ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ADSL / مخابرات استان تهران

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 [79] 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105

bardia-vr
24-06-2017, 10:57
من که یک طرح همسفر داشتم ،ترافیکم دیشب تموم،امروز صبح رفتم مرکز تخلیه کردم ،اول گفت برای چی گفتم چون نه کیفیت دارید نه پشتیبانی ،گفت خب میگم سرعتتو ببرن بالاتر گفتم من اولا خطم نمیکشه دوما من گفتم برام بزارید رو ۸ ،بعد صدبار زنگ زدن زحمت کشیدن گذاشتن رو ۴ ، بعد گفت جریمه داره باید پول ترافیکارو پرداخت کنی،گفتم اشکال نداره هرچی هست پرداخت میکنم اگر لازمه هم نقدی همین الان بدم و خلاصه دید من مصرم، فرم داد پر کردم و تا برگشتم خونه نت قطع شده بود و ظاهرا تا ظهر خط تخلیه شه ،خلاص شدم از این شرکت

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

djkavehtnt
24-06-2017, 13:00
مشترکان اینترنت نامحدود منتظر نباشند/ کندی سرعت سرویس ۵۱۲ کیلوبیتی رفع نمی‌شود

معاون مخابرات منطقه تهران در پاسخ به پیگیری اختلال ادامه‌دار اینترنت ۵۱۲ کیلوبیتی نامحدود، اعلام کرد: سرعت ارائه شده طبق مصوبات قانونی است و با توجه به ضریب اشتراک ۸ سرویس‌ نامحدود، سرعت به میزان حضور دیگر مشتریان بستگی دارد.

به گزارش کلیک به نقل از فارس، کامران کاظمی، در پاسخ به پیگیری های صورت گرفته، از اختلال در سرویس اینترنت ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه نامحدود مخابرات، اظهار داشت‌: سرعت ارائه شده به این مشترکان براساس مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات است و با توجه به واگذاری اینترنت نامحدود بر اساس پهنای باند با ضریب اشتراک ۸ سرعت سرویس این مشتریان بسته به میزان حضور دیگر مشتریان می‌تواند متفاوت باشد.

معاون تجاری مخابرات منطقه تهران گفت: مشتریان در صورت نیاز به سرعت و حجم دانلود بالاتر می‌توانند از سرویس‌ها و کمپین‌های جدید (همسفر رمضان یا عید فطر) استفاده کنند.

بنابر اعلام کاربران سرویس اینترنت ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه نامحدود مخابرات، این سرویس از هفته گذشته دچار کندی و اختلال ادامه‌دار شده است.

مشابه این اختلال پیش از این نیز در آخرین روزهای سال ۹۵ و نخستین روزهای سال ۹۶ گزارش شده بود که طی آن به مدت چند روز سرویس اینترنت نامحدود مخابرات با کندی و اختلال شدید همراه شد.

در همان زمان نیز معاون تجاری مخابرات منطقه تهران بروز اختلال در بازه اعلام شده را رد کرد و گفت: مشکلی که در سرویس‌‌های اینترنت نامحدود وجود دارد مربوط به سرعت اغلب پایین این سرویس‌هاست، چون سرعت این سرویس‌ها ثابت است در زمان خالی بودن شبکه نیز کاربران این سرویس‌ها نمی‌توانند از سرعت بیشتر استفاده کنند. در نتیجه این امر اگر ترافیک در شبکه افزایش یابد افت سرعت کاملاً برای مشترکان محسوس است.

با توجه به پاسخ مخابرات به نظر می‌رسد این بار مشکل کندی سرویس ۵۱۲ کیلیو بیت بر ثانیه بنای رفع شدن ندارد و سیاست این شرکت بر سوق دادن مشترکان سرویس‌های نامحدود به حجمی احتمالا به صورت جدی و قوی دنبال می شود.

با این وضع دیگه مخابرات هیچ جوره نمی صرفه ... :n35:
اینترنت های شبانه رو هم که حذف کردن ... :n34:
به خاطر انحصار فیبر نوری از شرکت های دیگه هم که نمیشه اینترنت گرفت ... :n34:
به نظرتون چی کار کنیم ؟؟؟
نه راه پس داریم و نه راه پیش .. :n03:

desperanish
24-06-2017, 13:17
با این وضع دیگه مخابرات هیچ جوره نمی صرفه ... :n35:
اینترنت های شبانه رو هم که حذف کردن ... :n34:
به خاطر انحصار فیبر نوری از شرکت های دیگه هم که نمیشه اینترنت گرفت ... :n34:
به نظرتون چی کار کنیم ؟؟؟
نه راه پس داریم و نه راه پیش .. :n03:

میتونید از اینترنت بی سیم همراه اول و ایرانسل و مبین نت و آواگستر استفاده کنید البته من آواگستر رو استفاده نکردم.
مبین نت 5-6 ساعت شبانه رایگان خوبی هم داره

payampop
26-06-2017, 10:40
وزیر ارتباطات خبر داد:
پایان فروش اینترنت حجمی/ ارائه سرویس نامحدود ADSL قبل از پایان دولت

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از پایان فروش اینترنت حجمی ADSL و آغاز ارائه سرویس نامحدود اینترنت تا پایان دولت خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، محمود واعظی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی اینستاگرام همزمان با فرارسیدن عیدسعید فطر از حل موضوع نارضایتی کاربران اینترنت برای اتمام زودهنگام حجم اینترنت ثابت خبر داد.
وی گفت: همانطور که وعده دادم بسته های اینترنتی جدید توسط اپراتورها ارایه شده است. از سوی دیگر به منظور حمایت از تولیدات داخلی و رعایت حقوق مصرف کنندگان از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی خواستم که با بررسی شرایط بازار مصوبه ای برای خاتمه دادن به فروش اینترنت حجمی در بازار اینترنت ثابت و آغاز ارایه سرویس نامحدود اینترنت تهیه شود.
وی افزود: این مصوبه باید قبل از پایان دولت یازدهم به تصویب کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برسد.
واعظی پیش از این نیز درخصوص نارضایتی کاربران اینترنت از بسته های اپراتورها گفته بود بسته های تشویقی اپراتورها براساس قانون دارای زمان است و پس از انقضا زمان حذف می شود. البته از طریق رگولاتوری با اپراتورها هماهنگ شده که از عید فطر بسته های مشابهی ارائه کنند تا مشکلی برای کاربران ایجاد نشود.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MahZi
26-06-2017, 10:57
"
به منظور حمایت از تولیدات داخلی" یعنی اینترنت ملی دیگه؟

DarkLords
26-06-2017, 17:03
روشون نمیشه بگن حجم دزدی میشه میگن بسته ها زود تموم میشه. به هر حال خبر خوبی که بالاخره فهمیدن اینترنت نباید حجمی باشه.
من قبل از اینکه بیام مخابرات پارس آنلاین داشتم. اون زمان جریان مصرف منصفانه رو اجرا کردن که من از پارس اومدم مخابرات.
حالا برین تو سایت پارس آنلاین نوشتن اینترنت خوب اینترنتی که نامحدود باشه!!

m_amin
26-06-2017, 18:17
اینترنت غیر حجمی خیلی خوبه به شرطی که پهنای باند کافی داشته باشند، اگه پهنای باند نباشه
میشع یه اینترانت داخلی بعلاوه یه آب باریکه خارجی
که به درد هیچی نمیخوره

farshin.rezaei
26-06-2017, 18:57
زیاد رو حرف ها حساب باز نکنید!
اینترنت نامحدود با طرح مصرف منصفانه = حجمی
مصوبه باید قبل از پایان دولت یازدهم به تصویب کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برسد >> برای جلب رضایت = رای بیشتر >> تا دوره بعدی انتخابات وقت دارن تا تصویب شه!
4 سالی وقت دارن
ابلاغ و اجرای آن بماند
فقط بازی با کلمات برای تسکین

Meysam Raz
26-06-2017, 19:43
مصوبه باید قبل از پایان دولت یازدهم به تصویب کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برسد >> برای جلب رضایت = رای بیشتر >> تا دوره بعدی انتخابات وقت دارن تا تصویب شه!
4 سالی وقت دارن
ابلاغ و اجرای آن بماند
از عمر دولت 11 فقط یک ماه مونده و تصویب بشه اجرا شدنش با ما :n02:
ولی با توجه به مصوبه طلایی که قبلا داشتن و اون قانون شیرینگ هستش فکر نمیکنم دردی دوا کنه
آخه وقتی قانونی داریم که میگه خط 512 رو میتونن بین هشت نفر شیر کنن و حق هر نفر حداکثر 8 کیلو بایت میشه و همه چیز هم کاملا قانونیه دیگه بحث نامحدود منتفیه و به قول شما
من خودم به شخصه راضیم از سرورهای داخلی نامحدود با سرعت بالا فایل بگیرم خارج پیشکششون

Bensonw3x
26-06-2017, 23:23
ینی ببینید اینا هیچ وقت دلشون به حال مردم نمی سوزه ، یعنی اگه 10% به نفع مردم کار کنن ، 1000% از اونور به نفع خودشون میشه ، نمونش همین خبر که میگفتن ترافیک داخلی نصف شد ! میان خبر رو کلی میگن بعد وقتی موقع اجراش میشه ، میان میگن فقط از این سایتا ! ینی شما فک کن مثلا سایته دکتر فلانی ترافیکش نصفه ... بگو اگه مردی و به فکر مردم هستی کل ترافیکی که از ایران از هر سرور هاستی رد میشه نصف حساب کن.

این خبر جدید مربوط به نامحدود ها هم قطعا همین طوریه عمرا اگه کاملا به نفع مردم باشه.

m_amin
26-06-2017, 23:39
4 سالی وقت دارن
ابلاغ و اجرای آن بماند

قبل سخنرانی الکی یه ذره اطلاعات رو زیاد کن
دولت یازدهم تموم میشه ۱ ماه دیگه
رای هم آورده تموم شده
همش آیه یاس خوندن چیز جالبی نیست

farshin.rezaei
26-06-2017, 23:58
قبل سخنرانی الکی یه ذره اطلاعات رو زیاد کن
دولت یازدهم تموم میشه ۱ ماه دیگه
رای هم آورده تموم شده
همش آیه یاس خوندن چیز جالبی نیست

آیه یاس نیست، واقعیت زندگی در ایران همینه ، شما هم بهتره قبل از جانبداری یا خوش بینی روند اینترنت را تا بحال
یه بازبینی مختصر کنی ، از محدودیت محتوا تا ...
اطلاعات کامل شما در کنار خوشبینی = بهبود وضع :n09:

m_amin
27-06-2017, 00:03
آیه یاس نیست، واقعیت زندگی در ایران همینه ، شما هم بهتره قبل از جانبداری یا خوش بینی روند اینترنت را تا بحال
یه بازبینی مختصر کنی ، از محدودیت محتوا تا ...
باطلاعات کامل شما در کنار خوشبینی = بهبود وضع :n09:

آیه یاس یعنی همیشه هر چیزی رو بدترین حالت رو در نظر بگیریم و قبل از اینکه اتفاق بیفته روضه بخونیم براش
روند اینترنت هم بصورت کلی در نظر بگیرین مثبت بوده مگه اینکه سنتون انقدر کم بوده باشه که یادتون نیاد ۶-۷ سال پیش رو
یه سر به میانگین سرعت اینترنت رو سایتهای خارج هم بزنین رتبه ایران پیشرفت محسوس داشته
البته اینکه خیلی هنوز داغونه درسته اما باید نسبت به قبل مقایسه بشه
تا بهتر مشخص بشه نه اینکه بگیم چون خرابه وضعیت یعنی پیشرفت نبوده
با جمله آخرت موافقم شما حالا قسمت خوبش رو ببین شاید حالا اینکار عملی شد چرا الکی بد بین باشیم

farshin.rezaei
27-06-2017, 00:18
آیه یاس یعنی همیشه هر چیزی رو بدترین حالت رو در نظر بگیریم و قبل از اینکه اتفاق بیفته روضه بخونیم براش
روند اینترنت هم بصورت کلی در نظر بگیرین مثبت بوده مگه اینکه سنتون انقدر کم بوده باشه که یادتون نیاد ۶-۷ سال پیش رو
یه سر به میانگین سرعت اینترنت رو سایتهای خارج هم بزنین رتبه ایران پیشرفت محسوس داشته
البته اینکه خیلی هنوز داغونه درسته اما باید نسبت به قبل مقایسه بشه
تا بهتر مشخص بشه نه اینکه بگیم چون خرابه وضعیت یعنی پیشرفت نبوده
با جمله آخرت موافقم شما حالا قسمت خوبش رو ببین شاید حالا اینکار عملی شد چرا الکی بد بین باشیم

82 شرکت لیزلاین 10 مگ
83 128 ترکیب با دی اس ال سرعت فوق العاده هزینه بالا
85 با ماهی 35 512 نامحدود بدون مصرف منصفانه
>>>>>>>> 96 512 با مصرف منصفانه 25 گیگ
خودت قضاوت کن ...

mi13
27-06-2017, 01:23
متاسفانه هرچقدر که سرعت بالاتر که خیلی سال قبل تر باید میداشتیم دسترسیش برای ما امکان پذیر شد حجم ها کاهش پیدا کرد و دانلودهای شبانه یا محدود یا جمع شد
آیا شرایط اینترنت بهتر شده؟
سرعت بالاتر با حجم پایین که عملا حجم یک ماه در چند ساعت دانلود تموم میشه یک موفقیت محسوب میشه؟
چه چیز برای ما تغییر کرد قبلا سرعت پایین بود نمیتونستیم استفاده کنیم الان حجم به شدت پایینه بازم نمیتونیم استفاده کنیم
خدا میدونه با اومدن اینترانت ملی چه اتفاق هایی قراره بیوفته
هیچ چشم انداز روشنی وجود نداره دوست عزیز اینجا حقوق مصرف کننده یعنی کشک

m_amin
27-06-2017, 07:24
82 شرکت لیزلاین 10 مگ
83 128 ترکیب با دی اس ال سرعت فوق العاده هزینه بالا
85 با ماهی 35 512 نامحدود بدون مصرف منصفانه
>>>>>>>> 96 512 با مصرف منصفانه 25 گیگ
خودت قضاوت کن ...

پیشرفت یک کشور تو یک زمینه رو نمیان از پیش رفت یک شرکت خاص بسنجند
کلی این رو مسنجند با توجه به تورم اون کشور و بقیه چیزها
با اون تورم وحشتناکی که وجود داشته شما انتظار داری اینترنت ثابت بمونه؟!
در ضمن اونجوری اگه بخوای حساب کنی شما قیمت دلار رو که از ۸۵ اینطورا ق برابر شد ضربدر هزینه بکن تا بعد ضرب و جمع بکن
بازم گوش ندادی به حرف من
دیگه اصراری نمیکنم شما دوست داری میتونی اونکاری که دویت داری بکن

farshin.rezaei
27-06-2017, 18:49
پیشرفت یک کشور تو یک زمینه رو نمیان از پیش رفت یک شرکت خاص بسنجند
کلی این رو مسنجند با توجه به تورم اون کشور و بقیه چیزها
با اون تورم وحشتناکی که وجود داشته شما انتظار داری اینترنت ثابت بمونه؟!
در ضمن اونجوری اگه بخوای حساب کنی شما قیمت دلار رو که از ۸۵ اینطورا ق برابر شد ضربدر هزینه بکن تا بعد ضرب و جمع بکن
بازم گوش ندادی به حرف من
دیگه اصراری نمیکنم شما دوست داری میتونی اونکاری که دویت داری بکن

شما هم مثل اینکه متوجه نشدید
در زمینه اینترنت صحبت می کردیم و اینکه این سرویس برای عموم افول کیفیت داشته(سرعت ارائه مطرح نیست)
در مورد قیمت یا پیشرفت اون صحبتی نشده
ضمن اینکه در صورت مقایسه قیمت هم، از ابتدا تمام اقلام و خدمات انحصاری بازار قیمتی مجزا داشته اند!
البته با توجه به موضوع تاپیک و حاشیه صحبت ها ، معقوله مختومه اذعان می شود.

kourosh_ror
30-06-2017, 07:07
من تو کنترل پنل دیدم مصرف اپلود من به شدت بالاست یعنی 637 مگ مصرف بوده که 245 تاش اپلود بوده. بقیه روز ها هم زیر 70 مگ نیست. در صورتی که من نهایت وب گردی میکنم و تلگرام . خلاصه ما تماس گرفتم بهانه های عجیب میارن میگن. مصرف اپلود شما اکثرا 1 /4 یا 1/3 هست که درسته. میگم مگه باز کردن یه صفحه بیش از جند کیلو بایت اپلود داره مصرف اصلی تو دانلوده نه تو اپلود. خلاصه زبون نفهم هستن. نرم افزار نصب کردم دیدم اپلودم رو رو 5 مگ در روز نشون میده حدودا اما دانلودم همونه. حالا کسی میدونه داستان این اپلود چیه؟ من اشتباه میکنم یا اینها راه پیدا کردن؟ گفتم یه پرس و جو کنم با اطلاعات به 195 شکایت کنم. اگر هم درست نکنن جمعش کنم بره پیکارش

sky1sky
30-06-2017, 20:00
من تو کنترل پنل دیدم مصرف اپلود من به شدت بالاست یعنی 637 مگ مصرف بوده که 245 تاش اپلود بوده. بقیه روز ها هم زیر 70 مگ نیست. در صورتی که من نهایت وب گردی میکنم و تلگرام . خلاصه ما تماس گرفتم بهانه های عجیب میارن میگن. مصرف اپلود شما اکثرا 1 /4 یا 1/3 هست که درسته. میگم مگه باز کردن یه صفحه بیش از جند کیلو بایت اپلود داره مصرف اصلی تو دانلوده نه تو اپلود. خلاصه زبون نفهم هستن. نرم افزار نصب کردم دیدم اپلودم رو رو 5 مگ در روز نشون میده حدودا اما دانلودم همونه. حالا کسی میدونه داستان این اپلود چیه؟ من اشتباه میکنم یا اینها راه پیدا کردن؟ گفتم یه پرس و جو کنم با اطلاعات به 195 شکایت کنم. اگر هم درست نکنن جمعش کنم بره پیکارش
net limiter نصب کن به ازای هر برنامه دقیق نشون میده چه قدر اپلود و دانلود داشتی و در چه ساعتی و توسط چه process
ببین نتیجه چی میشه اگه به جایی نرسیدی عکس از برنامه بگیر واسه 195 بفرست و شکایت کن

kourosh_ror
01-07-2017, 04:42
net limiter نصب کن به ازای هر برنامه دقیق نشون میده چه قدر اپلود و دانلود داشتی و در چه ساعتی و توسط چه process
ببین نتیجه چی میشه اگه به جایی نرسیدی عکس از برنامه بگیر واسه 195 بفرست و شکایت کن

Networx رو نصب کردم هیچ وقت بالای5 مگ نبوده حالا این رو هم نصب میکنم. برسی دقیق میکنم شکایت میکنم. ممنون

raya2
02-07-2017, 09:14
من اینترنت پیش پرداخت از مخابرات گرفتم با حجم 50 گیگابایت. از کجا میتونم بفهمم که چه مقدار از حجمم باقی مونده؟

تو سایت "[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" که وارد میشم به قسمت کاربریم, هیچ جایی رو پیدا نمیکنم که حجم باقیمونده رو زده باشه.

rioman
02-07-2017, 11:11
من اینترنت پیش پرداخت از مخابرات گرفتم با حجم 50 گیگابایت. از کجا میتونم بفهمم که چه مقدار از حجمم باقی مونده؟

تو سایت "[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" که وارد میشم به قسمت کاربریم, هیچ جایی رو پیدا نمیکنم که حجم باقیمونده رو زده باشه.

تو قسمت سرویس ها ---> جزئیات -----> حجم ترافیک باقیمانده

سرویسی که گرفتین چی هست؟

mrmmnb
08-07-2017, 23:16
سلام
دوستان الان طرح خوب چی هست بخریم؟
محلمون رو عوض کردم و طرح طعم تابستان داشتم(شبانه داشت)
الان میخواستم توی خونه جدید انتقال بدم طرحم رو گفتن چون این طرح رو دیگه نداریم نمیشه خلاصه کلاه گشادی سرم گذاشتن (چون قبلش میگفتن میشه)
الان راهی هست مجبورشون کنم جابجا کنن؟
یه مورد دیگه اگه اینجا نت بگیرم میشه از اون یوزر و پسورد خونه قبلی اینجا هم استفاده کنم؟
توی مخابرات بعضی شهرها میشه نمیدونم تهران هم میشه یا نه اگه بشه تقریبا مشکل حله یه طرح ارزون میگیرم همش از همون قبلیا ستفاده میکنم
با تشکر

deltamusic
08-07-2017, 23:26
فقط آسیاتک.تهران منطقه 5

m_amin
08-07-2017, 23:40
سلام
دوستان الان طرح خوب چی هست بخریم؟
محلمون رو عوض کردم و طرح طعم تابستان داشتم(شبانه داشت)
الان میخواستم توی خونه جدید انتقال بدم طرحم رو گفتن چون این طرح رو دیگه نداریم نمیشه خلاصه کلاه گشادی سرم گذاشتن (چون قبلش میگفتن میشه)
الان راهی هست مجبورشون کنم جابجا کنن؟
یه مورد دیگه اگه اینجا نت بگیرم میشه از اون یوزر و پسورد خونه قبلی اینجا هم استفاده کنم؟
توی مخابرات بعضی شهرها میشه نمیدونم تهران هم میشه یا نه اگه بشه تقریبا مشکل حله یه طرح ارزون میگیرم همش از همون قبلیا ستفاده میکنم
با تشکر

قبلا ها میشد
الانم در هر صورت شما بهترین طرحی که میتونی رو پیش پرداخت بگیر اگه نشد که با همون میسازی
اگر هم با یوزر قبلیت کار کرد که چه بهتر

mrmmnb
09-07-2017, 00:13
قبلا ها میشد
الانم در هر صورت شما بهترین طرحی که میتونی رو پیش پرداخت بگیر اگه نشد که با همون میسازی
اگر هم با یوزر قبلیت کار کرد که چه بهتر
طرح های موجود رو از کجا میشه دید؟

m_amin
09-07-2017, 00:49
طرح های موجود رو از کجا میشه دید؟

Tct.ir
اینجا

shahryar84
09-07-2017, 09:08
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

معاون شرکت مخابرات ایران: ارایه اینترنت باکیفیت در گرو لغو قرارداد غیرحجمی است

معان شرکت مخابرات ایران نحوه حل مشکل نارضایتی برخی مشترکان از کیفیت اینترنت را تغییر قرارداد سرویس با مخابرات عنوان کرد و گفت: سرویس اینترنت نامحدود مشترکان باید فسخ و تغییر کند.

داوود زارعیان درباره مساله بی کیفیتی سرویس اینترنت نامحدود برخی مشترکان شرکت مخابرات ایران، تنها راه حل این مشکل را تغییر مدل قرارداد دریافت این سرویس دانست.

وی با بیان اینکه بیش ترین گزارش های واصله از نارضایتی مشترکان اینترنت مخابرات مربوط به استان تهران است، گفت: این نارضایتی مربوط به مشترکان اینترنت نامحدود مخابرات است که قراردادهای قدیمی با مخابرات دارند و سرعت اینترنت دریافتی شان ۱۲۸ کیلوبیت، ۲۵۶ و ۵۱۲ کیلوبیت است.

معاون شرکت مخابرات ایران افزود: در صورتیکه این قراردادهای قدیمی تغییر کند، کیفیت سرویس دریافتی مشترکان بالا می رود. هم اکنون در سایر استان ها، اغلب مشترکان دارای قرارداد سرویس جدید با مخابرات هستند و تنها در تهران با این عدم رضایت از سوی کاربران مواجه هستیم.

زارعیان با بیان اینکه هم اکنون ۴۳ هزار مشترک مخابرات در تهران از اینترنت با حجم نامحدود و با سرعت ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه استفاده می کنند، ادامه داد: در همین حال ۲۹۴ هزار مشترک دارای موافقتنامه دریافت اینترنت ۲۵۶ کیلوبیتی از مخابرات هستند. این درحالی است که هم اکنون مخابرات امکان واگذاری اینترنت با سرعت ۲ تا ۱۶ مگابیت بر ثانیه را دارد.

وی با ارایه پیشنهاد تغییر قرارداد این مشترکان برای دریافت اینترنت با سرعت بالاتر گفت: مشترکان مخابرات باید اینترنت حجمی را با سرعت مناسب انتخاب کنند تا مشکل نارضایتی از کیفیت این سرویس حل شود.

معاون شرکت مخابرات ایران ادامه داد: طبق بررسی های انجام شده، ۹۰ درصد مشترکان ناراضی اینترنت مخابرات، دارای قراردادهایی از گذشته هستند که طبق آن اینترنت نامحدود با سرعت پایین دریافت کرده اند. وی با بیان اینکه اینترنت با سرعت ۱۲۸، ۲۵۶ و حتی ۵۱۲ کیلوبیت منقضی شده است، گفت: سرویس اینترنت نامحدود مخابرات در آن زمان برای این سرعت بوده و هم اکنون مشترکان با مراجعه به مخابرات می توانند قراردادهای قدیمی اینترنت نامحدود را فسخ کنند تا مشکلشان رفع شود

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

bardia-vr
09-07-2017, 12:11

معاون شرکت مخابرات ایران: ارایه اینترنت باکیفیت در گرو لغو قرارداد غیرحجمی است

معان شرکت مخابرات ایران نحوه حل مشکل نارضایتی برخی مشترکان از کیفیت اینترنت را تغییر قرارداد سرویس با مخابرات عنوان کرد و گفت: سرویس اینترنت نامحدود مشترکان باید فسخ و تغییر کند.

داوود زارعیان درباره مساله بی کیفیتی سرویس اینترنت نامحدود برخی مشترکان شرکت مخابرات ایران، تنها راه حل این مشکل را تغییر مدل قرارداد دریافت این سرویس دانست.

وی با بیان اینکه بیش ترین گزارش های واصله از نارضایتی مشترکان اینترنت مخابرات مربوط به استان تهران است، گفت: این نارضایتی مربوط به مشترکان اینترنت نامحدود مخابرات است که قراردادهای قدیمی با مخابرات دارند و سرعت اینترنت دریافتی شان ۱۲۸ کیلوبیت، ۲۵۶ و ۵۱۲ کیلوبیت است.

معاون شرکت مخابرات ایران افزود: در صورتیکه این قراردادهای قدیمی تغییر کند، کیفیت سرویس دریافتی مشترکان بالا می رود. هم اکنون در سایر استان ها، اغلب مشترکان دارای قرارداد سرویس جدید با مخابرات هستند و تنها در تهران با این عدم رضایت از سوی کاربران مواجه هستیم.

زارعیان با بیان اینکه هم اکنون ۴۳ هزار مشترک مخابرات در تهران از اینترنت با حجم نامحدود و با سرعت ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه استفاده می کنند، ادامه داد: در همین حال ۲۹۴ هزار مشترک دارای موافقتنامه دریافت اینترنت ۲۵۶ کیلوبیتی از مخابرات هستند. این درحالی است که هم اکنون مخابرات امکان واگذاری اینترنت با سرعت ۲ تا ۱۶ مگابیت بر ثانیه را دارد.

وی با ارایه پیشنهاد تغییر قرارداد این مشترکان برای دریافت اینترنت با سرعت بالاتر گفت: مشترکان مخابرات باید اینترنت حجمی را با سرعت مناسب انتخاب کنند تا مشکل نارضایتی از کیفیت این سرویس حل شود.

معاون شرکت مخابرات ایران ادامه داد: طبق بررسی های انجام شده، ۹۰ درصد مشترکان ناراضی اینترنت مخابرات، دارای قراردادهایی از گذشته هستند که طبق آن اینترنت نامحدود با سرعت پایین دریافت کرده اند. وی با بیان اینکه اینترنت با سرعت ۱۲۸، ۲۵۶ و حتی ۵۱۲ کیلوبیت منقضی شده است، گفت: سرویس اینترنت نامحدود مخابرات در آن زمان برای این سرعت بوده و هم اکنون مشترکان با مراجعه به مخابرات می توانند قراردادهای قدیمی اینترنت نامحدود را فسخ کنند تا مشکلشان رفع شود

والا من تغییر دادم اسفند پارسال رفتم طرح همسفر که اونم کیفیت نداره ،یکی نیست بش بگه شما ی فکری به حال شرکت بی کیفیت مخابرات کنید که رو ۱۶ هم میبندن انگار دایال آپه

mrmmnb
09-07-2017, 12:42
خونمون رو عوض کردیم الان میخوام طرح قبلی رو جابجا کنم میگن نمیشه رفتم تو سایت هم هیچ طرح به درد خوری نیست همه گرون هستن و از همه بدتر شبانه رایگان کلا وجود نداره
من الان طرح قبلیم شبانه رایگان داشت بدون شبانه رایگان مفت هم نمیارزه نمیدونم چیکار کنم!!!!

Bensonw3x
09-07-2017, 18:12
طبق اعلام وزیر ارتباطات از مردادماه امسال فروش اینترنت به صورت حجمی متوقف می‌شود و کاربران با خرید اشتراک ثابت می‌توانند به صورت نامحدود از اینترنت استفاده کنند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد فروش اینترنت به صورت حجمی به دلیل افزایش استفاده‌ی کاربران از اینترنت، متوقف خواهد شد و کاربران با خرید اشتراک ثابت می‌توانند به هر میزان که بخواهند از اینترنت استفاده کنند. به گفته‌ی واعظی این تصمیم برای فروش اینترنت ثابت ADSL و اینترنت ثابت TD LTE گرفته شده است.

واعظی به اتمام زودهنگام اینترنت‌های حجمی و دغدغه‎‌ی کاربران بابت گیگ خوری اشاره کرد و گفت:

ما معتقدیم که حجم خوری اینترنت وجود ندارد و علت این ادعا این است که در گذشته سرعت دسترسی به دیتا کند بود و به همین دلیل یک ویدئو با سرعت پایین دانلود می‌شد؛ اما هم‌اکنون کاربران ویدئو را به صورت آنلاین می‌بینید و متوجه میزان مصرف حجم اینترنت نمی‌شوند. با توجه جدی‌شدن استفاده از سایت‌های چندرسانه‌ای، اینترنت حجمی دیگر کاربردی نیست.
وزیر ارتباطات تشریح کرد که اپراتورهای موبایل از قبل طرح‌های مختلفی را برای کاربران در نظر گرفته‌اند، به صورتی که هر کاربر با پرداخت مبلغی ثابت به صورت قراردادی ماهانه یا سالانه هر میزان که بخواهد اینترنت استفاده کند، اما این موضوع هنوز برای اپراتورهای ثابت اتفاق نیوفتاده است. به گفته‌ی واعظی این تصمیم در راستای تشویق مردم برای استفاده‌ی مردم از سایت‌های داخلی با سرعت و کیفیت و همچنین تعرفه‌ی مناسب اتخاذ شده است؛ به همین دلیل وزارت ارتباطات درصدد است تا سیاست فروش اینترنت تغییر کند و ترافیک بر بستر شبکه ملی اطلاعات با سرعت و کیفیت بالا و قیمت مناسب به کاربران ارائه شود.

m_amin
09-07-2017, 19:01
طبق اعلام وزیر ارتباطات از مردادماه امسال فروش اینترنت به صورت حجمی متوقف می‌شود و کاربران با خرید اشتراک ثابت می‌توانند به صورت نامحدود از اینترنت استفاده کنند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد فروش اینترنت به صورت حجمی به دلیل افزایش استفاده‌ی کاربران از اینترنت، متوقف خواهد شد و کاربران با خرید اشتراک ثابت می‌توانند به هر میزان که بخواهند از اینترنت استفاده کنند. به گفته‌ی واعظی این تصمیم برای فروش اینترنت ثابت ADSL و اینترنت ثابت TD LTE گرفته شده است.

واعظی به اتمام زودهنگام اینترنت‌های حجمی و دغدغه‎‌ی کاربران بابت گیگ خوری اشاره کرد و گفت:

ما معتقدیم که حجم خوری اینترنت وجود ندارد و علت این ادعا این است که در گذشته سرعت دسترسی به دیتا کند بود و به همین دلیل یک ویدئو با سرعت پایین دانلود می‌شد؛ اما هم‌اکنون کاربران ویدئو را به صورت آنلاین می‌بینید و متوجه میزان مصرف حجم اینترنت نمی‌شوند. با توجه جدی‌شدن استفاده از سایت‌های چندرسانه‌ای، اینترنت حجمی دیگر کاربردی نیست.
وزیر ارتباطات تشریح کرد که اپراتورهای موبایل از قبل طرح‌های مختلفی را برای کاربران در نظر گرفته‌اند، به صورتی که هر کاربر با پرداخت مبلغی ثابت به صورت قراردادی ماهانه یا سالانه هر میزان که بخواهد اینترنت استفاده کند، اما این موضوع هنوز برای اپراتورهای ثابت اتفاق نیوفتاده است. به گفته‌ی واعظی این تصمیم در راستای تشویق مردم برای استفاده‌ی مردم از سایت‌های داخلی با سرعت و کیفیت و همچنین تعرفه‌ی مناسب اتخاذ شده است؛ به همین دلیل وزارت ارتباطات درصدد است تا سیاست فروش اینترنت تغییر کند و ترافیک بر بستر شبکه ملی اطلاعات با سرعت و کیفیت بالا و قیمت مناسب به کاربران ارائه شود.

قسمت آخرش خیلی از لفظ اینترنت داخلی و شبکه ملی استفاده کرده در صورتی که اینترمت حجمی ربطی به داخلی نداره مگه اینکه بخوان طرحهای اینجوری بدن
مثلا اینترانت داخلی ۵۰۰ + ۱۰ گیگ اینترنت خارجی در ماه
بعد اسمش رو بزارن نامحدود در جهت تشویق مردم از سایتهای داخلی
اونجوری هست که این چیزی که الان هست سگش شرف داره

mohandes23
09-07-2017, 19:42
اره اگه بخوان هی ملی ملی در بیارن دیگه اسمش اینترنت نمی شه.امیدوارم این مسخره بازی هارو در نیارن.من تا نبینم چشم اب نمی خوره

Mr.Crow
10-07-2017, 08:02
بعضی جاها الکی مینویسن نامحدود، ولی وقتی کل جزییات رو دنبال میکنی یه گوشه و کناری نوشته مصرف منصفانه داره و بیشتر از فلان مقدار مصرف کنی سرعت پایین میاد.
این هم احتمالاً همچین چیزی میشه. اسمش رو میذارن نامحدود، ولی 20 گیگ که دانلود کنی سرعت نصف میشه و 30 گیگ دانلود کنی سرعت به زیر خط فقر میرسه و ...

rioman
10-07-2017, 11:13
حدودا 8-9 سال پیش 128 با 8 گیگ از یه شرکت نامرد داشتم. به قیمت 40000 تومن
مجبور بودم چون تنها سرویس دهنده تو منطقه ما بود.
اون موقع مخابرات تازه ADSL میداد و شعارش هم این بود که ADSL باید نامحدود باشه نه حجمی!
بقیه شرکتها رو هم مجبور کرد سرویس ها رو نامحدود کنن.
یادمه همون موقع سرویس منم بدون افزایش قیمت نامحدود شد.
ولی اینقدر از این شرکت نامردی دیده بودم که به زور خطم رو تخلیه کردم و از مخابرات
سرویس گرفتم.
همون 128 ولی نامحدود با قیمت 9950 تومن.
اون موقع تازه اولش بود 128 خوبی بود.

الان هم اگه بخوان نامحدود بدن میشه فقط باید اراده اش باشه.
درآمد شرکتها نباید از طریق فروش حجم باشه باید از طریق محتوا کسب درآمد کنن.
اینقدر سرویسهای آنلاین هست که میشه روش سرمایه گذاری کرد.

GHAGHALEELEE
10-07-2017, 14:55
سلام
برای خارج کردن خط از رانژه adsl مخابرات باید حتمام صاحب خط بره برای تخلیه ؟

mrmmnb
10-07-2017, 15:29
اینا اگه سرویس هاشون رو نامحدود کنن شاید یه مدتی دانلود کاربرا زیا دبشه ولی بعدش همشون تغییر رویه میدن به جز یه عده خاص که کارشون دانلود هست
من خودم اوایل که شبانه رایگان داشتم همیشه لیست دانلودم پر بود ولی چند ماهی گذشت و چیزی دیگه برا دانلود نداشتم
الانم باید نامحدود کن و چند ماه اول رو بزارن پر ترافیک بگذره و گیر ندن شرط میبندم بعدش همه چیز عادی میشه هم منم کاربر دیگه استرس اتمام ترافیک ندارم و هم اونا دیگه بار ترافیکی سنگینشون تموم میشه حتی اون شبانشون هم دیگه عادی میشه
وقتی ترافیک نامحدود باشه دلیل نداره من تا یه جا اینترنت مفت پیدا کردم بزارم دانلود همون رو انلاین میبنم و هاردم هم اشغال نمیشه
وقتی این شرایط باشه راحت خیلی شرکت ها میتونن مشابه نمونه های خارجی سایت های نمایش انلاین فیلم ها و اهنگ ها و ... رو بزارن و انوقت به مرور زمان همه کاربرات میرن سمتش و برا خود اون ها هم سود اوری بالایی داره (چیزی که الان استفاده ازش غیر ممکن هست مگر اینکه طرف شبانه مفت داشته باشه و تا ساعت 3 بیدار بمونه تا فیلم انلاین ببینه!!! )

ولی خوب کو گوش شنوا و البته گذشت از سود کلان فروش حجم

sky1sky
10-07-2017, 16:30
کسی اطلاع داره این کمپین همسفر رو تا کی ارائه می ده مخابرات ؟؟مرسی

m_amin
10-07-2017, 19:58
خبر نامحدود تکذیب شد ۱۳۹۶/۴/۱۹

GHAGHALEELEE
11-07-2017, 03:32
من تو این مملکت یک چیزی فهمیدم "هر چی میتونی دانلود کن" ، منطق نداره توش ولی وقتی سرویسهای نامحدود رو تعطیل میکنند یا بازی درمیارن اشکت درنمیاد ای کاش قبلا دانلود میکردم!

این سوال ما رو هم اگر یکی جواب بده ممنون میشم :

سلام
برای خارج کردن خط از رانژه adsl مخابرات باید حتمام صاحب خط بره برای تخلیه ؟

Milad4171
11-07-2017, 08:39
کسی اطلاع داره این کمپین همسفر رو تا کی ارائه می ده مخابرات ؟؟مرسی

برای عید فطر بود. هر آن ممکنه غیر فعال بشه . البته فکر میکنم یه جا خوندم که تا شهریور ماه هست.
من خودم همسفر رو خریداری کردم خیلی خوبه یعنی به نسبت قیمتش قابل قبول هست منم خیلی دانلود ندارم. من یک ساله 90 گیگ رو خریدم. که با 300 هزارتومن 300 گیگ رو به به بسته ام اضافه کردم. یعنی نزدیک به 400 گیگ در سال که . بسته های کوتاه مدت هم داره با قیمت پایینتر که خیلی مناسب وقتایی هست که آدم کار واجب داره و نمیخواد اینترنتش حروم بشه .

البته خودم سوالم هست که این بسته های کوتاه مدت اگه خریداری بشه اول اونا مصرف میشن بعد بسته هایی که قبلا داشتیم یا نه. احتمالا الان یه تماس بگیرم و خبرش رو میدم.

djkavehtnt
11-07-2017, 12:00
من تو این مملکت یک چیزی فهمیدم "هر چی میتونی دانلود کن" ، منطق نداره توش ولی وقتی سرویسهای نامحدود رو تعطیل میکنند یا بازی درمیارن اشکت درنمیاد ای کاش قبلا دانلود میکردم!

این سوال ما رو هم اگر یکی جواب بده ممنون میشم :

آره حتما صاحب خط با مدرک شناسایی باید بره و درخواست بده ...

rioman
11-07-2017, 13:17
دکتر واعظی عنوان کرد:
حذف فروش اینترنت حجمی در دستور کار وزارت ارتباطات قرار دارد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات،‌ در اینستاگرام خود گفت: حذف فروش اینترنت حجمی،در حوزه اینترنت ثابت، در دستور کار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، قرار دارد

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر واعظی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی اینستاگرام ، درباره زمان و چگونگی حذف فروش اینترنت حجمی گفت:‌ همانطور که قبلا هم توضیح دادم، موضوع حذف فروش حجمی اینترنت در حوزه اینترنت ثابت برای حمایت از کاربران در دستور کار این وزارتخانه قرار دارد .
وی ادامه داد: به همین منظور نیز کمیته ای تشکیل شده و تا پایان مرداد ماه نتیجه بررسی و پیشنهاد این کمیته برای تصویب در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مطرح می شود و این گونه تصمیمات پس از تصویب کمیسیون قابلیت ابلاغ و اجرا پیدا می کند.
متاسفانه خبرنگار یک خبرگزاری، علیرغم توضیحات و تاکید بر موضوع، صرفا به جهت جلب مخاطب تیتر خبر را به گونه ای تنظیم کرده که گویا از ابتدای مرداد این طرح اجرا می شود و جالب آن که پس از توضیحات تکمیلی این وزارت نیز برخی دیگر از رسانه ها با انتخاب تیتر تکذیب کلی خبر ،سعی در القای دوگانگی در ذهن مخاطب کردند.

باید منتظر موند و دید اینترنت نامحدود رو چطوری میخوان بدن!:n13:

desperanish
11-07-2017, 13:26
دکتر واعظی عنوان کرد: حذف فروش اینترنت حجمی در دستور کار وزارت ارتباطات قرار دارد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات،‌ در اینستاگرام خود گفت: حذف فروش اینترنت حجمی،در حوزه اینترنت ثابت، در دستور کار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، قرار دارد

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر واعظی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی اینستاگرام ، درباره زمان و چگونگی حذف فروش اینترنت حجمی گفت:‌ همانطور که قبلا هم توضیح دادم، موضوع حذف فروش حجمی اینترنت در حوزه اینترنت ثابت برای حمایت از کاربران در دستور کار این وزارتخانه قرار دارد.
وی ادامه داد: به همین منظور نیز کمیته ای تشکیل شده و تا پایان مرداد ماه نتیجه بررسی و پیشنهاد این کمیته برای تصویب در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مطرح می شود و این گونه تصمیمات پس از تصویب کمیسیون قابلیت ابلاغ و اجرا پیدا می کند.
متاسفانه خبرنگار یک خبرگزاری، علیرغم توضیحات و تاکید بر موضوع، صرفا به جهت جلب مخاطب تیتر خبر را به گونه ای تنظیم کرده که گویا از ابتدای مرداد این طرح اجرا می شود و جالب آن که پس از توضیحات تکمیلی این وزارت نیز برخی دیگر از رسانه ها با انتخاب تیتر تکذیب کلی خبر ،سعی در القای دوگانگی در ذهن مخاطب کردند.

باید منتظر موند و دید اینترنت نامحدود رو چطوری میخوان بدن!:n13:

:n19::n19:

آدم واقعا تعجب میکنه از این همه تناقض...

تقریبا میشه گفت یک شورش تمام عیار علیه نامحدودهای مخابرات داشتن و حالا ابراز میکنن که اینترنت حجمی رو میخوان بردارن!!!

rioman
11-07-2017, 13:50
:n19::n19:

آدم واقعا تعجب میکنه از این همه تناقض...

تقریبا میشه گفت یک شورش تمام عیار علیه نامحدودهای مخابرات داشتن و حالا ابراز میکنن که اینترنت حجمی رو میخوان بردارن!!!

والا چی بگم ؟!
من که تا نبینم باور نمی کنم. ته دلم احساس می کنم امید واهی به ملت دادن.
شدنی نیست.
اینترنت نامحدود - ترافیک داخل و خارج - بدون مصرف منصفانه و کم شدن سرعت
تک کانکشن مناسب و مهمتر از همه قیمت مناسب
باورش سخته!
ما همیشه باید برای بدیهی ترین امکانات مردم بقیه کشورهای دنیا حسرت به دل باشیم.

Golbarg01
11-07-2017, 15:00
حالا بعضی ها ممکنه بگن اگر اینترنت نامحدود باشه همه میشینن دانلود می کنن و به شبکه فشار میاد و سرعت افتضاح میشه
اما میشه به جای نامحدود کردن قیمت حجم رو اورد پایین و مثلا به جای هر گیگ 3000 تومن هر گیگ 300 تومن باشه و حداکثر سرعت رو به مشتری ارائه کرد مثلا 16 مگ یا 20 مگ یا هر چقدر که خط کشش داره
اینجوری هر کسی اندازه نیازش مصرف می کنه و هزینه اینترنتش هم نجومی نمیشه و هم اینکه کسی سوءاستفاده نمی کنه

❤❤❤
11-07-2017, 20:46
اینا 2 سال با انواع و اقسام کلک ها اینترنت نامحدود رو جمع کردن..حالا دوباره میخوان نامحدود بدن؟

من که باورم نمیشه اینا دلشون واسه مردم بسوزه؟

شرط میبندم یه کلک جدید تو کاره..فکر کنم میخوان قیمتها رو ببرن بالا..مثلا 2 مگ نامحدود رو بدن با ماهی 500 هزار تومان...اینا دلشون واسه مردم نمیسوزه..

Milad4171
11-07-2017, 22:39
دوستانی که در شبکه های اجتماعی بازی های آنلاین و برنامه های روی مبایل مشکل دارن ، وقتی میخوان با وای فای به مودم وصل بشن قبلش برن داخل گزینه Advanced و با پر کردن آی پی و بقیه چیزا ، DNS مودم رو به صورت دستی برای گوشی تغییر بدن. مثلا 8.8.4.4 یا 8.8.8.8 یا 4.2.2.4 رو قرار بدن.
نمیدونم مشکل چیه . با اینکه من خودم DNS رو روی مودم ست کردم ولی یه سری اپلیکشن ها گیم های آنلاین و شبکه های اجتماعی و حتی گوگل پلی اجرا نمیشد.
اما در آخر با تغییر DNS خود گوشی ( قبل از اینکه کانکت کنین ) این مشکلات کاملا حل شدن

test84
12-07-2017, 21:04
جایی مستند میشه فهمید این نامحدود ها که از ماه پیش محدود شد، چقدر حجم دانلود دارن تا قبل اینکه سرعت به شدت کم بشه؟

rioman
13-07-2017, 15:46
۷۰۰ هزار نفر در تهران اینترنت نامحدود دارند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]|1110000!2011!250!200!70!160!!FFF FFF!20!13!ffffff!14!logosample.gif!4!16&m=f081f6eb45c7d7214c28

با بیان اینکه هر مصوبه‌ای توسط کمیسیون تنظیم مقررات تصویب شود، منافع شرکت‌های FCP و منافع مشترک را در نظر می‌گیرد، گفت: اگر سازمان تنظیم مقررات مصوبه‌ای برای ارائه‌ی سرویس نامحدود ارئه دهد، ساختار دریافت اینترنت از زیرساخت و واگذاری به مشترکان تغییر خواهد کرد و مخابرات نیز تابع تصمیمات جدید خواهد بود.
داوود زارعیان در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه مصوبات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در حال حاضر ناظر بر این است که اینترنت به صورت حجمی فروخته شود، افزود: البته این مصوبه در حالی است که ما تعداد زیادی مشترک نامحدود داریم. طبیعتا اگر سازمان تنظیم مقررات رادیویی مصوبه‌ای را در راستای ارائه اینترنت نامحدود تصویب کند، در تعرفه‌ها و تعامل شرکت‌های PAP و FCP با شرکت ارتباطات زیرساخت تغییر ایجاد می‌شود.
وی در ادامه با اشاره به مشترکانی که همچنان قرارداد با اینترنت نامحدود دارند، اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۷۰۰ هزار نفر در استان تهران اینترنت نامحدود دریافت می‌کنند. مشترکان با شرکت مخابرات قرارداد با سرعت ۱۲۸ کیلوبیت بستند که با این قرارداد سرعتشان پایین است، بنابراین امیدواریم مصوبه سازمان تنظیم مقررات رادیویی تصویب شده و مشترکان قراردادهایی با سرعت بالا با ما ببندند تا کیفیت اینترنت برایشان افزایش یابد.
معاون امور مشتریان شرکت مخابرات ایران با تاکید بر تغییر ساختار واگذاری اینترنت در صورت تغییر مصوبه رگولاتوری بیان کرد: در حال حاضر شرکت‌های FCP اینترنت را به صورت حجمی خریداری کرده و بر مبنای آن به شرکت زیرساخت پول پرداخت می‌کنند، بنابراین باید به همین ترتیب هم بفروشند. قطعا اگر سازمان تنظیم مقررات مصوبه‌ای برای ارائه‌ی سرویس نامحدود ارئه دهد کل ساختار واگذاری اینترنت در کشور تغییر خواهد کرد و مخابرات نیز تابع تصمیمات جدید خواهد بود.
زارعیان همچنین خاطرنشان کرد: با تغییر مصوبه سازمان، شرکت‌های PAP به شکل دیگری از زیرساخت و تامین‌کنندگان اینترنت را خریداری می‌کنند و همچنین به شیوه جدید واگذار خواهند کرد، بنابراین به نظر می‌رسد مصوبه جدید می‌تواند یک هماهنگی بین آنچه که PAP ها و FCPها خریداری می‌کنند، با آنچه واگذار می‌کنند، ایجاد کند. مخابرات نیز در حالی که معتقد است در مصوبه جدید هم منافع شرکت‌های FCP و هم منافع مشترک در نظر گرفته می‌شود، قطعا آن را اجرا خواهد کرد.
وی با اشاره به بسته‌های جدید شرکت مخابرات ایران با واگذاری فیبر نوری، اظهار کرد: ارائه‌ بسته‌های اینترنتی بستگی به این دارد که مشترک چه سرعتی را خریداری کند. برخی از مشترکان ممکن است درخواست سرعت پایین داشته باشند و برخی نیز اینترنت نامحدود با سرعت بالا بخواهند. باید دید آیا سازمان حداقل سرعتی را تعریف می‌کند که مشترکان اینترنت با سرعت ۶۴ و ۱۲۸ کیلوبیت نگیرند یا خیر. همه این مسائل بستگی به این دارد که سازمان چه مصوبه‌ای تصویب کند.

amirg2d
13-07-2017, 19:26

دوستان این سرویس هارو کسی خریده یا داره ؟

darvish1900
13-07-2017, 23:25
اگر دقت کنید داره ترافیک داخلی رو میگه نه سایتهای خارجی/ که فعلا 200 سایت جزوش هستند. به عنوان مثلا شاتل با 10000 تومان 5000گیگ ترافیک داخلی میده که از سایت شاتل و 200 سایت پربازدید داخلی میتوانید استفاده کنید.

ardeshir n
14-07-2017, 09:39
چقدر تعرفه های نامحدود رفته بالا!!
من ۵۱۲ دوماه ۴۰ تومن میدم!
قیمتا دوبرابر شده.

Sent from my ASUS using Tapatalk

rioman
14-07-2017, 10:02
چقدر تعرفه های نامحدود رفته بالا!!
من ۵۱۲ دوماه ۴۰ تومن میدم!
قیمتا دوبرابر شده.

اگه قرار باشه نامحدود با این قیمتها بدن اصلا ارزش نداره.
1 مگ 84000 تومن؟
حتی با 1 مگ نمیشه ویدئو معمولی دید.

ardeshir n
14-07-2017, 10:09
اگه قرار باشه نامحدود با این قیمتها بدن اصلا ارزش نداره.
1 مگ 84000 تومن؟
حتی با 1 مگ نمیشه ویدئو معمولی دید.آره واقعا.
آخه با این قیمتا مردم داغون میشن.ایکاش هنوز همون قیمتهای قبل بود :(

hamed619
14-07-2017, 11:39
سلام من 1 مگ نامحدود دارم یعنی این دفعه قبض بیاد باید 168000 پول اینترنت بدم :n38::n38::n38::n03:

rioman
14-07-2017, 12:04
سلام من 1 مگ نامحدود دارم یعنی این دفعه قبض بیاد باید 168000 پول اینترنت بدم :n38::n38::n38::n03:

این تعرفه ها رو تازه تو سایت گذاشتن. شما قرار داد قدیمی دارین همون قیمت
قبلی با شما حساب می کنن.
اینا واسه قرارداد جدیده.

rioman
14-07-2017, 12:14
هر طور حساب کنیم با عقل جور درنمیاد. اگه بخواییم برای فیلم آنلاین و گیم در نظر بگیریم
همون 8 مگ هم به زوره. ماهی 510 هزار تومن؟!!!! :n04:

شما 8مگ رو در نظر نگیرین سرعت تک کانکشن رو حساب کنین.
من سرعت سرویسم 11-12 مگ هست البته چیزی که بخاطر نویز خط به من میرسه.
دیشب سرعت تک کانکشن 325kb/s بود.
یعنی همون 8 مگ هم تو تئوری برای فیلم آنلاین کافیه ولی در عمل آدمو دق مرگ می کنه.
8 مگ ما با 8 مگ کشورهای دیگه زمین تا آسمون فرق داره.

ای کاش اگه میخواستن خدمتی به مردم بکنن سرعت تک کانکشن رو بالا میبردن.
اونجوری همون 4 مگ هم ارزش داشت.
ولی اینی که من میبینم و تجربه اش رو دارم مفت گرونه.
اگه کسی هم دانلود داره بنظر من ایرانسل و همراه اول خیلی بهتر هستند.
هم استهلاک سیستم پایین تره هم مصرف برق.
قیمت قطعات کامپیوتر وحشتناک بالاست.

djkavehtnt
14-07-2017, 13:54
هر طور حساب کنیم با عقل جور درنمیاد. اگه بخواییم برای فیلم آنلاین و گیم در نظر بگیریم

یعنی همون 8 مگ هم تو تئوری برای فیلم آنلاین کافیه ولی در عمل آدمو دق مرگ می کنه.

این چه وضعه قیمت گذاریه ... ؟؟؟ :n04::n04::n04::n04::n04:
همین 512 که الان دارم براش 23 تومن ماهی پول میدم و نمیشه یه فیلم آنلاین دید ، دارن میدن 48 تومن :n04:
2 برابر قیمت ... :n38::n38::n38:
تازه خوبه که پیش پرداخته ، پس پرداخت باشه میره بالای 50 تومن
خدا به خیر کنه وضع اینترنت های نامحدود رو ...
احتمالا از فردا می خوان تمام حجمی ها رو تبدیل به نامحدود کنن ... :n34:
اون هم با قیمت نجومی ...

Golbarg01
14-07-2017, 17:54
یعنی دوباره مخابرات نامحدودا رو برگردونده؟!

ardeshir n
14-07-2017, 18:42
یعنی دوباره مخابرات نامحدودا رو برگردونده؟!بله.
فازشون معلوم نیست چیه!!

❤❤❤
14-07-2017, 18:54

دیدید گفتم یه کلکی تو کاره...اینا دلشون واسه مردم نمیسوزه! رفتن حساب کردن گفتن چه جوری سر مردم رو دوباره کلاه بزاریم.. قیمتها رو 2 برابر کردن

اگر دلشون واسه مردم می سوخت با همون قیمتهای قبلی نامحدود ها رو بر میگردوندند..نه 2 برابر..

rioman
14-07-2017, 20:35
خب نمیگیریم. مجبور که نیستیم!
اگه هم اجبار کنن تخلیه می کنیم.
احمق که نیستیم 510 هزار تومن بدیم واسه اینترنت 8 مگ که به اندازه 2 مگ
هم ارزش نداره.

از اول صحبت این بود که اینترنت نامحدود بدن برای سرویس های آنلاین مثل فیلم
و گیم و ... اینا اومدن 256 گذاشتن.
آخه 256 چیه که نامحدود و محدودش چی باشه؟
به چه دردی میخوره؟
اگه واقعا میخوان فکری بحال اوضاع نابسامان اینترنت کشور بکنن باید سرویسهای زیر 1 مگ
رو حذف کنن و سرعت تک کانکشن رو ببرن بالا و قیمتها رو مناسب با درآمد مردم تنظیم
کنن نه چند برابر قیمت جهانی.
برای اینترنت که بیل نمی زنن بقیه دنیا چیکار می کنن ما هم مثل اونا.
چرا باید برای ما چند برابر باشه؟

mi13
15-07-2017, 00:00
من نتمو عوض کردم و lte گرفتم برای دانلود از شر این کوفتی راحت شدم و دیگه مجبور نیستم برای یه فایل 4 گیگی دو سه روز کامپیوترم روشن بمونه در عرض نیم ساعت میگیرم !
مخابراتو برای وب گردی استفاده میکنم 512 نامحدود چون صاحب خط نمیتونه بره به مرکز نتونستم تخلیه کنم
حالا نشه دوره بعد تعرفه ماها با همین جدیدا محاسبه بشه؟ اینا حساب کتاب نداره کاراشون یهو قبض میاد 90 تومن
آخه چقدر باید بی... باشن بگن نامحدودها جمع شه محدود شه برن حجمی نامحدودا فشار میارن به شبکه نتشون 128 شه طبق قانونه و شیر میشه بعد که کلی از نامحدودهارو فراری دادن میان بگن همون طرح قبلی با دوبرابر قیمت
مگه نمیگفتین نامحدودها کیفیت نتو آوردن پایین پس چرا دوباره گذاشتین؟ واقعا چقدر شماها رو دارین
من تعجب میکنم با این همه داستانی که تو این سالها داشتیم بازم بعضی ها میان اینجا شادمانه ! میگن خبر اومده حجمی ها جمع شن!
این همه تجربه بس نبود برات عزیزم؟ نخیر از این خبرها نیست و نخواهد بود در بهترین شرایط اینترانت ملی برای سایت های داخلی رو برای اینکه ملت رو ترغیب کنن بیشتر ازش استفاده کنن چند سال اول نامحدود میدن با هزینه اندک

Mr.Crow
15-07-2017, 06:08
عجب! یعنی سـیاست های اینا واقعاً حیرت انگیزه!
اول میگن امیدواریم همه کاربران نامحدود به سمت اینترنت محدود بیان که مشکلات برطرف بشه. چند ماه بعدش میگن محدود چی هست اصلاً؟ میخوایم به همه حال بدیم و نامحدود بفروشیم! بعد مشخص میشه که قیمت نامحدودها دو برابر شده!!!
یعنی رسماً میخوان قیمت هایی روی نامحدود بذارن که آدم خودش مجبور بشه خداحافظی کنه و بره سمت محدود.
حالا معلوم نیست این تعرفه ها برای کاربران قدیمی هم هست یا نه؟ مثلاً من که 2 سال پیش 512 نامحدود گرفتم، قراردادم تا کِی ادامه داره؟ سالانه تمدید میشه؟

tak2750
15-07-2017, 14:21
بعید میدونم این جدول قیمتی که کاربارن قرار دادند درست باشه.
اصلا پخش کردنش هم درست نیست
مخابرات هم اینقدر نادان نیست این قیمت ها رو اعمال کنه

hamed619
15-07-2017, 14:51

داخل سایت مخابرات این قیمتها هست برای چی درست نیست

DarkLords
15-07-2017, 21:19
اگر نادان نبودن الان به اینجا نمیرسید اوضاع اینترنت.

Bensonw3x
15-07-2017, 23:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

m_amin
16-07-2017, 00:08
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینکه اینترانت هست
اینترمت نیست
واسه اینترانت البته سرعتهاش عجیب تره
انگار مال ۱۰ سال قبل هست
آخه ۶۴ کیلو بیت مگه داریم هنوز؟!
مگه دایل آپ آخه

Bensonw3x
16-07-2017, 01:21
بعد جالبه اینترانت عوضه اینکه ارزون باشه گرونتر هم هست:n09:

ادیت : البته فک کنم این یه تعرفه ای که من نمیدونم قضیش چیه ، زده تعرفه دیتا

rioman
16-07-2017, 06:34
اینا بنظرم سرویس های دیتا هستند.
اینترنت خانگی نیست.

البته اینترنت خانگی هم دست کمی از این نداره.

silverbios
16-07-2017, 08:58
قیمت های حجم اضافه adsl مخابرات به نسبت چندماه پیش گرونتر نشده؟!

rioman
16-07-2017, 10:29
سرویس شما همسفر باید باشه.
واسه من همون جدول قبلی میاد. من اصلا 300 گیگ ندارم.

rioman
18-07-2017, 13:01
نحوه محاسبه اینترنت نامحدود

وزیر ارتباطات، برنامه مدنظر برای تدوین نحوه محاسبه اینترنت نامحدود و توقف اینترنت حجمی را برای کاربران تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود واعظی در مراسم افتتاح پروژه های مخابراتی مربوط به فاز سوم شبکه ملی اطلاعات در جمع خبرنگاران گفت: کمیته ای تشکیل دادیم تا مدل فروش اینترنت نامحدود و توقف اینترنت حجمی را برای مشترکان پرمصرف مورد بررسی قرار دهد.

وی با بیان اینکه کشورهای مختلف جهان با توجه به تحولات بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات مدل های مختلفی را برای ارائه اینترنت به کاربران شان به کار گرفته اند، گفت: راه های مختلفی در دست بررسی است تا بتوانیم اینترنت حجمی را برداریم و اینترنت را به صورت نامحدود به کاربران ارائه کنیم.

واعظی ادامه داد: هم اکنون یکی از مشکلاتی که با آن مواجه شدیم مربوط به کاربران کم مصرفی است که هزینه کمی بابت اینترنت پرداخت می کنند، اگر بخواهیم اینترنت را نامحدود کنیم هزینه این کاربران چند برابر افزایش می یابد، بر این اساس در حال بررسی راه حلی برای حل این مشکل هستیم تا مشترکان کم مصرف اینترنت از این تصمیم ضرری نبینند.

وی با بیان اینکه نحوه محاسبه اینترنت نامحدود به گونه ای است که سرعت را مبنا قرار می دهیم، اضافه کرد: این به این معنی است که دیگر کاربران نیاز به خرید حجم مصرف ندارند و بر اساس سرعتی که نیاز دارند می توانند از اینترنت استفاده کنند.

واعظی خاطرنشان کرد: قرار است این سرویس در چند بخش شامل اینترنت زیر یک مگابیت، اینترنت بین دو تا سه مگابیت و همچنین اینترنت بالاتر از سه مگابیت تعریف شود و کاربران با توجه به سرعتی که نیاز دارند سرویس خریداری کنند. بر این اساس باید بسته های متعدد برای کاربران تعریف شود تا حتی کاربران کم مصرف نیز در این زمینه ضرر نکنند.

وزیر ارتباطات گفت: تا هفته آینده پیش بینی می کنیم که تصمیم قطعی در مورد این مدل فروش اینترنت خواهیم گرفت.

منبع : تابناک

rioman
18-07-2017, 13:06
امروز رئیس مخابرات گفت که اینترنت نامحدود مصرف منصفانه خواهد داشت.
این یعنی اینترنت محدود.
با عوض کردن کلمات که نمیشه آدم سر خودش رو کلاه بزاره.

xomax
18-07-2017, 15:50
امروز رئیس مخابرات گفت که اینترنت نامحدود مصرف منصفانه خواهد داشت.
این یعنی اینترنت محدود.
با عوض کردن کلمات که نمیشه آدم سر خودش رو کلاه بزاره.
این مصرف منصفانه در کشور های دیگه هم هست منتها شیوه اعمالش هست که تفاوت داره. اینجا به عنوان مثال شما از 25 گیگابایت رد بشی سرعتت میشه دایال آپ. اما شیوه درست به نظر من و چیزی که برای یکی از شرکت ها تو آمریکا هست ماهی 300 گیگابایت هست که بعد از اون به ازای هر 50 گیگابایت مقداری به هزینه ماهیانه اضافه میشه. یا سیستم شرکت virginmedia تو انگلیس به صورت پلکانی هست. یعنی اگه در یک بازه زمانی شما پشت سر هم دانلود کنی و از یه حجمی عبور کنی سرعت شما یه پله کاهش پیدا میکنه ، اگه ادامه بدی یه پله دیگه و در نهایت به یه حداقلی میرسه که قابل استفاده باشه نه دایال آپ! و این محدودیت روز بعدش برداشته میشه. در هر صورت اگر شما جوری از شبکه بار بکشید که تاثیر منفی روی کیفیت بقیه کاربر ها داشته باشه یا موقتا محدود میشید یا شرکت بهتون پیشنهاد میده که سرویستون رو ارتقا بدید. اما در عمل چون انقدر ظرفیت و سرعت بالاست این اتفاقات به ندرت رخ میده.
مصرف منصفانه در کل چیز بدی نیست اما چون تو کشور ما بد اجرا میشه ما دید منفی داریم بهش. نمونه اش همین نامحدود های مخابرات هست که سقف 25 گیگی دارند یا شاتل که اگر روزی از 2-3 بیشتر مصرف کنید سرعت رو میکنه دایال آپ.

djkavehtnt
18-07-2017, 17:52
نحوه محاسبه اینترنت نامحدود

وزیر ارتباطات، برنامه مدنظر برای تدوین نحوه محاسبه اینترنت نامحدود و توقف اینترنت حجمی را برای کاربران تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود واعظی در مراسم افتتاح پروژه های مخابراتی مربوط به فاز سوم شبکه ملی اطلاعات در جمع خبرنگاران گفت: کمیته ای تشکیل دادیم تا مدل فروش اینترنت نامحدود و توقف اینترنت حجمی را برای مشترکان پرمصرف مورد بررسی قرار دهد.

وی با بیان اینکه کشورهای مختلف جهان با توجه به تحولات بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات مدل های مختلفی را برای ارائه اینترنت به کاربران شان به کار گرفته اند، گفت: راه های مختلفی در دست بررسی است تا بتوانیم اینترنت حجمی را برداریم و اینترنت را به صورت نامحدود به کاربران ارائه کنیم.

واعظی ادامه داد: هم اکنون یکی از مشکلاتی که با آن مواجه شدیم مربوط به کاربران کم مصرفی است که هزینه کمی بابت اینترنت پرداخت می کنند، اگر بخواهیم اینترنت را نامحدود کنیم هزینه این کاربران چند برابر افزایش می یابد، بر این اساس در حال بررسی راه حلی برای حل این مشکل هستیم تا مشترکان کم مصرف اینترنت از این تصمیم ضرری نبینند.

وی با بیان اینکه نحوه محاسبه اینترنت نامحدود به گونه ای است که سرعت را مبنا قرار می دهیم، اضافه کرد: این به این معنی است که دیگر کاربران نیاز به خرید حجم مصرف ندارند و بر اساس سرعتی که نیاز دارند می توانند از اینترنت استفاده کنند.

واعظی خاطرنشان کرد: قرار است این سرویس در چند بخش شامل اینترنت زیر یک مگابیت، اینترنت بین دو تا سه مگابیت و همچنین اینترنت بالاتر از سه مگابیت تعریف شود و کاربران با توجه به سرعتی که نیاز دارند سرویس خریداری کنند. بر این اساس باید بسته های متعدد برای کاربران تعریف شود تا حتی کاربران کم مصرف نیز در این زمینه ضرر نکنند.

وزیر ارتباطات گفت: تا هفته آینده پیش بینی می کنیم که تصمیم قطعی در مورد این مدل فروش اینترنت خواهیم گرفت.

منبع : تابناک

این ها چرا با خودشون در گیر هستن ؟؟؟ :n35:
یه روز میگن می خوایم نامحدود بیاریم
روزه بعد تکذیب می کنن
یه زور دیگه میگن می خوایم حجمی ها رو جمع کنیم و همه رو نامحدود کنیم
معلوم نیست دارن چی کار می کنن ...

m_amin
18-07-2017, 18:28
وزیر ارتباطات امروز گفته که دوره بعد وزیر ارتباطات نیست
برای همین این جیزایی که این اواخر میگه یعنی پشم!
چون سلیقه ایی هست بعدی میاد میگه من اینجوری دوست دارم.

mohandes23
18-07-2017, 19:08
شوخیش گرفته اینترنت 3 مگابیت نامحدود که بین 8 نفر تقسیم میشه بعد هم مصرف منصفانه!!!!! مضخرف هست همین اشغال های حجمی بهتره نخواستیم:n34::n34::n34::n34:

essien
18-07-2017, 23:07
جالبش اینجاس که تو همین مصاحبه هم باز حرف از این زدن که اره 500 تا سایت داخلی با نصف قیمت حساب میشن ولی ما میخایم کاری کنیم کل سایتهای داخلی نصف قیمت بشن ...

ببخشید اگه اینترنت از حجمی بره سمت نامحدود دیگه این حرفا چه معنی ای داره !؟

ولی به این اینترنت ملی یا اینترانت یا هر کوفتی از اول حس خوبی نداشتم با اینکه کار فوق العاده ای میتونه باشه ...
میترسم یه روز اینترنت دیگه کلا جمع بشه و اینترانت بدن بهمون . اونوقت بگن هر کی مجوز اینترنت میخاد باید کارت بسیج ، هیات علمی دانشگاه ، قضات ، جواز کسب و ... داشته باشه! مثل همون وقتی که سرعت رو برای کاربر خونگی کردن 128 کیلو!

ولی با تمام این اوصاف این وزیر و دورانش خوب بود . در برابر وزرای دولتای قبلی که خیلی خیلی عالی بود!!

rioman
19-07-2017, 17:59
مدل جدید فروش اینترنت در کشور هفته آینده تصویب می‌شود

وزیر ارتباطات درباره تصمیم جدید وزارت ارتباطات برای فروش اینترنت نامحدود و توقف فروش حجمی گفت: بررسی کارشناسی این طرح به اتمام رسیده و امیدواریم در جلسه فوق‌العاده روز یکشنبه آینده کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات مطرح شود که اعضا قبول داشتند که این طرح را تصویب کنیم.

واعظی گفت: در مدل قبلی فروش اینترنت نه سرعت و نه کیفیت مهم نبودند و مشترک چند گیگ خریداری و استفاده می‌کرد و پس از آن دوباره گیگ می‌خرید که در مدل جدید بسته‌هایی ارائه می‌شوند که دارای سرعت تا 3 مگ، 3 تا 6 مگ و 6 تا 16 مگ ارائه می‌شوند و که در این بسته 10 برابر نیز ترافیک داخل دیده می‌شود.

وی افزود: این اعداد از بررسی مصرف معمول کاربران عادی، بنگاه‌ها و کاربران تحقیقاتی محاسبه شده است.

وزیر ارتباطات تأکید کرد: این مصوبه در روز یکشنبه تصویب می‌شود و به اپراتورها یک تا 2 ماه فرصت داده می‌شود که در چارچوب جدید سرویس‌ها را تعریف و اجرا کنند.

rioman
19-07-2017, 18:05
این 10 برابر ترافیک داخل یعنی چی؟
10 برابر چی؟ نامحدود؟
پس نامحدود نیست لابد. احتمالا میخوان یه حجمی تعیین کنن بعد 10 برابر اون ترافیک داخل بدن.
مثلا من الان سرویسم 4 گیگ ماهیانه داره لابد میشه 4+40 گیگ!

یعنی از این ببعد سرعت و کیفیت مهم میشن؟!
خیلی مبهم حرف میزنن آدم نمیدونه خوشحال بشه یا ناراحت!

rioman
19-07-2017, 21:12
مدل تعرفه‌گذاری اینترنت ثابت نامحدود نهایی شد/بسته‌های اینترنتی از دو تا ۱۶ مگ

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت از نهایی شدن مدل تعرفه‌گذاری نامحدود اتصال داده در بخش ثابت و تعیین کف و سقف سرعت در بسته‌ها خبر داد و اظهار کرد: تاکنون سه بسته پیشنهاد شده که بر اساس سرعت تا دو مگابیت در ثانیه، تا شش مگابیت در ثانیه، ۱۶ مگابیت در ثانیه را در بر می‌گیرد.
به گزارش ایسنا، در صفحه اینستاگرام منسوب به محمدجواد آذری جهرمی، درباره ارائه اینترنت نامحدود ثابت که بحث آن در یک ماه گذشته مطرح است، نوشته شد: بالاخره پس از ساعت‌ها بحث و کار کارشناسی مدل تعرفه‌گذاری نامحدود اتصال داده در بخش ثابت نهایی شد. این پیشنهاد امروز صبح تقدیم کمیسیون تخصصی تنظیم مقررات خواهد شد. از همه صاحب‌نظران و اپراتورهای ارتباطی و فعالین بازار محتوا که ما را در تهیه این پیش‌نویس یاری کردند، صمیمانه سپاسگزاری می‌کنم. بی‌شک اگر پیگیری‌ها و حمایت شخص دکتر واعظی نمی‌بود، بسیار اقدام سخت و پیچیده و غیرممکنی روبه‌روی ما بود.
وی با اشاه به نحوه ارائه این سرویس بیان کرد: بر اساس مدلی که تاکنون نهایی شده، هر بسته سرویس شامل یک کف و یک سقف سرعت است و سرعت سرویس نبایستی از کف کمتر باشد. این موضوع به دلیل ماهیت سرویس ای‌دی‌اس‌ال در تضمین سرعت خط لحاظ شده است. مجموعا تاکنون سه بسته پیشنهاد شده که براساس سرعت تا دو مگابیت در ثانیه، تا شش مگابیت در ثانیه، ۱۶ مگابیت در ثانیه را در بر می‌گیرد.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه در هر بسته برای ترافیک داخلی و اینترنت دو سقف در نظر گرفته شده که سقف ترافیک داخلی ۱۰ برابر اینترنت است، افزود: بر این اساس عملا کاربران خانگی در صورت استفاده از سرویس‌های ویدیو آنلاین در صورتی که هر روز پنج ساعت سرویس ویدیوئی داخلی را ملاحظه کنند و این رفتار را هر روز در ماه تکرار کنند، نیازی به پرداخت ندارند.

جهرمی همچنین با بیان اینکه این موضوع باعث رشد جهشی محتوای صوتی و تصویری بر بستر شبکه ملی اطلاعات خواهد شد، خاطرنشان کرد: این مهم زمینه‌ساز اشتغال و پویایی زیادی در حوزه فناوری و فرهنگی کشور خواهد شد. سقف سرویس اینترنت نیز بر اساس میانگین حداکثر مصرف فعلی کاربران در نظر گرفته شده و عملا ترکیب به گونه‌ای خواهد بود که بیش از ۹۰ درصد کاربران با خرید این بسته‌ها دیگر نیازی به پرداخت شارژ اضافی ندارند.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با تاکید بر لزوم اصلاح تعرفه‌ها بین ارائه‌دهندگان اینترنت و زیرساخت، گفت: برای حصول به این مدل، تعرفه سرویس‌ها بین اپراتورها و مخابرات ایران و شرکت ارتباطات زیرساخت نیز اصلاح شده که کار بسیار پیچیده‌ای بود. همکاری مخابرات تا کنون بسیار سازنده بوده است. طبیتا جزئیات قیمت و مابقی مسایل را سازمان تنظیم مقررات پس از تصویب کمیسیون محترم ابلاغ خواهد کرد.

rioman
19-07-2017, 21:15
خب دوستان به اینترانت نامحدود سقف دار خوش آمدید! :n03::n14:

5 ساعت یعنی 300 دقیقه و 1/10 اون میشه 30 دقیقه = سهم ترافیک اینترنت برای هر روز

mohandes23
19-07-2017, 21:20
خوب دیگه اینترنت سقف دار ینی هر موقع 2 گیگ دان کردی سرعت هم به صورت معادل تبدیل می شه به دو کیلو.امیدوارم که اشتباه می کنم

mohandes23
19-07-2017, 21:22
در این طرح جدید اگر از سایت اپارات استفاده بشود یه پولی هم می گیرید ولی هوس رفتن طرف اینترنت و احیانن یوتویوب رو نکنید گفته باشم!

rioman
19-07-2017, 21:27
یه کاری می کنن به همین اینترنت 4 گیگ حسرت بخوریم.
احتمالا برای ترافیک خارجی باید کاربر حجم بخره.
همین میشه که الان هست ولی با قیمت بالاتر.

ardeshir n
19-07-2017, 22:50
بهترین راه اینه که بریم از مستقیم کننده ها استفاده کنیم.الآن خودم یه VPS دارم مال آمریکا.راه خوبیه.مثلا از یوتیوب بگیری بفرستی رو آپارات.

k1ozil
20-07-2017, 02:41
فقط ۲۰۰ تا سایت تنظیم مقررات شامل سرور داخل میشن؟

mehrdadb3
20-07-2017, 09:03
تازه برید لیست سایتای داخلی رو ببینید سایتای دانلود نیستن اکثرا
نصفشون سایتایه بانکی و همچین چیزایی هستن

Golbarg01
20-07-2017, 10:30
عملا کاربران خانگی در صورت استفاده از سرویس‌های ویدیو آنلاین در صورتی که هر روز پنج ساعت سرویس ویدیوئی داخلی را ملاحظه کنند و این رفتار را هر روز در ماه تکرار کنند، نیازی به پرداخت ندارند.

این یعنی چی دقیقا؟
یعنی باید به زور روزی 5 ساعت تو آپارات و سایتای ویدیویی داخلی بچرخیم تا حجم رایگان باشه؟! زیر 5 ساعت باشه پولی میشه؟

m_amin
20-07-2017, 11:30
این یعنی چی دقیقا؟
یعنی باید به زور روزی 5 ساعت تو آپارات و سایتای ویدیویی داخلی بچرخیم تا حجم رایگان باشه؟! زیر 5 ساعت باشه پولی میشه؟
انقدر سخت توضیح نداده که شما واسه خودت جمله رو ترجمه میکنی ها!
یعنی ترافیک داخلی در اون سرویس مورد نظر به اندازه ایی هست که شما هر روز روزی ۵ ساعت هم سرویس ویدویی داخلی استفاده کنی بازم احتیاجی به پرداخت اضافه نداری و اون سرویس مثلا نامحدود ترافیک داخلیش به اون اندازه هست.
ترافیک خارجیش هم به اندازه روزی ۳۰ دقیقه ویدیو دیدن از سایتهای خارجی هست.

Golbarg01
20-07-2017, 11:37
انقدر سخت توضیح نداده که شما واسه خودت جمله رو ترجمه میکنی ها!
یعنی ترافیک داخلی در اون سرویس مورد نظر به اندازه ایی هست که شما هر روز روزی ۵ ساعت هم سرویس ویدویی داخلی استفاده کنی بازم احتیاجی به پرداخت اضافه نداری و اون سرویس مثلا نامحدود ترافیک داخلیش به اون اندازه هست.
ترافیک خارجیش هم به اندازه روزی ۳۰ دقیقه ویدیو دیدن از سایتهای خارجی هست.

خوب بد توضیح داده بود
حجمش چقدر میشه؟
مثلا 30 دقیقه با فرمت 4k ببینید یا 240p؟ با سرعت 1 مگ ببینید یا 16 مگ
با توجه به سرعت و کیفیت ویدیوی انلاین خیلی فرق داره میزان مصرف
گنگ هست توضیحاتشون

m_amin
20-07-2017, 11:45
خوب بد توضیح داده بود
حجمش چقدر میشه؟
مثلا 30 دقیقه با فرمت 4k ببینید یا 240p؟ با سرعت 1 مگ ببینید یا 16 مگ
با توجه به سرعت و کیفیت ویدیوی انلاین خیلی فرق داره میزان مصرف
گنگ هست توضیحاتشون

بابا هنوز که تصویب نشده که بخواد جزییات بگه گفت هفته بعد اگه تصثیب شه جزییات رث میگه
الان همینجوری یه چیز سر بسته گفت که یه مقیاسی دست افراد بیاد که نامحدود منظورشون بیشتر رو سرویس داخلی هست یعنی اونقدری حجم داخلی بدن که برای مصرف حتی ویدیو دیدن کافی باشه اما برای انترنت خارجی باید پول اضافه پرداخت بشه چون حجمی که میدن اونقدری نیست!
دیگه کیفیت اینارو نگفته
البته ویدیو داخلی هیچ جا نیست۴ کا بخوای ببینی!
۱۰۸۰ هم همچین زیاد گیر نمیاد
شما ۷۲۰ حساب کن مثلا
یه چیزی تو مایه های ماهی ۷۰ تا ۱۰۰ گیگ ترافیک داخلی میخوام بدند و ۱۰ گیگ هم خارجی
که قیمتش فقط به سرعتی که میگیری ربط داره
و برای ترتفیک بیشتر خارجی پول بیشتر پرداخت کنی!
که واسه خود من که مصرفم خارجی هست احتمالا پرداخت پول بیشتر هست

rioman
20-07-2017, 12:45
از صمیم قلب دعا می کنم این طرح تصویب نشه.
یا حداقل کاری به سرویس های حجمی حال حاضر نداشته باشند.
به اختیار باشه که هر کسی خواست نامحدود!!!!!!!!! بگیره
هر کسی هم نخواست حجمی بگیره.

mohsen.pb
21-07-2017, 17:07
کسی اگر رفته الکامپ از شرایط و پیشنهادهای adsl مخابرات خبری داره بذاره اینجا ببینیم

rioman
23-07-2017, 14:03
تصویب تعرفه اینترنت نامحدود در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات

وزیر ارتباطات تاکید کرد مصوبه ارائه‌ی اینترنت نامحدود ثابت امروز در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به تصویب رسیده و تا یک ماه آینده اجرایی خواهد شد.

صبح امروز در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، توقف فروش اینترنت حجمی و ارائه اینترنت نامحدود به کاربران اینترنت در کشور به تصویب رسید.

طبق اعلام علی اصغر عمیدیان، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، صبح امروز در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات توقف فروش اینترنت حجمی و ارائه‌ی اینترنت نامحدود به کاربران اینترنت در کشور به تصویب رسید. وی در این خصوص گفت:
این مصوبه به‌زودی به اپراتورهای ارائه‌دهنده‌ی خدمات اینترنت ثابت ابلاغ می‌شود.

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی خاطرنشان کرد:
این مصوبه برای ارائه‌ی خدمات ADSL، اینترنت فیبر نوری و VDSL در نظر گرفته شده است و مشترکان می‌توانند با پرداخت اشتراک ثابت ماهانه، از حجم زیادی از اینترنت استفاده کنند. در این مصوبه، هم برای مشترکان کم‌مصرف و هم برای مشترکان پرمصرف تمهیداتی در نظر گرفته شده است.

معاون وزیر ارتباطات تصریح کرد:
طبق این مصوبه کاربران می‌توانند در چند سقف مختلف از سرعت اینترنت استفاده کنند؛ چرا که سرعت استفاده از شبکه ملی اطلاعات با اینترنت جهانی در این مصوبه تفکیک شده است.

به گفته عمیدیان، به‌زودی جزئیات بیشتری از این مصوبه ارائه و به اپراتورها ابلاغ می‌شود؛ به‌عنوان مثال مشترکان می‌توانند با پرداخت هزینه‌ی ماهانه حداقل ۱۰ هزار تومان، از سرعت بالای اینترنت بدون محاسبه‌ی حجم مصرفی استفاده کنند؛ البته این به معنای استفاده‌ی نامحدود نیست و کاربران بر اساس سرعتی که درخواست می‌کنند از این سرویس استفاده خواهند کرد، چرا که در این تکنولوژی چیزی به‌عنوان نامحدود وجود ندارد.

djkavehtnt
23-07-2017, 15:16
تصویب تعرفه اینترنت نامحدود در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات

وزیر ارتباطات تاکید کرد مصوبه ارائه‌ی اینترنت نامحدود ثابت امروز در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به تصویب رسیده و تا یک ماه آینده اجرایی خواهد شد.

صبح امروز در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، توقف فروش اینترنت حجمی و ارائه اینترنت نامحدود به کاربران اینترنت در کشور به تصویب رسید.

طبق اعلام علی اصغر عمیدیان، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، صبح امروز در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات توقف فروش اینترنت حجمی و ارائه‌ی اینترنت نامحدود به کاربران اینترنت در کشور به تصویب رسید. وی در این خصوص گفت:
این مصوبه به‌زودی به اپراتورهای ارائه‌دهنده‌ی خدمات اینترنت ثابت ابلاغ می‌شود.

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی خاطرنشان کرد:
این مصوبه برای ارائه‌ی خدمات ADSL، اینترنت فیبر نوری و VDSL در نظر گرفته شده است و مشترکان می‌توانند با پرداخت اشتراک ثابت ماهانه، از حجم زیادی از اینترنت استفاده کنند. در این مصوبه، هم برای مشترکان کم‌مصرف و هم برای مشترکان پرمصرف تمهیداتی در نظر گرفته شده است.

معاون وزیر ارتباطات تصریح کرد:
طبق این مصوبه کاربران می‌توانند در چند سقف مختلف از سرعت اینترنت استفاده کنند؛ چرا که سرعت استفاده از شبکه ملی اطلاعات با اینترنت جهانی در این مصوبه تفکیک شده است.

به گفته عمیدیان، به‌زودی جزئیات بیشتری از این مصوبه ارائه و به اپراتورها ابلاغ می‌شود؛ به‌عنوان مثال مشترکان می‌توانند با پرداخت هزینه‌ی ماهانه حداقل ۱۰ هزار تومان، از سرعت بالای اینترنت بدون محاسبه‌ی حجم مصرفی استفاده کنند؛ البته این به معنای استفاده‌ی نامحدود نیست و کاربران بر اساس سرعتی که درخواست می‌کنند از این سرویس استفاده خواهند کرد، چرا که در این تکنولوژی چیزی به‌عنوان نامحدود وجود ندارد.

البته این به معنای استفاده‌ی نامحدود نیست و کاربران بر اساس سرعتی که درخواست می‌کنند از این سرویس استفاده خواهند کرد، چرا که در این تکنولوژی چیزی به‌عنوان نامحدود وجود ندارد.
این جمله دقیقا یعنی چی ؟؟؟
آخرش نفهمیدیم که این اینترنت جدید ، نامحدوده یا محدوده یا نامحدوده محدود ؟

rioman
23-07-2017, 15:19
البته این به معنای استفاده‌ی نامحدود نیست و کاربران بر اساس سرعتی که درخواست می‌کنند از این سرویس استفاده خواهند کرد، چرا که در این تکنولوژی چیزی به‌عنوان نامحدود وجود ندارد.
این جمله دقیقا یعنی چی ؟؟؟آخرش نفهمیدیم که این اینترنت جدید ، نامحدوده یا محدوده یا نامحدوده محدود ؟

حالا اجازه بدین پست بعدی رو بزارم یه کم به وخامت اوضاع بیشتر پی میبرین.

rioman
23-07-2017, 15:21
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات:

تغییر مدل فروش اینترنت از حجمی به نامحدود تصویب شد/ اندکی افزایش قیمت در ازای سرعت، کیفیت و حجم بالاتر

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از تصویب تغییر مدل فروش اینترنت در کشور خبر داد و درباره تغییرات قیمت اینترنت گفت: برای مثال اگر کاربران در گذشته اول ماه ۸ هزار تومان پرداخت می‌کردند، اکنون ۱۰ هزار تومان پرداخت می‌کنند، اما از سرعت، کیفیت و ترافیک بیشتری برخوردار می‌شوند.

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، محمود واعظی در حاشیه مراسم رونمایی از شبکه ملی اطلاعات در جمع خبرنگاران از تصویب مدل جدید فروش اینترنت در کشور در جلسه امروز کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات خبر داد و اظهار داشت: تاکنون بارها شاهد گلایه مردم و رسانه‌ها درباره نحوه محاسبه حجم صرفی کاربران بوده‌ایم که در مطالب نادرستی تصور کم‌فروشی می‌کردند و بارها اعلام کرده بودیم که اینطور نیست.
وی ادامه داد: به این دلیل تصمیم جدیدی اتخاذ شده که سنت قبلی فروش اینترنت در کشور را تغییر می‌دهد.
وی گفت: در گذشته کاربر اول ماه 10 هزار تومان برای ایننرتت می‌پرداخت و در ادامه یک بار 8 هزار تومان، یک بار 5 هزار تومان اضافه پرداخت می‌کرد که در نهایت ماهانه حدود 28 هزار تومان هزینه اینترنت پرداخت می‌کرد اما در ظاهر 10 هزار تومان برای ایننرنت می‌پرداخت که در روش بعدی، سرعت و اتصال می‌فروشیم.
وی توضیح داد: در روش جدید کسی که برای مثال کارش با اینترنت 512 راه می‌افتد 10 هزار تومان با 3 گیگ اینترنت بین‌الملل و دو برابر (6 گیگ) اینترنت داخلی پرداخت می‌کند کسی که سرعت بیشتری نیاز دارد برای مثال 20 هزار تومان با سرعت بالاتر و دو برابر حجم داخلی خریداری می‌کند.
وی درباره قیمت اینترنت در روش جدید فروش گفت: اگر بخواهیم برای مثال همان 8 هزار تومان که اول ماه می‌پرداختند را درنظر بگیرید، اکنون برای مثال قیمت 10 هزار تومان می‌شود اما محدودیت سرعت در شبکه ملی اطلاعات برداشته شده و مردم می‌توانند از محتوای داخلی با پول کمتر، سرعت بیشتر و کیفیت بالاتر استفاده کنند.
وی تأکید کرد: متقاضیان بسته به نیاز می‌توانند سرویس‌های 512 یک مگ، 2 مگ و 16 مگ دریافت کنند.
واعظی گفت:‌ این مصوبه امروز تصویب شده و یک ماه تا یک ماه و نیم دیگر اجرا می‌شود.

Bensonw3x
23-07-2017, 16:33
بالاخره نامحدود یا نامحدوده حجمی ؟ :n02:

mohandes23
23-07-2017, 17:05
با تمام احترامی که براش قایلم انگار برا الاغ ها داره حرف می زنه.:n34::n34::n34::n34::n34: اخه 8 تومن 10 تومن چی چیه دیگه. بیا بگو اینترنت رو کردیم اینترانت تا یه ماه دیگم اعمال میشه.قیمت هاش رو زیاد کردیم!

Golbarg01
23-07-2017, 18:12
وی توضیح داد: در روش جدید کسی که برای مثال کارش با اینترنت 512 راه می‌افتد 10 هزار تومان با 3 گیگ اینترنت بین‌الملل و دو برابر (6 گیگ) اینترنت داخلی پرداخت می‌کند کسی که سرعت بیشتری نیاز دارد برای مثال 20 هزار تومان با سرعت بالاتر و دو برابر حجم داخلی خریداری می‌کند.

عجب سرعت نامحدود و حجم نامحدودی :n21:

N O V A L I S
23-07-2017, 21:00
خدایا توبه !! ما تقاص کدوم گناهو داریم پس میدیم؟؟ اینا کی معنی اینترنت نامحدودو می فهمن؟؟؟ من جز بانک از کدوم سایت داخلی استفاده میکنم که بخوام از مرحمت این عزیزان بهره ببرم و حجم دو برابر داشته باشم؟؟

AliROCK
24-07-2017, 15:47
هدف افزایش قیمت هست باقیه صحبتاشون رد گم کنی هست :n02:

rioman
24-07-2017, 16:17
چه با افتخار هم میگن نامحدود!
حرف از وفای به وعده می زنن. قولی که داده بودند.
تو رو خدا یکی معنای نامحدود و محدود را براشون توضیح بده.
نیازی نیست که با کلمات بازی کنن.
بگن آقا اینترنت 512 مثلا میدیم با 3 گیگ قیمتش 10 تومن.
تا حالا هم مشابه همین بوده دیگه.
اسمش هم حجمی بوده. چیزی نشده و همه هم مجبور بودند خریدن.
همین جشنواره ها که میزاشتن مگه غیر از این بوده.
من نمی فهمم معنای این طرح چیه؟ نامحدود محدودتر از قبل

xaxi
24-07-2017, 16:24
از ماست که بر ماست

Milad4171
24-07-2017, 17:24
چیزی به نام نامحدود وجود نداره قیمت با توجه به کیفیت و حجم هست. تمام تلاش اینه که پهنای باند داخلی گسترش پیدا کنه. کلید این کار سالهاست خورده که سرورها سایت های داخلی باید داخل ایران قرار بگیره. یعنی سایت های ایرانی تقریبا 90 درصدشون سرورهاشون داخلی هستد و جزو پهنای باند داخلی و مصرف داخلی هم محاسبه میشن. بحث فقط موضوعاتی مثل آپارات وفیلیمو نیست این دو روزانه مقدار بسیار بالایی پهنای باند رو مصرف میکنن واسه شون مهم نیست که اوضاع اینترنت چطوری بشه .

به نظر من تمام تلاش و برنامه های دولت اینه که سرویس اینترنتی به پهنای باند داخلی توجه بیشتری بشه که منابع خارجی کمتر مصرف بشه. که این موضوع عملا ارزشی نداره یعنی به گفته خودشون پول دادن واسه پهنای باند داخلی بی معنی هست چیزی که مشتری باید بده باید در حد هزینه تجهیزات باید باشه که چیزی کمتر از 1000 تومن برای هر مشترک می افته . پهنای باند داخلی هم ارزون نشده که بخون ارزونتر بدن. قیمت مشخصه . از سال 2012 که پروژه فیبر نوری ایران از آلمان راه اندازی شد ، خط تا پشت خاک ایران که از راه روسیه می اومد رسیده ولی متاسفانه دوستان عزیز بسیار کند عمل میکنند و این مسیر رو نتونستن تکمیل کنن تا تکمیل نهایی اون پروژه زمان زیادی لازم هست که اون هم کمک زیادی به پهنای باند داخلی نمیکنه . مشکل ایران اینه که کشورهای اطرافش کلا مشکل اینترنت دارن و زیر ساخت داغونی دارن.

شما کشورهای همسایه رو نگاه کن :
افغانستان -ترکمنستان -پاکستان -ترکیه - عراق - آذربایجان - ارمنستان - نخجوان

شما واقعا فکر میکنین چقدر این کشورها به خطوط فیبر نوری ایران کمک میکنن. کشورهای اونورتر هم همین مشکل رو دارن
یک بخش دیگه ای از این موضوع تحریم ها هستن که قیمت تموم شده اینترنت رو برای ایران گرون میکنن
و مهمترین موضوع جلوگیری از عدم اطلاع رسانی که دیگه داره منسوخ میشه. به نظر من دیگه این موضوع از زمان خودش خیلی جلوتر رفته و نمیشه بگیم جلوگیری از عدم اطلاع رسانی باعث افت سرعت شده.

mohandes23
24-07-2017, 17:36
چیزی به نام نامحدود وجود نداره قیمت با توجه به کیفیت و حجم هست. تمام تلاش اینه که پهنای باند داخلی گسترش پیدا کنه. کلید این کار سالهاست خورده که سرورها سایت های داخلی باید داخل ایران قرار بگیره. یعنی سایت های ایرانی تقریبا 90 درصدشون سرورهاشون داخلی هستد و جزو پهنای باند داخلی و مصرف داخلی هم محاسبه میشن. بحث فقط موضوعاتی مثل آپارات وفیلیمو نیست این دو روزانه مقدار بسیار بالایی پهنای باند رو مصرف میکنن واسه شون مهم نیست که اوضاع اینترنت چطوری بشه .

به نظر من تمام تلاش و برنامه های دولت اینه که سرویس اینترنتی به پهنای باند داخلی توجه بیشتری بشه که منابع خارجی کمتر مصرف بشه. که این موضوع عملا ارزشی نداره یعنی به گفته خودشون پول دادن واسه پهنای باند داخلی بی معنی هست چیزی که مشتری باید بده باید در حد هزینه تجهیزات باید باشه که چیزی کمتر از 1000 تومن برای هر مشترک می افته . پهنای باند داخلی هم ارزون نشده که بخون ارزونتر بدن. قیمت مشخصه . از سال 2012 که پروژه فیبر نوری ایران از آلمان راه اندازی شد ، خط تا پشت خاک ایران که از راه روسیه می اومد رسیده ولی متاسفانه دوستان عزیز بسیار کند عمل میکنند و این مسیر رو نتونستن تکمیل کنن تا تکمیل نهایی اون پروژه زمان زیادی لازم هست که اون هم کمک زیادی به پهنای باند داخلی نمیکنه . مشکل ایران اینه که کشورهای اطرافش کلا مشکل اینترنت دارن و زیر ساخت داغونی دارن.

شما کشورهای همسایه رو نگاه کن :
افغانستان -ترکمنستان -پاکستان -ترکیه - عراق - آذربایجان - ارمنستان - نخجوان

شما واقعا فکر میکنین چقدر این کشورها به خطوط فیبر نوری ایران کمک میکنن. کشورهای اونورتر هم همین مشکل رو دارن
یک بخش دیگه ای از این موضوع تحریم ها هستن که قیمت تموم شده اینترنت رو برای ایران گرون میکنن
و مهمترین موضوع جلوگیری از عدم اطلاع رسانی که دیگه داره منسوخ میشه. به نظر من دیگه این موضوع از زمان خودش خیلی جلوتر رفته و نمیشه بگیم جلوگیری از عدم اطلاع رسانی باعث افت سرعت شده.
90 درصد حرفات رو قبول دارم.شما می گی خط فیبر رسیده تا پشت خاک اذربایجان یا ارمنستان بعدش می گی همسایه هامون مشکل دارن؟! بالاخره خط اومده یا نه.بعد الان توی امارات که فیبر مقدار زیادی داره توسعه پیدا می کنه.ما اول داخل رو باید درست کنیم بعد بندازیم گردن خارج.شما همین ترکیه که گفته برو توی همین اسپید تست ببین سرورهاش چند برابر ایرانه و برقیه کشور های توسعه یافته که دیگه هیچی .در مورد همین پینگ بین جنوب و شمال ایران چیزی حدود 50 60 تا یا حتی گاهی بیشتر پینگ هست که با فیبر می تونه در حد 5 باشه.خوب وقتی زیرساخت فرسودس کار اصولی واقعی نمیشه دیگه به همسایه چه ربطی داره .همین اختلاف پینگ کلی تاثیر گذار هست.

rioman
24-07-2017, 17:40
دوست گرامی جناب Milad4171 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مشکل اصلی اینترنت ایران نگاه منفی مسئولین محترم به اینترنت هست.
بقیه مسائلی که شما اینجا فرمودین فقط باعث انحراف ذهن از موضوع اصلی میشه.
بنده به شما قول میدم با نگاه حال حاضر بزرگان کشور به مقوله اینترنت حتی اگر ایران
همسایه آمریکا بود و یا حتی اگه تو قلب اروپا بود و دور و برش شبکه کامل فیبر نوری بود
سهم ما همین بود که الان هست.

ardeshir n
24-07-2017, 18:04
دوستان یه سوال
پینگ ۱۵۰ به 8.8.8.8 خوبه؟

m_amin
24-07-2017, 18:28
دوستان یه سوال
پینگ ۱۵۰ به 8.8.8.8 خوبه؟

نه زیاد معمولی هست

Milad4171
24-07-2017, 22:21
90 درصد حرفات رو قبول دارم.شما می گی خط فیبر رسیده تا پشت خاک اذربایجان یا ارمنستان بعدش می گی همسایه هامون مشکل دارن؟! بالاخره خط اومده یا نه.بعد الان توی امارات که فیبر مقدار زیادی داره توسعه پیدا می کنه.ما اول داخل رو باید درست کنیم بعد بندازیم گردن خارج.شما همین ترکیه که گفته برو توی همین اسپید تست ببین سرورهاش چند برابر ایرانه و برقیه کشور های توسعه یافته که دیگه هیچی .در مورد همین پینگ بین جنوب و شمال ایران چیزی حدود 50 60 تا یا حتی گاهی بیشتر پینگ هست که با فیبر می تونه در حد 5 باشه.خوب وقتی زیرساخت فرسودس کار اصولی واقعی نمیشه دیگه به همسایه چه ربطی داره .همین اختلاف پینگ کلی تاثیر گذار هست.

تکنولوژی فیبر نوری به دلیل عدم بازار رقابتی تماماً دست شرکت مخابرات ایرانه . مشکل اینجاست که شرکت های اینترنتی علاقه ای به کابل کشی اختصاصی برای مشترکین ندارن و دارن از سرویس مخابرات استفاده میکنن. الان هم که مخابرات داره 150مگابیت اینترنت میده ولی به دلیل قیمت تموم شده اینترنت ، قیمت بسته های اینترنتی بالاست
در مورد خط فیبر نوری تنها مسیری که خط فیبر نوری داره از امارات میاد از تنگه هرمز و فکر میکنم بندر عباس هست. چیزی که وجود داره کابل هایی که از سمت امارات به ایران اومده تعداد محدودی هستن و ترافیک محدودی رو جوابگو هستن
طبق تصویر زیر خطوط فیبر نوری مشخص هستن و من کشورهایی رو مد نظرم هست که گفتم. ولی دلیل نمیشه که توی شهرهایی که این خطوط ازش عبور میکنه قابلیت استفاده داشته باشه. ارمنستان و آذربایجان هیچ قرارداد و هزینه ای توی پروژه انجام ندادن

کشورهای طرف قرارداد - آلمان - روسیه - عمان - ایران هستند.

EPEG The New Way[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگه ملاحضه بفرمایید . این حرکت اگه انجام بشه کلی تو پهنای باند کشور
نزدیک به 3.2 ترابایت

بهرحال زمان و هزینه لازمه که بشه سیستم اینترنتی ایران تقویت بشه ولی این قضیه باعث نمیشه که بگیم گرونی منطقی هست یا تعرفه ها منصفانه است. ولی اینترنت خوب اگه ماهی 50 تومن باشه باید چیز خوبی باشه که الان اینطوری نیست !

mohandes23
24-07-2017, 22:59
تکنولوژی فیبر نوری به دلیل عدم بازار رقابتی تماماً دست شرکت مخابرات ایرانه . مشکل اینجاست که شرکت های اینترنتی علاقه ای به کابل کشی اختصاصی برای مشترکین ندارن و دارن از سرویس مخابرات استفاده میکنن. الان هم که مخابرات داره 150مگابیت اینترنت میده ولی به دلیل قیمت تموم شده اینترنت ، قیمت بسته های اینترنتی بالاست
در مورد خط فیبر نوری تنها مسیری که خط فیبر نوری داره از امارات میاد از تنگه هرمز و فکر میکنم بندر عباس هست. چیزی که وجود داره کابل هایی که از سمت امارات به ایران اومده تعداد محدودی هستن و ترافیک محدودی رو جوابگو هستن
طبق تصویر زیر خطوط فیبر نوری مشخص هستن و من کشورهایی رو مد نظرم هست که گفتم. ولی دلیل نمیشه که توی شهرهایی که این خطوط ازش عبور میکنه قابلیت استفاده داشته باشه. ارمنستان و آذربایجان هیچ قرارداد و هزینه ای توی پروژه انجام ندادن

کشورهای طرف قرارداد - آلمان - روسیه - عمان - ایران هستند.

EPEG The New Way

اگه ملاحضه بفرمایید . این حرکت اگه انجام بشه کلی تو پهنای باند کشور
نزدیک به 3.2 ترابایت

بهرحال زمان و هزینه لازمه که بشه سیستم اینترنتی ایران تقویت بشه ولی این قضیه باعث نمیشه که بگیم گرونی منطقی هست یا تعرفه ها منصفانه است. ولی اینترنت خوب اگه ماهی 50 تومن باشه باید چیز خوبی باشه که الان اینطوری نیست !

هزینه که کشور سروتمند دولتی مثل ایران باید تا حالا 10 بار کل کشور رو فیبر می کشید برقیه اش هم میداد همسایه ها برن اونام فیبر بکشن.انحصار که واقعا بده.از اون بدتر الان به نظر من نزدیک ترین مسیر از لحاظ ظاهری ترکیه هست تا روسیه.بعد تکنولوژی فیبر خودش در خال پیشرفت هست و معلوم نسیت مخابرات داره از چه نوع کافور و چه سیستمی استفاده می کنه برای فیبر کشی.یه جا خوندم نوشته بود اگر کمی فیبر خم یا شکسته شود به شدت کیفیت افت می کند.حالا کی بر روی این پروژ ها نظارت می کنه خودش یه وضع افتضاح دیگه ای هست.راستی این فیبر بین امریکا و اروپا رو کی کشیدن و کف اقیانوس هست؟

mohandes23
24-07-2017, 23:48
یه سوال برام پیش اومده در مورد پینگ.من مثلن تست پینگم از سرور 4.2.2.4 160 هست اونوخت سرور 4.2.2.4 مگه در colorado نیست که وسط امریکاست!اونوخت پینگ من با نیویورک توی بتلفیلد 1 چرا 200 تا 250(بدون کاهش پینگ) هست.گیج شدم.:n36::n13:

desperanish
25-07-2017, 03:19
حالا همین که اینترنت رو مگاهرتز تحویل نمیدن خوبه

mostafa_gm
25-07-2017, 08:51
پول و درآمد
تنها چیزی که برای آقایون تو این کشور و مخصوصا شرکتهای دولتی و وابسته به دولت مهمه همینه.
واسه همین هم هست که هیچ وقت هیچ طرحی رو بدون لحاظ کردن منافع مادی خودشون در درجه اول، تصویب نمی کنن. این شعارها و وعده هایی هم که میشنویم همش خیالاته.

Jayfiend
25-07-2017, 12:44
دوستان الان این کمپین همسفر که سرعت رو زده آپ تو 16 مگ چقدر سرعت دانلود میده؟

Golbarg01
25-07-2017, 13:51
پس احتمالا طرح های شبانه رایگان هم از همه ISP ها برچیده میشه چون شبانه رایگان مخصوص سرویس حجمی هست و برای سرویس نامحدود معنایی نداره
و این یعنی ضرر چند جانبه برای کاربرها

امیر انصاری
25-07-2017, 14:02
دوستان الان این کمپین همسفر که سرعت رو زده آپ تو 16 مگ چقدر سرعت دانلود میده؟
این سؤال منم هست. لطفاً سرعت آپلود رو هم بگین. ممنون.

Sent from my Honor 3C using Tapatalk

karbist
25-07-2017, 14:31
سرعت دانلود را باز میذارن, بستگی داره چقدر خط تلفن شما کشش داشته باشه. سرعت آپلود هم یک مگ هست.

Firebirds
25-07-2017, 20:22
یه سوال برام پیش اومده در مورد پینگ.من مثلن تست پینگم از سرور 4.2.2.4 160 هست اونوخت سرور 4.2.2.4 مگه در colorado نیست که وسط امریکاست!اونوخت پینگ من با نیویورک توی بتلفیلد 1 چرا 200 تا 250(بدون کاهش پینگ) هست.گیج شدم.:n36::n13:

اتفاقا سوال خوبیه !
بزار یه جور دیگه من سوال رو مطرح کنم، آیا سرور دی ان اس گوگل 8.8.8.8 فقط یه دونه سرور هست که روش یه آی پی پابلیک ۸.۸.۸.۸ سٍت شده ؟
جوابش قطعا نه هست
ولی این وسط یه تناقضی پیش میاد، چون ما میگیم ما سیستم های کامپیوتری رو به واسطه IP شون در شبکه متمایز میکنیم، اینکه بگیم دو تا سیستم هست که یک ای پی یکسان دارد خودش تناقض هست.
ولی واقعیت این هست که این مورد در شبکه های کوچک ممکنه ایجاد تناقض کنه ولی در شبکه بزرگی مثل اینترنت یه امر کاملا معمولی هست.

حالا چه اتفاقی داره می افتد ؟

کار رسیدن ما به مقصد به عهد ی مسیریاب ها ( روتر ها ) ست. و اگه این مسیر یاب ها بدونن کوتاهترین مسیر برای رسیدن به یک IP چی هست، تناقض ما برطرف میشه.
مثلا برای سرویس دی ان اس گوگل : اینکه شما به سرور آمریکا وصل بشی یا ترکیه در نوع سرویسی که میگیری فرقی نمیکنه / تنها تفاوتش این هست که اگه به سمت سرور ترکیه هدایت بشی، سریع تر خواست ات مرتفع میشه.

حالا داستان ۴.۲.۲.۴ هم همین هست، بسته شما لزوما با پینگ کردن این ای پی تا آمریکا نمیره و بر نمی گرده، همین دو رو اطراف شاید یه سرور اضافه کردن، که درخواست های خاورمیانه رو پاسخ بده.

برای مطالعه بیشتر میتونی در مورد BGP Routing سرچ کنی.

mohandes23
25-07-2017, 20:36
اتفاقا سوال خوبیه !
بزار یه جور دیگه من سوال رو مطرح کنم، آیا سرور دی ان اس گوگل 8.8.8.8 فقط یه دونه سرور هست که روش یه آی پی پابلیک ۸.۸.۸.۸ سٍت شده ؟
جوابش قطعا نه هست
ولی این وسط یه تناقضی پیش میاد، چون ما میگیم ما سیستم های کامپیوتری رو به واسطه IP شون در شبکه متمایز میکنیم، اینکه بگیم دو تا سیستم هست که یک ای پی یکسان دارد خودش تناقض هست.
ولی واقعیت این هست که این مورد در شبکه های کوچک ممکنه ایجاد تناقض کنه ولی در شبکه بزرگی مثل اینترنت یه امر کاملا معمولی هست.

حالا چه اتفاقی داره می افتد ؟

کار رسیدن ما به مقصد به عهد ی مسیریاب ها ( روتر ها ) ست. و اگه این مسیر یاب ها بدونن کوتاهترین مسیر برای رسیدن به یک IP چی هست، تناقض ما برطرف میشه.
مثلا برای سرویس دی ان اس گوگل : اینکه شما به سرور آمریکا وصل بشی یا ترکیه در نوع سرویسی که میگیری فرقی نمیکنه / تنها تفاوتش این هست که اگه به سمت سرور ترکیه هدایت بشی، سریع تر خواست ات مرتفع میشه.

حالا داستان ۴.۲.۲.۴ هم همین هست، بسته شما لزوما با پینگ کردن این ای پی تا آمریکا نمیره و بر نمی گرده، همین دو رو اطراف شاید یه سرور اضافه کردن، که درخواست های خاورمیانه رو پاسخ بده.

برای مطالعه بیشتر میتونی در مورد BGP Routing سرچ کنی.
خیلی متشکر.انوخت چرا برای گیمیگ از این روش استفاده نمی کنن که این قدر دردسر نکشن ملت

starpars
25-07-2017, 20:47
یه سوالی اینا سرعت 16 رو چطوری روی dsl با کابل مسی میدن؟ توی تنظیمات مودم دان استریم که روی 2 مگابیت بیشتر نیست
بیشتر بشه میزان کیفیت سیگنال افت میکنه که

amirg2d
25-07-2017, 23:50
دوستان حجم مصرفی شما هم باگه ؟

shahryar84
26-07-2017, 01:08
Up to 16

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرور تهران

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با سرور ایروان

m_amin
26-07-2017, 08:26
Up to 16

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرور تهران

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با سرور ایروان

چجوری اپلودت رو ۲مگ هست؟!
من تا حالا اپلود رو انقدر رو adsl ندیدم

shahryar84
26-07-2017, 08:28
چجوری اپلودت رو ۲مگ هست؟!
من تا حالا اپلود رو انقدر رو adsl ندیدمannex عوض کن ببین بهتر نمیشه

m_amin
26-07-2017, 09:40
annex عوض کن ببین بهتر نمیشه

نه ماکسیموم ۱۱۲۸ بسته میشه
من تا حالا جایی ندیدم ۲مگ اپلود بدن
خیلی جالبه
Snir اپلودت چقدر هست الان؟!

rahman0158
26-07-2017, 12:35
خیلی جالبه
Snir اپلودت چقدر هست الان؟!

آپلود ۲ مگ و بالاتر رو هم بعضی شرکت ها میبندن . مثل های وب و مخابرات

GHAGHALEELEE
26-07-2017, 17:47
سلام
بچه ها الان مخابرات سرویس حجمی داره که شبانه نامحدود داشته باشه؟

shahryar84
27-07-2017, 02:49
خیلی جالبه
Snir اپلودت چقدر هست الان؟!وضعیت SNRم خوب نیست، اما قطعی اصلا ندارم
SNR
Downstream 6.4 dB
Upstream 8.5 dB

mehryar1973
27-07-2017, 06:23
سلام
بچه ها الان مخابرات سرویس حجمی داره که شبانه نامحدود داشته باشه؟
سلام
نداره متاسفانه
حتی من فکر کردم احنمال یک درصد تو الکامپ یه چیز متقاوتی عرضه کنن که اونجام خبری نبود و فقط همون طرح های همسفر بود....

rioman
27-07-2017, 09:19
معاون وزیر ارتباطات : مدل نحوه مصرف اینترنت نامحدود مشخص شد

معاون وزیر ارتباطات جزئیات نحوه مصرف مدل جدید اینترنت نامحدود را تشریح کرد و گفت: اپراتورهای ارائه دهنده خدمات اینترنت، طبق این مصوبه، باید برای ارائه سرعت واقعی به کاربران تضمین دهند.

کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات اول مردادماه مدل جدید مصرف اینترنت پرسرعت به معنی توقف فروش اینترنت حجمی است، به تصویب رساند. این مصوبه قرار است تا یک ماه آینده از سوی اپراتورها اعمال شود.
علی اصغر عمیدیان دبیر کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات و معاون وزیر ارتباطات ، جزئیات مدل مصرف این مصوبه را تشریح کرد و گفت: این مصوبه در دو بخش کاربران کم مصرف و پرمصرف دسته بندی شده است. به نحوی که ما برای کاربران کم مصرف اینترنت نیز سعی کردیم مدلی تعریف کنیم که نسبت به مصرف فعلی شان، سرعتشان بالاتر رود اما مجبور نباشند هزینه بیشتری بپردازند.
وی با تاکید براینکه این مصوبه به معنای ارائه اینترنت نامحدود نیست، گفت: در این مصوبه مدل فروش اینترنت را از مصرف حجمی به مصرف سرعت و اتصال تغییر داده ایم.
معاون وزیر ارتباطات ادامه داد: کلمه نامحدود در تکنولوژی معنایی ندارد و سرعت اینترنت و حجم آن نیز تابع تکنولوژی است. برای مثال کاربر نسبت به مودم و تکنولوژی که انتخاب می کند می تواند سقف سرعت ۲ ، ۴ ، ۶ مگابیت برثانیه را در اختیار داشته باشد.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: اینترنت نامحدود نسبی است. به این معنی که نسبت به تکنولوژی که در کشور مورد استفاده است، برای آن سقف تعیین می شود.
وی با تاکید براینکه باید از نظر ادبیات رسانه ای به این کلمه توجه شود، افزود: اینکه گفته می شود اینترنت نامحدود، کاربر فکر می کند تا سقف بی نهایت می تواند از حجم اینترنت استفاده کند اما اینچنین نیست. در ارائه این سرویس، سرعت و اتصال (کانکشن) مطرح است. در همه دنیا نیز همین مدل به کار گرفته می شود.
عمیدیان با اشاره به اینکه در این مصوبه سرعت اتصال به اینترنت نسبت به تکنولوژی موجود، نامحدود عنوان شده است، ادامه داد: یعنی این سرعت، سقف تکنولوژی را می تواند پوشش دهد و نگرانی از بابت حجم مصرفی نخواهد داشت.
معاون وزیر ارتباطات گفت: برای مثال کاربری که تا پیش از این سرعت ۵۱۲ کیلوبیت برثانیه را با مودم های قدیمی استفاده می کرد هم اکنون سرعت دسترسی به اینترنتش بین ۳ تا ۶ مگابیت برثانیه قابل افزایش است و از نظر ما نامحدود است.
وی افزود: در جدولی که در این مصوبه تعریف شده است، برای مثال کاربران برای اینترنت بین الملل تا ۳ مگابیت سرعت و ۶ مگابیت سرعت داخلی در شبکه ملی اطلاعات، رقمی حدود ۱۰ هزار تومان در ماه باید بپردازند. دسته بعدی کاربرانی هستند که ۶ مگابیت سرعت بین الملل خواهند داشت و همینطور تا سرعت ۱۶ مگابیتی نیز در این رده بندی دیده شده است.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به اینکه این مصوبه برای کاربران ADSL ، فیبرنوری و VDSL به عنوان کاربران اینترنت ثابت درنظر گرفته شده است، تاکید کرد: برآورد ما این است که با مصوبه فوق، کاربران با پرداخت مبلغی حدود ۳۰ تا ۳۵ هزار تومان در ماه می توانند به راحتی هر میزان فیلم و ویدئو در داخل شبکه را مشاهده کنند و محدودیت حجمی نخواهند داشت.
وی با تاکید براینکه رقم های اعلام شده در این مصوبه که به زودی به اپراتورها ابلاغ می شود، نشان می دهد که قیمت ها پایین آمده است، گفت: مشترک با پرداخت آبونمان ثابت ماهانه و براساس انتخاب سرعت مدنظر، می تواند سرویس خود را انتخاب کند و دیگر نیازی به تغییر مودم نخواهد بود.
دبیر کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات اضافه کرد: در این مصوبه به اپراتورهای ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت، برای ارائه سرعت واقعی به مشترکان الزام شده است و رقم های درنظر گرفته شده سقف پیشنهادی است که اپراتورها می توانند زیر این مبالغ با یکدیگر رقابت کنند.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بی زحمت یکی از دوستان اگه چیزی فهمید برای ما هم توضیح بدن که بالاخره یعنی چی؟
آدم با یه جمله یه کم امیدوار میشه و با جمله بعدی تمام آرزوهاش بر باد میره! :n41: :n03:

یه دفعه میگن سرعت نامحدود شده. یه دفعه میگن از بابت حجم مصرفی کاربر دیگه نگرانی
نداره و خیالش راحت میشه. تو ADSL که نمیشه سرعت نامحدود داد.

mehrdadb3
27-07-2017, 10:31

آدم با یه جمله یه کم امیدوار میشه و با جمله بعدی تمام آرزوهاش بر باد میره! :n41: :n03:

هیچی میخوان یه مبلغی رو ثابت از یوزرها بگیرن چون خیلی ها مثلا با همون 4 5 گیگ تو ماه سر میکنن دانلودر نیستن و ماهی 5 6 تومن میدن اونم که اکثرا خودشون سرعت 16 مگابیت میدادن
حالا با روش جدید فکر کنم ثابت 10 تومن رو برای سرعت 3 مگ میگیرن و حتما 20 تومن هم برای 16 مگ
یعنی ماهی 5 6 تومن تو ماه رو کردن 10 یا 20 تومن
البته برای کسایی که متوسط دانلود میکنن بد نباشه اگر حجم درست حسابی بدن و سایتای داخلی هم همه رو ساپورت کنن نه یسری سایت های خاص که چیزیم برای دانلود ندارن
ولی مثلا برای من خوب نیست چون شبانه رایگان دارم الان و شبا دانلود هام رو انجام میدم

Firebirds
27-07-2017, 10:51
خیلی متشکر.انوخت چرا برای گیمیگ از این روش استفاده نمی کنن که این قدر دردسر نکشن ملت

دلیلش این هست که این راه حل ها، هزینه زیاد رو به سرویس دهنده تحمیل میکنه، شاید برای آنها توجیه نداشته باشد.

یه دلیل دیگه اش هم این هست که سرویس هایی مثل DNS ذاتا Sateless هست، یعنی لازم نیست اطلاعاتی از جانب شما داشته باشند تا بهتون سرویس بدن، یه کلاینت میره بر اساس اسم سایت مپرسه ای پی اش
چی هست، دی ان هم یه جواب بهش میده

ولی توی سرویس های گیمینگ اطلاعات شما توی سرور ثبت میشه ( فرض کن لوکیشنت توی بازی ) بر اساس اون سرور تصمیم میگیره چه اطلاعاتی رو باهت به اشتراک بزاره ( فرض کن موقعیت دیگر افرادی که توی اون بازی همزمان دارن باهت بازی میکنن)

باز فرض کن وصل شدی به سرور اروپا وسط بازی هستی، به هر دلیل سرور اروپا یکهو از کار می افته - خوب طبعیتا توی ساختار بالا شخص کلاینت نباید چیزی متوجه بشه و حتی به خاطر دان شدن سرور اروپا یه لگ هم نباید تجربه کنه، و قاعدتا حالا که سرور اروپا نیست اتوماتیک باید وصل بشه به سرور آمریکا ،
شرط اصلی اینکه این مورد اتفاق بی افته این هست که سرور اروپا با آمریکا دایم باهم دیگه صحبت کنند و جزی ترین اطلاعات کاربراشون ( مثل موقعیت مکانی شون در زمین بازی ) که توی این سناریو خودت هستی رو به همدیگر گزارش کنند.

تا اگه یه موقعه یکی شون از کار افتاد، اون یکی در لحظه وظیفه شو به عهده بگیرد.
به سیستم های این جوری میگن Sateful

این ها شدنی هست، ولی خیلی هزینه بر هست و در خیلی مواقع توجیه نداره.

Firebirds
27-07-2017, 11:03
معاون وزیر ارتباطات : مدل نحوه مصرف اینترنت نامحدود مشخص شد

معاون وزیر ارتباطات جزئیات نحوه مصرف مدل جدید اینترنت نامحدود را تشریح کرد و گفت: اپراتورهای ارائه دهنده خدمات اینترنت، طبق این مصوبه، باید برای ارائه سرعت واقعی به کاربران تضمین دهند.

کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات اول مردادماه مدل جدید مصرف اینترنت پرسرعت به معنی توقف فروش اینترنت حجمی است، به تصویب رساند. این مصوبه قرار است تا یک ماه آینده از سوی اپراتورها اعمال شود.
علی اصغر عمیدیان دبیر کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات و معاون وزیر ارتباطات ، جزئیات مدل مصرف این مصوبه را تشریح کرد و گفت: این مصوبه در دو بخش کاربران کم مصرف و پرمصرف دسته بندی شده است. به نحوی که ما برای کاربران کم مصرف اینترنت نیز سعی کردیم مدلی تعریف کنیم که نسبت به مصرف فعلی شان، سرعتشان بالاتر رود اما مجبور نباشند هزینه بیشتری بپردازند.
وی با تاکید براینکه این مصوبه به معنای ارائه اینترنت نامحدود نیست، گفت: در این مصوبه مدل فروش اینترنت را از مصرف حجمی به مصرف سرعت و اتصال تغییر داده ایم.
معاون وزیر ارتباطات ادامه داد: کلمه نامحدود در تکنولوژی معنایی ندارد و سرعت اینترنت و حجم آن نیز تابع تکنولوژی است. برای مثال کاربر نسبت به مودم و تکنولوژی که انتخاب می کند می تواند سقف سرعت ۲ ، ۴ ، ۶ مگابیت برثانیه را در اختیار داشته باشد.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: اینترنت نامحدود نسبی است. به این معنی که نسبت به تکنولوژی که در کشور مورد استفاده است، برای آن سقف تعیین می شود.
وی با تاکید براینکه باید از نظر ادبیات رسانه ای به این کلمه توجه شود، افزود: اینکه گفته می شود اینترنت نامحدود، کاربر فکر می کند تا سقف بی نهایت می تواند از حجم اینترنت استفاده کند اما اینچنین نیست. در ارائه این سرویس، سرعت و اتصال (کانکشن) مطرح است. در همه دنیا نیز همین مدل به کار گرفته می شود.
عمیدیان با اشاره به اینکه در این مصوبه سرعت اتصال به اینترنت نسبت به تکنولوژی موجود، نامحدود عنوان شده است، ادامه داد: یعنی این سرعت، سقف تکنولوژی را می تواند پوشش دهد و نگرانی از بابت حجم مصرفی نخواهد داشت.
معاون وزیر ارتباطات گفت: برای مثال کاربری که تا پیش از این سرعت ۵۱۲ کیلوبیت برثانیه را با مودم های قدیمی استفاده می کرد هم اکنون سرعت دسترسی به اینترنتش بین ۳ تا ۶ مگابیت برثانیه قابل افزایش است و از نظر ما نامحدود است.
وی افزود: در جدولی که در این مصوبه تعریف شده است، برای مثال کاربران برای اینترنت بین الملل تا ۳ مگابیت سرعت و ۶ مگابیت سرعت داخلی در شبکه ملی اطلاعات، رقمی حدود ۱۰ هزار تومان در ماه باید بپردازند. دسته بعدی کاربرانی هستند که ۶ مگابیت سرعت بین الملل خواهند داشت و همینطور تا سرعت ۱۶ مگابیتی نیز در این رده بندی دیده شده است.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به اینکه این مصوبه برای کاربران ADSL ، فیبرنوری و VDSL به عنوان کاربران اینترنت ثابت درنظر گرفته شده است، تاکید کرد: برآورد ما این است که با مصوبه فوق، کاربران با پرداخت مبلغی حدود ۳۰ تا ۳۵ هزار تومان در ماه می توانند به راحتی هر میزان فیلم و ویدئو در داخل شبکه را مشاهده کنند و محدودیت حجمی نخواهند داشت.
وی با تاکید براینکه رقم های اعلام شده در این مصوبه که به زودی به اپراتورها ابلاغ می شود، نشان می دهد که قیمت ها پایین آمده است، گفت: مشترک با پرداخت آبونمان ثابت ماهانه و براساس انتخاب سرعت مدنظر، می تواند سرویس خود را انتخاب کند و دیگر نیازی به تغییر مودم نخواهد بود.
دبیر کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات اضافه کرد: در این مصوبه به اپراتورهای ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت، برای ارائه سرعت واقعی به مشترکان الزام شده است و رقم های درنظر گرفته شده سقف پیشنهادی است که اپراتورها می توانند زیر این مبالغ با یکدیگر رقابت کنند.

اگه بتونن این طرح پیاده کنند، خیلی خوب میشود.

؛وی افزود: در جدولی که در این مصوبه تعریف شده است، برای مثال کاربران برای اینترنت بین الملل تا ۳ مگابیت سرعت و ۶ مگابیت سرعت داخلی در شبکه ملی اطلاعات، رقمی حدود ۱۰ هزار تومان در ماه باید بپردازند. دسته بعدی کاربرانی هستند که ۶ مگابیت سرعت بین الملل خواهند داشت و همینطور تا سرعت ۱۶ مگابیتی نیز در این رده بندی دیده شده است.

rioman
27-07-2017, 11:47
اگه بتونن این طرح پیاده کنند، خیلی خوب میشود.

مسئله اینجاست که سرعت 3 و 6 مگ مهم نیست. مهم حجم حداقلی مصرف منصفانه هست.
مثلا برای سرویس 16 مگ اگه هر ماه بخوان 1 ترابایت بدن خوبه.
البته 1 ترابایت برای 16 مگ خیلی هم زیاد نیست. اگه کسی بخواد 24 ساعت دانلود کنه
نهایت 6 روزه تموم میشه!

ولی اگه بخوان 3 گیگ بدن + 6 گیگ داخلی اصلا بدرد نمیخوره.
یعنی همین سرویس های حجمی که الان داریم خیلی خیلی بهترن.

Firebirds
27-07-2017, 14:13
مسئله اینجاست که سرعت 3 و 6 مگ مهم نیست. مهم حجم حداقلی مصرف منصفانه هست.
مثلا برای سرویس 16 مگ اگه هر ماه بخوان 1 ترابایت بدن خوبه.
البته 1 ترابایت برای 16 مگ خیلی هم زیاد نیست. اگه کسی بخواد 24 ساعت دانلود کنه
نهایت 6 روزه تموم میشه!

ولی اگه بخوان 3 گیگ بدن + 6 گیگ داخلی اصلا بدرد نمیخوره.
یعنی همین سرویس های حجمی که الان داریم خیلی خیلی بهترن.

فکر نکنم، بخوان حجم رو ۳ یا ۶ گیگ بدن، صحبت اصلی سر برداشتن محدودیت حجمی بود...
منطقیش اینه بیان این سرعت ها رو بدون محدودیت حجمی با یه ظرفیت مصرف منصفانه منطقی ( مثلا ۱۰۰ گیگ در ماه) بدن.

rioman
27-07-2017, 15:08
فکر نکنم، بخوان حجم رو ۳ یا ۶ گیگ بدن، صحبت اصلی سر برداشتن محدودیت حجمی بود...
منطقیش اینه بیان این سرعت ها رو بدون محدودیت حجمی با یه ظرفیت مصرف منصفانه منطقی ( مثلا ۱۰۰ گیگ در ماه) بدن.

اوه برادر عزیز! پستهای قبلی رو بخونین ببینین چه خبره.
اصلا مثالی که وزیر محترم ارتباطات زده دقیقا 3 گیگ اینترنت بین الملل + 6 گیگ اینترنت داخلی هست
البته برای سرویس 512.
الان مثلا ایشون 512 نامحدود هستند!:n27:

mr korash
27-07-2017, 15:37
1 گیگ 3 هزار تومن میفرختن , حلا نامحدود بدن مگه میشه مگه داریم ؟:n27: معلوم نیست چه نقشه کشیدن :n02: ماه بعد معلوم میشه :n13:

masou_113
29-07-2017, 15:47
دوستان حجم مصرفی شما هم باگه ؟
من از حجمی که گفته شد باگه، بیشتر از 40 گیگ شو مصرف کردم و هر روز هم دارم مصرف میکنم تا حالا که مشکلی پیش نیومده:n19::n19:

Antonio1991
29-07-2017, 16:44
یکی از دوستانم تعرفه ی جدید نامحدود رو دیده بود و میکفت یکی از طرحهاش اینطوریه :
۴ گیگ اینترنت بین الملل + ۴۰ گیگ اینترنت داخلی سایتهای بانک ملی و ورزش ۳ وغیره... ماهی ۳۵ هزار تومن.
بقیه طرحها رو میکفت حتی از این هم بدترن...

ardeshir n
29-07-2017, 16:46
یکی از دوستانم تعرفه ی جدید نامحدود رو دیده بود و میکفت یکی از طرحهاش اینطوریه :
۴ گیگ اینترنت بین الملل + ۴۰ گیگ اینترنت داخلی سایتهای بانک ملی و ورزش ۳ وغیره... ماهی ۳۵ هزار تومن.
بقیه طرحها رو میکفت حتی از این هم بدترن...چیییییییی؟!؟!؟!!
یا خدا.
خب بیچاره شدیم که!! :|

rioman
29-07-2017, 18:16

دوست گرامی

مثل این میمونه که یه نفر آدم رو دعوت کنه رستوران بگه هر چی دلت خواست سفارش
بده من حساب می کنم. مثلا بعنوان جایزه
ولی اگه غذای خارجی سفارش بدی فقط میتونی 2 لقمه بخوری
اما اگه غذای ایرانی سفارش بدی میتونی 4 لقمه بخوری.
در جهت حمایت از کسب و کار داخلی ( رستوران داری و آشپزی سنتی ایرانی )
همینطور هم نوشابه خارجی 2 قلپ و نوشابه ایرانی 4 قلپ میتونی نوش جان کنی.
ببین هیچ محدودیتی در انتخاب نوع غذا و نوشابه نداری ها! نا محدود میتونی سفارش بدی
بدون نگرانی از قیمت غذا هر چی که دلت خواست سفارش بده
من خیلی سخاوتمند هستم!
راحت هر چی میل داری دستور بده بیارن واست!
بعد تیتر بزنه : غذای نامحدود + نوشابه نامحدود ارائه میشود.

دقیقا اینترنتی که به ما وعده میدن مثل این رستوران بردن مثال من هست.
من اصلا و ابدا به این طرح ها امیدوار نیستم.
فقط کاش میزاشتن ما همین اینترنت حجمی خودمون رو تمدید کنیم.
آقا ما اصلا اینترنت نامحدود بدون نگرانی از اتمام حجم نخواستیم.

mehryar1973
29-07-2017, 20:20
سلام
اینا یعنی یه کار میخوان بکنن آدم بگه ترو خدا همون طرح های همسفر 1،2،3،4 مسخره تون رو ارائه بدید گیگی 1000 تومنش هم بکنید گیگی 2 تومن ولی این طرح های نامحدود:n08: رو نمیخوایم

Golbarg01
29-07-2017, 20:56
دوست گرامی

مثل این میمونه که یه نفر آدم رو دعوت کنه رستوران بگه هر چی دلت خواست سفارش
بده من حساب می کنم. مثلا بعنوان جایزه
ولی اگه غذای خارجی سفارش بدی فقط میتونی 2 لقمه بخوری
اما اگه غذای ایرانی سفارش بدی میتونی 4 لقمه بخوری.
در جهت حمایت از کسب و کار داخلی ( رستوران داری و آشپزی سنتی ایرانی )
همینطور هم نوشابه خارجی 2 قلپ و نوشابه ایرانی 4 قلپ میتونی نوش جان کنی.
ببین هیچ محدودیتی در انتخاب نوع غذا و نوشابه نداری ها! نا محدود میتونی سفارش بدی
بدون نگرانی از قیمت غذا هر چی که دلت خواست سفارش بده
من خیلی سخاوتمند هستم!
راحت هر چی میل داری دستور بده بیارن واست!
بعد تیتر بزنه : غذای نامحدود + نوشابه نامحدود ارائه میشود.

دقیقا اینترنتی که به ما وعده میدن مثل این رستوران بردن مثال من هست.
من اصلا و ابدا به این طرح ها امیدوار نیستم.
فقط کاش میزاشتن ما همین اینترنت حجمی خودمون رو تمدید کنیم.
آقا ما اصلا اینترنت نامحدود بدون نگرانی از اتمام حجم نخواستیم.

مثال جالبی زدید
تازه ماهی 35 تومن هم اصلا مبلغ کمی نیست برای این طرح بیخود که ادعا می کنن میخوایم اینترنت رو "ارزون" کنیم!

GHAGHALEELEE
31-07-2017, 10:15
سلام بچه ها
از سایت مخابرات ازبخس ecare چطور میتونم حجم و ترافیک بخرم ؟ خراب شده نه میشه سرویس تغییر داد حجمی هم که میده برای 30 گیگ 6 ماه 550 تومان هست.ممنون میشم یکی سریع راهنمایی کنه چه جوری 6 گیگ حجم ماهانه بخرم نه 6 ماه.مرسی

farid_givehchin
31-07-2017, 10:38
سرعت اینترنت
سقف اینترنت بین المللی
سقف اینترنت داخلی
قیمت ماهانه (تومان)

512 کیلوبیت تا 2 مگابیت بر ثانیه
10 گیگابایت
20 گیگابایت
20.000

512 کیلوبیت تا 2 مگابیت بر ثانیه (کم مصرف)
3 گیگابایت
6 گیگابایت
10.000

2 مگابیت تا 6 مگابیت بر ثانیه
10 گیگابایت
20 گیگابایت
35.000

6 مگابیت تا 20 مگابیت بر ثانیه
10 گیگابایت
20 گیگابایت
50.000

بیشتر از 20 مگابیت بر ثانیه (تجاری)
تا 200 گیگابایت
1400 گیگابایت
250.000

50 مگابایت بر ثانیه (فیبر نوری)
تا 200 گیگابایت
1400 گیگابایت
300.000

تعرفه جدید اینترنت نامحدود از طرف رگولاتوری ابلاغ شده،این محدودیت حجم واقعا مصخره و غیر قابل باور هست درسته جاهای دیگه دنیا هم اینترنت نامحدودشون شاید محدودیت داشته باشه(نه همه جا و نه تمام اپراتور ها) ولی اون محدودیت که اونها دارن از 200 گیگ و 500 گیگ هست تازه بعدشم سرعت شما کم میشه و اینترنت قطع نمیشه،اینها مشخص نکردن که مثلا تو سرویس 6 مگ بعد از رد کردن سقف 10 گیگی چه اتفاقی میوفته؟سرویس با کف سرعت 6 مگ تا سر برج پا بر جا خواهد بود؟یا اینکه سرویس قطع میشه؟یا باید سرویس تمدید بشه؟اگر قرار به قطع و تمدید باشه که عملا با زمانی که حجمی بود تفاوتی نخواهد داشت

Mr.Crow
31-07-2017, 10:56
انصافاً چطوری اسم این رو نامحدود گذاشتن؟!! یعنی مثلاً بخوان اینترنت رو به دو مدل محدود و نامحدود تقسیم کنن، وقتی نامحدود 10 گیگ حجم داره محدودش چی میشه؟ مثلاً 500 مگ در ماه؟!
از اول هم مشخص بود که نامحدود، واقعاً نامحدود نیست و محدودیت داره. ولی گفتیم حداقل شاید 50 گیگ بذارن نه 10 گیگ!!!

bahman_0121
31-07-2017, 11:27
پینگ مخابرات چطوره بدرد بازی انلاین مثل دوتا و لول میخوره ؟؟

djkavehtnt
31-07-2017, 12:13
سرعت اینترنت
سقف اینترنت بین المللی
سقف اینترنت داخلی
قیمت ماهانه (تومان)

512 کیلوبیت تا 2 مگابیت بر ثانیه
10 گیگابایت
20 گیگابایت
20.000

512 کیلوبیت تا 2 مگابیت بر ثانیه (کم مصرف)
3 گیگابایت
6 گیگابایت
10.000

2 مگابیت تا 6 مگابیت بر ثانیه
10 گیگابایت
20 گیگابایت
35.000

6 مگابیت تا 20 مگابیت بر ثانیه
10 گیگابایت
20 گیگابایت
50.000

بیشتر از 20 مگابیت بر ثانیه (تجاری)
تا 200 گیگابایت
1400 گیگابایت
250.000

50 مگابایت بر ثانیه (فیبر نوری)
تا 200 گیگابایت
1400 گیگابایت
300.000

تعرفه جدید اینترنت نامحدود از طرف رگولاتوری ابلاغ شده،این محدودیت حجم واقعا مصخره و غیر قابل باور هست درسته جاهای دیگه دنیا هم اینترنت نامحدودشون شاید محدودیت داشته باشه(نه همه جا و نه تمام اپراتور ها) ولی اون محدودیت که اونها دارن از 200 گیگ و 500 گیگ هست تازه بعدشم سرعت شما کم میشه و اینترنت قطع نمیشه،اینها مشخص نکردن که مثلا تو سرویس 6 مگ بعد از رد کردن سقف 10 گیگی چه اتفاقی میوفته؟سرویس با کف سرعت 6 مگ تا سر برج پا بر جا خواهد بود؟یا اینکه سرویس قطع میشه؟یا باید سرویس تمدید بشه؟اگر قرار به قطع و تمدید باشه که عملا با زمانی که حجمی بود تفاوتی نخواهد داشت

این حجم از نامحدود بودن اینترنت ، بی سابقه است :n38::n38::n38:

djkavehtnt
31-07-2017, 12:20
پینگ مخابرات چطوره بدرد بازی انلاین مثل دوتا و لول میخوره ؟؟

اگه خطت نویز زیاد نداشته باشه ، خوبه

Antonio1991
31-07-2017, 13:34
تعرفه ها رسما اعلام شدن. همونی بود که پست قبلیم گفتم. البته اونی که من گفتم سگش شرف داشت به این ولی خب...

Sent from my K01Q using Tapatalk

erfan.it
31-07-2017, 14:28
.
بعد از اتمام حجم باید گیگ اضافی بخری :n29: 1گیگ بین الملل 3000ت/1گیگ داخلی 1500 :n03:

teza
31-07-2017, 14:31
اینترنت نامحدود با ده گیگ حجم یعنی بری کشور دیگه اینو بگی فکر میکنن دیوونه ای میندازنت تیمارستان
اقا ما بگیم غلط کردیم نمیخوایم کاری برا ما بکنید مسولین راضی میشن؟

shahryar84
31-07-2017, 17:35
معنای جدید «نامحدود»[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

tak2750
31-07-2017, 17:41
معنای جدید «نامحدود»[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من که الان اینترنت محدود مخابرات دارم.
هم حجمم بیشتره
هم ارزونتره
هم سرعتش بیشتره
این دیگه چه طرح نامحدودی بود که جناب وزیر یه ماه همه رو گذاشت سر کار
امیدوارم در دور بعدی دیگه ویز نباشه

toomaj2911
31-07-2017, 17:53
نمرديمو معني نامحدودم فهميديم،بچه ها از فردا نامحدود شام و ناهار مهمون من،تا سقف ١٥٠٠ نوشابه،باقيشو بايد خودتون بدين

ardeshir n
31-07-2017, 18:01
نمرديمو معني نامحدودم فهميديم،بچه ها از فردا نامحدود شام و ناهار مهمون من،تا سقف ١٥٠٠ نوشابه،باقيشو بايد خودتون بدينمثال خیلی خوبی بود :)

essien
31-07-2017, 19:00
واقعا انقدر این وزیر تو این 4 سال خوب بود جدی جدی خام حرکت آخرش شدم!
اونجا که میگفت چون دیدم مردم از اینترنت حجمی ناراضی هستن سپردم کارشناسی کنن این مساله برطرف بشه . جدی جدی یادمون رفت اینجا ژاپن نیست ایرانه :n27:
متاسفانه ایشون 4 سالشو با این کار خراب کرد و کرمی ریخت که متاسفانه حالا حالا ها گریبونمون و میگیره و عوض شدن وزیر و ... دیگه به این سادگی برطرفش نمیکنه .

rioman
31-07-2017, 19:09
راستش من اصلا فکر نمیکردم اینترنت نامحدود تصویب بشه.
وقتی تصویب شد تنم لرزید مطمئن شدم یه طرح مسخره ای خواهد بود.
پست هام هست. بعد عید فطر پی گیر این قضیه بودم و خبر هاش رو
هم واسه رفقا میزاشتم.
معلوم بود گرونتر و محدود ترش می کنن.

تو این مدت هم پیچ اینتستاگرام وزیر رو چک میکردم.
خیلی ها می گفتند تورو خدا نرو! بمون ! کارهای خوبت رو ادامه بده!
امروز ببینی تو پیچ چه خبره! :n04:

احتمال داره طرح رو عوض یا لغو کنن. شایدم حجمی ها رو تمدید کنن.
نمی دونم ولی فکر نکنم همین بمونه.
اعتراض ها شدید بوده. همه امیدوار شدن حالا خیلی ناراحتند.

mohandes23
31-07-2017, 20:47
اینستگرم روحانی جهت اعتراض خواهشا انتقال دهید و اطلاع رسانی کنید به گوش همه برسه:

mmanhap
01-08-2017, 12:26
سلام
طرح تابستان خوب که پارسال تابستون ارائه شد رو اگه هر کی گرفته باشه، بعد از یکسال تمدیدش میکنن یا باید از یک طرح دیگه اتفاده کرد و خرید کرد؟!

Golbarg01
01-08-2017, 12:30
از وقتی این تعرفه های جدید اعمال بشن مشترکین قدیمی نامحدود مخابرات قراردادشون لغو میشه یا هنوز پابرجا می مونن؟

mmanhap
01-08-2017, 12:53
سلام
طرح تابستان خوب که پارسال تابستون ارائه شد رو اگه هر کی گرفته باشه، بعد از یکسال تمدیدش میکنن یا باید از یک طرح دیگه اتفاده کرد و خرید کرد؟!

essien
01-08-2017, 14:18
از وقتی این تعرفه های جدید اعمال بشن مشترکین قدیمی نامحدود مخابرات قراردادشون لغو میشه یا هنوز پابرجا می مونن؟
واقعا باید صبر کنیم ببینیم چی میشه ...
اینجا ژاپن نیست که توقع داشته باشیم به قراردادهای قبلی احترام بذارن . ممکنه احترام نذارن !
ما هم حجمی یکساله داریم نمیدونم چه اتفاقی میفته .

امید رض
01-08-2017, 14:26
خوب اینترنت نامحدودگرفیم برا اولین بار از مخابرات up to16 چجوری دوستان سرعتش اون زنه که پشت خط بهم گفت 512 هست بازنمیدونم دقیق باشد که بترکونیم دانلود رو هردوماه 53تومن:n02:

mohmisa
01-08-2017, 17:18
سلام دوستان. برای کسی که مصرفش حدود 20 گیگ در ماه هست و سرعت دانلود 128 براش مناسبه، چه طرحی رو پیشنهاد میکنید؟ زنگ که زدم خود فروشنده مخابرات بهم طرح همسفر رو پیشنهاد کرده. ضمنا متاسفانه از سرویس شرکت های دیگه نمیتونم استفاده کنم.
ممنون

m_amin
01-08-2017, 18:16
سلام دوستان. برای کسی که مصرفش حدود 20 گیگ در ماه هست و سرعت دانلود 128 براش مناسبه، چه طرحی رو پیشنهاد میکنید؟ زنگ که زدم خود فروشنده مخابرات بهم طرح همسفر رو پیشنهاد کرده. ضمنا متاسفانه از سرویس شرکت های دیگه نمیتونم استفاده کنم.
ممنون

دوست عزیز فکر کنم شما زیاد با سرعت آشنا نباشی
سرعت ۱۲۸ کیلوبیت میدونی یعنی چی؟!
یعنی شما از لحظه اول ماه بزاری رو دانلود بدون قطعی تا لحظه آخر ماه شاید زوری بتونی اون۲۰ گیگ که گفتی رورد کنی!
اگه قبلا از جایی اینترنت به اسم ۱۲۸ داشتی بدون که اکثر جاها سرعتاشون باز هست و فقط اسمی میگن ۱۲۸
الانم فقط طرح همسفر هست و وقتی از جای دیگه هم نمیتونی سرویس بگیری انتخابی نداری همین رو بگیر اگه میتونی که ۳۰۰ گیگ یکسالش بگیر که ماهی ۲۵ گیگ داری حدودا اگه نه ماهیانش رو بگیر

aexm2
01-08-2017, 19:13
سلام بنده مشکل وارد شدن به صفحه کانفینگ مودم دارم بنده یک مودم ساده تونستم وارد شم

و کانفینگ کنم اما با مودم وای فای تیپیلینکم نتونستم وارد صفحه شم
میزنم 192.168.1.1 وارد نمیشه ممنون میشم کمک فرماید

چند نکته که با کابل لنم

2 مرورگر عوض کردم

3 ریست کردم مودمو

4 از فیلتر شکن استفاده نمیکنم

از کنترل پنل تاریخچه پاک کردم حتی کوکی تاریخچه مرورگرو

5 دستگاه دیگر هم متصل نشد

George Shelly
01-08-2017, 19:41
سلام بنده مشکل وارد شدن به صفحه کانفینگ مودم دارم بنده یک مودم ساده تونستم وارد شم

چند نکته که با کابل لنم

2 مرورگر عوض کردم

3 ریست کردم مودمو

روی مرورگرت پلاگین خاصی نصب نکردی ؟
با مرورگر موبایل برو ببین میشه ؟

mohandes23
01-08-2017, 20:21

چند نکته که با کابل لنم

2 مرورگر عوض کردم

3 ریست کردم مودمو

با سی دی اش برو.اگر قبلا از پراکسی استفاده کردی برو توی ستیگ مرورگر و ای پی رو بزار رو اتوماتیک

aexm2
01-08-2017, 20:21
خیر حتی دستکاه های دیکر جواب نداد

aexm2
01-08-2017, 20:48
پراکسی نداشتم اصلا

jjjan
01-08-2017, 20:59
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای شمام صفحش باز نمی شه؟ معلوم نیست دارن چی کار میکنن

mehryar1973
01-08-2017, 21:08
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای شمام صفحش باز نمی شه؟ معلوم نیست دارن چی کار میکنن
سلام
بله منم الان امتحان کردم باز نشد ارور 404 میده!بقول شما معلوم نیست چیکار میکنن احتمالا سورپرایزی برامون دارن:n23:

ardeshir n
01-08-2017, 21:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای شمام صفحش باز نمی شه؟ معلوم نیست دارن چی کار میکنن404 Not found.
سلام
بله منم الان امتحان کردم باز نشد ارور 404 میده!بقول شما معلوم نیست چیکار میکنن احتمالا سورپرایزی برامون دارن:n23:برای بنده هم اررور 404 میده.

salarp20500
01-08-2017, 21:13

چند نکته که با کابل لنم

2 مرورگر عوض کردم

3 ریست کردم مودمو

مودمتو وصل کن برو داخل CMD تایپ کن IPconfig داخل قسمت Wireless LAN adapter Wi-Fi ببین آیپی چی بهت داده

ardeshir n
01-08-2017, 21:16

چند نکته که با کابل لنم

2 مرورگر عوض کردم

3 ریست کردم مودمو

شما این آی پی رو امتحان کنید:
10.0.0.2
اگر نشد مودم رو ریست کنید.

aexm2
01-08-2017, 23:01
به من نداد متاسفا نه Description

aexm2
01-08-2017, 23:11
Response نداد متاسفانه

aexm2
01-08-2017, 23:24
دی ان اس 10.0.0.2 جواب نداد متاسفانه

George Shelly
02-08-2017, 10:31
تعرفه جدید اینترنت نامحدود ( کلاهبرداری نامحدود) اعلام شد!

معاون بررسی‌های فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با تاکید بر عرضه اینترنت با سیاست مصرف منصفانه و ارائه سرعت حداقل ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه گفت: اپراتورها بسته به شرایط و در حوزه رقابتی می‌توانند اینترنت داخلی را تا ۱۰ برابر حدود تعیین‌شده ارائه دهند.

صادق عباسی شاهکوه با اشاره به ارائه اینترنت بر مبنای سرعت به جای حجم گفت: تاکنون اینترنت در بخش ثابت و ADSL به این شکل بود که مردم حجم خریداری می‌کردند و برای هر گیگابایت ۳۰۰۰ تومان می‌دادند که البته با افزایش حجم این قیمت کاهش می‌یافت. این سیاست اکنون تغییر کرده و از این پس به جای اینکه افراد حجم خریداری کنند، سرعت را خریداری می‌کنند.

وی درباره نحوه تعرفه اینترنت اظهار کرد: کاربران ماهانه ۱۰ گیگابایت اینترنت بین‌الملل و دو برابر آن اینترنت داخلی خواهند داشت. هزینه اینترنت تا دو مگابیت ۲۰ هزار تومان، از ۲ تا ۶ مگابیت ۳۵ هزار تومان، از شش تا حدود ۲۰ مگ ۵۰ هزار تومان است. برای کسانی که در حال حاضر مصرف پایین دارند، برای اینکه احساس گران شدن نکنند، نیز سطح ۱۰ هزار تومانی تعریف کردی l که شامل ۳ گیگابایت اینترنت بین‌الملل و ۶ گیگابایت داخلی است.

معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درباره اینترنت ارائه‌شده توسط فیبر نوری و سرعت‌های بالای ۱۶ مگابیت بر ثانیه نیز بیان کرد: در جهت تقویت شبکه ملی اطلاعات، قیمت‌گذاری آن به نحوی است که برای اینترنت داخل نصف اینترنت بین‌الملل تمام می‌شود. در سرعت ۲۰ مگابیت در ثانیه حجم ۵۰ و ۱۰۰ گیگابایت برای اینترنت بین‌الملل و داخل است. سرعت ۵۰ مگابیت در ثانیه نیز دارای ۷۰ و ۱۴۰ گیگابایت برای اینترنت بین‌الملل و داخل است.

جدول قیمت‌های ارائه اینترنت بر مبنای مصوبه سازمان تنظیم مقررات به صورت زیر است.

*طبق اظهارات عباسی شاهکوه، اپراتورهای ارائه‌دهنده اینترنت می‌توانند برای رقابت، حجم مصرفی اینترنت داخلی را تا ۱۰ برابر و اینترنت بین‌الملل را تا دو برابر این حدود تعیین‌شده ارائه دهند.

سیاست مصرف منصفانه و نه اینترنت بی‌نهایت
عباسی شاهکوه درباره سیاست مصرف منصفانه (Fair Usage Policy) توضیح داد: در دنیا متداول است وقتی در بخش ثابت سرعت را می‌فروشند، یک محدودیت هم قرار می‌دهند و اینترنت واقعا نامحدود نیست، زیرا ممکن است یک مشترک دائما دانلود و شبکه را اشغال کند. به همین دلیل یک حد را قرار داده که اصطلاحا به آن مصرف منصفانه می‌گویند. به این معنا که اگرچه سرعت را خریدید، اما تا یک حد می‌توانید با همان سرعت دانلود کنید. پس از آن یا سرعت را محدود و یا هزینه حجم اضافه را دریافت می‌کنند.

وی ادامه داد: ما از مدل دوم استفاده کردیم. بدین ترتیب که کاربران باید برای مصرف اضافه جداگانه حجم بخرند. البته مصرف متداول بیشتر از این نمی‌شود. قیمت حجم اضافه نیز تقریبا مانند گذشته و حدود ۳۰۰۰ تومان برای هر گیگابایت اضافه در اینترنت بین‌الملل و از ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ تومان برای اینترنت داخلی است. همچنین در حجم اضافه می‌تواند هر قیمتی که برای اینترنت داخل وجود دارد، یک‌دهم می‌شود و برای اینترنت بین‌الملل می‌تواند ۴۰ درصد پایین‌تر باشد.

اپراتورها مجازند تا ۱۰ برابر حجم تعیین‌شده بروند
معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان اینکه اپراتورها این اجازه را دارند که از ۲۰ گیگ تا ۲۰۰ گیگ هم بروند، گفت: با ۲۰۰ گیگابایت اینترنت ماهانه برای سرعت ۲ مگابیت در ثانیه، می‌توان در روز یکسره تا ۸ ساعت فیلم دانلود کرد و حتی به تماشای تلویزیون آنلاین پرداخت بدون اینکه حجم تمام شود. البته در اینترنت داخلی زیرا مصرف حجم بالا معمولا برای اینترنت داخل است و طراحی شبکه ملی اطلاعات هم برای اینترنت داخل است.

عباسی شاهکوه با تاکید بر شرایط رقابتی بین اپراتورها برای ارائه حجم اینترنت بیان کرد: اپراتورها بسته به شرایط و در حوزه رقابتی می‌توانند اینترنت داخلی را تا ۱۰ برابر این حد تعیین‌شده ارائه دهند. اینترنت بین‌الملل نیز اجازه دارد تا دو برابر افزایش یابد. به مرور که انتقال افزایش پیدا می‌کند اطمینان داریم که اپراتورها حجم را بیشتر از این مقدار خواهند داد، کما اینکه در حال حاضر بعضی اپراتورها هستند که تا ۱۰۰ گیگابایت اینترنت می‌دهند.

سرعت فیبر نوری تا ۵۰ مگابیت بر ثانیه
وی با اشاره به تعرفه‌گذاری برای اینترنت بر مبنای فیبر نوری، بیان کرد: مخابرات می‌تواند در سراسر کشور روی فیبر نوری کار کند و در حال حاضر فیبر نوری را در بعضی از شهرها واگذار کرده است. اپراتور ایرانیان‌نت نیز روی فیبر نوری کار می‌کند. ایرانیان‌نت قبلا دوره حفاظت داشت که حفاظت سراسری آن هم‌اکنون تمام شده و به هشت شهر بزرگ رسیده است. بنابراین سایر FCP ها نیز مجاز هستند در خارج از این هشت شهر بزرگ به حوزه فیبر نوری وارد شوند.

معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان اینکه برای فناوری‌های مختلف، تعرفه‌گذاری شده است، افزود: تعرفه‌های قبلی همه بر اساس ADSL بود که معمولا تا ۱۶ مگابیت در ثانیه سرعت داشت. ما سرعت‌های بالاتر را نیز در این طرح خود تعریف کردیم. ممکن است در آینده بعد از ADSL، VDSL بیاید که اپراتورها اکنون روی آن کار می‌کنند و یا ممکن است فیبر نوری واگذار شود که تا سرعت ۵۰ مگابیت در ثانیه را نیز پوشش می‌دهد.

زمان اجرایی شدن مصوبه پایان مرداد
عباسی شاهکوه درباره زمان اجرایی شدن این مصوبه از طرف اپراتورهای ارائه‌دهنده اینترنت اظهار کرد: این تعرفه‌ها نهایتا تا آخر هفته ابلاغ می‌شود. همچنین ظرف یک هفته پس از ابلاغ اپراتورها باید آن را اجرایی کنند. بنابراین این طرح نهایتا تا پایان مرداد اجرایی خواهد شد.

وی با بیان اینکه اعمال حداقل سرعت پیش از این وجود نداشت، گفت: اکنون در چنین شرایطی که اینترنت داخلی ما بیشتر به مردم عرضه می‌شود، اپراتورها مجاز نیستند سرعت کمتر از ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه ارائه دهند. تاکید ما روی سرویس‌های داخلی است که امیدواریم با کیفیت و سرعت بیشتری به مردم ارائه شود و انگیزه‌ای برای اپراتورها باشد که سرویس‌های داخلی را افزایش دهند تا شبکه ملی اطلاعات به نحو مناسبی در اختیار مردم قرار گیرد.

معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان اینکه در هر مدلی ممکن است تخلف یا خطا اتفاق بیفتد، خاطرنشان کرد: با وجود این، نظارت بر سرعت از نظارت بر حجم آسان‌تر و اجرایی‌تر است. البته بیشتر خود کاربران باید این نظارت را انجام دهند. بنابراین کاربران در صورت مشاهده تخلف می‌توانند ابتدا به اپراتور ارجاع داده و اگر نتیجه نداد به رگولاتوری شکایت کنند.

mmanhap
02-08-2017, 12:10
برای من هم همینطوره

djkavehtnt
02-08-2017, 12:35

اوه اوه ، ارور 404
خدا به خیر کنه
باید دید چه نقشه ای دارن این دفعه ... :n24:

mohandes23
02-08-2017, 12:48
اوه اوه ، ارور 404
خدا به خیر کنه
چی هست سایتش؟

❤❤❤
02-08-2017, 12:51
چی هست سایتش؟

سایت پنل مشترک مخابرات برای خرید سرعت و تمدید اشتراک و ثبت مشکلات

shahryar84
02-08-2017, 13:18

چند نکته که با کابل لنم

2 مرورگر عوض کردم

3 ریست کردم مودمو

اگه ip 192.168.1.1 را عوض نکردید، تنها راهش ریست کردن مودم با سوزن!

mostafa_gm
02-08-2017, 16:08
اوه اوه ، ارور 404
خدا به خیر کنه
از دیروز باز نمیشه. بوی توطئه میاد.
خدا لعنتشون کنه با این طرح مزخرف مثلا نامحدود ولی در عمل محدودتر و گرونتر از قبل.

aexm2
02-08-2017, 18:59
ریست کردم بازم نشد

aexm2
02-08-2017, 19:20
ریست کردم بازم نشد

payampop
02-08-2017, 19:50
وزیر ارتباطات خبر داد:
مصوبه اینترنت نامحدود لغو شد/ بررسی مجدد تعرفه ها

وزیر ارتباطات از تعلیق و لغو مصوبه اینترنت نامحدود که اول مردادماه به تصویب کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات رسیده بود، خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، محمود واعظی ساعتی پیش در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی اینستاگرام با اشاره به پیشنهاد مطرح شده از سوی مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت برای توقف اجرای مصوبه جدید اینترنت پرسرعت و نارضایتی کاربران از این مصوبه گفت: با توجه به اینکه پیشنهاد مطرح شده در خصوص تعرفه های اینترنت ثابت مبتنی بر اتصال (مدل فروش سرعت به جای حجم) مورد استقبال قرار نگرفت و این مصوبه هنوز مراحل اداری و ابلاغ را طی نکرده و اجرایی هم نشده، قرار شد اجرای آن متوقف شود.
وزیر ارتباطات تاکید کرد: دستور دادم کمیته بررسی تعرفه ها، مجددا پیشنهادی با رعایت منافع و مصالح کاربران تهیه و ارائه کند.
به گزارش مهر، کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات اول مردادماه با مصوبه ای را تصویب کرد که بر اساس آن فروش اینترنت حجمی متوقف و کاربران از این پس باید با توجه به سرعت دریافتی اینترنت هزینه پرداخت می کردند. این مصوبه به دلیل آنکه با وجود نامحدود بودن، همچنان برای کاربران سقف و کف حجم دانلود در نظر گرفته بود با انتقادات بسیاری از سوی کاربران در صفحات شبکه اجتماعی وزیر ارتباطات و معاونان وی قرار گرفت.

محمد7966
02-08-2017, 21:16
ریست کردم بازم نشد

شاید آدرسش 192.168.0.1 باشه

ببنید با این آدرس وارد میشید یا نه

DarkLords
02-08-2017, 21:24
وزیر ارتباطات خبر داد:
مصوبه اینترنت نامحدود لغو شد/ بررسی مجدد تعرفه ها

وزیر ارتباطات از تعلیق و لغو مصوبه اینترنت نامحدود که اول مردادماه به تصویب کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات رسیده بود، خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، محمود واعظی ساعتی پیش در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی اینستاگرام با اشاره به پیشنهاد مطرح شده از سوی مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت برای توقف اجرای مصوبه جدید اینترنت پرسرعت و نارضایتی کاربران از این مصوبه گفت: با توجه به اینکه پیشنهاد مطرح شده در خصوص تعرفه های اینترنت ثابت مبتنی بر اتصال (مدل فروش سرعت به جای حجم) مورد استقبال قرار نگرفت و این مصوبه هنوز مراحل اداری و ابلاغ را طی نکرده و اجرایی هم نشده، قرار شد اجرای آن متوقف شود.
وزیر ارتباطات تاکید کرد: دستور دادم کمیته بررسی تعرفه ها، مجددا پیشنهادی با رعایت منافع و مصالح کاربران تهیه و ارائه کند.
به گزارش مهر، کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات اول مردادماه با مصوبه ای را تصویب کرد که بر اساس آن فروش اینترنت حجمی متوقف و کاربران از این پس باید با توجه به سرعت دریافتی اینترنت هزینه پرداخت می کردند. این مصوبه به دلیل آنکه با وجود نامحدود بودن، همچنان برای کاربران سقف و کف حجم دانلود در نظر گرفته بود با انتقادات بسیاری از سوی کاربران در صفحات شبکه اجتماعی وزیر ارتباطات و معاونان وی قرار گرفت.

پس فحش دادن جواب میده :n08: البته باید در مقیاس بزرگ باشه که نشه خِر هزاران نفرو چسبید.

aexm2
02-08-2017, 21:49
ممنون اما اینم نشد

silverbios
02-08-2017, 23:00
الان که سایت ecare باز نمیشه از کجا میشه حجم خرید؟!!!

George Shelly
02-08-2017, 23:06
رسانه کلیک:

روابط عمومی مخابرات منطقه تهران طی یک خبر اعلام کرد که به دلیل بروزرسانی سامانه مدیریت اینترنت تهران، مشترکان تهرانی اینترنت شرکت مخابرات تا ۴۸ ساعت آینده دچار اختلالاتی خواهند شد.به گزارش کلیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، مشترکان تهرانی اینترنت شرکت مخابرات در تمامی سرویس‌ها از جمله سرویس‌های اینترنت حجمی و غیر حجمی به دلیل به‌روزرسانی و ارتقاء تجهیزات سامانه مدیریت سرویس اینترنت مخابرات منطقه تهران از تاریخ ۱۱ مرداد ماه تا ۴۸ ساعت آینده با اختلال در شبکه اینترنت روبرو خواهند بود.شرکت مخابرات ایران در گزارشی دیگر اعلام کرد که شرکت مخابرات ایران، شرکت ارتباطات سیار و مخابرات منطقه تهران در روز شنبه ۱۴ مرداد ماه تعطیل نیست و فعالیت ها در مجموعه شرکت به صورت عادی پیگیری خواهد شد و مردم می‌توانند برای پیگیری و انجام امور مخابراتی به دفاتر شرکت مخابرات مانند روزهای عادی مراجعه و از خدمات استفاده کنند.

❤❤❤
03-08-2017, 10:48
پاک شود...

rioman
03-08-2017, 17:31
دوستان

سایت مخابرات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/service/welcome)یه نرم افزار مدیریت حساب گذاشته که متاسفانه من نتونستم نصبش کنم.
یه امتحانی بکنبن ببینین چطوریه؟ میتونین نصب کنین؟
من خیلی مننظر همچین چیزی بودم که نشد متاسفانه.
از ترافیک باقیمانده مون خبر نداریم. همه اش دلهره دارم قبض نجومی نیاد.

shahryar84
04-08-2017, 05:15
دوستان

سایت مخابرات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/service/welcome)یه نرم افزار مدیریت حساب گذاشته که متاسفانه من نتونستم نصبش کنم.
از ترافیک باقیمانده مون خبر نداریم. همه اش دلهره دارم قبض نجومی نیاد.اگه همون قبلیست، وب اپه! همون نسخه موبایل سایتشان!

rioman
04-08-2017, 06:58
اگه همون قبلیست، وب اپه! همون نسخه موبایل سایتشان!

پس اگه اینطور باشه تو این هم حتی اگه نصب بشه بازم ترافیک باقیمانده
رو برای سرویس های پس پرداخت نشون نمیدن. درسته؟
خدا کنه سرویس های حجمی رو تمدید کنن اقلا بتونم پیش پرداختش کنم.
فعلا که اوضاع مبهمه.
ممنون از شما :n16:

magiteq1
04-08-2017, 13:09
دوستان مخابرات ip ثابت میده؟؟

max-ir
04-08-2017, 17:16
دوستان
]سایت مخابرات ]یه نرم افزار مدیریت حساب گذاشته که متاسفانه من نتونستم نصبش کنم.
از ترافیک باقیمانده مون خبر نداریم. همه اش دلهره دارم قبض نجومی نیاد.
نرم افزار جدیده اما ارور میده و نصب نمیشه.منم خیلی وقت بود منتظر نرم افزار بودم.

max-ir
04-08-2017, 22:54
اگه همون قبلیست، وب اپه! همون نسخه موبایل سایتشان!

به نظر جدیده اما موقع نصب ارور میده و نصب نمیشه.

aloochy
05-08-2017, 13:41
سلام دوستان آیا میشه بر روی یه خط که adsl داره با یوزرو پس یه خط دیگه از مخابرات وصل شد؟یا باید حتما همون خط باشه؟

GHAGHALEELEE
05-08-2017, 19:10
سلام
دوستان میشه یک قند-شکن پولی معرفی کنید که افت سرعت نداشته باشه.البته تو پیغام خصوصی.من خیلی وقته از افزونه ها استفاده میکردم الان نمیدونم کدوم قند-شکنها درست و حسابی کار میکنه.برای دانلود میخوام
مرسی

Firebirds
06-08-2017, 14:37
این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی وقت ه تعطیله ؟

Firebirds
06-08-2017, 14:42
این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی وقت ه تعطیله ؟

m_amin
06-08-2017, 16:42

درست شد که چند روز پیش

xomax
06-08-2017, 17:04
سلام دوستان آیا میشه بر روی یه خط که adsl داره با یوزرو پس یه خط دیگه از مخابرات وصل شد؟یا باید حتما همون خط باشه؟

بله میشه. همسایه ما خط جدید تلفن گرفته بود ، ماموری که وصل کرده بود خط ما و واحد کناری رو جابجا کرده بود. یعنی هر کس تلفن مارو میگرفت خونه اونا زنگ میخورد. اینترنت هامون هم جابجا شده بود. اونا 2 مگ مخابرات داشتن ما 1 مگ. مودم من با یوزر پس خط خودمون وصل شده بود به نت 2 مگ اونا.
کلا یوزر پس برای وصل شدن به شبکه هست و سرعت و اینا روی خط تلفن تنظیم شده. البته فکر نکنم بین مراکز مخابراتی مختلف جواب بده.

m_amin
06-08-2017, 18:24

درست شد که چند روز پیش

Firebirds
07-08-2017, 22:03
درست شد که چند روز پیش

برای من این ارور را میده :

Not Found
"We couldn't find this URI on our server, though it's most certainly not your fault."

Mahdi11Najafi
09-08-2017, 05:42
سلام

من چند ساله نت نامحدود 256 دارم ظرح قدیم ماهی 15 تومن

این طرح جدید قیمتش دوبرابر شده
یعنی قبلا 512 ماهی 24 بود الان زده 48 تومن

اینجا:

حالا سوالم اینه اگه زنگ بزنم بگم سرعتمو 512 کنن(با توجه به این که مشتری قدیمم) ماهیانه باید 48 بدم؟
یا اینکه مثل ظرح قدیم برام حساب میشه؟(ماهی 24)

مرسی

mohammad_s7201
10-08-2017, 21:52
سلام. دوستان من سرویس 2 تا 16 مگ رو دارم. تا چند روز پیش سرعتم همیشه روی 13-14 بود.
از دیروز سرعتم افتضاح شده بود در حد 128 کیلوبایت. امروز زنگ زدم که درستش کنن. حالا اینجوری شده که وقتی دانلود میکنم از سرعت 2 مگ شروع میکنه به دانلود و کم میشه تا روی 200 کیلوبایت ثابت میشه.
:n27:
چی کار باید بکنم که مثل قبل با 2 مگ در ثانیه دانلود کنم؟؟؟؟

edomanoo
11-08-2017, 19:00
سلام

دوستان من یه مشکل عجیب دارم
سرویس نامحدود دارم . خط تلفن وصله بوق دارم . زنگ میخوره تماس هم میشه گرفت
اما چراغ خط رو مودمم قطعه و اینترنت هم وصل نمیشه علت چیست کسی تجربه داره؟ سه روز این مساله پیش اومده

qosmio
11-08-2017, 19:31
سلام

دوستان من یه مشکل عجیب دارم
سرویس نامحدود دارم . خط تلفن وصله بوق دارم . زنگ میخوره تماس هم میشه گرفت
اما چراغ خط رو مودمم قطعه و اینترنت هم وصل نمیشه علت چیست کسی تجربه داره؟ سه روز این مساله پیش اومده

منم دقیقا 3 روز همین مشکل رو دارم ، و نامحدود هم دارم . کدام مرکز هستید ؟

edomanoo
11-08-2017, 20:04
منم دقیقا 3 روز همین مشکل رو دارم ، و نامحدود هم دارم . کدام مرکز هستید ؟

شهید رجایی - کریمخان

با 2020 تماس گرفتین؟

من سه بار گرفتم 2 دفعه اول که نتیجه نداشت حرف های همیشگی با اسپلیتر بی اسپلیتر تست کن . تلفن دارین رو خط . سیم ها پوسیده است :n04: . بار سوم کارشناس گفت خرابی تلفن میزنم برات

George Shelly
11-08-2017, 20:28
کسی رو فیبر نوری تانوما داره ؟

qosmio
11-08-2017, 20:43
شهید رجایی - کریمخان

با 2020 تماس گرفتین؟

من سه بار گرفتم 2 دفعه اول که نتیجه نداشت حرف های همیشگی با اسپلیتر بی اسپلیتر تست کن . تلفن دارین رو خط . سیم ها پوسیده است :n04: . بار سوم کارشناس گفت خرابی تلفن میزنم برات

احیانا کابل برگردون نداشتید ؟ چون ما کابل برگردون داشتیم و بعد اون دیگه اینترنت وصل نشد ( اینترنت پارس آنلاین هم دارم ولی اون مشکلی نداره، بعد 1روز قطعی، وصل شد)

بله همون بار اول گفت که مشکل داره و اعلام خرابی کرد و شماره موبایل ازم گرفت و گفت تا 24 ساعت آینده تماس میگیرند.(که هنوز نگرفتند، احتملا چون جمعه بوده)

البته حدس میزنم میخوان برنامه ای پیاده کنند که بگند دیگه نامحدود نمیتونیم بهتون بدیم .

edomanoo
11-08-2017, 21:14
تو سایت مخابرات برای منطقه ما کابل برگردون اطلاع نداده
برای من هم شماره موبایل گرفت . فردا احتمالا پیگیر میشن
منم همین حدس زدم . مخابرات با نامحدود میونه خوبی نداره خیلی دوست داره کنسل کنیم

دو روز اول برای من قطع میشد حدود یک ساعت میگذشت وصل میشد .
امروز از صبح قطع شد وصل نشد
الان برای شما وصل نیست ؟ هر دو اینترنت همزمان رو یک سیستم دارین استفاده می کنین ؟

qosmio
11-08-2017, 21:46
تو سایت مخابرات برای منطقه ما کابل برگردون اطلاع نداده
برای من هم شماره موبایل گرفت . فردا احتمالا پیگیر میشن
منم همین حدس زدم . مخابرات با نامحدود میونه خوبی نداره خیلی دوست داره کنسل کنیم

دو روز اول برای من قطع میشد حدود یک ساعت میگذشت وصل میشد .
امروز از صبح قطع شد وصل نشد
الان برای شما وصل نیست ؟ هر دو اینترنت همزمان رو یک سیستم دارین استفاده می کنین ؟

از اول برای من قطع بوده و هیچوقت وصل نشده .
احتمال اینم هست که بخوان ازمون تعرفه های جدید رو بگیرند که 2برابر هستند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا فردا معلوم میشه احتمالا داستان چیه.

George Shelly
12-08-2017, 15:41
معاون شرکت مخابرات ایران از اجرای مدل جدید ارائه سرویس اینترنت به مشترکان این شرکت خبر داد و گفت: به زودی میزان مصرف ترافیک داخلی مشترکان مخابرات، نامحدود می شود.

به گزارش ثریا سمیع الله صادقی، با اشاره به اجرای مصوبه «تفکیک ترافیک استفاده از سایتهای داخلی و خارجی در راستای پیاده سازی اهداف شبکه ملی اطلاعات توسط شرکت مخابرات ایران از برنامه ریزی برای اجرای طرحی خبر داد که علاوه بر تفکیک شبکه کشوری از بین الملل، ترافیک داخلی مشترکان مخابرات نیز تفکیک شود.
وی گفت: قصد داریم میزان مصرف مشترکان مخابرات را نامحدود کنیم؛ به نحوی که ترافیک داخلی برای مشترکان مخابرات با پرداخت آبونمان ثابت، نامحدود شود و فقط مشترکان برای اینترنت کشوری و بین المللی هزینه پرداخت کنند. به این ترتیب اینترنت مشترکان مخابرات برای استفاده از شبکه داخلی، هیچ وقت قطع نخواهد شد.
معاون تجاری شرکت مخابرات ایران هدف از اجرای این طرح را افزایش استفاده از محتوای داخلی در راستای شبکه ملی اطلاعات و اهداف اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و گفت: ترافیک داخلی مشترکان مخابرات ( ترافیک TCI ) مربوط به استفاده از سایتهای داخلی می شود که در دیتاسنتر مخابرات ایران، میزبانی می شوند.
وی گفت: به این ترتیب مشترکان در کنار ترافیک کشوری و ترافیک اینترنت بین الملل، امکان استفاده از سایتهای داخلی را خواهند داشت که در دیتاسنتر مخابرات میزبانی می شوند و قیمت ترافیکشان به مراتب ارزان تر از اینترنت بین الملل و اینترنت کشوری محاسبه خواهد شد.

صادقی با اشاره به انعقاد قرارداد با بیش از ۱۰ تجمیع کننده محتوا برای ارائه این سرویس از بستر مخابرات، خاطرنشان کرد: یکی از اهداف شبکه ملی اطلاعات، ایجاد اشتغال در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی است که با ظرفیت درنظر گرفته شده در دیتاسنترهای داخلی، این امکان برای فعالیت استارتاپها فراهم شده است.

معاون مخابرات افزود: برآورد می شود که با اجرای این طرح، تعرفه ترافیک داخلی مخابرات بیش از ۵۰ درصد کمتر از تعرفه ترافیک اینترنت کشوری باشد./

edomanoo
12-08-2017, 16:29
از اول برای من قطع بوده و هیچوقت وصل نشده .
احتمال اینم هست که بخوان ازمون تعرفه های جدید رو بگیرند که 2برابر هستند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا فردا معلوم میشه احتمالا داستان چیه.

برای شما درست شد؟

qosmio
12-08-2017, 16:40
برای شما درست شد؟

بله درست شده ولی مشکلی که پیش اومده تلفن حالا قطع شده و upstream هم سرعت اومده روی 10kb/s و SNR UP هم که 30 بوده ، شده 9 !!

vahid484
12-08-2017, 17:31
معاون شرکت مخابرات ایران از اجرای مدل جدید ارائه سرویس اینترنت به مشترکان این شرکت خبر داد و گفت: به زودی میزان مصرف ترافیک داخلی مشترکان مخابرات، نامحدود می شود.

به گزارش ثریا سمیع الله صادقی، با اشاره به اجرای مصوبه «تفکیک ترافیک استفاده از سایتهای داخلی و خارجی در راستای پیاده سازی اهداف شبکه ملی اطلاعات توسط شرکت مخابرات ایران از برنامه ریزی برای اجرای طرحی خبر داد که علاوه بر تفکیک شبکه کشوری از بین الملل، ترافیک داخلی مشترکان مخابرات نیز تفکیک شود.
وی گفت: قصد داریم میزان مصرف مشترکان مخابرات را نامحدود کنیم؛ به نحوی که ترافیک داخلی برای مشترکان مخابرات با پرداخت آبونمان ثابت، نامحدود شود و فقط مشترکان برای اینترنت کشوری و بین المللی هزینه پرداخت کنند. به این ترتیب اینترنت مشترکان مخابرات برای استفاده از شبکه داخلی، هیچ وقت قطع نخواهد شد.
معاون تجاری شرکت مخابرات ایران هدف از اجرای این طرح را افزایش استفاده از محتوای داخلی در راستای شبکه ملی اطلاعات و اهداف اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و گفت: ترافیک داخلی مشترکان مخابرات ( ترافیک TCI ) مربوط به استفاده از سایتهای داخلی می شود که در دیتاسنتر مخابرات ایران، میزبانی می شوند.
وی گفت: به این ترتیب مشترکان در کنار ترافیک کشوری و ترافیک اینترنت بین الملل، امکان استفاده از سایتهای داخلی را خواهند داشت که در دیتاسنتر مخابرات میزبانی می شوند و قیمت ترافیکشان به مراتب ارزان تر از اینترنت بین الملل و اینترنت کشوری محاسبه خواهد شد.

صادقی با اشاره به انعقاد قرارداد با بیش از ۱۰ تجمیع کننده محتوا برای ارائه این سرویس از بستر مخابرات، خاطرنشان کرد: یکی از اهداف شبکه ملی اطلاعات، ایجاد اشتغال در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی است که با ظرفیت درنظر گرفته شده در دیتاسنترهای داخلی، این امکان برای فعالیت استارتاپها فراهم شده است.

معاون مخابرات افزود: برآورد می شود که با اجرای این طرح، تعرفه ترافیک داخلی مخابرات بیش از ۵۰ درصد کمتر از تعرفه ترافیک اینترنت کشوری باشد./

یعنی از این به بعد میتونیم صبح تا شب سایت آپارات رو ببینیم مجانی؟؟؟ دیگه حجم حساب نمیشه؟؟

یعنی سایت فیلیمو هرچی فیلم ببینیم حساب نمیشه؟

یعنی از سایتهای ایرانی هرچی دانلود کنیم حجمش حساب نمیشه؟

کدوم دانلود سنتر های ایرانی سرورهاش داخل ایرانه؟ سافت 98 ? دانلود ها؟ p30world? پی سی دانلود?

rioman
12-08-2017, 21:48
قیمتهای ترافیک در سایت مخابرات هنوز معتبره؟
مثلا 100 گیگ 98100 تومن هست؟

m_amin
12-08-2017, 22:25
یعنی از این به بعد میتونیم صبح تا شب سایت آپارات رو ببینیم مجانی؟؟؟ دیگه حجم حساب نمیشه؟؟

یعنی سایت فیلیمو هرچی فیلم ببینیم حساب نمیشه؟

یعنی از سایتهای ایرانی هرچی دانلود کنیم حجمش حساب نمیشه؟

کدوم دانلود سنتر های ایرانی سرورهاش داخل ایرانه؟ سافت 98 ? دانلود ها؟ p30world? پی سی دانلود?

دوست عزیز جای اینهمه سوال یه دور پست میخوندی متن رو
گفته ترافیک سایتهایی که رو سرورهای مخابرات میزبانی میشن
یعنی علاوه بر اینکه داخلی باشن رو سرورهای مخابرات هم میزبانی بشن

fanoostalaei
12-08-2017, 23:19
دوست عزیز جای اینهمه سوال یهی تر پرست میخوندی متن رو
گفته ترافیک سایتهایی که رو سرورهای مخابرات کیزبانی میشن
یعنی علاوه بر اینکه داخلی باشن رو سرورهای مخابرات هم میزبانی بشن
اینا به فکر من و شما نیستن که !
فقط دارن بازار گرمی میکنن که سرور های خودشون رو بفروشن :|

aexm2
13-08-2017, 23:42
درست نشد متاسفانه

test84
17-08-2017, 05:34
3 روزِ تورنت نمیتونم بگیرم. کسی مشکل مشابهی داره؟

vahid484
18-08-2017, 13:41
ترابرد پذیری میخواد بشه همه به صورت آنلاین فرار کنید برید از دست مخابرات

من که میرم پارس آنلاین

afgm
19-08-2017, 17:14
ممنون از rioman. خسته شدیدم انقدر گشتیم تو این سامانه مخابرات!

silverbios
20-08-2017, 21:30
مخابرات الان طرح دیگه ای ارائه نمیده بجز همسفر؟
من یاقوت بودم اشتباها طرحم رو عوض کردم به همسفر والان پلن ها و قیمت های عجیب غریب حجم رو بهم ارائه میده!!!!
یا مثلا راهی هست برگردم یاقوت؟

mostafa_gm
21-08-2017, 16:32
من یاقوت بودم اشتباها طرحم رو عوض کردم به همسفر والان پلن ها و قیمت های عجیب غریب حجم رو بهم ارائه میده!!!!
فعلا فقط همین همسفر رو ارائه میده. برگشت به کمپین قبلی هم امکانپذیر نیست. من هم طرح یاقوت جدید دارم که تازگی حجمم تموم شده، رفتم مخابرات خانومه گفت طرح همسفر هم سریعتره هم ارزونتر. حساب کردم دیدم اولا که گرونتر درمیاد بعدش هم من که سرعتم رو 16 هست و بیشتر از این نمیشه، تازه نامحدود شبانه و مکالمه رایگان هم تو طرح جدید حذف شده، بهش گفتم ممنون همون یاقوت رو 6 ماه دیگه تمدید می کنم.

rioman
21-08-2017, 18:00
فعلا فقط همین همسفر رو ارائه میده. برگشت به کمپین قبلی هم امکانپذیر نیست. من هم طرح یاقوت جدید دارم که تازگی حجمم تموم شده، رفتم مخابرات خانومه گفت طرح همسفر هم سریعتره هم ارزونتر. حساب کردم دیدم اولا که گرونتر درمیاد بعدش هم من که سرعتم رو 16 هست و بیشتر از این نمیشه، تازه نامحدود شبانه و مکالمه رایگان هم تو طرح جدید حذف شده، بهش گفتم ممنون همون یاقوت رو 6 ماه دیگه تمدید می کنم.
سلام

سرویس شما پیش پرداخت هست؟
کلا سرویس هایی که آپشن های خاص مثل دانلود شبانه دارند بعد از یکسال
دوباره با همون شرایط اول تمدید میشن؟ یا اون آپشن های خوب رو حذف می کنند؟
شما ترافیک باقیمانده تون رو تو سایت مخابرات می بینین؟

ببخشید زیاد سوال پرسیدم.

rioman
21-08-2017, 18:04

این 300 گیگ327000 تومن خوبه. ای کاش واسه ما هم میدادن!
با مالیاتش حساب شده
گیگی میشه 1090 تومن

mostafa_gm
22-08-2017, 08:23
سلام

سرویس شما پیش پرداخت هست؟
کلا سرویس هایی که آپشن های خاص مثل دانلود شبانه دارند بعد از یکسال
دوباره با همون شرایط اول تمدید میشن؟ یا اون آپشن های خوب رو حذف می کنند؟
شما ترافیک باقیمانده تون رو تو سایت مخابرات می بینین؟

ببخشید زیاد سوال پرسیدم.
بله پیش پرداخت بود. طرح صد دانه یاقوت جدید. البته قدیمیش بهتر از جدیدش بود.
من اولش فکر می کردم بعد از اتمام حجم شش ماهه طرح هم خود به خود لغو میشه و باید سرویس جدید خریداری کرد ولی مخابرات که رفتم طرف گفت تا وقتی طرحت رو عوض نکنی روی همین سرویس می مونه و فقط باید حجم بخری. ترافیکش هم 40 گیگ شش ماهه 54500 تومن هست. عنوان سرویس هم "کمپین صد دانه یاقوت جدید 2048K up to 16M-40G پیش پرداخت-شبانه 2-8 رایگان" هست که بعید میدونم با خرید مجدد ترافیک تغییری توش ایجاد بشه. در واقع چیزی به اسم تمدید طرح وجود نداره و فقط خرید ترافیک هست که مهلت استفاده شش ماهه داره.
حجم باقیمانده رو هم توی سایت ecare میتونی ببینی فقط ایرادی که داره شبانه رایگان هم که استفاده می کنی تو ریز مصرف جزو ترافیک مصرفی نشون میده ولی اون رو از حجمت کسر نمی کنه و حجم باقیمانده رو درست نشون میده!
به دوستان هم توصیه می کنم تنها در صورتی که طرح جدیدی رو مناسب تر و بهتر از سرویس فعلی شون دیدن سرویسشون رو عوض کنن در غیر این صورت اقدام به تغییر طرح نکنن چون پشیمون میشن و دیگه کاریش نمیشه کرد.

rioman
22-08-2017, 10:03
من اولش فکر می کردم بعد از اتمام حجم شش ماهه طرح هم خود به خود لغو میشه و باید سرویس جدید خریداری کرد ولی مخابرات که رفتم طرف گفت تا وقتی طرحت رو عوض نکنی روی همین سرویس می مونه و فقط باید حجم بخری. ترافیکش هم 40 گیگ شش ماهه 54500 تومن هست. عنوان سرویس هم "کمپین صد دانه یاقوت جدید 2048K up to 16M-40G پیش پرداخت-شبانه 2-8 رایگان" هست که بعید میدونم با خرید مجدد ترافیک تغییری توش ایجاد بشه. در واقع چیزی به اسم تمدید طرح وجود نداره و فقط خرید ترافیک هست که مهلت استفاده شش ماهه داره.
حجم باقیمانده رو هم توی سایت ecare میتونی ببینی فقط ایرادی که داره شبانه رایگان هم که استفاده می کنی تو ریز مصرف جزو ترافیک مصرفی نشون میده ولی اون رو از حجمت کسر نمی کنه و حجم باقیمانده رو درست نشون میده!
به دوستان هم توصیه می کنم تنها در صورتی که طرح جدیدی رو مناسب تر و بهتر از سرویس فعلی شون دیدن سرویسشون رو عوض کنن در غیر این صورت اقدام به تغییر طرح نکنن چون پشیمون میشن و دیگه کاریش نمیشه کرد.

من تلکام 2مگ up to 16 دارم با 4 گیگ در ماه. پس پرداخت هست. ترافیک باقیمانده رو برای
ما نشون نمیده.
پس با این توضیحاتی که شما فرمودید اگه پیش پرداخت کنم و ترافیک بخرم
مشکل حله. یعنی هم دانلود شبانه سرجاش میمونه و هم ترافیک باقیمانده رو
میتونم ببینم.

rioman
22-08-2017, 10:09
از دوستان اینجا کسی از طریق سایت ecare سرویس پس پرداختش
رو به پیش پرداخت تغییر داده؟
میخوام بدونم اگه سر سال اینکار رو انجام بدم از طریق سایت میتونم ترافیک
ماهیانه ( برای من 4 گیگ در ماه که میشه 48 گیگ در سال) رو بخرم؟
یا باید برای همه این کارها برم مرکز مخابراتی؟

silverbios
22-08-2017, 12:51
خوشابحالتون من دقیقا اشتباه کردم و طرح همسفر گرفتم و نکته جالب تصویر بالا قیمت طرح های ۵۰ گیگ و ۶۰ گیگ هست که ۵۰ گیگ گرونتر از ۶۰ گیگ هست!!!!

mostafa_gm
22-08-2017, 13:49
من تلکام 2مگ up to 16 دارم با 4 گیگ در ماه. پس پرداخت هست. ترافیک باقیمانده رو برای
ما نشون نمیده.
پس با این توضیحاتی که شما فرمودید اگه پیش پرداخت کنم و ترافیک بخرم
مشکل حله. یعنی هم دانلود شبانه سرجاش میمونه و هم ترافیک باقیمانده رو
میتونم ببینم.
تو طرح ذکر میکنن که دانلود شبانه داره یا نه. اگر دانلود شبانه نداشته باشه ربطی به پیش پرداخت بودنش نداره.
البته شبانه رایگان تو طرحهای جدید کلا دیگه حذف شده.

Bensonw3x
23-08-2017, 14:37
آقا من خیلی وقته اومدم از مخابرات بیرون ، واسه کنجاوی میخوام بپرسم که آیا مصرف منصفانه روی سرویس نامحدود گذاشتن ؟

qosmio
23-08-2017, 14:46
آقا من خیلی وقته اومدم از مخابرات بیرون ، واسه کنجاوی میخوام بپرسم که آیا مصرف منصفانه روی سرویس نامحدود گذاشتن ؟

من از قدیم نا محدود دارم و مصرف منصفانه نداره ولی سرعت روی 110 KB قفل هست همیشه (1مگ)

mehrdadb3
24-08-2017, 17:26
دوستان 3 تا سوال
1- من 4 ماه دیگه قرار داد طرحم تموم میشه ایا تمدید میکنن همین طرحی رو که دارم شبانش رایگان هستش؟
2- اگر بر فرض طرح رو گفتن باید عوض کنی و طرح جدید بگیری حجمی که برام مونده از بین میره یا منتقل میشه به طرح جدید؟
3- برای سرویس پس پرداخت میشه حجم خرید 50 گیگ یا 100 گیگ؟

karbar200
25-08-2017, 10:23

سلام دوست عزیز شما پیش پرداخت هستید یا پس پرداخت؟

من که طرح تابستانه پیش پرداخت یک ساله دارم تموم بشه اگر حجم بخرم خود به خود تمدید میشه یا باید برم مخابرات؟

amir_taheri
25-08-2017, 12:42
سلام دوستان.
من اینترنت حجمی دارم طرح تلکام 2 تا 16 مگابیت پیش پرداخت. با اینکه مطمئنم هنوز از حجمم مونده ولی داخل پنل ecare حجم رو صفر نشون میده و با اینکه چراغ dsl و internet روشن میشه ولی سایتی رو باز نمیکنه. یعنی نشون میده که حجم تموم شده.
خواستم بدونم برای دوستان این مشکل پیش اومده ؟

mostafa_gm
26-08-2017, 08:24
سلام دوست عزیز شما پیش پرداخت هستید یا پس پرداخت؟

من که طرح تابستانه پیش پرداخت یک ساله دارم تموم بشه اگر حجم بخرم خود به خود تمدید میشه یا باید برم مخابرات؟
پیش پرداخت بود برای من
شما طرحت تا وقتی که تغییرش ندی لغو نمیشه. بعد از یک سال که حجمت تموم شد میتونی دوباره با همون سرویس قبلی ترافیک بخری و برای یک سال دیگه استفاده کنی. مخابرات هم نیازی نیست بری. از همون پنل باید ترافیک خریداری بشه.

sfim
27-08-2017, 20:07
نه اون محدود کردن چند ماه قبلشون درست شده