PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ADSL / مخابرات استان تهران

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105

kalantarahura
13-07-2013, 15:57
سلام.از دوستان عزیز کسی در منطقه جیحون یا مرکز مخابرات مالک اشتر اینترنت مخابرات داره؟سرعتش چطوره؟با یک مگ نامحدود سرعت دانلود چقده؟ممنون

lexuus
13-07-2013, 15:59
سلام.از دوستان عزیز کسی در منطقه جیحون یا مرکز مخابرات مالک اشتر اینترنت مخابرات داره؟سرعتش چطوره؟با یک مگ نامحدود سرعت دانلود چقده؟ممنون

در شرایط عادی سرعت دانلود واقعی میده بد نیست 1024/8
اما خیلی وقته از وضع عادی خارج شده برای بعضیا تا 80 درصد سرعت میرسه برای بعضی تا 50 %.

Web Design
13-07-2013, 16:07
برای من 10 دقیقه ای به 2مگ تغییر کر د از 128

Tehranshahr
13-07-2013, 16:09
دوستان بعضی اوقات که transfer خیلی پاینه برای سرویس 1m باید مودم رو خاموش و بعد از چند ثانیه روشن کنم تا سرعت به حال عادی بر گرده دلیلش چیه؟
حتی خود اپراتور مخابرات هم وقتی بهش بگی سرعت پایینه اولین کاری که میگه بکنی همینه مجزای اون چرت و پرت هایی که میگه.

چون با ریستارت روت عوض میشه و روت جدید ممکنه ترافیک روش کمتر باشه.

Arash4484
13-07-2013, 16:23
یادش بخیر یه زمانی اسپیدتست باز نمیشد دوره کمرشکنی افتاده تو منطقه شما منتظر باشید بار و بندیل رو از اونجا جمع کنن.
به باقی پستتون کاری ندارم، ولی میشه یکم واضحتر صحبت کنید؟
اسپید تست باز نمیشد؟ دوره کمرشکنی تو منطقه؟ بارو بندیل؟ چی میگی شما؟
اون دوستمون داره براتون توضیح میده که اینترنت فقط دانلود 16 سگمنته از سرور داخلی نیست، جواب شما چیه؟
شات دانلود از آسان دانلود؟

lexuus
13-07-2013, 16:35
به باقی پستتون کاری ندارم، ولی میشه یکم واضحتر صحبت کنید؟
اسپید تست باز نمیشد؟ دوره کمرشکنی تو منطقه؟ بارو بندیل؟ چی میگی شما؟
اون دوستمون داره براتون توضیح میده که اینترنت فقط دانلود 16 سگمنته از سرور داخلی نیست، جواب شما چیه؟
شات دانلود از آسان دانلود؟

جدی ؟ عجب. از کرامات شیخ ما این است شیره را خورد و گفت شیرین است. دونستیم اینترنت چیه. دوستمون اهمیت بالا بودن کیفیت سرویس های دیگه رو شرح میداد نمی خواست درس اینترنت بده.

1- سرور آسان دانلود داخل نیست هلنده
2- هر موقع کم میارن کیفیت رو منطقه به منطقه کاهش میدن به خاطر همینه اختلاف نظر وجود داره. گاهی سرعت یه منطقه مشکل نداره یه جا دیگه صفحه هم نمیتونن باز کنن.
3- یه موقع سرعت تک کانکشن و مرور صفحات به قدری مشکل داشت که اسپیدتست هم باز نمیشد.

Arash4484
13-07-2013, 16:50
از كرامات شيخ ما چه عجب – پنجه را باز كرد و گفت وجب
معلومه که دونستی ، همیشه یادت باشه اینترنت مجموعه این سرویسهاست،
اما چون همه چیز برات ختم میشه به رنگ یوزر و درگیری داری باید یکجوری خودت رو راضی کنی،
با بازشدن اسپید تست و آسان دانلود خوش باش.

J@viD
13-07-2013, 17:39
چون با ریستارت روت عوض میشه و روت جدید ممکنه ترافیک روش کمتر باشه.

سلام
میشه یکم در این مورد بیشتر توضیح بدی؟
من بعضی وقتا با ریستارت کردن کانکشن نتم بهتر میشه پینگ میزون میشه
چک کردم وقتایی که تو یه رنج ایپی خاص میفتم پینگ و تایم اوتم بهتره
راهی داره که مسیر خلوت تر رو انتخاب کنیم؟

lexuus
13-07-2013, 17:46
شما هم با تست گرفتن و فحش دادن و تایید رفقا خوش باشید برا قلبتون خوبه. منتظر رضایت نامه کتبی شما برا خوش بودن بودم که بحمدالله حاصل شد دیگه غمی ندارم مشغول فحش دادنتون باشید.

آیا مقصر کندی اینترنت شرکت زیرساخت است؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ایتنا - مردم انتظار دارند سرعت اینترنت به شکلی باشد که بتوانند روی شبکه فیلم ببینند اما سرعت فعلی برای بازکردن یک صفحه عادی هم کند است.

به راستی مقصر کیست:n02:

isbn
13-07-2013, 18:09
اینارو ول کنین بگبن چرا صفحه تغییر اشتراک دیگه باز نمیهش !! تا رسید به ما ترکید ؟

bankggs
13-07-2013, 18:26
سلام دوستان چندتا سوال دارم لطف میکنید اگه جواب بدید: اول اینکه میشه برای چندروز پهنای باند 1 مگ بگیرم؟ا(لان 512 دارم). دوم اینکه مثلا بعد از دو روز دوباره میشه برگردم به 512؟ سوم از زمان درخواست تغییر پهنای باند تا وصل بشه اینترنتم قطع میشه؟
ممنون میشم اگه جواب بدید.:n16:

kasi58
13-07-2013, 18:28
الان چند روزه که نیم ساعت یک بار مودم وصل هست ولی چراغ اینترنت خاموش میشه باید مودم reset کنم تا دو باره اینترنت راه بیوفته ،برای شما هم همینطوره ؟

lexuus
13-07-2013, 19:09
سلام دوستان چندتا سوال دارم لطف میکنید اگه جواب بدید: اول اینکه میشه برای چندروز پهنای باند 1 مگ بگیرم؟ا(لان 512 دارم). دوم اینکه مثلا بعد از دو روز دوباره میشه برگردم به 512؟ سوم از زمان درخواست تغییر پهنای باند تا وصل بشه اینترنتم قطع میشه؟
ممنون میشم اگه جواب بدید.:n16:

1- بله
2- بله
3- نه

الان چند روزه که نیم ساعت یک بار مودم وصل هست ولی چراغ اینترنت خاموش میشه باید مودم reset کنم تا دو باره اینترنت راه بیوفته ،برای شما هم همینطوره ؟

نه مشکلی نداره

Arash4484
13-07-2013, 19:32
شما هم با تست گرفتن و فحش دادن و تایید رفقا خوش باشید برا قلبتون خوبه. منتظر رضایت نامه کتبی شما برا خوش بودن بودم که بحمدالله حاصل شد دیگه غمی ندارم مشغول فحش دادنتون باشید.
آیا مقصر کندی اینترنت شرکت زیرساخت است؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ایتنا - مردم انتظار دارند سرعت اینترنت به شکلی باشد که بتوانند روی شبکه فیلم ببینند اما سرعت فعلی برای بازکردن یک صفحه عادی هم کند است.
به راستی مقصر کیست:n02:

دوبار گفتی فحش دادن،خیلی دوست داری جو آلوده به دشنام باشه که اینطوری نیست و بابتش ناراحتی.
گویا بطور اتوماتیک کسی نظرش با شما موافق نیست میشه فحاش...
عیب نداره، ما هم اینطوری نیست که خیلی ساده نظرمون با رفقای هم حزبی:n02: یکی باشه. بلکه یک گنگ عجیبیم و لابی میکنیم و ارکان قدرت دیکتاتوری رو میسازیم و فقط هدف بخاک مالوندن دماغ مخالفینه، اصن یه وضعی...
مشغول مبارزه با اختلاس و ارتشا مدیران این انجمن باشید، مخابرات و زیر ساخت هیچکاره اند:n02:

kasi58
13-07-2013, 19:55
سرعت در حد دایال آپ شده مرکز غریبی قیطریه .. کسی هست تو این مرکز این مشکل را داشته باشه ؟

Memonex
13-07-2013, 20:36
آقا ما یک چیزی رو نفهمیدیم هرچند تهران نیستیم ولی جوابشو پیدا نکردم حالا شاید کسی بدونه اینجا. ما 256 نامحدود داشتیم با سرعت 250 اول تو دانلود که خدا بیامرزش بعد شد 60 که نسبتا راضی کننده بود ولی حالا شده 30 . حدود 4 5 روز اینطوری شده.

البته مشکلات نوسان زیاد پینگ و تایم آوت بماند.

الان این مشکل فنیه یا عمدا سرعت ها رو واقعی کردن؟؟؟

یکی به من توضیح بده این قضیه رو تا اگه واقعا عمدا اینطوری شده به فکر یه جای دیگه باشم.

lexuus
13-07-2013, 21:48
دوبار گفتی فحش دادن،خیلی دوست داری جو آلوده به دشنام باشه که اینطوری نیست و بابتش ناراحتی.
گویا بطور اتوماتیک کسی نظرش با شما موافق نیست میشه فحاش...
عیب نداره، ما هم اینطوری نیست که خیلی ساده نظرمون با رفقای هم حزبی:n02: یکی باشه. بلکه یک گنگ عجیبیم و لابی میکنیم و ارکان قدرت دیکتاتوری رو میسازیم و فقط هدف بخاک مالوندن دماغ مخالفینه، اصن یه وضعی...
مشغول مبارزه با اختلاس و ارتشا مدیران این انجمن باشید، مخابرات و زیر ساخت هیچکاره اند:n02:

عزیز من چرا انقدر اصرار داری اسپم بدی؟ کسی با شما صحبتی نکرد. فحش دادن اینجا کنایه از نق زدن به مخابرات هست. همه چیز رو باید من براتون شرح بدم؟ اینجا فقط با یه نفر مشکل هست و لاغیر.

آقا ما یک چیزی رو نفهمیدیم هرچند تهران نیستیم ولی جوابشو پیدا نکردم حالا شاید کسی بدونه اینجا. ما 256 نامحدود داشتیم با سرعت 250 اول تو دانلود که خدا بیامرزش بعد شد 60 که نسبتا راضی کننده بود ولی حالا شده 30 . حدود 4 5 روز اینطوری شده.

یکی به من توضیح بده این قضیه رو تا اگه واقعا عمدا اینطوری شده به فکر یه جای دیگه باشم.
احتمالا اون موقع که سرعتت بالا بوده مشکل وجود داشته. مخابرات همیشه سرعتاش رو واقعی بسته و می بنده.

Arash4484
13-07-2013, 21:49

کدوم شهر؟ خیلی جاها مخابرات سرعتها رو واقعی کرده...بستگی داره کجا باشید...بعضی جاها نوسانه، بعضی جاها دیگه رفتند روی سرعت واقعی.
اگر جایی باشید که واقعی شده، اون 1/8 شدن تصمیم مخابراته و پینگ و تایم اوت بالا بخاطر نوسانات اخیر. اولی درست نمیشه ولی دومی احتمال زیاد چرا.

عزیز من چرا انقدر اصرار داری اسپم بدی؟ کسی با شما صحبتی نکرد. فحش دادن اینجا کنایه از نق زدن به مخابرات هست. همه چیز رو باید من براتون شرح بدم؟ اینجا فقط با یه نفر مشکل هست و لاغیر.
در کنار فحاش، اسپمر هم هستند معاندان شما؟
یکم سرچ کنی معنی فروم و اسپم و فحش و... روشن میشه برات، اینجا انجمنه و این محل تاپیک، صحبت خصوصی و ...نداریم، محتوای پست و حقیقت امر مهمه، نه درگیری شخصی شما، هر کسی میتونه نوشته های دیگران رو نقد کنه، مخاطب پنهان و پیدای شما مهم نیست. شما میگی شرایط به بالا رفتن یوزرهای مخابرات مربوطه، شرایط به نظر من به بالا رفتن یوزرهای مخابرات مربوط نیست.
شما اصلا چیزی رو برای من توضیح نده، ممنون. ختم صحبت از طرف من.

lexuus
13-07-2013, 22:07
در کنار فحاش، اسپمر هم هستند معاندان شما؟
یکم سرچ کنی معنی فروم و اسپم و فحش و... روشن میشه برات، اینجا انجمنه و این محل تاپیک، صحبت خصوصی و ...نداریم، محتوای پست و حقیقت امر مهمه، نه درگیری شخصی شما، هر کسی میتونه نوشته های دیگران رو نقد کنه، مخاطب پنهان و پیدای شما مهم نیست. شما میگی شرایط به بالا رفتن یوزرهای مخابرات مربوطه، شرایط به نظر من به بالا رفتن یوزرهای مخابرات مربوط نیست.
شما اصلا چیزی رو برای من توضیح نده، ممنون. ختم صحبت از طرف من.

خدا امواتتو بیامرزه ، همه اینایی که تحقیق کردی یاد گرفتی بزار جلوت بهشون عمل کن . کاری به کار دیگران نداشته باش. نظرتم هرچی هست من کاری بهش ندارم.

siamak_mu
13-07-2013, 22:15
حدس میزنم مالک بودی نه؟ دوره یوزر خدابیامرز من با هم شاتل بودیم:n02: . خودم 512 دارم ولی بعضی وقتا میخام زیاد دانلود کنم میرم 1024.

نه جماران بودم :n02: پس از زمان شاتل با هم بودیم. :n02: چه دورانی بود :n24:

Arash4484
13-07-2013, 22:25
کاری به کار دیگران نداشته باش.

دیگه تکلیف برای من روشن نکن!
نمردیم و از یک کاربر بی اعصاب معنی انجمن رو هم فهمیدیم.

lexuus
13-07-2013, 22:49
نه جماران بودم :n02: پس از زمان شاتل با هم بودیم. :n02: چه دورانی بود :n24:

ماشالا به این حافظه! :n09: امضای متحد بر علیه دزدی حجم شاتل گذاشته بودیم :n08:

عزیزم! گلم! قند نبات! (اینم به خاطر روح حساست) از من نقل قول نکن. انقدر سخته انجامش؟ اگر کردی جوابش رو بشنو. دیگه نمیدونم به چه صراطی مستقیمی. غیر از دو راه راهه دیگه ای جلوت نیست!

یه کاری میکنن آدم لینک 6 تا انجمن تحت مدیریتش رو بذاره ها ! مسئول بخش یه فروم کارشون به جایی میرسه بدون شناخت از افراد راحت لقب کاربر ساده رو دیگران میذارن.

Arash4484
13-07-2013, 23:10
عزیزم! گلم! قند نبات! (اینم به خاطر روح حساست) از من نقل قول نکن. انقدر سخته انجامش؟ اگر کردی جوابش رو بشنو. دیگه نمیدونم به چه صراطی مستقیمی. غیر از دو راه راهه دیگه ای جلوت نیست!

یه کاری میکنن آدم لینک 6 تا انجمن تحت مدیریتش رو بذاره ها ! مسئول بخش یه فروم کارشون به جایی میرسه بدون شناخت از افراد راحت لقب کاربر ساده رو دیگران میذارن.

نه من گفتم کاربر بی اعصاب، نه کاربر ساده، چیزی به اسم کاربر ساده نداریم آقای مدیر شش انجمنی...همه در کاربری با هم برابرند ، حتی ادمین(صاحب) یک انجمن.

این ترول بازی و حرفهای لوس رو بس کن که خیلی از اسپم هات بدتره؛
این تکنیک ترولی که بیای پست رو نقل قول کن حرفهای عجیب و غریبت رو بزنی و بعد بگی چرا من رو نقل قول میکنید قدیمیه!
تنها هدف من اینجا از نقل قول از شما اینه که فکر میکنی با زرنگی میتونی حرفت رو بزنی و اتهام وارد کنی و بری، نه نمیشه...
جالبه تموم حرفات (اسپم، صحبت راجع به دیگران بدون شناخت و...) در مورد خودت صادقه. من هستم خدمتت، تا روشن بشه هدف شما چیه؟ شکر که بعنوان یک کاربر اینجام و قرار نیست اعمال قدرت بکنم! منتها شما نمیتونی چشمت رو برنگها ببندی که من بعنوان یوزر این انجمن دارم صحبتمو میکنم و به شما ربطی نداره که من راجع به تاپیک نظرم رو بگم.

Kianoosh
13-07-2013, 23:19
فقط تک کانکشن مهمه

برنامه IDM یک طرف

بروزکردن
اپدیت برنامه ها
دانلود از برنامه ها و سایتهایی که دانلود منیجر ساپورت نمیکنند
استفاده از تماس ویدویی یا صوتی با هر برنامه کنفرانس یعنی
اپلود کردن
و....

یک طرف

اگر ترازو براتون یکسان نیست و فقط شماره 1 کار میکنه هنوز هم بله تعطیلیم

آقا ولش کن یه عده مجبورن همه چیز رو گل و بلبل نشون بدن یعنی کارشونه !
ولی دیگه همه جای دنیا فهمیدن مشکلات اینترنت ایران برای چیه برای نگاه امنیتی و تهدید بودن اینترنته هر سال عنوان شایسته دشمن اینترنت رو برای کمبود پهنای باند نمیگیریم که عزیزم!:n19:وگرنه خریداری پهنای باند که کار شاقی نیست!بعدم به کاربر چه ربطی داره چقدر ثبت نام شدن چقدر اومدن اندازه پهنای باند موجود یوزر بگیرن که اینطوری نشه آره وقتی یک نهاد خاص میخواد کل کشور رو تو دستش داشته باشه از اقتصاد و سیاست تا جزئی ترین چیزها مثل اینترنت و روزبه روز ... وقتی همه چیز انحصاری باشه رقابت و فضای اقتصادی شفاف نباشه اونوقت یک عده بی شرف این وسط ... معلوم نیست این پهنای باند با چه قیمتی خریداری میشه با چه قیمتی فروخته میشه کیفیت چطوره و و و .... :n08:
بگذریم چی کار داری وقت و انرژیت رو هدر نده! :دی هر کسی اندازه خودش و نیازش از اینترنت استفاده میکنه دیگه :n18: برای یکی همین که اینترانت با سرورهای داخلی و IDM سرعت خوبی داشته باشه عالیه دوشواری نداره برای یکی دیگه چیزهای دیگه ای هم مهمه :n01:

وضعیت من:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرعت که داغونه مگه چند کانکشن یا 2 شب به بعد وبگردی و صفحه باز کردن هم تعریفی نداره خیلی طول میکشه تا کامل یک صفحه لود بشه بعضا باید چند با ریفرش کنم!پینگ هم یه ساعاتی میره رو 400 و تایم اوت بالای 75%!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم که داغونه سرچ گوگل و جیمیل بسیار کند طوری که خودکار میره رو بیسیک مود یا اصلا باز نمیشه دانلود هم که در حد 0 ...
راستی دوستان "میخام" این شکلی صحیحه املاش من سواد درست و حسابی ندارم نمیدونم!:n09:

ذهنت رو زیاد درگیر این فرد نکن بالاخره داره به وظیفش عمل میکنه!اونم سلب مسئولیت از مخابرات و زیرساخت و ... هست و مغلطه کردن و انداختن همه تقصیر به دانلود کاربر و پهنای باند و تعداد کاربر و کلا کاربر بیچاره :n08: آقا جان مقصر ماها هستیم ماهیانه پول میدیم به حضرات که بهمون یک آب باریکه بدن اون رو هم نمیدن من گردن میگیرم :n09: شماها که بچه مسلمون و خیلی با ایمان هستید بخورید این پول ها رو حروم تر از گوشت خوک!:n18:
پ.ن:به نظرم یک عده اسپمر رو از این به بعد نادیده بگیریم بهتره هرچی تحریک و توهین کردن انگار نه انگار بالاخره پاک کردن پستها و بن شدن تاثیری نداشته گویا :n06:عزیزم بزرگوار مدیر 60 تا انجمن خفن شما اینجا یک کاربر عادی هستی که هیچ ادمین همینجا هم باشی حق نداری با بقیه اینطوری صحبت کنی هرکسی نظرش مخالفت بود توهین کنی تیکه بندازی شما و دوستای گرمابه و گلستانت که بن شدن باید اینو خوب بدونید!امیدوارم این تاپیک مخابرات هم یکم آروم بشه ملت با خیال راحت مشکلاتشون رو بیان کنن!:n16:

isbn
13-07-2013, 23:35
آره والا یجا دیگه دارن با پول منو شما حال میکنن بعد دعواشو ماها باید بکنیم ؟ البته اونا هم همینو میخوان ولی بیخیال الان منو ببین از 3 تا شرکت نت دارم ولی انگار اصلا نت ندارم ولی ببین چه خوشحالم :n02: تازه 3 روز دیگه هم نوین نت وصل میشه میخوام ببینم اون دیگه چه تحفه ای هست :n19:
خوش باشین باوو :n20:

lexuus
14-07-2013, 00:04
نه من گفتم کاربر بی اعصاب، نه کاربر ساده، چیزی به اسم کاربر ساده نداریم آقای مدیر شش انجمنی...همه در کاربری با هم برابرند ، حتی ادمین(صاحب) یک انجمن.

این ترول بازی و حرفهای لوس رو بس کن که خیلی از اسپم هات بدتره؛
این تکنیک ترولی که بیای پست رو نقل قول کن حرفهای عجیب و غریبت رو بزنی و بعد بگی چرا من رو نقل قول میکنید قدیمیه!
تنها هدف من اینجا از نقل قول از شما اینه که فکر میکنی با زرنگی میتونی حرفت رو بزنی و اتهام وارد کنی و بری، نه نمیشه...
جالبه تموم حرفات (اسپم، صحبت راجع به دیگران بدون شناخت و...) در مورد خودت صادقه. من هستم خدمتت، تا روشن بشه هدف شما چیه؟ شکر که بعنوان یک کاربر اینجام و قرار نیست اعمال قدرت بکنم! منتها شما نمیتونی چشمت رو برنگها ببندی که من بعنوان یوزر این انجمن دارم صحبتمو میکنم و به شما ربطی نداره که من راجع به تاپیک نظرم رو بگم.

اولا
شما که استاد فروم نویسی و تکنیک های جامعه مجازی هستی باید اینو بدونی که وارد شدن به مسائل شخصی دیگران ربطی به کسی نداره نه؟ به شما ربطی داره که من با اسپیدتست و آسان دانلود خوشم یا نه؟

ثانیا
جناب عالی قدرت نداری اما اونی که پشتش در اومدی قدرت زیادی در جوسازی و به محکمه کشوندن دیگران داره. من اینجا دستم زیر سنگه ، خیلی علاقه داری آیدیتو بذار تو پروفایل بریم یاهو تا صبح بحث کنیم ببینم کی کم میاره ، اونجا هم دوربین مخفی هست که من بخام در برابر دیگران ترول بازی کنم؟! تو رو خدا حرفی نزن که مرغ پخته خنده اش بگیره. اینجا ایرانه. همه در کاربری با هم برابرند حتی ادمین سایت؟! معنی برابری رو تو پست های بی پایان 30یا30 و تمسخرآمیز رفیقت میتونی به عینه تماشا کنی!

ثالثا
جناب استاد فروم نویسی ، بهتره یه بار قوانین اولیه عضویت در فروم ها رو بخونید. حداقل توی متن قوانین 50 تا فروم این قانون رو دیدم ، تمسخر دیگران به دلیل عدم آگاهی ، نداشتن دانش کافی و... نقض صریح قانونه. هیچ کاربری حق نداره دیگران رو به خاطر دانش یا اطلاعات کمتر مورد سرزنش قرار بده. فروم محلی برای بالا بردن اطلاعات و به اشتراک گذاری اونها هست نه به رخ کشیدنش. اما رفیق شفیق جناب عالی این کار هر روزش هست. هرچند ایشون سواد خاصی ندارن ، بلکه فقط یه نظر متفاوت دارن که لزوما نه میتونه درست باشه نه غلط. اینکه ایشون میان روی اظهار نظر دیگران توصیف "سوتی سال" میذارن میشه بفرمایید معنیش چی هست؟ یا مثلا گرفتن غلطهای املایی و انشایی از دیگران مغایر با قوانین نیست؟

رابعا
شما چند تا سوال کردی و من جواب سوالاتت رو دادم و جناب عالی در انتها برای من تعیین تکلیف کردی که برو با فلان چیز و فلان چیز خوش باش و من جوابتون رو دادم ، کاری به کار من نداشته باشید ، میشه بفرمایید الان کی داره بیراهه میره و ترول بازی در میاره؟ بارها تاکید کردم که کاری با شما و پست هات و اظهارنظرهای شخصیت ندارم ، این جرمه ؟ حالا کی دنبال اهداف خاص هست؟

خامسا
درباره بحث اسپم تنها مشکل من با این پست های جناب عالی و جواب های خودم اینه که هیچ کمکی به دیگران نمیکنه و علاقه ای هم به خوندنش ندارن و در نهایت هم کسی که به خاطر ارسالش جریمه میشه اون منم ، خیلی چیز عجیبیه که توصیه کنم تمومش کنید؟ می بینید که اگر قصد داشته باشم جواب بدم چیزی کم ندارم. همین پست های بی محتوا و تست های تکراری و فحش های (گلایه ها) همیشگی باعث شده تاپیک بازدهی خودش رو از دست بده و پست های نیاز به کمک دیگران لابلای اونها گم بشه. سه چهار صفحه اخیر خودش گواه مدعاست. هیچ کدوم از آقایون پرادعا به خودشون زحمت ندادن سوال های ساده دیگران رو جواب بدن و تنها کسی که به چند موردش جواب داده خوده من بودم. خوشتون بیاد یا نیاد بحثای این چنینی اسپمه . شما تا وقتی میتونی با کسی بحث کنی که طرف مقابل علاقه داشته باشه ، یکم فضای ذهنی مجازیت رو حقیقی کن ببین تو دنیای بیرون چنین امکانی هست بدون واکنش فرد مقابل بحث کنی یا نه ، چون در اون صورت به نظر میاد داری با دیوار صحبت می کنی.

mohammad_87
14-07-2013, 00:11
آره والا یجا دیگه دارن با پول منو شما حال میکنن بعد دعواشو ماها باید بکنیم ؟ البته اونا هم همینو میخوان
سیاست کلان کشور رو در نیم خط گفتی که :دی
-----------------
خبر جدیدی برای این مشکلات فیبر نوری نیومده؟سه ماهه تو لیست مخابراتم که پورت جدید بده.

magiteq1
14-07-2013, 00:46
این قضیه خصوصی شدن خرید پهنای باند چی شد کی قرار اجرایی بشه/

MR.CART
14-07-2013, 01:21
یه مدت مجبور شدم با دایل آپ کانکت شم سرعتم از کیانوش بیشتر بود.

Arash4484
14-07-2013, 01:21
.....

1-آیدی یاهو؟...الان که اعلام عمومی کردی اینهم باز وجه نمایشی قضیه است و نیاز ترولی. حتی به اعلامش در پروفایل هم راضی نشدی و اینجا باز خودت رو خالی کردی. مرحله بعدی هم قرار سرکوچه تونه؟

2-عدم پاسخ کاربران به هم، یک ادعای دروغین و جو سازی از شما، میتونی دقیقتر تاپیک رو ببنی که سوالات رو هرکس اطلاع داره پیگیری کرده ، سوالهای عمومی اکثرشون پیگیری شده، سوالهای خاص هم (مثل اعلام اطلاع از وصعیت خاص یک منطقه) باید توسط یک فرد مطلع از همون منطقه جواب داده بشه، در نهایت یک نگاه به پستهای هر کس میرسونه چه کاره هست!

3-در مورد کیانوش ، والا این غولی که شما از ایشون ساختی نیاز به پشتی دراومدن نداره! : )

4-جامعه مجازی بی وطنه ، ولی مطالبش گاهی در مورد وطنه. اینکه اینجا اجتماع ایرانه و فلان، بجز در رابطه با قوانین رسمی، ربطی به شکل مدیریتی این انجمن نداره.

5- به هیچ وجه مسایل مورد علاقه شما نه ورود شد نه بهشون توهین و نه بهشون علاقه ی هست....italodance گرامی مطالبی در مورد اهمیت سرویسهای مختلف اینترنتی در برابر پست شما داد و من پستی در ارتباط با اسپید تست دادم، شما یک سری مطالب عجیب در ارتباط با پست ایشون و اسپیدتست گفتید، من با قید اینکه به باقی پستتون کاری ندارم گقتم واضح بگید نقدتون به پستها چیه و متلک پرانی شما شروع شد + توهین به من به علت ناظر بودنم(که ویرایش کردید) توجه فرمودید؟ بنده هم در مقابل گفتم تعریف اینترنت فقط مرتبط با اون قسمتش که شما باش خوشید نیست!

من به جد معتقدم شما یک اسپمر قهارید و بدنبال این بودید که درگیری شخصیتون رو در این تاپیک پیش ببرید، متاسفانه من از این موضوع اطلاع نداشتم ولی از پست #8258 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به بعد و پست کیانوش گرامی و توجه به پستهای قبلی شما و امضاتون و... متوجه این موضوع شدم. وگرنه مطمئن باشید وارد این بازی نمیشدم و مجالی برای این قبیل پستها ایجاد نمیکردم.

kalantarahura
14-07-2013, 07:00
دوستان گلم، ببخشید دخالت میکنم ولی بابا صلوات بفرستین.خونتونو کثیف نکنین.انجمن هم این افکار و سلیقه های متفاوت رو داره (البته که همتون این موضوع رو میدونین)

ruzbeh1
14-07-2013, 10:55
با سلام دوستان یک تست پینگ بزارن ببینیم وضعیت استان شما چظوره؟این واسه من

Arash4484
14-07-2013, 13:34
با سلام دوستان یک تست پینگ بزارن ببینیم وضعیت استان شما چظوره؟این واسه من
...

سلام،
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

cool11
14-07-2013, 14:50
سلام

من دیروز در خواست دو مگ دادم امروز 12 ظهر وصل شد

در یک کلمه : آشغال!:n02:

پیش خودم گفتم این 40 گیگی رو که میخوام بگیرم یخورده زودتر بگیرم که انگار به درد اونم نمی خوره

دیگه بیشتر از این اوقاتتون رو مکدر نمیکنم:n02:

italodance
14-07-2013, 14:56
سلام

من دیروز در خواست دو مگ دادم امروز 12 ظهر وصل شد

در یک کلمه : آشغال!:n02:

پیش خودم گفتم این 40 گیگی رو که میخوام بگیرم یخورده زودتر بگیرم که انگار به درد اونم نمی خوره

دیگه بیشتر از این اوقاتتون رو مکدر نمیکنم:n02:

این ....؟؟ :44:

این یک مگ هم نیست با ان همه کانکشن شما 16 تا.....:9:

اصلا این چه سرویسی هست؟ :23:

زنگ بزن بگو اینترنت منو وصل کنید فکر کنم اینترانت برات وصل کردند ان هم از نوع غیر-ملی

cool11
14-07-2013, 15:25
این ....؟؟ :44:

این یک مگ هم نیست با ان همه کانکشن شما 16 تا.....:9:

اصلا این چه سرویسی هست؟ :23:

زنگ بزن بگو اینترنت منو وصل کنید فکر کنم اینترانت برات وصل کردند ان هم از نوع غیر-ملی

فک کنم اگه زنگ بزنم حکایت اون جوکه بشه که می خواست به مادر بزرگش اینترنت یاد بده:n02:

فردا دوباره میرم رو همون 256 ، کلا اینترنت تو این مملکت شوخیه!

magiteq1
14-07-2013, 16:10
فک کنم اگه زنگ بزنم حکایت اون جوکه بشه که می خواست به مادر بزرگش اینترنت یاد بده:n02:

فردا دوباره میرم رو همون 256 ، کلا اینترنت تو این مملکت شوخیه!

2m برای دانلودهای بسیار سنگین که بتونی حداقل 24 تا کانکت داشته باشی برای افرادی که بتونن سیستم دانلود ردیف کنن خیلی با ارزشه چون از ساعت 1 شب تا 11
صبح سرعت واقعی میده حتی با 8 کانکت

kasi58
14-07-2013, 19:31
سلام .. سرعت ام به در حد وحشتناکی پائین اومده ،در حد دیال آپ ،زنگ میزنم میگه مشکل سراسریه ...شما هم همین مشکل را دارین ..؟ چی کار کنم

old_snake1370
14-07-2013, 19:46
سرعت در حد دایال آپ شده مرکز غریبی قیطریه .. کسی هست تو این مرکز این مشکل را داشته باشه ؟

منم همونجام. وضیعیت در یک کلمه: بیضوی
جالبه روز به روز هم بدتر میشه!
یه زمانی میگفتن میخوان پهنای باند اضافه کنن، چی شد؟!

Abolfazl3007
14-07-2013, 22:16
سرعت به افتضاح معنی میده .....

AVB
15-07-2013, 04:13
سلام!
دوستان الان مخابرات حداکثر تا چه سرعتی میده؟ اینترنتی میشه ارتقا داد؟

با تشکر

eblisandenzo
15-07-2013, 10:40
من در بین ساعتهای 3 صبح تا 8 سرعتم خوبه ! یعنی با 140 کیلوبایت میگیرم ! اما در طول روز واقعا داغونه !
امروز ساعت 9 صبح زنگ زدم به 2020 و قضیه رو گقتم !
اپراتورشون هم گفت افت سرعت از طرفه خودشونه و سراسری هستش !

italodance
15-07-2013, 10:59
من در بین ساعتهای 3 صبح تا 8 سرعتم خوبه ! یعنی با 140 کیلوبایت میگیرم ! اما در طول روز واقعا داغونه !
امروز ساعت 9 صبح زنگ زدم به 2020 و قضیه رو گقتم !
اپراتورشون هم گفت افت سرعت از طرفه خودشونه و سراسری هستش !

پهنای باند رو اوردند پایین و همزمان هم مشتری بیشتری دارند میگیرند و طبیعتا باز روی پهنای باند اثر میگذاره و در نتیجه پول بیشتر

این باز زنگ بزن بگو خدا قوت اخوی :n08:

isbn
15-07-2013, 15:19
اینترنت کشور از کجا می‌آید

بر اساس اعلام مسوولان شرکت ارتباطات زیرساخت که وظیفه تامین پهنای باند اینترنت را برعهده دارد، در حال حاضر 20 درگاه بین الملل داریم که از هشت درگاه آن پهنای باند اینترنت کشور تامین می‌شود.

مدیرکل مهندسی عملیات شبکه دیتای شرکت ارتباطات زیرساخت در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) اظهار کرد: طی سال‌های گذشته به منظور افزایش امنیت تامین پهنای باند، شمار مسیرها را افزایش داده‌ایم تا در صورت اختلال و یا قطعی در یک مسیر ظرفیت پهنای باند از دیگر مسیرها تامین شود.
حسن کریمی همچنین عنوان کرد: نقاط اتصال ما با دیگر کشورها برای تامین پهنای باند اینترنت هشت نقطه است که به ترتیب در سمت جنوب: چابهار(کابل فالکون و کابل پیشگامان)، جاسک و بندرعباس، ترکیه: سرو و بازرگان، آذربایجان: آستارا، ارمنستان: نوردوز را داریم و به زودی GBI در بوشهر نیز به این درگاه‌ها افزوده می‌شود و تعداد این درگاه‌ها به 9 نقطه افزایش پیدا می کند.
بر اساس آخرین اعلام های رسمی تا آبان ماه سال گذشته، دو درگاه اینترنتی در مرزهای چابهار هر یک با ظرفیتی معادل STM1 64 و درگاه بندر‌عباس با ظرفیتی معادل STM1 55 فعال بوده اند.
درگاه آستارا نیز حدود STM1 56 و نوردوز STM1 64 از پهنای باند کشور را تامین می‌کردند و درگاه بازرگان با ظرفیت STM1 96 فعال بود. درگاه‌های سه‌رود و جاسک نیز به ترتیب با ظرفیت‌های 64 و STM1 4 دیگر درگاه‌های اینترنتی کشور به‌شمار می‌روند که البته همان طور که گفته شد ظرفیت این درگاه‌ها بر اساس آنچه آبان ماه گذشته اعلام شد در این گزارش آمده است.
حسن کریمی در گفت‌وگویی که آبان ماه سال گذشته با ایسنا داشت یادآور شده بود که از طریق 9 درگاه اینترنتی کشور ظرفیتی معادل STM1 467 تامین می‌شود و قرار است در آینده نزدیک ظرفیت مرز آستارا تا STM1 72 و نوردوز تا STM1 64 افزایش پیدا کند.
وی همچنین از آغاز به کار درگاه بوشهر در آینده ای نزدیک خبر داده و ظرفیت این درگاه را حدود STM1 64 دانسته و اظهار امیدواری کرده بود طی چند ماه آتی STM1 200 به ظرفیت درگاه های کشور افزوده شود.

JIGSA
15-07-2013, 16:38
اینترنت کشور از کجا می‌آید

بر اساس اعلام مسوولان شرکت ارتباطات زیرساخت که وظیفه تامین پهنای باند اینترنت را برعهده دارد، در حال حاضر 20 درگاه بین الملل داریم که از هشت درگاه آن پهنای باند اینترنت کشور تامین می‌شود.

مدیرکل مهندسی عملیات شبکه دیتای شرکت ارتباطات زیرساخت در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) اظهار کرد: طی سال‌های گذشته به منظور افزایش امنیت تامین پهنای باند، شمار مسیرها را افزایش داده‌ایم تا در صورت اختلال و یا قطعی در یک مسیر ظرفیت پهنای باند از دیگر مسیرها تامین شود.
حسن کریمی همچنین عنوان کرد: نقاط اتصال ما با دیگر کشورها برای تامین پهنای باند اینترنت هشت نقطه است که به ترتیب در سمت جنوب: چابهار(کابل فالکون و کابل پیشگامان)، جاسک و بندرعباس، ترکیه: سرو و بازرگان، آذربایجان: آستارا، ارمنستان: نوردوز را داریم و به زودی GBI در بوشهر نیز به این درگاه‌ها افزوده می‌شود و تعداد این درگاه‌ها به 9 نقطه افزایش پیدا می کند.
بر اساس آخرین اعلام های رسمی تا آبان ماه سال گذشته، دو درگاه اینترنتی در مرزهای چابهار هر یک با ظرفیتی معادل STM1 64 و درگاه بندر‌عباس با ظرفیتی معادل STM1 55 فعال بوده اند.
درگاه آستارا نیز حدود STM1 56 و نوردوز STM1 64 از پهنای باند کشور را تامین می‌کردند و درگاه بازرگان با ظرفیت STM1 96 فعال بود. درگاه‌های سه‌رود و جاسک نیز به ترتیب با ظرفیت‌های 64 و STM1 4 دیگر درگاه‌های اینترنتی کشور به‌شمار می‌روند که البته همان طور که گفته شد ظرفیت این درگاه‌ها بر اساس آنچه آبان ماه گذشته اعلام شد در این گزارش آمده است.
حسن کریمی در گفت‌وگویی که آبان ماه سال گذشته با ایسنا داشت یادآور شده بود که از طریق 9 درگاه اینترنتی کشور ظرفیتی معادل STM1 467 تامین می‌شود و قرار است در آینده نزدیک ظرفیت مرز آستارا تا STM1 72 و نوردوز تا STM1 64 افزایش پیدا کند.
وی همچنین از آغاز به کار درگاه بوشهر در آینده ای نزدیک خبر داده و ظرفیت این درگاه را حدود STM1 64 دانسته و اظهار امیدواری کرده بود طی چند ماه آتی STM1 200 به ظرفیت درگاه های کشور افزوده شود.

اینجور که ایشون گفته کل ظرفیت الان 91Gb/s هستش که اگر کل تعداد یوزرها رو 1 میلیون یوزر در نظر بگیریم در حالت لود کامل شبکه به هر نفر 90 کیلوبیت میرسه که میشه 9 کیلوبایت در ثانیه.
پس ببینید که چه اینترنت زاقارتی داریم

AlbisQT
15-07-2013, 17:49
دیشب تا ساعتای 12 اینا نت من خوب بود امروز صبح دوباره خراب شد. احتمالا به خاطر تولد همون ........... هستش و درست بشه.

saeid72
15-07-2013, 18:46
دیشب تا ساعتای 12 اینا نت من خوب بود امروز صبح دوباره خراب شد. احتمالا به خاطر تولد همون ........... هستش و درست بشه.
اوه! به نکته کلفتی اشاره کردی:n02:
هی دارم میبینما تو سایتا و فیسبوق اینا ولی خنگ تر از این حرفام :n02:
از بس همیشه داغونه دیگه شک نمیکنم عادی شده!:n29:
این طرح عادی سازیه دیگه کل سال نت رو میترکونن دیگه به روزای خاص شک نکنی!:n06:

j110
15-07-2013, 22:01
:n01::n02::n03::n04::n05::n10::n09::n08::n07::n06: :n11::n12::n21::n30::n29:

AlbisQT
15-07-2013, 22:45
ماله من درست شد تو بازی 120 ms برگشت دوباره :D

AVB
15-07-2013, 22:56
سلام!
دوستان الان مخابرات حداکثر تا چه سرعتی میده؟ اینترنتی میشه ارتقا داد؟

با تشکر

کسی نمیدونه؟؟؟:n29:

old_snake1370
15-07-2013, 23:01
کسی نمیدونه؟؟؟:n29:

2مگابیت
بله میشه.

isbn
16-07-2013, 09:33
همچنان گوگل باز نمیشه !!

اینم 2 مگ در ساعات طلایی

Armin.Computer
16-07-2013, 10:52
همچنان گوگل باز نمیشه !!

اینم 2 مگ در ساعات طلایی

با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا بدون اون؟

isbn
16-07-2013, 10:54
بدونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Armin.Computer
16-07-2013, 10:59
بدونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من خوزستانم
مشکل خاصی ندارم
DNS مشکل نداره؟

isbn
16-07-2013, 11:00
اوپس DNS هارو دیروز عوض کردم با namebench یعنی از اونه ؟

Armin.Computer
16-07-2013, 11:07
اوپس DNS هارو دیروز عوض کردم با namebench یعنی از اونه ؟

نه من با این نرم افزار ها کار نکردم
DNS خوب بزار شاید مشکل حل شه

AMIR MOHAMMAD . M
16-07-2013, 11:13
سلام
من شنیدم که تا سرعت 1024 برای مخابرات دیگه نامه نمیخواد ، البته از مخابرات شهر دماوند پرسیده بودم .
حالا چجوری هست؟:n01:

isbn
16-07-2013, 11:22
دادا تا 2 مگ هم موردی نیست میتونی اینترنتی هم درخواست بدی فقط یه تعهد نامه هست که تیک میزنی همین :n20:

AVB
16-07-2013, 12:15
برای ارتقا به 2 مگ اقدام کردم یارو میگه باید صاحب خط بیاد!!!:n29:

isbn
16-07-2013, 12:20
اینترنتی اقدام کنید ! به صاحب خط نیاز نیست اونجوری

Armin.Computer
16-07-2013, 12:29
دادا تا 2 مگ هم موردی نیست میتونی اینترنتی هم درخواست بدی فقط یه تعهد نامه هست که تیک میزنی همین :n20:

تعهد چی؟؟؟؟

AVB
16-07-2013, 12:40
اینترنتی اقدام کنید ! به صاحب خط نیاز نیست اونجوری

دیشب اول اینترنتی اقدام کردم تا صبح ساعت 11 ~ 12 که خبری نشد! زده بود وضعیت خط شما در حالت عدم تایید یا یه همچین چیزی می باشد. بعد هم رفتم مرکز مخابرات که که اون اراجیف رو تحویلم دادن!:n29:

isbn
16-07-2013, 13:10
تعهد چی؟؟؟؟

که از اینترنت در راستای تحقیقات و پژوهشات استفاده کنید و گرنه هرچی پیش بیاد حقتون هست به ما ربطی نداره :n02:

alichelsa
16-07-2013, 13:56
سلام دوستان من اینترنت مخابرات دارم توکرج از دیروزه قطع شده براشماهم اینطوره?رفتم مرکز تلفن طالقانی میگه براهمه قطع شده مشکل هم ازتهرانه:-S

italodance
16-07-2013, 14:20
سلام دوستان من اینترنت مخابرات دارم توکرج از دیروزه قطع شده براشماهم اینطوره?رفتم مرکز تلفن طالقانی میگه براهمه قطع شده مشکل هم ازتهرانه:-S

فکر کنم اینجا باید بپورسید:

ولی نه اینجا وصل, الان هم که شرکتم و اینجا هم مخابراته :n27:

fifa_mw3
16-07-2013, 15:58
سلام دوستان . بعد از ثبت نام معمولا چند روز طول ميكشه كه اينترنت وصل بشه؟؟من اينترنتي ثبت نام كنم سريع تره يا حضوري؟؟واسه ثبت نام حضوري حتما بايد صاحب خط باشه؟ خط به اسم پدرمه .واسه ثبت نام حتما بايد پدرم باشه يا خودمم ميتونم ثبت نام كنم؟؟ممنون ميشم اگه جواب بديد:n01:

SASAN-BSE
16-07-2013, 17:40
سلام دوستان . بعد از ثبت نام معمولا چند روز طول ميكشه كه اينترنت وصل بشه؟؟من اينترنتي ثبت نام كنم سريع تره يا حضوري؟؟واسه ثبت نام حضوري حتما بايد صاحب خط باشه؟ خط به اسم پدرمه .واسه ثبت نام حتما بايد پدرم باشه يا خودمم ميتونم ثبت نام كنم؟؟ممنون ميشم اگه جواب بديد:n01:

من که تا الان یه 5-6 باری ثبت نام کردم همیشه صاحب خط رو خواستن
اگه خیلی فرز باشن ! 1-2 روزه وصل میشه !
البته حضوری !

bankggs
16-07-2013, 17:42
دوستان من دو روز پیش درخواست افزایش پهنای باند دادم به 1 مگ ولی هنوز وصل نشده معمولا چند روز طول میکشه؟؟؟؟ لطفا جواب بدید مرسی

isbn
16-07-2013, 17:48
به روز نمیکشه اگه قبل 12 بدید تا 3 وصل میشه اگه شب درخواست بدید تا 12 فردا وصل میشه

Arash4484
16-07-2013, 19:31
برای ارتقا به 2 مگ اقدام کردم یارو میگه باید صاحب خط بیاد!!!:n29:

سلام، برای ثبت نام حضوری باید صاحب خط هم باشه.( من بخاطر این موضوع و نبودن صاحب اولیه خط که خطش با خرید خونه انتقال پیدا کرده بود ولی ثبت نشده بود ، بالاجبار یک خط خریدم) برای ارتقا هم اگر بار اول مدارک رو حضوری ارائه کنید بعد از اون پنل سرعتهای بالاتر باز میشه و بصورت آنلاین میتونید ارتقا رو انجام بدید.
این حالت معمولشه ، حالا جور دیگری هم بشه خبر ندارم.

nasle91
16-07-2013, 19:53
سلام . دوستان من نزدیک 2ماهی هست سرویسم سرعتش افتضاح شده
512 نامحدود از مخابرات دارم و ازچند نفر هم محلی پرسیدم مشکلی نداشتن .
میشه از مودم باشه ؟
dlink DSL-2640U

AVB
16-07-2013, 21:50
سلام، برای ثبت نام حضوری باید صاحب خط هم باشه.( من بخاطر این موضوع و نبودن صاحب اولیه خط که خطش با خرید خونه انتقال پیدا کرده بود ولی ثبت نشده بود ، بالاجبار یک خط خریدم) برای ارتقا هم اگر بار اول مدارک رو حضوری ارائه کنید بعد از اون پنل سرعتهای بالاتر باز میشه و بصورت آنلاین میتونید ارتقا رو انجام بدید.
این حالت معمولشه ، حالا جور دیگری هم بشه خبر ندارم.

ثبت نام اولیه رو که خیلی وقت پیش انجام دادم (با صاحاب خط) الان می خواستم به 2 مگ ارتقا بدم که اینترنتی اقدام کردم که بازم قبول نکردن و گفتن دوباره باید صاحاب خط بیاد!:n29:
خطم 1 مگ بود. هست!

ofogh
16-07-2013, 22:02
پس اینکه میگن با اجاره نامه هم میشه چه معنی میده ؟

Firebirds
16-07-2013, 22:03
اینترنت مخابرات با افتخار تقدیم می کند !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Armin.Computer
16-07-2013, 22:41
سلام . دوستان من نزدیک 2ماهی هست سرویسم سرعتش افتضاح شده
512 نامحدود از مخابرات دارم و ازچند نفر هم محلی پرسیدم مشکلی نداشتن .
میشه از مودم باشه ؟
dlink DSL-2640U

دان استریم چه قدره؟

Arash4484
16-07-2013, 22:41
ثبت نام اولیه رو که خیلی وقت پیش انجام دادم (با صاحاب خط) الان می خواستم به 2 مگ ارتقا بدم که اینترنتی اقدام کردم که بازم قبول نکردن و گفتن دوباره باید صاحاب خط بیاد!:n29:
خطم 1 مگ بود. هست!
اگر مدارکتون برای یک مگ کافی بوده نمیدونم دیگه برای چی دوباره مالک خط رو برای ارتقا خواسته اند، باید قبول میکردند.
بنظر چاره ای بجز بردن صاحب خط به مرکز مخابراتی منطقه تون ندارید.

پس اینکه میگن با اجاره نامه هم میشه چه معنی میده ؟
بله میشه، در اون حالت شما قولنامه یا مبایعه نامه تون رو میبرید، در اون شرایط هم کسی که بعنوان مستاجر قولنامه رو امضا کرده باید حضور داشته باشه.

ofogh
16-07-2013, 22:50
یعنی اجاره نامه بهمراه حضور خود مستاجر کفایت می کند ؟

AVB
16-07-2013, 23:17
اگر مدارکتون برای یک مگ کافی بوده نمیدونم دیگه برای چی دوباره مالک خط رو برای ارتقا خواسته اند، باید قبول میکردند.
بنظر چاره ای بجز بردن صاحب خط به مرکز مخابراتی منطقه تون ندارید.

دلیل احمقانشون اینه که چون افزایش تعرفه اتفاق میوفته باید مالک هم باشه! یعنی صرفاً با حضور فیزیکی شخص تضمین میشه که هیچ مشکلی در آینده پیش نیاد!!!:n29:
یعنی من باید پدر پیرم رو واسه یه خط اینترنت مزخرف شونصد بار ببرم و بیارم!:n29:

Arash4484
16-07-2013, 23:48
یعنی اجاره نامه بهمراه حضور خود مستاجر کفایت می کند ؟
بله. تا حالا اینطور بوده، اگه فردا عوضش نکنند! :X

دلیل احمقانشون اینه که چون افزایش تعرفه اتفاق میوفته باید مالک هم باشه! یعنی صرفاً با حضور فیزیکی شخص تضمین میشه که هیچ مشکلی در آینده پیش نیاد!!!:n29:
یعنی من باید پدر پیرم رو واسه یه خط اینترنت مزخرف شونصد بار ببرم و بیارم!:n29:

بخاطر یک کار فرمالیته چه بازیی سر مردم درمیارن...این قانون مزخرف128 هم جمع نمیکنند همه رو از جمله خودشون راحت کنند.
به منم گفتند خط باید به اسم خودت باشه یا صاحب خط بیاد...گفتم خوب من مالک خونه ام این خونه از سال 64 ده دفعه خرید و فروش شده، خط به اسم صاحب اولشه من از کجا پیداش کنم.(نصف خونه های این مملکت اینطوریه یعنی آب و برق و تلفن و... رو حوصله نمیکنند انتقال بدهند و به اسم صاحبهای قبلیه، دلیلی هم نداره اینها سر ساختمونه)
گفتند هیچ کاری نمیشه کرد باید اون آقا باشه و تنها کاری که میتونی بکنی اینه که یک خط جدید بخری و روی اون ADSL راه بندازی، که همونطور که گفتم اینکارو کردم.

hkhafan
17-07-2013, 09:53
سلام؛

از دوستان کسی میتونه بنده رو برای انتخاب یه سرویس دهنده ی مناسب راهنمایی کنه؟

تهران - مرکز شهید نظری

میخوام ببینم وضعیت نت خود مخابرات تو اون مرکز چطوره؟
غیر از خود مخابرات چی رو پیشنهاد می دید؟

ممنون

mehrdadb3
17-07-2013, 11:27
دوستان من تقاضایه تغییر پهنایه باند به 2 مگ دادم بعد 2 روز پیگیری رو که زدم زده بود داير شده یا اتمام کار ولی سرعتم همون 512 قبلی هستش به 2020 هم زنگ زدم گفت 2مگ شده ولی سرعتم همون قبلیه تو ستینگ مودم هم رفتم اونجا هم همون 512 هست مودم هم که خاموش روشن کردم بازم همونه کاره خاصی باید بکنم یا نه؟

brothers000
17-07-2013, 11:55
سرویس 256 مخابرات مرکز کـاشـانی

سرور داخلی :

سرور خارجی :

nasle91
17-07-2013, 11:56
دان استریم چه قدره؟

Downstream Line Rate (Kbps):
574

Upstream Line Rate (Kbps):

156

اینطوری نبود قبلا 256 داشتم سرعت خوب بود 512 که ارتقا دادم یه ماه بعدش اینجور شد

bankggs
17-07-2013, 16:53
دوستان من تقاضایه تغییر پهنایه باند به 2 مگ دادم بعد 2 روز پیگیری رو که زدم زده بود داير شده یا اتمام کار ولی سرعتم همون 512 قبلی هستش به 2020 هم زنگ زدم گفت 2مگ شده ولی سرعتم همون قبلیه تو ستینگ مودم هم رفتم اونجا هم همون 512 هست مودم هم که خاموش روشن کردم بازم همونه کاره خاصی باید بکنم یا نه؟
منم دقیقا مثل شما هستم ولی 512 دارم تغییر به 1مگ دادم ولی هیچ تغییری نه تو سرعت نه تو مودم سرعتم افزایش پیدا نکرده زنگ زدم 2020 گفت 1 مگ شده بعد واسش توضیح دادم برام ثبت خرابی کرد گفت پورتت رو بررسی میکنیم.

mehrdadb3
17-07-2013, 17:23
منم دقیقا مثل شما هستم ولی 512 دارم تغییر به 1مگ دادم ولی هیچ تغییری نه تو سرعت نه تو مودم سرعتم افزایش پیدا نکرده زنگ زدم 2020 گفت 1 مگ شده بعد واسش توضیح دادم برام ثبت خرابی کرد گفت پورتت رو بررسی میکنیم.

شما کدوم منطقه هستید دوست عزیز

Armin.Computer
17-07-2013, 17:54
Downstream Line Rate (Kbps):
574

Upstream Line Rate (Kbps):
156

اینطوری نبود قبلا 256 داشتم سرعت خوب بود 512 که ارتقا دادم یه ماه بعدش اینجور شد

خط رو 574 بسته شده
شاید بیشتر از 70 کیلو نگیری

nasle91
17-07-2013, 18:11
خط رو 574 بسته شده
شاید بیشتر از 70 کیلو نگیری

الان تا30 به زحمت میره !!
قبلا تا 60 65 میرفت و راضی بودم اما تقریبا 1 ماهی هست که افتضاح شده

Fusi0n
17-07-2013, 19:13
مدیر روابط عمومی شرکت ارتباطات زیر ساخت اعلام کرد

تعرفه پهنای باند را رگولاتوری تعیین می‌کند/ انحصاری نامیدن تامین پهنای باند اجحاف است

طی هفته‌های اخیر بحث‌های مختلفی درباره تامین پهنای باند اینترنت و قیمت خرید و فروش آن مطرح شده است که روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت به ارائه توضیحاتی در این زمینه پرداخته است.

مهدی خدایی در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در این باره اظهار کرد: به طور کلی دولت وظایفی دارد که بخشی از این وظایف بر اساس اصل 44 به بخش خصوصی واگذار شده و بخشی از آن‌ها نیزبه عنوان وظایف حاکمیتی در حیطه وظایف دولت باقی مانده است. این موضوع به هیچ عنوان معنای انحصار نمی‌دهد بلکه دولت در صورت انجام این موارد تنها وظیفه خود را انجام می دهد و به همین دلیل انحصار نامیدن این موضوع خیلی منطقی نیست.

وی ادامه داد: شاید بتوان گفت که این حرف مانند آن است که بگوییم آموزش و پرورش انحصاری عمل می کند و یا این که وزارت نفت در برداشت از میادین و یا توسعه آن‌ها انحصاری رفتار می‌کند.

خدایی ادامه داد: تهیه پهنای باند اینترنت از خارج از کشور و توزیع آن در داخل وظیفه دولت تلقی می‌شود و دولت این وظیفه را بر عهده یک وزارتخانه و به دنبال آن یک شرکت قرار داده است. اکنون این که بخواهیم بگوییم شرکت زیرساخت با تهیه و توزیع پهنای باند انحصار ایجاد کرده به نوعی اجحاف در حق این شرکت محسوب می‌شود اما گویا کسانی که این موضوع را مطرح می کنند به این نکته دقت ندارند که این موضوع جزو وظایف این شرکت محسوب می‌شود.

میدر روابط عمومی شرکت زیرساخت در ادامه صحبت‌های خود در ارتباط با قیمت خرید و فروش پهنای باند اینترنت گفت:‌ قیمت فروش پهنای باند ما را تعیین نمی‌کنیم و معمولا کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات است که موضوع را بررسی و درنهایت یک قیمت نهایی را به شرکت‌ها و از جمله شرکت زیرساخت ابلاغ می‌کند.

وی درباره قیمت خرید پهنای باند که پیش از این 15 یا 16 دلار عنوان شده بود گفت:‌ به هر حال ما پهنای باند را از درگاه‌های مختلفی خریداری می کنیم که هر یک از این درگاه‌ها تعرفه خاص خود را دارند اما در نهایت سازمان تنظیم مقررات میانگینی را در نظر گرفته و براساس قیمت خرید پهنای باند و هزینه‌هایی که در زمینه حفظ و نگهداری شبکه فیبر نوری، مدیریت پهنای باند و انتقال آن به شهرستان‌ها و غیره وجود دارد قیمتی را برای آن تعیین می‌کند.

خدایی در ادامه یادآور شد: اکنون اعداد و ارقامی که گاه از سوی مراجع مختلف مطرح می‌شود با واقعیت‌ها کمی تفاوت دارد و در آن‌ها هزینه‌هایی که این شرکت متقبل می‌شود در نظر گرفته نمی‌شود و برای شرکت ارتباطات زیرساخت نقشی مانند گمرک در نظر گرفته می‌شود که تنها پهنای باند را آورده و آن ها را بدون هزینه خاص ارائه می کند.

مدیر روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: نکته دیگر آن که برای ورود شرکت‌های خصوصی برای تامین پهنای باند از خارج از کشور و ارائه آن در مرزها به شرکت زیرساخت، خود ما هم از قبل راغب بودیم که این اتفاق رخ دهد. پیش از این نیز یک شرکت خصوصی اولین کابل دریایی کشور را ایجاد کرد و ما اکنون اینترنت را لب مرز از این شرکت خریداری کرده وآن را در کشور توزیع می کنیم .دیگر شرکت‌ها هم قطعا می توانند این کار را انجام دهند و پهنای باندی که منتقل می کنند در مرز به ما فروخته و واگذار کنند.

خدایی در پایان اظهار کرد: نکته دیگری هم که در این زمینه وجود دارد به آمادگی‌های بخش خصوصی بازمی گردد و این که آیا برای ورود بخش خصوصی به این موضوع زیرساخت‌های لازم ایجاد شده و مشخص است که باید پهنای باند را از چه کانالی و چه تعرفه‌ای خریداری کنند و آن را با چه تعرفه و ضوابطی در داخل کشور توزیع کنند و اصلا این که آیا از نظر بسترهای لازم شرایط مناسب برای این شرکت‌ها ایجاد شده است یا خیر؟

به گزارش ایسنا، روز گذشته مهدی اخوان بهابادی - دبیر شورای عالی فضای مجازی - در گفت‌وگویی با ایسنا به انقاد تلویحی از شرکت ارتباطات زیرساخت پرداخته و این گونه عنوان کرده بود: ساماندهی وضعیت سرعت اینترنت در کوتاه مدت راه حلی به غیر از ورود بخش خصوصی ندارد و اکنون دلیل عمده کندی‌های اینترنت در این موضوع ریشه دارد.

وی همچنین گفته بود: زمانی که خرید پهنای باند در ایران هفت یا هشت برابر نُرم دنیا برای شرکت توزیع کننده اینترنت و شرکت خصوصی ما تمام می‌شود، به دلیل انحصاری است که بخش دولتی ایجاد کرده و بخش خصوصی هم ناچار است از همان محل خرید کند. طبیعی است در چنین شرایطی شرکت خصوصی ناچار است پهنای باند را بین کاربران بیشتری به اشتراک بگذارد که به این شیوه هم برای کاربران محدودیت ایجاد شده و سرعت پایین می‌آید و مردم حس می‌کنند احتمالا اکنون به دلیل مسائل دیگری سرعت پایین آمده اما واقعا اکنون موضوع دیگری در زمینه کاهش سرعت وجود ندارد.

اخوان همچنین اظهار کرده بود: قیمت پهنای باند یک مگابیت برثانیه به صورت اختصاصی در منطقه در گران‌ترین حالت حدود 15 یا 16 دلار است، با این یک مگابیت حدود 320 گیگابایت دانلود می‌شود و این در منطقه قیمتش 15 یا 16 دلار است. ما کاری به قیمت خرید شرکت ارتباطات زیرساخت نداریم اما در نهایت این پهنای باند در داخل کشور حدود 250 هزار تومان فروخته می‌شود. حالا شما پیدا کنید پرتقال فروش را...

bankggs
17-07-2013, 19:23
مرکز شهید درزی هستم.

Tehranshahr
17-07-2013, 21:19
کشورای دیگه هزینه ندارن فقط اینان که هزینه دارن و ۱۵دلار میخرن ۲۵۰ دلار میفروشن!

Armin.Computer
17-07-2013, 23:04
الان تا30 به زحمت میره !!
قبلا تا 60 65 میرفت و راضی بودم اما تقریبا 1 ماهی هست که افتضاح شده

مطمئنی مشکل از isp نیست؟

غول مرحله اخر
18-07-2013, 00:09
برا من سایته گوگل باز نمیشه. یه یاسته دیگه معرفی کنید که گوگل راحت باز بشه؟

Arash4484
18-07-2013, 02:50
برا من سایته گوگل باز نمیشه. یه یاسته دیگه معرفی کنید که گوگل راحت باز بشه؟

از آی پی گوگل استفاده کنید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ofogh
18-07-2013, 03:18
به مستاجری که صاحب خط نباشه هم مخابرات سرویس Adsl می دهد ؟

Arash4484
18-07-2013, 05:08
به مستاجری که صاحب خط نباشه هم مخابرات سرویس Adsl می دهد ؟

اینو که یک بار پرسیدید:n02:، بله اجاره نامه و آخرین قبض پرداخت تلفن و کارت ملی رو ببرید به مرکز مخابراتی منطقه تون(روی فیش تلفن اسم مرکز ذکر شده)...
اجاره نامه=بنام شما(درخواست دهنده) باید باشه
کارت ملی برای احراز هویت شما
آخرین قبض=بنام مالک (که نامش در قولنامه ذکر شده)

مهمترین موضوع هم همون اجاره نامه است...، ولی برای اینکه معطل نشوید و رفت و آمد بیهوده نداشته باشید کل این مدارک رو ببرید بهتره. چون اینها مالک ساختمان رو هم قبول ندارند!
در شیوه اینترنتیش و تلفنیش هم لابد بنحوی این مدارک رو میگیرند.

nasle91
18-07-2013, 11:19
مطمئنی مشکل از isp نیست؟

نمیدونم والا. اگه از isp بود تا الان باید رفع میشد .
میشه یکم بیشتر راهنمایی کنید تا بدونم چیکارکنم؟

Armin.Computer
18-07-2013, 11:50
نمیدونم والا. اگه از isp بود تا الان باید رفع میشد .
میشه یکم بیشتر راهنمایی کنید تا بدونم چیکارکنم؟

اگر افت سرعت ناگهانی باشه معمولا از isp هست
در صورتی که نویز خط مطمئن باشید

eng2006
18-07-2013, 12:17
دوستان لطفا یکی منو راهنمایی کنه
وضعیت اینترنت مخابرات الان چطوریه؟قیمتا چطوره؟
ایا هنوز هم نا محدوده؟ سرعت دانلودش چقدره؟ من پارس داشتم 128 ولی سرعت دانلود روزانه 200 بود.
بنظرتون مخابرات بگیرم یا از شرکت های دیگه؟

ofogh
18-07-2013, 13:48
برای دریافت اینترنت پرسرعت از مخابرات تهران ، از ثبت نام تا زمان وصل بطور متوسط چقدر طول می کشد ؟
بعد از ثبت نام باید منتظر تماسشان بمانیم ؟

m.b.z
18-07-2013, 14:46
برای دریافت اینترنت پرسرعت از مخابرات تهران ، از ثبت نام تا زمان وصل بطور متوسط چقدر طول می کشد ؟
بعد از ثبت نام باید منتظر تماسشان بمانیم ؟
پارسال اگر درخواست میکردی حدود 1 هفته
ولی الان حدود 2 الی 4 ماه
بستگی به شانست داره

ofogh
18-07-2013, 15:18
بستگی به شانست داره
اینطور که می شنوم معطلی برای زمان وصل کمتر است .
2 تا 4 ماه خیلی زیاد نیست ؟

nasle91
18-07-2013, 15:19

خط تلفنم فقط به اینترنت وصله و اصلا گوشی بهش وصل نمیکنم یعنی بازم امکان نویز وجود داره؟
اگر از isp باشه با پشتیبانی تماس بگیرم ؟

dany_3p4u
18-07-2013, 15:50
چند وقته بعد از روشن کردن مودم داستان داریم تا به نت وصل شه!!!
مشکل از دیفالت گت وی باید باشه! که توی این موارد مثله عکسی که گذاشتم خالیه! راه حلی داره آیا؟ (مودم را هم به تنظیمات اولیه ری استارت کردم اما فرقی نکرد)

Armin.Computer
18-07-2013, 15:58
چند وقته بعد از روشن کردن مودم داستان داریم تا به نت وصل شه!!!
مشکل از دیفالت گت وی باید باشه! که توی این موارد مثله عکسی که گذاشتم خالیه! راه حلی داره آیا؟ (مودم را هم به تنظیمات اولیه ری استارت کردم اما فرقی نکرد)

با pppoe وصل می شی؟
چه مشکلی درست می کنه؟

dany_3p4u
18-07-2013, 16:20
با pppoe وصل می شی؟
چه مشکلی درست می کنه؟
بلی
مشکل خاصی نیست فقط به اینترنت وصل نمی‌شه :دی (کنار آیکون شبکه پایین دست راست تسک بار علامت زرد می‌خوره)

Armin.Computer
18-07-2013, 16:22
بلی
مشکل خاصی نیست فقط به اینترنت وصل نمی‌شه :دی (کنار آیکون شبکه پایین دست راست تسک بار علامت زرد می‌خوره)

مشکل از Isp نیست؟

farazfar
18-07-2013, 17:05
ایا هنوز هم نا محدوده؟ سرعت دانلودش چقدره؟ من پارس داشتم 128 ولی سرعت دانلود روزانه 200 بود.
در یک کلام افتضاح

Arash4484
18-07-2013, 17:22
اینطور که می شنوم معطلی برای زمان وصل کمتر است .
2 تا 4 ماه خیلی زیاد نیست ؟

بسته به منطقه تون داره(بودن پورتهای خالی و...).

Arash4484
18-07-2013, 17:25

سرعت مخابرات روی واقعی بسته میشه.
بله هنوز نامحدوده.
وضعیت هم که دوستمون گفتند افتضاح و گاهی اوقات عادی.
قیمتها نسبت به جاهای دیگه بد نیست.

nasle91
18-07-2013, 18:38

خط که فقط به اینترنت وصله و اصلا از تلفن استفاده نمیکنم مستقیم و بدون اسپیلیتر.

ofogh
18-07-2013, 20:14
چه نوع مودم هایی مخابرات پیشنهاد می کند ؟
این مودم های مخابرات چه قیمتی هستند ؟

ofogh
18-07-2013, 20:17

Firebirds
18-07-2013, 21:12

فرق آن چنانی نمی کنه،
تی پی لینک ها مودم های خوب و نسبتا ارزانی هستند.

ofogh
18-07-2013, 21:32
فرق آن چنانی نمی کنه،
تی پی لینک ها مودم های خوب و نسبتا ارزانی هستند.
مخابرات تهران چه مدلهایی را پیشنهاد می کند ؟

REZAHOSEYNGANI
18-07-2013, 22:03

d-link
کلا این مخابرات همه چیزو ساپورت میکنه:n02:

Armin.Computer
18-07-2013, 22:04

سعی کن از مارک هایخوب و معتبر بخری

dr_data_13
18-07-2013, 23:14
بستگی به شانست داره

من مرداد سال پیش گرفتم ۲ روزه فعالش کردن رو خط تلفن.سمت پونک مرکز مخابراتی پیام نور
ولی تا ۱ ماه دیگه داریم میریم سمت شهرک راه آهن و مرکز مخابراتیش شهید حق شناسه که نمیدونم اون منطقه از نظر پورت و اینترنت خلوت هست یا نه.ولی ۲ تا ۴ ماه بعد از ثبت نام خیلی زیاده!امیدوارم اونجا خلوت باشه حداکثر یک هفته ای وصل کنن.اگر کسی از دوستان جدیدا اونجا اینترنت گرفته چند روزه فعال کردن روی خطش؟

ofogh
18-07-2013, 23:15
سعی کن از مارک هایخوب و معتبر بخری
یعنی مخابرات تهران خودش فقط D-link را قبول دارد ؟
یعنی اگه از مخابرات کارشناس برای نصب بیاد حتما مودم D-Link می آورد ؟
لطفا راهنمایی کنید . باتشکر

bankggs
18-07-2013, 23:41
یعنی مخابرات تهران خودش فقط D-link را قبول دارد ؟
یعنی اگه از مخابرات کارشناس برای نصب بیاد حتما مودم D-Link می آورد ؟
لطفا راهنمایی کنید . باتشکر
دوست عزیز مخابرات با همه ی مودم ها سازگاری داره من ی مودم داشتم مارکش معروف نبود ولی باهاش راحت وصل میشدم و توی کیفیت اینترنتم هیچ تاثیری نداشت ولی بهت پیشنهاد میکنم tp-link بخر

ofogh
18-07-2013, 23:51
دوست عزیز مخابرات با همه ی مودم ها سازگاری داره من ی مودم داشتم مارکش معروف نبود ولی باهاش راحت وصل میشدم و توی کیفیت اینترنتم هیچ تاثیری نداشت ولی بهت پیشنهاد میکنم tp-link بخر
مخابرات منطقه گفته برای نصب خودمان کارشناس می فرستیم ! و خود کارشناسمان مودم می آورد و آموزشش را هم می دهد.
دنبال این هستم بدانم اگر مخابرات مودم خوبی ارائه نمی کند خودم تهیه کنم .
از راهنمایی شما ممنونم

joibari2
18-07-2013, 23:59
سلام .کسی از درخواست اینترنتی برای افزایش پهنای باند استفاده کرده ؟ نیاز به مراجعه حضوری نداره؟

Armin.Computer
19-07-2013, 00:02
مخابرات منطقه گفته برای نصب خودمان کارشناس می فرستیم ! و خود کارشناسمان مودم می آورد و آموزشش را هم می دهد.
از راهنمایی شما ممنونم

منظورتون از خوب بودن چیه؟
اکثر مودم ها تو یک رنج قیمت امکانات یکسانی دارن
حالا می مونه بحثه قیمت که از کجا بگیری

saeid72
19-07-2013, 00:04
از راهنمایی شما ممنونم
مخابرات هاوایی میده
یعنی قبلا که هاوایی میداد سی دی های آموزشیشم هاوایی پیشنهاد داده و از اون آموزش گذاشته
در مورد کیفیت ایناش منم اطلاعاتی ندارم
اما بهتره خودت تهیه بکنی و از مارکای شناخته شده مثل همین d-link . tp-link . asus . linksys استفاده بکنی. ارزونتر نسبت به کارایی همون d-link . tp-link دوستان گفتن

kasi58
19-07-2013, 06:26
سلام.. ۵۱۲ مخآبرات دارم ولی سرعت در حد لاک پشت قبلا ایجا یکی از بچه ها IP دستی داده بود که سرعتش خوب شده بود ، IP روون و پر سرعت را میخواستم ممنون

Tehranshahr
19-07-2013, 09:19
من مرداد سال پیش گرفتم ۲ روزه فعالش کردن رو خط تلفن.سمت پونک مرکز مخابراتی پیام نور
ولی تا ۱ ماه دیگه داریم میریم سمت شهرک راه آهن و مرکز مخابراتیش شهید حق شناسه که نمیدونم اون منطقه از نظر پورت و اینترنت خلوت هست یا نه.ولی ۲ تا ۴ ماه بعد از ثبت نام خیلی زیاده!امیدوارم اونجا خلوت باشه حداکثر یک هفته ای وصل کنن.اگر کسی از دوستان جدیدا اونجا اینترنت گرفته چند روزه فعال کردن روی خطش؟
من بهمن گرفتم ۱هفته ای وصل شد الانم اگه پورت داشته باشه همینقدر طول میکشه.

Firebirds
19-07-2013, 09:49
سلام.. ۵۱۲ مخآبرات دارم ولی سرعت در حد لاک پشت قبلا ایجا یکی از بچه ها IP دستی داده بود که سرعتش خوب شده بود ، IP روون و پر سرعت را میخواستم ممنون

دوست عزیز پر سرعت کم سرعت نداره، آب از جای دیگه ای قطع هست.
ولی روال در شبکه برای ست کردن DNS این گونه هست که توصیه میشه شما از یک DNS خارجی و یک DNS ایرانی رو با هم دیگر استفاده کنید.
DNS های خودت رو این گونه ست کن :

DNS 1

8.8.8.8

DNS 2

217.218.127.127

nasle91
19-07-2013, 11:58

خط نویز نداره مطمئنم چون غفط به نت وصله از تلفن استفاده نمیشه .
حالا باید چکاری انجام بدم ؟

ofogh
19-07-2013, 13:15
بعضی از دوستان از سرعت خوب خودشان صحبت می کنند . در ضمن از آشنایان و همسایکان هم می شنوم سرعت خوبه .
اما تعدادی دیگر از سرعت لاک پشتی صحبت می کنند و می گویند سرعت افتضاح است !
واقعا چه خبر است ؟
اگر مشکل سراسری است پس چرا تعدادی راضی و تعدادی ناراضی !
دوستی را می شناسم که در همین هفته گذشته فقط چند صد گیگابایت دانلود کرده است !
و دوستی دیگر می گوید یک سایت را هم نمی تواند باز کند ؟!
این تناقض یعنی چه ؟؟

REZAHOSEYNGANI
19-07-2013, 13:23
این تناقض یعنی این که ما تو ایران زندگی میکنیم:n09:

Arash4484
19-07-2013, 14:51
بعضی از دوستان از سرعت خوب خودشان صحبت می کنند . در ضمن از آشنایان و همسایکان هم می شنوم سرعت خوبه .
واقعا چه خبر است ؟
این تناقض یعنی چه ؟؟

بخاطر اینکه وضعیت مناطق مخابراتی مختلف با هم فرق میکنه، البته وقتی وضع کل شبکه خراب میشه تاثیرش رو همه جا میگذاره.
ضمن اینکه با بالا ترین حجمی که مخابرات بصورت عادی میده(2 مگ) و در ایده آل ترین شرایط هم نمیشه هفته ای حتی نزدیک به صد گیگ دانلود داشت چه برسه به صدها گیگ.
بگذریم که در شرایط عادی خیلی از این حرفها هم کمتره .

J@viD
19-07-2013, 15:05
واقعا چه خبر است ؟
این تناقض یعنی چه ؟؟

این تناقض به نظر من به این دلیله که مخابرات به صورت رندم سرعت کاربرارو کم میکنه یک روز میبینی تقریبا اوضاعت خوبه فرداش نمیتونی یک صفحه باز کنی
اینجوری هم پهنای باند کمتری رو به شما به اسم اختلال میدن هم همگانی نیست که همزمان همه با هم شاکی باشن و صداشون در بیاد
یکی میگه خوبه یکی میگه خرابه

در مجموع اینترنت مخابرات اشغال ترین اینترنت موجود هست

HeRcKoOl
19-07-2013, 15:27
یه روز خوب یه روز آشغال
یه روز سرور های خارجی در حد سرور هاس داخلی
یه روز سرور داخلی در حد جلبک
اخه چرا لیاقت ما بیشتر ار این اینترنت لاکپشتی است

kasi58
19-07-2013, 17:24
آقا این مخابرات خفه کرده منو دیگه ، از مخابرات به کدوم ISP کوچ کنم بهتره؟؟؟؟ ..
یک موردی که هست ISP های دیگه ها که از مخآبرات میگیرن پس و اون ها هم باید همین مشکل را داشته باشند آیا ؟

Hamed-M1
19-07-2013, 20:10
آقا این مخابرات خفه کرده منو دیگه ، از مخابرات به کدوم ISP کوچ کنم بهتره؟؟؟؟ ..
یک موردی که هست ISP های دیگه ها که از مخآبرات میگیرن پس و اون ها هم باید همین مشکل را داشته باشند آیا ؟

من پارس آنلاین دارم از 128 تا 2 مک سرعت 300 تا 400 میده ولی گهگداری پینگش بالاست

Sent from XPERIA P using Tapatalk 2

kasi58
19-07-2013, 20:28
من پارس آنلاین دارم از 128 تا 2 مک سرعت 300 تا 400 میده ولی گهگداری پینگش بالاست

128 نامحدود گرفتی ؟
128 تا چند گیگ اولش سرعتش 300 ?
قیمت هم بدی ممنون میشم

ofogh
19-07-2013, 23:26
512 مخابرات تهران بطور متوسط سرعت دانلود چند می دهد ؟

Pouya-HP
20-07-2013, 00:15
دوستان من کرجم وقتي با ک ر يو وصل ميشم بعد دو دقيقه لينک adsl خاموش ميشه واسه شمام اينتوريه?

Armin.Computer
20-07-2013, 00:19
خط نویز نداره مطمئنم چون غفط به نت وصله از تلفن استفاده نمیشه .
حالا باید چکاری انجام بدم ؟
کار خاصی نمیشه کرد اگر از isp باشه
تنها کار فقط پیگیری

reza 07
20-07-2013, 00:39
سلام من تهران هستم از لحاظ سرعت اینترنت 1 مگ و 2 مگ چطوری هست مخابرات سرعت دانلود 100 مگ به بالا بهم میده یا خیر اگر این دو سرویس بخرم ؟

شبها ساعت 12 به بعد افت سرعت دارم یا خیر ؟

بهم بگید کدام شرکت سرعت شبانه رایگان خوب جواب داده وکسی ازیت نکرده تو سرعت

bankggs
20-07-2013, 02:15
دوستان من میخوام تغییر پهنای باند بدم ولی این صفحه باز نمیشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Arash4484
20-07-2013, 02:41
دوستان من میخوام تغییر پهنای باند بدم ولی این صفحه باز نمیشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سایتشون و بخصوص این صفحه چند روز اخیر زیاد داون میشه ...مشکل از شما نیست و باید یک مدت صبر کنید و دوباره تست کنید.

italodance
20-07-2013, 08:12
مدیر روابط عمومی شرکت ارتباطات زیر ساخت اعلام کرد

تعرفه پهنای باند را رگولاتوری تعیین می‌کند/ انحصاری نامیدن تامین پهنای باند اجحاف است

طی هفته‌های اخیر بحث‌های مختلفی درباره تامین پهنای باند اینترنت و قیمت خرید و فروش آن مطرح شده است که روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت به ارائه توضیحاتی در این زمینه پرداخته است.

مهدی خدایی در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در این باره اظهار کرد: به طور کلی دولت وظایفی دارد که بخشی از این وظایف بر اساس اصل 44 به بخش خصوصی واگذار شده و بخشی از آن‌ها نیزبه عنوان وظایف حاکمیتی در حیطه وظایف دولت باقی مانده است. این موضوع به هیچ عنوان معنای انحصار نمی‌دهد بلکه دولت در صورت انجام این موارد تنها وظیفه خود را انجام می دهد و به همین دلیل انحصار نامیدن این موضوع خیلی منطقی نیست.

وی ادامه داد: شاید بتوان گفت که این حرف مانند آن است که بگوییم آموزش و پرورش انحصاری عمل می کند و یا این که وزارت نفت در برداشت از میادین و یا توسعه آن‌ها انحصاری رفتار می‌کند.

خدایی ادامه داد: تهیه پهنای باند اینترنت از خارج از کشور و توزیع آن در داخل وظیفه دولت تلقی می‌شود و دولت این وظیفه را بر عهده یک وزارتخانه و به دنبال آن یک شرکت قرار داده است. اکنون این که بخواهیم بگوییم شرکت زیرساخت با تهیه و توزیع پهنای باند انحصار ایجاد کرده به نوعی اجحاف در حق این شرکت محسوب می‌شود اما گویا کسانی که این موضوع را مطرح می کنند به این نکته دقت ندارند که این موضوع جزو وظایف این شرکت محسوب می‌شود.

میدر روابط عمومی شرکت زیرساخت در ادامه صحبت‌های خود در ارتباط با قیمت خرید و فروش پهنای باند اینترنت گفت:‌ قیمت فروش پهنای باند ما را تعیین نمی‌کنیم و معمولا کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات است که موضوع را بررسی و درنهایت یک قیمت نهایی را به شرکت‌ها و از جمله شرکت زیرساخت ابلاغ می‌کند.

وی درباره قیمت خرید پهنای باند که پیش از این 15 یا 16 دلار عنوان شده بود گفت:‌ به هر حال ما پهنای باند را از درگاه‌های مختلفی خریداری می کنیم که هر یک از این درگاه‌ها تعرفه خاص خود را دارند اما در نهایت سازمان تنظیم مقررات میانگینی را در نظر گرفته و براساس قیمت خرید پهنای باند و هزینه‌هایی که در زمینه حفظ و نگهداری شبکه فیبر نوری، مدیریت پهنای باند و انتقال آن به شهرستان‌ها و غیره وجود دارد قیمتی را برای آن تعیین می‌کند.

خدایی در ادامه یادآور شد: اکنون اعداد و ارقامی که گاه از سوی مراجع مختلف مطرح می‌شود با واقعیت‌ها کمی تفاوت دارد و در آن‌ها هزینه‌هایی که این شرکت متقبل می‌شود در نظر گرفته نمی‌شود و برای شرکت ارتباطات زیرساخت نقشی مانند گمرک در نظر گرفته می‌شود که تنها پهنای باند را آورده و آن ها را بدون هزینه خاص ارائه می کند.

مدیر روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: نکته دیگر آن که برای ورود شرکت‌های خصوصی برای تامین پهنای باند از خارج از کشور و ارائه آن در مرزها به شرکت زیرساخت، خود ما هم از قبل راغب بودیم که این اتفاق رخ دهد. پیش از این نیز یک شرکت خصوصی اولین کابل دریایی کشور را ایجاد کرد و ما اکنون اینترنت را لب مرز از این شرکت خریداری کرده وآن را در کشور توزیع می کنیم .دیگر شرکت‌ها هم قطعا می توانند این کار را انجام دهند و پهنای باندی که منتقل می کنند در مرز به ما فروخته و واگذار کنند.

خدایی در پایان اظهار کرد: نکته دیگری هم که در این زمینه وجود دارد به آمادگی‌های بخش خصوصی بازمی گردد و این که آیا برای ورود بخش خصوصی به این موضوع زیرساخت‌های لازم ایجاد شده و مشخص است که باید پهنای باند را از چه کانالی و چه تعرفه‌ای خریداری کنند و آن را با چه تعرفه و ضوابطی در داخل کشور توزیع کنند و اصلا این که آیا از نظر بسترهای لازم شرایط مناسب برای این شرکت‌ها ایجاد شده است یا خیر؟

به گزارش ایسنا، روز گذشته مهدی اخوان بهابادی - دبیر شورای عالی فضای مجازی - در گفت‌وگویی با ایسنا به انقاد تلویحی از شرکت ارتباطات زیرساخت پرداخته و این گونه عنوان کرده بود: ساماندهی وضعیت سرعت اینترنت در کوتاه مدت راه حلی به غیر از ورود بخش خصوصی ندارد و اکنون دلیل عمده کندی‌های اینترنت در این موضوع ریشه دارد.

وی همچنین گفته بود: زمانی که خرید پهنای باند در ایران هفت یا هشت برابر نُرم دنیا برای شرکت توزیع کننده اینترنت و شرکت خصوصی ما تمام می‌شود، به دلیل انحصاری است که بخش دولتی ایجاد کرده و بخش خصوصی هم ناچار است از همان محل خرید کند. طبیعی است در چنین شرایطی شرکت خصوصی ناچار است پهنای باند را بین کاربران بیشتری به اشتراک بگذارد که به این شیوه هم برای کاربران محدودیت ایجاد شده و سرعت پایین می‌آید و مردم حس می‌کنند احتمالا اکنون به دلیل مسائل دیگری سرعت پایین آمده اما واقعا اکنون موضوع دیگری در زمینه کاهش سرعت وجود ندارد.

اخوان همچنین اظهار کرده بود: قیمت پهنای باند یک مگابیت برثانیه به صورت اختصاصی در منطقه در گران‌ترین حالت حدود 15 یا 16 دلار است، با این یک مگابیت حدود 320 گیگابایت دانلود می‌شود و این در منطقه قیمتش 15 یا 16 دلار است. ما کاری به قیمت خرید شرکت ارتباطات زیرساخت نداریم اما در نهایت این پهنای باند در داخل کشور حدود 250 هزار تومان فروخته می‌شود. حالا شما پیدا کنید پرتقال فروش را...

والا به خدا خسته شدیم دقت کردید هیچ کشوری به اندازه ایران مشکلات اینترنتی نداره و صحبت نمیشه
هفته ای فقط 2 الی 3 بار مقامات مختلف دارند در این مورد حرف میزنند این همه حرف میزنند که چی؟ تو عمل هیچ تغییری به وجود نیومده و نمیاد کو؟؟؟

بسته به خدا اینقدر این مشکلات هست که نه تنها درستش نکردند نمیکنند یا نمیتونند دارند شونه خالی میکنند و مشکلات را به هم پاس میدهند این یعنی افتضاح تمام دولت و....:n21:

همیشه یک فرقی بین کشور توسعه یافته و در حال توسعه هست که بله فرقش همینه حال فردا باز ساعت اخبار میشه میگند ما گل و بلبلیم و...دنیا داره خاک میخوره ما ....:n09:

از همه بدتر این ادعاشون منو کشته اینو دیگه نگو ,منت هم گاهی اوقات تو خبرهاشون میگدارند :n15:

Firebirds
20-07-2013, 19:02
دوستان یه راه حل فضایی دارید که این گوگل مپ کار کنه ؟!
دو هفته است می خوام یه آدرس رو سرچ کنم جواب نمی دی:9:

Armin.Computer
20-07-2013, 19:08

شاید به خاطر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه
درست نمیگم؟

black.assassin
20-07-2013, 19:13

از چیز شکن استفاده کن . اگه نشد از html basic گوگل استفاده کن.

Armin.Computer
20-07-2013, 19:16
از چیز شکن استفاده کن . اگه نشد از html basic گوگل استفاده کن.

مگه گوگل مپس html basic هم داره؟!!!!!!!

Firebirds
20-07-2013, 19:29
آره روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز میشه هیچ کاریش ام نمیشه کرد که شیفت کنی روی http !

قند شکن درست حسابی فری یا پولی چی درست حسابی الان کار میکنه الان ؟

Hamed-M1
20-07-2013, 22:39
128 نامحدود گرفتی ؟
128 تا چند گیگ اولش سرعتش 300 ?
قیمت هم بدی ممنون میشم

اگر نامحدود میخوای دور شرکت های دیگه رو خط بکش و به مخابرات بچسب. محدود همیشه 300 ولی نامحدود نمیدونم 12 گیگ یا 20 گیگ سرعت 300 بعد سرعت واقعی میشه که مثلا 128 نا محدود قیمتش حدود 28 تومنه و اصلا نمی صرفه.

REZAHOSEYNGANI
20-07-2013, 23:14
اگر نامحدود میخوای دور شرکت های دیگه رو خط بکش و به مخابرات بچسب. محدود همیشه 300 ولی نامحدود نمیدونم 12 گیگ یا 20 گیگ سرعت 300 بعد سرعت واقعی میشه که مثلا 128 نا محدود قیمتش حدود 28 تومنه و اصلا نمی صرفه.

128 نامحدود فکر کنم سرعت 15 باشه مخابرات
256 سرعت میشه دو برابر و میشه 30
برای بقیه هم همینطوری برو بالا!:n02:

black.assassin
20-07-2013, 23:51
مگه گوگل مپس html basic هم داره؟!!!!!!!

basic همون سرچ تو خود گوگل هست به صورت آدرس. مثلا :
keshavarz blvd , tehran , iran

ofogh
21-07-2013, 01:27
چند بار پرسیدم اما متاسفانه از این سوال ساده جواب نگرفتم !

ofogh
21-07-2013, 01:30

abolfazlwest72
21-07-2013, 01:38

داداش مخابرات تهران سرعت واقعی میده واسه 512 یکی از دوستام داره سرعتش با idm در 24 ساعت بین 60 تا 64 هست.

m.b.z
21-07-2013, 09:01
من که عطای 2 مگ رو به لقاش بخشیدم
کلا رو اعصابه و به هیچ وجه حتی ساعت 3 یا 4 صبح هم نمیشه
با یک دانلود به سرعت کامل رسید.
دانگرید کردم به 1 مگ.

armenak
21-07-2013, 09:41
من که عطای 2 مگ رو به لقاش بخشیدم
کلا رو اعصابه و به هیچ وجه حتی ساعت 3 یا 4 صبح هم نمیشه
با یک دانلود به سرعت کامل رسید.
دانگرید کردم به 1 مگ.

اگرتهرانید سرعت دانلود تون هم رو ی مگ هم دومگ چنده

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta

mr_exir
21-07-2013, 12:33
من که 512 دارم از مخابرات تهران تو کل روز سرعتم پایینه از سرور های خارجی فقط داخلی خوبه

hesam02
21-07-2013, 12:38
آقا نظرتون در مورد 128 چیه؟

mr_exir
21-07-2013, 12:40
آقا نظرتون در مورد 128 چیه؟

صفحه هم باز نمیکنه واست

m.b.z
21-07-2013, 13:29
اگرتهرانید سرعت دانلود تون هم رو ی مگ هم دومگ چنده

1 مگ با مودم دلینک 126 و با مودم تی پی لینک 124
2 مگ با هردو مودم سرعت 218

mr_exir
21-07-2013, 13:38
1 مگ با مودم دلینک 126 و با مودم تی پی لینک 124
2 مگ با هردو مودم سرعت 218

الیته مال من فقط 3 شب تا 11 صبح 130 میده ظهر که شلوغ میشه حتی با 16 کانکشن سرعت یه مگ میشه 60-70

bankggs
21-07-2013, 16:37
من حدود چهار روز 1 مگ داشتم افتضاح بود نهایتش با 90کیلوبایت میگرفتم از طرفی نسبت به قیمتش واقعا آشغاله ولی الان 512 دارم باسرعت 65 دان میکنم هم با لینک داخل هم خارج

kasi58
21-07-2013, 17:35
سلام ..
۱-اگر بعد از ظهر تغییر طرفه بدیم تا شب انجام میشه ؟
۲-میشه هر روز تغییر طرفه داد ؟..منظورم اینه که نامحدود هست ؟

m.b.z
21-07-2013, 18:56
سلام ..
۱-اگر بعد از ظهر تغییر طرفه بدیم تا شب انجام میشه ؟
۲-میشه هر روز تغییر طرفه داد ؟..منظورم اینه که نامحدود هست ؟
جواب سوال اولت
فقط تو ساعت اداری کار رو انجام میدن
اگر صبح درخواست بدید حدود ساعت 2 الی 3 تغییر انجام میشه
اگر شب انجام بدید فرداش ساعت 10 صبح
سوال دومت رو فکر کنم بشه هر روز تغییر داد ولی آخه برای چی؟:n13:

KING iMAN
21-07-2013, 19:12
بچه ها سرویس من 2048 حجمیه.سرعت دانلودم اونطوری نیست که باید باشه.البته من خوزستانم ها.میخوام ببینم بین شماها کسی 2048 داره؟اگه آره،سرعت دانلود؟

m.b.z
21-07-2013, 20:05
بچه ها سرویس من 2048 حجمیه.سرعت دانلودم اونطوری نیست که باید باشه.البته من خوزستانم ها.میخوام ببینم بین شماها کسی 2048 داره؟اگه آره،سرعت دانلود؟
صفحه قبل یه یکی از دوستان همین سوال رو حواب داده بودم
سرعت 2 مگ باید حدوداً 240 تا 250 باشه ولی منظقه به منطقه فرق میکنه
برای من 218 بود.

KING iMAN
21-07-2013, 22:14
صفحه قبل یه یکی از دوستان همین سوال رو حواب داده بودم
سرعت 2 مگ باید حدوداً 240 تا 250 باشه ولی منظقه به منطقه فرق میکنه
برای من 218 بود.
واسه من دیروز فعال شد.دیروز که فعال شد سرعتم 260 بود.بعد به ساعات رایگان که رسید سرعت افت کرد.بعدش دیگه درست نشد.همچنان سرعت کمه.
شما توی ساعات رایگان چطور بود سرعتت؟

Golbarg01
21-07-2013, 22:47
دوستان چرا سرعت اپلود اینترنت مخابرات اینقدر از دانلودش پایین تره؟؟
من سرعت 256 دارم و با سرعت حدود 30 کیلو دانلود می کنم ولی سرعت اپلودم تقریبا یک جهارم هست یعنی 8 کیلوبایت
راهی نداره سرعت اپلود رو با دانلود یک اندازه کنیم؟

m.b.z
21-07-2013, 23:25
واسه من دیروز فعال شد.دیروز که فعال شد سرعتم 260 بود.بعد به ساعات رایگان که رسید سرعت افت کرد.بعدش دیگه درست نشد.همچنان سرعت کمه.
شما توی ساعات رایگان چطور بود سرعتت؟
دوست عزیز مخابرات تهران نامحدوده و ساعت رایگان نداره.
یعنی الان سرعت شما چقدره و چقدر افت سرعت دارید؟
مودم رو یکبار ریست کن شاید حل شد (توی سایت غیر رایگان)
اگر حل نشد با پشتیبانی صجبت کنید.

KING iMAN
22-07-2013, 00:10
دوست عزیز مخابرات تهران نامحدوده و ساعت رایگان نداره.
یعنی الان سرعت شما چقدره و چقدر افت سرعت دارید؟
مودم رو یکبار ریست کن شاید حل شد (توی سایت غیر رایگان)
اگر حل نشد با پشتیبانی صجبت کنید.
اینجام نامحدود داره اما چون گرونه من حجمی برداشتم.
سرعتم الان توی روز نهایتاً 160 هستش.توی شب که داغونه.خودشو بکشه برسه به 100

armenak
22-07-2013, 01:08
اقا من شرق تهرانم خ پیروزی مخابرات اشرفی اصفهانی کسی میدونه سرعت دانلود یک مگ و دومگ چنده اینجا

mehryar1973
22-07-2013, 10:23

سلام
دوستان کلا مثل اینکه این داستان داستان هر روزه شده منم تقاضای تعغیر پهنای باند دادم الان سه روزه ولی انگار نه انگار
برای منم مینویسه داير شده یا اتمام کار

mehrdadb3
22-07-2013, 10:32
سلام
دوستان کلا مثل اینکه این داستان داستان هر روزه شده منم تقاضای تعغیر پهنای باند دادم الان سه روزه ولی انگار نه انگار

من که پشیمون شدم دوباره زدم همون 512 چون بعد از 4 روز هیچ تغییری نکرد واسه من 2 بار زنگ زدم 2020 گفتن 2مگ شده سرعتت ولی سرعتم همون 512 بود تو ستینگ مودم هم 512
الانم الکی الکی هزینه 4 روز که 2020 گفت 2 مگ شده سرعتت باید بپردازم

mehryar1973
22-07-2013, 11:29
من که پشیمون شدم دوباره زدم همون 512 چون بعد از 4 روز هیچ تغییری نکرد واسه من 2 بار زنگ زدم 2020 گفتن 2مگ شده سرعتت ولی سرعتم همون 512 بود تو ستینگ مودم هم 512

عجب:n04:
خوب منم شک داشتم که اینترنتی بشه و میخواستم حضوری برم ولی نوشته های بعضی از دوستان رو که دیدم...
در هر صورت حالا مخابرات دست مون رو گزاشته تو پوست گردو،نمیدنم چکار کنم دوباره ببرم به همون سرعت قبلی،بازم زنگ بزنم 2020
پاشم برم مخابرات:n03:

fg_war2000
22-07-2013, 18:31
دوستان الان چجوریه نحوه گرفتنش ؟ 1 مگ و اینا رو راحت میدن ؟! قیمتاش چجوریه ؟ یه راهنمایی مختصر بکنید خیلی ممنون میشم :n12:

Firebirds
22-07-2013, 18:54
جیمیل با فایر فاکس دیر از IE باز نمی شه، برای شما ؟!!

m.b.z
22-07-2013, 21:52
سلام

فکر کنم برای شماها یک مشکلی وجود داشته
من یک ماه و نیم پیش پنج شنبه درخواست 2 مگ کردم و روز شنبه ساعت 10 تغییر کرد
روز شنبه همین هفته هم دوباره درخواست تغییر به 1 مگ کردم و فرداش ساعت 10 تغییر کرد
به پشتیبانی میگفتید تا پورتتون رو ریست کنن

ofogh
22-07-2013, 21:53
الان بعلت تقاضای بالا وصلش زمان بیشتری طول می کشد .

mehryar1973
22-07-2013, 22:09
فکر کنم برای شماها یک مشکلی وجود داشته
من یک ماه و نیم پیش پنج شنبه درخواست 2 مگ کردم و روز شنبه ساعت 10 تغییر کرد
روز شنبه همین هفته هم دوباره درخواست تغییر به 1 مگ کردم و فرداش ساعت 10 تغییر کرد
به پشتیبانی میگفتید تا پورتتون رو ریست کنن

کلا پشتیبانی محترم که اصلا تو باغ نبود!
به منم گفت 2 روز پیش ساعت 10 سرعت شما عوض شده ولی من وقتی بهش گفتم تو مودم داون استریم و آپ استریم هنوز هیچ تعغیری نکرده گفت خوب مودمو خاموش و روشن کن:n02:
کلا برای من بدتر هم شده یعنی از سرعت قبلی ام هم کمتر میگیرم،آخرش گفت برات درخواست خرابی میگیرم خودمون باهات تماس میگیریم!!!!منم گفتم من دو روز قبل با یه اپراتور شما صحبت کردم اونم درخواست خرابی داده،خلاصه دیگه آخر خنده شده بود گفت و گو مون

Arash4484
22-07-2013, 22:15
حضوری هم میرفتید امکان این اشکال بود...
فکر نمیکنم ربطی به حضوری یا اینترنتی رفتن داشته باشه ، من حضوری به 512 ارتقا دادم و اینترنتی به 1مگ، هر دو بار به سرعت و بدون اشکال انجام شد.
به نظر بعلت بالا رفتن تقاضاها خرابکاری میکنند.

m.b.z
22-07-2013, 22:18
کلا پشتیبانی محترم که اصلا تو باغ نبود!
به منم گفت 2 روز پیش ساعت 10 سرعت شما عوض شده ولی من وقتی بهش گفتم تو مودم داون استریم و آپ استریم هنوز هیچ تعغیری نکرده گفت خوب مودمو خاموش و روشن کن:n02:
کلا برای من بدتر هم شده یعنی از سرعت قبلی ام هم کمتر میگیرم،آخرش گفت برات درخواست خرابی میگیرم خودمون باهات تماس میگیریم!!!!منم گفتم من دو روز قبل با یه اپراتور شما صحبت کردم اونم درخواست خرابی داده،خلاصه دیگه آخر خنده شده بود گفت و گو مون
اون که آره:n15:
وقتی من 2 مگ درخواست دادم سرعتم 218 بود
به پشتیبانی که زنگ زدم خودش اول گفت سرعتتون باید 250 باشه
بعد چند دقیقه که نمیدونست چی باید بگه گفت سرعتتون خوبه دیگه داری 200 تا میگری
بهش گفتم اندازه اینترنت 256 افت سرعت داره گفت همینه که هست
به خاطر همین هم دوباره 1 مگش کردم
ولی مشکل شما عجیبه احتمالا داشته دروغ میگفته
چون دقیقا میتونن ببین با چه سرعتی دانلود میکنی و روی چند بسته شده

Kianoosh
23-07-2013, 12:32
دوستان اینجا به دلیل کمبود پهنای باند هیچ تحریم شکنی وصل نمیشه :n08: وضعیت شما چطوره؟!

اینم سرعت و پینگ:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و سرچ و جیمیل و غیره هم مثل همیشه داغونه ... :n21: خلاصه که همونطور که دیدید مشکلات اینترنت برای انتخابات بود و بعدش همه چیز عالی شده! و رویکرد نسبت به اینترنت یک شبه عوض شد!!:n09: البته دلخوش به این مقدار نباشید :n19:حماسه اینترنتی با اینترانت حداقل 2 مگ در راهه :thumbsup:

leech (زالو) بعدا از چسبیدن به بدن میزبان انقدر خونشو میمکه که بسیار فربه بشه تا حدی که دیگه نتونه خودش رو نگه داره و نهایتا بیفته ولی در مورد یک عده این صدق نمیکنه ... :n06:

Mohammad.F.M
23-07-2013, 12:38
سلام دوستان

بچه ها یه مشکل دارم لطفا یکی راهنمایی کنه بابا اصلا گیج شدم نمیدونم چیکار کنم:n03:ما توی پیروزی میشینیم مخابرات اشرفی اصفهانی . 3 ساله اینجا میشینیم . حدود 6 ماهه افت سرعت دارم از ساعت 5 به بعد ! یعنی صبحها سرعتم عالیه . ظهرا یه مقدار کم میشه و بعد از ظهر به بعد که فاجعه ! اول از شرکت سپنتا اینترنت داشتم گفتم حتما ایراد از شرکته عوضش کردم .

رفتم از آسیاتک سروریس گرفتم و مودمم رو هم عوض کردم یه مودم 180 تومنی خریدم که دیگه خیالم از بابت تجهیزات راحت باشه:n02:بازم همون مشکل رو داشتم سرعت دانلود من صبحها روی 500 الی 700 ئه و بعد از ظهرا و شبا روی 100 120 !! زنگ میزنم میگن خط شما نویز داره کیفیت خطتون از 30 روی 5 ئه !

حالا میخوام بدونم سرویس آسیاتک ممکنه روی خط من جواب نده و هی دارن بهونه میارن یا کلا من هر سرعتی از هر شرکتی بگیرم این افت سرعت رو دارم ؟ الان من 3 4 ماهه آرزو به دلم موند از یه سایت به غیر از سایتهای سافت گذر و تست های دانلود یه چیزی دانلود کنم سرعتم تغییر نکنه:n03:مثلا از سافت گذر روی 500 ئه از موزیک باران یا بیا 2 رپ یا تینی موویز یا ایران فیلم یا هررررررجای دیگه رو 120 ! یعنی چی آخه ؟ این الان به خط من ربط داره ؟ به شرکتم ربط داره یا مال کل ایران اینجوریه در حال حاضر؟

اگه از خطمه که هیچی اما اگه از شرکته به نظرتون برم شاتل یا پارس آنلاین بگیرم مشکلم حل میشه؟

kasi58
23-07-2013, 12:42
دوستان اینجا به دلیل کمبود پهنای باند هیچ تحریم شکنی وصل نمیشه :n08: وضعیت شما چطوره؟!

اینم سرعت و پینگ:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و سرچ و جیمیل و غیره هم مثل همیشه داغونه ... :n21: خلاصه که همونطور که دیدید مشکلات اینترنت برای انتخابات بود و بعدش همه چیز عالی شده! و رویکرد نسبت به اینترنت یک شبه عوض شد!!:n09: البته دلخوش به این مقدار نباشید :n19:حماسه اینترنتی با اینترانت حداقل 2 مگ در راهه :thumbsup:

leech (زالو) بعدا از چسبیدن به بدن میزبان انقدر خونشو میمکه که بسیار فربه بشه تا حدی که دیگه نتونه خودش رو نگه داره و نهایتا بیفته ولی در مورد یک عده این صدق نمیکنه ... :n06:
دیگه gradet از F گذشته باید Z بشه :n28:

mr_exir
23-07-2013, 13:24
سرویس 512 مخابرات تهران اخه چرا با سرور حارجی باید این قدر اقت سرعت وجود داشته باشه ؟

mr_exir
23-07-2013, 13:27
سلام دوستان

بچه ها یه مشکل دارم لطفا یکی راهنمایی کنه بابا اصلا گیج شدم نمیدونم چیکار کنم:n03:ما توی پیروزی میشینیم مخابرات اشرفی اصفهانی . 3 ساله اینجا میشینیم . حدود 6 ماهه افت سرعت دارم از ساعت 5 به بعد ! یعنی صبحها سرعتم عالیه . ظهرا یه مقدار کم میشه و بعد از ظهر به بعد که فاجعه ! اول از شرکت سپنتا اینترنت داشتم گفتم حتما ایراد از شرکته عوضش کردم .

رفتم از آسیاتک سروریس گرفتم و مودمم رو هم عوض کردم یه مودم 180 تومنی خریدم که دیگه خیالم از بابت تجهیزات راحت باشه:n02:بازم همون مشکل رو داشتم سرعت دانلود من صبحها روی 500 الی 700 ئه و بعد از ظهرا و شبا روی 100 120 !! زنگ میزنم میگن خط شما نویز داره کیفیت خطتون از 30 روی 5 ئه !

حالا میخوام بدونم سرویس آسیاتک ممکنه روی خط من جواب نده و هی دارن بهونه میارن یا کلا من هر سرعتی از هر شرکتی بگیرم این افت سرعت رو دارم ؟ الان من 3 4 ماهه آرزو به دلم موند از یه سایت به غیر از سایتهای سافت گذر و تست های دانلود یه چیزی دانلود کنم سرعتم تغییر نکنه:n03:مثلا از سافت گذر روی 500 ئه از موزیک باران یا بیا 2 رپ یا تینی موویز یا ایران فیلم یا هررررررجای دیگه رو 120 ! یعنی چی آخه ؟ این الان به خط من ربط داره ؟ به شرکتم ربط داره یا مال کل ایران اینجوریه در حال حاضر؟

اگه از خطمه که هیچی اما اگه از شرکته به نظرتون برم شاتل یا پارس آنلاین بگیرم مشکلم حل میشه؟

ببین وقتی صبح ها سرعتت میره روی 700 پس بدون بحث نویز و این و اینا همش الکیه دارن بازی در میارن تا ضعف سرور خودشون رو توصیف کنن

Firebirds
23-07-2013, 13:36
تنها راه علاج اینترنت کشور در آمدن انحصار فروش پهنای باند از دست شرکت زیر ساخت هست.

isbn
23-07-2013, 15:29
توی کانفینگ مودم سرعت لینک من از 2048 امده روی 960 :n04: الان چه باید کرد خودشون از قصد کردن این کارو ؟ یا درست میشه ؟

Armin.Computer
23-07-2013, 15:35
توی کانفینگ مودم سرعت لینک من از 2048 امده روی 960 :n04: الان چه باید کرد خودشون از قصد کردن این کارو ؟ یا درست میشه ؟

شاید نویز پیدا کرده باشه

isbn
23-07-2013, 15:39
درسته نویز پیدا کرده nrs روی 6 امده و attenuation روی 33 !! اما چرا ؟؟ تا 2 ساعت پیش که همچنان 2 مگ بود کیفیت خطمم عالی هست snr روی 40 همیشه !!

and-roid2
23-07-2013, 15:42
درسته نویز پیدا کرده nrs روی 6 امده و attenuation روی 33 !! اما چرا ؟؟ تا 2 ساعت پیش که همچنان 2 مگ بود کیفیت خطمم عالی هست snr روی 40 همیشه !!
محمد حان
snr رو باید کاری کنی مقدارش زیاد بشه تا سرعتت در مودم بره بالا!از کنار سیم برق که عبور نکرده؟
اسیاتک منم همینطور بود.هروقت نویز زیاد میشد سرعتش میومد زیر 6مگ.

isbn
23-07-2013, 15:46
نه خوب مشکلی نداشت الان 1 ساعته اینجوری شده !!!! همیشه روی 40 بود !
از اون ور های وب روی 6 هست ولی تو مودم همچنان 8191 ثبت هست !

اما این مخابرات نمیدونم یهو چش شده !!

and-roid2
23-07-2013, 16:06
نه خوب مشکلی نداشت الان 1 ساعته اینجوری شده !!!! همیشه روی 40 بود !
از اون ور های وب روی 6 هست ولی تو مودم همچنان 8191 ثبت هست !

اما این مخابرات نمیدونم یهو چش شده !!

احتمالا از مرکز مخابراتی باشه.صبر کن شاید درست بشه.اگر نشه مشکل از خودته

Armin.Computer
23-07-2013, 16:27

یک سر برو به تاپیک نویز خط ببین مشکلی پیش نیومده باشه
پست اول رو ببین

Kianoosh
23-07-2013, 17:27
تنها راه علاج اینترنت کشور در آمدن انحصار فروش پهنای باند از دست شرکت زیر ساخت هست.

ضمن اینکه انحصار و غیر شقاق بودن و عدم نظارت زمینه ساز تخلف فساد و موضوعات کژدار هست ولی اگه با دید علیت نگاه کنیم همین که چرا فقط یک شرکت متولی باشه بدون رقیب چرا قانون در مورد اینترنت اینطوره و ... خودش معلول یک علت بزرگتره و الی آخر! من که چشمم آب نمیخوره اتفاق خاصی با تغییر وزیر و وکیل بیفته!دید سیاست گذاران کلان باید نسبت به اینترنت تغییر کنه ضمن اینکه کلا نیست ساختار اداری شفاف پاسخگو و با نظارتی داریم اینم روش!حتی هیچ انحصاری هم به طور واقعی شکسته نمیشه چه حوزه ارتباطات باشه چه ورزش یا ...همین که وزیر ارتباطات میره میشه عضو هیت مدیره باشگاه ورزشی خودش عمق فاجعه رو نشون میده :n08: خلاصه این حسن آقا الکی نگفت که وزارت ما بعد از نفت بیشترین درآمد رو داشته برای دولت!!:n09: هرکسی بیاد کمتر دزدی بشه اینترنت دایل آپ به اسم 1 مگ ندن به کاربر یکم سرعت آپلود بیشتر بشه فیلتر و پینگ و پروتکل امن و ... ما استقبال میکنیم!:n18:

عزیز جان اگه مشکل از خط و نویز باشه باید قطعی داشته باشی لینکت بره یا دیر ثابت بشه ... حالا پشتیبانی زنگ بزن درست میشه ولی به نظرم این محدودیت سرعت از طرف خودشون رو اکانتها اعمال میشه!
+
این نویز و میرایش خط من:

Downstream
Upstream

SNR Margin (dB):
30.9
30.7

Attenuation (dB):
21.0
11.4

همیشه هم (تقریبا) همین حدوده 256 و 512 سرعت خوب بود 1 مگ اوایل قابل قبول بعد فقط نصف شب الان اکثرا فاجعه!!یعنی ببین پهنای باند چقدر هوشمنده که شبا سرعت دانلود خوبه ولی تحریم شکن بازم وصل نمیشه!!:n09:

:n19:

arash-king
23-07-2013, 18:39
دوستان شنیدم مخابرات بعضی پورت ها را بسته واسه همین نمیشه بازی آنلاین کرد !!!

کسانی که مثل من تا الان MW3 آنلاین میزدن همه الان مشکل بسته شدن پورت را دارن واسه همین کسی نمیتونه آنلاین بازی کنه !!

درسته این حرف ؟!

mehryar1973
23-07-2013, 21:41
اون که آره:n15:
وقتی من 2 مگ درخواست دادم سرعتم 218 بود
به پشتیبانی که زنگ زدم خودش اول گفت سرعتتون باید 250 باشه
بعد چند دقیقه که نمیدونست چی باید بگه گفت سرعتتون خوبه دیگه داری 200 تا میگری
بهش گفتم اندازه اینترنت 256 افت سرعت داره گفت همینه که هست
به خاطر همین هم دوباره 1 مگش کردم
ولی مشکل شما عجیبه احتمالا داشته دروغ میگفته
چون دقیقا میتونن ببین با چه سرعتی دانلود میکنی و روی چند بسته شده

من دوباره امروز 2020 رو کلافه کردم تا آخرش پورت رو ریست کردن ولی خوب مشکل منم الان دقیقا مشکل این دوستمونه:

سرویس 512 مخابرات تهران اخه چرا با سرور حارجی باید این قدر اقت سرعت وجود داشته باشه ؟

با vpsخودم سرعتم بین 12 الی 14 هستش باید 4 تا فایل همزمان بگیرم تا به سرعت اسمی برسم
(این در حالیکه از همین vpsوقتی با اینترنت 256 ایرانسل دانلود میکنم هیچ مشکلی نداره...)

HITB0Y
24-07-2013, 01:34
دوستان چطور وارد تنظیمات مودم میشید؟
192.168.1.1 جواب نمیده!!!
میخوام با چک کردن snr و Attenuation مطمئن بشم که مشکل خاموش شدن لینک یا نوسان داشتنش+افت سرعت شدید از سیم کشی ساختمونه یا نه؟
لطفا راه حل پیشنهاد بدید!
چطور مطمئن بشیم مشکل از سیم کشیه؟
اگه مشکل از سیم کشی بود بعدش چی؟

Armin.Computer
24-07-2013, 01:39
دوستان چطور وارد تنظیمات مودم میشید؟
192.168.1.1 جواب نمیده!!!
میخوام با چک کردن snr و Attenuation مطمئن بشم که مشکل خاموش شدن لینک یا نوسان داشتنش+افت سرعت شدید از سیم کشی ساختمونه یا نه؟
لطفا راه حل پیشنهاد بدید!
چطور مطمئن بشیم مشکل از سیم کشیه؟
اگه مشکل از سیم کشی بود بعدش چی؟

وارد نمی شید؟
مشکل از مرورگر نباشه و تنظیمات دست نخورده باشه!
متوجه شدنش سخت نیست
باید مودم رو ببرید اولین جایی که خط تلفن می یاد تست کنید

HITB0Y
24-07-2013, 01:47
وارد نمی شید؟
مشکل از مرورگر نباشه و تنظیمات دست نخورده باشه!
متوجه شدنش سخت نیست
باید مودم رو ببرید اولین جایی که خط تلفن می یاد تست کنید
ورودی ساختمون پریزی وجود نداره!
باید تک تک سیمارو چک کنم تا بفهمم کدوم ماله این خطه!

Armin.Computer
24-07-2013, 01:50
ورودی ساختمون پریزی وجود نداره!
باید تک تک سیمارو چک کنم تا بفهمم کدوم ماله این خطه!

ببین برو سیم کشی خونه رو بررسی کن
سیمی اتصالی چیزی نداشته باشه
در کل چک کن دیگه :دی

bankggs
24-07-2013, 03:19
[QUOTE=arash-king;7767672]دوستان شنیدم مخابرات بعضی پورت ها را بسته واسه همین نمیشه بازی آنلاین کرد !!!

کسانی که مثل من تا الان MW3 آنلاین میزدن همه الان مشکل بسته شدن پورت را دارن واسه همین کسی نمیتونه آنلاین بازی کنه !!

درسته این حرف ؟!
با چه پلتفرمی ؟ من با ایکس باکس امروز mw3 بازی کردم

bankggs
24-07-2013, 03:57

armenak
24-07-2013, 08:50
از دوستان کسی مخابرات اشرفی اصفهانی با پیش شماره 3308نداره ببینم سرعت یک مگ اینجا چحوریه دوی چنده ار اسیاتک میخوام بیام الان رو 60و رفته تو مخ

arash-king
24-07-2013, 12:00
[QUOTE=arash-king;7767672]دوستان شنیدم مخابرات بعضی پورت ها را بسته واسه همین نمیشه بازی آنلاین کرد !!!

درسته این حرف ؟!
با چه پلتفرمی ؟ من با ایکس باکس امروز mw3 بازی کردم

با Pc .... الان خیلی وقته نمیشه کاریش کرد .... کسانی هم که مثل من مخابرات دارن گفته بودن مشکل بسته شدن پورت های بازی ــه ....
یه برنامه استفاده کرده بودن درست شده بود ولی من کار باهاشو بلد نبودم نتوسنستم کاری کنم .... میگن مشکل مخابراته حالا نمیدونم این حرف چقد درست باشه

Golbarg01
24-07-2013, 12:28
من سرعت 256 دارم و با سرعت حدود 30 کیلو دانلود می کنم ولی سرعت اپلودم تقریبا یک جهارم هست یعنی 8 کیلوبایت

Pessimist
24-07-2013, 20:33

نه امکانش نیست....

من الان خودم یه مگ دارم سرعت دانلودم تو بهترین حالت به 130 میرسه و بالاتر نمیره چون مخابرات خودش محدود کرده سرعت ها رو...

در مورد سرعت آپلود هم دقیقا همینطوره وقتی مخابرات محدود میکنه دیگه از دست من و شما کاری بر نمیاد!

ofogh
24-07-2013, 22:45
2828 پیامک فرستاده " بعلت عدم وجود امکانات فنی درخواست سروس ADSL شما فعلا آرشیو شده است و در اولین فرصت بعد از تامین امکانات سرویس شما برقرار خواهد شد " این یعنی چی ؟
این یعنی درخواستتون رو بذارید در کوزه آبش رو بخورین ؟؟
درخواستم از مرکز مخابرات اشرفی اصفهانی بوده

mehryar1973
25-07-2013, 00:00
نه امکانش نیست....

من الان خودم یه مگ دارم سرعت دانلودم تو بهترین حالت به 130 میرسه و بالاتر نمیره چون مخابرات خودش محدود کرده سرعت ها رو...

در مورد سرعت آپلود هم دقیقا همینطوره وقتی مخابرات محدود میکنه دیگه از دست من و شما کاری بر نمیاد!

برادر من این وسط یه موردی رو متوجه نمیشم
من 256 داشتم سرعتم اکثرا با هر سروری بین 28 تا 32 بود یعنی خلاصه نرمال بود
از وقتی که ارتقا دادم با 512 سرعتم با بعضی لینک ها که سرور قوی دارن بین 50 الی 60 نوسان داره ولی با بعضی
لینک های دیگه که قبلا موردی نبود(مثلا با vpsشخصی خودم) سرعتم بین 12 تا 15 هستش!!!!یعنی باید 4 تا فایل همزمان بگیرم تا از
همه پهنای باندم بتونم استفاده کنم
حالا شما سرعتت میشه بگی چقدر نوسان داره و با چه سرور هایی دقیفا مشکل دارید(من فکر میکنم فرمایش شما کاملا درسته
مخابرات محدود کرده،یعنی قبلا هم محدود کرده بود ولی الان دیگه خفن محدود کرده!!!!!!!!مشکلش هم کمبود پینای باند و یوزر بیش از حده)

Firebirds
25-07-2013, 09:11
2828 پیامک فرستاده " بعلت عدم وجود امکانات فنی درخواست سروس ADSL شما فعلا آرشیو شده است و در اولین فرصت بعد از تامین امکانات سرویس شما برقرار خواهد شد " این یعنی چی ؟
این یعنی درخواستتون رو بذارید در کوزه آبش رو بخورین ؟؟
درخواستم از مرکز مخابرات اشرفی اصفهانی بوده

چیز خاصی هم از دست ندادی،
الان وضع مخابرات خوب نیست، البته قبلا هم نبوده، به نظرم اگه یه نت آروم و بی درد سر می خوای ( حتی اگه یه نتی می خوای که بتونی راحت توش ایمیل بزنی ، فایل اتچ کنی و اتچ فایل دانلود کنی !!!! ) اصلا تا یه مدتی سراغ مخابرات نیا !!!

Firebirds
25-07-2013, 11:33
از وقتی که ارتقا دادم با 512 سرعتم با بعضی لینک ها که سرور قوی دارن بین 50 الی 60 نوسان داره ولی با بعضی
لینک های دیگه که قبلا موردی نبود(مثلا با vpsشخصی خودم) سرعتم بین 12 تا 15 هستش!!!!یعنی باید 4 تا فایل همزمان بگیرم تا از
حالا شما سرعتت میشه بگی چقدر نوسان داره و با چه سرور هایی دقیفا مشکل دارید(من فکر میکنم فرمایش شما کاملا درسته
مخابرات محدود کرده،یعنی قبلا هم محدود کرده بود ولی الان دیگه خفن محدود کرده!!!!!!!!مشکلش هم کمبود پینای باند و یوزر بیش از حده)

برادر شما مطمئن باش خودشون هم متوجه نمی شن.

ofogh
25-07-2013, 12:05
چیز خاصی هم از دست ندادی،
الان وضع مخابرات خوب نیست، البته قبلا هم نبوده، به نظرم اگه یه نت آروم و بی درد سر می خوای ( حتی اگه یه نتی می خوای که بتونی راحت توش ایمیل بزنی ، فایل اتچ کنی و اتچ فایل دانلود کنی !!!! ) اصلا تا یه مدتی سراغ مخابرات نیا !!!
پس چی سرویسی خوبه ؟
لطفا راهنمایی بفرمایید

alidadash75
25-07-2013, 16:00
نه امکانش نیست....

چه جوریه من 128 دارم با 200 دان می کنم نامحدود.محدود نکرده تبدیل به اینترانت شده یا همون اینترنت ملی

Pessimist
25-07-2013, 19:58

ببین دوست عزیز الان سرعت من کلا یکسان نیست و تقریبا یکی دو ماهی میشه که اینجوری شده متاسفانه!

الان به این صورته که از ساعت 12 شب تا 10 صبح با همون 130 کیلوبایت میگیرم (تقریبا از تمامی سرورهای قوی) اما از ساعت 10 صبح به بعد سرعت افت شدیدی پیدا میکنه و از 60 یا نهایتش 70 بالاتر نمیره (با همون سرورهای قوی)

مشکل اینجاست این برادرهای زحمتکش که به آخر خط رسیدن میخوان تا آخرین لحظه خون ملت رو بمکن و بارشون رو ببندن و برن! تنها راهش اینه که صبر کنیم تا شاید وزیر ارتباطات و اطلاعات عوض باشه تا شاید مثلا یه درصد احتمال بهتر شدن وضعیت وجود داشته باشه!

چه جوریه من 128 دارم با 200 دان می کنم نامحدود.محدود نکرده تبدیل به اینترانت شده یا همون اینترنت ملی

شما 128 داری اونوقت با 200 کیلوبایت دانلود میکنی؟؟؟:blink:
شما مطمئنی اینترنتت مال مخابراته؟؟؟

alidadash75
25-07-2013, 19:58
پس چی سرویسی خوبه ؟
لطفا راهنمایی بفرمایید
بستگی داره چه جوری می خای اگه دانلود می خای برو مخابرات
اگه وبگردی می خای برو شاتل
اگه پشتیبانی و هر دو گزینه ی بالا می خای برو آسیا تک

m.b.z
25-07-2013, 20:58
این نهایت سرعت 1 مگ مخابراته

اینم نهایت سرعت 2 مگه

Arash4484
25-07-2013, 23:01

اینم نهایت سرعت 2 مگه
درسته، بطور کلی همونطور که در این تاپیک افراد متعددی تایید کردن مخابرات در بهترین شرایط همون سرعت اسمی رو میده(حالا اگر بگذریم از وضعیت های پر از اختلال که مرتب هم تکرار میشوند) و بخاطر نامحدود بودن دلیلی نداره که سرعتها رو باز کنه و ضرر بده...
البته گویا مخابرات سرویس رسمی اینترانت هم داره که اون رو خبر ندارم، ولی سرویس تحت نام اینترنت با هر سرور و هر پروتکلی همین وضعه

Firebirds
25-07-2013, 23:13
پس چی سرویسی خوبه ؟
لطفا راهنمایی بفرمایید

قدم اول از مرکز مخابراتی ات شروع میشه.
میر آنجا می پرسی که کدام ISP ها در ایجا port دارند و امکان ارائه ADSL به پیش شماره شما را دارند.

بعد میای توی همین بخش یکی یکی در مورد ISP ها شروع به تحقیق میکنی و گزینه هایت رو محدود تر میکنی.

همین.

Armin.Computer
25-07-2013, 23:34
بستگی داره چه جوری می خای اگه دانلود می خای برو مخابرات
اگه وبگردی می خای برو شاتل
اگه پشتیبانی و هر دو گزینه ی بالا می خای برو آسیا تک
آسیاتک؟:n08:

ببین دوست عزیز الان سرعت من کلا یکسان نیست و تقریبا یکی دو ماهی میشه که اینجوری شده متاسفانه!

الان به این صورته که از ساعت 12 شب تا 10 صبح با همون 130 کیلوبایت میگیرم (تقریبا از تمامی سرورهای قوی) اما از ساعت 10 صبح به بعد سرعت افت شدیدی پیدا میکنه و از 60 یا نهایتش 70 بالاتر نمیره (با همون سرورهای قوی)

مشکل اینجاست این برادرهای زحمتکش که به آخر خط رسیدن میخوان تا آخرین لحظه خون ملت رو بمکن و بارشون رو ببندن و برن! تنها راهش اینه که صبر کنیم تا شاید وزیر ارتباطات و اطلاعات عوض باشه تا شاید مثلا یه درصد احتمال بهتر شدن وضعیت وجود داشته باشه!

شما 128 داری اونوقت با 200 کیلوبایت دانلود میکنی؟؟؟:blink:
شما مطمئنی اینترنتت مال مخابراته؟؟؟

ظاهرا تو مازندان سرعت بالاست!

majifff
26-07-2013, 00:54
سلام
adsl من 2 روزه هی قطع و وصل میشه کلافم کرده . چراغ dsl ثابته

snr margin 30 30.5
Line Attenuation 14 6
نویز که ندارم؟
جالبه وقتی مودم رو روشن خاموش میکنم وصل میشه

mr_exir
26-07-2013, 01:08
سلام

snr margin 30 30.5
Line Attenuation 14 6
نویز که ندارم؟

نویزت عالیه هیچ مشکلی نداره

alidadash75
26-07-2013, 08:29
آسیاتک؟:n08:

تو منطقه ی ما آسیا تک سرویس 512برنزی تا 300می ره
مخابراتم چون تو مازندران پهنا ی باند بیشتره نسبت به استان های دیگه سرعتش بالا هستش.
اگه سرعتم نوسان نداشته باشه تا 300 یا 400 میره.
خطم رو 5 مگ بسته شده.اگه یه وقت بازش کنن سرعتم به 1مگ میرسه.

alidadash75
26-07-2013, 08:31
سلام

snr margin 30 30.5
Line Attenuation 14 6
نویز که ندارم؟

همه چی بستگی به نویز نداره
ممکنه بد مودمتو کانفیک کردی.یه بار دیگه کانفیک کن ببین چی میشه؟

alidadash75
26-07-2013, 08:36

اینم نهایت سرعت 2 مگه
باسه شما اینجوریه ما که سرعت 128-256-512-1مگ-2مگ هیچ فرقی با هم ندارن همه سرعتشون بالا هستش و یکسان.
می خای بیشتر بدونی بیا تو تایپه مخابراته مازندران ماله من سرعتش کمه که اونجا کسانی هستن که سرعتشون به مگ کشیده.

kurtcobain
26-07-2013, 12:07
سرعت تورنت من یه مدته افتضاح شده.برا شما عادیه؟:n17:

armin39
26-07-2013, 12:29
سلام دوستان من می خواستم سرعت 2 مگ بگیرم از مخابرات /..الان 2 مگ ایرانسل دارم واقعا سرعت پیج باز کردن افتضاح شده و اصلا خوب پیج باز نمی کنه...سرعت دانلود هم رسیده به نهایت 100 ..خواستم بدونم وضعیت مخابرات چطوره الان؟؟2 مگ دانلود چند میده و پیج چطور باز میشه؟؟
باید چطوری درخواست بدم؟؟؟2 مگ رو راحت میدن..سایت مخابرات تهران دیدم که تا 1مگ میشه از سایت درخواست داد..من کامل فرم رو پر کردم آخر مینوسه پر کردن این فیلد الزامی است..در حالی که همه رو پر کردم...ممنون میشم دوستان کمک کنند

m.b.z
26-07-2013, 12:52
باسه شما اینجوریه ما که سرعت 128-256-512-1مگ-2مگ هیچ فرقی با هم ندارن همه سرعتشون بالا هستش و یکسان.
می خای بیشتر بدونی بیا تو تایپه مخابراته مازندران ماله من سرعتش کمه که اونجا کسانی هستن که سرعتشون به مگ کشیده.
دوست عزیز میدونم. علت اینم که سرعت شما رو باز گذاشتن ایه که سرویس شما حجمیه ولی توی تهران نامحدوده

سلام دوستان من می خواستم سرعت 2 مگ بگیرم از مخابرات /..الان 2 مگ ایرانسل دارم واقعا سرعت پیج باز کردن افتضاح شده و اصلا خوب پیج باز نمی کنه...سرعت دانلود هم رسیده به نهایت 100 ..خواستم بدونم وضعیت مخابرات چطوره الان؟؟2 مگ دانلود چند میده و پیج چطور باز میشه؟؟
باید چطوری درخواست بدم؟؟؟2 مگ رو راحت میدن..سایت مخابرات تهران دیدم که تا 1مگ میشه از سایت درخواست داد..من کامل فرم رو پر کردم آخر مینوسه پر کردن این فیلد الزامی است..در حالی که همه رو پر کردم...ممنون میشم دوستان کمک کنند
پیج باز کردن تعریفی نداره. ولی از حدود ساعت 2 تا 10 صبح عالیه.
تا 2 مگ میدن و مشکلی نداره.
الان هم شما هر سرعتی خواستی بگیر
بعدا قابل تغییره و میتونی 128 کنیش یا 2 مگ.

alidadash75
26-07-2013, 12:54

برو مخابرات درخواست بده.
2 مگ نگیر 1 مگ بگیر چون با هم فرقی ندارند.
ارزون تر هم هست.

ofogh
26-07-2013, 13:02
قدم اول از مرکز مخابراتی ات شروع میشه.
میر آنجا می پرسی که کدام ISP ها در ایجا port دارند و امکان ارائه ADSL به پیش شماره شما را دارند.

بعد میای توی همین بخش یکی یکی در مورد ISP ها شروع به تحقیق میکنی و گزینه هایت رو محدود تر میکنی.

همین.
اصل قضیه همین جاست که بخاطر اینکه از سر خود وا کنند می گویند اصلا پورت خالی در این مرکز موجود نیست !
چیکار کنم ؟

Arash4484
26-07-2013, 13:15
سرعت تورنت من یه مدته افتضاح شده.برا شما عادیه؟:n17:
خیر برای من هم یک ماهه افتضاحه، قبل از این دریافت و ارسال تورنت خیلی خوب بود، ولی الان نه...مشکل پورت و... هم وجود نداره

دو مگ چند وقتیه بد شده و یک مگ با توجه به قیمت قابل قبولتره.
وبگردی هم در کل سرویسها جالب نیست.

alidadash75
26-07-2013, 13:15
دوست عزیز میدونم. علت اینم که سرعت شما رو باز گذاشتن ایه که سرویس شما حجمیه ولی توی تهران نامحدوده

پیج باز کردن تعریفی نداره. ولی از حدود ساعت 2 تا 10 صبح عالیه.
تا 2 مگ میدن و مشکلی نداره.
الان هم شما هر سرعتی خواستی بگیر
بعدا قابل تغییره و میتونی 128 کنیش یا 2 مگ.

کی گفت ماله ما حجمیه من نامحدود128 دارم تا 230 دان میکنم.
خطم رو 5مگ هستش بازش کنن مثل جاروبرقی میمکمش سرعت 1مگ میشه:n11:

Arash4484
26-07-2013, 13:34

خوب برای همینه که تاپیک شهرها رو از هم جدا زدن دیگه،:n02: چون هر ISPی شرایط خودش رو داره

مخابرات تهران همون سرعت اسمی رو میده، خیلی از شهرها هم که بالاتر میدادند رفتند به سمت سرعت واقعی، اراک که اینجوری شد، شیراز هم که داره اینجوری میشه،و...
ولی مثل اینکه گیلان و مازندران اوضاعش ردیفه، امیدوارم اونجا اوضاعتون همینطور پرسرعت باقی بمونه.

Firebirds
26-07-2013, 19:02
اصل قضیه همین جاست که بخاطر اینکه از سر خود وا کنند می گویند اصلا پورت خالی در این مرکز موجود نیست !
چیکار کنم ؟

حرفشون غیر منطقیه !
نمی دونم برو پیش مسئول مرکز مخابراتی بگو این چه وضعشه ! مسخره کردید مردمو :n24: :n02:

Armin.Computer
26-07-2013, 22:00

دوست عزیز اینترنت در
شهر به شهر
مرکز به مرکز
استان به استان
فرق داره

bleu2u4u
26-07-2013, 22:03
اقا من یه سری از سایت ها رو نمیتونم باز کنم (هیچ ارور و اخطاری نمیده اصلا انگار اینتر رو نزدم)
نه از توی ایپد و موبایل نه از توی ویندوز
فکر کنم اینترنت ام رو 512 کردم اینطور شد
dns ام رو هم دستی درست کردم هیچی اتفاقی نیافتاد

REZAHOSEYNGANI
26-07-2013, 22:21
به پشتیبانی زنگ بزن!
شاید مشکل از خط هست

Firebirds
26-07-2013, 22:34
اقا من یه سری از سایت ها رو نمیتونم باز کنم (هیچ ارور و اخطاری نمیده اصلا انگار اینتر رو نزدم)
نه از توی ایپد و موبایل نه از توی ویندوز
فکر کنم اینترنت ام رو 512 کردم اینطور شد
dns ام رو هم دستی درست کردم هیچی اتفاقی نیافتاد

این طوری که نمی شه، شما باید لااقل یه عکسی، متن اروری قرار بدی تا بشه راه نماییت کرد.
اگه فایر فاکس استفاده میکنی : توی آدرس بار بزن :
about:support
واینتر کن، سپس دکمه : Reset Firefox to its default state رو بزن.

bleu2u4u
26-07-2013, 23:33
این طوری که نمی شه، شما باید لااقل یه عکسی، متن اروری قرار بدی تا بشه راه نماییت کرد.
اگه فایر فاکس استفاده میکنی : توی آدرس بار بزن :
about:support
واینتر کن، سپس دکمه : Reset Firefox to its default state رو بزن.
گفتم هیچ اروری نمیده (صفحه سفید)
فایرفاکس و کروم هم فرقی ندارن
تو ایپد و موبایل هم همینه

ofogh
27-07-2013, 00:04
حرفشون غیر منطقیه !
نمی دونم برو پیش مسئول مرکز مخابراتی بگو این چه وضعشه ! مسخره کردید مردمو :n24: :n02:
همه کار کردم انگار نه انگار ککشون هم نمی گزه !
مگه میشه اصلا پورت خالی نداشته باشن ؟؟
اگه نشه باید برم سمت وایمکس

Йeda
27-07-2013, 00:26
سلام

دوستان یه سوال!!

سرعت نتم این مدت افتضاح شده...
24 ساعت هم همین چند روز پیش قطع بود که این البته به مخابرات محله مون برمیگشت...
ولی الان که وصله با اینکه 256 هستم ولی یهو میبینین سرعت دانلود کردنم میاد تا 5-4 kb ...
شما مشکلی ندارین این روزا؟یعنی مشکلم عادیه؟
آخه با مخابراتمون بارها تماس گرفتم و تو سایت چک کردم و...
میگن مشکلی نیست...
:44:

mr_exir
27-07-2013, 00:58
سلام

دوستان یه سوال!!

ولی الان که وصله با اینکه 256 هستم ولی یهو میبینین سرعت دانلود کردنم میاد تا 5-4 kb ...
میگن مشکلی نیست...

مشکل الان تو بیشتر مناطق تهران برای اینترنت مخابرات شایع شده که انگار درست بشو هم نیست
فقط وفقط تنها چیزی که باعث شده محبوبیت کسب کنه نا محدود بودنش هست .
که جدیدا با 16 کانکشن هم نمیتونی سرعت اسمی رو بگیری مگر 3 تا 10 صبح!

bankggs
27-07-2013, 03:44
منم سرعت دانلودم دقیقا تو ساعت اوج مصرف میاد پایین قبلا اصلا اینطوری نبود یعنی من که 512 داشتم همیشه با 64 میگرفتم ولی الان شبا طرفای ساعت 2 تا 6 صبح سرعتم به70 هم میرسه ولی صبح از ساعت 12 تا ساعت 9 شب با لینک های داخلی و خارجی 40نهایتش 50 هست اونم با تایم اوت زیاد چرا اینطوری شده؟

Armin.Computer
27-07-2013, 09:31
سلام

دوستان یه سوال!!

میگن مشکلی نیست...

مشکل لینک که نداری؟
منظورم همون چراغ ADSL هست

Йeda
27-07-2013, 10:01
مشکل لینک که نداری؟
منظورم همون چراغ ADSL هست

منظورتون علامت کانکت شدنم هست دیگه؟
خب اصولا یا کلا قطع میشه، علامت ضربدر میاد و یا علامت تعجب ( لیمیتد-محدودیت دامنه ) ...
در هر صورت کلا دسترسیم از نت قطع میشه ...

ولی اگه خود ADSL منظورتون هست، نه هیچ مشکلی نداره ...

Armin.Computer
27-07-2013, 10:32
منظورتون علامت کانکت شدنم هست دیگه؟
خب اصولا یا کلا قطع میشه، علامت ضربدر میاد و یا علامت تعجب ( لیمیتد-محدودیت دامنه ) ...
در هر صورت کلا دسترسیم از نت قطع میشه ...

ولی اگه خود ADSL منظورتون هست، نه هیچ مشکلی نداره ...

اگر علامت ضربدر می یاد که فکر مربوط به ارتباط بین کامپیوتر و مودم باشه و ربطی به اینترنت نداشته باشه

Firebirds
27-07-2013, 11:17
گفتم هیچ اروری نمیده (صفحه سفید)
فایرفاکس و کروم هم فرقی ندارن
تو ایپد و موبایل هم همینه

این ها رو به ترتیب برای دامینی که این اتفاق براش میوفته چک کن :

1- از دامین ping بگیر
2- اگه پینگ نداشتی دامین رو tracert کن
3- اگه پینگ داشنی از نام دامنه nslookup بگیر.

* دستورات بالا رو باید در CMD بزنی.

mehdi700007
27-07-2013, 11:19

REZAHOSEYNGANI
27-07-2013, 11:20
دوستان یه سوال
ما رفیقمون خواست سرویس بخره
از شرکت های وب
ولی چراغ مودمش روشن نمیشد!
مخابراتی ها هم هیچ کاری نمیکردن!
چطوریه؟

Firebirds
27-07-2013, 11:21
اگر علامت ضربدر می یاد که فکر مربوط به ارتباط بین کامپیوتر و مودم باشه و ربطی به اینترنت نداشته باشه

دقیقا درسته، این علامت زمانی که ارتباط کلا قطع فیزیکی بشه به وجود میاد.

مشکل از یکی از این هاست.

1- کابل شبکه ات مشکل قطعی داره
2- سوکت کارت شبکه روی PC مشکل داره.
3- سوکت شبکه روی مودمت مشکل داره.

enigma2
27-07-2013, 11:45
دوستان که سرویس یک مگ نامحدود دارن از ساعت 10 صبح تا 12 شب سرعت دانلودشون میانگین چقدر است