مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Sabanet / شرکت صبانت
ehsan_iace
02-05-2014, 20:02
افت سرعت شدید داره خوشبختانه فقط سرویس یکماهه گرفتم و سر ماه میگم پورت را جمع کنن کیفیت سرعت صبا افتضاحه الان حتی برای باز کردن صفحات هم داره زور میزنه با آنکه سرویس 6 مگ هست
تو روز یا شب؟
لطفاً یک تست سرعت از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روز و شب سرویسات بگذار
سلام من دو خط اینترنت (خانه ومغازه) دارم هردوش صبانته قبلا میتونستم با هردوشون از هر دو محل وصل بشم به اینترنت(با یوزر پسورد جفتشون)
ولی الان از تو خانه با یوزر پسورد مغازه نمیتونم کانکت شم و ارور691 میده وتو مغازه هم نمیتونم با یوزر پس خانه وصل بشم.
میخواستم ببینم برای شما هم جدیدا این مشکل بوجود آمده یا نه و آیا راهی برای حل مشکل هست
به نمایندگی شهرمون زنگ زدم گفت نمیشه در صورتی که قبلا میشد؟؟؟
sorooshfm
05-05-2014, 19:11
سلام من دو خط اینترنت (خانه ومغازه) دارم هردوش صبانته قبلا میتونستم با هردوشون از هر دو محل وصل بشم به اینترنت(با یوزر پسورد جفتشون)
ولی الان از تو خانه با یوزر پسورد مغازه نمیتونم کانکت شم و ارور691 میده وتو مغازه هم نمیتونم با یوزر پس خانه وصل بشم.
میخواستم ببینم برای شما هم جدیدا این مشکل بوجود آمده یا نه و آیا راهی برای حل مشکل هست
به نمایندگی شهرمون زنگ زدم گفت نمیشه در صورتی که قبلا میشد؟؟؟
ساعت خواب یک دو یا سه سال میشه که این قابلیت رو برداشتن البته اگه درخواست بدی که مک آدرس رو بردارن شاید بشه بازم بپرس:n04:
ehsan_iace
06-05-2014, 01:27
سرعت شبانه یک مگ امشب :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امشب فقط برای منه که سرعت دانلود از 30 بالاتر نمیره یا برای همه همینطوره ؟؟؟؟؟
ehsan_iace
06-05-2014, 01:40
برای من بین 23 تا 33 نوسان میکنه!
sunmaster_7
06-05-2014, 03:19
سرعت من بین ۱۴-۳۰ بالا پایین میره چند روزه ناو شکنام در ساعات روزانه به سختی کار می کنن حتی روزا هم خیلی صفحاتو نمیتونم باز کنم ویندوز هم دوباره ریختم فرقی نکرد نمیدونم باز دارن چه غلطی میکنن
بالاترین سرعت صبانت در این چند ماهی اخیر به خدا حرف اول میزنه تو بین شرکتها
طوفان میکنه تو سرعت
سرعت شبانه از 11 تا 34 کیلو بایت وای عجب سرعتی :n19:
sorooshfm
06-05-2014, 04:57
سرعت دانلود 34 کیلوبیت شبانه 6 مگ مشهد 570 کیلوبیت افت سرعت پیدا کرده امشب:n27:
sorooshfm
06-05-2014, 06:22
من نمیدونم واقعا به این دروغگوها چی بگم پشتیبانی میگه به خاطر تعمیرات در مرکز افت سرعت داریم ولی به محض رد شدن از ساعت 7 صبح دوباره سرعت ها درست شد الکی سرعت شبانه رو کم کردن تا کسی ترافیک مصرف نکنه بعدمیگن تعمیرات بابا ما دیگه دست این شرکت های اینترنتی رو خوندیم از شاتل گرفته تا الانم که صبانت فقط به فکر جیبشون هستن نه مشتری:n23:
برای منم روی 30 بود تازه سرویسم 6 مگ هست
sleeplessness
06-05-2014, 09:48
سرعت قن شکن پایین اومده نمی شه به راحتی از اپارات خارجی استفاده کرد!
مثل اینکه افت سرعت به سرعت های بالاتر از 4 مگ هم رسیده قبلا 6 مگی ها از دانلود شبانه رضایت داشتند
اشغال نت هر روز اشغال تر از دیروز
سرعت قن شکن پایین اومده نمی شه به راحتی از اپارات خارجی استفاده کرد!
مثل اینکه افت سرعت به سرعت های بالاتر از 4 مگ هم رسیده قبلا 6 مگی ها از دانلود شبانه رضایت داشتند
اشغال نت هر روز اشغال تر از دیروز
من که تو این 10 روزی که سرویس 6 مگ صبانت را گرفتم هنوز حتی یک شب هم نتونستم دانلود خوبی داشته باشم به گفته خودشون سرویس 6 مگ باید سرعت دانلود شبانه اش 320 تا 360 باشه یعنی هر شب بالای 6 گیگ باید دانلود کنم اما تو این 10 روز بهترین دانلود شبانه من فقط 3 گیگ بوده بقیه شبها حتی به یک گیگ هم نرسیده 20 روز دیگه اشتراکم تموم میشه درخواست جمع آوری میدم ساعت دانلود شبانه صبانت 2 تا 7 صبح هست یعنی فقط 5 ساعت که نسبت به سایر شرکتها کمتر هست باز تو این 5 ساعت هم سرعت را پایین میارن کسی نتونه دانلود کنه
ساعت خواب یک دو یا سه سال میشه که این قابلیت رو برداشتن البته اگه درخواست بدی که مک آدرس رو بردارن شاید بشه بازم بپرس:n04:
نه عزیز من کلا دو هفته است این مشکل برام پیش اومده قبلا مک آدرس رو برام برداشتن.الانم میگن جزء سیاستهای شرکته اینجوری شده.
برای من که فاجعه هست اینقدر سرعت نوسان داره نمیشه با هیچ نرم افزار ارتباطی ارتباط صوتی برقرار کرد قطعی صدا دیوانه کننده هست سرعت دانلود که دیگه گفتن نداره
sunmaster_7
06-05-2014, 18:53
من تاپیک بقیه سرویسها رو نگاه کردم این فقط مال صبانت است پشتیبانی هم بجز چرتوپرتهای همیشگی (شبا همه دانلود میکنن سرعت پایینه...)چیزی تحویلم نداد دوستانی که اعلام کمبود سرعت میکنن شهر و سرعت سرویسشونم بگن ببینم سراسری است این کادوی جدید؟؟؟؟
سلام
سرعت من هم دیشب خیلی کم شد جالب اینکه من از ساعت 1 گذاشته بودم دانلود یعنی 1 ساعت قبل از تایم رایگان اما توی همون 1 ساعت هم حدودا باید 3 گیگ دانلود می شد اما فقط 900 مگ شده بود
این اسیاتک ما هم 3 روزه یکم داره اذیت میکنه قند شکن به سختی کانکت میشه بازی انلاین نمیشه انجام داد سرعت لود صفحات و دانلود هم پایین اومده . توی فکر فسخ قرار داد بودم که بیام صبانت ولی انگار سرویس شما هم مشکل داره پس همین سرویس خودمو نگه دارم فعلا
ehsan_iace
06-05-2014, 22:40
این اسیاتک ما هم 3 روزه یکم داره اذیت میکنه قند شکن به سختی کانکت میشه بازی انلاین نمیشه انجام داد سرعت لود صفحات و دانلود هم پایین اومده . توی فکر فسخ قرار داد بودم که بیام صبانت ولی انگار سرویس شما هم مشکل داره پس همین سرویس خودمو نگه دارم فعلا
صبانت را تا وقتی کیفیت سرعت شبانهاش همچنان در حال افول هست به هیچکس پیشنهاد نمیکنم!
MAHDI_SOS
06-05-2014, 23:13
صبانت را تا وقتی کیفیت سرعت شبانهاش همچنان در حال افول هست به هیچکس پیشنهاد نمیکنم!
من میخواهم شرکت را عوض کنم
شرکتی با سرعت دانلود شبانه خوب سراغ دارید
ehsan_iace
06-05-2014, 23:26
شنیدم پارس آنلاین شبانهاش خوبه اما بهتره بری تو تاپیکش از بچههایی که الان پارس آنلاین دارند بپرسی
سلام دوستان
صبانت امشب چشه ؟
منو ناگهانی ساعت 2:24 برد روی no internet access بعد مودم رو روشن خاموش کردم میبینم سرعت دانلودم حتی با سرور داخلی آمده روی 30 ؟
حتی چند لینک همزمان هم همینه ! من حساب کنید سرعتم 6 مگه الان سرعتم شده 30 نصف شبی ؟
دوست دیگه ای امشب مشکل سرعت داره؟
با تشکر:n16:
nima_solook
07-05-2014, 01:59
برای منم روی 30 بود تازه سرویسم 6 مگ هست
این دومین شبه که سرعت رو 30
omidscafild
07-05-2014, 02:15
این دومین شبه که سرعت رو 30
تأیید میشه .
پس یعنی از این به بعد سرعت میخواد روی 30 باشه برای همه ؟
برای من دیشب خوب بود طبق معمول ولی امشب دیسی اجباری کردن منو و بعد سرعتم شد 30 :n27:
با این سرعت در حالت خوشبینانه اش میشه ساعتی 100 مگ دانلود !:n08:
مجموعا" میشه 500 مگ :n09:
sorooshfm
07-05-2014, 04:11
همگی رسما با اینترنت شبانه بالای 30 کیلوبیت در مشهد خداحافظی کنید صبانت هم داره راه شرکت های دیگه مثل شاتل رو در پیش میگیره واقعا نمیدونم چی بگم فقط واسه خودمون متاسفم دزدتر از اینا و مظلوم تر از مردم پیدا نمیشه
sorooshfm
07-05-2014, 04:32
آیا هیچ می دانید که صبانت سرعت شبانه را به خاطر امتحان کردن ذائقه مردم کم کرده است تا اگر اوضاع به همین منوال پیش برود یعنی مشترکینش کم نشود سرعت شبانه را کم خواهد نگاه داشت و با توجه به دردسرهای تغییر آی اس پی مطمئن است که بیش تر مشترکین شرکت خود را تغییر نمی دهند.
sunmaster_7
07-05-2014, 05:12
جناب سروش شما از کجا این اطلاعات رو بدست اوردین؟ حدسه یا شایعه است؟؟ در ضمن شاتل با اون عظمتش که بیشترین تعداد مشترک رو در ایران داشت بعد از محدودیت. مشترکینش شدن یک سوم چنان به ... خوردن افتاد که در ازای خرید یک اکانت ۱ ساله ۱ سال مجانی میداد کسی نخرید نوین نت یا همون های وب هم ساعات رایگان رو کرد دو ساعت برو تو سایتش ببین چه باجی داره میده کسی نمیره طرفش خود من تاحالا ۴ بار شرکت عوض کردم زیر بار حرف زور هم نمیرم بقیه هم نمیرن.لطفا شایعه پراکنی نفرمایید در ضمن دوستان اگر کسی تونسته ازپشتیبانی جواب درست بگیره اینجا بنویسه به من فقط میگن چون شبا همه دانلود میکنن سرعت شده ۳۰
hamed2553055
07-05-2014, 05:56
منم 6 مگ سرعت شبانه 20 تا 30 !
جناب سروش شما از کجا این اطلاعات رو بدست اوردین؟ حدسه یا شایعه است؟؟ در ضمن شاتل با اون عظمتش که بیشترین تعداد مشترک رو در ایران داشت بعد از محدودیت. مشترکینش شدن یک سوم چنان به ... خوردن افتاد که در ازای خرید یک اکانت ۱ ساله ۱ سال مجانی میداد کسی نخرید نوین نت یا همون های وب هم ساعات رایگان رو کرد دو ساعت برو تو سایتش ببین چه باجی داره میده کسی نمیره طرفش خود من تاحالا ۴ بار شرکت عوض کردم زیر بار حرف زور هم نمیرم بقیه هم نمیرن.لطفا شایعه پراکنی نفرمایید در ضمن دوستان اگر کسی تونسته ازپشتیبانی جواب درست بگیره اینجا بنویسه به من فقط میگن چون شبا همه دانلود میکنن سرعت شده ۳۰
من الان زنگ زدم پشتیبانی گفت تا 48 ساعت دیگه اگه درست نشد دوباره زنگ بزنید تا بررسی کنیم
sleeplessness
07-05-2014, 07:49
سلام دوستان
صبانت امشب چشه ؟
منو ناگهانی ساعت 2:24 برد روی no internet access بعد مودم رو روشن خاموش کردم میبینم سرعت دانلودم حتی با سرور داخلی آمده روی 30 ؟
حتی چند لینک همزمان هم همینه ! من حساب کنید سرعتم 6 مگه الان سرعتم شده 30 نصف شبی ؟
دوست دیگه ای امشب مشکل سرعت داره؟
با تشکر:n16:
دقیقا همین مشکل ساعت 2:30
امشب 700 مگ دانلود کردم
mehdi30nema
07-05-2014, 09:32
دوستان من یه مشکل عجیبی هست که چند وقتیه دارم .
من مودمم TP LINKوایرلس هست و تا هفته پیش هیچ مشکلی بابت اینترنت نداشتم .
البته هفت سالی میشه که از صبا نت دارم استفاده میکنم ولی اخیرا به اندازه یک دقیقه send & receive دارم و همه چی خوب هست ولی مثلا بعد از یک دقیقه به اندازه یکی دو دقیقه هیچ send & receive ندارم ( توجه کنید اینترنت قطع نیست ، یعنی سیگنال ها همه وجود دارند )
به طور خلاصه بخام بگم ، اینترنت دائم وصله ولی من یک دقیقه نت دارم و یک دقیقه ندارم . مشکل از دیوایس هام هم نیست ، چون با همین تبلت و گوشی تو محیط کارم خیلی راحت از وایرلس استفاده میکنم ولی تو خونه دائم قطع و وصلی داره . ( بازم میگم چراغ ADSL کامل روشنه و خاموش نمیشه اما send & receive ندارم )
جالب اینجاست که حتی pc که با کابل به مودم وصله هم هر دقیقه اینترنتش میاد و میره .
الان فکر میکنید مشکل از چیه ؟ از صبا نت هست ؟ از مودمه ؟ یا از چی ؟
باتشکر
ehsan_iace
07-05-2014, 09:49
در ضمن دوستان اگر کسی تونسته ازپشتیبانی جواب درست بگیره اینجا بنویسه به من فقط میگن چون شبا همه دانلود میکنن سرعت شده ۳۰
پشتیبانی صبانت معمولاً جواب درستی نمیده! (من که جواب درستی تو این چند سال از انها نگرفتم!)
دیشب تو تایم شبانه زنگ زدم هر کاری هم که گفت کردم ولی سرعت از 32 بالاتر نرفت!
آخرش هم گفت فردا زنگ بزن و با پشتیبانی صحبت کن، امروز هم زنگ زدم صحبت کردم باز هم طرف نمیدونست علت چیه؟
دوستان حتماً با پشتیبانی تماس بگیرند و بگویند که شبانه مشکل داره چون مشکل انگار سراسریه!
شبانه افتضاحه و هینطور روزانه و برخورد پشتیبانی هم افتضاحه... وضعیت پینگ و دسترسی افتضاحه به طوریکه با بدبختی یه سایت باز میشه.. پشتیبانی هم زنگ میزنیم سرتاسر دروغ تحویل میدن .
پشتیبانی صبانت در حد اینکه مک رو ریست بکنه و چند تا توصیه ابتدایی فقط کارایی داره و بس(بقیه شرکتها هم همینطور)
سرعت شبانه من هم یه روز خوبه چند روز خرابه.فعلا دو روزه مشکل داره(سرعت تقریبا روی 30 هست)
پینگ هم تو ساعت شبانه همیشه مشکل داره و میره روی 600 تا 700 و تایم اوت هم زیاد داره(اصن یه وضی:n21:)
ehsan_iace
07-05-2014, 10:01
این سئوال پشتیبانی که خطتان نویز نداره هم جالبه!
این چه نویزیه که از ساعت 0158 شروع میشه تا ساعت 0700 ؟!
amin_v30
07-05-2014, 10:04
دوستان به نظر این شرکت هم زده تو خط درزدی،چون دقیقا 2 شبه سرعت بالاتر از 30 نمیره چه سرور خارجی چه حتی داخلی!!!
فرقی هم نداره 2 مگ داری یا 6 مگ!!
پشتیبانی هم که کلا سوادشون در حد جلبکه و فقط بلدن بپیچونن!!
omidscafild
07-05-2014, 10:10
به من که گفتن مشکل زیرساختی ـه و به زودی درست میشه . حالا کی درست بشه خدا میدونه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Erfandotm
07-05-2014, 11:00
پارس انلاین
به من که گفتن مشکل زیرساختی ـه و به زودی درست میشه . حالا کی درست بشه خدا میدونه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا هینطوری میپیچون:n02: اشکالات رو میندازن گردن یه بخشه دیگه و اگه با بخشهای مختلف تماس بگیرید وارد یک بازی دایره وار مسخره میشید و زود خسته میشید و دیگه تماس نمیگیرید و اینام همینو میخوان..
دروغ میگن چطور مشکل زیرساختی هست که فقط گریبانگیر صبانت شده
mehdi30nema
07-05-2014, 11:51
دوستان من یه مشکل عجیبی هست که چند وقتیه دارم .
من مودمم TP LINKوایرلس هست و تا هفته پیش هیچ مشکلی بابت اینترنت نداشتم .
البته هفت سالی میشه که از صبا نت دارم استفاده میکنم ولی اخیرا به اندازه یک دقیقه send & receive دارم و همه چی خوب هست ولی مثلا بعد از یک دقیقه به اندازه یکی دو دقیقه هیچ send & receive ندارم ( توجه کنید اینترنت قطع نیست ، یعنی سیگنال ها همه وجود دارند )
به طور خلاصه بخام بگم ، اینترنت دائم وصله ولی من یک دقیقه نت دارم و یک دقیقه ندارم . مشکل از دیوایس هام هم نیست ، چون با همین تبلت و گوشی تو محیط کارم خیلی راحت از وایرلس استفاده میکنم ولی تو خونه دائم قطع و وصلی داره . ( بازم میگم چراغ ADSL کامل روشنه و خاموش نمیشه اما send & receive ندارم )
جالب اینجاست که حتی pc که با کابل به مودم وصله هم هر دقیقه اینترنتش میاد و میره .
الان فکر میکنید مشکل از چیه ؟ از صبا نت هست ؟ از مودمه ؟ یا از چی ؟
باتشکر
کسی این مشکل مارو نمیدونه داستان چیه ؟
amin_v30
07-05-2014, 12:03
داداش به نظر من احتمالا خط شما مشکل نویز پیدا کرده باشه،و احتمالا گزینه های SRA و Bitswap شما تو تنظیمات مودمت فعال هست که نمیذاره چراغ لینکت بپره،فقط هی downstreem یا upstreem رو کم میکنه تا چراغ اینترنتت روشن بمونه،خودمونیش اینه که یه لحظه انترنتت سکته میکنه به خاطر نویز دوباره احیا میشه !!
البته اساتید اینجا هستن نظرات رو هم بپرس :n06:
nima_solook
08-05-2014, 01:00
طی پیگیری های مکرر به من این جواب ها رو دادن:
1- مشکل پهنای باند دارن به صورتی که شبانه حجم کاربر ها زیاد میشه و افت سرعت به وجود میاد (این بهونه چند سال داره گفته میشه)
2- مشکل از زیر ساخت هست و سایر ISP ها هم همین مشکل رو دارن برین بپرسین تا چند روز دیگه درست میشه (حالا کی مشکل برطرف میشه ؟) = معلوم نیست ! ! ! (مگه میشه ؟) = دارن روش کار می کنن ! ! !
3- همینه که هست معلوم نیست کی حل بشه
ای بابا امشبم باز شد 30 تا. سرویس 6 مگ
مسخره ها برای شب سوم هست که میزان سرسعات 2 سرعت شده 30 واقعا که شورشو دراوردند
ehsan_iace
08-05-2014, 01:13
1- مشکل پهنای باند دارن به صورتی که شبانه حجم کاربر ها زیاد میشه و افت سرعت به وجود میاد (این بهونه چند سال داره گفته میشه)
2- مشکل از زیر ساخت هست و سایر ISP ها هم همین مشکل رو دارن برین بپرسین تا چند روز دیگه درست میشه (حالا کی مشکل برطرف میشه ؟) = معلوم نیست ! ! ! (مگه میشه ؟) = دارن روش کار می کنن ! ! !
اونوقت چرا این مشکل پهنای باند و زیرساخت را روزها ندارند؟
و حاضرند چند برابر سرعتی که گرفتی را بهت بدهند تا پهنای باند تمام کنی دوباره ترافیک بخری! اما شبها به اندازه سرعتی که خریدی هم بهت سرعت نمیدهند!
sunmaster_7
08-05-2014, 01:26
1-مگه بچه های اینجا شب اول یا دومه که دارن دانلود میکنن همین ادما ۲ هفته پیش یا ۲ ماه پیش هم دانلود شبانه داشتن مگه دانلود کردن فقط مال این ۲ شب بوده؟؟
2- غلط کردن که بقیه هم مشکل دارن خودم رفتم بقیه تاپیک ها رو نگاه کردم این سورپرایز شیرین فقط عیدی بچه های صبانت بوده
3-این یکی به خاطر صداقتش بعید میدونم مال پشتیبانی باشه !!! خلاصه نتیجه گیریش اینه که که جمیعا ول معطلید!!
واقعا مسخرست دیشب سرعت رو 20 کیلو فیکس بود مثل چند شبه پیش... :n21:
برای من دیشب سرعت درست شده بود 4.5 گیگ دانلود کردم
ehsan_iace
08-05-2014, 12:03
برای من دیشب سرعت درست شده بود 4.5 گیگ دانلود کردم
سرویسی که خریدی با چه سرعتی در قراردادشان هست؟
چه شهری هستی؟
سرویسی که خریدی با چه سرعتی در قراردادشان هست؟
چه شهری هستی؟
من سرویس 6 مگ خریدم شیراز هستم
براساس گفته خودشون باید شبها با سرعت 320 تا 360 دانلود کنم اما اینجوری نیست و سرعت نوسان داره بین 150 تا 320 نوسان داره دو شب قبل هم که سرعت 30 کیلو بایت بود
amin_v30
08-05-2014, 12:58
من سرویس 6 مگ خریدم شیراز هستم
براساس گفته خودشون باید شبها با سرعت 320 تا 360 دانلود کنم اما اینجوری نیست و سرعت نوسان داره بین 150 تا 320 نوسان داره دو شب قبل هم که سرعت 30 کیلو بایت بود
شما با سرعت 6 مگ فقط 4.5 گیگ دانلود میکنی و میگی سرعتت درست شده و از این حجم دانلود راضی هستی با 6 مگ!!!!!؟
من دیگه حرفی برای گفتن ندارم !!!!:n15:
شما با سرعت 6 مگ فقط 4.5 گیگ دانلود میکنی و میگی سرعتت درست شده و از این حجم دانلود راضی هستی با 6 مگ!!!!!؟
من دیگه حرفی برای گفتن ندارم !!!!:n15:
من کی گفتم راضی هستم!!!!!
بعد از دو شب که دانلود 30 کیلوبایت بود دیشب درست شده بود مثل شبها قبلش
من 18 روز دیگه اشتراکم از صبانت تموم میشه و از یه شرکت دیگه اشتراک میگیرم صبانت نوسان زیاد داره بدرد من نمیخوره
armin321
08-05-2014, 13:45
دیشب هم سرعت داغون بود تهران.
می دونید مشکل اصلی که توی ایران وجود داره اینه که قیمتا بر اساس حجم هست نه سرعت شما ببینید الان سرعت 2 مگ با 3 گیگ دانلود با سرعت 6 مگ با 3 گیگ دانلود 8000 تومن اختلاف قیمت دارند خوب مسلما وقتی اینجوری می شه همه می رن سرعت بالاتره رو می گیرن و مطمئنا اکثرا هم می زارن دانلود شبانه به نظر من باید تعرفه های کم حجم رو توی سرعت بالای 1 مگ حذف کنن مثلا 6 مگ رو با 100 گیگ دانلود فقط نگه دارن که کسی فقط به عشق دانلود شبانه نیاد بگیره اگر هم می گیره پول خوبی هم داده باشه اینجوری اگر بشه دیگه اصلا نیازی به محدود کردن نیست چون کاربری که نمی خواد پول زیادی بده می ره تعرفه 1 مگ می گیره به همون اندازه هم می تونه دانلود کنه کسی هم که ماهی 200 300 تومن داره پول اینترنت می ده مسلما حقشه که سرعت دانلود شبانه خوبی داشته باشه الان با این سیاست اشتباه حق تمام مشترک هایی که از تعرفه های گرون قیمت استفاده می کردن ضایع شده به خاطر اینکه همه رو با یک دید محدود کردن
می دونم الان خیلی ها مخالفت می کنید که نه تعرفه ها باید ارزون باشه ولی تعرفه های پرسرعت ارزون نتیجش رسیدن به اینجاییه که می بینید تعرفه ارزون باید باشه ولی حساب شده توی 1 سال اخیر خیلی کاربرا اومدن صبانت فقط چون شبانه خوبی داشته و به قدری دانلود شبانه زیاد شده که شرکت می بینه براش نمی صرفه شبکش رو به خاطر کاربرایی که پول کم می دن و توقع زیاد دارن تحت فشار بزاره پس چاره ای نمی مونه براش جز اینکه محدود کنه حقیقت تلخیه ولی به عنوان کسی که 9 ساله حدودا توی صبانت هستم و همیشه هم تعرفه های حجم بالا و سرعت بالا رو گرفتم و به همون نسبت توقع سرویس خوب هم داشتم لازم می دونم که بگم به من و امثال من واقعا ظلم شده به خاطر سیاست های اشتباه شرکت که رسید به اینجا.
omidscafild
08-05-2014, 13:58
می دونید مشکل اصلی که توی ایران وجود داره اینه که قیمتا بر اساس حجم هست نه سرعت شما ببینید الان سرعت 2 مگ با 3 گیگ دانلود با سرعت 6 مگ با 3 گیگ دانلود 8000 تومن اختلاف قیمت دارند خوب مسلما وقتی اینجوری می شه همه می رن سرعت بالاتره رو می گیرن و مطمئنا اکثرا هم می زارن دانلود شبانه به نظر من باید تعرفه های کم حجم رو توی سرعت بالای 1 مگ حذف کنن مثلا 6 مگ رو با 100 گیگ دانلود فقط نگه دارن که کسی فقط به عشق دانلود شبانه نیاد بگیره اگر هم می گیره پول خوبی هم داده باشه اینجوری اگر بشه دیگه اصلا نیازی به محدود کردن نیست چون کاربری که نمی خواد پول زیادی بده می ره تعرفه 1 مگ می گیره به همون اندازه هم می تونه دانلود کنه کسی هم که ماهی 200 300 تومن داره پول اینترنت می ده مسلما حقشه که سرعت دانلود شبانه خوبی داشته باشه الان با این سیاست اشتباه حق تمام مشترک هایی که از تعرفه های گرون قیمت استفاده می کردن ضایع شده به خاطر اینکه همه رو با یک دید محدود کردن
می دونم الان خیلی ها مخالفت می کنید که نه تعرفه ها باید ارزون باشه ولی تعرفه های پرسرعت ارزون نتیجش رسیدن به اینجاییه که می بینید تعرفه ارزون باید باشه ولی حساب شده توی 1 سال اخیر خیلی کاربرا اومدن صبانت فقط چون شبانه خوبی داشته و به قدری دانلود شبانه زیاد شده که شرکت می بینه براش نمی صرفه شبکش رو به خاطر کاربرایی که پول کم می دن و توقع زیاد دارن تحت فشار بزاره پس چاره ای نمی مونه براش جز اینکه محدود کنه حقیقت تلخیه ولی به عنوان کسی که 9 ساله حدودا توی صبانت هستم و همیشه هم تعرفه های حجم بالا و سرعت بالا رو گرفتم و به همون نسبت توقع سرویس خوب هم داشتم لازم می دونم که بگم به من و امثال من واقعا ظلم شده به خاطر سیاست های اشتباه شرکت که رسید به اینجا.
شما داری یه حرفی میزنی که پارادوکس زیادی داره . الآن شما که سرویس 6 مگ دارید ، اگه تعرفه 6 مگ رو اینجوری بذارن » سرعت 6 مگ با حجم 100 گیگ - ماهیانه 300 تومن ، بازم شما تمدید میکنی ؟! حالا فرض کن سرعت شبانت هم 900 کیلوبایت برسه ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما داری یه حرفی میزنی که پارادوکس زیادی داره . الآن شما که سرویس 6 مگ دارید ، اگه تعرفه 6 مگ رو اینجوری بذارن » سرعت 6 مگ با حجم 100 گیگ - ماهیانه 300 تومن ، بازم شما تمدید میکنی ؟! حالا فرض کن سرعت شبانت هم 900 کیلوبایت برسه ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همین الان سرعت 6 مگ با 40 گیگ دانلود دارم و ماهیانه 120 تومن دارم می دم واسش مسلما اگر اینجوری بشه که 100 گیگ دانلود باشه و سرعت مثل روزانه 900 باشه 100% حاضرم این مبلغ رو بدم من قصد داشتم 2 مگ نامحدود مخابرات رو هم بگیرم واسه طبقه بالا فقط برای دانلود جمع این 2 تا 300 تومن می شه خوب چه فرقی می کنه اگر سرویس خوبی بدن ترجیح می دم کل 300 تومن رو بدم صبانت شما خودت حساب کن ماهی بالای 400 گیگ با شبانه همچین سرعتی می شه دانلود کرد نمی صرفه که سرعت خوب بشه و قیمت بالا بره؟
الان پنلم رو چک کردم دیدم به حرف شما گوش کردن و سرویس 6 و4 مگ رو برداشتن یعنی دیگه بهم 6 مگ نمیدن خیلی مودبانه گفتن خوش اومدی
الان پنلم رو چک کردم دیدم به حرف شما گوش کردن و سرویس 6 و4 مگ رو برداشتن یعنی دیگه بهم 6 مگ نمیدن خیلی مودبانه گفتن خوش اومدی
اصلا مگه از توی سایت اصلی می شد سرعت 6 مگ گرفت؟
اصلا مگه از توی سایت اصلی می شد سرعت 6 مگ گرفت؟
برای ثبت نام جدید که میشد برا قدیمیا هم از تو پنل سرویس ماهانه و... میشد
scorpion12
08-05-2014, 16:25
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم
کسی فهمید مشکل چیه خواهشا بگه
mahdibozorg
08-05-2014, 21:32
دوستان امشب زنگ زدم پشتیبانی صبانت گفتم مشکل افت سرعت شبانه دارم طرف اندازه گاو حالیش نبود چرت و پرت میگفت میخوام یک بار این مکالماتو ضبط کنم بذارم تو فروم ملت ببینند این صبانتی ها چیند :n02:
راست میگن صبا نت پینگه خوبی داره
4.2.2.4
8.8.8.8
؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Arad olfati
08-05-2014, 21:45
راست میگن صبا نت پینگه خوبی داره
4.2.2.4
8.8.8.8
؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
امشب هم سرعت روی 30 هستش صبح زنگ زدم پشتیبانی خیلی ریلکس میگه وضعیت فعلا همینه و گفتم اینطوری باشه میخوام خطتو تخلیه کنم میگه شنبه صبح زنگ بزن واحد فروش اونجا بگو میخوای تخلیه کنی دیدم شعور وادبش در این حده بیخود باهاش سر به سر نذاشتم من که چند ساله مشتری دائم هستند اینطور صحبت میکنند وای به حال کسایی که تازه اومدن به صبا کلا باید بیخیال این شرکت بشم دیگه فایده نداره سرویس هاشون
سرعت من دوباره مثل شبای پیش روی 20 هست ..کسی راهی به زهنش نمیرسه چطور میشه این اشغال نت رو منفجر کرد؟!:n21:
سرعت من دوباره مثل شبای پیش روی 20 هست ..کسی راهی به زهنش نمیرسه چطور میشه این اشغال نت رو منفجر کرد؟!:n21:
تنها راهش اینه که تخلیه کنیم اینا فکر کردند هر کاری دوست داشته باشند میتونند بکنند مگه دیونه ایم خب با این وضع میرم نامحدود مخابرات ا مگ میگیرم تحقیق کردم توی شهر ما سرعتش خوبه و قیمتش هم مناسبه
امشب هم سرعت روی 30 هستش صبح زنگ زدم پشتیبانی خیلی ریلکس میگه وضعیت فعلا همینه و گفتم اینطوری باشه میخوام خطتو تخلیه کنم میگه شنبه صبح زنگ بزن واحد فروش اونجا بگو میخوای تخلیه کنی دیدم شعور وادبش در این حده بیخود باهاش سر به سر نذاشتم من که چند ساله مشتری دائم هستند اینطور صحبت میکنند وای به حال کسایی که تازه اومدن به صبا کلا باید بیخیال این شرکت بشم دیگه فایده نداره سرویس هاشون
برای تخلیه خط خیلی اذیت میکنن عمدا دو سه هفته طولش میدن
بچه ها این سرعت 6 و 4 مگ رو از لیست خرید کلا حذف کردن من قبلا رو سه ماهه تیک میزدم میوورد ولی الان دیگه نمیاره
کسی راهی بلده که بشه از طریق خریر اینترنتی یکی از این سرویسا رو بگیره؟
mahdibozorg
09-05-2014, 07:10
بچه ها این سرعت 6 و 4 مگ رو از لیست خرید کلا حذف کردن من قبلا رو سه ماهه تیک میزدم میوورد ولی الان دیگه نمیاره
کسی راهی بلده که بشه از طریق خریر اینترنتی یکی از این سرویسا رو بگیره؟
دوست عزیز من سرویس 2 مگ دارم چند وقت پیش برای تمدید رفتم دیدم روی ایست میز سرویس 4 و 6 هستش گفتم 6 هم میدین گفت باید ببینیم مرکزتون میتونه انجام بده یا نه زنگ زدن گفتن میشه حالا شما اگه میخوای زنگ بزن اگه بتوننبدن خودشون فاکتورتون رو آپدیت میکنم بعد شما راحت برو پرداخت کن ولی دوست عزیز اگه دانلود شبانه داری و به هوای اون میخوای 6 مگ بگیری فرقی نمیکنه همه سرویسها شبانش ریده حالا به شانسه شما میگیری میبینی خوب دانلود میکنی یا برعکس بهر حال موفق باشی راستی دانلود من دیشب 3.800 مشهد هستم مرگ بر صبانت دزد صفت :n02:
amin_v30
09-05-2014, 08:40
من 20 روز دیگه از قرارداد 3 ماهم مونده،اگه همچنان به این دزدی و کم فروشیشون ادامه بدن اخر قرارداد تخلیه میکنم،تف به ذات هر چی دزده کم فروشه :n24:
armin321
09-05-2014, 09:25
من 20 روز دیگه از قرارداد 3 ماهم مونده،اگه همچنان به این دزدی و کم فروشیشون ادامه بدن اخر قرارداد تخلیه میکنم،تف به ذات هر چی دزده کم فروشه :n24:
خوبه 20 روز رو میشه تحمل کرد. من 2 ماه دیگه باید با این کم فروشا بسازم بعد بیام بیرون:n21:
ehsan_iace
09-05-2014, 11:00
هر کی که میخواد برای دانلود شبانه بیاد صبانت بهتره نیاد! چون سرعت شبانه از 128 تا چند مگ همه روی 30 کیلوبایت ثابت شده!
اگر هم سرعت روز برایتان مهمه 128 بیشتر نگیرید چون سرعت روزها را برای همه سرویسهایشان بالاتر از یک مگ بستند و شبها به همه سرعتها دارند 30 کیلوبایت سرعت دانلود میدهند برای همین خرید سرویس بالای 128 یعنی دادن پول زور به صبانت!
آقا شرکت دیگه ای سراغ دارید که دانلود شبانش خوب باشه.با این سرعت پایین صبانت 2زارم نمی ارزه.
sleeplessness
09-05-2014, 12:23
آقا شرکت دیگه ای سراغ دارید که دانلود شبانش خوب باشه.با این سرعت پایین صبانت 2زارم نمی ارزه.
قرار بود که دوستانی که سرویس دیگه ای میگیرند بیان و اعلام کنند
با اینحال هیچکس اعلام نکرد که وضعیت چطور شده
یه زمانی بحث در مورد فن اوا و های وب بود
اینم وضع سرویس 6 مگ آشغال نت
جتی به اندازه سرویس 2 مگ هم نمیرسه
armin321
09-05-2014, 20:17
هر کسی خواست بیاد صبانت اینو ببینه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:n21:
این شرکت
نه به درد دانلود شبانه میخوره (سرعت از 128 تا 2 مگ روی 30 فیکس شده)
نه به درد استفاده روزانه میخوره به دلیل پینگ داغون
این پینگ که من گذاشتم با بهترین سرور سی سیکم هم فریز وحشتناک دارید.
عجب گیر دزدایی افتادیم
Aryaeiboy
09-05-2014, 20:28
این شرکت
عجب گیر دزدایی افتادیم
دوست من این ربطی به صبانت نداره. از اول عید زیر ساخت مشکل پیدا کرده شدیدا دوباره. منم هم روی های وب هم روی مخابرات تایم اوت شدیدی دارم خیلی وقته مخصوصا روی رنج آی پی های زوج 4.2.2 یعنی 4.2.2.2 - 4.2.2.4 - 4.2.2.6
همین الان شما با 4.2.2.1 پینگ بگیری بهت قول می دم تایم اوت نداره!
اینم پینگ الان من
farzad02
09-05-2014, 20:41
هر کی که میخواد برای دانلود شبانه بیاد صبانت بهتره نیاد! چون سرعت شبانه از 128 تا چند مگ همه روی 30 کیلوبایت ثابت شده!
اگر هم سرعت روز برایتان مهمه 128 بیشتر نگیرید چون سرعت روزها را برای همه سرویسهایشان بالاتر از یک مگ بستند و شبها به همه سرعتها دارند 30 کیلوبایت سرعت دانلود میدهند برای همین خرید سرویس بالای 128 یعنی دادن پول زور به صبانت!
من دیشب نشستم دقیق از شروع ساعت شبانه چک کردم. اول کل پهنای باند داشت دانلود میشد. یعنی هیچ مشکلی نبود
حدود ساعت 2:10 یهو سرعت رسید به 20 کیلو و دیگه بالا نرفت!!
باید به صبانت بگیم خر خودتی! :n02:
اگر ملت همه گذاشتن دانلود، باید ذره ذره بیاد پایین. یه وقتا بالا هم بره
نه اینکه بیاد روی 20 کیلو فیکس بشه
armin321
09-05-2014, 20:42
اصلاح شود......
من دیشب نشستم دقیق از شروع ساعت شبانه چک کردم. اول کل پهنای باند داشت دانلود میشد. یعنی هیچ مشکلی نبود
حدود ساعت 2:10 یهو سرعت رسید به 20 کیلو و دیگه بالا نرفت!!
باید به صبانت بگیم خر خودتی! :n02:
اگر ملت همه گذاشتن دانلود، باید ذره ذره بیاد پایین. یه وقتا بالا هم بره
نه اینکه بیاد روی 20 کیلو فیکس بشه
پس مشکل رو من فقط ندارم
دقیقا این شکلیه زیر 10 هم میاد اگه رو 20 فیکس میشد بازم خوب بود میره 20 بلافاصله میاد تا 0 و به همین صورت ...
دوستان از قرار معلوم وضعیت شبانه شاتل عالیه توی تایپک شاتل از دوستانی که سرویس گرفتند پرسیدم شبی تا 17 گیگ هم دانلود دارند میگن جشنواره هم دارند تا اخر اردیبهشت سه ماهه + 3 گیگ هدیه تولد+ مودم وایرلس رایگان 35000 میدن من که یکی دوماه پیش یکساله تمدید کردم با صبا میرم تخلیه میکنم بعد 4 سال میرم همین شاتل مگه دیونه ام
sunmaster_7
10-05-2014, 05:48
دادش تو منو نمیشناسی هیچ دلیلی هم برای باور کردن حرفم نداری ولی وجدانم اجازه نمیده بزارم همچین بلایی سرت بیاد من ۵ سال یوزر شاتل بودم برو پستای قبلیمو تو تاپیک شاتل بخون شاتل فقط ۲ هفته اول قرارداد رو میزاره دانلود کنی بعدش میزنن محدودت میکنن سرعتت میشه ۲-۳ کیلو بایت صفحه نمیتونی بازکنی تا ۲ شب مونده به پایان مهلت قراردات محدود میمونی بعد درت میارن ۲ شب دانلود میکنی تمدید میکنی دوباره محدود میشی زنگ میزنی پشتیبانی میگن شما محدود نشدی شما شر شدی معلوم هم نیست کی در بیای از محدودیت خدا لعنتشون کنه دزد ترینن اصلا محدودیت رو شاتل اورد تو ایران بعد شرکت های دیگه یاد گرفتن ۵۰ نفر ایدیشونو دادن سازمان مقررات از شاتل شکایت کردن سر محدودیت برادر زاده رهبر هم اشنای یکی از یوزرها بود گفت پیگیری میکنم تو قضیه شکایت کمکتون میکنم نتیجش چی شد؟ هیچی. بری اونجا روزی۱۰۰۰۰۰۰ تا فحش به خودت میدی من ازپاییز محدود شدم تا ادیبهشت سرعت ۳ کیلوبایت ۱۰۰ باز زنگ زدم پشتیبانی گفتم دزدی کرده بودم الان حبسم تموم شده بود بسه دیگه محدودیت گفتن دست ما نیست دست نرم افزاره هر وقت بخواد شما از محدودیت در میای به درو دیوار فحش میدادم ماهها تبدیل شده بودم به یک ادم عصبی که فقط فحش میداد به همه اینکارو با خودن نکن
armin321
10-05-2014, 07:54
این شرکت
عجب گیر دزدایی افتادیم
دوست من این ربطی به صبانت نداره. از اول عید زیر ساخت مشکل پیدا کرده شدیدا دوباره. منم هم روی های وب هم روی مخابرات تایم اوت شدیدی دارم خیلی وقته مخصوصا روی رنج آی پی های زوج 4.2.2 یعنی 4.2.2.2 - 4.2.2.4 - 4.2.2.6
همین الان شما با 4.2.2.1 پینگ بگیری بهت قول می دم تایم اوت نداره!
دوست عزيز Aryaeiboy فرموديد اكثر شركتها پينگ 4.2.2.4 مشكل دارن( مخصوصا هاي وب و مخابرات را گفتيد كه داريد و اينطوري هست) و فقط مشكل صبا نت نيست
اين تست رو از محل كارم گرفتم با مخابرات
تايم اوت مخابرات خيلي خيلي كمتر از صبانت هست
اين هم از تاپيك هاي وب آوردم
تو 4 تا اول كه نشون ميده تايم اوت نداشته
ديگه قضاوت در كيفيت سرويس صبانت در روزانه با دوستان.
سرويس شبانه صبانت هم كه به عينه با دو خط 128 و 2 مگ دارم ميبينم كه محدود به 30 شده
دادش تو منو نمیشناسی هیچ دلیلی هم برای باور کردن حرفم نداری ولی وجدانم اجازه نمیده بزارم همچین بلایی سرت بیاد من ۵ سال یوزر شاتل بودم برو پستای قبلیمو تو تاپیک شاتل بخون شاتل فقط ۲ هفته اول قرارداد رو میزاره دانلود کنی بعدش میزنن محدودت میکنن سرعتت میشه ۲-۳ کیلو بایت صفحه نمیتونی بازکنی تا ۲ شب مونده به پایان مهلت قراردات محدود میمونی بعد درت میارن ۲ شب دانلود میکنی تمدید میکنی دوباره محدود میشی زنگ میزنی پشتیبانی میگن شما محدود نشدی شما شر شدی معلوم هم نیست کی در بیای از محدودیت خدا لعنتشون کنه دزد ترینن اصلا محدودیت رو شاتل اورد تو ایرن بعد شرکت های دیگه یاد گرفتن ۵۰ نفر ایدیشونو دادن سازمان مقررات از شاتل شکایت کردن سر محدودیت برادر زاده رهبر هم اشنای یکی از یوزرها بود گفت پیگیری میکنم تو قضیه شکایت کمکتون میکنم نتیجش چی شد؟ هیچی. بری اونجا روزی۱۰۰۰۰۰۰ تا فحش به خودت میدی من ازپاییز محدود شدم تا ادیبهشت سرعت ۳ کیلوبایت ۱۰۰ باز زنگ زدم پشتیبانی گفتم دزدی کرده بودم الان حبسم تموم شده بود بسه دیگه محدودیت گفتن دست ما نیست دست نرم افزاره هر وقت بخواد شما از محدودیت در میای به درو دیوار فحش میدادم ماهها تبدیل شده بودم به یک ادم عصبی که فقط فحش میداد به همه اینکارو با خودن نکن
سلام و مرسی از راهنماییت داداش ولی اینو در نظر نگرفتید که الان صبا هم محدود کرده با این فرق که همه رو احمق فرض کرده و داره دروغ میگه شما حساب کن خودت من نمیگم شبی 17 گیگ شبی 10 گیگ میشه ماهی 300 گیگ در طرف مقابل صبانت شبی 500 مگا اونم با زور میشه ماهی 15 گیگ حالا کدوم محدوده؟ من که تجربه ام شده رفتم بیخودی یکساله با صبا نت تمدید کردم ولی دیگه تمدید رو سه ماه سه ماه انجام میدم رفتم امروز مخابرات یه خط اعتباری تلفن ثبت نام کردم در کنار این خط 3 ماهه میرم با شاتل یا حالا هر شرکتی شده تمدید میکنم اگه خوب بود ادامه میدم اگه اونا مثل اینا به شعور مشترکینشون توهین کردند میرم یه جای دیگه میگیرم الان طبق تحقیقات من توی شهر ما مخابرات و شاتل خوبه فعلا
دادش تو منو نمیشناسی هیچ دلیلی هم برای باور کردن حرفم نداری ولی وجدانم اجازه نمیده بزارم همچین بلایی سرت بیاد من ۵ سال یوزر شاتل بودم برو پستای قبلیمو تو تاپیک شاتل بخون شاتل فقط ۲ هفته اول قرارداد رو میزاره دانلود کنی بعدش میزنن محدودت میکنن سرعتت میشه ۲-۳ کیلو بایت صفحه نمیتونی بازکنی تا ۲ شب مونده به پایان مهلت قراردات محدود میمونی بعد درت میارن ۲ شب دانلود میکنی تمدید میکنی دوباره محدود میشی زنگ میزنی پشتیبانی میگن شما محدود نشدی شما شر شدی معلوم هم نیست کی در بیای از محدودیت خدا لعنتشون کنه دزد ترینن اصلا محدودیت رو شاتل اورد تو ایرن بعد شرکت های دیگه یاد گرفتن ۵۰ نفر ایدیشونو دادن سازمان مقررات از شاتل شکایت کردن سر محدودیت برادر زاده رهبر هم اشنای یکی از یوزرها بود گفت پیگیری میکنم تو قضیه شکایت کمکتون میکنم نتیجش چی شد؟ هیچی. بری اونجا روزی۱۰۰۰۰۰۰ تا فحش به خودت میدی من ازپاییز محدود شدم تا ادیبهشت سرعت ۳ کیلوبایت ۱۰۰ باز زنگ زدم پشتیبانی گفتم دزدی کرده بودم الان حبسم تموم شده بود بسه دیگه محدودیت گفتن دست ما نیست دست نرم افزاره هر وقت بخواد شما از محدودیت در میای به درو دیوار فحش میدادم ماهها تبدیل شده بودم به یک ادم عصبی که فقط فحش میداد به همه اینکارو با خودن نکن
سلام و مرسی از راهنماییت داداش ولی اینو در نظر نگرفتید که الان صبا هم محدود کرده با این فرق که همه رو احمق فرض کرده و داره دروغ میگه شما حساب کن خودت من نمیگم شبی 17 گیگ شبی 10 گیگ میشه ماهی 300 گیگ در طرف مقابل صبانت شبی 500 مگا اونم با زور میشه ماهی 15 گیگ حالا کدوم محدوده؟ من که تجربه ام شده رفتم بیخودی یکساله با صبا نت تمدید کردم ولی دیگه تمدید رو سه ماه سه ماه انجام میدم رفتم امروز مخابرات یه خط اعتباری تلفن ثبت نام کردم در کنار این خط 3 ماهه میرم با شاتل یا حالا هر شرکتی شده تمدید میکنم اگه خوب بود ادامه میدم اگه اونا مثل اینا به شعور مشترکینشون توهین کردند میرم یه جای دیگه میگیرم الان طبق تحقیقات من توی شهر ما مخابرات و شاتل خوبه فعلا
صبانت منطقه به منطقه فرق میکنه بنده خط یک مگ دارم طلایی سه ماهه 12 گیگ الان دیشب مثلا 5 گیگ دانلود داشتم و اکثر شب ها همینطور بوده
یعنی توی این 3 ماه نزدیک به 450 گیگ میگیریم.
دوستانی که مشکل دارند به منطقه هم نگاه کنند، من الان با مخابرات 50 متر فاصله دارم.
صبانت منطقه به منطقه فرق میکنه بنده خط یک مگ دارم طلایی سه ماهه 12 گیگ الان دیشب مثلا 5 گیگ دانلود داشتم و اکثر شب ها همینطور بوده
یعنی توی این 3 ماه نزدیک به 450 گیگ میگیریم.
دوستانی که مشکل دارند به منطقه هم نگاه کنند، من الان با مخابرات 50 متر فاصله دارم.
دوست عزیز این محدودیت به مرکز ربطی نداره وسراسر اعمال شده از شانس بد من هم زنگ زدم شاتل سرویس بگیرم پورت ها شون توی مرکز ما پر بود حالا قرار شد خبر بدند
ehsan_iace
10-05-2014, 12:10
صبانت منطقه به منطقه فرق میکنه بنده خط یک مگ دارم طلایی سه ماهه 12 گیگ الان دیشب مثلا 5 گیگ دانلود داشتم و اکثر شب ها همینطور بوده یعنی توی این 3 ماه نزدیک به 450 گیگ میگیریم. دوستانی که مشکل دارند به منطقه هم نگاه کنند، من الان با مخابرات 50 متر فاصله دارم.
من فقط دو شب اول که سرویس یک مگ را گرفتم سرعتم عالی بود و شبی شش گیگ گرفتم
از شب سوم شد شبی حدود 1.5 گیگ تا هفته پیش
چهار پنج شب هم هست که سرعت ثابت شده 30
دیشب کمی بهتر شده رسیده بود به 60
در صورتی که اگر سرعت واقعی سرویس خودم را بخواهند بهم بدهند باید سرعت بالای 120 باشه!
ehsan_iace
10-05-2014, 12:15
دوست عزیز این محدودیت به مرکز ربطی نداره وسراسر اعمال شده از شانس بد من هم زنگ زدم شاتل سرویس بگیرم پورت ها شون توی مرکز ما پر بود حالا قرار شد خبر بدند
شاتل را خوب تحقیق کن بعد بگیر چون من از شاتل قبلاً سرویس میگرفتم و اصلاً راضی نبودم
saeedsajjad
10-05-2014, 12:16
بعد از مدتها دیشب 3 گیگ دانلود داشتم،البته از سرور داخلی. خارجی همچنان خراب!
ehsan_iace
10-05-2014, 12:20
بعد از مدتها دیشب 3 گیگ دانلود داشتم،البته از سرور داخلی. خارجی همچنان خراب!
سرعت سرویسات چند مگ هست؟
سرور داخلی یعنی چه؟ سایتهای با پسوند ir منظورته؟
saeedsajjad
10-05-2014, 12:31
سرعت سرویسات چند مگ هست؟
سرور داخلی یعنی چه؟ سایتهای با پسوند ir منظورته؟
512
سایت های داخلی ، مثل دانلود ها، میهن دانلود، آپارات و...
sorooshfm
10-05-2014, 13:36
سخاوت صبانت ستودنی است در مقابل خریدن 5 گیگ 1 گیگ به مناسبت روز پدر هدیه میدهد:n08:
sorooshfm
10-05-2014, 13:38
شبانه 6 مگ تو مشهد الان چطوره؟ سه شب پیش که 30 تا بود امتحان کردم
sunmaster_7
10-05-2014, 18:08
من میگم سرعتم ۲تا ۳ کیلو بایت بود شما میگی حالا شبی ۱۷ گیگ نشه شبی ۱۰ گیگ هم خوبه اخه پسر خوب اگر شبی ۱۰ گیگ میگرفتم مگه روانی بودم بیام بیرون؟ بهترین شب من ۱/۲ گیگ بود در شاتل اونم ۲هفته اول قرار داد بعد انچنان محدود میشی که صفحه هم نتونی باز کنی یک شب از تشنگی بیدار شدم یادم امد بک ایمیل مهم رو یادم رفته بزنم سر کار به یک شرکت خارجی نصفه شب نشستم پای دستگاه از ۲تا ۴:۳۰ هی رفرش کردم اخر نتونستم برم تو ایمیلم فرداش رفتم نمایندگی گفنم مسخره کردین با این سرویس دادنتون؟؟ گفت شا خیلی دانلود کردین محدودتون کردیم گفتم ۲ هفته اونم شبی ۱ گیگ خیلی زیاده؟ گفت مردم میشینن شب تا صبح دانلود میکنن همینجوری میریزن رو هارد وقت هم نمیکنن ببینن چه کاریه خوب. گفتم به شما چه ربطی داره من وقت دارم فیلمامو ببینم یا نه گفت اگر دانلود نمیکردین محدود نمیشدین گفتم پس سرویس شما فقط اگر نخواهیم ازش استفاده کنیم خوبه دیدم یارو خیلی چل مغزه زنگ زدم نمایندگی هی چرت گفتن چند هفته صبر کنید بازم چند هفته صبرکنید اخر قاطی کردم گفتم وصل کن رییست یارو برداشت گفت خوب دانلود کردی محدودت کردیم گفتم شما خیلی غلط میکنید که محدود میکنید مگه ما مسخره شماییم هرقت دلت خواست سرویس بدی هروقت نخوای محدود کنی ادمین همین سایت امد تاپیک شاتلو ۲ هفته بست گفت اخه یعنی چه تاپیک هر روز ۲۰ صفحه جلو میره همه میان اینجا عصبانیتشونو خالی میکنن (فحش های سنگین خانوادگی میدادن همه بعد از اغاز محدودیت ) تاپیکشو اینجا ۳ بار از اول شروع کردن هر باز ۳۰۰۰ صفحه رو بایگانی کردن وقتی قراردام تموم شد فسخ کردم هر روز زنگ میزدن بازم تمدید کنید یکیشون یک دختر مودب بود از من معذرت خواهی کرد گفتم خواهرم اخه گناه شما چیه عذر میخوای؟ واسه چندر غاز باید غرورتو بشکنی از ۱۰۰۰ نفر بیگناه عذر خواهی کنی گفت بازم به شعور تو روزی ۱۰۰ نفرزنگ میزنن به من فحش خونوادگی میدن که چرا محدود کردین اجازه دانلود و حتی وبگردی هم نمیدین. پولو میگیرن عملا به یوزر میگین برو به جهنم!! صبا نت اش دهن سوزی نیست اما پشکل لاشه سگ مرده اش شرف داره به همه چیزو همه کس شاتل
من میگم سرعتم ۲تا ۳ کیلو بایت بود شما میگی حالا شبی ۱۷ گیگ نشه شبی ۱۰ گیگ هم خوبه اخه پسر خوب اگر شبی ۱۰ گیگ میگرفتم مگه روانی بودم بیام بیرون؟ بهترین شب من ۱/۲ گیگ بود در شاتل اونم ۲هفته اول قرار داد بعد انچنان محدود میشی که صفحه هم نتونی باز کنی یک شب از تشنگی بیدار شدم یادم امد بک ایمیل مهم رو یادم رفته بزنم سر کار به یک شرکت خارجی نصفه شب نشستم پای دستگاه از ۲تا ۴:۳۰ هی رفرش کردم اخر نتونستم برم تو ایمیلم فرداش رفتم نمایندگی گفنم مسخره کردین با این سرویس دادنتون؟؟ گفت شا خیلی دانلود کردین محدودتون کردیم گفتم ۲ هفته اونم شبی ۱ گیگ خیلی زیاده؟ گفت مردم میشینن شب تا صبح دانلود میکنن همینجوری میریزن رو هارد وقت هم نمیکنن ببینن چه کاریه خوب. گفتم به شما چه ربطی داره من وقت دارم فیلمامو ببینم یا نه گفت اگر دانلود نمیکردین محدود نمیشدین گفتم پس سرویس شما فقط اگر نخواهیم ازش استفاده کنیم خوبه دیدم یارو خیلی چل مغزه زنگ زدم نمایندگی هی چرت گفتن چند هفته صبر کنید بازم چند هفته صبرکنید اخر قاطی کردم گفتم وصل کن رییست یارو برداشت گفت خوب دانلود کردی محدودت کردیم گفتم شما خیلی غلط میکنید که محدود میکنید مگه ما مسخره شماییم هرقت دلت خواست سرویس بدی هروقت نخوای محدود کنی ادمین همین سایت امد تاپیک شاتلو ۲ هفته بست گفت اخه یعنی چه تاپیک هر روز ۲۰ صفحه جلو میره همه میان اینجا عصبانیتشونو خالی میکنن (فحش های سنگین خانوادگی میدادن همه بعد از اغاز محدودیت ) تاپیکشو اینجا ۳ بار از اول شروع کردن هر باز ۳۰۰۰ صفحه رو بایگانی کردن وقتی قراردام تموم شد فسخ کردم هر روز زنگ میزدن بازم تمدید کنید یکیشون یک دختر مودب بود از من معذرت خواهی کرد گفتم خواهرم اخه گناه شما چیه عذر میخوای؟ واسه چندر غاز باید غرورتو بشکنی از ۱۰۰۰ نفر بیگناه عذر خواهی کنی گفت بازم به شعور تو روزی ۱۰۰ نفرزنگ میزنن به من فحش خونوادگی میدن که چرا محدود کردین اجازه دانلود و حتی وبگردی هم نمیدین. پولو میگیرن عملا به یوزر میگین برو به جهنم!! صبا نت اش دهن سوزی نیست اما پشکل لاشه سگ مرده اش شرف داره به همه چیزو همه کس شاتل
مشکل شاتل اینه که سر مشتری کلاه میزاره منم وقتی از شاتل اینترنت داشتم و محدود شدم صدبار زنگ زدم دفتر مرکزیش تهران و فحش دادم پشتیبانیش با کمال وقاحت میگفت ما دانلود رایگان شبانه را برای شبی 500 مگ دانلود گذاشتیم
Aryaeiboy
10-05-2014, 21:11
دوست عزيز Aryaeiboy فرموديد اكثر شركتها پينگ 4.2.2.4 مشكل دارن( مخصوصا هاي وب و مخابرات را گفتيد كه داريد و اينطوري هست) و فقط مشكل صبا نت نيست
اين تست رو از محل كارم گرفتم با مخابرات
تايم اوت مخابرات خيلي خيلي كمتر از صبانت هست
اين هم از تاپيك هاي وب آوردم
تو 4 تا اول كه نشون ميده تايم اوت نداشته
ديگه قضاوت در كيفيت سرويس صبانت در روزانه با دوستان.
سرويس شبانه صبانت هم كه به عينه با دو خط 128 و 2 مگ دارم ميبينم كه محدود به 30 شده
دوست عزیز بازم می گم زیرساخت مشکل داره دو ماهه. ربطی به صبانت و.. نداره عزیز. udp هم برای همین قطع میشه یه ۲ ماه داستان شده برای همه. حالا ۴.۲.۲.۴ پینگ بده یه جا 4.2.2.2 تایم اوت وحشتناک خواهد داشت. کلا پکت لاس وحشتناکی هست
خدمت شما همین الان از سه تا سرویس دهنده مختلف!
های وب:
مخابرات:
سیستک:
sleeplessness
10-05-2014, 23:48
نمیدونم چه اتفاقی افتاده سرعت یهو افت میکنه
البته چراغ مودم روشن و به ظاهر وصل اما سرعت دانلود یه بار روی 200 یه بار روی 20
خارجی و داخلی --- شبانه === سرعت ثابت 30/// روزانه =500
از ---------- که به نظرم قدرتمند ترین سرور داخلیه شبانه30 -17 دانلود میکنه
amin_v30
11-05-2014, 08:53
اصلا دیگه ربطی به سرور نداره،کاملا محدود کردن مشخصه،پارسال همین موقع از سال بود تقریبا قبل از شروع تابستون که آسیاتک همین کار رو کرد که من فرار کردم اومدم صبا،اینم از شانس ما،دوباره باید کوچ کرد
RezaMagiclife
11-05-2014, 12:53
سرعت رو خیلی پایین اوردن منم باز باید به فکر فرار باشم.صفحه باز نمیشه شبا دانلود مال خودشون. زنگ زدم پشتیبانی می گه بعضی جاها نصف سرعتتونه بعضی جاها یک چهارم یعنی من که 2 مگ دارم حداقل دیگه باید 512 باشه سرعتم ولی 128 هم نیست . واقعا خوشی زیر دلشون زده باز . چون الان حتی با پارسال خیلی فرق می کنه . قیمتا رو همه جا پایین آوردن و سرعتا بالا رفته تو همه آی اس پی ها .کلا وضع اینترنت خیلی بهتر شده . اینجوری با این همه رقیب یه ریزش حسابی خواهد داشت صبا نتیا وباز باید یه فکر پاچه خواری ودنبال مشتری افتادن بیفتن .
RezaMagiclife
11-05-2014, 12:53
اگه از شهرستان ها وجاهای دیگه هم بچه ها هستن گزارش بدن . لطفا
رضا جنگنده
11-05-2014, 13:13
من که فعلا شبانه رو گذاشتم کنار ولی فردا صپح شاید یه تستی زدم...
آقا شاتل که ازش خیلی بد شنیدم ولی پارس آنلاین چه جوریه؟ کسی داشته قبلا؟
ehsan_iace
11-05-2014, 13:22
به نظر من هر کی میخواد صبانت بمونه باید قید شبانه را بزنه و سرعت 128 بگیره! چون دیگه هیچ فرقی بین 128 با 512 و یک مگ و بالاتر از آن وجود نداره!
اگه لااقل سرعت دانلود از سرورهای داخلی خوب بود میشد با یه وی پی ان داخلی مشکل دانلود از سرورهای خارجی هم درست کرد اما متاسفانه صبانت سرعت سرور داخلی و خارجی یکی هست و کاری از دست وی پی ان برنمیاد
ehsan_iace
11-05-2014, 18:57
سرعت رو خیلی پایین اوردن منم باز باید به فکر فرار باشم.صفحه باز نمیشه شبا دانلود مال خودشون. زنگ زدم پشتیبانی می گه بعضی جاها نصف سرعتتونه بعضی جاها یک چهارم یعنی من که 2 مگ دارم حداقل دیگه باید 512 باشه سرعتم ولی 128 هم نیست . واقعا خوشی زیر دلشون زده باز . چون الان حتی با پارسال خیلی فرق می کنه . قیمتا رو همه جا پایین آوردن و سرعتا بالا رفته تو همه آی اس پی ها .کلا وضع اینترنت خیلی بهتر شده . اینجوری با این همه رقیب یه ریزش حسابی خواهد داشت صبا نتیا وباز باید یه فکر پاچه خواری ودنبال مشتری افتادن بیفتن .
من تعجب میکنم از این محدودیت سرعت شبانه صبانت!
همه شرکتها نزدیک تابستان که میشه طرح میگذارند برای جذب مشتری اما صبانت با این کارش مشتریهای فعلیاش را از دست میده و کسی هم که بخواهد صبانت بمونه چون میدونه سرعت روزانه برای همه سرویسها ماکزیممه و دانلود شبانه رایگانی وجود نداره میره 128 میگیره! دیوانه نیست که برای سرعت بالاتر پول مفت و زور بده!!!
من تعجب میکنم از این محدودیت سرعت شبانه صبانت!
همه شرکتها نزدیک تابستان که میشه طرح میگذارند برای جذب مشتری اما صبانت با این کارش مشتریهای فعلیاش را از دست میده و کسی هم که بخواهد صبانت بمونه چون میدونه سرعت روزانه برای همه سرویسها ماکزیممه و دانلود شبانه رایگانی وجود نداره میره 128 میگیره! دیوانه نیست که برای سرعت بالاتر پول مفت و زور بده!!!
پارس انلاین حتی سرویس 128 را هم روی 9 مگ میبنده سرعت دانلود شبانه هم بالایی 200 هست من هم گول سرویس 6 مگ صبانت خوردم فکر میکردم روزها بالایی 700 و شبها بالایی 350 سرعت دانلود میده شانسی که آوردم یکماهه گرفتم و دو هفته دیگه تموم میشه صبانت در طول دوره جمع آوری نمیکنه وگرنه همین الان ترافیکم را مصرف میکردم و درخواست جمع آوری میدادم
ehsan_iace
11-05-2014, 19:39
اصل مشکل اینه که پهنای باند را خود شرکت ارتباطات زیرساخت 25 برابر قیمت واقعی داره میفروشه به شرکتها، اگر قیمتش 1/20 هم میشد اونوقت هر گیگ قیمتاش حدود 200 تومان میشد و دیگه شرکتها این شبانه رایگانشان را جمع میکردند و من کاربر هم 24 ساعته با سرعت ماکزیمم استفاده میکردم و پولش را هم میدادم!
چون شبانه رایگانه، شرکتها بازی درمیاورند سر کاربرها!
من قبل عید با 128 صبا شبی دو گیگ میگرفتم بعد از یک با یک مگ صبانت شبی 1.6 گیگ حالا هم که ...
سلام
من اینترنت صبا دارم با سرعت 1مگ
ولی نمی دونم چرا چند وقتی هست سرعتش افتضاح شده.
من قبلا شبانه تا 4ونیم گیگ دانلود داشتم.ولی 4روزی هست که شبی تقریبا 800مگ دانلود میکنم.
اعصابم به هم ریخته.
شرکت دیگه ای سراغ ندارین که سرعتش خوب باشه وبه دانلود شبانه هم گیر نده؟
چون من از شاتل پرسیدم که شبانش چجوریه میگه تا یه حدی میتونی دانلود کنی بعدش سرعتتو میارن پایین.
اصل مشکل اینه که پهنای باند را خود مخابرات 25 برابر قیمت واقعی داره میفروشه به شرکتها، اگر قیمتش 1/20 هم میشد اونوقت هر گیگ قیمتاش حدود 200 تومان میشد و دیگه شرکتها این شبانه رایگانشان را جمع میکردند و من کاربر هم 24 ساعته با سرعت ماکزیمم استفاده میکردم و پولش را هم میدادم!
چون شبانه رایگانه، شرکتها بازی درمیاورند سر کاربرها!
من قبل عید با 128 صبا شبی دو گیگ میگرفتم بعد از یک با یک مگ صبانت شبی 1.6 گیگ حالا هم که ...
انحصار واردات و فروش پهنای باند اینترنت در دست شرکت ارتباطات زیرساخت هست که زیرمجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هست شرکت مخابرات ایران این وسط هیچکاره هست حتی خود مخابرات هم پهنای باند مورد نیازش را داره از ارتباطات زیرساخت میخره
سلام
من اینترنت صبا دارم با سرعت 1مگ
ولی نمی دونم چرا چند وقتی هست سرعتش افتضاح شده.
من قبلا شبانه تا 4ونیم گیگ دانلود داشتم.ولی 4روزی هست که شبی تقریبا 800مگ دانلود میکنم.
اعصابم به هم ریخته.
شرکت دیگه ای سراغ ندارین که سرعتش خوب باشه وبه دانلود شبانه هم گیر نده؟
چون من از شاتل پرسیدم که شبانش چجوریه میگه تا یه حدی میتونی دانلود کنی بعدش سرعتتو میارن پایین.
رضا جنگنده
11-05-2014, 21:55
آقا رفتم تاپیک پارس، تا اونجا که فهمیدم کسایی هستن که ناراضی باشن ولی مثل اینکه در کل خوبه. شبانه هم اذیت نمی کنه. چند نفر هستم که به طور میانگین شبی 7 گیگ می گیرن.
ولی گفتن مشکلش اینه که فیل تر اینگ رو سخت می گیره و سایت های فیل تر رو سخت می شه باش باز کرد...
sleeplessness
11-05-2014, 22:33
اگه شبی بالای 2 گیگ دانلود شبانه بده من هم از صبانت کوچ میکنم
بر خلاف همه که سرعت روزانه اشون بالاست و شبانه افت شدیدی داره روزانه من 180 و شبانه با چند لینک حدود 150 است (البته تک لینک چه داخلی چه خارجی حداکثر 35 )
از دانلود شبانه راضیم و کافیه اما روزانه بیشتری میخوام
جالبه صبانت سرویس بالای 2 مگ از پنل کاربریم برداشته قبلا بود
دوستان اینطور که من توی این چند روز متوجه شدم های وب که سرویس های بالای 2 مگش شبانه رایگان نداره و یه طرحی داره به اسم فشفشه که هر 5 گیگ رو 12 تومن میگیرند و 3 روز مهلت مصرف داره وسرویس های زیر 2 مگ شبانه 3 ساعت رایگان داره که طبق حرفهای که کسانی داشتند میشه نهایت 2 گیگ گرفت که فایده نداره شاتل توی شهر ما یکی دو نفر بودند راضی بودند تا شبی 16 گیگ هم دانلود داشتند ولی خب شاتل رو خیلی ها ازش بد گفتند و همین دوستان هم برای اینکه محدود نشند مجبور ترفند یزند ومثلا وی پپپی ان داخلی بگیرند که همون ماهی 7-8 تومن هزینه برمیداره وطبق صحبت بچه های که داشتند اگه محدود بشی میره سرعت رو 2 کیلو بایت واما میمونه پارس انلاین که به نظر از همه نسبتا بهتره وشبانه رایگانش هم میشه گفت اکثرا راضی هستند و اینطور که من متوجه شدم میشه سرویس 128 گرفت ماهیانه با 5 گیگ حجم 16000 تومن و سرعتت رو 4 مگ بستند و شبانه اش هم خوبه
sorooshfm
12-05-2014, 06:21
آشغال ترین نت دنیا در ایران وجود دارد هیج جای دنیا الان شما سرعت دانلود زیر 1 مگابیت نمیبینید حتی توی افغانستان اونم نامحدود
nima_solook
13-05-2014, 03:57
محدودیت سرعت شبانه برای کسی برداشته نشده ؟
سلام.
مال من همین امروز از ساعت های4 دوباره برگشت به حالت اولش.یعنی داره الان با سرعت 320 کیلوبیت میره.
اگه فرداهم همین جوری باشه یعنی درست شده.:n20::n19::n20:
ehsan_iace
13-05-2014, 08:13
خیر!
متوسط سرعت دانلود شبانه برای یک مگ 63 کیلوبایت و بعد از ساعت شبانه برای همان لینکها 400 کیلوبایت است
برای من فقط یک شب کم شد از روز بعدش هر شب 6 گیگ دانلود داشتم
amin_v30
13-05-2014, 14:58
برای من فقط یک شب کم شد از روز بعدش هر شب 6 گیگ دانلود داشتم
داداش قبل از این دزدی ها من با 2 مگ 8 گیگ شبی دانلود میکردم از سرور داخلی،الان به زور 3 گیگ میشه!!
شما با سرویس 6 مگ داری 6 گیگ دانلود میکنی راضی هستی الان؟!!!
ehsan_iace
13-05-2014, 15:23
شما هم چک کنید : آیا جمع زیر مصرفتان با جمعی که صبانت در سایتش زده اختلاف دارد؟
وارد قسمت کاربریتان در سایت صبانت شوید
وارد قسمت "گزارش ریز مصرف" شوید
از ردیف 1 تا آخرین ردیف را انتخاب کنید (ردیف جمع کل را انتخاب نکنید)
این اعداد را کپی و در یک فایل اکسل پیست کنید
جمع ستون آخر "مجموع محاسبه شده" را در اکسل حساب کنید و با جمعی که صبانت اعلام کرده مقایسه کنید!
برای من که اختلاف داره!
شما هم چک کنید : آیا جمع زیر مصرفتان با جمعی که صبانت در سایتش زده اختلاف دارد؟
وارد قسمت کاربریتان در سایت صبانت شوید
وارد قسمت "گزارش ریز مصرف" شوید
از ردیف 1 تا آخرین ردیف را انتخاب کنید (ردیف جمع کل را انتخاب نکنید)
این اعداد را کپی و در یک فایل اکسل پیست کنید
جمع ستون آخر "مجموع محاسبه شده" را در اکسل حساب کنید و با جمعی که صبانت اعلام کرده مقایسه کنید!
برای من که اختلاف داره!
غیر از این مورد که گفتید شما مثلا اگه یه گیگ دانلود کنید تو ریزمصرف میزان دریافت را حدود 200 مگ اضافه تر حساب میکنه یعنی شما 1000 مگ دانلود میکنید تو ریزمصرف میزنه 1200 مگ مصرف کردید
داداش قبل از این دزدی ها من با 2 مگ 8 گیگ شبی دانلود میکردم از سرور داخلی،الان به زور 3 گیگ میشه!!
شما با سرویس 6 مگ داری 6 گیگ دانلود میکنی راضی هستی الان؟!!!
خوب مسلما من هم توی اون دوران تا شبی 15 گیگ هم می گرفتم خیلی بهتر بود اما الان وضعیت اینجوری شده ولی ماهی 180 گیگ خیلی هم کم نیست
خوب مسلما من هم توی اون دوران تا شبی 15 گیگ هم می گرفتم خیلی بهتر بود اما الان وضعیت اینجوری شده ولی ماهی 180 گیگ خیلی هم کم نیست
شبی 15 گیگ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
تقریبا سرعت 850 کیلوبایت بوده
من اون دوران 6 گیگ حداکثر
الان توپ تو زمین شاتلی هاست :(
امشب من گذاشتم رو دانلود میزان سر ساعت 2:05 سرعت شد 30 دقیقا مثل شبهای قبل مزخرف
ساعت شبانه کی شروع میشه ؟
sorooshfm
14-05-2014, 05:33
به امید شبانه نباش چون تو ایران فقط بلدن پول بگیرن
sunmaster_7
14-05-2014, 06:10
دوستان از شبی که سرعت ۳۰ شد من دانلود نکردم هر شب ساعت 2:10 انلاین شدم سرعت رو چک کردم ۳۰ بود به مدت ۹ روز امشب دیدم سرعت بالا رفته ۸۰-۹۰ فکر کنم بکجور الگوریتم ریاضی باشه که مقدار مشخصی رو با سرعت بالا دانلود کنی حجم دانلود تقسیم بر شب های دانلود باید از مقدار مشخصی کمتر باشه وگرنه سرعت بصورت پله ای پایین میاد کسانی که کمترین دانلود رو دارن بالا ترین سرعت و کسانیکه حجم بالا دارن سرعت ۳۰ . تا مقدار دانلود همه در محور زمان بصورت مساوی در بیاد دوستان من چند روز دیگه هم دانلود نمی کنم تا این تءوری رو تست کنم اگر نتیجه داد بهتون میگم اما اگر حق با من باشه با کمتر کردن مقدار دانلود میتونیم سرعت رو ثابت نگه داریم و با ۹ روز دانلود نکردن اونو از ۳۰ خارج کنیم
amin_v30
14-05-2014, 12:00
دوستان از شبی که سرعت ۳۰ شد من دانلود نکردم هر شب ساعت 2:10 انلاین شدم سرعت رو چک کردم ۳۰ بود به مدت ۹ روز امشب دیدم سرعت بالا رفته ۸۰-۹۰ فکر کنم بکجور الگوریتم ریاضی باشه که مقدار مشخصی رو با سرعت بالا دانلود کنی حجم دانلود تقسیم بر شب های دانلود باید از مقدار مشخصی کمتر باشه وگرنه سرعت بصورت پله ای پایین میاد کسانی که کمترین دانلود رو دارن بالا ترین سرعت و کسانیکه حجم بالا دارن سرعت ۳۰ . تا مقدار دانلود همه در محور زمان بصورت مساوی در بیاد دوستان من چند روز دیگه هم دانلود نمی کنم تا این تءوری رو تست کنم اگر نتیجه داد بهتون میگم اما اگر حق با من باشه با کمتر کردن مقدار دانلود میتونیم سرعت رو ثابت نگه داریم و با ۹ روز دانلود نکردن اونو از ۳۰ خارج کنیم
اقا به نظر من الگوریتم خاصی نداره جز کم فروشی دانلود شبانه،دیدن دخل و خرجشون نمیخونه گفتن محدود کنیم سرعت شبانه رو که مردم حجم بخرن و دانلود رو توی ساعت غیر رایگان انجام بدن عین اسیاتک
اون تفاوت سرعت شمام به نظر من مال چند شب دانلود کردن نیست،ماله تفاوت لینک دانلود شما بوده که ممکنه داخلی بوده سرعتت رفته رو 90 یا سرورش قوی تر بوده
1376MAXIMUM
14-05-2014, 12:16
دوستانی که سرویس سرعت بالا گرفتید منظورم ۱ مگ و بالاتره اگر شبانه بهتون نمیدن فکر کنم راحت بتونید شکایت کنید چون دیگه نمیتونن بگن شما همین طوری هم دارید بیشتر از سرعتتون دانلود میکنید حد افل باید روی ۱۰۰ که باشید میشه یه چیزی حدود ۱.۵-۲ گیگ فکر کنم
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
ehsan_iace
14-05-2014, 12:57
نه من امتحان کردم حدود یک هفته سرعت روی 30 بود چه سرور داخلی و چه خارجی، چند شبه آمده روی 60
من تقریباً هر شب دانلود دارم
کم فروشی صبانته، من تا آخر این دوره صبانت میمونم اگر درست نشد میرم از یکجای دیگه سرویس میگیرم
فقط رفتن مشتریها از صبانته که مجبورشان میکنه سرعت را برگردانند
ehsan_iace
14-05-2014, 13:01
ساعت شبانه کی شروع میشه ؟
ساعت شبانه : 2 تا 7
sleeplessness
14-05-2014, 13:03
اقا به نظر من الگوریتم خاصی نداره جز کم فروشی دانلود شبانه،دیدن دخل و خرجشون نمیخونه گفتن محدود کنیم سرعت شبانه رو که مردم حجم بخرن و دانلود رو توی ساعت غیر رایگان انجام بدن عین اسیاتک
اون تفاوت سرعت شمام به نظر من مال چند شب دانلود کردن نیست،ماله تفاوت لینک دانلود شما بوده که ممکنه داخلی بوده سرعتت رفته رو 90 یا سرورش قوی تر بوده
حدس من هم همینه
خودم یک هفته دانلود نکردم هیچی نشد
ehsan_iace
14-05-2014, 13:03
امشب من گذاشتم رو دانلود میزان سر ساعت 2:05 سرعت شد 30 دقیقا مثل شبهای قبل مزخرف
سرعت سرویسات چقدره؟ تو قراداد
1376MAXIMUM
14-05-2014, 13:31
من زنگیدم پشتیبانی گفتم سرعت شبانم اومده بایین گفت یه 10 روی میشه که مشکل داریم گفت بیشتر از 10 روزه تقریبا 2 ماه گفت نمیدونم چرا خطم رو هم چک کرد گفتم مشکلی نداره گفت شب ها شلوغ میشه گفتم من تا سر ساعت 2 تا 500 کیلو بایت هم دانلود کردم اون وقت یهو شلوغ میشه و تو تموم ایران هم این اتفاق می اتفه گفت یه لحظه و وصلم کرد به یکی دیگه اون گفت شب زنگ بزنید منم گفتم حتما ساعت 2 هم هستید گفت اره 24 ساعت هستیم گفتم باشه و خداحافظ
ehsan_iace
14-05-2014, 13:53
من زنگیدم پشتیبانی گفتم سرعت شبانم اومده بایین گفت یه 10 روی میشه که مشکل داریم گفت بیشتر از 10 روزه تقریبا 2 ماه گفت نمیدونم چرا خطم رو هم چک کرد گفتم مشکلی نداره گفت شب ها شلوغ میشه گفتم من تا سر ساعت 2 تا 500 کیلو بایت هم دانلود کردم اون وقت یهو شلوغ میشه و تو تموم ایران هم این اتفاق می اتفه گفت یه لحظه و وصلم کرد به یکی دیگه اون گفت شب زنگ بزنید منم گفتم حتما ساعت 2 هم هستید گفت اره 24 ساعت هستیم گفتم باشه و خداحافظ
عین این جوابها را به من دادند!
آن کسی که پشتیبان تو ساعت شبانه هست بهت میگه یک کارهایی را روی سیستمات انجام بدی آخرش هم که درست نشد میگه روز تماس بگیری و مشکلات را به اقای فلانی بگو!
پاس کاریه!
با این حال شما شب هم زنگ بزن و ببین جواباش چیه
sleeplessness
14-05-2014, 14:27
عین این جوابها را به من دادند!
آن کسی که پشتیبان تو ساعت شبانه هست بهت میگه یک کارهایی را روی سیستمات انجام بدی آخرش هم که درست نشد میگه روز تماس بگیری و مشکلات را به اقای فلانی بگو!
پاس کاریه!
با این حال شما شب هم زنگ بزن و ببین جواباش چیه
موندم چرا انقدر به خودشون زحمت میدن یه ضبط صوت بگیرند که این جوابها رو داشته باشه
ایراد از نویز خططتون
شبانه شلوغ می شه
مشکل ظرف 10 روز حل می شه
ترافیک مرکزتون رفته بالا
ایراد از خودتون
.....
ehsan_iace
14-05-2014, 16:00
موندم چرا انقدر به خودشون زحمت میدن یه ضبط صوت بگیرند که این جوابها رو داشته باشه
ایراد از نویز خططتون
شبانه شلوغ می شه
مشکل ظرف 10 روز حل می شه
ترافیک مرکزتون رفته بالا
ایراد از خودتون
.....
فکر کنم از این بهانه هایشان یک لیست درست کردند و از روی لیست میخونند!
به آخر لیست هم که میرسند و میبینند هنوز طرف قانع نشده میگند فردا فلان ساعت زنگ بزن و با فلانی صحبت کن یا میگند من شماره شما را یادداشت کردم و میگم پیگیری کنند!
sunmaster_7
14-05-2014, 17:17
خیر دوست من تنها سروری که من همیشه ازش برای دانلود استفاده میکنم فایر درایو است که همیشه بالاترین سرعت رو در کمترین طول باندها عرضه میکنه دوستان میتونن امتحان کنن تمامی شبها تست از همین سرور بوده دیشب از ۳۰ به ۹۰ افزایش پیدا کرد
1376MAXIMUM
14-05-2014, 20:16
شبانه کجا خوبه من برم من همین طوری حجم کم میارم 50 گیگ درسال 3.5 دیگه دارم برای یک ماهونیم دیگه نامحدود هم که نمیشه زیاد مصرف کنی از 20 گیگ بیشتر بشه نمیدونم چیکار میکنیم 40 گیگ بیشتر بشه چی میشه هیچ کس نیست بگه خودتو خر کردی یا مارو نامحدود میگیرم که دانلود کنم
خیلی جالبه تا ده دقیقه ای اول ساعات رایگان سرعت بالاست یه دفعه میشه 60 :D
معلومه محدود میکنن
1376MAXIMUM
15-05-2014, 11:03
دیشب زنگیدم گفتن که ما سرعت تموم سرویس هامون رو میزاریم روی 256 توی تایم شبانه و شما سرعتت خوبه اگر 30 تا میگیری منم حوصله نداشتم گفتم باشه خدافظ خوابم میومد داشتم میمردم
sleeplessness
15-05-2014, 11:34
پارس انلاین باید بری بپرسی تو محدوده اتون چطوره فعلا بهترین گزینه پاراس انلاین به نظر میرسه
ehsan_iace
15-05-2014, 12:03
دیشب زنگیدم گفتن که ما سرعت تموم سرویس هامون رو میزاریم روی 256 توی تایم شبانه و شما سرعتت خوبه اگر 30 تا میگیری منم حوصله نداشتم گفتم باشه خدافظ خوابم میومد داشتم میمردم
باید بهش میگفتی وقتی سرعت شبانه تو تایم شبانه برای همه سرویسها 256 هست و سرعت تو روزانه همه سرویسها بالای یک مگ! پس برای چی باید اینترنت بالای 128 ازتان بگیرم؟
1376MAXIMUM
15-05-2014, 13:29
من که امتحانا تموم شه مخابراتم میرم اونجا انگار تو منطقه ما ۱۰ مگش هم بازه اقا هیچی نگیرم نصفش رو که میگیرم میشه حدود ۶۲۰ کیلو ماهی ۱۶ تومان فکر کنم و هر گیگ هم فکر کنم ۲۵۰۰ باشه پسر داییم که داشت میگف ۲۵۰۰ نمیدونم هنوزم هست یا نه دیگه گرون تر شده اقا اصلا ۲مگ بیشتر نمیکشه خطم میشه ۱۲۸ همینی که الان دارم شبانه و روزانه اش هم فرقی نداره حداقل شبانه رو دارم که چه نیازی به زنگ زدن به اینا و اعصاب خوردی خودم هست مخابرات هم هست طبق چیزی که خودشون گفتن موقع ثبت نام انتقال از دولتی به خصوصی طول میکشه و سخته ولی برعکسش سریعه تو ۲-۳ روز حله
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
رضا جنگنده
15-05-2014, 15:20
آقا من دیگه خسته شدم.
شورشو دیگه در آوردن با این شبانه.:n21:
خب این جور عذاب دادن دیگه یعنی چه. اگه قراره محدودیتی باشه رسما بگن، دیگه این چه کاریه، حداقل بدونیم باید چی کار کنیم.
الکی سرویس پر سرعت تر بگیریم و آخرشم هیچی.
شیطونه می گه زنگ بزنم پشتیبانی و .....
از یه طرفم می ترسم برم پارس چون می گن از نظر فیل*تر بدتره، دیگه روزانه هم نتونم وب گردی کنم :n27:
معلوم نیست اصلا اینترنت چرا ارائه می دن، خب جمع کنین کل اینرنتو خلاص!!!!!!!
بیا سرعت 6mb صبا امروز میرم میگم جم کنین میرم های وب
اینم وضع سرویس 6 مگ من 12 روز دیگه شرش کنده میشه
mohammad_77
15-05-2014, 18:52
شبانه واقعا داغون شده . به زور به 400 مگ دانلود می رسه . اگر می دونستم قراره اینطوری بشه تمدید نمی کردم . نزدیک بود برای یکی از دوستان بگیرم . خوب شد زودتر این اتفاق افتاد که شرمنده اش نشدم .
از طرفی هم حوصله ندارم برم توی صف رانژه شدن خط . منطقه ما شلوغی زیاد داره از رانژه در بیاد رفتی توی چند ماه . می دونند چه خبره و این طوری می کنند .
شبانه واقعا داغون شده . به زور به 400 مگ دانلود می رسه . اگر می دونستم قراره اینطوری بشه تمدید نمی کردم . نزدیک بود برای یکی از دوستان بگیرم . خوب شد زودتر این اتفاق افتاد که شرمنده اش نشدم .
از طرفی هم حوصله ندارم برم توی صف رانژه شدن خط . منطقه ما شلوغی زیاد داره از رانژه در بیاد رفتی توی چند ماه . می دونند چه خبره و این طوری می کنند .
برعکس شما مرکز مخابراتی منطقه من خلوته ایمیل رانژه و یا جمع آوری که برسه به مخابرات نیم ساعت بعدش رانژه یا جمع آوری انجام میشه اما مشکل اینه که وقتی به شرکت میگی که دیگه نمیخوام تمدید کنم و پورت را جمع کنید عمدا دو هفته طولش میدن تا برای جمع آوری ایمیل به مخابرات بزنن چند ماه پیش که از صبانت جمع آوری کردم 20 روز طولش دادند تا آخر رفتم دفتر مرکزیش دادبیداد راه انداختم تا ایمیل جمع آوری را ارسال کردند و پورت جمع شد
ehsan_iace
15-05-2014, 19:44
کسی اینجا از صبانت نامحدود 128 داره؟
سرعتش روز و تو تایم شبانه چطوره؟
sunmaster_7
15-05-2014, 20:14
دوست من های وب میگن همون نوین نت است نمیدونم درسته یا نه اما اگر باشه بدون ساعات دانلود رایگانش ۲ ساعت بیشتر نیست اونم برای سرعت های پایین سر شب و برای سرعت های بالا دیروقت است مثلا برای من ۵ تا ۷ صبح بود سرعت هم تعریفی نداشت ۸۰-۹۰ اگر بتونی ۴۰۰-۵۰۰ مگ دانلود کنی شانس اوردی یک فروم تو خود سایتش داره برو بخون یوزراش میان اونجا با مسءولینش چت میکنن دقیقا میفهمی چه خبره
farzad02
15-05-2014, 22:32
بهترین راهکار اینه که روی خط دیگه تلفتنون درخواست بدید. هر وقت وصل شد، به صبانت درخواست قطع رانژه بدید. هفته ای یکبار هم با خیال راحت یه زنگ بزنید و پیگیری کنید.
اگر هم خط دوم ندارید یکی بگیرید. 50 تومن میدید. ضرری هم نداره
یه راهکار هزینه بر هم اینه که موقتا برید سمت وایمکس(به هزینش نمی ارزه مگه اینکه بخواید بعدا هم استفاده کنید)
easytrading
15-05-2014, 23:08
کسی اینجا از صبانت نامحدود 128 داره؟
سرعتش روز و تو تایم شبانه چطوره؟
دوست عزیز صبانت دو هفته هست داغون شده.برای من بدون وی...چیز...چن یاهو گهگاه باز نمیشه گهگاه msn و حتی گاهی هم گوگل...پینگ که میگیری 75تا ۱۰۰ لاست داره. هر روز زنگ میزنم قسمت فنی یکی دو ساعت درسته باز خراب میش باز زنگ میزنم.. افتضاح شده صبانت افتضاح
مشهد کد اشتراک 6227**** اگر کسی از مسئولین هست و اینها رو میخونه لطفا جواب بده. هرچند که مطمئنم میخونید و جواب نمیدین.مثل همیشه پشتیبانیتون افتضاحه
مدیر وب سایت easytrading.ir
easytrading
15-05-2014, 23:10
بیا سرعت 6mb صبا امروز میرم میگم جم کنین میرم های وب
صبانت داغون شده افتضاح شده ۲هفته هست پینگ یاهو گوگل و msn میگیرم لاس داره تا حد ۱۰۰درصد
zobaleha
16-05-2014, 13:14
صبانت واقعا افتضاح شده
شبانه تا 2 هفته پیش 300k دان میکرد
الان به زور به 60 میرسه
میگن قانون جدیده !!!
با این حساب تا 1 سال دیگه سرعتا از dial-up هم کمتر میشه ! :)))
ehsan_iace
16-05-2014, 14:13
صبانت واقعا افتضاح شده
شبانه تا 2 هفته پیش 300k دان میکرد
الان به زور به 60 میرسه
میگن قانون جدیده !!!
با این حساب تا 1 سال دیگه سرعتا از dial-up هم کمتر میشه ! :)))
احتمالاً با ناراضی نگه داشتن مشتریهای فعلیشان برای تابستان میخواهند مشتری جذب کنند!!!
sleeplessness
16-05-2014, 15:04
احتمالاً با ناراضی نگه داشتن مشتریهای فعلیشان برای تابستان میخواهند مشتری جذب کنند!!!
:n04:
:n08::n08:
دمت گرم
اخرین روز صبانت ایشالا فردا خلاص شم
6mb
فقط اسمش 6 مگه
amin_v30
18-05-2014, 20:59
این شرکت دیگه ... آب هم قطع هست !!
15 روز تا ازادی :n20:
mohammad_77
18-05-2014, 21:06
من 128 نامحدود دارم (برای دوستانی که سوال کرده بودند) روزانه نزدیک به 100 کیلو و شبانه هم کلا 450 مگ کم و بیش .
خیلی وقتاها هم سرعتم خیلی کم میشه . چند هفته هست که داغون شده .:n21:
ehsan_iace
18-05-2014, 22:17
من 128 نامحدود دارم (برای دوستانی که سوال کرده بودند) روزانه نزدیک به 100 کیلو و شبانه هم کلا 450 مگ کم و بیش .
خیلی وقتاها هم سرعتم خیلی کم میشه . چند هفته هست که داغون شده .:n21:
محدودت هم میکنند مثلاً اگر هر روز 2 گیگ دانلود داشته باشی محدود میشی؟
من رفتم پارس آنلاین گرفتم تا امروز وصل شده امشب تست کنم ببینم از صبا بهتره یا نه.
ehsan_iace
18-05-2014, 23:02
من رفتم پارس آنلاین گرفتم تا امروز وصل شده امشب تست کنم ببینم از صبا بهتره یا نه.
چند روز طول کشید از زمان درخواست تا وصل شدن خط؟
چه سرعتی؟ چه قیمتی؟
دوستان مشکل شبانه حل شد دمت گرم صبانت
sorooshfm
19-05-2014, 04:03
نخیر برای بنده الان 6 مگ شبانه 30 کیلوبایته تو مشهد مثل اینکه عوضی ها نوبتی سرعت ها رو مرکز به مرکز جیره بندی میکنن چون سرعت ها چند روز درست شده بود بعد الان اومده پایین:n23:
easytrading
19-05-2014, 08:18
نخیر برای بنده الان 6 مگ شبانه 30 کیلوبایته تو مشهد مثل اینکه عوضی ها نوبتی سرعت ها رو مرکز به مرکز جیره بندی میکنن چون سرعت ها چند روز درست شده بود بعد الان اومده پایین:n23:
مشهد صبانت داغونه...دانلود پیشکش مال من پینگ میگیرم پک لاست داره.زنگ میزنم هر روز ۳ساعت درسته باز داغون میشه
sorooshfm
19-05-2014, 08:56
ping گوگل 313 میلی ثانیه هست 6 مگ مشهد:n27:
1376MAXIMUM
19-05-2014, 11:47
این شرکت دیگه ... آب هم قطع هست !!
15 روز تا ازادی :n20:
اب که هیچی فطعه خورشید تو اسمونه داره عمود میتابه ابرم تو اسمون نیست ایران هم که همش بیابون افتابه هم نداریم
sleeplessness
19-05-2014, 17:11
دیشب کل دانلود یک گیگ
امشب محدودیت دانلود رو اوردن رو 30 خب دیگه ....
تمام
پاک شود ...
(نمیدونم چرا دوتا پست میشه)
AMIN 2014
20-05-2014, 04:59
سلام ..
برای بنده امشب 6 مگ (شیراز) بین 20 تا 30 کیلو شده !! اینها دارند چکار میکنند !؟
اگر وضعیت به این شکل باشه به ناچار باید از صبانت خداحافظ کرد ... تو فکر اینترنت نامحدود مخابرات هستم فیکس بین 70 تا 100 کیلو سرعتش هست ماهی 24 تومن .
سلام ..
برای بنده امشب 6 مگ (شیراز) بین 20 تا 30 کیلو شده !! اینها دارند چکار میکنند !؟
اگر وضعیت به این شکل باشه به ناچار باید از صبانت خداحافظ کرد ... تو فکر اینترنت نامحدود مخابرات هستم فیکس بین 70 تا 100 کیلو سرعتش هست ماهی 24 تومن .
سلام دوست عزیز
اون ماهی 24 تومن اگر اشتباه نکنم اینترانت هست اینترنت نامحدود 1 مگ ماهی 100 تومن می ده مخابرات
تایید میشه سرعت دانلود شبانه دوباره 30 کیلوبایت شده فقط 7 روز دیگه از اشتراکم مونده دیگه تمدید نمیکنم
sorooshfm
20-05-2014, 07:58
پشتیبانی با کمال پر رویی میگه شبانه همینه 30 کیلوبایت 6 مگ مشهد:n25:
ehsan_iace
20-05-2014, 08:27
برای من دیشب سرعت شبانه خوب بود البته چند شب دانلود نداشتم نمیدونم ربطی داره یا نه!
amin_v30
20-05-2014, 08:41
اقا تایید میشه سرویس 2 مگ رو 30 بود،تف به ذات هر چی دزده،چیزی به رهایی نمانده :n06:
itosteek
20-05-2014, 09:50
سلام -- :n02: :n02: :n02: سرعت شبانه برگشته به حالت اولش برای من!!
تا دو روز پیش وضعیت اسفناک بود: سرعت شبانه 30KB/s و دانلود حداکثر 500 مگابایت
ولی دو شبه دانلود مثل قبل عید شده: سرعت شبانه 110KB/s و دانلود 1700 مگابایت
امیدوارم همینطور بمونه :n13:
easytrading
20-05-2014, 10:28
بخدا من سرعت دانلود نمیخوام فقط پیج باز کردنم درست بشه کافیه...دایم پینگ lost دارم
آقا منکه از صبانت کوچ کردم به پارس با سرویس 256 دیشب 3/5 گیگ دانلود کردم.کرک و پرم ریخت بخدا.
منم بعد از دو شب که دانلود نداشتم دیشب اومدم دانلود کنم دیدم سرعت روی 30 کیلوبایت هست صبانت داره محدودیت دانلود شبانه را بصورت گردشی اجرا میکنه چند شب دانلود نرمال و چندشب سرعت 30 کیلو هست و این گردش در استانهای مختلف نوبتی هست
sorooshfm
20-05-2014, 13:20
متاسفانه یک خبر بد دارم امروز زنگ زدم نمایندگی صبانت مشهد گفت با توجه به افزایش یوزر در مشهد سیاست جدید شرکت اینه که تمام سرویس ها رو در ساعات شبانه روی حالت 512 نامحدود قرار بدن که سرعتی بین 30 تا 70 کیلوبایته :n28:
متاسفانه یک خبر بد دارم امروز زنگ زدم نمایندگی صبانت مشهد گفت با توجه به افزایش یوزر در مشهد سیاست جدید شرکت اینه که تمام سرویس ها رو در ساعات شبانه روی حالت 512 نامحدود قرار بدن که سرعتی بین 30 تا 70 کیلوبایته :n28:
ما هم مجبور نیستیم که حتما از صبانت سرویس بگیریم میریم از شرکتها دیگه اینترنت میگیریم مثل پارس انلاین
AMIN 2014
20-05-2014, 14:08
باز جای شکرش باقیه که 1 ماه بیشتر شارژ نکردم قبلا 6 ماه به 6 ماه شارژ میکردم البته سرعتم 512 بود سرعت دانلود حدود 80 کیلو بود به همین خاطر 6 مگ بستم !
برای 6 مگ 33 تومن پول دادم ! یعنی اگر قرار باشه سرعت دانلودم روی 30 باشه 100 با صبانت خداحافظی میکنم !
AMIN 2014
20-05-2014, 14:09
الان زنگ زدم صبانت میگه به صورت دوره ی خطها محدود نمیشه حالا راست و دروغشون با خودشون ! هر چند که زمان همه چیز رو مشخص میکنه ....
به من گفتن این اتفاق استثا برای خط شما افتاد !! امشب معلوم میشه !
MasoudBJ
20-05-2014, 14:13
جملشو کامل نگفته، کاملش اینه:
به خاطر افزایش یوزر و عدم ارتقا تجهیزات
Sent from my LT25i using Tapatalk
mohammad_77
20-05-2014, 20:08
دو روز هست که شبانه داره نفسی می کشه . البته نه مثل قبل . یا داره نفس های آخر رو عمیق می کشه یا از شرمندگیش هست :n13:
mohammad_77
20-05-2014, 20:21
تکراری شد - حذف شود
MAHDI_SOS
21-05-2014, 01:12
سرعت الان روی 20 است
من حدود یک ماه دیگر از قراردادم مانده است
جایی هست که شکایت کرد
AMIN 2014
21-05-2014, 01:27
اقا امشبم سرعتم 30 کیلو هست ! زنگ زدم به اپارتورمیگه فردا صبح مطرحش کنید ! شدیم توپ فوتبال !!
AMIN 2014
21-05-2014, 01:29
سرعت الان روی 20 است
من حدود یک ماه دیگر از قراردادم مانده است
جایی هست که شکایت کرد
اینها انقدر رودشون دراز هست که زیر بار شکایت نمیرن ! بهترین این کار اینکه خط رو جمع اوری کنید !
پهنای باندتون چقدر هست !؟ که 20 کیلو سرعت میده ؟؟
پارس اتلاین شرایط خوبی داره در حال حاضر دانلود شبانه خوبی داره . گروهی رفتن به اونجا درس عبرتی میده به مدیریت بدبخت و گدا صفت صبا نت . به این افتابه دزد ها باید واکنش نشون داد ککشونم نمیگزه با غر زدن خشک و خالی
AMIN 2014
21-05-2014, 01:42
من اگر فردا شب سرعت نتم درست نشه دیگه پیگیری نمیکنم ! خط جمع میکنم .
6 مگ پارس انلاین 1 ماهه چند در میاد!؟ سرعت شبانش چقدر هست !؟
برای منم 6 مگ سرعت شده 30 ...بیدار شدم دیدم چند بار منو قطع و وصل کردن مخصوصا" و سرعتم رو کردن 30
منتها دیشب سرعتم خوب بود...
به نظرم اگر سرعت هاشون رو انقدر پایین نگه دارند ... مشترک هاشون رو از دست میدن!
خودشون اگر یک آمارگیری کنن میبینن که اکثر مشترک ها از دانلود شبانه استفاده میکنند .
خوب پس حالا با این کار هرچقدر هم که تبلیغ کنند که بخوان مشترک جدید بگیرن نه تنها نمیگیرن که مشترک خیلی زیادی هم از دست میدن . :n08:
اصلا" من نمیدونم چه اصراری دارن که مشترک جدید بگیرن وقتی هنوز با همین تعداد مشترک کلی مشکل دارن و هزار تا فیلم و سیانس سرشون درمیارن :n13:
واقعا" خنده داره همه جای دنیا شما نگاه کنید عین آدمیزاد به مشترک هاشون خدمات اینترنت میدن و ملت هر ساعتی بخوان راحت میتونن از اینترنت استفاده کنن ولی اینجا ما باید نصف شب بگیریم سیستم هامون رو روشن بزاریم چندین ساعت که میخوایم یه چیزی دانلود کنیم بعد میگن در مصرف برق صرفه جویی کنید :n08:
سلام ازتون یک خواهش دارم زنگ بزنید بگید اقا این چه سرعت شبانه که من دارم 30 کیلو بایت شد سرعت دیگه شورشو در اوردین اگر شبانه منو به حالت اول بر نگردونین من از اینجا میرم یک شرکت دیگه بگید 100 رحمت به شرکت اینترنت دیگه که با یوزرشون این کارها نمیکنن
من زنگ زدم سرعت شبانه من را درست کردن به خدا 2 سه بار تماس گرفتم
sunmaster_7
21-05-2014, 03:40
دوستان بعد از ۷ شب دانلود نکردن سرعت من از ۹۰ به ۱۲۵ افزایش پیدا کرد با ۹ شبی که قبلش دانلود نکردم تا سرعت از ۳۰کیلو بایت در بیاد میشه ۱۶ شب که دانلود نکردم ۱۰ شب دیگه هم دانلود نمی کنم ببینم تا چه حدی میشه سرعتو بالا برد بعد شروع میکنم به مقدار کم دانلود کردن که بفهمم چقدر باید دانلود کنیم که حد اکثر سرعت رو داشته باشیم و پایین نیاد خوشبختانه سریالها یکی یکی داره تموم میشه ۱ ماه هم وسطش سریال نداره فرصت خوبی است که با ازمایش و خطا فرمول صحیح مصرف رو در بیاریم
sleeplessness
21-05-2014, 07:54
دانلود دیشب 700 مگ:n21:
bilmazlar
21-05-2014, 08:22
من اگر فردا شب سرعت نتم درست نشه دیگه پیگیری نمیکنم ! خط جمع میکنم .
6 مگ پارس انلاین 1 ماهه چند در میاد!؟ سرعت شبانش چقدر هست !؟
پارس آنلاین سرویس 6مگ نداره. بالاترین سرویسش 2مگ با 4 گیگابایت حجم در ماه هست حدود 25 هزارتومن. البته این سرویس تو روز اگه خطت بکشه تا 8مگابیت (به قول خودشون تا 9مگابیت) رو جواب میده. شبانه رایگان هم بستگی به مرکز مخابراتی خودتون داره. خیلی جاها حداقل 4مگابیت رو میده شبانه رایگان. اما بعضی مراگز هم کمتره و حتی ممکنه تا 1مگابیت هم بیاد پایین. به قو بعضی دوستان: شبانه پارسآنلاین تخم مرغ شانسیه.
دوستانی که دیشب سرعتشون چه خوب بوده چه بد بگن از چه شهری هستن ببینیم واقعا استانی داره می چرخه؟ خودم شیراز سرعت دانلود دیشب و پریشب 30
1376MAXIMUM
21-05-2014, 09:24
پس از 2 ماه بالاخره 1670 از 3 تا 6:45 هوووووررررررررااااااااااا ااا یک ماه یک مگ میگیرم خوب بود تمدیئ نبود پر یه شرکت دیگه فقط به خاطر رانژه نمیرم یهجای دیگه چون طول میدن تا قطع کنن و مخابرات وصل کنه
omidscafild
21-05-2014, 09:43
دیشب سرعت منم 30 بود و فقط 300 مگ باقیمونده از اپ 7 گات رو دانلود کرده بود ! :n01: اینجا مشهد و از همینجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صبانت . :n18:
mahdibozorg
21-05-2014, 09:47
دیشب سرعت منم 30 بود و فقط 300 مگ باقیمونده از اپ 7 گات رو دانلود کرده بود ! :n01: اینجا مشهد و از همینجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صبانت . :n18:
دوست عزیز من هم همچنین 300 مگابایت دانلود کردم مشهد سرعت 2 مگ :n28: ای تو روحشون
sleeplessness
21-05-2014, 10:22
صدای ما را از مشهد می شنوید مرکز مخابرات انقلاب
سرعت دیشب روی 30 فیکس بود و 700 مگ دانلود داشتم سرویس 512 محدود
صبانت اینبار کار کرد که هر که از صبانت رفت دیگه پشت سرش هم نگاه نکنه
1376MAXIMUM
21-05-2014, 19:48
بچه ها من امروز یه چیزی دیدم که ناامید شدم از زندگی :n17::n08::n27:تاحالا اسم گوگل فیبر روشنیدید :n26:یه سرچ بکنید ببینید چیه :n13:سرعت دانلود یک گیگابیت برثانیه :n04:اونوفت ما این جا داریم برای 2 گیگ شبانه له له میزنیم :n28: 1000برابر پهنای باند دارن کوفتتون بشه گیر کنه منم میخواهم:n29::n27::n03::n30:
sunmaster_7
21-05-2014, 23:30
شروع به کار سرویس جدید گوگل فایبر اینترنتی که نسبت به اینترنت های پرسرعت رایج در آمریکا ۱۰۰ برابر سریع تر است و جالب تر اینکه گوگل این اینترنت را بدون محدودیت دانلود در اختیار کاربران قرار می دهد و بنابراین می توانید با سرعت ۱ گیگابیتی هر چقدر که خواستید دانلود اطلاعات داشته باشید. ضمن اینکه سرعت اینترنت نیز متقارن است یعنی هم سرعت دانلود و آپلود ۱ گیگابیت در ثانیه است. حتما می دانید که سرعت یک گیگابیت در ثانیه به معنی دانلود با سرعت ۱۲۵ مگابایت در ثانیه است و در این حالت می توانید یک فیلم ۷۰۰ مگابایتی را در کمتر از ۶ ثانیه دانلود کنید. اما قیمت این خدمت چقدر است؟ می توانید پلن ۷۰ دلاری گوگل را انتخاب کنید. در این پلن با پرداخت ماهیانه ۷۰ دلار یک اینترنت ۱ گیگابیتی با دانلود نامحدود در اختیار دارید و علاوه بر آن Network Box را هم به رایگان دریافت می کنید و گوگل یک سرویس گوگل درایو یک ترابایتی هم به شما می دهد اما اگر دلتان نخواهد ماهیانه ۷۰ دلار پول بدهید می توانید از پلن رایگان گوگل استفاده کنید. در این حالت فقط یک پول اولیه ۳۰۰ دلاری برای فیبرنوری پرداخت می کنید که می توان آن را در اقساط ۲۵ دلاری یک ساله هم پرداخت کرد و در ازای آن باکس شبکه را خواهید داشت و اینترنت ۵ مگابیتی رایگان دایمی دارید. آن هم بدون محدودیت دانلود. گوگل ارایه رایگان این اینترنت را حداقل برای ۷ سال تضمین می کند. و هزینه دیگری هم به جز ۳۰۰ دلار اولیه نمی پردازید. علاوه بر اینترنت یک گیگابیتی، گوگل دسترسی به مجموعه کاملی از شبکه های تلویزیون را هم در اختیار شما قرار می دهد و تازه این اول کار است. با خرید این سرویس گوگل یک تبلت نکسوس 7 هم به شما می دهد به همراه یک TV Box برای دیدن کانال های تلویزیونی به صورت اچ دی و یک Storage Box که دارای ۲ ترابایت حافظه داخلی است که به شما اجازه می دهد برنامه های محبوب تان را روی آن ذخیره کنید و البته یک تربایت فضای رایگان گوگل درایو هم در این سرویس فراموش نشده است....... ای شمع ها بسوزید!!! (منظورم از شمع چیز دیگه است!!) یوزر ایرانی عزیز کاری نداری وری ومیری؟؟
چرا کوفتشون بشه؟ نوش جونشون باشه چون حقشونه.. ما حق نداریم چون نمیخوایم بگیریم و منتظریم بدن!
MAHDI_SOS
22-05-2014, 00:49
من فقط یک ماه دیگر از قراردادم مانده است وقتی تام شد سریعا منتقل می کنم به پارس آنلاین, برایم هم مهم نیست که مدت زمان انتقال طور می کشد
omidscafild
22-05-2014, 00:59
دوباره سرعت روی 30 فیکس شد ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دو روز دیگه مونده از قراردادم . :n18:
darkestpalace
22-05-2014, 01:22
مشهد دومین شب پیاپی سرعت شبانه روی 20 ، که البته تا یک ساعت بعد از شبانه (ساعت 8 صبح) هم ادامه داره، با این شرایط ارزش نداره سیستم پنج ساعت روشن بمونه برای مثلا 400 یا 500 مگ !
تف و نفرین و لعنت بر باعث و بانی کندی سرعت اینترنت برای ایرانی ها ، امیدوارم این پول اضافه ای که بابت خدمات زیر صفرشون اینهمه سال از ما گرفتن تبدیل به سرطان بشه تو وجودشون
sorooshfm
22-05-2014, 04:27
سرعت 20 تا برای چهارمین شب پیاپی مشهد مرده شورشونو ببرن بی شرف ها
AMIN 2014
22-05-2014, 06:18
امشبم سرعتم 30 کیلو بود ! فرم جمع اوری خط رو پر کردم نوشته تا 72 ساعت دیگه باهاتون تماس میگیرند ! دلشون نمیاد خداحافظی کنند !
امشبم سرعتم 30 کیلو بود ! فرم جمع اوری خط رو پر کردم نوشته تا 72 ساعت دیگه باهاتون تماس میگیرند ! دلشون نمیاد خداحافظی کنند !
چون در طول دوره هستید باهات تماس نمیگیرن حتی تلفنی هم بهشون زنگ بزنی جمع آوری نمیکنن مگه اینکه حضوری بری اونجا و متقاعدشون کنی که جمع آوری را ارسال کنند
1376MAXIMUM
22-05-2014, 06:57
چرا کوفتشون بشه؟ نوش جونشون باشه چون حقشونه.. ما حق نداریم چون نمیخوایم بگیریم و منتظریم بدن!
برای این که نمیتونستم انتخاب کنم کجای دنیا به دنیا بیام :n03:
مسخره بازیه جدی که نگفتم بلی اونا برای داشتنش تلاش کردن ما نه فقط میخواهیم اماده بخوریم
فکر کنم مشهد و شیراز باهم محدود می شن
sleeplessness
22-05-2014, 10:03
400 مگ:n21:
سرویس 512 محدود
ehsan_iace
22-05-2014, 10:11
400 مگ:n21:
سرویس 512 محدود
اصفهان/یک مگ شبانه/سرعت دوباره 30 شد!
S.THE ANIMAL
22-05-2014, 11:36
شیراز برای دومین شب پیاپی سرعت 30
سرویس 6 مگ
sleeplessness
22-05-2014, 13:11
من الان نمیدونم امشب باز سرعت روی 30 هست یا درست میشه چون اگه روی 30 باشه ارزش روشن گذاشتن سیستم را نداره
صبانت هم خودش را مسخره کرده با این محدودیت جدیدش
5 روز دیگه اشتراکم تموم میشه درخواست جمع آوری میدم حتی اگه 20 روز هم طولش بدند باز صبر میکنم تا پورتشون را جمع کنند کثافتهای دزد بی شرف
sleeplessness
22-05-2014, 18:50
من الان نمیدونم امشب باز سرعت روی 30 هست یا درست میشه چون اگه روی 30 باشه ارزش روشن گذاشتن سیستم را نداره
صبانت هم خودش را مسخره کرده با این محدودیت جدیدش
5 روز دیگه اشتراکم تموم میشه درخواست جمع آوری میدم حتی اگه 20 روز هم طولش بدند باز صبر میکنم تا پورتشون را جمع کنند کثافتهای دزد بی شرف
معلوم نیست ایا درست می شه یا نه برای من یک شب در میون 2:30 گیگ 400 مگ بود الان دو روز ه شده 700 مگ و 400
ولی خوش بین نباش معمولا یک هفته الی دو هفته سرعت 30 محدوده خوش شانس باش سه شب محدوده
رضا جنگنده
22-05-2014, 19:37
سرعتم بهتر شد. از 40 شد بیشتر از 200...
easytrading
22-05-2014, 20:31
من دارم تا یک هفته دیگه از صبانت کوچ میکنم به سمت های وب...من بر خلاف شما که دانلود میکنید اصلا برام دانلود مهم نیست..من فقط بتونم پیج باز کنم کافیه برام...۲هفته هست که پینگ یاهو و گوگل lost دارن هر روز دو بار زنگ میزنم صبانت اما فایده ای نداره.میگن مشکل نمیدونیم کجاست...میگن بین المللیه. من که میدونم دروغ میگن...
به هر حال من از صبا نت تا آخر هفته دیگه میرم های وب ۵۱۲ ۳۶گیگ سالانه...امیدوارم شما هم خدمات ضعیف رو تحمل نکنیدو برید سمت یک شرکت دیگه...
ehsan_iace
22-05-2014, 20:45
اگر تو سایت میزد که تا فلان تاریخ محدودیت سرعت شبانه داریم دیگه سیستم را تو این شبها روشن نمیگذاشتم!
اوضاع شبانه صبانت اینقدر بده که من حاضرم 2 روز در هفته با سرعت خوب دانلود کنم و 5 شب اصلاً سیستم را روشن نکنم!
من هم فقط تا آخر این دوره هستم مگه اینکه درستاش کنند!
سرعت روزانه 3 مگ! سرعت شبانه 0.03 مگ!
معلوم نیست ایا درست می شه یا نه برای من یک شب در میون 2:30 گیگ 400 مگ بود الان دو روز ه شده 700 مگ و 400
ولی خوش بین نباش معمولا یک هفته الی دو هفته سرعت 30 محدوده خوش شانس باش سه شب محدوده
جالب اینجاست که این محدودشدن ربطی به دانلود کردن و یا دانلود نکردن نداره و اینجور که مشخصه هر سه یا چهار روز برای چندشب سرعت محدود میشه و کلی هست برای تمام مشترکین
mahdibozorg
22-05-2014, 21:24
سلام دیشب 30 کیلو بایت بود چی بگم والله آدم فحش ناموس اینا رو بده با این مسخره بازیشون :n27: سرویس 2 مگ 300 مگابایت دانلود :n28: فقط گه میخورن مشتری مداری
حداقل نمیان بگن مشکل چی هست تا بدونیم چیکار باید بکنیم..اخه این چه مسخره بازی هست ..
mahdibozorg
22-05-2014, 22:40
دوستان سلام شاید اینجا جای مطرح کردن این بحث نباشه ولی آیا نرم افزاری هست که سرعت نت رو اندازه گیری کنه در یک زمان تعیین شده که اگر سرعت از یک حدی که تعیین کردی بالاتر نرفت نرم افزار خاصی رو اجرا کنه که با اون نت یا سیستم رو خاموش کرد :n02: ببین چقدر رویایی فکر میکنم اگه بود ملت سیستمشون تا صبح الاف 300 مگابایت نمیشد حالا اگه دوستان اطلاعات خاصی در این مورد دارن که کمکی به حال ما بکنه این همه بدبختی نکشیم واسه یک دانلود شبانه پول برق اضافه ندیم :n10: راهنمایی کنند وگرنه بر پدر ومادر صبانت لعنت:n09:
ehsan_iace
22-05-2014, 22:50
دوستان سلام شاید اینجا جای مطرح کردن این بحث نباشه ولی آیا نرم افزاری هست که سرعت نت رو اندازه گیری کنه در یک زمان تعیین شده که اگر سرعت از یک حدی که تعیین کردی بالاتر نرفت نرم افزار خاصی رو اجرا کنه که با اون نت یا سیستم رو خاموش کرد :n02: ببین چقدر رویایی فکر میکنم اگه بود ملت سیستمشون تا صبح الاف 300 مگابایت نمیشد حالا اگه دوستان اطلاعات خاصی در این مورد دارن که کمکی به حال ما بکنه این همه بدبختی نکشیم واسه یک دانلود شبانه پول برق اضافه ندیم :n10: راهنمایی کنند وگرنه بر پدر ومادر صبانت لعنت:n09:
باید دانلود منیجرت را چک کنی تا ببینی چنین امکانی را داره یا نه!
من idm استفاده میکنم و چنین امکانی نداره!
برعکسش را داره یعنی محدودیت داره که بیشتر از چه مقداری دانلود نشه!
AMIN 2014
23-05-2014, 01:36
به تهران تماس گرفتم و مشکلم رو مطرح کردم گفتن پیگیری میکنند ! ظاهرا امشب تا به این ساعت سرعتم برگشت به شب های قبل !
دوستان که سرعتشون پایین هست با مرکز اصلی صبانت در تهران تماس بگیرید احتمالا مشکل رو برطرف میکنند!
البته به من گفتن پایین امدن سرعت اختلال در شبکه صبانت بوده که در حال برطرف کردنش هستن !
saeedsajjad
23-05-2014, 06:14
از ساعت 6:58 دقیقه به بعد سرعت به حالت اولیه برمیگرده!
sleeplessness
23-05-2014, 07:19
بعد از سه شب 400 مگ
دوباره 2:5 گیگ
دیشب 7 گیگ
بقیه دوستان شیرازی - اصفهانی - مشهدی بگن سرعتشون درست شد دیشب؟
easytrading
23-05-2014, 10:23
دیشب 7 گیگ
باباجان برای من پیج باز نمیکنه. پینگ لاست داره. هیچ کدومشون هم جوابگو نیستن. میگن مشکل از ما نیست از خارجه...بدترین ساپورت رو دارن.واقعا افتضاحن واقعا براشون متاسفم متاسفم براشون.من که دارم از دستشون فرار میکنم میرم یک آی اس پی دیگه...متاسفم برای صبانت. آیا اینجور خدمات دادن کلاهبرداری صبا نت نیست? نباید از صبانت شکایت کرد?
mahdibozorg
23-05-2014, 10:31
سلام اینجا مشهد مرکز امیرالمونین سرعت نرمال 4 گیگ دانلود سرویس 2 مگ:n15:
omidscafild
23-05-2014, 11:10
سلام اینجا مشهد مرکز امیرالمونین سرعت نرمال 4 گیگ دانلود سرویس 2 مگ:n15:
دقیقا از یه مخابرات سرویس میگیریم .:n18: منم دیشب حدود 4 گیگ دانلود داشتم ولی با سرویس یه مگ . :n06:
دیشب سرعت بهتر شده بود احتمالا دو یا سه شب همینجور باشه و دوباره 30 کیلوبایت بشه سیاست جدید صبانت همینه چند شب نرمال چند شب محدود
ehsan_iace
23-05-2014, 12:42
دیشب 7 گیگ
اصفهان/سرعت دیشب خوب بود!
ehsan_iace
23-05-2014, 12:53
دیشب سرعت بهتر شده بود احتمالا دو یا سه شب همینجور باشه و دوباره 30 کیلوبایت بشه سیاست جدید صبانت همینه چند شب نرمال چند شب محدود
سرعت الگوی مشخصی نداره
برای مثال سرعت اینترنت من در 15 روز گذشته در این شبها خوب بود :
15.02.93
20.02.93
22.02.93
28.02.93
30.02.93
31.02.93
02.03.93
سرعت الگوی مشخصی نداره
برای مثال سرعت اینترنت من در 15 روز گذشته در این شبها خوب بود :
15.02.93
20.02.93
22.02.93
28.02.93
30.02.93
31.02.93
02.03.93
به پشتیبانیش هم زنگ زدم جواب درستی نداد بهرحال فرقی هم برام نداشت 4 روز دیگه اشتراکم تموم میشه و میرم از پارس انلاین سرویس میگیرم
بله اینجوری که مشخصه اصلا الگوی مشخصی نداره چون توی یک مرکز مخابراتی هم سرعتا باهم فرق می کرده ظاهرا
سلام کسی اینجا نامحدود صبانت داره من ازش یک سوالی داشتم خواهشا تو سایت بهم بگه
mahdibozorg
23-05-2014, 17:54
سلام کسی اینجا نامحدود صبانت داره من ازش یک سوالی داشتم خواهشا تو سایت بهم بگه
دوست عزیز من قبل عید سرویس نامحدود 512 داشتم تا سقف 40 گیگ محدود نبودم ولی بعد 40 گیگ سرعت میشه 128 تقریبا از 30 کیلو بایت بالاتر نمیرفتم خودشون هم گفته بودند بعد از 40 گیگ محدود میشی این سرویس تو مشهد ماهی 88 هزار تومان آب میخوره اگه سوال دیگه داری بگو شاید بتونم کمک کنم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.