ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] ADSL Sabanet / شرکت صبانت

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72

saeedsajjad
07-03-2014, 10:06
دوستان صبانتی یکی لطف میکنه بگه سرعت دانلود سرویس های محدود زیر به ترتیب چنده؟
128
512
1مگ

512 روزانه حدود 200 و شبانه سرور های خارجی (بین 30 تا 90 متغیر) و داخلی 160 البته بعضی از سایت های داخلی این سرعت رو دارن،بقیه سایت های داخلی هم مثل همون سرور های خارجی هستن.

sleeplessness
08-03-2014, 13:36
دوستان دو باره همون قضیه تکرار شد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من موندم چکار کنم بعضی ها میگن به خاطر استفاده از فند/ق /// شک//ن اتفاق افتاده
لطفا راهنمایی کنید
واقعا هزینه سنگینی برای من اگه بخواد دوباره تکرار بشه باید از این شرکت خداحافظی کنم

omidscafild
08-03-2014, 14:09
دوستان دو باره همون قضیه تکرار شد
من موندم چکار کنم بعضی ها میگن به خاطر استفاده از فند/ق /// شک//ن اتفاق افتاده
لطفا راهنمایی کنید
واقعا هزینه سنگینی برای من اگه بخواد دوباره تکرار بشه باید از این شرکت خداحافظی کنم

3 گیگ دفعه قبل . 8 گیگ هم اینجا ، چیزی حدود 50 تومن هدر رفت با قیمت قبلی . (چون دو روزه قیمتا تغییر کرده) و من موندم شما هنوز هم دست به تغییرات نزدی و یه شب هم امتحان نکردی که قضیه از چه قرارـه . واقعا نمیدونم با 512 چجوری 8 گیگ دانلود داشتی دیشب ؟! درجاییکه هیچوقت نمیتونی این گیگ های از دست رفته رو بهشون ثابت کنی ! پس باید خودت یه فکری به حال خودت بکنی . چون جدیدا این مشکل برات اتفاق افتاده ، پس ببین چه تغییراتی در سیستم به وجود آوردی که این جوری شده ، یا احتمالا زمان شروع و پایان دانلودت رو تغییر دادی ؟!

Emperror Deadking
08-03-2014, 14:19
سرویس 128 تونستم تا 450 دانلود کنم

چطوری ؟

من 128 هستم خیلی وقته سرعتم از 100 کیلو بالاتر نرفته

sleeplessness
08-03-2014, 16:14
جالبه که 8 گیگ دانلود نشده فوقش 4 گیگ
یه عده میگن به علت استفاده از ف//// ش/// احتمالش هم هست
وقتی قبول دار نمیشن چکار میتونم بکنم جز اینکه در خواست قطع بدم

behrad66
08-03-2014, 16:32

از برنامه های مدیریت مصرف استفاده نمیکنی؟ بهتره یه مدت با Networx یا NetLimiter ببینی چی، کی و کجا اینترنت میخوره. اگه اوناهم چیزی نشون ندادن معلومه مشکل از سیستمت نیست و یکی داره زیرآبی میره!!

درضمن، ف ش هیچ ربطی به مصرف نداره. خیالت راحت. فوقش چند مگ اضافه کنه نه اینکه دو برابر بخوره!

Sent from iPhone ~ Tapatalk

masooyan
08-03-2014, 17:00

سلام شما پسوورد مودمت به صورت پیش فرض(admin) هستش؟

shs2008
08-03-2014, 17:23
سلام دوستان

منم مشکل دوستمون امروز برام پیش آمده

دانلود ساعت 7 به بعدم فقط 37 مگ بوده :n15:
بعد زده 5300 مگ تازه دقیقا" توی همین بازه
از دوستان کس دیگه ای هم مشکل اینطوری داشتن؟

roman82
08-03-2014, 20:07
سلام
قیمت مودم بی سیم صبا چنده؟

sleeplessness
08-03-2014, 20:54
نه رمز عوض کردم البته سادست
فکر نمیکنم کسی باشه که سو استفاده کنه
اونشب کلا 5 گیگ تو حسابم داشتم اصلا جای سوال که چطور 8 دانلود شده؟
خوبه نمیگه 3 گیگ بدهکاری!!
یا اشکال از صبانت که قبول دار نمیشه یا اشکال ف///
یکی از دوستام از مخابرات گرفته بود همینطور شده بود رفته مخابرات بهش گفته بود مگه چندتا ip داری از اخر گفته بود نصفش بر می گردونیم
دوست عزیزی که مشکلی مثل من داری شما هم پیگیری کن شاید فرجی بشه

shs2008
08-03-2014, 20:59
سلام عزیز

منم زنگ زدم گفتن به تهران درخواست میدیم تا فردا معلوم میشه

من از این به بعد قبل از 2 و بعد از 7 یک دیسی میزنم
این طوری دیگه این اشکال پیش نمیاد
شما هم همین کارو بکن مشکل حل میشه
اشکال از سیستم ریزمصرفشون هست

amraja
08-03-2014, 21:20
نه رمز عوض کردم البته سادست
فکر نمیکنم کسی باشه که سو استفاده کنه
اونشب کلا 5 گیگ تو حسابم داشتم اصلا جای سوال که چطور 8 دانلود شده؟
خوبه نمیگه 3 گیگ بدهکاری!!
یا اشکال از صبانت که قبول دار نمیشه یا اشکال ف///
یکی از دوستام از مخابرات گرفته بود همینطور شده بود رفته مخابرات بهش گفته بود مگه چندتا ip داری از اخر گفته بود نصفش بر می گردونیم
دوست عزیزی که مشکلی مثل من داری شما هم پیگیری کن شاید فرجی بشه

نمی‌تونند بفهمن کی داره سو استفاده می‌کنه یا داره سو استفاده می‌کنه؟
آخه برای منم یکی از دوستامم 2 گیگ رفته...

sleeplessness
08-03-2014, 21:25
نمی‌تونند بفهمن کی داره سو استفاده می‌کنه یا داره سو استفاده می‌کنه؟
آخه برای منم یکی از دوستامم 2 گیگ رفته...
تو تنظیمات مودم مک ادرس هایی که به مودم وصل شده نشون داده میشه و اینکه معمولا فقط اجازه دسترسی مک ادرس های خودم می دم حتی اگه کد رو هم داشته باشه نمی تونه وصل بشه
فعلا دو تا ایمیل فرستادم یکی پیشتیبانی مشهد یکی پشتیبانی تهران
زنگ هم زدم فایده ای نداشت

amraja
08-03-2014, 21:30
تو تنظیمات مودم مک ادرس هایی که به مودم وصل شده نشون داده میشه و اینکه معمولا فقط اجازه دسترسی مک ادرس های خودم می دم حتی اگه کد رو هم داشته باشه نمی تونه وصل بشه
فعلا دو تا ایمیل فرستادم یکی پیشتیبانی مشهد یکی پشتیبانی تهران
زنگ هم زدم فایده ای نداشت
اول پسورد اکانت صبانتتو عوض کن . بعد پسورد مودمتو عوض کن. این دو تا رو اگه کسی نداشته باشه نمی‌تونه سو استفاده کنه ولی خب بعضی کاربرا هستن که سر در نمیارند که باید مودمشونو امن کنند.
صبانت خودش نمی‌تونه اینارو پیدا کنه که دارند از اکانت کس دیگه استفاده می‌کنند؟

sleeplessness
08-03-2014, 21:45
اول پسورد اکانت صبانتتو عوض کن . بعد پسورد مودمتو عوض کن. این دو تا رو اگه کسی نداشته باشه نمی‌تونه سو استفاده کنه ولی خب بعضی کاربرا هستن که سر در نمیارند که باید مودمشونو امن کنند.
صبانت خودش نمی‌تونه اینارو پیدا کنه که دارند از اکانت کس دیگه استفاده می‌کنند؟
لطفا یکم بیشتر توضیح بدید؟
والا من مودمم بردم جایی که خریدم به کامپیوترش وصل کرد و گفت مودمت تنظیم کردم چیزی به اسم نام کاربری و رمز به من نداد
که الان توی قسمت تغییر رمز عوض کنم
تا حالا هم هیچ مشکلی نداشتم

amraja
08-03-2014, 21:49
لطفا یکم بیشتر توضیح بدید؟
والا من مودمم بردم جایی که خریدم به کامپیوترش وصل کرد و گفت مودمت تنظیم کردم چیزی به اسم نام کاربری و رمز به من نداد
که الان توی قسمت تغییر رمز عوض کنم
تا حالا هم هیچ مشکلی نداشتم
اگر رمز مودم تنظیم نشده باشه وقتی توی مرورگر می‌زنی 192.168.1.1 باید admin admin بزنی ...منظورم تغییر رمز این بود که کسی با ip به مودمت دسترسی نداشته باشه.

sleeplessness
08-03-2014, 21:52
اگر رمز مودم تنظیم نشده باشه وقتی توی مرورگر می‌زنی 192.168.1.1 باید admin admin بزنی ...منظورم تغییر رمز این بود که کسی با ip به مودمت دسترسی نداشته باشه.
خیلی وقته عوض کردمش بازم عوضش میکنم

HORROR
09-03-2014, 01:43
حتی اگه طرف یوزر پسورد شمارو داشته باشه باز نمیتونه با اکانت شما کانکت شه مگه اینکه وایرلس باشی و جور دیگه ای سواستفاده بشه.

sleeplessness
09-03-2014, 11:52
با من تماس گرفتن از پشتیبانی مشهد
گفتش به شماره 6060077 تماس بگیر اقای یوسفی
یوسفی که اون دور برا نبود دوباره همون قبلیه برداشت هرچی به ذهنم میرسید گفتم
اینکه مک ادرس ها رو می بندم از فیلتر شکن برای رفتن سایت مت لب استفاده میکنم و غیره
گفتش بایددادگاه شکایت کنی گفتم مگه دیوانه ام برای 50 تومن دادگاه!!!
خلاصه قول داد پیگیری کنه ولی امیدی نیست

essi_raj004
09-03-2014, 16:39
1- صبانت سرویس های 128 و 512 محدود رو چندمگ می بنده؟

2- آیا در ساعات دانلود رایگان سرعت رو کم میکنه یا نه؟ مثلا روز سرعت 200 هست موقع دانلود رایگان بشه 30

3- مثل شاتل، محدودیت سرعت در دانلودشبانه داره یا نه؟ یعنی چندشب پشت سر هم دانلود کنی و بعدش محدود بشه سرعت شبانه

سلام من هم سوالم همینه . + سرویس های 128 تا 1 مگ سرعت روز و شبشون
و تست پینگ از سرور خارجی ...
مقایسه با های وب

ممنون

amraja
09-03-2014, 17:14
1- صبانت سرویس های 128 و 512 محدود رو چندمگ می بنده؟

2- آیا در ساعات دانلود رایگان سرعت رو کم میکنه یا نه؟ مثلا روز سرعت 200 هست موقع دانلود رایگان بشه 30

3- مثل شاتل، محدودیت سرعت در دانلودشبانه داره یا نه؟ یعنی چندشب پشت سر هم دانلود کنی و بعدش محدود بشه سرعت شبانه

سلام من هم سوالم همینه . + سرویس های 128 تا 1 مگ سرعت روز و شبشون
و تست پینگ از سرور خارجی ...
مقایسه با های وب

ممنون

1-من ۱۲۸ام آپلود باندمو 512 و دانلودباندمو 2048 کیلوبیت بستند.
2-آره شبا کم می‌کنه ولی نه ۳۰ شاید نزدیک ۱۰۰ بشه که بستگی به جای‌گاه و منطقتون داره.

farzad02
09-03-2014, 17:36
دوستان تهرانی شبانه افت سرعت ندارید؟!
2-3 شبه دانلود من به شدت کم شده.... هنوز عید نشده شروع کردن به اذیت!!

roman82
09-03-2014, 17:52
سلام
قیمت مودم بی سیم صبا چنده؟

omidscafild
09-03-2014, 18:59
هه هه ... این مشکل حجم خوری برا منم اتفاق افتاد امشب و متاسفانه از شانس بد من هم صبح دیدم 200 مگ بیشتر ندارم و رفتم 1 گیگ صبح خریدم که این اتفاق الآن برام رخ داد و حجمم صفر شد و مجبور شدم یه نیم گیگ دیگه بخرم . به پشتیبانی زنگیدم گفت فردا زنگ بزن ما احمقیم و این چیزا حالیمون نیست . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان احتمال میدم این اتفاق حاصل تلاش هاشون برای بروزرسانی تجهیزاتشون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باشه . دوستانی هم که تا حالا این مشکل رو نداشتند به نظرم سراغشون میاد و مثل ما مشهدی ها گرفتار میشن . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من الآن موندم این پولایی که اینجوری دارن از ما میگیرن چجوری میتونن خرجش کنن ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sorooshfm
10-03-2014, 07:10
بچه ها 2 مگ مشهد شبانه چطوره؟ چقدر سرعت دانلود میده؟

sorooshfm
10-03-2014, 07:11
تا حالا کسی تو مشهد از 4 مگ یا 6 مگ استفاده کرده یا نه؟ روزانه و شبانه اش چطوره؟

shs2008
10-03-2014, 07:29
هه هه ... این مشکل حجم خوری برا منم اتفاق افتاد امشب و متاسفانه از شانس بد من هم صبح دیدم 200 مگ بیشتر ندارم و رفتم 1 گیگ صبح خریدم که این اتفاق الآن برام رخ داد و حجمم صفر شد و مجبور شدم یه نیم گیگ دیگه بخرم . به پشتیبانی زنگیدم گفت فردا زنگ بزن ما احمقیم و این چیزا حالیمون نیست . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان احتمال میدم این اتفاق حاصل تلاش هاشون برای بروزرسانی تجهیزاتشون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باشه . دوستانی هم که تا حالا این مشکل رو نداشتند به نظرم سراغشون میاد و مثل ما مشهدی ها گرفتار میشن . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من الآن موندم این پولایی که اینجوری دارن از ما میگیرن چجوری میتونن خرجش کنن ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام دوست عزیز

اینجور که معلومه انگار به مشهدی ها گیر دادن.
منم حال شما رو دارم شنبه از حساب من 5 گیگ کم کردن و حسابم رو صفر کردن :n04:
منم فعلا" 1 گیگ شارژ کردم و زنگ زدم پشتیبانی گفتن زنگ بزن به نمایندگیت به نمایندگی زنگ زدم گفتن شماره رو میدیم تهران چک کنن اگر اشتباه شده باشه برمیگردونن که بعد از 2 روز هنوز هیچ اتفاقی نیافتاده :n15:
ولی خب من هم از خجالتشون درمیام :n02: دیگه هرچی باشه من از مشترک های قدیمی شون هستم و انقدر فیلم های مختلف سر ما درآوردن که دیگه استاد شدیم !:n26:

shs2008
10-03-2014, 07:32
تا حالا کسی تو مشهد از 4 مگ یا 6 مگ استفاده کرده یا نه؟ روزانه و شبانه اش چطوره؟

سلام دوست عزیز من 6 مگ دارم سرعت روزانه 500 تا 700
شبانه هم اگر 6-7 تا باهم بزاری دانلود میتونه ساعتی 2 گیگ بگیری و سرعت اینجوری معمولا" 600 تا هست
من مثلا" روزی 10 - 10.5 گیگ میگیرم

sorooshfm
10-03-2014, 09:15
ممنون مرسی قیمتش ماهانه چنده 6 مگ؟

shs2008
10-03-2014, 13:09
ممنون مرسی قیمتش ماهانه چنده 6 مگ؟

netstat
10-03-2014, 16:18
بچه ها با صبانت راحت میتونین ویدئوی آنلاین نگاه کنین؟؟ اگه مشکل دارین شاید مربوط به سرعت تک کانکشن باشه...یه تاپیک درباره ی همین موضوع من درست کردم:

Hamed DC
11-03-2014, 11:42
دوستان سرویسهای4مگ و 6مگ شبانشون چه طوره؟؟؟
کف سرعت بازه رایگان این سرعتها جقدره؟؟؟

fastfind
11-03-2014, 13:03
سایت صبانت برای شما باز میشه؟
برای من نه پنل و نه خود سایت اصلی باز نمیشه./

Hamed DC
11-03-2014, 13:44

مشکل نداره. باز میشه.هر دو.

MJHamed
11-03-2014, 14:01
برای منم هیچ کدوم باز نمیشه

omidscafild
11-03-2014, 15:26

تایید میشه .

alishafaghi2003
11-03-2014, 15:29
سلام میخواستم بدونم چرا چند شبه که اینترنت شبانه ساعت 6 صبح قطع میشه
مثلا من ساعت 2 روشن میکنم مودم رو و صبح که میرم چک میکنم (با این که مودم روشنه) ولی تو ریز مصرف میزنه تا ساعت 6 و از 6 به بعد دانلود نمیکنه با این که مودم همچنان روشنه
تا زمانی که مودم رو یکبار خاموش و روشن کنم

HORROR
11-03-2014, 17:07
سیاست جدید صبانت > درسته که ازتون پول میگیریم ولی در عوض = شکنجتون میکنیم! خوب نیست؟ کاملا عادلانست! ... بی کفایتی مسعولین و دستندرکاران بی عرضه نتیجه ای بهتر از این نداره... پول میدی بابتش و بعدش باید دنبال ترفند بگردی تا بتونی دانلود کنی و یه فیلم مذخرف ببینی.. دیگه داره حالم از اینترنت بهم میخوره بخاطر این همه محدودیتی که واسم گذاشتن.

x8800
11-03-2014, 18:06
بنده هم به دليل کم شعوري مسئولين صبانت ماه ديگه تخليه ميکنم.

IVAN
11-03-2014, 19:05
آی پی سایت صبانت: 89.165.2.6

Bikolah
11-03-2014, 19:34
از سایت صبانت

نقص امنیتی جعل DNS مودم و روترها در سراسر دنیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])به گزارش تیم امنیتی Team Cymru در حمله سایبری بیش از 300 هزار رایانه شخصی ، مودم و روتر ، مورد آسیب قرار گرفته است. به گفته متخصصان امنيت اين تیم ، نوع جدید حمله برای این تعداد تجهیزات متصل به اینترنت که تعداد آنها رو به رشد است کشف شده است. به این ترتیب که در ماه گذشته تجهیزات کمپانی هایAsus, D-Link, Cisco, Linksys,Micronet, Netgear, Tenda, TP-Link و Zyxel بر اثر تکنیک های CSRF و RAM-0 مورد حمله جعلDNS واقع شده اند.جعل DNS روشی است كه برای عرضه اطلاعات نادرست از DNS به میزبان استفاده می‌شود، در نتیجه زمانی‌كه میزبان‌ها تلاش می‌كنند به عنوان مثال به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با آدرس IP، XXX.XX.XX.XX وصل شوند، آن‌ها در واقع به سمت سایت جعلی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با آدرس IP، YYY.YY.YY.YY هدایت می‌شوند. مهاجم به منظور سرقت اطلاعات كارت اعتباری بانكی آنلاین و اطلاعات حساب از كاربران قابل اعتماد این آدرس جعلی را ایجاد كرده است. با این روش مهاجم می تواند ترافیك كاربران را به سمت وب سایت هایی كه در كنترل خودش می باشد، هدایت كند حتی زمانی كه فرد نام دامنه صحیح را در نوار آدرس مرورگر خود وارد می كند.

شما می توانید با استفاده از بروزرسانی نسخه نرم افزار مودم ها و روتر های خود که در سایت مادر ارائه می شود ، از این حملات در امان بمانید.همچنین برای بدست آوردن اطلاعات بیشتر میتوانید فایل زیر را دانلود نمائید.

Bikolah
11-03-2014, 19:44
احتمال داره دلیل کم شدن حجم، همین حملات باشه. این حملات به نظر جدی میاد (احتمالاً از طرف روسیه است) و بانک های آمریکایی رو هدف قرار داده و از کامپیوتر های خانگی و سرور های آسیب پذیر برای انجام حملات استفاده می کنه. به سرور سایت من هم از این حملات انجام شده که امروز از طرف هاست ایمیل زدن که روی دایرکتوری های حساستون پسورد بزارید.

خلاصه حواستون جمع باشه که توی این جنگ سرد سایبری به شما آسیب نرسه و از کامپیوترتون سوء استفاده نشه :n27:

پ.ن: سایت صبانت مثل اینکه پکیده. من چند روزه حجممو چک نکردم می ترسم مال منم پریده باشه.

maso
11-03-2014, 19:59
آدرس پنل کاربری صبانت بدون دی ان اس

Hamed DC
11-03-2014, 20:01
دوستان سرویسهای4مگ و 6مگ شبانشون چه طوره؟؟؟
کف سرعت بازه رایگان این سرعتها جقدره؟؟؟

دوستان نظری ندارین؟؟؟

amin_v30
11-03-2014, 21:07
احتمال داره دلیل کم شدن حجم، همین حملات باشه. این حملات به نظر جدی میاد (احتمالاً از طرف روسیه است) و بانک های آمریکایی رو هدف قرار داده و از کامپیوتر های خانگی و سرور های آسیب پذیر برای انجام حملات استفاده می کنه. به سرور سایت من هم از این حملات انجام شده که امروز از طرف هاست ایمیل زدن که روی دایرکتوری های حساستون پسورد بزارید.

خلاصه حواستون جمع باشه که توی این جنگ سرد سایبری به شما آسیب نرسه و از کامپیوترتون سوء استفاده نشه :n27:

پ.ن: سایت صبانت مثل اینکه پکیده. من چند روزه حجممو چک نکردم می ترسم مال منم پریده باشه.
یعنی الان واقعا فکر کردی حمله سایبری میکنن که حجم اینترنت کابر ایرانی رو بدزدن !!
خدایا شکرت :n08:

sleeplessness
11-03-2014, 21:18
در فایل pdf سایت صبانت یک نقشه است
در اون نقشه فقط یک شهر ایران مورد حمله قرار گرفته
و مشهد هم نیست
ایراد از خود صبانت
دوستان چند نفر حجمشون کم شده اعلام کنند لطفا

Bikolah
11-03-2014, 21:51
یعنی الان واقعا فکر کردی حمله سایبری میکنن که حجم اینترنت کابر ایرانی رو بدزدن !!
خدایا شکرت :n08:

پیشنهاد می کنم یه کم در مورد کامپیوتر های زامبی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](%D8%B1%D8%A7%DB%8C %D8%A7%D9%86%D9%87)) مطالعه کنی.:n26:

amraja
11-03-2014, 23:37
در فایل pdf سایت صبانت یک نقشه است
در اون نقشه فقط یک شهر ایران مورد حمله قرار گرفته
و مشهد هم نیست
ایراد از خود صبانت
دوستان چند نفر حجمشون کم شده اعلام کنند لطفا
منم باهات موافقم:n20:
حمله هم اگر بکنند یا مثلا بخواند اطلاعات بدزدند نمی تونند.:n02:
چون سرعت آپلود ایران انقدر کمه که پشیمونشون میکنه:n30:
دوما ما کی هستیم که بخوان از ما اطلاعات دزدی کنند.:n04:
خود صبانت سیستماش به هم وره.:n22:

sleeplessness
13-03-2014, 05:05
الان که ساعت 5 صبح باشه سرعت ام چک کردم حدود 150 بود
نامردا باز کم کردن بعد اونهمه حجم دزدی
وقتی ریز مصرف سر زدم میزان دانلود تا الان صفر بود در حالی که بر اساس نت ورکس تا به حال دو گیگ دانلود شده بود
با ریستارت کردن مودم ریز مصرف درست شد
اما سرعت اومد زیر 100
پس مشخص شد ایراد از صبانت
ربطی به ف/// ش//// نداره چون قبل از ساعت 2 مودم ریستارت کردم محض اطمینان لپ تاپ رو هم ریستارت کردم
اگه می خواهید حجم تون کم نشه چند دقیقه قبل از ساعت 7 مودمتون ریستارت کنید
دوباره همین کار تکرار کردم عکس از ریز مصرف قبل از ریستارت مودم
عکس از ریز مصرف بعد از ریستارت مودم
همونطور که می بینید یهو سر وکله ی 800 پیدا میشه
همیشه به همین صورته یا جدیدا اتفاق افتاده؟
تا جاییکه یادم میاد تا اخرین لحظه میزان مصرف می نوشت ربطی به روشن خاموش کردن مودم نداشت
یا اشتباه می کنم؟

siavashshahin
13-03-2014, 15:46
سلام دوستان
قبلا تو پنل کاربری این امکان وجود داشت که در ساعتهای رایگان 2 تا 7 صبح ،سرعت مثل بقیه ساعتها باشه ولی در عوض برامون رایگان حساب نشه.کسی می دونه کهاین امکان برداشته شده یا نه؟من تو ساعتهای رایگان به سرعت بالا نیاز دارم ولی متاسفانه به خاطر رایگان بودن سرعتها خیلی پایین میان.اگه کسی از دوستان می دونه لطفا کمک کنه.

sorooshfm
13-03-2014, 18:54
سلام دوستان
قبلا تو پنل کاربری این امکان وجود داشت که در ساعتهای رایگان 2 تا 7 صبح ،سرعت مثل بقیه ساعتها باشه ولی در عوض برامون رایگان حساب نشه.کسی می دونه کهاین امکان برداشته شده یا نه؟من تو ساعتهای رایگان به سرعت بالا نیاز دارم ولی متاسفانه به خاطر رایگان بودن سرعتها خیلی پایین میان.اگه کسی از دوستان می دونه لطفا کمک کنه.

خیر در حال حاضر این امکان وجود ندارد یک زمان گذاشته بودن ولی چون استقبال نشد برداشتن .

ixtlan
14-03-2014, 00:06
اینم دیگه افتضاح شده ... هم دزدی حجمی میکنند هم سرویس افتضاح با قطعی و تایم اوت زیاد... ما که دیگه ایندوره مون تموم شه میریم یه ISP دیگه. آقا توی اصفهان سراغ صبا نیاین که بیچاره میشین.

این مثلا با 1 مگابیته : (بعد از 100 دور قطعی و تایم اوت) یعنی با پر رویی کامل یک سوم سرعتی که باس باشه > اون پایینو نیگا slower than 57% of Iran) grade C) :n21:

ساعات رایگانشو که نگو..... ینی کلا قطع دیگه....

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

siavashsiavash
14-03-2014, 01:59
سلام.بچه ها مت تهران هستم.الان3روزی میشه دارم از اینترنت استفاده می کنم یک دفعه هیچ دیتای نمیاد.30ثانیه بعد وصل میشه دوباره تکرار میشه
از pppoeاستفاده می کنم با خاموش کردن وریست مودم هم فرقی نمی کنه
اشکال از چی هست؟؟؟
با تشکر فراوان.

HORROR
14-03-2014, 02:17
هر چند شب یه بار سرعت معمولی میشه و بعد سه چهار شب افتضاح.. قبلا یه کابر بود به اسم support sabanet دیگه نیست؟ حداقل بفهمیم چه مرگشونه باز

amraja
14-03-2014, 11:39
هر چند شب یه بار سرعت معمولی میشه و بعد سه چهار شب افتضاح.. قبلا یه کابر بود به اسم support sabanet دیگه نیست؟ حداقل بفهمیم چه مرگشونه باز

سلام.بچه ها مت تهران هستم.الان3روزی میشه دارم از اینترنت استفاده می کنم یک دفعه هیچ دیتای نمیاد.30ثانیه بعد وصل میشه دوباره تکرار میشه
اشکال از چی هست؟؟؟
با تشکر فراوان.

خب زنگ بزنید پشتیبانی :n13:
البته پشتیبانی هم چیزی بارشون نیست :n22:

رضا جنگنده
14-03-2014, 12:27
خب زنگ بزنید پشتیبانی :n13:
البته پشتیبانی هم چیزی بارشون نیست :n22:
آقا این پشتیبانی برا من که هیچ کاری نکرده. حداقل بخش فروش تا حالا کارمو راه انداخته ولی پشتیبانی...:n21:

ixtlan
14-03-2014, 14:29
اشکال از چی هست؟؟؟
با تشکر فراوان.

عزیز اشکال از مودم شما نیست. اشکال از اوناست تایم اوتشون رفته رو هزار. ما هم همین مشکلو داریم باهاشون. هی میگن بزودی درست میشه الکی. بی خیالشون شی خیلی راحت تر میشی. توی این 6-7 سال که باهاشون کار کردم ، هرسال بدتر از سال قبلش شدن. دیگه الان کامل افتضاح

sleeplessness
14-03-2014, 15:32
سرویس محدود 512
قبل از محدود کردن
بعد از محدود شدن
حجم دزدی و جواب ندادن پشتیبانی هم بماند
هر صبح باید قبل از ساعت 7 مودم رو خاموش کنم مبادا حجم شبانه به خاطر خراب بودن سیستم هاشون از روزانه کم بشه
موج قطعی ها به من هم رسید صبح خوب بود اما الان یک صفحه باید ه بار رفرش بشه تا باز بشه
خدا به هممون صبر

sorooshfm
15-03-2014, 09:16
من نمیدونم این شرکت صبانت به پشتیبانی فنی چی گفته که هر کار میکنم خط رو بالاتر از 6 مگ نمیبندن میگن چون نویز زیاد میشه خطتتون قطع و و صل میشه و سرعتتون به شدت افت میکنه و خطتتون بیشتر از این سرعت جواب نمیده در صورتیکه 6 مگ دارم و نویز خطم هم بین 25 تا
32 هستش که خوبه فقط بهانه دارن :n24:

sorooshfm
15-03-2014, 09:20
آیا کسی هست که 6 مگ گرفته باشه خطش رو بالای 6 مگ ببندن البته من فکر میکنم اونایی هم که گرفته باشن با پارتی باشه ولی اکثریت چی همینطوره یا نه؟

sorooshfm
15-03-2014, 09:20
6 مگ 680 تا سرعت میده

mhs_837
15-03-2014, 11:51
منم با پریدن حجم مواجه شدم.700مگ پریده در تاریخ 17م که بقیه دوستان هم همین مشکل رو داشتند.باز صبانت زده تو کار دزدی؟هرچی هم زنگ میزنم پشتیبانی میگه نامه زدیم تهران!!! این شد جواب؟
یه نکته خیلی جالب اینکه امروز دیدم 270 مگ زده آپلود!! اصلا امکان نداره سیستم من ساعت 2 روشن میشه چندتا فیلم از آپلودباز دانلود میکنه.اینکه اینهمه آپلود کنه جای تعجبه!!!

sleeplessness
15-03-2014, 15:51
الان دو شبه هیچی دانلود شبانه نداشتم به امید اینکه سرعت روزانه برگرده اما فایده ای نداشته تا به حال
امروز و فردا هم احتمالا دانلود شبانه بی خیال میشم
اما انگار بی خیال شدن دانلود شبانه بر خلاف قبل تاثیری نداره

amraja
15-03-2014, 16:56
آپلود شما رو هم 512 بستن؟:n13:
512/8=64 خب 64 که حداکثرش باشه خیییییلی کمه :n30:
یه چیزی می‌خوام آپلود کنم تو سایتم اعصابم خورد میشه:sq_10:
آقا چکار کنم آپلودمو بیشتر ببندن؟ زننگ بزنم فایده داره؟ :n22:

HORROR
15-03-2014, 17:22
اگه نپیچونت بله درست شدنی هست..زنگ بزن امتحان کن.
پشتیبانی کار اصلیش پیچوندن مردمه..در واقع ما جواب سوالهامون رو از پشتیبانی نمیگیریم.. 4 ساله میگن همه چی میخواد درست بشه:n02: و بجاش هی بدتر شده. بدبختیمون اینه که از صبانت بیای بیرون میخوای کجا بری..هر کدوم افتضاحات انحصاری خودشون رو دارن..

Ballspielverein
15-03-2014, 18:22
دوستان برای شما توی پنل سرویس 6 مگ قابل خرید هست؟
برای من تا 2 مگ هستش. قضیه ش چیه؟ برای 6 مگ باید رفت دفتر نمایندگی؟

ArashMiniStar
15-03-2014, 19:42
آپلود شما رو هم 512 بستن؟:n13:
512/8=64 خب 64 که حداکثرش باشه خیییییلی کمه :n30:
یه چیزی می‌خوام آپلود کنم تو سایتم اعصابم خورد میشه:sq_10:
آقا چکار کنم آپلودمو بیشتر ببندن؟ زننگ بزنم فایده داره؟ :n22:
من قبلا صبانت داشتم رو 512 بسته بودن

amraja
15-03-2014, 20:43
دوستان برای شما توی پنل سرویس 6 مگ قابل خرید هست؟
برای من تا 2 مگ هستش. قضیه ش چیه؟ برای 6 مگ باید رفت دفتر نمایندگی؟
آره تا دو مگ داره.زنگ بزن نمایندگی

x8800
15-03-2014, 23:03
دوستان الان پینگ شما چطور هست ؟ رو کدوم مسیر هستین ؟

برای من جدیدا مسیر انگلیس شده و پینگ خوبی داره منتها پکت لاس وحشتناک زیاد هست و نوسان هم داره

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=158ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=157ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=160ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=179ms TTL=47

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=132ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=112ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=119ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=118ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=109ms TTL=44

Pinging google.com [173.194.113.231] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.113.231: bytes=32 time=166ms TTL=49
Reply from 173.194.113.231: bytes=32 time=163ms TTL=49
Reply from 173.194.113.231: bytes=32 time=162ms TTL=49
Reply from 173.194.113.231: bytes=32 time=181ms TTL=49

amraja
15-03-2014, 23:23
دوستان الان پینگ شما چطور هست ؟ رو کدوم مسیر هستین ؟

برای من جدیدا مسیر انگلیس شده و پینگ خوبی داره منتها پکت لاس وحشتناک زیاد هست و نوسان هم داره

Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=158ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=160ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=179ms TTL=47

Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=132ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=112ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=119ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=118ms TTL=44

Pinging google.com [173.194.113.231] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.113.231: bytes=32 time=166ms TTL=49
Reply from 173.194.113.231: bytes=32 time=181ms TTL=49

God Bless IRAAN

Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=151ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=144ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=147ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=172ms TTL=52

Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=115ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=109ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=118ms TTL=45
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=122ms TTL=45

Pinging 173.194.113.231 with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.113.231: bytes=32 time=114ms TTL=50
Reply from 173.194.113.231: bytes=32 time=103ms TTL=50
Reply from 173.194.113.231: bytes=32 time=99ms TTL=50

درود هم میهن :)
برای منم خوبه

mohammad_77
16-03-2014, 14:18
دوستان سرعت شبانه در شرایط عادی چطوره ؟
512
1 مگ
2 مگ
من 128 دارم و امروز می خواهم تمدید کنم . می خواهم ببینم سرعت شبانه فرقی می کنه یا نه ؟
خیلی ممنون .

ArashMiniStar
16-03-2014, 14:27
یکی از دوستای من 2 مگ داره شبانش 470 میگه میده!!! آیا بین 2 مگ و 128 فرق گذاشتن!؟

Sent from my C6903 using Tapatalk

troy3
16-03-2014, 14:28
میخواسم از صبانت سرویس بگیرم به کل پشیمونم کردین. :n16:

x8800
16-03-2014, 15:42
میخواسم از صبانت سرویس بگیرم به کل پشیمونم کردین. :n16:

بیخیال کلا. اونم تو مهاباد که کلا داغونه و کسی جوابگو نیست.

sorooshfm
17-03-2014, 05:07
شبانه مشهد 6 مگ

amin_v30
17-03-2014, 08:58
شبانه مشهد 6 مگ

داداش یه دانلود از سرور خارجی هم میکنی عکس بگیری مثلا از uploadbaz یا rodfile

and-roid2
17-03-2014, 10:42
شبانه مشهد 6 مگ

عزیز هر شب سرعتت همینطوری هست؟
============
صبانت سیاست مصرف منصفانه هم برای شبانه داره؟

sleeplessness
17-03-2014, 11:02
صبانت کاملا شانسیه دو هفته با سرویس 512 شبی 5 تا 6 گیگ دانلود کردم عالی بود
اما یهو سرعت روزانه هم نصف شد الان چند شب هیچی دانلود شبانه نداشتم اما سرعت فرقی نکرده
کاملا شانسه حساب کتاب نداره

amraja
17-03-2014, 16:34
بچه ها صبانت تو سایتش سرعت‌های 4 و 6 مگابیت رو هم افزود :n07:
خب این 6مگ چجوریه وقتی خطمو روی 2 مگ بستن چجوری 6مگ میکنند؟ دوباره باید رانژه شه؟:n13:
راستی این بخش «معرفی کاربر جدید» چیه؟؟؟؟؟؟:n04:

sorooshfm
17-03-2014, 18:01
عزیز هر شب سرعتت همینطوری هست؟
============
صبانت سیاست مصرف منصفانه هم برای شبانه داره؟

فعلا بله
بازهم فعلا نه

sorooshfm
17-03-2014, 18:05
به شخصه میگم فکر نکنم هیچ شرکتی شبانه بهتر از صبانت داشته باشه اینو به عنوان یک کاربر نزدیک به 5 ساله میگم خداییش شبانه خوبی داره حالا با هر نوع سرعتی بگیری چه 512 و چه 2 مگ یا 6 مگ به نسبت سرعتت شبانه میده اصلا تا به حال سرعتت رو نصف نمیکنه ممکنه چند تا با هم بذاری تا بشه سرعت روزانه ات ولی سرعت شبانه ات واقعی هستش تازه محدود هم نمیکنه

sorooshfm
17-03-2014, 18:06
الان میگن آسیاتک 10 مگش شبانه 450 میده خنده داره نه :n02:

sorooshfm
17-03-2014, 18:11
بچه ها صبانت تو سایتش سرعت‌های 4 و 6 مگابیت رو هم افزود :n07:
خب این 6مگ چجوریه وقتی خطمو روی 2 مگ بستن چجوری 6مگ میکنند؟ دوباره باید رانژه شه؟:n13:
راستی این بخش «معرفی کاربر جدید» چیه؟؟؟؟؟؟:n04:

خیر رانژه دوباره نمیخواد اگه سرویس داشته باشی در ضمن برای اینکه بفهمی خطت رو روی 6 مگ بستن باید بری توی تنظیمات مودمت ببیتی دیتا ریت خطت روی 6144 (البته روی مودم های دیگر را نمیدونم) باشه اگه نبود به پشتیبانی زنگ میزنی میگی برام روی 6 مگ بزار اگه روی 6 مگ باشه سرعتت بین 650 تا 700 هستش و بطور میانگین 680 تا و شبانه هم اینجا در مشهد زیر 600 نمیاد ولی هر کاری کردم روی 8 نمیزارن حالا اگر کسی تونست بگه تا ما هم از راهش وارد شیم چون همش میگن خطتتون نویز داره و اگر روی 8 بزاریم لینکت میپره و اگرم وصل بشه سرعتت میاد پایین از طرف سرورهای مخابرات البته فکر کنم دروغ باشه چون نویز خطم (snr margin)بین 25 تا 30 هستش

shs2008
17-03-2014, 18:16
الان میگن آسیاتک 10 مگش شبانه 450 میده خنده داره نه :n02:

من 10 مگ آسیاتک هم دارم شبانه به زور به 350 میرسه برای من:n02:
6 مگ صبانت هم دارم این شبی 10- 10.5 گیگ دانلود میکنم البته دیشب نمیدونم چکار کردن سرعتم برای شبانه آمد روی 360 اینا مجموع دانلودم شد 6 گیگ :n03:

sleeplessness
17-03-2014, 19:24
این حجم از کف رفته چی ؟
صبانت نمی خواد فکری به حال قاط زدن سیستم ریز مصرفش بکنه ؟
وقتی امکانش هست که دانلود شبانه از حجم کم بشه هم ادم جرات نمی کنه حجم بخره هم جرات نمی کنه دانلود شبانه داشته باشه
یا میگن مصرف کردی یا میگن زنگ میزنیم تهران
اخرش هیچی

x8800
17-03-2014, 19:32
صبانت کلا شرکتی هست که اورسل می کنه. هزار بار هم زنگ زدم ولی مارو هالو فرض کردن.

من که ماه دیگه اگه مفت هم بهم اینترنت بدن نمیخوام.

ara77
17-03-2014, 22:31
سلام، ساعت استفاده از اینترنت شبانه رایگان صبانت چی هست؟ با همان یوزر و پسورد باید استفاده کرد؟

Sent from my iPad using Tapatalk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

jaber166
18-03-2014, 06:24
سلام
دوستان من دو شب هست نمیتونم شبانه دانلود کنم اه از حجمم کم میکنه چرااا؟

jaber166
18-03-2014, 06:28
من الان یه سرویس 2 مگ دارم و دو ماه دیگه ازش مونده میتونم سرعت 6 رو مگ رو درخواست بدم الان یا نمیشه ممنون میشم جواب بدید؟

sorooshfm
18-03-2014, 08:19
فکرنکنم با نمایندگی صحبت کنید شاید حجمو منتقل کنند ولی بقیه پولو بعید میدونم

shs2008
18-03-2014, 11:23
دو شب هست که سرعت شبانه منو نصف کردن :n03:
روزانه هیچ تغییری نکرده

omidscafild
18-03-2014, 16:49
احتراما به اطلاع می رساند از مورخ 25/12/92 سرعت سرویسهای شبانه از ساعت 2 تا 7 صبح به شرح ذیل اعلام می گردد :

Group

Night BW

128kbps

256 kbps

256kbps

256 kbps

512 kbps

512 kbps

1Mbps

768 kbps

2 Mbps

1 Mbps

4 Mbps

2 Mbps

6 Mbps

3 Mbps

8 Mbps

6 Mbps

solidworm
18-03-2014, 18:17
آدزس چک کردن حجم باقی مانده بدون نباز به ثبت مشخصات رو یکی از دوستان بذاره لطفا.

farzan311
18-03-2014, 18:35
دوستان متوجه شدید که سرویس ها گرون تر هم شدند؟:n02:
(3)ماهه 6.0GB 2Mb شد 60,208 تومان
سرعت شبانه رو که کردند یک چهارم قیمت سرویس هارو هم بردند بالا ،پشتیبانی هم که...
الانم یه سری سرویس مزخرف جدید اضافه کردند که هیچ کدومش بهم سرعت قبلیم رو در شب نمیده
فقط برا اینکه بگند قانون رو رعایت کردیم اومدند ترافیک رو 20 درصد کم کردن و گند زدند به بقیه چیزها
کاش مجبورشون نمیکردند و این ترافیک ارزون نمیشد و بقیه این تغییرات هم رخ نمیداد:n03:
خلاصه دستشون درد نکنه با این عیدی شون!!!

otfbax
18-03-2014, 21:34
دوستان کسی سرعت 8 مگ گرفته؟ سرعت دانلودش چقدره؟

sorooshfm
19-03-2014, 08:37
خود صبا 8 مگ نداره اگه 6 بگیری هم برات روی 6 میبندن خط رو با سرعت میانگین 680 کیلوبیت ولی اگه پارتی داشته باشی روی 8 یا 9 مگ میبندن من که هر کار کردم نتونستم قانعشون کنم برام روی 8 مگ ببندن بهانه الکی نویز میگیرن حالا هر کی تونست که نوش جانش سرعت بالاتر:n15:

x8800
19-03-2014, 10:25
خود صبا 8 مگ نداره اگه 6 بگیری هم برات روی 6 میبندن خط رو با سرعت میانگین 680 کیلوبیت ولی اگه پارتی داشته باشی روی 8 یا 9 مگ میبندن من که هر کار کردم نتونستم قانعشون کنم برام روی 8 مگ ببندن بهانه الکی نویز میگیرن حالا هر کی تونست که نوش جانش سرعت بالاتر:n15:

من دقیقا سر همین موضوع میخوام جمع آوری کنم! حالا شما برو شکر کن که برات 6 مگ بستن من 1 ماهه دارم زنگ میزنم میگم 4 مگ ببندید از 2 مگ بیشتر نمی بندن. همش هم با بهانه های مسخره و احمقانه.

otfbax
19-03-2014, 17:08
من خطم روی 8 بسته شده 6 دارم خودم زنگ زدم گفتن 8 مگ فقط برای مشترکای جدیده

man69s
19-03-2014, 17:50
واقعا کاسه داغ تر از آش همین صبانته ، مخابرات تا 1 مگ بدون هیچ مدرکی واگذار میکنه ، پارس 2 مگ ، شاتل و آسیاتک هم همین طور
صبانت هم خودشو مسخره کرده ، شبانه رو محدود کرده که سرعت بالا بخریم ؛ سرعت بالای 128 هم به خانگی نمیده !

otfbax
19-03-2014, 18:33
واقعا کاسه داغ تر از آش همین صبانته ، مخابرات تا 1 مگ بدون هیچ مدرکی واگذار میکنه ، پارس 2 مگ ، شاتل و آسیاتک هم همین طور
صبانت هم خودشو مسخره کرده ، شبانه رو محدود کرده که سرعت بالا بخریم ؛ سرعت بالای 128 هم به خانگی نمیده !

شما کجا هستید که نمی دن بهتون؟ خود سایت صبانت تا 2 مگ می شه شارژ کرد

essi_raj004
19-03-2014, 19:50
احتراما به اطلاع می رساند از مورخ 25/12/92 سرعت سرویسهای شبانه از ساعت 2 تا 7 صبح به شرح ذیل اعلام می گردد :

:n21:

Group

Night BW

128kbps
256 kbps

256kbps
256 kbps

512 kbps
512 kbps

1Mbps
768 kbps

2 Mbps
1 Mbps

4 Mbps
2 Mbps

6 Mbps
3 Mbps

8 Mbps
6 Mbps

یعنی سرعت شبانه 128 و 256 یکیه و 30 کیلوبایت میشه ؟؟؟؟

sorooshfm
19-03-2014, 20:39
کی الکی همچین حرفی زده اصلا همچین چیزی نیست من که سرعت روزانه و شبانه ام یکی هستش 6 مگ

isbn
19-03-2014, 20:40
فعلا که تو لیستشون اصلا 8 مگ نیست

R O O T
19-03-2014, 22:18
این سرویسهای نامحدودش کجاست میخوام تمدید کنم چیزی نیست تو لیست !

man69s
20-03-2014, 00:40
شما کجا هستید که نمی دن بهتون؟ خود سایت صبانت تا 2 مگ می شه شارژ کرد

دوست گرامی ؛ متاسفانه این فقط مشکل من نیست مشکل خیلی هاست که از صبانت سرویس می گیرند و موقعی که قصد دارند از طریق سایت سرویسشون رو ارتقا بدن با این جمله کلیشه ای رو به رو میشن:
مشترک گرامی، مجاز به انتخاب سرويس با سرعت بالاتر از 128 کيلوبيت نمی باشید

این صبانت به قانون من درآوردی پایبنده که خود مخابرات اجراش نمیکنه!

azazaz
20-03-2014, 13:54
دوستان امسال صبا فروش ویژه عید نداره؟

omidscafild
20-03-2014, 14:45

خیر . تازه اگر روشون میشد میومدن عیدیشون رو از ما میگرفتن . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه شرکت ها یه گیگ تا دو گیگ عیدی میدن ولی صبا هنوز سرویس های جشنواره پاییزشو از تو پنل حذف نکرده . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

x8800
20-03-2014, 14:53

:n21:

Group
Night BW

128kbps
256 kbps

256kbps
256 kbps

512 kbps
512 kbps

1Mbps
768 kbps

2 Mbps
1 Mbps

4 Mbps
2 Mbps

6 Mbps
3 Mbps

8 Mbps
6 Mbps

یعنی سرعت شبانه 128 و 256 یکیه و 30 کیلوبایت میشه ؟؟؟؟

این جدول کاملا هم صحیح هست و خودم و دوستام تست کردیم.

مثلا 512 دوستم به طرز مضحکی روی 63 کیلوبایت قفل میشه!

sorooshfm
20-03-2014, 15:06
این جدول کاملا هم صحیح هست و خودم و دوستام تست کردیم.

مثلا 512 دوستم به طرز مضحکی روی 63 کیلوبایت قفل میشه!

خیر فکرکنم دروغ باشه و یا سراسری نباشه بنده همچنین مشکلی ندارم 6 مگ دارم از مشهد روزانه و شبانه میانگین 680 کیلوبیت است

ArashMiniStar
20-03-2014, 15:23
رفیق من 2 مگ داره میگه شبانه 470 داره

Sent from my C6903 using Tapatalk

saeedsajjad
20-03-2014, 20:07
سلام
کسی مشکل قطعی و وصلی نداره از صبح حدود 40-50 بار قطع شده و وصل شده،

SNR Margin

:

4.5
4.0
db

Line Attenuation

:

39.0
31.5
db

Data Rate

:

1984
416
kbps

Max Rate

:

2080
572
kbps

POWER

:

17.5
12.0
dbm

CRC

:

57
0

zxzxcvcv
20-03-2014, 20:09
سلام
کسی مشکل قطعی و وصلی نداره از صبح حدود 40-50 بار قطع شده و وصل شده،

SNR Margin

:

4.5
4.0
db

Line Attenuation

:

39.0
31.5
db

Data Rate

:

1984
416
kbps

Max Rate

:

2080
572
kbps

POWER

:

17.5
12.0
dbm

CRC

:

57
0

نویز خطتون خیلی زیادی بری همین قطع و وصل میشه

saeedsajjad
20-03-2014, 20:18
نویز خطتون خیلی زیادی بری همین قطع و وصل میشه

تا دیشب درست بود امروز صبح اینطوری شد.از دانلود زیاد نیست احتمالا؟!!!!!

MasoudBJ
20-03-2014, 23:28
تا دیشب درست بود امروز صبح اینطوری شد.از دانلود زیاد نیست احتمالا؟!!!!!

شما منطقه مخابراتیتون کجاست؟ اول شماره تلفنتون چنده؟ 76؟

saeedsajjad
21-03-2014, 00:29
شما منطقه مخابراتیتون کجاست؟ اول شماره تلفنتون چنده؟ 76؟
سلام ،منطقهمخاباراتیه امام، خیابان عبادی 733

sorooshfm
21-03-2014, 06:28
دوستان ضمن تبریک سال نو فکر کنم قانون سرعت شبانه متاسفانه اجرا شد چون سرعت دانلود شبانه از امشب مطابق جدول سرعت شبانه و تقریبا معادل نصف سرعت روزانه تنظیم شد بنده 6 مگ دارم با سرعت دانلود 370 کیلوبیت از مشهد بقیه چطور؟

t2download
21-03-2014, 12:57
بنده 3 ساله مشترک شرکتم و سرعت 1 مگابایت ولی 3 هفته هست مدام قطع و وصل میشه لینک مودم وصله ولی سرعت صفر میشه و هیچ سایتی باز نمیشه و به گفته اپراتور باید 15 دقیقه مودم خاموش بشه و بعد یا وصل میشه یا نه و همش ارور 691 میده با اینکه شارژ دارم و دیگه دفتر اهواز پاسخگو نیست با دفتر تهران تماس گرفتم و در حال پیگیری هست .
و متآسفانه طرح عیدانه نداره این شرکت امسال و تعرفه هاش خیلی بالا رفته نمی دونم برم شرکتی دیگه یا بمونم ............ کمکم کنید . آسیاتک چطوره ؟

t2download
21-03-2014, 12:59
دوستان ضمن تبریک سال نو فکر کنم قانون سرعت شبانه متاسفانه اجرا شد چون سرعت دانلود شبانه از امشب مطابق جدول سرعت شبانه و تقریبا معادل نصف سرعت روزانه تنظیم شد بنده 6 مگ دارم با سرعت دانلود 370 کیلوبیت از مشهد بقیه چطور؟

بنده دیشب با سرعت 450 کیلوبایت دانلود کردم شبانه باورم نشد .... سرعت اینترنتم 1 مگه

t2download
21-03-2014, 13:03

من منتظر طرح عیدانه بودم پارسال 50 گیگ دانلود سرعت 1 مگابایت رو یکساله گرفتم 200 هزار تومان و تازه اشانتیون یک اینترنت 3 ماهه 128 با 1 گیگ دانلود داده شد ...
بهتر هست کوچ کنم ... الان به شرکت صبانت در بخش نظرات اطلاع دادم این موضوع رو ...

t2download
21-03-2014, 13:13
خیر . تازه اگر روشون میشد میومدن عیدیشون رو از ما میگرفتن . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه شرکت ها یه گیگ تا دو گیگ عیدی میدن ولی صبا هنوز سرویس های جشنواره پاییزشو از تو پنل حذف نکرده . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیشب خجالت کشید و طرح پاییزه حذف شد و توی سایت زده طرح های 93 ارزان تر و پر حجم تر از سال 92 واقعآ خنده داره ...............

t2download
21-03-2014, 13:18
سرعت شبانه رو که کردند یک چهارم قیمت سرویس هارو هم بردند بالا ،پشتیبانی هم که...
الانم یه سری سرویس مزخرف جدید اضافه کردند که هیچ کدومش بهم سرعت قبلیم رو در شب نمیده
فقط برا اینکه بگند قانون رو رعایت کردیم اومدند ترافیک رو 20 درصد کم کردن و گند زدند به بقیه چیزها
کاش مجبورشون نمیکردند و این ترافیک ارزون نمیشد و بقیه این تغییرات هم رخ نمیداد:n03:
متآسفانه توی سایت زده ارزان تر از سال قبل و پر حجم تر چه دروغی
دوستان من هم جمع آوری می کنم برید اینجا به صبانت اعتراض کنید ............ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

t2download
21-03-2014, 13:18
من دقیقا سر همین موضوع میخوام جمع آوری کنم! حالا شما برو شکر کن که برات 6 مگ بستن من 1 ماهه دارم زنگ میزنم میگم 4 مگ ببندید از 2 مگ بیشتر نمی بندن. همش هم با بهانه های مسخره و احمقانه.

متآسفانه توی سایت زده ارزان تر از سال قبل و پر حجم تر چه دروغی
دوستان من هم جمع آوری می کنم برید اینجا به صبانت اعتراض کنید ............ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

t2download
21-03-2014, 13:22
این کجا بود ......... صبانت رو نگاه چه دروغی ... دروغ 13 هست .

t2download
21-03-2014, 13:27
شرکت به این بزرگی واقعآ چرا خودشو تخریب و مسخره می کنه با این کارهاش عید سالی یکباره بجای خوشحال کردن کاربرها و نگه داشتن آنها با این کار همه رو نا امید می کنه و ناراحت و دلسرد به این شرکت هر جا رو نگاه کنی برای جذب مشتری همه کار می کنند ولی این شرکت روش نا درستی رو در پیش گرفته و حالا توی مغر بازاریاب ها و تصمیم گیرها چه می گذره من نمی دونم .

t2download
21-03-2014, 13:42
حداقل طرح های پاییزه رو نگه می داشت روی سایت خرید کنیم خیلی بی انصافه صبانت

t2download
21-03-2014, 16:12

صبانت 1 مگابایت روزانه

sorooshfm
21-03-2014, 17:02
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مگ روزانه داخلی و خارجی مشهد

sleeplessness
21-03-2014, 19:59
الان نگاه کردم اعتبار باقی مانده 3.7 گیگ شده:n19:
در حالی که 400 مگ داشتم
نمیدونم عیدیه یا همونطور که دوستم گفته بود نصف حجم از کف رفته برگردوندن
به هر حال دستش درد نکنه

در ضمن دوستان حواسشون باشه احتمالا امشب ساعت رسمی یک ساعت به جلو کشیده می شود
مواظب باشید اشتباهی در ساعت پولی دانلود نکنید

t2download
21-03-2014, 20:17
الان نگاه کردم اعتبار باقی مانده 3.7 گیگ شده:n19:
در حالی که 400 مگ داشتم
نمیدونم عیدیه یا همونطور که دوستم گفته بود نصف حجم از کف رفته برگردوندن
به هر حال دستش درد نکنه

در ضمن دوستان حواسشون باشه احتمالا امشب ساعت رسمی یک ساعت به جلو کشیده می شود
مواظب باشید اشتباهی در ساعت پولی دانلود نکنید

شاید خریدی یادت رفته من زده اعتبار باقی مانده : MB 824

sleeplessness
21-03-2014, 20:28
شاید خریدی یادت رفته من زده اعتبار باقی مانده : MB 824
نه بعد از اون جریان جرات نکردم بالای یک گیگ بخرم

t2download
21-03-2014, 20:29
نه بعد از اون جریان جرات نکردم بالای یک گیگ بخرم

کدام جریان ؟

sleeplessness
21-03-2014, 20:31
کدام جریان ؟

4.5 گیگ حجم داشته صبح حجمم صفر شده بود
تو ریز مصرف نگاه کردم نوشته بود 7 گیگ دانلود روزانه داشتی
احتمالا نصف حجم از کف رفته رو برگردوندند
برای یکی از دوستانم که از مخابرات گرفته بود همینطوری شد

t2download
21-03-2014, 20:32
من 51 گیگ گرفتم الان 2 بار 1 گیگی گرفتم باز شده اعتبار باقی مانده : MB 824 تا پایان ماه زمان دارم برای تمدید یا کوچ به شرکتی دیگر بستگی به صبانت داره طرح عیدانه بده یا خیر ... می خواهم یکساله بگیرم ... 1 یا 2 مگابایت ... پارسال 50 گیگ گرفتم یکساله عیدانه 200 هزار تومان یک مگابایت با 1 گیگ هدیه و 3 ماه اشانتیون

sleeplessness
21-03-2014, 20:35
من 51 گیگ گرفتم الان 2 بار 1 گیگی گرفتم باز شده اعتبار باقی مانده : MB 824 تا پایان ماه زمان دارم برای تمدید یا کوچ به شرکتی دیگر بستگی به صبانت داره طرح عیدانه بده یا خیر ... می خواهم یکساله بگیرم ... 1 یا 2 مگابایت ... پارسال 50 گیگ گرفتم یکساله عیدانه 200 هزار تومان یک مگابایت با 1 گیگ هدیه و 3 ماه اشانتیون

شما مودمت ریستارت بکن
بعد نگاه کن ببین اعمال شده حجم هایی که خریدی

t2download
21-03-2014, 20:35

4.5 گیگ حجم داشته صبح حجمم صفر شده بود
تو ریز مصرف نگاه کردم نوشته بود 7 گیگ دانلود روزانه داشتی
احتمالا نصف حجم از کف رفته رو برگردوندند
برای یکی از دوستانم که از مخابرات گرفته بود همینطوری شد
18 ساعت آنلاین 7000 مگ مصرف عجیبه ............

t2download
21-03-2014, 20:38
شما مودمت ریستارت بکن

توی بخش تاریخچه ی تلفن و خرید ها حجم ثبت نمیشه دوست من ولی در قسمت اطلاعات سرویس حجم خریداری شده اعمال میشه بعد از 1 دقیقه پس از خرید نگران نباش و شماره پیگیری داره خرید اگر مشکل ایجاد شد ...

sleeplessness
21-03-2014, 20:40
18 ساعت آنلاین 7000 مگ مصرف عجیبه ............
دقیقا پایین اش از همون بازه حساب شده
یعنی 18 ساع انلاین بودن 14 گیگ که هفت گیگ حساب شده هفت گیگ ساعات رایگان خورده
4.5 گیگ بیشتر حجم نداشتم
اصلا هرجور حساب کنی غیر ممکنه
فعلا که 3.3 گیگ برگشته اگه کم شد اطلاع میدم

t2download
21-03-2014, 20:40
شما مودمت ریستارت بکن

توی ریز مصرف برو حجم مصرف کل را نوشته مربوط به مصرف روزانه هست و کاملآ صحیح برای من ثبت شده .

sleeplessness
21-03-2014, 20:43
توی ریز مصرف برو حجم مصرف کل را نوشته مربوط به مصرف روزانه هست و کاملآ صحیح برای من ثبت شده .
من اشتباه متوجه شدم خیال کردم میگید که حجم خریداری شدتون ثبت نشده
گفتم اگه ثبت نشد مودمتون ذیستارت کنید ثبت میشه

t2download
21-03-2014, 20:51
من رو نگاه کنید :

مدت اتصال 54.20:44:09

ارسال شده 8173 مگابایت

دریافت شده 68922 مگابایت

مجموع مصرف شده 77095 مگابایت

مجموع محاسبه شده 52938 مگابایت

دوستان با اینکه شبانه ثبت نشده خیلی ارقام نجومی هستند 77 گیگ مصرف کردم ولی 52 گیگ حساب شده ...

t2download
21-03-2014, 20:59
دوستان هزینه های صبانت باز گران شده 3 روز پیش گرفتم 1 گیگ 3800 الان شده 3888 و 1 گیگ گرفتم 1900 الان شده 1944 تومان مسخره بازی رو نگاه پس ارزان شده اینترنت برعکس عمل کرده صبانت

amraja
22-03-2014, 01:15
آقا این سایت صبانت چش شده؟ کلا باز نمیشه... تو گوگل هم سرچ می کنم نیست:n04:

t2download
22-03-2014, 01:55
سرعت اینترنت 1 مگابایت من شده 80 الی 100 ممنونم صبانت

t2download
22-03-2014, 01:55
آقا این سایت صبانت چش شده؟ کلا باز نمیشه... تو گوگل هم سرچ می کنم نیست:n04:

یکساعتی نبودش ولی برگشت متآسفانه

mse1445
22-03-2014, 01:58
باز میشه مشکلی نداره قیمت حجم هم یکم پایین اورده

t2download
22-03-2014, 02:01
باز میشه مشکلی نداره قیمت حجم هم یکم پایین اورده

من 3 روز پیش 1 گیگ 2 بار خریدم 3800 هر گیگ الان از امروز شده 3888 و نیم گیگ خریدم 1900 الان شده 1944 گران شده ..

t2download
22-03-2014, 02:03
الان گرفتم ............. چون ساعت عوض شده سرعت رو کم کرده کسی دانلود نکنه

sorooshfm
22-03-2014, 04:56
اینجا ایران است یعنی سال به سال پسرفت در همه زمینه ها به اضافه اینترنت اینم عیدی صبانت به کاربرانش گران کردنسرویس ها و کاهش سرعت شبانه دیگه از این بهتر نمیشه:n23:

sorooshfm
22-03-2014, 05:00
سرعت پایین شبانه به منزله نادیده گرفتن حقوق مشترک میباشد

sorooshfm
22-03-2014, 05:09
6 مگ شبانه خنده داره مگه نه؟ اگه فکر میکنید به خاطر عید سرعت شبانه اومده پایین سخت در اشتباهید سیاست جدید صبانته که سرعت شبانه رو نصف کرده تازه سرعت دانلود از تست هم پایین تره

mehrdad2
22-03-2014, 08:29
توی این چند هفته اخیر قطعی زیاد شده سرویس 2 مگ من که روی 6 مگ بشته بودند اوردنش روی 3.5 پینگ مزخرفتر از قبل

اگر عید نبود امروز میگفتم خطو تخلیه کنند.

t2download
22-03-2014, 09:56
دوستان ضرر نداره همه به شرکت اعتراض کنید تماس بگیرد ......... منم تخلیه می کنم ...

MAHDI_SOS
22-03-2014, 23:47
سرعت دانلود شبانه برای 512 حدود چند است؟
چه قدر دانلود رایگان شبانه دارید؟
من در اصفهان از نداگستر صبانت استفاده می کنم حداکثر تک دانلود 30 و در صورت چند تا را همزمان استفاده کنم چمع سرعت حداکثر 60 می شود
و کل دانلود هم حدود یک گیگ
بقیه همین طوری است و یا نه؟

x8800
22-03-2014, 23:51
من در اصفهان از نداگستر صبانت استفاده می کنم حداکثر تک دانلود 30 و در صورت چند تا را همزمان استفاده کنم چمع سرعت حداکثر 60 می شود

بله جدیدا به صورت سراسری این قانون مضحک اعمال شده. 512 دقیقا 60 کیلوبایت دانلود داره

x8800
23-03-2014, 00:48
دوستان کس دیگه ای هم مثل من مشکل تایم آوت (پکت لاس) و DNS (باز نکردن سایت ها) داره ؟

t2download
23-03-2014, 01:39
بله جدیدا به صورت سراسری این قانون مضحک اعمال شده. 512 دقیقا 60 کیلوبایت دانلود داره

سرعت شبانه صبانت توی سال جدید از 350 شده 45 با 1 مگابایت لعنت به این شرکت ها

mahdi-xbox
23-03-2014, 05:54
سلام، دوستان خوبم
برای کسی که تو بندرعباس، اطاراف سیتی سنتر هست، توصیه میکنین که برم صبا بگیرم؟؟؟
سرعت خوب، دانلود شبانه و قیمت پایین میخام؟ در قیاس با مخابرات، شاتل و ... چطوره؟

saeedsajjad
23-03-2014, 12:15

شبی بین 2 تا 3 گیگ ، سرعت با چند تا لینک دانلود (چهار لینک به بالا) حدود 180 میشه

MAHDI_SOS
23-03-2014, 13:32
شبی بین 2 تا 3 گیگ ، سرعت با چند تا لینک دانلود (چهار لینک به بالا) حدود 180 میشه

من هم قبلا این جوری بود ولی الان با 4 تا لینک دانلود جمعا 60 است
به نظرتان بعد از تعطیلات عید درست می شود
یا باید شرکتم را تغییر دهم

saeedsajjad
23-03-2014, 14:29
من هم قبلا این جوری بود ولی الان با 4 تا لینک دانلود جمعا 60 است
به نظرتان بعد از تعطیلات عید درست می شود
یا باید شرکتم را تغییر دهم

فعلا صبر کنید.

به نظرم همین صبانت بهتر از شرکت های دیگه باشه.

irainian
23-03-2014, 17:43
کجا بهتر از شرکتای دیگه هست من از پارس انلاین کندم اومدم صبا نت سرعت شبانم با سرویس 512 روی 120 تا 140 بود بعد برای هر گیگ هم 3.5 میدادم تازه 36 تومن برای 3 ماه ولی صبانت چی دیشب 5 تا لینک گذاشتم جمعش شد 45 حتی به 50 کیلوبایت هم نرسید بعد شما میگید بهتر از شرکت های دیگه هست اینا تا تونستن مشتری جذب کردن ولی پهنای باندشون رو اضافه نکردن وزیر ارتباطات هم که گفت 10 برابر میشه پهنای باند چی شد منظورش 1 دهم بود

MAHDI_SOS
23-03-2014, 22:42
کسی با پشتیبانی درباره تغییر سرعت صحبت کرده است یا نه؟

sleeplessness
23-03-2014, 23:46
کسی با پشتیبانی درباره تغییر سرعت صحبت کرده است یا نه؟
تغییر سرعت ساعت رایگان ؟
من سرعتم با 512 دقیقا دوبرابر حالا بود

ساعت شبانه کم می شد سرعت ولی نه به این حد
بعد از کم شدن تماس گرفتم گفتم سرعت روزانه ام نصف شده جواب داد ترافیک مرکزتون رفته بالا و شرکت تضمینی در سرعت بالاتر از قرار داد نداره یعنی 64 یعنی برو خدا رو شکر کن که الان 150
یکی دیگه از دوستان همین مشکل پیش اومده بود بهش جواب داده بود نویزت رفته بالا! قبول دار محدود شدن نمیشن
اما اینکه سرعت شبانه فیکس روی 64 باشه یه مدتی برای من فیکس روی 30 بود اما بر طرف شد الان سرعت شبانه ام حدود 140 هست و روزانه 180

t2download
23-03-2014, 23:55
تغییر سرعت ساعت رایگان ؟
من سرعتم با 512 دقیقا دوبرابر حالا بود

ساعت شبانه کم می شد سرعت ولی نه به این حد
بعد از کم شدن تماس گرفتم گفتم سرعت روزانه ام نصف شده جواب داد ترافیک مرکزتون رفته بالا و شرکت تضمینی در سرعت بالاتر از قرار داد نداره یعنی 64 یعنی برو خدا رو شکر کن که الان 150
یکی دیگه از دوستان همین مشکل پیش اومده بود بهش جواب داده بود نویزت رفته بالا! قبول دار محدود شدن نمیشن
اما اینکه سرعت شبانه فیکس روی 64 باشه یه مدتی برای من فیکس روی 30 بود اما بر طرف شد الان سرعت شبانه ام حدود 140 هست و روزانه 180
من سرعت شبانه ام از 350 شده 50 ولی سرعت روزانه 450 الی 500 هست .....1 مگابایتم بنظرتون 2 مگابایت بگیرم یا تغییر شرکت ؟

sleeplessness
24-03-2014, 00:25
من سرعت شبانه ام از 350 شده 50 ولی سرعت روزانه 450 الی 500 هست .....1 مگابایتم بنظرتون 2 مگابایت بگیرم یا تغییر شرکت ؟
پشتیبانی یه حرفی به من زد که به من گفت اگه یک مگ هم بگیری تضمینی نیست سرعتت مثل سابق بشه
شما تماس بگیر بگو مشکلت بعد اگه میتونی چند روزی صبر کن اگه درست شد که هیچی اگه نه بگرد دنبال یه شرکت دیگه
اما شرکت های دیگه ام مشکلات عجیب خودشون دارند مثلا میگن دانلود از سرور های خارجی شاتل در ساعت شبانه خیلی کمه صبانت هم شانسیه یه مدت عالیه یه مدت افتضاح
به هر حال هرجور خودت صلاح میدونی

MAHDI_SOS
24-03-2014, 10:16
کسی شرکت خوب برای جایگزین سراغ دارد

t2download
24-03-2014, 23:08
پشتیبانی یه حرفی به من زد که به من گفت اگه یک مگ هم بگیری تضمینی نیست سرعتت مثل سابق بشه
شما تماس بگیر بگو مشکلت بعد اگه میتونی چند روزی صبر کن اگه درست شد که هیچی اگه نه بگرد دنبال یه شرکت دیگه
اما شرکت های دیگه ام مشکلات عجیب خودشون دارند مثلا میگن دانلود از سرور های خارجی شاتل در ساعت شبانه خیلی کمه صبانت هم شانسیه یه مدت عالیه یه مدت افتضاح
به هر حال هرجور خودت صلاح میدونی

صبانت سرعت 4 مگابایت می ده بهم ؟ ماهی 25 هست 3.5 گیگ دانلود .

E.N.A.Y.A.T
25-03-2014, 18:46
درود

همه طرح ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ها (به جز همون ستاره دارها) شبانه دارن؟ سرعتش چقده؟ زمانش؟
دوستان مشهدی، توی مشهد سرعتش چطوره؟

ممنان/

t2download
25-03-2014, 19:25
درود

همه طرح ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ها (به جز همون ستاره دارها) شبانه دارن؟ سرعتش چقده؟ زمانش؟

ممنان/

این قیمت ها بخاطر اینه که بگه قیمت ها رو آوردم پایین و وقتی توی سایت می ری 11 هزار تومان زیادتر میشه برای سفارش

sleeplessness
25-03-2014, 20:08
صبانت سرعت 4 مگابایت می ده بهم ؟ ماهی 25 هست 3.5 گیگ دانلود .
اطلاع دقیق ندارم ولی یکی از دوستان 6 مگ داشت و راضی بود فقط زیاد قطع وصل می شد براش
به هر حال من میگم شانسیه
یکی از دوستان با 128 خیلی دانلود خوبی داشت ولی بعد یک مدت خراب شد

MAHDI_SOS
25-03-2014, 22:40
درود

ممنان/

وضعیت سرعت این شرکت در حال حاضر خیلی پایین است
÷یشنهاد می کنم تا 15 فروردین صبر کنید و اگر سرعت خوب شد چه هیچ وگرنه شرکت ها بهتری در مشهد می توانی پیدا کنید

MasoudBJ
26-03-2014, 16:06
من که امروز درخواست تخلیه دادم
جالبه که پشتیبانیش میگه که ۷۲ ساعت طول میکشه تا از تهران با شما تماس بگیرن و بعد تازه مراحل تخلیه شروع میشه
(پس هرکی میخواد تخلیه کنه سه روز جلوتر اقدام کنه)

Sent from my Xperia Go using Tapatalk

MAHDI_SOS
26-03-2014, 22:36
جالبه که پشتیبانیش میگه که ۷۲ ساعت طول میکشه تا از تهران با شما تماس بگیرن و بعد تازه مراحل تخلیه شروع میشه

کدام شرکت را جایگزین کردید؟

MasoudBJ
27-03-2014, 06:36
من مشکله نویز خط داشتم و یک ماهی بود که درگیرش بودم، پشتیبانی هم آخرش بهم گفت ما دیگه هرکاری میتونستیم انجام دادیم خطتون از این بهتر نمیشه و احتمالا مشکلتون از مسیر خطتونه
به مخابرات که زنگ زدم گفتن مشکل از طرف ما نیست.
برای همین میخوام از مخابرات اینترنت بگیرم که برای نویز خط هیچ بهانه ای نداشته باشن

t2download
27-03-2014, 07:24

خوش بحالت من که هر چی تماس می گیرم مشغوله تلفن کسی پاسخگو نیست شرکت فارا اهواز و تهران تماس گرفتم می گه از اهواز باید اقدام بشه و شکایت ثبت کردم کسی پاسخگو نیست ای خدا من می خواهم تخلیه کنم من میرم آسیاتک

t2download
27-03-2014, 07:25

دوست من تهران تماس گرفت با شما جی گفتند ؟

MasoudBJ
27-03-2014, 08:29
دوست من تهران تماس گرفت با شما جی گفتند ؟

هنوز تماس نگرفتند

masoodv13
27-03-2014, 10:56
من از قراردادم چند ماه مونده اگه بخام تخليه کنم پوله باقيمونده رو پس ميدند؟

t2download
27-03-2014, 10:56
هنوز تماس نگرفتند

به من گفتند یک نمره منفی برای نمایندگی ثبت گردید و مجدد تماس بگیرید اگر باز پاسخگو نبودند مجدد تماس بگیرید پیگیری شود و 1 ساعته تماس می گیرم ولی اصلآ روی پیغامگیر هم نمی روند و فقط بوق اشغال می زند و مجددآ با تهران شکایت کردم ... امیدوارم مشکل بنده حل شود ...

x8800
27-03-2014, 13:19
یکی از دوستای ما که قبلا به اسرار ما صبانت گرفته بود قبل عید فرم جمع آوری رو ازسال کرده بود و از تهران باهاش تماس گرفته بودن ولی 10 روز بود که خبری از جمع آوری نبود. امروز من زنگ زدم براش پیگیری کنم نماینده فروش میگفت تا 16 فروردین کلا جمع آوری و رانژه نداریم !!! منم با تعجب زنگ زدم مرکز مخابراتیمون یارو شاکی شده بود هرچی از دهنش دراومد به صبانت گفت. میگفت اینا کلا سرکاری گذاشتن و دروغ گفتن تو ذاتشونه همه مشتریاشونم شاکین.

بالاخره زنگ زدم تهران و مساله رو به خودشون گفتم اونام باز می گفتن تا 16 باید صبر کنید ولی بعد که براشون توضیح دادم گفت شنبه زنگ بزنید پیگیر می شیم !

MAHDI_SOS
27-03-2014, 15:09
خوش بحالت من که هر چی تماس می گیرم مشغوله تلفن کسی پاسخگو نیست شرکت فارا اهواز و تهران تماس گرفتم می گه از اهواز باید اقدام بشه و شکایت ثبت کردم کسی پاسخگو نیست ای خدا من می خواهم تخلیه کنم من میرم آسیاتک

آسیاتک قیمت سه ماهش برای 512 چه طور است
ساعت دانلود رایگان شبانه اش کی؟

t2download
27-03-2014, 22:57
آسیاتک قیمت سه ماهش برای 512 چه طور است
ساعت دانلود رایگان شبانه اش کی؟

farzan311
28-03-2014, 13:42
فکر کنم هی میشینند حساب میکنند میبینند سودشون کمه بعد قیمت هارو یه ذره دیگه بالا میکشند
فکر کردند کسی نمیفهمه:n24:
(3)ماهه 6.0GB 2Mb شد 61,344 تومان:n23:

pharm
29-03-2014, 01:46
دوستان شبا چرا سایت خارجی باز نمیشه؟
سرعت هم کم شده

man69s
29-03-2014, 02:51
دوستان شبا چرا سایت خارجی باز نمیشه؟
سرعت هم کم شده
متاسفانه کم نشده ، نابود شده! متوسط سرعت 20 کیلوبایت!

x8800
29-03-2014, 10:28
زنگ زدم تهران میگم چرا برای درخواست تخلیه ما خیچ کاری انجام نمیشه؟ میگه تا 16 انجام نمی دیم ، این سیاست مدیریتی شرکت هست!!

همین الان براشون یه شکایت تو سایت سازمان مقررات رادیویی ثبت کردم. انشالا بتونم حسابی اذیتشون کنم :n21:

alpachino10
29-03-2014, 19:21
سلام دوستان. من از 6 سال پیش که سرویس ADSL از صبانت گرفتم تا حالا همین سرعت 128 بودم. اگر الان بخوام سرویس 512 بگیرم ، همین که فقط از طریق سایت سرویس 512 رو بخرم کفایت میکنه یا باید تنظیمات مودم رو هم تغییر بدم؟ اگر نیازی به تغییرات هستش ممنون میشم که راهنمایی کنید. ممنون.

man69s
29-03-2014, 22:59
سلام دوستان. من از 6 سال پیش که سرویس ADSL از صبانت گرفتم تا حالا همین سرعت 128 بودم. اگر الان بخوام سرویس 512 بگیرم ، همین که فقط از طریق سایت سرویس 512 رو بخرم کفایت میکنه یا باید تنظیمات مودم رو هم تغییر بدم؟ اگر نیازی به تغییرات هستش ممنون میشم که راهنمایی کنید. ممنون.

خرید سرویس بالاتر از 128 در پرتال صبانت برای شما فعاله؟!

چطور میشه از صبانت سرویس بالاتر از 128 گرفت؟! جالبه که مخابرات تا 2 مگ به کاربر خانگی واگذار میکنه و صبانت این وسط مطیع قانون شده!

pharm
30-03-2014, 00:38
دوستان چقدر تایم اوت زیاد شده از هر 4 تا پینگ 2 تاش lost میشه کافیه بنویسید ping 4.2.2.4 -t .هر دوتایی 3 تا بعدیش lost میشه
چقدر ضایع دست کاری کردن نتو البته اصلا تقصیر صبانت نیست دستکاری از یه جایی دیگه است خود صبا هم خبر نداره شک نکنید پارسال هم خرداد این کارو کرده بودن نمیدونم دلیلش چیه

pharm
30-03-2014, 01:17
تست همین الان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نوسانو حال میکنید؟
=))

t2download
30-03-2014, 07:52

سلام دوست من من هم 2 سال سرویس 128 داشتم و تا اینکه پارسال با نمایندگی شهرمون تماس گرفتم که گفتند یا از شرکتی جایی نامه بیار یا برگ یا کارت دانشجویی می خواهیم که خوشبختانه با کارت دانشجویی رفتم و سرعت 1 مگابایت گرفتم و الان تا 2 مگابایت برای من فعاله و ابرای سرعت بالاتر که ماه پیش تماس گرفته بودم تهران گفتند باید بررسی بشه ببینند خطط نویز داره یا خیر که نمایندگی پاسخگو نیست ... امکان تماس نیست با نمایندگی .............

خرید سرویس بالاتر از 128 در پرتال صبانت برای شما فعاله؟!

چطور میشه از صبانت سرویس بالاتر از 128 گرفت؟! جالبه که مخابرات تا 2 مگ به کاربر خانگی واگذار میکنه و صبانت این وسط مطیع قانون شده!

بلاخره خوب یا بد قانون هست نگران نباش یک نامه یا کارت دانشجویی گیر بیار یا نامه از شرکتی دوستی جایی بگیرید ...

t2download
30-03-2014, 07:57

حالا این نشان دهنده ی چیه ؟ ساعت 9 صبح گرفتم ...

t2download
30-03-2014, 08:00

اینم تست سرعت ساعت 9 صبح سرویسم 1 مگابایته ...

MasoudBJ
30-03-2014, 11:38
زنگ زدم تهران میگم چرا برای درخواست تخلیه ما خیچ کاری انجام نمیشه؟ میگه تا 16 انجام نمی دیم ، این سیاست مدیریتی شرکت هست!!

همین الان براشون یه شکایت تو سایت سازمان مقررات رادیویی ثبت کردم. انشالا بتونم حسابی اذیتشون کنم :n21:

منم زنگ زدم تهران همینو بهم گفتن، گفتم من الان اینترنت ندارم و لازم دارم، میگه خب میتونین تمدید کنین!!
گفتم پس یک اکانت یک هفته ای با حجم و سرعت کم بهم بدین تا کارم راه بیوفته، میگه اکانت یک هفته ای نداریم.
واقعا عجب آدمای ... ای هستن.
میشه لینکه سازمان مقررات رایویی رو بدید من یک شکایت بنویسم؟

x8800
30-03-2014, 12:06
منم زنگ زدم تهران همینو بهم گفتن، گفتم من الان اینترنت ندارم و لازم دارم، میگه خب میتونین تمدید کنین!!
گفتم پس یک اکانت یک هفته ای با حجم و سرعت کم بهم بدین تا کارم راه بیوفته، میگه اکانت یک هفته ای نداریم.
واقعا عجب آدمای ... ای هستن.
میشه لینکه سازمان مقررات رایویی رو بدید من یک شکایت بنویسم؟

خوشبختانه مسئولین سازمان رسیدگی کردن و امروز بهم زنگ زدن. در نهایت گفتن که فرم جمع آوری ارسال شده. شما هم می تونید پیگیر باشید تا شاید اینطوری فشار بیشتری به شرکت بیاد و یکم آدم بشن.

masoodv13
30-03-2014, 14:00

t2download
31-03-2014, 17:00

نه پولی پس داده نمیشه من می خواهم تخلیه کنم ولی از این شرکت مجوز 2 مگابایتم دارم چه کنم دیگه دانشگاه نیستم که مجوز داشته باشم چه کنم ؟ 1 ماه 2 مگابایت بگیرم تا ببینم 4 مگابایت میدن بهم ؟ شانس من مجوز ندارم برای سرعت بالا واسه شرکت های دیگه ... برم شرکتی دیگه باید 128 بگیرم ولی این شرکت 2 مگابایت بهم داده ... فقط از عید به بعد عیدانه نداشته طرح و قطعی داره 1 ماهه و شبانه از 350 شده 150 تا 200 و روزانه هم شده 200 تا 250 بنظرتون چه کنم ؟ یا 2 مگابایت شارژ کنم بینم چطوره ؟ 15 روز دیگه تمام میشه سرویس 1 ساله ی من با 51 گیگ دانلود و سرعت 1 مگابایتم ........... مشکلی باهاش نداشتم فقط 1 ماهه قطعی داره ... نمی دونم بخاطر عیده مشکل فنی هست چیه ؟ پشتیبانی هم جدیدآ جواب نمی ده تلفن ها رو ................

sunmaster_7
01-04-2014, 02:10
سرعت من قبل از عید تا ۱۲۰ بالا رفته بود برای چند هفته اما الان چند شبه شده ۴۰ کیلو بایت (اکانتم ۲ مگ است ) فقط به من حال دادن یا سرعت همه رو اوردن پایین؟؟

t2download
01-04-2014, 07:18
سرعت من قبل از عید تا ۱۲۰ بالا رفته بود برای چند هفته اما الان چند شبه شده ۴۰ کیلو بایت (اکانتم ۲ مگ است ) فقط به من حال دادن یا سرعت همه رو اوردن پایین؟؟

من که 1 مگابایتم قبل عید 350 بود شبانه الان شده 150 الی 200 اهوازم

AZ-Sabanet
01-04-2014, 11:38
سلام دوستان دلیل تایم اوت از صبانت نیست از گت وی کشوری هست و زیرساخت در ضمن مشکلات ping ربطی به سرعت و کیفیت اینترنت ندارد

sorooshfm
01-04-2014, 15:26
سلام دوستان دلیل تایم اوت از صبانت نیست از گت وی کشوری هست و زیرساخت در ضمن مشکلات ping ربطی به سرعت و کیفیت اینترنت ندارد

پس ping این وسط بوقه هر چه سرعت پینگ پایین تر باشه سرعت لود صفحه با سرعت یکسان بیشتره مثلا شما اگه 128 سرعتت باشه و پینگت بالا باشه صفحه دیرتر باز میشه به نسبت زمانی که پینگت پایین تره باشه

sleeplessness
01-04-2014, 15:57
پس ping این وسط بوقه هر چه سرعت پینگ پایین تر باشه سرعت لود صفحه با سرعت یکسان بیشتره مثلا شما اگه 128 سرعتت باشه و پینگت بالا باشه صفحه دیرتر باز میشه به نسبت زمانی که پینگت پایین تره باشه

مگه خبر نداری دوست عزیز؟
طبق اصل چهارم نیوتون هیچ مشکلی به صیانت ربط نداره
نه پینگ نه حجم نه قاطی کردن نه سرعت نه قیمت نه حجم بیشتر قیمت ارزانتر نه پشتیبانی
:n19::n19:

sswwee
02-04-2014, 01:02
سلام اقا این صبانت به غیر تلفن هیچ راه ارتباطی دیگه نداره؟ ایمیل - خدمات انلاین از این چیزا من حدود 2 هفته س تو سایت ثبت نام کردم الانم هیچ خبری نیس

t2download
02-04-2014, 01:13
سلام اقا این صبانت به غیر تلفن هیچ راه ارتباطی دیگه نداره؟ ایمیل - خدمات انلاین از این چیزا من حدود 2 هفته س تو سایت ثبت نام کردم الانم هیچ خبری نیس

نه تلفن جواب می دهند صبانت نه نمایندگی اهواز و نه جواب شکایات رو میدهد دفتر تهران و جدیدآ 1 ماهه قطع و وصل بالا داره و سرعت شبانه از 350 شده 15 واقعآ عالیه و قیمیت ها بالا وووو

x8800
02-04-2014, 01:15
این صبانت اول تایم اوت بوده بعد دست و پا درآورده شده آی اس پی ! دیگه گندش دراومده. امکانش صفر هست این ماه تمدید کنم.

Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=223ms TTL=51
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=218ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=228ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=238ms TTL=51
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=211ms TTL=51
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=221ms TTL=51

t2download
02-04-2014, 01:16

افزایش بی رویه و بدون قانون هم مربوط به زیر ساخته ؟ قطع و وصلی مربوط به زیر ساخته ؟ جواب تلفن ندادن نمایندگی و جواب شکایت ندادن دفتر تهران بخاطر زیر ساخته ؟ افت سرعت از 350 به 15 برای سرویس 1 مگابایت از زیر ساخته ؟ نه بخاطر صبانته بخاطر غرور بالاست ......

sswwee
02-04-2014, 01:18
x8800
پینگت با تهران چنده؟

AZ-Sabanet
02-04-2014, 01:30
وب سایت مخصوص خربد و تمدید آنلاین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sswwee
02-04-2014, 01:35
وب سایت مخصوص خربد و تمدید آنلاین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از شما میتونم خرید کنم؟

AZ-Sabanet
02-04-2014, 03:09
مرکز آپلود سنتر اینترنت صبانت راه اندازی شد

میتوانید فایل های خود را آپلود نمایید

t2download
02-04-2014, 08:37
مرکز آپلود سنتر اینترنت صبانت راه اندازی شد

میتوانید فایل های خود را آپلود نمایید

تبلیغ چی سرعت روزانه شده 150 و شبانه دیشت روی 3 کیلو بود از دیال آپ کمتر شده بود و قبلآ تا 300 می رسید ؟ حتی سایت هم وا نمی کرد . شما نمایندگی داری مجبوری تبلیغ کنی و اگه فروشنده شاتل و هر شرکتی دیگه بودی از اون شرکت تعریف می کردی یکم واقع بین باش که واسه چه شرکتی تبلیغ می کنی ؟

x8800
02-04-2014, 09:16
x8800
پینگت با تهران چنده؟

تا ظهر تقریبا ثابت هست ، حدودا 30 میل ولی بعد از اون دیگه مرتب نوسان پیدا می کنه. مثلا 4 تا پت بفرستی 2 تاش 100 یکیش 200 یکیش 40 ...

sleeplessness
02-04-2014, 11:22

اینترنت فوق سریع صبانت
:n08::n08:
اینترنت پر نوسان مچل نت!

t2download
03-04-2014, 10:55
دوستان این 1 ماهم صبر کردم ببینم چی میشه 1 مگابایت بودم 2 مگابایت شارژ کردم و کانکت می شوم باز کانکشنم میزنم 1 مگابایت آیا جایی هست که بتونم بفهمم سرعتم چنده ؟

.Ashkan.
03-04-2014, 11:05
دوستان این 1 ماهم صبر کردم ببینم چی میشه 1 مگابایت بودم 2 مگابایت شارژ کردم و کانکت می شوم باز کانکشنم میزنم 1 مگابایت آیا جایی هست که بتونم بفهمم سرعتم چنده ؟

توی استاتوس مودم میتونی ببینی سرعتت رو روی چند بستن. یه تست هم با اسپیدتست بگیر ببین حداکثر سرعتی که بهت میده چنده.

t2download
03-04-2014, 11:06
دوستان کمک این مربوط به سرعت 1 مگابایتم بوده

و این مربوط به سرعت 2 مگابایتم هست دیوونم شدم فرقی ندارند چرا ؟ تازه کانکشن می زنه 1 مگابایت ...

.Ashkan.
03-04-2014, 11:09
دوستان کمک این مربوط به سرعت 1 مگابایتم بوده

و این مربوط به سرعت 2 مگابایتم هست دیوونم شدم فرقی ندارند چرا ؟ تازه کانکشن می زنه 1 مگابایت ...

به احتمال زیاد دان استریمت روی ۴ و آپ استریم روی ۱ بسته شده و احتمالا صبانت هم ۱ مگ و هم ۲ مگ رو روی ۴ میبنده. کیفیت خطت هم زیاد خوب نیست که ظاهرا نویز داری. از مشخصات خطت عکس بگیر تا مشخص بشه وضعیت خطت چطوره.

hamed2553055
03-04-2014, 12:48
سلام به همگی
اشتراک 6 مگابیت سرعت صبانت (مشهد)
تست سرعت 12 ظهر

دانلود شبانه با لینک سرور ایرانی 6 لینک 16 پارتی دانلود همزمان با سرعت میانگین نهایت 233 کیلو بایت ! (افتضاح)

لینک سرور بیرونی هم 150 کیلو بایت !! (مزخرف)

امیدورام تا صبانت برای حفظ ما صبانتی ها بعد تعطیلات سیاستش رو تغییر بده ، وگر من شخصه بعد از 7 سال اشتراک پیوسته عطا رو به لقاش میبخشم و میرم سراغ گزینه بعدی ...

:n06:

t2download
03-04-2014, 15:38
توی استاتوس مودم میتونی ببینی سرعتت رو روی چند بستن. یه تست هم با اسپیدتست بگیر ببین حداکثر سرعتی که بهت میده چنده.

چراغ استاتوس ثابته چطور ثابت کنم چند مگابایته ؟

t2download
03-04-2014, 15:41
سلام به همگی
تست سرعت 12 ظهر

دانلود شبانه با لینک سرور ایرانی 6 لینک 16 پارتی دانلود همزمان با سرعت میانگین نهایت 233 کیلو بایت ! (افتضاح)

امیدورام تا صبانت برای حفظ ما صبانتی ها بعد تعطیلات سیاستش رو تغییر بده ، وگر من شخصه بعد از 7 سال اشتراک پیوسته عطا رو به لقاش میبخشم و میرم سراغ گزینه بعدی ...

شما که سرعت 6 گرفتی وقتی کانکتی روی کانکشن مودم چی نشون می ده من میزنه speed 100.0 Mb ولی سرویسم 2 مگابایته

t2download
03-04-2014, 15:44

t2download
03-04-2014, 15:47

urumchi
03-04-2014, 16:57
t2download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز

شما در مودمتون دنبال بخشی به اسم ADSL Statistics بگردید و از صفحه ای که براتون نمایش داده میشه واسون عکس بگیرید تا راهنمایی بشید

شبیه این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

.Ashkan.
03-04-2014, 17:14
چراغ استاتوس ثابته چطور ثابت کنم چند مگابایته ؟

منظورم چراغ نبود. توی کانفیگ مودم برو و قسمت Status ببین خطت رو روی چند بستن (توی هر مودم متفاوته). اگر هم یه عکس از همون صفحه بذاری، میشه وضعیت خطت رو هم بررسی کرد که اگر مشکلی توی سرعت یا پرش لینک داری مشخص بشه.

t2download
03-04-2014, 17:39
منظورم چراغ نبود. توی کانفیگ مودم برو و قسمت Status ببین خطت رو روی چند بستن (توی هر مودم متفاوته). اگر هم یه عکس از همون صفحه بذاری، میشه وضعیت خطت رو هم بررسی کرد که اگر مشکلی توی سرعت یا پرش لینک داری مشخص بشه.

چگونه توی این بخش برم مودم من net gear است ..

t2download
03-04-2014, 17:47
نرم افزار مودو رو نصب کنم ؟ از سایتش بگیرم ؟

.Ashkan.
03-04-2014, 17:49
چگونه توی این بخش برم مودم من net gear است ..

توی مرورگر برو به 192.168.1.1 یا 192.168.0.1 و یوزرنیم و پسورد مودمت رو وارد کن. اگه تا حالا تغییر ندادی، یوزرنیم رو admin و پسورد رو password بزن. بعد متناسب با مدل مودمت، برو به قسمتی که مشخصات خط رو نوشته که برای Netgear معمولا Online Status هست. اونجا ببین Up Speed و Down Speed رو روی چند بستن برات.

t2download
03-04-2014, 17:53
توی مرورگر برو به 192.168.1.1 یا 192.168.0.1 و یوزرنیم و پسورد مودمت رو وارد کن. اگه تا حالا تغییر ندادی، یوزرنیم رو admin و پسورد رو password بزن. بعد متناسب با مدل مودمت، برو به قسمتی که مشخصات خط رو نوشته که برای Netgear معمولا Online Status هست. اونجا ببین Up Speed و Down Speed رو روی چند بستن برات.
The connection was reset
چنین صفحه ای نیست ...

.Ashkan.
03-04-2014, 17:56
The connection was reset
چنین صفحه ای نیست ...

چه صفحه ای نیست؟ Online Status؟ اگه منظورت آی پی مودم هست که 100% یکی از این دو تاست. یه سری از مدلهای Netgear از 192.168.1.1 استفاده میکنن و یه سری از 192.168.0.1. دقت کن توی ادرس بار مرورگرت باید وارد کنی.

t2download
03-04-2014, 18:00
چه صفحه ای نیست؟ Online Status؟ اگه منظورت آی پی مودم هست که 100% یکی از این دو تاست. یه سری از مدلهای Netgear از 192.168.1.1 استفاده میکنن و یه سری از 192.168.0.1. دقت کن توی ادرس بار مرورگرت باید وارد کنی.

توی اپرا و موزیلا و اکسپلورر وارد کردم اخطار میده ...

این اخطار :

The connection was reset

The connection to the server was reset while the page was loading.

The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.

.Ashkan.
03-04-2014, 18:03
توی اپرا و موزیلا و اکسپلورر وارد کردم اخطار میده ...

این اخطار :

The connection was reset

The connection to the server was reset while the page was loading.

The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.

اگه از چیز شکن استفاده میکنی قطعش کن دوباره امتحان کن. اگر مدل مودمت رو بگی هم سریعتر به نتیجه میرسیم.

t2download
03-04-2014, 18:09
اگه از چیز شکن استفاده میکنی قطعش کن دوباره امتحان کن. اگر مدل مودمت رو بگی هم سریعتر به نتیجه میرسیم.

net gear DM 111PSP

t2download
03-04-2014, 18:15

man69s
03-04-2014, 18:25
net gear DM 111PSP

این آدرس ها رو هم امتحان کن:
192.168.1.1
192.168.0.1

10.0.0.1

.Ashkan.
03-04-2014, 18:26
net gear DM 111PSP

اگه IP مودمت رو عوض نکرده باشی، توی ادرس بار مرورگرت این رو وارد کن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه ارور داد، بگو ویندوزت چیه تا بگم چطوری IP مودمت رو پیدا کنی. فقط قبلش چیز شکن رو قطع کن، فایروال رو هم اگه داری غیرفعال کن ببین میتونی کانکت بشی یا نه.

t2download
03-04-2014, 18:46
اگه IP مودمت رو عوض نکرده باشی، توی ادرس بار مرورگرت این رو وارد کن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه ارور داد، بگو ویندوزت چیه تا بگم چطوری IP مودمت رو پیدا کنی. فقط قبلش چیز شکن رو قطع کن، فایروال رو هم اگه داری غیرفعال کن ببین میتونی کانکت بشی یا نه.
باز ارور قبلی رو داد ...

t2download
03-04-2014, 18:46
من کاری به آی پی مودم نداشتم که بخواهم عوض کنم ...

mmahdi302
03-04-2014, 21:22
توی تنظیمات کارت شبکه قسمت defult gateaway باید ip مودم که معمولا 192.168.1.1 هست رو وارد کنی بعد ذخیره
اونوقت توی هر مرورگری که ip مودمو (192.168.1.1) بزنی وارد مودم میشه

hamed2553055
03-04-2014, 22:14
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط hamed2553055 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام به همگی
تست سرعت 12 ظهر

شما که سرعت 6 گرفتی وقتی کانکتی روی کانکشن مودم چی نشون می ده من میزنه speed 100.0 Mb ولی سرویسم 2 مگابایته

اون خیلی مهم نیست چون 128 هم باشی با 100 مگ سرعت کانکت میشی

مهم دان استریم و مکس استریمه که از من روی 6144 و 10496 بسته شده

البت منو شما خیلی از نظر سرعت اینترنت (بین المللی ) فرق نمیکنیم !

تنها فرق ما تو پهنای باند اینترانت هست

که من 4 مگ از شما بیشترم ( نامی !)

در واقع صبانت به هیچ کس اینترنت بالا تر از 2 تا 3 مگ نمیده (علی الخصوص در ساعات رایگان شبانه )

مگر اینکه حجمتون رو نشونه گرفته باشه ! :n06:

hamed2553055
03-04-2014, 22:15
.............................................

t2download
03-04-2014, 23:26
توی تنظیمات کارت شبکه قسمت defult gateaway باید ip مودم که معمولا 192.168.1.1 هست رو وارد کنی بعد ذخیره
اونوقت توی هر مرورگری که ip مودمو (192.168.1.1) بزنی وارد مودم میشه

به این قسمت رفتم غیر قابل تایپ کردن هست و عددی هم وجود نداره اونجا

t2download
03-04-2014, 23:36
توی این سایت هم چک کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Your download speed is 260.756 kbps or 32.595 kB/s

384 kbps
DSL

768 kbps
DSL

1000 kbps
DSL

1.465 Mbps
DSL/T1/Cable Modem

260.756 kbps
You

man69s
04-04-2014, 00:19
net gear DM 111PSP

Persian_Gun's
04-04-2014, 14:58

t2download
04-04-2014, 15:33

Windows 2000 and Windows XP:

[*=left]Select Start > Run and type cmd.
A command prompt window opens
[*=left]Type ipconfig /release.
[*=left]Type ipconfig /renew.
[*=left]Close the command prompt window.

آی پی سیستم میاد که ...

t2download
04-04-2014, 15:35

man69s
04-04-2014, 16:26
Windows 2000 and Windows XP:

[*=left]Select Start > Run and type cmd.
A command prompt window opens
[*=left]Type ipconfig /release.
[*=left]Type ipconfig /renew.
[*=left]Close the command prompt window.

آی پی سیستم میاد که ...

در حالت معمول وقتی از دستور ipconfig در cmd استفاده کنید ؛ip مودم شما همان ip نمایش داده شده DEFAULT GATEWAY است
لطفا اون مواردی که در صفحه پشتیبانی ذکر شده رو هم چک کنید.

amin_v30
04-04-2014, 17:31
دوستان برای جلوگیری از پیشروی صفحه به صورت اسپم لطف کنید تو مسیج مشکلات رو بر طرف کنید با تشکر

mehrshadmmm
05-04-2014, 08:51
سلام
تو مرکز مخابراتی سلمان فارسی تهران کسی اشتراک داره؟
سرعت دانلود شبانش چطوریه؟محدودیت دانلود داره مثل شاتل؟
من میخوام از مبین نت بیام به ای دی اس ال ... 512 رو رو 60 می بست روز و شب...
ممنون

mehrshadmmm
05-04-2014, 08:52
سلام
تو مرکز مخابراتی سلمان فارسی تهران کسی اشتراک داره؟
سرعت دانلود شبانش چطوریه؟محدودیت دانلود داره مثل شاتل؟
من میخوام از مبین نت بیام به ای دی اس ال ... 512 رو رو 60 می بست روز و شب...
ممنون