PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] ADSL Sabanet / شرکت صبانت

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 [57] 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72

xboom
20-09-2014, 02:30
این صبانت چه شرکتیه که هر ماه تغییر قیمت تعرفه دار هر ماه یه بامبولی داره خلاصه یکبار برای همیشه خودتونو خلاص کنید.

xboom
20-09-2014, 02:31
تجربه 6 سال کاربر صبانت بودن : دروغگو به توان بینهایت تنهاچون شبانه رایگان داشت کاربر این شرکت مزخرف بودم

RealFlow
20-09-2014, 03:59
من متن زیر رو به کاوش نماینده صبانت و صبانت مرکزی ایمیل کردم.

سوال از مدیر مشتری مدار! صبانت الان اینه :

پرمصرف هارو که بستی , کم مصرف هاهم که مصرفی نداشتن . الان این ترافیک شبانه ات کجا میره ؟!

- الف هدر میره (نه خود خوری نه کس دهی)

- ب نصفه شبا پیج گوگل 1 ثانیه زودتر باز میشه

- ج صادر میکنی به کشورهای دوست و برادر

- د جایی نمیره , داری تو تانکر ذخیره اش میکنی

- ه کدوم ترافیک , همه اش فیلم بود برای دوشیدن جماعت

- و ... موارد دیگه ( شما بگین )

boose_bar_khoda
20-09-2014, 04:20
آقا لطفا یکی جواب منم بده
من جزو محدود شده ها هستم امشب شارژم تموم شد ( 6 مگ 3 ماهه) گفتم یه 1 گیگ بگیرم ببینم میتونم 2 گیگ شبانه داشته باشم یا نه گرفتم و دیدم از محدودیت درومدم توی پنل
ولی سرعت دانلودم میانگین روی 50 و 60 هستش چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قبلا تا 300 و 350 بودددد روز هم تا 450

HardwareMaster
20-09-2014, 05:47
آقا لطفا یکی جواب منم بده
من جزو محدود شده ها هستم امشب شارژم تموم شد ( 6 مگ 3 ماهه) گفتم یه 1 گیگ بگیرم ببینم میتونم 2 گیگ شبانه داشته باشم یا نه گرفتم و دیدم از محدودیت درومدم توی پنل
ولی سرعت دانلودم میانگین روی 50 و 60 هستش چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قبلا تا 300 و 350 بودددد روز هم تا 450
گذشته از اینکه با 50 - 60 تازه کلاهتم باید بندازی آسمون، چند ص قبل گفتم اگه محدود شدی خرید حجم اضافی لزوما باعث نمیشه از محدودیت در بیای
تازه همینم کلی فرمول و قاعده داره!!! چی خیال کردی
ببین مثلا اگه از قبل از اجرای این قانون جدید، ترافیک 10 گیگ خریداری کردی و در مجموع شبانه ات 25 گیگ گرفتی یعنی 5 گیگ هم بیشتر از کوپن ات دانلود کردی و الان به صبانت 5 گیگ هم بدهکاری! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس اگه 1 گیگ حجم اضافی روزانه خریداری کنی، اون 2 گیگ شبانه باعث نمیشه از محدودیت در بیایی!

ولی اگه 3 گیگ حجم اضافی روزانه خریداری کنی، قاعدتا 6 گیگ شبانه باید بهت بده اما بدهی قبلیت که 5 گیگ هست رو از روی اون بردار می مونه 1 گیگ . پس شبانه ی بدون محدودیت سرعت فقط برای 1 گیگ خواهد بود
کلا راه سادش اینه که بجای خرید حجم، ترافیکت رو 0 کرده و یک بسته ی جدید خریداری کنی

Eliminal
20-09-2014, 08:40
هه هه این جوابی که 195 بهم داد...
با سلام با توجه به اينكه تعداد محدودي از مشتركين در ساعات مصرف رايگان به صورت پيوسته و با ابزارهاي اشتراك گذاري فايل اقدام به مصرف بي رويه پهناي باند مي نمايند و در سرويس رساني مطلوب و منصفانه اختلال ايجاد نموده كه اين امر باعث گرديده كاربران ديگر نتوانند از سرويس شبانه بطور مطلوب بهره برداري نمايند كه باعث ضايع شدن حقوق ديگران به دليل عدم پايبندي به شرط استفاده منصفانه مطرح شده در قسمت تعرفه هاي سايت صبانت كه عكس آن نيز پيوست ميباشد مبادرت ورزيده كه صبانت موظف است جهت احقاق حقوق تمامي مشتركين به صورت منصفانه در داخل شبكه تمهيداتي در نظر بگيرد اين مشتركين بعد از عبور از نقطه استفاده منصفانه همچنان به دانلود رايگان در ساعات رايگان شبانه(2 الي 7) با سرعت كمتري در شبكه باقي خواهند ماند و سرويس آنها مسدود نمي گردد . لينك([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نكته15

Alone-Star
20-09-2014, 09:45
هه هه این جوابی که 195 بهم داد...
با سلام با توجه به اينكه تعداد محدودي از مشتركين در ساعات مصرف رايگان به صورت پيوسته و با ابزارهاي اشتراك گذاري فايل اقدام به مصرف بي رويه پهناي باند مي نمايند و در سرويس رساني مطلوب و منصفانه اختلال ايجاد نموده كه اين امر باعث گرديده كاربران ديگر نتوانند از سرويس شبانه بطور مطلوب بهره برداري نمايند كه باعث ضايع شدن حقوق ديگران به دليل عدم پايبندي به شرط استفاده منصفانه مطرح شده در قسمت تعرفه هاي سايت صبانت كه عكس آن نيز پيوست ميباشد مبادرت ورزيده كه صبانت موظف است جهت احقاق حقوق تمامي مشتركين به صورت منصفانه در داخل شبكه تمهيداتي در نظر بگيرد اين مشتركين بعد از عبور از نقطه استفاده منصفانه همچنان به دانلود رايگان در ساعات رايگان شبانه(2 الي 7) با سرعت كمتري در شبكه باقي خواهند ماند و سرويس آنها مسدود نمي گردد . لينك([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نكته15

برای همه کپی/پیست میکنن این مزخرفاتو.
ظاهرا اون یه عده محدود، اکثریت تشریف دارن.

general geranger
20-09-2014, 09:46
تخلیه تخلیه تخلیه:n24::n24::n24::n24:

Eliminal
20-09-2014, 10:07
خدایی هرکی تخلیه نکنه ، نامرده ، برین از یک جای دیگه بگیرین!!!!

WraithMaster
20-09-2014, 10:21
آقا جدای این مسایل تخلیه جواب منو بدین لطفا :D
میخواستم ببینم طرح نامحدود 256 و 512 اش شبا از 9 به بعد سرعتش 32 / 64 ثابت هست؟ پینگشون چطوره؟ برا بازی آنلاین نیاز دارم هم پینگ خوب باشه هم پهنای باند از یه حدی کمتر نشه اونم آخرای شب.
خیلی ممنون

piishii
20-09-2014, 11:19
سلام
بعد از دقیقا 8 سال و نیم با این شرکت خداحافظی میخوام بکنم
تموم شد رفت پی کارش
الان زنگ میزنم به نمایندگی قضیه درست شد شده نشد خداحافظ
الکی نرفتم سرویس دو مگ بگیرم
حالا شبی 100 مگ هم دانلود نکنم

boose_bar_khoda
20-09-2014, 12:58
با تشکر از همه
حالا که قراره تخلیه کنیم بیاید ببینیم از کجا سرویس بگیریم که این ادا اصولا رو نداره
راستی من دیشب یه 150 مگ روزانه ایرانسل گرفتم برای تست.. گذاشتم رو 3 جی ساعت 4 5 صبح بود زدم دانلود سرعت وحشتناککککککک بالا بود:n04: حتی تا 700 هم رسید سرعت دانلودم در عرض سه سوت 150 مگ تموم شد:n07:

general geranger
20-09-2014, 13:47
با تشکر از همه
حالا که قراره تخلیه کنیم بیاید ببینیم از کجا سرویس بگیریم که این ادا اصولا رو نداره
راستی من دیشب یه 150 مگ روزانه ایرانسل گرفتم برای تست.. گذاشتم رو 3 جی ساعت 4 5 صبح بود زدم دانلود سرعت وحشتناککککککک بالا بود:n04: حتی تا 700 هم رسید سرعت دانلودم در عرض سه سوت 150 مگ تموم شد:n07:

شما بسته 24 گیگی بخر حال کن. :n07::n06::n16:

sorooshfm
20-09-2014, 13:51
اصلا نمیصرفه ۱۰ هزار تومان برای ۲۴ گیگ کاشکی یک طرح داشت که شبانه رایگان بود

sorooshfm
20-09-2014, 13:52
ای خدا کی این شبانه لعنتی صبا درست میشه چند روز دیگه تا رهایی بیشتر باقی نمونده

boose_bar_khoda
20-09-2014, 13:52
شما بسته 24 گیگی بخر حال کن. :n07::n06::n16:

آخه من دانگل ندارم که بزنمش به پی سی بعدشم اینکه نمیخوام فقط شبانه داشته باشم که
و بعدم اینکه طبق محاسبات دوستان گویا بازم dsl به صرفه تره اون ایرانسل برای دم دستی و دانلود با گوشی و اضافه بر دی اس ال به نظرم مناسبه من در کل سرویسی میخوام که سرعت شبانش از حال حاضر صبا بیشتر باشه و این محدودیت های سردرگم کننده رو هم نداشته باشه و قطعی و ایناشم حداقل باشه:n16:

general geranger
20-09-2014, 13:59
آخه من دانگل ندارم که بزنمش به پی سی بعدشم اینکه نمیخوام فقط شبانه داشته باشم که
و بعدم اینکه طبق محاسبات دوستان گویا بازم dsl به صرفه تره اون ایرانسل برای دم دستی و دانلود با گوشی و اضافه بر دی اس ال به نظرم مناسبه من در کل سرویسی میخوام که سرعت شبانش از حال حاضر صبا بیشتر باشه و این محدودیت های سردرگم کننده رو هم نداشته باشه و قطعی و ایناشم حداقل باشه:n16:

تقریبا میشه گفت که چنین چیزی در حال حاضر نداریم:n27: خودم قبلا دنبالشوخیلی گرفتم:n28:

saminem
20-09-2014, 14:49
راهی نداره. باید مهاجرت کنی[emoji2]

AZ-Sabanet
20-09-2014, 15:07
دوستان هر کجا برید باز هم برمیگردید صبانت مطمئن باشید

reza.karimi
20-09-2014, 15:16

عزیز چرا خالی میبندی من الان 10 روز میشه از صبا به فن آوا کوچ کردم طرح 1 مگ نامحدود برنزی رو هم گرفتم روزی 5 تا 5.30 گیگ دانلود دارم حالا از شما یک سئوال دارم شما که پشتیبانی صبانت به حساب خودتون هستین با طرح 12 مگ صبانت بعد از اعمال محدودیت هم قادر هستین تو ساعت رایگان 100 مگ هم دانلود کنید بهتره بیخود خودتون به آب و آتش نزنی عزیز دوره صبا دیگه تموم شده حتی با اینکه شاتل هم تا حالا نداشتم از صبا بهتر باشه باشه گرفتنش :n02: روز خوش پشتیبان عزیز:n09:

boose_bar_khoda
20-09-2014, 15:23
با تشکر
خوب مهاجرت کنم به کجا؟
فعلا فن آوا و های وب تو نظرمه

sleeplessness
20-09-2014, 15:26
ادم عاقل از یه سوراخ دوبار گزیده نمیشه
لطفا به جای تبلیغ دنبال تصحیح اشتباه باشید
تا حالا ضررهای زیادی به مشترکین زدید
کم کردن حجم شبانه رایگان از حساب روزانه
قطع مکرر و طولانی
و همینطور تغییر ناگهانی سیاست دانلود شبانه
و از اول مشخص بود که شرکتی که بند عدم تعهد در مورد سرویس شبانه در قرار داد وجود داشته باشه شرکت قابل اعتمادی نیست

payampop
20-09-2014, 15:46

خدا وکیلی خجالت هم خوب چیزیه ! ... با پر رویی اینترنت شبانه رو قطع کردن، عوض معذزت خواهی زبون درازی هم می کنن ! ... رو نیست که سنگ پای قزوینه !

sorooshfm
20-09-2014, 16:12
من نمیدونم روی چه حسابی همچنین حرفی میزنید شما الان صبانت چه آش دهن سوزیه که براش سر و دست بشکنیم شبانه اش هم در حد دیال آپ هستش:n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08:

1376MAXIMUM
20-09-2014, 16:15
خدا وکیلی خجالت هم خوب چیزیه ! ... با پر رویی اینترنت شبانه رو قطع کردن، عوض معذزت خواهی زبون درازی هم می کنن ! ... رو نیست که سنگ پای قزوینه !
سنگ پای قزوین که خیلی نرمه جلوی روی صبانت روی صبانت رو الماس هم خط میندازه

general geranger
20-09-2014, 16:20

بله حتما به شرکت تایم اوت گستر صبا ت%%%ر# بر خواهیم گشت:n22::n08::n21::n21::n21:

برای موندن جز 3 اوپراتور اصلی از دزدی ها کم کردید و حق مسلم کاربرا رو بشون دادید و به محض اینکه 200 هزار پرت پر شد کاربرا رو محدود کردید و به جای خرید پهنای باند فقط سرعت روزانه رو اضافه کردید(با وجود کمبود پهنای باند) با حجم بسیار کم تا کاربر بدبخت پشت هم حجم بخره و حق استفاده از سرعت اسمی رو در ساعات رایگان بهمون ندادید. اینو بگم. یا سرویس نامحدود ارزون قیمت بدون قانون های مسخره مصرف منصفانه(که عملا نامحدود بودن سرویس رو زیر سوال برده) اضافه کنید یا بدون محدودیت حجم برای همه ی سرویس ها سرعت اسمی رو تو ساعات رایگان بدید ( 12 مگ شبانهحداقل 190 تا رو باید با ضریب اشتراک 1 به 8 بده. حداقل!!!!) یا برید بمیرید:n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n2 1::n21::n21:

پینگ هم که افتضاحهههههههههه

من که تخلیه کردم رفت:n19::n20::n20::n06:

naasr
20-09-2014, 16:47

شما هم مطمئن باش با این گوه کاری که صبانت راه انداخته دیگه کسی به صبانت برنمیگرده الان حتی اینترنت 3g ایرانسل هم ارزونتر و باصرفه تر از صبانت هست

HORROR
20-09-2014, 16:48

خوب معلومه اگه همینطور ادامه بدید همه برمیگردن به شرکت شما.. منظورم از ادامه دادن تنها شرکت شما نیست . بیخود به خاطر کمکاری و کمبود و از کارافتادگی و عقب ماندگی تجهیزات و طرز فکر شما کاربران رو مقصر جلوه ندید .. و اینجا رو هم با سر گردنه اشتباه نگیر و یه نگاه بقیه جاها بنداز تا خودت خجالت بکشی از این حرفی که میزنی

ehsan_iace
20-09-2014, 17:23

چه اشکالی داره یک مدت شرکتهایی که مشتری مداری را مثل صبانت بلد نیستند تجربه کنیم؟!

سرعت 15 کیلوبایت شبانه ارزانی خودتون!

otfbax
20-09-2014, 17:35

چی می زنی تو آخه به منم بگو :n08:خیلی بالا هستی نگرانتم

خودتم می دونی صبانت یه کاری کرده که توش مونده وگرنه چه دلیلی داره که اصلا تو الان اینجا باشی سعی کنی منصرف کنی کسایی که می خوان برن رو...:n10:

sunmaster_7
20-09-2014, 17:42

از 5:45 تا 6:37 سعی کردم تازه الان وصل شدم به نت 50 بار قطع شدم پشتیبانیش هم که در حد سبزی فروشی ولی حق با شماست بدون شبانه 15 کیلو بایت اصلا نمیشه زندگی کرد!!!

masooyan
20-09-2014, 18:05

آره جون تو:n09::n09::n09:

amirmahdijv
20-09-2014, 18:26
ماذا فازا داداش ؟
نکنه شما هم از اون نمایندگی ها هستی ؟
خودتونم بهتر میدونین که تنها برتری شما نسبت به ای اس پی های دیگه فقط و فقط وفقط دانلود رایگان شبانه بود .
الن سرعت دانلود من ( 6 مگ هستم ) از سرور های خارجی به زور ب 120 میرسه و اصلن از ف*ی*ل*ت*ر شکن نمیتونم استفاده کنم ! از بس سرعت پایینه .
اما از لینک داخلی ایران سرعت به 700 کیلو میرسه ! این کجاش مزیته ؟ از برج بعد ( درسته که من دانلود شبانم تو سال تحصیلی کمه اما بازم این توهین بزرگ رو که به
ما کردید جبران نمیتونید بکنید مگر با باز گرداندن شبانه رایگان !
" بازگشت همه به سوی اوست ( مخابرات )

boose_bar_khoda
20-09-2014, 18:51
آقا من الان فرم تخلیه رو پر کردم و با پارس هماهنگ کردم و 2 مگ پارس گرفتم و فردا قراردادش میاد
فقط میخوام بدونم بعد از تکمیل چرا بازم نوشته در لیست جمع آوری نمیباشد؟ و چقدر طول میکشه واسه جمع آوری؟

mykamran
20-09-2014, 18:53
آقا من الان فرم تخلیه رو پر کردم و با پارس هماهنگ کردم و 2 مگ پارس گرفتم و فردا قراردادش میاد
فقط میخوام بدونم بعد از تکمیل چرا بازم نوشته در لیست جمع آوری نمیباشد؟ و چقدر طول میکشه واسه جمع آوری؟

زنگ بزن از جایی که گرفتی سریعتر جمع میکنن من تو 1 روزم نشد جمع کردم.حتما تماس بگیر والا یه هفته رو هوایی

AZ-Sabanet
20-09-2014, 18:56
چی می زنی تو آخه به منم بگو :n08:خیلی بالا هستی نگرانتم

خودتم می دونی صبانت یه کاری کرده که توش مونده وگرنه چه دلیلی داره که اصلا تو الان اینجا باشی سعی کنی منصرف کنی کسایی که می خوان برن رو...:n10:

دوست عزیز عکسی که در امضا داری مربوط به صبانت نیست تبلیغ منفی نکنید ISP که اونجا نوشته یه چیز دیگری است

masooyan
20-09-2014, 19:00
دوست عزیز عکسی که در امضا داری مربوط به صبانت نیست تبلیغ منفی نکنید ISP که اونجا نوشته یه چیز دیگری است

من نمیدونم مدیران صبا چی با خودشون فکر کردن:n09:16 کیلو:n09::n09::n09:

sleeplessness
20-09-2014, 19:00
از حاظرین تاپیک دعوت میشود اسپید تست های خودشون رو در زمان محدودیت در این تاپیک به اشتراک بذارند
و در اخر کمترین سرعت دانلود به عنوان امضا انتخاب کنیم:n02:
هرچی شرکت کننده بیشتر باشه بیشتر خوش خواهد گذشت:n02:

WANG
20-09-2014, 19:02
سرعتشو که درست زده :n27:
شبانه خاستم تست بگیرم 5 دقیقه طول کشید تا نصف هم نرفته بود..........

armin321
20-09-2014, 19:07

ببین دوست عزیز من الان دو روزه که اومدم فن آوا 512 نا محدود گرفتم بدون قر و فر راحت روزی 4 گیگ میگیرم. 6 سال صبانتی بودم ولی تا حالا اینطور ندیده بودم صبانت توهین به کاربرا بکنه.(هر سرعتی باشی محدود شی به 128)
حالا شما میشه بفرمائید ادامه این وضع صبانت چه جذابیتی داره دوباره بیام سمتش؟

اگر صبانت دوباره مثل سابق سرویس داد (منظورم این اخیرا نیست که شبی 20 گیگ میداد؛ بلکه همون حد تعادله که همیشه داشت) شما مطمئن باش دوباره مثل سابق میشه که پورت کم بیارید.ولی با این روند فعلی باید به فکر رد کردن پورتهاتون باشید:n16:

masooyan
20-09-2014, 19:11
من خودم به شخصه تنها در صورتی برمیگردم صبا که سرعت تایم رایگانش 20 مگابیت بشه:n09::n09::n09: البته بدون محدودیت وگرنه همین های وبم خیلی بهتره ماهیانه 18 تومن میدم روزی هم 4گیگ میشه دانلود کرد.

naasr
20-09-2014, 19:11
عنوان این تایپک را بزارید بحث و بررسی شرکت گدا گستر صبانت

VAHID
20-09-2014, 19:12
لطفا از بحث خارج نشین و به مسایل حاشیه ای نپردازین .

qwertym
20-09-2014, 19:21
سلام دوستان

اینترنت من از عصر تا الان قطعه خواستم ببینم مال شما هم قطعه یا فقط برا من اینطوره ؟؟

شماره پشتیبانی صبانت چند هستش ؟؟؟

من از اصفم

general geranger
20-09-2014, 19:42
بَ رَ بَ بَ ما خودمون ذغالیم نمیخواد سیامون کنی. ازین بدتراشم دیدم:n21: عکس امضای خودتم 2 حالت بیشتر نداره 1 : از بالایی های شرکتی و پهنای باند مفت بستن بهت 2 تست فیک.

david-ebi
20-09-2014, 19:58

آخه چرا تو روز روشن دروغ میگی/من الان خط دومم آسیاتک 10 مگابیت هست با 20 گیگ حجم روزانه در ماه و ماهیانه 66 تومان میدم و در تایم رایگان به راحتی هر شب اگر خواسته باشم 5 تا 6 گیگ میتونم دانلود کنم.الان دارم خط اولم که صبانت هست رو تخلیه میکنم و آسیاتک میگیرم:n02:.جزو مشترکینی هم بودم که در دوران طلایی شبانه صبانت در 3 ماه آخر شبی 800 مگابایت میانگین مصرفم بوده که اگر خواستی شمارمو میدم بری ریز مصرفم رو نگاه کنی.با اینکه به سرویس شبانتون چنان احتیاجی ندارم اما به خاطر کلاهبرداریتون و زورگوییتون دارم پورتمو از حیث وجود شرکت شما تخلیه و پاک میکنم:n02:.خیلی شانس آوردم.چون داشتم خط دومم رو هم صبانت میکردم.خدا دوستم داشت و جلوی این عذاب الیم رو گرفت.توی سایت خودم هم تا میتونم حقه بازیتونو به همه کاربرامون اعلام میکنم و در محل کارم هم که با اهل اینترنت سر وکار دارم برای همشون این حقه بازیاتونو شرح میدم و افتخارم اینه که تا الان چندین نفر رو تونستم از به دام افتادن در شرکت شما نجات بدم.:n02:شما امضای خودت کاملا ساختگی است یا اگر راست باشه مخصوص خودت هست.چرا دیگران را با این حقه ها بدبخت میکنید؟

ho3in2012
20-09-2014, 20:42
دوستان چرا سرهر 2 دقیقه نت قطع میشه ؟؟
دیگه خیلی رفته رو اعصاب
کسی این مشکلو داره ؟

naasr
20-09-2014, 20:47
آخه چرا تو روز روشن دروغ میگی/من الان خط دومم آسیاتک 10 مگابیت هست با 20 گیگ حجم روزانه در ماه و ماهیانه 66 تومان میدم و در تایم رایگان به راحتی هر شب اگر خواسته باشم 5 تا 6 گیگ میتونم دانلود کنم.الان دارم خط اولم که صبانت هست رو تخلیه میکنم و آسیاتک میگیرم:n02:.جزو مشترکینی هم بودم که در دوران طلایی شبانه صبانت در 3 ماه آخر شبی 800 مگابایت میانگین مصرفم بوده که اگر خواستی شمارمو میدم بری ریز مصرفم رو نگاه کنی.با اینکه به سرویس شبانتون چنان احتیاجی ندارم اما به خاطر کلاهبرداریتون و زورگوییتون دارم پورتمو از حیث وجود شرکت شما تخلیه و پاک میکنم:n02:.خیلی شانس آوردم.چون داشتم خط دومم رو هم صبانت میکردم.خدا دوستم داشت و جلوی این عذاب الیم رو گرفت.توی سایت خودم هم تا میتونم حقه بازیتونو به همه کاربرامون اعلام میکنم و در محل کارم هم که با اهل اینترنت سر وکار دارم برای همشون این حقه بازیاتونو شرح میدم و افتخارم اینه که تا الان چندین نفر رو تونستم از به دام افتادن در شرکت شما نجات بدم.:n02:شما امضای خودت کاملا ساختگی است یا اگر راست باشه مخصوص خودت هست.چرا دیگران را با این حقه ها بدبخت میکنید؟

منم الان همین سرویس 10 مگ با 20 گیگ اسیاتک را دارم بعضی روزها افت سرعت و قطع و وصلی در روز داره اما شبها تضمینی 5 یا 6 گیگ را دانلود رایگان داره بعضی شبها هم مثل دیشب قاطی کرده بود سرعتش بالا بود 11 گیگ دان کردم غیر از اسیاتک الان مخابرات فارس هم شبی 5 گیگ دانلود رایگان داره قیمتش هم مناسبه چندتا شرکت اینترنتی دیگه هم داخل شیراز هست که دانلود رایگان شبانه داره صبانت هم دیگه بود و نبودش فرقی نمیکنه

david-ebi
20-09-2014, 21:03
منم الان همین سرویس 10 مگ با 20 گیگ اسیاتک را دارم بعضی روزها افت سرعت و قطع و وصلی در روز داره اما شبها تضمینی 5 یا 6 گیگ را دانلود رایگان داره بعضی شبها هم مثل دیشب قاطی کرده بود سرعتش بالا بود 11 گیگ دان کردم غیر از اسیاتک الان مخابرات فارس هم شبی 5 گیگ دانلود رایگان داره قیمتش هم مناسبه چندتا شرکت اینترنتی دیگه هم داخل شیراز هست که دانلود رایگان شبانه داره صبانت هم دیگه بود و نبودش فرقی نمیکنه

اونوقتایی که میبینی سرعت شبانت زیادتر شده از حد همیشگی مودمتو یک خاموش روشن بکن باز همون حدود 250 کیلوبایت میشه.آخه اونجور وقتا ظاهرا داره ازت حجم کم میکنه.اینبار یک تستی بکن.

saminem
20-09-2014, 21:09
با تشکر
خوب مهاجرت کنم به کجا؟
فعلا فن آوا و های وب تو نظرمه
فن اوا . شک نکن

otfbax
20-09-2014, 21:22

اتفاقا مال صبانت هست شما دیگه شوت ترین نمایندگی هستید که حتی این رو هم نمی دونید!!! صبانت توی بعضی از ساعات روز آیپی می ده که با 155 شروغ می شه در بقیه ساعات آیپی با 188 شروع می شه البته دلم می خواد تبلیغ منفی کنم تا چشم تو یکی در بیاد :n10:

qwertym
20-09-2014, 21:26
سلام دوستان

اینترنت من از عصر تا الان قطعه خواستم ببینم مال شما هم قطعه یا فقط برا من اینطوره ؟؟

من از اصفم

otfbax
20-09-2014, 21:28
لطفا از بحث خارج نشین و به مسایل حاشیه ای نپردازین .

مدیر عزیز می شه لطفا مرز مسائل حاشیه ای رو مشخص کنید؟ یک نمایندگی از صبانت اومده با کمال پررویی می گه چرا از شرکت تشکر نمی کنید که دانلود شبانه شده زیر خط فقر!! بعد هم می گه تبلیغ منفی نکنید اصلا نیازی به تبلیغ منفی نیست دانلود شبانه الان خودش تبلیغه :n08:

saminem
20-09-2014, 21:28
سلام دوستان

من از اصفم
سراسریه واسه همه شرکتاس. باز انگار دارن کرم میریزن

1376MAXIMUM
20-09-2014, 21:36
از حاظرین تاپیک دعوت میشود اسپید تست های خودشون رو در زمان محدودیت در این تاپیک به اشتراک بذارند
و در اخر کمترین سرعت دانلود به عنوان امضا انتخاب کنیم:n02:
هرچی شرکت کننده بیشتر باشه بیشتر خوش خواهد گذشت:n02:
شب میزارم حتما میزارم البته نمیدونم چرا پیشنهاد من استقبال نشد ازش
یه خورده بچه ها پخش هستن و هرکسی یه سازی میزنه
بچه ها لطفا شرکت کنید یه خورده متحد باشید نگید خوب من حالشو ندارم بقیه هم همینو میگن میشه از هم گسیختگی و پر رویی گدا گستر صبا البته کم کم میشه ثبا با هم نیستیم برای همین هر کسی هر قری میخواهد سرمون میاد

piishii
20-09-2014, 21:39
ببین دوست عزیز من الان دو روزه که اومدم فن آوا 512 نا محدود گرفتم بدون قر و فر راحت روزی 4 گیگ میگیرم. 6 سال صبانتی بودم ولی تا حالا اینطور ندیده بودم صبانت توهین به کاربرا بکنه.(هر سرعتی باشی محدود شی به 128)
حالا شما میشه بفرمائید ادامه این وضع صبانت چه جذابیتی داره دوباره بیام سمتش؟

اگر صبانت دوباره مثل سابق سرویس داد (منظورم این اخیرا نیست که شبی 20 گیگ میداد؛ بلکه همون حد تعادله که همیشه داشت) شما مطمئن باش دوباره مثل سابق میشه که پورت کم بیارید.ولی با این روند فعلی باید به فکر رد کردن پورتهاتون باشید:n16:

شما مشهد هستی برادر ؟
از کجا رفتی سرویس گرفتی ؟ چقدر طول کشید وصل شد ؟ چه مقدار هزینه دادی و سرعت دانلودت چطوری است ؟
من کارم با نت هست یک دقیقه قطع باشه کلی ضرر میکنم چقدر طول کشید وصل شد ؟
===
دوستان بنده بارها با فراز و نشیب های این شرکت همراه بودم پول اضافی حتی دادم ولی این دفعه بعد این همه سال چیزی نزدیک به 8 سال کم نیست دیگه جاضر نیستم حتی یک دقیقه تحملشون کنم
هرکس هر سرویس دهنده دیگری مد نظر داره که به صرفه باشه و توی مشهد باشه به من بگه
هم کیفیت پشتیبانی و سرعت رانژه کردن خط است چون همونطور که گفتم این فاکتورها بی نهایت برام مهم است نظیر هر شخص دیگری

sleeplessness
20-09-2014, 21:48
شما مشهد هستی برادر ؟
از کجا رفتی سرویس گرفتی ؟ چقدر طول کشید وصل شد ؟ چه مقدار هزینه دادی و سرعت دانلودت چطوری است ؟
من کارم با نت هست یک دقیقه قطع باشه کلی ضرر میکنم چقدر طول کشید وصل شد ؟
===
دوستان بنده بارها با فراز و نشیب های این شرکت همراه بودم پول اضافی حتی دادم ولی این دفعه بعد این همه سال چیزی نزدیک به 8 سال کم نیست دیگه جاضر نیستم حتی یک دقیقه تحملشون کنم
هرکس هر سرویس دهنده دیگری مد نظر داره که به صرفه باشه و توی مشهد باشه به من بگه
هم کیفیت پشتیبانی و سرعت رانژه کردن خط است چون همونطور که گفتم این فاکتورها بی نهایت برام مهم است نظیر هر شخص دیگری

وصل شدن به مکز مخاابراتی ربط داره
مرکز انقلاب مشهد حداقل 5 روز کاری طول میکشه
پارس دارم راضیم اکثرا حول حوش سرعت اسمی برام
امروز ولی از صبح خراب شده به زحمت یه 250 میرسه

فن اوا
های وب
پارس
مخابرات
این چهارتا در نظر داشته باش

piishii
20-09-2014, 22:01

فن اوا
های وب
پارس
مخابرات
شما البته فکر کنم زیاد هزینه میکنی درسته ؟
من فکر نکنم به اندازه شما بتونم هزینه کنم شما چقدر هزینه میدی سرعت شبانه و همچنین سرویست چه سرویسی است ؟

sleeplessness
20-09-2014, 22:07
شما البته فکر کنم زیاد هزینه میکنی درسته ؟
من فکر نکنم به اندازه شما بتونم هزینه کنم شما چقدر هزینه میدی سرعت شبانه و همچنین سرویست چه سرویسی است ؟

نه اتفاقا
خیلی وبگردی دارم که هزینه بر باید ترک کنم!
از جشنواره پارس گرفتم دو ماه 6 گیگ 20 هزار تومن

1376MAXIMUM
20-09-2014, 22:25

خیلی پررویی خیلی اصلا حالا که این طور شده هرجوری که از دستم بربیاد علیه شما تبلیغ میکنم دیگه هم نمیخواهم این جا ببینمت تو این انجمن دیگه نیا

به اون شرکت گدا تونم بگو به تک تک کار منداش بگو دفه بعد من زنگ زدم یا رفتم شرکت کسی اون جا خواست اذیت کنه مسخره کرد خندید نیشش شل بود یا بد حرف زد کارشو درست انجام نداد خلاصه بگم هر گونه پررویی کرد یا کاری کرد که من خوشم نیومد بدونه خودم بد جور از خجالتش در میام کاری میکنم که روش نشه دیگه پاشو تو شرکت بزاره من هیچی نمی گم هیچی نمیگم هیچ کاری نمیکنم به روی خودم نمیارم ولی یهو با کوچکترین عملی همچین داد رو میکشم سر طرف و کارای دیگه که پشت سرش انجام میدم که جاش نیست بگم چون تحدید حساب میشه و دوباره بن میشم رو انجام میدم تو یک هفته گذشته اینقدر ناراحت بودم که دلم میخواست کسایی که این قانون رو گذاشتن ریش ریش کنم
به اون منشیه که تو شرکت جلوی خودم و جلوی دوتا دوستاش که بغل دستش بودن هم بگو دفه بعد حواسشو جمع کنه جمع اوری نزدیکه دلم میخواهد پاشو از گلیمش دراز تر کنه عمدا میرم سراغ همون شخص دلم میخواهد دفه بعد مسخره کنه یا دستم بندازه یا یه کاری بکنه که خوشم نیاد از خجالتش در میام
امید وارم این پست باعث نشه که بن بشم همون طوری که هرکیو ریپورت کردیم هیچ برخوردی باهاش نشد البته بماند که طرف دختر بود و نازش میچربید .......... و تونست مارو بن کنه و پست های چرتو پرتش پاک نشد و هیچ اتفاقی براش نیوفتاد و فقط ما......

otfbax
20-09-2014, 22:34
خیلی پررویی خیلی اصلا حالا که این طور شده هرجوری که از دستم بربیاد علیه شما تبلیغ میکنم دیگه هم نمیخواهم این جا ببینمت تو این انجمن دیگه نیا

به اون شرکت گدا تونم بگو به تک تک کار منداش بگو دفه بعد من زنگ زدم یا رفتم شرکت کسی اون جا خواست اذیت کنه مسخره کرد خندید نیشش شل بود یا بد حرف زد کارشو درست انجام نداد خلاصه بگم هر گونه پررویی کرد یا کاری کرد که من خوشم نیومد بدونه خودم بد جور از خجالتش در میام کاری میکنم که روش نشه دیگه پاشو تو شرکت بزاره من هیچی نمی گم هیچی نمیگم هیچ کاری نمیکنم به روی خودم نمیارم ولی یهو با کوچکترین عملی همچین داد رو میکشم سر طرف و کارای دیگه که پشت سرش انجام میدم که جاش نیست بگم چون تحدید حساب میشه و دوباره بن میشم رو انجام میدم تو یک هفته گذشته اینقدر ناراحت بودم که دلم میخواست کسایی که این قانون رو گذاشتن ریش ریش کنم
به اون منشیه که تو شرکت جلوی خودم و جلوی دوتا دوستاش که بغل دستش بودن هم بگو دفه بعد حواسشو جمع کنه جمع اوری نزدیکه دلم میخواهد پاشو از گلیمش دراز تر کنه عمدا میرم سراغ همون شخص دلم میخواهد دفه بعد مسخره کنه یا دستم بندازه یا یه کاری بکنه که خوشم نیاد از خجالتش در میام
امید وارم این پست باعث نشه که بن بشم همون طوری که هرکیو ریپورت کردیم هیچ برخوردی باهاش نشد البته بماند که طرف دختر بود و نازش میچربید .......... و تونست مارو بن کنه و پست های چرتو پرتش پاک نشد و هیچ اتفاقی براش نیوفتاد و فقط ما......

حالا خودتو کنترل کن نیازی به کتک کاری و این چیزا نیست همین که مشتری های صبانت رو بپرونیم خودش بزرگترین ضربه هست به شرکت تا بفهمه اگه براش تبلیغ کردن کاربرا جوگیر نشه همه چیز رو خراب کنه

gigaht
20-09-2014, 22:51
پستای دوستان رو که میخونم میبینم اکثریت بالای 5 و 6 سال مشترک این صبانت ملعون بوده و هستن .
خود منم از سال 86 که اومدم صبا دیگه موندگار شدم تا امروز . یعنی میخوام بگم خاک بر سر شرکتی که بعد سالها , در اثر یک
تصمیم غلط تبدیل به گاو 9 من شیر میشه و این سابقه و این مشتریا رو بهمین راحتی فراری میده .
یعنی اگر تو امریکا یا جای دیگه ای بود همچین شرکتی رو رسوا میکردن محافل اقتصادی و مطبوعات . چنانکه مریل لینچ و بانک لمان و غیره رو
از سال 2006 تا الان ول نکردن و ضرب المثل شدن. (تازه اونا سوتی شون باین شکل واضح نبوده !)

خوب دوستان , من دوتا انتخاب بیشتر ندارم : پارس و مخابرات .
هردورور صحبت کردم دارن در باغ سبز نشون میدن . کدومشون رو بگیرم . یا فرقی نمیکنه ؟

1376MAXIMUM
20-09-2014, 22:59
پستای دوستان رو که میخونم میبینم اکثریت بالای 5 و 6 سال مشترک این صبانت ملعون بوده و هستن .
خود منم از سال 86 که اومدم صبا دیگه موندگار شدم تا امروز . یعنی میخوام بگم خاک بر سر شرکتی که بعد سالها , در اثر یک
تصمیم غلط تبدیل به گاو 9 من شیر میشه و این سابقه و این مشتریا رو بهمین راحتی فراری میده .
یعنی اگر تو امریکا یا جای دیگه ای بود همچین شرکتی رو رسوا میکردن محافل اقتصادی و مطبوعات . چنانکه مریل لینچ و بانک لمان و غیره رو
از سال 2006 تا الان ول نکردن و ضرب المثل شدن. (تازه اونا سوتی شون باین شکل واضح نبوده !)

خوب دوستان , من دوتا انتخاب بیشتر ندارم : پارس و مخابرات .
هردورور صحبت کردم دارن در باغ سبز نشون میدن . کدومشون رو بگیرم . یا فرقی نمیکنه ؟

من میگم مخابرات از همه بهتره فعلا حداقل این طوری زیر قراردادش نمیزنه

AZ-Sabanet
20-09-2014, 23:41
با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی کاربران اینترنت صبانت
طی جلسات انجام شده خبری جدید از سرویس های شبانه رایگان و بدون محدودیت خبر دادند که قرار شد سرویس هایی با قیمت های متفاوت و با شبانه رایگان به لیست سرویس ها اضافه خواهد شد

در ضمن

سرویس های شبانه را نسبت به قیمت سرویس خود میتوانید استفاده نمایید
128 شبانه 15 کیلوبایت
512 شبانه 25 کیلوبایت
1 مگابیت 50 کیلوبایت
2 مگابیت 60 کیلوبایت
4 مگابیت 75 کیلوبایت
8 مگابیت 90 کیلوبایت
12 مگابیت 110 کیلوبایت
====================================== به زودی اعمال خواهد شد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

AZ-Sabanet
20-09-2014, 23:56
با سلام احتراماً با توجه به تغییرات اعمال گردیده برروی سرویس های نامحدود ،که طی هفته های گذشته از پنل فروش غیر فعال گردیده و جایگزین آنها سرویس های جدید اعمال گردیده ، به اطلاع می رساند پیرو مذاکرات انجام شده با سازمان تنظیم مقررات رادیویی مقررگردید سرویس های قبلی مجدداً فعال گردند. به همین منظور از مورخ 1393/06/29کلیه تعرفه های نامحدود قبلی فعال و تعرفه های نامحدود اقتصادی از پنل فروش غیرفعال گردید .

qwertym
20-09-2014, 23:57
نت من بعد از 8 ساعت قطعی هنوز وصل نشده :n03: مال شماها چطور ؟؟؟؟

david-ebi
21-09-2014, 00:03
طی جلسات انجام شده خبری جدید از سرویس های شبانه رایگان و بدون محدودیت خبر دادند که قرار شد سرویس هایی با قیمت های متفاوت و با شبانه رایگان به لیست سرویس ها اضافه خواهد شد

در ضمن

128 شبانه 15 کیلوبایت
512 شبانه 25 کیلوبایت
1 مگابیت 50 کیلوبایت
2 مگابیت 60 کیلوبایت
4 مگابیت 75 کیلوبایت
8 مگابیت 90 کیلوبایت
12 مگابیت 110 کیلوبایت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قبل از دوران طلایی شبانه صبانت.یعنی تقریبا از فروردین به قبل من که 6 مگابیت بودم سرعت شبانه 150 کیلوبایت داشتم.شاهکار کردید به 12 مگابیتها سرعت 110 کیلوبایت دادید.به مرگ گرفتید که به تب راضی بشن.نمیدونم دوستان چقدر از اینکار راضی باشن ولی به نظر من کاری نکردند.فقط از قبلی یه نموره بهتره:n02:بعد بابت این کارتون تازه میخواهید قیمت سرویساتونم ببرید بالاتر.دیگه چی بگم.:n03:
در ضمن یکبار هم که شده خودتونو شفاف معرفی کنید.منظورم سمتتون در صبانت تا بفهمیم چقدر حرفهاتون اعتبار داره.گرچه اگر کاملا معتبر هم باشید باز هم به خاطر سرویسهای گرونتری که میخواهید بدید گلی به سر مشترکینتون نزدید:n15:

Eliminal
21-09-2014, 00:05

در ضمن

128 شبانه 15 کیلوبایت
512 شبانه 25 کیلوبایت
1 مگابیت 50 کیلوبایت
2 مگابیت 60 کیلوبایت
4 مگابیت 75 کیلوبایت
8 مگابیت 90 کیلوبایت
12 مگابیت 110 کیلوبایت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینطور که بوش میاد صبا به ... خوردن افتاده ، هه هه خوبه ، کارتون خوب بود بچه ها... ولی من دیگه به یک شرکت موجی که اصلا معلوم نیست تصمیم بعدیش چیه برنمیگردم !!!!
جالب این بود از نمایندگی مرکزی تهران به من زنگ زدن که چرا میخواین تخلیه کنین ، وقتی بهش گفتم شبانه ، یکم چونه زد ولی بعدش گفت اکی کاراتونو انجام میدم...
در صورتی که هفته ی قبلش که زنگ زده بودن بهم یادآوری کنن که شارژت داره تموم میشه ، گفتم نمیخوام شارژ کنم و اپراتوره گفت مشکلتون رو پیگیری میکنم ، بعد همون موقع از تهران زنگ زدن یارو دقیقا 20 دقیقه فک میزد که این طرحشون خوبه و عدالته و از اینجور حرفا...
خلاصه یعنی اینکه ملت اینقدر تخلیه کردن که براشون طبیعی شده...
ولی به هرحال منو از دست دادن ، کسی که یک مشتری ثابت بود براشون به مدت 5 سال !
5 نفر دیگه هم به پیشنهاد من صبا گرفته بودن چند سال پیش ، که تا الان 3 تاشون درخواست تخلیه دادن و رفتن پارس ، 2 تاشونم هنوز رو هوان!

ghnjfg
21-09-2014, 00:09
110 کمه سرویس 12 مگ اگه سرعت دانلود از 200 کمتر نباشه و محدودیت هم نداشته باشه به نظر من خوبه

amirmahdijv
21-09-2014, 00:26
دوستان من الان ساعت یک و نیم هست و این وضعیت ماست !
پینگ : 449
دانلود 0/08
اپلود ارور داد .

payampop
21-09-2014, 00:28
دوستان من الان ساعت یک و نیم هست و این وضعیت ماست !
پینگ : 449
دانلود 0/08
اپلود ارور داد .

با کدوم سرور امتحان کردی ؟

qwertym
21-09-2014, 00:28
نت من 8 ساعت و نیمه که قطعه کلا مال شما وصل شده یا قطع بودش ؟؟

payampop
21-09-2014, 00:30

امروز اصلا قطع نشد ... شما کجا هستید ؟

1376MAXIMUM
21-09-2014, 00:32

در ضمن

128 شبانه 15 کیلوبایت
512 شبانه 25 کیلوبایت
1 مگابیت 50 کیلوبایت
2 مگابیت 60 کیلوبایت
4 مگابیت 75 کیلوبایت
8 مگابیت 90 کیلوبایت
12 مگابیت 110 کیلوبایت

تو که دوباره پیدات شد نگفتم پیدات نشه برو بیرون از این انجمن برو بیرون میفهمی من سال دیگه تمدید نخواهم کرد حالا جمع کن کاسه کوزه رو و برو بیرون از این انجمن مثل این که .....
اجب غلطی کردیم اسم انجمن بردیم تو بحث هامون که این پیداش بشه برو بیرون از این جا بزارید این جا راحت باشم
یک مشت ادم پررو این درومده میگه تجدید نظر کردن تو نمیفهمی که من بیشتر پول دادم که سرویسم شبانه داشته باشه نفهم تو نمیفهمی من اگر شبانه نمیخواستم میتونستم ۱۲۸ بگیرم ۱۵۰ هزار نه ۲ مگ با قیمت ۲۷۰ هزار تومان میفهمی۱۲۰ هزار تومان کم نیست برای این اینترنت ذغالی و این پشتیانی بیشعورش که ادم رو مسخره میکنه شعور داری اگر داری گشو بیرون اگرم نداره اینجا پست بده این قدر پررو باشه ادم تاحالا این طوریشو ندیده بودم برو بیرو از این انجمن تا یه کاری نکردم که بن بشم دوباره برو پشت سرتم نگاه نکن اگر دسته تو هست یا نیست برو دیگه هم پست نده جایی من اینجا انلاینم میبینم نمیخواهم ببینمت دوباره موقع تخلیه هم اگر ازم پرسیدین چرا فحش میدم هرچی هم دلم خواست میگم هرچی دلم خواست هر که که ای هم خواستید ........
حالا که دیدن مردم دارن میرن از شرکت اومد میگن که ما تصمیم رفتیم که شما بیشتر دانلود کنید حق مضلوما چی شد ما دانلود کنیم پهنای باند کم میاد برو شیرشو ببند که پولشو بگیری شما هم غلط کردید که برای ما تصمیم میگیرید کی ما دانلود کنیم کی نکنیم کی اینترنت داشته باشیم کی نداشته باشیم هر جوری هم میخواهید هم میتونید چک کنید ادم رو همکارتون بدون اجاره من رو سیستمم برام صفحه باز میکنه میفهمی چه حالی داشتم وقتی این کار رو کرد‌ تا قانون جدید رو نشونم بده که روسایت گذاشتن بعد از بحث کردن با شرکت گوشیم پشت سر هم ۱۰-۱۵ بار زنگ خورد ولی نمیشد جواب بدم زنگ میزدم به شماره ای که افتاده بود ولی شماره وجود نداشت تو شبکه این یعنی چی اقای کارشناس شما میدونی وقتی زنگیدم به نمایندگی تهران بدون این که اسمم رو بپرسه و شماره یا هیچ گونه مشخصاتی ازم بگیره فامیل منو میدونست اینم جالب بود نه تموم این اتفاقات هم که برام افتاده رو برای همه میگم به خدا اگر یکیش دروغ باشه

gigaht
21-09-2014, 00:55
دادا بدجور داغ کردی , خوب نیست . برای سلامت خودت میگم ارزش نداره
یه اینترنت بقول خودت ذغالی انقدر حرص خوردن نداره. انجمنم همینه دیگه هرکی نظرشو میگه نمیشه دهن شونو چسب زد.
باید سعی کنی ندید بگیری. اصن پستاشا نخون اینجوری خیلی راحتتری . والا

gigaht
21-09-2014, 01:00

احتمال زیاد مشکل خط شماست. سراسری نیست .
چراغ استاتوس ثابته ؟ یک بارم سیم شون از امدی اف مرکز شل شده بود برای خط من و سه روز پیگیری لازم داشت تا وصلش کنن .

boose_bar_khoda
21-09-2014, 01:17
عجب بد بختی داریما
این قانون جدید که داره صبا میزاره چیه؟ من فردا قراره پیک پارس آنلاین قرارداد بیارهههههههههههه یعنی صبا الان درست شد؟؟؟؟؟؟؟
یکی بهم لطفا سریع بگه سرعت من چقدر میشه با این قانون جدید؟ من 6 مگ دارم
اون قانون دو برابره حجم خریداری شده یعنی رفت؟
ای بابااااااااااا زودتر میگفتی دیگه مسئولللللللللل:n24:

1376MAXIMUM
21-09-2014, 01:17
.... تو این شانس رو نیم بها هستم سرعتم روی سرعت اسمی هست ۲ مگ ۲۲۰-۲۳۰ تا هم دریافتم هست مستر کار شناس میدونی ۲ مگ نیم بها ۴۸ گیگ یک ساله تو خرداد چقدر بود و شبانه رایگان چقدر؟
بعدشم چرا من بخ سرور های عربی وصل میشم موقع تست چرا مثل قبل به سرور های ایرانی و تو اصفهان وصل نمیشم همش میره روی کویت و عربستان و سرور های عراق

gigaht
21-09-2014, 01:30
عجب بد بختی داریما
این قانون جدید که داره صبا میزاره چیه؟ من فردا قراره پیک پارس آنلاین قرارداد بیارهههههههههههه یعنی صبا الان درست شد؟؟؟؟؟؟؟

هنوز در حد حرفه , اونم از طرف نمایندگی فروش شون در یکی از شهرستانها !

نگران نباش ضرری نکردی , منم دارم پشت سرت میام همین مسیرو .

و اما مدیریت دمدمی مزاج صبانت :

بد نگفتی , اما هم کم بود و هم یکم دیر !

حرف آخر من و گمونم اکثریت کاربران در حال خروج اینه :

- سرعتهایی که زدی رو دو برابر کن (حداقل)

- توی همون سایت خودتون رسما اعلام کن حداقل تا یکسال باین شرایط دیگه دست نمی زنید . ( "مشتری مدار" بازی در نمیارید!)

اون وقت راجعش فکر میکنم .

والسلام.

*(هرچند بنظرم دوبرابر هم بازم کمه , نه ؟ 12 مگ بگیری 210 ک ؟ )

david-ebi
21-09-2014, 02:07
عجب بد بختی داریما

آقا گول حرفای ایشون رو نخورید.ایشون که به حساب از طرف صبانت حرف میزنه که هیچکس اصالتشو نمیدونه(اصلا چه پستی دارن و در کدوم جلسه و در کجا و در چه تاریخی این تصمیمات گرفته شده).بعدشم اگر راست باشه اصلا معلوم نیست کی اجرا کنن.سوما اگر زودم اجرا کنن دیدی که گفته میخواهن قیمتا رو ببرن بالا.مطمئن باش تو isp های دیگه با قیمت کمتر و سرعت شبانه بیشتر گیرت میاد.اومده دیده همه دارن میرن گفته یک چیزی بگم(بدون سند و مدرک معتبر)فعلا نگهشون دارم.کسایی مثل شما هم حرف ایشون رو باور کردید.دیگه شما که باید با اینا آشنا شده باشی آخه.

xboom
21-09-2014, 02:38
این AZ-Sabanet حتما از خود صبانته بعدشم مگه اینترنت نامحدوده که 12 مگ با 110دانلود کنه. جمع کن کاسه توالته تو

farshad0123
21-09-2014, 02:41
این شرکتا دارن خودشونو آماده میکنن مصوبه جدید اومده قراره قیمت اینترنت بالا بره و خیلی از شرکتا مجبور میشن جمع کنن

xboom
21-09-2014, 02:45
این AZ-Sabanet ای اس پیه مزخرف زیاد میگه

AZ-Sabanet
21-09-2014, 03:00
سرعت 10 مگابیت صبانت

RealFlow
21-09-2014, 03:08
توجه توجه ... حتما بینید این ویدئو رو....!!!

من یک فیلم گرفتم و منتشر کردم تو این مستند مشتری مداری صبانت کاوش رایانه سرعت به 0 و قطعی هم میکشه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

boose_bar_khoda
21-09-2014, 03:10
با تشکر از دیوید و گیگا
نمیدونم والا گفتم یه کم خوشبینانه نگاه کنم به قضیه
من که رفتم پارس اگه اونم این بند و بساطا رو داشته باشه که فعلا نداره دیگه باور کنید قید ای دی اس ال رو میزنم
هر چند فکر کنم gprs هم همچین بی دنگ و فنگ نباشه
حالا باید دید این صبانت توی تخلیه خط ما چقدر میخواد الافمون کنه لابد باز باید برم سراغ 195 فن آوا که پدر مارو دراورد واسه تخلیه تقریبا 3 هفته الاف شدیم

RealFlow
21-09-2014, 03:37
این تست امضام از سایت صبا نت هست.

david-ebi
21-09-2014, 04:09
سرعت 10 مگابیت صبانت

خوب الان منظور شما از این پست چی بود؟.منم الان دقیقا 10 مگابیت صبانت دارم و دقیقا سرعتم در ساعات روزانه همین است.خوب این افتخاریست در ساعات روزانه؟دارم پول هر کیلوبایت دانلودشو میدم.اگر از این سرعتم کمتر بود که همون روز اول تخلیه کرده بودم.(شاید منظورت اینه که قانونا میتونید کمتر کنید.مشکلی نیست.سرعت روزانتون هم محدود کنید تا ببینید تعداد مشترکینتون به تعداد انگشتای دوتا دست هم نخواهد رسید:n02:)هر وقت سرعتتون در ساعات شبانه اینقدر شد اونم بدون محدودیت و دوز و کلک بعد بیا عکس بزار جناب صبانت:n15:

qwertym
21-09-2014, 06:48
امروز اصلا قطع نشد ... شما کجا هستید ؟

من از اصفم

qwertym
21-09-2014, 06:49
احتمال زیاد مشکل خط شماست. سراسری نیست .
چراغ استاتوس ثابته ؟ یک بارم سیم شون از امدی اف مرکز شل شده بود برای خط من و سه روز پیگیری لازم داشت تا وصلش کنن .

چراغ ADSL ثابته اما چراغ اینترنتم خاموشه از دیروز ساعت 4 بعد از ظهر اینطور شده و هنوز چراغ اینترنت قطعه

1376MAXIMUM
21-09-2014, 07:52
چراغ ADSL ثابته اما چراغ اینترنتم خاموشه از دیروز ساعت 4 بعد از ظهر اینطور شده و هنوز چراغ اینترنت قطعه
حجم تموم نکردی؟

general geranger
21-09-2014, 07:53
سرعت 10 مگابیت صبانت

would u shut iit?

این سرعت روزانس دروغ گو. شبانهرو همینجوری کن بدون دوز و کلک و انقدم رو اعصاب ما رژه نرو با این تستای فیک:n21:

qwertym
21-09-2014, 08:05
حجم تموم نکردی؟

نه حجم دارم

sleeplessness
21-09-2014, 08:50
اگه بر فرض حرف درست باشه
برای 12 مگ 110 خیلی کمه
بر اساس جدول کاوش نماینده شیراز
110 برای سرویس دو مگ و550 برای سرویس 8 مگ که جدول ظالمانه ای بود
و این بند عدم تعهد درباره ی سرویس شبانه هنوز هست

ub313
21-09-2014, 09:05
بچه ها به این سایت سربزنید درباره صبانته ولی نتاسفانه فیلترش کردن باید با چیز شکن برید داخل سایتش اینم از سیاست های کشور ما تا یه نفر اعتراض میکنه دهنشو می بندن

ub313
21-09-2014, 09:20
دوستان با فیلترشکن وارد شید اینم کمپین اعتراضه ولی به لطفشون فیلتره

general geranger
21-09-2014, 09:22
بچه ها به این سایت سربزنید درباره صبانته ولی نتاسفانه فیلترش کردن باید با چیز شکن برید داخل سایتش اینم از سیاست های کشور ما تا یه نفر اعتراض میکنه دهنشو می بندن

دوست عزیز blogspot کلا فیله. همه ی وبلاگاش:n03:

payampop
21-09-2014, 10:12
من از اصفم

من تهرانم مشکلی نداشتم ...

sorooshfm
21-09-2014, 11:00
برگ زرینی دیگر از صبانت٬ صبانت به منظور فروش بیشتر سرویس های حجمی و مجبور کردن کاربرانش به خرید سرویس حجمی با محدودیت شبانه سرویس های نامحدود ارزان قیمتش را تنها پس از چند روز فعال بودن حذف کرد و دوباره همان سرویس های نامحدود قدیمی و کم سرعت و گرانش را فعال کرد

ghnjfg
21-09-2014, 11:23
اگه بر فرض حرف درست باشه
برای 12 مگ 110 خیلی کمه
بر اساس جدول کاوش نماینده شیراز
110 برای سرویس دو مگ و550 برای سرویس 8 مگ که جدول ظالمانه ای بود
و این بند عدم تعهد درباره ی سرویس شبانه هنوز هست

حرفت درسته ولی ساعات رایگان موضوعش کاملا جداست
سرعت 550 یا بالاتر برای تایم رایگان رو دیگه هیچ وقت فکرشم نکن یا بهتر بگم دیگه شرکتی نیست که این سرعتارو بدون محدودیت بده

sleeplessness
21-09-2014, 11:57
حرفت درسته ولی ساعات رایگان موضوعش کاملا جداست
سرعت 550 یا بالاتر برای تایم رایگان رو دیگه هیچ وقت فکرشم نکن یا بهتر بگم دیگه شرکتی نیست که این سرعتارو بدون محدودیت بده
این جدولی بود که نماینده شیراز داشت
دقیقا طبق جدول وقتی 512 داشتم سرعت 45 دانلود شبانه 700 مگ
و وقتی یک مگ داشتم سرعت 65 و شبانه یک گیگ بود
درسته فکر نکنم چنین اتفاقی دیگه تکرار بشه

boose_bar_khoda
21-09-2014, 12:15
آقا امروز زنگ زدن واسه تخلیه گفت برات انجام میدیم
چقدر طول میکشه به نظرتون؟

1376MAXIMUM
21-09-2014, 12:23
آقا امروز زنگ زدن واسه تخلیه گفت برات انجام میدیم
چقدر طول میکشه به نظرتون؟

یکی دوهفته مشتری فکر کنم زیاد از دست دادن

nimakh
21-09-2014, 12:26
سرویس های نامحدود صبانت اوضاعشون چقدر خرابه ؟ راستی چرا دوتا قیمت داره برای هر سرویس ؟کسی امتحان کرده ؟ میدونه محدودیت سرویس های نامحدود چقدره !؟

boose_bar_khoda
21-09-2014, 12:27
یکی دوهفته مشتری فکر کنم زیاد از دست دادن

دو هفته/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n04: مگه میخوان خط رئیس جمهور گینه بیسائو رو تخلیه کنن؟:n04:

amirmahdijv
21-09-2014, 12:34
سلام دوستان .
به جای این کمپین میتونیم یه سایت بزنیم .
xzn.ir هاست رایگان میده .
یه ورد پرس هم نصب میکنیم .
من کاراشو راه میندازم فقط کسی هست که مدیریتش کته ؟

amirmahdijv
21-09-2014, 13:08
با کدوم سرور امتحان کردی ؟
speedtest.net
با این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ehsan_iace
21-09-2014, 13:10

در ضمن

128 شبانه 15 کیلوبایت
512 شبانه 25 کیلوبایت
1 مگابیت 50 کیلوبایت
2 مگابیت 60 کیلوبایت
4 مگابیت 75 کیلوبایت
8 مگابیت 90 کیلوبایت
12 مگابیت 110 کیلوبایت

تفاوت سرعت شبانه یک مگ و دو مگ 10 کیلوبایته!
تفاوت سرعت شبانه دو مگ و چهار مگ 15 کیلوبایته!!
تفاوت سرعت شبانه چهار مگ و هشت مگ 15 کیلوبایته!!
تفاوت سرعت شبانه هشت مگ و دوازده مگ 20 کیلوبایته!!!

دیگه اگر کسی شک داره که سرعت شبانه درست بشه با نتایج این جلسات شکش برطرف شد!

واقعاً خسته نباشید

k1ozil
21-09-2014, 13:17
speedtest.net
با این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدون چیز پی ان از سرور فرانکفورت یه تست بگیر

fanoudi
21-09-2014, 13:37
دوستان لطفا به من بگید که مثلا 20 گیگ حجم داشته باشیم طبق سیاست جدید که به نظرم قابل قبول هست تا دو برابر حجم با سرعت خوب میتونیم استفاده کنیم اما وقتی محدود شدیم سرعت چند میشه ؟ محدود سرعت اسمی منظورشون هست ؟

sorooshfm
21-09-2014, 13:39
دوستان گرونفروشی و کم فروشی این شرکت به سرویس های نامحدودش هم سرایت کرد به این صورت که مثلا قبلا با ۴۰ هزار تومان ۲۵۶ نامحدود میگرفتی با ۲۰ گیگ مصرف منصفانه البته منصفانه من درآوردی ایرانه و سرعت دانلود ۲۵۶ کیلوبایت قبل از محدودیت و ۳۲ کیلوبایت بعد از محدودیت اما حالا با همین پول ۵۱۲ نامحدود میدن با ۱۰ گیگ مصرف منصفانه و سرعت ۱۶ کیلوبایت بعد از محدودیت آخه من نمیدونم مشتری رو چی فرض کردن اینا شما باشی اعصابت خورد نمیشه:n24::n24::n24::n24::n24:

1376MAXIMUM
21-09-2014, 14:08
دو هفته/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n04: مگه میخوان خط رئیس جمهور گینه بیسائو رو تخلیه کنن؟:n04:

اذیت میکنن تا تخلیه کنن حالا 2 هفته هم طول نکشه کلی طولش میدن و حرس میخوری تا تموم شه من دفه اخر که تخلیه کردم 10 روز طول کشید از شبکیه تخلیه کردم مال 2 سال پیشه شاید الان زود تر انجام بدن

1376MAXIMUM
21-09-2014, 14:13
دوستان لطفا به من بگید که مثلا 20 گیگ حجم داشته باشیم طبق سیاست جدید که به نظرم قابل قبول هست تا دو برابر حجم با سرعت خوب میتونیم استفاده کنیم اما وقتی محدود شدیم سرعت چند میشه ؟ محدود سرعت اسمی منظورشون هست ؟

کاشکی بود 128 کیلو بیت یعنی 15-16 کیلو بایت تو بهترین حالت ممکن حالا بسته به خطط کم تر هم میشه
شما هم دانلود شبانه نداری یا تازه شبانه استفاده میکنی یا کلا از اینترنت استفاده چندانی نداری وگرنه میفهمیدی که چه زجریه بعد سرعتت این قدر پایین میاد که نتونی بری وب گردی هم بکنی

sleeplessness
21-09-2014, 14:17

20 گیگ حجم 40 گیگ اجازه ی دانلود شبانه میده
بعد سرعتت میشه 10 کیلو حتی کمتر مثل امضای من
شانس بیاری شبی 100 تا 200 مگ بتونی دانلود کنی بعد محدودیت

1376MAXIMUM
21-09-2014, 14:17
دوستان گرونفروشی و کم فروشی این شرکت به سرویس های نامحدودش هم سرایت کرد به این صورت که مثلا قبلا با ۴۰ هزار تومان ۲۵۶ نامحدود میگرفتی با ۲۰ گیگ مصرف منصفانه البته منصفانه من درآوردی ایرانه و سرعت دانلود ۲۵۶ کیلوبایت قبل از محدودیت و ۳۲ کیلوبایت بعد از محدودیت اما حالا با همین پول ۵۱۲ نامحدود میدن با ۱۰ گیگ مصرف منصفانه و سرعت ۱۶ کیلوبایت بعد از محدودیت آخه من نمیدونم مشتری رو چی فرض کردن اینا شما باشی اعصابت خورد نمیشه:n24::n24::n24::n24::n24:

همین حالاشم داره جونم در میاد اخه یکی نیست بگه نکبت 16 کیلو بیت که یه فایل 10 مگی هم نمیشه باهاش دانلود کرد ادم پیر میشه پاش حدود 85 دقیقه طول میکشه میتونی بری یه فوتبال کامل ببینی بیایی فایلتو تحویل بگیری تازه اونم تو بهترین حالت

kamal114
21-09-2014, 14:47
به منظور آشنايي بيشتر دوستان با تفکر و نگاه شرکت صبانت به مشتريان خود ، متن شکايت و پاسخهاي شرکت رو که يکي از دوستان از طريق سايت 195 پيگيري کرده رو مي گذارم .
سوالات جالبه و خواسته همه بچه هاست ولي جالبتر از اون پاسخهاي صبانته که واقعا جاي تفکر و تعمق داره که چي باعث ميشه يک شرکت در مورد مشتريان خود اينگونه فکر کند!

درخواست اول از سايت 195.ir
با سلام
خدماتي مثل اينترنت رايگان ميتواند دليل مهمي براي انتخاب و خريد خيلي از كاربران باشد . در صورتي كه اين امكانات برداشته شود بايد به صورت شفاف به كاربر اطلاع داده شود تا نسبت به تغيير سرويس خود در صورت نارضايتي اقدام كند.
با توجه با اطلاعاتي كه در سايت صبانت در قسمت تعرفه موجود هست. به كاربر گفته شده كه ميتواند از ساعت 2-7 صبح به دانلود بپردازد. بنده وبسياري از كاربران، اين مسئله را به عنوان يه امكان و مسئله خيلي مثبت نسبت به ديگر شركت ها دانسته و به اين دليل اين شركت را به عنوان ارائه دهنده اينترنت قبول كرده ايم. ولي شركت صبانت بدون اطلاع در سايت خود و حتي ارسال پيامك به تغيير در سيستم ارائه شبانه خودپرداخته است. طوري كه كاربراني كه شركت صبانت را طبق سايت صبانت، و روال گذشته كاربران، براي شبانه نامحدود خريداري كرده اند، با مشكل مواجه شده اند به عبارتي شركت صبانت به طور روشن به كاربران واقعيت را نگفته و آنچه در سايت و موقع خريد گفته شده با واقعيت بسيار فرق ميكند. در سايت گفته شده كه از ساعت 2-7 صبح رايگان بدون محدوديت ولي در واقع سرويس ها محدوديت دانلود پيدا كرده است. شركت ميتوانست در پايان دوره هر مشتري به آن خبر دهد تا مشتري اقدام به خريد بسته هاي چندين مگابايتي پر هزينه نكند و بنا به صلاح خود شركت ديگري را براي ارائه خدمان adsl انتخاب كند.

پاسخ صبانت
با سلام با توجه به اينكه تعداد محدودي از مشتركين در ساعات مصرف رايگان به صورت پيوسته و با ابزارهاي اشتراك گذاري فايل اقدام به مصرف بي رويه پهناي باند مي نمايند و در سرويس رساني مطلوب و منصفانه اختلال ايجاد نموده كه اين امر باعث گرديده كاربران ديگر نتوانند از سرويس شبانه بطور مطلوب بهره برداري نمايند كه باعث ضايع شدن حقوق ديگران به دليل عدم پايبندي به شرط استفاده منصفانه مطرح شده در قسمت تعرفه هاي سايت صبانت كه عكس آن نيز پيوست ميباشد مبادرت ورزيده كه صبانت موظف است جهت احقاق حقوق تمامي مشتركين :n08:به صورت منصفانه در داخل شبكه تمهيداتي در نظر بگيرد اين مشتركين بعد از عبور از نقطه استفاده منصفانه همچنان به دانلود رايگان در ساعات رايگان شبانه(2 الي 7) با سرعت كمتري در شبكه باقي خواهند ماند و سرويس آنها مسدود نمي گردد . لينك([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پاسخ قاطعانه و پس از ساعتها بررسي کارشناسانه از 195.ir:n04:
نتيجه بررسي شكايت : كاربر گرامي درخواست شما پس از بررسي مردود اعلام شده است

شکايت مجدد کاربر
با عرض سلام
من در مورخه *** شکايتي به شماره **** ارسال نمودم و صرف ارسال پاسخ شرکت اينترنتي براي مخاطب را کافي نمي دانم و خواستار رسيدگي بهتر و دقيقتر کارشناسان آن سازمان محترم به دلايل زير هستم
1- بنا بر آمار ارائه شده هزينه اينترنت در ايران از استانداردهاي جهاني بسيار بالاتر بوده و اين خود دليل تمايل کاربران به استفاده از ساعات رايگان استفاده اينترنت مي باشد و علت استفاده تبليغاتي شرکتها از ساعات رايگان نيز اگاهي از همين موضوع مي باشد. در صورتي که شرکتي قصد ايجاد محدوديت در استفاده رايگان را دارد بايد به طور شفاف به مشتريان اعلام تا آنها تصميم مناسب اخذ نمايند.
2- همانگونه که در لينک ارائه شده توسط شرکت اعلام شده
"سرویس های نامحدود مشمول قانون مصرف منصفانه می باشند و نحوه ارائه این سرویس ها بدین صورت می باشد که مشترک می تواند با شروع زمان سرویس خود طبق قرارداد حجم مشخصی از سرویس را با کیفیت بالا و ضریب اشتراک پذیری پایین تری ازالزامات قانونی (ضریب اشتراک پذیری طبق مصوبه 152 کمیسیون تنطیم مقررات رادیویی 1 به 8 می باشند ) که بصورت یک اشتراک 1 به 3 می باشد را تجربه نماید لازم به ذکر است پس از عبور از حجم مشخص شده امکان بهره برداری از سرویس با لحاظ سرعت اسمی طبق قرارداد برای مشترک فراهم می گردد."
قانون مصرف منصفانه (اگر چنين قانوني وجود داشته باشد و به تاييد مبادي ذيربط رسيده باشد) براي سرويسهاي نامحدود بوده و اشاره اي به اعمال آن براي ساير سرويسها نشده است. هرچند برابر همين متن اگر برفرض مشترکي بيش از مقدار مشخص شده توسط شرکت دانلود کند سرعت وي به سرعت اسمي در قرارداد تبديل مي شود نه اينکه به 15کيلوبيت کاهش يابد تا مصرف کننده مجبور به خريد حجم اضافه شود.
3-تا پيش از اين سرعت خوب بوده ولي اخيرا سرعت کاهش يافته که علت شکايت من و بسياري از کاربران نيز همين مي باشد که چرا شرکت اين تغيير سياست و محدود کردن را به کاربران اعلام ننموده و موجب متضرر شدن آنها شده است . خود من همين هفته پيش اقدام به تمديد سرويس کردم و اگر از اين محدوديت مطلع بودم قطعا به شرکت ديگري مراجعه مي کردم.
4- شرکت اعلام نموده " تعداد محدودي از مشتركين در ساعات مصرف رايگان به صورت پيوسته و با ابزارهاي اشتراك گذاري فايل اقدام به مصرف بي رويه پهناي باند مي نمايند و در سرويس رساني مطلوب و منصفانه اختلال ايجاد نموده كه اين امر باعث گرديده كاربران ديگر نتوانند از سرويس شبانه بطور مطلوب بهره برداري نمايند" که اين مساله نيز فاقد وجاهت مي باشد زيرا تعداد زيادي از کاربران از ساعات رايگان استفاده مي کرده اند و اين محدوديتها موجب نارضايتي تعداد زيادي شده است(برابر بررسي از انجمنهاي اينترنتي و شبکه هاي اجتماعي و... ) ثانيا چطور در ساعات پيک مصرف روزانه که رايگان نيست مشکلي در سرعت بوجود نمي آيد و فقط در ساعات رايگان حق مصرف کنندگان تضييع مي شود؟!
نکته ديگر آنکه اگر همه مشترکان از قويترين نرم افزارهاي دانلود استفاده کنند نهايتا به دليل ماهيت اشتراکي استفاده از اينترنت ، يک هشتم سرعت خريداري شده را مي توانند استفاده کنند (اشتراک 1 به 8 مثلا سرويس 2 مگابايت نهايتا 200تا 250 کيلو بايت ) و کسي بيش از آن نمي تواند و مشکلي براي سايرين ايجاد نمي کند مگر اينکه شرکت بر خلاف قانون يک خط را بين بيش از 8 نفر تقسيم کرده باشد که اين مساله نيازمند رسيدگي و بررسي دقيق تر کارشناسان آن سازمان محترم مي باشد. و اين کاهش سرعت به 15 کيلو بايت براي همه (کسي که 128 خريداري کرده و کسي که 4 مگابيت ) مصداق بارز کم فروشي ، گرانفروشي و اجبار مصرف کنندگان به خريد حجم اضافه براي بهره مندي از سرعت اينترنت مناسب مي باشد.

پاسخ شرکت صبانت
با سلام در مورد موضوع اول اينكه اينترنت در كشورهاي ديگر ارزانتر يا گرانتر ميباشد اين شركت يا شركت هاي ديگر تصميم گيرنده نيستند و بايد مراجع بالاتر تصميم گيري نمايند و اين شركت تابع مصوبات و قوانين بالادستي از جمله سازمان تنظيم ميباشد و نيز سرويس شبانه رايگان الزام نيست و افر شركت هاي به مشتركين ميباشد
2.صبانت همچنان سرعت شبانه رايگان را دارد:n13:
3.مطابق لينك([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نكته15 ذكر شده : مطابق سياست تشويقي شركت صبانت ترافيك مصرفي بين ساعت 2 تا 7 صبح در تمامي روزهاي هفته رايگان بوده ( به شرط استفاده منصفانه و تا زمان پر نشدن امكانات از طريق بستر هاي مخابراتي ) و تعهدي را براي شركت به همراه نخواهد داشت .
مورد دوم: جواب اين مورد به تفصيل در بخش دوم در متن بالا تشريح شد
مورد سوم: در اين مورد اطلاع رساني در صفحه كاربري شما اعلام گرديد و اين سياست به دليل اطلاع رساني همگاني به مدت 2 هفته ازمايشي اجرا شد و بعد حجمهاي اظافه مصرف كاربران نيز صفر گرديد كه بتوانند شارژ نموده و تا 2 برابر حجم در ساعت رايگان با سرعت بالا و ادامه ... در موردشارژ از ساير شركت ها تمامي آنها داراي محدوديت هاي ميباشند و صبانت جزو آخرين شركت هاي بود كه اين تغيير را اجرايي نمود و شما نيز در هر لحظه كه مايل باشيد امكان برگشت سرويس شما با كسر زمان و حجم استفاده شده وجود دارد
مورد چهارم : اين مشتركين محدود در كل كشور نزديك به 2هزار نفرند :n04:كه با پر كردن پهناي باندي ورودي اينترنت كشور مانع سرويس دهي مطلوب ميگردنند و اين كه چرا در روز اين مشكل ايجاد نميشود به طور ميانگين در روز 1/3 مشتركين به صورت همزمان انلاين ميباشند و بيشتر از نصف پهناي باند آزاد ميباشد پس.......اما در ساعت رايگان بيشتر از 65% كاربران به صورت همزمان انلاين شده و بيشترين ميزان پهناي باند را پر مينمايند در بسياري از موارد پهناي باند مركز به نصف ميرسد اما به دليل پر شده پهناي باند وردي كشور امكان استفاده بيش از آن وجود ندارد:n19:

پاسخ محکم و پس از ساعتها بررسي کارشناسانه از 195.ir !!!!!:n13:
نتيجه بررسي شكايت : كاربر گرامي درخواست شما پس از بررسي مردود اعلام شده است

به نظر من اين دوستمون نکته اساسي رو گفتن:
اگر اشتراک 1به 8 هم رعايت بشه سرعت خط 2 مگ نبايد 15 کيلو بايت باشه بلکه 150-190 ميشه(حتي اگه همه با هم دانلود کنن)
اين يعني صبانت بر خلاف قانون خط رو بين تعداد خيلي بيشتري تقسيم کرده

general geranger
21-09-2014, 15:15
برید بریذید پیج صباترر

general geranger
21-09-2014, 15:20
صد رحمت به شاطل:n14:

برین تخلیه کنین

david-ebi
21-09-2014, 15:41
برید بریذید پیج صباترر

اینکه جا واسه کامنت دادن نداره:n13:.یا من بلد نیستم:blush:

and-roid2
21-09-2014, 15:46
اینکه جا واسه کامنت دادن نداره:n13:.یا من بلد نیستم:blush:

شما اول با اکانتت وارد شو و بعد گزینه (رسانه را میپسندم) رو بزن درست میشه.

mykamran
21-09-2014, 17:43

فن اوا
های وب
پارس
مخابرات

الان فقط های وب این مخابرات گرفتم لامصب اینترنت خوره داشت اصلا یه وعضی خیلی بیخود بود.شبانه نداشت و...
الان های وب دارم 15 گیگ 15 هزار تو محدودیت 5 روز واقعا خوبه دیگه بی خوابی هم به نمیکشی

mykamran
21-09-2014, 17:45
من میگم مخابرات از همه بهتره فعلا حداقل این طوری زیر قراردادش نمیزنه

من مخابراتم داشتم مفت نمیرزه و شبانه تعطیل اصلا ارزش نداره

mahddi
21-09-2014, 18:42
مایکروسافت با اون عظمتش با اعتراض کاربراش مجبور شد دکمه استارت به ویندوز برگردونه
حالا این صبانت پاپتی کجای کاره مثل مخابرات به جا های کلفت هم وصل نیست و تنها سرمایه اش ما (منظور پول داخل جیب ما) هستش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بالاخره باید کوتاه بیاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](41).gif

ho3in2012
21-09-2014, 18:59
دوستان اگه من 1 مگ برنزی نامحدود یک ماهه رو بگیرم
بعد از رد کردن 20 گیگ منصفانه سرعت دانلود میاد روی چند ؟

payampop
21-09-2014, 19:08
دوستان اگه من 1 مگ برنزی نامحدود یک ماهه رو بگیرم
بعد از رد کردن 20 گیگ منصفانه سرعت دانلود میاد روی چند ؟

سرعت شبانه 10 تا 12 کیلوبایت !

leon_reporter_2009
21-09-2014, 19:19
سرویس های نامحدود صبانت اوضاعشون چقدر خرابه ؟ راستی چرا دوتا قیمت داره برای هر سرویس ؟کسی امتحان کرده ؟ میدونه محدودیت سرویس های نامحدود چقدره !؟

دادا من 2 هفته ی سرویس ناحدود دارم از مرز 20 گیگ رد شدم و سرعتم برروی 32 اومد و بعد 2 روز کمتر شد و به 10 الی 20 KB رسید زنگ زدم پشتیبانی مشهد گفتند هر چی از مرز 20 گیگ فراتر میرید سرعتتون پایین تر میاید تا سرویستون غیر قابل استفاده شه فکرک ن تو روم برداشته همین حرفو میزنه منو احمق فرض کرده یا خودش جالبه تو سایت زدن ضریب اشتراک 1 به 8
من امروز عکس و فیلم های لازم را گرفتم برای سازمان تنظیم مقررارت ارسال کردم هر کسی مثل من نا محدود داره ارسال کنه چون به نوعی دور زدن مصوبه 152 قانون تنظیم قررارت است سرویس 256 باید 32 باشد نه 10 KB !

leon_reporter_2009
21-09-2014, 19:22
دوستان لطفا همه عضو بشید :
اعراضتون را ثبت کنید ضمنا تا 3 شنبه هیچ گونه تخلیه ای را نزنید قرار شده در روز سه شنبه تغییری اعمال نکنند همگی مشترکین در خواست تخلیه را انجام دهند .
ضمنا بنده یوزر فیکی نمیباشم خواستید تو کلوب " امیر قیومی " هستم .

gigaht
21-09-2014, 20:23
تفاوت سرعت شبانه یک مگ و دو مگ 10 کیلوبایته!
تفاوت سرعت شبانه دو مگ و چهار مگ 15 کیلوبایته!!
تفاوت سرعت شبانه چهار مگ و هشت مگ 15 کیلوبایته!!
تفاوت سرعت شبانه هشت مگ و دوازده مگ 20 کیلوبایته!!!

دیگه اگر کسی شک داره که سرعت شبانه درست بشه با نتایج این جلسات شکش برطرف شد!

واقعاً خسته نباشید

یا .. اینکه داره از خودش درمیاره . زیادهم روش فکر نکرده یکم منطقی تر بنظر بیاد.

کلا دقت کرده باشید ایشون همه اش درحال چالش درست کردن و تحریک اعصاب کاربران اینجاست.
تو فروم های حارجی هم میگن با ترول بحث نکنید چون به هدفش که بهم ریختن اونجاس میرسه .

دوستان خواهشی دارم که منبعد به سوالات بیربط و حاشیه ای که توسط بعضی ها اینجا گذاشته میشه جواب ندید .
اکثر ماها اینجا دنبال هدفی هستیم که همان احقاق حق مون یا تحریم این سرویس دهنده است . اگر تمرکز کنیم میتونیم نتیجه بگیریم.

ممنون .

sorooshfm
21-09-2014, 20:44
سرعت شبانه 10 تا 12 کیلوبایت !
آره نامحدودهایش که از همه مضخرف تره ۱ مگ بگیری سرعتت بین ۲۰ تا ۳۰ کیلوبایت میشه تازه اونم با ماهی ۶۸ تومان ۱۱ ساعت باید صبر کنی تا ۱ گیگ دانلود کنی کلا باید بیخیال صبانت بشی

k1ozil
21-09-2014, 20:48
دادا من 2 هفته ی سرویس ناحدود دارم از مرز 20 گیگ رد شدم و سرعتم برروی 32 اومد و بعد 2 روز کمتر شد و به 10 الی 20 KB رسید زنگ زدم پشتیبانی مشهد گفتند هر چی از مرز 20 گیگ فراتر میرید سرعتتون پایین تر میاید تا سرویستون غیر قابل استفاده شه فکرک ن تو روم برداشته همین حرفو میزنه منو احمق فرض کرده یا خودش جالبه تو سایت زدن ضریب اشتراک 1 به 8
من امروز عکس و فیلم های لازم را گرفتم برای سازمان تنظیم مقررارت ارسال کردم هر کسی مثل من نا محدود داره ارسال کنه چون به نوعی دور زدن مصوبه 152 قانون تنظیم قررارت است سرویس 256 باید 32 باشد نه 10 KB !

نه دیگه داداش اول بیت رو به بایت تبدیل کن بعد تقسیم بر 8 کن یعنی سرعت شما هر وقت از 4 کمتر شد میتونی شکایت کنی.

k1ozil
21-09-2014, 20:58
حقش نبود داشت حق دیگران را زیر پا میزاشت ( صبانت نباید به سوریس های 12 مگابیت شبانه با سرعت روزانش میداد )
داداش کاملا با شما مخالفم.نمیشه بگی حقش نبوده.در واقع میشه گفت صبانت اومد سرویس 12 مگ روزانه رو برای شبانه هم داد.طرف اومد از این وضعیت استفاده کرد(نه سو استفاده)
در واقع مشکل از شرکت بود که اشتباه کرد.

k1ozil
21-09-2014, 21:00
خب حرفه شما منطقی تا اینجا که میگید 5 گیگ خریده و 390 گیگ دانلود کرده

خب منی که در ماه مصرفم 20 گیگه
شبا باید کلا 40 گیگ بتونم دان کنم ؟

من ماهیانه تقریبا 81 هزار تومن هزینه میکنم
این انصافه ؟

داداش شما برور isp های دیگه پارس شاتل های وب فن اوا(واقعا توضیه میشه) مخابرات و..........

poorya_2
21-09-2014, 21:14
من نه راضیم نه ناراضی :34:

Lightِِ
21-09-2014, 21:17
خداییش باید قبول کنیم که اگه همون 12 مگ 5 گیگ رو با همون قیمت نامحدود داده بودن هیچ کس 500 گیگ دانلود نمیکرد.خداییش ایرانی ها همه جا میترکونن.تو امریکا با اینرنت 1 گیگ گوگل 500 گیگ مصرف نمیکنن.

پس این همه آدم در یوتیوب و تورنت چی مصرف میکنند ... باد هوا ؟؟

در کشور های دیگه دارن اینترنت با سرعت های آنچنانی بصورت نامحدود میدن انوقت ما اینترنت با حجم ناچیز میگیریم تازه اگر اضافه تر حجمی هم دانلود کنیم مثل مجرم باهامون برخورد میشه و میشیم مفت خور و سوء استفاده گر و ضایع کننده ی حق دیگران ..

مفت خور و سوء استفاده چی اون کسایی هستند که اینترنت را به این وضع فلاکت بار به ما میفروشن

poorya_2
21-09-2014, 21:19

حالا چرا راضیم به خاطر این >

> سرعت شبانه که محدود نشده ، سرویس طلایی محدود 1MB خریدم سرعت شبانه 400kb/s هست راحت 2 الی 3 گیگ دانلود میکنم ، فقط 2 بار از حجمم کم کرد ، 1 باز تغییر وضعیت داده بودم ، 1 بار هم خودش علی الحساب کم کرد :n29:

> پینگ هم که عالیه >> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا چرا ناراضیم >

> پورت UDP اختلال داره ، وسط بازی زرتی قطع میشه دوباره وصل میشه ، اصن میره رو اعصاب

> به نظرم تعرفه ها یکم گرونه !

gigaht
21-09-2014, 21:21
همین صفحه قبل گفتم ایشون سعی داره تاپیک رو بسمت درگیری لفظی و کشمکش پیش ببره .

چقدر هم گوش کردید . آفرین بر شما !

k1ozil
21-09-2014, 21:22
پس این همه آدم در یوتیوب و تورنت چی مصرف میکنند ... باد هوا ؟؟

در کشور های دیگه دارن اینترنت با سرعت های آنچنانی بصورت نامحدود میدن انوقت ما اینترنت با حجم ناچیز میگیریم تازه اگر اضافه تر حجمی هم دانلود کنیم مثل مجرم باهامون برخورد میشه و میشیم مفت خور و سوء استفاده گر و ضایع کننده ی حق دیگران ..

داداش اولن بنده شوخی کردم.دومن مردم عقده ای شدن هیچ کس تو امریکا به خاطر سرویسی که سرعتش دانلودش 1.2 مگابایت باشه خوشحال نیست همه سرویس 30-40 مگ دارن.اینو هم بدون 500 گیگ مصرف توی 1 ماه اونم با وجود نامحدود بودن و ازاد بودن همه چیز عادیه ولی با این سرعت و اونم که هر 24 ساعتی 6 ساعتش رایگانه اینقدر دانلود کنی واقعا از ایرانیا بر مباد(فقط):n08:

ho3in2012
21-09-2014, 21:29
دانلود شبانه دیشب من
50 گیگ این ماه دانلود شبانه داشتم
تو کل ماه فقط یه شب محدود شدم
حالا باید تمدید کنم نمیدونم چیکار کنم میترسم تمدید کنم محدود بشم
اگه محدود بشم 48 تومن پولو ریختم دور
دوستان چیکار کنم به نظرتون ؟

HORROR
21-09-2014, 21:37
حقش نبود داشت حق دیگران را زیر پا میزاشت ( صبانت نباید به سوریس های 12 مگابیت شبانه با سرعت روزانش میداد )

روشی که شما دارید پی میگیرید مستقیما به ضرر تمامی کاربران هست و کاملا به سود شرکت .. شما تمامی کاربران رو محدود کردید و با قانون جدید سعی دارید فقط پول بریزید تو جیبتون.. موضوع این وسط پوله! تمامی این حرفهایی که درمورد کاربران پر مصرف هم میزنید دلیلش من نیستم بلکه طمع بیش از حد شما برای پول و سواستفاده از سکوت مسولین و کاربران و عقب افتادگی کلی سیستمتون هست.. بیخود هم سعی نکنید اینجا جنگ راه بندازید تا تاپیک بسته شه...

sleeplessness
21-09-2014, 21:37
شرکتی که تست سرعتش از سایت اسپید تست کندتر از 99 درصد تست های ایران باشه
چطور میشه اسمش شرکت گذاشت؟

متوسط سرعت ارائه شده 12 مگ با احتساب شبانه 9745 کیلوبیت یعنی 10 مگ
19*12*1024
+5*80
/
24
=
9745!!

که میشه خط ده مگی نه 12 مگ

general geranger
21-09-2014, 21:44

پهنای باند ندارین چرا نت به کاربرا میدین ؟! خیلی دلتونم بخواد بخاطر شبانه نت گرفته بودیم.

نمن که هرجورشده کلا میزنم میرم از این خراب شده با وجود آدمایی مث شما.

david-ebi
21-09-2014, 21:55
صبانت هیچ گارانتی و تضمینی در قبال سرویس شبانه ندارد
این هفته یک سری تغییرات بر روی سرویس ها اعمال خواهد شد
در نظر باشید تمامی شرکت ها در حال حاضر برای شبانه هیچ تظمینی ندارند و هر جا هم که برید میبینید که چه اینترنت بی خودی دارند

این مشترکینی که در حال جنگ و دعوا هستند دلشان به 1 مگابایت صبانت تنگ شده و نمیتوانند ( سو استفاده نماییند )
مشترک داشتیم سرویس 12 مگابیت 1 ماهه با 5 گیگ خریداری کرده بود 390 گیگ در ماه دانلود کرده بود ( به این میگن سو استفاده ) صبانت و هیچ شرکتی نیازی به این مشترکین ندارد
در حال حاضر به این مدل مشترکین مفت خور های پهنای باند میگویند ( که هر چه سریعتر تخلیه نمایند خوبتر میشود )

داداش عزیز بازم میگم هر وقت خواستی شمارمو بهت میدم برو تو شرکتتون ریز مصرفمو نگاه کن.در سه ماهه اخیر یعنی از 11 خرداد تا 11 شهریور میانگین شبی 850 مگابایت دانلود داشتم.اما به خاطر قانون کلاهبردارانه ای که گذاشتید گرچه چندان به شبانه رایگان احتیاجی ندارم اما پورتم را درخواست تخلیه میدهم:n02:.در ضمن دروغ هم نگویید که در شرکتهای دیگر خبری نیست.بنده خودم خط دومم آسیاتک 10 مگابیت و در ساعات رایگان اگر خواسته باشم بدون محدودیت 5 تا 6 گیگ میتوانم دانلود کنم.از کجا با چنین قطعیتی میگم.چون 3 نفر دانلودر حرفه ای که شبی 6 گیگ رو در خیلی شبها دارن میگیرن با خودم به آسیاتک آوردم.گرچه اون شرکتم وضع درستی نداره اما سگش به صبانت شرف داره.از روز اولم عین حقیقت رو بهم گفتن درباره سرعت شبانه و تا الان هم یکبار سرعت شبانم کم نشده.شما اینجا با یک عده کر و کور طرف نیستید که اسم شرکتهای دیگر رو هی میاورید.اکثر کاربرای این تاپیک حرفه ای و زیر و بم همه شرکتهای دیگه رو میدونند.در هر صورت در صورت خواستتون در پ.خ شمارمو میدم برید ریز مصرفمو نگاه کنید تا بدونید اونایی هم که منصفانه مصرف کردن در برابر حقه بازی و زورگویی ساکت نمیشینن.:n23::n01::n02:

HORROR
21-09-2014, 22:03
از کاربران محترم این تاپیک تقاظا میکنم با کاربر AZ-Sabanet وارد بحث نشن . هدف این کاربر دقیقا برهم زدن نظم تاپیک و در پایان بسته شدنش هست.

ghnjfg
21-09-2014, 22:14
هم این قانون محدودیتی که صبانت گذاشته کار خوبی نیست و هم سو استفاده کردن کار خوبی نیست
منصفانش این که مثلا سرویس های بالا حداقل سرعت 200 تا 300 رو بده
به نظر منم اگه تاپیک بسته میشه از بحث خارج بشه پس بهتره کاربر
AZ-Sabanet
هرچی زودتر بن شه

farshad0123
21-09-2014, 22:19
در نظر باشید تمامی شرکت ها در حال حاضر برای شبانه هیچ تظمینی ندارند و هر جا هم که برید میبینید که چه اینترنت بی خودی دارند

بله در حال حاضر فقط فن آوا و مخابرات شبانه رو به خوبی ارائه میدن و اگر کاربرا برن طرف این شرکتا واقعا حقشونه چون دارن خدمات رو به خوبی ارائه میدن

gigaht
21-09-2014, 22:36
یکی میگه مخابرات شبانه نداره , یکی میگه داره . از 2020 پرسیدم میگه بله داریم تو تاپیک مخابرات دوستان میگن
نداره و از حجم اصلی کم میکنه ... ادم گیج میشه . گمانم همون پارس انتخاب کم ریسک تریه .

sunmaster_7
21-09-2014, 22:50
صبانت هیچ گارانتی و تضمینی در قبال سرویس شبانه ندارد
ااین مشترکینی که در حال جنگ و دعوا هستند دلشان به 1 مگابایت صبانت تنگ شده و نمیتوانند ( سو استفاده نماییند )
مشترک داشتیم سرویس 12 مگابیت 1 ماهه با 5 گیگ خریداری کرده بود 390 گیگ در ماه دانلود کرده بود ( به این میگن سو استفاده ) صبانت و هیچ شرکتی نیازی به این مشترکین ندارد در حال حاضر به این مدل مشترکین مفت خور های پهنای باند میگویند ( که هر چه سریعتر تخلیه نمایند خوبتر میشود )

شما میگی درست نیست کسی برای 5 گیگ پول بده بعد در ساعت رایگان در ماه 390 گیگ دانلود کنه که یک عده مفتخورن عقده دارن دسته بیل مفت پیدا کنن میکنن تو خودشون همه اینا قبول اما برادر من. منی که دانلودم در ماه 17 گیگ است اونم سریال که از دو هفته مونده به کریسمس سریال ها قطع میشه تا دو هفته بعدش این 1 ماه یک ماه هم بین پایان سریال های پاییز و شروع سریال های تابستان فاصله است یعنی در سال 10 ماه سریال ماهی 17 گیگ که میشه 170 گیگ. یعنی دانلود سالیانه من از ماهیانه این موجودات کمتره من برای چی محدود شدم؟؟ مثل اینکه شما رو بازداشت کنن تو خیابون بگن یک نفری یک جایی یکی دیگه رو کشته حالا شما رو میخواهیم اعدام کنیم!!! چه ربطی داره!!!! درسته خیلیا دانلود شبانه دارن اما همه که ماهی چند صد گیگی نیستن شما هدفتون تنبیه به قول خودتون مفتخورا بوده؟؟ مقدار دانلود هر کس مشخصه محدودشون میکردید یا هر جور دیگه برخورد میشد مگه چند نفر بودن اینا؟ 10 درصد؟ 20 در صد؟ 40؟ 50؟ اصلا بگو 60درصد یوزر ها ماهی 390 گیگ میگرفتن شما بگی من باور میکنم گناه 40 درصد بقیه چی بود؟؟ شمایی که دم از انصاف و منطق میزنید من زنگ میزنم پشتیبانی میگه یک عده سوءاستفاده کردن ما هم مجبور شدیم سیاست کلی شرکت رو عوض کنیم یعنی رک داره میگه یکی دیگه دانلود کرد تورو محدود کردیم!!! یا میفرمایید شرکت های دیگر اینترنت بیخودی دارند و تضمین ندارند ببینم اینترنت شبی 15 کیلو بایت اینترنت باخوده؟؟؟ خودتونو مسخره کردید یا مارو؟؟

omid-p30
21-09-2014, 23:05
هم این قانون محدودیتی که صبانت گذاشته کار خوبی نیست و هم سو استفاده کردن کار خوبی نیست
منصفانش این که مثلا سرویس های بالا حداقل سرعت 200 تا 300 رو بده
به نظر منم اگه تاپیک بسته میشه از بحث خارج بشه پس بهتره کاربر
AZ-Sabanet

هرچی زودتر بن شه

بن بشه ؟!! این چه حرفیه آخه !

بوی استبداد از این حرف میاد که من اصلا نمیپسندم.

david-ebi
21-09-2014, 23:05
دوستان یک چیزی رو دوباره بگم.در جواب شکایتم به 195 از صبانت 195 اومده جواب صبانت رو برام گذاشته که در پایان این جوابیه صبانت اومده مشخصات سرویسم و مقدار حجم دانلودی از ابتدای دوره و سه ماه اخیر را ذکر کرده و جالبیش اینجاست که عینا دروغ گفته و حجمهای مصرفی را چند ده برابر ریز مصرفم عنوان کرده.من مجددا از ریز مصرفم عکس گرفتم و تقاضای تجدید نظر کردم که خنده داریش اینجاست در جوابم باز به نقل از صبانت بهم گفته شده که شماره تلفن شما درست است و ما شماره تلفن اشتباه ننوشتیم:n04:اصلا کی گفت شمارمو اشتباه نوشتید.گفتم حجمهای مصرفی را چند ده برابر نوشتید.دوباره درخواست تجدید نظر دادم و گفتم منظور من حجم مصرفی ام است که دروغ نوشتید.الان 14 روز گذشته و هنوز هیچ جوابی 195 یا صبانت به من ندادند:n01::n02::n03:

ho3in2012
21-09-2014, 23:24
دوستان یک چیزی رو دوباره بگو.در جواب شکایتم به 195 از صبانت 195 اومده جواب صبانت رو برام گذاشته که در پایان این جوابیه صبانت اومده مشخصات سرویسم و مقدار حجم دانلودی از ابتدای دوره و سه ماه اخیر را ذکر کرده و جالبیش اینجاست که عینا دروغ گفته و حجمهای مصرفی را چند ده برابر ریز مصرفم عنوان کرده.من مجددا از ریز مصرفم عکس گرفتم و تقاضای تجدید نظر کردم که خنده داریش اینجاست در جوابم باز به نقل از صبانت بهم گفته شده که شماره تلفن شما درست است و ما شماره تلفن اشتباه ننوشتیم:n04:اصلا کی گفت شمارمو اشتباه نوشتید.گفتم حجمهای مصرفی را چند ده برابر نوشتید.دوباره درخواست تجدید نظر دادم و گفتم منظور من حجم مصرفی ام است که دروغ نوشتید.الان 14 روز گذشته و هنوز هیچ جوابی 195 یا صبانت به من ندادند:n01::n02::n03:

انصافا راست میگی
اوایل که سرویس 12 مگ گرفته بودم خطم روی 4 مگ بسته شده بود
شکایت نوشتم که چرا روی 4 بستید و حتی زنگ میزنم درستش نمیکنید
جواب اومده برام شما 12 مگ ندارید 128 هست سرویست
پاسخ 195 : شکایت شما پس از بررسی کارشناسان (؟) مردود اعلام شده است
زنگ زدم 195 زنه گفت آقا چی میگید شما 128 گرفتی 12 مگ میخوای ؟ :n04::n04::n04:
دوباره شکایت کردم یوزر و پسورمو نوشتم و ته شکایت نوشتم آقای کارشناس اول یوزر و پسورد رو چک کن بعد مردود کن
اینم جوابی که اومد

اين مشترك چند بار اقدام به تكرار اين موضوع كه سرويس 12 مگ دارد در حالي كه صحت نداشته و سرويس فعال اين مشترك برنز 128 كيلوبيت سه ماهه جمعا 5 گيگابايت ميباشد و چند بار نيز به ايشان اعلام گرديد كه سرويس خريداري شده ايشان 128 ميباشد
جواب 195 : مردود !!!!
این 195 حتی به خودش زحمت نداد یوزرمو چک کنه
با کلی تماس با تهران و گیر دادن بهشون برام بستن رو 12 مگ
ولی خواستم بگم ISP ها 195 رو پشم هم حساب نمیکنن خودتونو خسته نکنید

gigaht
21-09-2014, 23:27
دوستان یک چیزی رو دوباره بگو.در جواب شکایتم به 195 از صبانت 195 اومده جواب صبانت رو برام گذاشته که در پایان این جوابیه صبانت اومده مشخصات سرویسم و مقدار حجم دانلودی از ابتدای دوره و سه ماه اخیر را ذکر کرده و جالبیش اینجاست که عینا دروغ گفته و حجمهای مصرفی را چند ده برابر ریز مصرفم عنوان کرده.من مجددا از ریز مصرفم عکس گرفتم و تقاضای تجدید نظر کردم که خنده داریش اینجاست در جوابم باز به نقل از صبانت بهم گفته شده که شماره تلفن شما درست است و ما شماره تلفن اشتباه ننوشتیم:n04:اصلا کی گفت شمارمو اشتباه نوشتید.گفتم حجمهای مصرفی را چند ده برابر نوشتید.دوباره درخواست تجدید نظر دادم و گفتم منظور من حجم مصرفی ام است که دروغ نوشتید.الان 14 روز گذشته و هنوز هیچ جوابی 195 یا صبانت به من ندادند:n01::n02::n03:

دوست خوب من ,
ضمن اینکه همدردیم و کاملا حق باتوست من ازتو و سایر دوستانی که سعی دارند به صبانت یا این بظاهر نماینده شون در اینجا "ثابت کنن" که کم مصرف کردن
و ترو خشک باهم سوختن و اینگونه استدلال ها , خواهش میکنم ببینید طرف صحبت تون چقدر براش مهمه و اصلا باین مقوله توجهی داره یا نه.
متوجه منظورم که هستی ؟ گرامی , کم مصرف و پر مصرف رو اینها پیرهن عثمان کردن که طرح شونو پیش ببرن. والا تا صبح قیامت هم شما بگی من بیگناه بودم
اثری نداره در کل قضیه . واقعا فکر میکنی سخت بود براشون فقط "پرمصرفهارو " یکجوری تنبیه کنن یا محدود ؟؟

کسی که خوابه میشه بیدارش کرد , کسی که خودش رو بخواب زده , نه .

با این جوابهایی که به ایشان میدید فقط بهش اعتبار می بخشید و خودتونو خسته . شما هم تا چند روزی که گفتن دوستان
صبر کنید اگر کوتاه اومدن که خوب اگرهم نه که با کیف پولتون بهشون رای منفی بدبد .
مرسی

Eliminal
21-09-2014, 23:33
بابا شماها چه حوصله ای دارین ، تصمیم گرفتن فقط یک ثانیه زمان میبره ، تخلیه ، گرفتن سرویس از یک شرکت دیگه و تمام ، صبانت به ... و ما هم به سلامت !!

gigaht
21-09-2014, 23:37
فربون آدم چیز فهم :n16:

k1ozil
21-09-2014, 23:39
همون اول ب همه بچه ها گفتم تخلیه بهترین راههاین شرکت مثل قبل نمیشه.هر جوری باشه تو دانلود شبانه دبه در میاره.خودتونو راحت کنین.

ghnjfg
21-09-2014, 23:45
بن بشه ؟!! این چه حرفیه آخه !

بوی استبداد از این حرف میاد که من اصلا نمیپسندم.
:n02:
اخه این کاربر معلوم نیست کیه مثلا میخواد طرف حق رو بگیره و میگه تو این مدت کسایی که پهنای باند رو اشغال میکردن باعث میشد بقیه مشترکین نتونن از سرویس شبانه استفاده کنن در حالی که حتی اونایی که درست مصرف میکردن هم محدود شدن
و باید برای دانلود رایگان شبانه گیگ بخرن و بخوان برای شبانه پول بدن که دیگه اسمش رایگان نیست صبانت هم این اشتباهش رو فهمیده باز قراره یکم سرعت شبانه رو بیارن بالا شایدم بهتر شه البته همه بیشتر شکایت کنن

k1ozil
21-09-2014, 23:50
اخه این کاربر معلوم نیست کیه مثلا میخواد طرف حق رو بگیره و میگه تو این مدت کسایی که پهنای باند رو اشغال میکردن باعث میشد بقیه مشترکین نتونن از سرویس شبانه استفاده کنن در حالی که حتی اونایی که درست مصرف میکردن هم محدود شدن
و باید برای دانلود رایگان شبانه گیگ بخرن و بخوان برای شبانه پول بدن که دیگه اسمش رایگان نیست صبانت هم این اشتباهش رو فهمیده باز قراره یکم سرعت شبانه رو بیارن بالا شایدم بهتر شه البته همه بیشتر شکایت کنن
داداش در کل اونی که 500 گیگ هم تو ماه گرفته حقش بوده.درسته اینترنتش 5 گیگ بوده ولی این امکان رو صبانت فراهم کرده بود و استفاده کردن.ولی در مورد 500 گیگ واقعا زیاده که عموما فیلم و سریالهایی هستن که تا 3-4 سال دیگه شاید نگاشونم نکنه:n02:.

farshad0123
21-09-2014, 23:52
و باید برای دانلود رایگان شبانه گیگ بخرن و بخوان برای شبانه پول بدن که دیگه رایگان نیست صبانت هم این اشتباهش رو فهمیده باز قراره یکم سرعت شبانه رو بیارن بالا شایدم بهتر شه البته همه بیشتر شکایت کنن

ایجاد محدودیت در شبانه رایگان بخاطر سود بیشتره
یدفعه فکر نکنید بخاطر این شبانه رو محدود کردن که بقیه کاربرا نمیتونن استفاده کنن نخیر اینا همش بهانه است و بخاطر اینکه دلیلی داشته باشن برا تنظیم مقررات البته تنظیم مقررات هم میگه الزامی به ارائه شبانه رایگان توسط شرکت ها نیست

sleeplessness
21-09-2014, 23:55
یکی مثل من شانس اورد یک ماه داشت با ده گیگ خرید و چهل گیگ شبانه تخلیه کردم اونیکه یکساله خریده چه گناهی کرده ؟
قرارداد متناقض دارای ابهام
بند عدم تعهد باید حذف بشه
195 باید فشار برای تغییر قرارداد اعمال کنه اما طرف صبا رو میگیره

sallysolly
22-09-2014, 00:55
مشترکین ما می ‎توانند همیشه به صبانت اعتماد کنند
ما همیشه برای بهبود کیفیت خدمات خود کوشیده‎ایم.
خدمات ما در سراسر کشور همواره رو به افزایش بوده است.
ما مشترکین خود را ارج نهاده به عنوان سرمایه اصلی به آنان نگاه می کنیم.

گزاره هایی در پایین صفحشه ی اول سایت صبانت که هر بار می خونم به تناقض می رسم!

1376MAXIMUM
22-09-2014, 01:02
داداش اینا از دنیا عقبن فک میکنن صبانت داره 12 میداد تو ساعات رایگان خیلی کار شاخی میکرد نا باو اینا برای خیلی کشورا عادیه اونم نامحدود و سرعت خیلی بالاتر و قیمت کمتر.
اگر گوگل فیبر تو ایران هم بود من حاضر بودم حتی ۱۴۰ دلار براش بدم نه ۷۰ دلار هزینه راه اندازی و کابل کشی رو هم حاضر بودم ۶۰۰ دلار بدم نه ۳۰۰ دلار و از این ........ ها سرویس نگیرم که یک ریالش هم حیفه من بیشتر دلم میاد ۳۰۰۰ ملیارد رو بریزه تو جوب تا یک ریال به اینا بدم کلا گلابی هستن پشتیبانی اصفهان رو من هردفه زنگ زدم گفت تهران یه بار بهش گفتم این تهرانیا چقدر کار میکنن شما هم ....

k1ozil
22-09-2014, 01:04
اگر گوگل فیبر تو ایران هم بود من حاضر بودم حتی ۱۴۰ دلار براش بدم نه ۷۰ دلار هزینه راه اندازی و کابل کشی رو هم حاضر بودم ۶۰۰ دلار بدم نه ۳۰۰ دلار و از این ........ ها سرویس نگیرم که یک ریالش هم حیفه من بیشتر دلم میاد ۳۰۰۰ ملیارد رو بریزه تو جوب تا یک ریال به اینا بدم کلا گلابی هستن پشتیبانی اصفهان رو من هردفه زنگ زدم گفت تهران یه بار بهش گفتم این تهرانیا چقدر کار میکنن شما هم ....
چه میشه کرد..............:n27:

1376MAXIMUM
22-09-2014, 01:13
یاد یه لحظه افتادم که شاید تعریف کردنش برای شما هم جالب باشه
یکی از فامیلامون بعد از ۱۰ سال اومد ایران و تو جمع که بودیم یهو گفت اینترنت ما قطعه از وقتی اومدیم چرا؟ یعد من گفتم اینترنت داریم رو سیمکارت ها ولی مفتش گرونه گفت ۴ جی که خیلی خوبه سریعه بعد یهو دید اینایی که سر درمیارن یه جوری نگاش میکنن گفت نکنه اینترنت ۴ جی ندارین طرف باورش نمیشد که تو ایران اینترنت ۴ جی و ۳ جی نداریم و کف کرده بود کلی شکه شد مگه میشه اینترنت ۴ جی نباشه تو ایران که کشور به این بزرگیه حالا باید بیاد و ببینه ما چجوری داریم جون میکنیم که شبانه رایگانمون برگرده توهیناشون هم که جای خود داره

sallysolly
22-09-2014, 01:22
یعنی شرکت صبانت دنبال مشتری جدید نیست که این کارو با مشتری های قبلیش کرده !؟
اولین کاری که اگه یه نفر بخواد سرویس اینترنت پرسرعت بخره می کنه اینکه بره از مشتری های قبلی اون شرکته تحقیق کنه.

poorya_2
22-09-2014, 02:14

حالا چرا راضیم به خاطر این >

> سرعت شبانه که محدود نشده ، سرویس طلایی محدود 1MB خریدم سرعت شبانه 400kb/s هست راحت 2 الی 3 گیگ دانلود میکنم ، فقط 2 بار از حجمم کم کرد ، 1 باز تغییر وضعیت داده بودم ، 1 بار هم خودش علی الحساب کم کرد :n29:

> پینگ هم که عالیه >> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا چرا ناراضیم >

> پورت UDP اختلال داره ، وسط بازی زرتی قطع میشه دوباره وصل میشه ، اصن میره رو اعصاب

> به نظرم تعرفه ها یکم گرونه !

دلم میخواد به خاطر حمایت از اون کسانی که در حقشون ظلم شده منم پورت رو تخلیه کنم

از یه طرف هم میترسم از این که الان جوگیر بشم بعد برم یه ISP داغون تر از این :n30:

فعلا های وب و فن اوا رو در نظر دارم :sq_24:

ho3in2012
22-09-2014, 03:06
همین الان

farshad0123
22-09-2014, 03:14
یعنی شرکت صبانت دنبال مشتری جدید نیست که این کارو با مشتری های قبلیش کرده !؟
اولین کاری که اگه یه نفر بخواد سرویس اینترنت پرسرعت بخره می کنه اینکه بره از مشتری های قبلی اون شرکته تحقیق کنه.

واسشون فرقی نداره اگر شما که شبا دانلود داری تخلیه کردید کسایی میرن ثبت نام میکنن که بی اطلاع هستند و معمولا چنین افرادی از شبانه رایگان استفاده نمیکنن پس در هر صورت به نفع خود شرکته خیلی ها هم که از شبانه رایگان استفاده نمیکنن اصلا به فکر تخلیه هم نیستن اینا دنبال چنین کاربرایی هستن تا بیشتر سود کنن

ho3in2012
22-09-2014, 03:17
من دیگه دانلودام تموم شد
55 گیگ دانلود کردم 40 گیگش بازی بود
و محدود نشدم
از فردا شب هم سیستم رو خاموش میکنم
من موندم اونا که 400 گیگ دانلود میکردن واقعا چی دانلود کردن :n02::n02::n02:

farshad0123
22-09-2014, 03:29
من دیگه دانلودام تموم شد
55 گیگ دانلود کردم 40 گیگش بازی بود
و محدود نشدم
از فردا شب هم سیستم رو خاموش میکنم
من موندم اونا که 400 گیگ دانلود میکردن واقعا چی دانلود کردن :n02::n02::n02:

بعضی ها واقعا خیلی زیاده روی میکنن همینجور الکی میزارن رو دانلود من الان اینترنتم سرعت شبانش 700کیلوبایته دلیل نمیشه که چون سرعتم بالاست هر شب بزنم 10گیگ باهاش دانلود کنم الان من شبی 500مگ تا فوقش 1.5گیگ دانلود میکنم بعضی از شبا هم هیچ دانلودی ندارم بهتره آدم یکم بزاره برا روز مبادا که وقتی احتیاج داشت کارش لنگ نمونه
باور کنید کشورای دیگه که اینترنتشون نامحدوده کمتر از ما مصرف میکنن همین دانلود شبانه کاربرا رو حریص میکنه به دانلود اگر اینترنت نامحدود باشه دیگه همه هر چی احتیاج داشته باشن دانلود میکنن نه اینکه بزور فایل بزارن رو دانلود و شبی 20گیگ دانلود کنن بگو یه نفر دانلودر حرفه ای باشه باز بعد از چند روز که دانلود کرد خسته میشه حالا بگو یه هارد 500هم پر بشه

RealFlow
22-09-2014, 04:26

خودتان امدید نوشتید دانلود شبانه 8 مگ 700 کیلو بایت!! بعد 12 مگشم میشه 1مگ خب خودتان درست مدیریت نکردید!
اگر الانم 12 مگ شبانه اش 3.. تا 4 گیگ بشه خوبه ...اینجو که معلومه شما مدتی درست مدیریت نکردید شبانه رو حالام سرعتای همه رو کردید دایل آپ این ضعف خودتان رو نشان میده!
باورکنید آبرویتا رو بردید همه بهتان میخندن الان با ای 15 کیلویی تان....حتی تو آپارت و یوتیوب هم خبرش رسیده! فرومهای فاسی رو که نگو!!!!!!!!!!

1376MAXIMUM
22-09-2014, 08:07
بعضی ها واقعا خیلی زیاده روی میکنن همینجور الکی میزارن رو دانلود من الان اینترنتم سرعت شبانش 700کیلوبایته دلیل نمیشه که چون سرعتم بالاست هر شب بزنم 10گیگ باهاش دانلود کنم الان من شبی 500مگ تا فوقش 1.5گیگ دانلود میکنم بعضی از شبا هم هیچ دانلودی ندارم بهتره آدم یکم بزاره برا روز مبادا که وقتی احتیاج داشت کارش لنگ نمونه
باور کنید کشورای دیگه که اینترنتشون نامحدوده کمتر از ما مصرف میکنن همین دانلود شبانه کاربرا رو حریص میکنه به دانلود اگر اینترنت نامحدود باشه دیگه همه هر چی احتیاج داشته باشن دانلود میکنن نه اینکه بزور فایل بزارن رو دانلود و شبی 20گیگ دانلود کنن بگو یه نفر دانلودر حرفه ای باشه باز بعد از چند روز که دانلود کرد خسته میشه حالا بگو یه هارد 500هم پر بشه
این یکی چرتو پرتی بیش نبود کل پهنای باند کشور ایران به اندازه ی ۲ تا دانشگاه سوئد هست بعد اونا دانلود نمیکنن ؟ اره اونا فیلم سینمایی و بازی کامپیوتری و .... دانلود نمیکنن ولی چت ویدئویی میکنن وکلی کار دیگه فایل هاشون روی دراپ باکسشونه که هم دانلود داره هم اپلود شما چیزی از اینترنت نمیدونی که این حرف رو میزنی هیچی نمیدونی همون فامیلمون که الان انگلیسه هفته ای حداقل یک بار با این جا داره تماس ویدئویی میگیره ما چون هردفه از نا محدود یکی از فامیلا استفاده میکنیم متوجه نیستیم اونا تو نت برنامه های تلویزیونی که از دست دادن رو نگاه میکنن با کیفیت اچ دی ما نمیکنیم میگیم به درک تو ایران بعضی ها زیادی میگیرن مثل شما شما کارایی های اینترنت رو نمیدونی که این حرف رو میزنی خیلی استفاده داره اینترنت خیلی بیشتر از اونی که تو فکرشو بکنی حتی ششنرم افزار هایی که داری رو برو ببین چقدر اپدیت شده هیچی چون کرک شده هست نمیتونی اپدیت کنی و این که به فرض هم اصلی بود اپدیتش رو میگیرفتی نه نمیگرفتی چون حجم اینترنتت کمه ته میکشه فقط حرف نزنید قبلش برید بخونید ببینید فقط نکید خارجیا چیکار میکنن و حرف الکی بزنید دیگه اینقدر این چرندیت رو گفتن مردم که هرکی از هرجا میرسه یه چیزی میگه این قدر عقب مونده هستیم که دیگه اصلا نمیدونیم تو بقیه کشور ها چه خبره

Eliminal
22-09-2014, 09:08
عزیزم اونا دانلود نمیکنن ، آنلاین نگاه میکنن ! این همه ویدئوهای توی یوتیوب رو عمه ی من نگاه میکنه ؟! که هر ویدئوشم این همه کیفیت های مختلف از 240 تا 1080 داره ؟!!
حالا ما چون نگاه نمیکنیم مجبوریم بزاریم و شبا دانلود کنیم ، حالا بعضی از ایرانی ها که فقط از اینترنت چت کردنو بلدن ، نباید با همه مقایسه یشن!!!!

k1ozil
22-09-2014, 09:45
عزیزم اونا دانلود نمیکنن ، آنلاین نگاه میکنن ! این همه ویدئوهای توی یوتیوب رو عمه ی من نگاه میکنه ؟! که هر ویدئوشم این همه کیفیت های مختلف از 240 تا 1080 داره ؟!!
حالا ما چون نگاه نمیکنیم مجبوریم بزاریم و شبا دانلود کنیم ، حالا بعضی از ایرانی ها که فقط از اینترنت چت کردنو بلدن ، نباید با همه مقایسه یشن!!!!

به خدا چقدر بد بختیم.یه موزیک ویدیو 4 دقیقه ای نمیتونیم تو یوتیوب نگاه کنیم.با کیفیت 480 هم راضیم

HardwareMaster
22-09-2014, 11:13
چرا این تاپیک توی این چند روز شده فقط بگو مگو و اسپم و خاطره نویسی ؟! ظاهرا داره بدترم میشه
عزیزان ما که بیکار نیستیم روزی یکمرتبه میاییم بشینیم 10 ص فحش بهم و بد و بیراه و ... بخونیم
خواهشا رعایت کنین . مطلب مهمی ، تغییر و تحول خاصی هست بنویسین . هر کی هم خطش رو تخلیه کرد بیاد بگه تا 100 تا تشکر پای پستش بذاریم
والسلام

ramingsm
22-09-2014, 12:19
تاپیک پاک سازی شد و تا حد امکان با ملایمت با پست ها برخورد شد
یه تذکر جدی هم بدم که انجمن p30world و تیم بخش اینترنت به هیچ وجه توهین به کاربران و خطاب کردن اونها با عناوین نامناسب رو قبول نمیکنه و اگر بار دیگه تکرار بشه حتما با کاربر متخلف برخورد شدید میشه پس لطفا دقت داشته باشید تا مشکلی براتون پیش نیاد
:n16:

sleeplessness
22-09-2014, 12:22
نمایشگاه کامپیوتر مشهد
اینترنت

sallysolly
22-09-2014, 12:37
آدم یاد گذشته ها میفته . وقتی یه چیزی بدون قطعی و کامل دانلود میشد انگار دنیا رو به آدم میدادند.

Eliminal
22-09-2014, 13:02
نمایشگاه کامپیوتر مشهد
اینترنت
یعنی نمایشگاه مشهد سال پیش فقط انواع فلش ها موجود بود ، و هیچ چیزه دیگه ای نبود ! حالا فوقش یک 4 - 5 آنتی ویروس هم بود ، ایناهم اگر نبود کلا مرخص...

piishii
22-09-2014, 13:11
یعنی نمایشگاه مشهد سال پیش فقط انواع فلش ها موجود بود ، و هیچ چیزه دیگه ای نبود ! حالا فوقش یک 4 - 5 آنتی ویروس هم بود ، ایناهم اگر نبود کلا مرخص...

این تاریخش از کی است ؟
من میخوام برای گرفتن سرویس جدید برم اونجا که یک تخفیفی هم بگیرم
دیگه حاضر نیستم یک دقیقه ازجایی سرویس بگیرم که این چنین به حقی که داشتم توهین کرد
این 80 تومنی هم که پول سه ماه داده بودم ولی در عرض 1.5 ماه کمتر داره مصرف میشه حرومشون به همراه میلیاردها تومن پول دیگری که شماها و دیگران دادین
یک کلام خالی کنید و آدرس این تاپیک هم برای 195 و خیلی جاهای دیگه بفرستید
فکر کنم تعداد افرادی که مثل من بیش از 7 8 سال وفادار به این شرکت بوده باشند کم نیست و شاید هم است
مهم اون تبلیغات منفی ست که از این به بعد ما برای این ها میکنیم
چیزی که در فرهنگ ایران نیست به اسم Digital branding که دوستان کمی تخقیق کنند متوجه می شوند چی میگم
اگه این علم رو شرکت های ما در نظر داشتند الان صبا نت اصلا به خودش اجازه نمیداد کاربراش اینچنین ناراضی باشند

sleeplessness
22-09-2014, 13:19
این تاریخش از کی است ؟
دیگه حاضر نیستم یک دقیقه ازجایی سرویس بگیرم که این چنین به حقی که داشتم توهین کرد
این 80 تومنی هم که پول سه ماه داده بودم ولی در عرض 1.5 ماه کمتر داره مصرف میشه حرومشون به همراه میلیاردها تومن پول دیگری که شماها و دیگران دادین
فکر کنم تعداد افرادی که مثل من بیش از 7 8 سال وفادار به این شرکت بوده باشند کم نیست و شاید هم است
چیزی که در فرهنگ ایران نیست به اسم Digital branding که دوستان کمی تخقیق کنند متوجه می شوند چی میگم
اگه این علم رو شرکت های ما در نظر داشتند الان صبا نت اصلا به خودش اجازه نمیداد کاربراش اینچنین ناراضی باشند

از 3 تا هفت مهر
ساعت 16 تا 22
اگه تخفیفی در کار باشه خیلی خوبه

naasr
22-09-2014, 13:43

دقیقا همینطوره که گفتید الان سایتهای هست که فیلمها را با کیفیت 1080 و با ریت خیلی بالا انلاین پخش میکنن کاربرهای خیلی زیادی هم دارند فیلمهای که انلاین پخش میکنن اگه بخواهید دانلود کنید بالای 10 گیگ حجمش هست حتی در همین یوتیوب هم فیلمهای 1080 زیاد هست اینجور دیگه نیازی به هارد چند ترا هم ندارند جدا از پخش انلاین فیلم الان شرکتهای وجود دارند که شبکه های تلوزیونی را از همین اینترنت به مشتری ارائه میدن دیگه خودتون حساب کنید که چقدر پهنای باند مصرف میشه حالا صبانت یکماه پهنای باند شبانه را باز گذاشته بود 4 تا کاربر هم مدام دانلود کردند صبانت چنان آه و فغانی را انداخته انگار کل پهنای باند اینترنت ایران را این 4 تا کاربر مصرف کردند

piishii
22-09-2014, 13:47
از 3 تا هفت مهر
ساعت 16 تا 22
اگه تخفیفی در کار باشه خیلی خوبه

مرسی
حتما هست شرکت های مختلف با غرفه های مختلف حتما باید با هم رقابت کنند.
من میرم و اونجا هم به گوش مسئولین این شرکت می رسونم که چقدر اقدام قبیحی کردند.

sleeplessness
22-09-2014, 13:55
مرسی
حتما هست شرکت های مختلف با غرفه های مختلف حتما باید با هم رقابت کنند.
من میرم و اونجا هم به گوش مسئولین این شرکت می رسونم که چقدر اقدام قبیحی کردند.

کار خوبی میکنی
فقط درگیر نشو که
سنگ پا هم کم میاره جلو اینا

mahddi
22-09-2014, 14:17
این تاریخش از کی است ؟
نه در زمینه دیجیتال بلکه در همه زمینه ها چیزی به نام برند سازی در ایران وجود نداره اکثرا فکر اینن که اینجا یه پولی به جیب بزنن و پولارو چنج کنن بزنن برن ونکوور و تورنتو و ...
واقعا دلم برای ایران و ایرانی می سوزه

naasr
22-09-2014, 14:45
حالا شرکت گدا گستر صبانت اومده در نمایشگاه لابد گندکاری جدیدش را معرفی کنه که چطوری سر مشتریها را کلاه بزارید

1376MAXIMUM
22-09-2014, 15:12
حالا شرکت گدا گستر صبانت اومده در نمایشگاه لابد گندکاری جدیدش را معرفی کنه که چطوری سر مشتریها را کلاه بزارید
من میرم نمایشگاه رو تو اصفهان کی هست؟ حتما میرم براشون ب.ر.ی.ن.م هر کاری میتونم میکنم اگر دیدید اونجا یکی داره بحث میکنه باهاشون و بعد هم از حراست اومدن بردنش منم

khoodet
22-09-2014, 15:53
من میرم نمایشگاه رو تو اصفهان کی هست؟ حتما میرم براشون ب.ر.ی.ن.م هر کاری میتونم میکنم اگر دیدید اونجا یکی داره بحث میکنه باهاشون و بعد هم از حراست اومدن بردنش منم
آقا کار خوبی میکنی حیف که قم نمایشگاه نداره
البته زده به سرم برم یک بنر بگیرم و دم حرم نصبش کنم اگه دیدید تو قم دم حرم یکی بنر زده درباره صبانت بدونید کیه:n10:

boose_bar_khoda
22-09-2014, 16:37
من امروز فهمیدم چقدر این شرکت بی کیفیته
دقیقا 1 ساعته هی زنگ میزنم تهران واسه پیگیریه تخلیه میگه کد شهر و بدون صفر بزنید میزنم میگه غلطه اون میگه این داخلی و بگیر این میگه اون داخلی و بگیر یه بار میگه اشغاله یه بار جواب نمیدن
خلاصه بی نظمه

david-ebi
22-09-2014, 17:38
دقیقا 1 ساعته هی زنگ میزنم تهران واسه پیگیریه تخلیه میگه کد شهر و بدون صفر بزنید میزنم میگه غلطه اون میگه این داخلی و بگیر این میگه اون داخلی و بگیر یه بار میگه اشغاله یه بار جواب نمیدن
خلاصه بی نظمه

فهمیدن واسه تخلیه پورت هست دارن علافت میکنن و میفرستنت دنبال نخود سیاه.کارشون همینه.میگن شاید خسته شد بی خیال تخلیه شد.

mykamran
22-09-2014, 17:43
خلاصه بی نظمه

میخوای تخلیه کنی فقط نمایندگی که گرفتی و از سایت هم درخواست بده خودشون سریع باهات تماس میگیرن این بار سومه اینا میگم باز میرن نمایندگی کل.

khoodet
22-09-2014, 17:47
بفرمایید دوستان این هم از طرفداری وزیر از اقدام اخیر صبانت دیگه چی میخوایید

کلام آخر :روحانی مچکریم به خاطر دفاع کردن از دزد

armin321
22-09-2014, 17:51
شرکت برای تخلیه خیلی داره اذیت میکنه.
من یک هفته هست درخواست دادم ولی هنوز تخلیه نکردن:n21:

sleeplessness
22-09-2014, 17:53

خب حرف من همینه منصفانه تعیین نشده منصفانه یعنی چی؟
وقتی از اشتراک یک به هشت هم پایین تر میاد دیگه منصفانه نیست
این شرکت کلاه برداری کرده زیر تعهد حداقل سرعت اومده
کم فروشی میکنه میانگین در روز با احتساب ساعات رایگان ده کیلوبایتی 10 مگ نه 12 مگ
قرار داد تناقض داره

یکم اینا رو بنویس ببینیم چی میشه:n19:

saminem
22-09-2014, 17:53

خب شما ببینید نوک هرم همه شرکتا وصله به سازمانای امنیتی.... اینا هم دلشون به حال مردم نسوخته. همین وزیر انتظار داری بیاد چیکار کنه؟؟؟!! فقط یه حرفی میزنه بعدشم مردم به به و‌چه چه میکنن و اخرشم هیچی اصن.

JIGSA
22-09-2014, 18:11
دوستان، صبانت بیشترین تمرکزش روی یوزرهایی هست که برای گیم و یا آپلود از اینترنت استفاده میکنن.

من خودم گیم بازی میکنم و با قاطعیت میگم که صبانت یه سر و گردن از همه سرویس دهنده ها بهتره.

از اونجایی که نزدیک به 10 تا شرکت رو امتحان کردم میتونم با این قاطعیت بگم که اگر قصد بازیهای آنلاین رو دارین بهترین انتخابه ولی برای دانلود نه.

farshad0123
22-09-2014, 18:16
کم فروشی میکنه میانگین در روز با احتساب ساعات رایگان ده کیلوبایتی 10 مگ نه 12 مگ
قرار داد تناقض داره

اگر دانلود شبانه رو کلا جمع میکرد اونموقع قانونی بود کارش چون نوشته در صورت پر نشدن بستر های مخابراتی ولی الان که سرعتا رو در ساعات رایگان عمدا پایین میاره کاملا غیر قانونی هست کارش

piishii
22-09-2014, 18:41
دوستان، صبانت بیشترین تمرکزش روی یوزرهایی هست که برای گیم و یا آپلود از اینترنت استفاده میکنن.

من خودم گیم بازی میکنم و با قاطعیت میگم که صبانت یه سر و گردن از همه سرویس دهنده ها بهتره.

از اونجایی که نزدیک به 10 تا شرکت رو امتحان کردم میتونم با این قاطعیت بگم که اگر قصد بازیهای آنلاین رو دارین بهترین انتخابه ولی برای دانلود نه.

جواب حرف شما نباشه ولی حرف شما کوچکترین معنایی در دنیای تجارت نداره
البته مفهومی که متاسفانه شرکت های ایرانی و برندهای ایرانی با آن آشنا نیستند چون کلا ما با چیزی به اسم تجارت آنلاین آشنا نیستیم
سایت هامون شده زرد و پاپ آپ های مضخرف و بنرهایی که سو سو میزنه توی چشم هات !
دارم کتابی برای یک شرکت ترجمه میکنم به روز و 2014 است به اسم دیجیتال برندینگ زمانی که میخونم پپسی برای یک ایده تازه تبلیغاتی 20 میلیون دلار جایزه تعیین میکنه افسوس میخورم به حال این مملکت
حرف شما مثل این میمونه که چون من سیب میخورم و شما زردآلو و تعداد افرادی که زردآلو میخورند از من و امثال من بیشتر است میوه فروش فقط زردآلو بیاره !
برادر این چنین افکار در دنیای نوین زمانش گذشته
شرکتی موفق است که در قیف فروش کوچکترین کاربر را در نظر بگیره میخواد هر استفاده ای بکنه
یادمه یکی میگفت من نه دانلود میخوام نه گیم من میخوام فقط وب گردی کنم و یا ایمیل چک کنم ولی نمیتونم !
تف به این شرکت که باعث میشه بعد 8 سال باهاش خداحافظی کنم
منو بگو سرویس خانه مادرم رو که از قدیم خودم داشتم براشون 1 ساله تمدید کردم ! دیگه ولی خانه خودم این دفعه جدی عوض میکنم سرویس دهنده رو
صبانت اگه دوتا مشاور اقتصادی و تجاری می داشت میفهمید که Brand loyalty چیزی که در دنیای امروز مهم است
افسوس که سال ها عقب افتاده هستیم از همه دنیا

david-ebi
22-09-2014, 19:15
مساله اینجاست که حد و اندازه های مصرف منصفانه اصلا تعیین نمیشه(البته ظاهرا برای صبانت دو برابر مصرف روزانه میشه اندازه منصفانه در ساعات شبانه:n02:و اینو کاملا معلوم کرده:n02:)و بعدشم این حد و اندازه مصرف منصفانه رو خود isp فقط تعیین میکنه که این غلط هستش و باید با کار کارشناسی و دخالت دادن نظر مشترکین این حد ومرز مصرف منصفانه مشخص بشه.در هر صورت چیزی که معلوم است 195 و وزارت مخابرات و سازمان تنظیم مقررات و isp های مختلف همشون دستشون توی یک کاسه است چون به هم سود میرسانند و شکایت رو پیش اینا بردن خنده دار هست.متاسفانه منطق حاکم بر قوانین اینترنت کشور ما کلا اینترنت شبانه و رایگان را بی معنی و غیر لازم و اضافه میداند و برای همین به شکایاتی که به اینترنت شبانه ربط داشته باشه هیچ ترتیب اثری نمیده.(غافل از اینکه حتی اگر در کشورهای پیشرفته چیزی به نام اینترنت شبانه وجود نداشته باشه به این علت است که یا اونجا اکثرا نامحدود هستن و یا قیمت هر گیگ برای مصرف کننده آنقدر ارزان تمام میشود که احتیاجی به اینترنت شبانه ندارند ما هممون قیمت اینترنت 3500 برابری نسبت به ژاپن و 2 برابری نسبت به افغانستان رو یادمونه:n03:)هممون دیدیم که وقتی شرکت زیر ساخت گفت اینترنتو برای کاربر نهایی 20 درصد ارزون کرده شرکتها نهایتا فقط قیمت هر گیگ حجم اضافه رو 20 درصد کم کردند و نه قیمت سرویسهاشون.یعنی اگر مثلا سرویس 10 مگابیت فلان شرکت با 20 گیگ حجم در ماه 67 تومان بود بازم همان 67 تومان باقی ماند و فقط قیمت حجم اضافه کاهش پیدا کرد که این میشه عین دزدی.درصورتیکه زیرساخت گفت برای isp ها 35 درصد تخفیف اعمال کرده.یعنی شما حساب کنید isp با 35 درصد تخفیف پهنای باند رو میخره بعد نسبت به قبل قیمت سرویسهاش هیچ تفاوتی نکرده.این یعنی یکشبه میلیاردر شدن :n03:اما همانطور که بارها به چند تا از مهندسین isp های مختلف گفتم الان isp موفق خواهد بود که بتونه نسبت به بقیه رقباش سرعت شبانه بیشتری رو به یوزرهاش بده و اگر بخواهد بگه این سیاست تشویقی است و گند بزنه به شبانش بخش عظیمی از یوزرهاشو از دست میده.چون سرعت روزانه دیگه برای کاربران چندان اهمیتی نداره و کاربر فقط دنبال isp با سرعت شبانه خوب میگرده.(حداقل بخش عظیمی از کاربران اینطوری هستند)به قول دوستمون اگر کمی از علم روز تجارت الکترونیک بهره داشتند میدونستن که الان بزرگترین فاکتور موفقیت یک شرکت اینترنتی اینترنت شبانش است.اما چون کاربرا از یک حدی بیشتر حوصله بحث با isp ها رو ندارن همیشه سیاستهای اونا برنده شده و تونستن با کمترین سرعتها بیشترین پولها رو از ما بگیرن.:n27:

fastfind
22-09-2014, 19:22

سلام. میشه بگید پینگتون به سرورهای اروپایی مثل آلمان و یا فرانسه چنده؟
طی یک هفته ی جاری مشکل تایم اوت و dc در بازی های آنلاین مثل league of legends نداشتید؟
یا مثلا سایر بازیها اصلا مشکلی ندارید؟

cyborg411
22-09-2014, 19:42
سلام. میشه بگید پینگتون به سرورهای اروپایی مثل آلمان و یا فرانسه چنده؟
طی یک هفته ی جاری مشکل تایم اوت و dc در بازی های آنلاین مثل league of legends نداشتید؟
یا مثلا سایر بازیها اصلا مشکلی ندارید؟

سلام دوست عزیز حدود 1 ماهه کیفیت صبانت افت کرده قبلا پینگ من با آمریکا 110 بود الان شده 370-400 با اورپا 88 بود الان شده 250-300 و شدیدن در نوسانه
تو بازیها عزیت مکنه . البه من تو تبریزم شاید مال شما فرق کنه

piishii
22-09-2014, 19:59
مساله اینجاست که حد و اندازه های مصرف منصفانه اصلا تعیین نمیشه(البته ظاهرا برای صبانت دو برابر مصرف روزانه میشه اندازه منصفانه در ساعات شبانه:n02:و اینو کاملا معلوم کرده:n02:)و بعدشم این حد و اندازه مصرف منصفانه رو خود isp فقط تعیین میکنه که این غلط هستش و باید با کار کارشناسی و دخالت دادن نظر مشترکین این حد ومرز مصرف منصفانه مشخص بشه.در هر صورت چیزی که معلوم است 195 و وزارت مخابرات و سازمان تنظیم مقررات و isp های مختلف همشون دستشون توی یک کاسه است چون به هم سود میرسانند و شکایت رو پیش اینا بردن خنده دار هست.متاسفانه منطق حاکم بر قوانین اینترنت کشور ما کلا اینترنت شبانه و رایگان را بی معنی و غیر لازم و اضافه میداند و برای همین به شکایاتی که به اینترنت شبانه ربط داشته باشه هیچ ترتیب اثری نمیده.(غافل از اینکه حتی اگر در کشورهای پیشرفته چیزی به نام اینترنت شبانه وجود نداشته باشه به این علت است که یا اونجا اکثرا نامحدود هستن و یا قیمت هر گیگ برای مصرف کننده آنقدر ارزان تمام میشود که احتیاجی به اینترنت شبانه ندارند ما هممون قیمت اینترنت 3500 برابری نسبت به ژاپن و 2 برابری نسبت به افغانستان رو یادمونه:n03:)هممون دیدیم که وقتی شرکت زیر ساخت گفت اینترنتو برای کاربر نهایی 20 درصد ارزون کرده شرکتها نهایتا فقط قیمت هر گیگ حجم اضافه رو 20 درصد کم کردند و نه قیمت سرویسهاشون.یعنی اگر مثلا سرویس 10 مگابیت فلان شرکت با 20 گیگ حجم در ماه 67 تومان بود بازم همان 67 تومان باقی ماند و فقط قیمت حجم اضافه کاهش پیدا کرد که این میشه عین دزدی.درصورتیکه زیرساخت گفت برای isp ها 35 درصد تخفیف اعمال کرده.یعنی شما حساب کنید isp با 35 درصد تخفیف پهنای باند رو میخره بعد نسبت به قبل قیمت سرویسهاش هیچ تفاوتی نکرده.این یعنی یکشبه میلیاردر شدن :n03:اما همانطور که بارها به چند تا از مهندسین isp های مختلف گفتم الان isp موفق خواهد بود که بتونه نسبت به بقیه رقباش سرعت شبانه بیشتری رو به یوزرهاش بده و اگر بخواهد بگه این سیاست تشویقی است و گند بزنه به شبانش بخش عظیمی از یوزرهاشو از دست میده.چون سرعت روزانه دیگه برای کاربران چندان اهمیتی نداره و کاربر فقط دنبال isp با سرعت شبانه خوب میگرده.(حداقل بخش عظیمی از کاربران اینطوری هستند)به قول دوستمون اگر کمی از علم روز تجارت الکترونیک بهره داشتند میدونستن که الان بزرگترین فاکتور موفقیت یک شرکت اینترنتی اینترنت شبانش است.اما چون کاربرا از یک حدی بیشتر حوصله بحث با isp ها رو ندارن همیشه سیاستهای اونا برنده شده و تونستن با کمترین سرعتها بیشترین پولها رو از ما بگیرن.:n27:

در تایید حرف شما همانطور که شما اشاره کردی تقصیر کاربران هم است
یک سوزن به خودت یک جوالدوز به بقیه
من به عنوان مثال بارها با کاهش سرعت و ... مواجه بودم همه از فراز و نشیب های این شرکت توی چندین و چند سال اخیر آگاه هستند - مشتری های قدیمی - ولی همیشه به فکر تعویض نبودم و الان که یک دقیقه آنلاین نبودنم به ضررم است این تعویض به بهای زیادی برام ممکن است منجر بشه چون ممکن است چند روز برای تعویض شرکت قطع باشم که سعی دارم میکنم این مقدار حداقل باشه و تا اون موقع اقلا از سرویس های نظیر ایرانسل استفاده کنم
ولی الان قضیه فرق میکنه و جدی به فکر تعویض هستم و در نمایشگاهی که در مشهد برگزار میشه حتما به دنبال تعویض میگردم
اگه به گفته شما کاربران متحد بودند در پیج های فیسبوک یا توییتر یا کانال های اجتماعی این نارضایتی را به گوش همه می رساندند اینطور سوار ما نمی شدند ( کاملا عذر میخوام !)
الان اون طرف آب همین مبحث دیجیتال برندینگ یعنی رو آوردن به دنیای دیجیتال و استفاده از کانال های اجتماعی نظیر فیسبوک، سایت داری و توییتر و گوگل پلاس برای تبلیغ و فروش کالا و مباحث سئو که اینجا جاش نیست، رو ملاک قرار دادند و کوچکترین کاربر را در نظر میگیرند و هرگونه توییت، لایک و کامنت و نظری در هر گوشه نت را مانیتور میکنند
اونوقت ما میریم توی سایت مرجع نظر میدیم میگن سیاست منصفانه !
fair policy my ass ! ؟( دوباره عذر میخوام )
الان اینکه من 80 هزار تومن ریختم توی گلوی این بی ناموس ها ( نهایت عصبی بودن ) ولی یک ماه نشده 20 گیگ حجمم شده 8 گیگ این یعنی سیایت منصفانه ؟ خوب مریض بودم 3 ماهه 20 گیگ خریدم ؟ خوب طبق نیازم و استفاده ام گرفتم حالا درسته 2 ماه تموم میشد ولی حداقل شبانه میتونستم قسمتی از نیازهای روز رو تامین کنم نظیر ویدیوهای آموزشی یا ....
ولی حالا ....؟
من به شخصه صدای خودم رو توی اینترنت سر موقعش پخش میکنم و حسابی از شرکتی که وفادار بودم به زودی تبلیغات منفی خوبی راه میندازم براش
حیف پیسی ورلد ایندکسش نظیر پرشین تولز نیست وگرنه خیلی زود این صدا پخش میشد

sorooshfm
22-09-2014, 20:09
شایدم بخاطر مسائل امنیتی کم کم دارن شبانه رایگان رو برمیچینن تا کسی متوجه نشه و کسی از اینترنت زیاد استفاده نکنه و محتوای مولتی مدیا فرهنگی دانلود نکنه یا به عبارتی جلوی تهاجم فرهنگی رو بگیرن یا جهاد فرهنگی کنن البته در این میان از سود فروش ترافیک هم نباید غافل شد به نظر من طی دو یا سه سال آینده نه نامحدود ارزانی در کار خواهد بود و نه شبانه رایگانی چرا چون اینجا ایرانه و قانون هر روز عوض میشه

masooyan
22-09-2014, 20:48
کم کم اینترنت رو هم تیدیلش میکنن به اینترانت و حتی روزی میزسه که اینترانت رو هم رو 16 کیلو قفل میکنن.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Eliminal
22-09-2014, 23:31
کم کم اینترنت رو هم تیدیلش میکنن به اینترانت و حتی روزی میزسه که اینترانت رو هم رو 16 کیلو قفل میکنن.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا دیگه خیلی هندی شد ... سال قبل همین موقع سرعت ماکزیمم 2 مگ بود و 250 کیلو ماکزیمم سرعت دانلود بود ، ولی الان پارس داره 16 مگ میده ، پس خیلی هندیش نکنین جان ما!!:n27:
اینکه یک ISP گند زده رو به همه نسبت ندین ! همین 3G ایرانسل هم نقطه ی عطفی هستش که بصورت لاک پشتی داریم جلو میریم!

saminem
22-09-2014, 23:43
بابا دیگه خیلی هندی شد ... سال قبل همین موقع سرعت ماکزیمم 2 مگ بود و 250 کیلو ماکزیمم سرعت دانلود بود ، ولی الان پارس داره 16 مگ میده ، پس خیلی هندیش نکنین جان ما!!:n27:
اینکه یک ISP گند زده رو به همه نسبت ندین ! همین 3G ایرانسل هم نقطه ی عطفی هستش که بصورت لاک پشتی داریم جلو میریم!
شما بهتره مارو‌از نظر پیشرفت اینترنت با کشور دوست و‌بردادر جنگ زده مقایسه کنید.. سال ۲۰۱۴ هستیم هنوز درمورد کیلو‌بایت داریم با شرکتا دعوا میکنیم. (جهان سوم)

JIGSA
22-09-2014, 23:46
البته مفهومی که متاسفانه شرکت های ایرانی و برندهای ایرانی با آن آشنا نیستند چون کلا ما با چیزی به اسم تجارت آنلاین آشنا نیستیم
دارم کتابی برای یک شرکت ترجمه میکنم به روز و 2014 است به اسم دیجیتال برندینگ زمانی که میخونم پپسی برای یک ایده تازه تبلیغاتی 20 میلیون دلار جایزه تعیین میکنه افسوس میخورم به حال این مملکت
حرف شما مثل این میمونه که چون من سیب میخورم و شما زردآلو و تعداد افرادی که زردآلو میخورند از من و امثال من بیشتر است میوه فروش فقط زردآلو بیاره !
شرکتی موفق است که در قیف فروش کوچکترین کاربر را در نظر بگیره میخواد هر استفاده ای بکنه
یادمه یکی میگفت من نه دانلود میخوام نه گیم من میخوام فقط وب گردی کنم و یا ایمیل چک کنم ولی نمیتونم !
منو بگو سرویس خانه مادرم رو که از قدیم خودم داشتم براشون 1 ساله تمدید کردم ! دیگه ولی خانه خودم این دفعه جدی عوض میکنم سرویس دهنده رو
صبانت اگه دوتا مشاور اقتصادی و تجاری می داشت میفهمید که Brand loyalty چیزی که در دنیای امروز مهم است

حرف شما 100 درصد تاییده .
رشته تحصیلی من اصول بازاریابی و . . . هست و همه این مساولی که شما میگین رو کاملا قبول دارم.

اما توجه کنید که ما داریم در مورد ایران حرف میزنیم.
کشوری که به جای کیفیت تربیت فرزندان به کمیت تعداد فرزندان اهمیت میده.
کشوری که یه فدراسیون ورزشی که همه جا با 10 نفر اداره میشه، شونصد تا پست و مقام الکی توش حقوق میگیرن.
سوالی که مطرحه اینه که اگر صبانت رو دزد فرض کنیم کدوم شرکت درسته ؟
من از شرکتی اینترنت داشتم که وعده اینترنت شبانه رایگان میداد اما شبها هر 20 دقیقه DC میکرد.
فایل یک گیگ رو گذاشتم واسه دانلود و صبح دیدم که همش 210 مگ ازش دانلود شده اما تو گزارش مقدار مصرف نوشته بود 2.5 گیگ دانلود شده.

در جواب اون دوستمون هم
من الان با صبانت wow بازی میکنم و پینگ بین 90 تا 130 میگیرم که خیلی عالیه.

Eliminal
23-09-2014, 00:31
این گفته هاتون کاملا درسته و نابودم کرد !!!:n21:

farshad0123
23-09-2014, 00:58

فکر نمیکنم پارس آنلاین فعلا سرعت شبانش اسمی و برا بعضیا کمتر از اسمیه

Le0nard0
23-09-2014, 01:14
من که میگم یه تجمع اعتراضی برپا کنین جلوی وزارت ارتباطات و فن آوری گیگا هرتز( اشاره به سوتی وزیر مربوطه وقتی میخواست پهنای باند کشور رو 1000 گیگاهرتز افزایش بده ) :n07:

شعار بدین : دانلود شبانه حق مسلم ماست

Eliminal
23-09-2014, 01:15
فکر نمیکنم پارس آنلاین فعلا سرعت شبانش اسمی و برا بعضیا کمتر از اسمیه
سوع تفاهم نشه ، اون 16 مگی که من گفتم برای روزانه هستش و شبانه عمرا با اون سرعت نمیشه دانلود کرد !
البته پارس گفته برای سرویس های بالاتر از 128 روی 16 مگ میبنده ولی برای من که روی 4 مگ هستش ، ولی خب برام خیلی فرقی نداره و مهمم نیست ( سرعت روزانه هرچی بیشتر = حجم بیشتر خورده میشه )
شبانه پارس همون سرعت اسمی میشه که درستشم همینه و ماکزیمم سرعت اسمی هم همون 2 مگ هستش ، کاری که اگر صبا هم میکرد به این روز نمیوفتاد!
و البته برای من که سرویسم 2 مگ هستش سرعت پایین تر از سرعت اسمی هستش و تقریبا 100 کیلوبایت هستش ...

poorya_2
23-09-2014, 02:11
چیزم تو سیاست های کثیفشون ، بالاخره منم محدود کردن اونم با سرعت 10kb/s :|

امروز فردا تخلیه میکنم

khoodet
23-09-2014, 05:06
قرار داد تناقض داره

بابا اینا من قبلا مفصل نوشته بودم وزیر گفته بود من بررسی میکنم جواب میدم این که الان نوشتم فقط برای یادوری بود که ببینم بررسی شون چی شد والا قبلا مفصل براش توضیح داده بودم
نتیجه بررسی هم این شد که خوب کاری کرده :n02:

sunmaster_7
23-09-2014, 05:31
قرار بود از 3 شنبه اول مهر ماه تغییراتی روی سرعت اعمال بشه برای من که فرقی نکرده برای دوستان چطور؟؟

sorooshfm
23-09-2014, 07:44
قرار بود از 3 شنبه اول مهر ماه تغییراتی روی سرعت اعمال بشه برای من که فرقی نکرده برای دوستان چطور؟؟

داداش شما چقدر زودباوری سرعت شبانه دیگه درست نمیشه باید مثل شاتل با شبانه صبانت هم خداحافظی کنی اگه دانلود شبانه رایگان بدون محدودیت میخوای باید قید صبانت رو بزنی چون سیستم هاشون رو برای اعمال محدودیت تنظیم کردن اسکول نیستن دوباره سرعت های شبانه رو درست کنن کلی اطلاعیه و تغییر در پنل کاربری برای چی بوده برای همین محدودیت بوده بعد بیان دوباره محدودیت رو بردارن حرفایی میزنی دوست عزیز

HardwareMaster
23-09-2014, 08:48
شایدم بخاطر مسائل امنیتی کم کم دارن شبانه رایگان رو برمیچینن تا کسی متوجه نشه و کسی از اینترنت زیاد استفاده نکنه و محتوای مولتی مدیا فرهنگی دانلود نکنه یا به عبارتی جلوی تهاجم فرهنگی رو بگیرن یا جهاد فرهنگی کنن البته در این میان از سود فروش ترافیک هم نباید غافل شد به نظر من طی دو یا سه سال آینده نه نامحدود ارزانی در کار خواهد بود و نه شبانه رایگانی چرا چون اینجا ایرانه و قانون هر روز عوض میشه

کاملا درسته و بنظر میرسه این سیاست جدید جزو همون پیوستهای فرهنگی مدنظرشون باشه
بعبارتی به همه ی isp ها اجازه دادند سرعت ها رو بالا ببرند تا هم دیگه کسی در داخل نگه سرعت چنین و چنانه و هم در فهرست کشورهای دنیا از نظر سرعت قدری وضعمون در ظاهر بهتر بنظر برسه ...:n02: ببین چقدر موذیانه!
اما همزمان فشار رو بر گلوی کاربرانیکه دانلود شبانه رایگان می کنند(که بهشون تازگیا میگن مفت خورها ! :n04: ) دارند بیشتر میکنند. چون میدونند صداشون به هیچ جا نمیرسه و هیچکسم ازشون دفاع نمیکنه ...

بعبارتی اولویتشون فعلا فقط بالا بردن ظاهری سرعت هست و بس

abbas ch
23-09-2014, 09:18
من و دوستانم دیروز 10 تا خط تخلیه کردیم ، ولی با این اوضاع شرکت معلومه عین خیالشم نیست ، ولی باید این جور شرکتها را کاربران ادب کنند که درس عبرتی بشه برای شرکتهای دیگه ، حالا میبینی بقیه شرکتها هم سیاستشون این بشه اون مووقع است که باید گفت:n02: .....زدن بمون و رفت:n02::n02:

farshad0123
23-09-2014, 09:22
من و دوستانم دیروز 10 تا خط تخلیه کردیم ، ولی با این اوضاع شرکت معلومه عین خیالشم نیست ، ولی باید این جور شرکتها را کاربران ادب کنند که درس عبرتی بشه برای شرکتهای دیگه ، حالا میبینی بقیه شرکتها هم سیاستشون این بشه اون مووقع است که باید گفت:n02: .....زدن بمون و رفت:n02::n02:

دلیل تخلیه ها رو هم میپرسن؟

abbas ch
23-09-2014, 09:29
اره داداش با وقاحت کامل میپرسن بعد طرف برمیگرده میگه از نیم بها استفاده کن عجب رویی دارن به مولا

omid-p30
23-09-2014, 12:01
داداش شما چقدر زودباوری سرعت شبانه دیگه درست نمیشه باید مثل شاتل با شبانه صبانت هم خداحافظی کنی اگه دانلود شبانه رایگان بدون محدودیت میخوای باید قید صبانت رو بزنی چون سیستم هاشون رو برای اعمال محدودیت تنظیم کردن اسکول نیستن دوباره سرعت های شبانه رو درست کنن کلی اطلاعیه و تغییر در پنل کاربری برای چی بوده برای همین محدودیت بوده بعد بیان دوباره محدودیت رو بردارن حرفایی میزنی دوست عزیز

بله مثل قبل که دیگه نمیشه ولی احتمال داره برا بعضی کاربر ها که دانلود های حجیم نمیخواند، الان به مرگ گرفته باشند تا به تب راضی شد. یعنی سرعت ها رو الان رو 10 کیلو بایت محدود کردند ممکنه بیارند مثلا رو 32 . در این حد رو میتونند انجام بدند.

khoodet
23-09-2014, 12:26
پانزدهمین نمایشگاه تلکام برگزار می‌شود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پانزدهمین نمایشگاه تله‌کام با هدف ارائه آخرین دستاوردهای صنعت مخابرات کشور، 14 تا 17 مهرماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، در تلکام 2014 حدود 45 تا 60 شرکت خارجی و بیش از 115 شرکت داخلی حضور خواهند داشت.نمایشگاه تلکام را می‌توان بزرگ‌ترین رویداد و گردهمائی در بخش مخابرات و ارتباطات ایران دانست که آخرین دستاوردهای صنعت ICT در آن ارائه می‌شود.معمولا نمایشگاه در آبان‌ماه هر سال برگزار می‌شد که از سال گذشته زمان برگزاری نمایشگاه به مهرماه تغییر یافت.معمولا در هر دوره حدود 100 تا 150 هزار از نمایشگاه تلکام بازدید می‌‌کنند.

دوستانی که تهران هستند حواسشون باشه

ub313
23-09-2014, 12:34
با سلام
دوستان گرامی سیاست صبانت که نه همه شرکتای اینترنتی همینه مگه خبرشو نخوندید برای 200هزار پورت فعال دارن مجوز میدن پس تمام شرکتها برای رسیدن به سقف مورد نظر دست به هر کاری می زنن که یکیش دانلود شبانه بود حالا هم که همه شاهد هستید بیشتر شرکتا شبانشونو برداشتن به قول معروف خرشون از پل گذشته تا قبل از این جریان چند ساله که صبانت داره اینترنت شبانه میده چطوره تو این چند سال کسی مفتخور نبود ولی الان شده مفتخور یعنی اون سالهای قبل کسی دانلود نمی کرده الان یهو دارن همه دانلود می کنن دارن چرت میگن خدا می دونه چی پشت پردست که اینا این کارو کردن متاسفانه توی کشورما هم که اصلا پشت همو ندارن برای مثال میگم توی یه کشور عربی وقتی قیمت مرغ رو بالا بردن همه نخریدن تحریم کردن تا خودشون قیمتارو پایین اوردن ولی توی ایران تا گفتن قیمتا رفته بالا همه حجوم اوردن حالا هم من میگم برای شرکتای اینترنتی اونایی که برای چند ماه اینده حجم دارن بصورت جزئی حجم بخرن وکسایی هم که تموم کردن از یه شرکت بهتر اینترنت بگیرن تا این صبانت حساب کار دستش بیاد مطمعن باشید هیچ شرکتی دوست نداره ریزش کاربر داشته باشه ولی متاسفانه صبانت با این کارش گورخودشو کنده وفقط دریک صورت هست که صبانت با قدرت این جریانو پی گرفته اونم اینکه جزو اپراتورهای برتر شده ومجوزو گرفتن ودلیلی برای دادن شبانه وامتیاز به کاربرنمیبینه که دراینصورت اعتراضات ما هم راه به جایی نمیبره

rar
23-09-2014, 12:53
بله مثل قبل که دیگه نمیشه ولی احتمال داره برا بعضی کاربر ها که دانلود های حجیم نمیخواند، الان به مرگ گرفته باشند تا به تب راضی شد. یعنی سرعت ها رو الان رو 10 کیلو بایت محدود کردند ممکنه بیارند مثلا رو 32 . در این حد رو میتونند انجام بدند.

دقیقا حق با شماس
دیشب سرعت من از 14 کیلو شده بود 29 کیلو

که کلا 650 مگ دانلو داشتم

david-ebi
23-09-2014, 13:58
خوب امروز بالاخره از 195 به من زنگ زدند و چند نکته در گفتگویی که با کارشناس 195 داشتم ردو بدل شد و معلوم شد که براتون میگم.
اول از همه گفتم جریان این حجمای دروغی مصرفی که صبانت برای من نوشته چی شد.اونم گفت آقا ریزمصرفت که درسته و اون تو که برات زیاد نزدن حالا چرا اینجا گیر دادی:n27:.گفتم آخه تو جوابیه اش با 8 برابر اعلام کردن مصرف من خواسته بگه من پرمصرف بودم و واسه همین ما این محدودیت رو برای اینا اجرا کردیم که اینقدر مصرف نکنن.در جواب گفت خوب حالا که چی؟گفتم حداقل در جواب من بگه اشتباه نوشته تا من هم از این شکایتم صرف نظر کنم.بعد گفت:آخه اینا برای تبرئه کردن خودشون دست به هر کاری میزنن ولی نمیدونن درباره محدودیت سرعت شبانه پیش ما تبرئه شده هستند!!!!:n04::n04:و لازم نیست حجمهای مصرفی کاربران رو زیادتر اعلام کنند:n03:.
بعد کارشناس ادامه داد که اما در جواب شکایتتون برای قانون جدید شبانه باید بگم این قانون رو صبانت نذاشته و ما یعنی سازمان تنظیم مقررات گذاشتیم:n04::n04::n04:و علتش هم این بوده که دیدیم شرکتها برای دانلود شبانه اونو سیاست تشویقی اعلام میکنتد و هیچ نظارتی روی سرعتهای شبانه شرکتها نیست و ما برای دفاع از حقوق کاربران وارد عمل شدیم:n08:و برای ساعات شبانه هم قانون تصویب کردیم و از صبانت شروع کردیم و گفتیم هر چقدر حجم روزانه بخری تا دو برابرش حداقل باید با سرعتی برابر با روزانه حجم دانلود داشته باشی:n04:.
بعد من گفتم منظورتون اینه که این قانون قرار است در دیگر isp ها هم پیاده بشه.و ایشون فرمودند بله.:n27::n28::n30:.البته ما در این قانون گفته ایم حداقل تا دو برابر حجم روزانه حالا هر شرکتی بنا بر سیاستهای خودش میتواند تا 3 یا 4 یا 5 برایر حجمه روزانه یا حتی بیشتر هم بدهد:n02::n09:
بعد من برآشفتم و گفتم آقا نکنید اینکار رو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من از طرف حداقل 200 کاربر صبانتی دارم بهتون میگم اینکار رو نکنید به این دلیل و این دلیل الی آخر.و در آخر گفتم احتمالا با مسئولین رده بالا جلساتی خواهید داشت دیگر؟ اگر چنین است آقا بگید اگرم میخواهن محدودیت درست کنن به این شکل نباشه و مثلا بیان متناظر با سرعت اسمی سرویس هر کس به شرطی که مثلا سرویس 10 گیگ یا بیشتر در ماه رو برداره بهش سرعت اسمیش یا یک کم کمتر از سرعت اسمیشو بدن.اینطوری بازم شرکتها میتونن به زور حجمشونو بفروشن و خوشحال بشن و ما هم از این قانون نکبتی نجات پیدا کنیم.مثلا بگید سرویس 12 مگابیت تا اینقدر حجم در ماه شبانه نداره تا اینقدر حجم در ماه نیمه بها هستش و تا اینقدر حجم در ماه شبانه رایگان داره با سرعت حداقل نصف روزانه.خلاصه چند تا راه دیگه هم بهش پیشنهاد دادم.اونم گفت بله قرار است برای اینکه ببینیم این قانون جدید رو شکلشو عوض کنیم یا نه باز یک جلسه ای بزاریم حتما نظرات شما رو هم میگیم و ایشالله شکل محدودیت شبانه رو عوض میکنیم و این قانونو برمیداریم:n19: ولی قولی نمیدم.در پایان نیز کلی موفق باشید و خوشبخت شدم ردو بدل کردیم و خداحافظ.
این بود ماجرای صحبت با کارشناس 195.:n02:

sleeplessness
23-09-2014, 14:33
خوب امروز بالاخره از 195 به من زنگ زدند و چند نکته در گفتگویی که با کارشناس 195 داشتم ردو بدل شد و معلوم شد که براتون میگم.
اول از همه گفتم جریان این حجمای دروغی مصرفی که صبانت برای من نوشته چی شد.اونم گفت آقا ریزمصرفت که درسته و اون تو که برات زیاد نزدن حالا چرا اینجا گیر دادی:n27:.گفتم آخه تو جوابیه اش با 8 برابر اعلام کردن مصرف من خواسته بگه من پرمصرف بودم و واسه همین ما این محدودیت رو برای اینا اجرا کردیم که اینقدر مصرف نکنن.در جواب گفت خوب حالا که چی؟گفتم حداقل در جواب من بگه اشتباه نوشته تا من هم از این شکایتم صرف نظر کنم.بعد گفت:آخه اینا برای تبرئه کردن خودشون دست به هر کاری میزنن ولی نمیدونن درباره محدودیت سرعت شبانه پیش ما تبرئه شده هستند!!!!:n04::n04:و لازم نیست حجمهای مصرفی کاربران رو زیادتر اعلام کنند:n03:.
بعد کارشناس ادامه داد که اما در جواب شکایتتون برای قانون جدید شبانه باید بگم این قانون رو صبانت نذاشته و ما یعنی سازمان تنظیم مقررات گذاشتیم:n04::n04::n04:و علتش هم این بوده که دیدیم شرکتها برای دانلود شبانه اونو سیاست تشویقی اعلام میکنتد و هیچ نظارتی روی سرعتهای شبانه شرکتها نیست و ما برای دفاع از حقوق کاربران وارد عمل شدیم:n08:و برای ساعات شبانه هم قانون تصویب کردیم و از صبانت شروع کردیم و گفتیم هر چقدر حجم روزانه بخری تا دو برابرش حداقل باید با سرعتی برابر با روزانه حجم دانلود داشته باشی:n04:.
بعد من گفتم منظورتون اینه که این قانون قرار است در دیگر isp ها هم پیاده بشه.و ایشون فرمودند بله.:n27::n28::n30:.البته ما در این قانون گفته ایم حداقل تا دو برابر حجم روزانه حالا هر شرکتی بنا بر سیاستهای خودش میتواند تا 3 یا 4 یا 5 برایر حجمه روزانه یا حتی بیشتر هم بدهد:n02::n09:
بعد من برآشفتم و گفتم آقا نکنید اینکار رو :grrr:من از طرف حداقل 200 کاربر صبانتی دارم بهتون میگم اینکار رو نکنید به این دلیل و این دلیل الی آخر.و در آخر گفتم احتمالا با مسئولین رده بالا جلساتی خواهید داشت دیگر؟ اگر چنین است آقا بگید اگرم میخواهن محدودیت درست کنن به این شکل نباشه و مثلا بیان متناظر با سرعت اسمی سرویس هر کس به شرطی که مثلا سرویس 10 گیگ یا بیشتر در ماه رو برداره بهش سرعت اسمیش یا یک کم کمتر از سرعت اسمیشو بدن.اینطوری بازم شرکتها میتونن به زور حجمشونو بفروشن و خوشحال بشن و ما هم از این قانون نکبتی نجات پیدا کنیم.مثلا بگید سرویس 12 مگابیت تا اینقدر حجم در ماه شبانه نداره تا اینقدر حجم در ماه نیمه بها هستش و تا اینقدر حجم در ماه شبانه رایگان داره با سرعت حداقل نصف روزانه.خلاصه چند تا راه دیگه هم بهش پیشنهاد دادم.اونم گفت بله قرار است برای اینکه ببینیم این قانون جدید رو شکلشو عوض کنیم یا نه باز یک جلسه ای بزاریم حتما نظرات شما رو هم میگیم و ایشالله شکل محدودیت شبانه رو عوض میکنیم و این قانونو برمیداریم:n19: ولی قولی نمیدم.در پایان نیز کلی موفق باشید و خوشبخت شدم ردو بدل کردیم و خداحافظ.
این بود ماجرای صحبت با کارشناس 195.:n02:
منظورتون اینه که این قانون قرار است در دیگر isp ها هم پیاده بشه.و ایشون فرمودند بله

به قول گالم توی کارتون سفرهای گالیور
من می دونستم می دونستم:n28:

masooyan
23-09-2014, 14:38
بابا بی خیال این طوری دیگه رسما تعطیل میشه:n09:

khoodet
23-09-2014, 14:39
بچه های باور کنید من دلم برای احمدی نژاد داره تنگ میشه باور کن اون هم با اون همه مزخرفیش جرأت نداشت اینطور قانونی رو بزاره در یک کلام من احمدی نژاد میخواممممم

shylord
23-09-2014, 14:41
به نظر من یارو بلوف زده..... می خواسته کار صبانت رو توجیه کنه

khoodet
23-09-2014, 15:03
به نظر من یارو بلوف زده..... می خواسته کار صبانت رو توجیه کنه
منم که اوایل صبانت محدود کرده بود فکر کردم بچه های این تایپک الکی میگن ولی وقتی به خودم اومدم که ای دل غافل منم محدود شدم
حالا شما هم وقتی به خودتون میاید که شبانه حذف شده

Le0nard0
23-09-2014, 15:07
به کره شمالی سلام کنید :n01:

sunmaster_7
23-09-2014, 15:14

دوست گرامی من از خودم چیزی نگفتم زود باور هم نیستم تو سایت اصلی صبانت بخش کلوپ تشریف ببرید مثل همینجاست اما با کابر خیلی کمتر و اینکه صبانت اونجا مستقیم جواب میده قرار بود از 3 شنبه تغییراتی در سرعت ها اعمال و طرح ویژه ای برای کابران متقاضی دانلود رایگان عرضه بشه و امروز روز اعلامش بود 1 نفر از کاربرها هم که مستقیما با ادمین پیچ گفتگو کرده بود اینا رو اعلام کرد اگر باز هم فکر میکنی دارم حدس میزنم یا شایعه درست میکنم این ادرسش خدمت شما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1376MAXIMUM
23-09-2014, 15:15
به کره شمالی سلام کنید :n01:
البته شماره ۲

Le0nard0
23-09-2014, 15:17
البته شماره ۲

البته روزی میرسه که میزنن رو دست همون 1

khoodet
23-09-2014, 15:29
دوستان شک نکنید این کار خود دولت و سازمان تنظیم مقررات هست چونکه
اولا 195 هم اعتراضات رو مردود اعلام کرد که برای خودم جالب بود که چطور اینقدر محکم از صبانت دفاع میکنه
دوما دیدید دیروز وزیر هم از این کار دفاع کرد یعنی در جریان این کار بوده

خلاصه شک نکنید که این قانون سراسری هست و به زودی همه شرکت ها باید اجرا بکنند

k1ozil
23-09-2014, 15:31
دوستان شک نکنید این کار خود دولت و سازمان تنظیم مقررات هست چونکه اولا 195 هم اعتراضات رو مردود اعلام کرد که برای خودم جالب بود که چطور اینقدر محکم از صبانت دفاع میکنهدوما دیدید دیروز وزیر هم از این کار دفاع کرد یعنی در جریان این کار بودهخلاصه شک نکنید که این قانون سراسری هست و به زودی همه شرکت ها باید اجرا بکنند

خوب دیگه خوب میخاان ارتقا کیفیت بدن این به نفع مشتریه.چون باید پول بده مشتری و به نفعشه:n08::n08::n20:

david-ebi
23-09-2014, 15:42
جالب اینجاست که کارشناس 195 همش برای دفاع از این قانون جدید شاتل را مثال میزد و میگفت ما دیدیم که یک کاربری مثلا میره یک شب یک گیگ شبانه در شاتل دانلود میکنه از شب بعد میره توی بلک لیست شاتل و تقریبا هیچی نمیتونه دانلود کنه و یا یک شرکتی که اسمشو نگفت میگفته من در هفته 2 شب بیشتر نمیخواهم شبانه بدم و خلاصه واسه شبانه هر کی به هر کی بوده بنابراین برای اینکه حقوق شما رو حفظ کنیم اومدیم این قانون رو گذاشتیم:n08:.و از این به بعد شرکتی حق نداره بگه دانلود شبانه یک سیاست تشویقی است:n02:.(چون آنچنان توش ر.ی.دی.م که شرکت خجالت میکشه بگه سیاست تشویقی است:n02:خیال امثال شاتل رو هم راحت کردیم و کل کاربران اینترنت رو خودمون قانونی گذاشتیم توی بلک لیست:n02:).خلاصه دوستان مشخص شد که درست و حسابی خانه از پای بست ویران است.شکایتمونو پیش رییس دزدا برده بودیم:n03:.اصلا خود تنظیم مقررات این قانون رو گذاشته و مصرف منصفانه در تعریف جدیدش که توسط سازمان تنظیم مقررات صورت گرفته و داره برای اولین بار توسط صبانت اجرا میشه یعنی دانلود شبانه به اندازه دو برابر حجم روزانه:n29:

k1ozil
23-09-2014, 15:45
جالب اینجاست که کارشناس 195 همش برای دفاع از این قانون جدید شاتل را مثال میزد و میگفت ما دیدیم که یک کاربری مثلا میره یک شب یک گیگ شبانه در شاتل دانلود میکنه از شب بعد میره توی بلک لیست شاتل و تقریبا هیچی نمیتونه دانلود کنه و یا یک شرکتی که اسمشو نگفت میگفته من در هفته 2 شب بیشتر نمیخواهم شبانه بدم و خلاصه واسه شبانه هر کی به هر کی بوده بنابراین برای اینکه حقوق شما رو حفظ کنیم اومدیم این قانون رو گذاشتیم:n08:.و از این به بعد شرکتی حق نداره بگه دانلود شبانه یک سیاست تشویقی است:n02:.(چون آنچنان توش ر.ی.دی.م که شرکت خجالت میکشه بگه سیاست تشویقی است:n02:خیال امثال شاتل رو هم راحت کردیم و کل کاربران اینترنت رو خودمون قانونی گذاشتیم توی بلک لیست:n02:).خلاصه دوستان مشخص شد که درست و حسابی خانه از پای بست ویران است.شکایتمونو پیش رییس دزدا برده بودیم:n03:.اصلا خود تنظیم مقررات این قانون رو گذاشته و مصرف منصفانه در تعریف جدیدش که توسط سازمان تنظیم مقررات صورت گرفته و داره برای اولین بار توسط صبانت اجرا میشه یعنی دانلود شبانه به اندازه دو برابر حجم روزانه:n29:

تا چند وقت دیگه به جای گیگی 3800 مگی 3800 میدن:n02:

sleeplessness
23-09-2014, 15:54

ممکن طرف از صبانت بوده به دروغ خودش 195 جا زده باشه؟:n27:
گرچه خیلی غیر ممکن
شرکتی که برای دفاع خودش عدد سازی کنه
بعد از طرف 195 بگن که عدد سازیعیبی نداره
یعنی دستشون تو یه کاسست

k1ozil
23-09-2014, 16:00
گرچه خیلی غیر ممکن
یعنی دستشون تو یه کاسست

داداش به محض اینکه صبا دانلود رو محدود کرد بنده گفتم دستشون تو یه کاسست.متاسفانه:n28:

sleeplessness
23-09-2014, 16:03
داداش به محض اینکه صبا دانلود رو محدود کرد بنده گفتم دستشون تو یه کاسست.متاسفانه:n28:

اره بادمه
شکایت ها فقط جوابش کپی پیست بود
شکایت شما مردود است
ولی 15 کیلو واقعا ظلمه یه شب باید بذاری تا 200 مگ دالود بشه اگه شانس بیاری:n21:

david-ebi
23-09-2014, 16:06
گرچه خیلی غیر ممکن
یعنی دستشون تو یه کاسست

کسی که به من زنگ زد شمارش از مشهد بود با پیش شماره 3765 و تا جایی که من میدونم نمایندگی سازمان تنظیم مقررات در مشهد در بلوار خیام است که پیش شمارش همین میشه.و به همین خاطر به این شماره زنگ زدم و دیدم رفت روی منشی و داره میگه شما با اداره تنظیم مقررات رادیویی شعبه شمال شرق تماس گرفتید.:n29:

راستی با تماسی که امروز 195 باهام گرفت دیدم بهتره که دیگه امضامو عوض کنم و اون قبلی رو حذف کنم چون کاری بوده عبث و بیهوده:n03:

naasr
23-09-2014, 17:10
دوستان که هنوز از صبانت سرویس دارید درخواست جمع اوری بدید وقتی تعداد جمع اوری زیاد باشه خود صبانت برای جبران ضرر مجبوره شبانه را دوباره به حالت قبل برگردونه اتفاقی که برای اینترنت مخابرات بعد از حذف شبانه افتاد و الان دوباره شبانه را اضافه کرده

khoodet
23-09-2014, 17:50
بفرمایید دوستان وزیر هم تایید کرد که مصوبه خودشون

k1ozil
23-09-2014, 17:59
بفرمایید دوستان وزیر هم تایید کرد که مصوبه خودشون

رفقا خواهش میکن تمنا میکنم برین صفحه وزیر و اعتزاض کنید 1 ماه دیگه یه فیلم 1 گیگی دیگه نمیشه دانلود کردوخواهش کردم نا امدیم نکنید.

khoodet
23-09-2014, 18:07
سلام دوستان به تازگی قانونی تصویب شده برای محدودیت دانلود شبانه به نام قانون مصرف منصفانه که طبق این قانون فقط 2 برابر حجم روزانه حق دانلود شبانه دارید بنده هم اوایل فکر میکردم این قانون شایعه است یا مختص صبانت هست ولی طبق گفته وزیر این قانون سراسری هست و به زودی تمام شرکت های باید آن را اجرا کنند برای همین بنده این پیام رو تمام تایپک ها میدم و اگر از دوستان کسی اعتراض داره میتونه با مراجعه به صفحه کلوب وزیر اعتراض خود رو اعلام کند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])برای خواندن نظر وزیر به تایپک صبانت مراجعه شود

k1ozil
23-09-2014, 18:10
سلام دوستان به تازگی قانونی تصویب شده برای محدودیت دانلود شبانه به نام قانون مصرف منصفانه که طبق این قانون فقط 2 برابر حجم روزانه حق دانلود شبانه دارید بنده هم اوایل فکر میکردم این قانون شایعه است یا مختص صبانت هست ولی طبق گفته وزیر این قانون سراسری هست و به زودی تمام شرکت های باید آن را اجرا کنند برای همین بنده این پیام رو تمام تایپک ها میدم و اگر از دوستان کسی اعتراض داره میتونه با مراجعه به صفحه کلوب وزیر اعتراض خود رو اعلام کند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])برای خواندن نظر وزیر به تایپک صبانت مراجعه شود
داداش یه تاپیک جدید با موضوع کمپین اعتراض به محدود کردن دانلود شبانه باز کردم باید همه اونجا اعتراضشون رو بنویسن و شما لینکشو تو صفحه وزیر بزاری.

sleeplessness
23-09-2014, 18:14
تموم شد دیگه
مگه اینکه شرکت ها پنهانی قانون زیرپا بذارند

WraithMaster
23-09-2014, 18:23
دوستان که هنوز از صبانت سرویس دارید درخواست جمع اوری بدید وقتی تعداد جمع اوری زیاد باشه خود صبانت برای جبران ضرر مجبوره شبانه را دوباره به حالت قبل برگردونه اتفاقی که برای اینترنت مخابرات بعد از حذف شبانه افتاد و الان دوباره شبانه را اضافه کرده

3-4 روز پیش زنگ زدم برا وصل سرویس نامحدود 512 اقتصادی طرف برام 128 وصل کرده :| دوباره زنگ میزنم میگن اصن ما همچین سرویسی نداشتیم برا همین 128 وصل کردیم تفاوت پول واریزی رو هم ریختیم به حسابتون برا دوره بعد :| به یارو آدرس میدم تو سایت میگه همچین سرویسی (512 اقتصادی) تو لیست نیست.. حالا اینور جلو چشم من هستش!!

من دیروز درخواست جمع آوری رو پر کردم تو پنل.. دیگه نزدیکاشون هم نمیام!

rar
23-09-2014, 19:02
من 3 روز دیگه تخلیه میکنم
شنبه اینترنت جدیدم روی اون یکی خطم میاد

از شره صبانت راحت میشم

sorooshfm
23-09-2014, 19:04
3-4 روز پیش زنگ زدم برا وصل سرویس نامحدود 512 اقتصادی طرف برام 128 وصل کرده :| دوباره زنگ میزنم میگن اصن ما همچین سرویسی نداشتیم برا همین 128 وصل کردیم تفاوت پول واریزی رو هم ریختیم به حسابتون برا دوره بعد :| به یارو آدرس میدم تو سایت میگه همچین سرویسی (512 اقتصادی) تو لیست نیست.. حالا اینور جلو چشم من هستش!!

من دیروز درخواست جمع آوری رو پر کردم تو پنل.. دیگه نزدیکاشون هم نمیام!

سرویس های نامحدود اقتصادی رو بعد از چند روز جمع کردن چون یکم ارزون تر بود و بعدش ترسیدن ملت بریزن نامحدود بگیرن بعد پهنای باند بخورن بجاش دوباره نامحدودهای کم سرعت و گران را گذاشتن

sorooshfm
23-09-2014, 19:11
دوستان یک خواهشی از شما دارم اینه که زیاد مسئله دانلود شبانه رو بزرگ نکنید البته طرفدار صبانت نیستم ولی این حرف رو میزنم چون بقیه هم کم کم قبول میکنن شبانه ای در کار نیست و بالبع شرکت های دیگه هم شبانه هایشان رو محدود میکنن به صورت حجمی پس اگه ناراضی هستین برید یک شرکت دیگه لااقل اینجوری سرعت گسترش محدودیت کم تر میشه یک چهارسالی شاید تونستین تو یک شرکت دیگه بدون محدودیت دانلود کنین اما خداییش گذاشتن شبانه حجمی عین نامردیه یعنی پول چاپیدن نامرئی به هر حال همه جای دنیا سال به سال اینترنت اوضاعش بهتر میشه اینجا برعکس اونم به خاطر اینترنت ملی و کسب درآمد بیشتر از طریق فروختن ترافیک

khoodet
23-09-2014, 19:19
دوستان یک خواهشی از شما دارم اینه که زیاد مسئله دانلود شبانه رو بزرگ نکنید البته طرفدار صبانت نیستم ولی این حرف رو میزنم چون بقیه هم کم کم قبول میکنن شبانه ای در کار نیست و بالبع شرکت های دیگه هم شبانه هایشان رو محدود میکنن به صورت حجمی پس اگه ناراضی هستین برید یک شرکت دیگه لااقل اینجوری سرعت گسترش محدودیت کم تر میشه یک چهارسالی شاید تونستین تو یک شرکت دیگه بدون محدودیت دانلود کنین اما خداییش گذاشتن شبانه حجمی عین نامردیه یعنی پول چاپیدن نامرئی به هر حال همه جای دنیا سال به سال اینترنت اوضاعش بهتر میشه اینجا برعکس اونم به خاطر اینترنت ملی و کسب درآمد بیشتر از طریق فروختن ترافیک
منم اول مثل شما فکر میکرم که نباید خیلی بزرگش کرد ولی وقتی جواب وزیرکه با صراحت گفته بود گذاشتم کناز حرف اون کارشناس فهمیدم جریان جدیه و قرار سراسری بشه