مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Sabanet / شرکت صبانت
amirharry
18-08-2012, 08:21
منظورت broadcom ؟؟
اگه اینه که بهترین کمپانی چیپ های وایرلس و شبکه هست تو دنیا ..
رو مودم نوشته broadkam ولی default ssid همونه که گفتی
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
1DL0VeB0Y
18-08-2012, 08:27
پس مطمئن باش بهترین برند هست ...
Broadcom بهترین سازنده تجهیزات وایرلس و شبکه هست و روی دستش به هیچ عنوان وجود نداره ...
فقط ممکنه واسه تو نوع اصلش نباشه ...
چطور ممکنه روی قاب با کنسول مودم فرق داشته باشه ...
بچه ها زود برید شارژ بخرید......
به اطلاع کلیه مشترکین صبانت می رساند
شرکت صبانت به جهت حضور در امر خیر خواهانه کمک به هموطنان زلزله زده استان آذربایجان شرقی در نظر دارد به ازای خرید هر مقدار حجم ، 50 درصد تخفیف به کل خرید شما بدهد که 30 در صد آن ویژه مشترک و 20 در صد آن به جهت کمک به مردم زلزله زده خواهد بود .
پس با خرید هر مقدار حجم ، هم از تخفیف 50 در صدی صبانت استفاده کنید هم به اندازه 20 درصد کل خرید ، خود را بدون دادن وجهی در امر خیر کمک رسانی به هموطنان زلزله زده سهیم بدانید . این طرح از تاریخ 91/5/28 آغاز و در تاریخ 91/6/3 پایان خواهد پذیرفت .
امید است این فعالیت های خیر خواهانه مورد رضایت حق تعالی قرار گیرد .
من که زنگ زدم گفت این فقط برای اذربایجان هست 2500 برای جاهای دیگه 3700 تومن هر گیگ
سلام به همگی .... سرویسم کم کم داره تموم میشه . می خواستم بدون بین 128 با 1 مگ تفاوتی هست یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ روزانه و شبانه
با تشکر
helllife
18-08-2012, 11:53
سلام به همگی .... سرویسم کم کم داره تموم میشه . می خواستم بدون بین 128 با 1 مگ تفاوتی هست یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ روزانه و شبانه
با تشکرخودت چی فکر میکنی؟
خودت چی فکر میکنی؟
چی بگم والا .... ببین من همین الان با سرویس 128 دارم با سرعت 220 کیلو دانلود می کنم البته روزانه . اما مهم شبانست . آیا شبانه فرقی بین این دو سرویس هست یا نه ؟؟؟ مثلا وقتی شبانه ی 128 با سرعت 20 تا دان می کنه آیا شبانه 1 مگ با سرعت 128 که قانونی اون هست دان میکنه ؟؟؟؟؟؟ مساله اینه
آقا این ساعات شبانه باز تغییر داشته یکی جواب بده؟!
اعتراض به صبانت
برای شکایت به سازمان تنظیم مقررات رادیویی
ما پیروزیم چون حق با ماست
امضا کنندگان این طومار اعتراضی
1244
نفر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این خیلی عالیه .
دوستان پخش کنند این مطلب رو .
mehran_pqqp
18-08-2012, 13:05
چرا پشتیبانی جواب نمیده؟
سایتش هم که مثل آدمیزاد Update نمیشه آدم بفهمه داستان جدیدشون چیه
دیشب سرعت دانلود من روی 20-30 بود هفته پیش 110-120 بود خدا میدونه هفته بعد روی چنده
mehran_pqqp
18-08-2012, 13:07
من که بعید میدونم 20% بدن به هموطنانمون تو آذربایجان و گرنه حاضر بودم 1 ساله شارژ کنم
این که قیمت هاش 500 تومن هم گرون تر شده :دی
donya1370
18-08-2012, 13:25
من سرویس 512 دارم. سرعت دانلودم چه روزانه چه شبانه ثابت روی 120 ـه. شبانه هم نهایتا 1.9 گیگ دانلود میشه.
helllife
18-08-2012, 13:52
چی بگم والا .... ببین من همین الان با سرویس 128 دارم با سرعت 220 کیلو دانلود می کنم البته روزانه . اما مهم شبانست . آیا شبانه فرقی بین این دو سرویس هست یا نه ؟؟؟ مثلا وقتی شبانه ی 128 با سرعت 20 تا دان می کنه آیا شبانه 1 مگ با سرعت 128 که قانونی اون هست دان میکنه ؟؟؟؟؟؟ مساله اینه
اره فرق داره سرعتت بیشتر میشه البته باید همه چی نرمال باشه و درست چون من چند وقت پیش سرعته روزانه شبانم رو 2 کیلو بایت بود الان رو 250 قبلا رو 400 بود سرویسم 2 مگه هیچ فرقیم بین 2 مگ و 1 مگ نیست ولی بقیش فرق داره
LightningII
18-08-2012, 14:00
من سرویس 512 دارم. سرعت دانلودم چه روزانه چه شبانه ثابت روی 120 ـه. شبانه هم نهایتا 1.9 گیگ دانلود میشه.
شبانه ی صبانت و بعضی isp های دیگه بیش از اونکه به پهنای باند خریداری شده ربط داشته باشه به خلوتی منطقه و حالی که isp ها به مشترکین میدن ربط داره .
من چون قبلاً دیدم سرعتها در عمل یکسانه بجای 128 همیشگی رفتم 64 گرفتم ! سرعتش هیچ فرقی با 128 نداشت و هر دو بالای 2 مگ بودند . فرقش این بود که این بار پول کمتری سلفیدم .:5:
ولی توی یکماهه ی اخیر که اوضاع قمر در عقرب شده روزانه و شبانه ی من اومده روی حدود 550 کیلوبیت و شبها بطور معمول 700 الی 1 گیگ دانلود میشود .
البته با اون ترفندی که به بعضی دوستان هم توی pm گفتم حجم دانلود را افزایش دو برابری دادم :27: . خدا گر به حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری !
خلاصه اون سرویسی که میخرید در عمل کشکه . البته اینقدر این حرف رو گفتیم که تصمیم گرفتند بخیال خودشون سرعتها رو واقعی کنند .:13:
در شرایطی که مجلس تصویب کرده که قانوناً به کاربران خانگی بیش از 128kbit نباید داد توقعی بیش از این نباید داشت .
من نمیدونم اینجور نماینده ها که چنین قانون متحجرانه ای تصویب کردند رو از کدوم غار و جنگلی برداشتند آوردند مجلس ؟؟
نماینده اینقدر بیشعور توی افغانستان و بین طالبان هم گیر نمیاد . البته شک دارم توی خونه های خودشون هم این قانون در حال اجرا باشه .
omidrasool
18-08-2012, 18:28
همون طور گه LightningII ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز گفتند این ترفند در شهر اصفهان برداشته شده و لی تا عید نوروز من این کارو میکردم.
البته منم یه ترفند بگم اونم اینکه هیچ وقت اکانت رو یک ماه بیشتر برندارید.چرا؟؟؟حالا میگم.
وقتی برای اخرین بار در ماه متصل شدید و دانلود کردید میتونید تا 10 20 گیگ دانلود کنید چرا چون از وقتی متصل میشید تا وقتی از حسابتون کم بشه
چند ساعت میگذره و میتونید دانلود کنید.
من با این کار تو عید 8 گیگ دانلود کردم.البته دیگه تو اصفهان نیست.
1DL0VeB0Y
18-08-2012, 18:38
یعنی چی آخرین بار ؟؟از چه لحاظ ..من الان 40 مگ واسم بیشتر نمونده ...
سلام بچه ها کسی اینجا هست بخواد اکانت شریکی هیپ فایل رو بخریم
تا حالا 3 نفر شدیم
1DL0VeB0Y
18-08-2012, 18:47
مگه چنده اکانتش ؟حوصله ندارم سرچ کنم ...
3ماهه با 500 گیگ فضا و50گیگ لیچ روزانه19500تومن
LightningII
18-08-2012, 20:23
من میخوام شارژ اینترنتی انجام بدم صفحه ی شارژ نمیاد و ارور میده .
رفتم با گوشی و ایرانسل امتحان کردم بازم صفحه باز نمیشه :
کجای دنیا سایتشون رو اینجوری طراحی میکنند که اینا کردند ؟؟
آقا داستان این تخفیف چیه؟ دیشب زده بودن 50% الان کردنش 30%
من میخام 20 گیگ یک ماهه بخرم ولی قیمت همون 46500 هستش
سرکاریه؟ ( اتصال از قم )
amirharry
18-08-2012, 20:38
آقا داستان این تخفیف چیه؟ دیشب زده بودن 50% الان کردنش 30%
من میخام 20 گیگ یک ماهه بخرم ولی قیمت همون 46500 هستش
سرکاریه؟ ( اتصال از قم )
نوشته فقط تهران تخفیف 3 ماهه داره.بقیه فقط حجمشون تخفیف داره
حروم خورا سرعت روزانه منو هم کردن مثل شبانه اولش با 220 دان میکنه 5 مگ که گذشت میشه70!!!!
خب ماه رمضون هم به سلامتی تموم شد و ببینیم از فردا شب حضرات سرعت ها رو بالا می برن یا نه؟
فکر نکنم بابا نمی خاد بالا ببرن لا اقل رو 40 ثابتش کنن:42:
ronaldinho36
19-08-2012, 00:33
یه سوال فوری من دیشب ساعت 12:55 شروع به دانلود کردم ساعت 1:30 دیگه دانلود نکرد .بعد که خواستم یه سایت باز کنم نوشت حجم شما تموم شده تو ریز مصرفش ازم 300 mb کم کرده بود.دوباره 1gb شارژ خریدم همون 12:55 شروع کردم خودم سریع دانلود رو قطع کردم که چک کنم. بعد با یه کامپیوتر دیگه که چک کردم دوباره 100mb حجم کم کرده :41::41::9:.میخوام بدونم چه جوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا از روزانه کم میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟بعدش مگه شبانه رایگان نیست چرا وقتی حجمم تموم شد بازم نمیزاشت صفحه ها رو ساعت 1:30 باز کنم این چه مدل رایگانیه دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر نکنم بابا نمی خاد بالا ببرن لا اقل رو 40 ثابتش کنن:42:
این حرفو نزن این حرو.ز.ا.د.ه ها همینو میخوان تا به 40 راضیت کنن
Zeitgeist
19-08-2012, 02:12
آخه ذی شعورها، اسم این وضعیت شبانه رو چی میزارین؟ :angry:
حتی یه سایتم به زور باز میشه...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mehran_pqqp
19-08-2012, 05:50
همون طور گه LightningII ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز گفتند این ترفند در شهر اصفهان برداشته شده و لی تا عید نوروز من این کارو میکردم.
البته منم یه ترفند بگم اونم اینکه هیچ وقت اکانت رو یک ماه بیشتر برندارید.چرا؟؟؟حالا میگم.
وقتی برای اخرین بار در ماه متصل شدید و دانلود کردید میتونید تا 10 20 گیگ دانلود کنید چرا چون از وقتی متصل میشید تا وقتی از حسابتون کم بشه
چند ساعت میگذره و میتونید دانلود کنید.
من با این کار تو عید 8 گیگ دانلود کردم.البته دیگه تو اصفهان نیست.
یکسالی میشه دیگه 1ماهه سرویس نمیده تو تهران شایدم بیشتر از 1سال
mehran_pqqp
19-08-2012, 05:54
:31: چقد فیلمه این صبانت ، تو بنر سایت زده 30% تخفیف ، 20درصدش کمک به زلزله زدگان 30درصدش مخصوص مشترک !!!!!!!!!! بعد میری حجم بخری 500 تومن هم از دوره ی قبلی گرون تر هست
sarzaeim
19-08-2012, 08:46
واقعا کار صبا باحاله :))
LightningII
19-08-2012, 09:34
دوستانی که شب گذشته از 1 وصل شدند آیا از حجمشون کم شده یا نه ؟؟
پریشب که از 1:50 وصل شدم برای اون 10 دقیقه چیزی کم نکرده بود .
دیشب هم که خواب افتادم نشد 1 رو امتحان کنم .
از وقتی این تغییرات جدید اعمال شده تنظیمات خودکار Auto power on که سالها همه چیز رو خودکار میکرد دیگه کافی نیست و قبل از وصل شدن، باید مودم رو بطور دستی خاموش و روشن کنم تا چراغهای مودم درست و حسابی بیاد و دانلود شروع شه .
☼ Namvari ☼
19-08-2012, 10:50
دوستانی که شب گذشته از 1 وصل شدند آیا از حجمشون کم شده یا نه ؟؟
پریشب که از 1:50 وصل شدم برای اون 10 دقیقه چیزی کم نکرده بود .
دیشب هم که خواب افتادم نشد 1 رو امتحان کنم .
از وقتی این تغییرات جدید اعمال شده تنظیمات خودکار Auto power on که سالها همه چیز رو خودکار میکرد دیگه کافی نیست و قبل از وصل شدن، باید مودم رو بطور دستی خاموش و روشن کنم تا چراغهای مودم درست و حسابی بیاد و دانلود شروع شه .
بنظر من Auto Power On رو ولش کن
از نرم افزار Bidaar که فارسی هست استفاده کن
با این برنامه میتونی تنظیم کنی هر وقت بخوای مودمت ریبوت بشه
:31: چقد فیلمه این صبانت ، تو بنر سایت زده 30% تخفیف ، 20درصدش کمک به زلزله زدگان 30درصدش مخصوص مشترک !!!!!!!!!! بعد میری حجم بخری 500 تومن هم از دوره ی قبلی گرون تر هست
همین الان صبانت گرون ترین تعرفه ها رو داره .
omidrasool
19-08-2012, 11:46
دوستان برای شبانه از چه برنامه ای استفاده میکنید؟؟
من idm دارم و با سرعت 20 دانلود میکنه.دوستم ida داره میگه با 230 دانلود میکنه.
جفتمون توی یک خیابون هستیم.
شما چی پیشنهاد میدین؟
1DL0VeB0Y
19-08-2012, 12:34
نه غیر ممکن internet download accelerator بهتر از iinternet download manager باشه ...
IDA خیلی بده من همین الان که با 120K دان می کنم اگر با IDA بزارم میاد روی 60 ...
سرعت شما به اکانت که داری برمیگرده ...
LightningII
19-08-2012, 12:40
شما چی پیشنهاد میدین؟
اینکه توی یه محله هستید که دلیل کافی نمیشه سرعت دانلودتون یکسان باشه !
پهنای باند خریداری شده ی هر مشترک - سروری که ازش دانلود میشه - تعداد فایل در حال دانلود - میزان نویز خط و سیمکشی داخل - تنظیمات ویندوز و تنظیمات برنامه ی مدیریت دانلود - و..... همه میتوانند باعث تفاوت سرعت باشند .
idm و ida هر دو جزو بهترینها هستند . فقط ida با وجود تعریف بیشتری که ازش میشه یه اشکال داره که میره روی اعصاب و اون تبلیغاتش و زلم زیمبوهای زیادشه . در حالیکه idm خیلی ساده و بی ادعا تره !
mehran_pqqp
19-08-2012, 12:42
شما چی پیشنهاد میدین؟
IDM بهترین دانلود منیجر هست ، البته ربطی به سرعت دانلود نداره چون من با همه دانلود منیجرها یه سرعت دارم
شما 4 تا فایل با لینک مستقیم بذار ببین سرعتت چنده و بعد این که احتمالا دوستت سرویس 1MB داره و برای شما 128 هست
LightningII
19-08-2012, 12:46
بنظر من Auto Power On رو ولش کن
از نرم افزار Bidaar که فارسی هست استفاده کن
با این برنامه میتونی تنظیم کنی هر وقت بخوای مودمت ریبوت بشه
ممنون دوست عزیز دانلودش کردم .
روی مودم/روتر سیمفونی من کار نکرد .
1DL0VeB0Y
19-08-2012, 13:54
من هم idm دارم iهم ida اما idm بهتر دان می کنه چون سرعت رو همون لحظه نشون میده اما ida سرعت رو با کمی تاخیر نشون میده و نصف idm دان می کنه ...
fisheries65
19-08-2012, 13:59
یه سوال فوری من دیشب ساعت 12:55 شروع به دانلود کردم ساعت 1:30 دیگه دانلود نکرد .بعد که خواستم یه سایت باز کنم نوشت حجم شما تموم شده تو ریز مصرفش ازم 300 mb کم کرده بود.دوباره 1gb شارژ خریدم همون 12:55 شروع کردم خودم سریع دانلود رو قطع کردم که چک کنم. بعد با یه کامپیوتر دیگه که چک کردم دوباره 100mb حجم کم کرده :41::41::9:.میخوام بدونم چه جوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا از روزانه کم میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟بعدش مگه شبانه رایگان نیست چرا وقتی حجمم تموم شد بازم نمیزاشت صفحه ها رو ساعت 1:30 باز کنم این چه مدل رایگانیه دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکل شما اینجاست که ساعت شبانه شده 2 بامداد
arash 0007
19-08-2012, 14:14
واقعاً شرم بر صبانت ! من امشب با این بی نظمی که اینا راه انداختند ترسیدم از ساعت 1 دانلود کنم و از حجمم کم شه . یعنی با دیدن پست اول صفحه ی قبل واقعاً موندم که 1-6 هست یا 2-7 !
از روی ناچاری فقط از ساعت 2 تا 6 گذاشتم دانلود شه . حداقل 1 ساعت ضرر کردم !
ولی عوضش یه ترفندی رو اجرا کردم که دو برابر عادی دانلود کرد ! یه مو هم از تن این خرس بیشتر بَکنیم غنیمته !
متأسفانه نمیتونم بازتر بگم چون میدونم صبانتی ها جلوشو میگیرند . هر کی خواست خصوصی بپرسه .
دوست عزیز لطف میکنی ترفندت رو برام میل کنی . ممنون میشم :20: mshz_g64@yahoo.com
.eusabanet
19-08-2012, 17:18
آدرس Facebook صبانت میتونید صدای خود رو به مسئولین برسونید
الحمد ا... مشکل معلوم شد ، اشکال از صدای نارسای کاربرهاست!
پس کلا اعتراض تلفنی و شکایت نوشتن در سایت صبانت جهت سرگرمی مسئولین بوده
WOLF PACK
20-08-2012, 01:24
سرعت افتضاح رو هم رد کرده...
WOLF PACK
20-08-2012, 01:25
به جای این لوس بازیا برید سرعت رو درست کنید...یعنی واقعا چقد بدبختیم که گیر یه مشت لقمه حروم افتادیم...ای خدا...
اصفهان امشب بدکش نیست
از 1 تا حالا با 4 تا لینک یه چیزی بین 170 تا 230 بوده
امید وارم فقط واسه امشب نباشه!!!!
LightningII دوست عزیر لطفا ترفند را به بنده نیز Pm بدهید.
بی شرفا شبانه رو بدن اطلاع تغییر دادن 500 گیگ از حجمم سوخته.
mamadparvizi@msn.com
lمتشکرم.
LightningII
20-08-2012, 06:09
دوستانی که از من پرسیدند چطوره سرعت دانلود رو میشه زیاد کرد و منم راهنمایی کردم .... دقت کنند :
دیشب من کانکشن صبانت رو پاک کردم و یوزر پسورد رو داخل خود مودم تعریف کردم . بعبارتی حالت pppoe که اتصال به شبکه خودکار هست رو ایجاد کردم .
موقع دانلود شبانه ی امروز با کمال تعجب متوجه شدم اون ترفند دیگه جواب نمیده !
فلذا اتصال pppoe رو حذف کرده و دوباره کانکشن اتصال دستی Bridge ساختم تا مشکل اون قضیه .... حل شد .
خلاصه اون دوستانی که میگن مدتیه دیگه روی خطشون جواب نمیده این نکته رو حتماً لحاظ کنند .
دزد ها
امروز از 1 تا 2 که کانکت بودم شبانه نبوده
کلی از حجمم رفته
خیلی بی شر... هستند
آقا این شبانه شده از 2 تا 7اشتباه نکنید
2 تا 7
ronaldinho36
20-08-2012, 09:51
هفته پیش هم این اتفاق براا من افتاد تا آخر تو همین سایت فهمیدم .بعد دیدم یه اطلاعیه کوچولو تو سایتشون زدن.
حال معلومم نیس دوباره کی مثل اولش بشه چون دوباره یه شب 2 تا7 دانلود میکنی بعد میبینیم 6 تا7 رو از حجممون کم کرده.
دزد های بی شرف
mehran_pqqp
20-08-2012, 10:59
هفته پیش هم این اتفاق براا من افتاد تا آخر تو همین سایت فهمیدم .بعد دیدم یه اطلاعیه کوچولو تو سایتشون زدن.
حال معلومم نیس دوباره کی مثل اولش بشه چون دوباره یه شب 2 تا7 دانلود میکنی بعد میبینیم 6 تا7 رو از حجممون کم کرده.
دزد های بی شرف
تو قسمت اطلاعیه ریز مصرف زدن که از 2 تا 7 رایگان هست
ولی تو سایتش زده 1 تا 6! تاریخش برام جالبه 9 آذر 89 !!!!!!!!!!!!!!!
از اونجا که 90% کاربرا سایت رو می بینن همگی 1 تا 6 استفاده می کنن ، اینم یه روش برای یه مقدار دزدی از حجم هست دیگه و گرنه کلا 2 دقیقه زمان لازمه که سایت رو آپدیت کنن بزنن 2 تا 7
omidrasool
20-08-2012, 13:48
دیشب برای خوب بود 2 گیگ دانلود کردم.
LightningII دوست عزیز
لطفا ترفند سرعت رو به ایمیل من هم ارسال کنید
با تشکر فراوان
mail237@mail.com
جناب
LightningII عزیز
این ترفندت رو واسه ما هم میل کن لطفا
از این وضع شاید نجات پیدا کنیم
jeffren.b2011@gmail.com
LightningII
20-08-2012, 20:35
LightningII دوست عزیز
لطفا ترفند سرعت رو به ایمیل من هم ارسال کنید
با تشکر فراوان
mail237@mail.com
ای داد بیداد ...
boy_kochak
20-08-2012, 20:46
برا من که اس ام اس دادن گفتن از 2 تا 7 شده ..... :31:
boy_kochak
20-08-2012, 20:51
واقعاً شرم بر صبانت ! من امشب با این بی نظمی که اینا راه انداختند ترسیدم از ساعت 1 دانلود کنم و از حجمم کم شه . یعنی با دیدن پست اول صفحه ی قبل واقعاً موندم که 1-6 هست یا 2-7 !
از روی ناچاری فقط از ساعت 2 تا 6 گذاشتم دانلود شه . حداقل 1 ساعت ضرر کردم !
ولی عوضش یه ترفندی رو اجرا کردم که دو برابر عادی دانلود کرد ! یه مو هم از تن این خرس بیشتر بَکنیم غنیمته !
متأسفانه نمیتونم بازتر بگم چون میدونم صبانتی ها جلوشو میگیرند . هر کی خواست خصوصی بپرسه .
لطف میگنی این ترفندو به ما هم بگی ..... پ . خ کن باسم :42::11:
omidrasool
20-08-2012, 21:15
دوستان در مورد این ترفند میتونید از برنامه xp mode استفاده کنید.
هر کی بفهمه نونش تو روغنه.
boy_kochak
20-08-2012, 21:19
خوب بگو دیگه دوست عزیز ببینم چیه .....
Zeitgeist
20-08-2012, 22:16
ما این کارا رو جوون بودیم میکردیم...
xp mode کدوم خریه کی از همچین چیزی استفاده میکنه؟
پیشرفت کنین :D
p.s.:
جداً اسم همچین چیزی رو میزارین ترفند؟ :mellow:
این سوءاستفاده از امکانیه که در اختیارتون گذاشته شده...
همچنین اکانتینگ صبانت قاطی داره چند تا درمیون میزنه به سرش ازتون بعضاً کم میکنه بعد از این یکی شدن اکانتا...
حالا انقدر عنش کنین و مورد سوءاستفاده قرارش بدین تا این موضوع از طرف صبانت بسته شده و افرادی که نیاز واقعی به این امکان دارن هم به مشکل بخورن...
boy_kochak
20-08-2012, 22:18
جداً اسم همچین چیزی رو میزارین ترفند؟ :mellow:
این سوءاستفاده از امکانیه که در اختیارتون گذاشته شده...
ما این کارا رو جوون بودیم میکردیم...
xp mode کدوم خریه کی از همچین چیزی استفاده میکنه؟
پیشرفت کنین :D
مُردیم بگید دیگه ...... دل آدمو آب میکنید
Zeitgeist
20-08-2012, 22:25
مُردیم بگید دیگه ...... دل آدمو آب میکنید
سرویس 512 رو خریداری کنید عزیز دل. نیازی هم به "ترفند!" ندارید... ;)
WOLF PACK
20-08-2012, 22:25
حالا این چی هست که میگی سوء استفاده دوست عزیز؟؟؟
WOLF PACK
20-08-2012, 22:26
سرویس 512 رو خریداری کنید عزیز دل. نیازی هم به "ترفند!" ندارید... :)
من الان 512 دارم دیگه سرعت شبانم از افتضاح هم اونورتره!!!!
boy_kochak
20-08-2012, 22:28
سرویس 512 رو خریداری کنید عزیز دل. نیازی هم به "ترفند!" ندارید... ;)
خوب ما که 2 مگی داریم چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟ حالا این ترفندو بگید ببینم چیه بابا ...
Zeitgeist
20-08-2012, 22:31
این مشکل شماست.
بایستی که اولاً از سرورهای قوی دانلود کنید (جهت تست سرعت از سرورهای Opera آستفاده کنید).
و دوم اینکه میتونید چند دانلود همزمان در مثلاً IDM با هر کدام 16 اتصال بگذارید تا اتصالات همزمانتون بالاتر بره (یا چیزهای مشابه که همین وضعیت رو ایجاد میکنن، مثل کلاینت های تورنت یا برخی نرم افزارهای دیگر)...
Zeitgeist
20-08-2012, 22:34
خوب ما که 2 مگی داریم چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟ حالا این ترفندو بگید ببینم چیه بابا ...
این مثلاً ترفند به قول ایشون، فقط به درد یوزرهای 128 میخوره که سرعتشون بعد از چند مگابایت دانلود ابتدایی، به 30 کیلوبایت برثانیه کاهش میابه.
برای شما روشی که بهترین جواب رو بده، همان افزایش تعداد اتصالات همزمان به لینک/لینک های دانلودی است.
بهترین گزینه هم دانلود از شبکه های P2P و Torrent با کلاینت هایی همچون bittorrent.com است. درصورتی که از تورنت های با تعداد seeder بالا استفاده کنید، میتونید در داخل برنامه تنظیم کنید که تعداد اتصالات همزمان حتی تا 200-300 هم برسه (بالاتر توصیه نمیشه)...
همچنین به نظرم با پولی که برای 2Mbps صبانت میدید، شرکتای دیگه گزینه های بهتری هستن...!
WOLF PACK
20-08-2012, 22:36
این مشکل شماست.
بایستی که اولاً از سرورهای قوی دانلود کنید (جهت تست سرعت از سرورهای Opera آستفاده کنید).
و دوم اینکه میتونید چند دانلود همزمان در مثلاً IDM با هر کدام 16 اتصال بگذارید تا اتصالات همزمانتون بالاتر بره (یا چیزهای مشابه که همین وضعیت رو ایجاد میکنن، مثل کلاینت های تورنت یا برخی نرم افزارهای دیگر)...
چه ربطی داره؟؟؟
من قبلا با 128 شبانه تک فایل میزدم دانلود سرعتن 70-80 بود الان گند شده سرعت ها...
حالا این سرور های opera چی هست؟یه توضیحی میدی...
Zeitgeist
20-08-2012, 22:37
چیزی که مشخصه اینه که صبانت کمبود پهنای باند داره؛ در ساعات شبانه وضعیت یوزرهای صبانت همچون فرهنگ فرومایه ی داخل خیابان ها و جامعه ماست که هر کسی بیشتر زور داشته باشد و بتواند از دیگر جلو بزند، برنده است...
این درحالیست که هرچقدر شما به شبکه ای که بهش وصلید فشار بیارید برای افزایش سرعت، مساوی هست با کاهش سرعت حداقل 7-8 یوزر دیگه...
Zeitgeist
20-08-2012, 22:43
چه ربطی داره؟؟؟
من قبلا با 128 شبانه تک فایل میزدم دانلود سرعتن 70-80 بود الان گند شده سرعت ها...
حالا این سرور های opera چی هست؟یه توضیحی میدی...
کسی درباره "قبلاً" حرف نمیزنه.
من هم تهران رو میگم؛ وگرنه مثلاً توی مشهد مثل اینکه 128 ـهاشون کاهش سرعت نداشتن.
در تهران، الان 2 سالی هست که سرویس های 128 در اکانت روزانه، سرعت دانلودشون ابتدا 220KBps هست و پس از حدود 6-7 مگابایت به سرعت فیکس (قبلاً 70KBps و الان) 30KBps کاهش میابه؛ این سیستم طبق گفته صبانت برای افزایش سرعت لود شدن صفحات وب بوده و هست و هدفش ارائه سرعت دانلود 220KBps به یوزرهای 128 در اکانت روزانه نبوده و نیست. (تا حدود 2 سال پیش، سرعت سرویس 128 صبانت، فیکس روی 120KBps بود که بعد از یه زمانی که پورت های تمام یوزرا به 2Mbps ارتقاء یافت، این مقدار رفت روی 220KBps)...
"قبلا" اکانت شبانه جدا بود و در این اکانت، همه مساوی بودند.
ولی "الان" که اکانت شبانه ای وجود ندارد، دارندگان 128 (حداقل در تهران و بسیاری دیگر از مراکز)، سیستم حاکم بر روزهایشان، در شب هایشان نیز حاکم است.
Opera هم منظورم وبسایت و شرکت معظم Opera Software در opera.com است؛ هر لینکی از opera.com و وبسایت های تابعه.
Opera Software دارای برخی از قدرتمندترین شبکه ها و سرورها در جهان است که به طور رایگان در اختیار عموم هستن.
1DL0VeB0Y
20-08-2012, 22:54
دوستان واسه همه سرعت آپ مودم رو کردن 1024 ؟:41:
واسه من هفته پیش 2048 بود الان شده 1024 ...
Zeitgeist
20-08-2012, 22:58
دوستان واسه همه سرعت آپ مودم رو کردن 1024 ؟:41:
واسه من هفته پیش 2048 بود الان شده 1024 ...
استانداردی که صبانت برای یوزرها پورت میبنده (حداقل در شهرهای بزرگ و مشتریان دفتر مرکزی) این هستش:
down-stream; 2048Kbps
up-stream: 512Kbps
الان برای شما آپ 1024 ـه درواقع بالاتر از حد هم دارید...! :mellow:
WOLF PACK
20-08-2012, 23:13
خب الان منی که 512 دارم شب هم باید به قول بعضی از دوستان فیکس 220 دان کنم دیگه؟؟ازساعت 2 تا 5 اینا سرعتم 30-40 هستش ولی 6 تا 7 بالای 100 تا...خیلی خر تو خره...
fisheries65
21-08-2012, 00:32
آقا الان که 1.30 و هنوز نرفته تو شبانه سرعت افت کرده برای من!
سایت ها سخت باز می شه!!!
این حرومزاده ها ی دزد گندشو دراوردن سرعت 2 کیلو بایت هم نیست عوضی ها ما کلا شبونه نخواستیم نمیشه هیچ کار کرد این چند وقت هم تموم شه برم یه جای دیگه اخه بد بختی هم اینجاست همه یکی از یکی دزدترن عوضی ها حیف اون پول
sahbarayan
21-08-2012, 01:19
سلام به همگی
دو شبه خود به خود سر ساعت 12:30 و 2:30 دیسکانکت میشم و سرعتم افتضاح میشه
موقع 2:30 از روی 220 میاد روی 15
دوستان همچین مشکلی دارند؟
صبانت دیسکانکت میکنه؟؟؟؟
ازینا هرچی بگی بر میاد
WOLF PACK
21-08-2012, 01:32
دوستان چرا اینجوریه برای من اولش سرعت میره بالا ولی بعد میاد پایین؟؟؟512 دارم...
به تنظیمات مودم ربط داره؟؟روتر cisco دارم...
LightningII
21-08-2012, 04:42
آقایون محترم یکبار گفتم حرفی از ترفند و این صحبتا توی این تاپیک نیارید . گفتم هر چی جای خودش رو داره .
باز اومدند توی تاپیک میگن ترفند رو برام بفرست ترفند رو بگو .....
مگه نمیبینید صبانت چجور اوضاع رو از هر طرف داره قیف میکنه علیه ما ؟
عجیبه والا .
sorooshfm
21-08-2012, 05:49
من که تا الان 3.5 گیگ دانلود کردم
arash 0007
21-08-2012, 06:13
من که تا الان 3.5 گیگ دانلود کردم
از چه سرویسی استفاده میکنی ؟ 512 یا 1 مگ ؟ از کدوم شهری ؟
sahbarayan
21-08-2012, 06:32
امشب سر ساعت خاصی (4) دیسکانکت شدم
کسی این مشکلو داره؟؟؟
sahbarayan
21-08-2012, 06:33
سلام به همگی
دو شبه خود به خود سر ساعت 12:30 و 2:30 دیسکانکت میشم و سرعتم افتضاح میشه
موقع 2:30 از روی 220 میاد روی 15
دوستان همچین مشکلی دارند؟
صبانت دیسکانکت میکنه؟؟؟؟
ازینا هرچی بگی بر میاد
امشب سر ساعت خاصی (4) دیسکانکت شدم
کسی این مشکلو داره؟؟؟
M A S T 3 R
21-08-2012, 07:38
امشب از همه شب ها بیشتر دانلود داشتم
Pedy.Spider
21-08-2012, 07:55
اون موقع که تازه سرعت را رو کم کرده بودن رفتم صبانت گفتم چرا اینجوریه؟
گفتن ISP های دیگه از ما شکایت کردن چون به کسی که سرویس 128 خریده سرعت 2048 میدیم. ما هم مجبور شدیم سرعت رو کم کنیم!
رقابت سالم تو این مملکت یعنی این!
1DL0VeB0Y
21-08-2012, 10:00
استانداردی که صبانت برای یوزرها پورت میبنده (حداقل در شهرهای بزرگ و مشتریان دفتر مرکزی) این هستش:
down-stream; 2048Kbps
up-stream: 512Kbps
الان برای شما آپ 1024 ـه درواقع بالاتر از حد هم دارید...! :mellow:
چی میگی شما واسه خودت خوبه من خودم تو تهرانم تا هفته پیش 2048 بوده الان شده 1024 ...
تو تهران باید بالا بده 1024 رو بزاره در کوزه ش ...
ضمنا من 1 مگ سه ماهه دارم نه 128 ...
1 مگ هم آپش باید خیلی بالاتر باشه ...
Zeitgeist
21-08-2012, 10:22
چی میگی شما واسه خودت خوبه من خودم تو تهرانم تا هفته پیش 2048 بوده الان شده 1024 ...
تو تهران باید بالا بده 1024 رو بزاره در کوزه ش ...
ضمنا من 1 مگ سه ماهه دارم نه 128 ...
1 مگ هم آپش باید خیلی بالاتر باشه ...
خیر؛ پهنای باندی که شما از صبانت میخرید، پهنای باند دریافت اطلاعات هست.
صبانت (به طور معمول) برای تمام یوزرها، upstream رو 512 میبنده. مورد شما (یا شاید محل/منطقه شما) یا اتفاقی یا استثنایی است.
همچنین صبانت پورت تمامی یوزرها رو همانند هم میبنده و تفاوتی وجود نداره شما چه سرعتی بخرید؛ فقط درموقع استفاده این تفاوت معلوم خواهد شد، وگرنه مقداری که برای پورت شما بازگذاشته شده، برای همه یکیه. مگر مواردی که به دلیل خطای انسانی/سیستمی، یا استثنائات محلی/مراکز مخابراتی، در سیستم های صبانت، این مقادر برای برخی متفاوت باشند. برای مثال قبلاً میگفتند برای برخی مراکز مخابراتی، در مشهد و تبریز، down-stream ـی برابر 4096 بسته میشه...
همچنین طبق اینکه اینترنت در ایران دژمن شماره 1# شمرده میگردد، علاوه بر ممنوعیت ارائه اتصال (اخیراً، حداقل به جز مخابرات و ایرانسل، فقط نامحدود) بالاتر از 128 کیلوبیت بر ثانیه به مشترکین خانگی، تمامی ISP ـها موظفند، طبق حکم حکومتی، نباید به هیچ وجه سرعت آپلود کاربران خانگی ترجیحاً بیشتر از 512Kbps و 1 مگابیت بر ثانیه برسد.
شرکت ها هم فقط در حد حفظ کیفیت اینترنتشون موظفن که پهنای باند آپلود ببندن (یعنی 64 و 128 کافیه) و شرکت هایی که میبینید مقداری بالاتر از 128 برای آپلودتون میبندن، دارن لطف میکنن...!
1DL0VeB0Y
21-08-2012, 10:50
زنگ زدم گفتم چرا 2048 شده 1024 گفت نویز زیاد بوده لینک مودم خیلی ها می پریده ...
یعنی چرت تر از این نمی تونست بگه ...
دروغ که استخون نداره همه میگن تو این جهنم اینم جزء همین ملته دیگه ...
سرعت شبانه همه خوب شده یا نه؟ یکی بگه اینجا چه خبره؟
KING iMAN
21-08-2012, 11:18
انتخاب بهترین اپراتور اینترنت پرسرعت(کلیک کنید) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %203c6MQ)
Eliminal
21-08-2012, 13:46
آقایون سرعتای شبانه و روزانه به حالت اولش برگشته یا نه هنوز؟
Eliminal
21-08-2012, 15:09
من دوباره صبا رو شارژ کردم یک ماهه 512 با 1.5 گیگ محدودیت دانلود تا بینم چی میشه
ولی کلا صبانت بهترینه هااا.من از مخابرات بعثت گرفتم یه گوگل رو به بدبختی باز میکنه(البته بماند شبی 2 گیگ دانلود میکنم.ولی نمی ارزه)
اگه صبانت خراب بشه بقیه جاها هم خرابن 100%
صبانت به من شبانه 60 کیلو بده از سرمم زیاده!
jafarian
21-08-2012, 15:42
اینم میزان دانلود من تو این دو شب گذشته:20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Eliminal
21-08-2012, 16:14
اینم میزان دانلود من تو این دو شب گذشته:20:
شما سرویست 512 هست یا 1 مگ یا 2 مگ؟
mehran_pqqp
21-08-2012, 18:08
کسی درباره "قبلاً" حرف نمیزنه.
من هم تهران رو میگم؛ وگرنه مثلاً توی مشهد مثل اینکه 128 ـهاشون کاهش سرعت نداشتن.
در تهران، الان 2 سالی هست که سرویس های 128 در اکانت روزانه، سرعت دانلودشون ابتدا 220KBps هست و پس از حدود 6-7 مگابایت به سرعت فیکس (قبلاً 70KBps و الان) 30KBps کاهش میابه؛ این سیستم طبق گفته صبانت برای افزایش سرعت لود شدن صفحات وب بوده و هست و هدفش ارائه سرعت دانلود 220KBps به یوزرهای 128 در اکانت روزانه نبوده و نیست. (تا حدود 2 سال پیش، سرعت سرویس 128 صبانت، فیکس روی 120KBps بود که بعد از یه زمانی که پورت های تمام یوزرا به 2Mbps ارتقاء یافت، این مقدار رفت روی 220KBps)...
"قبلا" اکانت شبانه جدا بود و در این اکانت، همه مساوی بودند.
ولی "الان" که اکانت شبانه ای وجود ندارد، دارندگان 128 (حداقل در تهران و بسیاری دیگر از مراکز)، سیستم حاکم بر روزهایشان، در شب هایشان نیز حاکم است.
Opera هم منظورم وبسایت و شرکت معظم Opera Software در opera.com است؛ هر لینکی از opera.com و وبسایت های تابعه.
Opera Software دارای برخی از قدرتمندترین شبکه ها و سرورها در جهان است که به طور رایگان در اختیار عموم هستن.
برای من که این تغییرات رو نداشته آخرای سال 85 روی 256 بود بعد شد 512 و بعد هم شد 1024 و الان هم روی 1024 هست (1MB) سرعت دانلود هم 120 هست
mehran_pqqp
21-08-2012, 18:10
اون موقع که تازه سرعت را رو کم کرده بودن رفتم صبانت گفتم چرا اینجوریه؟
گفتن ISP های دیگه از ما شکایت کردن چون به کسی که سرویس 128 خریده سرعت 2048 میدیم. ما هم مجبور شدیم سرعت رو کم کنیم!
رقابت سالم تو این مملکت یعنی این!
فکر می کنم تو بعضی از مراکز مخابراتی تهران 128 روی 1024 بسته میشه و تو بعضی مراکز 2048
این حرفشون هم کاملا چرت بوده چون 99% شرکت ها سرویس شبانه رایگان دارن و سرعت هیچ کدوم اونی نیست که باید باشه
ای بابا این صبا زده تو کار دوز کلک(البته بیشترش کرده) یعدفعه ساعت شبانه تغییر میده 1 تا6 بعد وقتی همه عادت کردن بعد با یه اطلاعیه کوچیک و بی سر صدا تو شهرهای بزرگ که مشتری زیاد داره میکنه 2تا 7 خود من 2 گیگ از شارژم پرید واقعا میخواد با این سیستم دبه بازی ادامه بده؟؟!!!:2: من سرعت 1 مگ دارم ولی با اون 128 قبلیم هیچ فرقی نداره (تو اصفهانم) مدعی هم هست که مشتری مداره !!!! نمیتونه این تغییرات با اس ام اس یا یه پاپ آپ رو صفحه اصلی سایتش اعلام کنه!!!؟؟؟
KING iMAN
21-08-2012, 21:38
لطفاً مجدداً رأی بدین:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %203c6MQ
Zeitgeist
21-08-2012, 21:39
الان اومدم پای کامپیوتر دیدم کانکشن اینترنتم قطعه
بعد دیدم چراغ لینک مودم داره چشمک میزنه
یکی دو بار دستی پروتوکل های مورد استفاده رو عوض کردم و ریست کردم
ولی چیزی که مشاهده میکنم اینه که به نظر میاد صبانت همین الان تصمیم گرفته و اجرایی کرده که downstream ـها رو به 1024 کاهش بده... به هیچ وجه دیگه بالاتر نمیره (برای من ثابت 2048 بود)
چک کنید؛ تهران، بگید برای کس دیگه ای هم اتفاق افتاده یا نه؟
h0tbieberfeverb0y
21-08-2012, 22:50
من که گفتم واسه من 2048 بود شد 1024 ...
ronaldinho36
21-08-2012, 23:28
لطفاً مجدداً رأی بدین:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %203c6MQ
آخه چه جوری رای بدیم من که ففط از صبانت استفاده کردم چه میدونم که بقیه isp ها چه جوریه یا اونی که پارس داره از بقیه isp ها خبر نداره
fisheries65
22-08-2012, 00:19
ساعت 1.17 صبح سرعت دانلود از ایمیل یاهو 5 کیلو بایت!
برای باقی دوستان هم اینطوره؟
ظاهرا افت سرعت دیگه به شبانه کار نداره از ساعت 1 صبح انگاری سرعت کم میشه!
fisheries65
22-08-2012, 00:27
الان اومدم پای کامپیوتر دیدم کانکشن اینترنتم قطعه
بعد دیدم چراغ لینک مودم داره چشمک میزنه
یکی دو بار دستی پروتوکل های مورد استفاده رو عوض کردم و ریست کردم
ولی چیزی که مشاهده میکنم اینه که به نظر میاد صبانت همین الان تصمیم گرفته و اجرایی کرده که downstream ـها رو به 1024 کاهش بده... به هیچ وجه دیگه بالاتر نمیره (برای من ثابت 2048 بود)
چک کنید؛ تهران، بگید برای کس دیگه ای هم اتفاق افتاده یا نه؟
من سرعتم - تهران128 هستش ولی اواسط ماه رمضون یه همچین بحثی همین جا شد . من چک کردم همون موقع downstream روی 1024 بود (البته بیش از یک ماهه سرعتم خصوصا 12 شب به بعد کم میشه)
اینم وضع امشب
Eliminal
22-08-2012, 00:53
اینم مال من سرویس 512
mahdy2021
22-08-2012, 01:09
اگر بخوان شبانه رو درست کنن، باید یوزر و پسوردشبانه دوباره کار کنه!!!!
صبانت احتمالا قصد داره مشتریاش رو از دست بده......
بچه ها از ساعت 11 امشب برای من چراغ مودم ثابت نمیشه. چیکار کنم
Zeitgeist
22-08-2012, 01:38
از این مشکلات عادی مدل صبانتی بود...
الان دوباره به حالت قبل و 2048 برگشته...
دانلود با سرعت 17 کیلو
مسخرس نه
یه شب درست بود الان افتضاح
ببین شب اول 4 گیگ دان میکنی
شب دوم سرعتت میاد زیر 20
ببخشید
اشتباه شد
عذر میخوام
الان دانلود 10
گفتم اطلاع رسانی اشتباه نکرده باشم مدیون ندا بشم :دی
mehran_pqqp
22-08-2012, 08:22
این ارور 691 چند روزه رو مخه
هر وقت میخوام وصل بشم باید 10-15 بار Redial بزنم (با USB وصل میشم) تا وصل بشه
زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکلی نداره از اینجا ، آدم می مونه فحش بده بهش ، 4 تا حرف بارش کنه یا ...
M A S T 3 R
22-08-2012, 08:52
امشب 4.3 گیگ دانلود کردم
mahdy2021
22-08-2012, 09:17
این ارور 691 چند روزه رو مخه
هر وقت میخوام وصل بشم باید 10-15 بار Redial بزنم (با USB وصل میشم) تا وصل بشه
زنگ زدم پشتیبانی میگه مشکلی نداره از اینجا ، آدم می مونه فحش بده بهش ، 4 تا حرف بارش کنه یا ...
یه هفتس اینطوری شده: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من حدسم اینه که از یه pap دیگه نفوذی اومده تو صبانت. می خوان انقدر گندش کنن که همه از صبانت فرار کنن :31:
A.F.S.H.I.N
22-08-2012, 11:21
خوب مثله اینکه اصفهان داره درست میشه
دیشب در کمال ناباوری 2 گیگ دانلود کرد از ساعت 2تا6!!
fisheries65
22-08-2012, 12:14
امشب 4.3 گیگ دانلود کردم
دوست عزیز شما که 40 دقیقه قبل شبانه از حجمت دانلود کردی که! زده 1.19 یا مودمو از اون موقع روشن گذاشتی؟
M A S T 3 R
22-08-2012, 12:23
دوست عزیز شما که 40 دقیقه قبل شبانه از حجمت دانلود کردی که! زده 1.19 یا مودمو از اون موقع روشن گذاشتی؟
نه من از اون موقع وصل شدم بعد که ساعت 2 شد دانلود هارو شروع کردم
mfani2008
22-08-2012, 13:09
نت من کم کم داره تموم میشه و میرم از این خراب شده بعد از 4 سال واقعاً عالی ، امسال افتتضاح شد با اون حجم دزدی هاشون
mehran_pqqp
22-08-2012, 13:17
ای تو روحت صبانت!
الان دقیقا 45 دقیقس داره ارور 691 میده! خوبه فعلا کار واجب ندارم مثلا تو ثبت نام دانشگاهها اگه اینطوری باشه عمرا بتونم 1 واحد بردارم
LightningII
22-08-2012, 13:44
دوستان ترافیک سرویس 64 ماهانه ی من که چند ماهی بود تمدید میکردم در حال تموم شدنه همین حالا دوباره مثل قدیما رفتم سالانه ی 128 رو سفارش دادم . صفحه ی شارژ الکترونیک که هیچوقت باز نمیشه تلفنی انجام دادم .
الغرض .
152 ت هزینه ی سرویس سالانه شد که تخفیف تابستون بهش خورد ! و 129 دراومد ! :31: بعد از اون 1 گیگ شارژ رایگان که البته فکر کنم 2 گیگ انجام داده بودند !! :31: این مرتبه ی دومه که توی تابستون امسال از صبانت یه چیزی داره بما می ماسه ! :5:
خلاصه بنظرم هر کی میخواد همچنان با صبانت بمونه ضرر نداره از این تخفیف بهره ببره و برای خودش شارژ تخفیف دار رزرو کنه .:46:
شبانه ی 64 را که جدیداً روی 50-60 تنظیم کردند امشب ببینم 128 را روی چند بستند .
دوستان این تخفیف های تابستانه تا کی هستش تا آخر شهریور همینطور شرایط یا نه؟؟؟
و این که مثلا ما 1 هفته 2 هفته زود تر با این طرح شارژ رو انجام بدیم بره تو رزرو بعد که این طرح برداشته شد مثلا شد مهر ما رزرفی که دارم با همون شرایط قبلی اعمال میشه یا خیر؟؟؟
دوستانی که در این زمینه تجربه دارن بگن بدونیم
من 5 ساله مشتری صبانتم و هرسال سرعتها ماه رمضون خیلی پایین میاد و بعدش دوباره کمی بهتر میشه ولی مثل اینکه این دفعه قرار نیست سرعتها به حالت قبل یعنی 220 کیلوبایت برگرده اطلاعیه زیر بخونید و شبانه ها هم حالت اینترنت نا محدود داره
كاربران اینترنت نامحدود
اگر جزو مشتركین بدون
محدودیت استفادهی شركت صبانت هستید، این قانون به سرویس شما اعمال
میشود.
هدف این قانون، تامین اطمینان خاطر شما از دریافت سرویس پرسرعت و
مطمئن در تمامی ساعات روز است. بیگمان اطلاع دارید كه خدمات دسترسی به اینترنت، به
صورت Share یا به اشتراكگذاری شده به مشتریان ارایه میشود. برای افزایش
رضایتمندی مشتریان صبا شرکت ضریب اشتراك گذاری را تا حد بسیار قابل توجهی كاهش داده
است.
در چنین شرایطی اگر گروهی از مشتریان، اقدام به دریافت فایلهای پرحجم
نمایند ممكن است مصرف بالای آنها منجر به كاهش پهنای باندی شود كه شما نیز از آن
پهنای باند استفاده میكنید. این موضوع میتواند در ساعات اوج مصرف، افت سرعت سرویس
شما را نیز در پی داشته باشد.
اگر شما از نرمافزارهای به اشتراكگذاری فایل
استفاده نمیكنید یا اقدام به دریافت فایلهای پر حجم نمی نمائید، این قانون شما
را هیچ گاه تحت تاثیر قرار نخواهد داد. حال آن كه اگر از نرمافزارهای یادشده
استفاده میكنید، خواهشمندیم به خاطر داشته باشید که ممکن است در صورت استفاده بیش
از حد مجاز، تحت تاثیر این قانون قرار گیرید.
اگر مصرف شما برخی از اوقات
بالا باشد، از نظر صبانت مشكلی ندارد، مگر آن كه الگوی مصرف بالا به صورت یكنواخت
تكرار شود.
اگر روند مصرف بالا به صورت مستمرا ادامه پیدا کند، می بایست شما
از سرویس های دیگر صبانت که مناسب با نیازهای شما است استفاده کنید، در غیر این
صورت صبانت برای حفظ حقوق چندین هزار كاربر دیگر، ناگزیر به محدود یا معلق و یا
مسدود كردن سرویس شما خواهد بود.
لازم به توضیح است که در این شرایط ممکن
است سرعت مشترک تا یک دهم سرعت اسمی وی کاهش یابد. بی گمان، این کاهش سرعت در صورت
رخ دادن، موقتی بوده و تا زمانی که مصرف مشترک در زمره میزان مصرف سایر کاربران
قرار بگیرد، ادامه خواهد داشت.
]چیزی که عملا الان اتفاق افتاده و سرعتها از 220 کیلوبایت به 20 کیلوبایت کاهش پیدا کرده
خب طی تحقیقاتی که امروز به عمل آمد صحت حدس فبلی بنده تایید شد و قرار نیست سرعتها به حالت قبل برگرده و اعلام کردن سرعت شبانه روی 128 کیلوبیت بر ثانیه (همون 16 کیلو بایت بر ثانیه) بستیم و این موضوع برای همه اکانت ها اعم از 128 ها و 512 ها و ... یکسانه و حتی با ارتقا اکانتتون به 512 تاثیری در سرعت شبونه ندارید و فعلا برنامه یی برای افزایش سرعت ها ندارن پس دوستان برید یه فکری به حال خودتون بکنید از من بود گفتن
خیلی دوست دارم بدونم جناب ساپرتر صبانت چه توضیحی دارن بیان اینجا بیان کنن چون وعده قبلی ایشون کذب از آب دراومد
دوستان این تخفیف های تابستانه تا کی هستش تا آخر شهریور همینطور شرایط یا نه؟؟؟
و این که مثلا ما 1 هفته 2 هفته زود تر با این طرح شارژ رو انجام بدیم بره تو رزرو بعد که این طرح برداشته شد مثلا شد مهر ما رزرفی که دارم با همون شرایط قبلی اعمال میشه یا خیر؟؟؟
دوستانی که در این زمینه تجربه دارن بگن بدونیم
رزروت باقی میمونه
Eliminal
22-08-2012, 17:54
خب طی تحقیقاتی که امروز به عمل آمد صحت حدس فبلی بنده تایید شد و قرار نیست سرعتها به حالت قبل برگرده و اعلام کردن سرعت شبانه روی 128 کیلوبیت بر ثانیه (همون 16 کیلو بایت بر ثانیه) بستیم و این موضوع برای همه اکانت ها اعم از 128 ها و 512 ها و ... یکسانه و حتی با ارتقا اکانتتون به 512 تاثیری در سرعت شبونه ندارید و فعلا برنامه یی برای افزایش سرعت ها ندارن پس دوستان برید یه فکری به حال خودتون بکنید از من بود گفتن
خیلی دوست دارم بدونم جناب ساپرتر صبانت چه توضیحی دارن بیان اینجا بیان کنن چون وعده قبلی ایشون کذب از آب دراومد
سرویس من 512 هستش سرعتم همون 50-60
صبانت سرعته همه رو کن نمیکنه یعنی اصن کم نمیکنه.همون سرعته سرویستونو بهتون میده!
البته 50-60 سرعت شبانه هست ها وگرنه روزانه که 230-240
LightningII
22-08-2012, 18:16
از دو حالت خارج نیست :
یا بقیه ی isp ها رفتند یه جورایی زیر آب این شرکت مفلوک رو زدند که اینا هم پهنای باند رو محدود کردند . که البته یکم بعیده .
و یا اینکه با تغییر مدیریت این شرکت، مدیر جدید میخواد سودآوری خودش رو بالا ببره .
یادمه چند سال قبل هم این سناریو دقیقاً مشابه حالا تکرار شد . حتی رسماً توی سایتشون اون زمان بخشنامه ای از طرف مدیریتشون با لحن خیلی تند رو به نمایش گذاشتند که سرعتها میخوایم واقعی شه .
دوستان دانلود رايگان شبانه كرج وضعيتش چجوره ؟ يه تست اسپيد از روز هم بزاريد ممنون ميشم (فقط سرعت اكانتتون رو هم ذكر كنيد )
با تشكر
ای صبانت خاک برسر نهایت می ریم بعثت مخابرات دیگه
mahdy2021
22-08-2012, 20:38
تعرفه مخابرات چطوریه؟
برای 512 باید اشتغال به تحصیل ببری؟ یا کارت دانشجویی هم قبوله؟
Eliminal
22-08-2012, 21:41
آقایون فک نکنین بعثت خیلی آش دهن سوزی هستش هااا...
من هم حدود 2 ماه پیش صبانتو بیخیال شدم رفتم بعثت اوایل بد نبود ولی الان ر ی د ه...
الان خودم دوباره صبا رو شارژ کردم 512
هنوزم 9 گیگ از بعثتم مونده ولی فایده نداره دیگه.مگه همه ی اینترنت سرعته دانلود شبانست؟صفحه سریع باز کردن براتون مهم نیست؟!فرستادن ایمیل چی؟
512 صبا بگبرین هم صبح سرعتش بالاست هم شب...
سرعت دانلود شب ها چند هست ؟ 512 و 1 مگ رو اگر ميدونيد بگيد ممنون ميشم ...
ronaldinho36
22-08-2012, 23:20
پس این نامحدوده صبانت چه مدلشه دیگه که حق نداری زیاد دانلود کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوب یه دفعه مثل آدم بگید محدوده دیگه:41:
darkestpalace
22-08-2012, 23:25
من مشهدم سرعت شبانه که 16 هست هنوز (از دو شب بعد از اینکه یوزر پس شبانه برداشته شد)
از دیروز سرعت دانلود روزانه هم شده 120 کیلوبایت البته داون استریم هنوز روی 2048 هست ولی سرعت دانلود نصف شده.
hamid1002
22-08-2012, 23:27
هنوزم 9 گیگ از بعثتم مونده ولی فایده نداره دیگه.مگه همه ی اینترنت سرعته دانلود شبانست؟صفحه سریع باز کردن براتون مهم نیست؟!فرستادن ایمیل چی؟
512 صبا بگبرین هم صبح سرعتش بالاست هم شب...
واسه کسی که نمیخواد دانلود کنه روزانه 64 هم کارشو راه میندازه و نمیخواد که بره 512 بگیره که هم هزینه اضافی داشته باشه و هم اینکه شارژش تو یه چشم به هم زدن تموم بشه شاید شما خبر نداری که هر چی سرعت بالاتر بگیری از شارژت هم بیشتر کم میشه کمی تحقیق میکردی 512 نمیگرفتی صبا میخواد کاربراشو مجبور به اینکار کنه که شما خودت رفتی طرفش
salar_linux
22-08-2012, 23:27
1 مگ روی 60 شبانش روزانه 100-120
Eliminal
22-08-2012, 23:39
واسه کسی که نمیخواد دانلود کنه روزانه 64 هم کارشو راه میندازه و نمیخواد که بره 512 بگیره که هم هزینه اضافی داشته باشه و هم اینکه شارژش تو یه چشم به هم زدن تموم بشه شاید شما خبر نداری که هر چی سرعت بالاتر بگیری از شارژت هم بیشتر کم میشه کمی تحقیق میکردی 512 نمیگرفتی صبا میخواد کاربراشو مجبور به اینکار کنه که شما خودت رفتی طرفش
کی گفته از شارژ بیشتر کم میشه؟بهتر ار اینه که واسه بازکردن یه page آدم 10 دقیقه الاف بشه که...بعثت بعضی وقتا گوگلو به زور باز میکرد...ولی صبا هر page ای رو روی هوا باز میکنه.وقته آدم گرفته نمیشه کمترم میشینی پای اینترنت
شبانه برای دانلود هم بابا شبی 1 گیگ بسه دیگه(512 صبا هم روزانه ی خوب میده هم شبانه)
بعدم دیگه آدم استرسو اینو نداره که سرعتا کم و زیاد شد
بازم میگم 4 سال مشترکه صبا بودم 2 ماه ازش رفتم مثل س گ پشیمون شدم خودم دوباره برگشتم
ضمنا من ساپورت صبا هم نیستم دوستان باز نگن آقا این از صبانته ببندن ما رو به ...
کی گفته از شارژ بیشتر کم میشه؟بهتر ار اینه که واسه بازکردن یه page آدم 10 دقیقه الاف بشه که...بعثت بعضی وقتا گوگلو به زور باز میکرد...ولی صبا هر page ای رو روی هوا باز میکنه.وقته آدم گرفته نمیشه کمترم میشینی پای اینترنت
شبانه برای دانلود هم بابا شبی 1 گیگ بسه دیگه(512 صبا هم روزانه ی خوب میده هم شبانه)
بعدم دیگه آدم استرسو اینو نداره که سرعتا کم و زیاد شد
بازم میگم 4 سال مشترکه صبا بودم 2 ماه ازش رفتم مثل س گ پشیمون شدم خودم دوباره برگشتم
ضمنا من ساپورت صبا هم نیستم دوستان باز نگن آقا این از صبانته ببندن ما رو به ...
مرد حسابی خدا کنه 1 گیگ دانلود کنی.:19: سرهم 300 مگ نمیشه اونقدر برق مصرف می کنه نمی ارزه
mahdy2021
23-08-2012, 00:30
بعد از ساعت 1، افت سرعت دارید؟
پینگ چطور؟
من حدس میزنم در منطقه ما هنوز چند نفر هستن که از 1 شروع میکنن به دانلود و هنوز نفهمیدن که 1 ساعت از حجمشون چطوری از دست رفته :41:
پینگ من بعد از ساعت 1 به شدت بالا میره و سرعت به شدت میاد پایین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Eliminal
23-08-2012, 01:08
مرد حسابی خدا کنه 1 گیگ دانلود کنی.:19: سرهم 300 مگ نمیشه اونقدر برق مصرف می کنه نمی ارزه
دروغ که ندارم بگم آخه.سرعت دانلود شبا زیر 60 که نه ولی خداییش زیر 50 نمیاد
فک میکنم سر صبح هم میره بالا یکم.دیشب که اولین شبه دانلود بعد از شارژم بود 1.8 گیگ دانلود کرد برای همین میگم سر صبح یکم میره بالا.
تا بینم امشب چی میشه!
Eliminal
23-08-2012, 01:39
حالا گذشته از همه ی این حرفا یه سوال
این ISP ها به ازای هر گیگی که به ما میدن و ما مصرف میکنیم باید به مخابرات پول بدن؟منظورم اینه که مثل این شرکتا میان 1000 گیگ یا هرچقدر از مخابرات میخرن بعد بین کاربراشون تقسیم میکنن یا نه میان پهنای باند میخرن و به کاربراشون میدن.کاربرام هرچقد دانلود کردن فرقی نداره؟
و اینا فقط باید اون پهنای باندی رو که دارن بین کاربراشون تقسیم کنن.
بعد مثلا یه شرکتی مثل صبانت چقدر پهنای باند داره؟کسی خبر داره؟
کلا همه ی ایران چقد پهنای باند داره؟
صبانت گندیده هیچ ارزشی برای وقت مردم قایل نیستند نت ایران فقط بدرد چت کردن و علافی میخوره نه چیزه دیگه
sahbarayan
23-08-2012, 06:21
من مشهدم سرعت شبانه که 16 هست هنوز (از دو شب بعد از اینکه یوزر پس شبانه برداشته شد)
از دیروز سرعت دانلود روزانه هم شده 120 کیلوبایت البته داون استریم هنوز روی 2048 هست ولی سرعت دانلود نصف شده.
برای منم که اصفهانم دقیقا همینطور شده
jafarian
23-08-2012, 07:51
اینم میزان دریافت دیشب من:20:
سلام.
من تا آخر شهریور قرارداد دارم.. ولی حجم فردا پس فردا تموم میشه. میتونم فسخ کنم قرارداد رو؟ چند روز طول میکشه تا خط خالی بشه که از شرکت دیگه بگیرم؟
mehran_pqqp
23-08-2012, 11:11
سلام.
من تا آخر شهریور قرارداد دارم.. ولی حجم فردا پس فردا تموم میشه. میتونم فسخ کنم قرارداد رو؟ چند روز طول میکشه تا خط خالی بشه که از شرکت دیگه بگیرم؟
حداقل 1 هفته
helllife
23-08-2012, 12:09
حداقل 1 هفته
10 روز طول میکشه و اینکه دیگه شرکت ها هیچ مدارکی نیاز ندارن یعنی فقط وارد سایتشون میشی ثبت نام میکنی 3 یا 4 روز دیگه سرویستو فعال میکنن با هر سرعتی که گرفتی
سلام دوستان آقا بنده هم چند بار تصمیم داشتم قطع کنم ولی به خاطر مدارکی که می خوان تنبلی کردم.
تا 21 شهریور 5 گیگ دارم تموم بشه انشالاه برای همیشه خداحافطی میکنم .
دیروز داداشم که از یه شرکت دیگه گرفته ساعتی 800 مگ دانلود کرده ولی بنده ساعتی 193 مگ اصلا قابل مقایسه نیست.
درضمن زنگ زدم بخاطر حجمی که تو این چند روز بابت ساعت 1 تا 2 دانلود شده صحبت کردم میگن ما اطلاع رسانی کردیم میخواستین برین ببینید.
برای وصل شدن به پشتیبانی 10 دقیقه معطل میشم.، که حتی تو شرکت پارس آنلاین و داتک ندیدم.
کارمند فروش میخواست وصل کنه یه همکار دیگش 7 الی 8 دقیقه معطل شدم.
این یعنی عدم احترام به مشتری.
به اطلاعتون برسونم شرکتهای دیگه حتی هزینه نصب هم نمیخوان، حتی هزینه رانژه رو دیگه نمیگیرن ، تازه بعضیهاشون همین سرویس 128 ماهی 3 گیگ صبانت رو با همین سرعت میدن ماهی 7500 تومان. یکم تحقیق کنید متوجه میشید.
دروغ که ندارم بگم آخه.سرعت دانلود شبا زیر 60 که نه ولی خداییش زیر 50 نمیاد
فک میکنم سر صبح هم میره بالا یکم.دیشب که اولین شبه دانلود بعد از شارژم بود 1.8 گیگ دانلود کرد برای همین میگم سر صبح یکم میره بالا.
تا بینم امشب چی میشه!
بنده بدون دروغ ساعتی 193 مگ دانلود دارم ولی وقتی برادرم که طبقه پایین من میشینه و تازه از صبانت به یک شرکت دیگه انتقال داده ساعتی 700 الی 800 مگ میگیره و ماهی هم 15 هزار بابت این سرویس میده مغز خر خوردم تو صبا باقی بمونم .
پشتیبانی صبا نت هم که صفر .
دیروز زنگ زدم پشتیبانی یک شرکتی بعد از چند دقیقه میگه قطع کنید خودمون به موبایلتون زنگ میزنیم هزینه شما زیاد نشه. اون وقت باید برای صحبت با کارمند پشتیبانی صبا 10 دقیقه کمه کم معطل شی.
این سرویس که صبا بابت 128 میده قیمتش 7500 هست نه 13900 پس منطق میگه بعد از شش سال صبانت تمومه.
در ضمن اسم هیچ شرکتی رو نمیبرم بخاطر اینکه تبلیغات نشه .خودتون تحقیق کنید و یک ربع ساعت تو نت سرچ کنید به عرایض بنده اطمینان خواهید کرد.
Eliminal
23-08-2012, 13:09
بنده بدون دروغ ساعتی 193 مگ دانلود دارم ولی وقتی برادرم که طبقه پایین من میشینه و تازه از صبانت به یک شرکت دیگه انتقال داده ساعتی 700 الی 800 مگ میگیره و ماهی هم 15 هزار بابت این سرویس میده مغز خر خوردم تو صبا باقی بمونم .
پشتیبانی صبا نت هم که صفر .
دیروز زنگ زدم پشتیبانی یک شرکتی بعد از چند دقیقه میگه قطع کنید خودمون به موبایلتون زنگ میزنیم هزینه شما زیاد نشه. اون وقت باید برای صحبت با کارمند پشتیبانی صبا 10 دقیقه کمه کم معطل شی.
این سرویس که صبا بابت 128 میده قیمتش 7500 هست نه 13900 پس منطق میگه بعد از شش سال صبانت تمومه.
در ضمن اسم هیچ شرکتی رو نمیبرم بخاطر اینکه تبلیغات نشه .خودتون تحقیق کنید و یک ربع ساعت تو نت سرچ کنید به عرایض بنده اطمینان خواهید کرد.
دوست عزیز همه ی شرکتا اولش برای اینکه مشتری جمع کنن سرعت بالا میدن.
یکیش همین طرح بعثت مخابرات اولش سرعت 350 بود شبو روز بعد شد 120-130 و الان هم شده 60-70....!!!
اگر بخواین همش دنبال سرعت های بالا باشید هی باید ISP رو عوض کنید...
شاید برای شما اینکار خوشایند باشه ولی من عمرا...
همین صبا برای تخلیه ی پورت من 1 ماه طول داد تا تخلیه کنه.که من بتونم از مخابرات بگیرم.که آخرش نتونستم بی اینترنتی رو تحمل کنم روی یک خط دیگه گرفتم
الان 2 تا خط دارم یکیش بعثت یکیشم صبا.یعنی خداییش قابل مقایسه نیست
دوستان اون شرکت که کلی تعریفش رو کردم از امروز تعرفه هاش رو عوض کرده عوضی.
اینا چشم ندارن با قیمت مناسب اینترنت خوب داشته باشیم.
خلایق هر چه لایق.
يكي نيست جواب مارو بده ! :41:شبانه اش سرعت اكانت 1 مگ روي چند هست ؟
Eliminal
23-08-2012, 13:45
فک میکنم همون حدود 100 کیلو باشه
LightningII
23-08-2012, 13:58
یکم تحقیق کنید متوجه میشید.
مغز خر خوردم تو صبا باقی بمونم .
در ضمن اسم هیچ شرکتی رو نمیبرم بخاطر اینکه تبلیغات نشه ..
خودتون تحقیق کنید و یک ربع ساعت تو نت سرچ کنید به عرایض بنده اطمینان خواهید کرد
والا من که متوجه صحبتهای شما نمیشم !
مگه بیکاریم که یک ربع ساعت ! بریم توی گوگل جستجو کنیم؟؟ لابد توی اون یربع هم باید سرچ کنیم : isp ارزان فروش ! یا مگه میخوایم زن بگیریم که بریم تحقیقات ! مرد حسابی اگه یه همچین شرکتی وجود خارجی داره بردار اسمش رو بیار .
اگه این چیزا میخواست تبلیغات باشه که دیگه اسم isp ها روی این تاپیکها رو شطرنجی میکردند !
ضمناً یعنی هر کی اینجا از صبانت اشتراک داره مغز خر خورده ؟
عجیبه ها !
sorooshfm
23-08-2012, 14:17
اینقدر از صبانت بد نگید تو مشهد که فعلا از صبانت بهتر نیست که شبانه 220 تا باهاش دانلود می کنی تازه افت سرعت هم زیاد نداره به غیر از شب های ماه رمضان در طی چند ماه گذشته افت سرعت نداشته من اینترنتم را از مرکز استقلال مشهد می گیرم مخابرات که سرعتش پایینه شرکت شاتل بعد از چند روز دانلود شبانه بنت می کنه شرکت های دیگر هم چند روز اول سرعتت رو بالا میذارن بعد میارن پایین تازه شبانه هاشون هم بیشتر اوقات از 40 و 50 کیلوبایت بیشتر نمیشه پس من فکر کنم بهتر از صبانت تو مشهد پیدا نکنید حالا از شهرهای دیگر خبری ندارم
WOLF PACK
23-08-2012, 14:34
این سرعت من برای الانه:
شبانه فقط بیخوده...
salar_linux
23-08-2012, 14:46
سرعتش بین 50-60
salar_linux
23-08-2012, 14:49
اینقدر از صبانت بد نگید تو مشهد که فعلا از صبانت بهتر نیست که شبانه 220 تا باهاش دانلود می کنی تازه افت سرعت هم زیاد نداره به غیر از شب های ماه رمضان در طی چند ماه گذشته افت سرعت نداشته من اینترنتم را از مرکز استقلال مشهد می گیرم مخابرات که سرعتش پایینه شرکت شاتل بعد از چند روز دانلود شبانه بنت می کنه شرکت های دیگر هم چند روز اول سرعتت رو بالا میذارن بعد میارن پایین تازه شبانه هاشون هم بیشتر اوقات از 40 و 50 کیلوبایت بیشتر نمیشه پس من فکر کنم بهتر از صبانت تو مشهد پیدا نکنید حالا از شهرهای دیگر خبری ندارم
داداش من اوضاع شما اونجا خوبه ما تهرانیها اوضامون افتضاح 1 مگ میگیری 50-60 نهایت 600-700 مگ بیشتر نمی تونی دانلود کنی
bbbobo2002
23-08-2012, 15:53
اقا منم مشهدم، 128Kb سه ماهه دارم، سرعت شبانم بالا 15Kb نمیره،شما چه سرویسی گرفتی؟
bbbobo2002
23-08-2012, 15:54
اقا منم مشهدم، 128Kb سه ماهه دارم، سرعت شبانم بالا 15Kb نمیره،شما چه سرویسی گرفتی؟
Ice Pain
23-08-2012, 16:16
شما پایین شهری یا بالا ؟
bbbobo2002
23-08-2012, 16:21
شما پایین شهری یا بالا ؟
من پورتم از مرکز قدس هست، عدل خمینی
Zeitgeist
23-08-2012, 16:31
مشکل از اسم محله ـتونه که تناقض داره
با تشکر از برنامه خوبشون :biggrin:
Ice Pain
23-08-2012, 16:33
همینو میخواستم بگم به جان شمقدر ...... :38:
Zeitgeist
23-08-2012, 16:40
ای بابا این صبانت 2-3 روزه خیلی قطعیاش زیاد شده و به سختی بعضاً وصل میشه؛ ارور 691 ـم زیاد شده اصن یه وضی
:(
bbbobo2002
23-08-2012, 16:47
پس فکر کنم باید خونمونو عوض کنم :12:
zodiac67
23-08-2012, 18:20
انقدر گفتیم شبانه که سرعت روزانه رو هم کم کردند روزانه با 128 سرعت دانلود 220 بود حالا شده 120 اینم تست :
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
salar_linux
23-08-2012, 19:38
انقدر گفتیم شبانه که سرعت روزانه رو هم کم کردند روزانه با 128 سرعت دانلود 220 بود حالا شده 120 اینم تست :
بازم خوش بحالت من با 1مگ سرعتم رو 120 حتی گاهی به 80-90 هم میرسه :31::31:
mahdy2021
23-08-2012, 21:17
من که میگم صبانت خودش داره خودشو خراب میکنه، باور نمی کنید
salar_linux
23-08-2012, 21:18
بچه هایی که 512 دارن لطفا بگن سرعت شبانشون روی چنده؟ 50-60 ؟
من یه مگ دارم روی 60 اگه 512 همینطوره دیگه سری بعد پول اضافه ندم 512 بگیرم
mahdy2021
23-08-2012, 21:43
یادمه 2-3 سال پیش صبانت با کلی شوق و ذوق خبر داده بود که پرسرعت ترین اینترنت رو میده. الان رفتم دیدم جزو 20 isp اول هم نیست :31:
چی شد که به اینجا رسید؟
1
Afranet3.09 Mbps
2
Dadeh Gostar Asr Novin P.J.S. Co.2.11 Mbps
3
Respina Networks & Beyond PJSC2.04 Mbps
4
Asre Enteghal Dadeha2.04 Mbps
5
Shahrad Net Company Ltd.1.90 Mbps
6
TSTonline co.1.76 Mbps
7
AsiaTech Inc.1.70 Mbps
8
Shabdiz Telecom Network JSC1.48 Mbps
9
Ariana Gostar Spadana1.48 Mbps
10
Aria Rasana Tadbir1.34 Mbps
11
Parsun Network Solutions1.25 Mbps
12
Rasaneh Esfahan Net1.20 Mbps
13
Farahoosh Dena1.19 Mbps
14
Pishgaman Kavir Yazd Cooperative0.99 Mbps
15
Iran Telecommunication Company PJS0.94 Mbps
16
Mobin Net Communication Company ...0.93 Mbps
17
Sepanta Communication Developmen...0.90 Mbps
18
Bozorg Net-e Aria0.90 Mbps
19
Andishe Sabz Khazar Co. P.J.S.0.89 Mbps
20
Iran Cell Service and Communicat...0.55 Mbps
کاملا تایید می شه ... هم روزانه و هم شبانه ی من نصف شده .
اول اومدن سرعتو 20 کردن که حالا به 100 راضی بشیم .
دلیلشو نمی فهمم ... امیدوارم اینم موقتی باشه
mehran_pqqp
23-08-2012, 23:05
امروز زنگ زدم پشتیبانی بعد از 2 ساعت بالاخره وصل شد ، با اون بنده خدا دعوام شد فحش و فشکاری شد والا من مثل آدم حرف میزدم ایشون یه طوری صحبت می کرد انگار داره با بچه کلاس اول ابتدایی صحبت می کنه ، هی میگم بابا ارور 691 میده 8 روز دیگه انتخاب واحد دارم از ساعت 13 تا 15 اومدیم تو این 2 ساعت صبانت مزخرف ارور 691 میداد چه کار کنم؟ گفت مشکل از ما نیست :دی گفتم بی.................. و ادامه داستان
به دلیل مسائل اخلاقی سانسور شد :دی
خلاصه اینقد به طول انجامید که طرف خودش قطع کرد ولی الان خوشحالم که حرف دلمو زدم والا به خدا پول میدیم سرویس مزخرف + قطعی + ارور 691 اینم شد اینترنت؟
سرعت روزانه که نصف شده
شبانه که کلا مثل فهم و شعور مسئولین صبانت تعطیله
پاسخگویی که بخوره تو سرشون فقط یه دم میگن داریم روش کار میکنیم
.
.
لعنت به این جماعت دزد و مال مردم خور
برنزی 128 اسیا تک کسی نداره؟؟ اگه کسی هست پینگ + شهر + سرعتش رو بزاره :|
sorooshfm
24-08-2012, 04:55
منم سویس 128kb سه ماهه گرفتم 8 تا فایل رو با هم میگذارم رو دانلود تا صبح 3 گیگ میگیره سرعت دانلود تک فایل به شرط سرور خوب دانلود هم بین 120 تا 230 تا میرسد
sorooshfm
24-08-2012, 04:57
خب منطقه شما خیلی شلوغ است پس با این اوصاف اگر سرعت شما خوب نشد باید از یک شرکت غیر معروف که مشتری کمتر داره اینترنت بگیرین تا سرعتتون بره بالا
همین الان تست کردم سرویسم 128 کیلو هست
صبانت با این بی احترامی که به کاربراش میکنه حتی اگه سرویس دهنده های دیگه هم سرعت پایین تری داشته باشند من حاضر نیستم از صبانت اشتراک بگیرم .
اول با تبلیغات زیاد جذب مشتری کردند و بعد که خیالشون راحت شده کاربرا به این راحتی نمی تونند ازشون جدا نمیشند هر بلایی که میخواند سر کاربراها میارند .
شرکت های دیگه حتی اگه کمی سرعت پایین تر باشه قیمت هاشون هم خیلی کمتر از صبانت هست . همین مخابرات که بعضی ها بدش رو میگند قیمتش کمتر از نصف صبانته !!!!
شرکت های دیگه ای هم هستند که خیلی هم خوب هستند و باز قیمت هاشون از صبانت کمتره .
من حاضرم دردرسرهای هر شرکت دیگه ای رو قبول کنم ولی این کار صبانت برام قابل هضم نیست .
فعلا هم دارم تحقیق میکنم یه شرکت دیگه پیدا کنم من هم بعد 4 سال باید با صبانت خداحافظی کنم .
Alone-Star
24-08-2012, 09:36
صبانت با این بی احترامی که به کاربراش میکنه حتی اگه سرویس دهنده های دیگه هم سرعت پایین تری داشته باشند من حاضر نیستم از صبانت اشتراک بگیرم .
اول با تبلیغات زیاد جذب مشتری کردند و بعد که خیالشون راحت شده کاربرا به این راحتی نمی تونند ازشون جدا نمیشند هر بلایی که میخواند سر کاربراها میارند .
شرکت های دیگه حتی اگه کمی سرعت پایین تر باشه قیمت هاشون هم خیلی کمتر از صبانت هست . همین مخابرات که بعضی ها بدش رو میگند قیمتش کمتر از نصف صبانته !!!!
شرکت های دیگه ای هم هستند که خیلی هم خوب هستند و باز قیمت هاشون از صبانت کمتره .
من حاضرم دردرسرهای هر شرکت دیگه ای رو قبول کنم ولی این کار صبانت برام قابل هضم نیست .
فعلا هم دارم تحقیق میکنم یه شرکت دیگه پیدا کنم من هم بعد 4 سال باید با صبانت خداحافظی کنم .
من دقیقا متوجه نشدم شما الان میخواهید با صبانت بمانید و مشکل سرعت دارید یا میخواهید جدا بشید.
بهرجهت شما روی سایت صبانت شکایت خودتون رو ثبت کنید و سپس شکایتی روی سایت تنظیم مقررات و عنوان مرتبط رو هم دقت کنید.
ظرف 3-4 روز حداکثر اگر حق با شما باشه برطرف میکنه تنظیم مقررات.
من خودم 2ماه و خرده ای بود صبانت سرویس کثیفشو از روی خطم جمع آوری نمیکرد خسته شده بودم از بس تماس گرفتم و با لحن تمسخر آمیز به فردا ما رو پاس دادند و بی توجهی کردند و مرتبط میکردن موضوع رو به اینکه کابل رانژه نداریم که سرویس شما رو جمع کنیم مطلبی که ارتباط با مرکز مخابرات داشت و اونها میگفتند درخواست نیامده، اگر بیاد انجام میدیم
با سازمان تنظیم مقررات تماس گرفتم با مسئول نظرات بر خدمات و سپس شکایت روی هر دو سایت زدم که اختیاری بر خطم ندارم و خلاصه بعداز گذشت 2ماه و خرده از پایان قرارداد طبق فلان بند و تبصره قرار داد باید جمع اوری میکردند و نکردند ، همینطور به درخواست جمع آوری رسیدگی نشده...
3-4 روز بعد reply تنظیم پای شکایت زده شد که حق با شما بوده و به شکایت رسیدگی شده...( البته چون شکایت کتبی بود باید ظرف 72 ساعت سرویسشون رو جمع آوری میکردند )
حالا اگر شما مشکل سرعت دارید و بطور مثال اگر 128کیلوبیت خریداری کردید و انتظار سرعت بالاتر دارید شکایت شما به جایی نخواهد رسید.
بماند که چه تجربه های تلخ دیگری داشتیم با صبانت.
از من میشنوید بدنبال نت بهتری باشید...
موفق باشید.
صبانت تعرفه های گرونی داره . وقتی علت این گرونی رو جویا میشیم در توجیه اعلام میکنند در عوض ما با 128 سرعت دانلود بیشتری به شما میدیم . این توجیه برای بنده قابل قبوله .
ولی وقتی قرار باشه تنها مزیت این شرکت با این مشکل مواجه بشه دیگه این موضوع قابل تحمل نیست .
بهتره که سرویس های ارزون تر که در کیفیت کم از صبا هم ندارند استفاده بشه تازه منتی هم دیگه نیست . در ضمن میشه با معادل یا کمی بیشتر از پولی که برای اشتراک 128 صبانت پرداخت میشه با یه مجوز شرکت یا دانشجویی از شرکت های دیگه سرعت های بالاتری رو گرفت که خیلی بهتر از 128 صبانت میشه .
صبانت این روزا به خاطر زیاد شدن کاربراش دچار خود بزرگ بینی شده . دنیای امروز داره به رضایت مشتری و مشتری مداری میچرخه بعد اینا ... .
bbbobo2002
24-08-2012, 14:31
خب منطقه شما خیلی شلوغ است پس با این اوصاف اگر سرعت شما خوب نشد باید از یک شرکت غیر معروف که مشتری کمتر داره اینترنت بگیرین تا سرعتتون بره بالا
من از رو bridge برداشتم گذاشتم رو PPPOE سرعتم 10 برابر شد، خیلی بهتره الان
LightningII
24-08-2012, 14:50
یعنی قبلاً کانشکن ساخته بودید حالا یوزر پسورد رو داخل مودم تعریف کردید و خودکار سیستمتون وصل میشه ؟؟
یا با حفظ کانکشن، فقط پروتکل رو تغییر دادید ؟؟
یعنی هر باز که سیستم رو روشنم میکنم این بازی رو دارم
دیشب 3 که خواستم دوباره شبانه رو تست کنم دیدم چراغ اینتر نت روشن نمیشه
زنگ زدم پشتیبانی
خاموش روشن کنید
bridge کنید
PPPOE کنید
خاموش روشن کنید
تبریک میگم الان میتونید از اینتر نت رایگان 20 کیلو بایت این ک×ص×ا×ف×ت استفاده کنید
از دیشب تا حالا هر بار خواستم اینتر نت استفاده کنم همین بوده
روز و شبم نداره
میشه بپرسم داره چی کار میکنه این ندا؟
من ک × س××××× ××××خ××××ل نیست که پول اضافه داشته باشم بریزم تو جیب این ک×لا×هبر×دارا ×××× وگر نه 2030 رو گذاشتن واسه استفاده پینگشم به اینا شرف داره
من پینگ مینگ نمیخوام
پول میدم شبانه رایگان 220 میخوام
من تا آخر 6 صبر میکنم بعدش اگه درست نشد رانژه خطم رو وسط این 6 ماه میرم برمیدارم اون 3 ماه باقی موندشم به جهنم اون دنیا جلوشون رو میگیرم حیح :دی
دیروز رفته بودم دنبال یه دوستام میخواست شارژ کنه گفتم منم میام دغ و دلیمو سرشون خالی کنم
رفتم اونجا بهش گفتم سرور تون خرابه
گفت نه درسته گفتم من میگم خرابه ا اقل شبا که خرابه گفت نه بانه 2 روزه دست شده گفتم چه درستی شده من 2 شب با 10 کیلو بایت بر ثانیه به زور دنلود میکنم گفت سروریست 128 گفتم بعله گفت خب 10 درسته رو سرعت پرت بسته میشه نا محدود شبانه یعنی خودمو گرفتم از نفر اول نداگستر تا اون بنده خدا رو با ف... خوار مادر رنگش نکردم
تا زه فهمیدم این بی خودی ها چرا یوزر رو پس خودمون رو برایه شبانه گذاشتن!
یعنی کسی سرعت 220 میخواد بره 2 مگ بگیره برای 3 ماه با 6 گیگ 55 تومن حال بیاد
من که از این پول ها ندارم بدم
دوست عزیز من همین دیروز از اونجا که اومدم نت مخابراط رو ثبت نام کردم به قول پدرم میگن هر چی باشه گیگی 2500 با ارامش مثل انسان دنلود میکنی نه اینکه گند بخوره به زندگی آدم من دیگه شدم جغد بسکه شب تا صبح بیدارم روزا تو تخت
گ و ر بابا شون
من موندم اینا چجوری این پولا از گلوشون میره پاین
خوبه سازمانت مقرارت رادیوی انگار گفته بود ارزون کنین سرعت بالا بدونه ترافیک
این عوض ی ها سرعت رو گذاشتن اسمی که شبا نشه دنلود کرد گلیگ 5000 هم که شد 5300
mahdy2021
24-08-2012, 23:58
ظاهرا اعتراضات جواب داد و حداقل از ارور 691 خلاص شدیم...........
ما از اینکه اینترنت وصل میشه و ارور نمیده خوشحال میشیم :31: کاربرای شرکتای دیگه از انواع حجم هدیه و اضافه
در یه اتفاق نادر! طبق معمول ترافیکم تموم شد و رفتم دوباره حجم بخرم با اینترانتشون به بانک که میخاستم وصل شم دیسکانکت شد
دوباره وصل شدم دیدم 1 گیگ حجم دارم! رفتم تو پنل دیدم زدم 1 گیگ لیتل مور! نمیدونم چرا جنی شدن! بعد اون محدودیت 5 روزه لیتل مور رو هم نداره، دیشب تست کردم ترافیک رایگان هم داره دیشب 1.8 گیگ دانلود کردم
این جریانش چیه قاطی کرده یا کلک خودشونه؟!
خیلی مشکوکم!
قابل توجه مسئولین صبانت
Bahram.EE
25-08-2012, 00:13
راستش اومدم غر بزنم که دو روزه سرعت شبانه از 220 اومده روی 130، ولی ظاهرا دوستان هنوز خیلی مشکل دارن.
سرعت خودم که درست شد فکر کردم مال همه درست شده، نگو حکایت همچنان باقیست !!!
LightningII
25-08-2012, 05:06
پس چی شد bbbobo2002 ؟؟؟ نکنه خیالاتی شده بودی که سرعتت 10 برابر شده ؟
یعنی قبلاً کانشکن ساخته بودید حالا یوزر پسورد رو داخل مودم تعریف کردید و خودکار سیستمتون وصل میشه ؟؟
یا با حفظ کانکشن، فقط پروتکل رو تغییر دادید ؟؟
این رو دیشب دیدیم،دیگه خیال همتون راحت،از جمله خود من،رسما شبانه دیگه تعطیل،دلم به حال خودمم خیلی میسوزه!!
این توی سایت نمایندگی صبا تو شیراز هست
سرعت سرویس رایگان شبانه، به سرعت سرویس خریداری شده توسط مشترک وابسته است. سرعت دانلود شبانه سرویس های مختلف به ترتیب زیر میباشد:
سرویس 128---- 30 کیلوبایت در ثانیه
سرویس 256---- 35 کیلوبایت در ثانیه
سرویس 512 --- 95 کیلوبایت در ثانیه
سرویس1024 --- 120 کیلوبایت در ثانیه
سرویس 2048 --- 130 کیلوبایت در ثانیه
منبع:
salar_linux
25-08-2012, 11:09
این رو دیشب دیدیم،دیگه خیال همتون راحت،از جمله خود من،رسما شبانه دیگه تعطیل،دلم به حال خودمم خیلی میسوزه!!
سرعت سرویس رایگان شبانه، به سرعت سرویس خریداری شده توسط مشترک وابسته است. سرعت دانلود شبانه سرویس های مختلف به ترتیب زیر میباشد:
منبع:
شبانه هارو خیلی دست بالا گرفتی داداش همه اینهارو نصف کن اون زمان سرعت زمان حال بدست میاد 1مگ 50-60 نه 120 :27::27::27:
helllife
25-08-2012, 12:41
یعنی هر باز که سیستم رو روشنم میکنم این بازی رو دارم
دیشب 3 که خواستم دوباره شبانه رو تست کنم دیدم چراغ اینتر نت روشن نمیشه
زنگ زدم پشتیبانی
خاموش روشن کنید
bridge کنید
PPPOE کنید
خاموش روشن کنید
تبریک میگم الان میتونید از اینتر نت رایگان 20 کیلو بایت این ک×ص×ا×ف×ت استفاده کنید
از دیشب تا حالا هر بار خواستم اینتر نت استفاده کنم همین بوده
روز و شبم نداره
میشه بپرسم داره چی کار میکنه این ندا؟
من ک × س××××× ××××خ××××ل نیست که پول اضافه داشته باشم بریزم تو جیب این ک×لا×هبر×دارا ×××× وگر نه 2030 رو گذاشتن واسه استفاده پینگشم به اینا شرف داره
من پینگ مینگ نمیخوام
پول میدم شبانه رایگان 220 میخوام
من تا آخر 6 صبر میکنم بعدش اگه درست نشد رانژه خطم رو وسط این 6 ماه میرم برمیدارم اون 3 ماه باقی موندشم به جهنم اون دنیا جلوشون رو میگیرم حیح :دیادادا دیگه شرکتها مدارک نمیخوان میتونی هر سرعتی خواستی بگیری و فقط باید این سرویستو کنسل کنی بری تو سایته شرکتی که میخوای سرویس بگیری ثبت نام کنی
شبانه هارو خیلی دست بالا گرفتی داداش همه اینهارو نصف کن اون زمان سرعت زمان حال بدست میاد 1مگ 50-60 نه 120 :27::27::27:
کاکو جون میدونم،ولی سرعت که واسه من خیلی خوبه،با سرعتی معادل 15 الی 20 کیلو بایت در ثانیه بنده دانلود دارم،خیلی هم حال میکنم!!دل همتون بسوزه :D
منبع:
منم همینو گفتم دیگه منتها از اونجا که روده راست نیست تو شیکمه اینا 128 / 8 میشه 16 اما من که 128 دارم با 8 دنلود میکنم حالا حساب کنید چی شده !
وقتی هیچکس تمدید نکنه سرویسش رو درست میشن(دلم خشه ها ! )
بله دیشب بنده 5 ساعت سیستم روشن بوده 130 مگ دانلود کردم به به عجب سرعتی خاک تو سر این صبانت کنن زود آخر شهریور بیاد بریم یک شرکت دیگه
LightningII
25-08-2012, 15:38
همونطور که قبلاً گفتم ، من این نوبت دوستان پهنای باند خریداری شده رو دو برابر کردم . از امروز اشتراک جدید فعال شد . سرعت روزانه که فعلاً از 50-70 قبلی حالا راحت به دو برابر رسیده :
امیدوارم شبانه هم از 50-70 سابق به دو برابر افزایش پیدا کرده باشه .
چون در اینصورت و با استفاده از «ترفند» :46: میتونم براحتی چهار برابر سابق دانلود کنم ! :32::27: ----> (بیش از 3 گیگابایت)
شاه صبا به سلامت باد ! :7:
ehsantm700
25-08-2012, 17:08
سلام :20:
من نزدیک 4 ساله که از صبا اشتراک می گیرم ( 128 و 512 ) ولی تا حالا ندیدم که سرعت روزانش بالاتر از 120 باشه .
شبانش هم به همین صورت بالاتر از 120 ندیدم. ( تو این شبای اخیر هم سرعت از 30 تا 80 بالا و پایین میشه. خیلی زور بزنه نزدیک به 1 گیگ دانلود میکنه)
من تهرانم مرکز ایت اله کاشانی
aliarnold
25-08-2012, 18:33
صبانت دیگه باید بره درشو ببنده ، خاک بر سرش که نمیفهمه این نونی که میخوره از گوشت سگ هم حرومتره ...
بابا ........ دارید به ما بگید سرعت شبانه من رو 15 هست یعنی ....اشیدن به سرعت :2:
sorooshfm
26-08-2012, 05:10
بچه ها می دونستید که جدیدا سرعت های شبانه اسمی شده یعنی کاربران خانگی یا همان 128 کیلوبیت در خوشبینانه ترین حالت 120 کیلوبیت دانلود می کنند
arash 0007
26-08-2012, 08:33
تا سه روز پیش سرویس 128 داشتم و سرعت شبانم 30 بود . حالا سرویس 512 دارم ولی از زمانی که مثلا سرویسم ارتقاء پیدا کرده !!! سرعت شبانم هیچ تغییری که نکرده هیچ ! بلکه بدتر هم شده !!! حالا به زور به 30 میرسه . بچه ها تو کامنت های قبلی گفته بودن 512 بگیرید سرعت شبانه خوب میشه ولی متاسفانه برا من اینطور نشد !! پولمو بیخود هدر دادم . نمیدونم تا کی میتونم این جفانت رو تحمل کنم :41::2:
LightningII
26-08-2012, 08:35
واویلا دوستان . خیال میکردم اشتراک رو از 64 بردم به 128، شبانم بهتره میشه . ولی فاجعه شد . فاجعه .
تا وقتی 64 داشتم دانلود شبانه بین 50-70KB بود ولی از دیشب که 128 فعال شد بین 0 تا 15 شد ! چرا اینجوری شد یهو ؟ سرور دانلود همون p30day و البته تورنت بود تعداد فایلها هم همون . همه چی مثل قبل الا سرعت !
همین حالا 20 دقیقه با اپراتور پشتیبانی و بعدش مسئول پشتیبانی داشتم صحبت میکردم . مسئول پشتیبانی اولش یکم گرفتار میومد و سریع صحبت میکرد ولی وقتی دید با آرامش و دقیق صحبت میکنم اونم کلی صحبت کرد و خط رو چک کرد ولی بازم ریشه ی
مشکل پیدا نشد . گفتم اگه میدونستم میخواد اینجوری شه به همون 64 ماهیانه اکتفا میکردم حرف نداشت . 128 سالیانه نمیگرفتم . شاید هم isp رو تغییر میدادم و گفتم نکنه زیر سر واحد فروشه و باید با اونها صحبت کنم .
حالا صبر میکنم امشب هم بیاد و ببینم بازم همین آش و کاسه هست یا نه . وگرنه واقعاً دانلود شبانه بی معنیه و باید تعطیلش کرد .
واویلا دوستان . خیال میکردم اشتراک رو از 64 بردم به 128، شبانم بهتره میشه . ولی فاجعه شد . فاجعه .
تا وقتی 64 داشتم دانلود شبانه بین 50-70KB بود ولی از دیشب که 128 فعال شد بین 0 تا 15 شد ! چرا اینجوری شد یهو ؟ سرور دانلود همون p30day و البته تورنت بود تعداد فایلها هم همون . همه چی مثل قبل الا سرعت !
همین حالا 20 دقیقه با اپراتور پشتیبانی و بعدش مسئول پشتیبانی داشتم صحبت میکردم . مسئول پشتیبانی اولش یکم گرفتار میومد و سریع صحبت میکرد ولی وقتی دید با آرامش و دقیق صحبت میکنم اونم کلی صحبت کرد و خط رو چک کرد ولی بازم ریشه ی
مشکل پیدا نشد . گفتم اگه میدونستم میخواد اینجوری شه به همون 64 ماهیانه اکتفا میکردم حرف نداشت . 128 سالیانه نمیگرفتم . شاید هم isp رو تغییر میدادم و گفتم نکنه زیر سر واحد فروشه و باید با اونها صحبت کنم .
حالا صبر میکنم امشب هم بیاد و ببینم بازم همین آش و کاسه هست یا نه . وگرنه واقعاً دانلود شبانه بی معنیه و باید تعطیلش کرد .
دلت خوشه به خدا نفست از جایه گرم میاد میخوای با 128 برداری مثلا 60 دنلود کنی که 2 تاش کنی بشه 120 سرعتت :9:
بابا ول کن برو انصراف بده پولتو هم که پس ندن بهتره !
128 یعنی سرعت دلود 10 من تو پاساژ پانژه بودم نمایندگی اصفهان خود پسره بهم گفت !
شبانه سرعت رویه چیزی که خریدی قفل میشه ! تا لانم چند نفر اومدن گفتن
برای من که شبا با 220 دنلود میکردم سرعت 30 هم عذاب آورده!
r_salmanzadeh
26-08-2012, 13:06
منبع:
من 128 دارم قبلا هم روزانه هم شبانه 220 دانلود میکردم ولی الان هردو 120 شدن
خب دوستانی که دلتون به سرعت کمی زیادتون خوشه اینو بخونین حااااال بیاین ( ...یدم تو ق..ر خاندانتون) باور کنین من بی ادب نیستم اینا نمیزارن!
کاربران اینترنت نا محدود صبانت بخوانند
یکشنبه, 22 مرداد 1391 ساعت 10:55
fair use policy چیست ؟
كاربران اینترنت نامحدود
اگر جزو مشتركین بدون محدودیت استفادهی شركت صبانت هستید، این قانون به سرویس شما اعمال میشود.
هدف این قانون، تامین اطمینان خاطر شما از دریافت سرویس پرسرعت و مطمئن در تمامی ساعات روز
است. بیگمان اطلاع دارید كه خدمات دسترسی به اینترنت، به صورت Share یا به اشتراكگذاری شده به
مشتریان ارایه میشود. برای افزایش رضایتمندی مشتریان صبا شرکت ضریب اشتراك گذاری را تا حد
بسیار قابل توجهی كاهش داده است.
در چنین شرایطی اگر گروهی از مشتریان، اقدام به دریافت فایلهای پرحجم نمایند ممكن است مصرف بالای
آنها منجر به كاهش پهنای باندی شود كه شما نیز از آن پهنای باند استفاده میكنید. این موضوع میتواند در
ساعات اوج مصرف، افت سرعت سرویس شما را نیز در پی داشته باشد.
اگر شما از نرمافزارهای به اشتراكگذاری فایل استفاده نمیكنید یا اقدام به دریافت فایلهای پر حجم نمی
نمائید، این قانون شما را هیچ گاه تحت تاثیر قرار نخواهد داد. حال آن كه اگر از نرمافزارهای یادشده استفاده
میكنید، خواهشمندیم به خاطر داشته باشید که ممکن است در صورت استفاده بیش از حد مجاز، تحت تاثیر
این قانون قرار گیرید.
اگر مصرف شما برخی از اوقات بالا باشد، از نظر صبانت مشكلی ندارد، مگر آن كه الگوی مصرف بالا به
صورت یكنواخت تكرار شود.
اگر روند مصرف بالا به صورت مستمرا ادامه پیدا کند، می بایست شما از سرویس های دیگر صبانت که
مناسب با نیازهای شما است استفاده کنید، در غیر این صورت صبانت برای حفظ حقوق چندین هزار كاربر
دیگر، ناگزیر به محدود یا معلق و یا مسدود كردن سرویس شما خواهد بود.
لازم به توضیح است که در این شرایط ممکن است سرعت مشترک تا یک دهم سرعت اسمی وی کاهش یابد.
بی گمان، این کاهش سرعت در صورت رخ دادن، موقتی بوده و تا زمانی که مصرف مشترک در زمره
میزان مصرف سایر کاربران قرار بگیرد، ادامه خواهد داشت.
علنی داره تهدید میکنه دانلود شبانه استفاده نکنید !!!!! :4:
اگر روند مصرف بالا به صورت مستمرا ادامه پیدا کند، می بایست شما از سرویس های دیگر صبانت که
مناسب با نیازهای شما است استفاده کنید، در غیر این صورت صبانت برای حفظ حقوق چندین هزار كاربر
دیگر، ناگزیر به محدود یا معلق و یا مسدود كردن سرویس شما خواهد بود.
عجب آدم های پستی هستند .
تازه الان صبا داره این فشار رو به کاربرا میاره شاید بعد کمی سرعت رو افزایش بده تا کاربرا راضی بشند . یعنی به مرگ میترسونه تا به تب راضی بشیم .
من تعجب میکنم از دوستانی که تازه رفتند سرویس بالاتر شارژ کردند !!! آخه این چه کاریه کردید ؟!! این دقیقا همون چیزیه که صبانت میخواد !
Eliminal
26-08-2012, 23:36
عزیزجان نوشته کاربران اینترنت نامحدود....کسانی که شبانه دانلود میکنن معمولا محدود هستن...
اتفاقا از یک نظر خوبه.من خودم از صبا نامحدود گرفته بودم.سرعتم 2 کیلو بیشتر نمیشد
خب دارن یه کاری میکنن که سرعتا از 2کیلو بیشتر بشه دیگه(برای سرویسهای نامحدود)
بعدم ننوشته که دانلود نکنین میتونین دانلود کنین ولی نه 24 ساعته.مثلا از ساعت 7 صبح تا 10 دانلود کن.بعد باز فرداش از بک ساعت دیگه که مصرفت توی یک ساعت مشخص نره بالا...همین!
mehran_pqqp
27-08-2012, 02:33
صبانت ..... سرعت دانلود 10KB آخه لامصبا اگه سرعت واقعی هم بخوایین بدین باید 16KB باشه نه 10KB
باز خوبه سایت ها رو خوب باز می کنه ولی سرعت دانلود مزخرف شده ، اینم بگم 4-5 روز پیش سرعت خوب بود الان اومده پایین
صبانت پولی که داری می گیری از نظر خیلی ها حلال نیست عزیزم ، بالاخره یه جایی باید جواب بدی 120 نخواستیم حداقل سرعت واقعی هر سرویس رو بدین
sorooshfm
27-08-2012, 06:28
نامردها امشب تو مشهد اینترنت شبانه رو قطع کردند زنگ میزنیم میگن جناب شبکه مشکل داره همکاران ما در حال رفع مشکل هستند ولی بعد از ساعت 7 صبح اینترنت وصل می شود خب بابا علنی بگید نمی خواهیم از اینترنت رایگان شبانه استفاده کنید برای همین در شبکه اختلال ایجاد کردیم:37:
LightningII
27-08-2012, 08:54
از 10 دیشب شبکه قطع بود تا صبح . دانلود شبانه 0 . من دارم ذوق مرگ میشم از این اوضاع و احوال جدید صبانت .
مرگ بر شاه ! :7:
voldemorti
27-08-2012, 09:50
دوستان برای شبانه یوزر و پس جدا میخواد یا با همون یوزر خودت کارت راه می افته؟
هنوزم هر یک ساعت قطعی داره؟
دوستان برای شبانه یوزر و پس جدا میخواد یا با همون یوزر خودت کارت راه می افته؟
هنوزم هر یک ساعت قطعی داره؟
سلام
یوزر یکسره شده با همون یوزر روزانه وصل میتونید بشین .
خیر قطعی نداره
با این ای پی پینگ بگیر 173.194.66.101 ممنون
<^SIleNT^>
27-08-2012, 12:14
Lol
سرعت دانلود روزانه ی من شده 50.
دیگه بسمه. فردا میرم فسخ قرار داد میکنم.
حیلی سرعتش مزخرف شده
پینگم تو کانتر 300 شده
قبلا 30 بودم !
سرعت دانلودم 15 شده
قبلا 160 الی 200 بودم!
سرعت آپلودم پایین اومده !
من تو شیراز منطقه شهرک پرواز زیر نظر مرکز مدرس هستم!
به کاوش رایانه ( نماینده رسمی ) میگم این مشکلات هست
میگه خوبه که !
اومدن اول گولمون زدند که
مژده مژده : بیایید که بدون یوزر نیم و پسورد میتونید دانلود کنید !
بعدش اومدن هدف پلیدشون رو رو کردند و گفتند که بفرما شما سرعت بیشتر از 30 نمیتونید دانلود شبانه کنید!
تو شیراز که سرویس نا محدود ارائه نمیدند!
ولی خدایش یکی از دوستام میگه تو اسیاتک سرعت دانلود نا محدود 30 تا 40 ثابته ولی خداییش می ارزه
من که الان سرعتم پایین اومده و پینگم هم رفته بالا
اگه همینجور ادامه بدند من میرم اسیاتک
sorooshfm
27-08-2012, 13:14
شما هم در مشهد بودید؟
سرعت روزانم شده نصف , شبانمم یک بیستم ,دیگه شارژ نمیکنم , میرم یه شرکت دیگه
بله. صبانت ر.ی.د.ی به خدت. خاک بر سر حروم خورت.
واقعا اگه دوستان همه با هم از صبانت بریم و به دیگران هم شدید توصیه کنید از صبانت اشتراک نگیرند اقدام تأثیر گذاریه ولی اینکه فقط حرفشو بزنیم یا فقط یکی دو نفر اشتراکشون رو عوض کنند هیچ تأثیری نداره .
من که مصمم هستم تا آخر همین ماه برم روی یه ISP دیگه .
salar_linux
28-08-2012, 01:44
بچه ها مقصد بعدی کدوم ای اس پی پیشنهاد می کنید که شبانه رایگانشم خوب باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این صبانت غیرقابل تحمل شده من از 128 رفتم 1 مگ بازم شرایط تغییری نکرد ....فاتحه این صبانت خونده شده
دیگه روزهای خوب تموم شد
دوستان لطف کنید isp های مختلف رو بررسی کنیم و به جای حرف زدن عمل کنیم . این عمل مدیریت فاسد و افتابه دزد صبا نت شایسته کوچ دسته جمعی ماست وگرنه شابسته همین رفتار هستیم از یه مشت دله دزد 5 کلاس سواد که با رانت اومدن شدن مدیریت صبا نت
sorooshfm
28-08-2012, 04:52
دیگه عملا باید از سرعت 220 کیلوبیت شبانه مخصوص سرویس های 128 کیلوبیت خداحافظی کنیم لعنتی
sorooshfm
28-08-2012, 05:23
من که فکر نکنم تو مشهد شرکت دیگه ای پیدا بشه سرعت شبانه اش یرای سرویس های 128 کیلوبیت بالاتر از 60 کیلوبیت باشه فعلا تو این اوضاع اینترنت ایران بیماره که علت داره و خدا داند و بس
LightningII
28-08-2012, 05:56
دوستان همگی امروز بین 9:30 تا 10:30 و هر کی دیر خبردار شد تا فردا با مسئول صبانت یا مسئول بخش فروش ((نه پشتیبانی)) تماس میگیریم و محترمانه میگیم : اگه قراره پهنای باند شبانه تا این حد پایین باشه پول رو برگردونید و خط رو تخلیه کنید .
من خودم رأس 9:30 تماس میگیرم . هفته ی قبل برای یکسال شارژ کردم حاضرم یکهفته بدوم تا خطم رو خالی کنم .
آقای پشتیبانی که تاپیک رو داره میبینه باید بدونه ما دیگه خسته شدیم و تعارف و تحمل بیهوده رو دیگه گذاشتیم کنار . هر چیزی اندازه ای داره و شما حد و اندازه رو رد کردید .
حتی خود مخابرات وضعش از هر جهت بهتره . حداقلش اینه که هزینه ی کمتری بابت 128 و 256 داره میگیره .
دوستان یادتون نره .
sorooshfm
28-08-2012, 07:58
شاتل هم افتضاحه دو یا سه روز اول خوب است ولی بعد بن میشی یعنی سرعت دانلودت به 10 کیلوبایت بر ثانیه کاهش پیدا می کند
sorooshfm
28-08-2012, 08:00
بچه ها اگه کسی تو مشهد اینترنت پرسرعت غیر از مخابرات و صبا و شاتل با سرعت شبانه خوب داره بگه که ما هم از صبانت بریم
صبانت ..... سرعت دانلود 10KB آخه لامصبا اگه سرعت واقعی هم بخوایین بدین باید 16KB باشه نه 10KB
باز خوبه سایت ها رو خوب باز می کنه ولی سرعت دانلود مزخرف شده ، اینم بگم 4-5 روز پیش سرعت خوب بود الان اومده پایین
صبانت پولی که داری می گیری از نظر خیلی ها حلال نیست عزیزم ، بالاخره یه جایی باید جواب بدی 120 نخواستیم حداقل سرعت واقعی هر سرویس رو بدین
اخه عزیز من اونی که شما میگی یه 128 بیشتر نداره که 2 مورد داره
1- 128 اسمی میشه 16 بعد خودش گفته بین 10 نفر شر میکنه میشه چند ؟؟؟؟ میخوای بالاتره 2 بره ! گ... خورد که نامحدود به خاطر این سرعتش کمه
2- اسمش نامحدود یعنی شما باید بتونی تمام مدت دلود کنی بدونه این که مشکلی داشته باشی!این مسخره بازی ها چیه!
فکنم جدیدا داری مشترک صبالنت میشی؟؟؟ فکر میکنی خوبه اما خیلی عوضه !
خوب دوستان اون اوایل مرداد من می اومدم میگفتم شبا داه کم میکنه از حجمم الان 1 ماه اینطور و هر چجی هم زنگ زدم بهشون بی فایده بود ساعت 2 تا 7 میزارم دانلود بشه ساعت 7 سیستم خاموش میشهه ایدیم رو هم گداشتم ساعت 7 دانلود قطع کنه ولی مودم روشن میمونه مثلا 7:30 اونجورا هر کی که بیدار باشه خاموش میکنه
در اون نی م ساعت هیچ دانلودی انجام نمی شه ولی هر روز مطقیر و به صورت ماملا عشقی 40 مگا 70 مگ 35- مگ برا خودش کم میکنه دیگه نمی دونم چی بگم ......... در رابطه با بقیه دوستان هم این اتفاق روخ داده؟؟؟
----------
در رابطه با سرعت ها هم پرسیدم گفتن که درست نمی شه حالا دوستانی که سرعت شبانشون بااستو شبا دارن 2 گیگ 3 گیگ دانلود میکنن خدا رو شکر کنن
amirharry
28-08-2012, 10:35
من که روی خط دوم یه isp دیگه گرفتم که امروز وصل میشه این خط رو هم تمدید نمی کنم تا تو مهر خودش بره تو لیست جمع آوری
سلام دوستان برای من شبی 2 تا فیلم بسته یعنی حدود1700مگ.
حالا شاتل میزاره شبی1700 دان کنی یا پارس انلاین یا نوین نت؟؟
hooman85hooman
28-08-2012, 12:07
سلام دوستان
بر اساس پرسوجویی که من داشتم ظاهرا قرار بر اینه که هرکاربر با همین یوزر و پسورد واقعیش ، خود کاربر از دو سرویس شبانه و روزانه یکی را انتخاب کنه و اگر کسی علاقه ای به استفاده از سرویس شبانه نداره لااقل در تایم شبانه با افت سرعت مواجه نشه . یعنی با نرم افزاری که صبا در حال تهیه و تست اونه دیگه همه کاربرا در شب بطور یکسان با کاهش سرعت مواجه نیستن .
سلام دوستان
بر اساس پرسوجویی که من داشتم ظاهرا قرار بر اینه که هرکاربر با همین یوزر و پسورد واقعیش ، خود کاربر از دو سرویس شبانه و روزانه یکی را انتخاب کنه و اگر کسی علاقه ای به استفاده از سرویس شبانه نداره لااقل در تایم شبانه با افت سرعت مواجه نشه . یعنی با نرم افزاری که صبا در حال تهیه و تست اونه دیگه همه کاربرا در شب بطور یکسان با کاهش سرعت مواجه نیستن .
این جوری که شما میگی وضع شبانه ها از این هم بدتر خواهد شد چه طور
این طور که مجبور میشن یه پهنای باند نسبتا زیادی از شرکتو فقط برای حجمی ها (حالت روزانه) اختصاص بدن و باقیمانده رو برای نامحدودها (حالت شبانه) قرار بدن
hooman85hooman
28-08-2012, 12:31
بله . تا زمان تهیه پهنای باند ، کاربران شبانه رایگان همین وضعو دارند.
البته این مطلبی که من نوشتم . نقل قول از مدیر یکی از شناخته شده ترین نمایندگیهای صبانت بود ...
LightningII
28-08-2012, 13:08
سلام دوستان برای من شبی 2 تا فیلم بسته یعنی حدود1700مگ.
حالا شاتل میزاره شبی1700 دان کنی یا پارس انلاین یا نوین نت؟؟
اگه برای شما اینطوره باید خیلی راضی باشید .
من امروز طبق قراری که قبلاً گفتم تماس گرفتم . میگفت : «به ما ابلاغ شده باید سرعت واقعی باشه ! یعنی حدود 15KB/s » !!
در حالیکه سرعت شبانه ی من با ارتقای سرویس !! که انجام دادم به زیر 10 رسیده !!
گفتم چطور وقتی 64 داشتم دانلود شبانه به 50KB/s میرسید ؟ گفت «خوش شانس بودید و همون هم طبق شرایط جدید نباید داده میشد ! یک فرقی باید بین 128 با یک مگ باشه مگه نه ؟!!!.....» :9:
اینم از جواب رسمی . وقتی ما کاربرها متفرق باشیم نه متحد، هر بلایی با این وضع سرمون بیارند حقمونه . :44:
حالا اونهایی که سرعتشون خوبه قدرش رو بدونند چون چند صباحی بیشتر ممکنه دووم نیاره .
اینا خونه به خونه دارن دنبال شما میگردند تا سرعتتون رو واقعی ! کنند !
یادتون نره : اینجا ایران است . هر روز بهتر از دیروز !
helllife
28-08-2012, 14:16
اینکه سرعتا واقعی بشه خوبه ولی اگر 128 و 15 کیلو میده باید 2 مگ و 256 کیلوبایت بده اگه یذره کم و زیاد کنه دیگه بستگی به اعصابه خودتون داره که چیکار کنید ....
من تازه میخواهم برم از صبا نت بگیرم دوستم میگفت روزا 180 و شبا 20 تا 30 است ؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
M A S T 3 R
28-08-2012, 14:43
اینکه سرعتا واقعی بشه خوبه ولی اگر 128 و 15 کیلو میده باید 2 مگ و 256 کیلوبایت بده اگه یذره کم و زیاد کنه دیگه بستگی به اعصابه خودتون داره که چیکار کنید به نظر من مادرشونو ..... ولی اول یاد بگیرید چجوری اینکارو بکنید!
چیش خوبه؟
اگه بخوایم سرعت واقعی بگیریم مخابرات هم هستش
تازه شب و روز میتونی دانلود کنی هزینه اش هم مطمئن باش از این صبانت بیشتر نمیشه
Lonely Victor
28-08-2012, 14:43
من سرویس 128 دارم
سرعت روزانه مثل قبل حدودا 100 کیلوبایته
سرعت شبانه ثابت نیست و خیلی نوسان داره ، ولی هر شب تقریبا 1 گیگ دانلود میکنم
شب 1 گیگ اول بگو ببینم شهرت کجاست ؟؟؟ منم میخوام بیام صبا چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mahdy2021
28-08-2012, 16:01
من فکر می کردم بعد از ماه رمضون مثل هر سال سرعتا درست میشه و 3 ماه شارژ کردم. عجب اشتباهی....
ولی دیگه مهم نیست.... به احتمال زیاد به زودی تغییر منزل میدیم و اصلا دیگه از صبا سرویس نخواهم گرفت. فقط بین نامحدود مخابرات و محدود برخی شرکتها شک دارم!!!
من فکر می کردم بعد از ماه رمضون مثل هر سال سرعتا درست میشه و 3 ماه شارژ کردم. عجب اشتباهی....
ولی دیگه مهم نیست.... به احتمال زیاد به زودی تغییر منزل میدیم و اصلا دیگه از صبا سرویس نخواهم گرفت. فقط بین نامحدود مخابرات و محدود برخی شرکتها شک دارم!!!
نامحدود مخابرات ؟؟؟
اصفهان که نامحدود نداره ! البته سمت لرستان یه دوستام بود میگفت من 1 مگ رو ماهی 10 تومن میگیرم نامحدود !:9:
اون دوستی هم که بهتون گفتن تهیه برنامه این حرفا من که میگم چرت پرت گفته بهتون از رو شبکه نرین اگه نه مگه پولشون زیادی کرده این خصیصا برنامه بنویسن !
مثل شبکه مثلا یه سری سرویس داره شبانه هست فقط هم تایم شبانش بیشتره هم سرعت شبانش خوبه کمی قیمتش بالاتره اما روزانه اصلا حجم نداره مثلا 3 ماه 1گیگ ! این کار که راحت تره !
sorooshfm
28-08-2012, 16:54
تو آمریکا و اروپا مشتریان اگر سرعتشان از 2 یا 3 مگ کمتر بشه شکایت می کنند و سریع کارشون راه میفته ولی تو ایران ما برای این که سرعتمون به 100 یا 200 کیلوبیت برسه خودمون رو به آب و آتیش می زنیم واقعا دلم برای خودم و بقیه ایرانی ها میسوزد
helllife
28-08-2012, 16:57
چیش خوبه؟
اگه بخوایم سرعت واقعی بگیریم مخابرات هم هستش
تازه شب و روز میتونی دانلود کنی هزینه اش هم مطمئن باش از این صبانت بیشتر نمیشهابره من هیچ فرقی نداره چیکار میکنن , بره من فقط پینگ تایم مهمه تنها چیزی که نمیشه کاریش کرد , سرعت و میشه تغیر داد نگران نباش
mahdy2021
28-08-2012, 18:55
LightningII
28-08-2012, 19:59
بعنوان آخرین پستم در این تاپیک:
این نوع جداول و لیستها فقط مایه ی آبروریزی و شرمساری برای وزارت مخابرات و نمایندگان بیسواد مجلس ماست که به دست خودشون محدودیت فیزیکی برای ما کاربران ایرانی ایجاد کردند .
من همیشه از خودم می پرسم چطوره که اینها حقوق چندین میلیونی میگیرند تا عوض خدمت به مردم اینطور به مردم خیانت کنند و شب ها هم راحت و آسوده خوابشون میبره و یکذره هم وجدان درد نمی گیرند ؟
تنها جوابی که برای این سوال پیدا کردم اینه که سفره ی خودشون از ما جداست و پهنای باندی که در خانه و محل کار خودشون وجود داره کاملاً با این چیزی که دست ماست فرق داره . اینه که خیالشون نیست توی کشور چی میگذره .
اون از دکتر ! سلیمانی وزیر قبلی IT !!! که در حد یک دیپلمه هم شعور IT نداشت و خط دایل آپ رو برای یک محقق کافی میدونست !!!! و تهرانی ها هم پارسال برای قدردانی از تفکراتش بهش رأی هم دادند تا اینکه رفت مجلس!!! و مثلاً وکیلشون شده برای دفاع از حقوقشون !! اینم از وزیر فعلی که اصلاً معلوم نیست توی کدوم باغ داره سیر میکنه .... !
اینجا هم که بعضیها فقط همین رو بلدند که بیاند همه جور فحش به صبانت بدند ! این نهایت عرضه شونه :41:. از این بالاتر هیچی توی وجودشون نیست .
دیروز اینجا گفتم همگی با هم هماهنگ شیم و تماس بگیریم صبانت واقعاً تهدید کنیم به تخلیه ی خط . مثل اینکه بجز خودم هیچکس تماس نگرفت .
واقعاً از مردم بنالیم یا از مسئولینمون یا از متحد نبودن خودمون ؟
حالا هی بیایید اینجا تا 50 سال دیگه بنالید و فحش بدید ببینیم آخرش چی از توش درمیاد ....
منکه دیگه با شما جماعت متفرق و این تاپیک هیچ کاری ندارم و اشتراکم رو از این تاپیک برداشتم .
Lonely Victor
28-08-2012, 21:38
شب 1 گیگ اول بگو ببینم شهرت کجاست ؟؟؟ منم میخوام بیام صبا چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تهران
البته برای همه اینطور نیست ، برای بعضی ها کمتره برای یه عده ی معدودی هم بیشتر
هیچ تضمینی هم نیست که سرعت منم در این حد بمونه ، احتمالا چند وقت دیگه موج حملات صبا به منم میرسه
اگر میخوای از صبا اشتراک بگیری اشتراک 1 ماهه بگیر و بعدش اگه راضی بودی تمدید کن
mehran_pqqp
28-08-2012, 21:55
تهران
البته برای همه اینطور نیست ، برای بعضی ها کمتره برای یه عده ی معدودی هم بیشتر
هیچ تضمینی هم نیست که سرعت منم در این حد بمونه ، احتمالا چند وقت دیگه موج حملات صبا به منم میرسه
اگر میخوای از صبا اشتراک بگیری اشتراک 1 ماهه بگیر و بعدش اگه راضی بودی تمدید کن
سرویس 1ماهه نداره
mehran_pqqp
28-08-2012, 22:05
من تازه میخواهم برم از صبا نت بگیرم دوستم میگفت روزا 180 و شبا 20 تا 30 است ؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرویس 128 اگه بگیری روزانه 120 هست ولی شبانه متغیر با نوسان ممکنه 120 باشه چند شب بعد چند شب 1KB باشه از دیال آپ هم مزخرف تر ، ممکن هم هست چند شب وصل نشه خلاصه وضعیت شبانه صبانت کاملا تخیلی هست
helllife
28-08-2012, 22:17
بعنوان آخرین پستم در این تاپیک:
این نوع جداول و لیستها فقط مایه ی آبروریزی و شرمساری برای وزارت مخابرات و نمایندگان بیسواد مجلس ماست که به دست خودشون محدودیت فیزیکی برای ما کاربران ایرانی ایجاد کردند .
من همیشه از خودم می پرسم چطوره که اینها حقوق چندین میلیونی میگیرند تا عوض خدمت به مردم اینطور به مردم خیانت کنند و شب ها هم راحت و آسوده خوابشون میبره و یکذره هم وجدان درد نمی گیرند ؟
تنها جوابی که برای این سوال پیدا کردم اینه که سفره ی خودشون از ما جداست و پهنای باندی که در خانه و محل کار خودشون وجود داره کاملاً با این چیزی که دست ماست فرق داره . اینه که خیالشون نیست توی کشور چی میگذره .
اون از دکتر ! سلیمانی وزیر قبلی IT !!! که در حد یک دیپلمه هم شعور IT نداشت و خط دایل آپ رو برای یک محقق کافی میدونست !!!! و تهرانی ها هم پارسال برای قدردانی از تفکراتش بهش رأی هم دادند تا اینکه رفت مجلس!!! و مثلاً وکیلشون شده برای دفاع از حقوقشون !! اینم از وزیر فعلی که اصلاً معلوم نیست توی کدوم باغ داره سیر میکنه .... !
اینجا هم که بعضیها فقط همین رو بلدند که بیاند همه جور فحش به صبانت بدند ! این نهایت عرضه شونه :41:. از این بالاتر هیچی توی وجودشون نیست .
دیروز اینجا گفتم همگی با هم هماهنگ شیم و تماس بگیریم صبانت واقعاً تهدید کنیم به تخلیه ی خط . مثل اینکه بجز خودم هیچکس تماس نگرفت .
واقعاً از مردم بنالیم یا از مسئولینمون یا از متحد نبودن خودمون ؟
حالا هی بیایید اینجا تا 50 سال دیگه بنالید و فحش بدید ببینیم آخرش چی از توش درمیاد ....
منکه دیگه با شما جماعت متفرق و این تاپیک هیچ کاری ندارم و اشتراکم رو از این تاپیک برداشتم .داداش گلم کاش همه مثل تو میشدن بعضی وقتا میگم این همه سختی و بدبختی خوبه چرا همه به این فکر بیافتند که باید دست به کار بشند شماها که تو اینترنت میچرخین بهتر از بقیه میدونین که دنیا کجاست و ما کجا قبلا گفتن مساله صبانت و isp های دیگه نیستن اینا وسیله ان خیلی زور داره که یکی خونتو بخوره از حق و مالت پربار بشه بازم راضی نشه ,هر چقدر فکر میکنم برام قابل هضم نیست که چرا باید زیربار ستم این بی اصل و نصبای عرب پرست حیوون صفت بریم
یعنی انصافاً از سال 83 84 من با اینترنت سرو کار دارم این همه سال تو سرعت نت یک پیشرفتی تو کشور ما ایجاد نشده الان شبانه من سرعت 15 یعنی من با سال 83 84 با دایل آپ همین حدود سرعت داشتم . خیلی حرکت اینا دزدی محضه این همه پول می گیرند اینا از سرویساشون
sorooshfm
29-08-2012, 07:30
خداحافظ دانلود:37:
Lonely Victor
29-08-2012, 12:29
سرویس 1ماهه نداره
برنز 128 کیلوبیت 1 ماهه داره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.