مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Sabanet / شرکت صبانت
1 مگابایت یعنی ۱۲۸ کیلوبایت سرعت دانلود ؟ سرعت ۱۲۸ که خیلی کمه
Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70L using Tapatalk
بله منظورم همون بود اونم برا من خوبه 1 گیگ برای. من زیاده
sent from my LG G3-d855
tehran1500
01-06-2016, 10:13
برید خدا رو شکر کنید
ما همین نا محمدودا مخابراط هست؟ مزخرفا اونم از سرم زیاده :n02:
صبانت هنوز هیچ خدمات ویژه ای نداره. پنلش هم ظاهرش مدرنه وگرنه هیچ خدمات ویژه ای برای مشترکان پر مصرف نداره، برای مثال بعضی شرکتها به ازای خرید حجم بیشتر در حین دوره امتیاز در نظر میگیرن و وقتی امتیاز به حد مشخص برسه گیگ هدیه میدن.
ضمناً برای مناسبت خاص (مثل نیمه شعبان یا عید نوروز) حجم هدیه نمیده.
mahde1818
01-06-2016, 12:30
صبانت هنوز هیچ خدمات ویژه ای نداره. پنلش هم ظاهرش مدرنه وگرنه هیچ خدمات ویژه ای برای مشترکان پر مصرف نداره، برای مثال بعضی شرکتها به ازای خرید حجم بیشتر در حین دوره امتیاز در نظر میگیرن و وقتی امتیاز به حد مشخص برسه گیگ هدیه میدن.
ضمناً برای مناسبت خاص (مثل نیمه شعبان یا عید نوروز) حجم هدیه نمیده.
من طرح های بقیه رو هم دیدم همه ایراداتی داشتن به نظر من همین طرح صبانت از بقیه بهتره با سرعت دانلود ۱۲۸ میشه ۲/۷ گیگابایت دانلود کرد که به نظرم خوبه کسایی که دنبال سرعت بالا هستن فکر محتوا برای دانلود هم باشه من هر چی فکر می کنم میبینم شاید هفته ای ۱۰ گیگ چیزه به درد بخور دانلود میکنم بقیه اش رو فقط دانلود کردم حتی یه بار هم نرفتم نگاه کنم
heidary_sh
01-06-2016, 13:08
منظورتون کدوم طرحه؟اگه میکس رو میگید یعنی وقتی محدودیت سرعت بشه با سرعت 128 کیلو میشه باهاش دانلود کرد؟آخه تو طرحهای عادی دو برابر حجم بهت اجازه دانلود میده و بعدش سرعتش میشه 10 کیلو.
mahde1818
01-06-2016, 13:19
منظورتون کدوم طرحه؟اگه میکس رو میگید یعنی وقتی محدودیت سرعت بشه با سرعت 128 کیلو میشه باهاش دانلود کرد؟آخه تو طرحهای عادی دو برابر حجم بهت اجازه دانلود میده و بعدش سرعتش میشه 10 کیلو.
آره وقتی محدود بشی پهنای باند میشه ۱ مگابایت بر ثانیه که اگه تقسیم بر ۸ کنی میشه ۱۲۸ کیلوبایت بر ثانیه
mahde1818
01-06-2016, 13:22
یه نکته دیگه هم هست زمان دانلود نسبت به حالت عادی (۲-۷) دو ساعت بیشتره (۴-۱۰)
یه نکته دیگه هم هست زمان دانلود نسبت به حالت عادی (۲-۷) دو ساعت بیشتره (۴-۱۰)
حجمشم نامحدوده
در صمن 1 ساعت. بیشتره نه 2 ساعت
sent from my LG G3-d855
mahde1818
01-06-2016, 13:34
حجمشم نامحدوده
در صمن 1 ساعت. بیشتره نه 2 ساعت
sent from my LG G3-d855
آره ۱ ساعت بیشتره / در بدترین حالت شما روزی ۲/۷ گیگابایت دانلود می کنید در ضمن نیازی نیست نصفه شب مثل جغد برای دانلود بیدار بمونید
heidary_sh
01-06-2016, 15:48
آره وقتی محدود بشی پهنای باند میشه ۱ مگابایت بر ثانیه که اگه تقسیم بر ۸ کنی میشه ۱۲۸ کیلوبایت بر ثانیه
ببخشید الان شما این سرویس و دارید و امتحان کرده اید؟ضمنا چرا 1024 رو تقسیم به 8 کردید
ببخشید الان شما این سرویس و دارید و امتحان کرده اید؟ضمنا چرا 1024 رو تقسیم به 8 کردید
چون 1 مگابیت هستش
sent from my LG G3-d855
mahde1818
01-06-2016, 16:55
چون 1 مگابیت هستش
sent from my LG G3-d855
من می خوام طرح جشنواره صبانت رو بخرم از طرفی ۷ گیگ از حجمم مونده آیا قابل انتقال به طرح جدید هست ؟؟؟
من می خوام طرح جشنواره صبانت رو بخرم از طرفی ۷ گیگ از حجمم مونده آیا قابل انتقال به طرح جدید هست ؟؟؟
اگر صبانت دارید که نمیشه چون فقط برای مشترکان جدید هست
sent from my LG G3-d855
heidary_sh
01-06-2016, 18:02
اگر صبانت دارید که نمیشه چون فقط برای مشترکان جدید هست
sent from my LG G3-d855
نه من برای بابام که عضویت قدیمی داشت خریدم وبه عنوان سرویس رزرو قرار گرفت
من الان صبانت دارم چطور میتونم رزرو کنم?
بعد از اتمام حجم شروع میشه یا زمان?
ایا اگر رزرو بشه هروقت بخوام فعال میشه?
sent from my LG G3-d855
mahde1818
01-06-2016, 21:18
کی فعال میشه ؟
heidary_sh
01-06-2016, 21:21
من الان صبانت دارم چطور میتونم رزرو کنم?
بعد از اتمام حجم شروع میشه یا زمان?
ایا اگر رزرو بشه هروقت بخوام فعال میشه?
sent from my LG G3-d855
ببین من اصفهان هستم وارد صفحه کاربری شدم و قسمت خرید الکترونیک بعد قسمت جشنواره که سرویس 60 گیگ یکساله رو ذاره کلیک کنید و بعد هم پرداخت الکترونیک هفته پیش که من خریدم 1 گیگ و 7 روز از سرویس قبلی بود برا همین این سرویس بصورت رزرو موند الان هم وصل شده 5 گیگ این ماه و بعلاوه یک گیگ جایزه خوش جسابی رو داده فردا هم بخش رایگانشو چک کیکنم و میگم
mahde1818
02-06-2016, 10:39
ببین من اصفهان هستم وارد صفحه کاربری شدم و قسمت خرید الکترونیک بعد قسمت جشنواره که سرویس 60 گیگ یکساله رو ذاره کلیک کنید و بعد هم پرداخت الکترونیک هفته پیش که من خریدم 1 گیگ و 7 روز از سرویس قبلی بود برا همین این سرویس بصورت رزرو موند الان هم وصل شده 5 گیگ این ماه و بعلاوه یک گیگ جایزه خوش جسابی رو داده فردا هم بخش رایگانشو چک کیکنم و میگم
رایگانش بود؟
heidary_sh
02-06-2016, 10:45
رایگانش بود؟
بله رایگانش بود ولی زود بعد دو برابر مصرف محدود شد و محدود شدش هم با سرعت متوسط 200 کیلو دانلود بود
بله رایگانش بود ولی زود بعد دو برابر مصرف محدود شد و محدود شدش هم با سرعت متوسط 200 کیلو دانلود بود
نسبت به گفته خودشان که به 1 مگابیت محدود میشود خوب است، لطفا فردا حداقل و حداکثر سرعت تک کانکشن را هم در ساعات رایگان تست کنید.
02-06-2016, 13:03
نسبت به گفته خودشان که به 1 مگابیت محدود میشود خوب است، لطفا فردا حداقل و حداکثر سرعت تک کانکشن را هم در ساعات رایگان تست کنید.
mahde1818
02-06-2016, 13:23
صبانت طرحشو برداشته :(((((((
mahde1818
02-06-2016, 13:29
حالا که ظاهرا جشنواره ها رو برداشتند
دوباره برگشته
mahde1818
02-06-2016, 14:04
من هم مثل شما خریدم هنوز سرویس قبلی تموم نشده کجا نشون می ده که رزرو شده ؟ پول از حساب من کم کرده ولی جایی ثبت نشده که شما رزرو کردید
heidary_sh
02-06-2016, 15:43
من هم مثل شما خریدم هنوز سرویس قبلی تموم نشده کجا نشون می ده که رزرو شده ؟ پول از حساب من کم کرده ولی جایی ثبت نشده که شما رزرو کردید
تو قسمت اطلاعات سرویس مشخصات سرویس فعلیت هست زیرش یه گزینه داره بنام سرویس رزرو که جلوش نوشته سرویس رزرو داره ضمنا یه قسمتی هم هست بنام تاریخچه تلفن توی اون تاریخ این خریدت به همراه سایر مشخصاتش ثبت شده البته برای این دومی باید از تو کامپیوتر و یایت صبا نت قسمت زیز مصرف نگاه کنی نه از طریق اپلیکیشن صبانت .مشکلی نداره خیالت راحت
mahde1818
02-06-2016, 15:47
من از سرویس قبلی ۳۰ روز مونده چطوری سرویس جدید رو فعال کنم میشه حجم رو هم انتقال داد ؟
تو قسمت اطلاعات سرویس مشخصات سرویس فعلیت هست زیرش یه گزینه داره بنام سرویس رزرو که جلوش نوشته سرویس رزرو داره ضمنا یه قسمتی هم هست بنام تاریخچه تلفن توی اون تاریخ این خریدت به همراه سایر مشخصاتش ثبت شده البته برای این دومی باید از تو کامپیوتر و یایت صبا نت قسمت زیز مصرف نگاه کنی نه از طریق اپلیکیشن صبانت .مشکلی نداره خیالت راحت
heidary_sh
02-06-2016, 17:14
تا این سی روز با حجمش تموم نشه نمیتونی فعالش کنی
الان ساعت 01:13 بامداد هست. اینجا شیراز. سرویس 12 مگابیت یکساله.
نه سایت بانک ملی باز میشه و نه سایت بانک ملت و نه دیجی کالا!
صبانت رسماً افتضاح شده اخیراً من بعنوان یک شاهد دارم میگم .
تنظیمات DNS هم اعمال کردم درست نشد.
با شکننده فیل های نر باز میشه فقط
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
heidary_sh
03-06-2016, 00:20
الان ساعت 01:13 بامداد هست. اینجا شیراز. سرویس 12 مگابیت یکساله.
نه سایت بانک ملی باز میشه و نه سایت بانک ملت و نه دیجی کالا!
صبانت رسماً افتضاح شده اخیراً من بعنوان یک شاهد دارم میگم .
تنظیمات DNS هم اعمال کردم درست نشد.
با شکننده فیل های نر باز میشه فقط
ساعت 1و 19 با همین سرویس از اصفهان و همه چیز مرتب هستشاشکال در جای دیگر هست
سرورهای ایران رو باز نمیکنه درست
ویرایش:
الان ساعت 01:52، همه چیز الان درسته. سایتهای ایران مرتب باز میشن.
مشکل بطور موقت از صبانت بود. چون نه نویز داشتم و snr ام پایین بود و نه هیچ چیز دیگر!
heidary_sh
03-06-2016, 09:16
با سرویس میکس در حالت محدود شدن سرور در ساعت 8 صبح دانلود کردم متوسط سرعت رو 300 البته حداقل به 110 کیلو هم رسید
mahde1818
03-06-2016, 10:01
با سرویس میکس در حالت محدود شدن سرور در ساعت 8 صبح دانلود کردم متوسط سرعت رو 300 البته حداقل به 110 کیلو هم رسید
۳۰۰ خیلی خوبه ولی بعیده این سرعت ادامه داشته باشه
alirezad126
03-06-2016, 12:27
دوستانی که در تهران صبانت دارند ، میشه از این آی پی واسم یه پینگ بگیرن بگن نتیجه رو ؟ ( اسکرین شات لطفا)
Ping 146.66.152.1 -t
لطفا منطقه ای که هستین و سرویس و سرعت دانلود از idm رو هم بگید. ممنون
سلام
دوستان کسی سرویس ترکیبی جدیدی که صبانت قرار داده رو امتحان کرده؟ واقعا قیمتش عجیب مناسبه، سرعتش چطوره؟
دوستانی که در تهران صبانت دارند ، میشه از این آی پی واسم یه پینگ بگیرن بگن نتیجه رو ؟ ( اسکرین شات لطفا)
Ping 146.66.152.1 -t
لطفا منطقه ای که هستین و سرویس و سرعت دانلود از idm رو هم بگید. ممنون
مرکز مخابراتی عاطف
سرعت دانلود 400 سرویس 1 مگ 80گیگ یکساله
gymclass.heroes
04-06-2016, 13:02
دیگه این صبانت حجم خوریش رو اعصابه هر روز باید شارژ کنم فکر کنم حجم اپلود رو هم حساب میکنه قبلا 3x مصرف میکرد الان فک کنم به 4x برسه دوستان کسی شکایت کردن از این موضوع و جواب گرفتن؟
gymclass.heroes
04-06-2016, 13:03
راستی این حالت 1/3 شبانه رفته؟ فک کنم دارن شبانه رو هم جمعش میکنن!
alirezad126
04-06-2016, 14:35
مرکز مخابراتی عاطف
سرعت دانلود 400 سرویس 1 مگ 80گیگ یکساله
مرسی دوست عزیز
دیگه این صبانت حجم خوریش رو اعصابه هر روز باید شارژ کنم فکر کنم حجم اپلود رو هم حساب میکنه قبلا 3x مصرف میکرد الان فک کنم به 4x برسه دوستان کسی شکایت کردن از این موضوع و جواب گرفتن؟
آپلود رو تو ترافیک محاسبه میکنه اما ازت کم نمیکنه داخل ریز مصرف رو نگاه کنی مشخصه. من که تا حالا حجم دزدی ازش ندیدم.
اول نرم افزارهای netlimiter و dumeter را نصب کنید و حجم اندازه گیری شده توسط این برنامه ها را با ریزمصرفتان مقایسه کنید، اگر متفاوت بود همراه با گزارشهای این برنامه ها به 195 شکایت کنید، اما اگر برابر بود که به احتمال 99% اینطور است، ببینید کدام برنامه زیاد اینترنت مصرف کرده است و ارتباطش با اینترنت را بلاک کنید.
در مورد مودمهای صبانت میخواستم راهنمایی کنید، الان در جشنواره قیمتش تقریبا 65000 تمام میشود، کیفیت این مودم بهتر است یا مودم های تی پی لینک یا دیلینک همرده اش؟
در مورد مودمهای صبانت میخواستم راهنمایی کنید، الان در جشنواره قیمتش تقریبا 65000 تمام میشود، کیفیت این مودم بهتر است یا مودم های تی پی لینک یا دیلینک همرده اش؟
هرچی میگیری بگیر، فقط تی پی لینک نگیر، این مدلای جدیدش که تو بازاره بدجور آشغال از آب در اومدن، من خودم یه ماه پیش گرفتمو از بس وایرلسش مشکل داشت بردم نمایندگی عوضش کرد، دومی هم تعریفی نداشت و با کلی تنظیم تو مودم تونستم پکت لاست و قطعی وایرلسشو درست کنم، البته بازم کیفیت وایرلسش به اندازه دی لینکی که 3 سال پیش گرفتم نیست.
gymclass.heroes
09-06-2016, 23:50
دوستان شبانه صبا رفته پی کارش؟
gymclass.heroes
09-06-2016, 23:52
منظورم حالت 1/3
جز glasswire چه برنامه هایی مصرف برنامه های ویندوز رو محاسبه میکنن?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
mahde1818
10-06-2016, 03:19
جز glasswire چه برنامه هایی مصرف برنامه های ویندوز رو محاسبه میکنن?
Bwmeter
ALIWARNER
10-06-2016, 11:23
سرعت نت نامحدود 128 صبانت چطوره؟
mahde1818
10-06-2016, 11:54
سرعت نت نامحدود 128 صبانت چطوره؟
سرعت شبانه (۴-۱۰) طرح جشنواره صبانت چطوره ؟ همون طرح ۶۰ گیگ ۶۰ تومن
fade2amin
12-06-2016, 07:15
درود
دوستان کدوم طرح شبانه رایگانش بصرفست. میخوام بدونم اینم مثل شاتل شبونشو محدود میکنه یا نه ؟
ممنونم .
mahde1818
12-06-2016, 10:28
درود
دوستان کدوم طرح شبانه رایگانش بصرفست. میخوام بدونم اینم مثل شاتل شبونشو محدود میکنه یا نه ؟
ممنونم .
آره شبانه رو محدود میکنه روی ۱ مگابایت ولی بچه ها میگن سرعت دانلودشون ۳۰۰ الی ۴۰۰ هست که بازم خوبه
مودم با چیپست برودکام بگیر
معرفی مودم هایی با چیپست برودکام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
djmoslemok
12-06-2016, 12:17
دوستان الان مثلا من 2 مگ بگیرم با شبانه رایگان که گفته بعد از دوبرابر حجم دانلود کنی محدود میشه مثلا سرعتش چند میشه ؟
من کلا دانلود زیاد مینکم و سریال و بازی و فیلم و اینا زیاد میگیرم می خوام ببینم شبانه محدود بشه چقدر میشه با سرویس دو مگ گرفت شبی ؟
من قزوین ساکنم
مرسی
دوستان الان مثلا من 2 مگ بگیرم با شبانه رایگان که گفته بعد از دوبرابر حجم دانلود کنی محدود میشه مثلا سرعتش چند میشه ؟
من کلا دانلود زیاد مینکم و سریال و بازی و فیلم و اینا زیاد میگیرم می خوام ببینم شبانه محدود بشه چقدر میشه با سرویس دو مگ گرفت شبی ؟
من قزوین ساکنم
مرسی
سرعت محدود نمیشه حجم شما نیم بها حساب میشه ِالبته من پارسال داشتم که اینجوری بود
من قزوین ساکنم
مرسی
سرویسهای عادی را خیلی شدید محدود میکند که دانلود امکانپذیر نباشد، اما سرویسهای جشنواره که خیلی هم ارزانتر هستند را در بدترین حالت به 1 مگابیت محدود میکند.
fade2amin
12-06-2016, 12:53
آقا من الان از پشتیبانیش پرسیدم. میگن برای شبونه تا 70% مقدار حجمی که تو روز رو مصرف کردی میتونی با سرعت 12مگ ( طرح جشنواره ) دانلود کنی. یعنی اگه در طول روز1گیگ دانلود کنی شب میتونی 700 مگ با سرعت اسمی دانلود داشته باشی ولی بعدش سرعت میاد روی 1مگ. گفت مطمئن که از 1مگ پایینتر نمیاد. لطفا اساتیدی که مشترکن یه امار بدن ببینم این قضیه صحت داره یا نه ؟
ممنونم .
mahde1818
12-06-2016, 13:24
آقا من الان از پشتیبانیش پرسیدم. میگن برای شبونه تا 70% مقدار حجمی که تو روز رو مصرف کردی میتونی با سرعت 12مگ ( طرح جشنواره ) دانلود کنی. یعنی اگه در طول روز1گیگ دانلود کنی شب میتونی 700 مگ با سرعت اسمی دانلود داشته باشی ولی بعدش سرعت میاد روی 1مگ. گفت مطمئن که از 1مگ پایینتر نمیاد. لطفا اساتیدی که مشترکن یه امار بدن ببینم این قضیه صحت داره یا نه ؟
ممنونم .
دوستانی که این طرح رو دارن می گفتن سرعت شبانه ۳۰۰ کیلوبایته
djmoslemok
12-06-2016, 13:32
اگه 300 پایینتر نیاد خوبه
ولی نیم بها زمانییه که تغییر سرعت بخوای نخوای همون رایگان میمونه فقط با سرعت محدود شده:n13:
ولی نیم بها زمانییه که تغییر سرعت بخوای نخوای همون رایگان میمونه فقط با سرعت محدود شده:n13:
اما برای من سرعت محدود شده رو با 1/3 حساب میکرد
اما برای من سرعت محدود شده رو 1/3 حساب میکرد
من 2 مگ یکساله دارم با شبانه رایگان، الان سرعت شبانم محدود نشده، چون 180 گیگ حجم روزانه دارم، ولی سرعت شبانه برای من 300 هست، روزانه هم حدود 450
شنیدم اگه حجم شبانه تموم بشه، اگه نخوایی از حجم روزانت کم بشه انقدر سرعت میاد پایین که نتونی دانلود کنی، معمولا تو اون حالت همه کم شدن از حجم رو انتخاب میکنن
djmoslemok
12-06-2016, 17:24
منم زنگ زدم واحد فروش گفتند اگه میخوای سرعت زیاد محدود نشه باید یک ساله 60 گیگ بگیری و تو اون دیگه از 1 مگ پاییتر نمیاد و حداقلش با سرعت 128 کیلو دان میکنی و تاکید کرد که کمترین حالتش اونه و احتمال داره بیشتر باشه
fade2amin
12-06-2016, 17:33
عجب گیری افتادیم. موندم بین دوراهی صبا و آسیاتک
چیکار کنیم بالاخره؟
یکی بیاد بگه بابا تو زمان محدود شدن شبکه میشه تو تایم رایگانش بین 1.5-تا2 گیگ دانلود کرد یا نه ؟
منظورم با طرح یکساله 12 مگشه . بازم ممنونم .
mahde1818
12-06-2016, 18:51
چیکار کنیم بالاخره؟
یکی بیاد بگه بابا تو زمان محدود شدن شبکه میشه تو تایم رایگانش بین 1.5-تا2 گیگ دانلود کرد یا نه ؟
اگر حتی فرض کنیم که سرعت شبانه صبانت ۱۲۸ کیلوبایت باشه( که خیلی بیشتر از این حرف است) بازم هر شب یا بهتره بگم صبح ۲/۷ گیگ دانلود داری
fade2amin
12-06-2016, 20:19
اگر حتی فرض کنیم که سرعت شبانه صبانت ۱۲۸ کیلوبایت باشه( که خیلی بیشتر از این حرف است) بازم هر شب یا بهتره بگم صبح ۲/۷ گیگ دانلود داری
ممنون عزیز. فقط یچیز دیگه من اگه طرح یکساله بگیرم میشه ماهی مثلا 3گیگ ترافیک. حالا اگه مثلا ماه اول 1.5 گیگ بسوزونم این 1.5 اضافی میاد روی ماههای بعدی جمع بشه یا نه ؟
با این دید که من کل ترافیک یکسال رو پرداخت کردم. بازم ممنون بابت راهنماییت .
mahde1818
12-06-2016, 20:31
ممنون عزیز. فقط یچیز دیگه من اگه طرح یکساله بگیرم میشه ماهی مثلا 3گیگ ترافیک. حالا اگه مثلا ماه اول 1.5 گیگ بسوزونم این 1.5 اضافی میاد روی ماههای بعدی جمع بشه یا نه ؟
با این دید که من کل ترافیک یکسال رو پرداخت کردم. بازم ممنون بابت راهنماییت .
آره میاد رو ماه بعد
چیکار کنیم بالاخره؟
من هر دوتاشو امتحان کردم، الان صبانت دارم، ولی دوستام که آسیاتک دارن بیشتر دانلود میکنن// و خودم هم یه سرویس آسیاتک داشتم که صبح 9 تا 11 رایگان بود و تو همین دو ساعت یکی دو گیگ دانلود میکردم
djmoslemok
13-06-2016, 21:17
خط ما فیبر نوریه و شاتل و اسیاتک نمیتونن سرویس بدن لامصب
یا مخابرات یا صبانت
مخابراتم گرونه 8گیگ ماهیانه 2 مگ شبانه 5 تا 9 صبح سرعت 220 کیلو دانلود ماهی 33 هزار
تازه 6 ماه باید ببندی تا شبانه رایگان بدن
من تا دی ماه سرویس دارم
اگر بخوام جشنواره میکس که شبانه داره رو بخرم بعد از تموم شدن حجم شروع میشه یا زمان?
نمیشه کاریش کرد بعد تموم شدن حجم این سرویس جاش بیاد?
و آیا این تمدید اختیاریه(مثلا بخوام تمدید شه برای بعد از سرویس یا الان شروع بشه)?
heidary_sh
14-06-2016, 09:04
دوستان حدود 10 روز جشنواره 60 گیگ و من گرفتم بعد ازاینکه 70 درصد حجم روزانه رو تو شبانه استفاده کردی و محدود شد سرعت متوسط 200 تا 250 هستش البته حداقل ندیدم از 128 پایین تر بیاد به نظرم سرویس خوبی اومد اگر هم از حجم 5 گیگ ماهیانت تموم کردی باید حجم 1 یا نیم گیگ بگیری تا ماه و تموم کنی اگر هم اضافه اومد بصورت تجمعی میره رو ماه بعد
djmoslemok
14-06-2016, 09:47
دوستان جالب شد من الان با نمایندگی قزوین تماس داشتم که گفتش تو طرح 60 گیگ تو شبانه بعد از 70 درصد حجم ماهیانه یعنی 3.5 گیگ دانلود سرعت محدود میشه و یه حدی محدود میشه که دیگه امکان دانلود وجود نخواهد داشت.:n04:
بعد بهش میگم که تو سایت زدید از 1024 یعنی رسیو 128 کیلوبایت پایینتر نمیاد و من با تهرانم تماس داشتم همینو گفتن که ایشون فرمودن بنده دارم حقیقتو به شما میگم و همین هست:n15:
این یعنی چی ؟
دوستانی که این سرویسو گرفتند و حجم مشخص شدرو رد کردند سرعتشون تا چه حد واقعا پایین اومده >؟
از قزوین کسی این سرویسو داره ؟
fade2amin
14-06-2016, 12:04
دوستان حدود 10 روز جشنواره 60 گیگ و من گرفتم بعد ازاینکه 70 درصد حجم روزانه رو تو شبانه استفاده کردی و محدود شد سرعت متوسط 200 تا 250 هستش البته حداقل ندیدم از 128 پایین تر بیاد به نظرم سرویس خوبی اومد اگر هم از حجم 5 گیگ ماهیانت تموم کردی باید حجم 1 یا نیم گیگ بگیری تا ماه و تموم کنی اگر هم اضافه اومد بصورت تجمعی میره رو ماه بعد
درود. عزیز شما کدوم شهری ؟
ضمنا این شرایطو که گفتی من برام خوبه. همون 1.5-2 گیگ با محدود شدن شبی بهم دانلود بده بسه . احتمالا منم تا چند روز دیگه بخرم این 60 گیگ یکسالشو
djmoslemok
14-06-2016, 12:44
درود. عزیز شما کدوم شهری ؟
ضمنا این شرایطو که گفتی من برام خوبه. همون 1.5-2 گیگ با محدود شدن شبی بهم دانلود بده بسه . احتمالا منم تا چند روز دیگه بخرم این 60 گیگ یکسالشو
درود من قزوین ساکن هستم
دوستان جالب شد من الان با نمایندگی قزوین تماس داشتم که گفتش تو طرح 60 گیگ تو شبانه بعد از 70 درصد حجم ماهیانه یعنی 3.5 گیگ دانلود سرعت محدود میشه و یه حدی محدود میشه که دیگه امکان دانلود وجود نخواهد داشت.:n04:
بعد بهش میگم که تو سایت زدید از 1024 یعنی رسیو 128 کیلوبایت پایینتر نمیاد و من با تهرانم تماس داشتم همینو گفتن که ایشون فرمودن بنده دارم حقیقتو به شما میگم و همین هست:n15:
این یعنی چی ؟
دوستانی که این سرویسو گرفتند و حجم مشخص شدرو رد کردند سرعتشون تا چه حد واقعا پایین اومده >؟
از قزوین کسی این سرویسو داره ؟
وقتی تو پنل کاربری میخوایی سرویس 60 گیگ رو بگیری، نوشته سرعت تعهد شده 128 کیلوبیت، که میشه 16 کیلو بایت "
طبیعه وقتی کاربرای بیشتری اضافه میشن، پهنای باندشون کم میشه و بعد از یکی دو ماه میشه مثل همه سرویس دهنده هایی که با جشنواره تعداد کاربراشونو بردن بالا، بعد دیگه پهنای باند کم میاد و وقتی میگی چرا سرعت دانلودم اینقدر اومده پایین، میگن تعهد ما 128 کیلوبیته
djmoslemok
15-06-2016, 06:35
وقتی تو پنل کاربری میخوایی سرویس 60 گیگ رو بگیری، نوشته سرعت تعهد شده 128 کیلوبیت، که میشه 16 کیلو بایت "
طبیعه وقتی کاربرای بیشتری اضافه میشن، پهنای باندشون کم میشه و بعد از یکی دو ماه میشه مثل همه سرویس دهنده هایی که با جشنواره تعداد کاربراشونو بردن بالا، بعد دیگه پهنای باند کم میاد و وقتی میگی چرا سرعت دانلودم اینقدر اومده پایین، میگن تعهد ما 128 کیلوبیته
پس بدرد نمیخوره
من یکساله قرارداد مخابرات داشتم خداییش همیشه سرعت ثابت بود و شب و روز تغییری نمیکرد و هر شب حداقل 5 گیگ دان میشد با سرویس دومگ
الانم جشنوارش هست فقط یکم گرونه و مجبوری 6 ماهه یا یکساله ببندی تا شبانه داشته باشی و حجم سرویس فقط 8 گیگ با قیمت 33 تومن برای هر ماه
fade2amin
15-06-2016, 08:56
اون تعهده . یعنی اینکه حتما نباید 16 مگ براتئن وصل بشه بسته به بستر مخابراتی و پهنای باند داره. ولی دیگه اونطور نیست گه 1مگ ببندن !
حداقل شما روی 8 مگ حساب کن. منم احتمالا همین جشنوارش ثبت نام میکنم .
اون تعهده . یعنی اینکه حتما نباید 16 مگ براتئن وصل بشه بسته به بستر مخابراتی و پهنای باند داره. ولی دیگه اونطور نیست گه 1مگ ببندن !
حداقل شما روی 8 مگ حساب کن. منم احتمالا همین جشنوارش ثبت نام میکنم .
صبانت اصلا تغییر تو پروفایل شما ایجاد نمیکنه، همیشه رو ماکسیمم بسته شده، حتی کاشناساشون دسترسی برای تغییرش رو هم ندارن و با توجه به اس ان آر اتوماتیک تغییر میکنه، مسآله سر برست خطه، وقتی برست شما رو پایین بیارن مثلا رو 128 کیلوبیت اگه خطت روی 16 مگ هم باشه سرعتی که دریافت میکنی 128 هست.
amirreza110
16-06-2016, 14:11
سلام یه سوال من میخواستم اینترنتم را از ۱۲۸ کیلوبایت به ۱ مگابایت تغییر بدهم ولی این پیام میاد
مشترک گرامی، مجاز به انتخاب سرويس با سرعت بالاتر از 128 کيلوبيت نمی باشید. لطفا جهت اخذ سرویس مورد نظر با نمایندگی خود هماهنگی لازم را به عمل آورید
میشه بگید چرا
amirreza110
16-06-2016, 14:12
ببخشید کدام شرکت از صبانت در ارائه اینترنت بهتره
سلام یه سوال من میخواستم اینترنتم را از ۱۲۸ کیلوبایت به ۱ مگابایت تغییر بدهم ولی این پیام میاد
مشترک گرامی، مجاز به انتخاب سرويس با سرعت بالاتر از 128 کيلوبيت نمی باشید. لطفا جهت اخذ سرویس مورد نظر با نمایندگی خود هماهنگی لازم را به عمل آورید
میشه بگید چرا
خو از پنل شماره نمایندگی رو بگیر زنگ بزن بگو چرا:|
اصن نگو چرا بگو فلان سرویس رو میخوام بعد هزینه میکنی و فعال میکنه سرویس رو
samannnn.hannibal
17-06-2016, 00:01
سمت صبانت نیا که من به دلیل حجم خوری های فراوان فرار کردم و این که صبانت اصلا به فکر مشتری نیست و جشنواره گیگ و .... خیلی کم میزاره توصیه میکنم یا پارس بگیری یا آسیاتک
سمت صبانت نیا که من به دلیل حجم خوری های فراوان فرار کردم و این که صبانت اصلا به فکر مشتری نیست و جشنواره گیگ و .... خیلی کم میزاره توصیه میکنم یا پارس بگیری یا آسیاتک
من که ی مدت همین فکرو داشتم ولی بعدا مشخص شد ریز مصرفش واقعیه و بعضیا داشتن دانلود میکردن
بهتره هرچی دستگاه متصل به وای فای هست ی برنامه محاسبه نت روش بذاری
رمز وای فایتم ماه ب ماه عوض کن
flatrish
17-06-2016, 01:04
سلام
من سرویس 16 مگابیت رو خریدم ولی الان رفتم تنظیمات مودم، همون قبلی 6 مگابیته
این مگه خودکار عوض نمیشه؟
تو آخرین رتبه بندی شرکت ها ، آسیاتک اول شد / شاتل و های وب دوم شدن / پارس آنلاین سوم
آسیاتک هم حجم میخوره اساسی! حتی بعضی موقعه ها ساعت رایگان کامل حساب میکنه! دیروز اختلال داشت یک حجم خوری اساسی انجام داد!
در مورد هک هر رمزی بگذارید هک میشه مخصوصا مودم tp-link افتضاح ! حتی من رمز حروف مثلا غیر قابل هک گذاشتم هک شد! تنها راه اینه مک آدرس هر دستگاه رو برای مودم تعریف کنید تا فقط همون دستگاهای مشخص وصل بشن با این کار پسورد هم بی اهمیت میشه!
آسیاتک هم حجم میخوره اساسی! حتی بعضی موقعه ها ساعت رایگان کامل حساب میکنه! دیروز اختلال داشت یک حجم خوری اساسی انجام داد!
در مورد هک هر رمزی بگذارید هک میشه مخصوصا مودم tp-link افتضاح ! حتی من رمز حروف مثلا غیر قابل هک گذاشتم هک شد! تنها راه اینه مک آدرس هر دستگاه رو برای مودم تعریف کنید تا فقط همون دستگاهای مشخص وصل بشن با این کار پسورد هم بی اهمیت میشه!
هک شدن وای فای ربطی به سرویس دهنده اینترنت نداره، رمز حروف غیر قابل هک هم وجود نداره،wpa2 بهترین مدل کدینگ هست و اگه رمزش طولانی باشه کشف رمزش طولانی میشه حتی ممکنه تا 1 هفته طول بکشه / ولی این مدلی که جدیدا زیاد شده اصلا کشف رمز نمیکنه، یه نرم افزار سادس که از wps برای وصل شدن به مودم استفاده میکنه، یه عده آدم بی سواد هم این نرم افزارو اجرا میکنن و روش کلیک میکنن و میگن " هورا من هکرم" ولی جلوگیری از این روش خیلی هم سادس
برای مودم تی پی لینک مراحل زیر رو انجام بدید و wps رو no انتخاب کنید، بعد اسم و رمز وایرلس رو عوض کنید.
هک شدن وای فای ربطی به سرویس دهنده اینترنت نداره، رمز حروف غیر قابل هک هم وجود نداره،wpa2 بهترین مدل کدینگ هست و اگه رمزش طولانی باشه کشف رمزش طولانی میشه حتی ممکنه تا 1 هفته طول بکشه / ولی این مدلی که جدیدا زیاد شده اصلا کشف رمز نمیکنه، یه نرم افزار سادس که از wps برای وصل شدن به مودم استفاده میکنه، یه عده آدم بی سواد هم این نرم افزارو اجرا میکنن و روش کلیک میکنن و میگن " هورا من هکرم" ولی جلوگیری از این روش خیلی هم سادس
برای مودم تی پی لینک مراحل زیر رو انجام بدید و wps رو no انتخاب کنید، بعد اسم و رمز وایرلس رو عوض کنید.
اینکه قدیمی شده و خیلی وقت هست اطلاع رسانی میشه! (هک شدن وای فای ربطی به سرویس دهنده اینترنت نداره) مگه من همچی حرفی زدم! کی گفتم وای فای ربطی به سرویس دهنده داره؟! رمز حروف غیر قابل هک هم از سایت دانشجو های رشته کامپیوتر گفتم که کار و رشته شون همینه! حالا کسی هک کردن بفهمه با سواد میشه!؟ هر کسی یک رشته ی داره و از اون سردرمیاره حالا اگه از هک سر در نیاره بیسواده! شما خودت اگر از رشته ی سر در نیاری خودتو بیسواد حساب میکنی!
اینکه قدیمی شده و خیلی وقت هست اطلاع رسانی میشه! (هک شدن وای فای ربطی به سرویس دهنده اینترنت نداره) مگه من همچی حرفی زدم! کی گفتم وای فای ربطی به سرویس دهنده داره؟! رمز حروف غیر قابل هک هم از سایت دانشجو های رشته کامپیوتر گفتم که کار و رشته شون همینه! حالا کسی هک کردن بفهمه با سواد میشه!؟ هر کسی یک رشته ی داره و از اون سردرمیاره حالا اگه از هک سر در نیاره بیسواده! شما خودت اگر از رشته ی سر در نیاری خودتو بیسواد حساب میکنی!
چرا به شما برخورد؟
من گفتم بی سواد چون با خیلیا برخورد داشتم که یه دامپر نصب مکینن ادعا میکنن هکر هستن. منظورم شما نبودی که.!!!
:n16:
در مورد هک وای فای این نرم افزارای دم دستی عموما با wps وصل میشن.
روش های زیاد دیگه ای هم هست که میشه رمز رو بدست آور، تجربه من نشون داده wep حدود 1 تا حداکثر چند ساعت هک میشه، wpa و wpa2 بسته به رمزی که انتخاب شده زمانبر تر هست و نیاز به کتابخانه های خاص خودش داره و بعضا خیلی هم زمانبر میشه و فشار زیادی هم به سیستم میاره، اطلاعات بیشترشو میتونی تو انجمن آشیانه سرچ کنی
در مورد مک فیلترینگ هم باید بگم راحت ترین کار دور زدن مک فیلترینگ هست چون مک آدرس هیچوقت encrypte نمیشه، اگه کسی تونسته رمز وای فای شما رو هک کنه و به وای فای شما وصل بشه دیگه دور زدن مک فیلترینگ ساده ترین قسمت کارشه.
ضمنا الان به خاطر اینکه هرکسی میشنوه برنامه هک وای فای زیاد شده، بیشتر افراد فکر میکنن که کسی به وای فایشون وصل شده، شما هم اگر همچین احتمالی میدی اول چک کن ببین آیا واقعا کسی وصل شده یا نه، شما با برنامه هایی مثل wifi watcher / galsswire / SoftPerfect WiFi Guard و یا fing میتونی ببینی چه دستگاه هایی متصل هستند.
چرا پنل کاربری باز نمیشه??
samannnn.hannibal
19-06-2016, 18:53
من که ی مدت همین فکرو داشتم ولی بعدا مشخص شد ریز مصرفش واقعیه و بعضیا داشتن دانلود میکردن
بهتره هرچی دستگاه متصل به وای فای هست ی برنامه محاسبه نت روش بذاری
رمز وای فایتم ماه ب ماه عوض کن
هیچ ربطی نداره چون شرکتم رو عوض کردم مشکل حل شد
هیچ ربطی نداره چون شرکتم رو عوض کردم مشکل حل شد
خوب من همین کارا رو کردم مشکلم حل شد
من دو هفته پیش از صبانت جمع آوری کردم/ حدود 3 سال مشترک پر مصرف صبانت بودم. همه سرعتها و طرح هاش رو هم تست کردم.
مشاوره بدم به اونایی که میخوان بیان سمت HiWeb
مزایای های وب
حجم های فشفشه، مثلا 15 هزار تومن میدی 15 گیگ حجم 15 روزه یا مثلا 3 گیگ 1 روزه 2000 تومن
ارزان تر برای مشترکان پر مصرف که دانلود های ناگهانی دارند طی روز. مثلا با حجم روزانه میخوان یه قسمت HD از GOT را دانلود کنن :دی
نسبت snr بالاتر نسبت به صبانت
تخصیص حجم فشفشه هدیه به بهانه های مختلف!
تنوع خدمات نسبت به صبانت
معایب های وب (طی تجربه 2 هفته من)
قطعی های مکرر مقطعی
سرعت کمتر از صبانت (برای مشترکان حرفه ای)
پشتیبانی تلفنی ضعیف، بطوری که شاید لازم باشه 10 دقیقه یا بیشتر پشت خط منتظر بمونید تا اپراتور وصل بشه!
باز نکردن اتفاقی بعضی ساتیها
قابلیت اطمینان پایین (مثلا ممکنه یه کار مهم داشته باشید بخواید سایت دانشگاهتون رو باز کنید میبینید که باز نمیکنه!)
سرعت پایین اینستاگرام و باز نشدن تصاویر (گاهی اوقات)
مبهم بودن قسمت گزارش ریز مصرف
نداشتن دانلود شبانه برای سرویس های بالای 1 مگابیت
اگر صبانت gigbox یا فشفشه بذاره من برمیگردم.
من تقریبا همه ISP ها رو تست کردم.
برای بازی آنلاین صبانت از همه بهتره.
برای دانلود زیاد، های وب بهتره چون ارزونتره و سرعتش بالاتره
من تقریبا همه ISP ها رو تست کردم.
برای بازی آنلاین صبانت از همه بهتره.
برای دانلود زیاد، های وب بهتره چون ارزونتره و سرعتش بالاتره
پینگش برای xbox live زیر 250 هم نمیره:|
من wow یا Starcraft که بازی میکنم پینگ 110-180 دارم.
من wow یا Starcraft که بازی میکنم پینگ 110-180 دارم.
110 تا 180 خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n38:
شما با فیبر نوری هم که مستقیما وصل بشی به سرورهای بلیزارد تو فرانسه و آلمان پینگت میشه 80-90
Tom Clancy's
23-06-2016, 11:17
سلام دوستان
در سرویس شبانه بعد از اینکه 2 برابر حجم کل رو دانلود کنیم سرعت روی چند محدود میشه؟؟
آیا بستگی به سرعت سرویسی که خریداری شده هم داره یا همه سرویسها روی یک سرعت محدود میشن؟
ممنون
من با ایرانسل هم بازی میکنم.
بازی Overwatch که FPS هست و خیلی هم سریعه.
و یا Starcraft و حتی World of Warcraft.
این Speed test رو هم از سرور لندن گرفتم که ببینید.
afshin75
23-06-2016, 14:58
سلام دوستان
در سرویس شبانه بعد از اینکه 2 برابر حجم کل رو دانلود کنیم سرعت روی چند محدود میشه؟؟
آیا بستگی به سرعت سرویسی که خریداری شده هم داره یا همه سرویسها روی یک سرعت محدود میشن؟
ممنون
سرعت اسما میاد رو 128k ولی در عمل اینقدر پایینه که نمیشه حتی وارد سایت خود صبا شد. ربطی هم به سرویسی که گرفتید نداره و سرعت سرویس هرچی باشه همین بلا سرش میاد
دوستان این سرویس ترکیبی جدید ساعت 4 تا 10 صبح کاملا نامحدود رایگان هست یا دروغه تبلیغاتیه؟ مثلا من میتونم 300 گیگ دانلود کنم طی زمان سرویس؟
برای جزییات بیشتر باید ثبتنام کنی تو پنل، من یوزرنیم پسورد ندارم، بی زحمت یکی جزییات این سرویس رو بذاره ببینم واقعاً بطور نامحدود رایگانه؟
afshin75
24-06-2016, 01:44
دوستان این سرویس ترکیبی جدید ساعت 4 تا 10 صبح کاملا نامحدود رایگان هست یا دروغه تبلیغاتیه؟ مثلا من میتونم 300 گیگ دانلود کنم طی زمان سرویس؟
برای جزییات بیشتر باید ثبتنام کنی تو پنل، من یوزرنیم پسورد ندارم، بی زحمت یکی جزییات این سرویس رو بذاره ببینم واقعاً بطور نامحدود رایگانه؟
نامحدود ترکیبی : اینگونه سرویس ها از دو بخش محدود و نامحدود تشکیل گردیده اند که بخش محدود دارای میزان حجم مشخصی بوده و مشترک می تواند در بازه مشخص شده (10 صبح الی 4 بامداد ) اقدام به بهره برداری از سرویس خود بصورت حجمی نماید که مصرف ترافیک در این بازه بصورت upload رایگان در نظر گرفته می شود و مجموع محاسبه شده ملاک میزان ترافیک مصرفی مشترک می باشد . بخش نامحدود سرویس در بازه زمانی مشخص شده (4 بامداد الی 10 صبح ) قابل بهره برداری بوده در این بازه زمانی مشترک می تواند از سرویس خود بصورت نامحدود حجمی به شرط استفاده منصفانه بهره برداری نماید لازم به ذکر است در بخش نامحدود گروه سرعتی سرویس مطابق جدول فوق بوده و مشترک تا زمانی می تواند طبق این گروه سرعتی اقدام به بهره برداری نماید که نسبت حجم مصرف شده در این بازه به میزان حجم محاسبه شده کل کوچکتر از 70 درصد باشد و تا زمانی که این درصد رعایت گردد مشترک می تواند با سرعت مشخص شده در جدول اقدام به بهره برداری از بخش نامحدود سرویس خود نماید در غیر اینصورت سرعت سرویس در بخش نامحدود کاهش یافته و به 1024Kb تبدیل می گردد. شایان ذکر است در صورت اتمام حجم روزانه امکان بهره برداری از بخش نامحدود میسر نمی باشد . با توجه به اینکه زمان سرویس بصورت یکپارچه (flat) ارائه و حجم سرویس بصورت ماهیانه اعطاء می گردد در صورت عدم استفاده کل یا بخشی ازحجم ماهیانه ، این حجم سوخت نشده و قابل استفاده در دوره بعد می باشد .
حالا برای کسانی که نمیدونن آپلود adsl کلا رایگانه ممکنه گول زننده باشه :n02:
یعنی اگر یه سرویس 12 مگابیت خریداری بشه، به ازای هر 10 گیگ مصرف معمولی میتونی 7 گیگ دانلود شبانه داشته باشی؟!
شما با فیبر نوری هم که مستقیما وصل بشی به سرورهای بلیزارد تو فرانسه و آلمان پینگت میشه 80-90
من رو یه سرویس دهنده دیگه پینگ 70 هم دیدم دامنه تغییرش هم از 70 تا 90 بود
حالا برای کسانی که نمیدونن آپلود adsl کلا رایگانه ممکنه گول زننده باشه :n02:
یعنی اگر یه سرویس 12 مگابیت خریداری بشه، به ازای هر 10 گیگ مصرف معمولی میتونی 7 گیگ دانلود شبانه داشته باشی؟!
نه من ازشون پرسیدم، فکر میکردم اگه حجم اضافه بخرم 70% اون حجم هم میتونم تو نامحدود 12 مگ دانلود کنم، گفتن فقط 70% اون 5 گیگی که هر ماه داده میشه، یعنی حداکثر ماهی 3.5 گیگ تو بازه رایگان میشه با سرعت بالا دانلود کرد
این نکته رو هم باید در نظر گرفت که موقع خرید بهمون نشون داده میشه ^^^
mahde1818
25-06-2016, 08:56
سرعت دانلود با محدودیت ۱۲ مگ صبانت با این سرعت هر روز میشه ۷ گیگ گرفت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mahde1818
25-06-2016, 10:40
در هر ماه ۲۱۰ گیگ و در یک سال ۲/۵ ترابایت
سرعت اسما میاد رو 128k ولی در عمل اینقدر پایینه که نمیشه حتی وارد سایت خود صبا شد. ربطی هم به سرویسی که گرفتید نداره و سرعت سرویس هرچی باشه همین بلا سرش میاد
یک مگابیت برای وبگردی میتونه خوب باشه...
پینگ هم کم نمیشه چون ربطی ب سرعت دانلود نداره
mahde1818
25-06-2016, 13:59
من طرح ۴ تا ۱۰ صبح ۱۲ مگ رو گرفتم اصلا این چیزی که شما میگی صحت نداره سرعت دانلود شبانه ۳۲۵ کیلوبایت بر ثانیه هست و هر شب میشه راحت ۷ گیگ گرفت
snake_pianist
25-06-2016, 18:48
من طرح ۴ تا ۱۰ صبح ۱۲ مگ رو گرفتم اصلا این چیزی که شما میگی صحت نداره سرعت دانلود شبانه ۳۲۵ کیلوبایت بر ثانیه هست و هر شب میشه راحت ۷ گیگ گرفت
سلام
میشه این سرویس رو بیشتر توضیح بدی جریانش چیه . من الان سرویس 12 مگ یکساله دارم با شبانه نیم بها ! 2 تا 7 صبح نیم بهاس.
تو بازه زمانی نامحدود تا چند گیگ میشه با سرعت 12 دانلود کرد و بعد از محدودیت سرعت چند میشه ؟! سرعت تو بازه زمانی حجمی چجوریه ؟! اون سرعت تعهد شده که 128 هست تو ذوق میزنه ! فکر کنم اینا باز یه برنامه هایی دارن. پس فردا که مشترک زیاد شد سرعتا رو محدود میکنن میگن ما 128 تعهد داده بودیم.
mahde1818
26-06-2016, 00:27
سلام
میشه این سرویس رو بیشتر توضیح بدی جریانش چیه . من الان سرویس 12 مگ یکساله دارم با شبانه نیم بها ! 2 تا 7 صبح نیم بهاس.
تو بازه زمانی نامحدود تا چند گیگ میشه با سرعت 12 دانلود کرد و بعد از محدودیت سرعت چند میشه ؟! سرعت تو بازه زمانی حجمی چجوریه ؟! اون سرعت تعهد شده که 128 هست تو ذوق میزنه ! فکر کنم اینا باز یه برنامه هایی دارن. پس فردا که مشترک زیاد شد سرعتا رو محدود میکنن میگن ما 128 تعهد داده بودیم.
جشنواره اسمه طرح میکسه ۱۲ مگ ۶۰ گیگ ۶۰ تومن ۴ تا ۱۰ رایگان ۷۰٪ حجم با سرعت ۱۲ مگ وقتی محدود میشه سرعت میاد رو ۲/۶ مگ که راحت ۷ گیگ میشه گرفت
صیانت داره خودکشی میکنه
صبانت که اینکار کرده بدونین اوضاع خراب شده
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به اميد ايراني آزاد و آباد
android500
26-06-2016, 15:34
دوستان این صبانت سرویسش سرعت شبانه چقد میده؟ مصرف منصفانه داره؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان
من میخام از صبا نت، نت بگیرم اونم فقط به خاطر دانلود شبانه ( الان از پارس آنلاین نت میگیرم که دانلود شبانه نداره...)
توی سایتشون نوشته که من میتونم تا 2 برابر حجمی که میخرم میتونم شبانه رایگان دانلود کنم و بعدش سرعتم محدود میشه. میخاستم بدونم که این محدود شدن سرعت تا چه حدی هست ؟ مثلا اگه من سرویس 8 مگ بگیرم بعد از محدود شدن سرعتم میاد روی چند؟
و اینکه کلا نسبت به پارس آنلاین چطوره؟ راضی هستین یا نه؟
خیلی ممنون!
سلام دوستان
من میخام از صبا نت، نت بگیرم اونم فقط به خاطر دانلود شبانه ( الان از پارس آنلاین نت میگیرم که دانلود شبانه نداره...)
توی سایتشون نوشته که من میتونم تا 2 برابر حجمی که میخرم میتونم شبانه رایگان دانلود کنم و بعدش سرعتم محدود میشه. میخاستم بدونم که این محدود شدن سرعت تا چه حدی هست ؟ مثلا اگه من سرویس 8 مگ بگیرم بعد از محدود شدن سرعتم میاد روی چند؟
و اینکه کلا نسبت به پارس آنلاین چطوره؟ راضی هستین یا نه؟
خیلی ممنون!
تو حالت محدود عملا دانلودی نمیتونی انجام بدی
از نظر پشتیبانی از پارس آنلاین ضعیفتره، برای گیم هم زیاد جالب نیست.
بستگی به منطقه ای که هستی داره، تو بعضی مناطق صبانت وضعیتش خوبه بعضی مناطق خییلی بد
از نظر قیمت بهتره
تو حالت محدود عملا دانلودی نمیتونی انجام بدی
از نظر پشتیبانی از پارس آنلاین ضعیفتره، برای گیم هم زیاد جالب نیست.
بستگی به منطقه ای که هستی داره، تو بعضی مناطق صبانت وضعیتش خوبه بعضی مناطق خییلی بد
از نظر قیمت بهتره
من توی فولاد شهر و آبادان تست کردم
پینگ بالا ولی مناسب
سرعت دانلود در حالت محدود 6 مگابیت(خارجی)
داخلی بیشتره
دوستت دارم صبانت
alireza12827
27-06-2016, 13:54
با سلام دوستانی که سرعت 12 مگ از صبانت دارند سرعت upstream اونها روی چند بسته شده؟؟ آیا upload در صبانت رایگانه یا نه از ترافیک کم میکنه؟؟
با سلام دوستانی که سرعت 12 مگ از صبانت دارند سرعت upstream اونها روی چند بسته شده؟؟ آیا upload در صبانت رایگانه یا نه از ترافیک کم میکنه؟؟
آپلود روی 1 مگ بسته میشه و رایگان است
maniya12
27-06-2016, 14:04
من توی فولاد شهر و آبادان تست کردم
پینگ بالا ولی مناسب
سرعت دانلود در حالت محدود 6 مگابیت(خارجی)
داخلی بیشتره
دوستت دارم صبانت
دوست عزیز صبانت سرویس گیم و پروفایل گیمینگ داره زنگ بزن فعالش کنن پینگ زیر نصف میشه سرویس رایگانه
alireza12827
27-06-2016, 14:14
آپلود روی 1 مگ بسته میشه و رایگان است
با تشکر من برای دوربین مدار بسته میخوام بگیرم نمیدونم ip static صبانت میده یا نه؟؟
dns مخصوص صبانت چیه؟
ممنون
دوست عزیز صبانت سرویس گیم و پروفایل گیمینگ داره زنگ بزن فعالش کنن پینگ زیر نصف میشه سرویس رایگانه
خیر پروفایل گیم نداره
خیر پروفایل گیم نداره
مطمئنید?
ساعت 8 صبح تا 4 بعدازظهر زنگ بزنین.
براتون تنظیم میکنن پینگ میاد پایین. البته تا حدودی
ساعت 8 صبح تا 4 بعدازظهر زنگ بزنین.
براتون تنظیم میکنن پینگ میاد پایین. البته تا حدودی
تا حدودی یعنی تا چقدر?
صیانت داره خودکشی میکنه
صبانت که اینکار کرده بدونین اوضاع خراب شده
- شرایط عمومی سرویس:
مشترکین جدید می توانند یک سال اینترنت پرسرعت تا سرعت 12 مگابیت را با 12 گیگابایت ترافیک که بصورت ماهیانه یک گیگابایت به همراه 90 گیگابایت ترافیک هدیه (به همراه 9 درصد مالیات) به مبلغ 698000 ریال دریافت و علاوه بر این می توانند از ساعت 4 بامداد الی 10 صبح از ترافیک نامحدود بامدادی رایگان سرویس مذکور با حداقل سرعت دانلود 1 مگابیت تا 6 مگابیت بهره مند گردند.
به عبارت دیگر این امکان برای مشتریان گرامی فراهم بوده که در ساعت بامدادی (4 الی 10 صبح) از حداقل 2000 تا 6000 گیگابایت ترافیک رایگان بامدادی در طول مدت یکسال بهره مند گردند که این بهره برداری منوط به عدم اتمام حجم روزانه سرویس بوده و در صورت عدم وجود حجم روزانه امکان بهره برداری ترافیک رایگان در ساعات بامدادی وجود ندارد.
لازم به ذکر است 90 گیگابایت ترافیک هدیه بصورت 6 عدد ترافیک یک ماهه 15 گیگابایتی به مشترک اعطاء که این حجم هدیه در صفحه کاربری مشترک قسمت تاریخچه بصورت رزرو نمایش داده و مشترک می تواند از طریق لینک مذکور اقدام به فعال سازی آن نماید.
شایان ذکر است هر کدام از حجم های هدیه 15 گیگابایتی اعتبار مصرف یک ماهه از تاریخ فعال سازی داشته و مشترک می تواند متناسب با نیاز خود در طول مدت زمان یکسال اقدام به فعال سازی آن نموده و پس از پایان زمان سرویس حجم های مذکور قابل بهره برداری نمی باشند.
فعال سازی ترافیک های هدیه بصورت همزمان امکان پذیر نبوده و روال فعال سازی به این صورت بوده که مشترک اقدام به فعال سازی اولین حجم هدیه نموده و تا هنگامی که زمان حجم مذکور به اتمام نرسیده باشد امکان فعال نمودن حجم هدیه بعدی وجود ندارد به عنوان مثال اگر مشترک اولین حجم هدیه خود را فعال نمود و پس از یک هفته 15 گیگابایت ترافیک هدیه مربوطه را مصرف نماید نمی تواند دومین حجم هدیه خود را نیز فعال نماید.
شایان ذکر است در صورتی که مشترک هر کدام از حجم های هدیه خود را فعال نمود و درمدت زمان یک ماه پس از فعال سازی نتوانست از کل حجم بهره برداری نماید باقیمانده حجم هدیه مذکور سوخت و قابل انتقال به دوره بعد نمی باشد.
- شرایط عمومی سرویس:
مشترکین جدید می توانند یک سال اینترنت پرسرعت تا سرعت 12 مگابیت را با 12 گیگابایت ترافیک که بصورت ماهیانه یک گیگابایت به همراه 90 گیگابایت ترافیک هدیه (به همراه 9 درصد مالیات) به مبلغ 698000 ریال دریافت و علاوه بر این می توانند از ساعت 4 بامداد الی 10 صبح از ترافیک نامحدود بامدادی رایگان سرویس مذکور با حداقل سرعت دانلود 1 مگابیت تا 6 مگابیت بهره مند گردند.
به عبارت دیگر این امکان برای مشتریان گرامی فراهم بوده که در ساعت بامدادی (4 الی 10 صبح) از حداقل 2000 تا 6000 گیگابایت ترافیک رایگان بامدادی در طول مدت یکسال بهره مند گردند که این بهره برداری منوط به عدم اتمام حجم روزانه سرویس بوده و در صورت عدم وجود حجم روزانه امکان بهره برداری ترافیک رایگان در ساعات بامدادی وجود ندارد.
لازم به ذکر است 90 گیگابایت ترافیک هدیه بصورت 6 عدد ترافیک یک ماهه 15 گیگابایتی به مشترک اعطاء که این حجم هدیه در صفحه کاربری مشترک قسمت تاریخچه بصورت رزرو نمایش داده و مشترک می تواند از طریق لینک مذکور اقدام به فعال سازی آن نماید.
شایان ذکر است هر کدام از حجم های هدیه 15 گیگابایتی اعتبار مصرف یک ماهه از تاریخ فعال سازی داشته و مشترک می تواند متناسب با نیاز خود در طول مدت زمان یکسال اقدام به فعال سازی آن نموده و پس از پایان زمان سرویس حجم های مذکور قابل بهره برداری نمی باشند.
فعال سازی ترافیک های هدیه بصورت همزمان امکان پذیر نبوده و روال فعال سازی به این صورت بوده که مشترک اقدام به فعال سازی اولین حجم هدیه نموده و تا هنگامی که زمان حجم مذکور به اتمام نرسیده باشد امکان فعال نمودن حجم هدیه بعدی وجود ندارد به عنوان مثال اگر مشترک اولین حجم هدیه خود را فعال نمود و پس از یک هفته 15 گیگابایت ترافیک هدیه مربوطه را مصرف نماید نمی تواند دومین حجم هدیه خود را نیز فعال نماید.
شایان ذکر است در صورتی که مشترک هر کدام از حجم های هدیه خود را فعال نمود و درمدت زمان یک ماه پس از فعال سازی نتوانست از کل حجم بهره برداری نماید باقیمانده حجم هدیه مذکور سوخت و قابل انتقال به دوره بعد نمی باشد.
با این حساب اگر مصرف ماهانه کسی 5 گیگ یا کمتر باشد سرویسهای میکس صبانت برایش مناسبتر از سرویس صبحانت است. اگر مصرف کسی بالا باشد میتواند 2 سرویس صبحانت برای 2 خط تلفن ثبت نام کند و 6 ماه بسته های 15 گیگی را برای یک خط و 6 ماه برای خط دیگر فعال کند و برای هر ماه 17 گیگ حجم روزانه داشته باشد و اگر بتواند در ساعات شبانه هم از این دو سرویس بصورت مشترک استفاده کند سرعت دانلود شبانه اش هم 2 برابر میشود.
maniya12
29-06-2016, 13:28
200 میاد زیر 150
200 میشه 100تا 120 و پینگ داخلی مثلا اگه 70 باشه میشه 25 تا 30
و سرعت سایت باز کردن هم میاد بالا
بعله پینگ 70 اومد 13
ممنون که اطلاع دادید
درسته.
فاصله خونه ما تا مرکز مخابرات بیشتر از 4 کیلومتره. با توجه به این فاصله و کابلهای قدیمی تلفن من نمیتونم به پینگ زیر 100 فکر کنم.
maniya12
29-06-2016, 14:07
بعله پینگ 70 اومد 13
ممنون که اطلاع دادید
خواهش کوکا آبودانی
آبودانی زندگی میکنی آره اشتباه که نکردم؟:n13:
maniya12
29-06-2016, 14:10
درسته.
فاصله خونه ما تا مرکز مخابرات بیشتر از 4 کیلومتره. با توجه به این فاصله و کابلهای قدیمی تلفن من نمیتونم به پینگ زیر 100 فکر کنم.
فاصله خونه ما تا مرکز مخابراتی 500 متر هم نیست
شاید برای همین پینگ خوبه
MMDFullHD
02-07-2016, 14:45
مشخصات سرویس در حال استفاده :
سرويس ترکيبي تا 12 مگابيت يکساله جمعا 60 گيگ (ماهيانه 5 گیگ) به همراه ترافيک نامحدود بامدادي
حجم باقی مانده63 مگ
دوستان چند وقتی که صبانت سرعت رو بر اساس حجم باقی مانده میده این وضعیتیه که پیش میاد وقتی ترافیکت ته بکشه
پینگ 3 هزارم از داخل گاهی اوقات رد میکنه حجم کم میشه و تایم اوت میره بالا ولی اگه تازه حجم یا سرویس بخری پینگ از خارج زیر 100 میده
اینم از وضعیت الان
maniya12
02-07-2016, 21:15
سلام نظرتون چیه در مورد صبانت آبادان مثلا من اگه بخوام 128 نامحدود صبانت بگیرم سرعتم چنده؟!و پینگ داخلی و خارجیش با سرویس گیم چند؟!و بدون سرویس گیم چنده؟!صبانت آبادان تایم اوتی داره یا نه؟!
با تشکر
WraithMaster
03-07-2016, 10:25
مشخصات سرویس در حال استفاده :
سرويس ترکيبي تا 12 مگابيت يکساله جمعا 60 گيگ (ماهيانه 5 گیگ) به همراه ترافيک نامحدود بامدادي
حجم باقی مانده63 مگ
دوستان چند وقتی که صبانت سرعت رو بر اساس حجم باقی مانده میده این وضعیتیه که پیش میاد وقتی ترافیکت ته بکشه
پینگ 3 هزارم از داخل گاهی اوقات رد میکنه حجم کم میشه و تایم اوت میره بالا ولی اگه تازه حجم یا سرویس بخری پینگ از خارج زیر 100 میده
اینم از وضعیت الان
مگه میشه همچین چیزی؟! :n13:
لطفا یه تست از وقتی حجم زیاد اری هم میذاری با یک سرور تو آلمان یا اون ورا؟؟ :n02:
دوستان کسی هست مرکز نبوت تو تهران از صبانت گرفته باشه؟
پایداری کانکشن و پینگ و تایم اوت وضعیتش چطوریه؟ بیشتر برای بازی با سرور های اروپا نیاز دارم باید پینگ تقریبا ثابت و ارتباط بدون پکت لاس باشه!
سرعت وضعیتش چگونس؟
ممنون از راهنماییتون
gymclass.heroes
03-07-2016, 11:27
این سرویس های یک ساله صبا شبانه دارن؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dustan inja kasi service e 102gig ro dare?
Age darin pish shomaratun chie?
Man emruz raftam goftan be 332 nemidim
Seri ghabl gofte budan midan:n28::n28:
این سرویس های یک ساله صبا شبانه دارن؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله این سرویس ها چون جشنواره هستند شبانه دارند
گزینه خرید رو بزنید توضیحات رو بهتون میده
amiry1996
04-07-2016, 21:18
من باهاش راحت fifa 16میزنم خیلی کم لک میزنه من راضیم
من باهاش راحت fifa 16میزنم خیلی کم لک میزنه من راضیم
دقیقا
maniya12
05-07-2016, 01:43
دقیقا
دوست عزیز فعال کردی سرویس گیم رو؟شماره ها رو فرستادم زنگ زدی؟
ehsannirvana
06-07-2016, 11:20
دوست عزیز فعال کردی سرویس گیم رو؟شماره ها رو فرستادم زنگ زدی؟
به چه شماره ای باید زنگ زد برای سرویس گیم؟
maniya12
06-07-2016, 12:20
به چه شماره ای باید زنگ زد برای سرویس گیم؟
کدوم شهر هستی شما؟
برو تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو قسمت نمایندگی زنگ بزن نمایندگیتون یا تهران
به این زنگ بزن 021-83853
maniya12
06-07-2016, 12:23
دقیقا
سلام کوکا به این شماره ها تماس بگیر
تهران:021-83853
اهواز:06133384456
ehsannirvana
06-07-2016, 14:27
کدوم شهر هستی شما؟
برو تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تو قسمت نمایندگی زنگ بزن نمایندگیتون یا تهران
به این زنگ بزن 021-83853
تهران هستم
زنگ زدم میگه سرویس گیم نداریم!:n13:
تهران هستم
زنگ زدم میگه سرویس گیم نداریم!:n13:
به منم همینو میگن
کمتر از ی هفته پیش زنگ زدم برای یکی از فامیلا فعال کردن
maniya12
06-07-2016, 14:38
به منم همینو میگن
کمتر از ی هفته پیش زنگ زدم برای یکی از فامیلا فعال کردن
امکان نداره!
به اهواز هم زنگ زدی؟!
محض خنده SpeedTest رو هم دور زدیم :n04::n02: (امضا)
maniya12
06-07-2016, 21:19
محض خنده SpeedTest رو هم دور زدیم :n04::n02: (امضا)
چطور سرعتت اینطوریه؟!
چطور سرعتت اینطوریه؟!
سرعتم اینطوری نیست :n02: سرعت واقعیم 15 مگ هست اما یه حقه ای زدم به اسپیدتست که 150 نشونش بده.البته ناگفته نماند قبلا کسای دیگه هم این کارو کردن ولی روش های اونا دیگه جواب نمی ده الان
maniya12
06-07-2016, 23:18
سرعتم اینطوری نیست :n02: سرعت واقعیم 15 مگ هست اما یه حقه ای زدم به اسپیدتست که 150 نشونش بده.البته ناگفته نماند قبلا کسای دیگه هم این کارو کردن ولی روش های اونا دیگه جواب نمی ده الان
چطور اینکارو کردین به ما هم بگو :n31:
چطور اینکارو کردین به ما هم بگو :n31:
ایشالا به زودی فیلم می گیرم دقیق توضیح می دم داخلش
maniya12
06-07-2016, 23:19
بابا بنازم سرعت عمل جواب دادنتو:n04:
بابا بنازم سرعت عمل جواب دادنتو:n04:
شانسی بود :n08::n08:
فیلم اینا چیه! مگه میخوای css یاد بدی!!!! این کار دیگه قدیمی شده!
اینم تست نت من :
فیلم اینا چیه! مگه میخوای css یاد بدی!!!! این کار دیگه قدیمی شده!
اینم تست نت من :
حالا بین این همه زبون چرا css :n02:منم نگفتم هیچکس بلد نیست که:n01: من آموزش قدم به قدم از اول تا آخرش و اینکه چجوری کشف می شه رو می زارم + برنامه نویسی با سی شارپ واسه برنامه اتوماتیکش حالا شما دوست نداشتی نبین:n01:
حالا بین این همه زبون چرا css :n02:منم نگفتم هیچکس بلد نیست که:n01: من آموزش قدم به قدم از اول تا آخرش و اینکه چجوری کشف می شه رو می زارم + برنامه نویسی با سی شارپ واسه برنامه اتوماتیکش حالا شما دوست نداشتی نبین:n01:
چرا خودتو اذیت میکنی ! برنامه Speedtest Spoofer رو دانلود کن و تمام.
چرا خودتو اذیت میکنی ! برنامه Speedtest Spoofer رو دانلود کن و تمام.
بله علیرضا جان (درست گفتم؟) استفاده از برنامه آماده که کار همه هست من دوس داشتم یه آموزش به زبان فارسی در این مورد باشه.حالا اگر کسی خیلی عجله داره می تونه از این برنامه که ایشون گفت استفاده کنه البته من خودم تستش نکردم اما با توجه به اینکه ایشون تست گذاشتن به نظر میاد کاملا صحیح کار می کنه.
حالا که بعد از مدت ها اومدم توی فروم یه آموزش به درد بخور دیگه می دم که شاید این رو هم قبلا بعضی ها اشاره کرده باشن اما من ندیدم گفته شده باشه امیدوارم به درد بخوره چون به درد من که خیلی خورد.
این آموزش در مورد بالا بردن دستی Downstream rate هست البته فقط روی مودم های با firmware broadcom جواب می ده و سایر مودم ها جواب نمی ده(البته ممکنه اونا هم این گزینه رو داشته باشن ولی روشش فرق کنه)
نرم افزار Putty رو دانلود کنید که حتما بهش نیاز هست.
وارد صفحه تنظیمات مودمتون بشید و Snr رو چک کنید این روش بهتره برای Snr های بالای 10 استفاده بشه و زیر 10 ممکنه باعث قطع و وصل شدن اینترنت بشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حالا وارد نرم افزار Putty بشید گزینه Telnet رو انتخاب کنید و آیپی مودم رو توی قسمت Host بزنید مثل عکس زیر و بعد open رو بزنید
ازتون یوزر و پسورد رو می خواد که همون یوزر و پسورد ورود به صفحه تنظیمات رو می دید بهش (موقع پسورد زدن ستاره نشون نمی ده گیج نشید) بعد از ورود دستور help رو وارد کنید اگر تعدادی دستور برای شما آورد یعنی درست وارد شدید
حالا دستور زیر رو وارد کنید
adsl configure --snr 70
بعد از وارد کردن این دستور مودم شما ریست می شه و دوباره به لینک وصل می شه این بار وقتی Downstream rate رو چک کنید "احتمالا" از دفعه پیش بالاتر رفته عکس مودم خودم رو هم بعد از اجرای دستور می زارم
maniya12
07-07-2016, 12:03
بله علیرضا جان (درست گفتم؟) استفاده از برنامه آماده که کار همه هست من دوس داشتم یه آموزش به زبان فارسی در این مورد باشه.حالا اگر کسی خیلی عجله داره می تونه از این برنامه که ایشون گفت استفاده کنه البته من خودم تستش نکردم اما با توجه به اینکه ایشون تست گذاشتن به نظر میاد کاملا صحیح کار می کنه.
حالا که بعد از مدت ها اومدم توی فروم یه آموزش به درد بخور دیگه می دم که شاید این رو هم قبلا بعضی ها اشاره کرده باشن اما من ندیدم گفته شده باشه امیدوارم به درد بخوره چون به درد من که خیلی خورد.
این آموزش در مورد بالا بردن دستی Downstream rate هست البته فقط روی مودم های با firmware broadcom جواب می ده و سایر مودم ها جواب نمی ده(البته ممکنه اونا هم این گزینه رو داشته باشن ولی روشش فرق کنه)
نرم افزار Putty رو دانلود کنید که حتما بهش نیاز هست.
وارد صفحه تنظیمات مودمتون بشید و Snr رو چک کنید این روش بهتره برای Snr های بالای 10 استفاده بشه و زیر 10 ممکنه باعث قطع و وصل شدن اینترنت بشه
حالا وارد نرم افزار Putty بشید گزینه Telnet رو انتخاب کنید و آیپی مودم رو توی قسمت Host بزنید مثل عکس زیر و بعد open رو بزنید
ازتون یوزر و پسورد رو می خواد که همون یوزر و پسورد ورود به صفحه تنظیمات رو می دید بهش (موقع پسورد زدن ستاره نشون نمی ده گیج نشید) بعد از ورود دستور help رو وارد کنید اگر تعدادی دستور برای شما آورد یعنی درست وارد شدید
حالا دستور زیر رو وارد کنید
adsl configure --snr 70
بعد از وارد کردن این دستور مودم شما ریست می شه و دوباره به لینک وصل می شه این بار وقتی Downstream rate رو چک کنید "احتمالا" از دفعه پیش بالاتر رفته عکس مودم خودم رو هم بعد از اجرای دستور می زارم
سلام من با این نرم افزار کار کردم ولی نمیتونم در آخر وارد صفحه مودمم شم این ارور رو توی صفحه مودم میده Local user or Telnet administrator is configuring this device
و نمیتونم با پسوردم وارد شم
سلام من با این نرم افزار کار کردم ولی نمیتونم در آخر وارد صفحه مودمم شم این ارور رو توی صفحه مودم میده Local user or Telnet administrator is configuring this device
و نمیتونم با پسوردم وارد شم
یه عکس می شه بگیرید از این ارور؟ کجا ارور رو می ده توی تلنت یا توی وب؟
maniya12
07-07-2016, 15:15
جایی که میخوام وارد 192.168.1.1 بشم که پسورد رو وارد کنم این پیان رو قرمز وسط نوشته پسور که میزنم وارد پنل مودم نمیشه
maniya12
07-07-2016, 15:17
من میخوام ریتم بصورت فیک بره بالا شاتل برام سرویس گیم فعال کنه چون میگه سرویست باید ریتش 1مگ باشه:|
من میخوام ریتم بصورت فیک بره بالا شاتل برام سرویس گیم فعال کنه چون میگه سرویست باید ریتش 1مگ باشه:|
فیک نیست این واقعیه توی صبانت به دلیل اینکه کامل پهنای باند رو توی 12 مگ باز می زارن من تا سرعت دانلود 2 مگ در ثانیه هم با این روش گرفتم.مطمئنید که مودمتون فرم ور Broadcom داره؟ صفحه Statistics شما مثل همین عکسی هست که من گذاشتم ؟
ضمنا اگر از تنظیمات جدید به هر دلیل راضی نبودید کافیه مودم رو خاموش و روشن کنید و بر می گرده به حالت قبل از اجرای دستور
maniya12
07-07-2016, 15:24
فیک نیست این واقعیه توی صبانت به دلیل اینکه کامل پهنای باند رو توی 12 مگ باز می زارن من تا سرعت دانلود 2 مگ در ثانیه هم با این روش گرفتم.مطمئنید که مودمتون فرم ور Broadcom داره؟ صفحه Statistics شما مثل همین عکسی هست که من گذاشتم ؟
ضمنا اگر از تنظیمات جدید به هر دلیل راضی نبودید کافیه مودم رو خاموش و روشن کنید و بر می گرده به حالت قبل از اجرای دستور
من شاتل دارم چکار کنم ریتم بره بالا برنامه ای هست؟راهی هست؟
فیک هم بره بالا کافیه برام
من شاتل دارم چکار کنم ریتم بره بالا برنامه ای هست؟راهی هست؟
براتون پیام خصوصی می فرستم اونجا صجبت می کنیم:n01:
یه نکته ای متوجه شدم با توجه به عکسی که یکی از دوستان فرستاد اونم این بود که خود شرکت باید فضای Rate شما رو زیاد کرده باشه یعنی بهتون اجازه ریت بالا رو داده باشه وگرنه این روش جواب نخواهد داد یعنی این روش برای کسایی جواب می ده که مثلا شرکت واسشون تا 20 مگ باز کرده ولی مودمشون با اینکه Snr بالا داره حداکثر ریت قابل دریافت رو نمی گیره
maniya12
07-07-2016, 15:35
یه نکته ای متوجه شدم با توجه به عکسی که یکی از دوستان فرستاد اونم این بود که خود شرکت باید فضای Rate شما رو زیاد کرده باشه یعنی بهتون اجازه ریت بالا رو داده باشه وگرنه این روش جواب نخواهد داد یعنی این روش برای کسایی جواب می ده که مثلا شرکت واسشون تا 20 مگ باز کرده ولی مودمشون با اینکه Snr بالا داره حداکثر ریت قابل دریافت رو نمی گیره
حالا شما بگین ما تست میکنیم
متشکر
مودم من دی لینک 2730u سفیده که چیپستش ریلتکه! از طریق telnet به مودم وصل میشه ولی این دستور شما و دستورات دیگر منطبق با برنامه رو نمیگیره! مینویسه :
(Invalid parameter:configure--snr70(bits
راهی یا برنامه ای نیست که رو مودم های با چیپ ریلتک هم جواب بده؟!
نتم شاتله که خطمو تا 16 مگ باز گذاشته ، منتها مودم نمیزاره که snr از 10 پایین تر بیاد و خطم رو 13 الی 14 ست میشه!
مودم من دی لینک 2730u سفیده که چیپستش ریلتکه! از طریق telnet به مودم وصل میشه ولی این دستور شما و دستورات دیگر منطبق با برنامه رو نمیگیره! مینویسه :
(Invalid parameter:configure--snr70(bits
راهی یا برنامه ای نیست که رو مودم های با چیپ ریلتک هم جواب بده؟!
نتم شاتله که خطمو تا 16 مگ باز گذاشته ، منتها مودم نمیزاره که snr از 10 پایین تر بیاد و خطم رو 13 الی 14 ست میشه!
آره دقیقا کار این دستور اینه که به زور snr رو کم می کنه و باعث می شه Rate بره بالا.دستور help رو بزنید توی تلنت احتمالا لیست دستورا رو بیاره اون بزارید اینجا ببینیم می شه کاری کرد یا خیر
maniya12
08-07-2016, 22:22
سلام دوستان تو صفحه مودم ریت من روی 10 مگ ست شده ولی سرعتم 200 هستش چکار کنم از تمام سرعتم به نسبت 10 مگ سرعت داشته باشم؟
با 12 مگ مشکلی نداره?
maniya12
09-07-2016, 00:58
با 12 مگ مشکلی نداره?
100 درصد مشکل داره
رفیق سرویس گیم هنوز فعال نکردی؟
100 درصد مشکل داره
نه
100 درصد مشکل داره
خیر
سلام
در ساعات رایگان سرعت دانلود برای سرورهای داخل و خارج یکسانه یا مثل آسیاتک فرق میکنه؟
taghi_ramzi
09-07-2016, 12:08
سلام
دوستان من تو سرویس شبانه این کلاهبردارا هیچ دانلودی از رپیدباز نمیتونم داشته باشم
انگار مسدودش کرده باشن ، حتی سایتش هم باز نمیشه
کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
سلام
دوستان من تو سرویس شبانه این کلاهبردارا هیچ دانلودی از رپیدباز نمیتونم داشته باشم
انگار مسدودش کرده باشن ، حتی سایتش هم باز نمیشه
کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
لطفا لینک بدین تست کنم
taghi_ramzi
09-07-2016, 12:30
لطفا لینک بدین تست کنم
مثلاً این فایل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته تو ساعت دانلود رایگان منظورم بود ، الان مشکلی نداره.
MMDFullHD
09-07-2016, 18:00
مگه میشه همچین چیزی؟! :n13:
لطفا یه تست از وقتی حجم زیاد اری هم میذاری با یک سرور تو آلمان یا اون ورا؟؟ :n02:
دوستان کسی هست مرکز نبوت تو تهران از صبانت گرفته باشه؟
پایداری کانکشن و پینگ و تایم اوت وضعیتش چطوریه؟ بیشتر برای بازی با سرور های اروپا نیاز دارم باید پینگ تقریبا ثابت و ارتباط بدون پکت لاس باشه!
سرعت وضعیتش چگونس؟
ممنون از راهنماییتون
بله اینطوریه هست این تست رو حجم زیاد نداشتم ولی اگ همین سرویس پول بدی خوردش حجم بگیری ازش خیلی خوب میشه
پینگ ۱۲۰ میشه همین تو ساعت ۷ غروبی
سلام
در ساعات رایگان سرعت دانلود برای سرورهای داخل و خارج یکسانه یا مثل آسیاتک فرق میکنه؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
fade2amin
10-07-2016, 13:34
دوستان این صبا بنظرم بدجور ترافیک دزدی داره. میخوام ببینم شما هم اینو حس کردین ؟
دوستان این صبا بنظرم بدجور ترافیک دزدی داره. میخوام ببینم شما هم اینو حس کردین ؟
اره اونم یکمی[emoji16]
alireza12827
12-07-2016, 11:56
دوستان صبانتی سلام من تازه سرویس صبا نت گرفتم این پنل کاربری صبانت بخش گزارش ریز مصرف که یک نمودار رسم میکنه این میزان آپلود رو نشون میده یا دانلود رو؟؟کدام یک؟؟ اگر آپلوده پس چرا محاسبه میکنه مگه در صبانت آپلود رایگان نیست؟؟
دوستان صبانتی سلام من تازه سرویس صبا نت گرفتم این پنل کاربری صبانت بخش گزارش ریز مصرف که یک نمودار رسم میکنه این میزان آپلود رو نشون میده یا دانلود رو؟؟کدام یک؟؟ اگر آپلوده پس چرا محاسبه میکنه مگه در صبانت آپلود رایگان نیست؟؟
حجمی که ازت کم میشه رو نشون میده
میشه گفت دانلود
سلام
لطفا اگر به حجم دزدی صبانت مشکوک هستید به صورت روزانه مقدار مصرف کلیه دستگاه های متصل به مودم رو پست کنید و با گزارش مصرف صبانت مقایسه کنید
من که ی مصرف کننده بیشتر نیستم
لحظه ای چک میکنم تا حالا ی مورد هم حجم بیجا ندیدم کم کند
منم حساس
alireza12827
12-07-2016, 21:51
اگر مودم رو حالت pppoe باشه و دائم وصل باشه هر چند ساعتی یه آی پی جدید مودم میده توی صبا نت ؟؟ هر 24 ساعت یه آی پی جدید میده؟؟
اگر مودم رو حالت pppoe باشه و دائم وصل باشه هر چند ساعتی یه آی پی جدید مودم میده توی صبا نت ؟؟ هر 24 ساعت یه آی پی جدید میده؟؟
نه خودتون تنظیم کنید هروقت دستگاهی به مودم وصل نباشه ای پی نگیره
وقتی دستگاه وصل بشه ای پی جدید میگیره
بنده ی سری یک هفته مسافرت رفته بودم یادم رفته بود مودم رو خاموش کنم باور می کنی حتی یک اتصال عوض نکرده بود تمام یک هفته با یک اتصال و آی پی
سلام
کسی اطلاع نداره؟
کسی اطلاع نداره؟
یکسانه
دوست عزیز بعضی سایت ها دیتا سنترش آسیاتک هست به همین دلیل محدودیتی برای این سایت ها ایجاد نمیشه
alireza12827
16-07-2016, 12:20
دوستان این جشنواره فروش صبانت که الان در سایتشون هستش تا چه تاریخی ادامه داره؟؟
maniya12
17-07-2016, 02:46
یکسانه
دوست عزیز بعضی سایت ها دیتا سنترش آسیاتک هست به همین دلیل محدودیتی برای این سایت ها ایجاد نمیشه
دوست عزیز سرویس گیم فعال کردی ببینیم پینگت چقدر کم میشه؟!
دوست عزیز سرویس گیم فعال کردی ببینیم پینگت چقدر کم میشه؟!
دوست عزیز به درگاه خداوند برم شما منو ول میکنی??
maniya12
17-07-2016, 14:19
دوست عزیز به درگاه خداوند برم شما منو ول میکنی??
اوکی داداش چرا اصبانی میشی نخواستیم ارزونی خودت
gorzdaran
19-07-2016, 09:10
من دیروز خطم وصل شد و اولین شب دانلود کردم. و الان نوشته وضعیت محدودیت سرویس : اعمال محدودیت سرعت در شب به علت عدم رعایت مصرف منصفانه.
این دقیقا چطور اعمال میشه ؟ مصرف منصفانه اش چطوریه ؟ گسی میتونه توضیح بده لطفا
من دیروز خطم وصل شد و اولین شب دانلود کردم. و الان نوشته وضعیت محدودیت سرویس : اعمال محدودیت سرعت در شب به علت عدم رعایت مصرف منصفانه.
این دقیقا چطور اعمال میشه ؟ مصرف منصفانه اش چطوریه ؟ گسی میتونه توضیح بده لطفا
احتمالا توضیحات رو موقع خرید نخوندید
70% حجم مصرفی شما در روز(آپلود و دانلود) میشه شبانه شما
بیشتر مصرف کنین محدود میشین
راستی روی چند محدود شدید?100 کیلو?
gorzdaran
20-07-2016, 00:20
احتمالا توضیحات رو موقع خرید نخوندید
70% حجم مصرفی شما در روز(آپلود و دانلود) میشه شبانه شما
بیشتر مصرف کنین محدود میشین
راستی روی چند محدود شدید?100 کیلو?
بله روی یک مگ بسته شده
mostafa682
20-07-2016, 23:41
بچه ها من ترافیکم خیلی زود تموم میشه برای شما هم همینطوره؟فقط گیم میزنم و همیشه به PSN وصلم ولی روزی کم کم 800 مگ کم میکنه وایرلس رو هم خاموش کردم و کنسول با لن وصله یه پی سی هم دارم ایننستاگرام هم اصلا نمیرم
mostafa682
20-07-2016, 23:45
راستی پروفایل گیم هم داره؟
توی فیفا نمیدونم چرا لگ دارم سرعت دانلود اپلود خوبه پینگم متوسطه ولی لگ دارم نمیدونم چرا قبلا با هایوب با پینگ 350 بدون لگ میزدم ولی با صبانت با پینگ 200 هم لگ دارم
بچه ها من ترافیکم خیلی زود تموم میشه برای شما هم همینطوره؟فقط گیم میزنم و همیشه به PSN وصلم ولی روزی کم کم 800 مگ کم میکنه وایرلس رو هم خاموش کردم و کنسول با لن وصله یه پی سی هم دارم ایننستاگرام هم اصلا نمیرم
منم gta و بعضی اوقات فیفا بازی میکنم اما با اینکه خانواده کلا وصلن فقط 500 مگ کم میشه
گزارش ریز مصرف فکر کنم آپلود رو هم حساب میکنه اما تو صفحه اصلی کمتر کم میشه
شما یک روز هیچی به مودم وصل نکنین جز خود ps3 یا ps4 سپس ببینید چقدر از حجمتون کم شده
راستی پروفایل گیم هم داره؟
توی فیفا نمیدونم چرا لگ دارم سرعت دانلود اپلود خوبه پینگم متوسطه ولی لگ دارم نمیدونم چرا قبلا با هایوب با پینگ 350 بدون لگ میزدم ولی با صبانت با پینگ 200 هم لگ دارم
من تو تست پینگم 300 هست اما توی هیچ بازیی لگ ندارم
mostafa682
20-07-2016, 23:53
منم gta و بعضی اوقات فیفا بازی میکنم اما با اینکه خانواده کلا وصلن فقط 500 مگ کم میشه
گزارش ریز مصرف فکر کنم آپلود رو هم حساب میکنه اما تو صفحه اصلی کمتر کم میشه
شما یک روز هیچی به مودم وصل نکنین جز خود ps3 یا ps4 سپس ببینید چقدر از حجمتون کم شده
من تو تست پینگم 300 هست اما توی هیچ بازیی لگ ندارم
اخه من از سال 2009 اون زمان با PS3 اصلا افلاین کنسولو روشن نمیکردم چه برسه الان PS4 دارم
نمیدونم واسه من چرا اینجوریه دوستم با 128 هم فیفا میزد بدون لگ ولی من لگ دارم تازه من کلی پورت و DMZ و هزار کوفت زهر ماری رو زدم تی وی هم اینپوت لگش خیلی پایینه تازه توی تنظیمات تیوی هم اینپوت لگ رو هم پایین اوردم ولی باز لگ دارم
پروفایل گیم داره صبانت یا نه؟
maniya12
21-07-2016, 00:47
اخه من از سال 2009 اون زمان با PS3 اصلا افلاین کنسولو روشن نمیکردم چه برسه الان PS4 دارم
نمیدونم واسه من چرا اینجوریه دوستم با 128 هم فیفا میزد بدون لگ ولی من لگ دارم تازه من کلی پورت و DMZ و هزار کوفت زهر ماری رو زدم تی وی هم اینپوت لگش خیلی پایینه تازه توی تنظیمات تیوی هم اینپوت لگ رو هم پایین اوردم ولی باز لگ دارم
پروفایل گیم داره صبانت یا نه؟
بله داره ولی یکی از رفیقامون زورش میاد فعالش کنه:n02:
بله داره ولی یکی از رفیقامون زورش میاد فعالش کنه:n02:
باشه امروز فرصت شد زنگ میزنم:|
به ترتیب شماره هایی ک دادی جوابارو میگم:
اولی میگه ما وایرلسیم زنگ بزن 1524
دومی پارسماناماد:| بود
سومی قادر ب پاسخگویی نمیباشد
چهارمی و پنجمی هم یکیه همه بخشهاشو زدم یکی میگفت داخلی 211 یکی میگفت زنگ بزن پشتیبانی 32227007 بعدشم یه خانم به یه افاده ای میگه نداریم همچین چیزی و بصورت اختصاصی <نمیفروشیم> :|
همه بخشها میگفتن نداریم
شما خودت برو زنگ بزن برام فعال کن دوست نداری هم ولم کن
maniya12
21-07-2016, 12:32
چهارمی و پنجمی هم یکیه همه بخشهاشو زدم یکی میگفت داخلی 211 یکی میگفت زنگ بزن پشتیبانی 32227007 بعدشم یه خانم به یه افاده ای میگه نداریم همچین چیزی و بصورت اختصاصی <نمیفروشیم> :|
همه بخشها میگفتن نداریم
عزیز من که برای خودم نمیگم من الان شاتل دارم و راضی ام و سرویس گیم شاتلم هم فعاله
من برای خودت میگم که گیم بازی میکنی چون من قبل از فعال کردن سرویس گیم با گیم خارجی مشکل داشتم ولی الان نه شماره صبانت هم اینه فقط اینو بدونم من قصد اذیت کردن نداشتم
تلفن
83853 (021)
عزیز من که برای خودم نمیگم من الان شاتل دارم و راضی ام و سرویس گیم شاتلم هم فعاله
من برای خودت میگم که گیم بازی میکنی چون من قبل از فعال کردن سرویس گیم با گیم خارجی مشکل داشتم ولی الان نه
شماره صبانت هم اینه دیگه خود دانی من قصد اذیت کردن نداشتم
021-83853
کدوم سرویسشو گرفتید?
شبانه داره?
سرعت?
قیمت?
maniya12
21-07-2016, 12:41
کدوم سرویسشو گرفتید?
شبانه داره?
سرعت?
قیمت?
من آرت 1 دارم 128 نامحدود تا 3 ماه پیش سرعتم باهاش 120تا 200 بود الان گفتن پهنای باند اومده پایین سرعتم شده 60 تا 1ماه تا 2ماه دیگه بر میگرده به همون 120تا 200 انگار دارن پهنای باند رو افزایش میدن مراحا اداریش رو داره طی میکنه
28 هزار تومن
من چون 2 ساله شاتل نامحدود دارم نمیدونم شبانه داره یا نه
ولی اگه پشت سر هم با سرویس 128 نامحدود دانلود نکنی سرعتت کاهش پیدا نمیکنه من الان روزی تقریبا 2 گیگ مصرفم هستش که در ماه میشه 60 گیگ و هیچ وقت سرعت دانلودم کم نمیشه ولی محدوداش شنیدم سرعتش افتضاح بالا هستش
- - - Updated - - -
همه بخشها میگفتن نداریم
شماره صبانت هم اینه فقط اینو بدونم من قصد اذیت کردن نداشتم
تلفن
83853 (021)
گفتم ک به همه زنگ زدم
پینگ خارجی خوبه برای نامحدود?
maniya12
21-07-2016, 13:17
گفتم ک به همه زنگ زدم
پینگ خارجی خوبه برای نامحدود?
پینگ در همه سرویس ها یکی هست به دلیل اینکه پهنای باند اومده پایین شده 512 فعلا سرویس گیم رو فعال نمیکنن تا وقتی که ریت بشه 1024 البته سرویس گیم برای سرویسهای نامحدود آرت 1تا 5 فعال نمیشه و برای سرویس های آرت 6تا 8 و سرویس های نامحدود سرویس گیم فعال میشه چون ریتشون از 1مگ به بالا هستش
ولی با این وضعیت بدون سرویس گیم پینگم با خارج 145 هم میش در بهترین حالت و در بدترین حالت 170
من با سرویس گیم قبلا ها پینگم در سرور خارجی 55 هم شده بود:| ولی معمولا 100 تا 110 با فعال کردن سرویس گیم
و پینگ داخلی با سرویس گیم در بهترین حالت 25 میشه و در بدترین حالت 45
این پینگهایی که میگم خودم تست کردم چون هم بازی آنلاین mw2 mw3 سرور ایرانی داره بازی کردم و هم بازی آنلاین dota2 lol cs go که سرور خارجی داره بازی کردم
امیدوارم اطلاعات کاملی رو در اختیارت گذاشته باشم
چرا ارزون نشد?:D
mohamadir
22-07-2016, 00:52
چرا ارزون نشد?:D
اون چیزی که در کسری از ثانیه انجام میشه افزایش قیمت هاست برای ارزونی عجله ای ندارند!
درود. دوستان کسی اینجا سرویس های جشنواره همون ها که زده سرعت تا 12مگ یکساله 30یا48یا60 گیگ رو استفاده کرده سرعت و کیفیتش چطوره؟ من سال قبل جشنواره تا 4مگ رو گرفتم که تا حالا کاملا راضی بودم و سرعتم 800-1000 کیلوبایت در ثانیه هست. حالا میخوام تمدید کنم دیدم سرویس های بالا رو زده حداقل تضمین سرعت 128 کیلوبایت. میترسم بگیرم یکهو سرعت خراب باشه درواقع اینگار این سرویس ها 128 هستند پس چرا بعنوان تا 12مگ میفروشند.
درود. دوستان کسی اینجا سرویس های جشنواره همون ها که زده سرعت تا 12مگ یکساله 30یا48یا60 گیگ رو استفاده کرده سرعت و کیفیتش چطوره؟ من سال قبل جشنواره تا 4مگ رو گرفتم که تا حالا کاملا راضی بودم و سرعتم 800-1000 کیلوبایت در ثانیه هست. حالا میخوام تمدید کنم دیدم سرویس های بالا رو زده حداقل تضمین سرعت 128 کیلوبایت. میترسم بگیرم یکهو سرعت خراب باشه درواقع اینگار این سرویس ها 128 هستند پس چرا بعنوان تا 12مگ میفروشند.
ساعات رایگان در حالت محدود: 100 کیلوبایت(داخلی)
ساعات رایگان در حالت غیر محدود و غیر رایگان:700 الی 900 کیلوبایت
خارجی دان نکردم
ساعات رایگان در حالت محدود: 100 کیلوبایت(داخلی)
ساعات رایگان در حالت غیر محدود و غیر رایگان:700 الی 900 کیلوبایت
خارجی دان نکردم
سپاس از شما. جریان محدود کردنش چیه ماهانه حساب میشه یا سالانهچ۰؟ نوشته تا هفتاد درصد حجم ماهانه محدود نمیشه. مثلا اگر 60 گیگ سالانه رو بگیرم که نوشته 5گیگ در ماه آیا در هر ماه فقط 3/5 گیگ رایگان نامحدود میشه دانلود کرد یا اینکه 42 گیگ که رایگان دانلود کردی بعد محدود میشه؟ بعد اون سرویس صبحانه که صد گیگ سالانه حدود شصت تومن بود هنوز هست یا دیگه برداشتن؟
sorooshfm
22-07-2016, 13:42
زیاد شکمتون رو صابون نزنید آسیاتک اعمال کرده هر گیگی 600 تومان کم شده تا 6 گیگ
یعنی ری...م تو این پنل کاربری این خراب شده . هر موقع حجم تموم کردم 1 ساعت باید وایسی تا حجم رزرو فعال شه برات . اعصابم ریدمان کرد امشب دیگه وسط یه کار مهم قطع شد .
بعد این سرویسهای جشنواره چرا حجم بقیه ماهها رو نمیذاره استفاده کنم ؟ الان من 5 گیگم تموم شه برم حجم بخرم در حالی که اونقدر تو رزرو هست ؟ :n21: زنگ بزنم بگم یا همشو فعال کن یا گور بابات جمع اوری میزنم بعد چند سال . دیگه خیلی داره میره رو اعصاب این اواخر
alidodar1
23-07-2016, 08:09
سلام دوستانتو فستیوال تابستانه 60 گیگ 60 تومن ،شرط دانلود شبانه رو نوشته تا نسبت حجم مصرف شده در این بازه به میزان حجم محاسبه شده کل کوچکتر از 70 درصد باشد ،در در غیر اینصورت روی 100 کیلو بایت محدود میشه،منظورشو متوجه نمیشمینی مثلا همین سرویس تا 70 درصد 60 گیگ میشه 42 گیگ ،ینی تا زمانی که به 42 گیگ دانلود شبانه نرسیدیم سرعت خوبه و بعد اون محدو میشه؟؟؟ یا منظورش چیز دیگریه؟
alidodar1
23-07-2016, 08:17
برادرانی که شبانشون محدود شده ،با سرعت 100 کیلوبایت از 4 تا 10 صبح شبی چند گیگ میتونید دانلود کنید با idm
sorooshfm
23-07-2016, 13:42
برادرانی که شبانشون محدود شده ،با سرعت 100 کیلوبایت از 4 تا 10 صبح شبی چند گیگ میتونید دانلود کنید با idm
خب مشخصه میشه در حدود 3600 مگابایت
متغیره از 100 تا 125 کیلو هستش
نه بیشتر میشه و نه کمتر
ی نکته این که ساعت 6 صبح داشتم دان میکردم سرعت 800 کیلو بود اما یادم اومد خاموش روشن نکردم ک بعدش همینکارو کردم و سرعت محدود شد
برای شبانه حتما باید خاموش روشن کنیم?
alidodar1
23-07-2016, 22:55
نه خیلی کمتر میشه اگه رو 100 قفل باشن
دقیقه ای 6000 کیلوبایت و ساعتی 360 مگابایت میشه ،در 6 ساعت رایگان میشه حدود 2100 مگابایت که ناامید کنندست ولی با توجه به اینکه اینجا ایرانه و در بیابان لنگه کفش طلاست (هیچ شرکتی در شرایط مشابه مجانی نمیده جز شاتل که اونم تا نوبتمون دربیاد شاید موهامونم مثل دندونامون سفید بشه!) ،میشه گفت این وضع فقط از هیچی بهتره:n20:
meelad80
23-07-2016, 23:55
من میخوام بیام صبانت بنظرتون خوبه؟ ارزش داره؟
دقیقه ای 6000 کیلوبایت و ساعتی 360 مگابایت میشه ،در 6 ساعت رایگان میشه حدود 2100 مگابایت که ناامید کنندست ولی با توجه به اینکه اینجا ایرانه و در بیابان لنگه کفش طلاست (هیچ شرکتی در شرایط مشابه مجانی نمیده جز شاتل که اونم تا نوبتمون دربیاد شاید موهامونم مثل دندونامون سفید بشه!) ،میشه گفت این وضع فقط از هیچی بهتره:n20:
خب از 4G استفاده کنید واسه دانلود :n05:
alidodar1
24-07-2016, 01:21
نه دیگه
بحث سر مفت و کلفت بودنه :n02: 4g که خوبه ولی پولم باس پاش بدیم
mostafa682
24-07-2016, 11:33
من زنگ زدم چند بار گفتن سرویس گیم نداریم
من زنگ زدم چند بار گفتن سرویس گیم نداریم
قربون آدم چیز فهم:|
فولاد شهر که بودم برام فعال کردن متاسفانه اسمش یادم نیست
مگر شاتل چه مزیتی بر صبا داره؟ قیمتها که صبا مقداری بهتر هم هست . واقعیت اینه که اگر شبانه رو هیچ محدودیتی براش نگذارند یک تعداد خاص عرصه رو بر بقیه کاربرها تنگ میکنند. یک زمانی اینجوری بود و محدودیتی در کار نبود ساعت که میشد دو شب یکباره اینترنت تعطیل میشد بقدری افت سرعت داشت که اونهایی که پهنای باند و سرعت های کمتر رو داشتند در استفاده معمولی هم دچار مشکل میشدند.بهرحال اونهایی که دانلود های خیلی زیاد و غیر معمول دارند باید فکر هزینش هم بکنند شما سرویس نامحدود طلایی بگیر هرچه میخوای دانلود بکن.
دوست عزیز منظورتون حالت اینتر لیو نیست؟
باید زنگ بزنید که از حالت عادی روی فست قرار بدن
باید زنگ بزنید که از حالت عادی روی فست قرار بدن.
باید زنگ بزنید که از حالت عادی روی فست قرار بدن.
توی فولاد شهر همین سرویس گیم رو گفتمشون و فعال کردن
نمیدونم فکر کنم کسی که برام فعال کرد اخراج شده:|
من نمیدونم این چه بحثی هست که دارید! سرویس گیم رو فقط شاتل و پارس آنلاین دارن ارائه میدن صبانت یا اسیاتک اساسا چنین سرویسی ندارند که ارائه بدن یا ندن
alidodar1
25-07-2016, 10:53
سلام دوستان ،متوسط شبی چند گیگ میتونید داتتود شبانه کنید؟
این سرویس تابستتنی 60گیگ 60 تومن با شبانه رایگان ارزش داره؟؟؟
سلام دوستان ،متوسط شبی چند گیگ میتونید داتتود شبانه کنید؟
این سرویس تابستتنی 60گیگ 60 تومن با شبانه رایگان ارزش داره؟؟؟
سرعت 100 کیلو محدوده خودت حساب کن
alidodar1
25-07-2016, 11:09
با 100 ثابت میشه حدود 2100 مگ
الان زنگ زدم واسه مرکز ایت الله کاشانی پورت ازاد نداره و مثل شاتل 2 ماه طول میکشه اسم دراد! تازه باید 5500 تومن واریز کنم که برم تو لیست رزرو!
امت شهید پرور پورت همه شرکتا رو پر کردن ،ما بدبختا که الان میخایم بگیریم هیچ جا خالی نداره:n14:
سرعت 100 کیلو محدوده خودت حساب کن
یعنی از اول سرعت شبانه در این طرح 100 هست یا اینکه وقتی بنا به گفته خودشون از هفتاد درصد حجمی که داری بیشتر بشه سرعت روی 100 محدود میشه؟ من طرحی که الان دارم جشنواره تا ۴مگ سال پیش بوده که سرعت شبم با روز فرقی نداره و حدود یک مگ هست البته شبانه من نیم بها هست. ترجیح میدم همون نیم بها و با سرعت خوب باشه تا اینکه مجانی ولی بدون سرعت. در منطقه ما شاتل هم پورت خالی داره با توجه به اینکه طرح فعلی تقریبا تموم هست آیا شاتل مزیتی داره که از اون بگیرم؟ البته از صبانت که صددرصد راضی بودم
یعنی از اول سرعت شبانه در این طرح 100 هست یا اینکه وقتی بنا به گفته خودشون از هفتاد درصد حجمی که داری بیشتر بشه سرعت روی 100 محدود میشه؟ من طرحی که الان دارم جشنواره تا ۴مگ سال پیش بوده که سرعت شبم با روز فرقی نداره و حدود یک مگ هست البته شبانه من نیم بها هست. ترجیح میدم همون نیم بها و با سرعت خوب باشه تا اینکه مجانی ولی بدون سرعت. در منطقه ما شاتل هم پورت خالی داره با توجه به اینکه طرح فعلی تقریبا تموم هست آیا شاتل مزیتی داره که از اون بگیرم؟ البته از صبانت که صددرصد راضی بودم
نه وقتی بیشتر شه میشه 100 کیلو
غیر محدود 800
سلام کسی از این شرکت به صورت وایرلس گرفته هزینش چقدر هست و کیفیت چطوره؟
Sent from my NX403A using Tapatalk
mohamadir
25-07-2016, 22:51
صبانت با خیالی آسوده به گران فروشی و کلاهبرداری ادامه بده ، انگار نه انگار که باید قیمت ترافیک رو کم می کردی!
به طور کلی قانون رو دایورت کردن روی بعضی اعضای بدن!
کسی تا حالا اینو دیده?
وسوسه انگیزه
اگه فقس خودتون به وای فای وصل باشید سرعت از 120 تا 125 نوسان داره در دانلود نامحدود
اگه فقس خودتون به وای فای وصل باشید سرعت از 120 تا 125 نوسان داره در زمان دانلود نامحدود
هزینه نصب در صبانت اجباری است یا اختیاری؟ درصورت ثبت نام از طریق سایت علاوه بر هزینه سرویس و 5000 رانژه و 9 درصد مالیات هزینه دیگری میگیرند یا نه؟
کسی تا حالا اینو دیده?
وسوسه انگیزه
صبانت داره سخاوت به خرج میده و ادای های وب رو در میاره، ولی گرون تر
اتاق فکر نداشتن حداقل یه اسم برای این حرکت بذارن!
مثلا آتشفشان، بادکنک، نویز، کبریت یا ... :n02:
mohamadir
26-07-2016, 13:30
صبانت داره سخاوت به خرج میده و ادای های وب رو در میاره، ولی گرون تر
اتاق فکر نداشتن حداقل یه اسم برای این حرکت بذارن!
مثلا آتشفشان، بادکنک، نویز، کبریت یا ... :n02:
سخاوت؟!
بعد از 5 روز هنوز به خودشون زحمت ندادن قیمت ها رو طبق تعرفه اعلام شده کاهش بدن...
صبانت با خیالی آسوده به گران فروشی و کلاهبرداری ادامه بده ، انگار نه انگار که باید قیمت ترافیک رو کم می کردی!
به طور کلی قانون رو دایورت کردن روی بعضی اعضای بدن!
اگه قراره مثل شرکت های دیگه با حذف شبانه و کارهای از این قبیل قیمتو کاهش بده همون کاهش نده بهتره
mohamadir
26-07-2016, 13:39
اگه قراره مثل شرکت های دیگه با حذف شبانه و کارهای از این قبیل قیمتو کاهش بده همون کاهش نده بهتره
دوست عزیز صبانت جز اولین شرکت هایی بود که شبانه رایگان رو حذف کرد!
الان سیاست مصرف منصفانه و دانلود شبانه تا دو برابر حجم روزانه رو داره
شما از سرویس خاصی استفاده می کنید؟
بله جشنواره سرویس های میکس:|
MOHAMMAD2010
26-07-2016, 16:53
بله جشنواره سرویس های میکس:|
این جشنواره 60 گیگ 60 تومن 1 ساله چه جوریه ؟
تایم رایگانش شبی میشه چقدر دانلود کرد که محدود نشه ؟ محدود بشه سرعت سرور داخلی و خارجیش میره رو 100 کیلوبایت ؟
من تا حالا هیچ وقت نت 1 ساله از هیچ شرکتی نگرفتم - اولین باره مجبور شدم - مشکلی نداره ؟
تو سایت صبانت هم شمارمو زدم نوشت : خوشبختانه امکان سرویس دهی در این مرکز وجود دارد - پس یعنی پورت خالی دارن ؟
یه سوال دیگه هم داشتم خیلی مهمه برام ، برای تایم رایگان باید مودم رو خاموش روشن کنیم ؟ یا خودش مثل بقیه شرکت ها میره رو رایگان ؟
من مصرف روزانم حدود ماهی 15 گیگ هست از اونجایی که این طرح کلش 60 گیگ هست وقتی ترافیکم تموم شد میتونم ماهیانه جدا 15 گیگ بگیرم ؟
الان جشنواره شبانه رایگان داره
ولی من سرویسم مصرف منصفانه هست
منظورم این بود که مثل شرکت های وب که قیمت ها رو یه اپسیلون کم کرده و شبانه رو حذف کرده ، نشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.