مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Sabanet / شرکت صبانت
SHAHAB-P30
10-02-2012, 21:11
مشکلی پیش نمیاد تا جایی که میتوانید استفاده کنید.
خیالتون راحت باشه نوش جان :31:
آقا شما یه لطفی کن و این دفعه این مورد رو به مدیر مربوطه انتقال ندید . شما که میدونید وضع چجوریه دیگه؟
Sabanet - Support
10-02-2012, 21:28
آقا شما یه لطفی کن و این دفعه این مورد رو به مدیر مربوطه انتقال ندید . شما که میدونید وضع چجوریه دیگه؟
این مورد رو همه خبر دارن و حتی از زمان تاسیس صبانت بوده تا به حال برای خیلی ها پیش اومده
نگران نباشید هر چی میتوانید استفاده کنید
به قول یکی از کاربران حق شما بیشتر از این هست
arashsard
10-02-2012, 22:06
آقای Sabanet - Support ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به این نمایندتون توو شیراز (کاوش رایانه) بگید اینقد دزدی نکنن.بابا دولا پهنا حساب میکنن. یه صفحه باز میکنی جای 4 تا صفحه از آدم ترافیک کم میکنن.... یعنی چی آخههه
Steps-Rap
11-02-2012, 00:02
خب درسته دیگه اگر سه ماهه 9 گیگ خرید کرده اید باقیمانده شما درسته و چیزی از شما کم نشده.
درسته.. دستتون دردنکنه.
amirlovely
11-02-2012, 01:34
سلام
این طلایی 2 مگ با سرویس 128 چه فرقی داره چون الان من 128 دارم ولی سرعت دانلود من 2 مگ هست
shahin666
11-02-2012, 01:46
انگار چیزی که اصلا ارزشی برای شرکن صبانت نداره درخواست کاربراش هست
خیلی وقت هست که کاربرای صبانت درخواست تغییر ساعت شبانه رو داده بودن
مثل خیلی از شرکتا که شبانه از ساعت 1 شروع میشه صبانت هم ساعت 3 رو به جاش ساعت 1 شروع کنه
حتی تو الکامپ تو غرفه صبانت هم من وقتی این موضوع رو بهشون گفتم گفت خیلیا این موضوع رو به ما گفتن
ولی چیزی که ارزشی براشون نداره همین درخواست کاربراست
میگم من صبح شارژم تموم شد ولی هنوز Disconnect نشدم از صبح تا حالا 6 گیگ دانلود داشتم
دوست عزیز سرعت شما چند هست مگه 6 گیگ دانلود کردید:18:
هر چند میگن سرعت شبانه هم ربطی به سرعت اولیه نداره و برای همه یکی هست
من که سرویس 1 مگ دارم خیلی خوب دانلود کنم از سرور با سرعت خوب از 3 هم شروع کنم چیزی نزدیک 1 گیگ فقط میتونم دانلود کنم
Steps-Rap
11-02-2012, 11:03
یه سوال ..اگه روز آخری که مدت شارزم به اتمام میرسه,من هنوز حجم اضفی داشته باشم..این حجم با تموم شدن مدت میسوزه یا به شارژ جدیدی که میکنم اضافه میشه؟
mfani2008
11-02-2012, 11:12
یه سوال ..اگه روز آخری که مدت شارزم به اتمام میرسه,من هنوز حجم اضفی داشته باشم..این حجم با تموم شدن مدت میسوزه یا به شارژ جدیدی که میکنم اضافه میشه؟
مگه امکان داره با این شارژ دزدی این بی شرفا کسی شارژ اضافه بیااره ؟!!!:31:
جواب سوالت : باید درخواست بدی اونجایی که ازش نت گرفتی اضافه کنن به حجمت:11:
وضعیت دیشب دوستان چطور بوده (تهران) مال من فکر کنم 3تا 4 کانکت بوده بعد Dcشده دیگه وصل نشده idm همه فایل ها رو ارور داده
SHAHAB-P30
11-02-2012, 12:38
دوست عزیز سرعت شما چند هست مگه 6 گیگ دانلود کردید:18:
هر چند میگن سرعت شبانه هم ربطی به سرعت اولیه نداره و برای همه یکی هست
من که سرویس 1 مگ دارم خیلی خوب دانلود کنم از سرور با سرعت خوب از 3 هم شروع کنم چیزی نزدیک 1 گیگ فقط میتونم دانلود کنم
نه من تو روز دانلود کردم
SHAHAB-P30
11-02-2012, 12:46
من تازه یک ماهه نامحدود گرفتم سرعتش از dial up کمتره. هیچ جا باش نمیشه رفت الانم دارم با dial up اینا رو مینویسم:41:
عليرضا خان
11-02-2012, 13:28
ضمن عرض سلام و احترام خدمت Sabanet - Support عزيز
يك سوالي داشتم از محضرتون،
چرا حدود يك ماه است كه سرعت دانلود از تورنت را آنهم درست در ساعات رايگان شديدا محدود كرده ايد؟ خواهشا نفرماييد كه اين مسئله به اين دليل است كه سرعت كلي شبكه بعلت ترافيك بالا در آن ساعات كاهش يافته و صبانت دخالتي نداشته چون در آن صورت بنده به شما پاسخ خواهم داد در همان ساعات مي توان با سرعت خيلي خيلي بالا از لينك هاي غيرتورنت (HTTP) دانلود كرد. (يعني وضعيتي كاملا غيرطبيعي و غيرعادي)
ما تمام سختي ها را متحمل مي شويم و اعتراضي نمي كنيم به اين دلخوشي كه شبها يك دانلود رايگان از تورنت داشته باشيم. بعد شما برداشته ايد همين دلخوشي را هم از ما گرفته ايد؟ آخر چرا؟
بي صبرانه منتظر پاسخ شما هستم.
Sabanet - Support
11-02-2012, 13:39
در پایان دوره اگر حجم اضافی داشته باشید سوخت میشه و قابل انتقال به دوره بعدی نخواهد بود
حتما به مقداری خرید کنید که تا پایان دوره آن را استفاده کنید
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------
ضمن عرض سلام و احترام خدمت Sabanet - Support عزيز
يك سوالي داشتم از محضرتون،
چرا حدود يك ماه است كه سرعت دانلود از تورنت را آنهم درست در ساعات رايگان شديدا محدود كرده ايد؟ خواهشا نفرماييد كه اين مسئله به اين دليل است كه سرعت كلي شبكه بعلت ترافيك بالا در آن ساعات كاهش يافته و صبانت دخالتي نداشته چون در آن صورت بنده به شما پاسخ خواهم داد در همان ساعات مي توان با سرعت خيلي خيلي بالا از لينك هاي غيرتورنت (HTTP) دانلود كرد. (يعني وضعيتي كاملا غيرطبيعي و غيرعادي)
ما تمام سختي ها را متحمل مي شويم و اعتراضي نمي كنيم به اين دلخوشي كه شبها يك دانلود رايگان از تورنت داشته باشيم. بعد شما برداشته ايد همين دلخوشي را هم از ما گرفته ايد؟ آخر چرا؟
بي صبرانه منتظر پاسخ شما هستم.
سلام
شما هنگامی که با اکانت روزانه در همان ساعت دانلود میکنید باز هم تورنت مشکل دارد یا فقط اکانت شبانه رایگان اینجوری شده ؟
عليرضا خان
11-02-2012, 14:22
سلام
شما هنگامی که با اکانت روزانه در همان ساعت دانلود میکنید باز هم تورنت مشکل دارد یا فقط اکانت شبانه رایگان اینجوری شده ؟
تا آنجاييكه بنده اطلاع دارم و تست كرده ام هر دو اكانت روزانه و شبانه همزمان با هم از حدود ساعت 2:10 بامداد به بعد دچار چنين مشكلي مي شوند.
mfani2008
11-02-2012, 15:08
در پایان دوره اگر حجم اضافی داشته باشید سوخت میشه و قابل انتقال به دوره بعدی نخواهد بود
حتما به مقداری خرید کنید که تا پایان دوره آن را استفاده کنید
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------
خدای من ، چقدر شما دزد و کثیفید .... دزدی هم حدی داره
ArashMiniStar
11-02-2012, 15:09
عزیز همین قانون رو شرکت های دیگه هم دارن!:46:
Sabanet - Support
11-02-2012, 17:30
تا آنجاييكه بنده اطلاع دارم و تست كرده ام هر دو اكانت روزانه و شبانه همزمان با هم از حدود ساعت 2:10 بامداد به بعد دچار چنين مشكلي مي شوند.
بررسی میکنم و نتیجه رو به شما اعلام خواهم کرد
shaian2011
11-02-2012, 19:34
شما خیلی باحال هستین شما ها سرعت اینترنتتون را با این دو تا سایت ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) امتحان کنین میفهمین که سرعتتون نسبت به کابران دیگه که از شرکت های دیگه استفاده میکنن چقدر فرق میکنه
سرعت های 128 و 256 و 512 تو صبانت هیچ فرقی با هم ندارن و فقط از مشترکین ساده بیشتر پول میگیرن اگه شما ها وارد به سیستم داخلی مودمتون باشین میتونین بفهمین با چه سرعتی به صبانت متصل هستین , براتون میگم عزیزان سرعتی که دریافت میکنین سقفش 1024 و سرعت ارسال سقفش 512 هستش شما چه 128 بگیرین چه 256 بگیرین این عددها بالاتر نخواند رفت البته ممکنه که پایین بیاید
حالا حصاب کنین ؛ دوسته من پارس آنلاین گرفته تازه پایین ترین حصابشون که میشه 128 ترافیک 2 گیگ وقتی رفتم تو تنظیمات مودم که ببینم با چه سرعتی وصل شده در کمال ناباوری دیدم که سرعت دریافتش 2048 هست یعنی دو برابر صبانت , بخاطر همین برای شارژ جدید سرعت 256 صبانت را درخواست دادم وقتی این سرعت برام وصل شد هیچ فرقی نمیکرد با قبلش البته چرا یه فرقی کرد اونم این بود که وقتی مودم را بررسی کردم 1سرعت 1024 که باید باشه شده 1019 آخه شماها بگین این درسته پول بیشتر بگیرن ولی همون خدمات معمولی ارائه بدن ,من که خودم منتظرم شارژ این دفعه هم تموم بشه برم سراغ پارس آنلاین از این صبانت راحت بشم
kingmostafa
12-02-2012, 00:37
سلام.
من نمي تونم وارد صفحه ريز مصرف اين صبانت لعنتي بشم
هر كار مي كنم نميشه.اين لعنتي ها يه سايت درست و حسابي هم ندارن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما خیلی باحال هستین شما ها سرعت اینترنتتون را با این دو تا سایت ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) امتحان کنین میفهمین که سرعتتون نسبت به کابران دیگه که از شرکت های دیگه استفاده میکنن چقدر فرق میکنه
سرعت های 128 و 256 و 512 تو صبانت هیچ فرقی با هم ندارن و فقط از مشترکین ساده بیشتر پول میگیرن اگه شما ها وارد به سیستم داخلی مودمتون باشین میتونین بفهمین با چه سرعتی به صبانت متصل هستین , براتون میگم عزیزان سرعتی که دریافت میکنین سقفش 1024 و سرعت ارسال سقفش 512 هستش شما چه 128 بگیرین چه 256 بگیرین این عددها بالاتر نخواند رفت البته ممکنه که پایین بیاید
حالا حصاب کنین ؛ دوسته من پارس آنلاین گرفته تازه پایین ترین حصابشون که میشه 128 ترافیک 2 گیگ وقتی رفتم تو تنظیمات مودم که ببینم با چه سرعتی وصل شده در کمال ناباوری دیدم که سرعت دریافتش 2048 هست یعنی دو برابر صبانت , بخاطر همین برای شارژ جدید سرعت 256 صبانت را درخواست دادم وقتی این سرعت برام وصل شد هیچ فرقی نمیکرد با قبلش البته چرا یه فرقی کرد اونم این بود که وقتی مودم را بررسی کردم 1سرعت 1024 که باید باشه شده 1019 آخه شماها بگین این درسته پول بیشتر بگیرن ولی همون خدمات معمولی ارائه بدن ,من که خودم منتظرم شارژ این دفعه هم تموم بشه برم سراغ پارس آنلاین از این صبانت راحت بشم
من دل خوشی ندارم از صبا نت!ولی خب منم تو فکر عوض کردنش هستم،حرفت کاملا درسته،ولی الان downstream من 6000 هست،با اینکه 128 دارم،خب حالا اینجا جالب میشه،واسه شما باز میرارن پهنای باند رو،ولی مثلا من با اکانت 256 حدود 220 کیلوبایت میگیرم ولی با 128 خودم 140 اینا تقریبا!!عجب!!!!!!!!!!!:18::21::20:
SHAHAB-P30
12-02-2012, 09:52
مردشور این شرکت رو ببرند رفتم یعنی سرویس نامحدود گرفتم سرعتش از 2 کیلوبایت بیشتر نمیره
زنگ زدم پشتیبانی میگم چرا اینجوریه؟ عوض اینکه جواب درست و حسابی بده میخنده:31: و میگه آره نامحدودمون این جوریه و بین 10 نفر تقسیم میشه و سرعت شما هم الآن 2 کیلوبایته و بازم میخنده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
nokia n8
12-02-2012, 13:00
سلام دوستان چه طوری میتونم از سرویس شبانه رایگان صبانت استفاده کنم دو ساله از صبانت دارم خدمات میگیرم ولی تا به امروز از سرویس شبانه استفاده نکردم لطفا بنده را راهنمایی کنید.
shaian2011
12-02-2012, 13:08
من دل خوشی ندارم از صبا نت!ولی خب منم تو فکر عوض کردنش هستم،حرفت کاملا درسته،ولی الان downstream من 6000 هست،با اینکه 128 دارم،خب حالا اینجا جالب میشه،واسه شما باز میرارن پهنای باند رو،ولی مثلا من با اکانت 256 حدود 220 کیلوبایت میگیرم ولی با 128 خودم 140 اینا تقریبا!!عجب!!!!!!!!!!!:18::21::20:
حالا مونظورت از اینی گفتی یعنی چه؟؟؟
kingmostafa
12-02-2012, 13:10
آقا شما مي تونين راحت ريز مصرفتون رو ببينيد؟؟؟؟
من وارد سايتش ميشم يوزر و پسوردم رو قبول نمي كنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يكي كمك كنهههههههههههههههههه
shaian2011
12-02-2012, 13:11
سلام دوستان چه طوری میتونم از سرویس شبانه رایگان صبانت استفاده کنم دو ساله از صبانت دارم خدمات میگیرم ولی تا به امروز از سرویس شبانه استفاده نکردم لطفا بنده را راهنمایی کنید.
سلام دوست عزیز به نظر من خودتو خسته نکن فایده نداره بخوای ساعت 3 بیدار بشی برای سرویس رایگان
من تا حالا چند بار استفاده کردم فایده نداشته
ببینم حالا از چه سرویسیش استفاده میکنی؟
عليرضا خان
12-02-2012, 14:44
دوست عزيز خواهش ميكنم فضا را متشنج نفرماييد. محترمانه و مودبانه هم ميشود انتقاد كرد و ايرادات را گفت. :10:
بررسی میکنم و نتیجه رو به شما اعلام خواهم کرد
ممنون. منتظر بررسي تان خواهيم بود.
حالا مونظورت از اینی گفتی یعنی چه؟؟؟
یعنی اینکه ما در ایران زندگی میکنیم!!!!
MILAD MGH
12-02-2012, 19:09
من موقع استفاده از شبانه نمیتونم صفحه باز کنم!!
فقط میتونم اونایی که توی idm گذاشتم رو دانلود کنم.کسی نمیدونه باید چیکار کنم؟
khashayar7206
12-02-2012, 19:20
سلام دوستان
ازتون یه سوال دارم
می خواستم بدونم شماها از صبا نت راضی هستید؟
سرعت روز و شبتون چنده؟
shaian2011
12-02-2012, 21:02
سلام دوستان
ازتون یه سوال دارم
سرعت روز و شبتون چنده؟
نه اصلا راضی نیستم اونقدری که منتظرم ترافیکم تموم بشه برم سراغ یه شرکت دیگه که حداقل خالی نبنده!
سرعت دانلود معمولی 104 کیلو هست اگه شبانه رایگان بخوای بین 20 تا 60 کیلو متغیره بازم خودت میدونی!
assz1366
13-02-2012, 02:17
سرعت شبانه خیلی پایینه ، حدود 40 ، 50 بیشتر نمیشه
برای شما هم همینطوریه ؟
عليرضا خان
13-02-2012, 11:14
سلام دوستان
ازتون یه سوال دارم
سرعت روز و شبتون چنده؟
سرعت روزانه بد نيست اما سرعت دانلود شبانه از تورنت فاجعه است!
salar_aziz
13-02-2012, 11:53
سرعت روزانه بد نيست اما سرعت دانلود شبانه از تورنت فاجعه است!
دوست من مشهدم و تخفیف خئبی دارم واسه صبانت اگه بگیرم الان
میخواستم بدونم128 سرعت دانلود شبانه رایگان و روزانه چنده؟شبانه که رایگانه اگ زیاد دانلوذ کنی سرعتت محدود نمیشه؟
ممنون میشم زود جواب بدی یا دوستان مشهدی دیگه چون خیلی وقت ندارم
:10:
Sabanet - Support
13-02-2012, 12:26
احتمال اختلال در مرکز یزدانپناه تهران
به علت عملیات فنی در مرکز یردانپناه شهر تهران امکان اختلال در سرویس مشترکین این مرکز در روزهای یکشنبه و دوشنبه مورخ 23 و 24/11/90 وجود دارد .
Sabanet - Support
13-02-2012, 12:34
سلام.
من نمي تونم وارد صفحه ريز مصرف اين صبانت لعنتي بشم
هر كار مي كنم نميشه.اين لعنتي ها يه سايت درست و حسابي هم ندارن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا شما مي تونين راحت ريز مصرفتون رو ببينيد؟؟؟؟
من وارد سايتش ميشم يوزر و پسوردم رو قبول نمي كنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يكي كمك كنهههههههههههههههههه
برای چک کردن ریز مصرف فعلا از طریق لینک کمکی زیر وارد شوید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عليرضا خان
13-02-2012, 19:37
دوست من مشهدم و تخفیف خئبی دارم واسه صبانت اگه بگیرم الان
میخواستم بدونم128 سرعت دانلود شبانه رایگان و روزانه چنده؟شبانه که رایگانه اگ زیاد دانلوذ کنی سرعتت محدود نمیشه؟
ممنون میشم زود جواب بدی یا دوستان مشهدی دیگه چون خیلی وقت ندارم
اگر به اميد دانلود رايگان شبانه از تورنت مي خواهيد مشترك صبانت شويد توصيه اكيد مي كنم سمت صبانت نياييد كه شديدا توي ذوقتان خواهد خورد.
تهران هم وضعیت شمانش اصلا خوب نیست ار سرور ها یمختلف تست کردم ولی باز سرعت پایین لطف رسیدیگی نید قبلا سرعت دوروبر 120 بود ولیالان 40-50 شده برعکس سرکت های دیگه که سرعتاشون ور بردنبالا صبا داره میاره پایین دوستم پرسآنلاین داره شبی 2گیگ و خورده ای دانلود داره ما چی خودمنو بکشیم 700 مگابایت لطفا به گوشی مسئلوین برسونید که این رو درست کنن
shahin_mp3
16-02-2012, 03:31
ای گندتون بزنم این چه وضعشه :21:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=613ms TTL=245
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=588ms TTL=245
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=610ms TTL=245
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=575ms TTL=245
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=587ms TTL=245
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=633ms TTL=245
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=610ms TTL=245
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=637ms TTL=245
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=633ms TTL=245
بدون شرح
nokia n8
16-02-2012, 19:06
سلام دوست عزیز به نظر من خودتو خسته نکن فایده نداره بخوای ساعت 3 بیدار بشی برای سرویس رایگان
من تا حالا چند بار استفاده کردم فایده نداشته
ببینم حالا از چه سرویسیش استفاده میکنی؟
از 128 سه ماهه 9 گیگابایت استفاده میکنم برای استفاده از شبانه رایگان دوستان میشه من را راهنمایی کنید که چه کار باید بکنم.
با سپاس:11:
MILAD MGH
16-02-2012, 21:52
از 128 سه ماهه 9 گیگابایت استفاده میکنم برای استفاده از شبانه رایگان دوستان میشه من را راهنمایی کنید که چه کار باید بکنم.
با سپاس:11:
این:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا این:
برای این کار باید مراحل زیر را دنبال کنید و برای User name عبارت guest و برای پسورد عبارت ngsnet را وارد کنید.
Control panel > network Connectin > Create a new connection
S A M S U N G
17-02-2012, 00:16
سلام .
دوستان حدود 10 روز هستش که با سایت زیر مشکل اساسی دارم .
با پارس آنلاین و شرکتای دیگه تست کردم هیچ مشکلی ندارن ولی این صبانت باز نمیکنه .
یه تست کنین ببینین شما راحت میتونین باز کنین .
مخلصیم.
سلام .
با پارس آنلاین و شرکتای دیگه تست کردم هیچ مشکلی ندارن ولی این صبانت باز نمیکنه .
مخلصیم.
با آسیاتک بدون مشکل باز میشه
hossein e
17-02-2012, 15:35
سلام.من از صبا نت اشتراک دارم و مثل ... پشیمونم و لحظه شماری میکنم که زودتر اکانتم تموم بشه برم از مخابرات بگیرم.همه شرکتای خصوصی سر و ته یه کرباسن.جالبه سرعت 128 با 1مگش هیچ فرقی ندارن فقط 1 مگ 7تومن گرون تره!
به نظر من اگه میتونید از یه شرکت دیگه مثل شاتل و پارس انلاین بگیرید سمت صبانت نیاید -شبانه ی از ساعت 3 -با یوزر پس جداگانه-با دی سی توی شب-اونایی که مودمشون وایرلس هست باید بین دانلود شبانه و استفاده ی بی سیم یکیو انتخاب کنن چون در حالت بریج نمیشه از وایرلس استفاده کرد
shahin_mp3
18-02-2012, 02:15
سلام .
مخلصیم.
دوست عزیز نیاورد
ولی با و ی پ ی ا ن اورد :31:
سلام
صبانت سرویس های نامحدودش رو برداشته ؟
nokia n8
18-02-2012, 18:04
این:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا این:
برای این کار باید مراحل زیر را دنبال کنید و برای User name عبارت guest و برای پسورد عبارت ngsnet را وارد کنید.
Control panel > network Connectin > Create a new connection
واقعا از جواب شما متشکرم فقط یک سوال دارم که دیگه برای استفاده از سرویس رایگان شبانه نیاز به تغییر تنظیمات مودمم نیست یعنی دیگه نمیخواد یوزر و پسورد شبانه را در تنظیمات مودمم اعمال کنم (مودمم روی اتصال همیشه برای اینترنت تنظیمه یعنی دیگه مثل دیال آپ نیاز ندارم هر بار به قسمت کانکشن ها برم و اتصال به اینترنت را بزنم):11::40::11:
واقعا از جواب شما متشکرم فقط یک سوال دارم که دیگه برای استفاده از سرویس رایگان شبانه نیاز به تغییر تنظیمات مودمم نیست یعنی دیگه نمیخواد یوزر و پسورد شبانه را در تنظیمات مودمم اعمال کنم (مودمم روی اتصال همیشه برای اینترنت تنظیمه یعنی دیگه مثل دیال آپ نیاز ندارم هر بار به قسمت کانکشن ها برم و اتصال به اینترنت را بزنم):11::40::11:
سلام
شما برای استفاده از شبانه باید مودم رو روی حالت بریج بذارین و یک کانکشن بسازین
چون دوتا یوزر نیم و پسوورد متفاوت است نمیتونید یک سره از حالت PPPOE استفاده کنید.
با حالت بریج اصلا امکان استفاده از وایرلس نیست یا راه حل و ترفند داره؟
Sabanet - Support
19-02-2012, 07:42
با حالت بریج اصلا امکان استفاده از وایرلس نیست یا راه حل و ترفند داره؟
ابتدا به مودم از طریق وایرلس کانکت شوید و میتوانید براحتی مودم را روی bridge بزارید و از طریق ساختن کانکشن به اینترنت وصل بشید.
البته این روش فقط زمانی جواب میده که از یک سیستم برای وصل شدن به اینترنت استفاده میشه.
موفق باشید
ابتدا به مودم از طریق وایرلس کانکت شوید و میتوانید براحتی مودم را روی bridge بزارید و از طریق ساختن کانکشن به اینترنت وصل بشید.
البته این روش فقط زمانی جواب میده که از یک سیستم برای وصل شدن به اینترنت استفاده میشه.
موفق باشید
من خودم روی بریج تنظیم کردم و منظورم همون استفاده چند تا سیستم بود مثلا با گوشی یا لپ تاپ از وایرلس سیستم اصلی (که با کانکشن وصل میشه) استفاده کنیم.
پس ظاهرا این کاری که من میگم عملی نیست.کاش راه حلی داشت
nokia n8
19-02-2012, 10:45
من خودم روی بریج تنظیم کردم و منظورم همون استفاده چند تا سیستم بود مثلا با گوشی یا لپ تاپ از وایرلس سیستم اصلی (که با کانکشن وصل میشه) استفاده کنیم.
پس ظاهرا این کاری که من میگم عملی نیست.کاش راه حلی داشت
سلام
من هم دقیقا همین سوال را دارم یعنی واقعا نمیشه با بریج دیگه با لپ تاپ و گوشی به اینترنت وصل شد؟ یا راهی وجود داره؟
با تشکر:40:
سلام
آقا برای من دیدن ریز مصرفم خیلی مهم هست یکی یک کاری کنه
این سایتی هم که ساپورت عزیز داد و خودم قبلا ازش استفاده میکردم کار نمیکنه باز
این خیلی بد هست واقعا دیگه
===
خودم پیدا کردم این کار میکنه فعلا
shaian2011
19-02-2012, 17:40
black-ghost5
20-02-2012, 09:09
اقا من سیستممو که روشن میکنم خود به خود به اینترنت وصل میشه اینطوری از شبانه نمیتونم استفاده کنم چجوری میشه مودمو به حالت قبل برگردوند که با یوزر پسورد وارد شم چند وقته خود به خود اینطوری شده.
اقا من سیستممو که روشن میکنم خود به خود به اینترنت وصل میشه اینطوری از شبانه نمیتونم استفاده کنم چجوری میشه مودمو به حالت قبل برگردوند که با یوزر پسورد وارد شم چند وقته خود به خود اینطوری شده.
باید رو حالت bridge بزاری مودم رو که بتونی از تو سیستم عامل وصل شی!!
ehsan_iace
20-02-2012, 09:51
چرا سایتهای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز نمیشه؟
fanoostalaei
20-02-2012, 10:52
چرا سایتهای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز نمیشه؟
من 3 شبه که نمیتونم وارد جیمیل بشم(این صفحه کذایی رو میاره!!!!)
بعد نمیشه وارد یاهو شد
سایتها دیشب خیلی خیلی کند برام لود میشدن(حدود 8 تا 10)
من که فکر کنم تا بعد انت خابا ت اینجوری باشه:13::13::13:
solidworm
20-02-2012, 12:01
دوستانی که می خوان از گوشی، تبلت،لپتاپ و PC با هم استفاده کنند و نیاز به شبانه هم دارند می تونن به کمک telnet این کار رو انجام بدن. روش اینجا توضیح داده شده: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Electronic-Arts
20-02-2012, 13:09
من 3 شبه که نمیتونم وارد جیمیل بشم(این صفحه کذایی رو میاره!!!!)
بعد نمیشه وارد یاهو شد
سایتها دیشب خیلی خیلی کند برام لود میشدن(حدود 8 تا 10)
من که فکر کنم تا بعد انت خابا ت اینجوری باشه:13::13::13:
دوباره این صفحه میاد؟ پس دوباره اینا دارن لایسنس SSL رو دستکاری میکنن که ایراد از لایسنس میگیره باید به گوگل خبر بدم
fanoostalaei
20-02-2012, 13:22
بله
3 شبه که داره خطالی امنیتی میده
اینا دارن انگولک میکنن:19:
black-ghost5
20-02-2012, 14:00
باید رو حالت bridge بزاری مودم رو که بتونی از تو سیستم عامل وصل شی!!
مرسی از جوابت من مودمم D-LINK هست چجوری باید بیارمش رو حالت BRIDGE?
hamid1002
21-02-2012, 08:37
سرعت شبانه خیلی خیلی امده پایین من چند روزیه که پشت سیستم نشستم به امید اینکه سرعتم از 8 کیلو بایت بالاتر بره ولی فقط وقتمو تلف کردم خواستم بدونم برای بقیه هم همینجوریه بخصوص مشهد
باتشکر
assz1366
21-02-2012, 14:27
سرعت شبانه خیلی خیلی امده پایین من چند روزیه که پشت سیستم نشستم به امید اینکه سرعتم از 8 کیلو بایت بالاتر بره ولی فقط وقتمو تلف کردم خواستم بدونم برای بقیه هم همینجوریه بخصوص مشهد
باتشکر
نه برای من که سبزوارم سرعت خوبه
دقت کن لینکی که میذاری دانلود از سرور خوب و پرسرعتی باشه
MILAD MGH
22-02-2012, 11:10
من اشتراک 1ساله گرفته بودم که الان آخراشه.اگه بخوام الان اشتراک 3ماهه ,ماهی 2 گیگ بگیرم چند درمیاد؟؟!
سلام
آقا برای من دیدن ریز مصرفم خیلی مهم هست یکی یک کاری کنه
این سایتی هم که ساپورت عزیز داد و خودم قبلا ازش استفاده میکردم کار نمیکنه باز
این خیلی بد هست واقعا دیگه
===
خودم پیدا کردم این کار میکنه فعلا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2F)
سلام
این لینک جدیدش هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3A8081)
موفق باشی
SevenCity
22-02-2012, 16:55
کدوم سرویس صبانت شبانه رایگان با سرعت 200 دانلود میکنه؟
assz1366
22-02-2012, 19:52
من که 128 حجمی دارم سرعتم شبانه خوبه ، البته مهمه از چه سروری با چه سرعتی لینک داری
بعضی از ساعات شبم سرعت افت داره
سلام بچه ها من دیروز128 نامحدود گرفتم12400تومن. الان پشیمونم سرعت دانلود1کیلوبیت. حالا چه جوری میتونم برگشت بزنم?
اگه برگشت بزنم سرویس حجمی بگیرم پولشو از این سرویسی که دادم کم میکنن?
FAATEMEH
23-02-2012, 15:07
سرعت سرویس نامحدود چند روزیه خیلی کم شده . من سرعت 512 دارم و سرعت دانلودم روی 40 ثابت بود ولی الان روی دو یا سه هست . برای بقیه دوستان هم همینطوره ؟
ArashMiniStar
23-02-2012, 23:22
نمیدونم چرا اینقدر اینترنت کی-ری شده برای من!! اگه وصل بشه یجوری هست دیر سایت باز میکنه!! یا هم که اصلا قعطه!!:27::13::13::13::13:
shahin666
24-02-2012, 13:28
دوست عزیز سرویس شبانه با هر سرعتی که گرفتید برای تمام سرویس ها مشترک هستند
به نظر من اگه میتونید از یه شرکت دیگه مثل شاتل و پارس انلاین بگیرید سمت صبانت نیاید -شبانه ی از ساعت 3 -با یوزر پس جداگانه-با دی سی توی شب-اونایی که مودمشون وایرلس هست باید بین دانلود شبانه و استفاده ی بی سیم یکیو انتخاب کنن چون در حالت بریج نمیشه از وایرلس استفاده کرد
کی اینو گفته؟:31:
shahrooztk
24-02-2012, 22:32
سلام .
از دوستان کسی هست که اینترنت 256 یا 512 نامحدود صبانت و داشته باشه ؟ سرعتش چطوره ؟
Zeitgeist
25-02-2012, 03:25
امشب سرعت شبانه به شکل فجیعی بی ثبات و داغانه... :/
من چند ماه 256 نامحدود داشتم قبلا میانگین سرعت 20k بود ولی الآن حداکثر سرعت 2k شده و صفحه باز نمی شود.
Steps-Rap
25-02-2012, 06:27
اه اه اه اه...گند زدن به سرعت ها..
سرعت شبانه که دیگه هیچی...قهوه ایش کردن رفته...
yasidevil
25-02-2012, 12:56
من ۵۱۲ نامحدود دارم الان ۲ هفته هست سرعت رسیده به ۳ کیلوبایت.....افتضاحههههه!!!
زنگ زدم شرکت طرف میگه سرویس های نامحدودمون همینه معلومم نیست کی درست بشه برین سرویس حجمی بگیرین :|
سایر دوستان نامحدود هم همین وضع رو دارن؟؟
گفتم ببینم اگه قراره همینطور باشه ۳ روز دیگه که سرویسم تموم میشه برم یه ISP دیگه...
FAATEMEH
25-02-2012, 13:05
زنگ زدم شرکت طرف میگه سرویس های نامحدودمون همینه معلومم نیست کی درست بشه برین سرویس حجمی بگیرین :|
گفتم ببینم اگه قراره همینطور باشه ۳ روز دیگه که سرویسم تموم میشه برم یه ISP دیگه...
من هم 512 نامحدودم و سرعت واقعا خیلی کم شده . گویا قصد دارن بکل سرویس نامحدود رو بردارن !
Steps-Rap
25-02-2012, 13:06
نه تنها شبانه بلکه روزانه هم فوق العااده افتضاحه:
yasidevil
25-02-2012, 13:54
من هم 512 نامحدودم و سرعت واقعا خیلی کم شده . گویا قصد دارن بکل سرویس نامحدود رو بردارن !
که اینطور....!!
سرویس نامحدود سایر ISP ها چطوره...؟؟
کسی هست که راهنمایی کنه از کدوم شرکت سرویس نامحدود بگیرم در ضمن عدم قطعی خیلی برام مهمه چون روزانه بیشتر از ۱۷ - ۱۸ ساعت آنلاینم....
من الان ۵ ساله یوزر صبانت هستم تو این مدت هم مشکلات زیاد داشته اما این دفعه دیگه قابل تحمل نیست.
سرعت چسبیده کف کف یعنی افتضاح کامل
دیشب شبانه که هیچی اصلا حرفش هم نزن الان هم تست می کنم سرعت افتضاح نمی دونم چرا اینجوری شده ؟؟؟؟ برا همه همین جوره؟؟؟
MILAD MGH
25-02-2012, 14:34
امشب سرعت شبانه به شکل فجیعی بی ثبات و داغانه... :/
امشب و هرشب... !
به من هم همینو گفتن.
farshad_4017
26-02-2012, 18:39
کسی آشنایی نداره ؟ کلاً این محدودیت از تهرانه ! اونا هم جواب نمیدند
کلی پول دادیم بابت این اشتراک ! الانم اینجور ! اسمش مملکت اسلامیه ! پول ملت رو بالا کشیدن مثل آب خوردنه !
fanoostalaei
26-02-2012, 22:00
تا چند شب دیگه برای دومین بار میام صبانت
shaian2011
27-02-2012, 07:03
من چند ماه 256 نامحدود داشتم قبلا میانگین سرعت 20k بود ولی الآن حداکثر سرعت 2k شده و صفحه باز نمی شود.
خوبه دیگه پول زیاد میدی و استفاده کم میبری یه پیشنهاد دوستانه بهت میدم تعرفت را تغییر بده...
farshad_4017
27-02-2012, 09:49
کسی خبر نداره ؟
تا کی می خواد اینجور بمونه ؟
سلام دوستان:
من که از نمایندگی نجف اباد، اول دی ماه سرویس گرفتم و هیچ جوابی نمیتونست داشته باشه خودم کارت شبکه رو با کابل عوض کردم، حل نشد. اول بهمن ماه خودم به فکرم افتادم که مودم رو ببرم اونجا، بعد فردا صبحش یه آقایی زنگ زد گفت مودم رو کانفیگ کردم، فوری رفتم اونجا دوباره خانم رو دیدم حالم داشت به هم میخورد. این که نمیدونست کانفیگ باید بشه هیچی، اصلا بلد نبود داده بود به اون اقاهه.
خوب عزیز من بلد نیستی مغازه باز میکنی چی کار :13:
دیگه از پایان بهمن تصمیم گرفتم مستقیمآً با نداگستر اصفهان تماس بگیرم که ساپورت خوبی داشت و راضی بودم :8:
بچه ها کسی نمیدونه که من مودمم رو که زیمنس هست روی خونه بچه ها که از شرکت های دیگه سرویس میگرفتند جواب میداده و به صورت ریست شده مشکلی نداشته و باید در موقع استفاده از سرویس نداگستر حتما کانفیگ میشده تا هماهنگ بشه؟ :10:
سلام دوستان
من تو گزارش هام می بینم هر نیم ساعت 10 کیلوبایت دریافت دارم .قضیه چیه؟
fanoostalaei
28-02-2012, 22:21
من دوستم 1 مگ نامحدود داره میگه
قبلا با 100 کیلو دانلود میکردم الان میگه سرعت خیلی کم شده اومده رو 10
fanoostalaei
28-02-2012, 22:43
دوستان یعنی واقعا این سرویس های مزخرف CRA که تو پارس انلاین خیلی بده
تو صبا اینجوری سرعت دارن؟
اگه اینجوری باشه من با جای محدود نامحدود 1 مگ میگیرم
hamid2134
29-02-2012, 05:17
سرعت دانلود شبانتون چنده؟نوع سرویستون رو هم بگید.ممنون
الان نزدیک عیده نامحدود که هیچی، اگه سرویس شارجی با اشتراک پایین نصفه بشه یک به ده دیگه میخوای چه جور بشه؟
fanoostalaei
29-02-2012, 17:19
الان نزدیک عیده نامحدود که هیچی، اگه سرویس شارجی با اشتراک پایین نصفه بشه یک به ده دیگه میخوای چه جور بشه؟
صبانت تبریز با بقیه جاها فرق میکنه
farshad_4017
29-02-2012, 22:45
چه فرقی داره !
وقتی پول میگیره، جواب نمیده ! دزدی دزدیه !
50 تومن پول 1 مگ نامحدود دادیم، سرعت 10 کیلوبایت ! به هرکی هم میگیم، کلاً میگه به من ربطی نداره، همه فقط پول میگیرن
تمام !
تا امدم نظرم در مورد صبا نت عوض بشه زد حالمون رو گرفت باز،چند شب بود شبانه توپ شده بود،160 کیلو بایت میگرفتم،حال میداد،دوباره برگشت به حالت قبلی!!!!!!!!!!!!!!!!
fanoostalaei
01-03-2012, 14:40
چه فرقی داره !
وقتی پول میگیره، جواب نمیده ! دزدی دزدیه !
50 تومن پول 1 مگ نامحدود دادیم، سرعت 10 کیلوبایت ! به هرکی هم میگیم، کلاً میگه به من ربطی نداره، همه فقط پول میگیرن
تمام !
قبلا هم که صبا داشتم در این مورد زیاد بحث کردیم
سرعت صبا تو تبریز خیلی بیشتر از جاهای دیگه است
مثلا برای 512 (380)
farshad_4017
01-03-2012, 15:53
من میگم 10 کیلوبایت میده ! شما میگی سرعتش از همه جا بیشتره !
fanoostalaei
01-03-2012, 19:29
من میگم 10 کیلوبایت میده ! شما میگی سرعتش از همه جا بیشتره !
من که گفتم قبلا در موردش حرف زدیم
شاید بچه های قدیمی این تاپیک منو بشناسن
shaian2011
01-03-2012, 19:52
farshad_4017
01-03-2012, 22:25
من تاپیک قدیمی شمارو ندیدم !
الان سرعتم افتضاحه
پولش رو دادم، سرعتم افتضاحه ! کسی هم جوابگو نیست! نمی دونم چه وضعشه!
حتی قبول نمی کنند اکانتم رو به یکی از محدودها تبدیل بکنند!
دزدی تو روز روشن
شنیدم مال خیلی ها اینجوریه ! نمی دونن سر چی اینجوری شده ؟
Mr Socks
02-03-2012, 17:01
سلام
کسی از شیراز - مدرس از این شرکت سرویس گرفته وضعیتش به چه صورته؟
navid_3941
02-03-2012, 18:44
سلام دوستان. من دیشب از رایگان استفاده می کیرم ولی سر 1 ساعت قطع نشد
آیا این محدودیت رو برداشتن؟؟؟
salar_aziz
02-03-2012, 18:48
آقا این چه وضعیه؟!
شبانه سرعت دانلود بین 20 تا 30(تو مشهد) هر 80 90 مگی هم که دانلود میکنم خیر سرم قطع میشه و دوباره وصل میشه!!
خوب بعضی فایلهارو هم که resume قبول نمیکنه از منیجر دانلود چه کنم این وسط؟!
مرگ بر صبانت
emad1t2002
02-03-2012, 22:25
تهران خوبه ماک ه شبانه ها راحت 2گیگ دانلود میکنیم
Jojoye Bala
03-03-2012, 08:15
سلام دوستان من میخوام از بین شرکت های صبانت و شاتل یکی رو انتخاب کنم کدومو پیشنهاد می کنید ؟؟؟؟؟
قبلا از پیشگامان سرویس داشتم اصلا سرعت شبانه اش خوب نبود.:wac:
سلام ، چرا نمیشه از سایت صبانت ریز مصرف و دید ؟
omidrasool
03-03-2012, 20:46
سلام دوستان
من 512 گرفتم.خودم نصب کردم.vpi:0 vci 35 زدم ولی اینترنت وصل نیست.
چی کار کنم؟شماره ها اشتباهه؟
با سلام. نه شماره ها اشتباه نیست؛ همین 0 و 35 درسته.
پیشنهاد میکنم رو Bridge کانکت کن؛ ببین اگر وصل نمیشه، چه پیغامی میده...
سلام دوستان من میخوام از بین شرکت های صبانت و شاتل یکی رو انتخاب کنم کدومو پیشنهاد می کنید ؟؟؟؟؟
قبلا از پیشگامان سرویس داشتم اصلا سرعت شبانه اش خوب نبود.:wac:
من تا چندشب پیش که آخرین بار از شبانه صبانت استفاده کردم خیلی بد نبود متوسط 1.5 گیگ دانلود کردم. ولی پشتیبانی صبا زیاد خوب نیست. شاتل رو نمیدونم ولی از بعضی ها شنیدم پشتیبانیش بهتر از صبا هست. ولی یه نکته ای که هست مثل اینکه اگر از شبانه شاتل زیاد استفاده کنی سرعت شبانت هر چندوقت یه بار محدود میشه. بهتر راجب شاتل تو تاپیک خودش سوال کنی.
shaian2011
04-03-2012, 06:04
صبانت شبانه رایگان
shaian2011
04-03-2012, 06:24
سلام دوستان
من 512 گرفتم.خودم نصب کردم.vpi:0 vci 35 زدم ولی اینترنت وصل نیست.
چی کار کنم؟شماره ها اشتباهه؟
اول اینکه خط تلفن و چک کن بعد مطمئن شو که یوزر و پاسورود درست هست و بعد تنظیمات اتصال را بذار رو PPPoE و LLC-BASED اون شماره بالا هم درست هست فقط بی زحمت وقتی درست شد یه تست سرعت بگیر بذار تو فورم
موفق باشی
---------- Post added at 06:24 AM ---------- Previous post was at 06:22 AM ----------
تهران خوبه ماک ه شبانه ها راحت 2گیگ دانلود میکنیم
یه تست سرعت بگیر ببینیم چه جوری میتونی 2 گیگ دانلود کنی
Jojoye Bala
04-03-2012, 08:38
سلام دوستان ،یه سوال ؟؟؟
می خواستم بدونم شما از صبا راضی هستید؟سرعت روز و شبتون چنده؟ :46:
FAATEMEH
04-03-2012, 10:00
دوستانی که نامحدود دارند هنوز سرعتشون کم هست ؟
سرعت 512 نامحدود من که همیشه روی 40 ثابت بود دو هفته است روی 4 بالاتر نمیاد !! مثل اینکه اشتراک یک به 100 e !!
omidrasool
04-03-2012, 23:26
من 512 گرفتم.
شب ساعت 11
Zeitgeist
05-03-2012, 03:14
شبانه امشب روی 256Kbps یعنی 30KBps قفل شده و بالاتر نمیره...
واسه شمائم همینطوره؟
shaian2011
05-03-2012, 07:37
شبانه امشب روی 256Kbps یعنی 30KBps قفل شده و بالاتر نمیره...
واسه شمائم همینطوره؟
بله برای همه همینطور شده.
ای کاش یه مقدار مشتری مداری را بیشتر میکردن...!!!
Jojoye Bala
05-03-2012, 08:16
صبانت عیدی هم میده ؟ ترافیک ویژه تولد چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
Zeitgeist
05-03-2012, 12:53
امیدوارم که این چیزی که دیشب در شبانه شاهدش بودیم گذرا باشه...
مهمترین دلیل بسیاری از مشتریان صبانت برای استفاده از سرویس های این شرکت، شبانه رایگان و سرعت بالاش هست و اگه قرار باشه سرعت شبانه زیر 10-15 کیلوبایت بر ثانیه باشه دیگه اتلاف وقته...
amin_947
05-03-2012, 15:01
من که دو ساله برام شبانه 30-40 کیلوبایته !!
omidrasool
05-03-2012, 18:20
من که دیشب شبانه سرعتم از 230کیلوبایت پایین نیومد.
واقعا صبانت عالیه.
shaian2011
05-03-2012, 21:01
من که دیشب شبانه سرعتم از 230کیلوبایت پایین نیومد.
واقعا صبانت عالیه.
میشه بگی کجای این دنیا هستی که سرعتت از 230 پایین نیومده من تا حالا نشده که از 120 بالا تر بره تازه شبانه نه حالت معمولی.
omidrasool
06-03-2012, 00:07
اصفهان نصف جهان
شبانه و روزانه
راستی شبانه من ساعت 7:10 دانلود کردم.
تا 7:45 هست؟
یوزر و پسورد شبانه تو سایت زده شده، این یوزر دقیقا ساعت 7 قطع نمیشه بلکه یک ساعت بعد از کانکت شدن شما قطع میشه، یعنی اگر 6:45 بزنی تا7:45 میره و فقط اینه که بعد از ساعت 7 کانکت نکنی.
Ok?:11:
Zeitgeist
06-03-2012, 03:11
ای بابا این چه وضعشه دوباره امشبم همونطوره و چند ثانیه اول دانلود سرعت بالاس بعد میره روی 256Kb قفل میشه... :/
werewolf
06-03-2012, 04:22
لعنت بر این صبا نت ،پشتیانیش و خط مشی بیخود شرکتش.
اینترنت شبانه که اصولاً قطعه اما چند روزی هست سرعت رو به شدت پایین آورده.شخصاً فقط به خاطر اینترنت شبانه از شرکت کلاهبردار سرویس میگیرم.
سرعت دانلود روی 30 کیلوبایت در ثانیه شده.110 کجا و سی کیلوبایت کجا.
... مبین نت به این شرکت شرف داره.حداقل اینترنت رایگانش از 1 تا 8 صبح و یک ساعت به یک ساعت قطع نمیکنه.
من نمیفهمم چرا اینها با مشتری دشمنی دارند.
یک مشت پرسنل عقده ای و بد دهن و بد خلق جمع شدند(نه همه شون اما اکثرشون) دور هم!
این ماه آخر هم به شدت آپلود بی دلیل داشتم.با توجه به اینکه هیچ چیز آپ نمیکنم اما سرعت آپلودم 30 کیلوبایت
میمونه ، و در چند روز اخیر حجم آپلودم از دانلودم بیشتر بوده.(بدون اینکه چیزی آپلود کنم)
این ماه که شارژ نمیکنم(تعطیلات) ، و بعد از عید هم هزارتا کلاهبردار دیگه موجوده از اونا سرویس میگیرم.
Jojoye Bala
06-03-2012, 08:19
سلام بچه ها صبا عیدی چی میخواد بده ؟؟؟؟:46:
کسی خبر داره ؟؟
هیچ کس اینجا پیدا نمیشه جواب ما رو بده :42:
سلام بچه ها صبا عیدی چی میخواد بده ؟؟؟؟:46:
کسی خبر داره ؟؟
هیچ کس اینجا پیدا نمیشه جواب ما رو بده :42:
عیدی کجا بود دوست عزیز
صبانت اگه برای عیدی چیزی از حجمت کم نکنه:31: چیزی اضافه نمیکنه
Silent TR
06-03-2012, 11:08
دو شبه که دارم کلا 400 مگ دانلود میکنم !!! نمیدونم این شبانه چش شده !
تا قبل این 1.5 گیگ دانلود داشتم
3 شب وضعیت فوق العاده افتضاح و امروز دیگه زنگ زدم شرکت تا ببینم چه خبر گفتم الن چند روز اینجوری شده چرا بقیه شرکت ها دارن سرعت رو میبرن بالا شما میارید پایین ؟!!! که گفتن سرعت ها رو روی 30 فیکس کردن گفتم درست میشه گفت معلوم نیست شاید برای همیشه اینجوری باشه که یکم انتقاد کردم و از این جور حرف ها که بی فایدست 1 دست صدا نداه .... دوستان تهرانی دست به کار بشید زنگ بزنید 88554123 با پشتیمانی صحبت نکرندید ما مدیریت صحبت کنید که وقتی تلفن گوشی برداشت شماره 3 رو بزنید اینجوری باشه که دیگه اصلا نمیتونیم چیزی دانلود کنیم من دیشب کلا 200 مگابایت دانلود داشتم توی 4 ساعت که اصلا نمی ارزه
Jojoye Bala
06-03-2012, 12:13
عیدی کجا بود دوست عزیز
صبانت اگه برای عیدی چیزی از حجمت کم نکنه:31: چیزی اضافه نمیکنه
من تازه مشترک صبا شدم ،شما که مشترک قدیمی تر هستین میشه در رابطه با سرعت روزانه و شبانه صبا بیشتر برام توضیح بدین .:46:
RezaMagiclife
06-03-2012, 12:41
شرکت صبانت دوباره تصمیم گرفته سرعت شبانه اشو روی کمتر از 20 تا 30 کیلو محدود کنه همه زنگ بزنن به پشتیبانی و اعتراض کنن .الان اینترنت سالیانه رو میدن 85000 تومان اینا سه ماهه رو به این قیمت میدن .فقط به خاطر شبانه این پول رو از مردم می گیرن حالا هم که می خوان محدود کنن به دردی نمی خوره دیگه همه از صبانت میرن مثل چند بار که این کارو کردن و ضررشو دیدن .
شماره پشتیبانی صبانت : 83852
amirrez4
06-03-2012, 18:24
دوستان وضعیت دانلود شبانه افتضاح هست
بمونیم یا بریم ؟ فوق فوقش مخابراتمون پورت خالی نداره میریم وایمکس میگیریم دیگه ! مبین نت مثل اینکه شبانه مجانی داره با همین سرعتی که اینجا هست ، با این تفاوت که اینجا 3 تا هفته ، اونجا یک تا هفت ! یعنی دو ساعت بیشتر.
Sabanet - Support
06-03-2012, 20:35
جشنواره عیدانه همراهان صبانت
کلیه مشترکین فعال صبانت از مورخ 15/12/90 لغایت 31/01/91 می توانند در این جشنواره شرکت نمایند و در قبال تمدید هرسرویس سه ماهه ، شش ماهه و یکساله به ترتیب حجم 1.5 - 3 و 6 گیگ رایگان به عنوان هدیه نوروز به ایشان اعطاء می گردد.
این سرویس در کلیه شهرهای تحت پوشش صبانت قابل ارائه به مشترکین می باشد .
جشنواره حجم اضافه عیدانه
این سرویس از مورخ 25/12/90 لغایت 25/01/91 جهت کلیه مشترکینی که خواهان خرید حجم اضافه با مبلغ 2500 تومان می باشند فعال می گردد و کلیه مشتریان صبانت قادر خواهند بود متناسب با نیاز خود نسبت به خرید حجم اضافه با این مبلغ اقدام نمایند .
اعتبار این سرویس تا پایان 31/01/91 می باشد و در کلیه شهر های تحت پوشش صبانت قابل ارائه می باشد.
سرویس های دوقلو عیدانه
کلیه مشتریان جدیدی که از مورخ 15/12/90 لغایت 31/01/91 اقدام به خرید هرکدام از سرویسهای یکساله عمومی و یا اقتصادی صبانت را نمایند یک سرویس یکساله به عنوان هدیه نوروز به آنها اعطاء می گردد .
مودم رایگان عیدانه
کلیه مشتریان جدیدی که از مورخ 15/12/90 لغایت 31/01/91 اقدام به خرید یک سرویس یکساله عمومی نمایند یک مودم رایگان به عنوان هدیه نوروز به ایشان اعطاء می گردد .
قابل ذکر است این سرویس بصورت محدود ارائه می گردد و پس از تکمیل ظرفیت فروش غیر فعال می گردد .
این سرویس در کلیه شهرهای تحت پوشش صبانت قابل ارائه می باشد .
ما که دو روز پیش شارژ کردیم عیدیها رو از دست دادیم.
RezaMagiclife
06-03-2012, 22:55
بهتر بود به جای این عیدی ها سرعت شبانه اتون رو به 20 کاهش ندین.
shaian2011
06-03-2012, 23:17
جشنواره عیدانه همراهان صبانت
کلیه مشترکین فعال صبانت از مورخ 15/12/90 لغایت 31/01/91 می توانند در این جشنواره شرکت نمایند و در قبال تمدید هرسرویس سه ماهه ، شش ماهه و یکساله به ترتیب حجم 1.5 - 3 و 6 گیگ رایگان به عنوان هدیه نوروز به ایشان اعطاء می گردد.
این سرویس در کلیه شهرهای تحت پوشش صبانت قابل ارائه به مشترکین می باشد .
جشنواره حجم اضافه عیدانه
این سرویس از مورخ 25/12/90 لغایت 25/01/91 جهت کلیه مشترکینی که خواهان خرید حجم اضافه با مبلغ 2500 تومان می باشند فعال می گردد و کلیه مشتریان صبانت قادر خواهند بود متناسب با نیاز خود نسبت به خرید حجم اضافه با این مبلغ اقدام نمایند .
اعتبار این سرویس تا پایان 31/01/91 می باشد و در کلیه شهر های تحت پوشش صبانت قابل ارائه می باشد.
سرویس های دوقلو عیدانه
کلیه مشتریان جدیدی که از مورخ 15/12/90 لغایت 31/01/91 اقدام به خرید هرکدام از سرویسهای یکساله عمومی و یا اقتصادی صبانت را نمایند یک سرویس یکساله به عنوان هدیه نوروز به آنها اعطاء می گردد .
مودم رایگان عیدانه
کلیه مشتریان جدیدی که از مورخ 15/12/90 لغایت 31/01/91 اقدام به خرید یک سرویس یکساله عمومی نمایند یک مودم رایگان به عنوان هدیه نوروز به ایشان اعطاء می گردد .
قابل ذکر است این سرویس بصورت محدود ارائه می گردد و پس از تکمیل ظرفیت فروش غیر فعال می گردد .
این سرویس در کلیه شهرهای تحت پوشش صبانت قابل ارائه می باشد .
واقعا که دست گلتون درد نکنه با این عیدی هاتون خدماتتونو بهتر بکننین عیدی و غیره پیشکش
shaian2011
06-03-2012, 23:18
واقعا که دست گلتون درد نکنه با این عیدی هاتون خدماتتونو بهتر بکننین عیدی و غیره پیشکش
werewolf
07-03-2012, 00:46
در پایین اگر دیدید گفتم پیغامم رو قبلاً منتشر نکردید بدونید مشکل از من بوده و ندیدم :ی
متشکر از اینکه پیغامهای بنده رو منتشر نکردید(مطمئناً لحن طعنه دار) .
فکر میکنم به خاطر یک کلمه اینکار رو انجام ندادید.
خوب بدون اون یک کلمه هم میتونم حرفم رو به مخاطب برسونم.
این شرکت صبانت با کلی تبلیغات درباره تخفیفهای عید برای کاربرای جدید،
کاربرای قدیمیشو از یاد برده.(مثل همیشه)
شخصاً فقط و فقط به خاطر اینترنت شبانه از این شرکت سرویس میگیرم و فکر میکنم با
ماهی 50 هزار تومان حق شارژ حقم هست که از اینترنت شبانه این شرکت استفاده کنم.
البته این شرکت با مشتری سر ناسازگاری داره و مشتری رو به عنوان دشمن میبینه( از نظر شخص من)
چون شب ها یک ساعت به یک ساعت اینترنت رو قطع میکنه و اصولاً ماهی دو سه شب هم اینترنت تا
صبح قطعه.و البته اینترنت شبانه اش از ساعت 3 تا 7 صبحه که میشه 4 ساعت.(حسابش با خودتون)
ولی خیلی ها خواب هستند و نمیتونند این مسئله رو ببینند.
اگر کسی از مسئولان یا کارکنان این شرکت این پست رو میبینه ازشون خواهش میکنم
این فیدبک ها رو به گوش مسئولان برسونه.چون قسمت تماس با ما در سایتتون که کاملاً از
دسترسی خارجه و وقتی با نمایندگی تماس میگیرم من رو پاس میده به مرکز اصلی
و شعبه مرکزی هم همین کار رو میکنه و میگه باید با نمایندگی تماس بگیرید.
در این دو سالی که از این شرکت سرویس نامطلوب و ناجوانمردانه گرفتم یکبار نشد
پاسخ درست و جبران خسارت از این شرکت ببینم.
باقی حرفها نیازی به گفتن در جمع نداره و همه (یا بیشتر کاربران) میدونند که سرویس های
این شرکت در ظاهر خوشمزه به نظر میرسه اما در اصل سرویس ضعیفتر یا حداقل همانند
باقی سرویس دهنده هاست و فقط شکل و شمایل خوشی داره.
این پست رو لطفاً منتشر کنید.اونقدر بیکار نیستم که ده خط تایپ کنم و شما ...
یا اینکه مدیر این بخش از کارکنان صبا نت هست؟(سوالیه که از دیشب برام پیش اومده)
Silent TR
07-03-2012, 04:47
سرعت شبانه رو افتضاح کردید حالا میخواهید عیدانه هم بدیین ؟ عیدانه پیش کشتون این سرعت شبانه رو درست کنید
Steps-Rap
07-03-2012, 06:18
لعنت به سرویس شبانتون...
Jojoye Bala
07-03-2012, 08:11
من جدیدا مشترک صبا شدم که ای کاش نمی شدم با این سرعتش :13:
دیشب سرعت دانلودام زیر 10 بود.
واقعا سرعت افتضاح من امروز هم زنگ زدم پشتیبای ازاشون پرسیدم سرعت شبانه دیگه طرف نزاشت حرف بزنم گفت الان 2-3 روزه افت پیدا کرده حل میشه
حالا نمی دونم .......
تف به ذاتتون شبانه رو درست کنید هدیه نخواستیم
Jojoye Bala
07-03-2012, 13:13
تف به ذاتتون شبانه رو درست کنید هدیه نخواستیم
وضعیت سرعت شبانه همیشه انقد داغوووووووووونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
من جدیدا مشترک صبا شدم اگه میدونستم وضعیتش اینطور افتضاحه اصلا از این شرکت اشتراک نمی گرفتم می رفتم سراغ شاتل.
وضعیت سرعت شبانه همیشه انقد داغوووووووووونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
من جدیدا مشترک صبا شدم اگه میدونستم وضعیتش اینطور افتضاحه اصلا از این شرکت اشتراک نمی گرفتم می رفتم سراغ شاتل.
تا چند روز پیش سرعتم حدود 110-120 بود ولی الان افتضاحه
omidrasool
07-03-2012, 14:41
بابا من نمیدونم شما کجایید.
من و دوستم تو اصفهان شبانه و روزانه 230 دانلود میکنیم.
amirrez4
07-03-2012, 15:17
بابا من نمیدونم شما کجایید.
من و دوستم تو اصفهان شبانه و روزانه 230 دانلود میکنیم.
من پنج ساله مشترک صبانت در تهران هستم تا حالا سرعت بالای 110 ندیدم (اونم اگه خیلی حال بدنها !)
شبانه چند شبه داغونه ...
قبلآ 5 تا لینک همزمان میذاشتم مجموع روی 230 دان میکرد ...
دیشب یه تک لینک گذاشتم به زور روی 30 دان میکرد :(
خاک تو سرشون اگه میدونستم اینجوری میشه تمدید نمیکردم
Jojoye Bala
07-03-2012, 16:05
تا چند روز پیش سرعتم حدود 110-120 بود ولی الان افتضاحه
من دو سال پیش از سرویس های شاتل استفاده می کردم خدایی سرعت شبانه تا 100 بود اصلا نوسان سرعت نداشتنم یه مدت هم از پیشگامان استفاده کردم زیاد سرعتش تعریفی نبود ولی تو این چند روز که از صبا استفاده می کنم واقعا پشیموووونم که از این شرکت سرویس گرفتم :41: .
متاسفانه سرعت شبانه در تهران بر روی سی ثابت شده، نقص بزرگی هست و خیلی از کاربران مثل من یکی از دلایل استفاده مستمرشون از این سرویس همین دانلود شبانه بوده..
منم تو اصفهانم . چند شبه که سرعت روی 30 بسته شده ...
این چند روز کلی کار داشتم به همین خاطر کلی از حجمم کم شد تف به ذاتشون دیگه تمدید نمی کنم ............
Zeitgeist
08-03-2012, 00:56
پیشنهاد میدین از صبانت کجا بریم؟
Saeed.M.D
08-03-2012, 01:26
منم صبا نت دارم
علاوه بر شبانه ، روزانه هم سرعتش خراب شده
افتضاحه
تاپیک های بقیه ISP هارو نگاه کردم ، همشون ایراد دارن
من شارژم 20 فروردین تموم میشه، اگه تا اون موقع درست نشه
میرم مخابرات
توی ماه حجم بیشتری میتونم دان کنم
و اینکه راحتتر میخوابم :D
اولی مخابرات 256 هست
دومی صبانت
jesika_243
08-03-2012, 08:15
سلام من پارس دارم اصلا راضی نیستم و پشیمونم که چرا نرفتم شاتل به نظر من سرویسای شاتل در حال حاضر از بقیه بهتره مخصوصا از پارس که در حال حاضر سرویس دارم :41:
Jojoye Bala
08-03-2012, 08:22
سلام من پارس دارم اصلا راضی نیستم و پشیمونم که چرا نرفتم شاتل به نظر من سرویسای شاتل در حال حاضر از بقیه بهتره مخصوصا از پارس که در حال حاضر سرویس دارم :41:
منم با نظر این دوستمون موافقم چون تجربه سرویس شاتل رو دارم که از هر لحاظ از صبا بهتره علی الخصوص ساعات رایگانش که شاتل 7 ساعته ولی صبا همش 4 ساعت.:13:
دوستان من دیشب تست نکردم ببینم سرعت درسته شده یا نه
دوستانی که تست کردن لطف کنن اطلاع بدن ببینیم وضع چطوره؟ بازهم سرعت دانلود 30 بود با درست شده؟
donya1370
08-03-2012, 10:48
دیشب هم سرعت متاسفانه 30 بود.
Zeitgeist
08-03-2012, 12:26
دیشبم 30 بود...
میگن شاتل شبا زیاد دانلود کنی سرعتتو کم میکنه... :mellow:
دیشبم 30 بود...
عزیزم شما ماهیانه یه گیگ بگیر یه گیگ هم یه روزه تمومش نکن در طول ماه پخش کن شاید درست بشه :31:
اینا میخوان شما پول که میدی حجم کم بگیری وگرنه همه کسانی که زیاد استفاده کنن تقسیم میشن 30 کیلو بایت.
سلام
اگر من 1 مگ نامحدود صبا بگیرم اونوقت سرعت دانلودم رو چنده؟
اگر از مخابرات بگیرم رو چنده؟
ممنون میشم جواب بدید
RezaMagiclife
08-03-2012, 19:22
به هر حال سرعت شبانه صبانت رو حداکثر 30 ثابت شده یعنی ممکنه پایین تر بیاد ولی بالاتر نمی ره و به نظر هم نمی رسه درست کنن . به نظر من تو این شرایط پارس شاتل مخابرات لایزر وحتی سپنتا با توجه به قیمت بالاش برای اونایی که می خوان دانلود بالایی داشته باشن به صرفه تره.
سلام
ممنون میشم جواب بدید
سلام
کسی نبود راهنمایی کنه؟
RezaMagiclife
08-03-2012, 20:31
سلام
ممنون میشم جواب بدید
سرعت روزانه بین 110 تا 120 سرعت شبانه بین 10 تا 30 بسته به منطقه ات .
سرعت روزانه بین 110 تا 120 سرعت شبانه بین 10 تا 30 بسته به منطقه ات .
سلام
نا محدود مگه شبانه و روزانه داره؟؟؟
این سرعت برا صبا هستش یا مخابرات؟
shaian2011
08-03-2012, 23:56
سلام
ببین دوست عزیز اگه ملاکت دانلوده برور سراغ مخابرات اگه بتونی 512 بگیری تا 60 کیلو در ثانیه ممکنه دانلود داشته باشی اما کلیه شرکتهای خصوصی نامحدودشون افتضاحه خودتو به زحمت نداز اما اگه سرعت برات مهم تره شرکتهای خصوصی بهتر از مخابرات دارن عمل میکنن که اونا هم همه ترافیک دارن
armin321
09-03-2012, 11:20
دیشب صبا نت باز هم افتضاح. حداکثر 30
shaian2011
09-03-2012, 14:04
RezaMagiclife
09-03-2012, 16:22
سلام
اینا ماله صبانته مخابرات که یک مگ نمی ده بهت .
Jojoye Bala
09-03-2012, 19:54
دیشبم 30 بود...
خب دوست عزیز باید منصفانه استفاده کرد چون شبا به دلیل رایگان بودن پینگ مصرف بالا میره اگه زیاده دانلود داشته باشی حق دیگران ضایع میشه.:20:
skyblue7172004
09-03-2012, 21:37
سلام به همه صبانتی های عزیز
من به یه مشکل برخورد کردم اگه بتونین کمک کنین خیلی خیلی ممنون میشم ازتون
مشکلم اینه : من برای اینکه راحت شبا بتونم دانلود کنم ...مودم رو رو حالت بریج (Bridge) قرار دادم... دو تا سیستم دارم که با این مودم به اینترنت وصل میشن..یه پی سی و یه لپتاپ... همیشه بدون هیچ مشکلی دو تا سیستم با کانکشن به اینترنت وصل میشدن... ولی الان این لپتاپه قاطی کرده وصل نمیشه !! نه با وایرلس نه با کابل !! ارورِ 691 میده ...که یعنی یوزر یا پسورد اشتباهه که من مطمئنم درسته ولی بازم N بار چک کردم بازم وصل نمیشه ...
به نظر شما چیکار باید بکنم ؟ هر ایده ای که به ذهنتون میرسه بگین ...شاید کمک کرد :)
با تشکر
RezaMagiclife
09-03-2012, 22:51
خب دوست عزیز باید منصفانه استفاده کرد چون شبا به دلیل رایگان بودن پینگ مصرف بالا میره اگه زیاده دانلود داشته باشی حق دیگران ضایع میشه.:20:
با این حساب وقتی حق کسی ضایع نمی شه که سرعت رو بیارن رو صفر واقع هم برای اینکه حق کسی ضایع نشه سرعتو اوردن پایین .تا یوزرهایی مثل شما هست سرعت 30 که هیچی 5و10 هم زیادیه.
یعنی تا شب قبلش حق همه ضایع میشد؟؟؟ والان دیگه نمی شه ؟؟؟
وقتی در طول روز چهار تا صفحه باز می کنی و 5 مگ دانلود می کنی میری می بینی 100 مگ ازت کم شده اون موقع حقت ضایع نمی شه؟؟؟:41:
خجالت نمیکشی؟!!! تو مملکت پیشرفته اسلامی اینترنت با سرعت 100 کیلوبایت اونم فقط 3 نصف شب تا 7 صبح (که الان از همینم محرومیم)(!!!!!!!!) حق مردم ضایع نمیشه؟؟؟؟!!!!
یعنی ما از افغانستانم کمتریم!!!!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ از افغانستان که هیچی از کل دنیا کمتریم!!
میگم چطوره کلا اینترنتو درشو تخته کنن که حق کسی ضایع نشه؟؟؟ بهش فکر کن!
amirrez4
10-03-2012, 00:07
سلام به همه صبانتی های عزیز
من به یه مشکل برخورد کردم اگه بتونین کمک کنین خیلی خیلی ممنون میشم ازتون
مشکلم اینه : من برای اینکه راحت شبا بتونم دانلود کنم ...مودم رو رو حالت بریج (Bridge) قرار دادم... دو تا سیستم دارم که با این مودم به اینترنت وصل میشن..یه پی سی و یه لپتاپ... همیشه بدون هیچ مشکلی دو تا سیستم با کانکشن به اینترنت وصل میشدن... ولی الان این لپتاپه قاطی کرده وصل نمیشه !! نه با وایرلس نه با کابل !! ارورِ 691 میده ...که یعنی یوزر یا پسورد اشتباهه که من مطمئنم درسته ولی بازم N بار چک کردم بازم وصل نمیشه ...
به نظر شما چیکار باید بکنم ؟ هر ایده ای که به ذهنتون میرسه بگین ...شاید کمک کرد :)
با تشکر
زنگ بزن پشتیبانی و بگو مک را برات باز کنن
احتمالا درست بشه.
Jojoye Bala
10-03-2012, 09:32
خجالت نمیکشی؟!!! تو مملکت پیشرفته اسلامی اینترنت با سرعت 100 کیلوبایت اونم فقط 3 نصف شب تا 7 صبح (که الان از همینم محرومیم)(!!!!!!!!) حق مردم ضایع نمیشه؟؟؟؟!!!!
یعنی ما از افغانستانم کمتریم!!!!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ از افغانستان که هیچی از کل دنیا کمتریم!!
من این مورد رو در رابطه با شرکت شاتل گفتم نه شرکت صبا و یا هر شرکت دیگه ای.
با توجه به اینکه من قبلا مشترک شاتل بودم یه شب تو ساعات رایگان بالای 1 مگ دانلود داشتم که این باعث شد تا چند شب خیلی افت سرعت داشته باشم بعد به خاطر این موضوع که کاملا هم شاکی بودم تماس گرفتم و در جواب من کارشناسا گفتن اگر زیادی توی ساعات رایگان دانلود کنم سرعتم کاهش پیدا میکنه و از این قبیل ....... که من هم واقعا با حرفایی که زدن قانع شدم.شاتل که اینطوری بود اگر هر چی تو شبا زیاد دنلود کنی تا چند شب سرعتت کم میشه و این هم طبیعیه... ولی در رابطه با قوانین صبا اطلاعات چندانی ندارم.
شما که مدت زیادیه مشترک صبا هستید ، صبا هم همین قوانین رو داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Jojoye Bala
10-03-2012, 10:51
سلام بچه ها، ما تو شرکتمون از شاتل سرویس داریم اما به خاطر اینکه شبا دانلود میذاشتیم این اتفاق برامون افتاد.اولش خیلی شاکی شدیم اما بعد یکی از کارشناسای بخش فنیشون یه ساعتی داشت برامون توضیح داد.دمش گرم، خیلی خوب توجیحمون کرد.
دقیقا" شما فکر کنید قرار باشه که چند نفر بیان به اندازه خیلی خیلی بیشتر از سرویسشون استفاده داشته باشن، چه اتفاقی برای بقیه مشترکا میافته.....
بهتر کساییکه بی دلیل شکایت میکنن، یه نگاهی به لینک زیر بندازن:
سلام بچه ها، ما تو شرکتمون از شاتل سرویس داریم اما به خاطر اینکه شبا دانلود میذاشتیم این اتفاق برامون افتاد.اولش خیلی شاکی شدیم اما بعد یکی از کارشناسای بخش فنیشون یه ساعتی داشت برامون توضیح داد.دمش گرم، خیلی خوب توجیحمون کرد.
دقیقا" شما فکر کنید قرار باشه که چند نفر بیان به اندازه خیلی خیلی بیشتر از سرویسشون استفاده داشته باشن، چه اتفاقی برای بقیه مشترکا میافته.....
بهتر کساییکه بی دلیل شکایت میکنن، یه نگاهی به لینک زیر بندازن:
نگرفتی داداش! من میگم اصلا چرا باید اینترنت ما محدود باشه ؟!! حق ما اینترنت حداقل 2 مگابیت بدون افت سرعت و نامحدود هست! تا وقتی که کاربرای اینترنت مثل شما به این راحتی قانع میشن وضع اینترنت ما هم به همین گندی خواهد ماند!
اون شاتل هم یه دزدیه مثل صبانت که دارن قلمبه حق کاربرارو میخورن!
اینترنت حجمی با این سرعت فوق العاده پایین اصلا یعنی چی ؟؟! چرا؟!؟!؟!؟!؟
Jojoye Bala
10-03-2012, 11:18
نگرفتی داداش! من میگم اصلا چرا باید اینترنت ما محدود باشه ؟!! حق ما اینترنت حداقل 2 مگابیت بدون افت سرعت و نامحدود هست! تا وقتی که کاربرای اینترنت مثل شما به این راحتی قانع میشن وضع اینترنت ما هم به همین گندی خواهد ماند!
اون شاتل هم یه دزدیه مثل صبانت که دارن قلمبه حق کاربرارو میخورن!
اینترنت حجمی با این سرعت فوق العاده پایین اصلا یعنی چی ؟؟! چرا؟!؟!؟!؟!؟
سلام دوست عزیز
اتفاقا" من کاملا" متوجه منظور شما شدم.
باشه شما سرویس 2 مگ داری، اما تا حالا رفتی ببینی چقدر مصرف داری که محدود شدی....مطمئن باش خیلی بیشتر از حدت مصرف داشتی که این اتفاق برای سرویست افتاده.
من قانع شدم، چون حرف حق جواب نداره.بعدم وقتی خودم و میذارم جای کساییکه به خاطر استفاده زیاد من، نمیتونن حتی یه Page ساده باز کنن عذاب وجدان میگیرم.
در ضمن نامحدود به معنی این نیست که شما کل حجم شبکه رو برای خودت بگیری.
فکر کن میری یه جا مهمونی، به جزء شما کلی مهمون دیگه هم هست.یه ظرف میوه بزرگ میذارن وسط، میگن بفرمایید....
شما میتونی هر چقدر میخوای میوه بخوری و صاحبخونه هم هیچی بهت نمیگه ولی صحیحه که کل ظرف و بذاری جلوی خودت!!!!:13:
image369
10-03-2012, 11:48
سلام دوست عزیز
باشه شما سرویس 2 مگ داری، اما تا حالا رفتی ببینی چقدر مصرف داری که محدود شدی....مطمئن باش خیلی بیشتر از حدت مصرف داشتی که این اتفاق برای سرویست افتاده.
من قانع شدم، چون حرف حق جواب نداره.بعدم وقتی خودم و میذارم جای کساییکه به خاطر استفاده زیاد من، نمیتونن حتی یه Page ساده باز کنن عذاب وجدان میگیرم.
فکر کن میری یه جا مهمونی، به جزء شما کلی مهمون دیگه هم هست.یه ظرف میوه بزرگ میذارن وسط، میگن بفرمایید....
شما میتونی هر چقدر میخوای میوه بخوری و صاحبخونه هم هیچی بهت نمیگه ولی صحیحه که کل ظرف و بذاری جلوی خودت!!!!:13:
سلام
امیدوارم روز خوبی داشته باشید با کمال ادب باید خدمتون بگم حرف شما واقعا بی معنیه
شما به جای اینکه میوه کمتری بخوری میتونی توی ظرف میوه بیشتری بذاری
مشکل شما از میوه فروش محلتونه که هم کم فروشی میکنه و هم گرون فروشی و باعث میشه شما نتونید برای هر فرد یه ظرف میوه جدا بزارید
توجیهات شما کاملا غیر منطقیه و بیشتر شبیه عضوی از شرکتهای خدمات اینترنتیه که بخواد کم فروشی خودشا توجیه کنه
لطفا به همون فردی که شما را توجیه کرده بفرمایدد با همین مبلغی که هر فرد بابت سرویس های مختلف میده چرا در کشورهای افریقایی هم سرویس هایی داده میشه که در ایران غیر قابل تصوره
دوست عزیز من قصد ندارم شما نظر خودتا عضو کنی شما همچنان ساعتها وقت خود را برای دانلود چند مگ پشت کامپیوتر خود صرف کن و خدا را شاکر باش
در حالی که سایر مردم جهان دارند با سرعت به سمت پیشرفت میرند
RezaMagiclife
10-03-2012, 12:44
سلام دوست عزیز
دوست عزیز ببخشید این حرفو می زنم ها شما معلومه یا از میوه سر در نمیاری یا از اینترنت .
چون این دوتا هیچ ربطی به هم ندارند. اینترنت با محدودیت حجمی اصلا معنی نداره.
الان میگم سوئد یا کره جنوبی یا حتی مالزی و دبی میگین اووه ما را چرا با اونا مقایسه می کنین باشه حالا که ما لیاقتمون در همین حده همون مثال افغانستان رو می زنم من دوستم کارشناسی ارشد عمران داره از شریف و الان داره تو کابل کار می کنه دور ور ماهی 3000 دلار هم حقوق میگیره . میگه اینترنت نامحدود با کیفیت خیلی بهتر از ایران در اختیارمون گذاشتند.
سرعت تا 5 شنبه که روی 30 بود دیشب تست نکردم دوستانی که تست کردن بگن درست شده یا نه کلی فایل برا دانلود دارم نمی دونم چی کار کنم حالا مسخره کردن مارو
ma_hasti
10-03-2012, 13:25
ببینید دوستان عزیز من تمام گفتگوی شما رو از اول دنبال کردم نمیخوام فضولی کنم ولی از اونجایی که دوست دارم همیشه واقیعت روشن بشه بهتره که یه چیزایی بگم::46:
اول اینکه اصلامهم نیست که من الان از کجا سرویس دارم چون از سرویس که دارم خداد رو شکر راضی هستم.:8:
دوم اینکه الان در حال حاضر بحث سر اینکه آقا رضا میگن شاتل دزده ولی به نظر من این مورد اصلا درست نیست به خاطر اینکه دزد اونییه که بدون اینکه به کسی اطلاعا بده میره و یواشکی هرچی که داری رو یجا .....بله دیگه !نه اینکه همه جا بگه که اره ما کسایی که بیشتر از سرویس استفاده کنن رو سرعتشونو میاریم پایین که به نظر من این عین جوانمردیه!!!!
بعد اینکه اگر که دوست نداری از ایران سرویس بگیری میتونی تشریف ببرید در آن کشوری که دوستانتان گفته اند و هر جوری که بخوای از امکانات استفاده کنی پس بی منطق لطفا دلیل نیارید.در حیطه جغرافیایی خودمون لطفا بحث کنیم بهتره .هان!!!!؟؟؟
من نه از آقا رضا دفاع میکنم نه از این دوستمون من همیشه طرفدار حقم:20:
ببینید دوستان عزیز من تمام گفتگوی شما رو از اول دنبال کردم نمیخوام فضولی کنم ولی از اونجایی که دوست دارم همیشه واقیعت روشن بشه بهتره که یه چیزایی بگم::46:
اول اینکه اصلامهم نیست که من الان از کجا سرویس دارم چون از سرویس که دارم خداد رو شکر راضی هستم.:8:
دوم اینکه الان در حال حاضر بحث سر اینکه آقا رضا میگن شاتل دزده ولی به نظر من این مورد اصلا درست نیست به خاطر اینکه دزد اونییه که بدون اینکه به کسی اطلاعا بده میره و یواشکی هرچی که داری رو یجا .....بله دیگه !نه اینکه همه جا بگه که اره ما کسایی که بیشتر از سرویس استفاده کنن رو سرعتشونو میاریم پایین که به نظر من این عین جوانمردیه!!!!
بعد اینکه اگر که دوست نداری از ایران سرویس بگیری میتونی تشریف ببرید در آن کشوری که دوستانتان گفته اند و هر جوری که بخوای از امکانات استفاده کنی پس بی منطق لطفا دلیل نیارید.در حیطه جغرافیایی خودمون لطفا بحث کنیم بهتره .هان!!!!؟؟؟
من نه از آقا رضا دفاع میکنم نه از این دوستمون من همیشه طرفدار حقم:20:
ببخشید شما خودتون فهمیدید چی گفتید؟!!! :
!!!
کشور ما عظیم ترین منابع طبیعی جهان رو داره. مردم به طور متوسط باهوشی داره. در مقابل کشوری مثل ترکیه که هیچی نداره(منابع طبیعی) با این اوصاف چرا انقدر اوضاع مردم ما داغونه؟! از اینترنت بگیر تا..... البته منکر این نمیشم که مردم هم تاثیر در بدبختی خودشون دارند. ولی حتما یه دزدی هم از طرف ... داره اتفاق میافته . نه؟!! من که از خدام هست از این شرایط خلاص بشم و برم یه جایی که به حقوق مردم احترام گذاشته میشه ولی خب امکانش برام نیست!
شما همون بهتره فضولی نکنی!
image369
10-03-2012, 18:13
برادر من دقیقا این کار دزدیه اونم از نوع سرگردنه
الان عهد تیرکمون نیست و من هر جای دنیا باشم چه ایران چه افغانستان برای تجارت و... به اینترنت نیاز دارم حالا تو افغانستان این مسیله را فهمیدن ما هنوز نتونستیم بفهمیم
همه این داستانها هم مربوط به تاپیک صبانته سایر کابران isp های دیگه مشکلی ندارند و تاپیکهاشون ارامش حکم فرماست. برای ما هر روز یه بحث جدیده
سرعت تا 5 شنبه که روی 30 بود دیشب تست نکردم دوستانی که تست کردن بگن درست شده یا نه کلی فایل برا دانلود دارم نمی دونم چی کار کنم حالا مسخره کردن مارو
نه دیشبم همین وضع بود ... 400 مگ بیشتر دان نشده بود :(
ArashMiniStar
10-03-2012, 18:40
میگن ترکیه.30 40 سال پیش هی چی نداشت.والا الان وضعش از ما خیلی بهتره.از همه نظر.
میگن ترکیه.30 40 سال پیش هی چی نداشت.والا الان وضعش از ما خیلی بهتره.از همه نظر.
عزیزم ترکیه رو ولش کن خودمون رو بچسب :46:
چند روز پیش تو سیستم ثبت شکایت زدم اقا این چه وضعشه؟
الان در بسیاری از ساعات این سیستم قطعه و به جواب کسی رسیدگی نمی کنند.
اقای صبا نت تو هم راه نادرست بقیه شرکت ها رو یاد گرفتی هان؟:19:
مشتری هاتو از دست میدی ها..... گفته باشم.
golshan89
10-03-2012, 22:16
دوست عزیز از اینکه نتونستم جوابتو بدم شرمنده :5:
ولی الان باید بگم واقعا متاسفم برای اون شزکتهایی که امثال شمای بی منطق دارین ازش دفاع میکنید حالا چه شاتل باشه چه صبا باشه و چه پارس فرقی نمی کنه یه ضربالمثل قدیمی هستش که الان ادب حکم میکنه که تو یه جای عمومی اینو نگم!!!!
ولی من خیلی واضح گفتم فکر کنم که شمایید که کمی مشکل حضم بعضی از قضایا رو دارین!ابلته حقم دارین وقتی از اون ایده به اون بی منطقی دفاع می کنی معلومه دیگه از کجاهاااا میرسه ما گناه کسی رو نمیشوریم ولی همیشه حقیقت یه نمور تلخی حالا اگر با گفتن کلمه فضول کمی آروم میشی خوب خیلی خوبه حداقل ما هم یه ثوابی بردیم:10:
ترکیه هم جای خوبیه میتونی بری اونجا هم اینترنت داره هم شاتل نیست هم صبا نیست هم پارس، ببخشید ولی شما باید برین تو جهانگردی تبلیغات کنی تا اینجا در مورد اینترنت وضعیت اون نظر بدی!!!!!
shaian2011
10-03-2012, 22:23
عزیزان خیلی باحال هستید الان مشکل شما فقط اینترنته که سرش اینقدر دعوا میکنین اینترنت الان سرعتش اینه شما ها سرش دعوا دارین وای به حال اینکه سرعتش بالا تر هم بره دیگه فکر کنم هممون خودمونو گم کنیم ندونیم چیکار داریم میکنیم یه نگاه به نوع مصرفمون بکنیم سرعت بالاتر به چه کارهایی میاد مثلا اینقدر بالا بره که بشه یه فایل 1 گیگی را توی 10 دقیقه دانلود کرد خوب بعدش چی این فایل 1 گیگی میتونه فیلم باشه میتونه یه مجموعه موسیقی باشه یا نرم افزار کاربردی یا خیلی چیزای دیگه... بهتره نوع مصرفمونو تغییر بدیم اینترنت یه منبع بزرگ از اطلاعات هست که هم میتوان بهترین استفاده را از برد هم بد ترین استفاده را پس بهتره یکم فکر کنیم.
متاسفانه یکی از مشکلاتی که باعث شده مشکلات رفع نشه سوء استفاده برخی از بعضی موضوعات هست.
من صفحه قبل خودم با توجه به سرویسی که از این شرکت دارم و افت سرعت گله کردم و همچنان هم عقیده دارم قضیه نباید مثل پفک نمکی! باشه که در ابتدا بسیار خوش طعم و به اصطلاحی پر پنیر! هستند و بعد از مدتی که مشتری خودشون را گیر اوردند به بدترین شکل ممکن عرضه میشن!! بنابراین صبا هم اگر علاقه ای داره به محدود کردن سرعت این را از ابتدا اعلام کنه و بسنده نکنه چون من 128 میدم پس حق اعتراض ندارید، خیر، شما شاید تخلف کرده باشید و سرعت بالاتری را از قرار داد ارائه داده باشید ولی کاربرانتون به خاطر این شهرت! بیشترشون از شما سرویس گرفتند و حالا هم مسئولید و این یک.
موضوع خط اول هم در رابطه با دوستانی که طبق مد روز! هر چیزی را سیاسی میکنند و این بهانه را بدست مسئولان هر کار و شرکتی میدند که پشت سیاست پنهان بشند و به راحتی همه کاستی هاشون را در پس پرده سیاست پنهان کنند و به راحتی شونه خالی کنند از بار تعهداتشون. بحث سیاسی را در رابطه با تخلفات دولتی و کاستی های مدیریتی میشه در تاپیک های کلانتر دنبال کرد، مشکل فعلا یک شرکت خصوصی است که طبق تعهدات شفاهی!! و اخلاق نباید هر وقت که مشتریهاش را جذب کرد و با علم به اینکه پورت خالی در برخی مناطق نیست و کاربران در زمینه کنسل کردن قراردادهاشون محتاط هستند هی با کیفیت و تعهدات شفاهیش!! بازی کنه و مدت دار چیزی را حذف یا اضافه کنه، شیوه ای که باعث میشه کاربران نتونند تصمیم بگیرند برند واقعا یا خیر؟!
تف به ذاتشون اینا هم که دارند مثل بقیه میکنند!!؟؟ امشبم با 20 تا داره دان می کنه اه اه اه ری............ بهشون .
من سرویس 128 دارم . اگر مثلا سرویس 1 مگ بردارم بازم شبانه همین 30 کیلو هستش یا بیشتر میشه ؟؟؟
دوستانی که سرویسهای پرسرعت دارند مممنون میشم جواب سوال بالا رو بدند
golshan89
11-03-2012, 08:35
با این کاملا موافقم!بحث سر اینکه چرا باید سرویسها اینطوری باشه! خوب اگه ما درایم پول میدیم باید یه سری از موارد روشن باشه مثلا چرا سرعت شبا پایین میاد و چرا روزا بالا میره یا اینکه چه دلیل داره که بعضی از شرکتها برای مصرف بالا سرعت رو پایین میارن بعضی نه و یا اینکه این کاهش سرعت تو شبا برای مصرف زیاد تا کی ادامه داره!!!
من خودم که تا الان مصرف زیادی نداشتم خدا رو شکر ولی خیلی دوست دارم که یکی خیلی منطقی جواب سوالات منو بده:20:
Jojoye Bala
11-03-2012, 08:44
تف به ذاتشون اینا هم که دارند مثل بقیه میکنند!!؟؟ امشبم با 20 تا داره دان می کنه اه اه اه ری............ بهشون .
من سرویس 128 دارم . اگر مثلا سرویس 1 مگ بردارم بازم شبانه همین 30 کیلو هستش یا بیشتر میشه ؟؟؟
این موردی که شما میگی مربوط به سیاست شرکت ها میشه که معلوم نیست چرا سرویس های با ظرفیت بالا با سرویس های با ظزفیت پایین تقریبا سرعت دانلودشون یکیه من اکثرا روزا استفاده دارم سرویس من 128 که اونم سرعتش بدک نیست
دیشب که دیگه واقعا افتضاح بود صبح تماس کرفتم پشتیبانی دیگه هرچی به از دهنم در امدو (البته به صورت معدبانه) گفتم
تا دیروز که زنگ میزدم میگفتن تا شبنله درست میشه امروز گفتم تا آخر سال درست میشه
دوستان تماس بگیرید 83852 با پشتیبانی صحبت کنید صداتون ضبط میشه مدیران شرکت امیدوارم گوش کنن ....
Persian_Gun's
11-03-2012, 12:55
تست سرعت امروز گرفتم..
دوستان یه تستی با دبی قرار بدید
Persian_Gun's
11-03-2012, 14:11
دوستان یه تستی با دبی قرار بدید
تست دبی
armin321
11-03-2012, 17:20
لعنت بر این اینترنت مزخرف صبانت
یکهفته هست میخوام یک فابل آموزشی انگلیسی بگیرم و فقط باید با شبانه بگیرم چون حجم ندارم که اونم به پول برقش نمی ارزه.
ای داد بیداد!!چش شده باز صبانت!!بابا نمودنم!!!!عجب بخدا!!!دوستان تا کی وضعیت اینطوره،یعنی تا اخر سال!!!
من 1 مگ دارم ... شبانه با 35-30 تا دان میکنه :13:
RezaMagiclife
11-03-2012, 22:19
ای داد بیداد!!چش شده باز صبانت!!بابا نمودنم!!!!عجب بخدا!!!دوستان تا کی وضعیت اینطوره،یعنی تا اخر سال!!!
بلی البته تا آخر سال 91 .ممکنه تمدید هم بشه :21:
سلام دوستان
من هم مشترک صبانت هستم ، ماهی 5 گیگ
تا حالا شب ها دانلود نکردم ، چون نیاز نداشتم ( تمام فیلم ها و فایل های مورد نیازم رو از دانشگاه با سرعت 2 گیگ به بالا دانلود میکنم)
حالا که درسم داره تموم میشه می خواستم ببینم چطوری بدون این که وارد روتر بشیم و یوزر وپسورد رو عوض کنیم میشه از سرویس شبانه استفاد کرد
خیلی ممنون
Ice Pain
12-03-2012, 03:33
سلام دوستان من الان دارم از تورنت دان میکنم با سرعت 100 - 150 .... سرویسم هم 128 هست ...
سلام دوستان
من هم مشترک صبانت هستم ، ماهی 5 گیگ
تا حالا شب ها دانلود نکردم ، چون نیاز نداشتم ( تمام فیلم ها و فایل های مورد نیازم رو از دانشگاه با سرعت 2 گیگ به بالا دانلود میکنم)
حالا که درسم داره تموم میشه می خواستم ببینم چطوری بدون این که وارد روتر بشیم و یوزر وپسورد رو عوض کنیم میشه از سرویس شبانه استفاد کرد
خیلی ممنون باید یک کانکشن شبانه بسازید و یوزر و پس شبانه رو وارد کنید ....
RezaMagiclife
12-03-2012, 11:49
سلام دوستان من الان دارم از تورنت دان میکنم با سرعت 100 - 150 .... سرویسم هم 128 هست ...
الان منظورت سرویس صبح هست یا شب ؟
rain_man
12-03-2012, 14:57
سلام دوستان من کرجم . الان دو روزه که صبا نت سرعت روزانه من که 512 بود رو به 1 افزایش داده اما سرعت شبانه رو به 256 کاهش داده . می خواستم ببینم شما همه این مشکل رو دارید یا فقط اینجا اینجوری شده ؟
Persian_Gun's
12-03-2012, 15:12
سلام دوستان من کرجم . الان دو روزه که صبا نت سرعت روزانه من که 512 بود رو به 1 افزایش داده اما سرعت شبانه رو به 256 کاهش داده . می خواستم ببینم شما همه این مشکل رو دارید یا فقط اینجا اینجوری شده ؟
سلام.
منم کرجم یه چند روزیه سرعته روزانه ی منم 1 شده!ولی سرعته شبانه هم مثله قبل 1 هست...
Ice Pain
12-03-2012, 15:27
الان منظورت سرویس صبح هست یا شب ؟
سرویس شب ، یعنی همون کانکشن رایگان شبانه
و البته سرعت دیشب متغییر بود مثلا چند بار زیر 100 (70 - 80 ...) اومد اما باز چند بار هم به نزدیک 200 هم رسید
در کل میشه گفت سرعتش خوب بود و در طی 2 ساعت (از 2 تا 4 صبح) 600 مگ دانلود شد .... :20:
RezaMagiclife
12-03-2012, 19:14
سرویس شب ، یعنی همون کانکشن رایگان شبانه
و البته سرعت دیشب متغییر بود مثلا چند بار زیر 100 (70 - 80 ...) اومد اما باز چند بار هم به نزدیک 200 هم رسید
در کل میشه گفت سرعتش خوب بود و در طی 2 ساعت (از 2 تا 4 صبح) 600 مگ دانلود شد .... :20:
خب با این حساب سرعت متوسط شما حدود 83 بوده .شما کجا هستین ؟ تهرانین ؟ کدوم منطقه؟
از 2 تا 4 صبح ؟! شبانه که از 3 شروع میشه !
RezaMagiclife
12-03-2012, 20:15
کلا احساس می کنم حرفاشون یه مقدار عجبیبه .
mfani2008
12-03-2012, 20:19
دوستان یه طرحی قرار بود اجرا شه از 25 اسفند که هر گیگ رو 2500 می فروختن
آیا قطعیه و اجرا میشه و آیا میشه اینترنتی و هر مقدار که خواستم بخرم ؟؟؟
Ice Pain
12-03-2012, 21:01
خب با این حساب سرعت متوسط شما حدود 83 بوده .شما کجا هستین ؟ تهرانین ؟ کدوم منطقه؟
از 2 تا 4 صبح ؟! شبانه که از 3 شروع میشه !
کلا احساس می کنم حرفاشون یه مقدار عجبیبه .
:blink: :blink: :blink:
عجیبه .....
آره سایتش هم نوشته از 3 تا 7
اما من الان 1 ساله که صبانت دارم از 2 شروع میکنم به شبانه پس چرا... :20:؟
نکنه تاپیکو اشتباهی اومدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!!
RezaMagiclife
12-03-2012, 21:07
عجیبه .....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nent%2Fcontent%2Farticle%2F46-price%2F122-free.html)
نکنه تاپیکو اشتباهی اومدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!!
ولی من الان نزدیک 4 ساله از صبانت اینترنت دارم حتی ساعت 3 هم شبانه اش راه نمی افته .از ساعت سه ویک دقیقه یا سه ودو دقیقه شبانه اشون کانکت میشه .
mfani2008
12-03-2012, 21:52
عجیبه .....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nent%2Fcontent%2Farticle%2F46-price%2F122-free.html)
تاپیک های بهتری هست برا اسپم دادن و افزایش پست !!!:2::2::2:
Ice Pain
13-03-2012, 00:09
تاپیک های بهتری هست برا اسپم دادن و افزایش پست !!!:2::2::2:
حالا چرا میزنی ؟ :mellow:
بابا چرا باور نمیکنید? راست میگم به مولا :sad:
حالا چرا میزنی ؟ :mellow:
بابا چرا باور نمیکنید? راست میگم به مولا :sad:
دوست عزیز شما در مشهد هستید؟چون منم از 2 دانلود می کنم.
این عیدانه رایگان واقعیت داره؟؟؟ من 16 اسفند شارژ سه ماهه کردم ولی هنوز از 1.5 گیگ رایگان پیشنهادی صبانت خبری نیست:blink:
assz1366
13-03-2012, 01:56
ولی من الان نزدیک 4 ساله از صبانت اینترنت دارم حتی ساعت 3 هم شبانه اش راه نمی افته .از ساعت سه ویک دقیقه یا سه ودو دقیقه شبانه اشون کانکت میشه .
تا اونجایی که من میدونم توی خراسان رضوی حالا یا به دلیل سخت گیری کمتر دولت یا به دلیل سرعت بیشتر شرکتهای ISP رقیب (که چندتاشونم خودم میشناسم که مخصوص خراسان رضوی یا مشهد یا شهرهای استان هستن) ، ساعات شبانه صبانت از 2 شده که باعث بشه ار گردونه رقابت خارج نشن.
پاشید کوچ کنین بیاین مشهد ، اینجا بهتره :21:
سلام دوستان سوالی داشتم کسانی که شیراز هستند معالی اباد این ورا سرعت شبانه چقدره ...؟ من بعد کلی وقت میخوام یی دانلود کنم الان ساعت 4:02 سرعتم بالا تر از 20 نمیره فرقی هم نمیکه که از چه سایتی دانلود کنم کلا سرعت خیلی کمه چرا.؟ سرعت شما چقدره؟ از کدوم نمایندگی هستید. من از کاوش رایانه ! چیکار کنم
:4::4::devil: ... صبانت
اینم عکس :19:
یک هفته پیش فقط هفته طلایی بود،شبانه قشنگ 160 کیلوبایت دان میکردم!!شبی 2گیگ تقریبا!!ولی الان 20 کیلو هم به زور میاد!
این افت سرعت شبانه کلیه یا فقط برا تهرانه؟ اصلا درست میشه یا قراره به همین صورت بمنونه؟ کسی تا حالا زنگ زده پشتیبانیش ببینه چی می گن؟!
چیکار کنیم مگه تهران هم مشکل سرعت داره... من شیراز هستم سرعت ب واقعا کم شده .. یی موقعی سرعت رفته بود 200. 300 کیلو خیلی حال داد ولی باز خراب شد... لعنت به این اینترنت ..
خوب خوب دوستان یک خبر خوب دارم برای کاربران صبانت چند روز پیش توی سایت اعلام کرده بودن که
امروز صبج زنگ زدم ببینم جریان چی و یک سوال داشتم که هنوز نپرسیده طرف گفته بنا به دلایلی این طرح رو حذف کردن و برداشتن فعلا.....صبانت هر روز بهتر از دیروز.......حالا باز هم خونه بشینید صبر کنید سرعت شبانه درست بشه . یه تکونی یه زنگی هم به پستیبانی بزنید و صحبت کنید بعد نیست ها ........
موفق باشید
RezaMagiclife
13-03-2012, 18:58
من که چند بار زنگ زدم پیغام هم گذاشتم.
فکر کنم 2500 تومان هم برای یک گیگ زیاده . چون اگه حجم یک فیلم مثلا 1 گیگ باشه شما باید 2.5 ساعت هم حداقل با بهترین سرعت وقت بگذاری و برق مصرف کنی تا اونو دانلود کنی . در صورتی که شما همون فیلمو می تونی همراه کاور بصورت دی وی دی با 1000 تومان بخری
arash-king
13-03-2012, 21:27
سلام به همگی
دوستان من تعریف صبانت را خیلی شنیدم
شما راضی هستید ؟؟
armin321
13-03-2012, 21:59
سلام به همگی
شما راضی هستید ؟؟
تعریف صبانت در شبانه رایگانش خلاصه میشد که اونم به حمد الله نابود شد
Ice Pain
13-03-2012, 22:20
سلام به همگی
شما راضی هستید ؟؟
برادرانه بهت میگم اصلا و ابدا سمتش نیا :):10:
+
راستی دوستان در لیست جمع آوری یعنی چی ؟
+
یعنی اگه سرویستو تمدید نکنی رانژه خطتو جمعش میکنن بره پی کارش!
Ice Pain
13-03-2012, 23:31
یعنی اگه سرویستو تمدید نکنی رانژه خطتو جمعش میکنن بره پی کارش!
بعد چی میشه که میره در لیست جمع آوری ؟
بعد چی میشه که میره در لیست جمع آوری ؟
وقتی که زمان سرویست تموم میشه. مثلا اگه سه ماهست دقیقا روز 94 ام خط شما میره در لیست جمع آوری مگر اینکه تمدید کنی.
arash-king
14-03-2012, 01:07
+
خب شما چی پیشنهاد میکنید بگیرم ؟؟
Zeitgeist
14-03-2012, 03:16
مژده مژده
شبانه درست شد و الان سرعت ثابت و خفن بالاس
امیدوارم همیشه همینطور بمونه و دیگه شاهد کاهش سرعت شبانه نباشم. در اینصورت درود بر صبانت
فردا همه زنگ بزنید و برای مدیریت پیغام بگذارید یا به پشتیبانی یا فروش بگید و ازشون تشکر کنید که بدونن ما قدردان کیفیت و خدمات خوب هستیم و فقط غر نمیزنیم...
صبانت عزیز، شما سرعت و خدمات خوب بده ما چاکرتیم.
werewolf
14-03-2012, 03:57
مثل اینکه بالاخره به خودشون اومدند و فهمیدند بدون مشتری های وفادار کمپانی ای هم
وجود نخواهد داشت.
البته باز هم زوده نظر بدیم ولی امشب(2012.03.14) اینترنت شبانه تقریباً به حالت
نرمال برگشته هرچند زیاد بالا و پایین میره اما اَورِیجِ دانلودم فعلاً که 4 صبحه روی 100 هست.
امیدوارم این قضیه فقط برای امشب نباشه.
پشتیبانی ضعیف اینترنت روزانه افتضاح.تنها چیزی که من و همکارام از این شرکت سرویس
میگیریم برای اینترنت شبانه اش هست که ساعتش به شدت کمه.
امیدوارم فردا شب وباقی شبها هم سرعت نرمال باشه.
جالب اینجاست توی پنل کاربری قسمتی گذاشتند برای نظر سنجی اما یه فیلد خالی نگذاشتند
تا یوزر نظرش رو بگه.فقط به سوالی های چهار جوابی خودشون ختم میشه این نظرسنجی.
والا با این نوناشون...
rain_man
14-03-2012, 04:33
سرعت من که حدود َ60 شده . اگه درستش نکنن من مجبور به کوچ به wimax میشم
اهای فریاد فریاد شبانه داره میاد
گوش شیطون کر امروز با 120 دان میکردم:31::26::thumbsup:
Jojoye Bala
14-03-2012, 08:34
من که بازم سرویسم افت سرعت داره دیشب بالاتر از 30 نرفت .
دیشب سرعت همه بالا بوده؟؟؟؟؟؟؟؟
amin_947
14-03-2012, 11:30
واسه منم دیشب 30 بود
Ice Pain
14-03-2012, 12:31
بالا و پایین داشت .... اولی که شروع کردم به دانلود با سرعت 200 داشت دانلود میشد بعدش رفته رفته اومده پایین تر
چند بار به زیر 100 هم رسید اما باز سریع میزد بالا
آخراش هم 130 اینا .... بود
اما در کل خوب بود ...
ضمنا دیشب برای من سر 1 ساعت هم قطع نشد...
The Jok3r
14-03-2012, 12:51
منم با اینکه مشترک صبانت نیستم. این پیروزی رو به همه تبریک عرض میکنم. با آرزوی شبهایی خوش:31:
RezaMagiclife
14-03-2012, 13:08
بلی مال من هم درست شد .دستشون درد نکنه . من می خواستم اگه تا آخر هفته درست نشد برم نامه ببرم دفتر و قراردادمو فسخ کنم. منو از این همه زحمت نجات دادند.دستشون درد نکنه امیدوارم استیبل و دایمی باشه . ماکه معتاد دانلود شدیم رفته. یه شب خوب دانلود نکنیم روزشو پکریم. امیدوارم با ما بازی نکنن دیگه .
منم دیشب با 70-80 تا دان میکردم ... بازم مثل قبل نشده بود ولی بهتر از شبهای پیش بود
برگشت به حالت قبلش،واسه من زور که میزد دیگه 60 بیشتر نمیاد!!!
سلام
من امروز اینترنتم وصل شد یکی در مورد اینترنت شبانه صبا یو کوچولو توضیح میده . (ساعتش و طریقه اتصالش)
ممنون
RezaMagiclife
14-03-2012, 18:37
ساعت 3 به بعد :
user: guest
pass: ngsnet
RezaMagiclife
14-03-2012, 18:44
برگشت به حالت قبلش،واسه من زور که میزد دیگه 60 بیشتر نمیاد!!!
خب چیزی که مهمه اینه که آدم بدونه بخاطر مشکلی این مسئله بوجود اومده و دارن درستش می کنن الان نسبت به چند روز قبل خیلی بهتر شده وتقریبا به حالت قبل برگشته .
چیزی که قابل قبول نیست اینه که خودشون از قصد بیان وسرعت رو 30 محدود کنن .کاری که یکی دو بار کردن وکلی از مشتریاشون پریده.
darkestpalace
15-03-2012, 02:15
من شبانه 180 داشتم قبلا از دیشب روی 25 بستنش. دانلود با 25 نمی صرفه فعلا تعطیلش می کنم تا وقتی که دوباره درست شه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.