ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] ADSL Sabanet / شرکت صبانت

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72

funpic
28-09-2012, 13:28
جالبه من با 128 اینقدر دانلود دارم یعنی دیشب 2.7 گیگ دان داشتم ایا فرق داره 512 و 128 تو شبانه

سلام
دوست عزیز از ساعت چند وصل میشید که اینقدر دانلود میکنید

alone one
28-09-2012, 14:35
دوستان تهرانی
از کیفیت و خدمات این شرکت راضی هستین؟
من مبین نت دارم اما میخوام بیام سراغ adsl
میشه یکم در مورد این شرکت و خدماتش البته منصفانه توضیح بدین؟
ممنون

mohammad_77
28-09-2012, 19:58
دوستان تهرانی
از کیفیت و خدمات این شرکت راضی هستین؟
من مبین نت دارم اما میخوام بیام سراغ adsl
میشه یکم در مورد این شرکت و خدماتش البته منصفانه توضیح بدین؟
ممنون

راستش رو بخواهي کسي نيست که از سرويسي که داره کاملا راضي باشه . هميشه گاهي اوقات خوبه و گاهي بد . چون براي راه اندازي اوليه کمي پول مي گيرند و زمانبر هست سخته که مرتب سرويس هات رو عوض کني . شايد بهترين راه هم اينه که ببيني الان رتبه اول دست کدوم شرکت هست .
در مورد صبا نت کاري که کرده سرعت رو برات باز کرده . مثلا من با سرعت 110 دانلود مي کنم در حالي که سرعت 256 خريدم و بايد 256/8=32 باشه . يعني سرعتم 880 کيلو بيت هست . البته چند روزي هست که افت سرعت دارم . گاهي اوقات خوب و گاهي اوقات بد .

shahin666
28-09-2012, 20:27
جواب سوال اولت نسبت به استاني که داري فرق داره لينک پايينو ببين :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]جواب سوال دومتم اينه که يه محافظ برق که اتو پاور Auto Powerداشته باشه بگير ، سيستم که خاموش مي شه بقيه وسايلتم که دو شاخشو زده باشي توش خاموش مي شه
ممنون دوست عزیز از راهنمایی تون
البته اون لینکی که دادید خراب هست در ضمن من کرج هستم
در مورد سوال دومم من UPS دارم و کل وسایل برقی مثل سیم برق کیس ، اسپیکر ، هارد ، مودم و .. به UPS خورده خوب UPS هم که باید کلا همیشه روشن باشه و نمیشه دیگه UPS رو کلا خاموش کنم

جلل الخالق یعنی وقتی سیستمت خاموشه مودمت بازم از نت استفاده میکنه؟؟مگه میشه یه همچین چیزی؟؟:18:

عجـــــــــــــــــب نکنه سیم تلفن و برق آداپتور مودم شما مستقیما به کیس تون وصل هست که اگر سیستم تون خاموش میشه کلا مودم تون هم خاموش میشه !!!!!!:19:

دوست عزیز وقتی سیستم خاموش میشه شاید برنامه ای دانلود نشه ولی بازم حجم کم میشه
مثلا مودم من wifi داره وقتی سیستم خاموش هم هست ولی بازم می تونم از طریق wifi گوشیم از اینترنت استفاده کنم (البته من فقط این مثال رو زدم که اگر سیستم خاموش هم باشه میشه از اینترنت استفاده کرد وگرنه من WIFI مودمم رو فقط وقتی نیاز دارم روشن میکنم و نه همیشه)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من حتی وقتی سیستم رو خاموش هم میکنم چراغ اینترنت مودمم سبز هست
قبلا که یوزر روزانه و شبانه فرق داشت چراف مودمم از ساعت شبانه که میگذشت چراغ اینترنت روی مودم به صورت قرمز میشد و اگر هر چقدرم تو این حالت می موند مهم نبود ولی الان که دیگه یوزر روزانه و شبانه یکی هست قضیه فرق میکنه

artin4u
29-09-2012, 00:57
چه سرویسی باید بگیرم تا شبی 3 گیگ دانلود کنم؟؟؟512یا1مگ

linuxx2011
29-09-2012, 01:20
عجـــــــــــــــــب نکنه سیم تلفن و برق آداپتور مودم شما مستقیما به کیس تون وصل هست که اگر سیستم تون خاموش میشه کلا مودم تون هم خاموش میشه !!!!!!:19:

مثلا مودم من wifi داره وقتی سیستم خاموش هم هست ولی بازم می تونم از طریق wifi گوشیم از اینترنت استفاده کنم (البته من فقط این مثال رو زدم که اگر سیستم خاموش هم باشه میشه از اینترنت استفاده کرد وگرنه من WIFI مودمم رو فقط وقتی نیاز دارم روشن میکنم و نه همیشه)

قبلا که یوزر روزانه و شبانه فرق داشت چراف مودمم از ساعت شبانه که میگذشت چراغ اینترنت روی مودم به صورت قرمز میشد و اگر هر چقدرم تو این حالت می موند مهم نبود ولی الان که دیگه یوزر روزانه و شبانه یکی هست قضیه فرق میکنه

حرفایی میزنیا
شما اگه از مودمت چه در حالت وایرلس و چه در حالت عادی استفاده نکنی و چراغ مودمت سبز باشه((روشن)) از ترافیک نتت کم نمیشه آخه این که مثل Dial up نیست که ترافیک کم کنه این که میبینی بعضی از وقتها چراغinternetروی مودمت چشمک میزنه مال ارتباط با شبکست!!!من 24 ساعت مودمم روشنه اما در ساعاتی که ازش استفاده نمیکنم ترافیک کم نمیکنه!!!!
الان سیستم وایرلس همه جا هست اکثرا هم همیشه روشنه اگه میخواست ترافیک کم کنه که دیگه کلا وایرلس و جمع میکردند!!

fisheries65
29-09-2012, 01:53
حرفایی میزنیا
شما اگه از مودمت چه در حالت وایرلس و چه در حالت عادی استفاده نکنی و چراغ مودمت سبز باشه((روشن)) از ترافیک نتت کم نمیشه آخه این که مثل Dial up نیست که ترافیک کم کنه این که میبینی بعضی از وقتها چراغinternetروی مودمت چشمک میزنه مال ارتباط با شبکست!!!من 24 ساعت مودمم روشنه اما در ساعاتی که ازش استفاده نمیکنم ترافیک کم نمیکنه!!!!
الان سیستم وایرلس همه جا هست اکثرا هم همیشه روشنه اگه میخواست ترافیک کم کنه که دیگه کلا وایرلس و جمع میکردند!!
دوست عزیز منطقا و روی کاغذ حرف شما کاملا صحیحه
ولی در مورد صبا نت بارها این منطق رفته زیر علامت سوال

shohreh
29-09-2012, 02:46
من از 4-5 شرکت تا حالا اینترنت خریدم هیچ کدوم مثل صبا نت دزد و دروغگو نبودن مطلقا هیچ کدوم . از مدیریت تا کارمند ها انگار وظیفه ای تدارن جز دروغ گویی به مصرف کننده بابت سرعت و دزدی از حجم مصرفیشون . یه مشت افتابه دزد چیپ

salar_linux
29-09-2012, 13:05
دقیقا موافقم
منم دزدی حجمیشون دیدم
سرویس 1 مگ گرفتم چه شب چه روزش بالاتر از 60 کیلو نمیره
دارن مال حروم میخورن به ریش ماها میخندن بی انصافا

linuxx2011
29-09-2012, 13:17
دوست عزیز منطقا و روی کاغذ حرف شما کاملا صحیحه
ولی در مورد صبا نت بارها این منطق رفته زیر علامت سوال
من تا 2 ماه پیش که صبا داشتم مشکلی توی کاهش حجم نداشتم شاید الان اینجوری شده.

رعد
30-09-2012, 02:34
دوستان مشهدي بدون استفاده از هيچ ترفندي الان اگر بعد ازساعت 2 با سرويس 128 وصل بشن سرعت دانلودشون چقدره/

M A S T 3 R
30-09-2012, 12:35
دوستان مشهدي بدون استفاده از هيچ ترفندي الان اگر بعد ازساعت 2 با سرويس 128 وصل بشن سرعت دانلودشون چقدره/
من اگه ساعت 2 وصل شم سرعتم از 15 بالاتر نمیره

Dolphin 7
01-10-2012, 13:04
ممنون دوست عزیز از راهنمایی تون
البته اون لینکی که دادید خراب هست در ضمن من کرج هستم
در مورد سوال دومم من UPS دارم و کل وسایل برقی مثل سیم برق کیس ، اسپیکر ، هارد ، مودم و .. به UPS خورده خوب UPS هم که باید کلا همیشه روشن باشه و نمیشه دیگه UPS رو کلا خاموش کنم

اين لينک ساعات شبانه صبانت واسه استاناي مختلف :

واسه خاموش کردن مودمتم فک کنم اگه از کانکشن استفاده کني و با برنامه هايي که سر ساعت خاصي کار خاصيو انجام مي دن ، کانکشنتو کانکت يا ديس کانکت کني مشکلت حل مي شه

ahmadpnu
01-10-2012, 13:20
با سلام
من خواستم بپرسم دوستاني كه صبانت در تهران دارن با اين مشكل مواجه شده اند يا نه؟
از حدود 5 روز پيش هر وقت كه ميخوام فايلي را دانلود كنم تقريبا هر 2 دقيقه يكبار اتصال به اينترنت قطع ميشود
اين در حاليست كه اگر دانلودي انجام ندهم و فقط صفحات مختلف را باز كنم مشكلي وجود ندارد اما به محض شروع دانلود يك فايل دائم اتصال قطع ميشود .هم روزانه هم شبانه
در ضمن اگر دوستان راه حلي براي اين مشكل ميدانند ممنون ميشوم راهنمايي كنيد.

fisheries65
01-10-2012, 17:41
با سلام
من خواستم بپرسم دوستاني كه صبانت در تهران دارن با اين مشكل مواجه شده اند يا نه؟
از حدود 5 روز پيش هر وقت كه ميخوام فايلي را دانلود كنم تقريبا هر 2 دقيقه يكبار اتصال به اينترنت قطع ميشود
اين در حاليست كه اگر دانلودي انجام ندهم و فقط صفحات مختلف را باز كنم مشكلي وجود ندارد اما به محض شروع دانلود يك فايل دائم اتصال قطع ميشود .هم روزانه هم شبانه
در ضمن اگر دوستان راه حلي براي اين مشكل ميدانند ممنون ميشوم راهنمايي كنيد.
منم همین مشکلو دارم
خصوصا زمان استفاده از تورنت

saze
02-10-2012, 09:58
سلام
سرعت دانلود شبانه سرویسهای 512 و 256 چند هست(شیراز)

Sent from my MK16i using Tapatalk 2

shahin666
03-10-2012, 00:28
اين لينک ساعات شبانه صبانت واسه استاناي مختلف :

واسه خاموش کردن مودمتم فک کنم اگه از کانکشن استفاده کني و با برنامه هايي که سر ساعت خاصي کار خاصيو انجام مي دن ، کانکشنتو کانکت يا ديس کانکت کني مشکلت حل مي شه

ممنونم دوست عزیز بابت راهتمایی تون:11:
فقط اون لینکی که دادید در مورد ساعات شبانه تاریخش قدیمی هست انگار چون تاریخ اون نوشته برای سه شنبه, 09 آذر 1389 ساعت 10:57 هست !!!
الانم یعنی من که کرج هستم ساعت شبانه ام میشه 2 تا 7

در مورد دیسک کانکت شدن مودم البته من از کانکشن استفاده نمیکنم اگه امکانش هست یه توضیحی در مورد تنظیمات کانکشن که مثلا آیا میشه رمز رو سر ساعت خاصی تغییر داد یا دیسی کرد ممنون میشم

MAZZIII
03-10-2012, 08:43
سلام

دوستان سرعت من از امروز صبح اومده روی 30kBps (خطم 128) ! مال شما هم همینطوری شده ؟

artin4u
03-10-2012, 10:33
برای منم هم شبانه هم روزانه30 تا شده
اگه1 مگ بگیرم درس میشه؟؟

Sent from my WT19i

AlphaBoy
03-10-2012, 12:09
صبانت اخیرا خیلی نوسان داره .. از وقتی هم که سرویس شبانه گذاشتن شبها واقعا افتضاح میشه

mansia
03-10-2012, 13:48
سلام

دوستان سرعت من از امروز صبح اومده روی 30kBps (خطم 128) ! مال شما هم همینطوری شده ؟

خط من از 17 روز پیش اینطوری شد اما نیازی ندیم اینجا بگم چون همه مشکل دارن. مشکل های بدتر. راه حل هم گرفتن سرعت های بالاتر از شرکت های دیگر هست. شرکت هایی که کاربران دیگر تاپیک های این فروم ازشون راضی تر هستن.

fisheries65
03-10-2012, 21:35
خط من از 17 روز پیش اینطوری شد اما نیازی ندیم اینجا بگم چون همه مشکل دارن. مشکل های بدتر. راه حل هم گرفتن سرعت های بالاتر از شرکت های دیگر هست. شرکت هایی که کاربران دیگر تاپیک های این فروم ازشون راضی تر هستن.
شما هم زمان استفاده از شبانه اینترنتتون قطع (قطع نه پائین اومدن سرعت) میشه؟
من الان یه هفتست زمان شبانه تا می خوام شروع به دانلود کنم اینترنتم قطع میشه و باید مودم خاموش روشن کنم و هی این روند تکرار میشه

ahmadpnu
03-10-2012, 21:53
من الان یه هفتست زمان شبانه تا می خوام شروع به دانلود کنم اینترنتم قطع میشه و باید مودم خاموش روشن کنم و هی این روند تکرار میشه

من هم دقيقا همين مشكل را دارم با اين فرق كه اولش يك مدتي خوبه بعد دائم قطع ميشه
ولي براي وصل مجدد كانكشن را در ويندوز تنظيم كنيد (اگر مودم در حالت Bridge باشد) خودش وصل ميشه نيازي به خاموش كردن مودم نيست

mansia
04-10-2012, 07:30

درست نمیتونم بگم کی اما بین 2 ماه تا 3 ماه پیش اینطوری میشد. اون موقع من از bridge استفاده میکردم. بنابراین تنظیمات ست کردم روی pppoe و مشکلم حل شد. چند روز بعد دوباره سر ساعت 2 قطع شد. منم نخوابیدم ببینم سر ساعت 2 چه اتفاقی میافته. دیدم که از قصد این طوری میکنن و تا ساعت 2:20 دقیقه همین داستانه و بعدش وصل میشه منم دانلودهامو گذاشتم از 2:25 دقیقه شروع شه که موقتی مشکل حل کردم. خلاصه یه 10 روزی کشید تا مشکل حل شه و سر ساعت 2 وصل شم.
صبا واقعا مزخرف شده. 5 ساله که دارم ازش adsl میگیرم. بنابراین فکر کنم به اندازه کافی سر در میارم از بازیاش و بامبولایی که داره سر مردم در میآره.
یک ایراد خیلی خیلی چرتی تازه پیدا کرده از زمانی که سرعت 115 کیلوبایت منو آورد روی 72 و حالام آورده روی 32 اینه که وقتی مودم از برق میکشم و دوباره به برق میزنم خوب مودم باید خودش اتوماتیک وصل شه به نت چون که روی pppoe ست شده اما چراغ adsl خاموش میمونه. انگار که 50 ساله شارژش نکردم. اما لحظه ای که تلفن ثابت بر میدارم که شماره بگیرم یعنی لحظه ای که بوق آزاد میزنه تازه حضرت چراغ adsl شروع میشه به روشن و خاموش شدن و سر 10 تا 15 ثانیه اینترنت وصل میشه. جالب اینه که وقتی از داخل تنظیمات مودم, مودم کانکت و دیسکانکت میکنم اینطوری نمیشه اما وقتی برق قطع و وصل میشه اینطوریه. این ایرادات چرت خدایی بینظیره. یعنی واقعا اینها خیلی خیلی مهندس های خوبی دارن که یک سری چیزهارو یک جوری تنظیم کردن که فقط به ضرر مصرف کننده باشه طوری که مشکل اتفاقی جلوه کنه.
من الان یک سوالی دارم با خودم حل میکنم, که چرا باید به خاطر 32 کیلوبایت 30 هزار تومن ماهی بدم؟ همین مخابرات میتونم 256 بگیرم و 32 کیلوبایت بهم بده تازه خیلی کمتر باید هزینه کنم. اگر اشتباه نکنم حدود 10 یا 12 هزار تومن در ماه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 22). تازه خیلی بیشتر میتونم دانلود کنم و همچنین نگران تموم شدن شارژش هم نباشم.

fisheries65
04-10-2012, 12:12
درست نمیتونم بگم کی اما بین 2 ماه تا 3 ماه پیش اینطوری میشد. اون موقع من از bridge استفاده میکردم. بنابراین تنظیمات ست کردم روی pppoe و مشکلم حل شد. چند روز بعد دوباره سر ساعت 2 قطع شد. منم نخوابیدم ببینم سر ساعت 2 چه اتفاقی میافته. دیدم که از قصد این طوری میکنن و تا ساعت 2:20 دقیقه همین داستانه و بعدش وصل میشه منم دانلودهامو گذاشتم از 2:25 دقیقه شروع شه که موقتی مشکل حل کردم. خلاصه یه 10 روزی کشید تا مشکل حل شه و سر ساعت 2 وصل شم.
صبا واقعا مزخرف شده. 5 ساله که دارم ازش adsl میگیرم. بنابراین فکر کنم به اندازه کافی سر در میارم از بازیاش و بامبولایی که داره سر مردم در میآره.
یک ایراد خیلی خیلی چرتی تازه پیدا کرده از زمانی که سرعت 115 کیلوبایت منو آورد روی 72 و حالام آورده روی 32 اینه که وقتی مودم از برق میکشم و دوباره به برق میزنم خوب مودم باید خودش اتوماتیک وصل شه به نت چون که روی pppoe ست شده اما چراغ adsl خاموش میمونه. انگار که 50 ساله شارژش نکردم. اما لحظه ای که تلفن ثابت بر میدارم که شماره بگیرم یعنی لحظه ای که بوق آزاد میزنه تازه حضرت چراغ adsl شروع میشه به روشن و خاموش شدن و سر 10 تا 15 ثانیه اینترنت وصل میشه. جالب اینه که وقتی از داخل تنظیمات مودم, مودم کانکت و دیسکانکت میکنم اینطوری نمیشه اما وقتی برق قطع و وصل میشه اینطوریه. این ایرادات چرت خدایی بینظیره. یعنی واقعا اینها خیلی خیلی مهندس های خوبی دارن که یک سری چیزهارو یک جوری تنظیم کردن که فقط به ضرر مصرف کننده باشه طوری که مشکل اتفاقی جلوه کنه.
من الان یک سوالی دارم با خودم حل میکنم, که چرا باید به خاطر 32 کیلوبایت 30 هزار تومن ماهی بدم؟ همین مخابرات میتونم 256 بگیرم و 32 کیلوبایت بهم بده تازه خیلی کمتر باید هزینه کنم. اگر اشتباه نکنم حدود 10 یا 12 هزار تومن در ماه. تازه خیلی بیشتر میتونم دانلود کنم و همچنین نگران تموم شدن شارژش هم نباشم.
برا من از همون اول pppoe بوده
من مشکلم تا حالا شبانه بوده ولی الان روزانه هم این طور شده! (زمانی که فقط شبانه بود 3-4 صبح این طور میشه)
مخابرات من پرسیدم نامحدود 256 با کارت دانشجویی ماهی 22500 حدودا-البته تهران

MAZZIII
04-10-2012, 13:46

جدیدا برای من از ساعت 2 که شبانه شروع میشه سرعت میره روی 30 و تا ساعت 7:30 8 صبح ادامه داره، بعدش میره روی 120 !

irainian
04-10-2012, 14:57
دوستان یعنی دانلودت بالا باشه محدودت میکنن من مثلا میتونستم دیشب تا 6 گیگ شاید بالاتر دانلود کنم ولی ترسیدم واسه همین رو 3 گیگ نگه میدارم

Legacy's
04-10-2012, 16:45
دوستان یعنی دانلودت بالا باشه محدودت میکنن من مثلا میتونستم دیشب تا 6 گیگ شاید بالاتر دانلود کنم ولی ترسیدم واسه همین رو 3 گیگ نگه میدارم
اگه چیزی رو نیاز ندارید الکی نذارید دانلود شه. بعید نیست اینجوری محدود شید. چون صرفنظر از بحث تشویقی بودن دانلود شبانه، isp داره بابت همین ترافیک مصرفی شبانه ی کاربراش پول میده به زیرساخت ....

WOLF PACK
04-10-2012, 17:30
ما هم که داریم جمع میکنیم میریم...512 شبی 1800 مگ به درد نمی خوره...

mansia
04-10-2012, 18:24
برا من از همون اول pppoe بوده
من مشکلم تا حالا شبانه بوده ولی الان روزانه هم این طور شده! (زمانی که فقط شبانه بود 3-4 صبح این طور میشه)
مخابرات من پرسیدم نامحدود 256 با کارت دانشجویی ماهی 22500 حدودا-البته تهران

دوست عزیز پیگیری کنید. این طوری که خیلی اذیت میشید.

mansia
04-10-2012, 18:30
جدیدا برای من از ساعت 2 که شبانه شروع میشه سرعت میره روی 30 و تا ساعت 7:30 8 صبح ادامه داره، بعدش میره روی 120 !

بله. دقیقا این طوری بود. به چند روز نکشید که کلا 32 شده سرعتم. نمیدونم شاید صبا نت هم داره محدود میکنه کسانی که زیاد دانلود دارند. در قسمت اطلاع رسانی پروفایل یک اشاره ای شده به این مورد. اما برتری صبانت فقط به دانلود مجانیش هست و چیز دیگری برای رقابت کردن در چنته نداره که بتونه باهاش کاربر جذب کنه و یا حفظ کنه.

Ardavan
04-10-2012, 18:49
بله. دقیقا این طوری بود. به چند روز نکشید که کلا 32 شده سرعتم. نمیدونم شاید صبا نت هم داره محدود میکنه کسانی که زیاد دانلود دارند. در قسمت اطلاع رسانی پروفایل یک اشاره ای شده به این مورد. اما برتری صبانت فقط به دانلود مجانیش هست و چیز دیگری برای رقابت کردن در چنته نداره که بتونه باهاش کاربر جذب کنه و یا حفظ کنه.

فکر نمیکنم این کارو انجام بده خاک بر سرش کنن،هر چی پول هست باید هی بریزیم تو حلق اینا!!من الان شبی 3.5 تقریبا دان دارم ولی افت سرعت نداشتم!!!

WOLF PACK
05-10-2012, 00:25
دوستان یه سوال منی که الان با 512 شبی 1800 دان میکنم با یک مگ چقدر میگیرم؟؟

armin321
05-10-2012, 08:40
دوستان یه سوال منی که الان با 512 شبی 1800 دان میکنم با یک مگ چقدر میگیرم؟؟

شما کدوم شهر هستید؟ و چه مرکز مخابراتی.
قاعدتا سرعت شبانه دقیقا بر اساس سرعت روزانه هست. من 128 دارم و الان سرعت شب من 13 تا 15 هست.

WOLF PACK
05-10-2012, 12:24
من تهران و مرکز توحید...

fisheries65
05-10-2012, 18:03
بعد یک هقته قطعی در سرویس شبانه و تماس مکرر با پشتیبانی
صبانت منت گذاشتن باسرعت متوسط 17 کیلوبایت دیشب سرویس شبانه خط منو دوباره راه اندازی کرد!!!!!
حالا هی بگید فحش نده!!!!

fisheries65
05-10-2012, 18:09
بشخصه 2 ماهه یک گیگ بیشتر از شبانه دانلود نداشتم
حالا عمدا یا سهوا اخیرا نزدیک یه هفته مشکل اتصال به اینترنت رو تو تایم شبانه داشتم حالا که ظاهرا مشکل حل شده دانلودم اومده 400 مگا بایت

Legacy's
05-10-2012, 19:53
شما برای اینکه سرعت دانلود شبانه تون بیشتر شه باید از قبل از 2 شروع کنید به دانلود. مثلاً 1:50 . دیگه اگه اینم جواب نداد یعنی باید برید سراغ یه isp که توی منطقه تون مشترک کمتر و سرویس دهی بهتری داره.

porya_spy
06-10-2012, 20:07
دوستان اهوازی وضعیت صبانت در اهواز چطوره ؟! شبانه میشه 1-2 گیگ دانلود کرد یا نه ؟ قطعی داره یا نه ؟

hosseinttt
07-10-2012, 09:21
دوستان اهوازی وضعیت صبانت در اهواز چطوره ؟! شبانه میشه 1-2 گیگ دانلود کرد یا نه ؟ قطعی داره یا نه ؟
سلام
2مگ 36 گیگ 12 ماهه=قراردادمه تو اهواز
سرعت تو شب و روز اصلا افت نداره
من راضیم
زیاد دانلود نمیکنم شبی 2 گیگ

siavashsiavash
07-10-2012, 21:20
سلام
دوستان برای من هم یک ماهی میشه قطع ووصلی وکانکت نشدن وجود داره
الان هم 15روزی هست ساعتی 100mشبانه دانلود دارم من تهران هستم
برای بقیه دوستان هم اینطوری هست؟؟؟
من 4سال دارم هیچ وقت به افتضاحی این چندوقته نبوده

fisheries65
08-10-2012, 03:22
سلام
دوستان برای من هم یک ماهی میشه قطع ووصلی وکانکت نشدن وجود داره
الان هم 15روزی هست ساعتی 100mشبانه دانلود دارم من تهران هستم
برای بقیه دوستان هم اینطوری هست؟؟؟
من 4سال دارم هیچ وقت به افتضاحی این چندوقته نبوده
بله دوست عزیز
برای من هم این مشکلاتو حدودا داره (بویژه کاهش سرعت) سرعت روزانه رو آورده رو 40-50 و سرعت شبانه هم 20-30 کیلوبایت
ظاهرا یه جورایی صبا نت بهمون اصرار میکنه ترکش کنیم بریم یه شرکت دیگه اونم بعد از 5 سال!

shs2008
08-10-2012, 06:49
این صبانت چش شده باز ؟
از ساعت 10 دیشب قطع بود برای من
کس دیگه ای هم قطعی داشته ؟

WOLF PACK
08-10-2012, 11:13
بگیم خط رو جمع اوری کنن چقدر طول میشه فرایندش؟؟

jeghly
08-10-2012, 20:38
این صبانت چش شده باز ؟
از ساعت 10 دیشب قطع بود برای من
کس دیگه ای هم قطعی داشته ؟

ها مال منم هم قطعی داشت:sq_3:

darkestpalace
09-10-2012, 00:42
اینطور که بوش میاد قطعیه دیشب هم واسه پیاده کردن سیستمهای جدید بوده ، حدس می زنم میخوان جلوی دانلود تو تایم شبانه با سرعت روزانه رو بگیرن ، همین الان دارم دانلود می کنم با سرعت متغیر ولی خیلی جالبه که تقریبا هر دو دقیقه یکبار سرعت تا صفر پایین میاد و دوباره بالا میره ... خوبیش اینه که فعلا سیستمشون به هم ریخته نوشته در حال استفاده نمی باشد ! :31: شایدم تا فردا حجمم صفر شده باشه نمیدونم :31:

jeghly
09-10-2012, 05:30
از خرابکاری دیشب مال من هم امروز اومد روی 35

Legacy's
09-10-2012, 08:51
برای من که تا حالا هیچوقت شبانه قطعی نداشته.
مشکل مخابرات منطقه تون رو باید پیگیری کنید.
پیاده سازی سیستم جدید کدومه دیگه؟ شایعه سازی همنجوری همینجوری شروع میشه.
اگه منظورت اینترنت ملی و این صحبتهاست که دوست عزیز ماهها قبل اصل کارش انجام شد و تموم شد رفت.

shs2008
09-10-2012, 20:23
برای منم دوباره دیشب مشکل داشت مجبور شدم قطع کنم دوباره وصل کنم که سرعتم آمد رو 30 - 35

mahddi
11-10-2012, 03:12
بله دوست عزیز
برای من هم این مشکلاتو حدودا داره (بویژه کاهش سرعت) سرعت روزانه رو آورده رو 40-50 و سرعت شبانه هم 20-30 کیلوبایت
ظاهرا یه جورایی صبا نت بهمون اصرار میکنه ترکش کنیم بریم یه شرکت دیگه اونم بعد از 5 سال!

من که اون یکی خطمو رانژه کردم اگر اون یکی اینترنت خوبی باشه بعد 5 سال من هم از این شرکت خواهم رفت چه امتیازی داره که به خوام بمونم
اینترنت کم سرعت و قیمت بالا و ...
الان مخابرات سرعتش بین 30 تا 40 هست ولی لااقل نامحدوده و قیمتش هم کمتره
این دفعه تصمیم جدیه

Step-Rap
11-10-2012, 08:35
من که اون یکی خطمو رانژه کردم اگر اون یکی اینترنت خوبی باشه بعد 5 سال من هم از این شرکت خواهم رفت چه امتیازی داره که به خوام بمونم
اینترنت کم سرعت و قیمت بالا و ...
الان مخابرات سرعتش بین 30 تا 40 هست ولی لااقل نامحدوده و قیمتش هم کمتره
این دفعه تصمیم جدیه

این سرعت 30-40 واسه کدوم سرویسشه ؟
بعد واقعا نسبت به صبا می ارزه از مخابراط بگیریم؟؟ شنیده بودم اگه تو سایتای ... هم بریم زنگ میزنن خونه و این حرفا..اینجوریه؟

Step-Rap
11-10-2012, 08:42
آقا حواسم نبود..مخابرات :sq_24:

Saman-tci
11-10-2012, 23:39
سلام
من تازه به جمعه صنا نتی ها پیوستم ....
البته از خود صبا نگرفتم از شرکت ارتباط گستر صبا گرفتم از Resller هاشه ... من سرعت 1Mg گرفتم که خیلی هم راضیم ....دانلود با 115 بهم میده ... قطعی هم نداره ... سرعت شبانه هم خوبه ....
.
منم فکر میکنم اشکال از مرکز مخابراتیتون باشه ...

amir.teta
12-10-2012, 01:36
سلام رمز و پسورد شبانه مگه همون guest ngsnet نیستش ؟ عوض شده ؟

xXxMAHDI100
12-10-2012, 05:57

نه خیلی وقته که دیگه اونو برداشتن // شما یا همون یوز و پس اصلیت وصل میشی

سرویس شبانه رایگان (شبکه صبا)

تمامی مشترکین سرویس اینترنت شرکت ارتباط گستر صبا می توانند از ساعت 2 الی 7 صبح از سرویس رایگان این شرکت استفاده نمایند.
در صورت استفاده از این سرویس از ترافیک حجمی اشتراک شما کم نخواهد شد و مشترکین می توانند بصورت نامحدود از این سرویس استفاده نمایند.

Legacy's
12-10-2012, 06:59
4-5 ماهی میشه که اون عوض شده و دیگه باید با همون یوزر/پس روزانه وصل شید. ولی فقط بین ساعات 2-7 رایگانه. البته توی بعضی شهرها 1-6 .

amirharry
12-10-2012, 18:15
سلام
من تازه به جمعه صنا نتی ها پیوستم ....
البته از خود صبا نگرفتم از شرکت ارتباط گستر صبا گرفتم از Resller هاشه ... من سرعت 1Mg گرفتم که خیلی هم راضیم ....دانلود با 115 بهم میده ... قطعی هم نداره ... سرعت شبانه هم خوبه ....
.
منم فکر میکنم اشکال از مرکز مخابراتیتون باشه ...

راضی؟؟؟؟
من 512 نوین نت دارم با سرعت 250.دوره صبا تموم شده من از 86 تا حالا داشتم و عوض کردم
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

armin321
12-10-2012, 21:40
راضی؟؟؟؟
من 512 نوین نت دارم با سرعت 250.دوره صبا تموم شده من از 86 تا حالا داشتم و عوض کردم

سلام
شما تهران هستید؟ کدوم مرکز مخابراتی؟

چون منم واقعا از صبانت خسته شدم. جالبه غرفش هم تو نمایشگاه خیلی خلوت بود .

ruzbeh1
13-10-2012, 13:18
با سلام می خواستم اگه ممکنه یک تست از پینگ google بزارید،سرویس مخابرات استان مازندران:

arash-king
13-10-2012, 14:08
دوستان الان وضعیت صبانت چطوریه ؟! من نمیخوام نت را عوض کنم فقط میخوام بدونم وضعیتش خوبه یا نه ؟!

hooman85hooman
13-10-2012, 23:09
AfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBe larusianBulgarianCatalanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDetect languageDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchG alicianGeorgianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrish ItalianJapaneseKoreanLatinLatvianLithuanianMacedon ianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRom anianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSw edishThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddis h⇄AfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasq ueBelarusianBulgarianCatalanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstoni anFilipinoFinnishFrenchGalicianGeorgianGermanGreek Haitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrish ItalianJapaneseKoreanLatinLatvianLithuanianMacedon ianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRom anianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSw edishThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddis h
Detect language » Persian

hooman85hooman
13-10-2012, 23:11
مشهد - مرکز صابری وحید

روزانه 1 مگ است البته قطعی زیاد شده + پینگ از 40 اومده رو 200 + شبانه از 2 مگ به 256 کاهش پیدا کرده + کم شدنهای مشکوک از حجم خریداری شده + اطلاع رسانی نامناسب شرکت + نویز افزایش داشته

کلا به همه چیز میاد :sq_17:

mahddi
14-10-2012, 03:20
این سرعت 30-40 واسه کدوم سرویسشه ؟
بعد واقعا نسبت به صبا می ارزه از مخابراط بگیریم؟؟ شنیده بودم اگه تو سایتای ... هم بریم زنگ میزنن خونه و این حرفا..اینجوریه؟

256
اینو دیگه من نشنیدم
از کدوم سایتای .... می خوای بری ؟:31:

mahddi
14-10-2012, 03:25
راضی؟؟؟؟

راست میگی صبانت دیگه شکمش سیر شده داره اذیت می کنه
دندون لقو باید کشید

mahddi
14-10-2012, 17:55
سلام
من مودم Asus DSL-N10 دارم که به صورت PPPOE تنظیم شده که وقتی با لبتاپ می خوام بهش وصل بشم Security Key می خواد.
حالا کاری که می خوام انجام بدم اینه که با PC که گیرنده وایرلس نداره از طریق کابل شبکه به این مودم وصل بشم
مشکل اینه که وقتی کابل شبکه رو وقتی به کارت شبکه کامپیوتر وصل می کنم بدون اینکه کامپیوترهیچ پسوردی بخواد به اینترنت وصل میشه و من می خوام اینجوری نباشه و مثل وایرلس با Security Key به اینترنت وصل بشه
اگه نرم افزار خاصی هم این کارو انجام میده خوشحال میشم پیشنهاد بدید

arashsard
14-10-2012, 20:53
این ساپورت صبادغ هم خستش شد دیگه نمیاد.......:sq_2:

jeghly
14-10-2012, 20:57
سلام
من مودم Asus DSL-N10 دارم که به صورت PPPOE تنظیم شده که وقتی با لبتاپ می خوام بهش وصل بشم Security Key می خواد.
حالا کاری که می خوام انجام بدم اینه که با PC که گیرنده وایرلس نداره از طریق کابل شبکه به این مودم وصل بشم
مشکل اینه که وقتی کابل شبکه رو وقتی به کارت شبکه کامپیوتر وصل می کنم بدون اینکه کامپیوترهیچ پسوردی بخواد به اینترنت وصل میشه و من می خوام اینجوری نباشه و مثل وایرلس با Security Key به اینترنت وصل بشه
اگه نرم افزار خاصی هم این کارو انجام میده خوشحال میشم پیشنهاد بدید
کلا فلسفه Security Key گذاشتن روی وایرلس اینه که دیگران در اطراف شما نتونن از اینترنت شما استفاده کنند:sq_24:
در حالی که وقتی مودم را مستقیم با کابل وصل کنید دیگه همچین اتفاقی نمیتونه بیفته
به نظر من اگه می خوای کسی دسترسی نداشته باشه در حالت bridge بزار مودمت را و با پسوردی که اکانت اینترنتت داره کارت رامیوفته:sq_25:

mahddi
15-10-2012, 01:09
کلا فلسفه Security Key گذاشتن روی وایرلس اینه که دیگران در اطراف شما نتونن از اینترنت شما استفاده کنند:sq_24:
در حالی که وقتی مودم را مستقیم با کابل وصل کنید دیگه همچین اتفاقی نمیتونه بیفته
به نظر من اگه می خوای کسی دسترسی نداشته باشه در حالت bridge بزار مودمت را و با پسوردی که اکانت اینترنتت داره کارت رامیوفته:sq_25:

خب ایجوری که با وایرلس نمیشه وصل شد و فقط مجبورم با کابل وصل بشم

jeghly
15-10-2012, 09:31
خب ایجوری که با وایرلس نمیشه وصل شد و فقط مجبورم با کابل وصل بشم

اگه یک کانکشن هم توی لبتاپت درست کنی حله .:sq_16:

armin321
15-10-2012, 20:35
این ساپورت صبادغ هم خستش شد دیگه نمیاد.......:sq_2:

خوب بنده خدا دیگه حرفی برای گفتن نداره. صبانت نه پیگ خوبی داره و نه پشتیبانی خوب. فقط شبانه اش خوب بود که اونم به ف.. رفت.

shs2008
16-10-2012, 08:43
آقا این چه وضعشه دیگه مسخره شو دراوردن همش پشت سر هم هی اینترنت قطع میشه الان هر روز مجموعا" 2-3 ساعت قطعی داره بلد نیستین مدیریت کنید ، آی اس پی تون رو جمع کنید برید !!! حالم رو از هر چی اینترنته بهم زدید دیگه اه اه اه...

30vil
16-10-2012, 09:38
بعد 6 سال از صبانت رفتم بیرون واقعا راحت شدم آخیشششششششش:5:

Legacy's
16-10-2012, 13:55
ما که کلاً زدیم بیرون :sq_25: . آخ آخیشششششششششششششششششششششش ششششششششششششششششششششششششش ششششش.

armin321
16-10-2012, 19:38

کجا رفتید.؟
من شبانه دانلود نخواستم. صفحه هم سخت میتونم باز کنم

30vil
16-10-2012, 19:42
کجا رفتید.؟
من شبانه دانلود نخواستم. صفحه هم سخت میتونم باز کنم

مخابرات 512 گرفتم واقعا از هر نظر از صبا بهتره حداقلش اینه که حجم دزدی دیگه نداره:41:

armin321
16-10-2012, 20:51
مخابرات 512 گرفتم واقعا از هر نظر از صبا بهتره حداقلش اینه که حجم دزدی دیگه نداره:41:

مبارک باشه. دوست عزیز تهران هستید؟ با چه مدرکی تونستید 512 بگیرید؟ آیا کارشناسی ارشد کافیه؟

arisa
16-10-2012, 20:57
این طرح پائیز و مودم رایگان به همراه اشتراک : 4999 جزئیاتش را کسی میدونه؟

30vil
16-10-2012, 23:33
مبارک باشه. دوست عزیز تهران هستید؟ با چه مدرکی تونستید 512 بگیرید؟ آیا کارشناسی ارشد کافیه؟

بله دوست عزیز تهران هستیم و با کارت دانشجویی کارشناسی ارشد خیلی ر احت میتونی 512 بگیری نامحدود ماهی 20 تومان

fisheries65
16-10-2012, 23:34
چطور گرفتید؟
تهران - عاطف با کارت فوق، 256 بیشتر نداد!
میگه برا 512 باید هیئت علمی باشی!!!!!

hooman85hooman
16-10-2012, 23:34
مشهد - صابری وحید
مدته 10 روزه که از ساعت 5 تا 8 شب اینترنت قطعه - خدایا شکرت !!!:sq_10:

fisheries65
16-10-2012, 23:37
مشهد - صابری وحید
مدته 10 روزه که از ساعت 5 تا 8 شب اینترنت قطعه - خدایا شکرت !!!:sq_10:
ما تهران این طوری شد (یه دو ماهی میشه)
زدن سرعت روزانه و شبانه رو کاهش دادند
بعد کاهش سرعت درست شد (بشخصه برای من حداقل)

30vil
17-10-2012, 00:45
چطور گرفتید؟
تهران - عاطف با کارت فوق، 256 بیشتر نداد!
میگه برا 512 باید هیئت علمی باشی!!!!!

خیلی راحت با کارت ارشد مجوز دادند و 1 روزه وصل شد

arisa
17-10-2012, 16:13
صبا در رابطه با طرح ها. طرح مودم رایگان که گفتند کنسل شده و طرح دیگه هم که همونطور که نوشتند در سایت.

حالا سوال اینجاست که سرعت های بالاتر یک مگ و دو مگ را تنها به مدارک شرکت اشاره کرد. صبا مدارک دیگه مثل جواز کسب و کارت دانشجویی براش مقبول نیست آیا؟

Persian_Gun's
17-10-2012, 16:38
سلام.یه چند وقته سرعت بهتر شده نه ولی مثله قبل 2 مگ نیست 1 مگ شده.بازم شکر.

Zeitgeist
19-10-2012, 14:54
توی تهران کس دیگه ای هم این مشکلو داره؟

یکی دو هفته ـس که هر شب بین 9:30 تا 12:30 به شدت کیفیت اتصال کم، و بعضاً لینک مودم قطع و وصل میشه...

پشتیبانی صبانتم که اغلب چیزی حالیشون نیست و سریع میرن سراغ نویز خط.

به یارو میگم که داش من، من همه این مباحث سخت افزاری و شبکه رو حفظم نمیخواد به من یاد بدی؛ 4.5 ساله یوزرتونم تا حالا همچین مشکل مزخرفی نداشتم که هر شب بساط واسه ما درست کردین... بازم میگه نه نویزه... نویز که همیشه هست و تغییری نمیکنه، ولی این بیشتر به نظر میاد مشکل سیستمشون توی مرکز مخابراتیه که کشش نداره...

یکی از دوستان هم میگفت که مشکل مشابهی داره؛ شما هم دارین این مشکل رو؟

در بین این ساعات برید uplink/downlink مودمتونو ببینید کاهش یافته از مقدار عادیش یا نه (مثلاً دو سوم یا نصف) + کاهش فجیع نسبت signal به noise

fisheries65
20-10-2012, 03:21
صبانت دوباره مرضش گرفته انگار!
Zeitgeist ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز همچین مشکلی رو در ساعات شبانه پیدا کردم (کامپوتر و برا دانلود میزارم ولی تا صبح 20 مگ بیشتر دان نکرده

artin4u
20-10-2012, 05:35
بچه ها سرعت من 2 روزه که شبانه 110 تا شده.

آیا صبانت به دزدی های خودش اعتراف کرده؟؟
آیا صبانت به دنیای آخرت و وجود جهنم ایمان آورده است؟؟
آیا صبانت وادار به حلال خوری شده است؟؟

جواب این سوالها و چندین سوال دیگر سر پل صراط

MJHamed
20-10-2012, 06:48
برا منم همینطور
کاش که همین طور بمونه

rezajan
20-10-2012, 17:28
موقتا بعضی شباا سرعت و زیاد میکنند چون دلمون خوش باشه تا یوزر زیاد بشه دزدی گرکیاشون شروع میشه

farzad02
20-10-2012, 20:47
سلام
چرا نمیشه شارژ کرد؟
Could not find stored procedure 'sp_app_is_charge_id'.

hamid2134
22-10-2012, 01:09
از شیراز کسی اینجا صبانت نداره بگه سرعت دانلود رایگان شبانش خوبه یا نه؟

azazaz
22-10-2012, 01:12
سلام
چرا نمیشه شارژ کرد؟
Could not find stored procedure 'sp_app_is_charge_id'.

سلام این ادرس درستشه
sales2.ngsnet.net/usercharge.aspx

mahddi
22-10-2012, 01:33
بچه هایی که سرعتشون خوبه
با عرض معذرت برید شارژتونو چک کنید گویا امشب کانترشون قاطی کرده واز ساعت 1 به بعد هم داره از شارژ کم می کنه
قزوینیا که مطمئن باشن امشب از شارژشون داره کم میشه
مال من 110 مگ پرید

MILAD MGH
22-10-2012, 01:44
بچه هایی که سرعتشون خوبه
با عرض معذرت برید شارژتونو چک کنید گویا امشب کانترشون قاطی کرده واز ساعت 1 به بعد هم داره از شارژ کم می کنه
مال من 110 مگ پرید

آقا مطمعنی؟
من تازه خوشحال شده بودم!
توی ریز مصرف فعلا چیزی ننوشته.

man69s
22-10-2012, 04:04
بچه هایی که سرعتشون خوبه
مال من 110 مگ پرید

برای من 200 تا کم شد ولی الان اکانت سابق شبانه فعاله باسرعت بالا!

Saeed System
22-10-2012, 08:06
من پسر خالم تو مشهد صبانت گرفته..دیروز پرسیدم سرعت اینترنتت چنده گفت 128 گفتم باشه ...با برنامه team viwer رفتم تو کامپیوترش..بعد رفتم تو پنل ادمین مودم (192.168.1.1) بعد دیدم downstream رو روی 2 مگ بستن!.. خلاصه کف کردم

در حالت یکه با برنامه team viwer به کامپیوترش وصل بودم رفتم تو speedtest هم تست گرفتم

پینگش از مشهد تا سرور تهران 40 .... تازیه این تست موقعی گرفتم که تو کامپیوترش بودم و کلی پهنای باندش بخاطر برنامه teamviwer کم شده..

MILAD MGH
22-10-2012, 11:02
من الان زنگ بزنم پشتیبانی, شارژ از دست رفته رو برمیگردونن؟

Lord Farshad
22-10-2012, 11:07

باید و وظیفشونه که برگردونند ؛ شما زنگ بزن و پیگیر بشو حتما.

amin_947
22-10-2012, 12:24
امروز چک کردم دیدم صبانت 2 گیگ رایگان به مناسبت جشنواره پاییزه بهم داده. چه غلطا :31:

sorooshfm
22-10-2012, 19:12
بچه ها میخواستم یک نکته رو بهتون یادآور بشم البته خودتون هم میدونید اینکه سرویس های نامحدود برای وب گردی سنگین خوبه مثلا اگر کسی 300 یا 400 مگ سایت بازدید میکنه یا فیس بوک میره ولی اگه کسی بخواد دانلود کنه و یا ویدئو ببینه بهتره از سرویس های با سرعت بالاتر صبانت مثل 256 یا 512 استفاده کنه که از شب تا صبح در حالت رایگان 2 گیگ دانلود کنه ولی اگه شما نامحدود مخابرات یا شرکت های یگر رو بگیرید چون سرعت رو روی 30 یا 40 کیلوبایت میبندن دانلود اصلا از لحاظ وقت و اقتصاد به صرفه نیست چون باید از شب تا صبح بذاری رو دانلود که یک فیلم 1 گیگی رو دانلود کنی تازه تو وب گردی هم دچار مشکل میشید امیدوارم که نظرم به درد شما بخورد

websystemco
22-10-2012, 21:25
برای من دیشب بجای اکانت رایگان 3409 مگ از اکانت خودم دانلود کرده زنگ زدم پشتیبانی گفت تا فردا صبر کنین درست نشد دوباره زنگ بزن:sq_10:

mahddi
22-10-2012, 23:48
گفتن دو سه روز دیگه زنگ بزنید بر می گردونن

mahddi
23-10-2012, 01:05
الان امتحان کردم یوزر قدیم کار نمی کنه که

MILAD MGH
23-10-2012, 01:06
سرعت بازم بالاست.
دوباره مشکل پیدا کرده؟

azazaz
23-10-2012, 01:20

اره کار نمیکنه سرعت بالاست ولی از حجم کم داره میکنه الان دوشبه اینطوری شده هر روز یه مسخره بازی تازه

man69s
23-10-2012, 01:39

من دیشب از 3 زدم تا 7 کار می کرد سرعتش هم خیلی خوب بود

mahddi
23-10-2012, 02:35
سرعت بازم بالاست.
دوباره مشکل پیدا کرده؟
آره داره از حجم کم میشه

Lord Farshad
23-10-2012, 02:42
دوستان صبا نتی که از حجمتون کم میشه، به نظرم اگر فردا هنگی اعتراض کنید ؛ خیلی بهتر هست.

دیشب این مشکل رو پیش آوردند، امشبم همینطور ؛ خب هم کاربر رو از دانلود شبانه میندازند هم اینکه حجمش رو کم میکنند. مسلما این روند براشون خوبه ؛ اگر اعتراضی نشه ؛ (حتی گاهی) ادامه اش میدند.

حالا ضرر که سهله ، حداقل باید حجم هاتون رو بهتون برگردونند.

artin4u
23-10-2012, 07:32
بچه ها سرعت من 2 روزه که شبانه 110 تا شده.

آیا صبانت به دزدی های خودش اعتراف کرده؟؟
آیا صبانت به دنیای آخرت و وجود جهنم ایمان آورده است؟؟
آیا صبانت وادار به حلال خوری شده است؟؟

جواب این سوالها و چندین سوال دیگر سر پل صراط

خدا لعنت کنه صبا 4 روز بود داشتیم حال میکردیم با 110 ولی امروز سرعتم 12 بود. کوفتت بشه صبا

needer
23-10-2012, 09:14
سرعت من با صبا ار 150 پایین تر نمیاد. گاهی تا 250 هم رسیده. 128 -3 ماهه دارم.

S A M S U N G
24-10-2012, 00:17
کرج از چه ساعتیه شبانه ؟ 1 یا 2 ؟

heidary_sh
24-10-2012, 10:26
سلام
بالاخره شبانه از حجم کم میکنه یا نه؟
نمی دونیم استفاده کنیم یانه_(اصفهان)

fanoostalaei
24-10-2012, 20:26
دوستان صبانتی میتونید یه توضیحی در مورد این سرویس به من بدید؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

man69s
25-10-2012, 02:05
دوستان صبانتی میتونید یه توضیحی در مورد این سرویس به من بدید؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سرویس نیست طرح تشویقیه (طرح جذب مشتری بیشتر برای دزدی بیشتر ) به نسبت سرویسی که میگیری هدیه میدن ، یکی از دوستان 170 تومن اینترنت 6 ماهه شارژ کرد بهش 4 گیگ دادن!

rezajan
25-10-2012, 16:45
معتومه حسابی ضرر کردن همه رفتن باز میخوان جذب کنند کلاه بردارترین ای اس پی ایران

amdradeon
26-10-2012, 23:55
سرعت من با صبا ار 150 پایین تر نمیاد. گاهی تا 250 هم رسیده. 128 -3 ماهه دارم.

چی؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!:sq_14:
شما کدوم شهر هستین؟
من تهرانم و شبانه به زور تا 30KB/s میرسه!
سرعت هم 128 سه ماهه 5GB هست.
خدا لعنتشون کنه!همشون دزدن!:sq_10:

naraqi110
27-10-2012, 19:52
سلام
باخيال راحت از 1تا6استفاده كنيد نه 2تا 7!

farzad02
28-10-2012, 08:51
سلام
دوستان این شبانه تهران مگه 2 تا 7 نیست؟
2 روزه داره حدود 100 مگ کم میکنه

mahddi
29-10-2012, 01:39
سلام
نه خیالت راحت باشه استفاده کن
یه چند روزی خراب شده بود از شارژ کم می کرد که الان درست شده

djmoslemok
29-10-2012, 09:56
با سلام
من قزوین 1-6 وصل میشم تقزیبا 1.3 گیگم شبی دان میکنم متوسط 80 کیلوبایت دان میده شبا
محاسبه هم نمی شود

Step-Rap
29-10-2012, 11:30
سلام دوستان..
یه سوال داشتم..
میشه توضیح بدین اگه الان بخوام سرویسمو از صبا جمع کنم و برم از مخابراط بگیرم دقیقا چه کارایی باید انجام بدم؟
ممنون..

mahyarSAMSUNG
29-10-2012, 12:47
صبا نت هنوز همونطوری کانشکن باید عوض کنی شبا ؟ چون من داشتم تازه ساعت 3 هم شروع میشد رایگانش ... خیلی سخت بود ساعت 3 از خواب بلند شدن و کانکشن رایگان رو زدن :sq_25:

من رفتم کاوش گرفتم و الان 4 5 ماهه دارم خوبه که گویا زیر نظر همون صبا نت هستش ولی دیگه کانکشنی نیست و خودش رایگان میشه از ساعت 3 تا 7 صبح .. سرعتش خیلی خوب بود تا دوتا دانلود میزاشتم که هرکدوم 120 تا میداد میشد 240 تا ... ولی جدیدا کلا شده 40 تا خیلی کمه ..!

ArashMiniStar
29-10-2012, 19:25
سلام.دوستان مشهد ساعته چند شبانه؟

djmoslemok
30-10-2012, 09:40
دوستان تو یک شهر سرعت شبانه برای همه یکسانه یا هر چقدر پهنای باند بالاتر باشه مثلا یکی 128 یکی 256 سرعت شبانه فرق میکنه ؟

heidary_sh
30-10-2012, 09:58
اینطور که من فهمیدم اگه زیاد هر شب دانلود کنی میری تو لیست سیاه و سرعتت رو کم میکنن اگه نه دو سه شب یکبار 700-800 مگ دانلود کنی سرعت خوبه.
دیشب 900 مگ با سرعت حدود 80-90 اصفهان دانلود کردم .
فکر کنم ماهی 15 گیگ مناسب باشد

piishii
30-10-2012, 10:24
سلام.دوستان مشهد ساعته چند شبانه؟
سلام
2 تا 7 صبح

دوستان تو یک شهر سرعت شبانه برای همه یکسانه یا هر چقدر پهنای باند بالاتر باشه مثلا یکی 128 یکی 256 سرعت شبانه فرق میکنه ؟
سلام
بستگی به سرویس هم داره ولی بی نهایت به مرکز مخابراتی بستگی داره
من الان جایی ک هستم اکثرا روی مخابرات کوچ کردند و دیگه کم مثل من کسی 5 6 ساله صبانت داره
من شب ها با یک اکانت 2 مگ برای دانلود میذارم تا صبح 3.3 تا 3.7 گیگ میگیره ولی سرویس خودم 128 هست و یکی دو شب که با سرویس خودم گذاشتم 1.7 1.9 گیگ هم گرفتم ولی دوستان دیگر که 128 دارند میتونید توی تاپیک سرچ کنید 500 مگ به زور دانلود دارند

اینطور که من فهمیدم اگه زیاد هر شب دانلود کنی میری تو لیست سیاه و سرعتت رو کم میکنن اگه نه دو سه شب یکبار 700-800 مگ دانلود کنی سرعت خوبه.
دیشب 900 مگ با سرعت حدود 80-90 اصفهان دانلود کردم .
فکر کنم ماهی 15 گیگ مناسب باشد

سلام
خیر صبانت چنین ویژگی نداره من الان هفته ای 23 24 گیگ دانلود شبانه دارم

heidary_sh
30-10-2012, 14:27
سلام
من با نرم افزار biidar که ایرانی هست بدون مشکل کامپوترم خاموش و روشن می شود بعد idm را هم فعال کرده و لینک را pause میکنم و یک صف ایجاد کرده و لینک را به آن انتقال میدهم تنظیمات مربوط به شروع دانلود از صبا نت را هم سر ساعت معین اضافه میکنم.و کامپیوتر را هایپر نت میکنم شب سر ساعت کامپیوتر روشن شده ولی idm عمل نمی کنه و زود 2 یا سه دقیقه بعدش خاموش می شه(هنوز به ساعت مقرر نرسیده)
نکات
1- با این روش قبلا (3 ماه پیش دانلود کرده بودم)
2-دیشب که باز جواب نداد خودم دستی دانلود را استارت(resum) کردم قشنگ عمل کرد تا ته دانلود(یعنی لینک سالم بود)

3-صبا نت اکانت شبانه و روزانه اش یکی است. و کامپیوتر هم به محض روشن شدن از طریق wifiاتوماتیک به اینترنت وصل میشه.
4-منظورم از کامپیوتر لپ تاپ است
5- نکنه صبانت هم اینجوری شده که ساعت 2 شب باید مودم خاموش و روشن بشه تا بشه دانلود کرد.
اگه میتونید راهنمایی کنید.

omid-p30
30-10-2012, 15:00
سلام

سلام
خیر صبانت چنین ویژگی نداره من الان هفته ای 23 24 گیگ دانلود شبانه دارم

درسته من هم هر شب دانلود زیادی دارم و به محدودیت سرعت برنخوردم.

فقط این جند مدت قطع و وصلی زیاد پیش میاد در طول روز. تو کل این چند سال اینطوری نبوده. برا بقیه هم همینطوره ؟

mahddi
30-10-2012, 18:27
با سلام
من قزوین 1-6 وصل میشم تقزیبا 1.3 گیگم شبی دان میکنم متوسط 80 کیلوبایت دان میده شبا
محاسبه هم نمی شود
یه چند روزییه اینجوری شده مطمئن باش زیاد نمیزارن اینجوری بمونه و دوباره میارن رو 32
دیگه بعد 5 سال کلک های صبانت برام خاطره شده
کجای قزوین میشینید و از کدوم مرکز می گیرید؟

omid-p30
31-10-2012, 12:57
امروز سرعت شدیدا افت کرده. قطع نمیشه دیگه ولی سرعت نزدیک صفره. برا شما هم همینطوره ؟

piishii
31-10-2012, 13:22
امروز سرعت شدیدا افت کرده. قطع نمیشه دیگه ولی سرعت نزدیک صفره. برا شما هم همینطوره ؟
سلام
خیر من الان از دفتر دارم از صبح با اینترنت استفاده میکنم و مشکلی هم وجود نداره

Lord Farshad
31-10-2012, 13:27
سلام دوستان..
یه سوال داشتم..
میشه توضیح بدین اگه الان بخوام سرویسمو از صبا جمع کنم و برم از مخابراط بگیرم دقیقا چه کارایی باید انجام بدم؟
ممنون..

شما زنگ میزنی به صبا و درخواست جمع آوری (تخلیه میدی) که خب البته یه سری قلق هم داره که زودتر تخلیه کنند و لفتش ندند.

بعدش هم باید بری و دوباره از مخبارت درخواست بدی.

معطلی هم خواهی داشت ...

vahooli
01-11-2012, 00:29
چرا اینقدر کند شده ؟ ( اصفهان )

djmoslemok
01-11-2012, 07:50
یه چند روزییه اینجوری شده مطمئن باش زیاد نمیزارن اینجوری بمونه و دوباره میارن رو 32
دیگه بعد 5 سال کلک های صبانت برام خاطره شده
کجای قزوین میشینید و از کدوم مرکز می گیرید؟
مینودر - رسالت

fisheries65
01-11-2012, 18:22
آقا صبانت تو تهران (شرق) تورنت فیلتر کرده؟
من تا میخوام دانلود کنم ارتباطمو قطع میکنه. چراغ مودم از 4تا یکیش خاموش میشه (چراغ ADSL tX/RX)
من از نرم افزار بیت کامت استفاده میکنم bitcomet
دوستان از چه نرم افزاری استفاده میکنند که تو صبا خوب جواب میده؟

ali_tadvin
07-11-2012, 13:07
امروز صبح از نزدیکای ساعت 4 دیگه چیزی دانلود نمیکرد!
برای بقیه هم اینطوری شده بود؟

piishii
07-11-2012, 13:47

سلام
خیر من 3.5 گیگی دانلود داشتم

MJHamed
07-11-2012, 13:52
سلام واسه منم حدود ساعت 4 قطع شده بود ولی با ریست کردن مودم مشکلش حل شد.
الان یه دو روزی میشه بعضی وقتها اینترنت یهو قطع میشه در صورتیکه وضعیت مودم نرمال هست یعنی چراغ adsl و اینترنت روشن هستن ولی سایت باز نمیشه.

ali_tadvin
07-11-2012, 14:12
سلام واسه منم حدود ساعت 4 قطع شده بود ولی با ریست کردن مودم مشکلش حل شد.
الان یه دو روزی میشه بعضی وقتها اینترنت یهو قطع میشه در صورتیکه وضعیت مودم نرمال هست یعنی چراغ adsl و اینترنت روشن هستن ولی سایت باز نمیشه.

یه بار مودمو خاموش روشن کردم درست شد ولی بعد 5 دقیقه دوباره نه چیزی دانلود میکرد نه سایتی باز میشد کلا بیخیالش شدم و خاموش کردم
صبانت دیگه افتضاح شده

omid-p30
07-11-2012, 14:20
این چند مدت که نه انصافا سرعت شبانه خیلی عالی بوده. دیشب ولی البته منم دیدم خیلی از لینکام دان نشده نبودند.

Firebirds
09-11-2012, 01:54
یه سوال داشتم دوستان ، هنوز هم سرویس فیری شبانه ی صبانت از یک کانکشن مستقل استفاده میکنه ؟

omid-p30
09-11-2012, 08:33
یه سوال داشتم دوستان ، هنوز هم سرویس فیری شبانه ی صبانت از یک کانکشن مستقل استفاده میکنه ؟

نه، همون کانکشن روزانه هست.

mehdi_joon82
09-11-2012, 17:49
با سلام ! میخوام ببینم برنامه ای هست که رو مودم های ADSL چه با سیم تک لن و usb یا 4 لن و یا وارلس بشه کنترل ترافیک رو داشته باشیم؟ یعنی مثلا بشه محدودیت حجم یا سرعت روی فلان یوزر با فلان پرت لن یا وایرلس رو اعمال کنیم؟

irainian
09-11-2012, 20:29
دوستان سرعتتون بستگی به لینکتون داره خیلی من دیشب تو میهن دانلود و هیپ فایل کاربر پریمیوم سرعتم 20 و 15 بود تو سایت هایی مثل فایل گیر و جمبو جت سرعتم 120 100 بود سرویس 512

fisheries65
10-11-2012, 12:49
آقا کسی هست که سرعت 1 مگ داشته باشه و از سرعت شبانش ناراضی باشه؟
تورنت با چه سرعتی داانلود میکنه؟
کلا سرعت روزانه شبانش در حد یک مگ هست؟
من 128 دارم
روزانه با 60-50 و شبانه 20-25 کیلو بایت به طور متوسط دانلود دارم

piishii
10-11-2012, 13:23
آقا کسی هست که سرعت 1 مگ داشته باشه و از سرعت شبانش ناراضی باشه؟
تورنت با چه سرعتی داانلود میکنه؟
کلا سرعت روزانه شبانش در حد یک مگ هست؟
من 128 دارم
روزانه با 60-50 و شبانه 20-25 کیلو بایت به طور متوسط دانلود دارم

سلام
من سرویس خودم 128 هست ولی سرویس 2 مگ کسی رو در اختیار برای شبانه دارم و میانگین 3.3 گیگ دانلود دارم که البته اخیرا کمتر شده و حداقل 2.8 هست

linuxx2011
10-11-2012, 13:26
سلام دوستان صبانت سرعت شبانش هنوز مثل سه-چهار ماهه پیش افتضاحه یا خوب شده؟؟؟؟
ممنون

omid-p30
10-11-2012, 13:44
سلام دوستان صبانت سرعت شبانش هنوز مثل سه-چهار ماهه پیش افتضاحه یا خوب شده؟؟؟؟
ممنون

برای من که عالی هست. سرعت حول و حوش 100

linuxx2011
10-11-2012, 15:15
برای من که عالی هست. سرعت حول و حوش 100
والا من تا 4 ماه پیش که صبانت داشتم تا زمانی که هنوز یوزر شبانه رو عوض نکرده بود با این که سرعتم 128 بود با سرعت 2مگ((همون 230-250))دانلود میکردم وقتی شبانه رو تغییر دادند سرعتا هم افتضاح شد.
الان هم مثل همون قبله یا نه؟؟
ممنونم

sorooshfm
10-11-2012, 18:56
واقعا من نمیدونم که چرا برای ما مردم ایران سرعت دانلود 100 یا 200 کیلوبایت خیلی عالی و خوب محسوب میشه ولی تو اروپا و آمریکا و خیلی از کشورهای دیگه به زیر 10 مگابیت فکر نمیکنند یعنی همچنین سرویسی با سرعتی که ما داریم ارائه نمیدهند یا اگر احیانا بدهند سرعت واقعی و نامحدود می دهند تازه به اشتراک هم گذاشته نمیشود تا کی میخواهیم اینجوری بمونیم خدا میدونه:-(

omid-p30
10-11-2012, 19:52
واقعا من نمیدونم که چرا برای ما مردم ایران سرعت دانلود 100 یا 200 کیلوبایت خیلی عالی و خوب محسوب میشه ولی تو اروپا و آمریکا و خیلی از کشورهای دیگه به زیر 10 مگابیت فکر نمیکنند یعنی همچنین سرویسی با سرعتی که ما داریم ارائه نمیدهند یا اگر احیانا بدهند سرعت واقعی و نامحدود می دهند تازه به اشتراک هم گذاشته نمیشود تا کی میخواهیم اینجوری بمونیم خدا میدونه:-(

من هم نسبت به شرایطی که معمولا بر اوضاع شبانه صبانت حاکم هست گفتم عالی، نه نسبت به اروپا و آمریکا.

fisheries65
10-11-2012, 21:29
اقا من موندم از صبا نت کوچ کنم عصر انتقال داده ها (عصر تلکام) یا نه؟ کسی با این تجربه نداره که نسبت به صبا چطوره؟
من 128 صبا نت دارم شبانش خیلی اذیتم میکنه، سرعتش وحشتناک پائینه روزانش هم 40-50 سرعت دارم
و یه سوال دیگه
کسی تونسته راحت (بدون مدرک) از صبا یک مگ بگیره؟ (خصوصا تهران)

javid4174
11-11-2012, 12:46
دوستان ترا به هر چی دوست دارید جواب من را بدید

من 5 ساله مشتری این شرکت هستم و الان و سرویس 128 سه ماهه 9 گیگ را استفاده میکنم و اهل دانلود شبانه و دانلود اهنگ و فیلم و اینجور چیزها هم نیستم و کارم هم بورس اوراق بهادار هست و همش در طول روز چند صفحه را ریفرش میکنم.

الان چند ماهی هست که میبینم حجم من به طور عجیبی داره میره بالا مثلا توی یک روز که من فقط تکست و وب گردی داشتم ان هم فقط 3 تا سایت اینها اومدن بود و 400 مگ منو شارژ کرده بودن و یا وقتی به ریز مصرف نگاه میکنم یکبار 920 مگ استفاده شده بود که خدا شاهده من اصلا اینقدر استفاده نمیکنم اخه مگه روزی 4 ساعت دیدن سایت بورس اوراق بهادار 900 مگ مصرف میکنه؟؟:sq_10:
چند بار هم بهشون گفتم اما گفتن حتما مصرف کردی

من پارسال یا حداقل چند ماه قبل راحت تا 2 و نیم تا 3 ماه حجمم کفاف کارهام رو میداد

ایا اینها دارند دزدی میکنند و شک من دست است؟
کسی این تجربه را داشته؟

ترا به خدا من را مطمئن کنید چون تصمیم دارم برم با یه شرکت دیگه قرار داد ببندم
ممنون

Legacy's
11-11-2012, 13:04

من 5 ساله مشتری این شرکت هستم و الان و سرویس 128 سه ماهه 9 گیگ را استفاده میکنم و اهل دانلود شبانه و دانلود اهنگ و فیلم و اینجور چیزها هم نیستم و کارم هم بورس اوراق بهادار هست و همش در طول روز چند صفحه را ریفرش میکنم.

الان چند ماهی هست که میبینم حجم من به طور عجیبی داره میره بالا مثلا توی یک روز که من فقط تکست و وب گردی داشتم ان هم فقط 3 تا سایت اینها اومدن بود و 400 مگ منو شارژ کرده بودن و یا وقتی به ریز مصرف نگاه میکنم یکبار 920 مگ استفاده شده بود که خدا شاهده من اصلا اینقدر استفاده نمیکنم اخه مگه روزی 4 ساعت دیدن سایت بورس اوراق بهادار 900 مگ مصرف میکنه؟؟:sq_10:

من پارسال یا حداقل چند ماه قبل راحت تا 2 و نیم تا 3 ماه حجمم کفاف کارهام رو میداد

کسی این تجربه را داشته؟

ممنون
منکه دیگه چند وقتیه با صبا و صبانت و.... کار ندارم ولی الان که اتفاقی مشکل شما رو دیدم ، محض راهنمایی بگم که در وهله ی اول ممکنه دلایل مختلفی داشته باشه.
مثلاً :
آپدیت شدن ویندوز.
آپدیت شدن نرم افزارها.
دانلود/آپلود مربوط به بعضی کدهای مخرب و تروجان ها.
استفاده ی دیگران از سیستم شما.
-- شدن اکانت صبانت شما از طرف افراد دزد.
و...

و در وهله ی آخر مشکل اکانتینگ نرم افزار صبانت. که دیگه این یکی رو فکر نکنم بهیچوجه بشه برطرف کرد. چون وقتی اونا یا حتی خود شما در کنترل پنل خودتون میبینید در چه تاریخها و به چه مقادیری
دانلود/آپلود داشتید دیگه نمیشه واقعاً فهمید به کدام دلایل بالا بوده یا اصلاً اشکال از سیستم اکانتینگ اونا بوده یا نه.

Legacy's
11-11-2012, 13:08
من هم نسبت به شرایطی که معمولا بر اوضاع شبانه صبانت حاکم هست گفتم عالی، نه نسبت به اروپا و آمریکا.
والا من نمیدونم شما چقدر از وضعیت اروپا و آمریکا خبر دارید. درسته بدلایل منطقی مختلف پهنای باند شما در غرب بالاست ولی اگه مثل توی ایران بخواید هر چی دلتون میخواد رو بذارید دانلود کنید هر لحظه باید نگران این باشید که
isp شما رو تحت تعقیب قضایی(نقض کپی رایت) قرار نده. اونوقته که آرزو خواهید کرد که ایکاش توی ایران بودم با همون سرعت دانلود 15KBps !!

fisheries65
11-11-2012, 15:19
سلام
من سرویس خودم 128 هست ولی سرویس 2 مگ کسی رو در اختیار برای شبانه دارم و میانگین 3.3 گیگ دانلود دارم که البته اخیرا کمتر شده و حداقل 2.8 هست
آقا من یادمه شما اهل مشهد بودی و نمایندگی صبا رو داشتی
اطلاع نداری که تو تهران هم به همین شکله و میشه اینقدر دانلود داشت؟
من با نماییندگی که ازش اینترنت گرفته بودم صحبت کردم گفت یک مگ هم دانلود شبانش سرعتش پائینه و حدود 100 مگ ارتباطو قطع میکنه! (الان 128 دارم و دقیقا همین مشکلو دارم- سرعت نهایتش 30-40 نزدیک 100 مگ هم ارتباطم قطع میشه و باید مودمو خاموش روشن کنم)

piishii
11-11-2012, 15:26
آقا من یادمه شما اهل مشهد بودی و نمایندگی صبا رو داشتی
اطلاع نداری که تو تهران هم به همین شکله و میشه اینقدر دانلود داشت؟
من با نماییندگی که ازش اینترنت گرفته بودم صحبت کردم گفت یک مگ هم دانلود شبانش سرعتش پائینه و حدود 100 مگ ارتباطو قطع میکنه! (الان 128 دارم و دقیقا همین مشکلو دارم- سرعت نهایتش 30-40 نزدیک 100 مگ هم ارتباطم قطع میشه و باید مودمو خاموش روشن کنم)
سلام
نمایندگی نداشتم عزیزم با دوستم دفتر کامپیوتری داریم توی شهرک صنعتی مشهد و به کارخانه ها و شرکت های زیادی خدمات اینترنت میدیم که با شرکت صبانت کار میکنیم البته این مال قدیم بود و الان پنل صبانت دستمون هست !! یعنی یک جورایی نمایندگی به قول شما
مشهد اینطوری نیست عزیزم شما میتونی سرویس دو مگ هم آشنا داشته باشی بگیری مگه کاری داره بخدا ؟ یک نمایندگی باید پیدا کنی که باهاش آشنا باشی که فقط توی پنلش سرویس رو برات 2 مگ کنه
یعنی من الان بخوام برای دوست یا آشنا میتونم یک مگ یا دو مگ بگیرم
و الان هم شبانه با یکی از همین سرویس های دو مگ میذارم دانلودهام رو و چنین مشکلی که شما گفتی رو ندارم حالا شما میگی تهران من دیگه واقعا پس نمیدونم

sorooshfm
12-11-2012, 07:14
الان پس از مدت ها تونستم با صبانت 3.983 گیگ نزدیک به چهار گیگ دانلود کنم چه فدر خوب بود اگر سرعتش نوسان نداشته باشه یک روز 500 مگ میگیره یک روز 1 گیگ و یک روز هم نزدیک 4 گیگ میگیره من که موندم چکار کنم برم یا نرم ؟

bigarash
13-11-2012, 12:55

کسی این تجربه را داشته؟

ممنون

صبانت دزده

حجم منم دارن میدزدن

naraqi110
13-11-2012, 13:09
صبانت دزده

حجم منم دارن میدزدن
سلام خيلي از تهمتاي ماايرانيا از ندونستنه .من نميگم صبا ااصلا امكان دزدي نداره ولي مشكل حجم به اين خاطره كه براحتي ميشه يوزر وپسورد رو از روي IPدزديد .بنده خودم بلدم ولي بخاطر حروم بودن استفاده نميكنم تمام دوستان براي رهايي اين كارهارو بكنند :
1-حتما يه فايروال نصب كنيد وباهاش حجم مورد استفادتون هم چك كنيد اگه hideipهم داشته باشه فايروال چه بهتر
2-حتما رمز مودمتون رو عوض كنيد
3-رمز وصل شدن به نت رو تغيير بديد حتما

babak2111
13-11-2012, 16:02
الان پس از مدت ها تونستم با صبانت 3.983 گیگ نزدیک به چهار گیگ دانلود کنم چه فدر خوب بود اگر سرعتش نوسان نداشته باشه یک روز 500 مگ میگیره یک روز 1 گیگ و یک روز هم نزدیک 4 گیگ میگیره من که موندم چکار کنم برم یا نرم ؟
اقا سرعتت دیشبم بالا بود؟

azazaz
13-11-2012, 19:15
سلام دوستان من ویندوز 8 رو نصب کردم دیشب گذاشته بودم برای دانلود مثل اینکه کانکشن ارتباطش قطع شده دوباره کانکت نشده الان چک کردم توی ویندوز 8 مثل ویندوز 7 وقتی کانکشن ایجاد میکنی نمیشه توی تنظیماتش تعیین کردمثلا بعد از یه ثانیه وتا 99 بار که نهایت بود اتوماتیک کانکشن سعی در ایجاد ارتباط کنه از دوستان کسی راه حلی داره؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

Datte
15-11-2012, 17:38
من یه حدود بیست روزه شبانه که شروع می شه سرعت می ره زیر 90 و صبح وقتی شبانه تموم شد بر می گرده حالت عادی, سرویسم هم 1 مگا هست, تا الان هم که صبر کردم درست نشده خودش, مشکل از چیه

fisheries65
15-11-2012, 19:40
من یه حدود بیست روزه شبانه که شروع می شه سرعت می ره زیر 90 و صبح وقتی شبانه تموم شد بر می گرده حالت عادی, سرویسم هم 1 مگا هست, تا الان هم که صبر کردم درست نشده خودش, مشکل از چیه

دوست عزیز این مشکلو ، من نزدیک 2ماهه دارم، حتی برای من ارتباطم قطع میشه و باید مودمو خاموش کنم ( فقط در حالت شبانه وقتی که دانلود دارم)
زنگ زدم هم پشتیبانی هم نماییندگی که ازش اینترنت میگیرم، میگن
سرعتای شبانه رو کم کردیم و اگه سرعت بالا میخواین برید تو ریز مصرف ساعات شبانه رو از حالت رایگان به غیر رایگان تغییر بدید تا سرعت بالا دانلود کنید
این کارو نکنیم ورشکست میشیم!
البته من بعد 6 سال دنبال تخلیه از صبا نت هستم ولی متاسفانه تا اونجایی که فهمیدم شرکتای دیگه هم تا حدودی سرعت رایگنشونو کم کردن

mohammad_77
15-11-2012, 20:22
من يکي از فاميل هامون مي خواست اينترنت بگيره و باهام که مشورت کرد گفتم از صبا نت نگيره و بره سراغ مخابرات يا يک شرکت ديگه . علت اين کارم هم کاهش سرعت دانلود شبانه صبانت بود . از اين مشورت ها به خيلي ها دادم و تصميم دارم حسابي از خجالت صبانت در بيام . اينترنتم که تموم بشه هم مي خواهم برم سراغ يک جاي ديگه . البته براي من دقيقا 2 عيد نوروز تموم مي شه :sq_2: .

rauol
16-11-2012, 12:02
سلام.
سرعت من به تازگی 3 الی 4 روز اخیر شده حدود 90 کیلو بایت.اعصابم خورده .به پشتیبانی زنگ میزنم میگن بررسی میکنیم. ولی هیچ اتفاقی نمی افته.اعصابم این صبا خورد کرده ..

سرویسم 2 مگ هست.این دفعه عوضش میکنم.دوستان مشهدی این مشکل رو دارن یا نه؟

amir1024
17-11-2012, 02:03
سلام.
من از همدان هستم خواستم بدونم با 20 تومن در ماه چه سرویسی میتونم داشته باشم و در مدت زمان شبانه رایگان چه مقدار میتونم دانلود کنم

MILAD MGH
17-11-2012, 11:37
کسی با شبانه مشکل نداره؟
تا نیمساعت سرعت خوبه, ولی توی همون نیمساعت حدود 5-6 بار دیسکانکت میشه و بعدش سرعت افتضاح میشه.

fisheries65
17-11-2012, 14:37
کسی با شبانه مشکل نداره؟
تا نیمساعت سرعت خوبه, ولی توی همون نیمساعت حدود 5-6 بار دیسکانکت میشه و بعدش سرعت افتضاح میشه.

من هم همین مشکلو تو تهران دارم
زنگ زدم میگه این سیاست جدیده شرکته تا ورشکست نشه

irainian
18-11-2012, 00:11
دوستان من مشکلی که دارم شب از هر سایتی سرعت بالای 45 نمیاد ولی اگه برم سرور داخلی مثل سایت تبیان دانلود کنم حدودا 680 690 میشه

man69s
20-11-2012, 01:11
از دوستان صبانتی کسی امشب اختلال و افت سرعت شدید نداره؟

fastfind
20-11-2012, 12:23

دوستان من مشکلی که دارم شب از هر سایتی سرعت بالای 45 نمیاد ولی اگه برم سرور داخلی مثل سایت تبیان دانلود کنم حدودا 680 690 میشه

سلام. من هم همین مشکل رو دارم. ساعات شبانه سرعت دانلود تک لینک روی نهایت 60 هستش و اگر بخوام مثلا سرعت به 180-190 برسه باید 4 تا فایل همزمان بزنم توی دانلود که هر کدوم سرعت 50 بشه!! (سرویس 2 مگ دارم)
ولی ساعات روزانه سرعت بالای 220 هستش... من نمیدونم این دیگه چه جورشه!
یه لینک مستقیم توی شب سرعت دانلودش 60 هستش ولی همون لینک توی روز سرعت 250 میده !!!
از سایت خود صبا که فایل دانلود میکنم بالای 200 هستش!!
نمیدونید مشکل من چطوری حل میشه؟

69amin68
20-11-2012, 20:20
من مشکل پیدا کردم شبانه که میزارم sent و received ندارم الان 10 شبه اینجوری شده

shs2008
21-11-2012, 06:27
برای من هم دیشب از ساعت 1 و خورده ای تا همین چند دقیقه پیش کلا" No network access بود که هر چی DNS رو هم ست کردم و یا اوتومات بود هیچ تغییری نمیکرد !!!

علتش چی بوده؟

fisheries65
21-11-2012, 07:37
برای من هم دیشب از ساعت 1 و خورده ای تا همین چند دقیقه پیش کلا" No network access بود که هر چی DNS رو هم ست کردم و یا اوتومات بود هیچ تغییری نمیکرد !!!

علتش چی بوده؟
دوست عزیز اگه پستای قبلی رو بخونید این مشکل از چند ماه پیش تو تهران شروع شد ولی برعکس بچه های مشهد اوضاعشون خوب بود
البته این حرفی که میزنم یه مقدار دور از منطقه (البته اگه تداوم پیدا نکنه) ولی ببنظر مییاد کاهش سرعت ، به بچه های مشهد هم رسیده

shs2008
22-11-2012, 01:51
سلام دوست عزیز
برای ما هم از ماه رمضان که اوضاع خراب شد و سرعتا کشید پایین همونطور بوده و بعدش هم سرعتا دو سه ماهی میشه که آمده رو 120 - 130 و دیگه اصلا" به 230 نمیرسه و سرعت تقریبا" نصف شده

fisheries65
22-11-2012, 02:07
سلام دوست عزیز
برای ما هم از ماه رمضان که اوضاع خراب شد و سرعتا کشید پایین همونطور بوده و بعدش هم سرعتا دو سه ماهی میشه که آمده رو 120 - 130 و دیگه اصلا" به 230 نمیرسه و سرعت تقریبا" نصف شده
آقا اوضاعت خوبه این نامردا سرعت منو تو شبانه نهایتا میرسونند به 35!
هر از گاهی هم قطع میشه باید مودمو خاموش روشن کنم (فقط در حالت شبانه اینطوره)

PersianEm0b0y
23-11-2012, 09:36
کسی این باگ رو تجربه کرده که شارژ اکانت وقتی تموم میشه خودش وصل میشه و میشه همین طوری دانلود کرد تا زمانی سیستم صبانت رفرش بشه یا مودم قطع بشه ؟
چند روز پیش همبن طوری تو یه روز 7 گیگ دانلود کردم ...

omid-p30
23-11-2012, 10:17
کسی این باگ رو تجربه کرده که شارژ اکانت وقتی تموم میشه خودش وصل میشه و میشه همین طوری دانلود کرد تا زمانی سیستم صبانت رفرش بشه یا مودم قطع بشه ؟

بله، یک بار برا منم شد.

PersianEm0b0y
23-11-2012, 11:05
بله، یک بار برا منم شد.
برای من 2بار شد تو دوماه پشت هم .

amin_947
25-11-2012, 10:38
شیراز شبانه سرعت چطوره ؟

voldemorti
26-11-2012, 14:25

بله، یک بار برا منم شد.
یک توضیجی می دید که چطوری همچین چیزی ممکنه و چه کاری باید انجام داد؟
ممنون:sq_25:

PersianEm0b0y
26-11-2012, 14:33
توضیح نداره شانسی دوبار این طوری شد ...
شارژم که تموم شد ساعت 2 نصفه شب زنگ زدم گفتم 20 مگ اضافه کن کار دارم بعد اضافه که کرد دانلود شبانه که تموم د دیدم هنوز داره کار می کنه فهمیدم باگه منم تا فرداش گذاشتم رو دانلود 7 گیگ دانلود کردم تلافی این همه دزدی رو درآوردم .

mjm007
28-11-2012, 13:18
من بعد از یک هفته استفاده از اینترنت صبانت متوجه شدم حجمم با این که کم استفاده میکنم داره زود تموم میشه(حدود 4 گیگ استفاده شده بود)همون روز یه پیام اومد که نوشته بود حجم مصرفی یا زمان شما تموم شده و بعدش به اینترنت وصل نمیشد و منم اول ترسیدم ولی بعد یک ساعت که دوباره امتحان کردم دیدم وصل شد و جالب این جا بود که تاریخ خریدو حجمم به حالت اولیه در اومد(انگار که همون روز خریدم)!!!!!!
من 2مگ گرفتم سرعت دانلودم چه روز چه شب طرفای120 میچرخه. طبیعیه؟

PersianEm0b0y
28-11-2012, 15:13
تاریخ شروع سرویس شما چه موقع بوده و این که شارژ جا کردین یا سرویس رو تمدید ؟

irainian
28-11-2012, 16:07
یه ترفند بود قبل از ساعت 1.30 وصل بشید خوبه اما دیگه تا صبح سرعت افتضاح 15 20 سرویس 512 بعد نزدیک صبح تا میخواد سرعت بره بالا اینترنت دیس میشه حدود ساعت 4 و باز کانکت میشه واسه همین دیگه باز سرعت حول و حوش 20 میچرخه اه

mjm007
28-11-2012, 22:39
تاریخ شروع سرویس شما چه موقع بوده و این که شارژ جا کردین یا سرویس رو تمدید ؟
اگه سوال رو از من پرسیدین باید بگم که من 20 مهر بود تو نمایشگاه دیجیتال اینترنت یکساله رو سفارش دادم که حدود 10 روز بعد برام نصبش کردن.بعد از یک هفته اینترنت تموم شد (من تمومش نکردم،خودش یهو تموم شد)و من هیچ کاری نکردم(نه تمدید و نه ...) و خودش بعد از یکساعت که تست کردم درست شده بود(یعنی همونطور که توضیح داده بودم حجم به اندزه ی اولیه تغییر کرده بود و زمانش یک هفته بیشتر شد) و مطمئناً باگ بوده و الان دیگه مشکلی ندارم.
فقط این سوال رو میخواستم بپرسم سرعت دانلود برای سرویس 2Mb تو شب 120KB باشه خوبه؟یعنی کم نیست؟بعد چرا سرعت دانلودم تو شب و روز فرقی نمی کنه کلاً 120 هست؟
من تو تهرانم

hamid2134
28-11-2012, 22:45
شیراز شبانه سرعت چطوره ؟

داغون...یعنی فجیع....من داشتم به بایت هم نمیرسید....

fastfind
30-11-2012, 19:53
کسی مشکل سرعت کم دانلود تک لینک توی شب نداره؟
من باید چندتا لینک رو همزمان بزنم تا روی هم مثلا 150 دانلود بده...
شما توی idm قسمت option و Connection این قسمت تعداد کانکشن و Connection type speed رو روی چند میذارید
که بهترین حالتش باشه؟

linuxx2011
01-12-2012, 01:14
یادش بخیر سال پیش بود چه کارا که با این صبا نمیکردیم کلا باگ داره همون 1 سال پیش سر ساعت 6/45 مودمو خاموش روشن میکردیم یه ساعت اینترنت اضافه میگرفتیم اینقدر ما شبا دانلود کردیم که نامردا limited مون کردن

اگه سوال رو از من پرسیدین باید بگم که من 20 مهر بود تو نمایشگاه دیجیتال اینترنت یکساله رو سفارش دادم که حدود 10 روز بعد برام نصبش کردن.بعد از یک هفته اینترنت تموم شد (من تمومش نکردم،خودش یهو تموم شد)و من هیچ کاری نکردم(نه تمدید و نه ...) و خودش بعد از یکساعت که تست کردم درست شده بود(یعنی همونطور که توضیح داده بودم حجم به اندزه ی اولیه تغییر کرده بود و زمانش یک هفته بیشتر شد) و مطمئناً باگ بوده و الان دیگه مشکلی ندارم.
فقط این سوال رو میخواستم بپرسم سرعت دانلود برای سرویس 2Mb تو شب 120KB باشه خوبه؟یعنی کم نیست؟بعد چرا سرعت دانلودم تو شب و روز فرقی نمی کنه کلاً 120 هست؟
من تو تهرانم
شما که 2 مگ دارید این سرعت واقعا پایینه یعنی سرعت شما حداقلش باید روی 256 باشه چون قاعده کلی سرعت دانلود اینه که شما سرعت پهنای باندتونو به عدد 8 تقسیم کنید و این مقدار باید سرعت دانلود و بهتون بده اگه کمتر از 256 سرعت دانلودتون((در روز))هست باید با صبا تماس بگیرین سرعت شبانه هام باید یه مقداری کمتر از این باشه

شما توی idm قسمت option و Connection این قسمت تعداد کانکشن و Connection type speed رو روی چند میذارید
که بهترین حالتش باشه؟
من الان دیگه صبا ندارم اوضاع جدیدشو نمیدونم چجوریاست اما شما کلا با آی دی ام هر تعدادی که میتونید قرار بدین مثلا 5 تا

Kolang
01-12-2012, 15:40
که بهترین حالتش باشه؟

منم تک لینک 60 50 تا بیشتر نمیشه سرعت
3 یا 4 تا فایل همزمان میزارم، سرعتم خوب شه

Step-Rap
02-12-2012, 18:38
واقعا دیگه نمیشه صبا رو تحمل کرد .. این اواخر داره به شدّت دزدی میکنه از حجم. ینی دیگه شورشو دراورده ... من یه گیگ میخرم 4 روزه تموم میشه الکی ! مصرف خاصی هم ندارم..مثل قبل مصرف میکنم..قبلا که همینجوری مصرف میکردم آخر ماه 1 گیگ هم اضافه میوردم .. الان واسه 2 ماه 18 گیگ شارژ کردم تا الان..تازه یه ماه دیگه هم مونده ...
گاهی اوقات وسط سرویس شبانه که مفتیه یهو نتم تموم میشه !!
احتمالا 99% دیگه اینن ماه جمش کنم سرویسو و برم از مخابرات بگیرم

PersianEm0b0y
03-12-2012, 13:46
نه دوست دزدی نمی کنه ..
درست همه isp های این جهنم کارشون دزدیه و کلا این مملکت ...آره ! ولی دیگه اینطوری تابلو بازی در نمیارن ...
منم در ماه 20 گیگ دارم ولی با یه نرم افزار ساده چک می کنم دقیقا طبق اون چیزی که نرم افزار خودم نشون میده کم می کنه ..
این مساله رو مد نظر داشته باش که الان بیشتر صفحات وب HTML هست و حجم زیادی می گیره !

ArashMiniStar
03-12-2012, 15:32
صبانت داره روزای اخرش رو میگذرونه.از شاتل خیلی بدتر شده.الان دوستام شاتل دارن 300 کیلوبایت بر ثانیه بعد صبانت این وضعشه.
شبانه هم 1 گیگ به زور
جایی دیگه ای میشناسید که شبانه خوبی داشته باشه؟:sq_3:

heidary_sh
03-12-2012, 15:40
نه دوست دزدی نمی کنه ..
درست همه isp های این جهنم کارشون دزدیه و کلا این مملکت ...آره ! ولی دیگه اینطوری تابلو بازی در نمیارن ...
منم در ماه 20 گیگ دارم ولی با یه نرم افزار ساده چک می کنم دقیقا طبق اون چیزی که نرم افزار خودم نشون میده کم می کنه ..
این مساله رو مد نظر داشته باش که الان بیشتر صفحات وب HTML هست و حجم زیادی می گیره !

سلام میشه اسم این نرم افزار و بگید؟

PersianEm0b0y
03-12-2012, 15:44
ببین یه نرم افزار خیلی خیلی ساده ست میاد بالای صفحه و میری اون دیوایسی که باهاش الان به اینترنت کانکت شدی رو از توش انتخب می کنی !
بعد هرچی دانلود کنی به صورت خیلی ساده نشون میده آنلاین !
من هرچی نرم افزار استفاده کردم شلوغ پلوغ پردردسر بوده جزء این به نام Broadband Usage Meter ...

fisheries65
03-12-2012, 20:04
دوستانی که سرویس یک مگ از صبا دارن
میشه چک کنند که درDSL Router مودمشون سرعت دانلود چند زده شده؟ (من خودم 512 دارم رو 2 مگ ست شده- که نهایت خوبش 120 کیلو بایت بهم میده)
برای یکی از مشترکین آسیاتک رو 4 مگ بسته شده که تا 360 کیلو بایت هم سرعت میده (خودم امتحان کردم ولی متاسفانه صاحبش اطلاع نداشت چه سرویسی با چه سرعتی خریداری کرده)
میخوام مقایسه کنم که سرویسم رو به یک مگ ارتقا بدم یا از صبا نت کلا بکشم بیرون!
ممنون

PersianEm0b0y
03-12-2012, 20:11
این ساپورت صبا دیگه اسکولیت رو به حد انفجار رسونده ...
میگم اگر برنامه ندارین واسه برگردوندن سرعتا به مگ مثل ( اردیبهشت تا مرداد ) قبل من برم یه isp دیگه من اصلا ما تاحالا سرعتارو رو دو مگ نبردیم !!!!!!!!:sq_14:
میگم من خودم 4 ماه با 220 شب و روز دانلود رفتم میگه اشتباه میکنی ...
اصلا همون بهتر که برم ...

farzad02
03-12-2012, 22:31
میشه چک کنند که درDSL Router مودمشون سرعت دانلود چند زده شده؟ (من خودم 512 دارم رو 2 مگ ست شده- که نهایت خوبش 120 کیلو بایت بهم میده)
برای یکی از مشترکین آسیاتک رو 4 مگ بسته شده که تا 360 کیلو بایت هم سرعت میده (خودم امتحان کردم ولی متاسفانه صاحبش اطلاع نداشت چه سرویسی با چه سرعتی خریداری کرده)
ممنون
آسیاتک شبانه رایگان داره؟

fisheries65
03-12-2012, 23:40
من خودم ندارم
ولی داخل سایتش که بری زده اگه ماهانه بالای 5 گیگ حجم بخری شبانه رایگان، اگه کمتر بخری نیم بها داره

xXxMAHDI100
04-12-2012, 02:58
سلامیه 2-3 هفته ای هس که بد جور قطعی و افت سرعت پیدا کردم حتی شده تو یه ساعت 5-10 با قطع و وصل بشه که کلان رو اعصاب میره
سرعتم تو روز 200 تا 220 بود الان 50-100 شده شبا که وا ویلاس قبلان 2-3 ساعت اول یکم پایین بود رو 100-130 می چرخید تو 2 ساعت اخر میرفت بالا الان جوری شده که کل ساعت شبانم بالای 30-40 نمیره (( چند لینک همزمان))//
داره دیونم میکنه یه فیلم نمیشه دانلود کرد یه شکایت تو سایت نوشتم ببینیم به کجا میرسه // یهو صبانت از اون خوش نامیش ر...ده شد رفت پففففففف:sq_19:

fastfind
04-12-2012, 12:25
ممنون

سلام. من ماه پیش 2 مگ داشتم توی تنظیمات مودم شب و روز روی 2048 بود
الان هم یک مگ دارم بازم شب و روز روی 2048 هستش... فقط تنها مشکل اینه که توی روز دانلود 230 تا 240 هستش ولی شب
باید 4 تا لینک همزمان بزنی باهم دانلود بشه تا سرعتت به 150 تا 160 برسه... بالای 200 هم نمیره... شاید بعضی وقتها 4 یا 5 تا لینک هم زمان بزنم
در حد 160 دانلود بده...
صبا نت روی 4 مگ نبیندن اصلا... پارس آنلاین و پیشگامان روی 4 مگ میبندن حتی 128 رو توی روز... اما شب
مهمه که کلا هر جا بری وضع همینه... من همین امروز به پارس آنلاین شهرمون زنگ زدم گفت اگر 1 مگ بگیری
توی روز 340 دانلودته ولی شب بین 120 تا 200.... همه جا همینه...

fisheries65
04-12-2012, 12:38
سلام. من ماه پیش 2 مگ داشتم توی تنظیمات مودم شب و روز روی 2048 بود
الان هم یک مگ دارم بازم شب و روز روی 2048 هستش... فقط تنها مشکل اینه که توی روز دانلود 230 تا 240 هستش ولی شب
باید 4 تا لینک همزمان بزنی باهم دانلود بشه تا سرعتت به 150 تا 160 برسه... بالای 200 هم نمیره... شاید بعضی وقتها 4 یا 5 تا لینک هم زمان بزنم
در حد 160 دانلود بده...
صبا نت روی 4 مگ نبیندن اصلا... پارس آنلاین و پیشگامان روی 4 مگ میبندن حتی 128 رو توی روز... اما شب
مهمه که کلا هر جا بری وضع همینه... من همین امروز به پارس آنلاین شهرمون زنگ زدم گفت اگر 1 مگ بگیری
توی روز 340 دانلودته ولی شب بین 120 تا 200.... همه جا همینه...

من 512 صبا دارم
شبها نمیزاره از تورنت دانلود کنم! (فقط در حالت رایگان) هی ارتباطمو قطع میکنه- مجبور میشم مودمو خاموش روشن کنم (فکر نکنم ربطی به مرکز مخابراتی داشته باشه)
اگه چند شب دانلود نداشته باشم بعدش میزاه یه شب دانلود کنم
الان 2روزه آز اسیاتک یکی دیگه دارم امتحان میکنم روزانه رو 4 مگ بسته، متاسفانه نشده که از شبانه هم امتحان کنم ببینم باز مشکلی پیش میاد یا نه! (شبانه آسیا تک برای ترافیک های بالای 5 گیگ 1-9 صبحه!! مطمئن شم میرم اونجا)

Step-Rap
04-12-2012, 19:21
دوستان اگه در خواست جمع آوری بدم چند روز طول میکشه تا جمعش کنن ؟؟ میخوام برم از مخابرات سرویس بگیرم...
فقط باید زنگ بزنم به شرکت بگم میخوام جمع کنید سرویسمو ؟

MILAD MGH
04-12-2012, 22:39
سلام,
من چند روز پیش 9 گیگ , سه ماهه شارژ کردم.
الان رفتم ریز مصرف رو دیدم نوشته:
اعتبار باقی مانده : MB 11053

یعنی چی؟!

piishii
04-12-2012, 22:54
سلام,
من چند روز پیش 9 گیگ , سه ماهه شارژ کردم.
الان رفتم ریز مصرف رو دیدم نوشته:
اعتبار باقی مانده : MB 11053

یعنی چی؟!
سلام
شما هم مثل من شامل جشنواره پاییزه شده ای و دو گیگ بهت دادند

linuxx2011
04-12-2012, 23:49
دوستان اگه در خواست جمع آوری بدم چند روز طول میکشه تا جمعش کنن ؟؟ میخوام برم از مخابرات سرویس بگیرم...
فقط باید زنگ بزنم به شرکت بگم میخوام جمع کنید سرویسمو ؟
سلام
من رفتم خود دفترش یه در خواست نوشتم و 2 روز بعد کلا خط و جمع کر.دند
فکر کنم اگه برید خود دفترش زودتر انجامش بدن

sorooshfm
05-12-2012, 06:45
دوستان عزیز به نظر من از هر شرکت یا مخابرات هم اینترنت نگیرین باز همین آش و همین کاسه است هر وقت اینترنت رو نامحدود با سرعت خوب منظورم 1 مگ نیستش همین 128 کیلوبیت پرسرعت خودمون رو میگم به شرطی که سرعتش رو تقسیم نکنند خوب میشه که با توجه به شرایط موجود تا 10 سال دیگه هم بعید میدونم انجام بشه الان 6 ساله که منتظریم اما هنوز اتفاقی نیفتاده البته شاید تا موقعی که اینا بخوان کاری انجام بدن اینترنت از مد بیفته:-)

sorooshfm
05-12-2012, 06:55
آخه کجای دنیا اینترنت پر سرعت رو با ترافیک میفروشن به غیر از ایران هیچ کجا حالا اپراتور موبایل بود یک چیزی اگه همین اینترنت پرسرعت روزانه خودشون رو رو نامحدود کنن تو یک ساعت میشه به جای 7 ساعت شبانه فایل هاتون رو دانلود کنید بعدشم در مصرف برق صرفه جویی میشه و مثل جغد مجبور نستیم تا ساعت 2 بیدار بمونیم ولی یک عده متاسفانه به فکر جیب خودشون هستند که نکنه مشترکین زیاد دانلود کنند ترافیک بیشتری بخریم و سودمون کمتر بشه در صورتی که نامحدود واقعی بدن اینجوری فشار کمتری به سرورهاشون میاد مخصوصا در طول شب که همه واسه دانلود میان
اگرم میگن ایرانی ها جنبه ندارن بیخود گفتن 1 سال نامحدود واقعی به مردم بدن بعد حرف بزنن واقعا ما رو چی فرض کردن :41:

Hamed DC
09-12-2012, 00:52
کسی تازگیا از این ISP خدمات گرفته؟؟؟

NeORiN
09-12-2012, 14:38
دوستان
سرعت دانلود شب و روز سرویس 1024 روی چنده معمولا ؟؟

fanoostalaei
09-12-2012, 19:52
دوستان شبانه صبانت الان چجوریاس؟
مثل چند ماه پیش بده یا نه درست شده؟

akharwarbaz
09-12-2012, 20:36
من بعد 4 سال از این ISP رفتم و الان مخابرات دارم
قبلا صبانت خیلی خوب بود ولی جدیدا خیلی خیلی آشغال شده به کسی توصیه نمیکنم.همیشه بین بد و بدتر باید یکی رو انتخاب کرد که فعلا با توجه به شرایط موجود مخابرات بهترین گزینه هست

Hamed DC
09-12-2012, 21:31
من بعد 4 سال از این ISP رفتم و الان مخابرات دارم
قبلا صبانت خیلی خوب بود ولی جدیدا خیلی خیلی آشغال شده به کسی توصیه نمیکنم.همیشه بین بد و بدتر باید یکی رو انتخاب کرد که فعلا با توجه به شرایط موجود مخابرات بهترین گزینه هست

دوست عزیز، شبانش بده یا کلا اوضاش ریخته به هم؟؟؟؟

jeghly
09-12-2012, 23:36
دوست عزیز، شبانش بده یا کلا اوضاش ریخته به هم؟؟؟؟ من تو مشهدم سرعت چه روزانه چه شبانه بین 120 -135 که شبی حدودا 2.10 گیگ میشه دانلود می کنم

mrhbt80
09-12-2012, 23:44
به نظر من تازگیها زده تو کار حجم دزدی ولی سرعت شبانش متغییر ولی من که تهران مرکز کاظمیان هستم زیر 80 نمیاد

akharwarbaz
10-12-2012, 01:03
دوست عزیز، شبانش بده یا کلا اوضاش ریخته به هم؟؟؟؟

برا من هر 2 تاش بد شد البته بگم روزانه چون از حجم میره اکثر مواقع خوب بود ولی شبانه...
ما که رفتیم از این ISP خیلی هم راضیم از این کارم

fisheries65
10-12-2012, 01:09
دوستان شبانه صبانت الان چجوریاس؟
مثل چند ماه پیش بده یا نه درست شده؟
قعطیش زیاد شده
من 2 شب نباید دانلود کنم تا بزاره شب سوم دانلود کنم
نمیدونم شاید مرکز مخابراتیمون تخیلیه! -تهران

Hamed DC
10-12-2012, 09:27
برا من هر 2 تاش بد شد البته بگم روزانه چون از حجم میره اکثر مواقع خوب بود ولی شبانه...
ما که رفتیم از این ISP خیلی هم راضیم از این کارم

مرسی عزیز.ممنونم از تجربت و بیان اون. آدم میمونه کدوم از این شرکتا دزد نیستن!!!

Step-Rap
10-12-2012, 09:54
دوستانی که میخوان بیان از صبا سرویس بگیرن..به نظرم اصلا این کارو نکنین...وقتی بیاین میبینین که حجمتون مثل باقالی تموم میشه و مجبورین هی شارژ کنین..ولی سرعت شبانه بد نیس..واسه من رو 100-120 هستش.
.من الا 3 ساله دارم از صبا سرویس میگیرم..اوایل و تا 1 سال پیش خیلی خوب بود .یواش یواش پس رفت و دزدی کرد و الا به نظرم دیگه اصلا ارزش نداره از صبا سرویس بگیرین
.من که الان 400 مگ واسم بیشتر نمونده منتظرم تموم مشه بعد درخواست جمع آوری میدم.من الان واسه سه ماه 12 گیگ گرفته بودم ولی چون هی زرتی تموم میشد 8 گیگ هم تو همین 1 ماهه آخر اضافه کردم . کلا 20 گیگ واسه 3 ماه شد.

fastfind
10-12-2012, 10:55
دوستان
سرعت دانلود شب و روز سرویس 1024 روی چنده معمولا ؟؟

من 1 مگ دارم توی تنظیمات مودم شب و روز روی 2048 بسته شده...
روز تا 240 هم میره ولی شب با وجود اینکه روی 2 مگه سرعت 120 تا 130 هستش

fisheries65
10-12-2012, 12:41
آقا یکی لطف کنه به من بگه صبانت تورنت در حالت شبانه رو در تهران بسته یا نه؟
من راضیم با سرعت کم دانلود کنم ولی این لعنتی ارتباط منو کلا قطع میکنه
باید یه 10 دقیقه مودمو خاموش کنم تا بتونم دوبار دانلود کنم
البته تا حالا با لینک مستقیم مشکلی نداشت ولی دیشب هیچی دانلود نکرد، نه تورنت نه با لینک مستقیم
کامپیوتر و نوع نرم افزار دانلود را هم عوض کردم ولی باز مشکل حل نشد
پشتیبانی که همش داستان برام تعریف میکنه هی میگه آی پی و دی ان اس دستی بده باز هیچی درست نشد
سرویسم هم 512 است!
(البته در حالت روزانه هیچ مشکلی نداره و مثل چی از حجم کم میکنه)

mansia
10-12-2012, 19:31
آقا یکی لطف کنه به من بگه صبانت تورنت در حالت شبانه رو در تهران بسته یا نه؟ تورنت بازه و محدودیت نداره

من راضیم با سرعت کم دانلود کنم ولی این لعنتی ارتباط منو کلا قطع میکنه
باید یه 10 دقیقه مودمو خاموش کنم تا بتونم دوبار دانلود کنم
البته تا حالا با لینک مستقیم مشکلی نداشت ولی دیشب هیچی دانلود نکرد، نه تورنت نه با لینک مستقیم
کامپیوتر و نوع نرم افزار دانلود را هم عوض کردم ولی باز مشکل حل نشد مشکل از تورنت نیست این مشکل خیلی ها این ماه و ماه پیش داشتن و از صبا نت هست و کاری از دستتون بر نمیاد. حالا هر چقدر که کانفیگ های کامپیوتر و مدمتونو عوض کنید همین مشکل پابرجا هست. باید صبر کنید تا درست بشه.

پشتیبانی که همش داستان برام تعریف میکنه هی میگه آی پی و دی ان اس دستی بده باز هیچی درست نشد یعنی هنوز به پشتیبانی صبانت زنگ میزنید که مشکلاتتون حل بشه؟!

سرویسم هم 512 است!
(البته در حالت روزانه هیچ مشکلی نداره و مثل چی از حجم کم میکنه)

جام جم محمد
12-12-2012, 09:14
سلام
حال شما ؟
میشه کمکم کنید

afceaglee2013
13-12-2012, 22:12
سایت صبا نت(شارژ الکترونیکی کاربران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) دیدم نوشته 1 گیگ نامحدود 3 ماهه 72 تومن .. الان که رفتم حذف کردن ..
جریانش چیه؟

fisheries65
15-12-2012, 04:03
امشب صبا ترکوند!
یعنی به 10 کیلو بایت هم نرسید سرعت!
رو 9 گیر کرده!

fastfind
15-12-2012, 10:02
امشب صبا ترکوند!
یعنی به 10 کیلو بایت هم نرسید سرعت!
رو 9 گیر کرده!

بله تایید میشه.

naraqi110
15-12-2012, 19:02
اين آقاي پشتيباني كجاست ن از درگاه پارسيان شارژ كردم و بهم شماره پيگيري نداد (يعني ديال بود وسطش قطع شد)ولي پول از حسابم كم شد سيستم هم اون آيتم رو برام تو سرويس رزرو گذاشت .توتاريخچه هم بود .يكساعت بعد ديدم از هردوحذف شده .الان 5روزه نه پول برگشت داده شده نه صبا قبول ميكنه .به نمايندگي ميگم ميگه به تهران بگو مال سايت اصليه حساب رو چك كنند برات وصل كنندو .به تهرون زنگ ميزنم ميگه به نمايندگي بگو من نميتونم كاري بكنم .خب بابا من حسابم رو ميدم ببينيد پول ريخته شده از طرف من ديگه .

fastfind
16-12-2012, 11:01
در کل چند روزه از ساعت 5 یا 6 عصر به بعد پینگ 3 برابر زیاد میشه و سرعت دانلود 3 برابر کم!
من از وقتی اومدم صبانت تا الان 3 ماه مهمون صبانت بودم. یه هفته دیگه دوره ام تمومه و به امید خدا تخلیه خط !
گود لاک!

Eliminal
18-12-2012, 18:56
آقایون به دنبال تغییرات قیمت پهنای باند در کشور ، صبانت هم قیمت هاشو تغییر داده ؟ کسی اخیرا شارژ نکرده؟
آخرین قیمتی که من دارم 3 ماهه 15 گیگ 1 مگ میشه 71هزار تومن

mehdi30nema
20-12-2012, 22:11
آقا این کم شدن سرعت صبا نت همگانی هست ؟ یعنی همه مشترک های صبا الان با کمبود سرعت مواجه شدن ؟

من چهار پنج روزه ایمیل هام رو هم نمیتونم چک کنم از بس سرعت کمه . همین p30world را هم که میخام باز کنم بیچاره میشم .

teddy_victor
22-12-2012, 12:45
با سلام خدمت دوستان
عرض کنم یه مشکلی واسم پیش اومده یکم راهنمایی می خواستم. اینکه در دو مورد صبانت در ریز مصرفم زده 6 روز و ... استفاده که یه بار 2گیگ و یه بارم 10 گیگ کم کرده تو این روزا در صورتی که استفاده من اصلا اینطور نیست و نبوده و در روز 2 3 بار وصل میشم و باز قطع.البته مودم یسره وصله ولی استفاده نداره و حتی صبانت هم میگه فقط از همون یه MAC استفاده شده (میگن خودت استفاده کردی) و مودم هم با تنظیماتی که کردم و مطمئن هستم که کس دیگه ای وارد نشده (تو این چیزا مشکل رو نگردید خواهشا). حالا من میگم این 11،12 گیگ رو به قصد یا اشتباه کم کردین به حسابم برگردونید میگن باید شکایت کنی و از طریق قانونی تا اطلاعات ریز که کجا رفتی و چه کردی چی شده معلوم بشه تازه به جایی هم نمیرسی و یکم هم تهدید چاشنی کردن و بعدم گفتن این پولها که ارزش نداره خودت خسته میشی. حالا میخواستم بدونم کسی به این مشکات برخورده یا نه و کسی هم راه حلی داره واسه من یا نه؟
مرسی. ببخشید طولانی شد

Hamed DC
23-12-2012, 12:39
با سلام خدمت دوستان
عرض کنم یه مشکلی واسم پیش اومده یکم راهنمایی می خواستم. اینکه در دو مورد صبانت در ریز مصرفم زده 6 روز و ... استفاده که یه بار 2گیگ و یه بارم 10 گیگ کم کرده تو این روزا در صورتی که استفاده من اصلا اینطور نیست و نبوده و در روز 2 3 بار وصل میشم و باز قطع.البته مودم یسره وصله ولی استفاده نداره و حتی صبانت هم میگه فقط از همون یه MAC استفاده شده (میگن خودت استفاده کردی) و مودم هم با تنظیماتی که کردم و مطمئن هستم که کس دیگه ای وارد نشده (تو این چیزا مشکل رو نگردید خواهشا). حالا من میگم این 11،12 گیگ رو به قصد یا اشتباه کم کردین به حسابم برگردونید میگن باید شکایت کنی و از طریق قانونی تا اطلاعات ریز که کجا رفتی و چه کردی چی شده معلوم بشه تازه به جایی هم نمیرسی و یکم هم تهدید چاشنی کردن و بعدم گفتن این پولها که ارزش نداره خودت خسته میشی. حالا میخواستم بدونم کسی به این مشکات برخورده یا نه و کسی هم راه حلی داره واسه من یا نه؟
مرسی. ببخشید طولانی شد

سلام دوست خوبم.
شما کدوم شهری؟؟؟؟
برای من یه بار این بازی رو درآورد(200مگ!). بعدش متوجه شدم که باید قبل از اتمام زمان بازه رایگان حتما مودم رو خاموش کنم. البته همیشه این مورد رخ نمیده و گارهی میزنه به حساب. ولی من همیشه قبل از ساعت رایگان(5یا10دقیقه قبلش) مودم رو خاموش میکنم. تا حالا هم دیگه حجمم کم نشده.
:n16:

teddy_victor
23-12-2012, 15:46
سلام
چی بگم ؟ اما به نظرم بازم اگه اینطور باشه باید خیلی وقت ها اتفاق بیافته. فعلا با این وضعیت هم تصمیم گرفتم دیگه از اینجا خرید نکنم چون یه جای دیگه رو هم همین کارو کردن با حجم زیاد و من خبرشو تا حدودی دارم.
فک نکنمم جایی که هستم دلیلی باشه واسه اینکه بخوان ازین کارا بکنن.

heidary_sh
23-12-2012, 18:27
سلام
من یه نرم افزاری دارم که بصورت آنلاین حجم مصرفی رو می نویسد
امروز امتحان کردم دیدم به اینترنت که وصل میشم بدون باز کردن هیچ بروزری تقریبا دقیقه ای 2 مگ کم میکنه
تمام تنظیمات دانلود اتوماتیک ویندوز هم غیر فعاله
مال شما هم همینطوره؟
چطور میشه فهمید یه برنامه داره اینترنت مصرف میکنه و ما نمیخواهیم؟

mrsaber
25-12-2012, 00:20
دوستان
من امروز درخواست جمع اوری اینترنت رو دادم
حدود یه هفته فکر کنم طول می کشه
کسی شرکت بهتری سراغ داره که اینترنت نامحدود ارائه کنه
من خودم نظرم روی مخابراته
اگه نظر بهتری دارید حتما بگید

Step-Rap
25-12-2012, 12:09
من 4 شنبه هفته پیش درخواست جمعاوری دادم . 1 شنبه جماوری شد کلا .. امروزم رفتم از مخابرات 512 گرفتم.

MILAD MGH
27-12-2012, 19:56
راهی هست که اون پسوورد و یوزر که باهاش وصل میشیم رو عوض کرد؟؟

piishii
27-12-2012, 20:30
راهی هست که اون پسوورد و یوزر که باهاش وصل میشیم رو عوض کرد؟؟
از اینجا وارد پنل کاربری خود شده
بین تب های اون بالا تغییر پسوورد کاربری به چشم میخوره

MILAD MGH
28-12-2012, 17:16
من 1ماه پیش 11 گیگ شارژ داشتم.الان رفتم دیدم شده 3گیگ!!
دانلودهام رو هم شبانه انجام میدم.
چطور همچین چیزی ممکنه؟؟!

Hamed DC
28-12-2012, 21:24
من 1ماه پیش 11 گیگ شارژ داشتم.الان رفتم دیدم شده 3گیگ!!
دانلودهام رو هم شبانه انجام میدم.
چطور همچین چیزی ممکنه؟؟!

سلام میلاد جان.
والا من الان500مگ رو یک ماهه دارم مصرف میکنم. 5دقیقه بعد از ساعت رایگان دانلود رو شروع میکنم و5دقیقه قبلشم مودم رو خاموش میکنم.

fisheries65
29-12-2012, 12:52
سلام میلاد جان.
والا من الان500مگ رو یک ماهه دارم مصرف میکنم. 5دقیقه بعد از ساعت رایگان دانلود رو شروع میکنم و5دقیقه قبلشم مودم رو خاموش میکنم.
من کامپیوتر تنظیم میکنم که قبل از پایان ساعات شبانه خاموش شه
ولی مودم روشن میمونه و از حجم اینترنتم کم میکنه!
متاسفانه چون مودم روشن بوده نمیتونم چیزیو اثبات کنم
البته چون این همیشگی نیست مشکل و از صبا نت میدونم نه از کامپیوتر که شاید دیر خاموش میشه
چون اگه قرار باشه کامپیوتر سر ساعت خاموش نشه باید همیشه صببح زود بعد از اتمام شبانه از اعتبارم کم کنه ولی هر از گاهی این اتفاق میوفته!

abolfazlwest72
29-12-2012, 22:55
سلام دوستان میخواستم ببینم اینترنت نامحدود صبانت 256 و 512 سرعتشون چقدره .راستی به نظر شما کدوم شرکت بهترین و پرسرعت ترین اینترنت نامحدود رو ارایه میده با تشکر از دوستان عزیز.

Hamed DC
29-12-2012, 23:26
سلام دوستان میخواستم ببینم اینترنت نامحدود صبانت 256 و 512 سرعتشون چقدره .راستی به نظر شما کدوم شرکت بهترین و پرسرعت ترین اینترنت نامحدود رو ارایه میده با تشکر از دوستان عزیز.

سلام عزیز.
توی نا محدودها بهترین قیمت رو نوین نت و اسیا داره. قیمتهاشون واقعا عالیه.
صبانت نامحدودهای بسیار گروون داره.

mosc5
30-12-2012, 13:10

WOLF PACK
30-12-2012, 21:13
دوستان من فردا سرویسم انقضاش تمومه اگه پرداخت نکنم چقدر طول میکشه تا جمع اوری کنن خط رو؟

fisheries65
30-12-2012, 21:42
دوستان من فردا سرویسم انقضاش تمومه اگه پرداخت نکنم چقدر طول میکشه تا جمع اوری کنن خط رو؟
والا این مدلیشو من نمیدونم ولی اگه تماس ببگیری تقاضا جمع آوری بدی، حدود 7 روز کاری طول میکشه (البته تا 2 ماه پیش)

vahid_ba
31-12-2012, 10:43
من یک مگابیت نامحدود گرفتم
4 روز اول سرعتش خوب بود
بعد دیدن دارم زیاد دانلود میکنم سرعت دانلودم یهو شد 10 :n08:
توی سرویس هم یهو نوشته نامحدود حجمی LOL

این چه صیغه ای هست ؟
نامحدود ـه حجمی :n04:

Hamed DC
31-12-2012, 12:16
من یک مگابیت نامحدود گرفتم
4 روز اول سرعتش خوب بود
بعد دیدن دارم زیاد دانلود میکنم سرعت دانلودم یهو شد 10 :n08:
توی سرویس هم یهو نوشته نامحدود حجمی LOL

این چه صیغه ای هست ؟
نامحدود ـه حجمی :n04:

جالبه!!!
با پشتیبانی تماس گرفتین؟؟؟

zodiac67
01-01-2013, 09:08
برای مشهد هم اینطوری کردن که ساعت شبانه رو باید انخاب کنیم که رایگان باشه یا نه برین تو پنلتون این پیغام رو زده :

• با توجه به حجم بالای کاربران در ساعات شبانه و جهت جلوگیری از تضییع حقوق کاربران و امکان استفاده همه در این ساعات گاهی اوقات اعمال محدودیت سرعت برای کاربران شبانه اجتناب ناپذیر می گردد از طرفی برخی از کاربران در موارد خاص نیازمند سرعت بالاتر در ساعات شبانه همانند سرویس روزانه خود هستند. با عنایت به درخواست مکرر این دسته از کاربران امکان تغییر وضعیت استفاده شبانه از رایگان به غیر رایگان و استفاده در ساعات شبانه با سرعت بالاتر فراهم گردیده است. بدیهی است در صورت تغییر وضعیت شبانه به غیر رایگان، حجم مصرفی کاربر در ساعات شبانه از اعتبار حجمی ایشان کسر می گردد. همچنین لازم به ذکر است این تغییر وضعیت می تواند به مدت دلخواه مثلا فقط برای یک شب یا برای کل دوره سرویس اعمال و در هر زمان توسط کاربر تغییر یابد.

حالا اگه هیچ کدوم رو انتخاب نکنیم چه اتفاقی میوفته ؟