مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Sabanet / شرکت صبانت
MILAD MGH
15-09-2011, 11:42
شدیدا ربط داره.من خودم از رو VPS دانلود میکنم.اونم 6 تا 6 فایل تنظیم کردم دانلود کنه.(یعنی در یک زمان 6 فایل)
یه کم درباره این VPS توضیح میدی؟
ArashMiniStar
15-09-2011, 11:49
یه کم درباره این VPS توضیح میدی؟
شما یک سرور قدرتمند که ماهی چند صد هزار تومان هست رو در نظر بگیر.مثلا 16 گیگ رم داره و و ...
حالا میای یک قسمت از اون مثلا 512 مگابایت رم و ... میگیری روش هر کار میخوای میکنی.باعث میشه که با هزینه ی کمی هم بتونی سرور داشته باشی.کلا بهتره تو گوگل سرچ کنین.(سرور مجازی و VPS)در موردش مطلب کم نیست.:20:
night-sky
15-09-2011, 13:59
به نظر من اگه میخواین دانلود با ماکسیمم سرعت و ارامش خاطر داشته باشین یا از هاست استفاده کننین یا vps که دیگه افت سرعت سرور های سایت های دانلود باعث کاهش دانلودتون نشه.......:11:
ArashMiniStar
15-09-2011, 14:01
تو قسمت شارژ رزور هیچی نزده؟ اگه نزده زنگ بزن پشتیبانیش بهشون بگو.
این همه لنچر رایگان هست به جای اینکه پول واسه سرور مجازی بدید
ArashMiniStar
15-09-2011, 14:22
اون لیچر های رایگان هم که اون موقع شب کلی سنگین میشن و دردسر داره.وی پی اس کلی کار میکنه.تورنت هم باهش مستقیم میکنم.:46:
concordx
15-09-2011, 14:52
سلام.
اینکه میگین 6:45 دیسکانکت کن و باز کانکت شوتا 7:45 کار میکنه شبانت این یه مساله شرکتیه ها.
یعنی بستگی به نماینده ای داره که ازش گرفتین.
مثلا من امروز امتحان کردم مثل چند روز قبلشم که امتحان کرده بودم معلومه یه بیکاری اونجا نشسته و دقیقا سرور رو 6:58 دیسکانکت میکنه و تا 7:02 هم قطعه و در این صورت اصلا اون کار عملی نمیشه چون ساعت 7:02 هم دیگه با مشخصات شبانه نمیتونی وارد بشی.
در ضمن من از شیرازم.
موفق باشید.
لیچر رایگان بدردبخور دیگه پیدا نمیشه. اون از آپلودفا با اون همه ادعا که دیگه مفت نمی ارزه. آپلودبازم 500 مگ بیشتر نمیده . هیپفایلم که دیگه رایگان نمیده و .... به نظر یه اکانت پریمیوم همین سایتایی که گفتم یا سایتای مشابه (یه جای vps) بیشتر مشکلاتو حل میکنه.
night-sky
15-09-2011, 16:16
تو قسمت شارژ رزور هیچی نزده؟ اگه نزده زنگ بزن پشتیبانیش بهشون بگو.
حل شد من عجله کردم یعنی انتظار سرعتی رو داشتم که اینجا...........
لیچر رایگان بدردبخور دیگه پیدا نمیشه. اون از آپلودفا با اون همه ادعا که دیگه مفت نمی ارزه. آپلودبازم 500 مگ بیشتر نمیده . هیپفایلم که دیگه رایگان نمیده و .... به نظر یه اکانت پریمیوم همین سایتایی که گفتم یا سایتای مشابه (یه جای vps) بیشتر مشکلاتو حل میکنه.
اون لیچر های رایگان هم که اون موقع شب کلی سنگین میشن و دردسر داره.وی پی اس کلی کار میکنه.تورنت هم باهش مستقیم میکنم.:46:
توی تالار سرویسهای آپلود و دانلود
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر روز داره لنچر های جدید و حقه های جدید ارائه میه من هر سه یا چهار روز یه بار بهش سر میزنم و از سایتها ی جدیدش استفاده میکنم والا تا حالا که راضیم
مثلا دیشب به راحتی 230 رو پر کرده بودم من کلا از تالارش خوشم میاد این کار رو راهت تر برام کرده البته تازگیا مشتری باران مویی شدم اونهها سرور داواس رو لینکگ میکنن عالیه دیگه لنچر هم نمیخواد بعضی وقتها مدیا فایر اذیت میکنه ونه همیشه
ببخشید این سوالو اینجامیپرسم بچه ها. میشه 2تا مودمو به کامپیوتر وصل کرد و هردفعه با یکی از اکانت ها به اینترنت وصل شد(2 خط تلفن و 2 اکانت adsl)؟
واینکه سرعت شبانه اکانت 3ماه 2 گیگ صبا با 3 ماه 9 گیگش که فرقی نداره(سرعت 128 Kbps)؟
ArashMiniStar
16-09-2011, 18:26
ببخشید این سوالو اینجامیپرسم بچه ها. میشه 2تا مودمو به کامپیوتر وصل کرد و هردفعه با یکی از اکانت ها به اینترنت وصل شد(2 خط تلفن و 2 اکانت adsl)؟
واینکه سرعت شبانه اکانت 3ماه 2 گیگ صبا با 3 ماه 9 گیگش که فرقی نداره(سرعت 128 Kbps)؟
بله میشه.اگه دقیقا همین باشه.نه فرقی نداره.
بله میشه.اگه دقیقا همین باشه.نه فرقی نداره.
و میشه از 1 مودم استفاده کنم و هر دفعه فقط سیم تلفن که به مودم میزنمو عوض کنم؟ :D ممنننون که جواب میدید
ArashMiniStar
16-09-2011, 18:53
و میشه از 1 مودم استفاده کنم و هر دفعه فقط سیم تلفن که به مودم میزنمو عوض کنم؟ :D ممنننون که جواب میدید
تست نکردم.چون میترسم با مک آدرس مشکل پیدا کنید.البته میتونید درخواست حذف هم بدید.فکر نکنم مشکلی باشه!
night-sky
16-09-2011, 22:53
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه فقط با واسه پیسی میخوای با کانکشن وصل شو با خیال راحت من 4 سال که تا حالا با خود مودم به نت وصل نشدم
☼ Namvari ☼
17-09-2011, 20:53
من هر کاری کردم نتونستم بعد از ساعت 7 دانلود کنم:41:
concordx
18-09-2011, 10:33
من هر کاری کردم نتونستم بعد از ساعت 7 دانلود کنم:41:
اگر پست قبلیمو خونده بودی متوجه شده بودی که نمیشه.
بستگی داره از کدوم شرکت نمایندگی صبا داری میگیری.
navid_3941
18-09-2011, 12:19
سلام
برای صبانت از چه dns باید استفاده کرد؟
dns رو توی خود مودم باید وارد کرد یا کانکشن داخل ویندوز؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
hosein_artist
18-09-2011, 22:10
دوستان پارس آنلاین قیمت سرویسای نامحدود خود را اعلام کرده صبانت هم کم کم مجبور خواهد بود این کار انجام بدهد چون باید با مشتری های خودش بای بای کند .:27:
در سرویس نامحدود پارس آنلاین به کاربرای خانگی سرعت بالاتر از 128 هم میدن؟
night-sky
18-09-2011, 22:47
دیشب 3.4 گیگ دانلود داشتم
فقط متاسفانه دیگه نمیشه 7 به بعد دانلود کرد گویا باگ بستن
akharwarbaz
19-09-2011, 09:09
من دیشب تا 7 :45 دانولد کردم ..کجایی شما؟
در سرویس نامحدود پارس آنلاین به کاربرای خانگی سرعت بالاتر از 128 هم میدن؟
چند روز پیش زنگ زدم پشتیبانیش 1 مگو پرسیدم گفت به خانگیم میدن. ولی خیلی گرونه!
night-sky
19-09-2011, 13:36
من دیشب تا 7 :45 دانولد کردم ..کجایی شما؟
تبریز
امروزم نشد
سلام من واسه تهران حول و حوش تهران کلینیک می خوام بگیرم اکانت جدیدمو قبلا اصفهان داشتم ... نداگستر خدمات تهران و اصفهانش فرق می کنه؟(از لجاظ سرعت و پشتیبانی؟( من که یه بار زنگ زدم پشتیبانی اصلی واسه مغایرت توی کارت به کارت واسه یه گیگ 5300 تومن مجبور شدم 2800 تومن پول کارت شارژ بدم!
کلا صبا نت تهران چطوره؟ + اون منطقه خوبه ؟
+2= چند روزه وصل می کنن؟
ShahrokH_rt
19-09-2011, 16:47
این صدای خش خش تلفن از اینترنته یا مودم ؟؟؟؟؟؟
آخه اینبار که شارژ کردم برای چند روز خش خش نبود ولی دوباره برگشت
اگه از اینترنته بگید زنگ بزنم پشتیبانی چون خیلی رو اعصابه
این صدای خش خش تلفن از اینترنته یا مودم ؟؟؟؟؟؟
آخه اینبار که شارژ کردم برای چند روز خش خش نبود ولی دوباره برگشت
اگه از اینترنته بگید زنگ بزنم پشتیبانی چون خیلی رو اعصابه
اسپلیتر splitter باید بگیری (نویزگیر)
ShahrokH_rt
19-09-2011, 17:22
اسپلیتر splitter باید بگیری (نویزگیر)
یعنی میفرمایید از مودمه؟
من مودمم وایرلسه تی پی لینکه
چند هست این اسپلیتر؟ خیلی گرونه؟
یعنی میفرمایید از مودمه؟
به اینترنت که وصل میشی نویز میفته رو خطت. یه دستگاه کوچولوئه فک کنم 2-3 تومن باشه. ارزونه.
سیم تلفنتو وصل میکنی به اسپلیتر و اسپلیتر 2تا خروجی بهت میده یکیش میره به مودم و اون یکی برای تلفنه.
joe_satriani
19-09-2011, 17:28
یعنی میفرمایید از مودمه؟
با سلام
خیر گران نیست.
1500 تومان بیشتر نیست.
موفق باشید.
ShahrokH_rt
19-09-2011, 17:33
به اینترنت که وصل میشی نویز میفته رو خطت. یه دستگاه کوچولوئه فک کنم 2-3 تومن باشه. ارزونه.
سیم تلفنتو وصل میکنی به اسپلیتر و اسپلیتر 2تا خروجی بهت میده یکیش میره به مودم و اون یکی برای تلفنه.
آها اونو میگی ...
اون که داداش همراه مودم بود (تو کارتنش)، موقع نصب مودم اونم گذاشتم
concordx
19-09-2011, 19:39
سلام.
اگر مودمت مدلهای تی پی لینک هست که حتما این اسپلیتر همراش بوده مطمعنا .
navid_3941
19-09-2011, 19:59
سلام
برای صبانت از چه dns باید استفاده کرد؟
dns رو توی خود مودم باید وارد کرد یا کانکشن داخل ویندوز؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
کسی نیست جواب بده
ArashMiniStar
19-09-2011, 21:03
کسی نیست جواب بده
دی ان اس خاضی لازم نیست.دی ان اس 4.2.2.4 هست دی ان اس نورتون یا کومودو هم هست.
سلام من واسه تهران حول و حوش تهران کلینیک می خوام بگیرم اکانت جدیدمو قبلا اصفهان داشتم ... نداگستر خدمات تهران و اصفهانش فرق می کنه؟(از لجاظ سرعت و پشتیبانی؟( من که یه بار زنگ زدم پشتیبانی اصلی واسه مغایرت توی کارت به کارت واسه یه گیگ 5300 تومن مجبور شدم 2800 تومن پول کارت شارژ بدم!
کلا صبا نت تهران چطوره؟ + اون منطقه خوبه ؟
+2= چند روزه وصل می کنن؟
به منه بینوا کمک کنید :دی
میگم بروبچ کانکشنی که روی سیستم میسازیم ممکنه تاریخ مصرف داشته باشه یا یه همچین چیزی
آخه امشب من بعد از دی سی شدن دیگه کانکشن شبانم کار نکرد مجبور شدم تو 5 ثانیه یه دونه دیگه بسازم ولی اون داره سالم کار میکنه؟ موضوع چیه؟
خال داد قدم کانکشن جدید خوب بود امروز تا همین الان داشتم شبانه دان میکردم راس ساعت 9 دی سی شد
3 تا 9 صبح فکرش رو بکن 5 گیگ با سرعت 230 ثایت ای ول 128 ندا
and-roid2
20-09-2011, 10:07
1مگ مبین نت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
akharwarbaz
20-09-2011, 12:57
خال داد قدم کانکشن جدید خوب بود امروز تا همین الان داشتم شبانه دان میکردم راس ساعت 9 دی سی شد
3 تا 9 صبح فکرش رو بکن 5 گیگ با سرعت 230 ثایت ای ول 128 ندا
برا منم همینطوری شد
---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:56 PM ----------
ولی سرعت من 120 هست..برا شما رو چرا رو 2 مگ میبندن شبا ..منم میخوام :31:
دوستان برای من دیشب شبانه 691 می داد (تهران) برای همه اینجور بوده؟؟؟
akharwarbaz
20-09-2011, 13:27
من تهرانم تا 9 دانلود کردم
Sabanet - Support
20-09-2011, 14:42
با سلام
دوستان گرامی تعرفه های سرویس نامحدود صبانت اعلام گردید. جهت اطلاع از قیمت ها به سایت صبانت مراجعه فرمایید.
ArashMiniStar
20-09-2011, 14:45
با سلام
دوستان گرامی تعرفه های سرویس نامحدود صبانت اعلام گردید. جهت اطلاع از قیمت ها به سایت صبانت مراجعه فرمایید.
ممنون.عزیز این 256 سرعتش چنده؟ محدودا به صرفه تره که.:13:
Sabanet - Support
20-09-2011, 15:11
ممنون.عزیز این 256 سرعتش چنده؟ محدودا به صرفه تره که.:13:
تقسیم بر 10 کنید سرعت مشخص میشه 25.6
كسي نگفته بايد تقسيم بر 10 بشه
بين 10 نفر شير شده بصورت مساوي كه تقسيم نشده تا تقسيم بر 10 بشه!!!:31:
akharwarbaz
20-09-2011, 15:57
تقسیم بر 10 چرا ؟
Sabanet - Support
20-09-2011, 16:03
كسي نگفته بايد تقسيم بر 10 بشه
بين 10 نفر شير شده بصورت مساوي كه تقسيم نشده تا تقسيم بر 10 بشه!!!:31:
دوست عزیز برای همه 10 نفر محدودیت خاصی در نظر گرفته شده که از سرعتی که گفتم بیشتر نخواهد شد. منظور بنده محدودیتی است که در شرینگ بین 10 نفر ایجاد شده
---------- Post added at 04:03 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------
تقسیم بر 10 چرا ؟
به دستور سازمان تنظیم مقررات
akharwarbaz
20-09-2011, 16:07
2 مگش یکم گرون تر از تعرفه بقیه نیست ؟
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------
البته کلا از بقیه گرون تره !
ArashMiniStar
20-09-2011, 16:18
این چه وضعیه آخه.دزدی به تمام معنا هست.:13:
گفته شده اشتراک بین 10 نفر.پس چرا باید محدود بشه؟
نمیدونستیم اشتراک بین 10 نفر محدودیت هم داره :دی
البته اینجا ایرانه و یک مشت دزد.هر دستوری بیاد یک تبصره سر خود میزنن.
واقعا که.:13:
akharwarbaz
20-09-2011, 16:24
به دستور سازمان تنظیم مقررات
چه جالب تا همین دیروز داشتن سرعت 128 رو که باید 16 کیلو بایت سرعت دانلود داشته باشه رو با سرعت 220 کیلو بایت میدادن(عمل نکردن به قانونمحدودیت 128) .اونوقت الان به حرف سازمان گوش میکنن :31: چه حرف گوش کن هایی :31:
---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------
گفته شده بین 10 نفر شیر میشه نه اینکه تقسیم بر 10 بکنید بدید دست یوزر !!!!!نه اینکه محدود کنید..ادم دلش میخواد سرشو بکوبه دیفال :27:
چه جالب تا همین دیروز داشتن سرعت 128 رو که باید 16 کیلو بایت سرعت دانلود داشته باشه رو با سرعت 220 کیلو بایت میدادن(عمل نکردن به قانونمحدودیت 128) .اونوقت الان به حرف سازمان گوش میکنن :31: چه حرف گوش کن هایی :31:
---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------
گفته شده بین 10 نفر شیر میشه نه اینکه تقسیم بر 10 بکنید بدید دست یوزر !!!!!نه اینکه محدود کنید..ادم دلش میخواد سرشو بکوبه دیفال :27:
تنظيم مقررات گفته بين 10 نفر شير بشه ، اين حرف صبانته كه ميگه تقسيم بر 10 ميكنيم.
ArashMiniStar
20-09-2011, 16:29
تنظيم مقررات گفته بين 10 نفر شير بشه ، اين حرف صبانته كه ميگه تقسيم بر 10 ميكنيم.
الان نباید رسیدگی کنند؟ اگه میخواستن تقسیم کنند و اجازه بیشتر شدن سرعت ندهند که دیگه اسمش رو اشتراک نمیگذاشتن!! حدایا همه رو به راه راست هدایت فرما.:31:
akharwarbaz
20-09-2011, 16:29
خوب منم همینو گفتم
با سلام
یک سوال داشتم به کاربران خانگی تا چه سرعتی خدمات میدهید این سرویس نا محدود رو؟
pouria_br
20-09-2011, 16:40
خوش به حالتون یکی از شرکت هست اینجا یه 4 کلام خبری یه حرفی بزنه :31:
ArashMiniStar
20-09-2011, 16:44
دیگه.وقتی این بهترینش هست بقیش دیگه معلومه چی هستن!! :31::13:
amin_947
20-09-2011, 16:46
ببخشید من منظورتون رو متوجه نشدم
مثلا 128 کیلوبیت بر ثانیه میشه 16 کیلوبایت بر ثانیه
بعد اگه تقسیم بر 10 بشه، میشه 1.6 کیلوبایت بر ثانیه !!!!
حالا پیدا کنید پرتقال فروش رو !!!
akharwarbaz
20-09-2011, 16:53
ببخشید من منظورتون رو متوجه نشدم
مثلا 128 کیلوبیت بر ثانیه میشه 16 کیلوبایت بر ثانیه
بعد اگه تقسیم بر 10 بشه، میشه 1.6 کیلوبایت بر ثانیه !!!!
حالا پیدا کنید پرتقال فروش رو !!!
نه دوست عزیز بر اساس روش نوین صبانت باید 128 رو تقسیم بر 10 کنی تا سرعت بدست بیاد میشه 12.8 :31:
الان نباید رسیدگی کنند؟ اگه میخواستن تقسیم کنند و اجازه بیشتر شدن سرعت ندهند که دیگه اسمش رو اشتراک نمیگذاشتن!! حدایا همه رو به راه راست هدایت فرما.:31:
بايد هم رسيدگي كنن !!!:31:
hosein_artist
20-09-2011, 18:34
حالا این سرویسهای نامحدود را چطور می توان شارژ کرد تو قسمت شارژ الکترونیکی که هنوز چیزی وجود ندارد لابد قثط برای اینکه از دست سازمان تتظیم مقررات فرار کنند فقط لیست آن را در سایت زدند :27:
concordx
20-09-2011, 19:06
سلام.
این چیه که بعضی دوستان میگن باید رسیدگی کنند.
بابا یعنی بیان نون رو ازگلو خودشون بگیرن بذارن تو جیب شما.
اینا بابا بلدن درساشونو.
شما زیاد سعی کنید اعصبتون به هم نریزه.
فعلا سوارند شدید.
MILAD MGH
20-09-2011, 19:28
امروز شبانه من وصل نشد.
برای کسی مشکل نداشت؟
akharwarbaz
20-09-2011, 19:56
اگه 1 مگش 100 کیلو بده من از این بد 1 مگ شارژ میکنم ..طبق گفته خودشون باید سرعتش باشه 102.4
---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
امروز شبانه من وصل نشد.
برای کسی مشکل نداشت؟
من وصل بودم..تازه باگم کرفته بود سیستمشون تا 9 وصل بود
and-roid2
20-09-2011, 20:14
دوستان امروز من تعرفه هاي نامحدود صبا رو توي سايت ديدم و بلافاصله زنگ زدم نمايندگي شهرمون....
بهش گفتم تعرفه هاي نامحدود اومده؟؟گفت نه!!و هنوز بهمون ابلاغ نكردند...
اصلا از به من به شما نصيحت:اين تعرفه هاي نامحدود اصلا وجود نداره و اگر هم شايد بياد سرعتي بسيار پايين بهتون ميدن و وقتي بهشون ميگي چرا انقد سرعت. پايينه ميگن:
خب نامحدوده ديگه و شبكه شلوغه...
و ايني هم كه تو سايت گذاشتن بخاطر سازمان فناوري اطلاعاته كه جريمشون نكنن قانونو زير پا گذاشتن...و نامحدود ندادن
پارس افلاين هم كه همين حرفا رو ميزد و اصلا تو باغ نبودن:31:
اگه 1 مگش 100 کیلو بده من از این بد 1 مگ شارژ میکنم ..طبق گفته خودشون باید سرعتش باشه 102.4
---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
بله میشه 102.4 اما واحدش هم کیلوبیت در ثانیه هست نه کیلوبایت درواقع میشه 12.8 کیلوبایت در ثانیه. 1 مگ بگیرید سرعت دانلودتون میشه 12.8 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینا دزدای فوق العاده ای هستن!
Sabanet - Support
20-09-2011, 20:51
بله میشه 102.4 اما واحدش هم کیلوبیت در ثانیه هست نه کیلوبایت درواقع میشه 12.8 کیلوبایت در ثانیه. 1 مگ بگیرید سرعت دانلودتون میشه 12.8 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینا دزدای فوق العاده ای هستن!
از کی تا حالا واحد سنجش سرعت دانلود شده کیلوبیت در ثانیه ؟؟؟ :18:
با سرویس 1M سرعت بصورت نرمال روی 102.4 خواهد بود.
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
دوستان امروز من تعرفه هاي نامحدود صبا رو توي سايت ديدم و بلافاصله زنگ زدم نمايندگي شهرمون....
بهش گفتم تعرفه هاي نامحدود اومده؟؟گفت نه!!و هنوز بهمون ابلاغ نكردند...
اصلا از به من به شما نصيحت:اين تعرفه هاي نامحدود اصلا وجود نداره و اگر هم شايد بياد سرعتي بسيار پايين بهتون ميدن و وقتي بهشون ميگي چرا انقد سرعت. پايينه ميگن:
خب نامحدوده ديگه و شبكه شلوغه...
و ايني هم كه تو سايت گذاشتن بخاطر سازمان فناوري اطلاعاته كه جريمشون نكنن قانونو زير پا گذاشتن...و نامحدود ندادن
پارس افلاين هم كه همين حرفا رو ميزد و اصلا تو باغ نبودن:31:
دوست عزیز امروز در تهران به همه نمایندگی های فروش ابلاغ شده و خیلی از کاربران این سرویس ها را خریداری کرده اند
تا آخر هفته در شهرستان ها نیز به اجرا درمیاد و در قسمت شارژ الکترونیکی نیز اضافه میشه.
از کی تا حالا واحد سنجش سرعت دانلود شده کیلوبیت در ثانیه ؟؟؟ :18:
با سرویس 1M سرعت بصورت نرمال روی 102.4 خواهد بود.
من کی همچین حرفی زدم؟ مگه اون 1 مگی که میگید 1 مگابیت نیست؟ مگه نمیگید سرعتش میشه یک دهم؟ یعنی102.4 کیلوبیت. درسته؟ حالا اگه بخوایم سرعت دانلودو بگیم باید تقسیم بر 8 کنیم که میشه 12.8 کیلوبایت!
اگه غیر از اینه خب بگید. یعنی واحد اون 102.4 رو بگید لطفا!
ArashMiniStar
20-09-2011, 20:55
نمیدونم اگه خیلی از کاربران خریدند پس این نامحدود مخابرات تا حالا کجا بوده؟:31:
Sabanet - Support
20-09-2011, 21:16
من کی همچین حرفی زدم؟ مگه اون 1 مگی که میگید 1 مگابیت نیست؟ مگه نمیگید سرعتش میشه یک دهم؟ یعنی102.4 کیلوبیت. درسته؟ حالا اگه بخوایم سرعت دانلودو بگیم باید تقسیم بر 8 کنیم که میشه 12.8 کیلوبایت!
اگه غیر از اینه خب بگید. یعنی واحد اون 102.4 رو بگید لطفا!
من متوجه نمیشم شما چرا بعد از اینکه 1024 تقسیم بر 10 میکنید دوباره اونو تقسیم بر 8 میکنید ؟
واحد سنجش پهنای باند کیلوبیت در ثانیه است و وقتی 1 مگابیت تقسیم بر 8 کنید سرعت دانلود شما بدست میاد که در اصل هم باید تقسیم بر 8 بشه زیرا هر بایت برابر 8 بیت است و واحد سنجش سرعت دانلود کیلوبایت در ثانیه است. در سرویس های نامحدود طبق اعلام سازمان تنظیم مقررات شرکت های PAP میتوانند ضریب به اشتراک گذاری رو به جای 8 نفر عدد 10 در نظر بگیرند و شما باید پهنای باند خودتان رو تقسیم بر 10 کنید تا سرعت دانلود شما بدست بیاد.
از دوستان عزیز خواهش میکنم سرویس های نامحدود رو با حجمی مقایسه نکنید. اگر سرویس با ضریب 8 یا پایین تر میخواهید همچنان سرویس های حجمی قبلی را تمدید کنید زیرا تا همین مرحله هم به دلیل گران بودن پهنای باند فشار زیادی به شرکت های pap وارد شده و به احتمال زیاد با مشکلاتی مواجه خواهند شد.
من متوجه نمیشم شما چرا بعد از اینکه 1024 تقسیم بر 10 میکنید دوباره اونو تقسیم بر 8 میکنید ؟
واحد سنجش پهنای باند کیلوبیت در ثانیه است و وقتی 1 مگابیت تقسیم بر 8 کنید سرعت دانلود شما بدست میاد که در اصل هم باید تقسیم بر 8 بشه زیرا هر بایت برابر 8 بیت است و واحد سنجش سرعت دانلود کیلوبایت در ثانیه است. در سرویس های نامحدود طبق اعلام سازمان تنظیم مقررات شرکت های PAP میتوانند ضریب به اشتراک گذاری رو به جای 8 نفر عدد 10 در نظر بگیرند و شما باید پهنای باند خودتان رو تقسیم بر 10 کنید تا سرعت دانلود شما بدست بیاد.
از دوستان عزیز خواهش میکنم سرویس های نامحدود رو با حجمی مقایسه نکنید. اگر سرویس با ضریب 8 یا پایین تر میخواهید همچنان سرویس های حجمی قبلی را تمدید کنید زیرا تا همین مرحله هم به دلیل گران بودن پهنای باند فشار زیادی به شرکت های pap وارد شده و به احتمال زیاد با مشکلاتی مواجه خواهند شد.
برای اینکه سرعت دانلود بدست بیاد! چون اون 102.4 کیلوبیت هست و واحد سنجش سرعت دانلود کیلو بایت.
در ضمن چرا میگید الان ضریب 8هست؟ الان که سرعت من 10 برابر اسمش هست! 128 کیلوبیت دارم ولی سرعت دانلود حدودای 120 کیلوبایت هست. برای بعضی دوستان هم 20 برابر هست! یعنی با سرعت 128 کیلوبیت اسمی، سرعت دانلودشون 230 تا 250 کیلوبایت هست!
الان که سرعتمونو تقسیم بر 8میکنیم تا سرعت دانلود بدست بیاد بخاطر این نیست که پهنای باندمون بین 8 نفر تقسیم میشه بخاطر اینه که هر 8 بیت 1 بایته! و الان که سرعت دانلود من 120 کیلوبایت هست 120*8 میشه سرعت اینترنتم یعنی حدود 1 مگابیت که البته به اسم 128 کیلوبیت فروخته میشه. این قضیه ی 1 ب 10 قانون من درآوردیه جدیده! قبلا اصلا وجود نداشت! حالا که این قانون مسخره جدیدم وضع شده بایدعلاوه بر 8 تقسیم بر 10 هم بشه چون این پهنای باندی که مثلا به اسم 1 مگابیت فروخته میشه بین 10 نفر تقسیم میشه!
شما واحد اون سرعت 102.4 که میفرمایید روبگید تا همه چیز مشخص بشه دیگه! کیلوبایت یا کیلو بیت؟
برای اینکه سرعت دانلود بدست بیاد! چون اون 102.4 کیلوبیت هست و واحد سنجش سرعت دانلود کیلو بایت.
در ضمن چرا میگید الان ضریب 8هست؟ الان که سرعت من 10 برابر اسمش هست! 128 کیلوبیت دارم ولی سرعت دانلود حدودای 120 کیلوبایت هست. برای بعضی دوستان هم 20 برابر هست! یعنی با سرعت 128 کیلوبیت اسمی، سرعت دانلودشون 230 تا 250 کیلوبایت هست!
الان که سرعتمونو تقسیم بر 8میکنیم تا سرعت دانلود بدست بیاد بخاطر این نیست که پهنای باندمون بین 8 نفر تقسیم میشه بخاطر اینه که هر 8 بیت 1 بایته! و الان که سرعت دانلود من 120 کیلوبایت هست 120*8 میشه سرعت اینترنتم یعنی حدود 1 مگابیت که البته به اسم 128 کیلوبیت فروخته میشه. این قضیه ی 1 ب 10 قانون من درآوردیه جدیده! قبلا اصلا وجود نداشت! حالا که این قانون مسخره جدیدم وضع شده بایدعلاوه بر 8 تقسیم بر 10 هم بشه چون این پهنای باندی که مثلا به اسم 1 مگابیت فروخته میشه بین 10 نفر تقسیم میشه!
شما واحد اون سرعت 102.4 که میفرمایید روبگید تا همه چیز مشخص بشه دیگه! کیلوبایت یا کیلو بیت؟
حرف دوستمون کاملا درسته جناب صبا !! شما بر حسب kBps صحبت می کنید در صورتی که سرعت ها همه بر حسب kbps نوشته شدند.
با این حال اگه سرعت این سرویس روی 102.4kBps باشه همین فردا می رم دنبالش :8:
MILAD MGH
20-09-2011, 23:38
امروز شبانه من وصل نشد.
برای کسی مشکل نداشت؟
شانس ما رو میبینید!
:2:
hosein_artist
21-09-2011, 02:29
شبانه را چرا قطع کردند ؟حقه بازی تا کجا البته خوب باید هم قطع کنند چون می خواهند شبانه قطع باشد که کاربران مجبور باشند دانلود کنند که از حجم انها کم شود تا ادر این ماه آخر که سرویسهای نا محدود ارائه خواهند شد نهایت استفاده را کرده باشند .خدایی که شما دست هر چی ...... از پشت بستید.
akharwarbaz
21-09-2011, 08:57
شبانه را چرا قطع کردند ؟حقه بازی تا کجا البته خوب باید هم قطع کنند چون می خواهند شبانه قطع باشد که کاربران مجبور باشند دانلود کنند که از حجم انها کم شود تا ادر این ماه آخر که سرویسهای نا محدود ارائه خواهند شد نهایت استفاده را کرده باشند .خدایی که شما دست هر چی ...... از پشت بستید.
برا من وصل بود دیشبم
آخرش بایت شد یا بیت؟
بایته
میشه سرویس 1 مگ 12 کیلو بایت بده ؟خود ساپورت هم میگه 102 کیلو بایته نه بیت
دیشب فقط 600 مگ :41:
اصلا ساعت 3 وصل نشده. 4 وصل شده. مال شما کی وصل شد بچه ها؟ فکر کنم ساعت سیستمشونو 1 ساعت عقب کشیدن
برای اینکه به همه شایعات جواب داده بشه به طور مستند این عکس زیر همه چیز رو روشن میکنه ...
این سرعت 2048 هست البته شبش هم همینطوره ولی من چون دانشگاه تهران قبول شدم و حجم اضافه داشتم و باید شنبه راه بیافتم گذاشتم روز دانلود شه لینک دانلود هم ویندوز 8 واسه توسعه دهندگان از سایت مایکروسافت هست که هنوز چند روزی از انتشارش نگذشته
akharwarbaz
21-09-2011, 11:26
ارزش دانلود داره به نظرت :31:؟
ArashMiniStar
21-09-2011, 11:32
برای اینکه به همه شایعات جواب داده بشه به طور مستند این عکس زیر همه چیز رو روشن میکنه ...
این سرعت 2048 هست البته شبش هم همینطوره ولی من چون دانشگاه تهران قبول شدم و حجم اضافه داشتم و باید شنبه راه بیافتم گذاشتم روز دانلود شه لینک دانلود هم ویندوز 8 واسه توسعه دهندگان از سایت مایکروسافت هست که هنوز چند روزی از انتشارش نگذشته
سرعت شبانه که خیلی عالی هست.:8:
داداش ما که ازخدامونه سرعت نامحدودش بالا باشه. این الان سرویس حجمی هست یا نامحدود؟
ArashMiniStar
21-09-2011, 11:43
داداش ما که ازخدامونه سرعت نامحدودش بالا باشه. این الان سرویس حجمی هست یا نامحدود؟
شبانه محدوده فکر کنم.
شبانه محدوده فکر کنم.
اگه سرویس محدوده که به هیچ شایعه ای جواب نمیده! چون الان بحث سر سرویس نامحدود هست.
night-sky
21-09-2011, 12:04
دیشب فقط 600 مگ :41:
اصلا ساعت 3 وصل نشده. 4 وصل شده. مال شما کی وصل شد بچه ها؟ فکر کنم ساعت سیستمشونو 1 ساعت عقب کشیدن
عزیز چون ساعت جهانی 1 ساعت عقب کشیده شده پس سرور اونا هم متعاقبا 1 ساعت رفته عقب پس شما هم ساعت کامپیوترت رو 1 ساعت عقب بکش اگه اتو نرفته باشه دانلود درست میشه
Silent TR
21-09-2011, 12:09
شبانه از 4 تا 8 شده !
آخه چرا ؟ همه شرکت ها شبانشون از 1 تا 7 هستش
اونوقت چرا صبانت باید اینطوری باشه ؟ تازه صبانت اومده تو یکسری از شهر ها دانلود شبانه رو کرده از 2
ما دلمون خوش بود که تهران هم از 2 میشه که یکدفعه همین 3 رو هم کردن 4
ArashMiniStar
21-09-2011, 12:10
شبانه از 4 تا 8 شده !
آخه چرا ؟ همه شرکت ها شبانشون از 1 تا 7 هستش
اونوقت چرا صبانت باید اینطوری باشه ؟ تازه صبانت اومده تو یکسری از شهر ها دانلود شبانه رو کرده از 2
ما دلمون خوش بود که تهران هم از 2 میشه که یکدفعه همین 3 رو هم کردن 4
الان مشهد 4 تا 8 هست؟
عزیز چون ساعت جهانی 1 ساعت عقب کشیده شده پس سرور اونا هم متعاقبا 1 ساعت رفته عقب پس شما هم ساعت کامپیوترت رو 1 ساعت عقب بکش اگه اتو نرفته باشه دانلود درست میشه
ولی ساعت ایران که هنوز عقب نرفته! 2روز دیگه میره!
آقای ساپورتر مثل اینکه شما هم جوابی نمیخواید بدید (راجب همون بایت یا بیت!)
Silent TR
21-09-2011, 13:28
الان مشهد 4 تا 8 هست؟
منظور من تهران بود و مشهد رو خبر ندارم
دوستان کسی نا محدود شارژ کرده ببینه سرعت چطوره؟؟
و این که تا کاربران خانگی تا چه سرعتی سرویس میدن؟؟؟(نامحدود)
shahin_mp3
21-09-2011, 14:48
خدا كنه مي خوان نا محدود كنن سرعتش درست حسابي باشه :31:
كسي الان نا محدود داره سرعتش چه جوريه ؟ :21:
Sabanet - Support
21-09-2011, 20:08
واحد 102.4 کیلوبایت است و در طول روز ممکنه به نصف هم کاهش پیدا کنه.
Silent TR
22-09-2011, 02:57
من 3.52 تست کردم دیدم سرویس شبانم وصل شد !!!!!!!
در صورتی که مسئولین صبانت گفته بودند از 4 تا 8 شده !!!!!
یعنی امشب تو تهران دانلود از 3 شروع شده تا 7 ؟
☼ Namvari ☼
22-09-2011, 09:32
فکر کنم به خاطر اینه که ساعت ها یه ساعت عقب کشیده شده.
akharwarbaz
22-09-2011, 09:56
من 3:30 چک کردم دیدم وصل شده بود
Silent TR
22-09-2011, 12:20
فکر کنم به خاطر اینه که ساعت ها یه ساعت عقب کشیده شده.
مگه از اول مهر نیست ؟
پریشب از 4 بود و حالا دیشب مثل اینکه از 3 بوده
همش بازی در میارن که درست و حسابی نتونیم دانلود کنیم
آخه صبانت پس کی میخواهی ساعت دانلود شبانه رو در تهران مثل خیلی از شهر های دیگه افزایش بدی ؟ ؟؟
ای بابا؛ پارسال رو یادتون نیست مگه؟ به جای اینکه 1 ساعت بکشن جلو، AM رو PM کرده بودن
mahdy2021
22-09-2011, 15:06
کسی اخیرا شارژ کرده؟ مشکلی نبوده؟
من حدود 2 ساعت پیش شارژ کردم و هنوز شارژ نشده.صفحه ریز استفاده هنوز مثل قبله
شماره پشتیبانی رو کسی داره؟
اینجا که صفحه سفید بالا میاد:
GAMELAIN
22-09-2011, 15:45
سلام
اینترنت شبانه الان از ساعت 3 وصله میتونید استفاده کنید
فکر کنم AM و PM جابجا کردن
ArashMiniStar
22-09-2011, 15:52
سلام
اینترنت شبانه الان از ساعت 3 وصله میتونید استفاده کنید
فکر کنم AM و PM جابجا کردن
برای من که رسیو نمیکرد.مودم رو خاموش روشن کردم دیگه چراغش سبز نشد.:31:
GAMELAIN
22-09-2011, 16:24
قطع شد !!!!!!!!1:41::19:
farhadnamir_2003
22-09-2011, 18:07
سلام خدمت اساتید
من چند ماه از اینترنت شبانه استفاده می کردم به صورت زیر:
ویندوز 7 هستش،
کامپیوتر با خود bios بالا میاد،
بعد یه shortcut از connection ساختم گذاشتم تو start up و با بالا اومدن connect میشه،
و تو internet download manager هم scheduler فعاله و ساعت 3:15 شروع میشه به دانلود،
در آخر هم برای اینکه هر ساعت قطع میشه نرم افزار reconnect فعاله.
تا چند روز پیش مشکلی نبود ولی از اون موقع فقط ساعت اول وصل هست و وقتی صبح پا میشم میبینم قطعه و وقتی به صورت وستی connect میکنم کانکت میشه
مشکل چیه به نظرتون؟
concordx
23-09-2011, 01:12
یه مساله جالب از کارشناسان شرکت ما.
دوشنبه ساعتهای کامپیوتر ها یه ساعت عقب رفت و متعاقبا شبانه ما شد از 4 تا 8 وگفتیم عیبی نداره خودشون درستش میکنن و سه شنبه هم همین بود و من گفتم ببینم اینا چقدر حواسشون جمعه و همون موقع ساعت 3:30 صبح زنگ زدم که چرا قطعه و ساعتتون رو درست کنید (((( که البته احتیاجی هم نبود چون از فردا همین میشد)))) اونا گفتن سریعا فردا صبح پی گیری میکنیم.
4 شنبه به من زنگ زدن که آقا درستش کردیم و ببخشید.
حالا که صبح پنج شنبه هست اینترنت شبانه ما شده از ساعت 2:31:
چون اونا یه ساعت کشیدن عقب و بعد یکی دیگه اومده یه ساعت دیگه بخاطر ساعت رسمی کشیده عقب و حال حالیشونم نیست که شبانه شده از 2 تا 6
مطمعنا ما با ین جمله افراد حرفه ای انچنان ارتش سایبری راه میندازیم که بتونیم به کمک هم یه بازی منچ رو تا اخرش بریم.
حیف این همه جوون حرفه ای که تو خونه نشستن و به خاطر نداشتن پارتی هیچکس نمیتونه اونا رو کشف کنه.
حیف
concordx
23-09-2011, 01:13
تکرار شده بود
concordx
23-09-2011, 01:17
تکرار شده بود
امروز از 6:29 دقیقه به بعد تا 7 که می خواستم سه بار دیسی بشم و دوباره کانکت بشم سه بار هم سیستمم رو ری استارت کردم
الان هم با روزانه همین طوره هر بار که از اینتر نت دی سی میشم اگه بخوام دورباره کانکت بشم حتما باید دریست کنم دلیلش چیه
دفقیقا ارور 724 میده
و تا ریست هم نکنم همین آشه و همین کاسه صد بار هم که ری دایال کنم فایده نداره تا ریست کنم
در ضمن تو اصفهان که شبانه غیر از این مشکلی نداشته من از همون 3 تا 8 کانکت بودم
راستی چرا بعضی وقها مدیا فایر مشکل داره کلا مشکلهامون با مدیا فایر رو کجا باید مطرح کنیم تاپیکش کدومه؟ امروز اشکم رو در آورد
Silent TR
23-09-2011, 14:56
پس تهران الان شبانش از 3 تا 7 شد ؟ یا 2 تا 6 ؟
☼ Namvari ☼
23-09-2011, 15:08
پس تهران الان شبانش از 3 تا 7 شد ؟ یا 2 تا 6 ؟
دیشب من ساعت 2:15 امتحان کردم وصل نشد
shahin_fk
23-09-2011, 15:21
دوستان کسی نمیدونه قضیه نا محدود صبا چطوریه ,خوبه؟ بد؟بگیریم ؟نگیریم؟
concordx
23-09-2011, 15:26
دیشب من ساعت 2:15 امتحان کردم وصل نشد
نه عزیز من شرکت خودمون رو گفتم.
شیراز و اونایی که از این نمایندگی گرفتن رو اینجوری شده.
shahin_fk
23-09-2011, 15:41
اینطور که تو سایت صبا گفته سرعت نا محدود 1 مگش در بهترین شرایط یعنی از ده نفر 1 نفر استفاده کنه بله 1 مگ سرعت میگیری که نشدنیه ولی اگر بقیه هم استفاده کنن مسلما سرعت خوبی نخواهیم داشت به هر حال هر کسی نا محدود گرفت تست کنه به ما هم بگه
farhadnamir_2003
23-09-2011, 17:36
سلام خدمت اساتید
ویندوز 7 هستش،
بعد یه shortcut از connection ساختم گذاشتم تو start up و با بالا اومدن connect میشه،
و تو internet download manager هم scheduler فعاله و ساعت 3:15 شروع میشه به دانلود،
تا چند روز پیش مشکلی نبود ولی از اون موقع فقط ساعت اول وصل هست و وقتی صبح پا میشم میبینم قطعه و وقتی به صورت وستی connect میکنم کانکت میشه
مشکل چیه به نظرتون؟
کسی نمیدونه؟
شرکت ندا گستر صبا هستش
MILAD MGH
23-09-2011, 20:38
کسی نمیدونه؟
شرکت ندا گستر صبا هستش
اگه منظورتون اینه که وقتی شرکت دیسکانکت میکنه خود کامپیوتر وصل نمیشه باید کانکشنو جوری تنظیم کنی که بعد از قطع شدن خودش سریع وصل بشه.توی ویندوز 7 اینطوریه:
1سوال.ساعتارو که عقب کشیدن شبانه دقیقا از ساعت چند تا چند شده؟
1سوال.ساعتارو که عقب کشیدن شبانه دقیقا از ساعت چند تا چند شده؟
فک کنم همون 3 تا 7 باشه. واسه من که دیشب مثل همیشه دانلود کرد.(1 ساعت عقب کشیده بودم)
mahdy2021
24-09-2011, 02:57
احساس کردید پینگ خیلی کم شده و سرعت لود صفحات بالا رفته؟؟؟
صبانت خطش از ترکیه وصل بود ولی ظاهرا الان از روسیه به اینترنت وصل میشه
afceaglee2013
24-09-2011, 07:30
اینطور که تو سایت صبا گفته سرعت نا محدود 1 مگش در بهترین شرایط یعنی از ده نفر 1 نفر استفاده کنه بله 1 مگ سرعت میگیری که نشدنیه ولی اگر بقیه هم استفاده کنن مسلما سرعت خوبی نخواهیم داشت به هر حال هر کسی نا محدود گرفت تست کنه به ما هم بگه
اگه وضعیت همونطوری که تو متنی که زیر تعرفه سرویس های نامحدود نوشته شده، باشه خیلی افتضاحه .. خـــــــــــــــــــــــا ک بر سر اینا .. :2: بر جمالشون
ضریب اشتراک اصلا به این معنی نیست و فقط روی پینگ تاثیر داره و سرعت رو به هیچ وجه کاهش نمیده ولی هیچی از اینا بعید نیست ..
از دوستانی که سرویس نامحدود رو از صبا گرفتن لطفا دقیقا بگن چی بهشون گفتن؟
میخوام جواب این سوال رو بدونم که "اگر همه ی اون 10 نفر با حداکثر سرعت دانلود کنن ممکنه سرعت فرضا سرویس 128 کیلو بیت برسه به 12.8 کیلو بیت یعنی اینا تو سرویس 128 نامحدود، سرعت 128 کیلو بیت رو تضمین نمیکنن؟ " !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :18:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه وضعیت همونطوری که تو متنی که زیر تعرفه سرویس های نامحدود نوشته شده، باشه خیلی افتضاحه .. خـــــــــــــــــــــــا ک بر سر اینا .. :2: بر جمالشون
ضریب اشتراک اصلا به این معنی نیست و فقط روی پینگ تاثیر داره و سرعت رو به هیچ وجه کاهش نمیده ولی هیچی از اینا بعید نیست ..
از دوستانی که سرویس نامحدود رو از صبا گرفتن لطفا دقیقا بگن چی بهشون گفتن؟
میخوام جواب این سوال رو بدونم که "اگر همه ی اون 10 نفر با حداکثر سرعت دانلود کنن ممکنه سرعت فرضا سرویس 128 کیلو بیت برسه به 12.8 کیلو بیت یعنی اینا تو سرویس 128 نامحدود، سرعت 128 کیلو بیت رو تضمین نمیکنن؟ " !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :18:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
?
برای من هم جای سوال داره؟
از دوستان کسی نگرفته که ازسرعت دانلود شبانش خبر بده؟
روزانه سرعت پینگ چه جوره؟
صفحات رو روزها چه جور باز میکنه خوب بد ؟
کسی خبر از کیفیت این نامحدود ها نداره؟
من الان خودم نامحدود 128 دارم البته هنوز این شرکت کلاهبردار تعرفه جدید رو نزده و از من ماهی 26500 گرفته اگر این ماه تعرفه جدید رو ارائه نده میرم اسیاتک یا پارس به هر حال یه روز این محدودیت حجمی باید برداشته بشه و الان بهترین زمان هست
فقط سرویس نامحدود بگیرید تا دست این کلاهبردارها رو کوتاه کنیم اینکه میگن باید بیای اینجا صحبت کنیم و این چیزا و اینکه کیفیت این سرویسها پایین هست همش کذب محض هست اونها موظف هستند طق قانون 1/10 به شما اشتراک بدن
اگر بخوان کیفیت رو پایین بیارن مطئن باشید با شکایت اکثر کاربرها روبرو میشن در نتیجه هیچ غلطی نمیتونن بکنن شلوغی شیکه رو هم نمیتونن بهونه کنن چون بیشتر از 1/10 حق شیر کردن ندارند
جسارت به همه نباشه و لی اکثر کسانی که میان اینجا شور اکانت حجمی رو میزنن ادم خود isp هستند و منافع اونها در کار هست گول این صحبتها رو نخورید تا کی ترافیک حجمی بخرید
فقط سرویس نامحدود بگیرید
Silent TR
24-09-2011, 13:30
من الان خودم نامحدود 128 دارم البته هنوز این شرکت کلاهبردار تعرفه جدید رو نزده و از من ماهی 26500 گرفته اگر این ماه تعرفه جدید رو ارائه نده میرم اسیاتک یا پارس به هر حال یه روز این محدودیت حجمی باید برداشته بشه و الان بهترین زمان هست
فقط سرویس نامحدود بگیرید تا دست این کلاهبردارها رو کوتاه کنیم اینکه میگن باید بیای اینجا صحبت کنیم و این چیزا و اینکه کیفیت این سرویسها پایین هست همش کذب محض هست اونها موظف هستند طق قانون 1/10 به شما اشتراک بدن
اگر بخوان کیفیت رو پایین بیارن مطئن باشید با شکایت اکثر کاربرها روبرو میشن در نتیجه هیچ غلطی نمیتونن بکنن شلوغی شیکه رو هم نمیتونن بهونه کنن چون بیشتر از 1/10 حق شیر کردن ندارند
جسارت به همه نباشه و لی اکثر کسانی که میان اینجا شور اکانت حجمی رو میزنن ادم خود isp هستند و منافع اونها در کار هست گول این صحبتها رو نخورید تا کی ترافیک حجمی بخرید
فقط سرویس نامحدود بگیرید
دوست عزیز شما سرعت دانلودت چقدره ؟
☼ Namvari ☼
24-09-2011, 13:38
سیر دانلود شبانه من از صبانت:
روز اول: 3.5 گیگ
روز دوم: 3 گیگ
روزسوم: 2.8 گیگ
.
.
.
روز پانزدهم: 900 مگ
روز شانزدهم: 700 مگ
دیشب: 600 مگ
خوشبختانه 1ماهه گرفته بودم!:31:
Silent TR
24-09-2011, 13:40
دوست عزیز من نمیدونم اون 26500 که شما میدی برای چیه ! ولی این تعرفه سرویس های نامحدود صبانت هست که تو خود سایتشون زدن ::
128>>12400
256>>15700
512>>25600
1024>>47800
2048>>93000
نسبت اشتراک1/10 هم هست
اگر کس دیگه ایی از این سرویس ها گرفته لطفا بیاد نظرشو اعلام کنه و بگه سرعت دانلودش چقدره
دوست عزیز من نمیدونم اون 26500 که شما میدی برای چیه ! ولی این تعرفه سرویس های نامحدود صبانت هست که تو خود سایتشون زدن ::
128>>12400
256>>15700
512>>25600
1024>>47800
2048>>93000
نسبت اشتراک1/10 هم هست
اگر کس دیگه ایی از این سرویس ها گرفته لطفا بیاد نظرشو اعلام کنه و بگه سرعت دانلودش چقدره
دوست عزیز من از صبانت سرویس نمیگیرم
اون 26500 تعرفه قبلی شرکت ماتریکس هست که هنوز تعرفه جدید رو اعلام نکرده
afceaglee2013
24-09-2011, 13:49
طبق قانون بله باید 1/10 بدن ولی 1/10 چی رو ؟ :31:
الان مثل اینکه میگن(البته مطمئن نیستم) ما پهنای باند 128 رو 1/10 میکنیم (12.8 رو به اسم 128 میدیم بهتون) یعنی 1 سرویس 128 رو 10 نفر استفاده میکنن :18: (بازم میگم مطمئن نیستم) اگه اینطوری باشه شدیدا ارزش نداره. مفت گرونه
من الان 128 نامحدود دارم ولی اینی که دارم 128 ه کم و کسری نداره که هیچ 4 کیلو بایت بر ثانیه هم سرعتش بیشتره(با 20 دانلود میکنم ) اگه اینو بین 10 نفر تقسیم کنن به بنده میرسه 1.5 کیلو بایت بر ثانیه یعنی دانلود یک فایل 1 مگابایتی 11 دقیقه طول میکشه .. :27:
اگه قصد خرید دارین از شرکت بخواین توضیح بدن که مثلا برای سرویس 128 همیشه سرعت 128 کیلو بیت بر ثانیه رو برای شما تضمین میکنن یا نه اگه تضمین کردند که زهی سعادت اگه نه پولتونو بیارید بریزید سطل آشغال ما :33:
Steps-Rap
24-09-2011, 14:24
دوستان اینترنت شما قطعی نداره؟؟
بابا واسه من یکی ددو ماهه وسط اینترنت یه دفه قطع میشه..آخه این چه وعضیه ؟ مسخره کردن خودشونو ..بخددا بضی وقتا صبر آدم لبریز میشه دیگه .. اه اه اه...
Silent TR
24-09-2011, 14:33
دوستان اینترنت شما قطعی نداره؟؟
بابا واسه من یکی ددو ماهه وسط اینترنت یه دفه قطع میشه..آخه این چه وعضیه ؟ مسخره کردن خودشونو ..بخددا بضی وقتا صبر آدم لبریز میشه دیگه .. اه اه اه...
برای من که اینطوری نیست
اگر یک موقعی قطع بشه این قدر بهشون زنگ میزنم که پدرشونو در بیارم
که آخرش وصل میکنن
hosein_artist
24-09-2011, 18:02
کاملا درست گفتید البته جریان این isp ها را باید به یک بچه کوچکی تشبیه کرد که از آمپول می ترسد ولی بالاخره آمپول را نوش جان می کند حالا هی بالا و پایین بپرند:31:
akharwarbaz
24-09-2011, 20:10
.
.
.
صبا همیشه تو یه بازه زمانی سرویس هاش گند میزنه !!فکر کنم الان اون بازه زمانی دوباره شروع شده باشه
.
.
.
من بیشتر از 35 روزه دارم همین سرویس رو استفاده میکنم و هر روز بهتر از دیروز
اوایل فقط از 6 صبح به بعد سرعت می رفت بالای 230
بعد از 10 روز از ساعت 5
ولی لی از 20 روز به بعد تا حالا دقیقا از همون 3 تا خود هشت سرعت از 230 تکون نمیخوره
حاصلش 4 گیگ دانلود
اگه باگ بگیره و تا 9 بشه که دیگه بزن روی 5 گیگ
اون سرویس های نامحدود هم داره بد جور میره روی اعصاب من
منتظر نظرات دوستانیم البته به همراه مرکز مخابراتشون
دوستان سرویس نا محدود به کاربرای خانگی 512 میدن بودن اشتقال به تحصیل و اینور چیزا ؟؟؟؟
دوستان سرویس نا محدود به کاربرای خانگی 512 میدن بودن اشتقال به تحصیل و اینور چیزا ؟؟؟؟
به طور عادی و اداری نه
ولی با آشنا روشنا میشه
ولی راحت ترین راه کپی کارت دانشجویی
اوه این قدر هست بعضی شرکت ها خودشون هم دارن میتونن بهتون بدن
ای وای صبا از دستم رفت ندا پرید
الان از سر شب تا حالا بیشتر از160دانلود نکرده
اونم از داواس این سرور قدرتمند
ای وای شبانم با ندا از دستم رفت
akharwarbaz
25-09-2011, 16:43
مسخره زنگ زدم میگم نامحدود میخوام میگه اگه نامحادود بخوای باید 10 روز صبر کنی تا وصل شه :2:
Sabanet - Support
25-09-2011, 16:44
احتمال اختلال در مرکز رشیدی کرج
به اطلاع مشترکین محترم مرکز رشیدی کرج میرساند به دلیل عملیات کابل برگردان در روزهای 03/07/90 تا 05/07/90 احتمال اختلال به صورت چرخشی برای مشترکین این مرکز وجود دارد . لذا در صورت تداوم اختلال با پشتیبانی کرج تماس بگیرید .
mohammad_ali_7
25-09-2011, 21:09
اونایی که 128 نامحدود گرفتن بیان سرعت دانلودشونو بگن
من خودم تا فردا زنگ میزنم بگیرم. وصل شد خبرشو بهتون میدم. من کرج هستم
دوستم تو تهران از مخابرات گرفته سرعت دانلودش با idm بین 7 8 تا 18 22 نوسان داره
اونایی که 128 نامحدود گرفتن بیان سرعت دانلودشونو بگن
من خودم تا فردا زنگ میزنم بگیرم. وصل شد خبرشو بهتون میدم. من کرج هستم
دوستم تو تهران از مخابرات گرفته سرعت دانلودش با idm بین 7 8 تا 18 22 نوسان داره
نامحدود با 12 کیلو دقیقا بخوره تو فرق سرشون
خوب شبانه رایگان دایال آ÷ استفاده کنی که به صرفه تره
مگه آدم دیوانه است230 رو رها کنه ره سراغ 12
عمرا میرم 256 این دفعه درخواست میکنم روزانه که نمیخوام یک ساله 8 گیگ رو میگیرم
mohammad_ali_7
26-09-2011, 12:01
نامحدود با 12 کیلو دقیقا بخوره تو فرق سرشون
خوب شبانه رایگان دایال آ÷ استفاده کنی که به صرفه تره
مگه آدم دیوانه است230 رو رها کنه ره سراغ 12
عمرا میرم 256 این دفعه درخواست میکنم روزانه که نمیخوام یک ساله 8 گیگ رو میگیرم
نامحدود صبانت 12 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب شد پرسیدم. میخواستم بگیرم
پس منم محدود 128 سه ماهه 9 گیگ میگیرم. شبها هم که دوستان میگن 2 3 گیگ میشه دانلود کرد. کافیه دیگه.
3 گیگ در ماه هم واسه من کافیه تو روز.
مرسی
shahin666
26-09-2011, 12:06
احتمال اختلال در مرکز رشیدی کرج
به اطلاع مشترکین محترم مرکز رشیدی کرج میرساند به دلیل عملیات کابل برگردان در روزهای 03/07/90 تا 05/07/90 احتمال اختلال به صورت چرخشی برای مشترکین این مرکز وجود دارد . لذا در صورت تداوم اختلال با پشتیبانی کرج تماس بگیرید .
اين مشكل ربطي به نصر آبادي كه نداره ؟!!
سرعت من خيلي اومده پايين
چه دانلود چه سرعت باز كردن صفحات
من سرعت 1 مگ گرفتم ديگه با سرعت 1 مگ كه نبايد مشكلي تو باز كردن صفحات داشته باشم :13:
ولي براي باز كردن صفحات هم من مشكل دارم و با تاخيير زيادي صفحات رو برام باز ميكنه
اين مشكل قبلا نبود ولي الان چند وقت هست كه اين مشكل پيش اومده
من كرج هستم از منطقه نصر آبادي
نامحدود صبانت 12 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب شد پرسیدم. میخواستم بگیرم
پس منم محدود 128 سه ماهه 9 گیگ میگیرم. شبها هم که دوستان میگن 2 3 گیگ میشه دانلود کرد. کافیه دیگه.
3 گیگ در ماه هم واسه من کافیه تو روز.
مرسی
زیاد نیست ماهی 3 گیگ روزانه مگه روزها هم دان داری
من صبح تا شب وب گردی میکنم
ماهی 1.5 مصرفمه
البته خوب یه فایر وال تنظیم شده دارم که عکس لود نمیکنم تبلیغات لود نمیکنم و.....
زیاد نیست ماهی 3 گیگ روزانه مگه روزها هم دان داری
من صبح تا شب وب گردی میکنم
ماهی 1.5 مصرفمه
البته خوب یه فایر وال تنظیم شده دارم که عکس لود نمیکنم تبلیغات لود نمیکنم و.....
سلام
میشه بگید از چه فایروالی استفاده میکنید که این امکانو داره؟
night-sky
26-09-2011, 20:09
and-roid2
26-09-2011, 20:15
دوستان بیایید دست به دست هم بدیم رو بیاریم به وایمکس!!
اخه این وایمکس چشه که نمیخواهید دست از سر adsl بی ساهاب بردارید؟؟؟!!!
adsl از یه نظر خوبه که مثلا کسی 128 میگیره اما تا 2مگ شیر هست{اکثر کاربرا اینطورین}!!اما از نظر حجم ادمو عذاب میده....
نگاه کنید من الان دو تا اشتراک از وایمکس دارم و خداوکیلی ازش راضیم
وضعیت پینگ هم که روز به روز خداروشکر بهتر میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از نظر دانلود شبانه هم که مشکلی ندارم ولی من نیازی به دانلود شبانه ندارم چون از نظر حجمی مشکلی ندارم:20:
درسته بعضی ها میگن از سرویس وایمکسشون راضی نیستن اما به مرور زمان درست میشه
همین adsl هم کم بی عیبو نقص نیست:2:
ولی در هر صورت به عنوان یه دوست میگم بیایید دست به دست هم دهیم کم کم از این adsl بی خیال شیم و روبیارم به فناوری های جدید....
واز نظر دیگه با کم شدن مشترکین adsl شرکت های adsl بسوزن تا انقدر به ما ظلم نکنند
اگه در حرفام چیزی رو گفتم که مشکل داشت بهم بگید....:11:
Sabanet - Support
26-09-2011, 20:50
احتمال اختلال در مرکز نظری تهران
به اطلاع مشترکین محترم مرکز نظری تهران میرساند به دلیل عملیات کابل برگردان در روزهای 09/07/90 تا 10/07/90 احتمال اختلال به صورت چرخشی برای مشترکین این مرکز وجود دارد . لذا در صورت تداوم اختلال با پشتیبانی تماس بگیرید .
adsl از یه نظر خوبه که مثلا کسی 128 میگیره اما تا 2مگ شیر هست{اکثر کاربرا اینطورین}!!اما از نظر حجم ادمو عذاب میده....
از نظر دانلود شبانه هم که مشکلی ندارم ولی من نیازی به دانلود شبانه ندارم چون از نظر حجمی مشکلی ندارم:20:
ولی در هر صورت به عنوان یه دوست میگم بیایید دست به دست هم دهیم کم کم از این adsl بی خیال شیم و روبیارم به فناوری های جدید....
واز نظر دیگه با کم شدن مشترکین adsl شرکت های adsl بسوزن تا انقدر به ما ظلم نکنند
مگه وایمکس چقدر حجم میده و با چه قیمتی؟ لطفا قیمت 1مگو بگید. (فکر کنم وایمکس گرونتر باشه)
Sabanet - Support
26-09-2011, 20:56
اين مشكل ربطي به نصر آبادي كه نداره ؟!!
سرعت من خيلي اومده پايين
چه دانلود چه سرعت باز كردن صفحات
من سرعت 1 مگ گرفتم ديگه با سرعت 1 مگ كه نبايد مشكلي تو باز كردن صفحات داشته باشم :13:
ولي براي باز كردن صفحات هم من مشكل دارم و با تاخيير زيادي صفحات رو برام باز ميكنه
اين مشكل قبلا نبود ولي الان چند وقت هست كه اين مشكل پيش اومده
من كرج هستم از منطقه نصر آبادي
خیر ارتباطی به مرکز شما نداره. سرعت دانلود شما از سایت download.com روی چنده ؟
از dns های زیر استفاده کنید و چک کنید که بهبودی در سرعت باز کردن صفحات برای شما ایجاد میشه یا نه
4.2.2.4
4.2.2.6
and-roid2
26-09-2011, 21:19
مگه وایمکس چقدر حجم میده و با چه قیمتی؟ لطفا قیمت 1مگو بگید. (فکر کنم وایمکس گرونتر باشه)
1مگ نامحدود ایرانسل82 هزار تومن
من خودم 1مگ مبین نت دارم
با حجم 40 گیگ 55700
20 گیگش هم 46 تومن
این تعرفه ها 1ماهه هستند
بنظر من خیلی به صرفه تره
1مگ نامحدود ایرانسل82 هزار تومن
من خودم 1مگ مبین نت دارم
با حجم 40 گیگ 55700
20 گیگش هم 46 تومن
این تعرفه ها 1ماهه هستند
بنظر من خیلی به صرفه تره
512 زده 6 ماه 285000 میشه ماهی 47500 صبا میده 25600 وپارس انلاین 24000. البته نمیدونم سرعتاشون واقعیه یا نه. ولی ظاهرا وایمکس خیلی گرونتره!
ببین دوست عزیز هر کی هر سرویسی رو با توجه به نیازش میگیره شما هم نیاز نیست تبلیغ مبین نت رو بکنی البته اگر ازشون پول نمیگیری چون که والله من که ندیدم یکی بیاد انقدر از یه شرکت تبلیغ کنه , الان تو تمام تاپیک های این انجمن اسپم دادید که speedtest من اینه شما هم بیاید وایمکس بگیرید , اگر الان مبین نت خوب شده دلیل نداره که 2 ساعت دیگه هم خوب باشه شما که خودت تو همه ی تاپیک ها پست زدی کاشکی یه کم از پست های تاپیک مبین نت رو هم خونده باشی که مبین نت دوره ای خوب و بد میشه
دوستان من امروز رفتم صبا برای نامحدود سوال کردم (از یک نفر که می شناسم). گفتند برای پیدا کردن حداکثر سرعت هر نفر (1/10) باید، سرعت واقعی رو تقسیم به 1.41 کنید. مثلا سرعت 1Mbps = 1024kbps = 128kBps برای هر نفر میشه: 90.78=128/1.41 .. حالا این حداکثر سرعته. یعنی سرعت از این هم پایین تره !!!
بعدش هم 15 20 روز خطتون قطع می شه تا خط جدید آماده استفاده بشه !!
سلام
میشه بگید از چه فایروالی استفاده میکنید که این امکانو داره؟
اینتر نت سکیوریتی avast
این هم کار آنتی ویروس رو به خوبی انجام میده (آبدیت آفلاین هم داره )
هم یه فایروال داخلی بسیار بسیار قوی برای نت ورک های پابلیک ورک و هوم داره و از همه مهمتر فایروال بسیار قویی داره هر نرم افزاری بخواد به ولب وصل بشه حالا از هر پرتی که باشه باید اجازه بگیره من الان نزدیک به 15 تا از این ها رو بستم که مطمئنم روی سیستم شما با این حجم وب گردی باز هست
توصیه میکنم حتما از یه فایروال خوب استفاده کنید که راحت هم ازش سر در بیارید
یه توصیه دارم برای شما حتما کلمه مضرات مودم وایمکس رو توی گوگل سرچ کنید
البته این مربوط به مودمهای رایج توی ایران هست
این که این قدر وایمکس توی ایران دیر اتفاق افتاد فقط به خاطر تکنولوژی نبود بلکه سازمان محیط زیست بهش بد جور گیر داده بود
بهتون توصیه میکنم اگه خانم بار دار داخل منزل دارید به طور کلی قطعش کنید مخلص کلام این که من خودم فروشندم و میدونم این وایمکس چه قد رکار رو راحت میکنه ولی اونی که شمای مصرف کننده نمیدونی مضراتشه که به نفع فروشنده است که ندونید
در آخر به بقیه دوستان هم عرض میکنم لینکهای بالا رو به دقت بخونید و بازهم سرچ کنید البته مودمهای جدید تری هم از طرف شرکت مبین نت عرضه شده اند که بالای 200 هزار تومن قیمت دارند که این تشعشات بسیار کمتری دارند ولی بازهم اصلا توصیه نمیشوند تا زماتی که مودمهاب بسیار بهتری وارد ایران بشوند
گفتنی است هم اکنون مودمهای موجود توی آم×ری×کا یک دهم این مودمهای موجود توی ایران مضر نیستند
mohsenfff
27-09-2011, 06:54
انگار شماها سر گنج نشستین . مردم نون ندارند بخورن شما میفرمایید ماهی 80 تومن بدن وایمکس؟من نمیدونم پول مردم زیاد شده یا افاده هاشون
akharwarbaz
27-09-2011, 09:37
دوستان من امروز رفتم صبا برای نامحدود سوال کردم (از یک نفر که می شناسم). گفتند برای پیدا کردن حداکثر سرعت هر نفر (1/10) باید، سرعت واقعی رو تقسیم به 1.41 کنید. مثلا سرعت 1Mbps = 1024kbps = 128kBps برای هر نفر میشه: 90.78=128/1.41 .. حالا این حداکثر سرعته. یعنی سرعت از این هم پایین تره !!!
بعدش هم 15 20 روز خطتون قطع می شه تا خط جدید آماده استفاده بشه !!
من 3 روزه دارم زنگ میزنم میگن 10 روز دیگه را می افته..حالا خدا کنه 10 روز دیگه زنگ زدیم نگن 10 روز دیگه باز :13:
--------
دیشب سرعت شبانه خوب بود
من برای دوباره کانکت شدن دچار مشکلم چی کار کنم
وقتی ساعت 7:29 دقیقه دی سی میشم تا دو باره کانکت بشم تا ری استارت نکنم مشکلم حل نمیشه و مرتب ارور 724 میده
اما 7:45 که دی سی میشم مشکلی نداره و دوباره کانکت میشه
وقتی 7:58 دوباره دی سی میشم بازهم مشکل داره و ارور 724 میده و تا زمانی که ری استارت نکنم باز هم کانکت نمیشه
کسی میدونه باید چی کار کنم؟
خیلی آزار دهنده است
ahmadreza.rstm
27-09-2011, 13:37
سلام خدمت دوستان مهندس، مدتي ميشه كه از صبا نت اينترنت گرفتم، مشكلي عجيب و حل نشدني واسه من پيش آمده كه خود پشتيباني صبا نت هم نتونست جواب بده و رفع اشكال كنه، اوايل كار خوب بود ولي يه مدتي ميشه كه وقتي به اينترنت كانكت مي شم سيستم در همون لحظه اول فريز ميشه و هنگ مي كنه. قريب به ١٠ باري ميشه كه ويندوز را عوض كردم و با هر دو ويندوز ٧ و اكس پي هم تست كردم ولي نشد كه نشد، كانفيگ مودم را تغيير دادم و اين را هم روي هر دو مدل PPoP و بريج تست كردم ولي باز هم نا اميد شدم و نشد. سيستم مشكلي نداره چون موقعي كه به حالت عادي باهاش كار مي كنم هنگي در كار نيست و حتي با بازي هاي سنگين هم تست كردم باز هم مشكلي نبود، ولي به محض اين كه كانكت مي شم اين مشكل عجيب و ناشناخته واسم پيش مياد. از دوستان عزيز راهنمايي مي طلبم لطفا كمكم كنيد وگرنه مي رم يه شركت ديگه :13:
ArashMiniStar
27-09-2011, 14:04
سلام خدمت دوستان مهندس، مدتي ميشه كه از صبا نت اينترنت گرفتم، مشكلي عجيب و حل نشدني واسه من پيش آمده كه خود پشتيباني صبا نت هم نتونست جواب بده و رفع اشكال كنه، اوايل كار خوب بود ولي يه مدتي ميشه كه وقتي به اينترنت كانكت مي شم سيستم در همون لحظه اول فريز ميشه و هنگ مي كنه. قريب به ١٠ باري ميشه كه ويندوز را عوض كردم و با هر دو ويندوز ٧ و اكس پي هم تست كردم ولي نشد كه نشد، كانفيگ مودم را تغيير دادم و اين را هم روي هر دو مدل PPoP و بريج تست كردم ولي باز هم نا اميد شدم و نشد. سيستم مشكلي نداره چون موقعي كه به حالت عادي باهاش كار مي كنم هنگي در كار نيست و حتي با بازي هاي سنگين هم تست كردم باز هم مشكلي نبود، ولي به محض اين كه كانكت مي شم اين مشكل عجيب و ناشناخته واسم پيش مياد. از دوستان عزيز راهنمايي مي طلبم لطفا كمكم كنيد وگرنه مي رم يه شركت ديگه :13:
اشکال ار سیستم شما باید باشه.با سیستم یا لپ تاپ دیگه ای چک کردید؟
Sabanet - Support
27-09-2011, 22:01
احتمال اختلال در مرکز ولیعصر رودهن
به اطلاع مشترکین محترم مرکز ولیعصر رودهن میرساند به دلیل عملیات کابل برگردان در روزهای 05/07/90 تا 09/07/90 احتمال اختلال به صورت چرخشی برای مشترکین این مرکز وجود دارد . لذا در صورت تداوم اختلال با پشتیبانی تماس بگیرید .
.s.a.e.e.d
27-09-2011, 22:41
دوستان من جدیدا از صبا یه سرویس 1 مگ گرفتم.مشکلی که دارم اینه که موقعی که دانلود میکنم پینگم میره روی 3000 :19: ولی موقعی که توی دانلود منیجر تیک مربوط به استفاده از ------ رو میزنم پینگم افزایش پیدا نمیکنه.قبلا که مشترک پارس انلاین بودم این مشکل رو نداشتم.موقعی که تورنت هم میگیرم باز هم پینگم میره بالا.. راهی هست که این مشکل رو حل کنم ؟ :11:
ISP با ISP فرق میکن عزیز . من یادمه داتک 512 داشتم که حداکثر 55 دانلود میداد و پینگ هم هیچ وقت خراب نمیشد انگاری ه بقیه پهنای باند رزور شده تا همیشه پیک پهنای باند نباشه. بر عکس الان وایمکس دارم 1مگ دانلود رو 125 ثابت هست و پینگ هم میره اسمون دور و بر 3000 که البته برای من مهم نیست چون دانلود که میکنم سراغ کار دیگری نمی رم.
afceaglee2013
28-09-2011, 00:38
بعید میدونم مشکل از اینترنت مخصوصا از ISP باشه.
احتمالا مشکل از سیستم خودتونه .. بازی سنگین معیاری برای سالم بودن همه ی قطعات سیستم نمیتونه باشه ..
قبل از هر کاری کابل شبکه یا usb رو عوض کنید ممکنه اتصالی داشته باشن(احتمالش کمه) درایور مادربورد رو دوباره نصب کنید و درایور کارت شبکه رو هم uninistall کرده و دوباره از نو نصب کنید
اولین جایی که به نظز میاد مشکل داشته باشه مادربورد و مودمه
کارت شبکه ی سیستم رو از device manager غیر فعال کنید و یه کارت شبکه ی دیگه به سیستم اضافه کنید (بهتره اول با لپتاپ یا یه سیستم دیگه تست کنید و کلا سیستم خودتون رو از دور خارج کنید) اگه حل نشد یه مودم امانی بگیرید و تست کنید.
اگه مودمتون پورت usb داره درایورشو نصب کنید و با اون وصل بشید ...
بعید میدونم مشکل از اینترنت مخصوصا از ISP باشه.
احتمالا مشکل از سیستم خودتونه .. بازی سنگین معیاری برای سالم بودن همه ی قطعات سیستم نمیتونه باشه ..
قبل از هر کاری کابل شبکه یا usb رو عوض کنید ممکنه اتصالی داشته باشن(احتمالش کمه) درایور مادربورد رو دوباره نصب کنید و درایور کارت شبکه رو هم uninistall کرده و دوباره از نو نصب کنید
اولین جایی که به نظز میاد مشکل داشته باشه مادربورد و مودمه
کارت شبکه ی سیستم رو از device manager غیر فعال کنید و یه کارت شبکه ی دیگه به سیستم اضافه کنید (بهتره اول با لپتاپ یا یه سیستم دیگه تست کنید و کلا سیستم خودتون رو از دور خارج کنید) اگه حل نشد یه مودم امانی بگیرید و تست کنید.
اگه مودمتون پورت usb داره درایورشو نصب کنید و با اون وصل بشید ...
دقیقا دوستمون خوب توضیح دادن
به هیچ عنوان نمیتونه مربوط به ای اس پی باشه
مربوط به سخت افزاره
1- مودم
2-کابل شبکه
3-پورت لن روی مین برد
4-درایور شبکه
5-دیگه نمیتونه وجود داشته بشه
راه حل
الف) شما اول از یه سیستم دیگه شروع کن مثلا با یه لب تاب با همین مودم و همین کابل شبکه
اگه درست بود برو سراغ مین و پورت
ب) سیستمت رو ببر یه جایی که ای دی اس ال با پورت لن بتونی بهش وصل کنی ببین اونجا هم پیش میاد؟
اگه بود که یا پورت یا مین یا درایور البته من بعید میدونم ماله درایور باشه بیشتر احتمالش اینه که ماله پورت لن روی مین باشه من همین موشکل رو با پورت پی اس 2 برا ی موس و کیبود داشتم دقیقا سیستم هنگ میکنه به همین شکل که شما فرمودید
دقیقا 99٪ مشکلتون اتصال کوتاه پورت لن روی مین باید باشه البته اول بقیه احتمالات رو برسی کن آخر دست مینت رو باز کن ببر پیش تعمیر کار
fade2amin
28-09-2011, 18:30
سلام
دوستان میخوام بدونم که این صبا شبونه رایگان داره ؟
اگه آره ممنون میشم بهترین پنل اونو از لحاظ سرعت و قیمت لطف کنین ( محدود ) .
از دوستان شیرازی کسی نیست که صبانت داشته باشه؟!سرعت شبانه چنده؟!
مرکز مدرس کسی نیست؟!
akharwarbaz
28-09-2011, 19:40
لطفا به جای استفاده مجانی در شب به فکر این باشیم که حق طبیعی خود را بگیریم که اینقدر اوضامون خرابه که یه اینترنت درست و حسابی نداریم.
در نهایت، آنچه در ذهن ما خواهد ماند
حرفهای دشمنانمان نیست بلکه سکوت دوستانمان است . . .
اخه موضوع اینه که حق طبیعی خودتونو از کی میخواید بگیرید ؟حق طبیعی شما دست یه سری آدم زبون نفهم هست که هر طور مایل باشن باهاش رفتار میکنن
navid_3941
28-09-2011, 19:47
از دوستان شیرازی کسی نیست که صبانت داشته باشه؟!سرعت شبانه چنده؟!
مرکز مدرس کسی نیست؟!
سلام
من صبانت دارم (شیراز)
چند روز پیش که دانلود داشتم حدود 50 بود
50 کیلوبایت در ثانیه
concordx
28-09-2011, 22:29
سلام.
از وی پی ان استفاده میکنی؟؟؟؟
اگه اره دقیقا بگو از کجا تا بهت بگم .
چون من هم همین بلا داشت سرم میومد.
فعلا دیگه ویندوز رو الکی عوض نکن.
akharwarbaz
28-09-2011, 23:11
سلام.
از وی پی ان استفاده میکنی؟؟؟؟
اگه اره دقیقا بگو از کجا تا بهت بگم .
چون من هم همین بلا داشت سرم میومد.
فعلا دیگه ویندوز رو الکی عوض نکن.
من یه مشکل دارم عینه این دوستمون وقتی v p n رو میزنم کانکت شه مثلا بعد چند دقیقه یهو ویندوز قاطی میکنه theme ش عوض میشه و دیگه به اینترنت کانکت نمیشه ؟؟راه حلی داری برا این مشکل ؟
چجوری میشه از شبانه رایگان استفاده کرد وقتی با وایرلس وصل شدی(کانکشن نداره)؟!
اخه موضوع اینه که حق طبیعی خودتونو از کی میخواید بگیرید ؟حق طبیعی شما دست یه سری آدم زبون نفهم هست که هر طور مایل باشن باهاش رفتار میکنن
نفهم زور کوه رو داره
fanoostalaei
29-09-2011, 23:45
اقا شماره پشتیبانی مرکزی تهران رو میتونید به من بدید؟؟؟
:40:
Sabanet - Support
30-09-2011, 07:48
اقا شماره پشتیبانی مرکزی تهران رو میتونید به من بدید؟؟؟
:40:
83852 داخلی 1
mohammad_smart
30-09-2011, 08:15
دقیقا دوستمون خوب توضیح دادن
به هیچ عنوان نمیتونه مربوط به ای اس پی باشه
مربوط به سخت افزاره
1- مودم
2-کابل شبکه
3-پورت لن روی مین برد
4-درایور شبکه
5-دیگه نمیتونه وجود داشته بشه
راه حل
الف) شما اول از یه سیستم دیگه شروع کن مثلا با یه لب تاب با همین مودم و همین کابل شبکه
اگه درست بود برو سراغ مین و پورت
ب) سیستمت رو ببر یه جایی که ای دی اس ال با پورت لن بتونی بهش وصل کنی ببین اونجا هم پیش میاد؟
اگه بود که یا پورت یا مین یا درایور البته من بعید میدونم ماله درایور باشه بیشتر احتمالش اینه که ماله پورت لن روی مین باشه من همین موشکل رو با پورت پی اس 2 برا ی موس و کیبود داشتم دقیقا سیستم هنگ میکنه به همین شکل که شما فرمودید
دقیقا 99٪ مشکلتون اتصال کوتاه پورت لن روی مین باید باشه البته اول بقیه احتمالات رو برسی کن آخر دست مینت رو باز کن ببر پیش تعمیر کار
نیازی به این کارها نیست فریمور مودمتو اپگرید کن مشکلت حل میشه
نیازی به این کارها نیست فریمور مودمتو اپگرید کن مشکلت حل میشه
دوست خوبم اینها همه احتمالهایی که ما بر اساس تجربه میگیم ممکنه درست یا اشتباه در بیاد چون خودمون که اونجا نیستیم و سیستم رو ندیدیم
فقط بر اساس توضیحات دوستماون و تجربه قبلی از این جور مشکلها راه حل میدیم
هیچ کدوم هم 100٪ درست نیست
اما اون آبدیت فریمور رو هستم کالا با آبدیت فریمور موافقم
میشه یه لینک برای من هم بزارید
tplink-w8961nd
خیلی دنبال آبدیتش گشتم نتونستم چیزی پیدا کنم
فریمور فعلی
1.0.0 Build
100722 Rel.05210
سلام
من صبانت دارم (شیراز)
چند روز پیش که دانلود داشتم حدود 50 بود
50 کیلوبایت در ثانیه
سرویستون 128 هست؟!
روزانه 2مگ بستن؟!
navid_3941
30-09-2011, 21:37
سرویستون 128 هست؟!
روزانه 2مگ بستن؟!
اره 128 .
منطورتونو نفهمیدم ار روزانه 2 مگ
اره 128 .
منطورتونو نفهمیدم ار روزانه 2 مگ
سرعت دانلود روزانه چنده؟!
farhadnamir_2003
01-10-2011, 06:12
سلام خدمت اساتید
ویندوز 7 هستش،
مشکل چیه به نظرتون؟
آقا یکی یه راه حلی بگه منم میخوام
دوستان کسی اطلاعی داره شارژ الکترونیک (تهران) درست شده؟ تا 10 روز پیش که نمی شد
سلام . بچه های اصفهانی صبا چه طوره ؟؟؟ من می خوام تازه سرویس بگیرم راضی هستید ؟
سرعت شبانش چه طوره ؟ فرقی بین سرعت شبانه ی سرویس های 128 و 256 و 512 و بقیه هست ؟؟؟؟
(البته همه می تونند به سوالاتم جواب بدند حتما لازم نیست اصفهانی باشید :31:)
Sabanet - Support
01-10-2011, 20:47
احتمال اختلال در مرکز گیلاوند
به اطلاع مشترکین محترم مرکز گیلاوند میرساند به دلیل عملیات کابل برگردان در روزهای 10/07/90 تا 14/07/90 احتمال اختلال به صورت چرخشی برای مشترکین این مرکز وجود دارد . لذا در صورت تداوم اختلال با پشتیبانی تماس بگیرید .
---------- Post added at 08:47 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------
دوستان کسی اطلاعی داره شارژ الکترونیک (تهران) درست شده؟ تا 10 روز پیش که نمی شد
در حال حاضر شارژ الکترونیک برای خرید دوره مشکلی نداره و تا چند روز آینده مشکل خرید ترافیک اضافه نیز برطرف خواهد شد.
carraddine
01-10-2011, 21:26
سلام.
اگر از دوستان كسي هست كه اصفهان لطفا يه پينگ بگيره ببينه چطوريه؟براي بازي ميخوام.الان شاتل دارم پينگش زير 400 نمياد ميخواهم شركت رو عوض كنم.
آقای Sabanet - Support یک سوال هم از شما داشتم اگه بخوایم سرویس نا محدود بردارین پول رو بریزیم به حساب به شرکت اطلاع بدیم سریع همون موجع وصل می شه یا چند روز طول می کشه تا وصل بشه (چون کاربران توی صفحات قبل اینجور که گفتن 10 روز طول میکشه تا وصل بشه)
سلام.
اگر از دوستان كسي هست كه اصفهان لطفا يه پينگ بگيره ببينه چطوريه؟براي بازي ميخوام.الان شاتل دارم پينگش زير 400 نمياد ميخواهم شركت رو عوض كنم.
اصفهان
مرکز قندی
128 سه ماهه 5 گیگ
منچستر
پاریس
سلام . بچه های اصفهانی صبا چه طوره ؟؟؟ من می خوام تازه سرویس بگیرم راضی هستید ؟
سرعت شبانش چه طوره ؟ فرقی بین سرعت شبانه ی سرویس های 128 و 256 و 512 و بقیه هست ؟؟؟؟
(البته همه می تونند به سوالاتم جواب بدند حتما لازم نیست اصفهانی باشید :31:)
کسی نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟ :41::41:
Sabanet - Support
02-10-2011, 07:24
آقای Sabanet - Support یک سوال هم از شما داشتم اگه بخوایم سرویس نا محدود بردارین پول رو بریزیم به حساب به شرکت اطلاع بدیم سریع همون موجع وصل می شه یا چند روز طول می کشه تا وصل بشه (چون کاربران توی صفحات قبل اینجور که گفتن 10 روز طول میکشه تا وصل بشه)
فروش سرویس های نامحدود در صبانت فعلا غیرفعال شده تا یه سری از مشکلات فنی برطرف بشه
fade2amin
02-10-2011, 08:37
سلام
دوستان من ۲ سالی هست که اشتراک شاتل رو دارم اما بعد این داستان مزخرف محدود کردن دانلود شبونه میخوام شیفت بدم به یه شرکت دیگه. الان سؤالی که از دوستان ( مخصوصا صبا نت ) دارم اینکه اولا صبا سرویس شبونه رایگان داره یا نه، بعدم اینکه وضعیت سرعت و کلا سرویس دهیش چجوریه ؟
پ . ن : بهترین پنل ممکن هم ممنون میشم لطف کنین. و اینکه در مقایسه با پارس آنلاین به چه صورته. مخصوصا اگه کسی کرج باشه ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنه .
سلام.
زياد فرقي با شاتل نميكنه
من اصفهان شاتل دارم و شاهين شهر صبا
شاتل بين 400 تا 700 اه
صبا بين 350 تا 600
در كل پينگ صبا بهتره.. اما نه زياد
(اينها پينگ من توي بازي wow هستن)
Sabanet - Support
02-10-2011, 20:29
احتمال اختلال در مرکز توحید تهران
به اطلاع مشترکین محترم مرکز توحید تهران میرساند به دلیل عملیات کابل برگردان از روز 11/07/90 به مدت یک هفته احتمال اختلال به صورت چرخشی برای مشترکین این مرکز وجود دارد . لذا در صورت تداوم اختلال با پشتیبانی تماس بگیرید .
night-sky
02-10-2011, 22:21
18% درصد باقی کیا هستن یعنی کسی هست که وضعیت نتش از این هم بهتر باشه؟؟
shahin_fk
03-10-2011, 14:24
دوستان من از موقعی که سرعتمو بردن بالاتر شارجم داره خالی میشه یعنی وصل میشم نصفش میره قبلا اینطور نبود چیکار کنم حالا؟
darvish1900
03-10-2011, 16:49
آقای ساپورت شما یک فکری به حال مرکز الغدیر کن که هر چی خط می فرستیم برای رانژه رو قبول نمیکنه فقط هم با شرکت شما مشکل داره آقای ام.. هم که کاری بلد نیست تو شرکت بکنه
من 512 دارم
سرعت دانلود روز ماکسیمو 115
شبا هم که با 100 دانلود می کنم تعجب میکنم چرا پاین نمیاد:31:
ولی جالب اینه که من سرعتم با 128 هیچ فرقی نداره
اصلا صبا هیچ فرقی بین سرویس 512 و 128 نذاشته:31:
night-sky
03-10-2011, 22:11
Mr Unknown
04-10-2011, 01:11
دوستان من کرجم
فرقی نمیکنه ک از کدوم نماینده بگیرم؟همه کارا از طریق تهران انجام میشه دیگه؟
سلام الان این تست رو گرفتم پینگ به شدت اومده پایین سرور رو صبا از باکو تغییر داده و هوست الان روی تهرانه البته سرعت رفته بالا ولی نمیدونم چراصفحات رو بد باز میکنه قبلا که سرعت پایین تر بود صفحات وب خیلی سریع تر باز میشد
hhhhh_hhhh
04-10-2011, 22:04
یک یکماهی هست که همش ای دی اس ال من بطور مداوم هی قطع و وصل میشه و اعصابمو خرد کرده ..آیا برای شما هم همینطوره؟
Glad Boy
04-10-2011, 23:55
سلام خدمت دوستان صبانت ای عزیز.
من خودم از شاتل سرویس دارم که دهن مارو سرویس کرده. یه مقداری هم که تاپیک شما رو بالا پایین کردم دیدم انگار وضع شماهم مثل
ما شاتلی ها خوب نیست.
ما یکی دو روزه که توی همین انجمن یه گروه درست کردیم به اسم معترضان به کم فروشی شرکت های ارائه دهنده اینترنت پرسرعت !
توی این گروه یه تاپیک هم درست کردیم واسه شماها به اسم [ گروه معترضان به سرویس های شرکت صـــبـانـت ]. دوستان اگر بیان و
توی گروه خودشون عضو بشن متوجه اهداف ایجاد این گروه میشن. این گروه رو زدیم تا بتونیم با کمک همدیگه کاری واسه گرفتن حق
و حقوقمون از این شرکت های کلاهبردار ارائه دهنده سرویس های اینترنتی بکنیم. پس زودتر توی گروه عضو بشین تا سریع تر یه کاری
واسه بهتر شدن این وضعیت مسخره اینترنت هامون بکنیم ...
آدرس گروه توی امضا من هست، منتظرتون هستیم ...
Glad Boy
05-10-2011, 12:40
آقا این سرویس های نامحدود صبا چی شد ؟ ارائه میشه یا نه ؟ واقعا نامحدوده یا اینکه نه پیش خودشون محدودیت میذارن واسه سرویس؟
مثلا ببینید واسه سرویس 512 میشه هر ساعتی 200 مگ تقریبا دانلود کرد، اگر من سرویس نامحدود 512 بگیرم یعنی می تونم روزی
4.8 گیگ دانلود کنم و اگه یک ماهه بگیرم می تونم ماهی 144 گیگ دانلود کنم ؟!؟
آیا واقعا نامحدود توی صبانت همچین تعریفی داره ؟!
بقیه سرویس های صبا توی اصفهان چطوره ؟ خوب هست یا نه ؟ خط من توی مرکز طاهرزاده س اونجا کسی سرویس داره؟
آقا این سرویس های نامحدود صبا چی شد ؟ ارائه میشه یا نه ؟ واقعا نامحدوده یا اینکه نه پیش خودشون محدودیت میذارن واسه سرویس؟
مثلا ببینید واسه سرویس 512 میشه هر ساعتی 200 مگ تقریبا دانلود کرد، اگر من سرویس نامحدود 512 بگیرم یعنی می تونم روزی
4.8 گیگ دانلود کنم و اگه یک ماهه بگیرم می تونم ماهی 144 گیگ دانلود کنم ؟!؟
آیا واقعا نامحدود توی صبانت همچین تعریفی داره ؟!
بقیه سرویس های صبا توی اصفهان چطوره ؟ خوب هست یا نه ؟ خط من توی مرکز طاهرزاده س اونجا کسی سرویس داره؟
دوست عزیز 512 نامحدود - سرعتش از 5.6-56 کیلو متغیره
در ضمن تا اخر ما هم ارائه نمیشه شاید بعدا ارائه بشه
Glad Boy
05-10-2011, 13:41
بعد این شبانه صبانت سرعت دانلود سرویس 1 مگ با 128 فرقی داره ؟! یعنی هرچی سرعت سرویس بالاتر باشه سرعت شبانه هم
بیشتره یا نه فرقی نمی کنه ؟
در مورد مرکز طاهرزاده اصفهان هم اگه کسی اطلاعی داره لطفا بگه...
ArashMiniStar
05-10-2011, 14:08
بعد این شبانه صبانت سرعت دانلود سرویس 1 مگ با 128 فرقی داره ؟! یعنی هرچی سرعت سرویس بالاتر باشه سرعت شبانه هم
بیشتره یا نه فرقی نمی کنه ؟
در مورد مرکز طاهرزاده اصفهان هم اگه کسی اطلاعی داره لطفا بگه...
سرعت روزانه اونقدرا فرق نمیکنه.شبانه هم یکسان هست.
hhhhh_hhhh
05-10-2011, 21:02
یک یکماهی هست که همش ای دی اس ال صبانت من بطور مداوم قطع و وصل میشه و اعصابمو خرد کرده ..آیا برای شما هم همینطوره؟
kiaelectro
05-10-2011, 21:34
سلام
چند روز است كه سرور بر روي تهران رفته با اينكه سرعت بالاتر رفته وپينگ هم كمتر شده(از 300 به 70 رسيده)اما وضعيت كا نالهاي سي سي كم بهم ريخته وفريز دارند ايا براي كسي اين مشكل پيش آمده
512
اگه به صورت وایرلس استفاده کنی و کانکشن نداشته باشی خود به خود میره رو اکانت شبانه؟!
اگه نمیره یوزر و پسوورد کجا باید وارد کرد؟
shahin_mp3
06-10-2011, 05:31
اگه به صورت وایرلس استفاده کنی و کانکشن نداشته باشی خود به خود میره رو اکانت شبانه؟!
اگه نمیره یوزر و پسوورد کجا باید وارد کرد؟
نه نميره
بايد بري تو تنظيمات مودم اونجا وارد مي كني
Glad Boy
06-10-2011, 13:05
سرعت روزانه اونقدرا فرق نمیکنه.شبانه هم یکسان هست.
یعنی همه کاربرا سرعت شبانه شون یکی هست !؟ یعنی سرعت شبانه یکی که 128 داره با یکی که 2 مگ داره یکیه ؟!
☼ Namvari ☼
06-10-2011, 13:27
یعنی همه کاربرا سرعت شبانه شون یکی هست !؟ یعنی سرعت شبانه یکی که 128 داره با یکی که 2 مگ داره یکیه ؟!
آره، همه شب سرعتشون 512کیلوبیت هست، و بستگی به منطقه تون سرعتش زیادتر یا کمتره.
من با سرعت 230کیلوبایت شبا دانلود میکنم
ArashMiniStar
06-10-2011, 15:40
آره، همه شب سرعتشون 512کیلوبیت هست، و بستگی به منطقه تون سرعتش زیادتر یا کمتره.
من با سرعت 230کیلوبایت شبا دانلود میکنم
سرعت من حدود 220 کیلو بایت بر ثانیه هست.:31::27::46:
☼ Namvari ☼
06-10-2011, 22:18
شبی حدودا چند گیگ دانلود می کنی؟
☼ Namvari ☼
06-10-2011, 23:42
صبا یه مدتی تو بازی رفته بود ولی الان خوب شده:46:
فعلا که ازش راضیم
kiaelectro
06-10-2011, 23:48
مدیرسایت
06-10-2011, 23:53
نامحدودهای cra صبا چطوره ؟
صبانت ترکونده:8:
shahin_mp3
07-10-2011, 02:37
دمش گرم داره مي تركونه :31:
__Genius__
07-10-2011, 02:44
کسی در مورد سرویس هایی که حجمشون نامحدود هست و اخیراً صبانت معرفی کرده اطلاعاتی داره ؟
بنده پول پرداخت کردم 10 روزه ولی هنوز فعال نشده ...
یک یکماهی هست که همش ای دی اس ال من بطور مداوم هی قطع و وصل میشه و اعصابمو خرد کرده ..آیا برای شما هم همینطوره؟
ممکنه منطقه شما این مشکل رو داشته باشه ، یا علت دیگه ای داشته باشه ،برای من قطعی کم داشته ولی افت سرعت داشته
سرعت شبانه یکی هست ولی ممکنه از دیال آپ هم بدتر باشه ، ممکن هم هست سرعتش خیلی خوب باشه ، هر چند سرعت شبانه به صورت دوره ای تو مناطق مختلف بالا پایین میشه
شما کدوم شهر هستید؟
صبا یه مدتی تو بازی رفته بود ولی الان خوب شده:46:
فعلا که ازش راضیم
کلا فیلم صبانت برای مشتری ها همین هست ، یه مدت سرعت عالی یه مدت متوسط یه مدت زیر صفر:46:
mehran_pqqp
07-10-2011, 09:22
سلام
دوستان ببخشید سرعت من واقعا افتضاح شده حتی سایت ها رو هم زوری باز می کنه از وقتی این قطعی چیز پی ان پیش اومد این مشکل به وحود اومده و هنوز هم ادامه داره واقعا افتضاحه سرعت
کسی این مشکل رو نداره؟ سرعت همه خوبه؟
Silent TR
07-10-2011, 16:22
دانلود من دیشب افتضاح بود !
تقریبا کمتر از نصف شب های دیگه دانلود کردم !
Silent TR
07-10-2011, 16:28
امروز داشتم شبکه استانی فارس رو نگاه میکردم که یکدفعه مجریش گفت صبانت اعلام کرده که به همه مشتری هاش 1 ماه سرویس رایگان میده !!!!
حالا نمیدونم فقط برای فارس بود یا تهران هم شاملش میشه !
اگه کسی خبری داره لطفا اعلام کنه
ArashMiniStar
07-10-2011, 17:22
ممکنه منطقه شما این مشکل رو داشته باشه ، یا علت دیگه ای داشته باشه ،برای من قطعی کم داشته ولی افت سرعت داشته
سرعت شبانه یکی هست ولی ممکنه از دیال آپ هم بدتر باشه ، ممکن هم هست سرعتش خیلی خوب باشه ، هر چند سرعت شبانه به صورت دوره ای تو مناطق مختلف بالا پایین میشه
شما کدوم شهر هستید؟
کلا فیلم صبانت برای مشتری ها همین هست ، یه مدت سرعت عالی یه مدت متوسط یه مدت زیر صفر:46:
مشهد هستم.:46:
farhadnamir_2003
07-10-2011, 19:50
سلام خدمت اساتید
ویندوز 7 هستش،
مشکل چیه به نظرتون؟
راهنمایی کنین
MILAD MGH
07-10-2011, 20:13
راهنمایی کنین
منم این مشکلو داشتم.برای حلش هم باید تنظیمات کانکشن رو تغییر بدی.
چند صفحه پیش هم عکسشو گذاشتم.
night-sky
07-10-2011, 20:54
128
Steps-Rap
07-10-2011, 20:59
دوستان سایت صبا برا شما هم باز نمیشه؟؟
Sabanet - Support
07-10-2011, 21:14
از ظهر امروز برای سایت و شبکه مشکلی پیش اومده که در حال رفع آن هستیم. به زودی درست میشه
باز نمیشه
موقته یه چند ساعت دیگه باید باز بشه
حدود صفحه های 300 یه جایی یکی از کاربرها یه لینک گذاشته بود که این طور مواقع میشد اون رو باز کرد ولی یادم نیست دقیقا چی بود دوستان اگه کسی فیوریت داره بزاره
---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------
Sabanet - Support
07-10-2011, 21:23
فعلا تا سایت بیاد بالا از لینک های زیر کمک بگیرید:
جهت وارد شدن به اکانت:
شارژ الکترونیکی کاربران:
دانلود من دیشب افتضاح بود !
تقریبا کمتر از نصف شب های دیگه دانلود کردم !
منم همینطور
اول یه تست گرفتم گذاشتم سرعت دانلود 110 بود
ولی موقع دانلود 50 بود
من 1 سوم هر شب دانلود کردم
منم همینطور
اول یه تست گرفتم گذاشتم سرعت دانلود 110 بود
ولی موقع دانلود 50 بود
من 1 سوم هر شب دانلود کردم
منم! فقط 400 مگ!!
shahin_mp3
08-10-2011, 04:21
معلوم نبود چش بود :21:
والا الان شبانه من که خیلی خوبه
سرور داواس
دانلود از فیلم**با*ران*
4 گیگ تمام
128 سه ماهه 5 گیگ
shahin_mp3
08-10-2011, 21:13
فقط اون شب بد بود دوباره توپ شد :21:
hhhhh_hhhh
09-10-2011, 00:59
چرا سرعت اومده پایین اینقدر؟
امشب از شبهای رویایی ندا هست
من میخوام هر شب با تو باشم ندا
hhhhh_hhhh
09-10-2011, 12:59
بچه ها برای من از ساعت 6 عصر تا 12 شب دایما هر 5 دقیقه قطع و باز وصل میشه . کلافه شدم . باید چکار کنم؟
Sabanet - Support
09-10-2011, 14:34
بچه ها برای من از ساعت 6 عصر تا 12 شب دایما هر 5 دقیقه قطع و باز وصل میشه . کلافه شدم . باید چکار کنم؟
لحظه ای که اینترنت شما قطع میشه چراغ ADSL روی دستگاه شما ثابت است یا چشمک زن ؟
برای منم از جمعه تا امروز در بازه زمانی صبح تا ظهر وقتی دیسکانکت میکنم دیگه به سختی وصل میشه و ارور 691 میده!چرا؟
برای منم از جمعه تا امروز در بازه زمانی صبح تا ظهر وقتی دیسکانکت میکنم دیگه به سختی وصل میشه و ارور 691 میده!چرا؟
نزدیک به 1 ماهه از من این جوریه
زنگ زدم پشتیبانی جواب داد؟:
روتر شما رو کانکت میبینه پس نمیتونید دوباره کانکت بشید مودم رو خاموش کنید یک ربع دیگه روشن کنید
البته من با یک ری استارت مشکلم حل میشه
شما ممکنه با لاگ آف هم مشکلت حل میشه
من از بریج استفاده میکنم و عموما دو یا سه تا سیستم کانکت هستیم اگه یکی دیس بشه بخواد دوباره کانکت بشه همه باید دیس بشن از اول تا بشه کانکت شد
کلا روتر هاشون خیلی حساسن
به نظر من این خوبه مانع از دزدی اکانت میشه(البته این نظر شخصیه نه تخصصی
hhhhh_hhhh
09-10-2011, 22:40
لحظه ای که اینترنت شما قطع میشه چراغ ADSL روی دستگاه شما ثابت است یا چشمک زن ؟
همون لحظه که داره قطع میشه 4 تا لامپ مودم تبدیل به 3 تا لامپ میشه . و بعد از 1 دقیقه باز دوباره میشه 4 تا ..
چراغ adsl قطع میشه
من سرویس 128 صبا رو دارم، 6 ماهه اول خوب بود و تو سرویس شبانه با سرعت تقریبا 45 -50 دانلود میکردم، ولی بعد ازون سرعت اومده روی میانگین 10 الی 12 !!!! یعنی خیلی بتونم شبی دانلود کنم، 200 مگه!!! واقعا ... شرافت داره به این صبانت!
shahin_mp3
10-10-2011, 02:11
بعضي موقع ها اين طوري ميشه :21:
با سلام . آقا ما از ش ا ت ل سرویس میگیریم ؛ چند ماهه که خون به دلمون کرده و بیچاره شدیم . من شیرازم میخوام از صبا بگیرم.شهرک گلستان هستم منطقه غدیر . نظر شما چیه؟سرویس های شبانه خیلی برام مهمه.لطفا بفرمایید راضی هستید؟
ممنون
mehran_pqqp
10-10-2011, 13:23
ویرایشششششش
ArashMiniStar
10-10-2011, 13:45
صبانت چند روزه عالی کار میکنه تو اینترنت شبانه.:13:
mehran_pqqp
10-10-2011, 13:54
کسی در مورد سرویس هایی که حجمشون نامحدود هست و اخیراً صبانت معرفی کرده اطلاعاتی داره ؟
بنده پول پرداخت کردم 10 روزه ولی هنوز فعال نشده ...
اگر کسی راهنمایی کنه ممنون میشم منم همین سوال رو دارم
این لینک هم قیمت های سرویس نامحدود هستش
ولی چطوری باید این سرویس ها رو بگیریم؟ چون تو بخش شارژ الکترونیکی این سرویس ها وجود نداره
__Genius__
10-10-2011, 14:10
من هم دقیقاً میخوام بدونم قضیه این سرویسها چطور هست که اگه سرعتشون افتضاح هست بیخیال بشیم .
چون من قبلاً تجربه اینترنت نامحدود با دانلود 16 رو داشتم ! اصلاً جالب نیست .
حالا من سرعت 512 گرفتم همراه با حجم نامحدود ، فقط خداکنه مضحک نباشه ...
البته اضافه کنم 15 روز هست پول به حساب ریختم ولی هنوز فعال نشده سرویس .
اول اعلام میکنن سرویس رو ، پول رو میگیرن ، بعد تازه یادشون میفته باید پیاده سازی کنن .
سلام
انقد از این شبنه خوب گفتم که ضد حال زد
دیشب فقط 600 مگ گرفتم
سرعت بالای 50 نمیرفت
هر ضب 1.2 الی 1.5 میگرفتم
Mr Unknown
10-10-2011, 14:45
دوستان سرعت شبانه صبا چطوره؟
بعد من شنیدم که شبا باید یه کانکشن جدید بسازی..حالا من که مودمم تو حالت PPPOE هستش چیکار باید بکنم؟
کسی از کرج اینجا سرویس نداره؟
نمیدونم از کدوم نمایندگی بگیرم
mehran_pqqp
10-10-2011, 15:12
من هم دقیقاً میخوام بدونم قضیه این سرویسها چطور هست که اگه سرعتشون افتضاح هست بیخیال بشیم .
چون من قبلاً تجربه اینترنت نامحدود با دانلود 16 رو داشتم ! اصلاً جالب نیست .
حالا من سرعت 512 گرفتم همراه با حجم نامحدود ، فقط خداکنه مضحک نباشه ...
البته اضافه کنم 15 روز هست پول به حساب ریختم ولی هنوز فعال نشده سرویس .
اول اعلام میکنن سرویس رو ، پول رو میگیرن ، بعد تازه یادشون میفته باید پیاده سازی کنن .
برای من سواله چرا این سرویس ها رو تو بخش شارژ الکترونیکی نمیذارن که آدم راحت بتونه شارژ کنه ، نهایتش اینه آدم 1 ماه استفاده می کنه اگر خوب نبود برای ماه بعد برمی گرده به روال گذشته و سرویس حجمی می گیره
شما رفتید بانک پول رو پرداخت کردید بعد اسکن فیش رو فکس کردین؟
mahdy2021
10-10-2011, 19:59
سلام
انقد از این شبنه خوب گفتم که ضد حال زد
دیشب فقط 600 مگ گرفتم
سرعت بالای 50 نمیرفت
هر ضب 1.2 الی 1.5 میگرفتم
دقیقا این چندمین شبیه که دانلود من خیلی خیلی کم بود!
البته دقیقش رو نمی دونم ولی لینکام نصفه کاره مونده.در حالیکه حدودا باید چند تاش دانلود میشد :41:
Silent TR
10-10-2011, 20:05
دو سه شب پیش من شبانه 600 یا 700 مگ دانلود کردم و بعد از اون دیگه سرعت خوب شد و الان شبی 1.5 گیگ دانلود دارم از سرور آپلودباز
shahin_mp3
10-10-2011, 21:13
كسي نامحدود گرفته ببينيم سرعتش چه جوريه :21:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.