مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Sabanet / شرکت صبانت
sleeplessness
26-08-2014, 14:27
داداش برای تو رو ، رو چن بستن ؟؟؟؟؟
روی 4 مگ
از این خراب شدن ساعتی توی صبانت مشهد هست
djbehnam73
26-08-2014, 14:43
روی 4 مگ
از این خراب شدن ساعتی توی صبانت مشهد هست
خب خطتت نمیکشه که نمیگی که بالاتر ببندن ؟؟؟؟
sleeplessness
26-08-2014, 15:50
خب خطتت نمیکشه که نمیگی که بالاتر ببندن ؟؟؟؟
نه پولم نمیکشه:n02:
سرویس یک مگ دارم
ghazadi2002
26-08-2014, 15:52
سلام
دوستان نظرتون در باره خط تلفن من چیه
12 مگ گرفتم ولی روی 8 مگ بستن
میگه خطت نمیکشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
فقط مشخصات رو مودم من که لینک سیسه 120 بشکل زیر میده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.Ashkan.
26-08-2014, 16:07
سلام
میگه خطت نمیکشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
خطت میکشه. اگه گفت نمیشه، بگو بذار روی 12 خودم تست میکنم، پرش لینک داشتم خودم زنگ میزنم میگم کمش کنی.
ghazadi2002
26-08-2014, 16:09
اتفاقا منم همین گفتم
فاصله خونه تا مخابرات زیر یک کیلومتره
گفتم بزار رو 12 مشکل داشت میگم برگردونید
ممنون
mohammad.dad
26-08-2014, 20:03
سلام به همه
دوستان کلااز زمان ثبت نام تا رانژه شدن خط چند روز طول میکشه؟
ho3in2012
26-08-2014, 20:40
سلام به همه
بین 24 تا 48 ساعت کاری
reza.karimi
27-08-2014, 00:26
پینگ چهار تا 8 از من 800 الان کسی دیگه هم همچنین مشکلی داره:n02:
سلام
میگه خطت نمیکشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
داداش خطت میکشه از چند نفر تا الان شنیدم که پشتیبانی صبانت چونه میزنه که روی 12 مگ نذاره حالا نمیدونم میترسن پهنای باند کم بیارن یا دلیل دیگه داره
david-ebi
27-08-2014, 01:29
آقا دوستانی که جدیدا 12 مگ صبانت گرفتند بیان و از سرعتهاس شبانشون بگن.کمک بزرگی به همه کسانی می کنید که میخواهند سرویس adsl بگیرند.ثواب داره به خدا :n02:.همین لینک توی امضای من رو در ساعات گفته شده تست کنند دوستان و همینطور در ساعت 4:30 صبح و سرعتاشونو بگن.دمتون گرم:n16:
آقا دوستانی که جدیدا 12 مگ صبانت گرفتند بیان و از سرعتهاس شبانشون بگن.کمک بزرگی به همه کسانی می کنید که میخواهند سرویس adsl بگیرند.ثواب داره به خدا :n02:.همین لینک توی امضای من رو در ساعات گفته شده تست کنند دوستان و همینطور در ساعت 4:30 صبح و سرعتاشونو بگن.دمتون گرم:n16:
شما رو که میبینم یاد معتادهای مواد افیونی می افتم . :n08:
شبانه 8 مگ . همین الان
e30punisher
27-08-2014, 04:12
سلام دوستان خسته نباشید [emoji4] میخواستم وضعیت صبانت توی تهران رو بدونم اگه کسی داره لطفا اعلام کنه ممنون
اینو هم جهت اطلاع دوستان جدیدی می ذارم که می خوان 12 مگ بگیرن دانلود شبانه 1 ماه تا امروز صبح.من تمامی شب ها توی این ماه دانلود نداشتم وگرنه از این هم بیشتر می شد ولی نکته ای که وجود داره حجم دانلود توی تمامی شب ها تغییر محسوسی نکرد حالا بعضی ها می گن بعد از یک مدت محدود می شه تا آخرین روز برای من سرعت نرمال بود. ولی این رو هم در نظر داشته باشید که توی همین تاپیک خیلی ها هم از سرعتشون راضی نیستن فقط عکسی که من گذاشتم رو در نظر نگیرید همه چیز رو در نظر بگیرید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آقا این گزارش رو از کجا گرفتی ؟ پنل من چرا فرق میکنه ؟
masooyan
27-08-2014, 09:49
=mohammad.dad;8360946سلام به همه
برا من 8 ساعته رانژه شد،البته بسته به مرکز مخابراتی ممکنه تا 72 ساعت هم طول بکشه.
sleeplessness
27-08-2014, 10:00
آقا این گزارش رو از کجا گرفتی ؟ پنل من چرا فرق میکنه ؟
پنل شیراز و نماینده اش فرق میکنه
[QUOTE=otfbax;8361416]اینو هم جهت اطلاع دوستان جدیدی می ذارم که می خوان 12 مگ بگیرن دانلود شبانه 1 ماه تا امروز صبح.من تمامی شب ها توی این ماه دانلود نداشتم وگرنه از این هم بیشتر می شد ولی نکته ای که وجود داره حجم دانلود توی تمامی شب ها تغییر محسوسی نکرد حالا بعضی ها می گن بعد از یک مدت محدود می شه تا آخرین روز برای من سرعت نرمال بود. ولی این رو هم در نظر داشته باشید که توی همین تاپیک خیلی ها هم از سرعتشون راضی نیستن فقط عکسی که من گذاشتم رو در نظر نگیرید همه چیز رو در نظر بگیرید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوست عزیز این گزارش ریز مصرف رو از سایت صبانت گرفتی؟ چون پنل کاربری صبانت اصن اینطوری نیست
[QUOTE=otfbax;8361416]اینو هم جهت اطلاع دوستان جدیدی می ذارم که می خوان 12 مگ بگیرن دانلود شبانه 1 ماه تا امروز صبح.من تمامی شب ها توی این ماه دانلود نداشتم وگرنه از این هم بیشتر می شد ولی نکته ای که وجود داره حجم دانلود توی تمامی شب ها تغییر محسوسی نکرد حالا بعضی ها می گن بعد از یک مدت محدود می شه تا آخرین روز برای من سرعت نرمال بود. ولی این رو هم در نظر داشته باشید که توی همین تاپیک خیلی ها هم از سرعتشون راضی نیستن فقط عکسی که من گذاشتم رو در نظر نگیرید همه چیز رو در نظر بگیرید
سلام دوست عزیز این گزارش ریز مصرف رو از سایت صبانت گرفتی؟ چون پنل کاربری صبانت اصن اینطوری نیست
سلام
نه کاوش نمایندگی شیراز صبانت پنل مخصوص خودش داره که شبانه رو هم خودش محاسبه می کنه :n01:
Glad Boy
27-08-2014, 11:53
سلام
دوستان من صبانت دارم. چند وقتیه که توی وایبر، واتزاپ، لاین و ... نمی تونم عکس بفرستم !!
الان زنگ زدم به صبانت میگه بخاطر مباحث قیلترینگ و این حرفا مدتیه بعضی پورت ها و مشترک ها این مشکل براشون پیش اومده !
یعنی رسما گفت شما فیلتر شدی !!
من بخشی از فعالیتم تو زمینه لباس زنانه هستش و از ترکیه وارد می کنم و از این نرم افزارهای واسه ارسال عکس لباسا و این چیزا استفاده می کردم !
الان از تعجب چشمام گرد شده ! یعنی این خدانشناس ها همه فعالیت های مارو چک می کنن !؟ :n04:
حالا تکلیف ما چیه ؟ کسه دیگه ای هم این مشکل واسش پیش اومده ؟
essi_raj004
27-08-2014, 12:20
سلام
سرعت شبانه سرویس 1و2و8 مگ صبا چنده ؟ ثابت هست ؟ یه چیزی میخوام که شبی 2-3 گیگ رو داشته باشه ...
کیفیت صبا رو با های وب میشه مقایسه کنید ؟ العان 1 مگ های وب دارم ...
سلام
سرعت شبانه سرویس 1و2و8 مگ صبا چنده ؟ ثابت هست ؟ یه چیزی میخوام که شبی 2-3 گیگ رو داشته باشه ...
کیفیت صبا رو با های وب میشه مقایسه کنید ؟ العان 1 مگ های وب دارم ...
من 2 مگ دارم. تا 8 گیگ میکشه واسه دانلود:n01:
قبلا 1 مگ که داشتم 4 گیگ و خورده ای بهم میداد:n06:
ghazadi2002
27-08-2014, 13:33
امروز بالاخره بعد دو روز کلنجار رفتن با پشتیبانی سرعت رو از 8 مگ گذاشتم روی 12 مگ
مشخصات خطم رو صفحه قبل گذاشتم دوستان گفتن جواب میده الانم ظاهرا مشکلی نداره و امیدوارم که مشکلی پیش نیاد
ولی از نظر تست سرعت روی فایل سرور خارج تا دیروز بین 600 تا 700 بود الان شده بین 900 تا یک مگ
از سرور داخلی ------ تا دیروز نهایت سرعت 950 کیلوبایت بود ولی الان سرعت 1.4 مگ رو بهم داد
سرعت شبانه هم تا دیشب با 6 فایل همزمان از سرور های خارج حدود 800 میشد و توی 5 ساعت شبانه حدود 14 گیگ دانلود داشتم
حالا امشب تست میکنم ببینم با سرعت 12 مگ سرعت شبانه چقدر میشه و گذارششو رو فردا براتون میزارم
shayan0o21
27-08-2014, 13:44
امروز بالاخره بعد دو روز کلنجار رفتن با پشتیبانی سرعت رو از 8 مگ گذاشتم روی 12 مگ
مشخصات خطم رو صفحه قبل گذاشتم دوستان گفتن جواب میده الانم ظاهرا مشکلی نداره و امیدوارم که مشکلی پیش نیاد
ولی از نظر تست سرعت روی فایل سرور خارج تا دیروز بین 600 تا 700 بود الان شده بین 900 تا یک مگ
از سرور داخلی ------ تا دیروز نهایت سرعت 950 کیلوبایت بود ولی الان سرعت 1.4 مگ رو بهم داد
سرعت شبانه هم تا دیشب با 6 فایل همزمان از سرور های خارج حدود 800 میشد و توی 5 ساعت شبانه حدود 14 گیگ دانلود داشتم
حالا امشب تست میکنم ببینم با سرعت 12 مگ سرعت شبانه چقدر میشه و گذارششو رو فردا براتون میزارم
ما که با سرعت 120 دانلود میکنم :n22:
david-ebi
27-08-2014, 16:28
شما رو که میبینم یاد معتادهای مواد افیونی می افتم . :n08:
شما خبر داری تو خارج کلینکهای ویژه ترک از کامپیوتر و به طور تخصصی تر ترک از اینترنت داریم.مرا به خانه ام ببر:n02::n18:
آخه داداش گل تو کل این تاپیک فقط یک نفر 12 مگی هست که میاد از سرعتاش و مقدار حجم دانلودی رایگانش میگه.بنابراین من خواستم همه 12 مگیا بیان اینو اعلام کنن و برای اینکه عدالت اجرا بشه همه یک لینکو و در یک ساعت مشخصی دانلود کنند.3 نفر این کار رو کردند که اعداد و ارقامشان با اون یک نفری که همیشه سرعت شبانشو اعلام میکرد خیلی فرق داشت یعنی سرعتاشون خیلی پایین تر بود.بنابراین برای اینکه بتونیم یک حکم کلی تر بدیم من بازم لازم دونستم این تست رو ادامه بدیم تا اگر در نهایت اومدیم گفتیم آقا سرعت دانلود شبانه 12 مگ صبانت عالی هست و ملت رفتند 12 مگ گرفتند بعدش فحشمون ندن.چون میدونی که از روی حرف 1 یا 2 نفر نمیشه به جمع بندی نهایی رسید.آخه داداش گلم من یک انجمن تخصصی آی تی دارم که یک بخشش اطلاع رسانی در همین مورد سرعت دانلود شبانه isp های مختلف هست و میخواهم نتیجه تستها رو برای عموم اعلام کنم.برای همین کمی بیشتر از سایر دوستان در اینباره اصرار دارم.در هر صورت اگه پایه ای بیا چند گیگ دیتا بزنیم تو رگ آخه استخونام درد گرفته:n08:
شما خبر داری تو خارج کلینکهای ویژه ترک از کامپیوتر و به طور تخصصی تر ترک از اینترنت داریم.مرا به خانه ام ببر:n02::n18:
آخه داداش گل تو کل این تاپیک فقط یک نفر 12 مگی هست که میاد از سرعتاش و مقدار حجم دانلودی رایگانش میگه.بنابراین من خواستم همه 12 مگیا بیان اینو اعلام کنن و برای اینکه عدالت اجرا بشه همه یک لینکو و در یک ساعت مشخصی دانلود کنند.3 نفر این کار رو کردند که اعداد و ارقامشان با اون یک نفری که همیشه سرعت شبانشو اعلام میکرد خیلی فرق داشت یعنی سرعتاشون خیلی پایین تر بود.بنابراین برای اینکه بتونیم یک حکم کلی تر بدیم من بازم لازم دونستم این تست رو ادامه بدیم تا اگر در نهایت اومدیم گفتیم آقا سرعت دانلود شبانه 12 مگ صبانت عالی هست و ملت رفتند 12 مگ گرفتند بعدش فحشمون ندن.چون میدونی که از روی حرف 1 یا 2 نفر نمیشه به جمع بندی نهایی رسید.آخه داداش گلم من یک انجمن تخصصی آی تی دارم که یک بخشش اطلاع رسانی در همین مورد سرعت دانلود شبانه isp های مختلف هست و میخواهم نتیجه تستها رو برای عموم اعلام کنم.برای همین کمی بیشتر از سایر دوستان در اینباره اصرار دارم.در هر صورت اگه پایه ای بیا چند گیگ دیتا بزنیم تو رگ آخه استخونام درد گرفته:n08:
ببین دوست عزیز این تستی که شما گذاشتی مثلا که سرعت تک لینک رو بگیری هیچی رو نشون نمی ده
چون کسی مجبور نیست شبانه تک لینک دانلود کنه و می تونه هر چند تا لینک دلش خواست همزمان بذاره کسی هم نمی تونه بگه چون سرعت تک لینک پایینه قبول نیست :n02:اونم تک لینکی که سرورش توی ایران نیست:n02: مهم جمع سرعت لینک هاست که اونه که واسه همه مهمه حالا می خواد سرعت تک لینک اصلا 5 کیلوبایت بر ثانیه باشه.
بازم می گم دانلود شبانه 95% سروری که برای دانلود انتخاب می کنید روش تاثیر داره خود من سرورهایی هست که توی شبانه سرعتم از 200 کیلوبایت در ثانیه توش زیادتر نمی شه پس همه عوامل در کنار هم باعث می شه یه نفر سرعت خوب یا بد داشته باشه
حالا این اصرار شما واسه تست گرفتن اونم به این شکل دلیلش چیه می خوای بگی صبانت بده یا چیز دیگه ایه که من نمی دونم؟ :n02:
david-ebi
27-08-2014, 19:07
ببین دوست عزیز این تستی که شما گذاشتی مثلا که سرعت تک لینک رو بگیری هیچی رو نشون نمی ده
چون کسی مجبور نیست شبانه تک لینک دانلود کنه و می تونه هر چند تا لینک دلش خواست همزمان بذاره کسی هم نمی تونه بگه چون سرعت تک لینک پایینه قبول نیست :n02:اونم تک لینکی که سرورش توی ایران نیست:n02: مهم جمع سرعت لینک هاست که اونه که واسه همه مهمه حالا می خواد سرعت تک لینک اصلا 5 کیلوبایت بر ثانیه باشه.
بازم می گم دانلود شبانه 95% سروری که برای دانلود انتخاب می کنید روش تاثیر داره خود من سرورهایی هست که توی شبانه سرعتم از 200 کیلوبایت در ثانیه توش زیادتر نمی شه پس همه عوامل در کنار هم باعث می شه یه نفر سرعت خوب یا بد داشته باشه
حالا این اصرار شما واسه تست گرفتن اونم به این شکل دلیلش چیه می خوای بگی صبانت بده یا چیز دیگه ایه که من نمی دونم؟ :n02:
آخه داداش گلم من یک انجمن تخصصی آی تی دارم که یک بخشش اطلاع رسانی در همین مورد سرعت دانلود شبانه isp های مختلف هست و میخواهم نتیجه تستها رو برای عموم اعلام کنم.برای همین کمی بیشتر از سایر دوستان در اینباره اصرار دارم.
این تقریبا مهمترین دلیل من در جواب شما که میفرمایید چرا برای این تستها اصرار دارید.پی سی ورلد و تعداد کاربرانش در تاپیک صبانت چند صد برابر کل سایت من و تعداد کاربران سایت من است و محل خوبی برای به دست آوردن یک نتیجه گیری کلی.
قطعا کسی مجبور نیست شبانه تک لینک دانلود کنه این کاملا درسته.اما قطعا کسی هم مجبور نیست شبانه چند لینکو با هم بزاره برای دانلود.مثل خود من که کمتر برام پیش میاد چند لینکو با هم زیر دانلود بزارم.و اینجاست که سرعت دانلود تک لینک اهمیت پیدا میکنه.تازه فرض رو بر این میگیریم همه بدون اسنثنائ از روش دانلود چند لینک همزمان استفاده میکنند بازم دونستن سرعت تک لینک صبانت 12 مگ چه ضرری داره؟ضمن اینکه هستند اساتیدی که سرعت دانلود واقعی رو سرعت دانلود تک لینک اونم با یک کانکشن میدونن یعنی شما دانلود منیجرت رو بزاری روی حالت 1 کانکشنه.که البته اون دیگه به درد کلاسهای درسی میخوره و من یا دوستانی که کارمون دانلود کردنه سرعت تک کانکشنه واسمون اهمیتی نداره.فقط خواستم بگم هستند کسانی که سرعت دانلود واقعی رو چنین چیزی میدونند که البته من باهاشون مخالفم.البته اون بحث تخصصی جدایی میخواهد که اینجا جاش نیست.
مطمئن باشید از صبانت عزیز هیچ بدی ای نمیخواهم بگم مگر اینکه با دلیل و مدرک خلافش ثابت بشه.همین بس که سرعت چند لینک صبانت واقعا عالیه و اینو دیگه عملا توی همه صبا نتیهای دور و برم دیدم و از این بابت للاهن صبانت تکه و عالی.اما خیلی از دوستان میخواهند سرعت تک لینک صبانت رو هم بدونند خصوصا از سرورهای خارجی.چون خیلیها هستند که اصلا از روش چند لینک دانلود استفاده نمیکنند و براشون مهم سرعت تک لینک هستش.من میخواهم با دلیل و مدرک به یک جمع بندی کلی برسم و کاملا بیطرفانه نتیجه ام رو اعلام کنم و اسم عزیزانی هم که در این تست شرکت کردند اعلام میکنم تا همه چیز شفاف بشه.شما هنوز مثل اینکه خیال میکنید من با صبانت بیچاره پدرکشتگی دارم.نه آقا از این خبرا نیست.اتفاقا برای دانلود شبانه اونم به روش چند لینک بهترین isp کشوره.حتی به صورت تک لینک هم برای من خوب هستش و از بقیه بهتره.اگر تقریبا به 30 صفحه قبل برگردید یک دوستی بودن که به خاطر اینکه من از سرعت دانلود شبانه صبانت تعریف کرده بودم کلی باهام کل کل کرد و کار یک کمی به جاهای باریک کشید.ایشون میگفت چرا الکی از صبانت تعریف میکنی.فکرکنم جناب sleeplessness اون جریان رو یادشون هست.اسم کاربری اون دوستمون هم اگه اشتب نکنم 3274 یا همچین چیزی بود.خودتون در صورت علاقه میتونید پیدا کنید بحثهای ما دو تا رو.خلاصه من دنبال هیچ چیزی جز یک سری تستهای واقعی نیستم.و به درخواست برخی دوستانم میخواهم سرعت تک لینک دانلود شبانه صبانت رو در ساعات مختلف به دست بیارم.هر کسی هم مایل نیست خوب شرکت نمیکنه.زوری که نیست داداشم:n02:.اما جالب اینجاست تو این تاپیک از صبانت تعریف میکنی بهت گیر میدن.بعد میای یک تستی رو میزاری بهت میگن نکنه میخواهی صبانت رو بد جلوه بدی.!!!!!:n13:آخه کسی که خودش صبانت داره چطور میخواهد بیاید بگوید صبانت بد است.شما آیا تا به حال حتی دیدی من تو این تاپیک یا جای دیگه حتی گفته باشم میخواهم پورت صبانت رو تخلیه کنم.اما اگر تاپیک آسیاتک رو دیدیه باشی واسه اون این حرفو زدم.چون میخواهم جاش صبانت بگیرم:n02:تازه با اومدن خط سومم اون رو هم میخوام صبانت بگیرم:n04::n02:اون حرف دوستمو قبول دارم که بدجور معتاد اینترنت شدم:n02:.باز هم در نهایت ما مخلص همه دوستانمون و شما هستیم:n16:
این تقریبا مهمترین دلیل من در جواب شما که میفرمایید چرا برای این تستها اصرار دارید.پی سی ورلد و تعداد کاربرانش در تاپیک صبانت چند صد برابر کل سایت من و تعداد کاربران سایت من است و محل خوبی برای به دست آوردن یک نتیجه گیری کلی.
قطعا کسی مجبور نیست شبانه تک لینک دانلود کنه این کاملا درسته.اما قطعا کسی هم مجبور نیست شبانه چند لینکو با هم بزاره برای دانلود.مثل خود من که کمتر برام پیش میاد چند لینکو با هم زیر دانلود بزارم.و اینجاست که سرعت دانلود تک لینک اهمیت پیدا میکنه.تازه فرض رو بر این میگیریم همه بدون اسنثنائ از روش دانلود چند لینک همزمان استفاده میکنند بازم دونستن سرعت تک لینک صبانت 12 مگ چه ضرری داره؟ضمن اینکه هستند اساتیدی که سرعت دانلود واقعی رو سرعت دانلود تک لینک اونم با یک کانکشن میدونن یعنی شما دانلود منیجرت رو بزاری روی حالت 1 کانکشنه.که البته اون دیگه به درد کلاسهای درسی میخوره و من یا دوستانی که کارمون دانلود کردنه سرعت تک کانکشنه واسمون اهمیتی نداره.فقط خواستم بگم هستند کسانی که سرعت دانلود واقعی رو چنین چیزی میدونند که البته من باهاشون مخالفم.البته اون بحث تخصصی جدایی میخواهد که اینجا جاش نیست.
مطمئن باشید از صبانت عزیز هیچ بدی ای نمیخواهم بگم مگر اینکه با دلیل و مدرک خلافش ثابت بشه.همین بس که سرعت چند لینک صبانت واقعا عالیه و اینو دیگه عملا توی همه صبا نتیهای دور و برم دیدم و از این بابت للاهن صبانت تکه و عالی.اما خیلی از دوستان میخواهند سرعت تک لینک صبانت رو هم بدونند خصوصا از سرورهای خارجی.چون خیلیها هستند که اصلا از روش چند لینک دانلود استفاده نمیکنند و براشون مهم سرعت تک لینک هستش.من میخواهم با دلیل و مدرک به یک جمع بندی کلی برسم و کاملا بیطرفانه نتیجه ام رو اعلام کنم و اسم عزیزانی هم که در این تست شرکت کردند اعلام میکنم تا همه چیز شفاف بشه.شما هنوز مثل اینکه خیال میکنید من با صبانت بیچاره پدرکشتگی دارم.نه آقا از این خبرا نیست.اتفاقا برای دانلود شبانه اونم به روش چند لینک بهترین isp کشوره.حتی به صورت تک لینک هم برای من خوب هستش و از بقیه بهتره.اگر تقریبا به 30 صفحه قبل برگردید یک دوستی بودن که به خاطر اینکه من از سرعت دانلود شبانه صبانت تعریف کرده بودم کلی باهام کل کل کرد و کار یک کمی به جاهای باریک کشید.ایشون میگفت چرا الکی از صبانت تعریف میکنی.فکرکنم جناب sleeplessness اون جریان رو یادشون هست.اسم کاربری اون دوستمون هم اگه اشتب نکنم 3274 یا همچین چیزی بود.خودتون در صورت علاقه میتونید پیدا کنید بحثهای ما دو تا رو.خلاصه من دنبال هیچ چیزی جز یک سری تستهای واقعی نیستم.و به درخواست برخی دوستانم میخواهم سرعت تک لینک دانلود شبانه صبانت رو در ساعات مختلف به دست بیارم.هر کسی هم مایل نیست خوب شرکت نمیکنه.زوری که نیست داداشم:n02:.اما جالب اینجاست تو این تاپیک از صبانت تعریف میکنی بهت گیر میدن.بعد میای یک تستی رو میزاری بهت میگن نکنه میخواهی صبانت رو بد جلوه بدی.!!!!!:n13:آخه کسی که خودش صبانت داره چطور میخواهد بیاید بگوید صبانت بد است.شما آیا تا به حال حتی دیدی من تو این تاپیک یا جای دیگه حتی گفته باشم میخواهم پورت صبانت رو تخلیه کنم.اما اگر تاپیک آسیاتک رو دیدیه باشی واسه اون این حرفو زدم.چون میخواهم جاش صبانت بگیرم:n02:تازه با اومدن خط سومم اون رو هم میخوام صبانت بگیرم:n04::n02:اون حرف دوستمو قبول دارم که بدجور معتاد اینترنت شدم:n02:.باز هم در نهایت ما مخلص همه دوستانمون و شما هستیم:n16:
خوب دلیل داره که من یا کسای دیگه می گیم این حرفا رو به خاطر اینکه شما از طرف خودت واسه همه نتیجه گیری می کنی مثل اون موقع که بحث پیش اومد بینمون که می گفتی دنبال 12 مگ نرید با خطی که روی 6 مگ بسته شده سرعت دانلود بالای 1 دارم می گیرم که من گفتم غیر ممکنه و اون بحثا پیش اومد حالا هم باز اومدی می گی که همه کسایی که 12 مگ دارن ناراضین و سرعتشون کمه به جز یک نفر که همیشه سرعتش رو اعلام می کنه خوب کسی که این رو بخونه چی برداشت می کنه؟ اصلا مگه شما همه ی کسایی که تو این انجمن 12 مگ دارن رو می شناسی خود من به چند تاشون لینک دادم و شبانه ماکزیمم سرعت رو گرفتن هر کسی هم راضی نیست از سرعت دانلودش که 12 مگ داره پیام خصوصی بده لینک بهش می دم تست کنه شبانه سرعت رو بهم بگه اون وقت معلوم می شه خوبه یا نه
من با خود تست گرفتن مخالف نیستم اتفاقا کار خیلی خوبی هم هست ولی با این نتیجه گیری های یک جانبه مخالفم تاپیک مشخصه راضی داره ناراضی هم داره اگر هم حتی قرار به نتیجه گیری هست باید اینجوری باشه که شما کل تستهای دانلودی که برات فرستاده شده رو توی یک مجموعه قرار بدی بعد هم کسی که می بینه خودش قضاوت می کنه ضمنا تست باید هم از سرور داخلی باشه هم خارجی که عدالت رعایت بشه وگرنه بازم قضاوت یک سویه هست
david-ebi
27-08-2014, 21:24
خوب دلیل داره که من یا کسای دیگه می گیم این حرفا رو به خاطر اینکه شما از طرف خودت واسه همه نتیجه گیری می کنی مثل اون موقع که بحث پیش اومد بینمون که می گفتی دنبال 12 مگ نرید با خطی که روی 6 مگ بسته شده سرعت دانلود بالای 1 دارم می گیرم که من گفتم غیر ممکنه و اون بحثا پیش اومد حالا هم باز اومدی می گی که همه کسایی که 12 مگ دارن ناراضین و سرعتشون کمه به جز یک نفر که همیشه سرعتش رو اعلام می کنه خوب کسی که این رو بخونه چی برداشت می کنه؟ اصلا مگه شما همه ی کسایی که تو این انجمن 12 مگ دارن رو می شناسی خود من به چند تاشون لینک دادم و شبانه ماکزیمم سرعت رو گرفتن هر کسی هم راضی نیست از سرعت دانلودش که 12 مگ داره پیام خصوصی بده لینک بهش می دم تست کنه شبانه سرعت رو بهم بگه اون وقت معلوم می شه خوبه یا نه
من با خود تست گرفتن مخالف نیستم اتفاقا کار خیلی خوبی هم هست ولی با این نتیجه گیری های یک جانبه مخالفم تاپیک مشخصه راضی داره ناراضی هم داره اگر هم حتی قرار به نتیجه گیری هست باید اینجوری باشه که شما کل تستهای دانلودی که برات فرستاده شده رو توی یک مجموعه قرار بدی بعد هم کسی که می بینه خودش قضاوت می کنه ضمنا تست باید هم از سرور داخلی باشه هم خارجی که عدالت رعایت بشه وگرنه بازم قضاوت یک سویه هست
دوست گلم من کی گفتم همه 12 مگیا ناراضی ان از سرعت شبانشون.اصلا خود من به عنوان یک 10 مگی خیلی از سرعت شبانم راضی هستم چه برسه به اینکه 12 مگی بشم.من گفتم 3 تا از دوستانی که تست کردن این لینک من رو به اندازه اون یکی دیگه سرعت دانلود تک لینکشون نبوده و همونجا برای اینکه امر بر شما مشتبه نشود گفتم اما بازم به 4 نفر من کفایت نمیکنم و حکم کلی صادر نمیکنم و دنبال تعداد نفرات بیشتری هستم که این لینکو تست شبانه کنند.شما ظاهرا اشتب از حرفای من برداشت کردی.برات مثال زدم که سر دفاع از سرعت دانلود شبانه صبانت حتی با یکی از دوستان که اسم کاربریشم گفتم بگو مگو نسبتا شدید کردیم.بعدشم من هرجا اشتباه کنم با کمال شهامت میام اعلام میکنم عین مساله قبلی.شما ظاهرا اون مساله رو برای محکومیت کلی من نمیخواهی هیچوقت رهاش کنی:n02:.بازم میگم هرجا اشتباه کنم خودم میام میگم.و الانم با اینکه 3 نفر سرعت دانلود تک لینکشون خیلی کمتر از یک نفر دیگه بوده اصلا به خودم اجازه نمیدم حکم کلی صادر کنم.شما کجا از من دیدی که گفته باشم آقا سرعت دانلود شبانه صبانت بده نرین صبانت بگیرید.حتی تو اون موضوع که اشتباه از من بود و شما خیلی بهش علاقه دارید داشتم میگفتم که ای ول با پهنای باند 6 مگ عجب سرعتی شبانه ای داره صبانت که بعدش خودم کفشش کردم :n02:که مشکل از کجا بوده که منی که 10 مگ بودم خیال میکردم 6 مگ هستم. در هر صورت بازم میگم تا تعداد تست کنندگان این لینک به یک حد قابل قبولی برای نتیجه گیری نرسه من هیچ نتیجه گیری نمیکنم ضمن اینکه میگم سرعت دانلود شبانه خود من با 10 مگ پهنای باند بسیار عالیست و ازش راضی ام و ایشالله خط سومم رو هم صبانتش میکنم:n02:اما اگر کسی ازم از سرعت شبانه صبانت بپرسه یکی خودمو بهش میگم که چقدر راضی ام اما در کل بهش میگم بعد از رسیدن نتایج مختلف میتونم با قطعیت در اینباره نظر بدم.امیدوارم یکسری از سوء تفاهمها مشخص شده باشه.چاکر کلیت دوستان هستیم:n02::n16:
ghazadi2002
27-08-2014, 21:25
دوست عزیز کل کل نکنید
تک لینک بیشتر از 200 تا 250 دانلود نمیده
فکر نکنم هر کسی هم بتونه اینقدر بیدار بمونه که ساعت 2.5 و 4.5 تست سرعت بگیره
من 5 شب تا حالا تست کردم کلی فایل میزارم دانلود و بین 6 تا 10 دانلود همزمان
صبح که بیدار میشم هم دستی حساب میکنم و هم توی ریز مصرف صبانت
توی این 5 روز با سرعتی که روی 8 مگ بسته شده بود بین 13 تا 14 گیگ هر شب دانلود داشتم که متوسط سرعت میشه 800
حالا امشب رو با سرعت 12 مگ تست میزنم ببینم تا صبح چقدر میگیره
اینم بگم سرعت بیشتر بستگی به کیفیت خط داره که خدا رو شکر مال ما کیفیتش خوبه
هم مشخصات خطم خوبه و هم اینکه فاصله خونه تا مخابرات زیر یک کیلومتره
david-ebi
27-08-2014, 21:52
دوست عزیز کل کل نکنید
تک لینک بیشتر از 200 تا 250 دانلود نمیده
فکر نکنم هر کسی هم بتونه اینقدر بیدار بمونه که ساعت 2.5 و 4.5 تست سرعت بگیره
من 5 شب تا حالا تست کردم کلی فایل میزارم دانلود و بین 6 تا 10 دانلود همزمان
صبح که بیدار میشم هم دستی حساب میکنم و هم توی ریز مصرف صبانت
توی این 5 روز با سرعتی که روی 8 مگ بسته شده بود بین 13 تا 14 گیگ هر شب دانلود داشتم که متوسط سرعت میشه 800
حالا امشب رو با سرعت 12 مگ تست میزنم ببینم تا صبح چقدر میگیره
اینم بگم سرعت بیشتر بستگی به کیفیت خط داره که خدا رو شکر مال ما کیفیتش خوبه
هم مشخصات خطم خوبه و هم اینکه فاصله خونه تا مخابرات زیر یک کیلومتره
تشکر از شما دوست عزیز.منم با پهنای باند 10 مگ وضعیت شما رو دارم و از دانلود شبانه ام راضی هستم.علت دونستن سرعت تک لینک رو هم خدمت دوستمان گفتم.در هر صورت سرعت تک لینک من از شما بیشتره :n02:.اما بسیار متشکرم که سرعت تک لینکتان را گفتید.و خدا خیرت بده این لینک ما رو هم همون ساعت 2 تا 2:30 یک تستی بزن که هنوز بیدار هستید.بسیار از لطفتان ممنون میشوم.نه دوست من کل کلی در کار نیست.حداقل برای سن من دیگه چیزی به نام کل کل معنا نداره.من مثل یک خبرنگار فقط میخواهم برای سایتم اطلاعات جمع کنم.تشکر از شما و از لطفت.(راستی اینو بگم که آقای otfbax تک لینک سرعتشان از همین سروری که توی امضای من هست به 900 رسیده اونم حدود ساعت 2:15 نیمه شب.که فیلمبرداری هم کردند و فیلمشان در صفحه های قبلی موجوده و از خودشونم میتونید بگیرید.واسه همین میگم سرعت تک لینک همه مثل هم نیست و نمیشه حکم کلی داد که تک لینک سرعتش 200 تا 250 تا بیشتر نیست)
bilmazlar
28-08-2014, 00:14
دوستان!
اجازه میدید من هم به عنوان کسی که اصلاً اینترنت صبانت ندارم و در واقع ذینفع این بحث به طور خاص نیستم، یه توضیحی بدم. به قول دوستمون ghazadi2002 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) «کل کل نکنید.» البته این توضیحات رو احتمالاً همه میدونن، من فقط سعی میکنم یه کم شفاف و مرتبش کنم.
این که سرعت تک لینک مهمه یا سرعت مجموع لینکها، بستگی به کاربرد شما از اینترنتتون داره. اما به صورت یه قاعده کلی، هر چی متوسط سرعت تک لینک یا بهتره به جاش دقیقتر بگم تک کانکشن بالاتر باشه، شما اینترنت باکیفیتتری داری.
بذارین منظورم از تککانکشن رو هم همینجا توضیح بدم تا فرقش با تک لینک و چند لینک مشخص بشه و برسم به بقیه حرفام. ببینید. برای این که شما اطلاعات رو بین کامپیوتر خودتون و کامپیوترها/سرورهای موجود در اینترنت رد و بدل کنید، سیستم عامل بین کامپیوتر شما و کامپیوتر مقصد تعدادری ارتباطات یا کانکشن ایجاد میکنه. مثلاً وقتی شما آدرس صفحه گوگل رو تو مرورگرتون وارد میکنین، مرورگر شما اول یک کانکشن بین کامپیوتر شما با سروری که صفحه گوگل روشه برقرار میکنه و درخواست فایل html صفحه گوگل رو میکنه. اما بعد از برقراری این کانکشن و دریافت یه مقداری از اطلاعات، صفحه گوگل، مرورگر متوجه میشه که برای نمایش درست صفحه گوگل علاوه بر فایل html اون صفحه باید چند تا فایل عکس مربوط به لوگوی گوگل و چند فایل اسکریپت و css رو هم دریافت کنه. به همین خاطر برای دریافت این فایلها هم کانکشنهای جداگانهای تشکیل میشن. اینجا فرق خاصی بین تک کانکشن و تک لینک نیست: یعنی هر ارتباط برقرار شده بین دو تا کامپیوتر در اینترنت برای دریافت اطلاعات که اینجا یه تعداد فایل هستند.
موقع دانلود مستقیم یک فایل تو اینترنت هم بین دو کامپیوتر ارتباطی برقرار میشه. مثلاً وقتی با مرورگر (به ویژه مرورگرهای قدیمی یا مرورگرهایی که پلاگین دانلود منیجر روشون نیست) یه فایل رو دانلود میکنیم، یه ارتباط یا یه کانکشن بین دو کامپیوتر برقرار میشه. اما نرمافزارهای مدیریت دانلود برای استفاده بهینهتر از پهنای باند اینترنت میتونن به یک فایل یا یک لینک خاص بیشتر از یک کانکشن بزنن. به این معنا که برای دانلود سریعتر یک فایل، همزمان چند کانکشن با سرور اون فایل برقرار میکنن و فایل رو از چند جای مختلفش شروع به دانلود میکنن. این جوری با این که ما یه لینک برای دانلود داریم اما این دانلود با چند کانکشن همزمان داره اتفاق میافته.
امیدوارم فرق بین کانکشن با لینک رو تو حرفام روشن کرده باشم.
اجازه بدید بقیه مطلب رو تو یه پست جداگانه بنویسم تا خوندنش راحتتر باشه.
bilmazlar
28-08-2014, 00:15
برگردیم به بحث اصلی که سرعت تک کانکشن مهمه یا مجموع سرعت اینترنت.
البته که هر دوش به جای خودش مهمه. اما بستگی به این داره که شما چه کاربرد و انتظاری از اینترنتت داشته باشی. اما بازم تأکید میکنم که به صورت یه قاعده کلی، هر چی متوسط سرعت تک کانکشن شما بالاتر باشه، شما اینترنت باکیفیتتری داری.
هر چقدر هم که پهنای باند اینترنت شما زیاد باشه، الزاماً سرعت تک کانکشن شما با پهنای باند شما برابر نیست. سرعت تککانکشنهای ایجاد شده بین کامپیوتر شما با یه سرور دیگه تو اینترنت به عوامل مختلفی مرتبطه: مثل، پهنای باند کلی اینترنت شما، ترافیک و شلوغی مسیری که بین شما و اون سرور تو اینترنت وجود داره، ترافیک و حجم مراجعات به خود اون سرور، محدودیتهای خود اون سرور، محدودیتهایی که ممکنه ISP روی اون سرور خاص اعمال کنه (مثل کاری که پارسآنلاین ما میکنه) و ...
بنابراین ممکنه سرعت تک کانکشن شما با یه سرور به بالای 80 درصد پهنای باندتون برسه، اما با یه سرور دیگه سرعت تک کانکشن شما به زحمت به 20 درصد پهنای باندتون. به این ترتیب شما به یه میانگین برای سرعت تک کانکشن اینترنت خودتون میرسین که بسته به کیفیت اینترنت شما، ممکنه برای یکی بالای 60 تا 70 درصد کل پهنای باندش باشه که خیلی خوبه، و ممکنه برای یک نفر دیگه زیر 30 درصد کل پهنای باندش باشه که چندان جالب نیست.
یکی از فلسفههای به وجود اومدن نرمافزارهای دانلود منیجر هم همینه. چون معمولاً سرعت تک کانکشن کمتر از کل پهنای باند اینترنت یک نفره، این نرمافزارها کمک میکنن که با ایجاد کانکشنهای همزمان به یک فایل (یا یک لینک)، استفاده بیشتر از ظرفیت پهنای باند اینترنت بشه.
حالا اگه شما از اینترنت بیشتر برای دانلود فایل استفاده میکنید، معمولاً براتون فرق چندانی نداره که سرعت تک کانکشن بالا باشه یا نه. چون اگه بالا نباشه میتونید با ایجاد کانکشنهای بیشتر به اون فایل سرعت دانلود از اون رو بیشتر کنید. یا حتی (مثل حالت شبانه رایگان) با دانلود چند فایل (لینک) مختلف به صورت تک کانکشن یا چند کانکشن همزمان ازکل ظرفیت پهنای باند اینترنت استفاده کنید. به هر حال اون فایل (فایلها) باید به طور کامل دانلود بشه تا شما بتونید ازش استفاده کنید. چیزی که این وسط برای شما مهمه این نیست که اون فایل با چند تا کانکشن همزمان دانلود شده یا با یک کانکشن؛ بلکه مدت زمان دانلود فایل براتون مهمه که هر چی کمتر باشه بهتره.
اما اگه شما از اینترنت بیشتر برای گشت و گذار تو وب و/یا گوش کردن به موسیقی یا دیدن فیلم به صورت آنلاین استفاده کنید یا برای چت و گفتگوی صوتی و تصویری یا بازی آنلاین، سرعت تک کانکشن براتون خیلی مهم میشه. چون تو این کاربردها دیگه دست شما نیست که با ایجاد چند کانکشن همزمان بتونید کیفیت بهتری از کار با اینترنتتون رو به دست بیارین. به ویژه وقتی یه فایل تصویری رو به صورت آنلاین استریم میکنید این مسأله خیلی واضحتر میشه.
مثلاً برای استریم یه فایل تصویری کیفیت پایین hd 720p (نه full hd 1080p) حداقل بین 2 تا 3 مگابیت در ثانیه (250 تا 400 کیلوبایت در ثانیه) اطلاعات باید دریافت بشه. حالا، من که پهنای باندم 8مگابیته در نگاه اول نباید مشکلی داشته باشم. اما اگه سرعت تک کانکشنم از این سرور به طور متوسط 3مگابیت در ثانیه (یعنی حدود 40 درصد کل پهنای باندم) باشه برای دیدن این ویدئو ممکنه لحظاتی دچار مشکل بشم. چون استریم تصویر با کیفیت 2 تا 3 مگابیت در ثانیه لب مرز سرعت تک کانکشن منه، ممکنه به دلیل نوسان سرعت و یا اورهد اطلاعات من لحظاتی در دیدن این ویدئو دچار مشکل یا به اصطلاح وقفه بشم.
بنابراین میشه گفت هرچی شما سرعت تک کانکشنتون به طور متوسط بالاتر باشه، کیفیت و تجربه بهتری از کار با اینترنت دارین.
یه توضیح آخری هم بدم و اون این که علاوه بر کل پهنای باند اینترنت و سرعت تک کانکشن، متوسط زمان ارسال و دریافت بستههای اطلاعاتی بین دو سرور (یعنی همون زمانی که با دستور ping میگیریم) هم تو کیفیت اینترنت خیلی مؤثره، به ویژه اگه شما اهل بازی آنلاین باشید، این عدد خیلی براتون حیاتی میشه.
ahvaz.net
28-08-2014, 00:21
منم گرفتم راضی هستم
ایول صبا نت
david-ebi
28-08-2014, 01:57
با تشکر از دوست عزیزم جناب bilmazlar که بازم چیزی به اطلاعات ما افزودند.سوالی در همین باره دارم که در این لینک هم گفته شده که من از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) براتون تقل قولش میکنم.
چرا بین سرعت تک کانکشن و چند کانکشن سرویس اینترنت ما تفاوت هستش؟(پست دوم رو بخونید)
جواب: به نظر من نباید باشه!!! ولی هست... نمیدونم چرا!:n13: میخوایم توی این تاپیک در مورد این موضوع بحث کنیم.... پس حتماً توی پست هاتون به این که آیا بین سرعت تک کانکشن و چند کانکشن سرویس اینترنت شما تفاوتی وجود داره یا نه اشاره کنید...
حالا واقعا به 'گفته این دوستمون سرعت تک کانکشن نباید فرقی با سرعت مولتی کانکشن بکنه؟آخه مگه میشه؟نظر شما چی هست؟
و در ثانی البته بحث ما در مورد سرعت چند لینک با هم و سرعت تک لینک بود و نه سرعت تک کانکشن.چون هستند دوستانی که در ساعات شبانه از دانلود تک لینک استفاده میکنند اما فکر نکنم باشند کسانی که از دانلود به روش تک کانکشن استفاده کنند چون اونطوری فوق العاده سرعت دانلودشون پایین میاد.من اسم تک کانکشن رو از این بابت آوردم که خواستم بگم برخی از اهل فن در همین تاپیکی که عرض کردم اصلا سرعت واقعی اینترنت رو سرعت تک کانکشنه میدونن که این ادعای اونها جای بحث داره که آیا درسته یا نه و من خودم هیچ اطلاعی در این زمینه ندارم.فقط خواستم بگم اگر من میگم دانلود تک لینکه هستند کسانی که حتی میگن دانلود تک کانکشنه.
در هر صورت آقا مهم اینه که کاربر از سرعت دانلود شبانش راضی باشه که خدا رو شکر در صبانت اکثرا ظاهرا که راضی هستند.فقط باید یک آمار دقیقی از سرعتهای تک لینکه هم به دست بیاریم اونم نه برای کوبیدن صبانت به خیال برخی دوستان بلکه برای یک تحقیق میدانی به قول دانشجویان:n02:
اما از اینکه توضیحاتی جالب و علمی مثل همیشه درباره دانلود تک کانکشنه دادید بسیار متشکرم.:n16:
اینکه سرعت چند کانکشنه با تک کانکشن فرق میکنه بخاطر شرایط مختلفی هست ، مثه : اشتراک پهنا باند بین چند کاربر ، نویز ، فاصله مرکز مخابرات و کیفیت زیرساخت و... که البته بیشترش مربوط به همون اشتراک پهنا باند بین چند کاربره .
برگردیم به بحث اصلی که سرعت تک کانکشن مهمه یا مجموع سرعت اینترنت.
البته که هر دوش به جای خودش مهمه. اما بستگی به این داره که شما چه کاربرد و انتظاری از اینترنتت داشته باشی. اما بازم تأکید میکنم که به صورت یه قاعده کلی، هر چی متوسط سرعت تک کانکشن شما بالاتر باشه، شما اینترنت باکیفیتتری داری.
هر چقدر هم که پهنای باند اینترنت شما زیاد باشه، الزاماً سرعت تک کانکشن شما با پهنای باند شما برابر نیست. سرعت تککانکشنهای ایجاد شده بین کامپیوتر شما با یه سرور دیگه تو اینترنت به عوامل مختلفی مرتبطه: مثل، پهنای باند کلی اینترنت شما، ترافیک و شلوغی مسیری که بین شما و اون سرور تو اینترنت وجود داره، ترافیک و حجم مراجعات به خود اون سرور، محدودیتهای خود اون سرور، محدودیتهایی که ممکنه ISP روی اون سرور خاص اعمال کنه (مثل کاری که پارسآنلاین ما میکنه) و ...
بنابراین ممکنه سرعت تک کانکشن شما با یه سرور به بالای 80 درصد پهنای باندتون برسه، اما با یه سرور دیگه سرعت تک کانکشن شما به زحمت به 20 درصد پهنای باندتون. به این ترتیب شما به یه میانگین برای سرعت تک کانکشن اینترنت خودتون میرسین که بسته به کیفیت اینترنت شما، ممکنه برای یکی بالای 60 تا 70 درصد کل پهنای باندش باشه که خیلی خوبه، و ممکنه برای یک نفر دیگه زیر 30 درصد کل پهنای باندش باشه که چندان جالب نیست.
یکی از فلسفههای به وجود اومدن نرمافزارهای دانلود منیجر هم همینه. چون معمولاً سرعت تک کانکشن کمتر از کل پهنای باند اینترنت یک نفره، این نرمافزارها کمک میکنن که با ایجاد کانکشنهای همزمان به یک فایل (یا یک لینک)، استفاده بیشتر از ظرفیت پهنای باند اینترنت بشه.
حالا اگه شما از اینترنت بیشتر برای دانلود فایل استفاده میکنید، معمولاً براتون فرق چندانی نداره که سرعت تک کانکشن بالا باشه یا نه. چون اگه بالا نباشه میتونید با ایجاد کانکشنهای بیشتر به اون فایل سرعت دانلود از اون رو بیشتر کنید. یا حتی (مثل حالت شبانه رایگان) با دانلود چند فایل (لینک) مختلف به صورت تک کانکشن یا چند کانکشن همزمان ازکل ظرفیت پهنای باند اینترنت استفاده کنید. به هر حال اون فایل (فایلها) باید به طور کامل دانلود بشه تا شما بتونید ازش استفاده کنید. چیزی که این وسط برای شما مهمه این نیست که اون فایل با چند تا کانکشن همزمان دانلود شده یا با یک کانکشن؛ بلکه مدت زمان دانلود فایل براتون مهمه که هر چی کمتر باشه بهتره.
اما اگه شما از اینترنت بیشتر برای گشت و گذار تو وب و/یا گوش کردن به موسیقی یا دیدن فیلم به صورت آنلاین استفاده کنید یا برای چت و گفتگوی صوتی و تصویری یا بازی آنلاین، سرعت تک کانکشن براتون خیلی مهم میشه. چون تو این کاربردها دیگه دست شما نیست که با ایجاد چند کانکشن همزمان بتونید کیفیت بهتری از کار با اینترنتتون رو به دست بیارین. به ویژه وقتی یه فایل تصویری رو به صورت آنلاین استریم میکنید این مسأله خیلی واضحتر میشه.
مثلاً برای استریم یه فایل تصویری کیفیت پایین hd 720p (نه full hd 1080p) حداقل بین 2 تا 3 مگابیت در ثانیه (250 تا 400 کیلوبایت در ثانیه) اطلاعات باید دریافت بشه. حالا، من که پهنای باندم 8مگابیته در نگاه اول نباید مشکلی داشته باشم. اما اگه سرعت تک کانکشنم از این سرور به طور متوسط 3مگابیت در ثانیه (یعنی حدود 40 درصد کل پهنای باندم) باشه برای دیدن این ویدئو ممکنه لحظاتی دچار مشکل بشم. چون استریم تصویر با کیفیت 2 تا 3 مگابیت در ثانیه لب مرز سرعت تک کانکشن منه، ممکنه به دلیل نوسان سرعت و یا اورهد اطلاعات من لحظاتی در دیدن این ویدئو دچار مشکل یا به اصطلاح وقفه بشم.
بنابراین میشه گفت هرچی شما سرعت تک کانکشنتون به طور متوسط بالاتر باشه، کیفیت و تجربه بهتری از کار با اینترنت دارین.
یه توضیح آخری هم بدم و اون این که علاوه بر کل پهنای باند اینترنت و سرعت تک کانکشن، متوسط زمان ارسال و دریافت بستههای اطلاعاتی بین دو سرور (یعنی همون زمانی که با دستور ping میگیریم) هم تو کیفیت اینترنت خیلی مؤثره، به ویژه اگه شما اهل بازی آنلاین باشید، این عدد خیلی براتون حیاتی میشه.
سلام دوست عزیز
این نکاتی که شما گفتید رو من بارها خودم توی طول پست هام بهش اشاره کردم و کاملا درسته ولی با توجه به این که اینجا بحث تست شبانه هست فکر می کنم خودتون هم تصدیق می کنید که توی اینترنت شبانه هدف بیشتر دانلود هست تا کاری مثل استریم کردن ویدیو یا بازی کردن یا کلا کاری که پینگ نقش اساسی بازی کنه. حالا اگر واقعا هدف فهمیدن کیفیت اینترنت هست حالا چه تک کانکشن و چه تک لینک خوب چرا فقط شبانه؟ من بحثم روی نوع تست خاصی هست که آقای david-ebi گذاشتن به نظر من این تست واسه یک قضاوت کلی در مورد اینترنت اشتباه هست و خیلی پارامترها رو در نظر نمی گیره اصولا همچین چیزی رو از توی یک تست نمی شه فهمید مخصوصا با توجه به این که خودشون هم اشاره کردن که این تست رو می خوان که برای انجمن خودشون قرار بدن مطمئنا باعث به اشتباه افتادن بعضی ها خواهند شد. به نظر شخصی من تستی درسته که مثلا توی کل حالت های زیر برای هر نفر انجام بشه
1-تست پینگ از یک سرور اشتراکی خاص در روز و شب (منظور از شب همون ساعات شبانه است)
2-تست پینگ از یک سرور اختصاصی خاص در روز و شب
3-تست سرعت دانلود تک کانکشن و دو کانکشن (جهت قضاوت کاربر در مورد تاثیر یک کانکشن بیشتر بر سرعت) از سرور خارج از کشوری که سرعت دانلود رو محدود نمی کنه (اشتراکی و اختصاصی)
4-تست های مورد 3 با نهایت تعداد کانکشن ممکن
و موارد دیگه ای رو هم می شه اضافه کرد که فعلا جهت رسوندن منظور فکر می کنم کافی باشه همینا
و در نهایت این که هم من و هم آقای david-ebi هر دو جزو کسانی هستیم که از صبانت راضی هستیم پس دلیل بحث ما اصلا خوب بودن یا بد بودن صبانت نیست بلکه بحث سر عدم قضاوت روی تستی هست که همه پارامترها رو در نظر نگرفته البته همین تست رو هم خیلی ها انجام نمی دن چه برسه به این که تست هایی که من گفتم رو هم بخوان انجام بدن :n01:
مرسی از توجهتون:n16:
david-ebi
28-08-2014, 11:54
با تشکر از همه دوستان.پارامترهای گفته شده توسط آقای otfbax کاملا درست هستند اما امایی در این وسط هست.اکثر دوستانی که من حضورا دیدمشون و از من سوال پرسیدن و همچنین اکثر دوستانی که کلا در این فروم و بعد در این تاپیک از من سوال داشتند سوالشان این بوده که سرعت دانلود شبانه 12 مگ صبانت از سرورهای خارج از کشور چقدر هست؟و اکثر این دوستان هم برای دانلود میخواستند بدونند این سرعت رو .یعنی کلا سرعت دانلود روز برایشان مهم نبوده و همچنین پینگ هم برایشان مهم نبوده.سروری هم که همکنون برای تست گذاشته میشه سرور شخصی سایت خودم هست از دیتاسنتر هتزنر آلمان بدون هیچگونه اعمال محدودیت از نظر سرعت دانلود و تعداد کانکشن.جالب است مثلا همکار بنده در فلان سایت از همین دیتاسنتر سرور دارد اما محدودیت 12 کانکشنی روی سرورش گذاشته.و از آنجایی که در شهر ما حداقل هرچه ساعت به 7 صبح نزدیکتر میشود سرعتها هم بالاتر میرود باز من برای رعایت انصاف از دوستان خواستم در یک محدوده زمانی مشخص این تست را بگیرند.در هر صورت اصلا لازم نیست آنقدر که آقای otfbax میفرمایند تست را تخصصی و محدودترش کنیم.چون خواسته های کاربران سایت من و همچنین اغلب دوستان عزیزم در این فروم و این تاپیک در همین سطح دانستن سرعت دانلود از یک سرور بدون محدودیت خارجی است.که در حال حاضر دیتاسنتر هتزنر بیشتر توانسته بین ادمین سرورها خودشو بقبولونه.چون تا 20 روز پیش سرور من رد استیشن انگلیس بود اما از زمانی که به هتزنر آلمان آمدم سرعت دانلود لینکهایم کمی بیشتر شده است.به نظر من از بهترین دیتاسنترهای خارجی و از پرسرعت ترین آنهاست و همپای آن دیتا سرور معروف هلندی که الان اسمشو یادم رفته اما جناب bilmazlar و خیلی دیگه از دوستان حتما اسمشو میدونند(leaseweb یا یک چیزی تو این مایه ها).من میتونستم از دیتا سنتر یکی از دوستان لینک بدم که مربوط به آمریکا است و سرعت کمتری داره اگر در جهت تخریب صبانت به قول دوستان میخواستم کار کنم.یا حتی اگر میخواستم در نهایت به این نتیجه برسم که شبانه 12مگ صبانت اخه نرید بگیرید:n02:با توجه به تمامی این گفته ها این حرکت من یک تست ساده است در جهت پاسخ به یک سوال ساده که آقا سرعت دانلود شبانه 12 مگ صبانت از سرورهای خارجی چقدر است؟این دوستان نه پینگ و نه سرعت روزانه براشون مهم بوده است.من به نوبه خودم سعی کردم بهترین و پرسرعت ترین دیتاسنتر رو برای تست بگذارم اما حتما به دوستانم خواهم گفت که امکان دارد که سرورهای خارجی باشند با سرعت دانلود کمتر از این.
در نهایت اگر هستند دوستانی که بازم با اصل این تست مخالفند و اشتباه میدوننش با نهایت احترام به عقیده اشان ازشون درخواست دارم اجازه بدن ما همین روش خودمونو ادامه بدیم چون این روش مورد علاقه کاربران سایتمون و همچنین دوستان من در این فروم و تاپیک است.ضمن اینکه بابت گوشزدهایشان بسیار متشکریم:n02:.مخلص جمع جمیعا:n16:
aliiran2008
28-08-2014, 11:54
چجوری میشه درخواست داد تا توی شهری که زندگی میکنم هم صبا نت سرویس بده؟
تو خیلی از شهر ها هنوز استارت نزده
david-ebi
28-08-2014, 12:03
چجوری میشه درخواست داد تا توی شهری که زندگی میکنم هم صبا نت سرویس بده؟
تو خیلی از شهر ها هنوز استارت نزده
کدوم شهری دوست عزیز؟یعنی اصلا صبانت در شهر شما وجود ندارد یا سرویس 12 مگ آن هنوز به شهر شما نیامده؟اگر سرویس 12 مگ وجود ندارد از خود نمایندگی سوال کنید که کی این سرویس را می آورد؟اگر هم اصلا صبانت در شهر شما نمایندگی ندارد از صبانت مرکزی تهران سوال کنید که قصد زدن نمایندگی در شهر شما را ندارد؟یا اصلا خودتون نمایندگیشو بگیرید:n02:.در هر صورت جواب سوالات شما رو یا نمایندگی صبانت شهرتون یا صبانت مرکزی تهران باید بدهند.
ali-1991
28-08-2014, 13:57
دوستان من ۶ مگ گرفتم اما رو ۴مگ بسته شده به پشتیبانی زنگ میزنم میگه به نمایندگی شهرتون زنگ بزن اونا هم میگن دزفول همه رو رو ۴مگ میبنده بیشتر نمیده!! مسخره ست واقعا. شبانه هم فقط شب اول سرعت خوب بود الان یک هفته ست سرعت شبانه بیشتر از ۶۰-۷۰ نمیره چه تک لینک چه همزمان. به پشتیبانی هم که میگم میگه کاملا عادیه همین درسته!!!! ۶مگ صبا گرفتم که حداقل شب سرعت درست داشته باشه اما واقعا اعصابمو بهم ریخته با این وضعیت.
دوستان من ۶ مگ گرفتم اما رو ۴مگ بسته شده به پشتیبانی زنگ میزنم میگه به نمایندگی شهرتون زنگ بزن اونا هم میگن دزفول همه رو رو ۴مگ میبنده بیشتر نمیده!! مسخره ست واقعا. شبانه هم فقط شب اول سرعت خوب بود الان یک هفته ست سرعت شبانه بیشتر از ۶۰-۷۰ نمیره چه تک لینک چه همزمان. به پشتیبانی هم که میگم میگه کاملا عادیه همین درسته!!!! ۶مگ صبا گرفتم که حداقل شب سرعت درست داشته باشه اما واقعا اعصابمو بهم ریخته با این وضعیت.
این دیگه مربوط به نمایندگی میشه که داره از زیرش در میره نه صبانت.:n01:
sleeplessness
28-08-2014, 15:16
شما شکایت کن 195
باید بهت تا 700 بدن
mehdi_skeptic2
28-08-2014, 18:06
دوستان من پارس افلاین هستم نظرتون چیه بیام صبا ؟ ایا دانلود شبانش خوبه یا نه ؟
david-ebi
28-08-2014, 18:23
دوستان فضای نسبتا مناسبی برای اینترنت کشور به وجود آمده.توصیه میکنم از آن استفاده کنید هر چه سریعتر چون:
تهدید وزیر به استیضاح در صورت افزایش پهنای باند دومین ایرادی که به طرح وزارت ارتباطات وارد است اینکه طبق قوانین کشور تا زمانی که شبکه ملی اینترنت کشور راه اندازی نشود، نباید پهنای باند اینترنت کشور گسترش یابد؛ اما وزارت ارتباطات بدون توجه به این موضوع در حال گسترش پهنای باند است.
برای دانستن کل ماجرا می توانید به لینک منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید
placebo111
28-08-2014, 18:28
سلام دوستان خسته نباشید.
من در حال حاضر از جای دیگه ای سرویس دارم
چند تا سوال منو درباره صبا نت میشه جواب بدین؟
1- وضعیت باز یا بسته بودن پورت ها و .... موارد مشابه یعنی وی .... چجوره؟
2- تو روزا وضعیت استریمینگ (ویدیو یا آهنگ) چطوریه؟
3- اگه 12 مگ بگیرم سرعت شبا خیلی پایین میاد؟ من دانلود شبانه نمیخوام ولی میخوام طوری باشه که مختل نشه بعد از یه ساعتی تو شب که نشه وبگردی کرد یا آنلاین استریم کرد و ...
4- قطعی داره؟ اگه داره چند وقت یه بار حدودا و چقدر طول میکشه؟
5- وضعیت پشتیبانی چطوریه؟
واقعا خیلی لطف میکنید اگه جواب بدین.
placebo111
28-08-2014, 18:31
یه سوال دیگه: در طول روز یا شب پینگ داخلی (از Speedtest) معمولا چقدره؟
ghazadi2002
28-08-2014, 18:42
دوست عزیز کلا وضعیت هر کسی فرق میکنه
مشخصات خط ، وضعیت تجهیزات مخابرات محل ، فاصله از مخابرات ، اینکه از چه سروری دانلود میکنی و کلی دلیل دیگه باعث میشه یه اینترنت مشابه برای من عالی باشه ولی برای یه نفر دیگه افتضاح
ولی اگه بای بدون وضعیت اینترنت 12 مگ شخصی من چطوره برات توضیح میدم
روزانه سرعت دانلود از سرور ایران حدود 1.4 مگ و از سرور خارج حدود 1 مگ
دیدن آنلاین ویدیو من چند بار تست کردم خوب بود و پینگ با اسپید تست معمولا زیر 100
وضعیت وب گردی برای من که مخابرات رو تجربه دارم نسبت به مخابرات عالیه
برای شبانه باید بین 6 تا 10 فایل رو با 32 کانکشن باری دانلود تا سرعت حدود 1 مگ رو از سرور ای خارجی بهت بده
دیشب همزمان با دانلود شبانه یه نیمساعت وب گردی کردم تفاوت چندانی با روز نداشت در حالیکه خودم مشغول دانلود همزمان 8 فایل بودم
ولی ویدیو رو شب تست نکردم کلا شب با اینترنت 12 مگ با توجه به سرور ایی که دانلود ازشون داری حدود 15 تا 20 گیگ دانلود میده
البته گفتم این واسه من بود و مکنه برای هرکسی متفاوت باشه
placebo111
28-08-2014, 18:54
دوست عزیز کلا وضعیت هر کسی فرق میکنه
مشخصات خط ، وضعیت تجهیزات مخابرات محل ، فاصله از مخابرات ، اینکه از چه سروری دانلود میکنی و کلی دلیل دیگه باعث میشه یه اینترنت مشابه برای من عالی باشه ولی برای یه نفر دیگه افتضاح
ولی اگه بای بدون وضعیت اینترنت 12 مگ شخصی من چطوره برات توضیح میدم
روزانه سرعت دانلود از سرور ایران حدود 1.4 مگ و از سرور خارج حدود 1 مگ
دیدن آنلاین ویدیو من چند بار تست کردم خوب بود و پینگ با اسپید تست معمولا زیر 100
وضعیت وب گردی برای من که مخابرات رو تجربه دارم نسبت به مخابرات عالیه
برای شبانه باید بین 6 تا 10 فایل رو با 32 کانکشن باری دانلود تا سرعت حدود 1 مگ رو از سرور ای خارجی بهت بده
دیشب همزمان با دانلود شبانه یه نیمساعت وب گردی کردم تفاوت چندانی با روز نداشت در حالیکه خودم مشغول دانلود همزمان 8 فایل بودم
ولی ویدیو رو شب تست نکردم کلا شب با اینترنت 12 مگ با توجه به سرور ایی که دانلود ازشون داری حدود 15 تا 20 گیگ دانلود میده
البته گفتم این واسه من بود و مکنه برای هرکسی متفاوت باشه
ممنونم دوست عزیز. بله میدونم به همه اینا بستگی داره ولی خواستم به صورت کلی یه معیاری دستم بیاد... همین تجربه شخصی شما هم که لطف کردی گقتی کافیه. جدا میخوام کوچ کنم به صبا نت فقط این که یه چند روزی اینترنت نداشته باشی یکم اذیت میکنه :n03:
ghazadi2002
28-08-2014, 19:03
اول از صبانت شهرتان بپرس پورت خالی دارن یا نه
مطمئن شدی پورت خالی دارن ثبتنام کن و درخواست جمع آوری خط رو بده
بسته به شرکتی که الان اینترنت داری ممکنه 3 تا 7 روز طول بکشه خطت جمع آوری بشه
بعد جمع آوری معمولا صبانت خیلی زود درخواست رانژه شدن خطت رو میده ولی مخابرات معمولا 1 تا 3 روز رانژه شدن رو طول میده
به محض رانژه شدن خط و روشن شدن چراغ adsl مودمت اینترنتم از طرف صبانت وصل شده
placebo111
28-08-2014, 19:28
اول از صبانت شهرتان بپرس پورت خالی دارن یا نه
مطمئن شدی پورت خالی دارن ثبتنام کن و درخواست جمع آوری خط رو بده
بسته به شرکتی که الان اینترنت داری ممکنه 3 تا 7 روز طول بکشه خطت جمع آوری بشه
بعد جمع آوری معمولا صبانت خیلی زود درخواست رانژه شدن خطت رو میده ولی مخابرات معمولا 1 تا 3 روز رانژه شدن رو طول میده
به محض رانژه شدن خط و روشن شدن چراغ adsl مودمت اینترنتم از طرف صبانت وصل شده
بله اگه بتونم تصمیمو بگیرم همین کارو میکنم اول صبا ثبت نام میکنم بعد شرکت قبلی میگم خالی کنه ... فک کنم هنوز انقدر آدم باشن که زود خالی کنن. منم البته خیلی پیگیرم تو این موارد انقدر زنگ میزنم که خسته بشن زود خالی کنن:n02:
این مسئله پینگ و آنلاین استریمینگ رو مطمئن بشم سریع اقدام میکنم.
1376MAXIMUM
28-08-2014, 19:31
سرعت شبانه شما پایین نیومده؟ من شبی ۲ گیگ کن تر میگیرم الان شدم شبی ۵ گیگ
ahvaz.net
28-08-2014, 23:31
دیشبم تایم رایگان سرعتم از اکسپرس لیچ 400 بود
farshad0123
28-08-2014, 23:36
دیشبم تایم رایگان سرعتم از اکسپرس لیچ 400 بود
چه سرویسی؟
ahvaz.net
29-08-2014, 00:15
2مگ:n01::n01:
placebo111
29-08-2014, 00:23
دوستان چند تا تون این سوال منو جواب بدین خاطر جمع بشم.
وضعیت پینگ برای استریمینگ ویدیو (یعنی پخش آنلاین ویدیو) در طول روز و شب چطوریه تو صبا نت؟ از یوتوب میتونید HD ببینید با سرویس 12 یا 10؟
دوستان اینجا کسی 8 مگ داره بگه سرعت شبانش چقدره؟
bilmazlar
29-08-2014, 07:02
با تشکر از دوست عزیزم جناب bilmazlar که بازم چیزی به اطلاعات ما افزودند.سوالی در همین باره دارم که در این لینک هم گفته شده که من از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) براتون تقل قولش میکنم.
حالا واقعا به 'گفته این دوستمون سرعت تک کانکشن نباید فرقی با سرعت مولتی کانکشن بکنه؟آخه مگه میشه؟نظر شما چی هست؟
و در ثانی البته بحث ما در مورد سرعت چند لینک با هم و سرعت تک لینک بود و نه سرعت تک کانکشن.چون هستند دوستانی که در ساعات شبانه از دانلود تک لینک استفاده میکنند اما فکر نکنم باشند کسانی که از دانلود به روش تک کانکشن استفاده کنند چون اونطوری فوق العاده سرعت دانلودشون پایین میاد.من اسم تک کانکشن رو از این بابت آوردم که خواستم بگم برخی از اهل فن در همین تاپیکی که عرض کردم اصلا سرعت واقعی اینترنت رو سرعت تک کانکشنه میدونن که این ادعای اونها جای بحث داره که آیا درسته یا نه و من خودم هیچ اطلاعی در این زمینه ندارم.فقط خواستم بگم اگر من میگم دانلود تک لینکه هستند کسانی که حتی میگن دانلود تک کانکشنه.
در هر صورت آقا مهم اینه که کاربر از سرعت دانلود شبانش راضی باشه که خدا رو شکر در صبانت اکثرا ظاهرا که راضی هستند.فقط باید یک آمار دقیقی از سرعتهای تک لینکه هم به دست بیاریم اونم نه برای کوبیدن صبانت به خیال برخی دوستان بلکه برای یک تحقیق میدانی به قول دانشجویان:n02:
اما از اینکه توضیحاتی جالب و علمی مثل همیشه درباره دانلود تک کانکشنه دادید بسیار متشکرم.:n16:
سرعت تک کانکشن و چند کانکشن فقط تو یه فضای غیرواقعی نباید فرقی داشته باشه. ولی در عالم واقع نمیتونه این جوری باشه. این باید و نبایدی که دوستمون «netstat» میگن از جنس باید و نبایدهای ایدهآل نه باید و نبایدهای واقعی. من تو دو تا مطلبی که نوشته بودم هم به این موضوع اشاره کردم که اصولاً سرعت تک کانکشن به دلیل مسائل مختلف معمولاً از حداکثر سرعت پهنای باند کاربر (که با استفاده از چند کانکشن همزمان تقریباً از کلش استفاده میشه) کمتره و این موضوع رو به عنوان یکی از دلایل اصلی درست شدن نرمافزارهای مدیریت دانلود مثل IDM ذکر کردم.
در مورد سرعت دانلود تک لینک (اما با چند کانکشن همزمان) و سرعت دانلود چندین لینک (چه به صورت تک کانکشن چه به صورت چند کانکشن) در طول زمان و به طور متوسط قاعدتاً نباید اختلاف زیادی باشه. مگر این که محدودیتهای خاصی وجود داشته باشه. مثلاً سروری که فایل روش قرار داره خودش محدودیت ایجاد کنه.
ولی به طور کلی سرعت دانلود یک لینک اونم از یه سرور خاص تصویر خوبی از کیفیت و سرعت دانلود خط اینترنت رو نمیده. حالا چه روزانه باشه چه شبانه. فکر کنم منظور دوستمون otfbax هم همینه. برای تست کیفیت اینترنت من تا حالا هیچ تست و آزمونی ندیدم که جامع باشه و همه قبولش داشته باشن. علتش هم اینه که «هر کسی از ظن خود شد یار من.» مثلاً یکی دانلود شبانه واسهاش مهمه. یکی دیگه دانلود روزانه. یکی دیگه وبگردی، اون یکی دیگه دیدن ویدئوی آنلاین؛ آخری هم بازی آنلاین. اما حتی برای من و شمایی که بیشتر دانلود برامون مهمه هم اولویتهای مختلفی داریم و چیزی که مثلاً من بهش میگم سرعت خوب دانلود شبانه ممکنه با چیزی که منظور شما یا یه نفر دیگهاست فرق داشته باشه.
مثلاً من برام مهم نیست که سرعت دانلود شبانه رایگان من از یه سایت خاص چقدره. چون من فایلهایی رو که میخوام دانلود کنم اول منتقل میکنم به چند تا آپلودسنتر بیشتر داخلی که ازشون اکانت پرمیوم دارم، بعد از روی اونا شبانه دانلود میکنم. برای من چیزی که مهمه مجموع سرعت دانلودم از این آپلودسنترها در طول ساعتهای رایگان شبانه است. اغلب وقتها هم من شبا اصلاً بیدار نیستم که بخوام سرعت دانلود از یه سرور رو به طور خاص کنترل کنم. به تجربه هم به من ثابت شده که شرایط سرورها همیشه پایدار و یکنواخت نیست و به قول معروف بهتره همه تخممرغهام رو تو یه سبد نذارم. یعنی وقتی که از چند تا سرور مختلف به طور همزمان دانلود میکنم نتیجه بهتری میگیرم در مجموع.
bilmazlar
29-08-2014, 07:22
سلام دوست عزیز
این نکاتی که شما گفتید رو من بارها خودم توی طول پست هام بهش اشاره کردم و کاملا درسته ولی با توجه به این که اینجا بحث تست شبانه هست فکر می کنم خودتون هم تصدیق می کنید که توی اینترنت شبانه هدف بیشتر دانلود هست تا کاری مثل استریم کردن ویدیو یا بازی کردن یا کلا کاری که پینگ نقش اساسی بازی کنه. حالا اگر واقعا هدف فهمیدن کیفیت اینترنت هست حالا چه تک کانکشن و چه تک لینک خوب چرا فقط شبانه؟ من بحثم روی نوع تست خاصی هست که آقای david-ebi گذاشتن به نظر من این تست واسه یک قضاوت کلی در مورد اینترنت اشتباه هست و خیلی پارامترها رو در نظر نمی گیره اصولا همچین چیزی رو از توی یک تست نمی شه فهمید مخصوصا با توجه به این که خودشون هم اشاره کردن که این تست رو می خوان که برای انجمن خودشون قرار بدن مطمئنا باعث به اشتباه افتادن بعضی ها خواهند شد. به نظر شخصی من تستی درسته که مثلا توی کل حالت های زیر برای هر نفر انجام بشه
1-تست پینگ از یک سرور اشتراکی خاص در روز و شب (منظور از شب همون ساعات شبانه است)
2-تست پینگ از یک سرور اختصاصی خاص در روز و شب
3-تست سرعت دانلود تک کانکشن و دو کانکشن (جهت قضاوت کاربر در مورد تاثیر یک کانکشن بیشتر بر سرعت) از سرور خارج از کشوری که سرعت دانلود رو محدود نمی کنه (اشتراکی و اختصاصی)
4-تست های مورد 3 با نهایت تعداد کانکشن ممکن
و موارد دیگه ای رو هم می شه اضافه کرد که فعلا جهت رسوندن منظور فکر می کنم کافی باشه همینا
و در نهایت این که هم من و هم آقای david-ebi هر دو جزو کسانی هستیم که از صبانت راضی هستیم پس دلیل بحث ما اصلا خوب بودن یا بد بودن صبانت نیست بلکه بحث سر عدم قضاوت روی تستی هست که همه پارامترها رو در نظر نگرفته البته همین تست رو هم خیلی ها انجام نمی دن چه برسه به این که تست هایی که من گفتم رو هم بخوان انجام بدن :n01:
مرسی از توجهتون:n16:
من هم تو پست دومم به طور خاص گفتم که کیفیت اینترنت هر کسی بسته به کاربردش متفاوته. بله شبانه رایگان بیشتر واسه دانلود استفاده میشه. خود من هم از شبانه رایگان واسه این کار استفاده میکنم.
برای قضاوت در مورد کیفیت اینترنت یه شرکت ISP، من هم معتقدم باید از زوایای مختلف بهش نگاه کرد. تو همین پست قبلیم هم در جواب آقای david-ebi گفتم که:
به طور کلی سرعت دانلود یک لینک اونم از یه سرور خاص تصویر خوبی از کیفیت و سرعت دانلود خط اینترنت رو نمیده. حالا چه روزانه باشه چه شبانه. فکر کنم منظور دوستمون otfbax هم همینه.
حالا این که فقط بحث دانلوده. برای کیفیت سرویس یه شرکت علاوه بر سرعت دانلود روزانه و شبانه، وضعیت پینگ، وضعیت قطعیها، کیفیت خدمات پشتیبانی و موارد متعدد دیگهای رو میشه مطرح کرد. اما اظهار نظر جامع در همه این موارد معمولاً انجام نمیشه. چون انتظارات افراد با هم مختلفه.
ایده شما هم هم برای تستهای چهارگانه ایده جالبیه. ولی واقعیت اینه که کسی که میآد اینجا و درباره وضعیت اینترنتش نظر میده، الزام و اجباری به رعایت چارچوب شما یا هر کس دیگهای نداره. واسه همینم احتمالاً این روش و ایده هم مخالفینی برای خودش خواهد داشت.
به نظر من بهتره که وقتی که کسی راجع به کیفیت اینترنت شرکت اظهار نظر میکنه دقیقاً تجربه خودش رو بگه. مثلاً بگه من وقتی شبانه رایگان از این سایت یا این سایتها دانلود میکنم سرعتم متوسط این قدر میشه. یا وقتی فلان ساعت از این سرور پینگ میگیرم، نتیجهاش اینه. این طوری نه قضاوت کلی میکنه و نه کسی که حرف اون رو میخونه ممکنه برداشت اشتباه کنه.
و نکته آخر هم این: من صبانتی نیستم اما صبانتیها رو دوست دارم. :n01::n06:
master2014
29-08-2014, 11:48
DNS های صبانت را برام پست کنید.
تشکر.
placebo111
29-08-2014, 12:56
دوستان صبا نتی این سوال مارو یکی جواب نمیده؟
وضعیت ویدیو استریمینگ با سرویس های 8 یا 10 یا 12 چطوریه؟ میشه توی یوتوب ویدیو HD ببینید؟ روز و شب ؟
david-ebi
29-08-2014, 14:47
دوستان صبا نتی این سوال مارو یکی جواب نمیده؟
وضعیت ویدیو استریمینگ با سرویس های 8 یا 10 یا 12 چطوریه؟ میشه توی یوتوب ویدیو HD ببینید؟ روز و شب ؟
اتفاقا دیشب در ساعات رایگان این خواسته شما رو تست کردم با کیفیت hd فیلمو به صورت آنلاین از روی ی.و.ت.ی.و.ب با کلی تیک و قطعی پخش میکرد.من سرویسم 10 مگ هستش.اما در روز رو یادم هست با کیفیت پایینتر از hd بدون تیک پخش میکرد.
خوب یک تست دیگه هم در ساعات روزانه گرفتم.یک ویدیو با کیفیت hd از ی.و.ت.ی.و.ب را نگاه کردم و تقریبا هر 30 ثانیه 9 ثانیه مکث داشت.البته قطعا این به قدرت سرورهای چیزشکن شما هم ربط خواهد داشت.اما چیزشکنی هم که من دارم ضعیف نیست:n02:
اینجاست که اون بحثی که جناب bilmazlar درباره سرعت تک کانکشن میکردن اهمیت پیدا میکنه.چون نگاه کردن ویدیوهای آنلاین فقط به سرعت تک کانکشن شما بستگی داره که هرچی بالاتر باشه قطعی و تیک کمتر خواهد بود.شما میتونی از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بهترین isp در زمینه سرعت تک کانکشن رو پیدا کنی.در این تاپیک بچه ها سرعتهای تک کانکشنشونو از isp های مختلف گذاشتند و شما میتونی از بین این تستها بهترینشونو پیدا کنی.
placebo111
29-08-2014, 17:26
اتفاقا دیشب در ساعات رایگان این خواسته شما رو تست کردم با کیفیت hd فیلمو به صورت آنلاین از روی ی.و.ت.ی.و.ب با کلی تیک و قطعی پخش میکرد.من سرویسم 10 مگ هستش.اما در روز رو یادم هست با کیفیت پایینتر از hd بدون تیک پخش میکرد.
خوب یک تست دیگه هم در ساعات روزانه گرفتم.یک ویدیو با کیفیت hd از ی.و.ت.ی.و.ب را نگاه کردم و تقریبا هر 30 ثانیه 9 ثانیه مکث داشت.البته قطعا این به قدرت سرورهای چیزشکن شما هم ربط خواهد داشت.اما چیزشکنی هم که من دارم ضعیف نیست:n02:
اینجاست که اون بحثی که جناب bilmazlar درباره سرعت تک کانکشن میکردن اهمیت پیدا میکنه.چون نگاه کردن ویدیوهای آنلاین فقط به سرعت تک کانکشن شما بستگی داره که هرچی بالاتر باشه قطعی و تیک کمتر خواهد بود.شما میتونی از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بهترین isp در زمینه سرعت تک کانکشن رو پیدا کنی.در این تاپیک بچه ها سرعتهای تک کانکشنشونو از isp های مختلف گذاشتند و شما میتونی از بین این تستها بهترینشونو پیدا کنی.
David عزیز واقعا زحمت کشیدی و خیلی چیزا رو برام روشن کردی... پس اگه اینجوری صبانت هم زیاد به درد کار من نمیخوره ... تقریبا همه پست های اون تاپیک رو خوندم و کاملا معلوم بود که ISP من یعنی پارس آنلاین وضعیتش از همه خراب تره در زمینه تک کانکشن... که البته در مورد مولتی کانکشنم جدیدا افتضاح شده ... تو این شرکتهایی که تسش شده بود فک کنم آسیا تک از همه بهتر بود ... نمیدونم واقعا چیکار کنم ! باز خوش به حال شما صبا نتیا به یه چیزی میتونین دلتونو خوش کنین... یعنی تو هیچ شاخصی پارس آنلاین حرفی واسه گفتن نداره ظاهرا :n29: قبلا ولی یادمه از یو ... تو بیشتر ساعات شبانه روز HD ها رو میدیم (یعنی ستیگشو گذاشته بودم رو اتو ولی خودش اکثرا HD میشد ) و معمولا هم با سرعت خیلی زیاد لود میکرد ویدیو رو. البته تو ساعات رایگان شب از اولشم هیچ فرقی با قطع بودن نداشت چه برسه به استریم! تازه من بالاترین سرعت محدود قابل ارائه شونو دارم ، مثلا هم روی 9 مگ بستن ... دیگه وای به حال کسی که 128 داره.
آقا بازم ممنون خیلی گلی!!!!!!!!!!
صبانت دزد بی شرف
شبا که رایگانه اینقدر سرعتو کم میکنه
از تورنت هم میخوای چیزی بگیری دقیـــــــــــــــــــــق ا شبا سرعت 0 میشه . صفـــــــــــــــــــــــ ــر
کسی نگه مشکل از تورنت لطفا یه ماه دارم تست میکنم . سرعتـــــــــــــــو کم میکنن
توی تراکر های فایل یه تراکر صبانت هست .
udp://tracker.publicbt.com:80/announce
udp://tracker.openbittorrent.com:80/announce
udp://fr33domtracker.h33t.com:3310/announce
udp://tracker.istole.it:80/announce
udp://fr33dom.h33t.com:3310/announce
udp://open.demonii.com:1337/announce
udp://9.rarbg.com:2710/announce
کسی میدونه چطوری میشه اینو دور زد؟
-------------------------------------
یسری دوستانی خیلی از صبانت تعریف میکنن . زیادی تعریف نکنید که بخدا دارم شک میکنم شما از کارمندای صبانتید
zxzxcvcv
30-08-2014, 03:27
صبانت دزد بی شرف
از تورنت هم میخوای چیزی بگیری دقیـــــــــــــــــــــق ا شبا سرعت 0 میشه . صفـــــــــــــــــــــــ ــر
کسی نگه مشکل از تورنت لطفا یه ماه دارم تست میکنم . سرعتـــــــــــــــو کم میکنن
یسری دوستانی خیلی از صبانت تعریف میکنن . زیادی تعریف نکنید که بخدا دارم شک میکنم شما از کارمندای صبانتید
با چه برنامه ای تورنت دانلود میکنی ؟
من utorrent دارم وقتی properties هر تورنتی رو بگیرم لیست ترکر ها میاد که هر کدوم خواستم میتونم پاک کنم
با چه برنامه ای تورنت دانلود میکنی ؟
من utorrent دارم وقتی properties هر تورنتی رو بگیرم لیست ترکر ها میاد که هر کدوم خواستم میتونم پاک کنم
هم یو تورنت هم بیت تورنت .
شما مشکل سرعت نداری الان که رایگانه ؟ روزا نه ها . من از ساعت 7:1 دقیقه صبح سرعتم خوب میشه. الا از سرعتم 0 و یک بالاتر نمیره
1- من هم پاک میکنم ولی میاد. حالا اصلا پاک هم بشه دوست عزیز. راهی برای افضایش سرعت هست. ؟
2- راهی برای اینکه شبها بشه استفاده کرد هست؟
masooyan
30-08-2014, 03:52
های وب که بودم سرعت تک کانکشن از صبا بهتر بود:n09:
میخام برگردم های وب :n09:
من از شما صبانتی ها سوال میکنم آیا صبا همیشه همین طور بوده؟
zxzxcvcv
30-08-2014, 04:17
هم یو تورنت هم بیت تورنت .
شما مشکل سرعت نداری الان که رایگانه ؟ روزا نه ها . من از ساعت 7:1 دقیقه صبح سرعتم خوب میشه. الا از سرعتم 0 و یک بالاتر نمیره
1- من هم پاک میکنم ولی میاد. حالا اصلا پاک هم بشه دوست عزیز. راهی برای افضایش سرعت هست. ؟
2- راهی برای اینکه شبها بشه استفاده کرد هست؟
والا من مخابرات دارم دوست عزیز
sleeplessness
30-08-2014, 09:59
صبانت دزد بی شرف
دادا هرکی اومد گفتیم شانسیه
اون ترکر صبانت با فایروال بلاک کن
من که دیگه خیلی وقته تورنت بخوام شبا بگیرم اول مستقیمش میکنم. بعد خیلی شیک میزارم واسه شبانه.قبل از این کار هم سرعت همون 30 تا 40 میچرخید واسه تورنت:n01:( اون موقع 1 مگ داشتم. نرم افزاری هم که استفاده میکردم یکیش یوتوترنت و یکی دیگه هم Vuze بود:n06: )
من که دیگه خیلی وقته تورنت بخوام شبا بگیرم اول مستقیمش میکنم. بعد خیلی شیک میزارم واسه شبانه.قبل از این کار هم سرعت همون 30 تا 40 میچرخید واسه تورنت:n01:( اون موقع 1 مگ داشتم. نرم افزاری هم که استفاده میکردم یکیش یوتوترنت و یکی دیگه هم Vuze بود:n06: )
دقیقا بهترین راه دانلود شبانه از تورنت همینه
دوستان من 8 مگ صبانت گرفتم سرعتم 460ه تو روز یعنی چی؟ خطم تا 10 مگ هم پشتیبانی میکنه خود یارو میگفت با 8 مگ روزانه 1 مگ به با لاست سرعت
وای پینگ از 4.2.2.4 شده 600
فک کنم خطم نویز پیدا کرده
shayan0o21
30-08-2014, 13:59
دوستان من 8 مگ صبانت گرفتم سرعتم 460ه تو روز یعنی چی؟ خطم تا 10 مگ هم پشتیبانی میکنه خود یارو میگفت با 8 مگ روزانه 1 مگ به با لاست سرعت
نویز ربطی به پینگ نداره و سرعت نداره
فقط در ارتباط اینترنت مشکل ایجاد میکنه :n16:
نویز ربطی به پینگ نداره و سرعت نداره
فقط در ارتباط اینترنت مشکل ایجاد میکنه :n16:
رفیق داری اشتباه میکنی.اگه نویز پایین باشه دان استریم رو پایین میاره و این باعث کاهش سرعت میشه.در واقع خط ایشون روی 8 مگ بسته شده ولی خطشون تا 4 بیشتر کشش نداره چون خطشون نویز زیادی داره.
djbehnam73
30-08-2014, 14:58
اقا من دانلود شبانه واسم خیلی مهمه
بیام صبانت ؟؟؟؟؟
shayan0o21
30-08-2014, 14:59
رفیق داری اشتباه میکنی.اگه نویز پایین باشه دان استریم رو پایین میاره و این باعث کاهش سرعت میشه.در واقع خط ایشون روی 8 مگ بسته شده ولی خطشون تا 4 بیشتر کشش نداره چون خطشون نویز زیادی داره.
نه عزیز 8 مگ بسته میشه ولی اینترنت قطع میشه :n02: از اون لحاظ عرض کردم وگرنه تا هر چقدر بخوان میتونن ببندن ولی اینترنت قطع میشه ، یا هر چند دقیقه لینک میپره
نزدیک 1 ساله تورنت افتضاح شده شبانه ش
128 داشتم شبانه با دانلود منیجر 130 بود با تورنت بین 70 تا 80 میگرفت
الانم معجزه بشه شبانه 600 رد کنه
david-ebi
30-08-2014, 15:11
توی مشخصات کانفیگ مودمت روی چند برات بستن؟یک عکس ازش بزار.اگر روی 8 مگ هستی بهشون بزنگ شکایت کن از سرعتت.
david-ebi
30-08-2014, 15:15
های وب که بودم سرعت تک کانکشن از صبا بهتر بود:n09:
میخام برگردم های وب :n09:
من از شما صبانتی ها سوال میکنم آیا صبا همیشه همین طور بوده؟
داداش گلم.صبانت تقریبا بهترین سرعت شبانه رو داره بین همه isp ها.از این نظر اگر کسی براش مهمه صبانت از همه بهتره.اما از نظر سرعت تک کانکشن و تماشای ویدیوهای آنلاین و استریم و...زیاد وضعش خوب نیست.اون خط دیگم که آسیاتک هستش خیلی سرعت تک کانکشنش بالاتره.در این زمینه شاید آسیاتک از بقیه بهتر باشه.شما قبل از اینکه روی صبانت بیایی باید هدفتو اعلام میکردی:n02:
میشه یه توضیح بدین. دوستان یکی گفت اکانت Ikerio بگیرم. خوب اونم محدودید حجم داره. مثلا بخوای 10 گیگ بگیری باید فلان قیمیت بدی. خوب اگه بخوام پول نت بدم و پول اکانت اونجوری اون فایل رو روی سی دی از بیرون میخرم. یه فرقی باید باشه
راه حل شما چطوریه. میشه یه توضیحی بدی.
david-ebi
30-08-2014, 15:53
میشه یه توضیح بدین. دوستان یکی گفت اکانت Ikerio بگیرم. خوب اونم محدودید حجم داره. مثلا بخوای 10 گیگ بگیری باید فلان قیمیت بدی. خوب اگه بخوام پول نت بدم و پول اکانت اونجوری اون فایل رو روی سی دی از بیرون میخرم. یه فرقی باید باشه
راه حل شما چطوریه. میشه یه توضیحی بدی.
داداش من اصلا تو کار تورنت و دانلود ازش نیستم.اما ببین این روش به کارت میاد.
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hojjat74
30-08-2014, 16:04
سلام:n02:من چند وقته مشکل پینگ دارم اگر زنگ بزنم پشتیبانی میتونن درستش کنن؟روشی هست خودم فیکسش کنم؟
david-ebi
30-08-2014, 16:23
سلام:n02:من چند وقته مشکل پینگ دارم اگر زنگ بزنم پشتیبانی میتونن درستش کنن؟روشی هست خودم فیکسش کنم؟
والا تا جایی که من میدونم پینگ رو نمیشه کاریش کرد و پشتیبانی هم کاری واست نمیکنه.بازم اگر بقیه دوستان اطلاعات بیشتری در این زمینه دارند بفرمایند.
hojjat74
30-08-2014, 17:37
یک سوال دیگم دارم:من با توجه ب ضعیف بودن خط ام حتی در سر خط برای اینکه بتونم پهنای باند بالاتری بگیرم باید ب کدوم قسمت مخابرات برم؟نتیجه ای داره؟الان max 2 مگ میتونن ببندن واسم ولی اگه فرضا 8 بخوام بسته شه کیفیت خط رو کجا میشه بالا برد؟هزینه داره؟
shayan0o21
30-08-2014, 19:47
یک سوال دیگم دارم:من با توجه ب ضعیف بودن خط ام حتی در سر خط برای اینکه بتونم پهنای باند بالاتری بگیرم باید ب کدوم قسمت مخابرات برم؟نتیجه ای داره؟الان max 2 مگ میتونن ببندن واسم ولی اگه فرضا 8 بخوام بسته شه کیفیت خط رو کجا میشه بالا برد؟هزینه داره؟
یه بار با 17 تماس بگیرین ، نفر میفرستن آدم خوبی باشه خط هاتون رو چک میکنه ، اگه مشکلی از سیم ها باشه درست میکنه
ولی اگه از خود تجهیزات مرکز باشه که هیچی ولش کن:n02:
یا علی
david-ebi
30-08-2014, 20:14
خیلی زیاد بستگی به فاصلت از مرکز مخابراتی منطقتون و عدد attenuation ات در کانفیگ مودمت داره.اگر فاصله کابلی ات در حدود 3 کیلومتر باشه حداکثر پهنای باند8 مگ میتونی بگیری اما اگر کمتر از 2.5 کیلومتر باشه 12 مگ هم راحت میتونی بگیری.(فاصله کابلی اغلب با فاصله حقیقی و ماشین رو فرق داره و بیشتره.این فاصله فقط از روی مقدار عدد attenuation به دست میاد)البته اعدادی که گفتم حدودی است.شما یک عکس از کانفیگ مودمت و نویزت یزار تا دقیقتر بتونم بگم.ولی کلا اگر فاصله از یک حدی بیشتر باشه به هیچ وجه نمیتونید پهنای باندهای بالا رو بگیرید.به جای 17 اگر 1117 هم بیاد مشکلی حل نمیشه:n02:.مگه خونتونو بفروشین و برین در جوار مرکز مخابراتی منطقتون خونه بگیرید و از برکاتش فیض ببرید:n02:
hojjat74
30-08-2014, 22:18
خیلی زیاد بستگی به فاصلت از مرکز مخابراتی منطقتون و عدد attenuation ات در کانفیگ مودمت داره.اگر فاصله کابلی ات در حدود 3 کیلومتر باشه حداکثر پهنای باند8 مگ میتونی بگیری اما اگر کمتر از 2.5 کیلومتر باشه 12 مگ هم راحت میتونی بگیری.(فاصله کابلی اغلب با فاصله حقیقی و ماشین رو فرق داره و بیشتره.این فاصله فقط از روی مقدار عدد attenuation به دست میاد)البته اعدادی که گفتم حدودی است.شما یک عکس از کانفیگ مودمت و نویزت یزار تا دقیقتر بتونم بگم.ولی کلا اگر فاصله از یک حدی بیشتر باشه به هیچ وجه نمیتونید پهنای باندهای بالا رو بگیرید.به جای 17 اگر 1117 هم بیاد مشکلی حل نمیشه:n02:.مگه خونتونو بفروشین و برین در جوار مرکز مخابراتی منطقتون خونه بگیرید و از برکاتش فیض ببرید:n02:
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
21.4
12.5
db
Line Attenuation
:
58.0
29.0
db
Data Rate
:
2048
478
kbps
Max Rate
:
6100
24796
kbps
CRC
:
5
0
mohamad7824
31-08-2014, 00:16
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
21.4
12.5
db
Line Attenuation
:
58.0
29.0
db
Data Rate
:
2048
478
kbps
Max Rate
:
6100
24796
kbps
CRC
:
5
0
فاصلت تا مرکز خیلی زیاده !
farshad0123
31-08-2014, 00:25
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
21.4
12.5
db
Line Attenuation
:
58.0
29.0
db
Data Rate
:
2048
478
kbps
Max Rate
:
6100
24796
kbps
CRC
:
5
0
خطت کیفیت بالاست تا 24مگ میکشه 8مگ هم راحت میکشه دان استریم اتوماتیک هم میکشه
hojjat74
31-08-2014, 01:11
فاصلت تا مرکز خیلی زیاده !
نمیدونم مشهد رو بلدید یا نه ولی مرکز مخابراتی من 4راه مخابراته و خونمون 4 راه ورزش !دیگه فاصله دقیقشو نمیدونم!اگه زیاده پس یوزر farshad داره از روی تمسخر کمک میکنه؟
این مال زمانیه که 1 مگ پهنای باندم بود.
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
16.9
29.5
db
Line Attenuation
:
51.0
27.6
db
Data Rate
:
1024
123
kbps
Max Rate
:
4144
58960
kbps
CRC
:
1
0
david-ebi
31-08-2014, 04:18
نمیدونم مشهد رو بلدید یا نه ولی مرکز مخابراتی من 4راه مخابراته و خونمون 4 راه ورزش !دیگه فاصله دقیقشو نمیدونم!اگه زیاده پس یوزر farshad داره از روی تمسخر کمک میکنه؟
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
16.9
29.5
db
Line Attenuation
:
51.0
27.6
db
Data Rate
:
1024
123
kbps
Max Rate
:
4144
58960
kbps
CRC
:
1
0
این مشخصات میگه فاصله کابلی شما تا مرکز مخابرات 4.2 کیلومتره که خیلی زیاده.و مودمت داره نشون میده حداکثر تا 6 مگ بیشتر نمیتونی بگیری.نویزتم به نظر من واسه پهنای باند 2 مگ زیاده.از چهارراه مخابرات تا چهارراه ورزش یادمه اوندفعه گفتم 2 کیلومتر فاصله است.درسته؟بنابراین اگر سر خطت هم زدی و اوضاع به همین منوال بوده و عددا فرقی نکرده بنابراین متاسفانه حداکثر تا 6 مگ بیشتر نمیتونی بگیری.تازه اونم اگر مودمت راست گفته باشه:n02:آخه زیاد به مکس ریت مودم نمیشه اعتماد کرد.اگرم به سر خط نزدی که برو اونجا یک تستی بکن و عکسشو بزار.اگر اشتباه نکنم یکبار گفتی سرخط هم تست کردی اما اوضاع بهتر نشده.خیلی عجیبه تو با فاصله ماشین روی حداکثر 2 کیلومتری نباید عدد attenuation ات 58 بشه.حداکثر باید 44 بشه.چون فاصله ماشین روی منم 2 کیلومتره اما عدد atte ام 44 هستش.یکبار مثل تو عدد atte ام 58 شد که با درست کردن سیمکشی داخلی دوباره 44 شد.اما اگر سر خط هم چک کردی و همین آش وکاسه بوده من دیگه حرفی واسه گفتن ندارم.:n02:
bilmazlar
31-08-2014, 07:13
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
16.9
29.5
db
Line Attenuation
:
51.0
27.6
db
Data Rate
:
1024
123
kbps
Max Rate
:
4144
58960
kbps
CRC
:
1
0
ببین. از روی نشونی که دادی من فکر میکنم که طول کابلکشی مرکز مخابراتی تا منزل شما باید حول و حوش 2.0 تا 2.5 کیلومتر باشه. البته چون گفتی چهارراه ورزش و خیابون و کوچه فرعی رو مشخص نکرده بودی من حدس میزنم این حدود باشه. وگرنه طبق عکس فاصله مرکز مخابراتی تا خود چهارراه ورزش حدوداً 1.7 کیلومتره. بهتره خودت بری تو همین سایت wikimapia فاصله دقیق بین مرکز مخابراتی و خونهاتون رو دربیاری. البته باید دقت داشته باشی که ترتیب خیابون اصلی، خیابون فرعی و کوچه رو تو اندازهگیری مسافت در نظر داشته باشی.
به هر حال منم مشابه دوستمون david-ebi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فکر میکنم با فرض همون 2.5 کیلومتر هم باید بتونی حداقل 8مگابیت سرعت دانلود داشته باشی. ولی الآن وضعیتت این نیست و آمار مودمت یه بار حدود 4مگابیت و یه بار حدود 6مگابیت رو نشون میده. ضمن این که مودمت یه کمی هم عجیبه و حداکثر سرعت آپلود قابل دستیابی رو برات زده 58مگابیت که غیرممکنه. نمیدونم تونستی مودم رو ببری دم در خونه از اونجا که کابلهای مخابرات وارد ساختمون شدن، تست بگیری یا نه. اگه اونجا مشخصات مودم فرق جدی داشته باشه با این چیزی که از تو خونه میگیری اشکال از کابلکشی توی خونه است اما اگه اونجا هم فرق چندانی نکنه مشکل از کابلکشی خود مخابراته که رفع و رجوعش اصلاً آسون نیست.
پ.ن: توصیه میکنم وقتی میخوای مشخصات مودمت رو اینجا بذاری، یه عکس با دکمه Print Screen کیبورد ازش بندازی و اون عکس رو تو همین upload724 آپلودش کنی و لینک اون عکس رو اینجا بذاری. وقتی اعداد رو داخل جدول این جا میذاری ممکنه چپ و راست خونده بشه و مثل اون دوستمون farshad0123 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به اشتباه مشخصات آپاستریم برای داوناستریم خونده بشه.
sleeplessness
31-08-2014, 09:20
حجم باقی مانده 150 مگ
دانلود دیشب 5 گیگ
سرویس یک مگ!
عجب اونروزی که یه عالمه حجم داشتم دانلود شبانه ام یک گیگ بود!
شاید به خاطر اینکه اخر های سرویسم
amirmahdijv
31-08-2014, 10:37
حجم باقی مانده 150 مگ
دانلود دیشب 5 گیگ
سرویس یک مگ!
من 2 دارم دیشب هم 1100 مگ گرفتم !
افتضاحه
کلا دیشب سرعت عالی بود ...6 mb
حجم باقی مانده 150 مگ
دانلود دیشب 5 گیگ
سرویس یک مگ!
نمیدونم. من اول و آخر سرویس برام نداشت:دی
حتی آخرش هم با این که شب آخر 50 مگ داشتم 8 گیگ گرفتم:n01:( دمش گرم:n02: )
من 2 دارم دیشب هم 1100 مگ گرفتم !
افتضاحه
دیشب کلا برای من داغون بود. البته تو روز هم کمی مشکل بود. احتمالا دوباره تعمیراتی چیزی داشتند انجام میدادند. چون شب های قبل خوب بود. من هم دو مگ دارم و هر شب 7 الی 8 گیگ میگیرم:n01:
Arsenal2012
31-08-2014, 11:14
کلا دیشب سرعت عالی بود ...6 mb
من موندم صبا چرا اینجوریه یکی راضی هست یکی ناراضی !!خواستم بیام صبا ولی فکر کنم صبا هم هم مشکل داره و فعلا خطرناکه شاید هم مشکل از مرکز مخابراتی و کمبود پهنای باند مرکز مخابراتی باشه
دوستان با سابقه و وارد صبانت شفاف سازی کنند???
شما چند گیگ دانلود کردی و چه سرویسی داری و کدوم شهری و کدوم مرکز مخابراتی هستی و چند تا لینک همزمان زدی واسه دانلود و سرعت دانلودت چند بود ??
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
S M Λ S Ħ
31-08-2014, 11:15
سلام دوستان صبایی ! :دی
آقا الان این طرح ِ 12 مگ رو که صبا آورده چه جوریاس ؟
به یوزر خونه هم میده ؟ حدود سرعت دانلودش چند میشه ؟
barslona2006
31-08-2014, 11:28
الان نتم وصل شد بعد از 5 روز!!!!
6 مگ 3 گیگ خواستم .بعد الان رفتم تو پنلم دیدم نوشته 6مگ 3 گیگ 3 ماهه تازه نت رایگانم نداره!!!!!!!!!!(زنگ زدم به اون نمایندگی گفت خودم بهت زنگ میزنم الان 30 دقیقه شده)
جالبترشم اینه سرعت دانلود متغیر 50 تا 80:n03:
خدایش 6 مگ باید سرعتش اینقدر باشه!!!
sleeplessness
31-08-2014, 11:28
هیچ نظمی نداره تو این یک ماه اکثرا شبی یک گیگ بوده ولی 3 شب دانلودم خوب بوده
hojjat74
31-08-2014, 13:05
این مشخصات میگه فاصله کابلی شما تا مرکز مخابرات 4.2 کیلومتره که خیلی زیاده.و مودمت داره نشون میده حداکثر تا 6 مگ بیشتر نمیتونی بگیری.نویزتم به نظر من واسه پهنای باند 2 مگ زیاده.از چهارراه مخابرات تا چهارراه ورزش یادمه اوندفعه گفتم 2 کیلومتر فاصله است.درسته؟بنابراین اگر سر خطت هم زدی و اوضاع به همین منوال بوده و عددا فرقی نکرده بنابراین متاسفانه حداکثر تا 6 مگ بیشتر نمیتونی بگیری.تازه اونم اگر مودمت راست گفته باشه:n02:آخه زیاد به مکس ریت مودم نمیشه اعتماد کرد.اگرم به سر خط نزدی که برو اونجا یک تستی بکن و عکسشو بزار.اگر اشتباه نکنم یکبار گفتی سرخط هم تست کردی اما اوضاع بهتر نشده.خیلی عجیبه تو با فاصله ماشین روی حداکثر 2 کیلومتری نباید عدد attenuation ات 58 بشه.حداکثر باید 44 بشه.چون فاصله ماشین روی منم 2 کیلومتره اما عدد atte ام 44 هستش.یکبار مثل تو عدد atte ام 58 شد که با درست کردن سیمکشی داخلی دوباره 44 شد.اما اگر سر خط هم چک کردی و همین آش وکاسه بوده من دیگه حرفی واسه گفتن ندارم.:n02:
ببین. از روی نشونی که دادی من فکر میکنم که طول کابلکشی مرکز مخابراتی تا منزل شما باید حول و حوش 2.0 تا 2.5 کیلومتر باشه. البته چون گفتی چهارراه ورزش و خیابون و کوچه فرعی رو مشخص نکرده بودی من حدس میزنم این حدود باشه. وگرنه طبق عکس فاصله مرکز مخابراتی تا خود چهارراه ورزش حدوداً 1.7 کیلومتره. بهتره خودت بری تو همین سایت wikimapia فاصله دقیق بین مرکز مخابراتی و خونهاتون رو دربیاری. البته باید دقت داشته باشی که ترتیب خیابون اصلی، خیابون فرعی و کوچه رو تو اندازهگیری مسافت در نظر داشته باشی.
به هر حال منم مشابه دوستمون david-ebi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فکر میکنم با فرض همون 2.5 کیلومتر هم باید بتونی حداقل 8مگابیت سرعت دانلود داشته باشی. ولی الآن وضعیتت این نیست و آمار مودمت یه بار حدود 4مگابیت و یه بار حدود 6مگابیت رو نشون میده. ضمن این که مودمت یه کمی هم عجیبه و حداکثر سرعت آپلود قابل دستیابی رو برات زده 58مگابیت که غیرممکنه. نمیدونم تونستی مودم رو ببری دم در خونه از اونجا که کابلهای مخابرات وارد ساختمون شدن، تست بگیری یا نه. اگه اونجا مشخصات مودم فرق جدی داشته باشه با این چیزی که از تو خونه میگیری اشکال از کابلکشی توی خونه است اما اگه اونجا هم فرق چندانی نکنه مشکل از کابلکشی خود مخابراته که رفع و رجوعش اصلاً آسون نیست.
پ.ن: توصیه میکنم وقتی میخوای مشخصات مودمت رو اینجا بذاری، یه عکس با دکمه Print Screen کیبورد ازش بندازی و اون عکس رو تو همین upload724 آپلودش کنی و لینک اون عکس رو اینجا بذاری. وقتی اعداد رو داخل جدول این جا میذاری ممکنه چپ و راست خونده بشه و مثل اون دوستمون farshad0123 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به اشتباه مشخصات آپاستریم برای داوناستریم خونده بشه.
فاصله دقیق تا دم در خونمون حدود 2.017km هست با این سایت :n29:خوب این مشکلاتی ک مودم داره بخاطر چی هست؟اگه مودم رو عوض کنم ممکنه متغیرها تغییر کنه و مقدار ثابت تری رو بده؟یعنی مشکل از نت هست یا مودم که متغیره؟من 1 ماه با این نت کلنجار رفتم و نویز رو خط بود تا اینکه پورت عوض کردن (با سفارش!) تا تونستم به خوبی وصل شم البته 2 نفرم زنگ زدن و گفتن کاری داشتی به ما بگو:n02:الان نویزگیر مودم هم برداشتم .سر خط وصل کردیم مودم رو توسط یک اقایی ک از مخابرات اومده بود ولی تغییر کلیش 6 7 تا db بود !
الان بگم روی 4 ببندنن مشکل نویز و ... پیش نمیاد؟مشکلی نداره؟
این سیم کشی ساختمان دقیقا چ تغییراتی تو سیم کشی داده میشه؟هزینش چقدره؟باید از طرف مامور مخابرات انجام بشه؟یا مثلا تلفن هارو قطع کنم یکی یکی به خط های تلفن وصل کنم و پارامتراشو تست کنم؟
bilmazlar
31-08-2014, 13:54
فاصله دقیق تا دم در خونمون حدود 2.017km هست با این سایت :n29:خوب این مشکلاتی ک مودم داره بخاطر چی هست؟اگه مودم رو عوض کنم ممکنه متغیرها تغییر کنه و مقدار ثابت تری رو بده؟یعنی مشکل از نت هست یا مودم که متغیره؟من 1 ماه با این نت کلنجار رفتم و نویز رو خط بود تا اینکه پورت عوض کردن (با سفارش!) تا تونستم به خوبی وصل شم البته 2 نفرم زنگ زدن و گفتن کاری داشتی به ما بگو:n02:الان نویزگیر مودم هم برداشتم .سر خط وصل کردیم مودم رو توسط یک اقایی ک از مخابرات اومده بود ولی تغییر کلیش 6 7 تا db بود !
ببین چون ممکنه مخابرات یه جاهایی مجبور شده باشه مسیر کابلکشی رو تغییر بده، معمولاً طول کابل واقعی ممکنه یه 100 تا 200 متری بیشتر از این عددی باشه که درآوردی. ولی به هر حال زیر 2.5 کیلومتره که خوب سرعت قابل دستیابیش رو بهت تو پست قبلیم گفتم. ببین مشکلات خط از چند جا میتونه باشه:
از کیفیت پایین سیمکشی تلفن خونه
از مشکلات و کیفیت پایین کابلکشی و تجهیزات مخابرات که تا دم در خونه میآد یا از تجهیزات خود ISP تو مرکز مخابراتی
از کیفیت پایین مودم خودت
یا از منابع ناشناخته
اگه مشکل از کیفیت پایین سیمکشی خونه باشه، وقتی مودم رو میبری دم در خونه و اونجا تست میکنی عدد SNR دانلودت باید بره بالا. ولی از اون مهمتر عدد atten دانلودت باید کم بشه. حالا من نفهمیدم وقتی از سر خط تست گرفتی این تغییر 6 تا 7 db مربوط به کدوم بود. به هر حال اگه مشکل از کیفیت پایین سیم کشی خونه باشه، باید از دم در خونه مستقیم یه کابل تلفن با کیفیت بکشی بیاری تا تو خونه پشت مودمت.
اگه مشکل از کیفیت پایین کابلکشی مخابرات یا تجهیزات خود ISP تو مرکز مخابراتی باشه، وقتی دم در خونه هم تست بگیری ممکنه خیلی تغییر جدی نکنه مشخصات مودم یا حتی اگه کابلکشی خونه رو هم عوض کنی، باز نتونی سرعت خیلی بالاتری بگیری. این مشکل هم معمولاً چارهای نداره و بعیده مخابرات به خاطر شما کل این کابلکشی رو از مرکز مخابراتی تو دم در خونه تست کنه و در صورت نیاز تعویضش کنه یا ISP هم بعیده زیر بار این ادعا بره.
اگه مشکل از مودم باشه باید با یکی دو تا مودم دیگه هم خطت رو چک کنی ببینی تغییری تو مشخصات خطت ایجاد میشه یا نه.
منابع ناشناخته هم که عملاً کاریش نمیشه کرد. مثلاً اگه یه پست فشار قوی جایی باشه که از نزدیکی کابلکشی مخابرات عبور کنه، میتونه نویز شدیدی روی خطت بندازه. به هر بر اساس دو مورد مشخصات مودمی که گذاشته بودی معلومه که کیفیت خطت متغیره و ثابت نیست.
به هر حال با توجه به مشخصات مودمت، به نظر من عمده مشکل بیرون از حوزه اختیارته. ولی اگه تو همسایههاتون کس دیگهای هست که ADSL از همین صبانت داشته باشه یا حالا از هر شرکت دیگهای و بتونی مشخصات خطش رو تو مودم نگاه کنی ببینی چطوریه دست میآد که همه این مشکل رو دارن یا فقط خط تو. شاید اگه یه خط تلفن جدید بگیری این مشکلات رو نداشته باشه.
روی 4مگ نباید مشکلی داشته باشی. چون خود مودم هم میگه تا 4144kbps رو کشش داره.
این سیم کشی ساختمان دقیقا چ تغییراتی تو سیم کشی داده میشه؟هزینش چقدره؟باید از طرف مامور مخابرات انجام بشه؟یا مثلا تلفن هارو قطع کنم یکی یکی به خط های تلفن وصل کنم و پارامتراشو تست کنم؟
سیمکشی رو هم که بالا توضیح دادم. سیمکشی تلفنها رو دست نزن اگه خش و نویزی موقع صحبت نداری. بهتر همونه که برای مودمت یه کابل مستقیم از دم در خونه تا پشت مودمت بکشی و دقت کنی که از کنار کابل برق و این جور چیزا که نویز میاندازن رد نشه. این کار رو خودت هم میتونی انجام بدی و ربط هم به مخابرات نداره. در ضمن برای همه تلفنهایی که تو خونه استفاده میکنی هم باید اسپلیتر جدا داشته باشی.
djbehnam73
31-08-2014, 15:46
سلام دوستان
اقا یه نظر سنجی هم می خوام واسه خودم بکنم و هم واسه بقیه
دوستانی که از صبانت سرویس دارن
اونایی که از صبانت راضی هستن از دکمه ی تشکر استفاده کنن
اونایی که هم از صبانت ناراضی هستن ، همین پست رو یه
reply بزنن و دلیل ناراضی بودنشون رو هم بگن
لطفا همه شرکت کنن :n02:
ghazadi2002
31-08-2014, 15:50
من یه بار دیگه گفتم کیفیت اینترنت برای هر خطی به خیلی چیزها بستگی داره
من دو هفته هست از مخابرات کوچ کردم صبانت و 12 مگ رو گرفتم و خوشبختانه خطم کیفیتش خوبه و 12 مگ رو جواب داد
فاصله بامداد کمتر از یک کیلومتره
دانلود روزانه بسته به سرور دانلود بین 1 تا 1.4 مگ سرعتمه
برای شبانه من 8 تا فایل همزمان 32 کانکشن میزارم برای دانلود
از ساعت 2 تا 7 توی این مدت متوسط شبی 16 گیگ دانلود داشتم یعنی متوسط سرعت شبانه 1 تا 1.1 مگ هست
واسه من وب گردی روزانه و دانلود شبانه مهمه که خداییش راضی هستم
دیروز رفتم نمایندگی ثبتنام کردم
نماینده اصلی که تلفن رو برنمیداشتن که ادرس بگیرم
رفتم نماینده فرعی که تو زیتون کارمندیه
2 مگ گرفتم ، گفتن که مخابرات منطقتون بیشتر نمیکشه و تجهیزاتش قدیمیه !
راست میگن ؟ من قبله اسیاتک ، پارس داشتم (1ماه پیش) که رو 9 مگ بود و روزا سرعت 1 مگ فیکس بود تقریبا
حالا چرا اینا گفتن نمیکشه ؟
یه چیزه دیگه واسه مشکلاتی که قراره پیش بیاد ، زنگ بزنم نمایندگی یا تهران ؟
امروز هم رفتم یه خطه دیگه ثبتنام کردم
رو خط جدیدم میخوام نت بگیرم ( احتمالا مخابرات )
من از صبانت سرویس 128 داشتم ، سرعت دانلود بین 140 تا 180 و گاها تا 200 هم میشد ولی خب رایگان نداشت ، الان که درخواست آسیاتک دادم تو تاپیکش چیزایی میبینم کم کم دارم پیشمون میشم:n27:
sleeplessness
31-08-2014, 17:27
سلام دوستان
اقا یه نظر سنجی هم می خوام واسه خودم بکنم و هم واسه بقیه
دوستانی که از صبانت سرویس دارن
اونایی که از صبانت راضی هستن از دکمه ی تشکر استفاده کنن
اونایی که هم از صبانت ناراضی هستن ، همین پست رو یه
reply بزنن و دلیل ناراضی بودنشون رو هم بگن
لطفا همه شرکت کنن :n02:
داداش من با 512 شبی 3 گیگ دانلود داشتم در حالیکه یک گیگ کافی بود برام
بعد با 512 شدم شبی 700 مگ الان سرویس یک مگ دارم شبی یک گیگ دانلود میکنم
دیشب شانسی 5 گیگ دانلود داشتم
placebo111
31-08-2014, 18:16
دوستان پینگ 8.8.8.8 تون معمولا چنده در طول روز؟ نوع سرویستون (چند مگ) رو هم لطفا بگین.
david-ebi
31-08-2014, 18:18
شما اول بیا بگو که رفتی بالاخره سر خط هم مودمت رو بزنی و تست کنی؟اگه آره یک عکس بزار تا ببینیم وضعیت اونجا چطور بوده.اگر وضعیت اونجا هم به همین شکل باشه با شناختی که از مخابرات دارم باید بگم متاسفانه هیچ کاری نمیتونی بکنی.مگر شانست بگیره و وضعیت مودمت در سر خط بهتر دربیاد که اونوقت با اون کابل مستقیمی که دوستمون bilmazlar گفتند مشکلت حل میشه.اما اگر اشتباه نکنم یکبار این کار رو کردی و عکسشم گذاشتی و دیدیم که وضعیت سرخطت هم بد بود.درسته؟ضمن اینکه روی 4 مگ نباید مشکلی داشته باشی اگر برات ببندن.
david-ebi
31-08-2014, 18:23
دوستان پینگ 8.8.8.8 تون معمولا چنده در طول روز؟ نوع سرویستون (چند مگ) رو هم لطفا بگین.
پینگ من تقریبا حدود 260 تا 280 هستش همیشه.پهنای باندم هم روی 10 مگ بسته شده.
سرویس 8 مگ پینگ 174
دقت داشته باشید که پینگ بستگی زیادی به شهر و مرکز مخابراتی شما داره
174 سرویس 12 مگ
masooyan
31-08-2014, 20:16
پینگ من داغونه حدودا 280 سرویس 12 مگ
david-ebi
31-08-2014, 20:57
پینگ من داغونه حدودا 280 سرویس 12 مگ
ظاهرا در شهرهای مختلف و مسافتهای مختلف فرق میکنه.مثلا من وشمایی که مشهد هستیم پینگمون مثل هم هستش.
sayanermia
31-08-2014, 21:14
پینگ 120 سرویس 4 مگ - تهران -
zodiac67
31-08-2014, 21:38
حجم باقی مانده 150 مگ
دانلود دیشب 5 گیگ
سرویس یک مگ!
دیشب برا منم بعد 1 و نیم ماه سرعت زیاد شده بود برا دوستم هم همین طور با سرویس 128 2 گیگ دانلود کردم
farzan311
31-08-2014, 21:49
منم از امروز که سرویس 10 مگ گرفتم 320 شده
قبلش رو 4 مگ بودم 160 تا 200 بود
سلام دوستان من الان 8 ما هست صبا نت دارم همیشه خوب بوده فقط یک ماهی هست که سرعت روزانه خیلی کم شده و قطع و وصل هم زیاد داره سرعت ولی هم ساعت 2 بامداد که میشه تا 7 صبح سرعت زیاد میشه مثلا قبلا تا 400 kbit هم میرسه
به نظر دوستان مشکل از کجاست پشتیبانی هم زنگ میزنم میگه یا سیم کشی مشکل داره یا یه مجتمع تجاری نزدیک شما هست هر چی هم بهش میگم این قبلا چرا این جوری نبوده و چرا وقتی شبانه میشه سرعت درست میشه نمیفهمه حرف خودش رو میزنه
sleeplessness
31-08-2014, 23:00
سلام دوستان من الان 8 ما هست صبا نت دارم همیشه خوب بوده فقط یک ماهی هست که سرعت روزانه خیلی کم شده و قطع و وصل هم زیاد داره سرعت ولی هم ساعت 2 بامداد که میشه تا 7 صبح سرعت زیاد میشه مثلا قبلا تا 400 kbit هم میرسه
به نظر دوستان مشکل از کجاست پشتیبانی هم زنگ میزنم میگه یا سیم کشی مشکل داره یا یه مجتمع تجاری نزدیک شما هست هر چی هم بهش میگم این قبلا چرا این جوری نبوده و چرا وقتی شبانه میشه سرعت درست میشه نمیفهمه حرف خودش رو میزنه
نرم افزار اکونتینگ باگ داره و این شکلی داره اعمال می شه
سرعت شبانه چند روزه دوباره افتضاح شده!
اصفهان سرویس 6 مگ سرعت 2 شب پیش 70 بود و دیشب رسید به 10 کیلوبایت!!!
منم دقیقا دیشب همین بود.(اصفهان هستم) 2 مگ دارم. شبای قبل سرعت مثل همیشه واسه من بود.
احتمالا تعمیراتی چیزی بوده:n01:
امیدوارم امشب دیگه درست باشه:n06:
david-ebi
01-09-2014, 00:28
دیشب سرعت شبانه تو مشهد برای سرورهای داخلی که همیشه 1.1 تا 1.2 بود تا ساعت 4:30 که 700 تا 800 کیلوبایت بیشتر نبود.بعدشو امتحان نکردم.ولی سرعتا معلوم بود که دیشب تو مشهد کم شده بود.اما جالب اینجا بود که سرعت سرور خارجی تو امضام فرقی نکرده بود و کم نشده بود.و سرعت چند لینک همزمان با هم همچنان 1.1 مگابایت بود.فقط سرورهای داخلی به صورت تک لینک سرعتشون کم شده بود.5 سرور مختلف داخلی رو تست کردم.همشون سرعتشون کم شده بود.
amirmahdijv
01-09-2014, 00:35
دوستان همچین چیزی وجود داره؟
میگه شبانه 2 تا 3 برابر میشه !
خدا رو شکر فعلا حالش خوبه. امیدوارم موقع دانلود هم حالش خوب بمونه:n02:
منم دقیقا دیشب همین بود.(اصفهان هستم) 2 مگ دارم. شبای قبل سرعت مثل همیشه واسه من بود.
احتمالا تعمیراتی چیزی بوده:n01:
امیدوارم امشب دیگه درست باشه:n06:
امشب هم ساعت از 2 که گذشت سرعت اومد رو 10کیلوبایت!
منم اصفهان هستم
2 مگ
دیشب سرعت 5 کیلو بایت بود
الان به زور اومدم اینجا. سرعت 5- تا 10 کیلویایته.:n03: زنگ زدم الان شبی . میگن زیرساخت ها مشکل داره! میگه فردا زنگ بزنید بپرسید. فردا هم زنگ میزنی میگه. خططشون مشکل داره . مودم رو خاموش رو شن کنید. :n15: امیدوارم درست شده. قبلا چه مضخرفی بود که حالا اینجوری شده
به خدا داره این صبانت میره رو اعصاب اون از قطعی هاش. اون از کم فروشی سرعتش. اینم از شبانه یعنی رایگانش که هر روز یه چیزیش میشه.
دوستان الان اصفهان چه شرکتی به غیر از صبانت . پیشگامان اینترنت خوب میدن با شبانه رایگان واقعی . نه اونایی که از سر و تهش میزنن
maniya12
01-09-2014, 02:25
با سلام خدمت دوستان
من در اهواز زندگی میکنم میخوام از صبانت اینترنت بگیرم نظرتون در مودش چیه؟
من میخوام 128 نامحدود بگیرم سرعت دانلودش چنده؟!آیا قطعی هم داره؟پکت لاسش بالا هست یا صفره؟؟
من گیم آنلاین بازی میکنم الان پینگ صبانت تو گیم آنلاین سرورهای ایرانی چنده چون من mw2 بازی میکنم؟!
پینگ در گیم آنلاین خارجی چنده؟؟؟
پینگ 4.2.2.4 چنده؟؟؟
میشه صبانت دارید از speedtest عکس بزارید
با تشکر
david-ebi
01-09-2014, 02:45
دوستان امشب هم سرعت شبانه در مشهد کاهش پیدا کرده.سرورهای داخلی که همیشه 1.1 تا 1.2 مگابایت سرعت داشتند سرعتشان به 300 الی 600 کیلوبایت رسیده.سرور خارجی موجود در امضای من که همیشه در ساعت 3 نمیه شب 450 تا 500 کیلوبایت سرعت داشت حداکثر به 250 الی 300 کیلوبایت رسیده.خلاصه این دومین شبی است که سرعتهای شبانه در مشهد کم شده اند.اما همچنان سرعت دانلود چند لینک همزمان با هم به 1.1 مگابایت میرسد.خدا به خیر کنه.امیدوارم صبانت تصمیم نگرفته باشه سرعتهای شبانشو کم کنه.چون این تنها نقطه قوت صبانت هست و اگر نباشه صبانت هم...:n03:
به خدا داره این صبانت میره رو اعصاب اون از قطعی هاش. اون از کم فروشی سرعتش. اینم از شبانه یعنی رایگانش که هر روز یه چیزیش میشه.
دوستان الان اصفهان چه شرکتی به غیر از صبانت . پیشگامان اینترنت خوب میدن با شبانه رایگان واقعی . نه اونایی که از سر و تهش میزنن
در کل انگار صبانت تمایل زیادی نداره شبانه رایگان بده!و فقط جنبه تبلیغاتی داره!
شنیدم پارس انلاین بهتره.
masooyan
01-09-2014, 04:12
دوستان امشب هم سرعت شبانه در مشهد کاهش پیدا کرده.سرورهای داخلی که همیشه 1.1 تا 1.2 مگابایت سرعت داشتند سرعتشان به 300 الی 600 کیلوبایت رسیده.سرور خارجی موجود در امضای من که همیشه در ساعت 3 نمیه شب 450 تا 500 کیلوبایت سرعت داشت حداکثر به 250 الی 300 کیلوبایت رسیده.خلاصه این دومین شبی است که سرعتهای شبانه در مشهد کم شده اند.اما همچنان سرعت دانلود چند لینک همزمان با هم به 1.1 مگابایت میرسد.خدا به خیر کنه.امیدوارم صبانت تصمیم نگرفته باشه سرعتهای شبانشو کم کنه.چون این تنها نقطه قوت صبانت هست و اگر نباشه صبانت هم...:n03:
تایید میشه.
اگه وضعیت به همین شکل باشه قطعا تخلیه میکنم برمی گردم های وب:n01:
من 5 سال هست که صبانت دارم. این وضعیت اصفهان بی دلیل نیست. حتما یه چیزی هست و ربطی به ارائه خدمات شبانه رایگان نداره.:n01:
درست میشه. اینجوری نمیمونه:n06:
maniya12
01-09-2014, 05:14
با سلام خدمت دوستان
من میخوام 128 نامحدود بگیرم سرعت دانلودش چنده؟!آیا قطعی هم داره؟پکت لاسش بالا هست یا صفره؟؟
من گیم آنلاین بازی میکنم الان پینگ صبانت تو گیم آنلاین سرورهای ایرانی چنده چون من mw2 بازی میکنم؟!
پینگ 4.2.2.4 چنده؟؟؟
با تشکر
یکی از دوستان جواب منو بده
farzan311
01-09-2014, 05:45
اولین تجربه من با نت 10 مگ صبانت:
دانلود از سایت خودشه و باز هم افتضاحی بیش نیست:n21:
sorooshfm
01-09-2014, 05:50
نمیدونم چرا سرعت دانلود شبانه 12 مگ مشهد تا قبل از ساعت 6:30 صبح بین 300 تا 600 تا هست ولی بعدش 1 میشه البته با چند لینک:n21:
من از دست مخابرات میخوام فرار کنم بیام صبانت ولی اگه اینجوری بخواد باشه نمیام:n27:
دوستان همتون زنگ بزنین به پشتیبانی تا مشخص شه قضیه چیه
ممکنه بگن که درست میشه و شایدم همینطوری بمونه که مثل اسیاتک شه
چون اسیاتک هم مثلا سرویس 4 مگ بگیری شبانش رو 100:n21:
masooyan
01-09-2014, 07:59
نمیدونم چرا سرعت دانلود شبانه 12 مگ مشهد تا قبل از ساعت 6:30 صبح بین 300 تا 600 تا هست ولی بعدش 1 میشه البته با چند لینک:n21:
کدون منطقه؟
masooyan
01-09-2014, 08:00
وضیت همین الان
S M Λ S Ħ
01-09-2014, 08:56
دوستان من با این شرایط خط میتونم سرویس 12 مگ رو بگیرم ؟
حدود سرعتم چن میشه به نظرتون؟ :n13:
الان رو خطم 9 مگ ست شده، که سرعت دانلودم 1 مگ هست توی روز
sleeplessness
01-09-2014, 08:58
برای دومین شب 5 گیگ:n20:
bilmazlar
01-09-2014, 09:08
وضعیتت خوبه. اگه نویزت یه مقدار کمتر بود با این خط تا 20مگ رو هم میتونستی راحت بگیری. الآن 12 رو هم میکشه.
به هر حال اگه سرویس 12مگ بگیری و مشکل خاصی نداشته باشی، به طور میانگین دور و ور 1.2 تا 1.3 مگابایت در ثانیه سرعت دانلودت میشه.
masooyan
01-09-2014, 09:17
کدون مرکز مخابراتی همشهری؟ شما الان سرویست چیه؟
----------------------------------------------------------------------
من 12 مگ دارم،زیاد هم تعریفی نیس فقط سرور های داخلی ماکزیمم سرعتو میده اونم با 32 کانکشن حدودا 1.3مگابایت به من میده.
S M Λ S Ħ
01-09-2014, 09:37
کدون مرکز مخابراتی همشهری؟ شما الان سرویست چیه؟
----------------------------------------------------------------------
من 12 مگ دارم،زیاد هم تعریفی نیس فقط سرور های داخلی ماکزیمم سرعتو میده اونم با 32 کانکشن حدودا 1.3مگابایت به من میده.
من والا مخابرات فرشچی هستم (آزادشهر)
خب همچین بدم که نیس برات.. شبانت چه طوریه ؟
اگه modulation رو بذاری روی ADSL 2+ تا 20 مگ میکشه الان روی g.dmt هست فکر میکنم
S M Λ S Ħ
01-09-2014, 09:59
اگه modulation رو بذاری روی ADSL 2+ تا 20 مگ میکشه الان روی g.dmt هست فکر میکنم
چه جوری اینکارو بکنم شلدون جان ؟ :دی
omidscafild
01-09-2014, 10:02
برای دومین شب 5 گیگ:n20:
شب هایی که سرعت شما خوبه سرعت من خراب ـه ! :n09: برا دومین شب پیاپی 9 گیگ دانلود با سرویس 12 مگ .
چه جوری اینکارو بکنم شلدون جان ؟ :دی
اِههم دکتر شلدون کوپر :n02:
واسه مودم من که 2730 D-link هست توی برگه advanced setup وارد قسمت DSL میشیم بعدش گزینه ADSL2+ رو تیکش رو میزنیم بهتره که AnnexM رو هم فعال کنیم
یه حالت دیگه هم وجود داره اونم اینه که ISP میاد خودش تعیین میکنه و تو روی هر modulation ـــی که بذاری خودش میفته رو پارامتر تعیین شده از نظر ISP که اونو باید زنگ بزنی یگی برام بذارید رو ADSL2+
S M Λ S Ħ
01-09-2014, 10:18
اِههم دکتر شلدون کوپر :n02:
واسه مودم من که 2730 D-link هست توی برگه advanced setup وارد قسمت DSL میشیم بعدش گزینه ADSL2+ رو تیکش رو میزنیم بهتره که AnnexM رو هم فعال کنیم
یه حالت دیگه هم وجود داره اونم اینه که ISP میاد خودش تعیین میکنه و تو روی هر modulation ـــی که بذاری خودش میفته رو پارامتر تعیین شده از نظر ISP که اونو باید زنگ بزنی یگی برام بذارید رو ADSL2+
کوپر جان ببین باید اینجا تغییر بدم یا نه :دی
کوپر جان ببین باید اینجا تغییر بدم یا نه :دی
آره ولی خودش روی ADSL2+ هست کــــه ..... زنگ بزن پشتیبانی برات بندازن روی ADSL2+
S M Λ S Ħ
01-09-2014, 10:47
آره ولی خودش روی ADSL2+ هست کــــه ..... زنگ بزن پشتیبانی برات بندازن روی ADSL2+
خب من الان میخوام درخواست تخلیه پورت بدمو پورت رو تخلیه کنم؛
با همین پارس بگم، یا برم به صبا که قرار ازش نت بگیرم ؟ :n13:
راستی وقتی +ADSL2 شه، نویز هم میاد پایین یا فقط باعث میشه خط بتونه پهنای باند بیشتری رو ساپورت کنه؟
بعد دقیقا بهشون چی بگم؟ بگم میخوام مدلاسیون خط رو روی ADSL2+ بزارم ؟
خب من الان میخوام درخواست تخلیه پورت بدمو پورت رو تخلیه کنم؛
با همین پارس بگم، یا برم به صبا که قرار ازش نت بگیرم ؟ :n13:
راستی وقتی +ADSL2 شه، نویز هم میاد پایین یا فقط باعث میشه خط بتونه پهنای باند بیشتری رو ساپورت کنه؟
بعد دقیقا بهشون چی بگم؟ بگم میخوام مدلاسیون خط رو روی ADSL2+ بزارم ؟
نه دیگه وقتی رفتی صبا به احتمال زیاد خودشون واست روی ADSL2+ میذارن کیفیت خطت مثل مال من هست اینو ببین :
خط من یکم از مال تو قوی تره فقط واسه من روی ADSL2+ ــه
Attainable Rate خط میاد بالا ( ظرفیت خط ) ولی هر چی Rate رو ببرن بالا SNR میاد پایین بعضی ها میگن نویز (Attenuation ) زیاد میشه ولی در واقع سیگنال کم میشه چون نویز مربوط به فاصله از مرکز هست و ثابت میمونه
آره همون رو بگو انجام میدن
S M Λ S Ħ
01-09-2014, 11:28
اوکی دکتر؛ دمت گرم :دی
بریم صبا ببینیم چی میشه :-)
amirmahdijv
01-09-2014, 11:32
با سلام خدمت دوستان
پینگ 4.2.2.4 چنده؟؟؟
با تشکر
دوست عزیز من 512 و 256 نامحدود داشتم .
توجه کن شما در نامحدود یه حجمی داری برای دانلود که تا 4 مگ بازه و سرعتت توی 400و500 هست .
که اون حجم همون "
حداقل ترافیک دریافتی در ماه (گیگابایت) " هست و پس از گذشتن ازون حجم سرعتتون شیر میشه روی سرعت اسمی با ضریت اشتراک 1 به 8 .
من سرعت دانلود سرویسهای نامحدود م رو که داشتم میگم :
1) {"512"} : 40 گیگ باسرعت 500 کیلو - پس از گذشت حجم 60 ، 70
2) {"256"} : 20 گیگ یاسرعت 500 کیلو - پس از گذشت حجم 30 -35
سرعت 128 هم 10 گیگ داره یاسرعت 4 یا 5 مگ که پس از گذشت حجم اونطور که نمایندگی به من گفت 16 نیست و همیشه روی 20 - 25
تعرفه سرویس های نامحدود به شرط استفاده منصفانه
مبلغ ( ریال )
حداقل ترافیک دریافتی در ماه (گیگابایت)
سرویس
سرعت
1ماهه
254717
10
نامحدود منصفانه
128
404717
20
نامحدود منصفانه
256
839623
40
نامحدود منصفانه
512
2089623
120
نامحدود منصفانه
1024
3632075
200
نامحدود منصفانه
2048
توجه توجه
قانون جدید صبانت
الان زنگ زدم صبانت اصفهان دلیل اینکه چرا سرویس من 2 شبه سرعت 5 کیلوبایت میشه پرسیدم.
گفتن: از این به بعد مشترکین نسبت به حجمی که میخرن 2 برابر اینترنت شبانه میگیرن.
یعنی چی؟ یعنی شما اگه 3 گیگ اینترنت شارژ کنید . در ماه 6 گیگ شبانه دارید. که این یعنی برای 2 شب اینترنت. بعد از اون شبانتون قطع میشه:n15:
منم گفتم خانوم اصلا قانون خوبیه. ولی شما باید به مشترکینتون خبر بدین با اس ام اس . یا تو سایتتون بزنید که کسی مثل من ببینه این قانون رو اگه میخواد نخره . نه اینه بی صدا این کارو بکنید
توجه توجه
قانون جدید صبانت
الان زنگ زدم صبانت اصفهان دلیل اینکه چرا سرویس من 2 شبه سرعت 5 کیلوبایت میشه پرسیدم.
یعنی چی؟ یعنی شما اگه 3 گیگ اینترنت شارژ کنید . در ماه 6 گیگ شبانه دارید. که این یعنی برای 2 شب اینترنت. بعد از اون شبانتون قطع میشه:n15:
اقا ربطی نداره ...من روزی 1 گیگ حجم میخرم . .
sorooshfm
01-09-2014, 12:01
توجه توجه
قانون جدید صبانت
منم گفتم خانوم اصلا قانون خوبیه. ولی شما باید به مشترکینتون خبر بدین با اس ام اس . یا تو سایتتون بزنید که کسی مثل من ببینه این قانون رو اگه میخواد نخره . نه اینه بی صدا این کارو بکنید
الکی شایعه نکنین همچین چیزی نیست یعنی الان هر کی که شبی 4 گیگ دانلود میکنه بعدش باید 248 گیگ شارژ در ماه بخره:n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08:
sorooshfm
01-09-2014, 12:02
ولی شبانه صبانت به نسبت یک ماه قبل پایین تر اومده مثلا میانگین سرعت شبانه 12 مگ 500 کیلوبایت بر ثانیه شده که از نصف سرعت روزانه هم کمتره متاسفانه ولی کاچی به از هیچی اینجا ایرانه و هر شرکتی هر کاری دلش خواست سر اینترنت در میاره
قانون صبانت یا نمایندگی؟:n09:
الان دوستم تو تبریز سرعتش دست نخورده.:n01:
خواسته یه چیزی بگه زیاد توجه نکن. درست میشه.
الکی شایعه نکنین همچین چیزی نیست یعنی الان هر کی که شبی 4 گیگ دانلود میکنه بعدش باید 248 گیگ شارژ در ماه بخره:n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08:
واقعا آدم بی منطق تر از تو خودتی . فکر کنم موبایل و تلفن اختراح شده؟؟؟؟؟
همین الان زنگ بزن به
03136291729
شبی 10 گیگ دانلود میکردید حالا ماهی 10 گیگ هم نمیتونید بگیرید:n08:
پس من همون اینترنت مخابراتم رو شارژ میکنم شبی 5 گیگ راحت میگیرم بدون هیچ محدودیت و دردسر
اگه اینجوری باشه صبانت دیگه یه قرون نمی ارزه:n08:
واقعا نمی ارزه به خدا دیگه. قرار باشه منی که ماهی 40 - 50 تومن میدم ماهی صبانت برای 8 گیگ. بخواد 16 گیک رایگان بده . برای یه هفته رایگان فایده نداره یعنی 3 هفته رایگان نداری. فاید نداره.
عیب نداره ولی باید قبلش به من میگفتن این هفته تمدید نمیکردم.
دوستان عزیزی که میخوان بخرن قبلش زنگ بزنن صبانت بپرسن فکر نکنن دروغی هست. مثل من الکی به امید شبانه از این شرکت بخرن. برای روزانه که بیشتر جاها خوبه . وقتی صحبت شبانه میشه مرد عمل معلوم میشه.
شبی 10 گیگ دانلود میکردید حالا ماهی 10 گیگ هم نمیتونید بگیرید:n08:
پس من همون اینترنت مخابراتم رو شارژ میکنم شبی 5 گیگ راحت میگیرم بدون هیچ محدودیت و دردسر
اگه اینجوری باشه صبانت دیگه یه قرون نمی ارزه:n08:
مخابرات اصفهانم شبانه رایگان داره؟ شما شبی 5 گیگ میگیری؟ من شبی 2 الی 2.5 نیگ گیگ تو بهترین حالت. سرعتم 2 مگابیت
اگر قانونه باید تو سایت ذکر بشه. حتی تو سایت صبانت اصفهان هم نزدند.
چه قانونیه که فقط تو یه استان داره زود تر از همه جا اجرا میشه؟:n02:
اگه قانون از خود مرکز اصفهان باشه ( من در آوردی ) وای به حالشون:n24:
اقا ربطی نداره ...من روزی 1 گیگ حجم میخرم . .
رزوی 1 گیگ میخری؟
30 روز نه اصلا 20 روز هر روز شارژ میکنی؟
20 تا 3600 (هر گیگ) تومن؟
یعنی ماهی 70 الی 80 تومن نت میخری؟ برای دو گیگ نت شبانه؟
مخابرات اصفهانم شبانه رایگان داره؟ شما شبی 5 گیگ میگیری؟ من شبی 2 الی 2.5 نیگ گیگ تو بهترین حالت. سرعتم 2 مگابیت
مال منم 2 مگه ولی مخابرات اصفهان رو نمیدونم چجوریه چون سرویسای2 مگ باید شبی 5 گیگ دانلود بدن که برای من سرعتش 256 هست و از 1تا7 تو این 6ساعت رایگان حداکثر میشه 5 گیگ
صبا نت 8888پینگ چنده؟؟؟؟؟/
عزیزان خودتون گندش رو دراوردین ...
هی گفتم این جا ایرانه گوش نمیدین ... اینجا شده بود جایی برای دعوت به صبانت . همین میشه. اینجا ایران ـه !
وقتی دانلودر ها زیاد بشه وضعیت افتضاح میشه .
گوشتون بدهکار نبود . علل الخصوص یوزر @aftbax که میومد اینجا پز سرعت میداد.
حالا بیا تحویل بگیر. :n02:
مال منم 2 مگه ولی مخابرات اصفهان رو نمیدونم چجوریه چون سرویسای2 مگ باید شبی 5 گیگ دانلود بدن که برای من سرعتش 256 هست و از 1تا7 تو این 6ساعت رایگان حداکثر میشه 5 گیگ
من شبی 5 گیگ بگیرم کلامو میندازم هوا. عالیه. الانم راضی بودم 2 گیگ هم بد نبود ولی نه اینکه دیگه قطع بشه بگن حجم بخر شبانه بگیر. منم میپرسم ببینم مخابران اصفهان رایگان داره یا نه . اگه کسی خبر داره لطفا خبر بده. آسیاتک چطوره؟ اینم زده 1 تا 8 رایگان شبانه. میشه چیزی دان کرد؟ یا اسمش شباس
barslona2006
01-09-2014, 12:35
اقایون یه سوال داشتم
چرا قیمت تو سایت اصلی صبا نت با قیمت نمایندگیشون یکی نیست؟و 10 هزار تومن قیمت نمایندگی از قیمت سایت بالاتره!!!
الان که نگاه کردم 6 مگ 3 گیگ 21 هزار تومنه در حالی نمایندگی 31 تومنه!!!!!:n04:
چرا ؟
bilmazlar
01-09-2014, 12:46
توجه توجه
قانون جدید صبانت
اگه یه همچین چیزی باشه، مشابهش رو که اسمش شبانه نیمبهاست، قبلاً هم بعضی ISPها داشتن و دارن. سایت اصلی خود صبانت هم بالا نمیآد فعلاً.
S M Λ S Ħ
01-09-2014, 12:46
بیا.. هم ما خواستیم بریم صبا بگیریم، اومد تر زد به همه چی ! :|
کلا ماذا فازا ؟! قانون مسخره تر از این هم میشد که بزارن ؟؟
برای من روزانه 512 و 256 هم بس بود با 5 گیگ در ماه. این همه سرعت بالا گرفتم که چیزی دانلود کنم وگرنه روزانه میخوام چی دانلود کنم با این قیمت های فضایی ایران؟ مثلا فیلم دانلود کنم روزها؟ یه فیلم یه گیگی ام در میاد 4 هزارتومن. خوب میرم همون فیلمو 2 هزارتومن میدم با پک میخرم. برنامه میخوام ؟ میرم مجموعه نرم افزاری میخرم. به صرفه تره. خوب شاید یکی بگه خوب آره به صرفه تره. ولی وقتی اینجوری بشه اینترنت رایگان نداشته باشه . روزانه هم زیاد نمیخوام . وقتی نشه چیزی دان کرد با این هزینه ها پس اینترنت ما فقط فقط به درد همون خبر خوندن و ایمیل چک کردن میخوره . نه میشه دان کرد نه یوتوب و آپدیت ویندوز و چیزهایی که توبازار نیست. برای اون کارها 1 گیگم بسه در ماه.
یعنی کی پیدا میشه ماهی 50 هزار تومن بده روزاهااا فقط فیلم دانلود کنه خوب از بازار میخره. 50 هزار تومن میده روزها مصرف میکنه ولی به خاطر اینکه اینترنت گرون میخره تو ایران شبها استفاده میکنه. فکر کنید اون شب ها هم نباشه. روزها میخوایم همین چیزایی که دان میکنیم رو دان کنیم؟
من 6 ماهه دارم. یعنی با توجه به اون حرف کل 6 ماه فقط دوبرابر حجمی که میخرم دانلود شبانه دارم یا برای هر ماهی؟
2 برابر حجم سرویس یا اگه حجم بخری دوباره شبانه داری؟
میگم به مرکز اصلی صبانت هم زنگ بزنید بهتره:n01:
masooyan
01-09-2014, 13:30
خب اگه فرشچی هستی مشکلی نداره بیا صبا:n09:
شبانه 2 شبی هست که خیلی داغونه،با سرور خارجی 300 تا میده با داخلی 600 تا:n09:اگه صبا بخواد همین رویه رو ادامه بده تخلیه میکنم:n09:
djbehnam73
01-09-2014, 13:38
خب اگه فرشچی هستی مشکلی نداره بیا صبا:n09:
شبانه 2 شبی هست که خیلی داغونه،با سرور خارجی 300 تا میده با داخلی 600 تا:n09:اگه صبا بخواد همین رویه رو ادامه بده تخلیه میکنم:n09:
فکر میکنی جای دیگه بهتره ؟؟؟؟؟
mykamran
01-09-2014, 13:40
حرف دوستمون palet تایید میشه از یکی کارکنان پرسیدم ميگه براساس گیگی که بخری میتونی شبا دان کنی.منم گفتم ه ه ه خطم را تخلیه کن.مسخره بازی شا ببینید این بی جنبه ها چجور در آوردن.
واقعا تاسف میخورم تو ایران زندگی میکنم یعنی خیلی تاسف میخورم.
من 6 ماهه دارم. یعنی با توجه به اون حرف کل 6 ماه فقط دوبرابر حجمی که میخرم دانلود شبانه دارم یا برای هر ماهی؟
2 برابر حجم سرویس یا اگه حجم بخری دوباره شبانه داری؟
میگم به مرکز اصلی صبانت هم زنگ بزنید بهتره:n01:
مرسی دوست عزیز
یعنی به تهران؟ یا دفتر مرکزی اصفهان؟
من با دفتر مرکزی اصفهان تماس گرفتم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا شما اگه شماره خاصی میدونید بدید من بپرسم. البته گفت این دستور از تهران اومده .
در مورد سوال شما هم والا نمیدونم به خدا. این خانوم به من گفت نصبت به حجمی که خریدید. فکر کنم یعنی شما اگه 10 گیگ 6 ماهه خریدی 20 گیگ میگیری توی 6 ماه . هر چقدر توی 6 ناه شارژ کنی باز مثلا 3 گیگ دوباره شارژ کنی 6 گیگ میگیری. حالا باز خودتون بپرسید چطوری محاصبه میکنند چون من ماه به ماه شارژ میکنم.
من خبر رسانی کردم که دوستان هم مطلع بشن کسانی که حجم شبانه دارن مراقب باشن . کسانی هم که میخوان بخرن مطمئن بشن. میتونید زنگ بزنید از خودشون بپرسید. در ضمن کسانی که میخوان تازه سرویس بگیرن یه جوری ازشون قرار داد کتبی چیزی بگیرن که الان نگن نه همچین چیزی نیست فردا که خریدن بزنن زیرش و شبانه بی شبانه. چون خیلی راحت به من گفتن قانونیه که از تهران گفتن . و شما بمونید و یه سرویس بلند مدت و کلی چیز که میخواستین دان کنید و...
farzan311
01-09-2014, 13:47
من بدبخت که همین سه روز پیش رفتم 46500 بی زبون دادم شارژ کردم:n14:
دو شب اول که همون 4 مگ قبلیم بود بعد که سرویسو کردند 10 مگ سرعتش هم شده 10 کیلوبایت:n27:
اگه میدونستم همچین قانون مسخره ای گذاشتن اصلا نمیگرفتم:n22:
مرسی دوست عزیز
من با دفتر مرکزی اصفهان تماس گرفتم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا شما اگه شماره خاصی میدونید بدید من بپرسم. البته گفت این دستور از تهران اومده .
در مورد سوال شما هم والا نمیدونم به خدا. این خانوم به من گفت نصبت به حجمی که خریدید. فکر کنم یعنی شما اگه 10 گیگ 6 ماهه خریدی 20 گیگ میگیری توی 6 ماه . هر چقدر توی 6 ناه شارژ کنی باز مثلا 3 گیگ دوباره شارژ کنی 6 گیگ میگیری. حالا باز خودتون بپرسید چطوری محاصبه میکنند چون من ماه به ماه شارژ میکنم.
من خبر رسانی کردم که دوستان هم مطلع بشن کسانی که حجم شبانه دارن مراقب باشن . کسانی هم که میخوان بخرن مطمئن بشن. میتونید زنگ بزنید از خودشون بپرسید. در ضمن کسانی که میخوان تازه سرویس بگیرن یه جوری ازشون قرار داد کتبی چیزی بگیرن که الان نگن نه همچین چیزی نیست فردا که خریدن بزنن زیرش و شبانه بی شبانه. چون خیلی راحت به من گفتن قانونیه که از تهران گفتن . و شما بمونید و یه سرویس بلند مدت و کلی چیز که میخواستین دان کنید و...
ما رو بگو میخواستیم بیایم اینجا
کاش اینطوری نشه :n14:
حرف دوستمون palet تایید میشه از یکی کارکنان پرسیدم ميگه براساس گیگی که بخری میتونی شبا دان کنی.منم گفتم ه ه ه خطم را تخلیه کن.مسخره بازی شا ببینید این بی جنبه ها چجور در آوردن.
واقعا تاسف میخورم تو ایران زندگی میکنم یعنی خیلی تاسف میخورم.
واقعا صبانت شورشو در آورده
با این قیمت بالا و سرویس دهی ضعیف دیگه نمیشه تحملش کرد
و من چه اشتباهی کردم دوباره تمدید کردم فکر میکردم سرعت شبانه درست میشه!!!
بزودی میرم پارس آنلاین
djbehnam73
01-09-2014, 13:53
ما رو بگو میخواستیم بیایم اینجا
کاش اینطوری نشه :n14:
همه ی جمع شده بودیم که از پارس تخلیه کنیم بیایم اینجا :n02::n14:
djbehnam73
01-09-2014, 13:54
بزودی میرم پارس آنلاین
اصلا پارس نیا
داغونه !
بزودی میرم پارس آنلاین
پارس آنلاین افتضاحه تازه دروغ هم میگن که محدود نمیکنیم و مشکل وجود داره ولی از کل ایران میان میگن محدود شدیم
masooyan
01-09-2014, 14:00
فکر میکنی جای دیگه بهتره ؟؟؟؟؟
های وب بودم تو مرکز ما خیلی خوب خدمات میداد 3 ساعت شبانه بیشتر نداشت ولی سرعتش با روز فرقی نداشت،دانلود از سرور داخلی و خارجی فرقی نمیکرد،اگه صبا رو تخلیه کنم بر میگردم های وب:n01:،البته تو بعضی از مراکز مخابراتی خوب سویس نمیده :n09:
djbehnam73
01-09-2014, 14:07
های وب بودم تو مرکز ما خیلی خوب خدمات میداد 3 ساعت شبانه بیشتر نداشت ولی سرعتش با روز فرقی نداشت،دانلود از سرور داخلی و خارجی فرقی نمیکرد،اگه صبا رو تخلیه کنم بر میگردم های وب:n01:،البته تو بعضی از مراکز مخابراتی خوب سویس نمیده :n09:
قدیم خوب بود ولی الان های وب هم تعریفی نداره !
اصلا پارس نیا
داغونه !
ممنون ک گفتی.
ولی باید از این صبانت رفت.
مرسی دوست عزیز
بله منظورم تهران بود. چون اگه دستور از اونجا باشه باید اونا پاسخگو باشند. زنگ یزن خبرش رو بده:n01:
نکته دیگه این که چرا فقط داره اصفهان این کار رو انجام میده؟
به دوستان دیگه در استان های دیگه گفتم هیچ مشکلی نداشتند!
کسی آسیاتک داشته؟ کیفیتش چطوریه؟ روزانه همه خوبن حتی پارس آنلاین و شاتل و... . قیمت ها هم زیاد فرقی با هم ندارن.
میمونه شبانه . کدوم کیفیت شبانه بهتره .مسخره بازی های صبانت رو هم نداشته باشه
در کل کدوم سرویس شبانه بیشتر میشه دان کرد؟
آساتک توی سایتش زده 10 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رایگان( سرعت 2 مگ 40 تومن. زمانش زیاده ولی اصلا میشه چیزی دانلود کرد؟ حداقل با این زمان 3 گیگ رو بده خوبه . حداقللللل . کسی اینو داشته . ؟؟
همگی از صبانت برین خیلی بده :n02:
برین تا یکم خلوت شه
ما که به شبی .....گیگ هم راضیم
خوبه هر از چندگاهی ازین خبرا بپیچه اینجا:n09:
بیا آقای otfbax جوابگوی ملت باش.
کی بود گفتم نگید به ملت که همه بیان صبانت . باعث تلف شدن زمان و پول مردم نشین . صبانت دلش به حال مردن نمیسوزه اونوقت این بابا شیرازی گفت نه فلک بریزه حالش رو ببره.
میگفت شما میخوای ملت نیان صبانت گفتم بابا تو هنوز قاعده زندگی تو ایران رو نمیدونی .
چه گناهی کرده کسی که یکساله با صبانت قرارداد بسته ولی گوش این بابا کاملا کیپ بود.
barslona2006
01-09-2014, 14:25
اقایون یه سوال داشتم
چرا قیمت تو سایت اصلی صبا نت با قیمت نمایندگیشون یکی نیست؟و 10 هزار تومن قیمت نمایندگی از قیمت سایت بالاتره!!!
الان که نگاه کردم 6 مگ 3 گیگ 21 هزار تومنه در حالی نمایندگی 31 تومنه!!!!!:n04:
چرا ؟
کسی نیست جوابمون رو بده ؟
کسی نیست جوابمون رو بده ؟
برای اینکه 8 درصد مالیات و عوارض و... هم باهامون حساب میکنن!!!
والا واسه ما که فرقش 3 هزار تومنه
همون رو هم نریزیم هیچی نمیگن
کی بود گفتم نگید به ملت که همه بیان صبانت . باعث تلف شدن زمان و پول مردم نشین . صبانت دلش به حال مردن نمیسوزه اونوقت این بابا شیرازی گفت نه فلک بریزه حالش رو ببره.
میگفت شما میخوای ملت نیان صبانت گفتم بابا تو هنوز قاعده زندگی تو ایران رو نمیدونی .
چه گناهی کرده کسی که یکساله با صبانت قرارداد بسته ولی گوش این بابا کاملا کیپ بود.
با چهار نفر که از طریق این تاپیک رفتن سمت صبانت نه سرعت کم میشه نه 4 نفری که برن سرعت زیاد میشه. با 100 نفر تو کل استان سرعتش کم و زیاد بشه نمیشه که. الان حالت طمع بهشون دست داده فکر میکنن شبانه بسته بشه مردم میگن وایییی کیفیت صبانت چقدر عالیه دانلد هامونو روزها با صبانت انجام میدیم. حجم میخریم روز گیگ گیگ دانلود میکنیم ولی فقط صبانت. نه داداش شرکت زیاده این نشد یکی دیگه. اصلا همینم با همین سیستم باشه کسی زیاد حجم نمیخره برای روز. دور از جون مگه مخ ... خوردیم روزها با این قیمت ها گیگ گیگ دانلود کنیم.
hojjat74
01-09-2014, 14:39
به هر حال با توجه به مشخصات مودمت، به نظر من عمده مشکل بیرون از حوزه اختیارته. ولی اگه تو همسایههاتون کس دیگهای هست که ADSL از همین صبانت داشته باشه یا حالا از هر شرکت دیگهای و بتونی مشخصات خطش رو تو مودم نگاه کنی ببینی چطوریه دست میآد که همه این مشکل رو دارن یا فقط خط تو. شاید اگه یه خط تلفن جدید بگیری این مشکلات رو نداشته باشه.
.
هر دو نفر از صبانت و از یک نمایندگی نت گرفتیم !برای سرعت شبانه هم دیشب من تک لینک 200kb سرعت دانلودم بود-سرور ایرانی
این وضعیت الان من هست و این پایینی برای همسایه طبقه پایینی !
قانون جدید صبانت????
حالا اصلا کی گفته واسه همه همینطوریه؟
شایعه ست بابا :n09:حیف
barslona2006
01-09-2014, 14:55
یه سوال دیگه داشتم
میگم الان همینطور رفتم قسمت خرید تو پنل کاربریم.بعد الان فقط 1مگ و 2 مگ در دسترسه!چرا؟بعد بخوام مثلا" 12 مگ یا اینکه 512 نامحدود رو بگیرم چیکار کنم؟
شیطونه میگه بازم برگردم به مخابرات 1 سال بگیرم !!!
hasanoooooooo
01-09-2014, 14:55
بنده خدا توپت از جای دیگه پره چه ربطی به این اقا داره؟!
همش یه شایعست دوستان به این حرفا توجهی نداشته باشید
به هر حال صبانت باید بدونه با این تنوع شرکتی که وجود داره اگه این محدودیت شدید رو در اصفهان و... بخواد ادامه بده
به طور قطع خیلی از مشتریهای قدیمیشو برای همیشه از دست میده
چون صفر کردن سرعت شبانه رایگان!!! دیگه آخر کم فروشی و سود جوییه!
omidscafild
01-09-2014, 14:58
والا واسه ما که فرقش 3 هزار تومنه
همون رو هم نریزیم هیچی نمیگن
سرعت شبانت فرقی نکرده ؟! برا من که افتضاح شده ! با 12 مگ زور بزنه برسه 500 کیلوبایت . از کدوم مرکز مخابرات ـی ؟! برا تمدید چجوری پول میریزی و واست تمدید میکنن ؟!
bilmazlar
01-09-2014, 14:59
هر دو نفر از صبانت و از یک نمایندگی نت گرفتیم !برای سرعت شبانه هم دیشب من تک لینک 200kb سرعت دانلودم بود-سرور ایرانی
این وضعیت الان من هست و این پایینی برای همسایه طبقه پایینی !
این اعداد و مشخصات یه کمی عجیب و غریبن. این بنده خدا همسایه پایینی که Atten داوناستریمش از شما خیلی بهتره (43 اون نسبت به 58 شما خیلی بهتره) اما حداکثر سرعت قابل دستیابی (Attainable rate) داوناستریم رو براش زده تو مودم 1440. باز مال شما با اون عدد 58 در اومده 6608. ممکنه واقعاً کابلکشی خونهاتون مشکل داشته باشه. چون عدد و رقما با هم جور در نمیآد.
راستی نگفتی از دم در خونه که تست گرفته بودی اون روز، اون 6 7 db تغییر مال کدوم پارامتر و در چه جهتی بود؟ SNR یا Attenuation؟ افزایش یا کاهش؟ چون به نظرم وضعیت خط همسایهات بهتر به نظر میرسه اما گر چه نتیجهاش برعکس شده. البته، نحوه تست گرفتن از دم در خونه هم مهمه. یعنی باید مطمئن باشی خود اتصالاتی که داری برای این کار استفاده میکنی مناسب باشن. مثلاً یه بار من خودم مودمم رو بردم دم خونه و با یه کابل درپیتی و گیره سوسماری و ... وصلش کردم به سر سیمهای اصلی مخابرات، مشخصات مودم بدتر از وقتی شد که تو خونه وصل میشد به پریز تلفن.
amirmahdijv
01-09-2014, 15:08
عزیزان خودتون گندش رو دراوردین ...
هی گفتم این جا ایرانه گوش نمیدین ... اینجا شده بود جایی برای دعوت به صبانت . همین میشه. اینجا ایران ـه !
وقتی دانلودر ها زیاد بشه وضعیت افتضاح میشه .
گوشتون بدهکار نبود . علل الخصوص یوزر @aftbax که میومد اینجا پز سرعت میداد.
حالا بیا تحویل بگیر. :n02:
شما کدوم مرکز اراک هستین ؟ من شهید علبزاده ام ! شما کدوم سرویسو داری ؟
من میخاستم 8 مگ بگیرم زنگ زدم نمایندگی گفت تا 6 مگ بیش تر نمیدیم !
منم گفتم همون 6 بسه و رفتم بگیرم گفت 25 گیگ داریم و 40 گیگ ماهانه !
منم نمیخاستم خرج کنم ! دیگه 2 گرفتم اونم 5 گیگ 30 تومن انداخت تو پاچم :n09:
من 2 روزه شارژ کردم و نمیدونم ماهم مثه اصفحان شدیم یا نه ! طبق گقته این اقا باید 10 گیگ بگیرم تا محدود شم !
با چهار نفر که از طریق این تاپیک رفتن سمت صبانت نه سرعت کم میشه نه 4 نفری که برن سرعت زیاد میشه. با 100 نفر تو کل استان سرعتش کم و زیاد بشه نمیشه که. الان حالت طمع بهشون دست داده فکر میکنن شبانه بسته بشه مردم میگن وایییی کیفیت صبانت چقدر عالیه دانلد هامونو روزها با صبانت انجام میدیم. حجم میخریم روز گیگ گیگ دانلود میکنیم ولی فقط صبانت. نه داداش شرکت زیاده این نشد یکی دیگه. اصلا همینم با همین سیستم باشه کسی زیاد حجم نمیخره برای روز. دور از جون مگه مخ ... خوردیم روزها با این قیمت ها گیگ گیگ دانلود کنیم.
عزیز من چیزی تا قطعی نشده چرا اعلام میکنی این نمایندگی ها اکثرا بی سوادن من اینقدر سوتی از نمایندگی های شهرمون دارم که اگه بخوام بنویسم یک کتاب جک میشه هر موقع زنگ زدی تهران یا تو سایتش نوشت اون موقع بیا اعلام کن
بعد هم نمایندگی های صبانت به خلاف شرکت های دیگه همه مستقل هستن و می توانند هر سیاستی که دارند بدون هماهنگی با تهران اعمال کنند ممکن فقط مخصوص اصفهان باشه
بعد هم طبق گفته شما دوشب این قانون هست من دانلود پریشب تو تایپک پارس انلاین گذاشتم دیشبم همین بود هیچ فرقی نکرد اگه سیاست سراسری باشه باید برای منم باشه
omidscafild
01-09-2014, 15:17
عزیز مشکل واضح هست . سرعت ها شدیدا اومده پایین . از چندتا شهر دارن میگن که سرعت شبانه نابود شدـه ! دو شب هست این اتفاق برای من افتاده و سرعت کاهش محسوسی برای من داشته . وگرنه ملت خودجوش نمیریختن اعتراض کنن به سرعت شبانه ! :n18:
sleeplessness
01-09-2014, 15:18
داداش سیاست صبانت چه ربطی به این آقا داره
هرکی از صبانت پرسید صادقانه جوابشون دادیم
اگه همه در مورد صبانت دروغ میگفتیم باز هم یه روز اتفاق می افتد
واسه همینه که نباید بیشتر از سه ماه با شرکتی قرار داد بست!
پس معلوم شد شبانه رایگان!!! که صبانت تو سایت خودش بزرگ نوشته واقعی نیست
و در واقع ترفندی برای جلب مشتری و سود جوییه بیشتره!
با این روند محدودیت سرعت شبانه در اصفهان و ... بزودی صبانت مشتریهای قدیمیشو از دست میده!
سرعت شبانت فرقی نکرده ؟! برا من که افتضاح شده ! با 12 مگ زور بزنه برسه 500 کیلوبایت . از کدوم مرکز مخابرات ـی ؟! برا تمدید چجوری پول میریزی و واست تمدید میکنن ؟!
ماه اول که 450 گیگ
این ماه هم چیزی برا دانلود ندارم وگرنه سرعت مثل قبله
مشهد _ ازادگان
شماره حساب رو دارم میریزم پولو _شماره تراکنش میدم بهشون.
بابا خودتونو نکشین شایعست
خدایی 12 تا کاربر رو کشوندین تو تاپیک سکته بدین!:n02:
masooyan
01-09-2014, 15:26
واسه همینه که نباید بیشتر از سه ماه با شرکتی قرار داد بست!
من فقط یه ماهه میبندم حالا هر شرکتی میخاد باشه:n09:
amirmahdijv
01-09-2014, 15:46
پس معلوم شد شبانه رایگان!!! که صبانت تو سایت خودش بزرگ نوشته واقعی نیست
و در واقع ترفندی برای جلب مشتری و سود جوییه بیشتره!
با این روند محدودیت سرعت شبانه در اصفهان و ... بزودی صبانت مشتریهای قدیمیشو از دست میده!
کجا نوشته ؟
واضح تر بگو
david-ebi
01-09-2014, 15:51
این سیاست هرچقدر روزانه در ماه یا در طول سرویست شارژ کنی فقط دو برابرشو میتونی شبانه در طول سرویست استفاده کنی من فقط توی مبین نت دیدم که مثل مرد اعلام کردن واضح و رسمی و منم وایمکسمو فروختم:n02:.متاسفانه 2 شب هست که در مشهد هم سرعت دانلود شبانه خیلی کم شده.اما جالب اینجاست همشهری دیگمون sleeplessness که الان یادم رفته چه سرویسی دارن که فکر کنم 512 بود باز سرعت دانلود شبانشون به گفته خودشون زیاد شده.من در اصفهان نمیدونم چه اتفاقی داره میفته اما حدس میزنم در مشهد بسته به مرکز مخابرات سرعت یک عده رو کم کردن و یک عده دیگه رو زیاد کردن.البته همشهری دیگمون آقای masooyan هم با اینکه مرکز مخابراتیش با من فرق داره ولی ایشونم سرعت دانلود شبانش کم شده.من خط سومم امروز راه افتاد.میخواستم بی درنگ 12 مگ صبانت بگیرم چون خط جدیدم خوشبختانه جواب میده اما با وضعیت پیش آمده فعلا منصرف شدم تا ببینم آیا سرعت شبانه دوباره مثل قبل میشه یا نه.فقط امیدوارم که موقتی باشه در غیر اینصورت صبانت چیزی برای مانور دادن در برابر دیگر رقباش نخواهد داشت.اون دوستمونم که از وضعیت آسیاتک پرسیده بود باید بگم من خط دومم از آسیاتک هست و سرویس 10 مگ رو برداشتم.شبانه رایگان برای سرویس 10 مگ کلا روی 2 مگ بسته شده و چه سرور داخلی و چه سرور خارجی همیشه سرعت دانلود روی 250 تا 260 ثابت هست و هیچوقت هم در 6 ماه گذشته کم و زیاد نشده.به امید درست شدن اوضاع گرچه متاسفانه من زیاد امیدی بهش ندارم.:n27:
hasanoooooooo
01-09-2014, 15:56
عزیز مشکل واضح هست . سرعت ها شدیدا اومده پایین . از چندتا شهر دارن میگن که سرعت شبانه نابود شدـه ! دو شب هست این اتفاق برای من افتاده و سرعت کاهش محسوسی برای من داشته . وگرنه ملت خودجوش نمیریختن اعتراض کنن به سرعت شبانه ! :n18:
منم سرعتم با پارس 600 بود الان سه شبه شده 300!!! پس میشه نتیجه ای گرفت که نیازی به گفتنش نیست!
دوستان VPI . VCI صبانت چنده :n06:
زنگ زدم نمایندگی ، میگه نمیدونم ، قکر کنم 0 - 35 باشه :n13:
این چه نمایندگی اخه :n24:
david-ebi
01-09-2014, 16:02
دوستان VPI . VCI صبانت چنده :n06:
زنگ زدم نمایندگی ، میگه نمیدونم ، قکر کنم 0 - 35 باشه :n13:
این چه نمایندگی اخه :n24:
همون 0 و 35 هستش.
barslona2006
01-09-2014, 16:06
یه سوال دیگه داشتم
میگم الان همینطور رفتم قسمت خرید تو پنل کاربریم.بعد الان فقط 1مگ و 2 مگ در دسترسه!چرا؟بعد بخوام مثلا" 12 مگ یا اینکه 512 نامحدود رو بگیرم چیکار کنم؟
شیطونه میگه بازم برگردم به مخابرات 1 سال بگیرم !!!
^^^^^^^^^^^^^
کجا نوشته ؟
واضح تر بگو
شاید جدیدا دیگه بالای سایتشون نمیزنن ولی دیگه همه میدونن
اگه تو سایت اصلی صبانت رفته هم باشید باید تا حالا عبارت شبانه رایگان 7-2 به چشمتون خورده باشه (که البته نمیشه اصلا روش حساب کرد!!!)
بنده خدا توپت از جای دیگه پره چه ربطی به این اقا داره؟!
عزیز من چیزی تا قطعی نشده چرا اعلام میکنی این نمایندگی ها اکثرا بی سوادن من اینقدر سوتی از نمایندگی های شهرمون دارم که اگه بخوام بنویسم یک کتاب جک میشه هر موقع زنگ زدی تهران یا تو سایتش نوشت اون موقع بیا اعلام کن
بعد هم نمایندگی های صبانت به خلاف شرکت های دیگه همه مستقل هستن و می توانند هر سیاستی که دارند بدون هماهنگی با تهران اعمال کنند ممکن فقط مخصوص اصفهان باشه
بعد هم طبق گفته شما دوشب این قانون هست من دانلود پریشب تو تایپک پارس انلاین گذاشتم دیشبم همین بود هیچ فرقی نکرد اگه سیاست سراسری باشه باید برای منم باشه
بعضی حرفها هست شنیدنشون خیلی برای آدم گرون تموم میشه . همین کلمه شایعه که شما میگین. شایعه زمانیه که من یه روز سرعتم کم بشه و ،این حرف رو در بیارم و ،بگم فقط من اینجوری باشم و ،زنگ نزنم و .... حتی تشویق نکنم زنگ بزنید خودتون بپرسید و...
چکار کنم دیگه باور کنید. خودم دارم میگم زنگ بزنید بپرسید
دوما : من گفتم تهرانیم ؟ مشهدیم؟ شیرازیم؟
گفتم اصفهانیم و برای من اینجوری شده و زنگ زدم صبانت اصفهان بهم گفت دفتر مرکزیش اونم گفت از تهران دستور اومده. وقتی از تهران میگن شاید همه گیر بشه جاهای دیگه.
اونا تازه میتونن بگن نه یکی دو شبه درست میشه چرا باید بیان تازه واقعیت رو بگن که بر علیه خودشونه؟؟ اونا دوست دارن شایعه درست کنن؟؟ اونا معمولا اولین جمله ای که میگن اینه. مودمت رو خاموش روشن کن. مشکل از ویندوزته.
شما یا نمیدونی شایعه چیه یا طرفداری الکی داری میکنی .
این از این دوست گلم
--------------------
این مشکل از من نبوده . یسری دوستان هم این مشکل رو داشتن و خداروشکر بعضی ها زنگ هم زدن. و همین حرف رو شنیدن
من به شهرهای دیگه کاری ندارم . الان اصفهان این اتفاق برای چند نفر افتاده. حالا این شرکت سیاست هاش جدا هست یا نیست داره این کارو میکنه . برای همه نه؟ برای من آره . برای چند نفر هم اینجوری شده . خودشم داره اینو میگه من که نگفتم.
--------------------------
بنده زنگ زدم تهران الان
امور استان ها
گفتم اینجوری شده گفتم سرعتم 0 تا 5 کیلو بایته شبها باور نکرد! آدم اینقدر بی شعور ؟ گفتم اصفهان همچین حرفی زده گفت نه شما هر چقدر میخواین و خط جواب بده و شلوغ نباشه میتونید دان کنید . نمیدونم متوجه حرفم شد یا نه .
گفتم چرا اصفهان اینو میگه گفت زنگ میزنیم پیگیری میکنیم. در کل آدم عصبی بود. مطمئنم حرفمو نفهمید
----------------------
ـقا من شایعه کردم . اوکی؟
این شماره های اصفهانه . متاسفانه همزمان چند شهر زندگی نمیکنم که خبر داشته باشم از اینترنتش . پس برام مهم نیست کی سرعتش زیاده و یسری ها دارن بزرگ نمایی هم میکنن. الان قضیه خونه خودم مهمه و شهر خودم
به ترتیب عمل کنید.اینا شماره های اصفهانه
36249298 36260666 36291119 36291729
36288632 36268236 36291829 36260667
95023030 95023032 95023033 95023034
زنگ زدید اصفهان ؟
خوب حالا زنگ بزنید تهران
83853 (021)
داخلی 3 رو بگیرید امور استان ها. بگید اینجوری شده
لطفا کسی به حرف من اعتماد نکنه من دروغ گوام. خودتون زنگ بزنید و این مراحل رو انجام بدید.
ولی تا موقعی که زنگ نزدید و این مشکل حل نشده کسی حرف از شایعه نزنه چون کسی که فقط بلده بدون دلیل بگی این حرف ها شایعست حتما داره از طرف صبانت پشتیبانی میشه
maniya12
01-09-2014, 16:45
دوست عزیز من 512 و 256 نامحدود داشتم .
توجه کن شما در نامحدود یه حجمی داری برای دانلود که تا 4 مگ بازه و سرعتت توی 400و500 هست .
که اون حجم همون "
حداقل ترافیک دریافتی در ماه (گیگابایت) " هست و پس از گذشتن ازون حجم سرعتتون شیر میشه روی سرعت اسمی با ضریت اشتراک 1 به 8 .
من سرعت دانلود سرویسهای نامحدود م رو که داشتم میگم :
1) {"512"} : 40 گیگ باسرعت 500 کیلو - پس از گذشت حجم 60 ، 70
2) {"256"} : 20 گیگ یاسرعت 500 کیلو - پس از گذشت حجم 30 -35
سرعت 128 هم 10 گیگ داره یاسرعت 4 یا 5 مگ که پس از گذشت حجم اونطور که نمایندگی به من گفت 16 نیست و همیشه روی 20 - 25
تعرفه سرویس های نامحدود به شرط استفاده منصفانه
مبلغ ( ریال )
حداقل ترافیک دریافتی در ماه (گیگابایت)
سرویس
سرعت
1ماهه
254717
10
نامحدود منصفانه
128
404717
20
نامحدود منصفانه
256
839623
40
نامحدود منصفانه
512
2089623
120
نامحدود منصفانه
1024
3632075
200
نامحدود منصفانه
2048
با تشکر
پینگ 4.2.2.4 چنده؟؟؟
با تشکر
بنده زنگ زدم تهران الان
امور استان ها
گفتم اینجوری شده گفتم سرعتم 0 تا 5 کیلو بایته شبها باور نکرد! آدم اینقدر بی شعور ؟ گفتم اصفهان همچین حرفی زده گفت نه شما هر چقدر میخواین و خط جواب بده و شلوغ نباشه میتونید دان کنید . نمیدونم متوجه حرفم شد یا نه .
گفتم چرا اصفهان اینو میگه گفت زنگ میزنیم پیگیری میکنیم
خیلی ممنون پس حل شد و معلوم شد که شایعه هست
در ضمن صبانت پسر خاله من نیست که بخوام ازش دفاع بکنم و یقین دارم تا چند ماه دیگه خراب میشه و باید برم یک جای دیگه ولی فعلا از بقیه شرکتا برای دانلود شبانه بهتره
با تشکر
پینگ 4.2.2.4 چنده؟؟؟
با تشکر
خیلی ممنون پس حل شد و معلوم شد که شایعه هست
در ضمن صبانت پسر خاله من نیست که بخوام ازش دفاع بکنم و یقین دارم تا چند ماه دیگه خراب میشه و باید برم یک جای دیگه ولی فعلا از بقیه شرکتا برای دانلود شبانه بهتره
عزیز دل چرا شرکت صبانت اصفهان باید همچین حرفی بزنه؟ برعلیه خودش خودزنی بکنه؟ و به قول شما شایعه درست کنه؟ مگه مریضه شایعه درست بکنه؟ معمولا از خودشون خوب میگفتن قدیما شرکتها جدیدا بد میگن. :n08:
بعضی حرفها هست شنیدنشون خیلی برای آدم گرون تموم میشه . همین کلمه شایعه که شما میگین. شایعه زمانیه که من یه روز سرعتم کم بشه و ،این حرف رو در بیارم و ،بگم فقط من اینجوری باشم و ،زنگ نزنم و .... حتی تشویق نکنم زنگ بزنید خودتون بپرسید و...
چکار کنم دیگه باور کنید. خودم دارم میگم زنگ بزنید بپرسید
دوما : من گفتم تهرانیم ؟ مشهدیم؟ شیرازیم؟
گفتم اصفهانیم و برای من اینجوری شده و زنگ زدم صبانت اصفهان بهم گفت دفتر مرکزیش اونم گفت از تهران دستور اومده. وقتی از تهران میگن شاید همه گیر بشه جاهای دیگه.
اونا تازه میتونن بگن نه یکی دو شبه درست میشه چرا باید بیان تازه واقعیت رو بگن که بر علیه خودشونه؟؟ اونا دوست دارن شایعه درست کنن؟؟ اونا معمولا اولین جمله ای که میگن اینه. مودمت رو خاموش روشن کن. مشکل از ویندوزته.
شما یا نمیدونی شایعه چیه یا طرفداری الکی داری میکنی .
این از این دوست گلم
--------------------
این مشکل از من نبوده . یسری دوستان هم این مشکل رو داشتن و خداروشکر بعضی ها زنگ هم زدن. و همین حرف رو شنیدن
من به شهرهای دیگه کاری ندارم . الان اصفهان این اتفاق برای چند نفر افتاده. حالا این شرکت سیاست هاش جدا هست یا نیست داره این کارو میکنه . برای همه نه؟ برای من آره . برای چند نفر هم اینجوری شده . خودشم داره اینو میگه من که نگفتم.
--------------------------
بنده زنگ زدم تهران الان
امور استان ها
گفتم چرا اصفهان اینو میگه گفت زنگ میزنیم پیگیری میکنیم. در کل آدم عصبی بود. مطمئنم حرفمو نفهمید
----------------------
ـقا من شایعه کردم . اوکی؟
این شماره های اصفهانه . متاسفانه همزمان چند شهر زندگی نمیکنم که خبر داشته باشم از اینترنتش . پس برام مهم نیست کی سرعتش زیاده و یسری ها دارن بزرگ نمایی هم میکنن. الان قضیه خونه خودم مهمه و شهر خودم
به ترتیب عمل کنید.اینا شماره های اصفهانه
36249298 36260666 36291119 36291729
36288632 36268236 36291829 36260667
95023030 95023032 95023033 95023034
زنگ زدید اصفهان ؟
خوب حالا زنگ بزنید تهران
83853 (021)
داخلی 3 رو بگیرید امور استان ها. بگید اینجوری شده
لطفا کسی به حرف من اعتماد نکنه من دروغ گوام. خودتون زنگ بزنید و این مراحل رو انجام بدید.
ولی تا موقعی که زنگ نزدید و این مشکل حل نشده کسی حرف از شایعه نزنه چون کسی که فقط بلده بدون دلیل بگی این حرف ها شایعست حتما داره از طرف صبانت پشتیبانی میشه
احتمالا سیاست جدید خود نمایندگی اصفهان هست برای اینکه سود بیشتری کنند چون من که شیرازم هنوز مشکلی با شبانه ندارم به نظر من شما یه چند روز از طریق همون شماره امور استانها تهران پیگیری کن اگه جوابی نگرفتی درخواست جمع آوری بده
رضا جنگنده
01-09-2014, 17:17
سرعت شبانه صبانت تو اصفهان افتضاح شده!!!!!!!!!!
همین امشب زنگ می زنم تکلیفم رو باشون معلوم می کنم
الان زنگیدم اشغال بود،فک کنم دارن از زیرش در می رن ولی حالا امشب هم نشد فردا پا میشم می رم دفترشون تو نظر بهشون نشون می دم
خدا رو شکر الان 1 گیگ دیگه دارم و 3 ماهمم به زودی تموم میشه و اگه درست نشه 1 گیگ رو سه سوته تموم می کنم و میرم یه جا دیگه با شبانه خوب.
<p>
عزیز دل چرا شرکت صبانت اصفهان باید همچین حرفی بزنه؟ برعلیه خودش خودزنی بکنه؟ و به قول شما شایعه درست کنه؟ مگه مریضه شایعه درست بکنه؟ معمولا از خودشون خوب میگفتن قدیما شرکتها جدیدا بد میگن. :n08: یک بار خدمت شما گفتم این نمایندگی ها اکثرا بی سوادن خودشون حالیشون نمی شه چی میگن به نمایدگی شهرمون میگم شما بین سرور داخلی و خارجی فرق میزارید میگه ما اصلا سرور خارجی نداریم همه داخلی هستند بعد که کامل براش توضیح دادم میگه بله حتما فرق میزاریم:n04:
یا یک بار رفتم میگم ماکزیم خط تو مودم نوشته که تا 20 مگ یعنی تا 20 مگ میکشه طرف میگه نه اون ظرفیت مودم داره نشون میده نه خط:n04:
و.... خیلی روی حرف اینا نباید حساب کرد اگه تهران یک حرفی رو تایید کرد اون سند میشه
اگه فقط از طرف اصفهان باشه و سر خود این کار رو کرده باشند مطمئنا درست میشه.
پس تا میتونید زنگ بزنید تهران تا پیگیری کنند:n02:
farzan311
01-09-2014, 18:03
دوستانی که زنگ میزنند نمایندگی اصلی اصفهان حتما بپرسید پشتیبانی که باهاش صحبت میکنید فامیلش چیه و بعد در پروفایل من یا اینجا اطلاع بدید
maniya12
01-09-2014, 18:15
با تشکر
شما بچه اهواز هستید؟!
آیا صبانت سرویس گیم هم داره برای کاهش پینگ؟!
سرعت دانلود سرویس 128 صبانت چنده؟!به از 10 گیگ سرعتش چند میشه؟!
sleeplessness
01-09-2014, 18:25
<p>
یک بار خدمت شما گفتم این نمایندگی ها اکثرا بی سوادن خودشون حالیشون نمی شه چی میگن به نمایدگی شهرمون میگم شما بین سرور داخلی و خارجی فرق میزارید میگه ما اصلا سرور خارجی نداریم همه داخلی هستند بعد که کامل براش توضیح دادم میگه بله حتما فرق میزاریم:n04: یا یک بار رفتم میگم ماکزیم خط تو مودم نوشته که تا 20 مگ یعنی تا 20 مگ میکشه طرف میگه نه اون ظرفیت مودم داره نشون میده نه خط:n04:</p>
<p>
و.... خیلی روی حرف اینا نباید حساب کرد اگه تهران یک حرفی رو تایید کرد اون سند میشه </p>
در تایید پست شما باید بگم
که دوستان الکی وقت خودشون با پشتیبانی تلف نکنند
اگه از سرعت گفته شده تقسیم بر هشت کمتر بود شکایت کنید 195.ir
پشتیبانی هرکدومشون یه چیزی میگن فقط برای اینکه سر بدونند
دوستان یکم بهتر با هم برخورد این شرکتها سود خودشون رو میبرن به نظرتون ارزش داره توی سر و کله هم بکوبیم واسه اینا ؟ :n29:
یکم صبر کنید تا چند روز آینده مشخص میشه که فقط واسه یک نمایندگی اینطوریه یا نه :n26:
hojjat74
01-09-2014, 19:44
این اعداد و مشخصات یه کمی عجیب و غریبن. این بنده خدا همسایه پایینی که Atten داوناستریمش از شما خیلی بهتره (43 اون نسبت به 58 شما خیلی بهتره) اما حداکثر سرعت قابل دستیابی (Attainable rate) داوناستریم رو براش زده تو مودم 1440. باز مال شما با اون عدد 58 در اومده 6608. ممکنه واقعاً کابلکشی خونهاتون مشکل داشته باشه. چون عدد و رقما با هم جور در نمیآد.
راستی نگفتی از دم در خونه که تست گرفته بودی اون روز، اون 6 7 db تغییر مال کدوم پارامتر و در چه جهتی بود؟ SNR یا Attenuation؟ افزایش یا کاهش؟ چون به نظرم وضعیت خط همسایهات بهتر به نظر میرسه اما گر چه نتیجهاش برعکس شده. البته، نحوه تست گرفتن از دم در خونه هم مهمه. یعنی باید مطمئن باشی خود اتصالاتی که داری برای این کار استفاده میکنی مناسب باشن. مثلاً یه بار من خودم مودمم رو بردم دم خونه و با یه کابل درپیتی و گیره سوسماری و ... وصلش کردم به سر سیمهای اصلی مخابرات، مشخصات مودم بدتر از وقتی شد که تو خونه وصل میشد به پریز تلفن.
الان فکر کنم این خط روی 512 بسته شده بخاطر همین پارامترای بهتری داره !اون روزی که سر خط وصل کردم یک اقایی از خود مخابرات البته نه از مخابرات منطقه ما اومده بود تا جایی که یادمه تغییر زیادی نکرده ولی من به همسایمون گفتم بگه روی 2 ببندن تا بتونم ببینم این مشخصات با پهنا 2 مگ چه تغییری میکنه و با مال من چه تفاوتی میکنه
david-ebi
01-09-2014, 19:45
دوستان یکم بهتر با هم برخورد این شرکتها سود خودشون رو میبرن به نظرتون ارزش داره توی سر و کله هم بکوبیم واسه اینا ؟ :n29:
یکم صبر کنید تا چند روز آینده مشخص میشه که فقط واسه یک نمایندگی اینطوریه یا نه :n26:
این کاهش سرعت در مشهد هم برای ما 10 و 12 مگیا از 2 روز پیش هست.پس معلوم میشه زبونم لال کمی تا مقداری سراسری هست یا میخواهد بشود.در هر صورت ای ول به پشتکار اصفهانیها که پشت این قضیه رو گرفتند.ما مشهدیها هم باید یک کاری بکنیم.البته در نهایت جوابی که پشتیبانی میده حداقل در مشهد این است:دوست عزیز شرکت در قبال سرعت دانلود شبانه هیچ مسئولیتی ندارد و صرفا جهت تشویق به خرید کاربران از این گزینه استفاده میکند آنهم به شرط وجود داشتن یک سری شرایط و امتیازات برای شرکت(یعنی اصلا هر لحظه امکان داره این دانلود رایگان رو برداریم و برین از خداتونم باشه که همینو دارید:n03::n02::n13::n23::n28:.)و ما در مورد سرعت شبانه هیچ تضمینی نمیتوانیم به شما بدهیم و از دلیل کاهش آنهم طبعا بی خبریم.حالا مگه واقعا سرعت شبانه کم شده؟:sq_10:بله این کلام آخر پشتیبانی صبانت مشهد خواهد بود.میگی نه دوستان زنگ بزنند تا بفهمند:n02:.در ضمن 195 هم شکایات مربوط به کمی سرعت در ساعات رایگان را رسیدگی نمیکند چون قانونا این ساعات رایگان از لطف isp هست و گرنه اصلا نباید وجود داشته باشد.:n03:(باز حداقل دم پشتیبانی صبانت اصفهان گرم که همچین پاسخ دردناکی داده طبق گفته دوست اصفهانیمون.مشهد که کلا منکر بر دوش داشتن مسئولیتش میشه:n02:)
نمایندگی اصفهان میگه صبا نت شبانه نداره! (یعنی فقط روی حجم روزانه حساب کن)
من از 2مگ اومدم 6مگ که سرعت شبانم بیشتر بشه فرق چندانی نکرد که هیچ
الان هم چند شبه که تقریبا صفره و باید سیستم رو خاموش کرد
ترافیک روزانه برای دانلود به صرفه نیست و صرف جستجوی لینک و وبگردی میشه اگه نتونیم روی شبانه حساب کنیم که اصلا به درد نمیخوره!
bilmazlar
01-09-2014, 23:27
الان فکر کنم این خط روی 512 بسته شده بخاطر همین پارامترای بهتری داره !اون روزی که سر خط وصل کردم یک اقایی از خود مخابرات البته نه از مخابرات منطقه ما اومده بود تا جایی که یادمه تغییر زیادی نکرده ولی من به همسایمون گفتم بگه روی 2 ببندن تا بتونم ببینم این مشخصات با پهنا 2 مگ چه تغییری میکنه و با مال من چه تفاوتی میکنه
خط همسایه که روی 1مگ بسته شده بود. حرف شما هم درسته. وقتی پروفایل پایینتر بسته میشه یه مقدار روی مشخصات خط به ویژه SNR تأثیر میگذاره. اما معمولاً Atten که معیاری از فاصله کابلکشی مشترک تا مرکز مخابراتیه، تغییر چندانی نمیکنه.
با توجه به این که میگی از سر خط هم تغییر چندانی نکرده، پس مشکل به احتمال خیلی زیاد از خود مرکز مخابراتیه. شما باید از مرکز مخابراتی پیگیر نویز شدید خطت باشی. البته بعید میدونم نتیجه خاصی بگیری. ولی تلاش کردن که ضرر نداره.
من از 2مگ اومدم 6مگ که سرعت شبانم بیشتر بشه فرق چندانی نکرد که هیچ
الان هم چند شبه که تقریبا صفره و باید سیستم رو خاموش کرد
ترافیک روزانه برای دانلود به صرفه نیست و صرف جستجوی لینک و وبگردی میشه اگه نتونیم روی شبانه حساب کنیم که اصلا به درد نمیخوره!
دقیقا . داداش شرکت خوبی پیدا کردی شبانه رایگان منم خبر کن. کجا میشینی
باشه داداش.
شما هم پیدا کردی بما خبر بده (ما که دیگه خسته شدیم از این نت پر نوسان)
اون پایین ماییناییم
:n04:
ایشون احتمالا شبا خواب بوده خبر نداره از قبل:n02:
باشه داداش.
شمام پیدا کردی خبر بده ( خسته شدیم از این نت پر نوسان)
:n04:
ایشون احتمالا شبا خواب بوده خبر نداره از قبل:n02:
شبا که هیچ روزا هم خوابه!
طرف کلا تعطیله!:n23:
باشه داداش
شمام پیدا کردی بما خبر بده
(خسته شدیم از این نت پر نوسان!)
?WTF:34::34:
سرعتم بیشتر از 15 کیلو نمیره :devil:
شبا که هیچ روزا هم خوابه!
طرف کلا تعطیله!:n23:
طبق گفته خودشون که دوستان گفتند اگه حجم بخری دو برابرش رایگان داری. و سرعتت درست میشه. منم جهت تست نیم گیگ گرفتم ولی تغییری در سرعت ظاهر نشد! پس منظورشون حجم سرویس بوده نه حجم اضافه.
نتیجه اخلاقی:
طبق آماری که گرفتم استان های دیگه همچین تزی ندادند و سرعت و حجم دانلود مثل همیشه هست ولی واحد اصفهان داره زیر آبی میره و خسیس بازی در میاره:n24:
farzan311
02-09-2014, 01:10
?WTF:34::34:
سرعتم بیشتر از 15 کیلو نمیره :devil:
شما کدوم شهرید؟
برای منم بیشتر 15 تا نمیشه
با شبانه دیگه باید بای بای کنیم:n14:
امشب هم سرعت روی 15 کیلوبایت!!!
(سرویس6مگ-اصفهان)
barslona2006
02-09-2014, 01:11
ماشالله سرعت 24!!!!!!!!!!!!
6مگ
اینکه بدرد نمیخوره
فکر کردم شبانه سرعتش خوبه نگو سرعت درحد 256 هم نیست
کسی از دوستان یه شرکت واسه دانلود نامحدود سراغ نداره؟؟؟؟سرعت رو80 تا باشه (نامحدود) راضیم
هعم اکنون راس ساعت 2:05 دقیقه نیمه شب اینترنت از سرعت 210 کیلو بایت به 14 کیلوبایت رسید. :n15: اینم برای شب سوم .
omidscafild
02-09-2014, 01:14
دوستانی که میگفتن فقط شایعست ، همش دروغه و ... الآن واقعیت رو ببینن ! سرویس 12 مگ سرور داخل . :n18:
دوستان پارس آنلاین که میگفتن کاربرای صبا دروغ میگن که دست زیاد نشه ببینن ! :n09:
شبانه صبا حرف اولو میزنه تو کشور . :n10: عالی ـه آقا عالی .
اینم مشهد . شهر بعدی کجا میتونه باشه ؟! :n08:
باشه داداش
شمام isp خوب:n01: پیدا کردی بما خبر بده
حالا من بدبخت هی بگم . هی یسری دوستان بگن اومدی خراب کنی. شرکتو. بیا همه شاکین. برای منم فقط نیست. آقا تا میتونید توی فروم ها و .. خبررسانی کنید تا بفهمن . تاثیرش هم هر چقدر میخواد باشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.