ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ADSL / مخابرات استان تهران

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105

Setareh 2006
15-08-2011, 04:03
فایده نداره که .
اگه این جوری باشه همین مخابرات بهتره .
جالبه که کامپیوتر محل با یک اطمینان خاصی می گفت مخابرات سرعت آپلودش خوب نیست بهتره بری لایزر بگیری . توی تاپیک لایزر دیدم یک نفر میگه سرویس لایزر قبلا خوب بود ولی اخیرا دیگه جالب نیست .
به این ترتیب لایزر رو باید فراموش کنم . حالا بین مخابرات و سپنتا و چند تای دیگه بنظر شما برای آپلود همون مخابرات رو بگیرم ؟
در ضمن از نظر استفاده از یوتیوب و فیس بوک که در ایران فیلتره ، مخابرات به مشتریش گیر نمیده ؟

BEHZAD2007
15-08-2011, 10:24
از کی و به کی شکایت کنی.به خاطر یه چیز غیرقانونی به دادگاهی میخوای شکایت کنی که قاضیش نوکر خوانده هست:18:

ممنون عزیز پس نمیشه کاریش کرد روی مخ طرف راه رفت

reb
15-08-2011, 10:37
سلام به همه
منم حدود یه هفته ای میشه که مخابراتی شدم!!!
256 دارم(با مدرک نظام پزشکی برادرم گرفتم)؛سرعت دانلود با idm حدود 30 هست...
اما من دنبال 512 بودم که جریان از این قرار شد:
رفتم مرکز مخابراتیمون،گفتند برای بالای 256 باید بری مرکز مخابرات منطقه و نامه بیاری،رفتم اونجا گفتن باید بری مخابرات کل تهران،زنگ زدم به مخابرات کل بعد از 10دقیقه که یه خانمی رفت صحبت کرد و اومد پشت تلفن گفت همون مرکز کخابراتی باید نامه رو بهتون بده،دوباره رفتم اونجا گفتم جریان از این قراره طرف زنگ زد به همون خانمه که مخابرات کل تهران بود و باهاش صحبت کرد ولی خانمه حرفشو عوض کرده بود
خلاصه کنم واستون اون مرده گفت من راهنماییت میکنم(چون دید من واقعا پیگیر کارم هستم):گفت برو مخابرات کل حضوری و از اونجا اقدام کن چون با زنگ زدن و اینجور کارا درست نمیشه و ما هم دستور دادن نامه رو نداریم
تا چند هفته دیگه اصلا وقت ندارم که برم پیگیری کنم...

میخواستم ببینم جدیدا کسی 512 یا بالاتر گرفته؟
اگه کسی هم گرفته باشه جرات نمیکنه بیاد اینجا بگه بمن 512 دادن چون فقط به اصغر قاتلها و برادران قاچاقچی (باید معروف باشه) بالای 256میدن.

tiyam 01
15-08-2011, 12:35
جالبه که کامپیوتر محل با یک اطمینان خاصی می گفت مخابرات سرعت آپلودش خوب نیست بهتره بری لایزر بگیری . توی تاپیک لایزر دیدم یک نفر میگه سرویس لایزر قبلا خوب بود ولی اخیرا دیگه جالب نیست .
به این ترتیب لایزر رو باید فراموش کنم . حالا بین مخابرات و سپنتا و چند تای دیگه بنظر شما برای آپلود همون مخابرات رو بگیرم ؟
در ضمن از نظر استفاده از یوتیوب و فیس بوک که در ایران فیلتره ، مخابرات به مشتریش گیر نمیده ؟
اینطوری نمیشه
بهترین کار اینه از بین نزدیکات ببینی (همسایه، فامیل) کی adsl مخابرات داره ازش بپرسی سرعت آپلودش چطوریه

---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------

سلام به همه
منم حدود یه هفته ای میشه که مخابراتی شدم!!!
256 دارم(با مدرک نظام پزشکی برادرم گرفتم)؛سرعت دانلود با idm حدود 30 هست...
اما من دنبال 512 بودم که جریان از این قرار شد:
رفتم مرکز مخابراتیمون،گفتند برای بالای 256 باید بری مرکز مخابرات منطقه و نامه بیاری،رفتم اونجا گفتن باید بری مخابرات کل تهران،زنگ زدم به مخابرات کل بعد از 10دقیقه که یه خانمی رفت صحبت کرد و اومد پشت تلفن گفت همون مرکز کخابراتی باید نامه رو بهتون بده،دوباره رفتم اونجا گفتم جریان از این قراره طرف زنگ زد به همون خانمه که مخابرات کل تهران بود و باهاش صحبت کرد ولی خانمه حرفشو عوض کرده بود
خلاصه کنم واستون اون مرده گفت من راهنماییت میکنم(چون دید من واقعا پیگیر کارم هستم):گفت برو مخابرات کل حضوری و از اونجا اقدام کن چون با زنگ زدن و اینجور کارا درست نمیشه و ما هم دستور دادن نامه رو نداریم
تا چند هفته دیگه اصلا وقت ندارم که برم پیگیری کنم...

میخواستم ببینم جدیدا کسی 512 یا بالاتر گرفته؟

من 2 ماه پیش محدودش رو از پیشگامان گرفتم. کپی کارت دانشجویی دوستم رو بردم
ترافیکش زود تموم میشد واسه همین128 مخابرات گرفتم

---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------

من خودم d-link 2640 دارم هم وایرلسه و هم 4 تا پورت لن داره و هم adsl2

این مودم وایرلس بدون پی سی میتونه اینترنت رو با موبایل به اشتراک بگذاره؟

dany_3p4u
15-08-2011, 13:33
سلام
4 شنبه هفته پیش برای 256 مخابرات ثبت نام کردم و تا الآن وصل نشده، برای شما چند روزه وصل شدش؟ یکی از دوستان می گفت 2 روزه وصله !

Mr.Mazmamfi
15-08-2011, 13:54
این مودم وایرلس بدون پی سی میتونه اینترنت رو با موبایل به اشتراک بگذاره؟
شما وقتی مودمتونو روشن میکنید اگر وایرلسش روشن باشه امواج رو داره پخش میکنه و هر وسیله ای که Wifi داشته باشه میتونه ازش سرویس بگیره .
من موبایل wifi دار ندارم ولی خیلی اوقات با لپ تاپم به صورت وایرلس وصل میشم و این دو صورتیه که مودم در اتاق خودمه و لپ تاپ تو پذیرایی .

---------- Post added at 02:54 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------

سلام
4 شنبه هفته پیش برای 256 مخابرات ثبت نام کردم و تا الآن وصل نشده، برای شما چند روزه وصل شدش؟ یکی از دوستان می گفت 2 روزه وصله !
باید 2 روزه وصل بشه . اگر تا الان نصب نشده بهشون زنگ بزن .
ولی من که 256 گرفتم 3 ساعت بعدش وصل شد .:5:

GHAGHALEELEE
15-08-2011, 14:45
سلام
برای من 2 روزه وصل شد.یوزر پس داری؟وارد کن ببین شاید کانکت میشی

*17*
15-08-2011, 14:52
سلام....... من دارم میرم سربازی میخوام سرویسم رو قطع کنم.... باید چیکار کنم
بعد از 18ماه دوباره میخوام وصل کنم.......خیلی خیلی ممنونم:20:

dany_3p4u
15-08-2011, 14:58
برای من 2 روزه وصل شد.یوزر پس داری؟وارد کن ببین شاید کانکت میشی
یوزر پس دارم اما چراغ استیوس خاموشه
زتگ هم زدم بر نداشتن ! ساعت 3:10 مین بود!!!

Setareh 2006
15-08-2011, 17:50
اینطوری نمیشه
بهترین کار اینه از بین نزدیکات ببینی (همسایه، فامیل) کی adsl مخابرات داره ازش بپرسی سرعت آپلودش چطوریه
بین شون اختلاف نظره . یکی میگه خوبه یکی میگه خیلی جالب نیست .
تو فروم هم به تاپیک هر شرکتی که سر زدم دیدم دارن از سرویسش می نالن .
مثل اینکه آخر سر مجبورم همون مخابران رو بگیرم

---------- Post added at 05:50 PM ---------- Previous post was at 05:48 PM ----------

باید 2 روزه وصل بشه . اگر تا الان نصب نشده بهشون زنگ بزن .
ولی من که 256 گرفتم 3 ساعت بعدش وصل شد .:5:
256 اگر بخوام درخواست بدم باید حضوری برم ؟ درخواست باید بنام صاحب خط تلفن باشه یا بنام درخواست دهنده ؟

mehryar1973
15-08-2011, 17:53
یوزر پس دارم اما چراغ استیوس خاموشه

خوب اگر چراغ استیوس خاموشه یعنی خطتت هنوز رانژه نشده

Setareh 2006
15-08-2011, 18:01
خوب اگر چراغ استیوس خاموشه یعنی خطتت هنوز رانژه نشده
رانژه یعنی چی ؟

haminam7
15-08-2011, 18:07
رانژه یعنی چی ؟

رانژه کردن مربوط به تغيير مسير زوج سيم تلفن منزل مشترک در MDF مخابرات است که باعث مي شود کابل تلفن مشترک از تجهیزات شرکت اپراتور اینترنت نیز عبور کند و امکان دريافت اينترنت را در کنار مکالمات صوتي داشته باشد. اين تغيير مسير به درخواست مشترک و با ارسال نامه از طرف شرکت اپراتور اینترنت به مخابرات صورت مي گيرد

tiyam 01
15-08-2011, 18:47
]رانژه یعنی چی ؟
.......................

خط رانژه خط تلفنی است که می‌تواند voice و data را هم‌زمان با هم روی یک خط منتقل کند. بنابراین قابلیت ارایه‌ی سرویس ADSL را داراست. قبل از این که بتوانید از خط تلفن خود به عنوان خط ADSL استفاده کنید باید این خط از طرف مخابرات و به درخواست شرکت ارایه دهنده‌ی سرویس، رانژه شود.

tiyam 01
15-08-2011, 19:13
256 اگر بخوام درخواست بدم باید حضوری برم ؟ درخواست باید بنام صاحب خط تلفن باشه یا بنام درخواست دهنده ؟
256 بخوای بگیری باید کارت دانشجویی چیزی داشته باشی. درخواست به نام درخواست کننده

درخواست که اینجا اینجوری بود
واسه isp خصوصی
اول رفتم آی اس پی درخواست سرویس adsl دادم، یه فرم رو بهم دادن که ببرم امور مشترکین تلفن ثابت، بعد هم مرکز دیجیتال (اتاق رئیس و mdf) تا امضا و خط رو رانژه کنن، بعد دوباره رفتم آی اس پی هزینه رو پرداخت کردم یوزرنیم و پسورد رو به دادن

واسه مخابرات
این بار که از مخابرات گرفتم اول رفتم امور مشترکین درخواست دادم، یه شماره حساب بهم دادن و کپی مدرک شناسایی ازم خواستن، فیش و کپی کارت ملی رو تحویل دادم، بعد هم رفتم مرکز دیجیتال، باز اتق رئیس و mdf، بعد مودم رو بردم اتاق adsl تنظیمش کردن

---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------

شما وقتی مودمتونو روشن میکنید اگر وایرلسش روشن باشه امواج رو داره پخش میکنه و هر وسیله ای که Wifi داشته باشه میتونه ازش سرویس بگیره .
من موبایل wifi دار ندارم ولی خیلی اوقات با لپ تاپم به صورت وایرلس وصل میشم و این دو صورتیه که مودم در اتاق خودمه و لپ تاپ تو پذیرایی .
:5:
یعنی هر کی وسیله ای که وای فای داشته باشه میتونه از اینترنتت استفاده کنه؟

---------- Post added at 08:09 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------

سلام
واسه من یک روزه
ساعت 12 ظهر مخابرات بودم فردا صبحش فعال کردن،
اول سرویس isp قبلی رو قطع کردن

---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:09 PM ----------

سلام....... من دارم میرم سربازی میخوام سرویسم رو قطع کنم.... باید چیکار کنم
بعد از 18ماه دوباره میخوام وصل کنم.......خیلی خیلی ممنونم:20:
باید بری isp درخواست بدی جمعش کنن، بعد هم تقریباً همون کارایی رو که واسه وصل شدن انجام دادی رو انجام میدی

shabgard1373
15-08-2011, 20:05
دوستان عزیز مخابراتی یه سوال دارم ازتون
من الان از شاتل سرویس دارم واقعا افتضاحه 128 اکو (محدود) دارم 18 بهم سرعت میده :2:
به فکر نامحدود مخابراتم من خودم دانشگاهی نیستم برای همین کارت دانشجویی ندارم
چه طور میتونم 256 مخابرات بگیرم ؟؟؟؟؟؟
مثلا میتونم از کارت دانشجویی یکی از فامیلامون استفاده کنم؟
سرعت دانلود 256 مخابرات چجوریاست ؟؟؟؟؟
ایا واقعا نامحدوده؟؟ یا مثل بعضی از شرکتا fair policy داره؟
خیلی ممنون

sarukhan
15-08-2011, 21:40
سلام دوستان من یه وی پی ان گرفتم بعد یه مدت دیدم وصل نمیشه با پشتیبانی vpn تماس گرفتم گفتش مه پورت شمارو مخابرات بسته ایا چنین امکانی وجود داره و ایا امکان شکایت وجود داره؟
با تشکر

درود
دوستان ایا این قضیه درسته ؟
من می خوام از مخابرات اینترنت بگیرم و از چیز پی ان هم زیاد استفاده می کنم
کسی از چیز پی ان روی سرویس های مخابرات استفاده کرده ؟ مشکلی نداره ؟

HD360
15-08-2011, 22:01
دوستان عزیز مخابراتی یه سوال دارم ازتون
من الان از شاتل سرویس دارم واقعا افتضاحه 128 اکو (محدود) دارم 18 بهم سرعت میده :2:
به فکر نامحدود مخابراتم من خودم دانشگاهی نیستم برای همین کارت دانشجویی ندارم
چه طور میتونم 256 مخابرات بگیرم ؟؟؟؟؟؟
مثلا میتونم از کارت دانشجویی یکی از فامیلامون استفاده کنم؟
سرعت دانلود 256 مخابرات چجوریاست ؟؟؟؟؟
ایا واقعا نامحدوده؟؟ یا مثل بعضی از شرکتا fair policy داره؟
خیلی ممنون

دوست عزیز اول که باید شاتل رو انصراف بدی که ختط رو تخلیه کنه بعد بری مخابرات بگی 256 میخوام با کارت دانشجویی کسه دیگه ای هم میشه ولی از همین فامیلتون باشه بهتره فقط تو اون برگه درخاستی که میدی به جای اسم خودت اسم فامیلتون که کارت دانشجویی شو ازش گرفتی باید بنویسی اره نامحدوده 256 برای من که 30 دانلود میده ازون قانونای مسخره هم نداره شبو روزش هم ثابت هست

Mr.Mazmamfi
16-08-2011, 00:36
ی
قرار نیست زنگ بزنی اونا همیشه بردارن .(بعد کلی انتطار میبینی طرف ناشیه و جواب درست حسابی بهت نمیده )
بهترین کار اینه که پیغام بذاری و بعد نیم الی 1 ساعت خودشون باهات تماس میگیرن .

---------- Post added at 01:34 AM ---------- Previous post was at 01:32 AM ----------

یعنی هر کی وسیله ای که وای فای داشته باشه میتونه از اینترنتت استفاده کنه؟

بله . از لپ تاپ گرفته تا موبایل و تلوزیون های Wifi دار .

---------- Post added at 01:36 AM ---------- Previous post was at 01:34 AM ----------

درود
دوستان ایا این قضیه درسته ؟
من می خوام از مخابرات اینترنت بگیرم و از چیز پی ان هم زیاد استفاده می کنم
کسی از چیز پی ان روی سرویس های مخابرات استفاده کرده ؟ مشکلی نداره ؟
الان خیلی ها دارن از چیز پی ان استفاده میکنن .
یکی خود من :5:
و هیچ مشکلی هم برامون پیش نیومده . فقط نباید سیاسیش کنی .:31:

tiyam 01
16-08-2011, 00:41
بله . از لپ تاپ گرفته تا موبایل و تلوزیون های Wifi دار .

منظورم اینه اگه یکی تو خیابون وسیله وای فای داری داشته باشه میتونه از اینترنتت استفاده کنه؟!!!

Mr.Mazmamfi
16-08-2011, 01:27
منظورم اینه اگه یکی تو خیابون وسیله وای فای داری داشته باشه میتونه از اینترنتت استفاده کنه؟!!!
بله . میتونه استفاده کنه .
ولی شما پسورد بذاری دیگه کاری نمیتونه بکنه (مگر هکر باشه :31:)

isbn
16-08-2011, 01:33
من رفتم مرکز عاطف گفتم برا سرعت بالای 128 چیا میخواین گفت باید دکتر باشی وزیر باشی اوستا باشی از فضا امده باشه اصلا آدم نباشی و......... که منم بدون اینکه چیزی بگم رفتم :31:
حالا دوستان چطور با کارت دانشجویی گرفتن؟ من نامه از شرکت هم میتونم ببرم ولی دیگه از فضا نمیتونم امده باشم :31: راهی هست بگیرم 256؟

Mr.Mazmamfi
16-08-2011, 01:45
من رفتم مرکز عاطف گفتم برا سرعت بالای 128 چیا میخواین گفت باید دکتر باشی وزیر باشی اوستا باشی از فضا امده باشه اصلا آدم نباشی و......... که منم بدون اینکه چیزی بگم رفتم :31:
حالا دوستان چطور با کارت دانشجویی گرفتن؟ من نامه از شرکت هم میتونم ببرم ولی دیگه از فضا نمیتونم امده باشم :31: راهی هست بگیرم 256؟
من رفیقم همین چند هفته پیش رفت و یه نامه از محل کارش برده بود و تو اون نامه درخواست 256 داده بود .
و بدون هیچ مشکلی گرفت .
البته این رو هم بگما .
هر مرکز مخابراتی برای خودش تز های خاصی داره .

isbn
16-08-2011, 01:50
من رفیقم همین چند هفته پیش رفت و یه نامه از محل کارش برده بود و تو اون نامه درخواست 256 داده بود .
و بدون هیچ مشکلی گرفت .
البته این رو هم بگما .
هر مرکز مخابراتی برای خودش تز های خاصی داره .

حالا میرم باز سعی میکنم ببینم توفیقی میشه آخه بدی کار اینه با رئیس مرکز یه رابطه هایی دارم ولی پدرم میگه من برا این جور چیزا رو نمیزنم شانسو ببینا :31:

tk.alen
16-08-2011, 04:27
سلام
یه سوال داشتم
این پینگ که میگن کم و زیاد میشه چیه؟

Setareh 2006
16-08-2011, 06:17
256 بخوای بگیری باید کارت دانشجویی چیزی داشته باشی. درخواست به نام درخواست کننده

درخواست که اینجا اینجوری بود
واسه isp خصوصی
اول رفتم آی اس پی درخواست سرویس adsl دادم، یه فرم رو بهم دادن که ببرم امور مشترکین تلفن ثابت، بعد هم مرکز دیجیتال (اتاق رئیس و mdf) تا امضا و خط رو رانژه کنن، بعد دوباره رفتم آی اس پی هزینه رو پرداخت کردم یوزرنیم و پسورد رو به دادن

واسه مخابرات
این بار که از مخابرات گرفتم اول رفتم امور مشترکین درخواست دادم، یه شماره حساب بهم دادن و کپی مدرک شناسایی ازم خواستن، فیش و کپی کارت ملی رو تحویل دادم، بعد هم رفتم مرکز دیجیتال، باز اتق رئیس و mdf، بعد مودم رو بردم اتاق adsl تنظیمش کردن
برای لایزر که تماس گرفته بودم می گفت درخواست و مدارک شناسایی باید بنام صاحب خط باشه .
حالا اگر یک بنده خدایی کارت دانشجویی نداشته باشه باید بره بمیره ؟
مودم رو اگر خودم باید بگیرم ، چی بگیرم که مشکلی نداشته باشه ؟

saeed85
16-08-2011, 07:09
سلام . دوستان منطقه مخابراتی ما مرکز (( امامت)) هست (نیرو هوایی) و تلفن خونه ی ما به اسم بابام هست که چند سال پیش عمرش داد به شما. حالا من چند تا سوال دارم .
1. آیا با وضعیت من که سند خط تلفن به نام بابام هست (و اونم او دنیا) به من مخابرات یا شرکت های خصوصی ADSL میدن .
2.پسر دایی من دانشجو هست و مینی سیتی میشینه (شهرک محلاتی) و برای خونه ی خودشون از مخابرات فقط تونسته 128 بگیره حالا من میتونه با کارت اون و به اسم اون توی منطقه ی خودمون بالای 128 بگیرم یا نه ؟ این سوال رو به این خاطر میپرسم چون یه نفر گفته بود توی مرکزهای مخابراتی مختلف شرایط فرق میکنه (یعنی عشقی هست به هر کی حال کنن میدن هر کسی که نه/ نمیدن ). آیا اگه قبلا این پسر دایی من سرویس از مخابرات گرفته یا حتی اگه بعدا بخواد برای یه خونه ی دیگه سرویس از هر جایی بگیره (بیشتر مخابرات) براش مشکلی پیش نمیاد مثلا چون اسمش توی سازمانی چیزی جایی باشه.
3. با ADSL چه با 128 و چه با 256 چقدر میشه دانلود کرد (بیشتر شب ها) و قیمتشون چقدر هست و شما بین مخابرات و شرکت های خصوصی کدوم رو پیشنهاد میکنید (مثلا پیشگامان چون قیمت هاش خوب بود و کمتر بچه ها بهش فحش و دریوری میگفتن)
با تشکر

tk.alen
16-08-2011, 10:44
سلام
امروز رفتم مخابرات نرسیده گفتم اینترنت 2 مگ می خوام یا رو شکه شد! :) خیال کرد خیلی کلفتیم!!! گفت ندارن. دیدم 512 دارن و میدن اما به من نمیدن! میگن باید بری اداره کل مخابرات استان تهران نامه بیاری
به مدرک نظام پزشکی و کارت دانشجویی و هیچی کاری نداشت یه ضرب گفتن اداره کل!!
نمی دونم سرکاریه و می خوان از سر خودشون باز کنن یا واقعا بری می دن
کسی تاحالا پیگیری کرده؟ می ارزه آدم بره یا نه

سلام . دوستان منطقه مخابراتی ما مرکز (( امامت)) هست (نیرو هوایی) و تلفن خونه ی ما به اسم بابام هست که چند سال پیش عمرش داد به شما. حالا من چند تا سوال دارم .
1. آیا با وضعیت من که سند خط تلفن به نام بابام هست (و اونم او دنیا) به من مخابرات یا شرکت های خصوصی ADSL میدن .
2.پسر دایی من دانشجو هست و مینی سیتی میشینه (شهرک محلاتی) و برای خونه ی خودشون از مخابرات فقط تونسته 128 بگیره حالا من میتونه با کارت اون و به اسم اون توی منطقه ی خودمون بالای 128 بگیرم یا نه ؟ این سوال رو به این خاطر میپرسم چون یه نفر گفته بود توی مرکزهای مخابراتی مختلف شرایط فرق میکنه (یعنی عشقی هست به هر کی حال کنن میدن هر کسی که نه/ نمیدن ). آیا اگه قبلا این پسر دایی من سرویس از مخابرات گرفته یا حتی اگه بعدا بخواد برای یه خونه ی دیگه سرویس از هر جایی بگیره (بیشتر مخابرات) براش مشکلی پیش نمیاد مثلا چون اسمش توی سازمانی چیزی جایی باشه.
3. با ADSL چه با 128 و چه با 256 چقدر میشه دانلود کرد (بیشتر شب ها) و قیمتشون چقدر هست و شما بین مخابرات و شرکت های خصوصی کدوم رو پیشنهاد میکنید (مثلا پیشگامان چون قیمت هاش خوب بود و کمتر بچه ها بهش فحش و دریوری میگفتن)
با تشکر

مخابرات نامه انحصار وراثت می خواد، شرکتا رو نمی دونم
128 مشکلی نداره بدون کارت هم میدن.256 یه کارت ببر زیاد گیر نمیدن.اینکه با کارت گرفته ثبت نمیشه و نمیرن چک کنن اما اگه مال پسر-دختر عمویی باشه که فامیلیش با خودت یکی باشه بهتره
128 حدود 17 18 و 256 حدود 29 30 البته مال مخابرات. شرکتای مختلف فرق می کنه بعضیا به اسم 128 و 256 میدن اما 1 مگه ولی با حجم محدود و دانلود شبانه رایگان. نمی دونم به خودت بستگی داره چی لازم داری.

mzh_m118
16-08-2011, 13:51
سلام
امروز رفتم مخابرات نرسیده گفتم اینترنت 2 مگ می خوام یا رو شکه شد! :) خیال کرد خیلی کلفتیم!!! گفت ندارن. دیدم 512 دارن و میدن اما به من نمیدن! میگن باید بری اداره کل مخابرات استان تهران نامه بیاری
به مدرک نظام پزشکی و کارت دانشجویی و هیچی کاری نداشت یه ضرب گفتن اداره کل!!
نمی دونم سرکاریه و می خوان از سر خودشون باز کنن یا واقعا بری می دن
کسی تاحالا پیگیری کرده؟ می ارزه آدم بره یا نه
فک کنم مرکز مخابراتیمون یکی باشه چون دقیقا به منم همین جوابو دادن(البته واسه 256 ناقابل):31: منم حال ندارم تو این گرما تا مخابرات مرکز برم بعدش اونام بگن نه.اگه کسی موفق شده از اداره کل نامه بگیره بگه

shabgard1373
16-08-2011, 14:15
من امروز رفتم ازشون پرسیدم 256 میدن یا نه کفت باید مدرک دانشگاهیت دکترایی چیزی باشه :18:
کسی از مخابر ات یزدان پناه سرویس داره؟؟؟؟؟؟؟

maziarb
16-08-2011, 14:30
من امروز رفتم ازشون پرسیدم 256 میدن یا نه کفت باید مدرک دانشگاهیت دکترایی چیزی باشه :18:

من میخوام ادامه تحصیل بدم و دکترا بگیرم فقط برای گرفتن اینترنت پرسرعت، قبلاً انگیزم کم بود، الان انگیزه دارم :13:

mzh_m118
16-08-2011, 15:01

شما از کجا پرسیدید.مرکز مخابراتیتون یا مخابرات استان تهران؟

tiyam 01
16-08-2011, 15:32
برای لایزر که تماس گرفته بودم می گفت درخواست و مدارک شناسایی باید بنام صاحب خط باشه .
حالا اگر یک بنده خدایی کارت دانشجویی نداشته باشه باید بره بمیره ؟
مودم رو اگر خودم باید بگیرم ، چی بگیرم که مشکلی نداشته باشه ؟
لایزر مثل اینکه خوب نیست امضای NirvanaH رو ببین
من که چه از پیشگامان گرفتم چه از مخابرات کاری به صاحب خط نداشتن، واسه پیشگامان کپی قبض تلفن رو بردم mdf فقط نگاش کرد، بعد هم بهم پس داد، مخابرات هم گفت کپی قبض تلفن رو بیارید نبردم، فقط کپی کارت ملی رو دادم

کپی کارت دانشجویی یا جواز کسب اینا واسه سرعتهای بالای 128 ـه، میتونی کپی کارت دانشجویی دوستی فامیلی ببری. واسه سرعت 128 چیزی لازم نیست

مودم رو باید انتخاب کنی چند پورته داشته باشه بعضیا یه پورت دارن بعضیا 2 و بیشتر، وایرلس باشه یا نه،
مودم من دوتا پورت داره، یه usb و یه RJ45 ، با اون دو وسیله میتونه به اینترنت وصل بشه،
اگه وایرلس باشه هر دیوایسی که وای فای داشته باشه میتونه از اینترنت adsl استفاده کنه، مثل موبایل، لپتاپ، بعضی از تلویزیونها هم که وای فای دارن فکر کنم بتونن وصل شن
اینجا بیشتر از مودم های tp-link استفاده میکنن

---------- Post added at 04:32 PM ---------- Previous post was at 04:29 PM ----------

بند پ داشته باشی راحت میدونی بگیری، یکی از بچه ها، بابای دوستش تو مخابرات بود راحت تونست بگیره، بدون دادن مدرک شناسایی هم

پیشگامان هم کپی کارت دانشجویی ببری فکر کنم راحت 512 بدن

isbn
16-08-2011, 15:50
بند پ دیگه چیست؟

abdolahe
16-08-2011, 15:54
بابا الان تا 1 خونگی ازد شده که..! مخابرات از دنیا عقبه:D دوستان مخابرات این نامحدو ها که میده پهنا باندو شر میکنه!؟

tiyam 01
16-08-2011, 15:56
بند پ دیگه چیست؟
بعدش توضیح دادم دیگه، پارتی
راحت 256 گرفته بود (بیشتر رو خودش نخواسته بود)

dany_3p4u
16-08-2011, 16:28
قرار نیست زنگ بزنی اونا همیشه بردارن .(بعد کلی انتطار میبینی طرف ناشیه و جواب درست حسابی بهت نمیده )
بهترین کار اینه که پیغام بذاری و بعد نیم الی 1 ساعت خودشون باهات تماس میگیرن .

شماره خاصی داره ؟ من زنگ زذدم 118 شماره مرکز مخابراتی را از اونجا گرفتم که بر نداشتن، گرچه حدود ساعت 6 یک بار دیگه چک کردم که در کمال ناباوری ! :دی وصل شده بود، آخه خارج وقت اداری شون بود

سرعت دانلود 29 هست یعنی دقیق نصف صبا نت

دوتا مشکل با هاش دارم

اول اینکه دوتا سیستم همزمان نمی تونن با هاش کانکت شن - یکی لن یکی یو اس بی -

دوم اینکه امروز با اُِوو چک کردم نمی شه راحت باهاش مکالمه تصویری داشت، با صبا نت خیلی خوب جواب می داد اما این نه متاسفانه
حالا از دوستان کسی از این سرویس برای مکالمه تصویری استفاده می کنه ؟! راضی هست ؟! می شه بهترش کرد؟
ممنون

GHAGHALEELEE
16-08-2011, 17:04
شماره خاصی داره ؟ من زنگ زذدم 118 شماره مرکز مخابراتی را از اونجا گرفتم که بر نداشتن، گرچه حدود ساعت 6 یک بار دیگه چک کردم که در کمال ناباوری ! :دی وصل شده بود، آخه خارج وقت اداری شون بود

سرعت دانلود 29 هست یعنی دقیق نصف صبا نت

دوتا مشکل با هاش دارم

دوم اینکه امروز با اُِوو چک کردم نمی شه راحت باهاش مکالمه تصویری داشت، با صبا نت خیلی خوب جواب می داد اما این نه متاسفانه
حالا از دوستان کسی از این سرویس برای مکالمه تصویری استفاده می کنه ؟! راضی هست ؟! می شه بهترش کرد؟
ممنون
باید 1899 رو بگیری پیغام بگذاری.اگه سرویست 256 باشه سرعت 29 عالیه.اینجا داری سرویس نامحدود میگیری ولی صبانت محدود میگرفتی.
دوتا سیستم میتونن به شرطی که کانکشن رو از مودم بسازی

Setareh 2006
17-08-2011, 07:38
لایزر مثل اینکه خوب نیست امضای NirvanaH رو ببین
من که چه از پیشگامان گرفتم چه از مخابرات کاری به صاحب خط نداشتن، واسه پیشگامان کپی قبض تلفن رو بردم mdf فقط نگاش کرد، بعد هم بهم پس داد، مخابرات هم گفت کپی قبض تلفن رو بیارید نبردم، فقط کپی کارت ملی رو دادم

کپی کارت دانشجویی یا جواز کسب اینا واسه سرعتهای بالای 128 ـه، میتونی کپی کارت دانشجویی دوستی فامیلی ببری. واسه سرعت 128 چیزی لازم نیست

مودم رو باید انتخاب کنی چند پورته داشته باشه بعضیا یه پورت دارن بعضیا 2 و بیشتر، وایرلس باشه یا نه،
مودم من دوتا پورت داره، یه usb و یه RJ45 ، با اون دو وسیله میتونه به اینترنت وصل بشه،
اگه وایرلس باشه هر دیوایسی که وای فای داشته باشه میتونه از اینترنت adsl استفاده کنه، مثل موبایل، لپتاپ، بعضی از تلویزیونها هم که وای فای دارن فکر کنم بتونن وصل شن
اینجا بیشتر از مودم های tp-link استفاده میکنن

پیشگامان هم کپی کارت دانشجویی ببری فکر کنم راحت 512 بدن

امضای NirvanaH رو دیدم مخابرات هم شاملش بود .
نرخ پیشگامان و سپنتا و مخابرات رو شما می دونی ؟
برای یک ساختمان دو طبقه که در یکیش پی سی و در یکیش هم لپ تاپ هست و یک خط تلفن هم بیشتر نداره باید کدوم نوع مودم رو بگیرم ؟ اگر دو پورت بگیرم میشه با کابل یک سیم به طبقه ی دیگه داد ؟ وایرلس نمی خوایم باشه .
دستگاه سپلیتر هم باید بگیرم ؟
تو سایت سپنتا نوشته بود برای ای دی اس ال باید سیم تلفن مسی باشه و فیبر نوری نمیشه . در حالی که تلفن ما تازگی از طرف مخابرات شماره اش تغییر کرد چون تبدیل به فیبر نوری شده . حالا با توجه به نوشته ای که در سایت سپنتا دیدم برای خط ما ای دی اس ال نمیشه گرفت ؟ من که خودم بعید می دونم اینطور باشه ؟

mhv_kntu
17-08-2011, 09:47
برین حال کنین اگه تهران هستین.
مازندران مخابرات جدیدا اکتیو شد با همین سرعت ها و قیمت ها ولی محدود از نوع سوپر محدود ! بدون دانلود شبانه و ...
لعنتی چرا فقط به استان های بزرگ مخابرات حال دادش ؟!! یک بوم و دو هوا شده.
اینترنت مگه گاز و برق که یک شرکت منطقه ای شرایطش فرق کنه ؟!

tiyam 01
17-08-2011, 11:34
امضای NirvanaH رو دیدم مخابرات هم شاملش بود .
نرخ پیشگامان و سپنتا و مخابرات رو شما می دونی ؟
.

مخابرات که افتضاحه، گفتم که اگه مجبور نبودم نمیگرفتم، اینجا 128 پیشگامان محدودیت 3گیگ (تو تهران مثل اینکه 4گیگه) 13/500 تومانه مصرفم از 3 گیگ تو ماه بیشتره. نامحدود هم 28/000 تومانه، مخابرات 128 نامحدود رو 10/500 میده

برای یک ساختمان دو طبقه که در یکیش پی سی و در یکیش هم لپ تاپ هست و یک خط تلفن هم بیشتر نداره باید کدوم نوع مودم رو بگیرم ؟ اگر دو پورت بگیرم میشه با کابل یک سیم به طبقه ی دیگه داد ؟ وایرلس نمی خوایم باشه آره میشه، پی سی رو با کابل usb به مودم وصل میکنی، یه کابل cat5 (کابل شبکه) چند متری هم میخری یه سرش رو به پورت rj-45 مودم وصل میکنی یه سرش دیگش رو میکشی طبقه دوم و به پورت لپ تاپ وصل میکنی
خودم این کار رو انجام دادم (فقط تو فاصله کمتر)
اکثر مودمها 2 پورت دارن (یه usb و یه rj45)

دستگاه سپلیتر هم باید بگیرم ؟بیشتر مودمها اسپلیتر روشونه، اسپلیتر واسه جدا کردن تلفن و اینترنته

تو سایت سپنتا نوشته بود برای ای دی اس ال باید سیم تلفن مسی باشه و فیبر نوری نمیشه . در حالی که تلفن ما تازگی از طرف مخابرات شماره اش تغییر کرد چون تبدیل به فیبر نوری شده . حالا با توجه به نوشته ای که در سایت سپنتا دیدم برای خط ما ای دی اس ال نمیشه گرفت ؟ من که خودم بعید می دونم اینطور باشه ؟آره میگن رو خطهای فیبر نوری و pcm نمیشه adsl انداخت
اگه خط تلفنتون فیبر نوریه راهی جز اینترنت بیسیم (وای فای ، وایمکس) نداری

tiyam 01
17-08-2011, 11:48
برین حال کنین اگه تهران هستین.
مازندران مخابرات جدیدا اکتیو شد با همین سرعت ها و قیمت ها ولی محدود از نوع سوپر محدود ! بدون دانلود شبانه و ...
اینترنت مگه گاز و برق که یک شرکت منطقه ای شرایطش فرق کنه ؟!
مخابرات نامحدوده دیگه دانلود شبانه واسه چیشه؟
اینحا 128کیلوبیت 10/500 تومانه، طرح طلایی هم داره 8/500 تومان (3 گیگ)

لعنتی چرا فقط به استان های بزرگ مخابرات حال دادش ؟!! یک بوم و دو هوا شده.
چون خون اونا رنگینتره، فقط اینرنت نیست که، همیشه سرویسهای با کیفیت واسه شهرهای بزرگه سرویسهای بی کیفیت هم واسه شهرهای کوچیک

aref10
17-08-2011, 12:01
جدیدا کسی 512 نگرفته؟

دوستانی که میرن مخابراتشون لطفا در مورد 512 هم سوال کنن که باید چه کار کنن تا 512 بهشون بدن
چون من که رفتم برای 512 گفتن باید از مخابرات کل تهران نامه بیاری و دیگه دست ما نیست!!!

اطلاع رسانی فراموش نشه...

سپاس.

Mr.Mazmamfi
17-08-2011, 14:00
چون خون اونا رنگینتره، فقط اینرنت نیست که، همیشه سرویسهای با کیفیت واسه شهرهای بزرگه سرویسهای بی کیفیت هم واسه شهرهای کوچیک
نه داداش اینجوری نگو !
من که تهرانی هستم به رفیقم که تو شهرستانه (فریمان) حسودیم میشه که اشتراک 128 گرفته و داره با سرعت 120 دانلود میکنه .
تو شهر های کوچیک خدمات خصوصی خیلی بهتره . ولی شما اگه همین سرویسو تو تهران از شاتل بگیری سرعتت داغونه . چون حد share رو رعایت نمیکنن و . . .

برای شهر های کوچیک شرکتهای خصوصی بهتره . (قید مخابراتو بزنید وقتی محدود کرده )

dany_3p4u
17-08-2011, 14:52

دوتا سیستم میتونن به شرطی که کانکشن رو از مودم بسازی
حالا اگه مودم وایرلاس دار بگیرم چی؟! نمی شه گخ پسش را روی خودش تنظیم کنم که خوش به حال همه شه :دی

ممنون
من خودم پایه مخابرات هستم، اما خانواده گرام می گن اون یکی بهتره !!! اگه بشه جوری مکالمه تصویری بدون مشکل انجام داد ممنون می شم بگین.

Le0nard0
17-08-2011, 15:45
مخابرات 1 مگ هم میده؟ اصلا کسی جرات کرده سوال کنه ؟

alirezawater
17-08-2011, 17:00
کسی این خبر رو خونده؟ شکایتم کرده؟

جدول نرخ اینترنتADSL/ کاربران برای حجم دانلود محدودیت ندارند

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

tk.alen
17-08-2011, 18:35
مخابرات 1 مگ هم میده؟ اصلا کسی جرات کرده سوال کنه ؟

من خیلی پرو بودم با 1 مگ شروع کردم.256 رو قبول کردن بدن.منتظرم ببینم 512 می دن یا نه

جدیدا کسی 512 نگرفته؟

دوستانی که میرن مخابراتشون لطفا در مورد 512 هم سوال کنن که باید چه کار کنن تا 512 بهشون بدن
چون من که رفتم برای 512 گفتن باید از مخابرات کل تهران نامه بیاری و دیگه دست ما نیست!!!

اطلاع رسانی فراموش نشه...

سپاس.

منم رفتم به منم هین رو گفت.رفتم مخابرات کل گفت تقاضا بده هرچی مدرکم داری بده.میدیم به boss !!!
برو هفته دیگه بیا!!! اگه قبول کرد شاید!! بهت بدن اگرم قبول نکرد که عمرا بهت بدن.

بسوزه پدر پارتی یا شایدم پدر بی پارتی ای نمی دونم!

tiyam 01
17-08-2011, 18:35
نه داداش اینجوری نگو !
من که تهرانی هستم به رفیقم که تو شهرستانه (فریمان) حسودیم میشه که اشتراک 128 گرفته و داره با سرعت 120 دانلود میکنه .
تو شهر های کوچیک خدمات خصوصی خیلی بهتره . ولی شما اگه همین سرویسو تو تهران از شاتل بگیری سرعتت داغونه . چون حد share رو رعایت نمیکنن و . . .

برای شهر های کوچیک شرکتهای خصوصی بهتره . (قید مخابراتو بزنید وقتی محدود کرده )

منم شهرستانم اما بالاترین سرعت دانلودم دوروبر 50 بود (با 512)

سرعت دانلود هم همیچین تحفه ای نیست، به چه دردم میخوره وقتی خیلی امکانت دیگه رو ندارم، نمیدونم چرا یوزرا سرعت دانلود اینقدر واسشون مهمه و میرن سراغ دانلود (چیز مهمی هم باهاش دانلود کنن خوب، یا فیلم دانلود میکنن یا نرم افزاری که هیچ وقت ازش استفاده نمیکنن)، 6 ساعت پی سی رو روشن میذاری که یه گیگ رو دانلود کنی، به جاش میتونی 500 تومان بدی به دانلود اونو واست دانلود کنه
خودنم بیشتر دانلودهام زیر 100 مگ هستن، خیلی کم پیش امده فایل باای 100 مگ دان کنم

سرویس که فقط اینترنت منظورم نبود (که اونم از شهرهای بزرگ خیلی عقبیم، همین چند ماه پیش 128 محدود رو میگرفتیم 23 تومان)

M@hdi-B
17-08-2011, 19:07
کسی این خبر رو خونده؟ شکایتم کرده؟

جدول نرخ اینترنتADSL/ کاربران برای حجم دانلود محدودیت ندارند

این یعنی همه شرکتها تعرفه هاشون باید بشه عین مخابرات؟؟؟

mhv_kntu
17-08-2011, 23:18
این یعنی همه شرکتها تعرفه هاشون باید بشه عین مخابرات؟؟؟
من یک توضیح تکمیلی بدم. سرویس نامحدود رو مخابرات و سازمان رگولاتوري هم تایید نمیکنه. فقط بازی با کلمات می کنن.تعریف اونا از سرویس نامحدود با تعریف ما فرق داره.

اون ضریب 1 به 10 وقتی میگن = محدودیت دانلود.

مثال :یک یوزر با اینترنت سرعت 128 کیلوبیت یعنی 16 کیلوبایتی می تونه حداکثر 40 گیگ در ماه دانلود کنه. وقتی ضریب اعمال بشه در بهترین حالت فقط 4 گیگ حجم حق دانلود داره. اون نامحدود یعنی این.
4 گیگ در ماه از دید سازمان رگولاتوري مساوی سرویس نامحدود هست. (توجه کنید بدون دانلود شبانه)
شاتل و پارس و ISP های دیگه هم چون زمانی از روز رو دانلود شبانه و رایگان دارن دیگه تایمش حساب نمیشه و محدودیت ماهانه میشه 3 گیگ .
سرویس های اکثر ISP ها اصلا با جدیدترین قوانین مثلا مشتری مداری هم منافاتی نداره و قانونی هست.

اپراتورهای ارائه دهنده این سرویس نباید هیچگونه محدودیتی در میزان حجم آپلود، دانلود و زمان اتصال در طول دوره ارائه خدمات ایجاد کنند. متاسفانه این جمله سازمان رگولاتوري فقط بازی با کلمات هست و گول زدن یوزر های ناوارد
حتی اخبار 20:30 هم امشب این جمله رو گفت و متاسفانه 20:30 هم متوجه این نکته نشد یا اینکه شد و بروز نداد.

isbn
17-08-2011, 23:48
من برای خنده شکایت کردم :31: ولی فک نمیکنم به جایی برسه

یعنی الان کسی که 1 مگ مخابرات داره ماهی 25 گیگ باید بگیره فقط؟
اینا فرق محدود با نامحدود رو نمیدونن؟ :31:

Setareh 2006
18-08-2011, 07:15
مخابرات که افتضاحه، گفتم که اگه مجبور نبودم نمیگرفتم، اینجا 128 پیشگامان محدودیت 3گیگ (تو تهران مثل اینکه 4گیگه) 13/500 تومانه مصرفم از 3 گیگ تو ماه بیشتره. نامحدود هم 28/000 تومانه، مخابرات 128 نامحدود رو 10/500 میده
آره میشه، پی سی رو با کابل usb به مودم وصل میکنی، یه کابل cat5 (کابل شبکه) چند متری هم میخری یه سرش رو به پورت rj-45 مودم وصل میکنی یه سرش دیگش رو میکشی طبقه دوم و به پورت لپ تاپ وصل میکنی
خودم این کار رو انجام دادم (فقط تو فاصله کمتر)
اکثر مودمها 2 پورت دارن (یه usb و یه rj45)

بیشتر مودمها اسپلیتر روشونه، اسپلیتر واسه جدا کردن تلفن و اینترنته
آره میگن رو خطهای فیبر نوری و pcm نمیشه adsl انداخت
اگه خط تلفنتون فیبر نوریه راهی جز اینترنت بیسیم (وای فای ، وایمکس) نداری
با این حساب ظاهرا برای خط ما که تازه به سیستم فیبر نوری تبدیل شده ای دی اس ال نمیشه گرفت و باید وایمکس بگیرم . وایمکس رو از کجا بگیرم بنظر شما که پشیمون نشم ؟
اگر همزمان دو کامپیوتر و همان خط تلفن در حال استفاده باشند روی کیفیت اثر داره ؟ یعنی مثلا کیفیت صدای تلفن افت می کنه و سرعت اینترنت کم میشه ؟

Le0nard0
18-08-2011, 12:19

شما برای 1 مگ چه مدرکی ارائه کردی؟

farazfar
18-08-2011, 13:05
بعضیا میگن دیگه نمیتونند با چی ....ان کانکت شن. دلیلیش چیه؟

M@hdi-B
18-08-2011, 15:58
من یک توضیح تکمیلی بدم. سرویس نامحدود رو مخابرات و سازمان رگولاتوري هم تایید نمیکنه. فقط بازی با کلمات می کنن.تعریف اونا از سرویس نامحدود با تعریف ما فرق داره.

اون ضریب 1 به 10 وقتی میگن = محدودیت دانلود.

مثال :یک یوزر با اینترنت سرعت 128 کیلوبیت یعنی 16 کیلوبایتی می تونه حداکثر 40 گیگ در ماه دانلود کنه. وقتی ضریب اعمال بشه در بهترین حالت فقط 4 گیگ حجم حق دانلود داره. اون نامحدود یعنی این.
4 گیگ در ماه از دید سازمان رگولاتوري مساوی سرویس نامحدود هست. (توجه کنید بدون دانلود شبانه)
شاتل و پارس و ISP های دیگه هم چون زمانی از روز رو دانلود شبانه و رایگان دارن دیگه تایمش حساب نمیشه و محدودیت ماهانه میشه 3 گیگ .
سرویس های اکثر ISP ها اصلا با جدیدترین قوانین مثلا مشتری مداری هم منافاتی نداره و قانونی هست.

متاسفانه این جمله سازمان رگولاتوري فقط بازی با کلمات هست و گول زدن یوزر های ناوارد
حتی اخبار 20:30 هم امشب این جمله رو گفت و متاسفانه 20:30 هم متوجه این نکته نشد یا اینکه شد و بروز نداد.

خب با این تفاسیر من که 128 دارم اگه در ماه بیشتر از 4گیگ دانلود کنم چی میشه؟ هزینش میاد رو قبض تلفنم؟

پس چرا می گن نامحدود؟

silhouette
18-08-2011, 19:22
تنظیمات شیکه برای tcp ip رو میخواستم منم از همین مخابرات گرفتم ممنون میشم بهم بگید
ضمنا من مودم adsl ام زولتریکسه با نت مخابرات که مشکلی نداره؟؟؟

tiyam 01
18-08-2011, 22:37
با این حساب ظاهرا برای خط ما که تازه به سیستم فیبر نوری تبدیل شده ای دی اس ال نمیشه گرفت و باید وایمکس بگیرم . وایمکس رو از کجا بگیرم بنظر شما که پشیمون نشم ؟

جایی گفته بودن میشه رو فیبر نوری هم dsl انداخت اما مثل اینکه هزینه اش زیاد در میاد یا مخابرات تنبلی میکنه تجهیزاتش رو بیاره

وایمکس هم فقط دو اپراتور داریم، ایرانسل و مبین نت، مبین نت رو خبر ندارم اما ایرانسل یکی از دوستان یاهو داره نسبتاً راضیه

اگر همزمان دو کامپیوتر و همان خط تلفن در حال استفاده باشند روی کیفیت اثر داره ؟ یعنی مثلا کیفیت صدای تلفن افت می کنه و سرعت اینترنت کم میشه ؟وایمکس ارتباطی به خط تلفن نداره، تقریباً مثل GPRS موبایل میمونه

اما وقتی هم 2 کامپیوتر از خط تلفن استفاده میکنن تاثیری رو تلفن (همون بوق) نداره، چون دیتا و تلفن از هم جدا هستن، فقط سرعت اینترنت شاید مقداری کم بشه چون اینترنت بینشون به اشتراک گذاشته میشه دیگه

tiyam 01
18-08-2011, 23:08
خب با این تفاسیر من که 128 دارم اگه در ماه بیشتر از 4گیگ دانلود کنم چی میشه؟ هزینش میاد رو قبض تلفنم؟

پس چرا می گن نامحدود؟
:13:فکر کنم همینطوری بشه، چون یکی از بچه ها نوشته بود رو قبض تلفنمون بابت adsl چند هزار تومان اضافه کرده بودن
اگه اینطوری باشه باز میرم سراغ خصوصیا، با این کیفیت مضخرفشون

reb
19-08-2011, 00:04

512 هم کسی نداره چه برسه به 1 مگ

Setareh 2006
19-08-2011, 12:10
جایی گفته بودن میشه رو فیبر نوری هم dsl انداخت اما مثل اینکه هزینه اش زیاد در میاد یا مخابرات تنبلی میکنه تجهیزاتش رو بیاره

وایمکس هم فقط دو اپراتور داریم، ایرانسل و مبین نت، مبین نت رو خبر ندارم اما ایرانسل یکی از دوستان یاهو داره نسبتاً راضیه

وایمکس ارتباطی به خط تلفن نداره، تقریباً مثل GPRS موبایل میمونه

اما وقتی هم 2 کامپیوتر از خط تلفن استفاده میکنن تاثیری رو تلفن (همون بوق) نداره، چون دیتا و تلفن از هم جدا هستن، فقط سرعت اینترنت شاید مقداری کم بشه چون اینترنت بینشون به اشتراک گذاشته میشه دیگه
مرسی که اینقدر خوب توضیح میدی . اگر مجبور بشم وایمکس بگیرم میشه با لپ تاپ و پی سی هم به اینترنت وصل بشه یا فقط مختص موبایله ؟ کیفیت و سرعت دانلود و آپلود وایمکس از ای دی اس ال بهتره یا بدتره ؟

maziarb
19-08-2011, 12:45
وایمکس هم فقط دو اپراتور داریم، ایرانسل و مبین نت

در تهران
Datak Telecom
Laser Telecom هم وایمکس میدن

shabgard1373
19-08-2011, 13:33
شما از کجا پرسیدید.مرکز مخابراتیتون یا مخابرات استان تهران؟
ببخشید دیر جوابب دادم
من از مرکز مخابراتی خودمون پرسیدم گفتن مدرک بای بالای فوق لیسانس داشته باشی تل 256 بدام
پارتی هم ندارم
دوستان راهنمایی منن این شاتل بدجور اعصابمو ریخته بهم :41:

Kianoosh
19-08-2011, 13:33
512 هم کسی نداره چه برسه به 1 مگ

مطمئنی حاج آقا؟این یه مگو داشته باش البته آپش باز پایین بستن :27:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم یوزر نیمشه:

h1dsh*****@tct5

پسشم میخوای؟:46:

حال ندارم بگردم برات 512 پیدا کنم وگرنه ریخته... 4-5 از بچه های همین تاپیک 512 دارن منتها روشون نمیشه بگن :31:
پورت 512 و 1024 کمه 1024 خیلی کمه حتما الویت با مشاغل حساس:31: و کارمند های رده بالای خود مخابراته!!! :19: بعدش هم سهمیه های همیشگی ... من بیشتر از یک مگ هم دیدم 1200/900 بسته شده بود!یوزرشم کاملا متفاوت با سایر اکانتها بود!
اما خب داره پورتهای 256 برای اکثر مراکز زیاد میشه :31:
این تصویر امضاتم با سایز بالا تر بزار نوشته هاشو بخونم!

بگذریم پینگ همچنان خیلی بالاست!!:2:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

HAMID GmbH
19-08-2011, 17:05
دوستان میخوام adsl مخابرات بگیرم میخوام بدونم چیز پی ان وصل میشه یا نمیشه خیلی ممنون
راستی کی این محدودیت اکانت من تو سایت تموم میشه 10روز باید صبر کنی کامنتام تایید بشن!

tiyam 01
19-08-2011, 20:52
مرسی که اینقدر خوب توضیح میدی . اگر مجبور بشم وایمکس بگیرم میشه با لپ تاپ و پی سی هم به اینترنت وصل بشه یا فقط مختص موبایله ؟
خواهش میکنم
وایمکس مختص موبایل نیست (میشه ازش استفاده مخابراتی هم کرد) گفتم مثل gprs میمونه یعتی بی سیمه، به لپ تاپ و پی سی هم وصل میشه
اینا رو بخونی بیشتر با وایمکس آشنا میشی

کیفیت و سرعت دانلود و آپلود وایمکس از ای دی اس ال بهتره یا بدتره ؟چون استفاده نکردم نمیدونم، اما میتونی تو تاپیکش بپرسی

tiyam 01
19-08-2011, 21:15
دوستان میخوام adsl مخابرات بگیرم میخوام بدونم چیز پی ان وصل میشه یا نمیشه خیلی ممنون
راستی کی این محدودیت اکانت من تو سایت تموم میشه 10روز باید صبر کنی کامنتام تایید بشن!
بعضیا گفتن موقع استفاده از چیز پی ان سرعت اینترنت میاد پائین

GHAGHALEELEE
19-08-2011, 22:13
وصل میشه و سرعت من که پایین نمیاد تازه پینگم هم یه خورده پایین میاد.
اگه پست هات 10 تا باشه فکر کنم احتیاج به تایید نداشته باشه.چند تا پست تو یه روز بده ببین چه جور میشه.

reb
19-08-2011, 22:14
مطمئنی حاج آقا؟این یه مگو داشته باش البته آپش باز پایین بستن :27:

اینم یوزر نیمشه:

h1dsh*****@tct5

پسشم میخوای؟:46:

حال ندارم بگردم برات 512 پیدا کنم وگرنه ریخته... 4-5 از بچه های همین تاپیک 512 دارن منتها روشون نمیشه بگن :31:
پورت 512 و 1024 کمه 1024 خیلی کمه حتما الویت با مشاغل حساس:31: و کارمند های رده بالای خود مخابراته!!! :19: بعدش هم سهمیه های همیشگی ... من بیشتر از یک مگ هم دیدم 1200/900 بسته شده بود!یوزرشم کاملا متفاوت با سایر اکانتها بود!
اما خب داره پورتهای 256 برای اکثر مراکز زیاد میشه :31:
این تصویر امضاتم با سایز بالا تر بزار نوشته هاشو بخونم!

بگذریم پینگ همچنان خیلی بالاست!!:2:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برادر منظور من شما نبودید :31: شما که ازخودیهای رجال صدقوا ما عاهدوالرمال هستید بلکه منظورم غیر خودیها و بی پارتیها بودن حالا با هر مدرک و درجه :31:
ضمنا آدرس جایی که نوشته رو میخواستی میذارم که هم نوشته داره هم عکسش بزرگه:

با سپاس از دوست خوبم بهروز کمالیان مدیر تیم امنیتی آشیانه و مسئولین این گروه که در نمایشکاه بین المللی کامپیوتر تهران به گرمی از من و گروه تحت هدایت من استقبال کردند و من رو مورد لطف خودشون قرار دادند

Kianoosh
19-08-2011, 22:54
حاج آقا من که نه پارتی دارم نه همونی که باید ترجمشو بنویسی هستم :دی
128 دارم تست سرعتشم تو همین تاپیک هست بگردی پیدا می کنی!اما مخابرات تا 512 رو با همین تعرفه بتونه یا بخواد! تا سال آینده به کاربر خونگی بده شرکتهای خصوصی رقابت سختی خواهد داشت با این سرویس های محدود و گرونشون ... به عبارت دیگه باید جمع کنن برن اینترانت ملی بدن :27:

+

خب تو این شب های عزیز کوسه ها به صورت خودجوش به سمت کابلها هجوم میارن !:دی

reb
19-08-2011, 23:00
حاج آقا من که نه پارتی دارم نه همونی که باید ترجمشو بنویسی هستم :دی
128 دارم تست سرعتشم تو همین تاپیک هست بگردی پیدا می کنی!اما مخابرات تا 512 رو با همین تعرفه بتونه یا بخواد! تا سال آینده به کاربر خونگی بده شرکتهای خصوصی رقابت سختی خواهد داشت با این سرویس های محدود و گرونشون ... به عبارت دیگه باید جمع کنن برن اینترانت ملی بدن :27:

+

خب تو این شب های عزیز کوسه ها به صورت خودجوش به سمت کابلها هجوم میارن !:دی

البته این شیطنتی که کردی منهم قبلا کردم ولی عمرا 256 بالاتر ندیدم حالا شانس تو خوب بوده نمیدونم.

M@hdi-B
20-08-2011, 07:36
آقا این جریان محدودیت دانلود رو واسه ما روشن کنید بی زحمت من صبح تا شب زدم دانلود:31:

shabgard1373
20-08-2011, 13:24
ببخشید دیر جوابب دادم
من از مرکز مخابراتی خودمون پرسیدم گفتن مدرک بای بالای فوق لیسانس داشته باشی تل 256 بدام
پارتی هم ندارم
دوستان راهنمایی منن این شاتل بدجور اعصابمو ریخته بهم :41:

کسی کمک نمیکنه چه طور 256 بگیرم؟؟

farhad_realmadrid
20-08-2011, 13:57
اینترنت نامحدوده واسه تهران؟ من تو یه ماه بیش از 30 گیگ دانلود کردم یه وقت قبض تلفن 4 برابر نیاد؟

armin39
20-08-2011, 20:16
سلام دوستان این وضعیت پینگ برای شما هم افتضاحه؟؟/خسته شدیم به خدا...الان پینگ 1400 هست

fayyaz
20-08-2011, 21:16
اینترنت نامحدوده واسه تهران؟ من تو یه ماه بیش از 30 گیگ دانلود کردم یه وقت قبض تلفن 4 برابر نیاد؟

یهو دیدی اومد:31:

M@hdi-B
20-08-2011, 21:24
یهو دیدی اومد:31:

زبونتو گاز بگیر:31:

یه خبر خوب .. با درخواست 256 موافقت شد .. امروز زنگ زدن گفتن صاحب خط که مادرم باشه بره امضا بده .. امروز که نرفت ایشاالله فردا صبح بره امضا کنه تمومه:21:

اگه اشتباه نکنم GHAGHALEELEE عزیز 256 داره .. اگه ممکنه این قضیه نامحدود بودن رو واسم مشخص کن.:46:

mkam313
20-08-2011, 21:26
من که قبلا 256 داشتم هیچ فرقی نمیکرد ماهی 30 گیگ دانلود کنم یا 2 گیگ
نگران نباش

Mahdi/s
20-08-2011, 21:28
یه خبر خوب .. با درخواست 256 موافقت شد .. امروز زنگ زدن گفتن صاحب خط که مادرم باشه بره امضا بده .. امروز که نرفت ایشاالله فردا صبح بره امضا کنه تمومه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه اشتباه نکنم GHAGHALEELEE عزیز 256 داره .. اگه ممکنه این قضیه نامحدود بودن رو واسم مشخص کن. خوشا به حالت:31: چطوری گرفتی چنتا بند داره که دانشجوی مجازی یا دکترا باشی..استاد دانشگاه و یه سری چیزای دیگه....از این بند ها استفاده کردی یا بند پ...:31:
بی زحمت مرکز مخابراتیت هم بگو..ممنون.

tiyam 01
20-08-2011, 21:53
من که قبلا 256 داشتم هیچ فرقی نمیکرد ماهی 30 گیگ دانلود کنم یا 2 گیگ
نگران نباش

پس این قضیه چند هزار تومان اومدن رو قبض تلفن چی بود یکی از بچه ها گفته بود؟
ممکنه مربوط به طرح محدود باشه؟ (مخابرات اینجا طرح طلایی هم اورده 3 گیگ 8/500 تومن)

mkam313
20-08-2011, 21:58
پس این قضیه چند هزار تومان اومدن رو قبض تلفن چی بود یکی از بچه ها گفته بود؟
ممگکنه مربوط به طرح محدود باشه؟ (مخابرات اینجا طرح طلایی هم اورده 3 گیگ 8/500 تومن)
والا من نمیدونم اون دوستمان از کجا گرفته بود ولی من خودم از مرکز مخابراتی شهید اکبرپور گرفتم هیچ فرقی نمی کرد که چقدر در ماه مصرف کنی اما برای آرامش خاطر می توانی فردا به مرکز مخابراتی خودتان تماس بگیری بپرسی

R e Z a
20-08-2011, 23:28
این چه وضعیه آخه ؟ دیگه شورشو درآوردن ! مال شما هم اینطوره ؟ خیرسرم 256 دارم، الان یه ماهه که اینطور شده

M@hdi-B
21-08-2011, 07:35
خوشا به حالت:31: چطوری گرفتی چنتا بند داره که دانشجوی مجازی یا دکترا باشی..استاد دانشگاه و یه سری چیزای دیگه....از این بند ها استفاده کردی یا بند پ...:31:
بی زحمت مرکز مخابراتیت هم بگو..ممنون.

والا من یه درخواست ساده تایپ کردم خیلی محترمانه پرینت گرفتم دادم مادرم امضا کرد بردم دادم بهشون گفتن چشم :31:

دیروزم زنگ زدن گفتن موافقت شده .. بند پ کجام بود؟:31:

مرکز مخابراتی دیگه شرمنده گفتن به کسی نگو :31:

sei_pm
21-08-2011, 09:21
این چه وضعیه آخه ؟ دیگه شورشو درآوردن ! مال شما هم اینطوره ؟ خیرسرم 256 دارم، الان یه ماهه که اینطور شده

شما مودم رو سر خط چک کنید شاید ایراد از سیم کشی داخلی باشه . البته بعیده تو سرعت پایین مشکا پیش بیاد ولی چک کنید ضرر نداره.
snr شما چنده ؟

Mahdi/s
21-08-2011, 09:49
والا من یه درخواست ساده تایپ کردم خیلی محترمانه پرینت گرفتم دادم مادرم امضا کرد بردم دادم بهشون گفتن چشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیروزم زنگ زدن گفتن موافقت شده .. بند پ کجام بود؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرکز مخابراتی دیگه شرمنده گفتن به کسی نگو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جالبه ملت دارن التماس میکنن که اقا پورت خالی پیدا شد به ما بده....شما کارت خیلی درسته.با نامه ی ساده:27:......اوکی...ممنون

tk.alen
21-08-2011, 10:54
جالبه ملت دارن التماس میکنن که اقا پورت خالی پیدا شد به ما بده....شما کارت خیلی درسته.با نامه ی ساده:27:......اوکی...ممنون

به منطقه مخابراتی ربط داره بعضی مناطق پرت خالی دارن راحت میدن بعضی جاها نه.256 رو می گم.
من رفتم از مخابرات 2 تا منطقه پرسیدم.برای خودم و آشنامون.یکی می داد یکی نه.

این 512 رو هم اگه پ ندارین کلا بی خیال شین. چون باید برین مخابرات کل استان، اونجا هم فقط الافتون می کنن بدون اینکه جوا بدن.من که یه هفته س الاف شدم.

مخابرات رو فیبر نوری هم adsl می ده اما اونم پ می خواد.(خودم دیدم دادن)

اگه امکانش رو دارین برین سمت اینترنت ماه-واره ای.قبلا قیمتش خیلی بالا بود اما الان قیمتش با مخابرات برابر و بعضا کمتره.دانلودش نا محدود هست و همه سرعتی هم داره از سرعت 128 کیلو تا 8 9 مگ هم داره و نیازی به پ و کارت دانشجویی و ... هم نیست.فقط برای سند باید اینترنت معمولی (دایل آپ) یا ADSL داشته باشین.(می تونین یه 64 از مخابرات بگیرین ماهی 5 تومن) و بدون فی-لتر دانلود کنین و از سرعتش لذت ببرین.

farhad_realmadrid
21-08-2011, 11:41
به منطقه مخابراتی ربط داره بعضی مناطق پرت خالی دارن راحت میدن بعضی جاها نه.256 رو می گم.
من رفتم از مخابرات 2 تا منطقه پرسیدم.برای خودم و آشنامون.یکی می داد یکی نه.

این 512 رو هم اگه پ ندارین کلا بی خیال شین. چون باید برین مخابرات کل استان، اونجا هم فقط الافتون می کنن بدون اینکه جوا بدن.من که یه هفته س الاف شدم.

مخابرات رو فیبر نوری هم adsl می ده اما اونم پ می خواد.(خودم دیدم دادن)

اگه امکانش رو دارین برین سمت اینترنت ماه-واره ای.قبلا قیمتش خیلی بالا بود اما الان قیمتش با مخابرات برابر و بعضا کمتره.دانلودش نا محدود هست و همه سرعتی هم داره از سرعت 128 کیلو تا 8 9 مگ هم داره و نیازی به پ و کارت دانشجویی و ... هم نیست.فقط برای سند باید اینترنت معمولی (دایل آپ) یا ADSL داشته باشین.(می تونین یه 64 از مخابرات بگیرین ماهی 5 تومن) و بدون فی-لتر دانلود کنین و از سرعتش لذت ببرین.

میشه مشخصات اکانت ماهواره پ.خ بزنین ؟

tk.alen
21-08-2011, 13:32
میشه مشخصات اکانت ماهواره پ.خ بزنین ؟

بله فرستادم براتون

shabgard1373
22-08-2011, 13:22
بله فرستادم براتون

خب کلا اینترنت ماه واره ای غیر مجازه!!!
شناسایی کنن جریمه سنگین میخوره
روشی هست بدون درد سر جورش کرد؟؟؟؟

alivw71
22-08-2011, 18:20
دوستان پینگ شما هم اومده پایین؟
.واسه من با گوگل 169
با یاهو 290

tk.alen
22-08-2011, 21:48
خب کلا اینترنت ماه واره ای غیر مجازه!!!
شناسایی کنن جریمه سنگین میخوره
روشی هست بدون درد سر جورش کرد؟؟؟؟

نشنیدم دریافت غیر مجاز باشه.ولی سند با ماه واره مجوز می خواد و دستگاه های سند هم گرونه و قابل شناسایی.

اما شما چون دریافتتون ماه واره ای هست نمی تونن شناسایی کنن.چون اطلاعات به صورت کد شده به صورت همگانی سند می شه و نمی تونن بفهمن کی داره می گیره.دستگاه های دریافتش هم همون تجهیزات ماهو واره های معمولیه و تهیش سادس.

alivw71
22-08-2011, 22:11
جای بحث اینترنت ماهواره ای تو این تایپیک نیست...

shabgard1373
22-08-2011, 23:06
نشنیدم دریافت غیر مجاز باشه.ولی سند با ماه واره مجوز می خواد و دستگاه های سند هم گرونه و قابل شناسایی.

اما شما چون دریافتتون ماه واره ای هست نمی تونن شناسایی کنن.چون اطلاعات به صورت کد شده به صورت همگانی سند می شه و نمی تونن بفهمن کی داره می گیره.دستگاه های دریافتش هم همون تجهیزات ماهو واره های معمولیه و تهیش سادس.

تو پی سی ورلد تاپیکی در موردش هست؟؟؟؟ من پیدا نکردم

sei_pm
23-08-2011, 00:14
تو پی سی ورلد تاپیکی در موردش هست؟؟؟؟ من پیدا نکردم

P30world بخش ماهواره داشت که به دلیل رفع فیــلترینگ مجبور به حذف اون شدند و بعد از اون هم بحث راجع به این مسائل ممنوع شد البته یک تاپیک فکر کنم باشه در این مورد.

Mr.Mazmamfi
23-08-2011, 01:03
P30world بخش ماهواره داشت که به دلیل رفع فیــلترینگ مجبور به حذف اون شدند و بعد از اون هم بحث راجع به این مسائل ممنوع شد البته یک تاپیک فکر کنم باشه در این مورد.
این سایت کلا در مورد ماه واره ها صحبت میکنه ولی فیلتر هم نشده . p30 که دیگه باید داشته باشه .

ARASH66
23-08-2011, 14:24
سرویس 128 کیلوبیت مخابرات یک ماه چقدره؟

alivw71
23-08-2011, 14:47
سرویس 128 کیلوبیت مخابرات یک ماه چقدره؟
9900 تومان یا 10 تومن ماهی .

ARASH66
23-08-2011, 15:35
تفاوت قیمتش با شرکت های واسط isp ها خیلی زیاده حدودا 15 هزار تومان ماهی

mr-dion
23-08-2011, 15:51
تفاوت قیمتش با شرکت های واسط isp ها خیلی زیاده حدودا 15 هزار تومان ماهی
بله ولی پینگه مخابرات بالاست
و سرعت اپلودش خیلی پایینه
کیفیت مناسبی هم نداره

ARASH66
23-08-2011, 16:05
ممنون / منم دقیقا دنبال همینم که ببینم کیفیتش در مقایسه با دیگر isp ها چطوره؟
ماهی 10 تومن الان شرکت های دیگه 2 گیگ حجم 128 میدن ولی مخابرات نامحدود میده باید دید ارزششو نسبت به اینکه کیفیتش پایینتره داره یه نه !؟

ehsan-inventor
23-08-2011, 20:34
سلام دوستان
من الان خواستم کانکت شم،نشد...
کسی مشکلی نداشته؟ همه چراغ های مودم روشنه...مثل همیشه ست،چراف act و adsl و ...
ولی می نویسه no network access
با لپ تاپم چک کردم همین طوری بود،ممکنه تنظیمات مودم به هم ریخته باشه؟

ویرایش:
دوستان با چیز-پی ان امتحان کردم کانکت شد ! چرا؟!

alivw71
23-08-2011, 21:14
بله ولی پینگه مخابرات بالاست
و سرعت اپلودش خیلی پایینه
کیفیت مناسبی هم نداره
این پینگه امروز منه خیلی خوب شده. 150 اونم با گوگل فوق الادست.
فقط سرعت اپلودش پایینه.
اینم پینگ من

mr-dion
23-08-2011, 22:24
این پینگه امروز منه خیلی خوب شده. 150 اونم با گوگل فوق الادست.
فقط سرعت اپلودش پایینه.
اینم پینگ من
کرج که پینگش اصلا جالب نیست

eblisandenzo
23-08-2011, 23:06
سلام بچه ها من 256 دارم اما سرعتم خیلی پایینه ! واسه شما هم همطوره ؟ من نهایت transfer rate که دارم تو دانلود با IDM میرسه به 21 . بالاتر هم نمیره ! دیوونم کرده !

ahmad rayaneh
23-08-2011, 23:39
سلام بچه ها من 256 دارم اما سرعتم خیلی پایینه ! واسه شما هم همطوره ؟ من نهایت transfer rate که دارم تو دانلود با IDM میرسه به 21 . بالاتر هم نمیره ! دیوونم کرده !

سلام

منم 256 استفاده میکنم ولی میانگینش 29 بوده تاحالا واسه IDM

اگه تابحال تماس نگرفتی و تیکت باز نکردی، یه زنگ بزن به 1899

موفق باشی

saeid72
24-08-2011, 00:28
من مخابرات الغدیرم تو چند تاپیک خوندم با کارت جانبازیم 512 میدن منم به همین خیال که روزی 4 گیگ دانلود میکنم زنگ زدم پیشگامان همچین صدامو کلفت کردم گفتم خطو تخلیه کنید حالا ما موندیم با این اینترنت 128 کسایی که 256 گرفتن با کارت دانشجویی فامیلی که فامیلیش یکیه میشه چون یارو گفت باید نامه بیارید ممنون میشم راهنمایی کنید دارم با این دق میکنم در ضمن بنظرتون 256 نا محدودش ارزش جاگزین شرکت های خصوصی رو داره

akharwarbaz
24-08-2011, 10:52
سلام

یه سوال...اگه یک نفر با یه کارت دانشجویی (فوق لیسانس) تو مرکر مخابراتی 256 گرفته باشه .میشه با همون کارت دانشجویی یه مرکز مخابراتی دیگه هم 256 گرفت ؟یا میفهمن ؟

---------- Post added at 10:52 AM ---------- Previous post was at 10:48 AM ----------

یه سوال دیگه

وقتی میخوای درخواست بدی باید خود شخصی هم که کارت دانشجویی به نامشه باشه یا فقط خود کارت دانشجویی کفایت میکنه

reb
24-08-2011, 10:58
سلام

یه سوال...اگه یک نفر با یه کارت دانشجویی (فوق لیسانس) تو مرکر مخابراتی 256 گرفته باشه .میشه با همون کارت دانشجویی یه مرکز مخابراتی دیگه هم 256 گرفت ؟یا میفهمن ؟

---------- Post added at 10:52 AM ---------- Previous post was at 10:48 AM ----------

یه سوال دیگه

وقتی میخوای درخواست بدی باید خود شخصی هم که کارت دانشجویی به نامشه باشه یا فقط خود کارت دانشجویی کفایت میکنه
سوال:
خط تلفن باید بنام اون بابا باشه.

alivw71
24-08-2011, 11:41
پینگم خیلی خیلی خوب شده

akharwarbaz
24-08-2011, 12:17
سوال:
خط تلفن باید بنام اون بابا باشه.

اخه یکی از اشنا ها با کارت دانشجویی یکی دیگه 256 گرفته

italia88
24-08-2011, 13:00
سلام دوستان
من الان خواستم کانکت شم،نشد...
کسی مشکلی نداشته؟ همه چراغ های مودم روشنه...مثل همیشه ست،چراف act و adsl و ...
ولی می نویسه no network access
با لپ تاپم چک کردم همین طوری بود،ممکنه تنظیمات مودم به هم ریخته باشه؟

ویرایش:
دوستان با چیز-پی ان امتحان کردم کانکت شد ! چرا؟!

‏ راستی مودم شما چیه؟
من همچین مشگلی داشتم گفتن مودمتو عوض کن!!!

eblisandenzo
24-08-2011, 13:35
سلام

منم 256 استفاده میکنم ولی میانگینش 29 بوده تاحالا واسه IDM

اگه تابحال تماس نگرفتی و تیکت باز نکردی، یه زنگ بزن به 1899

موفق باشی

الان زنگ زدم پیام گذاشتم !

تیگت چی هست ؟

حالا زنگ میزنن ؟

این کانفیگ من :

رو هر دوره قبض هم 24 تومنه ! مخابرات اسلامشهر!

ehsan-inventor
24-08-2011, 13:52
‏ راستی مودم شما چیه؟
من همچین مشگلی داشتم گفتن مودمتو عوض کن!!!

مودمم Tenda هستش ... خود مخابرات گفت باید تندا بگیری و نصابی که از مخابرات اومد گفت تندا رو سیستمای ما جواب میده...(می دونستم چرتو پرت میگه ولی چون با بند پ گرفته بودم،گفتم بذار هرکاری می خوان بکنن !)
گارانتی هم داره دیگه؟ اگه خراب شده باشه باید عوض کنن؟
ممنون از توجه شما...

ویرایش:
الان بدون چیز--پی ان هم کانکت میشه !
مخابراتم چه بازیایی درمیاره ...هر روز یه مشکلی دارم باهاش...

قله بلند
24-08-2011, 14:04
سلام
امیدوارم سوالم رو جای درستی مطرح کرده باشم
من هم از ADSL استان تهران استفاده می کنم ولی الان یک روزه که دارای خط ADSL شدم. توی بعضی از ساعات که بامداد بود، نمی تونستم وارد سایت پی سی ورد بشم. آیا خطوط ADSL محدودیت دارند که در بعضی از ساعات شبانه روز، نمی شه وارد بعضی سایت ها شد؟

ehsan-inventor
24-08-2011, 14:09
سلام
امیدوارم سوالم رو جای درستی مطرح کرده باشم
من هم از ADSL استان تهران استفاده می کنم ولی الان یک روزه که دارای خط ADSL شدم. توی بعضی از ساعات که بامداد بود، نمی تونستم وارد سایت پی سی ورد بشم. آیا خطوط ADSL محدودیت دارند که در بعضی از ساعات شبانه روز، نمی شه وارد بعضی سایت ها شد؟

اون موقعی که نمی تونستین پیجی رو باز کنین،گوشه راست پایین،وضعیت کانکشن رو چی نوشته بود؟
no internet access نبود؟
من از دیروز این مشکلو دارم،نمی دونم مودمم خراب شده یا از خود مخابرات ایراد داره...

eblisandenzo
24-08-2011, 14:26
من زنگ زدم 5 دقیقه پیش همین الان یه زنه زنگ زد . مشکلم و که گفتم گفت واست درست میکنم !

این کانفیگ جدید :

قله بلند
24-08-2011, 15:58
اون موقعی که نمی تونستین پیجی رو باز کنین،گوشه راست پایین،وضعیت کانکشن رو چی نوشته بود؟
no internet access نبود؟
من از دیروز این مشکلو دارم،نمی دونم مودمم خراب شده یا از خود مخابرات ایراد داره...

سلام
یادم نمی آید.
ایمیل رو باز می کرد ولی پی سی و مثلاً برنامه نویس رو باز نمی کرد. پیغام می اومد که نمی تونه این صفحه رو باز کنه.

Notorious098
24-08-2011, 17:34
مخابرات استان تهران نا محدوده ؟
من تازه گزفتم یه موقع محدودمون نکنن ؟
قوانیننی هم داره ؟
من 128 گرفتم هر ماه چه قدر رو قبض تلفن میاد ؟

thacker
24-08-2011, 17:50
قوانیننی هم داره ؟

آره نا محدوده ...
همچین کاری نمیکنن ...
چجور قوانینی ؟!!
9900 تومان ...

Notorious098
24-08-2011, 19:05
آره نا محدوده ...
همچین کاری نمیکنن ...
چجور قوانینی ؟!!
9900 تومان ...
پس هر چی عشقم بکشه میتونم دان کنم؟
منظورم از قوانین همون قوانین شرکتاست مثل ترافیک و اگه از یه حدی بیشتر دان کنی محدود میکنن ؟
پس اینطوری باشه خیلی باحاله که

sei_pm
24-08-2011, 19:06
قوانیننی هم داره ؟

سرعت آپلود داخل مودم شما چند هست؟

Notorious098
24-08-2011, 19:38
سرعت آپلود داخل مودم شما چند هست؟
نمیدونم والا ؟
اگه سایتی بلدید که سرعت آپلودو میگه بهم معرفی کنید
فقط سرعت دانلودم میانگین 17-18 هست
بچه ها یه چیزی من مودم tp link wifi خریدم بعد میخوام با گوشی وصل بشم نمیشه ؟(گوشی مودم رو شناسایی میکنه اما با گوشی نمینونم برم اینترنت)
نمیشه کد برای wifi گذاشت که هرکسی بهش وصل نشه ؟
ممنون

M@hdi-B
24-08-2011, 20:47
نمیدونم والا ؟
اگه سایتی بلدید که سرعت آپلودو میگه بهم معرفی کنید
فقط سرعت دانلودم میانگین 17-18 هست
بچه ها یه چیزی من مودم tp link wifi خریدم بعد میخوام با گوشی وصل بشم نمیشه ؟(گوشی مودم رو شناسایی میکنه اما با گوشی نمینونم برم اینترنت)
نمیشه کد برای wifi گذاشت که هرکسی بهش وصل نشه ؟
ممنون

من دی لینک دارم شاید مال شما هم اینطوری باشه

تو آدرس بار مرورگرت تایپ کن 192.168.1.1 بعد اینتر رو بزن .. یوزر پس پیش فرض هم admin هست

قسمت Device Info سرعت دانلود و آپلودت رو نوشته

از قسمت Wireless>Security هم می تونی پسورد بذاری واسه وایرلست

فقط Encryption Strength رو بذار رو 128بیت و یه پسورد 13 رقمی که شامل حروف و اعداد هست وارد کن و save

امیدوارم درست گفته باشم :46:

Notorious098
24-08-2011, 21:58
بچه ها این ارقام بهم داد
این wireless<security کجاست ؟ تو کنترل پنله ؟

Downstream Upstream

SNR Margin

:
43.3 32.1db

Line Attenuation

:
34.0 21.3 db

Data Rate

:
160 75 kbps

Max Rate

:
19864 2484 kbps

POWER

:
16.3 12.3 dbm

CRC

:
0 0

SASAN-BSE
24-08-2011, 22:03
من دی لینک دارم شاید مال شما هم اینطوری باشه

تو آدرس بار مرورگرت تایپ کن 192.168.1.1 بعد اینتر رو بزن .. یوزر پس پیش فرض هم admin هست

قسمت Device Info سرعت دانلود و آپلودت رو نوشته

از قسمت Wireless>Security هم می تونی پسورد بذاری واسه وایرلست

فقط Encryption Strength رو بذار رو 128بیت و یه پسورد 13 رقمی که شامل حروف و اعداد هست وارد کن و save

امیدوارم درست گفته باشم :46:

حالا که اینو گفتی اینم بگو:31:

از کجاش ببینم کلا چقدر سند و ریسیو داشتم؟

alivw71
24-08-2011, 22:08
بچه ها این ارقام بهم داد

Downstream Upstream

SNR Margin

:
43.3 32.1db

Line Attenuation

:
34.0 21.3 db

Data Rate

:
160 75 kbps

Max Rate

:
19864 2484 kbps

POWER

:
16.3 12.3 dbm

CRC

:
0 0
دانلود 160
اپلود 70
خوش به حالت
نمیدونم چرا من فقط اپلودم پایینه:41:

sei_pm
24-08-2011, 23:35
دانلود 160
اپلود 70
خوش به حالت
نمیدونم چرا من فقط اپلودم پایینه:41:

شما مگه سرعت آپلودتون چند هست ؟
اگر روی 32 هست و از مشترکهای اولیه هستید فکر کنم با یکبار فسخ کردن و دوباره درخواست دادن درست بشه چون مشترکهای اولی خیلی هاشون سرعت آپلودشون روی 32 و ip اینولید داشتند.

alivw71
25-08-2011, 11:05
شما مگه سرعت آپلودتون چند هست ؟
اگر روی 32 هست و از مشترکهای اولیه هستید فکر کنم با یکبار فسخ کردن و دوباره درخواست دادن درست بشه چون مشترکهای اولی خیلی هاشون سرعت آپلودشون روی 32 و ip اینولید داشتند.
واسه منم 32 هستش یک سال و نیم میشه که گرفتم. اولین نفری بودم که از مخابرات منطقمون adsl گرفتم.
فکر نکم با فسخ کردن درست بشه. اگه میخاستن درست کن تا حالا باید درست میکردن که نکردن.256-512-1مگ هم بگیری همون 32 کیلوبیت هستش.
ip من که استاتیکه عوض میشه.

Notorious098
25-08-2011, 11:38
بچه دانلود منیجری داریم که سرعت یکم ببره بالاتر ؟
من با IDM دانلود میکنم

eblisandenzo
25-08-2011, 14:49
من که الان دارم رو 35 دانلود میکنم !

دانلود منیجر هم بهترین idm هست . من با orbit و dap و idc امتحان کردم . هیچ کدوم به idm نمیرسن !

M@hdi-B
25-08-2011, 17:24
بچه ها این ارقام بهم داد

تو تنظیمات مودم دیگه .. اینجا

حالا که اینو گفتی اینم بگو:31:

از کجاش ببینم کلا چقدر سند و ریسیو داشتم؟

اینو دیگه نمی دونم شرمنده :46:

ehsan-inventor
25-08-2011, 22:38
سلام دوستان
یه سوال...
سرعت شما هم الان پایینه؟؟ من با 256 در حد دایل آپ دارم دانلود می کنم و خیلی خوب بشه به 20 میرسه !
چند بار هم قبلا اعلام کردم سرعتم بالا پایین میشه و از دوستان کسی ننوشته بود که منم مشکل دارم الا یکی دو نفر...
می خوام بدونم اگر فقط سرعت من مشکل داره از شنبه برم دنبالش...این که نشد 2 روز در میون سرعت بیاد پایین...الانم دو روزه افتضاح شده.
ممنون

Notorious098
25-08-2011, 23:42
تو تنظیمات مودم دیگه .. اینجا

اینو دیگه نمی دونم شرمنده :46:

داداش دستت درد نکنه اما مودم من tp-link هست
تو این قسمت باید بزنم :

M@hdi-B
26-08-2011, 08:48
مگه من غیر از این گفتم؟ صفحه قبلو دوباره بخون

Silent TR
26-08-2011, 16:29
دوستان الان کسانی که 512 دارند سرعت دانلودشون چطوره ؟
با اپلود کاری ندارم ! فقط دانلود رو میخواهم بدونم

اگر هم کسی مرکز مخابراتی حق شناس و یا صالح طبری هست هم بگه لطفا

GHAGHALEELEE
26-08-2011, 19:53
دوستان الان کسانی که 512 دارند سرعت دانلودشون چطوره ؟
با اپلود کاری ندارم ! فقط دانلود رو میخواهم بدونم

اگر هم کسی مرکز مخابراتی حق شناس و یا صالح طبری هست هم بگه لطفا

من صالح طبری هستم ولی سرویسم 256 هست.خودم رو بکشم تو 24 ساعت 2.07 گیگ دانلود دارم.

M@hdi-B
26-08-2011, 21:18
من صالح طبری هستم ولی سرویسم 256 هست.خودم رو بکشم تو 24 ساعت 2.07 گیگ دانلود دارم.

چه عجب پیدات شد:31:

منم بالاخره 256 گرفتم .. ببینم زیادی دانلود کنیم مشکلی پیش نمیاد؟ :31: قبض دولا پهنا نشه یهو؟ :31:

Notorious098
26-08-2011, 21:31
بچه ها چه جوری گوشیم با کامپیوتر share کنم ؟
گوشیم htc wallfire هست

sei_pm
26-08-2011, 21:32

چه عجب پیدات شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منم بالاخره 256 گرفتم .. ببینم زیادی دانلود کنیم مشکلی پیش نمیاد؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قبض دولا پهنا نشه یهو؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرعت آپلود شما ها داخل مودم چند ست شده ؟ دیگه سخت گیری ها کم شده با کارت دانشجویی میدن یا حتما باید نامه برد؟

eblisandenzo
26-08-2011, 22:01
من 6-7 ماهه 256 دارم . کلی هم دانلود کردم . قبض هم مثل همیشه تو هر دوره 24 تومن میاد !

akharwarbaz
26-08-2011, 23:19

منم بالاخره 256 گرفتم .. ببینم زیادی دانلود کنیم مشکلی پیش نمیاد؟ :31: قبض دولا پهنا نشه یهو؟ :31:

سلام
چطوری 256 گرفتی

Silent TR
26-08-2011, 23:41
من 6-7 ماهه 256 دارم . کلی هم دانلود کردم . قبض هم مثل همیشه تو هر دوره 24 تومن میاد !
256 که 24 تومن نیست !؟

GHAGHALEELEE
27-08-2011, 00:07
سرعت آپلود شما ها داخل مودم چند ست شده ؟ دیگه سخت گیری ها کم شده با کارت دانشجویی میدن یا حتما باید نامه برد؟
من که سرویس 256 گرفتم سرعت اپلودم رو 127 نوشته ولی اگه همزمان با دانلود بخوام اپلود کنم سرعت دانلودم همون 25 میمونه ولی اپلودم به جای اینکه 12 باشه 2-3-4 میشه:21:.ولی اگه دانلود رو متوقف کنم اپلود 13-12 میشه:5:

---------- Post added at 01:06 AM ---------- Previous post was at 01:06 AM ----------

256 که 24 تومن نیست !؟
منظورش پول 2 ماه هست.اخه پول رو قبض میاد که اون هم 2 ماه در میون میاد

---------- Post added at 01:07 AM ---------- Previous post was at 01:06 AM ----------

سرم شلوع بود.من از اول اردیبهشت که گرفتم تخته گاز دارم دانلود میکنم قبضم مثل دوره قبل همون 25 تومان اومد.یه سیستم زاغارت دارم که اصلا خاموشش نمیکنم.اون داره بکوب دانلود میکنه.هفته ای 1 ساعت کمتر خاموشش میکنم.
تازه کارت d*v*b هم خریدم .ساعت 12 شب که میشه اسکاینت هم فعال میکنم از اون هم کلی مجانی دانلود میکنم:31:شبها سیستمم صدای تراکتور درمیاره:18::31:

ehsan-inventor
27-08-2011, 13:49
سلام دوستان
یه سوال...
سرعت شما هم الان پایینه؟؟ من با 256 در حد دایل آپ دارم دانلود می کنم و خیلی خوب بشه به 20 میرسه !
چند بار هم قبلا اعلام کردم سرعتم بالا پایین میشه و از دوستان کسی ننوشته بود که منم مشکل دارم الا یکی دو نفر...
می خوام بدونم اگر فقط سرعت من مشکل داره از شنبه برم دنبالش...این که نشد 2 روز در میون سرعت بیاد پایین...الانم دو روزه افتضاح شده.
ممنون

البته بدون چیز پـــــــــی ان پیغام no internet access میداد و با چیـــــــــــز پِیی ان با سرعت 5 کانکت میشد !

اساتید عزیز...چرا هیچ کس از این خبر،خبر نداشت ! 10 تومن برام آب خورد !!!:41:

آدرس DNS های جدید شرکت مخابرات ایران
بر اساس اعلام شرکت ارتباطات زیرساخت، این شرکت اقدام به راه اندازی و نصب سرورهای جدید DNS با آدرس های IP به شرح 217.218.127.127 و 217.218.155.155 نموده ا و این سرورها از تاریخ اول شهریورماه امسال فعال خواهند شد. ضمنا بر اساس اعلان شرکت ارتباطات زیرساخت، سرورهای DNS قبلی با آدرسهای 217.218.127.104 و 217.218.127.105 و 217.218.155.104 و 217.218.155.105 غیرفعال خواهند شد.
از کلیه مشترکین سرویس های DSL تقاضا شده است نسبت به تغییر IP موردنظر در سرورهای مربوطه و اطلاع رسانی به موقع به مشترکین خود اقدام لازم به عمل آورند

من زنگ زدم به نصاب مخابرات که قبلا برای نصب اومده بود و 15 تومن پول بابت نصب گرفته بود!
گفت من نزدیک خونتونم و تا 5 دقیقه دیگه میام برای شما رو هم درست می کنم... !
اومد آدرس DNS رو عوض کرد ،یه فرم داد نوشته بود هزینه راه اندازی 15 تومن...منم به ناچار امضا کردم،بعد گفت قابلی نداره ! گفتم چی؟! گفت 15 تومنه چون استادمون مشترک بوده شما 10 تومن بده !!! (حالا خوبه هردو شاگرد یه استاد بودیمو سر این با هم یه کوچولو رفیق شدیم)منم به ناچار پولو بهش دادم ولی اصلا راضی نیستم باید پشت تلفن می گفت و من عددو وارد می کردم.
خبر فوق رو تو سایت

دیدم ولی تو مخابرات چنین خبری رو پیدا نکردم...کسی می تونه لینک منبع اصلی خبرور بده؟ می خوام ببینم وقتی مشکلی پیش میاد تو چه سایتی برم و خودم درستش کنم و این قدر براش هزینه نکنم !
دوستانی هم که مشکل منو دارن آدرسا رو وارد کنن.راهنمایی بیشتر خواستین بگین تا بگم...شما دیگه پول مفت به نصابای مفت خور مخابرات ندین !
ممنونم:11:

eblisandenzo
27-08-2011, 14:08
اساتید عزیز...چرا هیچ کس از این خبر،خبر نداشت ! 10 تومن برام آب خورد !!!:41:

آدرس DNS های جدید شرکت مخابرات ایران
بر اساس اعلام شرکت ارتباطات زیرساخت، این شرکت اقدام به راه اندازی و نصب سرورهای جدید DNS با آدرس های IP به شرح 217.218.127.127 و 217.218.155.155 نموده ا و این سرورها از تاریخ اول شهریورماه امسال فعال خواهند شد. ضمنا بر اساس اعلان شرکت ارتباطات زیرساخت، سرورهای DNS قبلی با آدرسهای 217.218.127.104 و 217.218.127.105 و 217.218.155.104 و 217.218.155.105 غیرفعال خواهند شد.
از کلیه مشترکین سرویس های DSL تقاضا شده است نسبت به تغییر IP موردنظر در سرورهای مربوطه و اطلاع رسانی به موقع به مشترکین خود اقدام لازم به عمل آورند

من زنگ زدم به نصاب مخابرات که قبلا برای نصب اومده بود و 15 تومن پول بابت نصب گرفته بود!
گفت من نزدیک خونتونم و تا 5 دقیقه دیگه میام برای شما رو هم درست می کنم... !
اومد آدرس DNS رو عوض کرد ،یه فرم داد نوشته بود هزینه راه اندازی 15 تومن...منم به ناچار امضا کردم،بعد گفت قابلی نداره ! گفتم چی؟! گفت 15 تومنه چون استادمون مشترک بوده شما 10 تومن بده !!! (حالا خوبه هردو شاگرد یه استاد بودیمو سر این با هم یه کوچولو رفیق شدیم)منم به ناچار پولو بهش دادم ولی اصلا راضی نیستم باید پشت تلفن می گفت و من عددو وارد می کردم.
خبر فوق رو تو سایت

دیدم ولی تو مخابرات چنین خبری رو پیدا نکردم...کسی می تونه لینک منبع اصلی خبرور بده؟ می خوام ببینم وقتی مشکلی پیش میاد تو چه سایتی برم و خودم درستش کنم و این قدر براش هزینه نکنم !
دوستانی هم که مشکل منو دارن آدرسا رو وارد کنن.راهنمایی بیشتر خواستین بگین تا بگم...شما دیگه پول مفت به نصابای مفت خور مخابرات ندین !
ممنونم:11:

dns ها رو کجا باید وارد کرد و تو tcp ip ver 4 ?

واسه من این طوریه !
شماها اینجا رو پر کردین !

ehsan-inventor
27-08-2011, 14:11
dns ها رو کجا باید وارد کرد و تو tcp ip ver 4 ?

واسه من این طوریه !
شماها اینجا رو پر کردین !

آره همون جا باید پر کنین...

alivw71
27-08-2011, 14:15
من اصلا DNS ندارم(وارد نکردم)

ehsan-inventor
27-08-2011, 14:45
دوستان من یه مشکل جدید دارم...
حالا که DNS وارد کردم ،با چیـــــــز پیـــی ان نمی تونم به سرعت بالا برسم...سرعتم میاد روی 5-12 نهایت در صورتی که بدون اون به 30 میرسه...
من می خوام دوربین بخرم از یـــوتیــــــوب باید چند فیلم مقایسه ای دانلود کنم...راهی نداره درستش کرد؟؟ اصلا فکر کنم قصدشون از عوض کردن DNS دقیقا همین بوده !
ممنون میشم یه راه حلی به من نشون بدین.
موفق باشید

GHAGHALEELEE
27-08-2011, 15:29
من هم dns رو وارد نکردم اصلا.

GHAGHALEELEE
27-08-2011, 15:34
بچه ها من فهمیدم.اگه کانکشن رو تو خود مودم بسازید دی ان اس اتومات عوض میشه.الان dns من همین جدیده شده.

ehsan-inventor
27-08-2011, 15:48
بچه ها من فهمیدم.اگه کانکشن رو تو خود مودم بسازید دی ان اس اتومات عوض میشه.الان dns من همین جدیده شده.

میشه بیشتر توضیح بدی دوست عزیز؟
فکر کنم واسه منم تو مودم ساخته شده چون وقتی مودم روشن میشه خود به خود کانکته...
شما از چــــیـــز پیــ ان هم استفاده می کنی؟ افت سرعت نداشتی؟
شاید افت سرعت چیز به خاطر این روزا باشه و موقتی...درسته؟

fayyaz
27-08-2011, 17:42
خدمت دوستان عرض کنم
زیاد خودتونو اذیت نکنین
DNS های مخابرات بطور اتوماتیک در کانکشن شما ست میشه
اگر dns نبود که نمیتونستین سایت باز کنین
اگر با pppoe کانکت هستین در گزینه Status دی ان اس ها مشخص هستن
اگر با کانکشن کانکت هستین از دستور زیر استفاده کنین تا DNS ها براتون مشخص بشه که ست شده
start------>cmd------>ipconfig/all

Ali_locker
27-08-2011, 18:32
سلام من از 2mb پارس انلاین استفاده میکنم که جدیدا زیادی اذیت میکنه میخوام برم از مخابرات 512 نا محدود بگیرم (البته اگه بدن) میخواستم ببینم سرعت 512 برای دانلود چنده ؟؟ پینگ تایمش چنده ؟؟ چون پینگ هم واسم مهمه
ای دی اس ال 2+ هست ؟ مودم asus am602 هست رو ساپرت میکنه ؟؟؟
در ضمن قعطی داره یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

alivw71
27-08-2011, 18:50
سلام من از 2mb پارس انلاین استفاده میکنم که جدیدا زیادی اذیت میکنه میخوام برم از مخابرات 512 نا محدود بگیرم (البته اگه بدن) میخواستم ببینم سرعت 512 برای دانلود چنده ؟؟ پینگ تایمش چنده ؟؟ چون پینگ هم واسم مهمه
ای دی اس ال 2+ هست ؟ مودم asus am602 هست رو ساپرت میکنه ؟؟؟
در ضمن قعطی داره یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرعتش 55-60
پینگش بستگی به مرکز مخابراتی داره(واسمه من 175-223-300) اینجوریه
تو ایران هنوز adsl+2 نیومده
مودم منم asus am 602 هست.
دیکانکتی اصلا نداره (خیلی کم) الان کامپیوتر من 2 روزه که مدام داره دانلود میکنه( یه بازی رو دانلود میکنم) 5 'گیگه

GHAGHALEELEE
27-08-2011, 19:16
میشه بیشتر توضیح بدی دوست عزیز؟
فکر کنم واسه منم تو مودم ساخته شده چون وقتی مودم روشن میشه خود به خود کانکته...
شما از چــــیـــز پیــ ان هم استفاده می کنی؟ افت سرعت نداشتی؟
شاید افت سرعت چیز به خاطر این روزا باشه و موقتی...درسته؟
اگه با روشن شدن مودم کانکت میشی یعنی کانکشن رو POPPPE هست.یعنی تو خود مودم ساخته شده.اصلا احتیاج نبوده کسی بیاد از مخابرات برات تنظیم کنه که!اتومات تنظیم میشده.اینرو واسه کسایی گفتن که کانکشن رو تو ویندوز ساختن.جالبه بدونی واسه من اصلا کسی نیومدم وصل کنه واسه همین پولی هم واسه رانژه نگرفتن.
همیشه استفاده میکردم و اون موقع نداشتم ولی الان 4-5 روزه اکانتم تموم شده نمیدونم.اره چون یکی از این شرکتهای چیز پی ان بهم ایمیل داده بود که افت سرعت بخاطر این روزهاست(روز قدس)

M@hdi-B
27-08-2011, 20:57
بچه ها چه جوری گوشیم با کامپیوتر share کنم ؟
گوشیم htc wallfire هست
برو به آدرس:
Settings>Wireless and network>Wi-Fi settings و از قسمت Wi-Fi networks کانکشن مودمت رو انتخاب کن و اگه پس داره وارد کن و کانکت .. به همین سادگی:46:

سلام
چطوری 256 گرفتی
علیک سلام

Ali_locker
27-08-2011, 21:46
از مخابرات سوال کنم جواب میده برای پینگ ؟؟
افت سرعت نداره ؟
کسی هست پینگس از مخابرات زیر 50 باشه ؟
چند روز رانژه طول داره ؟ (من الان خطم رانژه پارس اتلاین هست) چقد طول داره از رانژه در بیاد ؟
من دانشجو کاردانی هستم بهم 512 میدن ؟؟ (پارس که 2mb داد)
512 نا محدود هست دیگه ؟
تعرفش چقدر هست ؟
دانلود و اپلود یکی هست ؟
تلفن تماس داره ؟
پشتیبانی 24 ساعته هست ؟
اگه تلفن تماس هست بدین
هزینه راه اندازی اولیه چقدر هست ؟

mr-dion
27-08-2011, 22:14
از مخابرات سوال کنم جواب میده برای پینگ ؟؟
افت سرعت نداره ؟
کسی هست پینگس از مخابرات زیر 50 باشه ؟
چند روز رانژه طول داره ؟ (من الان خطم رانژه پارس اتلاین هست) چقد طول داره از رانژه در بیاد ؟
من دانشجو کاردانی هستم بهم 512 میدن ؟؟ (پارس که 2mb داد)
512 نا محدود هست دیگه ؟
تعرفش چقدر هست ؟
دانلود و اپلود یکی هست ؟
تلفن تماس داره ؟
پشتیبانی 24 ساعته هست ؟
اگه تلفن تماس هست بدین
هزینه راه اندازی اولیه چقدر هست ؟
بالای 128 باید پزشک باشی به هر کسی 256 نمیدن
دانشجو کاردانی هم براشون ارزشی نداره که بخوان 256 بدن
پینگ 50 تو ایران ..... من که ندیدم
اپلود نصف دانلود بسته میشه
سرویس ها هم همگی نامحدود هستن

Ali_locker
27-08-2011, 22:37
پینگ 50 تو ایران ..... من که ندیدم

من تو گیم سرور کانتر که سرور تو خود ایران باشه با پینگ 9 بازی میکنم isp پارس انلاین هست

Notorious098
27-08-2011, 23:07
برو به آدرس:
Settings>Wireless and network>Wi-Fi settings و از قسمت Wi-Fi networks کانکشن مودمت رو انتخاب کن و اگه پس داره وارد کن و کانکت .. به همین سادگی:46:

من همه اینکارارو میکنم wifi هم روشن میشه اما یه علامتی شبیه refresh کامپیوتر احتمال میدم مشکل از رام باشه کلا آخه به هیچ wifi وصل نمیشه
آقا من بالاخره نتونستم پسوورد بزارم مدل مودم هم tp link w8901g هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ali_locker
27-08-2011, 23:36
راهی نیست از این مسخرهای بشه 512 گرفت کسی اینجا 512 گرفته ؟ من از پارس 2mb گرفتم ولی جدیدا اذیت میکنه الان 2 هفته هست

mohammad_f29
28-08-2011, 00:28
سلام
مودم wifi واسه مخابرات چی پیشنهاد میکنید ؟

mr-dion
28-08-2011, 07:21
من تو گیم سرور کانتر که سرور تو خود ایران باشه با پینگ 9 بازی میکنم isp پارس انلاین هست
معمولا اینجا کسی میگه پینگ منظورش پینگ سرور های بزرگ خارجی هست
بهتر بود از اول منظورتون رو مشخص میکردید
در ضمن سرعت به پینگ هیچ ربطی نداره

---------- Post added at 08:21 AM ---------- Previous post was at 08:18 AM ----------

سلام
مودم wifi واسه مخابرات چی پیشنهاد میکنید ؟
اکثر مودم ها سازگارن
من برند لینکسیس رو پیشنهاد میکنم

M-Ebi
28-08-2011, 10:31
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان.

من الان دارم از سرویس 256 شاتل استفاده میکنم که ماهی حدوداً 45 هزار تومان هزینه اش میشه. می خواستم بدونم نظر
دوستان چیه که من به جای شاتل از مخابرات سرویس بگیرم. چون با یک مقداری کمتر از این هزینه میتونم اینترنت 1 مگ بگیرم.

مخابرات محل کارمون هم هفت تیر. قبلاً شاتل خیلی سرعت دانلودش خوب بود اما الان متاسفانه حداکثر به 55 کیلوبایت برسه.
حالا اگر به نظرتون اینترنت مخابرات دردسر نداره یعنی مدام قطع نیست من برم تو کارش و اینترنت 1 مگ از مخابرات بگیرم.

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند

mr-dion
28-08-2011, 11:54

من الان دارم از سرویس 256 شاتل استفاده میکنم که ماهی حدوداً 45 هزار تومان هزینه اش میشه. می خواستم بدونم نظر
دوستان چیه که من به جای شاتل از مخابرات سرویس بگیرم. چون با یک مقداری کمتر از این هزینه میتونم اینترنت 1 مگ بگیرم.

مخابرات محل کارمون هم هفت تیر. قبلاً شاتل خیلی سرعت دانلودش خوب بود اما الان متاسفانه حداکثر به 55 کیلوبایت برسه.
حالا اگر به نظرتون اینترنت مخابرات دردسر نداره یعنی مدام قطع نیست من برم تو کارش و اینترنت 1 مگ از مخابرات بگیرم.

دوست عزیز اگه پست های قبل تر رو میخوندی میفهمیدی که نه تهران و نه کرج مخابرات بالای 128 نمیده مگه اینکه عضو هیئت علمی باشی یا جواز کسب داشته باشی یا دانشجوی کارشناسی ارشد باشی و یا اینکه پزشک باشی تازه اگرم یکی از اینا باشی بترکونه 256 بده که اونم با سرعت 29 اکثرا دانلود میکنی

alivw71
28-08-2011, 15:12
خلاص اینترنت . اینترانت شد.
دیگه vpn در حد 300 بایت . نمیدونم باید چی کار کنم .سایت های خارجی رو خیلیدیر باز میکنه. این dns اخه واسه چی گذاشتن.
این dns واسه یکی از vpn هاست
8.8.8.8
8.8.4.4

Ali_locker
28-08-2011, 15:59
من مگه گفتم پینگ به سرعت ربط داره ؟ :13:
پینگ با سرور داخلی چنده برای شما ؟
اگه کسی کانتر 1.6 رو سیستمش داره این ببینه لتنسی رو بگه (کسی که از مخابرات ای دی اس ال داره بگه)
ایپی سرور
10.7.95.235:27015

---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:57 PM ----------

شماره ای دی اس ال مخابرات دارین ؟

mohammad_f29
28-08-2011, 16:17
اکثر مودم ها سازگارن
من برند لینکسیس رو پیشنهاد میکنم
میشه بی زحمت چند تا مدل با wifi معرفی کنید
اگه قیمتم بدید که چه بهتر

alivw71
28-08-2011, 16:36
من مگه گفتم پینگ به سرعت ربط داره ؟ :13:
پینگ با سرور داخلی چنده برای شما ؟
اگه کسی کانتر 1.6 رو سیستمش داره این ببینه لتنسی رو بگه (کسی که از مخابرات ای دی اس ال داره بگه)
ایپی سرور
10.7.95.235:27015

---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:57 PM ----------

شماره ای دی اس ال مخابرات دارین ؟
پینگ من با المان 175
با ایران سرور شیراز و اهواز بالای 300

Ali_locker
28-08-2011, 17:03
پینگ من با المان 175
با ایران سرور شیراز و اهواز بالای 300
به درد بازی انلاین نمیخوره ؟ من تو سرور داخلی بازی میکنم لتنسی باید زیر 10 باشه تا راحت بازی کنی
یعنی با سرور داخلی نمیشه پایین باشه ؟ مثل اینکه پارس انلاین بهتره لتنسی زیر 15 میده همیشه
مخابراتو بیخیال شم ؟

mehryar1973
28-08-2011, 17:45

1 مگ که بهت نمیدن یه امتحانی برای 256 بکن ولی بنظرم هر کاری میکنی از دست شاتل خودتو خلاص کن

M@hdi-B
28-08-2011, 20:25
دوست عزیز اگه پست های قبل تر رو میخوندی میفهمیدی که نه تهران و نه کرج مخابرات بالای 128 نمیده مگه اینکه عضو هیئت علمی باشی یا جواز کسب داشته باشی یا دانشجوی کارشناسی ارشد باشی و یا اینکه پزشک باشی تازه اگرم یکی از اینا باشی بترکونه 256 بده که اونم با سرعت 29 اکثرا دانلود میکنی

دوست عزیز چرا شلوغش می کنی؟ من هیچ کدوم از اینایی که گفتی نیستم و راحت با یه درخواست ساده 256 گرفتم

حالا بنده خدا رو نترسون بذار بره بپرسه شاید دادن بهش .. منطقه با منطقه فرق داره

farhad_realmadrid
28-08-2011, 22:38
منطقه ما اصلا بالای 128 نمیدن!! مگر اینکه اثبات کنی که بهش نیاز داریم واگرم بدن فقط 256 میدن!

casper66m
29-08-2011, 10:08
آقا من سرعتم خیلی امده پائین مخصوصا شبا 256 دارم سرعتم میاد رو 6 یا 7 سایت ها رو هم خیلی دیر باز می کنه :(
مال شما هم این طور شده؟

farhad_realmadrid
29-08-2011, 11:11
سرعت پ-ر-وکسی دیروز و الان خیلی اومده پایین، بعید میدونم مشکل از ------ باشه.

ehsan-inventor
29-08-2011, 12:01
آقا من سرعتم خیلی امده پائین مخصوصا شبا 256 دارم سرعتم میاد رو 6 یا 7 سایت ها رو هم خیلی دیر باز می کنه :(
مال شما هم این طور شده؟

من که یه هفته سرعتم داغون بود...dns و که عوض کردم 2 روزی خوب بود
حتی امروز 5 صبحم خوب بود
ولی الان سرعت اومده پایین.
256 ام 64 شده ! با5و6 دانلود دارم...

ARASH66
29-08-2011, 12:08
اینطوری که می بینم باید قید مخابراتو بزنم، دانلودش که محدود به سرعت اصلی، سرویس آپلودشم که پایینه دوستان میگن.
حجم پایین ولی پهنای باند بیشتر با قیمت بیشتر از شرکت های دیگه بگیریم بهتره انگار!

mohsen_21p
29-08-2011, 15:06
من که یه هفته سرعتم داغون بود...dns و که عوض کردم 2 روزی خوب بود
حتی امروز 5 صبحم خوب بود
ولی الان سرعت اومده پایین.
256 ام 64 شده ! با5و6 دانلود دارم...
پس ما چی بگیم 512 1ماه که شبا با و20 25و 30 دانلود میکنم با ماهان همون پیشگامان

peymanmo
29-08-2011, 15:31
چند روزی بود سرعتم بشدت افت کرده بود از امروز ظهرم اینترنت قطع شد خواستم نصب بشم ارور 691 (یوزر و پسورد) میده. چیکار کنم ؟ ؟ ؟

پی نوشت : مشکل بعد از چند ساعت توسط مخابرات حل شد.

mo_ho
29-08-2011, 16:36
چند روزی بود سرعتم بشدت افت کرده بود از امروز ظهرم اینترنت قطع شد خواستم نصب بشم ارور 691 (یوزر و پسورد) میده. چیکار کنم ؟ ؟ ؟

برا من هم قبلا 2 -3 دفعه پیش اومده که این طوری شده ،بعد از چند ساعت درست شده .که البته بیشترینش 1 روز بود که هر کار می کردم ارور 691 می داد و وصل نمی شد.

alivw71
29-08-2011, 17:34
وی پی ان خیلی سزعتش اومده پایین . اصلا دیگه عمل نمیکنه

GHAGHALEELEE
29-08-2011, 18:55
وی پی ان خیلی سزعتش اومده پایین . اصلا دیگه عمل نمیکنه
جدی میگی.من چند روزه اکانتم تموم شده دارم با یه مجانی کار میکنم.فکر کردم مشکل از مجانیه هست.

mohsen_21p
29-08-2011, 20:06
[جالبه اینو بخونید!

يتنا - در تماس با شرکت زیرساخت برای جویا شدن علت این قطع و وصلی، روابط عمومی این شرکت از این اتفاق ابراز بی‌اطلاعی کرد و اظهار کرد که مشکل از شرکت زیرساخت نیست.

روز گذشته سرعت شبکه اینترنت در پایتخت با نوسانات زیادی همراه بود، به طوری که در برخی از ساعت‌ها ارائه سرویس اینترنتی برخی شرکت‌ها به کاربران برای چندین ساعت قطع بود.

به گزارش ايتنا از دنياي اقتصاد گفته می‌شد این اختلالات تنها مربوط به استان تهران بوده و سایر استان‌های کشور کمتر با این نوسانات کاهش سرعت اینترنت و قطعی همراه بوده‌اند.

یکی از کارشناسان اینترنتی علت این قطع و وصلی را به مشکلات سوئیچ شرکت مخابرات تهران ارتباط داد.
اما در مقابل، شرکت مخابراتی استان تهران هرگونه اشکال فنی از سوی این شرکت را رد کرد و علت اصلی کاهش سرعت اینترنت و قطعی آن را به شرکت ارتباطات زیرساخت مرتبط دانست.

در تماس با شرکت زیرساخت برای جویا شدن علت این قطع و وصلی، روابط عمومی این شرکت از این اتفاق ابراز بی‌اطلاعی کرد و اظهار کرد که مشکل از شرکت زیرساخت نیست.

eblisandenzo
30-08-2011, 11:48
واسه چیز پی ان من خیلی سرعتش کم شده ! من فکر کردم فقط واسه من این طوریه !

kamran987456
30-08-2011, 13:31
خواهشا همه لطف کنن در این نظر سنجی شرکت کنن تا امار دقیقی به دست بیاد

isbn
30-08-2011, 14:27
سلام
امروز امدن و خط صاحب خانه رو وصل کردن خوب حالا من گفتم بیام رو این خط یه سرویس 128 از مخابرات بگیرم شرایطش چجوری میشه برای منی که مستاجر هستم ؟ آیا خود صاحب خانه باید بره ثبت نام کنه؟

*LionHeart*
31-08-2011, 12:25
با سلام خدمت دوستان
میخواستم بدونم که Rate دانلود دوستان در این سرویس هایی که مخابرات میده چنده ؟
و این که چطور میشه سرویس های بالای 512 رو بگیری؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید....

Notorious098
31-08-2011, 13:31
بچه ها یکی از رفیقام 3 ماه میخواد تو یه خونه بشینه بعد خونشو میخواد عوض کنه تو این سه ماه میتونه از مخابرات سرویس بگیره ؟

شهنام89
31-08-2011, 14:36
درود بر دوستان
تنظیم مودم مخابرات آیا8و81 باشه؟
اینو پشتیبانی مرکز مخابرات به من گفت
الان با 0 و 35 کانکت میشم مشکلی هم نداره!

tiyam 01
31-08-2011, 22:46
اینطوری که می بینم باید قید مخابراتو بزنم، دانلودش که محدود به سرعت اصلی، سرویس آپلودشم که پایینه دوستان میگن.
حجم پایین ولی پهنای باند بیشتر با قیمت بیشتر از شرکت های دیگه بگیریم بهتره انگار!

آره سرعت آپلود پائنیه. حالت معمولی سرعت آپلود 50 - 60 کیلوبیت بود (واسه 128) یه برنامه امتحان کردم سرعت آپلود شد بالای 140 کیلوبیت

*LionHeart*
01-09-2011, 16:00
با سلام خدمت دوستان
میخواستم بدونم که Rate دانلود دوستان در این سرویس هایی که مخابرات میده چنده ؟
و این که چطور میشه سرویس های بالای 512 رو بگیری؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید....

منتظر پاسخ دوستان هستیم :20::20:

mr-dion
01-09-2011, 16:26
منتظر پاسخ دوستان هستیم :20::20:
256 شاید شاید شاید بتونی بگیری
512 رو که اصلا فکرشو نکن
سرعت ها تو مخابرات واقعی هست
128=16
256=32
512=64

alivw71
01-09-2011, 17:40
یکی بیاد بگه این اشتراک 10 نفر واسه چیه؟
این سرویس دهنده سرویساشو با قیمت مخابرات میفروشه. نظرتون چیه؟

---------- Post added at 07:40 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------

البته 3% به خاطر مالیات کشیده رو قیمتا

SMNzzkhn
01-09-2011, 20:09
من adsl مخابرات گرفتم الان 2 روزه که چراغ لینک ثابت شده ولی وقتی یوزر پسورد رو توی مودم میدم کانکت نمیشه!
مودم رو بریج کردم و تست کردم ارور 691 میداد و میگفت که یوزر پسورد غلط هستش
با پشتیبانی تماس گرفتم گفت یوزر پسورد درست هستش و نباید مشکلی باشه و کلا گفت که شما بلد نیستی کانفیگ کنی و این صحبت ها!!
من از خودم مطمئن هستم فقط موندم مشکل رو چطوری باید رفع کنم؟!
یه سرچ هم توی نت زدم مثل اینکه خیلی ها این مشکل رو داشتن! ولی آخرش معلوم نشده اصلا مشکلشون حل شده یا نه!
یکی لطف کنه بگه من چیکار کنم؟

isbn
01-09-2011, 20:36
سلام
امروز امدن و خط صاحب خانه رو وصل کردن خوب حالا من گفتم بیام رو این خط یه سرویس 128 از مخابرات بگیرم شرایطش چجوری میشه برای منی که مستاجر هستم ؟ آیا خود صاحب خانه باید بره ثبت نام کنه؟

HELP ME!!!!!!!!!!!

کلا کسی هست که اینجا مستاجر بوده باشه .و ار مخابرات گرفته باشه؟ چه مراخلی رو باید طی کرد

mr-dion
01-09-2011, 21:00
HELP ME!!!!!!!!!!!

کلا کسی هست که اینجا مستاجر بوده باشه .و ار مخابرات گرفته باشه؟ چه مراخلی رو باید طی کرد
باید کپی از اجاره نامه+اخرین قبض پرداختی + اصل و کپی شناسنامه خودتون که خونه رو اجاره کردید ببرید مخابرات و درخواست adsl بدید

isbn
01-09-2011, 21:39
خوب قبض که تازه دو روز هست امدن وصل کردن قبضی ندارم فقط اون برگه زرد دستم هست تو اجاره نامه هم چون هنوز خونه به طور کامل به نامشون نشده به عنوان یه شاهد امضا کردن !

logos
01-09-2011, 21:47
خوب قبض که تازه دو روز هست امدن وصل کردن قبضی ندارم فقط اون برگه زرد دستم هست تو اجاره نامه هم چون هنوز خونه به طور کامل به نامشون نشده به عنوان یه شاهد امضا کردن !

بريد مخابرات بگيد قبضتونو مي خوايد اونا هم يه قبض ميدن بهتون
اجاره نامه هم اگه نداريد مي تونيد كلا مدارك رو از مالك بگيريد و اصلا نگيد مستاجر هستيد و با مدارك مالك درخواست بديد

SMNzzkhn
01-09-2011, 23:12
کسی جواب مشکل من رو نمیدونه یعنی؟!

sei_pm
02-09-2011, 22:56
کسی جواب مشکل من رو نمیدونه یعنی؟!

vpi/vci رو چی میزنید داخل مودم ؟
یوزر و پسورد رو با حروف کوچک میزنید؟

blacktiger
02-09-2011, 23:04

تهران رو دقیق نمیدونم ولی خراسان نیازی به ابن کارها نیست و تمامی مراحل از طریق سایت مخابرات و یک روزه انجام شد . نیازی به قولنامه و اجاره خط و اینا هم نداشت . نیازی نبود که خط به اسم خودت باشه و نیازی به آخرین قبض هم نبود . و هیچگونه مراجعه حضوری هم نداشت .

SMNzzkhn
03-09-2011, 00:08
vpi/vci رو چی میزنید داخل مودم ؟
یوزر و پسورد رو با حروف کوچک میزنید؟
تنظیماتش کلا مثل داتک هستش من یه خط داتک هم خونه دارم عین همون تنظیم کردم
0 و 35 میزنم
و بله همه رو با حروف کوچیک مینویسم اولش با hpnde شروع میشه آخرش هم @tct4 هستش! و بین اینها یک عدد 7 رقمیه! پسوردم که 8 رقمه
با دو تا مودم هم تست کردم هم بریج هم PPPOE تست کردم هیچ کدوم کانکت نمیشه و 619 میده
لینکم هم اصلا استیبل نیست مثلا 12 ساعت لینک دارم یهو 7 ساعت لینک ندارم! خیلی هم زمان میبره تا لینک ثابت بشه ! داتک توی 15 ثانیه حداکثر لینکش ثابت میشه
این شاید حدود 10 دقیقه طول بکشه

SMNzzkhn
03-09-2011, 11:13
تنظیماتش کلا مثل داتک هستش من یه خط داتک هم خونه دارم عین همون تنظیم کردم
0 و 35 میزنم
و بله همه رو با حروف کوچیک مینویسم اولش با hpnde شروع میشه آخرش هم @tct4 هستش! و بین اینها یک عدد 7 رقمیه! پسوردم که 8 رقمه
با دو تا مودم هم تست کردم هم بریج هم PPPOE تست کردم هیچ کدوم کانکت نمیشه و 619 میده
لینکم هم اصلا استیبل نیست مثلا 12 ساعت لینک دارم یهو 7 ساعت لینک ندارم! خیلی هم زمان میبره تا لینک ثابت بشه ! داتک توی 15 ثانیه حداکثر لینکش ثابت میشه
این شاید حدود 10 دقیقه طول بکشه

بعد از اینکه چند بار به 1899 زنگ زدم مشکلم حل شد!

حالا مشکل چیز دیگه ای هستش من نامه داده بودم که خطم 256 باشه و قبول کرده بودن
ولی الان دان استرینم توی مودم روی 160 هستش! یعنی 128 هستش؟ سرعتم حداکثر 20 میشه

Kianoosh
03-09-2011, 13:39
چند ساعتی هست که ترکیده ...پیچ با تاخیر وحشتناکی باز می کنه نفهمیدیم مثلا این دی ان اس سرورهای جدید به چه درد خوردن!!

+ سرعت دانلود مشکلی نداره...

Notorious098
03-09-2011, 15:51
بچه ها چیز پی ان تو مخابرات کار میکنه ؟

thacker
03-09-2011, 21:26
بچه ها چیز پی ان تو مخابرات کار میکنه ؟

آره کار میکنه :20:

ELSIN
04-09-2011, 00:11
دوستان درسته که قراره محدودیت ها کم تر بشه یعنی سقف برای خونه مثلا بشه 512 هوم ؟؟؟

thacker
04-09-2011, 14:54
دوستان درسته که قراره محدودیت ها کم تر بشه یعنی سقف برای خونه مثلا بشه 512 هوم ؟؟؟

فعلا که یک سری از منطقه ها راحت دارن 256 رو به خونه میدن ... 3-4 تا از دوستام رفتن راحت گرفتن ... بعید نیست چند وقت دیگه هم 512 رو راحت بدن

Achilles_E
04-09-2011, 23:47
تهران رو دقیق نمیدونم ولی خراسان نیازی به ابن کارها نیست و تمامی مراحل از طریق سایت مخابرات و یک روزه انجام شد . نیازی به قولنامه و اجاره خط و اینا هم نداشت . نیازی نبود که خط به اسم خودت باشه و نیازی به آخرین قبض هم نبود . و هیچگونه مراجعه حضوری هم نداشت .

من تهرانم همین 1ماه پیش که ADSL گرفتم حضور صاحب خط و آخرین قبض پرداختیو میخواست . همین . صاحب شخصم فقط فرم درخواستو 2 تا دونه امضا میکنه :دی کاره خاصی نداره .

---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------

دوستان من 3روزه با YF مشکل دارم . نمیدونم چشه ؟ اونایی که از YF استفاده میکننم باهاش مشکل دارن ؟ :(

blacktiger
05-09-2011, 07:23
فکر کنم قوانین ایالتی شده!:31:

isbn
05-09-2011, 10:19
راستی من پدرم کارشناس رسمی دادگستری هست میشه از طریق ایشون سرعت بالا گرفت؟

Notorious098
05-09-2011, 11:24
راستی من پدرم کارشناس رسمی دادگستری هست میشه از طریق ایشون سرعت بالا گرفت؟
آقا این عکس امضاتو از کجا اوردی؟
این چه سایت که این سرعت هارو میزنه ؟

isbn
05-09-2011, 14:41
speedtest.net هست دیگه سرعت اینترنت رو تست میکنه !

سرعت خاصی نیست! adsl صبانت هست دیگه :31:

Notorious098
05-09-2011, 16:41
speedtest.net هست دیگه سرعت اینترنت رو تست میکنه !

سرعت خاصی نیست! adsl صبانت هست دیگه :31:
داداش 1 مگ داری؟
من 128
ارقامم اینه :
0.13 Mb/s 0.03 Mb/s 1,177 mکجای سایت از این عکس کوچولو ها میده ؟

isbn
05-09-2011, 16:46
بله 1 مگ صبانت البته صبانت 1 مگ 128 و 512 باهم فرقی نداره همش یه سرعت هست :46:
عکس کوچولو چیه ؟ متوجه نشدم :31:

fayyaz
05-09-2011, 17:44

512 مخابرات

Notorious098
05-09-2011, 18:09
بله 1 مگ صبانت البته صبانت 1 مگ 128 و 512 باهم فرقی نداره همش یه سرعت هست :46:
عکس کوچولو چیه ؟ متوجه نشدم :31:
همین اسکرین شاتی که گذاشتی رو میگم تو کجای سایت speedtest میده؟

mrmostafa
05-09-2011, 18:20
دوستان كسي هست كه در منطقه فرد اسدي اينترنت 256 يا 512 داشته باشه؟؟؟؟ نامه ميخواد يا كارت دانشجوئي هم قبول ميكنه؟؟؟
سرعت 1 مگابيت هم ميده مخابارت؟؟؟ قيمتش چنده؟؟؟ دوستاني كه فرد اسدي هستن سرويس 512 دارن چه سرعتي هست دانلودشون؟؟؟؟ 60 الي 68 هست. چون من ميخوام وايمكس بگيرم گفتم ببينم مخابارت 1 مگابيت ميده قميتش چنده برم با نامه بگيرم.
ممنونم.

---------- Post added at 06:20 PM ---------- Previous post was at 06:17 PM ----------

512 مخابرات

دوست عزيز اين كه ميزنهmb 0.45 نفهميدم بلاخره سرعتش روي چنده؟؟؟؟ پينگ از چه رقمي پائين تر باشه وبه؟؟؟ تا چه پينگي نرماله؟ كدوم منطقه هستي؟؟؟

fayyaz
05-09-2011, 18:28
همین اسکرین شاتی که گذاشتی رو میگم تو کجای سایت speedtest میده؟

دوست عزیز شما وقتی از اون سایت تست میگیری یه گزینه داره بنام share
اونو بزن یه لینک میده.اون لینکو کپی کن توی اینجا
اگه دقت کنی آیکنی بالا هست که مربع و زرد رنگه
اونجا ادرسو بنویس

---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------

دوستان كسي هست كه در منطقه فرد اسدي اينترنت 256 يا 512 داشته باشه؟؟؟؟ نامه ميخواد يا كارت دانشجوئي هم قبول ميكنه؟؟؟
سرعت 1 مگابيت هم ميده مخابارت؟؟؟ قيمتش چنده؟؟؟ دوستاني كه فرد اسدي هستن سرويس 512 دارن چه سرعتي هست دانلودشون؟؟؟؟ 60 الي 68 هست. چون من ميخوام وايمكس بگيرم گفتم ببينم مخابارت 1 مگابيت ميده قميتش چنده برم با نامه بگيرم.
ممنونم.

---------- Post added at 06:20 PM ---------- Previous post was at 06:17 PM ----------

دوست عزيز اين كه ميزنهmb 0.45 نفهميدم بلاخره سرعتش روي چنده؟؟؟؟ پينگ از چه رقمي پائين تر باشه وبه؟؟؟ تا چه پينگي نرماله؟ كدوم منطقه هستي؟؟؟

نحوه محاسبه :
0.46 مگابیته باید اول تیدیل به مگابایت بشه و بر 8 تقسیم میکنین که میشه 0.0575 مگابایت
این عدد رو در 1000 ضرب میکنیم که میشه 57.5 کیلوبایت درثانیه

پینگ هر چه کمتر بهتر

j110
05-09-2011, 19:11
سلام کسی چیز پی ان داره برای مخابرات میخوام
بده در راه خدا.....

j110
05-09-2011, 19:20
مدت یک ماه که از adsl ماخابارات؟ استفاده میکنم.چند روزیه سرعتم خیلی کم شده.
بعضی وقتا google به زور باز میشه.
چکار کنم؟
مودمو بردم دم در بازم همون بود.کارشناسان 1899 هم که به پروفسور بالتازار گفتند زکی
چه کنم یکی کمکم کنه.
چوخ تشکر فراوان.

dany_3p4u
05-09-2011, 23:56

512 مخابرات
آقا کدوم منطقه مخابراتی هستین؟
می شه بگین چطور 512 گرفتین و کجا رفتین؟

mrmostafa
06-09-2011, 07:40
مخابرات كه اصلا ساپورت نداره و خدا نكنه به مشكل بخوري. من اينترنت 128 مخابارت دارم فرد اسدي در روز يهو ميبيني چند باز قطع ميشه. البته قطعيش مدت دار نيست دارم كار ميكنم يكدفعه كانكشن قطع ميشه دوباره كانفيگ ميكنه وصل ميشه و سرعتم كه روي 7- 10 - نهايت 13 ولي هميشگي نيست صبح تا شب فرق داره. مثلا ساعت 2 نصف شب سرعتش بهتر ميشه اونم در باز كردن صفحات وب. من كه ميخوام كنسل كنم برم وايمكس بگيرم.
ولي ميخواستم بدونم كسي در منطقه فرد اسدي يرويس 512 داره ؟ سرعتش چطوره؟ اگه نه كه سريع اقدام كنم.

ashkan1313
06-09-2011, 09:48
دوستان من امروز رفتم مخابرات منطقمون(شهید جعفری) گفت روی فیبر نوری adsl نمیدن.میخواستم بدونم حرفش درسته یا نه؟چون بعضی از دوستان گفتن که رو فیبر نوری از مخابرات adsl گرفتن!اگر حرفشون درسته من باید با کجا تماس بگیرم که کارم راه بیوفته؟

darvish1900
06-09-2011, 11:30
شما اصلا نباید به مخابرات حرفی بزنید برو مخابرات تقاضا کن انجام میشه فیبر نوری مخابرات رانژه میکنه اما pcm کاریش نمیشه کرد

ashkan1313
06-09-2011, 16:18
همین کار رو کردم گفت شمارتو بگو گفتم زد تو کامپیوترو گفت فیبر نوری و نمیشه گفتم تو نت خوندم میشه و چند نفر بودن که گرفنتن که گفت من نمیدونم شاید به ما ابلاغ نشده .شاید هم خطمون pcm باشه راستی فزق این pcm با نوری چیه؟

FCSS1982KIAN
06-09-2011, 18:43
دوستان برای گرفتن 256 از مخابرات کارت دانشجوئی کسی که فامیلیش با بنده یکی باشه کفایت میکنه یا باید خود شخص هم حضور داشته باشه و خودش اقدام کنه اگر امشب پاسخ بنده رو بدید خیلی خیلی ممنونتون میشم
اخه چند روز پیش که از مخابرات پرسیدم گفت برای گرفتن اینترنت 256 باید یه کارت دانشجوئی بیاری ترجیحا هم نام

j110
06-09-2011, 19:48
اشکان عزیز فرق pcm با فیبر اینه که pcm یک رشته سیم از ماخابارات؟ میاد و توسط یک دستگاه تبدیل به 4 یا 8 یا گاهآ 10 خط میشه چون پهنای باند کمه adsl نمیشه ولی در فیبر نوری سیستم بکلی فرق میکنه یعنی از مرکز ماخابارات؟ تا نزدیکی منزل شما (کافو)خط توسط فیبر نوری میاد و در انجا تبدیل به سیم میشه در ایران چون پدیده جدیدیه امکان برقراری دیتا روی فیبر به سختی امکانپذیره (متاسفم).درخواست adsl به شاتل دادم گفتند فیبره به پارس انلاین دادم همینو گفت اما رفتم مرکز ماخابارات؟ صداشو در نیاوردم بعد از 6 ماه یکروز خطم قطع شد و وقتی وصل شد یکی زنگ زد گفت بیا یوزر پس بگیر.
هرچند "آشغاله ولی از هیچی بهتره.
128 نامحدود هر 1ماه 10.000 تومان روی قبض.ببخشید اگر طولانی شد.(در ضمن مرکز الغدیر)

j110
06-09-2011, 19:52
دوستان نرم افزاری هست که سرعتو بهتر کنه برای پیج باز کردن؟ در کل کیفیتو زیاد کنه؟

AmirMomtaz
07-09-2011, 00:26
سلام من تازه سرویس گرفتم (128 مخابرات) بدک نیست فقط دایم شرمنده ش !! هر طرف میرم به در بسته میخورم! میخوای سایت باز کنی شرمنده س میخوای فایل دان کنی شرمنده س میخوای آنتی ویروسی برنامه ای چیزی آپدیت کنی شرمنده س میخوای شبکه های اجتماعی رو ببینی شرمنده س آخر سر گفتیم بریم بیاد قدیم ندیما رادیوی یاهو رو بزنیم به گوش ! .. هه .. اونم ما رو تحویل نگرفت ...!!!
شدیم چوب دوسر طلا بلا! یا اینطرف می بنده یا اونطرف راه نمیده!
جان مولی اگه کسی چاره ای داره بگه ...
مخلص..

mrmostafa
07-09-2011, 08:09
اقا يعني هيچ كس در منطقه فرد اسدي سرويس 512 نداره؟؟؟؟ كه سرعتش رو اعلا كنه؟؟؟ و چه قيمتي گرفته و اينكه نامه هر چي باشه قبول ميكنه مثل شركت هاي ديگه؟!!

fayyaz
07-09-2011, 20:59
اگه کسی میدونه راجع به این اعداد توضیح کامل بده

downstream Upstream

SNR Margin : 26.0 8.0 db
Line Attenuation : 33.5 19.0 db
Max Rate : 10752 1196 kbps
CRC : 1108 0

mrmostafa
07-09-2011, 21:41
دوستان در منطقه فرد اسدي كسي 512 داره اعلام كنه سرعت و قيمتش رو . ممنون

hadiasadi
08-09-2011, 10:26
دوستان مراکز مخابراتی سرعت بالاتر از 512 نمیدن ؟؟؟( امروز من رفتم پرسیدم میگن 512 بیشتر نمیدن ؟درسته )
به طور معمول پینگ شما (4.2.2.1 ) در چه رنجی هست ؟
کسی از دوستان در مناطق مخابراتی پاسداران با پیش شماره 2256-2258 هم از این سرویس استفاده کرده ؟ خوب هست ؟

bahal_2007
08-09-2011, 10:34
پینگ مخابرات که معمولا بالاست
345

mr-dion
08-09-2011, 10:57
دوستان مراکز مخابراتی سرعت بالاتر از 512 نمیدن ؟؟؟( امروز من رفتم پرسیدم میگن 512 بیشتر نمیدن ؟درسته )

به طور معمول پینگ شما (4.2.2.1 ) در چه رنجی هست ؟

کسی از دوستان در مناطق مخابراتی پاسداران با پیش شماره 2256-2258 هم از این سرویس استفاده کرده ؟ خوب هست ؟

باز خیلی عالیه اگه 512 بدن
کرج باید خود کشی کنی شاید 256 بدن شاییییید

darvish1900
08-09-2011, 11:06
فکر نکنم 512 بدهند مراکز مخابراتی که نامحدود سرویس میدهند مثل شهر تهران بیشتر از 256 نمی دهند

سرعت 256 هم سرعت بین 28 تا 30

hadiasadi
08-09-2011, 11:44
فکر نکنم 512 بدهند مراکز مخابراتی که نامحدود سرویس میدهند مثل شهر تهران بیشتر از 256 نمی دهند

سرعت 256 هم سرعت بین 28 تا 30
من خودم ساعت 9 صبح رفتم مخابرات ( میدون تختی )
خونگی رو 128 و 512 هم شرکت ها یا دانشجو با نامه و ....
ولی مهم کیفیت هست که ظاهرا با فرمایشات دوستان چیز بدرد بخوری نیست

siamak_mu
08-09-2011, 18:36
کسی هست از مخابرات جماران ADSL گرفته باشه؟

mrmostafa
09-09-2011, 22:04
بله مخابرات متاسفانه پینگ بالایی داره برای من بعضی وقتها قطع میشه و سرعت جالبی نداره و ناراضی هستم ترجیح میدم برم همون وایمکس 512 بگیرم خیال خودم راحت کنم. حداقل پول میدم یه کیفیت نسبی داشته باشم مخابارت وقتی بابت 512 نامحدود 20 هزار بگیره خوب معلومه که چی داره ارائه میده و اینکه بین 10 نفر شیر هستش حداقل وایمکس ایرانسل بین 8 نفر هست و 2 نفر هم 2 نفره و اینکه کیفیت ها خیلی فرق میکنه. مخابارت سیستم هاشون قدیمیه چون بودجه درست حسابی ندارن و حمایت نمیشن. این مدت اینترنت رو هم راه انداختن فقط برای سیسات خودشون که همه چی دست خودشون باشه.

Javad-ht
09-09-2011, 22:38
سلام
پسر دایی من مخابرات داره و میگفت اینترنتم قطع شده!
بهش گفتم زنگ بزن 1899 مشکلت رو بگو ولی وقتی زنگ میزنه و شماره خونه رو وارد میکنه میگه نامعتبر(یا همچین چیزی،خودمم زنگ زدم همین رو میگه.همه مدل هم وارد کردم،با کد بی کد)
مشکل کجاس؟
این که تا یکی دو روز پیش adsl مخابرات داشت چرا الان کار نمیکنه و تو 1899 هم شماره رو میگه نیست؟
چی کار کنه؟
بره مخابرات؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

yousefyousefy
11-09-2011, 10:15
sسلام
خط تلفن من فیبرنوری و متاسفانه وایمکس هم پوشش نداره بناچار پس از 3 ماه نوبت از مخابرات adsl گرفتم
نکتهجالباینکه فقط سایت فارس رجا نیوز ایرنا باز میشه البته سرچ گوگل هم کارمیکنه
ولی حتی سایتهای خبری داخلی مثل الف انتخاب و.... بازنمیشه حتی با .....شکن

بعداز چند روز پیگیری از 1899 مرکز مخابرات مرکز دیتا و..... گفتن در حال تست اینترنت ملی هستن خدارحم کنه..........

BEHZAD2007
11-09-2011, 10:40
سلام دوستان ببخشید میدونم اینجا جاش نیست ولی میشه طریقه عوض کردن dns رو به من هم بگید با تشکر فراوان خیلی واجبه
ممنون

mrmostafa
11-09-2011, 11:00
اينترنت ملي بياد كه فاجعه ميشه. يعني شما حتي ايميل رو هم نميتوني چك كني و هر چي اينا ارائه ميدن. واقعا چقدر بدبخته اين كشور .

omid ferguson
11-09-2011, 16:33
سلام
می خواستم ببینم با 256 مخابرات میشه از چت تصویری برنامه های oovoo یا اسکایپ استفاده کرد یا نه؟

j110
11-09-2011, 17:31
سلام
می خواستم ببینم با 256 مخابرات میشه از چت تصویری برنامه های oovoo یا اسکایپ استفاده کرد یا نه؟

با 1028 هم نمیتونی چه برسه با 256!!!!!!!!

j110
11-09-2011, 18:33
sسلام
خط تلفن من فیبرنوری و متاسفانه وایمکس هم پوشش نداره بناچار پس از 3 ماه نوبت از مخابرات adsl گرفتم
نکتهجالباینکه فقط سایت فارس رجا نیوز ایرنا باز میشه البته سرچ گوگل هم کارمیکنه
ولی حتی سایتهای خبری داخلی مثل الف انتخاب و.... بازنمیشه حتی با .....شکن

بعداز چند روز پیگیری از 1899 مرکز مخابرات مرکز دیتا و..... گفتن در حال تست اینترنت ملی هستن خدارحم کنه..........
بعد از یک ماه انصراف بده بعد یک هفته هم از یک isp درست درمون درخواست بده هرچند همون پخه ولی یکم بهتر میشه.
شاید جواب بده.
بحث اینترنت ملی هم چند ساله که داره میشه ولی خوشبختانه مثل بقیه پروژه ها به تاریخ میپیونده (امیدوارم)

j110
11-09-2011, 18:40
دوستان تمامی افرادیکه در این تاپیک شرکت میکنند افرادی هستند که به ناچار از adsl مخابرات استفاده میکنند.
لذا درخواست میگردد از افراد مطلع تا دیگران را یاری نمایند تا از حداقل امکانات حد اکثر استفاده را ببریم.
از همه دوستان متشکرم.

alivw71
11-09-2011, 18:44
سلام
اگه سرعت سند 128 باشه میشه.باید کیفیت تصویر وبکم رو پایین بیاری تا بتوتی همزمان چت هم بکنی..

j110
11-09-2011, 20:17
اگه سرعت سند 128 باشه میشه.باید کیفیت تصویر وبکم رو پایین بیاری تا بتوتی همزمان چت هم بکنی..
ping مخابرات بالاست.
فکر نمیکنم بشه یا اگرم بشه با کیفیت بدی میشه.
اساتید نظر بدهند.ممنون