مشاهده نسخه کامل
: ADSL / مخابرات استان تهران
جشنواره تابستانی رو کسی خریده؟ از طریق پنل کاربری که نشون نمیده شرایطش چجوریه؟
جشنواره تابستانی رو کسی خریده؟ از طریق پنل کاربری که نشون نمیده شرایطش چجوریه؟
تماس بگیر 2020 داخلی 1 و بعد 1 یا 2 رو بزن با اوپراتور صحبت کن که برات بسته رو فعال کنه. اگه گفت نیست و نداریم و نمیشه برا فیبرنوری فقط هست و یا فقط مشتریکن جدید باید باشه. قبول نکن اینقدر گیر بده و دوباره تماس بگیر که تو شرایط آگهی سایت مخابرات اصلاً همچین چیزی نگفته، تا برات فعالش کنن
من 6ماه اون رو بعد از 4 بار تماس و سنگ قلاب شدن، تونستم فعالش کنم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
P.S
بسته اینترنت ـم تموم شده بود (حجم صفر و 3 روز باقیمانده)
تماس بگیر 2020 داخلی 1 و بعد 1 یا 2 رو بزن با اوپراتور صحبت کن که برات بسته رو فعال کنه. اگه گفت نیست و نداریم و نمیشه برا فیبرنوری فقط هست و یا فقط مشتریکن جدید باید باشه. قبول نکن اینقدر گیر بده و دوباره تماس بگیر که تو شرایط آگهی سایت مخابرات اصلاً همچین چیزی نگفته، تا برات فعالش کننمن 6ماه اون رو بعد از 4 بار تماس و سنگ قلاب شدن، تونستم فعالش کنم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بسته اینترنت ـم تموم شده بود (حجم صفر و 3 روز باقیمانده)منم چند بار زنگ زدم ولی همشون میگن فقط برای مشترکین جدیده و برای شما نمیشه
mohammadhossin01
21-11-2024, 17:25
سلام
من شاهرود هستم این وضعیت اینترتم که از مخابرات گرفتم سرویس 16 مگ هستش و مودم vr400 تی پی لینک میخواستم بدونم وضعیت خطم چطوره؟ ؟
- - - Updated - - -
درود.
Line Attenuation زیر 10 عالی هست و SNR هم خوب هست. کیفیت خطتتون عالی هست و به راحتی کشش 16 مگ رو داره که براتون روی همون بستن. با مخابرات چک کردید ببنید تحت پوشش VDSL هستید یا خیر ؟ با این خط اگر تحت پوشش VDSL باشید راحت 50 دان و 30 اپ میگیرید(سرویس 50 مگ). مودم شما از VDSL هم پیشتیبانی میکنه .
Amir1234646
23-11-2024, 13:32
سلام
من شاهرود هستم این وضعیت اینترتم که از مخابرات گرفتم سرویس 16 مگ هستش و مودم vr400 تی پی لینک میخواستم بدونم وضعیت خطم چطوره؟ ؟
- - - Updated - - -
سلام
کیفیت خط عالیه. مخابرات معمولا خودش 18 مگ میبنده تا شما 16 مگ رو دریافت کنید. الان که دقیقا 16 مگ گذاشته شما کمتر از 16 مگ دریافت میکنید. میتونید از پنل تیکت بزنید تا بذارن 18 مگ. آپلود هم موظف هستن حداقل یک هشتم سرعت دانلود یعنی 2 مگ بذارن (در حالت Annex M). البته این مورد رو باید با شکایت به بازرسی مخابرات مجبورشون کرد تا انجام بدن. تیکت بزنید که یه جمله کپی پیست میکنن و معمولا انجام نمیدن. اگه هم یکی پیدا بشه و انجام بده معمولا بعد چند روز اتوماتیک تغییر میکنه و با شکایت باید کار رو پیش برد.
ولی اگه VDSL بتونن بدن حتما VDSL بگیرید.
mohammadhossin01
01-12-2024, 10:41
سلام
کیفیت خط عالیه. مخابرات معمولا خودش 18 مگ میبنده تا شما 16 مگ رو دریافت کنید. الان که دقیقا 16 مگ گذاشته شما کمتر از 16 مگ دریافت میکنید. میتونید از پنل تیکت بزنید تا بذارن 18 مگ. آپلود هم موظف هستن حداقل یک هشتم سرعت دانلود یعنی 2 مگ بذارن (در حالت Annex M). البته این مورد رو باید با شکایت به بازرسی مخابرات مجبورشون کرد تا انجام بدن. تیکت بزنید که یه جمله کپی پیست میکنن و معمولا انجام نمیدن. اگه هم یکی پیدا بشه و انجام بده معمولا بعد چند روز اتوماتیک تغییر میکنه و با شکایت باید کار رو پیش برد.
این جواب رو دادن
منطقه ای که هستم نه vdsl داره و نه فیبر فقط adsl هست
- - - Updated - - -
سلام
این جواب رو دادن
Amir1234646
01-12-2024, 16:03
این جواب رو دادن
پشتیبانی که تیکت رو جواب میده که اکثرا گوسفندن. حالا زیاد مهم نیست. ولی اگه براتون مهمه که حداکثر 16 مگابیت (2 مگابایت بر ثانیه) سرعت داشته باشید با شکایت به بازرسی مخابرات مجبورشون کنید انجام بدن.
- - - Updated - - -
این جواب رو دادن
پشتیبانی که تیکت رو جواب میده که اکثرا گوسفندن. حالا زیاد مهم نیست. ولی اگه براتون مهمه که حداکثر 16 مگابیت (2 مگابایت بر ثانیه) سرعت داشته باشید با شکایت به بازرسی مخابرات مجبورشون کنید انجام بدن.
این جواب رو دادن
- - - Updated - - -
این جواب رو دادن
درود. حب پس کار دیگری نمیشه کرد. بسیار بعیده حتی با شکایت رو 18 مگ بیارن. سرعت داخل مودم رو 16 مگ هست ولی تو طرحهای مخابرات چند مگ کمتر از ماکسیمم میگیرید و همیشه این بهانه رو هم دارن که سرعت شما بر اساس طرح خریداری شده ست شده است.
تنها یک راه دیگر برای افزایش سرعت اینترنت دارید. اون هم اینه که روی خط تلفن دیگری هم سرویس ADSL بیگیرید و بعد با یک روتر لودبالانسر مثل tplink TL-R480T plus دو خط رو تجمیع بکنید که خودش هزینه جدا رو دستتون میزاره.
mohammadhossin01
03-12-2024, 17:33
درود. حب پس کار دیگری نمیشه کرد. بسیار بعیده حتی با شکایت رو 18 مگ بیارن. سرعت داخل مودم رو 16 مگ هست ولی تو طرحهای مخابرات چند مگ کمتر از ماکسیمم میگیرید و همیشه این بهانه رو هم دارن که سرعت شما بر اساس طرح خریداری شده ست شده است.
تنها یک راه دیگر برای افزایش سرعت اینترنت دارید. اون هم اینه که روی خط تلفن دیگری هم سرویس ADSL بیگیرید و بعد با یک روتر لودبالانسر مثل tplink TL-R480T plus دو خط رو تجمیع بکنید که خودش هزینه جدا رو دستتون میزاره.
ممنونم بابت راهکاری که دادین ولی خوب برام نمیصرفه و ارزش نداره بخوام این همه هزینه کنم دوتا adsl بگیر و با روتر برای تجمیع حجم هم حدودا 400 گیگ برام مونده که اونم هر ماه 100 گیگ مصرف دارم حجم تموم بشه میرم مجدد سراغ مبین نت تمدید میکنم که مودم و سیمکارتش رو دارم از قبل
قیمت و سرعتش بهتر طرح ۱۲ ماهه RTP۲۴۰۶ با ظرفیت ۱۱۱۱ گیگ- گیگ پک با ظرفیت ۱۰۰ گیگا بایت ۲,۲۹۷,۹۰۰ تومان هزینش هست
- - - Updated - - -
ممنونم بابت راهکاری که دادین ولی خوب برام نمیصرفه و ارزش نداره بخوام این همه هزینه کنم دوتا adsl بگیر و با روتر برای تجمیع حجم هم حدودا 400 گیگ برام مونده که اونم هر ماه 100 گیگ مصرف دارم حجم تموم بشه میرم مجدد سراغ مبین نت تمدید میکنم که مودم و سیمکارتش رو دارم از قبل
قیمت و سرعتش بهتر طرح ۱۲ ماهه RTP۲۴۰۶ با ظرفیت ۱۱۱۱ گیگ- گیگ پک با ظرفیت ۱۰۰ گیگا بایت ۲,۲۹۷,۹۰۰ تومان هزینش هست
- - - Updated - - -
درود. بله برای دوتا adsl صرف نداره. البته توجه داشته باشید این روتر لودبالانسر کارش تجمیع چند اینترنت هست و هر اینترنتی رو که به صورت مودم و لن خروجی داشته باشه میتونه تجمیع کنه. شما میتونید نت مبین نت رو هم با سرویس adsl کنونی که دارید تجمیع کنید و سرعت چند برابری بگیرید. فقط خواستم جهت اطلاع بگم این قابلیت به سرویس adsl محدود نمیشه.
- - - Updated - - -
mehrdadb3
05-01-2025, 12:53
دوستان الان مخابرات ضریب چند حساب میکنه حجم ها رو
والا من هر سال دارم میگیرم 600 گیگ حجم یکساله هر سال اضافه هم میارم همین سری اخری 150 گیگ اضافه اوردم
این سری تمدید کردم حدودا 3 ماه و نیم میشه نصف حجم رفته تو قسمت مصرفش نگاه میکنم زیر روزی 3 گیگ نزده
چند روز قبل اندازه نمیدونم 3 گیگ یا 4 گیگ فیلم دانلود کردم تازه سایتش زده داخلی حساب میشه تو پنل زده 30 گیگ دانلود داشتید . من هاردم کلا 15 گیگش خالیه چجوری 30 گیگ دانلود کردم
mohammadmohan
19-01-2025, 16:01
آقا من adsl مخابرات گرفتم چندروز خوب بود ولی الان سرعت با سرورهای خارجی مخصوصا آمریکا خیلی خیلی کمتر شده. با سرورهای داخلی همون ۱۶مگ هست ولی مثلا واسه یوتیوب میاد زیر یه مگ، فقط با کیفیت پایین میشه ویدیو دید. اول فکر کردم به خاطر چیزشکن سرعت میاد پایین ولی بعد تست سرعت گرفتم با سرورهای خارجی دیدم سرعت بدون چیزشکن تا ۱مگ میاد پایین. واسه شما این اتفاق نمیوفته؟ راه حلی چیزی دارید دریغ نکنید بدبختی گیر کردیم اه
آقا من adsl مخابرات گرفتم چندروز خوب بود ولی الان سرعت با سرورهای خارجی مخصوصا آمریکا خیلی خیلی کمتر شده. با سرورهای داخلی همون ۱۶مگ هست ولی مثلا واسه یوتیوب میاد زیر یه مگ، فقط با کیفیت پایین میشه ویدیو دید. اول فکر کردم به خاطر چیزشکن سرعت میاد پایین ولی بعد تست سرعت گرفتم با سرورهای خارجی دیدم سرعت بدون چیزشکن تا ۱مگ میاد پایین. واسه شما این اتفاق نمیوفته؟ راه حلی چیزی دارید دریغ نکنید بدبختی گیر کردیم اه
درود.
متاسفانه این مشکلی رایجی برای همه شرکتها هست که حالا به هر دلیلی از فروش بیش از حد گرفته یا عدم خرید پهنای باند بیشتر در یک مرکز مخابراتی دچار کمبود پهنای باند بشن. چون میگید داخلی مشکل نداره پس 100% مشکل کمبود پهنای باند خارجی هست. به 194 شکایت کنید که مخابرات دیگر حداقل سرعت 1/8 رو هم ارائه نمیده و سرعت به زیر 1 مگ رسیده. البته مخابرات از بقیه شرکتها کمتر دچار این مشکل میشه و معمولا بعد از مدتی درستش میکن چون همه بودجه بیشتری دارن و هم تمام زیر ساخت مال خودشون هست. بقیه شرکتها ممکنه تا ماهها این مشکل رو داشته باشن.
- - - Updated - - -
NIMA_AZX
21-01-2025, 00:21
سلام. در دنیای کامپیوتر و شبکه معمولا راه حل همیشه وجود دارد. اما بستگی به هزینه و اولویت شما دارد.
راه حل اول پیگیری شکایت هست اگر در کوتاه مدت برطرف میشه که هیچی.
معمولا بر اساس تعریف پالیسی ها برای کاربران سرعت دسترسی به سرور های خارجی رو کم میکنن.
یک راه حل ویی پی ان ایران تهیه کنید که کل ترافیک از آن عبور کند و بعد سرویس دیگری که استفاده میکنید مثلا برنامه proton vp... روی آن متصل کنید.
راه حل دیگر که گرانتر هست. الان با چت جی پی تی و اموزش ها کار خیلی ساده تر شده.
یک سرور مجازی ایران تهیه کنید. معمولا ترافیک محدود و نامحدود دارد. لینوکس یا ویندوز بسته به ابزار های مورد استفاده. اول از سیستم خودتون tunnel میزنید به اون سرور ایران از هر طریقی مثل ssh, open.v..pn ... و برای ترافیک خروجی از سرور ایران سرویس های رایگان مثل همان پروتن یا وی پی ... ان ... گیت یا پولی v2...ray ترافیک خروجی را به سرور خارجی هدایت میکنید.
اگر سرویس تست دارند هم میتونید تهیه کنید و با خودش برید یوتیوب یا از سرور خارجی دانلود کنید تا سرعتش رو ببینید.
سرور های لینوکس از نظر ابزار ها و منابع بهینه تر و بهتر هستند اما برای کاربر عادی کار کردن و کانفیگ کردن سخت تر است.
ویندوز معمولا با GUI هستند ولی ابزار ها کمتر. قبلش برای هر مرحله سرچ کنید در اینترنت ویدئو زیاد هست و از چت جی پی تی هم کمک بگیرید.
دور زدن اینترنت ملی رو سرچ کنین ویدئو های مفیدی درست کردن
siamak_mu
17-03-2025, 17:56
سلام وقت بخیر
خواستم ببینم مودم D-Link DSL-224 بیشتر با اینترنت مخابرات سازگاره یا TP-Link TD-W9960 ؟
خودم D-Link ترجیح میدم ولی نمیدونم DDNS دی لینک از NOIP پشتیبانی میکنه یا نه؟ کسی DSL-224 جعبه نارنجی داره توی قسمت DDNS ببینه چه سرویس دهنده هایی رو پشتیبانی میکنه؟
siamak_mu
17-03-2025, 18:25
اشتباه شد لطفاً حذف شود :»
سلام.
اگه بیشتر از ۵ روز از زمان سرویس باقی مونده باشه ولی حجم تموم شده باشه، برای تمدید سرویس باید چیکار کنم؟
وقتی میرم تو پنل، نمیذاره تمدید کنم، فقط امکان تغییر سرویس هست، که توی صفحه تغییر سرویس هم، سرویسی که الان دارم رو لیست نمیکنه، مجبورم یک سرویسی متفاوت از اینی که الان دارم بخرم .
سلام.
اگه بیشتر از ۵ روز از زمان سرویس باقی مونده باشه ولی حجم تموم شده باشه، برای تمدید سرویس باید چیکار کنم؟
وقتی میرم تو پنل، نمیذاره تمدید کنم، فقط امکان تغییر سرویس هست، که توی صفحه تغییر سرویس هم، سرویسی که الان دارم رو لیست نمیکنه، مجبورم یک سرویسی متفاوت از اینی که الان دارم بخرم .
درود. یا حجم اضافی باید بخری یا همون سرویس ولی با دوره متفاوت تمدید کنی مثلا اگر روی پنل 16 مگ 1 ماه داری الان فقط 3 - 6 - 12 موجود خواهد بود. سرویس اصلیت فقط زمانی برای تمدید موجود میشه که 5 روز به پایان دوره مونده باشه. متاسفانه هیچ راه دیگری هم نیست.
درود. یا حجم اضافی باید بخری یا همون سرویس ولی با دوره متفاوت تمدید کنی مثلا اگر روی پنل 16 مگ 1 ماه داری الان فقط 3 - 6 - 12 موجود خواهد بود. سرویس اصلیت فقط زمانی برای تمدید موجود میشه که 5 روز به پایان دوره مونده باشه. متاسفانه هیچ راه دیگری هم نیست.
------
ممنون:»
.
سلام من از مخابرات مشهد سرویس ۱۶ مگ دارم.
up stream snr روی ۲۵ هست و annex-m هم فعاله. اما سرعت آپلود رو ۱۰۲۲ بستن ، زنگ زدم پشتیبانی گفتم میخوام ۲ مگ ببندید ، گفت بالاترین سرعت همینه همچین پروفایلی نداریم که بتونیم براتون تنظیم کنیم. کسی تا حالا رو مخابرات سرعت آپلود بالاتر از یک مگ گرفته ؟
سلام من از مخابرات مشهد سرویس ۱۶ مگ دارم.
up stream snr روی ۲۵ هست و annex-m هم فعاله. اما سرعت آپلود رو ۱۰۲۲ بستن ، زنگ زدم پشتیبانی گفتم میخوام ۲ مگ ببندید ، گفت بالاترین سرعت همینه همچین پروفایلی نداریم که بتونیم براتون تنظیم کنیم. کسی تا حالا رو مخابرات سرعت آپلود بالاتر از یک مگ گرفته ؟
درود. قبلا انجام میدادن البته باید تماس میگیرفتید و دستی از طرف خودشون اپلود رو بالا میبردن والا همه پروفایلها دیفالت رو 1 مگ اپ هست. متاسفانه کاملا به مود و اخلاق اپراتور پشت خط هم برمیگرده و اگر حوصله نداشته باشه ردت میکنه. البته الان رو نمیدونم شاید بیشتر سختگیری میکنن. یک چند باری تماس بگیرید با اپراتورهای مختلف حرف بزنید شاید یکیشون انجام بده.
اگر خیلی دنبال اپلود هستید از 2020 بپرسید که خطتتون VDSL ساپورت میکنه ؟ اگر VDSL ساپورت کنه دانلود و اپلود خیلی بالاتری میتونید بگیرید و بیشتر مودمهای روز ADSL/VDSL هستند و نیاز به هزینه اضافی هم ندارید و بسته ها ی VDSL و ADSL قیمتشون زیاد تفاوتی ندارد.
farid_givehchin
27-06-2025, 22:32
سلام
دوستان بعد از شروع محدودیت های اینترنت کسی مشکل کاهش سیگنال داشته؟خط من تا ۲۸مگابیت کشش داشت ، الان به زیر ۲۰ رسیده و شدیدا مشکل قطع و وصلی دارم
سلام
دوستان بعد از شروع محدودیت های اینترنت کسی مشکل کاهش سیگنال داشته؟خط من تا ۲۸مگابیت کشش داشت ، الان به زیر ۲۰ رسیده و شدیدا مشکل قطع و وصلی دارم
آره همیشه هر سال توی فصل گرما خط ها مشکل کاهش سیگنال دارن
farid_givehchin
28-06-2025, 09:07
آره همیشه هر سال توی فصل گرما خط ها مشکل کاهش سیگنال دارن
ممنون
من یادم نمیاد تو ۱۵ سالی که از مخابرات رو خطوط مختلف سرویس دارم همچین مشکلی برام پیش اومده باشه
رفتم از تو کوچه از تو خود پست روی دیوار تست کردم و بیشتر از ۱۷ مگ جواب نمیداد واقعا نمیدونم چیکارش کردن
از مرکز مخابرات تهران (مرکز مشهدی مهدی) حدود ۸ ساله که سرویس adsl با ۱۲۰گیگ و سرعت ۱۶ دارم. سرعتم حدود ۷ بود. بابت جنگ مدتی قطع شد و بعدش که وصل شد سرعت سرویس شده ۱ مگابیت! کارشناس از مخابرات امد و دید مشکل از سمت خودشون هست با اپراتور مستقر در مرکز مخابراتی مشهدی مهدی تماس گرفت او نیز مشکل کاهش پهنای باند تا ۱ مگابیت را تایید کرد و حتی فیوز هم تعویض کردند اما مشکل کاهش پهنای باند تا ۱ مگابیت حل نشد. از مسئولان کسی اینجا هست این مشکل را پیگیری کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
farid_givehchin
03-07-2025, 16:51
از مرکز مخابرات تهران (مرکز مشهدی مهدی) حدود ۸ ساله که سرویس adsl با ۱۲۰گیگ و سرعت ۱۶ دارم. سرعتم حدود ۷ بود. بابت جنگ مدتی قطع شد و بعدش که وصل شد سرعت سرویس شده ۱ مگابیت! کارشناس از مخابرات امد و دید مشکل از سمت خودشون هست با اپراتور مستقر در مرکز مخابراتی مشهدی مهدی تماس گرفت او نیز مشکل کاهش پهنای باند تا ۱ مگابیت را تایید کرد و حتی فیوز هم تعویض کردند اما مشکل کاهش پهنای باند تا ۱ مگابیت حل نشد. از مسئولان کسی اینجا هست این مشکل را پیگیری کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
مشکل ما تقریبا شبیه به هم هست
من از داخل کوچه روی پست هم چک کردم، از مخابرات هم اومدن بررسی کردن و قرار شد دوشنبه پورت عوض بشه(گفتن که سینگتال آپلودت خیلی ضعیفه، منم سابقه مشکل سرعت آپلودمو براشون گفتم) الان هم از 2020 تماس گرفتن گفتن دوشنبه حل نشد دوباره اعلام کنید
برام جالبه که یک نفر از مشهد هم مشکل منو داره
farid_givehchin
من تهران و منطقه ۱۵ هستم. اسم مرکز مخابراتی مضحک هست.
مشکل من دانلود هست. وگرنه که از همون ۸ سال پیش سرعت آپلودم ۱ مگ بوده.
زندگی در ایران شده مثل ماقبل تاریخ و تمدن.
farid_givehchin
04-07-2025, 17:21
@farid_givehchin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من تهران و منطقه ۱۵ هستم. اسم مرکز مخابراتی مضحک هست.
مشکل من دانلود هست. وگرنه که از همون ۸ سال پیش سرعت آپلودم ۱ مگ بوده.
زندگی در ایران شده مثل ماقبل تاریخ و تمدن.
من چندین سال قبل و از ابتدا که روی این خط فعلیم اینترنت گرفتم مشکل سرعت آپلود داشتم، شاید تو تاریخچه پست های همین تاپیک بتونید پیداشون کنید
داستان از این قراره که درسته سرعت آپلود تا 28 و حتی 29 مگابیت میرسید(الان به زور به 20 مگ میرسه و البته در دوره های مختلف روی 16 و 18 و 20 بسته شده بود) ولی سرعت آپلودم از همون اول حتی به 1300 کیلوبیت هم نمی رسید و خب انگار از اون طرف یه عدد بالاتر بسته شده و چون فاصله این دوتا یه وقتایی منفی میشه خطو ناپایدار میکنه مثلا الان 1022 بسته شده و ماکزیمم ریت 1020 هست، بر اساس تجربه متوجه شدم هرچی فاصله بین عددی که ست میکنن با عددی که ماکزیمم قابل دستیابی هست فاصله اش بیشتر باشه خط پایدار تر میشه
چندین بار با مسئولین و مدیران مختلف تو دولت و مخابرات منطقه 4، تهران، ایران و سازمان تنظیم صحبت کردم که قول VDSL و فیبر دادن که هنوز که هنوزه بعد 5 سال عملی نشده
شما برای اینکه روی ADSL بتونید سرعت آپلودی بیشتر از 1.3 مگابیت داشته باشید باید از annex m یا یه annex دیگه استفاده کنید(متاسفانه تو سازمان تنظیم و مخابرات کسی انگار صحبت منو متوجه نمیشه البته بچه هایی که تو شرکت های اینترنتی کار کردن متوجه میشن) یادمه یکبار تو منطقه چهار یه جای دیگه رو تست کردم اونجا هم شرایط همین بود ضمن اینکه یه عکس از زمانی که اینترنت 512 کیلوبیت داشتم پیدا کردم که اونجا هم آپلودم 1155 بوده ولی بچه های همین فروم عکس هایی گذاشتن که اگر اشتباه نکنم برای منطقه 6 بودن و مشکل آپلود نداشتن و تا 2400 یا همین حدود کار میکرد
سناریو خیلی روشنه شما وقتی سرعتی که بهتون تحویل میدن نزدیک به ماکزیمم ریتی باشه که خطتون ساپورت میکنه باعث ناپایداری میشه و من روی آپلود این مشکل داشتم و دارم، حتی سازمان تنظیم حق رو داد به من ولی متاسفانه هیچ موقع نتونستن مشکل حل کنن و با عذر خواهی و افزایش سرعت دانلود من بیخیال شدم
الان نمیدونم چی شده از ابتدای بمباران ها و قطعی اینترنت مشکل من خیلی شدید شده و انگار اختلال آپلودم روی دانلودمم تاثیر گذاشته، دقت کنید که من از داخل کوچه بدون اینکه چیزی به ساختمان متصل باشه مودمو وصل کردم به پست آبونه(همین جعبه هایی که رو دیوار ساختمون ها تو کوچه هست) و همچنان مشکل پابرجاست، فاصله پست تا دستگاه مخابرات(MDU) کمتر از ۷۰ متر هست.
یه موردی که برام علامت سواله اینه که تفاوتی بین تعویض فیوز که دوستمون گفت و تعویض پورت وجود داره یا نه چون قبلا یکبار ویس رو خطم قطع شده بود و فکر میکنم اومدن از همین MDU فیوزشو عوض کردن ولی تا حالا تجربه تعویض پورت تو همه این سال ها نداشتم
صبر میکنم تا دوشنبه بعد از تعویض پورت ببینم نرخ قابل دسترس آپلودم تغییری میکنه یا نه
Amir1234646
07-07-2025, 10:22
من چندین سال قبل و از ابتدا که روی این خط فعلیم اینترنت گرفتم مشکل سرعت آپلود داشتم، شاید تو تاریخچه پست های همین تاپیک بتونید پیداشون کنید
داستان از این قراره که درسته سرعت آپلود تا 28 و حتی 29 مگابیت میرسید(الان به زور به 20 مگ میرسه و البته در دوره های مختلف روی 16 و 18 و 20 بسته شده بود) ولی سرعت آپلودم از همون اول حتی به 1300 کیلوبیت هم نمی رسید و خب انگار از اون طرف یه عدد بالاتر بسته شده و چون فاصله این دوتا یه وقتایی منفی میشه خطو ناپایدار میکنه مثلا الان 1022 بسته شده و ماکزیمم ریت 1020 هست، بر اساس تجربه متوجه شدم هرچی فاصله بین عددی که ست میکنن با عددی که ماکزیمم قابل دستیابی هست فاصله اش بیشتر باشه خط پایدار تر میشه
چندین بار با مسئولین و مدیران مختلف تو دولت و مخابرات منطقه 4، تهران، ایران و سازمان تنظیم صحبت کردم که قول VDSL و فیبر دادن که هنوز که هنوزه بعد 5 سال عملی نشده
شما برای اینکه روی ADSL بتونید سرعت آپلودی بیشتر از 1.3 مگابیت داشته باشید باید از annex m یا یه annex دیگه استفاده کنید(متاسفانه تو سازمان تنظیم و مخابرات کسی انگار صحبت منو متوجه نمیشه البته بچه هایی که تو شرکت های اینترنتی کار کردن متوجه میشن) یادمه یکبار تو منطقه چهار یه جای دیگه رو تست کردم اونجا هم شرایط همین بود ضمن اینکه یه عکس از زمانی که اینترنت 512 کیلوبیت داشتم پیدا کردم که اونجا هم آپلودم 1155 بوده ولی بچه های همین فروم عکس هایی گذاشتن که اگر اشتباه نکنم برای منطقه 6 بودن و مشکل آپلود نداشتن و تا 2400 یا همین حدود کار میکرد
سناریو خیلی روشنه شما وقتی سرعتی که بهتون تحویل میدن نزدیک به ماکزیمم ریتی باشه که خطتون ساپورت میکنه باعث ناپایداری میشه و من روی آپلود این مشکل داشتم و دارم، حتی سازمان تنظیم حق رو داد به من ولی متاسفانه هیچ موقع نتونستن مشکل حل کنن و با عذر خواهی و افزایش سرعت دانلود من بیخیال شدم
الان نمیدونم چی شده از ابتدای بمباران ها و قطعی اینترنت مشکل من خیلی شدید شده و انگار اختلال آپلودم روی دانلودمم تاثیر گذاشته، دقت کنید که من از داخل کوچه بدون اینکه چیزی به ساختمان متصل باشه مودمو وصل کردم به پست آبونه(همین جعبه هایی که رو دیوار ساختمون ها تو کوچه هست) و همچنان مشکل پابرجاست، فاصله پست تا دستگاه مخابرات(MDU) کمتر از ۷۰ متر هست.
یه موردی که برام علامت سواله اینه که تفاوتی بین تعویض فیوز که دوستمون گفت و تعویض پورت وجود داره یا نه چون قبلا یکبار ویس رو خطم قطع شده بود و فکر میکنم اومدن از همین MDU فیوزشو عوض کردن ولی تا حالا تجربه تعویض پورت تو همه این سال ها نداشتم
صبر میکنم تا دوشنبه بعد از تعویض پورت ببینم نرخ قابل دسترس آپلودم تغییری میکنه یا نه
برای فعال کردن Annex M و آپلود 2 مگ باید به بازرسی مخابرات شکایت کنید تا مجبور بشن انجام بدن. توی پنل هم که نوشته طبق قانون سرعت آپلود حداقل یک هشتم سرعت دانلود باید باشه. معمولا با شکایت هم یخورده سخت قانع میشن انجام بدن و با منت انجام میدن. وقتی زنگ زدن و الکی گفتن خطت نمیکشه زیر بار نرید. بگید شما Annex M بذارید تا ببینم Max Rate آپلود چند میشه! خلاصه هر چی گفتن باید زیر بار نرید. ممکنه بگن همه سرویس های ما آپلودش یک مگه! بگید طبق قانون باید یک هشتم دانلود باشه و یک هشتم سرویس 16 مگ میشه 2 مگ... من در طول 3 سال دوبار مجبور شدم بخاطر این موضوع شکایت کنم! خیلی پر رو و بی ادبن! بار اول زنگ زد یه خانمی بود میگفت خطتت نمیکشه تو میدونی یا ما؟ میاییم ازت امضا میگیریم!!!بار اول انجام دادن و بعد چند ماه دوباره شد 1 مگ! بعد دیگه نیاز نداشتم شکایت نکردم تا حدود یک سال پیش که دوباره با شکایت مجبورشون کردم. ولی بار دوم سرعت دانلودم که قبلا 18 مگ میکشید شده 13 مگ! و گفتن تست کردیم بهترین و پایدار ترین حالت این شد و بیشتر نمیکشه! و چون به آپلود بالاتر نیاز داشتم بیخیال سرعت دانلود شدم.
Amir1234646
07-07-2025, 10:24
اگه نتونستن حل کنن به بازرسی مخابرات شکایت کنید.
farid_givehchin
07-07-2025, 10:39
برای فعال کردن Annex M و آپلود 2 مگ باید به بازرسی مخابرات شکایت کنید تا مجبور بشن انجام بدن. توی پنل هم که نوشته طبق قانون سرعت آپلود حداقل یک هشتم سرعت دانلود باید باشه. معمولا با شکایت هم یخورده سخت قانع میشن انجام بدن و با منت انجام میدن. وقتی زنگ زدن و الکی گفتن خطت نمیکشه زیر بار نرید. بگید شما Annex M بذارید تا ببینم Max Rate آپلود چند میشه! خلاصه هر چی گفتن باید زیر بار نرید. ممکنه بگن همه سرویس های ما آپلودش یک مگه! بگید طبق قانون باید یک هشتم دانلود باشه و یک هشتم سرویس 16 مگ میشه 2 مگ... من در طول 3 سال دوبار مجبور شدم بخاطر این موضوع شکایت کنم! خیلی پر رو و بی ادبن! بار اول زنگ زد یه خانمی بود میگفت خطتت نمیکشه تو میدونی یا ما؟ میاییم ازت امضا میگیریم!!!بار اول انجام دادن و بعد چند ماه دوباره شد 1 مگ! بعد دیگه نیاز نداشتم شکایت نکردم تا حدود یک سال پیش که دوباره با شکایت مجبورشون کردم. ولی بار دوم سرعت دانلودم که قبلا 18 مگ میکشید شده 13 مگ! و گفتن تست کردیم بهترین و پایدار ترین حالت این شد و بیشتر نمیکشه! و چون به آپلود بالاتر نیاز داشتم بیخیال سرعت دانلود شدم.
منم حدود یک سال دوندگی کردم و اساس پیگیریم هم همون مصوبه سازمان تنظیم بر مبنای یک هشتم بود و حق رو هم به من دادن(حکم سازمان تنظیم 2 بخش داشت 1-ترافیک اضافه برام در نظر گرفتن که مخابرات لحاظ کرد 2-سرعت آپلود درست کنن که نتونستن و من بازم پیگیر شدم)
از همین ترفند هم استفاده کردن که سرعت دانلودمو کم کردن که من پیگیری نکنم(شما فکر کن به وزیر پیام دادم جوابمو دادن، معاونشون به صورت گمنام زنگ زدن مشکلمو پرسیدن...همزمان از مخابرات ایران و مخابرات تهران هم پیگیری میکردم، خلاصه داستان داشتم)
این ترفندشون که سرعت دانلود کم میکنن به شدت غیر اخلاقیه و این که میبینم روی افراد دیگه هم همین کارو کردن نشون میده احتمالا سیستماتیک باشه
یادمه از مخابرات ایران تماس گرفتن یه آقایی بودن خیلی مودب و محترم چند بار هم تماس گرفتن و خیلی پیگیری کردن نهایتا حتی با فعال سازی annex m هم یادمه سرعت آپلودم درست نشده(واقعا جزئیات یادم نیست حتی یاد اشتباه میگم و فعالش نکردن) ولی مطمئنم که آخرش عذر خواهی کردن گفتن واقعا دستگاه های ما بیشتر از این نمیکشه و سرعت دانلودم 18 مگ بود بعدا دیدم 20 مگ شده منم مثل شما گفتم ولش کن حالا دانلود زیاد شده
امروز زنگ زدم اون تکنسین که اومده بودن از کوچه تست کردن و یه جورایی میخواست بپیچونه نهایت شماره مسئول مرکز مخابرات گرفتم و زنگ زدم قرار شد پیگیری کنن
ممنون بابت راهنمایی تون. بازرسی مگه از خودشون نیست؟ فایده داره؟
وضعیت من هنوز اینه: :(
AX: A G.992.5 (ADSL2+)
DW: 1.31 Mb/s SNR: 2.7
UP: 0.93 Mb/s SNR: 5.6
پینگ:
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=1 ttl=106 time=116 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=2 ttl=106 time=118 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=3 ttl=106 time=116 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=4 ttl=106 time=310 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=5 ttl=106 time=268 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=6 ttl=106 time=119 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=7 ttl=106 time=117 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=8 ttl=106 time=118 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=9 ttl=106 time=118 ms
farid_givehchin
08-07-2025, 15:53
پینگ:
سلام
از خودشون هستن ولی تجربه هایی داشتم که مورد از طریق بازرسی خودشون حل شده و کار به ۱۹۵ نکشیده
این مشکل خودمم ۲ روزه قراره مامور بیاد هنوز نیومدن، بیان نتیجه رو اطلاع میدم
Amir1234646
09-07-2025, 09:22
پینگ:
شکایت به 195 معمولا جواب درستی نمیدن، بر عکس شرکت های دیگه! ولی از بازرسی بیشتر حساب میبرن.
- - - Updated - - -
پینگ:
شکایت به 195 معمولا جواب درستی نمیدن، بر عکس شرکت های دیگه! ولی از بازرسی بیشتر حساب میبرن.
farid_givehchin
14-07-2025, 22:03
سلام
نتیجه مورد بنده این شد که یکم پیگیری کردم و مشکل با تعویض پورت حل شد
الان خط بیشتر از ۱۰ ساعت هست ثابت و پایداره مونده
پارامترها مثل قدیم شده ماکزیمم دانلود حدود ۲۶۵۰۰ و آپلود نزدیک به ۱۲۰۰ کیلوبیت
Amir1234646
16-07-2025, 09:13
سلام
نتیجه مورد بنده این شد که یکم پیگیری کردم و مشکل با تعویض پورت حل شد
الان خط بیشتر از ۱۰ ساعت هست ثابت و پایداره مونده
پارامترها مثل قدیم شده ماکزیمم دانلود حدود ۲۶۵۰۰ و آپلود نزدیک به ۱۲۰۰ کیلوبیت
خب خدا رو شکر حل شد. با این سرعت دانلود فکر کنم خیلی نزدیک مخابرات باشید. پرسیدید ببینید VDSL بهتون میدن یا نه؟!
farid_givehchin
17-07-2025, 20:24
خب خدا رو شکر حل شد. با این سرعت دانلود فکر کنم خیلی نزدیک مخابرات باشید. پرسیدید ببینید VDSL بهتون میدن یا نه؟!
سلام
ممنون
حساب حدودی کردم (چون زمان کابل کشی از دستگاه تا پست دیوار خودم حضور داشتم) مودمم با دستگاه mdu فاصله ای کمتر از ۱۰۰ متر داره، حدود ۸۰ ۹۰ متر میشه
همون زمان که سر سرعت آپلود مشکل داشتم خیلی پیگیری کردم که vdsl بدن ولی ندادن
یونیت اصلی تو کوچه امکان نصب کارت vdsl داره و اسلات خالی هم داره ولی میگن ماژول vdsl برای نصب نداریم، من خیلی خیلی تلاش کردم ولی گفتن ندارن که ندارن، گفتم مگه میشه شما این همه نصب کردید یعنی یه دونه یدکی نگه نداشتید؟باید کلی یدکی داشته باشید، یکیشو برای ما نصب کنید ولی زیر بار نرفتن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.