مشاهده نسخه کامل
: ADSL / مخابرات استان تهران
aluminum
25-06-2014, 14:51
سلام من قطعی نداشتم.
شما خططتون رو چک کردین از لحاظ نویز؟ به بهترین منطقه خونه که قدرت بیشتری دارید و نویز کمتری دارید وصل کردید؟ مثلا من تو اتاقم وصل کرده بودم هر روز قطع میشد بخاطر قدرت کم و نویز بالا اما در ورودی تلفن پریز اول خونه در حا لخونه کنار در ورودی اونجا قدرتش بسیاز بالاتره و اونجا زدم و اصلا قطع نمیشه...اسپلیتر وصل کردید؟
نویزتون رو حتما از static پنل مودم چک کنید هم نویز هم قدرت :n11:
اگر SNR Margin زیر 10 دسیبل باشه فاجعست قطعی مکرر دارید...من 6 بود تو اتاقم... وصل کردم ورودی خونه شد 30 دیگه قطع نشد...مل من د رحد زمین لرزه بود فاجعه هم بدتر بود
یک سال و نیم یک مگ داشتم این مشکل رو نداشتم الان حدود یک هفته است دو مگ شده این دو سه روز بازی داره درمیاره...
تغییر توی سیستم و یا موقعیت خط ایجاد نکردم که بخواد بخاطر اون باشه!!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نمیدونم چرا سرعت دانلود ثبات نداره و یک مگ اینجوری نبود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
jabari-m
25-06-2014, 14:54
سلام دوستان
256 نامحدود مخابرات چقد دانلود میده؟
کلا نامحدود بگیرم یا حجمی؟
فعلا دانلود آنچنانی ندارم شاید ماهی 5/6 گیگ
سلام دوستان
256 نامحدود مخابرات چقد دانلود میده؟
کلا نامحدود بگیرم یا حجمی؟
فعلا دانلود آنچنانی ندارم شاید ماهی 5/6 گیگ
سلام داداش..
128 16 ..256 30 ..512 60 ..1 مگ 120 و 2مگ 246 کیلوبایت دانلود میدن من همشونو داشم..
حجمی با شبانه رایگان بهتریه الان پارس آنلاین رو 9 مگ میبنده سرویسای بالای 256 شو شما 2 مگشو بگیر ..شب هم رایگاانه 2 تا 7 صبح میتونی شبی 10 گیگ بگیری خیالتم راحته اروزنم هست ماهی 18 تومن ...9 مگ 4گیگ حجم ماهیانه ...شبانه رایگان
3 ماهش با رانژش میشه حدود 80 تومن ولی خیالت راحته دیگه
Arman Dinarvand
26-06-2014, 04:05
سلام دوستان من نمیدونم برای کرج هم جز استان تهران هست برای مخابرات یا نه ولی الان حدود 19 روزی هست سرعت به طور کلی پایین امده خیلی
من سرویس 2 مگ نامحدود داشت خیلی هم راضی بودم متاسفانه این چندروز افتضاح شده مگر شبو نیمه شب بقیه هم این مشکل رو دارین ؟
هرچی هم میگم بهشون فایده نداره هر سری یه بامبول در میارن
Arman Dinarvand
26-06-2014, 04:08
سلام دوستان من نمیدونم برای کرج هم جز استان تهران هست برای مخابرات یا نه ولی الان حدود 19 روزی هست سرعت به طور کلی پایین امده خیلی
من سرویس 2 مگ نامحدود داشت خیلی هم راضی بودم متاسفانه این چندروز افتضاح شده مگر شبو نیمه شب بقیه هم این مشکل رو دارین ؟
هرچی هم میگم بهشون فایده نداره هر سری یه بامبول در میارن
amirpers
26-06-2014, 20:38
دوستان کسی تازگی از مخابرات فرد اسدی یا چمران (مناطق ستارخان و بهبودی و شادمان و ...)اینترنت گرفته؟
پورت خالی دارن؟
rmin1992
27-06-2014, 00:16
سلام دوستان من الان 256 دارم
اگه بخوام سرعتمو زیاد کنم باید برم مخابرات ؟
shayan0o21
27-06-2014, 01:11
سلام دوستان من الان 256 دارم
اگه بخوام سرعتمو زیاد کنم باید برم مخابرات ؟
سلام نه دوست عزیز از طریق سایت Tct.ir ارتقا میدی فردا حداکثر درست میشه :n16:
Majid.iran.peace
27-06-2014, 08:27
دوستان کسی تازگی از مخابرات فرد اسدی یا چمران (مناطق ستارخان و بهبودی و شادمان و ...)اینترنت گرفته؟
پورت خالی دارن؟
زنگ بزنید 2020 بپرسید. مخابرات به هیچ isp پورت نمیده ولی خودش همیشه داره.البته این کارشون قانون شکنی واضحه قانون ده درصد سازمان تنظیم مقرراته ؛)
یکی از آشناهام اوناجا سرویس داره.
Sent from my iPad using Tapatalk
Sunderlan
27-06-2014, 15:03
سلام دوستان.
براي اينترنت مخابرات از طريق سايت مخابرات مي خواهم ثبت نام کنم لطفا راهنمايي کنيد.
مورد زير رو بايد چي انتخاب کنم:
همانطور که در عکس زير مي بينيد نوشته:
مورد استفاده پهناي بالاي باند 128
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم.
Ashkan_crash
27-06-2014, 20:57
سلام دوستان.
براي اينترنت مخابرات از طريق سايت مخابرات مي خواهم ثبت نام کنم لطفا راهنمايي کنيد.
ممنونم.
سلام دوست عزیز هر چی عشقته
کنترل نمی کنن اصلا
شما بزن امور پژوهشی
saeed_gharibeh
27-06-2014, 22:34
سلام، دوستان متأسفانه ما داریم خونه رو عوض میکنیم آیا میشه اینترنت رو از یه خط به خط دیگه انتقال داد؟
shayan0o21
27-06-2014, 23:06
سلام، دوستان متأسفانه ما داریم خونه رو عوض میکنیم آیا میشه اینترنت رو از یه خط به خط دیگه انتقال داد؟
اگه تو همین منطقه و محل باشه آره
farhad.ma
27-06-2014, 23:20
میشه سرویس نامحدود مخابرات رو چند وقت به محدود تبدیل کنیم و بعد دو ماه دوباره برگردیم به نامحدود؟
سلام دوستان.
ممنونم.
اصلا سایت نمی خواد مدارکو آماده کن
زنگ بزن 2020 واست 2 روزه وصل میکنن تا 2 مگ هم میدن
mahdi_z100
28-06-2014, 11:20
با سلام
یکی از دوستام از مخابرات اشتراک گرفته .
سوال من این هستش که روی گزینه ppoe کانکت نمشه .
چکار میشه کرد .
با زنگ زدن به پشتیبانی مخابرات که انجام نشد .
لطفا اگه شما هم همچین مشکلی داشتید و حل شد من رو هم راهنمایی کنید
با تشکر
saeedhashemee
28-06-2014, 16:20
دوستان قبلا از این سایت با سرعت بسیار بالا حدود یک مگ میشد دانلود کرد(تشویقی مخابرات بود)
الان در استان فارس دیگه با سرعت معمولی (512 حدود 70) دانلود میشه
خواستم تهران هستید چک کنید بیبینید برای شما با چه سرعتی دانلود میشه اگر اینترنت مخابرات دارد
Arash4484
28-06-2014, 16:27
دوستان قبلا از این سایت با سرعت بسیار بالا حدود یک مگ میشد دانلود کرد(تشویقی مخابرات بود)
الان در استان فارس دیگه با سرعت معمولی (512 حدود 70) دانلود میشه
خواستم تهران هستید چک کنید بیبینید برای شما با چه سرعتی دانلود میشه اگر اینترنت مخابرات دارد
سرعت مخابرات تهران که هیچ وقت از سرعت اسمی و تعریف شده فراتر نمیره(و میشه گفت کمتر هم نمیشه)
+این طرح ها و عملکرد مخابرات برای هر استانی مستقله.
بهرحال این تست دانلود با نت یک مگ، از اون سایت (بدون دانلودر، با خود مرورگر) :
دوستان تو سرویس من پرداخت رو این زده PostPaid یعنی چی؟
amirpers
28-06-2014, 19:49
اصلا سایت نمی خواد مدارکو آماده کن
زنگ بزن 2020 واست 2 روزه وصل میکنن تا 2 مگ هم میدن
رنگ بزنی 2020 بعدش مدارک رو باید چکار کنیم؟
اصلا مدارک چی می خواد؟
ممنون
رنگ بزنی 2020 بعدش مدارک رو باید چکار کنیم؟
اصلا مدارک چی می خواد؟
ممنون
نام مالک خط
نام مالک منزل
شماره ملی مالک
اجازه مالک و از اینجور چیزها
Majid.iran.peace
28-06-2014, 20:32
سلام دوستان.
ممنونم.
پاشید برید مرکز سریع تر به نتیجه میرسید ثبت نام تو سایت واسه من اونقدر طول کشید مجبور شدم برم مرکز واسه سرویس فامیلمون.شاتل ناز میکنه واسه حکمت شعار سه ماه تو صف بودم خبری نشد . هر کس به طریقی دل ما میشکند
PARIYA 69
29-06-2014, 10:29
از خرداد پارسال اکثر مواقع problem is loading page میاد واسه هر سایتی./ 10بار باید امتحان کنم تا یه صفحه باز بشه چه داخلی چه خارجی!! :n21:
saeed_gharibeh
29-06-2014, 19:34
اگه تو همین منطقه و محل باشه آره
نه تو یه منطقه نیست، الان تهرانیم ولی داریم میریم کرج، یعنی نمیشه؟
Antonio1991
29-06-2014, 20:42
دوستان این اوضاعه منه. دو ماهه همین بساطو با مخابرات دارم. سرعت همه انقد پایینه؟ زنگ میزنم 2020 میگه کلا کرج مشکل داریم. کس دیگه ای از کرج هست این مشکلو داشته باشه؟ یادم رفت سرعتم مثلا 512 نامحدود هست!!!!!!!!!!!!
ShadowDragon
29-06-2014, 20:47
دوستان گیمر اوضاع پینگ سرورای خارجی چطوره؟
Majid.iran.peace
29-06-2014, 20:53
دوستان این اوضاعه منه. دو ماهه همین بساطو با مخابرات دارم. سرعت همه انقد پایینه؟ زنگ میزنم 2020 میگه کلا کرج مشکل داریم. کس دیگه ای از کرج هست این مشکلو داشته باشه؟ یادم رفت سرعتم مثلا 512 نامحدود هست!!!!!!!!!!!!
خدا صبرت بده[emoji40]
shayan0o21
29-06-2014, 21:02
نه تو یه منطقه نیست، الان تهرانیم ولی داریم میریم کرج، یعنی نمیشه؟
نه سعید جان نمی شه باید دوباره درخواست بدی :n16:
ramin martinez
29-06-2014, 21:06
منم کرجم مال من هم بهتر از شما نیست 2 هفته هست الان اینجوری شده
hamlet600
29-06-2014, 22:25
منم تو کرج همین داستانو دارم 1024 گرفتم اما سرعت 256 هست.
پشتیبانی میگه بین 10 نفر اشتراکه دیگه،همینه!
بنده هم کرجم ، کندی سرعت خیلی ناجوره پشتیبانی هم میگه شبکه کنده و به ما ربطی نداره ! میگه تو قردادتون که اینترنت رو گرفتید زده اینترنت بین 10 نفر به اشتراک گذاشته میشه :n29:
چند دقیقه پیش داشتم تعرفه سرعت شبکه AT & T آمریکا رو نگاه میکردم زده بود سرویس 18 مگابایت با 205 شبکه HD ماهی 34 دلار :n03:
خدایی اینترنت ایران خیلی وضعش خرابه، کندی یطرفه ماجراست و چیلترینگ هم یطرف :|
خدا به هممون صبر بده :n28:
دوستان میدونستید شرکت پیشگامان کویر یزد TM1 رو با سرعت 155 مگابایت از شبکه های خارجی میخره 8/5 میلیون و میفروشه به زیرساخت 9 میلیون و زیر ساخت هم اونو تو تهران با 2/5 برار قیمت و در شهرستان با 3/5 برابر قیمت به شرکت ها میفروشه.
بعد شرکت های ارائه دهنده اینترنت هم اونو به 25 برابر قیمتی که خریدن ، به من و شما میفروشن :n29:
=====================
من خودم امروز اینو فهمیدم، امیدوارم یه روزی همه چیز درست شه.
ShadowDragon
30-06-2014, 03:44
حالا جالب اینجاس اینا تو این محاسبات 25 برابر ، به صورت نامحدود حساب کتاب کردن! وگرنه محدود که دیگه هیچی!
واقعا خیلی گرونه ..یه اینترنت 2 مگ گرفتیم به اندازه شیکممون خرج داره ...واقعا حیفه ماهی 80 تومن پول برای اینترنت 2 مگ..بعد اولش فکرمیکردم وایی اینترنت 2 مگ الان چیکا رمیکنم بعد اصلا تا گرفتم سرد شدم...الان به اندازه روزی نهایت 1 گیگ اگر دانلود کنم اونم
با اکراه..الکی واسه دلخوشی میریم یه پینیگی میگیریم ..مسخرست...حیف پول .......میرفتم همونو یه پیتزا میخوردم سر ماه..اههههههههه
yasin2013
30-06-2014, 11:41
یه سوال 2 مگ شبانه داره؟
رفتم مرکز مخابراتی منطقمون طرف هیچی حالیش نبود.گفت باید برید سایت رو ببینید.
alireza20202003
30-06-2014, 11:57
دوستان میدونستید شرکت پیشگامان کویر یزد TM1 رو با سرعت 155 مگابایت از شبکه های خارجی میخره 8/5 میلیون و میفروشه به زیرساخت 9 میلیون و زیر ساخت هم اونو تو تهران با 2/5 برار قیمت و در شهرستان با 3/5 برابر قیمت به شرکت ها میفروشه.
بعد شرکت های ارائه دهنده اینترنت هم اونو به 25 برابر قیمتی که خریدن ، به من و شما میفروشن :n29:
=====================
من خودم امروز اینو فهمیدم، امیدوارم یه روزی همه چیز درست شه.
STM1 سرعتش 155 مگابیته نه مگابایت !
چند هفته ای هست اوضاع اینترنت خوبه خداروشکر راحت بازی میکنم و وب گردی و دانلود اونم با حداکثر سرعت .. خیلی مشکوکه اوضاع ها:n02:
چند هفته ای هست اوضاع اینترنت خوبه خداروشکر راحت بازی میکنم و وب گردی و دانلود اونم با حداکثر سرعت .. خیلی مشکوکه اوضاع ها:n02:
برای منم همینطوره
از اون هفته تا حالا مشکلی نداشتم:n10:
فکر کنم باید خودمون برای 2 -3 روز قطعی آماده کنیم:n15:
Alisheykh
30-06-2014, 15:47
دوستان یه مشکل بزرگی دارم لطفا اگه میتونید راهنمایی کنید. من به تازگی از مخابرات تهران یه سرویس ۵١٢ نامحدود برداشتم اومدم خونه مودمو نصب کردم و تا اینجا مشکلی پیش نیومد . ولی وقتی خواستم فایلی رو دانلود کنم سرعت یک چهارم سرعت ۵١٢ مخابرات بود یعنی ١۶ کیلوبایت . میخواستم ببینم این مشکل تز سیستم منه یا از اینترنت جنوب غرب تهرانه . لطف میکنید راهنمایی کنید چه کنم . ممنون
shayan0o21
30-06-2014, 16:03
دوستان یه مشکل بزرگی دارم لطفا اگه میتونید راهنمایی کنید. من به تازگی از مخابرات تهران یه سرویس ۵١٢ نامحدود برداشتم اومدم خونه مودمو نصب کردم و تا اینجا مشکلی پیش نیومد . ولی وقتی خواستم فایلی رو دانلود کنم سرعت یک چهارم سرعت ۵١٢ مخابرات بود یعنی ١۶ کیلوبایت . میخواستم ببینم این مشکل تز سیستم منه یا از اینترنت جنوب غرب تهرانه . لطف میکنید راهنمایی کنید چه کنم . ممنون
سلام از چه لینکی بود ؟:n01:
Alisheykh
30-06-2014, 16:04
سلام . از چند تا لینک تست گرفتم ولی هیچکدوم بالای ٢٠ تا نرفتن
مثل uploadbaz و همین سایت و سایتای معتبر دیگه
Alisheykh
30-06-2014, 17:08
دمت گرم داداش . مشکل حل شد
Majid.iran.peace
30-06-2014, 18:46
512kbps=64kB/s
یه سوال 2 مگ شبانه داره؟
رفتم مرکز مخابراتی منطقمون طرف هیچی حالیش نبود.گفت باید برید سایت رو ببینید.
مخابرات تهران هنوز شبانه و burst نداره. تمام سرویس های حجمی همون دور و بر سرعت خریداری شده و بدون گزینه شبانه رایگان هستند.
Antonio1991
01-07-2014, 11:30
من سرویس 2 مگ دارم. شبا 1 تا 10 صبح سرعت عالیه پینگ و همه چی ردیفه ولی از 10 صبح تا 1 شب میپوکه. سرعت و پینگ میشه در حد دایل آپ. زنگ زدم میگه شما خطط نویز داره. باید سیم کشی روکار بکنی! میگم پس چرا شبا سرعت خوبه میگه نویز همینجوریه!
به نظرتون راست میگن؟
Firebirds
01-07-2014, 11:44
من سرویس 2 مگ دارم. شبا 1 تا 10 صبح سرعت عالیه پینگ و همه چی ردیفه ولی از 10 صبح تا 1 شب میپوکه. سرعت و پینگ میشه در حد دایل آپ. زنگ زدم میگه شما خطط نویز داره. باید سیم کشی روکار بکنی! میگم پس چرا شبا سرعت خوبه میگه نویز همینجوریه!
به نظرتون راست میگن؟
داخل مودمت بشو، خودت نویز و SNR خط رو ببین،
همین کلید واژه "نویز خط" رو سرچ کن توی همین فروم اطلاعاتش هست.
Antonio1991
01-07-2014, 11:53
این مشخصات مودم :
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
17.6
20.6
db
Line Attenuation
:
49.4
34.2
db
Data Rate
:
2304
639
kbps
Max Rate
:
6564
1444
kbps
CRC
:
174
1
مشکلش چیه؟ راستی مال من بعد از چند ساعت دانلود مشخص خود به خود دانلودم قطع میشه ولی چراغهای ADSL روشنه. دو ساله این مشکلو دارم. با 2 مگ شبا 4 ساعت بیشتر نمیتونم دانلود کنم. باید سیستم و مودمو ریست کنم تا بشه ادامه داد.
ShadowDragon
01-07-2014, 13:27
شما مشکل نویز نداری! مودم اشکال نداره؟ میتونی با یه مودم دیگه تست بگیری؟
Antonio1991
01-07-2014, 13:38
مودم نو و سالم هست. قبلا هم مودم ديكه داشتم همين داستان بود. البته دو ماهه اينطوري شده قبلا خوب بود. ولي مشكل قطع شدن دانلو سه ساله اذيتم ميكنه.
سلام
زنگ بزنید 2020 بگید خط تون رو ریست کنند انشالله درست میشه.
فقط همین رو ازشون بخواهید خواستند افاضات و راهنمایی کنن گوشی رو hold کنید فقط بگید ریست کنند .
Antonio1991
01-07-2014, 15:33
خطو ریست کنم اینترنت قطع نمیشه؟ تنظیمات مودم به هم نمیریزه؟
aluminum
01-07-2014, 18:16
نمیدونم چرا سرعت دانلود ثبات نداره و یک مگ اینجوری نبود
دوستان شما هم با چنین مشکلی دارید؟
اینترنتم دو مگ هست
سرعت افتضاح پینگ داغون باز چه گندی دارن میزنن
سلام
مبین نت داشتم و میخوام به مخابرات کوچ کنم
مبین نت عالی بود ولی به دولیل میخوام انصراف بدم : یک- ساعت رایگان شده 3 تا 7 دو- تعرفه هاشو گرون تر کرده
سرعت دانلود دو مگ مبین نت 256 بود و خیلی راضی بودم...
در حال حاضر قصد خرید سرویس 512 مخابرات را دارم و به چند دلیل هم نمیتوانم از شرکت های خصوصی مثل پارس آنلاین سرویسی خریداری کنم.
به شرکت های خصوصی که زنگ میزنم میگن مرکز مخابرات پیام نور تهران پورت خالی نیست و در لیست انتظار قرار میگیرید که شاید یک ماهی طول بکشه ، و چون من شدیدا به نت نیاز دارم باید برم از مخابرات سرویس بگیرم که تو یک هفته سرویس را تحوبلم بدهند...
من خیلی دانلود میکنم و خیلی از اینترنت هم استفاده میکنم اگر سرویس های حجمی مخابرات ساعت رایگان داشت حتما دو مگشو میگرفتم ولی چون نداره مجبور هستم 512 را بگیرم.
خواستم بپرسم دوستانی هستند که مرکز مخابرات پیام نور تهران باشند و سرویس 512 کیلوبایت نامحدود مخابرت را داشته باشند ؟ راضی هستید ؟ سرعت دانلود چقدره ؟ پینگ به سرورهای خارج چقدره ؟ قعطی ها کم هست یا زیاد ؟ پشتیبانی مخابرات خوبه ؟
سلام
برای تغییر up stream و down stream سرویس 2 مگ باید به 2020 زنگ بزنیم یا اینکه به مخابرات منطقه مراجعه کنیم ؟ :n13:
sepand_salehi
02-07-2014, 01:47
دوستان یه سوال داشتم.
من طرح 1 مگ گرفتم. موقعی که درخواست دادم، خواستم به صورت خرید بسته باشه. یعنی اول پول طرح رو بدی ، بعد واست فعال کنن و روی قبض نزنن. اما اپراتور گفت که نه اینجوری نمی شه و فقط باید روی قبض بیاد و بعد پرداخت کنی. می خواستم بپرسم راست گفته یا درغو
دوم اینکه الان من 15 روز هست که از این طرح 1 مگ دارم استفاده می کنم. اگه برم تو اکانتم و تغییر طرح به 2 مگ بدم، هزینه ای که روی قبض به خاطر طرح قبلی ام می یاد روزشمار هست؟ یعنی طرح 1مگ که ماهی 43تومنه، الان اگه تغییر بدم همین 43 تومن روی قبض می یاد یا نه می یان می گن چون 15 روز استفاده کردی، 21.5 واسه این 15 روز و 15 روز بعدی با طرح 2 مگ حساب می شه.
shayan0o21
02-07-2014, 10:26
سلام
برای تغییر up stream و down stream سرویس 2 مگ باید به 2020 زنگ بزنیم یا اینکه به مخابرات منطقه مراجعه کنیم ؟ :n13:
2020 زنگ بزنید 1 ساعت یا حداکثر یه روز بعد درست می شه :n16:
victor021
02-07-2014, 16:15
سرعتسنج اینترنت مخابرات راهاندازی شد:
birang1357
02-07-2014, 17:50
سلام
سلام
مگه up stream و down stream سرویسها قابل تغییر است؟ یعنی من اگه سرویس 1 مگ داشته باشم میتونم بگم دانلود و آپلودم رو با یه سرعت ببندن؟
رأس ساعت 12 بچه های روزه داره و خدا دوست مخابرات، دست به کار شدن
و دوباره پینگ و پکد لاست شروع شد
victor021
03-07-2014, 00:10
رأس ساعت 12 بچه های روزه داره و خدا دوست مخابرات، دست به کار شدن
و دوباره پینگ و پکد لاست شروع شد
عجیبه چون بعد 12 پینگ من از 500 به حالت عادی برگشت.
فکر کنم چرخشی پینگ و خراب میکنن.
ahmadnesurf
03-07-2014, 01:03
دوستان الان اینترنت نامحدود رو حظف و به جاش حجمی کردن ؟ چون من می خواستم بخرم ولی الان دو دلم
سلام
من سرویس 2 مگ نامحدود دارم ping مخابرات تو بهترین حالت چقدر باید باشه ؟
دوستان الان اینترنت نامحدود رو حظف و به جاش حجمی کردن ؟ چون من می خواستم بخرم ولی الان دو دلم
هر دو سرویس رو هنوز ارائه میدند.
سلام
من سرویس 2 مگ نامحدود دارم ping مخابرات تو بهترین حالت چقدر باید باشه ؟
من خودم با 2 مگ تا 7 میلی ثانیه سرور های دخلی، 90 میلی ثانیه سرور های اروپایی رو هم پینگ گرفتم.
birang1357
03-07-2014, 10:28
سلام
مگه up stream و down stream سرویسها قابل تغییر است؟ یعنی من اگه سرویس 1 مگ داشته باشم میتونم بگم دانلود و آپلودم رو با یه سرعت ببندن؟
یکی بی زحمت جواب این سوال منو هم بده
مگه up stream و down stream را می تونیم انتخاب کنیم؟:n16:
Arash4484
03-07-2014, 16:58
یکی بی زحمت جواب این سوال منو هم بده
مگه up stream و down stream را می تونیم انتخاب کنیم؟:n16:
نه عزیز، سرعت(سرویس) رو انتخاب کنی...بهت Downstream و Upstream مرتبطش رو هم اختصاص میدن دیگه....برای مثال داون استریم سرویس یک مگ حدود 1150 است.
اون دوستمون هم منظورش همون افزایش سرعت بود ...جفتش به یک مفهوم...حالا چه من بگم داون/آپ استریمم رو دو برابر کنید، چه بگم سرویس یک مگم رو بکنید دو مگ.
حالا ی مرضی هم نت من داره که این Downstream و Upstream خودبخود تغییر میکنه(کم میشه)...تا زمانی که روتر رو ری استارت کنم و به حالت درستش برگرده.
که گویا بر اثر نویزه، چون سیم کشی رو تغییراتی دادم کمتر رخ میده.
sepand_salehi
03-07-2014, 22:21
دوستان یه سوال داشتم.
من طرح 1 مگ گرفتم. موقعی که درخواست دادم، خواستم به صورت خرید بسته باشه. یعنی اول پول طرح رو بدی ، بعد واست فعال کنن و روی قبض نزنن. اما اپراتور گفت که نه اینجوری نمی شه و فقط باید روی قبض بیاد و بعد پرداخت کنی. می خواستم بپرسم راست گفته یا درغو
دوم اینکه الان من 15 روز هست که از این طرح 1 مگ دارم استفاده می کنم. اگه برم تو اکانتم و تغییر طرح به 2 مگ بدم، هزینه ای که روی قبض به خاطر طرح قبلی ام می یاد روزشمار هست؟ یعنی طرح 1مگ که ماهی 43تومنه، الان اگه تغییر بدم همین 43 تومن روی قبض می یاد یا نه می یان می گن چون 15 روز استفاده کردی، 21.5 واسه این 15 روز و 15 روز بعدی با طرح 2 مگ حساب می شه.
سلام. لطفا اگه می تونید جواب این سوال من رو هم بدهید. با تشکر
Ashkan_crash
04-07-2014, 13:26
مخابرات هر روز کند تر از دیروز
سلام بر همگی زنده باد زندگی :n02:
Arash4484
04-07-2014, 19:17
دوستان یه سوال داشتم.
درسته به همین شکل هست که خودتون توضیح دادید.
(من آخرین بار پارسال تغییر سرویس دادم و روزشمار حساب شد)
Firebirds
05-07-2014, 13:50
خیلی افتضاح شده
Alisheykh
05-07-2014, 18:15
ping = 70
download speed =55
upload speed = 12
:n28:
کسی نمیدونه یعنی چی؟
بعد برای 2 خط دیگه هم مخابرات ثبت نام کردم 512 نمیدونم چند گیگ بود الان رفتم سرعتشو عوض کنم نمیشه اصلان گزینه سرعت کار نمیکنه بعد برای دیدن مصرف رفتم سرعت رو زده 1 مگ
چی کار کنم؟مخابرات نزدیک خونه رفتم میگه 512 یک ساله هست میگم سرعتم یک مگ هست قبول نمیکنن
بعدم فکر میکنم هزینه روی قبض نمیاد چون اینجا اصلان قبض نمیاد میرم مخابرات اونجا قبض میگیرم ولی برای ای دی اس ال چیزی نزده
ما چند روز شمال بودیم دهنمون سرویس شد با این اینترنت همراه اول gprs اومدیم تهران نفس کشیدیم..یه بازی کلش آف کلن رو به زور لود میکرد...
Alisheykh
06-07-2014, 14:11
ما چند روز شمال بودیم دهنمون سرویس شد با این اینترنت همراه اول gprs اومدیم تهران نفس کشیدیم..یه بازی کلش آف کلن رو به زور لود میکرد...
داداش چه سرویسی استفاده میکنی ؟ اسم کلنت چیه؟:n02:
victor021
06-07-2014, 16:54
دوستان ارگانی نهادی جایی هست که بهشون بگم پینگم داغونه و تاثیر داشته باشه؟
چند وقته گند زدن به پینگم.
برادرا مسیر همچنان برای شمام روی telia هست ؟
دوستان درسته که دانلو زیاد شبانه محدود میشیم ؟
I.LIKE.U
06-07-2014, 22:57
سلام دوستان سرعت دانلود 1مگ محدود و 2مگ محدود چنده همچنین آیا سرعت وبگردی مناسب هست؟
کسی تو محدوده تهران جنت آباد سرویس نداره؟
سایت redcafe.net رو مخابرات ف.ی.ل.ت.ر کرده؟ چرا باز نمیشه؟
برای من امروز قطعی کلی زیاد شده
یعنی همه چی وصله چراغ اینترنت هم روشن اما یهو مثلا برای ۱۰ ۱۵ ثانیه به جز سایت های داخلی چیزی باز نمیشه
arash-king
07-07-2014, 16:24
دوستان درسته که دانلو زیاد شبانه محدود میشیم ؟
شمـا نامحـدود داری یـا محـدود ؟!
مـن نـامحـدود 256 دارم ، هر شــب دارم فیــلم میگیــرم (همشــون بـالای 700-800 مــگ)
تـا الـان نزدیــک 90-80 گیـگ دانـلود کـردم و خـبری هم از محـدودشـدن نبــود :n01:
Golbarg01
07-07-2014, 17:57
دوباره دارن هی ملی و نیمه ملیش می کنن!
اعصابمون خورد شد :n27:
birang1357
07-07-2014, 21:26
یکی به ما بگه چه خبره تو این اینترنت مخابرات؟؟؟ یه سایت باز میشه ده تا باز نمیشه:n13:
دوستان پینگ بنده دوبرابر شده فکر کنم مسیر عوض شده . برای شما هم همین طوره؟
akharwarbaz
07-07-2014, 22:33
برای منم 2 برابر شده
akharwarbaz
07-07-2014, 22:35
برای منم 2 برابر شده
البته صبحا درسته ظهر به بعد خراب میشه
سلام متاسفانه برای منم پینگی که قبلا بود ۱۰۰ ۱۵۰ الان شده ۲۵۰۰ ۳۰۰
ضمن اینکه بعضی از سایت های خارجی بی دلیل باز نمیشن...!
اوضاع اینترنت من از دیروز:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=101ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=100ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=102ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=102ms TTL=43
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=103ms TTL=43
1 دقیقه کار می کنه 30 ثانیه قطع می شه و این داستان ادامه دارد
منم همینطور پینگم دقیقه 2 برابر شده در داخل:
تست امروز:
تست چند روز پیش.. قبل از زیاد شدن پینگ:
.Ashkan.
08-07-2014, 08:04
ظاهرا این مشکل فقط مختص اینترنت مخابرات نیست. خیلی از کساییکه از جای دیگه اینترنت دارن هم همینطورن. منم الان 5 روزه که از ظهر به بعد با افزایش پینگ و کاهش سرعت روبرو هستم!
سلام دوستان دیروز سرعتم 2مگ شده اما سرورهای خارج از ایران هنوز همون 1مگ هست تو مخابرات عادیه؟ :n04:
Arash4484
08-07-2014, 11:25
صافمون کردن...فقطم مخابرات نیست و مثل اینکه سراسریه
سرعت دانلود بخصوص با تورنت عادیه ولی وبگردی حال بهم زن شده، مساله خنده دار اینه که دکمه ها رو جابجا زدن، فیس و سایتهای فـیلتر مشهور زیادی در پاره ای از اوقات روز فیـلتر نیستند و روون و سریع میان، ولی سایتهای معمولی مثل همین پی سی پوست میکنن تا باز بشن.
یا برخلاف همیشه که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو با قناسه میزدن الان برعکس شده و http هدف تک تیراندازان دلاور قرار گرفته و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اوکیه...
خوب این از وضع من...
اینم برای خالی نبودن عریضه:
چرته....
همین عکسا بزور لود میشن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Majid.iran.peace
08-07-2014, 22:17
سلام دوستان دیروز سرعتم 2مگ شده اما سرورهای خارج از ایران هنوز همون 1مگ هست تو مخابرات عادیه؟ :n04:
اگه با چند تا سرور خارجی تست کردی قاعدتا یه تنظیماتی رو سرویست گذاشتن .از خودشون بپرس
Majid.iran.peace
08-07-2014, 22:20
من تو تریسام چند تا دیوایس جدید دارم میبینم که آیپیشون با ده شروع میشه.فکر کنم سیستمای جدید فیلترینگ نصب کردن.
Majid.iran.peace
08-07-2014, 22:23
سایت redcafe.net رو مخابرات ف.ی.ل.ت.ر کرده؟ چرا باز نمیشه؟
فیلتر نیست .یه بار روش کنترل اف 5 بزن شاید مشکل از کشت باشه.
worldclass
10-07-2014, 01:26
سلام
دوستان یه سوال
این تعرفه حجم اضافی مثلا کمتر و مساوی 5 گیگ آیا جمعا میشه 3600 تومن یا هر گیگ 3600 تومن؟
ممنون
سلام
دوستان یه سوال
این تعرفه حجم اضافی مثلا کمتر و مساوی 5 گیگ آیا جمعا میشه 3600 تومن یا هر گیگ 3600 تومن؟
ممنون
هر گیگ 3600
دوستان سرعتم ٢٥٦ هست ميخوام برم ١ مگ بگيرم مدارك چي ميخواد براي تغيير سرعت؟ مقرون به صرفه هست ١ مگ مخابرات؟؟ وبگرديش خوب هست؟ دانلودم زياد دارم بخاطر رشته تحصيليم..
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان سرعتم ٢٥٦ هست ميخوام برم ١ مگ بگيرم مدارك چي ميخواد براي تغيير سرعت؟ مقرون به صرفه هست ١ مگ مخابرات؟؟ وبگرديش خوب هست؟ دانلودم زياد دارم بخاطر رشته تحصيليم..
زنگ بزن 2020 یا از طریق سامانه crm تغییر بده سرعتش خوبه
.Ashkan.
10-07-2014, 15:25
مدرک نمیخواد. آنلاین هم میتونی درخواست بدی ولی گاهی بعد از تغییر سرویس، ممکنه خطت روی همون سرعت قبلی بمونه که به 2020 زنگ میزنی و بلافاصله برات درستش میکنن. سرعت های مخابرات هم اسمی هست، پس حتما افزایش سرعت رو بخوبی حس میکنی.
مدرک نمیخواد. آنلاین هم میتونی درخواست بدی ولی گاهی بعد از تغییر سرویس، ممکنه خطت روی همون سرعت قبلی بمونه که به 2020 زنگ میزنی و بلافاصله برات درستش میکنن. سرعت های مخابرات هم اسمی هست، پس حتما افزایش سرعت رو بخوبی حس میکنی.
والا به ٢٠٢٠ زنگ ميزنم چند تا شماره ميگه هيچكدومشون مربوط به تغيير پهناي باند نيست شماره ٤ ميگه ارتباط با اپراتور هست كه همش تو صف ميذاره آدم رو...
از طريق سايت اقدام كردم فيلدها رو پر كردم وقتي ثبت درخواست رو زدم فقط يه پيغام اومد كه تا يك ماه نميتوني تغيير بدي بعدش رو همون صفحه درخواست موند نه شماره پيگيري نه پيغامي كه درخواستم ثبت شد يا نه گيج شدم يه كم :(
از طريق سايت crm ( ارتباط با مشتريان ) ميرم اسم صاحبخونه رو مينويسه كه خط به نامش هست از طريق سايت مخابرات ميرم براي تغيير پهناي باند اسم خودمون رو مينويسه براي درخواست تغيير پهناي باند!
زنگ بزن 2020 پشتیبانی نیم ساعت منتظر بمون
زنگ بزن 2020 پشتیبانی نیم ساعت منتظر بمون
متوجه منظورتون نشدم
.Ashkan.
11-07-2014, 09:49
والا به ٢٠٢٠ زنگ ميزنم چند تا شماره ميگه هيچكدومشون مربوط به تغيير پهناي باند نيست شماره ٤ ميگه ارتباط با اپراتور هست كه همش تو صف ميذاره آدم رو...
از طريق سايت اقدام كردم فيلدها رو پر كردم وقتي ثبت درخواست رو زدم فقط يه پيغام اومد كه تا يك ماه نميتوني تغيير بدي بعدش رو همون صفحه درخواست موند نه شماره پيگيري نه پيغامي كه درخواستم ثبت شد يا نه گيج شدم يه كم :(
اگر از طریق سایت درخواست تغییر سرویس دادی و الان توی پنل سرعتت هنوز تغییر نکرده، میتونی به 2020 بخش پشتیبانی زنگ بزنی. چاره ای جز انتظار برای پاسخدهی نداری حتی اگر بقول دوستمون نیم ساعت هم طول بکشه. البته امروز جمعه است و نمیدونم درخواستت توی سایت رو بررسی میکنن یا نه.
سرعت 1 مگ
اينترنت من 3 روزه كه قطع شده بگفته خودشون شايد ديگه اصلا وصل نشه شركت ديگه كه رو فيبر نوري اينترنت بده نميشناسين؟
اگر از طریق سایت درخواست تغییر سرویس دادی و الان توی پنل سرعتت هنوز تغییر نکرده، میتونی به 2020 بخش پشتیبانی زنگ بزنی. چاره ای جز انتظار برای پاسخدهی نداری حتی اگر بقول دوستمون نیم ساعت هم طول بکشه. البته امروز جمعه است و نمیدونم درخواستت توی سایت رو بررسی میکنن یا نه.
الان از طريق سايت درخواست ثبت شد ديروز ثبت نميشد كد پيگيري هم نميداد اما امروز كد پيگيري داد
.Ashkan.
11-07-2014, 15:17
الان از طريق سايت درخواست ثبت شد ديروز ثبت نميشد كد پيگيري هم نميداد اما امروز كد پيگيري داد
مبارکه. تا فردا صبر کن. اگر سرعتت توی پنل و با اسپیدتست هنوز روی 1 مگ نیومده بود، با 2020 تماس بگیر. بلافاصله درست میکنن.
Alisheykh
11-07-2014, 15:37
آقا 3 روزه اینترنت مخابرات قطعی شدید داره . به 2020 هم زنگ میزنم نمیگیره . مال شمام اینجوریه ؟ جنوب غرب تهران
آقا 3 روزه اینترنت مخابرات قطعی شدید داره . به 2020 هم زنگ میزنم نمیگیره . مال شمام اینجوریه ؟ جنوب غرب تهران
ساعت8/5صبح زنگ بزن منتظر بمون تا جواب بدن
worldclass
11-07-2014, 16:20
سلام
قیمت 512 نامحدود برای مشتری های قدیمی همون 24 تومنه یا کمتر حساب میشه؟
mohammad.2mt
11-07-2014, 18:11
چرا اینجوری شده باز؟ :2:
قطع نیست ولی یهو میترکه فقط یه سری سایت ها لود میشه بقیه نمیشه باید اینقدر رفرش کنی تا بیاره.
ربطی هم به سرور داخلی یا خارجی بودن هم نداره
کسی مشکل نداشته این چند روزه؟
mohammad.2mt
11-07-2014, 18:12
چرا اینجوری شده باز؟ :2:
قطع نیست ولی یهو میترکه فقط یه سری سایت ها لود میشه بقیه نمیشه باید اینقدر رفرش کنی تا بیاره.
ربطی هم به سرور داخلی یا خارجی بودن هم نداره
کسی مشکل نداشته این چند روزه؟
Majid.iran.peace
11-07-2014, 20:02
اينترنت من 3 روزه كه قطع شده بگفته خودشون شايد ديگه اصلا وصل نشه شركت ديگه كه رو فيبر نوري اينترنت بده نميشناسين؟
این یه تکنیک مخابراته میاد خطایی که اینترنت دارن فیبر میکنه که برید از خودشون بگیرید.
Majid.iran.peace
11-07-2014, 20:04
این یه تکنیک مخابراته میاد خطایی که اینترنت دارن فیبر میکنه که برید از خودشون بگیرید
این یه تکنیک مخابراته میاد خطایی که اینترنت دارن فیبر میکنه که برید از خودشون بگیرید
من الان از خوده مخابرات اينترنت دارم خطم هم فيبره يعني الان برم شركت پارس انلاين شاتل و ... به من adsl ميدن؟
djbehnam73
12-07-2014, 14:15
سلام به دوستان
سرعت اینجا چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
worldclass
12-07-2014, 14:25
سلام
قیمت 512 نامحدود برای مشتری های قدیمی همون 24 تومنه یا کمتر حساب میشه؟
لطفا راهنمایی کنید.
الان یکی از دوستان مشتری قدیمی 256 نامحدود هست ولی هنوز طبق قبض داره ماهی 12900 تومن میده به جای 15000 تومن!
میخوام بدونم اگر ایشون 512 بگیره با نرج جدید ماهی 24000 تومن حساب میشه یا با نرخ قدیمی؟
دوستان اینترنت از بعد از افطار به شدت دچار افت سرعت میشه حتی صفحه ها رو باید 10 بار رفرش کرد تا باز بشه dns هم عوض کردم ولی فایده نداشت سرعت دانلود هم خیلی نوسان داره برای شما هم همچین مشکلی هست؟؟؟؟
هنوز هم نامحدود ارائه میشه ؟؟ هر چقد بخواهیم دانلود کنیم محدود نمیکنه مثل شاتل ؟ 1024 سرعتش چنده ؟
ارزش داره از نامحدوده شاتل که فقط 12 گیگ میشه دانلود کرد اومد رو نامحدود مخابرات ؟ من دانلود زیاد دارم و شاتل شدید محدودم کرده
Majid.iran.peace
12-07-2014, 18:41
هنوز هم نامحدود ارائه میشه ؟؟ هر چقد بخواهیم دانلود کنیم محدود نمیکنه مثل شاتل ؟ 1024 سرعتش چنده ؟
ارزش داره از نامحدوده شاتل که فقط 12 گیگ میشه دانلود کرد اومد رو نامحدود مخابرات ؟ من دانلود زیاد دارم و شاتل شدید محدودم کرده
بستگی به منطقه ات داره .یه ماه تستی مخابرات بگیر نا محدود
Majid.iran.peace
12-07-2014, 18:43
من الان از خوده مخابرات اينترنت دارم خطم هم فيبره يعني الان برم شركت پارس انلاين شاتل و ... به من adsl ميدن؟
کاری نداره زنگ بزن به یکیشون بگو ا مخابرات برات استعلام بگیرن ببینن رو خط شما قابل ارایه هست یا نه.
Majid.iran.peace
12-07-2014, 18:45
دوستان اینترنت از بعد از افطار به شدت دچار افت سرعت میشه حتی صفحه ها رو باید 10 بار رفرش کرد تا باز بشه dns هم عوض کردم ولی فایده نداشت سرعت دانلود هم خیلی نوسان داره برای شما هم همچین مشکلی هست؟؟؟؟
احتمالا افطارو زدن ملت رفتن سراغ فیلتر شکن اونور هم افطار کنن [emoji1]
تو ماه رمضون کلا اینترنت ایران مدلش با ماهای دیگه فرق میکنه .شبا تا سحر پینگ تایم نوسان داره.
بستگی به منطقه ات داره .یه ماه تستی مخابرات بگیر نا محدود
سرعت دانلود به مرکز ربط داره یا اینکه نامحدود ارائه بدن ؟
چند روزه وصل میکنن از طریق سایت سفارش بدیم ؟
Majid.iran.peace
12-07-2014, 19:36
سرعت دانلود به مرکز ربط داره یا اینکه نامحدود ارائه بدن ؟
چند روزه وصل میکنن از طریق سایت سفارش بدیم ؟
مخابرات تو کار محدود کردن نیست از اول تا آخر رو یه سرعت ثابتت میکنه واسه همینه که تو بعضی مرکزا می ترکه .کافیه چند تا دانلودر بچه محلت باشن کل اینترنت منطقه رو میکشن چیزی واسه بقیه نمی مونه
سایت رو بی خیال شو زنگ بزن من تو سایت تا حالا نشده نتیجه بگیرم
فقط يه روز بعد از اينكه ١ مگ كردم با سرعت ١٢٠ دانلود كردم الان دوباره سرعت دانلودم شده ٣٠ چرا اينطوري شد؟؟ براي دوستان هم كه اينترنت ١ مگ دارن همينطوره؟؟
Ashkan_crash
13-07-2014, 11:21
کرج همینطور تایم اوته اصلا هیچ وب پیجی باز نمیشه بالای 80 % پکت لاست udp هم که خیلی وقته منحل کردن همینطور هم پی در پی داره دیسی میشه خدا لعنتشون کنه با این سرویس آشغالی که دارن به ما ملت بیچاره میندازن
فقط يه روز بعد از اينكه ١ مگ كردم با سرعت ١٢٠ دانلود كردم الان دوباره سرعت دانلودم شده ٣٠ چرا اينطوري شد؟؟ براي دوستان هم كه اينترنت ١ مگ دارن همينطوره؟؟
مگه میشه؟ من الان 2 ماهه 2 مگ کردم نامحدود دارم 240 میگیرم...1 مگم داشتم قبلا چند ماه همیشه 120 میگرفتم..
زنگ بزن پشتیبانی ببینن مشکلت چیه...
آره میشه برو منطقه مخابراتیت که رو قبض تلفنت نوشته اونجا 100% مشخص میشه که میدن یا نه...
به ما که دادن..1024 میشه 120 تا سرعت ...به هیچ عنوان محدود نمیکنن...اون شاتل و اینا اونا ببخشید ولی دزدن..
پسر عموی من 128 نامحدود گرفت از پارس بعد یه مدت سرعتش شد 30 تا ...اوایلش 120 تا بود...اونا دزدن..
فعلا تنها جایی که دزدی نمیشه مخابراته...
من ماهی 75 تومن میدم برای 2 مگ ولی راضیم روزی هیچی نکنم 8 گیگ میکنم همش فیلم 1080P جدید..خیلی خوبه..:11:
مثلا صبح که پا میشم کامپیوترو روشن میکنم تا وقتی برم ناشتایی رو بخورم و بیام یه فیلم 1080p میگیرم..بعد میریزم تو یو اس بی که شب ببینیم با بابام اینا..بعد میرم بازی آنلاین پینگم همرو میخکوب میکنه ادمین سرورها کفشون میبره پینگ داخلی ایران زیر 20
تهران که هیچی زیر 10..بعدش باز هر موقع میرم بیورن میزارم دانلود بشه..خلاصه همینجوری روزی 8 گیگ میگیرم...کامپیوترم کلا در روز 8 ساعت روشنه...بستگی داره البته یه روزهایی هیچی نمیگیرم...حا لندارم دانلبود کنم کار دارم سریع میرم بیرون روشن نمیکنم کامپیوترو..
در کل 2 مگ مخابرات هر جوری که فکر کنی به صرفست هم مصرصف برق میاد پایین یه فیلم رو سریع میگیر هر چی یه فایلو...هم عمر کامپیوترت زیاد میشه و قطعاتت داغ نمیکنه بخاطر زیاد روشن بودن هم خودت اذیت نمیشی...عمرت زیاد میشه:D پینگت و رسپانس و
جوابت سریعه...پیجا سریع باز میشه...درسته در ظاهر هزینش یه زره زیاده ولی در باطن به نفعه آدمه..
پینگ خارج رو ببین خدایی این خوراک نیست؟:
پینگ داخل ایران رو ببین : از تهران تا اصفهان 13 میلی ثانیه :n10: ......>:n02:شوخی کردم اون شکلکرو ولی خداییش خوراک بازی و باز کردن صفحاته
مگه میشه؟ من الان 2 ماهه 2 مگ کردم نامحدود دارم 240 میگیرم...1 مگم داشتم قبلا چند ماه همیشه 120 میگرفتم..
زنگ بزن پشتیبانی :
باور كن.. از سايت فيلمي كه دانلود ميكنم سرعتم رو ٢٥ ٣٠ هست ولي از پي سي دانلود دانلود ميكنم سرعتم رو ١٢٠
worldclass
13-07-2014, 12:09
زنگ بزن پشتیبانی ببینن مشکلت چیه...
آره میشه برو منطقه مخابراتیت که رو قبض تلفنت نوشته اونجا 100% مشخص میشه که میدن یا نه...
به ما که دادن..1024 میشه 120 تا سرعت ...به هیچ عنوان محدود نمیکنن...اون شاتل و اینا اونا ببخشید ولی دزدن..
پسر عموی من 128 نامحدود گرفت از پارس بعد یه مدت سرعتش شد 30 تا ...اوایلش 120 تا بود...اونا دزدن..
فعلا تنها جایی که دزدی نمیشه مخابراته...
من ماهی 75 تومن میدم برای 2 مگ ولی راضیم روزی هیچی نکنم 8 گیگ میکنم همش فیلم 1080P جدید..خیلی خوبه..:11:
سلام
2 مگ رو بدون کارت دانشجویی یا مجوز یا پارتی بازی میدن ؟
djbehnam73
13-07-2014, 12:17
سلام به دوستان
سرعت اینجا چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نبود که به ما جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کرج افتضاحه تنها سروری که میشه باهاش تست گرفت واسه شبدیزه بقیه تایم اوت میده حتی سایت مخابرات هم باز نمیشه :n04:
فقط الکی 2مگ کردم به اندازه 512 سرعت دانلودم نیس :n28:
سلام
کلا بالای 128 یه فرم پر میکنی که تعهد دادی همین
از اون به بعد دیگه سرعتت رو میتونی از طریق سایت افزایش یا کاهش بدی
کسی نبود که به ما جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرعت داغونه فقط اینترانت کار میکنه و تایم اوت بالاس پکت لاست کلا......
به playstation network هم نمیشه وصل شد
.Ashkan.
13-07-2014, 14:38
سلام
مدرک نیاز نیست. شما فقط درخواست تغییر سرویس رو چه آنلاین چه با 2020 میدی و سرعتت رو افزایش میدن. تا جاییکه میدونم محاسبه سرویست هم روزشماره.
سرعت داغونه فقط اینترانت کار میکنه و تایم اوت بالاس پکت لاست کلا......
به playstation network هم نمیشه وصل شد
این مشکل توی این ماه همه گیر شده. بعضی جاها دائمی بعضی جاها هم چند ساعتی در روز و بخصوص شبها، چه مخابرات چه شرکت های خصوصی همه همینه. فعلا باید صبر کرد.
اونایی که میگفتن مخابرات به درد بازی آنلاین نمیخوره کجان الان؟
بیا این عکس پینگ سرورهای ایرانی mw3
پینگ 9 !!! سرور جوکر..آدم خودش سرور باشه پینگش 10 بیشتر میشه با سرور خودش.. انوقت پینگم با سرور جوکر 9...پس دیگه نگید مخابرات به درد بازی آنلاین نمی خوره..
ا
اینم پینگ تهران :
worldclass
13-07-2014, 17:03
من صفحه قبل یه سوالی کردم که هیچ کس جواب نداد آخر!
یکی از دوستان الان 256 نامحدود داره منتها هنوز با قیمت قدیم یعنی ماهی 13 تومن براش قبض میاد چون مشتری قدیمه.
اینو اگه الان بخواد 512 نامحدود کنه با قیمت جدید حساب میشه(24 تومن) یا با قیمت قدیم(حدود 20 تومن)؟
arash-king
13-07-2014, 17:10
پینگ 9 !!! سرور جوکر..آدم خودش سرور باشه پینگش 10 بیشتر میشه با سرور خودش.. انوقت پینگم با سرور جوکر 9...پس دیگه نگید مخابرات به درد بازی آنلاین نمی خوره..
ا
اینم پینگ تهران :
منم قبلاً همین حرفا رو اینجا میزدم ، همه میگفتن اشتباه میکنی
منم مخابرات 256 دارم ، همین الان از MW3 اومدم بیرون
پینگ تو بازی هم 60 بود .
نمیدونم چرا همه شاکی اند از مخابرات !؟؟ من 2 ساله دارم ، عالی بوده ، حتی عالی رو هم رد کرده :n01:
مخابرات اشغال به تمام معناست براي من 4 روز قطع بود تازه امروز وصل شد
سلام خدمت دوستان
بی زحمت بگید اوضاع خط من چطوره؟
Downstream
Upstream
SNR Margin (0.1dB):
75
305
Attenuation (0.1dB):
505
300
Output Power (dBm):
18.0
12.0
Attainable Rate (Kbps):
3872
1983
Rate (Kbps):
575
159
D (interleave depth):
1
1
Delay (msec):
0.05
0.23
باور كن.. از سايت فيلمي كه دانلود ميكنم سرعتم رو ٢٥ ٣٠ هست ولي از پي سي دانلود دانلود ميكنم سرعتم رو ١٢٠
شما با speedtest چک کن
.Ashkan.
14-07-2014, 07:14
سلام خدمت دوستان
بی زحمت بگید اوضاع خط من چطوره؟
Downstream
Upstream
SNR Margin (0.1dB):
75
305
Attenuation (0.1dB):
505
300
Output Power (dBm):
18.0
12.0
Attainable Rate (Kbps):
3872
1983
Rate (Kbps):
575
159
D (interleave depth):
1
1
Delay (msec):
0.05
0.23
وضعیت خطت متاسفانه اصلا خوب نیست. در حال حاضر تقریبا روی 512 آپ شده. نویز خطت بالاست و ظاهرا فاصله ات با مرکز مخابراتی زیاده. البته شاید بتونی تا 1 مگ و احیانا 2 مگ (احتمال پرش لینک زیاده) بگیری ولی پیشنهاد میکنم قبل از هر چیز تمام دستگاه ها رو از خط جدا کن و مودم رو مستقیم بزن به پریز و نتیجه رو مقایسه کن. اگر تغییری نکرد برو ورودی خط و مودم رو وصل کن. اگه اونجا خوب بود که باید سیم کشی داخلی رو عوض کنی یا سیم مستقیم بکشی تا مودم در غیر اینصورت، با مخابرات تماس بگیر و بگو خطت نویز داره. شاید با پیگیری مکرر به نتیجه ای بررسی.
Alisheykh
14-07-2014, 10:51
شرمنده . اشتباه شد
وضعیت خطت متاسفانه اصلا خوب نیست. در حال حاضر تقریبا روی 512 آپ شده. نویز خطت بالاست و ظاهرا فاصله ات با مرکز مخابراتی زیاده. البته شاید بتونی تا 1 مگ و احیانا 2 مگ (احتمال پرش لینک زیاده) بگیری ولی پیشنهاد میکنم قبل از هر چیز تمام دستگاه ها رو از خط جدا کن و مودم رو مستقیم بزن به پریز و نتیجه رو مقایسه کن. اگر تغییری نکرد برو ورودی خط و مودم رو وصل کن. اگه اونجا خوب بود که باید سیم کشی داخلی رو عوض کنی یا سیم مستقیم بکشی تا مودم در غیر اینصورت، با مخابرات تماس بگیر و بگو خطت نویز داره. شاید با پیگیری مکرر به نتیجه ای بررسی.
سپاس رفیق ، خداروشکر فکر کنم معجزه شده چون اصلا قطعی ندارم و اکثر اوقات با حداکثر سرعت دانلود و آپلود میکنم ولی وقتی 1 مگ میگیرم بعضی وقتا اینترنت قطع میشه.
alireza99.99
14-07-2014, 22:21
snr مربوط به نویز خطه؟بیشتر باشه بهتره و یا کمتر؟
فاصله رو از کدوم تشخیص دادید؟
snr مربوط به نویز خطه؟بیشتر باشه بهتره و یا کمتر؟
فاصله رو از کدوم تشخیص دادید؟
snr بیشتر بهتره...
دوستان 2 تا سوال برای دوستم که مشترک مخابرات تهرانه داشتم:
1.توی مخابرات تهران جایی هست بشه مصرف ماهیانه سرویس های نامحدود را دید؟مثلا این رفیق من ببینه در ماه حدودا چه قدر دانلود داره؟
2.برای تخلیه رانژه سریعترین و بی دردسر ترین راه چیه؟
پیشاپیش ممنون :)
snr بیشتر بهتره...
دوستان 2 تا سوال برای دوستم که مشترک مخابرات تهرانه داشتم:
1.توی مخابرات تهران جایی هست بشه مصرف ماهیانه سرویس های نامحدود را دید؟مثلا این رفیق من ببینه در ماه حدودا چه قدر دانلود داره؟
2.برای تخلیه رانژه سریعترین و بی دردسر ترین راه چیه؟
پیشاپیش ممنون :)
1-از این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2-مراجعه حضوری به مرکز مخابراتی(بدهی0باشد)
متاسفانه مسیر عوض شده و پینگ سه برابر....
به جای تلیا این fra.cw.net هست
پینگم هم به اروپا شده ۳۰۰ قبلا ۱۰۰ بود :n03:
sepand_salehi
16-07-2014, 13:04
دوستان می شه بگید وضعیت خط من چطوره؟
یک سوال. من سرعت 512 گرفتم، ولی همانطوری که می بینید مقدار Data Rate رو 284 زده.
الان یعنی سرعتم رو روی 256 بستن؟ چون با Speedtest به من سرعت هایی حدود 29 تا 30 داد که دقیقا می شه 256 مخابرات.
درضمن، من جهانشر کرج هستم و از روزی که سرویس گرفتم، وضعیت افتضاحه. سایت های داخلی رو که اصلا باز نمی کنه. به غیر از این فروم و دو سه تا دیگه، بقیه رو اصلا نمی تونه لود کنه. حتی فارس نیوز رو که یادمه با دایال آپ از گوگل سریعتر لود می کرد.
زنگ هم زدم 2020 می گه مشکل سراسریه.
بقیه هم همین مشکل رو دارن؟ دوستان کرجی و خصوصا ساکن محله جهانشهر
من تو قلهک تهران هم 1مگ مخابرات دارم، عالی داره کار می کنه. سرعت 130 و بدون قطعی. ولی نمی دونم اینجا چرا دقیقا قطب مخالفش داره عمل می کنه.
نویز تون زیاد بد نیست ولی کیفیت خط افتضاحه!!!
از سر خط تست کنید اگه درست شد یه سیم مستقیم از دم در بکشید.
یک سوال. من سرعت 512 گرفتم، ولی همانطوری که می بینید مقدار Data Rate رو 284 زده.
الان یعنی سرعتم رو روی 256 بستن؟ چون با Speedtest به من سرعت هایی حدود 29 تا 30 داد که دقیقا می شه 256 مخابرات.
درضمن، من جهانشر کرج هستم و از روزی که سرویس گرفتم، وضعیت افتضاحه. سایت های داخلی رو که اصلا باز نمی کنه. به غیر از این فروم و دو سه تا دیگه، بقیه رو اصلا نمی تونه لود کنه. حتی فارس نیوز رو که یادمه با دایال آپ از گوگل سریعتر لود می کرد.
من تو قلهک تهران هم 1مگ مخابرات دارم، عالی داره کار می کنه. سرعت 130 و بدون قطعی. ولی نمی دونم اینجا چرا دقیقا قطب مخالفش داره عمل می کنه.
Le0nard0
16-07-2014, 15:41
خطت که نابوده ولی 512 رو مشکلی نداره در صورتی که الان خطتو زیر 512 بستن . زنگ بزن پیگیری کن
سلام دوستان ی سوال داشتم: اگه من روز تعطیل در سایت مخابرات درخواست تغییر پهنای باند بدم امکان داره تو همون روز تغییر انجام بشه ؟؟؟؟
سلام دوستان ی سوال داشتم: اگه من روز تعطیل در سایت مخابرات درخواست تغییر پهنای باند بدم امکان داره تو همون روز تغییر انجام بشه ؟؟؟؟
خیر معمولا اولین روز کاری بعد از تعطیلات
navid_pmb
17-07-2014, 14:16
من امروز دیدم اینترنت قطعه :| زنگ زدم پشتیبانی میگی خط تخلیه شده برو مرکز مخابراتی!!!
میگم جرا؟ میگه به ما مربوط نمیشه مرکز مخابراتیت تخلیه زده،
گفتم شاید بدهی دارم یادم افتاد پری روز پرداخت کردم تازه اونم میان دوره چون دوره پرداخت شده بود :|
مرکز مخابراتی هم که رفت تا یکشنبه :|
این وضعه مملکت ماست :|
mv217010
17-07-2014, 15:28
من امروز دیدم اینترنت قطعه :| زنگ زدم پشتیبانی میگی خط تخلیه شده برو مرکز مخابراتی!!!
میگم جرا؟ میگه به ما مربوط نمیشه مرکز مخابراتیت تخلیه زده،
گفتم شاید بدهی دارم یادم افتاد پری روز پرداخت کردم تازه اونم میان دوره چون دوره پرداخت شده بود :|
مرکز مخابراتی هم که رفت تا یکشنبه :|
این وضعه مملکت ماست :|
خوش به حالت حالا با خیال راحت برو یه شرکت دیگه.چون بهشون بگی تخلیه اصلا نمیکنن .........اونا کارتو راحت کردن چون یه روزی به فکر تخلیه میوفتادی:n02:
نزدیک 3 هفته میشه این طوری شده فکر کنم یکی از stm1 هایی که از اذربایجان بود رو بستن و از جای دیگه گرفتن.
ا
Click here to view the small image.
اینم پینگ تهران :
منم قبلاً همین حرفا رو اینجا میزدم ، همه میگفتن اشتباه میکنی
منم مخابرات 256 دارم ، همین الان از MW3 اومدم بیرون
پینگ تو بازی هم 60 بود .
نمیدونم چرا همه شاکی اند از مخابرات !؟؟ من 2 ساله دارم ، عالی بوده ، حتی عالی رو هم رد کرده :n01:
دکی ...
از سرور ایرانی پینگ گرفتید میگید پینگ مخابرات خوبه :دی
تا 3 هفته پیش بد نبود اما الان ..... حالا ولش یه تست پینگ بزارید ببینم تا پینگتون به امریکا اروپا چنده :دی
Abolfazl3007
18-07-2014, 11:46
3 روز نت ما قطع بود ، بعد وصل شد سرعتم نصف شده :
(سرویس 256 )
چرا ؟؟؟؟ سرعت دانلودم از 32 اومده رو 18 !!!!!
B.Russell
18-07-2014, 11:54
(سرویس 256 )
به خاطر ماه رمضان هست، اکثر شهرها اینترنت مخابراتشون همینجوری شده و پارازیت ماهواره ها هم چند برابر شده.
اینکارو کردن ملت دست از دانلود فیلم و بازی و... بردارن برن کتاب های مقدسشون رو سر بگیرن و اشک بریزن.
اگر در سال قبل اشتباهاتی با اینترنت کردن دیگه تکرار نکنن.
Abolfazl3007
18-07-2014, 11:56
به خاطر ماه رمضان هست، اکثر شهرها اینترنت مخابراتشون همینجوری شده و پارازیت ماهواره ها هم چند برابر شده.
اینکارو کردن ملت دست از دانلود فیلم و بازی و... بردارن برن کتاب های مقدسشون رو سر بگیرن و اشک بریزن.
اگر در سال قبل اشتباهاتی با اینترنت کردن دیگه تکرار نکنن.
از شوخی گذشته واقعا قضیه چیه ؟؟؟ آخه پهنای باند من کاهش پیدا کرده !!
قبلا کند میکردن ، همون پهنای باند بود ولی مثلا نت شل میشه و این حرفها !!
کس دیگه ای از دوستان اینجوری نشده ؟؟
پشتیبانی هم یه مشت مزخرفات تحویل آدم میده ، یه مشت بیسواد نشستن اونجا ...
B.Russell
18-07-2014, 12:04
از شوخی گذشته واقعا قضیه چیه ؟؟؟ آخه پهنای باند من کاهش پیدا کرده !!
قبلا کند میکردن ، همون پهنای باند بود ولی مثلا نت شل میشه و این حرفها !!
کس دیگه ای از دوستان اینجوری نشده ؟؟
پشتیبانی هم یه مشت مزخرفات تحویل آدم میده ، یه مشت بیسواد نشستن اونجا ...
شوخی نیست بابا.
برای همین ماه سرعت رو کم کردن، برای من هم دقیقا سرعت دانلود به 18 رسیده و گاهی تا 8 هم پایین میاد !!!
256 نامحدود دارم مثل شما.
از برخی دوستان در شمال و اصفهان هم پرسیدم دقیقا چند روز پس از رمضان این مشکل رو داشتن و هنوزم ادامه داره.
وقتی پشتیبانی ها جواب قطعی ندارن بدونین که جز دلایل مذهبی دلایل دیگری نیست.
بعد از ماه رمضان دوباره عادی میشه.
aluminum
18-07-2014, 12:32
(سرویس 256 )
از 2020 پیگیری کنید.
سرعت اینترنت من ثابته و تغییری نسبت به قبل نداشتم
Le0nard0
18-07-2014, 12:41
(سرویس 256 )
خطتو زیر 256 بستن واسه همین سرعتت اومده پایین .باید زنگ بزنی بهشون بگی خطتو 256 ببندن
Abolfazl3007
18-07-2014, 13:12
خوب دوستان درست شد ، بعد از 1 ساعت درگیری با 2020 و دعوا و داد و بیداد ...
مرسی از راهنماییتون
Firebirds
18-07-2014, 14:41
خراب نشده دوباره ؟!
Le0nard0
18-07-2014, 14:54
خوب دوستان درست شد ، بعد از 1 ساعت درگیری با 2020 و دعوا و داد و بیداد ...
مرسی از راهنماییتون
اگه بدون دعواو دادوبیداد کارتو راه مینداختن جای تعجب داشت. 95 درصدشون اندازه هویج نمیفهمن
jouhofre
18-07-2014, 18:31
دوستان من چند روز پیش به ۲ مگ تغییر دادم ولی سرعت دانلودش نسبت به ۱۰۲۴ یا تغییری نکرده یا ۱۰-۱۵ تا بهتر شده(اکثرا رو ۱۱۵ بعضی وقت ها برا چند لحظه ۱۳۰ ) درسته یا زنگ بزنم؟
.Ashkan.
18-07-2014, 19:25
دوستان من چند روز پیش به ۲ مگ تغییر دادم ولی سرعت دانلودش نسبت به ۱۰۲۴ یا تغییری نکرده یا ۱۰-۱۵ تا بهتر شده(اکثرا رو ۱۱۵ بعضی وقت ها برا چند لحظه ۱۳۰ ) درسته یا زنگ بزنم؟
خطت که روی 2 مگ آپ شده، یه چند کیلوبایت هم بیشتر. تا جاییکه میدونم مخابرات با اکانتینگ محدود نمیکنه. میتونی تا یکشنبه صبر کنی و دوباره با اسپیدتست سرعتت رو بررسی کنی. اگه درست نشده بود، با 2020 تماس بگیر.
Blue-Rose
19-07-2014, 17:35
من الان وایمکس مبین نت ام، و از جای دیگه هم نمیتونم اینترنت بگیرم(فیبر نوری)، شنیده بودم مخابرات به فیبر نوری نت میده...
میخواستم بدونم که درسته، و اینکه چجوریاست، پینگش خوبه؟
و اینکه چجوری باید اقدام کنم؟!
N A V A R O
19-07-2014, 17:38
من الان وایمکس مبین نت ام، و از جای دیگه هم نمیتونم اینترنت بگیرم(فیبر نوری)، شنیده بودم مخابرات به فیبر نوری نت میده...
میخواستم بدونم که درسته، و اینکه چجوریاست، پینگش خوبه؟
و اینکه چجوری باید اقدام کنم؟!
سلام
با 2020تماس بگیرید داخلی 1
با همان تلفن ثابتی که قراره اینترنت بگیرید.
برادرا برای شما هم افت سرعت و افزایش پینگ تو این 3 روزه پیش امده ؟
برادرا برای شما هم افت سرعت و افزایش پینگ تو این 3 روزه پیش امده ؟
برای من از اول ماه رمضان بعد از افطار افت سرعت و افزایش تایم اوت به وجود امده
دوستان در مخابرات تهران در سرویس حجمی بعد اتمام حجم اینترنت قطع میشه یا اینترانت میشه تا حجم خریداری بشه ؟
دوستان عزیز که مرکز شهید کاظمیان هستند، اوضاع چطوره؟ پینگ و تایم اوت و قطعی وصلی چطوره؟
ممنون
اگر از داخل پنل tct سایت مخابرات تهران سرعت کم کرده باشم حالا تا 1 ماه نمیتونم زیاد کنم...ولی ایا اگر برم مرکز مخابراتی میتونن زیاد کنن؟ اگر پرسیدن چرا کم کردی بعد 3 روز اومدی زیاد کنی چی بگم؟ بگم مرض داشتم؟
بچه ها من چند ماه پیش شکایت کردم از مخابرات منطقمون پیش مخابرات کل ایران..
آقا گفتم اینا نوبت رو رعایت نمیکنند و خلاصه فقط به فامیلاشون میدند اینترنت ...بخاطر کمبود پورت..
هیچی امروز رفته بودم مخابرات منطقمون اینترنتم رو افزایش پهنای باند بدم...رئیس مخابرات اومد نامرو نشونم داد گفت شما ا زمن شکایت کردی اینم نامشه برام از مخابرات کل اومده...گفتم این مال اون موقع بود که 10 روز منتظر گذاشته بودید...خلاصه کلی عذر خواه ی
کردم ازش....گفتم نمیدونستم واقعا رسیدیگی میکنند ...
.خلاصه آخرش رفیق شدم باهاش...
فقط اینو میخواستم بگم شکایات واقعا رسیدگی میشه تو ایران مخصوصا تو حیطه مخابرات کل ایران ...
بچه ها من چند ماه پیش شکایت کردم از مخابرات منطقمون پیش مخابرات کل ایران..
آقا گفتم اینا نوبت رو رعایت نمیکنند و خلاصه فقط به فامیلاشون میدند اینترنت ...بخاطر کمبود پورت..
هیچی امروز رفته بودم مخابرات منطقمون اینترنتم رو افزایش پهنای باند بدم...رئیس مخابرات اومد نامرو نشونم داد گفت شما ا زمن شکایت کردی اینم نامشه برام از مخابرات کل اومده...گفتم این مال اون موقع بود که 10 روز منتظر گذاشته بودید...خلاصه کلی عذر خواه ی
کردم ازش....گفتم نمیدونستم واقعا رسیدیگی میکنند ...
.خلاصه آخرش رفیق شدم باهاش...
فقط اینو میخواستم بگم شکایات واقعا رسیدگی میشه تو ایران مخصوصا تو حیطه مخابرات کل ایران ...
چطوری شکایت کردی دوست عزیز؟
samuraii40
20-07-2014, 10:40
سلام
دوستان کسی اطلاع داره که در سرویس حجمی مخابرات، مقدار اپلود شده را هم محاسبه میکنند یا فقط مقدار دانلود شده را محاسبه میکنند؟
jabari-m
20-07-2014, 10:58
سلام
دوستان کسی اطلاع داره که در سرویس حجمی مخابرات، مقدار اپلود شده را هم محاسبه میکنند یا فقط مقدار دانلود شده را محاسبه میکنند؟
سلام آپلود هم محاسبه میشه.
samuraii40
20-07-2014, 11:16
ممنون دوست عزیز پس چرا در داخل سایت مخابرات در قسمت حجم مصرف شده در ماه شمسی جاری فقط مقدار دانلود را مینویسه و از اپلود خبری نیست؟(برای دیدن مقدار اپلود باید به قسمت گزارش کارکرد سرویس باید مراجعه کرد)یعنی در صورتحساب بعدا مقدار اپلود را اضافه حساب میکنند یا نه همین مقداری که در قسمت حجم مصرف شده در ماه شمسی جاری نوشه ملاک است؟
لینک مقدار دانلود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
samuraii40
20-07-2014, 11:17
ممنون دوست عزیز پس چرا در داخل سایت مخابرات در قسمت حجم مصرف شده در ماه شمسی جاری فقط مقدار دانلود را مینویسه و از اپلود خبری نیست؟(برای دیدن مقدار اپلود باید به قسمت گزارش کارکرد سرویس باید مراجعه کرد)یعنی در صورتحساب بعدا مقدار اپلود را اضافه حساب میکنند یا نه همین مقداری که در قسمت حجم مصرف شده در ماه شمسی جاری نوشه ملاک است؟
لینک مقدار دانلود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shayan0o21
20-07-2014, 12:17
دانلود و آپلود رو با هم حساب میکنه دوست عزیز :n01:
Sam.seven
20-07-2014, 14:04
سلام دوستان
الآن من وایمکس ایرانسل 512 دارم حجمی. خیلی زود زود تموم می شه منو دیوونه کرده
میخواستم ADSL نامحدود بگیرم. خونه قبلیمون مخابرات 128 بود. سرعت دانلودش روی 10 می چرخید. اون موقع باصبر مشکلی نداشتم ولی الآن یه خورده دارم.
دوستان الآن وضعیت مخابرات چطوریه؟ سرعتش چطوره؟ قطعی و وصلی؟ توی بازکردن سایتا مشکل داره؟ دانلود از یوتوب و ...
شما مخابراتو به من پیشنهاد میکنید؟
از تعرفه هاش کسی خبر داره؟ اگه بتونم 2 مگ بگیرم چطوره؟
خیلی خوبه من که راضی ام
۲ مگ ۲۵۰ تا راحت میده یوتوب هم با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز میشه
shayan0o21
20-07-2014, 14:18
سلام دوستان
میخواستم ADSL نامحدود بگیرم. خونه قبلیمون مخابرات 128 بود. سرعت دانلودش روی 10 می چرخید. اون موقع باصبر مشکلی نداشتم ولی الآن یه خورده دارم.
دوستان الآن وضعیت مخابرات چطوریه؟ سرعتش چطوره؟ قطعی و وصلی؟ توی بازکردن سایتا مشکل داره؟ دانلود از یوتوب و ...
همه اینا بستگی به منطقتون داره و بس :n02:
دوستان هم هر چی بگن شاید برای شما صدق نکنه
ببین اگه از همسایه ها کسی داره تست کن ببین خوبه یا نه
وگرنه الان سرویس من عالیه شاید برای منطقه شما نباشه :n16:
یا علی
.Ashkan.
20-07-2014, 14:42
سلام دوستان
مخابرات سرویسهاش اسمیه و دقیقا همون سرعتی که باید بده میده. نه بیشتر نه کمتر. هیچ محدودیتی هم نداره. سرویس ۲ مگ با ترافیک ۵ گیگ، ماهی ۲۱،۵۰۰ هزینه اش میشه که هر جوری حساب کنی از وایمکس بهتره. کیفیت سرویس و پینگ هم تا حد زیادی به مرکز مخابراتی مربوط میشه.
برای تعرفه ها هم یه سر اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بزن.
Sam.seven
20-07-2014, 15:01
ممنون از راهنماییهاتون.
مخابرات هم توی حجمیهاش دانلود رایگان شبانه هم داره؟
جایی هست که کیفیت مراکز مقایسه شده باشه؟ من مرکز کاظمیان هستم، میخوام ببینم برم مخابرات یا نه
Le0nard0
20-07-2014, 16:59
خیلی خوبه من که راضی ام
۲ مگ ۲۵۰ تا راحت میده یوتوب هم با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز میشه
یوتیوب رو بدون فیلکش باز میکنه؟؟؟
Le0nard0
20-07-2014, 17:01
بله..........
همیشگیه یا مدتیه اینجوری شده؟ :n04:
برای من از اول بود از خرداد 92
دوستان در مخابرات تهران در سرویس حجمی بعد اتمام حجم اینترنت قطع میشه یا اینترانت میشه تا حجم خریداری بشه ؟
سوال پرسیدم از خودم نخواستم چیزی نویسم که !! جوابش اینقدر سخت بود
مثل این میمونه که یه جا گیر باشی سوال کنی همه از پیشت رد بشن محلت نکنن
خیلی حس بدیه :n03:
shayan0o21
20-07-2014, 17:47
سوال پرسیدم از خودم نخواستم چیزی نویسم که !! جوابش اینقدر سخت بود
مثل این میمونه که یه جا گیر باشی سوال کنی همه از پیشت رد بشن محلت نکنن
خیلی حس بدیه :n03:
همه اکثرا نامحدود ان آخه ، محدود کم هستن :n10:
یعنی کسی خبر نداره چطوری هست ؟:n28:
Sam.seven
20-07-2014, 20:11
جایی هست که کیفیت مراکز مقایسه شده باشه؟ من مرکز کاظمیان هستم، میخوام ببینم برم مخابرات یا نه
نمی دونم برای مقایسه همچین جایی هست یا نه.
منم شهید کاظمیان هستم. حدود چهار، پنج سال پیش 128 داشتم خوب بود. حداقلش سرعت دانلودش 10 بود. اون موقع 2-3 روز بعدش وصل کردند. تا اونجایی هم که یادم میآد قطع نمیشد.
-----
راستی جواب سؤال منو یادتون نره:
Majid.iran.peace
20-07-2014, 20:15
یعنی کسی خبر نداره چطوری هست ؟:n28:
واسه گل روی شما زنگ زدم یکی از بچه ها پرسیدم میگه کلا قطع میشه اینترانت هم نداره
واسه گل روی شما زنگ زدم یکی از بچه ها پرسیدم میگه کلا قطع میشه اینترانت هم نداره
ممنون خیلی آقایی من میخواستم بخرم ولی مونده بودم چون بیشتر کارام اینترانت هست دنبال یک سرویس دهنده هستم که قطع شد حداقل اینترانتش رایگان باشه
:n16::n16::n16::n16:
Le0nard0
20-07-2014, 21:07
ممنون خیلی آقایی من میخواستم بخرم ولی مونده بودم چون بیشتر کارام اینترانت هست دنبال یک سرویس دهنده هستم که قطع شد حداقل اینترانتش رایگان باشه
:n16::n16::n16::n16:
نداریم چنین چیزی. بعد اینکه اینترنت قطع بشه فقط میتونی از طریق سایت آی اس پی به بانک وصل بشی واسه پرداخت .
birang1357
20-07-2014, 21:15
ممنون از راهنماییهاتون.
سرویس حجمی مخابرات رایگان شبانه نداره
birang1357
20-07-2014, 21:18
نه قطع میشه نه اینترات بصورت اتوماتیک هر مقدار مصرف کنی به عنوان حجم اضافی حساب می کنه
کسی از مرکز مخابراتی فرد اسدی مخابرات داره ؟ بگه وضعیتش چطوره ؟
نمی دونم برای مقایسه همچین جایی هست یا نه.
منم شهید کاظمیان هستم. حدود چهار، پنج سال پیش 128 داشتم خوب بود. حداقلش سرعت دانلودش 10 بود. اون موقع 2-3 روز بعدش وصل کردند. تا اونجایی هم که یادم میآد قطع نمیشد.
-----
راستی جواب سؤال منو یادتون نره:
ممنون ....
آقا این حرفهارو ول کنید..
اقا من یه غلطی کردم شکایت کردم از مرکز مخابراتیمون تو سایت مخابرات کل ایران.
آقا این رئیس مخابرات افتاده به ....امروز بابام زنگ زد گفتش رئیس مخابرات زنگ زده بهش گفته اگر از طرف مخابرات کل بهتون زنگ زدن بگید شکایت منتفیه...مثل که میخوان اخراجش کنن...
آقا عجب غلطی کردم...به جون مادرم راست میگم...یه غلطی کردم رفتم تو سایت مخابرات کل گفتم منطقه مخابراتی ما بهم اینترنت نمیدنن 3 ماهه تو صفم...اینا هم پشتشو گرفتن دارن رئیسرو حسابی میترسونن...
عجب غلطی کردم خدایا فردا دشمن نشه باهام خوبه...یه فرم پر کردم شماره موبایلمم دادم ببین چی شد...رئیس مخابرات منظقمون هی زنگ میزنه بهم ....ببین چه اذیتش دارن میکنن...
راستیتش ترسیدم..خوب تخصیر خودشونم هست ها خیلی بد حرف میزنن منطقه مخابراتی ما ... لج منو د راوردن هی جواب سر بالامیدادن...منم زد به سرم شکایت کردم ..
اصلا بمنچه تخصیر خودشونه می خواستم مثل آدم برخورد کنن مثل آدم اینترنت بدن الاف نکنن...عذاب وجدان نداره فقط ترس دارم رئیس مخابرات یارو یه نفرو بفرسه منو بزنن...
حالا بابام حسابی باهاش رفیق شد....که از دلش در بیاره...میخوان با هم برند خارج..آخه بابای من خارج زیاد میره..هندوستان و چین برای واردات ..گفتش میبرمت هندوستان خلاصه بابام زنگ زد گفت غلط زیادی کردی شکایت کردی...
هیییییییییییییییییییی..ترس یدم اومدم تو این تاپیک دارم هی تایپ میکنم...از ترس همش..برم یه قرص آرام بخش بخورم..خدافظ ..
Sam.seven
21-07-2014, 11:34
تقریباً میدونم حس خیلی بدیه. متین جان متین باش
یه کاری می تونی بکنی بری مرکز کل مخابرات بگی شکایتتو پس گرفتی کارشونم خوبه
با آرزوی موفقیت
yasin2013
21-07-2014, 13:37
من یه هفته پیش از طریق مرکز مخابراتی اینترنت ثبت نام کردم.بعد قرار بود چند ساعته اینترنت وصل شه.الان نمیدونم باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید.این 2020 هم که همش جواب سر بالا میده.
من یه هفته پیش از طریق مرکز مخابراتی اینترنت ثبت نام کردم.بعد قرار بود چند ساعته اینترنت وصل شه.الان نمیدونم باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید.این 2020 هم که همش جواب سر بالا میده.
خب به مرکزتون سر زدین؟
yasin2013
21-07-2014, 14:42
بله.جواب:صبر کنید تا از 2020 بهتون زنگ بزنن.
aluminum
21-07-2014, 14:47
آقا این رئیس مخابرات افتاده به ....امروز بابام زنگ زد گفتش رئیس مخابرات زنگ زده بهش گفته اگر از طرف مخابرات کل بهتون زنگ زدن بگید شکایت منتفیه...مثل که میخوان اخراجش کنن...
آقا عجب غلطی کردم...به جون مادرم راست میگم...یه غلطی کردم رفتم تو سایت مخابرات کل گفتم منطقه مخابراتی ما بهم اینترنت نمیدنن 3 ماهه تو صفم...اینا هم پشتشو گرفتن دارن رئیسرو حسابی میترسونن...
عجب غلطی کردم خدایا فردا دشمن نشه باهام خوبه...یه فرم پر کردم شماره موبایلمم دادم ببین چی شد...رئیس مخابرات منظقمون هی زنگ میزنه بهم ....ببین چه اذیتش دارن میکنن...
راستیتش ترسیدم..خوب تخصیر خودشونم هست ها خیلی بد حرف میزنن منطقه مخابراتی ما ... لج منو د راوردن هی جواب سر بالامیدادن...منم زد به سرم شکایت کردم ..
اصلا بمنچه تخصیر خودشونه می خواستم مثل آدم برخورد کنن مثل آدم اینترنت بدن الاف نکنن...عذاب وجدان نداره فقط ترس دارم رئیس مخابرات یارو یه نفرو بفرسه منو بزنن...
حالا بابام حسابی باهاش رفیق شد....که از دلش در بیاره...میخوان با هم برند خارج..آخه بابای من خارج زیاد میره..هندوستان و چین برای واردات ..گفتش میبرمت هندوستان خلاصه بابام زنگ زد گفت غلط زیادی کردی شکایت کردی...
هیییییییییییییییییییی..ترس یدم اومدم تو این تاپیک دارم هی تایپ میکنم...از ترس همش..برم یه قرص آرام بخش بخورم..خدافظ ..
بحث رفاقت با پدر شما یه حرفه و قبول کردن حرف پردتون هم که واجبه
ولی اگر ایشون اینجوری تحت فشار قرار گرفته حتماً یه ریگی به کفشش بوده...لحن بد وبرخورد نامناسب پرسنل مخابرات هم یک طرف....من جای شما نیستم ولی اگر بودم کوتاه نمیومدم.(البته حقیقتاً من مشکلی با مرکزمون ندارم)
ایشون که خرش از پل بگذره این داستان را برای بقیه افراد دیگه هم تکرار میکنه همانجوری که شما اولیش نبودید آخریش هم نخواهید بود
karbar200
21-07-2014, 18:44
سلام
دوستان
من چند وقته یک مشکلی دارم می خواستم ببینم برای شما هم همینطور هست یا نه؟
بعضی یا بیشتر سایت ها برای من یکی در میان باز می شوند و یا کلا باز نمی شود
فایرفاکس هست مرورگرم .
amirpers
21-07-2014, 19:40
دوستان تازگی کسی از مرکز مخابرات آیت الله کاشانی اینترنت گرفته؟
پورت خالی دارن؟
Sam.seven
21-07-2014, 20:54
سلام
مودمتون وصله؟ شاید اینترنت وصل شده باشه.
yasin2013
22-07-2014, 13:07
سلام
مودمتون وصله؟ شاید اینترنت وصل شده باشه.
آره.حتی چند بار هم خواستم کانفیگ کنم مودم ,به اینترنت وصل نشد.
Le0nard0
22-07-2014, 13:23
بابات هند زیاد میره واسه همین قوه تخیلت هم هندی شده :n08:
:n13::n13:
داداش چند سالته؟!
.................................................. ...
دوستان الان به کل اینترنت بسته است فقط از طریق یه کانکشن pn... داخلی به یه ای اس پی دیگه وصل شدم که تونستم سایت رو بیارم بالا.
برای شما اینطوره شده؟ یا فقط موردی هست؟
shayan0o21
22-07-2014, 14:15
دوستان هیچکدوم از سرویس های حجمی مخابرات شبانه ندارند؟ :n13:
فقطططططططططططططططط نامحدود
binaafarin
22-07-2014, 15:31
دوستان دومگ مخابرات شبانه غیر رایگان
چقدر سرعت میده؟
Notorious098
22-07-2014, 19:02
بچه ها الان از ترافیک ماهم 2 گیگ مونده .... سوال داشتم آیا ترافیکم برای ماه دخیره میشه یا نه ؟
بچه ها الان از ترافیک ماهم 2 گیگ مونده .... سوال داشتم آیا ترافیکم برای ماه دخیره میشه یا نه ؟
خیر ترافیک دوره منتقل نمیشه به ماه بعد و ماه بعد اوتوماتیک شارژ میشه برای شما
mehdi-sh
23-07-2014, 12:35
کمپین تابستانه داره از ساعت ۱ تا ۷ صبح سرعتم دوبرابر میبدن.
shayan0o21
23-07-2014, 15:35
رفتم واسه اون میگه برو صاحب خونه رو بیار
من از اون سر شهر باید برم صاحب خونه برای یه امضا بیارم :n08:
زنگ بزن 2020 قسمت فروش شماره صاحب خانه هم بده تا تاییدیه ازش بگیرن
birang1357
23-07-2014, 20:32
خیر ترافیک دوره منتقل نمیشه به ماه بعد و ماه بعد اوتوماتیک شارژ میشه برای شما
دوستانی که سرویس حجمی دارن لطفا راهنمایی کنند
من از 20 تیر سرویسمو از نامحدود به حجمی تبدیل کردم حالا سوال من اینه که 5 گیگ سهمیه من از 20 هر ماه تا 20 ماه بعد محاسبه میشه یا اول هر ماه 5 گیگ شارژ می کنن و مصرف ماهانه روی قبض محاسبه می شود؟:n16:
دوستانی که سرویس حجمی دارن لطفا راهنمایی کنند
من از 20 تیر سرویسمو از نامحدود به حجمی تبدیل کردم حالا سوال من اینه که 5 گیگ سهمیه من از 20 هر ماه تا 20 ماه بعد محاسبه میشه یا اول هر ماه 5 گیگ شارژ می کنن و مصرف ماهانه روی قبض محاسبه می شود؟:n16:
اول هر ماه حساب شما شارژ میشه اگر هم بیشتر مصرف کنید از حد تعریف شده گیگی 3880تومن روی قبض برای شما محاسبه خواهد شد. منم مشترک نامحدود هستم ولی تا حدی اطلاع دارم از این داستانهای مخابرات
farzin07
24-07-2014, 03:12
آقا در یک کلام محدود کردن تو کارشون هست یا نه؟ منظورم مثل شاتل ـه؟
و کیفیت سرویس دهی شون چطوره؟
من میخوام سرویس حجمی رو بگیرم
ممنون میشم راهنمایی کنید
آقا در یک کلام محدود کردن تو کارشون هست یا نه؟ منظورم مثل شاتل ـه؟
و کیفیت سرویس دهی شون چطوره؟
من میخوام سرویس حجمی رو بگیرم
ممنون میشم راهنمایی کنید
خیر محدود کردن به هیچ وجه در سرویسهای محدود 2برابر سرعت خریداری شده به شما میده (در جشواره تابستان) و در سرویسهای نامحدود سرعت واقعی شما هست و فقط اسمش نامحدود نیست مثل شاتل واقعاً نامحدوده.
binaafarin
24-07-2014, 14:29
دیجی 2مگ(که 4 مگ بدن) چقدر سرعت شبانه میده؟
5مگ نمیشه بدون مجوز گرفت(که10 مگ بدن)
دیجی 2مگ(که 4 مگ بدن) چقدر سرعت شبانه میده؟
5مگ نمیشه بدون مجوز گرفت(که10 مگ بدن)
والا من سرویسم نامحدوده 2مگ 24ساعت هم بزارم دانلود سرعت رو 250 هست ولی معمولاً سرعت خود 4مگ رو میده در ساعات رایگان هم
چرا بابا چیزی نمی گیرن ازت که برو بگیر
البته من تو پلنهای استان تهران تا 2مگ بیشتر ندیدم برای این طرح
Antonio1991
24-07-2014, 15:11
سرعت خدارو شکر یه هفته س درست شده. (کرج-فردیس-2 مگابیت)
از دست شاتل فرار کردیم و میخواهیم رو بیاریم به مخابرات انگاری نمیشه
از سایت ثبت نام میکنیم ارور میده 2020 هم زنگ میزنیم میگه شبکمون مشکل داره نمیتونم ثبت نامتون کنم :n27:
Mohsen_mzh
24-07-2014, 22:06
دوستان سرعت من امروز فیکس شده روی 150 KB/s ، تا قبلش روی 250 بود. سرور داخلی و خارجی هم فرقی نمی کنه. محدود شدم به نظرتون ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سرعت من امروز فیکس شده روی 150 KB/s ، تا قبلش روی 250 بود. سرور داخلی و خارجی هم فرقی نمی کنه. محدود شدم به نظرتون ؟:n27:
نوع سرویس و سرعت؟
Mohsen_mzh
24-07-2014, 22:22
نوع سرویس و سرعت؟
2 نامحدود. 7 گیگابایت از ابتدای این ماه دانلود داشتم ، یعنی تو همین 2 روز
binaafarin
24-07-2014, 22:30
والا من سرویسم نامحدوده 2مگ 24ساعت هم بزارم دانلود سرعت رو 250 هست ولی معمولاً سرعت خود 4مگ رو میده در ساعات رایگان هم
چرا بابا چیزی نمی گیرن ازت که برو بگیر
البته من تو پلنهای استان تهران تا 2مگ بیشتر ندیدم برای این طرح
یکی از یچه ها میگفت جواز کسب میخواد برای 5 مگ(که10 بدن)
منظور من این طرحه دیجی
یکی از یچه ها میگفت جواز کسب میخواد برای 5 مگ(که10 بدن)
منظور من این طرحه دیجی
اونها سرویسهای تجاری هست بعید می دونم به خانگی بدن خط باید به اسم شرکت یا شخص حقوقی باشه! باز زنگ بزن 2020 ساعات اداری بپرس دقیق ترشو
binaafarin
24-07-2014, 22:40
مشکل اینجاست شهرما میگن ما اصلا چنین طرحی نداریم
در صورتی که تو سایت مخابرات هرمزگان این طرحو زده
میشه مستقیم به تهران زنگ زد و ازشون خرید؟
مشکل اینجاست شهرما میگن ما اصلا چنین طرحی نداریم
در صورتی که تو سایت مخابرات هرمزگان این طرحو زده
میشه مستقیم به تهران زنگ زد و ازشون خرید؟
هر استانی طرح هاش کاملاً متفاوته بادی از مخابرات خود استان تتهیه کنی
2 نامحدود. 7 گیگابایت از ابتدای این ماه دانلود داشتم ، یعنی تو همین 2 روز
نه اصلاً ربطی نداره! فقط شما یه کاری کن برو صفحه مودمت ببین مقدار up و down مودت روی چه عددی بسته شده؟
Sam.seven
25-07-2014, 00:36
سرعت خدارو شکر یه هفته س درست شده. (کرج-فردیس-2 مگابیت)
:n04::n04::n04::n04: اینی که اینجا نوشته بر حسب مگابایته؟
یا مگابیت؟؟؟
مال مخابراته؟؟؟؟
Sam.seven
25-07-2014, 00:54
از دست شاتل فرار کردیم و میخواهیم رو بیاریم به مخابرات انگاری نمیشه
از سایت ثبت نام میکنیم ارور میده 2020 هم زنگ میزنیم میگه شبکمون مشکل داره نمیتونم ثبت نامتون کنم :n27:
یکی از دوستام که قبلاً شاتل داشت میگفت چند شب که پشت سر هم دانلود میکرده، سرعتشو کم میکردند. آخرین باری که شما از شاتل استفاده میکردید، هنوزم از این کارا میکردند؟
-------------------------
یه سوال هم از دوستان محدود و هم از دوستان نامحدود. من فعلاً تا قبل از اینکه خونمونو عوض کنیم قصد ADSL ندارم. چون به دردسرش نمیارزه!
اگه توی محدود یا نامحدود خیلی ( خیلی یعنی حدود 10-20 گیگ توی بازه زمانی کم. ) دانلود کنیم سرعتمون پایین نمیآد؟ یا اینکه بهمون اخطار نمیدن یا قطع نمیکنن؟ چون از یکی از دوستام شنیدم که فامیلشون از یه شرکت نامحدود داشته و خیلی دانلود کرده، بعدش از شرکت براش اخطار اومده و سرویسش محدود شده!!!!!!! می خواستم بدونم مخابرات از این کارا نمیکنه؟
آخه موندم نامحدود بگیرم یا محدود. چون با پولی که بابت نامحدود 1 مگ باید بدم، می تونم 10 مگ محدود بگیرم، با توجه به ارزونی بسته افزایشیش میشه ماهی بیش تر از 10 گیگ. ولی اینطوری با محدود فقط میشه یه فیلم HD دانلود کرد. ولی اگه نامحدود باشه و اذیت نکنن می شه حدود 12 تا فیلم HD :n02:
Antonio1991
25-07-2014, 00:56
:n04::n04::n04::n04: اینی که اینجا نوشته بر حسب مگابایته؟
یا مگابیت؟؟؟
مال مخابراته؟؟؟؟
بالاش نوشتم. دو مگابیت نا محدود. یعنی 2048 کیلوبیت. آره مخابراته.
من تو این ماه 510 گیگ دانلود کردم. باورتون میشه؟
Sam.seven
25-07-2014, 01:03
بالاش نوشتم. دو مگابیت نا محدود. یعنی 2048 کیلوبیت.
میدونم حواسم به بالاش بود. 2048 کیلوبیت یعنی 256 کیلوبایت برثانیه. شما الآن سرعتی که توی دانلود منیجرتون میزنه چیه؟
شما ماهی چقدر پول میدید؟
الآن من قاطی کردم :n19:
.Ashkan.
25-07-2014, 08:31
میدونم حواسم به بالاش بود. 2048 کیلوبیت یعنی 256 کیلوبایت برثانیه. شما الآن سرعتی که توی دانلود منیجرتون میزنه چیه؟
شما ماهی چقدر پول میدید؟
الآن من قاطی کردم :n19:
تست سرعتی که دوستمون گذاشته، نشون داده که در اون لحظه سرعتش روی 1.9 مگابیت بر ثانیه است. کافیه این عدد رو ضربدر 1024 و تقسیم بر 8 کنی تا سرعت دانلود رو بدست بیاری. یعنی 243 کیلوبایت بر ثانیه.
کلا مخابرات سرعت اسمی و تقریبا ثابتی میده و اهل محدودیت هم نیست. سرویس 2 مگ معمولا بین 200 تا 250 دانلود میده.
یکی از دوستام که قبلاً شاتل داشت میگفت چند شب که پشت سر هم دانلود میکرده، سرعتشو کم میکردند. آخرین باری که شما از شاتل استفاده میکردید، هنوزم از این کارا میکردند؟
-------------------------
یه سوال هم از دوستان محدود و هم از دوستان نامحدود. من فعلاً تا قبل از اینکه خونمونو عوض کنیم قصد ADSL ندارم. چون به دردسرش نمیارزه!
اگه توی محدود یا نامحدود خیلی ( خیلی یعنی حدود 10-20 گیگ توی بازه زمانی کم. ) دانلود کنیم سرعتمون پایین نمیآد؟ یا اینکه بهمون اخطار نمیدن یا قطع نمیکنن؟ چون از یکی از دوستام شنیدم که فامیلشون از یه شرکت نامحدود داشته و خیلی دانلود کرده، بعدش از شرکت براش اخطار اومده و سرویسش محدود شده!!!!!!! می خواستم بدونم مخابرات از این کارا نمیکنه؟
آخه موندم نامحدود بگیرم یا محدود. چون با پولی که بابت نامحدود 1 مگ باید بدم، می تونم 10 مگ محدود بگیرم، با توجه به ارزونی بسته افزایشیش میشه ماهی بیش تر از 10 گیگ. ولی اینطوری با محدود فقط میشه یه فیلم HD دانلود کرد. ولی اگه نامحدود باشه و اذیت نکنن می شه حدود 12 تا فیلم HD :n02:
اگه تو کار دانلود فیلم هستی . .... سمت شاتل نیا .. چنان سرعتتو میاره پایین که کلآ بیخیال اینترنت شی .. واسه 24 ساعت دانلود مخابرات بهتره ..
birang1357
25-07-2014, 11:11
دوست عزیز مطمئنی که از 1 تا 7 صبح رایگان هست؟؟؟ سرعت رو تست گرفتم دوبرابر نشد ولی بخاطر اینکه میزان مصرف دیر به روز میشه رایگان بودنش رو نتونستم تست بگیرم. لطفا دوستانی که در این موضوع اطلاع دقیق دارند راهنمایی کنند. چون سرویس من 2 مگ هست اگه از 1 تا 7 صبح دانلود بزارم و رایگان نباشه دیگه بدبخت میشم:n27:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.