ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] ADSL Sabanet / شرکت صبانت

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 [59] 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72

mohammad_77
30-09-2014, 13:50
محدودیتی که صبانت اعمال میکنه با توجه به قانون مصرف منصفانه تنظیم مقررات و اینکه تو قرارداد گفته شده شبانه رو به شرط مصرف منصفانه به کاربر ارایه میده کاملا قانونیه و اینکه 100 ملیون بار هم شکایت کنین وقتی کارشناس 195 حق رو به صبانت میده هیچ تاثیری نداره بی خودی دارین وقت خودتون رو هدر میدین
بهترین کار اینه داخل خود پنل صبانت درخواست تخلیه بزنین و دلیل هم بزنید افت سرعت و شبانه غیر رایگان

برای من که موقع قرارداد چنین نبود . الان هم که همین حرف ها رو برگردونده دارم جوابش رو می دهم (پس از اینکه باز بشه) . فعلا که پیگیر قضیه هستم .

k1ozil
30-09-2014, 14:29
حداقل نیم تا یک متر فاصله داشته باشه
داداش کاملا مطمئنم پس مشکل از سیمهاست.به چند دلیل تو ساعات اوج مصرف به شدت روی خط نویز میفته ولی صبحا زود مخصوصا ساعت4-5 صبح که مصرف برق به کمترین مقدار خودش میرسه خط تا 11 مگ میکشه ولی ساعت 7-9 شب تا5 مگ فقط یه مشکلی که اینجا هست امکان فاصله انداختن بین سیما نیست مخابرات میاد برای سیم اختصاصی بکشه؟؟؟؟؟؟؟ هزینش چند میشه؟؟؟؟؟؟

naasr
30-09-2014, 15:50
داداش کاملا مطمئنم پس مشکل از سیمهاست.به چند دلیل تو ساعات اوج مصرف به شدت روی خط نویز میفته ولی صبحا زود مخصوصا ساعت4-5 صبح که مصرف برق به کمترین مقدار خودش میرسه خط تا 11 مگ میکشه ولی ساعت 7-9 شب تا5 مگ فقط یه مشکلی که اینجا هست امکان فاصله انداختن بین سیما نیست مخابرات میاد برای سیم اختصاصی بکشه؟؟؟؟؟؟؟ هزینش چند میشه؟؟؟؟؟؟

حضوری برو مخابرات منطقه ات باشون صحبت کن باید پیگیری کنی تا بیان مشکل را برطرف کنن

Emperror Deadking
30-09-2014, 17:25
من سرویس 256 نامحدود گرفته بودم ... چند روز اول با سرعت 200 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکردم ولی چون زیاد دانلود کردم سرعتم دانلودم الان شده 5 کیلوبایت در ثانیه ( کلاهبرداری شاخ و دم نداره )

خواستم بپرسم چطوری این مشکل رو رفع کنم و سرعت دانلودم به حالت عادی برگرده ؟؟؟

لطفا کمک کنید ... تحملم تموم شد دیگه ... حتی عکس هم نمیتونم دانلود کنم !!!

shayan0o21
30-09-2014, 17:27
من سرویس 256 نامحدود گرفته بودم ... چند روز اول با سرعت 200 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکردم ولی چون زیاد دانلود کردم سرعتم دانلودم الان شده 5 کیلوبایت در ثانیه ( کلاهبرداری شاخ و دم نداره )

لطفا کمک کنید ... تحملم تموم شد دیگه

هیچ راهی نیست :n02:

sunmaster_7
30-09-2014, 17:50

3 گیگ حجم بخر 6 گیگ شبانه دانلود میکنی رایگان بعد نحوه مصرف شبانه رو از رایگان تغییر بده به یک سوم . بعد میتونی با 3 گیگت 9 گیگ دیگه شبانه دانلود کنی ولی اینا همش راه حل موقته به شما توصیه میکنم فکر شرکت جدید باشی با پول دادن به اینا بهشون کمک کردی تو نقشه ای که برای یوزرهاشون کشیدن: پولی کردن شبانه برای تیغ زدن بیشتر.. موفق بشن

naasr
30-09-2014, 18:34
3 گیگ حجم بخر 6 گیگ شبانه دانلود میکنی رایگان بعد نحوه مصرف شبانه رو از رایگان تغییر بده به یک سوم . بعد میتونی با 3 گیگت 9 گیگ دیگه شبانه دانلود کنی ولی اینا همش راه حل موقته به شما توصیه میکنم فکر شرکت جدید باشی با پول دادن به اینا بهشون کمک کردی تو نقشه ای که برای یوزرهاشون کشیدن: پولی کردن شبانه برای تیغ زدن بیشتر.. موفق بشن

این بنده خدا نامحدود گرفته حجمی نیست که بتونه حجم بخره

naasr
30-09-2014, 18:39

الان سرعت دیال اپ هم بالاتر از سرعت شما هست پارس انلاین هم نامحدود داره اما حتی اگه محدود هم بشی سرعت دانلود کمتر از 30 نمیاد صبانت دیگه واقعا شورش را دراورده من نمیدونم چرا شما هنوز دارید به این دزدها پول میدید

sunmaster_7
30-09-2014, 21:10
لطفا پاک شود و ادمین محترم اگر ممکن است گزینه ای به نام حذف پست به گزینه های این زیر اضافه شود تا یوزر ها بتوانند پست هایی رو که به علت خرابی اینترنت 2 بار ارسال میشوند رو خودشون پاک کنند با تشکر

sunmaster_7
30-09-2014, 21:12

میدونم نامحدوده اما وقتی سرویس نامحدود رو سرعتش رو محدود میکنن ( به خدا یک خارجی این حرفا رو بخونه میگه ایرانی ها دیوانه اند به اسم نا محدود میفروشن بعد خودشون محدودش میکنن یوزر هم همه اینا رو میدونه باز میخره ازشون ) با خرید حجم میشه سرعت رو دوباره بالا برد البته باید قبلش باهاشون هماهنگ کنی . خلاصه کلام همه این دعواها و مسخره بازیها سر پوله

mohammad_77
30-09-2014, 21:15
تصمیم من مبنی بر مسافرت به سوی شاتل است . به چند دلیل:
1- شرکت و تعدادی از دوستان دارند و خیلی راضی هستند (زیادی). نامحدود آرت 1 تا 20 گیگ دانلود کنی محدود نمی کنه که حداقل برای من که قابل قبول هست .
2- تعداد صفحات توی این سایت برای این اپراتور از سایرین کمتر هست و برداشت من اینه که افرادی که دادشون در میاد کمتر از بقیه هست .

فقط مشکل اینه که منطقمون شلوغه و ممکنه یک ماه بی اینترنت بمونم که برای من مسئله حیاتی هست و فروشنده شاتل هم گفت حقیقتا نمی شه نظر دقیقی داد . حالا هم روی هوا هستم که حداقل یک ماه بدون اینترنت بمونم یا نه !
البته ممکنه بتونم با خط ایرانسل کارم رو راه بندازم :n13:
در هر حال الان هم که روز هست سرعتم بالای 30 نمی ره . موندن رو حرام می دونم . حداقل برای بقیه :n02:

البته شکایت من که در حال پیگیری هست .

sunmaster_7
30-09-2014, 23:36
تصمیم من مبنی بر مسافرت به سوی شاتل است . به چند دلیل:
1- شرکت و تعدادی از دوستان دارند و خیلی راضی هستند (زیادی). نامحدود آرت 1 تا 20 گیگ دانلود کنی محدود نمی کنه که حداقل برای من که قابل قبول هست .
2- تعداد صفحات توی این سایت برای این اپراتور از سایرین کمتر هست و برداشت من اینه که افرادی که دادشون در میاد کمتر از بقیه هست .

فقط مشکل اینه که منطقمون شلوغه و ممکنه یک ماه بی اینترنت بمونم که برای من مسئله حیاتی هست و فروشنده شاتل هم گفت حقیقتا نمی شه نظر دقیقی داد . حالا هم روی هوا هستم که حداقل یک ماه بدون اینترنت بمونم یا نه !
البته ممکنه بتونم با خط ایرانسل کارم رو راه بندازم :n13:
در هر حال الان هم که روز هست سرعتم بالای 30 نمی ره . موندن رو حرام می دونم . حداقل برای بقیه :n02:

البته شکایت من که در حال پیگیری هست .

دوست عزیزم
1) تاپیک شاتل 3 بار تاحالا به 3000 صفحه رسیده و بایگانی شده اتفاقا تعداد صفحه هاش از مال همه بیشتره باورت نمیشه از ادمین ها بپرس
2) من اون موقع ها دانلود ماهیانه ام 8-9 گیگ بیشتر نبود با اینحال ماه ها محدودیت کشیدم اگر فکر میکنی ماهی 20 گیگ میگیری محدود هم نمیشی باید بگم قصه جادوگر و اژدها برات تعریف کردن خواب و خیاله
3) چه باور بکنی چه نه محدودیت رو اصلا شاتل اورد تو ایران مهم نیست چقدر مصرفت پایین باشه همونطور که تو دریا بری 100 درصد خیس میشی شاتل بری هم صد در صد محدودت میکنند پسر خوب اگر قراره آواره بشی و یک مدت بی اینترنتی بکشی حد اقل یک جایی برو که دیگه این مسخره بازی محدودیت رو نداشته باشی که دوباره مجبور بشی اسباب کشی کنی دوباره 1 ماه بدون نت بمونی

HORROR
30-09-2014, 23:59
دوستان میدونید که صبانت این صفحه رو زیر نظر داره؟ ( بقیه شرکتها هم همین طور) تا الان با مشکلات ما آشنا شدن و اگه میخاستن مساله رو درستش کنن تا حالا انجام شده بود .. بهترین کار تخلیه خط همراه با شکایت به وضعیت بد شبانه و گرانی اینترنتشون هست. و همینطور شکایت به این شرکت در سایت وزیر (اتوماتیک مردود کننده! 195 ) هست . تعداد شکایتها بالا باشه ممکنه به نتیجه برسه.

gigaht
01-10-2014, 00:10
دوست عزیزم
1) تاپیک شاتل 3 بار تاحالا به 3000 صفحه رسیده و بایگانی شده اتفاقا تعداد صفحه هاش از مال همه بیشتره باورت نمیشه از ادمین ها بپرس
2) من اون موقع ها دانلود ماهیانه ام 8-9 گیگ بیشتر نبود با اینحال ماه ها محدودیت کشیدم اگر فکر میکنی ماهی 20 گیگ میگیری محدود هم نمیشی باید بگم قصه جادوگر و اژدها برات تعریف کردن خواب و خیاله
3) چه باور بکنی چه نه محدودیت رو اصلا شاتل اورد تو ایران مهم نیست چقدر مصرفت پایین باشه همونطور که تو دریا بری 100 درصد خیس میشی شاتل بری هم صد در صد محدودت میکنند پسر خوب اگر قراره آواره بشی و یک مدت بی اینترنتی بکشی حد اقل یک جایی برو که دیگه این مسخره بازی محدودیت رو نداشته باشی که دوباره مجبور بشی اسباب کشی کنی دوباره 1 ماه بدون نت بمونی

خدا خیرت بده که راستشو داری بهش میگی . منهم دوسال شاتل داشتم البته مربوط یه 85 میشه که هنوز این فکرهای شیطانی به مغزشون خطور نکرده بود
و مثل آدم سرویس میدادن با اینحال هفته ای ماهی نبود که باهاشون مشاجره نداشته باشم اصلا دوسال عذاب کشیدم تا بالاخره از شرشون راحت شدم.

در ضمن کسی که میاد اینجا و میگه صبانت کارش ایرادی نداشته و نمیخواهید هم بی سروصدا بگذارید برید بنظرمن اگر سوء نیت هم نداشته باشه حداقل اینه
که طرز فکرش مشکل داره . مگر کسانی که ثبت شکایت میکنن نمیدونن که نتیجه ای نداره ؟ چرا اکثرا میدونن اما حداقل میخوان با تعداد شکایات زیاد توجه رو
جلب این شرکت کنن و لااقل یه تبلیغ منفی براش بشه و این خیلی هم خوبه . دستکم از لال و منقاد ماندن خیلی بهتره .

darkestpalace
01-10-2014, 00:16
این دکمه ی پیشنهاد بی شرمانه رو کسی میتونه توضیح بده؟ لطفا؟؟ این همونه که هر بیست و چهار ساعت یه بار میشه زد؟
دیشب تقریبا حدود ساعت 6 اینا فکر کنم محدود شدم سرعت آخرا شده بود 10 ولی الان جلوی وضعیت محدودیت سرویس چیزی ننوشته
بعد اون وضعیت Fair Policy چه کوفتیه دیگه؟؟؟

gigaht
01-10-2014, 00:28
حال تصحیح شو ندارن و چیزی نمیزنه و تشخیص محدود شدن بعهده خود کاربره !
fair policy مربوط به اکانتهای نامحدوده .
شما وقتی محدود شدی اون دگمه رومیزنی یک سوم بها برات حساب میکنه شبانه رو یعنی 300 مگ بگیری 100 مگ کم میشه. (قاعدتا)
توصیه میشه که بازهم با احتیاط مصرف شود!

man69s
01-10-2014, 00:59
این دکمه ی پیشنهاد بی شرمانه رو کسی میتونه توضیح بده؟ لطفا؟؟ این همونه که هر بیست و چهار ساعت یه بار میشه زد؟
دیشب تقریبا حدود ساعت 6 اینا فکر کنم محدود شدم سرعت آخرا شده بود 10 ولی الان جلوی وضعیت محدودیت سرویس چیزی ننوشته
بعد اون وضعیت Fair Policy چه کوفتیه دیگه؟؟؟

برای منم رفت روی 10-11 KB چیزی نوشته نشد ، با خرید حجم و برگشت سرعت مشخص شد محدود شده بودم.

Emperror Deadking
01-10-2014, 01:35
هیچ راهی نیست :n02:

الان سرعت دیال اپ هم بالاتر از سرعت شما هست پارس انلاین هم نامحدود داره اما حتی اگه محدود هم بشی سرعت دانلود کمتر از 30 نمیاد صبانت دیگه واقعا شورش را دراورده من نمیدونم چرا شما هنوز دارید به این دزدها پول میدید

میدونم نامحدوده اما وقتی سرویس نامحدود رو سرعتش رو محدود میکنن ( به خدا یک خارجی این حرفا رو بخونه میگه ایرانی ها دیوانه اند به اسم نا محدود میفروشن بعد خودشون محدودش میکنن یوزر هم همه اینا رو میدونه باز میخره ازشون ) با خرید حجم میشه سرعت رو دوباره بالا برد البته باید قبلش باهاشون هماهنگ کنی . خلاصه کلام همه این دعواها و مسخره بازیها سر پوله

من الان میخوام سرویس 128 محدود یک ماهه بگیرم

اینطوری هم نجات پیدا نمیکنم ؟

یعنی میخوام قبل از اینکه مدت زمان نامحدودم ( عجب نامحدودی هم هست ) تموم بشه سرویس محدود خریداری کنم

دیگه خسته شدم از سرعت 5 کیلوبایت در ثانیه ...

نجات پیدا نمیکنم اینطوری هم ؟؟؟

gigaht
01-10-2014, 01:44
چرا عزیز جان , خیلی هم استقبال میکنن که یه سرویس جدیدتر بهت بفروشن .

منتهی , کار اصولی تر اینه که اگر امکانشو داری برو سراغ یه سرویس دهنده دیگه . مثل فن اوا , پارس و مخابرات .

Dr Nima
01-10-2014, 02:02
چرا عزیز جان , خیلی هم استقبال میکنن که یه سرویس جدیدتر بهت بفروشن .

منتهی , کار اصولی تر اینه که اگر امکانشو داری برو سراغ یه سرویس دهنده دیگه . مثل فن اوا , پارس و مخابرات .
کلا دقت کنی اکثریت مردم فقط منتظرن بهتر بشه
حالا در هر زمینه ای
امید کاذب از نا امیدی بدتره

mohammad_77
01-10-2014, 09:34
دوست عزیزم

ممنون از کمکتون . پس حداقل یک شرکت معرفی کنید که بتونم با خیال راحت ماهی 20 گیگ رو دانلود کنم . البته اگر شبانه باشه بهتره . الان خواستم فرم جمع آوریش رو پر کنم گفت باید با خط خودت انجام بدی و برم خونه یقینا این کار رو می کنم . کلا گند زده اند به اینترنت . روزانه که قبلا 102 بود شده 70 تا 80 و شب هم که 10 تا . حالم از صبانت به هم خورده . هر شرکت دیگه ای رو می خواهم انتخاب کنم . بلد هم هستم به سایر دوستان و آشنایان بگم که خط رو تخلیه کنند . خودم حدود 5 تا مشتری براش جور کردم و خودم هم ازشون می گیرم . تازه پیشنهادها که بماند .
فقط یک راهنمایی مناسب بکنید که کدام شرکت توی حجم دانلود دادن اذیت نداره . اگر شاتل رو بی خیال بشیم دیگه کی می مونه ؟

piishii
01-10-2014, 10:14
3 روز پیش فرم جمع آوری پر کردم، چند ساعت بعد تماس گرفتند گفتند چرا میخوای تخلیه کنی توضیح دادم
گفتند خوب از سرویس های نامحدود ما استفاده کنید گفتم شما نامحدود رو هم محدود میکنید
گفت 5 گیگ دیگه شارژ داری هروقت استفاده کردی زنگ بزن برای تخلیه، منم چون کار داشتم گفتم اوکی
امروز دیگه زنگ زدم با اونکه هنوز 3.7 گیگ دیگه دارم گفت فرستادم تخلیه الان برات 72 ساعت کاری طول می کشه
بعد گفت مودم هم خاموش کن
راست میگه ؟ مودم رو حتما باید خاموش کنم ؟ چون هنوز خیلی از کارهام مونده و میخوام این 3.7 گیگ هم بذارم الان دانلود
این رو اگه کسی واقعا درست اطلاع داره بگه که خیلی حیاتیه برام مرسی
ولی در نهایت خداحافظ صبانت ! گفته بودم همینجا منم تخلیه میکنم که کردم
بقیه هم همین کار رو بکنند تا بدونند با مشتری های قدیمی دارند چکار میکنند که اینطوری بعد سال ها باید بگیم صبانت خداحافظ !
حتی خوب هم بشی بر نمیگردم من یکی

mohammad_77
01-10-2014, 10:21
3 روز پیش فرم جمع آوری پر کردم، چند ساعت بعد تماس گرفتند گفتند چرا میخوای تخلیه کنی توضیح دادم
گفتند خوب از سرویس های نامحدود ما استفاده کنید گفتم شما نامحدود رو هم محدود میکنید
گفت 5 گیگ دیگه شارژ داری هروقت استفاده کردی زنگ بزن برای تخلیه، منم چون کار داشتم گفتم اوکی
امروز دیگه زنگ زدم با اونکه هنوز 3.7 گیگ دیگه دارم گفت فرستادم تخلیه الان برات 72 ساعت کاری طول می کشه
بعد گفت مودم هم خاموش کن
راست میگه ؟ مودم رو حتما باید خاموش کنم ؟ چون هنوز خیلی از کارهام مونده و میخوام این 3.7 گیگ هم بذارم الان دانلود
بقیه هم همین کار رو بکنند تا بدونند با مشتری های قدیمی دارند چکار میکنند که اینطوری بعد سال ها باید بگیم صبانت خداحافظ !

کار خوبی کردی . فقط تصمیم داری از کدام شرکت بگیری ؟:n16:

mykamran
01-10-2014, 10:58
بعد گفت مودم هم خاموش کن

نه چرته تا وقتی جمع نشده میتونی روشن نگه داری مودم را.

piishii
01-10-2014, 11:18
کار خوبی کردی . فقط تصمیم داری از کدام شرکت بگیری ؟:n16:
به نمایشگاه رفتم توی مشهد کلی هم تحقیق کردم از بچه های همینجا اونجا هم شرکت ها رو بررسی کردم
برای فن آوا ثبت نام کردم، نامحدود 512ماهانه نزدیک 47 تومن

نه چرته تا وقتی جمع نشده میتونی روشن نگه داری مودم را.
شما تجربه شخصی داری برادر ؟ منم حدس زدم چرت بگه ولی اگه یک ذره راست گفته باشه میترسم این روند تخلیه کردن از 72 ساعت بیشتر طول بکشه و من ضربه ببینم
چون یک روز اینترنت من قطع باشه نزدیک به 70 تومن ضرر میکنم
الان هم دارم یک سری کارهام رو میکنم ضرر کمتر بشه برای همین نمیخوام بیشتر از حدش طول بکشه

khoodet
01-10-2014, 11:20
بعد گفت مودم هم خاموش کن
نه اصلا خاموش نکن چونکه اگر تا خاموش نکنی سرویست قطع نمی شه ولی اگه خاموش کنی سرویست قطع می شه

piishii
01-10-2014, 11:50
نه اصلا خاموش نکن چونکه اگر تا خاموش نکنی سرویست قطع نمی شه ولی اگه خاموش کنی سرویست قطع می شه

متوجه نمی شم الان ایشون به من گفت تا 72 ساعت تخلیه طول می کشه یعنی هر موقع من توی این 72 ساعت خاموش کنم سرویسم قطعه ؟ اگه خاموش نکنم بعد 72 ساعت هم خودکار قطع نمیشه ؟
من میخوام خودکار خودش قطع بشه ! همین روزا هم از دست ندم
الان شما منظورت اینه توی این 72 ساعت زودتر خاموش کنم قطع میشه ولی قطع نکنم تا 72 ساعت دیگه میتونم استفاده کتم و بعد 72 ساعت خودکار قطع میشه ؟ آره ؟

khoodet
01-10-2014, 11:57
متوجه نمی شم الان ایشون به من گفت تا 72 ساعت تخلیه طول می کشه یعنی هر موقع من توی این 72 ساعت خاموش کنم سرویسم قطعه ؟ اگه خاموش نکنم بعد 72 ساعت هم خودکار قطع نمیشه ؟
من میخوام خودکار خودش قطع بشه ! همین روزا هم از دست ندم
الان شما منظورت اینه توی این 72 ساعت زودتر خاموش کنم قطع میشه ولی قطع نکنم تا 72 ساعت دیگه میتونم استفاده کتم و بعد 72 ساعت خودکار قطع میشه ؟ آره ؟
نگاه کن اینا الان از طرف صبانت سرویست قطع کردند و تا وقتی مودمت خاموش و روشن نکنی سرویست قطع نمیشه بعد 72 ساعت مخابرات کلا خطت قطع میکنه
من خودم چند بار تجربه کردم اگه تو این 72 ساعت مودمت خاموش و روشن نشه اینرنت قطع نمیشه
به خاطر همین طرف بهت گفته مودمت خاموش کن تا اینترنت قطع بشه

piishii
01-10-2014, 12:19
نگاه کن اینا الان از طرف صبانت سرویست قطع کردند و تا وقتی مودمت خاموش و روشن نکنی سرویست قطع نمیشه بعد 72 ساعت مخابرات کلا خطت قطع میکنه
من خودم چند بار تجربه کردم اگه تو این 72 ساعت مودمت خاموش و روشن نشه اینرنت قطع نمیشه
به خاطر همین طرف بهت گفته مودمت خاموش کن تا اینترنت قطع بشه

خیلی ممنون این سوال من رو جواب بدی بازم ممنون
ببین من دارم میگم الان 72 ساعت طول می کشه خط من تخلیه بشه خوب ؟
حالا شما میگی مودم رو خاموش کنی دیگه نمی تونی وصل بشی
منم میگم اوکی خاموش نمیکنم ولی از زمانی که مودم رو خاموش کنم 72 ساعت طول می کشه ؟! یا اینکه 72 ساعت دیگه چی مودم روشن بوده باشه چی نبوده باشه خط من قطعه ؟
این برام خیلی مهمه برادر که سوال میکنم و میخوام مطمئن بشم چون یک روز قطع بودن برای من یعنی یک ماه
الان میخوام از این 72 ساعت بیشتر طول نکشه و 72 ساعت هم برای گرفتن سرویس جدید نهایت 6 روز درگیر باشم و یک روز جمعه داریم این وسط هفت روز
برنامه ریزی من روی همین 7 روزه و یک روز بیشتر بشه دیگه هیچی

khoodet
01-10-2014, 12:24
خیلی ممنون این سوال من رو جواب بدی بازم ممنون
ببین من دارم میگم الان 72 ساعت طول می کشه خط من تخلیه بشه خوب ؟
حالا شما میگی مودم رو خاموش کنی دیگه نمی تونی وصل بشی
منم میگم اوکی خاموش نمیکنم ولی از زمانی که مودم رو خاموش کنم 72 ساعت طول می کشه ؟! یا اینکه 72 ساعت دیگه چی مودم روشن بوده باشه چی نبوده باشه خط من قطعه ؟
این برام خیلی مهمه برادر که سوال میکنم و میخوام مطمئن بشم چون یک روز قطع بودن برای من یعنی یک ماه
الان میخوام از این 72 ساعت بیشتر طول نکشه و 72 ساعت هم برای گرفتن سرویس جدید نهایت 6 روز درگیر باشم و یک روز جمعه داریم این وسط هفت روز
برنامه ریزی من روی همین 7 روزه و یک روز بیشتر بشه دیگه هیچی
نه اون 72 ساعت ربطی به خاموش کردن مودم نداره اون 72 ساعت از زمان فرستادن درخواست تخلیه از طرف صیانت حساب میشه که اونم هم فرستاده

Glad Boy
01-10-2014, 12:31
سلام
دوستان من الان سرویس 1 مگ دارم از صبانت.

بهترین پیشنهاد برای منتقل شدن از صبانت به یه شرکت دیگه چیه ؟
من فقط دانلود رایگان واسم مهمه. حداقل 30-40 گیگ می خوام توی یک ماه دانلود رایگان داشته باشم.

naasr
01-10-2014, 14:55
سلام
دوستان من الان سرویس 1 مگ دارم از صبانت.

بهترین پیشنهاد برای منتقل شدن از صبانت به یه شرکت دیگه چیه ؟
من فقط دانلود رایگان واسم مهمه. حداقل 30-40 گیگ می خوام توی یک ماه دانلود رایگان داشته باشم.

مخابرات فن اوا اسیاتک پارس انلاین
البته پارس انلاین شانسیه یه منطقه خوبه یه جای دیگه مشکل داره

Glad Boy
01-10-2014, 15:11
مخابرات فن اوا اسیاتک پارس انلاین
البته پارس انلاین شانسیه یه منطقه خوبه یه جای دیگه مشکل داره

نظر خودم فن آوا بود. ازشونم سوال کردم مثل اینکه توی مخابرات منطقه ما خیلی خیلی کم مشترک دارن و در نتیجه سرویسشون تا یه مدتی واسه من خوب هست !

ولی مگه مخابرات هم دانلود رایگان داره؟ مخابرات شبانه داره؟

k1ozil
01-10-2014, 15:12
نظر خودم فن آوا بود. ازشونم سوال کردم مثل اینکه توی مخابرات منطقه ما خیلی خیلی کم مشترک دارن و در نتیجه سرویسشون تا یه مدتی واسه من خوب هست !

ولی مگه مخابرات هم دانلود رایگان داره؟ مخابرات شبانه داره؟
به نظر منم فن اوا اره مخابرت کمپین تابستانه شبانه داره.

david-ebi
01-10-2014, 16:44
امروز رفتم نمایندگی فن آوا یک سرویس 3 ماهه 3 گیگ رایگان که مخصوص نمایشگاه بود ازشون برداشتم برای تست.یعنی حتی 1 ریال هم پول ندادم.فقط برای تست گرفتم.به حساب 1 مگ برداشتم اما تا 6 مگ بازه و روی 6 برام میبندن.شبانشم گفت خیلی به مرکز مخابراتی ربط داره.برای من که صابری وحید هستم(در مشهد)گفت حدود 120 کیلوبایت سرعت داره و اینو تضمین میدیم اما داشتیم کسایی که میگفتن به اندازه سرعت روزانه ام هستش.خلاصه چون مجانی بود گرفتم.ببینیم چی میشه.البته من سرعت 120 شبانه رو نمیپسندم و اگر قرار باشه اکثر شبها این باشه بعد از 3 ماه تخلیه پورت میکنم.ولی کار جالبی کردن این سرویس رایگانو گذاشتن.گفت حداکثر 7 روزه رانژه میشه.هر وقت برقرار شد خبرشو بهتون میدم.

1376MAXIMUM
01-10-2014, 17:38
من الان میخوام سرویس 128 محدود یک ماهه بگیرم

اینطوری هم نجات پیدا نمیکنم ؟

یعنی میخوام قبل از اینکه مدت زمان نامحدودم ( عجب نامحدودی هم هست ) تموم بشه سرویس محدود خریداری کنم

دیگه خسته شدم از سرعت 5 کیلوبایت در ثانیه ...

نجات پیدا نمیکنم اینطوری هم ؟؟؟
برو مخابرات و بعد ۱۲۸ بگیر

sunmaster_7
01-10-2014, 18:33
ممنون از کمکتون . پس حداقل یک شرکت معرفی کنید که بتونم با خیال راحت ماهی 20 گیگ رو دانلود کنم . البته اگر شبانه باشه بهتره . الان خواستم فرم جمع آوریش رو پر کنم گفت باید با خط خودت انجام بدی و برم خونه یقینا این کار رو می کنم . کلا گند زده اند به اینترنت . روزانه که قبلا 102 بود شده 70 تا 80 و شب هم که 10 تا . حالم از صبانت به هم خورده . هر شرکت دیگه ای رو می خواهم انتخاب کنم . بلد هم هستم به سایر دوستان و آشنایان بگم که خط رو تخلیه کنند . خودم حدود 5 تا مشتری براش جور کردم و خودم هم ازشون می گیرم . تازه پیشنهادها که بماند .
فقط یک راهنمایی مناسب بکنید که کدام شرکت توی حجم دانلود دادن اذیت نداره . اگر شاتل رو بی خیال بشیم دیگه کی می مونه ؟

دوست عزیز نحوه مطرح کردن سوال از طرف شما اشتباه است سوال های صحیح اینا هستن

1) کدوم شرکت تو منطقه شما پورت ازاد داره من یکبار شرکت انتخاب کردم شرکت قبلی رو هم دستور تخلیه دادم وقتی خط ازاد شد زنگ زدم از جای جدید اشتراک بگیرم گفتن پورت ازاد نداریم انتخاب دوم من هم پورت ازاد نداشت 2 ماه بدون نت موندم
2) شرکت ها در مناطق متفاوت دارای کیفیت متفاوت هستن مثلا پارس انلاین ممکنه در قیطریه عالی باشه اما در ازادی افتضاح پس باید بفرمایید کدوم شهر و کدوم منطقه هستید و در تاپیک شرکت های مختلف این سوال رو مطرح کنید تا عزیزانی که در اون منطقه اشتراک دارن پاسخ شما رو بدن
3) شاتل و صبانت رفتن تو لیست سیاه کیفیت و اسیا تک هم داره یواش یواش محدودیت رو شروع میکنه به شما توصیه میکنم اگر مشکل مالی ندارید سپنتا رو امتحان بفرمایید یکمی گرونتر است اما مسئولینش روانی و مردم ازار نیستن
4) در پایان اگر خط شما ایرانسل است با پرداخت مبلغ 10 هزار تومان میتونید از اینترنت ماهی 24 گیگ شبانه استفاده بفرمایید سرعت دانلود طبق تجربه شخصی من 540 کیلو بایت. برای کاربران محترمی که مثل من ماهی 16-17 گیگ بیشتر مصرف ندارند این میتونه در مدت زمان تخلیه خط فعلی و گرفتن اشتراک جدید جایگزین مناسبی باشه که حتی 1 ساعت هم بدون اینترنت نمونید!!
از همینجا به شما و تمامی کابران محترمی که مردونگیشون رو با نرفتن زیر بار حرف زور صبانت اثبات کردند ادای احترام میکنم

naasr
01-10-2014, 19:10
گدا گستر صبانت با این سیستم مزخرفش ثابت کرد که فقط به دنبال دزدی و خالی کردن جیب مشتریاش هست و هیچ ارزشی برای آنها قائل نیست دوستانی که حتی به دانلود شبانه نیازی ندارند باز از این شرکت سرویس نگیرید صاحبان این شرکت یه مشت حروم لقمه دزد هستند

armin321
01-10-2014, 19:45
گدا گستر صبانت با این سیستم مزخرفش ثابت کرد که فقط به دنبال دزدی و خالی کردن جیب مشتریاش هست و هیچ ارزشی برای آنها قائل نیست دوستانی که حتی به دانلود شبانه نیازی ندارند باز از این شرکت سرویس نگیرید صاحبان این شرکت یه مشت حروم لقمه دزد هستند

خدا رو شکر امروز خطم از رانژه صبانت دراومد (بعد از 16 روز اذیت)
تا وقتی سرویسهایی مثل مخابرات یا 3جی ایرانسل هست به نظرم اشتباهه از شرکتهایی مثل صبانت یا امثالهم اینترنت گرفتن

1376MAXIMUM
01-10-2014, 20:42
من حجمم تموم نمیشه که ۳۰ گیگ داشتم تا ۲ هفته پیش الان شده ۲۵ گیگ وگرنه تخلیه و مخابرات یه مجوز هم به بابام میگم بگیره ۱۰ مگ میگیرم مثل این که دانلود شبانه هم داره مخابرات تا اونجا که من خبر دارم و بگیم باسرعت ۱۶ ام هم بگیرم میشه شبی ۷-۸ گیگ دوباره بر میگردم یه حالت قبل فکر کنم ماهی ۱۶ تومان هم هست اگر ۳۲ هم باشه میارزه من الان دارم ۳۴ برای یک ماه پول میدم

poorya_2
01-10-2014, 20:44
.
.
یکی به من بگه چرا خط من ترکید :|

همیشه SNR روی 24 الی 26 بود Line هم حدود 20db بود خطمم روی 6 مگ بسته بود

الان یه دفه ترکید و حاصلش این شد

قطعی هم زیاد شده

جریا چیه :|

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

otfbax
01-10-2014, 20:45
دوست عزیز نحوه مطرح کردن سوال از طرف شما اشتباه است سوال های صحیح اینا هستن

1) کدوم شرکت تو منطقه شما پورت ازاد داره من یکبار شرکت انتخاب کردم شرکت قبلی رو هم دستور تخلیه دادم وقتی خط ازاد شد زنگ زدم از جای جدید اشتراک بگیرم گفتن پورت ازاد نداریم انتخاب دوم من هم پورت ازاد نداشت 2 ماه بدون نت موندم
2) شرکت ها در مناطق متفاوت دارای کیفیت متفاوت هستن مثلا پارس انلاین ممکنه در قیطریه عالی باشه اما در ازادی افتضاح پس باید بفرمایید کدوم شهر و کدوم منطقه هستید و در تاپیک شرکت های مختلف این سوال رو مطرح کنید تا عزیزانی که در اون منطقه اشتراک دارن پاسخ شما رو بدن
3) شاتل و صبانت رفتن تو لیست سیاه کیفیت و اسیا تک هم داره یواش یواش محدودیت رو شروع میکنه به شما توصیه میکنم اگر مشکل مالی ندارید سپنتا رو امتحان بفرمایید یکمی گرونتر است اما مسئولینش روانی و مردم ازار نیستن
4) در پایان اگر خط شما ایرانسل است با پرداخت مبلغ 10 هزار تومان میتونید از اینترنت ماهی 24 گیگ شبانه استفاده بفرمایید سرعت دانلود طبق تجربه شخصی من 540 کیلو بایت. برای کاربران محترمی که مثل من ماهی 16-17 گیگ بیشتر مصرف ندارند این میتونه در مدت زمان تخلیه خط فعلی و گرفتن اشتراک جدید جایگزین مناسبی باشه که حتی 1 ساعت هم بدون اینترنت نمونید!!
از همینجا به شما و تمامی کابران محترمی که مردونگیشون رو با نرفتن زیر بار حرف زور صبانت اثبات کردند ادای احترام میکنم

من الان توی سایت سپنتا رفتم محدودیت شبانش از صبانت هم که بدتره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

otfbax
01-10-2014, 20:48
.
.
یکی به من بگه چرا خط من ترکید :|

همیشه SNR روی 24 الی 26 بود Line هم حدود 20db بود خطمم روی 12 مگ بسته بود

الان یه دفه ترکید و حاصلش این شد

قطعی هم زیاد شده

جریا چیه :|

modulation رفته روی g.dmt خودتون تنظیم کردید یا اتوماتیک رفته؟ اگر اتوماتیک بوده چک کنید ببینید کسی تلفن به پریز جدیدی نزده؟ اگر هم که خودتون تنظیم کردید برگردونید روی adsl2+

david-ebi
01-10-2014, 20:49
من حجمم تموم نمیشه که ۳۰ گیگ داشتم تا ۲ هفته پیش الان شده ۲۵ گیگ وگرنه تخلیه و مخابرات یه مجوز هم به بابام میگم بگیره ۱۰ مگ میگیرم مثل این که دانلود شبانه هم داره مخابرات تا اونجا که من خبر دارم و بگیم باسرعت ۱۶ ام هم بگیرم میشه شبی ۷-۸ گیگ دوباره بر میگردم یه حالت قبل فکر کنم ماهی ۱۶ تومان هم هست اگر ۳۲ هم باشه میارزه من الان دارم ۳۴ برای یک ماه پول میدم
در مشهد که مخابرات فقط تو کمپین تجاریش 10 مگ با شبانه رایگان داره که یک مودم هم هدیه میده و فقط هم یکساله قرارداد میبنده.و برای یکسال 360 تومان میگیره و 120 گیگ هم دانلود روزانه در یکسال داری.اگر هم مودمشونو نخواهی به جاش بهت حجم میدن.من فکر نمیکنم به غیر از این طرح مخابرات طرح دیگه ای واسه 10 مگ با دانلود شبانه داشته باشه.اگر شما پیدا کردی به ما هم خبر بده لطفا.

poorya_2
01-10-2014, 21:05
modulation رفته روی g.dmt خودتون تنظیم کردید یا اتوماتیک رفته؟ اگر اتوماتیک بوده چک کنید ببینید کسی تلفن به پریز جدیدی نزده؟ اگر هم که خودتون تنظیم کردید برگردونید روی adsl2+

نه عزیز همیشه روی این بود

مثل اینکه یه نفر با کابل ها ور میرفت اخه کلا تلفن قطع شده بود

تا اومدم برم چک کنم دیدم درست شد

اصلا کیفیت خط رو نگا ، ادم کیف میکنه :n09:

sunmaster_7
01-10-2014, 23:12
من الان توی سایت سپنتا رفتم محدودیت شبانش از صبانت هم که بدتره

پس سپنتا هم به گند کشیده شد. این گام به جلو در راه پیشرفت و خدمات رسانی به مصرف کنندگان ایرانی عزیز رو تبریک میگم

otfbax
01-10-2014, 23:20
پس سپنتا هم به گند کشیده شد. این گام به جلو در راه پیشرفت و خدمات رسانی به مصرف کنندگان ایرانی عزیز رو تبریک میگم

شما آخرین دفعه که چک کردید دانلود شبانه برابر با حجم شبانه نبود؟ یعنی تازه این اضافه شده؟

otfbax
01-10-2014, 23:42
نه عزیز همیشه روی این بود

مثل اینکه یه نفر با کابل ها ور میرفت اخه کلا تلفن قطع شده بود

تا اومدم برم چک کنم دیدم درست شد

اصلا کیفیت خط رو نگا ، ادم کیف میکنه :n09:

شما مگه نمی گید خطتون روی 12 مگ بسته شده بوده؟ الان که 6 مگ هست منظورتون max rate بود؟

sunmaster_7
02-10-2014, 00:09
شما آخرین دفعه که چک کردید دانلود شبانه برابر با حجم شبانه نبود؟ یعنی تازه این اضافه شده؟

بله درسته. البته زیاد هم عجیب نیست وقتی میبینن دیگران از شبانه رایگان دارن پول در میارن طبیعی است که دیگ طمع به جوش میاد. تو کشور ما کی از پول بدش امده که اینا دومیش باشن

gigaht
02-10-2014, 00:52
بعله دیگه اپیدمی شده یا بقول قدما "یه بز گر یه گله رو گر میکنه"

نکته جالب اینکه این شرکتهای pap قبلا تو جلساتشون با سازمان و وزارتخانه همیشه دست پایین رو داشتن و بنوعی
توسری خور بودن اما از ابتدای دولت جدید انگار باهم کاکا شدن و هی قوانین رو بنفع خودشون میبندن و کی به کیه !
هم بازارو اشفته دیدن هم آبو گل الود.

payampop
02-10-2014, 01:06
سلام
اینترنت داتک چطوره کسی استفاده کرده ؟ اینترنت شباش رایگانه ؟

sallysolly
02-10-2014, 01:41
مشترکین ما می ‎توانند همیشه به صبانت اعتماد کنند
ما همیشه برای بهبود کیفیت خدمات خود کوشیده‎ایم.
خدمات ما در سراسر کشور همواره رو به افزایش بوده است.
ما مشترکین خود را ارج نهاده به عنوان سرمایه اصلی به آنان نگاه می کنیم.

گزاره هایی در پایین صفحه ی اول سایت صبانت که هر بار می خونم به تناقض می رسم!

:n13::n13::n13:

Dr Nima
02-10-2014, 02:05
بعله دیگه اپیدمی شده یا بقول قدما "یه بز گر یه گله رو گر میکنه"

نکته جالب اینکه این شرکتهای pap قبلا تو جلساتشون با سازمان و وزارتخانه همیشه دست پایین رو داشتن و بنوعی
توسری خور بودن اما از ابتدای دولت جدید انگار باهم کاکا شدن و هی قوانین رو بنفع خودشون میبندن و کی به کیه !
هم بازارو اشفته دیدن هم آبو گل الود.
تو خبرا بود که هم گرون میشه
هم چنتا فقط میمونن و بقیه حذف میشن
انگار فقط اولی رو انجام دادن

حالا تا آخر مذاکرات معلوم میشه چی به چیه :n02: فقط خدا کنه دیگه تا آذر تموم شه و کشش ندن
بنظرم خیلی چیزا به این مربوطه:n02:

gigaht
02-10-2014, 02:18
والا این سری که اینا گرفتن .. بعید میدونم باین زودیا تموم شه ( گمونم تا پایان دوره اوباما طول داره , ولی از من نشنیدی!)

babak2111
02-10-2014, 08:56
در مشهد که مخابرات فقط تو کمپین تجاریش 10 مگ با شبانه رایگان داره که یک مودم هم هدیه میده و فقط هم یکساله قرارداد میبنده.و برای یکسال 360 تومان میگیره و 120 گیگ هم دانلود روزانه در یکسال داری.اگر هم مودمشونو نخواهی به جاش بهت حجم میدن.من فکر نمیکنم به غیر از این طرح مخابرات طرح دیگه ای واسه 10 مگ با دانلود شبانه داشته باشه.اگر شما پیدا کردی به ما هم خبر بده لطفا.

دوست عزیز 10مگ شبانه رایگان نداره هم می تونید به 2020زنگ بزنید سوال بفرمایید هم فایل pdf مخابرات خراسان رو بگیرید بالاترازدومگ شبانه نداره

mykamran
02-10-2014, 12:42
به نمایشگاه رفتم توی مشهد کلی هم تحقیق کردم از بچه های همینجا اونجا هم شرکت ها رو بررسی کردم
برای فن آوا ثبت نام کردم، نامحدود 512ماهانه نزدیک 47 تومن

شما تجربه شخصی داری برادر ؟ منم حدس زدم چرت بگه ولی اگه یک ذره راست گفته باشه میترسم این روند تخلیه کردن از 72 ساعت بیشتر طول بکشه و من ضربه ببینم
چون یک روز اینترنت من قطع باشه نزدیک به 70 تومن ضرر میکنم
الان هم دارم یک سری کارهام رو میکنم ضرر کمتر بشه برای همین نمیخوام بیشتر از حدش طول بکشه

بله عزیز من خودم جز تخلیه ها بودم دو ماه دیگه داشتم.

poorya_2
02-10-2014, 16:00
شما مگه نمی گید خطتون روی 12 مگ بسته شده بوده؟ الان که 6 مگ هست منظورتون max rate بود؟

نه عزیز گفتم روی 6 مگ بسته شده ، همون دیشب ویرایش کردم گفتم روی 6 مگ بسته شده ، شما دقت نداری

david-ebi
02-10-2014, 17:20
دوست عزیز 10مگ شبانه رایگان نداره هم می تونید به 2020زنگ بزنید سوال بفرمایید هم فایل pdf مخابرات خراسان رو بگیرید بالاترازدومگ شبانه نداره
با تشکر از شما.2020 که اصلا هیچی نمیدونه و فقط برای این سرویسهای سرعت بالا میگه برید به خود دفاتر فروش و از اونا سوال کنید.اما تا جایی که من تحقیق کردم 10 مگ کمپین تجاری که فقط به شرکتا و جوازدارها میدن و اونم فقط یکساله میدن شبانه رایگان داره.بازم دوستانی که اطلاعات موثق دارن راهنمایی کنند.

gigaht
02-10-2014, 23:47
با تشکر از شما.2020 که اصلا هیچی نمیدونه و فقط برای این سرویسهای سرعت بالا میگه برید به خود دفاتر فروش و از اونا سوال کنید.اما تا جایی که من تحقیق کردم 10 مگ کمپین تجاری که فقط به شرکتا و جوازدارها میدن و اونم فقط یکساله میدن شبانه رایگان داره.بازم دوستانی که اطلاعات موثق دارن راهنمایی کنند.

بله اینجا ایرانه
از راننده اتوبوسی که نوشته تجریش بازم باید بپرسی کجا میره !
متروی ساعت 8:15 رو باید سوال کرد کی حرکت میکنه !
روی تابلو زدن هلو کیلویی 3 تومن ولی بازهم باید بپرسی , چرا؟

punishamir
03-10-2014, 01:30
دوستان سرویس 512 نامحدود صبانت چی طوریه؟ شبانش محدوده؟ سرعت روزانه و شبانش چنده؟

david-ebi
03-10-2014, 01:31
بله اینجا ایرانه
از راننده اتوبوسی که نوشته تجریش بازم باید بپرسی کجا میره !
متروی ساعت 8:15 رو باید سوال کرد کی حرکت میکنه !
روی تابلو زدن هلو کیلویی 3 تومن ولی بازهم باید بپرسی , چرا؟

شاید باورت نشه دوست عزیز اما من حتی به میز خدمت منطقمون(میز خدمتها معمولا مسئول فروش اینترنت مخابرات در خود مراکز مخابراتی هستند)زنگ زدم و ازش سوال کردم گفت دقیق نمیدونم :n04:و شماره یک بنده خدای دیگه ای رو داد و اونم هر چی زنگ زدم مشغول بود.یعنی شما فکر کن به خود مسئول فروش اینترنت مخابرات منطقومون زنگ زده بودم و اظهار بی اطلاعی میکرد.:n02:

gigaht
03-10-2014, 01:47
میدونم ,خودم روزانه با امثال اینا سروکار دارم . تا زمانیکه ملاک استخدام بخش دولتی و نیمه دولتی هرچیزیه غیر از میزان
کارایی و تخصص طرف و فقط با تظاهر به یک سری اعمال, جات محکمه ,خوب معلومه کسی بخودش زحمت نمیده اطلاعات شو
بروز و تقویت کنه . احترام به ارباب رجوع که پیشکش ! ( مخابرات مثلا خصوصی شده ولی هنوز طلبکاری و ابرو کج جواب مردمو
میدن ) من که هروقت پام به بلاد کفار رسیده از شیوه پاسخگویی ادارات و بانکهاشون غرق خجالت شدم !

دوستان سرویس 512 نامحدود صبانت چی طوریه؟ شبانش محدوده؟ سرعت روزانه و شبانش چنده؟

همین ده صفحه آخرو بخونی جوابتو میگیری . کلا اگر دانلود داری فکر جای دیگه باش.

RealFlow
03-10-2014, 04:58
دیگه باخیال راحت قید دانلود رو زدم و به وبگردی میپردازم با خیال راحت با سرویس های کم سرعت شبانه صبانت.

Doublex
03-10-2014, 05:03
شاید باورت نشه دوست عزیز اما من حتی به میز خدمت منطقمون(میز خدمتها معمولا مسئول فروش اینترنت مخابرات در خود مراکز مخابراتی هستند)زنگ زدم و ازش سوال کردم گفت دقیق نمیدونم :n04:و شماره یک بنده خدای دیگه ای رو داد و اونم هر چی زنگ زدم مشغول بود.یعنی شما فکر کن به خود مسئول فروش اینترنت مخابرات منطقومون زنگ زده بودم و اظهار بی اطلاعی میکرد.:n02:

کجایند آن مردان بی ادعا .... که راهکار میدادن برای گرفتن اشتراک 12 مگ ... :n02:

Dr.Hate
03-10-2014, 09:35
512 بعد از محدودیت اسمی میشه؟

naasr
03-10-2014, 09:38
میشه 15 کیلوبایت

Dr.Hate
03-10-2014, 09:43

ham33d
03-10-2014, 12:25
دوستان شما مشکلی با پر و کسی ها و وی. پی. ان . ها ندارین
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

H U
03-10-2014, 12:42
دوستانی که مشکل با پروکـسی دارن بخاطر اینه که صبانت پورتها tcp و بعضا icmp رو محدود کرده ولی همچنان پورتهای udp باز و بدون محدودیت هستن

هرکی برای خرید مایل بود بهم پ.خ بزنه بهش اُپن وی پی ان بدم با پورت udp که ذره ای افت سرعت هم نداره

siavashsiavash
03-10-2014, 23:46
سلام.
دوستان در پنل کاربری تازه گی یک ایکون اضافه شده پیشنهادویژه.یعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر فراوان

siavashsiavash
03-10-2014, 23:47
سلام.
دوستان در پنل کاربری تازه گی یک ایکون اضافه شده پیشنهادویژه.یعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر فراوان

gigaht
04-10-2014, 00:07
روش کلیک کنی توضیحشو میبینی .

( ترافیک باقیمانده شما در ساعت شبانه بصورت 1/3 محاسبه میشه )

amin_eshgh
04-10-2014, 09:36
سلام
کسی هست که سرویس 12Mb یا 8M با 6MB داشته باشه ؟ میخوام بدون سرعت در دانلود شبانه به چند میرسه ؟ پلیس داره ( یعنی اگه مثلا 10 شب پشت هم شبانه استفاده کنی سرعت خیلی کمتر میشه ) ؟

ho3in2012
04-10-2014, 09:56
دوستان چند روزه صبانت خطمو رو 13 مگ بسته
برای شما هم همینطوره ؟

ho3in2012
04-10-2014, 09:59
سلام
کسی هست که سرویس 12Mb یا 8M با 6MB داشته باشه ؟ میخوام بدون سرعت در دانلود شبانه به چند میرسه ؟ پلیس داره ( یعنی اگه مثلا 10 شب پشت هم شبانه استفاده کنی سرعت خیلی کمتر میشه ) ؟
میتونی به اندازه دو برابر ترافیکی که روزانه خریدی شب دانلود کنی
با سرعت روز بعد سرعتت فیکس میشه رو 16 چه 128 داشته باشی چه 12 مگ
یا اینکه تو تایم شبانه با یک سوم قیمت دانلود کنی
اگه واسه دانلود میخوای اصلا نیا سمتش

sorooshfm
04-10-2014, 10:17
هیچ چیز ما ایرانی ها مثل آدم نیست همه جا سال به سال پیشرفت میکنن تو همه زمینه ها ولی ما پسرفت داریم غیر از چاپیدن همدیگه مگه غیر از اینه؟ نمونه اش همین شرکت صبانت کلاهبردار

piishii
04-10-2014, 11:22
من 4شنبه فرساادم تخلیه دیروز نبودم الان اومدم خانه میبینم چراغای مودم روشن ولی اینترنت ندارم دلیل چیه ؟ پشتیبانی مشهد میگه درخواستی برای ما هنوز نیامده

mohammad_77
04-10-2014, 14:17
میتونی به اندازه دو برابر ترافیکی که روزانه خریدی شب دانلود کنی
با سرعت روز بعد سرعتت فیکس میشه رو 16 چه 128 داشته باشی چه 12 مگ
یا اینکه تو تایم شبانه با یک سوم قیمت دانلود کنی
اگه واسه دانلود میخوای اصلا نیا سمتش

این قضیه واقعیت داره یا حدیسه ؟ من تصمیم گرفته بودم به جای تخلیه خط ؛ 2 مگ بگیرم که بعد از محدود شدن بره روی 256 . که حداقل سرعت اسمی خودش میشه . اگر واقعا کسی 1 مگ یا 2 مگ داره و سرعت شبش روی 16 فیکس شده (بعد از محدودیت) لطفا و حتما اینجا اطلاع رسانی کنه . خیلی ممنون .

sleeplessness
04-10-2014, 14:37
این قضیه واقعیت داره یا حدیسه ؟ من تصمیم گرفته بودم به جای تخلیه خط ؛ 2 مگ بگیرم که بعد از محدود شدن بره روی 256 . که حداقل سرعت اسمی خودش میشه . اگر واقعا کسی 1 مگ یا 2 مگ داره و سرعت شبش روی 16 فیکس شده (بعد از محدودیت) لطفا و حتما اینجا اطلاع رسانی کنه . خیلی ممنون .

دوست عزیز
من یک مگ داشتم
سرعت دانلود شبانه ام قبل از محدودیت حدود 65 کیلوبایت بود
بعد محدود شدن هم شد 12 کیلوبایت یک هفته قبل از اعلام در سایت
فقط دو سه شب سرعت خوب بود و 5 گیگ دانلود داشتم
امضایی هم که می بینی مربوط به یکی از دوستان 12 مگی که ایشون هم کاملا محدود شدند
شما 12 مگ هم بگیری باز هم سرعتت میشه 128 شیر شده میشه کمتر از 16
و جالب اینجاست اگه اشتراک 12 مگ بین هشت نفر تقسیم و همه در حال دانلود باشند سرعت نباید کمتر از 190 بشه اما صبانت روی 128 میبنده که اگه هشت نفر شروع به دان کنند میشه 2 کیلوبایت!

naasr
04-10-2014, 14:41

الان حدود یکماهی هست که اینجوری شده تمام دوستان از جمله خود من سرعت دانلود شبانه ام روی 16 محدود شد و تخلیه کردیم اینم اطلاعیه خود صبانت

assz1366
04-10-2014, 14:59
دینگ دیــنگ دیــــــــنگ
ساعت 15
اینجا مخابرات است ، صدای اینترنت شبانه رایگان !!! :n12:

بچه ها ما هم از صبانت رفتیم :thumbsup: ، شما ها بمونید بسوزید و بسازید :16:

mohammad_77
04-10-2014, 15:17
ممنون . نزدیک دوباره اشتباه فاحشی بکنم . بگردیم ببینیم چی پیدا میشه و بعد تخلیه ..........

rar
04-10-2014, 15:54
عجب گیری کردیما
هفته پیش درخواست جمع اوری دادم از نمایندگی

امروز زنگ زدم بهشون میگه باید از تو خونه خودتون با اینترنت خوده صبانت درخواست بدید

هیچی دیگه همین الان درخواست جمع اوری دادم

رو اون یکی خطم های وب گرفتم
فعلا که خیلی بهتره صبانت هست
پیمگ صبانت به 8.8.8.8
بالایه 400 بود

فعلا هایوب پینگش 170 هست

شما هم هر چه زودتر تخلیه کنید تا اینا ادم بشن

sunmaster_7
04-10-2014, 16:24
سلام.
با تشکر فراوان

یعنی پیشنهاد میکنیم اگر از کسی کینه دارید برای انتقام براش اشتراک صبانت بگیرید قول میدیم انچنان پدری ازش در بیاریم که حتی اگر قاتل پدرو مادرتون باشه بازم دلتون به حالش بسوزه!!!

sleeplessness
04-10-2014, 16:37
یعنی پیشنهاد میکنیم اگر از کسی کینه دارید برای انتقام براش اشتراک صبانت بگیرید قول میدیم انچنان پدری ازش در بیاریم که حتی اگر قاتل پدرو مادرتون باشه بازم دلتون به حالش بسوزه!!!

چندتا دشمن برای خودم با معرفی سرویس 12 مگ صبانت تراشیدم
بنده خدا میگه احمد ده روز دانلود خوب داشتم الان 355 روز باقی مونده رو چیکار کنم
یکیشون میخواست خط دوم بگیر

armin321
04-10-2014, 18:54
دینگ دیــنگ دیــــــــنگ
ساعت 15
اینجا مخابرات است ، صدای اینترنت شبانه رایگان !!! :n12:

بچه ها ما هم از صبانت رفتیم :thumbsup: ، شما ها بمونید بسوزید و بسازید :16:

هههههههههه:n10:
فکر کردی فقط خودت از صبانت رفتی:n24:
بنده 5 روز جلوتر از شما از صبانت فرار کردم.:n02: بعد از 6 سال مشتری صبا بودن.

sorooshfm
04-10-2014, 18:55
آسان ترین روش خودکشی گرفتن سرویس های یکساله صبانت میباشد با شبانه محدود شده تضمینی

VAHID
04-10-2014, 19:44
خودتون رو بزارین جای یک تازه وارد یا مهمان
میاد یه مطلب مفید یا جوابی پیدا کنه ولی...

پست ها داره رو به اسپم میره

رعایت کنید //

darkestpalace
04-10-2014, 20:25
خودتون رو بزارین جای یک تازه وارد یا مهمان
میاد یه مطلب مفید یا جوابی پیدا کنه ولی...

پست ها داره رو به اسپم میره

رعایت کنید //

مدیر محترم ، تازه واردین و مهمانها میتونن سوال کنن و دوستان هم اینجا با صداقت جوابشون رو میدن
من مدتهاست این تاپیک رو دنبال می کنم ندیدم کسی سوالی بپرسه و جوابشو ندن یا راهنمایی نکنن ،
شما هم در نظر بگیرید که اوضاع اینترنت کشور تاسف آوره و برای کسی اعصابی نمونده

punishamir
04-10-2014, 21:17
با سلام
12 مگ صبانت با سرعت دانلود 1.37 مگ (تست شده) با شبانه 2 تا 7 (ماهی 25 تومن 3 گیگ)
یا
2 مگ مخابرات با سرعت دانلود 256 کیلو با شبانه کاملا رایگان 1 تا 7 ( ماهی 18900 2 گیگ)
یا
10 مگ مخابرات با سرعت دانلود حدود 800-600 کیلو با شبانه 99 درصد تخفیف 2 تا 7 (ماهی 17280 4 گیگ)

دوستان بین این سه موندم
جای من بودید کدوم رو انتخاب می کردید؟

poorya_2
04-10-2014, 21:42
رو اون یکی خطم های وب گرفتم
فعلا که خیلی بهتره صبانت هست
پیمگ صبانت به 8.8.8.8
بالایه 400 بود

فعلا هایوب پینگش 170 هست

شما هم هر چه زودتر تخلیه کنید تا اینا ادم بشن

فکر کنم تنها کسی که از صبانت راضیه منم :n09:

پینگ به رخ من میکشی ؟

پینگ همین صبانت زپرتی :25:

mykamran
04-10-2014, 22:04
حالا برا چیته؟این پینگ فقط برا بازی آنلاین خوبه.حجم هم نابود میکنه

poorya_2
04-10-2014, 22:08
حالا برا چیته؟این پینگ فقط برا بازی آنلاین خوبه.حجم هم نابود میکنه

چی برا چیمه ؟ :n29:

مطمئنی پینگ فقط واسه بازی انلاین خوبه ؟

مطمئنی پینگ پایین حجم رو نابود میکنه ؟

برادر یکم اطلاعاتت رو بروز کن ، متشکریم

ho3in2012
04-10-2014, 22:42
فکر کنم تنها کسی که از صبانت راضیه منم :n09:

پینگ به رخ من میکشی ؟

پینگ همین صبانت زپرتی :25:

نه عزیز کی گفته فقط تویی
منم خیلی راضیم از صبانت فعلا هم قسط رفتن به جایی ندارم

naasr
04-10-2014, 22:46
با سلام
12 مگ صبانت با سرعت دانلود 1.37 مگ (تست شده) با شبانه 2 تا 7 (ماهی 25 تومن 3 گیگ)
یا
2 مگ مخابرات با سرعت دانلود 256 کیلو با شبانه کاملا رایگان 1 تا 7 ( ماهی 18900 2 گیگ)
یا
10 مگ مخابرات با سرعت دانلود حدود 800-600 کیلو با شبانه 99 درصد تخفیف 2 تا 7 (ماهی 17280 4 گیگ)

دوستان بین این سه موندم

اگه شبانه رایگان میخوای بیخیال صبانت شو اون سرویس 12 مگ با 3 گیگ حجم فقط میتونی 6 گیگ دانلود شبانه داشته باشی بقیه شبها سرعت دانلودت 15 کیلوبایت خواهد بود

k1ozil
04-10-2014, 22:49
با سلام
یا
یا

دوستان بین این سه موندم
داداش ده مگ بیشتره سرعتش.

mohammad_77
04-10-2014, 23:01
سلام به همه دوستان :n18:
ما هم رفتیم :n20: :n20: :n20: :n20: :n20:
البته برای مدتی که اینترنت ندارم :n28: :n28: :n28: :n28:
البته ایرانسل که هست :n13: :n13: :n13: :n13:
یکی از فامیل هامون که تو گوشش خوندم تا چند ماه دیگه تمدید نمی کنه و قراره بگه به خاطر شبانه هست و یکی از دوستان ازش خواسته (قضیه انتقام گیری بوده :n25:)
فامیل هم که رگ خوابشون دست خودم هست .
چندتایی هم توی شرکت هستند که دارم روشون کار می کنم .
حداکثر تا 6 ماه دیگه 10 سهم انصرافی از من . روزهای خوشی اینجا بود :n21:

VAHID
04-10-2014, 23:44
مدیر محترم ، تازه واردین و مهمانها میتونن سوال کنن و دوستان هم اینجا با صداقت جوابشون رو میدن
من مدتهاست این تاپیک رو دنبال می کنم ندیدم کسی سوالی بپرسه و جوابشو ندن یا راهنمایی نکنن ،
شما هم در نظر بگیرید که اوضاع اینترنت کشور تاسف آوره و برای کسی اعصابی نمونده

اره خب نت وضعیت خوبی نداره

ولی این دلیلی برای موجه کردن پست های اسپم و حاشیه ای نیست !

همه باید قوانین رو رعایت کنند.

gigaht
04-10-2014, 23:46
سلام به همه دوستان :n18:
ما هم رفتیم :n20: :n20: :n20: :n20: :n20:
البته برای مدتی که اینترنت ندارم :n28: :n28: :n28: :n28:
البته ایرانسل که هست :n13: :n13: :n13: :n13:
یکی از فامیل هامون که تو گوشش خوندم تا چند ماه دیگه تمدید نمی کنه و قراره بگه به خاطر شبانه هست و یکی از دوستان ازش خواسته (قضیه انتقام گیری بوده :n25:)
فامیل هم که رگ خوابشون دست خودم هست .
چندتایی هم توی شرکت هستند که دارم روشون کار می کنم .
حداکثر تا 6 ماه دیگه 10 سهم انصرافی از من . روزهای خوشی اینجا بود :n21:

احسنت. همه مثل شما عمل میکردن این شرکت گوشمالی خوبی میدید.
منم به سهم خودم سعی در انصراف اطرافیان کردم و میکنم .

اره خب نت وضعیت خوبی نداره

ولی این دلیلی برای موجه کردن پست های اسپم و حاشیه ای نیست !

همه باید قوانین رو رعایت کنند.

سلام
نمونه های زیادی از اسپم محض و دبل پست و تریپل پست در همین ده , بیست صفحه آخر وجود داره که متاسفانه رسیدگی نمیشه.
گزارش تخلف هم بعد از ارسال پیغام خطا میده . لطفا بررسی کنید .

shylord
05-10-2014, 03:18
من 4شنبه فرساادم تخلیه دیروز نبودم الان اومدم خانه میبینم چراغای مودم روشن ولی اینترنت ندارم دلیل چیه ؟ پشتیبانی مشهد میگه درخواستی برای ما هنوز نیامده

منم همین مشکل رو دارم..... اینترنت قعطه ولی چراغای مودم روشنن

شنبه ی هفته پیش برای تخلیه اقدام کردم !...... 4شنبه به همون شماره ای که از تهران باهان تماس گرفته بود زنگ زدم ببینم چه غلطی می کنن..... گفت برای نمایندگی شهر فرستادن و نمایندگی هنوز امروز برای مخابرات فرستاده ... یه اس ام اس هم اومد که برای تخلیه به مخابرات فرستاده شده...... ولی هنوز که هنوزه خبری نشده

اینم اضافه کنم که بعد از اینکه گفت برای تخلیه به مخابرات فرستاده شده اینترنتم قطع شد ولی چراغای مودم هنوز روشنن !!

fisheries65
05-10-2014, 12:20
دوستان از شرایط جدید سرویس شبانه ناراضی هستند
من ازمیزان نیاز شما به دانلود را اطلاعی ندارم ولی با سیاست جدید برای سروس شبانه شرکت موافقم
اینقدر که بعد مدت ها به اینجا اومدم
بشخصه برای من اینترنت شبانه تا 2 ماه پیش بی استفاده بود
نه میشد وبگردی کرد نه دانلود درست حسابی (بهترین رکوردم 1 گیگ از 2 صبح تا7 بود)
ولی الان در ساعات شبانه حتی راحت میشه رفت فیس بوک سایت های داخلی که جای خود دارد
و در یک ساعت سرویس شبانه یک گیگ دانلود کرد
سرویس هم 2 مگ- تهران

rar
05-10-2014, 12:26
من ازمیزان نیاز شما به دانلود را اطلاعی ندارم ولی با سیاست جدید برای سروس شبانه شرکت موافقم
ولی الان در ساعات شبانه حتی راحت میشه رفت فیس بوک سایت های داخلی که جای خود دارد
سرویس هم 2 مگ- تهران

خب حاجی جون بزار محدود بشی
اونوقت درد مارو میفهمی
اون موقع دیگه ساعتی 60 مگ میتونی بگیری

ببینم بازم راضی میمونی یا نه !

sayanermia
05-10-2014, 12:28
اینا هنوز رسیدگی نکردن به درخواست جمع آوری :n04:

این طرح جدید دانلود شبانه تا 2 برابر حجم روزانه شامل حجم قید شده در سرویس خریداری میشه فقط ؟ یا اینکه مثلا کسی سرویس سه ماهه 20 گیگ بخره ، بعدش 50 گیگ هم جدا بخره بندازه روش که بشه جمعا 70 گیگ ، اون وقت شبانه اش در طول سه ماه میشه 140 گیگ؟؟؟ یا اینکه اصلا حجم اضافه خریداری شده رو جزو حجم 2 برابری شبانه حساب نمی کنه؟ کسی هست که با قاطعیت و علم درست به این قضیه جواب بده؟ احتمال و گمانه و این چیزا نمیخوام! جواب قطعی لطفا
سپاسگذارم

fisheries65
05-10-2014, 12:43
خب حاجی جون بزار محدود بشی
اونوقت درد مارو میفهمی
اون موقع دیگه ساعتی 60 مگ میتونی بگیری

ببینم بازم راضی میمونی یا نه !
کاملا درست مگی ولی من اصلا دو برابر حجم روزانه دانلود ندارم که بخواد شبانم ته بکشه
برای همین نفع میبرم
یک دوستی بود هر شب 3-5گیگ میگرفت
در یک ماه میشه 90- 150 گیگ و در مقابل من که میخواستم در ماه 5 گیگ از شبانه استفاده کنم یک هفته باید کامیوتر روشن میگزاشتم
بیشتر مواقع هم از خیرش میگزشتم

sleeplessness
05-10-2014, 13:33
سرویس هم 2 مگ- تهران

ناراضی بودن دوستان به خاطر کلاهبرداریه صبانت
شما فکرش بکن یهو وضعیت از عالی برسه به افتضاح
و هیچ چاره ای نباشه
چه میشه کرد
اکثر مشتری هایی که ناگهان جمع شدند برای شبانه مناسب بود حالا بدون اعلام قبلی تغییر
اگه از اول خبر میداد خب فقط دوستانی که مثل شما خواستار پینگ کم و دانلود شبانه محدود دارند جذب میشدند
شاتل سالهاست قانون مصرف منصفانه رو داره
در کل میشه گفت تغییر سیاست شبانه بیشتر از اینکه برای شما دوستان خوب شده باشه برای شرکت صبانت و جیبش خوب بوده

در کل اگه شخص پینگ خوب بخواد و دانلود شبانه نداشته باشه شرکت خوبیه
اما به شرکتی چیزی به اسم اعتبار سرش نمیشه
نمیشه اعتماد کرد
همونطور که دانلود شبانه خراب شد ممکن پینگ هم افتضاح بشه
ممکن قطعی داشته باشه
و خب صبانت جوابگو نیست
یک روز کامل مشهد اینترنت قطع بود
بعد از درست شدن خبرش در سایت زده شد و و قبلش تمام تلفن های پشتیبانی اشغال بود
و خبری هم از اضافه کردن به مدت قرارداد نبود

این طرح جدید دانلود شبانه تا 2 برابر حجم روزانه شامل حجم قید شده در سرویس خریداری میشه فقط ؟ یا اینکه مثلا کسی سرویس سه ماهه 20 گیگ بخره ، بعدش 50 گیگ هم جدا بخره بندازه روش که بشه جمعا 70 گیگ ، اون وقت شبانه اش در طول سه ماه میشه 140 گیگ؟؟؟ یا اینکه اصلا حجم اضافه خریداری شده رو جزو حجم 2 برابری شبانه حساب نمی کنه؟ کسی هست که با قاطعیت و علم درست به این قضیه جواب بده؟ احتمال و گمانه و این چیزا نمیخوام! جواب قطعی لطفا
سپاسگذارم

بگیر نگیر داره ولی تقریبا همونه
به خیلی از افرادی که محدود شده بودند پیشنهاد خرید حجم اضافه میشد
حجم اضافه خریداری شده حساب میشه

FARID88
05-10-2014, 14:15
سرویس هم 2 مگ- تهران

منم با شما موافقم.
اتکای خیلی از دوستانی که دانلود رو با صبانت انجام میداند از بین رفته و از این بابت ناراضی هستند که کاملاً قابل درکه.
به نظر من وجود بازار رقابتی که هر یک از isp ها در یک زمینه نکته قوت داشته باشن باعث میشه هر کس به سرویس دلخواه خودش برسه.
بنده دو خط دارم که روی یکی صبانت بسته شده و ازش برای وبگردی استفاده میکنم و همینطور که این دوستمون گفتند حالا هم روز و هم شب میشه روی کیفیت اینترنت حساب باز کرد به خصوص روی صبانت که از اول هم از نظر کیفیت اینترنت یک سر و گردن از همه بالاتره.
اینجا منظورم از کیفیت, سرعت تک لینک, سرعت در سرویس های مثل یوتیوب, پراکسـی ها, نرم افزارهای Voip, پینگ و ... است.

هر چند سرعت دانلود در روز خوبه اما به دلیل اینکه تعداد مشتری های صبانت واقعا بالاست دانلود شبانه کیفیت زیادی نداشت که حالا هم محدود شده.

از طرف دیگه من برای دانلود از پارس آنلاین استفاده میکنم که سرویس 2 مگ محدود دارم که روی 9 مگ بسته شده روز با تک لینک حدود 400 کیلوبایت سرعت میده اما شب با 6 لینک میشه سرعت رو به بالای 900 رسوند و در زمان دانلود شبانه هر شب بیشتر از 18 گیگ دانلود میکنم.
اما وبگردی در پارس آنلاین به لعنت خدا هم نمیارزه. پینگ بالا سرعت تک لینک خیلی کم و از همه مهمتر قطعی هر چند ثانیه یکبار پراکـسی ها موقع وبگردی با پارس آنلاین اعصاب برای آدم نمیذاره.

بنابراین با محدود شدن شبانه صبا این دو یه یک ترکیب ایده آل برام تبدیل شدن وبگردی در تمام ساعات شبانه روز با صبا با بالاترین کیفیت و دانلود حجم بالا با پارس آنلاین شبانه.

armin321
05-10-2014, 18:40
به خصوص صبانت که از اول هم از نظر کیفیت اینترنت یک سر و گردن از همه بالاتره.

شما بقیه رو کامل چک کردید این حرفو میزنید؟
من از صبانت تخلیه کردم اومدم فناوا دیدم صبانت در مقایسه با فن آوا مثل پراید در برابر پژو میمونه.
هم نویزش از صبا کمتره- هم پینگش پایین تره

david-ebi
05-10-2014, 19:41
کاملا درست مگی ولی من اصلا دو برابر حجم روزانه دانلود ندارم که بخواد شبانم ته بکشه
برای همین نفع میبرم
در یک ماه میشه 90- 150 گیگ و در مقابل من که میخواستم در ماه 5 گیگ از شبانه استفاده کنم یک هفته باید کامیوتر روشن میگزاشتم

دوست عزیز منم هنوز از 11 شهریور که سرعتای شبانه محدود شد سرعت شبانم محدود نشده و همچنان در ساعات شبانه 1.2 مگابایت سرعت دارم چون هنوز به اندازه 2 برابر حجم روزانه ام دانلود شبانه نداشتم و مطمئنم که نخواهم داشت.ولی ولی ولی به هیچ وجه نمیگم که این وضع خیلی خوبه چون برای من خوبه.اینقدر عقل و وجدان (بلانسبت شما و دوستان خدایی نکرده قصد اساعه ادب به شما عزیز رو ندارم)دارم که بفهمم این یک قانون زورگویانه و کلاهبردارانه است که متاسفانه خود سازمان تنظیم مقررات تصویب کرده و با اینکه هیچ فرقی اجرای این قانون به حال من نمیکنه اما همیشه از حرف زور بدم میاد.در ضمن من تا قبل از محدودیت شبانه صبانت هم سرعت شبانه ام عالی بود و همان 1.2 مگابایت بود.اما شما که میفرمایید سرعت شبانتون خوب نبوده معلوم نیست اونموقع دلیلش چی بوده.در ضمن من وشمایی که تقریبا از شبانه استفاده نمیکنیم شاید در بهترین حالت 10 درصد از مشترکین صبانت رو تشکیل بدیم.حالا درسته که 90 درصد ناراضی باشند و 10 درصد خوشحال.که البته من خوشحال نیستم چون همونطور که گفتم کلا با قوانین زورگویانه مخالفم و دوم اینکه برخلاف شما قبل از این محدودیت هم در ساعات شبانه به راحتی فیلم آنلاینم را نگاه میکردم و کمی هم دانلود میکردم با سرعت بالا.الان هم همین وضع را دارم اما مخالف زور هستم.

FARID88
05-10-2014, 19:56
شما بقیه رو کامل چک کردید این حرفو میزنید؟
من از صبانت تخلیه کردم اومدم فناوا دیدم صبانت در مقایسه با فن آوا مثل پراید در برابر پژو میمونه.
هم نویزش از صبا کمتره- هم پینگش پایین تره

همه رو نه ولی مشهورها همه رو تست کردم و به این نتیجه رسیدم.

gigaht
06-10-2014, 00:11
دوست عزیز منم هنوز از 11 شهریور که سرعتای شبانه محدود شد سرعت شبانم محدود نشده و همچنان در ساعات شبانه 1.2 مگابایت سرعت دارم چون هنوز به اندازه 2 برابر حجم روزانه ام دانلود شبانه نداشتم و مطمئنم که نخواهم داشت.ولی ولی ولی به هیچ وجه نمیگم که این وضع خیلی خوبه چون برای من خوبه.اینقدر عقل و وجدان (بلانسبت شما و دوستان خدایی نکرده قصد اساعه ادب به شما عزیز رو ندارم)دارم که بفهمم این یک قانون زورگویانه و کلاهبردارانه است که متاسفانه خود سازمان تنظیم مقررات تصویب کرده و با اینکه هیچ فرقی اجرای این قانون به حال من نمیکنه اما همیشه از حرف زور بدم میاد.در ضمن من تا قبل از محدودیت شبانه صبانت هم سرعت شبانه ام عالی بود و همان 1.2 مگابایت بود.اما شما که میفرمایید سرعت شبانتون خوب نبوده معلوم نیست اونموقع دلیلش چی بوده.در ضمن من وشمایی که تقریبا از شبانه استفاده نمیکنیم شاید در بهترین حالت 10 درصد از مشترکین صبانت رو تشکیل بدیم.حالا درسته که 90 درصد ناراضی باشند و 10 درصد خوشحال.که البته من خوشحال نیستم چون همونطور که گفتم کلا با قوانین زورگویانه مخالفم و دوم اینکه برخلاف شما قبل از این محدودیت هم در ساعات شبانه به راحتی فیلم آنلاینم را نگاه میکردم و کمی هم دانلود میکردم با سرعت بالا.الان هم همین وضع را دارم اما مخالف زور هستم.

همونطور که خیلی های دیگه هم اینجا اعلام کردن , منم در این چند سالی که مشتری صبانت بودم مشکل خاصی در استفاده شبانه چه وب چه دانلود نداشتم .
منتهی اینو هم درک میکنم که تنها بهانه شرکت برای بستن شبانه رایگان فقط و فقط همین یه مورد بوده که آقا , مردم نصفه شب نمیتونن ایمیلاشونو چک کنن
چون شما ها دارید دانلود میکنید . خوب الان پول بدیم و دانلود کنیم دیگه این آقایون که شبا نمیتونستن استفاده کنن مشکلشون حل میشه ؟!

این منطق مثل این میمونه که بگن شما حق عبور از چراغ قرمز رو نداری چون باعث تصادف و اسیب به خود و دیگران و و و .. میشی , اما اگه انقدر بدی اشکالی
نداره میتونی رد شی ! خوب این مسخره نباشه من نمیدونم دیگه به چی باید گفت مسخره .

اگر امکان گذاشتن یه نظرسنجی منصفانه بود همه متوجه میشدن که واقعا چند درصد مشکل وب شبانه داشتن . اونوقت میشد به برخی
"مشترک نماها" گفت: ساکت !

sunmaster_7
06-10-2014, 03:12
همونطور که خیلی های دیگه هم اینجا اعلام کردن , منم در این چند سالی که مشتری صبانت بودم مشکل خاصی در استفاده شبانه چه وب چه دانلود نداشتم .
منتهی اینو هم درک میکنم که تنها بهانه شرکت برای بستن شبانه رایگان فقط و فقط همین یه مورد بوده که آقا , مردم نصفه شب نمیتونن ایمیلاشونو چک کنن
چون شما ها دارید دانلود میکنید . خوب الان پول بدیم و دانلود کنیم دیگه این آقایون که شبا نمیتونستن استفاده کنن مشکلشون حل میشه ؟!

این منطق مثل این میمونه که بگن شما حق عبور از چراغ قرمز رو نداری چون باعث تصادف و اسیب به خود و دیگران و و و .. میشی , اما اگه انقدر بدی اشکالی
نداره میتونی رد شی ! خوب این مسخره نباشه من نمیدونم دیگه به چی باید گفت مسخره .

اگر امکان گذاشتن یه نظرسنجی منصفانه بود همه متوجه میشدن که واقعا چند درصد مشکل وب شبانه داشتن . اونوقت میشد به برخی
"مشترک نماها" گفت: ساکت !

یکبار با یکی از مسئولین طرح ترافیک جایی بودیم طرف هی داشت از مزیت های طرح میگفت که ما اینکارو کردیم هوای تهران داره پاک میشه من پرسیدم شنیدم شما مجوز 1 روزه طرح ترافیک میدین به مردم شرایطش چیه؟ گفت فلان مبلغ میدید مجوز میگیرید پرسیدم یعنی می فرمایید اگر من پول بدم دیگه دودی که از اگزوز ماشین من خارج میشه هوا رو الوده نمیکنه؟؟ جواب داد مردم ایران هر چیزی مجانی باشه ریشه شو میسوزونن وقتی پولی نباشه همه میرن تو طرح مسافر کشی گفتم ولی الان هم میتونن به قول شما مجوز بخرن برن مسافر کشی گفت خوب بعله بعضی از مردم درست بشو نیستن!! واقعیت این بود که مشکل مسافرکش ها بوق زدن ها و توقف های بیجا و مداوم این اقایون که باعث ترافیک میشد وحتی الودگی هوا نبود اینها البته حقیقت داره اما مشکل اصلی این بود که اینا شبا درامدشونو میبردن برای زن وبچشون و بعضی ها سهمی در این در امد نداشتند!! با این سیستم همون بعضی ها حقشونو اول صبح به صورت نقد قبل از این که مسافر کش بدبخت 1 قرون در بیاره دریافت میکردن . اینجا هم همینه صبانت فکر میکنه اگر مردم به چیزایی که دانلود میکنن نیاز ندارن پس بیجا میکنن دانلود میکنن اگر هم واقعا نیاز دارن اگر بتونن شبانه رایگان فایلهاشونو بگیرن دیگه نمیان بابتش پولی بدن و حق ما (پول زور) نمیرسه..... وگرنه کدوم دیوانه ای باور میکنه این همه جنگ و جدل که حتی به وزیر هم کشیده شد دلیلش این باشه که صبانت نگرانه من یک موقع 4 صبح نتونم کلیپ جیش کردن طوطی که پسر عمه بیکارتر از خودم برام ایمیل کرده رو ببینم!!!

RealFlow
06-10-2014, 03:49
برید یک جای بهتر حداقل شبی 2 .3 گیگ راحت دانلود میکنید.

ho3in2012
06-10-2014, 04:07
نمونه تست سرعت شبانه من :
تاریخچه تست اسپید تست در ساعات شبانه :

پینگ از گوگل :
من که از صبانت راضیم حدود یک ونیم ماهه اومدم وضعیتش هم که تا الان برام عالی بوده
سرویس دهنده قبلی من پارس بود اینقدر قطع و وصل میشد اعصاب برام نزاشته بود
از اون موقع که خطم وصل شده یک ثانیه قطعی نداشتم
پینگ هم که اصلا با پارس قابل قیاس نیس
شبانه هم هر چی نیاز داشتم دانلود کردم به مشکلی نخوردم:n01:

sunmaster_7
06-10-2014, 04:33
نمونه تست سرعت شبانه من من که از صبانت راضیم حدود یک ونیم ماهه اومدم وضعیتش هم که تا الان برام عالی بوده........ یشبانه هم هر چی نیاز داشتم دانلود کردم به مشکلی نخوردم:n01:

بزار دو برابر حجم روزانت دانلود کنی بعد با هم حرف میزنیم دوست عزیزم شاهنامه اخرش خوشه

david-ebi
06-10-2014, 04:34
نمونه تست سرعت شبانه من :
تاریخچه تست اسپید تست در ساعات شبانه :

پینگ از گوگل :
من که از صبانت راضیم حدود یک ونیم ماهه اومدم وضعیتش هم که تا الان برام عالی بوده
سرویس دهنده قبلی من پارس بود اینقدر قطع و وصل میشد اعصاب برام نزاشته بود
از اون موقع که خطم وصل شده یک ثانیه قطعی نداشتم
پینگ هم که اصلا با پارس قابل قیاس نیس
شبانه هم هر چی نیاز داشتم دانلود کردم به مشکلی نخوردم:n01:

برای شما داداش صبا خوب افتاده وگرنه صفحات پیش رو بخون ببین همین صبا چقدر قطعی و وصلی داره.پس اصلا نشان دهنده این نیست که کارش درسته.اتفاقا برای منم تا الان قطعی نداشته و سرعت شبانم هم هنوز بین 1 تا 1.2 مگابایته چون هنوز دو برابر حجم روزانم دانلود شبانه نداشتم.نزدیک 10 گیگ حجم خریم اما تا الان حداکثر 2 گیگ دانلود شبانه داشتم:n02:اما دارم میبینم که چقدر از دوستان و اطرافیانم در صبانت در عذاب هستند.در ضمن سرعت تک کانکشن صبانت خیلی هم پایینه که این کار رو برای ویدیو آنلاین نگاه کردن خراب میکنه مخصوصا اگر کیفیتش hd باشه اما خط دومم که آسیاتک هست سرعت تک کانکشه اش عالیه و همه ویدیوهای آنلاین رو با کمترین تیک و قطعی نگاه میکنم.برای اینکه منظورم رو از سرعت تک کانکشن بفهمی میتونی به تاپیکی به همین نام در این فروم مراجعه کنی.
پس نگو صبانت همه چیزش عالی هست.:n02:

ho3in2012
06-10-2014, 04:38
بزار دو برابر حجم روزانت دانلود کنی بعد با هم حرف میزنیم دوست عزیزم شاهنامه اخرش خوشه
تا الان 170 گیگ این ماه دانلود داشتم
چقدر باید دانلود کنم تا مثل شما بشم ؟
من دیگه هیچی برا دانلود ندارم
دیگه حداکثر 300 مگ شبی شاید مصرف کنم

ho3in2012
06-10-2014, 04:40
برای شما داداش صبا خوب افتاده وگرنه صفحات پیش رو بخون ببین همین صبا چقدر قطعی و وصلی داره.پس اصلا نشان دهنده این نیست که کارش درسته.اتفاقا برای منم تا الان قطعی نداشته و سرعت شبانم هم هنوز بین 1 تا 1.2 مگابایته چون هنوز دو برابر حجم روزانم دانلود شبانه نداشتم.نزدیک 10 گیگ حجم خریم اما تا الان حداکثر 2 گیگ دانلود شبانه داشتم:n02:اما دارم میبینم که چقدر از دوستان و اطرافیانم در صبانت در عذاب هستند.در ضمن سرعت تک کانکشن صبانت خیلی هم پایینه که این کار رو برای ویدیو آنلاین نگاه کردن خراب میکنه مخصوصا اگر کیفیتش hd باشه اما خط دومم که آسیاتک هست سرعت تک کانکشه اش عالیه و همه ویدیوهای آنلاین رو با کمترین تیک و قطعی نگاه میکنم.برای اینکه منظورم رو از سرعت تک کانکشن بفهمی میتونی به تاپیکی به همین نام در این فروم مراجعه کنی.
پس نگو صبانت همه چیزش عالی هست.:n02:
والا من تک کانکشن سرعتم 8 مگابیته
مشکلی تو دیدن ویدیو ندارم
من نگفتم از همه عالی تره وبهتره
من گفتم برای من عالیه و نیاز من رو بر طرف میکنه

david-ebi
06-10-2014, 04:49

دوست عزیزم بعضی از این دوستان میگن ما اندازه دو برابر حجم روزانه دانلود شبانه نداریم تا محدود بشیم که راست هم میگن چون یکی از اونها خود من هستم که هیچوقت اندازه دو برابر حجم روزانه دانلود ندارم و دانلود شبانه ام خیلی کمتر از این حرفاست.اما چیزی که این دوستان فراموش کردن اینه که در درجه اول این قانون صبانت شاید برای ماها که کم مصرف میکنیم خوب باشه اما برای 90 درصد از دوستانمون عذاب آوره و از اون مهمتر این قانون حرف زوره و شما را به زور مجبور میکنه که حجم بخری.پس ماها که مصرف شبانمون کمه نباید بگیم چون برای ما خوب است پس آفرین به صبانت و این کلاهبرداریش برامون بی اهمیت باشه.جالبه این شرکت آنقدر دروغگو است که در جوابیه شکایت من به 195 به عمد خواسته بود که من رو پرمصرف جلوه بده و حجمهای مصرفی من رو تقریبا 10 برابر ذکر کرده بود.با شکایت مجدد من که آقا این حجمهایی که صبانت گفته من یک دهمشو مصرف کردم باز در جواب اینبار اومده کل حجم مصرفی من از اول دوره که مربوط به دیماه 92 میشه رو اینبار درست ذکر کرده بود تا بازم یک عدد گنده رو به 195 گفته باشه درصورتیکه بحث ما سر مقدار دانلود شبانه در 3 ماه اخیر بود.خلاصه بازم من شکایت کردم و در سومین جوابیه اش باز گفته بود که بله ما اولین بار اشتباها حجمهای یکی دیگه رو جای ایشون ذکر کردیم و بابت این اشتباه عذرخواهی هم کردیم!!!!:n04:در صورتیکه مثل س.گ دروغ میگفت چون اگر عذرخواهی میکرد یا میگفت ما اشتباه کردیم من دوباره ازشون شکایت نمیکردم.منظورم اینه که برای اینکه خودشو خوب جلوه بده و من رو بده کنه در روز روشن بهم دروغ گفت.دوست دارم مکاتبات انجام شده رو بزارم تا دوستان خودشون ببینن که این شرکت چطور واضح دروغ میگه.خوب از چنین شرکتی چه انتظاری دارید.اما از همه اینا جالبتر کارشناس 195 بود که دروغ صبانت رو فهمیده بود و با پوزخند و کنایه در پشت تلفن بهم گفت صبانت لازم نبوده برای تبرئه خودش دست به این دروغا بزنه چون این قانونو ما خودمون تصویب کردیم و در هر صورت حق رو به صبانت میدادیم اما با اینکارش فقط خودشو پیش شما دروغگو نشون داده(منظورش این بود اما پیش ما کاملا تبرئه است):n02::n03:

david-ebi
06-10-2014, 04:53
والا من تک کانکشن سرعتم 8 مگابیته
مشکلی تو دیدن ویدیو ندارم
من نگفتم از همه عالی تره وبهتره
من گفتم برای من عالیه و نیاز من رو بر طرف میکنه

دوست عزیز اگر به تاپیکی که گذاشتم سربزنی میبینی که صبانت در سرعت تک کانکشن از ضعیفترین isp هاست و من که دو تا اینترنت دارم در این مورد به پای آسیاتک نمیرسه.ولی مثلا پینگش از آسیاتک بهتره.در هر صورت برای شما خوب افتاده و حالشو ببر.اما تصمیم کلی رو میشه با بررسی یک جمع بزرگ و نتایج اونها گرفت.در ضمن مشکلات دیدن ویدیوهای آنلاین با صبا از جایی شروع میشه که بخواهی اونا رو با کیفیت hd یا 1080p نگاه کنی.وگرنه در کیفیتهای پایین چندان قطعی نداره.

ho3in2012
06-10-2014, 05:07
دوست عزیز اگر به تاپیکی که گذاشتم سربزنی میبینی که صبانت در سرعت تک کانکشن از ضعیفترین isp هاست و من که دو تا اینترنت دارم در این مورد به پای آسیاتک نمیرسه.ولی مثلا پینگش از آسیاتک بهتره.در هر صورت برای شما خوب افتاده و حالشو ببر.اما تصمیم کلی رو میشه با بررسی یک جمع بزرگ و نتایج اونها گرفت.در ضمن مشکلات دیدن ویدیوهای آنلاین با صبا از جایی شروع میشه که بخواهی اونا رو با کیفیت hd یا 1080p نگاه کنی.وگرنه در کیفیتهای پایین چندان قطعی نداره.
دوست عزیز میخوای با Team Viewer فردا شب بیا تو سیستم من نگاه کن
خودت ویدیو با هر کیفیتی خواستی پخش کن
واقعا هیچ مشکلی نداره
من واقعا با صبانت هیچ مشکلی ندارم و برام هم مهم نیس تو جمع بزرگ کدوم شرکت بهتره
فرض کنیم صبانت مضخرف ترین سرویس دهنده تو تک کانکشن هست
وقتی برای من سرعتش خوبه برای چی برم دنبال یه شرکت دیگه ؟
من تا حالا از آسیاتک سرویس نداشتم اگه این کیفیتش خراب شد میرم آسیاتک
در مورد پشتیبان های صبانت هم حق با شماس
بعضیاشون واقعا بی شعور و بی ادب هستن

david-ebi
06-10-2014, 05:12
دوست عزیز میخوای با Team Viewer فردا شب بیا تو سیستم من نگاه کن
خودت ویدیو با هر کیفیتی خواستی پخش کن
واقعا هیچ مشکلی نداره
من واقعا با صبانت هیچ مشکلی ندارم و برام هم مهم نیس تو جمع بزرگ کدوم شرکت بهتره
فرض کنیم صبانت مضخرف ترین سرویس دهنده تو تک کانکشن هست
وقتی برای من سرعتش خوبه برای چی برم دنبال یه شرکت دیگه ؟
من تا حالا از آسیاتک سرویس نداشتم اگه این کیفیتش خراب شد میرم آسیاتک

خوشحالم از سرویست راضی هستی و امیدوارم همیشه همینطور برات باقی بمونه.منتهی حرف من اینه که صرف اینکه صبانت برای من و شما خوب دراومده نمیتونیم قوانین زورگویانشو نادید بگیریم و اونو شرکت خوبی در پیش بقیه جلوه بدیم.گفتم.من تقریبا اصلا استفاده شبانه ندارم اما این کار صبانت من رو ازش فراری داد.مخصوصا وقتی دیدم در جواب شکایتم واضح در روز روشن دروغ گفت:n02:.در هر صورت امیدوارم همیشه از نتت لذت ببری.

ho3in2012
06-10-2014, 05:17
خوشحالم از سرویست راضی هستی و امیدوارم همیشه همینطور برات باقی بمونه.منتهی حرف من اینه که صرف اینکه صبانت برای من و شما خوب دراومده نمیتونیم قوانین زورگویانشو نادید بگیریم و اونو شرکت خوبی در پیش بقیه جلوه بدیم.گفتم.من تقریبا اصلا استفاده شبانه ندارم اما این کار صبانت من رو ازش فراری داد.مخصوصا وقتی دیدم در جواب شکایتم واضح در روز روشن دروغ گفت:n02:.در هر صورت امیدوارم همیشه از نتت لذت ببری.
منم اوایل که 12 مگ گرفته بودم
خطم رو روی 4 مگ بسته بودن
195 شکایت میکرم
یارو میگفت تو دروغ میگی سرویست 128 هست
حدود 5 بار شکایت کردم تا یارو تسلیم شد خطمو گذاشت 12 مگ
ولی 5 بار شکایتو مردود کرد گفت 128 داری

kamal114
06-10-2014, 05:50
برای همین نفع میبرم

شما هم که حرف پشتيبان صبا نت رو مي زني(اگه خودش نباشي:n18:)
ايني که شما ميگي با توجه به سياست شرکت امکان نداره اونا خط رو بين 8 نفر تقسيم مي کنن
يعني اگه من از قوي ترين نرم افزار دانلود درخط 2 مگي استفاده کنم نهايتا 200 کيلو بايت دانلودمه تاثيري بر سرعت شما نداره
همونطور که دوستان گفتن بحثه پوله وگرنه اگه ما پول شبانه رو بديم و دانلود کنيم اون مشکل ترافيک قاعدتا بايد سرجاش باشه که؟:n10:
ولي صبا نت ميگه مثل برره بايد واسه دانلود شبانه خشکه حساب کني :n13:

sunmaster_7
06-10-2014, 06:06
تا الان 170 گیگ این ماه دانلود داشتم
چقدر باید دانلود کنم تا مثل شما بشم ؟
من دیگه هیچی برا دانلود ندارم
دیگه حداکثر 300 مگ شبی شاید مصرف کنم

دوست عزیزم روال عادی اینه که شما مثلا سرویس 30 گیگ میخرید برای 6 ماه فقط حق دارید 60 گیگ دانلود کنید بعد سرعت میشه 10 کیلوبایت البته اگر به حرف من اعتماد ندارید میتونید از سایر دوستان بپرسید من برام سواله شما چقدر حجم خریدید که در ماه 170 گیگ دانلود دارید هنوز هم محدودتون نکردن؟؟

ho3in2012
06-10-2014, 07:38
دوست عزیزم روال عادی اینه که شما مثلا سرویس 30 گیگ میخرید برای 6 ماه فقط حق دارید 60 گیگ دانلود کنید بعد سرعت میشه 10 کیلوبایت البته اگر به حرف من اعتماد ندارید میتونید از سایر دوستان بپرسید من برام سواله شما چقدر حجم خریدید که در ماه 170 گیگ دانلود دارید هنوز هم محدودتون نکردن؟؟
10 گیگ یک ماهه خریدم

tak2750
06-10-2014, 09:38
سلام
من اگه بخام سرویس ناممحدود برنزی 512 بگیرم سرعت دانلود پایدارم چقدر میشه؟
ایا سرعتم به همون 60 کیلو محدود میشه؟

donya1370
06-10-2014, 12:07
منم درخواست جمع آوری دادم. :n20:
بعد از 6 سال خداحافظ صبانت!
امیدوارم سر تخلیه دیگه اذیت نکنن و زود خط رو جمع کنن. :n27:

sorooshfm
06-10-2014, 12:32
سلام
من اگه بخام سرویس ناممحدود برنزی 512 بگیرم سرعت دانلود پایدارم چقدر میشه؟
ایا سرعتم به همون 60 کیلو محدود میشه؟
پس از عبور از ۱۰ گیگ ترافیک منصفانه سرعت بر روی ۱۶ کیلوبایت فیکس میگردد

SETIZEN
06-10-2014, 14:49
انگار دکمه پیشنهاد ویژه رو برداشتند:n09:

hesamtavakoli
06-10-2014, 16:14
سلام
سرويس 512 نامحدود
بعد از مصرف 10 گيگ به من گفته بودن مياد رو 128 كه من قبول كردم
الان سرعت دانلود شده بين 15 تا 25
آيا درسته؟

k1ozil
06-10-2014, 16:30
دوستان من موقعی که میخام با کروم ویدیو انلاین ببینم مشکل دارم ولی با موزیلا نه کسی میدونه چرا؟(لگ میزنه روی 480 ولی تو موزیلا روی 1080 هم مشکلی نداره):n13:

farshad0123
06-10-2014, 18:10
دوستان من موقعی که میخام با کروم ویدیو انلاین ببینم مشکل دارم ولی با موزیلا نه کسی میدونه چرا؟(لگ میزنه روی 480 ولی تو موزیلا روی 1080 هم مشکلی نداره):n13:

کروم بدرد نمیخوره جاش همون موزیلا( واترفاکس یا فایر فاکس) نصب کن اگر واترفاکس نصب کنی بهتره

k1ozil
06-10-2014, 18:27
کروم بدرد نمیخوره جاش همون موزیلا( واترفاکس یا فایر فاکس) نصب کن اگر واترفاکس نصب کنی بهتره

داداش حقیقتش با موزیلا حال نمیکنم چه فایرفاکس په واتر فاکس با کروم راحت ترم.کسی میدونه چه جوری میشه درستش کرد؟

farshad0123
06-10-2014, 18:32
داداش حقیقتش با موزیلا حال نمیکنم چه فایرفاکس په واتر فاکس با کروم راحت ترم.کسی میدونه چه جوری میشه درستش کرد؟

اشتباه میکنی موزیلا سرعت و امکاناتش خیلی بیشتر از کرومه
مثلا شما یه فایل از یوتیوب نمیتونی با کروم دانلود کنی در صورتی که با موزیلا میشه

k1ozil
06-10-2014, 18:35
مثلا شما یه فایل از یوتیوب نمیتونی با کروم دانلود کنی در صورتی که با موزیلا میشه
قبول دارم الانم دارم با فایرفاکس این پست رو میزارم ولی دیگه به کروم عادت کردم.تنها مشکلش هم ویدیو انلاین تو یوتیوب و کیفیت بالای 480 هست یعنی 720و 1080 ویدیو لگ میزنه نمیدونم چرا؟:n13:

farshad0123
06-10-2014, 18:38
قبول دارم الانم دارم با فایرفاکس این پست رو میزارم ولی دیگه به کروم عادت کردم.تنها مشکلش هم ویدیو انلاین تو یوتیوب و کیفیت بالای 480 هست یعنی 720و 1080 ویدیو لگ میزنه نمیدونم چرا؟:n13:

کروم خودش سرعتش پایینتر از موزیلاست حتما سرعت تک کانکشنت هم پایینه

k1ozil
06-10-2014, 18:40
کروم خودش سرعتش پایینتر از موزیلاست حتما سرعت تک کانکشنت هم پایینه
اره.ولی موزیلا تو وبگردی برام کمی لگ داره اگه حل شه شاید از موزیلا استفاده کنم.

poorya_2
06-10-2014, 18:45

:n09:

با کروم نمیتونی ویدیو از یوتیوب دانلود کنی !! :39: این دیگه از اون حرفا بود

من از ورژن 37.0.2062.124 (64bit) استفاده میکنم ، تا حالا هم لگ نداشتم

k1ozil
06-10-2014, 18:51
:n09:

با کروم نمیتونی ویدیو از یوتیوب دانلود کنی !! :39: این دیگه از اون حرفا بود

من از ورژن 37.0.2062.124 (64bit) استفاده میکنم ، تا حالا هم لگ نداشتم
از من 32 بیته

farshad0123
06-10-2014, 18:51
:n09:با کروم نمیتونی ویدیو دانلود کنی !! :39: این دیگه از اون حرفا بود

از یوتیوب نمیشه با کروم و با دانلود منیجر دانلود کرد الان تقریبا 3ماهی میشه که اینجور شده فقط با موزیلا و با یه extension میتونم با idm دانلود کنم

sorooshfm
06-10-2014, 19:31
سلام
سرويس 512 نامحدود
بعد از مصرف 10 گيگ به من گفته بودن مياد رو 128 كه من قبول كردم
الان سرعت دانلود شده بين 15 تا 25
آيا درسته؟
بله درسته 128 تقسیم بر 8 میشه 16 تا یعنی قانونا باید 16 کیلوبایت بگیری متاسفانه سرعت سرویس های نامحدود بطور کامل شیر میشه یعنی رو پایین ترین حد ممکن میبندن سرعت رو کلا یک کاری میکنن که فکر دانلود رو از سرت بیرون کنی

hesamtavakoli
06-10-2014, 19:43
بله درسته 128 تقسیم بر 8 میشه 16 تا یعنی قانونا باید 16 کیلوبایت بگیری متاسفانه سرعت سرویس های نامحدود بطور کامل شیر میشه یعنی رو پایین ترین حد ممکن میبندن سرعت رو کلا یک کاری میکنن که فکر دانلود رو از سرت بیرون کنی

ممنون از جوابتون
همه شركتها همينجوري شدن؟
اصلا بخوام عوض كنم كه همچين حالتي نباشه شما چي پيشنهاد ميدي؟

shayan0o21
06-10-2014, 20:29
ممنون از جوابتون
همه شركتها همينجوري شدن؟
اصلا بخوام عوض كنم كه همچين حالتي نباشه شما چي پيشنهاد ميدي؟

تهران مخابرات | شهرستان های وب یا فن آوا :n12:

hesamtavakoli
06-10-2014, 21:23
تهران مخابرات | شهرستان های وب یا فن آوا :n12: مخابرات سرعت لود صفحش چطوره؟ سرعت دانلود 512 چنده؟

shayan0o21
06-10-2014, 21:29
مخابرات سرعت لود صفحش چطوره؟ سرعت دانلود 512 چنده؟

سرعت لود الان صبح ها عالی هست تا قبل تعطیلی مدارس :n29:

از ظهر به بعد پینگ 8.8.8.8 رو 200 تا 300 هست :n22:

دانلود هم اسمی هست نه کمتر و نه بیشتر بدون هیچ گونه محدودیت :n12:

ali_ign
06-10-2014, 22:06
من که امروز درخواست جمع آوری دادم از صبانت 4 بار باهام تماس گرفتن علتو پرسیدن منم ترکوندمشون ! به جاش 10 مگ 20 گیگ در ماه گرفتم از آسیاتک 2 تا 8 رایگان تو منطقه ما سرعتش افت نمی کنه و شب 1000 کیلو بایت دانلود میکنم خیلی هم خوش برخورد بودن و اینترنت رو به شرط عدم افت سرعت ازشون گرفتم حالا ببینم چی میشه ...

hesamtavakoli
06-10-2014, 22:37

من پینگ سر در نمیارم
سرعت اسمی هم نمیدونم چیه
رو 512 سرعت دانلود چنده؟

shayan0o21
06-10-2014, 22:47
من پینگ سر در نمیارم
سرعت اسمی هم نمیدونم چیه
رو 512 سرعت دانلود چنده؟

64 دیگه :n27:

mahddi
07-10-2014, 03:40
انگار دکمه پیشنهاد ویژه رو برداشتند:n09:

چرا برداشتن؟

ho3in2012
07-10-2014, 05:45
چرا برداشتن؟
مثل اینکه شبانه نیم بها هم خیلی بهشون فشار می اورده :n02:

piishii
07-10-2014, 13:27
من که امروز درخواست جمع آوری دادم از صبانت 4 بار باهام تماس گرفتن علتو پرسیدن منم ترکوندمشون ! به جاش 10 مگ 20 گیگ در ماه گرفتم از آسیاتک 2 تا 8 رایگان تو منطقه ما سرعتش افت نمی کنه و شب 1000 کیلو بایت دانلود میکنم خیلی هم خوش برخورد بودن و اینترنت رو به شرط عدم افت سرعت ازشون گرفتم حالا ببینم چی میشه ...
سلام چه هزینه ای برای این سرویس قرار بدید؟
من هم امروز اس ام اس تخلیه میاد فردا میخوام برای شرکت جدید اقدام کنم فعلا توی ذهن فن اوا رو دارم

david-ebi
07-10-2014, 15:01
سلام چه هزینه ای برای این سرویس قرار بدید؟
من هم امروز اس ام اس تخلیه میاد فردا میخوام برای شرکت جدید اقدام کنم فعلا توی ذهن فن اوا رو دارم

دوست عزیز من دقیقا این سرویس رو از آسیاتک روی یکی از سه تا خطم دارم.سرعت شبانش همیشه ثابت هست و هیچوقت افت نداره و میانگین 250 کیلوبایت هستش.به راحتی شبی 5 گیگ رو میتونید دانلود کنید.هزینه ماهیانشم با مالیاتش هست 72000 تومان.اگر اشتباه نکنم یکبار توی پ.خ هم این سرویسو خدمتتون معرفی کردم:n02:

david-ebi
07-10-2014, 15:13
از یوتیوب نمیشه با کروم و با دانلود منیجر دانلود کرد الان تقریبا 3ماهی میشه که اینجور شده فقط با موزیلا و با یه extension میتونم با idm دانلود کنم

من الان با کروم به راحتی از یوتیوب دانلود میکنم.شاید باید هم کروم و هم idm اتو به آخرین نسخه آپدیت کنی و افزونه idm رو توی کروم تیک بزنی اونوقت کارت راه بیفته.در هر صورت من با کروم الان دارم راحت از یوتیوب با idm دانلود میکنم ولی کلا با فایرفاکس بیشتر حال میکنم و مرورگر اصلیم اونه.

HardwareMaster
07-10-2014, 18:35
یکهفته ای حدودا میشه که اینجا سرنزدم
10 روز قبل کابل تلفن ما رو سرقت کردند یکروزه مامور مخابرات با وصله زدن درستش کرد اما مثل اینکه جنس کابلهای منطقه ی ما مرغوب بوده آقا دزده دوباره یک تکه ی دیگه از اونور دزدید و دو شب بعد یک تکه ی دیگه از اونورتر و خلاصه بمدت یکهفته و برای مرتبه ی دوم طی ده روز اخیر خط ما قطع بود

البته بعلت صدمات پرشماری که این شبها به کابلهای منطقه وارد شده ماموران هم گرفتار بودند و این مرتبه وصله زدنش یک هفته طول کشید
بعلت قوانین جزایی فوق مدرن کشور ما هم کسی این روزا جرئت نمیکنه به دزدا بگه بالای چشمت ابرو هست تا چه برسه بخوای کشیک بدی و با اردنگی بگیریش چون آقا دزده ازت شکایت میکنه و تو میشی متهم ردیف اول ... لذا مجبور بودیم فقط تماشاگر به سرقت رفتن کابلها باشیم بس
پلیس زحمتکش هم که حرفش رو نزن که محترم تر از اونی شده که بخواد شبها برای چند متر کابل ناقابل کشیک بده و خواب نازش رو حروم کنه ... کابل هم 9 رشته ای هست با رنگ بندی مضحک(حدود 5 رشته سفید) که وصله زدنش بکمک کابلهای رایج اف اف از سوی خود شما غیرممکنه وگرنه خود من تا بحال 10 مرتبه وصله زده بودمش و نیازمند مامور مخابرات نمیموندم .
خلاصه اوضاعی شده توی مملکت .

اما جالبه که به بخش فروش صبانت گفته بودم adsl رو فعلا قطع کنه تا مهلت یکماهش در طول قطعی خط سرنیاد. حالا که بعد اینهمه روز تماس گرفتم و گفتم وصلش کنه میگه حتی یک روز هم به طول دوره اضافه نمیشه! میگم چرا؟؟ میگه اینجوریه دیگه! :n04:
یادمه قبلا اینطوری نبود و از زمان وصل مجدد، شمارش باقیمانده ی روزها صورت میگیرفت ولی مثل اینکه اینا هم توی کارشون پیشرفت کردند و ...

خلاصه که توی این کشور دوره دوره ی بدزد بدزده دوستان. ظاهرا هر کی روزانه سر 4 تا دیگه رو کلاه نذاره یکجورایی امل و عقب مونده هست .. فقط باید سوخت و ساخت و دم فروبست:n27:

darkestpalace
07-10-2014, 20:34
یکهفته ای حدودا میشه که اینجا سرنزدم
10 روز قبل کابل تلفن ما رو سرقت کردند یکروزه مامور مخابرات با وصله زدن درستش کرد اما مثل اینکه جنس کابلهای منطقه ی ما مرغوب بوده آقا دزده دوباره یک تکه ی دیگه از اونور دزدید و دو شب بعد یک تکه ی دیگه از اونورتر و خلاصه بمدت یکهفته و برای مرتبه ی دوم طی ده روز اخیر خط ما قطع بود

البته بعلت صدمات پرشماری که این شبها به کابلهای منطقه وارد شده ماموران هم گرفتار بودند و این مرتبه وصله زدنش یک هفته طول کشید
بعلت قوانین جزایی فوق مدرن کشور ما هم کسی این روزا جرئت نمیکنه به دزدا بگه بالای چشمت ابرو هست تا چه برسه بخوای کشیک بدی و با اردنگی بگیریش چون آقا دزده ازت شکایت میکنه و تو میشی متهم ردیف اول ... لذا مجبور بودیم فقط تماشاگر به سرقت رفتن کابلها باشیم بس
پلیس زحمتکش هم که حرفش رو نزن که محترم تر از اونی شده که بخواد شبها برای چند متر کابل ناقابل کشیک بده و خواب نازش رو حروم کنه ... کابل هم 9 رشته ای هست با رنگ بندی مضحک(حدود 5 رشته سفید) که وصله زدنش بکمک کابلهای رایج اف اف از سوی خود شما غیرممکنه وگرنه خود من تا بحال 10 مرتبه وصله زده بودمش و نیازمند مامور مخابرات نمیموندم .
خلاصه اوضاعی شده توی مملکت .

اما جالبه که به بخش فروش صبانت گفته بودم adsl رو فعلا قطع کنه تا مهلت یکماهش در طول قطعی خط سرنیاد. حالا که بعد اینهمه روز تماس گرفتم و گفتم وصلش کنه میگه حتی یک روز هم به طول دوره اضافه نمیشه! میگم چرا؟؟ میگه اینجوریه دیگه! :n04:
یادمه قبلا اینطوری نبود و از زمان وصل مجدد، شمارش باقیمانده ی روزها صورت میگیرفت ولی مثل اینکه اینا هم توی کارشون پیشرفت کردند و ...

خلاصه که توی این کشور دوره دوره ی بدزد بدزده دوستان. ظاهرا هر کی روزانه سر 4 تا دیگه رو کلاه نذاره یکجورایی امل و عقب مونده هست .. فقط باید سوخت و ساخت و دم فروبست:n27:

بین صبانت و دزد کابلها رقابته که کدومشون دزد تره :n08:

gigaht
07-10-2014, 22:47
10 گیگ یک ماهه خریدم

تبریک میگم دوست گرامی شما باید جزو نوادر خوش شانس باشی و ابدا خودتو با بقیه کاربران اینجا جمع نبند .
یکماه 10 گیگ میشه 20 گیگ دانلود شبانه + 10 گیگ روزانه . اگر 10 گیگ روزانه رو تبدیل به یک سوم شبانه هم کرده باشی میکنه 30 گیگ و در مجموع 50گیگ .
حالا به چه دلیلی صبانت باید 120گیگ بیشتر به یک نفر بده در حالیکه این تاپیک 1000 صفحه راجع کم فروشی و دزدی و اخیرا هم بستن شبانه صحبت شده و
دلیل و مدرک آورده شده ؟!

عجب.

ali-1991
07-10-2014, 23:15
دوستان این پیشنهاد ویژه یک سوم جریانش چیه؟ اگر فعالش کنیم در ساعات شبانه از ترافیک روزانه به میزان یک سوم کم میشه؟ یعنی اگر یک گیگ ترافیک روزانه داشته باشیم و پیشنهاد ویژه رو فعال کنیم و ۹۰۰مگ دانلود کینم در ساعات شبانه ۳۰۰مگ از ترافیک روزانه کم میشه؟

Ali-rs
08-10-2014, 07:32
باسلام.منم دیروز فرم جمع آوری رو پرکردم.میرم مخابرات

shm744
08-10-2014, 10:15
بعد از 6 سال درخواست جمع آوری دادم و خطم رفت تو لیست جمع آوری ...
از بچه های اصفهان راهنمایی کنن از چه شرکتی راضی هستن که منم برم زیر مجموعه اش ....
خودم نظرم روی آسیاتیک نامحدود هست ...

ho3in2012
08-10-2014, 10:42
تبریک میگم دوست گرامی شما باید جزو نوادر خوش شانس باشی و ابدا خودتو با بقیه کاربران اینجا جمع نبند .
یکماه 10 گیگ میشه 20 گیگ دانلود شبانه + 10 گیگ روزانه . اگر 10 گیگ روزانه رو تبدیل به یک سوم شبانه هم کرده باشی میکنه 30 گیگ و در مجموع 50گیگ .
حالا به چه دلیلی صبانت باید 120گیگ بیشتر به یک نفر بده در حالیکه این تاپیک 1000 صفحه راجع کم فروشی و دزدی و اخیرا هم بستن شبانه صحبت شده و
دلیل و مدرک آورده شده ؟!
عجب.
جمع مصرف :n02::n02:
صبانت بهترین ISP هست که تا حالا ازش سرویس گرفتم :n12::n12::n12:

hesamtavakoli
08-10-2014, 13:40
دوستان سرعت آپلود مخابرات 1m خوبه؟
ميخوام از صبانت برم مخابرات

gigaht
09-10-2014, 00:19
کار خوبی میکنی. سوالت رو هم باید تو تاپیک مخابرات استان خودتون بپرسی . درکل بستگی زیادی به مرکز مخابرات تون داره.

هرچی باشه از این گدابازیهای صبانت و سرگردنه گیری شون خلاص میشی.

maniya12
09-10-2014, 02:52
با سلام پینگ اینترنت صبانت 128 نامحدود برنزی 2.5 گیگ منصفانه چنده در سرورهای ایرانی و خارجی؟؟؟
و سوال دیگه اینکه سرعت دانلود 128 نامحدود 2.5 گیگ منصفانه چند کیلوبایت میده؟؟
آیا صبانت به درد گیم آنلاین میخوره؟؟

RealFlow
09-10-2014, 04:00
چقدر نوشته های امروز کم شده دیگه عادت کردن به تحریم صبانت و به سرعت عزیز 15 کیلو کنار امدن!

sorooshfm
09-10-2014, 05:15
با سلام پینگ اینترنت صبانت 128 نامحدود برنزی 2.5 گیگ منصفانه چنده در سرورهای ایرانی و خارجی؟؟؟
و سوال دیگه اینکه سرعت دانلود 128 نامحدود 2.5 گیگ منصفانه چند کیلوبایت میده؟؟
آیا صبانت به درد گیم آنلاین میخوره؟؟
داداش من با ۱ مگ نامحدود برنزی پس از ترافیک منصفانه ۳۰ تا میگرفتم حالا شما دیگه خودت حساب کن با ۱۲۸ چقدر میگیری چیزی حدود ۵ کیلوبایت حالا پینگم هرچقدر باشه وقتی سرعتت اینقدر پایین باشه چی میتونی بازی کنی؟!!!!!!!!!!

sorooshfm
09-10-2014, 05:23
من نمیدونم چرا بعضی ها اینقدر نسبت به سرویس های نامحدود خوش بین هستن در حد لالیگا هیچ شرکتی در حال حاضر نامحدود واقعی نمیده و همه پس از ترافیک منصفانه سرعتهاشون تقسیم بر ۸ میشه چون سود شرکتها میاد پایین و دوما دیگه هیچکی حجمی نمیگیره مطمئن باشید که اگه نامحدودها خوب بود ملت میریختن همه نامحدود میگرفتن ولی تو خارج چیزی به اسم اینترنت حجمی و نامحدود منصفانه نداریم همه نامحدود واقعی دارن علتشم باید از قانونگذاران اینترنت کشور و نون خوراش بپرسین الان هر جای دنیا برید بگید نامحدود منصفانه همونجا هنگ میکنن:n03::n03::n03:

aliabc
09-10-2014, 11:14
سلام
دوستان این قضیه شبانه قانون مصوب شدس یا فقط واسه صبائه ؟
بریم جمع آوری بعد 4 سال ؟
:)

armin321
09-10-2014, 11:55
سلام

شما بعد از 4 سال میخوای جمع آوری کنی.
من بعد از حدود 7 سال مشتری صبانت بودم جمع آوری کردم
واقعا باید به مدیران صبانت تبریک گفت به این مشتری مداری:n24:

k1ozil
09-10-2014, 13:04
سلام
طبق صحبت های وزیر و سازمان تنظیم مقررات تصویب شده

navid3941
09-10-2014, 15:14
سلام دوستان
من حدود 5 سال هست که مشتری صبانت هستم ولی این اواخر واقعا ازشون ناراضی هستم. مخصوصا از وقتی که سرویش شبانه رو تغییر دادن.
میخواستم بدونم با تجربه ای که دوستان دارن از کدوم شرکت اینترنت بگیرم. خودم نظرم روی آسیاتک یا شاتل یا های وب هست. ممنون میشم راهنمایی کنید.

naasr
09-10-2014, 18:13
سلام دوستان
من حدود 5 سال هست که مشتری صبانت هستم ولی این اواخر واقعا ازشون ناراضی هستم. مخصوصا از وقتی که سرویش شبانه رو تغییر دادن.
میخواستم بدونم با تجربه ای که دوستان دارن از کدوم شرکت اینترنت بگیرم. خودم نظرم روی آسیاتک یا شاتل یا های وب هست. ممنون میشم راهنمایی کنید.

شاتل نهایتا ماهی 25 تا 30 گیگ میتونی شبانه دانلود کنی بیشتر از این محدود میشی مخابرات اسیاتک و فن اوا را میتونی امتحان کنی یکماه بگیر که اگه راضی نبودی ضرر نکنی الان بدترین شرکت همین صبانت هست چون عملا دیگه چیزی بنام دانلود شبانه نداره

armin321
09-10-2014, 19:12
سلام دوستان

من از صبا رفتم فناوا. کیفیت فناوا بهتر از صبانت هست ولی گرونتر هست.
الان 512 نامحدود که دارم نزدیک 50 گیگ گرفتم و اصلا محدودیتی مثل صبانت نداره

shylord
09-10-2014, 20:17
بعد از 10 روز تخلیه شد :n05:

ولی از شانس بد من آسیاتک پورت خالی نداره مجبورم یک هفته صبر کنم :n14:

poops
09-10-2014, 23:59

دادا مخابرات شباش رایگانه؟
پینگش نوسان نداره؟

gigaht
10-10-2014, 01:43
سلام

وقتی رسما اعلام نشده یعنی یک بام و دو هوا . بهرحال شک نکن بدترین کار ماندن است . بزن برو جای دیگه نترس!

شما بعد از 4 سال میخوای جمع آوری کنی.
من بعد از حدود 7 سال مشتری صبانت بودم جمع آوری کردم
واقعا باید به مدیران صبانت تبریک گفت به این مشتری مداری:n24:

دقیقا مشابه من , تازه تو نظرخواهی حتما میخوان بدونن کجا میری !!
خوب پدرآمرزیده , اگر انقدر اهمیت داره براتون چرا چنین خودزنی هایی میکنید اخه ؟

سلام دوستان

بستگی به شهر و محل تون داره . در حالت کلی فناوا و مخابرات آسیاتک هم یکم گرونتره .شاتل ابدا , که این خود رئیس راهزناست!

بعد از 10 روز تخلیه شد :n05:

ولی از شانس بد من آسیاتک پورت خالی نداره مجبورم یک هفته صبر کنم :n14:

فناوا رو هم پرسیدی ؟ بنظر خوب میان اگه پورت داشته باشن .

shylord
10-10-2014, 02:51
فناوا رو هم پرسیدی ؟ بنظر خوب میان اگه پورت داشته باشن .

مشکل اینجاست که تو شهر ما فناوا سرویس نمیده

SETIZEN
10-10-2014, 11:08
قضیه نبودن دکمه پیشنهاد ویژه تو پنل مشخص شد.

وقتی محدود نشده باشید دکمه رو لازم ندارید و نمایش نمیده.

اما وقتی محدود شدید دکمه هستش و اگه دوست داشتید میتونید فعالش کنید.

چه قدر هوشمند شدند:n08:

david-ebi
10-10-2014, 18:59
قضیه نبودن دکمه پیشنهاد ویژه تو پنل مشخص شد.

وقتی محدود نشده باشید دکمه رو لازم ندارید و نمایش نمیده.

اما وقتی محدود شدید دکمه هستش و اگه دوست داشتید میتونید فعالش کنید.

چه قدر هوشمند شدند:n08:

بالاخره این پیشنهاد ویژه اشون یک دوم از حجم کم میکنه یا یک سوم؟

SETIZEN
10-10-2014, 19:50
بالاخره این پیشنهاد ویژه اشون یک دوم از حجم کم میکنه یا یک سوم؟

خودشون که نوشتند یک سوم ولی من تا حالا استفاده نکردم.

میترسم بزنم دیگه بر نگرده:n02:

piishii
11-10-2014, 12:51
من امروز خطم به طور کامل از این شرکت نحس خالی شد و تمام و برای این تخلیه بعد از رفع کسالتم شخصا رفتم مخابرات و دو دقیقه ای خط خالی شد ! با انکه صبانت از سه شتبه درخواست رو گفته بود فرستادم ! بهرحال دقیقه ای موندن پیش اینا اشتباهه من توی این مدتی که نتم قطع بود 500 هزارتومن به خودم ضرر زدم ولی حاضر نشدم یک شاهی پول زور بریزم تو گلوی این دزدان ! مطمئن هم باشند با خودم خیلی هارو در طول زمان میبرم !

Dr Nima
11-10-2014, 13:18
من امروز خطم به طور کامل از این شرکت نحس خالی شد و تمام و برای این تخلیه بعد از رفع کسالتم شخصا رفتم مخابرات و دو دقیقه ای خط خالی شد ! با انکه صبانت از سه شتبه درخواست رو گفته بود فرستادم ! بهرحال دقیقه ای موندن پیش اینا اشتباهه من توی این مدتی که نتم قطع بود 500 هزارتومن به خودم ضرر زدم ولی حاضر نشدم یک شاهی پول زور بریزم تو گلوی این دزدان ! مطمئن هم باشند با خودم خیلی هارو در طول زمان میبرم !
من هم قبلا به بعضیا که میگفتن چطوری خطم زودتر تخلیه شه
گفتم آخرین قبض تلفن با کارت ملی صاحب خط و کپی ببرین مرکز مخابراتی
و در خواست تخلیه بدین
ولی بعضی دیگه میگفتن این کار نشدنیه
لطفا بگید برای تخلیه خط حضوری چگونه بود و چی لازم بود
و برای رانژه سریعتر هم میشه حضوری رفت

ho3in2012
11-10-2014, 19:12
و در خواست تخلیه بدین
من پارسال از دست پارس آنلاین حسابی کلافه شده بودم
رفتم مرکز مخابراتیمون
درخواست تخلیه دادم فرم پر کردم
یه ساعته تخلیه شد :n02::n02:

1376MAXIMUM
12-10-2014, 00:55
بچه ها من یه دانلود ۷ گیگی دارم داره جونم در میاد از دانلود نکردنش کسی راه خودکشی بلده من اجرا کنم البته بدون درد باشه بیشتر زجر نکشیم گناه داریم دیگه اخر عمریه راحت بمیرم
۷ گیگ حجم دو ماه من هست

Dr Nima
12-10-2014, 01:44
بچه ها من یه دانلود ۷ گیگی دارم داره جونم در میاد از دانلود نکردنش کسی راه خودکشی بلده من اجرا کنم البته بدون درد باشه بیشتر زجر نکشیم گناه داریم دیگه اخر عمریه راحت بمیرم
۷ گیگ حجم دو ماه من هست
شما هم تخلیه کن و راحت شو از این فشار روحی
و برو یه جا و یه دله سیر دانلود کن

SETIZEN
12-10-2014, 01:45
۷ گیگ حجم دو ماه من هست

چی هست حالا؟:n02:

Dr Nima
12-10-2014, 01:47
شاید فیلم آموزشی هس

شما از صبا اینترنت داری؟

1376MAXIMUM
12-10-2014, 08:03
۵ قسمت مستند و cs6 و ۲ اپدیت بازی یکی ۳۰۰ مگ و یکی حدود۶۰۰ مگ تازه cc2014 رو هم میخواستم بگیرم امتحان کنم دیگه دیدم تو همینشم گیرم و حواله کردم به یه جا و گفتم نمیخواهم بد بختی اینجا بود که داشتم فیلم های اموزشی البته رایگانه illustrator و aftereffect رو هم میگرفتم و همین طور نرم افزار هاشون بعد دقیقا همون موقع صبا محدودم کرد یعتی ۲۰ شهریور بود یا ۲-۳ رو قبل ترش نسخه جدید مترو رو هم گذاشتن نونم جزو نقشه هام بود خوب چیه نکنه انتضار داشتید برم پول بدم برای نرم افزار و بازیه کرکی حالا کم کم اندروید Lهم میاد اونم تو دانلد هامه ۲۰۰-۳۰۰ تایی هم اون اب میخوره دیگه هیچی صفر میشم

Eliminal
12-10-2014, 09:34
داداش چرا اینقدر خودتو اذیت میکنی ، عوض کن صبانتو خب... هرچی دل دل کنین بدتره ، من همون موقع که این قانون جدیدو گذاشتن عوض کردم ... و الان تقریبا یادم رفته بود که صبا چکار کرده بود....عوض کن خودتو راحت کن ! البته من اون موقع شانس آوردم که سرویسم 4-5 بیشتر ازش نمونده بود !

piishii
12-10-2014, 10:19
و در خواست تخلیه بدین
سلام.من خیلی مستقیم رفتم دفتر معاون رییس مشکلم رو گفتم ایشون هم زنگ زد واحد مربوطه خالی کردند همین ! نه مدرکی نشون دادم نه هیچی:n02:

1376MAXIMUM
12-10-2014, 12:54
داداش چرا اینقدر خودتو اذیت میکنی ، عوض کن صبانتو خب... هرچی دل دل کنین بدتره ، من همون موقع که این قانون جدیدو گذاشتن عوض کردم ... و الان تقریبا یادم رفته بود که صبا چکار کرده بود....عوض کن خودتو راحت کن ! البته من اون موقع شانس آوردم که سرویسم 4-5 بیشتر ازش نمونده بود !
مشکل اینجاست که من ۸ ما از سرپیسم مونده و ۲۱ گیگ دیگه دارم و این که عوض کردنش یه مقدار سخته چون امسال کنکور هم دارم نمیتونم پیگیر باشم کسی هم سردر نمیاره تو خونه ما که اینترنت از کجا میاد و .... راحتش کنم فکر میکنن که یه چیزی مثل تلویزیون هست که تو هوا هست امواجش همون طوری هم من با مودم میگیرمش و استفاده میکنیم و ۲۲۱ تومان هم پول از بابام گرفتم برم بگم دوباره پول بده؟ خودم خجالت میکشم یه خرج خیلی زیادی کردم که فعلا روم نمیشه دوباره سرو کلم پیدا بشه برای پول

khoodet
12-10-2014, 13:05
مشکل اینجاست که من ۸ ما از سرپیسم مونده و ۲۱ گیگ دیگه دارم و این که عوض کردنش یه مقدار سخته چون امسال کنکور هم دارم نمیتونم پیگیر باشم کسی هم سردر نمیاره تو خونه ما که اینترنت از کجا میاد و .... راحتش کنم فکر میکنن که یه چیزی مثل تلویزیون هست که تو هوا هست امواجش همون طوری هم من با مودم میگیرمش و استفاده میکنیم و ۲۲۱ تومان هم پول از بابام گرفتم برم بگم دوباره پول بده؟ خودم خجالت میکشم یه خرج خیلی زیادی کردم که فعلا روم نمیشه دوباره سرو کلم پیدا بشه برای پول
این تجربه رو از من داشته باش از هیچ شرکتی تو ایران بیشتر از 1 ماه سرویس نگیر تقزیبا هیچ شرکتی یک رویه ثابت نداره ممکن تا چند ماه به کاربراش حال بده چند ماه بعد ممکن ریس شرکت حالش خوب نباشه شیرفلکه اینترنت و ببنده
خلاصه هیچ کدوم از شزکت ها تضمینی نداره بیشتر از 1 ماه درست باشه

HardwareMaster
12-10-2014, 16:21
من منتظرم 3g منطقه بزودی راه بیفته تا دیگه صبانت رو شارژ نکنم
خط رو هم تخلیه نمی کنم و هیچیم بهشون نمیگم تا حالشون خوب جا بیاد و آخرش خودشون مجبور شن از شرم خلاص بشن و خط رو تخلیه کنن! :n02:

naasr
12-10-2014, 16:42
خط رو هم تخلیه نمی کنم و هیچیم بهشون نمیگم تا حالشون خوب جا بیاد و آخرش خودشون مجبور شن از شرم خلاص بشن و خط رو تخلیه کنن! :n02:

ایرانسل بزودی سیمکارتهای 4g خود را که در نمایشگاه عرضه کرده بود بصورت سراسری ارائه میده حرف از سرعت 30 تا 50 مگ هست الان بسته 24 گیگ را 10 هزار تومن میده امثال صبانت و شاتل بزودی باید برن گوسفند بچرونن

boose_bar_khoda
12-10-2014, 17:41
بالاخره تخلیه کردم و رفتم به پارس حالا ببینیم این یکی چجوریه :n22:
چه خبر از صبا؟ هنوز همون قوانین و داره یا کوتاه اومده؟

sorooshfm
12-10-2014, 19:17
خدا کنه نامحدود ایرانسل بیاد دیگه هیچکی اینترنت شرکتی نمیگیره البته که فعلا عمرا نامحدود بده چون بهش اجازه نمیدن نون شرکت ها قطع میشه

assz1366
12-10-2014, 19:30
بابا ایرانسل هم یه دزدیه مثل بقیه ، ایرانسل که بدتره هیچ طرحیش بیشتر از یه سال دوووم نمیاره ؛ همیشه برای شروع طرحای خوب میده اما جلوتر میره ...
سال دیگه سلامتون میکنم

kamal114
12-10-2014, 19:30

دوست من وقتي درخواست جمع اوري دادي درخواست کن تا مابقي پولت رو به حسابت واريز کنن
در صورتي که هنوز 50% از اشتراکت مونده باشه برابر مقررات شرکت موظفه تا هزينه هاي شما رو برگردونه
اميدوارم دوستان ديگه هم با جمع واري خطشون کاري کنن اين فرهنگ گرون فروشي و عدم نياز به پاسخگويي به مشتري در کشور ما از بين بره

HardwareMaster
12-10-2014, 20:18
بابا ایرانسل هم یه دزدیه مثل بقیه ، ایرانسل که بدتره هیچ طرحیش بیشتر از یه سال دوووم نمیاره ؛ همیشه برای شروع طرحای خوب میده اما جلوتر میره ...
سال دیگه سلامتون میکنم
ایرانسل بدتره؟! یعنی از صبانت که سر همه ی ما کلاه گشاد گذاشت بدتره؟!
بابا مرد مومن، ببخشید زن مومن:n12: مگه شما غیبگویی که میگی سال دیگه فلان و بهمان میشه
از این گذشته هر چی باشه برای دانلودرها 24 گیگ با سرعتهای چند ده مگابیت (بسته به نزدیکی به bts و ترافیک منطقه) رو داره میده 10 تومن!

hosseintttt
13-10-2014, 01:28
سلام
شاتل بودم بخاطر قانون مصرف منصفانه زدم بیرون
رفتم صبانت
اینجا قاون مصرف منصفانه اومد
شرکت های بزرگ را خودمون شاخ کردیم
الان گاو شدن میخوان شاخمون بزنن
من خودم رفتم یه شرکت کوچک و بی نام نشان -شب روز ذانلود-سرعت بالا
از شرکت های بزرگ بکشید بیرون

voldemorti
13-10-2014, 11:10
سلام.
کسی میتونه وارد پنل کاربری بشه؟هر کاری که میکنم میگه اطلاعات را تکمیل کنید.
میخوام ببینم چقدر دیگه حجم برام مونده و درخواست جمع آوری بدم.
اگر درخواست جمع اوری بدم چقدر زمان میبره تا باهام تماس بگیرند و خط از رانژه ی شرکت در بیاد؟
بعد از درخواست جمع آوری تا چه مدت میتونم از نت استفاده کنم؟

sunmaster_7
13-10-2014, 21:07
سلام
شاتل بودم بخاطر قانون مصرف منصفانه زدم بیرون
رفتم صبانت
اینجا قاون مصرف منصفانه اومد
شرکت های بزرگ را خودمون شاخ کردیم
الان گاو شدن میخوان شاخمون بزنن
من خودم رفتم یه شرکت کوچک و بی نام نشان -شب روز ذانلود-سرعت بالا
از شرکت های بزرگ بکشید بیرون

چه شرکتی ؟ با چه هزینه ای؟ و چه شرایطی سرویس میده ایا محدودیت برای سرویس شبانه اش قائل است یا خیر؟

voldemorti
13-10-2014, 21:45
سلام.
اگر درخواست جمع اوری بدم چقدر زمان میبره تا باهام تماس بگیرند و خط از رانژه ی شرکت در بیاد؟
.....................

HardwareMaster
13-10-2014, 22:45
سلام.
باز معلوم نیست چه خبره
الان با قندشکن باز شد

gigaht
14-10-2014, 02:10

من تا تخلیه پورت زدم ایرانسل 3G فعال شد یه بسته 24 گیگ گرفتم تا قرون آخرش رو دانلود بهم داد کلی معوقه که یکماه مونده بود گرفتم شبی
11 گیگ راحت !
جالبش اینه که 5 ماه قراردادم مونده بود اما ترافیکشو تموم کردم , گفتن باید حق تخلیه بدی وگرنه تا پایان قرارداد پورتو تخلیه نمیکنیم ؟؟!!
گقتم 5 ماه پورت تون بیکار بمونه ببینم من ضرر میکنم یا شما ! منکه روی خط دیگه سرویس میگیرم خوددانید. بالاخره رضایت دادن دزدای کارائیب !
(با پوزش از دزدان دریایی کارائیب)

سلام.

یه چرندیاتی براشون پرکن ولت کنه . چون شهرستانی اول از تهران باید زنگ بزنن با شما صحبت کنن که خودش دو سه روز طول میکشه .
بعد که به نماینده شون تو شهرتون اوکی دادن اینا نامه میدن مخابرات دستکم سه روزم اینوری تفصیل داره . کلا یه هفته در برزخ ! اینحوری تصور کن .

sorooshfm
14-10-2014, 06:19
باور کنید با هر گیگی حدودا ۴۱۷ تومان با ایرانسل ۲ تا ۸ صبح با سرعت عالی ۳۰۰ تا ۸۰۰ کیلوبایت دیگه کیه که از شبانه نیم بها صبانت استفاده کنه هر گیگی ۳۸۰۰ تومان ایرانسل داره ترافیک اینترنت رو با قیمت تقریبا واقعی اش میفروشه

naasr
14-10-2014, 07:28
باور کنید با هر گیگی حدودا ۴۱۷ تومان با ایرانسل ۲ تا ۸ صبح با سرعت عالی ۳۰۰ تا ۸۰۰ کیلوبایت دیگه کیه که از شبانه نیم بها صبانت استفاده کنه هر گیگی ۳۸۰۰ تومان ایرانسل داره ترافیک اینترنت رو با قیمت تقریبا واقعی اش میفروشه

پینگ خیلی خوبی هم داره پینگ باکو 56 هست این تازه اولشه یه چند روز دیگه سیمکارتها 4g ایرانسل که بیاد دیگه هیچکس از این شرکتهای دزد adsl نمیگیره

fastfind
16-10-2014, 11:30
سلام. الان اوضاع پینگ صبانت چطوره؟
به طور معمول پینگ داخلی و خارجی چند میگیرید؟
مثلا در حالت روزانه البته طرفهای بعدازظهر, عصر پینگهای 4.2.2.1 و 8.8.8.8 و tabnak.ir چند میده؟
لطفا یکی تست کنه بگه... ممنون

fastfind
16-10-2014, 19:21
سلام. الان اوضاع پینگ صبانت چطوره؟
به طور معمول پینگ داخلی و خارجی چند میگیرید؟
مثلا در حالت روزانه البته طرفهای بعدازظهر, عصر پینگهای 4.2.2.1 و 8.8.8.8 و tabnak.ir چند میده؟
لطفا یکی تست کنه بگه... ممنون

کسی نیست پینگ صبانتش رو بگه برای ما؟

amir raya
16-10-2014, 20:06
داداش به ترتیب ایناس: 140 . 216 . 15
واقعا دارم با این صبانت پیر میشم. خواهرم دانشجوی ارشده فوقش سه روز بدون اینترنت تحمل کنه. عمرا بتونم جمع کنم. من از های وب جمع کردم اصولی و غیر حضوریش 1 ماه تو مرکزم طول کشید. دیگه واسه رانزه صبانت عصبانی شده بودم رفتم حضوری یه هفته طول کشید از بس مسخره بازی درآوردن. خداشاهده روز آخر دید ولش نمیکنم هی الکی میگفت برو رانزه کردم. منم زنگ میزدم میگفتن چراغ ای دی اس ال خاموشه. دیگه آخرش با هزار منت رانژه کرد.

Dr Nima
16-10-2014, 20:30
میتونی بری مرکز مخابراتی و مشکلت رو بگی همون موقع تخلیه میکنن
و بعدش از شرکتا بپرسی چن روزه رانژه میکنن
قانونیش ۳ روزه
قبلش بپرس و مشکلت رو بگو حضوری بهتره احتملا رانژه زودتر انجام بشه

gigaht
16-10-2014, 23:29
داداش به ترتیب ایناس: 140 . 216 . 15
واقعا دارم با این صبانت پیر میشم. خواهرم دانشجوی ارشده فوقش سه روز بدون اینترنت تحمل کنه. عمرا بتونم جمع کنم. من از های وب جمع کردم اصولی و غیر حضوریش 1 ماه تو مرکزم طول کشید. دیگه واسه رانزه صبانت عصبانی شده بودم رفتم حضوری یه هفته طول کشید از بس مسخره بازی درآوردن. خداشاهده روز آخر دید ولش نمیکنم هی الکی میگفت برو رانزه کردم. منم زنگ میزدم میگفتن چراغ ای دی اس ال خاموشه. دیگه آخرش با هزار منت رانژه کرد.

کجایی عزیز , تهرانی ؟
3G ایرانسل یا اول فعال شده تو منطقتون ؟ اگر جواب بله است خوب میتونم بهت نوید یک جابجایی بدون درد و رنج رو بدم !

شما با یه بسته 10 تومانی یکماهه از هرکدوم اینها تمام نیازهای وبت پوشش داده میشه اگر هم دانلود واجب معوقه داری یه 24 گیگ شبانه هم از ایرانسل
میتونه بخوبی کارتو راه بندازه . خلاضه که اگر منزل تون تحت پوشش 3g قرار گرفته دیگه جای نگرانی نداری . سرفرصت میتونی جابجا شی .

amir raya
16-10-2014, 23:57
کجایی عزیز , تهرانی ؟
3G ایرانسل یا اول فعال شده تو منطقتون ؟ اگر جواب بله است خوب میتونم بهت نوید یک جابجایی بدون درد و رنج رو بدم !

شما با یه بسته 10 تومانی یکماهه از هرکدوم اینها تمام نیازهای وبت پوشش داده میشه اگر هم دانلود واجب معوقه داری یه 24 گیگ شبانه هم از ایرانسل
میتونه بخوبی کارتو راه بندازه . خلاضه که اگر منزل تون تحت پوشش 3g قرار گرفته دیگه جای نگرانی نداری . سرفرصت میتونی جابجا شی .
اصفهانم داداش. ایرانسل سرعت جفت 3جی ها تی محله ما افتضاحه وگرنه به ذهن خود رسیده بود. حالا من دانشجوی اراکم اونجا سرعت خوبه ولی نت اینجا خیلی عذاب آوره. خواهرمم راضی نمیشه با نت گوشی خودش بره. منم گوشیم خیلی زود شارژ خالی میکنه. خلاصه اینکه واسه 3جی باید 150 تومن پول مودمم بدم.
من تمام هم و غمم همین مرکزمه. وگرنه همون دوره اول جمع میکردم.

gigaht
17-10-2014, 00:21
خوب اینجا اکثر اصفهانیا از همراه اول و سرعت توپش اظهار رضایت میکنن . اگه همراه اول داری که مشکل سرعت حله .
در مورد استفاده هم کافیه گوشیتو با کابل بزنی به کامپیوتر و Tethering رو انتخاب کنی اگر ویندوزت 7 به بالا باشه بسرعت یه لوکال جدید شناسایی
میکنه و اینترنت برقرار میشه ضمن اینکه گوشی در این اثنا شارژ هم میشه . برای ویندوزهای قدیمی تر و گوشی های غیر هوشمند هم راه کار هست .
خوب پس دیگه مشکل چیه ؟؟

amir raya
17-10-2014, 14:38
خوب اینجا اکثر اصفهانیا از همراه اول و سرعت توپش اظهار رضایت میکنن . اگه همراه اول داری که مشکل سرعت حله .
در مورد استفاده هم کافیه گوشیتو با کابل بزنی به کامپیوتر و Tethering رو انتخاب کنی اگر ویندوزت 7 به بالا باشه بسرعت یه لوکال جدید شناسایی
میکنه و اینترنت برقرار میشه ضمن اینکه گوشی در این اثنا شارژ هم میشه . برای ویندوزهای قدیمی تر و گوشی های غیر هوشمند هم راه کار هست .
خوب پس دیگه مشکل چیه ؟؟
اصفهان اطراف ا همراه اول سرعتش پایین و نوسان داره. تازه اون بسته 24 گیگ شبانه هم نداره. گوشی من اکسپریا اس هست. توی نقص هاش غوغا کرده. اگه وصلش کنم به سیستم واسه نت خروجیش از ورودیش خیلی بیشتر میشه. کلا من با نتم مشکل ندارم چون اراکمو نت ایرانسل اونجا خیلی شبا حتی به یک مگا"بایت" هم میرسه. اصفهان میخوام صبانت رو خالی کنم که خواهرام با نت همراه مشکل دارند. (سرعت و استفاده از گوشی) . اگه مرکزم سریع خالی میکرد فوقش یه هفته صبر میکردن دوباره وصل میشد. شما خالی کردی؟؟ کجا سرویس گرفتی؟

gigaht
18-10-2014, 00:28
اصفهان اطراف ا همراه اول سرعتش پایین و نوسان داره. تازه اون بسته 24 گیگ شبانه هم نداره. گوشی من اکسپریا اس هست. توی نقص هاش غوغا کرده. اگه وصلش کنم به سیستم واسه نت خروجیش از ورودیش خیلی بیشتر میشه. کلا من با نتم مشکل ندارم چون اراکمو نت ایرانسل اونجا خیلی شبا حتی به یک مگا"بایت" هم میرسه. اصفهان میخوام صبانت رو خالی کنم که خواهرام با نت همراه مشکل دارند. (سرعت و استفاده از گوشی) . اگه مرکزم سریع خالی میکرد فوقش یه هفته صبر میکردن دوباره وصل میشد. شما خالی کردی؟؟ کجا سرویس گرفتی؟

الان کدوم یکی شون تو منطقه شما وضعیتش بهتره ؟ گیرم 3جی هم نشده باشه , سرعت اج چطوره ؟ بااینترنت گوشی راحت سایتا باز میشن ؟ اگه آره که خوب حله دیگه.
منم سونی اس داشتم پارسال اینطورا , خیلی هم راحت بودم باهاش همه بلایی هم سرش آوردم , روت و رام کاستوم و غیره . احتمالا یکی از اون موردداراش گیرت اومده .
دوهفته ای میشه تخلیه کردم یکم پیگیر نشدم دوتا تعطیلی هم خورد ملتو هم که دوروز قبل و دوروز بعد تعطیلی نمیشه کار ازشون خواست ! قراره سرویس پارسم اینهفته
برقرار بشه . در این اثنا هم با ایرانسل 3جی همه کارام راه افتاده شبا میکذارم دانلودامو میکنه , هات اسپاتش میکنم کل خونه بهش وصل میشن و هرمورد دیگه .
بعد سالها دوهفته است dsl ندارم و جالب اینکه سقف آسمون هم بزمین نرسید و آب از آب هم تکون نخورده .

mani6606
18-10-2014, 06:07
دوستان در مشهد زندگى مي كنم و از ساعت ١١ شب تا ٦ صبح اينترنت ما كلا قطعه و اين موضوع چند ماه كه اين طوريه هر وقت كه با پشتيبانى تماس مى گيرم بعد از كلى مسخره بازى ميگه ايراد از مودمه! تا به حال كسى اين مشكل را داشته يا اين شيوه جديد كلاه برداري صبانته؟

maniya12
18-10-2014, 12:45
با سلام خدمت همه دوستان لطفا کسی که بچه خوزستان هستش جواب سوال من رو بده
من میخواستم اینترنت برای گیم آنلاین بگیرم آیا صبانت مناسب گیم آنلاین هست؟
لطف کنید پینگ تاین آیپی های 4.2.2.4 و 217.218.155.155 رو برام عکسشو بزارید و پینگ تایمشون رو اعلام کنید
لطفا سریع جواب منو بدین چون 3روزه دیگه نتم تموم میشه آبادان زندگی میکنم و سرعت دانلود برام زیاد مهم نیست فقط پینگ خیلی مهمه الان شاتل دارم میخوام صبانت یا فن آوا بگیرم
با تشکر فراوان

FARID88
18-10-2014, 20:55

FARID88
18-10-2014, 20:56

mohammad_77
18-10-2014, 22:42
دوستان در مشهد زندگى مي كنم و از ساعت ١١ شب تا ٦ صبح اينترنت ما كلا قطعه و اين موضوع چند ماه كه اين طوريه هر وقت كه با پشتيبانى تماس مى گيرم بعد از كلى مسخره بازى ميگه ايراد از مودمه! تا به حال كسى اين مشكل را داشته يا اين شيوه جديد كلاه برداري صبانته؟

از این دست کارها زیاد دارند .
به من زنگ زدند که شما از وضع اینترنت خودتون شبانه ناراحت هستید باید ساعت 5 صبح بیدار باشید که باهاتون تماس بگیریم . من که از ساعت 4.30 بیدار بودم تا 6 تماس نگرفتند هیچ بعدش هم خبری نشد .
امروز توی پنل کاربری درخواست جمع آوری دادم و فن آوا ثبت نام کردم و فعلا یک ماهه گرفتم(فقط کد ملی خواست و گفت هر سرعتی بخواهی می تونی بگیری :n04: قبلا که برای هر کی می گرفتم اسم گربه محل ها رو هم می خواستند : البته صبانت ) . چند روز پیش هم یکی ازم نظرش رو خواست که بروم صبا نت بگیرم که سریع گفتم گند زده و قرار شد از جای دیگه ای بگیره . چند نفر دیگه هم براشون جور کردم قراره همین کار رو بکنند .
دیروز صبانت داشت توی رادیو تبلیغ می کرد . تابلو هست کفگیرشون داره می خوره به ته دیگ. کاش دوستان همتشون رو بیشتر می کردند . راستی کسی منطقه آیت تهران هست که از صبانت رفته باشه جایی دیگه ؟

mmf66
18-10-2014, 22:48
یه سر بزنید بد نیست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

SETIZEN
18-10-2014, 22:56
دیروز صبانت داشت توی رادیو تبلیغ می کرد . تابلو هست کفگیرشون داره می خوره به ته دیگ.
امروز هم تو رادیو، شاتل داشت تبلیغ می کرد. کفگیر همه خورده ته دیگ:n02:

farshad0123
18-10-2014, 23:30
از دوستان کسی از تجهیزاتی که برا نصب adsl تو مرکز مخابراتی روی خط تلفن نصب میشه اطلاع داره؟
من خط تلفنم یدفعه نویز شدیدی میفته روش مشخص شده از تجهیزات adsl هست که رو خط تلفن نصب شده حالا من خواستم درخواست تعویض پورت بدم ولی میخوام مطمئن بشم که قطعه دیگه ای توی مرکز مخابراتی یا حتی شرکت ارائه دهنده adsl هم هست که امکان خراب بودنش وجود داشته باشه؟

david-ebi
19-10-2014, 05:06
از دوستان کسی از تجهیزاتی که برا نصب adsl تو مرکز مخابراتی روی خط تلفن نصب میشه اطلاع داره؟
من خط تلفنم یدفعه نویز شدیدی میفته روش مشخص شده از تجهیزات adsl هست که رو خط تلفن نصب شده حالا من خواستم درخواست تعویض پورت بدم ولی میخوام مطمئن بشم که قطعه دیگه ای توی مرکز مخابراتی یا حتی شرکت ارائه دهنده adsl هم هست که امکان خراب بودنش وجود داشته باشه؟

یکبار من این سوال رو تو همین فروم اما توی یک تاپیک تخصصی کردم تا 6 ماه فقط خاک میخورد:n03::n02:.نهایتا فقط یک نفر زحمت کشید گفت بگو یک نفر بره تو اتاق mdf مرکز مخابراتت و پورتتو دو جفت موازی کنه که البته 99 درصد اینکار رو واست نمیکنن مگر یک پارتی فوق ابر داشته باشی:n02:.با یک مهندسی هم بعدها حرف میزدم وقتی این مطلبو بهش گفتم گفتش تضمین 100 درصد نیست که با این کار نویزت بهتر بشه.اما خوب اگر قدرتشو داشتی که واست این کار رو بکنن ضرری نداره تست کردنش.منم چون از این قدرتا و پارتیا ندارم کلا بی خیالش شدم.باور کن خونتو عوض کنی ببری نزدیک مرکز مخابرات آسونتره تا اینکار رو واست انجام بدن:n02: که اتفاقا کاری هم هست فوق العاده آسان و حداکثر در چند دقیقه انجام میشه اما خوب چه سود که انجام نمیدن.

farshad0123
19-10-2014, 12:55
یکبار من این سوال رو تو همین فروم اما توی یک تاپیک تخصصی کردم تا 6 ماه فقط خاک میخورد:n03::n02:.نهایتا فقط یک نفر زحمت کشید گفت بگو یک نفر بره تو اتاق mdf مرکز مخابراتت و پورتتو دو جفت موازی کنه که البته 99 درصد اینکار رو واست نمیکنن مگر یک پارتی فوق ابر داشته باشی:n02:.با یک مهندسی هم بعدها حرف میزدم وقتی این مطلبو بهش گفتم گفتش تضمین 100 درصد نیست که با این کار نویزت بهتر بشه.اما خوب اگر قدرتشو داشتی که واست این کار رو بکنن ضرری نداره تست کردنش.منم چون از این قدرتا و پارتیا ندارم کلا بی خیالش شدم.باور کن خونتو عوض کنی ببری نزدیک مرکز مخابرات آسونتره تا اینکار رو واست انجام بدن:n02: که اتفاقا کاری هم هست فوق العاده آسان و حداکثر در چند دقیقه انجام میشه اما خوب چه سود که انجام نمیدن.

برا من قبلا خوب بود snr رو 40بود بعد از یه تخلیه و رانژه مجدد اینجور شده یعنی قبل از تخلیه رو جفت موازی بوده؟:n13:
اصلا جفت موازی یعنی چی؟یه پورته که وصل میکنن به dslam یعنی جاشو باید عوض کنن؟

اینجا رو ببین چی نوشته از یه سایتی درآوردم:
یه دستگاهی به اسم DSLAM در مرکز هست و اونا با خطوط مشترکین موازی میکنن
پورت WAN این دستگاه E1 هست و توسط E1 به مرکز دیتاش وصل میشه

مثل اینکه برا همه باید موازی نصب بشه

david-ebi
19-10-2014, 16:41
برا من قبلا خوب بود snr رو 40بود بعد از یه تخلیه و رانژه مجدد اینجور شده یعنی قبل از تخلیه رو جفت موازی بوده؟:n13:
اصلا جفت موازی یعنی چی؟یه پورته که وصل میکنن به dslam یعنی جاشو باید عوض کنن؟

اینجا رو ببین چی نوشته از یه سایتی درآوردم:
یه دستگاهی به اسم DSLAM در مرکز هست و اونا با خطوط مشترکین موازی میکنن
پورت WAN این دستگاه E1 هست و توسط E1 به مرکز دیتاش وصل میشه

مثل اینکه برا همه باید موازی نصب بشه

جواب به صورت پ.خ براتون ارسال شد.در صورت حوصله کل تاپیک رفع نویز رو مطالعه کنید تا به مطلب مورد نظر برسید.من متاسفانه نتونستم واستون پیداش کنم.:n03:تو همین تاپیک دو کاربر به نامهای naasr و hasanoooooo اگر اشتباه ننوشته باشم این راه رو به من پیشنهاد دادند که قطعا اطلاعات بیشتری هم از من دارند.میتونید با ایشان هم صحبت کنید.

mohammad_77
19-10-2014, 20:30
امروز از صبانت بهم زنگ زدن برای جمع آوری خط . معلوم بود که قضیه براشون خیلی عادی شده و خیلی راحت گفت مودمتون رو خاموش کنید تا جمع آوری کنیم :n02: . من هم پریدم :n16:

gigaht
20-10-2014, 00:11
بعید نیست در اینده نزدیک یه نصمیمات جدیدی بگیرند هرچند که دیگه دیر شده باشه .

ghnjfg
20-10-2014, 14:24
عجیبه شماها برای تخلیه با زنگ زدن براتون انجام میدن ولی من زنگ زدم به پشتیبانی گفت باید از طریق سایت فرم پر کنید بعد میره تهران ثبت میشه بعد میرسه دست ما بعد مخابرات...
الان از فرم جمع اوری پر کردم ولی تو پنلم نوشته

وضعيت جمع آوری
: در لیست جمع آوری نمی باشد
چیکار کنم؟:n03:

david-ebi
20-10-2014, 23:31
عجیبه شماها برای تخلیه با زنگ زدن براتون انجام میدن ولی من زنگ زدم به پشتیبانی گفت باید از طریق سایت فرم پر کنید بعد میره تهران ثبت میشه بعد میرسه دست ما بعد مخابرات...
الان از فرم جمع اوری پر کردم ولی تو پنلم نوشته
وضعيت جمع آوری
: در لیست جمع آوری نمی باشد
چیکار کنم؟
:n03:

احتمالا یک کمی طول میکشه تا تو پنل هم بزنه در حال جمع آوری.ولی من میدونم حضوری در خود نمایندگی برید زودتر کارتون راه میفته.این نمایندگیها برای اینکه تخلیتون کلی طول بکشه به دروغ میگن از طریق پنل اقدام کنید

farshad0123
20-10-2014, 23:55
کسی میدونه با تعویض پورت استریم ها تغییر میکنن یا نه؟؟
سرویسی که داریم میسوزه یا ربطی به سرویس نداره مثلا سرویس 3هفته دیگه تموم میشه و درخواست تعویض پورت بدیم بعد از تعویض پورت میشه از همون سرویس استفاده کرد؟

RealFlow
21-10-2014, 03:18
کسی میدونه با تعویض پورت استریم ها تغییر میکنن یا نه؟؟
سرویسی که داریم میسوزه یا ربطی به سرویس نداره مثلا سرویس 3هفته دیگه تموم میشه و درخواست تعویض پورت بدیم بعد از تعویض پورت میشه از همون سرویس استفاده کرد؟

من پارسال نمخیلی قطی زیادداشت حت یک دقیقا سشباوصل نمیشد و روزها هم 3 گیگ که داشتم نتونستم استفاده کنم و 3 گیگ حدر رفت! کارشناس نمایندگی آمد تست کرد گفت سیمهای تلفنت پوسیده هست از کابل سر در خانه تا خود مودم 10متر سیم تلفن خریدم وصل کردم بعد نگ زدم پشتیبانی نت گفت الان میزان پینگ و ........ در حد عالی شده ....
مشکل شما رو نمیدنم. متاسفانه تاخودت وارد نباشی کسی دلسوزی نمیکنه!

gigaht
22-10-2014, 01:40
احتمالا یک کمی طول میکشه تا تو پنل هم بزنه در حال جمع آوری.ولی من میدونم حضوری در خود نمایندگی برید زودتر کارتون راه میفته.این نمایندگیها برای اینکه تخلیتون کلی طول بکشه به دروغ میگن از طریق پنل اقدام کنید

قبلا باید نامه میدادند مرکز مخابراتی مربوطه , الان از سیستم یکپارچه crm استفاده میکنن که بمحض ورود اطلاعات توسط مرکز دریافت میشه.
تمام isp ها هم متصل اند و اینه که شما هر دفتری میری فورا شماره تونو میزن ببینن در رانژه کدوم شرکته یا در چه مرحله ای هست .
اما نکته اینجاست که طبق قانون؟ مخابرات فرصت داره "حداکثر" تا سه روز کاری درخواستهارو انجام بده و جالب اینجاست که همیشه دقیقا تا همون دقیقه آخر کار هنوز انجام نشده!
حداقل من شاهد نبودم که دایری یا جمع آوری در طی مثلا دو روز کاری انجام شده باشه . حتما تا دقیقه نود کار باید طول بکشه !

mohammad_77
22-10-2014, 09:21
قبلا باید نامه میدادند مرکز مخابراتی مربوطه , الان از سیستم یکپارچه crm استفاده میکنن که بمحض ورود اطلاعات توسط مرکز دریافت میشه.
تمام isp ها هم متصل اند و اینه که شما هر دفتری میری فورا شماره تونو میزن ببینن در رانژه کدوم شرکته یا در چه مرحله ای هست .
اما نکته اینجاست که طبق قانون؟ مخابرات فرصت داره "حداکثر" تا سه روز کاری درخواستهارو انجام بده و جالب اینجاست که همیشه دقیقا تا همون دقیقه آخر کار هنوز انجام نشده!
حداقل من شاهد نبودم که دایری یا جمع آوری در طی مثلا دو روز کاری انجام شده باشه . حتما تا دقیقه نود کار باید طول بکشه !

برای من از دیروز نوشته در صف جمع آوری . اگر الان زنگ بزنم اونجایی که جدید دارم می گیرم ممکنه پورت رو سریع بدهند به من یا حتما باید بروم ته صف رانژه؟

banii
22-10-2014, 17:02
الان سرعت شبانه چجوریه؟!
ساعت چند شروع میشه؟!

(حیف سرویس قبلیم 1.5 گیگم به فنا رفت (موقع شارژ هم حجمو انتقال ندادند به سرویس جدید :n21:)، الانم حیفم میاد 2 گیگ بزارم دانلود شه چون این دوره وقتم بیشتره و بیشتر استفاده میکنم... وگرنه کی حوصله شب بیداری و دانلودی لاک پشتی داره ... در برق هم اصراف میشه:n29:)

goli_bacha
23-10-2014, 05:46
صبانت تازه تو شهر ما وصل شده میخواستم بگیرم ولی انگار همه ناراضین :n04:
سرعت دانلود چنده ساعت رایگان شبانه نداره؟

goli_bacha
23-10-2014, 06:17
تو شهر ما تازه صبانت وصل شده میخواستم بگیرم ولی صفحات قبل رو خوندم انگار همه ناراضین جریان چیه؟؟
سرعت دانلودش چنده ساعت رایگان نداره مگه؟

hotaxis
23-10-2014, 10:49
دوستان، چرا فایل من که 341 مگ حجم داشته 354 مگ محاسبه شده و 9 مگ هم برای آپلود محاسبه کردن؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

.................................................. .................................................. ....................

موقع دانلود این فایل هیچ کانکشن دیگه ای هم نبوده.

naasr
23-10-2014, 13:27
صبانت تازه تو شهر ما وصل شده میخواستم بگیرم ولی انگار همه ناراضین :n04:
سرعت دانلود چنده ساعت رایگان شبانه نداره؟

صبانت دیگه عملا چیزی بنام دانلود رایگان شبانه نداره فقط شما هر چقدر حجم بخرید شب دوبرابرش میتونی دانلود کنی مثلا اگه سرویس 6 مگ با 10 گیگ ترافیک ماهیانه گرفتی در طول ماه 20 گیگ میتونی دانلود شبانه داشته باشی دیگه هیچ آدم عاقلی با این شرایط از صبانت سرویس نمیگیره

sleeplessness
23-10-2014, 16:55
صبانت دیگه عملا چیزی بنام دانلود رایگان شبانه نداره فقط شما هر چقدر حجم بخرید شب دوبرابرش میتونی دانلود کنی مثلا اگه سرویس 6 مگ با 10 گیگ ترافیک ماهیانه گرفتی در طول ماه 20 گیگ میتونی دانلود شبانه داشته باشی دیگه هیچ آدم عاقلی با این شرایط از صبانت سرویس نمیگیره

در تایید پست شما و جواب به دوستمون
این سرعت دانلود شخصیه که سرویس 12 مگ گرفته
سرعت دانلودش هشت کیلو بر ثانیه است
یعنی بعد محدودیت فوقش شبی 150 مگ بتونی بگیری:n21:

gigaht
23-10-2014, 21:56
برای من از دیروز نوشته در صف جمع آوری . اگر الان زنگ بزنم اونجایی که جدید دارم می گیرم ممکنه پورت رو سریع بدهند به من یا حتما باید بروم ته صف رانژه؟

نه الان سیستم گفتم که اوتوماتیزه شده! و سناریو باین شکله :

فرضا شنبه شما تخلیه پورتت قطعی شده و میزنن تو crm اون روز که هیچی , از فرداش مخابرات 3 روز مهلت داره رانژه شما رو برداره و دقیقا هم در اخرین ساعت مهلتش اینکارو
میکنه ( ظاهرا بروح نیاکان سوگند یاد کرده اند که قبل از 3 روز کار کسی رو راه نندازن و کاریش نمیشه کرد) پس میشه سه شنبه عصر . حالا شرکت جدیدی که باهاش قرارداد
بستید هنوز منتظر اعلام تخلیه پورته که اینکار چهارشنبه اتفاق میفته و خوب تا بیان دایری جدید رو برای شما وارد کنن روز تموم شده , پنجشنبه و جمعه هم که رسما مخابرات کاری
نمیکنه و از شنبه تازه حساب میشه که سه روزش میکنه دوشنبه عصر سرویس جدید رو وصل میکنن و البته تا فرداش هم باید صبر کنید تا کارمندای شرکت بیان یوزر پس جدید رو
بدن و شروع سرویس تازه اگه مخابرات کابل برگردونی , مراسمی , چیزی نداشته باشن .

بنظرم این مطلب باید استیکی بشه : " فلوچارت تخلیه و دایری Adsl در ایران "!

(البته یادم رفت از پارتی نام ببرم که همه این حکم هارو میبره و کل روند کار یک روز هم طول نخواهد کشید!)

naasr
23-10-2014, 22:27
نه الان سیستم گفتم که اوتوماتیزه شده! و سناریو باین شکله :

فرضا شنبه شما تخلیه پورتت قطعی شده و میزنن تو crm اون روز که هیچی , از فرداش مخابرات 3 روز مهلت داره رانژه شما رو برداره و دقیقا هم در اخرین ساعت مهلتش اینکارو
میکنه ( ظاهرا بروح نیاکان سوگند یاد کرده اند که قبل از 3 روز کار کسی رو راه نندازن و کاریش نمیشه کرد) پس میشه سه شنبه عصر . حالا شرکت جدیدی که باهاش قرارداد
بستید هنوز منتظر اعلام تخلیه پورته که اینکار چهارشنبه اتفاق میفته و خوب تا بیان دایری جدید رو برای شما وارد کنن روز تموم شده , پنجشنبه و جمعه هم که رسما مخابرات کاری
نمیکنه و از شنبه تازه حساب میشه که سه روزش میکنه دوشنبه عصر سرویس جدید رو وصل میکنن و البته تا فرداش هم باید صبر کنید تا کارمندای شرکت بیان یوزر پس جدید رو
بدن و شروع سرویس تازه اگه مخابرات کابل برگردونی , مراسمی , چیزی نداشته باشن .

بنظرم این مطلب باید استیکی بشه : " فلوچارت تخلیه و دایری Adsl در ایران "!

(البته یادم رفت از پارتی نام ببرم که همه این حکم هارو میبره و کل روند کار یک روز هم طول نخواهد کشید!)

البته همه جا اینجوری نیست بستگی به شلوغی مرکز مخابرات و کارمندهای اون مرکز داره مثلا مرکز مخابراتی ما بعد از اینکه شرکت درخواست جمع آوری را براشون ارسال میکنه نهایتا 1 تا 2 ساعت بعدش پورت جمع آوری میکنن

gigaht
23-10-2014, 22:31
یک ساعت ؟؟ کجاهست این مرکز استثنایی !؟

من حداقل یک دوجین مرکز غرب و شمال تهرانو کار کردم باهاشون باضافه دو مرکز کرج . ندیدم چنین چیزی.

sleeplessness
23-10-2014, 22:55
یک ساعت ؟؟ کجاهست این مرکز استثنایی !؟

من حداقل یک دوجین مرکز غرب و شمال تهرانو کار کردم باهاشون باضافه دو مرکز کرج . ندیدم چنین چیزی.

مشهد مرکز انقلاب بعد از تخلیه که 24 ساعت بعد از تماس تلفنی بود
دقیقا 7 روز طول میکشه تا وصل بشه

gigaht
23-10-2014, 23:38
یعنی 8 روز , سرعتی رو که در تخلیه بخرج دادن سر رانژه مجدد جبران کردن. چه زحمتکشانی .

sunmaster_7
24-10-2014, 03:40
جناب sleeplessness زمستان دانلود خیلی وقته فرا رسیده بزودی هممون ابی رنگ میشیم نیزه بر میداریم میریم سراغ ساختمون اصلی صبانت!! فقط امیدوارم night's watch نداشته باشن!!!!!

SETIZEN
24-10-2014, 10:59
پینگ صبح ها اینه و از ظهر به بعد 100 تا میاد روش. ( سی*است در زمان مدرسه ها:n02: )

hotaxis
24-10-2014, 19:40
دوستان، چرا فایل من که 341 مگ حجم داشته 354 مگ محاسبه شده و 9 مگ هم برای آپلود محاسبه کردن؟

.................................................. .................................................. ....................

موقع دانلود این فایل هیچ کانکشن دیگه ای هم نبوده.

کسی چیزی نمیدونه؟

hamid1002
24-10-2014, 21:24
تا به حال به اسمی به نام سرقت برخوردی . . .

sleeplessness
24-10-2014, 21:59
اگه اشتباه نکنم صبانت مبنای 10 داره
نه دو به توان 10
یعنی هر مگ یک میلیون بایت حساب میشه
نه 1048576 بایت