مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Sabanet / شرکت صبانت
به به عجب شبی بوده دیشب
صبا می خواد پوست اونایی که خیلی دانلود می کنن رو بکنه :31:
کلاً ایرونی جماعت مرض دانلود داره فقط دوست داره دانلود کنه ممکنه اصلاً اون فایلی که دانلود کرده رو نگاه نکنه ولی دوست داره فقط دانلود کنه
RezaMagiclife
15-07-2012, 10:32
دوست عزیز اجازه بدین تا همه چیز به نوبت انجام بشه
با توجه به درخواست های شما :
ابتدا مشکل ساعت دانلود رایگان حل شد و علاوه بر یک ساعت افزایش تایم شبانه ساعت شروع بهتری برای آن در نظر گرفته شد
مشکل دیگه کاربران که یوزر شبانه بود نیز حل شد و از امروز اتوماتیک شد و دیگه یک ساعت یکبار قطع نخواهد شد.
لطفا کمی تحمل کنید تا مشکل سرعت شبانه نیز برطرف بشه و راه حلی برای اون پیدا بشه
در ضمن برای دانلود زیاد هیچ کاربری محدود نخواهد شد
یعنی شما خانم نیوشا یا آقای ساپورتر واقعا دنبال این هستین که مشتری چی می خواد یا اینکه چه جوری بیشتر جیب شرکت رو پر کنین .افزایش تایم شبانه ای در کار نیست خودتون هم اینو خوب میدونین .قبلا 4.45 ساعت بود الان شده 5 ساعت . که البته باید یکی دو دقیقه دیرتر کانکت شد و یکی دو دقیقه زودتر دیسکانکت تا مطمئن بشی از اکانت روزانه استفاده نمیشه.در مورد یوزر پس شبانه هم من ندیدم کسی مشکلی داشته باشه به اون صورت . مشکل یوزر شبانه نبود مشکل سرعت وکیفیت شبانه بود که شما کمترش کردین و پایینترش آوردین.
حالا اگه واقعا شما به فکر این هستین که مشتریاتون چی می خوان و شما اونا رو اجرا کنین . من میگم شبانه رو از ساعت 12 تا 8 صبح بگذارید با همان سیستم قبلی یوزر پس جدا.سرعت رو هم از 250 پایینتر نیارید.کسی از مشتری ها هست که با این پیشنهاد من مخالف باشه؟ همینجا با دلیل اعلام کنه چرا.
rezazzzjjj
15-07-2012, 10:37
از من هم 300 مگ الکی الکی کم شد
کاش مثل قبل اکلنت شبانه جدا بود
به قول دوستان این یه ترفنده برای چاپیدن ملت
ArashMiniStar
15-07-2012, 10:48
به به عجب شبی بوده دیشب
صبا می خواد پوست اونایی که خیلی دانلود می کنن رو بکنه :31:
کلاً ایرونی جماعت مرض دانلود داره فقط دوست داره دانلود کنه ممکنه اصلاً اون فایلی که دانلود کرده رو نگاه نکنه ولی دوست داره فقط دانلود کنه
نه ایرونی جماعت همچنین مشکلی رو نداره.میخواد مثل آدم چند تا فایل دانلود کنه به این مشکلات برخورد می کنه!!
لطفا به بقیه توهین نکنید.من مرض ندارم که اومدم بازی کرایسیس 2 را دانلود کردم با اینکه خراب هست !! دارم الان روش کار میکنم.(repair)
سریال هم دارم دانلود میکنم و همون روز نگاه میکنم.الان من کجا مرض داره شما بفرمایید؟:24:
mahde1818
15-07-2012, 10:48
برای من که مشکلی نداره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
emob0ylove
15-07-2012, 11:08
یعنی شما خانم نیوشا یا آقای ساپورتر واقعا دنبال این هستین که مشتری چی می خواد یا اینکه چه جوری بیشتر جیب شرکت رو پر کنین .افزایش تایم شبانه ای در کار نیست خودتون هم اینو خوب میدونین .قبلا 4.45 ساعت بود الان شده 5 ساعت . که البته باید یکی دو دقیقه دیرتر کانکت شد و یکی دو دقیقه زودتر دیسکانکت تا مطمئن بشی از اکانت روزانه استفاده نمیشه.در مورد یوزر پس شبانه هم من ندیدم کسی مشکلی داشته باشه به اون صورت . مشکل یوزر شبانه نبود مشکل سرعت وکیفیت شبانه بود که شما کمترش کردین و پایینترش آوردین.
حالا اگه واقعا شما به فکر این هستین که مشتریاتون چی می خوان و شما اونا رو اجرا کنین . من میگم شبانه رو از ساعت 12 تا 8 صبح بگذارید با همان سیستم قبلی یوزر پس جدا.سرعت رو هم از 250 پایینتر نیارید.کسی از مشتری ها هست که با این پیشنهاد من مخالف باشه؟ همینجا با دلیل اعلام کنه چرا.
مشکل اینه که این ملت نمی تونن با هم همکاری کنن و هر کس به فکر خودشه ...
واسه همین انقدر بربختن مردم دیگه ...
برداشتن تایمو کردن 1 تا 6 از اون ور سرعت افتضاح خیلی دان کن 1.4 گیگ ...
انقدر بی تفکر هست برنامه هاشون که نمی دونن ساعت 6 اصلا تایم مناسبی نیست واسه قطع اکانت شبانه و باعث نارضایتی بیشتر می شه ...
یعنی کسی تو این شرکت نیست که یه ذره مخش کار کنه و این مسائلو کوچیکو که تاثیر زیادی رو ذهن مشتری داره به مدیریت تذکر بده ...
فقط فکر چاپیدنن ...
شارژم تموم شه بعد از این همه سال که مشترک هستم زنگ بزنم می گه اول پول بریز بعد حالا موقع سرویس که میشه ...
نه ایرونی جماعت همچنین مشکلی رو نداره.میخواد مثل آدم چند تا فایل دانلود کنه به این مشکلات برخورد می کنه!!
لطفا به بقیه توهین نکنید.من مرض ندارم که اومدم بازی کرایسیس 2 را دانلود کردم با اینکه خراب هست !! دارم الان روش کار میکنم.(repair)
سریال هم دارم دانلود میکنم و همون روز نگاه میکنم.الان من کجا مرض داره شما بفرمایید؟:24:
من عذر می خام اگه توهین شد ولی کلاً دارم میگم شما یک توجه بکنید به هارد مبارک تا متوجه بشید (ممکن هست استثناء هم مثل شما باشد) اونقدر فایل دانلود کردیم که پیداشون نمی کنیم من به شخصه اونقدر فیلم دانلود کردم ولی باور کنید 5 درصد ش رو بیشتر وقت نکردم نگاه کنم ولی واسه من شده بود یک عادت در حال ترک عادت هستم
armin_gera
15-07-2012, 14:37
من عذر می خام اگه توهین شد ولی کلاً دارم میگم شما یک توجه بکنید به هارد مبارک تا متوجه بشید (ممکن هست استثناء هم مثل شما باشد) اونقدر فایل دانلود کردیم که پیداشون نمی کنیم من به شخصه اونقدر فیلم دانلود کردم ولی باور کنید 5 درصد ش رو بیشتر وقت نکردم نگاه کنم ولی واسه من شده بود یک عادت در حال ترک عادت هستم
عزیزم مردم مرض ندارن حالا شاید شما عادت بد داشته باشی خیلیا این عادتو ندارن ولی من و خیلی از ادمایی که میشناسم دست کامپیوتر و مودمشون نموندن که شب تا صبح بزار بی خودی روشن باشه
من سریال ور میدارم دان شد فرداش نگاه میکنم
حالا این کجاش مشکله؟؟
درضمن تو همین ترکیه فکسنی که یه زمانی به گرد ایرانم نمیرسید مردم سریال hd رو رو وب میبینن (به خاطر سرعت خیلی بالا) و اصلا نیازی به دانلودش ندارن و هارد پر نمیکنن ولی ما ماشالاه سرعتمون این قدر پایینه که دیدن سریال hd انلاین محاله برامون مجبوریم چند شب صبر کنیم با هزار بدبختی دان شه بعد بشیم ببینیم
نه عزیزم هیچ کس مرض نداره
وقتی سرعت سرویسای نامحدود رو یه هو کم کردن اوردن رو 20 من زنگ زدم صبانت میگم چرا سرعتا کمه برگشته میگه جناب سرعتا باید استاندارد باشه
یا نمیفهمه سرعت یهنی چی یا اصلا درکی از استاندارد نداره, 20kb/s استاندارشونه عجب!!
* Helium *
15-07-2012, 15:27
سلام.کسی میدونه این Error برای چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
jafarian
15-07-2012, 16:21
برای منم ازوقتی اکانت یکی شده سرعت دانلود تو این دوروزه افزایش پیدا کرده بطور مثال همیشه حجم دانلود شبانم تا قبل ازاینکه اکانت یکی بشه حداکثراش 1 گیگ خورده ای میشد اما دیشب راحت 3 گیگ حورده ای تونستم دانلود کنم دررابطه با کم شدنم حجم هم مشکلی ندارم من که ازاین طرح راضیم:20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ArashMiniStar
15-07-2012, 17:00
منم هاردم پر هست ولی همه چیز رو کلی وقت گذاشتم تا مرتب کنم!! اینقدر تعداد فایل ها زیاد و ریز ریز هست که نگو
ArashMiniStar
15-07-2012, 17:03
ازدوستان کسی سرویس 64 دارد که بگه سرعتش چطوریاست؟ ما یک بار گرفتیم به غلط کردن افتادیم!! همون زمانی که سرعتا رو خیلی پایین آوردن.
salar_linux
15-07-2012, 17:23
برای منم ازوقتی اکانت یکی شده سرعت دانلود تو این دوروزه افزایش پیدا کرده بطور مثال همیشه حجم دانلود شبانم تا قبل ازاینکه اکانت یکی بشه حداکثراش 1 گیگ خورده ای میشد اما دیشب راحت 3 گیگ حورده ای تونستم دانلود کنم دررابطه با کم شدنم حجم هم مشکلی ندارم من که ازاین طرح راضیم:20:
داداش من مشکل شبانه الان فقط برای ما تهرانیهاست :27::27:
شما یه استان دیگه هستید کلا isp تهران به شماها بیشتر از ما تهرونیا توجه می کنم و بها میده دلیلش واقعا معلوم نیست:13::13:
salar_linux
15-07-2012, 17:27
پس بچه های استانهای دیگه لطفا پست نذارن و اینقدر از شرایط جدید صبانت تعریف نکنن
بابا می دونیم وضعیت شماها عالیه روز به روزم نتتون بهترداره میشه نیازی به تکرار نیست
من نمیدونم بی شوخی اینا قصدشون چی بوده از این کار؟! اقای ساپورت صبانت شما مطلع هستید؟ من دیشب یه نامه شکایت دیجیتالی نوشتم به مدیریت و گفتم با این کارها مشتریاتون رو از دست میدید لطفا هر چه سریعتر برگردونید به حالت قبل.... در ضمن گفتم شما بجای اینکه کیفیت خدماتتون رو بالا ببرید بدتر از قبل کردید. این آدرسش برید اعتراضتون رو در بخش مدیریت بنویسید شاید جوابی گرفتیم!
Steps-Rap
15-07-2012, 18:53
دوستان الان دیگه واسه اکانت شبانه لازم نیس guest و .... اینارو بزنیم؟؟خودش خود به خود وصل میشه ساعت یک؟
emob0ylove
15-07-2012, 19:08
دوستان الان دیگه واسه اکانت شبانه لازم نیس guest و .... اینارو بزنیم؟؟خودش خود به خود وصل میشه ساعت یک؟
آره ...
البته یه بدی هم داره اگخ 128 داشته باشی اول با 230 دان می کنه بعد میشه 60 اما اگر 512 داشته باشی نه ...
☼ Namvari ☼
15-07-2012, 19:40
به نظر من یکی شدن اکانت خیلی خوب شده
چون من که مودم وایرلس دارم دیگه با گوشیم هم می تونم به اینترنت وصل بشم
چون دیگه لازم نیست چند تا کانکشن داشته باشم
Steps-Rap
15-07-2012, 19:53
آره ...
البته یه بدی هم داره اگخ 128 داشته باشی اول با 230 دان می کنه بعد میشه 60 اما اگر 512 داشته باشی نه ...
ای بابا...اد ما هم 128 داریم..
اینا که صبح تا شب در حال آپگرید کردن و کانفیگ کردن هستن به قول خودشون .... ولی توی همین محاسبه حجم روزانه هم کلی مشکل داشتن و دارن ... این شبانه هم اضافه کردن، خدا به داد اون عده برسه که اصلاً ریز مصرف رو چک نمی کنن و فقط تموم شد پرداخت می کنند
دقیقا مثل من..من ااصلا از این ریز مصرفا سر در نمیارم!
جالبه دوستان
ایشون قبلا میگفتند تهرانیها اصل کاریاند و بقیه فرعیات(!) هستند
بزبان سادهتر ، تهرانیها شهروند درجهی یک و بقیهی ایرانیها شهروند درجهی دو هستند
حالا دیگه کلا امر فرمودند فرعیات در اینجا نظر ندند و فقط اصلکاریها نظر بدن
ظاهرا ورود اینترنت به ایران هم نتونسته قدری و قدمی تفکرات ما ایرانیها رو نسبت به هم و دیگران اصلاح کنه
ظاهرا رزولوشن نمایشگرشون هم چیزی در حدود 4K هست که مجبورند با فونت به این درشتی بنویسند تا دیده بشه
الان صبانت هم داره همین کارو میکنه هوای اصل کاریو نداره به فرعیات چسبیده
پس بچه های استانهای دیگه لطفا پست نذارن و اینقدر از شرایط جدید صبانت تعریف نکنن
بابا می دونیم وضعیت شماها عالیه روز به روزم نتتون بهترداره میشه نیازی به تکرار نیست
نه عزیز
سرعت خط بنده در این دو روزه به یک سوم قبلش رسیده
البته در طول این 5 سال که مشترک این isp بودم زیاد از این فراز و فرودها داشته و باهاش کنار آمدم
emob0ylove
15-07-2012, 20:37
بچه ها من چون دو تا اکانت صبا دارم هم خونه هم شرکت بابام ..
واسه شباه یوزر شرکت رو میزنم که 1 مگ هست واسه همین تو دسته راضی ها قرار می گیرم وسرعتم خوبه ...
اما چون خیلی ها ناراحتن از تغییرات اخیر منم معترض هستم و می خوام که به وضعیت به حالت سابق برگرده چون وضعیت سایر کاربرا هم برام مهمه نمیشه که آدم فقط خودشه ببینه ...
اگر واقعا قصد برگردوندن شرایط رو به حالت قبل دارین همه اعلام آمادگی کنین وگرنه تغییری نمی دن ...
باید با هم و هماهنگ عمل کنیم ...
Zeitgeist
15-07-2012, 20:45
یهو تصمیم میگیرن دور همی یه چی رو اجرا میکنن...!
از من دیشب 2 گیگ کم کرده :mellow:
زنگ زدم گفتش فردا صب با فروششون تماس بگیرم و باگه و درستش میکنن...!
از من به شما نصیحت، قبل از شروع دانلود ساعت 1، یکبار کانکشن رو قطع و وصل کنید...!
کامپیوتر ساعت 6 خاموش میشه اما بازم 145 مگ کم کرده ازم.
دیروز هم IDM رو برنامه ریزی کرده بودم ساعت 6 دانلوها رو قطع کنه 131 مگابایت ازم کم کرده بودند گفتم شاید اشتباهی شده دانلودها قطع نشده اما امروز برنامه ریزی کردم کامپیوتر خاموش بشه و شد بازم کم شده ازم :41: اینجوری باشه دیگه با صبا تمدید نمی کنم.
من مشهدی ام این مشکل برام پیش اومده. امشب تنظیم می کنم ساعت 5:40 خاموش بشه شاید دیگه کم نکرد
Zeitgeist
15-07-2012, 22:50
همه با هم اعتراض کنید
من خیلی از isp ها رو داشتم صبا از همه شاخ تره تو همه چیز و پتانسیلشو داره که خیلی بهتر بشه ولی در حال حاضر بد ریده من که 6 ماهه مشکل دارم من بیشتر دنبال کیفیتم اونایی که از اینترنت سر در میارن میدونن کیفیت یعنی چی کیفیت یعنی وقتی trace کردی یه ای پی معتبرو ببینی از کجا داره رد میشه متاسفانه این جا همه دنبال سرعتن و شبانه سرعت که خوبه شبانه هم امیدواریم درست بشه یه ذره هم به فکره پینگ تایما و کیفیت اینترنت باشید تو رو خدا ویه 4 تا سایت نگاه کنید ببینید خوب و بد بودن تو سرعت نیست یذره اگاهیتونو بیشتر کنید بذارید توقع ها بره بالا نیازتون بره بالاتر اونوقت مجبورن درستش کنن
صبانت جداً پینگش همیشه معمولاً خوب بوده...
با این وضع اینترنت کشور، معمولاً پینگ صبانت از سرورهای آمریکا که دورترین ها نسبت به ما حساب میشن، 150~250 و نهایتش 300 میلی ثانیه ـس
البته برخی اوقات حالا یه سیستمای خودشون مشکل پیدا میکنه یا مشکل سراسریه که پینگ خراب میشه؛ معمولاً شبا که دانلود میره بالا، پینگ صبانتم میره رو به آسمونا بالای 700-800 و هزار و 2000 که به خاطر کمبود پهنای باندشونه که اینهمه یوزر رو نمیکشه...!
یکی از نقاط قوت صبانتم به نظر من اینه که تمام پهنای باندی که از شرکت ارتباطات زیرساخت میخره، از سمت ترکیه میگیره که مستقیم میره به داخل اروپا، و نه کابلای وصل شده به کشورای عربی جنوبی؛ به خاطر همینم برخی مواقع که اون لنگره واقعیت داره (یا موارد مشابه)!! صبانت مشکلی معمولاً نداره؛ البته اون لنگر کشتی اغلب اوقات دروغ رسانه ای هست و لنگرش یه جایی وسط تهرانه :mellow:
حداقل واسه شهرای نیمه شمالی کشور اینطوره؛ شاید در نیمه جنوبی، به خاطر نزدیکتر بودن تأمین کننده های عربی، از لینکای خلیج فارس و کویت ارتباطات زیرساخت بخره...
کافیه یه cmd باز کرده و بنویسید مثلاً tracert google.com تا مسیری که میره رو نشون بده...
اولین IP ـهایی که میبینید، مال سرور و روترا و شبکه صبانتن، بعدش میرسه به یکی دو تا IP که 10.10.x.x هست شکل و شمایلشون که سرورای قیلترینگ و شیر فلکه ارتباطات زیرساختن! بعد اینا میره خارج کشور...
Ice Pain
15-07-2012, 22:57
البته اون لنگر کشتی اغلب اوقات دروغ رسانه ای هست و لنگرش یه جایی وسط تهرانه :mellow:
;) ;) ;)
..
mahde1818
15-07-2012, 23:14
تهران باید اولویت اول صبا باشه چون سمبل عملکرد یک شرکت هست نه این بره ضیغول آباد 3 مگ بده تهران پهنای باند نداشته باشه ...
مدیرای صبا خیلی شوتن وگرنه این تغییرات نباید الان اتفاق می افتاد ...
واقعا اون شارلاتان اگرهر چقدر بد باشه و محدود کنه تو مدیریت واقعا عالی هست ...
نیشابور شد ضیغول آباد هان.... شما تهرانی ها حقتون همین سرعت 70 هست
emob0ylove
15-07-2012, 23:42
نه بابا نیشابور که جای خوبیه ...
چون عموی من عید از امریکا اومده بود موقع برگشت با هواپیما نیومدیم تهران گفت با ماشین بریم نیشابوررو ببینیم حالا فاصله ای هم نداره ها تا مشهد ولی دیگه رفتیم با ماشین ...:11:
بعد تو میگی من گفتن دهات ...
منظورم کلی بود
☼ Namvari ☼
16-07-2012, 00:14
من 12:40 دقیقه وصل شدم بعد از ساعت 1 حدود 50مگ دانلود کردم رفتم تو ریز مصرف دیدم کم کرده!
1:10 یه بار قطع و وصل شدم دوباره 5مگ دانلود کردم این دفعه کم نکرده بود!
دمت گرم گل گفتی
shahin666
16-07-2012, 00:29
سلام
من یکی دو شب پیش هر بار که میخواستم یوزر پسورد شبانه رو بدم چراغ مودمم قرمز میشد گفتم شاید مشکل از طرف صبانت هست
امروز وقتی وارد سایت صبانت شدم تازه متوجه قضیه شدم
خوب این کارا از این جهت که دیگه مجبور نیستم هر بار برای استفاده از سیستم شبانه یوزر و پسورد رو تغییر بدیم خوبه ولی
مشکل این هست که ممکنه ما یه فایل خیلی حجیم رو بذاریم برای دانلود که اگر ساعت 6 بگذره اتوماتیک وارد روزانه میشه و از ترافیک مون کم کنه
البته با نرم افزار میشه سیستم رو خاموش کرد ولی بازم مودم روشن هست !!! حالا برای قطع شدن بعد از ساعت 6 چیکار باید کرد؟!!
(تو حالت قبلی سیستم بعد از تموم شدن ساعت شبانه چون اعتبار یوزر شبانه هم تموم میشد چراغ مودم قرمز میشد یعنی عملا از اینترنت خارج میشد اما تو سیستم جدید اتوماتیک وارد سیستم روزانه میشه)
اومدن ساعت 3 تا 7 رو به 1 تا 6 تغییر دادن هر چند تو نگاه اول بهتر شد ولی سرعت دانلود خیلی افتضاح هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو سیستم قبلی یعنی 3 تا 7 شبی یک گیگ خورده ای دانلود میکردم الان به زور 200 مگ هم نمیشه دانلود کرد
سرعت شبانه من 30 تا 40 بیشتر نیست در ضمن من کرج هستم
armin_gera
16-07-2012, 00:47
هربار که زنگ میزنی میگن مشکلارو داریم حل میکنیم من نمیدونم این مشکلات کی قراره حل بشه
با 5 تا فایل جمعا سرعت به 40 نمیرسه!
دوستم با همارا شبانه 2 تا 8 صبح فیکس با 130 دان میکنه یعنی واقعا صبا از همارا هم داره عقب میمونه؟!!
armin_gera
16-07-2012, 00:49
نه بابا نیشابور که جای خوبیه ...
چون عموی من عید از امریکا اومده بود موقع برگشت با هواپیما نیومدیم تهران گفت با ماشین بریم نیشابوررو ببینیم حالا فاصله ای هم نداره ها تا مشهد ولی دیگه رفتیم با ماشین ...:11:
بعد تو میگی من گفتن دهات ...
منظورم کلی بود
راستی مشهد تبریز شیراز اصفهان و... فک نکم دهات باشنا :46::11:
Zeitgeist
16-07-2012, 00:53
عزیزان این بحثای ابلهانه جهان سومی این شهر اون شهر و خود بزرگ بینی و امثالهم رو بریزین دورر و الکی بحثای بیهوده احمقانه نکنین...
اصن یه وضی :mellow:
fisheries65
16-07-2012, 01:04
12 کیلو بایت بر ثانیه!!!!
تهران_ اشتراک 128 کیلو بیت
دوستان اکانت شبانه چرا کانکت نمیشه چند روزه...
babak_munich
16-07-2012, 01:33
اصفهان - اشتراک 128 کیلوبیت
سرعت دانلود 18 !!!!!!!
Ice Pain
16-07-2012, 01:41
دوستان اکانت شبانه چرا کانکت نمیشه چند روزه...
با همون یوزر و پسورد خودتون که از ساعت 1 بامداد به بعد بیایید شبانه حساب میشه :)
چند روزی هستش که اینطور شده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
armin_gera
16-07-2012, 02:32
سرعت دانلود 28 kb/s
خوب یه هو بگو دان نکن دیگه
Ice Pain
16-07-2012, 02:59
30 kb/s
:13:
solidworm
16-07-2012, 09:29
اگر از ساعت 1:30 یا 2 به بعد اینرنت قطع بشه ، دیگه تا 6 وصل نمیشه. ارور اشتباه بودن یوزر/پسورد میده. اینم یک مشکل دیگه است علاوه بر کم بودن سرعت که اصلا نمی ارزه شب دانلود کرد. مگر اینکه همزمان 100 تا فایل با لینک مستقیم داشته باشی که سرعت به 170-180 برسه. تورنت ماکزیموم 20-30 kB/s .
Lonely Victor
16-07-2012, 10:22
دیشب سرعت من نسبتا بهتر شده بود ، توی 4 ساعت 1 گیگ دانلود داشتم
دوستان هنوز مشکل کم شدن حجم رو دارن؟ من از ترس کم شدن حجم ساعت 5:30 دانلود رو قطع کردم
RezaMagiclife
16-07-2012, 10:56
من دیشب ساعت 1.10 دقیقه خوابیدم .مثل اینکه دو سه دقیقه دیگه دیسکانکت شده و دیگه هم نتونسته کانکت بشه دیشب یک رکورد بیاد موندنی از صبانت بجا گذاشتم.حدود 30 مگابایت در عرض 5 ساعت که کامپیوتر بیچاره ام روشن بوده.:9::44:
ArashMiniStar
16-07-2012, 10:59
دیشب سرعت من نسبتا بهتر شده بود ، توی 4 ساعت 1 گیگ دانلود داشتم
دوستان هنوز مشکل کم شدن حجم رو دارن؟ من از ترس کم شدن حجم ساعت 5:30 دانلود رو قطع کردم
ظاهرا مشکل منم در مورد حجم کم کردن حل شده
ظاهرا مشکل منم در مورد حجم کم کردن حل شده
ساعت چند دیسکانکت شدی ؟؟؟؟
سلام
من نمیدونم جزو خوش شانس ها هستم یا دوستان جزو بدشانس ها و به باگ خورها
من سرعت برام بسیار بهتر شده و 3.5 گیگی هرشب دارم و اکانت پرمیوم رپید هم دارم البته و همیشه هم راس 6 و 13 ثانیه کامپیوترم خاموش میشه و ریزمصرفم رو که نگاه کردم توی این سه روز حتی یک مگ هم از روزانه کم نشده
ArashMiniStar
16-07-2012, 12:45
دادا من 2 3 دقیقه زودتر دانلودم رو متوقف میکنم.دیس نمیشم...
اوضاع بدکش نیست
من دوباره دارم ندا میفروشم به نظر میرسه ندا اصفهان دوباره خوب شده
دیشب من با ندا بودم
نزدیک به 3 گیگ خوب بدکش نبود البته نه مدیا فایر بود نه ر÷ید
یه سری لینک از فیلم باران بود آ÷لود باز
کلا فعلا بدکش نیست اصفهان
ali_tadvin
16-07-2012, 17:22
بد شده
سرعتا خیلی کم شده
قبلا بالای 1 گیگ دانلود داشتم الان افتضاح شده
کسی میدونه که برای پیگیری حجم هایی که اشتباهی کم شده باید به چه تلفنی زنگ زد ....؟؟؟
emob0ylove
16-07-2012, 17:42
83852 رو بگیر می فهمی ...
mahdy2021
16-07-2012, 17:51
کسی میدونه که برای پیگیری حجم هایی که اشتباهی کم شده باید به چه تلفنی زنگ زد ....؟؟؟
سیستم ریز مصرف صبانت به شدت قاطی کرده
چند روز پیش یک موردش رو گذاشتم تو همین تاپیک.......... امروز چند بار حجم از من کم کرده بود. 170 مگ... 55 مگ و ..... در حالیکه اصلا اون ساعتا آنلاین نبودم
الان هم که رفتم تو ریز مصرف دیدم اصلا تاریخ 26 تیر رو حذف کرده :31: هیچی از مصرف امروز نشون نداد......
فقط خدا کنه برگردونن
darkestpalace
16-07-2012, 18:02
آره توی ریز مصرف خبری از 26 تیر نیست !! برای من 3 تا از کانکشنهامو تو تاریخ 10 تیر هر کدوم دو بار حساب کرده بود ، زنگ زدم گفت حالا پیگیری می کنیم ! اینم من خیلی اتفاقی چشمم افتاد بهش ، اینجوری که کلا همه چی زیر سواله معلوم نیست چی سر محاسبه ی حجم میاد مطمئنم خیلی های دیگه هم مثل خود من اصلا تا به حال چک نکرده بودن
یه سوال دارم
واسه این اینترنت شبانه باید قبل دیسی کرد دوباره وصل شد (مثل شاتل) یا نه ؟؟؟بعد از ساعت یک دیگه حساب نمیکنه؟؟
ولی اون سیستم قبلی خیلی بهتر بود آدم مطمئن بود از حجمش کم نمیشه !!!!تازه اون موقعها هم که قاطی میکرد همین طور وصل میموندی که دیگه عالی بود:27:
Zeitgeist
16-07-2012, 19:21
قطع و دوباره وصل کنید؛ آخرشم قطع کنید و بعد برای استفاده روزانه وصل کنید...
روی کاغذ قراره حساب نکنه، ولی سیستمشون باگ زیاد داره و بعضی اوقات حساب میکنه؛ پس عاقلانه تره که قطع و وصل کنید قبل از شروع دانلود و بعد از اتمام دانلودتون تا session پایان بپذیره و سیستمشون اشتباه نکنه عین من که 2 گیگ کم کرده و الان دنبالشم برگردونن...!
خرجشم کلاً یه تسک توی windows task scheduler ـه که rasphone.exe یا rasdial.exe کانکشنو سر فلان ساعت و دقیقه قطه کنن و یک تسک دیگه که دوباره مثلاً 30 ثانیه یا یه دقیقه بعد دوباره وصل کنه...
پیشنهاد میکنم برای سرعت افتضاح شبانه تا یه تاریخی به صبا نت فرصت بدیم و در صورت رسیدگی نکردن دسته جمعی به یه isp دیگه کوچ کنیم
armin_gera
16-07-2012, 23:06
پیشنهاد میکنم برای سرعت افتضاح شبانه تا یه تاریخی به صبا نت فرصت بدیم و در صورت رسیدگی نکردن دسته جمعی به یه isp دیگه کوچ کنیم
موافقم
اگه تعداد زیاد باشه میشه با یه isp دیگه صحبت کرد که آقا مثلا 200 یوزر یه هو برات میاریم به شرطی که سرعت بالا بدی
مطمعنا هیچ شرکتی از مشتری بدش نمیاد مخصوصا اگه زیاد باشه حتما قبول میکنن
Lonely Victor
16-07-2012, 23:37
isp های دیگه هم خیلی شرایط بهتری ندارن و اختلاف کیفیتشون ناچیزه ، یا حتی اگر اختلافشون هم زیاد باشه فقط مربوط به چند تا منطقه ی خاص میشه و در سطح کشور اگه نگاه کنیم همشون مشکلات خاص خودشونو دارن
فعلا باید منتظر اینترنت ملی باشیم تا ببینیم شرایط چطور پیش میره و بعد تصمیم بگیریم
دوستان امروز متوجه یه چیزی شدم... حجمتون تموم بشه اکانت شبانه ای هم در کار نیست!!!
دوستان امروز متوجه یه چیزی شدم... حجمتون تموم بشه اکانت شبانه ای هم در کار نیست!!!
به به...!دقیقا فک کنم یکی از چیزای که صبا میخواست طبق همین یکی کردن اکانت شبانه و معمولی همین بود...که دیگه کسی که اکانتش تموم شه شبانه نداشته باشه...
اون وقت میگن ما به فکر مشتری بودیم و واسه خودتون و مشتریا این کارو کردیم...جون خودتون...همه ی سود این کار واسه خود شرکته نه مشتریای بی چاره...
بله همونطور که دوستان گفتند وقتی حجمتون تموم بشه نمی تونید از شبانه استفاده کنید!!!
ای کاش اینطوری نبود.
اینترنت شبانه مشکلی داره؟همش میگه یوزر پس اشتباهه؟چند بار تست کردم
emob0ylove
17-07-2012, 09:05
اینترنت شبانه مشکلی داره؟همش میگه یوزر پس اشتباهه؟چند بار تست کردم
کاش پست های قبل رو می خوندی ...
چند وقتی سیستم اتوماتیک پیاده شده و نیازی به تغییر یوزر و پس نیست و می تونین از 1 تا 6 رو بدون محاسبه حجم استفاده کنین ...
سلام
من ریز مصرف 27 ام رو نمیتونم ببینم همه اینطور هستند ؟
SHAHAB-P30
17-07-2012, 11:18
چرا اینجوری شده از حجم شما هم کم میشه . من اصلا تا ساعت 5:55 وصل بودم تو ریزمصرف زده تا 6:30 بعد 130 مگابایت هم کم کرده
سرعت هم که افتضاحه 40 . 10 تا فایل که بذاری 16 کانکشنه میرسه به 100:41:
ArashMiniStar
17-07-2012, 11:19
سلام
منم نمیتونم
من نمیدونم آخه کی نظر داد اکانت شبانه و روزانه یکی بشن؟؟؟؟
emob0ylove
17-07-2012, 11:56
هر کسی میومد از این نظرا میداد آخرسرم اعمال کردن دیگه هم کاری نمیشه کرد ...
سیستم محاسبه که کلا مشکل داره شده واسه من روزارو قاطی کنه مثلا از 20 ام بره 23 ام اما فعلا تو حجم مشکل نداشته ...
دیشب پهنای باندو ترکوندم 7 تا دانلود گذاشتم خوابیدم چون باید حتما چند فایل باهم باشه تا 230 kb/ s رو پر کنه وگرنه با 100 دان می کنه ...
4.2 گیگ گرفتم دیشب که اولین بار بود انقدر زیاد دان کرده بودم ...
همیشه بیشتر از 2.8 گیگ نمی شد ..
emob0ylove
17-07-2012, 12:00
راستی یه چیزو الان دیدم امروز 6:10 بلند شدم دیدم داره دان می کنه گفتم تو 10 دقیقه با 220kb /s حتما 120 مگ کم کرده بعد چک کردم دیدم نه الانم زده تا 6:10 کانکت اما حجم مصرفی رو زده 0 ...
فکر کنم بعضی موقع که قاطی کنه میشه بیشتر از 6 هم دان کرد مثلا تا 7 فقط بین 6 تا 7 باید یه ذره اولش دان کنین بعد چک کنین ببینین کم کرده یا نه ...
کلا ریسکه اگه همین جوری بزاری بره واسه دانلود...
RezaMagiclife
17-07-2012, 12:24
چرا اینجوری شده از حجم شما هم کم میشه . من اصلا تا ساعت 5:55 وصل بودم تو ریزمصرف زده تا 6:30 بعد 130 مگابایت هم کم کرده
سرعت هم که افتضاحه 40 . 10 تا فایل که بذاری 16 کانکشنه میرسه به 100:41:
یعنی 100 کمه؟ سرعت من در بهترین شرایط ودوران خود 100 بود ازش راضی هم بودم.الان زیر 40 هست .دیشب حدود 600 مگ تو 5 ساعت زده تازه تو این چند شب بهترین سرعت رو داشته:44::44::44:
SHAHAB-P30
17-07-2012, 13:45
یعنی 100 کمه؟ سرعت من در بهترین شرایط ودوران خود 100 بود ازش راضی هم بودم.الان زیر 40 هست .دیشب حدود 600 مگ تو 5 ساعت زده تازه تو این چند شب بهترین سرعت رو داشته:44::44::44:
خب من با این حساب که قبلا سرعتم روی 215 فیکس بود و حتی یک کیلوبایت هم کم نمیشد اینو میگم
armin_gera
17-07-2012, 14:06
شبانه من از 230kb/s کم تر نمیداد ولی الان به زور به 80 میرسه
اخ اخ یادش بخیر،روز شنبه نت شبانه برای اولین بار با سرعتی که چشمانم تا صبح اشک توش جمع بود،با سرعتی معادل 620 کیلو بایت در ثانیه داشت دانلود میکرد!!چه شبی بود!!!!!!!! :18:
از اون شب به بعد سرعت به زور 70 کیلو بایت!!!!!!!!!!!!!
دوستا 2 روزه چرا اینجوری شده من نمی تون ریز مصرف دقیق رو ببینم کلا قاطی شده؟؟ خودتون ببینید شبانه هم استفاده کردم ولی ساعات شبانه رو هم ننداخته ؟ مشکل از چی؟؟ میتونه از مدل مودمم باشه ؟؟ مودمم دی لینک یه چند هفته میشه که گرفتم و ببیشتر از وایلس استفاده میکنم و شبانه رو هم یا با لن دانلود میکنم یا با همون وایرلس چرا اینجوری شده؟؟؟؟
darkestpalace
17-07-2012, 14:45
سلام
قسمت "تا تاریخ" بالای صفحه رو بزنید 28 ام ، ریز مصرف 27 ام رو هم میاره
سلام
کسی میتونه اون قسمتی رو که هایلایت کردم یک توضیحی بده ؟!
چون امکان نداره !!!!!!!!! چون دانلود منیجر تنظیم هست سر ساعت 6 دانلود رو متوقف کنه و تازه اون کاری نکنه سیستم درست سر ساعت 6 و 13 ثانیه خاموش میشه
میخوام ببینم چطور چنین چیزی ممکن هست
اگه توضیح منطقی نیست براش پیگیری کنم
em0cUteb0y
17-07-2012, 17:27
دوستان تو پستی در مورد اینکه امروز تا 6:10 هم دانلود کرده بودم و با سرعت 220 و چیزی کم نکرده بود ..گفتم ...
بعد از دوستمم که صبا داره پرسیدم گفت من تا خود 7 : 30 دان داشتم :18:
ونزدیک به 5.2 گیگ دان کرده بود تو یک شب در حالی که من تا 6:10 صبح 4.10 گیگ دان کرده بودم که با توجه به اینکه با سرعت 220 چیزی در حدود ساعتی 700 مگ دان می کنه درست هست ...دوستانی هم که مشکل سرعت دارن به خاطر این هست که 128 دارن و سرعت بعد از مدتی 1/4 می شه ...
ولی 512 اگر 6 تا فایل با هم بزارین تا آخر با 220 دان می کنه ...
سلام
چون امکان نداره !!!!!!!!! چون دانلود منیجر تنظیم هست سر ساعت 6 دانلود رو متوقف کنه و تازه اون کاری نکنه سیستم درست سر ساعت 6 و 13 ثانیه خاموش میشه
سلام
به جمع دوستان شاکی خوش آمدید!
برای منم همچین موردی وجود داره، اما چون توی لاگ تا بعد از 6 ادامه داره امکان ثابت کردنش وجو نداره
قبل و بعد از ساعت شبانه دیسکانت کنید همیشه ....
ظاهراً یکی کردن اکانت ها بیشتر نمایان کردن مشکلات سیستم ریز مصرف رو
پیگیری کنید اولین جواب میتونه این باشه که تا بعد از ساعت 6 ادامه داشته ...
mahde1818
17-07-2012, 20:08
600 مگابایت اصلا به صرفه نیست ارزش روشن بودن کامپیوتر رو نداره :44:
فلان به شدت دیسکانکتی داره امشب .... قبلاً فقط پینگ داغون بود
دیگه سبانت روی هرچه ISP قفغاز و ضپرتیو سفید کرده.
night-sky
17-07-2012, 22:26
این چه وضعششش
پینگ 3 روزه باز انقدر بالا رفته که اصلا نمیشه بازی کرد مسخرس
یعنی شما ها نمی تونین هیچ چیزی رو ثابت نگه دارین
این چه وضعششش
پینگ 3 روزه باز انقدر بالا رفته که اصلا نمیشه بازی کرد مسخرس
یعنی شما ها نمی تونین هیچ چیزی رو ثابت نگه دارین
فکر بازی رو که اصلاً نباید کرد چون packet lost در حد تیم ملی وجود داره .... پینگ هم stable نیست بین 400 تا 800 نوسان داره
تست ساده با سرور google!
Ping statistics for 173.194.34.14:
Packets: Sent = 16, Received = 15, Lost = 1 (6% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 452ms, Maximum = 703ms, Average = 604ms
بچه های چه طوریه من دو روزه اصلا نمی تونم برم توی اکانتم که ریزمصرفم رو ببینم همش پیام server eror می ده
darkestpalace
18-07-2012, 04:29
بچه های چه طوریه من دو روزه اصلا نمی تونم برم توی اکانتم که ریزمصرفم رو ببینم همش پیام server eror می ده
اگه از این لینک استفاده می کنی خرابه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این یکی برو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
سلام
به جمع دوستان شاکی خوش آمدید!
برای منم همچین موردی وجود داره، اما چون توی لاگ تا بعد از 6 ادامه داره امکان ثابت کردنش وجو نداره
قبل و بعد از ساعت شبانه دیسکانت کنید همیشه ....
ظاهراً یکی کردن اکانت ها بیشتر نمایان کردن مشکلات سیستم ریز مصرف رو
پیگیری کنید اولین جواب میتونه این باشه که تا بعد از ساعت 6 ادامه داشته ...
دقیقا من هم همین مشکل رو دارم. با وجود اینکه ساعت 6 کامپیوتر خاموش می شد تا بعد 6 می رقت و بالای 100 مگ کم می کرد. شاید ربطی به نوع کانکشن من که ppoep هست داشته باشه. کانکشن شما pppoe هست یا bridge ؟
دقیقا من هم همین مشکل رو دارم. با وجود اینکه ساعت 6 کامپیوتر خاموش می شد تا بعد 6 می رقت و بالای 100 مگ کم می کرد. شاید ربطی به نوع کانکشن من که ppoep هست داشته باشه. کانکشن شما pppoe هست یا bridge ؟
مال من bridge همیشه .... میدونم بعدش DC میشه ... بعد هم PC خاموش میشه ... در ضمن همه برنامه ساعت 6 متوقف میشن چه تورنت چه IDM ...
ArashMiniStar
18-07-2012, 13:43
دیروز پی سی من بطور عجیبی نه خاموش شد نه دانلود قطع شد اونم تا ساعت 9!!!!
فقط شانسم گرفتم اون درایور c ام پر شده بود وگرنه کلکم کنده بود :دی البته الانم کلی ضرر بهم خورد.
دلیلش هم این بود که kaspersky pure داشته بطور 100 درصد از سی پی یو استفاده میکرده!! حالا چرا نمیدونم.نه task در کار بوده نه ...
این کنتور سبانت مشکل داره! با این کتره جدیدشون هرکی تا حالا نمی دونست هم اضافه شده.
حالا به شبانه نمیشه ایراد زیاد گرفت، اما روزانه دیگر اعشاب خراب کن شده. کلاً اسمشو بزارن اینترنت شل سرعت شبانت.
سلام دوستان.سرعت دانلود با torrent شما خوبه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
Zeitgeist
19-07-2012, 00:17
SabaNet has limited number of concurrent PPPOE connections for "each account" to 2
this happened today. previously it was 3 concurrent connections for Day-time accounts and unlimited for Night one
این تنها معنی ای که برای من داره اینه که صبانت با محدودیت حجمی روبرو شده و سعی داره به هر زوری شده سرعت شبانه رو کاهش بده تا در ساعات شبانه انقدر افت کیفیت سرویس به دلیل ترافیک بالا نداشته باشه؛ این اقدام هم در همین راستا بوده که یکی از سوراخ ها رو بستن...!
یعنی هیچ قصد و برنامه ای برای افزایش احتمالی سرعت وجود نداره...
هر کی نفهمید مشکل خودشه :mellow:
تا دیشب سرعت خوب بود اما امشب خیلی خیلی بد بود
SHAHAB-P30
19-07-2012, 07:49
یه مسئله ای که هست اینه که فرق 128 و 256 و 512 چیه
من برای خونه خودمون 512 گرفتم برای دوستم 256 و برای دفتر بابام 128 ولی هرسه تاش سرعتاش یکیه ؟
ArashMiniStar
19-07-2012, 09:12
تا دیشب سرعت خوب بود اما امشب خیلی خیلی بد بود
دیشب اصلا جالب نبود
جیز تو جیز شده
حجمم الکی کم میشه
سرعت پایین
پینگ بالا
حیف پول و اعصابمون
اه
من برای خونه خودمون 512 گرفتم برای دوستم 256 و برای دفتر بابام 128 ولی هرسه تاش سرعتاش یکیه ؟
توی سرویس حجمی فرق چندانی نمی کنند ...
مگر اینکه همزمان چند نفر استفاده کنند، شاید اون موقع فرق کنه ...اونم مطمئن نیستم
سلام دوستان.سرعت دانلود با torrent شما خوبه؟
Ice Pain
19-07-2012, 12:02
40 - 50 - 60 ....
با سلام از تاریخ 24 تیر هر روز بلا استثنا از اعتبار من بین 60 تا 100 کم میشه و هر روز زنگ میزنم و کاربرای پشتیبانی طوری برخورد میکنند که انگار مصرف کردم وحالا بخاطر 100 مگ محتاج اونا شدم.
سرعت بسیار افتضاح شده و خیلی راحت میگن ما تغییری ایجاد نکردیم.
بعضی مواقع برای صحبت با پشتیبانی تا 12 دقیقه معطل شدم.
واقعا واسه خودم که 6 ساله مشتریشون هستم متاسفم .
مطمئن باشید به محض پایان قرارداد داد با شرکت دیگری صحبت میکنم.
دوستان راستی شما وقتی حجمتون کم میشه چرا زنگ نمیزنید بگید که کاربرش برگرده بگه فقط شما هستید مشکل دارید.
armin_gera
19-07-2012, 14:19
40 - 50 - 60 ....
خوش به حالت مال من اصلا تورنت دان نمیکنه بکنه هم از 10 بالا تر نمیره
شاید من بلد نیستم
Ice Pain
19-07-2012, 15:09
خوش به حالت مال من اصلا تورنت دان نمیکنه بکنه هم از 10 بالا تر نمیره
شاید من بلد نیستم
اتفاقا" برای من هم 2- 3 شب اینجوری بود (تقریبا" یک هفته پیش)
تنها شرکتی که سرعت دانلود با تورنتش خوبه،آسیاتک هستش.
<^SIleNT^>
19-07-2012, 17:07
در 90 درصد موارد 10
بدون رپیدباز تورنت بی تورنت
با سلام از تاریخ 24 تیر هر روز بلا استثنا از اعتبار من بین 60 تا 100 کم میشه و هر روز زنگ میزنم و کاربرای پشتیبانی طوری برخورد میکنند که انگار مصرف کردم وحالا بخاطر 100 مگ محتاج اونا شدم.
سرعت بسیار افتضاح شده و خیلی راحت میگن ما تغییری ایجاد نکردیم.
بعضی مواقع برای صحبت با پشتیبانی تا 12 دقیقه معطل شدم.
واقعا واسه خودم که 6 ساله مشتریشون هستم متاسفم .
مطمئن باشید به محض پایان قرارداد داد با شرکت دیگری صحبت میکنم.
دوستان راستی شما وقتی حجمتون کم میشه چرا زنگ نمیزنید بگید که کاربرش برگرده بگه فقط شما هستید مشکل دارید.
اگر شما از تاریخ 24 تیر این مشکل رو دارید، من از اواخر اردیبهشت با اینترنت شل سرعت شبانت مشکل دارم، هم برای حجم ها (که تماس گرفتم برگردوندند حدوداً 4 5 گیگابیت)، هم برای سرعت افتضاح روزانه که page به زور باز میکنه که همیشه گفتند رفع میشه، داریم آپگریت می کنیم داره کانفیگ میشه سرورا تازه عوض شدند، اما چون 2 ماه میشه که تکرار می کنند بعید به نظر می رسه حل بشه .. هم پینگ بالای 500، از همه بالاتر پینگ بالای 300 برای سرورهای داخل ایران ...
بیش از حدی که بتونن جوبگو باشند فروختند، همینم کیفیت رو پایین آورده .. منم با پایان قرارداد از جای دیگه میگیرم، یکم کاربر از دست بدن شاید هوسشون رو جمع کنند.
em0cUteb0y
19-07-2012, 19:10
فرق داره ..
با 128 فقط 8 مگ اول رو با سرعت بالا دان می کنی اما 512 و 1 تاۀخر سرعت بالا میمونه ..
شبانه هم همین طوریه ...
یعنی شبی خیلی دان کنی با سرعت 50 - 60 چیزی حدود 900 مگ ...
سلام . من می خواستم بدونم تمام سرویس های adsl شرکت صبانت شبانه رایگان داره ؟ و از چه ساعتی تا چه ساعتیه ؟ ممنون .:11:
em0cUteb0y
19-07-2012, 20:04
سلام . من می خواستم بدونم تمام سرویس های adsl شرکت صبانت شبانه رایگان داره ؟ و از چه ساعتی تا چه ساعتیه ؟ ممنون .:11:
آره داره ..
از ساعت 1 تا 6 صبح ...
اما مهم اینه که چه سرویسی داشته باشی ...
128 روز و سب چند مگ لول بالا دان می کنه بعد میاد روی 60...
اما512 و 1 مگ تاآخر با 230 دان می کنن ...
Lonely Victor
19-07-2012, 20:27
بله ، همشون دارن
ساعت 1 تا 6
سلام
بله
از ساعت 1 تا 6 صبح
====
خوب من سرویس 128 دارم ولی توی دفتر برای کسان زیادی که اشتراک میگیریم و با شرکت ها و کارخانه های زیادی کار میکنیم نتیجتا یوزر نیم و پسوورد های زیادی با سرویس های متنوع دم دست هست !!!
حالا من بین اونایی که سرور دارند و همیشه روشن هست که هیچ یکی از اونای دیگه رو انتخاب کردم که چنین سرویسی داره
طلایی 1 مگابیت
امشب با سرویس ایشون دانلود میکنم ببینم این تغییر سرعت ها به سرویس بستگی داره یا نه
چون بعد از اون دو سه روز اول که 3 گیگ بیشتر میگرفتم به بعد همش شد 1 گیگ و میخوام ببینم بسته به نوع سرویس شده این سرعت شبانه
فردا نتیجه رو توی همین تاپیک اعلام میکنم
سلام
بله
از ساعت 1 تا 6 صبح
====
خوب من سرویس 128 دارم ولی توی دفتر برای کسان زیادی که اشتراک میگیریم و با شرکت ها و کارخانه های زیادی کار میکنیم نتیجتا یوزر نیم و پسوورد های زیادی با سرویس های متنوع دم دست هست !!!
حالا من بین اونایی که سرور دارند و همیشه روشن هست که هیچ یکی از اونای دیگه رو انتخاب کردم که چنین سرویسی داره
امشب با سرویس ایشون دانلود میکنم ببینم این تغییر سرعت ها به سرویس بستگی داره یا نه
چون بعد از اون دو سه روز اول که 3 گیگ بیشتر میگرفتم به بعد همش شد 1 گیگ و میخوام ببینم بسته به نوع سرویس شده این سرعت شبانه
فردا نتیجه رو توی همین تاپیک اعلام میکنم
البته اگر مک آدرس دردسر ساز نشه ... نمی دونم هنوز چک می کنند یا نه
البته اگر مک آدرس دردسر ساز نشه ... نمی دونم هنوز چک می کنند یا نه
سلام
همچنان این سیاست پابرجاست اما من دارم میگم به این شرکت ها و .... ما خودمون سرویس میدیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی با نمایندگی هماهنگ میکنیم سرویس براشون میزنند ما پورسانت برمیداریم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب در نتیجه مک و پک برداشتنش برای ما کاری نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه مشکل ساز نیست
میخواستم یک سرویس دو مگ رو تست کنم اونها سرور داشتن نمیشد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بعد روی یکی از اون سرور ها هم اگه شد میرم فایل میذارم شبانه دانلود شه ببینیم چی به چیه اوضاع
solidworm
19-07-2012, 23:20
شبانه قطع بشه، دیگه اصلا وصل نمیشه. مخصوصا اگر خود مودم کانکت باشه. رسیدگی کنید لطفا! زبونمون مو در آورد.
شبانه قطع بشه، دیگه اصلا وصل نمیشه. مخصوصا اگر خود مودم کانکت باشه. رسیدگی کنید لطفا! زبونمون مو در آورد.
سلام
نمیدونم والا ولی من 2 باری قطع کردم اونم توی دو شب مختلف و باز وصل شدم
Zeitgeist
20-07-2012, 00:55
این چه وضعیه صبانت درست کرده...
شبانه رو که نابود کردین؛ حالائم که سرعتو آوردین پایین بازم میگین "شبانه مشکل ترافیک زیاد داریم"...؟!!!
به نظر من صبانت عمداً در ساعات شبانه timeout ایجاد میکنه تا جلوی اتصالات ثابت (حالا به هر دلیل شاید مبارزه با تورنت) رو بگیره و چند شبه اصلاً چهار تا سایتو به زور میشه باز کرد بین ساعات 1 تا 6 و فقط در این زمان این موضوع برقراره...
قبلاً که اکانت شبانه جدا بود، پینگ بالا میرفت یکم ولی به هیچ وجه timeout وجود نداشت معمولاً؛ در این چند روزی که از یکی شدن شبانه و روزانه میگذره هم همچین مشکلی نبوده و فقط 2 روزه این مشکل ایجاد شده... این اصلاً معلوم نیست که عمدیه...!
به هر کسیم زنگ میزنی میگه که چون همه وصل میشن اینطوریه و ترافیک بالاس؛ آخه **** من همه این چیزا رو حفظم برو واسه یکی دیگه بباف...
من که درست نشه جداً بعد از 4.5 سال فسخ میکنم میرم یه گور دیگه بهتر از ایناس که اینهمه پول میدی واسه چند ساعت شبانه اونوقت علاوه بر ری*دن توی سرعت، توی کیفیتم گرفتن ری*دن... ری*دین آقا بدجور؛ خود من حداقل 30-40 نفر از کاربراتون رو حرفم به شدت حساب میکنن و من فسخ کنم حداقل 40 نفر از تورتون پریدن همراهم...
اعصاب آدمو داغون میکنن با این نوناشون اصن یه وضی... :/
آخه شما اسم اینو چی میزارین...؟!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
نمیدونم والا ولی من 2 باری قطع کردم اونم توی دو شب مختلف و باز وصل شدم
برای من یک بار پیش اومد که قطع شد دیگه وصل نشد ... از لاگ UPS و PC فهمیدم که سیستم روشن بوده اما کانکت نشده .... دیگه خودم رویه حسنه دسکانکتی دستی رو هر دو ساعت یه بار گذاشتم
برادر 240 که خیلی خوبه! تازه شما میگی شبانش اینجوریه! اینجا روزانه پینگ ها رو 500-800 می چرخه، 10% مینموم timeout داره همیشه
ظاهراً شل سرعت شبانت قبلاً به اندهزه می فروخت، الان اول می فروشن بعد نگاه می کنند که اصلاً جواب می دن یا نه!
اینجا با خود سرور صبانت 300 تا پینگ داره، دیگه حساب کن بقیه چه جوریه .... با سرور های ایرانی که باید زیر 50 تا پینگ داشته باشد تا 300 پینگ متغیره، تازه timeout هم داره
حالا خودشونم می دونن خراب کردن، توی سایت نوشتن یکی از دلایل کندی سرعت اینترنت اعلام شد!!! آخه بچه گول می زنید؟ چطور ساعت 7 صبح تا 9 صبح سرعت عالیه؟؟ ولی 9 صبح به اونور دیگه به فنا میره؟؟ یعنی ویروس و DNS changer ساعتی کار می کنند؟
omidrasool
20-07-2012, 10:32
بچه ها من اصفهان هستم 128 گرفتم.ساعت 11:30 ظهر
اما شبانه گند زدند.
ArashMiniStar
20-07-2012, 10:50
سرعت روزانه هم گند شده
سلام
خوب من طبق قولی که دادم عمل کردم
دیشب این سرویس رو گذاشتم برای دانلود
دقیقا این مقدار دانلود دیشب با این سرویس
حالا سرویس خودم
مقدار دانلود من در پریشب البته با یک بار دیسکانکت دستی کردن و دوباره کانکت شدن چون سرعت اولیه خوب بود ! به هر حال
اختلاف این دو نوع سزویس مثل اختلاف پیکان با بنز باید باشه پس میبینیم سرعت شبانه برای هر سرویسی پایین است
من سعی میکنم یک سرویس دو مگ هم گیر بیارم و تست کنم و همین جا دوباره اعلام میکنم
من با این سرویسی که دارم هیچ وقت حرفی مبنی بر اینکه باید چقدر دانلود کنم و نکنم نزدم ولی فکر میکنم کسی که سرویس بهتری از من میگیره حداقل باید بهتر دانلود داشته باشه مخصوصا اینکه شبانه دیگه با یوزر روزانه شده و این یک دستی دو نوع سرویس کمی ظلم است
===
به هر حال من چون جایی زندگی میکنم که فقط شاتل و صبانت و مخابرات سرویس میدن که البته من توی این 5 سالی که مشترک صبانت هستم شاتل و مخابرات خیلی وقت نیستند اینجا سرویس میدن و بین این 3 باید موندگارصبانت باشم .
Daniel-Fire
20-07-2012, 11:08
دوستان جریان این صبانت که زنگ میزنه خونه ملت میگه یه سرویس 25 تومنیه نامحدود و فلان و اینا...چیه ؟؟به شماها زنگ زدن؟؟؟
دیشب سرعت شبانه واقعا افتضاح بود دیگه نمیدونم چی بگم میگفتن سرعت رو خوب میکنن ...(ولی همیشه گفتن حرف باد هواست درسته...)
fisheries65
20-07-2012, 17:51
کسی براش اتفاق افتاده اینترنتش اتومات قطع شده باشه و بعد دوباره وصل شه؟ (مقصودم ساعت 1 صبح به بعد هستش)
جوری که آی پی تغییر کنه
حدودا بعد یک ساعت از اتصال
شب از ساعت 1 تا6 اندازه 400 مگابایت دانلود کرده تازه سرور دانلود هم عالی بود هفته دیگه میرم قراردادمو فسخ میکنم:41:
MILAD MGH
20-07-2012, 19:58
کسی براش اتفاق افتاده اینترنتش اتومات قطع شده باشه و بعد دوباره وصل شه؟ (مقصودم ساعت 1 صبح به بعد هستش)
جوری که آی پی تغییر کنه
حدودا بعد یک ساعت از اتصال
چن شب نشستم پای سیستم, حدود ساعت 3 یه بار دیسکانکت شد و بعدش سریع وصل شد.
لینکای مدیافایر که گزاشته بودم همه از کار افتادن.
Daniel-Fire
20-07-2012, 21:04
دوستان به من زنگ زده بودن میگفتن نمیدونم یه سرویس جدید هست 25 تومن میگیریم 30 ساعت نامحدود و قرعه کشی و اینا...به شما زنگ زدن.؟؟ میدونین چیه؟؟
ُسرعت افتضاحه در حد دیال آپ هم نیست با این وضعیت مجبورم از صبا خداحافظی کنم!! صبا چیکار میکنی با خودت:41:
سرعت خیلی وحشتناکه ............
به خدا می خام با speedtest یه تستی بگیرم پینگ که بالای 400 هستش ( البته با سرورهای خارجی) . برای تست سرعت دانلود باور کنید نمی تونه کانکت بشه ببینید عمق فاجعه رو .............
منم اگه اینطور باشه به هیچ عنوان دیگه تمدید نمی کنم
باااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااای صبانت .
اینترنت شبانه ارزونی خودتون
Zeitgeist
21-07-2012, 02:53
سلام
خوب من طبق قولی که دادم عمل کردم
دیشب این سرویس رو گذاشتم برای دانلود
دقیقا این مقدار دانلود دیشب با این سرویس
حالا سرویس خودم
مقدار دانلود من در پریشب البته با یک بار دیسکانکت دستی کردن و دوباره کانکت شدن چون سرعت اولیه خوب بود ! به هر حال
اختلاف این دو نوع سزویس مثل اختلاف پیکان با بنز باید باشه پس میبینیم سرعت شبانه برای هر سرویسی پایین است
من سعی میکنم یک سرویس دو مگ هم گیر بیارم و تست کنم و همین جا دوباره اعلام میکنم
من با این سرویسی که دارم هیچ وقت حرفی مبنی بر اینکه باید چقدر دانلود کنم و نکنم نزدم ولی فکر میکنم کسی که سرویس بهتری از من میگیره حداقل باید بهتر دانلود داشته باشه مخصوصا اینکه شبانه دیگه با یوزر روزانه شده و این یک دستی دو نوع سرویس کمی ظلم است
===
به هر حال من چون جایی زندگی میکنم که فقط شاتل و صبانت و مخابرات سرویس میدن که البته من توی این 5 سالی که مشترک صبانت هستم شاتل و مخابرات خیلی وقت نیستند اینجا سرویس میدن و بین این 3 باید موندگارصبانت باشم .
درود و سپاس فراوان خدمت شما دوست عزیز
لطفاً بگید در سرویس های 512Kbps به بالا، بعد از 10MB اول شروع دانلود، سرعت از چه قراره و آیا از 2Mbps به 512Kbps یا سرعت خریداری شده کاهش میابه یا نه؟
برای اینکه پاسخ سؤال بالا رو بدید هم با توجه به کیفیت کم ساعات شبانه، یا باید در همون یک ربع اول شروعش تا 1:15 تست کنید یا در ساعات روزانه...
این سرعته مهمه و مقدار دانلودتون با چیز ضعیفی مثل IDM مهم نیست :mellow:
و اینکه در کدوم شهرید؟
p.s.: تجربه گذشته من در این بوده که این سیستم کاهش سرعت از 2Mbps به 512Kbps بعد از 7-8 مگابایت اول شروع ثابت دانلود، که چند سالی هست صبانت با فراز و نشیب و چند-ماه-درمیون اجراش کرده، فقط برای سرویس های 128Kbps اجرا میشن و خود من چند باری 512Kbps شارژ کردم و سرعت ثابت روی 2Mbps بود و کاهش نمیافت در اکانت روزانه.
لطفاً شما که در دسترستونه، تست کنید و نتیجه ـشو بگید. ممنون
کلاً آدم انتخاب های زیادی نداره برای ISP عوض کردن، اما فعلاً چیزی که ما شرکت داریم و قابل قیاس هست با اینترنتی که صبانت گذشته می داد شرکت "فن آوری اطلاعات آفتاب فردا" است .... ما 2 مگ داریم، سرعت هم تا 250 که راحت میره ... شبانه هم رایگانه از 2 تا 8 (برای یک سری سرویس ها)، قطعی ها خیلی کمه ... شبانه هم محدودیت نداره نه تورنت نه چیز دیگه .. پینگ ها هم مناسب بوده .... تا اونجا هم که فهمیدم تهران، مشهد و کرج سرویس می دن ...
چند ماهی از شل سرعت شبانت مونده، این وضع ادامه پیدا کنه، احتمالاً برم سراغ همین ... حالا بقیه دوستان هم می تونن نظرشون رو بگن واسه ISP های جایگزین
درود و سپاس فراوان خدمت شما دوست عزیز
لطفاً بگید در سرویس های 512Kbps به بالا، بعد از 10MB اول شروع دانلود، سرعت از چه قراره و آیا از 2Mbps به 512Kbps یا سرعت خریداری شده کاهش میابه یا نه؟
سلام
والا چون اکانت مال خودم نیست و مال شرکت ها یا جاهای دیگه هست و توضیح هم دادم من این تست رو نمیتونم روزانه انجام بدم ولی اون شب کمی خودم بیدار بودم و سرعت اصلا ثابت نبود مخصوصا این سرعتی که شما میگی رو اصلا نداشت حداکثری که شروع شد با حدود 220 بود که به تناوب زمان در فاصله اندکی البته کاهش یافت و فکر کنم به حدود 90 اینا رسید که دیگه من خوابیدم
دیشب هم همینطور و جالب بود که دیدم با اکانت خودم فرقی نداره بعد از 20 دقیقه دیسکانکت کردم و با اکانت خودم وصل شدم و سحر که بیدار شدم دیدم سرعت بسیار بهتر هست طوری که صبح 2.7 گیگ دانلود داشتم !
ولی در مورد روزانه هم اینجا بعضی اکانت ها آخر زمانشون که میرسه میبینی 20 گیگ حجمی هنوز دارند و میسوزه که اونها رو من خودم استفاده میکنم و اون دفعه یک 70 گیگی همینطوری گیرم اومد سرویس 1 مگ بود و روزانه با حدود 240 میگرفت و لازم به ذکر هست من همین سرعت رو با اکانت خودمم داشتم و برای من که چندباری اینطوری اکانتهای گوناگون رو تست کردم تفاوت سرعت روزانه اصلا چشمگیر نبوده و شبانه هم که یکبار تست کردم گذاشتم برای دوستان
حالا یک سرویس دیگه هست که این باشه
نقره 1مگابیت این رو شاید هفته بعد رفتم یک 15 گیگی روی سرور خودشون برای دانلود گذاشتم نوسان سرعت رو بعد خبر میدم البته اگه شخصا و حضورا اونجا موندم ولی خوب از زمان شروع تا اتمام دانلود هم میشه حدس زد با چه سرعتی گرفته
+
اینکه من مشهد هستم عزیز
سرویس خودم طرقبه هست که خونه هست و این هایی که میگم شهرک صنعتی که دفتر کار هست
کلاً آدم انتخاب های زیادی نداره برای ISP عوض کردن، اما فعلاً چیزی که ما شرکت داریم و قابل قیاس هست با اینترنتی که صبانت گذشته می داد شرکت "فن آوری اطلاعات آفتاب فردا" است .... ما 2 مگ داریم، سرعت هم تا 250 که راحت میره ... شبانه هم رایگانه از 2 تا 8 (برای یک سری سرویس ها)، قطعی ها خیلی کمه ... شبانه هم محدودیت نداره نه تورنت نه چیز دیگه .. پینگ ها هم مناسب بوده .... تا اونجا هم که فهمیدم تهران، مشهد و کرج سرویس می دن ...
چند ماهی از شل سرعت شبانت مونده، این وضع ادامه پیدا کنه، احتمالاً برم سراغ همین ... حالا بقیه دوستان هم می تونن نظرشون رو بگن واسه ISP های جایگزین
سلام
البته یک بحثی هم این وسط هست شما چون برای شرکت میخوای راحت تر میتونی این تعویض رو انجام بدی تا منی که خونه هستم و بحث های مالی دست و بالم رو میبنده
hosseinttt
21-07-2012, 13:14
سلام
من ساکن اهوازم و مشترک شاتل هستم
رای دلم اینه که isp را عوض کنم
-سوال:در ساعات رایگان شب صبانت همان سرعت روزانه وسرعت قرارداد را ارائه میدهد؟
--و همچنین درخصوص سرعت شبانه رایگان اطلاعتی دراختیارم بگذارید؟
--من که نظرم سرعت 2 مگ است در شب سرعت دانلودم چند خواهد بود؟
سپاس فراواان
fisheries65
21-07-2012, 14:10
سلام
من ساکن اهوازم و مشترک شاتل هستم
رای دلم اینه که isp را عوض کنم
-سوال:در ساعات رایگان شب صبانت همان سرعت روزانه وسرعت قرارداد را ارائه میدهد؟
--و همچنین درخصوص سرعت شبانه رایگان اطلاعتی دراختیارم بگذارید؟
--من که نظرم سرعت 2 مگ است در شب سرعت دانلودم چند خواهد بود؟
سپاس فراواان
نیا که اوضاع صبا خرابه
نه سرعت شبانه شدید داغون شده (من بشخصه متوسط 30-55 کیلو بایت بر ثانیه سرعتمه و ثبات نداره-قبلا تا 120 هم می رسید- البته اشتراک من 128 کیلو بیت هست)
شبانه از ساعت 1 تا 6 صبح هست (که با توجه به شانستون هر از گاهی در سیستم شبانه از حجم روزانه کم میکنه!) یه سیستم جدید پیاده کردن که مثلا ممتد وصل باشه ولی تجربه شخصیم و یکی از دوستان بعد مدتی یه قطعی تو ارتباط شبانه رخ میده ولی دوباره وصل میشه. برای همین اگه از سایتایی مثل مدیافایر، یا هات فایل که با توجه به آی پی لینک دانلود میدن، بخواین دانلود کنید به مشکل بر می خورید (چون بعد قطعی لینک دانلود دیگه غیر قابل استفاده میشه)
mohsen_21p
21-07-2012, 14:45
اقا تو تهران مرکزش چی رو پیشنهاد میکنین؟ یه چیزی بگین فقط از شر پیشگامان راحت بشیم اعصاب نذاشته برا ما الان صبا وضعش چطوره؟
تمام ISP ها منطقه به منطقه هستن ... صبانت بعضی جاها خوبه بعضی جاها افتضاح، اگر کسی دور و بر هست ازون باید پرسید، کافی نت اگر محل هست سوال کنید برید اونجا ...
کلان من بیام بگم صبا هز همه بهتره فردا ممکنه منطقه شما افتضاح باشه ... ولی در کل ISP های کوچیک صدمه پذیرترند، یعنی زود سرعتشون افت میکنه ... اما بزرگتر ها امیدی هست که روزی بهتر بشه ..
h0tem0b0y
21-07-2012, 17:45
چشام هنگ کرده یا درست می بینم صبا امروز 1 گیگ به مناسبت شعبان داده :18:
همین امروز صبح هم 10 گیگ شارژ کرده بودم ...شد 11 گیگ ..
فقط به بعضی ها دادن :27:
یا به همه ؟؟؟
h0tem0b0y
21-07-2012, 18:27
داداش گلم پست ها رو بزار اگه می خوای فردا بزاری بهتره اصلا نزاری ...
اگر نمی تونی جاتو بده به یکی دیگه ...
ما مسخره شما نیستیم که عزیز ...
PrinceofHacking
21-07-2012, 18:51
دوستان در مورد نت شبانه :
حتما باید ساعت 1 دیسکانکت بشی و دوباره وصل شی تا از حجم روزانت کم نکنه ؟
یا خود به خود اگه به نت وصل باشی از ساعت 1 تا 6 صبح ترافیکت فریز میشه ؟
ممنون
h0tem0b0y
21-07-2012, 18:54
ممنون
نه نیازی نیست ...
سیستم Counter به صورت اتوماتیک از کار میوفته بین 1 تا 6 ...
Lonely Victor
21-07-2012, 19:07
ممنون
من چند بار امتحان کردم ، کاملا شانسیه
بعضی وقت ها خودکار فریز میشه و بعضی وقت ها نه
ممکنه بین ساعت 1 تا 6 هم از حساب کم بشه
h0tem0b0y
21-07-2012, 20:36
دوستان احتمال این که بین 1 تا 6 از حجم کم کنه کمه ولی صفر نیست ...
فقط موقعی که می خواین دان رو شروع کنین حجم رو چک کنین و چون حتما یادتون میره جایی یادداشت کنین ...
واسه من همین 4 روز پیش ساعت 1 تقریبا 11 گیگ بود حجمم صبح که پاشدم شده بود 3 گیگ ..:18:
شانس آوردم زنگ زدم واسم برگردوندن ...
babak_munich
22-07-2012, 05:05
شبانه رو قطع کنن سنگین تره!
فیکس از 1 تا 6 سرعت میاد رو 15 کیلوبیت بعد از 6 که رد میشه میره رو 220!
سرعت رو فیکس کردن حداقل مطمئن شدم توی تمام سرویس ها تا ساعت 4 صبح سرعت رو محدود کردن.
کلاً روزانه هم آش دهن سوزی نیست، امید یکسری شبانش بود خوب دیگه راحت شدند دیگه می تونند تصمیم گیری کنند.
آقا این چه وضعیه درست کردن شبانه که کلا تعطیل روزانه هم خیلی سرعت پایین اومده!!:41:
دوستان اگر کسی جای بهتر سراغ داره معرفی کنه ما هم شیفت کنیم به اونجا
آقا این چه وضعیه درست کردن شبانه که کلا تعطیل روزانه هم خیلی سرعت پایین اومده!!:41:
دوستان اگر کسی جای بهتر سراغ داره معرفی کنه ما هم شیفت کنیم به اونجا
عجله نباید کرد، چون اکثر ISP ها مشکل دارند، همشون یجورایی دودره بازی دارن ... کلاً به منطقتون نگاه کنید، کافی نت محل بهترین جا برای پرس و جو هستش ...
برای یک سری شبانه مجانی مهمه، برای یکسری پینگ روزانه ... یکسری دیگه قیمت مناسب ...
hosseinttt
22-07-2012, 12:25
سلام
میخاستم از شاتل خارج بشم بیام صبانت
الان جندسوال از شما داشتم
شما کدوم شهرید?
سرویس صبانت شما چیه؟
سرعت دانلود در طول ساعات رایگان چنده؟
h0tem0b0y
22-07-2012, 12:37
سلام
میخاستم از شاتل خارج بشم بیام صبانت
الان جندسوال از شما داشتم
شما کدوم شهرید?
سرویس صبانت شما چیه؟
سرعت دانلود در طول ساعات رایگان چنده؟
دوست عزیز من امکان P.M خصوصی ندارم ...
من خودم 512 10 گیگ دارم سرعت در طول روز روی 230 هست با پینگ خیلی عالی ...
بیشتر از 200 نمی شه اونم تو اوج ترافیک ...
من عظیمیه هستم ...
فقط دقت کنین اگر خواستین از صبا سرویس بگیرین حتما 512 بگیرین چون سرعت فیکس هست روی 230 صبح و شب ..
اما اگر 128 بگیرین اولش با سرعت بالا دانلود می کنه اما بعد مباد روی 65 ...
شبانه هم همین طوره یعنی با 128 شبی 1.5 گیگ میشه دان کرد با 512 شبی 3 گیگ چون اولی روی 230 فیکس نیست اما دومی روی 230 فیکسه ...
h0tem0b0y
22-07-2012, 15:02
ضمنا چند شب تایم شب سرعت خوبی نداره ..
قبلا چند تا فایل باهم می گذاشتم سرعت مجموع کل سرعت همه فایل ها 230 بود اما دیشب هرچی فایل گذاشتم به زور 100 میشد ...
کلا مشکل داره چند وقته اما درست میشه ...
صبا تو تایم شبانه و پینگ بهترینه ...
حداقل منظقه ما ...
WOLF PACK
22-07-2012, 16:16
سلام دوستان.
من خودم الان صبانت 128 دارم 3 ماه 15 گیگ می خوام بیام رو 512 سه ماه 15 گیگ...حالا دوتا سوال:
1-سیستم میگه که شما نمیتونید سرویس 512 به بالا بگیرید حالا بخوام بگیرم چیکار باید بکنم؟با کارت دانشجویی میشه؟؟
2-اگه 512 بگیرم تو سرعت شبانه رایگان تاثیر داره؟؟یا نه همه سرویس ها تو رایگان شبانه سرعتشون یکسانه؟؟
ممنون میشم جواب بدید.
h0tem0b0y
22-07-2012, 16:22
سلام دوستان.
من خودم الان صبانت 128 دارم 3 ماه 15 گیگ می خوام بیام رو 512 سه ماه 15 گیگ...حالا دوتا سوال:
1-سیستم میگه که شما نمیتونید سرویس 512 به بالا بگیرید حالا بخوام بگیرم چیکار باید بکنم؟با کارت دانشجویی میشه؟؟
2-اگه 512 بگیرم تو سرعت شبانه رایگان تاثیر داره؟؟یا نه همه سرویس ها تو رایگان شبانه سرعتشون یکسانه؟؟
ممنون میشم جواب بدید.
شاید یعضی جاها این طوری باشه که مدرک بخوان ولی معمولا با همون کارت دانشجویی حله ...
منم 512 دارم ولی هیچی ندادم فقط رفتم تو سایت شارژ الکترونیکی رو 512 زدم ...توام این کارو بکن زنگ نزن بهشون ...
بله از وقتی روزانه با شبانه یکی شده سرعتا فرق کرده ...
512 فیکسدان می کنه اما 128 نه ...
سلام دوستان.
ممنون میشم جواب بدید.
بله با کارت دانشجویی یا به اسم شرکت میشه!!
دوستان میگن 512 رو 220 فیکسه ولی 128 بعد از 8 مگ میاد پایین البته واسه من اینجوری نیست یا خوبه یا افتضاح!!!! منم میخام یه سرویس 2 مگ یک ماهه بگریم ببنیم فرقی داره یا نه؟؟؟دوستان کسی امتحان کرده؟؟نظرتون چیه؟؟
h0tem0b0y
22-07-2012, 17:16
بله با کارت دانشجویی یا به اسم شرکت میشه!!
دوستان میگن 512 رو 220 فیکسه ولی 128 بعد از 8 مگ میاد پایین البته واسه من اینجوری نیست یا خوبه یا افتضاح!!!! منم میخام یه سرویس 2 مگ یک ماهه بگریم ببنیم فرقی داره یا نه؟؟؟دوستان کسی امتحان کرده؟؟نظرتون چیه؟؟
نه نگیر فرقی نداره فقط 128 بینشون فرق داره با بقیه ...
این که فکر کنین 2 مگ بگیرین سرعت تو شب و روز مثلا رو 4 مگ باشه باید بگم این طوری نیست ...
128 هم واسه همه میاد پایین حالا نمیدونم شما چجوری میگی نمیاد ...
night-sky
23-07-2012, 00:06
Pinging google.com [173.194.32.37] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.32.37: bytes=32 time=233ms TTL=53
Reply from 173.194.32.37: bytes=32 time=220ms TTL=53
Request timed out.
Reply from 173.194.32.37: bytes=32 time=221ms TTL=53
Reply from 173.194.32.37: bytes=32 time=238ms TTL=52
Reply from 173.194.32.37: bytes=32 time=224ms TTL=53
Reply from 173.194.32.37: bytes=32 time=222ms TTL=53
Reply from 173.194.32.37: bytes=32 time=223ms TTL=53
Request timed out.
Reply from 173.194.32.37: bytes=32 time=227ms TTL=52
Reply from 173.194.32.37: bytes=32 time=232ms TTL=53
Reply from 173.194.32.37: bytes=32 time=220ms TTL=53
Reply from 173.194.32.37: bytes=32 time=228ms TTL=53
Reply from 173.194.32.37: bytes=32 time=220ms TTL=52
Reply from 173.194.32.37: bytes=32 time=219ms TTL=52
Request timed out.
Reply from 173.194.32.37: bytes=32 time=224ms TTL=53
Ping statistics for 173.194.32.37:
Packets: Sent = 19, Received = 16, Lost = 3 (15% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 219ms, Maximum = 238ms, Average = 224ms
mehran_pqqp
23-07-2012, 01:03
ای بابا این چه وضعیه واسه شبانه درست کردید؟؟
دیشب بین ساعت 2 تا 5 یه مقدار دانلود داشتم همش از حجم روزانم کم شده ، زیاد نبود وگرنه زنگ میزدم به پشتیبانی فقط خواستم بگم شما که بلد نیستید کاری رو انجام بدید لطف کنید اول تو یه شهر کوچیک این مسخره بازی رو پیاده کنید بعد بیاین تو تهران
الان میخوام دانلود کنم می ترسم باز از حجمم کم بشه ، سایتتون هم که باز نمیشه آدم ببینه حجمش چقدره یادداشت کنه و بعد از دانلود شبانه ببینه حجمش کم شده یا نه
اینم از سایتتون
Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL
خسته نباشید واقعا
Zeitgeist
23-07-2012, 01:16
ای بابا این چه وضعیه واسه شبانه درست کردید؟؟
دیشب بین ساعت 2 تا 5 یه مقدار دانلود داشتم همش از حجم روزانم کم شده ، زیاد نبود وگرنه زنگ میزدم به پشتیبانی فقط خواستم بگم شما که بلد نیستید کاری رو انجام بدید لطف کنید اول تو یه شهر کوچیک این مسخره بازی رو پیاده کنید بعد بیاین تو تهران
الان میخوام دانلود کنم می ترسم باز از حجمم کم بشه ، سایتتون هم که باز نمیشه آدم ببینه حجمش چقدره یادداشت کنه و بعد از دانلود شبانه ببینه حجمش کم شده یا نه
اینم از سایتتون
Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL
خسته نباشید واقعا
آره سیستمشون مشکل داره...
شما باید قبل از شروع دانلود شبانه (مثلاً 1:02) و بعد از اتمامش (مثلاً 5:58) اتصال اینترنتتون رو یه بار قطع و وصل کنید تا بتونید اطمینان داشته باشید که از حجمتون اشتباهاً کم نمیکنه...!
واسه چک کردن ریز مصرفتونم برید اینجا:
WOLF PACK
23-07-2012, 01:43
دوستان مرکز مخابراتی توحید 512 سرعت 200 تا میده؟؟کسی داره برای این منطقه؟؟
سرعت من که الان که ساعت نزدیک 4 هست رو 6 و بعضی وقتها 12 15 است یعنی هم ارزش روشن گذاشتن سیستم رو نداره
خوب الان می تونید درک کنید که چرا اینترنت شل سرعت شبانت میاد میگه "به درخواست شما ساعتشو زیاد کردیم" به درخواست شما "اکانت شبانه هم جمع کردیم"، از ساعت 1 تا 6 به اندازه 3 تا 7 گذشته که دانلود نمیشه (حالا این برای من مهم نیست) ... اما دیگه مردم رو هالو فرض نکنن ... سرعت ها فیکس شده که آشغال بمونه ....
همچنان روزانه هم افتضاح ... کلان همه چیو یک خط درمیون باز می کنه .... با سرور های داخلی time out داره .... با خود سرور شبانت بالای 200 میلی ثانیه پینگ داره ...
برای اینکه دچار مشکل نشید حتماً قبل و بعد از شبانه دیسکانکت کنید ... چون اگر حجم کم شد بتونید پیگیری کنید ... 1 ساعت هم اضافه تر کانکت باشید قابل اثبات نیست ...
در کل ISP ها قانون اجرا نمی کنند، تنها راه برخورد اینه رقیب قوی تری بیاد میدان که از ترس ضرر کردن 4 تا امتیاز به مشتری بدن ... این پول مفت رو که برای سرویس بی کیفیتی مثل شبانت دادیم، همینو از جایه دیگه بگیریم حالا 10-20 تومن هم بزاریم روش، به اعصابمون رحم کردیم.
بنظر من این طرحشون بدلایل کاملاً منطقی از اساس اشتباه بود.
ببینین دوستان. کاربرهای خونگی که اهل دانلود هستن و نیاز به پهنای باند شبانه داشتن اکثراً خطوط 128 یا پایینتر دارن. اینان که الان متضرر شدن.
چرا؟ چون پهنای باند 512 و بالاتر متأسفانه با محدودیت واگذاری به کاربر خونگی مواجهه. پس نصیب شرکتها و افراد خاص میشه اکثراً. الانم اکثراً به نفع اونا شده!
اونا هم که پهنای باند رایگان شبانه به کارشون نمیاد که!!
پس با اینکار به اکثریت کاربرهای خونگی شون ضربه زدن. طبیعیه کاربرهای خونگی همگی شاکی باشن مگر اون دسته بسیار اقلیت خونگی که به روشهای مختلف تونستن 512 و 1 مگ تهیه کنن.
بنابراین صبانت باید هر چه زودتر به روال سابقش برگرده وگرنه با مهاجرت بیش از پیش کاربرهای خونگیش مواجه میشه و دودش به چشم خودش خواهد رفت.
ehsan_iace
23-07-2012, 04:16
من حاضرم ساعت شبانه به جای 1 تا 6 بی کیفیت
3 تا 6 ولی با سرعت بالا باشد
اینجوری اصلاً صرف نمی کند سیستم را در تایم شبانه روشن کنیم!
باید اکانت شبانه مثل قبل جدا از روزانه باشد تا کاربر مطمئن باشه که از حجم روزانهاش کسر نمیشه
ehsan_iace
23-07-2012, 04:24
اگر صبانت به این وضعیتاش ادامه بدهد باید جمع کنیم برویم یک ISP دیگر!
واقعا" سرعت شبانه افتضاح شده
نمیدونم صبانت چرا هر 2-3 ماه سرعت شبانش انقدر افتضاح میشه
اون ازون تعطیلات عید که سرعت رو کلی کشیدن پایین و اینم از الانش که کلا" تمام سیستمشون رو تغییر دادن و یوزر و پس هم یکی شده
من از سال 86 مشترک صبانت هستم خیلی بلاها سر ما آورده ولی دیگه اینکه پشت سر هم بخواد از این بازی ها در بیاره دیگه داره اعصابم رو به هم میریزه .
اگر میخواین کسی دانلود نکنه دیگه چرا میاین دانلود شبانه رو ساعتش رو زیاد میکنید ؟؟ بعد میاین سرعتش رو ده برابر کم میکنید آخه ؟؟؟
الان صفحه ی اول سایت صبانت رو نگاه کنید داره روی این که برای تابستان آمدیم یک ساعت دانلود شبانه رو زیاد کردیم تبلیغ میکنه .
آخه تا کی میخواین با کلمات بازی کنین ؟
5 ساعتی که نمیشه هیچی دانلود کرد همش سرعت زیر 30 هست به چه درد میخوره ؟
واقعا" متاسفم
دوستان من الان اینترنت حجمی صبا رو دارم کم می یاد می خوام نامحدودش کنم از کدام شرکت بگیرم بهتره . خوذ صبا نت نا محدود 512 داره ؟ اخه تو سایتش ننوشته ؟
دوستان من الان اینترنت حجمی صبا رو دارم کم می یاد می خوام نامحدودش کنم از کدام شرکت بگیرم بهتره . خوذ صبا نت نا محدود 512 داره ؟ اخه تو سایتش ننوشته ؟
سلام
به فکر نامحدود از صب نباشین نداره و صرف هم نداره اگه تازه داشته باشه !
پس با اینکار به اکثریت کاربرهای خونگی شون ضربه زدن. طبیعیه کاربرهای خونگی همگی شاکی باشن مگر اون دسته بسیار اقلیت خونگی که به روشهای مختلف تونستن 512 و 1 مگ تهیه کنن.
سلام
من یک تست توی صفحات پیش عکس گرفتم و نشون دادم که حتی فرقی هم دانلود شبانه من نکرد چی زمانی که با اکانت 1 مگ دانلود کردم چی زمانی که با 128
پس اینی که دوستان میگن سرویس های 512 به بالا سرعت شبانه ثابت 220 یا به بالا و.... هست هم درست نیست
در نتیجه همون روال سابق هیچ چیز در این شرکت ثابت نیست همیشه یک چیزی پایین یک چیزی بالاست حالا کدوم نصیب کی بشه خدا میدونه
الان شبانه من هم شدید دیگه اومد پایین و جالب اینه تا ساعت 4 سرعت شدید پایین هست کافیه یک قطع و وصل 4 به بعد بکنی عالی میشه و توی اون 2 ساعت اون شب من 1.5 گیگ گرفتم ولی دیشب که بی خیال شدم از ساعت 1 400 مگ بیشتر نداشتم دانلود
مشکل دیگه فریز شدن کانکشن هست که دانلود یهو متوقف میشه این بالا چندباری سرم اومده باید یکبار حتما قطع و وصل کنم درست بشه
===
صبا نت مشتری صبوری مثل من رو هم داره قطع امید میکنه
amir190d
23-07-2012, 09:41
من دیشب آمدم شبانه دانلود کنیم با اینکه فایلم لینک مستقیم بود سرعت از 9 کیلو بایت بیشتر نشد واقعا اعصاب آدم بهم ریختن من که دیگه تمدید نمیکنم اینطوری باشه
helllife
23-07-2012, 11:39
اقا یکی نخواد از شبانه استفاده کنه تکلیف چیه با این وضعه سرعت و تایم اوتیی که داره یه صفه هم نمیشه باز کرد در ضمن برگرده به حالت اول بهتره چون اینطوری همه وارده شبانه میشن اونی که نمیخواد استفاده کنه هم مشکل داره پهنای بانده کل کم میشه اونیم که میخواد استفاده کنه هم به مشکل بر میخوره خواهشا درخواست کنید برگرده حالت قبل که یوزر پس جداگانه داشت
دیشب که یه صفحه هم باز نشد
ehsan_iace
23-07-2012, 12:22
چرا در قسمت ریز مصرف آمار مصرف امروز 2-5-91 را نشان نمیدهد :
چرا در قسمت ریز مصرف آمار مصرف امروز 2-5-91 را نشان نمیدهد :
سلام
اونجا که نوشته تا تاریخ رو بذارین سوم
WOLF PACK
23-07-2012, 15:21
یکی از بچه ها زنگ زده پشتیبانی گفتن شاید در مورد این طرح تجدید نظر کنن(یکی شدن یوزر شبانه و روزانه)
پس دوستان من که الان 128 هستم 512 بگیرم فرقی برام نمیکنه؟؟؟
<^SIleNT^>
23-07-2012, 15:58
من از 128 تا 2 مگ رو تست کردم، از روی تجربه های فراوان میگم که: هیچ فرقی با هم ندارن.
10 فایل را همزمان گذاشتم دانلود کنه سرعت از 30 بالاتر نمیره ... جریان چیه ؟؟؟
WOLF PACK
24-07-2012, 00:20
512 هستی؟؟؟
برای منم از 30 تا بالا نمیره...
یعنی اینا روی هرچی دزده سفید کردن!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دزدی از راه دیگه !!!!!:4:
هر روز که میام بعد از دانلود شبانه اکانتمو چک کنم میبینم هر دفعه 100 تا 150 مگ ازم کم کرده
در حالی که سیستم ساعت 1:5 شروع و 5:50 خاموش . زنگ زدم پیگیری کنم اصلا جوابگو نیستند:41::41::2:
MILAD MGH
24-07-2012, 00:22
10 فایل را همزمان گذاشتم دانلود کنه سرعت از 30 بالاتر نمیره ... جریان چیه ؟؟؟
واسه من امشب اینطوری شده و از 20 بالاتر نمیره.
فک کنم سرعت رو دوباره آوردن پایین.
Zeitgeist
24-07-2012, 00:27
صبانت جداً خیلی پستی...
امشب سرعت رو حتی خیلی پایین تر هم آوردن و تا دیشب بعد چند مگ روی 60-70 فیکس میشد؛ از امشب اومده روی 35
با این وضعیت عمراً دیگه شارژ کنم...
دزدی از راه دیگه !!!!!:4:
هر روز که میام بعد از دانلود شبانه اکانتمو چک کنم میبینم هر دفعه 100 تا 150 مگ ازم کم کرده
در حالی که سیستم ساعت 1:5 شروع و 5:50 خاموش . زنگ زدم پیگیری کنم اصلا جوابگو نیستند:41::41::2:
از من 1.5 گیگ کم کرده سیستم مزخرفشون
زنگ زدم داشت دعوام میشد اصن من در این ساعاتی که این سیستمشون نوشته کامل وصل نبودم و سیستمه زده 9 ساعت وصل بودم نزدیک 1.5 گیگ دانلود کردم؛ درحالی که من چند بار در این بین قطع و وصل کردم و فقط بین 1:03 تا 5:57 دانلود کردم...
من تمام اتصالات و جزئیات مصارف اینترنتم رو به دقت توسط برنامه های مانیتور کننده تحت نظر دارم و در حقانیت من شکی نیست...
خیلی جداً **** شدن و مشتری رو جدیداً دیگه پشمم حساب نمیکنن...
ری دین آقا ری دین
من تا نهایت چند هفته دیگه سعی میکنم حجمو تموم کنم فسخ میکنم بعد چهار سال...
WOLF PACK
24-07-2012, 00:30
اخه بدبختی اینه که سرویس های دیگه هم دزد هستند!!!!!!!!!!!!
512 هستی؟؟؟
برای منم از 30 تا بالا نمیره...
یعنی اینا روی هرچی دزده سفید کردن!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه سرویس 128 دارم ...
با این سرعت تا صبح 300 مگابایت نمیشه دانلود کرد ....دانلود نکنیم سنگین تریم .... چی بگم والا
Glad Boy
24-07-2012, 00:37
من وقتی از شاتل اومدن صبا، همیشه یک ماه یک ماه شارژ می کردم ! به خاطر همین مسائل که اگه یه روزی صبا هم مثل شاتل شروع به دزدی تو روز روشن کرد، دیگه شارژ نکنم و بیام بیرون !
بد شانسی این دفعه آخری سه ماهه شارژ کردم فکر کنم هنوز نصف دورم مونده باشه ! این مدت هم مجبورم بسوزم و بسازم تا سرویسم تموم بشه و دیگه شارژ نکنم .
اه اه اه حالم دیگه داره به هم میخوره از اینترنت ایران ...
نا نحت فشار قرار نگیره مدریت فاسد صبا نت هیچ کاری نمیکنن تا اطمینان نداشته باشن که متضرر میشن از اجحافی که دارن به یوزر ها میکنن کمترین کاری نمیکنن .خبر موثق دارم که تو خودشون به اعتراض بچه ها میخندن .
WOLF PACK
24-07-2012, 00:46
چرا نخندن به راحتی دارن از مردم سواری میگیرن و پول این مردم بیچاره رو به جیب میزنن چرا نباید بخندن؟؟؟به راحتی هرچی تمام دارن استفاده میکنن...همینا برای مردم کافیه دیگه نیاز به دشمن خارجی ندارن!!!!!!!!!!!!!
بچه ها سلام
من از سال 85 مشتری این شرکتم.
گفتن قراره اکانت شبانه با سرعت اصلی که کاربر میگیره ست بشه یعنی اگر 128 دارین دیگه باید بیخیال دانلود با سرعت 1 مگ که در ماه های گذشته شاهدش بودیم باشیم.
اشتباه سیستم هم که اخرشه .
الان سرعت دان بنده 30 الی 36 کیلو هست یعنی هیچ.
بعد از 6 سال باید رخت ببندیم برای یک شرکت دیگه .فردا جهت فسخ قرارداد زنگ می زنم.
راستی میدونید میشه 1.5 ماه زودتر فسخ کرد و پولتو پس گرفت.
اگر شرکت خوبی سراغ دارین معرفی کنید.
البته یک چیز رو میخوام یاد آوری کنم تو این 6 سال نرخ اینا اصلا عوض نشده و حالا شاید نصرفه واسشون مثل گذشته سرویس بدن ولی این راهش نیست من حاضر هستم مقداری روی هزینه شارژم اضافه کنم و سرویس قبلی رو داشته باشم.
rezazzzjjj
24-07-2012, 01:25
خب سرعت من هم افتضاح و غیر قابل تحمل شده،چند روز دیگه می ریم برای جمع اوری
باید یه بررسی کرد که کدوم isp بزرگی دانلود شبانه قابل قبولی داره و با اطلاع رسانی به یوزر ها در اسرع وفت از این شرکت دروغگو و دزد کوچ کنیم
WOLF PACK
24-07-2012, 01:51
اخه بدبختی نمیدونیم کدوم بهتره!!!
تاپیک های مربوط به پارس و اسیاتک و بقیه رو میریم همه دارن مینالن!!!
mehran_pqqp
24-07-2012, 01:59
بخندن مهم نیست ، پول حروم ببرن واسه زن و بچشون ببینن کجا اون بالایی میذاره تو کاسشون
چند وقت پیش یه مسافر سوار کردم کرایه 800 بود من 1000 ازش گرفتم بنده خدا گفت 800ه کرایه ، گفتم گرون شده ، گفت راضی نیستم و رفت... شب ساعت 10 زدم به یه 206 و ماشینم سپرش کلا داغون شد بردم ایران خودرو 480 هزارتومن خرج برداشت ، و 206 جلویی چون گواهی نامه نداشت خوشبختانه خسارت اونو من ندادم
از اون روز اگر یه زمان بخوام مسافر سوار کنم از اون چیزی هم که هست 100 -200 تومن کمتر می گیرم
حالا این صبانت که میلیونی یا شایدم بیشتر داره به ناحق می خوره ، من به شخصه راضی نیستم ازشون چون نه سرویس خوب میدن نه پشتیبانی شون درسته و حسابی هست
کاری با کارمندای بنده خدایی که فقط یه لقمه نون واسه زن و بچشون در میارن از شرکت صبانت ندارم ولی اون بالایی ها حواستون باشه یه موقع به فکر نیوفتید که دیر شده باشه....
شب خوش
Silent TR
24-07-2012, 02:04
دوستان خواهشا یک سرویس خوب رو برای شبانه تهران پیدا کنید که بریم اونجا
من که دیگه تحمل این سرعت افتضاحه شبانه رو ندارم
Silent TR
24-07-2012, 02:08
من هم دیگه سری بعدی از صبا شارژ نمیکنم و میرم یک سرویس بهتر پیدا کنم
سرعت دانلودم الان روی حدودا 35 هست که این واقعا افتضاحه
night-sky
24-07-2012, 03:18
سرعت دانلود من بعد از حدود 2 سال از 230 به 35 کاهش پیدا کرد (شهرستان)
h0tem0b0y
24-07-2012, 03:31
دارم با 230 دان می کنم البته چند فایلی ...
h0tem0b0y
24-07-2012, 03:33
بخندن مهم نیست ، پول حروم ببرن واسه زن و بچشون ببینن کجا اون بالایی میذاره تو کاسشون
چند وقت پیش یه مسافر سوار کردم کرایه 800 بود من 1000 ازش گرفتم بنده خدا گفت 800ه کرایه ، گفتم گرون شده ، گفت راضی نیستم و رفت... شب ساعت 10 زدم به یه 206 و ماشینم سپرش کلا داغون شد بردم ایران خودرو 480 هزارتومن خرج برداشت ، و 206 جلویی چون گواهی نامه نداشت خوشبختانه خسارت اونو من ندادم
از اون روز اگر یه زمان بخوام مسافر سوار کنم از اون چیزی هم که هست 100 -200 تومن کمتر می گیرم
حالا این صبانت که میلیونی یا شایدم بیشتر داره به ناحق می خوره ، من به شخصه راضی نیستم ازشون چون نه سرویس خوب میدن نه پشتیبانی شون درسته و حسابی هست
کاری با کارمندای بنده خدایی که فقط یه لقمه نون واسه زن و بچشون در میارن از شرکت صبانت ندارم ولی اون بالایی ها حواستون باشه یه موقع به فکر نیوفتید که دیر شده باشه....
شب خوش
چه ربطی داره آخه ...
Jang Bogo
24-07-2012, 03:55
سرعت من همین الان روی 35 هست.
فکر نکنم بتونم حتی تا ساعت 6 قسمت 2 BreakingBad رو که 160 مگابایت هست دانلود کنم.
اعصابم بهم ریخت.
باز خوبه دوستان یکی دو سال با شبانه رایگان 230 تایی دانلود میکردن
من 6 ساله دارم از این جفا نت سرویس می گیرم تو این 5 سال سرعت دانلود شبانه همیشه 30 تا بوده ! از اول خرداد تا دیروز سرعت رو برده بودن بالا که از امشب دوباره برگشته به همون 30-35 تا
این دو ماه باقی مونده تموم بشه بعد از 6 سال از صبانت میرم حالا از فردا سرعتش رو روی 4 مگابیت هم ببنده برام فرقی نمی کنه
ho3in2012
24-07-2012, 06:25
من یه تست از اینترنت شبانه و روزانه گرفتم اینجا میزارم
اینترنت شبانه (مال یه روز پیش)
اینترنت روزانه
ولی دیشب کلا خیلی افتضاح بود سرعت اصلا بالای 35 نمی رفت . حتی speedtest هم هر کاری کردم باز نشد تا تست بگیرم :18: به نظر شما کدوم isp اینترنت شبانش خوبه ؟ :13: سرعت روزانه من خیلی عالیه ولی تا به ساعت 1 میرسه افتضاح میشه و ساعت 6:01 دوباره سرعت میره بالا :9:
من یه تست از اینترنت شبانه و روزانه گرفتم اینجا میزارم
اینترنت شبانه (مال یه روز پیش)
اینترنت روزانه
ولی دیشب کلا خیلی افتضاح بود سرعت اصلا بالای 35 نمی رفت . حتی speedtest هم هر کاری کردم باز نشد تا تست بگیرم :18: به نظر شما کدوم isp اینترنت شبانش خوبه ؟ :13: سرعت روزانه من خیلی عالیه ولی تا به ساعت 1 میرسه افتضاح میشه و ساعت 6:01 دوباره سرعت میره بالا :9:
عزیزم اینجا روزانشم دست کمی از شبانه نداره ... همون error قرمزی که speedtest میده، اینجا توی روز چند مدل شو میده ...
h0tem0b0y
24-07-2012, 09:23
واقعا مسخره کردن ملت رو این پشتیبان صباتر کجاست غیبش زده باز:41:
سرعت ماهه قبل
سرعت دیشب
یه کاری کردن که هر چند ثانیه ارتباط با سرور سایت قطع میشه :18:
Jang Bogo
24-07-2012, 09:35
من سرعت روزانم مثل همیشه هست، فرقی نداره. نمیدونم چرا بعضیها میگن سرعت روزانشون پایینه؟
ولی به نظر من افت سرعت شبانه 3 دلیل اساسی داره اونم اینه که...
1- ملت معمولا بخاطر ماه رمضان دیگه بیدار هستند، نصفه شبها پای نت میشینن. خیلیها قبلا دانلود شبانه انجام نمیدادن چون نیازی نداشتن. نمونش چندتا از دوستای خودم. ولی الان که دیگه بیدار هستند واسه وب گردی میشینن پای نت.
2- قبلا ساعت 3 تا 7 صبح بود و خیلیها از خوابشون نمیزدن بیدار بشن برای دانلود. خیلیها هم بلد نبودن کامپیوتر رو روی ساعت تنظیم کنن که خودش روشن شه و دانلود کنه. کسانی هم که میخواستن دانلود کنن یه سریشون ساعت 3 خواب میموندن. الان که ساعت 1 شده ملت تقریبا بیدارن. کام رو برای دانلود میذارن و میخوابن.
3- قبلا یوزرنیم و پسورد رو باید به guest تغییر میدادیم. یه سری از مودمهایی که با Lan وصل میشن و کانکشن نمیسازن ، عوض کردن یوزر و پسشون مکافاته ، بخاطر همین هم یه سری ها بیخیال دانلود شبانه میشدن.
masoud_fakhary
24-07-2012, 09:36
سلام
من هم همین مشکل دارم
زنگ زدم به شرکت گفتم من اصلا اینترنت رایگان نمیخوام همون اینترنتی بدید که پولش دادم
'گفتن نمیشه باید از اینترنت رایگان استفاده کنید
Jang Bogo
24-07-2012, 09:36
سرعت ماهه قبل
سرعت دیشب
دیشب که خیلی افتضاح بود سرعت ولی سرعت من دیگه در حد بایت نبود.
روی 30 کیلو میچرخید.
دیشب که خیلی افتضاح بود سرعت ولی سرعت من دیگه در حد بایت نبود.
روی 30 کیلو میچرخید.
دوست عزیز برا من چند شبه رو بایت میچرخه روی دیال آپ رو کم کرده این صبانت
چیزی که مشخصه اینه که صبا کاری کرده که هر چند ثانیه یبار قطع ارتباط داریم من با سرورهای مختلف امتحان کردم فقط تور ها اینطوری نیستن که احتمالا به زودی اونم خراب کنن
ArashMiniStar
24-07-2012, 10:07
روزانه هم افتضاخ شده
Jang Bogo
24-07-2012, 10:22
روزانه هم افتضاخ شده
شاید تو شهرستان اینجوریه.
من توی تهران هستم ، سرعت دانلود روزانم همون 120 همیشگی هست.
Saeedifar
24-07-2012, 10:22
سرعت ماهه قبل
سرعت دیشب
یه کاری کردن که هر چند ثانیه ارتباط با سرور سایت قطع میشه :18:
حالا خدا میدونه چی داشتی دانلود میکردی که اینجوری سیاهش کردی !!!! :39:
amir190d
24-07-2012, 10:28
این صبا نت اعصاب آدم بهم ریخته سرعت دیشب 20 بود کسی از دوستان سرویس بهتری سراغ نداره بریم از دستش راحت بشیم راهنمایی کنید
sam_sami_2000
24-07-2012, 10:41
دیشب سرعت شیراز هم فوق العاده پایین اومده بود.
چیز خاصی نیست میخواستم تبلیغ نشه:31:
این صبا نت اعصاب آدم بهم ریخته سرعت دیشب 20 بود کسی از دوستان سرویس بهتری سراغ نداره بریم از دستش راحت بشیم راهنمایی کنید
دوست عزیز همه جا همینه تاپیک های دیگه رو بررسی کنید همه در حال اعتراض هستن
دوست عزیز بسکه صدا و سیمای ما همه چی رو مبهم و شطرنجی شده نشون داده ناخوداگاه روی مردم هم اثر گذاشته!
Saeedifar
24-07-2012, 11:52
دوست عزیز بسکه صدا و سیمای ما همه چی رو مبهم و شطرنجی شده نشون داده ناخوداگاه روی مردم هم اثر گذاشته!
اون که آره خدا لعنتشون کنه ..... :41: خدا رو شکر ما که نه هیچوقت صدا و سیمای ایران رو می بینیم و نه کاری بهش داریم عزیزم :15:
helllife
24-07-2012, 11:53
همش به خاطره این یکی کردن یوزرنیم و پسوورده که کله مشترکای صبانت از یک به بعد میرن تو شبانه حالا من خودم اصلا دانلود نمیکنم هز شبانه هم استفاده نمیکردم ولی پینگ برام مهمه الان از یک به بعد که میره تو شبانه پینگ میره رو 400 کلن تایم اوت میشی یعنی تعطیل سرعتتم که میاد رو بایت کلن کیلو رو حذف میکنن اونوقت یارو دهاتای مجارستان اینترنته 40mbps =5MBps
بخندیم یا گریه کنیم؟
helllife
24-07-2012, 11:54
همش از بابت این یکی کردن یوزر پس شبانه و روزانست باید بشه مثل قبل
hooman85hooman
24-07-2012, 12:48
:4:آب افتاده دست یزید. :4:
ArashMiniStar
24-07-2012, 13:01
شاید تو شهرستان اینجوریه.
من توی تهران هستم ، سرعت دانلود روزانم همون 120 همیشگی هست.
پینگ بالا و قعطی پراکنده بیشتر منظورمه
helllife
24-07-2012, 13:57
اینجا کسی ابلاین بازی نمیکنه مه از صبا سرویس داشته باشه؟
black op , bf3 احیانن کسی مشکلی تو بازی های انلاین نداره؟
h0tem0b0y
24-07-2012, 15:13
من BattleField 3 رو هرروز Live می زنم ..
پینگ صبا فوق العاده عالیه خیلی سریه Join میشه به سرور ...
البته این به این معنا نیست که منطقه شما هم حتما همین طور باشه ...
وای در کل پینگ صبا واقعا عالیه حداقل از شارلاتات خیلی بهتره که همیشه روی 290 ...
h0tem0b0y
24-07-2012, 15:14
ضمنا دوست عزیز شما مگه مجبوری بعد از 1 بتل بزنی ...:38:
اینجا کسی ابلاین بازی نمیکنه مه از صبا سرویس داشته باشه؟
black op , bf3 احیانن کسی مشکلی تو بازی های انلاین نداره؟
عزیزم وقتی دارن میگن پینگ ها افتضاح شده، یعنی فکر بازی آنلاین رو اصلاً نکن ...
شما باید زیر 200 میلی ثانیه پینگ داشته باشی که مثل انسان بازی کنی .... وگرنه ورجه وروج کردن توی بازی جوری که نفهمی چی شد کی خوردی فایده نداره ...
h0tem0b0y
24-07-2012, 16:02
نه کی گفته حتما پینگ باید زیر 200 باشه ...
تو BattleLog سرور هایی هست که پینگ های بالا رو ساپورت می کنه ...
اما اگر پایین باشه بهتره ...
helllife
24-07-2012, 16:41
عزیزم وقتی دارن میگن پینگ ها افتضاح شده، یعنی فکر بازی آنلاین رو اصلاً نکن ...
شما باید زیر 200 میلی ثانیه پینگ داشته باشی که مثل انسان بازی کنی .... وگرنه ورجه وروج کردن توی بازی جوری که نفهمی چی شد کی خوردی فایده نداره ...
عزیزم فکر میکنی با کی داری صحبت میکنی ؟ یه بار دیگه پستهای من و بخون من گفتم پینگم بالاست؟
پینگم تو سرورهای bf3 و blackops به 90ms میرسه بالاترینشم 150ms ولی اگه گیمر باشی میدونی وقتی تو بازی تایم اوت میشی چه اتفاقی میافته حالا من تو وقتی ای پی سرورهای بازی و پینگ میکنم نه تایم اوت دارم نه پکت لاست ولی اولا به بازی کانکت نمیشم البته تو blackops بعدش تو bf3 به شدت تایم اوت دارم در صورتی که وقتی تو همون لحظه ای پی سرورو پینگ میکنم همچین چیزی نیست دقیقا به اینترنت مربوطه این قضیه ماله خیللی وقت پیشه هر کااریم کردم تا الان که مطمئنم از صبانته ولی معلوم نیست چیه حالا من فقط چندتا سوال داشتم از یکی که انلاین بازی میکنه
arash-king
24-07-2012, 16:43
سلام به همه ...... دوستان من اواسط این ماه میخوام برم ADSL صبانت بگیرم و ساکن تهرانم ........ چندتا سوال داشتم لطف کنید جواب بدید
1- قطعی داره ؟؟؟
2- شبانه رایگان داره ؟؟؟ اگه داره از ساعت چند تا ساعت چند ؟؟؟
3- شماهایی که دارید راضی هستید ؟؟؟
من میخوام سرعت 512 بگیرم با حجم 5 گیگ بگیرم که میشه 25هزار تومن
ممنون از همه
سلام به همه ...... دوستان من اواسط این ماه میخوام برم ADSL صبانت بگیرم و ساکن تهرانم ........ چندتا سوال داشتم لطف کنید جواب بدید
1- قطعی داره ؟؟؟
2- شبانه رایگان داره ؟؟؟ اگه داره از ساعت چند تا ساعت چند ؟؟؟
3- شماهایی که دارید راضی هستید ؟؟؟
من میخوام سرعت 512 بگیرم با حجم 5 گیگ بگیرم که میشه 25هزار تومن
ممنون از همه
فلان کسی راضی نیست
1- قطی زیاد نداره اما گاهی با قطع بودن فرقی نمی کنه
2- شبانه رایگان از 1 تا 6 صبح شده ... البته روش حساب نکن چون سرعت به زور از 30 کیلوبایت بالاتر میره
* 128 با 512 با 1 مگ تفاوت چندانی دارن ...
WOLF PACK
24-07-2012, 17:14
حالا من امتحانی می خوام از 128 به 512 تغییر بدم برای یک ماه ببینم چجوریه روزانه و شبانه...
amirharry
24-07-2012, 17:39
یکی توضیح بده اینجا چه اتفاقی افتاده؟
اگه 1 روز تمام از دوم تا سوم مصرف شده پس اونا که پایینه و ماله دومه چیه؟!!!!!!!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
یکی توضیح بده اینجا چه اتفاقی افتاده؟
اگه 1 روز تمام از دوم تا سوم مصرف شده پس اونا که پایینه و ماله دومه چیه؟!!!!!!!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
تکراریه ... اشتباه شده ... اون حجم های تکراری رو می تونید پس بگیرید ...
night-sky
24-07-2012, 18:30
یعنی میگین که اکانت ها رو تفکیک کردن؟
arash-king
24-07-2012, 18:59
فلان کسی راضی نیست
1- قطی زیاد نداره اما گاهی با قطع بودن فرقی نمی کنه
2- شبانه رایگان از 1 تا 6 صبح شده ... البته روش حساب نکن چون سرعت به زور از 30 کیلوبایت بالاتر میره
* 128 با 512 با 1 مگ تفاوت چندانی دارن ...
ممنون دوست عزیز ولی من حتما باید اینترنتمو عوض کنم و تقریبا 18-17 ام همین ماه میرم که نت فعلی رو کنسل کنم ...... الان پژواک دارم و اصلا راضی نیستم ..... من کلا 24 ساعته تو اینترنتم و زیاد cod:mw3 آنلاین بازی میکنم و پینگ واسم خیلی مهمه
شما میگی چی بگیرم ؟؟
Zeitgeist
24-07-2012, 19:55
من سرویسمو تغییر دادم به 512 و سرعت ثابت 220KBps ـه؛ فعلاً باهاش سر میکنم و احتمالاً آخر این دوره، بعد 4 سال دیگه تمدید نکرده و فسخ کنم.
یا میرم آسیاتک یا داده گستر که سرعتش خیلی خوبه و با همین قیمت صبانت میشه بالاترین سرعتشو گرفت (من الان 128 سه ماهه 15 گیگ میگیرم 55500 و اگه قرار باشه برای کم نشدن سرعت، 512 سه ماهه 15 گیگ بگیرم 71000 تومن خوب داده گستر داره 4 مگ سه ماهه 18 گیگ رو میده 63000 تومن با همین 5 ساعت شبانه 3-8)... :mellow:
با افراد بالا مرتبه تر صبانت صحبت کردم میگن یوزراشون زیاده و پهنای باندشون جواب نمیده که مثل قبل سرعت شبانه اونقدر به همه بدن (و مشخصاً هدفشون از یکی کردن اکانتا بیشتر این بوده، نه رضایت مشتری!)... با این حساب تا 3-4 هفته دیگه با این 512 سر میکنم و اگه ببینم صبانت همچنان روی همین سیاسته، فسخ میکنم میرم یه ISP دیگه...
بعد 4 سال عادت کردن، تغییر و تعویض زور داره؛ ولی وقتی آدمو مجبور میکنن دیگه چه میشه کرد؟ پولمم از سر راه نیاوردم و چندان مایه دار نیستم که دور بریزم و چیزای الکی گرون بخرم... :/
تازه یک و خورده ای گیگی هم که شبانه ازم کم کرده با هزار تا بامبول درآوردن پس ندادن آخرش :\
ممنون دوست عزیز ولی من حتما باید اینترنتمو عوض کنم و تقریبا 18-17 ام همین ماه میرم که نت فعلی رو کنسل کنم ...... الان پژواک دارم و اصلا راضی نیستم ..... من کلا 24 ساعته تو اینترنتم و زیاد cod:mw3 آنلاین بازی میکنم و پینگ واسم خیلی مهمه
شما میگی چی بگیرم ؟؟
بهترین پینگ رو آسیاتک و صبانت (فقط روزانه) دارن...
اینترنت نا محدود کدام شرکت بهتره ؟
من الان حجمی صبا دارم راضی هستم در منطقه ما صبا خوبه .
ho3in2012
25-07-2012, 00:30
امشب خیلی سرعت بالاست فکر کنم تا صبح 5 الی 6 گیگی دانلود کنم :21:
night-sky
25-07-2012, 00:32
من رفتم با 1 مگ تمدید کنم زد شما مجاز به استفاده از سرعت بالاتر از 128 نیستید یعنی چی این؟
siavashsiavash
25-07-2012, 00:33
سلام
من نمی دانم چرا2شب میشه اینترنت شبانه خودبه خود dcمیشه
برای دوستاه تهرانی اینطوری هست
با تشکر
reza7434
25-07-2012, 00:35
بروبچه های که اینترنت پرسرعت صبا نت دارین چند سوال ازتون داشتم
1- سرعت دانلود روزانه 128 چقدره؟
2-از کیفیت و خدمات پشتیبانی صبا نت راضی هستید یا خیر؟
با تشکر
salar_linux
25-07-2012, 01:08
عجب قطعی وصلی شدیدی داریم امشب دیکه صبا فایده نداره باید رفت یه شرکت دیگه 30 کیلو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قول دوستمون اسیا تک یا داده گستر.فکر کنم شبانه داده گستر باید بهتر باشه
salar_linux
25-07-2012, 01:24
سلام دوست عزیز شما تهران هستید؟ایا سرعت شبانتون با رفتن به 512 شده 220؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من سرویسمو تغییر دادم به 512 و سرعت ثابت 220KBps ـه؛ فعلاً باهاش سر میکنم و احتمالاً آخر این دوره، بعد 4 سال دیگه تمدید نکرده و فسخ کنم.
یا میرم آسیاتک یا داده گستر که سرعتش خیلی خوبه و با همین قیمت صبانت میشه بالاترین سرعتشو گرفت (من الان 128 سه ماهه 15 گیگ میگیرم 55500 و اگه قرار باشه برای کم نشدن سرعت، 512 سه ماهه 15 گیگ بگیرم 71000 تومن خوب داده گستر داره 4 مگ سه ماهه 18 گیگ رو میده 63000 تومن با همین 5 ساعت شبانه 3-8)... :mellow:
.
من رفتم با 1 مگ تمدید کنم زد شما مجاز به استفاده از سرعت بالاتر از 128 نیستید یعنی چی این؟
حتما قضیه قانون 128 برای عوام و بالاتر برای مشاهیره!
بروبچه های که اینترنت پرسرعت صبا نت دارین چند سوال ازتون داشتم
1- سرعت دانلود روزانه 128 چقدره؟
2-از کیفیت و خدمات پشتیبانی صبا نت راضی هستید یا خیر؟
با تشکر
- 128 تا اواسط خرداد امسال روزانه 60-70 تا بود و شبانه 30 تا از اواسط خرداد سرعت روزانه و شبانه رفت روی 100-230 ولی الان سرعت شبانه دوباره شده 30
- کیفیتش روزانه خوبه و پشتیبانی هم شانس بیاری بهشون احتیاج پیدا نکنی !
دوستان من کرج هستم منطقه شهید کاظمی (ش صدوقی)دیگه داریم پیر میشیم سره این صبا نتاز بعد از عید کلا پینگه ما خرابه تا الان !!! سرعت خوب بودش اوایل (بعد از عید) و من راضی بودم ولی از اول تابستون خیره سرمون اومدیم بازی انلاین کنیم پینگمون یا تایم اوت میده یا 500-600 هست !!!!!!!!!!!!!حالا باز من صبر کردم و شبا وقتی ترافیک کمتر بود بازی میکردم تا صبح ! ولی الان چند روزه که یوزر پس رایگان شبانه اتوماتیک انجام میشه دیگه شبا هم پینگ خراب شده !!!!!!!!!!!!1اخه ما چه گناهی کردیمصبح ساعت 6 پینگه من میشه 200 -300 اصلا از 200 کمتر نمیشه اونم فقط تا ساعت 10 11 صبح یکی نیست بگه شما که ظرفیت نداری چرا سرویس میدی اه حجمم تموم بشه ای اس پی رو عوض میکنمدرخواست من از گیمر های صبا نت هست که تو کرج هستن کسی از صبا رفته که سرویس بهتر پیدا کنه واسه پینگ ؟ نمیخوایم کالاف دیوتی بزنیم یه بازی استراتژیکی هستش با پینگ زیره 300 ج میدهدوستام تو تهران صبا نت هستن پینگشون 170 -180 هست !!!!!!!!!!!!! I NEED HELP :((((((((((((
manookhafan
25-07-2012, 02:00
هییییییی
خداحافظ روزایه خوش
2سال پشته سر هم شبا 220 دانلود میکردم
حتی یکبارم 180 نشد! شبی 3.2GB!
الان باورم نمیشه که دیگه باید با 15kb دانلود کنم
mahdy2021
25-07-2012, 02:01
ساعت 2.5 سرعت در حد پشگل
دوست من برو از صبانت تشکر کن که همینو داری..:31:
تهران که اصلا کانکت نمیشه(الان با gprs اومدم)
ساعت 1 چند بار کانکت و دیسکانکت شد و دیگه اصلا کانکت نمیشه. حالا نمی دونم فقط تهرانه یا شهرهای دیگه هم مشکل دارن
باید به صبانت برای پروندن مشتری های خودش جایزه داد
آخه کی از شما خواست اکانت شبانه حذف بشه؟؟؟
Silent TR
25-07-2012, 02:44
تو تهران اینترنت صبا از سر ساعت 1 که برای ساعت دانلود رایگان هستش قطع بود و الان که 3.40 هستش وصل شده !
تلفن های صبانت هم قطع بود و هر چی زنگ میزدم اصلا کسی جواب نمیداد !
باز خوبه حداقل این صبانت آشغال ساعت 3.40 یا بهتر بگیم 4 وصل شد
من نمیدونم شما به 30 کیلو میگید دانلود؟
والا اون وقت که روی 220 بود ما دادمون بالا بود که چرا 6 تا لینک واسه رسیدن به حد اکثر حجم
حالا فکر کنم سنگین ترش اینه که خودمون سیستم رو شات دان کنیم بریم بخوابیم
شب خوش
یعنی ندا میخواد شبی سی کیلو بده؟
یعنی برش نمیگردونه به حالت قبل؟
یعنی دوباره خدافظ ندا؟
یعنی بریم شاتل؟
یعنی؟
werewolf
25-07-2012, 04:58
دوستان عزیز اگر با این شرکت و خط مشی های غلط و کلاهبرداریهاشون مخالفید حتماً به پتیشن آنلاین(اعتراض آنلاین) زیر برید
و اون رو امضا کنید.اگر در اینجور پتیشن ها تابحال شرکت نکردید روش کار ساده است.اسمتون رو وارد کنید و گزینه Sign رو کلیک کنید:
واقعاً براشون متاسفم.همه با هم باید یه حرکتی بکنیم.اگر میخواید به اندازه پولی که میدید سرویس بگیرید باید یه حرکتی کرد.
حتماً پتیشن رو امضا کنید تا با تعداد نفرات بالا بهشون نشون بدیم که ما احمق نیستیم.و اگر اهمیتی به سرعت و کیفیت خدمات
اینترنتتون میدید لطف کنید آدرس رو شیر کنید تا همه شرکت کنند.
در ضمن به جز مشکل سرعت من مشکل قطعی دارم.چند شبه از ساعت 1 به بعد تا حدود 4 صبح با ارور 718 مواجه میشم.
این ارور هم به خاطر مشکلات سرور باید باشه(احتمال میدم از عمد اینکار رو کنند.)
به نظرم باید سریعاً اقدام کنید(کنیم) واگرنه همینطور به کلاهبرداری هاشون ادامه میدند.
متشکرم و پایدار باشید
پ.ن1: برای اینکه این پشت پایین نره و درکل دیده بشه اگر خواستید آدرس و توضیحات رو در امضاتون قرار بدید.
پ.ن2: در ضمن مدیران و ناظران انجمن احتمالاً میدونند که هیچ قانونی با این حرکت شکسته نمیشه پس
امیدوارم موضع گیری نکنید و اینگونه پست ها رو حذف نکنید.
Zeitgeist
25-07-2012, 05:17
شاهکار امروز صبانت واقعاً جالب بود...
دقیقاً از ساعت 1 تا 3:30 نمیشد کانکت شد... :mellow:
سلام دوست عزیز شما تهران هستید؟ایا سرعت شبانتون با رفتن به 512 شده 220؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله تهران و برای من که اینطوره...
البته، با خرید 512 دیگه به طور سیستماتیک سرعتتون بعد از 6-7 مگابایت اول به یه مقدار فیکس شده کاهش نمیابه.
ولی زمان هایی مثل شبانه که انقدر ترافیک مصرفی بالاس که اینترنت به سختی کار میکنه، دیگه بستگی به توان زور زدن خودتون داره...!
Silent TR
25-07-2012, 05:27
من بهشون زنگ زدم گفتن موقتیه و دارن درستش میکنن !
ولی باز باید اعتراض رو زد ! چون بعید نیست الکی گفته باشن !
jafarian
25-07-2012, 08:10
منم ازتعریفی که روز اول بابت یکی شدن کانکشن کردم پشیمون شدم بنظرم به نوعی جنبه تبلیغاتی داشت برای همون یک دو روز اول پریشب که فقط 200 مگ دانلودی داشتم دیشبم که کلا تا ساعت 7:30 نتم قطع بود درست ازراس 1 شروع شد :20:
WOLF PACK
25-07-2012, 08:13
دوستان من اینترنتی شارژ کردم چرا اکانتم شارژ نشد؟؟؟
ehsan_iace
25-07-2012, 08:14
دوستانی که 512 صبانت دارند سرعت شبانهشان در این چند شب چقدر است؟
(چون یک نفر میگفت که از این به بعد صبانت میخواهد سرعت شبانه را بر اساس سرعت واقعی به کاربراناش عرضه کند
برای همین هم اکانت شبانه را حذف کرده است و هر کاربر با اکانت روزانه خودش شبها به اینترنت می تواند وصل شود!)
h0tem0b0y
25-07-2012, 08:16
صبانت کلا مشکل داره اما بهتره کمی بیشتر صبور باشیم ...
دیشب از 4 دان کردم احساس کردم سرعت خیلی عالی بود و فیکس روی 230 و نیاز به گذاشتن چند فایل همزمان نبود ...
احساس می کنم اتفاق های خوبی داره می افته ...
☼ Namvari ☼
25-07-2012, 08:37
دیشب افتضاح بود به زور رو 37 بود
ali_eminem
25-07-2012, 08:50
سلام من هم مشهد هستم
اینترنتم راس ساعت 1 که میشه میخواد بره شبانه قطع میشه :41:
دو شبه که اینجوریه ، دو شب پیش هم که وصل بود سرعتش 30 هم فکر نکنم بود
آقای/خانم صبانت پیگیری کن ؛ لطفاً
پیگیری چیه مخصوصا اینکارو می کنن که کسایی که بیدار نیستند و تنظیم کردند کامپیوتر روشن بشه، دانلودها ارور بدند و کامپیوتر خاموش بشه. اگه اتفاقی بود که 2 شب پشت سر هم اتفاق نمی افتاد.
قبلا صبا سرعتش کم می شد اما اولا اینکه سراسری نبود؛ الان کسی از 128 ای ها سرعتش دانلودش 200 هست؟ دوما اینکه بعضی وقت ها درست میشد مثلا اون موقع که تا 8 بود اگه ساعت 5 یکبار دیسکانکت می کردی سرعت دوباره بالا می رفت اما الان همش روی 30 هست. اینجوری نمیشه تو صبا موند
sam_sami_2000
25-07-2012, 10:31
من هم راس ساعت 1 اینترنتم قطع شد ، 2 وصل شد بعدشم به زور سرعت روی 20-30 میومد ، واقعا افتضاحه
Hadijooon
25-07-2012, 11:08
هر کس با خطش مشکل داره زنگ بزنه شرکت........ امار شکایات باید بره بالا
helllife
25-07-2012, 13:31
الان که داغونه سرعت اومده پایین یه صفحه هم باز نمیشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.