مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Sabanet / شرکت صبانت
Eliminal
03-03-2013, 22:42
توی 24 ساعت با سرعت 25 چقدر میشه دانلود کرد؟
25x60sx60mx24h
میشه حدود 2 گیگ
shahin1373
03-03-2013, 22:45
دوستان سلام صبانت کلا چطوره خوب هست مخصوصا بچه های رشت اگه کسی داره بگه ؟؟؟؟؟
کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟
fisheries65
04-03-2013, 00:07
کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟
تو تهران چند وقته حال گیری میکنه اساسی
مثلا امشب هی time out میزنه هی باید رفرش بزنی تا یه صفحه بالا بیاد!!!
یک سوال داشتم
من الان adsl صبانت دارم برای یک جای دیگه هم صبا گرفتم . می خوام مودم رو باخودم ببرم اونجا تا چک کنم که کار می کنه یا نه . می خواستم بدونم که نیازی هست تنظیمات مودم رو تغییر بدم یا فقط پسورد و یوزر عوض می شه . چون می خوام تا چند دفعه مودم رو بیرم اونجا از اینترنت اونجا استفاده کنم و دوباره بیارم اینجا از اینترنت اینجا استفاده کنم .
fisheries65
04-03-2013, 11:21
یک سوال داشتم
من الان adsl صبانت دارم برای یک جای دیگه هم صبا گرفتم . می خوام مودم رو باخودم ببرم اونجا تا چک کنم که کار می کنه یا نه . می خواستم بدونم که نیازی هست تنظیمات مودم رو تغییر بدم یا فقط پسورد و یوزر عوض می شه . چون می خوام تا چند دفعه مودم رو بیرم اونجا از اینترنت اونجا استفاده کنم و دوباره بیارم اینجا از اینترنت اینجا استفاده کنم .
99.9% فقط یوزر و پس باید عوض کنی
ولی اگه بری شهر دیگه، شاید و شاید غیر از یوزر و پس، vpi , vci رو هم مجبور شی عوض کنی
armin321
04-03-2013, 22:06
امشب چرا باید هر صفحه رو 10 بار رفرش کرد تا باز بشه؟
با چیز پی ان بهتره شرایط
از قرار معلوم سرعت شبانه همه بین ۵۱۲ کیلوبیت تا ۱ مگابیت (۶۴ تا ۱۲۸ کیلوبایت) تنظیم و ثابت شده است. کسی هست که سرعت شبانهاش بیشتر از اینا باشه یا نه؟
navid3941
06-03-2013, 17:35
سلام .من صبانت شيراز دارم. هميشه واسه شارژ از خود سايت شيراز پرداخت مي كردم. ولي فعلاً پرداخت آنلاين سايت مشكل دارهو ميخواستم ببينم از سايت تهران sabanet.irهم ميشه پرداخت رو انجام داد؟
PSYCHO_MAN
07-03-2013, 15:26
دوستان p..p..t..p برای شما هم قطع شده؟ دو روزه وصل نمیشه
دوستان p..p..t..p برای شما هم قطع شده؟ دو روزه وصل نمیشه
سلام
مشکل سراسری هست !!
همه همین مشکل رو دارند
شبی چقدر دانلود میکنید؟ به بالای دو گیگ میرسه یا نه؟
solidworm
09-03-2013, 13:30
شبی چقدر دانلود میکنید؟ به بالای دو گیگ میرسه یا نه؟
مشهد-سرویس 128-محدود حجمی: شب و روز ماکزیموم 100KB/s دانلود. با downstream محدود شده به 1mb/s خاطر noise :n15:
اگر سرعت شما بیشتره لطفا اعلام کنید، تا فکری به حال این noise بکنم و بگم downstream رو دوباره ببرن بالا.
(downstream بالا+noise= قطعی های مکرر)
مرسی
مشهد-سرویس 128-محدود حجمی: شب و روز ماکزیموم 100KB/s دانلود. با downstream محدود شده به 1mb/s خاطر noise :n15:
اگر سرعت شما بیشتره لطفا اعلام کنید، تا فکری به حال این noise بکنم و بگم downstream رو دوباره ببرن بالا.
(downstream بالا+noise= قطعی های مکرر)
مرسی
برای من سرعت شبانه نوسان داره. یعنی بین ۶۴ و ۱۲۸ بالا پایین میشه. میانگینش حدود ۸۰-۹۰ کیلوبایت است. شاید اکثر شبها بتونم حدود یک و نیم گیگابایت دانلود کنم شاید هم کمتر. یعنی در مجموع میانگین سرعت زیر ۱۰۰ کیلوبایت است. چون اگر بیشتر از ۱۰۰ بود، میشد بالای یک و نیم دانلود کرد. اگر هم سرعت کسی ۱۲۸ باشه بالای دو گیگابایت.
فکر کنم برای همه این محدودیت رو اعمال کردند. برای اینکه downstream من ۴ مگابیت است ولی در این چند وقت اخیر سرعت بالاتر از ۱۲۸ نداشتم و حتی همون ۱۲۸ هم ثابت نیست.
حالا کی به شما گفته که مشکل نویز داری و با حل این مشکل سرعتت بیشتر میشه؟ اگه به فرض نویز هم باشه و حلش کنی، فکر نکنم سرعت در حال حاضر بیشتر از ۱۲۸ باشه.
فکر کنم تا پایان جشنواره نوروزی همین آش و همین کاسه باشه. شاید هم برعکس.
من میخوام ببینم در مشهد سرعت شبانه بالای ۱۲۸ کیلوبایت داریم یا نه؟ همچنین اگه بقیه هم از شهرهای دیگه بگن که میزان دانلود شبانهشون تقریباً چقدره و میانگین سرعت شبانه رو بنویسن خیلی خوب میشه.
سلام دوستان
من میخواستم فردا برم 512 20GB بگیرم
صحبت های شما رو خوندم ترسیدم
نگیرم ؟
اگه نه از پارس آنلاین بگیرم ؟
Legacy's
09-03-2013, 23:37
برای من سرعت شبانه نوسان داره. یعنی بین ۶۴ و ۱۲۸ بالا پایین میشه. میانگینش حدود ۸۰-۹۰ کیلوبایت است. شاید اکثر شبها بتونم حدود یک و نیم گیگابایت دانلود کنم شاید هم کمتر. یعنی در مجموع میانگین سرعت زیر ۱۰۰ کیلوبایت است. چون اگر بیشتر از ۱۰۰ بود، میشد بالای یک و نیم دانلود کرد. اگر هم سرعت کسی ۱۲۸ باشه بالای دو گیگابایت.
فکر کنم برای همه این محدودیت رو اعمال کردند. برای اینکه downstream من ۴ مگابیت است ولی در این چند وقت اخیر سرعت بالاتر از ۱۲۸ نداشتم و حتی همون ۱۲۸ هم ثابت نیست.
حالا کی به شما گفته که مشکل نویز داری و با حل این مشکل سرعتت بیشتر میشه؟ اگه به فرض نویز هم باشه و حلش کنی، فکر نکنم سرعت در حال حاضر بیشتر از ۱۲۸ باشه.
فکر کنم تا پایان جشنواره نوروزی همین آش و همین کاسه باشه. شاید هم برعکس.
من میخوام ببینم در مشهد سرعت شبانه بالای ۱۲۸ کیلوبایت داریم یا نه؟ همچنین اگه بقیه هم از شهرهای دیگه بگن که میزان دانلود شبانهشون تقریباً چقدره و میانگین سرعت شبانه رو بنویسن خیلی خوب میشه.
دوست عزیز نمیخوام بگم این سرعتی که شما توی ایران دارید خیلی بالاست. نه.
ولی شما خطی رو تهیه کردید که 128Kbit/s باید باشه. در حالیکه بقول خودتون دارید 128KByte/s=1.2Mbit/s و یا نزدیک به اون دریافت میکنید!
بعبارتی پهنای باند 10 برابری! چنین چیزی توی کشوهای دیگه مرسوم نیست که مثلاً پول 128 کیلوبیت رو بدید و حدود 1.2مگابیت دریافت کنید!
پس نبایدم از این لحاظ گله مند باشید. ضمن اینکه منم پارسال اون زمانیکه ایران مشترک صبانت بودم همین حدود شما دانلود میکردم.پس معلوم میشه خیلی فرقی نکرده.:n18:
ولی شما خطی رو تهیه کردید که 128Kbit/s باید باشه. در حالیکه بقول خودتون دارید 128KByte/s=1.2Mbit/s و یا نزدیک به اون دریافت میکنید!
بعبارتی پهنای باند 10 برابری! چنین چیزی توی کشوهای دیگه مرسوم نیست که مثلاً پول 128 کیلوبیت رو بدید و حدود 1.2مگابیت دریافت کنید!
پس نبایدم از این لحاظ گله مند باشید. ضمن اینکه منم پارسال اون زمانیکه ایران مشترک صبانت بودم همین حدود شما دانلود میکردم.پس معلوم میشه خیلی فرقی نکرده.:n18:
بله دوست عزیز. من هم اینایی رو که شما گفتی میدونم و انتظار خاصی هم ندارم. الان هم میخوام بدونم که سرعت همه روی این مقدار تنظیم شده است یا نه؟ مثلاً کسی هست که سرعت شبانهاش بیشتر از این باشه؟
سلام دوستان
نگیرم ؟
از چی ترسیدی؟ ترس نداره. به نظر من که کیفیت صبانت خوبه. راضیم. ما هم داریم درباره سرعت شبانه و تغییراتش بحث میکنیم.
fisheries65
10-03-2013, 02:19
البته دوست عزیز برای همین صبانت از شرکتایی که 128 کیلو بیت واقعی تحویل میدن خیلی گرون تر پای ما حسابب میکنه
مشکلی که با ساعت شبانه صبانت دارم
یک شب یک و نیم گیگ دانلود میکنه و شب بعد در ساعت شبانه تقریبا هر یک یا دو دقیقه یکبار دیسکانکت میشود !!!
در ساعت روز هیچ گونه دیسی ندارم و سرعت اینترنت هم خوبه
دوستان تا حالا با این مشکل برخورد داشتن ؟
rasoulrasoul
10-03-2013, 21:27
سلام دوستان
نگیرم ؟
ما داریم از پارس افلاین میریم اگه بیای پشت در میمونی :n02:
rasoulrasoul
10-03-2013, 21:47
سایت صبانت همینه: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟؟؟
پس سرویس نامحدودش کجاست ؟؟:n23:
hamijoon
13-03-2013, 13:11
دوستان چند روزي هست كه دوباره به جمع صبا نتي ها برگشتم . طرح 2مگ خريدم بايد سرعت دانلودش چقد باشه ؟
واسه من بالاي 128 نميره چرا ؟
shooter09
13-03-2013, 14:16
سلام ببخشید ping صبانت بهتره یا پارس انلاین برای گیم؟ممنون
Eliminal
13-03-2013, 17:08
دوستان چند روزي هست كه دوباره به جمع صبا نتي ها برگشتم . طرح 2مگ خريدم بايد سرعت دانلودش چقد باشه ؟
من که قبلا 1 مگ داشتم سرعتم 250-260 بود...
الان که 128 گرفتم شده 120-140
حالا یعنی الان 2 مگ مثل 128 هستش؟!
hamijoon
14-03-2013, 13:13
بله دقيقا ... الان تو IDM بالاي 125 اينا نميره ... نميدونم چيكار كنم
مبين نت دارم گفتم بيام دوباره صبا بگيرم اينم كه اينجوريه
armin321
15-03-2013, 00:07
بله دقيقا ... الان تو IDM بالاي 125 اينا نميره ... نميدونم چيكار كنم
مبين نت دارم گفتم بيام دوباره صبا بگيرم اينم كه اينجوريه
بهشون زنگ بزن و بگو مشکل رو .
احتمالا بعلت نزدیک عید بودن طول کشیده به مرکز مخابراتی نامه بزنن تا پهنای باند شما رو بالاتر ببرن.
وگرنه سرعتی که به شما میدن با این خرید، از 2 مگ هم بهتره
kamygame
16-03-2013, 18:29
سلام . چند تا سوال دارم واقعا ممنون میشم جواب بدید : با سرویس 1 مگ سرعت دانلودم در شب و روز چند است ؟ اینترنتی سفارش بدم زودتر وصل میکنن یا تلفنی ؟ بعد از سفارش چند روز بعد وصل میشه ؟
sorooshfm
17-03-2013, 08:31
[QUOTE=Eliminal;7533345]من که قبلا 1 مگ داشتم سرعتم 250-260 بود...
الان که 128 گرفتم شده 120-140
بله متاسفانه نوسان سرعت داره
سلام . چند تا سوال دارم واقعا ممنون میشم جواب بدید : با سرویس 1 مگ سرعت دانلودم در شب و روز چند است ؟ اینترنتی سفارش بدم زودتر وصل میکنن یا تلفنی ؟ بعد از سفارش چند روز بعد وصل میشه ؟
سرعتت حدود ۱۲۸ کیلوبایت خواهد بود. حالا چند کیلوبایت بالاتر یا پایینتر. زمان رسیدگی به سفارش و وصل کردن هم بستگی به وضعیت مخابرات منطقه داره. اگه پورت خالی داشته باشند چند روز بیشتر طول نمیکشه ولی اگه شلوغ باشه، اومد نیومدی است و ممکنه مدتی طول بکشه.
از نمایندگیها بپرسی بهت میگن. البته زیاد روی زمان اعلام شده حساب نکن. ممکنه چند روزی بیشتر یا کمتر باشه. بعد هم الان به خاطر عید نوروز شاید سفارشت به بعد از چند روز تعطیلی عید موکول بشه. خلاصه اگه قصدت جدیه، همین الان اقدام کن.
سرعتت باید بالای ۲۵۰ باشه. اگه هم خیلی نوسان داشته باشه، قدیما زیر ۲۴۰ نمیومد. در مجموع یه چیزی بین ۲۴۰ تا ۲۶۰. ولی ۱۲۸ خیلی کمه. یعنی عملاً ۱ مگابیت داری. حتماً به پشتیبانی زنگ بزن تا مشکلت رو حل کنند. داری هزینه ۲ مگابیت رو میدی و معنی نداره سرعتت اندازه ۱ مگابیت باشه.
ehsan_iace
19-03-2013, 08:22
سلام لینک چک کردن میزان مصرف لطفاً ؟
ین لینک دیگه کار نمیکنه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
omid-p30
19-03-2013, 11:22
سلام لینک چک کردن میزان مصرف لطفاً ؟
ین لینک دیگه کار نمیکنه :
برید تو سایت اصلی sabanet.ir قسمت پشتیبانی و بعد پنل کاربری.
ehsan_iace
19-03-2013, 11:42
برید تو سایت اصلی sabanet.ir قسمت پشتیبانی و بعد پنل کاربری.
این لینک هم لود نمیشه :
این لینک هم لود نمیشه :
زنگ زدم پشتیبانی گفت مشکل داره سایت و تا بعد ازظهر وصل میشود
سلام
دوستانی که صبانت دارن درکل از دانلود شبانه راضی هستن یا نه؟
::: Sent From My Xperia TX, Using Tapatalk 2 :::
omid-p30
19-03-2013, 12:46
سلام
دوستانی که صبانت دارن درکل از دانلود شبانه راضی هستن یا نه؟
::: Sent From My Xperia TX, Using Tapatalk 2 :::
در کل بله، یک و نیم گیگ حدودا دانلود میکنم. شهرستان هستم.
نقاط ضعفش اینه که، اولا یک سری سرور های پرکاربرد رو در شب محدود میکنه سرعتش رو مثل آپلود باز یا Ifile و دوما در مواقعی از سال ، مدت محدودی کلا سرعتش میاد پایین، مثل ماه رمضون امسال ولی در کل خب خوبه.
------------------------------------------------------------
آقا دوستانی که صبا دارن یه سوال...
من یه 2 ماه بود از مخابرات می گرفتم.الان برگشتم صبا. (ظاهرا اشتباه کردم) قبلا با شبانه تورنت دانلود می کردم. قبل 2 وصل می شدم و این حرفا...خلاصه هی بدی نبود تا صبح بین 1 تا 2 گیگ دانلود می کرد. ولی الان تا نرم افزار تورنت را باز می کنم انگار کلا اینترنت تعطیل می شه ...نه تنها از تورنت چیزی دانلود نمی کنه (سرعت ماکسیمم 5-10 کیلو) بلکه هیچ صفحه ای هم نمیاره کلا داغونه. البته ابنا که می گم مال شبانه رایگانه. خواستم بدونم برا همه همین طوره وضعیت؟ وضع دانلود شبانتون چطوریه؟
amin_v30
19-03-2013, 18:02
دوستان توی تهران 2 مگ بگیری تو دانلود شبانه سرعت واقعی رو میده به آدم حداقل یعنی 250 مثلا ؟
من یه 2 ماه بود از مخابرات می گرفتم.الان برگشتم صبا. (ظاهرا اشتباه کردم) قبلا با شبانه تورنت دانلود می کردم. قبل 2 وصل می شدم و این حرفا...خلاصه هی بدی نبود تا صبح بین 1 تا 2 گیگ دانلود می کرد. ولی الان تا نرم افزار تورنت را باز می کنم انگار کلا اینترنت تعطیل می شه ...نه تنها از تورنت چیزی دانلود نمی کنه (سرعت ماکسیمم 5-10 کیلو) بلکه هیچ صفحه ای هم نمیاره کلا داغونه. البته ابنا که می گم مال شبانه رایگانه. خواستم بدونم برا همه همین طوره وضعیت؟ وضع دانلود شبانتون چطوریه؟
porya_spy
19-03-2013, 23:09
دوستان لطف کنن یه پینگ با tehran.ir بگیرن و اینجا بذارن . ممنون . بعد ساعات رایگان سرعت ها واقعی میشه یا نه ؟ سرعت شبانه سرویس 128 چقدر ؟ :n12:
PSYCHO_MAN
20-03-2013, 01:01
دوستان توی تهران 2 مگ بگیری تو دانلود شبانه سرعت واقعی رو میده به آدم حداقل یعنی 250 مثلا ؟
من 1مگ دارم سرعت دانلودم تو شبانه رایگان گاهی حدود 90 تا 120 و بعضی اوقاتم با روز یکی میشه یعنی دوروبر 220 کیلوبایت البته با idm منظورمه
سرعت ویگردی شبش خیلی بده و فقط با وی پی میشه یکم بهترش کرد. وی پی هم که الان چتد وقته ترکیده
solidworm
20-03-2013, 11:37
من دیشب از تورنت دانلود کردم. خوشبختانه مشکل شما پیش نیومد.
دوستان لطف کنن یه پینگ با tehran.ir بگیرن و اینجا بذارن . ممنون . بعد ساعات رایگان سرعت ها واقعی میشه یا نه ؟ سرعت شبانه سرویس 128 چقدر ؟ :n12:
سلام دوست عزیز ساعات رایگان سرعت با بقیه ساعات یکی هستش وکم نمیشه حداقل برای من اینطوریه چند وقتی هست البته چشم نزنیم سرعت ثابته
farzad02
21-03-2013, 23:35
از تهران کسی با صبا این 2-3 روزه مشکل پیدا نکرده؟
مشکل من به حدی رسیده که یه ساعاتی صفحه عادی هم باز نمیکنه :n13:
واقعا مسخرس
Zeitgeist
21-03-2013, 23:40
دوشواری؟ <forum.p30world.com>
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد
ehsan_iace
22-03-2013, 06:58
از کدام لینک ریز مصرف ام را چک کنم؟ (هر 2 لینک از کار افتاده است!)
Mt.Shadow
22-03-2013, 09:31
دیشب به فنا رفت حجم !!!!! :41:ساعت رایگان مگه با تغییر ساعت جدید تغییر نمیکنه !!!!!
دیشب به فنا رفت حجم !!!!! :41:ساعت رایگان مگه با تغییر ساعت جدید تغییر نمیکنه !!!!!
اومد نیومدی است. همیشه در این جور مواقع ریزمصرف رو چک کنید تا ببینید ساعت سرور صبانت تغییر کرده است یا نه. بعد هم مگه شما چقدر حجم از دست دادی؟
armin321
22-03-2013, 10:40
ریز مصرف از کجا باید چک کرد؟
Mt.Shadow
22-03-2013, 10:51
ریز مصرف از کجا باید چک کرد؟حجم من تموم شد چک نکردم!
پنل خرابه.
Mt.Shadow
22-03-2013, 10:56
اومد نیومدی است. همیشه در این جور مواقع ریزمصرف رو چک کنید تا ببینید ساعت سرور صبانت تغییر کرده است یا نه. بعد هم مگه شما چقدر حجم از دست دادی؟آخه وقتی پنل خرابه چطور میشه چک کرد! زیاد نبود نزدیک 600 مگ! ولی چون من فقط از دانلود شبانه استفاده میکنم ماهی 1.5 گیگ برام بسه الان مجبور شدم شارژ کردم !!!
سلام
این جور مواقع باید طبق تجربه عمل کرد من طبق تجربه سال های قبل همیشه روز اول رو همون 2-7 قدیم میذارم برای دانلود !
روز اول همیشه همینطوری هست
و البته بی نظم ترین سرویس دهنده هستند این بی ناموس ها که پتل ریز مصرف هنوز خراب هست و مثلا چنین شبی شما ببین چندین یوزر ضرر میکنند !
من با یکی از دوست هام که نمایندگی داره صحبت کردم پنل اون ها درست است ولی پنل ما کاربران خراب هست
اینم یک دزدی دیگه
به همین راحتی، کاربر نمی دونه چقدر مصرف کرده چقدر مصرفش مونده اصلا باید چیکار کنه !!
فعلا هم که عید هست و پشتیبانی تعطیل
با سلام
فکر نمیکنم ریزمصرف خراب شده باشه از دسترس خارج اش کردن تا یوزر نتونه مصرفش رو چک کنه !
به مناسبت هر اتفاقی اینا باید به کاربران یک هدیه بدن دیگه حالا یا سرعتا رو محدود میکنن یا ریز مصرف رو خراب میکنند !
hosein_artist
22-03-2013, 12:58
دوستان چرا به ساز این شرکت دزد می رقصید دوستان تهرانی الان مخابرات اینترنت 1 مگ نامحدود را ماهی 38000 می دهد .سرعت دانلود هم روی 130 هست .
Mt.Shadow
22-03-2013, 13:49
خیلی جالبه هنوز ساعت صبانت یه ساعت نرفته جلو . . . :n15:
این لینک اون بالا ساعت رو زده
ضمنا" از لینک زیر هم میتونید ریز مصرف رو چک کنید :n26:
:n09:
Zeitgeist
22-03-2013, 15:20
خیلی جالبه هنوز ساعت صبانت یه ساعت نرفته جلو . . . :n15:
این لینک اون بالا ساعت رو زده
ضمنا" از لینک زیر هم میتونید ریز مصرف رو چک کنید :n26:
:n09:
ممنون لینکای بالا کار میکنن...
ولی فکر کنم ساعتو کشیدن جلو چون من ساعت کامپیوتر رو جلوی آپدیت شدنشو گرفته بودم و دیشب یادم رفت بکشم جلو.
توی ریزمصرف نوشته در اتصالی که بین 2:04 تا 7:15 داشتم، 520 مگابایت حساب شده.
این درحالیه که من به طور اتوماتیک، دانلودم همیشه 2:03 شروع و 6:57 متوقف شده و کامپیوتر در 7:05 خاموش میشه.
از امنیت شبکه و مودمم اطمینان دارم که فقط خودم از اینترنت استفاده میبرم.
تنها توضیح این میتونه باشه که سرور کنترل مصرف جداس و اون ساعتش دیشب ساعت 24 آپدیت شده و من درواقع از 3:03 تا 7:57 دانلود کردم...
الان هم یه ورودی در ریزمصرف من هست که نوشته از ساعت 14:02 تا 15:59 دوم فروردین 1392 که در حال حاضر ساعت جدید 16:19 دقیقه ـس و اگر ساعت جلو کشیده نشده باشه، چطور میتونه در ساعت 15:19 قدیم، یک ورودی برای 15:59 وجود داشته باشه؟
حواسم نبود دیشب آپدیت اینترنتی ساعت سیستم عامل رو دوباره فعال کنم و برام 520 مگ آب خورد... dammit
:/
Mt.Shadow
22-03-2013, 15:33
ممنون لینکای بالا کار میکنن...ولی فکر کنم ساعتو کشیدن جلو چون من ساعت کامپیوتر رو جلوی آپدیت شدنشو گرفته بودم و دیشب یادم رفت بکشم جلو.توی ریزمصرف نوشته در اتصالی که بین 2:04 تا 7:15 داشتم، 520 مگابایت حساب شده.این درحالیه که من به طور اتوماتیک، دانلودم همیشه 2:03 شروع و 6:57 متوقف شده و کامپیوتر در 7:05 خاموش میشه.از امنیت شبکه و مودمم اطمینان دارم که فقط خودم از اینترنت استفاده میبرم.تنها توضیح این میتونه باشه که سرور کنترل مصرف جداس و اون ساعتش دیشب ساعت 24 آپدیت شده و من درواقع از 3:03 تا 7:57 دانلود کردم...الان هم یه ورودی در ریزمصرف من هست که نوشته از ساعت 14:02 تا 15:59 دوم فروردین 1392 که در حال حاضر ساعت جدید 16:19 دقیقه ـس و اگر ساعت جلو کشیده نشده باشه، چطور میتونه در ساعت 15:19 قدیم، یک ورودی برای 15:59 وجود داشته باشه؟حواسم نبود دیشب آپدیت اینترنتی ساعت سیستم عامل رو دوباره فعال کنم و برام 520 مگ آب خورد... dammit:/تو پنل زده ساعت رایگان از 2 تا 7 دیشب من ساعت رو یه ساعت کشیدم جلو بعد که سیستم ساعت 1 و 50 روشن شده و شروع کرده به دانلود! الان که چک کردم دیدم زده از ساعت 1 و 50 تا 2 و 10 دقیقه 500 مگ دانلود شده و همین رو حساب کرده ! در حالی که من همیشه از 1 و 50 میذارم ولی چیزی کم نمیکرد . . .
تو پنل زده ساعت رایگان از 2 تا 7 دیشب من ساعت رو یه ساعت کشیدم جلو بعد که سیستم ساعت 1 و 50 روشن شده و شروع کرده به دانلود! الان که چک کردم دیدم زده از ساعت 1 و 50 تا 2 و 10 دقیقه 500 مگ دانلود شده و همین رو حساب کرده ! در حالی که من همیشه از 1 و 50 میذارم ولی چیزی کم نمیکرد . . .
منطقی تر اینه که مثلا 2:01 بزاری برای دانلود تا 1:50
من دیشب رو حساب ساعت رسمی کشور تنظیم کردم ، چیزی از اکانتم کم نشده
جالبه واقعا !
ولی من اصلا دست به ساعت سیستمم نزدم و طبق روال قدیم 2 تا 7 دانلود کرده و این حجمم هست
138
1392/01/01 14:46:21
1392/01/02 12:37:44
20:51:18
57
1809
1867
68
یعنی فقط مصرف خودم رو کم کرده !
farzad02
22-03-2013, 18:36
منطقی تر اینه که مثلا 2:01 بزاری برای دانلود تا 1:50
من دیشب رو حساب ساعت رسمی کشور تنظیم کردم ، چیزی از اکانتم کم نشده
بله منم دیشب طبق ساعت رسمی دانلود کردم و چیزی کم نشده
واقعا باید تاسف خورد که این شرکت انقدر توی اطلاع رسانی ضعیفه!!!
الان چطور؟ ساعتش بالاخره با ساعت رسمی هماهنگ شده یا نه؟ درست شد؟
PSYCHO_MAN
22-03-2013, 20:30
منم با ساعت رسمی و همون 2 تا 7 دانلود کردم و حجمی کم نشده
ehsan_iace
22-03-2013, 22:42
منم با ساعت رسمی و همون 2 تا 7 دانلود کردم و حجمی کم نشده
از چه لینکی چک کردی؟
makan.net
22-03-2013, 23:25
شما از کجا چک میکنین که چیزی کم نشده یا نه؟
اون پیج رو اصلا نمیاره برا من.عجیبه چند روزه اینجوریه
شما از کجا چک میکنین که چیزی کم نشده یا نه؟
اون پیج رو اصلا نمیاره برا من.عجیبه چند روزه اینجوریه
از این لینک چک کنید
amir200812
23-03-2013, 00:53
بابا این نمایندگی های صبانت چرا اینطوری میکنن؟
من از نمایندگی ارومیه سرویس گرفتم! حالا متوجه شدم اینا هنوز ساعتشون رو تنظیم نکردن و به همین دلیل بیشتر از 1 گیگ از ترافیکم پرید...
این چه مسخره بازی هست اخه؟
من از نمایندگی فروش و پشتیبانی ارومیه به اسم "اروم صبا گستر ندا" سرویس گرفتم!
درضمن نمیدونم موضوع چیه که سایت صبا نت ساعات رایگان رو 2 تا 7 نوشته، ولی اینا اسرار دارند که ساعات رایگان 1 تا 6 هست.؟؟؟؟؟
من که الان زدم دانلود طبق ساعت جدید دیدم از حجم کم میکنه باید به ساعت جدید فعلا 3 بزنید برای دانلود تا ساعت را صبانت همه فن حریف و مشتری مدار تنظیم کنه
Legacy's
23-03-2013, 10:16
باید اشتراک این تاپیک رو خیلی وقت قبل از لیست اشتراکهام برمیداشتم
ولی بعد از مدتها گذرم افتاد باز که میبینم شماها دارین پشت سر شرکت معظم صفانت! بدگویی میکنید! :n02:
من از قدیم یک شماره ای توی لیست تلفنهام داشتم که مربوط به آقای حسین زاده مدیر عامل صبانت مشهد هست:
6085550
:n19:
تماس بگیرید و مشکلتون:n28: رو بگید حل کنه وگرنه حضوری به محضرش شرفیاب شید :n24: ولی فکر کنم به روال همیشگی ایشون هم تا آخر تعطیلات ایران رفته باشند گل بچینند:n15:
خوش باشید:n16:
amir200812
23-03-2013, 11:00
زنگ زدم ، میگم آقا این چه وضعش هست در ساعات رایگان از ترافیکم کم شده!
یارو برگشته میشه نه اینطور نیست، از ساعت فلان تا حالا هیچ ترافیکی کم نشده! بابا چطوری بگم، وقتی ترافیکم تموم شده و کانکت نمیشه، طبیعی هست که ترافیکی کم نشه!
مگه کمتر از صفر هم ممکنه بشه؟؟؟
بابا عجب شرکت شیر تو شیری هست!
ShadowDragon
23-03-2013, 11:11
ما که دیشب از 1 شروع کردیم! چیزیم کم نشد! سرعت 128 برنزی، و سرعت دانلود حدود 60-110 میچرخید
بعد 4 تا 160 هم میره
ehsan_iace
23-03-2013, 11:25
برای من روز اول فروردین کم کردند (اشتباه از خودم بود چون تغییر ساعت از ابتدای روز دوم فروردین حساب میشود)
این بار حق با صبانت بود!
omid-p30
23-03-2013, 11:43
من که این مدت به پنل سر نزده بودم نفهمیده بودم شده 2 تا 7
اون خبرنامه که تو سایت هست کار میکنه ؟ من یه ماهی هست چند بار اسم و ایمیلم رو وارد کردم تا حالا ولی چیزی برام نیومده.
من که الان زدم دانلود طبق ساعت جدید دیدم از حجم کم میکنه باید به ساعت جدید فعلا 3 بزنید برای دانلود تا ساعت را صبانت همه فن حریف و مشتری مدار تنظیم کنه
مثل اینکه صبانت همه جا یک حالت سرویس نمیده !
گزارش ریز مصرف طبق ساعت رسمی ، چیزی هم از اکانت کم نشده
بابا این نمایندگی های صبانت چرا اینطوری میکنن؟
من از نمایندگی ارومیه سرویس گرفتم! حالا متوجه شدم اینا هنوز ساعتشون رو تنظیم نکردن و به همین دلیل بیشتر از 1 گیگ از ترافیکم پرید...
این چه مسخره بازی هست اخه؟
من از نمایندگی فروش و پشتیبانی ارومیه به اسم "اروم صبا گستر ندا" سرویس گرفتم!
درضمن نمیدونم موضوع چیه که سایت صبا نت ساعات رایگان رو 2 تا 7 نوشته، ولی اینا اسرار دارند که ساعات رایگان 1 تا 6 هست.؟؟؟؟؟
ساعت رایگان همه شهرها 2 تا 7 نیست
مثلا قم 1 تا 6 هست
ملاک پنل کاربر هست ، شما یه بار تست کن ساعت 6 یا 7 صبح ببین رو کدام حالت صحیح است !!
ehsan_iace
23-03-2013, 12:32
صبانت عیدی نمیدهد؟
Legacy's
23-03-2013, 13:05
صبانت عیدی نمیدهد؟
فعلاً مثل اینکه دارد از ترافیک کاربرانش عیدی برمیدارد!:n02:
hamijoon
23-03-2013, 13:24
سلام دوستان .
قبل از عيد تماس گرفتم درباره كندي سرعتم پيگيري كردند درست شد اما دوباره بالاي 128 نميره دانلودم . چرا باز اينجوري شد ؟
2مگ دارم
hosseinboss
24-03-2013, 00:26
پنل صبا برای من باز نمی شه چرا؟؟؟؟؟
الان 5 روزه کلا باز نمیشه خواهشا کمک کنید :n28:
voldemorti
24-03-2013, 01:28
پنل صبا برای من باز نمی شه چرا؟؟؟؟؟
الان 5 روزه کلا باز نمیشه خواهشا کمک کنید :n28:
از این لینک استفاده کن دوست عزیز:
zodiac67
24-03-2013, 02:03
از ساعت 2 نزارین برای دانلود باز اینا دزدیشون شروع شده در سال جدید :
ببینین هرچه دانلود کردم از حجمم کم کرده
نکته ی دیگه ای هم که حائز اهمیت اینه که برای من همین طور داره الکی حجم کم میکنه مثلا" در روز فقط چند سایت سبک رو باز میکنم بعد میرم ریزمصرف رو چک میکنم میبینم با مصرفم هم خونی نداره و یک عالمه کم کرده دوستان دیگه این طوری نیستن ؟
دیشبم 350 مگ ازم دزدید از گلتون پایین نره !
با اینکه ساعت رو تنظیم کردم ودر پنل هم ساعت دانلود رو 2 تا 7 نشون میده ولی باز هم در دو شب گذشته هر شب 450 مگ از حجم کم کرده یعنی ساعت سرورهاشون رو تنظیم نکردن. مشهد 15 خرداد
omid-p30
24-03-2013, 08:18
از ساعت 2 نزارین برای دانلود باز اینا دزدیشون شروع شده در سال جدید :
ببینین هرچه دانلود کردم از حجمم کم کرده
نکته ی دیگه ای هم که حائز اهمیت اینه که برای من همین طور داره الکی حجم کم میکنه مثلا" در روز فقط چند سایت سبک رو باز میکنم بعد میرم ریزمصرف رو چک میکنم میبینم با مصرفم هم خونی نداره و یک عالمه کم کرده دوستان دیگه این طوری نیستن ؟
دیشبم 350 مگ ازم دزدید از گلتون پایین نره !
با اینکه ساعت رو تنظیم کردم ودر پنل هم ساعت دانلود رو 2 تا 7 نشون میده ولی باز هم در دو شب گذشته هر شب 450 مگ از حجم کم کرده یعنی ساعت سرورهاشون رو تنظیم نکردن. مشهد 15 خرداد
به نظر همه چیزشون استان به استان فرق میکنه. من قم هستم و دیشب 1.8 گیگ دانلود داشتم و حجم محاسبه شده رو خوشبختانه صفر زده. شب های قبل هم همینطور.
تازه برا ما که ساعت رایگان رو از نوزدهم آورده بودند 2 تا 7 ، من تا اواخر اسفند خبر نداشتم و همون 1 تا 6 میزدم ولی بازم همه رو صفر زده. میتونه باگ باشه میتونه هم کار خودشون باشه که گفتند ممکنه خیلی ها نفهمیده باشند تا یه مدت کم نکنیم.
Legacy's
24-03-2013, 09:18
به نظر همه چیزشون استان به استان فرق میکنه. من قم هستم و دیشب 1.8 گیگ دانلود داشتم و حجم محاسبه شده رو خوشبختانه صفر زده. شب های قبل هم همینطور.
تازه برا ما که ساعت رایگان رو از نوزدهم آورده بودند 2 تا 7 ، من تا اواخر اسفند خبر نداشتم و همون 1 تا 6 میزدم ولی بازم همه رو صفر زده. میتونه باگ باشه میتونه هم کار خودشون باشه که گفتند ممکنه خیلی ها نفهمیده باشند تا یه مدت کم نکنیم.
جالبه واقعاً
یکی از دوستانی که مشترک صبانت هست توی مسنجر یاهو میگفت که پشتیبانی بهش گفته «چون نمایندگی اصلی چیزی اعلام نکرده مُ چیزی نِمدِنوم ولی شما فعلاً بجای 2 تا 7 بذارِن 3 تا 8 ! »
:n08::n02:
ساعتها به جلو کشید شده است اما متاسفانه دوباره مانند چند وقت پیش توی ساعت شبانه از ترافیک روزانه کم میکنه. دیشب حدود ۳۲۵ مگابایت از حجم من رو خورده است. مشکل اینه که ساعتشون هم همچین دقیق نیست. همیشه یک دقیقه تا دو دقیقه جلوتره. باید تنظیم کنم که ۲-۳ دقیقه قبل از ۷ صبح قطع بشه. ایناهاش:
ساعتها به جلو کشید شده است اما متاسفانه دوباره مانند چند وقت پیش توی ساعت شبانه از ترافیک روزانه کم میکنه. دیشب حدود ۳۲۵ مگابایت از حجم من رو خورده است. مشکل اینه که ساعتشون هم همچین دقیق نیست. همیشه یک دقیقه تا دو دقیقه جلوتره. باید تنظیم کنم که ۲-۳ دقیقه قبل از ۷ صبح قطع بشه. ایناهاش:
اون 325 مگ که از شما کم شده به خاطر این هست که از ساعت 2 گذاشتید باید از ساعت 3 بذارید چون هنوز تنظیماتشون رو درست نکردن که با ساعت جدید هماهنگ بشه
ArashMiniStar
24-03-2013, 13:09
آقا جدا صبانت عیدی نمیده؟ چرا نداد؟ چرا اینقدر گدا شده؟؟:n30:
zodiac67
24-03-2013, 14:37
جالبه واقعاً
یکی از دوستانی که مشترک صبانت هست توی مسنجر یاهو میگفت که پشتیبانی بهش گفته «چون نمایندگی اصلی چیزی اعلام نکرده مُ چیزی نِمدِنوم ولی شما فعلاً بجای 2 تا 7 بذارِن 3 تا 8 ! »
به منم دقیقا" همینو گفت :n24:
amir200812
24-03-2013, 15:31
جالبه واقعاً
به منم دقیقا" همینو گفت :n24:
حالا جالبه برای شما اینو گفتند!
به من گفتند سیستم در شرایط طبیعی هست! بعد اینکه ترافیکت تموم شده دیگه هیچ حجمی ازش کم نشده...:n08:
نیم ساعت صحبت کردیم، نتونستم حالیش کنم تو ساعات رایگان 1 2 گیگ ترافیک من چرا کم شده!؟
اون 325 مگ که از شما کم شده به خاطر این هست که از ساعت 2 گذاشتید باید از ساعت 3 بذارید چون هنوز تنظیماتشون رو درست نکردن که با ساعت جدید هماهنگ بشه
فکر کنم همینی باشه که شما میگی. یعنی ساعت سرورشون درست شده اما سیستم شبانه هنوز هماهنگ نیست؟! چون توی اون تصویری هم که من فرستادم. قطع و وصل شدن من ۲ تا ۷ است اما از حسابم کم شده است.
تنظیم رو روی ساعت ساعت ۳ تا ۷ بذارم یا ساعت ۳ تا ۸؟
Adel.p30
24-03-2013, 18:58
سلام
سال نو همه مبارک ....
دوستان گرامی من که نمی تونم وارد بخش ریز مصرف کاربران بشم ... اصلاً باز نمیشه ......... Could not connect to remote server
الان دو روزه اینجوریه .....
شما هم این مشکل و دارید ؟
Hamed DC
24-03-2013, 19:09
سلام
سال نو همه مبارک ....
دوستان گرامی من که نمی تونم وارد بخش ریز مصرف کاربران بشم ... اصلاً باز نمیشه ......... Could not connect to remote server
سلام گلم.
سال نوی شما هم مبارک.انشالله سال خوبی در پیش داشته باشین.
از این بخش استفاده کنید ببینین براتون باز میشه:
ریزمصرف ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
سال نو همه مبارک ....
از این لینک استفاده کنید جهت ریز مصرف
Adel.p30
24-03-2013, 19:15
سلام گلم.
سال نوی شما هم مبارک.انشالله سال خوبی در پیش داشته باشین.
از این بخش استفاده کنید ببینین براتون باز میشه:
ریزمصرف ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خیلی ممنون مشکل حل شد ....
یعنی تصحیح یه لینک اینقدر سخته ...........
چرا توی سایت رسمی لینک و تصحیح نمی کنند ..............
بالاخره ساعت ۳ تا ۷ صبح یا ۳ تا ۸ صبح؟
hosseinboss
24-03-2013, 23:44
شما بگیر 3 تا 7 صبح که حداقل از ترافیکتون کم نشه تا تکلیفمون با صبا روشن بشه
شما بگیر 3 تا 7 صبح که حداقل از ترافیکتون کم نشه تا تکلیفمون با صبا روشن بشه
آره. بهترین کار همینه. امشب روی ۳ تا ۷ تنظیم میکنم ببینم چی پیش میاد.
mehran.kamyab
25-03-2013, 09:45
دوستان صبانتی
سرعت روزانه و شبانه 2 مگ چنده ؟
کلاً قاطی داره. مال من که پریشب روی ۲ تا ۷ براساس ساعت رسمی تنظیم شده بود، از ترافیک روزانه کم کرده است. مال یکی از دوستان هم که براساس ساعت ساعت قدیم است (الان میشه ۳ تا ۸) همینجوری. معلوم نیست الان به ساعت رسمی ساعات شبانه اینا از کی شروع میشه و کی تموم میشه. از ۱؟ از ۲؟ از ۳؟ تا ۶؟ تا ۷؟ تا ۸؟
Legacy's
25-03-2013, 13:43
شما باید بذارید روی 3 تا 6 یعنی دو ساعت ضرر. ولی بهتر از ضرر به توان 2 (از دست رفتن ترافیک) هست!
تغییر ساعات هم بهانه ی دم دستی خوبی برای دزدی isp شما شده!
شما باید بذارید روی 3 تا 6 یعنی دو ساعت ضرر. ولی بهتر از ضرر به توان 2 (از دست رفتن ترافیک) هست!
تغییر ساعات هم بهانه ی دم دستی خوبی برای دزدی isp شما شده!
چارهای نیست. از قرار معلوم این چند روز رو هم باید اینجوری سر کرد.
Hamed DC
25-03-2013, 16:00
حجم ندزدن، عیدی پیش کش.....
Zeitgeist
25-03-2013, 20:14
صبا عیدی نداده؟ / نمیده؟
کی تا حالا داده؟
شوما به من نیشانش بده اونو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
omid-p30
25-03-2013, 20:25
این جشنواره نوروزی بدک هم نیست.
من سه ماهه 9 گیگ شارژ میکنم چهل تومن. یعنی سالی حداقل 4 بار هم که شارژ کنم میشه 36 گیگ با 160 تومن.
الان سرویس میدند 50 گیگ یک ساله با 140 تومن.
رو نرخ هر گیگ که حساب کنیم 80 تومن در مجموع تخفیف داره.
Mt.Shadow
25-03-2013, 20:50
ای بابا این صبانت هم کشته خودشو با این پنل کاربری الان دوباره نمیشه وارد بشی !!!!!!!:19:
میگه :
دسترسی به اطلاعات مشترک در حال حاضر مقدور نمی باشد !
واسه شما هم همینجوریه ؟؟؟؟؟
صبا عیدی نداده؟ / نمیده؟
نه. کی داده که این بار دومش باشه؟ ولی شبها مشغول جمع کردن عیدی از کاربران است. :n02:
Hamed DC
25-03-2013, 21:46
ای بابا این صبانت هم کشته خودشو با این پنل کاربری الان دوباره نمیشه وارد بشی !!!!!!!:19:
میگه :
بله.فعلا مشکل داره.
دیدن این آدرس هم مشترک ها پیدا کردن میرن چک میکنن
جلوی این رو هم گرفتن
شبانه رو هم که دیروز 3 تا 8 گذاشته بودم 470 مگ کم کردن :n24:
ArashMiniStar
25-03-2013, 22:44
میگه :
تایید میشه سرعتم خیلی پایین اومده
دسترسی به اطلاعات مشترک در حال حاضر مقدور نمی باشد :n13:
دیدن این آدرس هم مشترک ها پیدا کردن میرن چک میکنن
جلوی این رو هم گرفتن
شبانه رو هم که دیروز 3 تا 8 گذاشته بودم 470 مگ کم کردن :n24:
به قول دوستان ۳ تا ۷ و یا ۳ تا ۶ رو امتحان کنید.
آره باید همین کارو کرد چون دیگه اکانت رو نمیشه چک کرد ببینی کم میکنند یا نه
امشب 3 - 7 میگذارم دیروز برای ساعت 7 به بعد بود که کم کرده بود
دیگه ما مشترکای قدیمی انقدر صبانت هر مدتی یکبار مانع میزاره جلومون قهرمان دو میدانی و پرش از مانع شدیم :n08:
zodiac67
26-03-2013, 01:21
اینا میخوان x33 جایزه بدن قیمت ماشینم که رفته بالا مجبورن پولشون رو اینطوری جور کنن دیگه ! :wac:
بد بخت اونی که ماشیونو میبره سر دو روز چپ میکنه میره اون دنیا :n10:
آخه بدبختی اینه که این حجمهای خورده شده و ترافیک از دست رفته بر نمیگردند.
حالا اگه شما از ۳ تا ۷ نتیجه گرفتی، لطفاً فردا در همین تاپیک نتیجه رو اطلاع بده.
zodiac67
26-03-2013, 02:39
آخه بدبختی اینه که این حجمهای خورده شده و ترافیک از دست رفته بر نمیگردند. حالا اگه شما از ۳ تا ۷ نتیجه گرفتی، لطفاً فردا در همین تاپیک نتیجه رو اطلاع بده. پریشب 3 تا 8 بود دیشب 2 تا 7 زمان درستش حالا امشب که ریز مصرف رو نشون نمیده مشکوک میزنه 3 تا 7 میزارم. شاید دیدی فردا کل شبانه رو ازم کم کرده باشه !
ArashMiniStar
26-03-2013, 10:44
این صبانت انگار نمیخواد درست کنه.خوب بابا میخوام ببینم چقدر از شارژم مونده برم 1 گیگی شارژ کنم :n29:
ArashMiniStar
26-03-2013, 10:45
پریشب 3 تا 8 بود دیشب 2 تا 7 زمان درستش حالا امشب که ریز مصرف رو نشون نمیده مشکوک میزنه 3 تا 7 میزارم. شاید دیدی فردا کل شبانه رو ازم کم کرده باشه !
سرعت شبانه هم طبق معمول پایین اومده.این 6 ماه سال زیر 1 گیگ میاد.:n14:
ریز مصرف درست شده برید چک کنید
برای من که دیشب 3-7 گذاشتم چیزی کم نشده
1660 مگ گرفتم
ArashMiniStar
26-03-2013, 11:41
ریز مصرف درست شده برید چک کنید
برای من که دیشب 3-7 گذاشتم چیزی کم نشده
1660 مگ گرفتم
تایید میشه ریز مصرف درست شده.چه عجب صبانت قیمت حجم 1 گیگ اضافه رو پایین آورده شده 4500!! قبلا 5300 که بود.:n07: الان 1 گیگ زدم بلافاصله اضافه کرد به 100 مگ باقی مانده...
از امشب هم چک میکنم ببینم 2 تا 7 کم میکنه چون اصلا حال و حوصلشو ندارم خود هم نوش جونشون.:n30: (به چه وضعی افتادیم)
فکر کنم بالاخره تعطیلات تموم شد و درستش کردند. امشب همون ۲ به بعد رو امتحان کنید. وقتی چند مگابایت گرفتید، ریزمصرف رو چک کنید.
Mt.Shadow
26-03-2013, 13:22
تایید میشه ریز مصرف درست شده.چه عجب صبانت قیمت حجم 1 گیگ اضافه رو پایین آورده شده 4500!! قبلا 5300 که بود.:n07: الان 1 گیگ زدم بلافاصله اضافه کرد به 100 مگ باقی مانده...
از امشب هم چک میکنم ببینم 2 تا 7 کم میکنه چون اصلا حال و حوصلشو ندارم خود هم نوش جونشون.:n30: (به چه وضعی افتادیم)
قیمتش که خیلی وقته از 5300 شده 4500 !
الان واسه من درست شده 2 تا 7 .
Legacy's
26-03-2013, 15:01
فکر کنم بالاخره تعطیلات تموم شد و درستش کردند. امشب همون ۲ به بعد رو امتحان کنید. وقتی چند مگابایت گرفتید، ریزمصرف رو چک کنید.
یعنی شما ساعت 2 صبح بیدارید که بخواید چک کنید؟! :n04:
zodiac67
26-03-2013, 16:37
آره بابا ببین این صبانت ما رو به چه وضی انداخته ساعت خواب همه رو به هم زده :n27:
نه. فقط در مواقعی که اینجوری از حساب کم کنه پیگیری میکنم. ممکنه شب یه لحظه بیدار بشم و بعد بررسی کنم. قبلاً که رمز و نام کاربری شبانه جدا بود، اصلاً نیازی به این کارها نبود. از وقتی که سیستم رو تغییر دادند، مشکلات عجیب و غریب این مدلی هر چند وقت یه بار دیده میشه... خوشحال و خندان میخوابی، صبح که از خواب بیدار میشی و ریزمصرف رو میبینی، برق از سرت میپره... :weird:
مخصوصاً چند وقت پیش که هر چی شبانه دانلود میکردی از روزانه کم میشد.
Mt.Shadow
27-03-2013, 17:50
عیدی صبانت به کاربراش:
شارژ نیم گیگ از 2200 به 2500 افزایش یافت !
عیدی صبانت به کاربراش:
شارژ نیم گیگ از 2200 به 2500 افزایش یافت!
رونوشت به اون دوستی که هی پیگیر عیدی صبانت بود. بفرما تحویل بگیر. خدمت شما. :n02:
دوستان من الان adsl از مخابرات دارم و اصلن ازش راضی نیستم و قصد دارم از صبانت اینترنت بگیرم . شما ازش راضی هستید ؟ بیشتر منظورم سرعتشه ؟
در ساعت رایگانش تقریبن چقدر دانلود می کنید ؟
من فعلن واسه شروع شاید اون طرح 7 تومنی با یک گیگ شارژ رو بگیرم تا اینترنت شبانه شو امتحان کنم . دوستان می تونند نظرشون رو بگن ؟
keyvan360
28-03-2013, 13:35
سلام. سرعت شبانه سرویس 2 مگ صبا نت الان چنده ؟
Hamed DC
28-03-2013, 16:12
رونوشت به اون دوستی که هی پیگیر عیدی صبانت بود. بفرما تحویل بگیر. خدمت شما. :n02:
آره والا.....
omid-p30
28-03-2013, 17:08
دوستان من الان adsl از مخابرات دارم و اصلن ازش راضی نیستم و قصد دارم از صبانت اینترنت بگیرم . شما ازش راضی هستید ؟ بیشتر منظورم سرعتشه ؟
من فعلن واسه شروع شاید اون طرح 7 تومنی با یک گیگ شارژ رو بگیرم تا اینترنت شبانه شو امتحان کنم . دوستان می تونند نظرشون رو بگن ؟
من شخصا راضی هستم. متوسط 1.5 گیگ دانلود میکنم، البته با لینک مستقیم.
من شخصا راضی هستم. متوسط 1.5 گیگ دانلود میکنم، البته با لینک مستقیم.
1.5 گیگ که من با این وضع داغون مخابرات دانلود می کنم ! (تا 2-3 ماه پیش که وضع بهتر بود شبی 2.5-3 گیگ دانلود می کردم ولی الان 1.5)
شما با چه طرحی اینقدر دانلود می کنید ؟ 256 ؟
omid-p30
28-03-2013, 19:47
1.5 گیگ که من با این وضع داغون مخابرات دانلود می کنم ! (تا 2-3 ماه پیش که وضع بهتر بود شبی 2.5-3 گیگ دانلود می کردم ولی الان 1.5)
شما با چه طرحی اینقدر دانلود می کنید ؟ 256 ؟
نه همون 128 . البته اسما 128 هست سرعتش 1 مگ و یا بیشتر هست.
Mt.Shadow
28-03-2013, 20:05
سلام. سرعت شبانه سرویس 2 مگ صبا نت الان چنده ؟
قبلا" نزدیک 4 گیگ دانلود میکردم ولی الان نزدیک 10 روزه شبی 7 تا 7.9 گیگ دانلود میشه !:n10:
ولی خوب منطقه به منطقه فرق میکنه !
سرویس 2 مگ دارم.
الان دوستانی که سرویس روزانهشون ۲ مگابیت و یا ۴ مگابیته، شبا سرعت دانلودشون چقده؟ به همون اندازه روزانه؟ اگه اینجوریه که من هم این یکی رو کنار بذارم و برم سراغ سرویسهای ۲ مگ و ۴ مگ.
در صبانت بالاترین سرعتی که برای دان استریم و آپ استریم خط در مودم داده میشه چنده؟
Hamed DC
29-03-2013, 09:07
در صبانت بالاترین سرعتی که برای دان استریم و آپ استریم خط در مودم داده میشه چنده؟
USمعمولا روی 512بسته میشه.
DSهم بستگی به مرکز پخش پهنای باند شهرتون داره. اگرتا4مگ باز باشه، معمولا روی سقف اون بسته میشه.
در غیر اینصورت روی2مگ میبندن. در بیتشر جاها مخابرات(به تازگی) پهنای باند سقف رو،2مگ در نظر گرفتن!!!
.:Bardia:.
29-03-2013, 09:52
سلام دوستان .
به طور کلی صبانت خوبه دیگه ؟ ( سرعت - پشتیبانی - قیمت - شبانه و ... )
درخواست بدم چن روز وصل میشه ؟
armin321
29-03-2013, 13:10
سلام دوستان .
به طور کلی صبانت خوبه دیگه ؟ ( سرعت - پشتیبانی - قیمت - شبانه و ... )
درخواست بدم چن روز وصل میشه ؟
سلام
صبانت بستگی داره سرحال باشه یا نه!
در حال حاضر گوش شیطان کر، سرحال هستش و فعلا مشکلی نیست.
البته بازم دارم میگم بستگی به حالش داره همین چند ماه پیش سرعت خیلی پایین بود ولی الان خوبه. حالا ممکنه بعد از چند ماه یا حتی چند هفته دوباره خراب بشه
saeid000
30-03-2013, 00:57
دوستان قدیما یه باگ بود تو صبانت که میگفتن بعد تموم شدن اعتبار میشه رایگان استفاده کرد یا یه همچین چیزی شاید من اشتباه متوجه شدم میشه راهنمایی کنین؟
اگه هست میشه بگین چجوری؟
با تشکر
ArashMiniStar
30-03-2013, 01:36
چرا امشب سرعت شبانه کم شده؟چرا:n28:
آره سرعت دانلود در حد 15-10 کیلوبایت در ثانیه هست
zodiac67
30-03-2013, 14:11
سرعت دانلود شبانه سرویس 2 mb چند هست ؟ لطفا" اونایی که دارن اطلاع رسانی کنند .
hossein019940
30-03-2013, 21:15
سلام دو ستان.
سرعت سرویس 512 تو روز و شب چقدره و پشتیبانیشون خوبه؟
r_salmanzadeh
31-03-2013, 11:24
دو شبه که سرعت من به همون سرعت قبل رمضون برگشته و با 220 دانلود میکنه
بقیه هم سرعتشون خوبه؟؟
zodiac67
31-03-2013, 12:27
دو شبه که سرعت من به همون سرعت قبل رمضون برگشته و با 220 دانلود میکنه
بقیه هم سرعتشون خوبه؟؟
شما سرویستون چیه 128 ؟ یا 2 m ؟
مال ما تغییری نکرده سرعت !
مال منم با 6-8 تا لینک به زور میرسه به 120-130
بعضی مواقع هم دور و بر 80 میشه
masudtak
01-04-2013, 10:44
مخابرات 2020
r_salmanzadeh
02-04-2013, 00:16
شما سرویستون چیه 128 ؟ یا 2 m ؟
مال ما تغییری نکرده سرعت !
سرویسم 128 ه
زنگ زدم نمایندگی گفتن سرعت دانلود همه سرویس ها روی 2 مگ تنظیم شده پس فکر نکنم زیاد تفاوتی بکنه
از رمضون تا 3-4 روز پیش ماکزیمم سرعتم 120 بود ولی الان خیلی بهتر شده و با 220 دانلود میکنه
هر شب تقریبا 3.5 گیگ میشه دانلود کرد
من قبل از ساعت 1 به اینترنت وصل میشم و بعد 1 دانلود رو شروع میکنم.......این خیلی رو سرعت تاثیر داره
دوستان لطفا راهنماییم کنید.من الان 2 ساله صبانت دارم از 3 ماه پیش سرعت شبانه افتضاح شده و من این ماه مجبور شدم نامحدود بگیرم( نامحدود حجمی 15 گیگ).ولی بعضی از شما میگید سرعت سرویستون خوبه میخواستم بدونم باید کار خاصی انجام بدم تا درست شه ؟؟ ممنون
ArashMiniStar
02-04-2013, 18:31
دوستان لطفا راهنماییم کنید.من الان 2 ساله صبانت دارم از 3 ماه پیش سرعت شبانه افتضاح شده و من این ماه مجبور شدم نامحدود بگیرم( نامحدود حجمی 15 گیگ).ولی بعضی از شما میگید سرعت سرویستون خوبه میخواستم بدونم باید کار خاصی انجام بدم تا درست شه ؟؟ ممنون
نامحدود حجمی 15 گیگ??:n13:
نامحدود حجمی 15 گیگ??:n13:
اره جدیدا گذاشتن.. منم نمیدونم این دیگه چه مدلشه! نامحدود یعنی اینکه باید محدودیتی نداشته باشه ولی اینا معنیشو نفهمیدن هنوز! این سرویسم طوری هست که مثلا بعد از 15 گیگ ترافیک سرعت میرسه به 12 13 کیلوبایت سرعت دانلود..
سرعت ما که خیلی امشب و شب گذشته پایین بوده ، حجمم میدزده انگار !! :n24:
سرعت ما که خیلی امشب و شب گذشته پایین بوده ، حجمم میدزده انگار !! :n24:
سرعت من هم چند شبی است که بسیار پایین اومده و امشب که دیگه در حد بایت و زیر ۱۰ کیلوبایته. نوسانش خیلی شدیده و اصلاً ثبات نداره. نمیدونم اشکال از سمت مخابرات است یا صبانت. تماس گرفتن با پشتیبانی برای اینترنت شبانه فایده داره یا نه؟
zodiac67
05-04-2013, 05:39
سرعت من هم چند شبی است که بسیار پایین اومده و امشب که دیگه در حد بایت و زیر ۱۰ کیلوبایته. نوسانش خیلی شدیده و اصلاً ثبات نداره. نمیدونم اشکال از سمت مخابرات است یا صبانت. تماس گرفتن با پشتیبانی برای اینترنت شبانه فایده داره یا نه؟
توی این 3 / 4 سالی که صبا داشتم پشتیبانیش افتضاح بوده تماس با پشتیبانی فقط کوچیک کردن خودت و وقت تلف کردنه !
ArashMiniStar
05-04-2013, 09:54
سرعت شبانه دیشب خیلی خیلی خیلی بالا بود :n15: به حدی که انگار کامپیوتری روشن نذاشتم
ArashMiniStar
05-04-2013, 09:58
این نوع جدیدشه ضریب دسترسی سرویس های سرعت بالاتر بیشتره!:n13:
کسی جواب سوال مارو نداد... کسانی که اهل مشهد هستن مثل اینکه مشکلی با سرویس ندارن ولی تهرانیها مشکل دارن درسته؟ با این حساب چه میشود کرد؟ بین شما کسی هست که تهرانی باشه؟:n30:
توی این 3 / 4 سالی که صبا داشتم پشتیبانیش افتضاح بوده تماس با پشتیبانی فقط کوچیک کردن خودت و وقت تلف کردنه !
در طول این چند سال فقط دوبار با پشتیبانی سر و کار داشتم. یه بار وقتی بود که مشکل از سمت مخابرات بود و معلوم نبود به چه دلیلی قطع کرده بودند که خب پشتیبانی هم خوب برخورد کرد و هم پیگیر کارم شد و مشکل حل شد.
بار دوم برای پسورد بود که حالم از تماس گرفتن و برخورد اون خانم پشت تلفن بهم خورد و حسابی پشیمون شدم. یه جوری حرف میزد که چی بگم.
الان هم برام این سوال پیش اومده که یه دوستی در یه پستی ادعا کرده بود که صبانت سرعت شبانه همه روی ۲ مگابیت بسته و تنظیم کرده است! اگه واقعاً اینجوریه، چرا برای همه نیست؟
فکر کنم ضریب اشتراک این خط من از ۴ نفر به ۱۰ نفر رسیده است. خیلی افتضاح شده.
سرعت شبانه دیشب خیلی خیلی خیلی بالا بود :n15: به حدی که انگار کامپیوتری روشن نذاشتم
این نوع جدیدشه ضریب دسترسی سرویس های سرعت بالاتر بیشتره!:n13:
به نظر میرسه اونایی که سرویسهای ۱ مگابیت به بالا دارند شبها دردسر کمتری دارند. فکر کنم اگه اشتراک ۴ نفر باشه و مثلاً همه ۱۲۸ باشند، سرعت هر چهار نفر در شب خوب باشه. اما اگه یکی ۱۲۸ و اونای دیگه سرویسهای بالاتر باشند، اونی که ۱۲۸ است سرعتش خیلی نوسان خواهد داشت.
آخه جالبه که برای من از حدودای ساعت پنج و نیم یا شش صبح سرعت بیشتر میشه. خب مشخصه که پهنای باند مشترک بین من و اون چند کاربر دیگه (حالا یا ۴ نفر یا ۸ یا ۱۰ نفر) به صورت مساوی تقسیم نشده است و از قرار معلوم اونا سرویسشون باید بالای ۱ مگابیت باشه.
منظورم هم این نیست که مثلاً سرعت من باید فلان قدر باشه یا اندازه اونی که ۴ مگابیته. منظورم اینه که در این چند ماه گذشته سرعت شبانه صبانت ثبات نداشته و مدام عوض میشه. خب بیان و خیال کاربر رو راحت کنند و بگن چی به چیه. این ثبات و مشخص بودنش برای خیلی از کاربران مهمه. مثلاً برای کاربرانی که هزینه صرف لیچرها و مستقیمکنندههای لینک دانلود میکنند.
اگه الان بعضی از کاربران ۱۲۸ دارن با سرعت ۲ مگابیت دانلود میکنند و مال من و بعضیهای دیگه عشقی است، واقعاً باید به صبانت تبریک گفت. اگه سیستمون مشخصه، باید برای همه یکسان باشه. یعنی سرعت همه اونایی که از یک سرویس استفاده میکنند باید یکی باشه.
کسی جواب سوال مارو نداد... کسانی که اهل مشهد هستن مثل اینکه مشکلی با سرویس ندارن ولی تهرانیها مشکل دارن درسته؟ با این حساب چه میشود کرد؟ بین شما کسی هست که تهرانی باشه؟:n30:
منظور شما از مشکل چیه؟ سرعت و کیفیت روزانه یا شبانه؟ اگه سرویس نامحدود گرفتی سیاست صبانت مشخصه. اگه فقط مشغول وبگردی هستی و از تورنت و دانلود در حد زیاد استفاده نمیکنی کاری به کار سرعتت ندارن. ولی اگه مدام در حال دانلود باشی (مخصوصاً تورنت) سرعتت رو کاهش میدهند تا الگوی مصرفت عوض بشه.
معمولاً اینترنت نامحدود اکثر این شرکتها در حد اسمی است. یه حد ترافیک و حجم در نظر میگیرند (مثلاً برای یه روز یا یه هفته) و میزان مصرف شما رو با اون سقف مقایسه میکنند. اگه از اون حد خیلی بیشتر بشه، سرعتت رو کاهش میدهند.
حالا کسی از دوستان نامحدود بدون محدودیت (نامحدود واقعی) میون این شرکتها سراغ داره؟
Legacy's
05-04-2013, 17:14
اگه مدام در حال دانلود باشی (مخصوصاً تورنت) سرعتت رو کاهش میدهند تا الگوی مصرفت عوض بشه.
من وقتی مدرسه ی ابتدایی میرفتم یک ناظم داشتیم که همش من رو با یکی دیگه اشتباه میگرفت و بمن میگفت خورشیدی!:n13: هر چی میگفتم بابا، خورشیدی اونه، من نیستم...! :n27:
حالا اینکه چه ربطی داشت رو خورشیدی باید بگه!:3:
ولی این صحبت درباره ی تورنت و اینها چندان درست نیست
سیستم من خیلی ساله که شبها خودکار روشن میشه، از تورنت حدود 1.5 گیگ میگیره و سر ساعت 7 هم خاموش. و هنوز محدود نشدم
چه قبل از 86 که پارس آنلاین داشتم و چه این 6 سالی که صبانتم
البته بعضی سالها پیش میومد که با تغییر ساعات، سرعت شبانه یهو از حدود 1Mbps به 128Kbps میرسید :ohno:و این روال تا چند ماه ادامه داشت. :jealous: ماجرایی که الان سر بعضیها پیاده شده.
خوشبختانه امسال که هنوز این بلا سرم نیومده.:king:
ولی این ربطی به محدود کردن نداره.
Hamed DC
05-04-2013, 17:39
تایید میشه. این مشکلات ربطی به محدود کردن ندارن!!!
من هم بدترین بلاهارو سر صبانت آوردم. ولی محدود نشدم.
شما بهتره مشکل رو از مرکز مخابراتیتون جویا بسین. چون ضریب اشتراک اینها1به10هستش.
اگر حتی3نفر مثل شما و در همون ساعت برن واسه دانلود سرعت شما اگر 2مگ هم باشه نباید بالای 70-80بیادش.
البته این در خوشبینانه ترین حالت ممکن هستش. بهتره یه اماری از مرکز مخابراتی واسه شلوغی پورتها بگیرین(البته باید یه اشنا داشته باشین تا جوابتونو بدن یا اینکه زیادی سمج باشین!!!).
دوستان، پاسخ من برای اون دوست تهرانی بود. چون نوشته بود که اینترنت نامحدود داره و معمولاً در مورد سرویسهای نامحدود اینجوری رفتار میکنند که اسمی نامحدود است ولی در واقعیتش الگوی مصرف شما رو بررسی میکنند. مگه تازگی واقعاً نامحدود شده باشند. اگه اینجوریه که عالیه.
اما در مورد مشکل خودم با دوستان موافقم که مشکل بیشتر از سمت مرکز مخابرات منطقه است و احتمالاً شلوغی مرکز باعث شده است که کیفیت سرویس من هم در این چند وقت پایین بیاد. وگرنه من خودم کلی با این صبانت و در ساعات شبانه مشغول دانلود تورنت بودهام و مشکلی پیش نیومده است. خیلی هم خوب بوده است.
حالا اگه مشکل از سمت مرکز مخابرات منطقه و تجهیزات اونجا باشه، کاری از دست من برمیاد؟ یکی دو سال پیش از سمت مرکز مخابرات مشکل داشت. مثلاً یا قطع میشد یا کیفیت و سرعتش پایین بود. آخرش هم کامل قطع شد! :n02: زنگ زدم پشتیبانی و سریع کارم رو راه انداختن و کیفیت سرویس مثل روز اولش شد.
الان هم شاید باید صبر کنم که کامل قطع بشه و بعد اقدام کنم. :n09:
فکر کنم وقتی مشکل از سمت مرکز مخابرات منطقه باشه، دست من به جایی بند نیست. به نظر شما تماس با پشتیبانی صبانت در این مورد فایده داره یا نه؟ پیشنهادی دارین؟
آخر سر هم شاید بعد از چند سال صبانت رو کنار بذارم و برم سراغ یکی دبگه...
در انتظار معجزه... :n03:
نکته جالب اینه که در این چند شب یا کلاً اتصال DSL برای مدتی قطع میشود یا اگه تماس هم بگیره پاسخی از طرف سرور صبانت نمیاد. امشب از ساعت ۴ صبح تا ۶:۴۰ قطع بود. سرعت هم که نگو... اینجوری به نظر میاد که مشکل از سمت مرکز مخابراته... معلوم نیست دارن چی کار میکنند؟!:n13:
واقعاً خستهام کرده... نمیدونم با همین صبانت بسازم یا برم سراغ آسیاتک و شاتل. ورقش (کیفیتش) برای من یکی برگشته... از ماه رمضون تا الان...
Hamed DC
06-04-2013, 06:56
نکته جالب اینه که در این چند شب یا کلاً اتصال DSL برای مدتی قطع میشود یا اگه تماس هم بگیره پاسخی از طرف سرور صبانت نمیاد. امشب از ساعت ۴ صبح تا ۶:۴۰ قطع بود. سرعت هم که نگو... اینجوری به نظر میاد که مشکل از سمت مرکز مخابراته... معلوم نیست دارن چی کار میکنند؟!:n13:
واقعاً خستهام کرده... نمیدونم با همین صبانت بسازم یا برم سراغ آسیاتک و شاتل. ورقش (کیفیتش) برای من یکی برگشته... از ماه رمضون تا الان...
دوست عزیز، اگر از سرعتهای بالا استفاده میکنی(بالای1مگ)، نویز خطط رو زمان دانلود چک کن. چون زمانی که پهنای باند موقع دانلود اسغال میشه، اگر مشکلی در خطوط ارتباطی باشه، پییوسته قطعی هایی رو شاهد خواهی بود.
ehsan_iace
06-04-2013, 09:34
سرعت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی روز خیلی کم شده چرا؟
aliartshow
06-04-2013, 14:43
دوستان من الان 128 دارم..اگه 1 مگ بگیرم سرعت شبانم بالا میره یا نه؟
دوست عزیز، اگر از سرعتهای بالا استفاده میکنی(بالای1مگ)، نویز خطط رو زمان دانلود چک کن. چون زمانی که پهنای باند موقع دانلود اسغال میشه، اگر مشکلی در خطوط ارتباطی باشه، پییوسته قطعی هایی رو شاهد خواهی بود.
اوکی :) مرسی برای راهنمایی.
دوستان من الان 128 دارم..اگه 1 مگ بگیرم سرعت شبانم بالا میره یا نه؟
به نظر من شما برو سرویس ۲ مگابیت بگیر. اگه هم میتونی بیشتر هزینه کنی و برات صرف داره ۴ مگابیت. شما که میخوای از ۱۲۸ (خانگی) تغییرش بدی، پس سرویس ۲ مگابیت به بالا رو بگیر.
zodiac67
07-04-2013, 01:36
به نظر من شما برو سرویس ۲ مگابیت بگیر. اگه هم میتونی بیشتر هزینه کنی و برات صرف داره ۴ مگابیت. شما که میخوای از ۱۲۸ (خانگی) تغییرش بدی، پس سرویس ۲ مگابیت به بالا رو بگیر.
مگه سرویس 4 مگ هم داره ؟ توی این صفحه که از 2 بیشتر نداره !
Zeitgeist
07-04-2013, 01:55
مگه سرویس 4 مگ هم داره ؟ توی این صفحه که از 2 بیشتر نداره !
2 یک ساله بخری 4 میبندن؛ از فروش پرسیدم
زنگ بزن 83852 بپرس
makan.net
07-04-2013, 18:33
سرویسهای نامحدود برداشته شدن؟
تو لیست خرید نیستن!
aliartshow
07-04-2013, 23:12
فک کنم برای نامحدود باید زنگ بزنی مرکز فروش
سرویسهای نامحدود برداشته شدن؟
تو لیست خرید نیستن!
خیلی وقته که برداشته شدند ...
اینجا کسی ساکن تهران هست که صبانت داشته باشه و سرعت شبانش خوب باشه؟ یا اینکه فقط من سرعت شبانم درحد دایال اپه؟؟
Legacy's
08-04-2013, 19:40
قبلاً میشد همزمان با یک مودم کمبو دو تا سیستم رو همزمان وصل کرد و در شبانه دو برابر عادی دانلود کرد. مثل اینکه ترفند اینجا مطرح شد:n15: و لو رفت و صبانت جلوش رو گرفت. جدیداً یک قابلیت امنیتی به سرورهای صبانت اضافه شده و کارش همینه.
البته این ترفند فقط در حالت Bridge که با کانکشن وصل می شدید عمل میکرد.
اگر حالت خودکار PPPOE باشید و دو تا سیستم همزمان وصل باشند این ترفند عمل نمیکنه و فقط پهنای باند موجود بین دو تا سیستم توزیع میشه نه اینکه هر سیستم بطور مستقل عمل کنه.
Sponge-BoB
08-04-2013, 19:44
سلام،کسی از کرمانشاه هست صبانت داشته باشه؟
سلام من میخواستم سرویس صبانت سرعت 128 بگیرم خوب هست یا نه؟سرعت دانلود ساعات رایگانش چقدر هست؟
سلام من اینترنت صبانت میخواستم بگیرم تو مشهد طرح 128 کیلوبایت چطوره خوبه یا نه؟سرعت دانلود شبانش یعنی ساعات رایگانش چطوره؟
mohammad.asghari
12-04-2013, 00:24
بچه ها سرعت دانلود 128 تو روز و ساعاتا رایگان چقدره؟
M A S T 3 R
12-04-2013, 02:24
بچه ها سرعت دانلود 128 تو روز و ساعاتا رایگان چقدره؟
من مشهدم سرعت روزانه تا 120 میره شب هم نمیدونم چه اشکالی هست لینک از idm میذارم همینکه ساعت 2 میشه سرعت خیلی میاد پایین(لینک مستقیم ) ولی با تورنت سرعت بین 90-100 هست
hamijoon
12-04-2013, 11:45
دوستان اين ماه طرح 1 مگ شارژ كردم سرعت روزانه دقيقا مثل سرعت روزانه 2 مگ هست اما شبانه 2 مگ بالاي 128 نميرفت شبانه 1مگ 90 .
كلا شبانه بالاي 128 نميره ؟
سرویس 128 سرعت دانلود شبانش یعنی ساعات رایگانش چقدره؟
سلام دوستان عزیز من الان سرعت 1 مگ دارم کاملا هم راضیم هم شبانه هم روزانه . انکار سرعت 128 با 1 مگ فرقی نداره و من الکی ماهیانه 5 تومن بیشتر می دم به نظر شما من دفعه بعد که خواستم شارژ کنم 128 بگیرم یا 1 مگ ( شبانش برام خیلی مهمه الان شبی 2.5 دانلود دارم).
اینترنت چرا اینطوری شده ناگهانی سکته میزنه
بعد دوباره راه میفته ؟؟؟
M A S T 3 R
13-04-2013, 12:11
اینترنت چرا اینطوری شده ناگهانی سکته میزنه
بعد دوباره راه میفته ؟؟؟
برای من یه هفته اینجوری شده
دیروز خوب بود ولی باز امروز...
مثل اینکه این مشکل فقط برای صبا نیستش
چند روز پیش توی سایت صبا چک کردم 1800 گیگ مونده بود برام الان چک کردم و با تعجب دیدم 200و خورده ای مگ مونده !! بعد اون قسمتی که حجم محاسبه شده رو هم نگاه کردم به 1 و نیم گیگ نمیرسید :blink: چرا ؟ :n27:
سایت ریز مصرف درست شد ؟
الان از کجا میبینید شما ؟
سایت ریز مصرف درست شد ؟
برای من که چند روزی هست درسته ...
سایت ریز مصرف درست شد ؟
سلام
دوستاني كه سرويس 2مگ دارن ميشه بگيد كه دان استريمتون روي همون 2مگ بسته شده يا 4مگ ؟
اصلا صبانت مثل پارس آنلاين يا آسياتك پورت هاي دانلود رو روي 4مگ ميبنده يا نه ؟
سلام اینترنت صبانت ساعات رایگانش از چند تا چنده و برای سرویس 128 سرعتش تو ساعات رایگان چقدره؟
zodiac67
14-04-2013, 15:03
دیشب سرعت شبانه برای من خیلی کم بود برای شما چطور بود ؟
دیشب که بد بود هیچ امروز هم خیلی بد هست سرعتها به زور سایت باز میشه
voldemorti
14-04-2013, 15:26
دیشب که سرعت به 10 هم نمی رسید!!!
ghahremanimehdi
14-04-2013, 15:36
سلام
دوستان لطف کنند وضعیت دسترسیشون به سایتهای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مانند گوگل و جیمیل رو در تاپیک زیر مطرح کنند:
سلام
دوستاني كه سرويس 2مگ دارن ميشه بگيد كه دان استريمتون روي همون 2مگ بسته شده يا 4مگ ؟
اصلا صبانت مثل پارس آنلاين يا آسياتك پورت هاي دانلود رو روي 4مگ ميبنده يا نه ؟
يعني كسي نيست اينجا مارو راهنمايي كنه ؟
IranaHosting
18-04-2013, 22:16
سلام دوستان خیلی این صبانت باحاله ها ولی خیف که نمیشه هکش کرد نامحدود ازش استفاده کرد
من اینترنت 128 دارم سرعت 500 کیلوبایت برای دانلود میکنم یعنی دارم این جا حال میکنم ولی چه فایده که نمیشه نامحدود دانلود کرد کسی میتونی کمکم کنه که نامحدودش کنم یا همون ( ه ک ) کنم یه شیرینی تووووووپ پیشم داره فقط راهش کار کنه من هر چی بخوات بهش میدم ...
naraqi110
18-04-2013, 22:23
سلام دوستان خیلی این صبانت باحاله ها ولی خیف که نمیشه هکش کرد نامحدود ازش استفاده کرد
من اینترنت 128 دارم سرعت 500 کیلوبایت برای دانلود میکنم یعنی دارم این جا حال میکنم ولی چه فایده که نمیشه نامحدود دانلود کرد کسی میتونی کمکم کنه که نامحدودش کنم یا همون ( ه ک ) کنم یه شیرینی تووووووپ پیشم داره فقط راهش کار کنه من هر چی بخوات بهش میدم ...
سلام.درمورد هك مطالبي هست ولي نه براي نامحدودكردن بلكه براي پهناي باند بالاتر گرفتن درشب(رايگان)امادرمورد سرعتتون لذتش روببريد چون دوعلت بيشتر نداره كه به هردوعلت پايدار نيست يا شما مشتري تازشوني ودارن بهت حال ميدن(مث خودم اويل سال قبل)يا اينكه هنوز شهر شما يامحدوده شما كاربر زيادي نداره .
armin_punisher6
18-04-2013, 23:17
سلام.درمورد هك مطالبي هست ولي نه براي نامحدودكردن بلكه براي پهناي باند بالاتر گرفتن درشب(رايگان)امادرمورد سرعتتون لذتش روببريد چون دوعلت بيشتر نداره كه به هردوعلت پايدار نيست يا شما مشتري تازشوني ودارن بهت حال ميدن(مث خودم اويل سال قبل)يا اينكه هنوز شهر شما يامحدوده شما كاربر زيادي نداره .
میشه خواهشا بگین پهنای باند شبانه رو چطور بالا ببرم؟
zodiac67
19-04-2013, 03:37
بار امشب سرعت تخیلی شده !
Adel.p30
20-04-2013, 08:47
سلام
حق با دوستمونه ....... دو شب که روی هم رفته 200 مگ هم دانلود نشده ......
سرعت 512 ...... ولی شب های دیگه حداقل 2 تا 7 .... 1.5 گیگ من دان می کردم .........
اون هایی که دو شب پیش استفاده کردن نظر بدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
افتضاح بود،واسه من 3 روزه،تازه روازنه هم افتضاح بود!!!!
naraqi110
20-04-2013, 12:31
عادت كنيد ديگه صبا كه بگير نگير داره همش .الان هم نزديك ميشيم به انتخابات وهم حجم كاربران ميره بالا وهم كنترل بيشتر ميشه پس متظر سرعت بالا تاتير نباشيد .
طرح های ویژه نوروز که تو قسمت شارژ پنل! موجوده تا کی ادامه داره؟
بعد من به عنوان سرویس دوم صبانت دارم و سالانه شارژ میکنم. از دفتر مرکزی هم سرویس گرفتم. میخواستم دو مگ شارژ کنم که میگه شما دسترسی به بالاتر از 128 ندارید؟ دفتر مرکزی بالاتر از 128 میده ؟ با چه مدارکی؟
ممنونم
omid-p30
20-04-2013, 14:34
طرح های ویژه نوروز که تو قسمت شارژ پنل! موجوده تا کی ادامه داره؟
ممنونم
من یه تماس گرفته بودم گفتند آخر فروردین.
Armin.Computer
21-04-2013, 00:12
سلام
دوستان شرکت صبا نت چه جور شرکتیه؟
سرعتش تو روز؟
سرعتش تو رایگان؟
پینگ؟
پشتیبانی؟
سلام . من5 شنبه رفته بودم نمایندگی صبا نت تو شهرمون .
نمایندگی مزخرفات میگفت . سرویس نامحدود 512 رو 86 تومن میگفت . سال پیش همین موقع دومگ نامحدود با که 260 هم سرعت میداد 70 تومن بود. . میگفت قیمت های جدیده و هنوز ارائه نشده .
درمورد حجمی هم میگفت دانلود شبانه رو بزودی کلا قطع میکنند و دیگه دانلود شبانه ای درکار نخواهد بود ...
کلا یه مزخرفاتی میگفت که اگه واقعیت داشته باشه به پایان اینترنت ایران رسیدیم و در اینترنت رو باید تخته کرد.
کسی در این موارد اطلاع داره ؟؟
naraqi110
21-04-2013, 12:32
سلام . من5 شنبه رفته بودم نمایندگی صبا نت تو شهرمون .
نمایندگی مزخرفات میگفت . سرویس نامحدود 512 رو 86 تومن میگفت . سال پیش همین موقع دومگ نامحدود با که 260 هم سرعت میداد 70 تومن بود. . میگفت قیمت های جدیده و هنوز ارائه نشده .
درمورد حجمی هم میگفت دانلود شبانه رو بزودی کلا قطع میکنند و دیگه دانلود شبانه ای درکار نخواهد بود ...
کلا یه مزخرفاتی میگفت که اگه واقعیت داشته باشه به پایان اینترنت ایران رسیدیم و در اینترنت رو باید تخته کرد.
کسی در این موارد اطلاع داره ؟؟
سلام.بعيد ميدونم شبانه صباقطع بشه نزول مشترياش مهيبه .نامحدودهم بهترينش همون مخابراته يارايتل.
سرعت دانلود سرویس های صبانت 512 کیلو بایت و 1 مگ تو ساعات رایگان تو مشهد چقدره؟
ehsan_iace
27-04-2013, 15:00
چرا امروز صبا زیاد قطعی دارد ؟ چند دقیقهایی هم گوگل قطع بود!
Hamed DC
27-04-2013, 16:55
چرا امروز صبا زیاد قطعی دارد ؟ چند دقیقهایی هم گوگل قطع بود!
تایید میشه.
DNS رو عوض کن یه نمه تاثیر داره توی لود.
البته قطعیهای من طوری بود که چراغ مودم روشن بود ولی صفحه باز نمیکرد!!!
DNSS رو دستی تغییر دادم. فعلا که مشکلی پیش نیومده!!!
ehsan_iace
28-04-2013, 21:10
امتحان کنید BLOGFA.COM را صبا فیلتر کرده یا نه؟
naraqi110
28-04-2013, 21:57
امتحان کنید BLOGFA.COM را صبا فیلتر کرده یا نه؟
نه ----- نكرده ضمنا الان سرعت وپنگ شركت يه جوريه همه ميگن كيفيت خوبه (مال اوناافتضاح شده فعلا)
Zeitgeist
02-05-2013, 18:37
امروز شمالغرب تهران شما هم قطعی زیاد دارید و سرعت اومده پایین و کیفبت داغونه؟
غرب تهران رو نمیدونم ولی مشهد داغونه از بعد از ظهری !
تف بهشون همه لینک هام خراب شد
M A S T 3 R
02-05-2013, 22:08
کلا یک ماهی هست وضع پیج باز کردن افتضاح شده
دیگه اعصاب نمونده برامون
Zeitgeist
03-05-2013, 19:12
مرکز تلفن زارعی تهران کسی مشکل قطعی لینک اتصال مودم در برخی ساعات حدود ظهر و بعد از ظهر داشته توی 2 روز اخیر؟
farzad02
03-05-2013, 19:54
مرکز تلفن زارعی تهران کسی مشکل قطعی لینک اتصال مودم در برخی ساعات حدود ظهر و بعد از ظهر داشته توی 2 روز اخیر؟
این مرکز نیستیم ولی قطعی لینک کم نداریم. نمی دونم باز چه خبره!!!
saeid000
05-05-2013, 21:15
سلام دوستان من تازه اومدم صبانت
دوستانم میشه راهنمایی کنین من چجوری میتونم بنل کاربریم رو ببینم راستش با سایت صبا رفتم تو قسمت بنل کابری ولی میگه این شماره وجود نداره
مگه من نباید همین یوزر و بسوردی که به اینترنت وصل شدم را بزنم؟
ehsan_iace
05-05-2013, 22:47
چرا اما نام کاربریتان را با کد شهر محل اقامتتان بدون صفر بزنید مثلاً اگر تهران هستید 21 را اول نام کاربریتان تایپ کنید
saeid000
05-05-2013, 22:52
چرا اما نا کاربریتان را با کد شهر محل اقامتتان بدون صفر بزنید مثلاً اگر تهران هستید 21 را اول نام کاربریتان تایپ کنید
داداش همین جوری که گفین هم میزنم ولی باز مینویسه چنین شماره ای موجود نیست
هم با کد زدم هم بدون کد
1لحظه فکر کردم شاید مال صبا نباشم ولی با سایت speedtest که سرعت رو هم تست کردم نوشته بود ندا گستر صبا
داداش میشه منو راهمایی کنین
راستی یه سوال دیگه این ساعات رایگان صبانت از ساعت چنده تا چنده؟
sunmaster_7
06-05-2013, 01:20
ممکنه به من بگید vpi و vci مودم برای شهر تهران چقدره؟؟ خود مودم 0 و 35 رو انتخواب کرده با تشکر
shahin666
06-05-2013, 19:43
دوستان ساعت شبانه از همون 1 تا 6 هست درسته؟!
البته مطمئن هستم این ساعت هست چون من خیلی وقته از این ساعت دانلودهای پر حجمم رو شروع میکنم و اگر این ساعت نبود قطعا حجمم تموم میشد
ولی یه سوال؟
من از ساعت 1 تا 2 بیشترین سرعت ممکن رو دارم یعنی سرعت دانلودم تا 230 هم بیشتر میشه و دانلود عالی هست
اما از ساعت 2 به بعد سرعت دانلود میاد روی 100 و زیر 100 از اون ورم از ساعت 5 باز سرعت میره بالا
حالا برای شما هم همین طور هست یا نه
در ضمن من از سرویس 1 مگ استفاده میکنم
ehsan_iace
06-05-2013, 20:46
داداش همین جوری که گفین هم میزنم ولی باز مینویسه چنین شماره ای موجود نیست
هم با کد زدم هم بدون کد
1لحظه فکر کردم شاید مال صبا نباشم ولی با سایت speedtest که سرعت رو هم تست کردم نوشته بود ندا گستر صبا
داداش میشه منو راهمایی کنین
راستی یه سوال دیگه این ساعات رایگان صبانت از ساعت چنده تا چنده؟
در مورد سئوال اول بهتر است زنگ بزنی پشتیبانی سئوال کنی
سایت صبا برای چک کردن ترافیک این است :
معمولاً 2 تا 7 صبح است باز هم با پشتیبانی چک کن
ehsan_iace
06-05-2013, 20:50
البته مطمئن هستم این ساعت هست چون من خیلی وقته از این ساعت دانلودهای پر حجمم رو شروع میکنم و اگر این ساعت نبود قطعا حجمم تموم میشد
ولی یه سوال؟
من از ساعت 1 تا 2 بیشترین سرعت ممکن رو دارم یعنی سرعت دانلودم تا 230 هم بیشتر میشه و دانلود عالی هست
اما از ساعت 2 به بعد سرعت دانلود میاد روی 100 و زیر 100 از اون ورم از ساعت 5 باز سرعت میره بالا
برای من که شبانه از ساعت 2 تا 7 صبح است
سرعت دانلود صبانت بستگی به شلوغی یا خلوتی منطقه ایی که اینترنت گرفتهاید دارد و همچنین سرعت سایتی که دارید از آن دانلود میکنید
ehsan_iace
06-05-2013, 20:53
ممکنه به من بگید vpi و vci مودم برای شهر تهران چقدره؟؟ خود مودم 0 و 35 رو انتخواب کرده با تشکر
آره درست تنظیم کردید
shahin666
06-05-2013, 21:17
برای من که شبانه از ساعت 2 تا 7 صبح است
سرعت دانلود صبانت بستگی به شلوغی یا خلوتی منطقه ایی که اینترنت گرفتهاید دارد و همچنین سرعت سایتی که دارید از آن دانلود میکنید
ممنون دوست عزیز فقط شما کدوم شهر هستید
من کرج هستم
ولی این چیزی که گفتم همیشه همین جوری هست به هر حال شلوغی و خلوتی باید متغییر باشه نه ثابت
hamijoon
06-05-2013, 22:46
امروز برای من کلا ترکیده بود ....
mahmood21
07-05-2013, 01:48
ولی یه سوال؟
اکثر استانها 2 تا 7 صبح رایگانه ولی بعضی از شهرها فرق داره اگه تهرانی همون 2 تا 7 هست ولی میگم چند تا شهر که ساعتاش فرق دارن
mahmood21
07-05-2013, 01:50
امروز برای من کلا ترکیده بود ....
کلا این چند روزه که سرعت تو کل ایران افتضاحه من از 3 تا ISP اینترنت دارم همشون مشکل قطعی و وصلی و سرعت پایین دارم
به هر کدومشون که زنگ زدم گفتن از سمت زیرساخت هستش
کسی میدونه مشخصات کاربری رو برای شرکت توی قرعه کشی ماشین به کدوم قسمت سایت صبا نت باید فرستاد دقیقا ؟
hojjat74
08-05-2013, 10:45
من 1 مگ صبانت دارم ماهی 20 گیگ ! 58 هزار تومن سرعتمم راضیم با idm 450 kb/sec دانلود میکنم:n01:
hossein019940
08-05-2013, 11:20
من 1 مگ صبانت دارم ماهی 20 گیگ ! 58 هزار تومن سرعتمم راضیم با idm 450 kb/sec دانلود میکنم:n01:
ماهی 58000تومن برای 1 مگ میدین.
خوب مخابرات با سرویس 128 همین سرعت رو بهتون میده نا محدود 999گیگ
hojjat74
08-05-2013, 11:28
ماهی 58000تومن برای 1 مگ میدین.
خوب مخابرات با سرویس 128 همین سرعت رو بهتون میده نا محدود 999گیگ
سرعت مخابرات نامحدود تو مشهد طبق اطلاعاتی که من دارم 128 نامحدودش دانلودش 30 40 کیلوبایته !:n21:
hossein019940
08-05-2013, 11:40
سرعت مخابرات نامحدود تو مشهد طبق اطلاعاتی که من دارم 128 نامحدودش دانلودش 30 40 کیلوبایته !:n21:
محدودش چنتا بهتون میده؟
برای استان ما که 128 تا 2 مگ نامحدود همشون یه سرعت هستن تا 480 هم میره
hojjat74
08-05-2013, 11:49
محدودش چنتا بهتون میده؟
برای استان ما که 128 تا 2 مگ نامحدود همشون یه سرعت هستن تا 480 هم میره
من کسی ندیدم از مخابرات گرفته باشه و راضی باشه -من سرعت بالا هم میخوام که بتونم بازی های انلاین انجام بدم
همین چند روز پیشم یه خانمی زنگ زد گفت پارس انلاین بگیرین حالا هرکیم یه چیزی میگه ! یکی میگه خوبه یکی میگه خوب نیست!بخاطر نامحدود بودن حجمش میخواستم بگیرم
Armin.Computer
08-05-2013, 18:19
سلام
دوستان پینگ صبانت خوبه؟
صبانت در تمام کشور یک کیفیت رو داره؟
hosein_artist
08-05-2013, 23:26
من قبلا اینترنت صبانت داشتم مزخرف هست.الان 1 مگ نامحدود مخابرات دارم ماهی 38000 تومان سرعت دانلود هم بین 120 تا 130 هست پینگ هم با صبانت هیچ فرقی ندارد.پس بنابراین سرویس از صبانت یا کلا هر isp دیگر گرفتن تا زمانی که مخابرات هست اشتباه بزرگی هست.
dilemma2004
09-05-2013, 13:07
سلام
کسی میدونه اروزنترین طرح صبانت کدوم طرحشه؟ ترافیکش اصلا برام مهم نیست طرح 1 ماه داره که زیر 10 تومن باشه؟
من قبلا اینترنت صبانت داشتم مزخرف هست.الان 1 مگ نامحدود مخابرات دارم ماهی 38000 تومان سرعت دانلود هم بین 120 تا 130 هست پینگ هم با صبانت هیچ فرقی ندارد.پس بنابراین سرویس از صبانت یا کلا هر isp دیگر گرفتن تا زمانی که مخابرات هست اشتباه بزرگی هست.
سلام
مخابرات دیگه نامحدود نمی داد که میده دوباره ؟
کدوم شهر هستی شما ؟ من میخوام نامحدود بگیرم مصرفم بالا رفته
Eliminal
09-05-2013, 17:09
سلام
کسی میدونه اروزنترین طرح صبانت کدوم طرحشه؟ ترافیکش اصلا برام مهم نیست طرح 1 ماه داره که زیر 10 تومن باشه؟
یک ماهه 1.5 گیگ داره فک کنم میشه همون 10 تومن
hosein_artist
09-05-2013, 19:29
سلام
مخابرات دیگه نامحدود نمی داد که میده دوباره ؟
کدوم شهر هستی شما ؟ من میخوام نامحدود بگیرم مصرفم بالا رفته
من تهران هستم .تهران کلا نامحدود هست و حجمی نیست .من 1 مگ دارم سرعت دانلود 120 تا 130 هست حدود روزی 10 گیگ را می زنم .مخابرات تو شهرستان ها هم که حجمی هست نسبت به سرعت و قیمتی که دارد ارزش دارد.
Armin.Computer
09-05-2013, 20:46
من تهران هستم .تهران کلا نامحدود هست و حجمی نیست .من 1 مگ دارم سرعت دانلود 120 تا 130 هست حدود روزی 10 گیگ را می زنم .مخابرات تو شهرستان ها هم که حجمی هست نسبت به سرعت و قیمتی که دارد ارزش دارد.
پس با این وجود باید خوب باشه که
پینگ چه قدره؟
Hamed DC
10-05-2013, 10:08
پینگ چه قدره؟
امین جان مواردی رو که میخواستی،برات فرستادم.
hosein_artist
10-05-2013, 14:47
پینگ چه قدره؟
پینگ با صبانت هیچ فرقی ندارد و حتی در بعضی موارد از صبانت هم بهتر هست چون من همزمان هم از صبانت اینترنت داشتم و هم از مخابرات .
hamijoon
10-05-2013, 17:43
دوستان چند شب دانلود تعطیل شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Hamed DC
10-05-2013, 20:24
برامن مشکلی نداره.
hamijoon
10-05-2013, 20:29
پس فکر میکنین واسه من چرا اینجوری میشه ؟
Hamed DC
10-05-2013, 22:33
پس فکر میکنین واسه من چرا اینجوری میشه ؟
شما محدوده دانلود رایگانتون از چه ساعتیه؟؟؟
از 1 بعد هست یا 2به بعد؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.