسط همینا نفوذ میشد و منحرف میشدن و آخرش چیز میشد ولش کن ...جا داره تشکر ویژه بکنیم از مسئولین که انقدر به فکر ما هستن و با این طرح خفن که 1000 نفر ساعت روش کار و بررسی کارشناسی شده عملا اینترنت رو هم از سبد ما حذف میکنن تا در نهایت خوشی از زندگی فوق العادمون لذت بی نهات ببریم!
ولی حداقل صداقت مسئولین با مردم شایان تقدیره قبلا برخی کندی ها که میشد میگفتن کوسه گاز گرفته حمله سایبری شده زلزله اومده هوا آلودست پهنای باند کمه حسنک کجایی...
الان دیگه رک و پوست کنده ارتباطات امن و پورت های خاص رو میبندن ترافیک بین الملل رو به شدت محدود و گرون میکنن و چیزی که باقی میمونه برای کاربر ایرانی همون اینترنت ملی,شبکه ملی اطلاعات,جدایی نادر ببخشید اینترنت از اینترانت هست که با یک لیست سفید یا نمیدونم فیلترینگ گسترده تر از این!! که شما میتونی حالشو ببری البته تحریم شکن ملی هم میدن باید مذاکره کنید!تنها سوالی که میمونه برای مخابرات از کی اعمال میشه؟!
حالا برادرای متخصص به صورت نامحسوس اینجا هستن آدم مجبور میشه با آزادی مطلق حرف بزنه وگرنه گفتنی ها کم نیست ...
پ.ن: الان همینو داشتم میفرستادم که برای دومین بار در 10 روز دوباره نت قطع شد انمیدونم باز خرابی یا توسعه چیزی هست.باشه پناه بر خدا ! ...
از همین امشب شرکتها دست به کار شدن و اولیش هم شرکت آسیاتکه ،تو تعرفه هاش ،تمام سرویس ها رو برداشته :n14::n14:
ای بابا ! من تازه گفتم آسیاتک وضعش خوبه رفتم ثبت نام کردم !!! بیچاره شدم که :n03: الان 60 تومن از من گرفتن حتما قراره بهم 10 گیگ حق دانلود بدن :n14: خطمو هنوز رانژه هم نکردن
Firebirds
25-02-2013, 23:57
بحث های خوبی شد
ولی خیلی زیاد این جماعت رو قدرتمند فرض کردید:n02:
در مورد فایروال که میفرمایید میتونن فقط اسم برنامه رو بدن دیگه و فارغ از استفاده از هر نوع پروتکل و پورتی اجازه عبور نداشته باشه شدنی نیست:
اگر اینطور بود که انقدر دست و پا نمیزدن که روی س...ا...ک...س بیان تمام پورت ها غیر 443 ببندن.یه دفعه میومدن به قول شما نام برنامه pro.....xy fi...er و چند تا برنامه مشابه رو وارد میکردن دیگه این همه خودزنی نداشتن:n02:
یا به طور مثال یوتو...ب رو از طریق dns server بستن ولی روی h..t..t..p..s هنوز با یه تغییر ساده تو فایل host ویندوز باز میشه (حالا جدا از بحث اینکه گوگل ویدیو هاش روی ssl باز نمیشه) اگر اینطوری بود اینا تو فایروال تعریف میکردن w...w....w...you...tu...be..com و دیگه تمام جلوی دسترسی گرفته میشد این کار رو نمیتونن بکنن دلیلش اینه که گوگل از یه گواهی دیجیتالی مشترک بین سرویساش استفاده میکنه و با مسدود سازی هر کدوم کل سرویساش اعم از موتور جست و جو ایمیل نقشه و... همه با هم از کار میفته(منظورم از این قسمت این بودش که مجزاسازی در اون حد که شما میگید شدنی نیستش و یه دفه کل ترافیک یک پروتکل یا پورت گرفته میشه) از اونطرف گواهی دیجیتالی فیس...بوک رو کامل بست و dns server ها هم همینطور چون فقط همین یه سرویس داره (شبکه اجتماعی) به خاطر همین با خیال راحت بستنش اما هیچ وقت نمیان مثلا ای پی های فیس...بوک ببندن چون این کار موقتی هست و چون ای پی ها اجاره ای هست ممکنه فی...س...بوک تغییرشون بده
اگر اینطور بود این همه برنامه های چیز ش..کن مثل t..or Your..Fre..ed..om Free....Ga..te Cp..ro..xy Tr..a..ffic-Co..mp..re..ssor
و خیلی های دیگرو تو فایروال تعریف میکردن و جلوشون رو میگرفتن پس رمزنگاری اطلاعات چی میشه؟ به این سادگی نیست که بتونن همچین برنامههایی رو که از رمزنگاری استفاه میکنن ترافیکشون رو شناسایی و مسدود کنن یعنی در حال حاظر حتی به چیز پی ان معمولی هم نمیتونن ترافیکش رو مسدود کنن(ولی میتونن اگر شخص خاصی مد نظرشون هست رمزگشایی کنن) فقط به طور کل چون از پورت ثابت استفاده میکنه میتونن پورت ببندن وقتی سرعت چیز پی ان کم میشه باز هم خبری از کنترل ترافیک نیستش مثلا برای pp...tp میان پروتکل t...c...p و پورت 1723 رو سرعتش رو محدود میکنن
ولی وقتی از روش با رمزنگاری قدرتمند تر و قابلیت تغییر پورت اصتفاده بشه دیگه این کار رو نمیتونن بکنن(s...s...h) حالا تا بیان توانایی بازگشایی و کنترلش رو به شکل کلی پیدا بکنن هزارتا راه جدید اومده
اما اون چیزی که باعث شده شما فکر کنید همچین قدرتی داره اینه که مثلا میان dns server های فی...سبوک میبندن شما با س..ا..ک..س نمیتونی وارد بشی دلیلش اینه س..ا..ک..س اطلاعات رمزنگاری نمیکنه برای همین قابل کنترله شما تا درخواست سایت یو..توب میفرستی برمیگردونه روی صفحه پیوند...ها ولی در مورد چیز پی ان که دارای رمزنگاری بسیار ابتدایی هم هست نمیتونن مسدود بکنن
حالا شما در نظر بگیر رمزنگاری 256 bit رو بخوان ترافیک رو کنترل و از هم مجزا بکنن در مورد اینکه رد یابی بکنن قضیه سوا هست چون اون موقع به شکل کلی و نیست تمرکز روی شخص مورد نظر یا ای پی خاص میزارن از اونجایی که هر قفلی کلیدی داره رمزگشایی میکنن
حالا شما در نظر بگیر همون روش هایی که گفتم با امنیت 256 bit چند ها سال این هارو مشغول نگه میداره
و خیلی های دیگرو تو فایروال تعریف میکردن و جلوشون رو میگرفتن پس رمزنگاری اطلاعات چی میشه؟
به این سادگی نیست که بتونن همچین برنامههایی رو که از رمزنگاری استفاه میکنن ترافیکشون رو شناسایی و مسدود کنن یعنی در حال حاظر حتی به چیز پی ان معمولی هم نمیتونن ترافیکش رو مسدود کنن
با استفاده از تکنولوژی DPI خیلی ساده تر از این این حرفاست ! فقط مهم منابع سخت افزاری هست که وسط باید وجود داشته باشه و فشار خیلی زیادی به سرور های فیلترینگ در مواردی که اقدام به استفاده بیشتری در لایه 7 می نمایند وارد میشه. ( شاید این دلیل عدم استفاده کلی از این روش در کل دنیا باشه ولی این دیگر زدن به سیم آخر که ایران نیز توانایی اش را دارد ) شاید باور کردنش برایت سخت باشد، دشواری نداریم بیا این هم گذارشات استفاده از این روش از یکی از معتبر ترین جاها :
گزارشات اینقدر واضح اند که جا برای توضیح بیشتر نمی ماند
دوست داری در مورد DPI ( ِdeep packet inspection) بیشتر بدونی :
در مورد application signature هم خودت تحقیق یکی از تیکه های اصلی این پازل هست.
س..ا..ک..س نمیتونی وارد بشی دلیلش اینه س..ا..ک..س اطلاعات رمزنگاری نمیکنه
این ضعف 5 So c k s نیست این ضعف از جانب نرم افزار سروری که روی ویندوز نصب می شود و اقدام به ارائه این سرویس می کند است. و گرنه اصل 5 So c k s با رمزنگاریست.
به نظر من هم باز گشایی رمز نگاری SSL 256 الگوریتم نامتقارن در صورت نداشتن کلید تقریبا غیر ممکن است.
Firebirds
26-02-2013, 00:01
خب بعله کاشف به عمل اومد که مسئولین زحمتکش نشستن فکر کردن که چطور بیشتر از این میتونن به مردم خدمت کنن و به این طرح جدید رسیدن:
به عنوان مثال شما سرویس 512 نامحدود داشتی برای کارهای عادی روزانه که استفاده اکثر کاربران هم اینه(وبگردی/ایمیل/گفت و گوی آنلاین/دانلود فایل های کم حجم مثل کلیپ های صوتی و تصویری /بازی آنلاین و ...و با فرض اینکه دانلودر نیستی و فایلهای حجیم زیاد نمیگیری متوسط ترافیک روزانه 500 مگابایت گرفتیم (برای اینکه به عمق فاجعه پی ببرید با سرعت متوسط دانلود 512 که 60 میگیریم شما روزانه 8 ساعت فقط دانلود کنی 1.5 گیگ میشه بدون کارهای عادی دیگه)که میشه ماهی 15 گیگ و هزینه 20 تومن
حالا با طرح جدید شما طبق همون تصویری که نرخ حجم مصرفی جداگانه بود چون هزینه نگهداری , سرعت رو نمیدونم میشه حدود 50 تومن فقط برای حجم!! پس اینجا ما متوجه میشیم که این طرح چقدر زیاد به نفع کاربر بوده !!!!
تازه این مثالی که زدم برای یک کاربر عادی با مصرف معمولی بود دانلودرها و اون طرحهای محدود قدیمی که دانلود شبانه داشت و اونایی که نمیتونن قطره چکانی مصرف کنن و حتما سرویس نامحدود میخوان و ...که جای خود دارن!!!
البته الان که فکر میکنم اینترنت از اولشم چیز بد و خطرناکی بوده امخصوصا برای مردم ایران که همش میرفتن فیلم و بازی و نرم افزار دانلود میکردن غیر قانونی بدون اینکه پولشو بدن که با نقض حق کپی رایت به استکبار ضربه بزنن بعد نگو که توسط همینا نفوذ میشد و منحرف میشدن و آخرش چیز میشد ولش کن ...جا داره تشکر ویژه بکنیم از مسئولین که انقدر به فکر ما هستن و با این طرح خفن که 1000 نفر ساعت روش کار و بررسی کارشناسی شده عملا اینترنت رو هم از سبد ما حذف میکنن تا در نهایت خوشی از زندگی فوق العادمون لذت بی نهات ببریم!
ولی حداقل صداقت مسئولین با مردم شایان تقدیره قبلا برخی کندی ها که میشد میگفتن کوسه گاز گرفته حمله سایبری شده زلزله اومده هوا آلودست پهنای باند کمه حسنک کجایی...
الان دیگه رک و پوست کنده ارتباطات امن و پورت های خاص رو میبندن ترافیک بین الملل رو به شدت محدود و گرون میکنن و چیزی که باقی میمونه برای کاربر ایرانی همون اینترنت ملی,شبکه ملی اطلاعات,جدایی نادر ببخشید اینترنت از اینترانت هست که با یک لیست سفید یا نمیدونم فیلترینگ گسترده تر از این!! که شما میتونی حالشو ببری البته تحریم شکن ملی هم میدن باید مذاکره کنید!تنها سوالی که میمونه برای مخابرات از کی اعمال میشه؟!
حالا برادرای متخصص به صورت نامحسوس اینجا هستن آدم مجبور میشه با آزادی مطلق حرف بزنه وگرنه گفتنی ها کم نیست ...
پ.ن: الان همینو داشتم میفرستادم که برای دومین بار در 10 روز دوباره نت قطع شد انمیدونم باز خرابی یا توسعه چیزی هست.باشه پناه بر خدا ! ...
برای ثبت در تاریخ !! :n06:
وقتی ادمین های پی سی هم به سیم آخر میزنند.
Firebirds
26-02-2013, 00:03
همونه دیگه pre shared key همون ipsec یه کد تعریف میکنی میزنی کانکت میشه حالشو میبری:n02:
اره خبری نیست نمیدونم والا جدیدا به قول خودت حرفه ای شدن دیگه روز های خاص کاری انجام نمیدن که تابلو باشه از چند هفته قبلش اقدام میکنن:n02:
الانو نمیدونم برا چی کردن(پستای مارو دیدن خونشون به جوش اومد:n08:) شاید اون مرده کی بود گفته بود تا اخر سال همه پورتای چیز پی ان میبندیم کار خودشو کرده الوعده وفا:n02:
چت اینا که کلا من زیاد استفاده نمیکنم ولی تست کردم اره همینجوری کار نمیکنه فقط با چیز:n09:
البته حواستون باشه این Pre Shared Key اصلا امنیت نداره، و Microsoft توصیه میکنه فقط از Pre Shared Key در شرایط تست استفاده کنید.
In some cases, a certificate-based IPSec authentication method is not desired for L2TP-based router-to-router VPN connections. For example, if you have a small organization and do not want to deploy a certificate infrastructure, or you are connecting to routers that do not support certificate-based IPSec authentication. In these cases, you can manually configure IPSec policy to use pre-shared keys when creating router-to-router VPN connections. This pre-shared authentication key acts like a simple password in the IKE negotiation, if both sides can prove they know the same password, then they trust each other and will continue to negotiate private, symmetric encryption keys, and specific security settings for L2TP traffic.
Using an IKE pre-shared key is generally considered not as secure as using certificates because the IKE authentication (and implicit trust) is dependent on the key value only, which is stored in plain text format in the IPSec policy. Anyone who views the policy can see the pre-shared key value. If a malicious user views the pre-shared key, then they could configure their system to successfully establish IPSec security with your system. However, the L2TP connection requires user level authentication using a PPP authentication protocol. Therefore, a malicious user would have to know both the pre-shared key and the proper user credentials to successfully establish the L2TP over IPSec connection.
Kianoosh
26-02-2013, 00:22
برای ثبت در تاریخ !! :n06:
وقتی ادمین های پی سی هم به سیم آخر میزنند.
والا من که ادمین پی سی نیستم!:دی ولی کجای این دو کلمه سیم آخر بود به کسی توهین شد اسمی آورده شد یا ...!؟شما انصافا اطلاعاتت خوبه خبر نداری این طرح جدید رو مخابرات از کی اعمال میکنه؟این قطعی ها رو هم نمیدونم بقیه دارن ندارن چطوریه اینا کی برطرف میشه :n03:... رفیق بی کلک دایل آپ !!:n02:
Firebirds
26-02-2013, 00:42
والا من که ادمین پی سی نیستم!:دی ولی کجای این دو کلمه سیم آخر بود به کسی توهین شد اسمی آورده شد یا ...!؟شما انصافا اطلاعاتت خوبه خبر نداری این طرح جدید رو مخابرات از کی اعمال میکنه؟این قطعی ها رو هم نمیدونم بقیه دارن ندارن چطوریه اینا کی برطرف میشه :n03:... رفیق بی کلک دایل آپ !!:n02:
دقیقا همین سوال هم برای من مطرح شده بود، ولی الان توپ افتاده توی زمین تمام جوانان ایرانی، باید دید ساده مثل تمام موارد می پذیرند یا یک برون رفتی از این وضعیت رو به وجود میاورند.
چیزی که در ابتدای کار مشخص است این است که وضعیت خیلی وخیم تر شرایطی است که سرعت ها کاهش پیدا کرده بود.
با استفاده از تکنولوژی DPI خیلی ساده تر از این این حرفاست ! فقط مهم منابع سخت افزاری هست که وسط باید وجود داشته باشه و فشار خیلی زیادی به سرور های فیلترینگ در مواردی که اقدام به استفاده بیشتری در لایه 7 می نمایند وارد میشه. ( شاید این دلیل عدم استفاده کلی از این روش در کل دنیا باشه ولی این دیگر زدن به سیم آخر که ایران نیز توانایی اش را دارد ) شاید باور کردنش برایت سخت باشد، دشواری نداریم بیا این هم گذارشات استفاده از این روش از یکی از معتبر ترین جاها :
گزارشات اینقدر واضح اند که جا برای توضیح بیشتر نمی ماند
دوست داری در مورد DPI ( ِdeep packet inspection) بیشتر بدونی :
در مورد application signature هم خودت تحقیق یکی از تیکه های اصلی این پازل هست.
این ضعف 5 So c k s نیست این ضعف از جانب نرم افزار سروری که روی ویندوز نصب می شود و اقدام به ارائه این سرویس می کند است. و گرنه اصل 5 So c k s با رمزنگاریست.
به نظر من هم باز گشایی رمز نگاری SSL 256 الگوریتم نامتقارن در صورت نداشتن کلید تقریبا غیر ممکن است.
خب این هایی که گفتی ربطی به اون موضوع نداره شما گفتید که مثلا میان گوگل کروم یا پرو...کسی فایر رو اسمشو قرار میدن تو فایروال و جلوی دسترسی از طریق هر پورت و پروتکلی میگیرن
ولی این چیزی که الان گفتید و مدارکشم نشون داد جریانش فرق میکنه و کاملا هم صحیح هست
در مورد اون موضوع اول که اسم برنامه وارد میکنن اصلا شدنی نیست شما کامپیوتر خودت در نظر بگیر یه فایروال داری بعد برو توش یه رول تنظیم کن اسم برنامه کروم بده ولی مسیر برنامه براش مشخص نکن ایا میتونه جلوی دسترسیش بگیره؟خیر ولی اگه محل نصب رو بهش بدی و فایل اجرایی وارد کنی جلوی دسترسی میگیره حالا زیرساخت چطور میتونه با وارد کردن نام برنامه جلوی اون برنامرو بگیره؟ نکنه بیاد مسیر تک تک کامپیوتر های متصل به شبکه اعم از من و شما رو تو فایروال وارد کنه؟؟ پس این قضیه منتفیه
اما در مورد Deep packet inspection که کلا فرق میکنه و کارش به این شکله که ابتدا یک سرور عظیم که به اینترنت فوق سریع (چند ها ترابایت) دسترسی داشته باشه و از مجموعه سخت افزار های زیادی و قدرتمندی تشکلی شده باشه که روش یک فایروال نصب بشه سپس تغییرات لازم رو فایروال انجام بشه بعد کل ترافیک کشور رو از توی این سرور و از پشت اون فایروال مانیتورینگ و بازرسی بکنه
که اصلا به قول شما فکر کردن بهش هم سرسام اوره(البته اینا بهتره اسمشون ایرانی نزاریم شاید زد به سرشون و این کار احمقانه انجام دادن:n02:)
البته حواستون باشه این Pre Shared Key اصلا امنیت نداره، و Microsoft توصیه میکنه فقط از Pre Shared Key در شرایط تست استفاده کنید.
بله درسته هیچ کدوم اینا امنیت ندارن روشی که امنیت داره استفاده از ssl به جای Pre Shared Key برای کانکت شدن به ip...sec هست
Firebirds
26-02-2013, 00:59
خب این هایی که گفتی ربطی به اون موضوع نداره شما گفتید که مثلا میان گوگل کروم یا پرو...کسی فایر رو اسمشو قرار میدن تو فایروال و جلوی دسترسی از طریق هر پورت و پروتکلی میگیرن
ولی این چیزی که الان گفتید و مدارکشم نشون داد جریانش فرق میکنه و کاملا هم صحیح هست
در مورد اون موضوع اول که اسم برنامه وارد میکنن اصلا شدنی نیست شما کامپیوتر خودت در نظر بگیر یه فایروال داری بعد برو توش یه رول تنظیم کن اسم برنامه کروم بده ولی مسیر برنامه براش مشخص نکن ایا میتونه جلوی دسترسیش بگیره؟خیر ولی اگه محل نصب رو بهش بدی و فایل اجرایی وارد کنی جلوی دسترسی میگیره حالا زیرساخت چطور میتونه با وارد کردن نام برنامه جلوی اون برنامرو بگیره؟ نکنه بیاد مسیر تک تک کامپیوتر های متصل به شبکه اعم از من و شما رو تو فایروال وارد کنه؟؟ پس این قضیه منتفیه
بله درسته هیچ کدوم اینا امنیت ندارن روشی که امنیت داره استفاده از ssl به جای Pre Shared Key برای کانکت شدن به ip...sec هست
باید در سطح کلان فکر کنید، منظور از لایه 7 لایه اپلیکشن است و فایروال های قدرتمند لایه 7 قادر به انجام فیلترینگ تا سطح اپلیکشن می باشند.
هر اپلیکیشنی یک شناسه یک تا برای خودش داره این شناسه مثل MD5 می مونه که با تغییر ورژن یا تغییر در کد نرم افزار این کد هم تغییر میکنه که به این شناسه application signature یا application fingerprint گفته میشه.
Controlling applications in the organization.
It can be a real challenge for IT administrators to efficiently deliver critical corporate solutions while also contending with employee use of wasteful and often dangerous applications. Critical applications need bandwidth prioritization while social media and gaming applications need to be bandwidth throttled or completely blocked. Stateful packet inspection firewalls used in many organizations rely on port and protocol; they cannot solve the problem because they are not able to identify applications.
Dell SonicWALL’s Reassembly-Free Deep Packet Inspection engine examines all downloaded, emailed and compressed files at the application layer to protect against the more sophisticated attacks that target application vulnerabilities. Scanning every byte of every packet of all network traffic, Dell SonicWALL provides complete Application Intelligence and Control, regardless of port or protocol, by determining exactly what applications are being used and who is using them. Administrators can easily create bandwidth management policies based on logical pre-defined categories (such as social media or gaming), individual applications, or even users and groups. Dell SonicWALL puts the power back in the hands of IT administrators.
باید در سطح کلان فکر کنید، منظور از لایه 7 لایه اپلیکشن است و فایروال های قدرتمند لایه 7 قادر به انجام فیلترینگ تا سطح اپلیکشن می باشند.
هر اپلیکیشنی یک شناسه یک تا برای خودش داره این شناسه مثل MD5 می مونه که با تغییر ورژن یا تغییر در کد نرم افزار این کد هم تغییر میکنه که به این شناسه application signature یا application fingerprint گفته میشه.
در مورد اینکه هر برنامه ای MD5 مخصوص خودش داره کاملا درسته(خوشحالم از سطح اطلاعات شما:n16:)
که راحت هم میشه پیداش کرد مثلا برای اخرین ورژن پرو..ک.سی فا..یر
ورژن 3.21
MD5:39d5ef7b7baedbbfced48b4b8a0ee20b
اما این موضوع بیشتر شبیه شوخی هستش تا عمل با جدا از این که با تغییر ورژن تغییر میکنه موجبات خنده و شادی هممون رو فراهم میکنه چون که با یه برنامه ویرایش exe یا dll مثل برنامه Resource Tuner شما ایکون این برنامه رو هم تغییر بدی md5 عوض میشه و کل فی...لترینگ و به قول شما لایه 7 میره رو هوا:n08:
dr_data_13
26-02-2013, 01:24
معلوم نيست اين طرح كي اجرا ميشه؟!
الان من 512 دارم و فوقش ماهي 10-15 گيگ استفاده دارم و دارم 20 تومن ميدم اونجوري ميشه 50 تومن؟!خيلي زياده كه!!اي بابا
فكر نكنم بغير از ايران جاي ديگ اي تو دنيا اينجوري با كاربران اينترنتش رفتار كنن و اين وضع اينترنتشون باشه
البته كره شمالي كه كلا تعطيله ولي بغيرءاز ايران و كره شمالي فكر نكنم حتي افغانستان هم اينقدر وضع اينترنتش داغون باشه و به جاي پيشرفت پسرفت كنن مثل ايران!
Firebirds
26-02-2013, 01:36
در مورد اینکه هر برنامه ای MD5 مخصوص خودش داره کاملا درسته(خوشحالم از سطح اطلاعات شما:n16:)
که راحت هم میشه پیداش کرد مثلا برای اخرین ورژن پرو..ک.سی فا..یر
ورژن 3.21
MD5:39d5ef7b7baedbbfced48b4b8a0ee20b
اما این موضوع بیشتر شبیه شوخی هستش تا عمل با جدا از این که با تغییر ورژن تغییر میکنه موجبات خنده و شادی هممون رو فراهم میکنه چون که با یه برنامه ویرایش exe یا dll مثل برنامه Resource Tuner شما ایکون این برنامه رو هم تغییر بدی md5 عوض میشه و کل فی...لترینگ و به قول شما لایه 7 میره رو هوا:n08:
من MD5 رو مثال زدم که شما درکی از HASH بونیک هر ورژن از نرم افزار را داشته باشید، اینکه فیلترینگ لایه 7 زیرساخت برای شما خنده دار است را من کاری از دستم بر نمی آید.
من MD5 رو مثال زدم که شما درکی از HASH بونیک هر ورژن از نرم افزار را داشته باشید، اینکه فیلترینگ لایه 7 زیرساخت برای شما خنده دار است را من کاری از دستم بر نمی آید.
بله در جریان MD5 بودم منتها شما دقت نکرده بودید که با یه نرم افزار ساده کل محاسباتتون بهم میریزه من هم با دلیل ثابت کردم که این موضوعی که شما میگید به هیچ وجه کاربرد اجرایی نداره و اصلا بی تاثیره!
Kianoosh
26-02-2013, 01:53
دقیقا همین سوال هم برای من مطرح شده بود، ولی الان توپ افتاده توی زمین تمام جوانان ایرانی، باید دید ساده مثل تمام موارد می پذیرند یا یک برون رفتی از این وضعیت رو به وجود میاورند.چیزی که در ابتدای کار مشخص است این است که وضعیت خیلی وخیم تر شرایطی است که سرعت ها کاهش پیدا کرده بود.دوست عزیز یک مشکل اساسی سندرم خود ملت پنداری هست!شما نوعی این افکار خطرناک و اشتباه رو بیان میکنی در مورد اینکه جوانان راه برون رفت از این قضیه پیدا کنن و ... یعنی چی توپ افتاده تو زمین جوانان ایرانی؟!انقدر همه چیز رو با هم قاطی نکنیم!همونایی که تحریک کردن مردم و مخصوصا جوونها رو چند سال پیش و حتی قبلتر از اون چندین بار بازم سال آینده میخوان این کارو تکرار بکنن بازیچه اهداف دیگران نشیم!به اندازه کافی خون جوانهای ایرانی ریخته شد برای هیچ و به دلیل دروغ گویی و توهم و تحریک بعضی ها!شاید وخیمترین وضع قابل تصور قطع کامل دسترسی به اینترنت هست که غیر ممکنه به دلایل مختلف اینی که گرون بشه از کیفیتش کم بشه نظارت شدیدتر بشه شما شرایط کل کشور رو ببین مگه فقط اینترنت بوده خودرو مسکن بهداشت و درمان مواد غذایی و ... اینترنت هم شبیه اینها با ضریب نفوذ کمتر با ملاحظات دیگه ...!بگذریم باید دید این طرح چطور و از کی اجرایی میشه و واکنش شرکتهای خصوصی چیه و کاربرا چه میکنن ...امیدوارم این قطعی ها هم برطرف بشه بالاخره حجم رو میشه یه جوری مدیریت کرد تقریبا چیزی نیست که نشه جداگانه تهیه کرد(فیلم/نرم افزار/بازی و ...) بعد حالا من نمیدونم یک شبکه ملی اطلاعات باشه نامحدود قیمت مناسب نمیشه محتوای مورد نظر رو از سرورهای داخلی راحت گرفت!؟:n13:ولی دیگه نمیشه که هزینه زیاد بشه فیلترینگ و مانیتورینگ بالا حجم محدود بعد قطعی زیاد و نوسان سرعت هم باشه که !!حالا کسی از دوستان خبر داره مخابرات از کی اینو اعمال میکنه؟الان طبق تعرفه های اینجا 1 مگ/ 8 گیگ 17 تومن (البته تو طرح جشنواره!) خب حالا باید دید هر گیگ اضافی چقدره هزینش ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
arabim1t
26-02-2013, 06:52
سلام
مودم d-link 2600 رو گرفتم
الان همه چی رو نصب کردم
رو حالت pppoe یوزر و پسورد مخابرات رو وارد کردم. حالا نمیدونم باید چکار کنم
تو دفترچه راهنماش هم تا همین جا نوشته
ممنون
Saeed System
26-02-2013, 10:03
Love King سرعت در سرویس چطور تک لینک و ویدئو انلاین یوتیوب ؟
سلام .:n11:.
شوتوپ به همراه قند شکن: ( من فکر کنم قند شکن تو سرعت دانلود تاثیر میزاره قند شکن دیروز که وصل نشد میخواستم براتون تست بزارم ..امروز وصل شد..ببخشید دیر شد) :11:
تک کانکشن بدون قند شکن::
موفق باشید.
یوتیوب چطور یعنی سرعت ثابت میده همون 70 ثابت باشه بازم خوب ؟
arabim1t
26-02-2013, 13:07
سلام
مودم d-link 2600 رو گرفتم
الان همه چی رو نصب کردم
رو حالت pppoe یوزر و پسورد مخابرات رو وارد کردم. حالا نمیدونم باید چکار کنم
تو دفترچه راهنماش هم تا همین جا نوشته
ممنون
دوستان
تا الان میتونستم وارد آی پی بشم
اما الان اصلن کانکت نمیشه
Bobby Sands
26-02-2013, 13:30
باسلام
راسته میگن اینترنت مخابرات میخواد حجمی بشه؟!!!
Tehranshahr
26-02-2013, 13:40
دوستان چیزایی که الان داره تو نت ایران اتفاق میفته قبلا تو چین افتاده و خودتونم میدونین که انتقال تکنولوژیش از چین و پیاده سازیش تو ایران خیلی راحته براشون.
یکم در مورد China Great Firewall تحقیق کنید همه چی دستتون میاد.
آهای شرکت مخابرات با توام ! بدون هر پورتی رو ببندی بلاخره یه پورت دیگه جور میکنیم و دورت میزنیم !!! ما نسل دیال آپ هستیم ، نسل ویژ ویژ و قیژ قیژ و سرعت 36.6 کیلوبیت بر ثانیه ایم! نسل یاهو مسنجر و چت روم !!! ما عمرمون رو واسه اینترنت ذغالی باختیم ، ما رو از بسته شدن پورت می ترسونی بدبخت ؟!! برو از خدا بترس....:n09:
امروز بعد از دقیقا 57 روز :n04: سرعت دانلود با تک کانکشن در منطقه ما درست شده یعنی سرعت دان شده 30
البته تا 25 هم پایین میاد ( برای 256 ) که همینم در مقایسه با سرعت دان 10 الی 12 غنیمتیه البته حدس میزنم
فردا همون آش و همون کاسه باشه
دوستان
تا الان میتونستم وارد آی پی بشم
اما الان اصلن کانکت نمیشه
احتمالا مشکل شما اینجاست که مودم ip نمی تونه بگیره در کانکشن و قسمت کارت شبکه تون ip و dns رو دستی ست کن
احتمال 90 درصد مشکلت حله
mohsenking
26-02-2013, 16:02
بچه ها ظاهرا خوب شده سرعت
برای من تمام روز سرعتم دیگه روی 130 هست :)
شما چطور ؟
بچه ها ظاهرا خوب شده سرعت
برای من تمام روز سرعتم دیگه روی 130 هست :)
شما چطور ؟
والله الان که همه چی خوبه..هم سرعت دانلود ...هم سرعت باز کردن صفحات ...پورت وی پی ان هم که دیشب بسته بودن باز کردن
چرا اینترنت 1 مگ من نسبت به بقیه ضعیف تره ؟
:n03::n29:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
GHAGHALEELEE
26-02-2013, 16:39
زنگ زدم پشتیبانی مخابرات گفت هنوز ابلاغیه ای برای هزینه و حجم نداند و نامحدود هست.خواهشا هم نگید خوب نمیان اعلام کنند و از این جور حرف ها.
paradisepersian
26-02-2013, 17:13
بچه ها V=P=N من بسته شد . pptp . l2tp .sstp همه بسته شد
برا شما چگونه هست . همش ERROR 619 میده
زنگ زدم پشتیبانی مخابرات گفت هنوز ابلاغیه ای برای هزینه و حجم نداند و نامحدود هست.خواهشا هم نگید خوب نمیان اعلام کنند و از این جور حرف ها.
باید بهش میگفتید خوب مگه دروغه شما کی اومدید با دقت کامل به مردم بگید یا راهنمایی کنید راجع تعرفه هاتون
The Dreadnaught
26-02-2013, 19:49
آهای شرکت مخابرات با توام ! بدون هر پورتی رو ببندی بلاخره یه پورت دیگه جور میکنیم و دورت میزنیم !!! ما نسل دیال آپ هستیم ، نسل ویژ ویژ و قیژ قیژ و سرعت 36.6 کیلوبیت بر ثانیه ایم! نسل یاهو مسنجر و چت روم !!! ما عمرمون رو واسه اینترنت ذغالی باختیم ، ما رو از بسته شدن پورت می ترسونی بدبخت ؟!! برو از خدا بترس....:n09:
خیلی باحال بود :n02:
apple1369
26-02-2013, 21:13
معاون بررسی های فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به مصوبه جدید کمیسیون تنظیم مقررات درباره تعرفه اینترنت پرسرعت گفت: در مصوبه جدید، تعرفه سرعت از حجم اطلاعات دانلود شده از شبکه مستقل شده است و مشتری حق انتخاب دارد. به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از واحد مرکزی خبر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])،آقای سبوحی افزود: به این ترتیب کاربرانی که علاقه مند به سرعت بیشتر هستند می توانند با انتخاب آن فقط هزینه را برای سرعت پرداخت کنند.
وی گفت: مشتریانی هم که علاقه مند به دانلود حجم زیادی از اطلاعات هستند، می توانند براساس حجم دانلود شده هزینه را پرداخت کنند.
آقای سبوحی با بیان اینکه برای دانلود کردن اطلاعات نیز سطح بندی هایی مشخص شده است، گفت: اگر کسی یک تا پنج گیگابایت دانلود کند یک قیمت پرداخت می کند و اگر حجم دانلود بالاتر رود، این قیمت کاهش می یابد.
معاون بررسی های فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی افزود: به عنوان مثال در سرعت ۱۲۸ کیلوبیت در ثانیه، در مصوبه قبلی مشترک باید نه هزار و ۹۲۰ تومان به صورت ماهانه و ثابت پرداخت می کرد در صورتی که در مصوبه جدید برای این سرعت دو هزار و ۲۵۰ تومان باید بپردازد که این کاهش بسیار زیادی داشته است.
سبوحی گفت: بر اساس حجم اطلاعاتی هم که کاربر دانلود می کند، هزینه پرداخت می شود و اگر یک گیگابایت دانلود در طول یک ماه انجام دهد، چهار هزار و ۵۰۰ تومان نیز اضافه تر پرداخت می کند.
وی افزود: افرادی که علاقه مند به کارهای تراکنشی هستند و سئوال و جوابی در شبکه کار می کنند، بسیار مایل به سرعت بالا هستند.
آقای سبوحی به سرعت ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه اشاره کرد و گفت: کاربر در گذشته برای این سرعت باید ماهانه ۲۰ هزار و ۵۰۰ تومان پرداخت می کرد که در تعرفه جدید برای سرعت، چهار هزار و ۵۰۰ تومان باید بپردازد و به ازای حجم دانلود هزینه اضافه تر را پرداخت خواهد کرد.
وی با بیان اینکه در مصوبه جدید مشتری حق انتخاب دارد و می تواند به ازای استفاده ای که از شبکه کرده است هزینه اش را پرداخت کند، افزود: ضمن اینکه ارائه کنندگان خدمات نیز به طور متغیر هزینه را دریافت می کنند.
آقای سبوحی با بیان اینکه در مصوبه جدید حجم دانلود نیز در پنج سطح دسته بندی شده است، گفت: هر چه حجم دانلود بالا رود، قیمت آن کاهش می یابد.
وی به سطح نخست اشاره کرد و گفت: کاربر در این سطح برای یک تا پنج گیگابایت دانلود، به ازای هر گیگ چهار هزار و ۵۰۰ تومان باید پرداخت کنند.
آقای سبوحی سطح دوم تعرفه دانلود را پنج تا ده گیگابایت و به ازای هر گیگ سه هزار و ۵۰۰ تومان، سطح سوم را ده تا ۲۰ گیگابایت و به ازای هر گیگ سه هزار تومان، سطح چهارم را ۲۰ تا چهل گیگابایت و به ازای هر گیگ دو هزار و ۵۰۰ تومان و سطح پنجم را بیش از ۴۰ گیگابایت و به ازای هر گیگ دو هزار تومان بیان کرد .
وی گفت: مشترکی که حجم دانلود زیادی استفاده می کند ابتدا باید تعرفه سطح نخست را محاسبه و پرداخت کند و سپس سطح دوم و بعد سطوح دیگر را.
آقای سبوحی افزود: تعرفه سطوح مختلف دانلود، در همه سرعت ها یکسان است.
معاون بررسی های فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، ضریب تعرفه های جدید را یک به هشت بیان کرد و گفت: یعنی در زمان واحد، هشت نفر از یک سرعت اینترنت مثلا ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه استفاده می کنند.
آقای سبوحی افزود: ممکن است فردی نیاز داشته باشد، سرعت ۵۱۲ را به صورت اختصاصی در اختیار بگیرد که باید هزینه های بالاتری پرداخت کند.
وی گفت: ما برای لینک های اختصاصی نیز تعرفه های مصوب داریم که قابل اعمال است.
آقای سبوحی با اشاره به اینکه سازمان تنظیم مقررات به طور کلی نظارت خود را برای ارائه کنندگان خدمات اینترنت پرسرعت دارد، افزود: امکان اینکه ما بخواهیم همه مشترکان را مانیتور کنیم از نظر فنی ممکن نیست و امکان دارد بتوانیم به صورت رندوم کار نظارتی را انجام دهیم.
وی افزود: در حال حاضر نرم افزارهایی وجود دارد که مشترکان می توانند با نصب آن بر روی سیستم خود، سرعت اینترنت را بسنجند و بر اساس اطلاعاتی که روی سیستم آنان ثبت می شود اگر شکایتی دارند سازمان می تواند مستندات را بررسی و به شکایت مشترکان رسیدگی کند که احیانا کم فروشی اتفاق نیفتاده باشد.
آقای سبوحی با اشاره به شکایت مردم در خصوص اینکه چرا باید هزینه حجم زیاد دانلود را پرداخت کنند در صورتی که از آن استفاده نمی کنند و فقط سرعت مدنظر آنان است، گفت: باید با همه ارائه کنندگان خدمات اینترنت پرسرعت هماهنگی های لازم را انجام می دادیم و ملاحظات فنی را نیز در نظر می گرفتیم و براساس آن تعرفه ها را تنظیم می کردیم.
وی با بیان اینکه باید سعی کنیم تاخیر خود را در انجام کارها کاهش دهیم، افزود: تعرفه های اینترنت در نوبت رسیدگی کمیسیون تنظیم مقررات قرار گرفت و به تصویب رسید.
معاون بررسی های فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص اینکه اگر شرکت های ارائه کننده اینترنت پرسرعت این تعرفه ها را رعایت نکنند، گفت: بر اساس تخلفاتی که اتفاق می افتد سازمان تنظیم مقررات مطابق با پروانه صادرشده با آن شرکت ها برخورد خواهد کرد.
وی افزود: اگر تخلفات به جایی برسد که با تذکرات و اخطارها رفع نشود سازمان تنظیم مقررات هم برای توسعه فعالیت شرکت محدودیت اعمال می کند و اگر تخلفات در حد لغو مجوز باشد، حتما این کار را انجام خواهد داد.
آقای سبوحی با اشاره به اینکه هنوز تخلفی در حد لغو مجوز نداشتیم، گفت: ما معمولا علاقه مند به لغو مجوز نیستیم و باید شرایط را در نظر گرفت و مشکلات ارائه دهنده خدمات را نیز بررسی کرد اما اگر موجه نباشد چاره ای جز این کار نداریم.
وی افزود: فلسفه وجودی سازمان این است که از ارائه کنندگان خدمات نیز حمایت و مشکلات آنها را برطرف کند تا بتوانند قیمت های مناسب را ارائه کنند.
آقای سبوحی در بخش دیگری از مصاحبه به مصوبه ۴۹ کمیسیون تنظیم مقررات اشاره کرد و گفت: در این مصوبه، تعرفه اینترنت پرسرعت بر اساس سرعت و بدون مشخص کردن حجم دانلود تعیین شده بود که مشکلاتی نیز ایجاد کرده بود.
وی افزود: مصوبه قبلی برخی مواقع، تعرفه ها را به خاطر سرعت به مشتری تحمیل می کرد در صورتی که مشتری شاید خیلی نیاز نداشت که حجم زیادی از اطلاعات را دانلود کند و بیشتر سرعت مدنظرش بود.
آقای سبوحی گفت: بر همین اساس با همکاری شرکت های ارائه دهنده اینترنت پرسرعت تعرفه های جدید تنظیم شد و در کمیسیون تنظیم مقررات به تصویب رسید.
وی افزود: شرکت های اینترنتی اکنون در قالب این تعرفه ها خدمات خود را ارائه می کنند و در صورت تخلف با آنها طبق پروانه برخورد خواهد شد.
سلام رفقا
من الان بیشتر از سه ماهه که این مشکل رو دارم. لطفا راهنمائی کنید.
از وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم و مودم روشن میشه (مودم usb d-link) نزدیکه یک ساعت طول میکشه تا کانکت شه (چراغ مودم روشن و ثابت بشه) بعضی روز ها هم که رکورد میزنه 5 ساعت و بیشتر.
راهنمایان! مخابرات هم که فقط میگن، اسپلیتر رو در آر، موبایل رو دور بذار، گوشی رو از پریز درآر ...
سپاس
تعرفه خدمات اینترنت پرسرعت اصلاح شد
خبرنامه دانشجویان ایران: با تصویب کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، تعرفه خدمات اینترنت پرسرعت از طریق فناوری ADSL براساس پارامترهای سرعت، ضریب اشتراک و حجم مورد استفاده محاسبه میشود.
به گزارش ایسنا، لطف اله سبوحی - معاون بررسیهای فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی - افزود: پیش از این براساس مصوبه 49 کمیسیون تعرفه خدمات اینترنت پرسرعت مبتنی بر سرعت و ضریب اشتراک تدوین شده بود که عدم شفافیت در میزان استفاده، ناهمگونی در تعرفههای خدمتدهندگان اینترنت و عدم انطباق تعرفهها با حجم مورد استفاده کاربران را در پی داشت.
معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی با اشاره به ضرورت انطباق محاسبه تعرفه خدمات اینترنت با روالهای موجود در دنیا اظهار کرد: کاهش تعرفهها به صورت پلکانی با افزایش حجم مورد استفاده توسط کاربران، تعیین کف برای تعرفهها به منظور جلوگیری از رویههای ضدرقابتی از مواردی است که در مصوبه جدید کمیسیون پیشبینی شده است.
وی گفت: با در نظر گرفتن منافع کاربران و ارائهکنندگان خدمات در مصوبه 152، مکانیسمی به صورت پویا تعریف شده که براساس آن در صورت تغییر تعرفه پهنای باند اینترنت بینالملل و خدمات انتقال، تعرفه خدمات اینترنت برای کاربران نهائی متناسب با این پارامترها در هزینه نهایی تعدیل میشود.
سبوحی تصریح کرد: با توجه به ماهیت نامتقارن خدمات ADSL که در آن مشترکین نسبت به دریافت اطلاعات از شبکه اقدام میکنند در این مصوبه ارائهکنندگان خدمات ملزم شدند در محاسبه ترافیک مشترکان، برای مجموعه دریافت و ارسال، به میزان 25 درصد حجم ترافیک اضافی برای مشترکین پیشبینی کنند.
معاون بررسیهای فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در تشریح تفاوت بین مصوبه 49 و 152 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات درباره خدمات اینترنت پرسرعت گفت: در مصوبه قبلی حداکثر ضریب اشتراک یک به 10 تعریف شده بود که در مصوبه 152 به منظور بهبود کیفیت خدمات، حداکثر ضریب اشتراک یک به 8 تعیین شده و ارائهکنندگان خدمات موظف شدند سرعت خط را به میزان یک به 8 برای مشترکان تضمین کنند و برای ضرایب اشتراک کمتر از این مقدار نیز تعرفه تغییر نمیکند.
سبوحی افزود: در مصوبه جدید ارائهکنندگان خدمات موظف شدهاند در بستههای تعرفهای خود نرخ سرعت خط و مدت زمان ارائه خدمات را به صورت شفاف به متقاضیان ارائه کرده و در قرارداد مشترکین لحاظ کنند.
:n29:
دوستان شده تا حالا دسترسیتون به سایتای خارجی قطع بشه؟؟؟همه سایتا؟؟؟؟
برای من چند روز پیش اینجوری شد!چیلتر شکن ها هم از کار افتاد .5-6 چیلتر شکن رو امتحان کردم ولی هیچ کدوم جواب نداد.فقط سایت هایی مثل اینها باز بود
خبرگزاری جمهوری اسلامی
روزنامه جام جم
صداوسیما
فارس
و..............:n28:
یعنی دارن کاری می کنن؟؟؟
معاون بررسی های فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به مصوبه جدید کمیسیون تنظیم مقررات درباره تعرفه اینترنت پرسرعت گفت: در مصوبه جدید، تعرفه سرعت از حجم اطلاعات دانلود شده از شبکه مستقل شده است و مشتری حق انتخاب دارد. به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از واحد مرکزی خبر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])،آقای سبوحی افزود: به این ترتیب کاربرانی که علاقه مند به سرعت بیشتر هستند می توانند با انتخاب آن فقط هزینه را برای سرعت پرداخت کنند.
وی گفت: مشتریانی هم که علاقه مند به دانلود حجم زیادی از اطلاعات هستند، می توانند براساس حجم دانلود شده هزینه را پرداخت کنند.
آقای سبوحی با بیان اینکه برای دانلود کردن اطلاعات نیز سطح بندی هایی مشخص شده است، گفت: اگر کسی یک تا پنج گیگابایت دانلود کند یک قیمت پرداخت می کند و اگر حجم دانلود بالاتر رود، این قیمت کاهش می یابد.
معاون بررسی های فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی افزود: به عنوان مثال در سرعت ۱۲۸ کیلوبیت در ثانیه، در مصوبه قبلی مشترک باید نه هزار و ۹۲۰ تومان به صورت ماهانه و ثابت پرداخت می کرد در صورتی که در مصوبه جدید برای این سرعت دو هزار و ۲۵۰ تومان باید بپردازد که این کاهش بسیار زیادی داشته است.
سبوحی گفت: بر اساس حجم اطلاعاتی هم که کاربر دانلود می کند، هزینه پرداخت می شود و اگر یک گیگابایت دانلود در طول یک ماه انجام دهد، چهار هزار و ۵۰۰ تومان نیز اضافه تر پرداخت می کند.
وی افزود: افرادی که علاقه مند به کارهای تراکنشی هستند و سئوال و جوابی در شبکه کار می کنند، بسیار مایل به سرعت بالا هستند.
آقای سبوحی به سرعت ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه اشاره کرد و گفت: کاربر در گذشته برای این سرعت باید ماهانه ۲۰ هزار و ۵۰۰ تومان پرداخت می کرد که در تعرفه جدید برای سرعت، چهار هزار و ۵۰۰ تومان باید بپردازد و به ازای حجم دانلود هزینه اضافه تر را پرداخت خواهد کرد.
وی با بیان اینکه در مصوبه جدید مشتری حق انتخاب دارد و می تواند به ازای استفاده ای که از شبکه کرده است هزینه اش را پرداخت کند، افزود: ضمن اینکه ارائه کنندگان خدمات نیز به طور متغیر هزینه را دریافت می کنند.
آقای سبوحی با بیان اینکه در مصوبه جدید حجم دانلود نیز در پنج سطح دسته بندی شده است، گفت: هر چه حجم دانلود بالا رود، قیمت آن کاهش می یابد.
وی به سطح نخست اشاره کرد و گفت: کاربر در این سطح برای یک تا پنج گیگابایت دانلود، به ازای هر گیگ چهار هزار و ۵۰۰ تومان باید پرداخت کنند.
آقای سبوحی سطح دوم تعرفه دانلود را پنج تا ده گیگابایت و به ازای هر گیگ سه هزار و ۵۰۰ تومان، سطح سوم را ده تا ۲۰ گیگابایت و به ازای هر گیگ سه هزار تومان، سطح چهارم را ۲۰ تا چهل گیگابایت و به ازای هر گیگ دو هزار و ۵۰۰ تومان و سطح پنجم را بیش از ۴۰ گیگابایت و به ازای هر گیگ دو هزار تومان بیان کرد .
وی گفت: مشترکی که حجم دانلود زیادی استفاده می کند ابتدا باید تعرفه سطح نخست را محاسبه و پرداخت کند و سپس سطح دوم و بعد سطوح دیگر را.
آقای سبوحی افزود: تعرفه سطوح مختلف دانلود، در همه سرعت ها یکسان است.
معاون بررسی های فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، ضریب تعرفه های جدید را یک به هشت بیان کرد و گفت: یعنی در زمان واحد، هشت نفر از یک سرعت اینترنت مثلا ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه استفاده می کنند.
آقای سبوحی افزود: ممکن است فردی نیاز داشته باشد، سرعت ۵۱۲ را به صورت اختصاصی در اختیار بگیرد که باید هزینه های بالاتری پرداخت کند.
وی گفت: ما برای لینک های اختصاصی نیز تعرفه های مصوب داریم که قابل اعمال است.
آقای سبوحی با اشاره به اینکه سازمان تنظیم مقررات به طور کلی نظارت خود را برای ارائه کنندگان خدمات اینترنت پرسرعت دارد، افزود: امکان اینکه ما بخواهیم همه مشترکان را مانیتور کنیم از نظر فنی ممکن نیست و امکان دارد بتوانیم به صورت رندوم کار نظارتی را انجام دهیم.
وی افزود: در حال حاضر نرم افزارهایی وجود دارد که مشترکان می توانند با نصب آن بر روی سیستم خود، سرعت اینترنت را بسنجند و بر اساس اطلاعاتی که روی سیستم آنان ثبت می شود اگر شکایتی دارند سازمان می تواند مستندات را بررسی و به شکایت مشترکان رسیدگی کند که احیانا کم فروشی اتفاق نیفتاده باشد.
آقای سبوحی با اشاره به شکایت مردم در خصوص اینکه چرا باید هزینه حجم زیاد دانلود را پرداخت کنند در صورتی که از آن استفاده نمی کنند و فقط سرعت مدنظر آنان است، گفت: باید با همه ارائه کنندگان خدمات اینترنت پرسرعت هماهنگی های لازم را انجام می دادیم و ملاحظات فنی را نیز در نظر می گرفتیم و براساس آن تعرفه ها را تنظیم می کردیم.
وی با بیان اینکه باید سعی کنیم تاخیر خود را در انجام کارها کاهش دهیم، افزود: تعرفه های اینترنت در نوبت رسیدگی کمیسیون تنظیم مقررات قرار گرفت و به تصویب رسید.
معاون بررسی های فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص اینکه اگر شرکت های ارائه کننده اینترنت پرسرعت این تعرفه ها را رعایت نکنند، گفت: بر اساس تخلفاتی که اتفاق می افتد سازمان تنظیم مقررات مطابق با پروانه صادرشده با آن شرکت ها برخورد خواهد کرد.
وی افزود: اگر تخلفات به جایی برسد که با تذکرات و اخطارها رفع نشود سازمان تنظیم مقررات هم برای توسعه فعالیت شرکت محدودیت اعمال می کند و اگر تخلفات در حد لغو مجوز باشد، حتما این کار را انجام خواهد داد.
آقای سبوحی با اشاره به اینکه هنوز تخلفی در حد لغو مجوز نداشتیم، گفت: ما معمولا علاقه مند به لغو مجوز نیستیم و باید شرایط را در نظر گرفت و مشکلات ارائه دهنده خدمات را نیز بررسی کرد اما اگر موجه نباشد چاره ای جز این کار نداریم.
وی افزود: فلسفه وجودی سازمان این است که از ارائه کنندگان خدمات نیز حمایت و مشکلات آنها را برطرف کند تا بتوانند قیمت های مناسب را ارائه کنند.
آقای سبوحی در بخش دیگری از مصاحبه به مصوبه ۴۹ کمیسیون تنظیم مقررات اشاره کرد و گفت: در این مصوبه، تعرفه اینترنت پرسرعت بر اساس سرعت و بدون مشخص کردن حجم دانلود تعیین شده بود که مشکلاتی نیز ایجاد کرده بود.
وی افزود: مصوبه قبلی برخی مواقع، تعرفه ها را به خاطر سرعت به مشتری تحمیل می کرد در صورتی که مشتری شاید خیلی نیاز نداشت که حجم زیادی از اطلاعات را دانلود کند و بیشتر سرعت مدنظرش بود.
آقای سبوحی گفت: بر همین اساس با همکاری شرکت های ارائه دهنده اینترنت پرسرعت تعرفه های جدید تنظیم شد و در کمیسیون تنظیم مقررات به تصویب رسید.
وی افزود: شرکت های اینترنتی اکنون در قالب این تعرفه ها خدمات خود را ارائه می کنند و در صورت تخلف با آنها طبق پروانه برخورد خواهد شد.
یکی نیست برگرده به این بشر احمق بگه ماطبق نص صریح قانون ارائه اینترنت بالاتر از 128 خلاف هست و جناب عالی داری بر خلاف قانون نطق می کنی ؛ اون وقت اومدی بر اساس سرعت اینترنت رو تعرفه بندی کردی؟! اول برو قانون رو عوض کن بعد این شعرهارو بگو!
وی به سطح نخست اشاره کرد و گفت: کاربر در این سطح برای یک تا پنج گیگابایت دانلود، به ازای هر گیگ چهار هزار و ۵۰۰ تومان باید پرداخت کنند. آقای سبوحی سطح دوم تعرفه دانلود را پنج تا ده گیگابایت و به ازای هر گیگ سه هزار و ۵۰۰ تومان
واقعا آدم خنده اش میگیره. یه مثال ساده در نظر بگیرید کسی که 4 گیگ دانلود کنه ، باید 18 هزار تومن بده و کسی که 5 گیگ دانلود کنه 17 هزار و پونصد تومن! یعنی اونی که کمتر دانلود کرده پول بیشتری میده! شک نکنید این طرح احمقانه هیچ وقت به سرانجام نمی رسه و در صورت اجرا هم خیلی زود با اعتراض های گسترده به روال قبل برخواهد گشت.
misam5526
26-02-2013, 23:35
واقعا آدم خنده اش میگیره. یه مثال ساده در نظر بگیرید کسی که 4 گیگ دانلود کنه ، باید 18 هزار تومن بده و کسی که 5 گیگ دانلود کنه 17 هزار و پونصد تومن! یعنی اونی که کمتر دانلود کرده پول بیشتری میده! شک نکنید این طرح احمقانه هیچ وقت به سرانجام نمی رسه و در صورت اجرا هم خیلی زود با اعتراض های گسترده به روال قبل برخواهد گشت.
محاسباتت اشتباست ....
این طرح پلکانیه
یعنی تا 5گیگ اول با یه قیمت
. از گیگ پنجم ت گیگ 10 با قیمت دیگه
و الی آخر
یعنی قیمت برای مثال ذکر شده = 4گیگ باقیمت پلکان اول +1گیگ با قیمت پلکان دوم
دوستان شده تا حالا دسترسیتون به سایتای خارجی قطع بشه؟؟؟همه سایتا؟؟؟؟
برای من چند روز پیش اینجوری شد!چیلتر شکن ها هم از کار افتاد .5-6 چیلتر شکن رو امتحان کردم ولی هیچ کدوم جواب نداد.فقط سایت هایی مثل اینها باز بود
خبرگزاری جمهوری اسلامی
روزنامه جام جم
صداوسیما
فارس
و..............:n28:
یعنی دارن کاری می کنن؟؟؟
بله شده... همین الان با وی||P||ن نمیتونم وارد فیســــبـــــوک بشم و صفحه ی پیوندها میاد :n04: سایتهای دیگه با وپ ان مشکلی نیست
و بله.... دارن کاری میکنن..!!
محاسباتت اشتباست ....
این طرح پلکانیه
یعنی تا 5گیگ اول با یه قیمت
. از گیگ پنجم ت گیگ 10 با قیمت دیگه
و الی آخر
یعنی قیمت برای مثال ذکر شده = 4گیگ باقیمت پلکان اول +1گیگ با قیمت پلکان دوم
آهان از اون نظر
یه چیزی درست کردن نیوتن باید بیاد آنالیزش کنه بفهمه چقدر بدهکاره! فقط میخان سرمون گرم باشه!
brothers000
27-02-2013, 11:20
نتایج تست اشتراک به اطلاح 256 مخابرات
سرور تهران :
سرور نیویورک :
خوبه یا بده؟
SNR margin Upstream : 20 db
Line Attenuation Upstream : 33 db
SNR margin Downstream : 6 db
Line Attenuation Downstream : 49 db
راشا تهرونی
27-02-2013, 16:02
درود بر یک میگ ایا سرعت همیشه ثابت هستش یا نواسان داره؟
سوال بعدی اینه که ایا با دانلود یک فایل سرعت مشخص نیست و باید چند تا فایل رو بزاری برای دانلود تا سرعت یک میگ مشخص شه چون من یه فایل گذاشتم روی دانلود سرعت ثبات نداره ولی وقتی چند تا فایل میزارم سرعت به یک میگ میرسه چطوریاست؟
Kianoosh
27-02-2013, 16:07
خوبه برای شماها سرعت درست شده اینجا هنوز 11-12 داغون میشه تا 1-2 شب ... :n15:
اینم چند تا تست سرویس یک مگ ساعت 16:
TimeWarp
27-02-2013, 18:26
خوبه برای شماها سرعت درست شده اینجا هنوز 11-12 داغون میشه تا 1-2 شب ... :n15:
اینم چند تا تست سرویس یک مگ ساعت 16:
سلام به تهرانی های عزیز . این مشکل سرعت و پینگ فجیع تو استان گیلانم هست (نت مخابرات) الان یک ماهه هر دو سه روز یه بار اینجوری میشه. نه میشه دانلود کرد و نه پیج باز کرد.الانم به زور اومدم اینجا. عمدیه.وقتی به پشتیبانی هم میگی بهانه های بنی اسر*ائیلی میارن.یعنی الان من یه عکس از تایم اوت های پینگم بذارم وحشت می کنید.:n30:
hossein019940
27-02-2013, 18:33
یکی از دوستان تو انجمن گفت که مثلا سرویس 512 بگیری خطت رو همون میبندن راسته؟
Kianoosh
27-02-2013, 18:42
:n29:
1 مگ ساعت 3 شب
فقط میتونم بگم اصلا پایدتر نیست
Kianoosh
28-02-2013, 03:34
بله این ساعت که مشخصه خوبه ولی طول روز برای من داغونه ...
Kianoosh
28-02-2013, 11:13
امروز زودتر شروع شد ....
سلام دوست عزیز من الان یه سرور لینوکس المان گرفتم برای این open .v...p..n . فقط یه اموزش برای کانفینگ کردنش بدید ممنون میشم.
امروز زودتر شروع شد ....
این جور که معلومه مخابرات نیمخواد درست شه به نظر من دارم 38 تومان تو جوب میریزم 2 ماه صبر کردم درست نشد شاید پرت و خالی کنم
سلام دوست عزیز من الان یه سرور لینوکس المان گرفتم برای این open .v...p..n . فقط یه اموزش برای کانفینگ کردنش بدید ممنون میشم.
سلام
شما ابتدا باید بدونید که کدوم توزیع لینوکس رو دارید سنتوس یا اوبنتو که اوبنتو کار راحت تره و سنتوس مشکل تر
همچنین اگر در این زمینه تازه وارد هستید به مشکل میخورید باید سروکله بزنید باهاش (میتونید از کسی که خریدید بخواید که براتون انجام بده)
این اموزش زو سنتوس(تصویری)
این اموزش رو اوبنتو(تصویری)
اینم دستور اینکه بفهمید سرور شما کدوم توزیع لینوکس هست
cat /proc/version
برای وارد کردن دستورات باید از برنامه putty استفاده بکنید
اینا برای شروع کار هست وگرنه خیلی گسترده هست به هر حال اگر اهل عمل باشید(پشتکار)موفق میشید:n02:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هی دارن پیشرفت میکنن ساعت هایی که مشکلی نداره از سرو تهش دارن میزنن قبلا 12 شب بود تا 2 بعداظهر هی کم کردن تا رسید به 3 شب تا 9 صبح:n29:
دیگه اینو مطمین شدم خودشون سرعت رو کم و زیاد میکنن هیچ مشکل شلوغی پهنای باندی هم نیست (اینا همون شیر 1 به 10 رعایت نمیکنن تو همون کم فروشی دارن میکنن به نوعی سهمیه بندی از قصد کردن که تو اون ساعات که میشه مصادف با ساعت رایگان شرکت های pap . در واقع دارن خیلی روشن میگن نمیزاریم استفاده بکنید و گرنه مگه میشه سر یک ساعت خاصی از این رو به اون رو بشه؟ شاید یه دفه هزاران یوز تو چند ثانیه اضافه میشه بعد ییهو تو چند ثانیه اینا میرن؟:n09:)
سلام
شما ابتدا باید بدونید که کدوم توزیع لینوکس رو دارید سنتوس یا اوبنتو که اوبنتو کار راحت تره و سنتوس مشکل تر
همچنین اگر در این زمینه تازه وارد هستید به مشکل میخورید باید سروکله بزنید باهاش (میتونید از کسی که خریدید بخواید که براتون انجام بده)
cat /proc/version
اینا برای شروع کار هست وگرنه خیلی گسترده هست به هر حال اگر اهل عمل باشید(پشتکار)موفق میشید:n02:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هی دارن پیشرفت میکنن ساعت هایی که مشکلی نداره از سرو تهش دارن میزنن قبلا 12 شب بود تا 2 بعداظهر هی کم کردن تا رسید به 3 شب تا 9 صبح:n29:
دیگه اینو مطمین شدم خودشون سرعت رو کم و زیاد میکنن هیچ مشکل شلوغی پهنای باندی هم نیست (اینا همون شیر 1 به 10 رعایت نمیکنن تو همون کم فروشی دارن میکنن به نوعی سهمیه بندی از قصد کردن که تو اون ساعات که میشه مصادف با ساعت رایگان شرکت های pap . در واقع دارن خیلی روشن میگن نمیزاریم استفاده بکنید و گرنه مگه میشه سر یک ساعت خاصی از این رو به اون رو بشه؟ شاید یه دفه هزاران یوز تو چند ثانیه اضافه میشه بعد ییهو تو چند ثانیه اینا میرن؟:n09:)
نه من الان حدود 2 ساله که با سرورای لینوکس سرو کله میزنم :دی با دستوراش اشنام. کلا سنتوس مناسب سروره بعد اوبونتو - دبیان. البته اوبونتو از نظر کار کردن اسون تر ولی زیاد فرقی نداره apt-get برای ابونتو و yum install برای سنتوس اینا اصلی ترین و پر کابردترین دستور برا لینوکسه .
نه من الان حدود 2 ساله که با سرورای لینوکس سرو کله میزنم :دی با دستوراش اشنام. کلا سنتوس مناسب سروره بعد اوبونتو - دبیان. البته اوبونتو از نظر کار کردن اسون تر ولی زیاد فرقی نداره apt-get برای ابونتو و yum install برای سنتوس اینا اصلی ترین و پر کابردترین دستور برا لینوکسه .
اهان پس واردی:n16:
اخه جوری گفتی من فکر کردم تازه رفتی یه سرور گرفتی میخوای اپن روش نصب کنی:n02:
old_snake1370
28-02-2013, 16:53
سلام
cat /proc/version
:n04::n04::n04:
آموزش ها رو دیدم فکم افتاد! یه طوماره واسه خودش. من نمیدونم چرا لینوکس gui نمیزاره آدم بشینه با چهار تا کلیک باهاش کار کنه؟
این open*pn واسه ویندوز هم جواب میده؟ من یک بار خیلی وقت پیش باهاش ور رفتم کار نکرد! نمیدونم مشکلش چی بود!
این پروتوکل icmp سرعتش نسبت به l2^tp چه جوریه؟ بهتره؟
جای نیست که قبل از این دردسرها امتحانش کنیم؟
بدیه این 0penv*n اینه که فقط روی pc کار میکنه. روی گوشی جواب نمیده.
Tehranshahr
28-02-2013, 17:15
اوپن و پ ن هم دیگه فایده نداره چون پکت هاشو با DPI براحتی شناسایی میکنن و رو هر پورتی هم که باشه کانکت نمیشه.
سرعت خیلی کم شده، یاهو جیمیل هم با مشکل باز میشه
تا انتخابات وضع همینه لابد!
آموزش ها رو ديدم فکم افتاد! يه طوماره واسه خودش. من نميدونم چرا لينوکس gui نميزاره آدم بشينه با چهار تا کليک باهاش کار کنه؟
اين open*pn واسه ويندوز هم جواب ميده؟ من يک بار خيلي وقت پيش باهاش ور رفتم کار نکرد! نميدونم مشکلش چي بود!
اين پروتوکل icmp سرعتش نسبت به l2^tp چه جوريه؟ بهتره؟
جاي نيست که قبل از اين دردسرها امتحانش کنيم؟
بديه اين 0penv*n اينه که فقط روي pc کار ميکنه. روي گوشي جواب نميده.
اوه اوه اصلا يه وضعيه من که تا همچين اموزش کاملي پيدا بکنم و ياد بگيرم يه مدت چند تا سرور به فنا دادم(تا دست ميزدم بهش سرور يا خاموش ميشد يا قاطي ميکرد هي بايد به فروشنده ميگفتي ريست بده
محيط گرافيکي هم داره ولي هم رم مصرف ميکنه هم اينکه کارهايي که ميشه کرد محدوده باز بايد بري سراغ ترمينال
ولي پنل داره خيلي خيلي باحاله و ساده (از ويندوزم خيلي ساده تر) ولي پوليه ماهيانه بايد پول بدي براي يک شخص نميصرفه اصلا
اپن براي ويندوز يادم ننداز منم يه مدت خيلي بهش ور رفتم با نصب اپن و دستورات cmd امضاي ديجيتالي کانفيگ و اينام کردم ولي فايل کلاينت نتونستم بگيرم از اون طرف نميدوتونستم اي پي کانفيگ کنم خلاصه داستاني شد از هر کي هم پرسيدم هنگ ميکرد
اره سرعتش بدون محدوديته (مثل موقع که l2...tp محدود نکرده بودن) نصبشم بر پايه s..s...h خيلي راحته و با چهارتا دستور ميشه اوکي کرد(کارش رو s..s..h دقيقا مثل برنامه هاي عبوره کانکت شدن با برنامه مخصوص s..s..h بعد ست کردن پرو....کسي سرور تو پروک...سي فاير البته برنامه هايي هم هستن که کار هر دو انجام ميدن کانکت ميشي تمام برنامه هايي که ميخواي از طريقش ارتباط داشته باشن ميکشي توش)
ميشه روي vmware يه سنتوس يا اوبنتو نصب کني باهاش يکم ور بري ولي در نهايت براي استفاده سرور ميخواد ولي يادگيري ميشه(سرورم که کامل دسترسي داري خرابکاري شد از اول ميريزي)
چرا برنامش هست
اوپن و پ ن هم دیگه فایده نداره چون پکت هاشو با DPI براحتی شناسایی میکنن و رو هر پورتی هم که باشه کانکت نمیشه.
مال این حرفا نیستن
میشه:n02:یکیشون که خیلی معروفه تو سخت ترین شرایط من باهاش کانکت میشم:n10:
پورت و ای پیش رندومه با فایروال یا چیز مشابه میتونی ببینی به چه پورتی وصل میشه
برات پیام خصوصی کردم!
aluminum
28-02-2013, 18:22
سرعت خیلی کم شده، یاهو جیمیل هم با مشکل باز میشه
تا انتخابات وضع همینه لابد!
برای منم اوضاع خیلی خراب شده(از ساعت 4 )
اینترنت یک مگ به زور با 16 تا دانلود میکنه
همین سایت پی سی رو زوری باز میکنه؟!!!
ولی سایتی مثل ورزش 3 رو خیلی سریع میاره...
ورودی خروجی های بینالمللی مرزی رو خوب کردن قدر سوزن ! که اینجوریه دیگه ولی سایتای داخلی تا دلت بخواد هم پهنا باد هست هم اینکه مثل باقلوا دانلود میشن و باز میشن ! اینم یکی از فازای نت ملی هست دیگه !
Kianoosh
28-02-2013, 18:55
بچه هایی که 512 دارن چطوریه وضعیتتون همون 60 سابق رو همه ساعات دارید یا نه اونم افتضاح شده؟آقاجان به جای دور زدن فیلترینگ و ... در مورد همین مشکل ظاهرا!پهنای باند راهکار بدید :دی سرعت بین 10-20 دیگه با بهترین vpn یا هرچی که نمیشه استفاده کرد!:n23: ...
dr_data_13
28-02-2013, 19:05
من با چيز پي ان راضيم ولي با ساكس كه قبلش استفاده ميكردم مشكل زياد داشتم
بچه هایی که 512 دارن چطوریه وضعیتتون همون 60 سابق رو همه ساعات دارید یا نه اونم افتضاح شده؟آقاجان به جای دور زدن فیل..ترینگ و ... در مورد همین مشکل ظاهرا!پهنای باند راهکار بدید :دی سرعت بین 10-20 دیگه با بهترین vpn یا هرچی که نمیشه استفاده کرد!:n23: ...
عمرا 60 ثابت بده منم 512 دارم در طول روز تعطیله شبم ساعتش محود شده به 3 شب تا 9 صبح
حالا امروز که هیچ جور از 30 بالا نمیاد هرچی کانکشن میخوای اضافه کن:n02:(اینم کرم جدید امروز:n29:)
اعضای سایت این یه نظرسنجی :
به نظر شما برنامه فردای مخابرات و زیرساخت برای نابود کردن اعصاب ما چیه؟
1 قطع چیز پی ان (از سوی زیرساخت)
2 کابل برگردون مخابرات
3 قطع دسترسی به جیمیل(از سوی زیرساخت)
4 بستن شیر فلکه ترافیک خارجی حتی با 50 کانکشن
لطفا عدد گزینه مورد نظرتون رو اعلام کنید:n08:
خب چیکار کنیم از اینجا کم میاریم با دور زدن فیل...ترینگ خودمون خالی میکنیم:n09:
البته برای این موضوع هم یه راهکار وجود داره شیش دونگ نیست ولی بدک نیست(استفاده از چند ای پی برای دانلود فایل های چند پارته و تعداد کانکشن محدود و استفاده از دانلود منیجر که تعدا کانکشن نامحدود برای هر لینک میده(درصورت اجازه دادن سرور دانلود یا ای پی مجزا)
یه بار میخواستم مفصل توضیح بدم ولی ترسیدم اوضاع سرعت بدتر بشه:n02:
خداییش همین فردا بیان کلا اینترنت و قطع کنن ما کاری میتونیم بکنیم ؟
من موندم این همه شرکت خدمات اینترنت چرا هیچ کاری نمیکنن، اعتراضی انتقادی ؟
خداییش همین فردا بیان کلا اینترنت و قطع کنن ما کاری میتونیم بکنیم ؟
من موندم این همه شرکت خدمات اینترنت چرا هیچ کاری نمیکنن، اعتراضی انتقادی ؟
در مورد اینکه قطع کنن کاری نمیتونیم بکنیم قابل پیش بینی نیست ولی این کار براشون خطرناکه کلا فضای خفقان هرچی بوجود بیارن خطرناک تره
انتقاد و اعتراض راه به جایی نداره که چون اینها نمیخوان اینترنت درست بدن همین الان جوری با چنگ و دندون دارن محدودیت همه جوره برامون ایجاد میکنن که من خودم درک نمیکنم:n02:
این مطهری هست نماینده مجلس دوره قبل گفت مشکل کندی سرعت پیگیری میکنم سر انتخابات مجلس گفتش که من تلاشم کردم ولی 30یا30ت کشور این اجازه بهم نمیده گفتش که 30یاست کشور گسترش و همه گیر شدن اینترنت بدون چفت و بس نیست:n29:
کی بود پارسال اومدن ایمیل هارو از کار انداختن من هرچی فکر کردم هیچ دلیل امنیتی پیدا نکردم زده بود به سرم منی که هفته یکبار به زور ایمیل چک میکنم هر ساعت با چیز میرفتم چک میکردم:n02:
Kianoosh
28-02-2013, 19:50
عمرا 60 ثابت بده منم 512 دارم در طول روز تعطیله شبم ساعتش محود شده به 3 شب تا 9 صبح
حالا امروز که هیچ جور از 30 بالا نمیاد هرچی کانکشن میخوای اضافه کن:n02:(اینم کرم جدید امروز:n29:)
2 کابل برگردون مخابرات
البته برای این موضوع هم یه راهکار وجود داره شیش دونگ نیست ولی بدک نیست(استفاده از چند ای پی برای دانلود فایل های چند پارته و تعداد کانکشن محدود و استفاده از دانلود منیجر که تعدا کانکشن نامحدود برای هر لینک میده(درصورت اجازه دادن سرور دانلود یا ای پی مجزا)
آخه مساله دانلود با IDM که نیست فقط که با 100 تا کانکشن بخوای دانلود کنی!:دی وقتی وبگردی هم نمیشه درست کرد الان پینگ هم داغونه! بعد خیلی نرم افزارها و... که نیاز به آپدیت دارن یا هرچی اونا که دیگه تعداد کانکش ندارن با حداقل سرعت میشه استفاده کرد ... آخه مگه سادیسم پیشرفته دارن بخوان برن رو اعصاب ملت لابد دلیل دیگه داره!:n29: این راهکارت فقط برای دانلود هست دیگه؟من شخصا چند روزی کم دانلود کردم دیدم نه وضعیت بچه ها خوب نشد پس تقصیر داریوشه!:n09:
نظرسنجی هم گزینه 1 خوبه جایزه چی میدی ؟
این dns cache poisoning attack و icmp flooding attack دیگه چیه هی اعصاب منو خراب میکنه!:n23: اگه ایراد فنی مربوط به یه IP یا چیز دیگه خب به من چه :دی اگه نه که به فنا رفتیم ... :n08:
کلا دوره ADSL سر اومد..... الان سرویس دهنده وایرالس اکثرا سرویس خوب دارن میدن من وسایل بخرم دیگه این قطع میکنم
دیگه رانژ از این کفتی نداره .........
آخه مساله دانلود با IDM که نیست فقط که با 100 تا کانکشن بخوای دانلود کنی!:دی وقتی وبگردی هم نمیشه درست کرد الان پینگ هم داغونه! بعد خیلی نرم افزارها و... که نیاز به آپدیت دارن یا هرچی اونا که دیگه تعداد کانکش ندارن با حداقل سرعت میشه استفاده کرد ... آخه مگه سادیسم پیشرفته دارن بخوان برن رو اعصاب ملت لابد دلیل دیگه داره!:n29: این راهکارت فقط برای دانلود هست دیگه؟من شخصا چند روزی کم دانلود کردم دیدم نه وضعیت بچه ها خوب نشد پس تقصیر داریوشه!:n09:
نظرسنجی هم گزینه 1 خوبه جایزه چی میدی ؟
این dns cache poisoning attack و icmp flooding attack دیگه چیه هی اعصاب منو خراب میکنه!:n23: اگه ایراد فنی مربوط به یه IP یا چیز دیگه خب به من چه :دی اگه نه که به فنا رفتیم ... :n08:
اره درسته این کار فقط برای دانلود جواب میده برای وبگردی و اپدیت ویندوز و انتی ویروس و پینگ اینا هیچی
این سرور های اپدیت ویندوز و خیلی های دیگه محدودیت کانکشن ندارن ولی اکثرا تک کانکشنن باید یه برنامه باشه که خودش کل ترافیک شبکه رو بگیره اشباه کنه(مثل کاری که این برنامه های افزایش سرعت ویدیو های یوتوب میکنن) اما از اونجایی که این مشکل در دنیا خیلی شایع هست اصلا برنامه ای براش وجود نداره:n09:
دلیلش فکر کنم همینه
30یاست کشور گسترش و همه گیر شدن اینترنت بدون چفت و بس نیست:n29:
جلوگیری از گسترش و همه گیر شدن با داغون کردن وضعیت نت کشور
این اخطار فایروال انتی ویروست میده یا یکی از طریق dns بهت حمله میکنه که بعیده یا همون dns server های مخابرات به فنا رفته(عوض کن بزار رو dns google شاید درست بشه)
جایزش 20 تومن قیمت یک ماه شارژ نتت باهاش میتونی 340 گرم پسته بخری غصه نخوری:n02:(جایزه هارو یه روز بعداظهر میگم بیان بگیرین:n10:)
old_snake1370
28-02-2013, 20:33
بچه هایی که 512 دارن چطوریه وضعیتتون همون 60 سابق رو همه ساعات دارید یا نه اونم افتضاح شده؟آقاجان به جای دور زدن فیلترینگ و ... در مورد همین مشکل ظاهرا!پهنای باند راهکار بدید :دی سرعت بین 10-20 دیگه با بهترین vpn یا هرچی که نمیشه استفاده کرد!:n23: ...
راه کار هم داره ولی ماهی 100 تومن خرجشه!
یه سرور مجازی تو ایران میخری که 60-70 تومن خرجشه. چون تحریم ها رو رد نمیکنه باید یک سرور مجازی خارجی هم بخری با سرور ایرانیه بهش تونل بزنی که اونم 20-30 تومنه.
بعد با کامپیوترت وصل میشی به سرور ایرانیه با تک کانکشن با بالاترین سرعت و پایین ترین پینگ حالشو میبری!
فایل هات هم تو سرور لیچ میکنی بعد با تک کانکشن میشینی دانلود میکنی!
پینگت نسبت به سرور ایران 20-30 میلی ثانیه است از سرور ایران تا سرور خارجیه نهایتا 100 م.ث در نتیجه پینگت با کل دنیا نهایتا 150 میشه!
Kianoosh
28-02-2013, 20:55
یه سرور مجازی تو ایران میخری که 60-70 تومن خرجشه. چون تحریم ها رو رد نمیکنه باید یک سرور مجازی خارجی هم بخری با سرور ایرانیه بهش تونل بزنی که اونم 20-30 تومنه.
بعد با کامپیوترت وصل میشی به سرور ایرانیه با تک کانکشن با بالاترین سرعت و پایین ترین پینگ حالشو میبری!
پینگت نسبت به سرور ایران 20-30 میلی ثانیه است از سرور ایران تا سرور خارجیه نهایتا 100 م.ث در نتیجه پینگت با کل دنیا نهایتا 150 میشه!
اونوقت با ماهی 140 سرویس بهتری نمیشه گرفت؟!:n13:
جایزش 20 تومن قیمت یک ماه شارژ نتت باهاش میتونی 340 گرم پسته بخری غصه نخوری:n02:
(جایزه هارو یه روز بعداظهر میگم بیان بگیرین:n10:
)
کاشکی 20 تومن بود!نه جایزشو بده اونایی که پول خون میگیرن برای اینترنت بعد همونم ارائه نمیدن!!(صبح بده که بهترم هست!:n09:)لابد این بازه زمانیش از 3-9 میشه 4-8 و 5-7 و نهایتا تمام روز فوق العاده میشه!:n19:نه بابا کدوم ... میاد به من حمله کنه همون dns مخابراته!
old_snake1370
28-02-2013, 21:19
کاشکی 20 تومن بود!نه جایزشو بده اونایی که پول خون میگیرن برای اینترنت بعد همونم ارائه نمیدن!!(صبح بده که بهترم هست!:n09:)لابد این بازه زمانیش از 3-9 میشه 4-8 و 5-7 و نهایتا تمام روز فوق العاده میشه!:n19:نه بابا کدوم ... میاد به من حمله کنه همون dns مخابراته!
چرا نشه؟! میشه! ولی این پینگ رو دیگه بهت نمیده!:n02: تازه از همه مهمتر این سناریو که گفتم روی اینترنت ملی هم کار میکنه!!!:n10:
دقیقا همین اتفاق میفته!
یه پیشنهاد تخیلی هم من بدم باز با ماهی 140 میتونی نت ما...هواره هم بگیری یه حجمی بهت میدن با سرعت خیلی زیاد اون حجمو تموم بکنی میره رو حداقل استاندار اینترنت پر سرعت تو دنیا 512 کیلو ثابت شب و روز ولی حساب پی پال میخواد یا یکی خارج کشور:n09:
چرا نشه؟! میشه! ولی این پینگ رو دیگه بهت نمیده!:n02: تازه از همه مهمتر این سناریو که گفتم روی اینترنت ملی هم کار میکنه!!!:n10:
برای اینترانت کاملا نقششو کشیدن قرار نیست ای پی valid بدن اصلا ارتباطی با اینترنت نداره یه شبکه هست با ای پی invalid که به تنها جایی که دسترسی داره شبکه خودش با رنج ای پی invalid داخل شبکست و هیچ ارتباطی حتی با ای پی های معتبر ایران (valid) ندارن مثل این رنج ها
10.0.0.0-10.255.255.255
172.16.0.0-172.31.255.255
192.168.0.0-192.168.255.255
هنوز این شبکه رو از نت اصلی جدا نکردن ولی وقتی جدا کنن دیگه با هم ارتباط ندارن:n28:
GHAGHALEELEE
28-02-2013, 22:09
2 کابل برگردون مخابرات
من با 16 کانکشن تا ساعتهای 6:30 غروب فول 62.5 داشتم (منظورم همون 70 idm هست ولی من به idm اعتماد ندارم واسه همین میانگین نرم افزار مدیریت پهنای باند رو مدنظر قرار میدم) ولی از اون به بعد یه 16 کانکشن دیگه زدم الان فول 62.5 داره دان میکنه.
چجوری میشه تو IDM کانکشن اضافه کرد؟؟؟
اصلا میشه خودمون اینکار رو بکنیم؟؟؟:n13:
من با 16 کانکشن تا ساعتهای 6:30 غروب فول 62.5 داشتم (منظورم همون 70 idm هست ولی من به idm اعتماد ندارم واسه همین میانگین نرم افزار مدیریت پهنای باند رو مدنظر قرار میدم) ولی از اون به بعد یه 16 کانکشن دیگه زدم الان فول 62.5 داره دان میکنه.
خوب کاری میکنی دقیقش همون میانگین نرم افزار مدیریت دانلود هست
برای منم اکثر روزا همین شکله با 16 تا میکشه دیگه شب که میشه نوسان پیدا میکنه باید دوتا لینکش کرد
ولی امروز نمیدونم مال من و چندتا از دوستان کلا نمیکشه هرچی کانکشن میزارم بازم نمیکشه(البته مثل امروز کم پیش نمیاد)
باز شما شانس خوبی داشتی امروز این شکلی نشده(نگران نباش فردا نوبت شماست:n02:)
چجوری میشه تو IDM کانکشن اضافه کرد؟؟؟
اصلا میشه خودمون اینکار رو بکنیم؟؟؟:n13:
ای دی ام نهایت 16 تا بیشتر نمیده منظور اینه که دوتا فایل با هم رو دانلود بزاری بشه 32 یا استفاده از دانلود منیجر های دیگه(درصورتی که سروری که دانلود میکنید محدودیت نداشته باشه یا استفاده از دو ای پی یا دانلود از دو سایت مختلف)
Firebirds
28-02-2013, 22:45
البته من قبلا به ایشان گفتم بستن Open V P N برای این ها کاری ندارد ولی مرغ گویا مرغ ایشان یه پا دارد.
نماینده فیلترینگ ام بیاد اینجا بگه ما تکنولوژی شو از دوستان خریدیم و با DPI می بندیم ایشون میگه شما چیه چی باشین!
جالبه
از ما اصرار از ایشون انکار....
عجب !
Dell SonicWALL’s Reassembly-Free Deep Packet Inspection engine examines all downloaded, emailed and compressed files at the application layer to protect against the more sophisticated attacks that target application vulnerabilities. Scanning every byte of every packet of all network traffic, Dell SonicWALL provides complete Application Intelligence and Control, regardless of port or protocol, by determining exactly what applications are being used and who is using them. Administrators can easily create bandwidth management policies based on logical pre-defined categories (such as social media or gaming), individual applications, or even users and groups. Dell SonicWALL puts the power back in the hands of IT administrators.
من میخواستم سرور بگیرم داخلی که هر دو خط اینترنت و اینترانت داشته باشه و یک خط اینترانت؟به این روش جواب نمیده ؟
الان هزینه خط اینترانت چند قیمتش ؟
البته من قبلا به ایشان گفتم بستن Open V P N برای این ها کاری ندارد ولی مرغ گویا مرغ ایشان یه پا دارد.
نماینده فیلترینگ ام بیاد اینجا بگه ما تکنولوژی شو از دوستان خریدیم و با DPI می بندیم ایشون میگه شما چیه چی باشین!
جالبه
از ما اصرار از ایشون انکار....
عجب !
بحث قدیمی باز میکنی:n02:
دوست عزیز اینی که شما میگی در موردش بحث شد و کاملا بی ربط به این قضیه هست
این بحث های من و شماست
موضع شما نصبت به dpi مثل این میمونه که مثلا من میگم اپن وی///پی///ان الان کار میکنه و من دارم استفاده میکنم با مدرک بعد شما میگی مثلا اینترنت ملی باشه دیگه نمیتونی کانکت بشی یا مثلا dpi که باید کل اطلاعات از یه سرور دیگه عبور کنه که هزینش چند برابر اینترانت میشه که اصلا نه به باره نه به داره
حالا این مرغ منه که یه پا داره یا شما؟ اصلا شاید چهار سال دیگه خیلی اتفاقا بیفته مهم اینه که الان داره کار میکنه و مشکلی هم نداره خبری هم از dpi و حتی اینترانت نیست فعلا اوضاع همینجوری و با این شرایط فعلی اپن چیز پی ان کار میکنه
اما در مورد Deep packet inspection که کلا فرق میکنه و کارش به این شکله که ابتدا یک سرور عظیم که به اینترنت فوق سریع (چند ها ترابایت) دسترسی داشته باشه و از مجموعه سخت افزار های زیادی و قدرتمندی تشکلی شده باشه که روش یک فایروال نصب بشه سپس تغییرات لازم رو فایروال انجام بشه بعد کل ترافیک کشور رو از توی این سرور و از پشت اون فایروال مانیتورینگ و بازرسی بکنه
که اصلا به قول شما فکر کردن بهش هم سرسام اوره(البته اینا بهتره اسمشون ایرانی نزاریم شاید زد به سرشون و این کار احمقانه انجام دادن:n02:)
Firebirds
28-02-2013, 23:30
ببین دوست عزیز قضیه خیلی ساده است.
1- ایران تجهیزات DPI رو خیلی وقته خریده و عملیاتی کرده، به نقل منبع معتبر تور.
2- و این تکنولوژی کاملا مستقل از پرتوکل ارتباط ی و پورت عبوری ایست، و فقط برنامه ای که این ارتباط را برقرار کرده برایش مهم است، و محدودیت را به برنامه اعمال می کند.
یعنی پس فردا کسی حال نکرد، شما از اسکایپ استفاده کنی نمی یان بزنن پرتوکل Viop رو ببندن میان فقط میگن ترافیک برنامه اسکایپ اجازه عبور ، مرور نداره و فقط برنامه اسکایپ مسدود میشود.
حالا هی شما بیا بگو oovoo که هست !
به نقل وب سایت Dell™ SonicWALL™
Dell SonicWALL provides complete Application Intelligence and Control, regardless of port or protocol, by determining exactly what applications are being used and who is using them. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حالا شما نمی توانی ارتباط بین این دو برقرار کنی، دلیل بر عدم ارتباط بین آنها نیست.
ببین دوست عزیز قضیه خیلی ساده است.
1- ایران تجهیزات DPI رو خیلی وقته خریده و عملیاتی کرده، به نقل منبع معتبر تور.
2- و این تکنولوژی کاملا مستقل از پرتوکل ارتباط ی و پورت عبوری ایست، و فقط برایش مهم است که، این ارتباط از طریق چه برنامه ای برقرار شده، و محدودیت را به برنامه اعمال می کند.
به نقل وب سایت Dell™ SonicWALL™
Dell SonicWALL provides complete Application Intelligence and Control, regardless of port or protocol, by determining exactly what applications are being used and who is using them. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حالا شما نمی توانی ارتباط بین این دو برقرار کنی، دلیل بر عدم ارتباط آنها نیست.
یعنی پس فردا کسی حال نکرد، شما از اسکایپ استفاده کنی نمی یان بزنن پرتوکل Viop رو ببندن میان فقط میگن ترافیک برنامه اسکایپ اجازه عبور ، مرور نداره و فقط برنامه اسکایپ مسدود میشود.
حالا هی شما بیا بگو oovoo که هست !
دوست عزیز اگه همچین امکانی هست خب شروع کنن کسی جلوشون نگرفته که:n02:
شما برداشتتون از dpi کاملا اشتباه است
dpi با شناسه md5 نمیتونه جلوی برنامه های عبور رو بگیر چون این شناسه با کوچکترین تغییری حتی تو ایکون برنامه مثلا t..o...r از بین میره
اگر میتونستن این کار بکنن برنامه t...o...r باید از کار میافتاد ولی میبینیم که هیچ کاریش نمیتونن بکنن و با چهارتا پل و پورت جدید همیشه قابل استفادست
و اما منظور سایت t...o...r این نیست که برناشو راحت میتونن مسدود کنن که این کار شدنی نیست (چون md5 راحت عوض میشه و مسدود کردن به این شکل کاملا مسخرست چون هر شخصی برنامه t...o...r داره میتونه ایکون برنامه تغییر بده و فیل...ترینگ دور بزنه) منظورش اینه که پل های جدید تور به مرور زمان شناسایی و مسدود میشن که با مسدود شدن دوباره t...o...r جایگزین میکنه
در مورد اسکایپ باز هم شما اشتباه میکنید اونا ترافیک اسکایپ روی ای پی های ایران میبندن ولی وقتی چیزشکن میزنید هم ایا بسته هست؟خیر شما وقتی اطلاعاتتون رمزنگاری بشه مثل برنامه t...o..r.. دیگه قابلیت کنترل ترافیک رو ندارن چون اطلاعات رمزنگاری هست و مشخص نیست اینکه روی ای پی داخل کشور اطلاعات کنترل کنن و از هم جدا بکنن که هنر نیستش که هر وقت تونستن نذارن با برنامه ت..و..ر به اسکایپ وصل بشی اون وقت یعنی رمزگشایی اطلاعات
حالا شما جوری دیگه داری برداشت میکنی هم اشکالی نداره نظر شماست افرادی هم که پست های من و شما از چند روزه پیش تا الان خوندن خودشون تصمیم میگیرن
موفق باشید:n16:
Firebirds
28-02-2013, 23:59
دوست عزیز اگه همچین امکانی هست خب شروع کنن کسی جلوشون نگرفته که:n02:
شما برداشتتون از dpi کاملا اشتباه است
dpi با شناسه md5 نمیتونه جلوی برنامه های عبور رو بگیر چون این شناسه با کوچکترین تغییری حتی تو ایکون برنامه مثلا t..o...r از بین میره
اگر میتونستن این کار بکنن برنامه t...o...r باید از کار میافتاد ولی میبینیم که هیچ کاریش نمیتونن بکنن و با چهارتا پل و پورت جدید همیشه قابل استفادست
و اما منظور سایت t...o...r این نیست که برناشو راحت میتونن مسدود کنن که این کار شدنی نیست (چون md5 راحت عوض میشه و مسدود کردن به این شکل کاملا مسخرست چون هر شخصی برنامه t...o...r داره میتونه ایکون برنامه تغییر بده و فیل...ترینگ دور بزنه) منظورش اینه که پل های جدید تور به مرور زمان شناسایی و مسدود میشن که با مسدود شدن دوباره t...o...r جایگزین میکنه
حالا شما جوری دیگه داری برداشت میکنی هم اشکالی نداره نظر شماست افرادی هم که پست های من و شما از چند روزه پیش تا الان خوندن خودشون تصمیم میگیرن
موفق باشید:n16:
اینکه شما از راهکار عبور از ف ل تریگ به وسیله O...P...e..N V..p..n رسیدی به تور خودش جای تامل دارد.
و اینکه شما هنوز مثالی که من برای شما برای درک بهتری از Application Signature زدم رو با MD5 اشتباه گرفتید خود جای بسی تعجب.
حق با شماست، ادامه بحث فایده ای ندارد، چون تکرار مکررات است.
امیدوارم شرایط ی پیش نیاید که مجبور باشیم فقط دلمان را به O..P..E..N V P N خوش کنیم.
شاد باشید :n16:
1 مگ فول اسپید مخابرات :n04:
GHAGHALEELEE
01-03-2013, 00:21
خوب کاری میکنی دقیقش همون میانگین نرم افزار مدیریت دانلود هست
برای منم اکثر روزا همین شکله با 16 تا میکشه دیگه شب که میشه نوسان پیدا میکنه باید دوتا لینکش کرد
ولی امروز نمیدونم مال من و چندتا از دوستان کلا نمیکشه هرچی کانکشن میزارم بازم نمیکشه(البته مثل امروز کم پیش نمیاد)
باز شما شانس خوبی داشتی امروز این شکلی نشده(نگران نباش فردا نوبت شماست:n02:)
من منطقه مخابراتی مون یک کم با بقیه مناطق مثل این که فرق میکنه واسه همین نوسان سرعت رو با کانکشن زیاد میتونم جبران کنم.
با نت ایران که ادم دلخوشی نداره!نتمون هم مثل سیاست و اقتصادمون سکته ای هست.دارم سریال و فیلم انبار میکنه واسه وقتی که نت ایران بترکه:n24:
:n08:
خوبه اسپید تست باز شده:n09:
من منطقه مخابراتی مون یک کم با بقیه مناطق مثل این که فرق میکنه واسه همین نوسان سرعت رو با کانکشن زیاد میتونم جبران کنم.
با نت ایران که ادم دلخوشی نداره!نتمون هم مثل سیاست و اقتصادمون سکته ای هست.دارم سریال و فیلم انبار میکنه واسه وقتی که نت ایران بترکه:n24:
تا میتونی هرچی دوست داری بگیر والا نمیخوام بدبین باشم ولی اگه ییهو اومدن گفتن اقا هر 1 گیگ 4500 کی پاسخ گو؟:n02:
من بدبخت که موقع که میخوام از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود بکنم 2 تا کانکشن میده سه نصفه شب چشام اصلا باز نمیشه مجبورم لینک دانلود عوض بکنم:n28:
Kianoosh
01-03-2013, 00:59
خوشم میاد سرور ها رو همینطوری عشقی میزنی :دی فقط خارج از ایران باشه نتیجه خیلی فرقی نمیکنه!:n09:
تا میتونی هرچی دوست داری بگیر والا نمیخوام بدبین باشم ولی اگه ییهو اومدن گفتن اقا هر 1 گیگ 4500 کی پاسخ گو؟:n02:
پهنای باند ما عین برنج ماست چه فرقی میکنه مسئولین انقدر خوب بازارش رو مدیریت کردن که مردم از الان انبار می کنن!:n08:
Bobby Sands
01-03-2013, 08:34
دیشب به طرز فجیعی سرعت پایین بود . با دانلود منیجر سرعت دانلودم از 4 کیلوبایت بالاتر نمیرفت(با سرعت512 )
این چند وقته معلوم نیست چه خبر شده دوباره.
نمیدونم چرا جوری شده که همش باید حسرت گذشته رو بخوریم. همه دنیا داره روز به روز پیشرفت میکنه اما همش میگیم کاش مثل چند سال پیش بود:n29:
خدایی اگه وجود داره فقط سال 92 رو بخیر بگذرونه
old_snake1370
01-03-2013, 10:07
من میخواستم سرور بگیرم داخلی که هر دو خط اینترنت و اینترانت داشته باشه و یک خط اینترانت؟به این روش جواب نمیده ؟
الان هزینه خط اینترانت چند قیمتش ؟
من اصلا منظورتون رو نفهمیدم.
چه ربطی به اینترانت داره؟
شما سرور بگیرید چه داخلی چه خارجی از طریق اینترنت بهش دسترسی دارید هر جای دنیا هم باشید اینترنت داشته باشید بهش دسترسی دارید.
من اصلا منظورتون رو نفهمیدم.
چه ربطی به اینترانت داره؟
شما سرور بگیرید چه داخلی چه خارجی از طریق اینترنت بهش دسترسی دارید هر جای دنیا هم باشید اینترنت داشته باشید بهش دسترسی دارید.
یعنی سرور که میگیری داخلی باشه هم اینترانت و هم اینترنت داشته باشه بعد یک خط اینترانت بگیر با اون به سرور وصل بشی ؟
اینجوری سرعت و هم پینگ بهتری نمیشه گرفت؟چون تا اونجا که میدونم سرویس اینترنتی که برای سرور استفاده میشه کیفیت قابل قبول تری داره؟
تو این فکرم بودم اگر اینترانت ملی یا هر چی.. بیاد بشه این کار کرد ؟
old_snake1370
01-03-2013, 12:40
یعنی سرور که میگیری داخلی باشه هم اینترانت و هم اینترنت داشته باشه بعد یک خط اینترانت بگیر با اون به سرور وصل بشی ؟
اینجوری سرعت و هم پینگ بهتری نمیشه گرفت؟چون تا اونجا که میدونم سرویس اینترنتی که برای سرور استفاده میشه کیفیت قابل قبول تری داره؟
تو این فکرم بودم اگر اینترانت ملی یا هر چی.. بیاد بشه این کار کرد ؟
آخه اصلا احتیاجی به اینترانت نیست.
شما یک سرور داخلی میگیری بهش تونل میزنی. ( از طریق چیز پی ان با جوراب یا هرچی)
مثلا اگر پینگ سرور با فلان سایت خارجی 80 باشه و پینگ شما با سرور داخلی 20 باشه پینگ شما با اون سایت میشه 100.
ولی سرور داخلی تحریم ها رو رد نمیکنه! باید یک جوراب هم روی سرور ست کنی!
اینترنت ملی هم الکیه ! اصلا زیر ساختش وجود نداره که بیان این طرح رو عملی کنن! زیاد بهش فکر نکن!
ولی به صورت تئوری میشه گفت چون در اینترنت ملی به همه ip های ایران دسترسی دارید به سرور داخلی تون هم دسترسی دارید!
Firebirds
01-03-2013, 23:15
کاهش قیمت پهنای باند اینترنت
شرکت ارتباطات زیرساخت قیمت هر STM1 پهنای باند اینترنت را یک میلیون تومان کاهش داد و اعلام کرد که مشتریان شرکت های ارتباطات زیرساخت باید در قیمت های خود به مشتریان تخفیف داده و کاهش قیمت داشته باشند.
محمود خسروی، مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت روز دوشنبه ضمن اعلام این خبر افزود: این کاهش قیمت با هدف حمایت از مصرف کننده نهایی و همچنین افزایش قدرت خرید مشتریان خدمات اینترنتی صورت گرفته است.
وی تصریح کرد: این تخفیف به مشتریان شرکت ارتباطات زیرساخت ، مانند شرکت های ارایه دهنده خدمات اینترنتی ، شرکت مخابرات ایران، شرکت های دولتی و خصوصی دارای مجوز از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تعلق می گیرد و آن ها بایستی در ارایه خدمات به مشتریان تخفیف و کاهش قیمت را لحاظ کنند.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی گفت: این شرکت به عنوان شرکتی که وظیفه آن ایجاد زیربنای دولت الکترونیک درحوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است ، در حوزه توسعه فنی نیز تلاش کرده است از فناوری هایی استفاده کند که امکان پیاده سازی دولت الکترونیک را فراهم می نماید.
خسروی
واکنش ریاست جمهوری نصبت به این اتفاق میمون(داره میگه وزیر جدید حال کردین؟ منتظر اینده باشید:n02:)
اعضای پی سی ورد
:eh:
فکر کنم گل و بلبل شد رفت پی کارش :n08:فقط من موندم از این همه حرفای ضد و نقیض خسته نمیشن والا من که خسته شدم! حالا هی بگید محمدحسن نامی بده :n02:
GHAGHALEELEE
02-03-2013, 03:44
البته این خبر مال چند روز پیشه ولی از اون جایی که تو این مملکت چیزی که زیاده خطبه و وعده و تهدیده من در حد جوکهای ملانصرالدین مطالعه اش کردم
shahramcat
02-03-2013, 04:44
سلام یه دوستان
سرویس ۱ مگ مخابرات رو کسی داره یا ۵۱۲ اش رو ؟
روی چند دانلود داره و ماهی چند هست ؟
ممنون
Tehranshahr
02-03-2013, 08:47
به فرض اینکه یک میلیون هم ارزون شده باشه تاثیرش برا مصرف کننده نهایی شاید در حد ۱۰۰۰ تومن بشه
یعنی الان بابت ۱۵۵مگابیت ماهی ۲۹میلیون میگیرن که با دلار ۳۷۰۰ هم حساب کنید از کشورای دیگه بازم خیلی گرونتره!
arshal\/\/
02-03-2013, 09:47
mehrdadb3
02-03-2013, 11:30
دوستانی که 1 مگ مخابرات رو دارن سرعت دانلودش چقدره ؟
واسه من بین 90 تا 100 هست در صورتیکه باید تا 125 بره
دوستم هم 512 داشت میگفت بیشتر از 45 50 نمیره
italodance
02-03-2013, 13:44
فکر کنم گل و بلبل شد رفت پی کارش :n08:فقط من موندم از این همه حرفای ضد و نقیض خسته نمیشن والا من که خسته شدم! حالا هی بگید محمدحسن نامی بده :n02:
کجای کاری محمد حسین کاری گفته امسال (91) دیگه قطعی اینترنت نداریم :n09:
GHAGHALEELEE
02-03-2013, 14:46
در جواب دو دوستمون تو صفحه قبل باید بگم سرعت 512 من 62.5 هست ولی از غروب تا 1-2 شب باید تعداد کانکشن ها رو برای دانلود بیشتر از 16 ببرید تا نهایت سرعت رو داشته باشید.اگر هم که منظورتون وبگردی هست که باید بگم از غروب باید پیج شخم بزنید تا دو تا عکس ببینید.
mehrdadb3
02-03-2013, 17:55
در جواب دو دوستمون تو صفحه قبل باید بگم سرعت 512 من 62.5 هست ولی از غروب تا 1-2 شب باید تعداد کانکشن ها رو برای دانلود بیشتر از 16 ببرید تا نهایت سرعت رو داشته باشید.اگر هم که منظورتون وبگردی هست که باید بگم از غروب باید پیج شخم بزنید تا دو تا عکس ببینید.
سرعت من تو پیج باز کردن و وبگردی خوبه ولی تو دانلود با تورنت بیشتر از 90 تا نمیره و با دانلود منیجر هم تا 100 گاهی 105 این 20 30 تا بقیش نمیدونم کجا میره شاید بخاطر فاصلمون تا مخابرات باشه چیزی حدود 5 کیلومتر میشه
GHAGHALEELEE
02-03-2013, 18:15
سرعت من تو پیج باز کردن و وبگردی خوبه ولی تو دانلود با تورنت بیشتر از 90 تا نمیره و با دانلود منیجر هم تا 100 گاهی 105 این 20 30 تا بقیش نمیدونم کجا میره شاید بخاطر فاصلمون تا مخابرات باشه چیزی حدود 5 کیلومتر میشه
کانکشن بچپون ببین بالاتر میره.سه تا لینک بگذار هر کدوم هم 16 کانکشن شاید تاثیر داشته باشه.
تاریخ مخابره : ۱۳۹۱/۱۲/۱۲ - ۱۳:۵۰
جزئیات محاسبه نرخ اینترنت پرسرعت/ ارائه حجم اینترنت اضافی به مشترکان
معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از رفع نواقص و قابلیت اندازه گیری میزان مصرف اینترنت مشترکان در مصوبه جدید اینترنت پرسرعت خبر داد و گفت: نحوه محاسبه قیمت اینترنت مصرفی کاربران ADSL در این مصوبه جدید شفاف سازی شده است.
حسن رضوانی در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد جدیدترین مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برای تعرفه خدمات اينترنت پرسرعت از طريق فناوري ADSL که براساس محاسبه پارامترهاي سرعت، ضريب اشتراك و حجم مورد استفاده تعیین شده است، توضیحاتی ارائه کرد.
وی گفت: براساس این مصوبه ارائهكنندگان خدمات اینترنت – شرکتهای PAP و مخابرات - موظف شدهاند در اینترنتی که به مشترکان عرضه میکنند، نرخ سرعت خط و مدت زمان ارائه خدمات را به صورت شفاف ارائه کرده و در قرارداد مشتركان لحاظ كنند؛ این به این معنی است که کاربران اینترنت از این پس می توانند به طور شفاف میزان مصرف پهنای باند اینترنت و حجم دانلود مصرفی خود را اندازه گیری کنند و بابت همین میزان مصرف هزینه پرداخت کنند.
معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با تاکید براینکه براساس این مصوبه شرکتهای ارائه دهنده اینترنت، نباید بابت میزان آپلود از کاربران هزینه دریافت کنند، خاطرنشان کرد: در این راستا ارائهكنندگان اینترنت ملزم شدند در محاسبه ترافيك مشتركان، براي مجموع دريافت و ارسال، به ميزان 25 درصد حجم ترافيك اضافي براي مشتركان لحاظ کنند؛ برای مثال اپراتور ارائه دهنده ملزم خواهد بود چنانچه میزان ترافیک مصرفی اینترنت کاربری که 4 گیگابایت در ماه باشد، 5 گیگابایت حجم اینترنت به کاربر ارائه دهد که این یک گیگابایت اضافه به صورت رایگان محاسبه میشود.
وی به مهر گفت: اپراتورهای ارائه دهنده اینترنت پرسرعت ADSL براساس این مصوبه ملزم شده اند که روش های اندازه گیری شفاف اینترنت مصرفی کاربر را اعلام کنند تا کاربران نیز بتوانند میزان مصرف اینترنت خود را محاسبه کنند؛ براین اساس اگر تمامی حجم اینترنت مورد نیاز کاربر استفاده نشده باشد قابل اندازه گیری خواهد بود.
رضوانی با تاکید براینکه در این مصوبه هدف از تعیین نرخ های جدید ADSL کاهش قیمت برای کاربران نبوده است، اضافه کرد: عدم شفافيت در ميزان استفاده، ناهمگوني در تعرفههاي خدمتدهندگان اينترنت و عدم انطباق تعرفهها با حجم مورد استفاده كاربران از جمله مواردی بود که باعث شد کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، مصوبه قبلی نرخ اینترنت پرسرعت را اصلاح کند.
به گفته وی در مصوبه جدید تعرفه خدمات اينترنت پرسرعت، ضریب اشتراک این سرویس که تا پیش از این براساس پارامتر يك به 10 تعريف شده بود، برای بهبود كيفيت خدمات، به صورت حداكثر ضريب اشتراك يك به 8 تعيين شده که ارائهكنندگان خدمات موظف شدند سرعت خط را به ميزان يك به 8 براي مشتركان تضمين كنند و براي ضرايب اشتراك كمتر از اين مقدار نيز تعرفه تغيير نميكند.
به گزارش مهر، کیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات در جلسه شماره 152 خود با توجه به بررسی های تعرفه خدمات اینترنت پرسرعت از طریق فناوری " ADSL "و بر اساس قیمت تمام شده این خدمات، نرخ های جدیدی را برای ارائه به کاربران مصوب کرده که براساس این مصوبه، ارائه کنندگان خدمات می تواند به صورت ثابت ماهیانه حداکثر مبالغی نیز به عنوان هزینه برقراری و نگهداری مطابق با تعرفه های مدنظر از مشترکان خود دریافت کنند.
معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با تاکید براینکه براساس این مصوبه شرکتهای ارائه دهنده اینترنت، نباید بابت میزان آپلود از کاربران هزینه دریافت کنند، خاطرنشان کرد: در این راستا ارائهكنندگان اینترنت ملزم شدند در محاسبه ترافيك مشتركان، براي مجموع دريافت و ارسال، به ميزان 25 درصد حجم ترافيك اضافي براي مشتركان لحاظ کنند؛ برای مثال اپراتور ارائه دهنده ملزم خواهد بود چنانچه میزان ترافیک مصرفی اینترنت کاربری که 4 گیگابایت در ماه باشد، 5 گیگابایت حجم اینترنت به کاربر ارائه دهد که این یک گیگابایت اضافه به صورت رایگان محاسبه میشود.
بقیش که حرفای تکراری بود ولی این قسمتش باز بدک نیست:n02:
خداکنه یکم پوست ای اس پی ها بکنن برای ما هم ارزون نشد عیب نداره(هرچند این کار نمیکنن چون همشون دوستان خودشونن سپاه و افراد وابسته) تا بوده همین بوده ولی من حاظرم از سود این isp ها زده بشه مستقیم بره تو جیب زیرساخت:n02:(یعنی انقدر نفرت دارم)
این شرکت ها بسیار بسیار ار این اب گللالود قزل الا زنده زنده گرفتن:n14: اصلا این اینترنت حجمی اینا برا سودشون درست کردن حالا دیگه نمیشه جمش کرد دیگه مطمینم تو این یه زمینه خاص اگر خود زیرساخت اینترنت بهمون داده بود الان حداقل دیگه حجم و این داستانا نبود(یکی از این شرکتای بی وجدان حتی حاظر نشد 1 گیگ حجم رو به جای 4000 تومن مثلا بده 2000 تومن یکی از اینها حاظر نشد چند ساعت شبانه رایگان بدون کم کردن سرعت در اختیار مردم بزاره ولی همین مخابرات که انقدر ازش بد میگیم مرد بود اومد نامحدود داد شهرای دیگم که واقعا قیمت حجم رایگان و سرعت شبانه که در اختیار کاربرا گذاشتن فوق العاده بهتر از این شرکتهای pap دزد بود)
من فقط عاشق اینم روزایی که تنهام اپلودم رو بزارم برای فردام:n02:
من فقط عاشق اینم عمری از خدا بگیرم انقدر زنده بمونم تا نابودی شرکتای pap رو ببینم:n02:
GHAGHALEELEE
03-03-2013, 03:16
بقیش که حرفای تکراری بود ولی این قسمتش باز بدک نیست:n02:
خداکنه یکم پوست ای اس پی ها بکنن برای ما هم ارزون نشد عیب نداره(هرچند این کار نمیکنن چون همشون دوستان خودشونن سپاه و افراد وابسته) تا بوده همین بوده ولی من حاظرم از سود این isp ها زده بشه مستقیم بره تو جیب زیرساخت:n02:(یعنی انقدر نفرت دارم)
این شرکت ها بسیار بسیار ار این اب گللالود قزل الا زنده زنده گرفتن:n14: اصلا این اینترنت حجمی اینا برا سودشون درست کردن حالا دیگه نمیشه جمش کرد دیگه مطمینم تو این یه زمینه خاص اگر خود زیرساخت اینترنت بهمون داده بود الان حداقل دیگه حجم و این داستانا نبود(یکی از این شرکتای بی وجدان حتی حاظر نشد 1 گیگ حجم رو به جای 4000 تومن مثلا بده 2000 تومن یکی از اینها حاظر نشد چند ساعت شبانه رایگان بدون کم کردن سرعت در اختیار مردم بزاره ولی همین مخابرات که انقدر ازش بد میگیم مرد بود اومد نامحدود داد شهرای دیگم که واقعا قیمت حجم رایگان و سرعت شبانه که در اختیار کاربرا گذاشتن فوق العاده بهتر از این شرکتهای pap دزد بود)
من فقط عاشق اینم روزایی که تنهام اپلودم رو بزارم برای فردام:n02:
من فقط عاشق اینم عمری از خدا بگیرم انقدر زنده بمونم تا نابودی شرکتای pap رو ببینم:n02:
سعید جان این تعرقه ها اگه اعمال بشه سراسر سود برای ISP هاست و باخت برای مشترکین.اول تا اخر که مردم مجبورند از اینترنت استفاده کنند پس اون پول حداقلی که 10-15-20 تومان هست رو میدند بدون این که شرکتها پهنای باند زیادی بخرند.
من موندم یعنی یه نماینده مجلس یا روزنامه نگار تو این مملکت نیست به این موضوع اعتراض کنه؟ الحمدالله که موردش هم سی-اسی نیست.و به حمدالله این مساله از خیلی مسائل مورد بحث تو مجلس مهمتر هم هست.(موندم با این استعمال کلمات عربی چرا نرفتم حوزه:n02:)
سعید جان این تعرقه ها اگه اعمال بشه سراسر سود برای ISP هاست و باخت برای مشترکین.اول تا اخر که مردم مجبورند از اینترنت استفاده کنند پس اون پول حداقلی که 10-15-20 تومان هست رو میدند بدون این که شرکتها پهنای باند زیادی بخرند.
من موندم یعنی یه نماینده مجلس یا روزنامه نگار تو این مملکت نیست به این موضوع اعتراض کنه؟ الحمدالله که موردش هم سی-اسی نیست.و به حمدالله این مساله از خیلی مسائل مورد بحث تو مجلس مهمتر هم هست.(موندم با این استعمال کلمات عربی چرا نرفتم حوزه:n02:)
اره کلا اگه چیزی به نفع مردم باشه که انجام نمیشه:n02:
الان مثلا هر isp قیمت خودش و یه حجم رو برای چند ماه به زور میدن به ساعات رایگانم که میرسه نابودش میکنن اگه این طرح هم اجرا بشه باز اینا همین سودی که میبردن میبرن چون به قول خودت همین پول دارن میگیرن
ولی اگه شرایط قیمت ها یکسان بشه این شرکتا برای رقابت با خودشون و مخابرات استان ها مجبور میشن که سرویس قابل قبول بدن دیگه نمیتونن تا ساعت شد 2 شب سرعت بیاد رو 7 کیلو
این تعرفه که گذاشتن فکر کنم تعذفه کف هستش ولی اگه شرکتی بخواد ارزونتر بده برای جذب مشتری بتونه)(عدو شود سبب خیر)
چون دیگه تعرفه ها یکسانه مردم میرن سمت اونی که یه ساعت رایگان با کیفیت بده شب حداقل 2 گیگ بزنن به بدن(البته اگه کلا شبانه حذف نکنن:n08:)
اتفافا نمیدونم خوندی یا نه چندصفحه قبل گفتم مطهری 4 سال پیش وعده داد گفت منو انتخاب کنید موضوع اینترنت پیگیری میکنم بعد دیگه هیچ خبری ازش نشد تا انتخابات مجلس تازه اومد گفت دست من نیستش 30یاست کشور گسترش بی چفت و بس اینترنت نیست:n08:
شایدم همه چی به ضرر مردم تموم شد که احتمالشم زیاده ولی ارزو که بر جوانان عیب نیست:n02:
لکن شما طلبه مستعدی هستید إن شاء الله به حول وقوه الهی به درجات والای معرفت و ایمان رسیده و بتوانید شخصا پوست مردم را بستانید آمین یا رب العالمین:n02:
این طرح میدن باید شب سرعت و حجم دوبرابر کنن
مطمئن ما ادمی نیستیم تن به این طرح بدیم پس ضرر اصلی خودشون میخورن و خودشون میمونن با طرحشون :n29: که یاد بگیران قبل ایجاد طرح نظر سنجی بکنن :n29:
این طرح میدن باید شب سرعت و حجم دوبرابر کنن
مطمئن ما ادمی نیستیم تن به این طرح بدیم پس ضرر اصلی خودشون میخورن و خودشون میمونن با طرحشون :n29: که یاد بگیران قبل ایجاد طرح نظر سنجی بکنن :n29:
کلا همیشه نظر سنجی تو این مملکت در جهت برنامه های قبلی انجام میشه
من که یادم نمیاد توی موردی نطرسنجی کرده باشن بعدش بگن نظر سنجی با پیش بینی های ما سازگاری نداشت
ولی کلا هرچی مردم اذیت بشن زودتر می فهمن با کیا طرفن و این آخر سر به ضرر خودشونه
SIR MAMAD
03-03-2013, 19:35
اقا ما نزدیک 9 ماهی هست 256 نامحدود گرفتیم از مخابرات...اما جواب نمی ده دیگه. هم تورنت هم دانلود مستقیم هم پیج باز کردن. البته ما فیبرنوری هستیم به جز مخابرات هم گزینه ای نداریم. ولی خوب قیمتش خیلی مناسبه در ازای نامحدود بودنش ولی خوب کیفیتش تعریفی نیست. می خوام برم سرعت بالاتر مثلا 512 . راه داره؟ چند تا از رفقا توی مناطق دیگه رفتن جلوشون گذاشتن تا 2 مگ هم می تونستن سرعت بردارن نامحدود! حالا ما 9 ماه پیش اینا بود گفتن به اشخاص حقیقی بالای 256 نمی دیم ما هم گفتیم چی کار کنیم. رفقا گفتن این قانون رفته کنار راسته این قضیه؟! چه کنیم 512 بگیریم؟
منطقه مخابراتی هم شهدای گمنام.
GHAGHALEELEE
03-03-2013, 19:51
اقا ما نزدیک 9 ماهی هست 256 نامحدود گرفتیم از مخابرات...اما جواب نمی ده دیگه. هم تورنت هم دانلود مستقیم هم پیج باز کردن. البته ما فیبرنوری هستیم به جز مخابرات هم گزینه ای نداریم. ولی خوب قیمتش خیلی مناسبه در ازای نامحدود بودنش ولی خوب کیفیتش تعریفی نیست. می خوام برم سرعت بالاتر مثلا 512 . راه داره؟ چند تا از رفقا توی مناطق دیگه رفتن جلوشون گذاشتن تا 2 مگ هم می تونستن سرعت بردارن نامحدود! حالا ما 9 ماه پیش اینا بود گفتن به اشخاص حقیقی بالای 256 نمی دیم ما هم گفتیم چی کار کنیم. رفقا گفتن این قانون رفته کنار راسته این قضیه؟! چه کنیم 512 بگیریم؟
منطقه ما 512 رو راحت دادند بالاترش رو امتحان نکردم که میدن یا نه.
من 1مگ دارم واقعا راضیم
سرعت دانلودت چنده؟؟؟
GHAGHALEELEE
03-03-2013, 20:24
بچه ها من امروز از پشتیبانی مخابرات راجع به طرح جدید که این یارو تنظیم مفرراتیه گفته پرسیدم گفت :
سرویس های نامحدود هم در کنار سرویس های طرح جدید خواهند بود و قرار نیست حذف بشوند.طرح جدید فقط شامل سرویس های غیر نامحدود می باشد.در ضمن پیش از اجرای طرح جدید اطلاع رسانی نیز صورت خواهد گرفت
mohammad.2mt
03-03-2013, 20:35
من رفتم 2 میگ بگیرم ندادن گفتند برو مخابرات کل نامه بگیر که فکر کنم اونم سر کاریه کسی رفته دنبالش ببینه چجوریه؟
مرکز فرد اسدی
majid322
03-03-2013, 20:46
دوستان کسی نمیدونه سرویس 1 مگ رو میشه موقتی برا چند روز فعال کرد یا نه ؟ یعنی بعد از چند روز دوباره سرویس رو به 256 تغییر داد..میشه ؟
Tehranshahr
03-03-2013, 20:52
این ۱۵تومن هزینه راه اندازی تا حالا رو قبض کسی اومده؟
من ۲بار درخواست قطع و وصل دادم یعنی ۳۰ تومن رفت تو پاچم؟
Firebirds
03-03-2013, 21:10
این ۱۵تومن هزینه راه اندازی تا حالا رو قبض کسی اومده؟
من ۲بار درخواست قطع و وصل دادم یعنی ۳۰ تومن رفت تو پاچم؟
شما اگه فهمیدی به ما هم بگو،
ولی من با پشتیبانی صحبت کردم ، برای تغییر تعرفه، گفت این 15 تومان اعمال نمیشه.
ولی از طرفی که اپراتور های مخابرات کلا هیچی بار شون نیست، اصلا معلوم نیست برای ما هم چند تا از 15 تومان ها تا الان نرفته باشه توی پ
aluminum
03-03-2013, 21:15
من از طریق سایتش در خواست تغییر سرعت دادم دو سه روز بعد زنگ زدن و رفتم مخابرات و از فرداش فعال شد.
منم شک داشتم و فکر میکردم سفت و سخت میگرن ولی اینجوری نبود.
بچه ها من امروز از پشتیبانی مخابرات راجع به طرح جدید که این یارو تنظیم مفرراتیه گفته پرسیدم گفت :
سرویس های نامحدود هم در کنار سرویس های طرح جدید خواهند بود و قرار نیست حذف بشوند.طرح جدید فقط شامل سرویس های غیر نامحدود می باشد.در ضمن پیش از اجرای طرح جدید اطلاع رسانی نیز صورت خواهد گرفت
اگر اینجوری باشه که خیلی خوبه خیالمون راحت میشه
سلام..
من میخوام اینترنت مخابرات بگیرم ...چو خط من فیبر بود جواب نمیداد که خط جدید گرفتم ..
حالا چند تا سوال داشتم ..
..512 سرعت دانلود اش چقدر هست ..میشه با oovoo تماس ویدئو راحت داشته باشم ..؟
...برم از شرکت های isp ،اینترنت بگیرم بهتره..؟
کلا یک مقایسه بین مخآبرات و بقیه شرکت ها میکنید تامن بتونم بهتر تصمیم بگیرم ..
ممنون
GHAGHALEELEE
03-03-2013, 22:40
سلام..
من میخوام اینترنت مخابرات بگیرم ...چو خط من فیبر بود جواب نمیداد که خط جدید گرفتم ..
ممنون
من پیشنهاد میکنم شما چند صفحه تاپیک رو بخونید خیلی چیزا از لابه لای صحبتهای بچه ها دستتون میاد که شاید با جواب مستقیم بهش نرسین.مخابرات در برخی مناطق خوب و در اکثر مناطق افتضاح هست.پینگ در تمامی مناطق افتضاح هست.در شب سرعت نرمال میشه ولی در روز باید با idm وکانکشن خیلی بالا دانلود کنید (32 تا).
alireza1411
03-03-2013, 23:17
تا دو مگ میدن بدون مشکل.
یه فرم تعهد هست که باید امضا کنی، تعهد بدی که واسه کارهای پژوهشی و اینا استفاده میکنی . همین. البته این فرمه هم فکر کنم ...
من 1 مگ گرفتم.
سرعت دانلود صبح با 2 کانکشن تا 110 120 میره.
شب کم میشه و باید سه چهار عدد لینک خوب با 16 کانکشن بزنی که بشه رو 110 120 دان کنی.
توجه کن سرعت 1024 نیست، تو مودم دان استریم 1152 هست. درست مثل 256 و 512 مخابرات که رو 288 و فکر کنم 576 هستش. اما سرعت دانلود در حالت استفاده ی کامل و کانکشن زیاد حدودا همون 1024 و 512 و 256 و ... تقسیم بر 8 میشه.
alireza1411
03-03-2013, 23:18
سلام..
ممنون
پینگ من که 1 مگ دارم حدود 200 300 میچرخه. منظورم پینگ گوگل یا در واقع 8.8.8.8 هستش.
alireza1411
03-03-2013, 23:20
دقیقا ... قیمت های کشوری رو هم که اعلام شده همین موضوع کاملا مشخصه. نامحدود 1 مگ از 38 تومن رفته 43 تومن. 256 هم از 12.5 رفت 15 تومن. ولی چیزی حذف نشد خوشبختانه.
mohammad.2mt
03-03-2013, 23:35
تا دو مگ میدن بدون مشکل.
یه فرم تعهد هست که باید امضا کنی، تعهد بدی که واسه کارهای پژوهشی و اینا استفاده میکنی . همین. البته این فرمه هم فکر کنم ...
من 1 مگ گرفتم.
سرعت دانلود صبح با 2 کانکشن تا 110 120 میره.
شب کم میشه و باید سه چهار عدد لینک خوب با 16 کانکشن بزنی که بشه رو 110 120 دان کنی.
توجه کن سرعت 1024 نیست، تو مودم دان استریم 1152 هست. درست مثل 256 و 512 مخابرات که رو 288 و فکر کنم 576 هستش. اما سرعت دانلود در حالت استفاده ی کامل و کانکشن زیاد حدودا همون 1024 و 512 و 256 و ... تقسیم بر 8 میشه.
کجا باید تعهد بدی؟
اداره کل یا خود مرکز؟
رییس مرکز که داشت میگفت من نمیدم مگه اینگه اداره کل منطقه نامه بده که بعید میدونم اونجا جوابم رو هم بدن
Firebirds
04-03-2013, 00:04
سلام..
ممنون
اصلا فکر oovoo رو نکن، جونت به لبت میرسه در بهترین حالت تصوری هم که انتقال پیدا میکنه کیفیت لازم رو نداره
چون سرعت آپلود 512 یه چیزی زیر 100 هست!
ما اینترنت رو سر سفره های مردم نیاوردیم که از این ور ارتباط تصویر ی بگیرن به اون ور ، از اون ور بگیرن به این ور !
معصیت میشود آقا... !
جرئت دارید بگید غیر از اینه :n24:
دقیقا ... قیمت های کشوری رو هم که اعلام شده همین موضوع کاملا مشخصه. نامحدود 1 مگ از 38 تومن رفته 43 تومن. 256 هم از 12.5 رفت 15 تومن. ولی چیزی حذف نشد خوشبختانه.
هنوز تغییر نکرده، دوباره خواهشا این بحث را راه ندازید،
هر وقت تغییر کرد، جمع میشویم یه فکری به حالش میکنیم.
کجا باید تعهد بدی؟
اداره کل یا خود مرکز؟
رییس مرکز که داشت میگفت من نمیدم مگه اینگه اداره کل منطقه نامه بده که بعید میدونم اونجا جوابم رو هم بدن
مرکز مخابراتی خودتون
پینگ من که 1 مگ دارم حدود 200 300 میچرخه. منظورم پینگ گوگل یا در واقع 8.8.8.8 هستش.
ممنون..چند تا سوال داشتم
۱-من دیروز ثبت نام کردم برای ۵۱۲،تا نصب شه میوفته ۱۵،۱۶ ام میتونم هروقت خواستم کنسل کنم چجوریه کنسلیش ؟
۲- بعد من که از وسط ماه برام نصب میشه هزینه این یک ماه اسفند را نصفه میاد تو قبض ؟
۳-هر وقت خواستم میتونم از ۵۱۲ تبدیل کنم به ۱ مگ ؟
۴-اینترنت مخابرات با freegate کار میکنه ؟
256
Reza_994
04-03-2013, 13:31
قيمت بالا بره بهتر از حجمي شدن هست
حجمي شده براي كابراي جديد تو تهران ؟ براي ما كي ؟
ممنون..چند تا سوال داشتم
۱-من دیروز ثبت نام کردم برای ۵۱۲،تا نصب شه میوفته ۱۵،۱۶ ام میتونم هروقت خواستم کنسل کنم چجوریه کنسلیش ؟
۲- بعد من که از وسط ماه برام نصب میشه هزینه این یک ماه اسفند را نصفه میاد تو قبض ؟
۳-هر وقت خواستم میتونم از ۵۱۲ تبدیل کنم به ۱ مگ ؟
۴-اینترنت مخابرات با freegate کار میکنه ؟
1-نمیدونم
2-بله
3-بله
4-بله
هنوز تغییر نکرده، دوباره خواهشا این بحث را راه ندازید،
هر وقت تغییر کرد، جمع میشویم یه فکری به حالش میکنیم.
درسته، ولی یه طرحی راه انداخته به نام
جـشـنـواره نــوروزی واگـذاری اینـتـرنت پـرسـرعت شـرکت مـخـابـرات ایـران
« 12 اسـفـنـد 1391 تــا 6 اردیبهـشـت 1392 »
اینم لینکش:
میخان به مشترکین جدید، عیدی بدن! :n10:
دوستمون قبلا تائید کرده بودن:
من اگر اینترنت مخابرات بگیرم بعد خوشم نیومد بعد از ۲ ماه میتونم کنسلش کنم برام از یک ISPدیگه بگیرم یا خط ام رانژه میمونه ..؟
دوستانی که از مخابرات گرفتن چرا از ISp های دیگه نگرفتین..چه مزیتی داره مخابرات ؟
از یک طرف خیلی ها از مخابرات مینالن ..از طرف دیگه از ISP های دیگه بدتر میگن..
از کدوم ISP بگیرم ؟
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران اعلام کرد بهزودي محدوديت در ارائه حجم پهناي باند براي متقاضيان برداشته ميشود.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران ، مهندس پوررنجبر با بيان اينکه تلاش ميشود با حداقل قيمت ممکن امکان برخورداري از پهناي باند بدون محدوديت براي متقاضيان فراهم شود، افزود : ما محدوديتي براي هيچ شرکت ارائهدهنده خدمات اينترنتي ايجاد نکردهايم تا موجب انحصار براي شرکت خاصي شود، هر شرکتي هر نوع خدماتي را درخواست کند با انعقاد قرارداد و براساس ضوابط ارائه خواهيم کرد.
عضو هيات مديره انجمن شرکتهاي اينترنتي نیز با اشاره به نفوذ کاربرد اينترنت در زندگي اکثريت مردم جامعه در اين باره گفت : با توجه به اينکه فرهنگ اينترنت در حال گسترش است، برطرف کردن محدوديتهاي حجمي و سرعتي براي کاربران بسيار مطلوب است. طالب شرفي اظهار کرد: براي انجام امور روزمره به صورت آنلاين به رفع محدوديتهاي حجمي نياز است و اين موضوع در زمينه امنيت مشکلي به وجود نخواهد آورد. همچنين رياضيات - رييس انجمن شرکتهاي اينترنتي - محدوديتهاي حجمي اينترنت براي کاربران را يکي از مشکلات کنوني اينترنت دانست و گفت: اينترنت 128کيلوبايت ممکن است که براي کاربران عادي مناسب باشد، اما براي کاربراني که مصرف جدي دارند اين حجم از مصرف کافي نيست. محمد کوروش مومني نيز شرايط اينترنت در حال حاضر را مناسب ارزيابي کرد و ادامه داد: از نظر سرعت و حجم مصرف نسبت به ساير کشورهايي که نياز مشابه با ايران دارند، شرايط بهتري داريم و توزيع دسترسي به اينترنت روند رو به بهبود را طي ميکند چرا که در همه شهرهاي ايران و حتي روستاها نيز دسترسي به اينترنت وجود دارد. عضو هيات مديره سازمان نظام صنفي رايانهاي عنوان کرد: محدوديتي براي حجم مورد استفاده براي کاربران وجود ندارد و هر کاربري که نياز به حجم بيشتري داشته باشد با درخواست افزايش حجم اين خدمت به آنها ارائه ميشود.
Saeed System
04-03-2013, 21:21
چرا مشاهده صورتحساب استان تهران خرابه؟ من 1 هفتست روزی 100 با رمیزنم نمیره توش....قبلا درست بود ..الان من میخوام موجودی حسابمو چک کنم ببنیم چه قد رمونده...نمیتونم...2 هفته ایراد هنوز درست نکردن
مال استان البرز درسته..ما ل تهرانم درست بود نزدیک 2 هفتست خرابه
arash-king
05-03-2013, 00:45
دوستان عزیز ، شما با 512 چند کیلوبایت دانلود میگیرید ؟؟؟ من ADSL مخابرات برای شرکت گرفتم سرعت 128 که میانگین بین 60-50 کیلوبایت میده !
میخواستم ببینم اگه برای خونه هم بگیرم همین سرعت میده یا مثلا چون اسم شرکت روشه داره اینجوری واسم کار میکنه ؟؟؟؟
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران اعلام کرد بهزودي محدوديت در ارائه حجم پهناي باند براي متقاضيان برداشته ميشود.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران ، مهندس پوررنجبر با بيان اينکه تلاش ميشود با حداقل قيمت ممکن امکان برخورداري از پهناي باند بدون محدوديت براي متقاضيان فراهم شود، افزود : ما محدوديتي براي هيچ شرکت ارائهدهنده خدمات اينترنتي ايجاد نکردهايم تا موجب انحصار براي شرکت خاصي شود، هر شرکتي هر نوع خدماتي را درخواست کند با انعقاد قرارداد و براساس ضوابط ارائه خواهيم کرد.
عضو هيات مديره انجمن شرکتهاي اينترنتي نیز با اشاره به نفوذ کاربرد اينترنت در زندگي اکثريت مردم جامعه در اين باره گفت : با توجه به اينکه فرهنگ اينترنت در حال گسترش است، برطرف کردن محدوديتهاي حجمي و سرعتي براي کاربران بسيار مطلوب است. طالب شرفي اظهار کرد: براي انجام امور روزمره به صورت آنلاين به رفع محدوديتهاي حجمي نياز است و اين موضوع در زمينه امنيت مشکلي به وجود نخواهد آورد. همچنين رياضيات - رييس انجمن شرکتهاي اينترنتي - محدوديتهاي حجمي اينترنت براي کاربران را يکي از مشکلات کنوني اينترنت دانست و گفت: اينترنت 128کيلوبايت ممکن است که براي کاربران عادي مناسب باشد، اما براي کاربراني که مصرف جدي دارند اين حجم از مصرف کافي نيست. محمد کوروش مومني نيز شرايط اينترنت در حال حاضر را مناسب ارزيابي کرد و ادامه داد: از نظر سرعت و حجم مصرف نسبت به ساير کشورهايي که نياز مشابه با ايران دارند، شرايط بهتري داريم و توزيع دسترسي به اينترنت روند رو به بهبود را طي ميکند چرا که در همه شهرهاي ايران و حتي روستاها نيز دسترسي به اينترنت وجود دارد. عضو هيات مديره سازمان نظام صنفي رايانهاي عنوان کرد: محدوديتي براي حجم مورد استفاده براي کاربران وجود ندارد و هر کاربري که نياز به حجم بيشتري داشته باشد با درخواست افزايش حجم اين خدمت به آنها ارائه ميشود.
دیوانه است این یارو؟ فرق حجم و سرعت رو نمی دونه؟ 2 ساعت درباره برداشتن محدودیت حجم صحبت کرده آخر سر گفته دیگر محدودیت 128 کیلوبایتی نداریم!!
من اگر اینترنت مخابرات بگیرم بعد خوشم نیومد بعد از ۲ ماه میتونم کنسلش کنم برام از یک ISPدیگه بگیرم یا خط ام رانژه میمونه ..؟
دوستانی که از مخابرات گرفتن چرا از ISp های دیگه نگرفتین..چه مزیتی داره مخابرات ؟
از یک طرف خیلی ها از مخابرات مینالن ..از طرف دیگه از ISP های دیگه بدتر میگن..
از کدوم ISP بگیرم ؟
به خاطر اینکه ارزون تره. آره میتونی
دوستان عزیز ، شما با 512 چند کیلوبایت دانلود میگیرید ؟؟؟ من ADSL مخابرات برای شرکت گرفتم سرعت 128 که میانگین بین 60-50 کیلوبایت میده !
میخواستم ببینم اگه برای خونه هم بگیرم همین سرعت میده یا مثلا چون اسم شرکت روشه داره اینجوری واسم کار میکنه ؟؟؟؟
مال ما سرعت واقعیه. البته بعضی وقتا. 512-64 . 256-32 . 128-16
تهرانی شما؟ محدودی یا نامحدود؟
arash-king
05-03-2013, 01:01
دیوانه است این یارو؟ فرق حجم و سرعت رو نمی دونه؟ 2 ساعت درباره برداشتن محدودیت حجم صحبت کرده آخر سر گفته دیگر محدودیت 128 کیلوبایتی نداریم!!
به خاطر اینکه ارزون تره. آره میتونی
مال ما سرعت واقعیه. البته بعضی وقتا. 512-64 . 256-32 . 128-16
تهرانی شما؟ محدودی یا نامحدود؟
ممنون ... بله تهرانم ولی خود شهر تهران نه ! شهرک اندیشه ...... اینترنتم 128 نامحدوده ..... اینطور که شما گفتی یعنی باید 16 کیلوبایت دانلود بده ؟؟؟؟؟؟
پس چرا 60-50 کیلوبایت میده ؟؟؟!!! :n02: کلا هروقت دانلود دارم میرم شرکت :n02:
Tehranshahr
05-03-2013, 14:00
شما اگه فهمیدی به ما هم بگو،
ولی من با پشتیبانی صحبت کردم ، برای تغییر تعرفه، گفت این 15 تومان اعمال نمیشه.
ولی از طرفی که اپراتور های مخابرات کلا هیچی بار شون نیست، اصلا معلوم نیست برای ما هم چند تا از 15 تومان ها تا الان نرفته باشه توی پ
تغییر تعرفه که پول نمیگیرن اما من یکبار گرفتم بعد ۲روز درخواست جمع آوری دادم و ۲روز بعدش درخواست دایری دوباره!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.